Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin Jde K Hitlerovi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Stalo se, že po jeho smrti v srpnu 2023 se ruský prezident Vladimir Putin nastěhoval do těla Hitlera. Navíc je tak cool, že Velká vlastenecká válka je v kalendáři 1. listopadu 1941 v plném proudu. A nemůžete to opravit. Co dělat, když Stalin ani Churchill nechtějí slyšet o míru? Pak se Vladimir Putin rozhodne je všechny pořádně potrestat!

  PUTIN JDE K HITLEROVI
  ANOTACE
  Stalo se, že po jeho smrti v srpnu 2023 se ruský prezident Vladimir Putin nastěhoval do těla Hitlera. Navíc je tak cool, že Velká vlastenecká válka je v kalendáři 1. listopadu 1941 v plném proudu. A nemůžete to opravit. Co dělat, když Stalin ani Churchill nechtějí slyšet o míru? Pak se Vladimir Putin rozhodne je všechny pořádně potrestat!
  . PROLOG.
  Vleklá válka s Ukrajinou nebyla pro ruského prezidenta příliš zajímavá. No a co je Ukrajina pro Rusko? Myslelo se, že ji zasypou čepicemi a vezmou Kyjev na tři dny. Ale nevyšlo to. Toto je druhý rok války. A prezidentské volby v Rusku jsou doslova na nose. A Vladimir Putin měl problémy se zdravím. Je vidět, jak kletby postihly miliony lidí téměř po celém světě. Lidská krev není voda. A kolik krve už prolil Vladimir Putin? Snad jen Stalin byl v dějinách Ruska krvavější. Ukrajinci vedou úspěšnou ofenzívu a od ruské armády a různých soukromých uskupení získali zpět většinu anektovaných území. Taliban navíc v květnu 2023 zaútočil na Tádžikistán a tamní ruskou základnu. A otevřeli druhou frontu a přidali ruskému prezidentovi bolest hlavy. Jak se ukázalo, Tádžikové vykazovali nízkou morálku a jejich armáda částečně uprchla a částečně byla zajata. A Rusko s nimi muselo bojovat. Takže ruská vojenská základna byla obklíčena Talibanem a velké množství vojáků bylo zabito a někteří byli zajati.
  A museli odpovědět. A znovu vyhlásit mobilizaci, aby se zaplnily mezery již na jihu.
  A když Vladimir Putin 5. srpna 2023 zemřel, mnoho Rusů ho už nenávidělo, o západních zemích nemluvě. A prezident Ruska zemřel v agónii a beze cti. Ani jeho doprovod nebyl nijak zvlášť smutný. Ale přesto se rozhodli velkolepě pohřbít. A udělujte vyznamenání.
  I když samozřejmě mnozí říkali, že kdyby Putin zemřel před útokem na Ukrajinu, zapsal by se do dějin jako jeden z nejlepších ruských vládců.
  A tak je to možná právě ten případ, kdy člověk lituje, že mu Bůh neseslal smrt dříve.
  Každopádně v srpnu 2023 zemřel Vladimir Putin a o jeho osudu měl rozhodnout soud.
  A nebeský soud! Ale rozmarná bohyně-demiurg Emmanuel vzal a ukradl duši Vladimira Putina z pekla a vzal ho do svého vesmíru.
  Tam vzala a vštípila ruskému diktátorovi tělo Adolfa Hitlera. Největší zločinec všech dob a národů.
  A to ve chvíli, kdy jsou německá vojska u Moskvy. Ano, takový trest pro prezidenta Caina vymyslela. Nebo možná i odměnu, protože se přesouváte z těla někoho, kdo je v té době téměř o dvacet let mladší než vy, a na samotném hřebeni úspěchu a slávy.
  A nyní Vladimir Putin dostal nové tělo, nové příležitosti, ve světě jako dvě kapky vody připomínající Zemi dvacátého století. A nejzajímavější je, co se stane. Moc nájemného vraha-prezidenta nad světem, nebo ostudná sebevražda? Nebo možná obojí, nebo něco mezi tím!?
  . KAPITOLA 1
  Vladimir Putin si matně vzpomínal na svůj krátký pobyt v Pekle. Ještě nebyl souzen. Duše byla v nějaké velmi velké, světlé místnosti. A vy jste v naprostém beztíži a visíte ve vzduchu, jak to ve snu často bývá, zvláště v dětství.
  Žádné mučení, žádný pekelný oheň. Ale toto byla velmi krátká doba existence čistého ducha bez těla. A vy se jen třepotáte jako ve snu a cítíte se dobře a lehce a moc dobře si nepamatujete, co je kolem.
  A pak po soudu budete pro většinu lidí přiděleni buď do ráje, nebo do pekla, nebo do očistce.
  Nyní se ale Vladimir Putin cítil v novém těle. Ne mladé tělo, ale ani staré.
  A bývalý prezident Ruska už ví, že je nyní Hitlerem v těle.
  Padesátiletý Führer je díky vegetariánské stravě a absenci zlozvyků v docela slušné formě. Jeho psychika ještě není přetížená sérií ostudných porážek. Cítíte se tedy docela snesitelně lépe než na místě prezidenta Ruska. Který se nedožil sedmdesáti jedna let.
  Nicméně vládce Ruska, kteří se takové doby dožili, lze spočítat na prstech.
  V každém případě se zdá, že Hitler je v těle a zdravější a vitálnější a mladší, takže si na osud není co stěžovat.
  Všechno by nebylo nic, ale v kalendáři 1.11.1941. To znamená, že již nebude možné zastavit Führera na osudné linii a nezaútočit na SSSR. A zjevně musíte jednat, ale jak...
  Doprovod a generálové samozřejmě chtěli, aby hostina pokračovala a že jim Führer dal své moudré pokyny.
  Nicméně co dělat, když už jste v sračkách až po uši. Jak v minulém životě, tak v tomto.
  Vladimir-Adolf oznámil, že by měl být sám a trochu přemýšlet a odpočívat. Zároveň požádal o kávu s oranžovou kávou a operační mapou, stejně jako evropskou část SSSR a Afriky.
  Záležitosti Němců se obecně vyvíjely docela dobře. Podařilo se sice ofenzívě v říjnu zcela zničit šest sovětských armád a několik částečně. Více než šest set třicet tisíc vojáků a důstojníků nepřítele bylo zajato.
  A v Leningradském směru postupují jednotky Wehrmachtu směrem k Tichvinu. A na jihu už obsadili Charkov a část Donbasu. Na Krymu se přiblížili k Sevastopolu a zaútočili na Kerč. No, to ještě není vrchol úspěchu. Němci ještě musí obsadit Tichvin, Kerč, některá města na Donbasu a Rostov na Donu, aby dosáhli maxima do konce listopadu. A pak se dokonce přiblížit k Moskvě doslova až na pár kilometrů.
  A pak se stane zázrak. A nebývalé mrazy, ze kterých zmrzl i německý benzín z uhlí, selhala technika a němečtí vojáci sami umrzli zaživa.
  V novém těle začal Vladimir Putin v sobě cítit vzpomínku na Hitlera. Na jednu stranu je to dokonce dobře. Nenecháte se nachytat podivným chováním a neznalostí. Ve skutečnosti čert ví, jak vypadají němečtí generálové a ministři. Zdá se, že Speer byl považován za nejtalentovanějšího z nich.
  Hitlerova paměť ale napovídala, že Speer ještě neobdržel funkci říšského ministra zbrojení a střeliva. A možná - to byl jeden z hlavních důvodů porážky nacistického Německa. Kdyby byl takový energický ministr jmenován dříve, průběh válek by byl jiný.
  Hitler však nejen v tom dokázal dát jambu. Například zastavil německé tanky u Dukeru a v důsledku toho se čtyřem stům tisícům Britů a sto tisícům Francouzů podařilo uprchnout do Británie. A pokud tyto jednotky zajal Hitler, pak snad i Churchill musel jít na mír. Obecně bylo samozřejmě rozhodnutí bojovat s Německem, které ovládlo téměř celou kontinentální Evropu, hloupé.
  Ale byl to Churchill, kdo zachránil Rusko nebo SSSR.
  Bez druhé fronty by byly Stalinovy šance proti Třetí říši a jejím satelitům téměř nulové.
  Takže... Putin zaklel. Neměl rád Churchilla. Možná tam byla dokonce skrytá závist vůči tomuto vůdci. Ostatně Churchill zůstal v historii legendou a gentlemanem.
  A prezident Ruska se jmenuje: Vovka-Cain! On opravdu v historii Ruska a světa je nyní připomínán s nevlídným slovem. Ano, utrhl se - nevydržel to pokušení a rozpoutal velkou válku. Největší chyba a především morální: jde o kampaň proti Kyjevu. Kdysi, když byla v Gruzii válka, chtěl diktátor zaútočit na Tbilisi. Ale formální prezident Ruska a nejvyšší velitel Dmitrij Medveděv se kategoricky vyslovil proti. A musel jsem přestat bojovat. Pětidenní válka, jedna z nejkratších ve světové historii a možná nejrychlejší v ruských dějinách, je u konce. Bylo ztraceno sto šest vojáků, Gruzínci ztratili o něco více. Pak se objevil pocit mrzutosti, že nevyužili příležitosti k okupaci Gruzie. Dmitrij Medveděv ale celkem logicky vysvětlil, že i když se jim podaří rychle obsadit území Kavkazské republiky, bude ruská armáda čelit partyzánské válce. Navíc už jsem měl před očima příklad Iráku, který Američané obsadili za tři týdny, ale čelili takovému partyzánství, že byli nuceni odtamtud odejít, když ztratili pouze pět tisíc zabitých.
  Jo a Afghánistán je to samé... Navíc Gruzie je hornatá země a tam se dá opravdu partyzánsky z a do. Navíc čečenský odpor ještě neskončil. Doku Umarov byl stále naživu a partyzánská válka probíhala nejen v Čečensku, ale i téměř na celém severním Kavkaze. A v případě okupace Gruzie by celý kolektivní Západ pomohl Kavkazanům. A islamisté by také začali přijímat pomoc a zvedat hlavy.
  Takže Dmitrij Medveděv v té době ukázal zdravý rozum. A možná to bylo jedno z mála moudrých rozhodnutí, které učinil.
  Válka s Ukrajinou se ale také zdála poměrně snadná. Vojska slovanského bratra se tedy v bitvách roku 2014 a zimě 2015 projevila velmi špatně a samozřejmě byl dojem, že nepřítel je nulový válečník.
  No naopak o ruské armádě, zvláště po Sýrii, přehnané představy. Jako jsme technologicky nejmocnější na světě. A všem hodit klobouky.
  Zdá se, že by si to mnozí mysleli, kdyby byli Putinem. A pravděpodobně Američané nebyli mazaní, když řekli, že ruská armáda dokáže dobýt Kyjev za tři dny. Také si zřejmě mysleli, že Rusko je příliš silné a Ukrajina je slabá. Jenže... Už v prvních dnech utrpěly vybrané ruské jednotky těžké ztráty a ukázalo se, že blitzkrieg selhal.
  Válka pokračovala, ne tak, jak chtěl. Snad měl být uzavřen mír, zvláště v prvním měsíci války, kdy byly největší úspěchy. Ale samozřejmě jsem chtěl víc. Pak se ztráty zvýšily. A pak koncem srpna a na podzim dosáhli Ukrajinci na bojištích hmatatelných úspěchů. Vyřadili ruské jednotky z Charkovské oblasti a částečně Luganska a dobyli zpět Cherson a území za Dněprem. Ukrajinci tenkrát nechtěli jiný svět, někteří jako návrat k hranicím z roku 1991.
  Musel jsem vyhlásit mobilizaci a přesunout další jednotky. A v zimě to zkusit znovu, postoupit ...
  Vladimir Putin je tvrdohlavý člověk. I když historie učí, že tvrdohlavost může být extrémně nebezpečná. Například Hitler si mohl alespoň částečně zachovat svůj režim a možná i vlastní kůži, kdyby šel dříve na mír. Zde si Hirohito dokázal zachránit život a dokonce i svůj císařský titul, i když ztratil skutečnou moc. A posedlý Fuhrer přišel o všechno. Můžete si vzpomenout na Ivana Hrozného! Což nabídl svět a část Livonie, včetně Narvy a Derptu. Ale Ivan Hrozný chtěl Livonii jako celek. A pokračoval ve válce se Švédskem a Commonwealthem. No a taky jsem musel odrazit nájezdy krymského chána. Stručně řečeno, prohrál vše, co vyhrál, a musel vrátit něco ze svého. A válka trvala dvacet pět let. Ano, došlo k dobrodružství.
  Je však Putin jen o minulosti a o minulosti? Potřebujete se rozhodnout, co dělat v současnosti? Nebo pokračovat ve válce se SSSR, vzhledem k předchozím chybám Třetí říše. Nebo se ještě pokusit uzavřít mír se Stalinem. Přesto další zabíjení svých předků není moc příjemné. Ale kdybyste se mohli spojit s komunisty, proti nenáviděné Británii a Americe, bylo by to cool!
  Rok a půl bojující Putin totiž Ukrajinu porazit nedokázal, navíc tam utrpěl porážky a dokonce Taliban otevřel druhou frontu na jihu. A tady je šance! Můžete dosáhnout hodně. A možná se i stanete vládcem světa!
  Vladimir Vladimirovič se zasmál a zazubil se do svého krátkého kníru. Bez ohledu na to, co říkají o Hitlerovi, za dva měsíce dobyl téměř celou Evropu. Polsko, srovnatelné v té době co do počtu obyvatel a území s Ukrajinou, bylo poraženo za dva týdny. A za měsíc a půl byly jednotky Francie, Británie, Belgie a Holandska poraženy. Jen více než čtyři miliony lidí byly zajaty. Zde je úspěch.
  Ano, a SSSR utrpěl obrovské ztráty a byl téměř poražen. Ale je to, skoro. V prosinci pak přijde zlom. A musíme rychle uzavřít mír se Stalinem. Otázkou ale je, jak se ospravedlnit před vlastním prostředím? Vždyť se zdá, že vítězství v Rusku je tak blízko a najednou svět?
  Jak to můžete vysvětlit sobě? Navíc se zatím neví, zda Stalin mírový návrh přijme. Zvláště jsou-li po něm požadovány územní ústupky. Svět bez anexí a odškodnění zní krásně, ale poté, co Německo tolik vyhrálo a dokonce dalo svému spojenci nějakou půdu, bude to vypadat jako zrada na ústupku.
  Zde samozřejmě nastávají vážné problémy. Mnohem jednodušší by bylo zasáhnout Hitlera o něco dříve, před útokem na SSSR. Pak by mohl být plán Barbarossa zrušen a místo toho mohla být provedena operace Sea Lion, zachycující Británii, a poté Icarus, zachycující Island. Málokdo ví, že Fuhrer měl plány i na tohle. Na jednu stranu se zdá, že Třetí říše Island nepotřebuje, ale na druhou stranu bylo hlavním cílem ochránit se před útoky Spojených států. Hitler však v tomto případě riskoval, že na dlouhou dobu uvízne ve válce s Amerikou.
  Zde je mimochodem další otázka, zda se Stalin chystal zasáhnout Třetí říši v roce 1941? Nebo dokonce ve dvaačtyřiceti lépe připravených.
  Existuje slavná tetralogie Suvorov-Rezun, kde dokazuje a snaží se logicky zdůvodnit Stalinův útok na Třetí říši. Putin samozřejmě v minulém životě neměl čas číst toto dílo celé. Ale krátce se mu to ukázalo. Hlavní argumenty Suvorova-Rezuna a komentáře k nim.
  Například SSSR skutečně přesunul vojáky blíže ke své západní hranici. A v počtu tanků měl opravdu výhodu. Pravda, ne osmkrát, jak píše Rezun, ale asi čtyřikrát. Na úkor kvality vozů to také není tak jednoznačné. Přibližně dva tisíce sovětských tanků byly silnější než německé: jedná se o KV-1, KV-2, T-34, T-28 a T-35. Obzvláště výkonný byl KV-2 s 152mm houfnicí. A německé tanky do něj nemohly proniknout ze všech stran a úhlů, jako KV-1.
  Ale to není tak jednoznačné. Například KV-2 vypálil jen jednu ránu každé dvě minuty a pokusil se zasáhnout hbitý německý tank. A mohl dobře poškodit válečky a sovětský stroj byl znehybněn. Z praktického hlediska je T-34 dobrý. Německým tankem jej do čela prorazit nemůže, snad kromě boku.
  Ale také problémy. Špatná optika a viditelnost, rozpadá se převodovka a špatně se řadí. T-28 je již morálně zastaralý tank, i když se dvěma děly je na tom hůře než čtyřiatřicítka v pancéřování. A tento stíněný tank na tom není moc dobře v jízdních projevech. T-35 je skutečné monstrum - tři děla, sedm kulometů, pět věží. Ale tento tank se nemůže otočit. A brnění až pěti věží je nedůležité.
  Tanky řady BT - na jednu stranu se zdají být dobré: na dálnici je rychlost téměř sto kilometrů za hodinu. Ale ve skutečné bitvě kolona tanků stejně nebude moci jet. A pancíř je slabý a dokonce i protitanková děla dokážou takovým strojem proniknout. Tank má navíc ještě velké nádrže benzinu, lze jej vyřadit z provozu výstřely z těžkého kulometu. Ano, tohle auto opravdu ne. Nejmasivnější tank T-26 s 45mm kanónem byl ve výzbroji i pancéřování horší než německý T-3 a jízdním výkonem byl blízko.
  Celkově byl samozřejmě SSSR možná silnější v tancích, ale výroba nejnovějších aut a letadel se teprve prosazovala a ty se sotva začaly dostávat do vojsk. Nejnovější letectví ještě nebylo zvládnuto a tanky také. Navíc nebyla velitelům vydána technická dokumentace k nejnovějším sovětským tankům. A v důsledku toho se před válkou nezajížděla vozidla KV a T-34. A Němci si nových čtyřiatřicet nějak nevšimli. Poprvé byl tank T-34 podle Guderianových memoárů zaznamenán až v říjnu 1941. A kam předtím zmizela celá tisícovka těchto aut?
  Navíc během války kvalita vyrobených čtyřiatřicítek nejen nerostla, ale dokonce klesala. Včetně kvality brnění. Ano, a sovětští piloti neměli čas trénovat, jak používat sovětskou techniku. Ano, a všeobecná vojenská služba byla zavedena až na podzim třicátého devátého roku.
  Navíc stalinistické represe oslabily armádu, vyřadily zkušený a vzdělaný personál.
  Plus sada granátů, speciálně pro nejnovější tanky. No, těch srovnání je mnohem víc. SSSR má skutečně více tanků a letadel než Třetí říše. Ale na druhou stranu Němci už mají více než dvojnásobek aut a motocyklů. A Wehrmacht má více samopalů. Plus její dočasná převaha v pěchotě. To je pravda, protože Německo předtím provedlo všeobecnou mobilizaci. Ale přesto zaútočit na Třetí říši a ztratit personál? To je idiotské!
  Pravda, Putin sám to udělal s Ukrajinou. Ale možná proto se pokazil.
  Jsou zde ale dva velké rozdíly. Ukrajinskou armádu, která v roce 2014 nedokázala porazit některé milice, nikdo - ani Američané - nepovažoval za vážnou bojovou sílu. A Wehrmacht dobyl Evropu za dva měsíce - to je velký rozdíl. Dokonce velmi velký rozdíl.
  Autorita ukrajinské armády byla před válkou velmi nízká a možná i proto se obvykle opatrný Vladimir Putin rozhodl pro toto dobrodružství. Navíc Čína tajně dala souhlas. Už v prvních dnech se ale ukázalo, že blitzkrieg neprošel. A ztráty zejména v elitních celcích jsou obrovské.
  Ve skutečnosti existuje nějaká neviditelná síla, která ničí všechny říše. Od dob krále Xerxe pravděpodobně první skutečná, obrovská říše starověkého světa. Také velmoc Alexandra Velikého se ukázala jako krátkodobá. Spíše se rozpadla pár let po smrti tohoto krále.
  Ještě dříve Egypt vedl dobyvačné války, ale také ztratil majetek. Můžete si vzpomenout na Asýrii. To byla také docela velká síla. Inu, Babylon doby Nabuchodonozora, i když ne na dlouho. Římská říše trvala dlouhou dobu. I ve školních učebnicích dějepisu je mu věnována téměř polovina doby antiky.
  Ale také chátral a zřítil se. Zde lze uvést mnoho příkladů. Existovala říše Karla Velikého - rozdělená hned po smrti dobyvatelského krále. Vznikl arabský chalífát - co do území největší říše od Francie po Indii, ale také se zhroutil. Osmanská říše se také, i když pomaleji, rozpadala. Samotná říše Čingischána je největší zemskou mocností dob lidstva. Ale Čingischán zemřel a její synové a vnuci ji začali drtit. A pak, když se dostali do Afriky do Vídně, mongolským Tatarům došel dech a znovu se rozpadli. Tamerlán se pokusil obnovit tuto říši ohněm a mečem, ale jakmile zemřel, jeho Timuratská předvečer beze stopy upadla do blaženosti.
  Největší z hlediska počtu obyvatel a území v dějinách lidstva bylo snad Britské impérium s koloniemi a dominií. Ale také se to docela rychle rozpadlo. A byla tu i španělská koloniální říše, která se rozpadla ještě dříve.
  Carské Rusko, které dosáhlo svého vrcholu za vlády Mikuláše II., se srazilo s Japonskem. A jako by se chtěl potvrdit fakt, že existuje protiimperiální síla, carská vojska tuto válku prohrála. A jako by je pronásledoval zlý osud. V té válce bylo tolik neúspěchů a smůly, od začátku do konce. Takže potom nevěřte v osud všech sil.
  Tehdy v první světové válce se to moc nepoštěstilo a došlo k vojenskému, a spíše i palácovému převratu. Poté se k moci dostala nelegitimní prozatímní vláda.
  No a pak bolševici s občanskou válkou. No ano, za Stalina došlo k novému vzestupu impéria, ale za cenu obrovského krveprolití. A po smrti vůdce se konal dvacátý sjezd a zhroucení kultu. A SSSR začal ztrácet své pozice už za Chruščova.
  A pak Gorbačov vzal a ukončil sovětské impérium. Navíc nelze říci, že to Michail Sergejevič udělal schválně. Pak všechny pohltilo šílenství perestrojky. A osobně se Vladimir Putin, ač důstojník KGB, proměnil v zapáleného demokrata. A byl proti GKChP a také se radoval z kolapsu KSSS. A stal se pravou rukou Sobčaka. A aktivně podporoval Jelcina. Včetně října 1993. Ano, rozpad SSSR byl, ale většina lidí a hlavně elita se radovala!
  Nebo to v každém případě lidem nevadilo, ale elitu to opravdu potěšilo. Zejména ve střední Asii, kde si všichni velmi dobře pamatovali, jak KGB pronásledovala místní magnáty v obchodu s bavlnou.
  Zkrátka tehdy v devadesátém prvním SSSR spočinul na Bose. A možná jen Vladimir Žirinovskij trochu bručel, takhle na parádu. Nebo možná hrát pro publikum nebo chtít vyniknout.
  Pak tu bylo Jelcinovo pravidlo. Doba velkých příležitostí pro některé a strádání a hrozných problémů pro jiné. Sám Jelcin se ani nesnažil slepit říši SSSR, ale pouze vrátit Čečensko pod kontrolu. A jaký to vyvolalo zuřivý odpor. Včetně v rámci země. A dokonce se proti tomu vyslovila i Gajdarova Volba Ruska. Stejně jako komunisté. Pouze Žirinovskij podporoval tuto válku. Ale možná právě proto si podkopal vlastní hodnocení a připravil se o šanci stát se novým ruským carem.
  Žirinovskij byl samozřejmě charismatický vůdce. Nechyběla mu však odvaha ani vůle. Zejména nebylo nutné tak-tak rozleptat břicho, když značná část lidí hladoví. A dieta a cvičení.
  Dobře, Žirinovskij je mrtvý. A král přišel o svého oblíbeného šaška. Což bylo tak vtipné a vtipné. Pobavil a povznesl. Ale bylo z toho málo skutečného smyslu a užitku. Žirinovskij byl naopak příliš radikální vlastenec, možná až karikatura. A zdálo se, že se vysmívá vlastenectví. No, stejně jako dobrý voják Švejk, i on byl karikaturou vlastence Rakouska-Uherska.
  A bylo to vtipné, ale pro věc spíše škodlivé. Ale přesto se král bez šaška nenudí. Zde Dmitrije Medveděva tato role zjevně neláká.
  Vladimir Putin v Hitlerově těle těžce vzdychl. Ještě si nezvykl na nové tělo a žil ve vzpomínkách na minulost. A bylo to nejednoznačné, zvláště v posledních letech. Nicméně Putin byl samozřejmě šťastným vládcem. Například tak vzácný dar štěstěny, jakým byl teroristický útok z 11. září. To je skutečně velký úspěch. Místo toho, aby bojovali proti samotnému Talibanu, byli Američané zataženi do masakru, který byl pro USA nepotřebný.
  To je například stejné, kdyby Hitler bojoval dvacet let s Británií a Yankeey, než by zaútočil na SSSR. A sám Stalin si v tomto případě mohl vybrat okamžik, kdy zasáhne. A nepadněte sami pod strašlivou ránu.
  Hitler však dokázal předcházet Stalinovi. A tady je výsledek - Němci u Moskvy. A kdyby byla zima mírnější a sušší, pak bychom možná byli v samotném hlavním městě.
  Ano, tady měl Stalin štěstí. I když na druhou stranu, no, proč jsou nejúspěšnější vládci, ti, kteří jsou tak krutí? Tady je to samozřejmě Vladimir Putin, ne Stalin. Ale možná proto mu Ukrajina nebyla dána?
  Co lze říci o Hitlerovi? Na jednu stranu měl fenomenální úspěchy, ale na druhou stranu katastrofální neúspěchy. Jakési štěstí se Adolfovi vysmálo - dodalo mu sebevědomí. Ale pak to opustila a zarámovala. A na obou stranách bylo tolik obětí a ztrát.
  SSSR vítězstvím v této válce mnoho nezískal. Územní akvizice byly malé. Navíc Stalin dal část Brestské oblasti a Bialystoku zdarma a bez ptaní Polska. A moc nedostali. Bylo by lepší, kdyby tato válka neexistovala. Počet obyvatel SSSR se snížil na 170 milionů. A za cara-otce Mikuláše II., v roce 1914 to již bylo 180 milionů lidí. Takže car-otec Rus přibýval a Stalin prořídl.
  A Němci za Hitlera hodně ztratili. Přestože dobytí Evropy a Polska stálo jen třicet tisíc zabitých. Stalin ve válce s Finskem ztratil 126 tisíc, což je mnohem významnější. Ano, takhle to dopadlo gallimo.
  Bylo dobré dostat se do těla Stalina před útokem na SSSR ze strany nacistického Německa. A něco udělej. Opravdu, co to přesně je? Udeřit se, jak radil Suvorov-Rezun? To má svá pro a proti.
  Nevýhodou je zejména to, že sovětská vojska nejsou zcela připravena k útoku. Zejména nové tanky a letadla nebyly vojáky řádně zvládnuty. Dobrou zprávou je, že Němci neočekávají preventivní úder. A mohou být zaskočeni. Ano, a sovětská vojska byla mnohem větší a lépe se učila útočit než bránit. Mimochodem, reálná praxe ukázala, že nacisté jsou mnohem lepší v útoku než v obraně.
  Například kdyby nacisté postoupili velkolepě a pádem dvaačtyřiceti dobyté území srovnatelné se dvěma římskými říšemi. Pak v obraně rychle splynuli.
  Počítáme-li od Kurské výběžky, kde se Němci naposledy pokusili zahájit velkou strategickou ofenzívu a zvrátit vývoj války tím, že se chopili iniciativy, trvalo Stalinovi jen devět měsíců, než znovu ovládl Ukrajinu a Krym. Pokud počítáte Galicii, můžete přidat ještě pár. A celkem Němci po bitvě u Kurska dva roky nevydrželi.
  Ano, jsou slabí, byli v defenzivě. A Fuhrer? A co Führer, zastřelil se. A pak říkají, že odvaha nestačila, udělat to sami - pomohli!
  Vladimir Putin se otřásl. Tělo je skutečně téměř o dvacet let mladší než dříve, což je skvělé. Adolf Hitler je malý. Stejně jako samotný Vladimir Putin. A to vám umožní rychleji si zvyknout na nové tělo.
  A má samozřejmě velký potenciál. Zvláště pokud bojujete se Stalinem.
  Právě to lze vyčítat kníratému čertu, že na podzim 1940 neuskutečnil osobní setkání s Hitlerem. Možná by se v tomto případě oba diktátoři natolik okouzlili, že by místo války bylo uzavřeno spojenectví. Zde je příklad toho, jak to mají s C. I když Do Xi vycházel dobře i s dalšími čínskými prezidenty. Ale přesto je snazší jednat se svým vrstevníkem než se starším nebo mladším vůdcem. Například Lukašenko a Medveděv spolu nevycházeli. Byl mezi nimi rozdíl ve věku a výchově. Medveděv je synem profesora - intelektuála a Lukašenko je synem kolchozníka a nikdo neví koho.
  Putin, jehož otec byl prostý dělník a rád pil, to měl s Lukašenkem také jednodušší. Možná by to bylo obtížnější s jiným vůdcem. Zvláště pokud byl mladý a inteligentní. Jako například Putinův vztah s Macronem nevyšel.
  Hitler i Stalinovi otcové byli opilci a oba diktátoři zažili chudobu, ponížení a byli ve vězení. Mohlo se to tedy domluvit na osobní schůzce. Ale z nějakého důvodu to Stalin nechtěl. Možná nechtěl jednat s tak odpornou osobou jako Hitler, ale nebyl odpornou osobou i sám Stalin? A v té době to byl vůdce SSSR a Führer Německa, kdo byl mnohem krvavější.
  Ano, Stalinovy ruce byly od krve až po loket. A ve Třetí říši ještě Židé nebyli masivně zabíjeni a nebyly prováděny rozsáhlé represivní akce.
  Nebyl tedy žádný zvláštní důvod vyhýbat se osobnímu setkání. Ale válce dvou totalitních říší se dalo docela dobře zabránit. A možná by byl svět na planetě Zemi jiný.
  SSSR, Německo, Itálie a Japonsko by mohly rozdělit celý svět. A vzhledem k tomu, že dobyté je potřeba ovládat na dlouhou dobu, možná by v historii lidstva nedošlo k žádným válkám, alespoň na dalších sto let.
  Nyní má však Putin v těle Hitlera šanci osobně se setkat se Stalinem a promluvit si. Samozřejmě se vyskytnou nějaké problémy, ale je pravděpodobné, že se vyřeší.
  I když je otázka, kolik půdy po Stalinovi požadovat? Je prostě nemožné a nereálné jít na nulu, když už jste toho dokázali urvat tolik.
  Druhý bod - okamžitě vyhlásit příměří, nebo nejprve dosáhnout nových úspěchů? Ještě to není vrchol. Na Krymu ještě nebyl obsazen Kerč a na jihu Rostov na Donu. A ne celý Donbas je stále pod kontrolou Němců. A tak dále...
  A mimochodem, je tu také Afrika. Zdá se, že Britové brzy zahájí ofenzívu proti tamním Rommelovým jednotkám? Na a ten směr urychleně posílit. Koneckonců bojovat s Británií za Putina je velkým potěšením. Pro začátek byste se měli podívat, jaké rezervy má Německo. Možná lze něco vzít z území Francie a Balkánu. Ve skutečnosti, pokud bulharský car Boris nechce bojovat se SSSR, tak ať bojuje s partyzány alespoň v Jugoslávii. A také v Řecku a Albánii. A bude to extrémně cool.
  V Německu by navíc měla být vyhlášena totální válka. A aktivněji přitahovat zahraniční pracovníky. Už něco, ale Třetí říše má dostatek pracovních sil. A samozřejmě by měli být teenageři povoláni do armády. Bojují o nic hůř než dospělí a jejich pracovní síla není příliš dobrá. Dá se tedy udělat mnohem víc. No, vytvořit zahraniční oddíly z dobrovolníků. To udělali Němci, ale už když začali prohrávat válku. Těch ochotných bojovat za beznadějnou věc přirozeně ubylo. V tomto ohledu samozřejmě Hitler jednal nerozumně. Obecně platí, že Třetí říše a Führer osobně byli plni chyb, které mu zabránily vyhrát druhou světovou válku. Jedním z nich je samozřejmě fakt, že v žádném případě nepoužil aktivně Poláky ve válce s Ruskem. Ale protiruské nálady v Polsku jsou silné a mají tradici po mnoho staletí.
  Zde se Vladimir Putin přistihl, co považuje za vylepšeného Hitlera. A vůbec se nestará o utrpení ruského lidu.
  Ano, tady se to zasekává.
  Při zpětném pohledu je však muž silný. Když se například podíváte na hru amatérů v šachu v bleskovém tempu, pak se chyby partnerů zdají být velmi jasně viditelné. Ale tady sedíte u rady.
  A hrát roli. V každém případě by však mělo dojít k následujícím jmenováním: postavit Speera do čela ministerstva vyzbrojování a munice a udělit mimořádné pravomoci. Prodlužte délku pracovního dne a převeďte továrny na tři pracovní směny. Odvedenou mládež a svobodné dívky do armády. Vytvořte zahraniční divize. Mobilizujte Khiva aktivněji. Zvýšit výrobu zbrojení a těžbu surovin. No a mnoho dalšího, co dělat.
  Zejména ženy - to jsou také dobré bojovnice. A proč je nevyužít jak v bitvách, tak jako dozorci nad zahraničními dělníky. Ano, a v roli hlídačů si mohli vyzkoušet i teenageři, zejména ti nejmenší. A dospělí muži na frontu. Stále existuje mnoho rezerv.
  Pilotky nejsou špatné a jsou dobré jako odstřelovačky. A také v tancích není něžné pohlaví špatné, zvláště pokud je osudem, že ženy jsou obvykle menší než muži, agilnější a opatrnější.
  Ano, a teenageři v tancích bojují dobře. Potřebujeme vyrábět německá auta rychlejší a kompaktnější. Takže vlastně ještě žádný "Panther" neexistuje? Proč se německý tank ukázal být tak těžký, s obecně nepříliš silnými zbraněmi a slabým bočním pancířem? Je to průšvih, tady je potřeba dát konstruktérům vynadat.
  A posádka T-4 a T-3 by se měla zredukovat z pěti lidí na čtyři. Můžete kombinovat povinnosti velitele a radisty. Někde slyšel takovou radu o tankových jednotkách. No, co jiného... Pak si můžete vzpomenout.
  Některé změny by měly být také provedeny ve struktuře příkazů. Aby velitelé armádních skupin měli větší moc, aby bylo méně povyku a koordinace. Také Mainstein, tento skvělý stratég, by měl být také povýšen, stejně jako Guderian, který měl v mnoha otázkách pravdu. Zejména v tom, že úder bude zasazen v Bělorusku z provozního balkonu.
  Putin zavolal tajemníkovi. Vběhla dovnitř a dupla na vysoké podpatky. Čerstvě upečený Führer zabručel něco nepříliš srozumitelného a začal diktovat rozkazy.
  
  ZAJIŠTĚNÍ A VYHLEDÁVÁNÍ ROSY LUXEMBOURG
  ANOTACE
  Slavná revolucionářka Rosa Luxembourg byla zatčena a vzata do vazby. V ženské věznici musí snášet úzkostlivé prohlídky, další procedury, ponižování i vážné soudy.
  . KAPITOLA 1
  Mladá žena, Rosa Luxembourg, byla zatčena na osobní rozkaz císaře Viléma.
  Byla spoutána a vyvedena z domu. Lidé se zmateně dívali, jak blonďatého revolucionáře, asi třicetiletého štíhlé postavy, vyvedla policie.
  Rose dupala své kožené boty do tajícího březnového sněhu a snažila se zachovat klidný výraz ve tváři, bledé strachem.
  Aby se rozveselil a nevydával vzrušení, zpíval marxista;
  Ve světě chladu - sněžení,
  Žebrák i bohatý!
  Ďáblové vládnou planetě
  Proměnil Zemi v peklo!
  
  Chceš-li žít v radosti,
  Takže štěstí přichází ke všem v domě!
  Přetrhněte řetězy otroctví jako nit
  Pak bude pytel plný!
  
  Existuje země, která je příkladem pro všechny,
  Silný bojovník je průkopník!
  Meč jeho svaté vlasti,
  Aby ten zlý pane neblábolil!
  
  Německý výnos všem světům,
  Síla nejmoudřejších světel!
  Bez jakéhokoli, řekneme zdobení,
  Všemohoucí nám ukázal cestu!
  
  slovo zbabělec znát nebudeme,
  Voják nebude šeptat - bojím se!
  čistá ortodoxní víra,
  Bůh žehnej Ježíši!
  
  Bez Krista není pokoj v srdcích,
  Ten zářivý vede k bitvě!
  Bez víry je válka marnost,
  Pojďme přijít o nekontrolovatelné skóre!
  
  Ďábel bude pokoušet
  Lži do svého - zkouška pět!
  Ale nevěřte ničemu
  Není důvod zrazovat!
  
  Jsme věrni přísaze až za hrob,
  Prostor potomků čeká - věřte mi!
  Svrhněme syny Satana
  Nebude schopen uchvátit Zemi!
  
  Proto čeká štěstí
  Kdo je silný, Hospodin zachrání!
  Bůh miluje německý lid,
  Plamen v žilách rozpouští led!
  
  Pojďme dosáhnout neomezených hranic -
  Ukažme vesmíru naši cestu!
  Nespadněte k nám pravoslavným,
  Neohýbejte nečistého v rohu!
  Cestou plácali policisté růži po zádech dlaní - prý není co zpívat, když císařské Německo prohrává válku. A když už vojska carského Ruska vstoupila do Varšavy, což znamená zlom ve válce. A tahle mrcha ví, že zpívá.
  Rose byla převezena do budovy centrálního berlínského vězení. Všechno je víceméně čisté a upravené v němčině. Rose se uklidnila. V německém vězení bude čisto a nejspíš osamělá cela bez štěnic a krys, se zákonem předepsaným pájením. A tam Německo za pár měsíců kapituluje a bude propuštěno. A možná i v nové vládě získá post ministryně.
  Rose dupla na podpatky svých bot a zpívala:
  - Nechej tě žít jako domovník,
  Znovu se narodíš jako předák...
  A pak vyrosteš z předáka na ministra,
  Ale pokud jsi hloupý jako strom -
  Narodíte se jako baobab
  A ty budeš baobab
  Sto století do smrti!
  Rose, takže si nevšímala vězeňských chodeb, mříží, zámků, ostnatého drátu, chodila jako královna. Představovala si, jak se o ní točí filmy a jak se točí filmy o bolševickém mučedníkovi. A jak populární a cool se z toho stala - nelze popsat slovy, prostě pohádka.
  No, jak v této situaci nebrat a nezpívat. Tady jdeš do vězení - jako na prázdniny.
  A Rosa, aniž by se styděla, zpívala nahlas, jako by byla skutečnou královnou, která byla povýšena na trůn;
  Jsem statečný člen Komsomolu v zajetí,
  Tam se ukázala být v bitvě velmi divoká ...
  Ó vlasti, věz, že ti vrátím dluh,
  Naplním dům pohodlím a útulností!
  
  Věděl jsem trochu - nic,
  A vzali mě bosého k výslechu,
  Fašismus je úplná blbost.
  Fritz mě surově zbil bičem!
  
  Svlečený, polonahý na závěji sněhu,
  A tak projížděli vesnicemi v pisugas ...
  Ano, získat svou rakev Fuhrera,
  A v dálce uvidíme komunismus!
  
  Raději neočekávejme milost
  A nacistům neřeknu ani slovo!
  Marně jsem v divokém hněvu přemýšlel,
  Co člen Komsomolu je bázlivá ovce!
  
  Nepřátelé mě postavili na stojan,
  Pod patami ohně vzplanul...
  A slyším bitvu - jsi pori drát,
  Jsem cesta strastí žhavých uhlíků mil!
  
  Neexistuje žádné uznání a proud není hrozný,
  Vydržím každou výzvu...
  Ať je to pro nacisty šok
  A pro mě jakýkoli prach utrpení!
  
  Projdu tím vším, vezmu to, věřte mi
  Protože mou vlastí je Rusko...
  A bestie fašismu bude pohřbena,
  Kristus přijde a červená mise!
  
  Ano, já vím, já vím, čeká mě smyčka,
  Snad budou horší exekuce!
  Budeme muset začít zemi od nuly,
  Protože tam bylo mnoho nehorázností!
  
  A pak přišel velký komunismus,
  Na Marsu jsme si hráli, běhali...
  Ať humanismus zvítězí ve světě,
  Za tak tvrdý boj!
  
  Budete vesmír, poznejte můj
  Takové nekonečné zářivé hvězdy...
  Orel, který byl kdysi vrabcem,
  Kdokoli z nás s uznáním umělce!
  Rosa si ve své pýše ani nevšimla, jak byla přivedena do místnosti k prohlídce. A tři strážkyně ji začaly svlékat svými obratnými, navyklými pohyby profesionálů. A hrdá nebeská Rosa Luxembourg se ukázala být úplně nahá před třemi strážci, kteří vypadali hodně jako gorily.
  Jen bolestivé štípnutí velkou tlapou na nahé hrudi se slovy: "Ach, jaká prsa" rozptýlilo Rosinu hlavní náladu, stydlivě se zakryla a zvolala:
  - Co děláš!?
  Rose, zvláště nahá, vypadala velmi mladě, její pas byl tenký a její postava byla bezvadná.
  Matróna se tedy usmála a odpověděla:
  - Nic zvláštního holka! Teta tě teď vycítí za zakázané - bodání, řezání, chemie! No, tajné poznámky!
  Rose, která se neúspěšně snažila zakrýt svou nahotu rukama, odpověděla:
  - Nemám nic a je to ponižující a nechutné!
  Matróna s důstojnickými nárameníky se zasmála a rezolutně odpověděla:
  - Nehýbej se! Jinak to bude bolet!
  A velké ruce v tenkých gumových rukavicích se začaly bez obřadu prohrabovat kolem Roseina jemného, krásného a svůdného těla. Dva další strážci, rovněž mužní a vysocí, pevně drželi mladou, tvarovanou ženu za ruce a nedovolili jí, aby si zakryla svá ostudná místa svými.
  Velká matrona zatahala Rosu za uši, cítila ji a zahleděla se jí do nosu. Pak si sáhla do úst prsty v rukavici. A bylo to velmi hnusné, Rose se z doteku gumy udělalo špatně. Navíc se objevila myšlenka, že to možná nejsou jednorázové rukavice, a používala je dříve, když lezla do intimních míst žen. A z těchto myšlenek se Rose málem pozvracela. Pouze titánská snaha vůle a neochota ukázat svou slabost umožnila Rose omezit uvolňování zvratků.
  A její prsty dosáhly až k samotným mandlím, byly pod jazykem, cítila oblohu, za tvářemi a v ústech jí zůstala velmi nechutná chuť gumy. Když skončila s šekem v ústech, začala představená znovu hníst Rosinu hruď. Při jejím hrubém doteku se její šarlatové bradavky nafoukly a ztvrdly.
  Strážci se usmáli a zamumlali:
  - Studna? Jako? Vidím, že tě moje pohlazení vzrušuje!
  Rosa Luxembourg zavrčela:
  - Ty děvko! Chovej se tak!
  Důstojnice v reakci odstranila mladého revolucionáře z obličeje a poznamenala:
  - Poznej své místo jako rebel! Jinak tě pošlu do ledové cely - nahou!
  Pak se dál bezostyšně prohrabovala kolem těla vězně.
  Její silné prsty se tiskly na její pupek, až Rosa Luxembourg vykřikla bolestí. Pak se velmi hrubě a bolestivě cítili v podpaží revoluční ženy.
  Ale to nejhrubší a ponižující mělo teprve přijít. Matrona nařídila:
  - Roztáhni nohy víc!
  Rose neochotně poslechla. A dozorkyně hrubě strčila svou velkou tlapu do pochvy. Palce v rukavicích, kluzké od slin, které byly v ústech růže, vnikly do ženského lůna velmi hluboko. Stěny pochvy se silně rozestoupily a začalo to neuvěřitelně bolet.
  Rose křičela a škubala sebou ve snaze osvobodit se. Ale mocní strážci, kteří měli s pátráním značné zkušenosti, ji pevně drželi. Prsty žalářníka dosáhly až k samotné děloze a pokračovaly v vybírání. Bylo to bolestivé a nesmírně ponižující.
  A mužný gorilí dozorce se točil dál. Nakonec, po dalším otočení své obrovské tlapy, revoluční žena smrtelně zbledla a zalapala po dechu a vypnula se. Její hlava s blond vlasy spadla na stranu.
  Žalářník napravo poznamenal:
  - Je v šoku!
  Velká představená velmi obratně poplácala Rosu po tvářích, masírovala jí krk a hrubě ji štípala. Žena přišla k rozumu. V očích měla slzy z bolesti a ponížení. Od vězení očekávala všechno, ale nemyslela si, že ji potká takhle, hrubě, jako by nebyla člověk, ale méně než zvíře.
  Hlavní představená laskavě řekla:
  - No, nebojte se! Teď se předkloň, teta ucítí tvůj zadek a nejhorší bude!
  Rose třesoucím se hlasem, ukápla slzu na podlahu, řekla:
  - Možná bychom neměli!
  Gorilí dozorce zavrčel.
  - Ne! To je přesně to, co potřebujete! Nakloňme ji!
  Mocní žalářníci Rosi hrubě zkroutili paže, což způsobilo, že sípala bolestí a sklonila se. Dívka byla v pozici rakoviny. A její nahé tělo se lesklo potem, jako by bylo naolejované.
  A gorilí dozorkyně jí bez obřadu vrazila dva velké dlouhé prsty do řitního otvoru. A velmi hluboko, až k velmi tlustému střevu uvízl. Rose vykřikla bolestí a hanbou. Velmi silné žalářnice ji pevně držely a nenechaly ji uniknout. A mocná ruka dozorce se vyrojila v zadku krásné a svůdné revolucionářky.
  Rose zasténala a její obnažená ňadra se zvedla a klesla. A po jeho vyčerpané, bledé tváři stékaly slzy. Hledání bylo jako mučení, morální i fyzické.
  Cítila, kdo ji chce vrchní dozorce maximálně ponížit, a proto nikam nespěchala.
  Rose zpívala se svými modrými zuby a třásla si tvářemi od slz bolesti a ponížení:
  Vítězství čeká, vítězství čeká
  Ti, kteří touží zlomit okovy!
  Vítězství čeká, vítězství čeká
  Budeme schopni zlomit Wilhelma!
  Gorilí stráž se zasmála a odpověděla:
  - A ty jsi statečná dívka!
  A znovu se zkroutila, což způsobilo silnou bolest v zadku, a nakonec vytáhla tlapu v rukavici, která byla pokryta krví.
  Ušklíbla se jako násilník, hodila zničenou rukavici do urny a zvolala:
  - Zkontrolujte její nohy, hledání je u konce!
  Cítit nahé chodidla a zkoumat mezi prsty není vůbec tak ponižující jako předtím, když naběračka lezla do pochvy a řitního otvoru. Tak tohle už můžete zažít bez slz.
  Dokončili hledání Rosy a takto, nahou a bosou, ji odvedli do vedlejší místnosti.
  Tam byla vyfotografována. Dali mi tabulku s číslem a postavili ji k bílé zdi. Cvakly z profilu, celého obličeje, do poloviny a zezadu. Pak natočili celovečerní akt, také zepředu, zezadu, z boku a napůl z boku. A fotograf byl muž, o to víc to bylo ponižující.
  Pak byla Rosa postavena na váhu. Zvážení, měření a výšky, a pak stojí proti zdi a rozsahu jejích paží. Dále jsem zaznamenal délku chodidla a velikost boty. Nebolí to, ale je to velmi ponižující. Zejména v místnosti nebyly jen ženy, ale i muži.
  Zde muž a dvě ženy v bílých pláštích vystavili Rosu na světlo a začali ji pečlivě zkoumat, zapisovat do deníku všechna znaménka, jizvy, popáleniny a zvláštní znaky.
  Rose se hanbou a hněvem proměnila v šarlatovou. Jak ji ponižují a je skutečně možné takto zacházet s mladou ženou, která se již stala skutečnou legendou. Nicméně možná právě proto se k ní tak chovají, aby ponížili vůdce německé levice.
  Čas plynul pomalu a Rose začala zpívat:
  Zničíme celý svět násilí,
  Až na dno a pak...
  Vybudujeme nový, nový svět,
  Kdo nebyl ničím, stane se vším!
  Žena v bílém plášti přísně poznamenala:
  - Tady jsi teď nikdo - jen vězeň!
  Stiskla Rose obnaženou bradavku. Rose stála bledá a leskla se studeným potem a zpívala:
  - Tohle je naše poslední
  A rozhodující bitva...
  Bezpochyby -
  Kluci za mnou!
  Konečně je přepisování znaků u konce. A byla odvedena do vedlejší místnosti. Tam žena v uniformě přikázala natáhnout dlaně. A Rosa měla ruce potřísněné černou barvou. Poté se nejprve otiskla celá dlaň a poté každý prst jednotlivě. Pak byly rozmazané i Rosiny uši - nejprve pravé a pak levé. A také se tisklo. Pak rty. Což je dost nechutné. Když jsou vaše rty potřené temným a ostře páchnoucím. A naneseno na list bílého papíru.
  Na závěr sebrali otisky z bosých nohou krásné ženy. Jeden za druhým. Už to není tak hnusné.
  Podrážky otírali speciální houbou, aby nebyly žádné stopy.
  Pak byla Rosa znovu vedena. Ztrácela se v hádkách, co jiného by s ní pečliví a pedantští němečtí žalářníci udělali.
  Tentokrát ji vzali na rentgen. A vyfotili žaludek a střeva, což se obecně dá pochopit, jsou tam skrýše. A zkontrolovali i nosní dírky na obrázku. Takže někdy ukrývali kapsle s jedem nebo drahými kameny.
  Když bylo po všem, Rosa v sobě pocítila určitou úlevu. Každopádně to nebolelo. A člověk si zvykne chodit takhle nahý.
  Ale koneckonců i Eva chodila nahá a měla komplexy, takže tuto příležitost necítila. A ona jako by se nic nestalo.
  Postupy by spíše skončily. A tak ji opravdu vzali pod dlouhou chodbu do sprchy. Tam se Rosa pod dohledem stráží konečně umyla. Voda byla teplá, příjemná a smýváte ze sebe morální i fyzickou špínu. No, stráže jí také daly oficiální mýdlo.
  Rose se dokonce rozveselila: zadarmo, myje se mýdlem. Pak jí zdarma dají střechu nad hlavou a také vězeňský příděl. Samozřejmě je nepříjemné, že se na ni stráže tak dívají, ale je krásná a nemá se za co stydět.
  Žena si umyla bosé nohy od černé barvy. Má velmi dobrou postavu díky svému sportovnímu stylu života - jako mladá dívka s pevnými prsy, ale na jejím obličeji je vidět, že je mnohem starší. Na pohled však ne více než třicet. Rosa byla hrdá, že vypadá tak dobře.
  Tak se umyla, křičeli na ni:
  -Dost, přestaň!
  Šla ven. A dozorkyně jí strčila prsty do úst, jako by Rosa mohla něco odnést nebo něco ukrást. A ta druhá žalářnice stále klepe na prsa a řitní otvor. Což bylo ponižující a nechutné. A pravděpodobně nejen Rosa, takže dozorkyně šplhala holými prsty, aniž by se obtěžovala navléknout jí na ruce rukavice.
  Rose vydržela, i když ji ponižovala, styděla se a dokonce jí ubližovala. Nehty matróny velmi škrábaly její něžná, intimní místa v děloze a pátém bodě.
  Ale úmorné hodiny již zcela zbytečného pátrání konečně skončily.
  A Rosa byla znovu spoutána a vedena. Jedna mladá žena si dokonce překvapeně pomyslela: opravdu ji zavřou a celu nahou? Ale to nemůže být. Vězni nesmí být ze zákona drženi nazí. Ano, alespoň nějaké boty je povinna vydat.
  Do šatny ji ale opravdu odvezli. Kde by měli vydávat oficiální oblečení, pokud není povolení, noste své vlastní. Rose dostala pouze pruhované šaty na nahém těle. Na šatech byla místo jejího příjmení našita čísla.
  Rosa se zeptala:
  - A co kalhotky a podprsenka?
  Matrona přísně odpověděla:
  - Existuje zvláštní příkaz velitele, nedávejte vám oficiální spodky a podprsenku!
  Rose se překvapeně zeptala:
  - Proč je to tak?
  Žalářník odpověděl přísně:
  - Můžeš se na nich oběsit!
  Mladá revolucionářka rozpřáhla ruce:
  - Proč jsem blázen, že se oběsím? Maximálně mě za pár měsíců propustí!
  Matrona rozzlobeně přikývla.
  - Všichni to říkají, ale sedí léta!
  Rosa byla nyní pouze v pruhovaných šatech nad kolena a s bosýma nohama.
  Mladá žena se podívala na polici. Bylo tam mnoho různých bot, vzhledově nepříliš atraktivních. Ale její bosé nohy byly studené. Bude v šoku z ponížení pátrání a dalších postupů, nevěnovala pozornost studené, vlhké, betonové podlaze věznice. Ale teď se jen třese.
  Rosa zasténala žalostným tónem:
  - Je mi zima na nohy, dej mi aspoň boty!
  Žalářník tvrdě odpověděl:
  - Velitelův zvláštní rozkaz! Kvůli zvláštnímu nebezpečí politického vězně máte ve vazbě zakázáno nosit boty, protože je můžete použít jako vojenskou zbraň nebo házet předměty!
  Rose s povzdechem poznamenala:
  Ale ve vězení je taková zima! Můžu se nachladit a onemocnět!
  Matrona ji uklidnila:
  - Máme dobrou ošetřovnu! A stejně se přestaň hádat. A dají vám pořádný výprask!
  Revolucionář byl překvapen:
  - Nejsou výprasky zrušeny?
  Žalářník přikývl.
  - Během války byly znovu zavedeny! Tak se pokoř, krásko - budeš celistvější! A na úkor bosých nohou si na to vězni rychle zvyknou. A venku se brzy oteplí, už je jaro a vy se budete cítit lépe. A pokud máte přátele ve volné přírodě, nechte je poslat další příděly. K vězňům se tedy dostane jen malá část!
  Rose energicky přikývla.
  - Vím to! Korupce zničí Německo!
  Žalářník zamumlal:
  -Jako Rusko!
  Mladá žena byla opět spoutána na zápěstích a věřili jí bosá, ve vězeňských, krátkých šatech, jako otrokyně z dob Spartaka po vězeňských chodbách.
  Kamera teď čekala na Rose. Navíc by dala přednost společnému než jedinému. Ve společné cele je tepleji a je si s kým povídat. Ženy navíc voní mnohem příjemněji než muži a bylo by jí s nimi dobře.
  Aby Rose alespoň trochu pozdvihla padlé od bolesti, ponížení, chladu v holých, ženských nohou, které mrazí z chladné betonové podlahy, zpívala:
  Zima už odeznívá
  Tady přichází jarní sluníčko...
  Moudrost dobyla přírodu,
  Ve vědeckém hledání a výšlapu!
  
  Potoky zvoní - závěje tají,
  Kde stříbrný koberec je potok.
  Karafiáty bujně kvetou v květnu,
  A naše přátelství se nerozlévá!
  
  Milujeme dcery přírody
  Když na jaře rostou houby...
  Ne, znáš špatné počasí
  Jak prší Kristova milost!
  
  Příroda na jaře ožívá
  Křišťálový led praskl.
  Planeta se stane, věřím, rájem,
  Ať zlý oheň nezapálí svět!
  
  Koneckonců, každá květina je vesmír,
  Brouk chce také žít.
  Osud všech je lepší - stvoření,
  Ale chudák zajíčku, ty jsi hra.
  
  Jak se ukázalo, je tu hodně strachu,
  S krásou je mnoho utrpení...
  Někdy se sténáním žádáme Boha -
  Pomozte nám se štěstím a snem!
  
  Ale co je na světě hněv,
  Co nás začalo kroutit jako tornádo,
  Ale Bůh odpověděl - to je,
  Nelenil jsi jako medvěd!
  
  Koneckonců, kdyby banán sám spadl,
  Ani pluh nezapřaháš.
  Tváře svatých z ikon přikyvují,
  Žádné ananasy - zasejte žito!
  
  No, ta práce vede k úspěchu,
  Udělá naši rasu silnější!
  A prosperita nespěchá,
  Není třeba lakomosti koček!
  
  Odměna přijde - bude síla,
  A vzkřísíme ty, kteří padli v bitvě!
  Trest padne, věz Jidáši,
  Lži a podvod budou pomstěny!
  Rosu nakonec přivedli k masivním dveřím, na kterých bylo vyraženo zlověstné číslo "13". Pouta z ní byla sejmuta a mladá žena pocítila úlevu, když si třela vyčerpaná, pohmožděná zápěstí. Ano, spoutaný a bolestivý a ponižující zároveň.
  Vzali ji do cely. Uvnitř bylo trochu tepleji než venku, bylo tam topení. Ukázalo se, že cela je dvojitá a byla v ní dívka se zrzavými vlasy. Docela hezká a spala s dekou. Když se probudila, otočila svou něžnou tvář a zeptala se:
  - Nová holka?
  Žalářník přikývl.
  - Politické! Myslím, že vy dva budete mnohem zajímavější!
  Rose poznamenala:
  - Nemám lůžkoviny?
  Matrona se zasmála.
  - Abyste byli vstřícnější a co nejdříve vypovídali, jste ochuzeni o polštáře, přikrývky a matraci. Lehneš si na holá prkna, zmrzneš a dřív budeš svědčit proti svým komplicům a komplicům!
  Rosa vztekle dupla bosou nohou a zavrčela:
  - Nečekej!
  Těžké masivní dveře cely za ní se zaskřípáním zabouchly.
  
  SVĚT BEZ SVĚTOVÉ VÁLKY II
  ANOTACE
  Chamberlain se po útoku na Polsko neodvážil vyhlásit Třetí říši válku, Francie se do konfliktu také nedostala sama. Po porážce Polska a jeho rozdělení mezi SSSR a nacistické Německo začalo dlouhé období míru, vývoj lidstva se ubíral jinou cestou.
  . KAPITOLA 1
  Zvláštní svět z alternativní historie. Chamberlain v něm měl rozum nevyhlásit válku Německu, které napadlo Polsko. A samozřejmě, Francie nevstoupila do války bez Anglie.
  Hitler a Stalin si rozdělili Polsko. Pak došlo k rozdělení pobaltských států a podpisu dohody o přátelství a hranicích.
  S Finskem byla skutečná válka. SSSR se za cenu velkých ztrát přesto podařilo dobýt část území, prolomit obrannou linii a dobýt Vyborg.
  Doposud šlo vše v pořádku. Ale pokus vzít Moldavsko z Rumunska narazil na Hitlerův odpor. Nechce snad Stalin příliš mnoho?
  Ale Hitler a Stalin se osobně setkali a dohodli se, že SSSR dostane Moldavsko a tento úsek byl dokončen.
  Pak přišlo dlouhé období klidu. Japonsko se neodvážilo bojovat samo s USA a Británií. A Hitler stále trávil Polsko, jehož významná část se stala součástí Třetí říše. Ani Stalin, který rozšířil impérium a měl zkušenost s těžkou válkou s Finskem, nikam nešplhal.
  V SSSR byla třetí pětiletka oficiálně naplněna a přeplněna. Pak vzali čtvrtého. A bylo to přeplněné. A v páté pětiletce začali snižovat ceny a zvyšovat životní úroveň.
  Stalin zemřel v březnu 1953... Podle některých zpráv mohl být otráven. Po intrikách se moci chopil Nikita Chruščov. Pak byl dvacátý kongres a odhalení kultu osobnosti. A myšlenka vybudovat do roku 1980 komunismus.
  Do této doby se jaderné zbraně objevily v Německu, Spojených státech, Británii a SSSR.
  Hitler zůstal v historii jako zcela normální vůdce bez holocaustu. Existovaly jen některé zákony omezující práva Židů. Poláci také postupně získali německé občanství a zrovnoprávnění. V padesátém pátém roce vstoupilo varšavské místodržitelství přímo do Třetí říše. V roce 1960 získali Češi i Poláci německé občanství. Německo jako první na světě vypustilo na oblohu satelit a vyslalo člověka do vesmíru.
  A 20. dubna 1961 odstartoval vůbec první let člověka na Měsíc. To je skvělá akce.
  Třetí říše je velká země, možná největší v Evropě. Patří sem Česká republika a Sudety, Rakousko a Polsko. Němci navíc získali část Dánska bez války v hranicích roku 1914 za peněžní náhradu. Pak bylo referendum. Referenda se konala také v Polsku a České republice. Vznikla hospodářsky rozvinutá a silná moc. Kromě toho Británie také souhlasila s navrácením Namibie Němcům v Africe a také za peněžní kompenzaci.
  Téměř bez válek kromě konfliktu s Polskem Hitler rozšířil Třetí říši. Jediné problémy byly pouze s Francií. Zde však byla malá část Lotrinska, obývaná převážně Němci, po referendu vrácena Německu. Ale hranice z roku 1914 nebyly obnoveny. A to naštvalo mnoho Němců.
  Ale Francouzi uzavřeli vojenskou alianci se SSSR a v takovém případě by šel bojovat na dvou frontách. Rudá říše, která unikla druhé světové válce, byla ekonomicky velmi silná, srovnatelná s USA a Německem, a měla velký počet obyvatel. Takže je nebezpečné s ní bojovat.
  Navíc Británie měla také dohodu s Francií. Která si na rozdíl od skutečné historie zachovala své kolonie a byla vojensky velmi silná.
  Čína ale zůstala roztříštěná a slabá, ve skutečnosti rozdělená do sfér vlivu předními světovými mocnostmi. Japonsko dlouho bojovalo v Číně a část si dokázalo udržet pod svou kontrolou. Ostatní země tam měly své hlavní město. SSSR si udržel kontrolu nad Mongolskem, které si čistě formálně zachovalo nezávislost.
  Hitler stále žije. Je mu dvaasedmdesát let. Nekouří, nepije alkohol, je vegetarián a stále cvičí na simulátorech. Fuhrer je posedlý svým zdravím. Má také syny a dcery - i když byli získáni umělým oplodněním. Některým synům je více než sto. Nejstaršímu z nich je už sedmnáct let. Je těžké udělat důstojný výběr nástupce. Takže Fuhrer má stále zájem žít na vlastní pěst. A ve Třetí říši se pracuje na prodloužení života diktátora.
  Sedmdesát dva let rozhodně není hluboký stařec. Takže Führer také miluje zábavu. Například souboje bez pravidel.
  Tam se samozřejmě nebojuje na život a na smrt - Třetí říše je poměrně civilizovaná a zvláštní. A Hitler není vůbec vnímán jako monstrum, ačkoli vůdce je jistě autoritářský.
  Dokázal porazit Polsko téměř bez ztrát a rozšířit území s malou nebo žádnou válkou. Obyvatelé Německa ho zbožňují a národy jiných zemí ho respektují. Dokonce i Nikita Chruščov se k němu chová s respektem. Navíc SSSR zaostával ve vesmírných závodech.
  Stalinovi byly rakety lhostejné a Nikitovi Chruščovovi se zatím podařilo poslat do vesmíru jen pilota.
  A teď Němci vypouštějí raketu na Měsíc. A jsou tam dvě holčičky a jeden kluk. A to je skvělé.
  Na počest Führerových narozenin a startu rakety byly uspořádány celostátní slavnosti.
  Obrovský stadion v Berlíně je plný lidí. Přicházejí různé druhy sportovních soutěží. A samozřejmě se bojuje bez pravidel. Co Hitler tak miluje.
  Vůdce samozřejmě zestárnul, ale stále víceméně vypadá, i když je prošedivělý a na hlavě se mu udělala pěkná plešatá skvrna. A knír zešedl a postava byla mírně shrbená. Führer je u moci dvacet osm let. S ním má Německo jednu z prvních ekonomik na světě a možná i první. SSSR, USA a Třetí říše jsou si nyní velmi blízké z hlediska národního důchodu. Ano, Británie je stále silná díky koloniím. Japonsko začalo stoupat - její vleklá válka s Čínou ji vyčerpala. Ale svět je multipolární.
  Hitler je skvělý, ale ne úplně top. Ve Spojených státech je nyní nový, mladý prezident John F. Kennedy, ve Francii a Británii jsou u moci také docela mladí vládci. Nikita Chruščov je na pozadí Stalina jen žalostným stínem, ačkoli mluví o komunismu.
  Snad ze všech světových vůdců je Hitler přes svůj věk nejlegendárnější, nejoblíbenější, nejcharismatičtější a největší, který ještě neztratil lesk a energii.
  Právě teď se na souboje dívá přes speciální obrazovku. A shora barevné monitory ukazují obraz Kolosea.
  Krásný světlovlasý chlapec ve věku dvanácti nebo třinácti let vyráží do boje. Je s odlehčovacími svaly, v nějakých sportovních šortkách a bos. Chlapec má rukavice. A jde do hudby.
  Stejně jako v dávných dobách se ve Třetí říši nebojují na meči. Protože země neupadla do barbarství.
  Spíše naopak se Německo stalo zemí příkladného pořádku s nejnižší kriminalitou na světě a nulovou nezaměstnaností. A je pro ni nějak nepříjemné zabíjet lidi v ringu.
  Chlapec byl v modrých šortkách a poklonil se Führerovi a jeho družině a všem čtyřem stranám stadionu. Dav mu fandil.
  Hlasatel oznámil:
  - Mistr Berlína přezdívaný "Myška" bude bojovat o titul šampiona Třetí říše mezi dětmi do dvanácti let.
  Je vidět, že je kluk moc hodný.
  A teď zase zní hudba a vystoupí další borec. Také chlapec přibližně stejné výšky a váhy jako on. A také světlovlasý a velmi svalnatý. Jen tepláky má červené a obličej strnulejší. Oba chlapci jsou samozřejmě bosí a bosí. Bojovat se bude podle pravidel francouzského boxu a rukama i nohama.
  Druhý chlapec byl oznámen:
  - Vicemistr Třetí říše v bojích bez pravidel do dvanácti let.
  Chlapec se také uklonil Führerovi a všem čtyřem stranám stadionu. Přezdívaný "Aligátor".
  Rozhodčí byla velká a vysoká žena v koženém obleku. Zápas byl mistrovský patnáct kol po třech minutách. Většinou to ale skončí dříve.
  Děti se navzájem poklonily. A družina a sám Hitler uzavírali sázky. Koho si Fuhrer oblékne, je samozřejmě tajemství, jinak budou všichni dělat totéž, co on. Nebo naopak...
  Šedovlasý a unavený Adolf se dívá dalekohledem. Má velmi rád svalnaté chlapce, takže se zdálo, že jsou schopni obnovit sílu zchátralého tyrana. Fuhrer dokonce spí v posteli se speciálním tvarem svastiky. A kolem něj jsou čtyři mladé atletky a čtyři teenageři - velmi svalnatí a silní. A Hitler ve snu je nabitý energií. Kromě toho letitý diktátor provádí mléčné koupele pro kojence.
  Čas od času dostává Führer také transfuzi mladé krve - od chlapců, nejsilnějších sportovců Třetí říše.
  Hitler nechce zemřít. A má další plány. Je špatné, že SSSR a Francie jsou ve spojenectví s Británií. Boj na dvou frontách je příliš dobrodružný a sebevražedný. Německo už jednu takovou válku prohrálo na dvou frontách. Nemá tedy smysl šlapat na stejné hrábě jako Wilhelm II.
  Rád bych se dohodl na válce na jedné frontě. Nebo se Západem proti SSSR nebo se SSSR proti Západu. Ale aby na krku nevisela dvě přední.
  Nikita Chruščov se ale nechtěl spojit s Hitlerem. Ve Francii také nechtějí spojenectví s autoritářským diktátorem, protože je zde demokracie a změna moci.
  A Hitler to měl těžké. Život plyne a vy jste stále neporazili Francouze, Rusy ani nikoho vážného.
  I když na druhou stranu si Třetí říše podrobila téměř všechny země obývané německy mluvícími lidmi. A Německo je nyní větší a větší, než bylo před světovou válkou. Je to svět, takže druhý ještě nebyl.
  Chlapci začali bojovat na signál gongu. Udeřili jak rukama v rukavicích, tak bosýma nohama. Führerovi se opravdu líbilo, když chlapci nebyli starší patnácti let a dívky byly bosé. To se obrátilo proti diktátorovi.
  Kluci mají takové kulaté, růžové podpatky a ladnou křivku podrážky. Jsou atletické a svaly hry jsou tak vyražené a žíly jsou vidět. Fuhrer se zblízka podívá na nohy chlapců a zavětří. To je opravdu skvělé. Jsou opálení, jejich kůže je lesklá, svaly se válejí, nádherné.
  A kluci se mlátí. A bosé nohy vzlétnou a zasáhnou buď obranu, nebo hlavu. Je vidět, že kluci mají krásné provazy. Břišní svaly jsou poskládané čokoládovými dlaždicemi, prsa jsou jako štíty a svaly chlapců jsou v pohybu. Je to hypnotizující.
  Hitler si povzdechl. Ve vesnici byl stále vůdcem a vůdcem, ale v tělocvičně se ho ujali jiní kluci. A budoucí Fuhrer to měl těžké a doslova odtamtud utekl.
  Ale navzdory tomu Hitler děti miloval. Tito chlapci jsou tak krásní. A jejich trénovaná těla jsou velmi svalnatá a uvolnění svalů je úžasné.
  Škoda, že se musí mlátit. Tady prošlo první kolo - kluci se rozprchli.
  Hitler si myslel, že by bylo hezké uspořádat boj, aby to bylo s meči. A to tak, že borci řezali a krev tekla proudem.
  Tohle se ukázalo být opravdu skvělé. A pak, když chlapec spadne, popálí mu holou patu rozžhaveným železem.
  Fuhrer si ve svých fantaziích často představoval mučení. Zvlášť když bosé nohy chlapců a dívek hoří ohněm.
  A dokonce maloval takové obrázky tajně. Ale ve skutečnosti nikoho nemučil. Hlavě státu, jednomu z největších na světě, se molo nezdálo, aby se sklonilo na takovou úroveň.
  Na jeho režii se ale natáčely filmy. Zde je příklad světové války. Rusové chytili německou dívku na východní frontě. A samozřejmě ji svlékli odcházející jen do kalhotek a podprsenky a projížděli bosí sněhem.
  Führerovi se tento film líbil. I poté byla Němka Gerda zbičována a vychována.
  Ano, byl to krásný film. Führer však také točil filmy založené na alternativní historii. Tam byli chlapci z Hitlerjugend zajati v SSSR. A sněhem a mrazem se hnali čtrnáctiletí mladíci sami v kraťasech. A dokonce si na nahá torza polévali ledovou vodou, až se červenali.
  Hitlerovi se to líbilo. Ano, když jsou chlapci mučeni a ponižováni, je to vůdce skrytého sadisty. Za Führera nebyli lidé upalováni v pecích, alespoň v tomto světě, ale jemu se dostalo potěšení z mučení a ponižování.
  Kromě toho je Führerovo tělo již zchátralé. A energie není stejná. A vy potřebujete něco, čím se budete podporovat.
  Fuhrer znovu sleduje boj. Těla chlapců se lesknou potem a úleva svalů rozehřátých bitvou se ještě více vyostřila.
  Boj je téměř vyrovnaný. Oba kluci mají stejnou váhu a výšku. Alligator Boy útočí více, ale zasahuje většinou v blocích. A Myš občas podniká protiútoky.
  Hitler si myslí, jak je dobré být nakonec klukem. Neustále se vesele šklebí. Tyto děti se vždy z jakéhokoli důvodu usmívají a smějí. A teď se naučil smát.
  Oh, tohle zatracené stáří, kdy všechno děláš silou. A už není dřívější radost ze života. A i gladiátorské zápasy jsou únavné.
  Čerstvé dojmy z mládí jsou jiná věc. Vůdce má miliony dívek připravených dát se, ale není zde téměř žádná touha. Pouze pokud si dáte injekci testosteronu, pak dojde k návalu síly a hormonů. V Německu neexistuje vyvinutá medicína. Zde například, jaké nádherné zuby udělali Fuhrerovi - jen perla se leskla.
  A existují různé druhy anabolik. Hitler stále očekává, že se dožije 21. století. Co Německo potřebuje především. A pak se možná určí nástupce. Nebo možná vědci najdou způsob, jak ho učinit nesmrtelným.
  Laboratoře už na tom pracují. Hitler vyzařuje sebevědomí a strach.
  Tady je Churchill starší než on, ale stále žije, i když ne úplně zdravý. Roosevelt a Stalin jsou již mrtví a Roosevelt je docela dávno. Chamberlain sympatizoval s Německem. I když hrozil otevřením druhé fronty v případě útoku na Polsko, neodvážil se. Na druhé straně Fuhrer nešel do války se SSSR. I když příležitosti byly. Jenže SSSR měl příliš silné tanky. S pouhými šesti divizemi s lehkými tanky se Fuhrer neodvážil bojovat s tamním monstrem.
  I když přípravy na válku probíhaly. Ve čtyřicátém třetím roce se v Německu objevili "Panteři". Auto není špatné, ale příliš těžké a drahé. V SSSR existovala řada KV. Hitler se pak neodvážil bojovat. Ve Třetí říši se objevila proudová letadla a rakety FAA. Ale v čem je problém. Po smrti Chamberlaina se objevil Churchill, který šel ke sblížení se Stalinem. Ano, a ve Francii byla vláda nakloněna spojenectví s Rudou říší.
  Velké naděje ve Třetí říši byly spojeny s diskotékami.
  Ale ve skutečnosti se neospravedlňovali. Vozidla se ukázala být příliš drahá a zranitelná střelbou z ručních zbraní. V nepřátelství nemohli udělat bod obratu.
  Ve čtyřicátém pátém roce se objevil "Panther" -2. V té době to byl velmi dobrý tank. Dělo má 88 mm a délku hlavně 71 a čelní pancíř korby je 100 mm zkosené čelo, 60 mm strany se sklony a čelo věže je 120 mm s maskou 150 a má také šedesát stran. . Celé to má padesát tři tun a motor má 850 koní. Auto se ukázalo jako nejvýkonnější střední tank na světě. I když jaký je průměr, když je hmotnost nad padesát tun?
  Hitler byl s tímto strojem částečně spokojen. Nebylo však možné získat záruky ani ze SSSR, ani ze strany Francie. Západ navíc udělal ústupky a za peníze postoupil část Dánska, malou část Francie a bývalou německou kolonii Namibii. To německý lid uspokojilo. Silným se stal i SSSR. Namísto řady KV se objevily pokročilejší tanky z řady IS.
  Hitler stále odkládal novou válku. Ve Spojených státech pomalu pracovali na atomové bombě. V Německu také nikam nespěchali a v SSSR také.
  Technologie se ale vyvinula.
  Panther-3 byl další tank ze zastaralé série. V něm byla zbraň ještě silnější než 105 mm 70 EL a čelní pancíř věže byl 185 mm a trup byl 150 mm se sklony a boky byly 62 mm. Hmotnost strojů dosahovala šedesát jedna tun. Což ovšem kompenzoval silnější motor o výkonu 1200 koní. Takto auto dopadlo. Do výroby šel v roce 1947. Určitě dobrý tank. Ale SSSR také dostal T-54, který vážil pouhých šestatřicet tun a byl o něco horší než německý v brnění a zbraních. Čelní pancíř věže byl ještě silnější - celých 200 mm. A zbraň je trochu slabší na 100 milimetrů a 900 metrů za sekundu, počáteční rychlost střely. Němec má ovšem o něco větší ráži - 1000 metrů za vteřinu.
  A pak se válka znovu nekonala.
  Panther-4 se objevil v padesátém prvním roce. Ta už byla jiným schématem rozložení. Motor a převodovka jsou v jednom bloku a převodovka je na motoru. Výška nádrže se snížila. A ukázalo se auto o hmotnosti 70 tun a motor s plynovou turbínou o výkonu 1500 koňských sil a čelní pancíř 250 mm a boční pancíř 170 mm, s kanónem 105 mm a délkou hlavně 100 EL. Tento stroj byl již ve skutečnosti těžký a velmi výkonný... Bojovat s ním mohl pouze sovětský IS-7, tank, který se vyráběl ve velmi malém množství. A T-54 byl mnohem slabší.
  A na konci padesátého osmého roku se objevil "Panther" -5. Co do tloušťky pancíře a výzbroje byl srovnatelný s Pantherem-4, ale s většími úhly náklonu a lehčí hmotností šedesát tři tun, se silnějším motorem o výkonu 1800 koní. Tank byl svižnější a ovladatelnější.
  Toto je hlavní německé auto. V SSSR byl IS-7 ukončen. Jen T-10 zůstal stejně těžký, ale vážící padesát tun. A kromě T-54 se objevil pouze T-55, o něco výkonnější ve výzbroji.
  O technologii se dá mluvit dlouho. Hitler se osobně zabýval přijetím určitých typů zbraní. Nikita Chruščov se více zajímal o rakety. Raketové tanky se objevily i v Německu. Jsou velmi silné jako ty sovětské. Hitler opravdu chtěl vstoupit do války. Vodíková bomba ještě nebyla vytvořena a atomových bomb je relativně málo. A můžete riskovat a vstoupit do konfliktu.
  Hitler opravdu chce bojovat na východě. Itálie je připravena postavit se SSSR. Vládne mu syn Mussoliniho, ale Benedito je mrtvý. A jeho syn, zapálený antikomunista a ideologický fašista, je spolu s Německem připraven bojovat proti SSSR, ale pod podmínkou. že Francie a Británie projeví neutralitu.
  A Japonsko může také otevřít frontu na východě. A Německo ještě může propojit Finsko, Maďarsko, Rumunsko, Slovensko. Možná také Bulharsko s Jugoslávií a dokonce Švédsko.
  Tady takoví mohou být spojenci. Hitler musí nejprve přesvědčit Francouze, aby se do nich nepletli. Ale je jednodušší se dohodnout s Británií. Také říkají, že neexistuje žádný komunismus. A v USA je Kennedy černý kůň.
  Hitler ještě neztratil svůj zápal. Ale jít do války je morálně obtížné.
  Tady kluci bojují už třinácté kolo. Děti byly unavené a jejich pohyby byly pomalejší.
  Führer si povzdechne. S věkem je stále těžší rozhodnout o válce. Děti jsou agresivní a bojují. Ale jejich údery jsou lehké a zábavné. Dali si facku a utekli.
  To ale není případ dospělých. Hitler vyhrál na tomto světě pouze jednu válku s Polskem. A to je na dvacet osm let vlády málo.
  Ale na druhou stranu se Němcům vyhnuly ztráty a škody.
  Ale Německo je hustě osídlené. Vysoká porodnost a mnoho dětí.
  Kluci bojují. A je vidět, jak děti těžce dýchají.
  Führer se znovu zamyslel, tentokrát o letadlech. Trysková armáda ve Třetí říši je vysoce rozvinutá. Existují dokonce docela dobré vývojové a sériové letouny. Zejména ME-462. Letadlo je také velmi silné a ničivé.
  A raketomety. Je to také velmi výkonný stroj.
  Objevily se i vrtulníky diskového tvaru. Jsou velmi mobilní a obratní.
  Byly vyvinuty designérem Tankem. Vlastní také proudové stíhačky TA-383, což jsou velmi dobrá bojová vozidla. Němci mají také bezocasé bombardéry schopné bombardovat i území USA.
  Děti skončily s bojem. Takže nikdo nespadl.
  Na body dali vítězství vicemistrovi Aligátorovi.
  Kluci se rozešli. Poté, co se dívky objevily v boxerských rukavicích. Byli bosí a v bikinách.
  Byl to také zajímavý boj rukama a nohama.
  Hitler chtěl, aby Třetí říše měla zázračnou zbraň. Zatím ale ne vše vyšlo. Německá raketová technologie je nejlepší na světě. Dochází také k vývoji vodíkové bomby. Ještě nebyla vytvořena v žádné zemi na světě, ale ta zbraň je strašná.
  Sám Fuhrer četl Wales v mládí a chtěl, aby Třetí říše měla tepelné paprsky nebo lasery.
  Doposud však nebylo možné vytvořit účinnou bojovou instalaci. Snad kromě slepých protivníků, ale i to je příliš těžkopádné. Také ve Třetí říši probíhal vývoj létajících talířů. Zařízení ve tvaru kotouče nevykazovala svou bojovou účinnost. Ale byl nápad zabalit je do laminární trysky, která by rozfoukávala granáty a úlomky do stran.
  Takže disketa bude zcela nezranitelná.
  Dívky se začaly bít bosýma nohama. Jsou také atletičtí a svalnatí. A kopat docela aktivně.
  A pak jedna držela trojku pěstmi, druhá jí odpověděla. To je opravdu skvělé.
  Hitler se zasmál:
  - Nejsem ubohý hmyz - supermonster želva.
  A představil si, jak žhavé železo pálí dívčinu holou, kulatou patu. Bitvy nenabraly rozsah druhé světové války, ale ukázaly svou úroveň.
  Holky tady jsou tak úžasné - prostě skvělé. Jsou nejvyšší třídy.
  Führer přišel s básněmi jako výsledek;
  O této bosé dívce
  nemohla jsem zapomenout..
  Zdálo se, že kameny na chodníku,
  Potrápte pokožku jemných nohou!
  Ano, jsou to zajímavé dívky.
  Tady v jednom filmu ukázali, jak byla mučena Johanka z Arku. Hrála ji mimochodem půvabná blondýnka. A mučení bylo přirozené. A dívčiny bosé nohy jiskřily.
  Hitlerovi se to moc líbilo. Jeanne se odvážně postavila na stojan. A na holých podpatcích se jí udělaly puchýře. A na záda a hýždě každou chvíli spadl bič.
  Pak ji chytili kleštěmi na šarlatových bradavkách jejích prsou. Což je naprosto skvělé. Jak to vzrušilo Hitlera.
  Například vzali nahou dívku a vytáhli ji na stojan. A svlékáme se bičíky. A válečník byl stále spálen rozžhaveným železem. A hodně to bolí. Ale zároveň je dívka také potěšena, když je mučena.
  Zvlášť když horké železo hladí holou patu.
  To je opravdu zajímavé.
  Dívky bojovaly. A jeden z nich praštil blondýnku další bosou nohou do brady. Zrzavá kráska se zhroutila. Rozhodčí začal počítat.
  Zrzka se napjala a se snahou vůle vyskočila.
  Boj znovu pokračoval.
  Adolf Hitler zasyčel:
  - Trochu víc, trochu víc,
  Poslední boj je nejtěžší!
  A chci dobýt celý svět,
  Planeta, aby se Německo stalo matkou!
  Fuhrer to neudělal moc dobře a jeho hlas je chraplavý. Ale v každém případě poprava diktátora.
  A dívky bojují, jejich svalnatá těla se lesknou potem. Úžasné krádeže.
  Führer si pomyslel, co cítí žena, když je znásilněna? Bolest nebo orgasmus nebo obojí?
  Staňte se ženou! A jděte do panelu!
  Je to dokonce vtipné!
  Pokud půjdete do panelu
  Jsi hvězda, budeš jako Emmanuel!
  A celkově skvělé!
  V hlavě Führera naskakovaly okřídlené aforismy;
  Pokud je dosaženo limitu - jděte do chaosu!
  Svědomí je nejdražší komoditou z těch, které nejsou na prodej - i když mnozí jsou ochotni si připlatit, aby se této hodnoty zbavili!
  V lásce dávají užitečné rady jen básníci!
  Láska je taková hra - kde je třetí navíc!
  Jak se láska liší od přátelské party - třetí se nikdy neozve!
  Číslo tři symbolizuje harmonii - ale ne v rodinném životě!
  Žárlivost je pocit méněcenných lidí - jsou slabí ve své mysli, dokonce litují chudé!
  Je snazší postavit sněhuláka v pekle, než najít obětavého kněze!
  Poctivý pop jako - sakra bílá!
  Kostel je jako obchod - bez peněz tam nechoďte!
  Bez ohledu na to, jak velká je pěst, pouta stále padnou!
  Je lepší udeřit jednou, než říkat stokrát!
  Nejčastěji kasíruje na nezájmu!
  Na chamtivé tlamě - tam je náhubek!
  Kdo miluje sex, má bystrou mysl a dobré srdce - protože je připraven sdílet potěšení s partnerem!
  Válka je škola života - kterou je lepší přeskočit!
  Většina obětí - vyžaduje vojenské umění!
  Kristus byl ukřižován kněžími - zlí psi si cení jen hůl!
  Víra je jistě lehká, ale místo můr přitahuje bankovky!
  Chceš-li být bohatý, otevři si banku, chceš-li se stát nejbohatším, tvoř učení!
  Filosofie je jako síť na chytání zlatých rybek!
  Politika je umění podvodu!
  Politik se liší od vraha - jen velikostí honoráře!
  Schodiště mrtvol s největší pravděpodobností vede nahoru!
  Válka je soutěž vrahů a popravčího milosrdenství!
  Víra dělá některé čistšími - jiné bohatšími!
  Politik je horší než vodka - stojí víc a hned vám začne praskat hlava.
  Politička, stejně jako prostitutka, pracuje jazykem, ale přináší méně potěšení!
  Politik je neustále daný, ale nikoho neuspokojuje!
  Krásná slova - plášť tyrana!
  Když se stát promění v kata, říká se tomu posvátná vlast!
  Pokud se politik hodně křižuje, znamená to, že jeho ruka hledá vaši peněženku!
  Politik: legalizovaný kapsář!
  Rozdíl mezi politikem a kapsářem je v tom, že ten první vytváří při krádeži mnohem větší hluk!
  Dějiny křesťanství a vlastně každého náboženství ukazují, že dobrý fanatismus neexistuje!
  Odmítnout poslouchat znamená zabíjet v duši!
  Miluj svého bližního, ne jeho ženu a peněženku!
  Otrok si na svůj obojek tak zvykl, že když získal svobodu, začal se dusit!
  Pěsti dobra rostou příliš rychle!
  Kdo zaseje semena sváru, zplodí katastrofu!
  Chcete-li zachránit svou duši, ukřižujte sobectví!
  Rozdíl mezi prázdnou peněženkou a srdcem bez duše je v tom, že to druhé se hůře nosí!
  Je mnoho bohů, ale není nikdo, kdo by vyléval duši!
  Jaký je rozdíl mezi hvězdou na obloze a popovou hvězdou - v tom, že popovou hvězdu lze uhasit jednou dlažební kostkou!
  Kristus miluje všechny lidi - i s hříchy, a většinu svých současných služebníků - pouze peněženkami!
  Chceš-li se přiblížit Bohu, zkrať svou chamtivost!
  I ve zdánlivé lhostejnosti Všemohoucího se skrývá láska - vždyť děti se chtějí především vymanit z péče rodičů!
  Bůh odkládá trest zla, aby dal šanci hříšníkovi!
  Talent a píle jako manžel a manželka rodí úspěch pouze ve dvojici!
  I med je hořký - pokud se v něm utopíte!
  Podvod je jako víno a odporný a sladký a těžko zastavitelný!
  Láska je jako tříštivý projektil - láme srdce, otřásá mozkem, vytahuje kapsy, jde bokem!
  Člověk je v některých ohledech roven Bohu - Všemohoucí stvořil vesmír a člověk zrodil hloupost: obojí je nekonečné!
  Úspěch, který staví na krvi - čeká na osud bodného prasete. Sežerou své spolubojovníky - výsledek hněvu je smutný!
  Někdy je nejlepším způsobem, jak si udržet pověst, smyčka kolem krku! Každopádně to nenech spadnout!
  Nemůžeš dlouho ležet pod medvědem - rozdrtí tě!
  Někdy je manželka jako mamut místo deky!
  Spisovatel, který se snaží sklízet bankovky - nebude zasévat dobré, věčné!
  Země bez zákona je jako tělo bez kostry! Jen aby nezkostnatělo - volby jsou potřeba!
  Pokud chcete vytvořit mistrovské dílo - zapomeňte na poplatek!
  Nejšikovnější podvod je, když nelžete, ale nikdo vám nevěří!
  Porážka samozřejmě slibuje velké potíže, ale to je pouze odraz budoucího vítězství!
  V bitvě přináší vítězství - udatnost a dobrou inteligenci.
  Chcete-li porazit, musíte nejprve vidět, kde!
  Skaut je kovář vítězství!
  Každý hlupák může ochromit - ne každý chytrý umí léčit!
  Mnoho hrubých katů - málo lékařů!
  Komu jsou lékaři a komu kati!
  Bez bolesti není udatnost - bez odvahy není vítězství!
  Myšlenky komunismu jsou hranicí idiocie: pokud se horké hlavy a chladná srdce zavazují je realizovat!
  Komunismus je lehký, ale kdo je příliš mastný, je upálen!
  Pokud nemáte trpělivost, zpěv pomáhá!
  Lidé jsou jako železo - dokud nevychladne, dejte mu požadovaný tvar!
  Pokud se chcete stát populární - používejte sílu častěji!
  Hodnocení je jako pekelná tráva - roste, když ji zaléváte slzami a krví!
  Lidé jsou jako plevel - čím více šlapete, tím výše se táhne!
  Jednota je klíčem k vítězství!
  Disciplína je nástroj k vítězství! Mysl na to hraje!
  Jednota, odvaha, nezištnost - klíče k vítězství, svobodě, štěstí! Bez disciplíny není armáda a bez armády nelze najít svobodu!
  Práce nás učinila silnějšími, znásobená myslí dá svobodu a spolu se štěstím přinese štěstí!
  Velitel je jako vrchol pyramidy - musí být jen jeden, jinak se i taková pevná konstrukce zhroutí!
  Urozenost rodu má stejný vztah k odvaze, jako délka vlasů k mysli!
  Žádná udatnost předků zbabělci nepomůže!
  Čepel z té nejpevnější oceli rezaví v rukou řečníka a zbabělce!
  Nejstrašnější zbraní je Bible v rukou darebáka!
  Hlavní bohatství muže: potence, ta je také hlavní příčinou zkázy!
  Nejlepší profesí je prostituce, spojíte podnikání s potěšením a pokaždé nový partner - žádná rutina!
  Rodokmen hrdiny - můžete se pochlubit stoletím, ale dostal se na bojiště - zbaběle spěchá do týlu!
  Láhev vodky je jako granát - srazí vás, vyrazí vám mozek, rozdrtí vaše nitro!
  
  TROJÚHELNÍK SMRTI LÁSKY
  ANOTACE
  Velmi krásná žena Helena Ambramsová, asi třicetiletá manželka, přes osmdesát miliardářka. Nenávidí svého manžela, zejména proto, že má nezvykle pohledného mladého osmnáctiletého milence Vjačeslava Kotovského. Strašně se do něj zamilovala a už nemůže tolerovat svého ošklivého, ale obludně bohatého staříka. Chce se zbavit svého manžela a stát se vdovou, aby se provdala za úžasného mladého muže Vjačeslava. Ale není to tak jednoduché. Miliardář má silné zabezpečení a sám starý muž chce získat novou ženu, ale jen proto, aby nepřišel o peníze při rozvodu. Intriky jsou stále silnější.
  . PROLOG.
  Miliardářova manželka Elena Ambrams svého manžela nenáviděla a opravdu si přála, aby zemřel. Staříkovi už bylo přes osmdesát, byl holohlavý, vrásčitý, ale pořád docela silný. A taky nezemře. A tobě je skoro třicet, psaná kráska-blondýna. A silné tělo chce náklonnost a sex.
  Elena s velkým potěšením navštěvuje striptýzové bary pro ženy. Tančí tam svalnatí, krásní, poslušní muži s velkými členy. A ráda se na to dívá. Opravdu, hraje hudba a kluci se svlékají a vy se na to díváte s chtíčem.
  Elena v mládí pracovala jako noční víla. A moc se jí to líbilo. S Natašou si dokonce udělala výlet do Evropy. Měli tam klienty: muže i ženy a někdy i zvířata.
  Jak moc to všechno dívky uchvátilo. Existuje názor, že prostitutky nemají rády své povolání. Ale podle toho kdo. Elena a Natasha byly velmi milující zloději.
  Rádi střídali chlapy jako rukavice a nepohrdli dívkami. Byli pohlceni svou novou rolí.
  Muži jsou všichni různí a rozmanitost byla tak inspirativní, a tak se obrátila na dívky. A rádi by měli sex jen pro potěšení a orgasmy. A pak za to berete od mužů a žen peníze a spoustu peněz!
  Elena měla zábavný život: hodně sexu, nejdražší restaurace, sauny, kosmetické salony, solária, bazény, cestování po zemích. Vše bylo plné legrace a zábavy. Elena se exotických druhů sexu nejen nebála, ale naopak ji vytáčely. Moc ráda experimentovala. A byla to skvělá prostitutka a na svém místě.
  Nyní je ale její štěstí u konce. Léta plynou a prostitutka dříve nebo později ztratí svěžest a přitažlivost. A s radostí přijala návrh na svatbu osmdesátiletého staříka Mosese Abramse, který má podle pověstí stále rakovinu. Očekávala, že se stane vdovou a nejbohatší ženou světa. Navíc legitimní syn Mojžíš spáchal sebevraždu. Ten druhý se zbláznil. A moje dcera dostala AIDS, byla to také pěkná děvka.
  Neexistují tedy žádní přímí dědicové. A Elena mohla očekávat, že zdědí největší majetek!
  Ale tady je problém, manžel nezemřel. Ale samozřejmě už neměl sílu.
  Elena snila o sexu. Mojžíš jí řekl: "Můžeš se, mladá ženo, projít? Ale aby to novináři nenadechli, a tak hned rozvod!
  Nápad je to samozřejmě dobrý.
  Elena nosí masku ve strip baru. Je to ještě lepší, protože má dokonalou postavu. Nebyly tam žádné děti a věnuje se fitness. Muže si pro ni můžete pronajmout i za málo peněz. Ale to už není tak zajímavé. Alphonse, tohle je tvoje hračka a je to mnohem hezčí, když jsi děvka. A tak, když muž dělá, co chcete, není to tak vzrušující.
  Teď ale tančí nováček. Velmi pohledný mladý muž. Na jevišti je pomalu a s grácií nahý. Ano, opravdu, jaký pohledný muž. Vlasy jsou zlaté a zkušená Elena vidí skutečnou barvu vlasů, nikoli obarvenou. Obličej je velmi něžný a hezký, jako dívčí. A pokožka je tak hladká, čistá, opálená. Zde je vystaven až do samého dna. Jeho svaly jsou velmi výrazné a krásné. Ne masivní, ale mají tak elegantní a harmonickou kresbu, že vás to prostě přivádí k šílenství!
  Ženy různého věku doslova řvou. A dali mu peníze do plavek. A mužská dokonalost mládí stoupá, on ji má takovou velkou.
  Elena mávla rukou.
  - Je můj! Chci to pro sebe!
  Obsluha poznamenala:
  - Toto je jeho první vystoupení ve strip baru. A podle zvyku se bude hrát v aukci a žena si to na noc koupí. Jste připraveni vysolit?
  Elena přikývla.
  Bude muž vydražen? To je skvělé! Samozřejmě jsem připraven!
  . KAPITOLA 1
  Striptýzový bar měl jedno plus, směly do něj pouze ženy. A mužské striptérky si ženy najímaly za peníze. Proto se našlo mnoho lidí, kteří v něm chtěli pracovat. Vskutku, pro muže, zvláště mladého, když hormony hrají, tančí, obnažují se pro ženy a dokonce s nimi mají sex a berou za to peníze, je pohádka!
  Slávka byla neobyčejně pohledná a věnovala se také bojovým uměním. A jeho tělo bylo dokonalé a hbité. Uměl dobře tančit, hýbat se, výborně se protahovat. Prostě ideální chlap do strip baru.
  Slávka se však v ústavu dobře učila a počítala s kariérou. A neměl žádnou zvláštní touhu být gigolem. Jeho otec ale dluží velké peníze mafii. A bylo potřeba sehnat správnou částku a rychle. Jinak bude pomsta banditů hrozná.
  A Slávka se rozhodla, že si zkusí vydělat peníze ve strip baru. Navíc všichni říkali, že jeho krása obličeje i těla je úžasná.
  Vedoucí strip baru byla rusovlasá žena, která vypadala na třicet. Pěkně roztomilý. Vybírala z mnoha kandidátů. Přesněji, primář dělal asistenta. Hned dvacet mužů, kteří se chtěli stát striptéry, se muselo svléknout do hudby. A téměř všichni byli okamžitě vypleveleni.
  Sláva se jí hned zalíbila. Velmi pohledný mladý muž. A jak se ladně pohybuje a krásně exponovaný, prostě zázrak. Přesto máte černý pás v karate a víte, jak se pohybovat a udržovat rovnováhu.
  Sama asistentka byla nedávno prostitutka, zmalovaná, není jasné, jakého věku. A zbožňoval roztomilé mladíky.
  Zeptala se jen Slávky:
  - Je ti osmnáct?
  Kývl.
  - Stalo se to včera!
  Malovaná žena poznamenala:
  - Vypadáš jako teenager! To je samozřejmě dokonce dobře! Mnoho žen, zejména těch starších, zbožňuje mladé. Ale s námi mohou být potíže s policií... - Dupla podpatkem. - Pojď, ukaž mi svůj pas.
  Sláva vydržel. Žena se podívala na datum narození, plácla se do rtu a odpověděla:
  - Báječné! Vyberete velké peníze. Dvacet pět procent výtěžku vám, zbytek nám.
  Mladík zakřičel:
  - Nedostatek!
  Žena zamumlala:
  - To jsou stále dobré podmínky. Máme celý palác. Kromě toho jsou zde nejbohatší ženy v Moskvě. Vědí, kolik peněz vám dávají gigolové? Tak se nestresuj!
  Slávka se uklonila. Žena k němu přiběhla a strčila mu ruku do spodků. Z doteku prstů zástupce opačného pohlaví se mužská dokonalost mladíka okamžitě nafoukla. A bylo to větší a silnější.
  Žena se usmála:
  - Jste temperamentní hřebec. Myslím, že u něžného pohlaví budete mít úspěch.
  Sláva přikývl. A cítil jsem touhu. Mladé, zdravé tělo je doslova plné hormonů. I když tato žena není moc příjemná na pohled. Ale člen je jako prut a chce ho zasadit.
  Usmála se a přikývla.
  - Budeme se s tebou milovat, krásko!
  Pak Slávka tančila sama před rusovlasou hostitelkou. Sledovala, jak se mladý muž při tanci svléká. Ano, je to opravdu vzrušující.
  Když pak mladík zůstal v plavkách a byl také vzrušený, přiskočila k němu. Chytila dokonalost rukou a rozdrtila ji prsty. Pro krasavce to bylo horké a těžké.
  Zrzka přikývla a poznamenala:
  - Dobrý! Nyní si svlékněte plavky.
  Před ní teď stál úplně nahý velmi pohledný a svalnatý chlapík s reliéfem. A jeho hůl se nafoukla. Pěnice v sobě cítil směs studu a silného vzrušení. A jak byl hezký.
  Rusovlasá žena si olízla rty. Cítila nával tak silné touhy, že už to nezvládala. Začala ze sebe strhávat oblečení.
  A byla nahá.
  Poněkud kyprá, ale docela silná a svalnatá žena v samotné šťávě. A její prsa jsou velká a pevná. Pro mladého muže, který má vrchol hypersexuality, je to samozřejmě velké pokušení.
  Pěnice k ní přistoupila a téměř okamžitě vstoupila. Nebyl zkušeným milencem a jednal s mladickou hrubostí. Neztrácejte čas náklonností.
  Ale rusovlasá panička už byla nadšená a po masturbaci se jí rozmočila ňadra. Proto snadno vstoupil velký horký prut.
  A bylo to moc hezké, sténala zrzavá žena v extázi. Slávka ji začala energicky klovat. S dívkami se miloval více než jednou.
  Byli ale většinou sami nezkušení a mladí. Ale aby dospělá žena učila umění milovat.
  Přesto mladík rukama hladil plná ňadra rusovlasé ženy a intuitivně zvolil správný rytmus. Zrzka přišla s divokým sténáním. Pak se v proudu bílé kaše vyřítil pohledný fešák. A Red znovu zažil orgasmus z hořícího semene.
  Sláva penis stále stál, ale hned po erupci začíná svědit hlava od dotyku.
  Vedoucí striptýzového klubu přikývl.
  - A jsi dobrý! Jen ještě nezkušení, ale my tě to naučíme! Uspokojil jsi někdy dívku svým jazykem?
  Glory zavrtěl hlavou.
  - Ne!
  Zrzka se zasmála.
  - A musíte vědět jak! Mnoho žen má opravdu rádo lízání! Nezapomeňte, že vám platí a mají právo požadovat to, co jim přináší potěšení!
  Slávka sebou trhla:
  - Je to nechutné!
  Žena se zasmála.
  - No, chceš kouřit? A mnoho žen dává mužům kouření s potěšením! Tak pojďme lízat můj klitoris hned teď a udělejme to šikovně!
  Mladý muž se zašklebil.
  - Nebo možná lépe bez něj!
  Zrzka se zamračila.
  "Tak já tě nezaměstnám!" A je to velmi výnosné a málokdy to může získat kdokoli. Dobře, dám ti dalších sto dolarů!
  A žena vytáhla stodolarovou bankovku. A dodal:
  - Často budete muset pracovat s jazykem, takže studujte!
  Glory se prosebně zeptal:
  -Tak se aspoň umyj...
  Zrzka přikývla.
  - OK! Pouze pro vaše mládí a protože je to poprvé. Ale pamatujte, že pokud vás žena požádá a zaplatí vám, splňte jí všechna přání a bez jakýchkoliv rozmarů.
  A nahá, štíhlá a štíhlá se blížila k duši. Vzala déšť do ruky a pustila horkou vodu. Cítil jsem, jak se spermie vymyly z pochvy. A byla velmi spokojená.
  Nyní musíme velmi pohledného, ale nezkušeného mladíka naučit umění gigolo a jak rozdávat potěšení ženám.
  A to je také potřeba vědět. Příliš mnoho mužů je znechucených pracovat jazykem v ženském lůně. U nich je dokonce považováno za zapadlo. Ačkoli jazyk muže způsobuje značné potěšení.
  Někteří kvůli tomu dokonce odmítli pracovat jako striptérky. A co si tito samci myslí, že píchají svůj prut pouze do ňader a hladí bradavky mladých panen.
  Ne a mládež musí starce sloužit za peníze a plnit všechna přání klientů. Samozřejmě, že hodně mladých žen chodí do striptýzových barů nebo jsou ve středním věku v dobré kondici. Staré ženy nejsou častými zákaznicemi, touha již s věkem mizí a morálka babičky je silnější. Pracovat by s nimi ale měli i striptérky.
  A samozřejmě, jejich hlavním úkolem bude potěšení ne pro sebe, ale pro ženu. Takže si to objednala znovu a zaplatila. A tady gigolové samozřejmě potřebují zručnost.
  Možná ještě víc, ženským prostitutkám v panelu. A mělo by být zřejmé, že zástupci něžného pohlaví jsou jemná stvoření a někdy je musíte přitahovat svou myslí a udržovat konverzaci. Někteří se například rádi sami cítí samci. A některé se dají umlátit bičem, nebo ... No, aby nezmrzačili.
  A ta druhá žena nebude mít sex, jen musí mluvit od srdce k srdci. A některé ženy rády opíjejí muže, do prasečího kvičení a samy se opíjejí.
  Ano, a nejsou žádní klienti. Její muži ale mají jedno plus: pouze se ženami. A v jiných nevěstincích by Slávko, předpokládám, za ty peníze, které by nařídili nahradit zadek i tlamu, samci! A tak bude pracovat s dobrým svědomím. A baví ji to. To je téměř panna, která zvláštním způsobem vzrušuje chlípnou ženu.
  Rusovlasá hostitelka nevěstince si lehla na gauč a roztáhla nohy. Její kundička byla hladce oholená. Pokynula Slávovi:
  - No, pojď sem krasavci!
  Ten nahý, svalnatý, pohledný muž k ní přešel po špičkách.
  Jeho kůže je opálená a vlasy světle zlaté a mladý muž sám je sladký, jaký je krasavec. Tady je sameček!
  Zrzka to vzala a přikývla.
  - No, pojďme lízat!
  Mladý a velmi pohledný, nahý gigolo poklekl. A jeho tvář se přiblížila k ňadrům. Slávka se poprvé takto milovala se ženou a velmi se styděl. Ale zároveň stud vyvolal vzrušení. A mužská dokonalost opět stoupala jako kůl.
  Hosteska nevěstince zabručela:
  - No tak, neboj se!
  Pěnice strčila obličej dovnitř a opatrně se rty dotkla jejího klitorisu. Vůně svěžího, ještě mladého a silného ženského těla byla příjemná. A spíše vzrušuje, než odpuzuje. A samotná kočička byla hladce oholená jako velmi mladá dívka.
  A tak mladík otevřel ústa a vytáhl jazyk. Opatrně se dotkl vchodu do jeskyně. Špičkou jsem ucítil lehce slaný povrch. Byla kluzká, naleštěná.
  Mladík se nesměle olízl. Nic hrozného se nestalo.
  Rusovlasá žena jásala:
  - Buďte odvážnější, buďte odvážnější! Lízej, jako když lízáš zmrzlinu.
  Pěnice se znovu olízla. A najednou se mi udělalo nevolno. Ve skutečnosti existuje lízání od ženy. Blízko ostudných míst.
  Redhead poznamenal:
  - Nestyď se! Na východě i sultáni takhle olizovali ženy! Tak já ti dám kouření!
  Slib kouření na Slávku zapůsobil. A vzrušení zvítězilo nad záchvatem nevolnosti a zvracení. Znovu se olízl, ještě jednou. A cítil jsem se inspirován jako umělec, který začal dostávat mrtvice.
  A jeho jazyk energicky vydělal. Cítil, jak klitoris a lůno Venuše navlhnou. Ale tato vlhkost chutnala dobře. A absorbovat to bylo jako med.
  Slávka pracovala a vzrušovala. Tady je jeho penis, tak nafouknutý, že ho dokonce začal bolet.
  A jazyk fungoval mechanicky a energicky. Rusovlasá žena hlasitě zasténala. Prožívala další orgasmus, a tak silný. To vyvolalo velký obdiv.
  A Sláva byl divoce vzrušený. Nyní je mužským prostitutem. Je to trapné a zároveň je to velké zatáčení.
  Mladý muž byl potěšen. I když paní nevěstince skončila s divokým výkřikem a polila mu obličej tekutinou.
  Pak dodržela slovo, sehnula se a vzala do úst jeho mladou, velkou dokonalost.
  Zrzka pracovala na panelu. A to musela dělat často. Pokud je klient čistý a nezapáchá, pak nemá kouření chybu. Naopak je příjemné cítit jazyk horkého, pulzujícího člena. A jeho vůně dokonce ženu vzrušuje a vzrušuje!
  Proč se spousta něžného pohlaví nerada miluje tímto způsobem?
  Kvůli předsudkům, samozřejmě. Tady v Indii a na východě je to úplně normální a běžná forma sexu. Co je s námi?
  Hosteska nevěstince energicky olízla penis pohledného mladíka. Slávčiny oči protočily vzrušením a úžasem. A znovu skončil a jeho sladká kaše se nalila do rodiny ženy.
  Hosteska nevěstince poznamenala, že sperma mladého muže je velmi chutné a sladké. A je tak příjemné to polykat a ona to dělá, i když si to vychutnává.
  A jak je to všechno chutné.
  Semínko toho krasavce si dokonce udržela v puse tak, že si ho převalovala pod tváře.
  Tak tohle je dobrý!
  Hosteska nevěstince přikázala:
  - Výborně, olízni mě ještě!
  Mladý muž horlivě přikývl. A začal to dělat s ještě větším nadšením. Obecně o kariéře gigola rozhodně nesnil. Byly jiné představy a sny.
  Zejména psal dokonce fantastické příběhy. Řekněme to dokonce.
  Vesmírní piráti letěli na Zemi na létajícím talíři. A rozhodli se pomoci Hitlerovi ve druhé světové válce. A ve výsledku se ukázalo, že nacisté vyhráli. A samotní vesmírní piráti získali pozice guvernérů na okupovaných územích.
  A vše se zdálo být pro ně dobré. Hitler ale zemřel a její nástupce, nejzákeřnější Schellenberg, se rozhodl hvězdných hostů zbavit.
  Ale nebylo to možné udělat potichu a začala nová velká válka.
  Poměrně dlouhý příběh byl úspěšný a populární, ale nepřinesl peníze.
  A obecně jsou takové časy pryč, že si nemůžete vydělat peníze na literaturu.
  Zlatá léta pro spisovatele byla možná devadesátá léta. Ještě nebyl internet, cenzura byla zrušena a pište si co chcete.
  A lidé stále nezapomněli číst.
  A teď? Zkuste si vydělat.
  Například pěnice nyní pracuje s jazykem a žena zase cumuje. Pak znovu začne olizovat pulzující nefritovou tyč.
  Mladý muž končí... Ano, je to krásné. Jak moc se Alphonse baví.
  A vodopád znovu vytryskl.
  Zazvonil telefon a rusovlasá žena ho neochotně přerušila.
  Jak se později ukázalo, Slávka měla podle všeho štěstí. Byl přijat do striptýzového klubu. Nyní musí pro ženy tančit a sloužit jim.
  Nejnepříjemnější na tom byli ostatní muži striptérky. Skoro všichni jsou starší než Slávka, svalnatí sportovci. Z nějakého důvodu ženy přitahují svaly a tančí ambály.
  Ze Slávky si dělali legraci, což v mladíkovi vyvolalo ostudu.
  Ale na stupních vítězů, když je kolem tolik žen, to zapíná a vzrušuje. A je tu mnoho mladých a krásných dam.
  Dokonce se divíte, proč takové krásky platí gigoly, když si samy dokážou na panelu vydělat slušné peníze?
  Pěnice v tanci byla pomalu a sexuálně odhalena. Sundal si boty a jeho nohy jsou tak půvabné, jako mladá dívka, ale zároveň silné a opálené.
  Svlékl se do plavek a přistoupil k ženám. Ohmatali ho a dali mu peníze do plavek. Jedna dokonce pravou rukou chytila mládě za penis, naklonila se a několikrát pohnula jazykem. Slávka se sotva udržel v zakončení.
  Ženy ho plácají jako děvku. A to vzrušuje a způsobuje ostudu.
  Jeden ji ještě lechtal na patě a druhý ji políbil na zadek. Ano, je to tu skvělé.
  Většina žen je wow a v plné šťávě.
  Podle zvyku strip baru je každý příchozí považován za pannu a je přes noc prodán v aukci taškařicím. To je pro instituci velmi výhodné.
  Navíc, když se smlouvá, vytočí to něžné pohlaví natolik, že dávají za noc prostě absurdní částky.
  Už se to stalo tradicí a dobrou tradicí.
  Pěnice se po tanci cákala v malém bazénku. Poté byl potřen olejem a přikryt dekami.
  Rusovlasá hostitelka také nařídila nosit vysoké boty po kolena. A kryty byly takové, že mladého muže po částech odhalovaly. Takže zapnutím žen můžete vybrat maximální množství peněz.
  Pěnice, jako drahý otrok, byla prodána v aukci. A vypadalo to chutně. Obvykle se přece ženy tak prodávají, a tady je velmi pohledný chlap, s jemnou tváří hezké dívky.
  Ano, byla tu další podívaná.
  Elena se také připravovala na dohodu. Musela platit v hotovosti v dolarech a z karty vyndala celý pytel zelených bankovek.
  Moc se jí líbil tento roztomilý kluk. A rozhodla se, že za každou cenu s ním stráví noc. I když by ji to mohlo přijít draho. A co když se to starší manžel dozví?
  Elena s povzdechem zpívala:
  Jak unavený ten špinavý manžel
  Starý pán je plešatý a páchne...
  Trpící dívky znají osud
  Na obzoru jsou vždy mraky!
  
  Ale samozřejmě je bohatý,
  Má miliardy...
  A prostě ukrást talent
  On je v tomhle byznysu podvodník!
  A mladá žena se ne zrovna veselé písničce zasmála. I když na druhou stranu jí mnozí závidí. A že má málo mužů?
  Elena byla tak promiskuitní a zvyklá na sex, že ji neustále svědilo mezi nohama.
  A nepomohl ani vibrátor. Takhle je děvka a je na to hrdá.
  Elena cítila, jak jí hoří štěrbina. A opravdu chtěla. Vzpomněla si, jak se milovala s Afričanem. Měl tak velkou dokonalost. A zasadil to doslova jako na špejli.
  Elena pak zažila několik silných orgasmů a dostala více peněz.
  A tak si myslela, jak je dobré být prostitutkou. Tolik zábavy a příjmů. A tak to s muži bylo skvělé.
  Jste s nimi jako kočka a ta kočka je velmi divoká.
  Elena byla velmi krásná a tvarovaná děvka, velká, svalnatá, s rozvinutými tvary.
  Měla hodně klientů. Povolání prostitutky vyžaduje povolání. Ne všechny ženy ji milují. Ale Elena měla přirozený instinkt a dovednost. V posteli dělala zázraky.
  A její jazyk je také velmi svižný! I teď natáčí muže a určitě je bude olizovat, aby dojedla v puse a získala větší potěšení a pořádně zabrala a rozpálila se.
  Mimochodem, Elena byla také několikrát prodána v aukci mužům pod kladivem.
  A byla přede všemi svlečena a pak přes noc odvezena. Bohužel ztratila svou nevinnost příliš brzy a nemohla ji dát na prodej. Jaké to ale je stát nazí na nástupišti a stovky mužů na vás zírají hladovýma očima.
  Ach, jak je to vzrušující! A takhle cítíte potěšení a potěšení.
  Elena vždy chtěla muže a ještě méně často ženy. Milostná hra se jí moc líbila. A milovala sex.
  Ale takovou lásku jako ve filmech nebo beletristických románech nepoznala. Neměla žádnou romantickou lásku, jen zvířecí, zhýralý chtíč.
  Ale tento mladý muž byl něčím výjimečný. Přestože byl mnohem mladší než ona, měl intelekt.
  A Elena v sobě poprvé pocítila něco jiného než bestiální instinkt chtivé ženy.
  A to něco způsobilo, že mé srdce úzkostně tlouklo a já v sobě cítil zvláštní náladu.
  Elena zpívala:
  Můj osud, nelituj dobrého,
  Buďte krásní, tak buďte moudří...
  Obejmi mladého muže
  Kéž se mladá nit panenská nepřeruší!
  Opravdu chtěla sex a zavolala gigolovi na smartphone a převedla peníze na účet instituce.
  Přistoupil k ní mladý muž kolem dvaceti let, pohledný a štíhlý.
  Elena si stáhla kalhotky a roztáhla nohu. Klekl si a nadšeně začal jazykem propracovávat mezi její nohy.
  Elena ho hladila po vlasech a silném krku a sténala rozkoší. Alphonse byl zkušený a pracoval profesionálně. Zdálo se, že se mu to také líbí, čím více je žena mladá a krásná.
  Elena zasténala a vzala banán do úst. Začal jsem ho hlodat spolu s kůží, což je nádherné.
  Ano, je to docela krásné.
  Elena si vzpomněla, jak ji při prostituci klienti také olizovali. Ano, to bylo.
  A zaplatili peníze a udělali velkou radost. Což ji nesmírně potěšilo.
  Je dobré být prostitutkou. To je práce, která vyžaduje talent a fantazii. A hodně velká mysl. A Elena je z hlediska inteligence velmi pozoruhodná dívka.
  A moc miluje sex. A jazyk Alphonse vás nutí smyslně sténat. Tohle je opravdu požitek.
  Elena se ušklíbla a ozval se další hluboký sten a tělo se třáslo orgasmem, po kterém následovala relaxace.
  Ano, je to kouzlo...
  Miliardářka popadla gigola rukama za penis. A silně ho stiskla za koule a přinutila ho sténat bolestí.
  A zavrčela:
  Sexuální dívka je sex
  Jak trapné pro tebe...
  Nikdy se nenudit
  Nikdy se nestyďte!
  Ale přesto, když vám platí peníze, je to lepší, než když platíte sami. Tady není co říct.
  A můžete také lízat člena...
  A zasáhla Alphonse patou do koulí. Vykřikl a vyskočil.
  Mladá žena se zasmála a odpověděla:
  - No, jak se ti líbí ten pes?
  Kývl.
  - Jste okouzlující madam!
  Elena přikývla.
  -Tak si sundej kalhoty!
  Alphonse poslechl. Jeho mužská dokonalost byla docela velká a vypadala chutně.
  Manželka miliardáře přikývla.
  - A teď ke mně!
  Přistoupil k ní. A Elena chtivě popadla svého penisu svými rty. Není bez důvodu profesionálka a umí lízat. A hlavně se jí to moc líbí.
  A dovedně pracujme s pulzujícím jádrem gigola. Docela se zasmál.
  Ženy často olizují mužské koule a dokonce platí za kouření. Pro ně je to velká radost. A kdo tohle nezná.
  A gigolo dostává peníze a dostává se vysoko. A je to velmi cool. Tady je povolání. A máte krásné ženy a měnu. No, jak tady nemůžete žít a neradovat se.
  Mladý muž zpíval:
  Všichni bratři, všichni
  Miluj bratry, aby žili...
  Alphonse nemusí truchlit s dívkami!
  Elena přikývla.
  - Máš dobrou dokonalost! A jsem velmi rád. A ty chceš něco jiného!
  S úsměvem zpíval:
  Alphonse je vždy zdravý,
  Alphonse je připraven na všechno!
  Jsme hodně kulakové!
  Dluhy nepočítejte!
  Elena potvrdila:
  - Ano, jste připraveni! A jsem připraven!
  Je hezké olizovat člena mladého, pohledného, svalnatého muže. A Elena pracovala, vzpomínala na Emmanuelle, která to měla také ráda. A dělala to s velkým nadšením. A jak je to skvělé, velmi pěkné a promění ženy k orgasmu!
  A pak muž skončil a do úst mladé ženy se vylil proud spermatu.
  Elena hltavě polkla a bylo to velmi chutné.
  Pak pustila Alphonse. Mírně se uklidnil.
  Blížil se čas aukce, kdy by měl být dán do dražby velmi pohledný mladík, který jej postupně obnažoval.
  A to je velmi dobré. Bude obchodovat s dalšími chtivými rejsky.
  Jsou to někdy vášnivé a žhavé ženy.
  Elena si myslela, že být ženou je o něco lepší než být mužem. Například je jednodušší strhnout peníze z muže a vydělat peníze na panelu. A pro ženu je samozřejmě snazší si vzít miliardáře než muž pro miliardáře.
  Ano, má velmi bohatého manžela - ať brzy zemře! A její život je tak dobrý a cool!
  Elena zpívala:
  Je dobré mít miliardy
  A vědět, jak plavat v penězích...
  Ale někdy mandle selžou,
  A Alphonse je mimo provoz!
  A ona to vezme a zasměje se.
  
  DÍVKA A NINJA ANT
  ANOTACE
  Bosá dívka se dostala do světa, ve kterém funguje magie a je plný báječných, neuvěřitelných stvoření. Aby si dívka zasloužila věčné mládí, musela bojovat s mravencem Ninlja. A projít mnoha dalšími testy.
  . KAPITOLA 1
  Tady sbírá bobule v lese. Je to skoro jako v lese. Pokud tam nejsou stromy připomínající housle zapíchnuté do dna kmene. Ale i tohle je zajímavé.
  Albina přejela rukou po takovém provázku. Ozvalo se zaskřípání a pak se objevil trpaslík.
  Dívka zakřičela:
  - Páni!
  Trpaslík byl vysoký jako veverka, docela malý. Ale zároveň držel v rukou kouzelnou hůlku.
  Podíval se na vysokou bosou dívku v jednoduchých bílých selských šatech a zeptal se:
  - Co chceš, holka?
  Albina vyhrkla:
  - Chci se stát císařovnou celého Ruska!
  Gnom se zasmál a zamumlal:
  - Oh, to je to, co chceš! Dobrá ambice!
  Dívka přikývla.
  - A když celý svět, pak ještě lépe!
  Gnom zapískal:
  - Takhle? Pamatujete si na příběh o starci a stařeně a zlaté rybce?
  Albina byla uražena:
  - Nejsem vůbec starý. Je mi teprve patnáct let.
  Mužík s čepicí přikývl a zeptal se:
  - Dokončil jsi školu?
  Dívka odpověděla s povzdechem:
  - Ještě ne!
  Trpaslík znovu přikývl čepicí:
  - A chcete vládnout světu?
  Albina poznamenala:
  - Mám přítele. Je to skutečný génius. Ať je on císařem a já císařovnou.
  Gnom se zeptal:
  - Taky kluk?
  Dívka hrdinka přikývla.
  - Ano, chlapče. Ale tak velký génius, že se mu nikdy v historii lidstva nevyrovnal.
  Malý muž přikývl.
  - Ano, já vím! V historii zlomil takové dříví, chladnější než Čingischán. A bude to bolet ještě víc, když to nezastavíš.
  Albina logicky poznamenala:
  - Pro planetu je lepší mít jednoho velkého diktátora pro všechny než dvě stě menších despotů v různých zemích!
  Gnom přikývl.
  - Možná! Alespoň jeden král nebude krást sám sebe a nedovolí, aby se rozpoutala jaderná válka mezi státy, která zničí celou Zemi.
  Hrdinná dívka souhlasila:
  - Vidíš, rozumíš. Dejte nám tedy moc nad planetou Zemí!
  Mužík v čepici poznamenal:
  "Vyžaduje to hodně, nebo spíše obrovskou magickou sílu. A já jsem jen malý skřítek. Takovou moc vám mohou dát pouze nejvyšší bohové Demiurgů.
  Albina zamumlala:
  - Tak nás veďte k těmto bohům.
  Gnome poznamenal:
  - Je to k nim dlouhá cesta, děvče. A ne to, že splní váš požadavek. Světová moc musí být hoden. A vy, jen hraví puberťáci, kteří ještě nedokončili školu. Jak vám může být svěřena taková kolosální odpovědnost?
  Dívka se zhluboka nadechla a odpověděla:
  - Nevím! Ale nikdo není lepší než my. A Vitaly Akulov je takový génius. Jsem si jistý, že svou moc nad planetou dokáže využít k dobru. A vést lidstvo ke hvězdám.
  Gnom přikývl.
  - Zatím poletím k zrcadlu pravdy a podívám se blíže na to, jaký je Vitalij Akulov. A ty si nasbírej větší a sladší bobule, abys mě ošetřil!
  Albina přikývla.
  - To přichází! Provedu.
  Poté gnom mávl hůlkou a zmizel.
  A bosá, krásná dívka v jednoduchých selských šatech začala sbírat lesní plody. Udělala to svými něžnými, ale zároveň dlouhými a půvabnými prsty.
  Pak se pokusila otrhat bobule holýma dívčím chodidlem. Ale je to složitější a nepohodlné.
  Dívka pracovala a vesele zpívala:
  maliny,
  lákal mě do dálky...
  Až do úsvitu podzimu
  Čekání ve zlatě...
  Jak se tyto leskly?
  Jiskry za úsvitu
  Ach, jaká sladká malina!
  Dívka sbírala bobule do košíku. Navíc ne maliny, ale něco jako jahody, jen světlejší a vypadající jako poupata růží. Ano, to je krásná bobule.
  Dívka si pomyslela, proč potřebuje moc nad světem? Tolik starostí a starostí, ani jediný okamžik volný. A ačkoli vám miliony žehnají, ale miliony vás proklínají! A co je nejdůležitější, s jakýmkoli praktickým rozhodnutím jsou oběti a nespokojení.
  Co například alkohol? Na jednu stranu je to škodlivé, ale na druhou stranu je pro mnoho lidí vodka jedinou radostí v životě! I když je zahořklá a ošklivá.
  Albina toho samozřejmě v životě viděla hodně, ale vodka chutná tak nechutně, že nelze pochopit dospělé, kteří pijí takové nechutnosti. Cigareta je však ještě nechutnější a mnoho dívek kouří. Prý chtějí být štíhlejší.
  Albina je ale masitá, svalnatá dívka jako plnokrevný kůň. Proč by byla hubená? A docela jí to sluší.
  Vážně, co, ta dívka by měla být kostra? A přitom nemá žádný tuk, jen svaly!
  Dívka sbírala bobule a znovu zpívala:
  Kalinka, Kalinka, moje Kalinka,
  Moje malina, moje malina!
  Nasbíral jsem celý pytel malin,
  A z této váhy utrhl hlaveň!
  Po tom, jak vzít a smát se. Ano, tohle vypadá velmi vtipně.
  A také chtěla, aby jí nějaký chlap pohladil její silné, svalnaté nohy. A bylo to pěkné, jako kočka.
  Gnom konečně dorazil. A košík už byl plný. Přinesla trpaslíka. Vedle něj se objevila velmi krásná, ale malá dívka s křídly.
  Zatřásla kouzelnou hůlkou, vylétly z ní jiskry a zaštěbetala:
  - Ahoj zlato!
  Albina přikývla.
  - Ahoj! A kdo jsi ty?
  Okřídlená dívka odpověděla:
  - Jsem víla!
  Hrdinná dívka přikývla.
  - Myslel jsem si to! Tak co Peter Pan?
  Víla zavrtěla hlavou.
  - Ne! Jsem jiný! Ale také velmi silný a mohu vám dát schopnost létat. Nebo věčné mládí!
  Albina zapískala:
  - Věčné mládí je skvělé, ale co moc nad světem?
  Víla se usmála a odpověděla:
  - A ty budeš královnou?
  Dívka se opravila
  - Císařovna!
  Víla pokrčila rameny.
  - Je těžké toho dosáhnout. Raději požádejte o věčné mládí. To je to, co ženy vždy chtěly víc než cokoli jiného, víc než moc.
  Albina přikývla.
  - Pokuta! Od tebe vezmu věčné mládí. A o moc nad světem požádám ostatní víly nebo čaroděje!
  Víla zamávala křídly a poznamenala:
  - Stále si musíte zasloužit věčné mládí. Co můžete například dělat?
  Dívka hrdě narovnala záda a řekla:
  - Mám černý pás v Taekwondo! A pomohl jsem Vitalikovi dělat skutečné zázraky.
  Víla s úsměvem přikývla a zeptala se:
  - Co preferujete, souboj s meči, nebo intelektuální boj?
  Albina pokrčila rameny a odpověděla:
  - Pro boj s meči, tohle je Kendo! Znám ho jen takového, libujícího si. I když je to chytrá bojovnice. A na úkor inteligence, žádný hlupák! Takže připraveni na obojí!
  Víla se usmála a poznamenala:
  - Co takhle bojovat s ninjou s husí kůží na meči?
  Dívka se poškrábala na temeni a poznamenala:
  - Ninja-husí kůže, zní to nějak hrozivě! Není moc ochotný se spojit. Může být lepší měřit inteligenci?
  Fairy řekla:
  - A když s ninja husí kůží ne na meči, ale s holýma rukama a nohama?
  Albina přikývla.
  - V bitvě jsem bestie! Docela připraven k boji, dokonce i s husí kůží, pokud beze zbraní!
  Víla s křídly přikývla.
  - No tak, bojuj!
  A malá čarodějka mávla hůlkou. A před dívkou se objevil velmi bojovný ninja. Přesněji, velikostí byl o hlavu menší než Albina. A opravdu vypadal jako mravenec, jen v masce. A hned má šest končetin, ve kterých drží meče a dýky.
  Víla zaštěbetala:
  - Odložte zbraň! Pojďme bojovat holýma rukama!
  Ninja s husí kůží odložil své meče a dýky a poznamenal:
  - Pro slavného válečníka je nějak nepohodlné bojovat s bosou dívkou!
  Víla souhlasně přikývla.
  - Chápu! Ale tato dívka chce být navždy mladá a krásná. A stejně tak nic na tomto světě a v žádném jiném nelze získat. Takže vedle toho vás musí porazit a samozřejmě odpovědět na tři otázky.
  Albina řekla s odporem:
  - Co, musím ještě odpovídat na otázky?
  Víla s úsměvem přikývla.
  - Rozhodně! Ale koneckonců nezískáte jen věčné mládí, ale také ... Pokud vám něco odříznou, pak se to vše s lehkostí obnoví. A nikdo ti nikdy nemůže ublížit. A to už je v pohodě.
  Albina souhlasila:
  - Jo super. Za to se můžete zapotit.
  Okřídlená čarodějka vysvětlila pravidla boje:
  - Budete mít šest kol. Knockout, jako v klasickém, profesionálním boxu. Při sražení, dokud rozhodčí nepočítá, se přesunout do rohu. V případě, že v šesti kolech nikdo nevypadne, o vítězství rozhodnou body.
  Husí kůže Ninja poznamenal:
  - Pak je lepší mít dvanáct kol najednou, jako profesionálové! Pojďme bojovat doopravdy a doopravdy!
  Víla přikývla hlavou.
  - Možná dvanáct! Ale doufám, že bude knockout!
  A znovu mávla kouzelnou hůlkou.
  Hned tam byl kruh s provazy a rozhodčí - dívka v teplákové soupravě.
  Albina si svlékla selské šaty, aby nepřekážely v boji.
  Poté už zůstala jen v jedněch bikinách. Její svaly byly nyní velmi dobře viditelné. Jsou tak vyražené a sama dívka je krásná a nádherná blondýna.
  Ona, musím říct, je obecně prostě nemyslitelné velkolepé kouzlo.
  A tvář a zároveň něžná, téměř dětská dívka, ale s odvážnou bradou.
  Oba bojovníci se navzájem uklonili. Zazněl gong a signál k zahájení bitvy.
  Albina už byla sofistikovaná bojovnice, která se bojovým uměním věnovala od svých tří let. A viděla, že nepřítel je nižší na výšku a ještě více na délku končetin, no, co si vzít od mravence.
  Mravenci jsou však velmi silný a hbitý hmyz. A měli by být drženi v dostatečné vzdálenosti.
  A dívka s bosou nohou naložila mravence ninja do žaludku. A když dostal ránu, zastavil se. Pak se vrhl k Albině.
  Hrdinná dívka ho potkala ranou od holé holeně. Hmyzí ninja byl pokryt chitinózní skořápkou, a proto na něj silné rány cvičené dívky neměly prakticky žádný účinek.
  Albina několikrát zastavila ninjovi husí kůži kopy v útoku a také držela trojku pěstmi v hlavě. A zatím se nenechala nachytat.
  První kolo skončilo a oba soupeři šli do rohů.
  Víla s úsměvem poznamenala:
  - Proč jsi ji nechal zmlátit!?
  Ninja Husí kůže odpověděl:
  - Jen se na ni dívám!
  Zazněl gong a bojovníci se znovu začali přibližovat. A pak ninja s husí kůží náhle prudce zrychlil a kopl Albina tlapkami do hrudi. Dívka vyletěla z nohou. Padla na záda a její obnažené podpatky se zablýskaly ve vzduchu.
  Rozhodčí začal počítat sražení. Albina však okamžitě vyskočila. A zuřivě se vrhl na nápravu. Její holé, opálené, svalnaté nohy se točily jako vrtule.
  Ale ninja s husí kůží je vzal svými tlapami na bloku. Odražené útoky. A pak to prudce zrychlilo. A znovu jeho tlapy zasáhly dívku do břicha a hrudníku. Zanechání modřin a odřenin. A pak bouchnutí do nosu. A stékala po tváři Albiny Yushky. A dívka sama spadla.
  Pravda povstala, ale soudce přesto začal počítat sražení.
  Ano, Albiny záležitosti byly nedůležité.
  Víla zaštěbetala a mávla kouzelnou hůlkou:
  - Dobře, husí kůže ninja! Převzali jste iniciativu!
  Ninja bojovník znovu zrychlil. A znovu srazil Albinu. Docela tvrdě ji zasáhl a dívka upadla a skočila a bránila se.
  Ninja s husí kůží zasyčel:
  - Ať už jsi na koni, ať jdeš pěšky,
  Super šampion...
  Goblin tě přeběhne,
  Ratyu miliontý!
  Albina se vrhla na nápravu, ale narazila na silné bloky. A její útok byl odražen. A ostrý konec tlapky zasáhl dívku na holou podrážku, což způsobilo nafouknutí puchýře.
  Zazněl gong, aby skončilo kolo.
  Dívka, kulhající a vrávorající, se stáhla do svého rohu. Ano, byla dobře a tvrdě bita.
  Albina se zhroutila do křesla. A těžce dýchala. Hmmm, nikdy neměla takového soupeře. A nepřítelem není člověk, ale mravenec ninja. Což je velmi vážné.
  Tady je znovu gong a nové kolo!
  Albina se znovu snaží získat kopačky. Ale nepřítel, hmyz, je rychlejší než člověk. A tu opět prorazí krátkými tlapami, popadne dívku za bosou nohu a přitáhne ji, hází ji jako panenku.
  Albina se zvedá, ale opět ji následuje tvrdá rána přímo do hrudi. A jsou modřiny, dívka spadne.
  Vstane a znovu dostane pěstí do obličeje. A to je také bolestivé.
  Albina ucítila pod okem otok modřiny Ano, souboj se ukázal jako velmi obtížný.
  Želva ninja jasně dominuje a vede na body. A znovu dívku obvinil s hezkou tváří.
  Albina padla a signál gongu oznámil konec kola.
  Dívka si doslova zalezla do kouta.
  Víla k ní přiletěla a zeptala se:
  Chápete, proč prohráváte?
  Albina odpověděla s povzdechem:
  Protože je to hmyz!
  Víla přikývla a zeptala se:
  - Chcete být dvakrát rychlejší?
  Dívka potvrdila:
  - Samozřejmě, že ano!
  Okřídlená dívka řekla:
  - Odpovězte správně na otázku. A pak budete opravdu dobří!
  Albina odpověděla s úsměvem:
  - No, jsem připraven!
  Víla zaštěbetala:
  - Proč má Bůh mnoho dní!?
  Hrdinná dívka vytřeštila oči a zamumlala:
  - Nu a otázka? Nechápal jsem jeho význam.
  Víla řekla rozhodně:
  - A nemusíte rozumět významu. Prostě to vezměte a odpovězte, jak můžete a pochopíte!
  Albina se zazubila a pak s pocitem inspirace řekla:
  - Protože Bůh mohl udělat spoustu dní!
  Kouzelná dívka přikývla.
  - Výborně! Tentokrát odpověděla správně. A vaše rychlost se zdvojnásobila.
  Víla mávla kouzelnou hůlkou. A skutečně, Albiny svaly byly plné fenomenální síly.
  A tak se dala do boje. A její bosé nohy se blýskaly. A pak padla rána do žaludku ninji s husí kůží. I ona, trénovaná Albina, ocenila rychlost a sílu, s jakou byla tato rána zasazena, a otřes mozku, který ji probodl.
  Albina zavrčela vzteky:
  - Získejte fašistický granát,
  Zpívejte serenádu!
  Husí kůže Ninja se na ni pokusil zaútočit. Ale teď se s ním dokázaly setkat Albiny nohy, které se zrychlily. A zasáhli chitinovou skořápku.
  Bylo jasné, že mu tyto rány nepříjemně naskakují husí kůži, ale nezpůsobily mu vážnější škody. A dívka porazila, ale předstihla nepřítele a teď už vedla na body. Přesněji řečeno, toto kolo zbylo na ni.
  Albina v závěru dokonce udělala lowkick a srazila svůj protějšek.
  Rozešli se v rozích a ninja-husí kůže už vypadala pomačkaná.
  Víla znovu přiletěla k dívce hrdince a poznamenala:
  "Teď se ti vede docela dobře." Ale chcete zase zdvojnásobit svou rychlost a sílu?
  Albina souhlasně přikývla.
  - Samozřejmě, že ano! co je třeba udělat?
  Kouzelná dívka řekla s úšklebkem:
  - Odpovězte ještě na jednu otázku.
  Hrdinská dívka sebevědomě odpověděla:
  - Jsem připraven!
  Víla zavrčela:
  - Proč je v zimě mráz, štípe děti do nosu!
  Albina se usmála a odpověděla:
  - To je otázka! Ale je nesmyslná a umožňuje spoustu odpovědí.
  Kouzelná dívka odpověděla:
  - A to je jen pro humor. Tady zkuste, dejte vtipnou odpověď.
  Dívka hrdinka vydala:
  "Protože je v zimě zima, štípe to dětem nos, protože není dost staré na to, aby uřízlo nos od kořínků!"
  Víla přikývla.
  - Ano. to se dá spočítat! A vaše rychlost a síla se nyní opět zdvojnásobí.
  A kouzelná dívka zatřásla kouzelnou hůlkou.
  A Albina pocítila nový, neuvěřitelný příval síly a energie.
  Vběhla do ringu se vztekem. A vrhl se na ninju s husí kůží.
  A pojďme ho porazit. Co není rána, jakoby tlučeno perlíkem. A bojovník proti hmyzu začal padat a padat velmi tvrdě.
  Albina porazil nepřítele a on padl as obtížemi, ale vstal. Celé kolo však diktovala dívka.
  Pak hrdě skočila zpět do rohu.
  Víla se s úsměvem zeptala:
  - Chcete více zdvojnásobit rychlost a sílu?
  Albina přikývla.
  - OK! Pojďme!
  Kouzelná dívka znovu položila hádanku:
  - Z čeho a proč, vlci vyjí na měsíc!
  Albina se zasmála a sebevědomě odpověděla:
  - Vlci vyjí, protože nemohou jíst měsíc!
  Fairy řekla s úsměvem:
  - Ty jsi opravdu génius. Myslím, že hodně, abych byl hoden!
  A kouzelná dívka znovu zakroutila svou kouzelnou hůlkou.
  Albina doslova vyletěla do vzduchu. Nyní se z toho stala neuvěřitelná síla a energie.
  A tak se vrhla na ninju s husí kůží. A tak posunula jeho holou, kulatou patu k bradě. A hmyzí bojovník upadl do knockoutu.
  Rozhodčí napočítal do deseti a oznámil:
  - Bojovník Albina vyhrál knockoutem! Výborně!
  Zvedla ruku k dívce.
  Albina zpívala:
  - Dívka se nebojí ani smrti,
  Její horda se nebojí žádného...
  Žena bude hrdinně bojovat s nepřítelem,
  A i když umírá, zvítězí!
  Víla slavnostně oznámila:
  - Jelikož Albina porazila mocného bojovníka a odpověděla správně a hlavně vtipně na všechny tři hádanky, je jí dopřáno věčné mládí a absolutní regenerace tkání.
  A kouzelná dívka vyrobila kouzelnou hůlkou osmičku. A pak se stal zázrak, Albina získala skutečnou nesmrtelnost.
  A hrdinská dívka zpívala:
  Nic na Zemi nezůstane bez povšimnutí
  A mládí, které je pryč, je stále nesmrtelné...
  Jak jsme byli mladí,
  Jak upřímně milován!
  Vrcholy byly dobyty
  Navzdory bouři osudu!
  
  PUGAČEV CARS RUSKA
  Emelyan Pugachev oblehl Orenburg. Pro rebely to nedopadlo dobře. Královské pluky se blížily. Samozvaný car nechtěl zrušit obléhání z Orenburgu, ale bylo riskantní oddělit jednotky. Ve skutečné historii se rebelové stále rozdělili a byli biti kus po kuse. Nejprve u Tatiščeva a poté u Beloozerska. Toto rozhodnutí se ukázalo jako chybné.
  Ale chlapec Oleg Rybačenko dorazil do tábora k Emeljanu Pugačevovi. Navzdory tomu ještě napadl sníh a to byl konec února - chlapec byl bos a měl na sobě kraťasy.
  Byl přiveden k Jemeljanu Pugačevovi. Chlapec šel sebevědomě. Běhání naboso ve sněhu je zábavnější než mučení. Zvlášť v nesmrtelném těle.
  Chlapec navrhl Emelyanovi Pugachevovi plán:
  - Vezmeme si uniformu carských vojáků a takových uniforem máme spoustu, převlečeme rebely a kozáky. Pojďme si zahrát bitvu - jako střelbu. A pak zaženeme zajaté Pugačevity do města. Budou si myslet, že to jsou královská vojska a pustí nás do opevnění, a tam na ně zaútočíme!
  Emelyan Pugachev schválil:
  - No, dáš nahou! No přece hlava! Uděluji ti titul Yesaul!
  Oleg se uklonil a odpověděl s úsměvem:
  - Esaule, Esaule, že jsi opustil svého koně! Ruka se nezvedla, aby vystřelila!
  Kozácký car přikývl a odpověděl:
  - Budeš mým pobočníkem! Vaše uniforma a boty se postarají!
  Oleg skromně poznamenal:
  - A bos je obratnější! A není mi příliš zima na odhalenou hruď!
  Emelyan Pugachev se stal. Byl střední postavy, široký v ramenou, a přestože byl Oleg v jednadvacátém století vysoký asi jako dvanáctiletý chlapec, tedy jeden a půl metru, car kozáků nebyl o moc vyšší. Pro tentokrát byl Oleg již teenager a mohl bojovat na stejné úrovni jako dospělí a být důstojníkem.
  Emelyan objednal...
  - Dobře, připravte tuto provokaci velmi tajně!
  A jak chytře podělal to vědecké slovo.
  Kozáci se připravovali... Postavili stráže, aby to nevěděla ani živá duše. A připravovala se mazaná past.
  Ale nepřítel stále postupoval, ale ještě byl nějaký čas, malé oddíly rebelů na něj zaútočily. Přesněji dosti početné, ale nepříliš organizované davy.
  Emeljan Pugačeva měl u Orenburgu téměř dvacet tisíc bojeschopných vojáků. V reálné historii to bylo rozdělené. Deset tisíc Pugačevitů bojovalo proti sedmi tisícům carských jednotek pod vedením Tatishche. Nepřítel převyšoval Pugačevovu armádu děly a počtem pušek i organizací. Ale vítězství přišlo za vysokou cenu! Sám Pugačev si navíc nepočínal příliš statečně, bojiště opustil ještě před koncem bitvy.
  Nyní měli Pugachevité historickou šanci na suverénní vítězství.
  Zde se oblékli do podoby více než dvou tisíc vybraných bojovníků. Nechali je oholit. A že se nosí uniformy, to je přirozené. A mnohem víc. Pugachevité měli také vlajky v dříve zajatých bitvách a bubny a tak dále.
  Představení bylo plánováno hrát jako hodinky. Emelyan měl v Berdu téměř sto zbraní, i když polovina z nich nebyla důležitá. Ale je co zařídit záběr.
  Mít zdání skutečné bitvy. Zatímco Pugačev není tak špatný. Polovina uralských továren je pod jeho kontrolou. Čeljabinsk je zatím děsivý, poblíž Ufy Čika pevně sedí. Je stále konec února a výsledek války není jasný a Golitsynovy síly jsou daleko od Orenburgu. A ve skutečné historii bude za měsíc bitva u Tatiščeva a v ní porážka rolnické armády. Což povede k masové dezerci rebelů.
  Oleg je stále bos a v kraťasech rozkazuje a radí. Jeho téměř opáleného, ale plavovlasého chlapce poslouchají vousatí strýcové.
  Rebelové už střílejí. Zbraně duní, dary smrti jsou vyplivovány... Skutečná zkáza je na cestě.
  Oleg vycenil zuby a zařval:
  - Sláva naší svaté vlasti! Bude generace básníků! Emelyan velký, drahý - vaše činy budou zpívat!
  A stoupají oblaka kouře. Imitace je vážný boj. Zde je samozřejmě nutné vše ukázat přesvědčivě. Zejména v obležení samozřejmě čekají na propuštění!
  Střílí samozřejmě na volnoběh, aby zachránili dělové koule a broky. A střelný prach se používá hůř.
  Emelyan Pugachev je stále dost silný, aby dobyl Orenburg - ale pevnost je silná! A tady je potřeba mazanost.
  Válečníci a kozáci obecně jsou připraveni... Více než dva tisíce převlečených pěšáků a jezdců a přes tři tisíce údajně zajatců. Dost na to, aby náhle ovládl město.
  Oleg šel před vězni. Z dlouhého běhání naboso v únorovém sněhu měl klučičí nohy lehce ztuhlé. Navíc je už zvyklý na teplo. Ale nic, prsty nesmrtelnému klukovi nezmrznou.
  A vyšlo to opravdu dobře.
  Oleg se usmívá, zanechává bosé stopy na bílém pozadí. Vypadá to dojemně. Několik chlapců z rolnických rodin také běhalo boso. Jsou dost otužilí, i když do sněhu většinou nosí lýkové boty.
  Tato armáda se tedy chystá porazit Pugačevce k Orenburgu. A dokonce zpívají pochod.
  Ve skutečnosti je podvod jednoduchý, ale účinný. Před nimi se otevírají brány a do hlavního města této oblasti vstupuje armáda Pugačevitů. Je tam vidět, že jsou si příliš jistí, že ten hloupý rolník ničemu nerozumí a byl rozbit.
  Tady byli rebelové úplně vtaženi. Následuje signál a oni spěchají k obráncům.
  Oleg seká dva důstojníky najednou šavlí. A chlapec zoufale křičí:
  - Vzdát se! Právoplatný král je s námi!
  Obránci jsou zmatení. Vojáci nekladou téměř žádný odpor. Bojují hlavně důstojníci, kupecké milice, bohatí kozáci.
  Boj je tvrdý, ale soustředěný. Do města vtrhly další a další pluky. A kozáci a rolníci s kůly a Tataři s Baškiry. Bitva je tvrdá.
  Oleg Rybačenko také řeže a křičí:
  - Vzdát se! Všichni budete mít slitování, spoustu peněz a svobodu!
  Je vidět, že síly obránců rychle ubývají, chuť bojovat také. I důstojníci to vzdávají. Kozáci nechtějí ani zemřít.
  Matyusha Boron, Oleg si podřízl hrdlo a hodil dýkou holými prsty na nohou.
  Bitva téměř okamžitě utichla. Obchodníci padli na kolena a prosili o milost. Odtáhli jak guvernéra z Němců, tak velitele pevnosti. Jemeljan Pugačev nařídil, aby byli oběšeni.
  Zajatí vojáci složili přísahu, důstojníkům byla nabídnuta volba: buď sloužit caru Petru Třetímu, nebo trest smrti. Rozděleno zhruba na polovinu. Někteří byli popraveni. Část přísahala věrnost Yemelyanovi.
  V samotném městě byla ukořistěna bohatá pokladnice a spousta cenností a také téměř devadesát děl a velké zásoby střelného prachu, bomb a dělových koulí.
  Kolosální pevnost nakonec po dlouhém obléhání padla. Armáda Pugačeva se znatelně doplnila. A teď bylo možné jít do Tatiščeva a bojovat s Golitsynem s přesilou.
  A Oleg sám šel do Čiky pro pomoc. Bylo nutné hacknout Mikhelsona, aby mu zabránil porazit rebely u Ufy.
  Chlapec běhal bos v kraťasech po sněhu. Připojila se k němu i Margarita. Dívka měla na sobě pouze tuniku a samozřejmě také bez bot. Krásná, se zlatými kudrnatými, i když zaprášená od práce v lomech.
  Margarita je krásná, ale ještě dítě.
  Oleg se jí zeptal:
  - Ještě jsi nebyla stará žena... Nelituješ, že jsi se na dlouhou dobu stala dívkou!
  Margarita odpověděla s úsměvem:
  - A nebyl jsi starý, ale stal ses skoro navždy klukem! Za nesmrtelnost musíte zaplatit a tato platba není přehnaná!
  Oleg souhlasil s tímto:
  - Chvíli otroctví, ale věčný život navždy! Navíc jsme tak rychlí, že nepotřebujeme koně!
  Margarita se zasmála a poznamenala:
  - Rozhodně! Jsme rychlejší než běh nejčistokrevnějších hřebců. Nesmrtelné tělo je zvláštní a v lomech, pod bičem dozorce, je pohodlnější než v normálním těle na péřovce!
  Oleg Rybačenko souhlasně přikývl:
  - S tím se nemůžete hádat! Tak žijme věčně!
  A terminátorské děti zrychlily tempo. Oleg byl samozřejmě velmi potěšen. Je to skvělé dítě.
  I když se někdy do duše vkradly pochybnosti: je možné zabít důstojníky ruské armády? S největší pravděpodobností je to špatně! Ale úkol čarodějnice musí být splněn. Změnila dějiny Ruska a dala věčné, nesmrtelné tělo, dokonce dětské, ale extrémně silné a rychlé. A za to byste měli platit a sloužit.
  A jak můžete vědět, že pokud vyhraje Pugačev, vyhraje pouze Rusko?
  Chlapec a dívka přibližně věděli, kde se nachází oddíl carských jednotek, do kterého měl Michelson dorazit.
  Čika má poblíž Ufy dvanáct tisíc organizovaných vojáků. A byl blízko k dobytí tohoto města, ale dvakrát mu chybělo trochu štěstí a disciplíny.
  Michelson má samozřejmě několikanásobně menší sílu, ale v reálné historii přesto zvítězil. Takže... Je nutné zajmout nebo zabít tohoto velmi talentovaného velitele.
  A pak se uvidí. Bez Michelsona se jednotky na Chice pravděpodobně nepohnou. A tam měl Oleg Rybačenko plán. Porazte Golitsyna a jděte do Ufy. Vezměte toto město, pošlete posily na Ural a Sibiř a sami se přesuňte do Kazaně. Pak získají převahu rebelové.
  A jednotky královny budou po částech bít. Navíc v každé revoluci jsou takové efekty, čím více vítězství, tím více podporovatelů a tím slabší odpor nepřítele.
  Takže každým krokem bude povstání jen sílit. Oleg si tím byl jistý.
  A Margarita, dívka, která běží rychleji než dostihový kůň, je s ním a společně rozsekají nepřátele.
  Mladí válečníci zaujali svá místa v záloze. V jeho pluku měl dorazit Mikhelson s malým doprovodným oddílem. Zde už na něj čekaly terminátorské děti.
  Oleg a Margarita mávali šavlemi a zaútočili na eskortu. Porazili několik husarů najednou. Zbytek se pokusil střílet, ale kulky nezasáhly nesmrtelné děti. A nepřátele porážejí zběsilou zuřivostí. A Oleg Rybačenko dokonce házel špičkami u nohou ostré kotouče. A Margarita to zkusila s bosýma nohama a uspěla.
  Chlapec a dívka bez dalších okolků zabili nepřítele. Mikhelson se pokusil odjet, ale Oleg a Margarita ho dohnali. Michelsona vyhodili a svázali.
  Oleg si položil podplukovníka na ramena a odnesl ho do Čiky k soudu.
  Nesmrtelné děti se rozprchly a položily padesát husarů, čímž ukázaly, že výměnou za věčné dětství získaly skvělé schopnosti.
  Oleg, vlekl Michelsona na ramenou, poznamenal:
  - Co jsem však byl silný, stalo se!
  Margaret poznamenala:
  - Ano, to opět potvrzuje, že jsme zvolili správně! A nesmrtelnost stojí za to cvičit!
  Oleg souhlasil s tímto:
  - Je mnohem zajímavější bojovat než chodit do lomů. V tomto těle není těžké, ale nudné!
  Margaret souhlasila:
  - Rutinní zabíjení!
  V táboře Čika dvě bosé děti, respektive na poměry této doby, kdy jsou lidé menší než pár teenagerů, velké podezření nevzbudily. Jste-li bosí ve sněhu, znamená to, že jste chudí a jste na straně selského krále.
  Čika odměnil zajatého Michelsona a dal dětem císařský - patnáct zlatých rublů.
  Samotnému Michelsonovi bylo nabídnuto: buď služte králi, nebo šibenici!
  Michelson dal přednost oprátce. Ale Oleg se nabídl, že nechá tohoto velitele přemýšlet. Koneckonců, vždy mají čas viset. A Michelson může být velmi nápomocný.
  Chika souhlasila.
  - Čas trpí!
  Oleg také navrhl:
  - Je nutné zajmout carský pluk bez velitele! Abyste se ochránili.
  Chika souhlasila.
  - Úder, dokud je železo horké!
  A rebelové zaútočili na královské jednotky. Zaútočili v noci, Oleg a Margarita opatrně odstranili stráže.
  Boj byl relativně krátký. Oleg, který hodil podomácku vyrobený disk z rozbité kosy, zabil plukovníka, který působil jako velitel, a bez něj morálka klesla. Navíc tam bylo příliš mnoho rebelů a to tlačilo na psychiku vojáků a mnoho důstojníků.
  A kdo ví, možná je to skutečný car Petr Třetí. A jeho legitimita je vyšší než u Kateřiny II.
  Většina pluku byla zajata. Děla a pušky byly ukořistěny.
  Úplné vítězství, nepřipravený odrazit útok vojsk.
  A samozřejmě triumf Chica.
  Děti ale přirozeně utíkají zpět do Pugačeva. Bude muset bojovat proti sedmi tisícům vojáků, včetně dvou tisíc jezdců prince Golitsyna. Pugačev je jistě početnější, ale má pestrou armádu. Mnoho bývalých vojáků, kteří jsou nespolehliví, špatně vyzbrojení a vycvičení rolníci, Tataři a Baškirové a Kalmykové.
  Nejsilnějším jádrem jsou Yaik Cossacks. Tito kozáci ale nejsou nejpočetnější. Jsou zde také Iletští kozáci a Orenburg a další.
  Už běží k pevnosti Tatiščevo, kde se shromáždila značná armáda selského cara.
  Sám Emelyan Pugachev objíždí pozice na bílém koni. Oleg Rybačenko se na tohoto vůdce pečlivě dívá. Emelyan Pugachev má vzhled mistra. Výška je asi průměrná, ale na koni se zdá vyšší kvůli krátkým nohám a širokým ramenům. Fyzicky je vůdce rebelů silný. Mohli jste vidět, jak řeže, a sílu úderu v bitvě.
  Obecně se pro roli náčelníka docela hodí. A pro roli krále? I to je možné.
  Pugačevova armáda je skvělá. Z obrany Iletsku dorazil odsouzený Khlopusha, který shromáždil dalších jeden a půl tisíce lidí. Nyní má Yemelyan více než dvacet tisíc bojovníků. Těžko se ubytují i v pevnosti. Počítejte třikrát tolik vojáků než Golitsyn a další stále přibývají.
  A Pugačev má dvakrát tolik zbraní. Zásob střelného prachu a jader je poměrně dost.
  Můžete bojovat... Ale armáda je pestrá. Jsou tam muži s kopími, Baškirové, Tataři, Kalmykové, Kirgizové a Kazaši. A také spousta bývalých vojáků z různých posádek, kteří nejsou úplně spolehliví. Nechybí uralští dělníci a sibiřští střelci. Kozáci - kteří jsou nejdůležitějším jádrem armády.
  Velká armáda, ale příliš barevná. Někteří z vojáků a důstojníků byli nedávno zajati v Orenburgu.
  Některé části jsou od muže, což lze použít pouze v boji proti muži. A horda Asiatů, nepříliš disciplinovaných a často neznajících ruský jazyk.
  Takže, formálně má mnohem více vojáků a dokonce i zbraní, Emelyan Pugachev je horší než nepřítel v kvalitě bojové síly. Výsledek bitvy tedy není vůbec tak jasný, jak se zdá, založený na čistě formální rovnováze sil.
  Oleg Rybačenko to chápe. Pravděpodobně je to Pugačevovi jasné. Čika vyhrál, protože zaskočil nepřítele. A ve skutečné historii právě zvítězil Michelson, který dokázal zaútočit před větší armádou Chika.
  Co teď? Pevnost byla dobře opevněná a zalitá vodou, takže svahy byly ledové a kluzké. V defenzivě ale dlouho zůstat nemůžete.
  Oleg navrhl Emelyanovi:
  - Zaútočíme na nepřátele cara-otce sami!
  Emelyan logicky poznamenal:
  "Nezakryjí nás zbraněmi?"
  Oleg navrhl:
  - Prozkoumám nepřítele s Margaritou a zasáhneme přesně tam, kde to nejméně čeká!
  Selský král schválil:
  - To je dobrý nápad!
  A Oleg s Margaritou vzali batoh s granáty a pár ostrých šavlí se vrhli k nepříteli.
  Děti běhaly téměř nahé, chlapec v šortkách a dívka v tunice. Oleg si vzpomněl na Yanův Spartak. Byl tam i chlapec Gita. A žena v roztrhané tunice, tanečnice spálená od slunce. Chlapec byl velmi tvrdohlavý. Pravděpodobně nejde o dědičného otroka. Možná byl zajat . Pak odjeli do Itálie, svlékli se a dali do dražby. I když to byla špatná Gita, protože byl bronzový po spálení sluncem, pak ho s největší pravděpodobností přivezli nahého na výhodnou cenu. A chodil tak nahý, bosý po kamenitých cestách Itálie. Nahé chodidla ho pálily, lýtka bolela. Chlapec ale nesklonil hlavu.
  A kupující začal cítit chlapce, jeho přirozeně vyvinuté svaly, můžete vidět toho parchanta z hladké kůže. Pak si strčil špinavé prsty do úst. A Gita to nevydržela a kousla ho.
  Poté došlo k potyčce. Ano, Gito, byl to chlapec, kterého si Oleg v dětství spletl se Spartakem. Ale ne, je to stále vedlejší postava.
  Zajímalo by mě, jestli by se Římané rozhodli Gitu mučit? Koneckonců, zajatí otroci jsou vyslýcháni mučením?
  A horké železo by se dotklo holé paty otroka. Gita zavyla a zopakovala to samé:
  - Otroci se rozprchnou a nechtějí bojovat!
  Spálili druhou patu kvůli symetrii a nechali ho jít. Chlapec je nucen šlápnout na prsty a to docela bolí. Gita ale přesto dokázala během nepořádku utéct.
  Možná, že chlapec dříve pracoval v lomech. Tahal těžké kameny, polil se potem, hystericky dýchal. Bič dozorce ho bičoval. Je to velmi těžké hned v prvních dnech práce, kdy vám světlo není příjemné. A pak si zvyknete. Obtížné se stává zvykem a obvyklé se stává snadným. Ale přesto mnoho otroků umírá. A Gita se proměnila v malého vlče.
  Oleg si myslel, že možná byl chlapec v knize "Spartacus" zajat po porážce rebelů. A protože je ještě dítě, byl poslán v řetězech do dolů. Aby pomalu umíral. Nebo mučeni, spálit chlapcovo svalnaté tělo rozžhavenou tyčí. Potom nasypali sůl na popáleniny a zlomili prsty na bosých nohách mladého otroka. Zkroutili klouby. Všichni se ptali, kde Spartak ukryl zlato. Gita mlčí a skřípe zuby. Prudce se zvedá a spouští tahem za lano.
  A žíly praskají divokou bolestí. A chlapec ztrácí vědomí. Je politý ledovou vodou, přiveden k životu. A lékař nahmatá puls, aby určil, zda je možné v mučení pokračovat, nebo zda je nutné dát mučený odpočinek, aby později znovu trápil mladé tělo.
  Gita je krutě a dlouho mučena. Na rány se sype pepř, bijí se rozžhaveným drátem, zabodávají se jehlami do nervových zakončení a pod bosýma nohama chlapce hoří oheň. A kat si na věšáku shrábne teplo. A silný zápach spáleniny a vytáhnout každou žílu.
  A nyní se rozžhavené železo dotkne chlapcovy holé hrudi a on ztratí vědomí divokou bolestí. Znovu je politý vodou a veden do sebe. Kat zmáčkne varlata kleštěmi, chlapec se změní v divoké utrpení a znovu se vypne.
  Gita na mučení... Někdo hlásil, že to byl Spartakův mazlíček, a ví, kde zakopal poklad. A Římané mučí... Chlapci nezůstala jediná celá nespálená nebo rozřezaná oblast kůže. Ale on mlčí. A Římané žasnou nad jeho houževnatostí.
  Crassova manželka je přítomna mučení. Dychtivě sleduje, jak je mučen pohledný a blonďatý chlapec. Je to vzrušující. A tak po dalším mučení nařídila, aby k ní Gitu přivedli a položili na postel. Opravdu to chce udělat sama.
  Stále docela mladá a silná žena cválala na mužské dokonalosti mladého otroka. Gita se stala poprvé mužem. Pak musel jazykem olizovat její lůno. Což je trochu nechutné, ale také neobvyklé.
  A tak Crassova manželka nařídila mučení zastavit a chlapce, který už během povstání poněkud vyrostl, začal být lépe krmen. A milovala se s ním.
  Rány a popáleniny na Gitě se hojily jako na psovi. A když chlapec zesílil, schoulil chtivou Crassovu manželku a uprchl z jejího majetku. Poté se ukryl v horách a vytvořil tam svůj gang uprchlých otroků. Nakonec vše dobře dopadlo. Crassus zemřel během války. A Gita zůstala s Juliem Caesarem a udělala dobrou kariéru, vdala se a měla spoustu dětí. A osud Spartaka je neznámý. Tělo se nenašlo. A zda zemřel, nebo byl zachráněn, otroci nevěděli.
  Ale věřili, že jejich vykupitel samozřejmě žije.
  Oleg Rybačenko a Margarita Korshunova, kteří byli kdysi dospělými a nyní věčnými, nesmrtelnými dětmi, se přiblížili ke Golitsynově táboru. Jsou zde tři generálové. A jednotky byly odstraněny z rusko-švédské hranice.
  Zatímco carské Rusko válčí s Tureckem, rebelové jsou klidnější. Pokud bude Golitsyn poražen, Pugačevci budou moci konečně převzít iniciativu. A dokonce si vezměte Samaru.
  Oleg a Margarita obcházeli stráže... Sněží a není to moc dobře vidět.
  Chlapec si myslel, že by možná mohl skoncovat s těmi třemi generály a plukovníkem Bibikovem, když by sťal hlavu carské armádě. Ale je těžké to udělat.
  Chlapec a dívka opatrně přecházejí po sněhu. Snaží se nezanechat stopy. Jsou to ještě děti. Opatrně přistupujte k vozíkům. Pistole je umístěna někde samostatně. Armáda na pochodu. Už nejsou krutější mrazy - březen. Ale sníh je pořád. Bosé nohy mladých válečníků téměř necítí chlad, zvláště v pohybu. Rychle si zvyknou na chlad.
  Mnoho dětí bez superschopností však běhá ve sněhu naboso, zvláště v této drsné době.
  Oleg si myslel, že se dlouho nedíval na televizi a nehrál na počítači. A že bez her je to nějak tupé.
  Chlapi se přikradli k vagónu a Margarita navrhla:
  - A když zapálíte sklady střelným prachem?
  Oleg se zamračil a zeptal se:
  - Myslíš, že je to dobrý nápad?
  Dívka logicky poznamenala:
  - Bez střelného prachu není armáda armádou!
  Oleg souhlasně přikývl.
  - Pojďme to zkusit!
  A chlapec v šortkách se vrhl na vozíky. Společně s dívkou zabili šavlemi a pazourkem tři hlídky, položili seno, zapálili konvoj střelným prachem.
  Rozzářilo se a k nebi se začal zvedat černý mrak. Střelný prach začal praskat...
  Chlapec a dívka se schovali v táboře. Nastala panika. Golitsyn vyskočil i se dvěma generály. Byl to princ, který srdceryvně křičel a ukazoval prsty.
  Oleg hodil holými prsty na nohou disk a ten se za pískání probodl Golitsynovi přímo do krku. Princ rozpřáhl ruce a padl. Generál Mansurov k němu přispěchal. Ale Margarita už použila holé prsty na nohou. A druhý velitel se zhroutil.
  Třetí byl Fairman, ten, kdo bojoval proti rebelům spolu s generálem Karem. S nimi je plukovník Bibikov, příbuzný vrchního generála Bibikova. I přes sněžení je lze spatřit bystrým zrakem nesmrtelných dětí podle epolet.
  Oleg a Margarita zase házeli disky holými prsty - jejich nesmrtelná těla měla takovou schopnost jako komiksoví hrdinové.
  A oba náčelníci byli zabiti, jejich hlavy byly ustřeleny.
  Poté začali terminátor a dívka ranger házet na policisty disky. Naštěstí po smrti velitelů začala panika, všem se zdálo, že Pugačevité zaútočili na tábor.
  Dvě děti jsou však také kolosální síla. A zabíjejí důstojníky házením ostře nabroušených kotoučů. A lámou si hrdla, praskají tepny a žíly.
  Děti jsou ve sněhu těžko rozpoznatelné a v závějích jsou dokonale maskované.
  Ale carská vojska to mají těžké. Oleg Rybachenko, házející kotouče, říká:
  - Sláva velkému Rusku!
  A opět letí kotouč hozený klukovými holými prsty.
  Margaret udělá totéž, mrská ostře nabroušeným zařízením holými prsty a agresivně zavyje:
  - Pro Emeljana Pugačeva!
  A tyto děti pracují velmi aktivně a efektivně. Sekají šavlemi. A důstojníci jsou vybráni.
  Oleg Rybachenko zpívá:
  - Bílí vlci se k sobě choulí!
  Margarita, házející disky na své protivníky holými prsty u nohou, zpívá:
  - Jen tak rodina přežije!
  Chlapec, který pokračuje ve větru, kosí nepřítele:
  Slabí hynou, jsou zabiti!
  Dívka, která hází disky a zabíjí důstojníky, syčí:
  - Čištění posvátné krve!
  Mladí válečníci jednají velmi rozmanitým způsobem, házejí granáty na nepřátele.
  V tuto chvíli povstalecká jízda přepadne tábor. Ukáže se, že Emeljan Pugačev se rozhodl zaútočit jako první a svou početnou jízdu přesunul za dětmi.
  A rána byla náhlá a ve správný čas. Stepi zasypávali vojáky šípy, kozáci sekali šavlemi, jezdci je nasazovali na rohy.
  Vůle carské armády byla podkopána a velitelé byli zabiti. Zde Emelyan Pugachev osobně seká posledního plukovníka šavlí a křičí:
  - Mé děti, poznáváte legitimního panovníka?
  Stovky vojáků a dokonce i mnoho důstojníků padá na kolena a křičí:
  - Přiznáváme! Jak to přiznáme!
  Odpor klesá. Pěchota se téměř celá vzdává, kromě některých důstojníků. Kavalérie odolávala o něco déle. Má mnoho šlechticů. Ale i obyčejní kavaleristé odhazují zbraně.
  Oleg a Margarita sekají jezdce svými šavlemi, házejí ostré kotouče holými prsty na nohou a skřípou:
  - Skvělí lidé za všech okolností,
  Skvělí lidé - ve slávě Petra!
  Chlapec i dívka jsou aktivnější v sekání a házení. Dělostřelectvo již bylo zajato. A jak budou bít jezdce brokem. Klesají po tuctech. Nastává totální masakr.
  Oleg zpíval s úsměvem:
  - Car velký Petře první, buď nám vždy příkladem!
  A také to vezme a sekne dvěma šavlemi, hned pěti usekne hlavy.
  Margaret přerušila protivníky a zaštěbetala:
  - Moje hlasy a jsem krásná!
  A taky jak bude brát a řezat.
  Chlapec a dívka jsou jen ztělesněním zničení. A fungují jako elektrické copánky.
  Zde padá další důstojník... zní hlasitý hlas Emeljana Pugačeva:
  - Kdo mi bude sloužit, ten dostane odměnu a zbytek zahyne.
  Nyní dorazili muži s copánky. A dobře bojují proti kavalérii. A koňské potoky tenčí...
  Přeživší jezdci se také vzdávají. Bitva je znovu vyhrána... Pugačev triumfuje!
  Nyní jsou vězni vedeni a složeni k přísaze. Vojáci se zpravidla klaní podvodníkovi. Důstojníci jsou různí. Kdo volí oprátku a kdo přísahá věrnost novému králi. Navíc, kdo ví, možná skutečný panovník.
  Vzhled Emeljana Pugačeva je velmi panovačný. Je vidět, že je to dítě zvyklé velet. A doslova se před ním všichni sklání.
  Poté, co Emelyan pobavil ty, kteří odmítli složit přísahu, provedl audit.
  Bylo ukořistěno 75 děl - což bylo na tehdejší dobu hodně. A tak se z pevností rekrutovalo mnoho Golitsynových jednotek. Jádra a broky jsou také na svém místě, ale většina střelného prachu shořela. Ale to není problém.
  Více než pět a půl tisíce vězňů. Armáda se rozrostla.
  Král rolníků udělil Olegovi za jeho činy hodnost plukovníka a kapitána Margaritu.
  A také udělil tři sta rublů.
  Ano, chlapec pokračoval v dobré kariéře. Můžete a vyrostete v polního maršála.
  A Emelyan pro začátek uspořádal hostinu...
  A na hostině probírali otázku, co dál. Obecně bylo nutné posílit jejich týl. Určitě si vezměte Ufu a předtím pevnost Verchojaitskaja, která se stále držela. Posílejte také posily do Kungur a Beloborodova. A vezměte všechny uralské továrny. Získávání dělostřelectva a zásob, stejně jako zbraní.
  Obecně s tím atamani souhlasili. A po obsazení Ufy se vydejte do Kazaně.
  Další otázkou je, co dělat s městem Yaik? Vzít útokem, nebo zatím nechat v blokádě?
  Emeljan Pugačev chtěl chvíli zůstat se svou mladou manželkou Ustinyou a s částí kavalérie odjel do města. Ve velení dočasně zůstal ataman Ovčinnikov. Musel jít do pevnosti Vernekhneyaitskaya a zároveň shromáždit síly stepí. Na Ural byly vyslány posily. Mělo dokonce zabrat Tobolsk. Shromáždily se značné síly.
  Král kozáků s kavalerií cválal do Jaitska. Ať se nám to líbí nebo ne, ale toto město je symbolické. Emelyan se ale ze všeho nejvíc chtěl stát následníkem trůnu. Koneckonců, válka je válka. A když zabijí, tak aspoň bude někdo, kdo bude pokračovat v závodě.
  Oleg a Margarita spolu s hlavní armádou, která se pohybuje směrem k pevnosti Verkhneyaitskaya.
  Chlapec a dívka běží k sobě a jsou velmi veselí ...
  Dokonce i ostré na cestě.
  Vyměňují si aforismy;
  řekne Oleg a vyskočí a Margarita v odpověď;
  Král není silný korunou, ale korunovací úspěchem!
  Člověk není vlk, ale ještě víc potřebuje smečku!
  Pijte, ale neopijte se, a pokud se opijete, tak se nenechte chytit!
  Řeč tyrana je med, jako suchý zip pro mouchy!
  Kdo kluje do sladkých řečí, ten je chytrý jako moucha!
  Tyran hořký ve skutcích, ale sladký v řečech!
  Kdo nechce mír, hody neuvidí!
  Člověk je skvělý jen tehdy, když se nevymění za maličkosti!
  Buďte trpěliví, ale nebuďte trpěliví!
  Pokud chcete vyhrát trumfy, nebuďte jack!
  Jedna rána je lepší než tisíc nadávek a jedna facka je lepší než stovky úderů!
  Král, který svléká své poddané, je vždy nahý!
  Boty se obvykle svlékají!
  Krádeží si naplníte kapsy, ale vyprázdníte duši!
  Tyran miluje moc, ale nenávidí toho, komu vládne!
  Kat je někdy nezbytná profese, ale muž s hlavou je nemilovaný!
  Tyrana lze zabít, ale ne obílit!
  Muž miluje červené slovo, ale někdy říhá krev!
  Kdo se dívá do minulosti, je vždy pozdě!
  Budoucnost je v mlze, ale není daleko!
  Neplivejte v minulosti, budou plivat v budoucnosti!
  Tyran je ve skutečnosti upír a jeho řeč je červená!
  Pokud zneužíváte sladký spánek, pak život nebude med!
  Sladké sny vedou k hořkému probuzení!
  Příliš častým vyléváním medu z úst přitahujete medvědy!
  Tyran miluje řeči krve a červené, ale vždy se snažte o vybílení!
  Lidé se bojí změn, ale status quo nikdy nevyhovuje!
  Chcete-li se stát Bohem, nevybírejte si za svého mentora primáta!
  Ovce potřebují moudrého pastýře, ne hloupého berana!
  Svaté místo není nikdy prázdné, ale svatost může být prázdná!
  Člověk, stejně jako Bůh, je stvořitel a jako ďábel si vytváří problémy!
  Tyran, jako vosa, má žihadlo, ale nemůže se ani inspirovat!
  Politik je liška, nebuďte voliči jako vrány ztrácející chléb denní!
  Ať má člověk na čele i sedm sáhů, ale tvrdohlavost z něj udělá makaka!
  Bůh má všechno, člověk nemá smysl pro proporce!
  Snadno se modlit, těžko prosit!
  Mít fantazii je dobré - být snílek je špatné!
  Mít moc Boží, nesnižujte se k ambicím primáta!
  Opice napodobuje, člověk napodobuje kreativně!
  Budoucnost není pro vysoké hory, ale pro velké věci!
  Mládí v srdci je věčné, ale stáří je nuda!
  Nekruťte ocasem jako liška, raději se kolečkem držte za hruď!
  Muži dospívají ve válce, ale nemůžete zabíjet bez důvodu!
  Válka sníží zdraví, ale přidá inteligenci!
  Zlaté mince mají žlutost velezrady!
  Kat má také srdce, ale s tvrdostí sekery!
  Bojovat, ne zemřít, můžete počkat celé století!
  Bůh je v každém srdci, ale ne v každé hlavě!
  Velká ctižádost snižuje štěstí!
  Kdo chce moc, má sílu bubliny!
  Impérium je jako dům, při stavbě je potřeba láska a vypočítavost, jinak bude střecha krvácet!
  Dobrých věcí není nikdy dost, ale přesto byste se neměli přejídat!
  Být bohatý je výhodné, nepříjemné je jen to, když vás všichni dojí!
  Pokud chcete být silní, neoslabujte svou mysl!
  Svaly z kontrakce zesílí a byrokracie je efektivnější!
  Politici rádi pracují s jazykem, zvláště u stolu!
  Není většího lháře, než je politik fanaticky přesvědčený o své vlastní správnosti!
  Bůh stvořil ženu pro muže, ale Satan přidal další tchyni!
  Zloděj by měl být ve vězení, ale největší zloděj dostane trůn!
  Kdo ukradl groš, je zločinec, kdo je miliarda, skvělý finančník!
  S bezcitnou duší nenakrmíte hladové čerstvým chlebem!
  Čím víc kradl, tím menší trest, ale ne v onom světě!
  Nenechte se unášet, to neznamená držet se ve smyčce!
  Banka může podporovat, ale jako smyčku oběšence!
  Kdo nemá oporu, je přitlačen ke zdi!
  Přesnost je zdvořilostí králů, ale královští šašci jsou obzvláště trefní!
  Politik je často šašek, ale málokdy mluví pravdu!
  Šašek rád krájí pravdu, ale často riskuje, že bude pobodán!
  Kdo miluje vodku, nenávidí své zdraví a rozum!
  Vodka je průhledná, ale zamlžuje mozek!
  Opilé moře je po kolena, ale on sám je vždy na kolenou!
  Vybírejte na střízlivé hlavě, aniž byste se opíjeli sladkým vínem z úst politiků!
  Hlasujte pro vítěze voleb, vždy budete zklamáni, hlasovat pro poraženého je vždy otravné!
  Kdo nebude vybrán, vždy bude mít pocit omylu a zklamání!
  Hlasovat pro stejného politika, jako houslista chrastící na stejné struně!
  Politiky na trůnu je třeba změnit, ne to, že nové jídlo je lepší, ale v každém případě čerstvé!
  Hlasujte pro mladé, sami omládnete, když ne tělem, tak v novém byznysu!
  Kdo dlouho sedí na trůnu, stává se pro své poddané hemeroidem!
  Bez ohledu na to, jak pichlavé bajonety, ale nejdelší dobu na nich tyran vydrží sedět!
  Moudrý tyran nezasadí nepřátelům víc, než oklame přátele!
  Kdo pozdraví tyrana, bude navždy chodit ve formaci!
  Demokracie je dobrá pro chytré, průměrná pro hloupé, ale tyranie je dobrá jen pro tyrana!
  Děti vymyslely několik aforismů. Pak zaútočili na malý oddíl husarů. Část nasekaná a poté zachycená.
  Pevnost Verkhneyaitskaya. Velmi mocná citadela a přestože byla obklíčena rebely, nebyla nikdy dobyta.
  Děti k ní přibíhají, cestou složily ještě pár aforismů.
  Tyran je vždy slabý ve velení: vlk miluje ovce a třese se před lvy!
  Kněz lže pro pravdu, politik pro zisk a opilec pro skleničku!
  Štěstí nepřichází vždy poctivostí a pílí, ale vždy odchází díky nedbalosti a lenosti!
  Je dobré mít sílu slona, jeho obratnost je horší, moudrost je ještě horší a obezita je naprosto špatná!
  Všechno na světě je relativní, kromě toho, že člověk je pupkem světa!
  Touha dosáhnout Boží moci by se neměla spojovat s morálkou gorily!
  Vědci vyvíjejí pokrok, ale podněcují lenost!
  Chceš-li být zdravý, utíkej, nechceš-li být zmrzačený, utíkej!
  Síla člověka je v mysli a slabost je v jazyku!
  Politik je jako ovoce, čím jasnější, tím jedovatější!
  Politik je jako hroznýš, jen mnohem častěji otevírá ústa a polyká!
  Tyran má hodně mazanosti, ale málo slušnosti!
  Chcete-li se stát výše než Bůh, potopíte se níže než buřič!
  Nikdo není věčný, dokonce i bohové žijí jen tak dlouho, dokud existuje lidstvo!
  Politici chtějí vládnout navždy, ale nechtějí smeknout ani na pár minut!
  Nevěřte politikům a zkontrolujte sílu dveří!
  Není však všechno zlato, co se třpytí, ale všechno, co se třpytí, se dá zabalit do zlatého proudu v kapse!
  A jeden válečník v poli, když má hodně odvahy!
  Vytrvalost silných, nejlépe ze všech, omezuje vzrušení z nepřátelské bezmocné zuřivosti!
  V životě můžeš všechno pokazit, nemůžeš žít jen jako muchomůrka!
  Vychytralost je matkou vítězství, pokud má také šťastnou příležitost!
  Válka je věčná panna - nemůže skončit bez krve!
  Válka s chamtivým uchopením nevěstky - nikdy nedává vítězství za nic!
  Každý člověk je jako zrnko písku v poušti, ale na rozdíl od nejrozsáhlejší pouště s okraji nemá toto zrnko písku žádné hranice pro sebezdokonalování!
  Když se bohové smějí, smrtelníci pláčou, když se smích bohů stává hřmotným, konec slabých lidí je mrtvý!
  Nejdokonalejší technika je bezmocná se svým primitivním použitím a sofistikovanou nečinností!
  Co může vytrhnout hvězdný koberec z pantů? Asteroid lidské hlouposti!
  Bez biče represe je skok k úspěchům, které přinášejí osvobození celému lidstvu, nemožný!
  Čím chladnější jsou mozky "zvonky a píšťalky", tím více jsou zkroucené vyšší mocí!
  Chudí není ten, kdo je nahý tělem, ale kdo není šéfem v duchu!
  Nechuť k sexu plodí nezdravou morálku!
  Pohřební humor se hodí jako plesové šaty v zákopu!
  Kdo porazí kýble, neuspěje, kdo zlomí iluzi, dosáhne pravdy! Vítěz má vždy pravdu, i když úspěchu je dosaženo levými metodami!
  Nejlepší dárek od nepřítele, když dá moc idiotovi!
  Kdo vydrží obojek, nikdy se nestane hřebcem milovaným ženami!
  Svoboda je dvojnásob přitažlivá pro ty, kteří si dokázali zotročit vlastní pocit lenosti a nezodpovědnosti!
  Kdo často podceňuje schopnost nepřítele bránit se, a příležitost sklidit cenné vítězství dostane jen zřídka!
  Kdo miluje plivat, je maličkost ho přimět plivat!
  Můžete mluvit o Bohu spoustu neplodných frází, ale užitečné skutky z toho pocházejí s gugulkinským nosem, který nevyroste z polévání sloves řekou!
  Vítězové jsou posuzováni podle úspěchů a trofejí...poražení jsou prostě souzeni! Vítěz má soudce, poražený zločince! Můžete pochybovat o hodnotě a nutnosti vítězství, ale porážka vždy a nepopiratelně nikomu neprospívá!
  Jedinou výhodou porážky je to, že vás naučí učit se lekcím a pěstovat výsev úspěchu z prolévaných slz hořkých chyb!
  Pokud chcete oklamat nepřítele, buďte hádankou pro své přátele!
  Pokud je plán nepřátelského velitele jako otevřená kniha, pak jeho stránky nevyhnutelně potřísní vaše kamarády krví!
  Chlapec a dívka stále vtipkovali, když se rozhlíželi po silné pevnosti.
  Vítězové, soudí sami, kombinují prokurátora i advokáta, jen rozsudek stále nevynáší oni, ale historie!
  Čím jednodušší trik, tím obtížnější je pro nepřítele dostat se z následků jeho použití!
  Okamžik dopadu, jako tón v melodii, zazvoní o něco dříve nebo později a bude falešný! Jen ze záhrobí není slyšet ani piskot zklamané veřejnosti!
  Když víte, kdo je váš nepřítel, nemusíte znát své přátele v nesnázích!
  Neztrácejte iniciativu, ztratíte sladký med vítězství a získáte hořkost ztráty! Když boxer zavrávorá, musí ho zmlátit ještě víc, jinak mu povolí končetiny!
  Nepřítel pluje, vítr ničení je v jeho plachtě!
  Kdo plave v bitvě, utopí se v louži a shoří na révě!
  Špinavá magie, jako mýdlová pěna, štípe do očí, ale ne nepřítele!
  Plevel roste dobře, když roste špatně, se snížením hloupých předsudků zahradníků!
  Nejpříjemnějším procesem učení je sex! A co je nejdůležitější, nikdo neodmítne druhé opakování!
  Sex je jediné téma, kde se každý snaží vsadit více!
  Společná věc mezi sexem a studiem je, že trojka je lepší než dvojka!
  A pouze solidní počet jednotek je nejuspokojivější hodnocení!
  Kdo stojí, když je třeba postoupit, ten nebude stát a spát v hrobové rakvi!
  Mat chrlí, ten, kdo je vždy v patové životní situaci!
  S trumfy jde první, je jen pro smích!
  Kdo chce stihnout rozdávání cen, ten sám musí velkoryse poslat dárky v podobě manžet!
  Vakuum nepraskne, slunce neprdí!
  Kulka není blázen, ale blázen, který při střelbě zasáhne!
  Kdokoli odmítá pomáhat lidem, ztrácí čas, který Pán vymezil na odčinění hříchů a pokání!
  Smrt nikdy nezapomíná, i když občas zapomíná!
  Silný válečník, byť sám, je užitečnější než smečka slabochů, stejně jako jeden ostrý srp rozseká celé pole klásků!
  Ale někdy i mezi klásky slabé rati může srpovitý batyr narazit na dlažební kostku nepříjemné výjimky!
  Když mír, tak štědrá hostina, když válka, tak ať vítězný pohár vína!
  Kdo je nemotorný ve vojenských záležitostech, nemotorná mrtvola v posteli!
  - Dobrý válečník je přesně tak špión, jako pomáhá vyšívat a vyhrávat! Dobrý špión je do značné míry válečník, takže vám to nezabrání zabíjet a vyhýbat se prohře!
  Je snadné upadnout do žáru boje, když při cvičení ztratíte chladnou hlavu!
  Je možné vyhrát hrubou silou, ale bez jemné diplomacie si plody vítězství neuchováte!
  Ve válce jsou dva problémy, najít skrytého nepřítele a vyhnout se pokušení strčit hlavu do písku!
  Nesedej žebrákovi do královského kočáru, nedej ti tisícovku s věšákem na odpověď!
  K dosažení výsledku je potřeba krutost - nešetřete nepřítele, ať je jakkoli slabý!
  Je lepší přežít, aniž byste toho příliš mnoho věděli, než zemřít, když jste se naučili něco, co pro vás stejně nebude nutné!
  Člověk rád dává všechno na hromadu, kromě těch problémů, na které je připraven zapomenout! Problémy se však nejčastěji hromadí právě na zapomnětlivých!
  Když řeknou, že se jim to líbí, není třeba spěchat, rozhodněte se hned, jinak se vám může sevřít hrdlo!
  Je potřeba umět i prohrávat, ale hlavně je nutné neumět prohrávat!
  Útok je jako poctivý vítr v plachtě, jen zesílí, láme cizí stěžně!
  Kapitulací si život nekoupíte a hanebná existence vám bude stejně dána zdarma!
  Kdo je k lidem krutý, stane se sám rosolem požíraným čerty v pekle!
  Přesný pilot odstřelovače, nejčastěji netrefí při přistání na nejširším letišti podsvětí!
  Útok je vždy účinnější než obrana, protože tlama z pěsti je špatný blok!
  Rychle jde ke štěstí, kdo se neváhá bránit!
  Zábava je to nejnesmyslnější a nejplýtvavější, ale pokud na ně není čas, platba za užitečné skutky už přesahuje rozumné meze!
  Nejnesmyslnější věcí v životě je zábava, ale bez zábavy život nemá smysl!
  Pastýř musí rozumět ovcím, ale ne myslet jako ovce!
  Vládce musí být svůj pro dobro svých poddaných, ale cizí slabosti a pověrám davu!
  Všichni padají - jen duchovně povznesení stoupá!
  Kdo nepočítá granáty, ten letí v bitvě!
  Každý výstřel se počítá, štěstí ví s velkou úctou!
  Dětství je jako otevření v šachové hře, která formuje hru jako celek, ale na rozdíl od šachů se každý chce vrátit a už nikdy neopustit otevření!
  Chlad není hrozný, pokud srdce hoří, a v hlavě vládne ledový klid!
  Můžete přežít zmrazením problémů nebo emocí, ale nemůžete žít, pokud pocity vychladly!
  Šakal může porazit tygra, pokud je šakalem v bitvě, tygrem ve výběru soupeře!
  Chlapec a dívka dokončili odříkávání aforismů.
  Ti však dostali od čarodějnice příkaz něco udělat a tentokrát dočasně odešli.
  Oleg Rybačenko se během bitvy s nacisty ocitl v paralelním světě, kde to Rusové mají nejtěžší.
  Vedle něj je Margarita, také dívka připravená bojovat s nacisty.
  Děti se nějakou dobu připravují na bitvu. Jsou průkopníkem i průkopníkem.
  Jaký je to pocit nosit červené kravaty kolem krku?
  A bos je již známý a dokonce přijatelný... Musíme se připravit na odražení útoku nacistů a jejich kompliců.
  Včetně Američanů. Na co je potřeba se připravit. Vězte, že síly jsou nestejné a potřebujete vynalézavost.
  Děti se chystají a narychlo kopou pasti a vymýšlejí věci.
  Oleg a Margarita jsou v přirozeném světě a jsou vnímáni jako vlastní.
  Chlapec chystá pro nacisty různá překvapení. Zábava s ostatními dětmi.
  Spolu s Margaritou se cítí zcela svobodně ve společnosti žen a dětí.
  Oleg dokonce vtipně poznamenal:
  Hrdinství nemá věk a výkon dává duši mládí!
  Margarita souhlasila:
  - Roků za výkon není nikdy dost a staletí vzpomínek jsou vždy hodně!
  Chlapec pomohl, dívka se chystá odrazit obranu. Musíme bojovat.
  Tady nastupují fašisté. Je pravda, že Margarita nečekaně opustila pozici. Protože je to dívka, byla poslána do první linie jako posel.
  Dívky stále vyvolávají menší podezření než chlapci. Margarita je navíc světlovlasá a její tvář vzbuzuje větší sebevědomí.
  
  Jsou to většinou bojovnice. Pionýři jim podávají pomocnou ruku, zatímco na polích je klid a sami chlapíci s děvčaty se špičatými nosy prosili o pomoc svým starším bratrům. Dokonce pracují příliš horlivě, snaží se udělat víc, nepočítají s dětskou silou. Tak strašně jim naběhly žíly a náhle jako měděný drát vyjely žíly na opálených mozolnatých rukou a bosých, tak krutě, že se vám chce brečet, sražené nohy dětských hrdinů. Přitom ještě zvládají zpívat;
  Moje vlast je Stalingrad,
  V něm květiny droga - diamant rosy!
  Věřím, že to bude radostná přehlídka,
  Ve světě bez války - nebeská krása!
  
  Muž se stane bratrem muže,
  Dívka snů přijde ke každému...
  Pokud je to těžké, můžete si za to sami
  Sladká řeka bude plná vody!
  
  Fritz strčil čenich - zašklebil se,
  Je to fašistický řev - všechny vás zabiju!
  Ale jako odpověď ho čekala rána -
  Víme, jak porazit bez velkých příkras!
  
  Pionýr nás vřele pozdravil
  Ukázal, že je skutečný tygr!
  A nyní bojovníci Fritz tvrdě zasahují,
  Čas dětských her pro nás skončil!
  
  Sám Pán Kristus žertem přikázal -
  Budete mít osud - ztělesnění snů!
  Muž v srdcích je jen dítě,
  Smutek v jeho duši je jako věnec z růží!
  
  Dešťové kapky - jsou mořské perly,
  Odraz v nich, hvězdy na nebi!
  Smrt nám hrozí ostrou kosou,
  A ten zákeřný vlk - s kostmi v lesích!
  
  Ale poznejte průkopníka - kravata je krev,
  Pouze červená barva - svatost po staletí!
  Svarog přinese - věř nám, lásko,
  Nebeská milost - vězte skvěle!
  
  V Berlíně jsme bosým krokem,
  Pioneer vede tisíce bojovníků!
  A nepřítel se stal - pod oslím jhem,
  Celý vesmír je světlo - naši bližní!
  Dívka Alena přidala krátkou frázi;
  Hořící na obloze,
  Zlé oči Luftwaffe!
  Jako by říkali
  Nad světem opět bouřka!
  A bouře se skutečně blíží, dokonce i slunce zapadající k obzoru zahaluje do očí směs mraků a žíravého kouře.
  Z dálky se ozývá rachot blížících se tanků a na obloze bzučí letadla. Jako první visí slavné rámy, následované tryskovými supy Arado-8. Nebezpečné víceúčelové bombardéry. Nebo velmi ovladatelný Yu-287 s reverzními zametacími křídly. A mocné obléhací zbraně už duní. Od zásahů vysoce výbušných granátů se vysoko k nebi vrhají hroudy země a roztavený drn. A co je ještě horší, silné neřízené střely vypálené z Arado-Super, které trhají zákopy... A pak jsou tu útočné letouny Focke-Wulf, schopné vyhlazovat jakoukoli obranu. Tady čte bitvu. Major, navzdory svému mládí sofistikovaný, Andrej Matrosov, drží v rukou dalekohled s ostrou optikou a sleduje blížící se ocelovou fašistickou lavinu. Nacistů je mnoho a jsou neobvykle silní. Dokonce i pěchota na kolech a obrněná vozidla, vyhýbající se ostřelování z ručních zbraní. Snaží se zahnat pracovité pionýry do týlu, ale nechtějí odejít a požadují pušky v rukou k boji.
  Zbraní není pro každého dost, i když místní švihácké a chrtí děti přinesly lovecké pušky a dokonce i sportovní luky. Modrooký a světlovlasý chlapec Oleg Rybachenko dokonce vyrobil šátek plněný domácími granáty s originální náplní. Je to silný vynálezce. A samotný popruh není jednoduchý, ale z různých kmenů - skutečný "Katyusha" v dřevěném provedení od pionýrských rukou. Inovativní hoši vařili výbušniny řemeslným způsobem a dokonce vyrobili některá protiletadlová zařízení. Každý chce bojovat statečně a vyhrát. A nebude fungovat zemřít s poslední myšlenkou na Posvátnou a nenahraditelnou vlast.
  Major Andrej Matrosov dává rozkaz:
  - Bez příkazu nespouštějte palbu!
  Ve skutečnosti mají pro celý prapor pouze tři další předválečná vydání "pětačtyřiceti" (Všechny nejnovější zbraně jsou naléhavě přesunuty do moskevského směru, zde je pouze to, co se jim podařilo vyřezat podle zbytkového principu), což znamená, že jedinou šancí je pustit Fritze blíž.
  Před sebou, jak je mezi nacisty zvykem, nejvíce chráněná auta; tanky "Royal Tiger", "Lion" a samohybná děla "Ferdinand" -2 s kanónem ráže 128 mm. Typickou taktikou od středověku je pustit nejsilnější a nejtvarovanější rytíře na hranu klínu. A nedá se říci, že by Němci byli špatní válečníci. Dokonce je jaksi obecně přijímáno považovat Němce za rozené válečníky. A dokonalé techniky ničení. Tady jsou jejich potomci - stroje, které do boku prorazí jen ráže minimálně 85 mm. "Ferdinand" -128 byl podle vkusu nového hrajícího Führera Goeringa a vydání tohoto stroje bylo spuštěno. A to nejen v úpravě stíhače tanků, ale s útočnou pistolí. Pravda, výroba průlomových tanků se stále prosazuje. Měly by ustoupit lehčím vozidlům a trochu od většiny zaostávající pěchoty.
  Auta a motocykly nacistů tu a tam zpomalují ve strachu, že prorazí....
  Bosý pionýrský chlapec Oleg Rybačenko ale dokazuje, že tu nezůstali jen tak pro nic za nic. Nejprve prak vyrobený kamarády pionýry podle kreseb geniálního dítěte. Ukázalo se, že v tomto případě je to dostatečně dlouhé, kumulativní balíčky výbušnin, jako jsou brusle, rozdělily brnění a vymáčkly rozbitá těla nacistů se zploštělými helmami a zkroucenými kulomety. A pro těžší vozidla jsou tu zbraně a ještě prudčeji! Mezi pařezy, přímo pod housenkou lva královského, se pohybuje vzácná protitanková mina potřená podomácku vyrobeným lepidlem a na drnu, díky kterému je pomocí drátu neviditelná. Tento tank dokonce vypadá velmi děsivě, takový velký 128mm kanon a na věži z obou stran jsou namalovány dravé zběsilé tlamy. Němci zřejmě počítají se zastrašováním sovětských vojáků.
  Ocelové pláty housenky se skřípěním dopadají na smrtící přítomnost. Výbuch se nezdá příliš silný, ale housenka se utrhne a z nacistického tanku se začne kouřit jako z komína a rychlostí nečekanou pro takové monstrum se otočí jako obrovská věž s kmenem kmene.
  Jiní, pionýrští chlapci používají podobná zařízení, stejně jako výbušniny vlastního původu, svařené podle inovativní receptury Olega Rybačenka. Protože německá pěchota je zbabělá a tanky a samohybná děla jsou vpředu bezbranné, budou za to potrestáni.
  Zde je například těžký "Ferdinand" -128 nejlépe krytý katapultem, protože nic nepronikne 200 mm pancířem. A vezme slabší střechu se zárukou. Brilantní Rybačenko navíc přišel na to, jak výbuch usměrnit. K tomu stačí použít svítidlo z obyčejné žárovky. Pak vakuum nasaje tlakovou vlnu a veškerá energie půjde do jednoho bodu. Tato inovace spolu se speciální výbušninou uvařenou s příměsí bylin a sušených hub umožňuje produkovat vážnou destrukci i s malým balením výbušniny. A chlapci a děvčata používají ty nejobyčejnější, pouze třístrunné luky a praky ke střelbě na ocelová stvoření Wehrmachtu. Takže "Královský tygr" byl rozbit housenkami a on, predátor, byl zraněn, vztekle zapraskal motorem a téměř naslepo vymrštil projektil.
  Slavný "Vlkodlak" s nízkou siluetou a silným pancířem vypadá jako zploštělá želva. Tato samohybná děla se objevila poměrně nedávno na sovětsko-německé frontě. Díky dobrým jízdním vlastnostem, průniku houfnice-kanónu na slušnou vzdálenost a schopnosti přežití v bitvě se Vlkodlak okamžitě stal podobenstvím v jazycích.
  Ale jeho housenky jsou stále obyčejné, i když široké... Ještě lepší je však podkopat spodek auta a nechat ho vyplivnout vnitřky náhradními díly.
  Pak už se jedná o želvu, kterou shodil z vrcholu hory mohutný ruský orel. Ze kterého vylézají rozbitá střeva a vylézají rozemleté kosti zavražděných členů nacistické posádky.
  Ljubov Markovna raději zasáhne "Královského tygra" z podhlavňového granátometu - terče housenky, a aby tank ztratil schopnost pohybu, měl by být pohon válců přerušen. Blonďatá členka Komsomolu s lehce namodralými vlasy, svíjejícími se kadeřemi, kroutila zbraní v rukou a zavrčela:
  - Upeč se v bochníku k večeři!
  Tady je další ztroskotaný vlkodlak, jako pirátská fregata se zlomeným kormidlem, už klouže do strany. Strčí do brnění a srazí se s "King Tigerem". A obě ocelové rakve na housenkách začnou zářit a po pár okamžicích explodovat kvůli detonující munici. Pár lehkých transportérů se převrátilo kvůli mezeře a kulomety se zadusily a naplnily se nábojnicemi a granáty. Potom se tyto propletené mrtvoly obrátí.
  Alesya Muravyova, která právě převrátila Pantera, který skočil vpřed, a také obratně přeřízla kluziště, krásně to vyjádřila:
  - Síla není ve svalech ležících, ale v mozku, kde nejsou šustící myši!
  Ljubov Markovna, která nabíjí granátomet a váží jej v náručí, je znepokojena. Munice je malá a nepřítel je silný, ale stále neztrácí optimismus, říká:
  - Dubová hlava a litinová mysl jsou známkou shnilého pařezu poraženého v bitvě!
  A dodává:
  -I tělo dubu se zkrácenou myslí je jen pahýl, pod cizím sedadlem!
  Na sakra tucet se zastavily jen těžké stroje. Rozbité a bezmocné nádrže, páchnoucí letitými sopkami, nejsou vůbec děsivé. Drak přišel o hlavu a jeho obrněná kůže bude prodána za suvenýry.
  Ale za nimi zbytek prutu, zejména početné obrněné. Hrdinští pionýři jsou natěšeni, nebudou se rozhazovat... Zde samohybná děla "Ferdinand"-128 přidávají rychlost a... S velkým třeskem padají do zamaskované jámy. Kmen kmene je zlomený a jen široké housenky trčí shora a bezmocně se pohybují. A za ním se uvolnil hbitý Panther. Jeho ošklivá, příliš dlouhá tlama se zkroutila a uvnitř, jako by explodovala střela prorážející pancíř. A pak se utrhne samotná věž... Jako neviditelná ženská noha agresivně kopala do míče. Jeden z obrovských německých tankerů byl roztržen vejpůl... Odletěla bota s monogramem dvou stříbrných blesků - charakteristické pro SS. Spadl metr od Olega Rybačenka. Pionýrský chlapec to zvedl a poznamenal:
  - Užitečné pro samovar a my otužilí mladí leninisté - není co trhat boty. - A s řevem, napodobujícím dospělého, dodal. - Pojďme raději rozbít tanky!
  Zde je další překvapení a obyčejná kolejnice ulomila litinový hrnec tlačený ve dvojicích v planoucí aroganci a jako výbuch zapálila až tři transporty najednou.
  Alesya Muravyova, jejíž zlaté vlasy nerostou z prachu, křičela:
  - Ale passaran (legendární heslo španělských komunistů - neprojdou!)!
  Pionýři se radují a přes veškerou tragédii situace se smějí. Na některých místech jsou ve vykopaných jámách ukryty podomácku vyrobené výbušniny. Vyrábí se staromódním, řemeslným způsobem. Samozřejmě o něco slabší než dynamit, ale na vyřazení podvozku to stačí. A kromě toho přišel bosý geniální chlapec Oleg Rybachenko na způsob, jak vyrobit destruktivní směs obyčejných pilin, hnoje a sena. Je to levné a veselé! A jak to exploduje, pak by Nobelovi vyskočily oči překvapením!
  Fritz trpí těžkými ztrátami, obrněné transportéry selhávají, některé projíždějí nebezpečnými zónami, ale potkávají je házení granátů a výbušnin.
  Zde jsou dokonce průkopníci nebezpečnější než dospělí. Od doby pohotové stavěli mladí bojovníci malé parní balisty, které házely smrtící "dárky" rychlostí blízkou kulometu. Samotný princip je pístový, ale motor roztáčí lopatky katapultů, které velkou počáteční rychlostí vyhazují dárky smrti. Vyhazují speciální sáčky destilovaného dřevěného lihu smíchaného s podomácku vyrobenými výbušnými prvky - smrtící silou téměř stejnou jako nitroglycerin.
  Při zásahu tenčí pancíř nacistických transportérů povolí, což způsobí, že posádky plápolají modrými plameny. Fritz šílený bolestí srdceryvně křičí a rozprchává se s tvářemi zkroucenými hrůzou.
  Někteří z nich dokonce opouštějí své vybavení...
  Jediná škoda je, že nepřátel je hodně, zdá se, že hlavní ránu se zde rozhodl zasadit von Bock. Utrpí hmatatelné ztráty - některé transporty, většinou americké nebo francouzské - zaplavují vše palbou z kulometů a přibližují se k zákopům.
  A narazí na ježky... Alena je mezitím lehká, režíruje pětačtyřicet. Samozřejmě si nemůžete vzít "Royal Tiger" a dokonce i vylepšeného "Panttera", a ještě více "Royal Panther", na čelo, ale můžete zkusit strany. Navíc "Panther" na palubě je slabý, ale kvůli rychlosti se snaží prorazit rychleji... Takhle mlátí německé kulomety a snaží se vyděsit. O obrněných transportérech není co říci. Všichni šílenci budou propíchnuti a nuceni plivat krev na podlahy rozžhaveným kovem!
  Ljubov Markovna, házející granát na housenku, křičí:
  - klujeme hyeny se sokoly!
  Malá ráže zbraň má mnoho výhod oproti velké - rychlost palby, snadné maskování. A vědí, jak si vybrat cíle.
  Dokonce i vychvalovaný a zdánlivě bezpečně chráněný před malorážovými děly "Royal Lion" - stroj, který se stal pro Rusy noční můrou na Saratovském výběžku, může být zasažen, pokud jsou věže a trupy přesně natupo z boku. Tam je jeho nejslabší místo. A pokud se dostane do bojového balíčku, pak... Fritz bude mít špatné časy!
  Alesya Muravyova na ně křičí:
  - Bude pro vás Stalingrad! A stokrát horší než Stalingrad!
  Nacisté vrčí, divoce jako hyeny. A mezi sovětskými chlapíky jsou mrtví a zranění. Zvláště tragické je, když umírají mladí bojovníci, kteří právě začali žít. Zde je velmi malá, ale statečná pionýrka, která sotva zvedla výbušný balík, spěchá s ním pod pásy středního tanku T-4 "L" (tento podivín je stále zachován v řadách! Takže se zvýšenou hmotností a silnější motor). Dívky je to škoda, ale víc nenávidí fašismus než život. Průkopnice pevně ví, že její čin je hrdinský a Pán Ježíš rád otevře dveře ráje těm, kteří zemřeli za vlast. Vyskočí nevzhledná krabice s dlouhým, ale zdánlivě tenkým kmenem s obrovskou maskou a utrhne z ní hranatou věž.
  A bojovníci opět házejí granáty a umně maskované kulomety začaly přibíjet motorky plazící se k odvetě. A hlavy nacistických vojáků praskaly jako zralé třešně sražené krupobitím. A proteče ještě více krve než šťáva z rozdrcených šťavnatých bobulí.
  Polonahý Oleg Rybačenko, chlapec vynálezce, hvízdl nosními dírkami...
  - Čas sbírat kameny z něčeho, co nehází ani vteřinu do větru!
  Není to poprvé, co své triky zkouší na nacistech. Například motory automobilů nasávají vzduch pro motory, ale existuje směs tříděného uhlí a několika smíchaných velmi žíravých a pichlavých bylin s práškovou rozbuškou?
  A plynové nádrže velkých motocyklů explodují a vyvrhnou proudy prudkého ohně. Připadá mi to jako vzpoura pekelných džinů. Zde jsou některé obrněné transportéry, které se také připojují ke svým nešťastným kolegům. A od nich odlétají úlomky brnění stovky metrů daleko a nacházejí stále více obětí.
  Alyonushka, ukazující na "vlkodlaka", míří na spodní část těla. Je těžké se tam dostat, ale je to jediná šance, jak prorazit nemilosrdné samohybné dělo. Plynulý pohyb prstu a poté otočení.
  Pistole vydává jemný zpětný ráz a fašistický stroj se rozpůlí. Utržená rudá vlajka s černým hákovým křížem na bílém pozadí padá do krvavého bahna.
  Alyonushka šeptá moudré myšlenky:
  - Spravedlnost vyžaduje oběti, charitativní dary a úspěch spravedlivé oběti!
  Alesya Muravyova přidává těžký granát na bok Panthera a dodává:
  - Pouze nevyhnutelné oběti ve válce pomohou vyhnout se neúprosným obětem kapitulace!
  Oleg Rybačenko vypustil další oblak prachu z balisty, což ho přimělo rozzlobeně zakašlat, a pak ze stejného kašle explodoval a praskly motory a zaječely:
  - Vzdání se musí být dáno protivníkovi, ale je nemožné vzdát se s kapitulací nepříteli!
  Po zatáčce si střelkyně opře své holé, hezké nohy, aby lépe pocítila biorytmy Země a dech trávy svými podrážkami a znovu vystřelila a zasáhla zákeřnou T-4 přesně od konce ke konci.
  Krásná členka Komsomolu se usmívá a křičí:
  - Jdi do pekla, starče!
  A pak právě dva sovětští šedovlasí dědové byli odříznuti výstřelem ze samopalu. A byly to krvavé hromady v dolíku. Další starý muž, zabalený do hromady granátů, se zhroutil pod pásy tanku Panther. Při rozchodu vykřikl:
  - Sláva Stalinovi!
  Alyoshka Muravyova pokračovala v tlaku:
  - Sláva hrdinům!
  Ljubov Marková, házející granát svou velmi ohebnou nohou, ohlušující křičela:
  - Mrtvá čest!
  Oleg Rybačenko, s úsměvem bělozubý, dodal:
  - A chytrý, čest během života!
  Opravdu se snažte takové síle odolat. Tady například možná ještě není žádná "Royal Mouse" - relativně nový tank, a co třeba "Leopard" na kouli E-25. Ale Sherman spěchá ... V tomto případě je z nějakého důvodu málo amerických a britských tanků, i když stejně, von Bock dostal zahraniční vybavení ve velkém množství ... Vynalézavý chlapec Oleshka si myslel, že musely být problémy s rozvojem posádek nebo se zásobami.
  Na druhou stranu je mnohem snazší Shermana převrátit... Vysoký chřestýš přejede přes hliněný hrnec s výbušnou směsí a... Jen silný otřes srazí dobře obrněného parchanta.
  A za ním se šikmo řítí druhý americký tank, slovo vede pekelné pokušení konopí pod úderem srpu. Ve třetím setrvačností zasáhne poškozené kolegy a housenka, rovněž poražená, nadzvedne housenkový šmrnc.
  Genius Oleg křičí:
  - Jen tak dál a pokračujte!
  To je skutečně ruská hrdinská síla!
  Po návratu musíte odůvodnit svou dlouhou nepřítomnost.
  A pro začátek vzali jazyk. Chytili jednoho z důstojníků pevnosti lasem, svázali ho a odvlekli na velitelství.
  Selský král zjevně znal jisté tajemství, jak rychle zplodit dítě pro mladou ženu a jeho ženu, a podařilo se mu vrátit se na velmi hravém koni. Dělostřelectvo uvízlo v tajícím jarním sněhu a zatímco armáda nikam nespěchala, bez ohnivé bitvy zaútočila na docela velkou pevnost.
  Emelyan Pugachev se přísně zeptal vězně:
  - Kdo jsem? Koho respektuje?
  Vězeň odvážně odpověděl:
  - Jsi zloděj a podvodník!
  Kozácký car suše řekl:
  - Zavěsit!
  Shcherbatov navrhl:
  - Nebo možná vyslýchat se zálibou?
  Pugačev zavrčel:
  - Jednat!
  Zajatý důstojník byl odvlečen do mučírny. Co však mohl vědět? Je to místo, kde skrývají armádní pokladnu. A možná podzemní chodba, která by naznačovala!
  Nicméně mučení je takové....
  Pugačevová má více než dvě stě dobrých zbraní a ona to samozřejmě chce řešit ostřelováním, a ne jen útokem. A pak Ufa a cesta do Kazaně.
  Bývalý trestanec Khlopusha byl poslán s davem a děly na Ural. Král má stále co dělat.
  Pugačevova armáda stáhla dělostřelectvo a začala ostřelovat. Těžké zbraně zařvaly. Dělové koule byly vystřeleny a síla děla chrlila.
  Dvě zdi se už zřítily... A Pugačevci pokračovali v útoku. Síly byly nerovnoměrné a posádka téměř nekladla odpor. Pouze důstojníci, a ani pak ne všichni, se pokusili střílet a byli pořezáni. Oleg Rybačenko zničil hlavy plukovníka a kapitána. Vojáci odhodili zbraně před nadřazeným nepřítelem a padli na kolena.
  Pugačev vybojoval další, poměrně jednoduché vítězství a postoupil. Jeho armáda rychle rostla, i když při tání sněhu je spousta špíny. Obecně mělo zpoždění u Orenburgu vliv.
  Pád tohoto provinčního centra však zvýšil autoritu Pugačeva a nyní se k němu přidal ještě ochotněji. Přiběhlo hlavně hodně stepařů.
  A obrovská horda a nesčetná kavalérie. Bojovníků je mnoho tisíc, jen sám Emeljan Ivanovič jich má více než třicet tisíc a k tomu dalších patnáct tisíc od Čiky a dalších velitelů selského cara.
  Pugačev sám navštívil město Yaik ve sladkém objetí své mladé manželky Ustinie. Udělal z ní dítě, nejlépe syna. Protože potřebujete dědice, nikdy nevíte, co se může stát ve válce. Ze zbloudilé kulky nebo jádra není nikdo zaručen. A tak má kdo závod prodloužit. Pugačev však už má děti od své bývalé manželky Sofie.
  V samotném městě Yaik sedí kozáci pevně. Pokus nepřítele o útěk byl odražen. Několik bojovníků bylo zajato, kteří potvrdili, že v pevnosti je hlad a brzy se vzdá nebo vyhyne. Nemá tedy smysl bouřit.
  A Yemelyan bez velké lítosti opustil město na svém hravém, plnokrevném hřebci.
  Rebelové byli pevně usazeni v Čeljabinsku. Velitel sibiřského sboru Decolong, který se dozvěděl o pádu Orenburgu, spěšně ustoupil z města. Byl obecně zbabělý a opustil toto centrum, když byl obklopen rebely.
  I když to byl Decolong, kdo Pugačevovi ve skutečné historii způsobil porážku a dokonce ho zaskočil. Vojsko selského krále tehdy ztratilo čtyři tisíce zabitých a stejný počet zajatých. Nyní ale Decolong ustupuje a jeho vojáci dezertují stále častěji.
  Ale zatímco se Kungur pevně brání, a aby co nejdříve dobyl toto město velkého strategického významu, poslal k němu Emeljan Pugačev plukovníka Olega Rybačenka a Yesaul Margaritu Korshunovovou.
  Chlapec a dívka jako vždy běží tajícím jarním sněhem bosí a téměř svlečení.
  Ve cvalu jsou rychlejší než ti nejchytřejší koně a hlavně jsou vytrvalejší. Mohou běžet mnoho hodin, aniž by zpomalili, a ani stín únavy - těla jsou nesmrtelná, a proto nezranitelná.
  Oleg Rybačenko samozřejmě pochyboval, zda je správné Pugačovovi pomáhat, ale potřeboval si vypracovat své věčné, nezranitelné tělo. I kdyby byla Catherine II dobrá královna.
  Vyhrála hodně, včetně Krymu a Běloruska s částí Ukrajiny.
  Ale kdo ví, možná když vyhraje Jemeljan, pak Rusko dosáhne ještě víc.
  I když je to pro impérium šok srovnatelný s říjnovým Leninovým pučem a následnou občanskou válkou. Co málo už rozsekali ruský lid? Běda, úsměvy občanské války.
  Oleg Rybačenko spolu s Margaritou běží ke Kungurovi a myslí si.
  Stále samozřejmě hodně záleží na štěstí a štěstí každého i průměrného vládce může být skvělé.
  A že Mikuláš II svými schopnostmi a talentem jednoznačně předčil Vladimira Putina. Ale ten druhý měl fenomenální štěstí a nebyl horší než Čingischán.
  Jedno štěstí vede k druhému a naopak. Terminátor běžel a přemýšlel.
  Například dopadení Salmana Radueva a dokonce i v předvečer prezidentských voleb v Rusku je velmi nepravděpodobná událost. No, vlastně, jaké jsou šance na to, zvláště když mluvíme o vzácném zmetku. Ani jeden známý vůdce militantů nebyl následně zajat živý. Všichni zemřeli. Navíc Shamil Basajev je spíše náhodný. Pokud byla totiž trasa pohybu teroristy číslo jedna známa tak dobře, že pod ní byla položena mina, co pak bránilo tomu, aby byla jednoduše zasypána leteckým úderem? Bylo by to mnohem spolehlivější! Nebo dokonce ubrat plyn a pak udělat velkou parádu z Basajevova procesu?
  Ne, s největší pravděpodobností měl Putin i v tomto případě štěstí, takže Šamil Basajev zemřel zcela náhodou.
  Ale řekněme, že Salman Raduev zemře během zadržení nebo se pasti úplně vyhne. Putinovi chybí pár procent hlasů a volby se konají dvoukolově. To už je porážka nesporného favorita a triumf Zjuganova.
  A jak by se vyvíjelo druhé kolo, se zatím neví. V každém případě by se vytvořily protestní voliče a Putin by jen stěží vyhrál příliš přesvědčivě. Hlavní ale je, že inaugurace by se konala o měsíc později. A Putin by na jarním zasedání nestihl navrhnout reformu Rady federace. A na podzim by se proti němu vytvořila seriózní koalice opozičních sil.
  Komunisté, agrárníci, Svaz pravicových sil, OVR, Jabloko by měli většinu a zablokovali reformu Rady federace. Byli by také proti znárodnění NTV.
  Stejně jako u Jelcina by se opakovala tvrdá konfrontace mezi Dumou a úřadujícím prezidentem. A za takových podmínek by Putin možná neměl odvahu zatknout Chodorkovského a zasadit silný úder komunistům a Svazu pravých sil a Jabloku. Navíc odsun dějin mnohé ovlivňuje. A kdyby se situace trochu změnila, pak by k teroristickému útoku z 11. září nedošlo. A pak by se Putin dostal do války v Afghánistánu a je možné, že by vydržel jen jedno volební období.
  A vychvalovaný diktátor by odešel, odplivl si a s nulovým hodnocením jako Jelcin.
  Tak se to někdy malou náhodou stává. Ale tentýž Nicholas II nezabil admirála Makarova, bylo by vítězství nad Japonskem. A pak by se celá Čína jistě stala ruskou! A pak by Německo a Rakousko-Uhersko byly poraženy.
  Ano, lze to vnímat tak, že jedno selhání táhne druhé.
  Děti Terminátorů běžely a bosé dupaly sněhem. A Oleg Rybačenko, cítil se inspirován, začal nadšeně zpívat a skládat za pochodu;
  Bojujeme za lepší osud
  Usnadnit lidem život...
  A rozdrtit tu zatracenou hordu
  Aby bylo méně zlých protivníků!
  
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Pro slávu naší matky Ruska...
  Obyvatelé Ruska věří v neporazitelnost,
  A udělejte všechny na Zemi krásnějšími!
  
  Je nám dáno bojovat za vlast,
  Ochrana velikosti vlasti ...
  A někdy je život jen film
  I když by to mělo být odrazem ráje!
  
  Všichni lidé potřebují dosáhnout snu,
  Rozumně věřit komunismu...
  Aby bylo na Zemi více štěstí,
  A požáry revanšismu nepřišly!
  
  Náš car, velký génius Pugačev,
  Pozvedl rolníky ke svatému boji ...
  Jakékoli podnikání bude na rameni,
  A milujte holku bosého chlapce!
  
  Staneme se ještě silnějšími než ďábel
  Když posuneme obzory vědy...
  Zploštělý pod kopyty padoucha,
  I když krev tryskala z roztržené aorty!
  
  Ano, jsou to naši praví přátelé,
  Můžeme udělat vlast šťastnější...
  Lidé věří, že celá jedna rodina,
  Velké zářivé Rusko!
  
  Dívejte se lidi statečně do obzoru,
  Nedovolte, aby zlé mraky zakryly nebe...
  Dáme nepříteli vítězné skóre,
  A ty budeš šťastný hrdina v bitvě!
  
  Neznám slovo zbabělec
  My Rusové nejsme vůbec méněcenní...
  My Svarog máme bílého Ježíše,
  A užijte si květen navždy!
  
  Dívky a chlapci v kulatém tanci,
  My bosé dívky vstupujeme...
  Pro nás koneckonců všemohoucí Bůh Rod,
  Nebuď bezmozek papouščí chlapec!
  
  A Lenin nás inspiroval k boji,
  Moudrý Stalin tomu požehnal...
  Mocný cherub roztáhne křídla,
  A naše svaly jsou prostě z oceli!
  
  Majestát vlasti bude přítomen
  Že jsme takoví bojovníci s Bohem...
  Zde potvrdíme slávu ocelovým mečem,
  Který štít byl ukován u Svaroga!
  
  Zkrátka buď věrný Pánu,
  Ke slávě nejzářivějšího Ruska...
  Známe jen rytíře orly,
  Za námi je Bílý Bůh Kristus Mesiáš!
  Děti krásně zpívaly, jejich hlasy byly tak bohaté a čisté. A přitom silný, velkolepý jako opera. Několik vlků se pokusilo muže následovat, ale rychle zaostali. Nesmrtelní chlapi spěchají příliš rychle. Neznají slabost ani pochyby. I když ne, to druhé je možná známé. V samotném Olegu Rybačenko silně pochyboval, zda má cenu měnit Kateřinu, leč schopného, ale negramotného kozáka. Však si s ním žertujte. Děti, aby se rozptýlily, protože cesta je dlouhá, začaly na útěku skládat okřídlené aforismy. A udělali to velmi moudře a krásně.
  Tady jsou děti;
  Válka je jako hra domino, jen zlomené kosti už nelze sbírat - země drží!
   Hodně štěstí je odměnou za odvahu a trestem za lehkomyslnost!
  Býk je silný, osel je tvrdohlavý, lev je ušlechtilý a liška je mazaná, ale lidé jsou šviháci všech řemesel!
  Tyran rád intrikuje, ale nemá rád intriky ve volbách!
  Politik rád vládne, ale rád dělá správnou věc!
  Chcete-li zaujmout místo lva, musíte být na místě liškou!
  Nebuď osel - budou ti nacpávat uši!
  Člověk není moucha, ale je také chtivý sladkých řečí!
  Je dobré mít litinové pěsti - horší než dubová hlava!
  Nejnemorálnější politik - rád čte morálku!
  Med z úst politika koroduje ocelový pluh!
  Válka není špatná, ale porážka je špatná!
  Válka nepřináší radost, ale vítězství přináší trofeje!
  Tyran je často sladký, ale život s ním není med!
  Člověk se vyšplhá na vysoký trůn pomocí základních triků!
  Čím vyšší příspěvek, tím nižší způsob získání!
  Sladká řeč politika vyzařuje hořkost zklamání!
  Přímost velitele - jde bokem!
  Nejkřehčí poloha je ta s dubovou hlavou!
  Boty nechat nahé!
  Politik příliš mluví, ale velké věci se dělají v tichosti!
  Liška přelstí lva, ale nebude krmit myš!
  Diktátor chce být orlem bez křídel ve svých snech!
  Pro člověka peníze, jako mléko od krávy, zkysnou z lakoty, zmizí ze štědrosti!
  Sliby bez obtíží, to je pravda, ano! Ale pak, s jakými obtížemi dělá všechno potom!
  Politiku s dubovou hlavou čeká osud klády!
  Čím větší zloděj, tím menší trest!
  Politik nepohrdne ničím jiným než životem podle svědomí!
  Politik má malé svědomí, ale gigantické ambice!
  Pronásledování promění válečníka v kata, ze zbabělce statečného muže, pokorného muže v drzého!
  Fantasy je soutěž absurdity a absurdity! Přitom neexistuje vědeckejší a logičtější žánr!
  Ve válce jako v opeře - každý si zpívá po svém, špiónem může být jen nápověda!
  Moderní ženy odpouštějí muži všechno - kromě chudoby!
  Víte, jaký je rozdíl mezi špiony a zvědy?
  Vím! Máme jen skauty - cizinci mají solidní špiony!
  Co je lepší s prázdnou hlavou nebo prázdnou peněženkou? Samozřejmě s prázdnou hlavou - ne tak nápadnou!
  Mysl je nejlepší sběratel bohatství!
  Mysl a štěstí: zamilovaný pár - zrod úspěch, bohatství, postavení, ale rychle se rozejděte!
  Pro hrdé muže je snazší poslouchat rady, když je dává žena - pokud to není manželka!
  Moudrá žena stojí za jmění! A podnikavá manželka ho může zažalovat!
  Kdo oceňuje osobnost člověka a kdo oceňuje hotovost!
  Lidstvo mohou zničit dvě věci - počítače a informatici. To první atrofuje mysl, druzí toho nebudou moci využít!
  Kamaráde ve válce a granát!
  Obecně platí, že vyprávění vtipů z granátového jablka je jako vejce Faberge používané k louskání ořechů!
  Talent je jako duše: nelze ho vzít, ale lze ho zničit!
  Pomsta nestojí za čest - odplata za slušnost!
  Závist je zárodkem zločinu, vlastní zájem je zalévání, lenost je krmení!
  Lenost je nejhorší ze všech zločinů!
  Je lepší důstojně zemřít mečem - než žít vůl zahnaný bičem do stáje!
  Ve válce může odvaha porazit mazanost, ale mazanost nikdy nemůže překonat odvahu!
  Válka dělá život hrozným a smrt hodnou a krásnou!
  Skromnost je pro velitele vzácná vlastnost, ale o to je cennější!
  - Šakal je v souladu se slovem výkaly!
  Lev má oproti šakalovi jedinou výhodu - schopnost důstojně zemřít!
  Technika je katem udatnosti!
  - Ale to není pravda! Ve skutečnosti platí, že čím vyšší úroveň technologie, tím více inteligence a vynalézavosti je zapotřebí na bojišti!
  Tam, kde začínají zájmy vlasti, končí osobní blaho!
  Svoboda musí být spojena s disciplínou. Anarchie je opakem svobody!
  Silná paměť je nejlepší rádce! Svoboda se dá obecně vyhrát mečem, ale jen s pomocí rozumu si ji lze udržet!
  - Když silný válečník zachrání druhého, není k tomu potřeba žádná zvláštní čest!
  Koneckonců, když ve vašem srdci hoří udatnost, zvednete svůj štít na obranu otroků!
  Podlost bastarda není omluvou pro poctivého, protože přítomnost špíny neospravedlňuje špínu!
  Láska není nikdy levná - zvláště pokud neplatíte peněženkou, ale duší!
  Jediná věc, která může ospravedlnit prolitou krev, je, když v důsledku toho přestanou téct slzy!
  Ti, kdo slouží pro peníze, se v boji nikdy nevyrovnají těm, které pohání statečné srdce a touha po svobodě!
  Slza dítěte je nebezpečná, protože se promění v zuřivý proud, který odplavuje civilizace!
  Pozice velitele není žádné pájení navíc, ale další zodpovědnost a těžké břemeno!
  Není známo, co je důležitější - nakrmit všechny hladové nebo utřít slzu jednomu dítěti!
  Zlato je měkčí než ocel, ale spíše zasáhne srdce!
  Není to zbraň, co dělá vojáka silným, ale zbraň vojáka!
  Opravdu dlouhý rozhovor s kulometem vede k tomu, že začne střílet do ucha!
  Sex je nejničivější zbraň, zvláště nebezpečná svou dostupností!
  Účinnost jakékoli zbraně závisí na zvolené oběti a v sexu ještě více!
  Sex je nejhumánnější zbraní, na rozdíl od jiných smrtících zbraní dává život!
  Láska málokdy zabíjí, ale často bolí!
  Kdo se dlouho dívá na obnaženou hruď, zapomene obrysy erbu!
  Lepší kolo s pedály než Mercedes bez motoru!
  Stará zbraň je jako berlička, spolehlivá, ale žádný manévr!
  Chůze není rychlejší, ale levnější - ušetříte především na doktorech!
  Peníze jsou jako projímadlo - poctivost a odvaha v nich člověka opustí!
  Je lepší ztratit den skautingu, než zemřít ve vteřině!
  Ve válce je spěch běháním do hrobu!
  Většina vězňů je mnohem jasnější v duši a čistší v srdci než ti, kteří je hlídají! Řetěz nemůže být morálnější než vězeň!
  Malé tělo je jako ostrý nůž, jen se nedá nabrousit!
  Ženské slzy jsou lepší než perly, každá kapka je zlatá mince!
  Kamenná sekera a atomová energie musí být připojeny k dobrému srdci!
  Není třeba se stydět za chudobu, máte-li bohatou duši a zlaté srdce!
  Pokrok zakrývá pověry!
  Přesnost vrahovy zdvořilosti a arogance půjčovatele!
  Jedna hlídka nestojí víc než zahradní strašák!
  Ve válce se naplnit velitele rovná vítězství!
  Nedokončený nepřítel je jako neléčená nemoc - počítejte s komplikacemi!
  Vznešená moudrost je jako drahé víno - je lepší ji skrýt před těmi nižšími!
  Pokud vám padly dvě mince, nejprve neberte tu, která je větší, ale tu, která je dražší! Zbytek dejte chudým!
  Porážka je vždy žal, pokud na oplátku nedáte moři peníze!
  Jen nenapravitelného romantika potěší zemřít rukou krásné dámy!
  Pragmatik raději zrodí nový život!
  Odvaha může kompenzovat nedostatečný trénink, ale trénink nikdy nevyrovná odvahu!
  Talent může nahradit vzdělání, ale vzdělání nikdy nenahradí talent!
  Vzrušení a vztek, to jsou jen protézy udatnosti a odvahy!
  Štěstí, jako včelka, jistě poletí tam, kde dozrává nektar moudrosti a píle!
  Červ, na rozdíl od orla, snadno zmizí. Nízké je vždy skryté a vysoké je zranitelné!
  V otroctví nedrží ani tak řetěz, ale strach - slabost alespoň jednoho článku dodává odvahu!
  Je ctí zemřít za vlast, ženu, rodiče, ale ještě lepší je pro to žít!
  Ve válce je snazší získat výhodu, než si ji uvědomit! Ten druhý je podobný lovu much, které uvízly kolem poraženého lva!
  Jazyk je i přes svou malou velikost nejsilnějším článkem těla. Pohybuje milionovými armádami a uklidňuje miminko. Umí ničit a zachraňovat.
  Bojovník bez rány je jako bohatý muž bez kapsy!
  Muž potřebuje sílu k životu a žena, aby přežila!
  Mezi ovcemi se může zvednout i beran, ale zkuste se stát vůdcem mezi lvicemi!
  Život je příliš cenný na to, aby se s ním obchodovalo!
  Ocel je ostrá, ale ženský jazyk je mnohem ostřejší!
  Jednejte směle, pokud to neumíte obratně!
  Přidejte do oddílu jednoho civilistu, já stejně odeberu dva vojáky!
  Jeden amatér svou hloupostí zablokuje výhodu deseti specialistů!
  Velká rodina je ráj pro srdce, očistec pro peněženku, peklo pro nepřátele!
  Rozebrat klec je někdy náročnější než odehnat krutého majitele!
  Pro ruský lid je vodka horší než tucet Hitlerů!
  Sen prozrazuje realitu!
  Byl by důvod zabíjet, ale vždy nasaďte kufr!
  Vodka je legalizovaný terorista!
  Alkohol je největší sériový vrah! Tak pijme, ale tak, aby nás zabili jen alkoholem!
  Bez ohledu na to, jak malý je elektronický čip, ale kazatel do něj vlezl s nataženou rukou!
  Automatika je nejlepší argument pro pokání!
  Skutečný muž musí být odvážný v boji, asertivní v lásce, vtipný ve sporu!
  Nedopitá vodka, jako nespokojená manželka, bolest hlavy se nevyhne, tak je lepší podlehnout!
  Válka je nejvíce vzrušující hra, počet účastníků je neomezený, ale neustále klesá!
  Ve válce, na rozdíl od boxu, je výhra na body podobná zradě, ale soudce není podplacený!
  Šachy jsou logika a poezie vtělené do jednoduchých figurek!
  Svoboda je jako zkorumpovaná dívka, jen oni za to neplatí penězi, ale krví!
  Mládí je sestrou arogance, arogance je sestrou odvahy, ale vítězství se může zrodit pouze spojením se zkušeností starého muže!
  Když má velitel jasnou hlavu, zatmí se v očích nepřítele!
  Smysl pro čas je nepostradatelnou vlastností velitele, ne nadarmo má minutová ručička ostrý konec, bije silněji než nabroušená damašková ocel!
  Potěšení a bolest jsou protiklady, ale pro některé je způsobování bolesti nejvyšším potěšením!
  Válka a sex jsou potěšením, ale ne ve směsi, příliš smrtící kartáč!
  Čím tlustší kus v pasti, tím ostřejší by měly být zuby!
  Je těžší dohnat zajíce než zabít mamuta!
  Krásně zabíjíte, vytváříte krvavá zátiší, jen fajnšmekři jdou do hrobu příliš rychle!
  Umírněnost je dobrá vlastnost, pokud se netýká příjmu! Těžká peněženka je vždy lehká!
  Když žena řekne pravdu, vášeň se začne vytrácet, a když lže, rozkvete zrada!
  Něžná objetí dusí silněji, není nic neúprosnějšího než láskyplná oprátka!
  Dluh je těžkým břemenem, zvláště pokud není na splacení nic jiného než život. Ty si to zase nemůžeš půjčit!
  Spánek smrti je nejhlubší, ale ne nejsladší, zvláště pro ty, kteří zhřešili!
  Honba je korunou vítězství a bez koruny není vítězný konec!
  Kdo zaostává, bude dohánět jeden tep celý život!
  Nevyhozený voják jako zelené víno bitvami nabere sílu, ale velitel, který se nechce učit, je jako hnůj - nezraje, ale jen perepere!
  Špatnému veliteli se podaří zachránit si vlastní kůži, dobrý zachrání své vojáky před smrtí!
  Debut v bitvě je důležitý, protože když prohrajete, nebudete mluvit o přídavek!
  Zemře-li soudruh, nezlobte se, nebe se obohatilo o dobrého člověka!
  Co když je to špatné? Pak to bylo pro živé na zemi snazší.
  Pravda je jedna, ale náboženství je mnoho, což znamená, že věřící má větší šanci udělat chybu než ateista!
  Ateista, i kdyby měl pravdu, jeho pravda mu nepřinese zisk, ale věřící, i kdyby se mýlil, dostane šťastný život a důstojnou smrt!
  Stát se ateistou je jako ukrást si duši!
  Víra je jako oblečení, je těžké ji nosit a nemůžete být nazí! Můžete to změnit pouze praním a výběrem moderního stylu! Obecně platí, že náboženství, stejně jako manželka, vadí a je děsivé se změnit!
  Víra jako ukazovací palička je jen jedna a smějí se jí jen blázni!
  Štěstí je vybíravý ženich, který jde za párem jen se svobodou!
  Co chceš hada k srdci přiložit - otevři dveře do podsvětí!
  To proto, že krumpáč a svalnaté paže potřebují hlavu!
  Velitel je podobný herci, pouze opakování pro přídavnou přestávku ne potleskem, ale fackováním do země!
  Láska je jako mrak, podléhá rozmarům a roní slzy!
  Milosrdenství je vlastnost silných, krutost se rodí z nejistoty a nejistota je slabost!
  Trest zla je nejcennějším druhem dobra, vyžaduje duchovní čistotu a sílu!
  Rozhodnost je nepostradatelná vlastnost vládce, bázlivost ničí státy a zanechává národy sirotky!
  Čí blaster by pištěl, ale váš by mlčel!
  Láska vyžaduje oběť, ne méně než nenávist!
  - Náboženství má být na prvním místě mravní, učit dobru a poslušnosti! Jen z lidí neudělejte stádo a odnaučte je myslet!
  Revoluce by neměla změnit typ otroctví, jejím cílem je duchovní svoboda s jediným postojem - konat dobro!
  Nic nesjednocuje lidstvo jako pravé náboženství založené na laskavosti a zdravém rozumu!
  - Pouze konečné vítězství nejvyšší pravdy může ospravedlnit lež! Stejně jako míra vyžaduje násilí, je snazší odrazit meč mečem než štítem!
  - Pravda je vždy v menšině a menšina může zvítězit pouze s pomocí inteligence a mazanosti! To znamená mazanost a inteligenci, opravdoví soudruzi pravdy!
  Otrok je především zbabělec, bojí se, že přijde o řetěz!
  Tyran má tři vlastnosti hmyzu: bodnutí štíra, tlapky lepkavé mouchy, síť pijavice, ale není mu souzeno stát se okřídleným!
  Krása duše, čistota srdce, síla lásky - nemá být poskvrněna přílišnou odplatou!
  Pokud máte pravdu, spravedlnost ospravedlňuje krutost, ale pouze do té míry, aby se z oběti nestal kat!
  Nejcennější vlastností velitele je přijmout porážku důstojně a poučit se z ní!
  V moderní válce, kdo létá, vyhrává, a co se plazí, je poraženo nepřítelem!
  Urážka je zbraní darebáka a zbabělce, ve snaze ponížit ostatní se snižuje!
  Jen mrtví se nepletou, pokud ovšem nepočítáte polohu ráje!
  Cvičení je matka dovedností spojená s talentem!
  Kdo se chce učit, bude mít větší užitek z porážky - než samolibý arogant z vítězství!
  Je lepší zemřít krásně než žít ošklivě!
  Pro lenocha jsou všechny časy špatné, kromě spánku!
  Ve válce je předčasná radost sestrou zrady!
  Nejdokonalejší čepel - šikmé ruce kazí!
  Čas ve válce je jako voda, opotřebovává laskavost a lidskost!
  Válečník sedící v záloze je jako lupič, jen chce získat svůj život, ne peněženku.
  Pro dobrého velitele je záchrana vlastního důležitější než zabíjení cizích lidí!
  Velké množství hrobařských dovedností a zdatnosti! Chcete-li se stát hrdinou, nechoďte pokorně!
  Lež je jako had na místě hlídacího psa - jednou uštkne nepřítele, další tě jistě bodne na slabém místě!
  Rytíř může dámě postoupit vše, kromě práva zemřít jako první!
  Ruský voják může být zabit, ale ne poražen!
  Obr není ten, kdo je velký v růstu, ale kdo má rozsah myšlení, do nebe!
  Násilí plodí vnější poslušnost a podněcuje vzpouru v duši!
  Zajetí je jako rozžhavená kovárna, ztvrdne, pokud se po něm ponoříte do ledového proudu osvobození!
  Spravedlnost je někdy drsná, ale vždy měkčí než svévole!
  Bosé děti nyní přibíhají do Kunguru, mocné pevnosti, ve které je šest set vojáků a další milice. Dvoutisícový dav Pugačevitů, vyděšený příchodem majora Vereščagina se dvěma sty řadovými vojáky, zrušil obležení a ustoupil.
  
  
  K rebelům dorazili Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova. Zpočátku byli skeptičtí k chlapci v šortkách a dívce v tunice. Ale dekret s pečetí panovníka je přesvědčil, aby plukovníka poslechli. Ale bylo to ještě spolehlivější, když Oleg zavázal nehty holými prsty, hodil je na atamana, který se začal vynořovat, a přibil ho ke dveřím předním zámkem.
  Kromě toho se již objevily zvěsti o chlapci, který se nebojí zimy a běží rychleji než ten největší chrtí vlk.
  Chlapec byl přijat jako velitel. A pak přišel s plánem. Společně s Margaritou proniknou do Kunguru, zabijí všechny důstojníky, a pak vtrhne horda a posádku dokončí.
  která byla s radostí přijata.
  A chlapec a dívka, tyto terminátorské děti spěchaly do Kunguru. A za nimi se přesunul velký oddíl rebelů.
  Oleg a Margarita se bez dalších okolků přesunuli ke zdi. Odřízli několik strážců. A pokážme důstojníky. Začala panika. Major Vereščagin se vrhl do bitvy a byl jedním z prvních zabitých. Zahynuli také tři kapitáni.
  Děti házely ostře broušenými kotouči a sekaly kalenými ocelovými šavlemi. Házeli také podomácku vyrobené, ale velmi silné granáty. Ze kterého nepřítel vyletěl výš a byl roztrhán. A dostal od těchto dětí-terminátorů.
  A pak povstalci vyrazili do boje. A také jak začali sekat a drtit. A již zmatená a dekapitovaná posádka se vzdává armádě Pugačevových vyslanců.
  Děti úkol splnily. A vzali Kungura a spěchali zpět, poblíž Ufy, kde se blížila obrovská armáda Emeljana Pugačeva.
  Chlapec a dívka běželi k sobě a zpívali;
  V Otčenáši zpívají slavíci žalm;
  V něm září zářící slunce ...
  Přináší milost - mír, pohodlí,
  A otevírá oči - světlo Páně!
  
  Kde jsou konvalinky a kde hejna sedmikrásek,
  A kupky sena se vylévají medem ...
  Staneš se skutečným - poznáš hrdinu -
  Odlomte ostré rohy démonů!
  
  Teď běháš bosky po polích,
  Docela malý kluk - těžký kulomet!
  A studené paty pod rosou -
  Připraveni dát protivníka - mat!
  
  Demiurg bude vyřezávat přírodu,
  Vytvářejte vzory v bouřlivé nádheře...
  Běda, trochu přísný Bůh je chirurg-
  Což nedá jen pět!
  
  My lidé jsme také impozantní tvůrci -
  Schopný přijmout svůj nový svět!
  Není třeba ukazovat hanbu ovce -
  Pak se okamžitě shromáždí, aby nadával armádě!
  
  Pionýrský chlapec je nyní v zajetí,
  Kat to zvedl na stojan, dal to bičem ...
  Ale lidé satana neproklínají -
  Protože zkoušky jsou také dar!
  
  Pro vesmír - všechny cesty jsou v barvách,
  Mají extázi čistého proudu...
  A musíme překonat svůj odporný strach -
  Neschovávat se v krabici s hbitostí úhoře!
  
  Bohužel, celý svět je plný rakví
  Dokonce i v žaláři mají fetiš show ...
  Uvidíme to v Edenu -
  Koneckonců, před Bohem - hrdina-dítě!
  
  Ale člověk je v podstatě také Bůh,
  Je to hbitý obr s intelektem...
  Loď opouští nádhernou jeskyni,
  Lidé a vůdce beze strachu jsou jedno!
  
  Charisma je také kapitál,
  Ať se to jen tak nedostane do oběhu...
  A kdyby měl někdo iluze,
  Zloděj ho už přibil páčidlem!
  
  Když naše mysl vyroste na vrchol,
  A vědecký krok vzkřísí mrtvé...
  Pokryje led květinovým kobercem,
  A jsme na pochodu do jiných vesmírů!
  Oleg Rybačenko a Margarita cestou dohnali divoké prase. Zabili ho a maso snědli syrové. A co koneckonců Tarzan jedl a proč jsou horší.
  A maso vzali s sebou.
  Oleg běžel a pomyslel si:
  Co bylo cool, byla série o Tarzanovi. Ale také psal lépe. Jedná se o zajímavé dílo o džungli a divokých opicích. Ale řekněme s dívkou?
  Je to ještě úžasnější...
  Dále spolu s Margaritou složil malé aforismy, aby to bylo zábavnější;
  Pro politika jsou všechny cesty křivolaké, ale vedou přímo k cíli!
  Zlato je měkké, ale má drtivou sílu!
  Těžký kov je zlato, ale zlato je lehké!
  Zlato je sice těžký kov, ale ve velkém množství vás dělá nepotopitelnými!
  Kat pracuje rukama, ale výrobek je přenášen nohama!
  Chcete-li se zmocnit trůnu, mějte v hlavě krále!
  Chcete-li, získejte místo lva, buďte liškou v mazanosti a hyenou v podlosti!
  Nejúspěšnějším politikem je mazaná liška a dravý tygr a také opice v používání cizích triků!
  Kdo není v politice liškou, je v životě osel!
  Lichotivá liška má vlčí zvyky!
  Vychytralost války není v rozporu se ctí, kromě případů, kdy se obrátí proti vám!
  Ve válce je nedbalost jako dehet v medu, jen krvácí!
  Úhybný manévr připomíná hák nejen formou, ale i výsledkem!
  Bez ohledu na to, jak silné jsou ruce, bez hlavy nemají větší cenu než figurína!
  Vynalézavost se dá přirovnat k třetí ruce, jen s mnohem větším švihem!
  Revoluce krvácí, což vede ke zlepšení lidu, odhání tuk, který obnovuje elitu!
  Největší dividendy na investicích dostanou ti, kteří mateřským mlékem pro děti nešetří!
  Lži k dobru, to je pravda, vyslovená novým způsobem!
  Žena je poklad, který dokáže uplatit ty nejbohatší, a zbraň, která dokáže srazit i ty nejsilnější!
  Problémy jsou věčný pojem, i smrt je jen přesouvá na příbuzné zesnulého!
  Štěstí je květina, která je oplodněna kostmi a zalévána krví!
  - Základ, smíchaný s krví, je velmi nestabilní, takže pouze v živém těle má krev sílu!
  Vše podléhá změnám, kromě smyslu pro zodpovědnost a povinnost!
  Je špatné ztratit život, ale mnohem horší je ztratit nesmrtelnost!
  Je lepší letět jednu hodinu, než se plazit sto let!
  Síla je synonymem svobody, svoboda je synonymem povinnosti, povinnost vyžaduje sebeobětování a odříkání!
  Hrdina se slabou hlavou se od manekýna liší tím, že se mrzačí!
  Psychologie je klíčem k vítězství, jen je potřeba umět vybrat ten správný zámek!
  Srdce se neposílá inteligenci a hlava se nerozseká!
  Rychlost rodí vítězství, rychlost přináší štěstí, rychlost je druhé štěstí!
  Rychlost rodí vítězství, rychlost přináší štěstí, rychlost je druhé štěstí!
  Ledový dech smrti rozechvěje srdce a zkroutí vnitřnosti zbabělce. Ale statečný z blízkosti kostnaté stařeny s nabroušenou kosou: získává bystrost reakce, vyrovnanost v boji, zbavování se přebytečného tuku!
  Temperament u žen často koexistuje se skromností - stejně jako odvaha u mužů!
  Technika je dvousečná koncepce - netoleruje hlouposti!
  Nejsladší ovoce se sbírá nejtěžší!
  Bezohlednost je opakem odvahy, odvaha a vypočítavost jen ve dvojici zrodí vítězství! Sklenice vítězství je jako láhev vodky, aby nebyly žádné potíže, vyžaduje tři lidi: Hodně štěstí, inteligenci a odvahu!
  Smrt není dočasná, ale život je trvalý!
  Neexistuje žádné takové náboženství jako logické vysvětlení stávajícího stavu věcí a přítomnosti rozumu!
  Zde je to správné, ale samotná lidská mysl není v našem světě nejlogičtější. Někdy se dokonce zdá, že nic není iracionálnějšího než logika!
  Válka bez krve je jako život bez bolesti!
  Schopnost přežít na vlastní pěst je pro válečníka důležitější než zabít nepřítele! Každá válka končí mírem a život končí pohřbem!
  Láska teenagera je jako sklo: příliš křehká, snadno se rozbije a bolí!
  Otrok a král vycházejí ze stejného lůna, pokud jsou stejní před narozením, tak proč si nebýt rovni i po něm!
  Vědecký pokrok bez rozvoje morálky se rovná pokusu vykouřit z jaderného výbuchu!
  Nedbalost ve válce, matka zločinu a sestra zrady!
  , Chléb válečný je nejhořkejší: krví bratří nasáklý a slzami matek!
  Rodit děti je mnohem příjemnější než rodit mrtvoly - i když obojí vyžaduje zručnost a vzrušení!
  Zotročením začíná touha učit se a myslet!
  Moudrá slova jsou dobrá - dobré skutky jsou lepší!
  Život je vždy skvělý a smrt je průměrná!
  Věda není všechno, nejpokročilejší zbraně vyžadují šikovné ruce a flexibilní mysl! Duch vítězí nad hmotou!
  Každý okamžik přestane být rozkošný, jakmile zamrzne, zamrzne jako ledová kra!
  Pohyb je opravdové štěstí!
  Vlast je to nejcennější, co člověk má, bez ní život nemá smysl!
  Člověk bez vlasti je jako tělo bez duše!
  Náboženství je útěchou slabých - jakákoli neštěstí se zdají bezvýznamná, jsou-li dočasná!
  Pokud je technikou strážný anděl, pak bojovým duchem je bůh války!
  Je snazší nabrat polévkovou lžící oceán, než se hádat s ateistou!
  Počítač jako dívka miluje mladé a tvrdohlavé!
  Smrt se od milované liší tím, že se setkání s ní vždy snaží odložit!
  Smrt se od milované liší tím, že vždy přichází ve špatnou dobu, ale nikdo jí nevyčítá, že přišla pozdě!
  Kdo šetří na bezpečnosti - zkrachujte na pohřbu!
  Dobře živená armáda je klíčem k prosperitě!
  Ve válce je dobrá příprava jako vzduch do plic, špatná směs plynů ochromuje a zabíjí!
  Když si člověk uměle dává impozantní vzhled, je to nepochybné znamení duchovní slabosti.
  Hrozný vlk v rouše beránčím, ne ovce v rouše vlčím!
  Pro muže není nic důležitějšího než vojenské umění - to je synonymum pro důstojnou existenci! Smrt tygra je lepší než psí život!
  Smrt ve válce je ospravedlněna pouze tehdy, když ji nepřítel koupí za přemrštěnou cenu, a dávání darů nepříteli se rovná zradě.
  Prozkoumaný nepřítel je téměř poražen, jen je třeba nenechat své šance napospas větru!
  Mrtvola nepřítele je drahá, ale živá bude stále stát víc!
  Vítěz kvality stealth!
  Obecně platí, že život bez obtíží je jako polévka bez koření, hodně - hořké, ne - neleze do krku!
  Muži by měli alespoň jednou v životě někoho zabít a zachránit! A pokud má první štěstí, pak je druhý nepostradatelnou zkouškou odvahy!
  Počítač je lepší než atomová bomba, je to nejjistější způsob, jak dobýt národy a přimět je, aby pracovaly pro vítěze! Kromě toho se nebojím pokušení! Jakákoli víra pak něco stojí, pokud ví, jak se bránit!
  V mládí teče krev rychleji a "koulař" vaří víc!
  Pomalý osel, horší než prase, také smrdí, ale maso nedává!
  Automatická palba a řev granátu - nejlepší ze všech utlučete dobrou vzpomínku!
  Víra bez důkazů: že sokol bez křídel může škrábat, ale nenechá ho vzlétnout!
  Náboženská diskuse je nejvíce neplodná - protože oba hádající se nemají ponětí o předmětu, o kterém se hádají!
  V závodě mezi vědeckým a technologickým pokrokem a morálkou je ta druhá odsouzena stát se outsiderem! I když lidstvo riskuje pád do propasti mezi vědou a morálkou!
  Kdo šetří na vědě, okrádá své potomky, a kdo okrádá jeho potomky, zůstane navždy žebrákem!
  Okrádáním potomků můžete vydělat kapitál, ale nemůžete zbohatnout!
  ! Politika je špinavý byznys dělaný v čistých oblecích!
  Pravda je vždy mnohostranná, ale omyl je jednotný!
  Krása je dialektický pojem - jen ošklivost je univerzální!
  Moderní zbraně, na rozdíl od vína, milují mládí!
  Ušetřete nepřítele, co si sednout na dýku - ocel nezná pocit empatie!
  Nejlepší zbraní je vynalézavost, nevyžaduje náklady, ale je drahá!
  Když je mrtvol více než jedna, promění se z tragédie v komparz!
  Vražda je jako poprvé přijít o panenství a bolí to, pak s každým dalším aktem víc a víc potěšení!
  Ten zvěd je špatný, který nedokáže předvídat východisko v případě neúspěchu!
  V jakékoli jiné oblasti může chyba stát život, zdraví a pouze klamem v náboženství riskujete ztrátu nesmrtelnosti!
  Bestie má tesáky, muž má zbraň, zvíře spoléhá na svaly a muž na mysl! Testy otupují zuby, ale zbystří mysl - proto je mysl nesmrtelná, pokrok, jako stroj perpetuum mobile, povede k prosperitě!
  I ty nejstrašnější zprávy z opakovaného opakování se stávají běžnými!
  Když agent pracuje pro dvě inteligence a namluví dítě, které se mu snaží nacpat dvě bradavky do úst, riskuje, že si roztrhne ústa!
  Pohyb je déšť, pod nímž rostou květiny zdraví, a motyka vytrhávající plevel nemocí!
  Slepí nevidomí nevidí oko - jdou, kam chtějí!
  Nemohu vytáhnout slepý - drahý věrný kontrolní bod!
  Vidící cestovatel netahej - pomoz slepým chudákům!
  Člověk se snadno zlomí, s obtížemi si podmaní a jen velmi zřídka dosáhne lásky od přírody!
  V kartách štěstí přichází k bystré hlavě, šikovným prstům a klidnému srdci!
  Obecně platí, že zločin není čokoláda, zkazit sladký život to neuděláte, ale určitě dostanete obezitu srdce!
  Nedostatek síly může kompenzovat přebytek inteligence, ale žádný přebytek síly nemůže kompenzovat nedostatek inteligence!
  Talent může nahradit nedostatek vzdělání, ale žádné množství vzdělání nemůže nahradit nedostatek talentu!
  Diamant je drahokam bez leštění, ale žádné leštění nepromění uhlí v diamant!
  Smrt někoho jiného je zábavná, ale z vlastní smrti vám puká srdce a duše vám jde na paty!
  Peníze se lepí na krvavé ruce a kluzké duše jako špína!
  Ze všech forem fanatismu je náboženský nejiracionálnější a nejsobečtější, proto je zaměřen především na dosažení osobní nesmrtelnosti!
  Láska se od znásilnění liší pouze formou platby - naturální platby za poslední čin!
  Je lepší ztratit ve spravedlnosti než získat v hříchu!
  Ztráta spravedlivého je ziskem v nebi, zisk hříšníka je loupeží duše!
  Komunisté popírali Boha a naložili na bedra člověka nepřiměřenou zátěž! Člověk, který chtěl zaujmout místo Všemohoucího, nemohl vydržet bolest Golgoty a pokušení ďábla!
  Lidé, kteří neměli Ježíšovu moc, místo toho, aby budovali království dobra a spravedlnosti, se zhroutili do bazénu neřesti!
  Nesčetné poklady v duši člověka, pouze pokud je začnete vykrádat, rychle dojdou, aniž by přinesly bohatství!
  Každý sexuální akt, klenot, který sdílíte pro dva a ani jeden zloděj, vám ho neukradne ze srdce!
  Každý člověk má něco společného s primátem, je dobré, když je to potence, ale častěji inteligence!
  Bylo by to vtipné, kdyby to nebyla pravda!
  Bohužel máme více živých vtipů než slušných mužů a čestných politiků!
  Kdo zaprodá svou duši, zůstává vždy na rozpacích - dává nesmrtelné za smrtelníka!
  Vítězství nad silným soupeřem obvykle stojí víc, ale nedáte ho za nic!
  Vražda nemůže ospravedlnit vlastní zájmy a zisk - pouze čest, svoboda a vlast jsou zastánci násilí!
  Dobré by mělo být se zbraní,
  Úder jako zuřivá ocel!
  Krvácet jako vodopád
  Zlo nešetři všechny zabíjet!
  Ze všech uměleckých děl jsou to právě vojenská mistrovská díla, která se nejpevněji zapsala do paměti lidí a způsobují nejvíce slz!
  - Obraz napsaný krví: jasnější než olej a bledne mnohem pomaleji!
  Slušný člověk staví spravedlnost - nad rodinné a přátelské vztahy! Zákon pro nepřátele a přátele by měl být stejný jako pro manžela pro manželku!
  Přítomnost různých zákonů mění spravedlnost v prostitutku!
  Silný protivník ochladzuje tělo a vůli, dělá tě silnějším - slabý kazí duši a oslabuje tělo, oslabuje tě!
  Takže tvrdá cesta dává mnohem snadnější vítězství!
  Ruce vojáka jsou dány ke střelbě a mozky k zastavení včas!
  Zabít hlupáka: je to stejné jako píchnout jehlou, střílet chytrého - co bít projektilem!
  Příroda je matkou člověka a matka velkého vynálezce nemůže být úplný blázen! I když jí chybí praktická vynalézavost!
  Kulka je nejúčinnější výchovná metoda při jednání s mladými lidmi i se seniory!
  Klesá pouze účinnost dopadu! Důvěryhodnost často klesne, a pokud se tam dostanete, budete muset vychovat zombie!
  Náboženství snižuje hrdého člověka na úroveň zvířete - dává na výběr mezi ovcí a kozou!
  Je lepší dát svou kůži lidem jako ovci, než věčně syčet jako had!
  Obecně platí, že koncept práce s hlavou poskytuje nejen doslovný výklad, a to i pokud jde o bojová umění!
  Chcete-li zbohatnout - nechte se pokřtít jako Žid, chcete-li zkrachovat, vezměte si půjčku od Žida!
  Olovo napomáhá trávení, zvláště pokud je pilulka ve formě kartuše!
  Úředník, který nebere úplatky, je jako panna prostitutka!
  Obvykle, abyste zachránili jednoho, musíte zabít druhého! To je nepochybně krutý zákon, ale obnovuje přirozenou rovnováhu druhů!
  Na světě není lepší bojovník - než ruský voják a větší tyran - než ruský generál!
  Přílišný luxus je známkou lehkovážnosti, lehkovážnost je předzvěstí hrozícího zmaru!
  Moudrá slova ze rtů parchanta jsou jako fontána z hromady odpadků!
  Máte výhodu v délce, ale já to mám na mysli!
  Někdy můžeš zabít, ale nikdy nemůžeš vzít naději!
  Ve válce chybí vteřina - můžete ztratit věčnost!
  Obyčejná věž je ubohá mezi mrakodrapy, ale majestátní mezi chýšemi!
  Člověk se podřizuje síle, respektuje krutost, pohrdá jemností a neoceňuje laskavost!
  Sex je nejlepší lék na všechny duševní choroby, ale bohužel drahý a těžko dostupný!
  Kdo nemiluje sex, nemiluje život a neváží si radostí těla!
  Poezie má s vínem společné to, že jeho hodnota roste s časem, ale ani staletí nedovolí, aby řádky shnily a jiskry zhasly!
  Voják je jako počítač - počítá jedna-nula a válečník je přítel-nepřítel!
  Člověk se od zvířete liší humanismem a schopností jednat v rozporu s instinkty!
  Z násilí na ženě se občas objeví zdravé děti a z násilí na přírodě samé zrůdy!
  Je-li matka krutá, jsou kruté i děti! Jaká je povaha takového je její potomek - muž!
  Přátelství se hledá u silných, potrava u bohatých a oddanost se projevuje u nebojácných!
  Útok je nejlepší způsob, jak neutralizovat početní převahu nepřítele - přimět je bránit se je jako useknout mu polovinu zbraní!
  .Pro ženu je láska potěšením a příjmem, pro muže potěšením a nákladem!
  Vynalézt novou zbraň pro nemorálního člověka je jako řezat nohy židle, když se přes krk přehoupl provaz!
  Po příjezdu poblíž Ufy hlásili kluci úkol Pugačevovi.
  Selský král byl překvapen, že děti pracují tak rychle. A samozřejmě je odměnil. Předal stříbrný kříž. A každé dvě stě rublů.
  Pak následoval útok na Ufu. Margarita a Oleg jsou jako vždy v popředí a rychle útočí.
  Sekají nepřátele šavlemi a házejí bomby.
  Posádka Ufa už hladem zeslábla, ale vítězství rebelů zlomilo jejich ducha.
  Kromě toho má král kozáků téměř padesát tisíc vojáků - obrovskou sílu ...
  Poté, co Oleg Rybachenko rozsekal velitele k smrti, zbytek vojáků se vzdal.
  Byli zapřísaháni, ostříhali si copánky, ostříhali jako kozáci. Někteří důstojníci se rozhodli připojit k Pugačevovi. A v čem je smyčka lepší?
  Zkrátka Ufa se dala lehce zabrat. A dokonce i kozácký car litoval, že nezaútočil na město Yaitsky.
  Pugačevovi to obecně šlo lépe. Nyní mohou být do uralských továren vysláni další vojáci. A dejte Beloborodovovi pokyn, aby obsadil všechna města a Tobolsk.
  Bylo definitivně rozhodnuto jít do Kazaně a poté do Moskvy. Emelyan Pugachev dokonce hlásil, že jeho syn carevič Pavel sám se zapojil do tažení a předá trůn svému otci. V každém případě tomu mnozí věřili.
  Pugačevova armáda nadále rostla. Přišly zprávy o dobytí několika dalších uralských továren a nových zbraních, zásobách a střelném prachu.
  Poté se obrovská armáda vydala na tažení. Pohybovala se podél řeky, po obou březích k Volze.
  Car Emeljan Pugačev byl veselý a potěšený. Zatím mu to jde velmi dobře. Obecně vzbouřenci nebyli nikdy silně poraženi. A pověst nového ruského cara stoupá. A každý den se k němu po tisících přidávají noví válečníci.
  Samozvaný král má mnoho jezdeckých jednotek. A všechno zavání skutečným vítězstvím.
  Dětští strážci utíkají před zbytkem armády. Jsou vtipní a hodně se smějí.
  Zde mladí bojovníci útočí na hlídku husarů. Krátké kácení, pár hodů prsty bosých granátů. A bojovníci jsou zničeni.
  Dále leží pevnost Osa. Ve skutečné historii se vzdala bez boje. Takže kluci ještě nezaútočili a nikoho nezabili.
  Dokonce se i trochu nudili... Chlapi zpívali;
  Spartakus upozornil na činy otroků,
  Shodit jho nenáviděných princů...
  Proměnil nešťastníka v roj orlů -
  Výzva je jednoduchá - posuňte své sny od sebe!
  
  Vyjměte meč tím, že s ním budete zápasit
  A nemilosrdně porážet zlé nepřátele ...
  Ty, naštěstí, otevíráš cestu jako bojovník,
  Zesnulý bude žít navždy v žule!
  
  Dostaneme to z nebe, nula potřebuje měsíc,
  Otevřeme rozlohy Marsu jako bránu,
  A slavné věř ve Venuši, já přijdu...
  Celá Mléčná dráha - pod mečem půjde k hrdinovi!
  
  Na nebi jsou hvězdy a oči dívek -
  Safíry, rubíny se třpytí...
  A mé násilné myšlenky létají -
  Když náš předek mlátil Mamaiu!
  
  Smrtelník Chelubey zvolal v bílé kouli -
  Že Rus zemře pod kopytem vichřic...
  Zvláštní pláč šílený - zabij všechny:
  Ten smích a znělé písně utichly!
  
  Odpověď z Peresveta je hlasitě dána,
  Rána kopím a nepřítel v děsivém pekle...
  Nebude čekat na válečníka zindana -
  Vyhrajeme, vy tomu věřte!
  
  Zákeřná skála - v oblacích jsou dny,
  Ne pokaždé štěstí a trofeje...
  A naše města jsou oheň, světla,
  Vidíme také, že v bitvě nedozrála!
  
  Ale znát ruské místo v triumfu
  Náš předek Caesar, impozantní Makedonec...
  Planety se brzy promění v ráj
  Velmi chutný sýr Poshekhonsky s čajem!
  
  
  
  SPEER MĚNÍ HISTORII
  Speer, tento génius organizace, dokázal přesvědčit Fuhrera, aby urychleně vyvinul a uvedl do série lehký, levný, ovladatelný proudový stíhač s pouhými dvěma vzduchovými děly, ale nejlepší na světě z hlediska letových vlastností.
  HE-162 se tedy zrodil a ne 6. prosince 1944, kdy poprvé vzlétl, ale už bylo pozdě, ale 20. dubna 1943, kdy byla Třetí říše ještě plná síly, a to mohlo mít vliv na průběh války. Proudový motor Yummo byl naštěstí již připraven pro sériovou výrobu. Letadlo bylo téměř celé ze dřeva a pancíř měl na čele pouhých padesát kilogramů. Auto je ale lehké, levné, a velmi dobře ovladatelné, snadno se ovládá. Jeho rychlost přesahovala 900 kilometrů za hodinu a hmotnost prázdné stíhačky byla pouhých 1600 kilogramů. Zpočátku byly výzbrojí dvě 20milimetrové letecké zbraně - silnější než u Jak-9 a srovnatelné s LAGG-5.
  Poměrně snadno ovladatelný stroj. Zkrátka lidový bojovník. Levnější než ME-109 a jednodušší na výrobu, ale mnohem efektivnější.
  HE-162 se ukázal jako účinná zbraň. Už během bitvy u Kurska na něm sbírala účty německá esa. Vynikal především Huffman.
  Hitler byl samozřejmě potěšen a nařídil zvýšit výrobu vozu na pět tisíc měsíčně. Tohoto čísla se nepodařilo dosáhnout, ale do konce roku 1943 se vyrábělo více než dva tisíce vozů měsíčně.
  NE-162 způsobil problémy SSSR ve vzduchu a poněkud zpomalil postup sovětských vojsk. Na Kursk Bulge byly ztráty německých tanků menší než ve skutečné historii, bylo sestřeleno mnoho IL-2.
  Němci dokázali zesílit odpor a Charkov a Orel padly o měsíc později než ve skutečné historii.
  Ale přesto Rudá armáda postupovala, i když pomaleji než ve skutečné historii. Díky tomu se Němcům podařilo prosadit se za Dněprem a vytvořit zde mohutnou obranu. A pak dorazila samohybná děla E-10, velmi úspěšný stíhač tanků.
  Němcům se podařilo stabilizovat frontu na východě. V zimě nebyla sovětská vojska schopna překročit Dněpr. Němci vzdorovali i u Leningradu.
  Spojenci sice postupovali v Itálii. Ale za velmi vysokou cenu.
  Když se nepodařilo prorazit nacisty, přesunula se Rudá armáda na Krym. I zde boje trvaly déle než ve skutečné historii, ale skončily porážkou.
  Spojenecké vylodění v Normandii skončilo porážkou Británie a Spojených států. 22. června udeřily sovětské jednotky v centru. Němci ale dokázali odrazit nápor sovětských sil. Částečně kvůli úspěšnému a levnému samohybnému dělu E-10. S hmotností dvanácti tun měl tento stroj přední rezervu 82 milimetrů při sklonu 45 stupňů, neproniknutelnou pro sovětské čtyřiatřicítky a dělo jako T-4. Tento stroj mohl dokonce zblízka proniknout čelem IS-2 a měl velkou šanci na odraz od šikmého pancíře.
  Nová německá technologie je dobrá v obraně. A Fritz to používá. Sovětská auta ale stále nejsou tak úspěšná. T-34-85 má poměrně slabou zbraň a ochranu a příliš velká výška. A IS-2 je zranitelný v čele věže a spodní části trupu.
  Němci se dokázali udržet tím, že soustředili síly předem ve středu a odhadli hlavní směr úderu.
  Po porážce spojenců v Normandii zesílily protiválečné nálady ve Spojených státech a Británii. Američané navíc neměli štěstí, když se pokusili přistát na Filipínách, jejich transporty byly napadeny japonskými bitevními loděmi. A byli potopeni. Mnoho vozidel a vojáků bylo zabito.
  To také udělalo silný dojem na americký lid.
  Němci útok v centru odrazili, část jednotek převedli do Itálie a zahájili tam ofenzívu.
  Panther-2 se zúčastnil bitev. Němcům se podařilo dodržet hmotnost padesáti tun, děla z děla 88 mm a 71 EL hlavně a samotného vozu 150 mm tlustého čelního pancíře pod svahy.
  Panther-2, který je lehčí, ale s výkonnějším motorem, se ukázal jako vynikající stíhač tanků.
  Němcům se podařilo dobýt Neapol zpět a zajmout mnoho vězňů a trofejí. Spojenci uprchli zpět na Sicílii. Tam se chtěli pomocí flotily ukrýt.
  Němečtí konstruktéři uvedli E-25 do série. Sovětské jednotky se znovu pokusily zaútočit u Leningradu. Ale Němci tam byli připraveni. Obecně platí, že německá rozvědka fungovala dobře, zejména letecká, protože Fritz měl proudové stroje létající ve velké výšce a absolutně nezranitelné vůči sovětské protivzdušné obraně.
  V zimě sovětské jednotky znovu zasáhly střed, ale jejich útoky byly předvídatelné. A ve vzduchu se nacisté zmocnili naprosté nadvlády. Hodně ztratila i spojenecká letadla.
  V únoru provedli nacisté operaci na Sicílii a zajali více než dvě stě tisíc britských a amerických vojáků. A v březnu Němci udeřili na jihu. Prolomili obranu, postupovali v noci a vytvořili pár kotlů.
  Sovětská vojska se dala do pohybu.
  Po Rooseveltově smrti nabídl Truman Hitlerovi příměří. Fašista číslo jedna souhlasil. Výměnou však požadoval dodávky ropných produktů a návrat vězňů. Truman a Churchill s tím souhlasili.
  Němci si na východě rozvázali ruce. Dostali také nový tank E-75. Hustší uspořádání - motor a převodovka dohromady a příčné uspořádání umožnilo snížit výšku stroje. Takže to vypadalo jako hodně dospělý "Tiger" -2, ale s mnohem nižší siluetou.
  S mnohem silnějším, více šikmým pancířem se E-75 vešel do hmotnosti 75 tun s motorem o výkonu 1250 koní. Díky tomu byl docela mobilní a spolehlivý. Britský tank měl dva typy děl. 105 mm 100 EL dělo pro boj s nepřátelskými tanky a 128 mm 55 EL, všestrannější dělo. Věž měla 252 mm silný čelní šikmý pancíř a 170 mm boční, záďový pancíř byl také šikmý. Trup měl 200 mm pancíře v horní části při sklonu 45 stupňů a 160 mm ve spodní části při sklonu 45 stupňů. Boky trupu ve 120 mm a další 90 mm štíty.
  Němci tak s hmotností 75 tun vytvořili stroj, který není o nic horší než Maus v pancéřování a výzbroji, byť s jedním dělem.
  E-75 nebyla proražena sovětskými protitankovými děly ani do strany a nepochybně získala Hitlerovu přednost před všemi ostatními tanky řady E.
  SSSR zatím obdržel pouze IS-3, který je lépe chráněn v čele věže, ale je náročnější na výrobu. Stalin tedy nařídil, aby se IS-2 a T-34-85 prozatím nevyřazovaly z výroby.
  V létě se na frontě poprvé objevily německé tanky E-75. Ukázaly se jako velmi účinné stroje.
  Ve stejné době měli nacisté lehké vozidlo ME-1010 s křídly, která měnila zametání, pokročilejší model ME-262 X a silněji vyzbrojené a rychlejší a ovladatelnější vozidlo XE-262. Lidová stíhačka si zasloužila veškerou pochvalu konstruktérů. A také proudový bombardér Yu-287, který předvedl kolosální akrobacii. Stejně tak značka Arado.
  Němci dokázali postoupit v létě na Ukrajině, dobyli zpět Donbas. Potom na podzim dobyli Kursk a přiblížili se k Voroněži. Sovětská vojska ustoupila za Don a pokusila se zde vybudovat obranu. Blížila se zima.
  Němečtí diplomaté se snažili zapojit Turecko do války.
  Zde kroužili a slibovali hory zlata.
  Stalin, který cítil, že pro SSSR je těžké odolat nové německé technice, a vytvoření nového tanku T-54 čelilo jistým potížím, nabídl nacistům příměří.
  Hitler v reakci požadoval kapitulaci Leningradu a Krymu, stejně jako dodávky chleba, ropy a dalších surovin zdarma! A vrátit válečné zajatce a převést část zlata do SSSR.
  Stalin souhlasil se vším kromě kapitulace Leningradu.
  Nacisté postupovali v zimě na Krym. Dobyli téměř celý poloostrov, kromě Sevastopolu. Rudá armáda se pokusila postoupit ve středu a na severu, ale opět bez úspěchu, protože utrpěla obrovské ztráty.
  V březnu 1946 Fuhrer nakonec souhlasil s příměřím na dobu tří let. SSSR samozřejmě dodával Třetí říši suroviny zdarma a převáděl část vybavení vojenských továren.
  A nacisté se obrátili na Západ. Atomová bomba ještě nebyla vytvořena a Japonsko se proti Americe zoufale drželo. O každý ostrov v Pacifiku byla v plném proudu zuřivá bitva.
  Pro začátek se Hitler dohodl s Francem a německá vojska obsadila Gibraltar překvapivou bouří. Poté vstoupili do Maroka. Britská základna na Maltě byla poražena a dobyta vyloděním. Nacisté napadli Afriku.
  Velmi silnými a jejich piloty se stali: Albina a Alvina. Dívky dokázaly předběhnout Huffmana a jako první překonat bariéru pěti set sestřelených letadel na východní frontě.
  A na Západě jsou úplně bosí ďáblové v bikinách se stali bouřkou pro americká a britská auta.
  A Gerda s posádkou tanku na E-75 projížděla Alžírskem. Dívky jsou rekordmany v počtu zničených vozidel na východní frontě před Wittmannem.
  Válečníci začali bojovat z Kursk Bulge a ukázali svou třídu. Přestože Hitler nebyl příliš chytrý, pochyboval o tom, že jsou ženy schopné bojovat. Ale Gerda, Charlotte, Christina a Magda udělaly s Pantherem zázraky. Byli druhou posádkou tanku po Wittmannovi, která získala vysoké vyznamenání: Rytířský kříž Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty. A také vojenský záslužný kříž ve zlatě a s diamanty.
  Dívky jdou k sobě a zpívají:
  - Zničíme celý svět bez Říše,
  Až na dno a pak...
  Vybudujeme nový, nový svět,
  Kdo nebyl nikdo, stane se vším!
  Zároveň se válečníci také chichotají, vyceňují zuby. A znovu se zastřelit...
  Vyřadili anglický tank a zařvali:
  - Jsme super!
  Gerda stiskne tlačítko na joysticku holými prsty, strhne věž ze Shermana a zakřičí:
  - Jsem budoucí bohyně!
  Pak Christina srazí nádrž holými prsty na nohou a zakřičí:
  - Taky mám super holku!
  Pak vystřelila, rozbila Charlottino auto a zapištěla:
  - Ale Pasaran!
  A další střela dokončila Angličanku Magdu. Dívky jsou opravdu supermani.
  A upřímně řečeno, vyhrává každý bez výjimky. Používá se k namočení všech nepřátel a místo v pekle a samozřejmě!
  Válečníci pracují pro sebe a střílí. Nenechte slitování se svými protivníky.
  Několik tisíc Britů a Američanů se vzdalo. Muži padají na kolena a líbají dívky na jejich holých, zaprášených nohách.
  Takhle ten boj pokračuje... Alžírsko padlo a Němci už jsou v Libyi. Samozřejmě vyhrávají hravě. Neexistují pro ně žádné překážky.
  Němci v létě 1946 dobyli celý sever Afriky a vydali se k Suezskému průplavu. Fašisté mají impozantní zbraň: disková letadla, která nelze sestřelit. Britové i Američané se kvůli tomu zhroutili.
  Na podzim se Wehrmacht přesunul do Súdánu a na Blízký východ. Britové a Američané padli jako prasklé ořechy.
  Tajně se snažili vyjednávat se Stalinem. Třeba otevřít druhou frontu.
  Rudý diktátor odpověděl vyhýbavě... Němci během podzimu dobyli celý Blízký východ a většinu Afriky, dostali se až do Kamerunu. A v zimě se německá vojska přesunula do Íránu a dále do Indie. Země slonů byla dobyta. A pak nacisté na jaře postupovali do jižní Afriky a konečně ovládli černý kontinent.
  V červnu 1947 následovalo vylodění v Británii... Vybrané síly Wehrmachtu se zúčastnily bitev.
  Poprvé byla testována pyramidová nádrž, která vykazovala vynikající ochranu ze všech úhlů a vysokou rychlost.
  Bojovala v něm posádka tanku Gerda. Dívky se ukázaly jako extrémně cool a chrti ....
  Sbalili spoustu tanků a děl.
  Gerda vystřelila, srazila anglické dělo a zpívala:
  - Nepřátelé nás nezastaví!
  A jak se směje!
  Charlotte také vyceňuje zuby a píská:
  - Dobyme kryt vesmíru!
  A cisterna bude také smetena.
  Dále Christina plácne a zuřivě vrčí:
  - Boty se v pochodu třpytí!
  A také zamést věž!
  Když pak Magda vystřelila, sestřelila anglickou houfnici a zakňučela:
  - Okamžitý let!
  Válečníci v kolosální výšce.
  A Albina a Alvina se řítí na oblohu a dokončují anglické a americké vybavení. Drtí Fritze pomocí holých, dlátových nohou a zpívají si:
  - Afrika je nebezpečná, ano, ano, ano!
  Afrika je hrozná - ano, ano, ano!
  Nechoďte děti! Procházka po Africe!
  Tak mlátil, na jednu bitvu padesát letadel pro dva.
  Takto se pak sebevědomě drtí bojovníci nepřátel.
  Británie padla za dva týdny. A londýnská posádka kapitulovala. Třetí říše tedy rozdrtila svého nebezpečného protivníka.
  Ale Spojené státy stále zůstávají... Poté, co se Němci spojili s Japonci a mají spoustu zdrojů, začnou na Američany tlačit... V srpnu 1947 se nacisté vylodili na Islandu a obsadili tento ostrov a přiblížili se k Americe.
  Získat USA není snadné. Ale fašisté si v Latinské Americe vybudovali oporu a budují své síly. Válka se ale vleče dlouho. V zimě se bojovalo na moři i ve vzduchu. A na jaře 1948 se Němci pokusili dostat do Grónska. A povedlo se... V létě už nacisté ovládali Kanadu. Ale boj byl tvrdý...
  Stále blíž a blíž k USA. Pak jsou ale sovětské dívky ve střehu.
  Pět dívek Natasha, Mirabela, Angelica, Světlana a Olympias dorazily do Ameriky, aby bojovaly jako dobrovolnice proti hordám Třetí říše. Všech pět dívek je velmi krásných a umí anglicky. Stalin-Putin odmítl poslat celý ženský prapor, protože by to bylo v rozporu s podmínkami míru uzavřeného s fašistickou říší. SSSR potřeboval získat čas za každou cenu, zatímco nacisté zaútočili na Spojené státy.
  Těchto pět dívek jsou dobrovolnice: prošly celou válkou, od Brestu a Bugu až po Orenburg. A bojují proti nacistům na druhé straně Země v hlavním městě Hondurasu.
  Tegucigalpa je jednou z hlavních obranných pevností v opozici vůči pestré hordě. Japonské i asijské hordy se vyšplhaly na řádění. Němci sami bojovali pouze v tancích a pěchota byla výhradně z neárijských národů. Asiaté, černoši, Arabové byli hnáni vpřed.
  Natasha vystřelila, odřízla dva Afričany a zaštěbetala:
  - Jen horda Čingischána!
  Zlatovlasá Mirabela porazila tři indiány automatickým výbuchem a zvedla své holé, opálené nohy nahoru. A ona řekla:
  - Mletíme potravu pro děla!
  Úlomek granátu vyletěl a udeřil Mirabela-Zoyu na její holou, kulatou patu. Dívky tradičně bojují v bikinách a naboso. A když se prudce narazí na hrubou, dívčí podrážku, tak to bolí.
  Kráska mrkla a znovu vystřelila... Mirabela je velmi štíhlá, střední postavy s dokonalou postavou.
  Natasha je vyšší, s hodností majora a dokonce hrdinkou Sovětského svazu. Ale také téměř nahé, sotva zakryté bikiny. Velmi opálená, ale její vlasy jsou bílé. A Natasha střílí velmi přesně. A rád hází granáty bosýma nohama.
  Krásná Angelica vystřelí a výbuchem srazí čtyři Araby. Její vlasy jsou červené, nebo spíše měděně červené, jako proletářský prapor. A když fouká vítr, je to jako vlajka revoluce. Dívka jiskří smaragdovýma očima jako hvězdy. A brutálně smete nepřátele.
  Světlana je také blondýna. A střílet z kulometu. Dívka si dala bosé nohy a otočila se. Pět různých bojovníků bylo vymrštěno a vylétlo z hrudi a žaludků protivníků, karmínové fontány krve.
  Světlana si olízla plné rty a zaštěbetala:
  -Válka je vzduch pro plíce...
  Dívka vleže hází bosou nohou granát. Dochází k výbuchům. Několik ozbrojenců odlétá různými směry.
  Olympias je větší a mohutnější dívka. Její vlasy jsou světle hnědé. Typická venkovská, mladá žena krev a mlíko. Fyzicky velmi silný a dobře střílí.
  Zde opět dává frontu. A padají mrtví fašističtí žoldáci.
  Olympias shooting, říká:
  - Dobře, dobře, kde jsi byl? Od babičky! - Dívka vystřelila, položila tři vousaté nacistické bojovníky a přidala. - Co jedli - kaši! Co pili? Brazhka!
  Dívky jsou v defenzivě. Nenechají nacisty jít dopředu. A přátelské písně řvou:
  - Zničíme celý svět násilí,
  Až na dno a pak...
  Vybudujeme nový, nebeský svět -
  Kdo nebyl nikdo, stane se vším!
  Natasha opět hází granát bosou nohou. Vyhodí do povětří postupující pěšáky. Začíná být tepleji. Zde přichází notoricky známý "Lev" -2. A vedle něj je pokročilejší E-50. Vybuchují projektily. Utrhla hlavu černému Američanovi a ona se odkutálela pryč.
  Mirabela šlápla na hořící prkno a její ztvrdlé nohy sotva pocítily žár plamene.
  Zlatovlasá kráska vystřelila a předla:
  - A kdo zastaví tok krvavých šílených řek ...
  Mirabela znovu vystřelila, srazila Afričana z brnění E-50 a cvrlikala.
  - Paprsek z blasteru zasáhne chrám, muž zmizel ve zlém záblesku!
  Dívka znovu vystřelila. Proletěla vzduchem svou holou, opálenou, půvabnou nohu. Proti ní letěl granát. Zlatovlasá kráska s obnaženými, téměř bezprašnými podrážkami šikovně odbila dárek. Granát letěl zpět. Spěchal v řadách ozbrojenců Třetí říše. Zdálo se, že z rozbitého náklaďáku padaly melouny. Tolik krve teklo.
  Mirabella tweetovala:
  - Dívka neuspěla ve zkoušce a přišel zatracený Reich. Hitler byl zřejmě unaven životem a jeho krása famózně žrala!
  Angelica je také bojovnice, ne slečna. Čmárá si ze samopalů a věty rozhazuje mrtvoly:
  - Za maminčinu lžičku! Za tátovu lžičku! A pro Koba kopeček! A v posteli na sudu!
  Kráska s měděně zrzavými vlasy startuje bosou nohou dřevěné letadlo. Letí přímo k masivnímu, německému tanku "Lion". Sedněte si na ústí 105mm děla a exploduje. Zbraň je mimo provoz.
  Němec se otočí a je nucen hanebně odtéct. Angelica si tře nohu o stavební fragment a říká:
  - Neexistuje žádná síla - potřebujete mysl! Musíte dělat hluk!
  A opět dívka střílí velmi přesně. Její zrzavé vlasy jsou jako plamen olympijské pochodně. Atraktivní dívka. V americké armádě se už dokázala vyznamenat a projevila zuřivý temperament. Zvláště dobré bylo začít triky s Afroameričany. Jsou tak neobvyklé a krásné.
  Angelica však ničí i černochy bojující v armádě Třetí říše. Co Německo dobylo celou Afriku. Zkuste takovou sílu zastavit.
  E-50 je nejnovější tank s motorem s plynovou turbínou a silným bočním a čelním pancířem. Nedá se to vzít granátem. Angelica hodila dárek bosou nohou, srazila několik pěšáků a zaštěbetala:
  - Eh, jsi spolehlivý tankový pancíř, od někoho, kdo má v úmyslu kousnout ... Jen ty znáš sílu ... nya, kopat můžeš jen ocelovým koněm!
  Světlana také střílela velmi přesně. A nejraději házela granáty nohama. Její holé prsty také zkroutily ocelový kotouč. Hrot přeletěl a podřízl hrdlo dvěma fašistickým ozbrojencům. Upustili kulomet a nyní řetězy hordy prořízla silná dávka velkého kalibru. Celá řada zahraničních bojovníků rekrutovaných nálety do armády Třetí říše.
  Světlana tweetovala:
  - Štěstí je odměnou za odvahu! Jedna písnička stačí! Zpívat jen o domě!
  Kráska ale zatím domov nestihla zameškat. I když sovětských dobrovolníků je v americké armádě velmi málo. Stalin-Putin nechtěl zářit, aby později nedal Hitlerovi důvod obviňovat Rusko z porušení podmínek Slaměného míru.
  Pět dívek - nejlepších v ženském praporu, bylo varováno, že pokud budou zajaty, bude se jich muset vlast vzdát. A dívky by v tomto případě měly sekat o triviálních žoldácích, kteří byli najati za peníze.
  Světlana i Nataša i další dívky chápou, že pokud budou dopadeny, čeká je hrozné mučení. Rozhodli se tedy v žádném případě nedat živé nacistům.
  Německá útočná letadla přelétají nad pozicemi amerických jednotek. Neočekávali, že se s nimi v hlavním městě Hondurasu setká tak zarputilý odpor, byli nacisté poněkud otráveni.
  Reaktivní, útočné letectvo je silné. Střely létají, děla fungují.
  Američtí vojáci umírají. Olimpiada byl také zasažen šrapnelem do jeho masitého ramene. Vytekla krev. Hrdinská dívka vytáhla svými zuby kus oceli a vyplivla krev. A pak znovu mlátit z objemného samopalu. Padající cizí žoldáci. Skoro všichni domorodci tu jsou, jen jejich velitelé jsou Němci, a i to ne vždy. Pravda, na nejmodernějším tanku E-50 jsou posádky výhradně německé. Auto má slušnou rychlost a ovladatelnost. No, to ještě není nejdokonalejší úprava - váží sedmdesát pět tun. Stěny se pod kolejemi bortí. Obvykle se vyrábí ve třech verzích s 105mm kanónem, 180mm útočným dělem a 400mm raketometem.
  A každá modifikace má svůj vlastní úkol. Zde je tento tank s útočnou zbraní, vhodnější pro útoky na města. A není tak snadné ho zničit. Olimpiada udělá znamení kříže a holými prsty uchopí velkou, ale půvabnou, krásně tvarovanou nohou protitankový granát. Nyní musíte hodit dárek přímo do hlavně, abyste deaktivovali mastodontovu zbraň . Pět kulometů kryje německý moderní tank a není tak snadné se k němu přiblížit.
  Olympias je velmi silná a její koňské nohy odhazují granát daleko. Ale to není vždy přesné. V každém případě zasáhnout takový cíl, jako je hlaveň 180mm kanónu. Hrdinná dívka má pochybnosti. A najednou minout.
  Ach, kdyby s nimi byl jejich dlouholetý partner Oleg Rybačenko, pak by tento odvážný průkopník něco vymyslel.
  Chlapec ale zahynul v bojích o Voroněž. Dívky jeho další osud neznaly. Osud průkopnického vynálezce se ale skutečně ukázal jako nezáviděníhodný. Nejprve byl Oleg Rybachenko brutálně mučen a snažil se získat tajemství. Po mučení skončil v dolech jedenáctiletý chlapec. Práce je to hrozná a nesmírně obtížná. Ale sovětský průkopník, malý, ale šlachovitý, se ukázal být houževnatý.
  Podařilo se mu přežít a i přes labyrinty dolů se rozhodl uniknout. A Oleg Rybačenko se dokázal dostat ven. Chlapec se nějakou dobu toulal po Balkáně, až se přidal k místnímu partyzánskému oddílu. Tam se stal spojkou a sabotérem.
  Na Balkáně bylo ještě dost rozvinuté partyzánské hnutí. Částečně i proto, že okupační službu vykonávali Italové, Rumuni, Bulhaři, Albánci - kteří nejsou tak bojeschopní jako běžné jednotky Wehrmachtu.
  Ale partyzáni stále hodně umírali. Zejména z leteckých útoků. A patrioti Jugoslávie jsou nuceni se skrývat v horách, lesích nebo v lepším případě malých vesničkách. Velké množství velitelů již zemřelo. Situaci zhoršil i mír podepsaný se SSSR. Nyní začaly na Balkán přicházet nové represivní oddíly, které provedly masivní obklíčení a provedly očistu oblasti.
  Oleg Rybačenko musel společně s partyzány lézt stále hlouběji do hor.
  Olympias, i když neznala osud jejich univerzálního oblíbence, si těžce povzdechla. Pak stiskla granát pevněji prsty holého dívčího chodidla a vší silou ho hodila na nepřátelský tank. E-50 právě vystřelila a vypálila smrtící projektil.
  Olympias se dokonce otřásla a ona padla na kolena. Dlažební kostka utržená z chodníku ho zasáhla do hlavy a holou patu měl spálenou rozžhaveným kovem. Dívka si promnula omráčenou hlavu se zaprášenými vlasy.
  Granát proletěl kolem, téměř se dotkl hlavně a zasáhl nakloněné čelo vozu. Došlo k výbuchu... Ale samozřejmě, 250 mm čelního pancíře, a to ani pod úhlem, nemůže prorazit granát.
  Olympias rozbila pěst do prachu a zvedla celý oblak písku. Potom zakřičela:
  - Zabijte to, zabijte to! Dáte gól do brány!
  Dívka si poklepala holení na popraskaný asfalt. Úlomek uvízl v mozolech paty. Kůže na chodidlech dívky byla tlustá jako hroch. Žila v chudé rodině a od narození se téměř neobula. Její nohy z toho však nevypadaly vůbec drsně, ale byly opálené, ladné, svůdné.
  Olympias však muže trochu děsil svým sazhenovým růstem a silnými svaly a také pěstmi s vyčnívajícími klouby. Ale postava dívky-hrdiny je nejlaskavější a široké boky byly kombinovány s relativně tenkým pasem a reliéfním lisem. Jen v oblečení, kvůli velkému hrudníku, mohla olympiáda působit tlustě. V bikinách vypadá jako prsatá atletka.
  Naštvaná dívka hodila granát znovu, tentokrát mířila na koleje. Ale smrtící současnost zasáhla tlustý pancéřový štít - zakrývající válečky.
  Olympias se otráveně přitlačila pěstí k bradě. To způsobilo, že ji bolela čelist. A hrdinská dívka zaklela:
  - Sekám jako kosa!
  Světlana se také pokusila zasáhnout nebezpečný tank, ale granát hozený dívčinou nohou lehce minul. A blondýna se začala sbírat v autě. Ale pak se objevily další dva tanky - "Lev" a "Panther" -2, střílely na všechny přístupy z kulometů. Musel jsem být extrémně opatrný.
  Americký Sherman se pokusil dostat do blízkosti německých vozidel. Měl šanci zasáhnout "Pantera" -2, pouze na palubě. Němce ale není tak snadné oklamat. Vysoká silueta Shermanu je navíc viditelná z velké dálky.
  "Panther" -2 vyplivl granát a dopadl přímo na Američanovo čelo. Vysoké auto se rozlomilo vejpůl. A rozsvítila se jako vánoční svíčka.
  Světlana naštvaně řekla:
  - Oh, jak slabé jsou vaše tanky... Lepší být techničtější, stanou se z vás Yankeeové!
  Ale Natasha, nejzkušenější bojovnice, se dokázala přiblížit Panterovi. Hodila granát... A dlouhá tlama německého auta se zkroutila do beraního rohu.
  Tank "Panther"-2, spuštěný v sérii v roce 1943. V nejnovější nejmasivnější modifikaci má čelní pancíř 150 mm, boční pancíř 82 mm v úhlu a 88 mm dělo s délkou hlavně 71EL. Od nového roku 1945 měl být přerušen ve prospěch pokročilejšího a lépe chráněného modelu E- 50. Zatím ale tento tank bojuje. Při hmotnosti 51 tun má vůz motor o výkonu 900 koní, který mu zajišťuje dobré jízdní výkony.
  A nyní, po poškození, se Panther -2 otočí a odejde. Natašce se podaří hodit další granát bosou nohou. Rozbil válečky. A rychlost německého vozu znatelně zpomalila.
  Natasha říká s radostným pohledem:
  - To je trefa! Můj kop je Boží dar!
  A dívka ukázala Němcům svůj nos. Ale z E-50 se řinuly salvy kulometné palby. A kulky svištěly přes bílé, poněkud ušpiněné vlasy Natašky. Jedna z kulek dokonce uřízla pramen vlasů. Hlavní dívka se dokonce cítila trochu lechtivá.
  Natasha zaštěbetala:
  - Jestli chceš být jako slon, sežeň banditu v blázinci!
  Dívka zvedla odříznutý pramen prsty na nohou. Natašiny vlasy jsou hedvábné, perleťové barvy, ale lehce práší. Přesto tak měkké. Dívka si jimi přejela po podrážkách. Trochu lechtivé a příjemné.
  Natashka si vzpomněla, jak ji ten chlap hladil. Jeho ruce také začínaly od chodidel, stoupaly výše k bokům a nejcitlivějšímu místu. Když vás pohladí pohledný mladý muž, je to velmi příjemné. Natasha ho téměř milovala. Milostná hra se jí líbila a vzbudila dotek svalnatého mužského těla. Ale skutečnou, romantickou lásku, když se zblázníte do muže, Natasha neměla. Už vystřídala spoustu kluků. Mnoho jejích mužů zemřelo v bitvě.
  I toto bylo prokletí války. A tady v Americe jsou svalnatí černoši. A s nimi je všechno tak neobvyklé.
  Natasha vystřelila a zastřelila černocha. Trochu líto afrického chlapce. Zabila muže bojujícího za zájmy jemu cizí. Němci jsou přece rasisté. Dívají se na černochy jako na otroky. Ale zároveň jsou Afričané zaznamenáni v zahraničních oddílech nabubřelého wehrmachtu.
  Natasha vyrobila holými prsty na nohou jakýsi fík a ukázala ho nacistům. Ano, sám národ Němců zde škody nenese. Tanky jsou příliš silné brnění na to, aby je prorazil granát nebo bazuka. Ale domorodé jednotky umírají.
  Natasha hodí granát na E-50. Máchla nahou opálenou nohou a vyrazila, kroutila boky. A granát letěl vysokým obloukem. Holé prsty zanechávaly pocit dotyku kovu. A pak granát explodoval.
  Natasha šeptá:
  - Bůh nám žehnej!
  Na dívku zavál horký vítr, jako by se jí dotkl pohledný muž. Natashka četla knihu o Tarzanovi a opravdu chtěla, aby si s ní tento muž hrál. Silnýma rukama bych si hladil holou hruď.
  Granát zasáhl ústí hlavně, ale explodoval opožděně a odletěl od kovu. Úlomky rachotily jako hrách o brnění. Zůstaly jen škrábance!
  Natasha vytáhla další granát. Ale viděl jsem, že to bylo protipěchotní. A těm protitankovým je konec.
  Dívka otráveně zavrčela. Aby ale neztrácela čas, dala si ho do holých prstů. Rozložila nohu, ohnula trup, pak ji narovnala a hodila na pěchotu.
  Půl tuctu ozbrojenců vyletělo nahoru jako pingpongové míčky. Jednomu z nich odletěly brýle a úlomky letěly několik set metrů a šly po Nataščiných zádech. Podprsenka praskla a krásná ňadra hlavní dívky byla odhalena.
  Dívka si automaticky zakryla bradavky jahodami. Pak si ale uvědomila, koho se bojí. A znovu zatřásla pistolí. Otočila se a trochu ustoupila.
  Americký pěšák střílel z bazuky. Střela zasáhla německý tank na šikmé straně, ale 160 mm pancíře přežilo, což odráželo ničivou energii. Němec střílel zpět. Jeho velkorážní dělo roztrhlo zeď.
  Natasha se pokusila zavázat si ramínka podprsenky. Dívka si myslela, že Zoya Kosmodemyanskaya byla pravděpodobně řízena v mrazu pouze v šortkách. Právě v sovětském filmu byla zobrazena v košili nebo dokonce v podobě šatů. Jedna je jen daň za pokrytectví. Ve skutečnosti ji nacisté, aby zajatou dívku ještě více ponížili, ji pravděpodobně svlékli donaha. Ano, a hladoví němečtí vojáci pravděpodobně chtěli vidět nahou hezkou a křivou dívku.
  Takže ve skutečném příběhu si hrdinka dívka nemohla zakrýt hrudník, takže měla ruce svázané za zády. Ale nestyděla se a hrdě se tvářila. Natashka dobře věděla, jaké to je chodit naboso ve sněhu. Byla otužilá a ráda se dotýkala sněhu holou podrážkou. Nataše se to líbilo a užila si to. To už je ale zoceleno léty války. A pro mladou a městskou Zoe je to zjevně bolestivé. Podrážky jsou jako hořící uhlíky.
  Naštvaná Natashka odhodila podprsenku a vykřikla:
  - Hanba je buržoazní pojem! Sovětka se ničeho nebojí a nestydí se!
  Dívka opět začala přibíjet z kulometu, nebo spíše samopalu. Metal se oteplil, ostatně Honduras jsou tropy, tam v únoru může být velké horko. Natasha má horké prsty. Musím se ukázat. Dnes je 23. února. Je den sovětské armády a to vyžaduje boj s veškerým klidem a přiměřenou zuřivostí.
  Natashka dalších pět pořezala kulkami a nešťastnou náhodou si popálila tvář o rozžhavený závěr kulometu. Nepříjemně mi samozřejmě naběhl puchýř.
  Natasha proklela:
  - No, bože, proč jsi mi a mé zemi způsobil tolik problémů!
  Puchýř svědil... Dívčí tvář je velmi citlivé místo. Dívka se snažila najít něco studeného, co by na naběhlou kouli přiložilo. Ale zkuste najít alespoň něco cool. V tomto horkém městě Navíc je jasné počasí a foukal jižní vítr.
  Natasha zjevně není v klidu. Olympias hází granátem z velké dálky, ale opět neúspěšně. A na obloze už létají stormtroopeři. Německá vozidla mají silné pancéřování a vysokou rychlost.
  Trysková letadla přicházejí ve vlnách a je to, jako by kácely pruhy lnu.
  Natasha se schovala do trhliny. Shora šlehaly fragmentační rakety. Dívka cítila, jak shora s jehlami padají kusy štěrku. Lechtalo ji to na holém krku. Krásce také píchly bradavky.
  Natasha zašeptala:
  - Tohle je masáž... Ale ne živůtek!
  Dívka cítila, jak bolestivé je svědit ji tělo téměř až k hlavě. A je tak horko a praskající tryskové rakety zvyšují horko. A je to koupel?
  Natashka si vzpomněla na přírodní ruskou koupel se smrkovými košťaty. Jak pak dívku mlátili.
  Takové zde exotické se objevily senzace.
  Natasha, aby se rozveselila, zpívala:
  - Láska a smrt! Dobrý a zlý! Co je svaté, co je hříšné! Jsme předurčeni k pochopení!
  Dívka vstala a setřásla všechnu tu lepkavou špínu a úlomky.
  Natasha zavrčela:
  - Oh, dostaneš Hitlera do rohů!
  A majorka vypálila linii na pěšáky, kteří se snažili povstat k útoku. Několik ozbrojenců naverbovaných záchytem padlo. Natashka si otřela špinavou tvář, oči ji štípaly. Válečnice si odplivl a pokřižoval se.
  Znovu zahájil palbu z kulometů, ozbrojenci se plazili. Zrzavá Angelica také hodila granát bosou nohou. Současnost vyskočila a zasáhla nacisty. Bylo zabito deset lidí.
  Zrzka zpívala:
  - Na světě je mnoho dobrého, jen je pokrytý sněhem!
  A dívka zahájila palbu ze samopalu, jen ne rukama, ale obratnými prsty, bosýma nohama.
  Angelica střílela přesně a zavyla:
  -Udeřil! Udeřil! Další trefa! Další rána a je to tady... Mocný démon, Boží dar, dělá horní hranici!
  A rukama házela dívka střepy skla. Udeřila nacisty a cvrlikala:
  - A pro ty, kteří nechtějí žít v míru... Děláme z nich hara-kiri!
  Japonci se opravdu ukázali. Tito bojovníci s přivřenýma očima. No, jak takové hara-kiri neudělat.
  Angelica vyložila sponu kulometu, zvedla granát holými prsty a hodila ho po samurajovi. Dostali dárek, několik zmrzačených Japonců, kteří odletěli různými směry.
  Angelica vyplázla jazyk a zamumlala:
  - Jsem super válečník! A nepřítel zabil hyper!
  Číňané, naverbovaní Japonci v okupovaných oblastech Nebeské říše, šli do bitvy. Čínskí válečníci kráčeli neohroženě a dívky, které vyložily své samopaly, byly nuceny couvat.
  Mirabella kovové bosé nohy úlomky sádry a skla. Ostatní dívky udělaly totéž. Stalo se to velmi obtížné.
  Objevil se Shturmlev, silný stroj s proudovým bombardérem. Tady je takový dolbanet - nebude se to zdát dost.
  První výstřel zaburácel... Světlanu, Angeliku a Olympias vyvrhla výbušná vlna jako fontánu obrovské velryby. Dívky letěly několik desítek metrů a bouchly bosými nohami přímo do ohně.
  Odtamtud děvčata vyskočila opařená a popálená. Plácali holými podrážkami o uhlíky.
  Angelica otráveně zasyčela:
  - Býk je nejdřív pod sekerou a pak se smaží! A byli jsme nejprve smažení a pak pod sekerou!
  A komsomolka se smála! Ale pak byla smutná. Vzpomněl jsem si, že její přítel byl v zajetí. Němci mladou dívku svlékli a začali přinášet oheň do její nahé hrudi. Taková hrozná bolest. Dívka křičela a jemná kůže byla spálená. Tito fašisté se ukázali jako bigotní. Ani se neptali, ale navíc rozdělali oheň pod bosýma nohama zajatce. Komsomolec nakonec mučení nevydržel a na bolestivý šok zemřel.
  Angelica si na to vzpomněla a plácla do žhavého uhlí. Před ní je olympiáda. Tahle vesnická dívka má opálenou kůži a nemůžete ji vzít foukačkou. Proč ne superman holka? Olympias vidí bazuku s granátem, který upustil mrtvý americký voják. Nohou to zvedne, hodí do náruče. A ze všech stran zasadil.
  Projektil letí a zasáhne nucené Číňany. Spousta výkřiků a sténání. Masa mrtvol. A useknuté končetiny.
  Olypiáda zpívala starodávnou píseň:
  - A samuraj letěl k zemi! Pod tlakem oceli a ohně!
  Dívkám konečně došly uhlíky. Jejich půvabné, bosé nohy to dostaly.
  Světlana, jako nejněžnější z nich, sebou škubala a třela si holé chodidla ve snaze zmírnit svědění.
  Olympias, která od raného dětství běhala bosá ve sněhu, na takovou maličkost nedbala.
  Hrdinská dívka zpívala:
  - A vy si představujete, že jsme se ponořili do čerstvého mléka.. Odměnou je věc, která přichází s časem!
  A bojovnice vzala nohou odštípnutý a velmi těžký kus dlaždice. Houževnatě ji držela holými dívčími prsty, roztočila ji a vystřelila směrem k nepříteli. Tři Číňané byli oběťmi současnosti smrti, jejich hlavy byly rozdrceny.
  Angelica řekla se spokojeným pohledem a střílela na nepřítele:
  Jsme skvělé ženy!
  Světlana, aby trochu zmírnila svědění v jejích spálených, nebo spíše spálených nohách, zpívala:
  - V naší vlasti jsou ženy,
  Čím jezdí, žertují letadlo ....
  Čest je pro ně cennější než život,
  Bude snadné zabít protivníka!
  
  Jsou zrozeni k vítězství
  Oslavovat Rus po staletí!
  Koneckonců, naši pradědové -
  Pro ně okamžitě shromáždil armádu!
  A Světlana čmárala ze samopalu. A udělala to velmi šikovně. Aby každý cítil - tohle je bojovník od Boha! Když ne od Všemohoucího, tak z Marsu určitě!
  Natasha také střílela. Spolu s Mirabelou byli nuceni ustoupit a posbírat klipy od mrtvých amerických vojáků. Dívky padaly na záda a střílely nohama - takhle to zvládly lépe. A udělali to úhledně. Na dívky postupovala směs čínských a afrických jednotek. A válečníci mlátili.
  Natasha zpívala:
  - Svět není šachovnice...
  Mirabela zachytila tento průchod a vyhubila žluté a černé žoldáky.
  - A čísla nejsou kulatá nula!
  Natasha přidala k řadě žluté a černé:
  - Útočí na nás úzkost!
  Mirabela vystřelila s přesností Robina Hooda a zaštěbetala:
  - A kůň se řítí do ohně!
  Dívky, střílející zpět, se stáhly za minové pole. Na dárky narazili čínští a afričtí bojovníci. Začali podkopávat, vyskočili, trhali je na kusy a krvavý nepořádek.
  V dálce se objevilo několik tanků Panther-2. Střílí a bojí se vystrčit nos. "Lev" -2 se pohybuje vpřed a také chrlí jiskru. A tady je plamenometný tank "Rhino", slintající, s paprsky plamenů.
  Ale nejimpozantnější je Shturmlev. Jeho raketomet není příliš rychlý, ale je zničující.
  Natasha šeptá:
  - Rusové, Rusové - není klidný osud! No, proč být silnější - potřebujeme potíže!
  Ve skutečnosti bojují daleko od Ruska. Ale je jasné, že Wehrmacht, který dobyl Spojené státy, se vrátí, aby tlačil na SSSR. A Američané pro dívky jsou tak milí a drazí.
  Natashka zase přibíjí, z jejích hitů jako by pod lopatami praskaly dýně a hlavy. Dívka dostane úlomek na nohu. Na bérci bobtná řez. Kráska praskla kost a zaštěbetala:
  - Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je zvučný -
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Cesta, osvětlování komunismu!
  V tu chvíli Olimpiada ze všech sil vrhla na Shturmleva granát. A sovětské dívky měly nakonec štěstí. Pancéřová čepice spadla, sovětský dar letěl přímo do široké tlamy. Na vteřinu všechno zamrzlo. A jak to pak vybuchlo. Bylo to jako shodit atomovou bombu. A německé tanky se rozprchly různými směry.
  Nacisté dobyli Toronto a přesto byli schopni na podzim vstoupit na toto území USA ze severu.
  Američané pomalu, ale jistě podlehli. Často se vzdali a snažili se udržet své pozice.
  Němci je ale porazili jak na souši, tak na moři.
  Už v pozdním podzimu Němci obklopují Philadelphii. Vyhrávat jedno vítězství za druhým a řvát jako čert.
  Gerda s posádkou tanku, jako vždy navrch. A vyceňuje zuby, rozbíjí americké tanky a zpívá:
  - Tygří drápy, síla oceli,
  Výbuch...
  Vidíme daný nacismus,
  Z Evropy Čingischána!
  A s holými prsty, jak stisknout joystick. A znovu střílet na Američany.
  Charlotte střílí další a její přesné rány. A Magda ji následovala s Christinou.
  Philadelphia tedy padla. Němci postupují vpřed a do zimy dorazili do New Yorku. A tam, jak porazí nepřítele. A z TA-500 budou shazovány bomby o hmotnosti deseti tun.
  Truman poté, co Němci obklíčili New York a Washington nabídl mír. V reakci na to požadavek na bezpodmínečnou kapitulaci.
  V lednu následoval útok na Washington. Německé pyramidové tanky bojovaly.
  Čtvrtý den útoku posádka kapitulovala. A o pět dní později Spojené státy kapitulovaly.
  Tak skončila válka na západě... Přesněji řečeno skoro skončila. Němci pokračovali v postupu, dokud nezískali celou Latinskou Ameriku...
  Se SSSR bylo stále příměří. Třetí říše strávila kořist, vytvořila nové divize. Stalin stále obnovoval zničenou ekonomiku a sbíral síly.
  V oblasti stavby tanků se SSSR příliš nedařilo, vzniklo pouze vozidlo T-54 a malý počet tanků IS-4. Dlouho nebylo možné sehnat pořádné auto. A 20. dubna 1953, využil toho, že Stalin zemřel 5. března, Hitler znovu zaútočil na SSSR. Byl učiněn pokus o světovou hegemonii.
  Bez Stalina sovětská vojska odolávala spíše slabě. A síly byly nevyrovnané. Do války navíc vstoupilo Japonsko i Türkiye.
  O měsíc později německé pyramidové tanky obklíčily Moskvu a dobyly Kavkaz. A o tři měsíce později jsme už byli na Uralu. Bohužel, příliš nerovnoměrné síly. Navíc ve vedení SSSR panují neshody.
  Stručně řečeno, po pěti měsících války byl SSSR konečně obsazen Třetí říší a Japonskem.
  Dále se zdálo, že lidstvo konečně našlo jednotu. Na světě jsou ale dvě supervelmoci - Třetí říše a Japonsko. A Hitler 20. dubna 1956 zahajuje další válku. Útočí na Japonsko.
  A dívky se účastní bitvy. Gerda je čarodějnice útočící na samuraje.
  A dívky z Rudé armády. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiáda, Světlana, Augustine, Aurora. A to dále. Všechny tyto dívky mají společné - bojují naboso a v bikinách.
  A dělají to velmi efektivně. Drtí Japonsko... Pod údery německých a koaličních klubů samurajové prchají a ustupují.
  Gerda a Charlotte spolu bojují na pyramidální nádrži. Dívky střílejí na Japonce, rozbíjejí auta a zpívají:
  - Jsme super, super šampioni! A rozdrtíme všechny brouky!
  Gerda stiskla tlačítko na joysticku holými prsty, srazila japonské auto a zašeptala:
  - Jsem válečník, který má v hlavě počítač!
  Charlotte také vystřelila, rozřezala auto samuraje a zapištěla:
  - A můj doprovod, ať je to nejjasnější a nejúžasnější!
  A také jak vezme a ukáže jazyk!
  Dívky ničí Japonsko... Samurajové přicházejí o své kolonie, lodě a tanky.
  Japonská technika se s německou nedá srovnávat. A nacisté mají více vojáků. Jsou tedy velmi úspěšné. A samurajové dělají jen to, z čeho se radují a ukazují zuby. Přesněji řečeno, jsou smutní, ale jejich zuby stále obnažují.
  Několik měsíců bojů a Čína, Indočína a další země byly znovu dobyty. Nacisté se vylodili v samotném Japonsku.
  Tam se bitva rozvinula a nacisté použili jaderné zbraně. A tolik ničení a ničení.
  Ano, samurajové měli smůlu! Pod takovým klubem spadali. Úplný konec!
  A obecně vše vypadá velmi vtipně.
  Sovětské dívky položily samuraje na kolena a přiměly je líbat jejich bosé nohy.
  Krásky vzpomínají, jak je nacisté zklamali. A je to velmi cool.
  Alenka a Nataša zpívají:
  - Destrukce je vášeň, bez ohledu na sílu! Moc vždy pila krev někoho jiného! No, láska vládne v srdci!
  A také jak zasáhnou samuraje. A jak vyvíjejí tlak a z kulometů budou sekat čáru.
  Ale Tokio už padlo... Válka trvala šest měsíců a skončila vítězstvím Wehrmachtu.
  A 1. ledna 1957 Němci zaútočili na Turecko a porazili ho také. Poté byly všechny ostatní země světa zahrnuty do Třetí říše.
  Formování jednotné říše bylo dokončeno. Již v roce 1947 letěli Němci do vesmíru a v roce 1958, 20. dubna, přistáli na Měsíci. Tak začala éra expanze vesmíru. Hitler zemřel v roce 1959, dva dny před svými sedmdesátými narozeninami.
  Krátce před tím se konalo referendum o zřízení monarchie a Führerovi se podařilo jmenovat svého dědice. Stali se jedním z četných Hitlerových synů získaných umělým oplodněním.
  Fašistický režim byl krutý, ale přinesl na Zemi pořádek. Postupně více a více lidí přijímalo občanství říše.
  Země se vyvíjela podle plánu a využívala výdobytků vědy a postupně vyřešila problém hladu, epidemií a nezaměstnanosti.
  Porodnost byla kontrolována, zločin byl úspěšně potírán. V roce 1974 lidé letěli na Mars. A o rok později na Venuši. V roce 1979 na Merkuru. V roce 1980 na měsíce Jupitera. A v roce 1987 přistáli na nejvzdálenější planetě Pluto. Proběhl průzkum vesmíru.
  V roce 2000 udělil císař Německa a celé planety Země, Fridrich Třetí a syn Hitlera, občanství Třetí říše všem lidem na planetě Zemi. A bylo oznámeno o formální rovnosti všech ras a národů.
  A v roce 2017 začala první mezihvězdná výprava na jiné světy.
  V roce 2019 byl zavražděn Fridrich Třetí a Franz se stal novým císařem. Jeho vláda byla krátká. O dva roky později došlo k vojenskému převratu a Hitlerova dynastie konečně padla. A k moci se dostali republikáni.
  Bylo oznámeno oživení demokracie a systém více stran. Nacismus postupně vymřel.
  V roce 2030 požádal o volbu nejvyššího koordinátora lidského státu. Stala se z nich Alenka, čarodějnice, které už bylo přes sto let. Dívka však vůbec nestárla a v průběhu let se nezměnila. Celou dobu svalnatá a mladistvá, svěží a krásná.
  Nařídila zničení všech pomníků Adolfa Hitlera a spálení jeho portrétů.
  Poté Alenka pokračovala v expanzi do vesmíru... Na sto let se lidé usadili v polovině galaxie.
  Pak vypukla válka, civilizace dýchala fluor. Ale není to všechno tak děsivé. Pozemšťané, kteří mají pokročilejší technologie, zvítězili.
  A po několika staletích se celá galaxie již stala člověkem a několik sousedních.
  A tady je dalších sto let a objevili způsob, jak se pohybovat v čase. A vytáhnout lidi z minulosti, než zemřou. A pak je nahradit bio-modely.
  Hitler byl tedy před svou smrtí odstraněn a přenesen do budoucnosti. Proběhl proces s největším diktátorem všech dob a národů. Rozhodli se ho uznat vinným z obludných zločinů a odsoudit ho k miliardě let vězení, protože trest smrti nemůže být v humánní supercivilizaci.
  Hitler byl omlazen, proměněn v asi třináctiletého chlapce a poslán do kolonie, kde byli vězněni další nacističtí zločinci, kteří se také stali dětmi.
  Tam studovali, pracovali, žili za mřížemi.
  Ti, kteří se chovali slušně, byli usnadněni podmínkami zadržování: brali je na výlety, dostávali bohaté jídlo. Mladí trestanci měli dobrý život: oddělené cely s gravitačními kamerami, koupelny a počítače, tělocvičny a volný čas.
  Pravda, volného času je málo a musel jsem fyzicky pracovat - ergoterapie pro zločince. Ale to není děsivé v mladých tělech.
  Adolf Hitler byl chlapec a nevyrostl. Ale zároveň, fyzicky zdravý, jsem se cítil skvěle, výborný stůl. Vězni mají také lidská práva.
  Čas od času byl bývalý Fuhrer za dobré chování vzat na hvězdné lodě a dovoleno mu navštívit jiné světy.
  Postupem času se pracovní terapie omezila a čas na zábavu a hry přibýval.
  Uplynula staletí. Lidstvo se rozšířilo po celém vesmíru. A pak konečně následovala amnestie a Fuhrer byl propuštěn. Na rozdíl od svých mnoha obětí vůbec netrpěl. Právě začala nová velká válka s civilizací motýlů z jiného vesmíru a bývalý Fuhrer se dobrovolně přihlásil do armády. A velitelkou nad ním se stala půvabná Gerda, která byla jako všichni obyvatelé lidské, univerzální říše nesmrtelná a věčně mladá.
  
  
  GENERÁLNÍ TAJEMNÍK SHELEPIN
  Příběh se trochu posunul a pokus o Leonida Iljiče Brežněva proběhl v roce 1965 a dopadl úspěšně. Generálním tajemníkem se stal mladý předseda KGB Shelepin. Zatímco Kosygin zůstal premiérem. Shelepin začal utahovat šrouby a dávat věci do pořádku. Prodloužil se pracovní den, zavedly se přísnější tresty včetně vězení za pozdní příchod do práce a nedodržení pracovních norem.
  Stalin byl rehabilitován a kult osobnosti obnoven. A řada dalších příkladů utahování šroubů. Boj proti opilství a reforma Kosygin.
  A pak cenová reforma.
  SSSR se za Brežněva rozvíjel ještě rychleji než ve skutečné historii a Šelepin, spojující prvky tržní ekonomiky a tvrdého stalinského biče, dosáhl významných výsledků. Šelepin navíc s ohledem na klesající porodnost zavedl drakonické daně pro svobodné mládence, bezdětné rodiny a rodiny s jedním dítětem. Byly zakázány potraty a antikoncepce se prakticky neprodávala.
  Zvýšily se přídavky na děti.
  To také vedlo k vyšší porodnosti, zejména v ruských oblastech SSSR. Růst populace byl mnohem vyšší než ve skutečné historii.
  Shelepin také vybudoval vojenský potenciál a předběhl Spojené státy v jaderné energii a ano, také v konvenčních zbraních. A byl tu také Vietnam... Autorita USA ve světě padla, uvnitř země nastaly kolosální potíže.
  Začala politika détente... Doprovázel ji rychlejší ekonomický růst v SSSR. Šelepinovo tvrdé vedení přineslo lepší návrat než Brežněvův liknavý styl. A populace rostla rychleji...
  SSSR stále aktivněji pronikal do Afriky a v roce 1979 vyslal vojáky do Afghánistánu.
  A moskevská olympiáda v roce 1980 byla kolosálním triumfem! Zlato bylo oceněno více než sto padesát sovětských olympioniků.
  A pak zaútočila sovětská armáda a Írán, kde se moci chopil Homeni.
  Porazili Íránce docela rychle, ale pravda utrpěla určité ztráty.
  Část Íránu se stala součástí SSSR. Kdekoli etničtí Ázerbájdžánci žili, připojili se k Ázerbájdžánu. Turkmenistán dostal část a Kurdové se na poli referenda stali sovětskou socialistickou republikou.
  SSSR poprvé od roku 1945 rozšířil své hranice. Část Íránu se stala iráckou a Saddám Husajn se připojil k Varšavské smlouvě.
  Poté do SSSR vstoupil sever Afghánistánu s Uzbeky a Tádžiky.
  Pak byla válka s Pákistánem - SSSR a Indií. Následovalo dobytí velkého území.
  O pár let později se konala referenda a Pákistán se stejně jako jih Íránu a Afghánistán stal součástí SSSR.
  V Jugoslávii vypukla občanská válka a byla také obsazena sovětskými vojsky a poté Albánií. Poté i tyto země vstoupily do Varšavské smlouvy.
  USA byly v krizi, zvláště za Reagana. Pryč jsou masové nepokoje černochů a jiných barevných lidí. Ekonomika dále klesla.
  V roce 1977 byla v SSSR přijata nová ústava, která učinila formu vlády autoritářštější v osobě předsedy SSSR. A odtržení republik od Unie je zakázáno.
  A v roce 1988 se konaly první prezidentské volby v historii sovětského impéria!
  Samozřejmě, Shelepin je vyhrál... Zisk téměř o sto procent. SSSR dosáhl svého vrcholu rozvoje. V roce 1990 irácká vojska dobyla Kuvajt, Saúdskou Arábii, Brunej, Spojené arabské emiráty, Omán...
  Ceny ropy vyletěly...
  Krize ve Spojených státech eskalovala. Nový prezident Bush se doslova potácel pod ranami osudu. Černoši se vzbouřili... A po zvolení Billa Clintona v roce 1992 se Spojené státy úplně rozdělily...
  Začala občanská válka a masakr.
  V roce 1993 Shelepin znovu vyhrál prezidentské volby v SSSR.
  V roce 1995 sovětská vojska obsadila Aljašku a o měsíc později tam uspořádalo referendum o připojení k SSSR ...
  Ve skutečnosti se tak ztělesnil další sen - vrátit se do Ruska, samozřejmě hloupě prodané Aljašky.
  Zdálo se, že vše jde podle plánu... V roce 1997 obsadila sovětská vojska Finsko a uspořádala tam referendum o začlenění do SSSR. Tak byla zorganizována další sovětská republika.
  I když to bylo drsné!
  Další boje v Saúdské Arábii stále probíhaly, když vypuklo islamistické povstání, ale byly rychle potlačeny.
  V roce 1998 byl Shelepin zvolen na třetí funkční období.
  SSSR zaútočil na Turecko, zvláště poté, co se NATO zhroutilo. A přidal ji do svého týmu.
  V roce 2000 konečně Shelepin, který žil dlouhým a rušným životem a vládl SSSR 35 let - porazil předchozí výsledek Stalina, zemřel.
  Systém moci byl poměrně stabilní a autoritářský. Místopředseda zdědil pravomoci až do nových voleb. A stal se z nich Gennadij Zjuganov. Kdo udělal dobrou hardwarovou kariéru.
  SSSR nějakou dobu neprováděl žádné zabavení... Po krizi se Evropa sama připojila k RVHP a Varšavské smlouvě.
  Vztahy s Čínou se ale zhoršily. Rivalita sílila.
  V samotném SSSR zůstala díky demografické politice porodnost velmi vysoká. To ale vedlo k přelidnění a nedostatku potravin.
  Plánovaného hospodářství byl vždy nedostatek. A ačkoliv v průmyslu rozvoj techniky a výstavba nových továren umožnily nějak se s nedostatkem zboží vypořádat, v zemědělství je mnohem obtížnější objemy zvyšovat nátlakem a traktory. Vychovat zemědělství není tak snadné.
  Ve volbách v roce 2003 byl zvolen Zjuganov - s devadesáti devíti procenty a culíkem. Ale byly nějaké problémy... Hlavně s jídlem.
  A není kde kupovat - Evropa se stala socialistickou, Spojené státy zmítá občanská válka. V Brazílii a Argentině toho moc neseženete. Samozřejmě problémy.
  SSSR se ocitl v malé potravinové krizi. Což brzy nabylo chronického charakteru, ale v roce 2008 byl Zjuganov znovu zvolen prezidentem. Pozice diktátora se ukázala jako stabilní. Nedostatek potravin se ale prohloubil... V roce 2011 byly v SSSR sníženy přídavky na děti a znovu legalizovány potraty.
  Začali se potýkat s velmi vysokou porodností zejména v muslimských oblastech SSSR. Sovětská vojenská mašinérie přitom bojovala v Africe a vytlačila Nebeskou říši z Indočíny. V roce 2013 byl Zjuganov znovu zvolen.
  Ale tentokrát bylo procento o něco nižší. V SSSR zesílila snaha o demokracii. Lidé chtěli více svobody. Zjuganov navrhl:
  - Pojďme vyřešit pár stran!
  A skutečně dva další registrované: LDPSS a SDPSS. Začali hrát zdání demokracie. Zjuganov dal médiím trochu více svobody.
  Ve volbách v roce 2018 bojovali proti Zjuganovovi dva kandidáti: Ksenia Sobchak a Vladimir Žirinovskij. Volby se konaly poprvé na alternativní bázi. A nečekaně Zjuganov málem prohrál s mladou Ksenií Sobčakovou - která získala dvacet devět procent hlasů - a málem způsobila druhé kolo.
  Poté byli všichni přesvědčeni, že v SSSR je demokracie. Na televizních obrazovkách se objevily nahé dívky a krvavé akční filmy.
  V zahraniční politice byly vyhrocené vztahy s jediným skutečným konkurentem SSSR - Čínou. A co dva ptáci na jedné planetě spolu nemohou vycházet!
  USA jsou v hlubokém úpadku a nemohou hrát významnou roli. A Aljaška je sovětská. Všechno je tak pověšené...
  SSSR je stále v deficitu a potravinové krizi, i když vojensko-průmyslový komplex funguje velmi dobře.
  A nyní, v roce 2023, se v Rusku konají nové prezidentské volby... Ještě demokratičtější a nečekaně vyhrají... mistr světa v boxu Sergej Kovalev. Ale to je jiný příběh!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV JE PREZIDENT RUSKA
  V jedné z variant alternativního vývoje dějin se ve volbách v roce 1996 na třetí místo nedostal Lebeda, ale Vladimir Žirinovskij. No, v zásadě to v reálné historii všichni očekávali.
  Kdo by si po neúspěchu ve volbách do parlamentu KRO v čele s Lebedem pomyslel, že v prezidentských volbách v Rusku vystoupí tak silně? Ale Žirinovskij se přesto v podmínkách tvrdé konkurence umístil na druhém místě a měl alespoň deset procent. Takže... V každém vítězství a porážce je prvek náhody a štěstí.
  Stejně jako triumf Zelenského na Ukrajině, Lukašenka v Bělorusku a Putina v Rusku. Stejně jako úspěch samotného Žirinovského v roce 1993.
  Ale tady to trvalo a při Lebedově štěstí. Žirinovskij navíc v televizních debatách tvrdě vystupoval a pohrozil Jelcinovi oběšením a řekl, že Duma bude poslouchat pouze jeho. A docela příznivě se srovnával s Hitlerem - připomínaje úspěchy tohoto velkého diktátora!
  Jak za sedm let ekonomika vzrostla dvaapůlkrát, zmizela nezaměstnanost a jedenapůlkrát vzrostla porodnost. Kriminalita klesla třikrát. A tak to bude i za Žirinovského! Pokud jde o všechno ostatní, Žirinovskij nezařídí genocidu a nebude bojovat se Spojenými státy! A jaderné zbraně ochrání před jakoukoli agresí!
  Vše se povedlo a Žirinovskij si připsal patnáct procent a s velkým náskokem obsadil třetí místo.
  A v řadách Jelcina panika: špatně spočítaná. Co dělat? Snažili se získat Žirinovského na svou stranu. Komunisté ale Vladimiru Volfovičovi slíbili mnohem víc: jemu osobně post tajemníka bezpečnostní rady a asistenta prezidenta pro vojenské otázky a dalších pět míst ve vládě. Včetně ministra zahraničních věcí pro Mitrofanova a post ministra vnitra pro Abalceva.
  Jelcin samozřejmě nemohl tolik slíbit. Příliš mnoho příspěvků již zaplaceno.
  Do Jelcinova týmu byl pozván pouze Lebed, který obsadil páté místo, ale proti oběma prezidentským kandidátům byl Javlinskij.
  A pak Jelcin dostal infarkt z přetížení duševního neklidu. Není síla povstat a provést převrat.
  Stručně řečeno, Zjuganov vyhrál druhé kolo a došlo ke změně síly. A inaugurace se shodovala s útokem na hlavní město republiky, Groznyj, Čečenci.
  Ale pak byli militanti uvězněni. Většina z nich byla zničena během útoku na Groznyj. Poté ozbrojenci v čele s Yandarbijevem znovu požádali o milost. Žirinovskij však trval na pokračování války. A Zjuganov to schválil. Partyzánská válka pokračovala několik let, ale pak teroristům postupně došel dech. V Rusku za komunistů začal vzestup, ekonomika se začala rychle rozvíjet.
  Kombinace plánovaných metod a tržních prvků přinesla působivé výsledky. A ekonomika rychle rostla. Zjuganov byl snadno zvolen na další období a poté upravil ústavu, což mu umožnilo neomezeně se ucházet o prezidenta. To se potvrdilo v referendu. A v roce 2004 byl Žirinovskij zatčen a jeho strana byla zakázána. Zjuganov zasáhl proti svým politickým odpůrcům. Vztahy se Západem jsou poměrně napjaté. A v roce 2014 se Rusko zmocnilo i Krymu. V důsledku toho se studená válka obnovila . A Rusko se dostalo pod sankce. Ale Zjuganov zahrnul do složení Rusko a jihovýchod Ukrajiny. A rozšířil impérium. Co způsobilo kolize. Po nástupu Trumpa k moci se situace ještě více zkomplikovala. Rusko vedlo válku v Sýrii a zřídilo základnu ve Venezuele. Situace byla na pokraji jaderné války. Pak Západ navrhl variantu svržení komunistů od moci.
  Pouhé odstranění Zjuganova je však málo užitečné. Musíte dát svého muže. A pak byla Natasha Sokolova navržena pro prezidentské volby v roce 2020!
  Natasha Sokolovskaya je taková dívka, že dokáže porazit každého soupeře. A nikdy se nevzdávat. Že je proti ní nějaký starý Zjuganov. Který je vyloženě nemocný a už dvacet pět let říká to samé.
  A tady je ta intrika. Navíc je Nataša o čtyřicet let mladší než Zjuganov a velmi krásná!
  A ruská ekonomika je opět v krizi a vyrábí se spousta nepotřebného zboží. Nataša je také hrdinkou Ruské federace jako válečnice. Ta samozřejmě může konkurovat starému, nemocnému, unavenému diktátorovi. Zjuganov se navíc stal příliš konzervativní a soukromého obchodníka tak vyždímal, takže byl nedostatek mnoha věcí. Zvlášť když byl rozdrcen soukromý obchod. I olej a mýdlo se staly vzácností, znovu se objevily kupony na mnoho produktů. Stárnoucí Zjuganov se stále více stával horlivým nepřítelem kapitalismu.
  A požadoval více socialismu!
  Natasha Sokolovskaya slíbila, že vrátí hojnost komodit za nízké ceny, konkurenci a soukromý majetek. A vůbec, vrátit skutečnou demokracii, včetně přenesení panenky! A co lidé, unavení nedostatkem tyranie cenzury, ovládaní médii, to vše zuřivě podporované. A Natasha snadno nasbírala dva miliony podpisů! Přesunut do bitvy pod heslem: "Buďte svobodní a zbohatněte!"
  Dívka byla velmi bojovná a na shromáždění přišla pouze v bikinách a bosa.
  Kráska, mihotavá s holými podpatky, cvrlikala:
  - Odstraňme komisaře z továren! Ať každá továrna patří dělníkům! A půda pro rolníky!
  A je to velmi křivá dívka! A její svaly jsou jako ocelolitina.
  A jak zpívat;
  Jsem sokolem míru a války
  Zrozen pod nejjasnější hvězdou...
  Věrní synové vlasti -
  Láska - skvělá, opravdová!
  
  Vytvoříme krásný svět
  Ve kterém teď bude štěstí...
  Ať svítí cherubínské slunce
  Svaté, vznešené Rusko!
  
  Dosáhneme svých snů
  Krásnější to ve vesmíru nebude!
  Zvedněte šermíře i vy
  Ať je štěstí vaším místem!
  
  A krása ve vesmíru
  Je čas zazářit pro mou velkou vlast!
  I když dívka běhá bosa
  Brzy budeme žít věřit za komunismu!
  
  Majestát krásy vysokých hor,
  A zlaté stepi s voňavým kobercem!
  Smeteme smetí z vesmíru
  Věřte, že nebudete litovat života!
  
  A na světě bude všechno v pořádku,
  Komunismus zvítězí všude!
  Kdo je v rukou dláta v srdci,
  Kdo miluje kulomet a náboje!
  
  To, co děláme, bude navždy
  Postavme města, vtipkujme na Marsu!
  Slované, ta síla je přece strašně velká -
  Řekneme lidem na světě - ahoj!
  
  Krev, která teče, je k setí,
  Ke kterému rostou semena lásky!
  Ať je to v sublunárním období dobré všem,
  Kdybys nebyl jen papouščí rytíř!
  Po takových písničkách můžete tančit, skákat a poskakovat bosýma nohama. A ta dívka je obecně úžasná a super třída! Holými prsty na nohou roztrhala portrét Zjuganova.
  Komunisté řvou a lid se raduje: každý chce změnu! A v ekonomice a politice a více demokracie.
  Abyste si mohli dělat legraci z diktátorů a finančních es v médiích. Komunistickou stranu začali lidé také nenávidět. S nostalgií zavzpomínali na časy Jelcina, kdy byly obchody plné zboží a v televizi se promítaly nahé ženy a zajímavé politické pořady. Tak to bylo dobrý!
  Mnozí vzpomínali na zajímavou politiku a bouřlivý parlament. Ne jako teď - když jsou v Dumě jen komunisté a ti pořád hlasují pro!
  Všichni měli plné zuby Zjuganova a lidé, kteří žili hůř a hůř, chtěli změnu!
  Krásná Natasha Sokolová to slíbila! Že dojde ke změnám a novým úspěchům. Že Rusové nejen že jako první poletí na Mars, ale bude se jim i lépe žít než v USA. A že hory přenese! A hory roztajou a lesy shoří!
  Předvolební kampaň už ale běží. Dívka nabírá na síle. A dokonce i pískání:
  - Budu jako Gagarin! A slibuje hory zlata!
  A jak to začíná skákat. Zkrátka volby skončily a novou prezidentkou se stala Nataša Sokolovská!
  Zjuganov dostal infarkt! A Natasha navrhla:
  - Vytvořme jeden stát s Amerikou!
  A konala se referenda a vznikla společná říše!
  Tady pohádka končí, a kdo poslouchal dobře!
  CARS ALEXEJ NIKOLAEVIČ - VELKÝ
  Další AI, kdy 5. ledna 1905 došlo k pokusu o atentát na cara Mikuláše II. A jen pár centimetrů nestačilo k tomu, aby byl císař zasažen brokem. Ale kdyby jen trochu... Car zemřel a nominálně se panovníkem stal jeho syn Alexej Nikolajevič Romanov. A Nikolaj Alexandrovič Romanov byl pod ním jmenován regentem. Muž mimořádné mysli, tvrdý a odhodlaný.
  Prvními kroky nového císaře byly nahrazení Kuropatkina Brusilovem a Rožděstvenského Nebogatovem.
  Pozice Ruska ve válce s Japonskem byla obtížná. Port Arthur už padl. Ale síly jsou v Mandžusku stále významné. Kvalita ruských jednotek navíc vzrostla s příchodem vybraných pluků z evropské části Ruska.
  A Japonci naopak položili své nejlepší pluky v předchozích bitvách a poblíž Port Arthuru.
  Takže Kuropatkin měl v bitvě u Mukendu všechny šance. Jen sám Kuropatkin byl nedůležitým velitelem.
  Ale Brusilove, to je opravdu velký vojenský talent. A je připraven bojovat s nepřítelem přibližně stejné síly. A puška ruských vojáků je lepší než japonská a vojáci sami budou lepší.
  Brusilov se na bitvu dobře připravil. Pokryl boky, dostal se do obrany. A posílena. Jeho plán bitvy byl jednoduchý: oslabit Japonce v obraně, a když jim dojde dech, vyřešit věc jedním protiútokem.
  Brusilov je samozřejmě stratég, ale Kuropatkin ne.
  A bitva začala v únoru a trvala dva týdny. Brusilov měl mimo jiné know-how, celý prapor krásných dívek. Byl narychlo rekrutován ze svobodných a mladých krásek, měsíc trénován a vržen do bitvy.
  Nejzajímavější bylo, že všechny dívky byly bosé. A to jim dalo sílu od Matky Země a učinilo je nezranitelnými kulkami a granáty.
  Dívkám velela Anastasia Orlová a čtyři její asistentky: Nataša, Zoja, Augustina a Světlana.
  Poté, co se chopily obrany a vytáhly zákopy, dívky čekají na Japonce ... A nyní se samurajové plazí v tlustých řetězech. Dělostřelectvo začíná střílet.
  A dívky vzaly do rukou pušku Mosin. A vystřelme z dálky na Japonce.
  Jsou to dobře míření válečníci, mnozí z nich jsou sibiřští lovci. Bojují s holýma nohama, navzdory únoru, v krátkých sukních a otevřených břiše.
  Střílí a zpívají si:
  - Rusko bylo po staletí známé jako světec,
  Náš velký král je prostě Alexej,
  Jsi hodný syn, znáš Nicholase,
  A srdce je ještě věrnější mysli!
  Válečnice střílejí přesně a vyřazují Japonce na dálku.
  Palit Anastasia a říká:
  - Pro vlast, nádherný sen!
  Pak Nataša vystřelí, srazí Japonce a zakřičí:
  - Za naši svatou Rus!
  Palit Zoya, sráží nepřítele a syčí:
  - Ne, nepřítel má šanci!
  Střílí přesně a Augustina:
  - Pro budoucí generace!
  Lupit a Světlana srazili dva Japonce:
  - Za svatá jména!
  Válečníci, pro jistotu: fakt super!
  A Japonci se plazí s těžkými ztrátami. I když se přibližují. Dívky ale pálí přesně a bez přestání. Střílet a střílet. Střílet a střílet. A oni se nevzdávají. A když se samurajové dostali velmi blízko, dívky začaly házet granáty bosýma nohama. A demonstrují svou nepružnost.
  A bosé nohy házejí na samuraje zabijácké zbraně. A teď Japonci stenčují pevnůstky. Oslabuje jejich impuls. A v samotném přístupu se s nimi válečníci setkávají se šavlemi a bajonety. Dokončete posledního samuraje.
  A zpívají s velmi nadšeným pohledem.
  Poté, co vyčerpali Japonce v obraně, zahájili ruské jednotky pod vedením Brusilova rozhodující ofenzívu a zahnaly Japonce na jih. Brusilov, zvláštní ke Kuropatkinovi, jednal rozhodně a řídil samuraje bez zastavení. A podařilo se mu okamžitě dobýt Port Arthur, přímo na ramenou nepřítele.
  Do města vtrhl prapor bosých orlů Anastasie Orlové.
  Uháněli kolem Port Arthuru a stříleli a házeli na nepřítele granáty holými prsty u nohou.
  A rozdrtili Japonce šavlemi. A co si mysleli, že vzali Port Arthur zradou? A tady je čert dva! Ruští vojáci dobývají toto město zpět.
  A když naše ženy budou bojovat! To obecně znamená, že nedají sestup!
  A pokáceli Japonce.
  A vězni jsou nuceni klečet a líbat holé, zaprášené chodidla ženských nohou.
  Ti se poslušně stávají a dokonce se jim to líbí.
  Natašo, jeden samuraj si nejen olízl podrážky jazykem do lesku, ale také se zvedl výš. Dívka mu dovolila jazykem zpracovat diamant ženskosti.
  Pak docela jako kočka vrněla.
  Bojovníci odvedli skvělou práci. A teď se prohánějí kolony vězňů. Kam se poděla japonská morálka?
  Port Arthur padl. A pak se ruská armáda Brusilova přesunula do Koreje.
  A Anastasiin prapor běží napřed. Cestou popadnou samuraje a dívky je položí na kolena.
  A líbají své zaprášené paty a opálené holeně.
  Bojovníci. A vtipný.
  Anastasia poskakovala a házela disky holými prsty na nohou a zeptala se Nataši:
  Je dobré bojovat?
  Blonďatá dívka upřímně odpověděla:
  - Tak dobré, jak jen to jde?
  Anastasia mrkla.
  - A když je jazyk v kundičce jako?
  Natasha upřímně odpověděla:
  - Prostě super!
  Zde rozbili další japonský prapor. Shromáždili vězně.
  Poté si prsty bosých nohou udělali slušné švestky na nose!
  A dívky rozdrtí armádu samurajů a Brusilova, všechno jde dál a dál a končí.
  Zde se ruská armáda dostala až na samotný jih Koreje. A dobyl poloostrov.
  Část ruské eskadry byla potopena v Port Arthuru. A ruští inženýři začali stavět lodě a obnovovat je.
  Přes úplnou porážku samurajů na souši válka stále pokračovala. Na moři byli Japonci silnější. Ale pak přišel Nebogatov. Cestou vedl eskadru do Port Arthuru obratněji. A nyní byla ruská armáda posílena. Sem šla také eskadra z Černého moře.
  Nebogatov byl v síle nižší než Japonci, ale ne o moc. Ve skutečnosti není kvalita ruských lodí o nic horší. Několik z nich je méně početné. Ale náboje jsou průbojnější.
  Nebogatov se vydal na moře. Svedl bitvu s Togem. Ale ukázalo se, že zdaleka ne všechny ruské granáty explodují - střelný prach je surový! Vlhkost je zvýšená.
  Nebogatov ale včas obrátil eskadru zpět do Port Arthuru a neztratil jedinou loď.
  Musel jsem trávit čas výměnou granátů a doplňováním sil. Dokud eskadra nepřijde z Černého moře.
  Válka se vlekla stejně jako její náklady. Obě strany se chtěly usmířit. Ale Japonci stále ovládají moře.
  Ale nyní byly granáty vyměněny a Černomořská flotila byla vychována. A přitom se bosé dívky vytahovaly nahoru.
  A loď s dívkami vyrazila do boje plnou rychlostí. Holonohé dívky v bikinách vyskočily a kroužily kolem zbraní. Namířili zbraně a vystřelili.
  Krásky vystřelily a německé lodě byly podříznuty. Dělali to s divokou zuřivostí. Válečnice byly velmi sexy a svalnaté. Nic se jim nevyrovná. Japonci nejsou v boji s takovými dívkami dobří.
  A trubky sestřelené granáty padají.
  A bojovníci k sobě vyskočí a zakřičí:
  - Jsme super třídní dívky!
  A ukaž jazyky! A zastřelí se, aniž by samurajovi dali spoušť. Reagují agresivně. Ale dostávají odpověď od krásek. Japonský křižník se už potápí. A dívky vyskočí a třesou bosýma nohama. Jsou to takoví velcí zloději. Které nic nezastaví.
  Válečníci bojují a skáčou. A shazují mušle samurajů. A přesto ječí.
  Natasha křičí:
  - Velký car Alexeji! Bude velmi moudrý!
  Zoya s úsměvem a střelbou dodala:
  Je nejmoudřejší na světě! Bude to velmi zvláštní!
  Zde Augustine, střílející na Japonce, zpíval:
  - Většina bude moudrých!
  Pak Světlana vystřelila, rozdrtila nepřátele a zavrčela:
  - Alexey je v pohodě!
  Anastasia vystřelila a řekla:
  - Za Svatou Rus!
  A také lupanet! Holky jsou tak úžasně cool. A mlátit samuraje na hranolky!
  A nyní byla japonská bitevní loď potopena. A samuraj se stal velmi hloupým.
  A dívky pobíhají téměř nahé a bosé. A blikat jejich krásnýma nohama. Jsou to obecně skvělí zloději.
  A vypadají nejzdravěji a opáleně.
  Samurajové prosí o sebe...
  Útočí i další pásovec. Těsně užitečné pro flotilu Toga, velmi těsné. A černomořské lodě zastavily. Hoďte projektil na nepřítele.
  Zde Natasha a Zoya přinesly dvanáctipalcovou zbraň. A jak střílejí s divokým šílenstvím. A bitevní loď dostane jeden zásah a dokonce se rozdělí.
  Natashka a Zoya vyskočí, třesou bosýma nohama a řvou:
  - Jsme čarodějnice a krásnější krásky a ne!
  A dívky ukazují své jazyky. A jak je to v prdeli, což je velmi bolestivé.
  Zde vystřelili na loď Togo, jeho brnění prasklo, jako by se ocel vařila.
  A tak loď vzala a potopila se.
  Natasha a Zoya zpívaly:
  - Rus se smál, plakal a zpíval! Proto je Svatá Rus!
  A opět to vezmou dívky a skočí!
  A pak budou Augustin a Světlana bouchnuti jako dvanáctipalcová pistole. Takže loď odletí z Toga, rozdělí se a potopí!
  Dívky ukazují nosy. To bylo chyceno Togo. A nutili krásné dívky, aby líbaly jejich holá, vytesaná chodidla. Togo plácl válečníky na jejich holých patách a olízl si rty. Zřejmě se mu to líbilo...
  No, holky jsou skvělé!
  A obecně bochník nejvyšší třídy! A mrknou na nepřítele, říkají, nám to nevadí a uděláme něco vážnějšího!
  Japonská flotila je potopena. A Brusilov a jeho tým začali přistávat v samotném Japonsku.
  Takže Rusko bude mít na ostrovech ještě jednu velkou provincii. A samotný ruský vládce se stane i japonským mikádem.
  Zároveň bude navždy odstraněna hrozba ze země vycházejícího slunce. A carská armáda bude doplněna bojovnými a statečnými vojáky.
  Takže to byl důvod - dobýt Japonsko úplně. A jednotky byly přesunuty do metropole.
  Dívky a jejich prapor šly do bitvy se samuraji na souši. Dívky potkaly samuraje dobře mířenými výstřely, šavlemi a házením granátů bosýma nohama.
  Krásná Natashka hodila bosou nohou citron a zapištěla:
  - Pro krále a vlast!
  A vystřelil na Japonce.
  Nádherná Zoya také hodila granát holými prsty a zapištěla:
  - Pro první povolané Rusy!
  A přibila i samuraje.
  Tu rudovlasý Augustin mlátil a pištěl:
  - Sláva matce královně!
  A také probodl nepřítele.
  Anastasia také střílela, bosýma nohama vypustila celý sud výbušnin a rozprášila Japonce daleko:
  - Sláva Velké ruské říši!
  A Světlana mlátila. Smetla Japonce a s holými patami podlehla ničivému citronu.
  Z plných plic vykřikla:
  - Pro nové hranice!
  Natasha přibila Japonce a zapištěla:
  - Za věčnou Rus!
  A také sekla na samuraje:
  Vynikající Zoya to vzala, zasáhla Japonce. Bosou nohou hodila na nepřítele granát a zapištěla:
  - Za jedinou a nedělitelnou carskou říši!
  A dívka pískla. Bylo evidentní, že náctiletka mnohem vyrostla, její hruď byla vysoká, její pas byl úzký, její boky byly masité. Měla už postavu dospělé, svalnaté a zdravé a silné ženy. A tvář je tak mladá. Dívka s obtížemi potlačovala touhu milovat se. Ať se jen mazlí. A s jinou holkou je to lepší, alespoň ji nepřipraví o panenství.
  Cool Zoya velmi obratně hází granáty na Japonce bosýma nohama. A funguje to velmi úspěšně.
  Augustina je velmi červená a také velmi krásná. A vůbec, takové dívky v praporu jsou úžasné, prostě nejvyšší požitek.
  Augustine hodí granát bosou nohou a cvrliká:
  - Ať je Velké Rusko slavné!
  A taky jak se točí.
  No, holky, no, krásky!
  Jízdy a Anastasie. Taková dívka je velká - vysoká dva metry a váží sto třicet kilogramů. Zároveň ne tlustý, s nasazenými svaly a zádí tažného koně. Velmi miluje muže. Sny mít dítě. Ale zatím se to nepovedlo. Mnoho lidí se toho prostě bojí. A velmi agresivní dívka.
  Neptají se její muži, ale ona sama drze prosí. Bez studu a rozpaků.
  A ona to miluje. Buďte aktivní stranou.
  Anastasia je zároveň úžasná bojovnice. A dokázala mnoho skvělých věcí. Anastasia velí jejich praporu.
  Také hodí granát bosou nohou a křičí:
  - Nad zemí bude světlo!
  Světlana hodí citron bosou nohou a zašeptá:
  - Sláva Velké ruské říši!
  Nádherná Zoya také hází holými prsty a řve:
  - Pro slávu vlasti svaté!
  Augustin křičí:
  - S nadpozemským smutkem!
  A letí i dárek hozený bosou nohou.
  Pak Anastasia zavyje. Bosýma nohama také hází celou hromadu granátů.
  A hrdinská dívka řve:
  - Ve jménu bílého boha!
  Natasha také poslala granát holými prsty a vykřikla:
  - Ve jménu Krista!
  A vypálil pár ran.
  A Anastasia začala čmárat ze samopalu. Byla v tom velmi dobrá.
  Dívka je zkrátka bestie.
  Bosá Nataša sebevědomě zaprskala:
  - Ve skutečnosti jsem Superman!
  A hodila granát bosou nohou.
  Vystřelila i bosá Zoja. Zabil Japonce.
  Tweetoval:
  - Sláva Rusku!
  A bosou nohou vystřelila granát.
  Augustin také pištěl:
  - Za svatou Rus!
  Anastasia vypustila na Japonce celou krabici. A ona to vzala, zařvala šíleným vztekem:
  - Pro Svaroga!
  Natasha si to vzala a vypískla:
  - Pro nový systém!
  A hodila granát bosou nohou!
  Světlana zabrečela:
  - Pro ocelové svaly!
  A také vystřelila granát holými prsty na nohou.
  Bosá Zoya to také vzala a zapištěla:
  - Pro lásku a magii!
  A bosé nohy v pohybu.
  Augustina, rudovlasá ďábelka, vzala a vypustila krabici granátů a zapískala:
  - Mimo hranice na Marsu!
  Anastasia také vypustí sud dynamitu a zamumlá:
  - Za světový řád Ruska.
  A Natasha jak štěká:
  - Pro novou cestu ke štěstí!
  Poté se obě dívky společně smějí.
  A je to tak skvělé! Holky jsou úžasné!
  Vojska carského Ruska postupovala směrem na Tokio.
  Ruská armáda zaútočila na Tokio.
  Vepředu šel chlapec a dívka: Oleg a Margarita.
  Děti vyhubily Japonce a postupovaly směrem k císařskému paláci. Mikádo slavnostně oznámil, že neopustí hlavní město a zůstane tam navždy.
  Oleg vypálil dávku na samuraje, hodil granát bosou nohou a zaskřípal si pro sebe:
  - Rus se nikdy nevzdá!
  Margarita také vypustila citron s holou nožičkou a zakňučela a vycenila zuby:
  - Vyhraj nebo zemři!
  A prapor dívek prorazí do paláce mikádo. Všechny dívky byly v uniformách, zbyly jen kalhotky. A takoví skoro nazí lidé se perou jako hrdinky.
  Anastasia hodí granát bosou nohou a kvílí:
  - Nikolayi, ty jsi mikádo!
  Natashka také zahájila dar smrti holým údem a zaštěbetala, vycenila zuby:
  Náš král je nejlepší!
  A jak se to třpytí jako perly! A taková úžasná dívka.
  Bosá Zoja také štěbetá a vystřeluje bosou nohou granát:
  - Jsem vítěz v psychologii!
  A ukázala jazyk.
  Rozdrtí samuraje.
  Shoots a Augustine, tahle rudovlasá ďábelka. A dělá to tak dobře. Zabíjí Japonce.
  A zařval z plných plic:
  - Sláva mé svaté zemi!
  A vycenil zuby!
  Světlana je také hrdinská žena, když to vezme a spustí celou krabici výbušnin.
  A Japonci létali na všechny strany.
  Dívky jdou do útoku a drtí soupeře. Dosažení hmatatelného úspěchu. Cítí impozantní milost, neúnavný tlak a absenci slabostí. A odhalená ňadra jsou nejlepší zárukou neporazitelnosti a nepotopitelnosti.
  Anastasia, přerušující Japonce, cvrliká:
  - Ruce z dubu, hlava z olova!
  A hodí granát bosou nohou. Rozptýlí samuraje.
  Polonahá Natashka také střílí.
  Drtí Japonce. A rozbije je na kousky.
  Blíž a blíž k paláci. A bosá noha hodí granát.
  Vyděšená japonská kapitulace. Rozbití.
  Terminator Girl říká:
  - Perun buď s námi!
  Holonohá Zoya, nádherná terminátorka, se zastřelí a zničí militaristy. Vycenila zuby.
  Dívka zavrčela:
  - Jsme hrdinové největšího Ruska!
  Dívka hodila granát bosou nohou. Rozptýlil nepřítele.
  Cool Zoya to vzala a zazpívala znovu:
  - Naučil Suvorova dívat se dopředu! A pokud vstaneš, postav se smrti!
  A usmála se.
  Ohnivý Augustin také zpíval a štěkal:
  - Pro nové hranice!
  A s úsměvem dodal:
  - A my jsme vždy napřed!
  Světlana, hrdinská dívka, také zasáhla nepřítele. Rozptýlila císařskou stráž a zapištěla:
  - Za úspěchy doby!
  A opět létají granáty hozené bosýma nohama.
  Dívky tlačí na nepřítele. Vzpomínají na hrdinskou obranu Port Arthuru, na kterou se po staletí nezapomene.
  Eh, jak mohla taková armáda prohrát ve skutečné historii a dokonce i s Japonci?
  To je škoda.
  Anastasia hází granát bosou nohou a píská:
  - Za ruskou hranici!
  Natashka také spustila něco smrtícího bosou nohou a zoufale zapištěla a vycenila zuby:
  - Pro nové úspěchy!
  A obrátil se na Japonce.
  A tady se s holými podpatky zvedá i Zoya a trefuje. A pak to vzala bosou nohou a vystřelila granát.
  A pak zpívala:
  - Nepodlehneme nepřátelské diktatuře!
  A odhalila její tvář!
  Krásná velmi mladá dívka s postavou sportovce. A velmi odvážný.
  A Augustin je jako rána na Japonce. Drtí je a bosou nohou velmi obratně hodí granát.
  A rozptyluje nepřátele, jako by lahve odlétly z míče.
  Dívka řve:
  - Čokoláda, to je naše!
  Augustine opravdu miluje čokoládu. A za krále se trhy plní zbožím. Co lze říci o caru Mikuláši? Nyní se car-ztroskotanec promění před našima očima ve velikána. Přesněji řečeno, král zemřel, ale jeho syn Alexej se stal velkým! A k tomu je potřeba jen to, aby dívky bojovaly na frontách.
  A pár dětských hrdinů, kteří zabránili Japoncům dobýt Mount High. Když bylo rozhodnuto o osudu Port Arthuru.
  Tak se rozpadla Ruská říše.
  Světlana také spustila sud s vraždou a kulomety zřítila vnější zeď císařského paláce.
  Teď už dívky pobíhají po pokojích. Tady přijde konec války.
  Anastasia nadšeně říká:
  - Věřím, čeká mě štěstí!
  A znovu hází granát bosou nohou.
  Natashka, vedoucí smrtící oheň. Vyšívání oponentů, tweety:
  - Rozhodně mám štěstí!
  A opět letí granát vypuštěný bosou nohou.
  A pak je tu bosá Zoya, jako by to odpálilo pár svázaných bomb vystřelených jejím bosýma nohama. A zničit protivníky.
  Pak propukl v smích:
  - Jsem kometářka.
  A znovu vyhazuje ohnivé jazyky smrti.
  A pak už spěchá Augustin, tahle terminátorská dívka. Jak všechny brala a mazala. Prostě paráda.
  Válečník, který je skutečným demiurgem bitvy.
  A kňučí si pro sebe:
  - Naše posádka, tam je nejvyšší odvaha!
  A pak se objevila Světlana. Tak cool a nervózní. Každého nakazí svou zběsilou energií. Dokáže porazit prakticky každého nepřítele.
  A bojovnice odhaluje své perlové zuby. A jsou větší než kůň. Tady je ta dívka.
  Světlana se zachichotala a zařvala:
  - Na lilky s černým kaviárem!
  A dívky sborově křičely:
  - Na Marsu pokvetou jabloně!
  Mikado se neodvážil udělat hara-kiri a podepsal kapitulaci. Novým japonským císařem byl prohlášen car Alexej II. V zemi vycházejícího slunce se zároveň připravuje referendum o dobrovolném přistoupení k Rusku.
  Válka je prakticky u konce. Poslední oddíly aranžují zbraně.
  Prapor dívek seřadil zajatce. Muži by si měli kleknout a políbit bosé nohy dívek. A Japonci to dělají s velkým nadšením. To je těší také.
  Samozřejmě jsou to krásky. A nic, že by se jim trochu prášily nohy. Takže ještě příjemnější a přirozenější. Zvlášť když jsou opálené. A tak drsný.
  Japonci líbají holé podrážky a olizují si rty. A dívce se to líbí.
  Anastasia poznamenává s patosem:
  - A kdo řekl, že válka není pro ženy?
  Natasha se v odpověď zasmála.
  - Ne, válka je pro nás nejsladší ze všech předeher!
  A ukázala jazyk. Je opravdu skvělé, když dostaneš takhle ponížený polibek.
  Líbají se na holé, kulaté patě a Zoya. Dívka s potěšením říká a ječí:
  - Tak to je skvělé! Rád bych pokračoval!
  Rudovláska Augustine varovala:
  - Nech si své panenství až do svatby! A budete s ním spokojeni!
  Bosá Zoya se zachichotala a řekla:
  - Budiž oslavena má svatá země! A nevinnost jen bolí!
  Dívka odhalila tvář.
  Světlana hrdě poznamenala:
  - Pracoval jsem v nevěstinci. A já nechci panenství!
  Bosá Zoya se chichotavě zeptala:
  - Jak se ti to líbilo?
  Světlana upřímně, rozhodně prohlásila:
  - Pravděpodobně to nebude lepší!
  Polonahá Zoya upřímně řekla:
  - Každou noc sním o tom, jak se mě muž zmocní. Je to tak cool a hezké. A nic jiného nechci.
  Světlana navrhla dívce:
  - Po válce můžete jít do nejprestižnějšího nevěstince v Moskvě nebo Petrohradu. Věřte mi, bude se vám tam líbit!
  Polonahá Zoya vybuchla smíchy a poznamenala:
  - Měl bys o tom přemýšlet!
  Natasha navrhla:
  - Můžeme znásilnit zajatce?
  Dívky se tomuto vtipu zasmály.
  Obecně jsou zde krásky temperamentní. A milující děsivé. Válka dělá dívky agresivní. Válečnice dál strkaly své holé, zaprášené nohy do zajatců, aby je políbily. Líbilo se mi to.
  Poté začala zajímavější představení. Zejména ohňostroje byly odpáleny k nebi. Ohňostroj vybuchl. A taky to byla opravdu zábava. Hudba hrála, bubny bubnovaly.
  Carské Rusko dobylo Japonsko. Což obecně očekával každý. Autorita ruské armády byla velmi vysoká. Hodně zpívají a tančí bosé Japonky.
  Všechno je krásné a bohaté... V samotném Rusku také panuje radost z vítězství. Samozřejmě, že ne všichni byli šťastní. Pro marxisty je to zdrcující rána. Autorita krále byla posílena. A jeho šance rostou. Podpora v komunitě je obrovská.
  Po dobytí Japonska Rusko pokračovalo ve své politice expanze do Číny. Čínské regiony dobrovolně uspořádaly referenda a připojily se k říši. Regent Nikolaj Romanov prováděl velmi úspěšnou politiku rozšiřování Ruska na jihovýchod. Čína byla postupně pohlcena.
  Ekonomika carské říše, která se vyhnula revolučním otřesům, zažila rychlý hospodářský vzestup. Byly v něm vybudovány silnice, závody, továrny, mosty a mnoho dalšího. Země prodávala chléb a mnoho produktů.
  Vyráběla nejvýkonnější na světě: bombardéry "Ilya Muromets", "Svyatogor" a nejrychlejší lehké tanky "Luna" -2. A byla tam obrovská armáda tří milionů vojáků - mírová armáda pětkrát větší než ta německá.
  Ale císař Wilhelm se stále chopil a vystrčil hlavu. Vražda následníka rakouského trůnu v Sarajevu se navíc stala záminkou k válce.
  A pak se Němci rozhodli bojovat na dvou frontách.
  Královská armáda se vydala směrem k nim. Vzhledem k čínským regionům, poklesu úmrtnosti při zachování nejvyšší porodnosti, mělo carské Rusko obrovský počet obyvatel. A mohl zmobilizovat kolosální armádu.
  Populace je navíc převážně mladá a agresivní.
  Rakousko-Uhersko zasažené ranami okamžitě prasklo. Carské jednotky snadno rozdrtily přesile Němců a dobyly Východní Prusko a obléhaly Koenigsberg.
  Hindenburg se pokusil porazit Rusy úderem, ale početní převaha carské armády se ukázala jako příliš velká. Kromě toho se kulometné, lehké tanky "Luna" -2 ukázaly jako velmi účinná zbraň pro protiútoky.
  Poražený Hindenburg uprchl. A ruské jednotky se vrhly k Odře. Na jihu byly okamžitě dobyty Lvov a Przemysl. Carská armáda postupovala a Rakušané v panice prchli a vzdali se.
  Vstup Turecka do války udělal pro Němce jen málo. I když některé síly jsou rozptýlené. Ale Rusové pokračovali v postupu v Rakousku. A Němci byli poraženi i u Paříže.
  Pouze v oblasti řeky Odry, po vážném oslabení svých jednotek na západě, byli Němci schopni zastavit ofenzívu ruských pluků.
  Ale na jihu carská armáda zahnala nepřítele. Polní maršál Brusilov má jako vždy navrch.
  A nyní je obklíčena Budapešť... A Bratislava a Krakov jsou obsazeny. A ruské jednotky se blíží k Praze.
  Na jihu byla dobyta Malá Asie, padl Bagdád, Rusové dobyli Istanbul.
  Císař František se obrátil na Wilhelma s prosbou o dosažení míru. Navíc Itálie již zaútočila na Rakušany a otevřela druhou frontu.
  Ale ruské jednotky nelze zastavit. Takže Praha je zabraná. A v zimě se carské pluky přesunuly po ledě do Berlína. A v únoru dokončili obklíčení hlavního města Německa. A vtrhli do Vídně, Rakousko-Uhersko se rozpadlo a bylo poraženo.
  23. února 1915 Německo kapitulovalo. Ruské jednotky znovu vstoupily do Berlína.
  První světová válka skončila. Rusko získalo velké území. Hranice procházela podél Odry. Rusko do svého složení zahrnulo Zemi podél Alp. Část Rakouska-Uherska anektovala Itálii na jihu. A byl tam vazal Ruska Jugoslávie. Uherské království a Česká republika se staly součástí Ruska. Polské království zahrnovalo Krakov a stalo se obrovským. Koenigsberg se stal součástí ruských provincií, jako je Halič a Bukovina. Transylvánie se stala Rumunskou. Turecko po Egypt a spolu s Irákem, Sýrií a arabskými zeměmi v Mekce se staly ruským územím. Pouze Basře se podařilo zajmout Brity.
  Saúdská Arábie byla brzy zcela obsazena ruskými jednotkami. A na Německo byly uvaleny obrovské reparace.
  Tak vznikla ruská hegemonie v Eurasii. Několik let nebyly žádné velké války. Rusko a Británie dokončily rozdělení Íránu, včetně jeho složení: sever a střed Ruska, jih k Britům. Pak Afghánistán. Také sever a střed Ruska, jih Británie.
  Carská říše se stala mocnou, ale Británie je stále silná. Rusové se přesunuli přes Čínu a dokončili její dobytí.
  Ekonomiky celého světa byly na vzestupu... Ale pak v roce 1929 vypukla Velká hospodářská krize.
  V Rusku vládne na trůnu car Alexej II. Ze své nemoci přerostl a je docela fyzicky silný. Nový král vládne zemi s deseti miliony vojáků v době míru a téměř pohltil Čínu. A ekonomika, která během deprese trpěla méně než ostatní, a předběhla Spojené státy.
  A pak se ruský císař rozhodl vypořádat se s Amerikou? Proč sebrali Aljašku z říše za groš? Je to fér? Možná je to loupež?
  Zkrátka císař celé Rusi Alexej II., který byl již 5. ledna v roce 1933 nazýván velkým, právě v den atentátu na svého otce Mikuláše II., zahájil novou válku. Samozřejmě proti Americe, která dosáhla vrcholu v depresi.
  A zbytek zemí ještě nemohl zasahovat do Ruska. Američané podváděli a musí se za to zodpovídat.
  A tak začal útok na Aljašku. Právě v této době byla spuštěna železnice postavená ruskými inženýry na Čukotku.
  A ruské rati se pohybovaly sněhem a závějemi.
  Včetně pěti věčných dívek: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina a Svetlana. Nejsou to přece obyčejné dívky, ale rodnověrské čarodějnice. A tedy ne stárnoucí, ale věčně mladý a nesmrtelný. A jelikož jsou to čarodějky, tak v zimě, za polární noci a v divokém mrazu bojují jen bosé a v bikinách.
  Tyto dívky běží k sobě, hází granáty bosýma nohama a zpívají:
  - Velký car Alexej,
  Jste nejmoudřejší na světě!
  A pak Anastasia hodí granát bosou nohou. Američané vylétají z trhliny.
  A dívka čmárá ze samopalu a křičí:
  - Ve jménu Rusa!
  A pak Natasha také střílí, také vyhazuje dar smrti a ječí holými prsty:
  - Splň se, velký sen!
  A také vezme a vycedí zuby.
  A pak ta bosá Zoya... Její paty jsou šarlatové od závějí Aljašky. Dívka křičí z plných plic:
  - Pro velké Rusko jen vyhraje!
  A letí i granát hozený bosou nohou.
  Následuje Augustin. Drtí Yankeey kulomety a hází granáty holými prsty na nohou.
  A také řve:
  - Velký car Alexej je ruský car!
  A pak Světlana střílí ... A bosýma nohama hází a prská po Američanech:
  - Všechno bude skvělé!
  Pět dívek se řítí téměř nahých po Aljašce a takhle mlátí Američany. A tady se pohybují tanky: Nikolaj-4, nový model s kanónem a šesti kulomety. A Američané jsou důkladně pokoseni. A za nimi jsou také "Alexandra" -3, které jsou velmi silné a smrtící. A deset kulometů.
  A dívky jsou před celou armádou a jsou polonahé a hezké. Spěchají k sobě a zpívají:
  - Ve jménu posvátného Ruska carů budou všichni šťastnější - moudřejší!
  A teď rozdrtí další baterii Američanů - vrhají na ni granáty za pomoci bosých nohou.
  Stále větší část Aljašky je dobývána carskými vojsky. Opravdu není co oklamat a uchvátit takové území za nic.
  A bojovníci bojují sami za sebe a pohybují se hluboko do nepřátelské obrany. A drtí nepřítele, drtí tvrdě!
  Anastasia dokonce řve:
  - Buď naše země velká a čistá!
  A zase bude házet granát bosou nohou!
  A pak Natasha otočila a zasyčela:
  - Ano, náš cool Rus' je slavný!
  A také jak bude brát a mlátit nepřátele.
  A citron hozený holými prsty letí.
  A pak Zoya přeruší Američany a povzdechne si:
  - Ano, budoucnost bude blbost!
  A také spuštěn bosýma nohama dívky, dar smrti exploduje!
  A pak bude Augustin střílet z kulometů. A bude sekat lajnu a jak bude z plných plic prskat:
  - Od úsvitu do soumraku!
  A pak agresivní Světlana vystřelí. A také používá holé prsty a aktivně čmárá:
  - Mad Empire je naše!
  A znovu, děvče, překruť nepřátele! Pozdrav hrdince.
  A když jsou zajatí Američané zajati, musí dívkám na kolenou líbat paty. A kam půjdou? Líbat a líbat. A pořád se olizují.
  Takže pořád chtějí...
  A kde budete šlapat proti holkám? Nechali vojáky svléknout se a znásilnit. Takže čarodějnice chtěly sex. A potěšení je velké a jste nabiti energií. Staňte se kouzelníky. A taková super třída!
  Holky milují zabíjení, tohle jsou dívky. A milují znásilňování mužů, je to jako čarodějnice.
  A čarodějnice jsou skvělé dívky. A rádi se nechají léčit. A oni to milují.
  Carská armáda již dobyla Aljašku. A nezastavila se, ale vstoupila do Kanady. Co je tady na obřadu? Kanada je formálně britským panstvím. No, nedodržuje úplně pravidla, nechává přes sebe americké vojáky.
  Je tedy důvod ke stávce. A ruské flotile velí Kolčak. A už vyhnal Američany z Filipín a Havajských ostrovů. A tam dobyl své základny.
  No, Yankeeové tlačí moře. A na lodích jsou takové krásné dívky. A co je nejdůležitější, bojovníci jsou téměř nazí. A je to tak krásné. Pokud jsou dívky v šortkách, pak je to obecně super!
  Je tak hezké vidět tyto dívky. A když se zmocní lodí Američanů a Kanaďanů a zatřesou jejich nahými ňadry. To je obecně skvělé!
  A dívky plácají bosýma nohama o horké paluby a sekají Američany šavlemi.
  Proti takovým dívkám jsou jakékoli prostředky bezmocné. Jsou to přece dívky, o kterých muži sní. A co uděláte proti krásce, jejíž ňadra jsou úplně nahá?
  Vždyť to jsou takové dívky, že na ně budete zírat celé hodiny. A neodvracej hlavu. A chytají vězně a nutí je pracovat s jazyky, potěšující chlípná lůna.
  A je to tak krásné a příjemné! S těmito dívkami nemůžete udělat chybu! Uříznou hlavu a proříznou všechny žíly.
  Tady je pětiběh napříč Kanadou. Je konec dubna a všechno kvete. A holky jsou tak krásné. A posekat Američany jejich kouzelnými meči. A házejí disky holými prsty.
  A pískají si:
  - Neexistuje krásnější vlast Ruska,
  Bojuj o ni a neboj se...
  Ve vesmíru není krásnější země -
  Celý vesmír je pochodeň světla Rus!
  No, holky, no, supermani! A srazit zbité nepřátele na kolena. A pak vás donutí líbat své holé a zaprášené podrážky. Tyto dívky jsou naprosto úžasné!
  Na konci května ruské jednotky, které dobyly většinu Kanady, vstoupily na území USA. Boje se rozvinuly přímo na americkém území.
  A pět dívek zaútočilo na Američany a brutálně na ně tlačilo. Po porážce celého praporu si krásky začaly hrát s vězni. Když si s ním užili spoustu dovádění, uspořádali si pro sebe grilovací párty.
  Jedli čerstvé maso a broukali si pro sebe.
  Na světě je mnoho špatných silnic,
  Jako z vlasů cikánky - hromada cest!
  Honí holohlavé muže - pryč přes práh,
  Jako hladové dítě - padouch!
  
  Mnoho rozcestí, propast, rokle:
  Jako skřet na každé cestě!
  Neznáš ani přítele ani nepřítele
  Svět se rozdělil napůl!
  
  Chlapec chodí v mrazu bos,
  Člověk zažene hlad závějí...
  Ale ty věříš chudým s taškou,
  Lepší bohaté vyhřívané v květnu!
  
  Jetel roste, ví to každý na zemi
  Jak se pampeliška na jaře zezlátne...
  Pokud jsi laskavý - pohádka je všude,
  Predátor si však myslí, že jsi králík!
  
  Lidé po nás házejí nikláky
  Trhají hrdla - to je jasná milost!
  Nejsilnější ze všech pro nás rány z ruky,
  K otevření druhého dechu!
  
  Léto skončilo, přichází podzim
  Má velké teplo, plamen a déšť!
  Je vidět, že nám Všemohoucí zjevil,
  A umělec načrtl mapu světa!
  
  Vidím břízu v šatech králů,
  Zlatá, jasné barvy rubínů...
  Pokud máte lidi dobré srdce.
  A teprve pak se stanete obrem!
  
  Chudí museli hodně dupat,
  Opět vánice a každý prst pálí...
  Ať mi los pomůže udržet se v teple,
  Jak zmodral omrzlý chlapec!
  
  Proč nikdo neotevřel dveře?
  Ale proč jsi tak vyděšená...
  Ubohé dítě zmrzlo pod sněhem ...
  Věřím, že andělé zaženou vánice!
  
  Cherubín vás vezme do ráje
  Sám Ježíš přijme s něhou v náručí!
  Bude to, věřte ve věčné štěstí dítěte,
  Vždyť pro něj šel Bůh ke krucifixu!
  Dívky zpívaly, jedly a znovu do bitvy. Jsou to bojovníci takového ocelového prahu.
  A zničit Američany. Házení bosýma nohama a kotouči a granáty.
  Už je konec června a ruské jednotky obklíčily Filadelfii. Již třetina kontinentálních Spojených států je pod kontrolou ruské, carské armády.
  A již v mnoha městech vlají vlajky Ruské říše. A prapory krásných dívek carské armády bojují!
  A holky jsou opravdu úžasné a rychlé. A opět porazili všechny své soupeře. A Američané padají.
  A tady přichází tank: "Alexander"-4 je nejnovější! A před ním to soupeři berou pod hledí. A do tanku chodí i dívky: Elizabeth, Catherine, Elena, Aurora. A kopou Američany do rohů.
  Jak střílí, jak je ženou do rakve! Málo se nebude zdát žádnému bojovníkovi!
  Stačí dát ruce nahoru a vzdát se!
  A dívky drtí nepřátele housenkami. A Elizabethin tank se pohybuje...
  A pod ním je jako masa krve, masa, kostí.
  A dívky na sebe šlapou, drtí své protivníky a zpívají:
  - Car moudře vládne Rusku,
  Vydávat dekrety, soudit služebníky...
  Trůn netoleruje povyk a štěkání,
  A není to způsob, jak potlačit strach!
  Takto se dívky pohybují v bitvě. A jejich bojové nadšení, to není jako používat sekeru zpod lavice!
  Alžběta vybuchla vzteky:
  - Na ruský trůn!
  A jak to střílí! A vyskládejte horu mrtvol!
  Tady jsou dívky, které nechtějí přestat. A porazí své nepřátele a rozdrtí Spojené státy.
  A nyní carská armáda vede kolonu zajatců. Ty ruce za krkem a sklonili hlavy.
  Mezitím se v Německu dostal k moci Hitler. Ale stále je příliš slabý na to, aby představoval vážné nebezpečí pro Rusko. Vážnější hrozbou je Mussoliniho Itálie. Ale s takovým monstrem, jako je Rusko, si do války netroufne.
  Ruští vojáci tedy zatím přebírají Ameriku a zbytky Kanady.
  Dívky jsou bosé a v bikinách řídí bojový tank. Jsou velmi impozantní a silní.
  Elizabeth shrnula:
  - Kdo s čím k nám přijde, ten na to umře!
  Elena potvrdila:
  - Určitě!
  A poslal granát do americké baterie. Taková holka s houpačkou.
  A pak je tu Aurora, která vyhodí projektil a promluví:
  - Chci žít pro Rusko!
  A zasáhl dalšího Američana. Jsou to opravdu dívky, o které každý agresor zakopne.
  A Británie se navzdory zajetí Kanady neodvažuje vstoupit do války s Ruskem - chápe, že tato říše je pro ni příliš tvrdá. A pokud vstoupí, tak Rusové definitivně seberou a snadno všechny kolonie USA. Takže je lepší nešikanovat s Ruskem, kde vládne Alexej II!
  Král se stal zcela zdravým a ukázal se jako vynikající dobyvatel.
  A tak padla Philadelphia... A v polovině července se už ruské tanky blížily k Washingtonu.
  Alžběta je také čarodějnice, bojovala od dob rusko-turecké války z dob Alexandra II. A tato dívka s důležitým pohledem říká:
  - Na co stál Rus!
  Elena vystřelila na americký, primitivní tank a odpověděla:
  - O udatnosti vojáků Ruska!
  Cool Aurora potvrdila:
  - Ano, přesně na tohle! Navíc na mimořádné odvaze a organizaci hrdinského týlu!
  Jekatěrina horlivě odpověděla:
  - Sláva hrdinům Ruska! Sláva caru Alexeji!
  A opět dívka velmi přesně střílela na nepřítele.
  Bojovníci jsou nenapodobitelní!
  A znovu střílejí kvůli všem svým krásným členům. Ano, o takových dívkách lze rozhodně říci, že vedou carské Rusko k vítězství.
  V nich májové slunce a úsvit lásky.
  A když tlačí na pedály bosýma nohama, pak je to úplně krásné.
  Takové dívky opravdu chtějí milovat a hladit! Jsou prostě zářivým sluncem naděje. A mají poezii a odvahu v obrazech hudby a lyrických smyčců.
  Zde se americká baterie vzdala. A dívky donutily americké vojáky líbat ani ne jejich vlastní nohy, ale stopy bosých nohou na chodníku. A muži nic neudělali - kam se z toho mohou dostat?
  A bojovníci se chovali odvážněji a bystřeji.
  Neusnula ani Anastasia a její partneři. Jak střílet, jak vyběhnout. A sekat Američany šavlemi. Přeci jen je to prostě jiskřivá holka a startuje na půl otáčky.
  Američané se ale zachovali špatně. Chytili chlapce z ruské rozvědky a začali ho mučit. Svlékl, přivázal ke stromu a spálil nahé tělo teenagera s pochodní.
  Chlapec se snažil zadržet sténání. Ale nakonec vykřikl... Chlapec byl těžce popálený.
  Dívky odpověděly oko za oko. A popravčí byli politi benzínem a zapáleni. Ano, ruské krásky jsou ve svém hněvu hrozné. A nedráždit ruského medvěda.
  Na nebi se také odehrávají bitvy. Dva ruští piloti: Albina a Alvina všechny rozdrtí a vyhladí. Mají velmi výkonná letadla. S leteckými děly schopnými srazit Američana na jeden zásah. A tito válečníci něco takového skutečně ukazují. Co neříkat v pohádce, nepopsat perem.
  Albina dává obrat a tucet amerických letadel je sestřeleno. Válečník je také téměř nahý jen v kalhotkách, kvílí:
  - Ať je carská Rus skvělá!
  A mlátí doslova všechny borce za sebou. Tady je ta dívka.
  A Alvina není méněcenná. A sestřelí tucet letadel najednou. Skartoval je a zpíval:
  - Na ty největší toasty!
  A také jak kurva! Ta holka nedělá hlouposti! Jsou to boje o všechny boje.
  Mimochodem, aby mladý car Alexej urychlil trávení Číny a dalších zemí podřízených Rusku, zavedl v Rusku mnohoženství! A to je silný tah! Nyní si ruští válečníci berou Číňanky za manželky a mají krásné bílé děti!
  Zde Albina s úsměvem poznamenala:
  - A proč může mít muž čtyři ženy, ale žena nemůže mít čtyři muže?
  A sestřelí další americké letadlo.
  Alvina logicky odpovídá:
  - Protože pro ženu je těžší uživit tolik parazitů!
  A obě dívky se smějí. Jsou to tak nádherné a nádherné krásky.
  A vyčistit oblohu od amerických letadel.
  Část ruské carské armády již obklíčila New York. Přinutit Američany vyjít ven a vzdát se. Dívky jsou velmi veselé a šťastné.
  Tank "Alexander" -4 zničil americkou baterii. Rozmnožil mnoho mrtvol.
  Elizabeth zabručela se skřípěním zubů:
  - Jsme válečníci, kteří dokonale slouží carovi a vlasti!
  Elena vystřelila na nepřítele a vydala:
  - Brzy bude ruský zlatý rubl!
  A dívka se směje!
  A její zuby jsou perleťové. A pak vybuchla smíchy i Aurora. Dívky jsou divoce vzrušené a jejich krása je taková, že se slovy nedá popsat.
  A donutí posádku Washingtonu, aby se vzdala!
  Válečníci jsou tak neporazitelní! A jejich oddělení nádrže rozdrtí i pánev.
  Dívky bojují samy za sebe a zpívají;
  Ruská země je známá,
  Komunismus vládne světu...
  Pole posetá zlatem
  Pojďme přímo nahoru, ne dolů!
  
  Naše srdce hoří pro vlast,
  Jsme dívky - není krásnějšího vesmíru ...
  Budeme bojovat s našimi nepřáteli až do konce
  Naše víra povstane v rodnověrství!
  
  Silnější než všechny červené na světě, Rus'
  Září jako slunce ve vesmíru...
  Bojuješ za ni a neboj se,
  Ať jsou dospělí a děti ve slávě!
  
  Rusko je největší ze zemí
  Když Vlasti vládne Leshka ...
  Takový osud je dán sovětskému lidu,
  Ať je náš hrdina ostřílený v bitvě!
  
  Ve vlasti je teď každý hrdina,
  Umět udělat vlast krásnější...
  Ve jménu naší svaté matky,
  Bezmezná ruská strana Ruska!
  
  Uděláme z každého, kdo je tyran,
  V zemi nebude žádná diktatura...
  Nechte miliony zemí předložit
  A zabijme prezidenta Roosevelta!
  
  Ať vládne zuřivý drak
  Myslí si, že dokáže vypálit Rusko...
  Ale nacisté čekají na zuřivou porážku,
  Protože rytíř ví, je docela všemocný!
  
  Nikdy se nepoddáme Fritzovi,
  Rusové a Číňané nepřekonají...
  Nad námi září jasná hvězda
  Na Velikonoce malujeme velikonoční dorty a vajíčka!
  
  Můžete dosáhnout mnoha bojovníků,
  Něco, co už nebude horší...
  Naši hrdí otcové jsou na nás hrdí,
  Protože budujeme místo v ráji!
  
  Bosé dívky běhají po sněhu
  Neznají strach a výčitky...
  Jsem bosý člen Komsomolu,
  Protože neexistují žádné překážky a neexistuje žádný termín!
  
  Nikdy se tedy nevzdávejme dívkám
  Nesklánějme hlavu pod osy...
  Když do vlasti přijdou potíže,
  Pojďme to rozšlapat bosýma nohama!
  
  Milujte sestry, vy jste příčinou meče,
  A Alexej - čest Ježíši ...
  Není třeba řezat bojovníky z ramen,
  Pokud potřebujete běhat naboso!
  
  
  My holky jsme skvělá horda,
  Milujeme bojovat a neustupujeme...
  I když je chůze někdy odporná fáma,
  Vítězství bude v zářivém květnu!
  
  A věřte, že komunismus přijde se snem,
  A na Zemi nebude moc peněz...
  Skládáme osudu hrubý účet,
  Bez jakéhokoli násilí a lenosti!
  
  Zkrátka brzy poletíme ke hvězdám,
  A vztyčíme ruskou vlajku nad vesmírem...
  Roztáhni svá křídla, červený cherube,
  Ve jménu rodiny - Pána Ruska!
  Zatímco dívky zpívaly, téměř všichni Američané už byli zabiti a washingtonská posádka začala vyhazovat bílé vlajky.
  Dívky vyskočily z nádrže a začaly tančit a cákat holýma, vytesanýma nohama skrz louže. A jejich hřívy vlasů rozfoukal vítr. Ty holky jsou tak úžasné krásky.
  Právě teď uspořádali párty u příležitosti dobytí hlavního města Ameriky. Grilujte, pijte víno.
  Dívky to přitom chutně jedí. A pískají nejrůznější písničky. Takoví jsou báječní bojovníci, dá se o nich říct - supermani v kalhotkách.
  A ruští vojáci se líbají na kolena a chodidla. A dívky se plahočí a kňučí z orgasmů.
  A kvílí a skáčou. Mají takové vzrušení a chytrou krásu podmanivé síly.
  Válečníci se ale milovali i s černými zajatci a oběma stranám se to líbilo.
  Teď už ale prázdniny skončily a ruské tanky opět táhnou na jih. New York taky padl...
  Američané ustupují. Prodej v milionech. Roosevelt běží. Nyní mluvíme o kapitulaci. Ruský národ demonstruje svou velikost.
  Zvláště krásné dívky s blond a zrzavými vlasy.
  A položí zajatce na kolena a jsou velmi potěšeni, když se dívky z tápání chytnou za nos a mužskou dokonalost holými prsty na nohou.
  Válečníci ruské armády jsou skutečně neporazitelní!
  A tady je boj o Atlantu.
  Poprvé dívky na "Alexandře" -4 vidí obrovský americký tank "Washington". Stroj vážící sto sedmdesát tun, na kolejích. Co s takovým bojem by bylo dvojnásob čestné.
  A dívky střílejí z dálky a zasahují čelním pancířem. A silná vrstva kovu odolá.
  Elizabeth naštvaně říká:
  - Ano, dostali jsme se do problémů!
  Elena jako útěchu poznamenala:
  - Ale nepřítel nás nevezme!
  A také vyslala projektil na nepřítele.
  A pak je tu Aurora, jako by střílela. A zasáhne cíl velmi přesně. A otočte nepřítele.
  A zkontrolovala:
  - Jsem nejtěžší soupeř!
  Opravdu trefil hlaveň amerického tanku. A teď může násilník zasáhnout jen osmnácti svými kulomety. A "Alexander" -4 jak spěchat k nepříteli. A jak se začíná zrychlovat, chrastí housenky.
  Takového obra už nikdo nikdy nezastaví.
  Jeho sportovní síla nemá obdoby.
  Catherine zpívala:
  - Akrobacie, moje smrtící posádko!
  A také jak bude brát a plácat na nepřítele.
  A děvčata tady jsou chytlavá.
  Američan byl nakonec zasažen na straně. A obří tank začal hořet a jeho náboje začaly praskat.
  A jak bude bojová souprava drápat! A brnění a všechno ostatní se uvolní...
  A dívky sborově zvolaly:
  - Na ruský způsob!
  A smějte se, vyceňujte zuby!
  Přichází Atlanta. A 7. září 1933 zbytky amerických armád kapitulovaly. A další válka, vítězná pro Rusko, skončila. A jak je to vlastně úžasné!
  Carská říše po vítězství uspořádala na území Spojených států a Kanady referenda o připojení k carské ruské říši. A královská země se rozšířila. Obecně je dobré, když vládne autokracie a absolutní monarchie. Před králem jsou si všichni rovni a není tu řečnický obchod - parlament.
  A carské Rusko je silná a stabilní říše - jedinečná ve své podstatě.
  Mezitím v Německu posílil nacistický režim, který nastavil kurz pro vytvoření Wehrmachtu a silné armády. Pravda, Hitler neustále zdůrazňoval svou vstřícnost k carskému Rusku, ačkoli ono odřízlo většinu území od Německa.
  Ale tady bylo, dalo, uzavřelo vojenské spojenectví: Itálie, Německo a Rusko. A nejen to, car Alexej souhlasil s připojením Rakouska ke Třetí říši.
  Protože Británie ekonomicky oslabila a také Francie, carská vláda se vážně zabývala koloniemi Francie, Británie a Holandska. Čistě vojensky se ruská armáda stala nejpočetnější - v době míru dvacet milionů. A obrovské množství nejlepších světových tanků, vrtulníků a dokonce i proudových letadel. Ruská flotila byla také silnější a početnější než britská, protože oslabená Anglie nemohla konkurovat ekonomicky nejsilnější carské říši.
  Takže teď chtěl velký císař Alexej odebrat všechny kolonie svých včerejších spojenců.
  a co? Zvedne!
  15. května 1940 začala druhá světová válka. Carské Rusko přesunulo jednotky na jih Íránu, Indie, Indočíny, Egypta. A Wehrmacht zaútočil na Francii, Belgii a Holandsko. Itálie předtím zachytila Etiopii a zaútočila na Britské Somálsko a přesunula pluky do jižní Francie.
  Zde jsou čarodějnice pohybující se na jihu Íránu. Anastasia a její čtyři přátelé.
  Dívky jako vždy, mladé a bosé. Roky plynou a krásky jen kvetou a na kůži není jediná vráska či prasklina a na odlitých tělech ani kapka tuku.
  Začnou tedy ničit britské koloniální jednotky a dělají to s velkým nadšením.
  Anastasia, házející granát na Peršany bosou nohou, řve:
  - Bojovníci nezměrné síly!
  Natasha také vystřelí dávku ze svého kulometu, přidá granát holými prsty a zakřičí:
  A my se nikdy nevzdáme!
  Potom Zoya vystřelí, pokosí také Angličany a Peršany a zakřičí:
  - Nech nás vládnout!
  A pak je tu Aurora, jako bouchnutí, a pošpiní nepřítele bosou nohou a vydá:
  - Vzestup našich sil!
  A znovu pískej!
  A pak Světlana, jak dává, a pěstí z kulometu. A také holými prsty na nohou pošle na nepřítele granát.
  A zakřičet:
  - Pro rafinované způsoby!
  A v Egyptě postupují dívky z posádky Elizabeth na tanku. Je na nejnovějším těžkém tanku "Alexander" -6. Stroj má nízkou siluetu a váží pětašedesát tun. A střílí z bombardéru. Vhodnější pro boj s nepřátelskými opevněními.
  Britská tanková flotila je relativně slabá. A nejlepší auto "Matilda" -2. Ale "Nikolay" -7 s ní bojuje.
  Má perfektní protitankovou zbraň. To udeří z velké dálky.
  Dívky jednají rychle a mazaně. A jejich tank se plazí pouští. A zastřelí se. A pumomet duní velmi intenzivně.
  Dívky se smějí a štěbetají:
  - Velmi dobrý na trůnu! Jsme supermani!
  A znovu vystřelí a rozbijí další bunkr nebo opevněný bod Británie.
  Britové ustupují a ustupují...
  Před dívkami se již objevují egyptské pyramidy. Vidí je a mrkají. Je opravdu možné takové krásky zastavit?
  Ale na nebi Albina a Alvina bojují o Středozemní moře. Také odhalili své perlové zuby. A pískají písně. Tyto dívky mají bojovou sérii.
  Válečníci se však rozhodli bojovat jako vždy ve stejných kalhotkách a s odhalenou hrudí.
  A ukazují svou kolosální bojovou třídu. Střílí na sebe a střílí ze vzduchových děl. A tak se dívky nedají ničím zastavit. Bitva však pokračuje a Britové před kráskami utíkají. Takové agresivní osoby nezastavujte.
  A dívky sestřelí tucet letadel v jedné dávce a smějí se samy sobě.
  Tady létají a létají. A palba neustává.
  Albina se smíchem švitoří:
  - Jsem v každé době neporažený!
  Alvina pokračuje ve střelbě a dodává:
  - Pod praporem Petra!
  Válečníci skáčou a zároveň srážejí nepřítele.
  Po Egyptě se již prohánějí kolony britských a místních vězňů.
  Carské jednotky jsou mnohem silnější a porážejí koloniální, kteří nemají bojového ducha.
  Alexandrie padla. A je to velmi jednoduché. A nyní se ruské jednotky setkávají s těmi italskými.
  společný průvod. Ohňostroje, barevné průvody. A bouřlivé projevy oddanosti a přátelství.
  Italové to také milují. Zvlášť když ruské dívky běhají bosé přes horkou poušť...
  A na jiném místě Alenka se svým panenským plukem vstoupila do Dillí. Je cítit, že sepoyové nechtějí bojovat s ruskými pluky. A že britská koloniální velmoc byla na tomto indickém území poražena.
  Mnoho snědých dívek obklopuje ruské vojáky a vítají je květinami.
  Jak je tu všechno krásné. A spousta květin. A všechno se děje docela pěkně a slušně.
  Ruské jednotky se již blíží k Bombaji a bez většího odporu ji obsazují.
  Alenka je velmi aktivní a drzá. Hází granáty holými prsty a skřípe:
  - Jsem prostě superman v bikinách!
  A jak sluší holkám běhat polonahé a v bikinách. Vypadají tak skvěle.
  V koloniích je britský odpor slabý. Místní jednotky nemohou vést divokou bitvu.
  Mezitím Němci postupují úspěšně vpřed. Nejprve vylákali Brity do Belgie. A pak hodem přes hory Ardeny dokázali odříznout anglické a francouzské jednotky. Bylo tedy vybojováno působivé vítězství.
  A Belgie je zajata. A 22. června po dobytí Paříže kapitulovala Francie a o něco dříve Holandsko. Bylo tedy vybojováno působivé vítězství. A Němci byli znatelně hrdí. A ruská armáda dobyla jak Indii, tak jih Íránu a Barmu a Bangladéš. Stejně jako celá Indočína.
  Nepřítel jasně prohrával. A Němci pronikli do Španělska a Portugalska.
  Ruské jednotky byly jako Jižní Afrika. Bránil jim ani ne tak odpor Británie, ale natahování komunikačních a zásobovacích linek. Stejně jako nedostatek silnic v Africe a neprostupná džungle.
  Ale carská armáda i tak prošla vším. A pohyboval se jako titanové kluziště. A nepřítel se stále častěji vzdával a padal na kolena.
  Pluky dívek se pohybovaly zpravidla bosé a nutily vězně líbat jim nohy. Někdy dívky dovolily zajatkyním sprchovat polibky na jejich ňadra.
  Ale pak Anastasia, Natashka, Zoya, Augustina, Svetlana vstoupily do Austrálie. Pochod do hlavního města Sydney. A zpívají:
  - Rus, kde má každý hodně žen,
  Kde je dovoleno krásné volání...
  Kde je kdokoli jako bratr,
  Náš symbol, náš symbol - Kolovrat!
  A opět házejí granáty bosýma nohama - rozhánějí Brity a místní.
  Anastasia usekla hlavu britskému generálovi šavlí a zaštěbetala:
  - Pro slávu vlasti!
  A Natasha hodem bosé nohy rozdělila nádrž. A zpívat:
  - Zakřič jméno Rusova Svaroga!
  A dívky se hýbou, Zoya vystřelí dávku z kulometu, položí Angličany a zaprská:
  - Pro nový ruský řád!
  Tady jsou holky! Milují zabíjení! A nepřestanou! A tváře krásek září!
  A tady je Augustin jako střelba. Jak kosí angličáky a prská:
  - Za Rusova Roda!
  A za nehty a Světlana. A bosou nohou hází smrtící a smrtící granát.
  A také pískání:
  - Můj velký Rus'!
  A znovu dává obrat... Kosí Němce a zabíjí je bez jakéhokoli ceremoniálu.
  Nyní se Sydney vzdává bez boje. A vytáhnou občanky a vojenské klíče. A prohlašují cara Alexeje za svého krále a císaře.
  Tento kontinent se také vzdává...
  A ruské lodě přistávají na Novém Zélandu. Současně lehké tanky "Peter" -8 vjíždějí do Pretorie. A klesá i Jižní Afrika. Na Madagaskaru přistál prapor bosých dívek.
  A velmi krásné dívky házejí granáty holýma nohama a přistávají proti nepříteli. Madagaskar padá. A většinu Afriky dobyli ruští vojáci.
  Carské Rusko a Třetí říše a Itálie téměř vyhrály. Ale zůstala jen Británie a Irsko. A přišel podzim a pak zima. Němci a ruská letadla bombardovala Brity a proměnila jejich města v ruiny. Churchill ale tvrdošíjně odmítal kapitulovat.
  V květnu 1941 následovalo obojživelné přistání. Jako první přistály bosé dívky z divize Tygřice. A ať zničí anglické jednotky. A házejte je prsty bosých nohou.
  Brity bombardovaly polonahé dívky jen v kalhotkách a třesoucích se prsou. A bylo to opravdu skvělé.
  A bojovaly tanky "Petr", "Nikolaj", "Alexander", "Ivan", které protivníky doslova drtily.
  A tady je nejnovější tank "Alesya" -1 pyramidového tvaru. Který má racionální úhly sklonu ze všech úhlů a neprorazíte ho.
  V něm ležící Elizabeth a její tým dívek jsou téměř nazí pouze v kalhotkách.
  Čtyři krásné válečnice, téměř nahé, pálí na anglická děla a jsou doslova sraženy do ohně. A dívky se zastřelí a naplní je olovem ze samopalů. A stovky Angličanů padají samy za sebe.
  A bojovné krásky budou kosit nepřítele a pustit svůj tank doslova přes mrtvoly. A koberce zabitých Angličanů se rozprostřely. A dívky jezdí v tanku. Nesou si Matildu a Churchilla k sobě. Poslední tank může auto carské armády jen poškrábat.
  A jedno ruské vítězství střídá druhé. A Němci přicházejí. Ale jejich tanky T-3 a T-4 jsou ve srovnání s ruskými vozidly tak slabé. A ještě malý primitiv. A vysoký... A tanky carské armády jsou zavalité. A samotná tyč, nevěnující pozornost záběrům.
  Tady jsou Britové a vyhazují bílé vlajky. Několik tisíc vybraných ruských tanků přistálo hned v prvních hodinách a doslova prolomilo obranu.
  Anastasia dostala kulku do holé paty a zasmála se:
  - Masér!
  Potom popadla generála za nos holými prsty a hodila ho přes sebe. Přeletěl a spadl břichem na bajonety. A bylo prolito tolik krve.
  Anastasia srdceryvně vykřikla:
  - Sláva caru Alexeji!
  Natasha také, jak bude pohybovat holení svého soupeře a jak bude řvát:
  - Za nový slovanský řád!
  A pohne hlavou nepřítele. A zlomit mu lebku. A zakřičet:
  - Cool dívky, fanynky svobody - bojujeme za nový řád!
  A pak už Zoya střílí ze dvou kulometů najednou a bosýma nohama hází hrášek s výbušninami.
  A jde k Britům pod prvním číslem. A po obdržení vrhají bojovníci impéria mlžného Albionu své zbraně a přímo do zajetí.
  Přichází Aurora. Rozdrtí nepřítele zbraní. Má speciální kulomet se stopovacími střelami. Mlátí Angličany jako snop nunčaků.
  A tady střílí Světlana. A rozdrtí nepřítele.
  Střílí smrtící hmotou... A vyceňuje zuby.
  A zařval z plných plic:
  - Jsem žena, což je obecně skutečný super!
  A vyskočí a bosou nohou hodí granát. A rozbije se na všechny části a úlomky.
  A zakřičet:
  - Jsem Superman s odhalenou hrudí!
  A nyní dívky postupují samy... Stále hlouběji a hlouběji vstupují na území Británie.
  Oleg Rybačenko v těle chlapce ne staršího jedenácti let, ale s epoletami majora, ačkoli je sám bos a v šortkách, kosí Brity. A jedná se zběsilým vztekem.
  Vede oheň a zpívá:
  - Zažíváme svítání a nejvyšší barvu.
  A s ním i dívka Margarita, která se nikdy nestala dospělou. Je pro ni dobře, že se alespoň nestala starou!
  A to je mnohem horší než být dívkou!
  Obklopte Londýn. A teď vyhrožují, že to vezmou. A masa nepřátel se vzdává. Pouze královští strážci se nevzdávají a nevzdávají se. Ale jsou nemilosrdně zničeni. A vedou totální, nelidské vyhlazení. Toto je totální zničení, ke kterému dochází. A stroje jsou velmi aktivní.
  A na obloze Albina a Alvina sbírají účty. Dívka již obdržela všech sedm stupňů Svatojiřského kříže. První stupeň: Svatojiřský kříž, druhý - Svatojiřský s lukem! Třetí je zlatý kříž. Čtvrtý je zlatý kříž s mašlí. Pátý je zlatý kříž s diamanty. Šestý je zlatý kříž s diamanty a mašlí. A sedmá je hvězda zlatého kříže v luku a diamantech!
  Tyto dívky sestřelily padesát aut v jednom boji a zpívaly si:
  - Jsme takové krásky, které jsou prostě super a hyper, a obecně nádherné krásky!
  A mrkni se šklebem tesáků.
  To jsou dívky - Albina a Alvina... A milují znásilňování mužů. A ani jim samotným nevadí pracovat jazykem, když vidí přitažlivou mužskou dokonalost.
  A že dívky jsou jen ztělesněním chtíče, lásky a vášně!
  Jak milují pulzující nefritové pruty.
  Válečníci nejvyšší třídy...
  Tady Churchill prchá z obklíčeného Londýna. Tak ho tvrdě udeřili do rohů.
  A odtáhla nohy pryč a spěchala do Brazílie... Ale londýnská posádka kapitulovala. A ruské jednotky obsadily Irsko téměř bez odporu. Britové se již vzdali bubnování...
  Druhá světová válka skončila do roka vítězstvím mocností Osy. Většina Afriky je ruská. Německo i Itálie však dokázaly něco urvat.
  Kromě toho Třetí říše zahrnovala také Španělsko a Portugalsko.
  A v Británii vládly ruské síly a car Alexej se také stal britským panovníkem. Rusko téměř bez odporu obsadilo i Švédsko a Německo Norsko a ještě dříve Dánsko.
  Hitler obsadil velkou část Evropy. Vytvořením entity typu Třetí říše s protektorátem. A Rusko znovu vytvořilo impérium a zahrnulo ho do svého složení.
  Nastala dočasně křehká mírová situace. Což prozatím vydrželo.
  Carské Rusko a Německo strávily své akvizice. Osídlené kolonie.
  Car Alexej byl ještě docela mladý a nemohl spěchat, aby dobyl celý svět.
  Hitler ale nějak nedokázal odolat. Zdálo se mu, že v Africe dostal příliš málo půdy, že Rusko je příliš velké. A spolu se synem Mussoliniho mladšího zahájili válku proti Rusku. Boje začaly 20. dubna 1955, v den Führerových padesátých a šestých narozenin.
  Němci pro válku s carským Ruskem vyvinuli celou řadu tanků a zřejmě s tím velmi počítali.
  Panther-5 se stal hlavním tankem určeným pro válku s Ruskem.
  S hmotností 75 tun bylo tohle auto cool.
  A vůbec, 128milimetrová pistole ve 100EL je opravdu drtivá síla. A když bude bít, tak se ani carské armádě nebude zdát dost.
  A je tu ještě silnější tank: "Tiger" -5, který je ještě silněji pancéřován. A váží sto tun!
  A v Rusku váží hlavní tank "Aleksey" -4 pouze padesát tun a zbraň ráže pouze 105 mm. Ale mnohem dokonalejší, pyramidální a s motorem s plynovou turbínou o výkonu 1800 koní, tedy velmi mobilní.
  Němec je masivnější a mohutnější. Obzvláště hrozné "Lvi" -5 o hmotnosti dvě stě tun. Což ovšem Hitlerovy šance příliš nezvyšuje. Supertěžké tanky jsou tedy příliš drahé a obtížně se přepravují. I když existují určité výhody v použití a aplikaci.
  Hitler to každopádně nevydržel a hnal se do carského Ruska. A začaly boje.
  Mocné opevněné skupiny ruské armády zastavily postup nepřítele. A Němci se zasekli. A carská armáda přešla do ofenzívy v Africe, kde měla mnohem více sil. A Italové pocítili první rány. Jejich jednotky jsou příliš slabé a s nízkou disciplínou, s mnohem zaostalejším vybavením, aby mohly Rusku vzdorovat.
  Po třech týdnech bojů carská armáda vytlačila Italky ze Somálska a Etiopie.
  Vážené dívky Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Světlana. Jsou stále stejně mladí jako před padesáti lety, když bojovali s Japonskem. Aleksey Tsar už má vnoučata a dívky jsou stále chrty, tvrdé, agresivní a statečné.
  A po padesát let války zůstaly dívky mladé. A nemají jedinou vrásku a jedinou prasklinu na kůži. Jsou tak krásné a svěží jako květiny.
  A Oleg Rybachenko a jeho partnerka Margarita jsou stále děti - vůbec nevyzráli. Alespoň externě. Ale běhají rychleji než gepardi. A nebere je ani bajonet, ani střela.
  Tyto děti velmi rády hází ostrými kotouči bosýma nohama. Jsou to velcí bojovníci!
  A jakákoliv moc bude sražena na kolena!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustine, Světlana také bojovaly s Turky za Alexandra II. A tak jsou staré přes sto let. Ale nestárnou kvůli čarodějnicím. A protože jsou nesmrtelní, v moci Rodnoverie.
  A zástupci cara v Etiopii utíkají k sobě a Italové už sekají.
  A znovu je nutí líbat jejich bosé nohy. A dívky jsou samozřejmě nepopsatelné krásy a se zapálenou vášní v duši. Nelze je bagatelizovat. Jsou tím, co vypadá jako velikost země. A vyhrávají s velkou zárukou.
  Ruská carská říše je většinou kontinentální a jedinečná pro ruský národ. Ruský národ, smíšený z mnoha národů, a tavící kotel typu Ruska, může spolknout jiné národy, postupně je asimilovat a neutlačovat je. Proto rostla carská říše. Pomalu, království za královstvím... A nyní zbývá do světové hegemonie jen velmi málo. Rusko má mnohem větší počet obyvatel než Třetí říše a Itálie.
  Takže má každou šanci zachytit a strávit. Zvlášť když uvážíte, že soupeři jsou slabší. A ne všichni jsou spokojeni s režimem Hitlera a Mussoliniho.
  Takže v Africe mnoho místních kmenů a koloniálních jednotek podporuje Rusy. Takže ruské vybavení do džungle je vhodnější.
  Bitvy ukázaly, že Němci měli problémy i s Pantherem -5, a nejen s Tigerem -5. Ano, Fritz znatelně prošel. Poté, co carská armáda prošla Etiopií a zasáhla Libyi, vypluly i německé jednotky. V bitvách na obloze však německý vývoj překvapil královská esa - především přístroji ve tvaru diskotéky. A ruská auta byla rozdrcena zuřivou zuřivostí.
  Ale co do počtu, Němci samozřejmě nejsou soupeři. Jo a diskotéky jsou moc drahé a je jich relativně málo. A oni sami jsou nezranitelní, ale také nemohou střílet, pouze narážejí laminární tryskou. A ovladatelná ruská vozidla mohou odjet.
  Královská armáda na obloze je však silná. A na moři ještě silnější. I když Třetí říše není slabá. Ale stále jsou síly nerovnoměrné.
  A co se týče počtu obyvatel a ekonomického potenciálu, Třetí říše si s Ruskem neporadí.
  A pokud jsou dívky velmi silné a krásné, bojují, pak dojde k úplnému zablokování.
  Elizabeth a její tým bojují s německými monstry a dokonce se jim podaří vyhrát. A nestydí se ani tím, že nacisté mají mnohem větší a těžší vozidla.
  Zde dívky obcházejí nepřátelské tanky a razí přímo do boku. A nemají problémy s nepřítelem. Drtí svého nepřítele a zpívají:
  - Zuřivý stavební tým! Zuřivý stavitel!
  Hitler dá mat! Hitler dá mat!
  A nepřítele rozbijí s obrovskou lehkostí. A dívky se neubrání smíchu.
  Ale nacisté, když dostali na zátylek, odešli. Již v Libyi se několik italských divizí vzdává téměř bez boje. A vojáci carské armády postupují. Zde je Fritz z Alp vyřazen mocným úderem a carská vojska táhnou přes Itálii. Bosé dívky z armády Mussoliniho mladšího zdraví barevné ratis carské armády. Itálii zaplňují miliony vojáků všech národností. A deset tisíc mobilních tanků "Aleksey" -4, které jsou s hmotností padesáti tun téměř neproniknutelné při palbě ze všech úhlů.
  Itálie jako slabší článek koalice velmi rychle umírá... 30. května dobyly carské jednotky Řím téměř bez boje. A hlavní město Mussoliniho říše padlo.
  A opět dívky z ruské armády nutily své zaprášené, bosé nohy, aby líbaly nepřítele. Koneckonců chápou, že nepříteli by se mělo ukázat jeho skutečné postavení.
  Albina a Alvina, když vytáčely účty, vzpomínaly, jak bojovaly s čarodějnicemi s Japonci, i když Alexej ležel v kolébce. A bylo to také velmi vtipné.
  Dívky ještě nemají dost války a sestřelují Němce ve vzduchu. Albina dokonce poznamenala:
  - Tady porazíme nacisty a co potom?
  Alvina sebevědomě prohlásila:
  - Dobýt Latinskou Ameriku!
  Albina pochybovačně poznamenala:
  - No, to jsou další dva nebo tři měsíce! A pak?
  Alvina se zachichotala a odpověděla:
  - Polévka s kočkou!
  Albina rozzlobeně prohlásila:
  - Ne, musí existovat nějaký realističtější plán života!
  Alvina s nadšením řekla:
  - Tak rodíme hromadu dětí!
  Albina to schválila:
  -To už je lepší!
  Itálie je již skutečně dobyta. Mussolini mladší prchá do Francie... Ruská vojska okupují Sicílii. Všechny podniky s těstovinami v Africe již byly ztraceny. Zůstaly jen německé enklávy, ale i na ně postupovala carská armáda. Hrozba úplné ztráty Afriky v bitvě se silnějším nepřítelem.
  Nezdálo se, že by Němci spočítali své síly. A nyní plují pod údery carských vojsk.
  A desetitisíce tanků už jsou na jihu Francie a zabraly Toulon... Dívky v bikinách skáčou po městě a dávají nácky na kolena. Nutí se líbat si holé paty a smát se.
  A tady můžete políbit dívku na hrudi - nelituje!
  Tolik úspěchů. A na jihu Německa prorážejí i ruské divize. A už brali Vídeň. A útočí na Mnichov. Nacisté podlehnou úderům a zvednou ruce vzhůru. A odevzdejte se sami sobě!
  Mezi těmi, kteří bojují v popředí, je samozřejmě Oleg Rybačenko.
  A chlapec osobně zatkne tři německé generály. Za což dostává od panovníka zvláštní vyznamenání.
  Věčný kluk je přitom bos a kraťasy.
  Car Alexej se raduje z vítězství. A co se stalo? Démon Hitler sám vlezl do oprátky. Jeho tanky řady E v žádném případě netahají proti pyramidovým tankům.
  Car Alexej odměňuje hrdiny a hrdinky. A dělá to s velkým nadšením.
  Takového otce krále lze jen milovat a respektovat. Ruská vojska už vyhnala Němce z Maroka. A téměř celá Afrika je ruské území. a co? Tak se to zlepšilo!
  Car Alexej ocenil Albinu a Alvinu jako nejlepší esa Ruska novým oceněním. Hvězda platinové George Cross s lukem a diamanty.
  Válečníci si to opravdu zaslouží. A mají takovou moc. A porazit nacisty. A jít do cíle. Carská armáda se již blíží k Porúří a zuří tam urputné boje. Nechtějí ustoupit nacistům. A ve Francii už obkličují Paříž. Místní obyvatelstvo carskou armádu vítá a nezastaví se.
  Můžete říci, že nepřítel je na úrovni kapitulace. Hitler se řítí a už je půlka července. A pozice Němců je téměř beznadějná.
  To je to, co znamená kontaktovat tak chladného krále, jako je Alexej II., nebo velký.
  Konečně se již vzdaly zbytky jednotek Wehrmachtu v Africe. Ruské jednotky pochodovaly přes Paříž. Situace se pro Němce stávala kritickou.
  Koncem července bylo Porúří zcela znovu dobyto. A ruské jednotky se blíží k Baltskému moři.
  Hitler prchá z Berlína do Latinské Ameriky. Královské jednotky nastupují do Dánska a Norsko je osvobozeno ještě dříve. Pal a Lisabon. V srpnu následoval útok na Berlín. A hlavní město Třetí říše je obsazeno. Dále carská armáda, pokračující v ofenzivě, osvobozuje Madrid.
  Pevnost Gibraltar byla dobyta naposledy v září. Svrhli citadelu... A další válka byla téměř u konce. Ukázalo se, že je to nějak překvapivě krátké a lehké.
  Car Alexej obdržel titul největší dobyvatel všech dob a národů.
  Hitler ale stále žije a podařilo se mu uprchnout. Co dělat s tímto monstrem? Kupodivu, ale Latinská Amerika nechtěla tohoto tyrana vydat. A pak, 1. května 1957, začala poslední kampaň proti Latinské Americe a poslední válka v dějinách planety Země. Vojáci postupovali bez problémů. Místní síly byly vojensky příliš slabé a nedokázaly odolat ruským jednotkám.
  Elizabeth a její tým právě sestřelili baterii, nepřátelé teď na cestě nedělají nic jiného, než že se vzdávají.
  Dívka se smíchem řekla:
  - Tohle je válka!
  Catherine s úsměvem řekla:
  - Poslední válka v dějinách lidstva!
  Elena navrhla:
  - Tak pojďme připít na svět! A budoucí tvorba!
  A dívky se dokonce slastně líbaly na holých chodidlech.
  No, takhle to jde dobře...
  Anastasia a její tým běží k sobě a házejí granáty na protivníky holými prsty u nohou. Trhat nepřátele a skřípat zuby.
  Natasha zpívala:
  - Jsem dívka kolosálních snů!
  A jak odpálit smrtící granát. Ano, s takovými dívkami nemůžete být slabý. Oni to neodpustí.
  A zaútočí na sebe, aniž by dali nacistům milost. Nechť v tomto případě nejde přímo o fašisty.
  Zoya také hodí granát bosou nohou a zasyčí:
  - Za vítězství nad nepřítelem!
  A pak Augustina, střílející z kulometu a házení granátu bosou nohou.
  A píská:
  - Zoufalá rána!
  A pak Světlana vyvine tlak na své protivníky a sežere je na trhané těsto.
  Tady jsou dívky.
  A křičí:
  - Car Alexej je náš idol!
  Mexico City je dobyto a Kuba je dobyta. Ruské jednotky postupují ze severu na jih. A dělají to velmi úspěšně. Nebudete jim překážet. A dojde k velkému vítězství.
  A Albina a Alvina ve vzdušné bitvě jsou velmi úspěšné v získávání účtů. Jsou to bojovníci, kteří nepotřebují ukazovat slabost. Sestřelují letadla, která jsou svou úrovní daleko za těmi ruskými. A hlavně, bosé dívky v bikinách jsou u kormidla. Že každého mlátí. A sestřelí každého, kdo se dostane do boje.
  Už prošel Nikaraguou. Nezastavujte armádu aut carské armády. A ruské jednotky přicházejí. A stále více odpůrců se vzdává. A pohánějí nepřátele kolonami zajatců. A srazit nepřítele na kolena.
  Anastasia se rozběhne k sobě a donutí protivníky, aby padli na zem a líbali jí obnažené paty.
  Tolik nepřátel se vzdalo. A mnozí z nich kapitulují do rytmu bubnů. A zvednou tlapky.
  Ruští vojáci se již vplížili do Venezuely. Situace se stále více uklidňuje.
  Největším soupeřem je Brazílie, kterou lze poměrně snadno zlomit. A je nucena kapitulovat.
  Dívky se procházejí po Riu de Janeiru a chlapci líbají jejich bosé stopy.
  Natasha se smíchem poznamenává:
  - Pořád žij dobře!
  Zoya s jistými pochybnostmi poznamenala:
  - Když spíte s nohama u zdi, není to tak zlé!
  A dívky se budou smát. Ve skutečnosti jsou vtipnější než kdy jindy. Ale co s nimi naděláš...
  Je tu také chlapec, který bojuje s Olegem Rybačenkem. Více než padesát let slouží v carské armádě. Dostal se do hodnosti plukovníka, má mnoho vyznamenání a stále vypadá na jedenáct let. A s ním věčná dívka Margarita. Byla to dospělá žena a velmi se bála stárnutí. A v důsledku toho zůstala navždy dívkou. Staly se však na sto let dětmi. A pak jim slíbí, že vyrostou až do šestnácti let - což je obecně dobře! Chlapec se například nebude muset holit!
  Chlapec a dívka házejí granáty na nepřátele bosýma nohama a zpívají:
  - Radost z vítězství se rozšiřuje,
  Hitlera čeká šibenice!
  Zde je poslední bašta ruských protivníků - Argentina. Hitler se tam ukryl.
  A v červenci ruské jednotky vstupují na území Argentiny. Odpor byl nerovnoměrný. A tak hlavní město padlo téměř bez boje. A Hitler sám byl nalezen v srpnu 1957... Visel ve smyčce. Zřejmě vzali své a pověsili je.
  Chile také kapitulovalo. Tak skončila poslední válka v dějinách lidstva.
  Vítězství slavilo dvanáct čarodějnic - majících věčné mládí. Ale zdálo se, že další chlapec, Oleg Rybačenko, byl velmi potěšen. Konečně můžete žít pro své vlastní potěšení, kolik let strávil v armádě.
  A Rusové už šli do vesmíru v roce 1947 a v roce 1954 letěli na Měsíc. A v roce 1967 na Mars. A další nové úspěchy. Sluneční soustava byla postupně podrobena. V roce 1975 se Alexej II., který byl u moci sedmdesát let, zřítil v letadle. A tak skončila vláda největšího panovníka všech dob a národů.
  A jeho syn se stal novým králem: Michael II. A Rusko se přesunulo do vesmírné expanze.
  Oleg Rybachenko a Margarita na Marsu v roce 2005. Chlapec poznamenává:
  "Je to sto let, co jsem se stal dítětem. A není čas, abych dorostl do šestnácti?
  Margarita, která také vypadá jako dívka, odpovídá:
  - A já také musím podle smlouvy vyrůst! Ale proč jsme stále děti?
  Oleg pokrčil rameny... Náhle se před nimi objevil obraz anděla-demiurga s křídly.
  Krásné stvoření řeklo:
  Dokončili jste část své mise.
  Ale teď na vás čeká prostor! A vesmírné světy! Tak žij a bojuj!
  Oleg Rybačenko se s úsměvem zeptal:
  - Slíbil jsi nám těla v šestnácti!
  Anděl s úsměvem přikývl.
  - A co chceš s Margaret?
  Margarita souhlasně zavrtěla hlavou.
  - Ještě více?
  Anděl přikývl s úšklebkem perleťových zubů.
  - Budeš to ty! Ale vyroste do šestnácti let, bude ti tisíc let! A pak zůstaneš v mládí navždy!
  Oleg a Margarita jednohlasně zakřičeli:
  - To není fér!
  Angela s úsměvem poznamenala:
  - Taková je cena za nesmrtelnost! Ale souhlaste s tím, že budete nesmrtelnými dětmi mnohem lépe než smrtelnými starými lidmi!
  Chlapec a dívka souhlasili s tímto:
  - Ano, mnohem lepší!
  A smějte se nahlas!
  Co jsou tito smrtelní lidé zač? Dokonce i největší car všech dob a národů, Alexej, byl pryč. A před nimi je věčnost plná zářivých dobrodružství.
  
  
  
  NAPOLEON NEJEL DO RUSKA!
  . Alternativní historie, kdy velký císař neodešel do Ruska, ale přesunul pluky do ... Turecka! No jasně, proč ne? Proč neosvobodit Balkán z osmanské nadvlády?
  A nepřítel samozřejmě není příliš silný. Ano, a předtím poraženi Rusy.
  A Napoleonova armáda se vydala na nucený pochod. A šla téměř bez odporu z Bosny do Istanbulu. Jedna překážka - hory, řeky, pevnosti... A epizodický odpor. A obyvatelstvo vítá Francouze a Evropany jako osvoboditele.
  Napoleon dobyl Istanbul v roce 1812. Poté bojoval v Malé Asii. Dostal se do Indického oceánu a do Mekky. Poté se Francouzi a jejich žoldáci přesunuli do Egypta.
  Napoleon zatím nešel do Ruska, ale dobyl osmanské majetky. Možná ho některé kartářky varovaly před možným neúspěchem v případě války s carskou říší.
  Britové se v roce 1814 pokusili přistát ve Španělsku. Napoleon se vrátil do Paříže. A když nabral sílu, rychle se přesunul do Španělska a porazil tam Brity. Poté se Francouzi poněkud opevnili v Pyrenejích.
  Jejich jednotky dosáhly Maroka a obsadily celý sever Afriky a Súdánu.
  Tak vytvořili univerzální dominanci ve Středomoří. Vzali také Gibraltar. A také posílili. Válka s Británií pokračovala se střídavými úspěchy. Obě strany jsou unavené šarvátkami na moři. Napoleon však chtěl číslo vzít. A stavělo se stále více nových lodí, cvičili se námořníci. Postupně začala ovlivňovat početní převaha Francouzů s velkými lidskými a územními zdroji.
  A vyčerpaní Britové začali podléhat. Nakonec se v roce 1825 uskutečnilo obojživelné přistání. A Napoleon nakonec obsadil Londýn. Tím válka skončila. A už se postarší císař rozhodl odpočinout si a zapojit se do pokojné výstavby. Jediná věc je, že Francouzi pokračovali v pohybu napříč Afrikou a dobývali její jih. Nicholas I. se dostal k moci v Rusku. Rusové byli ve válce s Íránem, ale i přes vítězství ho nedobyli, ale omezili se na umírněné územní akvizice. Poté Rusko čelilo Šamilově válce na Kavkaze a bylo jí dlouho vázáno.
  Napoleon vládl až do roku 1837 a zemřel v šedesáti osmi letech. Jeho nástupcem se stal jeho syn Napoleon II. Mladý šestadvacetiletý blonďatý císař, předtím byl králem Itálie a římské říše. Samozřejmě chtěl překonat slávu svého otce Napoleona I.
  A Napoleon II. podnikl své první tažení do Íránu a dále do Indie. Největší a nejlépe organizovaná armáda na světě si samozřejmě poměrně rychle podmanila Írán i Indii. Bylo také dokončeno dobytí Afriky. Francie vedla války v Latinské Americe a snažila se převzít kontrolu nad koloniemi Španělska a Portugalska. Na Rusko to jaksi nebylo. Ale Francouzi po dlouhých válkách nakonec zakotvili v Latinské Americe. Napoleon II zemřel v roce 1856 a na trůn nastoupil jeho syn Napoleon III. V té době mu bylo pouhých šestnáct. A v roce 1858 zahájil Napoleon III tažení proti Rusku.
  Rozhodl se překonat svého pradědečka. A v Rusku je stále nevolnictví. A země je samozřejmě v bojové síle nesrovnatelná s napoleonskou Francií.
  Napoleon III počítal s vítězstvím. A přes Rusko se přesunuly dva miliony vojáků. Jeli ve třech kolonách: do Kyjeva, Moskvy a Petrohradu. Ale Rusko nemělo svého Kutuzova.
  A car Alexandr II. byl nucen uprchnout do Kazaně. Moskva a Petrohrad a Kyjev byly dobyty. Proti Rusku byly jednotky z celého světa a pokročilejší zbraně. I v armádě Napoleona III. se objevily první lehké tanky.
  Ano, takové síle nelze odolat. Car Alexandr II nabídl Francouzům mír. Ale Napoleon Třetí prohlásil, že potřebuje Rusko jako celek.
  Zkrátka začala partyzánská válka. Ale v Napoleonovi je hodně vojáků. Navíc Napoleon III oznámil zrušení nevolnictví. I to se část lidí přiklonila na jeho stranu. Válka zuřila několik let a Napoleonova vojska dosáhla Tichého oceánu.
  Nakonec se našel kompromis. Napoleon III se oženil s dcerou Alexandra II a byl korunován. A Rusko jako součást obrovského impéria dostalo určitou autonomii.
  Napoleon Třetí stále bojoval v Číně, jeho jednotky dosáhly Austrálie a dobyly Indočínu. A v roce 1877 zemřel a na trůn nastoupil Napoleon Čtvrtý. Čtrnáctiletý mladík. Pravnuk Napoleona I. a potomek ruských carů z matčiny strany. Napoleon Čtvrtý dokončil dobytí světa - dobyl Spojené státy a všechny ostatní ostrovy... Vznikla světová říše. Pak už zbývalo jen zaútočit na vesmír.
  Ale žádný smutek nebyl, ale čerti šmakovali. Napoleon IV zemřel v roce 1894. Přesněji zemřel na lovu v Africe. A na jeho trůn usedl chlapec Napoleon Pátý, čtyřletý.
  Potomci Napoleona nějak nebyli příliš houževnatí. A samozřejmě začal zmatek. Nyní v Latinské Americe, nyní v Číně, nyní v Rusku.
  Vojáci ale nepokoje a separatisty potlačili. Napoleon Pátý vyrostl a rezolutně začal povstání potlačovat. Poté se planeta Země nějak uklidnila. A v roce 1914 letěl do vesmíru první člověk! V roce 1917 lidé přistáli na Měsíci.
  Postupně lidstvo získalo stabilitu. A nyní expanze do vesmíru. Do roku 1935 lidé navštívili všechny planety sluneční soustavy a na Měsíci se objevila osada. Napoleon Pátý vládl až do roku 1960 - šedesát šest let - rekord mezi Bonaparty, a zemřel ve slávě. Trůn dostal Napoleon VI. V této době se již začaly provádět úspěšné experimenty na omlazení lidí. A v roce 2000 začali lidé pronikat do sousedních hvězd. Do roku 2020 byly mimo planetu Zemi vytvořeny první osady lidí.
  
  IVAN HROZNÝ NENÍ OTRANĚNÝ
  Tento Ivan Hrozný nebyl otráven v roce 1584 (proč vůbec napadlo, že byl otráven?), ale ještě nějakou dobu žil. Ženatý s anglickou princeznou. A zároveň dobyl Sibiř, postavil tam města. V roce 1590 se anglické princezně narodil jeho syn Alexander. V roce 1591 zemřel syn Dmitrij, ale Rusové získali svá léta zpět od Švédů. V roce 1592 obsadili Narvu.
  Společná válka Polska a Ruska proti Švédsku skončila v roce 1593 zachycením Vyborgu. A porážka švédské války v roce 1594.
  Rusko tak znovu získalo města na pobřeží Baltského moře a usadilo se v Narvě a také ve Vyborgu. V roce 1595 Ivan Hrozný nařídil postavit město u ústí Něvy. Aleksandrovsk vznikl o více než sto let dříve. Pojmenovaný rok na počest syna Ivana Hrozného a anglické princezny.
  Potom Ivan Hrozný pokračoval v pohybu přes Sibiř. Jeho bojovníci postoupili k řece Amur. V roce 1598, po opravě šedesáti pěti let - rekordu pro Rusko a jednoho z nejdelších trvání království v historii planety Země, zemřel Ivan Hrozný. Zemřel s ním do jednoho roku i dědic Fedot. A Alexandr První se stal králem. V době svého nástupu na trůn mu bylo pouhých osm let. Regentem se ale stal Boris Godunov. A vše víceméně šlo. Pravda, byly hladové roky. Pak válka s Polskem v roce 1605. Tehdy poprvé sám Alexandr velel armádě. Poláci se pokusili obklíčit Smolensk, ale byli naprosto poraženi. Rusové přešli do útoku - obsadili Kyjev a Polotsk. Poláci postoupili půdu podél Bereziny a Kyjeva levobřežní Ukrajině.
  Chvíli bylo ticho. Rusko postupovalo na východě. Dosáhla Tichého oceánu a tam založila nová města.
  Poté následovala kampaň na Krymu, která se časově shodovala s oslabením Turecka. Rusko také dobylo Krymský chanát spolu s Azovem.
  Tak vznikla velká říše. Pak zase válka s Poláky. Alexandr prohlásil - získáme zpět země celé Kyjevské Rusi.
  A stalo se. Ruské jednotky v čele s carem a velkým velitelem Skopinem-Shuiskym ještě dokázaly porazit Poláky a dobyly dokonce Varšavu.
  Po některých sporech Polsko přijalo Alexandra Prvního za cara. Poté povstala velká moc Slovanů. Rusko se v roce 1630 obrátilo na jih. Šel do války s Tureckem. Osmanská říše byla v úpadku a prohrávala.
  Rusko znovu dobylo Balkán a dokonce vstoupilo do Konstantinopole. Osmanský trůn byl přenesen na cara Alexandra. A nyní ruské pluky dosáhly Egypta. A v roce 1640 dobyli s Kuvajtem Mekku i Irák. Vybudujte obrovské impérium. V letech 1645-1647 došlo k válce s Íránem. A Persie se také podřídila Rusku. Válka s Mandžuskou říší skončila zajetím severní Číny.
  Car Alexandr s ohledem na nárůst počtu neruského obyvatelstva dokonce svolal ekumenický koncil. V pravoslaví byla provedena změna umožňující mít čtyři manželky.
  Co bylo výsledkem touhy usnadnit přijetí pravoslaví muslimy a urychlit rusifikaci nově dobytých zemí.
  V roce 1658 zemřel car Alexandr I., který vládl šedesát let a stal se také velkým Rurikovičem.
  Novým carem se stal Michael První, syn Alexandra Prvního. Novému králi už bylo čtyřicet let. A pokračoval v agresivní politice svého otce. Ruské jednotky se přesunuly do Indie. Byly války.
  Což skončilo nastolením tamní ruské nadvlády. Pak došlo k velké válce s Čínou. Michael zemřel v roce 1671. A ve válce pokračoval jeho syn Alexej první Rurikovič. Asi třicetiletý mladý král energicky velel a dosáhl velkých vítězství. Čína byla po několika letech války dobyta.
  Dále Rusko pokračovalo v pohybu na východ a jih a dobylo také Indočínu. Než jsme se dostali do Singapuru. V roce 1701 zemřel i Alexej a jeho syn Petr začal budovat velké loďstvo. Rusko postupovalo přes ostrovy v Tichém oceánu a přistálo v Austrálii.
  Zároveň se objevila touha expandovat do Evropy. A v roce 1715 začala válka s Rakouskem. Nadřazené ruské jednotky dobyly Rakousko rychle. Poté bylo převzato Německo. Dojeli jsme k Rýnu. A v roce 1721 dobyli Itálii. Petr Veliký tedy vyřízl okno do Evropy. Společně s Egyptem. Ve stejné době Rusové obsadili Kanadu přes Aljašku. V roce 730 Petr Veliký zemřel a na trůn nastoupil jeho vnuk Petr Druhý - Rurikovič.
  Jeho vláda se ukázala být aktivní, mladý muž zahájil válku s Francií a dobyl Kanadu a ruské jednotky, které měly větší početní převahu, dobyly Paříž. Dobyto bylo i Nizozemsko. I když se tam protahovala partyzánská válka. Ale nakonec byla zdrcena.
  A později v roce 1745 padlo Španělsko i Portugalsko. Několik let ale také probíhala partyzánská válka. V roce 1753, po smrti Petra II., nastoupil na trůn syn Petra II., Petr III. Nový král pokračoval v pohybu napříč Afrikou a Amerikou. V roce 1761 vypukla válka s poslední velmocí, Británií. Rusku se zpočátku na moři příliš nedařilo.
  Pak ale byli Britové poraženi početní převahou a zkušenými veliteli. A došlo k přistání. Londýn padl v roce 1767.
  A v roce 1780 zemřel i Petr Třetí. Na trůn nastoupil jeho osmadvacetiletý syn Pavel První. Rusko již nemělo vážné odpůrce a pohybovalo se napříč Afrikou a Latinskou Amerikou. V roce 1820, kdy Pavel První zemřel ve věku šedesáti osmi let, Rusko dokončilo dobytí celého světa. A na trůn nastoupil Ivan Pátý, dvaačtyřicetiletý.
  Nebylo s kým bojovat. A věda ještě nedospěla k dobytí rozlohy vesmíru. Ivan přesto nařídil lety na Měsíc. Jako, impérium potřebuje jít dál. A v roce 1833 poprvé letěl do vesmíru člověk. A v roce 1845 Rusové konečně přistáli na Měsíci.
  Císař Ivan Pátý zemřel v roce 1847. Na trůn nastoupil Alexandr II. Expanze do vesmíru pokračuje. Přistání na Marsu v roce 1861. A pak na všech planetách sluneční soustavy.
  A pak letěli k jiným hvězdám ...
  
  DONALD TRUMP NA MÍSTĚ ROOSEVELTA
  Tady je Donald Trump byl během druhé světové války na místě Roosevelta. To je vlastně velká šance! Poučte se z chyb svého předchůdce. A první chyba: nechali SSSR povstat a stát se supervelmocí.
  Donald Trump pochopil jako nikdo jiný: Rusku by nemělo být dovoleno vyhrát druhou světovou válku. Rychlé vítězství Třetí říše je však pro Ameriku také nerentabilní.
  Nejlepší možnost: nechat je navzájem se zabíjet co nejdéle a co nejvíce.
  No, samozřejmě, Donald Trump Rusku trochu pomohl, před Stalingradem ... A nebyly tam žádné zvláštní rozdíly s historií. A vyhnal Třetí říši z Afriky.
  A pak Hitlerovi nabídl příměří výměnou za zrušení antisemitských zákonů.
  Po Stalingradu si Němci uvědomili, že druhou světovou válku mohou skutečně prohrát, a souhlasili s Trumpem. Židé nebudou pronásledováni, ale... Obchod je obnoven...
  A vězni jsou vyměněni. Trump sám vyrobí atomovou bombu a skoncuje s Japonskem. A Němci po zastavení bombardování svého území a uzavření druhé fronty hromadí síly.
  Führer několikrát odložil operaci Citadela. A dokonce ani v červenci nezahájil ofenzívu, takže chtěl otestovat Tiger-2, tank monster, a myslí tím lva a myši v bitvě. Němci navíc začali tvořit divize z cizinců a hromadili síly.
  Ano, a Trump doporučil Führerovi, aby nespěchal, protože plány německé ofenzívy na Kursk Bulge jsou sovětskému velení již známy a není nic hloupějšího zaútočit, když o tom nepřítel ví.
  Vůdce byl dost chytrý, aby naslouchal Trumpovým moudrým radám. A šel do defenzívy.
  Rudá armáda 30. srpna konečně přešla do útoku. A uvízl v obraně nepřítele do hloubky. Bitvy ukázaly, že Panther je velmi dobrý v obraně se svým rychlopalným kanónem, který zasahuje na velkou vzdálenost.
  A "Tiger" není špatný a dokonce ani "Ferdinand". Poslední samohybné dělo v obraně je dostatečně silné. A dokonale odrážejí útoky protivníků. A Ferdinand pracuje velmi aktivně. Když zasáhne z dálky, nebudete moci narovnat záda.
  Němci stále, alespoň pomalu, ale na oryolské římse podlehli. Ale sovětské letectví už neovládalo oblohu. Bez západní fronty byli Fritz silní. Mezi německými esy vyčnívala Marseille.
  Nezemřel při nehodě v bitvě o Středozemní moře. A nyní jako eso jednička bojovala na východě. A toto nejlepší eso Luftwaffe, které během krátké doby vytvořilo na západní frontě rekord, který v reálné historii nikdo nepřekonal, nyní bojovalo na východě.
  Marcel mlátil z dálky a nenechal se štípnout a srazit. Stal se legendou mezi německými a sovětskými piloty.
  A to bez jakékoliv nadsázky. Sestřelil jak útočné letouny, tak stíhačky.
  Za sto padesát letounů byl oceněn Rytířským křížem Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. Když vyrobil dvě stě letadel, byl vyznamenán Řádem německého orla s diamanty. Po dosažení tří set letadel pro něj obdržel speciálně stanovené ocenění: Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Poté, co sestřelil čtyři sta letadel, obdržel zlatý a diamantový vojenský záslužný kříž a zlato-diamantový pohár Luftwaffe. Marseille na podzim sestřelila dvě stě letadel nad Středozemním mořem. Během zimy a března sestřelil téměř stovku dalších aut, byl převelen na východní frontu. Tam překročil v květnu 1943 tři sta vozů.
  V září 1943 pak dosáhla čísla čtyř set vozů. A dokonce vytvořil rekord, když v jedné bitvě vyřadil čtrnáct aut.
  Samozřejmě, že s takovým esem se Němci na obloze cítili více než sebevědomě.
  A mohli zadržet nápor Rudé armády a stahovat síly v předstihu. Přesto sovětská vojska postupovala, i když velmi pomalu.
  Na konci října se Rudá armáda přiblížila k Orlu. Fritz se snažil udržet toto město za každou cenu.
  V bitvách byl poprvé použit tank Tiger-2. Tento vůz se však dobře ukazoval v obraně, ale často se kazil. Ještě horší je Leo. Podobně jako dospělý "Tiger" -2, známější jako královský tygr, měl "Lion" výkonnější zbraň, která však byla nepotřebná. Od sovětských 34 tanků již bylo zabráno německými zbraněmi. A "Lev", vážící devadesát tun, neměl oproti "Tigeru" žádné výhody, pokud jde o pancéřování, ale stál více, byl méně spolehlivý a výkonnější zbraň měla nižší rychlost palby.
  Pouze při střelbě na velkou vzdálenost měl "Lev" výhody, ale bylo to málo použitelné, takže je téměř nemožné, aby se čtyřiatřicátka trefila za pohybu z dálky, kde měl výhody "Lev".
  Bitvy ukázaly, že "Lev" nemá žádné výhody v ochraně boků a čela trupu nad "Tigrem" -2 a silnější pancíř čela věže pouze zpomaluje jeho rotaci.
  To znamená, že se ukázalo, že "lev" je v praxi ještě horší než "tygr" -2. A jak se ukázalo, bylo to navrženo.
  Přesto byl Tiger-2 poměrně dobře chráněn, pro T-34-76 byl také neprostupný do strany, a proto se ukázal jako účinný, byť neohrabaný stroj.
  V bitvách se přitom dobře ukázali dva piloti: Albina a Alvina. Který celou dobu bojoval naboso v bikinách. A udělali to velmi efektivně.
  Takto Albina položí bosé nohy na spoušť a srazí sovětského pilota.
  A pak přitiskne Alvina, také s holýma vytesanýma nohama. A znovu porazit nepřítele.
  Dívky pracovaly aktivně a na úrovni pantera. I když začínající válečníci. Ale jejich tajemstvím je bojovat v bikinách a naboso, to pak nikdo nesrazí!
  Bitva o Orla se protáhla až do konce listopadu. Němci město drželi a Rudá armáda do něj tvrdošíjně zaútočila. Sám Stalin v této věci projevil tvrdohlavost. Město bylo důkladně opevněno Fritzy a nenechalo se obklíčit.
  Začátkem prosince nastal dočasný klid, na nebi se odehrávaly jen bitvy. Marseille překonala počet sestřelených letadel a byla po Goeringovi jako druhá ve Třetí říši vyznamenána Velkým křížem Železného kříže.
  Rudá armáda se zastavila. Na konci prosince ale obnovila ofenzívu. Po urputných bojích se Orel ještě podařilo obklíčit. A pak vzít. Němci byli ve středu trochu více natlačeni. Na zimu ale byli připraveni a tvrdě bojovali.
  Fritzové byli stále schopni odrazit ofenzívu u Leningradu. Částečně kvůli varování Trumpa, který se velmi bál porážky nacistů.
  Po odrazení ofenzívy na severu nacisté nějak odrazili nápor a přežili zimu ... A na jaře začali hromadit sílu.
  Ztráty utrpěla i Rudá armáda. Ale dostala IS-2 a T-34-85. Začala výměna úderů a 22. června 1944 zahájila Rudá armáda velkou ofenzívu v centru.
  Němci podlehli, ale pomalu... Sovětské jednotky postupovaly za měsíc a půl o padesát kilometrů na docela širokém úseku fronty . Nacisté obecně poněkud změnili svou taktiku a snažili se šetřit síly tím, že nepostoupili.
  Zde sehrál roli Trump, který si nepřál vítězství ani Ruska, ani Německa. Ale bál se, že Rusové stejně vyhrají, a poradil Führerovi, aby vybudoval válku na obranu, aby vyčerpal zdroje bolševiků.
  Hitler, přes veškerou svou agresivitu, přesto přešel do hluché obrany. Navíc německé tanky jsou nedokonalé. A "Myška" také nenaplnila očekávání a pouze v obraně se víceméně projevovala v krátkých protiútocích.
  Němci zatím nedokázali náležitě uspět v technice. Dosud se nepodařilo udělat Panther-2 silnější ve výzbroji a pancéřování, ale ne těžší než padesát tun. Focke-Wulf byl horší v manévrovatelnosti a byl nedokončený.
  Me-309 se ukázal být výkonný ve výzbroji a vysoké rychlosti, ale horší v manévrovatelnosti. TA-152 byl lepší než Focke-Wulf v letových vlastnostech a silně vyzbrojený, ale také se ukázal být těžší. Pravda, Marseille vyvinula dobrou taktiku pro letadla, která byla těžší, ale silnější vyzbrojená a lépe chráněná.
  Němci si zatím náskok na obloze nejen udržovali, ale vzhledem k počtu vozidel ještě navyšovali. I když SSSR měl také Jak-3 a LAGG-7. Ale zatím to nebyla výhoda.
  Ale Němci měli ME-262. V červnu měla Luftwaffe již tisíc těchto proudových strojů se čtyřmi 30mm kanóny. Ale v boji se ME-262 ukázal jako nedostatečně ovladatelný a účinný. Včetně kvůli vysoké rychlosti. Jediné, že ME-262 je velmi těžké sestřelit, je pancéřovaný a houževnatý, těžko se trefuje kvůli vysoké rychlosti, ale sám se zřítí kvůli nepříliš spolehlivému motoru.
  Němci tedy zatím poměrně úspěšně obdrželi pouze TA-152 a měli modernizovaný ME-109 "K", nejmasivnější stíhačku druhé světové války.
  Zvýšil se i počet vyrobených letadel, což umožnilo udržet si převahu nad sovětskými značkami. Německá auta byla navíc výrazně silnější ve výzbroji a výkonu motoru.
  Jako docela úspěšný se ukázal německý Yu-288, který kombinoval vysokou rychlost a velký pumový náklad. A první sériový čtyřmotorový bombardér Yu-488, schopný bombardovat na velké vzdálenosti. Jeho vrcholem byla relativně malá plocha křídel, která dávala rychlost až 700 kilometrů za hodinu, což bylo na tehdejší dobu a bombardér hodně.
  Němci nebyli v oblasti stavby tanků příliš úspěšní. Maus je dobrá v obraně, ale stále zranitelná ze vzduchu a obtížně se přepravuje. Jagdpanther se ukázal být úspěšnější . Vyráběl se ve stále větším množství a získal si dobrou pověst.
  Zde samozřejmě Němci auto téměř dokončili, ale každopádně se dobře otočilo.
  Hlavní množství německého vybavení se zvýšilo, což umožnilo úspěšněji odolávat sovětským útokům. Včetně ofenzívy v srpnu na jihu.
  Přišel podzim 1944, sovětská vojska nedobyla ani Charkov a stále stojí v centru.
  Fritz se cítil trochu jistější... Stalin pokračoval v klování, ale bez pomoci Spojených států nemohl technologický závod proti Německu vyhrát.
  Se zahraničními divizemi a mnoha hiwi, plus satelity a bývalými sovětskými občany mohla Třetí říše víceméně doplnit své síly a zůstat v defenzivě. Zahraniční dělníci a otrocká práce umožnila vyrobit spoustu zařízení. A především proudová letadla.
  Projekt raket V-1 a V-2 byl omezen ve prospěch proudových letadel a objevily se bombardéry Arado. Který dobře bombardoval. A sovětská letadla je nemohla ani dohnat.
  Hitler stále více spoléhal na leteckou ofenzívu. Fritzové bojovali i v zimě... Rudá armáda dokázala přes zimu postoupit ve středu.
  Zde Němci, ačkoli očekávali ofenzivu, byli šokováni prací dělostřelectva, zejména tryskáče Andrjuša. Pak ale četné německé tankové divize dokázaly sovětské jednotky zastavit.
  Zvláště se osvědčila nová německá samohybná děla E-10 a E-25, malá, ale obratná.
  Objevil se i "Tiger" -2 s užší a menší věží a silným motorem o výkonu 1000 koní, který se ukázal jako praktičtější stroj.
  Válka zkrátka začala se zvěřincem výhodnějším pro Němce.
  Hitler počítal s tanky řady "E", jako vyspělejšími a s nízkou siluetou. U E-50 byla výška obecně o metr nižší než u "Tigra" -2, což umožnilo, se stejným pancéřováním, snížit hmotnost tanku na padesát tun s motorem o výkonu 1200 koňských sil během nuceného provozu. , průbojnější a přesnější zbraň.
  Tohle dopadlo skvěle! Stroj získal rychlost a průlomovou rychlost. A holky se na tom perou. A samozřejmě naboso a v bikinách.
  Boje byly aktivní, zejména na jaře, v květnu. Němci se pokusili zaútočit. Ale mohli jen dobýt Belgorod, který dříve dobyli sovětská vojska. Boje trvaly dlouhou dobu. A bitvy se zúčastnil i tank E-100. Tento stroj, velmi dobře chráněný a s výkonnými zbraněmi, se stal pro sovětské jednotky velkým problémem.
  Po objevení SU-100 se Stalin nečekaně rozhodl změnit doktrínu ve stavbě tanků. A tato samohybná děla se začala vyrábět ve stále větším množství.
  Přitahuje jednoduchost samohybných děl ve výrobě a výkonnější dělo. A také to, že Stalin začal přemýšlet o záchraně vojáků. Každopádně v létě 1945 postupovali jen Němci. Dokázali pouze obklíčit Rostov na Donu a Orjol, ale to se omezilo na úspěch... Na podzim se Fritz usadil v obraně a Rudá armáda postupovala. A v zimě taky... A jen Belgorod dokázal porazit.
  Takže obě armády zpomalily...
  Přišel rok 1946. Němci se pokusili zaútočit v létě pomocí tanků E-50 a E-100 a E-75. Stalin měl proti nim samohybná děla SU-100, která prakticky nahradila všechny ostatní typy zbraní. Němci nafoukli, ale téměř nepostoupili ... A na podzim a v zimě už postupovala Rudá armáda ...
  Ale opět z toho nic nebylo.
  Už je rok 1947. Němci tlačí a postupují, Rusové tlačí zpět a postupují. Nic se nepodařilo.
  Přichází rok 1948. Objevil se T-54, který se však nestal masivním. SU-100 je stále v provozu. Je pravda, že tento ACS je poněkud zastaralý. Němci jsou na prvním místě v sérii nad E-75 s motorem s plynovou turbínou. A už byl dobře chráněn ze stran ...
  Ale Němci stále nemohli dosáhnout vítězství. SSSR vyráběl IS-7. kteří úspěšně bojovali s Němci.
  Pak 1949... Přední linie je nehybná a dochází k výměně úderů. Boxeři se houpou a navzájem se ničí.
  Takže v roce 1950 fronta mírně kolísá. Nic zásadního se ale neděje.
  A jde do roku 1951, to samé. Na východní frontě žádná změna. Obě strany byly dost vyčerpané.
  Šel a 1952. Poslední celý rok Stalinovy vlády. Jediné, co měli Němci disky nezranitelné pro ruční zbraně. SSSR má nejmasivnější stroj: SU-122 s dlouhou hlavní, který je stále uváděn jako nejlepší.
  A nakonec, 1953... Stalin umírá a pak to začíná. V Moskvě probíhá boj o moc a Němci toho využívají a přecházejí do útoku.
  A postupují na Kavkaz. Nakonec do války vstupuje Türkiye.
  Zachytím celý Kavkaz na jaře, v létě a na podzim a získám výhodu...
  Tady ale zasahuje Trump. A 1. ledna 1954 Spojené státy zahajují jaderné bombardování území Třetí říše a ... Ruska.
  Takhle! Trump zasáhl do druhé světové války.
  A ukázalo se, že všechno je svým způsobem velmi cool! A svým způsobem je to cool!
  Trump sebevědomě poráží své nepřátele! A tohle je jeho pekelné PR!
  Tento americký diktátor dokonce skáče radostí!
  
  KRÁSNÉ DÍVKY TVOJÍ HISTORII
  Alternativní příběh, ve kterém se Hitler přesto rozhodl, že by měl nejprve skoncovat s Británií a teprve potom zaútočit na SSSR. Jedním z těchto kroků bylo dobytí Kréty a útoku na Maltu. Ten byl docela úspěšný a Führerovy jednotky porazily Brity. Hitler se rozhodl zrušit Británii a teprve poté odejít do SSSR.
  Zde ho ovlivnily čtyři čarodějnice. Árijské krásky: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - přesvědčily Führera, aby ještě nejezdil do Ruska! Dokonce padli na kolena a přísahali, že 41 na to není čas. Kromě dívky běhali bosí po uhlí a provedli rituál, který potvrdil, že je lepší nejít do Ruska. A čtyři krásky přesvědčily Führera, že je nutné, aby v Africe bojovaly i dívky. S čímž souhlasili.
  Britská základna je napadena armádou Fritz;
  Největší britská základna opravdu vypadala jako peklo. Padlo na něj více než tisíc bombardérů shromážděných z celé východní fronty, které získaly slušné bojové zkušenosti, spolu s doprovodnými stíhačkami. Britové samozřejmě bojovali již dlouho, ale nečekali tak silný masivní úder. Vskutku, kdo uvěří, že se Fritzové rozhodnou odhalit frontu, i když je nepřítel dočasně v klidu. Ale britští válečníci jsou nyní nemilosrdně biti. Například jejich lodě jsou napadeny Yu-87, slavnou "věcí". Ne příliš rychle, ale mají nejvyšší (na svou dobu) přesnost bombardování a trápí britskou flotilu číhající v zátokách. Pozadu nezůstává ani modernější Focke-Wulf, mezi nimi i samotný legendární von Rudel, král útočných letadel. Známý tím, že potopil nejsilnější sovětskou bitevní loď, bitevní loď Marat.
  Zde například desátník Richard vidí supy valící se z kopce jako saně. Jako dravé ryby se z díry vynořují četné německé bombardéry. Už starý Angličan ve strachu pozvrací telefon. Tak hrozný pohled ještě neviděl. Sirény vyjí velmi pozdě, až po výbuchu bomb. Tlaková vlna zmítá britské vojáky, utržené ruce a nohy létají různými směry. Zde se jedna ze železných přileb rozžhavila a zasáhla důstojníka do obličeje. A jak křičí:
  - Churchill kaput! Hitler je cool!
  Britská protiletadlová děla nezačala střílet okamžitě, ale až když najednou pršely tisíce bomb. Nepřítel vše spočítal správně: ani jedna bomba by neměla být ztracena. Takže rozdrťte nepřítele a porazte. Všechny sektory jsou na mapě předem vyznačeny. Navíc se drzí Britové ani pořádně nepřetvařovali. Mnoho z jejich protiletadlových děl stojí na očích a jsou smeteni v první řadě.
  Zde je hlaveň 85 milimetrů dlouhého dvaatřicetimetrového protiletadlového děla vyhozená a ohnutá ve vzduchu jako kobliha. Pak se zřítila a rozdrtila pět Angličanů. Zde se jednomu z černochů roztrhlo břicho a vypadla střeva.
  A bomby pršely a všechno bylo v plamenech, skladiště paliva zaburácelo, začaly explodovat, střely se rozsypaly téměř po celé kostře, pak bylo odstřeleno další skladiště. K tomu všemu vyly sirény instalované v kapotážích Yu-87 a sirény Focke-Wulf, což způsobilo divokou hrůzu mezi černochy a Araby z řad koloniálních jednotek. Ale zdá se, že běloši se nebojí o nic méně.
  Zde se například srazily dvě britské fregaty, a to tak, že rachotily kotle. A dokonce i úlomky fregat, které vzlétly, byly ve vzduchu trhány jako zaminovaná pole a křižník se prostě posadil na dno.
  Anglický tank Cromwell s krátkou tlamou, ale se slušnou rychlostí a silným čelním pancéřováním v panice zrychlil a vrazil do vlastního skladiště, po cestě dokonce rozdrtil tucet vlastních rozrušených vojáků. Chaos narůstal. I zde se anglická letadlová loď začala prohýbat a silný dreadnought zahájil palbu ... na pobřeží, kde se to hemžili vlastními vojáky.
  A v tomto pekle zůstali dva lidé naprosto nevyrušeni. Jeden z nich byl Ind, který si odměřeně zapaloval dýmku, a druhý byla žena, zjevně arabského původu, ale ve vojenské uniformě. Společně nedávají pozor na rychlou smrt. Do ne zcela obyčejné karetní hry se spíše rozsekala celá horda jezdců zkázy. Šlo o hru na dvaapadesát karet se žolíky a dokonce podle pravidel, která vymyslel sám zrzek.
  Arabka řekla:
  - Spousta hluku! A jaký má smysl panikařit?
  Jeden z vojáků se šrapnelem na zádech málem narazil na Indiána, ale pak ho ledabyle odhodil jako kotě. Na tvář rudokožce dopadly kapky krve a s úsměvem ji olízli. Pak si všiml:
  - Dělat hluk je spousta slabých bledých tváří. My Apači si to myslíme - žádný nepřítel není dobrý, objevil se nepřítel - ještě lepší!
  Snědá žena poznamenala:
  - To je typická slabost těch, kdo vyznávají víru Kristovu. Rádi mluví o oběti, ale neobětují se.
  Indián rychle přikývl.
  - Pořádek je postaven na základech, kde cement je víra a písek vůle! Víra je srdce ze zlata a vůle je železná pěst! Pouze bledí lidé nemají ani jedno ani druhé.
  Několik planoucích britských vojáků se vrhlo do vody, aby smylo plameny. Od vstupu do vody to dokonce vřelo, bylo slyšet křik a divoké sténání. A po mořské pěně se plazily krvavé kruhy, nejprve husté, pak se rozptýlily a postupně bledly. A bojovníci kdysi největší a nejrozsáhlejší říše na Zemi ztráceli svou lidskou podobu. Arab si opovržlivě odfrkl:
  - A tito muži nás nutí nosit závoj!
  Červený muž potutelně přimhouřil oči a poznamenal:
  - Očividně se bojí, tvůj impozantní pohled!
  Arabka potutelně vycenila zuby a řekla:
  - Měkkost ženy je podobná houževnatosti brnění, jen mnohem smrtelnější a všestrannější v obraně!
  Němci raději okamžitě ze všech sil zasadili taktiku boxera, který počítá s nepřipraveností nepřítele a okamžitě se ze všech sil řítí na nepřítele. Když na letištích hoří desítky nepřátelských letadel, nemohou vzlétnout. Když jejich vlastní bomby vybuchnou uvnitř Lancasterů a zničí všechno kolem a všechno. Tvrdá, ale účinná taktika. Symfonie podsvětí tedy dosáhla vrcholu své síly a pak začala ustupovat.
  Tím ale věc samozřejmě neskončila, do kurzu vstoupila výsadková divize. Zatímco Britové po takovém zacházení, absolutně žádný z nich nelze brát vlažně. Naštěstí jsou již přistávací kluzáky vyrobeny v požadovaném množství a způsoby jejich vlečení jsou odladěny. Dnes asi nejlepší na světě.
  Takže létají, ne jako draci - pomaleji, ale dostatečně rychle, a dokonce za doprovodu hudby Wagnera - Hitlerova oblíbeného mistrovského díla. Kdo jiný z živých si vzpomněl na film "Apocalypse", kde právě tuto hudbu použili Američané při útoku na Vietnamce. Jak je to vyděsilo. Takže tady Wagner, a burcující motivy, přes zesilovače. Parašutisté si namazali tváře fosforem a natřeli, vypadají strašně jako démoni jejich podsvětí. Také výpočet psychologického efektu. Navíc byly k fosforu přidány některé reagencie a některé hořčíkové čipy, aby způsobily záři alespoň na krátkou dobu. Tak strašidelné, zvláště na pozadí kouřové záře, četné ohně. Mají dokonce kulomety, také maskované v podobě dračích tlam. Pak už bijí melodické německé a ukořistěné samopaly. A posekané, otrhané čáry padají do bot vítězů. A mnozí se prostě raději vzdají, navzdory skutečnosti, že Britů je mnohem více než Němců.
  Ind a Arabka se ukryli v malé, pečlivě zamaskované díře. Redhead poznamenal:
  - No, my jsme je orali!
  Černovlasá žena byla překvapená:
  - Říkáš, že my? Možná myslíš nás?
  Indián zavrtěl hlavou.
  - Ne! Palefaces porážejí Angličany a to je dobré znamení! A bude čas, pak přijde naše dovolená! Až Indiáni osvobodí svůj kontinent!
  Arab si opovržlivě odfrkl:
  - A nehlásíte se náhodou k moci nad světem?
  Indián se láskyplně, jako by vysvětloval mentálně retardovanému dítěti, zazubil:
  - Kdo chce dostat příliš mnoho - obvykle skončí s ničím! Takže velká lžíce - trhání pusy!
  Vůdce samozřejmě neviděl, co jeho sokoli a jestřábi dělají, ale v zásadě tušil, že německá válečná mašinérie vše jasně vyřeší. Obecně byly německé vojenské útočné operace až po Kursk Bulge prováděny na vysoké profesionální úrovni. Někteří je dokonce nazývají benchmarky. Je dokonce zvláštní, že se takový stroj zastavil a pak se úplně rozpadl.
  A ti čtyři sami vzali a účastnili se vylodění na Maltě.
  Čtyři dívky byly pouze v bikinách. A už ve vzduchu házeli na Brity bosýma nohama granáty. A je to moc krásné. Takové jsou dívky.
  A za letu, jak se vrhají ostře nabroušené kotouče. A najednou bylo rozříznuto tucet krků. Jedno slovo - super třídní krásky. A velmi sexy a svalnatá. Takoví jsou bojovníci. A jednou ranou rozštípali kov a cihly. Mají takovou zběsilou, kypící sílu. A nechat je holé podpatky ve skoku do brady anglických vojáků. Tak do prdele.
  A krev letí a cáká na všechny strany.
  Poté dívky použily své meče. A začali ničit anglické řady. A při zpěvu:
  - Bílí vlci se k sobě choulí! Jen tak rodina přežije! Slabí hynou - jsou zabiti, očišťujíce posvátnou krev!
  Tady jsou skvělé holky. Prostě super!
  A každého anglického vojáka sťali dvěma meči. A hází hákové kříže bosýma nohama a zabíjejí bojovníky. A takoví zapálení bojovníci...
  A letecký útok na Maltu je velmi silný. Fuhrer shromáždil letectví z východní fronty. A Yu-88 se ukázaly ve své slávě. A samozřejmě byly použity i Yu-87, které se i přes převahu stíhaček ve vzduchu ukázaly jako velmi účinné.
  A Fritz porazil Brity velmi tvrdě. A bosé Terminátorky jsou ještě silnější. A zdejší bojovníci jsou prostě třída!
  No, jak neobdivovat takové dívky. Ne dívky - ale prostě panteři!
  Rozdrtí své protivníky. A zpívají:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí! Zlí vlci trhají nepřítele!
  Zlí vlci - pozdrav hrdinům!
  A znovu káceli... Britové se však již vzdávají. A zvednou ruce.
  Gerda řve anglicky:
  - Na kolena! A polib mi nohy!
  Muži padají na tváře a líbají dívce holá, lehce zaprášená chodidla.
  Pak jsou nuceni políbit nohy a Charlotte, rusovlasé zvíře. Jak je krásná.
  Ve větru se její měděně rudé vlasy vlají jako bitevní, proletářský prapor.
  Jak muži, tak především mladí muži smekají bohyni na kulatých podpatcích. A olizují zhrublé nohy té krásy.
  Líbali Christinu i Magdu na bosých nohách. Také akrobacie dívky.
  A takoví bojovníci jsou silní a svalnatí. A hlavně bosý, roztomilý.
  A štíhlé postavy a talíře tisku! A jsou úžasné, bojovné a krásné.
  A každý sval hraje a pod opálenou kůží se válejí klubíčka svalů.
  Tyto dívky jsou super cool! Mají sílu hněvu a plamen vášně! A sebevědomí vyhrát.
  A Britové zasypávají své holé, půvabné nohy polibky!
  Malta padla a bylo mnohem snazší přesunout jednotky do Afriky. Vůdce zmoudřel, a co je nejdůležitější, přišla mu na mysl logická myšlenka: SSSR je totalitní země, což znamená, že je silný. Téměř dvě stě milionů lidí je spájeno komunistickou ideologií a to je síla!
  Ale zároveň má SSSR dostatek půdy a nechystá se na nikoho zaútočit.
  Takže abyste mohli zaútočit na Rusko, měli byste se připravit.
  A jaké mají Němci tanky? Upřímně slabý! A Rusové na přehlídce prvního května viděli KV-2 se 152 mm děly a KV-1 se 76 mm děly a také obratné tanky T-34 s děly, které probíjejí Němce.
  A Führer nařídil: vytvořit svá vlastní monstra jako protiváhu ruským tankům. Zejména "Panteři", "Tygři", "Lvi" a "Myši". Na svou dobu dobrá auta, ale příliš těžká.
  A drahé a náročné na práci! Na druhou stranu německá technika by v tomto případě mohla konkurovat té sovětské.
  Němci navíc doufali, že brzy budou mít celou Afriku a budou moci dobýt důležité zdroje světa. A budou tam otroci, vojáci a bojové jednotky...
  Obecně jsou vojáci Wehrmachtu silní ...
  A dívky jsou skvělé... A skvělé zlodějky!
  Na Maltě chodili pěšky a byli známí mučením mužů. Zuřiví válečníci. Chlapci se svlékali a dívky je znásilňovaly! A co není zábava.
  Válečníci hodně zpívali a křičeli:
  - Nikdo nás nezastaví, ani ďábel nás neporazí!
  Gerda a její tým také zaútočili na anglický křižník. Dívky po ní chodily s meči a všechny porážely. A přitom házeli bosýma nohama i nabroušené kotouče.
  Takoví rychlí jsou bojovníci, které nelze snadno a bez problémů zastavit. Jdou k sobě a rozdrtí námořníky. A mávají pro sebe oběma rukama. Byly tam takové čtyři čarodějnice. A čarodějnice nemilosrdné, naprosto vražedné.
  Běží po palubě, blýskají se kulatými růžovými podpatky a mávají meči jako listy vrtule. Sekají Angličany a broukají si pro sebe a přitom se usmívají.
  - Nejsme ubohé dívky, ten hlas je tak zvučný! Brity slavně drtíme, aby tu nebyl klid!
  A jak jazyky ukážou! To jsou dívky samy pro sebe ... Skuteční terminátoři!
  A s holými prsty, jak pro sebe házejí disky a jak vyřazují nepřátele.
  Dělají to hodně krvavé. A byla jim podříznuta hrdla. A tak se otevřelo mnoho hrdel.
  Agresivní kluci.
  A přesněji dívky, se svaly divokých zvířat. A nikdo je nemůže omezit - takový prvek.
  Dívky jsou elegantní a téměř nahé. A dokonce i prsa byla odhalena, aby vypadala krásnější.
  Gerda zpívala:
  - A křižník bude zajat - elegantní dívky! Takový živel, takový živel!
  Dívky jsou opravdu krásné v takovém měřítku, že je nezastavíte ani šmahem.
  Překypují násilnou, kypící energií. A je to jen takový agresivní hurikán a hojnost plamenů a tepla.
  Válečníci jsou opravdu krásní. A mohou pohnout pěstí v čelisti.
  Mají takové agresivní skoky dívek, které se narodily s křídly a tesáky ...
  Charlotte škrtne Angličany a zakňučí si pro sebe:
  - V bitvě se s námi nikdo nemůže srovnávat! Jsem vlk, skvělý vlk!
  A ta rusovlasá bestie jako mlácení a sekání mečem...
  Anglický admirál tedy spadl pod počítání dívek. Co vlastně chtěl? koho jste kontaktovali?
  Válečníci ho vzali a rozsekali na kusy!
  Christina zpívala s potěšením:
  - Bude se loupat ražniči!
  A ukázala jazyk.
  A pak bosou nohou hodila kotouč s ostrými hranami. A hned zabil pět Angličanů.
  Magda kopla holou patou a tři Angličané letěli přes palubu. Tady je to holka - prostě divoška!
  A všichni čtyři vykřiknou:
  - Sláva našim bohům!
  A znovu řeže... Stovky Angličanů už byly rozsekány. A ti, kteří přežili, padají na kolena a líbají krásné dívky, jejich silné, vyřezávané, bosé nohy.
  
  
  RUSKÝ PREZIDENT VLADIMÍR ZELENSKÝ
  Volodymyr Zelenskyj po inauguraci oznámil rozpuštění Rady a konání předčasných parlamentních voleb. To se obecně očekává. Vztahy s Ruskem však zůstaly napjaté. Vladimir Putin nepogratuloval Zelenskému k vítězství a neuznal prezidentské volby na Ukrajině. Ale novému mladému vůdci to dokonce prospělo. Nacionalisté, kteří se na něj dívali podezřívavě, ho poznali jako jednoho ze svých. A Západ pochopil, že Putin je skutečně agresor. A posílila podporu Ukrajině. Takže to začalo pro zdraví a skončilo pro mír. Zelenskyj se toho chopil a v nových volbách do Rady si vedl mimořádně silně. Podařilo se získat parlamentní většinu. A pak se konalo několik referend. Včetně ústavní reformy.
  Výrazně se rozšířily pravomoci prezidenta. A Rada je naopak omezená. Poté Zelenskyj začal odhodlaně prosazovat reformy a modernizaci.
  Ve stejné době byl na Donbasu vynalezen mazaný tah. Válečnici Anastasii Orlové byla nabídnuta zajímavá možnost. Ta se s podporou Ukrajiny a západních zpravodajských služeb stane gubernátorkou Luhanské a Doněcké oblasti. Pak bude mít formální členství na Ukrajině a peníze na obnovu a velkou osobní moc. A dokonce i vlastní armádu. Tedy varianta Kadyrov. Když Rusko skutečně dalo nezávislost Čečensku, pouze formálně si nad ním ponechalo kontrolu.
  Anastasia Orlová, která má vliv mezi polními veliteli, tuto možnost přijala. Musím říct, že tato žena byla velmi krásná, blonďatá a obvykle i v zimě běhala v mrazu bosa.
  Anastasia vyhlásila válku "kradoucímu" vedení Nového Ruska. Je to velmi bojovná a autoritativní dívka. A v Novoazovsku založila svou rezidenci. Část lidí a milice ji podporovaly.
  Anastasia s praporem bosých dívek provedla několik nájezdů a dobyla několik měst. Místní bitvy se rozvinuly. Došlo k přetahování lanem.
  Anastasia jednala docela obratně a dostávala peníze ze zahraničí. Navíc měla podporu v Rusku. Včetně od žen. K úspěchu přispěl i fakt, že Putin onemocněl. Je vidět, že se ambiciózní prezident Ruska přehnal. A za těchto podmínek bylo vedení v Rusku rozděleno. Anastasia toho využila a dobyla Doněck. Získejte seriózní podporu.
  Válka začala Luhanskem. Ale ne příliš energický. Milice se ve skutečnosti nechtěly navzájem zabít.
  Nakonec proběhly prezidentské volby v Novorossii a vyhrála je Anastasia. Okamžitě to uznaly Spojené státy a Kyjev. A pak další země Západu a vlastně celého světa!
  Zelenskij dodržel slovo a udělil Novorossii zvláštní status v rámci Ukrajiny. A v Doněcku zase vlála žlutomodrá vlajka.
  Nastal dlouho očekávaný mír.
  Zelenskyj aktivně bojoval proti korupci, a dokonce zavedl trest smrti za hospodářské zločiny. Volodymyr Zelensky, který tvrdě a obratně řídil a vytvořil profesionální tým, zajistil Ukrajině vysokou míru růstu. Země stoupala a moc nového vůdce sílila. Vztahy s Ruskem se zlepšily. Co přispělo k mrtvici, která Putina popadla a učinila jej méně ambiciózním a agresivním.
  V Rusku Zelenského popularita rostla. Byl to silný řečník, okouzlující muž, populista. A ne komunista, ale ani antikomunista. Populární jak mezi levicí, tak mezi ruskými oligarchy. Velmi populární mezi ruskou mládeží. Intelektuál a přítel. Zdá se, že je inteligentní, ale chopil se solidní síly. Ano, určitě vůdce, ale zároveň gentleman! Vysoká kultura, ale srozumitelná a lidmi milovaná. Skutečný talent v managementu. A skvělý organizátor.
  A když uplynulo pět let prosperity a vzestupu Ukrajiny a Zelenského moc byla konečně posílena, následoval senzační návrh.
  Totiž spojit se s Ruskem. Vytvořte jediný odborový stát se společným prezidentem s velkou mocí. Samozřejmě lidově zvolení.
  A v Rusku byla elita v šoku. Tady je tah! Do této doby Putin zeslábl z vážné nemoci a ztratil popularitu. Takže v žádném případě nemohl naplno bojovat. A sám Medveděv obecně není bojovník a lidmi nemilovaný.
  A zde se Zelenskij zjevně chce stát prezidentem svazového státu a ... Jeho šance jsou reálné! Za prvé, Západ by rád viděl Vladimira Zelenského jako prezidenta Ruska a Ukrajiny! Ukázal se jako docela prozápadní politik a Evropan. Za druhé, Zelenskyj je populární v Rusku a zejména na Ukrajině. Za třetí, v dohledu nejsou žádní konkurenti. Putin je vážně nemocný, Medveděv slabý a nepopulární, Zjuganov a Žirinovskij jsou příliš staří. V dohledu nejsou žádní jiní vůdci. Navíc začtvrté, a pozor na oligarchy z Ruska a Zelenského, existuje podpora.
  Ano, je jasné, že jde o velmi vážného kandidáta na prezidenta Ruska. Má sílu a charisma a mimořádný řečnický dar. A také podpora jak západních, tak ruských médií. Plus, popularita nového v ruské politice, pod starými a nudnými vůdci.
  Stručně řečeno, je nepohodlné odmítnout a děsivé přijmout nabídku. Putin dostal druhou mrtvici. Medveděv se stal úřadujícím prezidentem Ruska.
  Samozřejmě není zdaleka jisté, že Zelenskij definitivně vyhraje. A opravdu chci anektovat Ukrajinu. Medveděv má touhu překonat Putina! Ale má cenu podstupovat takové riziko, jako jsou volby se Zelenským?
  Obyvatelé Ruska však podpořili myšlenku sjednocení s Ukrajinou. Do ulic vyšly statisíce lidí - požadovali: jednotu slovanských bratří. Demonstranti se v Moskvě střetli s policií. Mnoho lidí bylo zraněno. Začala se zvedat vlna protestů.
  S komunisty Zjuganov konečně dosáhl, lépe řečeno zhnil, a mladší vedení začalo vyvádět lidi do ulic. Požadavek na změnu režimu.
  Zvedli se také nacionalisté, kteří měli své silné a ambiciózní vůdce. Majdan se stal stále více módním. Na policii byly házeny kameny a Molotovovy koktejly. Nespokojenost lidí, která se dlouho hromadila, se začala projevovat stále silněji.
  Medveděv zasedal bezpečnostní radu.
  Většina členů byla pro sjednocení - s odkazem na fakt, že ďábel není tak hrozný, jak je malován. A administrativní zdroje a propaganda je obrovská síla! A že lidem lze důkladně vymýt mozky a obecně budou volit vládnoucí stranu.
  Ruští miliardáři také přísahali věrnost Medveděvovi, který byl předvídatelný, dlouho u moci a víceméně vyhovoval všem.
  Miliardář Deribasco logicky poznamenal:
  - Je třeba vést volební kampaň ve stylu: Medveděv je dnes Putin a žádní Zelenští pro nás nejsou nebezpeční!
  Roman Abramovič autoritativně poznamenal:
  - Vytáhli jsme Jelcina z volební díry čtyř procent hodnocení a ještě víc vytáhneme vás! Naše kauce za peníze a média!
  Prochorov potvrdil:
  - Nechceme tak vysoké daně pro bohaté jako na Ukrajině a vše za vás budeme stát!
  Dmitrij Medveděv praštil pěstí do stolu a oznámil:
  - Pak přijímáme návrh na integraci a sjednocení!
  Mezi Ukrajinou a Ruskem byla podepsána dohoda o sjednocení. Rovnováha sil se okamžitě změnila. Prezidentské volby se mají konat do tří měsíců.
  K registraci do prezidentského úřadu stačí buď nasbírat sto tisíc podpisů, nebo složit devadesát tisíc dolarů na kauci, která se vrátí, až když se dostane do druhého kola. To jsou vtipná pravidla. Částečně převzato z ruské a částečně z ukrajinské legislativy.
  Prezidentských kandidátů bude samozřejmě mnoho, Medveděvův tým zřejmě uvažoval, že by to pro ně bylo ještě výhodnější! Říká se, že mobilita elektorátu moci poskytne výhodu v prvním kole. A ve druhém budou všichni podporovat Medveděva. V každém případě s tím úřadující prezident počítal. A začalo to...
  Anastasia Orlová, tato bosá Kleopatra, řekla, že Zelenskij bude proti celé stovce. A že je Lancelot proti drakovi Putinovi a Medveděvovi.
  Objevily se násilné útoky v tisku. Někteří byli na straně Zelenského, jiní na straně Medveděva.
  Začalo období registrace kandidátů. Rusko bylo neklidné. Syn Džochara Dudajeva se objevil na Kavkaze a vyhlásil džihád. A získal širokou podporu v islámských oblastech. Mnoho odborníků zde podezřívalo uši CIA. Navíc Trumpovo prezidentství končí a my potřebujeme vybojovat alespoň nějaká vítězství. A Zelenskij na ruském trůnu je velké vítězství! I když existují skeptici, kteří tvrdí, že Zelenskij může z Ruska udělat skvělou zemi, mnohem silnější, zejména ekonomicky, než byla za Putina.
  Takže názor je na Západě rozdělený. Jediný ukrajinsko-ruský stát je samozřejmě mocným sdružením a není to vůbec vtip. Tohle může být opravdu monstrum. Sjednocení samozřejmě podpořily i ruské bezpečnostní složky. Ta Anastasia je skvělá žena. Ona, spolu s praporem dívek a všemi kráskami, byla bosá a v bikinách, srazila a porazila ruské speciální jednotky. Když ti, kteří sbírají prach, aby svrhli příliš horlivého obdivovatele Zelenského.
  Zde dívky předvedly, že bojují pohádkově naboso a v bikinách! A ukázalo se, že speciální skupinu Vympel porazily horké ženy. V důsledku toho, a bylo rozhodnuto nezasahovat, se v Novorossii dostalo k moci více proukrajinského vedení.
  Anastasia vedla kampaň za Zelenského. Dívka v bitvě uměla házet bosýma nohama ostrými, tenkými disky, bumerangy a granáty. Bojovnice v bikinách se staly legendou. Celý pluk dívek, každá z nich stojí za celou divizi. To je obrovská síla!
  Anastasia se řítila sněhem a její červené, holé podpatky se mihly. Dívka zpívala:
  V rozlehlosti vesmíru, věř mi, existuje sen,
  Je jako paprsek slunce na obloze...
  V očích Svaroga, mír a čistota,
  On je pro nás, jako Ježíš vstává!
  
  Zrodíme zářivý osud,
  V květnu bude zářit jako sluníčko...
  Ale kolik nemrtvých dokážu, nechápu
  Jak zlý rock si s námi pohrává!
  
  Chraň svou vlast, rytíři,
  Ať hvězda nebe září...
  Chráníme rozlohu naší rodné země,
  Ať se planeta stane věčným rájem!
  
  Ale co může hrozivý komunismus,
  Učiní vlajku vlasti všemocnou...
  A zuřivý fašismus zahyne v pekle,
  Probodneme nepřítele velmi silným úderem!
  
  Dáváš srdce naší vlasti,
  Zářit velmi jasným žárem...
  Projdeme naší bitvou až do konce,
  A Fuhrer bude smeten jednou ranou!
  
  Soudruh Stalin nahradil svého otce,
  Jsme děti různých generací...
  V gehenně horda zahyne v zuřivosti,
  A geniální Lenin ukáže cestu do Edenu!
  
  V Rusku je každý kluk obr,
  A dívky jsou vycvičené k boji...
  Pane Všemohoucí Rod, jednoho máme,
  My Rusové jsme vždy uměli bojovat!
  
  Věřím, brzy dosáhneme, jsme všechno,
  Skutečnost, že ve vesmíru není vyšší ...
  Člen Komsomolu zvedl, zná veslo,
  A trefit Führera na střechu!
  
  Už žádný komunismus, poznejte myšlenky
  Jsou krásné a přinesou radost!
  A Fuhrer je prostě padouch,
  Velmi zákeřný, velmi černý oblek!
  
  Jsem dívka - velikost bojovníka,
  Bosí se směle hnali mrazem...
  Můj tlustý zlatý cop
  Postavil rychlou růži!
  
  Nápadů může být miliarda
  Jak zařídit vlast v komunismu ...
  Pokud uvidíš Fritze, tvrdě udeř,
  Aby Adolf krvavý neseděl na trůnu!
  
  Sejměte fašisty pěstí,
  A raději se na ně pohybujte perlíkem ...
  Pojďme jet podél Volhy s vánkem,
  Drcení koz nám prostě není líto!
  
  Vychováme vojáky pro vlast,
  Dívky jsou v útoku...
  Mířeno kulometem krásy,
  Odplata Hitlerovi ublíží!
  
  Nikdo nemůže porazit Rusy
  Ačkoli vlk fašismu, pak ďábel je ostřílený ...
  Ale stále silnější než jeho medvěd,
  Jaký řád buduje nový!
  
  Za vlast, kandidující za Stalina,
  Komsomolské dívky se řítí bosé ...
  Nacisté byli sekáni vařící vodou,
  Protože Velcí Rusové jsou nejlepší!
  
  Do Berlína vstoupí hrdé dívky,
  Zanechte otisky bosých nohou...
  Nad nimi je zlatý cherubín,
  A stříbro jako vosí perly!
  Dívka pak zpívá, ale jak se pere! Koneckonců to byla ona se čtyřmi partnery, kdo svého času zachránil milice před úplnou porážkou u Iolaisk.
  Pak vstoupilo pět dívek v bikinách a naboso s celou armádou.
  Ano, byla to podívaná.
  Anastasia dala hodně z kulometu, odřízla řady nepřátel a pak holými prsty u nohou vrhla několik tenkých kotoučů najednou. Ty hlavy jsou useknuté.
  A Anastasia zpívá:
  - Za svatou Rus!
  Natasha také střílela, sekala nepřátele a jak skřípe, hází granát bosou nohou a sráží tank:
  - Pro Svaroga!
  A pak se zlatovlasá Zoya otočí. A také hází dar smrti bosou nohou a volá:
  - Pro budoucí rodnověrství!
  A za nimi se poddá i Aurora. A nahou patou uvolní dar smrti a křičí:
  - Za velké hranice!
  A pak Světlana zasadí. Otočí se a pak z kulometu a holými prsty u nohou sešle zkázu ...
  A bosá kráska bude křičet:
  - Za návrat Romanovců!
  Ano, Anastasia fandila obnově carské říše. V Rusku je car skutečně u moci. Proč tedy nevydat legitimní monarchii. V žilách Romanovců navíc proudí krev mnoha generací evropských králů. Je to jejich rodokmen? A jaké je pohlaví Putina a zvláště Lukašenka? Kdo mají být králi? Ale Romanovci jsou Boží pomazaní!
  Anastasia se svými přítelkyněmi v bikinách dokázala mnoho zázraků. Bojovala jako ďábel. Pak se ale pohádala s Putinem a postavila se na stranu Zelenského. Anastasia obecně viděla, že Ukrajina byla uražena, a se zvýšeným smyslem pro spravedlnost se postavila na stranu slabých!
  Anastasia a jejích pět odrazili útok na Novoazovsk, když se ji pokusili zatknout jako rebelku. Celá kolona vládních sil byla odříznuta a odzbrojena.
  Poté zajatci padli na tváře a políbili Anastasii a druhé dívce na holé, zaprášené nohy.
  Dívka filozoficky řekla zajatým bojovníkům Novorossie:
  - Nechci tě zabít! Jste moji bratři! A já budu tvoje královna!
  Obecně platí, že Novorossia přijala Anastasii bez větších škod a těžkých ztrát. Je pravda, že blonďatý terminátor uřízl hlavu guvernérovi Doněcké republiky a zabil jeho stráže, které se skládaly převážně z Kavkazanů.
  Anastasia byla dlouho legendou. Na Krymu udělala takové zázraky, že získala hvězdu hrdiny Ruské federace. Bez ní, s partnerkami v bikinách to tak hladce nešlo. Ale pak byla Anastasia vzata a zbavena všech ruských vyznamenání. Včetně za vraždu ruských speciálních jednotek v bitvě, kdy se je snažily odstranit. Dokonce bylo zahájeno trestní řízení.
  Neodvážili se ale rozpoutat velkou válku s de facto nezávislým Novorossií. Putin navíc onemocněl a bez něj nikdo nechtěl nést odpovědnost.
  Zejména Medveděv, který obecně není vůdcem v duchu a duchu. Ale přesně to se Medveděj hodilo ruským oligarchům a Putinovu okolí - lze s ním snadno manipulovat.
  Ať je to jak chce, proti Zelenskému se zvedla obrovská propagandistická mašinérie. Začali si vše vyčítat. A že to bylo jakoby narkoman a zloděj a vybral miliardy přes offshore společnosti a že byl obecně gay.
  Provincie šla psát. A samozřejmě nechyběli svědci a ujištění různého druhu. Včetně obvinění z homosexuality. Dokonce jakmile začala registrace kandidátů, a špína se už sypala.
  Kolosální se ukázal počet těch, kteří se chtěli voleb zúčastnit, a to jak Ukrajinců, tak především Rusů. Lezli jak komunisté, tak nacionalisté. Do voleb nečekaně strčil hlavu i starý a nemocný Zjuganov. I když už opustil post předsedy KSČ. K volbám šli také Afonin, Udalcov a Grudinin. A vůbec, stále je tu hromada levicových kandidátů, málo známých, ale chrtů. A tolik lidí, kteří chtějí být prezidentem, lezlo! A co devadesát tisíc dolarů? Je to na poměry Ruska tak velké množství?
  Jako tanky ochotně stoupaly. A podnikatelé, umělci, pop umělci a spisovatelé. Ano, spisovatelé jsou také aktivní. Udělejte si reklamu. A devadesát tisíc dolarů není tolik. Do CEC se tak nahrnuly stovky žádostí.
  No přece volby! No, představení dopadlo! Dokonce i Alla Pugačevová strčila hlavu do prezidentského úřadu. A proč ne? Alka začala zapomínat, tam se může připomenout! Z těch starých se do prezidentského úřadu vyšplhal Jurij Lužkov. Také jsem si to chtěl připomenout.
  Taková show se samozřejmě neobejde bez Vladimíra Volfoviče. Tentokrát se ale voleb zúčastnil jeho syn Igor Lebeděv a jeho pravá ruka Děgťarev. K volbám šli také ve třech kolonách.
  Stěhovali se i nacionalisté. Na prezidentský úřad a mnoho dalších samozřejmě šel jak legendární Demushkin, který si odseděl ve vězení, tak co je zajímavé, Spider, lídr Metal Corrosion, i šéf rockové skupiny Kolovrat.
  No, samozřejmě, že pop zpěváci rozjeli kampaň. Philip Kirkorov a Nikolaj Baskov jsou zde. Navíc nemají co ztratit. Taková bojovná stráž nasazena.
  A Timothy a Vitas, a obecně velmi mnoho lidí, šli do kampaně.
  Samozřejmě ani náhodou! Medveděv měl v plánu nominovat obrovské množství kandidátů, kteří by mu museli odevzdat hlasy ve druhém kole. Celkový plán je zajímavý. Medveděvovo hodnocení je zpočátku nižší než Zelenského. A bez mazanosti není možné vyhrát!
  Ale přeci jen, Jelcin měl nulové hodnocení, ale Zjuganova dokázal porazit. Pravda, ten druhý vedl volby jako invalida: schválně prohrál!
  A v tomto případě proti Medveděvovi stojí vynikající a velmi talentovaný člověk.
  Takže se toho tady hodně děje. Na výstavě byl Solovjov Zelenskij neustále politý blátem. Pravda, pak jedna dívka vrhla Solovjovovi zmrzlinu do obličeje prsty bosých nohou. A vypíchl jí oko. Poté se ukázalo, že není bezpečné házet na Zelenského bláto! Jako, ten chlap je ukrajinský orel!
  Obecně v ruské společnosti nepanovala jednota. Mnoho, mnoho podporovalo Zelenského. Jako, opravdu mladá krev a byl schopen zvýšit Ukrajinu bez vysokých cen ropy a plynu! A co Medveděv? Země se doslova dusí dolary za ropu a plyn a ekonomika je v naprosté stagnaci. Neexistuje žádný růst, pouze se zvyšuje nezaměstnanost.
  Medveděv má obecně nejvyšší anti-rating ze všech politiků. I když právě to je pro oligarchy výhodné. Více na nich závislý, lépe ovladatelný. Ruská vláda začala narychlo zvyšovat platy a důchody všem. A mnohokrát...
  A nejen to, Medveděv dokonce navrhl snížit věk odchodu do důchodu o dva roky. Jako, všechno je pro dobro lidí. A byly provedeny pozměňovací návrhy ke zvýšení důchodů a započtení pracovních zkušeností po odchodu do důchodu.
  Medveděv nezapomněl ani na funkcionáře. Aby se postavili a hlasovali pro něj. Zejména byla zrušena veřejná prohlášení o příjmu a bylo povoleno přijímat dary až do výše tisíce dolarů. Což se úředníkovi samozřejmě líbilo. Stejně tak povolení mít nemovitosti v zahraničí, stejně jako účty.
  Aby na svou stranu přilákali kuřáky, došlo k výraznému zmírnění protikuřáckého zákona. Noční prodej alkoholu je povolen a dokonce byl legalizován hazardní byznys. To druhé vítali oligarchové, vlastně proč přijít o takové příjmy a zavést je do ilegality.
  Převod "Dolls" je zpět. Začali ukazovat více erotiky v televizi.
  Medveděv také vyhlásil amnestii, a dokonce nařídil vězňům, aby dostali peníze na shánění. A to je také značné procento hlasů. A samotné odsouzené a jejich rodiny.
  Medveděv obecně předložil heslo: více svobody! Rusko je skutečně unaveno Putinovým despotismem. Když v televizi neuvidíte ani nahou ženu!
  A samozřejmě tam byl pokus ukázat: život se stal svobodnějším, život se stal zábavnějším!
  Medveděv také snížil cenu alkoholu a povolil v televizi reklamu na pivo. Vlastně proč zacházet příliš daleko.
  Válka ale vypukla na Kavkaze. Po Putinově odchodu začali horalé požadovat ještě více privilegií a práv. A jejich ambice jen rostly. Turecko navíc začalo aktivně vyvíjet tlak na Kavkaz, jejich ambice rostly, zejména v Sýrii Erdogan dostával podle jeho názoru příliš málo. Situaci ztížil pokles cen ropy a následně i plynu. Těsně po svržení Madurova režimu Venezuela zvýšila produkci. Spojené státy a Írán se konečně usmířily a v Libyi byla ustavena jediná vláda.
  Pokles cen ropy zhroutil ruský rubl, vybičoval inflaci a devalvoval růst mezd a důchodů.
  A rostoucí aktivita militantů na Kavkaze hrála proti Medveděvovi.
  Nebyl prý schopen zachovat Putinův odkaz. A co to je, jak se často stává: superstar se jmenoval slabým nástupcem.
  Jak Spojené státy, tak arabské země a dokonce i Írán podporovaly separatismus na Kavkaze. A mezi bezpečnostními složkami došlo k neshodám. Někteří stále chtěli vidět Putinova dlouholetého partnera Medveděva jako prezidenta! A další se chystali nalepit mnohem populárnějšího Sergeje Shoigu.
  Ten však nebyl podporován oligarchy a průmyslníky. Považovali to za příliš levicové a miliardáři byli unavení z diktatury jednoho člověka. Všichni chtěli na trůn liberála a usmíření se Západem. Medveděv počkal, až skončí období registrace prezidentských kandidátů, vzal Šojgu a vyhodil. Co způsobilo nepokoje v armádě.
  . KAPITOLA 2
  Poté Medveděv udělil Šojguovi dlouho slibovanou hodnost maršála a udělil mu post čestného místopředsedy vlády. Také populistický krok. Ale každopádně předvolební korespondence nebyly úřadujícímu prezidentovi nakloněny.
  Bodoval Zelenskyj, který byl mladší, úspěšnější, výmluvnější. A i když byla zaregistrována, více než dvě stě prezidentských kandidátů si udrželo nezpochybnitelné vedení. Medveděv ale musel o druhé místo bojovat. Jeho konkurentkou pro druhé kolo se nečekaně stala Alla Pugacheva. Primadona, která zestárla a dlouho nehrála, po PR moc netouží, najednou v hodnocení poskočila.
  Možná to byla reakce na otravné politiky. Žirinovskij a Zjuganov naopak výrazně klesli ve svém hodnocení. Oba tito politici jsou strašně unavení z lidí. Navíc se na jejich volebním poli objevili mladší a originálnější lídři.
  Viditelně dodal Demushkin, který dostal podobu mučedníka ve vězení. Suraikin stále nedokázal skórovat, ale další člen jeho party Sergej Kovalev, nejlepší ruský profesionální boxer, začal bodovat také.
  Obecně se Sergej Kovalev ukázal jako zajímavý člověk. Ucházel se o post starosty Moskvy a pro všechny nečekaně se stal druhým. Vstoupil do Komunistické strany Ruska. A také začal přidávat hodnocení.
  Je třeba poznamenat, že Sergej Kovalev je velmi skvělý boxer - nejlepší mezi Rusy, dokonce předčil Kostyu Tszyu.
  Sergej Kovalev je tedy terminátor a nebezpečně se přiblížil k Medveděvovi.
  Je pravda, že většina ruských volebních služeb má hodnocení a. Ó. prezident byl přeceněný. Ale propagace byla kapitálová. Medveděv však velké štěstí neměl. Po Putinovi bylo štěstí nějak skoupější. Ceny ropy nadále klesaly, klesl i kurz rublu, ceny rychle rostly. Kavkaz byl v plamenech stále aktivněji. A dokonce i Kadyrovité začali bojovat na straně ozbrojenců. Taková situace nastala. A pak Tálibán zasáhl i ruské jednotky na hranici s Tádžikistánem.
  A jak se ukázalo, ruské jednotky nebyly připraveny. Medveděv znovu nastoupil. Navíc byl odhalen skandál se zpronevěrou na ministerstvu obrany a na ministerstvu financí. Na Medveděvovy staré přátele padl stín. Pochybnosti byly i o tom, kdo Rusku ukradl stovky miliard dolarů. Také podezření. A média se naštvala...
  Zelenskyj zase vedl volební kampaň klidně, profesionálně, jako show. Žirinovskij jako vždy pracoval více pro úřady než pro sebe. Zjuganov byl vypískán a zasypán zkaženými vejci. Pak další incidenty...
  Ksenia Sobchak se samozřejmě voleb zúčastnila a nemohla si pomoci, než vyhodit kužel. Vzala to a hodila Žirinovskému dort do obličeje. A přitahoval pozornost. Bylo to také docela epické.
  Voleb se zúčastnil i Alexander Povětkin. Ruský boxer se po prohře s Joshuou nemohl dlouho vrátit, pak měl pár soubojů s projíždějícími soupeři a na vážnějším se zlomil. Po ukončení kariéry šel do politiky, začal vytvářet nacionalistickou stranu.
  Zatím bez většího úspěchu.
  Povětkin však během televizní debaty udeřil svého protivníka pěstí do obličeje. Vynikal a to mírně zvýšilo jeho hodnocení.
  Obecně se volby konaly hystericky.
  Vedli televizní debaty: na odpověď dali třicet sekund a výsledkem byla hádka. Večírky, rvačky, skandály. Celá parta.
  Medveděv byl bezostyšně povýšen, ale jeho hodnocení prakticky nerostlo. Stále na pochybách o postupu do druhého kola.
  Zelenskyj šel s velkým náskokem. A není divu! Vladimírovi se za pět let podařilo skoncovat s nezaměstnaností a obnovit všechny závody a továrny a postavit nové.
  Jedním ze Zelenského úspěchů byl rozvoj zemědělství a alternativních zdrojů energie.
  Zejména na Ukrajině se objevily elektrárny, které fungují a nabíjejí z rozdílů atmosférického tlaku. Stejně tak geotermální elektrárny. A mnohem víc. Včetně využití energie ionosféry. Stalo se, že věda šla proti ropě a plynu.
  Skutečnou senzací bylo, že se na Ukrajině objevil závod vyrábějící syntetické potraviny a dodávající je do Číny. A Rusko omezilo vývoz potravin.
  Mezi Ukrajinci byli i nominovaní. Konkrétně Wladimir Klitschko. Slavný boxer má za sebou těžkou kariéru. Vrátil se do ringu: porazil Charra a Tysona Furyho. Ale třetí odveta proti Joshuovi stále znovu prohrála, ale vydělala spoustu peněz. A oznámil svůj definitivní odchod z boxu.
  Ale pak se zase vrátil. Bojoval v Kyjevě s Gassievem a vyhrál. Poté svedl další boj a získal titul pravidelného mistra světa - konečně překonal Foremanův rekord i rekord Joe Louise. Poté oznámil nominaci na prezidenta sjednoceného Ruska a Ukrajiny. A musím říct, že Wladimir Kličko je mezi Ukrajinci na druhém místě za Zelenským. A navzdory solidnímu boxerskému věku držel Wladimir Klitschko už během předvolební kampaně povinnou obranu proti boxerovi, který byl o dvacet let mladší než on. A opět vyhrál knockoutem.
  Poté Wladimir Klitschko vyskočil a přiblížil se k Medveděvovi a dostal šanci pro druhé kolo.
  Obecně měly tyto volby jednoho nesporného favorita: Zelenského a o druhé místo byl velmi těsný boj. Alla Pugačevová, která v boji o druhé místo nakrátko předčila Medveděva, začala odstupovat. V zásadě to není nic světlého a nesvítí. A na druhém místě se umístil Wladimir Klitschko. Jeho voličstvo ale není příliš stabilní. Sergey Kovalev, který dokázal jít po třech porážkách a posbírat všechny čtyři pásy v polotěžké váze, také bojoval v ringu a znovu získal mistrovský titul.
  A jeho hodnocení opět stouplo. Mohl jsem se také dostat do druhého kola. Další ukrajinští boxeři: Usyk a Lomačenko podpořili Zelenského a prezidenti nelezli. I když oba ještě kariéru nedokončili. A proč by měli končit? Usyk porazil Joshuu na body a stal se nesporným mistrem světa v těžké váze. Lomačenko putuje z jedné váhové kategorie do druhé a platí se mu tak velké honoráře, že se zdráhá ukončit kariéru.
  V USA také předvolební kampaň. Donald odchází po dvou volebních obdobích a není moc zdravý, aby šplhal do třetího. Mladí lidé kandidují na prezidenta. Od demokratů velmi krásná asi devětatřicetiletá guvernérka - pravděpodobně nejmladší dáma z prezidentských kandidátů. Od republikánů, také od mladých generálů-hrdinů války proti Íránu.
  Generace politiků v USA se změnila.
  V Rusku Putin mohl a mohl porazit Zelenského, ale v práci evidentně vyhořel. Přepětí si vybralo svou daň! A co chtěl - přecenil své síly, nedůvěřoval okolí. A možná i závislý. Po odchodu Nazarbajeva šla do SNS další vlna - demokratizace. Kazachstán se stal parlamentní republikou. Lukašenko nějak podezřele zmizel v Bělorusku. A z prezidenta se stala také figurka.
  Přišla další vlna. Už v Turecku se proti Erdoganovi postavil parlament. Kyvadlo se otočilo na druhou stranu.
  Zelenskyj sice změnil ústavu ve prospěch větší autokracie, ale na Západě je vnímán jako jeho člověk! Ano, referenda se konají neustále. A existuje skutečná svoboda slova.
  V každém případě pro Zelenského zatím nejsou žádné zvláštní problémy vyhrát ve druhém kole. S největší pravděpodobností to bude Medveděv, kdo vstoupí do druhého kola - administrativní zdroje mohou překonat nízkou popularitu a nepříliš úspěšné pravidlo. Mnozí také zaznamenali podobnosti s volbami na Ukrajině - mnoho prezidentských kandidátů, Zelenského vedení, nízké hodnocení úřadů a vysoké antihodnocení.
  Zda by Zelenskij dokázal porazit Putina, je jiná otázka, ale Medveděv se do role vůdce národa zjevně nehrnul. A demokracie zde již hrála proti úřadům.
  Medveděv se nedokázal na souboj nijak zvlášť naladit. Ten charakter nemá. Není to skutečný bojovník!
  Ale problém všech autokracií je ten, že nástupci nejsou moc dobří! Obvykle po sobě diktátor nasadil slabocha - aby nesvrhl! Jako například Nazarbajevův nástupce byl omezen mocí. A nevadí mu to - měkoučký!
  A Vladimir Zelenskyj se každopádně dostal k moci z opozice a není to žádný slaboch.
  Nutno říci, že i Putin byl po hlučném Jelcinovi považován za měkkého a slabého, a proto byl jmenován prezidentem. Ale jak se ukázalo, v tiché bažině jsou čerti!
  A pak se ukázalo, že to není taková bažina a ticho. Ale Medveděv, jak se zdá, není vlk v rouše beránčím, ale skutečně přirozená ovce. A nemůže nabrat síly.
  Žirinovskij urazil Zelenského hrubými slovy a dostal pokutu. Několik desítek prezidentských kandidátů se stáhlo ve prospěch Medveděva, ale neudělalo to téměř nic. Ze slavného, který hrál, byl boxer Denis Lebedev. Opravdu technicky pokročil. A nechyběli ani podnikatelé, malé kulturní osobnosti. Ze spisovatelů hrál ve prospěch Medveděva pouze Sergej Lukjaněnko. Zbytek chtěl být povýšen. A všichni věřili ve štěstí.
  Medveděv docela vyrostl. Ale byla naděje, že armáda, věznice a policie budou hlasovat podle rozkazu. Navíc uplácení voličů. A samozřejmě předčasné hlasování. I zde již existuje šance na úspěch.
  Ano, právě to vyvolalo zvýšenou aktivitu úřadů. Dejte předčasné hlasování. A samozřejmě existují padělky. A chuť volit srdcem.
  Na rozdíl od voleb v roce 1996 se Medveděvovi nepodařilo zvýšit rating. I o Jelcinovi je třeba říci, že měl štěstí. Zejména Dzhokhar Dudajev náhodou zemřel. Jaká moucha ho kousla, při hovoru nedbejte obvyklých opatření. Ostatně, kdyby se to stalo o něco dříve, nestihli by zasáhnout. A o něco později zakryjí pouze anténu a sám Dzhokhar bude v bezpečné vzdálenosti. Takové štěstí ve válce a pro propagandu.
  A tady nemůžete dokončit Dudajeva. A není tam žádný Raduev, který byl tak hloupě přistižen v předvečer prezidentských voleb v Rusku. Dudajev mladší ale během voleb zemřít nechce. A obecně je zřejmě triumvirát nástupců: Jelcin, Putin, Medveděv přerušen ...
  Pokusy o kupování voličů unikaly a způsobily další skandál. Patriarcha nikoho nepodpořil a tvrdil: Boží je Boží a Caesarův je Caesarův. Obecně to za Jelcina bylo nějak jednodušší. A pravoslavná církev se z nějakého důvodu postavila na stranu Jelcina, který už vypadal naprosto beznadějně. A průmyslové kruhy.
  A teď ruští oligarchové začali flirtovat se Zelenským. Medveděva zřejmě nelze vychovat.
  A nálada v médiích se začala měnit. Zelenský byl stále více chválen. Již Žirinovskij začal říkat, že jeho jmenovec je ve skutečnosti diamantový muž.
  Medveděv opět zdvojnásobil mzdy a důchody. Rubl se ale zcela zhroutil. A nastartovala inflace. Zvedly se i tarify.
  Dokonce musel, žádá o půjčku od MMF. A ropa a plyn jsou stále levnější a levnější.
  Írán, Venezuela, Libye, Saúdská Arábie všechny zvyšují svůj export. A také v USA byl zaveden nový způsob těžby břidlic. Náklady prudce klesly.
  A pak je tu ekonomická recese a nepokoje v Číně. No, je to pochopitelné - unavení z nadvlády KSČ. A Číňané chtějí svobodu a systém více stran!
  Vláda se v Indii trochu změnila. Došlo k pokusu o převrat a nastolení diktatury.
  Konfrontace na Kavkaze prudce vzrostla. Nepokoje začaly také na Sibiři. Zejména separatisté zesílili.
  V Británii vyhrála volby strana: "Renesance", nicméně v koalici s Labority. Královna Alžběta je stále naživu, ale slíbila, že odejde ke svému stému výročí, po kterém se bude konat referendum o zrušení monarchie. A zakládající úřad prezidenta Británie.
  Francie je neklidná. Místo Macrona zvítězila Mary Lipenová a došlo k pokusu o nastolení diktatury. Sami Francouzi ale nevědí, co chtějí, zinscenovali nový Majdan. Ano, bezprecedentní v rozsahu. A Mary byla nucena opustit své radikální plány na vyhnání Arabů a dalších. A co bylo horší, nejvyšší soud zrušil prezidentské volby a Mary byla zatčena.
  Předčasné volby byly vyhlášeny i ve Francii. To je jako vždy všude nepořádek.
  V Bělorusku, když se opili Lukašenkovou tyranií, uspořádali referendum a obecně zrušili post prezidenta. Republika se stala parlamentní a nový premiér řekl, že by mohlo dojít k připojení k Rusku. Ale po prezidentských volbách tam. Zelenskyj je v Bělorusku velmi populární.
  V Kazachstánu se vztahy mezi prezidentem a parlamentem zhoršily. Hrozilo impeachment. Ale rychle souhlasili, ale moc hlavy státu byla ještě omezenější.
  Medveděv byl čím dál nervóznější. Blížily se volby a Zelenského hodnocení bylo několikanásobně vyšší. Pravda, nevyhrává v prvním kole, ale každopádně Medveděv projde. Existuje pouze výpočet, který lze podvádět nebo vyřadit.
  Proběhla tajná rada. Shromáždili miliardáři Ruska.
  Medveděv otevřeně prohlásil:
  - Chcete, aby zahraniční Ukrajinec získal obrovskou moc prezidenta říše?
  Deribasko logicky poznamenal:
  - Ať se nám to líbí nebo ne, musíme vycházet s jakoukoli mocí! Zelenskyj není komunista a ... To není Zjuganov, který se nám v žádném případě nehodil!
  Medveděv suše prohlásil:
  - Daň z příjmu na Ukrajině je mnohem vyšší než v Rusku!
  Roman Abramovič se zachichotal a poznamenal:
  - A kdo ví a zvažuje naše příjmy! Navíc se jim tam v poslední době snížilo a téměř se vyrovnalo našim!
  Prochorov odpověděl s úsměvem:
  - Vlády se mění. Zůstáváme! Co můžete doporučit?
  Medveděv zaskřehotal vzteky:
  - Nevěřím, že Jelcin vyhrál čestně!
  Deribasco chladně odpověděl:
  - Kdyby Zjuganov nebyl Jelcinovým soupeřem, pak by měl Borik opravdu malou šanci. Ale lidé si stále příliš dobře pamatovali "kouzla" komunistické moci. Totiž: prázdné police, karty, kupony, vizitky, dlouhé fronty, plat pět dolarů měsíčně. Nikdo se samozřejmě nechtěl vrátit do těchto pekelných časů. Ano, dokonce i ztratit podívanou a politické show, stejně jako filmy se sexem a mnohem více. Lidé chtěli svobodu. A nehlasovali pro Jelcina, ale proti Strašáku Zjuganovovi. A Zelenskij lidi nevyděsí. Na rozdíl od Putina neuzavře pořad Kukly a nebude lidem hrát do karet. Jen devadesátý šestý ročník se nemůže opakovat. Jelcin ukradl pět nebo šest procent, ale vyhrál o třináct! Takže skoro spravedlivé!
  A Zelenskij jde s takovým náskokem, že ho nemůžete porazit!
  Medveděv vykřikl:
  - Hodili mě! Spiknutí!
  Roman Abramov poznamenal:
  - I když sankce nám budou odstraněny! A vy jste Medvěd ... Už jste si zasloužili svůj důchod!
  Medveděv zasyčel:
  - Hořet v pekle!
  Prochorov logicky poznamenal:
  - Žádné peklo neexistuje! Existuje jen strašák, sbírat peníze!
  Medveděv se zmateně zeptal:
  - Ano? A že žádný Bůh není?
  Prochorov se usmál a odpověděl:
  -Jaký Bůh? Představují to jinak!
  Roman Abramovič navrhl:
  - Může vytvořit novou víru! Kdo je bohatý, toho Bůh miluje! Kdo je ze všech nejbohatší, toho Bůh miluje nadevše!
  Medveděv přikývl.
  - Logicky! Ale co řeknou lid?
  Roman Abramovič se zachichotal:
  - Můžete vzdělávat lidi!
  Medveděv zavrčel:
  Doufám, že zůstaneme přáteli!
  Pak odešel z pokoje...
  Ve světě dál zuřil kaleidoskop událostí. Vitalij Kličko se také vrátil do ringu a bojoval na stadionu v Kyjevě. Bojoval s Michaelem Tysonem. Dva staříci, velmi slavní a oblíbení. No, vydělali spoustu peněz. Michael Tyson samozřejmě s bojem souhlasil, protože byl skoro žebrák.
  I když mladší a hlavně v mnohem lepší formě, Vitali Kličko ho doslova porazil. Wladimir Klitschko řekl, že chce ještě získat titul absolutního mistra světa a poprat se s Usykem. Poté překoná všechny rekordy tím, že se stane nejstarším absolutním mistrem světa... A může se uklidnit. Co ještě dokáže porazit? Joe Louis už byl poražen a Foreman byl poražen a čtyřikrát vyhrál světový titul v těžké váze.
  Vitali Klitschko na boji vydělal spoustu peněz, doplnil pokladnu a slávu a měl poměrně snadný boj.
  Zelenskyj udělil Vitaliji Kličkovi Zlatý řád Ilji Muromce. A to si vysloužilo další sympatie.
  Ve světě politiky obecně se boxeři stali populárními. Floyd Maweiser kandiduje na prezidenta Spojených států. formálně nezávislý. A se slušným hodnocením. A co třeba miliardář a neporažený boxer a černoch. Proč ne uchazeč?
  Floyd Maweiser podpořil Zelenského v prezidentských volbách a slíbil přátelství.
  Jen málo Floydů chtělo odvetu s Pacquiem a vybrali za to spoustu peněz.
  Medveděv zjevně ztrácel půdu pod nohama. Aby vyvolal nějakou nehoráznost, jmenoval Anatolije Kašpirovského ministrem zdravotnictví v hodnosti místopředsedy vlády. Což je samozřejmě silný tah, ale nestačí. Mimochodem, Anatolij Kašpirovskij se stal nejstarším ministrem a vicepremiérem v historii Ruska. Ano, rekordman! Dmitrij Medveděv také vyznamenal anglickou královnu Řádem svatého Ondřeje Prvního, dokonce předal hvězdu hrdiny Šojgu. A zbavil Gorbačova jeho nejvyššího řádu. Což obecně není tak krásné.
  A také vzal a vrátil Berijovi hodnost maršála. možná přitahovat
  na jejich straně stalinistů. A Boris Němcov byl posmrtně vyznamenán Řádem za zásluhy o vlast prvního stupně. Dále přejmenoval Volgograd svým výnosem na Stalingrad. Také flirtování se stalinisty. Ale liberálové také. Novodvorskaja posmrtně udělila titul Hrdina Ruska a ... Stalina!
  Medveděv také posmrtně předal Juriji Gagarinovi Řád svatého Ondřeje Prvního povolaného. A obnovil Řád vítězství Leonidu Ilji Brežněvovi. Medveděv nečekaně předal zlatou hvězdu hrdiny Ruska i Garrymu Kasparovovi.
  Také flirtování s liberály. A s komunisty. Jak vaše, tak naše.
  Medveděv také předal papeži Františku I. Řád svatého Ondřeje I.
  Také velmi štědré dary "velkého vládce"! Medveděv navíc najednou opět snížil věk odchodu do důchodu pro muže i ženy na pětapadesát. Což se ukázalo jako senzace. A opět zvýšené důchody.
  Co děláte v předvečer voleb?
  Kromě toho úřadující prezident udělil Vladimiru Žirinovskému hodnost generálporučíka. Jako, za věrnou službu, dostat to z pánova ramene. A jeho syn Igor Lebeděv byl nečekaně jmenován ministrem zahraničí místo starého a na Západě nemilovaného Lavrova.
  Medveděv také nabídl Demushkinovi post šéfa ministerstva vnitra, ale autoritativní nacionalista odmítl. Z nových jmenování bylo senzací jmenování Ksenia Sobchak ministryní kultury. Když viděla, že její hodnocení je docela malé, souhlasila. Požadovala ale i post vicepremiéra. Medveděv s tím souhlasil.
  Voleb se zúčastnil i Yavlinsky, ale úplně onemocněl a ze zdravotních důvodů se stáhl.
  Úřadující prezident mu také udělil hvězdu hrdiny Ruska.
  Michail Kasjanov obdržel Řád za zásluhy o vlast prvního stupně a funkci čestného ekonomického poradce. Za což se stáhl ve prospěch Medveděva. Ale to jsou velmi malé zlomky procenta.
  Sergeji Kovalevovi byl nabídnut ministr sportu, ale zdálo se mu to málo.
  Došlo ke konfliktu s předsedou ústavního soudu. Zorkin konečně odešel. Ale komu dát takový příspěvek? Nejlépe žena! A nabídli Allu Pugačevovou.
  Slavná zpěvačka to ale odmítla s odůvodněním, že to není pro ni. Medveděv jí přesto předal hvězdu hrdiny Ruska. Ačkoli Alla odmítla jednat v jeho prospěch.
  Kdo ale bude předsedou ústavního soudu? Poloha je zaseknutá. Shoigu také odmítl - ne jeho profil!
  Dima Bilan nečekaně souhlasil. I když samozřejmě ještě není pravda, že toto je jeho profil! A být zpěvákem je samozřejmě výnosnější a mnohem zábavnější než být předsedou ústavního soudu.
  Medveděv se toho v každém případě rychle chopil a předal hvězdu hrdiny Ruska.
  Dima Bilan však řekl, že to byl jen vtip. K všeobecnému souhlasu však byla předsedkyní ústavního soudu jmenována Ljudmila Putinová. Byl to silný krok, vzhledem k Putinově popularitě v Rusku, ale už byl poněkud opožděný a nemohl zachránit Medveděva.
  I když snahy byly titánské. Jenže ceny rostly, rubl klesal, Tálibán postupoval v Tádžikistánu a voliče nebylo čím přesvědčit.
  Na poslední chvíli byl Gennadij Zjuganov jmenován prvním místopředsedou vlády odpovědným za sociální blok. Ale to už je mrtvý obklad.
  A sám Zjuganov již zcela ztratil své voliče.
  V předvečer hlasování byl Degtyarev jmenován generálním prokurátorem. Také kandidát na prezidenta z Liberálně demokratické strany.
  Medveděv se pohnul a hledal nové cesty. Jedním z velkolepých předvolebních tahů bylo předání speciální zlaté medaile pojmenované po Žukovovi všem veteránům Velké vlastenecké války. A milion ruských rublů k tomu. Ale veteránů Velké vlastenecké války zbylo jen velmi málo.
  Medveděv také udělil Těreškovové Řád svatého Ondřeje Prvního povolaného. Že když je příležitost, proč neodměnit? Anatolij Karpov se tedy může stát hrdinou Ruska. Je to skvělý šachista! A Alekhine, Botvinnik a Tal a Spassky, Tigran - budou posmrtně předávat ceny - vůbec to není špatné!
  Hvězdy hrdiny Ruska - to je skvělé!
  Je hezké rozdávat ceny a předávat medaile. A pokud také založíte řád pojmenovaný po Putinovi. Celé čtyři stupně: čtvrtý - bronzový, třetí - stříbrný, druhý - zlatý, první - zlatý s diamanty!
  To je vynálezce Medveděva.
  To však také nestačí. Zelenskyj také zakládá nové objednávky. Objednejte si například Tarase Ševčenka. Nebo Taras Bulba! Nebo Gogola! A co drobet. A řád pojmenovaný po Kozhedubovi! Toto je silný krok od Zelenského, aby potěšil levicové síly. Obecně samozřejmě Zelenskij není komunista, a dokonce ani levičák. Takže může mít potíže. Komunisté v Rusku ale vůdce nenašli.
  A co víc, Andrej Navalnyj? Všichni na něj nějak zapomněli. Nekandidoval na prezidenta? Ale Andrej Navalnyj pracuje v Zelenského týmu už dlouho a v boji proti korupci na Ukrajině už udělal hodně.
  Takže ještě nikdo nezemřel! A probíhá proces sloučení dvou bratrských národů a všeobecné volby vůdce národa.
  Andrey Navalnyj bude prát i Zelenského... Ten je jako obvykle na holičkách.
  A energicky působí se zběsilým tlakem.
  A zároveň velmi rafinovaně, aby neodstrašil voliče. Vůbec ne ve stylu Trumpa.
  A na světě přicházejí nové časy - bezpečnější a klidnější. V Saúdské Arábii začínají demokratické a sekulární reformy a náboženský extremismus je obecně na ústupu. Opravdu, mnozí si mohou na internetu odpočinout nad rozpory mezi Koránem a vědou a přemýšlet: proč to dělají? Jaké jsou důvody pro to, abychom považovali Korán a Bibli za slovo Boží?
  Když lidé začnou přemýšlet a klást otázky, už nejsou tak bezohlední. Proč vlastně století vzniká? Spíš strach ze smrti! A tak se málokdo bojí zemřít, dokud neonemocní!
  Medveděv v předvečer voleb zvýšil platby za zdravotní bulletiny a dávky pro zdravotně postižené. A také se zvýšila výroba tanků ...
  Medveděv, aby se ukázal jako patriot, výrazně zvýšil laťku vojenských výdajů. Tank Medved, nejtěžší z monster, vážící více než sto tun a s jaderným reaktorem místo motoru, byl spuštěn do sériové výroby.
  Projekt "Medvěd" byl vyvinut pod Putinem na jeho osobní rozkaz. Mělo to vytvořit monster tank pro zastrašování. Auto se ukázalo být velmi těžké a drahé, s vícevrstvým pancéřováním a dvěma raketovými bombardéry v provozu.
  Charakteristickým rysem vozu byla jeho rychlost více než sto kilometrů za hodinu, hmotnost sto padesát tun a obrovská výkonová rezerva díky jadernému reaktoru.
  Pravda, během běhu se stala další nešťastná událost - housenka praskla. A opět byl dojem zkažený. Medveděv byl doslova zesměšňován.
  A pak se s úřadujícím prezidentem stala další epizoda - nedokážete si to záměrně představit. Když se Medveděv pokusil před zraky dřevorubců porazit strom, ten pak spadl přímo na sváteční stůl s jídlem. Smolař prozatímní hlava Ruska si tedy opět udělal ostudu.
  Ano, Medveděv měl opravdu smůlu. Takové jmění je vrtošivé: jednoho obdaruje, druhého urazí. Je to opravdu tak špatné, například byl Nicholas II, ale byl opravdu uražen vyššími silami. Takže s Medveděvem, obecně inteligentním člověkem, se vše doslova vymklo z rukou.
  Pokusy něco udělat narážely na odpor a něco tvrdohlavého.
  Zdálo se, že Medveděv sebou cukal na pánvi. A pak byly další problémy. V korupční aféře se objevil i úřadující premiér.
  A tady se Andrei Navalny samozřejmě neobešel. Tenhle chlap se vždycky hodí!
  Dostal takový zabijácký kompromitující materiál na Medveděva a jeho okolí - skandál se ukázal jako úžasný. Slavnými se zkrátka stal jak Navalnyj, tak ti, kteří pod jeho drtivou ranou padli.
  Medveděv se ale musel vymluvit a utřít sliny. A co se na něj prostě nevysypalo. Ne volby, ale prostě hrůza.
  V den hlasování dorazil Medveděv pod dozorem. Bylo vidět, že je zachmuřený a nejistý. Ruce se třesou, když přebíral hlasovací lístek. Úřadující prezident ve svém posledním nařízení ztrojnásobil platy armády a policie. A pětinásobek důchodu!
  Anastasia Orlova však vtipně škádlila uchazeče o roli diktátora:
  - Je těžké sedět na bajonetech! Tady položí pokladní polštář!
  Poté, co dívka terminátor vzala a ukázala fík, s pomocí holých prstů.
  Anastasia je samozřejmě dívka, která se jedním slovem nevejde do kapsy. Vtipný, silný, chladný, charismatický.
  A tolik chlapů se do ní zamilovalo. Anastasia je navíc velmi temperamentní blondýnka a nejde spát, aniž by si na noc vybrala nového muže. Samozřejmě si vybírá hezčí, vysportované, nafoukané muže, někdy i velmi mladé. Ale určitě jiný. Zdá se, že je pod napětím. A nikdo nepovažuje tuto impozantní bojovnici za děvku.
  Naopak na tak silnou a svalnatou ženu to působí velmi cool.
  Anastasia také volila a brala hlasovací lístky holými prsty svých půvabných nohou, a to je celá role, kde je těžké najít příjmení a dát se bez zbytečných předsudků. No, je jasné pro koho!
  Poté s odhalenými prsty na nohou ukázala velkou postavu!
  Volodymyr Zelenskyj přišel volit na kole. Skočený, zkroucený. Jako vždy je bojovný a temperamentní. Skutečný Napoleon Bonaparte.
  A samozřejmě hlasovalo podle očekávání svižně.
  Wladimir Kličko z voleb neodstoupil. A také hlasoval pro sebe a zatřásl pěstí Medveděvovi.
  Nikolaj Valev dostal na poslední chvíli od Medveděva hvězdu Hrdina Ruska a post ministra vnitra. Sotva se podařilo stáhnout. I když odmítl sdělit, pro koho hlasoval.
  Mnozí zde hlasovali: Alla Pugacheva i Suraykin...
  Žirinovskij si toho samozřejmě nemohl nevšimnout. Vzal a roztrhal portrét Volodymyra Zelenského přímo ve volební místnosti a slíbil, že jakmile se dostane k moci, určitě ho zastřelí.
  Dima Bilan během hlasování zpíval:
  - Všechno nemožné, možná to vím jistě! Bilan bude zvolen, je to neposkvrněný rytíř!
  Pak se objevily další hvězdy.
  Garry Kasparov řekl, že moc se mění a že Medveděv odejde a éra Putina s ním konečně skončí.
  Bývalý mistr světa přitom řekl, že není proti obnovení šachové kariéry. A překonat Steinitzův věkový rekord. A že Rusko brzy dostane důstojného a demokratického vůdce a éra carů se konečně propadne do minulosti.
  A že Garry Kasparov vynalezl vlastní šachy, které se brzy stanou populárními po celém světě.
  A ukázal mi stočlánkovou desku. Má nové postavy. Každý dva šašci: vedle krále a královny. Šašek navíc chodí jako královna, ale bije jen jako rytíř. A dva lučištníci na hraně místo pěšců. Střelci se pohybují jako pěšci, ale útočí šikmo po celá dvě pole. Je pravda, že vzhledem k tomu, že jsou na samém okraji desky, je jejich hodnota poněkud snížena. Mohou se ale také proměnit v jakýkoli tvar.
  Šachy Garryho Kasparova nepochybně přitáhly pozornost lidí i novinářů.
  Navalnyj slíbil, že se Kasparov definitivně stane ministrem.
  Hlasoval také Anatolij Karpov. Ale je to už starý bývalý šampion, tak slíbil, že jen poradí. A řekl, že s největší pravděpodobností přijdou velké změny. A co bude zítra lepší než včera!
  Medveděv v den voleb oznámil, že délka minimální dovolené v Rusku bude zvýšena na třicet pracovních dnů a že všechny ženy, které porodí deset a více dětí, od něj obdrží ocenění: hvězda Hrdiny Ruské federace .
  Nový populistický tah, a musím říct, že docela silný. Ale příliš pozdě. Zejména v den voleb je jasné, že jde jen o práci pro veřejnost.
  Medveděv zjevně ztrácel půdu pod nohama... Jeho neodstranitelná síla byla ze všeho velmi unavená.
  Lidé se chtěli dostat z Putinových kolejí a touha po změně dozrála. Navíc se ukázala zjevná Medveděvova neschopnost být silnou osobností.
  Zelenskij, bodující a jednání bez zbytečného populismu a slibů, sebevědomě postoupil vpřed.
  Vzhledem k exit polls řekli, že byl jasným favoritem. Zda se ale Medveděv dostane do druhého kola, je jiná otázka! Dosud s ním mohli toto místo zpochybnit Wladimir Kličko a Sergej Kovalev a také Grudinin.
  Zjuganov hlasoval jako poslední. Starý, nemocný, bývalý předseda Komunistické strany Ruské federace načmáral Grudinovo jméno a povzdechl si. Ano, stát se prvním vicepremiérem Ruska po téměř osmdesáti letech není snadné břemeno. Potřebuje to?
  A Zjuganov, těžce dýchající, zaskřehotal:
  Půjdeme znovu do boje
  Za moc sovětů...
  A zemřeme jako jeden
  V boji o to!
  A vypotácel se z kabiny. Ne, rezignuje co nejdříve.
  Blížil se čas a brzy začnou přicházet první data o prezidentských volbách. Rusko bylo na pokraji obrovských změn. V Bělorusku se také konala shromáždění a požadavky na spojenectví s Ruskem. Všechno bylo čím dál zuřivější a vzrušující.
  Účast v prezidentských volbách v Rusku dosáhla rekordu v historii alternativních voleb téměř devadesát procent.
  A právě oznámili, že se otevřely volební urny a začalo sčítání hlasů z Dálného východu.
  . KAPITOLA 3
  Výsledky prvního kola proudily z Dálného východu. Jak ukázaly všechny průzkumy veřejného mínění, Zelenskyj byl sebevědomě ve vedení. Medveděv nebyl ani druhý. O druhé místo bojovali Grudinin a Wladimir Klitschko. Na kandidátce bylo ještě asi dvě stě kandidátů, takže své hlasy rozházeli. Zelenskyj si ale na Sibiři připsal téměř padesát procent a dokonce mohl počítat s výhrou hned v prvním kole.
  Medveděv promluvil ve svých srdcích:
  - Chtěli to nejlepší, ale hlasovali pro zábavu!
  Zelenskyj byl lakonický:
  Pravda zvítězila!
  Volební data se neustále měnila, ale Zelenského první místo se s velkým náskokem nezměnilo. Další věc je, že Grudinin a Kličko se mírně potopili. A Medveděv začal zaujímat druhé místo s více než trojnásobným náskokem na lídra. Nejvíce ze všeho dostal úřadující prezident v Čečensku v armádě vyšetřovací vazbu. No je to jasné. Zvláště ve vězení. Tam už je složitější sledovat sčítání hlasů.
  Medveděv však propustil mnoho vězňů a nárůst nebyl tak výrazný, jak očekával.
  S velkými obtížemi se nám ale podařilo dostat do druhého kola. Zelenskyj sice celkem bral téměř čtyřicet procent, ale Medveděv jich inkasoval sotva třináct. Ano, i s uplácením voličů a porušováním. Ano, Dmitrij Anatoljevič se ukázal být poněkud slabý. Třetí byl Wladimir Klitschko. Jaká malá senzace, čtvrtý Grudinin. Pátý, který také nečekaně prošel Dima Bilan. Šestý byl Sergej Kovalev, ačkoli jeho hodnocení bylo vysoké. Žirinovskij se tentokrát ani nevešel do první desítky. Pravda, Medveděv mu okamžitě udělil hodnost generálplukovníka za jeho věrné služby a hvězdu hrdiny Ruska.
  Taková cena útěchy pro jeho věrného služebníka. Dále Dima Bilan obdržel hvězdu hrdiny Ruska a Řád za zásluhy pro vlast prvního stupně.
  Dima ale řekl, že Medveděva stejně nepodpoří. Na úkor Zelenského je však pozice také vágní. Otevřeně ve prospěch Zelenské, pouze Vladimir Kličko vyzval k hlasování. Navíc tento boxer řekl, že bude bojovat v Moskvě s olympijským vítězem 2020. A že jeho věkový rozdíl nevadí. Že Vladimír je silný a motivovaný jako vždy.
  Medveděv však předal hvězdu hrdiny Ruska Vladimiru Kličkovi a Vitaliji Kličkovi. Jako, je to férový chlap. Vy bratři jste pro box udělali hodně, zvláště Vladimír.
  Vitalij řekl, že nejhorší na Majdanu bylo, že kvůli němu nepřekonal Holmesův rekord. A tak měl všechny šance!
  A najednou se Vitalij chtěl setkat s Gassievem v Kyjevě. Což vyvolalo určité vzrušení. A proč to nezkusit?
  Sergej Kovalev chtěl také pokračovat ve své kariéře a připomněl, že Hoppins vyhrál mistry světa a unifikované tituly ve vyšším věku. A že zatím ani Zeleskij, ani Medveděv neplánují pracovat ve vládě. A chce bojovat.
  Kluci byli opravdu motivovaní. Z ostatních boxerů vyjádřil Dima Bivol touhu bojovat s Kovalevem.
  Medveděv jednal s Grudinem. Slíbil mu hory zlata. Grudinin nechtěl nic menšího než post premiéra. Postarší Zjuganov nečekaně podpořil Medveděva a vyzval Grudinina, aby se připojil k týmu úřadujícího prezidenta. Pak ale nastaly problémy a rozkol v řadách komunistů. Což se oběma kandidátům nelíbilo.
  Ale Sergej Udalcov mluvil za Zelenského. Jako ze dvou zel si musíme vybrat to, co jsme ještě neznali!
  Nikolaj Valev nabídl Zelenskému a Medveděvovi spojenectví: Zelenskij prezident - Medveděv premiér. Co se líbilo oligarchům! Navíc připomněli, že existuje nevyslovený bod sjednocení: že různé země budou mít premiéry a prezidenty ze svých vlastních.
  A protože Zelenskij vyhraje prezidentské volby, pak by se měl stát předsedou vlády zástupce Ruska. Medveděv je ale stále ve druhém kole.
  Zelenskyj však řekl, že premiér bude z Ruska, ale ne Medveděv! Protože Rusové mají dost jeho managementu. A co je potřeba, schopnější v ekonomice a s úspěšnou a ne neúspěšnou zkušeností jako Medveděv!
  Údaje z průzkumů ukázaly, že většina Rusů nechtěla vidět Medveděva jako premiéra. Přesněji řečeno, téměř devadesát procent bylo proti.
  Rogozin se nečekaně vrátil z politické neexistence a začalo se o něm uvažovat jako o možném premiérovi. Také mnoho Rusů chtělo vidět Andreje Navalného jako svého premiéra.
  Kolo dějin se tedy točilo rychleji a rychleji.
  Ve světě samozřejmě Západ podpořil Zelenského, Čína zůstala neutrální. Většina zemí také podporuje Zelenského, který byl považován za demokrata a obyvatele Západu. Ale Medveděv byl Putinovým partnerem tak dlouho. Mluvili dokonce o tandemu dvou vůdců. A je jasné, že Medveděv vůbec není tak bílý a nadýchaný, jak by chtěl vypadat. V USA jsou také volby. Soutěž mezi mladou republikánkou a mladou demokratickou ženou. A šance padesát na padesát. Změny jsou možné i v Číně Vůdce Xi má zdravotní problémy. A zdá se, že je šance, že ho zdědí demokratičtější vůdce.
  Obecně platí, že čínská oligarchie chce více svobody a demokracie, ale lidé se dostatečně nebaví. A jaké volby, když je jejich výsledek znám předem?
  Móda diktatury začala mizet. Každý chtěl něco víc než jen být kolečkem.
  Zelenskij ztělesnil nové a změny, a ty úspěšné. A v Rusku to bylo vnímáno pozitivně. Lidé nechtěli věznice, tábory, všeobecný strach.
  Generace se změnila a každý chtěl změnu. I na Kubě, kde se potácel nenáviděný Castrův režim. I kdyby byla vláda pod jiným jménem. V Severní Koreji také touha po změně. Navíc Korejci často říkali: monarchie není pro komunismus! A že tlustý diktátor musí pryč!
  Touha po změně po celém světě rostla a Zelenskij byl v této vlně. A úspěšně postoupil!
  A v Severní Koreji se konala protestní demonstrace. Které diktátorský režim střílel ze samopalů. Co bylo dalším ukazatelem barbarství vládnoucího na kontinentu.
  Trump řekl, že USA mohou, vyřeší problém této diktatury silou. A že je jaderná bomba nevyděsí. Dále Trump řekl, že Spojené státy již testují takové zbraně, že žádné termonukleární nálože nebudou hrozné.
  Jenže Trumpův čas se krátí. A tak je nejstarším z prezidentů. Navíc se po smrti Cartera stal dokonce nejstarším i mezi exprezidenty. Páni! A štěstí miluje mládí! Kdyby měl Trump za soupeřku mladší ženu, stěží by ji vůbec porazil!
  Je vidět, že zákon karmy říká: cesta a štěstí mladým! I kdyby se Ronald Reagan ukázal jako výjimka potvrzující pravidlo!
  A relativně mladý Gorbačov se ukázal jako propadák. I když někdo říká, že se Michail Sergejevič mýlil? První vládce SSSR, který mluvil lidskou řečí. A lidé to nepochopili! Nebo možná ani ne lid, ale elita!
  Ach to štěstí! Kolik štěstí měl Vladimir Vladimirovič Putin a kolik toho dosáhl?
  A kdyby měl Mikuláš II trochu více štěstí - například kdyby admirál Makarov zůstal naživu, jak velké a mocné by Rusko bylo. Stala by se Čína Zheltorossiya a celý svět by byl ohnut!
  A tak byl vzat pouze Krym a vtažen do konfrontace s celým světem!
  A Nicholas II, jako rafinovaný diplomat, dokázal se spojenci vyjednat Konstantinopol a Malou Asii.
  Dobře, nyní je fenomenální Zelenskij stále aktivnější. A blíží se tady druhé volby.
  Na Ukrajině je stále větší jásot a optimismus. Medveděv přirozeně navrhoval televizní debaty. I když to nedává smysl. Pozice úřadujícího prezidenta Ruska nejsou příliš silné. A není se čím chlubit. Ne v ekonomice, ne v politice a ve válce. Situace se ještě zhoršila na Kavkaze. A nedá se nic dělat. Ani síla, ani diplomacie nebere. Vztahy s Medveděvovým okolím jsou čím dál nepřátelštější. Tady nikdo nebere krále vážně. I když král je stále na trůně.
  Oligarchové obecně nejsou proti Zelenskému. Nespokojeni jsou pouze bezpečnostní složky, přesněji řečeno někteří z nich!
  Medveděv tajně svolal bezpečnostní radu. Rozhovor se dotkl toho, zda zrušit druhé kolo. Došlo například k porušení? Samozřejmě, že byli! A můžete na tom najít chybu a zrušit výsledky voleb. A proč a potvrdit to prostřednictvím Nejvyššího soudu. Nápad vypadal docela rozumně.
  Dmitrij Anatoljevič Medveděv připomněl, že svého času v květnu 1999 Jelcin jednal o plánu vojenského převratu a rozptýlení Státní dumy!
  A málem se to stalo. Pravda, ani tehdy bezpečnostní složky neměly jednotu. Někteří tvrdili, že je lepší měkká varianta: Nejvyšší soud zamítne proceduru impeachmentu kvůli absenci zákona o odvolání ruského prezidenta. A zatímco je tento zákon přijat, a toto je ústavní zákon, musí být shromážděny dvě třetiny parlamentu a tři čtvrtiny Rady federací. A myšlenkové pravomoci vyprší a tam a prezident také.
  Bezpečnostní složky pak skutečně přislíbily spolupráci s Nejvyšším soudem a vyřešení problému pokojnou cestou. Jelcin opravdu nechtěl jít do vojenského puče s dvouprocentním hodnocením a pěti infarkty. A síly nejsou stejné a podpora není stejná. Zejména v roce 1993 stále existovala podpora ze strany lidí toho kurzu. A v roce 1999 to bylo pryč. A s takovými výsledky to být nemohlo.
  Projděte si tedy procesem impeachmentu, s největší pravděpodobností by skončil bez střelby.
  Medveděv se odvolal k Nejvyššímu soudu, aby volby zrušil.
  Tady ale samozřejmě začali namítat rozhodčí. Že prý i kdyby byly volby anulovány, stejně se to bude muset opakovat. A šance Medveděva se budou jen zmenšovat. A ano, dojde k občanským nepokojům.
  Takže prý Dmitrij raději přijme, že se Zelenskij stane prezidentem Ruska. A zkuste si najít své místo.
  Navíc mnozí říkali, že tento klaun na Ukrajině neuspěje. A muselo to fungovat! A nedělejte tragédii, ale ze sloní mušky.
  Medveděv se po rozhovoru se soudci a bezpečnostními úředníky rozhodl: k volbám stejně půjde. A druhé kolo. A skutečně to tak funguje. Možná se stane zázrak. Ale ne? Takže ho nedají do vězení.
  Na setkání miliardářů také zaznělo, že nejsou proti demokracii. A že Zelenskij není levičák a vyhovuje jim. A dále, že konečně budou zrušeny všechny západní sankce a Rusko se konečně vrátí do světového společenství.
  Poslední, co teď zbývá, je uspořádat televizní debatu. Zelenskyj souhlasil, ale pouze na stadionu Lužniki. Samozřejmě to bylo přijato. Hodně to připomínalo již prošlou etapu s Porošenkem. Navíc rozdíl v prvním kole byl ještě větší. A Medveděvův anti-rating je kolosální.
  Ale televizní debaty - tonoucí se chytá stébla. Poslední schůze je v pátek, volby jsou v neděli.
  Medveděv se obecně připravoval. Fakta ale nejsou na jeho straně. A Porošenkova zkušenost ukázala, že jen rétorikou fakta nezměníte. Stejně jako starosta Lužkov nedokázali vyhrát, poprvé v historii Moskvy, když ústřední televizní kanály pracovaly proti současné hlavě města.
  Ale propaganda nemohla převážit úspěchy v ekonomice starosty Moskvy. Ano, a nehlasujte pro Kirijenka, autora výchozího nastavení! Ale byl to právě on, kdo byl povýšen nejvíce. Pravděpodobně nejúspěšnější kandidát proti obchodnímu manažerovi byl strčen.
  Ruská média však nyní propagovala Zelenského více. Medveděvovi nikdo nevěřil. Případem zrušení voleb se nechtěl zabývat ani Nejvyšší soud.
  Zatímco podstata a případ, stadion se shromáždil až po okraj. Doslova zaplněno.
  A bylo jasné, že se blíží vážná kontroverze. Z Medveděvovy tváře však bylo jasné, že na porážku téměř rezignoval. Ale musí být učiněn poslední krok.
  V předvečer debaty jmenoval Medveděv Vladimira Žirinovského ministrem vnitra. Toto je poslední gesto zoufalství. Ale Žirinovskij, který věděl, že více než osmdesát procent voličů je připraveno volit Zelenského, vůbec netoužil po hádkách s budoucí hlavou státu. I když samozřejmě pochopil, že je nepravděpodobné, že by našel místo v týmu Zelenského.
  Ano, starý Vladimír Volfovič. Anatolij Kašpirovskij je však ještě starší než ministr zdravotnictví a místopředseda vlády. Ale také není nijak zvlášť horlivý v kampani za Medveděva. Má však šanci v týmu zůstat. Věk je velký a znamená zkušenosti. A fyzická forma je prostě velmi dobrá.
  Není divu, že kašpirovský fenomén.
  Debata na stadionu začala výměnou pozdravů. A vtipné poznámky. Zelenskij ale vypadal svěžeji, sebevědoměji, přesvědčivěji a profesionálněji.
  Medveděv byl naopak velmi nervózní a propukl v pláč. Nedokázal být přesvědčivý. Ano, a věci jsou v zemi velmi špatné. Lidé jednoznačně podporují Zelenského. Všechno je tu tak nabubřelé.
  Každé slovo Zelenského je doprovázeno potleskem a Medveděv je vypískán. To znamená, že došlo ke skutečnému selhání kontroverze.
  Medveděv sebou trhne a říká:
  - Mám zkušenosti!
  Zelensky odpovídá s úsměvem:
  - S takovými zkušenostmi jděte jen k domovníkům!
  Medveděv v reakci:
  - Vzali jsme Krym s Putinem!
  Zelensky vtipně odpověděl:
  - Stisk zlodějů a krátké ruce!
  A tak dále probíhaly debaty, ale Zelenskyj jasně vítězil. Byl mnohem vtipnější a přesvědčivější než Medveděv a sál se radoval.
  Bezprostředně po televizní debatě úřadující prezident Ruska vydal dekret o pětinásobném zvýšení platů a sedmkrát o zvýšení důchodů! Ale už to vypadalo jako vtip.
  Lidé se Medveděvovi jen smáli. I když bylo jasné, že v předvečer voleb dělali něco jiného!
  Medveděv se také rozhodl udělit Stalinovi i Leninovi Řád sv. Ondřeje Prvního. Je třeba říci, že takové rozhodnutí je poněkud moudré, ale opožděné. Dmitrij Medveděv chtěl jednoznačně získat komunisty. A hlavně stalinisté. Zároveň však vzal a udělil hvězdu hrdiny Tukhachevského. Také mimořádný tah a pokus o flirtování s liberály.
  Medveděv se obecně snažil potěšit naše i vaše. Ocenil jak patriarchu, tak papeže a vůdce křesťanských denominací. Především protestanti. A dokonce i svědkové Jehovovi byli obnoveni ve svých právech, ale to bylo málo platné. Přesto mají zakázáno volit a tato organizace obecně umírá!
  Medveděv odměnil mufti i lamy. Snažil se získat všechny na svou stranu. Sprška medailí a řádů byla mimořádná. Úřadující prezident zároveň všem poslancům Státní dumy předal prémii ve výši jednoho milionu dolarů pro každého. To však k němu lidi spíše děsilo, než přitahovalo.
  Dále se Medveděv pokusil založit několik nových řádů: Řád Petra Velikého, Řád Ivana Hrozného, Řád Alexandra Osvoboditele, Řád Mikuláše II. a Řád Brusilova. Obnoveny byly také řády "Lenin" a "Stalin".
  Medveděv se tímto způsobem snažil přilákat různorodé voliče. A jednají na principu: jak vaše, tak naše! Ale v tomto případě všežravost vyvolala nedůvěru lidí - říkají, politické prostitutky. Lidé jako by zapomněli, že i Putin takto flirtoval jak s levicí, tak s pravicí. A také se snažil být všežravý.
  Co je však dovoleno Jupiterovi, není dovoleno býkovi! Putin se od samého začátku, navzdory stopě nástupce nenáviděného Jelcina, těšil sympatiím lidu i elity. Dokonce i komunisté se mu báli odporovat a pro schválení postu premiéra hlasovali bez boje a smlouvání.
  Medveděv si ale zvláštní lásku nikdy neužil. Zřejmě byl příliš inteligentní a ve stínu Putina. Nikdo ho nevnímal jako skutečného bojovníka a vládce. Obecně po Putinovi nějak jakýkoli nástupce působil jako politický trpaslík a byl něco jiného. A Zelenskyj byl vnímán jako charismatický, jako princ z pohádky. A už ne prase v žitě, ale úspěšný vládce, který vytáhl Ukrajinu z bažiny, nebo spíš z jámy.
  Samozřejmě především Ukrajina utrpěla přerušením vazeb s Ruskem. A tady Porošenko nemusí být tak vinen. Kdyby se to stalo v Bělorusku, bylo by to obecně selhání. Co se týče profesionality, ukrajinská vláda je silná! V Bělorusku jsou naopak jen patolízalové a pojídači nádobí. Putinův tým občas narazil na silné osobnosti - jako byl Rogozin nebo Tkačev, ale ti byli rychle odstraněni.
  Medveděv byl v každém případě muž, který se nezdál být rozeným vládcem, a proto tento car nebyl tak docela skutečným carem.
  V některých ohledech se podobal Gorbačovovi, kterého obyčejní lidé na Západě milovali, ale oni ho neměli rádi. Částečně samozřejmě Gorbačova začali nesnášet kvůli jeho boji s opilstvím. Alkoholici a pijáci si samozřejmě neodpustili nedostatek vodky. Dochází k vinným nepokojům. A pak cigarety zmizely.
  Žádný Gorbačov není, je vidět, že ho neměli rádi nejen kvůli jeho pleši. Medveděv se jako premiér projevil jako velmi slabý ekonom. A i bez Zelenského by měl problémy se znovuzvolením.
  Jednou Putin tahal Medveděva za uši.
  Nyní ale Putin ze hry vypadl - podkopal si zdraví, manuální řízení a přetěžování hokejem. A zda bylo nutné v tak úctyhodném věku lézt na led. Zvlášť když v mládí neměl dovednosti?
  Putin shořel, přepnul se. A bez něj není nikdo, kdo by Zelenského zastavil. Navíc Putin sám vedl personální politiku tak, že mu nezbyl důstojný nástupce. Stejně jako Stalin, který přiměl Chruščova k jeho nástupci a zkrachoval. A tady Medveděv vůbec není adekvátním vůdcem ruského impéria.
  V sobotu před volbami byl na všech ruských televizních kanálech uveden film o Zelenském. Přirozeně za účelem diskreditace. Ale bylo předloženo málo faktů. A propaganda ukázala svou bezmocnost. Ano, a mnoho kanálů komentovalo film.
  Medveděv udělil řády mnoha generálům. Opět pořádání hvězdopádu.
  Nečekaně také založil nový Botvinnikův řád, tři stupně: bronzový, stříbrný a zlatý. A také Řád Alekhinův. A také bronz, stříbro a zlato.
  Medveděv poté dekretem oznámil, že Rusko do čtyř let přejde na profesionální armádu. A životnost je snížena na šest měsíců.
  Dále úřadující prezident oznámil, že váleční veteráni a ti, kteří sloužili na horkých místech, dostávají hvězdu hrdiny Ruské federace. Co se stalo bezpříkladným krokem.
  Medveděv zjevně hledal místo v historii. Dále úřadující prezident Vladimíru Vladimiroviči Putinovi posmrtně udělil Řád vítězství a Řád sv. Ondřeje I. a nově založenou velkou diamantovou hvězdu Hrdina Ruské federace.
  To už byl poslední pokus zahrát si na rating bývalého ruského idolu. Jako, tolik let jsem byl Medveděv společně s Putinem - milujte mě celým svým srdcem a duší!
  Ale je jasné, že lidé nejsou příliš dychtiví milovat tohoto kandidáta na diktaturu.
  A v noci ze soboty na neděli Dmitrij Anatoljevič Medveděv dokonce oznámil posmrtné přidělení Vladimíru Vladimiroviči Putinovi - titul generalissima!
  Tohle bylo fakt super! Jako, dávám titul idolu minulých let!
  Pomůže to však Medveděvovi? Je těžké přesvědčit člověka, aby volil sám sebe, pouze chválením bývalých idolů a udělováním řádů. Bez ohledu na to, kolik vyznamenání osprchujete, Putina nevrátíte. A je jasné, že bývalý car je pryč a nový car přichází z Kyjeva.
  Zelenskij však neusnul a ocenil i papeže. Starší František První požehnal prezidentovi Ukrajiny za nové úspěchy.
  A v Bělorusku již proruská koalice stran dokončila sběr podpisů v rámci referenda o sjednocení s Ruskem. Očekává se, že se o tom bude hlasovat. Medveděvovi se to však nepřipisuje. A zde hlavní iniciativa přišla od Zelenského - tohoto idolu milionů.
  Takže teď Vladimir Zelenskyj vstupoval na domácí úsek...
  Na Sibiři začalo hlasování. Volební účast byla od začátku vysoká. Lidé chodili k volbám a usmívali se. Bylo jasné, že jdou na změnu. A to, co chtějí, je nové. Staré je unavené a nudné.
  Dokonce i píseň zněla ráno:
  Naše srdce si žádá změnu
  Naše oči potřebují změnu.
  V našem smíchu a v našich slzách,
  A v pulzacích žil!
  Změna, čekáme na změnu!
  Volby proběhly v klidu, ale s obrovskou účastí. Lidé perli do voleb ve stádech. Nikolaj Valuev byl jedním z prvních, kdo hlasoval. Vhodil hlasovací lístek do urny a řekl:
  - Hlasujte pro nového!
  Jako další se objevil Alexander Povětkin. Také jsem hlasoval a vydal svůj vlastní:
  - Pro ruské bohy!
  Následovalo hlasování. Vhazovali hlasovací lístky do urny. A Dima Bilan a Alla Pugacheva. Objevil se také Lev Leshchenko, oznámil:
  - Hlasujte pro nového!
  Nikolaj Baskov zpíval:
  - Ruský valčík, křídla stoupají! Jaro přichází!
  A také upustil list do urny.
  Pak se objevili další kluci... Zelenskyj přišel volit na koloběžce a udělal kotrmelce - zlomil potlesk. Hlasovalo se dokonce:
  Poznej pulsaci srdce a žil,
  Slzy našich dětí, matek...
  Říkají, že chceme změnu
  Odhoďte jho těžkých řetězů!
  A bouřlivý potlesk! Básně sice nejsou jeho, ale slavného básníka a spisovatele Olega Rybačenka. Sám Oleg Rybachenko se ale proměnil v chlapce a nyní cestuje v jiném světě.
  Poté hlasovali další boxeři: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. Poslední se po přestávce pokusil o návrat. Ale byl zbit a nakonec odešel.
  Sofia Rotaru hlasovala v Kyjevě. A hodně se smál...
  Přišel i Vladimir Žirinovskij. Křičel:
  - Pro novou cestu!
  A blýskl se epoletami generálplukovníka. Zjuganov přijel k volbám na invalidním vozíku. A celou dobu mlčel.
  Grudinin hlasoval s úsměvem...
  Garry Kasparov dal simultánní hru a také odevzdal svůj hlas. Navíc řekl, že bude hrát zápas s Carlesonem. Anatolij Karpov tedy provedl simultánní hru.
  Mimochodem, Karpov už byl oceněn Zlatým řádem Michaila Botvinnika.
  Další otázkou tedy je, kdo je hlavní a nejlepší z mistrů světa.
  Určitě se toho hodně změnilo...
  A Dmitrij Anatoljevič Medveděv opět všechny překvapil. Instituce oznámila objednávku pojmenovanou po "Olegu Rybachenko". Navíc existují čtyři stupně najednou: čtvrtý stupeň je bronz, třetí stupeň je stříbrný, druhý stupeň je zlatý a první stupeň je zlatý s diamanty!
  Takhle to dopadlo skvěle!
  V kinech už byl uveden Luciferův Armagedon a rekordy Avataru a Star Wars už byly překonány. Oleg Rybačenko se stává skutečnou literární superstar!
  Medveděv také založil Literární cenu Olega Rybačenka - s cenovým fondem desetkrát větším než Nobelova cena.
  A to je obecně velmi cool!
  Další a další Medveděv pracoval v neděli. Oleg Rybačenko vyznamenal Řádem sv. Ondřeje Prvního, Hvězdou Hrdiny Ruska a velkým diamantem Hvězdou Hrdiny Ruska, Řádem vítězství. Byl to pokus změnit běh dějin.
  Jako, pohladím Olega Rybachenka a všechno bude super! Zároveň mu a maršálovi udělím titul Ruské federace!
  A neděle se blíží... Již jsou známy první údaje exit polls, které říkají, že Zelenskyj má přes osmdesát procent.
  A tok informací se nezastaví ...
  Medveděv se zatím volit nechystá. funguje. Zde vydává rozkaz udělit Vladimíru Volfovičovi hodnost armádního generála. Jako, buď mi věrný.
  I když se zdá, že Žirinovskij již přeběhl na druhou stranu.
  Lev Leshchenko se stal ministrem bez portfeje. Ale to už je jedno.
  Nepokoje v Číně. Lidé chtějí demokracii - unaveni despotismem! Nejen chlebem žije člověk!
  Chci říct ne úřadům! A jak dlouho dokážete v jedenadvacátém století udržet disciplínu klacek!
  V Číně to není moc dobré. Je nemožné jít po kolejích komunismu a donekonečna budovat kapitalismus. Jsou potřeba nějaké změny. Ano, a management je příliš konzervativní.
  Kromě toho si nová buržoazie přeje demokracii a konec policejní brutality.
  Svůj vliv mělo i vyčerpání staromódních metod práce! Nechci být kolečky v systému. Ano, v Číně v neděli otřásají systémem pořádné nepokoje.
  A ve Spojených státech má žena největší šanci stát se prezidentkou. Obliba Floyda Mayweathera však začala náhle růst. Tento neporažený boxer se už vyšplhal na první vrcholy sledovanosti.
  Spojené státy zjevně propásly nová vítězství a nechtěly na trůn ani republikána, ani demokrata. Floyd je taky super!
  A pak zase televizní debaty.
  Už je neděle večer. Volební místnosti se brzy zavírají.
  Nakonec se Medveděv objevil na poslední chvíli. Spěšně hodil bulletin do urny a beze slova odešel. Hodiny odbily - hlasování skončilo.
  Prezident Medveděv zatím opustil Kreml a odešel do rezidence nedaleko Moskvy.
  V taxíku jsou s ním dvě dívky. Jakýkoli druh zábavy.
  Natasha, která seděla vpravo, se zeptala:
  - No a co Dima? Nyní oznámí vaše konečné selhání!
  Medveděv poznamenal:
  - Do inaugurace zbývají ještě dva měsíce. Takže zatím jsem stále všechno a Zelenskij je pouze prezidentem Ukrajiny!
  Alyonka, sedící po pravé ruce, poznamenala:
  - A inauguraci lze urychlit! Vaše moc, Dmitriji Anatoljeviči, skončila!
  Medveděv se úpěnlivě zeptal:
  Ale vy holky to zvládnete!
  Natasha se zamračila a zeptala se:
  - Co můžeme?
  Medveděv sebevědomě prohlásil:
  - Zabraňte inauguraci!
  Natasha se zasmála a odpověděla:
  - A jak?
  Úřadující prezident důrazně odpověděl:
  - Jako byste sami nevěděli!
  Natasha naštvaně odpověděla:
  - Zelenského nezabijeme!
  Medveděv okamžitě protestoval:
  - No, co je to zabít! Jen se ujistěte, že on sám odmítne korunu!
  . KAPITOLA #4
  Dívky se jednohlasně zachichotaly...
  Alenka se s úsměvem zeptala:
  - Co navrhujete používat hypnózu?
  Dmitrij Anatoljevič přikývl:
  - A je to! Můžeš to udělat!
  Natasha odpověděla za svého přítele:
  Můžeme, ale nechceme!
  Medveděv byl překvapen:
  - Proč je to tak?
  Natasha upřímně odpověděla:
  - Zelenskij zvolen! A ty, Dmitriji Anatoljeviči, nejsi schopen vládnout zemi!
  Alenka zlomyslně dodala:
  - A nám všem je to zcela zřejmé!
  Medveděv vztekle poznamenal:
  - Copak nechápeš, že se staneme kolonií Západu?
  Alenka sebevědomě odpověděla:
  - Spíše se Západ stane naší kolonií!
  Natasha sarkasticky dodala:
  - A s tebou, Míšo, Rusko stejně nebude skvělé!
  Medveděv zavrčel:
  - Dám ti, podle Řádu vítězství, podle Řádu sv. Ondřeje Prvního zvaného, podle Řádu Mikuláše II., a zlatou hvězdu v diamantech ...
  Natasha se zasmála a poznamenala:
  - Nebo se možná sami staneme prezidenty, tři sta příkazů oběsit se?
  Alenka řekla:
  - Můžeme vás zhypnotizovat a stát se generalissimem.
  Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - Nebo možná supergeneralissimo!
  Holky se smály...
  Alenka zpívala:
  - A dokonce i nepřítel občas křičel,
  Skrývám strach - že já jsem král!
  Natasha vycenila zuby a zaštěbetala:
  - Nemám rád divadla a arény,
  Tam se milion vymění za rubl ...
  I když nás čekají velké změny
  Miluji Beloboga se Stalinem!
  A dívka to vzala holými prsty, jako by prohrávajícího prezidenta zmáčkla za nos.
  Z Dálného východu už byla oznámena čísla. Pro Zelenského 91 procent, pro Medveděva 7,5 procenta, sebevědomé vedení ukrajinského prezidenta.
  Alyonka také přitáhla Medveděva holými prsty za ucho a zasyčela:
  - No a co bývalý prezident, pomohla vám vaše vyznamenání?
  Medveděv nuceně vydal:
  - Ještě nejsem bývalý! Před inaugurací skutečného!
  Dívka křičela:
  - Sláva novému králi!
  Čarodějnice, poslední trumf, odmítly Medveděvovi pomoci. A nyní se úřadující prezident snažil najít východisko z bezvýchodné situace.
  Možná ovlivnit Nejvyšší soud, aby zrušil výsledky prezidentských voleb v Rusku? Vypadalo to jako velké pokušení. Ale ve skutečnosti vypadaly šance kluzce.
  A co když vydáme dekret a nabídneme každému soudci miliardu dolarů? Vždyť je to prezident a má moc, o které se králům ani nesnilo! Přesněji řečeno, úřadující prezident. A skutečně, když nabídnete celou miliardu dolarů, soudci neodolají.
  A co je na tom maličkost.
  Data byla přenášena rádiem. Zatímco Zelenskij měl přes devadesát procent, navíc na Ukrajině se čekalo, že téměř sto procent vůbec dostane. Možná, že v oblasti červeného pásu bude kvůli Medveděvově flirtování s komunisty trochu víc, nějaké šance byly na Kavkaze. Pravda, zdá se, že se Ramzan Kadyrov rozhodl postavit na stranu vítěze. Stále můžete skončit v armádě, ačkoli armáda nemá žádnou zvláštní touhu sloužit, neexistuje žádný padající prezident.
  Obecně po prvním kole Medveděvova síla slábla. A pokud ještě mohl rozdávat ceny, pak byl jinak stále více ignorován.
  Dmitrij Medveděv dorazil do jeho kanceláře a pokusil se kontaktovat centrální banku. Obsluha ho neochotně spojila.
  Úřadující prezident požadoval, aby mu byly poskytnuty peníze na naléhavé potřeby.
  Šéf centrální banky odpověděl:
  - Nebudu dělat nic, dokud neobdržím potvrzení od nového prezidenta Zelenského.
  Medveděv zařval:
  - Zbláznil ses! Já až do prezidenta pak inaugurace nového! A pokud ano, pak poslechněte, dlužíte mi to!
  Šéf centrální banky poznamenal:
  - Podle ústavy vás neposlouchám! A vůbec, proč potřebuješ peníze?
  Medveděv odpověděl s úsměvem:
  - Potřebujete naléhavě země?
  Šéf centrální banky odpověděl tvrdým tónem:
  - Chceš utéct?
  Medveděv vyštěkl:
  - Hned tě zatknu! Mám armádu! Věrný Žirinovskij je se mnou!
  Šéf centrální banky poznamenal:
  - Tenhle vždycky bere pod hledí! A v Moskvě je více než devadesát procent pro Zelenského. Tvoje moc je nad Míšou!
  Medveděv zařval:
  - A váš nezačal!
  A zavěsil. Nyní byla situace vyhrocená. Je to tak a bezpečnostní složky odmítnou poslušnost. Ano Žirinovskij, stále je to liška. Měl by být jmenován ministrem vnitra? Dávejte rozkazy SWAT. Nebo zkusit stále používat Státní dumu?
  Je jasné, že Zelenskij bude pořádat nové volby a řada poslanců si nebude počítat své mandáty. Přesněji skoro všechno.
  Tady je potřeba něco jiného. Státní duma ale pravděpodobně nepůjde proti lidem. A armáda nebude podporovat přímý vojenský převrat. V Rusku nejsou takoví generálové, aby šli do občanské války.
  Zbývá jediné - zrušit prezidentské volby u soudu. Toto je jediná legitimní šance, jak prodloužit svou agónii. Ale nejspíš jen prodloužit. Je nepravděpodobné, že by Medveděv měl reálnou příležitost být znovu zvolen. Ve skutečnosti je jeho anti-rating kolosální, dokonce horší než Petro Porošenko.
  Medveděv uvažoval o jiné možnosti. Tady například eliminovat Zelenského fyzicky? Ale to je naprostá kriminalita. Až na tohle? Tím spíš, že to Medveděva naštve. A v nejlepším případě dá odklad. Protože lid Medveděvovi neodpustí takový kolosální neúspěch ve volbách.
  Ne, Dmitrij Anatoljevič neuspěje. Bez nasbírání byť jen deseti procent hlasů ve volbách se u moci rozhodně neudrží.
  Medveděv šel k baru. Otevřel, vytáhl láhev a nalil si koňak.
  Drahé - "Napoleon", s expozicí dvě stě let!
  Úřadující prezident vypil skleničku. Pak druhý snědl citron.
  V žaludku se oteplilo a myšlenky naskakovaly rychleji. Po třetí sklence se Medveděv usmál a posadil se do křesla. Trochu se rozveselil. Proč vlastně potřebuje tuto moc? Odpovědnost je kompletní. Ani minutu volného času, ani vteřinu klidu. Celou dobu v pohybu, pod dohledem videokamer. Bojíte se říct příliš mnoho.
  Hodně práce, ale žádná zábava.
  A já chci ležet v posteli s holkou. Hrajte na počítači ve válce.
  Ve skutečnosti jste tady prezidentem a rozpoutat skutečnou válku budete třikrát přemýšlet. Takhle se impozantní Trump neodvážil zaútočit na Írán.
  O válce se dá hodně mluvit, ale rozhodnout se v ní není snadné!
  Ale hra bojujte, bojujte sami, bojujte!
  Medveděv se posadil k počítači. Zapnu moji oblíbenou druhou světovou válku. Už dlouho nehrál. Zde, abyste se příliš nenamáhali, použijete kód podvodníka. Takhle...
  A pak řídíte technologii hurikánovým tempem. A ty už máš IS-7, které spouštíš po regimentech, jen T-1 u Němců. Znatelný rozdíl v síle a prostředcích.
  Medveděv, který téměř nepil, se kvůli špatnému zdraví viditelně rozzářil.
  Takto hodíte na nepřítele nejdražší a nejtěžší tank druhé světové války IS-7. A rozbijete to bez větších potíží. Válka probíhá snadno a vítězně. Převezměte město za městem.
  Obecně samozřejmě Stalin vedl zemi dobře a podařilo se mu porazit Třetí říši za méně než čtyři roky. Putin bojoval s ISIS déle. Ale Němci mají velmi cool techniku.
  Tady ve hře je například německý tank E-75, pouze sovětský IS-7 proti němu může bojovat za stejných podmínek, všechny ostatní tanky ustupují. E E-75 je velmi silný pancíř. Dokonce i lepší než sovětský IS-7, dělo je blízko ve smrtící síle.
  A Němci plánovali udělat z tohoto tanku svůj hlavní v pětačtyřicátém roce. A co naše?
  Medveděv si povzdechl... IS-7 se v poválečné době nikdy nedostal do sériové výroby. Válka tedy trvala déle, neví se, kdo další vyhrál.
  Dmitrij Anatoljevič Zachmelev zpíval:
  - Miluj bratři, lásko! Láska žít bratři! A náš ataman nemusí truchlit.
  Medveděv při hře usnul. Je to relax...
  A druhý den byly známy konečné výsledky prezidentských voleb.
  Pro Zelenského spolu s Ukrajinou hlasovalo téměř 92 procent voličů, pro Medveděva 6,7 procenta. Došlo tak k triumfálnímu vítězství Zelenského.
  V zemi začaly oslavy a veselí. Konečně přišel nový, jak se mnohým zdálo, jasný život.
  Zatím pravda o inauguraci je úřadující prezident Dmitrij Anatoljevič Medveděv.
  A gratuloval samozřejmě vítězi. A kam jdeš? A šest procent není co počítat.
  Ministr vnitra Vladimir Žirinovskij však Medveděva navštívil a utěšoval ho:
  - Hlasoval jsem pro vás, Dmitriji Anatoljeviči!
  Úřadující prezident tiše odpověděl:
  - Děkuji!
  Žirinovský navrhl:
  - Možná byste měli být uvedeni na premiéry?
  Medveděv zavrtěl namalovanou hlavou.
  - Nemyslím si, že po takové porážce ve druhém kole mi dají premiéra. To už nebude politicky korektní.
  Žirinovskij logicky poznamenal:
  - Přesto by měl být na vašem místě někdo z Ruska. Tak kdo když ne ty?
  Medveděv navrhl:
  - S největší pravděpodobností, Andreji Navalnyj!
  Žirinovskij se usmál a zavrčel:
  - Andrej Navalnyj? Ať se to nestane!
  Medveděv pokrčil rameny a zmateně poznamenal:
  - Kam jdeš?
  Žirinovský křičel:
  Ano, všechny je zatknu!
  Medveděv mávl rukou:
  - Dost! Zdá se, že náš čas skončil! Jedu na dovolenou na Kanárské ostrovy. Co budeš dělat?
  Žirinovskij mazaně přimhouřil oči a odpověděl:
  - Lobujte za zájmy svých přátel! Dokud se Zelenskij neujal funkce prezidenta Ruska a Ukrajiny!
  Medveděv smutně poznamenal:
  - Běda, to není tak jednoduché... Pak z tebe spadnou tři kůže!
  Žirinovskij se potutelně přimhouřil oči a zeptal se:
  - Udělejte ze mě, prosím, maršála Ruské federace! No, co stojíš!
  Medveděv se na pár sekund zamyslel a pak oznámil:
  - Pokuta! Nejen, že z tebe udělám maršála, ale vrátím Berijovi hodnost maršála! Bude to fér!
  Žirinovskij souhlasně přikývl:
  - Ve vztahu k Berijovi ano!
  Medveděv přimhouřil oči a zeptal se:
  - A ve vztahu k vám?
  Žirinovskij upřímně odpověděl:
  - A ve vztahu ke mně královsky! Koho chci, odměním!
  Medveděv souhlasně přikývl.
  - Ano, budiž!
  A nařídil připravit oba dekrety o udělení maršálských hodností.
  Úřadující prezident Ruska se rozveselil. Myslí si, že si teď může naplno užívat počítačové hry.
  A jejich hraní je velmi zábavné...
  A vlastně, proč by měl prezident dělat něco jiného? Nyní se technologie rozvinula natolik, že můžete být kýmkoli. Dokonce i Pán Bůh. A konkrétně ve hře na vytváření vesmírů.
  Například v kanceláři úřadujícího prezidenta je velké množství různých her, včetně těch nejmodernějších.
  Medveděv se rozhodne hrát strategii v reálném čase. Německo v roce 1939. Proč používáte podvodný kód? Přidáte pět tisíc Pantherů, tři tisíce tygrů a deset tisíc Focke-Wulfů. A nasadit tyto síly proti nepříteli. A útočíte na Polsko, které nemá ani desetinu takových sil.
  A válka pokračuje, jak chcete, v jedné bráně a vítězně. Medveděv, abych byl upřímný, je zde obrovským dobyvatelem. Drtí nepřítele, jako by lisem drtil švestky.
  Polsko se srovnává se zemí snadno a rychleji než ve skutečné historii. Útok na Francii. Pomocí podvodného kódu na něj vypustíte deset tisíc tanků E-75. Úžasná auta, přinejmenším. Které jsou zcela nezranitelné pro francouzské zbraně, ale smrtící na dlouhé vzdálenosti. Sestřelte nepřátelská vozidla.
  Medveděv dokonce skáče radostí. Jak se ve hře pohybuje rychle a už bere Paříž... A proč pak ztrácet čas maličkostmi? Vezměme si zároveň Španělsko, aby se Franco moc nevzrušoval.
  A pro útok na Gibraltar používáme proudová letadla. Kam jdou Britové?
  Samozřejmě zároveň využíváme prostředky na stavbu bitevních a letadlových lodí. Británie pak bude mít potíže. Tady je sto letadlových lodí a dvě stě bitevních lodí. Bude to kolosální síla.
  A pak jsou tu vyloďovací čluny. Vyrábíte také tanky řady E-U, další evoluce E. Zde hodíte tank "E"-50-U, takový stroj, který nemůžete prorazit z více než jednoho úhlu.
  A nechte ji trápit Brity. Tady jsou dvě krásné dívky uvnitř takového tanku, které mrkají na úřadujícího prezidenta Ruska.
  Medveděv jim vrátí polibek.
  Takhle si hrajeme...
  A nejnovější tanky se blíží k Londýnu. A bez obřadu vezmou hlavní město Anglie.
  Medveděv zpíval:
  - Svět je nudný! Všichni sníme kočku!
  Hra je samozřejmě zábavná a snadno se hraje. Vzal jsem kód podvodníka a chrlil jsem, co chcete. Zde zachytíte Balkán a vydáte se do Afriky. Také dupnete a také pěchotu. Když uděláte vojáky, budou peníze. A získané území také dává peníze. No, zkuste to, projděte se po Africe.
  SSSR stále otevírá frontu. Třicet čtyři proti sérii E-50-U, kterou jsem vydupal dalších deset tisíc. Pokud je obrněné vozidlo E-50 přibližně stejné jako "Tiger" -2, pouze racionální sklon je větší a výzbroj je o něco silnější a motor je výkonnější. Ten E-50-U se stejnou hmotností je srovnatelný se sovětským T-64, má dokonce výkonnější motor s plynovou turbínou.
  Ano, síly nejsou stejné. Zde bojují různé generace tanků.
  A Medveděv se samozřejmě řítí na černém koni.
  Síly samozřejmě nejsou srovnatelné. Můžete přidat i E-75-U, jedná se o squatový zabijácký stroj, neproniknutelný ani lodními děly.
  A jak pošlapat sám sebe. Není co zastavit.
  Medveděv hraje jako malý kluk. No, jak to je. A nikdo ho nechce přijmout. Prohrál a úřadující prezident byl zapomenut.
  Každý má rád jen vítěze.
  Dmitrij Anatoljevič zpíval:
  A my vzdorujeme bouřím
  Z čeho a proč...
  Žijte ve světě bez překvapení
  Pro nikoho nemožné
  Hodně štěstí, neúspěchu,
  Všechny skoky, pak nahoru, pak dolů,
  Pouze tímto způsobem a ne jinak
  Jen tak a ne jinak!
  Ať žije překvapení!
  Překvapení! Překvapení!
  Ať žije překvapení!
  Překvapení! Překvapení!
  Ať žije překvapení!
  A pro Medveděva to začalo být zábavnější. Zde jeho jednotky obsadily Ukrajinu, Bělorusko a neúprosně se blíží k Moskvě!
  Bývalý prezident Ruska říká:
  - Že náš život je hra!
  A bere hlavní město SSSR útokem. Samozřejmě proti armádě jednačtyřicátého má tanky charakteristik šedesátých i sedmdesátých let a hlavně, že jich je hodně.
  Medveděv na sebe mrkne... Hlavní město Moskva je obsazeno. A nyní můžete zachytit Kavkaz... A zároveň si pro sebe vyčistit jižní Afriku. A jeďte do Argentiny.
  A odtud zaútočit na Spojené státy. Je to tvrdý velitel. Nepřítel zaostává jak kvantitou, tak kvalitou jednotek.
  Medveděv nadšeně zpívá:
  - Směle půjdeme do boje! Za moc Sovětů! A v boji o to všechny vymačkáme do sraček!
  Medveděv byl dočasně stažen ze hry. Ozval se ruský ministr obrany, který nahradil Šojgu Trubetskoye. Zeptal se stále úřadujícího prezidenta:
  - Kdy složíme přísahu novému vůdci?
  Medveděv odpověděl stručně:
  - Kde by to mělo být, na inauguraci!
  Trubetskoy poznamenal:
  - Nový prezident sjednocené země chce příští týden uspořádat inauguraci. Abyste neměli čas na drancování!
  Medveděv vyštěkl:
  - To není v souladu s naší ústavou a zákony!
  Trubetskoy poznamenal:
  - A Jelcin přijal tuto ústavu ne podle zákona a staré ústavy. Ve skutečnosti si mnozí mysleli, že Putin navrhne novou ústavu, ale nějak se nedočkali!
  Medveděv poznamenal:
  - Není nejlepší nápad, aby každý nový prezident přijal novou ústavu!
  Trubetskoy odpověděl:
  - A Putin mohl! Byl chladnější než Jelcin a ty Dmitrij Anatoljeviči!
  Medveděv přikývl a souhlasil:
  - Chladnější a hlavně šťastnější! Bez Putina se všechno pokazilo a Zelenskij převzal moc v Rusku.
  Trubetskoy poznamenal:
  - A Lukašenko měl šanci, jen promeškal svůj čas. Měl jsem postupovat rychleji!
  Medveděv logicky poznamenal:
  - Lukašenko se bál konkurenčních voleb v Rusku. Ano, a Zelenskij by to neriskoval, kdyby to Putinovo srdce nevydrželo. Tolik země ke správě v manuálním režimu - vyhořelo! Definitivně Putin v práci vyhořel!
  Trubetskoy navrhl:
  - No, tak co přijmout inauguraci v rychlejším čase nebo ne?
  Medveděv odvážně odpověděl:
  - Jak chceš, udělej to! Už mě to nezajímá! Odejdu do důchodu a budu si užívat života. Možná budu procestovat svět! Už jsem byl prezidentem i premiérem obecně, což je pro Rusko rekordní období! Jak dlouho se můžete držet trůnu?
  Trubetskoy souhlasil:
  - Pokud ano, ať přijdou změny! A co dělat se Shoigu?
  Medveděv chladně odpověděl:
  -Nech ho odpočívat! Maršálův důchod je velký. Ať cestuje po celém světě. Dal jsem ti povolení mít majetek v zahraničí!
  Trubetskoy přikývl a poznamenal:
  - Putin izoloval Rusko od světa! Slovy, zarmouceni v hloubi duše, radovali jsme se z jeho smrti! Co se týče Zelenského, tak uvidíme! Mnozí z nás chtěli řády jako na Západě. Přijímat jako v USA, ale pracovat ... Jako v SSSR!
  Medveděv poznamenal:
  - No, za Stalina úředníci intenzivně orali! Nemyslete si, že to byl pevný med!
  Trubetskoy se zeptal:
  - A co budeš dělat?
  Medveděv připomněl:
  - Byl jsem prezidentem a půjdu na prezidentský důchod. Je to velké... A já si budu užívat života! Proč bych měl ještě pracovat!
  Trubetskoy připomněl:
  - Zelenskyj vám s ním může dát místo poradce!
  Medveděv mávl rukou:
  - Ai! Je dost chytrý i bez mé rady! Zkrátka - uspořádejte inauguraci! Dmitrij Anatoljevič poslal vlastní!
  Trubetskoy souhlasil:
  - Inaugurace ano!
  Medveděv zavěsil. Rozhodl se hrát hru. Něco, co nikdy předtím nestačilo. A alespoň psychicky rozdrtit Spojené státy.
  Nebo spíše ve hře. Proti E-75-U je však americký Sherman slabý. Ale Spojené státy mají spoustu letadel, i když ne tak silných jako německá proudová letadla.
  Ale kvalita samozřejmě není stejná! Fritzovi vybírají intenzivní účty. Zejména piloti: Albina a Alvina! A to jsou dívky, které se vyznačují kolosální pojistkou.
  Medveděv postupuje na Ameriku z jihu. A přitom se jeho tanky pohybují po Sibiři. Baví se. Mimochodem, proč ještě nepodmanit Japonsko? V této hře můžete namočit své spojence. Pokročilá strategie. Použijte zlotřilý kód a budete silnější než nepřítel jak v počtu, tak v kvalitě. Ne válka, ale čiré potěšení. Tady jsou trysková auta bez ocasu, Američané to ani nedoženou.
  Přesněji a získat. A používejte rádiem řízené střely! A na Američany shugani. Medveděvovi se tato hra opravdu líbí. A přesunout vojáky. Tady je Mexiko. Americká města padají jedno po druhém. Takové potěšení.
  A na východě vjíždějí do Indie tanky řady E-U. Ale co jim Britové mohou oponovat. Třetí říše navíc již získala zdroje a vyrábí nejmodernější technologie bez zlotřilého kódu.
  Ale Medveděv se rozhodl napumpovat trochu "Pantera". Zde je první obyčejný "Panther" - čelní pancíř 80 - 110 milimetrů, boční pancíř 50 milimetrů a 75mm kanón s délkou hlavně 70EL, motor o výkonu 650 koní. Zde je čelní pancíř "Panther" -2 od 120 do 150 milimetrů, strany 60 mm kanónu 88 mm s délkou hlavně 71 EL a motor o výkonu 850 koní. Ano, vážné auto. A těžší ne v pětačtyřiceti, ale v padesáti tunách a nižší siluetě.
  Ale "Panther" -3. Přední pancíř od 150 do 200 milimetrů, strany 82 - milimetry, dělo 88 milimetrů s délkou hlavně 100 EL a motor o výkonu 1200 koní - hmotnost 55 tun. Souhlasím, že takový stroj je obecně super proti Shermanům.
  Ale je tu "Panther" -4. Má čelní pancíř od 200 do 250 mm pod svahy a boční pancíř 160 mm. 105 mm kanón s délkou hlavně 100 EL. To už je monstrum vážící 65 tun a s nízkou siluetou. Motor s plynovou turbínou 1500 koní. Samozřejmostí je vynikající sériový vývoj, schopný boje i se sovětským IS-7. Navíc IS-7 nebyl sériový.
  Ale existují stroje a silnější. Progonka "Panther" -5, čelní pancíř 250 korby pod úhlem 45 stupňů, 300 mm čelo věže pod úhlem, bok 210 pod úhlem, dělo 128 mm v 100 EL, hmotnost pokročilejšího tanku je 75 tun, motor o výkonu 2000 koňských sil plynové turbíny . Stroj, který předčí všechny sovětské i americké modely. Schopný proniknout do IS-7 z bojové vzdálenosti a odolat čelním zásahům. "Panther" -5 je obecně super technologie. SSSR nemá nic silnějšího než IS-7. A Němci mají také pět typů Tigerů.
  Medveděv se rozhodl poté, co se zmocnil většiny území Spojených států, "Tygra" vyhnat. No, "Tiger" je první známý všem. Čelní pancíř je 100-110 mm téměř bez sklonu a boční pancíř je 82 mm bez sklonu. A 88milimetrový kanon 56 EL délka hlavně - tank opravdu kvílí. Na rozdíl od Panthers, kde se vlastně bojovalo jen v první sérii a byly tam ukázky z té druhé. Tank "Tiger"-2, lépe známý jako "Royal Tiger".
  Čelní pancíř 120-150 mm na čele korby při sklonu 50 stupňů, 185 mm na čele věže při mírném sklonu a 82 mm na straně při sklonu 60 stupňů. Dobře chráněný v čele, o něco lépe než "Tiger" v boku a kanón ráže 88 mm s délkou hlavně 71 EL. Ze sériových tanků druhé světové války nejlepší ve výzbroji a čelní ochraně, hmotnost 68 tun, motor 700 koní - spíše slabé jízdní výkony.
  Designový stroj "Tiger" -3. Čelní pancíř je skloněn 150-200 mm s 45stupňovým čelem trupu a čelo věže je skloněno 240 mm. Strany 160 - milimetry se štíty pod úhlem. Tři typy různých zbraní 88mm kanón 100 EL, 105mm kanón 70 EL a 105mm kanón 100 EL s motorem o výkonu 1000 až 1200 koní. S hustším uspořádáním a hmotností od 75 tun. Ano, auto je vážné a velmi nebezpečné. A ještě výkonnější "Tiger" -4 čelní pancíř 250 - trup pod úhlem 45 stupňů, čelo 300 milimetrů pod úhlem, boky 210 milimetrů, dělo 128 milimetrů při délce hlavně 100 EL nebo 150 milimetrů délky hlavně při 56 EL , hmotnost 85 tun, motor s plynovou turbínou 1500 koní. Velmi výkonný tank.
  Ale ještě chladnější je "Tiger" -5. Čelní pancíř: čelo korby je 350 mm při sklonu 45 stupňů, čelo věže je 400 mm při sklonu 50 milimetrů. Šikmé strany 300 mm. Dělo 150 mm v 100 EL nebo 174 mm v 70 EL nebo 210 mm v 38 EL. Hmotnost 100 tun, motor s plynovou turbínou 2500 koní. Nejvýkonnější stroj ani IS-7 a třezalka neproniknou do boku. Zde je jeden, který lze spustit proti Americe. I když musím říct, že "Tiger" -5 v reálné historii nebyl ani v projektech. Ale nikdo nemůže za to, že válka skončila tak rychle.
  Ale ve virtuální hře lze tanky vytáhnout nahoru.
  Medveděv zahájil útok na hlavní město USA Washington a největší město New York. Zde můžete opravdu pracovat a vyhrávat.
  I když je to virtuální. Washington hoří a po něm jezdí německé tanky. A nikdo nemůže zastavit Tigers-5.
  Medveděv dokončuje tvrdohlavý útok na hlavní města USA a zdá se, že již zvítězil. Ale stále je před námi Japonsko.
  . KAPITOLA #5
  Co jiného ve hře řídit. Ale rodina tanků Lev, která se nikdy nestala sériovou. Zde jsou skutečné příšery. Ale ve druhé světové válce jsou tyto stroje pozdějších sérií dokonce nadbytečné. A ještě více proti Japonsku s jeho malými a středními tanky.
  Dmitrij Medveděv se je ale rozhodl také trochu zahnat.
  Zde je první tank "Lion", který existuje pouze v projektech a je pouze částečně ztělesněn v kovu. Čelní pancíř korby je 120 mm pod úhlem 45 stupňů, čelní pancíř věže je pod úhlem 240 mm, boky 82 mm, dělo 105 mm, délka hlavně 70 EL, celá je 80 tun, motor má 800 koní. Obecně platí, že auto, které se mohlo objevit již spolu s Tigery a Panthery na Kursk Bulge. S na svou dobu velmi silnou zbraní a výbornou ochranou čela věže. Ale naštěstí se to neprojevilo. Projektový stroj "Lion" -2. Čelo korby je skloněné 250 milimetrů, čelo věže je skloněné 300 milimetrů. Strany 200 - milimetrů pod svahy. Dělo nebo 128 mm 100 EL nebo 210 mm 38 EL. Hmotnost 100 tun, motor 1800 koní. V její síle se nevyrovná. Předčí IS-7, který ji může zasáhnout pouze do boku. Ale pak jedete dál a objeví se "Lion" -3, také monstrózní běh. Čelní pancíř korby je 350 mm, věže jsou 450 mm pod sklonem boku, 300 mm pod svahy, kanón je 150 mm v 100 EL, nebo 175 mm v 70 EL, nebo 210 v 56 EL, popř. proudový bombardér ráže 400 milimetrů. Hmotnost 120 tun, motor 2500 koní.
  Ano, je to impozantní síla.
  Tank "Lion"-4 je další supermonstrum. Čelní pancíř korby je 450 mm, čelní pancíř věže je 500 mm. Boky trupu a věže jsou skloněné o 400 milimetrů. Kanón 175 mm v 100 EL, 210 mm v 70 EL, raketomet 500 mm. Hmotnost stroje je 150 tun, motor je plynová turbína o výkonu 3500 koní. Z velké vzdálenosti proniká všemi tanky včetně amerického T-93 IS-7. A lodní děla jím také neproniknou. Tohle je mocný stroj s přebytečným dělem.
  Ale ještě silnější "Lion" -5 je králem tanků. Čelní pancíř korby je 600 mm při sklonu 45 stupňů, věže jsou široké 800 mm, boky mají sklon 550 mm. Kanón ráže 210 mm v 100 EL, 300 mm v 70 EL, 600 mm raketomet. Hmotnost stroje je 200 tun, motor s plynovou turbínou má výkon 5000 koní. Jsou neproniknutelné pro téměř všechny typy zbraní, kromě vysoce výkonných střel, zejména velkorážných děl a bomb. Schopný střílet na bitevní lodě a letadlové lodě. Opravdu super tank.
  No zkrátka je co hrát. Medveděv naléhá na Japonsko.
  Ale je znovu přerušen.
  Ředitel FSB volá a říká:
  - Dmitriji Anatoljeviči, uspořádáte konferenci pro novináře?
  Medveděv důrazně prohlásil:
  - Ještě ne!
  - Proč?
  Úřadující předseda odpověděl:
  - Mám právo dávat rozhovory a nedávat! Tak jsem se rozhodl nedat!
  Ředitel FSB přikývl.
  -Zatím můžete být v klidu! Rozhovor nezmizí! Ale budeme hledat jiné místo!
  Medveděv poznamenal:
  - Všichni se vešli! Pokud něco, pak má váš generál velký důchod! Můžete žít bez práce!
  Ředitel FSB se překvapeně zeptal:
  - Není škoda se rozloučit s tak obrovskou silou?
  Medveděv upřímně odpověděl:
  - Je to samozřejmě škoda, ale člověk se podřídí nevyhnutelnému!
  Medveděv se znovu vrátil do hry. Bývalý prezident největší a na přírodní zdroje nejbohatší země světa konečně sáhl. A proč nehrát, když se teď obejdou bez toho. I když je úřadující hlavou státu.
  Jak se ale v takové hře vyhnout pokušení seknout se. Tady se německá vojska dostala na Čukotku. Naštěstí ve hře je přesun vybavení mnohem jednodušší než ve skutečnosti. A jedou do Číny. A tam vstoupili do bitvy s Japonci. Samozřejmě, s pomocí cheatu, Medveděv orazítkoval tanky Lev-5 a hodil je proti samurajům. A to jsou auta opravdu supertřídy.
  Jak jsou rozdrceni samurajové. Ale stále to není hranice dokonalosti.
  Proč ale až do konce druhé světové války neprojet úrovněmi nejtěžší německý tank "Maus"?
  To je skutečně přerozdělení dokonalosti a koruny krásy. Přesněji řečeno, co se může stát, pokud dojde k evoluci gigantomanie.
  Medveděv začal Myšky odhánět.
  Tank "Maus", tank, který skutečně existuje v kovu, nejtěžší z těch, které byly skutečně ztělesněny v kovu, řídil a dokonce bojoval. Přední pancíř myši je 150 mm na spodní části korby, 200 mm na horní části korby, 250 mm na čele věže a 210 mm na bocích. Jak je vidět, tank i ve své první verzi je pro všechny sériové sovětské tanky v čele a dokonce i na boku neprostupný. IS-2 a SU-100 nemohly proniknout tímto tankem z žádného úhlu. Pouze IS-7 mohl způsobit Mausovi problémy a skutečně s tímto tankem bojovat. Ale IS-7 se objevil až po válce a nikdy se nestal sériovým. A Myši mohli bojovat na frontě už ve třiačtyřicátém roce. Tento tank má dvě děla: krátkou hlavní 75 mm a 128 mm 55 EL, schopná proniknout do čela všemi sovětskými tanky kromě IS-7. Navíc IS-2 z velké vzdálenosti. Nechyběl ani 150mm kanon.
  "Maus" vážil 188 tun a měl motor o výkonu 1250 koní, což je stále málo. Obecně je stroj na svou dobu nejsilnější a nemá obdoby.
  Designový stroj "Maus" -2. Dokonalejší. V reálné historii to mělo udělat auto nižší siluetou a lehčí. Ale ve hře se auto samozřejmě stalo dokonalejším, nižší silueta, hustší rozložení, ale o to těžší. Čelní pancíř korby Maus je 2 350 mm. Čelní pancíř věže je 450 mm. Desky 300 mm. Děla 75 mm s dlouhou hlavní a 150 mm 70 EL, nebo 210 mm houfnice, nebo 400 mm raketomet. Hmotnost 200 tun. Motor s plynovou turbínou 2000 - koňských sil.
  Maus-3 je herní stroj. Také perfektní. Čelní pancíř korby je 600 mm, věžička 800 mm, boky 550 mm. Děla 88 mm 100 EL pro boj s nepřátelskými tanky a 210 mm 70 EL. Nebo 550mm raketomet. Hmotnost tanku je 250 tun, motor s plynovou turbínou má výkon 4000 koní. Tank je téměř neprostupný téměř všemi zbraněmi, kromě zvláště silných.
  Maus-4 je novou evolucí gigantomanie a je dokonalejší. Čelní pancíř korby je skloněn o 1000 mm pod úhlem 45 stupňů, čelní pancíř věže je skloněn 1200 mm. Desky v 850 mm pod úhlem. Výzbroj: 105 mm 10EL kanón pro boj s nepřátelskými tanky a je zcela dostačující proti téměř všem typům vozidel. 300 mm zbraň v 70 EL, pro ničení opevnění a přebytků pro tanky. Nebo místo něj 750milimetrový proudový bombardér.
  Hmotnost vozidla je 350 tun, což na takové pancéřování a zbraně není tolik. Dokonce ani děla bitevní lodi nemohou proniknout takovým strojem do čela. Takový stroj může zničit pouze přímý zásah silné řízené střely nebo velmi velké bomby. Ze všech úhlů je neprostupný všemi tanky a samohybnými děly druhé světové války. Motor s plynovou turbínou o výkonu 6000 koní.
  No, "Maus" -5 je nejvyšší úroveň této série. Čelní pancíř čela korby je pod úhlem 1600 mm, čelo věže je 2000 mm, boky jsou pod úhlem 1500 mm.
  128mm kanón se 100 EL pro boj proti všem tankům, zcela dostačující proti všem značkám včetně IS-7 a 900mm raketomet. Jiné zbraně jsou nevhodné. Tucet zbraní. Hmotnost tanku je 500 tun. Motor s plynovou turbínou o výkonu 10 000 koní. Řekněme, že auto je dokonalé. Nepropichujte čelo téměř ničím. Tank super...
  Pokud si však někdo myslí, že je chladnější než "Maus" -5 a nedá se nic vymyslet, tak to tak vůbec není. Fantazii autorů dobré hry o druhé světové válce se meze nekladou.
  Existuje například také "Krysa". Tento tank ve skutečné historii je šampiónem ve velikosti mezi všemi projektovými vozidly a byl dokonce částečně ztělesněn v kovu.
  Čelní pancíř tanku "Rat" o šířce 400 milimetrů, stejně jako boční pancíř, také v mírném sklonu. Výzbroj čtyř děl 210 mm, nebo jednoho 800 mm a dvou houfnic 150 mm, jedenácti protiletadlových děl. Hmotnost 2000 tun, dieselové motory o celkovém výkonu 10 000 koní.
  Tank "Rat" -2 je evolucí designového vozidla s pokročilejším uspořádáním. Čelní a libovolný pancíř 800 mm, s velkým úhlem racionálního sklonu. Je vyzbrojen jedním 1000mm kanónem a čtyřmi 150mm houfnicemi, šestnácti protiletadlovými děly schopnými střílet na pozemní i vzdušné cíle. Hmotnost 3000 tun, motory s plynovou turbínou, celkový výkon 20 000 koní.
  "Rat" -3 ještě výkonnější a dokonalejší stroj. Pancíř 1200 - milimetry pod úhlem. Výzbroj tvoří jeden 1250 mm kanon a šest 150 mm houfnic. Dvacet protiletadlových děl schopných střílet na vzdušné i pozemní cíle. Hmotnost 4 000 tun, motory s plynovou turbínou, celkový výkon 35 000 koní.
  "Rat"-4 je ještě výkonnější a dokonalejší stroj Pancéřování 1600 mm pod úhlem. Výzbroj - jeden 1600mm kanon a devět 150mm houfnic, dvacet pět protiletadlových děl schopných střílet na vzdušné i pozemní cíle. Hmotnost 5000 tun, motory s plynovou turbínou, vylepšený celkový výkon 50 000 koňských sil.
  "Rat" -5 je nejchladnější tank. Pancíř v šířce 2500 - milimetrů ze všech stran. Výzbroj tvoří jeden kanon ráže 2500 mm. A patnáct 150mm houfnic. Čtyřicet protiletadlových děl schopných střílet na vzdušné i pozemní cíle. Hmotnost 10 000 tun. Jaderný reaktor jako motor, výkon přes 100 000 koňských sil.
  Tank je vlastně nejúžasnější ve hře. A to z hlediska hmotnosti a dalších vlastností.
  No, můžeš dát "Kryse" -5 pokyn, aby zaútočila na Tokio. Je pravda, že je to tak drahé, že musíte několikrát spustit škodlivý kód.
  Celkově ale může být Medveděv spokojený. Hrál tvrdě.
  A konečně jsem se podíval na "krysu" -5 ve virtuálním stroji. Jak je dobré hrát nepoctivě.
  Ale tady zase volají Medveděvovi.
  Tentokrát první místopředseda vlády a úřadující premiér Siluanov.
  Řekl smutným tónem:
  - Ztratili jsme Dmitrije Anatoljeviče! Téměř všechny hlasovací lístky jsou sečteny!
  Medveděv moudře poznamenal:
  Lepší dobře prohrát, než špatně vyhrát!
  Siluanov byl překvapen:
  - A jak to je?
  Medveděv vysvětlil:
  - Kdyby byl Vitalij Kličko zvolen starostou Kyjeva hned napoprvé, do ringu by se nevrátil. Místo velkého šampiona by tam byl starosta pro smích!
  Siluanov souhlasil s tímto:
  - Ano, máte pravdu, Dmitrij Anatoljevič! Kličko měl výhodu prohry... Ale ty jsi bohužel neměl ani takovou výhodu!
  Medveděv v odpovědi zpíval:
  - Jsem volný, jako pták na obloze,
  Jsem volný, zapomínám, co znamená strach...
  Jsem volný s divokým větrem na stejné úrovni,
  Jsem svobodný ve skutečnosti, ne ve snu!
  Siluanov zabručel:
  - Ano, jste přímo básník Dmitrij Anatoljevič! Můžete o sobě psát verše!
  Medveděv odpověděl vážně:
  - V každém případě teď můžu klidně dělat svou oblíbenou věc - hrát počítačové hry! A předtím jsem si to dvacet let mohl dovolit jen v záchvatech a startech!
  Siluanov tupě zabručel:
  - Ve hrách?
  Medveděv potvrdil:
  - To je ve hře! A hodilo se vám nastudovat nějakou vojensko-ekonomickou strategii!
  První místopředseda vlády neochotně poznamenal:
  - Preferuji praxi!
  Medveděv zasyčel:
  - Zlá realita prokletá, může tě přivést k šílenství!
  Siluanov chladně odpověděl:
  - Chcete uniknout z reality se světem her? Chvályhodné!
  Ve slovech úřadujícího premiéra byla ironie.
  Medveděv řekl:
  - Dovolte mi pověsit hvězdu hrdiny Ruska i pro vás!
  Siluanov radil:
  - Oběste se, pane prezidente!
  Medveděv se zasmál a odpověděl:
  - Možná je to dobrý nápad! A pak byl Putin oceněn jen posmrtně!
  Úřadující premiér odpověděl:
  Děkuji, pane prezidente!
  Medveděv pěvecky pokračoval:
  - Pro hloupé prázdné oči...
  Siluanov zpíval:
  Protože všechno je možné...
  Medveděv dokončil:
  - Nemůžeš žít!
  Úřadující premiér odpověděl:
  - Vážně, s největší pravděpodobností mě odstraní! Vypadá to, že budete muset makat!
  Medveděv chladně odpověděl:
  - Na Zemi je mnoho míst!
  Siluanov přikývl a zavrčel:
  - Zkrátka, pane prezidente, slíbil jste mi hrdinskou hvězdu!
  Medveděv křičel na plné hrdlo:
  - Připravte dekret!
  Přinesl další papír na ocenění. Jako, napište úřadující prezident.
  Medveděv ji zároveň ocenil partou lidí. Poznejte naše!
  Eh, už je hodně pozdě a úřadující prezident Ruska usnul.
  Snil o další alternativní historii. Carská armáda vedená Kuropatkinem bojuje o odblokování Port Arthuru. Pak se ale sám Medveděv objevil na bojovém robotu s lasery a termokvarkovými projektily velikosti zrnka máku, ale stejně smrtícího jako bomby svržené na Hirošimu.
  A jak může Medveděv bojovat s Japonci ze svého bojového robota. Jak byli samurajové roztrháni na kusy po tisících. A jak šly do akce lasery a blastery.
  A řezat Japonce, konkrétně řezat. A rozřezané na kusy. A zdevastoval jejich řady.
  Medveděv, který přišel o trůn, našel v bitvě nadšení. Kosí tyto samuraje, kteří se odvážili otřást posvátným královským trůnem.
  Ale je opravdu špatné říct upřímně, ve vší počestnosti, že to bylo za krále?
  Nedej bože, aby v každé zemi takový král jako Mikuláš II. Ostatně jde o skutečný příklad inteligentního vládce a zároveň intelektuála.
  Je škoda, že ho zklamala taková netvora jako Kuropatkin. A teď se Medveděv ujal Japonců. A pojďme je zmlátit. A to je velmi složité.
  A laserové paprsky kosí samuraje po tisících. Ještě pár minut boje a
  Neexistuje žádná japonská armáda.
  Co jedli samurajští pánové? A teď možná vezměte své lodě.
  Medveděv zvedl bojového robota do vzduchu a vrhl se na pozice togské flotily. Co si myslí, že zvládne ruského rytíře?
  A tak rychle spěchá termokvarkový robot. Tady je nad mořem. A pojďme potopit Togovu flotilu. Řez pásovce, křižníky a další živé tvory.
  Takhle... Co kdybychom také shodili minitermokvarkovou bombu?
  A hodí svého nového hrdinu. Vlna se zvedá a potápí lodě země vycházejícího slunce.
  Medveděv křičí z plných plic:
  - Za Rusko Nicholasi,
  Zničím všechny Japonce!
  A opět se úřadující ruský prezident dostává do extáze.
  Ano, je skvělé bojovat s takovým robotem.
  Utopíme se samuraji ... A nebude Tsushima, Japonci nebudou mít na čem bojovat.
  Nyní se potápí poslední samurajské lodě. Jaké vítězství!
  Ale stále existují části země vycházejícího slunce, které blokují Port Arthur. Opravdu je musíme vzít na sebe. Vyřešit všechny protivníky říše cara Mikuláše.
  Medveděv nadšeně zpívá:
  - A samuraj letěl k zemi,
  Pod tlakem oceli a ohně!
  A zničme jednotky, které překryly Port Arthur. Opravdu se stalo, že mocná pevnost padla. A Rusko dostalo facku. A hlavně to bylo horší než Krymská válka. Tam prohrála říše cara Mikuláše II. s koalicí Anglie, Francie, Turecka a Sardinského království. A čestně prohrála. A pak nějaké Japonsko, které nikdo nepovažoval za vážného soupeře.
  Kéž Rusko nesnese ponížení. Možná proto Stalin, tak opatrný a zdrženlivý v zahraniční politice, otevřel na Dálném východě druhou frontu proti Japonsku. Samurajové skutečně ponížili carské Rusko až příliš.
  Za tímto účelem zničte pomocí malých termokvarkových bomb a spalte pomocí laserů.
  Abychom se neodvážili porazit Rusko! Oh, nedej bože, aby byl Zelenskyj úspěšným králem.
  Opět jsou jednotní Rusové a Ukrajinci a brzy se k nim přidají Bělorusové.
  A bude trojice Slovanů!
  Medveděv skončil s Japonci v Port Arthuru a spěchal dál... Rusko porazilo Japonsko. Vzala Koreu, Mandžusko, Kurilské ostrovy a Tchaj-wan. A také nuceni zaplatit Japoncům a velké odškodné.
  Své pozice posílil car Mikuláš II., neobjevila se revoluce a zbytečné myšlenky.
  Carské Rusko pokračovalo v pohybu napříč Čínou. A jeho rozšíření na východ.
  Ale císařské Německo, přestože se carské Německo stávalo velmocí a rostlo ještě rychleji a více než ve skutečné historii, přesto to vzalo a vlezlo do první světové války.
  Ano, na dvou frontách.
  No, co teď Medveděv vzal za zničení Němců. Není pro ně nic, co by krále-otce urazilo.
  A jak lasery zasahují nepřátele. A pojďme je vymlátit ve východním Prusku v hurikánovém pořadí. Medveděv pálí na německé jednotky pomocí laserů a paprsků gravitační energie.
  Ve stejnou dobu se objevily dívky. Samozřejmě v bikinách. Alenka a Nataša. A nechte Fritze sekat světelnými meči.
  Ano, caru Mikuláši Velikém, o něčem takovém se nacistům ani nesnilo. A co proti vám plánují, otcové?
  Medveděv agresivně zpívá:
  - melouny, melouny, pšeničné rohlíky,
  Velkorysá, prosperující země...
  A sedí na trůnu v Petrohradě,
  Otec car Mikuláš!
  Datum inaugurace bylo posunuto. A Medveděv zůstal zcela sám sobě. Jako když se bavíte s dítětem.
  Medveděv také Andropovovi posmrtně udělil Hvězdu hrdiny Ruska. Což se asi mělo udělat dřív. A vydal dekret o stavbě pomníku Andropovovi.
  Ve stejné době úřadující prezident také vrátil Ježova a Jagodu do jejich řad. Co je tam stát na obřadu.
  Poté založil nový řád pojmenovaný po Bobby Fischerovi. A že to byl skvělý šachista, to se nedá říct. A nejen skvělé, ale i skandální. Chtěl být nad všemi, nejen v šachu.
  A také tři stupně: bronzový, stříbrný a zlatý!
  A samozřejmě nejprve Dmitrij Medveděv udělil tento řád: Garry Kasparov, Anatolij Karpov a ... bratři Kličkové!
  A ve stejné době Dmitrij Medveděv založil Řád Vladimíra Klička. Taky zajímavý tah. Tři stupně: bronz, stříbro, zlato.
  A pak je tu Svyatogorův řád, skvělé rozhodnutí.
  Medveděv řídí a šlape. A zase to vymyslí. Tady je medvěd. Všichni medvědi nesou.
  A má nové nápady. Dejte například každému Rusovi nové auto.
  Mezitím si vezměte a hrajte na počítači. Co chtěl Medveděv ze všeho nejvíc. Nyní tedy zahrnul novou strategii. Válka různých úrovní. To chtěl hrát prezident, i když ten bývalý.
  Začínáte s pěti dělníky a tisíci jednotkami každý: uhlí, železo, kameny, ropa, jídlo, zlato.
  A postavme nejprve veřejné centrum pro výrobu nových pracovníků. Pak začnete rozvíjet doly a zemědělství.
  V první řadě samozřejmě těžba potravin, aby se pracovníci více nastavili.
  Medveděv má nejvýkonnější a nejmodernější počítač. A můžete orazítkovat spoustu jednotek.
  Stavíte město a nová centra obchodu. Peníze jsou samozřejmě zpočátku problém. Dokud nepostavíte mincovnu, tržnici, akademii věd a tak dále.
  Medveděv ale zná univerzální způsob, jak zbohatnout. Získejte více zemědělských dělníků a vykopejte zdroje na chleba. Trh je velmi levný na výstavbu. A pak jste našetřili, koupili akademii, postavili pilu a vyrobili nové doly. A pak další... A teklo zlato - nejdražší produkt. Zvlášť když to udělala máta. A pak bude možné studny vylepšit. O to zábavnější peníze plynou. Lze použít ke zlepšení. Nové pily, nové zemědělské nářadí, rekultivace, výzkum hnojiv. Nový druh pluhu...
  Další prohlubování vrtů, injektáž nových pracovníků tam. Nové farmy. Výroba masa. Výstavba rodinných domů. Do domů lékařů, policistů, studní, bazarů, architektů, hasičů. A tak dále... Výběr daní. Nová vylepšení v těžbě zlata. A rozvoj nových prostor a pracovních budov.
  A peněz už je čím dál víc... Jsou přebytky a můžete začít stavět baráky.
  Hra je zajímavá a náročná. Město roste. Dokud nebude válka. Zde můžete nastolit mír a vybrat si slabšího nepřítele... Medveděv totiž stále hromadí sílu ve vojensko-ekonomické strategii.
  Vojenská akademie byla postavena. A začnete tvořit jednotky. Kavalérie, pěchota, plamenomety, minomety a další síly. Samozřejmě dělostřelectvo. Nebo dokonce ještě jednou vylepšením vrtů tankovny. První stroje jsou samozřejmě lehké a primitivní, ale dají se zahnat.
  Medveděv se nechal unést.
  Hra prezidenta pohltila. Stavíte si stále více nových domů. Pro ně a školy písařů a knihovna zábava různých úrovní. Ať už jde o hudebníky, tanečníky, kejklíře, senetisty, zoologické zahrady. Nebo dokonce kasino.
  A samozřejmě chrámy různých bohů.
  Ano, v říši existuje mnoho různých náboženství. Chrámy se nejlépe staví různými způsoby.
  A tady je všechno jinak. A mešity, kostely, modlitebny, buddhistické chrámy, stúpy, pohanští bohové.
  Ano, nejbohatší mise. Stavíte mosty a překračujete řeku.
  Hodně práce. Uspořádejte také festivaly pro různá náboženství, aby se bohové nepohoršovali.
  A tak bez přerušení. A práce na akademii věd pokračuje, teď jedno zlepšení, pak další. To znamená proti hlodavcům, pak proti hmyzu - což pozvedá zemědělství, pak se objevují traktory.
  A pak bohové posílají dobrou úrodu. Takže se dají vyhánět tanky a továrny na výrobu letadel. Počínaje lehkými letadly a můžete dohnat atomové bombardéry. A počet jednotek neustále roste. Už to dosáhlo 100 tisíc.
  Medveděv hraje a navíjí nové technologie. Dokud není strach. Není nutné bojovat, můžete zvýšit index prosperity a kultury pro své lidi. A na tom také záleží. A nyní je dostatek peněz a prostředků.
  O to více dobrého ve hře: studny nejsou vyčerpány. Vždy můžete těžit zdroje.
  A stavět nová města na mapě... Nebo si dokonce dopřát pyramidu či jiný div světa.
  Medveděv také chrlí nová kasárna. Je pravda, že množství vojáků snižuje index prosperity. Zde samozřejmě nastává problém. Ale zatím není s kým bojovat... Ale můžete zavést nové technologie, aby byly tanky a letadla rychlejší. A vytáhnout těžké bombardéry.
  Proč však, když už máme střední tanky, nezajmout nepřítele na úrovni středověku?
  A Medveděv, který zároveň vydupal více tanků a zlepšil jejich parametry, svižně vtrhne do sousední země.
  Stejně jako letadla shora. A pojďme bombardovat nepřítele vší silou. Hodíš na něj napalm.
  A ne podle pravidel hry.
  Medveděv si zničení středověkého města užíval. A pak celá země se svou primitivní armádou. Užíval si a vyhrál, i když jeho letadla a tanky utrpěly menší poškození. Dopadlo takové poměrně snadné odchytávání. A pak znovu postavíte město na dobytém území...
  A vaše tanky jsou už těžké. Je možné připojit jak protiatomovou ochranu, tak aktivní pancéřování.
  Medveděv je ve hře už deset hodin a jeho oči jsou unavené a začaly slepovat. Úřadující prezident usnul.
  Medveděv se zpočátku točil v něčem neurčitém. Ale netrvalo to dlouho. A pak ultramoderní tank T-95 vyletěl do kopce. Byl už pozdní podzim a do brnění bubnovaly pramínky deště.
  Medveděv řekl:
  - Rozhodující den bitvy o Mount High! Ta hora, která je klíčem k celé obraně Port Arthuru. Dnes právě 21. listopadu, nebo 4. prosince podle nového stylu. - Profesor prudce udeřil pěstí do brnění a zvolal. - Ale nedojde k dobytí Vysoké hory! Pacifická eskadra bude naživu!
  Japonci téměř dobyli horu Vysokaya. Plazili se jako mravenci, v hustých proudech ze všech stran. T-95 z rychlopalného děla ráže 152 milimetrů zahájil palbu.
  Alenka stiskla tlačítko na joysticku a automatická pistole zasáhla Japonce jako protiletadlová. Výkonné vysoce výbušné tříštivé granáty vyřadily stovky Japonců jedním výstřelem.
  Natasha zase vystřelila z osmi těžkých kulometů. A taky jsem radši používal joystick.
  Medveděv řídil tank, superauto sebevědomě stoupalo do strmých svahů a housenky rozdrtily válečníky Země vycházejícího slunce.
  Margarita hvízdla a řekla:
  - Tvoříme historii!
  Úřadující prezident zuřivě potvrdil:
  - Rozhodně! V žádném případě nedovolíme, aby se Port Arthur vzdal!
  Alenka střílející z pistole vypálila dvacet ran za minutu a vyplivla projektil se zvýšenou smrtící silou o hmotnosti padesáti kilogramů. Během jedné minuty přesně vybuchla tuna kovu a výbušnin.
  A dívka tloukla velmi trefně.
  A kulomety, každý vypálil pět tisíc ran za minutu. Nebo čtyřicet tisíc velkých kulek v krátkém čase. A jak vzali samuraje. Jak byli natlačeni.
  Alenka dokonce zpívala:
  - A nepřátelské hejno letělo k zemi, pod tlakem oceli a olova!
  Ruský tank pracoval agresivně. Tady odřízl tisíc Japonců, tady je druhý. Odstraňte je ve vrstvách.
  Natasha se chichotala a zpívala:
  - Pro Rusovu slávu! Nikdy nezapomeneme na vlast!
  A opět střílí z kulometů smrtící ráže. A tisíce Japonců padají mrtvých.
  Medveděv to vzal a zasyčel:
  -Car Nicholas! Budete skvělí.
  A pojďme rozdrtit nedokončené housenky samurajů.
  Margarita logicky poznamenala:
  - Nicholas II by mohl být největší z králů. Měl všechny šance udělat z Číny ruskou provincii - Želtorossii!
  Medveděv zasáhl samuraje, vrhl se na ně s housenkami a řekl:
  - Nech to tak být!
  Projektil následoval projektil. Množily se jako kvazihmota, která vyžaduje mnohem méně energie než skutečný přírůstek atomů a molekul.
  Alenka tiskla své půvabné prsty na tlačítka joysticku a dokonce zvolala:
  - Ve jménu ruských carů!
  . KAPITOLA 6
  Pistole duněla a duněla. I když ne tak nahlas, ale tlumeně se mluvit dalo.
  Margarita se zeptala úřadujícího prezidenta:
  - A co, počet granátů je nekonečný?
  Medveděv odpověděl:
  - Kvazi-hmota nevyžaduje k vytvoření mnoho energie. A naplnění fúzního reaktoru vodou je stejně snadné jako loupání hrušek!
  Margarita zapískala:
  - Ano, je to skvělé! Takže můžete vyrobit čokoládovou zmrzlinu!
  Medveděv odpověděl s povzdechem:
  - Ještě ne, ale velmi brzy, ano! Škoda, že se zatím získává jen kvazihmota!
  Alyonka mačkala tlačítka na joysticku holými prsty a usmívala se velkými zuby tygřice:
  - Tato schopnost vytvářet hmotu je také kvazibožská!
  Medveděv se zasmál. Okolo hory bylo stále méně Japonců a stále více mrtvol. Samuraj se pokusil střílet na tank, ale marně. Střely se od brnění odrážely jako kapky deště.
  Úřadující předseda poznamenal:
  - Člověk je stvořen k obrazu a podobě Boží.
  Alenka, střílející smrtící granáty, si všimla:
  - Pokud, stále vytvořeno. Možná jsme lidé, existuje ta nejinteligentnější, nejsilnější a nejmocnější bytost ve vesmíru!
  Medveděv logicky navrhl:
  - Tím potřebnější je upevnění lidstva! Měli bychom se sjednotit! Pak nepoznáme smutek a porážku!
  Natasha sebevědomě prohlásila:
  - Královská říše je schopna všechny sjednotit! A shromáždit všechny bez výjimky do monolitu!
  A dívka znovu udeřila z kulometů. Doplňuji Japonce, snažím se jít z levého křídla. Granáty tanku T-95 neublížily. A děla, také z dálky, buď minula, nebo jejich náboje byly neúčinné. Navíc v žádné zemi na světě zatím nejsou žádné průbojné zbraně. Ano, a takový tank a tak snadno neprorazíte. Jeho obrana je špičková.
  A kulomety sekají a granáty vymetají. A všechno dělají konkrétně a velmi smrtící.
  Natasha se zachichotala a řekla:
  - Japonci jich moc nespočítají!
  Alenka s tím souhlasila:
  - Velmi mnoho!
  A jiskřilo se safírovýma očima. A v dívce, skutečné terminátorce, je tolik různých věcí.
  Válečníci střílejí. A samuraj krvácí. Čtyřicet tisíc kulek a tuna granátů za minutu, to je velmi velká smrtící síla.
  Natasha poznamenává:
  - Jsme válečníci, kteří přinášejí vážnou smrt!
  Alenka s tím souhlasila:
  - A nejen smrt, ale zdroj síly v celém vesmíru!
  Margarita uvážlivě poznamenala:
  - Pokud carské Rusko podmaní celý svět, pak všechny války v dějinách lidstva jednou provždy skončí!
  Medveděv s tím souhlasil:
  - Samozřejmě, zlato! Nikdo nechce války! Ale lidstvo se musí stát jedním!
  Natasha zasyčela radostí pantera, který zabil býka:
  - Když jsme jednotní, jsme neporazitelní!
  A vypusťte mi jiskry z očí! Tady je ta dívka! Obsahuje plameny ohně, led a ocel.
  Teď ale umírají poslední Japonci. A není nikdo jiný, kdo by horu zaútočil. Pod Vysokou horou zůstalo více než padesát tisíc zabitých válečníků země vycházejícího slunce.
  Bitva skončila.
  Čtveřice zaujala místo na kopci a Medveděv poznamenal:
  "Raději bychom s posádkou ještě nemluvili." V podstatě, co budeme dělat?
  Elena navrhla:
  - Stále je mnoho Japonců. Zničme celou armádu Nohy.
  Margarita s tím ochotně souhlasila:
  - A je to! Rozdrtíme všechny samuraje! A bude to skvělé!
  Medveděv se usmál a poznamenal:
  - A náš tank může stále plavat pod vodou a střílet granáty. Pojďme potopit japonskou flotilu!
  Natasha radostí vykřikla:
  - A je to! Správně, vezmeme a vymažeme všechny samuraje na moři.
  Právě japonská peruť zahájila další bombardování. Střely létaly, včetně z jedenácti a dvanáctipalcových děl. A tohle, jak vidíte, je vážné.
  Tank se řítil k pobřeží. Alenka, klepající prsty na karoserii auta, si všimla:
  - Dobře, k moři. Ale jak bychom mohli dát iniciativu Japoncům na souši?
  Margarita, která měla nějaké znalosti o válce, vzpomínala:
  - Měli jsme kulomety a puška Mosin je mnohem spolehlivější a účinnější než ta japonská. A pokud ne všechno fungovalo na moři, pak na souši neměli samurajové žádnou šanci!
  Alenka vztekle pohnula bosou nohou na podlaze a zamumlala:
  - Zrada! Triviální zrada!
  Natasha navrhla:
  - Všechny pověsíme!
  Nádrž šla do vody. Ze stran se objevily šrouby, které ovládaly stroj. Zde je první cíl: japonský torpédoborec. Natasha přitiskla tenké prsty na tlačítka joysticku.
  A projektil se smrtící silou zasáhl samotné dno lodi. Zničil brnění.
  Torpédoborec obdržel další střelu. Natasha znovu stiskla palec u nohy.
  A teď se Japonci topí.
  Alena se zachichotala.
  - Pojďme se střídat v tonutí! Kulomety pod vodou nejsou příliš účinné!
  A dívka stiskla joystick a tentokrát vyslala projektil do spodní části torpédoborce.
  Margarita odpověděla s úsměvem:
  - No, máme dámy!
  Natasha znovu vyslala projektil a křičela:
  - Ve jménu Rusa, ať je vítězství!
  Alyonka vyplivla skořápky. Prořízla dno lodi země vycházejícího slunce a všimla si:
  - Přesto na tom královská moc v Rusku nebyla tak špatně, jak tvrdila propaganda.
  Margarita s tím souhlasila a ochotně promluvila, zvlášť když stejně neměl co dělat.
  - Za cara Mikuláše II. zavedlo Rusko zlatý standard peněz. Měna impéria se stala nejpevnější a nejstabilnější na světě. Ceny také prakticky nerostly. A za cara Mikuláše plat dosahoval třiceti sedmi rublů měsíčně. Ve skutečnosti se Rusko stalo jednou z předních zemí na světě, pokud jde o životní úroveň. Průmyslová výroba se stala čtvrtou na světě.
  Dmitrij Anatoljevič Medveděv po spánku začal hrát na počítači. V tomto případě přerušil pokračování strategie. Posílená moc prováděla záchvaty. Úřadující prezident Ruska vrhl tanky do bitvy.
  A těžký.
  Pořád je dobré hrát. Trochu jsem se rozjel a dostal tanky těžší než sto tun. Když byl Medveděv prezidentem, chtěl vyvinout tanky těžší než sto tun. Pak ale Putin nedal. Ale nápad vypadal lákavě. Super těžké stroje. A šest druhů aut. Přes pět a sto tun.
  Nyní ale Medveděv vrhá do boje tanky s jaderným pohonem. A narušuje obranu zemí střední úrovně. A opět zachycuje. Ano, skvělé... Aby to bylo trochu jednodušší, připojíte vojenského poradce. A spolu s ním vedete zničení nepřítele. A jeho dopadení.
  Zde dobýváte další říši... Zde je válka vážnější, ale vede ji vojenský poradce na úrovni Napoleona. Takže se můžete jen dívat a postavit své impérium na ekonoma na úrovni Stolypina.
  A Medveděv poté, co několik hodin seděl u počítače s obří obrazovkou, začal chrápat.
  Příliš dlouho měl nedostatek spánku.
  Alyonka vystřelila na Japonce. Když tentokrát křižník potopila, zazpívala:
  - Jsme nejsilnější na světě,
  namočíme všechny nepřátele do záchodu.
  Vlast nevěří v slzy,
  A dáme zlým oligarchům v mozku!
  A dívka se zasmála. A její zuby se leskly jako perly!
  Medveděv navrhl:
  - Protože válka s Japonskem skončí vítězstvím, hospodářský růst Ruska bude ještě větší! A carská říše se stane nejbohatší zemí!
  Alyonka potopila další torpédoborec a zasyčela:
  Vždy jsme byli bohatí! Nedostatek pořádku!
  Natasha zasáhla bitevní loď Země vycházejícího slunce a poznamenala:
  - V žádném případě jsme nebyli horší než Němci v první světové válce. Kvůli páté koloně jim ale vítězství uniklo!
  Alenka také poslala další granát do břicha pásovce a řekla:
  - Rozhodně! Za všechno může pátá kolona. Za první světové války se Němci nemohli k Minsku ani přiblížit a byli biti v Haliči. A za Stalina už viděli Kreml dalekohledem. Co to říká?
  Natasha vypálila další granát na dno pásovce a zabručela:
  - Zrada! Takové vítězství nám chybělo!
  Margarita také považovala za nutné připomenout:
  - Nebýt zrady, pak bychom získali vlastnictví Konstantinopole a Malé Asie a také přístup ke Středozemnímu moři. A tolik jsme ztratili kvůli zradě a páté koloně!
  Alenka vypustila další projektil:
  - Ano, toto je pátá kolona! Kolik problémů kvůli ní! Ruská říše je jedinečná formace, která by se mohla rozšířit až k hranicím celého světa a učinit lidstvo jedním!
  Natasha agresivně zabručela:
  - Rozhodně! Mohl jsem a udělal bych cokoliv! A buďte lidstvo jednotné a neporazitelné!
  Dívka vyslala další granát, po kterém se bitevní loď konečně rozdělila. A Japonci se utopili.
  Margarita s poplachem v hlase poznamenala:
  - Podívej, co se teď děje ve světě? Rusko a USA jsou na pokraji války. A Čína je přelidněná a totalitní. Na světě není řád a blahobyt!
  Natasha vyslala nový projektil, tentokrát do křižníku, a souhlasila:
  - Na světě není řád! Potřebujeme jednotné řízení!
  Alenka vystřelila projektil a souhlasně přikývla:
  - A takovou vládou by se mohla stát carská říše! Autokracie Ruska je zárukou světové stability a prosperity!
  A dívka poslala další střelu, která konečně rozdělila křižník.
  Japonci očividně šíleli. Stříleli bez rozdílu, nechápali, kdo je topí.
  Nutno podotknout, že na souši nemělo Japonsko co do počtu velkou převahu. A i ve skutečné historii ztratilo mnohem více zabitých a zraněných než Rusko.
  Ale na moři byly lodě Země vycházejícího slunce vyrobené v Británii a USA o něco lepší než ruská, většinou domácí výroba.
  Ale i zde je kvalitativní převaha Japonců zcela nepatrná. A Rusové střílejí možná přesněji.
  Natasha, střílející a potápějící další torpédoborec, podrážděně poznamenala:
  - Tady skutečně Rusko porazilo i silnější protivníky. Jako Napoleon!
  Alenka, která poslala granát do obrněného křižníku, dodala:
  - Ach ano! Napoleon byl génius! A byl silnější, ale porazili jsme ho!
  Margarita si těžce povzdechla a zabručela:
  - Prohrát s Japonci. To je tak otravné a trapné!
  Alenka s tím souhlasila:
  - Velmi otravné! Bohužel, kvůli tomu skončila éra dynastie Romanovců. Éra je slavná, hrdinská, s dobýváním a vítězstvími. A přestože jsme neměli vlastního Čingischána, od dob Ivana Kality jsme stoupali.
  A dívka vyslala další, velmi smrtící projektil. A obrněný křižník se rozlomil na dvě části.
  Natasha pokračovala a jedním granátem potopila další torpédoborec. A samurajové mají spoustu torpédoborců.
  Válečník se zeptal mužů:
  - Ale zajímalo by mě, proč v dějinách světa žádná z říší nedosáhla absolutní moci?
  Alenka opět poslala granát do břicha dalšího torpédoborce a řekla:
  - Ano, opravdu, proč? Všichni padli. A Perská říše, Alexandr Veliký a Řím. Proč nikdo nesjednotil lidstvo?
  Natasha otráveně dupla nohou. Potopil další loď a řekl:
  - A je to! Čingischán vytvořil říši, která pod ním mohla rozdrtit celý svět. Ale po jeho smrti synové a vnuci uspořádali zúčtování a roztrhali říši na kusy. Jen carské Rusko se svým unitárním systémem bylo zemí takovou, že mohlo existovat po mnoho staletí a rozšiřovat se, až pohltilo celou zeměkouli!
  Alenka zamrkala očima a po potopení dalšího torpédoborce prohlásila:
  - Sláva velké říši cara Mikuláše! Nedáme moc nelegitimním bolševikům a prozatímní vládě!
  Natasha také poslala do lodi granát. Utopila Japonce a zpívala:
  - Bůh ochraňuj krále
  Silný suverén
  Kralujte ke slávě,
  ke slávě nám!
  Panujte ve strachu z nepřátel -
  Ortodoxní král!
  Vládněte pro slávu
  Sláva nám!
  Zdá se, že dívky jsou opravdu nadšené. Takže rozdrtili samuraje, budete obdivovat. A Medveděv řídil svůj smrtící podvodní tank. Obecně je to skvělá zbraň, kterou má. Sám utopí celou japonskou flotilu. Ale tohle je velká síla.
  Dvanáct, jen velké obrněné lodě, desítky menších, včetně křižníků. Některé torpédoborce více než šedesát. Chce to čas to všechno zničit.
  Nataša dokončila další loď a zeptala se Medveděva:
  - Myslíte si, že existuje Bůh?
  Důstojník se usmál a odpověděl:
  - V jakém smyslu?
  Natasha vyslala nový projektil a dokončila torpédoborec a poznamenala:
  - Ano, existuje mnoho verzí náboženství! Existují jak pohanské, tak monoteistické! Tehdy o tom začnete přemýšlet. A pochybujete, zda existuje Bůh, když je v učení takový nepořádek!
  Alenka rozdělila další torpédoborec a s chichotáním poznamenala:
  - Ano, v tomto ohledu je těžké věřit Bibli. Aby se takto choval pouze Bůh. A dokonce si udělal domácí mazlíčky!
  Natasha souhlasně přikývla.
  - A je to. Věřit, že nějaký lid je lid Boží? To je zjevně nedůstojné vyšší mysli!
  Poté dívka začala potápět velkou tonážní bitevní loď. Válečník pracoval.
  Ale Margarita vyjádřila svůj názor:
  - Dodnes je nepochopitelné, jak je možné, že milující Bůh tak znetvořuje ženy!
  Natasha byla překvapená:
  - Jak se to znetvoří?
  Margarita upřímně odpověděla:
  - Ano, promění je ve staré ženy! A co může být nechutnějšího než stará žena!
  Alenka vypálila granát do břicha křižníku a řekla:
  - Po zemi z nějakého důvodu chodí velmi odporné staré ženy, což je hloupé a zároveň strašně ošklivé!
  Natasha zavrtěla hlavou a podpořila:
  - A nesympatický! A to není estetické!
  Dívka bojovnice se zasmála a mrkla na svého partnera. Jako, ona je tak cool a agresivní.
  Medveděv vážně poznamenal:
  - Ve skutečnosti je stáří velmi špatné. Dělá lidi ošklivými, slabými, zranitelnými. Ale má to z hlediska evoluce nějaké plusy!
  Elena byla překvapená. Když zasáhla další torpédoborec, zeptala se:
  - A jaké mohou být plusy v tomto ohavném stavu?
  Medveděv odpověděl vážně:
  - Stimuluje rozvoj vědy a inteligence. Pokud by člověk nepociťoval únavu, pak by nemusel vymýšlet auto. Stejně tak slabost drápů a tesáků vedla k vynálezu nože. Chladné časy a doba ledová učila rozdělávat oheň. Nemoci podnítily rozvoj medicíny. - Zastupující prezident se podíval, jak chytře Alenka poslala ke dnu další japonskou loď, a pokračoval. - Lidské slabosti v mnoha ohledech stimulovaly vědu. Neuměli jsme létat, ale vytvořili jsme letadla. A to je pokrok!
  Natasha vyslala další projektil a poznamenala:
  - Pokrok. Ale přesto, když se podíváte na starou ženu, je to tak nechutné. Opravdu se to bez lidské ošklivosti neobejde?
  Alenka s tím souhlasila:
  - Mladí lidé mohou také vymyslet letadlo. Proč vyplňovat to prokleté stáří! Je to hrozné a odporné!
  Margarita zpívala nemístně:
  - Nerozdělím se s Komsomolem! Budu navždy mladý!
  A ta dívka, když pohybovala pěstí po kovu.
  Mezitím se potápěla další bitevní loď.
  Ponorkový tank pokračoval v potápění japonské flotily. Sám admirál Togo skončil ve vodě a byl nucen uprchnout na člunu. Japonsko mělo velkou flotilu, ale bylo postaveno před zásadně novou zbraň. A teď byla úplně poražena.
  Alenka, která pokračovala v potápění japonských lodí a vycenila zuby, které má velmi velké a ostré, navrhla:
  - To si myslím. Samozřejmě nesmí chybět estetika karoserie. A je nemožné, aby se ženy staly ošklivými, s ochablou kůží a ohnutými těly.
  Natasha, která spustila další torpédoborec na dno, s tím velmi ochotně souhlasila:
  - Samozřejmě! Na tom věda pracuje!
  Oba bojovníci se ukázali být velmi veselí. Koneckonců, úspěšně utopí nepřátelskou flotilu.
  Agresivní dívky jsou schopny velkých výkonů.
  Margarita mezitím vyjádřila svůj názor:
  - Náboženství také vznikla kvůli slabosti člověka. Kdyby byl člověk silnější, nebyla by žádná náboženství. A samozřejmě smrt a strach ze smrti vede k tomu, že člověk hledá útěchu!
  Alenka připomněla:
  - Zúčastnil jsem se seance a viděl jsem něco úžasného. Takže existují duchové!
  Natasha mazaným hlasem poznamenala:
  - Na existenci duchů není nic překvapivého! Vždyť létáme ve snu. Takže je tu duše a jako vzpomínka na létání!
  Medveděv souhlasně přikývl.
  Ano, existuje duše! V tomto ohledu je člověk jedinečný! A teď se můžeme bavit!
  Japonská flotila tála. Podvodní nádrž hrála roli zabijáka. Marguerite byla trochu smutná. Nejprve byla v roli komparzu. A za druhé, což je nepříjemné, ne vše je velmi jasně vidět, když jste pod vodou. Obecně, na úkor Boha, měl Petr silné pochybnosti. Vlastně proč poté, co Rusové přijali křesťanství, na ně pršely různé potíže. A mongolsko-tatarská invaze a předtím feudální roztříštěnost knížat. Války mezi ruskými lidmi.
  Tehdy konečně, od dob Ivana Kality, začala obroda Ruska,
  Pižmová byla stále silnější. Dokud se například za Ivana Třetího nakonec nestal jednotným centralizovaným státem. A shodil tatarské jho.
  Ano, samozřejmě, Rusko povstávalo. Dokud jsem nezakopl o Japonsko.
  To znamenalo konec dějin monarchie a dynastie Romanovců.
  Monarchie je však pryč, ale autoritářství zůstává.
  Margarita jemně pohladila Alenku po zádech. Dívka raději předla. Zdálo se, že si to užívá.
  Medveděv logicky poznamenal:
  - Není nic špatného na tom, že muž miluje dívku a dívka miluje muže, ne. To je zcela přirozené. Lidé ale zároveň musí dodržovat slušnost.
  Margarita protestovala s nelibostí:
  Nečteme morálku. Tohle se mi nelíbí!
  Úřadující prezident se zasmál.
  - A kdo miluje! Ale musíte se podívat pravdě do očí. Lidé se v tomto ohledu výrazně liší od zvířat!
  Margaret souhlasně přikývla.
  - Ano, je mezi námi velká propast!
  Alenka sarkasticky odpověděla:
  - A víš, mezi tebou a opicí, já moc rozdílu nevnímám!
  Margaret se zasmála. Alenka mezitím potopila poslední z dvanácti obrněných lodí Japonska. Poté dívka poznamenala:
  - Téměř jsme skončili s nepřátelskou flotilou!
  Medveděv se potutelně usmál:
  - Ano, jste dobří pracovníci! A ve skutečnosti jsou schopni hodně! Obecně miluji bojovnice - je to tak sexy!
  Margarita zkroutila tělo a zpívala:
  - Vypadám sexy, jsem jako procesor! A pohybuji se jako robot - zvukový agresor!
  Poté student Alenku trochu odvážněji pohladil. Dívka mačkala dlouhými prsty tlačítka joysticku a vypadala okouzlující.
  Jak ladné jsou její pohyby.
  Markéta si představila princeznu, jak jde bosa na lešení. To je tak romantické. A princezna je tak červená. Byly z ní odstraněny všechny šperky a drahé šaty. Nechali jen pytlovinu. Ale vězeňské roucho ještě více podtrhuje kouzlo sladké, příjemné, svěží, jako růže. A ohnivé vlasy. Jak krásná jde princezna na popravu.
  A tam nahoře se topí tisíce lidí. Lodě se rozpadají, živly zuří.
  A Japonsko utrpí kolosální, jedinečnou porážku. Takže samurajové musí zjevně činit pokání ze svých hříchů.
  Margarita si pomyslela, v co Japonci věří? Jaké je jejich náboženství? Jsou to pohané. Ale porazili pravoslavné Rusko. Poté přemýšlejte o tom, čí Bůh je silnější!
  A Mongolové byli pohané, ale kolik území obsadili.
  Margarita se zeptala Alenky:
  - Řekni mi, krásko, jak se ti líbí Rodnoverie?
  Dívka se široce usmála, potopila další torpédoborec a odpověděla:
  - Velmi dobré náboženství! Jsou tam tak krásné příběhy!
  Margarita se nevděčně zeptala:
  - Myslíte pohádky? Nebo možná ve skutečnosti všichni tito ruští bohové existují?
  Elena pokrčila rameny a odpověděla:
  - Možná existují jak elfové, tak gnómové! V našem světě je možné všechno. A je těžké říct, co vlastně existuje a co ne!
  Medveděv logicky poznamenal:
  - Do jisté míry všechno v našem světě existuje. Všechny naše myšlenky, sny, touhy, co za sebou zanecháváme. Tady mám velmi zajímavou teorii Hypernoosféry, ve které existuje úplně všechno, co kdy lidé vymysleli. To znamená, že existuje myšlenka navždy. A zůstává v nějakých jiných, paralelních světech.
  Dmitrij Medveděv se probral ze spánku. A znovu se chopil své základní práce, nebo spíše výstavby impéria.
  A opět dobývání...
  Nejprve sestavte nový tank o hmotnosti tisíc tun a vypusťte jej do nepřátelských pozic. Ne, samozřejmě, ne jeden, ale hodně.
  A pohybují se na cizím území. A shora jsou i letadla s atomovými bombami. A co když jsou bomby zahnány? A provést zničení?
  Dmitrij Medveděv je v prolamovaném jako každý jiný.
  A nyní diktátorovi padá další země. A dochází k dobývání. Ale je tu další nepřítel. Je to také velká země... Můžete dokonce programovat. Tady je SSSR v roce 1941... Probíhá invaze. Jednotky v Medveděvovi za mnoho hodin hry se automaticky znásobily a má více než miliardu obyvatel. Proti 196 milionům. A modernější technologie. A vojáci mohou být raženi kasárnami ad infinitum.
  Elektronické zdroje jsou naštěstí nevyčerpatelné. A stiskněte nepřítele, stiskněte.
  A tanky o hmotnosti tisíc tun jedou samy na jaderných reaktorech přes Rusko přímo do Moskvy.
  A je prakticky nemožné je opustit - nic nebere!
  Medveděv řídí strategii a zpívá si pro sebe... Pak zastaví tanky na jaderný pohon. A vrhá do bitvy "Panther" -2. Auto, které je však stále schopné porazit čtyřiatřicítku.
  Medveděv hraje sám za sebe tím, že nakládá různé parametry aut ... "Panther" -2 ... Jak mlátí na dálku. A prorazit sovětský tank.
  Ne tak to rozbiješ! Zejména na čele, ale na palubě můžete. Střelba je masivní. A třicet čtyři spěchá k sobě ... A umírají pod ranami děl ...
  Armáda se opět hýbe... A objevili se bojoví roboti. Chodí k sobě. A projektily sestřelují lasery. A dělají to velmi chytře.
  A virtuální dívky útočí.
  Medveděv se zaníceně dívá na strategii. Vzrušující bitva. Opět hrajete sami sebe, nebo to předáte vojenskému poradci. A podívejte se na průběh bitvy.
  Veďte své tanky do útoku.
  Zde můžete posouvat vpřed pyramidové tanky, méně zranitelné a neproniknutelné ze všech úhlů. Pohybují se jako válec.
  A dívky běhají bosé... A cestou střílí.
  Další válka. Originální hračka. A peníze pocházejí ze zlatých vrtů, nevysychají. Je to jako ve hře, vše je podle plánu, bez selhání a bez recese přírody.
  Všechno nevysychá a zdroje neubývají. Nezdá se to však příliš pravděpodobné.
  Medveděva přerušilo volání. Úřadující prezident zvedl telefon.
  - Ahoj!
  Šéf prezidentské administrativy řekl:
  - Jste stále v kanceláři Dmitrije Anatoljeviče?
  Medveděv ostře odpověděl:
  - Ano! Stále jsem prezident!
  Vedoucí správy řekl:
  - Zelenskyj požaduje, abyste po inauguraci opustili rezidenci.
  Medveděv se leknutím zeptal:
  - A kde budu bydlet?
  Vedoucí správy odpověděl:
  -V mém bytě! Vaše moc je u konce a musíte opustit všechny prostory!
  Medveděv zašeptal:
  - Mám prosbu k novému prezidentovi - ať mi nechá počítač!
  Vedoucí správy se zeptal:
  - Dejte mi rozkaz "Andrew the First-Called" a požádám Zelenského o počítač pro vás!
  Medveděv souhlasně přikývl.
  -No, je to možné!
  . KAPITOLA #7
  A zavolal svého asistenta, aby připravil dekret. O přidělení přednosty správy Řádu svatého Ondřeje I. Šablona je připravena a prozatím jsem podepsal závazek.
  Poté začal Medveděv znovu hrát.
  Nyní se jeho virtuální tanky blíží k Moskvě a zahajují útok. Na toto město útočí stroje vážící dva tisíce tun.
  Medveděv však hází do útoku "Krysu" -5, to je monstrum, ne tank. Deset tisíc tun!
  Vojska se blíží ke Kremlu... Stalin tedy utíká. A chytají ho bosé dívky v bikinách. Uchopte nos holými prsty. A nutí Stalina líbat mu holé paty.
  Zde jednotky virtuálního impéria obcházejí Moskvu a jdou na Ural ...
  Zachyťte ho také...
  Medveděv znovu začne přikyvovat a snít.
  Margarita se sarkasticky zeptala:
  - A co třeba klasičtější rozdělení: na nebe a peklo?
  Medveděv zachmuřeně poznamenal:
  - Toto je s největší pravděpodobností primitivní představa starých lidí o odplatě po smrti. Ve skutečnosti je s největší pravděpodobností vše poněkud komplikovanější!
  Natasha radostně zvolala, když potopila jednu z posledních japonských lodí:
  - Prokletý a prastarý,
  Nepřítel znovu nadává
  namasíruj mě
  Rozdrťte na prášek.
  Ale anděl nespí
  A všechno bude fungovat. A vše dobře dopadne!
  Dívky dokončily nepřátelskou flotilu. Medveděv zrychlil tank a pronásledoval samuraje. Ano, odvedli tu dobrou práci. Je zajímavé, jak se historie dá napravit. Carské Rusko bylo mocnou zemí, která stoupala do výšky. I když ne všichni lidé žili dobře.
  Ale země stoupala. Pracovní den byl zkrácen. Jsou tu nové prázdniny. Vznikla místní samospráva. Zvýšené mzdy za stabilní ceny. Školy byly otevřeny. Za cara Nicholase II se výdaje na vzdělání zvýšily více než šestkrát. Základní vzdělání se stalo povinným.
  Ano, ne všechno se dost rychle změnilo k lepšímu, ale kolik země ztratila kvůli revoluci a občanské válce. Kolik chytrých lidí zemřelo a opustilo svou vlast? A nyní, v této části vesmíru, je šance tomu zabránit.
  Nádrž, aerodynamická, plavala rychle a tiše pod vodou. A nyní byl potopen poslední torpédoborec Země vycházejícího slunce.
  Natasha řekla s radostí:
  - Tak jsem mladý!
  Alenka dívku opravila a upřesnila:
  - Co jsme tady všichni dobří chlapi! Bojujte jako lvice!
  Margarita naštvaně poznamenala:
  - Nic zvláštního! Měli jsme prostě lepší technologii!
  Alenka se zachichotala a odpověděla:
  - Ale my sami jsme stříleli z děl!
  Natasha podpořila svého přítele:
  - A také jsme se řídili! A je to bystré oko...
  Margarita se přihlásila:
  - Šikmé ruce!
  Natasha se zasmála a odpověděla:
  - A ty jsi okouzlující dívka!
  Margarita upřímně řekla:
  - Je mi líto Japonců. Dělají skvělé karikatury. Hlavně se mi líbí hentai!
  Alenka vybuchla smíchy a zkroutila nohu ve vzduchu:
  - Hentai je cool! Dokonce velmi cool!
  Natasha s úsměvem dívky, která ochutnala džem, navrhla:
  - A pojďme, možná i nakopneme nacistům do zadku!
  Medveděv s úsměvem přikývl:
  - Dobrý nápad. Ale pojďme nejprve dokončit japonské pozemní síly. Pomozme válka skončit rychleji. Aby se v tomto vesmíru neobjevil fašismus.
  Dívky odpověděly jednohlasně:
  - A neobjeví se a Čína bude naše!
  Po potopení japonské flotily se supertank T-95 dostal na povrch.
  Pak začal Medveděv snít o různých svinstvech.
  Bojovnice Alenka se postavila na obranu Rjazaně. Natasha byla s ní.
  Obě dívky jsou v lehké zbroji, v každé ruce šavli. A pod nohama jsou speciální tenké kotouče.
  K útoku se vyšplhala obrovská armáda mongolských Tatarů.
  Stěny pokrývalo mnoho dlouhých schodů najednou. Byly různé: propojené z kořenových propastí, spadlých borových lesů s příčnými trámy. Používaly se i těžké žebříky s řadami klád. Valy se díky zrychlenému tempu výstavby ukázaly být vyšší, než Tataři očekávali, mnoho schodů se na vrchol nedostalo. Mongolové dopředu hnali několik zajatých Urusů. Ruský lid dal přednost smrti před potupou zajetí.
  Ale Mongolové byli neúprosní.
  Vyčerpaní lidé byli nelítostně tlačeni špičatými kopími a počítali s tím, že ruský lid, který nechce zabít své vlastní, se vzdá. Nebo pod rouškou vězňů prosakovat do ledového valu. Někteří ze zajatců se s křikem vrhli dolů, valili se po zmrzlém ledu, sráželi nenáviděné jaderné zbraně, vyrvali jim meče z rukou a okamžitě padali na kusy. Lidé rychle stoupali po schodech, nechápete jaký druh a kmen?
  Polonazí, v hadrech, s kyjem v rukou, se zády proraženými do krve. Rolník Vaula, oděný v brnění, už zvedl obrovskou sekeru, když zespodu zoufale křičeli:
  -Nenič nás, rytíři, jsme svoji, Russi!
  Voevoda Dikoros vyskočil ke zdi a zakřičel:
  -Cítím to, naši!
  Zoufalý výkřik to potvrdil:
  -Počkejte, uřízněte si vlastní! Nejsou mezi námi žádní Mughlani!
  Velmi chytrá Alenka vykřikla:
  -Kdo se správně křižuje, je jeho!
  - Pokřtěni pravoslavní lidé!
  Obr Vaula-Morovin zařval děsivým hlasem, až na míli daleko, než se koně stáhli.
  Obránci Rjazaně schválili:
  -Že jo! Skutečný!
  Společně nasbírali na všech zdech:
  - Nuže, bratři, udělejte znamení kříže!
  Stovky otrhaných, modře zbarvených zajatců, šplhajících přes val, padaly a dál se mechanicky křižovaly. Někteří okamžitě zvedli předem složené kameny a zběsile je házeli po Mongolech. Mnoho Rjazaňanů vidělo Tatary poprvé, dokonce i mnoho tradičních odpůrců, stejných Kipčaků, oblečených v mongolském stylu.
  Nepřátelé byli v dlouhých kožiších, tak dlouhých, že se zapletli do lemu. Vybraní nukeři měli na hrudi viset měděné a železné pláty, záda měli otevřená. Aby zastrašili Urusy, mnozí natřeli své už tak kruté, zženštilé tváře krví.
  Ale Urusové neucukli a střetli se s nepřítelem s meči a sekerami. Silným úderem Vauly bylo zabito pět Mongolů najednou, druhý úder a tři další! Ostatní válečníci nebyli o nic horší. Tataři nemotorně šplhali po kluzké šachtě nahoru, nemohli se pořádně krýt štíty, sekanými šavlemi. Když se mongolská armáda za cenu obrovských ztrát dostala na vrchol, vylila se na ně vařící voda a strašlivá zbraň: hořící dehet.
  Dokonce i ženy a malé děti polily hořící vodou, házely kameny a bloky. Obzvláště účinné byly malé praky s otrávenými šípy, střílet z nich mohlo i pětileté dítě, které ještě neumělo natáhnout napjatou tětivu luku malými ručičkami. A minout, vypálit do tak husté hmoty, je mnohem obtížnější než se trefit. Útok byl zjevně dusivý, zmrzačená těla se valila dolů ve velkém množství.
  Prostřednictvím dalekohledu, který dovedně vyrobili Číňané, Guyuk Khan pozorně sledoval bitvu. Olízl si rty a mlaskl rty, tu a tam si nastavil zlatou, kožešinou vystlanou helmu, tvrdošíjně a otravně si vyšplhal na čelo. Pak ve vzteku upustil dýmku.
  Naši vojáci umírají! Burundai a žlutý had pro mě!
  Turgaudové spěchali splnit rozkaz dědičného kagana. Guyuk se chystal posadit do křesla vyřezávaného ze slonoviny, když mu na rameni jemně spočinula ruka:
  - Neboj se, velký! Uklidněte svůj pohled divoce!
  Předl přetrvávající melodii, která zněla jako ženský hlas.
  Guyuk Khan se cítil ospalý, stěží se držel na nohou. Ano to je. Opět se před ním takto objevil Žlutý had - nejstrašnější osoba v jeho armádě, pekelný démon z dalekého a nedobytného Japonska.
  -Vy!
  Dědic nejvyššího kagana hloupě ukázal prstem! Žlutý drak se dále rozléval, buď přibýval, nebo naopak ubýval:
  -Já! A vidím přímo skrz tebe! Je čas zmírnit hněv těla! Tedy přesněji řečeno, přiveďte všechny zálohy do bitvy co nejdříve! A já vám, bratři, pomůžu, postavím nepříteli takové překvapení! Pohyb korunou, věřte mi, bude pravdivý!
  - Dze, dze, dze! Pošlu vybraného tumena pod velením Burundai do boje! Společně povedete útok!
  Japonec blýskl očima a odhalil své velké žluté zuby:
  -Žádní bílí démoni nejsou, chci zabít své sobě rovné! Jako správný ninja!
  Žlutý drak se blýskl jako talisman, v ústech se neznatelně objevila píšťalka, byla slyšet duhová melodie.
  Guyuk si myslel, že je šikanován, ale neměl ani sílu, ani chuť se s ninjovým čarodějem hádat. V tuto chvíli turgaudi hrubě zatlačili na Burundai, Guyuk Khan neměl rád tohoto poslušného poskoka ze Subudai-Bagatur.
  - Ty, děravý měchu! Copak nevidíš, že nejlepší válečníci umírají pod zdmi hlavního města Uru. Vezměte, okamžitě tumen "Berkutov" a po překročení řeky seřízněte Urusy ranou pod pravou stěnu.
  Zkušený Burundai se odvážil namítnout:
  - Led ještě není pevný, pod údery tisíců kopyt prostě praskne.
  Nečekaně za Guyuka odpověděl impozantní Japonec.
  Vaše starost je chvályhodná. Ale vaše snaha je marná! Magický prášek koval na řece led silnější než vojenská ocel! No, skočte, objednali jsme vám!
  -Velký ninja-batyr ví, o čem mluví! Jezděte rychleji, pokud zvládnete kroupy, dám vám za odměnu školu koní!
  Vykřikl a zatřásl prsty Guyuk Khan. Burundai se již neodvážila odporovat - je plná smrti. Mongol s hejnem chlupatých jezdců zmizel z dohledu. Najednou se přiblížil stín, nad hlavou se ozval šelest, z korunního kagana odletěla přilba ze silné vzdušné vlny:
  - Harakiri! Tady přichází motýl! Nyní dojde k "nalévání" pro Urus.
  Nad hladinou se vznášel gigantický drak, jehož zlatá křídla odfukovala závěje a ohnivé jazyky se linuly z jeho tří dravých chřtánů.
  - Hloupá mangusta!
  Guyuk ani neměl čas se vyděsit:
  -Je schopen spálit celou Rjazaň.
  - Ne všechno, ale zapálí to zeď. Jdi, má malá Godzillo!
  Medveděvův velkolepý sen pokračoval. Úřadující prezident měl kolosální představivost.
  Mohutný drak s rozpětím křídel padesát metrů se vznesl vysoko. Mongolové a šamani, kteří je doprovázeli, zuřivě vyli. Tumen, pod velením Burundai, slavně vyletěl na led, několik koní klopýtlo, okamžitě byli spolu s jezdci ušlapáni prudkou železnou hmotou. Mezitím tříhlavé monstrum hladce sletělo dolů na zeď. Dikoros si před zbytkem uvědomil nebezpečí leteckého útoku. No, samozřejmě jsem nechtěl odhalit své trumfy předem, ale abychom zachránili město, museli bychom do toho dne použít neznámou zbraň. Okřídlené monstrum bylo konfrontováno mechanickým monstrem, které nejasně vypadalo jako směs pavouka a ocelové stonožky. Z parního kotle už stoupal kouř. Skvělí mladíci, kteří házeli uhlí předem.
  Parní katapult je mistrnou kombinací lokomotivní techniky, navijáku, víceramenných balist a dokonce... hudební tabatěrky. A tato bestie, kovaná z kalené oceli, dokázala vrhnout téměř rychlostí kulometu na vzdálenost až dvou mil jakoukoli údernou věc. Dívky bojovnice byly první na světě, které napadlo upravit pístový motor pro vrhání náloží. Divočák osobně otočil pákou a jemně kovaná stuha řetězů se dala do pohybu a vkládala kameny do rychle se otáčejících čepelí.
  Vzhledem k tomu, že se Tataři řítili v hustém hloučku, nedocházelo téměř k žádným chybám, naopak každá těžká dlažební kostka, která se odrazila, srazila několik tlačících se jezdců. Jedna věc je špatná, zaměřovací stupnice je dost slabá, Mongoly můžete stále zasáhnout, ale zkuste zasáhnout létajícího draka! Tříhlavé monstrum otočilo hlavy a otevřelo široká, tesatá, kosočtverečná ústa.
  Vyražený plamen proletěl kolem šachty a zasáhl domy. Bylo slyšet křik a výkřiky, několik poloslepých žen běželo po ulici, domy začaly hořet nepřirozenou rychlostí. Naštěstí byly ve střehu sudy s pískem a těžkou vodou a také hasiči. Část chatrčí, zvláště u zdi, byla pokryta ohnivzdorným azbestem. Pod přátelským tlakem dravá sopka zbledla a když ztratila svou sílu, změnila se v obláčky bledého kouře.
  Drak se ale zjevně nechtěl vzdát, vylezl ze střemhlavého letu, otočil se s grácií přetíženého útočného letounu a znovu snesl proudy ohnivého víru. Tataři se již stihli dostat ke zdi, takže zuřivý plamen zasáhl i je. Mezi oběťmi byl i impozantní Burundai, jeho luxusní oblečení vzplálo a on se s řevem zraněného kance řítil zpět. Dostali to i ruští vojáci a část ledu znatelně roztála a odkryla půdu a polena. Šaty na Dikorosu doutnaly, ale bojovníkovi Antonovovi, stojícímu na zdi, se podařilo na něj vylít kbelík vody a z rozžhavené řetězové pošty se valila pára.
  - Jaká to ďábelská posedlost, škoda, že nás cool Alyonka nevidí!
  Drak se znovu otočil a pokusil se vstoupit do třetího kruhu. Kouzelník Saveliy se udeřil do prstů, podařilo se mu vypustit malou ohnivou kouli, rána dopadla na prostřední hlavu draka. Malá exploze nezpůsobila tříhlavému monstru žádné zvláštní ztráty, ale mírně ho srazila z trajektorie, v důsledku čehož, když drak vystřelil s předstihem, ohnivý vír zasáhl nahromaděné řady jaderných zbraní. A opět zběsilé vytí, část Tatarů se opřela. Tehdy si Dikoros všiml mladé vysoké dívky, která mával dvěma dvousečnými meči. S nelidskou rychlostí trhala své protivníky do zelí, zasazovala strašlivé rány nohama, lokty a dokonce i hlavou a třepotala se jako motýl.
  Pouze jeden, nebo spíše dva lidé mohou způsobit takovou zkázu:
  - Juliana! Rudý anděli, jsi to ty?!
  - Čichej ke květinám nosem! Z výšky tří metrů!
  odpověděla Elena se smíchem. Válečnice rychlostí šíleného geparda vyletěla na hradbu a na zdi zanechala sotva znatelné krvavé stopy.
  - Nemluv, a tak je vše jasné! Musíme uhasit okřídlenou pochodeň!
  Alenka divoce zahvízdala, drak po vyrovnání letu vstoupil do čtvrtého kruhu. Válečník stojící poblíž jí řekl:
  -Použij katapult, Alenko, shoď to balvanem.
  Dívka bojovnice hrozivě zaštěkala.
  -Vím lépe, co použít!
  Alenka hned sebrala tři dovedně kované řetězy. Byl to, také nápad jejich válečnic, spojit dva nebo tři malé kameny, střílet ze dvou nebo více balist a pokosit, zmrzačit celou hodnost. Po nasazení parního katapultu Alenka vyskočila na čepel a kopla nohou do páky. Byla vyhozena vysoko nahoru, už v letu, válečnice mávala rukama, mistrně otáčela meči, řídila svůj rychlý pohyb, podařilo se jí přistát na hřbetu draka posetého hroty. Monstrum se otřáslo, pokusilo se shodit drzou jezdkyni, ale dovedně zkroucené řetězy se přehnaly přes obrovská tlama - hrozivé monstrum bylo úplně osedlané.
  Proč potřebuješ tři hlavy? Chybí jeden? Děravé, tak je připoutám řetězem, aby nevylétly poslední mozky!
  Dívka bojovnice se zasmála svému neobratnému vtipu. Drak náhle nabral výšku, pak reprodukoval Nesterovovu smyčku, svaly pod kůží se třásly, monstrum se zoufale snažilo shodit nezvaného jezdce. Nad gigantickým tělem foukaly horké proudy vzduchu, drak se řítil jako kámen uvolněný z katapultu, nebo nejspíše meteoru. Atmosférická vlna srazila Tatary z říje.
  Alenka vrčela:
  -To není působivé!
  Spánek úřadujícího prezidenta stále pokračoval. Pan Medveděv se trochu rozešel, možná i ze smutku.
  Vskutku, co je pro terminátorskou dívku cukání draka, když překonala přemrštěné zátěže ve dvanácti proměnlivých rovinách, zrychlila se na sto padesát zemskou gravitací a okamžitě se ponořila do beztíže, pak znovu dosáhla limitu subletální zátěže. Jakýkoli zástupce flóry a fauny je před tímto produktem genetického inženýrství červ.
  Monstrum se pokusilo otočit hlavu a strašlivě řinčilo svou obrovskou tlamou. Dívka bojovnice vší silou sekla legendárním mečem, zamířila na nejcitlivější místo - nosní dírku. První rána byla plochá, z nozder vylétly stříbrné korálky, třpytily se jako perly na slunci:
  - Máš krásný šmejd, že jo, říká se, že drak umí vyprázdnit zlato.
  Had vystřelil. V reakci na to krásná a hbitá Alenka sekla ostrým hrotem, úder byl ostrý a přesný, čepel lehce zčervenala a z obrovského nosu vycházely třešňově-rubínové kapky rosy. Zmrzly přímo za běhu a proplétaly se do podivného ornamentu.
  Dívka se zasmála.
  -Třído, pojď, zopakuj trik!
  Monstrum se už škubalo, ale dál nabíralo výšku, hlavní město Rjazaň se zmenšovalo a zmenšovalo. Tady je to v kole od vozíku, teď v podšálku a tady je to s mákem, který se konečně schovává za mraky. Obloha zářila černě, v jasných hvězdách vyšplhaly do stratosféry, bylo těžké dýchat, foukalo to chladem vakua. Legendární Alenka sice není obyčejný člověk, ale bez vzduchu se vůbec neobejde. Ale draka zřejmě také svědí, plaz se kroutí, dusí se, takže musíte snížit výšku. Zopakovat Ruslanův čin po tři dny a tři noci, Černomorec držící vousy, zjevně není lov. Hlavou jí probleskne fráze z dětského webu, z nějakého důvodu to chce opravdu zopakovat.
  A bojovnice říká:
  Jsme stejné krve, ty a já!
  Zdálo se, že se drak chytil, otřásl se a zastavil let. Pak to začalo pomalu klesat.
  Krásná a svalnatá bojovnice promluvila:
  Myslíš dobře, můj okřídlený bratře! Budeme mít s vámi výsledky!
  Dole byla v plném proudu skutečná bitva, Mongolové se již odvalili z hradeb a velkolepá Nataša usoudila, že nastala ta nejlepší chvíle pro úder. Bravo, statečná děvče, hned je vidět, kam šla, zbývá krvavá, hustě dlážděná cesta s mrtvolami. Nejen nohy a ruce, dvě Natašiny podlouhlé kosy bodají dýkami z tvrzené oceli natkanými na řetězech.
  Alyonka si řekla a dupla nohou:
  - Určitě si takové osobní věci vyrobím! Teď pojďme zahřát Mughlany!
  Z oplechovaných hrdel vyšlehnul divoký plamen jako trojitá sopka, Tataři se příliš choulili a byli prostě opékaní po stovkách, které jim z úst vyléval pekelný oheň. Koně se obzvlášť lekli, nicméně většinu koní už náhlá rána do zad odrazila, pod sedlem zůstala jen tisícovka osobní stráže Guyuka Khana. Erupce pokračovala a jednou salvou smetla stovky a stovky bojovníků do ohnivého hurikánu. Žlutý had s přimhouřenýma očima sledoval návrat svého malého draka.
  Bojovník z východu zařval:
  -Zrádce! Zde jste všichni zástupci dračí rodiny, vždy zrazujte a služte tomu, kdo je silnější!
  Rozzuřený ninja čaroděj se pokusil sundat vzdorného jezdce a mrštil pulsary rychlostí kulometu. Mladá bojovnice Alena se usmála a nahlas zpívala:
  - Ohnivou vodou - překlopte sklo! Jsi skvělý cizinec - pliveš oheň!
  Tohle je holka - veselá, s humorem. A nebojí se pulsarů z ohně.
  Alena je snadno srazila pomocí legendárních zbraní a čas od času nasměrovala bestii na nepřátelské jednotky. Takový znovupoužitelný plamenomet s křídly, lépe, sto koňmi tažených mechanických.
  Možná je i tohle chladnější než útočné letadlo a kde bere tolik paliva, nevyprší pojistka? Bude nutné studovat monstrum ve svém volném čase a vytvořit novou, dříve neviděnou zbraň! Šípy, jako proso, se odrážejí od tlusté, duhové, třpytící se všemi barvami duhy, obrněné kůže. Zásahy, jen na chvíli změnit zbarvení Rubínově červená se změní na lila fialovou. Lila-safír se naopak změní na šarlatově oranžovou, zlatožlutou, smaragdově zelenou. Je moc krásný, jen škoda, že v zápalu krvavé bitvy není čas užít si pohádkovou podívanou.
  Ruští válečníci a vojáci Bílé legie, tvořené dívkami, už mezitím vykáceli většinu mongolských rati. Zvláště hrozné to bylo, když do hry vstoupily mechanické plamenomety, žádná armáda nemohla odolat takovému dvojitému úderu. Ještě minuta a začne chaotický let. Žlutý had na okamžik zaváhal.
  Batuův příkaz je pochopitelný, zabít dědičného kagana lstivě, ale plat je příliš nízký. Ne, zabije ho později, ale zatím ho vyvede zpod tříštících se ruských mečů:
  -Jdeme, kagane, přikryji tě!
  A co mangusta tříhlavá? Nenechám ho trápit mou armádu!
  Ninja luskl prstem, jiskry létaly:
  -Dokážu přečíst složité kouzlo a on se vrátí do svého světa, ale pak ho nebudu moci sedm let přivolat! I když existuje možnost! Kouzlo úrovně Hale!
  -Jak to?
  Guyukova tlustá a opuchlá tvář se táhla nad jeho roky. Ninja Killer vysvětlil:
  -Ano! Když zabiju jeho bílou mangustu, bude můj drak, když zabije mě, pak jeho!
  Japonský čaroděj zašeptal dlouhou mantru, talisman se třpytil jasněji než slunce. Bosá Alyonka, unášená vzrušením z vyhlazování, najednou cítila, jak pod ní mizí pružná naleštěná záda mocného a již poslušného monstra. Byla ve vzduchu a letěla dolů rychlostí kamene. Pád nebyl příjemný, ale ne fatální. Terminátor, který prorazil metr dlouhou závějí se vztekem zraněného kance, padl na Mongoly. Padl poslední organizovaný odpor, bídné zbytky obrovské armády se vrhly na všeobecný útěk.
  Nejkrásnější dívky, bosé Alenka a Natasha, se doslova předháněly ve vyhlazování dezorientovaných nukerů. Guyuk Khan se mezitím stal téměř neviditelným, jeho chrt překonal všechny rekordy hipodromu, dědičný kagan myslel jen na svou kůži.
  Ne, to není samuraj! Ubohý zbabělec. Podávejte takové mikádo v bastardovi!
  Ninja zaštěkal.
  Žlutý had vytáhl dvě mocné katany, překročil je a prudce sebou trhl, od čepelí se oddělila jiskřivá růžová koule. Kouzelný naváděcí pulsar rychle vzlétl ke krásné polonahé Alence.
  Terminátorský válečník si dokázal všimnout pohybu, za běhu rozsekal ohnivou sraženinu, malou explozi rozmetal jako blesk a rozmetal tucet nebo dva Mongoly:
  -To je ďábel! Samuraj podsvětí!
  Křičel Žlutý had. Ninja se už připravoval vyrazit vstříc zakrvácené bosé Alyonce, když mu v hlavě probleskla elementární myšlenka. "Že pokud okamžitě nezabije tuto nejsilnější bojovnici, pak se k ní připojí blonďatá terminátorka Natasha a následky budou katastrofální. Navíc pokořila draka a velkého hada dokáže pokořit jen velmi silný válečník." "
  Ninja zaskřehotal:
  - Splachuji ptáky! Odcházím, abych se vrátil!
  Žlutý drak, který si rozložil svůj bílý plášť, se zavrtal do sněhu. Pak se dusil a začal šeptat pohybové kouzlo.
  Bosonohá Alenka pokračovala ve zběsilém pronásledování, cool Natasha nezůstávala pozadu. Přes všechnu urputnost boje ani na okamžik neztratili z dohledu královský stan dědičného kagana.
  - Uteče, doženeme vůdce!
  navrhla bosá Alenka. Natasha hodila disk bosou nohou a ledabyle odpověděla a pokračovala ve srovnávání prchajících Mongolů s rychlými máchy.
  -Na co! Přineseme do Batygy extra radost, a to je příliš humánní. Meč snadno zabíjí, ale džihangir ho jednoduše stáhne z kůže.
  Alyonka, která jedním tahem odsekla čtyři, vyprskla smíchy.
  -Jestli on sám neulomí Batuovi rohy! Zavezeme je až do tábora, nebo co?
  Natasha se zachichotala a řekla:
  -Baty si to pěkně dal do kalhot a čím méně Mughlanů přežije, tím lépe!
  Terminátorské dívky zrychlily krok, bylo to jako hra na dohánění, nukeři zoufale bičovali své koně a trhali jim boky až do krve. Se zoufalým úsilím se jim podařilo lehce odpoutat od jezdců Uru, ale nemůžete se dostat pryč od těch, kteří byli navrženi rychleji než gepard!
  Dmitrij Anatoljevič Medveděv se probudil a provedl svá cvičení a zapnul televizi. U příležitosti Zelenského vítězství se konaly celostátní slavnosti a radovánky. Lidé se ze změn upřímně radovali.
  Každý chtěl žít novým způsobem a svobodněji. Blížila se inaugurace a Zelenskij dostane plnou moc. A také to způsobilo nadšení a inspiraci. Jako, všechno se změní a bude to lepší než včera. A Slované získají jednotu a studená válka skončí. Jako autoritářská noční můra z Putinova období.
  A o Zelenském se už zpívaly krásné písně ... Každý chtěl něco nového a krásného.
  Sám Zelenskij oznámil, že svým prvním dekretem zruší poslaneckou imunitu a také vyčistí peří s oligarchou. Zelenskyj slíbil výrazně zvýšit daně bohatým. Jako, není nic pro ně tloustnout!
  Obecně se plánovalo udělat hodně věcí. Včetně grandiózní stavby železnice: Archangelsk - Čukotka, a pak podzemní tunel pod Aljaškou.
  Proč Zelenskij není car? Jeho projekty jsou skvělé. A v USA se brzy změní moc a přibude další generace politiků. kteří také chtějí změnu.
  A teď se Zelenskyj odvíjí...
  Dokud nebyl počítač odebrán, Medveděv vstoupil do hry ...
  Již po dobytí SSSR je možné se potýkat s USA. Nejprve ale vyžeňme systém obrany proti laserovým střelám, tady má impérium takové možnosti. Válka proti USA - 2008! Invaze začíná z Čukotky na Aljašku.
  Probíhá skutečný boj.
  Boj "Abrams" proti tanku "Panther" -7. Nový stroj není ani tak těžký, jako dokonalý. A ukazuje svou absolutní třídu.
  A Yankeeové ničí sami sebe... Medveděva válka poněkud nudila a předal řízení vojenskému poradci třídy Rokossovského. A začal zvládat...
  Například postavit něco... Nové chrámy, každý se sedmi náboženstvími. Nebo dokonce nové televizní věže. Ano, postavit pyramidu by bylo cool. Jeden a půl kilometru vysoko. Ano, to by bylo opravdu skvělé!
  Medveděv zároveň zvyšuje úroveň pohody. Nejen proto, že razítko vojenských továren.
  Můžete také vyrábět televizory, ledničky, počítače, notebooky. A vybudovat produkci a napumpovat bojové svaly. Ale Spojené státy už jsou přemožené... Impérium už má více než dvě a půl miliardy obyvatel a válka proti Spojeným státům se docela táhne. Medveděv vyceňuje zuby a zpívá:
  - Jsem skutečný hurikán všech staletí! Takový, který přinese hodně smrti!
  A znovu tlačí Amerika. Již dochází k výměně jaderných úderů. Tato bitva roste.
  . KAPITOLA #8
  Eh, pojďme znovu tlačit jednotky. A jak jsme se trefili! Tady přicházejí dívky pěchoty. Všichni naboso a v bikinách. A jak Yankeeové bodají bajonety a jak hází granáty bosýma nohama. Skutečná energie je v nich. A vše se třpytí, jako když pod opálenou kůží běží rtuťové kuličky. Dívky milují zabíjení - to jsou dívky!
  A zpívají sami sobě:
  Jsme temperamentní komsomolské dívky,
  Jsme car Medveděv, velmi moudrý car...
  A samozřejmě máme zvučný hlas,
  Jakákoli věc se hádat - jděte do toho!
  A zase, jak házel granáty holými prsty u nohou. Tyto dívky jsou doslova úžasné. A Yankeeové drtí, dobývají Aljašku. A sami si zpívají:
  - Zlí vlci se choulí ve smečce! Jen tak rodina přežije! Slabí zahynou, jsou zabiti - očista posvátné krve!
  A dívky spěchají do útoku a ukazují zuby. Ale proti Američanům jsou i "Tygři" -7, jaká úžasná síla. A nezastavujte takové příšery!
  "Tiger"-7 je speciální vysokotlaká pistole s počáteční rychlostí střely 2500 metrů za sekundu. A jako lupanet ji pak nic nezachrání. A běží všemi směry "Ambramsa". A strhnout z nich věž.
  A dívka přiměje vojáky pokleknout a líbat jejich bosé nohy.
  Američané se znovu vzdávají. A jednotky Medveděvovy armády se blíží k New Yorku. A město je pod útokem. Zajmou ho bez obřadu.
  Medveděv se považuje za velkého velitele: přeci jen dobyl New York.
  A můžete říci, že je největší z útočníků. A pak Washington.
  A Američané se vzdávají. Prezident Spojených států padl na tvář a začal líbat bosé nohy dívek. Nejprve jeden, pak druhý v pořadí.
  Tak políbil celý prapor bosých dívek. Tohle je velká bitva!
  Medveděv se směje... Takže dobyl Ameriku. Ale Putin to nedokázal!
  To je opravdu bitva - super! A pak do Mexika.
  A znovu ty chvaty... A mexické dívky si je položily na kolena a líbaly jim holé paty. A řvou:
  - Sláva krásky!
  Ano, počítač může zobrazovat barevné velké obrázky dívek s holými podpatky, které vězni líbají. A je to takové vzrušení.
  Zde jsou opět vedeni vězni - tentokrát černoši. A také líbají holkám bosé nohy.
  A také se plazí pyramidální nádrže ...
  Dívky se stěhují a je jich hodně... Vždyť ze zdrojů můžete chrlit mládě. A zvolte, že všechny jednotky jsou dívky v bikinách. A je to tak krásné.
  Jsou to většinou zrzky a blondýnky.
  A přebírat jednu zemi za druhou. Takoví cool válečníci. Impéria jim padají pod bosýma nohama.
  Medveděv hraje s chutí... A dokonce si i něco píská pod vousy.
  Jak vybuchne vodíková bomba? Obludné barbarství! A celé město jako kravský jazyk olíznutý. A o kolik více záření. A bosé dívky běhají radioaktivním prachem. A jejich holé paty se spálí.
  Medveděv naopak hraje, jako by krajta polykala jiné území.
  Zde je další síla dobytá ve virtuálním světě a vlajka je shozena.
  Tanky jsou nyní nové s aktivním pancířem a keramikou. Vícevrstvé a účinné.
  A letadlové lodě jsou moderní, a taky dost mimo. A jak je začnou narážet letadla.
  Medveděv, jak vidíme, je velmi chytrý úřadující prezident.
  Takže nyní vývoj dronů. A je to v pohodě. A také letadla ve tvaru disku. Zde už UFO vyráží do boje. A pak pyramidové nádrže.
  Americký prezident Trump, bystrá hlava, nařídil, aby bylo auto nezranitelné a neproniknutelné ze všech úhlů. A tak se mastodont objevil v podobě nízké pyramidy. A takový stroj vykazoval vynikající ochranu. Zejména proti kinetickým projektilům.
  A nyní se ukázalo, že tento tank je tak úspěšný, že jej nelze prorazit a stále je ve výzbroji Spojených států. Dokonce tomu říkali: Trumpův tank.
  A šílenství se někdy zmocňuje lidí, když vidí, že auto je neprostupné.
  Medveděv svádí nerovný boj a jeho stroje už obsadily další virtuální kapitál a proměnily ho v hromadu ruin a kypících trychtýřů.
  Ale tato dívka-robota nestačí. Pustí se do vývoje nové generace zbraní: vyhlazovací bomby. A tato bomba je čtyřistakrát silnější než vodíková bomba. Takže pokud zasáhne, nebudete sbírat popel!
  A válka se už přesouvá do vesmíru.
  Medveděv používá lodě vyrobené z nové slitiny pevnější a lehčí než titan. A vesmírné lodě létají do vesmíru a bojují roboti. V podzemních továrnách již existuje mnoho různých modelů.
  A tak padá poslední impérium na planetě. a co? Nyní do vesmíru!
  Začíná éra Star Wars.
  Medveděv se tím zabývá a energicky mačká na klávesnici. A můžete řídit prsty nebo ovládat své myšlenky.
  Úřadující prezident jedná rozumně a buduje si vesmírnou flotilu. A boj pokračuje.
  Vyvíjí se ještě výkonnější anihilační termokvarková bomba. A je to stotisíckrát silnější než zničení.
  A pak se lodě vznesou do nebe. A zachytit satelity planety. A pak sousední systémy. Dělají to velmi rychle.
  A úřadující prezident produkuje terminátory ve hře. Zde je hrdina terminátoru. Zde je cestování časem, i když omezené.
  Medveděv zakřičel:
  - Lidi dupou nohama na zem, co s botama! Co je hloupé a strašně ošklivé!
  A Medveděv se stal mnohem zábavnějším. Ahoj děti, jste tak dobré. Zvlášť pokud se z nich stali vesmírní válečníci.
  Tady se odehrává hvězdná bitva. A vážné výměny úderů, kdy se triviálně trefily do břicha. Přesněji řečeno, jde o obrazné myšlení.
  Medveděv pokračuje v útoku:
  - Moje hvězdné lodě jsou smrtící!
  A místo sebe jmenuje nové vesmírné velitele. A co boj, to boj.
  Zde velí Medveděv se svými veliteli. Zde se k tomu zvedá nepřátelská koalice. Když se přiblíží taková nesčetná armáda, je to strašné, zdálky se zdálo, že se plazí pestrobarevná, jiskřivá mlhovina. Každá jiskra je navíc démon vyvolaný kouzlem nekromantského čaroděje. Více než dvanáct a půl milionu vojenských kosmických lodí hlavních tříd a nekonečná malá "komáří jáma", s přihlédnutím k každou chvíli přilétajícím posilám, se její počet blížil ke dvěma stům milionů. Předek se protáhl na pár parseků, v takovém měřítku vypadají i vlajkové ultrabitevní lodě jako zrnka písku na Sahaře.
  Blíží se všeobecná bitva: Vesmírné impérium Armády Medveděva proti mnohostranné "Koalice totální spásy", která se rozhodla namísto neustálé taktiky věčně pozdní obrany zasáhnout samotnou flotilu krutého agresora.
  Je zde tolik lodí s úžasnou, i když ve většině případů jen překážejícím efektivním bojem, rozmanitostí. No, třeba hvězdná loď v podobě cembala, nebo s dlouhými ústy místo strun harfa, nebo dokonce kontrabas s tankovou věží z druhé světové války. To může zapůsobit a dělá dojem na slabé srdce, ale je pravděpodobnější, že vyvolá smích než strach.
  Jejich protivníkem je impérium, které se prohlašuje za univerzální mocnost. Medveděvův velký vesmírný emirát, kde je vše dáno do služeb války, hlavním heslem je efektivita a účelnost.
  Na rozdíl od koalice se hvězdné lodě úřadujícího prezidenta liší pouze velikostí. A forma je téměř stejná, velmi dravě vypadající hlubokomořská ryba. Možná, až na jednu výjimku, vypadají jako tlusté, ocelově lité dýky - drapáky.
  Hvězdy v této části kosmu nejsou po obloze příliš hustě rozptýleny, ale jsou barevné, zvláštní svým světelným rozsahem.
  Z nějakého důvodu při pohledu na tato svítidla existuje smutný pocit, jako byste se dívali do očí andělů, že odsuzují živé bytosti vesmíru za jejich odporné, skutečně divoké chování.
  Armáda úřadujícího prezidenta nikam nespěchala na setkání, pouze samostatné mobilní oddíly, rychle využívající své vyšší rychlosti, zaútočily na nepřítele, způsobily škody a ustoupily. V reakci na to se jim snažili vyjít vstříc palbou palby, ale hbitější a s dokonalou ochranou jednali mnohem efektivněji.
  Explodovaly, jako při detonaci min, které se v kosmickém měřítku zdají malé, křižníky a torpédoborce. Tady se ale dalo vysypat i vysoká zvěř. Jedna z velkých bitevních lodí koalice byla zasažena, hustě kouřila, deformovala se a na palubě gigantické hvězdné lodi se rozhořela panika jako oheň v suchém lese.
  Mimozemšťané, podobní jerboům, jen s drápy místo ocasu, se strachem rozprchnou a srdceryvně skřípou a poskakují. Narazíte mezi nimi na menší typy, vypadající jako kříženci medvědů a kachen. Zobáky z divoké hrůzy jsou křivé, ozývají se praskání, rozlétají se, peří se tu rozzáří. Tady je jedna z medvědích kachen obrácená vzhůru nohama a balí si hlavu do ohnivé trubice. Tam se jí pěna vyšlehala přímo do hrdla, žaludek se jí okamžitě vyboulil a ptačí mršina praskla a postříkala krev se zbytky masa vytékajícího z dítěte.
  Jerboa se pálí, spěchají k záchranným modulům, ale zdá se, že systém, který dává přízračnou naději na přežití, je beznadějně poškozen. Jejich generál, Cockroach Tail, vydává hysterické pištění:
  - Ó bohové čtverce univerzálního kruhu, tím ....
  Nebylo možné dokončit, plamen zakryl jeho smolnou znamenitost. Maso inteligentního hlodavce se rozpadalo na elementární částice.
  Bitevní loď shořela, vyvrhla vzduchové bubliny do vakua a poté explodovala a roztříštila se na mnoho úlomků.
  Medveděv, který hrál dost, udělal ještě pár objednávek. Novodvorskou také posmrtně ocenil hvězdou Hrdiny Ruska. Nařídil udělit Olegu Rybačenko všechny řády a medaile, které jsou v Rusku. A předal Řád svatého Ondřeje prvního a Donalda Trumpa. Poté Medveděv znovu usnul ... Zatím ho nikdo neobtěžoval.
  Po takovém výkonu se Alenka znatelně rozveselila. Stejně jako její tým.
  Jako první se ujala slova Margarita:
  - Skončeme s Japonskem na moři, skončeme je na souši!
  Alenka tuto myšlenku vřele podpořila:
  - Rozhodně! Proč dovolit smrt nových ruských vojáků!
  Natasha také řekla:
  - Kuropatkin je příliš nerozhodný velitel. Není tedy pravda, že bude schopen vyhrát, i když vezmeme v úvahu oslabení Japonců během útoku na Port Arthur!
  Medveděv shrnul rozhodně:
  - Přicházeli! Tohle je naše šance a šance Ruska!
  Poté se dal do pohybu výkonný a ultramoderní tank. Ano, Japonsko má špatný den. A často budou proklínat okamžik, kdy je napadlo bojovat s Ruskem.
  Tank se pohyboval směrem k japonským jednotkám. Alenka s radostí řekla:
  - A měl jsem tak úžasný sen. Jako bychom Natasha a já bránili Rjazan před hordami Batu Khana.
  Margarita se vzpamatovala:
  - Byl jsem ve snu?
  Elena negativně zavrtěla hlavou.
  - Ne! Prostě jsi neexistoval!
  Dívka otráveně zasténala:
  - Jaká škoda!
  Bosonohá Alenka se zasmála a poznamenala:
  - Mohl bys nám jen překážet! Ale Natasha a já jsme byli tak cool!
  Blondýnka se překvapeně zeptala:
  - Byli v pohodě?
  Bosá Alenka ochotně potvrdila:
  - Ano, velmi cool! A dokonce jsem osedlal draka!
  Natasha se zasmála a odpověděla:
  - Na drakovi jsi byla moc krásná!
  Alenka ochotně potvrdila:
  - Je to jako v pohádce! Kde jsou draci, elfové a všechny ty okouzlující věci!
  Margarita odpověděla s upřímným pocitem:
  - Jsi velmi krásná i bez draka! Jen víla a zázrak zázraků!
  Alenka sebevědomě prohlásila:
  - Vyhraju všechny! Jak s draky, tak bez draků!
  A bojovnice ukázala pěst.
  První ruský tank zaútočil na Japonce, kteří stáli u hradeb Port Arthur. Pořád jich bylo dost. Dělostřelectvo vypálilo. V reakci na to dělo vypálilo na impozantní tank ráže 152 milimetrů a také osm smrtících kulometů. A znovu začaly sekat stovky samurajů.
  Kulomety - "Draci", velmi smrtící věc. Pět tisíc kulek za minutu - prostě nějaké zvíře.
  Japonci padli probodnutí, roztrhaní na kusy, s rozdrcenými lebkami. Jejich břicha praskla a jejich těla poskakovala, vymrštěná drtivými ranami ohně.
  Praskají i fragmentační skořápky s kumulativní výplní. Byly vynikající jak pro střelbu do pěchoty, tak pro prorážení dna lodí.
  Tohle jsou terminátorky a profesor je skutečný génius. Začali tedy mlátit samuraje.
  Bosá Alyonka zvolala:
  - Ano, ruský duch je slavný!
  Natasha stiskla holými prsty tlačítko joysticku, vyslala spršku kulek a pokračovala:
  - A náš car, Nicholas II!
  Bosonohá Alenka dál posílala skořápku za skořápkou. Každé tři vteřiny vyletěl jeden smrtící. A japonské baterie utichly. A vojáci žluté pleti umírali ve velkém.
  Natasha, která pokosila několik řad samurajů, podpořila:
  - Státní hymna se zpívá v našich srdcích.
  Bosá Alenka, která dál plivala skořápky se smrtící náplní a jsou mnohem mocnější než plastid, pokračovala:
  - V celém vesmíru není nikdo krásnější než on.
  Natasha, která nemilosrdně střílela na Japonce s pomocí holých prstů, dodala:
  - Stiskněte silnější rytířský kulomet.
  Bosá Alenka, drtící samuraje, dokončila:
  - Zemři pro Rusko dané Bohem!
  Holky jsou opravdu skvělé! Velkolepé krásky. Podívejte se na ně a obdivujte je. Ale pro Japonce je to čistá smrt. Tank prošel bateriemi. Vyřazené osádky děl. Udělal to velmi, velmi rychle. Pak prošel zákopy. Také mnoho pokosených. Přesněji ne mnoho, ale téměř všechny. Vyhlazení bylo totální. Zde samozřejmě vše dopadlo automaticky. Takto byli zničeni Japonci.
  Alenka si se smíchem všimla, tisknouc holými prsty opálených nohou na tlačítka joysticku:
  Jsme spíše kati než válečníci!
  Natasha se zachichotala a souhlasila:
  - Svoboda, génius a popravčí slávy!
  A znovu střílí. A knokautuje samuraje divokou silou.
  Margarita, která také střílela přesně bosýma nohama, racionálně poznamenala:
  - Modré bude méně, v Japonsku bude nedostatek mužů!
  Bosá Alyonka vybuchla smíchy a znovu udeřila granátem:
  - Pozor na ženy! Ženy, pozor!
  To je skutečně taková dívka, která střílí, střepiny a všechny kulky se od ní odrazí. Každopádně ta dívka je skutečný terminátor.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  Legie pochodují
  Jejich bajonety září.
  Miliony za námi
  Ó ruské pluky!
  Nikdo se nezastaví
  Nikdo nepřekoná...
  Přesun se otevírá novým,
  Pojďme létat rychleji!
  A opět jako dešťová přeháňka na nepřítele. A nedává jim sestup o setinu ampéru.
  Bosá Alenka, vrhající skořápky s jednotvárností datla, syčela, jen posměšně zpívala:
  - Jeden, útočník, dva útočník, vrávorá.
  Natasha střílející, potvrdila píseň:
  - Jeden narážeč, dva narážeči, leží!
  Cool Alenka energicky podpořila:
  - Jednou prkno, dvě prkna - rakev se staví.
  Bosá Nataša, která pokračovala ve střelbě a srážela nepřítele dávkami z kulometu, zasyčela:
  - Jedna lopatka, dvě lopatky - díra se rýpe!
  A bojovnice mrkla safírovýma očima. Ona je opravdu taková kráska.
  Bosá Alyonka si prohlížela pozice. Tank fungoval rychle a z armády generála Nogiho nezbylo prakticky nic. Vypadá to, že byl zabit sám velitel. Dokončujeme poslední Japonce z obléhací armády.
  Medveděv logicky poznamenal:
  - To je to, k čemu technologie dospěla! Čtyři lidé během pár hodin zničili více než osmdesát pět tisíc Japonců.
  Polonahá Alenka, vztekle se šklebící, poznamenala:
  - Musíme zničit zbytek! Nikoho neopouštěj!
  Natasha zpívala, když střílela na posledních tisíc samurajů:
  - Ne, nebudou tam žádné hory zlata, brzy zabijeme všechny nepřátele Rusa!
  Cool Margarita dodala:
  - Ne, hemeroidy ne, jsi protivník spíše hurá!
  Poté, co pokosily celou armádu generála Nogy, terminátorské dívky dočasně vystoupily z tanku a běžely bosé sněhem. No, už je zima.
  Již jednu pěchotu vyhladili více než sto padesát tisíc. A navíc japonská flotila. Přesto proti armádě generála Kuropatkina stojí více než dvě stě padesát tisíc Japonců.
  Medveděv vyšel po spánku s dubovou hlavou. Vypadal trochu jako. Pak jsem si zase hrál na počítači... Star Wars jsou super... Ale něco se nepovedlo...
  Medveděv začal znovu hrát novou strategii. Zapnul jsem historickou hru: Rusko za dob Mikuláše II. A válka s Japonskem. Tohle je tak brutální válka. Můžete nasadit strategii a razit síly na počítači.
  Medveděv hrál na snadné úrovni, ale minul injekci od Japonce a utrpěl těžké ztráty. Ano, není nutné stavět příliš aktivně. Pojďme restartovat.
  A zase hrajete sami za sebe... Jak se ukázalo na Kuropatkinově místě, úřadující prezident příliš nezáří... Neustále se objevují nějaké neúspěchy, chyby.
  Medveděv se pak obrátil na vojenského poradce a šlo to hladce... A on sám to vzal a podřimoval v křesle.
  Krásná Alenka , výprask bosýma nohama, se zeptala Nataši:
  - A co cítíte, když zabíjíte tolik lidí?
  Blonďatá dívka upřímně odpověděla:
  - Nevím! Vypadá to, jako by to byla počítačová hra! Necítíš žádný vztek, vztek ani zvláštní radost!
  Bosonohá Alenka se otráveně zachichotala:
  - To je válka!
  Nat asha se zkroutil do salta. Její červené kulaté podpatky se blýskaly. Obecně je to úžasná dívka, která dokáže dosáhnout velmi mnoho bez velkého úsilí. A ne mytím, takže bruslením.
  Dívky běžely sněhem. Jejich těla jsou velmi výrazná. Hrudník je velký, boky luxusní, jako obiloviny koní, svaly jsou reliéfní. Takové jsou krásky-hrdinové. Mají tu nejskutečnější ženskou sílu. Tolik milosti. A nohy - koule svalů se válejí pod opálenou kůží.
  Zde potkali tři japonské skauty.
  Dívky se stočily do kotrmelců. A jak holé podpatky zasáhnou samuraje do brady. A pořádně si zlomili čelisti. A vyrazil všechny zuby. Potom dívky zpívaly:
  - Velikost Rusů poznala planetu,
  S jistotou postupujeme vpřed.
  Jsme milováni a oceňováni všemi národy světa,
  Lidé z celé země pochodují ke komunismu!
  A krásky znovu mrkly svými smaragdovými očima. Vypadají tak bojovně. Bojovníci jsou aktivní. A další běh.
  Bosá Alyonka vyskočila. Otočila gramofon do vzduchu a všimla si:
  - Jsme tak cool. Můžeme dobýt celý svět!
  Natasha se zachichotala a odpověděla:
  - Císařovna planety Země -
  To je hodně dobrý!
  Obě dívky na sebe mrkly. Pak se vrhli zpět. Ve skutečnosti je každý den války pro státní pokladnu carského Ruska příliš drahý. A je čas skončit s Japonci.
  Medveděv se s dívkami setkal se zářivým úsměvem:
  - No, jak jsi běžel?
  Bosonohá Alenka s úsměvem řekla:
  - Utíkej a připraven k boji!
  Natasha agresivně poznamenala:
  - Všechny je porazíme!
  Medveděv mávl rukou a nařídil:
  - Tak jdeme!
  Bosonohá Alenka se zasmála a odpověděla:
  - Naši čtyři jsou nejsmrtelnější na světě!
  Natasha proti tomu protestovala a dupla bosou nohou:
  - Ne ve světě, ale ve vesmíru!
  A silný, agresivní a smrtící tank jel všemi rychlostmi. Více než dvě stě padesát tisíc Japonců dopředu. Ale granátů bude dost pro miliardu vojáků!
  Dívky, profesor a student - to je tým, který všechny rozdrtí a zkroutí do beraního rohu. A tank letí k japonským jednotkám. Hrozivě se řítí. Chce zničit všechny.
  Bosonohá Alenka s radostí zpívala:
  Rozlohy Ruska - krásné, drahé,
  Kde jsou perly sněhu, řeky nekonečného křišťálu,
  A ruský voják a generál jsou jedno.
  Svatý je symbol moci - ortodoxní orel, náš král!
  A pak rychlý tank skutečně vzlétl. Jel jako stíhačka. A skončil před Japonci. Univerzální kanón a dračí kulomety opět začaly fungovat. Dívky se pustily do podnikání velmi horlivě. Žádný extra obřad.
  Alenka vystřelila holými prsty z pistole, vyrazila Japonce a zpívala:
  - Buď slavný pro mého Rusa, Stalina a Lenina, jednu rodinu!
  A rudovlasý ďábel jiskří smaragdovýma očima. A jak samuraj dlabá. Zamilujete se.
  A ani Natasha není méněcenná. Mlácení Japonců.
  A zpívá:
  - V zatáčkách nezpomalujte. Náš osud, dívky vyhrát!
  Válečník byl v plném prolamování. A tak rychle, v linutí ohně na nepřítele.
  A bosé prsty stisknou tlačítko joysticku.
  Polonahá Alenka střílející, všimla si:
  - V Rusku jsou dva problémy...
  Margaret ji přerušila zde:
  - Kdyby jen dva!
  Bosá Alenka, střílející, s potěšením souhlasila:
  - Ano, kdyby jen dva!
  Nataša, střílející, položila Japonce po stovkách, vzala to a zpívala:
  - Za dvě, za dvě zimy. Ve dvou, ve dvou pramenech!
  Bosonohá Alenka, střílející, dodala:
  - Zabijte Japonce a vraťte se!
  Natasha se zachichotala a odpověděla:
  - Port Arthur je náš! A my si nenecháme nikoho vzít naše Mandžusko!
  A válečník znovu mlátil samuraje. Rusové s Japonci neprohrají. To opět dokazuje, jak je Rusko neporazitelné!
  Bosá Alyonka rozbila baterii a zavrčela:
  - Být slavný Rusem v nejvzdálenějších zemích a staletích!
  Natasha také zaskřehotala:
  "A nic nás nezastaví!"
  A zničil několik tisíc dalších samurajů. Poté se tank pohnul vpřed a sklizeň pokračovala.
  Margarita, když se na to podívala, vyjádřila svůj názor:
  - Pokud je válka tak brilantně vyhrána, co potom Rusko udělá?
  Medveděv se podíval na to, jak dívky slavně kosily Japonce, a navrhl:
  - Bude válka, nebo s Němci, nebo s Brity! Ale každopádně bitva se Zemí vycházejícího slunce není poslední!
  Alena, která rozbila další baterii, řekla:
  - Tady dáme Němcům tolik, no, dáme jim tolik, že se to nebude zdát málo!
  Natasha, která drtí samuraje, dodala:
  - A nebude mít kdo naverbovat Hitlera do Wehrmachtu!
  Alyonka mačkala tlačítka na joysticku holými prsty a agresivně prohlásila:
  - Ale pro Árijce je to škoda. Zemřelo tolik krásných bílých chlapů!
  Natasha s tím souhlasila a smutně přikývla:
  Ano, zemřelo tolik dobrých lidí! A za co!
  Dívka zasáhla Japonce a všimla si.
  - A Japonci jsou dobrý národ a my jsme nuceni s nimi bojovat! I když to taky není moc dobré!
  Margarita logicky poznamenala:
  - A zvířata? Nezabíjejí se navzájem? Člověk je jen zvíře nejvyššího řádu!
  Medveděv se zasmál a namítl:
  - Člověk, na rozdíl od zvířete, má duši! A jeho duše je skutečně jedinečná a nesmrtelná! Takže my a zvířata, celá propast!
  Margaret na to odpověděla:
  - A opice? Mají také vysokou úroveň inteligence. Tady je jeden z nich zná tři a půl tisíce slov!
  Úřadující předseda odpověděl:
  Ale jsou to naši příbuzní!
  Bosá Alyonka střílela na Japonce a zpívala:
  - Jsem opice! Také lidské!
  Natasha, která kosila samuraje, zavrčela:
  - Celé století nechoď v opicích!
  Supertank pokračoval v kosení Japonců. Proč ne? Je to opravdu šílené zvíře
  který vyhodí čtyřicet tisíc kulek za minutu. A jeho brnění je neproniknutelné pro téměř jakýkoli projektil. A nejen začátek dvacátého století.
  Bosá Alenka, střílející, agresivně prohlásila:
  - Pro Rusko udělal car Mikuláš mnoho, ale zůstal nedoceněný a nedoceněný!
  Natasha, která lila oheň na Japonce, souhlasila:
  - Je to správné! Král byl zabit. Donutili otce sestoupit z trůnu! Co se zlepšilo?
  Bosá Alyonka vystřelila z děla a dodala:
  - Bylo to ještě horší! A k moci se dostali ještě hnusnější lidé!
  Natasha se zachichotala, zasáhla Japonce a řekla:
  Pojďme bojovat za lepší budoucnost! A za svobodu Ruska!
  Polonahá Alenka, střílející, řekla:
  - Pro změnu a vítězství!
  Pak ukázala pěst. Je to holka, která tohle umí. Že pak samuraj nebude odvázaný. A zbraně fungují. Všichni sekají a sekají.
  Ve skutečnosti orají celé řady mrtvol. A zabiják vyčistí prostor.
  Generál Kuropatkin byl informován, že se mezi Japonci děje něco divného. Střelba, výbuchy, někdo na ně zaútočil.
  . KAPITOLA #9
  Medveděv se trochu vyspal a znovu se chopil počítače. Ani se neholil. A začal znovu hrát.
  Zaútočte na Japonsko po zlotřilém kódu s tanky a letadly. Včetně nejlepšího bombardéru první světové války "Ilya Muromets". Což se velmi hlasitě prohlašuje. A narazil na Japonce jako gumové pádlo na mouchy.
  Dále do Tokia...
  Dmitrij Medveděv, který dobyl Japonsko, se nazýval císařem Mikado.
  A pak nové války...
  Zde si například můžete zahrát v alternativní historii. Alexander II řekl Bismarckovi v roce 1875, že jeho neshody s Francií jsou vnitřní záležitostí Německa a Francouzů. Bismarck převzal vládu a zaútočil na Francii v roce 1876. Zpočátku měli Prusové štěstí a dostali se do Paříže. Pak ale zpomalili. A Británie vstoupila do války... Všechno by bylo v pořádku, ale Britové dali bitvu s Německem a porazili ho. Pak Prusové stáhli své síly.
  Válka na Západě se protahovala. Francouzi se zoufale bránili. Anglie převáděla stále více nových sil...
  Mezitím Rusko dobylo Turecko a Istanbul. Británie a Francie a Německo se ve válce vlekly. A říše cara Alexandra anektovala mnoho zemí, včetně Iráku, až do Indického oceánu. A Palestina a země až po Egypt. A tak ruské jednotky v čele se Skobelevem dobyly Mekku, Medinu a další města Saúdské Arábie.
  A vznikla jižní část Ruské říše. A Alexander II se stal velkým králem. A válka mezi Německem proti Francii a Británii trvala deset let.
  A skončilo to remízou.
  Alexandr II. vládl do roku 1887 a stal se obětí pokusu o atentát, který vedl Alexandr Uljanov, Leninův bratr. Jeho slavné království, pod nímž Rusko vybudovalo mnoho silnic, dobylo mnoho zemí a osvobodilo rolníky, je u konce.
  Podle této alternativy se hrálo. Alexandr Třetí spolu s velitelem Skobelevem dobyli Írán i Pákistán. Ale také zemřel - bystrá hlavička. Za Mikuláše II. vedlo Rusko válku s Japonskem, již mělo flotilu v Indickém oceánu, která přišla na pomoc Pacifiku poměrně rychle. Rusové porazili samuraje poměrně rychle a měli mnohem více sil jak na souši, tak na vodě.
  Brilantní ministr obrany Skobelev navíc velel ruské armádě. A Rusko nejen vyhrálo, ale také dokázalo dobýt Japonsko. Navíc se Spojené státy ještě nevyšplhaly za západní polokouli a Británie nebyla tak silná. Navíc Rusko bylo ve spojenectví s Německem. Ten zaostával za Británií a Francií v boji o Afriku. Carské Rusko po anexi Japonska a části Číny ještě posílilo. Silnice mezi Dillí a Moskvou byla ve výstavbě.
  Jak je z toho vidět, plány carského Ruska na expanzi do Indie a Číny byly úspěšně realizovány. Na stranu Německa si během první světové války vybral car Mikuláš II. Němci porazili Francii, obsadili Belgii, Holandsko, Dánsko a Norsko. Rusko dobylo Egypt, většinu Afriky a Indočínu. A také tichomořský majetek Británie. A dokonce přistál v Austrálii. A Austrálie byla ovládnuta.
  Poté válka skončila vyloděním a okupací Británie. První světová válka skončila. Ale císaři Wilhelmovi se zdálo, že Rusko už dobylo příliš mnoho země, a to dokonce bez zvláštního namáhání. A snil o odvetném zápase. Rusko si opravdu podmanilo rozlehlá území - Austrálii, celou Asii, většinu Afriky, Němci si tolik neukousli a ještě více z Portugalska a Španělska, které obsadili. Rakousko-Uhersko, dostalo pod kontrolu Itálii a Libyi. Rusko je asi ze tří čtvrtin Afriky a o něco později zabralo Etiopii. Maroku se podařilo Němce odříznout.
  To se Německu přirozeně zdálo málo. Přestože obsadila Francii, Belgii, Holandsko a Norsko a Rusko si podrobilo Švédsko.
  Wilhelm se začal připravovat na novou válku s Ruskem. Krize v roce 1929 situaci ještě zhoršila. Rakousko-Uhersko a Německo ovládaly téměř celou Evropu. A část Afriky... A Británie. Pořád tu ale byly Spojené státy a Kanada. Wilhelm a Nicholas II se ještě neodvážili jít spolu do války. Navíc Rusko ze všeho nejméně chtělo bojovat a trávilo rozsáhlá území. Aby urychlil jejich asimilaci, car Mikuláš II. dokonce dovolil Rusům mít čtyři manželky. Co bylo stanoveno na osmém ekumenickém koncilu.
  Podobné rozhodnutí bylo učiněno v roce 1925. A v roce 1926 si Nicholas II vzal další manželku. Jak se ukázalo, bylo to hloupé rozhodnutí. V roce 1929 se císaři narodila další dcera. A 25. listopadu 1932 se konečně narodil zdravý syn. Jeho druhý Mikuláš se jmenoval Petr. Na počest Petra Velikého.
  A v roce 1933, 15. května, začala nová válka. Německo vyhlásilo Kanadě válku. jako nadvládu Británie. O dva měsíce později Spojené státy v čele s Rooseveltem navzdory hospodářské krizi vstoupily do války s Německem. Nechtěli se Kanady vzdát.
  Již středně starý, ale agresivní Wilhelm se nejprve snažil bojovat sám, aniž by potřeboval pomoc Ruska. Čekal, že všechno udělá sám. Ale není tak snadné dobýt území oddělené oceánem. Navíc Spojené státy rychle vybudovaly tanky a armádu. A vytvořili pluky ... Válka trvala celý rok bez většího úspěchu pro Němce. Kterému se podařilo dobýt pouze Island a Grónsko. A v Kanadě se nedokázali uchytit.
  Wilhelm se obrátil na cara Nicholase II: pomozte kolegovi. Jsi můj bratranec a bratr. Nicholas II sám měl výhled na Aljašku a Kanadu. No, rozhodl jsem se - nejsou to bohové, kdo formuje hrnce. A vzal to a 25. června 1934 vyhlásil válku Spojeným státům a Kanadě. Jeho jednotky se pohybovaly přes Aljašku, přes Spojené státy.
  V této době již byla postavena železnice na Čukotku a ruské jednotky úspěšně postupovaly. Na jejich straně byla početní převaha a nejlepší tanky na světě, lehké i těžké a střední.
  Amerika se tedy musela vypořádat s nerovnými silami.
  A Nicholas II, jak vidíme, je opravdu na bílém koni. A jedno vítězství za druhým. Ruské jednotky pochodují přes Aljašku. A berou město za městem, vesnici za vesnicí.
  Němci se snaží vylodit na Kubě. Válka roste. Kaiser Wilhelm píše Nicholasi II:
  - Byli jsme a vždy budeme s Rusy jednotní. A nikdy se nehádáme. Tak ať s Amerikou skončí.
  Vzhledem k délce komunikace byla propagace trochu pomalejší, než bylo plánováno. Ale ruské, carské jednotky přesto během pěti měsíců bojů dobyly celou Aljašku a vstoupily do Kanady.
  Roosevelt dokonce nabídl mír Rusku a slíbil, že se vzdá Aljašky, ale už bylo pozdě. Válka pokračovala zběsilým tempem.
  V zimě roku 1935 i přes obtížné povětrnostní podmínky dosáhly ruské jednotky na severu hranic USA. Boje pokračovaly na jaře ... Ruské jednotky prováděly jednu operaci za druhou a do konce července dobyly téměř celou Kanadu. A v srpnu obklíčili Philadelphii.
  USA se ocitly ve velmi složité situaci. Zoufale se však bránili... Koncem roku 1935 však již byla dobyta více než třetina území USA. A v zimě byl carův úspěch ještě větší... Začátkem března 1936 se přiblížili k Washingtonu a New Yorku.
  A v dubnu byla obě města dobyta... Válka stále trvala až do srpna, dokud nebylo obsazeno celé území Spojených států.
  Poté následovala ofenziva v Mexiku a tak dále přes toto území.
  Wilhelm nabídl Nicholasovi II, aby dokončil celý svět. Souhlasil Mikuláš II.
  Během roku 1937 byla celá Latinská Amerika dobyta ruskými vojsky. Nicholas II tak dokončil rozdělení světa s Němci. A zůstaly jen tři říše: největší: Ruská, pak Německá a ještě další Rakousko-Uhersko.
  Rusko se tak stalo světovým hegemonem, ale... Nicholas II je stále velký car, ale smrtelník. Zemřel v srpnu 1939. A letitý Wilhelm zaútočil 1. září 1939 na Rusko. Rozhodl se využít toho, že Petr čtvrtý je ještě kluk, kterému není ani sedm let. A rozhodl se, že zatímco vládnou Rusku regenti, je nejlepší udeřit. O dva dny později vstoupilo do války i Rakousko-Uhersko. Všechny země světa byly vtaženy do konfrontace. Poslední válka v historii planety Země začala.
  Co do počtu a kvality zbraní neměla carská armáda obdoby. Ruské tanky a letadla jsou stále nejlepší na světě.
  A souboje to ukázaly. Stejně tak noví talentovaní velitelé.
  Rakousko-Uhersko se ale hned od začátku ukázalo jako slabý článek. A prohrál téměř od prvního dne. Carská armáda porazila Rakušany, dobyla Lvov a poté Peremyl. Pouze odstraněním části svých sil z Polska zachránili Němci Rakušany před úplnou porážkou. Ale ani tohle bylo málo platné. Pokus dobýt Varšavu císařskou armádou potupně selhal. A ruské jednotky je násilím zatlačily zpět na více než dvě stě kilometrů.
  Němci s velkými obtížemi zastavili ruské jednotky. Celá zima se nesla v bojích. I na jaře byly bitvy v plném proudu. Ruské jednotky se postupně chopily iniciativy. Měli několikanásobně více vojáků, a proto dokázali do léta Němce vyčerpat ve vzájemných přestřelkách natolik, že se začali vzdávat. Zároveň začala ofenzíva proti Rakousko-Uhersku. Budapešť byla na podzim obklíčena. Kromě toho carská armáda dobyla německé majetky v Kanadě. A v zimě 1940-1941 carská armáda odřízla i Východní Prusko. A v dubnu 1941 dosáhla Odry.
  Postavení Němců se stalo extrémně obtížné. Vídeň padla v květnu 1941. A přes léto se Rusové dostali do Alp a osvobodili Benátky. Vstoupili do jižních oblastí Německa.
  A na podzim konečně dobyli Itálii. Zimní ofenzíva na Berlín skončila jeho dobytím 30. ledna 1942. Poté odpor Němců, kteří již v Africe přišli o veškerý majetek, zeslábl. Rusové dosáhli Rýna v dubnu. Poté 22. dubna zbytky německých sil kapitulovaly.
  Tak skončila poslední válka na planetě Zemi. Skončilo to vítězstvím a úspěchem carského Ruska.
  Další bylo dobývání vesmíru. V roce 1936 letěl do vesmíru první Rus. Obletěl planetu Zemi. A v roce 1945, 9. května, Rusové přistáli na Měsíci.
  Letěli na Mars v roce 1967. Na Venuši v roce 1969. Na Merkuru v roce 1972. A na satelitech Jupitera v roce 1973. Na nejvzdálenější planetě Pluto přistál člověk již v roce 1980. A v roce 2003 se uskutečnil první let mimo sluneční soustavu v historii lidstva. Ruská loď letěla do Alaf Centauri a vrátila se v roce 2018.
  Rusku pro rok 2020 stále vládne Petr Čtvrtý, který díky výdobytkům moderní medicíny není vůbec žádný hluboký stařec. Petr Čtvrtý vládne již jedenaosmdesát let a jeho vláda je nejdelší v dějinách světa. Pokud jsou známa, samozřejmě přesná data vlády.
  Mezitím je na světě všechno jako vždy klid. A dokonce i trochu nudné... Lidem se žije dobře. Pravda, problémy s přelidněním jsou. Ale už teď jsou omezení porodnosti.
  Pravoslaví bylo modernizováno. Kněží byli oholeni a oblečeni do uniformy s nárameníky.
  Rozvoj technologií vytvořil obrovskou nezaměstnanost. Ale i tento problém je vyřešen. Hypernet se vyvinul.
  Výzkum probíhá a již byly vytvořeny vesmírné lodě, které se mohou pohybovat rychleji, než je rychlost světla. Ano, je to dobré pro carské Rusko a celý svět pod kontrolou Romanovců. Tato nejslavnější dynastie v dějinách lidstva.
  Otec car Mikuláš. Vybudujte si ráj na planetě Zemi!
  Dmitrij Medveděv tuto strategii odmítl. Pro ruské cary dobyl celý svět. Ukázal své strategické myšlení. Dosáhl velkého úspěchu a znovu usnul, oblečený jako předtím a snil.
  Kuropatkin řekl:
  - Klid! Pouze klid!
  Generál Linevich s poplachem poznamenal:
  - Vaše Excelence, můžeme teď udeřit?
  Generální adjutant Kuropatkin uvedl:
  - Ne! Samozřejmě že ne! Mohla by to být japonská past!
  Generál Linevich nesměle poznamenal:
  - Toto je naše šance konečně vyhrát tuto válku!
  Kuropatkin prohlásil třesoucím se hlasem:
  - Trpělivost, trpělivost a ještě více trpělivosti!
  Linevich vztekle namítal:
  - Ale Alexander Suvorov řekl: okamžik dává vítězství!
  Kuropatkin suše zamumlal:
  - Já tady velím! A nejprve musíme zachránit armádu. A vůbec, Japonsku brzy dojde dech!
  Linevich navrhl:
  "Možná bychom měli provést nějaký průzkum?"
  Kuropatkin neochotně souhlasil:
  - Můžeš, jen buď opatrný!
  Linevich agresivně zabručel:
  - Ve jménu cara a vlasti!
  A supertank mezitím uklízel Japonce. Knokautoval je, střílel různými způsoby.
  Bosá Alenka nemilosrdně střílející se zeptala úřadujícího prezidenta:
  - Je to naše poslední operace?
  Medveděv se s úsměvem zeptal:
  - Proč si to myslíš?
  Zrzka poznamenala:
  - Japonci už nemají žádná velká spojení!
  Přibíjení a střílení samurajů Natasha také souhlasila:
  - Ale ve skutečnosti už Japonsko nemá s čím bojovat!
  Medveděv odpověděl poněkud nejistým pohledem:
  - Japonsko může získat více vojáků a koupit nové lodě z Ameriky a Británie. Takže válka, přiznejme si to, ještě úplně neskončila!
  Polonahá Alenka, střílející na samuraje, si všimla:
  - A když Rusko nabídne Japonsku mír za mírných podmínek? Vezmeme jen Kurilský hřeben a vše ostatní zůstane jako před válkou?
  Úřadující prezident souhlasil:
  - V tomto případě bude s největší pravděpodobností mír!
  Margarita naštvaně poznamenala:
  - Nebýt revoluce, byli by Japonci stejně poraženi. Nikam by nešli!
  Bosá Nataša, která lila oheň na samuraje, ochotně souhlasila:
  - Rozhodně! Nikam by nešli!
  Cool Alenka, která trhala Japonce granáty, navrhla:
  - A chytíme mikádo!
  Natasha agresivně vyskočila:
  - Zajmout Mikádo? A co zajímavého!
  Margarita s úsměvem poznamenala:
  - Nebylo by to přehnané?
  Medveděv také vyjádřil své pochybnosti:
  - Není to příliš? Jedna věc je přece bránit své a druhá věc je vlézt do Japonska, které, přiznejme si to, také nebojuje na původních ruských územích!
  Bosá Alenka zasyčela a znovu rozbila Japonce granáty:
  Stojí za to prokázat takovou milost?
  Natasha stiskla bosé prsty na joysticku a přikývla:
  "Vážně, proč to potřebujeme? Můžeme chytit mikádo!
  Margaret se zasmála.
  - Jsem na vás, jako ve válce! A ve válce jako na vás!
  Medveděv odpověděl přísně:
  - Musíte znát míru! Nejsme náhodné hity! My jsme ti, kdo vážně a vědomě mění dějiny! Takže je potřeba ukázat cit, včetně opatření!
  Bosá Alenka vystřelila a zazpívala:
  -Ach, měř, měř! Co je cholera!
  Supertank byl aktivní. Japonců už bylo zničeno více než sto dvacet pět tisíc. Zbývá polovina.
  Natasha zpívala s úsměvem:
  - Zničíme celý svět násilí,
  Na dno a pak
  Vybudujeme nový cool svět,
  Aby nepoznali potíže, problémy!
  Bosá Alenka, která vypálila velmi smrtící oheň, zasyčela:
  - Pro dobrého a spravedlivého krále!
  Margaret navrhla:
  "Možná bychom mohli získat pár trofejních sudů saké?"
  Bosá Alenka se jedovatě ušklíbla:
  - Co chcete pít?
  Margarita negativně zavrtěla hlavou.
  - Sportovci nepijí!
  Bosonohá Alyonka, která vyhodila do vzduchu další baterii, se zachichotala:
  - Z malého nádobí!
  Natasha navrhla:
  - Pojďme se napít palmového piva. Je to užitečnější!
  A sestřelil další Japonce.
  Medveděv odpověděl:
  Nejprve podnikání, později zábava!
  Zda je úřadujícím prezidentem, není známo. Nebyl celou dobu v porodu a starostech?
  Ano, jedním z prvních dekretů úřadujícího prezidenta Medveděva bylo trojnásobné zvýšení platů poslanců Státní dumy. A co poslanci? Odložili prezidentské volby. Medveděv tak v Rusku dlouhou dobu působil jako úřadující prezident.
  A dokonce se z toho stala jedinečná situace. Když hlava státu tak dlouho jedná. A změny nepřicházejí. Přesněji řečeno, vše se za Medveděva změnilo k horšímu. Jako by se jmění, které Putina tolik milovalo, rozhodlo pomstít jeho nástupci. No, co je s ním!
  Modernizovaný tank T-95 pokračoval v exponenciálním vyhlazování samurajů. Tento stroj ukázal svou účinnost. A negativní síla zuřivosti množící se kvazihmoty.
  Polonahá Alenka, střílející na Japonce, logicky poznamenala:
  - Přesto to není úplně v pořádku. Ukazuje se, že bez superzbraně nic nezmůžeme!
  Bosá Nataša naštvaně odpověděla:
  - Některé vyšší mocnosti zabránily Rusku vyhrát válku s Japonskem. Ale byla naplánována dobrá věc, evangelizace Číny. A nedopadlo to moc hezky!
  Margarita položila jasnou otázku:
  "Ale co potom Bůh?" Proč nepomohl pravoslaví?
  Téměř nahá Alenka, posílající skořápku za skořápkou, poznamenala:
  - A je to! Ve skutečnosti dovolit vítězství Japonců nad ortodoxní zemí. To je vlastně taková zrada ruské víry!
  Natasha, lila oheň na Japonce, naštvaně poznamenala:
  - Císařské náboženství by nemělo být pacifistické. Je možné stát se velkou zemí, když žiješ podle přikázání: udeřili tě do pravé tváře - otoč se doleva!
  Cool Alenka s tím ochotně souhlasila a rozdrtila Japonce:
  - Rozhodně! Nepotřebujeme pacifismus! Miluj svého nepřítele! Je to přikázání?
  Margarita zpívala s nadšením:
  Každý, kdo je muž, se rodí jako válečník,
  Tak se i stalo - gorila kámen vzala.
  Když jsou živí odsouzeni k boji,
  A v srdci plápolá horký plamen!
  
  Chlapec ve svých snech vidí kulomet,
  Přeci jen je mu milejší tank než limuzína.
  Kdo chce proměnit penny v penny -
  Od narození chápe - moc vládne!
  Natasha zvolala vztekem bublající sopky a zaplavila Japonce ohněm:
  Ano, automaticky! A síla je klíčová! Musíme vyhrát!
  Bosá Alenka šíleně a vztekle zasyčela a vykopla Japonce:
  - Jsem to, co se narodilo k vítězství! A nic míň. Naše vítězství bude naše!
  Natasha souhlasila a stiskla tlačítka na joysticku holými prsty na svalnatých nohách:
  - To by bylo nejlepší! Vládli jsme a vždy vládnout budeme! Myslím Rusko!
  Bosonohá Alenka , vyřadila Japonce, propilikal:
  - Nebudu se přetvařovat, chci vládnout! Ale ne rezavým strojem, ale celou silou!
  A dívka smetla poslední baterii země vycházejícího slunce. Je to taková kráska, že by měla být mistryní světa. A nikdy nepodléhejte slabosti a bázlivosti.
  Natasha, střílející, zamumlala:
  - Budu královnou! Nebo ještě lépe císařovna!
  Bosonohá Alenka pokračovala:
  - A co je válka, a co je válka, zlá teta a ta je svině! Ale produkuje krásné chlapy, nařizuje - zabijete toho zbabělce v sobě!
  Margaret souhlasně přikývla.
  - Správně, zabijte toho zbabělce v sobě! Myslím, že pokud se Nicholas II vzdal trůnu, nebylo to vůbec kvůli zbabělosti!
  Polonahá Alenka rezolutně prohlásila:
  - Teď se nevzdá! Posílíme královský trůn, aby stál po staletí!
  Natasha vykřikla:
  - Staňte se velkým carem Mikulášem II. Podporujeme vás! Žádná revoluce nebude - bude Velké Rusko!
  Nakonec válečníci skončili s vyhlazením armády země vycházejícího slunce. Zničeno více než dvě stě padesát tisíc vojáků a důstojníků. Tak byly zničeny téměř všechny pozemní síly Japonska. Stejně jako námořnictvo přestalo existovat.
  Bosá Alyonka s úsměvem poznamenala:
  - A stálo to za to makat? Chci říct, myslel jsem vyděsit? Nepříliš dlouho odolávat armádě, která dokázala překonat Rusko!
  Natasha sebevědomě prohlásila:
  - Rusko prohrálo pouze kvůli páté koloně. Jinak bychom stejně vyhráli!
  Margarita se zeptala úřadujícího prezidenta:
  - Co budeme dělat? Vrátíme se nebo budeme pokračovat?
  Medveděv ztratil energii, zapnul počítač a řekl:
  - Nyní nám bude poskytnuta předpověď dalšího vývoje carského Ruska. Pokud vše půjde dobře, vrátíme se.
  Byl slyšet příjemný ženský hlas;
  Po úplném zničení japonských pozemních sil a námořnictva nabídlo Mikado mír. Spojené státy a Británie se dohodly, že budou působit jako prostředníci.
  Podmínky byly pro Rusko příznivé. Země obdržela Kurilský hřeben a Tchaj-wan.
  Stejně jako kontrola nad Mandžuskem, Koreou, Mongolskem. Kromě toho Japonsko také vyplatilo odškodnění ve výši dvě stě padesát milionů zlatých ruských rublů.
  Autorita cara Nicholase II rostla a došlo k poklesu revolučního cítění. Země zahájila rychlé ekonomické oživení. Vznikla Zheltorossia. Část Číny se dobrovolně stala součástí Ruska, stejně jako Korea a Mongolsko. Carská říše se zvětšovala, její populace rostla. Ekonomický růst začal dříve než ve skutečné historii a byl silnější.
  Neexistovala žádná Státní duma a carská vláda se mohla lépe připravit na první světovou válku. V Rusku se objevily první lehké tanky na světě "Luna"-2 v sériové výrobě a čtyřmotorové bombardéry "Ilya Muromets" a "Svyatogor". První světová válka stále začala, ale pro Rusko byla úspěšnější.
  Od té doby měl král více obyvatel, hospodářství a armády. Ano, a vnitřní pozice je silnější. Neexistuje žádná Státní duma - semeniště povstání a vojenského převratu.
  S různým úspěchem, ale obecně z iniciativy Ruska a vítězstvím většiny bitev, válka skončila 7. listopadu 1915 kapitulací Německa. Rakousko-Uhersko se rozpadlo a bylo rozděleno. Halič a Bukovina se staly ruskými provinciemi. Krakov a okolní země vstoupily do království Polska, stejně jako Poznaň, Gdaňsk, část východního Pruska. A Klajpeda se připojila k pobaltské provincii. Československo vzniklo jako království v Rusku.
  Rumunsko anektovalo Sedmihradsko. Uhersko se stalo samostatným královstvím, ale pod záštitou Ruska a cara Mikuláše spoluvládce. Rakousko se stalo velmi malou zemí. Vznikla Jugoslávie, rovněž pod záštitou Ruska a za spoluvládce Mikuláše II.
  Türkiye zmizelo z politické mapy světa. Irák a Palestina se staly součástí Británie, Sýrie součástí Francie, Malá Asie a Istanbul se staly ruskými provinciemi. Rusko tak opět zvětšilo své území. Tím to ale neskončilo. Poté byl spolu s Francouzi a Brity dobyt Saúdský poloostrov. A pak si Rusko a Británie rozdělily Írán a Afghánistán. Sever a střed se staly ruskými provinciemi a jih britskou kolonií.
  Svět se zdál být stabilní. Válka pokračovala pouze v Číně. Ale v roce 1929 vypukla vážná hospodářská krize, která vedla k Velké hospodářské krizi.
  V Rusku opět sílily revoluční nálady. Propukaly stávky a protesty. Krize ale nebyla příliš silná. Zejména v roce 1931 znovu propukla válka s Japonskem.
  Samuraj se chtěl pomstít. Ale tato ruská armáda byla silnější ve všech ohledech. A admirál Kolchak je skvělý námořní velitel.
  Japonsko bylo nejen poraženo, ale také zajato. Car Nicholas II v únoru 1932 byl oficiálně korunován jako japonský císař Mikado. Rusko tak expandovalo ještě více. A anektoval téměř celou Čínu.
  Jak z hlediska počtu obyvatel, tak území Ruska neexistovali žádní sobě rovní. Britské impérium navíc sláblo. Hitler se v Německu dostal k moci v roce 1933, ale co mohl dělat proti Rusku. Nevadí. Car Nicholas II zemřel v roce 1937, když prokázal velmi úspěšnou vládu, druhou nejdelší po Ivanu Hrozném. A s rekordními výboji co do rozlohy i počtu obyvatel.
  V osobním životě krále však ne všechno fungovalo. Dědic, Alexej, zemřel mladý. Mladší bratr Michail byl kvůli nerovnému manželství zbaven práva na ruský trůn.
  Po koruně nastoupil Kirill Romanov, který zemřel v roce 1938, než žil rok. A novým králem se stal jeho syn Vladimír Třetí. Byl korunován a panovník vládl šťastně až do roku 1992. A Rusko nejprve vzalo kolonie Francii a Británii spolu s Německem. Poté dobyla Německo. A pak celý svět. Nový car Jiří První se zkrátka v roce 1992 stal světovým císařem.
  Medveděv dokončil recenzi a řekl:
  - Zdá se, že to pro tento vesmír stačí! Jsme zpět!
  A všichni čtyři křičeli:
  - Sláva caru Mikuláši II.
  . STŘEDNÍ EPILOG
  Medveděv se probudil z hovoru... Byl informován, že Zelenskij byl již inaugurován prezidentem Ruska a Ukrajiny. A že prý, Dmitriji Anatoljeviči, je čas opustit kancelář.
  Medveděv neochotně vyhověl. Před odchodem se oholil a vykoupal se.
  Pak odešel z kanceláře. Byl odvezen speciálním vozidlem. Cestou si řekli, že pro Medveděva bude nejlepší odletět na Kanárské ostrovy, aby si tam odpočinul.
  A Zelenskij nastudoval další představení ze své inaugurace. Jako obvykle pestré s ohňostrojem a skoky. V den inaugurace se Vitalij Kličko na stadionu v Kyjevě utkal s Michaelem Tysonem. Významný americký boxer souhlasil se zápasem kvůli velkým problémům s penězi. Kličko ovládl všech dvanáct kol, ale Tysona diplomaticky nevyřadil.
  Formálně se hrála jedna z menších verzí mistra světa.
  Poté byl Vitali Klitschko oceněn diamantovým pásem.
  Volodymyr Zelenskyy přijal gratulace ze všech zemí světa, včetně Číny. Navíc v Nebeské říši lidové nepokoje zesílily. Nejen chlebem žije člověk. Lidé chtěli demokracii a svobodu. Despotismus čínské komunistické strany je unavený, každý chtěl svobodu.
  Zelenskyj se stal právě takovým symbolem. Symbol demokratické síly, po pádu diktatury tajných služeb za Putina.
  Zelenskyj hodně mluvil o změně, ekonomice a nových úspěších. V Rusku už proběhl konkurz na post premiéra. Zájemců bylo několik tisíc. Výběrové řízení bylo velmi náročné. A vypadalo to skvěle.
  Doposud šlo vše celkem hladce. Zelenskyj při své inauguraci dokonce udělal salto. Přerušil potlesk. Poté prokázal svou znalost cizích jazyků. Jednal velmi aktivně a svižně.
  Nakonec Zelenskij vzal a přednesl několik dalších projevů.
  Dále po inauguraci následovala personální rozhodnutí. Mnoho změn a nové tváře ve vládě.
  Došlo k opravdovému výběru "komisařů železných lidí". V Rusku probíhala personální revoluce.
  Zelenskyj vydal mnoho dekretů hned v prvních dnech. Povolen prodej alkoholu v noci a cestovní body. Zavedl nové daně pro bohaté. Zbavil imunity poslanců a soudců. Zvýšený výkon. Zavedena cla na obchod s Čínou.
  Bělorusko uspořádalo referendum o sjednocení s Ruskem. A to šlo také o zásluhy Zelenského. Většina Bělorusů podporovala sjednocení s Ruskem.
  Zelenskyj si posteskl, že Medveděv zvýšil záplaty příliš vysoko, ale slíbil, že inflace se uklidní. A že se nic zlého nestane.
  Růst cen se totiž brzy zastavil. A ruská ekonomika šla nahoru. A na Kavkaze výkony ozbrojenců nějak utichly. Bylo to mnohem klidnější.
  Zelenskyj nakonec navrhl kandidáta na post premiéra Ruska. Stal se jí dvaatřicetiletý doktor věd Alexej Bolšakov. Soutěž vyhrál docela suverénně. A stal se premiérem, nejmladším v historii Ruska.
  Medveděv odletěl na dovolenou na Kanárské ostrovy a pobíral důchod bývalého prezidenta, jen se bavil. Zatím neměl žádné problémy. Ale Šojgu byl zatčen, obviněn z pokusu o převrat. co chtěl?
  Existovala i spousta jiných řešení... V Americe zvítězila jednačtyřicetiletá demokratka. Moc se tedy změnila. A k moci se dostala žena a nejmladší kandidátka v historii Spojených států. Trumpova éra skončila . Ale přátelství s Ruskem začalo teprve vzkvétat. Přirozeně, že proti diktátorské Číně byly nyní Spojené státy a nové ruské impérium přáteli.
  Zelenskij dokonce uspořádal referendum a zavedl jiný název: místo toho Rusko - Kyjevská Rus. Což také hodně napovídalo. Bělorusko vstoupilo do federace. A obroda impéria začala... Na demokratickém základě.
  Nová prezidentka Spojených států zdědila Trumpovu nechuť k Číně a věnovala se budování koalice. Kyjevská Rus se za Zelenského úspěšně rozvíjela. Rusko trochu zadrželo Čínu. Poté vstoupila do NATO. Brzy se v Kazachstánu dostala k moci proruská vláda a vznikl svazový stát. Střední Asii vytlačili Rusové z Číny. Konfrontace narůstala.
  Zelenskyj vedl kampaň proti Stalinovi a Putinovi. Zbavil Stalina a Putina všech vyznamenání, která jim Medveděv udělil.
  Vše ale proběhlo v klidu. I když komunisté protestovali. Chodili na shromáždění.
  A tam byl Lenin konečně vyveden z mauzolea. Taková radost, pro mnohé. A pravoslavná církev kanonizovala Alexandra II. a Ivana Hrozného, ruské cary, za svaté. Zvýšil se i počet pomníků Mikuláše II.
  Carismus a westernismus se staly jaksi módou. Sblížili se s Evropou, cizinci začali dostávat mnoho postů. Rusko se stalo součástí západního světa a po Trumpově odchodu zesílil proces globalizace. A Čína se dostala do izolace a čelila vnitřním nepokojům.
  Zelenskyj zároveň zvýšil porodnost ve slovanské říši. Konečně se uskutečnil dlouho slibovaný let na Měsíc. A všechno dopadlo tak nějak báječně.
  Spojenecké vztahy byly navázány mezi Ruskem a Spojenými státy, přesněji mezi Kyjevskou Rusí a Amerikou.
  A konfrontace je pryč. Svět je čím dál tím globálnější a bezpečnější. I když byly války. Kyjevská Rus společně se Spojenými státy provedla operaci v Libyi, kde skoncovala s islamisty. Pak jsme vyřešili Blízký východ a vytvořili tam základny společně s Amerikou. Kyjevská Rus a Spojené státy společně začaly naklánět svět a vytlačovat Čínu z Afriky. A tady se bez válek neobejdeme. A také pozemní operace.
  A letecké útoky Kyjevské Rusi a Spojených států byly provedeny společně.
  Postupně byli Číňané vytlačeni z celého světa. A Nebeská říše upadla do hluboké hospodářské a politické krize.
  A Kyjevská Rus vzkvétala stále více.
  Rusko nikdy předtím nepoznalo takové tempo hospodářského růstu. A že se Čína zhroutila - Kyjevská Rus povstala. A rychle to rostlo.
  Železnice na Čukotku byla postavena v rekordním čase. Což je samo o sobě velmi cool.
  A vykopal tunel pod Aljaškou. Američané také začali stavět železnici pro spojení s Ruskem. Stavěla se také železnice do Dillí... Ve stejné době se ze Sibiře hloubily kanály k zavlažování Střední Asie.
  Spojené státy a Kyjevská Rus provedly společnou operaci proti Íránu. A byl nastolen rozumný sekulární režim. Poté začali kopat kanál z Kaspického moře do Perského zálivu.
  NATO se rozšířilo o arabské země. Saúdská Arábie má parlament. Ženy začaly sundávat závoj. Začala výstavba sekulárního státu.
  V ruských médiích všichni nadávali Putinovi za extremismus a lili na něj bláto, že málem udělal z Ruska kolonii Číny, ale díky bohu zemřel včas. Mluvili i ostřeji. Medveděv ale přesto podal trestní oznámení. A ne jeden.
  Stalin byl vynesen z kremelské zdi. Lenin mnohem dříve z mauzolea.
  Hodně se změnilo i státní symboly. Existuje několik nových typů vlajek. K ruské vlajce přidal žlutou a modrou nahradila modrá.
  To bylo také zajímavé. Změnil se erb ... Došlo i k měnové reformě. Peníze měnili podle poměru: jedna ku tisíci. Objevil se zlatý standard rublu Kyjevské Rusi. Zároveň se objevily nové, staré peníze - groš - půl groše a groš - čtvrt groše.
  Vše v pořádku...
  Začaly se oživovat i tituly... Objevili se princové, baroni, hrabata, markýzi a dokonce i vévodové. Zejména Zelenskij se stal vévodou. Moldavsko se také stalo součástí Kyjevské Rusi. O volbě krále už byla řeč.
  Zelenskij ale řekl, že prezidenta Kyjevské Rusi zvolí pouze lid. A ne více než dvě volební období.
  Zelenskyj navíc zkrátil funkční období ruského prezidenta ze šesti let na pět. Pravda, Zelenskij strávil své první funkční období šest let.
  Do této doby dokončil připojení Střední Asie k Rusku. A obnovil hranice SSSR. Pouze pobaltské státy zůstaly neobsazeny.
  Američané to ale ještě nechtěli vzdát. A tak rozdali Střední Asii a Kavkaz.
  Na Kavkaze vypukla nová válka mezi Arménií a Ázerbájdžánem. A chodila velmi tvrdě. Rusko tedy mohlo okupovat tyto republiky a uspořádat referenda o jejich přistoupení.
  Zelenskyj tak znovu získal Kavkaz a rozšířil Kyjevskou Rus. Velký, řekněme, že je dobyvatel. Navíc demokrat... Jeho říše se dále rozšiřovala...
  Afghánistán je tedy již během druhého funkčního období vlády a část Íránu se stala součástí Ruska.
  Ve Spojených státech prezidentka také kandidovala na druhé funkční období. V ekonomice se jí zatím dařilo a hlavně se jí podařilo vyřadit Čínu. Jaká velká výhra. Ano, a Kyjevská Rus je nyní spojencem v čele se Zelenským.
  Ale samozřejmě moc Ruska roste příliš rychle. Už k sobě připojila sever Iráku.
  Borzo se chová. Kyjevská Rus z hlediska růstu první země na světě! A v počtu obyvatel předstihlo Spojené státy. A už v Americe napjatě sledují, zda Rusko příliš neposílilo?
  Navíc se říše Kyjevské Rusi rozšiřuje. Nyní byly pobaltské státy pod jeho kontrolou. Ano, to je pro Američany opravdu velký problém. Zelenskyj již shromáždil všechna bývalá území SSSR.
  A pokračuje, stejně jako ruský car, expanze na jih. Írán a Irák se již staly zcela součástí Kyjevské Rusi. A na druhé volební období byl Zelenskyj zvolen snadno a v prvním kole.
  Ačkoli tam bylo mnoho prezidentských kandidátů, volby byly demokratické.
  Zelenskyj řekl, že nehodlá následovat příklad Lukašenka a vládnout doživotně. Okolnosti Lukašenkova zmizení navíc nebyly objasněny. Možná se prostě stal nepotřebným jak pro Rusko, tak pro Západ. A zmizel... Ale Zelenskij jen nabírá na síle. Jeho vláda skutečně zastiňuje své předchůdce a Petra Velikého, pokud jde o úspěch.
  Ve skutečnosti ne každý je schopen obnovit území SSSR plus Afghánistán, Írán, Irák.
  Zelenskij tím ale nekončí. Nyní jsou pod palbou jak Polsko, tak Finsko - vždyť i oni byli kdysi součástí carské říše. V těchto zemích se skutečně konají referenda a dobrovolně vstupují na Kyjevskou Rus.
  Pokroky jsou také na vědecké frontě. Dlouho očekávaný let na Mars uplynul. Přistáli tam ruští kosmonauti. Vzali půdu a opustili vlajku, což byl velký triumf.
  Ve stejné době Kyjevská Rus vzala z Číny rodový Port Arthur. A využili toho, že v Číně začala občanská válka, vzali pod ochranu i Mandžusko.
  Kyjevská Rus přitom k sobě anektovala část Turecka. Ty země, které byly postoupeny Rusku na základě Versailleské smlouvy. Což byl také velmi silný tah. Zelenskyj dále rozšířil Kyjevskou Rus jako říši. A z hlediska ekonomiky to vyšlo na jedničku - předběhlo Spojené státy.
  Inu, Čína je ponořena do noční můry občanské války a už se začala rozdělovat.
  Kyjevská Rus se stala mocnou zemí. A Zelenského popularita v zemi vzrostla natolik, že se lidé začali na kolenou modlit k Vladimírovi, aby neodcházel. Shromáždily se statisíce lidí.
  Zelenskyj jako výjimka uspořádal referendum, které mu umožnilo ucházet se o další třetí funkční období v čele Kyjevské Rusi.
  USA mají nového vůdce. Stali se republikány. A už ne tak mladý - starší než Zelenskyj. Vztahy mezi Kyjevskou Rusí a Spojenými státy se tedy opět začaly zhoršovat. Už to bolí Rusko za Zelenského zesílilo. Připomněli, že spolu s ukrajinskou vládou je to Zelenského čtvrté funkční období.
  Že prý pravomoci ruského prezidenta nebyly omezeny. Jediné, co Zelenskij udělal, byla úprava ústavy, podle níž má Státní duma právo odvolat jednotlivého ministra dvěma třetinami hlasů, nebo prostou většinou dvojím vyslovením nedůvěry.
  A ani pak tato novela není tak významná, protože prezidentovi zůstalo právo jmenovat všechny ministry a určovat strukturu vlády. A ve Státní dumě mají Zelenského podporovatelé ústavní většinu.
  Významnější bylo zavedení přímých voleb do Rady federace a také umožnění vězňům volit.
  Ale obecně to byl konec omezení prezidentových pravomocí. Právo odvolat guvernéry bylo zachováno. A v legislativní oblasti dokonce rozšířen.
  Ve Spojených státech začali Zelenského obviňovat z autoritářství a toho, že strana Sluha lidu ovládá téměř všechny posty ve státě. Liberálně demokratická strana a Komunistická strana Ruské federace přestaly existovat. Zleva se konala párty - "Spravedlivý svět". Místo Liberálně demokratické strany se objevili patrioti Ruska. Ale strana Sluha lidu totálně dominovala.
  Určité reformy se dotkly i církve. Ortodoxie legalizovala právo mít čtyři manželky, čímž se přiblížila islámu. Poněkud se změnil přístup k ikonám, sblížení s protestantismem. Začali říkat víc: že Bůh je jeden a že pouzí smrtelníci nejsou hodni uctívání Boha.
  Ve stejné době byla Trojice zrušena jako nebiblický symbol a pro pouhé smrtelníky nepochopitelný.
  A představili: že Bůh je jeden, Bůh Otec. A termín Bůh Syn v Bibli není. A ještě více zde není žádný termín: Bůh je Duch svatý. Tak proč nezjednodušit náboženství.
  Navíc bůh, který visí na kříži, nevzbuzuje důvěru. Když nemohl ochránit sám sebe, jak může ochránit lidi? Zkrátka přešli na monoteismus. A samotná Bible byla smíchána se staroslovanskými mýty. Objevilo se Velesovo evangelium.
  Zesílil i ateismus - říká se, přestaňte se unášet lidskými pohádkami. Máme jednu planetu a ta nepotřebuje lidi, aby věřili v zázrak a zvláště v konec světa.
  Konec světa nebude a neměl by být. A lidstvo by se mělo stát vesmírným impériem a dostat se na samý okraj galaxie. A co galaxie? Spíš vesmír. A když jste dosáhli okraje vesmíru, přejděte do jiné části vesmíru. Vždyť vesmírů je nespočet. A tak můžete létat z jednoho vesmíru do druhého. A časem se naučte tvořit sami sebe! A budou nové, nezměřitelné vesmíry, prakticky po celém vesmíru.
  A planeta Země je jen kolébkou lidstva. A v budoucnu bude existovat impérium pro sextilion v sextilionovém stupni vesmírů a bez zastavení dalšího rozšiřování a dobývání vesmíru.
  A hlava a prezident Kyjevské Rusi Vladimir Zelenskij stoupá nad planetou jako jasné slunce naděje!
  A jeho budoucnost a budoucnost Kyjevské Rusi - ať je jasná!
  
  MAJOR, KDYŽ SSSR bojoval BEZ SPOJENCŮ
  A tak nastoupil neodolatelný vliv, který od 1. ledna 1943 odstavil spojenecké síly. Rommelův otlučený sbor se zastavil na hranici s Libyí. A veškeré bombardování nacistického Německa se zastavilo. Pokusy letět směrem na Londýn se také změnily v neúspěch. Německá letadla se nezřítila, ale byla vržena zpět. Stal se dříve nevídaný zázrak, rozdělení světa teomagickou mocí.
  To však Němcům zpočátku příliš nepomohlo. Stalingrad, respektive seskupení Pauluse v něm, už snad nebylo možné zachránit. A sovětské jednotky sebevědomě postupovaly vpřed. Ofenzíva podél Voroněže a v dalších směrech byla úspěšně provedena. Téměř jako ve skutečnosti osvobodila Rudá armáda Kursk, Bělgorod, Charkov.
  Po přesunu Rommelových zocelených divizí z Afriky a těch sil, které byly ve skutečné historii také bez užitku vrženy do alžírských a tuniských pouští, však slavný Mainsteinův protiútok znatelně nabyl na síle. Protože se na něm podílelo mnohem více německých sil, zejména letectví.
  Ano, a třicet zbrusu nových "Tygrů", kteří bezvýsledně zabředli na Sahaře, se nakonec ukázalo jako zbytečné.
  Zde došlo k prvnímu významnému rozporu se skutečnou historií. Mainstein zahájil protiútok o čtyři dny dříve a s mnohem větší silou postupoval rychleji. Charkov byl dobyt o devět dní dříve, Belgorod o dvanáct, a na cestách, a co je nejdůležitější, byl dobyt Kursk, který ve skutečné historii Fritzovi nepodlehl.
  Počet německých sil se ukázal jako významný. Němci využívali i převedené zálohy z Francie, prakticky všechny bojeschopné tankové jednotky a hlavní letectvo. Ať se nám to líbí nebo ne, ale téměř polovina Luftwaffe byla rozptýlena západní frontou, takže k nepříteli byly přidány významné síly ve vzduchu. A řekl to o průběhu německé protiofenzívy, která vypadala jako srpovitý úder.
  Jo a Mainstein přehrál sovětské generály v reálné historii, ale tady má o dvacet divizí více pozemních sil a s přihlédnutím ke koncentraci zdrojů třikrát více letadel. A Focke-Wulf na tom není se správným použitím vůbec špatně: rychlost je vysoká, zbraně silné. Důležité je, že F-190 je efektivnější s numerickou převahou. Vzhledem k tomu, jeho silné zbraně vám umožní sestřelit letadlo v jednom běhu, a on sám může uniknout kvůli vysoké rychlosti střemhlavého letu.
  Sovětští vojáci utrpěli taktickou porážku a opustili Kursk, mnoho vojáků a důstojníků bylo obklíčeno. Částečně někteří zemřeli, jiní, ačkoli menšina z nich byla zajata, mnozí uprchli a ztratili pravdu o svém vybavení.
  Sovětská vojska utrpěla kolosální škody a jejich ofenzíva byla zastavena. Německé tanky ale nemohly na úspěch navázat kvůli jarnímu tání.
  Nastala dočasná rovnováha sil.
  Do války však mohla vstoupit i nová síla: Japonsko. Samurajové měli také rozvázané ruce. Amerika není dostupná, ale ani neútočí. Pravda, zatímco silná japonská pozemní armáda vyvíjí tlak na Čínu. Zde se Čankajšek ocitl ve velmi těžké pozici. Nebo se pokusit vyjednávat s Japonci nebo bojovat, ale již nedostávat podporu penězi a zbraněmi ze Spojených států, Británie a dalších zemí.
  Němci přirozeně dychtivě chtěli otevřít druhou frontu, aby odvrátili část nepřátelských sil z východu. Přesto utrpěli citelné ztráty. Hlavně Stalingrad vzal hodně sil. Sovětská vojska také hodně ztratila a část vojáků skončila v Charkovské a Kurské kapse.
  Nacisté zvýšili výrobu zbraní. Díky absenci bombardování mohli Fritz zvýšit výrobu tanků o větší číslo a také letadel. Bombardování nacistům překáželo více, než se běžně věří. Navíc v reálné historii Německo zvýšilo výrobu zařízení z velké části kvůli restrukturalizaci ekonomiky na válečném základě a stále aktivnějšímu využívání otrocké práce, a ne proto, že byly slabě bombardovány.
  Němci počkali a postavili nové tanky, vycvičili posádky, spoléhali na moderní techniku. Otevřená přitom zůstala otázka, kde začít ofenzivu? Kurský výběžek už nebyl. A to je přirozený háček. A tak sami Němci a Hitler váhali. Vznikl nápad vzít Leningrad útokem. I když v tomto případě by bylo nutné prorazit mocné opevnění.
  Němečtí generálové nechtěli znovu do Stalingradu. Ale výběr, upřímně řečeno, není široký. Jde o útok na samotnou Moskvu. Mezi fašistickými vůdci vznikly vážné neshody. Mainstein, Guderian a Rommel dokonce mluvili ve smyslu, že je lepší neútočit vůbec, ale nechat se Rusy šťourat a vlákat je do pasti.
  Alternativní plán počítal se zahájením ofenzivy z Tamanského poloostrova az Rostova na Donu, toto dobře opevněné město bránili Fritz, když přemístili posily z balkánské skupiny a nahradili své okupační jednotky bulharskými a italskými.
  Führer, kterému se líbila operace, kdy se jednotky probíjejí v sbíhajících se směrech, byl tomuto plánu stále více nakloněn, ale váhal s jeho realizací. Zejména tank Panther se ukázal být vrtošivý a často se porouchal, takže bylo potřeba jej vylepšit. Nechte další výcvik posádky. A Fuhrer chtěl vyrazit další "Tygry".
  Stalina to nakonec omrzelo. Z obavy, že druhou frontu otevře Japonsko, které udělalo velký pokrok v jižní Číně, jehož pozemní armáda již překročila sedm milionů vojáků a údaje o rostoucím vojenském potenciálu Třetí říše, sám nařídil ofenzivu v Kursku a Pokyny na Donbas. Hitlerovo váhání, Führerova touha vytvořit divize se stovkami "Tygrů" a "Panterů" vedly k preempci.
  Sovětská vojska však po zahájení ofenzívy 7. července 1943 sama neměla rozhodující sílu v síle. Proti 6,6 milionu sovětských vojáků a důstojníků zasáhlo 5,56 milionu německých vojáků, asi jeden milion dvě stě padesát tisíc satelitních vojáků. Mussolini po pominutí hrozby ofenzivy ze západu a jihu značně zvýšil počet italských jednotek na východě. Zvýšil se i počet španělských jednotek. Poslal oddíl "dobrovolníků" a Salazar. Bojovaly také francouzské legie, Rumuni, aktivněji Maďaři, Albánci a z celé Evropy zahraniční divize v SS.
  Sovětská armáda tedy neměla převahu, ale heterogenita koalice snižovala kvalitu nepřátelských sil. V tancích a dělostřelectvu má Rudá armáda určitou početní převahu. Ale zatím se možná "Tygři" a "Panteři" ještě nevyrovnali svému soupeři v palebné síle a brnění. Ano, a T-4 získal převahu v palebné síle zbraně nad T-34-76. Ale na druhou stranu, SSSR má raketové dělostřelectvo a Němci, i přes přítomnost vývoje v konkrétních plynových odpalovacích zařízeních, to není dobře vyvinuté.
  V letectví přibližná číselná parita. Německé stíhačky ME-109 "G", Focke-Wulf jsou však silnější než sovětské letouny ve výzbroji a rychlosti, ale o něco slabší v manévrovatelnosti. A Německo má bohužel zkušenější a produktivnější esa. Bombardér Yu-188 je z hlediska letových vlastností možná lepší než PE-2 a TU-3. A Yu-288 začal vstupovat do služby. Pravda, právě začal zakořeňovat, jako ME-309.
  Ale v každém případě, protože Rudá armáda neměla žádnou výhodu v síle, zahájila ofenzívu proti připravené obraně nepřítele. A setkal se s tvrdohlavým odporem. Sovětské jednotky jsou ale v ofenzivě asertivní, bez ohledu na ztráty šplhaly vpřed. I když průměrná rychlost postupu byla nízká a jeden nebo dva kilometry denně. Nepřítel praskl a podařilo se mu znovu prokopat. Tempo nicméně heroický pokrok pokračoval. Do poloviny srpna postoupily sovětské jednotky za cenu velkých ztrát až o sto kilometrů, přiblížily se ke Kursku, zahájily tvrdohlavé boje o samotné město a také se přiblížily k Belgorodu.
  19. srpna 1943 Japonsko po překonání váhání otevřelo frontu na Dálném východě. Do této doby, poté, co utrpěl řadu porážek, šel režim Čankajška k míru příznivému pro samuraje. Japonci získali kontrolu nad důležitými komunikacemi a zbavili se potřeby vést těžkou partyzánskou válku se špatně organizovanými, ale velmi početnými čínskými jednotkami. Čankajškovi ale byla přislíbena podpora ve válce s Rudou armádou Mao Ce-tunga. Japonsko již má všechny prostředky k vedení války se SSSR. A rozhodli se nečekat na deštivý podzim a krutou sibiřskou zimu. Nemluvě o tom, že Hitler vyhlásil válku Spojeným státům již v roce 1941, ale samurajové ho nepodpořili. Otevření druhé fronty v roce 1942 mohlo zachránit nacisty před zdrcující porážkou u Stalingradu.
  Rozhodnutí Japonska bylo docela očekávané. Při útoku na Vladivostok však samuraj dosáhl taktického překvapení a způsobil vážné škody sovětské tichomořské flotile.
  Němci se na konci srpna pokusili o protiútok s využitím mnoha nejnovějších tanků. Ale jejich jižní protiútok byl schopen dosáhnout pouze relativního úspěchu. Sovětské velení již s takovou možností počítalo, stáhlo jednotky na jejich startovní čáry. Pouze 31. kombinovaná armáda padla do kotle a z větší části byla zničena.
  Sovětská vojska však nedosáhla svého cíle a utrpěla velmi značné ztráty, když se jim nepodařilo území dobýt zpět. Zvláště ztraceno bylo více než šest a půl tisíce tanků proti asi osmi stovkám německých. V tankoparku přešla početní převaha na nacisty. V září dokázali Němci dohnat SSSR ve výrobě stovek letadel denně a v listopadu přibližně v automobilech zvýšili výrobu Pantherů na 650-700 tanků za měsíc. Zde sehrálo velkou roli využití zdrojů okupovaných zemí, především Francie, ale i Belgie a Nizozemska, kde byla zavedena pracovní služba.
  Poněkud opožděně zahájili Němci v září dlouho plánovanou ofenzívu z Rostova na Donu a poloostrova Taman. A narazili na tvrdohlavou sovětskou obranu. A Japonsko postupovalo na Mongolsko a dobylo Ulánbátar a Primorye. Ale tam bylo dosaženo malého pokroku.
  Tím se odklonily značné zálohy a po měsíci a půl krutých bojů se německé skupiny sjednotily. Ale ztráty Fritze se také ukázaly jako velmi významné a byli nuceni zastavit. Ale tento taktický úspěch vyprovokoval vstup Turecka do války a otevření třetí fronty v Zakavkazsku.
  Teď jsem se v tomto směru musel bránit.
  Do zimy by se frontová linie na Dálném východě měla stabilizovat. Japonci postoupili v oblasti Přímoří z padesáti na sto dvacet kilometrů, dobyli většinu Mongolska spolu s Ulánbátarem, ale jejich ofenzíva byla zastavena. Turci se přiblížili k Jerevanu a zaútočili na Batumi, poslední město se jim podařilo dobýt ze dvou třetin. Samotní Němci na podzim příliš nepostoupí. A zatím nevyvinuli iniciativu.
  Válka se stávala stále více poziční a protahovala se. Do vyčerpání a technologické převahy. V roce 1943 zvýšil SSSR výrobu letadel jedenapůlkrát z 25 000 na 37 000. Nacistické Německo z více než 15 tisíc na 32 tisíc, tedy více než dvojnásobek. V posledních měsících roku Němci vyrovnali své výkony s výsledky sovětské výroby v letadlech. A také v tancích a samohybných dělech - s kvalitativní převahou. Ale SSSR se stále musí bránit Japonsku. Kromě toho se řada letadel a tanků vyrábí v Itálii a v dalších satelitních zemích Třetí říše. Ať ne moc. Navíc Němci, využívajíce nepřítomnosti války, začali těžit a dodávat ropu z Libye pro své potřeby.
  Nedostatek energie ve Třetí říši tak postupně slábl. Africké francouzské majetky navíc slibovaly, že se stanou dobrým zdrojem surovin.
  Aby se nacisté mohli dostatečně zásobit. V reakci na to rudí konstruktéři připravili pro Stalina nové typy tanků s 85 mm a 122 mm děly. Němci poněkud zpomalili práce na "Panther" -2. Není snadné získat tank se silnými zbraněmi, silným pancířem a relativně mobilní. A "Královský tygr" se ukázal být příliš těžký na 68 tun. Teprve modernizace Panthera slibovala, že bude poměrně úspěšná. A tank T-4 zjevně vyčerpal své schopnosti. Postupně od nového roku 1944 začala výroba tohoto stroje klesat. V dubnu úplně přestat.
  Sovětské velení podniklo v zimě několik útočných operací. A na poloostrově Taman a ve středu a ve směru na Leningrad a poblíž Kurska. Nikde ale nebylo dosaženo výraznějšího úspěchu. Nepřítel již měl početní převahu v živé síle jak v tancích, tak v letectví. Pouze strach z počasí donutil Fritz dodržovat obrannou taktiku.
  Negativní roli sehrál i zvýšený počet dezertérů a zrádců a také to, že Němci vyvinuli výškové letectví, které se efektivněji zabývalo průzkumem ze vzduchu.
  Sovětské velení navíc k procesu koncentrace sil přistoupilo poněkud nesprávně. Zejména samotná taktika zahájení další operace v jiném sektoru před dokončením předchozí dávala tváří v tvář početní převaze smysl. Jako v první světové válce táhli Němci. Ale pokud vás nepřítel převyšuje, pak vám to zabránilo v dosažení převahy v silách v samostatném sektoru.
  Pokud by se Stalinovi podařilo vytvořit převahu na samostatném úseku fronty v poměru přibližně tři ku jedné, pak by snad bylo dosaženo taktického úspěchu.
  A tak v jednom sektoru probíhá ofenzíva, v jiném se připravují, ale ve skutečnosti je pro Němce a jejich spojence snazší odrazit. Navíc Fritz již měl vysokorychlostní průzkumníky s vynikající optikou, což umožňovalo sledovat pohyb jednotek. A v zimě je to obtížnější zamaskovat a noc není všelék, takže němečtí zpravodajští důstojníci dostali zařízení pro dobré noční vidění.
  "Royal Tiger" jako plánovaný průlomový tank byl zpožděn s masovou výrobou a nebyl zcela úspěšný. "Panther" -2, který Hitler nařídil posílit pancířem proti neproniknutelnosti IS-2 a nainstalovat motor o výkonu 900 koňských sil, vážil 51 tun, a to i s přihlédnutím k instalaci duralového pláště, který ušetřil 800 kilogramů. Na druhou stranu bylo možné zesílit boční pancíř až na 82 milimetrů při racionálním sklonu. Díky tomu nebyl německý tank tak zranitelný ze stran jako předchozí modely. Ale opět, "Panther" -2 a "Lion" -2 v pokročilejším schématu rozložení je stále pouze v procesu vývoje.
  Ale během zimy Němci zcela ovládli francouzský majetek v Africe, včetně Nigerské smyčky. A je tu ropa, plyn, bauxity a dokonce velké zásoby uranu, zejména v Kongu. De Gaulle byl chycen - bez pomoci spojenců nestál za nic a Scorreli pracoval čistě a obratně.
  Do května 1944 tak byly problémy s ropou z velké části vyřešeny. Dodávky už přicházely z Libye a zbývalo jen vrtat další a další nové vrty.
  Ale v květnu Němci stále nebyli připraveni zaútočit. Kromě "Tiger", zastaralého designu, neměli vážný průlomový tank. Pravda, "Tiger" byl již sériově vyráběn a díky vysoké kvalitě pancéřování a tloušťce boků, stejně jako rychlopalnému, přesnému kanónu, mohl plnit roli, ne-li ideální, ale víceméně snesitelný tank narušující oběh vojsk SSSR .
  Německé velení se po řadě sporů vrátilo k předchozímu plánu z roku 1942. Totiž zahájit ofenzivu na bocích. Vezměte Leningrad ve dvojitém kruhu a prolomte se do Stalingradu. Navíc poté, co Wehrmacht opustil římsu Ržev-Vjazemskij, byl ztracen vhodný odrazový můstek pro útok na Moskvu. Hlavní město je tedy poměrně daleko.
  Plán nacistů také není optimální, ale... Ve Švédsku se konaly předčasné parlamentní volby, kde nacisté dosáhli impozantního vítězství. Země s osmi miliony obyvatel a rozvinutou ekonomikou byla připravena jít do války proti SSSR. Nejoblíbenější postavou byl Karel Dvanáctý. Švédové toužili po pomstě za své předchozí porážky a ponížení během válek, které prohráli s Petrem Prvním a Alexandrem Prvním. To už byla celá Evropa ve válce proti SSSR. Franco a Salazar se navíc rozhodli oficiálně vstoupit do války, aby získali svůj podíl na kořisti. Pouze jedno Švýcarsko zůstalo formálně neutrální, ale také vyslalo oddíl dobrovolníků.
  Početní převaha se ukázala být na straně nacistické koalice. Navíc v polovině května 1944 měli Němci již ve výzbroji asi tisíc proudových letounů ME-262. Auto samotné je celkem povedené, ale s nedodělanými motory. Ale postupně se motory zpřísnily, staly se výkonnějšími, spolehlivá spotřeba paliva klesla.
  Ofenzíva začala na jihu. Fritz se pokusil zopakovat plán vyvinutý OKW pro operaci Modrá v lednu 1942, ale poté jej Hitler svévolně změnil. Když postupujete na Stalingrad jak z jihu, tak ze severu, v konvergujících směrech. Nejprve se zde ale Němci museli probít k Donu. Fašističtí "Tygři" přešli do útoku, ale čelili silné linii obrany. Postup Fritzů se ukázal být pomalý, uvízly v obraně v hloubce sovětských jednotek. Po průjezdu prvních deset dní jen 35-40 kilometrů směrem na Voroněž.
  Za dva týdny urputných bojů pak nacisté postoupili jen o tucet kilometrů a s ohledem na velké ztráty byli nuceni zastavit.
  Úspěšněji rozvíjel ofenzivu na jihu. Je tam méně sovětských vojáků a je obtížnější se bránit. Četné "Pantery", "Tygři", "Ferdinandové" (tato samohybná děla se ukázala jako masivnější kvůli nedostatku strategického bombardování!) A první modely "Jagdtigr" a zvláště účinný "Sturmtigr". Němcům se podařilo prolomit první obranné linie a vstoupit do operačního prostoru.
  Ve stejné době přešla do útoku i japonská armáda. Samurajové zvýšili počet své tankové flotily a jejich nová středně těžká vozidla prakticky nebyla ve výzbroji a jízdních výkonech horší než T-34-76 a dokonce překonala čelní pancíř, i když horší v ochraně ze stran. .
  Japonsko zahájilo ofenzivu v Mongolsku, kde je mnohem obtížnější udržet obranu. Sovětské velení se potýkalo s nedostatkem záloh a bojovalo na všech třech frontách. A ztráty personálu během zimní ofenzivy byly poměrně velké.
  Ofenziva Němců na Tichvin a Finů a Švédů ze strany Bělomořského kanálu byla s obtížemi odražena. Nacisté postupovali pomalu, ale téměř nepřetržitě. V polovině června na jihu Mainsteinovy jednotky pronikly do Stalingradu. Začala druhá bitva o Stalingrad. A začátkem července, po pádu Tichvina a Volchova, se Finové, Švédové a Němci spojili - vytvořili druhý prstenec kolem města Lenin.
  Pro sovětské vojenské síly se tak vyvinula mimořádně obtížná situace.
  Stalingrad ale Mainsteinovi nepodlehl. A to bránilo Němcům rozvinout ofenzívu jinými směry. Na jihu, jako v roce 1942, dosáhli pouze brány Terek: uvízli u Grozného a Ordžonikidze. Na Voroněžském směru pokračovaly těžké boje. V září byly sovětské jednotky nuceny stáhnout se za Don. Zde je ironie osudu do konce října, frontová linie na jihu se opakovala 1942 v době největšího postupu nacistů.
  Horší to bylo na severu, kde byl Leningrad v kruhu totální blokády. Němci, Finové a Švédové navíc dokázali proseknout obranu Rudé armády na Karelském poloostrově a odříznout Murmansk od hlavní části SSSR pozemní cestou.
  Asi čtyřicet sovětských divizí bylo izolováno. Jejich počet však zdaleka nebyl normální. Švédsko postavilo asi dvacet pět poměrně dobře vybavených divizí. Spolu s otrlými Finy a německými jednotkami byli v přesile. A převést rezervy na Karelský poloostrov je nesmírně obtížné.
  Rudá armáda obecně nemohla získat potřebné posily, takže Japonci se ukázali jako nečekaně silní, jejich počet spolu s loutkovými jednotkami přesáhl pět milionů a jde vlastně o plnohodnotnou druhou frontu. Zbývalo nám tedy jen bojovat proti Němcům a jejich spojencům.
  Postupně se zmenšovala zóna kontroly sovětských vojsk v Karélii a Murmansk byl zcela zablokován a v podstatě odsouzen k záhubě. Nepřátelská flotila a hlavně ponorky tedy ovládaly moře, takže nebylo čím zakládat zásoby.
  Bohužel, v listopadu 1944 neměl SSSR rezervy na opakování zlomu roku 1942. Téměř vše bylo vynaloženo na to, aby se zabránilo ztrátě Kavkazu. Němci navíc vedli útok na Stalingrad profesionálněji a zálohy se tam musely neustále přemisťovat jako do trychtýře Tartaru. Stalin nařídil udržet město na Volze za každou cenu. Ale v podmínkách dominance nepřátelských letadel ve vzduchu se cena ukázala jako neuvěřitelně vysoká.
  Mainstein navíc na rozdíl od Pauluse nikam nespěchal a o vojáky se postaral. V důsledku toho poměr ztrát nebyl ve prospěch Rudé armády.
  Hitler spěchal na Mainsteina, ale mazaný polní maršál věděl, jak uhnout a odolat tlaku.
  Jedním z nejsilnějších typů zbraní se stali "Sturmtigři". Měli extrémně silné bombardéry vrhající projektily o hmotnosti tři sta dvacet kilogramů. Navíc jsou granáty reaktivní a mnohem silnější než houfnice. Můžete je nazvat důstojnou reakcí na "Kaťušu", i když na kolejích. Některé bombardéry byly navíc instalovány i na nákladní automobily, s delším dostřelem.
  Němci používali i vrhače plynu. A samozřejmě proudové bombardéry.
  V prosinci Japonci dobyli téměř celé Mongolsko a přiblížili se k Vladivostoku, částečně obsadili Primorye a Chabarovsk. Ale generál Frost je donutil zastavit.
  Rudá armáda toho využila a zorganizovala sérii protiútoků na německé boky, kterými se pokusila dobýt to, co zbylo ze Stalingradu. I když malá část města se konala na začátku roku 1945. Němci dosáhli v roce 1944 určitého úspěchu, ale nepodařilo se jim dobýt ani Kavkaz a získat ropu z Baku. Pravda, pro vlastní potřebu měli ještě dost rumunštiny, maďarštiny, libyjštiny a kamerunštiny a nigerijštiny.
  Leningrad byl stále pod blokádou. V ní byly předem vytvořeny velké zásoby potravin a munice, aby město přežilo letošní zimu a pokračovalo ve svazování významných sil Wehrmachtu a jeho spojenců.
  Sovětskému vedení se podařilo ve městě Lenin udělat strategické zásoby surovin pro výrobu zbraní. Takže zatímco nacisté nedali příliš mnoho.
  Murmansk byl ale zcela zablokován. Z deseti transportů jedoucích do města jich Fritz vypil devět.
  Sovětské velení se v lednu pokusilo otestovat sílu Němců v centru. Nebylo však možné porazit velmi silnou a vybudovanou obranu. Maximální předstih byl pět nebo šest, v lepším případě ne více než osm kilometrů. A ztráty sovětských divizí byly velmi hmatatelné. Ve většině částí do poloviny složení.
  Část německých sil ale byla odkloněna, což jim umožnilo držet Stalingrad... V březnu sami Němci zahájili ofenzívu na brány Terek. Podařilo se jim prolomit linii sovětské obrany a obklíčit Groznyj a Ordžonikidze, ale u Fritze narazili na linii Vedeno, Šali a dále přes města.
  Samotné město Groznyj vydrželo až do května v úplné blokádě. Stalingrad nakonec padl v květnu. Z města a jeho předměstí, stejně jako továrny na tanky, nezůstaly dokonce prakticky žádné ruiny.
  Německá koalice také skomírala, ale Führer chtěl vítězství. V lednu proběhly první úspěšné testy kotoučového letounu, který dosahoval rychlosti až dvou rychlostí zvuku a vystoupal do výšky 18 kilometrů. V květnu již diskový letoun vyvinul čtyři rychlosti zvuku a vyskočil do výšky 30 kilometrů.
  Ukázalo se však, že nový vůz se všemi svými silnými a dokonce jedinečnými letovými vlastnostmi je náchylný ke střelbě z ručních zbraní a je drahý. Problém se zranitelností byl brzy vyřešen spuštěním laminárního pluhu, což však zvýšilo spotřebu paliva a zkrátilo dobu letu stroje. A samotná disketa v laminárním "kožichu" nemohla vést účinnou palbu.
  Ale počátek éry "létajících talířů" byl položen. Němci navíc získali silný trumf: tanky nové generace třídy "E". Lišily se hmotností podobnou "Royal Tiger" a "Panther" v mnohem hustším a dokonalejším rozložení, nízké siluetě a silném pancíři.
  V sériové výrobě a na bojištích se slušně projevily Panther-2 a Tiger-2 a poté Tiger-3. Poslední vůz s hustším uspořádáním a malou věží měl silný pancíř a motor o výkonu 1080 koní. "Myši" si nikdy nezvykly. Ale modifikace "Panther" - "F" se projevila slušně.
  Sovětské tanky kvůli nedostatku legovacích prvků neměly příliš kvalitní pancéřování a zatím Panther i se 75mm kanónem odváděl svou práci docela dobře. A 120mm šikmý čelní pancíř chránil 85mm sovětský kanón T-34-85 celkem spolehlivě. Možná se však sovětská samohybná zbraň SU-100 ukázala jako důstojný protivník Panthera, který posílil brnění. T-4 byl již mimo výrobu. A z produkčních tanků se Panther ukázal jako nejlehčí.
  První pokrokový ve svém uspořádání byl produkční tank "Lev". Věž tohoto tanku byla posunuta dozadu a převodovka, motor a převodovka byly umístěny v jednom bloku vpředu. V důsledku toho se silueta vozu ukázala jako nízká a pancíř s výkonným 105 mm kanónem je srovnatelný s "King Tiger" a čelo věže je ještě silnější.
  Posunutí věže dozadu dalo "lvu" i tu výhodu, že při pohybu lesem ústí jeho děla s dlouhou hlavní tolik neulpívalo na kmenech stromů.
  Nacisté zkoušeli i jiná schémata a také bombardovali sovětské pozice silnými letouny.
  O postup se pokusilo i Japonsko a nakonec Vladivostok odřízlo od pevniny.
  Němci se v červnu a červenci pokusili prorazit k Moskvě. Sovětská obranná linie se ale ukázala jako velmi silná a nacisté utrpěli kolosální ztráty. Ani tank "Lev" není v ofenzivě zcela adekvátní, především kvůli nedostatečnému pokrytí boků.
  Sovětské velení stále aktivněji používalo zbraň ráže 100 milimetrů. Je jasné, že SSSR nemá prostředky na porážení nepřátelských tanků stejnými tanky, ale protitankové dělostřelectvo lze masivně využít.
  E-100 v původním modelu se ukázal být příliš těžký se 140 tunami as bočním pancířem 120 milimetrů (čelo 240 milimetrů!), i když pod úhlem. Tohle už nestačilo. Nemluvě o tom, že "Myši" jsou ve svém rozložení beznadějně pozadu.
  Ve skutečnosti byl tank "Lev" a samohybná děla - E-10, E-25 vyspělá německá vozidla, kde bylo kombinováno umístění motoru, převodovky a převodovky. Němci však vyráběli spoustu zaostávajících zařízení. Například "Panthers", "Tygři", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" s poměrně vysokými siluetami zaostávajícími ve vývoji.
  "E"-70 také nebylo úplně úspěšné. Ukázalo se, že vozidlo má výkonný 128mm kanón a pokročilé uspořádání, ale vzhledem k touze udržet bojovou sadu nejméně 80 výstřelů a nepřesahující 70 tun se jeho pancéřová ochrana ukázala jako srovnatelná s "králem". Tiger" - model z roku 1944 a neadekvátní pro průlom. "Tiger" -3 je lépe chráněn. Ale na E-70 byl úspěšně testován přeplňovaný motor o výkonu 1200 koní, který umožnil tanku vyvinout na dálnici rychlost 60 kilometrů za hodinu.
  V každém případě německé tanky utrpěly velké ztráty, stejně jako pěchota. Jak zahraniční divize, tak satelity Třetí říše ztratily hodně.
  V polovině srpna Němci postoupili pouze 40-50 kilometrů v centru a nemohli vstoupit do operačního prostoru. A ztráty byly obrovské. V září zahájili nacisté novou ofenzívu na jihu... Za měsíc a půl nejtvrdších bojů se nepřítel probil ke Kaspickému moři a odřízl Kavkaz od země.
  Sovětskému velení se však podařilo zajistit zásobování po moři, ovšem za cenu obrovských škod. V listopadu dosáhl Fritz za cenu obrovského úsilí a velkých škod delty Volhy. V prosinci se frontová linie stabilizovala. Propast mezi kavkazskými frontami a hlavním sovětským územím se zvětšovala. Kromě toho se Japoncům podařilo odříznout Vladivostok, čímž se sovětské město dostalo do obležení.
  Murmansk dokázal navzdory blokádě hrdinně vydržet až do prosince 1945. Ale stejně spadl...
  V roce 1946 bojové akce pokračovaly... Postavení sovětské armádní skupiny na Kavkaze se ukázalo jako extrémně obtížné. Jsou odříznuti od země a hrozí definitivní ztráta Baku.
  Stalin cítil extrémní nervozitu a fyzické vyčerpání. Směrem na Tikhvin se rozvinuly tvrdé boje. Došlo k pokusu zachránit obklíčený Leningrad. V samotném městě už zbývají zásoby jídla na necelý půlrok a potravinové karty byly opět ořezány.
  Nejprve sovětská vojska prolomila frontovou linii, ale poté se nepříteli v početní převaze tanků podařilo provést protiútok a část sovětských jednotek dokonce odříznout. Únor proběhl v krutých bojích jak na severu, tak na jihu, kde sovětská vojska zkoušela nepřítele a snažila se dobýt zpět Stalingrad. A to se částečně povedlo. Sovětské tanky vtrhly do města, ale nacisty se jim odtud bohužel vyhnat nepodařilo.
  Ale vypukla třetí bitva o Stalingrad. Sovětská vojska dosáhla u Voroněže poměrně velkých úspěchů. Ale i tam Fritz pomocí velkého počtu tankových jednotek a jejich technologické převahy dokázal situaci obnovit. V březnu se do bojů začaly zapojovat vrtulníky ve tvaru disku a letadla ve tvaru disku. Němci poněkud vylepšili létající talíře a mohli s nimi podnikat raketové útoky na sovětské pozice. Disketa ale v praxi nesplnila očekávání jako zázračná zbraň.
  Stejně jako se ukázalo, že balistická střela von Braun je příliš drahá a má nízkou přesnost pro její aktivní použití v bojových operacích.
  Němci ale měli bezocasé proudové bombardéry schopné nést až deset tun nákladu, létající na vzdálenost až 16 tisíc kilometrů (!).
  Sovětské proudové letectvo bohužel stále zaostávalo a nepřítel ovládl vzduch téměř úplně. Letadla s vrtulovým pohonem každopádně nemohou v letových vlastnostech z principu překonat proudová letadla. A náš vlastní vývoj byl příliš pozdě. A přechod z vrtule na proudový letoun je příliš bolestivý.
  A piloty je třeba přeškolit a prodloužit dráhy a připravit speciální druh paliva. No, samotné motory se teprve testují a ladí!
  Němci byli odkloněni na Stalingrad... Kupodivu Třetí říši a celé koalici došel dech a Rudá armáda byla jako pták Fénix. Duben i květen proběhly v krutých bojích u Stalingradu. A dokonce i v červnu se Rudá armáda stále pokoušela o postup a nepřítele sevřela. Ale v červenci, navzdory horku, se nacisté přesto pohybovali podél pobřeží Kaspického moře směrem na Baku. Pokrok byl extrémně pomalý. V průměru 1,5 kilometru za den. Dagestán praskl... Sovětské jednotky rozdrtily Fritze a jejich spojence ve všech azimutech.
  Porazili nepřítele jak ve středu, tak na severu. Nesměli do Archangelska... Ale v září se tempo německého postupu na Kavkaze zrychlilo. Síly kavkazského uskupení byly vážně vyčerpány a moře deseti transportérů se plavilo za podmínek dominance nepřátelských letadel ve vzduchu o síle dvou nebo tří. Na konci října přesto nacisté vstoupili do Ázerbájdžánu. A v listopadu postoupili do Baku. A na začátku prosince se Fritz spojil s Turky v Gruzii ...
  Ještě před březnem došlo k bitvám na Kavkaze a Jerevan obecně vydržel až do června 1947.
  Celou zimu se Rudá armáda neúnavně snažila o postup. Silně poplácali koalici. Přestože Japonci nakonec v dubnu obsadili Vladivostok, umožnilo to SSSR jen pevněji se usadit za Amurem.
  Rudá armáda sice svými útoky v zimě a v březnu nedosáhla hmatatelných úspěchů, ale koalice udělila spravedlivou lekci. Uvnitř zemí německých satelitů se situace stále více vyhrocovala. Lidské zdroje byly vyčerpány a ztráty byly obrovské. Ekonomická zátěž se stávala neúnosnou. I úspěchy na frontách těšily Evropana na ulici čím dál méně. Touha po míru sílila a sílila.
  Hitler ale tvrdošíjně chtěl skoncovat se SSSR. I když kalkulace, že Rudá armáda po ztrátě Baku ztratí bojovou účinnost, se nenaplnily. V roce 1946 vyrobil SSSR rekordní počet zbraní - asi 60 tisíc letadel a 40 tisíc tanků a samohybných děl, 250 tisíc děl a minometů. Ano, sovětské letectví je hlavně stíhačka Jak-9, útočný letoun IL-2, který se dosud nevyráběl. Jak-3 a LA-7 byly vyráběny v malých množstvích. Stále ve výrobě PE-2 a TU-3. Ano, letectví lze proti nepřátelským tryskovým monstrům považovat za zastaralé, ale je. Stejně jako T-34-85, IS-3 a SU-100 je zbytek vozidel v malých množstvích.
  A v roce 1947 začal T-54 vstupovat do služby, což mělo skoncovat s kvalitativní převahou německé techniky. T-54 o hmotnosti 36 tun samozřejmě nemohl být silnější než všechny nepřátelské tanky, ale mohl dobře konkurovat Pantherům a Tigerům.
  Hlavním německým tankem byl "E" -50, nazývaný "Lion" -3. Auto podobné "Lvu", ale se silnějším motorem o výkonu 1200 koní a tlustým pancířem. S hmotností 75 tun se tloušťka bočního pancíře německého tanku zvýšila na 140 mm a čelo bylo 240 mm s kanónem 105 mm a délkou hlavně 100 el. Tím hlavním by se měl stát nový německý vůz. Je lepší než sovětský ve výzbroji a pancéřování, ale je více než dvakrát těžší.
  T-54 se však teprve začíná vyrábět.
  Léto roku 1947 je ale ještě horké. Němci se znovu snaží zaútočit na Moskvu. Probijí se také do Saratova. Boje se protahují až do pozdního podzimu. Fritzovi se stále daří dobýt Saratov. Ale v moskevské oblasti se jim podařilo postoupit maximálně na šedesát až sedmdesát kilometrů. Jak Ržev, tak Vjazma, ačkoliv byl z poloviny obklíčen, zůstaly se SSSR.
  Moskva není dobyta a nacisté a jejich brutalizovaná koalice musí čelit zimě v zákopech. Tentokrát sovětské velení zachraňuje lidi a hromadí síly. Zejména tank T-54. A 31. prosince 1947 byl úspěšně testován MIG-15, který by měl ukončit německý monopol na proudová letadla ve vzduchu.
  Pravda, v únoru 1948 padl Leningrad po dlouhodobém obléhání. Velmi těžká rána pro prestiž sovětské moci.
  Pozice SSSR v květnu 1948 se beznadějně přeskupuje. Němci a jejich koalice ovládají Kavkaz, pak Volhu po Saratov a Tambov s Voroněží. Pak východně od Orla, téměř vedle Tuly, pak ve Vjazmě a poblíž Sama Rževa až do Archangelska.
  Co jiného se tedy v takové situaci dá dělat? Navíc Japonci ovládají celé Primorye podél řeky Amur a zajali jediného spojence: Mongolsko.
  A během sedmi let války byly ztraceny pozemky, na kterých před okupací žila minimálně polovina obyvatel SSSR a možná ještě víc. Během sedmi let války ztratila Rudá armáda nenávratně nejméně dvacet milionů vojáků a důstojníků. Nepočítaje ty, kteří byli zraněni nebo zmrzačení. Nepočítaje obrovské ztráty a z masivního bombardování, ostřelování a hladovění.
  I když vezmeme v úvahu evakuované rodiny, neměl Stalin pod kontrolou více než sto milionů pracovních sil, pravděpodobně, možná méně. Z nich je každý pátý povolán do armády. Asi dvacet milionů různých vojáků. Ke strojům bylo povoleno dávat děti od pěti let, důchodce a invalidy první a druhé skupiny.
  Země je extrémně mobilizovaná. Vydání zbraní v roce 1947 se jen mírně snížilo... Takže na konec se zemí Sovětů je zatím velmi brzy!
  Sám Stalin si to v žádném případě nemyslel. Ano, a Hitler chtěl také zmáčknout Rusko - získat vše najednou! Takže žádný kompromis nebyl.
  V létě zahájili Němci novou ofenzívu proti Moskvě. Stále doufali, že se jim podaří rozbít hlavní město a ukončit SSSR. Ze strany Rudé armády kryly Moskvu více než tři miliony vojáků a milicí. Byli vyzbrojeni dvanácti tisíci tanky a samohybnými děly. Pravda, T-54 je jen asi pět set, bojovaly hlavně T-34-85 a SU-100. IS-3 byl v té době již vyřazen z výroby. Tanků IS-4 se vyrábí velmi málo kvůli technologické nespolehlivosti tohoto mastodonta. Bylo vyrobeno šest tanků IS-7, ale toto vozidlo se nedostalo do sériové výroby. I když asi marně. Mohla proniknout se svým 130mm kanónem 240mm pancířem 75tunového Lion-3. Je pravda, že Němci měli pokročilejší tank "Royal Lion" o hmotnosti 100 tun s motorem o výkonu 1800 koňských sil a 128 mm s velmi dlouhou hlavní zbraní s počáteční rychlostí střely 1260 metrů za sekundu.
  Ale Stalin nějak vychladl na těžkou techniku a preferoval: ještě lepší, malý, ale vzdálený.
  Ale na druhou stranu, čtyři bojovníci: Zoja, Victoria, Elena, Nadezhda si to nemysleli. A právě dostali tank IS-7 pod svou kontrolu. Navíc a na čísle sedm. Čtyřka si tedy toto auto vyrobila na vlastní náklady. Dívky našly zlaté cihly na Sibiři a darovaly je do fondu ministerstva obrany. A teď si chtěli z tohoto nádherného stroje vystřelit.
  A významný den 22. června 1948 právě přicházel. Hitlerova vojska právě vedla obyvatelstvo, snažila se obejít a obklíčit sovětské město Ržev.
  A čtyři dcery ruských bohů Demiurga se jako vždy v kritické chvíli pro Rusko rozhodly zasáhnout! Vždyť svou vlast, Rus, zachraňují vždy ve správný čas a na správném místě!
  
  
  
  
  POKUD NEBYLA OCELOVÁ SPOJKA
  Obecně, kupodivu, ale ve většině paralelních vesmírů byl průběh druhé světové války a Velké vlastenecké války pro Rusko ještě horší než realita. Možná proto, že fašistický režim, který ovládl Evropu, měl mnohem větší potenciál, než byl schopen realizovat. Kombinace brutálního totalitarismu a tržních prvků ekonomiky je účinnější než liberální kapitalismus Západu a centralizovaný, byrokratický stalinistický model. Naštěstí z řady důvodů, objektivních i subjektivních. Včetně velkého štěstí nemohli nacisté použít své trumfy.
  Tolik německých špionů selhalo jen proto, že Němci používali v dokumentech nerezovou škrabku a Rusové jednoduché železo? A jak taková maličkost rozhodujícím způsobem ovlivnila průběh války?
  V každém případě existoval paralelní vesmír, kde již v říjnu 1941 tuto skutečnost náhodou objevil jeden velmi žíravý zpravodajský důstojník. Pravé sovětské dokumenty a falešné německé dokumenty zvlhly a ... Na sovětských dokumentech je kancelářská sponka zrezivělá a je to znát, ale ne na německých.
  Zde je maličkost a její vliv na průběh Velké vlastenecké války se ukázal být velmi významný.
  Když se vyhnuli neúspěchům a pracovali pod kontrolou německých agentů, objevili významné důkazy o tom, že sovětská vojska připravovala ofenzívu u Stalingradu. Tak přesvědčivé, že s tím tvrdohlavý Adolf Hitler souhlasil a dal rozkaz přeskupit nacistická vojska stojící na Volze. A na tom záleželo.
  Jestliže během operace Ržev-Sychov nedokázala Rudá armáda, disponující více než dvojnásobkem sil než Wehrmacht, prorazit německou obranu, pak u Stalingradu byl poměr sil pro nacisty příznivější.
  A počasí 19. listopadu 1942 útočným operacím nepřálo. Letecká, zejména útočná letadla nemohla vzlétnout a dělostřelecká příprava měla jen extrémně omezený dopad na rozvinutou nepřátelskou obranu. Sovětské jednotky, jdoucí do útoku, uvízly. Ani zprovoznění tankových sborů nemohlo prolomit díru v nacistické obraně.
  Ve směru Ržev-Sychovskij se rozvinuly nelítostné boje. Pokračovali i v Novém roce. Teprve poté, když utrpěly vážné ztráty, sovětské jednotky v obou směrech pozastavily svou ofenzívu. Hitler se držel Volhy, ale Němci začali být v Africe biti. Churchill nazval Montgomeryho ofenzívu v Egyptě: konec začátku. Řekl také, že nyní spojenci pouze vyhrají.
  Rommel měl totiž i přes pokračující přesun velkých sil do Afriky smůlu a jeho armáda snášela porážku za porážkou. K zajištění vedení války na dvou frontách musela Třetí říše v únoru 1943 vyhlásit totální mobilizaci.
  Navíc nebyly naplněny hlavní cíle operace Blau. V zimě 1942-1943 se však Wehrmachtu na rozdíl od skutečné historie podařilo vyhnout se vážné porážce na východě. Na konci ledna sovětská vojska obnovila ofenzivu v centru: třetí operaci Ržev-Sychov a poblíž Stalingradu. Ale prorazit nepřítele sedícího v pevné obraně není dobrý nápad. Boje připomínaly první světovou válku. Protáhlý, polohový. Když ten, kdo útočil, ztratil víc než ten, kdo se bránil.
  Operace "Iskra" k deblokaci Leningradu byla odložena. Stalin chtěl co nejrychleji odříznout římsu Rževa a porazit nepřítele u Stalingradu. Němci, vzpomínající na poučení z loňské zimy, se aktivně bránili. A zatím se jim daří odrážet nápor sovětských vojsk. Jak se ukázalo, když jsou Fritz připraveni, není snadné prolomit jejich obranu. A kvalita německých ozbrojených sil je stále na vrcholu.
  Ofenzíva sovětských vojsk trvala až do konce února, ale neuspěla.
  Začátkem března se sovětské velení pokusilo o ofenzivu ve směru Voroněž. Po počátečních úspěších se Rudá armáda dostala do protiútoku Mainsteina. Velké sovětské síly byly obklíčeny a byly nuceny se v bitvě vrátit. Ztráty zejména v technice se ukázaly jako velké a Němci se svými spojenci se v tomto směru dokázali prosadit a zcela dobyli Voroněž a její předměstí.
  Při Mainsteinově protiútoku se do bitvy poprvé zapojili "Panteři" a masivně "Tygři". Nové tanky částečně odůvodnily vložené naděje. Při správném použití převyšovaly počet sovětských vozidel v nadcházející bitvě.
  Přišlo jarní tání a na východní frontě zavládl klid. V Tunisku zahřměly nelítostné boje.
  Fuhrer se snažil za každou cenu udržet oporu v Africe. K tomu se nacisté dokonce rozhodli pro bezprecedentní krok. Dali Francovi ultimátum: buď nechal německé jednotky jít na Gibraltar, nebo byl svržen, jako vláda Vichy. Generalissimus se zalekl a souhlasil. Zároveň se obrátil na vlády Británie a Spojených států s plačtivou prosbou: nevyhlašujte válku Španělsku, protože se tak nestalo z jeho vůle!
  15. dubna 1943 Němci zahájili útok na Gibraltar a hodili tam nejnovější "Tygry" s "Pantery". Pevnost padla pod údery stovek tanků během dvou dnů. Paulus, odvolaný z východní fronty, velel útoku. Je ironií, že Němci dokázali dobýt poslední čtvrti, domy ve Stalingradu a továrny ve Stalingradu, teprve 1. dubna 1943. Paulus se tak částečně rehabilitoval a dostal hodnost polního maršála a meče k dubovým listům rytířského kříže navíc.
  Dobytí Gibraltaru zablokovalo Britům a Američanům přístup ze západu do Středozemního moře. A kromě toho byli sami nacisté schopni napadnout Maroko na nejkratší vzdálenost a odklonit část spojeneckých sil z Tuniska.
  Nápor na tuniské předmostí zeslábl a poté byl Rommel znovu převelen. Hitler se rozhodl prozatím zmrazit vojenské operace na východě a pokusit se ovládnout Středozemní moře.
  Vyčkávací taktiku začalo dodržovat i sovětské velení. Tak to dělal Stalin v reálné historii, a tak se rozhodl jednat nyní. Nechte kapitalisty vykrvácet sami blázny. Ať se navzájem mlátí a my nabereme sílu a udeříme, až nám konečně dojde pára.
  Němci stále drželi sever Tuniska a jednotky pod velením nového polního maršála Pauluse postupovaly na Casablancu. Američané se střetli s Tigers a Panthers. Ukázalo se, že jejich Sherman byl proti takovým tankům slabý, stejně jako modernizovaný T-4.
  A Churchill po třech měsících váhání přesto vyhlásil válku Španělsku. Do této doby však Němci již zajali celé Maroko a napadli Alžírsko. Básník pro Franca nebyl šok. 25. července dobyly německé jednotky hlavní město Alžíru a zasadily Britům drtivou porážku. Úspěch byl usnadněn protiútokem od Rommela a náhlou porážkou a vyloděním Kissilringu na Maltě.
  Východní fronta byla stabilní a klidná. Stalin, jehož jednotky utrpěly v předchozích bitvách těžké ztráty, doplnil Rudou armádu. Němci také vytvořili nové divize a přenesli je přes Gibraltarský průliv do Středozemního moře.
  Aktivita německých ponorek vedla k tomu, že tonáž americké a britské flotily začala klesat. A to také nepřispělo k úspěchu v bojích o největší jižní moře v Evropě.
  Hrozivá situace ve Středozemním moři vedla k tomu, že se Churchill 6. srpna rozhodl přistát ve Francii. Operace ale probíhala za nepříznivých povětrnostních podmínek a byla špatně připravena.
  10. srpna se Rommel a Paulus spojili a vytvořili mohutný kotel na východě Alžírska. A 19. srpna již Mainstein, zákeřný mistr pastí, odřízl spojenecké jednotky od pobřeží.
  K úspěchu Fritze přispěla nerozhodnost Američanů, kteří považovali vylodění ve Francii v roce 1943 za předčasné, a akutní nedostatek vyloďovacích člunů. Na východní frontě klid. Kromě toho se uvolnění letectví v roce 1943 v Německu více než zdvojnásobilo a přesáhlo třicet dva tisíc letadel ročně - naštěstí měli Němci více pracovních sil a kontrolovaného území, než byla realita. A nová vozidla Focke-Wulf se silným pancéřováním a zbraněmi, stejně jako 30mm děla, způsobila spojeneckému letectví příliš velké škody.
  Katastrofa v Alžírsku a ve Francii způsobila, že srpen 1943 byl pro spojence skutečně černým rokem.
  Stalin byl dokonce potěšen takovými úspěchy. Ale Churchillovi praskla trpělivost. Na východě prakticky ustaly i letecké boje a aktivita partyzánů se snížila. Němci tvořili stále více sborů bývalých sovětských občanů a vytvářeli dokonce jakési loutkové místní samosprávy. Takže v Africe už bojovaly samostatné brigády místních nacionalistů z východu.
  Bulharský car Boris také poslal tři nejlepší divize do Tuniska, zřejmě v naději, že si získá nějaké kolonie na černém kontinentu.
  V září zahájil Rommel velkou ofenzívu v Egyptě. S využitím kvantitativní a kvalitativní převahy sil se mu týden po signálu k útoku podařilo dobýt Tripolis.
  Britové a Američané utrpěli porážku za porážkou v Libyi. Za těchto podmínek Churchill oznámil zastavení dodávek jakékoli pomoci bolševickému SSSR a požadoval okamžité zintenzivnění nepřátelských akcí. Stalin předstíral, že ignoruje ultimáta. I když se samozřejmě prováděly přípravy na útočné operace. Ale Koba byl mazaný a dokonce se pokusil otestovat půdu pro separátní mír. Jeden do konce září obsadili Němci Libyi úplně, včetně Tolbuku, a dokonce pronikli do Egypta do Alexandrie.
  Paulusovi se podařilo obejít, nejdůležitější anglický opevněný bod, a vydat se na jih k Nilu. Ve skutečnosti to znamenalo katastrofu pro Británii v Egyptě. Dále se Němci mohli vydat k Suezskému průplavu a do Iráku a tam to nebylo daleko do Baku.
  Zdržení se stalo nebezpečným a Stalin vydal rozkaz k obnovení útoku na Ržev, stejně jako k dobytí Stalingradu a zároveň k rozdrcení nepřítele na severním Kavkaze.
  To znamená, že v říjnu se okamžitě obnovily nepřátelské akce ve třech směrech. A v listopadu také na Leningradském.
  Nebylo však snadné prorazit nepřítele, který byl dobře zakopaný a měl silné těžké tanky "Panther" a "Tiger". Sovětské jednotky čelily hluboké poziční obraně. A v obraně se nové německé tanky a samohybná děla chovaly dobře.
  V říjnu a listopadu tedy nedošlo k žádným výrazným pokrokům. Ledaže by se německá ofenziva podařilo na Suezském průplavu zastavit. A pak jen dočasně... Paulus a Rommel však obrátili své jednotky na Súdán. A začali ovládnout Afriku.
  Wehrmacht ještě není připraven k útoku v zimě.
  Kromě toho Fritz vkládal velké naděje do "Panther" -2 jako pokročilejšího stroje a "Tiger" -2 a "Lion".
  Winter pominul pokusy Rudé armády prorazit obranu Fritze. Nikde však nebylo možné dosáhnout větších úspěchů. I když došlo k průlomu, nepřítel obnovil situaci protiútokem.
  A situace se zhoršila. V Británii na pozadí vojenských porážek vznikla politická krize. Churchillův kabinet vyslovil nedůvěru. Ale jak by to mohlo být jinak, kdyby moudřejší Paulus vyřadil Anglii ze Súdánu a Etiopie.
  Nová vláda nabídla Německu separátní mír. Vzhledem k větším ztrátám USA z německé ponorkové flotily to nevadilo ani Rooseveltovi. Navíc jeho pozice v Americe byla otřesena. Ano, a Japoncům se podařilo vyhrát pár malých vítězství a zpomalit americký postup. Tak, že hledisko - naše bouda triumfovala na kraji.
  Hitler však zpočátku kladl přehnané podmínky. Pak se Francouzské země a Egypt staly kompromisem, stejně jako se vrátila dříve patřící Itálii. Súdán také přechází do vlastnictví Třetí říše, ale Suezský průplav je provozován společně.
  Když tedy Fuhrer rozvázal ruce na Západě, vrhl všechny své síly na Východ. Nacistická ofenzíva proti Moskvě začala v květnu. Díky francouzským a britským koloniím měla Libye již dostatek ropy a Hitler chtěl co nejrychleji vyhrát.
  Navíc Türkiye také otevřelo druhou frontu.
  Rudá armáda však již v bojích o sovětské hlavní město prokázala neuvěřitelnou výdrž a hrdinství. Tempo německého postupu v průměru nepřesáhlo jeden kilometr za den. Do konce srpna mohli nacisté postoupit maximálně o sto kilometrů s průlomovou šířkou něco málo přes tři sta.
  Přiblížili se k Moskvě, ale narazili na obrannou linii Mozhaisk. Byly to skromné výsledky. Sovětské jednotky navíc neustále přecházely do protiútoku nepřítele. Do bojů se zapojily nové sovětské tanky T-34-85 a IS-2. Nedá se říci, že by Němci úplně ztratili své přednosti, ale Rudá armáda nestála na místě, stejně jako věda!
  Objevily se nové sovětské stíhačky Jak-3 a LA-7, schopné konkurovat německým vrtulovým letounům. Pravda, nepřítel má na oplátku velmi silné reaktivní trumfy. ME-262 a HE-162 neměly na světě obdoby. Hitler také rozhodl o zákazu výroby a vývoje tanků lehčích než padesát tun. V důsledku toho byly T-4 a Panther vzdány. Ukázalo se, že "Panther" -2 má hmotnost 50,2 tuny a výkonnou zbraň s motorem o výkonu 900 koňských sil. "Královský tygr" a "lev" a úplně mává monstra pod 70 tun. Sovětská auta podle stranického výnosu nepřesáhla hmotnost 47 tun.
  Když nacisté nedokázali dobýt Moskvu, obrátili svou pozornost k Leningradu. Toto město je velmi získalo. Masivní ostřelování začalo v září. Zúčastnily se jich také děla ráže 1000 milimetrů a okřídlené projektilové roboty.
  Hitler nařídil dobýt Leningrad za každou cenu.
  V září října se městu podařilo odrazit tři útoky. Němci však dokázali postoupit z deseti na dvacet kilometrů a také dobýt předmostí Peterhof. Místy jejich jednotky vnikly do města a zhoršovaly operační situaci skupiny. V listopadu 1944, po vítězství nacistů v parlamentních volbách, vstoupilo do války proti SSSR i Švédsko.
  Aktivně propagovala slogan: pomsta za porážky od Petra Velikého a Alexandra. Na frontu dorazily nové švédské divize a společně s Finy zahájily útok na město ze severu. A nacisté obnovili útoky mimo jiné pomocí Sturmtigerů a ještě výkonnějších Sturmausů a také tanku E-100, prvního sériově vyráběného monstra na světě přesahujícího sto tun.
  Navzdory masivnímu hrdinství a odolnosti sovětských vojáků a milicí, stejně jako zoufalé diverzní protiofenzívě proti Novgorodu, se jim nepodařilo město zachránit. Poslední čtvrtletí však připadlo až na 27. ledna 1945, což ukazuje příklad bezmezné odolnosti. A samotné město vydrželo celý blok: 1270 dní! Pravděpodobně nejdelší blokáda města v moderních válkách.
  Přestože Němci a jejich spojenci utrpěli obrovské ztráty, cíle se částečně podařilo splnit. Druhé největší a nejdůležitější sovětské město padlo a nejmocnějšímu nepřátelskému uskupení byly rozvázány ruce.
  V zimě byly boje zuřivé. Němci používali s hlavními sériovými proudovými letouny. Proti nim neměl SSSR žádnou paritní moc. To ztěžovalo dosažení výhody ve vzduchu. Tam naopak dominoval nepřítel. Stejně jako doposud si německé tanky zachovaly své přednosti. A dokonce je zvýšil s příchodem řady "E".
  Tanky řady "E" měly ve srovnání s "Tygry" a "Pantery" hustší uspořádání, nízkou siluetu a v důsledku toho mnohem silnější pancíř pod úhlem.
  Odpovědí sovětské vědy byl zatím pouze IS-3, silnější ochrana čela věže. T-54 se stále vyvíjel a T-44 už nebyl úspěšnější.
  V květnu 1945 však Hitler své plány změnil. A omezil se na jednotlivé útoky a provedl hlavní ofenzívu na Kavkaze. Tam bylo pohodlnější bojovat. Takže po dobytí Stalingradu se ukázalo, že zásobování sovětského uskupení je obtížné. V únoru navíc sovětská vojska uštědřila Osmanům těžkou porážku v Zakavkazsku, přinutila Turky uprchnout z Jerevanu a osvobodila oblast Kars.
  Němci prolomili obranu a procházeli podél Volhy a dosáhli Kaspického moře. Groznyj padl 15. června po urputných bojích, Suchumi 23. června, Zugdidi 29. června téhož měsíce. Tbilisi bylo dobyto na konci července spolu s Kutaisi. V srpnu fašističtí supi konečně dobyli Dagestán a také Poti a odešli ze severu do Arménie. V září se spojili s Turky a začal útok na Baku. Klíčové město vydrželo až do 6. listopadu 1945. Samostatné boje v horách, zejména v Jerevanu, se protáhly až do konce prosince.
  Ostré boje probíhaly i v centru. Němci se dokázali přiblížit k Tule a dokonce dobýt Kalinina, ale pak byli zastaveni. Přesto se frontová linie blížila a od hlavního města už nebylo místy víc než osmdesát kilometrů.
  Rok 1946 začal horkou zimou. Sovětské velení, které chtělo zabránit německé ofenzívě, se zoufale vrhlo na nepřítele.
  Bohužel, ve vzduchu se výhoda nepřítele jen zvýšila. Proudové letouny Luftwaffe, bohužel, vše bylo vylepšeno. Objevily se nové modifikace ME-262, včetně té ultra-vysokorychlostní. Také silný proudový stíhač TA-183, pokročilejší se šikmými křídly NE-262, a skutečné mistrovské dílo letecké konstrukce ME-1010 s řízenými šikmými křídly.
  A v SSSR zůstal Jak-9 hlavním stíhačem. Kdysi nový, ale dnes zjevně zastaralý stroj.
  Luftwaffe má ale i Yu-287 a objevil se i proudový bombardér Yu-387, TA-400, TA-500. A proudové útočné letouny. A HE-377 je reaktivní a HE-477 je také reaktivní a víceúčelový.
  A řada E-70 s tanky vážícími jako King Tiger, ale s mnohem silnější ochranou.
  A pyramidální tank zobrazený v kovu k Führerovým narozeninám 20. dubna 1946 se stal skutečným mistrovským dílem. Hitler mu osobně dal jméno "Imperiální lev".
  Vůz měl podobu podlouhlého zploštělého jehlanu s malými válečky pokrývajícími celé dno nádrže. Tím pádem neměl paletu, což výrazně zvýšilo průchodnost. Tank navíc neměl střechu a jeho pancíř ze všech úhlů měl vysoký úhel racionálního sklonu. Vůz o hmotnosti 99 tun byl vyzbrojen 128mm protiletadlovým kanónem s dlouhou hlavní 100 EL, měl motor o výkonu 1800 koní a čelní pancíř 300 milimetrů. Navíc jsou desky ve velkých úhlech racionálního sklonu, v první přední polovině a 250 milimetrů ve druhé nakloněné polovině. Ukázalo se tedy, že jde o nejvýkonnější tank na světě, neprostupný ze všech palebných stanovišť a při útoku bombami shora.
  Fuhrer okamžitě nařídil, aby byl co nejdříve uveden do výroby a zároveň vznikla útočná modifikace s houfnicí a pumovým odpalovačem.
  Nacisté se tedy zásobili, měli být poraženi. Ale bohužel byl chycen velmi tvrdohlavý a technicky silný nepřítel. A na konci května, podle tradice, když silnice oschnou, začala ofenziva.
  Fritz se pokusil obejít Moskvu a Tulu. Bitvy byly v plném proudu bezprecedentního napětí a rozsahu. Ale sovětská vojska byla hodna být nazývána neporazitelnými. Po tři měsíce nepřetržitých bojů byli nacisté schopni pouze obklíčit Tulu a jít do Kašiny a přiblížit se k Moskvě ze severu, přičemž částečně přerušili komunikaci. Bojovalo se již v ulicích samotného města.
  Stalin opustil hlavní město a evakuoval se do Kuibyshev. Nacisté ale v červenci zahájili ofenzívu proti Saratovu. Toto město padlo 8. srpna. Vzhledem k tomu, že Kujbyšev byl nyní nebezpečně blízko frontě, přesunul tento vrchní velitel své velitelství do Sverdlovska. Boje v Moskvě pokračovaly až do září. Kashira padla 18. Začátkem října bylo hlavní město SSSR téměř obklíčeno a 29. po urputných bojích padl i Kujbyšev. Němci navíc dobyli Gurjev a Uralsk.
  Listopad prošel hroznými bitvami. 7. listopadu Fritz prorazil do Kremlu, ale byl zahnán zpět zoufalým protiútokem. A během této bitvy zemřel úřadující velitel Moskvy, maršál Rokossovskij!
  A slavný sovětský pilot Kozhedub sestřelil 100. německé letadlo a stal se tak prvním sovětským člověkem, kterému byl čtyřikrát udělen titul Hrdina SSSR. A také 7. listopadu 1946.
  4. prosince se blokádní okruh kolem Moskvy definitivně uzavřel. Ale hlavní město a zbytky jeho hrdinské posádky bojovaly až do pravoslavných Vánoc 7. ledna 1947.
  Útok na hlavní město vedl Mainstein. Za to mu byl po Hermannu Goeringovi udělen druhý Řád velkého kříže Železného kříže.
  Ale válka ještě neskončila. Stalin ze Sverdlovska slíbil pokračovat v boji. Němci byli také dost vyčerpaní. Na jihu se jejich jednotky přiblížily k Penze a Uljanovsku a zastavily se. V březnu zahájili Sověti protiútoky. Ale v dubnu byli stále nuceni opustit Rjazaň. A v květnu nacisté obklíčili město Gorkij a probili se na jih do Kazaně. V červnu Fritz dobyl Orenburg a přiblížil se k Ufě. Odpor Rudé armády slábl, morálka upadala a začaly masové dezerce. Ty ovšem byly vždy, ale po pádu hlavního města mnohonásobně zesílily. Nikdo už netouží zemřít pro Stalina. Ale na druhou stranu lidé bojovali proti fašismu za svou vlast.
  Autorita sovětské vlády také klesla. V červenci Němci pronikli do Sverdlovska. Stalin a jeho družina odjeli do Novosibirsku. Na Uralu byly boje v plném proudu až do srpna ... Němcům bránila délka komunikace a aktivní akce partyzánů. Další válka už ale ztratila smysl.
  Stalin však stále v něco doufal. Němci vtrhli do Tobolska v září. Ty ale zdržely přívalové podzimní deště. Blížící se zima zastavila ofenzívu na Sibiři, ale nacistům se podařilo dobýt celou Střední Asii. V zimě si na Novosibirsk netroufli. Onemocněl ale i Stalin, který se přestěhoval do teplejšího Vladivostoku.
  Přišel rok 1948. Nacisté už byli vyzbrojeni disketami. Kromě toho se objevily kompaktnější nádrže na proudových motorech. Ve skutečnosti poté, co se oteplí, zbývá přesunout se vítězným pochodem a obsadit města.
  Berija ale otrávil již vážně nemocného Stalina a nabídl Třetí říši kapitulaci pod podmínkou zachování sovětské moci na Sibiři.
  Hitler, který byl sám zatraceně unavený válkou, téměř souhlasil, ale pro začátek dobyl Novosibirsk v květnu 1948. A kapitulace byla podepsána 22. června 1948 v symbolické datum - přesně sedm let od útoku na SSSR. Tak skončila druhá světová válka. Spojené státy porazily Japonsko v roce 1945 a vyzkoušely atomovou bombu. Takže Führer nemá co zasahovat přes oceán.
  Berija však nevládl dlouho. Nejslavnější sovětské eso, letecký maršál, sedminásobný hrdina SSSR Kožedub bude moci provést vojenský převrat a svrhnout neoblíbeného předsedu GKO. Berija a řada jeho kompliců byli zastřeleni. V samotné Třetí říši v březnu 1953 vlastenci zabili Hitlera. A Goering zemřel na zneužívání drog o něco dříve, zatímco Himmler byl zastřelen kvůli podezření ze spiknutí.
  Mezi SS vedenými Schellenbergem a ozbrojenými silami s Generalissimem Mainsteinem se rozpoutal tvrdý boj. Vše se zvrhlo v občanskou válku. V důsledku toho se Třetí říše zhroutila. A okleštěný SSSR začal postupně obnovovat svůj vliv. Historie šla opět ve spirále. Fantastický vzestup Německa, nabobtnalého náhle než říše Čingischána, pak smrt hlavního vůdce - chaos a zánik.
  A postupným shromažďováním knížectví se hlavním městem stalo pouze město Bajkalsk. SSSR, rozdělený na mnoho provincií s loutkovými provinciemi vytyčenými Němci, se opět sjednotil. Největším vítězstvím byla anexe Moskvy, která shodila nacistické jho. Pravda, Ukrajina, Bělorusko a pobaltské státy, stejně jako Gruzie, Arménie a Ázerbájdžán si zachovaly svou suverenitu. Po rozpadu Třetí říše se Spojené státy staly světovým hegemonem. I v Číně byla ustavena proamerická vláda.
  Ale postupně se Nebeská říše stávala stále více nezávislou. V SSSR byla po faktické diktatuře Kožeduba ustanovena v podstatě prezidentská ústava, ale s omezením moci na dvě období. Volby se konaly na alternativní bázi a post prezidenta se jmenoval jinak: lidový předseda.
  Země měla smíšenou a prosperující ekonomiku.
  Ale tady je návod, jak se historie změnila z jedné kancelářské sponky. Prohráli druhou světovou válku, ačkoli bojovali statečně. A výsledek byl katastrofální. Navíc Německo dokázalo získat velikost jen na chvíli.
  Ano, a Spojené státy postupně ztrácely vliv, svět se stával multipolárním, což znamená, že je v něm stále větší chaos. Na druhou stranu je méně pořádku. A stejně jako v současném jednadvacátém století.
  Proč lidstvo tak přitahuje fragmentace a chaos?
  
  
  TROTSKY MÍSTO STALINA
  Tuchačevského tažení proti Varšavě se ukázalo jako neúspěšné, především vinou Stalina - který místo toho, aby kryl jižní křídlo rudých vojsk postupujících na Varšavu. obrátil první jezdeckou armádu do Galicie. Navíc, navzdory velkým silám, které byly pod velením Josefa, se mu podařilo porazit Poláky. Rudá armáda prohrála i bitvu u Varšavy. Poláci zahájili protiofenzívu, obsadili území včetně Slutska a na několik dní dokonce obsadili Minsk.
  Západ se však poté neodvážil financovat další krvavou bitvu s bolševiky. Varšava uzavřela mír a občanská válka rychle skončila.
  Existuje ale i alternativní běh dějin a jeden z mnoha paralelních vesmírů. Tam Lenin nařídil odstranění Stalina, který nebyl příliš nadaný ve vojenských záležitostech a vrtošivý, z velení na jižním křídle a nastolil jednotu velení Tuchačevského, přičemž zachoval První kavalérii Buďonného.
  V tomto případě neprošel pokus o protiútok z jihu Varšavy a inspirovaná Rudá armáda v urputném boji zvítězila. Hlavní město Polska padlo. Poté, co v něm chvíli stál a učil další posily, se Tuchačevskij přestěhoval do Lvova a Krakova.
  Ještě nějakou dobu probíhaly boje proti Wrangelovi a další ofenzíva na Krym. Poté Rudá armáda obsadila pobaltské státy na severu a osvobodila Ázerbájdžán, Arménii a Gruzii na jihu. Nastal dočasný klid. Sovětské Rusko potřebovalo odpočinek a dočasný oddech, který se stal NEP. Ale Trockij stále trval na návratu všech zemí carského Ruska. Výsledkem bylo, že v létě 1921 Rudá armáda se souhlasem Západu obsadila také Finsko.
  V roce 1922 bylo znovu dobyto také Primorye, tehdejší severní Sachalin. Trockij, jehož autorita jako předseda Vojenské revoluční rady byla značně posílena, dokázal zaujmout Leninovo místo a zatlačit Stalina, který byl odsunut do vedlejších rolí.
  Ač se to může zdát zvláštní, jak sílila osobní moc, prvky kapitalismu byly stále více posilovány v ekonomice.
  Sám Trockij se stal levičákem především kvůli touze stát se svatějším než papež nebo radikálnějším než Stalin. Jakmile se však mimořádně talentovaný Žid dostal k moci, rozšířil vyváženou zahraniční politiku. Aniž by se vzdal komunistických idejí, snažil se zároveň vštípit tržní prvky a zajistit dobré vztahy s ostatními kapitalistickými zeměmi světa.
  Hitlerův nástup k moci v Německu nevyvolal zásadní změny ve světové politice. Fuhrer byl rychle nasměrován na místo - zakázal jakékoli zrušení omezení Versailles nebo obnovení všeobecné branné povinnosti a vojenské moci. Stejně jako bylo nacistům zakázáno zavádět antisemitské zákony a mnoho dalšího.
  Jediná věc je, že za Hitlera se německá ekonomika dostala z krize, ale fašismus nikdy nenabral radikální formy, zůstal umírněným nacionalismem s některými autoritářskými rysy, univerzálními mládežnickými organizacemi jako Hitlerjugend.
  SSSR se pod vedením Leona Trockého stal ekonomicky bohatou velmocí s rozvinutým těžkým průmyslem.
  Ekonomika SSSR byla více tržně orientovaná než Stalinova, ale obsahovala i prvky plánování v podobě pětiletých plánů. Porodnost je vysoká, zvláště proto, že Trockij také zakázal potraty - prý je v Rusku tolik prázdných zemí a není tu nic, co by zíralo jako díry.
  Jelikož velikost německé armády zůstala omezena na 100 tisíc a Polsko se již proměnilo v sovětskou, socialistickou republiku, nebylo by moc s kým bojovat. Moldavsko bylo vráceno Rusku zpět v roce 1921 - sbírání královských zemí zpět.
  Sám Trockij světovou internacionálu trochu podporoval, ale cíl světové revoluce začal být umlčován. Částečně, jako za Stalina.
  Ale válka stále přišla z východu. Japonsko zahájilo vojenskou akci proti Mongolsku. Země vycházejícího slunce se spolu s Itálií stala hlavními světovými útočníky. Pravda, Mussolini byl nucen omezit své ambice na dobytí Etiopie - jediné země v Africe, která nebyla něčí kolonií. Japonsko, které se také ještě neodvážilo bojovat osamoceně s Británií, a ještě více se Spojenými státy, vlezlo do Číny. A dostával se sem víc a víc.
  Číňanů je mnoho a přes veškerou svou roztříštěnost jsou vážným protivníkem. A pak se samurajové dostali do Mongolska ... Na jaře 1941 se tam odehrály vážné bitvy.
  Trockij usoudil, že SSSR je již dostatečně silný na to, aby vedl rozsáhlou válku proti samurajům. Sovětský diktátor se navíc chtěl pomstít za porážku z let 1904-1905. Na souši je Rudá armáda jednoznačně silnější než Japonci, zejména v tancích. Na moři však tichomořská flotila ještě nedosáhla parity. Ale Lev Davydovich se Mongolska vzdát nemohl.
  Rudá armáda nejprve zastavila postup samurajů. 20. srpna 1941 proběhla ofenzíva na Khalkhin Gol, která skončila vítězstvím Rudé armády. Poté Trockij požadoval, aby Japonsko vrátilo Jižní Sachalin a Kurily.
  Přirozeně následovalo odmítnutí a začala rozsáhlá válka. Jen se na rozdíl od Velké vlastenecké války bojovalo na cizím území. I když se to s malou krví říct nedá.
  Bitvy byly totální a Japonci vzdorovali zuřivě, nevzdali se. Ale téměř všechny operace sovětských vojsk byly úspěšné. Obrana po silné dělostřelecké přípravě prorazila a tanky, včetně nejnovějšího silného T-34, LT (těžký Lev Trockij!), překonaly divoký příkop mrtvol a kovu.
  Nejprve byli válečníci ze Země vycházejícího slunce vyhnáni z Mandžuska. Bylo provedeno několik po sobě jdoucích operací, které trvaly devět měsíců od listopadu 1941 do srpna 1942. Sovětská vojska vstoupila do Severní Koreje... Došlo také k bitvám na Sachalinu. Japonci se dokonce pokusili postoupit - postoupili třicet kilometrů, ale byli zastaveni a udušeni krví.
  V září 1942 došlo k útoku na Port Arthur. Japonci se pomocí podpory z moře snažili udržet linii. Sovětská vojska prorazila frontu, ale nepříteli se podařilo postup zastavit svržením jednotek.
  Ale samuraj nemohl dlouho táhnout odpor. Sovětské letectvo převzalo a bombardovalo lodě. Japonci se navíc k jejich životům staví příliš přezíravě - do bitvy nevzali ani padáky. Kvůli čemu po smrti hlavních leteckých elit odpor samurajů na obloze znatelně zeslábl. A sovětské letectví začalo vyhrávat mnohem jistěji.
  Navíc nový vývoj sovětských konstruktérů postupně anuloval převahu japonských stíhačů v manévrovatelnosti. V prosinci 1942 byl po dalším prudkém útoku dobyt Port Arthur a ve stejném měsíci padl Soul.
  Další měsíc roku 1943 začal lednovou ofenzívou v Jižní Koreji a dobytím přístavu Pusan.
  Japonsko prohrávalo pozemní bitvy a utrpělo stále větší škody na nebi i na moři. V únoru 1943 obsadili Peking sovětská vojska. A v březnu byl po urputných bojích osvobozen Jižní Sachalin. Duben a květen byly ve znamení nových vítězství sovětských zbraní na moři... Zvláště efektivní byla zvýšená ponorková flotila, letadla a lodě, které se přibližovaly od Baltu.
  V červnu 1943 sovětská vojska vyhnala Japonce také ze Šanghaje. Tím, že vytvořil svou vlastní okupační zónu.
  V červenci, srpnu osvobodili parašutisté a námořníci kurilský hřeben od nepřítele. Japonsko se ocitlo ve výjimečně těžké pozici. Sovětské letectvo zvyšovalo svou údernou sílu a bombardovalo stále více a námořnictvo Země vycházejícího slunce tálo. V říjnu 1943 se Trockij rozhodl: zaútočit na Okinawu - generální zkouška před bitvou o samotnou japonskou metropoli. Boje byly kruté a samurajové masivně používali zbraně: piloti kamikadze.
  Epická bitva pokračovala dva měsíce a týden, která nakonec skončila pádem Okinawy. A v lednu 1944 byl osvobozen i Tchaj-wan.
  Japonsko bylo nyní na pokraji úplné vojenské katastrofy. Hirohito mohl počítat pouze se vstupem do války na své straně Spojených států a Británie, fašistické Německo bylo v té době ještě vojensky příliš slabé a Mussolinimu nebylo tak snadné dostat Trockého do Tichého oceánu.
  Ale USA a Británie něco naznačily, ale se vstupem do války nijak nespěchaly. Zejména v Indii vypuklo masivní protibritské povstání. Umírněný Gándhí byl odsunut radikálnějšími nacionalisty a levicí. V důsledku toho tam začala skutečná válka. Churchill, který nahradil Chamberlaina, byl tvrdohlavý a snažil se udržet Pákistán a Indii pod svou kontrolou za každou cenu. Což vedlo k vleklé a hořké válce, která spoutala britské síly.
  Američané jednali v zahraniční politice pasivně: moje chýše je na kraji!
  V březnu 1944 se sovětská vojska, i přes to, že počasí ještě nebylo příliš příznivé, vylodila na Hokkaidó. Boje trvaly tři týdny a skončily porážkou Japonců. Tento úspěch otřásl císařovou důvěrou v nedobytnost metropole.
  Boje na souši i na moři pokračovaly až do 11. května 1944, kdy se vyčerpané Japonsko konečně vzdalo.
  Boje za účasti sovětských vojsk trvaly od 10. dubna 1941 do 11. května 1944 a trvaly tři roky a něco málo přes měsíc. Ztráty sovětské armády zabitých a zemřelých na zranění činily 960 tisíc vojáků a důstojníků. Zemřelo také něco málo přes šedesát tisíc mírumilovných sovětských občanů. Od ostřelování, bojů na Sachalinu a na hranicích v Primorye. A asi tři miliony lidí byly zraněny, z toho čtyři sta tisíc se stalo invalidy.
  Obecně platí, že SSSR vyhrál velké vítězství a podařilo se mu nastolit prosovětské režimy v Číně a Koreji a obsadil svými jednotkami veškerý majetek země vycházejícího slunce.
  Autorita soudruha Trockého byla dále posílena jak v rámci země, tak na mezinárodní scéně.
  V roce 1946 byla v SSSR vypuštěna první umělá družice. A v roce 1950 vyslali prvního sovětského kosmonauta kolem zeměkoule. V Rumunsku král Micheáš souhlasil s uzavřením vojenské a ekonomické aliance se SSSR. Brzy se v Maďarsku změnila vláda. A v Československu už dávno vládnou, i když ne tak docela komunisty, ale levicovými prosovětskými silami.
  V roce 1951 vypukla válka mezi Tureckem a SSSR. V té době ještě neměly USA ani Británie atomovou bombu a zahájení skutečného masakru s tak mocným nepřítelem, jakým byl SSSR a jeho spojenci, byla pro Západ sebevražda.
  Sovětská armáda porazila Turecko za méně než měsíc. Vidět, že reakce Západu je extrémně pomalá... Britaya dlouho bojovala s Indiány, ale nakonec ztratila statisíce vojáků a ztratila kontrolu nad svou největší kolonií. V USA je ekonomická krize a černoši se bouří.
  Trockij učiní rozhodnutí: a do dvou měsíců Rudá armáda převezme kontrolu nad celým Blízkým východem a Íránem a v Egyptě se dostane k moci prosovětská vláda. Britové a Francouzi dostávají ránu do zubů. A Hitler se postaví na stranu SSSR a za to dostane příležitost k rakouskému anšlusu.
  De Gaulle se dostává k moci ve Francii. Je velmi nespokojen se sovětskou expanzí a mluví o křížové výpravě na Východ, proti bolševismu. Trockij naopak sní o expanzi do Evropy, situace se vyhrotí.
  Adolf Hitler využívající skutečnosti, že SSSR je nyní v alianci, zahajuje militarizaci Německa. A v Alžíru a Maroku proti Francii vypukne velké povstání.
  De Gaulle zuří, požaduje, aby Německo zastavilo vojenské přípravy. V reakci na to Führer požaduje obnovení hranic z roku 1914 a hrozí, že vrhne milice proti nepříteli.
  Obě strany likvidují hrozby a stahují jednotky k hranicím. Vychytralý Trockij nevstupuje do války, ale prodává tanky a letadla Německu na úvěr. Mezi nacisty a Francouzi se odehrává bitva. Belgie vstupuje do války, ale to jen zhoršuje postavení Francie, která je spoutána vzpourou v koloniích a aktivitou komunistů na různých frontách. Němci však nedosáhnou rychlého vítězství, ale uvíznou na linii Mangio, ale poté obsadí Belgii. Po roce a půl války se nacisté dostali do blízkosti Paříže.
  De Gaulle jde podepsat mír a vrátí Němcům Elsarze a Lorraine. Belgie se také rozdělila s částí svého území. Fuhrer posiluje svůj vliv. V roce 1955 SSSR testuje jadernou bombu. Trockij zahrnuje Československo do SSSR. Němci skutečně odcházejí ze Sudet, ale mnohem méně etnických hranic. Ale nemají co rozházet...
  Hitler je nucen pokořit své ambice a radovat se, že se mu podařilo expandovat na Západ a na úkor Rakouska. Také nacisté napadli Dánsko a také obnovili hranice z roku 1914 a sever své říše.
  Trockij zemřel v roce 1960, když oslavil osmdesátiny. Bez špatných návyků a udržování fyzické kondice si předseda SSSR až do posledních záležitostí zachoval jasnost myšlení.
  Předsednický post předal svému synovi Davidovi a založil tak první komunistickou dynastii světa. Do této doby SSSR zažil zvýšenou centralizaci a ústavní změny zakazující odchod z něj. Hitler také přenesl moc na jednoho ze svých synů získaných v důsledku umělého oplodnění, ale na konkurenčním základě.
  Syn je však ještě příliš malý a po smrti Hitlera se nacisté rozdělili a brzy se k moci dostalo levé křídlo. Svět se stal bezpečnějším, ale kolaps koloniálního systému vyvolal novou válku nestability. Východiskem bylo vytvoření komunistické koalice. Docházelo v něm k vzájemné pomoci a k pokusům o vybudování socialismu v podmínkách černého kontinentu.
  Ale světový komunismus se vyznačoval velkým množstvím tržních prvků a byl kombinovaným systémem.
  Uvnitř SSSR mezitím narůstaly rozpory. Politická dominance jedné strany přestala vyhovovat sílící oligarchii. Podnikatelé z červené vlny chtěli změnu a politickou moc. Dosavadní úspěchy plánovaného hospodářství a politických akvizic částečně kompenzovaly opoziční náladu. V USA se ale věci změnily. Objevil se nový vůdce, který po porušení monopolu dvou stran: demokratické a republikánské vytvořil třetí - vlasteneckou.
  A když se dostal k moci, nastolil autokracii. Zároveň zahajuje křížovou výpravu proti komunismu. David zemřel a poté začala celá řada spiknutí a frakčních bojů. V důsledku toho byla země otřesena. Ale nyní boj mezi frakcemi skončil obsazením funkce předsedy SSSR a lidé se v tom uklidnili.
  Došlo k aktivní expanzi vesmíru. V roce 2015 se Pluto stalo poslední planetou, na kterou lidský astronaut vkročil. Na krátkou dobu mohli lidé navštívit povrch Jupitera. Pravda, museli ležet ve speciálních vonných koupelích.
  V SSSR kapitalistické živly ještě zesílily. Došlo ke stratifikaci na chudé a bohaté. Byli tam skuteční miliardáři a zároveň členové politbyra. Komunismus stále více splýval s oligarchií financí a stále méně a méně se lišil od kapitalismu. Dokonce i daň z příjmu se v SSSR stala lineární a bylo zavedeno jediné procento. To samozřejmě vedlo k nejasné nespokojenosti a vedlo k drobným nepokojům.
  Situace se ale zatím nevymkla kontrole. Ale ve skutečnosti s vnějšími atributy komunismu byly sociální záruky stále více omezovány. Zejména medicína a vzdělání se staly částečně placenými, objevili se nezaměstnaní a burzy práce.
  Victoria dorazila do Vilny a přestala si vzpomínat na paralelní svět. Nyní musela nadále vést ruskou armádu.
  Hlavní město litevského velkovévodství, Vilna, padlo, ale čekalo je tažení dále do Grodna a Brestu.
  Bělorusové se ochotně přidali k ruské armádě. Spadl, i když sníh a přesun středověké armády se staly obtížnějšími. Přesto velkovévoda Vasilij nařídil obsadit Grodno a přezimovat tam. Victoria pobíhala po okolních hradech a hledala někoho jiného, koho by rozsekala nebo vyhladila.
  Vřela v ní nejdivočejší žízeň po vyhlazení, ale stále častěji se protivníci vzdávali bez boje.
  
  
  VĚŠTÁCI Z TEMNÉHO PEKLA
  Existují samozřejmě různé prediktory, užitečné i nebezpečné.
  Ale v jedné z alternativních realit byl nalezen čaroděj, který řekl nacistům, jak obnovit sílu převyprávět Ďáblovo zrcadlo. Na odraznou plochu dopadaly kapky šarlatové krve nevinného dítěte. A oni byli okamžitě pohlceni a samotné zrcadlo se rozsvítilo a znovu našlo své dary. A Führer se tehdy hodně naučil.
  Ale ani znalost budoucnosti není vždy možné ji napravit. V Africe však Němci přeskupili své jednotky a podařilo se jim odrazit ofenzívu zahájenou Montgomerym 23. října.
  I když s velkými obtížemi zastavili vojska, která počtem živou silou a technikou převyšovala. Znalost místa a času úderu však Rommelovi pomohla racionálně rozdělit svých pár jednotek a odrazit ofenzívu. Britové utrpěli značné ztráty a po dvou týdnech bojů byli nuceni zastavit.
  A německá ponorková flotila dokázala napáchat velké škody a potopila tucet lodí s výsadkovými silami, které plánovaly přistát v Casablance a na pobřeží Maroka. Američané, když viděli neúspěch v Egyptě a aktivitu "německých vlčích smeček" - opustili operaci Torch.
  Němci se zase pokusili přeskupit své jednotky u Stalingradu, aby odrazili boční útoky sovětských jednotek, a připravili se zavrtáním do obrany ve středu.
  Kvůli špatnému počasí 19. listopadu 1942 nebyla sovětská vojska schopna efektivně využít letectví včetně pozemních útočných letounů a dělostřelecká příprava dosáhla extrémně omezených úspěchů. Po přeskupení sil byli Němci a jejich spojenci schopni odrazit ofenzívu sovětských vojsk. Je pravda, že to odvedlo pozornost nacistů od samotného Stalingradu a poskytlo sovětským vojákům, kteří byli ve městě hrdiny, oddech. I když pod kontrolou Rudé armády zbylo jen velmi málo domů.
  Fritz odolal i v centru... Bitva u Stalingradu pokračovala až do konce prosince. Když se nepodařilo prorazit frontu, Rudá armáda se zastavila. Ale ani Němci to neměli jednoduché. Při útoku na město ztratili příliš mnoho, a přestože se zdá, že poměr ztrát v obraně je v jejich prospěch, jednotky jsou stále vyčerpány.
  V lednu Němci navzdory předpovědi věštce nevydrželi na severu během operace Iskra. Pravda, boje trvaly více než tři týdny a stály Rudou armádu těžké ztráty, ale podařilo se jim probít ke Stalingradu po souši.
  Němci, varovaní Iblisovým zrcadlem, však dokázali odrazit ofenzívu u Voroněže, čímž posílili své slabé spojence: Italky a Rumuny. Jinak by tamní obrana byla proražena.
  A třetí operace Ržev-Sychov byla neúspěšná. Němci opět, i když ne bez potíží, odrazili sovětskou ofenzívu. V samotném Stalingradu bylo dusno, v lednu byly bitvy. Pauluse nahradil Mainstein a tomuto sofistikovanějšímu polnímu maršálovi se podařilo dobýt město citadely do 12. února. Ale opět za to Němci zaplatili obrovskou cenu. V únoru 1943 musel být shromážděn Reichstag a vyhlášena totální válka. Prodlužte si pracovní den a využívejte otrockou práci aktivněji než dříve.
  Vyhlášení totální války umožnilo zvýšit výrobu zbraní a vytvořit nové divize. Včetně cizích a hivi.
  Němci, kteří věděli, kdy Britové a Američané plánují vystrčit nosy v Maroku, zasadili pomocí své početné ponorkové flotily bolestivé rány vyloďovacím lodím - narušovali jedno přistání za druhým. To umožnilo nacistům lokalizovat vojenské operace proti Západu a soustředit všechny hlavní síly na východě.
  Pozice Rommelova sboru zůstala obtížná, ale díky zrcadlu začalo fašistické letectví fungovat efektivněji a konvoje zlepšily zásobování africké skupiny.
  Montgomeryho nová ofenzíva v březnu 1943 se ukázala jako neúspěšná. Tentokrát již Rommel, který získal přesná data pomocí ďábelské magie, vlákal Brity do pasti a podařilo se jim uštědřit zdrcující porážku! Je pravda, že kvůli početní převaze a dominanci nepřítele ve vzduchu nebylo možné Montgomeryho úplně porazit, ale porážka Británie se ukázala být hmatatelná. Zvláště mnoho tanků bylo ztraceno a značný počet vozidel byl zajat jako trofeje.
  Britové ustoupili do několika obranných linií a přiblížili se k Alexandrii. Rommel potřeboval nové zálohy a nacisté plánovali pokračovat v ofenzivě jižním směrem. Stalingrad padl a bylo možné postupovat dále po Volze.
  V květnu 1943 Fritz přešel k operaci Dolphin. Jejich jednotky i přes pomoc orákula čelily velmi silné opozici Rudé armády. Pokrok byl pomalý za cenu velkých ztrát. Pravda, pomoc prediktoru ovlivnila průběh války. Wehrmacht předvídal protiútoky a odměňoval další a další kotle. V polovině června se nacisté již přiblížili k deltě Volhy a dostali se ke Kaspickému moři.
  Situaci sovětských vojsk na Kavkaze zhoršil vstup Turecka do války 22. června 1943. A to vlastně předurčilo výsledek bitvy o ropu z Baku.
  Spojenci nebyli rozhodní. Montgomery přešel do aktivní obrany a na ofenzivu už nemyslel a vylodění v Maroku zůstalo nereálné.
  10. července 1943 se Churchill pokusil přistát ve Francii, aby odklonil část německých sil z východu. Nedostatečně připravené vylodění spolu s americkou nerozhodností a faktem, že Němci díky orákulu znali všechny podrobnosti, však vyústily jen v nejhorší porážku Britů a Američanů na souši v historii.
  Zajati byli jen vězni, více než šest set padesát tisíc lidí a spousta techniky. To ale bohužel nezabránilo ofenzivě nacistů na jihu. V srpnu Němci dobyli celý Dagestán, Turci téměř celou Arménii spolu s Jerevanem a 27. dne se nacisté a Osmané spojili a roztrhli zakavkazskou frontu na dvě části.
  A pokusy o ofenzivu sovětských sil na jiných sektorech fronty opět skončily neúspěchem. Nepřítel si byl příliš dobře vědom plánů sovětského velení.
  Zvláštní oddělení v Rudé armádě zuřilo, byly prováděny represe a masové čistky. Zastřeleno bylo dokonce několik desítek generálů a maršál dělostřelectva Kulik.
  Ale dokud měl nepřítel ďábelskou zbraň, pak proti němu nic nepomohlo.
  Měsíc září uplynul v těžkých bojích, nacisté a Osmané se přiblížili k Baku. A v říjnu vypukly boje v samotném městě.
  Pobřežní město zásobovalo moře a oni se ho zoufale snažili udržet. Boje se protahovaly a 7. listopadu, jak bylo plánováno, Fritz nedokázal dobýt. Ale všechna ostatní města na Kavkaze už byla tou dobou ztracena. A v prosinci za cenu kolosálních ztrát legendární město padlo.
  Ukázalo se, že Kavkaz byl zcela ztracen, stejně jako největší, v té době rozvinuté ropné pole v SSSR. Pravda, protože všechny ropné vrty byly vyhozeny do povětří a zničeny, nemohli sami nacisté této výhody brzy využít.
  Na východní frontě nastal klid. Velké německé pozemní síly se přesunuly do Iráku a dále do Palestiny a Suezského průplavu, aby pomohly Rommelovi. Sovětské vedení se však rozhodlo pauzy využít . Ropná pole již byla vybudována na jiných místech, včetně Sibiře. A sovětští konstruktéři pracovali na nových tancích. IS-2 a T-34-85 měly být odpovědí na německé Panthery a Tigery.
  Uvolňování zbraní v nacistickém Německu bylo vyšší než ve skutečné historii. Je jasné, že nacisté a otroci mají více zdrojů a bombardování demoralizovanými spojenci je slabší. To znamená, že mohli vyrobit více železa a lepší kvalitu kovu než ve skutečnosti. Proto byl plán výroby 600 "Pantherů" měsíčně splněn a dokonce překročen. Ale byla tu další omezení: doba výcviku pro nové posádky. Navíc Panther se všemi svými nepochybnými výhodami: dělo s vysokou průbojností a rychlostí palby, vynikající viditelnost a optika, stejně jako dobrá čelní ochrana a dobrý jízdní výkon, měl slabou boční ochranu a stupňovité uspořádání válečků. .
  Pokročilejším a slibnějším vývojem byl "Panther" -2. Díky mnohem hustšímu schématu rozložení s mírně větší hmotností 47 tun měl Panther-2 silné 88milimetrové dělo v délce hlavně 71 EL a pancéřování 120 mm na přední části korby, 60 stran pod úhlem , a 150 na čele věže, s motorem o výkonu 900 koní v duralovém plášti.
  Takový stroj se začal vyrábět od listopadu 1943 spolu s "Tigrem" -2. Němci však své auto právě protáčeli. A zaútočili na Blízký východ.
  V březnu 1944 Němci dobyli i Kuvajt a dosáhli Suezského průplavu.
  Bylo nutné rozbít orákulum, aby fašisté neměli výhody. Dívky v tomto případě chtěly to udělat brzy, ale omezení vlivu to ovlivnilo.
  Například teď se místo dívek plných kouzel, 1. dubna 1944, pohybovaly po frontě dvě hezké krásky. Bohužel s velmi průměrnými schopnostmi - ovlivnil omezovač skoku. Byla zima i bosým nohám chodit po jarní zemi, sotva holé sněhu. Nalevo od dívek je tekoucí Volha, severně od Kamyshinu, a pokud půjdete dále, dostanete se k německým pozicím u Stalingradu. A úkolem válečníků je stát se téměř obyčejnými dívkami a po ztrátě nadlidských schopností zneškodnit nenáviděné orákulum... Ani to však nyní nemusí stačit. Koneckonců, SSSR ztratil území, na kterém před válkou žila polovina obyvatelstva, a významnou část průmyslového potenciálu, včetně především ropy vhodné k těžbě.
  Samozřejmě existuje mnoho dalších vkladů, ale aby mohly fungovat v plné síle, je potřeba čas i peníze. To znamená, že situace je taková, že i když je Hitler zbaven moci Iblisova zrcadla, může se to ukázat jako bolestně malé. Navíc mezi spojenci zesílily separatistické nálady. Zejména Američané. Roosevelt je nemocný, Gallen jednoznačně inklinuje k levicovému pacifismu a vyhlídky na nové volby nejsou příliš veselé.
  Ponorková válka pro spojence se nevyvíjí zrovna nejlépe. Německých ponorek neustále přibývá a jejich bojové kvality se zvyšují. Už se objevily torpety vyvolané žárem a ponorky peroxidem vodíku. A flotila spojenců se tenčí a slábne, zvláště když se žraloci Fritz technotronici naučili nevynořovat se a neodhalit se.
  Aktivita nacistické ponorkové flotily je navíc vyšší než ve skutečné historii: s palivem se to zjednodušilo, z libyjských polí připlouvají i tankery. Bombardování Rumunska je navíc mnohem slabší. A produkce syntetického paliva je vyšší.
  Spojenci jsou v šoku a mají nepříznivé postavení. Zejména vnitropolitické.
  Bilance sil na východní frontě k 1. dubnu 1944: SSSR 6,3 milionu vojáků a důstojníků a asi 5,3 tisíce tanků a samohybných děl, 95 tisíc děl a minometů, 7,7 tisíce letadel. Velké ztráty v zimních bitvách při snaze porazit nepřítele. Němci, s přihlédnutím k satelitům, zahraničním divizím, hivi pěchotě, nashromáždili více než 7,2 milionu, tanků a samohybných děl již 8,8 tisíce, děl a minometů asi 100 tisíc, letectví 16,5 tisíce vozidel. Vzhledem k tomu, že nové tanky IS-2 a T-34-85 teprve začaly vstupovat do služby u Rudé armády, je výzbrojní převaha nepřítele značná. Takže výroba "Pantherů" a "Tygrů" již byla povýšena a tvoří více než polovinu německé tankové flotily.
  V letectví nejsou hodnocení kvality tak jednoznačná. Německá vozidla jsou lepší než sovětská v rychlosti a výzbroji, ale horší v horizontální manévrovatelnosti a zároveň lepší ve vertikální. Ale co je nejdůležitější, ve Fritzu se objevila proudová letadla, především ME-262. Z vrtulových stíhaček se ukázaly jako velmi účinné ty nejvýkonnější z hlediska výzbroje a rychlosti: ME-309 a TA-152. Yu-488 a ještě dříve Yu-288 vstoupily do sériové výroby. Tyto bombardéry neměly obdoby z hlediska letových vlastností, při vysokém zatížení.
  V každém případě, pokud vezmeme v úvahu rovnováhu sil, pak je třeba nepřítele uznat za mocnějšího. V případě dokončení operace na Blízkém východě navíc nacisté ještě zesílí. A do jejich konečného vítězství zbýval necelý měsíc. Tak...
  Technologicky zdatná Elena si těžce povzdechla a zazpívala:
  - Není tu žádná síla, žádná síla... Leshy evidentně moc pil! Jen řvoucí pilovaná kůra, řvala mat!
  Zoya, která si zachovala svou kulturu i ve skromných vesnických šatech, potřásla prstem svému příteli:
  - Nebuďme vulgarismy... Dyke raději vypracuj akční plán!
  Elena pokrčila rameny. Je hubenější než předtím a není tak atletická. I když možná mnoha mužům by přišla ještě hezčí než dřív. Dívčí šaty jsou jednoduché, plátěné, bílé a čisté. Trochu kratší, než je u selanek zvykem, odhalující opálené nohy nad kolena. Dívkám nezůstaly žádné zbraně ani šperky. Nejsou tam ani hodiny.
  Jsou teď takové rustikální, na duben příliš opálené, ale ne tak rychlé a silné. Nohy jdou po hliněné cestě posypané oblázky. Holé podrážky, jako u vesnických žen, jsou drsné a při pichlavém došlapu se cítí pohodlně. Při chůzi nefouká tak chladno. Ranní jinovatka po mrazech odtává a nohy nejsou tak ztvrdlé a bolavé.
  Ve svém bývalém těle válečníka obecně i na Antarktidě bez problémů. A teď jsou nohy červené od zimy a vyhřívajíce se pod ranním sluncem, nechutně bolí.
  Elena, která už dokázala zapomenout, že lidské tělo může pociťovat nepohodlí z chladu a únavy, podrážděně řekla:
  - Upřímně nevidím smysl v takové výpravě. Uvrhli nás do tohoto pekla, připravili nás o silnou magii... Nechali nás bosí a v prostém selském oděvu a zároveň nás zavázali zachránit lidstvo před fašismem!
  Zoja na podobnou pasáž logicky odpověděla:
  - Ale v tom je ta krása! Aby to nebylo příliš jednoduché, když jsme za použití zázračných schopností dobyli Vilnu a další města Litvy. Mnohem zajímavější a hlavně vyžaduje představivost, abyste porazili nepřítele v jednoduchých tělech a bez superschopností!
  Elena obvykle kopala bosou nohou do velké dlažební kostky trčící z hlíny uprostřed cesty. Ale místo toho, aby kámen vylétl z úderu, zůstal na místě a Moudrá dívka vykřikla bolestí. Stále dlouhé, půvabné prsty okamžitě natekly a zmodraly. A Zoya jich dokonce musela pár upravit. Falangy, které zfialověly, zapadly na své místo a Elena setřásla slzu, která se jí objevila na tváři. Musíš být tak hloupý.
  Belobogova dcera v sobě pocítila nával sympatií, zaplavila ji vlna empatie. A zároveň tam byl také pocit vlastní slabosti a zranitelnosti. Nehet pod Eleniným namodralým masem praskl a také noha byla skutečně dojemně poškozená a zranitelná.
  Moudrý v soucitu k sobě samému, poznamenal:
  - To je to, co znamená tělo bez superschopností... Prostě se stanete nikým!
  Zoya naštvaně poznamenala:
  - Tvoje nohy se zahojí... Nějak budeš žít!
  Dívky se znovu vydaly po silnici. Už neměli svou dřívější bezohlednou veselost. Navíc čím déle chodili, tím silnější byl hlad. Objevila se pole JZD... Práce na nich už byly v plném proudu.
  Muži však vidět nejsou, jen ženy a děti byly zapřaženy, někteří do pluhu, někteří okopávali. Lidé jsou tady strašně hubení, s vyčerpanými obličeji. Je pravda, že chlapci, kteří viděli krásné dívky, se na ně usmívali, mávali na ně a vítali je mozolnatými, roztaženými pažemi.
  Zoya nabídla Eleně pomoc při práci rolníků. Svarogova dcera neochotně souhlasila. Osobně chtěla činy zbraní a ne velký podíl na JZD. Ale poté, co narazila nohou na dlažební kostku, militantní nálada okamžitě zmizela. Kromě toho byste měli myslet na vlastní legalizaci. Koneckonců, ať si někdo říká, co chce, skončili ve stejných šatech a bez pastorů.
  Ano, NKVD je může kdykoli prohlásit za špiony a překroutit je. A tak se z nich stanou jen uprchlíci, kteří přišli o všechno včetně dokladů. Jejich šaty nejsou příliš nové a styl s kratší sukní je typický pro bolševickou vesnici. Můžete doufat, že uvěříte!
  Zoya se narodila ve vesnici a její ruce a tělo jsou velmi obratné. Elena je městská dáma, navíc Moskvanka. Je pravda, že má zkušenosti s prací na orné půdě v rodnověrské komunitě. Ale přesto nejsou pohyby tak snadné a známé jako Zoyiny. Jo a zbité prsty na studené zemi nechutně kňučí.
  Mladé ženy, chlapci a dívky jsou však všichni bosí, i když v noci mrzlo a riskujete, že se téměř prochladnete. Pouze starší ženy a stařeny v lýkových botách. V dohledu nejsou žádní muži a ze všech nejstarší je vířící, načervenalý teenager, který nevypadá na víc než patnáct let, ve vysoce uspořádaných kalhotách, ale s velmi výrazným pohledem a mužnou bradou. Toto dítě s komsomolským odznakem je nejstarší mezi chlapci a rozkazuje všem.
  To, že se k nim přidaly dvě krásky, mladý velitel nijak nekomentoval. Je to tak, samozřejmě. Klima Povolží je mírné a setí je v plném proudu, zde pár rukou navíc neuškodí.
  Elenu brzy rozbolela záda a požádala o pluh. Pro poměrně silné dívčí tělo je to tedy jednodušší, ale stačí jemně zapít patami do uvolněné země, aby vás tolik nebolely prsty. Ale na druhou stranu tlak na hrudník jde pod jiný sklon a záda, nezatížená, necítí bolest.
  Dívka si pomyslela, ale jak je vlastně stará? Už přes sto! Legrační! Je jednou z nejstarších žen v moderním Rusku a zároveň plná síly a zdravá. Ale poté, co je zbavili magických schopností, se z nich mohli stát takoví podivíni!
  Z této myšlenky je Elenina kůže chodec...
  Všichni pracovali s nadšením a bez polední přestávky. Nebo až když se úplně setmělo, přistoupili k ohni, aby se osvěžili. Poblíž řeky Volhy a v kotli byla ryba. Chléb je ale krátký a nějak ne zcela čistý, s nečistotami. Více cibulové chuti.
  Jídlo je prosté a ne moc, pro hladové žaludky to působí jako delikatesa. Strážkyně se už roky necítily tak unavené. Ne, koneckonců být mužem bez superschopností je velmi bolestivé. A ty se unaví jako... osel!
  Ale je dobře, že jsou organismy mladé a zdravé. Dívky usnuly s ostatními ženami ve stodole na sobě. Jeden z chlapců položil hlavu na Zoeinu vysokou hruď. Dívka-ranger pohladil jeho světlovlasé víry... A pocítil silnou melancholii. Dostali vše od života a od svého patrona Bohů-demiurgů: věčné mládí, moc, příležitost mít bohatství, moc, čest a respekt, ale... Aby mohli otěhotnět, musí spát s mužem-mužem, který je jim rovnocenný. . A to není snadné najít.
  A když takoví kluci jsou, tak už jsou na jiné úrovni a v jiném vesmíru. Elena si vzpomněla na píseň o Gagarinovi a z toho toužila ještě víc;
  Víš, jaký to byl chlap...
  Celý svět ho nosil v náručí!
  ODHODLENÍ KRÁLOVA BRATRA ZACHRAŇTE ŘÍŠI
  Bratr cara Mikuláše II., Michael, na rozdíl od skutečného příběhu jednal rozhodně. Císařská garda zahájila palbu na rebely, kteří se pokoušeli zaútočit na Zimní palác. Poté vstoupili do bitvy kozáci, se kterými panovník zacházel laskavě, a vznešené pluky.
  Několik stovek rebelů bylo zabito, zatímco jiní uprchli. Policie aktivně zajala rebely a jejich vůdce. Zástupci Státní dumy, knížecí rodiny, obchodníci a příslušníci finanční elity spěchali přísahat věrnost caru Mikuláši a přísahali věrnost. Během bitvy bylo zabito více než šest set rebelů a jeden a půl tisíce bylo zraněno. Strážci ztratili dvacet mrtvých, kozáci dalších padesát.
  Vážný střet, ale autokracie odolala. Spiklenci na vrcholu neměli jediný názor, ani jednoho vůdce. A obecně mnozí z nich věřili, že za války nebylo možné změnit formu vlády.
  Je spousta nespokojených s carem Mikulášem II., ale je těžké nabídnout alternativu císařskému režimu. Tím spíše se bohatí vážně bojí, že se republikánská forma vlády ukáže jako příliš slabá a uvolněná na to, aby ochránila kapitalisty před hladovým a vzpurným proletariátem a vlastníky půdy před rolníky.
  A samo o sobě lid nezařídí vážnou revoluci. Bolševici jsou stále příliš slabí a je jich málo, eserové si většinou myslí, že revoluce je dobrá, ale je lepší nejprve vyhrát světovou válku.
  Zkrátka nastal kravál a celé to vyšlo! Opakovalo se jisté zdání krvavého vzkříšení... A ticho!
  Nicholas II vyznamenal svého bratra za jeho rozhodnost řádem Jiřího prvního stupně a povýšil ho do hodnosti vrchního generála a jmenoval Michaila velitelem západní fronty. A jižní a rumunská fronta byla podřízena Brusilovovi.
  Početní stav ruské armády se rozrostl na téměř deset milionů lidí a její údržba byla pro říši velkou zátěží. Měl přijít.
  Jakmile cesty vyschly, udeřilo carské vojsko v Haliči. Početná převaha byla na straně ruských jednotek. Rakušané slábli na morálce a pluky sestávající ze Slovanů masivně dezertovaly nebo se vzdaly. Nebylo dost německých jednotek, aby zadržely nepřítele.
  Aby toho nebylo málo, Spojené státy vstoupily v dubnu do války proti Centrálním mocnostem. A tak byl výsledek konfliktu již předem daný. Němci se snažili zvýšit své síly na Západě, aby porazili spojence a nebyli schopni poskytnout Rakousko-Uhersku významnou pomoc.
  Ruská vojska obsadila Lvov a řadu měst v Haliči. Vzniklo dokonce několik malých kotlů. Rakouská, nesourodá, rozbitá fronta se hroutila příliš rychle, takže Němci museli přejít na západ do hluché obrany a vrhnout jednotky do vzniklých mezer.
  Rozvíjející se úspěch, Rus se přiblížil Przemysl, a dokonce obklíčil město. Ale problémy se zásobováním a zavedení bojeschopnějších německých jednotek do bitvy zpomalily postup. Na druhé straně přešel do útoku rumunský front a po nějaké době západní fronta. Ten stál před těžkým úkolem: prolomit mocnou, hluboce zastoupenou německou obranu.
  Carův bratr Michail to nepovažoval za ostudné, poučil by se od Brusilova a použil podobnou taktiku. Začal připravovat ofenzívu na dvanácti různých místech najednou, takže Němci nemohli určit směr hlavního útoku. V noci navíc aktivně využívali kouřovou clonu a ofenzivu.
  Ruské jednotky na jihu osvobodily Bukurešť a útok ve středu skončil průlomy jižně od Vilny.
  Němci museli znovu posílit své jižní křídlo. Pod hrozbou obklíčení byly německé jednotky blokující Rigu. Za těchto podmínek učinil císař těžké rozhodnutí opustit pobaltské státy a stáhnout jednotky do pruské obranné linie.
  Nevyšlo to, záležitosti spojenců a Turecka. Rusové a Angličané postupovali v Malé Asii, Francouzi drtili Sýrii a Palestinu. Osmané slábli a jejich pád nebyl daleko. Bulhaři se navíc změnili. Když si slovanský král uvědomil, že Prusové již válku prohráli, a ruská vojska, která osvobodila většinu Rumunska, dosáhla hranice, vyhlásil válku Rakousku, Turecku a Německu.
  To samozřejmě Němcům přidalo bolest hlavy. Už nedokázali udržet frontovou linii na východě a byli nuceni ustoupit k Visle. Očekávání, že přirozená vodní bariéra zdrží ruské jednotky.
  Spojenec na západě dosáhl jen dílčích úspěchů, i když tanky byly již aktivněji využívány. Ale zatímco Německo drželo frontu, i když bylo nuceno se posunout trochu dozadu. Jižní část stála hodně úsilí.
  No a na podzim a v zimě carské Rusko přesunulo tíhu bojů na Osmanskou říši.
  Útok na Konstantinopol, jak ze země, tak z moře, skončil triumfem ruských zbraní. Turecko padlo a s ním Rusko získalo velká území, Cargrad a úžiny s přístupem do Středozemního moře.
  Pravda, v roce 1917 se války ukončit nepodařilo, ale dech vítězství už pociťovali všichni, a to v mnohem větší míře než v roce 1916.
  Zima prošla v Rusku malými stávkami a protesty, ale navzdory vojenským potížím nedošlo k žádným vážným střetům. Ledaže by se rubl příliš znehodnotil, ale o hladu je předčasné mluvit.
  Je však čas ukončit válku a všichni to pochopili. Brusilov, který byl povýšen na polního maršála, navrhl zasadit hlavní úder na jihu, kde je nepřítel slabší, a poté se obrátit na sever.
  Němci už měli své první tanky. Jejich počet je ale příliš malý na to, aby měl zásadní vliv na průběh války. Rusko má také svá vlastní vozidla, zejména Mendělejevovy tanky. Carský průmysl ale opět stále nemůže utáhnout sériovou výrobu.
  Ale sériovou výrobu tanků založili Britové, Američané a Francouzi. To znamená, že se objevil nový, silný prostředek k proražení obrany, který by měl prorazit německé pozice.
  Spojenci také chtějí co nejdříve ukončit ničivou válku. A od konce března začaly z jejich strany pokusy o prolomení německé obrany do hloubky.
  Ofenzíva ruských vojsk začala, jakmile silnice na jihu vyschly. Ruské jednotky se po předchozích vítězstvích vzchopily a Rakušané se sotva drželi. Budapešť se ukázala být obklíčena již začátkem května. Poté bylo hnutí nastíněno směrem k Vídni a obcházení řeky Visly.
  Do útoku přešli i Italové. I Japonsko vyslalo do Evropy expediční síly. Němci tlačili ze všech stran.
  Když se ruské jednotky již přiblížily k Vídni, Rakousko-Uhersko kapitulovalo. Poslední spojenec Německa konečně padl. Na Západě pomocí taktiky úderů na různé části fronty Spojenci pomalu, ale jistě postupovali. A ruské jednotky šly z jihu do týlu německé fronty pokrývající Vislu.
  Za těchto podmínek oznámil kancléř Wilhelm, uvědomující si úplnou, bezvýchodnou situaci Německa, 22. června 1918 zastavení všech nepřátelských akcí. Ve skutečnosti Němci kapitulovali.
  Rakousko-Uhersko zaniklo. Rusko dostalo Halič, Krakovskou oblast, Bukovincu, část východního Slovinska a Maďarsko. Rumunsko Transylvánie. Z Rakouska-Uherska existovalo jen malé Rakousko a silně okleštěné Maďarsko. Československo vzniklo pod záštitou Ruska.
  Carská říše obdržela od Německa Klaipedu, Poznaň a přístup k mořím, čímž odřízla Východní Prusko od samotné metropole přes Gdaňsk.
  Německo muselo vrátit Dánsku a Francii dříve dobyté v 19. století. Každý rok byla odsouzena k obrovským reparacím a omezila vojenský potenciál na sto tisíc lidí.
  A samozřejmě jako ve skutečné historii demilitarizovaná zóna.
  Carské Rusko rozšířilo své majetky i na jihu. Osmanská říše, stejně jako rakouský stát, zanikla. Británie dobyla Irák, Francii, Sýrii a spolu s Brity Palestinu. Rusko dostalo Arménii, Malou Asii a Konstantinopol.
  Blízký východ a Írán byly také rozděleny do sfér vlivu. Carské Rusko tak dosáhlo významných materiálních akvizic.
  Ale válka stála životy více než dvou a půl milionů vojáků, nepočítaje mrtvé civilní obyvatelstvo, obrovské výdaje. Finance upadly do nepořádku a země se zadlužila.
  Je pravda, že spojenci blahosklonně souhlasili s odepsáním úroků z půjček, ale přesto se dluh ukázal být poměrně velký - asi deset miliard zlatých rublů.
  Ale bylo možné znárodnit podniky, které dříve vlastnili Němci.
  Politická situace v carském Rusku se stabilizovala a autorita císaře rostla.
  Nicholas II toho využil a zrušil svůj vlastní manifest o Státní dumě. Autokracie byla znovu obnovena a zákonodárná moc přešla v plném rozsahu na cara.
  To vyvolalo jen nesmělé protesty. Země byla příliš unavená válkou a nechtěla nové otřesy.
  A ekonomika začala rychlé, poválečné oživení! V průměru byl růst asi devět procent ročně a byl vyšší než v USA.
  Vznikala nová vyspělá průmyslová odvětví, rozvíjelo se strojírenství. Mzdy šly nahoru.
  Délka pracovního dne byla zákonem krále zkrácena z 11,5 hodiny na 10,5 hodiny. Před prázdninami a před víkendy do 9 hodin. Také pracovní den se zkrátil na devět hodin, pokud alespoň jeho část připadla na noc.
  Po výměně peněz byl obnoven celý zlatý zůstatek rublu. V roce 1929 dosáhla mzda dělníka 50 rublů měsíčně, zatímco cena vodky byla 25 kopejek za láhev. To je 200 lahví za měsíc. A pokud to vezmete ve zlatém ekvivalentu, je to celých 37 gramů čistého zlata.
  Země se umístila na druhém místě, hned za Spojenými státy, pokud jde o průmyslovou výrobu. Vyhlídky na impérium vypadaly velmi růžově, ale .... zasáhla deprese, velká deprese.
  Kolaps zasáhl celý svět a také Rusko. Pravda ze všeho nejvíce zavrhla Německo a Spojené státy. Ale i carské Rusko bylo příliš závislé na vnějších půjčkách, a proto se nemohlo vyhnout otřesům a recesi.
  Bolševická strana ve dvacátých letech byla v krizi. Lenin se ve skutečnosti vzdálil praktickému, revolučnímu boji tím, že se ponořil do teorie...a napsal fantastická díla.
  Vladimir Iljič se setkal v Británii a Herbert Wales, pocítil v sobě chuť sci-fi. Zejména z pera Vladimíra Iljiče vyšel velký, futuristický román: "Komunismus - cesta štěstí"! A řada dalších děl. Lenin už vydělával dobré peníze fantastickými díly.
  Bolševici se rozdělili na trockisty a stalinisty. Stalin se rozhodl vrátit k taktice individuálního teroru charakteristické pro Vůli lidu. Trockij zaujal umírněnější pozici.
  Sociální revolucionáři jsou stále aktivní, i když ve dvacátých letech nedošlo k žádným významným politickým vraždám. Pozice republikánů a kadetů postupně sílily. Absolutní monarchie skutečně všem připadala jako zastaralý přežitek. Znovu tedy začaly nepokoje, stávky, demonstrace a královský trůn se potácel.
  Panovníkovi se toho dalo hodně pamatovat...
  Vláda Mikuláše II. našla cestu ven... ve válce! Navíc generálové toužili po pomstě za porážku z Japonska. A je to pochopitelné...
  Po první světové válce uspořádalo carské Rusko několik malých vojenských kampaní. Na Blízkém východě, kde se svými spojenci dokončili arabský svět. V Afghánistánu .... Tam se válka odehrála spolu s Británií. Rusko převzalo severní oblasti Afghánistánu obývané převážně Uzbeky a Tádžiky a také Herat. Britové si po brutálních válkách přesto podrobili jih. Samospráva zůstala v centru Afghánistánu.
  Írán si stále zachoval zdání suverenity, ale jeho rozdělení také nebylo daleko.
  Hlavní střet zájmů ale padl na Japonsko. Navíc v roce 1931 Japonci vytvořili loutkovou vládu v Mandžusku a zahájili ofenzívu v Číně.
  To byl důvod nové války.
  Do této doby se ruské armádě podařilo aktualizovat svou tankovou flotilu a vytvořit velmi silné letectvo. Ve vzduchu bylo Japonsko znatelně horší a pozemní armáda Ruska je mnohem početnější a možná i bojeschopná.
  Tichomořské flotile velel legendární admirál Kolčak. Velitel Řádu svatého Ondřeje I. Brusilova už v té době zemřel, ale jeho schopní studenti zůstali.
  Od samého počátku byla válka pro Japonsko neúspěšná. Ruští generálové: Děnikin, Wrangel, Kaleidin pod generálním velením carova bratra Michaila Romanova - jednali energicky a obratně. Zkušenosti z první světové války měly vliv, chyby v konfliktu 1904-1905 byly zohledněny.
  Docela dobře se ukázaly i Prochorovovy lehké tanky, které jsou v manévrové válce prostě nenahraditelné. Každopádně to už byla jiná ruská armáda, a úplně jiná válka.
  Ovšem i během první bitvy se samuraji, kdyby místo Kuropatkina byl talentovanějším a rozhodnějším velitelem, byl by výsledek války samozřejmě úplně jiný.
  V každém případě byl Port Arthur po dvou měsících obléhán ruskými jednotkami a Japonci byli poraženi. O dva měsíce později byla osvobozena celá Korea a město citadely bylo dobyto bouří.
  Na moři byly také bitvy v plném proudu s různým úspěchem. Dokud se nepřiblížily eskadry z Baltského a Černého moře. Země vycházejícího slunce byla zcela poražena a dokonce vylodili jednotky na Hokkaidó. Japonsko bylo nuceno podepsat pro sebe ponižující mír. Vraťte Mandžusku, Port Arthuru, některé majetky dobyté Němci, jižní Sachalin a Kurilský hřeben. A zároveň zaplatit odškodné, pořádnou částku - miliardu zlatých rublů.
  Vítězství dočasně posílilo pozici autokracie a poté Velká hospodářská krize ustoupila rychlému hospodářskému vzestupu.
  V Německu se stejně jako ve skutečné historii dostal k moci Hitler, ale nesměl se příliš toulat. Zejména pokus o obnovení všeobecné branné povinnosti čelil tvrdému odporu Ruska a Francie. I když byly učiněny malé ústupky, pokud jde o vojenský potenciál. Velikost armády se směla zvýšit ze sta tisíc na dvě stě padesát. Navíc Hitler vrátil kontrolu nad demilitarizovanou zónou Německu.
  A dynastické problémy se chystaly pro carské Rusko. Zemřel následník trůnu carevič Alexej... Carův bratr Michail Romanov byl zbaven dědického práva. A skutečným dědicem byl Kirill Vladimirovič Romanov. Ale tento typ se utápí v opilosti a zhýralosti. Totálně degradovaný...
  Kdo se tedy stane nástupcem cara Mikuláše II.? Carův bratr Michael po vítězství nad Japonskem obdržel hodnost generalissima a byl velmi oblíbený. Stal se prvním členem královské rodiny v historii císařského Ruska, který získal tak vysokou hodnost. A mnozí ho chtěli vidět na královském trůně.
  Je pravda, že sám Nicholas II - nepil, bez špatných návyků, pravidelně se věnoval gymnastice, byl stále poměrně silný a zdálo se, že jeho vláda bude nejdelší v ruské historii. Ale Stalin vymyslel nejvelkolepější pokus o atentát od dob Alexandra II. I když se to zdálo, jaký to má smysl?
  V každém případě se rok 1937 ukázal jako rok hrozivý. Byl zabit car Mikuláš II. a spolu s ním zemřeli i dva ministři a tři desítky dvořanů a zřítila se část Zimního paláce.
  Teroristé použili kanalizační systém k těžbě a zasadili více než tunu aminolonu.
  Do běhu dějin tak zasáhla agresivní náhoda. Tak skončila vláda cara Mikuláše II. Panovník, který se nestal přezdívkou, velkým nebo impozantním. Ti, kteří císaře nemilovali, ho nazývali krvavým, neboť v jeho království bylo prolito mnoho krve. Kdo zacházel s respektem - Dobyvatel. Takže počet pozemků pod ním, v Rus, vzrostl. V Číně byla dokonce velká provincie: Zheltorossia.
  A celé království trvalo 43 let. Pouze delší pravidla a jmenovitě Ivan Hrozný. Ale vzhledem k tomu, že nastoupil na trůn na tři roky, bylo skutečné funkční období kratší.
  A legitimní dědic Kirill Vladimirovič Romanov přesto nastoupil na trůn. Vládl krátce - asi rok, ale podařilo se mu trochu ovlivnit běh dějin. Zejména umožnil Adolfu Hitlerovi provést anšlus Rakouska. Údajně odkazující na právo národů na sebeurčení a prý bude více pořádku. Souhlasil s anšlusem Rakouska a Mussoliniho.
  Německo se tak rozšířilo a jeho populace přesáhla osmdesát milionů. Nemluvě o tom, že Hitler podporoval plodnost. Za Adolfa Besnovatého vyrostla jedenapůlkrát.
  Ve Španělsku vypukla občanská válka, která ale skončila mnohem rychleji, protože neexistoval Sovětský svaz, který poskytoval pomoc levé koalici v Madridu.
  Ale Franco se stal spojencem Fuhrera. A nový car Vladimír Třetí čelil Británii.
  Situace je skutečně nepřehledná. Puzzle plné druhé světové války. A nové kolo konfrontace. Írán není rozdělen a toto je vlastně poslední islámská země, formálně nezávislá. A Rusko na to má svůj názor a Británie. Věci na Blízkém východě jsou velmi složité. Území Ruska, Francie, Británie jsou smíšená a není snadné je spravovat.
  Anglie ekonomicky stále více zaostává jak za Ruskem, tak za mocenským Německem. A největší kolonie jsou stále britské. Síla lví koruny ale slábne, Kanada je téměř samostatná. Jižní Afrika je také panství, jako Austrálie. V Indii britská pozice oslabuje. Samozřejmě je tu touha tlačit na lva.
  Hitler se snaží hrát na dvou frontách. Nebo získat podporu Francie, Británie, Itálie a Japonska. Aby všichni společně nahromadili carské Rusko a rozdělili jeho obrovské majetky.
  Nebo hledat územní akvizice na Západě, ale už ve spojenectví s Ruskem.
  Hitler je podlý a bezzásadový člověk a obecně je mu jedno, s kým uzavřít koalici, pokud je to pro něj výhodné.
  Nový mladý car Vladimir také sní o tom, že se zapíše do dějin jako velký dobyvatel a chce získat kolonie z Británie a Francie. Němcům už vlastně není co vzít. Takže koalice s Německem je celkem logická.
  Itálie dobyla Etiopii a chce také nové činy. Mussolini je nesmírně ambiciózní. Je mu jedno, kam půjde na východ nebo na západ. Ale ve Francii není mezi lidmi velká touha bojovat. Vládne tam pacifismus a je volena vláda. Není tedy nutné získávat tak silného spojence. A carské Rusko s tradičně vysokou porodností a neustále klesající úmrtností je velmi silným protivníkem. Počet obyvatel carského Ruska roste zhruba o tři procenta ročně. Dětská úmrtnost se snížila, ale zatím móda pro velké rodiny nepřešla a dokonce i rodiny dělníků jsou plodné. Vezmeme-li v úvahu územní akvizice, včetně hustě obydlené Číny, řídce osídleného Mongolska a Evropy a Turecka, počet obyvatel carského Ruska v roce 1940 přesáhl 400 milionů ve srovnání s rokem 1913, kdy to bylo 180 milionů. A to je kontinentální velmoc... Británie a Francie v samotných mateřských zemích mají méně než 50 milionů plus další kolonie. Ale koloniální jednotky jsou slabé v morálce a mají malou bojovou schopnost. Pozemní síly Západu jsou tedy mnohem slabší.
  Führer volí spojenectví s Ruskem proti Západu.
  V roce 1939 došlo k rozdělení Československa. K Německu patřily i Sudety. Němci posílili armádu, vytvořili tankové kolony. Carské Rusko také nezůstalo stát, mělo pětimilionovou mírovou armádu a pět set personálních divizí.
  V carském Rusku se dlouho vyráběly těžké tanky a strategické letectví včetně letadel s osmi motory. Francie má jen asi třicet těžkých tanků a ty jsou zastaralé. Británie nemá těžké stroje. No, Německo taky, žádná těžší než dvacet tun. USA mají něco málo přes čtyři sta tanků.
  Hitler usoudil, že nemá cenu tahat a 15. května 1940 udeřil. Jakmile bude příznivé počasí a vše bude připraveno. Nebo víceméně hotovo.
  Carské Rusko zahájilo ofenzívu proti Indii a dalším koloniálním majetkům. Úder ruské armády dopadl na špatně bráněné pozice. Vojska skládající se ze samotných etnických Britů a Francouzů je relativně málo a koloniální jednotky nejsou příliš ochotné zemřít za myšlenku nebo impérium, které je jim cizí. Ve skutečnosti, kdo jsou pro ně Britové? Vykořisťovatelé, zotročovatelé, lupiči nebo bezvěrci. Je nepravděpodobné, že by Rusové byli mnohem horší než oni, aby zemřeli v zájmu říše lva nebo kohouta.
  Carské jednotky tedy postupují a překonávají pomalý, ohniskový odpor. Ale Němci byli schopni porazit francouzské, britské, belgické a holandské jednotky za měsíc a půl.
  Churchill tak ztratil podporu svých hlavních spojenců. Očekávání, že Spojené státy vstoupí do války, se nenaplnilo. Roosevelt se obecně nevyznačoval rozhodností Stenky Razinové. A pak by takové síly šly proti Americe.
  Ruské jednotky postupovaly přes Afriku a Asii v pochodech, více problémů přicházelo z terénu a natahovaných komunikací než od nepřátelských jednotek. Nedostatek silnic, zejména v Africe, také ovlivnil. Ale nenáročný ruský voják hrdinně a stoicky překonává všechny potíže.
  Němci mohou přesunout vojáky do Afriky jen s obtížemi. Postup na Gibraltar byl zdržen Francovým tvrdohlavým odporem. A museli přenášet síly po moři. Rusové se probili do Afriky, přes Egypt a je to pro ně mnohem jednodušší. Itálie také chytne vše, co může, a v této věci má Mussolini hroznýšovský úchop.
  K samotnému vylodění na metropoli v roce 1940 nedošlo. Ve vzdušné bitvě, především kvůli pasivitě Ruska, Británie obstála. Ale musím říci, že moudrý car Vladimir Kirillovič nechtěl, aby Británie kapitulovala předem, ale zcela racionálně hodlal zajmout všechny její asijské a africké kolonie.
  Kam kráčí Británie? Koneckonců nemá žádné rezervy, bez kolonií a surovin - pád je otázkou času.
  V zimě a v březnu 1941 se ruské jednotky konečně dostaly do Jižní Afriky a porazily poslední africký Dominion. Pokus Britů vysadit na Madagaskaru také selhal a v květnu 1941 bylo provedeno obojživelné přistání s následným vítězstvím.
  Japonsko jednalo ve válce na straně Ruska a podařilo se mu ukořistit něco v Tichém oceánu. Léto 1941 bylo obdobím velkého leteckého útoku na britskou mateřskou zemi.
  Ruská a německá letadla žehlila Londýn a další města Britského impéria. A 8. listopadu, v den výročí mnichovského puče, k vylodění konečně došlo.
  Boje trvaly šestnáct dní a skončily vítězstvím ruských a německých jednotek.
  Tím ve skutečnosti skončila druhá světová válka. Ukázalo se, že je to méně krvavé a zdlouhavé než ve skutečné historii. A velmi znatelně posílil a rozšířil ruské majetky. Zejména v Africe a Asii.
  Nastalo relativně klidné období. Rusko a Německo trávily své vlastní územní zisky. Třetí říše zahrnovala do svého složení: Belgii, Holandsko, téměř polovinu Francie a také Maroko, část Alžírska a centrální majetky. Je pravda, že kvůli postoji Franca a určité nerozhodnosti Hitlera neměli Němci čas postoupit do rovníkových držav Francie a šli k ruským jednotkám.
  Přesto Německo stále dostalo pořádný kus africké půdy, přesahující svou rozlohou své vlastní území. Rozloha Třetí říše se s přihlédnutím k evropským akvizicím více než ztrojnásobila. A pokud počítáme od hranic od roku 1937 s přihlédnutím k Rakousku, Sudetům a České republice tváří v tvář protektorátu, tak čtyřikrát.
  Takže Němci jako celek měli dost na strávení, zvládnutí a asimilaci. Rusko tím více rozšířilo své koloniální majetky a stěží to všechno mohlo kontrolovat.
  A Itálie získala hodně: například většinu Súdánu, Somálsko, Ugandu a některé další akvizice, zejména Tunisko.
  Tím je přerozdělení světa prozatím dokončeno. Ale jak se říká, postupem času se začínají projevovat ambice.
  Spojené státy nezačaly vážně pracovat na jaderném projektu. Také ve fašistickém Německu a Rusku se postoj ukázal jako cool. Japonsko ještě není dostatečně rozvinuté, aby to zatáhlo, a Británie a Francie se staly vazalskými zeměmi Třetí říše a Ruska.
  Ukázalo se tedy, že výskyt jaderných zbraní byl na nějakou dobu zpožděn.
  Ale pokrok je samozřejmě neúprosný. Fyzici pracují, teorie se vyvíjí, stejně jako laboratorní experimenty. Ale jaderný projekt potřebuje vůli státu. Carské Rusko má starosti nad hlavu a náklady na komunikaci s rozšiřováním svého území. A Hitler měl z nějakého důvodu zášť proti takovým myšlenkám jaderného programu a věřil, že atomový projekt pohltí jen obrovské množství peněz za nic.
  Kromě toho byly ruské pozemní armády a letectví nejsilnější a nejpočetnější na světě a loďstvo také, zejména z ekonomického růstu, táhlo nahoru.
  Carští generálové a maršálové raději vyvíjeli stavbu tanků, stavěli letadla, letadlové lodě a bitevní lodě. A proč potřebují nějaké pohádky - o jaderných bombách? To znamená, že Němci i Rusové byli k tomuto problému lhostejní.
  Surovinových zdrojů bylo navíc poměrně dost na to, abychom se v žádném případě nemuseli bát nosičů energie.
  Takže navzdory všemu chladu Pentagonu a Bílého domu iniciativa nedobrovolně přešla na Spojené státy. A tady nejde jen o strach, že Rusové nebo Němci půjdou dál a budou tlačit na Nový svět, ale také o ekonomiku.
  Poté, co Spojené státy ztratily příležitost přijímat ropu z Asie, Afriky, Středního východu, měly stále své vrty v Texasu na Floridě a začaly se rozvíjet na Aljašce.
  Ale populace USA rostla. V Rusku imigrace nezasahovala a počet obyvatel nadále rychle přibýval. Černoši a Arabové směli odjet do USA obzvlášť ochotně.
  Rostla i americká ekonomika, přibývalo aut.
  A začalo hledání jaderného paliva a atomové reakce, která by mohla poskytnout kolosální energii.
  Od konce druhé světové války uplynulo deset let. Hitlerovské Německo mělo novou zbraň: diskety schopné nejen létat velkou rychlostí, ale také prakticky zůstat nezranitelné ručními palnými zbraněmi.
  Němcům se navíc podařilo vypustit nad oběžnou dráhu umělou družici a hlavně v červnu 1951 prvního člověka do vesmíru.
  Carské Rusko se trochu opozdilo a plně pokročilo až v srpnu tohoto roku. Ve fašistické Itálii v témže roce došlo ke změnám. Zemřel Benedito Mussolini, uchazeč o titul Julia Caesara. Obecně byl italský diktátor ve vládě úspěšný. S přihlédnutím k výbojům v Africe, včetně Etiopie, se území ovládané Itálií za jeho vlády rozrostlo téměř třiapůlkrát. Kromě toho se Beneditovi v Evropě podařilo odříznout část Francie spolu s Toulonem.
  Ale nepustili ho do Albánie a Řecka - to jsou území spadající do sféry vlivu Ruské říše.
  Benedito by se samozřejmě dal nazvat velkým a dobyvatelem, i když italská armáda se svými zálety příliš nezářila. Ale jeho syn a dědic se nepovažoval za horšího než jeho otec.
  A vzal podzim 1951 a napadl Albánii a Řecko... Není divu, že se říká, že všechny velké války začínají náhle.
  Vladimír Třetí byl touto příležitostí dokonce potěšen. Italské majetky v Africe jsou velké, dokonce rozsáhlejší než německé. Tak proč si je nevyzvednout, když je k tomu dobrý důvod?
  Ruské jednotky zahájily nepřátelské akce 7. listopadu 1951 a zaútočily na Etiopii, Libyi a Súdán. Ruské jednotky jsou silnější, početnější a bojeschopnější než italské.
  Začali tedy rychle rozbíjet těstovinovou armádu... Nikdo ale nečekal, že se Adolf Hitler bez jakéhokoli varování postaví na stranu Mussoliniho mladšího.
  I když když se na to podíváte, nebylo nic víc než nečekané.
  Německo prohrálo první světovou válku s Ruskem a ztratilo nejvíce území v Rusku. A pokud se Němcům podařilo pomstou vrátit to, co bylo ztraceno na Západě, pak jim na východě, upřímně řečeno, zůstal triviálně nos.
  Hitler tedy se svými novými zbraněmi, zejména disketami a létajícími talíři, opravdu počítal. Kromě toho Fuhrer věřil, že tentokrát bude snazší bojovat s Ruskem než v první světové válce, protože Německo a Itálie by vedly společnost, aniž by měly druhou frontu.
  Počítalo se také s tím, že do války na Dálném východě vstoupí také Rusko uražené Japonsko a sváže tam nepřítele. Možná se ke koalici připojí Portugalsko a Španělsko, jako Británie a Francie? Mají mnohem blíž k Německu než k Rusku. A nějaké naděje se vkládaly do USA!
  Amerika navíc vybudovala impozantní námořnictvo, mnoho letadlových lodí a zmodernizovala svou tankovou flotilu - i když byla kvantitou i kvalitou stále horší než stroje armády Starého světa.
  Sociální systém v carském Rusku zůstal autokratický a absolutní monarchií. Car a císař celé Rusi měli plnou moc: výkonnou, zákonodárnou i soudní. Parlament chyběl. Existovala Státní rada osob jmenovaných císařem, která však měla pouze poradní právo. Zákony vydával sám král, stejně jako výnosy. Měl také právo na popravu a milost, i když samozřejmě existoval i soud. Porotní procesy byly zrušeny po zavraždění Mikuláše II., takže soudnictví také jmenoval a odvolával car nebo úředníci jmenovaní císařem.
  Tento systém měl své výhody i nevýhody. Na jednu stranu mohl císař rychle vyřešit ten či onen problém bez jakýchkoli sporů a dohod, na druhou stranu však přílišná koncentrace moci v jedné ruce potlačovala iniciativu a dávala velké možnosti byrokracii. Zrodila různé oblíbence a oblíbence. Vladimír se nevyznačoval přílišným pokrytectvím a manželskou věrností. I když ženy neměly na jeho politiku velký vliv.
  V oblasti stavby tanků mělo carské Rusko mnoho výkonných a těžkých vozidel. Zkušenosti z vojenských operací v Africe však ukázaly, že jízdní výkon tanku je nesmírně důležitý. Výsledkem bylo, že hlavní ruský tank nepřekročil hranici čtyřiceti pěti tun. Vzhledem k tomu, že porodila větší váhu, i se širokými stopami, problémy s průchodností.
  Car miloval těžké tanky, ale císařovi poradci je odrazovali, aby je pustili do sériové výroby. Šedesátitunový stroj byl ale k mání ve dvou tisících exemplářích. A nejmasivnější tank "Nikolai" - 3, byl obecně vyroben v šedesáti třech tisících.
  A stroj je - váha je čtyřicet pět tun a zbraň má ráži 122 mm. Přední pancíř dvě stě milimetrů, záď a boky 120 milimetrů, rozložení je klasické.
  Hitler měl vážně rád těžké stroje. A chtěl jsem mít převahu nad Nikolajem v sériovém tanku. Německý vůz nabobtnal hmotností až 75 tun a to už byl limit, protože velká hmota je na železničních kolejích extrémně náročná na přepravu.
  Německý vůz byl vyzbrojen zbraněmi ráže 128 mm, měl čelní pancíř 250 mm, boční a záďový pancíř 180 mm, rozložení se rovněž blíží klasickému.
  Početně byl německý tank třikrát nižší než sovětský. Nemluvě o obtížnosti používání příliš těžkých strojů.
  Ruská technika je však roztroušena po širokých oblastech a na evropském sektoru fronty panuje přibližná rovnost v počtu vozidel a pěchoty. I když obecně je ruská armáda mnohem početnější než německá. A Rusko má obrovskou populaci: zahrnuje Indii, Čínu, většinu Afriky, Blízký východ, Persii, Indočínu a mnoho dalšího.
  Samozřejmě, že Hitlerovo rozhodnutí zaútočit na carské Rusko, i když vezmeme v úvahu, že Japonsko a Itálie, a možná i Francie a Británie, jsou na jeho straně, je kolosální dobrodružství. Ale Fuhrer je obrovský dobrodruh.
  Nutno podotknout, že diskety, do kterých Třetí říše vkládala tak velké naděje, nejsou v praxi příliš účinné. Vytvoření silného laminárního proudu vedlo k obrovské spotřebě paliva a doba letu létajících talířů se ukázala jako relativně krátká. Mohli tedy jednat, a to i s přihlédnutím k obrovské rychlosti na nijak zvlášť významné vzdálenosti. Laminární proudnice navíc chránila disk před ručními zbraněmi, ale zase bránila střelbě z létajícího talíře.
  Němci tedy mohli shazovat pouze rádiem řízené rakety ze svých disků a pak pod úzkým úhlem nebo vypnutím laminárního proudění, ale v tu chvíli se stali zranitelnými.
  Ale v každém případě se Hitler rozhodl zaútočit na Rusko a hodil své karty do hry. Navíc se fašista bál, že v případě porážky Itálie ho převezmou. Nikomu s knírem nevěřil.
  Zpočátku dosahovali nacisté úspěchu díky překvapení stávky a lepší organizaci svých jednotek. Ale čas pro ofenzivu byl zvolen špatně. Napadl sníh a tanky dostaly smyk. Fritz mohl dobýt část Polska, včetně Krakova, ale uvízl poblíž Varšavy.
  Ruská válečná mašinérie se točila... Japonsko, jak Fuhrer očekával, vstoupilo do války, ale jeho flotila neměla nad ruskou tichomořskou flotilou převahu a bitvy byly přibližně vyrovnané. A Japonsko prakticky neodvrátilo pozornost pozemních sil od západních operací. Navíc samurajové byli ve vzduchu horší než Rusové, a to jak počtem, tak kvalitou. A Země vycházejícího slunce dokázala zachytit jen několik malých ostrůvků.
  Opatrní Franco a Salazar se vstupem do války nijak nespěchali. Rusko je velmi silný nepřítel. Musíte se dívat a čekat. Ve skutečné historii se Franco omezil na vyslání modré divize fašistických dobrovolníků během druhé světové války.
  Nyní vypadalo seřazení sil zcela nestejnoměrně, zejména v Africe.
  Itálie rychle ztratila svůj majetek na černém kontinentu.
  Na jaře 1952 zahájila carská armáda ofenzivu ve východním Prusku a dokázala do hloubky prolomit obranu nepřítele. Nacisté stěží opustili postup carské armády u Koenigsbergu, ale na druhou stranu císařská vojska začala postupovat na Sudety a Krakov.
  Ukázalo se, že hbitější ruské tanky byly docela schopné bojovat s těžkým, ale méně obratným nepřítelem. Dobře se ukázaly i čínské divize pod velením ruských generálů.
  Němci byli nuceni opustit Krakov... A pak, kvůli hrozbě obklíčení, začali ustupovat od Visly k Odře.
  Ne, posedlý Führer takový průběh války nečekal. Ale za to může on. Navíc Francouzi a Britové, kteří cítili fašistickou okupaci, se vůbec nesnažili zemřít pro Führera. Doplnění se tedy nezdařilo a vazalské země chtěly triviálně odsedět.
  A nejhorší to bylo pro Němce na frontě.
  V zimě Němci ztratili veškerý svůj majetek v Africe. A přes zimu, do jara, se úplně odvalili zpátky do Odry. Ruská vojska osvobodila Prahu a Sudety , přiblížila se k Vídni. Navíc porazili Itálii a obsadili Řím, Neapol, Sicílii. Jaro 1953 tedy pro nacisty nevěstilo nic dobrého. 8. dubna 1953 však Hitler náhle umírá. Nové vedení Německa zoufale žádá mír.
  Vladimir Kirillovič Romanov velkoryse souhlasil. Němci za to ale draze zaplatili. Nová hranice nyní procházela podél Odry: Belgie, Holandsko, Dánsko získaly suverenitu, ale v rámci vazala Ruské říše. Francie získala zpět své dříve ztracené majetky, ale stala se ještě více závislou na Rusku.
  Itálie a Německo ztratily všechny své kolonie, které se nyní staly majetkem královské koruny. I samotná Itálie získala status ruského vazala a Sicílie a Sardinie se přímo staly součástí říše Vladimíra Třetího.
  Německo také ztratilo velkou část své nezávislosti a platilo velké reparace.
  Japonsko také ztratilo veškerý svůj majetek, kromě vlastního území, a bylo nuceno stát se vazalským státem. A car Vladimir Kirillovič Romanov také obdržel titul císaře Japonska.
  Pod kontrolu Ruska se samozřejmě dostala i ta část Austrálie, která dříve patřila zemi vycházejícího slunce.
  V srpnu 1953 byla ve Spojených státech konečně otestována atomová bomba. O osm let později, ale jaderný džin byl z láhve venku. V každém případě pokrok nelze zastavit. A výskyt atomové bomby je nevyhnutelný. V nejextrémnějším scénáři by se jaderné zbraně mohly objevit maximálně o dvacet let později než ve skutečnosti.
  S určitým zpožděním začala carská vláda vyvíjet vlastní reakci.
  Dosud se Spojené státy nemohly rozhodnout jít do války s tak mocným impériem. Navíc není tak snadné dostat hlavní ruská průmyslová a ekonomická centra zpoza oceánu.
  A výroba jaderných náloží vyžadovala jak čas, tak peníze! Spojené státy měly finanční prostředky, ale čas se krátil. Carské Rusko se svými zdroji a mohutným intelektuálním potenciálem velmi rychle dorovnalo mezeru v této oblasti. A v roce 1956 se atomová bomba objevila i ve Vladimíru III.
  Kapitalistické a demokratické USA, výrazně horší než Rusko, co do počtu obyvatel a zdrojů, postupně přišly o své trumfy.
  Jediné, co mohli udělat, bylo použít jaderné zbraně jako odstrašující prostředek a pokusit se zevnitř podkopat carské Rusko. Zatím ale nic nedokázali.
  Vladimir Kirillovich neměl mužského potomka od své první manželky a znovu se oženil. A rozmnožil dědice a pojmenoval ho George.
  Carské Rusko provedlo expanzi vesmíru. V roce 1959 se asi rok před Američany uskutečnil let člověka na Měsíc. Pak v roce 1971 na Mars. V alternativním světě se to stalo bezpečnější než ve skutečnosti.
  V roce 1975 přistál muž na Venuši. V roce 1980 na Merkuru. V roce 1981 na jednom z Jupiterových měsíců. A v roce 1992, právě v roce smrti Vladimira Kirilloviče Romanova, ruský kosmonaut hrdě vstoupil na Pluto.
  Jiří první nastoupil na korunu ve věku osmnácti let. A obecně lze říci, že Vladimír Třetí - Veliký strávil svou 54letou vládu velmi úspěšně. A pak pokračovala dynastie Romanovců.
  
  
  
  MIKULÁŠ DRUHÝ, NEJSLAVNĚJŠÍ Z KRÁLŮ!
  Řekněme, že car Alexandr Třetí naopak zemřel dříve: v roce 1987 na atentát, který zorganizoval Leninův starší bratr: Alexandr.
  Zdálo by se to mnohem horší. Ale vlastně ne. Nicholas II se stal carem dříve a dříve se oženil: v případě, že by se něco stalo, dosadil by na trůn svého syna. A jeho žena už je jiná a dědic je zdravý a Rasputin rozhodně ne. A tak zprvu obecně, jako ve skutečné historii: TRANSIB se staví, ekonomika je na vzestupu - expanze do Číny. Pravda, lodě se v Baltském moři staví o rok dříve. A trochu více povznesení díky dřívějšímu vzestupu Witteho finančního génia.
  Válka s Japonskem nezačala příliš dobře, ale Varjagům se podařilo uprchnout a admirál Makarov nezemřel. Příběh se trochu posunul a všechno jde trochu jinak. Ale ve skutečné historii, a ve skutečnosti, Varjagovi zbývalo trochu uniknout a smrt admirála Makarova byla obecně náhodná a nepravděpodobná.
  Ruská flotila v čele s admirálem Makarovem si počínala celkem obratně a potopila japonské lodě. A pak, když byly dvě japonské bitevní lodě vyhozeny do povětří, Makarov zaútočil na samuraje a potopil dalších patnáct lodí.
  To znamená, že vše proběhlo v pořádku. A Japonsko ztratilo nadvládu na moři.
  A na souši byli samurajové slabší. Kuropatkin odrazil všechny pokusy Japonců o útok a způsobil jim těžké škody. Nejednal však příliš rozhodně. Brzy ale od Baltského moře připluly ruské lodě a nakonec Makarov vzal všechny vody pod kontrolu.
  Rusové dokonce začali vyloďovat jednotky na Tchaj-wanu a poté na hřebeni Kuril.
  Dokud do toho nevstoupil Theodore Roosevelt a nenabídl zprostředkování. Rusko dostalo Mandžusko, Koreu, Mongolsko, Kurilský řetězec a Tchaj-wan.
  Objevila se i Zheltorossia. Tak vznikla nová říše.
  Nicméně, zatímco král není příliš drzý. V roce 1914 vypukla druhá světová válka. Rusko je na tuto válku lépe připraveno: ekonomika je silnější a území a populace jsou větší a myšlenka nezasahuje. Navíc nedošlo k recesi způsobené nepokoji a takzvanou revolucí.
  První světová válka pokračovala s různým úspěchem. Chyby dělali ruští generálové a úspěchy. Ale v roce 1915 se Němcům podařilo dosáhnout menšího úspěchu, takže carská armáda byla početnější a lépe zásobená. Ale přesto Rusko ztratilo polovinu Polska a Haliče. Němci však nemohli vstoupit do Běloruska a pobaltských států - frontová linie procházela podél Visly.
  A v šestnáctém roce již carská armáda dosáhla velkých úspěchů proti Rakousku a Turecku. Osmané byli téměř úplně poraženi. Stejně jako Rakušané dobyli Przemysl a Krakov. Německo se stalo němým. Na jaře sedmnáctého roku obsadili Rusové Istanbul. Významného úspěchu dosáhlo carské Rusko také během letní ofenzívy proti Rakousku a Německu. A na podzim, když už carská vojska dosáhla Odry, Německo kapitulovalo. Následovalo rozdělení Rakouska-Uherska a Turecka. Rusko dostalo Malou Asii, severní Irák, Istanbul. Halič, Bukovina, československé a uherské království a Krakov. Plus Danzig, část východního Pruska, oblast Klaipeda. Rusko tak mnohonásobně posílilo. A Německo také zaplatilo obrovské reparace.
  Car Nicholas II nespěchal, aby vzal všechno a všechno. Ale Rusové, Britové a Francouzi si Saúdský poloostrov rozdělili. Poté si Britové a Rusové rozdělili Írán a Afghánistán. Dokončeno přerozdělení světa.
  Až do roku 1929 byl celý svět na vzestupu, dokud nepropukla Velká hospodářská krize. V roce 1931 Japonsko zahájilo válku proti Rusku. A byla rychle poražena a spolu s veškerým tichomořským majetkem byla obsazena. A pak následovalo referendum a začlenění do Ruska.
  Car Nicholas II využil oslabení Británie, Francie a Spojených států sevřených Velkou hospodářskou krizí a vedl války, aby se zmocnil Číny. A to se stalo jeho velkým vítězstvím.
  Aby poněkud urychlil rusifikaci, učinil Mikuláš II. nenáročné rozhodnutí - oficiálně zavedl v Rusku polygamii - změnil teologii a dogmata pravoslavné církve. Reforma tedy byla přijata.
  A král si vzal svou druhou ženu. Rusové byli povzbuzováni, aby si vzali cizí ženy a měli mnoho dětí. Také obrovská Čína musela být rusifikována. A jaký je nejlepší způsob, jak to udělat? Vezmi si Číňana!
  Hitler se v Německu nedostal k moci. V tomto příběhu mu málo stačilo. Škoda extremisty. Hlavním dráždidlem byl fašista Mussolini, který dobyl Etiopii. A sen stát se novým Caesarem a Trojanem se spojil v jedno.
  V roce 1937 v květnu vypukla válka mezi Ruskem a Itálií. Jak se ukázalo, Mussolini měl sebevraždu. Ruská vojska dobyla celou Itálii za dva měsíce a za tři další všechny kolonie mocnosti. K carskému Rusku také nakonec patřilo Rumunsko a Jugoslávie a o něco později Bulharsko. Po dokončení anexe území. Nicholas II zemřel na podzim 1939. A novým králem se stal jeho dědic, celkem zdravý Alexej II.
  V tomto případě Nicholas II opravil padesát dva let - překonal výsledek Ivana Hrozného. A jeho vláda se ukázala být nejúspěšnější v historii Ruska a dobytí jsou prostě rekordní. Žádný jiný král toho tolik neukořistil. Rusko se nakonec usadilo v Číně a posílilo ve všech směrech.
  Poté však za Alexeje II. nastalo dlouhé období míru. Francie, Británie, USA válku nechtěly. A Německo bylo odzbrojeno a nemělo žádné síly. Takže nastala taková situace, že nastal klid.
  Koloniální říše nadále existovaly. Rusko zůstalo největší zemí, ale Británie byla formálně druhou mocností a v oblasti o něco nižší než carské impérium. Austrálie, Jižní Afrika a Kanada však byly téměř nezávislými panstvími. A v Indii... V roce 1968 vypuklo v Indii velké povstání a po dvou letech války byli Angličané vyhnáni. Ale carská armáda vstoupila na území Indie, projevy potlačila. Poté Británie tuto kolonii ztratila a Rusko ji získalo. Brzy Rusko také obsadilo jih Íránu.
  Po Alexeji II. v roce 1969 nastoupil na trůn Mikuláš III. Královská říše byla na vzestupu. Takže Francie v roce 1979 ztratila kontrolu nad Indočínou a Thajskem. A tam také přišla královská vojska.
  A v osmdesátých a devadesátých letech se Afrika dostala pod kontrolu carského Ruska. Po roce 2001 nastoupil na ruský trůn Petr, čtvrtý syn Alexeje II.
  Do této doby carské Rusko pohltilo téměř celou Afriku, Asii a zabralo kolonie dalších zemí včetně Indonésie. Ale proti Austrálii to samozřejmě nešlo.
  Nastalo období klidu. USA, Británie a Francie měly jadernou zbraň, Německo mělo ekonomickou moc. Rusko a ekonomická síla, jaderné zbraně a největší armáda na světě a populace. A stále absolutní autokratická monarchie bez parlamentu. Američané, kteří jsou druhou mocností, nebo dokonce supervelmocí, to vkládají do tvrzení Ruska.
  Absence demokracie však nebránila rozvoji pokroku. Konkrétně v roce 1943 v carském Rusku letěl do vesmíru první člověk. A v roce 1961 na Měsíc. Let na Mars se uskutečnil v roce 1974. A do roku 2000 byly navštíveny téměř všechny planety sluneční soustavy. Připravovala se velká výprava ke hvězdám. Odstartovala v roce 2018 a vrátila se do Alpha Centauri.
  Carismus tedy vůbec nebránil vědě v pohybu. Petr Čtvrtý z dynastie Romanovců dokonce prohlásil, že osvícený absolutismus je lepší.
  Zejména na pozadí těch skandálů, které neustále otřásaly administrativou Donalda Trumpa.
  Za největšího krále všech dob a národů byl stále považován Mikuláš II. Carské Rusko na koni a světový hegemon. Okraje a kolonie jsou postupně rusifikovány. Impérium nabírá na síle. A celý svět se zlepšil.
  A proč? Díky Alexandru Uljanovovi, Leninovu bratrovi, který byl popraven za sebevraždu. Sám Lenin zůstal v zahraničí. Setkal se s Walesem a také se začal zajímat o psaní sci-fi, na kterém velmi zbohatl a udělal si jméno. A tak se stal slavným, stal se slavným a slavným a byl přeložen do mnoha jazyků. Stalin naproti tomu zemřel ve vězení na tuberkulózu a obecně zůstal známý pouze odborníkům. Trockij se brzy vzdal revoluční činnosti a udělal dobrou kariéru úředníka, až se dostal do hodnosti skutečného tajného radního a náměstka ministra. Voznesenskij se stal ministrem za cara a dosáhl hodně. Chruščov zůstal drobným obchodníkem a nezískal slávu. Brežněv postoupil do hodnosti plukovníka. Andropov sloužil u policie a stal se také plukovníkem. Gorbačov se stal velkým obchodníkem a showmanem. Jelcin zůstal obchodníkem. Putin postoupil do hodnosti plukovníka tajné policie a odešel se ctí. Medveděv je drobný úředník. Žirinovskij, zakladatel novin a showman. Zjuganov se pokusil pracovat v podzemí proti carovi. Dostal termín, pak se stal informátorem pro Okhrana. Odešel s hodností kapitána. Žukov postoupil pouze do hodnosti majora. Vasilevskij se stal generálporučíkem, Šapošnikov generálporučíkem. Kolčak byl velkoadmirál a držitel mnoha řádů. Makarov se také stal velkoadmirálem, když se mu podařilo bojovat v první světové válce. Nikoli však v první, ale jediné světové válce, neboť druhá světová válka nebyla. Stal se slavným... Brusilov se stal polním maršálem a držitelem Řádu svatého Ondřeje I. Děnikin, Wrangel, Kornilov a Kuropatkin se stali polními maršály.
  A za králů se žilo dobře. A ceny nerostly více než sto let. A rubl měl stabilní zlatou podporu, 0,77 gramu. A mnoho národů žilo pod králem dobře.
  Všichni měli stejná práva a mnozí se nazývali Rusy, dokonce i Afričany. Stalo se to dobré pro všechny pod králem. Pouze pro neortodoxní Židy zůstal požadavek na pobyt. Ale těch bylo čím dál tím méně.
  Za krále však nastaly určité problémy. Jedna z nich, vysoká porodnost s nízkou úmrtností, vedla k přelidnění. Ale to se mělo vyřešit expanzí vesmíru. Rozvoj vědy a zemědělství navíc umožnil vyřešit problém hladu. Jídla bylo dost pro všechny. Ale populační růst v říši je více než tři procenta ročně. A to hrozilo v budoucnu problémy.
  Carská vláda našla cestu v expanzi vesmíru. A zdálo se to rozumné. A stavěly se nové vesmírné lodě a prováděl se výzkum nadsvětelnými rychlostmi.
  
  
  
  50 LET ALEXANDRA VELKÉHO!
  Pokus o atentát na Alexandra II v roce 1866 byl úspěšný. V důsledku toho car Osvoboditel zemřel. A na trůn nastoupil Alexandr Třetí. Výhodou bylo, že se jim nepodařilo prodat Aljašku a nový ruský císař nebyl nakloněn dát alespoň nějakou půdu. I když jsou vzdálené a zatím nepříliš cenné.
  Stavba silnice na Sibiř do Vladivostoku navíc začala ještě dříve. A mělo to dorazit na Čukotku!
  Car Alexandr Třetí byl silný, rozhodný, odhodlaný, zdravý a fyzicky velmi silný. Vládl pevnou rukou a pod ním Rusko vstoupilo do období velkého rozkvětu a úspěchů!
  Je tedy dobře, že velký císař začal vládnout o patnáct let dříve než ve skutečné historii!
  Pro začátek tvrdě potlačil všechny projevy revolucionářů a lidovou vůli. Poté začal reformovat armádu a námořnictvo. S objednávkou.
  Král toho dosáhl hodně. Stavěly se silnice, mosty, továrny, v zemi se rychle rozvíjel kapitalismus. Při zachování autokracie. Carská vláda vedla malé války, přesouvala se přes Střední Asii a rozšiřovala tam svůj vliv.
  V roce 1977 vypukla velká válka s Tureckem. Šla ještě lépe, rychleji, vítězněji s méně ztrátami než ve skutečné historii. Zářil v plném světle - génius Skobelev!
  Ruské jednotky porazily Turky s menšími škodami pro sebe. A okamžitě se mu podařilo dobýt Istanbul. Od té doby tam dorazili před anglickou eskadrou. Tato válka byla tak úspěšná, že car-otcové pojmenovali Vítězného Alexandra! A Skobelev se stal nejmladším polním maršálem v historii Ruska.
  Türkiye bylo rozděleno. Britové obsadili Egypt a Súdán. Rusko zabralo Irák, Palestinu, Sýrii a část Saúdské Arábie, Malou Asii, celou Arménii a Balkán!
  Alexandr Třetí tak celkem rychle a poměrně snadno dobyl velké území. A pokračoval v expanzi na jih. Přesun přes Írán, Turkmenistán a dál do Afghánistánu!
  Carská armáda se zaměřila na Indii! Britové byli připraveni bojovat. Vznikla aliance Ruska, Německa, Rakouska-Uherska proti Francii a Británii.
  Německo v roce 1992 přešlo do ofenzívy proti republice kohouta. Británie vyhlásila válku Němcům a Rusku. Rakousko-Uhersko získalo Bosnu a Hercegovinu a zaútočilo na Itálii.
  Rusko zahájilo kampaň proti Indii, francouzským majetkům a Indočíně. Tak začala první světová válka. Ale už jsou Rusko a Němci spolu!
  Rusko postoupilo i na Egypt.
  Carská vojska za podpory místního obyvatelstva obsazují Indii a Írán. Vstupte dále do Indočíny. A Prusové opět porazí Francouze a obklíčí Paříž.
  Republikáni se dále odmítají vzdát. A Paříž je napadena, těžce zničena. Němci také obsadili Belgii a Holandsko.
  Británie nějakou dobu pokračuje ve válce. Ruská vojska okupují Egypt a Súdán. Na moři je válka. Ruská armáda postupuje napříč Afrikou. Až do Jižní Afriky. A sbírá kolonie pro sebe. Něco berou i Němci.
  Ale Rakousko-Uhersko uvízlo ve válce s Itálií. Pravda, v roce 1894 přišli Němci na pomoc Rakušanům. A dokončit dobytí Itálie.
  Poté se země pomerančů mezi sebou rozdělí.
  Válka se přesouvá k moři. A zde se ukazuje genialita námořního velitele admirála Makarova. Což dosahuje řady skvělých vítězství. Donutí paní moří kapitulovat.
  Rusko ovládlo Indii, Indočínu, většinu Afriky a také Austrálii a vyřadilo odtud Brity. Ruští vojáci opustili Británii a Kanadu. Založil tam také kolonii. Británie tak ztratila téměř všechny své kolonie, zatímco Rusko je získalo. Převzetí Kanady napomohla pokračující ruská kontrola nad Aljaškou. A přítomnost velmi silné flotily. A génius admirála Makarova a Rožděstvenského.
  No, to není všechno. Rusko se přestěhovalo do Číny. Také velmi úspěšné. A v roce 1904 začala válka s Japonskem.
  Ale na rozdíl od skutečné historie se ukázalo, že tato válka nebyla těžká, ale spíše rychlá. Navíc japonská flotila byla spíše slabá, zatímco ruská naopak velmi silná. Po porážce Japonců ruské jednotky dobyly Tokio. A pak se konalo referendum a naprostá většina Japonců hlasovala pro připojení k Rusku.
  Car Alexandr Třetí získal nové vítězství. Pak přišlo dobrovolně-povinné přistoupení Číny. Tedy region za regionem, provincie za provincií. Královská říše dosáhla obrovských rozměrů. Z USA, celé Kanady a Aljašky, celé Asie, Rakouska, pacifické oblasti. Do Jižní Afriky a německého majetku v západní Africe.
  Plus Rakousko-Uhersko. Taková je obrovská síla.
  Ale Němci a Rakušané chtěli samozřejmě víc. Francie je stále okupována Německem. Británie, uražená Ruskem, také chce válku.
  Císařovi se podařilo sestavit koalici: Španělsko, Portugalsko, Německo, Rakousko-Uhersko a Švédsko proti obřímu Rusku. Předtím se Němcům také podařilo dobýt Dánsko a Norsko během války s Británií. Vznikla silná koalice.
  A válka začala 1. srpna 1917. Právě v tu chvíli, kdy zemřel Alexandr III. a na trůn nastoupil Mikuláš II. Byl proveden výpočet, že bez tak velkého panovníka, jakým byl Alexandr Třetí, který opravil jedenapadesát let, by Rusko jistě prohrálo.
  Ale Nicholas II měl silnou a silnou moc. Bez Rasputina a nemocného dědice. Mohl by tedy bojovat s koalicí.
  A válka začala... Němci šlapali jako tajfun. Ruské jednotky jim čelily silnými protiútoky. Došlo k velkému a urputnému boji.
  Nicholas II, obecně, spoléhat se na řetězec pevností, důkladně vyčerpal německé a rakouské jednotky. A pak přešel do protiofenzívy. A v Africe ruské jednotky s použitím prvních lehkých terénních vozidel na světě Rakušany a Němce úplně porazily. A vyčistil černý kontinent.
  Švédsko i Norsko byly rychle dobyty.
  Válka trvala rok a půl a skončila tím, že početnější a silnější tanky ruské armády dobyly celou Evropu. Pak Británie padla. Rusko konečně získalo nadvládu nad východní polokoulí.
  A velkým dobyvatelem se stal i car Mikuláš II. Mír panoval až do roku 1929, kdy vypukla Velká hospodářská krize. Všeobecná krize ekonomiky vedla k tomu, že v roce 1931, právě 1. května, vypukla válka mezi Ruskem a poslední velkou supervelmocí, Spojenými státy!
  Carská armáda Mikuláše II vstoupila na hranice Ameriky. Síly byly nerovnoměrné. Američan neměl téměř žádné tanky a byl špatně vycvičený. A Rusko mnohonásobně převyšovalo USA. Lepší byli i velitelé carské říše. Takže válka od samého začátku šla do jedné brány. Rusko vyhrálo a postoupilo. A nyní, 30. září, po dobytí New Yorku a Washingtonu, Spojené státy kapitulovaly. Tím se obrátila další stránka historie. V roce 1934 zahájil Nicholas II invazi do Mexika a poté do Latinské Ameriky a dobyl latinské státy. Až do pádu poslední samostatné republiky Chile v prosinci 1936.
  Tak Nicholas II konečně dokončil příběh. Carské Rusko sjednotilo všechny země a národy planety Země.
  7. listopadu 1937 havaroval v letadle Mikuláš Veliký, císař všech planet. A jeho vláda skončila. Králem se stal Alesei II. Zdravý, mladý dědic - asi třiatřicet. Pod ním probíhala expanze vesmíru. Nové hranice a nové lety. Monarchie byla neotřesitelná. Lidstvo je sjednoceno a dobývá vesmír.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Velitel Port Arthuru zemřel, skutečně ve skutečné historii byl zraněn na hlavě, ale několik milimetrů úlomku se přiblížilo k mozku. Stručně řečeno, zrádce, který se vzdal citadely, zemřel a Kondratenko, hrdina obrany Port Arthuru, zaujal jeho místo.
  Nový velitel, aby posílil obranu pevnosti, odepsal všechny námořníky a lodní dělostřelectvo ke břehu a odzbrojil eskadru, ale opevnil Port Arthur.
  V důsledku toho byla citadela důkladně chráněna, plus obratné akce velitele Kondratenka. Obrana obstála dobře. Kondratenko včas posílil obranu pevnosti Vysoké a Japonci to nemohli vzít.
  Do konce prosince byli samurajové při útocích vyčerpaní. V lednu nastal klid způsobený Kuropatkinovým pokusem o uvolnění blokády, ale nepříliš úspěšný.
  V únoru byl útok znovu a znovu odražen s těžkými ztrátami pro Japonce.
  Při obraně se chlapec Oleg Rybachenko choval hrdinsky. V době začátku obléhání bylo tomuto chataři pouhých deset let. Dítě bojovalo na stejné úrovni jako dospělí a šlo na průzkum.
  Ukázal se jako velmi odvážný a bojovný. A obrana vydržela. Březen už přišel... Japonci opět ustoupili. Krvavá neděle se v Rusku nekonala, protože car Nicholas, protože se Port Arthur držel, byl v dobré náladě a vyšel mezi lidi. Ruská armáda byla doplňována a stávala se více a více. Koncem března se Japonci pokusili o postup, ale Kuropatkinovy síly měly příliš velkou početní převahu a všechny útoky odrazily.
  A co bylo ještě lepší, jednotky generála Nogiho byly zablokovány obléháním Port Arthuru. Po těžkých ztrátách Japonci ustoupili. Ale Kuropatkin znovu zaváhal.
  Koncem dubna následovalo nové přepadení, které však bylo také odraženo.
  A Oleg Rybačenko, tento statečný chlapec, dokonce zajal japonského plukovníka, samozřejmě s pomocí pasti.
  Začátkem května došlo jen k menším šarvátkám a 25. Rožděstvenského squadrona konečně vstoupila do Port Arthuru. Slavný admirál převedl jedenapadesát lodí najednou přes tři oceány!
  Poté obrana získala posily. A začátkem června následoval poslední útok na Port Arthur. Útok je zoufalý a krutý. A opět byl odražen s obrovskými ztrátami pro Japonce. Car nakonec Kuropatkina odstranil a jmenoval Lineviče. V polovině července 1905 byli Japonci definitivně poraženi. A hrdinská obrana Port Arthuru, která trvala více než rok, skončila.
  Kondratenko byl vyznamenán Řádem sv. Ondřeje Prvního. A obdržel hodnost polního maršála. Poté eskadra Rožděstvenského spolu s Port Arthurem porazila Japonce na moři. Navíc admirál Togo sám zemřel v bitvě.
  Japonsko bylo nuceno uzavřít mír s Ruskem, zprostředkovaný Spojenými státy.
  Musel jsem postoupit Kurilské ostrovy a Tchaj-wan. Rusko si zajistilo protektorát nad Koreou, Mandžusko, kontrolu nad Port Arthurem. Japonsko navíc vyplatilo obrovské odškodné ve výši miliardy zlatých jenů carskému Rusku.
  Vítězství posílilo postavení cara Mikuláše II. Rusko rozšířilo svá území a Želtorossija se začala formovat na úkor dobrovolného připojení k čínským regionům. Žádná Státní duma - Rusko zůstalo absolutní monarchií, bez parlamentu.
  Samozřejmě, že díky vítězství a politické stabilitě pokračoval ekonomický růst dříve než ve skutečné historii a byl silnější.
  První světová válka začala jako ve skutečné historii. Ale pro Rusko to pokračovalo úspěšněji. Ve kterém byla armáda větší a lepší, a to i díky reformám polního maršála Kondratěnka, a ekonomika je silnější a autorita cara je vyšší.
  Válka trvala něco málo přes rok a skončila rozpadem Rakouska-Uherska a kapitulací Osmanské říše a Německa. A Bulharsko, když vidělo, jak to voní, se postavilo na stranu Srbska a Ruska, stejně jako Itálie a Japonsko.
  Polní maršál Kondratenko obdržel nejvyšší hodnost - Generalissimo. A stal se držitelem téměř všech řádů, jako Suvorov. Brusilov se stal polním maršálem. Admirál Kolčak udělal kariéru a Kornilov, Děnikin. Carské Rusko k sobě připojilo: Halič, Bukovinu, Krakovské vojvodství, Poznaňskou oblast, Klajpedu. Československo se také stalo součástí Ruské říše. A Malá Asie s Konstantinopolí. A severní Irák.
  Suma sumárum to dopadlo dobře. Japonci si rozdělili německé kolonie s Ruskem v Tichém oceánu.
  Poté byla Saúdská Arábie rozdělena mezi Rusko, Francii a Británii. Dále, po krátké válce si Rusko a Británie rozdělily Írán.
  A pak Afghánistán. Pravda, byla tam malá válka. A Britové zpočátku neměli příliš štěstí.
  Svět našel stabilitu a prosperitu. Až do Velké hospodářské krize v roce 1929. Rusko se po rychlém růstu také dostalo do krize.
  V roce 1931 Japonsko zaútočilo na Rusko a hledalo pomstu za minulé porážky.
  Ale tentokrát to byla sebevražda. Carská vojska porazila Japonce. Admirál Kolčak ještě není vůbec starý, ukázal svou genialitu, srovnatelnou s Ušakovem. Země vycházejícího slunce byla zcela rozbita do moře a poté obsazena. Následovalo referendum, ve kterém se většina Japonců vyslovila pro připojení k Rusku.
  Takže car Nicholas II posílil svou moc v Tichém oceánu. Rusko pokračovalo v postupu přes Čínu. Británie, Francie a Spojené státy, oslabené krizí, nezasahovaly do převzetí kontroly nad Nebeskou říší.
  V roce 1933 se v Německu dostal k moci Hitler. Začal obnovovat bývalou moc bývalé říše. A samozřejmě se snažil nehádat se s Ruskem.
  Mussolini v Itálii měl přátelství s Ruskem. A lstivě dobyli Etiopii a rozšířili své kolonie. Hovořilo se o vytvoření Triple Alliance.
  Carské Rusko chtělo anektovat všechny kolonie slábnoucí Anglie a Francie. Němci a Italové jsou také srozumitelní. USA měly své vlastní plány.
  V roce 1937 se Německo spojilo s Rakouskem a vyrobilo Anšlus. A v listopadu 1937 letadlo havarovalo s Nikolaevem jako druhé. Království skončilo velmi úspěšně. Nicholas II dosáhl kolosálních výbojů ve čtyřiceti třech letech své vlády.
  Říkali mu Mikuláš Veliký! A dokonce i Největší, stali se vyššími než Petr Veliký.
  Za Mikuláše II. byl pracovní den zkrácen na deset hodin, sedm let vzdělávání se stalo povinným a bezplatným. Průměrný plat v zemi dosáhl 75 rublů měsíčně s nulovou inflací a zlatým krytím rublu. Královská měna byla nejtvrdší a nejsměnitelnější na světě.
  Rusko mělo největší pozemní armádu na světě a velikostí flotily předstihlo Británii i Spojené státy.
  Ruské tanky byly nejlepší na světě, stejně jako letadla. A vrtulníky byly v té době prakticky jediné na planetě Zemi. Nejpočetnější a nejkvalitnější ponorková flotila. Nejlepší dělostřelectvo. Pokročilé technologie v televizi a videu. V carském Rusku se také začal natáčet první barevný film na světě. Včetně díky vášni cara Mikuláše II pro fotografování.
  Po připojení k Číně se Rusko dostalo na první místo ve světě z hlediska počtu obyvatel a předstihlo Británii se všemi jejími koloniemi.
  Car Nicholas II reformoval pravoslaví a legalizoval mnohoženství. Tento moudrý suverén dokázal spoustu věcí. A zemřel, nebyl popliván, nebyl pronásledován, neztratil Rusko, ale skvělý. A jen pár milimetrů posunu fragmentů ovlivnilo dějiny Ruska takovým způsobem. A říkají, že v historii nejsou žádné nehody! Pořád jak jsou. Ukázal to jak Mikuláš II., tak fenomén Generalissimo Kondratenko.
  Ale po smrti cara Mikuláše došlo k dočasnému skoku. Nejprve panovník Alexej II zemřel dříve, než mohl být korunován. Pak zemřel i další dědic, Kirill Vladimirovič Romanov. A Vladimír Třetí nastoupil na trůn v roce 1938. Král je mladý, ale obecně není hloupý a má silnou vůli a ambice.
  No, pustil se do práce! Rusko, Itálie, Německo, Británie, Francie a v budoucnu i Spojené státy. Zde je samozřejmě Triple Alliance mnohem silnější.
  V květnu 1940 Německo napadlo Francii, Belgii, Holandsko a Británii. Rusko zaútočilo na francouzské, anglické a nizozemské kolonie. Začalo neobřadné zabírání území.
  Britové a Francouzi nemohli odolat ruské armádě. A Němci porazili a donutili kapitulovat Francii, Belgii a Holandsko za měsíc a půl.
  Poté Führer obsadil Španělsko i Portugalsko a dobyl Dánsko a Norsko. Rusko okupovalo Švédsko.
  Válka byla téměř v jedné bráně. S podporou místního obyvatelstva Rusko dobylo Indii, Indočínu, jižní Afghánistán, jižní Írán, Blízký východ a vstoupilo do Egypta.
  Samozřejmě, že koloniální jednotky nemohly odolat carské armádě a ve skutečnosti ani nechtěly. Zachycení Afriky bylo poněkud zpožděno kvůli nedostatku silnic a zdlouhavé komunikaci. Němci postupovali přes Afriku přes Gibraltar a Maroko, Rusové přes Egypt a dále Súdán.
  Spíše než odpor britských či francouzských jednotek však překážel terén. Bylo jich málo a jsou špatně vyzbrojení a většinou pocházejí z místních domorodců. Kdo neuměl a nechtěl bojovat.
  V roce 1940 se Hitler neodvážil přistát v Británii. Zahájil leteckou ofenzívu, zpočátku nepříliš úspěšnou. Ale na jaře 1941 vstoupila do bitvy ruská letadla a Británie začala být utlačována k smrti.
  A v srpnu následovalo vylodění společných německo-ruských jednotek a po dvou týdnech urputných bojů dobytí Londýna.
  Poté se celá východní polokoule, včetně Austrálie a Nového Zélandu, stala ruskou, německou a italskou.
  Ale pořád tu byly USA.
  Car Vladimír se rozhodl zaútočit i na Ameriku. Hitler a Mussolini ho v tomto rozhodnutí podpořili. Třetí říše přesunula jednotky na Island a dále do Grónska a Kanady a carské Rusko se přesunulo na Aljašku. Síly jsou samozřejmě nerovnoměrné. Spojené státy mají poměrně slabou tankovou flotilu a mnohem menší počet obyvatel než Rusko, spolu se všemi jeho koloniemi. I když ekonomika je rozvinutá. Ale takovému monstru se nedá odolat.
  Po zahájení ofenzívy v roce 1943 ruská armáda během dvou zimních měsíců rychle obsadila Aljašku. A na jaře spolu s Němci dobyla téměř celou Kanadu.
  Brazílie, Venezuela, Mexiko a další země vyhlásily válku Spojeným státům.
  Začal přesun ruských jednotek v severních státech Ameriky. Síly jsou samozřejmě nerovnoměrné. Rusko a Německo jsou lepší jak v kvalitě, tak v kvantitě.
  Dívky Natasha, Zoya, Aurora a Světlana bojují na nejlepším tanku světa "Kondratenko"-3, mobilním vozidle s dlouhou hlavní a rychlopalnou zbraní. Velmi agilní, s nízkou siluetou.
  Hmotnost tanku Kondratenko-3 je asi čtyřicet tun a je dobře chráněna. A zbraň, i přes malou ráži 76 mm, s velkou úsťovou rychlostí.
  Shermani, tento tank nelze proniknout ze žádného úhlu. Tak...
  Dívky, bojující naboso a v bikinách, prostě vyhlazují Američany a hodně se smějí.
  Zvláště Natasha... A holými prsty stiskne joystick a říká:
  - Sláva mému Rusovi!
  Zoya také střílí. Dělá to holými prsty na nohou, mačkáním tlačítek na joysticku a křičí:
  - A celá naše rodná země!
  Aurora střílí dál. Zaútočí na nepřítele a vycení zuby:
  - A vyšší síly jsou za námi!
  A také dívka velmi ohnivě mrká! Holými prsty mačká jako tlačítka na joysticku.
  A pak Světlana vystřelí. Taková chytrá a odvážná holka. Vyzařuje z úst sluneční paprsky. A také zpívá:
  - Jsem světová hvězda! Běžím rychleji než Satan!
  S takovými dívkami není sám ďábel hrozný. Mlátí Američany, těsně obklopují Chicago.
  A nikoho odtud nepustit. Hřímají, řekněme, triviálně. To jsou dívky.
  A nyní chicagská posádka kapituluje. Poznejte naše!
  A ruské tanky se už blíží k New Yorku. Car Vladimír si spokojeně mne ruce. Zašli někdy Rusové tak daleko?
  Dívky a ve vzduchu bojují statečně. Například roztomilý pár: Maria a Mirabela.
  Vydělávají své účty, bosé a bikini krásky. Doslova nemají co oponovat. Takové dívky jsou zde krásné a oslnivě agresivní a dobře mířené.
  Maria vystřelila, sestřelila tucet letadel v jedné dávce a zpívala:
  - Sláva tobě, naše rodná země! Ve jménu Ruska!
  Mirabela také vystřelila a zařvala:
  - Ale existuje vůdce s velkou silou,
  Povolá Slovany do bitvy...
  S Ruskem si neumím poradit
  Když je Vladimír králem!
  
  Od pevné, silné, s železnou vůlí,
  Vzhled jako při řezání kovu...
  Rusové nepotřebují lepší podíl -
  O něčem takovém snili jen lidé!
  Ano, tyto dívky bojují a zpívají mistři...
  Mimochodem, uprostřed útoku na New York letěl první ruský kosmonaut do vesmíru, obletěl planetu Zemi. A to je další úspěch carského Ruska z dynastie Romanovců.
  A pak newyorská posádka kapitulovala a Washington brzy padl. A 3. září 1943 Spojené státy kapitulovaly úplně. Tak skončila druhá světová válka, která začala 15. května 1940. Válka je pro Rusko slavná a vítězná.
  Samozřejmě, že Hitler i Mussolini touto válkou hodně získali. Oba diktátoři dostali majetek v Africe, někteří v Evropě a USA. Evropa byla nakonec rozdělena mezi země. A Bulharsko se po referendu stalo Bulharským královstvím jako součástí Ruska.
  Zdálo by se, že svět byl znovu přerozdělen a kolonie mohou být stráveny. Ale Hitler by samozřejmě nebyl Hitlerem, kdyby nechtěl víc. Zejména porazit Rusko. A převzít jeho území.
  A Němci samozřejmě hodně počítali s novými, silnějšími zbraněmi. Tanky řady "E" a balistické střely a především pro létající talíře.
  Carské Rusko však výrazně předstihlo Třetí říši v balistických střelách a dokonce 12. dubna 1951 přiletělo na Měsíc.
  A tanky řady "E" neměly nad ruskými kvalitativní převahu.
  A pouze létající talíře byly záhadou. Díky laminárnímu proudění se ukázalo, že jsou zcela nezranitelné pro jakýkoli typ ručních palných zbraní. Ale zároveň oni sami nemohli střílet.
  Mussolini zemřel a na trůn nastoupil jeho syn. Hitler na něj vyvinul nátlak a mladík souhlasil, že bude bojovat s Ruskem. 20. dubna 1955 začala nová, třetí světová válka. Na straně Hitlera byly: Itálie, Brazílie, Argentina, Chile, Mexiko, zkrátka celá Latinská Amerika, kromě Kuby, která podporovala Rusko. A na světě už nebyly žádné další země! Třetí světová válka začala 20. dubna 1955. A car Vladimír stál před největší výzvou své vlády.
  Jediná věc, která by ho mohla utěšit, je, že tato válka bude poslední v historii válek na planetě Zemi. Protože se ho účastní všechny země světa!
  Inu, jakmile válka začala, pak by se měla vést! Hitlerův útok nebyl zvláštním překvapením. Maďarsko, Jugoslávie, část Ruska s omezenou autonomií, jejich car Vladimír Třetí. Albánie je okupována Itálií. Vše pořadí po objednávce. Němci se snaží postupovat z východního Pruska, Rakouska, Itálie z jihu. A boje probíhají v Africe. Koalice latinských zemí na Spojené státy. Moc aktivní tam ale nejsou. Právě vyhlásili válku.
  A Hitler mezitím přesunul hlavní síly v Evropě.
  A vypukla pekelná válka. Poslední velká válka v dějinách lidstva.
  Němci zasadili hlavní úder v Maďarsku ve směru na Budapešť. Bojoval tam Oleg Rybačenko. Pořád vypadal jako asi desetiletý kluk. Pravda, je velmi fyzicky silný, svalnatý, rychlý a hlavně jako nesmrtelný horolezec. Ano, spisovatel a básník Oleg Rybačenko získal nesmrtelnost, ale pod podmínkou, že se stane desetiletým chlapcem a bude sloužit Rusku v dětském, ale velmi silném a rychlém těle. A od 1. ledna 1904 je dítětem. Když se jako chatař usadil v Port Arthuru. No, on a kluk nejsou nejmenší, ale od začátku silní a rychlí a vzali ho na loď.
  Když navíc pochybovali, zda není příliš malý, Oleg Rybačenko ohnul prsty měděný groš na troubě. Poté byl bez rozhovoru odveden na loď.
  Chlapec získal mnoho ocenění, účastnil se všech válek. Stal se důstojníkem. Ale vypadal jako dítě. Proto, ačkoli dostal ocenění za četné činy, věčného chlapce nad kapitánem si nepřivlastnili. A nyní je Oleg Rybačenko v armádě více než půl století. Důstojnický důchod jsem si už dávno zasloužil, ale když máte železné zdraví, tak proč odcházet ze služby.
  Navíc bez počítačů, herních konzolí je televize jaksi nudná. A v armádě jste kapitánem, alespoň vozícím vojáky. Ano, čas stále běží.
  Generalissimo Kondratenko zemřel. Zemřel také velkoadmirál Kolčak, který předčil Ushakova. Mnoho, s nimiž Oleg Rybachenko začínal, už tam není.
  Přesněji řečeno, od obléhání Port Arthur téměř všichni veteráni zemřeli. Zůstal jen Vovka. I on byl tehdy chatař a teď už je z něj šedovlasý dědeček. Pravda stále funguje. A diví se, že Oleg zůstává stejným chlapcem, který nemá na těle jedinou jizvu. Takový je fenomén známý v celé ruské, carské armádě. Pravda bojuje velmi cool.
  Kocourek Oleg je bos, takže je příjemnější a obratnější. Míří zbraň za zbraní a střílí na německé tanky řady "E". Stroje nacistů jsou prostě obrovské. A zdá se, že jim v tom nic nebrání.
  Věčný kluk ale trefí tak dobře, že to prorazí kov. Maluje Fritze, bourá věže a zpívá.
  - Car Vladimir, ruský car ...
  Ortodoxní suverén!
  Brzy dobyjeme svět,
  Vždyť nad námi je cherubín!
  Hitler skončí
  A kdo poslouchal - výborně!
  A chlapec, jako by házel granátem, bosý, s dětskou nohou. Greybeards Vovka jen kroutí hlavou.
  Spisovatel a básník Oleg Rybačenko prožil ve dvacátém století více než padesát let dětství. A musím přiznat, že jsem toho viděl hodně. Jelikož byl nesmrtelný, už dávno ztratil veškerý smysl pro strach. A válka mu připomněla počítačovou strategii.
  Bylo snadné a zábavné hrát. A taky bylo hezké bojovat. Je dobré, když je ranní rosa pod tvýma bosýma nohama a ty jsi věčný kluk, koupající se a nepořádně oblečený v šortkách!
  Oleg Rybachenko smí běhat v šortkách a naboso. V Port Arthuru mě ten kluk naučil chodit bez bot, dokonce i v mrazu. Nesmrtelné tělo se přece nemůže nachladit ani onemocnět, ale rychle si zvyknete na chlad, který neškodí. Stejně jako Petr Pan. A běhat naboso ve sněhu je skoro příjemné. V pohybu chlad prakticky není cítit, pouze když sedíte v klidu, bosé nohy lehce opálené! Ale pro kluka je to maličkost.
  Ale jsou tu i čarodějnice Natasha, Zoya, Aurora, Světlana! Také se účastní války. Ale ne pořád, ale epizody. Pomohl udržet Mount High, když to bylo nejtěžší. Bojovaly tam bosé krásky a navíc v bikinách. Házeli nohama holými prsty, ostře nabroušenými kotouči.
  A sekat meči. A Oleg Rybačenko pak vydlabal z kulometu - starší soudruzi byli zabiti. A v důsledku toho útok samurajů uvázl a Mount High se ukázal jako neotřesitelný!
  A dívky předvedly svou nejvyšší třídu a akrobacii Valkýr.
  A teď jsou Němci v defenzivě. Carská armáda je připravena k válce. Führerovi se nepodařilo dosáhnout taktického překvapení.
  A ruské jednotky bojují statečně. Zdá se, že Hitler se za rozpoutání takové války bude nejednou proklínat. Navíc navzdory skutečnosti, že Fuhrer má dvě třetiny Evropy a třetinu Afriky ve zbrani, ale stále
  není rivalem Ruska.
  A také počet vojáků. A italské jednotky jsou slabé. Země Latinské Ameriky se války účastní pomalu. A jejich armády nejsou technicky a organizačně moc dobré.
  Rusko tedy stále drží nepřítele v obraně do hloubky.
  Tank "Kondratenko"-6 je docela způsob, jak bojovat s touto sérií. Ano, a "Nikolay" -4 je těžší, ukazuje se jako velmi silný stroj.
  Rusové mohou bojovat s těžšími německými monstry.
  Zvláště na "Nikolay"-4, kde je posádka Alenka, dívky velmi krásné a v bikinách.
  Pistole v ráži 130 mm. Jak zasáhnout fašisty. Marně Hitler narážel na carské Rusko. Tady to pro něj není snadná procházka, ale výprask.
  Anyuta stiskla tlačítko joysticku holými prsty na nohou a zazpívala:
  - Za Rusko a svobodu až do konce!
  A jak se bude kráska smát!
  A pak Augustin vystřelí na nepřítele projektil. Rozbijte kov a zpívejte:
  Nechte naše srdce bít jednotně!
  A také mačká tlačítka joysticku holými prsty. Tohle je vážně skvělá holka!
  A tady je Maria jako lupanet. A rozdělit fašisty. A zničit nepřítele.
  Při použití holých prstů. A také zpívat:
  - Ve jménu naší vlasti, svatý! Ať je bojovník prostě cool!
  A vybuchl smíchy a ukázal zuby!
  A pak olympiáda s těžkým projektilem lupanet. Koneckonců, ona je přesně to, co potřebujete - nejšťavnatější jablečný džus!
  A znovu dívky prorazily E-50, vyrazily věž a smály se.
  Alenka vyslala projektil, rozdrtila E-100 a probodla ji skrz naskrz. A používat holé prsty. Proč dívka zpívala:
  - Rozbijte nepřítele!
  A Anyuta sebou mlátí, používá bosé nohy a kvílí:
  - Fritz kaput!
  A pak zasáhl Augustina. Také velmi vhodně a pomocí holých prstů vrkání:
  - Konec Hitlera!
  A pak Maria velmi agresivně přidá. Rozdrťte fašisty a piště::
  - A kdo poslouchal, dobře!
  A ukaž jazyk!
  A pak Olympias vyšle projektil, který zabije protivníky.
  A také bosé nohy v průběhu pouštění a zpěvu:
  - Celkem vyprodáno!
  A dívka opět vezme jazyk a ukáže ho.
  Takže řezali...
  Němci po měsíci bojů od začátku ofenzívy postoupili z padesáti na sto kilometrů a utrpěli těžké, až obrovské ztráty. A Italové v Africe skončili v kotli a obklíčeni. Jejich jednotky jsou triviálně poraženy.
  Adolf Hitler zde 21. května nařídil povolat armádu, všechny schopné nosit zbraně od patnácti do pětašedesáti let. Carská armáda stahovala zálohy.
  Jak se ukázalo, německé kotouče nejsou v praxi tak hrozné. Pravda, ruská letadla mohou útočit beranem. Tomu se ale dá uniknout díky vysoké ovladatelnosti strojů carské armády.
  A Hitlerův výpočet pro nezranitelnou zázračnou zbraň se vůbec nenaplnil.
  Carská armáda byla stále v defenzivě. Silné obranné linie vykopané předem, silná obrana. Nechte Hitlera dýchat. Ale v Africe můžete vyvinout tlak na slabšího, italského spojence.
  Pokud by se Fuhrer nerozhodl jít do války s carským Ruskem, nepochybně by se zapsal do dějin jako velký, a dokonce největší vůdce Německa. A tak chtěl démon ovládnout svět a co z toho vzešlo?
  Ruské dívky jsou nakonec nejlepší na světě.
  Oleg Rybačenko je jako vždy v čele bitvy. Nebere ho kulka ani úlomky. Je to zoufalý a pohodář.
  Chlapec v šortkách a bos, proti nacistům. A hází na ně granáty a běží v olověném dešti.
  Ano, je škoda, že tu není geniální Kondratenko, ale jsou tu mladí a schopní velitelé. Zejména polní maršál Vasilevskij, který vynikal již za první světové války. A velí energicky a obratně.
  A Fritz, narážející na tvrdou obranu, v ní beznadějně uvízne. Ale přesto se snaží prorazit.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec se směje, vyceňuje zuby a zpívá:
  - Moje vlast! Má svatá vlast!
  A také jak hází granát bosýma nohama.
  A tady je Natasha, Zoya, Aurora a Světlana vstoupily do bitvy. Jsou to věčné dívky-čarodějnice služebníka posvátného boha Roda. Ne vždy bojují, jinak by Rusko dobylo celý svět. Ale vždy je to efektní a úderné.
  Dívky milují zabíjení: to jsou dívky!
  A jak budou chodit na nacisty a jak se začlení ...
  A holými prsty budou házet disky a zabíjet Fritze.
  Nacisté uvízli a trpí stále většími ztrátami. Vasilevskij, velký stratég, navrhuje rozdrtit nacisty a Italy v Africe. Jsou tu tedy hbitější a s lepší manévrovatelností budou mít ruské tanky výhodu. A v Evropě nechte nacisty řádit. Aby své zdroje zcela vyčerpali.
  Car Vladimír takový plán přijal. A nové síly byly přeneseny do Afriky.
  Elizabeth a její posádka bojovala v Libyi a odřízla italské jednotky. Je tam horko a dívka je v bikinách pěkná. Mají nejnovější tank "Kondratenko"-6, na kterém bojovníci obcházejí pozice Italů a Fritze a sebevědomě je rozbíjejí.
  Elizabeth střílí na tank z říše Mussolini Jr. a říká:
  - Na mořích, na vlnách, kožich a procházka kaftanem!
  A používá, samozřejmě, holé prsty.
  Jekatěrina střílí další. Praští do německého auta a řve:
  - V Rusku je car Vladimír hrdina!
  Elena ji udeří, bije do samohybného děla Fritze a cvrliká:
  - Za vlast zabijte Hitlera!
  A nakonec olympiáda vypustí projektil. Rozdrťte Fritze, rozdrťte je a zapiště:
  - Výsledek bude vynikající!
  A využívá i bosé prsty dětských nohou.
  V Africe koncem května a začátkem června dosáhly ruské jednotky významných úspěchů. Boje se přesunuly na území Libye a Etiopie. 12. června padla Tripolis. A 15. června bylo hlavní město Etiopie vzato do pohybu. Vojáci Mussoliniho mladšího tedy padli. Bohužel nedokázal podporovat svého otce.
  A také jeho sláva jako dobyvatele. Ale Mussolini, který zabral část anglických a francouzských kolonií, se považoval za Caesara. Ale překonat Caesara, to se zdá být nad jeho síly.
  Oleg Rybačenko bojoval ve velení baterie. A to tak udatně, že Němci z jeho palby denně ztráceli desítky tanků. Jeho chlapec byl dokonce oceněn dalším zlatým křížem. A dokonce jim nakonec stejně byla udělena dlouho zasloužená hodnost majora.
  Dříve nepřivlastněný, protože vypadá jako dítě. Ale chlapec prokázal mimořádné hrdinství. A schopnost bojovat.
  22. června 1955 ruské jednotky v Africe konečně dobyly italské Somálsko. A 25. června 1955 kapitulovaly zbytky italských jednotek v Etiopii.
  Císařská armáda suverénně zvítězila. Mainstein, který byl považován za nejlepšího velitele Třetí říše, si do deníku zapsal:
  - Probudili jsme pekelného medvěda! Teď nás trhají!
  Do konce června utrpěli Němci tak těžké ztráty, že byli nuceni přerušit ofenzívu v Evropě.
  Car Vladimír nařídil zvýšit tlak v Africe. Nejprve černý kontinent, pak všechno ostatní - řekl vynikající panovník! 1. července 1955 se Němci pokusili o postup ve Skandinávii. A vrhli se do Stockholmu, ale narazili na velmi hustou obranu. A utrpěli obrovské škody.
  Začátkem července 1955 vstoupily ruské jednotky do německého Alžírska.
  Libye již byla pod kontrolou carského Ruska. Došlo k ofenzivě a kličkám Nigeru.
  Posádka tanku Elizabeth bojuje s nacisty. Je velké vedro a děvčata si dokonce sundala podprsenku a teď mají v tanku Kondratenko-6 jen kalhotky. Přesně střílejí na nacisty.
  A chtějí velké věci.
  Carské Rusko je stále autokratická země. A to ještě nemá parlament. A že se revoluce nestala a Duma nevznikla. Sami králové se nechtějí omezovat v moci. A Fuhrer a Duce jsou diktátoři. To znamená, že existuje válka dvou systémů s autoritářskými režimy.
  Ale pro carské Rusko je to přirozenější. A je tu tvrdohlavý a neúprosný boj.
  Elizabeth stiskne tlačítko joysticku holými prsty a vystřelí projektil. Vrní pro sebe:
  Rozbijme fašisty na kusy!
  Ekaterina také stiskla tlačítko na joysticku holými prsty a vypustila zabijáka, předl:
  Svrhneme Hitlera!
  A Elena také bije, vyřazuje nácky a prská:
  - Roztrhám to!
  A také jak se usmívat! A holýma nohama bude mačkat tlačítka joysticku.
  A pak olympiáda jak to dopadne, a jak lupaen. Každého to rozdrtí a bublá:
  - Pekelná pasáž a posádka!
  Nezapomeňte stisknout tlačítka joysticku holými prsty u nohou. A zasáhnout nepřítele.
  Válečníci jsou skutečně velmi stateční a jiskřivého charakteru.
  Oleg Rybačenko mezitím odrazil další útok Fritze a zpíval:
  - Za vlast a Vladimíra cara - hurá!
  Ano, ve skutečné historii byl takový samozvaný císař Ruska Vladimír Třetí, hlava dynastie Romanovců. A skutečně začal formálně vládnout v roce 1938. A pak se ukázal Vladimír - skutečný král, a dokonce velký! Vladimir Kirillovič Romanov je car, který má všechny šance stát se císařem celé Země!
  Oleg Rybačenko si po vítězství, respektive odrazu útoku, vyměnil karty se svými podřízenými. Chlapec v šortkách, blonďatý, velmi svalnatý a vytvarovaný, si hrál s šedovlasými bojovníky. Dokonce překvapivě je Oleg starší než oni všichni. Ale tenhle kluk se řízne.
  Vzpomínka na Port Arthur, hrdinskou obranu, z níž vzešla sláva Ruska. Velká sláva zároveň...
  Nesmrtelný chlapec poznamenal:
  - Takhle řešíme všechny naše problémy! Brzy nastane okamžik, kdy se lidé nikdy nezabijí!
  Vojáci a důstojníci se shodli:
  - Samozřejmě, majore! Nebudou zabíjet!
  Oleg se podíval na stuhu s mnoha medailemi. Ano, rozkazů je už tolik, málo generálů. A bylo by hezké získat titul pro sebe. Princ, hrabě, vévodo!
  Vévoda Rybačenko - to zní nádherně!
  A chlapec vyskočil výš a točil se v točně.
  Němci se pokusili zaútočit, ale byli znovu odraženi a utrpěli kolosální nenapravitelné škody.
  V červenci dosáhla ruská armáda v Africe nových, velkých úspěchů. Zatímco krutost útoku carské armády byla ta tam. Alžírsko má spoustu nejlepších ruských zbraní. A do konce měsíce jsou Němci obklíčeni a zničeni v kotli.
  V srpnu prorazily ruské jednotky také Maroko. Zoufale bojovaly dívky na tanku "Kondratenko" -6, prorazily se do tloušťky.
  Tu a tam se objevily zprávy o vzdávajících se Němcích o obsazených městech.
  V Nigérii a na různých místech došlo k bojům. Rusové brali jak do počtu, tak mobilnější techniky a s podporou místního obyvatelstva, které si rasističtí fašisté postavili proti sobě.
  Afrika se skutečně ukázala jako slabý článek ve strategii Hitlera a Mussoliniho mladšího.
  Rusko tam zvítězilo... A v září se síly pomalu stahovaly do Norska. Nacisté utrpěli obrovské ztráty. A na tanku jezdila Alenka s posádkou. Nejnovější tank "Nikolay" -5 těžký, se ukázal být pokročilejší než série E.
  I tak silný tank jako E-200 si prorazil cestu děly carského stroje.
  Alyonka mačkala tlačítka joysticku holými prsty a spokojeně si mnula ruce:
  - Jsem něco, co může zlomit Wehrmacht!
  Anyuta také stiskla tlačítko holými prsty, prorazila německé auto a potvrdila:
  - Wehrmacht setřeme v prach! Za moc carismu!
  Cool Augustine vystřelil a zakřičel:
  - A budeme žít za komunismu!
  Maria s tím ochotně souhlasila:
  - Ano, za carského komunismu!
  A holými prsty u nohou mačkala tlačítka joysticku. A zároveň jako lupanet a rozdrtit nepřítele.
  A tady Marusya zakňučí:
  - V plném rozsahu!
  A také holými prsty u nohou stiskne tlačítko joysticku.
  Ruské jednotky už Oslo obklíčily. Bojuje se o každý keř a dům.
  V centru carská armáda opět odráží německou ofenzívu. Oleg Rybačenko je jako vždy v popředí a suverénně bojuje. Ruské dělostřelectvo funguje jako hodinky.
  Vše přesné a správné...
  V říjnu ruské jednotky konečně odřízly Afriku od zásobování pevninou a osvobodily Maroko. Nacisté se ocitli v jakémsi kotli.
  I na černém kontinentu. Hitler se třásl vzteky, ale nemohl nic jíst.
  Ano, šťouchl se do Rusa... Zima se blížila. Oleg Rybachenko, přestože začalo sněžit, stále běhá bos a v kraťasech. No chlapče - co si vezmeš! A docela nebojácný kluk.
  A hází granáty holými prsty.
  A zpívá:
  - Nechat nemotorně běžet,
  Obrněné tanky v kalužích...
  A na střeše je kulomet -
  střelec Cheburashka,
  Střelec krokodýlů!
  Shakoklyak je v útoku!
  Terminátorský chlapec hodil granát holými prsty, trhal nacisty a zpíval:
  - A hraju si s dynamitem,
  Před zraky kolemjdoucích!
  Jak se budou Fritzovi biti vyhýbat!
  Všichni lžou a já jdu!
  A ten kluk je fakt vtipný! Ale už v armádě více než padesát let. A prostě ďábel! Dokonce i blond!
  Oleg Rybačenko znovu hází granát bosou nohou a řve:
  - Sláva carovi a Mikuláši a Vladimíru Třetímu!
  A já si myslel, že ať si nepletou Vladimira Kirilloviče Romanova s Vladimirem Putinem! Romanovští velcí carové jsou úžasná rodina! Ti, kteří udělali z Ruska největší impérium!
  A ne tak zhýčkaný štěstím jako Putin!
  Nyní ale ruské jednotky odrážejí další útok.
  Blíží se listopad. Nacistům dochází dech. Do bitvy jsou ale vrženy nové zálohy. V Africe už se s nimi dokončuje. Pro fašisty je to těžké.
  A tak si vybíjejí svůj hněv na vězních. Tady dostali krásnou Nicolettu. Svlékli ji až do kalhotek a vedli čerstvým listopadovým sněhem.
  Dívka se svázanýma rukama, téměř nahá, prochází závějemi a zanechává za sebou holé, půvabné stopy. Je tak krásná. A Němci ji následují a bičují ji biči. A bili se krásou, bili. Z rozsekaných zad mu kape krev.
  Nicoletta jen zatnula zuby. A hrdě zvedne hlavu. A její měděně rudé vlasy vlají jako proletářský prapor.
  A její bosé nohy se také zbarvily do šarlatu, ale dívka ani nehne obočí.
  Jakou má fenomenální odvahu.
  I když to už nacisté vzali a vložili si ho do holé hrudi s pochodní. Ale i tak se dívka jen otřásla, ale nevykřikla.
  Má tak velkou víru...
  Dívka je vytažena na stojan, její klouby jsou zkroucené. Pak se pod bosýma nohama zapálí oheň. Olizuje krásce bosé nohy. A rozžhavenými řetězy bičují nahé tělo té krásky.
  Nicoletta zazpívala jako odpověď;
  Jsem Černobog, zlá Boží dcera,
  Vytvářím chaos, zasévám destrukci...
  Moje velikost nemůže být překonána,
  V duši hoří jen zuřivá pomsta!
  
  Jako dítě jsem chtěl hodnou holku,
  Psala poezii a krmila kočky...
  Vstal brzy ráno
  Nad tím se třepotala křídla cherubínů!
  
  Ale teď už vím, co je zlo
  Co dělá tento svět nešťastným...
  A co říkáš dobrého?
  Zde je destrukce vášnivě milovaná!
  
  A ukázala svou dívčí horlivost,
  Jak zářivá dcera Boží se stala...
  Podmaníme si rozlohy vesmíru,
  Ukažme sílu, velmi mocnou!
  
  Velký otče tento Černobog,
  Přináší do vesmíru chaos, války...
  Modlíš se ke Svarogovi, aby ti pomohl,
  Ve skutečnosti dostanete odměnu!
  
  Tak jsem řekl, zachraň Hospodina,
  Nechte v srdci vřít vztek...
  Vybudujeme štěstí, věřím v krev,
  Ať je lůno naplněno až po okraj!
  
  Miluji lstivost, podlost a podvod,
  Jak oklamat tyrana Stalina...
  Nedá se zahanbit
  A kolik je na světě mlhy!
  
  Zde jsem navrhl udělat silný krok,
  Jedna rána ke zničení zla...
  Ale velmi černý Bůh se zamiloval,
  Ve všech věcech, jak v těchto, tak v posmrtném životě!
  
  Jak se ukázalo, že jsem zvyklý na zlo,
  A v srdci vzteku, zuřivě živený...
  Zmizelá touha po radosti, dobru,
  Jakmile vztek pronikl z podstavce!
  
  A co Stalin - ten je také zlý,
  O Hitlerovi, takže není pochyb...
  Čingischán byl tak cool bandita
  A kolik duší dokázal zmrzačit!
  
  Tak říkám, proč se zachovat dobře,
  Pokud v tom není sebemenší zájem...
  Když jsi datel - tvoje mysl je sekáč,
  A zmizel, když hloupé myšlenky!
  
  Tak říkám sobě i ostatním,
  Podávejte sílu jako černý inkoust...
  Pak dobyjeme vesmír,
  Vlny prorazí vesmír!
  
  Uděláme zlo tak silným
  Dá vzteku nesmrtelnost,
  Ti, kteří jsou slabí v duchu, už byli odfouknuti,
  A my jsme ti nejsilnější, kdo tomu věří!
  
  Zkrátka všude se staneme silnějšími,
  Zvedněte meč krve nad vesmírem...
  A náš vztek bude s ní také,
  Dostaneme povolání plné osudu!
  
  Zkrátka jsem věrný Černobogu,
  Sloužím této temné síle celým svým srdcem...
  Moje duše je jako křídla orla
  Ti, kteří jsou s Černobohem, jsou neporazitelní!
  Válka mezi Ruskem a Hitlerovou koalicí pokračovala. V prosinci ruské jednotky konečně skončily s Italy, přinutily je kapitulovat v Africe a téměř zničily Němce. Bylo vyčištěno od Fritz a Norska.
  Nyní carská armáda přešla 25. prosince do útoku. Rozpoutaly se urputné boje. V zimě byly ruské tanky jednoznačně silnější. A proražen obranou nepřítele.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec, běhal bos a v šortkách po sněhu a zpíval:
  - Toto je naše poslední a rozhodující bitva! Zemřeme pro vlast - vojáci jsou za mnou!
  Ruské tanky jsou na motory s plynovou turbínou velmi obratné. A nacisté je nemohou tak snadno zastavit.
  Sem dopředu spěchá "Nikolay" -5. Má pět dívek, které horlivě zpívají:
  - Nikdo nás nezastaví, ruský svět nelze porazit!
  A z kanónu jak skotačit! Ve skutečnosti to vypadá prostě skvěle! Dívky navzdory chladu, v bikinách a naboso. A oni se zastřelí a nenapadne je přestat.
  Jsou prostě divoká, frenetická síla.
  Alyonushka miluje nejen střílet, i když mačkala joystick holými prsty a trefila Němce, ale také skládá příběhy.
  Psala například, jak se dívka vydala do vzdálených zemí, aby zachránila kotě. Třiatřicet dní jsem chodil bos po kamenité cestě a srážel jsem si jemné nohy do krve.
  A přesto se mi podařilo to zvíře najít. Za to víla splnila své přání a dívka se provdala za prince.
  Alyonushka si však myslela, proč potřebuje manžela pro důstojníka ruské armády? Je lepší mít partu milenců. A více peněz a více zábavy. Koneckonců, muži jsou tak odlišní. A s nimi samozřejmě zažíváte rozkoš různými způsoby. A co manžel? Rychle se s ním omrzíte a omrzíte!
  Mnohem zajímavější je ale mladík, který teprve začíná objevovat svět dospělých.
  A Alenka znovu střílí a trefuje německou E-100.
  A pohybuje svými velmi krásnými nohami jako starořecká bohyně.
  A pak Anyuta střílí. Také holé prsty. A rozbije německé dělo.
  Potom dívka říká:
  - V Rusku je mnoho chytrých lidí, ale car Vladimír je nejlepší z králů!
  Augustin poznamenal:
  - A Nicholas II nebyl špatný! Ach, nevěděli jsme, jak ocenit krále!
  Maria zpívala, střílela na nacisty pomocí holých prstů a šklebila se:
  - Je třeba poslouchat Rusy, s čistým srdcem a moudřejší! A ke slávě Mikuláše je to velký král králů!
  A Marusya něco zpívala ... A také si hraje s bosýma nohama ...
  Ruské jednotky postupují. Bojuje i Oleg Rybačenko. Je to stále desetiletý chlapec. Taková je cena nesmrtelnosti. Ano, ale jak se cítí dobře a vesele! Má tolik energie a vroucí tok síly.
  Chlapec hází granát bosou nohou a kvílí:
  - Jsem tygr, ne kočka, teď žije ve mně, ne Leopold, ale Leopard!
  Chlapec major je jako vždy v jiskřivém úderu. Nezastavujte nacisty.
  Zde již ruské jednotky 1. ledna zcela vyčistily své území od vojsk Německa a Itálie a vstoupily do držení Třetí říše.
  Ve stejnou dobu ruské jednotky vstoupily do Mexika. Přišel nový rok 1956.
  Pro Rusy to začalo novými vítězstvími. 7. ledna se vzdaly zbytky německých jednotek v Africe. A celý černý kontinent se stal ruským.
  Nyní si démonem posedlý Fuhrer uvědomil, že byl úplně podělaný. A nabídl Rusku jednání.
  Na což car Vladimír odpověděl:
  - Budeme mluvit pouze o bezpodmínečné kapitulaci Třetí říše a Itálie!
  Jaká moudrá slova! A válka pokračuje. Na hrotu útoku je samozřejmě Oleg Rybačenko. Ruské jednotky vstoupily do východního Pruska. Obranné linie jsou zde silné. Musíte se probíjet bitvami a nepostoupíte rychle.
  Jedním z prostředků průlomu byla samohybná děla s bombardérem Alexander-4. Velmi silný a smrtící.
  A také krásné dívky zde, jak se zde oslavuje. Vystřelují projektily pomocí holých prstů u nohou stisknutím tlačítek joysticku. A zničit krabičky a krabičky nepřítele.
  Dívky směle běhají sněhem - k tomu jsou ruské ženy. A do bitvy ji vrhají Indové a Číňané. Tito už svými mrtvolami doslova zaplňují přístupy k zákopům. Ale přesto se jim to daří brát.
  Ruská armáda se stěhuje.
  Stratég Vasilevskij však přenáší hlavní ránu na Itálii - která je mnohem slabší. A nyní ruští vojáci získávají jedno vítězství za druhým.
  Leden byl velmi úspěšný. Ruská vojska převrátila Italové a osedlala Alpy. A v únoru obsadili Benátky. A vstoupili do Lorbandinie. Vzali i Poznaň. Němci ustoupili. 2. března padla Klajpeda. Ruské jednotky postupovaly východním Pruskem v pomalé, příliš husté obraně. Cestu jsem musel doslova vypálit mušlemi.
  V Itálii se ale těstovinová fronta zhroutila. A ruské jednotky spěchaly do Říma. 30. března 1956 začal útok na hlavní město Itálie. Lidé tedy zaplatili za ambice Mussoliniho rodiny.
  Řím, hlavní město Itálie, je pod útokem. Boje jsou urputné. I když Italové stále více vzdávají. Zde dívky bojují velmi krásné a v bikinách a naboso. Válečníci házejí granáty nohama a vyřazují Mussoliniho válečníky.
  Jsou zde krásné dívky a samozřejmě velmi sexy. A se svaly titánů. A to, jak házejí granáty bosýma nohama, je prostě úžasné.
  Natashka jde dopředu a střílí, zatímco vrčí:
  - Pro vlast krásnou v srdci, můj zářivý oheň hoří!
  Zoya, střílí, zpívá:
  - Pojďme otevřít dveře k úspěchům! Naše víra a král je monolit!
  A pak je tu Aurora, jako holé prsty, rusovlasá fena vypustí kotouče. A pořezaní Italové padají.
  A pak Světlana agresivně zpívá a vyceňuje zuby:
  - Všechny zabijeme! Rozdrtíme všechny!
  Házejí disky bosýma nohama a melou fašisty. Mussolini se tedy dostal pod rozebrání dívek. Dubnový útok v roce 1956 byl divoký a velmi nápaditý.
  A tady jedou tanky, z jejich kmenů se derou pekelné sloupy ohně.
  Dívky postupují a házejí granáty bosýma nohama. A jak plivají něco krvavého.
  A smějí se...
  Natasha horlivě zpívala:
  - Care Vladimíre, dejte Hitlerovi do tváře!
  A mrkl svýma safírovýma očima. Taková úžasná dívka.
  Dívky spěchají s divokou zuřivostí. Střílejí z kulometů. Nepřítele kosili, nacisty rozprášili. A pak je tu olympiáda. A v rukou mocné ženy-hrdinky drží plamenomet. A on to vezme a trefí to, ale jak to bude mlátit.
  Třísky létají od nacistů všemi směry. A válečníci také, jak se chtějí smát.
  Pak bude zpívat:
  - Mussolini bude bit! Naše přátelství je monolit!
  A opět se safírovýma očima mrká! A zasáhl nacisty.
  a co jsi chtěl? Řím byl dobytý Slovany pod vedením Attily. A teď to přebírají Rusové.
  Olympias, smažící protivníky zaživa vrhačem paprsků, zpíval:
  - Jasné slunce naděje
  Znovu se tyčí nad zemí..
  Rusovy výhry jako předtím -
  Válečníci Wehrmachtu bije!
  
  Ruský orel nad planetou
  Křídla, roztahování, vzlet...
  Nepřítel bude povolán k odpovědnosti -
  Bude poražen - zlomen!
  Po pádu Říma se italské jednotky začaly hromadně vzdávat. Mussoliniho říše, tento mladší vojenský partner Třetí říše, hořela.
  Ruské jednotky obsadily Neapol téměř bez odporu a přistály na Sicílii. I tam se nekladl téměř žádný odpor. A Hitler byl hysterický.
  Koncem května byla Itálie hotová. Byly vedeny statisíce vězňů.
  Ruské dívky je položily na kolena a přinutily se líbat jejich bosé nohy. Poslušně se zasmáli. Někteří, zejména mladí muži, to dělali s nadšením.
  Dívky pěkně naříkaly.
  Věčný chlapec Oleg Rybačenko donutil zajatce líbat jejich bosé, dětské nohy.
  Udělali to dostatečně ochotně. Kluci byli velmi pohlední, svalnatí a blonďatí. Pravda, byl ještě příliš malý a nechtěl s dámami dělat něco vážnějšího. Ale když drsné paty lechtají jazyk - je to příjemné!
  Oleg Rybačenko zajal generála a dostal další rozkaz. Na což byl velmi hrdý.
  Mussolini mladší byl zrazen vlastním doprovodem a carské Rusko se dočkalo dalšího vítězství. A Benedito Mussolini starší se své hanby a kolapsu fašismu v Itálii nedožil. Stejný osud však čekal nacisty v Německu. Ruské jednotky se přesunuly na začátku června 1956 do ofenzívy. Hlavním cílem bylo Rakousko.
  Elizaveta a její posádka na "Nikolay" -5 se přesunula proti Němcům. Ruské jednotky se snažily obklíčit Vídeň.
  Führer se samozřejmě ocitl v obtížné situaci. Majetek Němců v Africe, Skandinávii a většině USA je ztracen. A nyní se již bitvy odehrávají výhradně na území Třetí říše. Což je ovšem pro Němce červenější nepříjemné. Ruské jednotky také vstoupily do Mexika. Lady Grey de Monca velí posádce tanku v této zemi.
  A Elizabeth vede "Nikolay" -5 po Vídni. Jeho hlavním protivníkem je E-50, kterou carský stroj prorazí jako piják.
  Elizabeth vystřelila nahými prsty na nohou a stiskla tlačítka na joysticku.
  Zasáhl německý tank a zaštěbetal:
  - Dáme svá srdce za svatého Mikuláše Rusa!
  Jekatěrina také vystřelila holými prsty a napravila svého partnera:
  - Pravděpodobně, stejně je správnější říci Vladimíre!
  Elizabeth znovu vystřelila holými prsty na nohou a zaštěbetala:
  - Ale přesto to byl císař Nicholas, který nám dal obyvatelstvo Číny a učinil Rusko neporazitelným!
  V pěchotě, která byla vyslána k útoku na německé pozice, byli Číňané skutečně úplně napřed. Doslova házeli mrtvoly. Ale prorazili.
  Obvykle Rusové bojovali v letadlech a tancích. Pěchota od Číňanů, Indů, Asiatů. Číňanů je mnoho. Kromě toho světlý hlava Nicholas II zavedl polygamii při reformě pravoslaví a do bitvy jsou posláni další čínští muži. A Rusové si berou za manželky vdovy a neprovdané Číňanky.
  Chytrá strategie.
  A Číňané vyšplhají na útok, zemřou a prolomí obranu Němců.
  Elena nahou nohou stiskne tlačítka joysticku a znovu stiskne Fritze.
  A zpívá:
  - Za Svatou Rus budeme bojovat statečně!
  Poté to dívka vezme a mrkne. A odhalil své bílé zuby! A je tak agresivní.
  A takhle dopadne olympiáda. A také mlátí holými prsty a drtí.
  Pak to bude křičet:
  - Jsem smrtelná kobra!
  Nutno podotknout, že tank E-50 může být nebezpečný. Jeho 88mm kanón s 100 EL hlavní je rychlopalný, dvanáct ran za minutu a velmi přesný. Často zasáhne brnění a může způsobit poškození.
  Dívky se proto snaží udržet hlavní německý tank mimo cestu. Zvláště blízko se dramaticky zvyšuje jeho penetrační schopnost. A Němci mají jádro v plášti buď z uranu nebo wolframu. Pravda, po ztrátě Afriky a nalezišť uranu v Kongu začala síla německých jednotek vysychat.
  A dívky jsou tak krásné a bosé a cool.
  Zde si s nadšením zpívají:
  - Září jako hvězda nad celým světem,
  Přes temnou temnotu...
  Velký hrdina car Vladimír,
  Nezná bolest, žádný strach!
  
  Nepřátelé před vámi ustupují
  Dav jásá...
  Rusko tě přijímá -
  Mocná ruka vládne!
  Bojující dívky, proti nim nemůžete nic namítat. A jejich nohy jsou tak holé a vyřezávané. Když je zajatí Němci líbají, je jasné, že se to líbí dívkám i mužům. A bojovníci docela pištějí.
  A odhalili své perlové zuby.
  To jsou super holky. A s holými prsty na nohou je další fašista knokautován Elizabeth.
  Pak, jak se říká:
  - Sláva velké vlasti!
  A tak bude Catherine střílet. Narazí do nepřátelského tanku, namočí Fritze a zaskřípe:
  - Smrt nepřátelům!
  A tam Elena také mlátí, používá holé prsty na nohou a mačká je na tlačítkách joysticku. A cvrliká:
  - Za vlast ve velikosti!
  A pak vystřelí projektil a vynikající olympiáda - také blondýna. A jak cvrliká:
  - Za velké Rusko!
  A dívky jsou plné naprostého nadšení.
  Zde přichází tank E-75. Jeho dělo je silnější: 128 mm a může způsobit větší poškození. Navíc má tento tank lepší ochranu a silnější pancíř.
  Ale Elizabeth je jako blázen. A vypustí něco smrtícího, pronikajícího z dálky. A z Němce zbyly jen kusy utrženého kovu.
  A dívka bude zpívat:
  - Svatá krása a velký sen!
  Poté ukáže jazyk.
  Německé tanky E-75 se v poslední době staly masivnějšími. Mají delší zbraň, což vám umožní vypořádat se s ruskými tanky, zejména s těmi, které jsou jednodušší. A to dělá Fritz nebezpečnějším.
  Sovětské dívky se tím ale nenechají stydět. A rozdrtí Fritze.
  A samotné bojovnice jsou ještě víc v horku v bikinách a naboso. A bojují velmi sebevědomě.
  Drtivě vítězí.
  Catherine střílela na nacisty a zpívala:
  - Ale abych byl upřímný! Rozdrtím všechny Fritze bez výjimky!
  Elena také vystřelila holými prsty a zaštěbetala:
  - Vyhrajeme všechny a samozřejmě!
  Olympiáda také porazila nacisty bez lítosti. Je to taková neporazitelná svině.
  A také pomocí holých prstů.
  Natasha a její tým bojují na tanku Kondratenko-6. Tohle auto je o něco lehčí, ale mobilnější než Nikolaj. Samozřejmě s menší hmotností je ráže menší a pancíř je trochu tenčí. A to znamená, že riziko úmrtí je mnohem větší.
  Ale děvčata, musím říct, se vůbec nestydí. A bojují jako bitevní obři.
  Natasha zpívá, aktivně střílí:
  - Bude to naše vítězství!
  A mačká tlačítka joysticku holými prsty.
  Zoya také střílí s pomocí holých nohou a kvičí:
  - Car Vladimir vpřed!
  A všechny dívky sborově štěkaly:
  - Sláva padlým hrdinům!
  Poté Aurora vystřelila, obrátila německý tank a vydala:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí!
  Také zatřásla bosýma nohama.
  A pak se Světlana vzdala nahými prsty na nohou a zavrčela z plných plic:
  - Rusové zuřivě bojují!
  A všechny dívky sborově zvolaly:
  - Silná vojenská pěst!
  A opět se krásky vrhají do boje. Střílejte přesně a přesně!
  Přichází Janeiny posádky a útočí na Mexičany. Je to také velmi chytrá a krásná dáma.
  A dívky v jejím kočáru - bosé a v bikinách. Bojují sami se sebou s divokou a klidnou zuřivostí.
  Pak Gertruda vystřelila nahými prsty na nohou a zaštěbetala:
  - Jsem dívka, která všechny zničí ve zlomku vteřiny!
  A tady je Malanya jako lupanet. A rozbijte na dálku latinský tank.
  A tam ji Matilda s pomocí holých prstů zasáhne.
  A směj se:
  - Mám super holku!
  A válečníci nejvyššího a zuřivého řádu. Necítí se slabí ani naštvaní.
  Jak šukají, tak šukají.
  A Alyonka také bojuje velmi sebevědomě.
  Koncem června je Vídeň obklíčena. Německu a jeho prestiži byla zasazena drtivá rána. Ruské jednotky přitom postupují směrem k Odře. Do bitvy vrhají Číňany, Indy, Araby. A prolomte obranu Fritze.
  Hitler už je samozřejmě v panice. Jak na něj dívky na tancích a letadlech tlačily.
  Zde jsou Albina a Alvina, dva ruští piloti. Také bosí a v bikinách srážejí nácky jako hrušky klackem z větve. A pro pár dělají takové zázraky doslova.
  Albina sestřelila pět letadel jednou dávkou ze své stíhačky "Petr Veliký" a zpívala:
  - Jsme medvědi z nebe!
  Alvina sestřelila šest letadel v jedné dávce ze svého válečného orla a zaštěbetala:
  - A všechny rozdrtíme!
  Na obloze byla tato dvojice již legendární!
  Děvčatům bylo uděleno sedm stupňů Svatojiřského kříže: stříbrný kříž, stříbrný kříž s mašlí, zlatý kříž, zlatý kříž s břevnem. Stejně jako zlatý kříž s diamanty a zlatý kříž s diamanty a mašlí. A nejvyšším stupněm je zlatý kříž hvězda, s lukem z diamantů. Nedávno bylo zřízeno vyšší ocenění - velká hvězda zlatého kříže s diamanty a lukem.
  Dívky tedy mohly být na své úspěchy právem hrdé. A vždy, i v mrazu, bojovaly jen v bikinách a výhradně naboso.
  Takové úžasné dívky.
  Albina střílela a zpívala:
  - Pro naše nejlepší vítězství!
  Alvin pokračoval:
  Ať jsou na nás naši vnuci a dědové hrdí!
  Válečníci a ve skutečnosti - dívky kolosální třídy!
  Bijí nacisty na obloze a zpívají:
  - Sláva Rusku, sláva! Náš car Vladimír je hrdina! Za úsvitu bude síla! Pohřbte Hitlera do země!
  Vladimir Kirillovič Romanov může být se svými válečníky samozřejmě velmi spokojen.
  Pokud bojují, pak takovým způsobem, že proti nim nemůžete zvednout oštěp!
  Vladimir Kirillovič Romanov je car, který má všechny šance ukončit války jednou provždy!
  A fašisté se otřásají pod údery carské armády ...
  Obklíčená Vídeň rychle padla. V polovině července vyjely jednotky carské říše na širokou frontu k Odře. A Koenigsberg byl zcela zablokován.
  A Němci ustoupili za Odru. A snažili se tam vytvořit obrannou linii. Kapitálově bránit. Jenže v druhé polovině července zahájila ruská vojska ofenzívu proti Hamburku... Nacisté se pomalu, ale jistě poddávali.
  Boj byl velmi krutý. Některé vesnice několikrát změnily majitele. Do bojů se zapojily i nové německé tanky pokročilejší řady AG, pyramidové. Vyznačovaly se dobrou ochranou ze všech úhlů. Ale carská armáda je převyšovala.
  A velké množství asijských pěšáků zemřelo na frontách. Ale nechají vás pohybovat.
  Němci byli na druhou stranu také ochuzeni o lidské zdroje. Koncem srpna byl obklíčen Hamburk a blokován Mnichov.
  Němci ztratili významné území. A neměli čím držet své pozice.
  Oleg Rybačenko bojoval v popředí na území samotného Německa. A věčný chlapec se neustále usmíval a vycenil své perlové zuby.
  A tam házel granáty holýma, dětskýma nohama. Je dobré být dítětem - jak přirozené je být v teple jen v kraťasech. A jelikož jste nesmrtelní, můžete být i v zimě polonazí bez rizika nachlazení.
  Chlapec tedy zpíval:
  -Naboso, jen naboso,
  Pod červencovým hřměním a za zvuku příboje!
  Naboso, jen naboso
  Pro kluka je snadné být skvělým kovbojem!
  A hlavní dítě těchto fašistů pokračuje v ničení sebe sama. A zoufale vyrážejí do protiútoku.
  Už je září... Začíná pršet... Carská vojska, plnící se mrtvolami Číňanů, dobyla Mnichov a Hamburk a postupují k Porúří. Nejdůležitější v německém průmyslu.
  A Němci se zoufale brání.
  Natasha bojuje na svém tanku a vrčí:
  - Fašisté budou extrémně těsní!
  A s holými prsty, když mačká tlačítka na joysticku. A bude střílet granáty na nacisty.
  A pak je tu Zoya, jak facka. A také pomocí holých prstů.
  A také zpívat:
  - Rus je to, co je proti Hitlerovi!
  A pak je tady Aurora, udělá agresivní chování. A také s pomocí holých prstů:
  - Na ruský způsob!
  A za nimi je Světlana, která také vypustí smrtící projektil. Propíchni německý tank a zakňuč:
  - Za cara Vladimíra Kirilloviče!
  A ukáže i jazyk.
  Dívky se tu zbláznily.
  Alenka na těžkém tanku drtí i nacisty. A bije je na dálku.
  Válečník zpíval:
  - Podrobil jsem si půl světa svými prsy!
  A Alenčina ňadra s šarlatovými bradavkami.
  A pak je Anyuta jako výbuch s holými prsty na nohou. Narazí do fašistického tanku a bude žvanit:
  - Jsem superstar holka! V pohádkových knihách!
  A usmívej se...
  A pak Augustine vypustí zabijácký projektil. Rozdrťte nacisty a zasmějte se:
  - Kéž je naše armáda nejsilnější!
  A také pohybuje nohama ...
  A po nich Maria vezme a bude dloubat nacisty. Zkroutit se, agresivně ochablé:
  - Jsme velké agresorky!
  A pak Marusya vydá svou extrémně smrtící, ničivou zbraň proti nacistům. A to s pomocí holých, dívčích nohou.
  A pak zpívat:
  - Jsme totální porážka nepřátel!
  Září probíhalo ve velmi krutých bojích. Němci se zuřivě bránili. Ale v říjnu, kdy deště silněji pršely, získala carská armáda opět výhodu. A začala se pohybovat směrem k Ruru. Po prudkém útoku Koenigsberg padl. Nacisté dostali další facku.
  A na jihu Francie královská vojska obklíčila Toulon. Takže nacisté měli extrémně špatné časy.
  Hitler zuřil, ale když byl v Berlíně. Jeho pozice byla slabá.
  Je jasné, že nikdo nechtěl jednání poslouchat. Ale nacisté se zasekli jako mouchy.
  V listopadu obsadily jednotky carské armády bitvami většinu Porúří, čímž připravily Německo o hlavní výrobní základnu.
  A v prosinci carská armáda obsadila celý jih Francie a vstoupila do Španělska. A na německé frontě se konečně zmocnila Porúří. Navíc byly dobyty i další země Německa. A carská armáda se vylodila i v Dánsku.
  Hitler řádil jako čert v kleci, ale nemohl si pomoci.
  Na katolické Vánoce se carská vojska přesunula směrem k Paříži. Navzdory sněhu a mrazu byla Natašina posádka bosá a v bikinách.
  Němci se vzdávali stále častěji. A Francouzi vůbec nechtěli bojovat s Rusy.
  Po rozbití německé baterie Natashka poznamenala:
  - S čím vlastně posedlý Adolf počítal, když s námi začal válku?
  Zlatovlasá Zoya logicky poznamenala:
  - Pravděpodobně skutečnost, že když jsme upadli pod tlak, vypadneme jako mince z děravé kapsy!
  Aurora rozdrtila vlašský ořech holými prsty na nohou. Pak si ho vložila do úst a racionálně poznamenala:
  - Historie učí, že nic nenaučí!
  Světlana stiskla nahé prsty na joysticku. Vyřadila další německé dělo a odpověděla:
  Buďme velcí bojovníci!
  Zdá se, že bojovnice jsou ve skutečnosti odhodlané bojovat a vyhrát.
  Oleg Rybachenko je bosý chlapec závodící v šortkách a s nahým, svalnatým trupem. Dokonce se kolébá a řve:
  - Pojďme porazit Fritze! Pojďme porazit Fritze! A porazit kýble!
  A ten kluk má tak bílé, perlové zuby! Jen mladý a neflexibilní terminátor.
  Oleg Rybačenko střílí na útěku. Zabíjí fašisty a zpívá:
  - Ruský duch je moc králů, zlomte Fritze!
  Chlapec hodil granát bosou nohou a zpíval:
  - Ruský valčík, svítání vstává - ve slávě krále!
  Chlapec se skutečně ukázal jako velmi bojovný. A vydrbejte nacisty hned na prvním čísle.
  A holky tvrdě bojují. Tady je Mirabela... Také pilot nejvyšší třídy. Nikdo ji nemůže zastavit. Srazí Fritze a zpívá, vyceňuje zuby:
  - Šílená holka! Tady je její štítek!
  A vezme a vypustí raketu!
  Ano, jsou tu ženy! Když ruské dívky bojují, žádná síla jim nemůže odolat.
  Mirabela sestřelila sedm německých letadel jednou dávkou pěti vzduchových děl a zaštěbetala:
  - Car Vladimir Kirillovič je náš Bůh!
  A dívka plácne bosýma nohama o sklo.
  A také Albina a Alvina bojují na obloze.
  Jsou to tak nádherné krádeže. Stále více účtů přibývá. A zatímco zpívají:
  - Na obloze jsme dokonalí! Esa jsme dokonalost! Od úsměvu ke gestu - mimo chválu!
  Albina sestřelila čtyři německá letadla jednou dávkou a zakřičela:
  - Ach, jaká blaženost! Co je dokonalost v boji!
  Alvina odřízla pět německých letadel a pokračovala:
  - Poznat dokonalost v boji! A skvělý ideál!
  Válečníci sborově zpívali a poráželi nacisty:
  - Dívky! Těžší holky! děvčata! Těžší holky!
  Ukázali svou agresivní pojistku. Netlačili na sestup ve skutečnosti na žádné z nacistických es.
  Ale nacisté samozřejmě pod divokým tlakem.
  Hitler je v bunkru v Berlíně a bombardují ho jako švába. co chtěl? Hotová fašistická jednička! Odešel do carského Ruska a teď je sám drcen jako šváb.
  Car Vladimir Kirillovič právě odpočívá od zimy na březích Indického oceánu. Před ním tančí krásné dívky různých ras a národností.
  Králi však nevadí sledovat zápasy gladiátorů. Tady třeba dvě dívky proti dvěma kráskám.
  Bojují plastovými meči, aby se navzájem nezmrzačili. Zoufale však bojují.
  To jsou bojovníci. Dochází k zuřivé výměně úderů. Dvě blondýnky a dvě zrzky...
  Car Vladimír se zeptal polního maršála Vasilevského:
  - Co je na válce s Němci nejtěžší?
  Polní maršál upřímně odpověděl:
  - Získejte sebevědomí! Jen na samém začátku, když nepřítel začal postupovat, jsem se cítil nepříjemně. A teď jsme začali vyhrávat a v nepřátelích je vše jasné! - Polní maršál Vasilevič, tento hlavní stratég, pil víno.
  Vladimir Kirillovich logicky poznamenal:
  - Je nesmírně těžké neustále vyhrávat! Ale ukázali jsme, že toho umíme hodně! A teď bude čas a celý svět bude klidný!
  Polní maršál Vasilevskij potvrdil:
  - Věřím v to!
  Dívky si na nahých tělech nacpaly modřiny a vypadaly extrémně nervózně.
  Bojovali samozřejmě ne jako v dobách starověkého Říma - snažili se nezpůsobit si mnoho škody. Ale byli aktivní.
  Boje mezitím pokračovaly. V lednu carská vojska dobyla Paříž v pohybu. Obsazeno bylo také hlavní město Dánska Kodaň. Německá vojska slábla. Rusové pokračovali v postupu přes samotné Německo. Fritz bojoval zoufale, ale jejich síla byla zlomená.
  Oleg Rybachenko, tento nesmrtelný chlapec skákal bosý do sněhu a hnal se přede všemi k útoku, zcela beze strachu z ohně. A při pískání:
  - Kdo je zvyklý bojovat o vítězství,
  Rozhodně porazit nepřítele...
  Vesele se směje a hodně toho dosáhne,
  A Hitler bude tvrdě bit!
  A bosou nohou kluka hodí granát! A odhalil své perleťové, velké zuby, které přesahovaly jeho roky. Ano, už má tlamu jako vlk. Prokousne každé hrdlo.
  A dívky v tancích se stěhují z jihu na sever Německa. Tady vyplouvají na moře. A Fritzovi zůstanou jen země poblíž Berlína a Pomořanska.
  Natashka, která vyřadila fašistické tanky, poznamenala:
  - A ve válce je to svým způsobem zábava!
  Zoya, která narážela na nacisty, souhlasila:
  - Tak dobře, jak jen to jde! Zvlášť když vyhrajeme!
  Aurora, střílející holými prsty, řekla:
  - Všechno nemožné je ve vesmíru možné, i když jen trochu....
  A rusovlasá dívka se směje!
  Válečnice sebou škubnou v šílené radosti a vzteku. A rozdrtí Němce.
  Carská vojska přitom postupují přes Španělsko a již se blíží k Seville.
  Olga v obrněném transportéru střílí na Němce a policejní jednotky.
  Místní Španělé jen těžko odolávají. Další země padá pod sekeru Ruska.
  Oleg střílel a zpíval:
  - Letecká akrobacie, bude bouchnutí!
  A její partnerka Alice zaštěbetala:
  - Planeta uznala velikost Rusů,
  Fašismus byl rozdrcen ranou meče...
  Jsme milováni a oceňováni všemi národy světa,
  Postavme se k velkému posvátnému carství!
  A dívky budou plácat a mačkat joystick holými prsty na nohou.
  Válka mezi carskou říší Vladimira Kirilloviče Romanova a nacistickým Německem pokračuje.
  Ruská vojska téměř úplně osvobodila Francii od nacistických hord. Únor 1957... Carská armáda osvobozuje Portugalsko.
  23. února se spojily ruské jednotky z Dánska a Německa.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec, plácá bosýma nohama bahnem. Dítě-major křičí z plného hrdla:
  - Sláva ruskému caru Vladimíru Třetímu! Rozsekám Hitlera, změřím bičem!
  A chlapec bude znovu křičet a holými prsty bude házet ostře nabroušený kotouč. A udeřil fašistu do krku. A pak holou, dětskou nohou hodí bumerang a okamžitě podřízne hrdla pěti Fritzem.
  Ano, Hitlerův špatný nápad zaútočit na takovou říši.
  Natasha a její tým dobíhají v Portugalsku před posledními Němci. Jejich tank je neúprosný v ničení.
  A také mačkají tlačítka joysticku holými prsty u nohou, čímž zuřivě ničí.
  Zoja vystřelila, rozbila německé dělo a zazpívala:
  - Za Rusko a svobodu až do konce!
  Aurora s pomocí holých prstů kopla do nacisty a sebevědomě zaštěbetala:
  - Bůh ochraňuj krále!
  Světlana také kopla, mačkala tlačítka na joysticku prsty nahé nohy a pištěla:
  - Silný suverén!
  Dívky zlomí nacisty. Pak se ale objevil nový nacistický tank "Maus" -4. Velmi výkonný model - 300 tun o hmotnosti a 310 milimetrové dělo . Dokáže proniknout na velkou vzdálenost a sám má tak silný pancíř, že ho tank Kondratenko-6 nevezme z žádného úhlu.
  Natasha velí:
  - Holky, musíme se přiblížit a tlačit do spodní části strany, mezi kluziště - to je naše jediná šance!
  Zoja bouchla holými prsty do německého děla a zpívala:
  - Osud vám dává poslední šanci, ale pospěšte si! V dešti, krupobití a sněhu!
  Augustin také mlátil a cvrlikal:
  - Poslední šance, osud ti dává! Ať žije chůze a každodenní běh!
  A taky s holými prsty, ale jak se to bude kroutit. A zničit fašisty.
  Světlana zařvala:
  - Pro nové hranice a strhující vítězství!
  Ruský tank odstartoval a nabral rychlost. A dívky to vezmou a zpívají:
  - Silný suverén, nejslavnější ve věku, pravoslavný caro, kraluj pro slávu, pro slávu nám!
  A znovu zrychlili a vzdalovali se od těžkého projektilu vyslaného z děla, které měl německý Maus-4. Dívky křičely:
  - Neohýbejte se do beraního rohu! Takže ty Hitler - zemři!
  A jejich nádrž zrychluje. Jako když malý boxer útočí na velkého. Ale šance jsou samozřejmě fifty-fifty.
  Natasha, sledující pohyb tanku, si vzpomněla, jak boxovala s mužem v ringu. Chyběly jí rány a byla bita, ale vydržela. A pak sebevědomě práskl. A zachytila pohyb nepřítele a do brady. Knokautován!
  Obdržel tisíc zlatých rublů. Tohle je ta bojovnice. Když to udělá, tak to udělá!
  Natasha zavrtěla holou nohou a zazpívala:
  - Toto není poslední boj, ale je tu rozhodující! Pro slávu vlasti, pro vlast a čest!
  A teď jejich tank proklouzne z boku a vyšle projektil... Zoya také používala holé prsty u nohou, taková zlatovlasá dívka a mrštná jako opice. A Maus-4 začal praskat. Očividně měl odpálené granáty. A jak to pak strhne věže a vyletí vysoko do vzduchu!
  Dívky jednohlasně křičí:
  - Vítězství! Skvělá výhra!
  A další tank na jejich seznamu!
  1. března 1957 začaly ruské jednotky překračovat Labe. Vypadá to, že Hitlerovi šlápli do krku.
  Chlapec Oleg Rybačenko hodil granát holým, dětským chodidlem, potopil fašistický tank a křičel:
  - Pro nové, nepružné hranice!
  Posádka tanku Alenka se stáčí na východ. Západní Německo a Francie již byly osvobozeny. Pod kontrolou nacistů zůstaly pouze země mezi Odrou a Labem. No, také Británie a Irsko. Tam jsou poslední síly nacistů.
  Alenka, střílející na fašistické baterie, říká:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Pokud musíte vládnout...
  Nikdy nezapomeň -
  Armáda slavně bojuje!
  A zde byl opět vyslán další projektil bosýma nohama. A zasáhl pistoli Fritze.
  Střílí s holými prsty a Anyuta. Udeří fašistu a zařve z plných plic:
  - Jsem taková holka - že Hitler zvrací!
  Dále ohnivé Augustinové hřeby. Také dobře mířený čert a řve:
  - K branám pekelným!
  A používá bosé nohy.
  Maria střílí za ní. Stejným způsobem bere, udeří a ječí:
  - Nikdo mi nezastaví tygřici, nikdo nikde nezastaví bosou holku a bude bit!
  A jak pak olympiáda sekne. A vyřadí německý tank a strhne z něj věž jako houbovou čepici.
  A chechtá se:
  - Pro nové, strmé hranice!
  A zase ukáže jazyky!
  Dívky jsou na sebe tak tvrdé a zoufale útočí. A nacisté se topí pod jejich ranami.
  2. března 1957 se poslední nacistické síly v Portugalsku vzdaly. Bylo jasné, že nastává úsvit fašismu. Přesněji, svítání? Západ slunce noční můra!
  A ruské jednotky postupují. Němci stále častěji shazují zbraně a vzdávají se.
  Padnou na kolena. A ruské a čínské dívky jim líbají bosé nohy.
  Vypadá to tak cool a skvěle. A nacisté jsou skartováni a skartováni.
  Posádka Natashy je již ve vlaku a jede bojovat na sever s Fritzem.
  Dívky sedí ve svém kupé. Hrají karty s holými prsty.
  Natasha poznamenala:
  - To je zajímavé, když vezmeme Berlín, co bude dál?
  Zoya sebevědomě odpověděla:
  - Další bude Londýn!
  Ohnivá Aurora se zachichotala a znovu se zeptala:
  - A pak?
  Zoya důrazně řekla:
  - Latinská Amerika bude naše! Nebudeme stát na ceremonii s nacisty!
  Světlana s tím souhlasila:
  - Samozřejmě, že nebudeme! Pojďme dobýt celý svět!
  Natasha nadšeně potvrdila:
  - A pak bude mír, po celém světě!
  Dívky zpívaly jednohlasně a skládaly za pochodu;
  Sláva Velkému Rusku carismu,
  Kde Vladimír sedí na trůnu...
  Rozdrtíme hordy zlého fašismu -
  Sláva armádě a jsme monolit!
  
  Ve víře velkých srdcí byla zmírněna,
  Naše vlast z celého srdce...
  Jsme synové cara Mikuláše
  A nezemřeli pro něj nadarmo!
  
  Naše vlast jsi cennější než cokoli jiného,
  Zvedneme okřídlený nebeský pozdrav...
  Také bojujete s vlastí,
  Inu, ať všichni nacisté zemřou!
  
  Hitler chtěl získat naše země,
  A zlý pes se pokusil na krále...
  Ale my spěcháme, nepřijmeme to,
  Takže fašismus se na nás vrhl marně!
  
  Král je laskavý a moudrý vládce,
  Letící jako horský orel nad planetou...
  Vladimír bude pánem hordy,
  Naše přátelství je jako ocelový monolit!
  
  Fritzovi srazíme oporu z nohou,
  necháme Hitlera udusit se v oprátce...
  Zradíme popravy divokým, hanbě,
  Kdo se na Zemi chová jako zlo!
  
  Královská moc a královská moudrost,
  Budou fašisté, rozdrťte bez míry ...
  Hitler věř mi, udělal skvělou hloupost,
  A teď je jeho život jako nit!
  
  Respektujte tedy velké krále
  Na Zemi není chladnějšího než Romanovci...
  V bitvě nacistů zasáhni srdce,
  Otevřít cestu k úspěchům, snům!
  
  
  Petr Veliký nás vzal k moři,
  Alexandr dobyl Paříž...
  Ano, někdy se stal smutek,
  Rusko ale držel cherubín!
  
  U nás je všechno krásné
  A holky a kluci věří...
  Král vládne, víte správně
  I když na prahu řve zlé zvíře!
  
  Neexistuje žádný limit, věřte v dokonalost
  Komunismus bude mít brzy krále...
  Otevřeme dveře blaženosti,
  Zatracený fašismus je zničen!
  
  Pro Rusko nebyla hranice stanovena,
  My, věř nám, porazíme nepřítele...
  Bosé dívky, jako ve Spartě,
  Náš car Vladimír je jeden!
  
  Věříme v Roda - Velkého Boha,
  Co vytvořilo dokonalé Slovany...
  Bojujeme za čest a svobodu
  Zaútočíme na nacismus!
  
  Jste největší romanovská rodina,
  Bude vládnout Rusku navždy...
  Velký král, nejvyšší let,
  Satan orla nezlomí!
  
  Za velkou lásku k Rusku,
  Posíláme bojovníky do bitvy...
  Svatí z ikon oslavují tváře,
  Koneckonců, každý válečník je také král!
  
  Naše srdce hoří pro vlast,
  Jsme skvělé dívky v bitvě...
  Otevřeme se trochu do vesmíru, poznáme dveře,
  Zabiju Adolfa jako svině!
  
  Už jen kousek do Berlína,
  Vstoupíme nesouce slávu králů...
  Stáří nás děvčata neohrožuje,
  My, věřte mi, vodu nerozléváme!
  
  Pojďme pohřbít, kdo je zlý a odporný,
  Drak bude slavně poražen...
  A máme zlaté ikony,
  Rodnověrství je věčný zákon!
  
  
  
  
  Türkiye VSTOUPIL DO DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLKY
  1. září 1942 vstoupilo Türkiye do války proti SSSR. Důvod je pochopitelný - touha po pomstě za předchozí porážky a touha chytit Baku. Svou roli navíc sehrála i německá diplomacie, která Osmanům slibovala hory zlata. Turci každopádně usoudili, že nemá smysl dále čekat a že nejsou mrchožrouti, ale mohou mít čas bojovat.
  V důsledku toho zasáhlo sovětský Zakavkaz třicet tureckých divizí.
  Během několika dní dobyli Batumi a dokázali obklíčit Jerevan.
  V reakci na to byl Stalin nucen stáhnout část vznikajících rezerv a převést je na Zakavkaz.
  Sovětské velení bylo nuceno ofenzivu u Stalingradu odložit. Němci zase dokázali dosáhnout více v kavkazském směru a dobýt Ordzhonikidze a Groznyj. Sovětským jednotkám se po ústupu do hor podařilo nacisty zastavit.
  Ve stejnou dobu Britové odložili operaci Torch, protože se báli zapojit Turecko do nepřátelských akcí proti Británii.
  Do konce prosince 1942 nacisté přesto dobyli Stalingrad. Usadili se tam. Sovětská vojska postupovala, ale bez úspěchu v centru - operace Ržev-Sychov se ukázala jako příliš nákladná. Fuhrer však přesto vyhlásil totální válku, takže ve Třetí říši nebyl dostatek zdrojů.
  V únoru Rudá armáda vybudovala sílu a pokusila se zaútočit na Němce z boků Stalingradu. Nacistům se ale již podařilo přeskupit své síly a byli připraveni údery odrazit.
  V únoru také začala operace Torch. Němci byli také připraveni a po dvou týdnech urputných bojů zastavili Brity.
  Američané ještě nepřistáli v Casablance a Tunisku. Boje v Africe opět ustaly.
  Hitler stále hromadil síly ... V březnu provedla Rudá armáda operaci Ržev-Sychov potřetí, boje trvaly celý měsíc, bez většího úspěchu.
  V červnu nacisté ušetřili své síly a pohybovali se podél Volhy a snažili se odříznout sovětské síly na Kavkaze a dostat se do Kaspického moře.
  Bitev se zúčastnily nové německé tanky: "Tiger", "Panther", "Lev".
  Stejně jako samohybná děla "Ferdinand".
  Němci byli silnější než skutečná historie, nebyli poraženi a měli čerstvé jednotky.
  Spojené státy prakticky nebombardovaly Třetí říši, což umožnilo zvýšit produkci tanků a samohybných děl. A také uvedení v sérii "Lion". Tank se však ukázal jako příliš drahý a těžký, často se porouchal a zasekl. Ale jeho silné 100 milimetrů skloněné boční pancéřování dělalo z auta dobrý průbojný nástroj. Výhodou tanku "Lion" byla výkonná zbraň, ale mínus devadesát. Což snížilo pohyblivost vozu.
  Bitvy ukázaly, že tento tank na rovném terénu ještě něco umí.
  Boční pancíř Panthera se ukázal být poměrně slabý, což zvýšilo ztráty. Tiger ukázal nejúčinnější průlomový tank. Jeho boky byly pokryty pancířem o síle 82 mm, díky čemuž byla pětačtyřicítka bezmocná.
  Němci postupovali poměrně pomalu. Sovětské vedení jako celek přesně takovou možnost očekávalo a připravilo se na stažení jednotek.
  Je pravda, že na rozdíl od Kursk Bulge jsou nacisté mnohem silnější a sebevědomější.
  A terén je výhodnější pro ofenzívu než obranu. A Fritz má také více letadel a tanků a pěchoty. A není snadné zásobovat sovětské jednotky přes Volhu.
  Takže nacisté prolomili obranné linie a postupovali. Dosáhli úspěchu za úspěchem.
  Po třech měsících urputných bojů dosáhli Kaspického moře.
  Stalin, který se ocitl ve složité situaci, chtěl zahájit mírová jednání. Protože se ukázalo, že Kavkaz nelze udržet. S Hitlerem je ale nesmírně těžké souhlasit. Fašisté požadují příliš mnoho. A pokud jim podlehnete, sežerou vás sami. A příměří? Tady Hitler nechce. A spojenci jsou samozřejmě pasivní. Bojí se stáhnout extra divizi.
  Fritz se tu a tam pohyboval podél pobřeží Kaspického moře. A nakonec se spojili s Turky. Radost, to bylo ono!
  Krásné německé dívky byly nuceny líbat jejich bosé nohy sovětskými vězni. Poctivě to udělali. A smekal na holých podpatcích.
  Tak došlo k odchytu. A Němci odzbrojili sovětské jednotky.
  Pak Stalin nabídl Führerovi mír - souhlasil s tím, že se vzdá celého Kavkazu, a dokonce i Leningradu a Karélie. Navíc zaplatit sto let reparací.
  Fuhrer po chvíli přemýšlení nabídku přijal a 7. prosince 1943 byl uzavřen mír.
  Spojenci to brali jako zradu! A zavedl sankce proti Stalinovi a SSSR!
  A sovětská propaganda prezentovala skutečnou kapitulaci jako velké vítězství. Říkají, že když je spojenci opustili, zachránili sovětský stát a Moskva nikdy nebyla dobyta.
  A nacisté samozřejmě zahájili ofenzivu z Kavkazu na Blízký východ a posílili Rommelovo uskupení. Do konce března 1943 byl celý Blízký východ a Egypt dobyty nadřazenými nacistickými silami. Bitvy navíc ukázaly, že Panther úspěšně bojuje proti anglickým Churchillům a Cromwellům, ale ten druhý do ní nedokázal proniknout do čela.
  Němci byli navíc zoceleni v bojích s Rusy a koloniální anglické jednotky byly snadno poraženy.
  V dubnu se nacisté přestěhovali do Súdánu. A nakonec obsadili Gibraltar a pokračovali v okupaci Maroka. Churchill se také pokusil otestovat půdu pro mír. Ale Hitler, který si na východě rozvázal ruce, řekl ne!
  A nacisté se pohybovali napříč Afrikou. Více je zdržovala délka komunikací, špatné silnice nebo jejich úplná absence, drsné klima a obrovské vzdálenosti.
  Němci však postupovali. A přesunul se na černý kontinent. I když samozřejmě jejich tanky, zejména "Tiger" -2 a "Lion", v džungli velmi klouzaly. Mimochodem, Němci se v sérii objevili i lehký "Panther" o hmotnosti dvacet šest tun, který je pro válku v Africe velmi potřebný.
  Jak ukázaly boje, takový tank však neměl na T-4 žádné zásadní výhody, kromě silnějšího motoru, ale také šikmých pancéřových plátů.
  Koncem roku 1944 dostali Němci samohybná děla E-10 o hmotnosti dvanáct tun s velmi nízkou siluetou a velmi šikmým pancířem. Takový stroj je pro Afriku skutečně nepostradatelný.
  Obzvláště pokud se na něm dívky perou. A dívky jsou obecně super a třída.
  Gerda a Charlotte jezdí džunglí a vyhlazují Brity a Američany. Tohle holky opravdu potřebují! Chladnější je nenajdete ani na dalších stovkách kilometrů území. Dívky milují zabíjení - to je skvělé dívky!
  Chytili černé bojovníky a nutili je líbat bosé nohy krásek. To je také hned vidět - vážní zloději! A bojují sami za sebe, narážejí do anglických aut z velké dálky.
  Jejich samohybné dělo se už blíží k Pretorii, hlavnímu městu Jižní Afriky. Dívky se zastřelí, projektilem prorazí Churchillovo wolframové jádro a zpívají:
  - Afrika má žraloky, Afrika má gorily, Afrika má více krokodýlů! Budou vás kousat, bít a urážet! Nejezděte s dětmi do Afriky na procházku! V Africe lupič, v Africe padouch, v Africe hrozný Barmaley! Bude tě kousat, bít a urážet! A jeho dívky musí být roztrhané!
  V únoru 1945 padla poslední bašta Britů v Africe na ostrově Madagaskar.
  Nyní tedy Británie ztratila půdu pod nohama i tam. Němci přitom dobyli Írán i Indii. Ukázali svou fenomenální sílu.
  A v květnu 1945 provedli nacisté vylodění v Británii. Po třech týdnech tvrdých bojů Londýn padl. O měsíc později bylo dobyto Irsko.
  Na souši nastal dočasný klid, ale válka pokračovala na moři. USA zůstaly samy proti Třetí říši, jejím spojencům a Japonsku. Ale zatímco je Amerika za oceánem, tak snadno to nevezmete.
  Ve Třetí říši byla zavedena všeobecná pracovní služba, začala se zvyšovat výroba letadel a lodí.
  Stavěly se také bitevní lodě a letadlové lodě. A samozřejmě, ponorková válka byla v plném proudu. A pak nebylo slitování s nikým z amerických lodí.
  Na podzim, přesněji v listopadu čtyřicátého pátého roku, Němci směle dobyli Island a poté vytvořili předmostí v Argentině. Válka na moři však trvala dlouho. Do Ameriky bylo potřeba hodně vyloďovacích člunů. A lodě se nestaví tak rychle. Ale ať je to jak chce, Třetí říše nabírala na síle. Ve výměně úderů na moři uplynul čtyřicátý šestý rok. A ve čtyřicátém sedmém roce Němci již přenesli nepřátelské akce na Grónsko a obsadili ho. Odtud už to není do Kanady daleko!
  Fašisté pro sebe plánovali kolosální výboje. A v roce 1948 začala ofenzíva na Kanadu a od Brazílie po Venezuelu spolu s Japonci. Boje se ukázaly jako velmi kruté.
  Němci postupovali pomalu, ale jistě. Jejich tanky řady "E" byly pokročilejší než ty americké a ukázaly svou výhodu na bojišti. Ale mimochodem, Yankeeové nejsou tak jednoduchí a vzdorovali velmi tvrdohlavě. A nesnažili se to vzdát.
  I když kotle se samozřejmě také staly. Američané se do nich pustili. Pak to vzdali. A vězni líbali árijským dívkám jejich bosé, zaprášené nohy.
  Brzy padl Quebec a Toronto, poté další města. Němci od května do prosince 1948 dobyli téměř celou Kanadu, stejně jako Venezuelu, Nikaraguu a většinu Mexika. To je mimořádně obtížná situace. Na začátku roku 1949 Němci vzali Spojené státy v ocelových kleštích. 11. ledna se pak Američané poprvé v historii pokusili použít jaderné zbraně. A moc se jim to nepovedlo. Z pěti bomb čtyři zahynuly v letadlech sestřelených německými letadly a jedna explodovala, aniž by německým jednotkám způsobila vážné škody.
  V reakci na to Fritz zesílil bombardování amerických měst a vojenských zařízení.
  Bitva tedy pokračovala s neustálým úspěchem ve prospěch Wehrmachtu. Která měla lepší vybavení a výcvik vojáků. Ano a velký počet. Boj byl velmi krutý. Počátkem roku 1949 německé, zahraniční a japonské divize obsadily zbytky Mexika a vstoupily do USA ze severu. Důkladně vyždímali Ameriku. A ukázalo se, že věci ve Spojených státech jsou špatné. A koncem léta už byla zajata polovina území orlí říše a také Aljaška.
  Němci dobyli Washington a New York do 8. listopadu 1949. A 7. prosince 1949 kapitulovaly zbytky americké armády. Tak skončila druhá světová válka. Nejkrvavější ze všech válek a trvala více než deset let!
  Zdálo se, že přišel dlouho očekávaný mír. Hitler se ale nechtěl smířit s tím, že o hegemonii se musí dělit s Japonskem. A 20. dubna 1953 zaútočila Třetí říše na Zemi vycházejícího slunce. Vypukla nová válka. Za světovou hegemonii.
  Kvantitativní převaha je na straně Třetí říše, stejně jako kvalitativní. Ale Japonci bojují s velkou zuřivostí a masovým hrdinstvím.
  Nacisté však stále převažují. Válka však trvala téměř rok. SSSR zůstává neutrální. Stalin tam zemřel a probíhá vážný boj o moc.
  Nakonec je Japonsko okupováno Wehrmachtem. O několik měsíců později se nacisté zmocnili také latinskoamerických zemí. Zakládají světovou hegemonii.
  Reformy probíhají i v samotné Třetí říši. Místo křesťanství se zavádí nové náboženství. Není v něm žádná Trojice, pouze jeden nejvyšší Bůh a jeho posel - Adolf Hitler. Razítko jednotné měny, jeden subjekt. Stejně jako nábožensky zasvěcená mnohoženství. A genetický výběr je stále aktivní. Dochází ke zlepšení lidské rasy.
  SSSR stále existuje v okleštěné podobě a vzdává hold nacistům. Vládne tam Nikita Chruščov, který se snaží tu bestii nešikanovat. Přesto si Hitler již podrobil celý svět. A na Rusko se dívá jako na červenou skvrnu. Ale člověk navrhuje a Bůh se řídí 20. dubna 1957 se Fuhrer, právě v den svých narozenin, stal obětí pokusu o atentát. A přesně v šedesáti osmi letech byla vláda divokého tyrana přerušena. Která si podmanila téměř celý svět a chtěla 22. června znovu zaútočit na SSSR.
  Ale jak je vidět, nepovedlo se...
  Hitler byl následován Schellenbergem. Hermann Göring zemřel na zneužívání drog a přejídání. Himmler upadl do hanby a Hitler mu přestal věřit a pak ho odstranil. Schellenberg následoval Himmlera a získal post nástupce. Navíc Hitler nechal děti získat umělým oplodněním. Ale nejstaršímu z nich ještě nebylo čtrnáct.
  Potomci Fuhrera tedy neměli čas zdědit. Hitler se tak stal císařem, ale bez dynastie. Schellenberg se neodvážil zabít Führerovy děti, ale odstranil je od moci. A on sám se stal Fuhrerem a diktátorem.
  Boj o moc trval několik let.
  A 1. května 1961 nacistické Německo přesto zaútočilo na SSSR. Byl zde pokus dosáhnout: jedna planeta - jedna říše!
  A Schellenbergovy jednotky ještě dokázaly dobýt Moskvu. Sovětská armáda byla příliš podřadná co do množství a kvality vojenského vybavení. Zachycení velkých měst SSSR se kvůli velkým vzdálenostem vleklo šest měsíců. A pak dalších deset let trvala partyzánská válka.
  Věci se však brzy uklidnily. Schellenberg vedl poměrně liberální politiku a v roce 1981 všichni Rusové dostali občanství Třetí říše. Postupně došlo k liberalizaci. Schellenberg zemřel brzy poté. A vypukl vážný boj o moc. Poté byla jako kompromis obnovena monarchie a na trůn nastoupil přímý potomek císaře Fridrich IV. V roce 2001 se konalo referendum, ve kterém bylo uděleno občanství a formálně stejná práva všem obyvatelům planety Země. A v roce 2017 byla zrušena poslední omezení pro Židy a Cikány.
  Éra národního socialismu skončila. Lidstvo je však v jediné říši, federální a monarchické. Zkoumá vesmír.
  V ní jsou si všichni formálně rovni a existuje zde senát a Bundestag, kde jsou poslanci voleni veškerým obyvatelstvem Třetí říše. A nad nimi je Kaiser, císař celé planety Země.
  Žít obecně v materiálním smyslu není špatné. Přísná kázeň, rozvoj vědy a techniky s vynikající německou organizací dávaly výsledky. Zemědělství je na vrcholu, není hlad a jídla je dostatek i v chudých oblastech Afriky. Každý má práci, každý dostává plat a důchody. Vzdělání a medicína jsou zdarma. Podobně bezplatné jesle a školky. Jídlo stojí korunu a ceny všech produktů jsou na mnoho let zmrazené. Všude, i v Africe, silnice, skoro každý má buď samostatný byt nebo dům. Všichni novomanželé okamžitě dostanou alespoň tři pokoje apartmán s veškerým vybavením. Můžete si půjčit auto nebo cokoliv jiného. Mnozí mají dokonce osobní vrtulníky.
  Internet je dostupný, všichni mají televizi a počítače, pracovní den je jen čtyři hodiny. Všechny sportovní sekce jsou zdarma, a dokonce se za jejich návštěvnost platí.
  Každé dítě dostává velký příspěvek. Inženýrské sítě a veřejná doprava jsou zdarma. Všechno je tak čisté a uklizené. Ulice jsou čisté, je zde mnoho robotů a automatizace. vzorný pořádek. Cigarety jsou zakázány, alkohol se však stále prodává a pivo různých druhů je téměř zdarma. Děti ve veřejném stravování mají také stravu zdarma.
  Spousta volných jízd a počítačových místností.
  Lidská sídla již existují na Měsíci, Marsu, Venuši, Merkuru a měsících Jupitera.
  Lidé se připravují na skok ke hvězdám. Mnoho věcí již bylo vymyšleno.
  Zkrátka to celkově dopadlo dobře. A nemuselo to být tak těžké.
  KDYBY ZYUGANOV PROKÁZAL VÍCE ODVAHY PROVÍZIVOST
  V květnu 1999 se Zjuganov rozhodl neschválit Stepashinovu kandidaturu, ale jít do předčasných voleb do Dumy. Komunisté a jejich spojenci učinili konsolidované rozhodnutí hlasovat proti Stepashinovi. Navíc byli uraženi a zbaveni svých funkcí ve vládě. Takové rozhodnutí by bylo nejpravděpodobnější v historii, kdyby Zjuganov nebyl trojským koněm v táboře komunistů, kteří podkopávali a kompromitovali levicové myšlenky.
  Předčasné parlamentní volby slibovaly komunistům mnoho výhod, mimo jiné kvůli menšímu počtu konkurentů a image mučedníků.
  Ano, a to ukázalo, že komunisté vůbec neulpívají na židlích, ale zásadovějších.
  Podruhé Jelcin znovu přivedl Stepašina a potřetí vzal Aksenenka. Duma to opět neschválila, vzali ji a rozpustili. Nové volby byly naplánovány na září.
  Tvrdohlavost parlamentu poněkud změnila běh dějin. Bombardování Jugoslávie trvalo déle - Miloševič doufal v pomoc z Ruska. A rozpuštění parlamentu dalo šanci na vítězství opozice.
  Komunistům se podařilo dát znovu hlasovat o Jelcinově impeachmentu.
  A opět to nestačilo, tentokrát jen dva hlasy. Poslanci se obávali těsnosti parlamentních voleb a nebezpečí, že jimi neprojdou.
  Duma byla rozpuštěna a Jelcin schválil nepříliš známého Aksenenka jako premiéra.
  Celkově byly Zjuganovovy naděje, že se volby budou konat, oprávněné. Nemocný a oslabený prezident nešel proti ústavě. A neodvážil se, když měl dvouprocentní hodnocení, aby překročil svou autoritu. Primakov, když viděl, že jeho koalice nestihla vzniknout a zaregistrovat, souhlasil se spojenectvím s komunisty. K volbám šly Yabloko a Liberálnědemokratická strana. Blok Unity se nestihl zformovat a NDR oslabila.
  Nechybí ani invaze ozbrojenců do Dagestánu a nerozhodnost bezpečnostních sil během voleb.
  Komunisté spolu s Primakovem a Lužkovem dosáhli kolosálního vítězství. Získal více než padesát pět procent hlasů. Druhým byl blok Yabloko, který si také vedl důstojně, utržil patnáct procent. Nečekaně dobře si vedla i Liberálně demokratická strana, která inkasovala přes dvanáct procent. NDR nepřekonala pětiprocentní bariéru - úplná ztráta! Žirinovskij se stal jediným prokremelským vůdcem v Dumě. Skutečná konkurence byla slabá. Podle nového zákona se strany musí přeregistrovat nejpozději rok před volbami a mnohé nestihly.
  V parlamentu opět dominovala levá opozice a Jabloko s jedním mandátem a LDPR v menšině.
  A samozřejmě vznikl konflikt... Po volbě předsedy Státní dumy jsem bojoval, hlasovalo se o nedůvěře vládě. A opět byla řeč o impeachmentu. Tentokrát dvě třetiny, bylo by snadné sbírat!
  Jelcin se po jistém váhání rozhodl vrátit do křesla premiéra Primakova a prvního místopředsedu vlády Masljukova.
  Levicová koalice s tím souhlasila, ale pravomoci prezidenta byly dočasně omezeny. A před novými volbami skoro nic. Po jednání v rámci koalice bylo rozhodnuto nominovat Primakova na prezidenta. Lužkov se stal premiérem. A Zjuganov dostal post šéfa zákonodárného sboru! To je Superskipper! Ohledně té nové měly být dokonce přijaty změny ústavy.
  Militanti byli vyhnáni z Dagestánu. Do Čečenska ale nejeli. Vypukla tam občanská válka. Rusko podporovalo Maschadova a Kadyrova, proti Basajevovi a Raduevovi.
  Primakov dokázal vyhrát prezidentské volby v Rusku už v prvním kole. Vláda však získala další pravomoci. Stejně jako zákonodárný sbor pod kontrolou komunistů.
  V Rusku pokračovalo hospodářské oživení, ceny ropy a plynu vzrostly a průmysl ožil.
  Američané se obecně, stejně jako ve skutečnosti, po útocích z 11. září dostali do Afghánistánu a uvízli v Iráku. Primakov byl snadno zvolen na druhé funkční období. V roce 2008 ale ustoupil velmi úspěšnému premiérovi Juriji Lužkovovi.
  Nový prezident pokračoval ve staré politice spojenectví s komunisty. Zjuganov se stal premiérem.
  V zahraniční politice nějakou dobu existovalo partnerství se Západem a přátelství s Čínou. Janukovyčův režim na Ukrajině posílil. Lužkov tedy na rozdíl od Putina prosazoval spíše proukrajinskou politiku a vážil si spojení slovanských států. Ukrajina dokonce v roce 2016 vstoupila do Euroasijské unie. Lužkov sloužil dvě funkční období a odešel do důchodu. Zjuganov se nakonec stal prezidentem a také poměrně snadno vyhrál volby. Žirinovskij se zúčastnil posedmé, celkem od roku 1991 a znovu prohrál.
  Na podzim 2015 vstoupilo Rusko do války v Sýrii a bombardovalo tam. Trump se dostal k moci v USA. Zjuganov, navzdory formálnímu komunismu, pokračoval stejným směrem v ekonomice. Rusko, navzdory formální dominanci komunistické strany, zůstalo tržní, demokratickou a mírně autoritářskou zemí.
  Partnerství se Západem a mírná konkurence. S Ukrajinou a Běloruskem a Kazachstánem je spojenectví, ale také ne příliš těsné. V roce 2020 byl Zjuganov zvolen na druhé funkční období. Obecně mírně snižuje výsledek na hranici druhého kola. A na Ukrajině po odchodu Janukovyče nečekaně zvítězil nesystémový Zelenskij. Odešel i Nazarbajev.
  Zjuganov řekl, že nebude měnit ústavu a odejde po druhém funkčním období.
  Vůdci komunistické strany se tedy stále podařilo řídit Rusko a projevit trochu více odvahy. A svět se ukázal být bezpečnější a klidnější než ve skutečnosti.
  A kdo je Putin? Jak se vyvíjela jeho kariéra? Poté, co se Primakov stal premiérem, byl Putin odmítnut jako příliš blízký Jelcinovi. Obviňující zejména, že FSB zmeškala invazi militantů v Dagestánu. Putin je v politice už nějakou dobu. Neúspěšně kandidoval do Státní dumy. Poté starostovi Petrohradu.
  Pak ale odešel z politiky a nastoupil do bezpečnostní služby soukromé společnosti. Tak málo lidí si ho pamatuje.
  Žirinovskij v roce 2020 již poosmé šel do prezidentských voleb a opět prohrál se skromným výsledkem. Ale stále má frakci ve Státní dumě. A dokonce mu Zjuganov po volbách v roce 2020 udělil hodnost generálmajora. Donald Trump ve volbách nečekaně prohrál s mladým demokratickým rivalem. Merkelová odešla do předčasného důchodu. A Lukašenkův zdravotní stav se prudce zhoršil.
  V roce 2021 konečně ruští kosmonauti letěli na Měsíc. A vyvěsili červenou vlajku! Zjuganov oznámil Afonina jako svého oficiálního nástupce. Obecně se život opět točil v kruhu.
  Jak je vidět, kolaps Ruska nenastal ani bez Putina. A svět se nepřevrátil.
  
  
  
  
  
  
  KDYBY BYL MENSHIKOV V DOBĚ MIKULÁŠE ZABIT
  . Ve kterém carské Rusko vyhrálo krymskou válku. Pouze Menšikov zemřel na zbloudilou kulku a jeho místo zaujal schopnější velitel. To znamená, že se stala nehoda a změnila běh dějin.
  Opak toho s Makarovem. Francouzi a Britové byli rozděleni na části. A Rusko, zajaté obrovské množství zajatců a trofejí, dobylo zpět Krym.
  Türkiye byl poražen v Zakavkazsku. Dal Rusku Kars, Erzurum a téměř celou Arménii. Ruské jednotky obsadily Rumunsko. V ofenzivě však nebylo potřeba pokračovat. Sultán požádal o mír. Ve stejné době Rakousko okupovalo Bosnu a Hercegovinu.
  Turci souhlasili s udělením autonomie Srbsku, Bulharsku, Černé Hoře a Rumunsko se stalo ruským vazalem. Zároveň si Rusko vzalo Arménii pro sebe: Kars, Erzurum, Tanrog a rozšířilo své majetky na jihu.
  Ve Francii vypukly nepokoje a vypukla občanská válka a ona už nemohla posílat vojáky. Británie se také stáhla z konfliktu. Oslabené a Sardinské království. Posílené Rakousko. Rakušané brzy dobyli Sardinské království a upevnili svou nadvládu nad Itálií.
  Brzy byl dopaden i Šamil, čímž skončila válka na Kavkaze. Rusko uzavřelo příznivý mír s Čínou, vzalo ještě více území než ve skutečné historii, takže autorita ruských zbraní byla vyšší.
  Nicholas První nepodporoval sever ve válce proti jihu. Naopak se rozhodl pomoci jižanům společně s Británií, aby posílil svou pozici na Aljašce.
  Na území Ameriky začalo Rusko stavět města a pevnosti. Existovaly dokonce projekty na železnici na Čukotku. Car Mikuláš plánoval hodně. Ruská vojska dobyla střední Asii. Tento panovník zemřel v roce 1867. Zanechání Ruska mocného a prosperujícího. Jeho syn Alexandr nezrušil nevolnictví, ale pokračoval v pohybu na jih. Vedl zejména vítěznou válku s Tureckem, připojil Konstantinopol k Rusku . Pak Mezopotámie.
  Opět válka s Británií a porážka Britů v Asii. Alexandr Druhý korigoval o něco déle, aniž by provedl významné reformy, s výjimkou soudnictví, a poněkud zlepšil systém řízení.
  Zrušení poddanství nenásledovalo. Ale Rusko anektovalo Írán. Car zemřel přesně dvacet let po Mikuláši I. v roce 1887. Alexandr Třetí vládl velmi krátce, do roku 1894, ale podařilo se mu prakticky celou Indii připojit k Rusku. A Nicholas II pokračoval v přesunu do Indočíny a do Číny samotné.
  Byla válka s Japonskem. Obecně vítězný. A úplné dobytí Číny a Indočíny. A průnik až do Austrálie. Ale v Evropě se ukázalo, že zarovnání je poněkud odlišné.
  Rakouské císařství anektovalo jih Francie. A pak porazila Prusko a dobyla jih Německa. Bylo to Rakousko, které se stalo světovým hegemonem. Francie byla značně oslabena občanskou válkou. Prusko se nemohlo sjednotit. Nakonec Rakušané vzali a zajali celé Prusko a také část východní Francie. Vznikla velká říše, která se vyšplhala do Afriky. Brzy Rakušané dobyli také Belgii, Holandsko a spoustu území v Africe. Pak byla válka Rakouska a Ruska proti Británii. Skončilo to rozdělením Afriky mezi Rakušany a Rusy.
  Císař František se skutečně stal největším panovníkem, když dobyl téměř polovinu Afriky a většinu Evropy, když překonal Napoleona Bonaparta. Také Francie byla brzy zcela zajata spolu se Španělskem a Portugalskem. Ano, vše proběhlo v pořádku, ale...
  Dědic císaře Františka chtěl k sobě připojit Srbsko! A v roce 1920 začala velká válka mezi Ruskem Mikuláše II. a rakouskou Velkou říší.
  Celá Evropa je na straně Rakouska. Kromě Británie, která není tak silná jako ve skutečné historii, a téměř poloviny Afriky. Navíc Švédsko bylo proti Rusku. A Norsko a Dánsko byly zajaty císařem Franzem.
  To byla také polovina problémů. USA zůstaly, rozdělené a vedlejší mocnost. Ale Británie stále kontrolovala Kanadu a Rakousko. A po prvních dvou měsících váhání vstoupila do boje i na straně Rakouska.
  Tak vypukla velká válka. Rakousko a Anglie proti Rusku.
  Samozřejmě, Oleg Rybačenko je přímo u toho. A bojuje jako skutečný a neochvějný hrdina.
  Chlapec čmárá ze samopalu na cizí rati a zpívá:
  - Hymna vlasti zpívá v našich srdcích,
  V celém vesmíru není krásnější žena...
  Zmáčkni silnější rytířskou paprskovou pistoli -
  Zemři pro Rusko dané Bohem!
  A mlátí se, drtí samopalem armádu z celé Evropy a částečně z Afriky.
  A chlapec se sám sobě nevzdává. Tady hází granát holými prsty u nohou a kvílí:
  Nevzdáme se a nevzdáme se!
  A dítě znovu vydá smrtící a ničivou dávku. Nechce podlehnout protivníkovi.
  A zpívá si pro sebe:
  - Nikdo nás nezastaví! Ani lev nemůže vyhrát!
  Ten kluk je skutečný stalker. Nezlomný a neporazitelný. Rytíř víry! Nemusí to být křesťan!
  A nyní je rakouský útok odražen.
  Rakušané a Angličané mají tanky, ale Rusko má také mastodonty.
  Nicholas II má stále mnohem větší populaci, vezmeme-li v úvahu kolonie. Vezměme si celou Asii, východ Evropy, část Balkánu, více než polovinu Afriky.
  Rusko tedy převyšuje pěchotu. A vojáci bojují velmi statečně...
  A Rakušané neodolali, byli odhozeni z Varšavy zpět. Poté ruské jednotky postoupily k Odře a dobyly Východní Prusko. Pala a Halič, se Lvovem. Oblehli Przemysl. Osvobozený Krakov.
  Ukázalo se, že Slované nechtěli bojovat s Rusy a hromadně se vzdali.
  Boje také ukázaly, že lehčí a obratnější ruské tanky byly efektivnější než těžší a neobratnější německé. A v letectví je carské Rusko obecně o řád silnější než kvalita Britů a Rakušanů.
  Ruští vojáci po přestávce obnovili ofenzívu. Vzali jak počet, tak dovednost.
  Budapešť byla tedy obklíčena a dobyta. Na moři, admirál Kolchak porazil Brity a zachytil Austrálii. Na souši ruské jednotky obklíčily a dobyly Berlín. A pak Vídeň.
  Rakouské císařství prohrávalo bitvu i v Africe. Anglický sbor byl také poražen. Ano, záležitosti císaře Adolfa byly nepříjemné.
  Strčil hlavu špatným směrem a začal úplně ztrácet. Kde může odolat takové síle.
  Po pádu Vídně začal být ohniskový odpor Rakušanů. A brzy Rusové obsadili celou Evropu a Afriku. Ve stejné době začal útok na Kanadu z Aljašky. Britové také prohráli.
  Británie byla izolovaná a pokusila se vysedávat na ostrově.
  Ale je jasné, že Rusko zvítězí zahájením letecké ofenzivy.
  A bombardoval téměř vše, co bylo na povrchu. A pak se na pevnině vylodila výsadková jednotka, což vedlo Británii k podrobení.
  Tak se celá východní polokoule, stejně jako Aljaška a Kanada, stala ruskou.
  To je obecně úžasné! Nicholas II udělal dočasnou pauzu a strávil majetek. Spojené státy jsou stále rozdělené a nepříliš silné, jako jiné státy závislé na Rusku.
  V roce 1937 havaroval v letadle car Mikuláš II. Na trůn nastoupil Alexej II. Na rozdíl od skutečného příběhu byl dědic docela zdravý a energický. A v roce 1941 se rozhodl dobýt vše, co jeho předci nestihli zachytit.
  Počínaje planetou bude Země již jednou říší. A ruská armáda se přesunula nejprve do severních států Ameriky a poté na jih. Spojené státy nebyly silné, byly rychle zajaty. A Mexiko se ukázalo jako snazší dobýt. Pak se posuňte nahoru. Jeden po druhém, zachycující jednu zemi za druhou. Největší a nejmocnější Brazílie. Ale také to trvalo necelý měsíc.
  A tak dobyli Latinskou Ameriku a Nový Zéland. Alesei II vešel do historie jako finalista všech dobytí Ruska. A už v roce 1947 vkročili ruští kosmonauti na Měsíc. A v roce 1958 na Mars! V roce 1961 na Venuši. V roce 1972 na Merkur a v roce 1973 na měsíce Jupitera. Alexy II zemřel v roce 1975 ve věku 71 let. Přezdívaný Finisher. A králem se stal jeho syn Mikuláš III. V roce 1980 vstoupil člověk na poslední, nejvzdálenější planetu sluneční soustavy - Pluto. Vládl Nicholas Třetí není příliš dlouho. Zemřel v roce 1985. A na trůn nastoupil jeho syn Alexandr čtvrtý. Asi sedmadvacetiletý mladý král. A král nařídil připravit se na skok mimo sluneční soustavu. A začali stavět hvězdné lodě a fotonovou raketu. A konečně v roce 2017 odstartovala první mezihvězdná expedice.
  
  CARA MIKULÁŠE II JE ŠTĚSTÍ PREZIDENTA PUTINA
  Slavný spisovatel a básník Oleg Rybačenko cítil, že ve světě není něco v pořádku. Lidstvo, jak bylo, zůstává roztříštěné. Počet zemí na planetě Zemi se jen zvyšuje. A pokud někdo přidá na vlivu, pak jedině totalitní, diktátorská Čína. A Rusko se po skončení vlády Vladimira Putina propadlo do hluboké krize. Válka na Kavkaze opět zuří, levičáci a nacionalisté se bouří. Ekonomika je opět v recesi, kriminalita roste. A Rusko se začíná rozpadat.
  Přes fenomenální štěstí nebyl Vladimir Putin nikdy schopen vytvořit pevný, stabilní politický systém a stabilní a rychle rostoucí ekonomiku. Nevyřešila se ani řada sociálních a mezietnických problémů. Vzácné štěstí umožnilo Putinovi udržet si zdání prosperity. Ale jakmile odešel, všechny nezhojené abscesy se najednou otevřely.
  Ano, a hrozba jaderné války se rýsuje! Svět je v chaosu, Rusko se valí do rozsáhlé občanské války! To je třeba urychleně napravit.
  Chlapec četl v knize, že můžete změnit osud lidí a změnit jeho místa! A existuje jeden mocný cikán, který to dokáže s každým člověkem.
  Proč si tedy nevyměnit štěstí a štěstí Putina a Mikuláše II.?
  Navíc, pokud bude Nicholas II tak fenomenálně úspěšný jako Putin, pak se běh dějin změní. A v jednadvacátém století budou v Rusku vládnout Romanovci. To znamená, že Putin nepotřebuje štěstí. Nebo alespoň Putinovo štěstí na Rusko.
  A ve dvacátém století je štěstí carského Ruska velmi potřebné.
  Slavný spisovatel se rozhodl jít k cikánům. Naštěstí její adresa byla na internetu a její vyvinutá intuice spisovateli a básníkovi napovídala, že se vůbec nejedná o žádného šarlatána.
  Cikán skutečně nezahálí. Žije ve vile v Moskvě a vypadá asi na dvacet let, i když to tušil už od sovětských dob. Okamžitě můžete vidět věčnou dívku s černými kudrnatými vlasy - jedna je vynikající!
  Oleg Rybačenko se jí zeptal:
  - Udělej dobrý skutek! Změňte štěstí Vladimira Putina a Mikuláše II.
  Věčně mladá cikánka se podívala na Olega Rybačenka a odpověděla:
  - Je dobře, že nejste egoista a neodejdete za sebe, ale do země Ruska! A ještě lepší je, že máte bohatou energii a nebývalou, neuvěřitelnou, nadlidskou fantazii!
  Cikán mrkl a pokračoval:
  Ani pro mě není snadné tak moc změnit historii! Ale vy, majitel nejsilnější a nejbohatší fantazie na světě, mi můžete pomoci!
  Oleg Rybačenko souhlasně přikývl:
  - Jsem připraven na všechno! A splním jakýkoliv požadavek!
  Mladý cikán přikývl a řekl:
  - Udělám z tebe dvanáctiletého chlapce a budeš růst extrémně pomalu a nikdy nebudeš starší než čtrnáct v těle. Pošlu tě do paralelního světa, kde se nejprve staneš otrokem!
  Oleg Rybachenko podle hodu:
  - Jsem připraven!
  Cikán přikývl a pokračoval:
  - Budete mi muset získat devět artefaktových kamenů: černý, bílý, červený, oranžový, žlutý, zelený, modrý, modrý, fialový. A kromě toho desátý artefakt - Koshcheiova koruna!
  Je to těžké, ale budete mít věčně mladistvé, rychlé, silné a vytrvalé tělo chlapce válečníka. A navíc vynikající intelekt a fenomenální dar představivosti. Dříve nebo později budete sbírat artefakty a vrátíte se zpět do svého světa. A navždy budeš v těle fenomenálně silného a rychlého čtrnáctiletého chlapce a nebude možné tě zabít. To znamená, že za odměnu dostanete také nesmrtelnost!
  Oleg Rybačenko souhlasně přikývl:
  - O tom můžete jen snít!
  Věčně mladá čarodějnice poznamenala:
  - Ale deset artefaktů je mých a jen mých! Dají mi takovou moc, že si více než zasloužíš nesmrtelnost! Mezitím tě uspím a ty probudíš už jako otroka v lomech. A pak vám vaše vynalézavost poradí, jak z toho ven!
  Když se pohnete, pak mohu změnit osud, štěstí a štěstí prezidenta Putina a cara Mikuláše II. Budete pro mě sbírat artefakty z různých světů a mezitím od začátku dvacátého století půjde historie Ruska jinak. To znamená, že i když nesbíráte artefakty - devět kamenů a korunu Koshchei, přesto bude mít ruský car Nicholas II štěstí, osud a štěstí ruského prezidenta Vladimira Vladimiroviče Putina!
  Oleg Rybačenko se široce usmál a odpověděl:
  -To je dobré! V novém světě budu klidný, že se konečně příběh změnil k lepšímu! A že Rusko dokáže zavést pořádek po celém světě a stát se hegemonní zemí! A absolutní hegemon!
  Navždy mladý cikán objednal:
  - Pojď na pohovku!
  Oleg Rybačenko si lehl.
  Čarodějka předla:
  - Teď spi! Probudíte se v jiném světě.
  Oleg Rybačenko zavřel oči a téměř okamžitě upadl do snu.
  Cikánka naopak vyndala ze zásuvek ingredience, které měla předem uložené, a začala připravovat lektvar. Pod kotlem předem připraveným na magii pustila plyn. A začala tam házet věci a kouzlit. Věčná dívka zároveň vytáhla z kapsy balíček karet a zpívala:
  - Ach, osude, osud pomoz Nicholasi! Hodně štěstí od Putina, přijďte k caru Romanovovi!
  Ať Romanov vyhraje
  Pravidla jako Čingischán...
  Ať to bije se štěstím
  Putin krade dárek!
  
  Pro Rusko je to lepší
  Mikuláše Velkého cara...
  Čingischán bude chladnější
  Jak se stát Vladimirem Putinem!
  Kotlík se vařil a lektvar v něm bublal. Cikán vytvořil rozložení karet, začaroval a uvrhl balíček do vroucího oparu... Zazářil superjasný záblesk, jako z tisíce fotografických blesků. Spící Oleg Rybachenko zmizel ... A pak, rozsvícený, kotel zmizel.
  V prostorné síni, kde velká čarodějka čarovala, bylo prázdno a ticho!
  Věčně mladá čarodějnice řekla:
  - Studna! Změnil jsem běh dějin a je to skvělé! A pokud bude mít tento idealista štěstí a bude sbírat artefakty, pak se stanu tak mocným, že mi bude závidět i samotný Satan!
  A cikánská čarodějka blýskla smaragdovýma očima!
  A stal se zázrak!
  Co skutečně čekalo Nicholase II... Opravdu, hodně se změnilo. Během korunovace nedošlo k žádné krvavé rvačce. A expanze do Číny byla úspěšná. Válka s Japonskem se samozřejmě stala. To bylo obecně historicky nevyhnutelné. Je jasné, že bylo nutné monstrum odzbrojit a zničit tváří v tvář samuraji. A z toho není kam jít. Nemůžete nechat nebezpečí na svých hranicích.
  Japonsko začalo válku jako první, ale jeho pokus zaútočit na ruské lodě byl neúspěšný. Rusové neutrpěli výraznější škody a tucet torpédoborců Země vycházejícího slunce bylo potopeno.
  "Varyagovi" se také podařilo uniknout z obklíčení. Což se ukázalo jako velký úspěch. Ano, a admirál Makarov brzy dorazil na moře a pojďme zničit Japonce. A generál Kuropatkin porazil samuraje na souši a kompletně obsadil celý Korejský poloostrov.
  A tak se i car Mikuláš II. rozhodl: před Japonskem musíte být navždy v bezpečí! Ale jako? Ano, vylodit vojska a úplně připojit k Rusku jako provincii.
  A tak došlo k rozhodující bitvě na moři, kde japonskou flotilu nakonec dokončil admirál Makarov.
  Do bitvy se zapojily i čtyři dívky! Naboso a v bikinách!
  Nataša, Zoja, Aurora, Světlana. Čtyři krásky, které mávajícími šavlemi nastupují na největší loď samurajů.
  Natasha řeže Japonce a křičí:
  - Budete rozmazaný s přivřenýma očima!
  Zoya porazila dalšího samuraje a poznamenala:
  - A ty máš safírové oči!
  Natasha po spuštění mlýna potvrdila:
  - Samozřejmě ano! Samozřejmě ano!
  A pak to vzala Aurora a posunula nahou patu k Japoncům do brady. Zlomila mu čelist a zařvala:
  - Za vlast Hurá!
  Světlana to vzala, usekla hlavu samurajovi a vykřikla:
  - Za cara Mikuláše II.
  Samozřejmě hodně záleží na štěstí. Zejména admirál Makarov zůstal naživu. A ukázalo se, že je druhým Ushakovem. Jak dobře velí. Sám na mobilním křižníku všude drží tempo. A Japonci, kteří mimochodem neměli velkou převahu ve zbraních, jsou biti po částech a takticky.
  Umění velitele nebo námořního velitele zabírá malou početní výhodu.
  Navíc v této době byli Japonci také početně slabší. Makarov je tedy rozbije. Zavádí boj zblízka, kde jsou ruské lodě s pancéřovými granáty mnohem silnější.
  A Japonci jsou poraženi. A dívky zajmou další, samurajskou loď. A na něm vlaje vlajka carské říše!
  Co jsou Japonci? Nemáš moc štěstí? Nicholas II měl štěstí Vladimira Putina a všechno mu šlo tak dobře!
  A děvčata? Čtyři krásky v bikinách jsou rodnověrské čarodějnice, které se rozhodnou bojovat za krále, ačkoli jim na tomto světě většinou nezáleží.
  Ale v tomto případě je nutné pomoci ruskému lidu. A to díky Putinovu štěstí. Bez výstřelu by Krym nikdy nedobyl, nebýt stejných čtyř čarodějnic. Pomohli udělat zázrak. Ale zda Rusko potřebovalo vzít Krym bratrskému lidu, je jiná otázka. Ale připojit Čínu k Ruské říši je skvělý nápad! Představte si, kolik poddaných bude mít ruský car - ano, můžete rozdrtit celý svět!
  Holky tu zkrátka neztrácejí čas. A už je napadena nová bitevní loď.
  A znovu ho chytí. A šavle v rukou krásek se jen mihotají, a ještě tak ostré. A tolik Japonců se míchalo.
  Bitva na moři skončila definitivním potopením japonské eskadry a zajetím admirála Toga.
  A přistání začalo. Nebyl dostatek parníků a transportů. A používaly se dlouhé čluny, které se přepravovaly na křižnících a bitevních lodích a dělaly spoustu dalších věcí. Král nařídil použití obchodní flotily během vylodění.
  Ruské jednotky porazily nápor samurajů, kteří se je pokusili shodit z předmostí. Ale carská armáda se statečně držela. A masivní útok byl odražen s těžkými ztrátami.
  Během přepadení čarodějnice sekaly šavlemi a házely na nepřítele granáty bosýma nohama.
  Určitě jsou na těch nejnebezpečnějších místech. A jak začaly střílet kulomety. Každá kulka je na cíl.
  Natasha vystřelila, hodila granát holými prsty a zaštěbetala:
  - Ne, jsem chladnější!
  Zoja, mlátící kulometem, hodila dar smrti holými prsty na nohou a zapištěla:
  - Za cara Mikuláše II.
  Aurora, která pokračuje ve střelbě z kulometů, a vyskočí, když praskne a vydá:
  - Za velkého Rusa!
  Světlana, která pokračovala v drancování nepřítele, se agresivně vydala, vycenila zuby a hodila granát holou patou:
  - Za královskou říši!
  Válečníci dál mlátili a mlátili. Mají takový výbuch energie. Zastřelí se a rozdrtí postupující samuraje.
  Jím zabitých Japonců jsou už tisíce, desetitisíce.
  A zlomení samurajové běží... Dívky jsou proti nim velmi smrtící.
  A Rusové s bajonety roztrhají samuraje ...
  Bouře odražena. A na pobřeží přistávají nové ruské jednotky. Platforma se rozšiřuje. Ano, na carskou říši to samozřejmě není špatné. Jedno vítězství za druhým. A ze zbraní pomůže i admirál Makarov. Zametání Japonců.
  A teď už se ruská vojska přesouvají přes Japonsko. A jejich lavinu nelze zastavit. Roztrhají nepřítele a bodají bajonety.
  Natasha, která útočí na samuraje a seká je šavlemi, zpívá:
  - Bílí vlci se k sobě choulí! Jen tak rodina přežije!
  A jak hází granát holými prsty u nohou!
  Zoya zpívá se zuřivou agresí. A také házení bosými nohami, něco jedinečného, smrtícího:
  Slabí hynou, jsou zabiti! Ochrana posvátného těla!
  Augustina, střílející na nepřítele a sekání šavlemi a házení granátů holými prsty, ječí:
  - V bujném lese probíhá válka, hrozby přicházejí odevšad!
  Světlana, střílející a házející dárky smrti bosýma nohama, vzala to a zaječela:
  - Ale nepřítele vždy porazíme! Bílí vlci zdraví hrdiny!
  A dívky ve sboru, vyhlazujíce nepřítele, zpívají a házejí smrtící bosou nohou:
  - Svatá válka! Tam bude naše vítězství! Imperiální vlajka vpřed! Sláva padlému hrdinovi!
  A znovu dívky střílejí a zpívají ohlušující vytí:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí! Bílí vlci rozdrtí nepřítele! Bílí vlci - pozdrav hrdinům!
  Dívky jdou a utíkají... A ruská armáda se pohybuje směrem k Tokiu. A Japonci sami zahynou a jsou pokoseni. Ruská armáda se pohybuje. A jedno vítězství za druhým.
  Car Nicholas opravdu vytáhl šťastný lístek. Nyní ruské jednotky začínají útočit na japonskou metropoli. A je to všechno tak skvělé.
  Zdejší děvčata jsou samozřejmě přede všemi a jejich tlak a kořist jsou ve vysoké nadmořské výšce.
  Zvlášť když házejí granáty bosýma nohama. To obecně způsobuje šok a hrůzu mezi samuraji.
  A tady lezou na stěnu japonské metropole. A krájeli lidi a koně do zelí. Rozdrcené protivníky na kusy. Dívky přicházejí, s křikem a smíchem! A s holými podpatky, jako by je někdo vrazil do brady. Japonci létají hlavou dolů. A padni na jejich sázky.
  A bojovníci mávají šavlemi ještě silněji.
  A samuraj trpí porážkou za porážkou. Zde ruské jednotky dobyly Tokio.
  Mikado ve strachu běží, ale nemůže se nikam schovat. A teď ho dívky vezmou do zajetí a svážou!
  Velkolepé vítězství! Japonský císař podepisuje abdikaci ve prospěch Mikuláše II. Titul ruského cara je výrazně prodloužen. Korea, Mongolsko, Mandžusko, Kurily, Tchaj-wan a samotné Japonsko se stávají ruskými provinciemi. Japonsko má sice malou, omezenou autonomii. Ale jeho císař je Rus, autokratický car!
  Nicholas II zůstává absolutním panovníkem, který není ničím omezen. Je to autokratický car!
  A nyní také císař Japonska, Zheltorossia, Bogdykhan, Khan, Kagan, a tak dále, tak dále, tak dále...
  Ano, více štěstí. Všimněte si štěstí, Putin dovolil, kolik vyhrát! Jednadvacáté století, bohužel, není příliš vhodné pro zachycení!
  A jaký je užitek Rusku z toho, že Putinův nepřítel McCain zemřel na rakovinu mozku? Štěstí je samozřejmě kolosální, ani si to nedokážete záměrně představit - aby váš nepřítel zemřel tak špatnou a nepříjemnou smrtí!
  Ale návratnost pro Rusko je konkrétní nula.
  Ale pro Nicholase II se takové štěstí a štěstí Putina změnilo ve velké územní akvizice. Ale ve skutečnosti, proč by štěstí mělo dávat dárky Putinovi. No z toho, že Sobčak zemřel tak včas a nemusel mu dát místo šéfa ústavního soudu, jak je Rusko dobré?
  A car vší Rusi, Nicholas II, je vynikající osobnost. Po tak velkém vítězství byla přirozeně posílena jeho moc a autorita. To znamená, že některé reformy mohou být provedeny. Zvláště v pravoslaví! Umožněte šlechticům mít čtyři manželky, jako v islámu. A také dát právo na druhou manželku vojákům jako odměnu za činy a věrné služby.
  Dobrá reforma! Vzhledem k tomu, že počet nežidů a cizinců v říši vzrostl, musí se zvýšit počet Rusů. A jak na to? Na úkor žen jiných národů. Když si totiž Rus vezme tři Číňanky, tak z nich bude mít děti a kdo budou tyto děti podle národnosti?
  Samozřejmě ruština na otce! A je to skvělé! Nicholas II, vlastnit pokrokovou mysl, byl více náboženský vzhled než jeho duše. A samozřejmě dát náboženství do služeb státu a ne naopak!
  Nicholas II tak posílil svou autoritu v elitě. To je to, co muži dlouho chtěli. A urychlil rusifikaci periferií.
  No a kněžím to taky nevadilo. Navíc víra ve dvacátém století zeslábla. A náboženství sloužilo králi, ve skutečnosti nevěřilo v Boha!
  A vojenská vítězství učinila Nikolaje populárním mezi lidmi a ti, kteří byli zvyklí na autoritářství, nechtěli mnoho změn. Rusové neznali jinou sílu!
  A ekonomika je na vzestupu, mzdy rostou. Každý rok se zvyšuje o deset procent. Opravdu, proč měnit?
  V roce 1913, ke třistému výročí Romanovců, car Nikolaj opět zkrátil pracovní den na 10,5 hodiny a v sobotu a předprázdninové dny dokonce na 8 hodin. Zvýšil se i počet víkendů a svátků. Začal se slavit jako den volna a datum kapitulace Japonska. A narozeniny krále a narozeniny královny a den korunovace.
  Poté, co se ukázalo, že následník trůnu je nemocný hemofilií, si car Nicholas vzal svou druhou manželku. Tím byla vyřešena otázka nástupnictví na trůn.
  Ale přišla velká válka. Německo snilo o přerozdělení světa. Carské Rusko však bylo na válku připraveno.
  V roce 1910 Rusové anektovali Peking a rozšířili říši. Británie s tím souhlasila výměnou za spojenectví proti Německu.
  Carská armáda byla největší a nejsilnější. Jeho mírová síla dosáhla tří milionů a tisíce pluků. Německo mělo v době míru jen šest set tisíc. Plus Rakousko-Uhersko, ale jeho jednotky nejsou bojeschopné!
  Němci ale stále plánují bojovat s Francií a Británií. A kde mohou tahat dvě fronty?
  Rusové mají v sériové výrobě první lehké tanky Luna-2 na světě. A čtyřmotorové bombardéry "Ilya Muromets" a stíhačky s kulomety "Alexander" a mnoho dalšího. A samozřejmě silná flotila.
  Německo nemá rovné síly.
  A Němci se přesto rozhodli zaútočit na Belgii a obejít Paříž. Nebylo pro ně vůbec nic.
  Ale válka stále začala. Německo udělalo svůj osudný krok. A její jednotky se přesunuly do Belgie. Jen zde jsou síly nerovnoměrné. Ruské jednotky v Prusku a Rakousku-Uhersku se již stěhují. A tank Luna-2 s rychlostí 40 kilometrů už je kolosální síla.
  Navíc, mějte na paměti, štěstí cara Nicholase je, že válka začala. Sám car by na Německo nezaútočil. A tak je na straně Rusů velká, drtivá převaha v silách, tancích, převaha v dělostřelectvu a nejlepší letectví co do množství i kvality. A silnější ekonomika, protože recese způsobená revolucí a porážkou ve válce se vyhnula. A tak pořád ten vzestup a úspěch za úspěchem.
  Němci byli evidentně pod útokem. A pak sami vylezli s hlavními silami proti Francii a Británii. A kde jsou!
  Vezměte Itálii a vyhlaste válku Rakousku-Uhersku! Jediné plus je, že Türkiye vstoupilo do války proti Rusku. Ale to je pro krále ještě lepší, můžete si konečně vzít Konstantinopol a úžiny pro sebe! Tak...
  A také čtyři čarodějnice, věčně mladé rodilé věřící Nataša, Zoja, Aurora, Světlana v boji! A už padají! Zasáhnou tedy jak Němce, tak Turky!
  Spisovatel a básník Oleg Rybačenko se probudil. Mladá čarodějka navždy splnila svůj slib a dala Nicholasovi II. štěstí Vladimira Putina, a Oleg Rybačenko nyní musí splnit svůj. Probuzení nebylo snadné. Chlapcovo tělo zasáhl tvrdý bič. Chlapec vyskočil. Ano, Oleg Rybačenko je nyní svalnatý chlapec připoutaný za ruce a nohy. Je vidět opálené do černa, suché a šlachovité tělo s reliéfními svaly. Opravdu silný a houževnatý otrok, se silnou kůží, která je již tak ztvrdlá, že ji dozorce nemůže rozřezat. Běžíte spolu s ostatními chlapci na snídani, vstáváte ze štěrku, kde spí mladí otroci úplně nazí a bez přikrývek. Pravda, je tu teplo, klima je jako v Egyptě. A chlapec je celý nahý, jen řetězy. Jsou však poměrně dlouhé a prakticky nezasahují do chůze ani do práce. Velký krok v nich ale neuděláte.
  Před jídlem si opláchněte ruce v potoce. Dostanete příděly: mávající rýži a shnilé kousky ryb. Hladovému otrokovi to však připadá jako lahůdka. A pak půjdeš do dolu. Ráno ještě nevyšlo slunce a je docela příjemně.
  Bosé nohy chlapce zdrsní, zrohovatí natolik, že ostré kamínky vůbec nebolí, dokonce příjemně lechtají.
  Lomy, kde pracují děti do šestnácti let. Samozřejmě mají menší auta a nářadí. Ale musíte pracovat patnáct, šestnáct hodin jako dospělí.
  Zapáchá, takže potřeba se ulevuje přímo u tváří. Práce je jednoduchá, nařezat kameny trsátky a následně je nosit v košících, případně na nosítkách. Někdy musíte vozík také tlačit. Většinou ji kluci tlačí ve dvou a po třech. Ale Oleg Rybačenko je sám, takže je velmi silný. A krumpáč má v rukou jako dospělý. Má víc práce než kdokoli jiný.
  Pravda, dávají stále častěji. Třikrát denně, ne dvakrát.
  Chlapec-otrok, v jehož těle se Oleg Rybačenko nastěhoval, je zde už více než rok. Poslušný, pracovitý, všechny pohyby vypracované k automatizaci. Opravdu zatraceně silný, otužilý a únavu prakticky nezná. Zároveň však chlapec téměř neroste a nyní nevypadá déle než na dvanáct, s průměrnou výškou na tento věk.
  Ale na druhou stranu síla... Pro několik dospělých. Mladý hrdina. Který se však zřejmě nikdy nestane dospělým a nenarostou mu vousy.
  A díky bohu! Oleg Rybachenko se jako spisovatel a básník nerad holil. Pracuješ pro sebe a lámeš kameny, drtíš je. A do vozíku. Poté jej přenesete do vozíku. Tlačit na ni je těžké a děti se v tom střídají.
  Chlapci jsou zde téměř černí, ale rysy jsou buď evropské, nebo indické nebo arabské. Navíc těch evropských je mnohem víc.
  Oleg se na ně podívá. Otroci nesmí mluvit, bijí se bičem.
  Oleg Rybačenko zatím také mlčí. A studuje. Zde jsou kromě mužských dozorců i ženy. Jsou také krutí a mlátí bičem.
  A ne všichni kluci mají tak silnou kůži jako Oleg. Mnoho jich praskne a krvácí. A stráže mohou umlátit k smrti. Práce je to velmi těžká a kluci, zvláště když vychází slunce, se začínají hodně potit.
  A tady slunce není jedno, ale dvě. A den je velmi dlouhý. A hodně práce. Kluci nemají čas spát a odpočívat. Pro ně je to velká bolest.
  Oleg Rybachenko pracoval pro sebe, mechanicky sekal a nakládal. Smíchal jsem sám...
  A představil si obrázek toho, co se stalo poté, co Nicholas II získal jmění ruského prezidenta Vladimira Putina.
  Nataša, Zoja, Aurora a Světlana zaútočí na Rakušany v Przemyslu. Ruské jednotky okamžitě dobyly Lvov. A zaútočte na nejsilnější pevnost.
  Ulicemi města se řítí bosé dívky v bikinách.
  Porážejí Rakušany a házejí malé kotouče bosýma nohama.
  Zároveň dívky zpívají:
  - Car Nicholas je náš mesiáš,
  Impozantní vládce mocného Ruska...
  Celý svět se třese - kam to půjde -
  Pro Nikolaje s písní vpřed!
  Nataša porazí Rakušany, holými prsty na nohou hodí granát a zpívá:
  - Pro Rusa!
  Zoya také drtí nepřátele a zpívá spolu s hrdostí:
  - Za královskou říši!
  A granát vržený její bosou nohou letí! Tohle je zabijácká dívka. Může rozdrtit čelist a pít moře!
  A Aurora také holými prsty u nohou hodí kotouč, rozpráší Rakušany a zaprská:
  - Pro velikost Ruska!
  A odhalí své velmi ostré zuby! To se třpytí jako tesáky.
  Světlana se také nezapomene vzdát a zařve:
  - Rus svatého a neporazitelného Mikuláše II.
  Dívka předvádí kolosální vzrušení. A bosýma nohama všechno zvrací a rozhazuje dárky!
  Natasha, střílející, seká a hází smrtící věci bosýma nohama, kvílí:
  - Miluji svého Rusa! Miluji svého Rusa! A já vás všechny podřežu!
  A Zoya také střílí a vyje a hází holými prsty na nohou něco výbušného:
  - Velký Nicholas Car! Kéž mu patří hory a moře!
  Aurora, křičící divokým, zběsilým vztekem a házející dárky holými prsty na nohou, vyje:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí! Šikovné dívky drtí nepřátele bosýma nohama, holými patami!
  A opět jsou dívky v divokém tlaku. Zachycují Przemysla na cestách a zpívají, skládají za pochodu;
  Naše svatá Rus je oslavena,
  Má mnoho budoucích vítězství...
  Dívka běží naboso
  A není na světě krásnější!
  
  Poháníme rodnověrce,
  Čarodějnice, které jsou vždy bosé...
  Holky moc milují kluky,
  Z jeho zuřivé krásy!
  
  Nikdy se nevzdáme
  Nepodléhejme svým nepřátelům...
  I když máme bosé nohy,
  Bude spousta modřin!
  
  Dívky rády běhají
  Bosý v mrazu...
  Jsme skutečně vlci
  Můžeme udeřit!
  
  Nemůže nás zastavit
  Fritzova impozantní horda...
  A nenosíme boty
  Satan se nás bojí!
  
  Dívky slouží Bohu rodiny,
  Což je samozřejmě skvělé...
  Jsme pro slávu a svobodu,
  Tam bude odporný beat Kaiser!
  
  Pro Rusko, které je krásnější než všechno,
  Vstávají bojovníci...
  Jedli jsme mastnou kaši
  Neochvějní bojovníci!
  
  Nikdo nás nezastaví
  Síla dívek je obrovská...
  A neuroní slzu
  Protože jsme talent!
  
  Žádná dívka se nemůže ohnout,
  jsou vždy silné ...
  Zuřivě bojují za vlast,
  Ať se sen stane skutečností!
  
  Ve vesmíru bude štěstí
  Slunce bude nad zemí...
  S jeho nehynoucí moudrostí,
  Bajonet Kaiser!
  
  Na lidi vždycky svítí slunce
  Nad nejprostornější zemí,
  Ve štěstí, dospělí a děti,
  A každý bojovník je hrdina!
  
  Štěstí moc není
  Chcete-li mít štěstí, věřte nám...
  Nechte zahnat špatné počasí -
  Hanba nepřátelům!
  
  Náš laskavý Bůh je tak nejvyšší,
  Není nic krásnějšího než On...
  Povstaneme v duchu
  K zlomyslným všem pozvraceným!
  
  Porazte nepřátele, věřím
  Bely, ruský Bůh je s námi...
  Bude to radostný podnik
  Nenechte zlo na prahu!
  
  Zkrátka Ježíši,
  Buďme vždy věrní...
  Je to ruský bůh, poslouchejte
  Lže, že je Žid Satan!
  
  Ne, Bože všemohoucí,
  Nás Nejsvětější hlavní prut...
  Jak spolehlivý je On střechou,
  A jeho Syn-Bůh Svarog!
  
  Zkrátka Rusko,
  Není ostuda zemřít...
  A holky jsou hezčí než všechny
  Silou ženy jako medvěd!
  
  
  PLÁNY SE NEZMĚNILY
  Hitler prostě nezměnil plán OKW a útok na Stalingrad provedly jak ze severu, tak z jihu, skupinami armád A a B. A útok byl svěřen Mainsteinovi . Výsledkem bylo, že Stalingrad padl během deseti dnů útoku ze všech stran. A sovětská vojska byla zcela obklíčena. Poté se Wehrmacht přesunul podél pobřeží Volhy ke Kaspickému moři. Jak reagovala Rudá armáda? Ofenziva po centru se moc nepovedla.
  Navíc Japonsko také vyhrálo bitvu u Midway, i když neotevřelo druhou frontu, ale dobylo Havajské ostrovy. A ve stejnou dobu se pozemní jednotky samurajů přesunuly do Indie. Aby si Británie udržela tuto kolonii, musela stáhnout část vojáků z Egypta, čímž opustila operaci Torch.
  Němci drželi iniciativu na východní frontě. Rychlé dobytí Stalingradu zhroutilo jižní křídlo. Fritz sklouzl ke Kaspickému moři a odřízl Kavkaz po souši. A pak Türkiye vstoupil do války. Její armáda, i když není příliš silná, je poměrně početná a dokáže statečně bojovat.
  Již v prvních dnech Turci dobyli Batumi a obklíčili Jerevan. Ano, jejich úspěchy jsou slušné, protože Rudou armádu drží německá fronta.
  Nutno podotknout, že nacisté využili toho, že sovětská vojska vstoupila do bitvy přímo z ešalonů a porazila je kus po kuse. To se samozřejmě negativně podepsalo na průběhu války.
  Stalin byl také nervózní a hysterický - požadoval udržet Kavkaz za každou cenu.
  Heroická obrana Stalingradu zkrátka nevyšla a vše se rozpadlo. A nepomohla ani absence japonských divizí na Dálném východě.
  Němci se přesunuli podél pobřeží Kaspického moře do Dagestánu. Zastavte je sbírání prachu - síly jsou ale nerovnoměrné, navíc Rudá armáda měla velké potíže se zásobováním. A propadlý. A Fritz aktivně bombardoval.
  Spojené státy se téměř nedotkly Třetí říše, rozptýlené vítězstvími Japonska. Británie poněkud zeslábla a také se nevyšplhala na řádění! Nyní měli Němci příliš mnoho letadel a mohli skutečně tlačit.
  Na druhou stranu Stalin ukázal své nejhorší vlastnosti a příliš často narážel a křičel, ale nedělal ta nejlepší rozhodnutí.
  Ztráta Kavkazu se tak stala nevyhnutelnou.
  Na hranici s Ázerbájdžánem už probíhá bitva.
  Sovětské dívky zoufale bojují. Zde jsou krásky, které zoufale bojují.
  A nevzdávají se a nevzdávají se. A plazí se po zádech.
  Nataša, Zoja, Augustin a Světlana odvlekli německého generála zezadu. To je hustý. Dívky ho položily na kolena a donutily ho líbat bosá chodidla. Naplácal je s velkým nadšením! A olizoval dívkám paty.
  Válečníci jsou obecně tak sexy a okouzlující. Pak dali Fritzovi zápas.
  Natasha sekl výbuchem a odřízl nacisty. Bosou nohou hodila granát a cvrlikala:
  - Pro velkou slávu!
  Zoya také vystřelila a pištěla:
  - Za vlast a Stalina!
  Vzala ho a holými prsty u nohou hodila granát. Rozprášila nacisty a zapískala:
  - Za SSSR!
  Holky jsou tak krásné a úžasné.
  Augustina také hodila bosou nohou granát, vycenila zuby, vzala ho a zasyčela:
  - Já tak bojuji! Jako terminátor!
  A Světlana také spustí takovou zabijáckou a destruktivní věc s holými prsty na nohou. A znovu zpívat:
  - Naše přátelství je monolit, a to je to, co znamená!
  Čtyři, ano, takhle se perou - to jsou dívky! Legrační krásky a ukázat své dlouhé jazyky v reakci.
  Válečníci nejvyššího řádu. A jak mlátí a jak řvou.
  Němce drtí lisem jako bobule.
  Natasha vystřelila, hodila granát bosou nohou a zpívala:
  - Jsme bojovníci světla a rudého praporu!
  Zoya také vystřelila vraha holými prsty na nohou a vyjekla:
  - A budeme bojovat za Lenina!
  A pak Augustin sekl a vycenil zuby:
  - Ve jménu velké radosti!
  A pak vystřelila i Světlana, vystřelila granáty bosýma nohama a řvala:
  - Vezmeme to a otočíme to!
  Čtveřice aktivně pracuje a střílí. Pořád jsou to dívky, které vědí hodně o vyhlazování. A oni se tak neperou.
  A jak by měli skuteční terminátoři... Vysoko létající válečníci. A mají vášeň ničení.
  Natasha znovu hodila granát bosou nohou a zasyčela:
  - Dokonale chápu tento svět jako zhoršení třídního boje!
  Zoe zasyčela také a holými prsty u nohou hodila smrtící, maso trhající granát.
  - Který dům bude mít červenou vlajku!
  A pak přišel na řadu Augustin. Pokosila nacisty a bosou nohou hodila granát - syčela:
  - Skvělý prostor, tohle je naše země a my všichni!
  Válečníci a skutečně schopní roztrhnout i zahřívací podložku.
  A pak Světlana, jako by bosou nohou setřásla granát, vybuchla a vztekle se vydala:
  - Oheň zuří a vzpínající se kůň!
  Dívky budou samozřejmě nadšené. A zadek.
  A ze strany Němců bojuje na T-4 posádka Gerda. Opět platí, že když se rozběhne, nezahřejete se a nepotlačíte takový tlak. V očích dívek je takový pekelný plamen.
  Zastřelí se a nedají šanci uniknout. A neodolat jejich bílým, perleťovým zubům.
  Válečníci jsou agresivní a vyjí:
  - Divoká chuť! Všechny nepřátele pošleme do pekla!
  Gerda vystřelí, zasáhne čtyřiatřicítku a zaprská:
  - Budoucí vítězství!
  Charlotte stiskne spoušť holými prsty a bublá:
  - Roztrhám to!
  Magda také vystřelila, rozbila T-26 a vydala:
  - Pojďme to otevřít.
  A zatřásla holými prsty.
  A Christina také sešlápne bosé nohy do pedálů a zasyčí:
  - Hurá na naši párty!
  Dívky samozřejmě a téměř nahé v bikinách a naboso. A zároveň extrémně sexy.
  A útočí na jejich nepříliš dokonalé, ale účinné T-4. A střílet na nepřítele. Takovým dívkám v ničem neustupujte! A jak se usmívají. A jak si křiví tváře!
  Gerda pro sebe řve a střílí holými prsty:
  - Gerda ráda zabíjí, toho Gerda!
  A znovu střílí projektily.
  A pak Charlotte střídavě vystřelí a zařve a vyřadí čtyřiatřicítku:
  - Podřežu jim břicha!
  A s bosýma nohama začne znovu.
  A tady se přidá i Christina Killer. Také s pomocí holých prstů.
  A řvát:
  - Jsem ztělesněním agresivity!
  A jaký má pas a úlevný lis!
  A pak to Magda vezme a vlupit a zařve:
  - Banzai!
  A ona má také bosé nohy a vytesané!
  Čtyři Němci lezou sami a opravdu vyhrávají. Má tolik agresivity a vitality.
  Válečníci se drží při sobě a střílí. Nedávejte sestup Rudé armády.
  A na nebi také bojují piloti a to je ukázáno. Že jejich duch je nezměrný.
  Zde je nejnovější německý Focke-Wulf. Má Gertrudu. A tato dívka ukazuje, že je chladnější než muži. Takže fašisté mlátí. Nedává jim žádné slitování. Skutečný boj zahájila Gertruda.
  A sráží sovětský jak a ječí:
  - Mám super holku!
  Pak vezme a ukáže jazyk. A opět zabere totální vyhlazení. Tady je ta dívka. A také naboso a v bikinách. A pak LAGG sestřelil a znovu zařval:
  - Pilotní střelec!
  A bude se z plných plic smát. A pak to vezme a sestřelí PE-2. Taková dívka, nejúžasnějšího rozsahu a třídy. Pak znovu manévrovala a rozdrtila Jaka ze vzduchových děl. A zkusí to.
  - Jsem vlčice z nebes!
  A jak vyceňuje zuby! A jak ven! No, babičko! Všem ženám, ženě!
  Nacisté se ale samozřejmě stále snaží útočit na jihu.
  Tam zejména pilotka Helga bojuje na ME-109. A to tak úspěšně, že od Britů odlétají úlomky.
  Dívka z Mustangu spadla a zpívala:
  - Nad námi se vznáší šeříková mlha!
  Obecně, jak je dobré bojovat naboso a v bikinách. Jak praktické to je! A velmi pohodlné.
  Helga je pilotka. Vůdce byl dost chytrý, aby naslouchal radám a umožnil dívkám jít do tanků, letadel a do armády. A oč lepší věci byly pro Fritze.
  Sami nečekali, že ženská těla jsou tak účinná. Zde Helga slavně nabírá na síle a účtech.
  Holka s bosýma nohama šlape do pedálů a řve:
  - Jsem tak rozkošný - krávo!
  Helga sestřelila další dvě britská letadla a zavrčela:
  - Za mnou němečtí vojáci v řadě!
  A sestřelil bombardér! Tady je ta dívka! Všechny dívky mají velkého a chladného bojovníka. Pokud vyhubí, také bez obřadu a soucitu.
  Holky jsou tady tak sexy!
  A Rommelovy jednotky se derou pouští, aniž by čekaly na příchod dalších sil. Musíme vyhrát, tak musíme. Legendární velitel "Pouštní lišky" je již zvyklý bojovat s přesilou. A stejně tak jeho vojáci. Zde je například vybraná společnost válečnic z SS. Byly převedeny na začátku prosince, když fronta praskala, Němci ustupovali a Britové naopak prorazili, osvobodili Tolbuk a hrozili, že Wehrmacht vyhodí z africké půdy.
  Potom démonický Führer navrhl: převeďte ženský prapor tygřic. Ne proto, že by dámy změnily poměr sil, ale proto, aby se muži, zejména Italové, styděli a bojovali by mnohem agresivněji a obratněji. Koneckonců, pokud jsou zoceleny tvrdým tréninkem, elitní dívky jsou napřed, pak se rolníci budou velmi stydět.
  Válečníci bojovali v jedněch bikinách a používali speciální krémy na ochranu. Na šest měsíců jejich holé dívčí nohy tak zrohovatěly, že se nebály písku rozpáleného jako pánev a po spálení jejich kůže získala tmavě čokoládovou barvu. A mnozí už mají za rameny více než tucet mrtvol.
  Margot a Schella, dvě velmi mladé, ale v bitvách již zocelené Árijce. Jsou nejmladší v rotě, ale za půl roku už si stihli vysloužit Železný kříž I. třídy (druhou třídu už měli všichni v praporu), bezohlední a laskaví.
  Margot měla vlasy barvy ohně a Shelley byla sněhově bílá blondýnka s příměsí medu. Zde bojují a odrážejí nápor útočících britských tanků. "Matildas" se svým silným brněním postupují vpřed. Dále průjezdný "Cromwell" s vysoce výbušnými náboji a lehčími auty. Dívky se zahrabaly do písku. Na takové tanky je zbytečné střílet do čela. Je nutné, aby si jich nevšimli, a pak ...
  "Matilda" a "Cromwell" váží asi třicet tun, a když projedou přes zákopy vykopané v jílovitém písku, začne to být děsivé. Shora se to valí na holé, opálené krky, cítíte na sobě strašnou tíhu, parchantské stroje. Zde je stejný "Cromwell", typické železo se 70 mm šikmým pancířem, které ani 88 mm dělo nemůže vždy unést. Voní britským, velmi štiplavým benzínem a motorovým olejem. Dívky mají svá vlastní překvapení, bez zpětného rázu. Úplně první modely Faustpatronů. Jelikož muži, jak je zvykem, nechávají napřed dámy, tak testují nejnovější a podle očekávání nadějné zbraně.
  Dívky ale také v rozporu s pokryteckým heslem nacismu: "Válka je mužská záležitost, mír pro ženy!", postavili do háje.
  Pěchota však zaostávala, což znamená, že existuje šance sedět v zákopech a vyhrát.
  Shella pronese šeptem, bojí se kýchnout, aby si neucpala nozdry pískem padajícím z příkopu:
  - Pouze stárnutí na bitevním poli vám umožní vyhnout se fermentaci vítězného šampaňského shnilého z promeškaných termínů!
  Margot souhlasila:
  - Kdo nemá vytrvalost, pak bude kyselé víno porážek a hořké žvásty proher!
  Ale teď už jsou za nimi Matildy, Cromwellové a tucet lehkých mangust. Nyní je čas sklizně.
  Shella, jejíž kdysi perleťové vlasy zešedivěly prachem a opírá se holými patami do horkého písku, se duševně proměňuje v Pannu Marii a další svaté, říká se, nezklam mě. Prst plynule stiskne západku tak, aby tvarovaná nálož šla přímo do plynové nádrže.
  Margo s ní zmáčkne spoušť, také uvolněně. Poté si obě dívky plácnou rukama. Nálože zasáhly přímo záď, načež explodovaly plynové nádrže. Vzduchem stříkají oranžové plameny jako pěnové vlny, jsou slyšet něčí kletby.
  Pak se krátké tlamy britských tanků od otřesů srolují do jakýchsi trubek.
  A tygřice dívky statečně házejí granáty na nepřátele. A úlomky létají všemi směry a trhají, jako tlapa ohnivé kočky, blotter brnění, ničivý proud kumulativních částic.
  Tady je to ženský vztek, který říká, že Němci se v žádném případě nevyznačují vyrovnaností. A vědí, jak bojovat... A nechat útok dusit.
  Mnohem snazší je odrazit nápor pěchoty sestávající zpravidla z Arabů a černochů rekrutovaných nájezdy nebo různými sliby. Když viděli, že tanky byly vyřazeny a před nimi byl vážný odpor, při prvních ztrátách se již stáhli zpět.
  No a poté se úplně promění v obecný let. Vzhledem k tomu, že takový styl - urážet slabé, tak budiž potvorám!
  Když útok konečně vyšel a dívky večer pokračovaly v běhu pouští, mluvily na cestách. Shella se zeptala Margot:
  - Myslíte, že budeme v Alexandrii?
  Ohnivý bojovník sebevědomě odpověděl:
  - Myslím, že nejpozději v listopadu, nebo možná v říjnu, konečně obsadíme Egypt.
  Shella logicky a ignorujíc svědění mozolnatých chodidel od horkého písku navrhla:
  - Když porazí tento hřebík v našem podbřišku, základnu na Maltě, zásobování se zlepší, jakmile přijdou nové jednotky, nepřítel už nebude mít šanci.
  Margot se rozhlédla, aby zjistila, jak dlouho slunci zbývalo do západu. Aby si konečně lehl a pořádně se vyspal. Blízkost červenajícího se světla k obzoru válečníka uklidnila. Líně poznamenala:
  - Myslím, že Fuhrer nebude chybět po Peru-Habor a Midway, aby zopakoval nádherné přistání na Krétě. Jen tentokrát bude Malta skutečně zbořena.
  Shella křičela do nebe s kletbou:
  - Kéž Všemohoucí promění všechny britské základny v peklo.
  Slunce se konečně schovalo za obzor, skončil nejchladnější den roku 21. října. A tím začala operace Polar Bear. Proč zrovna bílá? Mazaná dezinformace, aby si mysleli, že mluvíme o severu, ale ve skutečnosti drtivý švih boxera na jihu.
  Největší britská základna opravdu vypadala jako peklo. Padlo na něj více než tisíc bombardérů shromážděných z celé východní fronty, které získaly slušné bojové zkušenosti, spolu s doprovodnými stíhačkami. Britové samozřejmě bojovali již dlouho, ale nečekali tak silný masivní úder. Vskutku, kdo uvěří, že se Fritzové rozhodnou odhalit frontu, i když je nepřítel dočasně v klidu. Ale britští válečníci jsou nyní nemilosrdně biti. Například jejich lodě jsou napadeny Yu-87, slavnou "věcí". Ne příliš rychle, ale mají nejvyšší (na svou dobu) přesnost bombardování a trápí britskou flotilu číhající v zátokách. Pozadu nezůstává ani modernější Focke-Wulf, mezi nimi i samotný legendární von Rudel, král útočných letadel. Známý tím, že potopil nejsilnější sovětskou bitevní loď, bitevní loď Marat.
  Zde například desátník Richard vidí supy valící se z kopce jako saně. Jako dravé ryby se z díry vynořují četné německé bombardéry. Už starý Angličan ve strachu pozvrací telefon. Tak hrozný pohled ještě neviděl. Sirény vyjí velmi pozdě, až po výbuchu bomb. Tlaková vlna zmítá britské vojáky, utržené ruce a nohy létají různými směry. Zde se jedna ze železných přileb rozžhavila a zasáhla důstojníka do obličeje. A jak křičí:
  - Churchill kaput! Hitler je cool!
  Britská protiletadlová děla nezačala střílet okamžitě, ale až když najednou pršely tisíce bomb. Nepřítel vše spočítal správně: ani jedna bomba by neměla být ztracena. Takže rozdrťte nepřítele a porazte. Všechny sektory jsou na mapě předem vyznačeny. Navíc se drzí Britové ani pořádně nepřetvařovali. Mnoho z jejich protiletadlových děl stojí na očích a jsou smeteni v první řadě.
  Zde je hlaveň 85 milimetrů dlouhého dvaatřicetimetrového protiletadlového děla vyhozená a ohnutá ve vzduchu jako kobliha. Pak se zřítila a rozdrtila pět Angličanů. Zde se jednomu z černochů roztrhlo břicho a vypadla střeva.
  A bomby pršely a všechno bylo v plamenech, skladiště paliva zaburácelo, začaly explodovat, střely se rozsypaly téměř po celé kostře, pak bylo odstřeleno další skladiště. K tomu všemu vyly sirény instalované v kapotážích Yu-87 a sirény Focke-Wulf, což způsobilo divokou hrůzu mezi černochy a Araby z řad koloniálních jednotek. Ale zdá se, že běloši se nebojí o nic méně.
  Zde se například srazily dvě britské fregaty, a to tak, že rachotily kotle. A dokonce i úlomky fregat, které vzlétly, byly ve vzduchu trhány jako zaminovaná pole a křižník se prostě posadil na dno.
  Anglický tank Cromwell s krátkou tlamou, ale se slušnou rychlostí a silným čelním pancéřováním v panice zrychlil a vrazil do vlastního skladiště, po cestě dokonce rozdrtil tucet vlastních rozrušených vojáků. Chaos narůstal. I zde se anglická letadlová loď začala prohýbat a silný dreadnought zahájil palbu ... na pobřeží, kde se to hemžili vlastními vojáky.
  A v tomto pekle zůstali dva lidé naprosto nevyrušeni. Jeden z nich byl Ind, který si odměřeně zapaloval dýmku, a druhý byla žena, zjevně arabského původu, ale ve vojenské uniformě. Společně nedávají pozor na rychlou smrt. Do ne zcela obyčejné karetní hry se spíše rozsekala celá horda jezdců zkázy. Šlo o hru na dvaapadesát karet se žolíky a dokonce podle pravidel, která vymyslel sám zrzek.
  Arabka řekla:
  - Spousta hluku! A jaký má smysl panikařit?
  Jeden z vojáků se šrapnelem na zádech málem narazil na Indiána, ale pak ho ledabyle odhodil jako kotě. Na tvář rudokožce dopadly kapky krve a s úsměvem ji olízli. Pak si všiml:
  - Dělat hluk je spousta slabých bledých tváří. My Apači si to myslíme - žádný nepřítel není dobrý, objevil se nepřítel - ještě lepší!
  Snědá žena poznamenala:
  - To je typická slabost těch, kdo vyznávají víru Kristovu. Rádi mluví o oběti, ale neobětují se.
  Indián rychle přikývl.
  - Pořádek je postaven na základech, kde cement je víra a písek vůle! Víra je srdce ze zlata a vůle je železná pěst! Pouze bledí lidé nemají ani jedno ani druhé.
  . KAPITOLA #5
  A na německém bombardéru je také dívka. V tomto případě Viola. Velmi krásná blondýnka a je spárována s Nicolettou. A obě dívky jsou velmi sexy. Svržení bomby shora. A také bojovnice naboso a v bikinách.
  Dívky si vyjí:
  - Máme takovou krádež, že superman!
  Nicoletta také chrlí bomby z trupu letadla. A rozdrtí nepřítele. Angličané to tak berou.
  Viola také vypustí smrtící bombu shora. A zabijte bojovníky Lví říše.
  A taky jak to chodí:
  - V Británii vzbuzuji strach!
  A zatřeste jeho bosou nohou. A pop:
  Pojďme porazit Churchilla!
  Dívky z Yu-188 jsou velmi dobré v házení bomb. Jejich auto je nejnovější a nejlepší. Má velmi rychle střílející zbraň.
  Zde byly dívky a anglický bojovník sestřeleny.
  Jejich letadlo je dostatečně rychlé. Válečníci opět s pomocí bosých nohou střílí zkázu.
  Viola řve:
  - Zaženu všechny nepřátele do rakve!
  Nicoletta vyje:
  - A hodím nepřítele!
  A jak bude brát a třást bosýma nohama!
  Tady jsou dívky a jak mlátí nepřátele. A nepřestávej. Autentičtí Árijci.
  A když se kroutí a třesou holá prsa.
  A znovu shazují bomby.
  A tady jsou dívky v jiných letadlech. Tady Eva shazuje bomby. Drtí Angličany a zpívá:
  - Jsem tak super!
  A Eva také šlape bosýma nohama.
  Ale Viola znovu shodí bombu a zařve:
  - Jsem divoká dívka, chci deset mužů najednou za hodinu, což je velmi cool a úžasné!
  Několik planoucích britských vojáků se vrhlo do vody, aby smylo plameny. Od vstupu do vody to dokonce vřelo, bylo slyšet křik a divoké sténání. A po mořské pěně se plazily krvavé kruhy, nejprve husté, pak se rozptýlily a postupně bledly. A bojovníci kdysi největší a nejrozsáhlejší říše na Zemi ztráceli svou lidskou podobu. Arab si opovržlivě odfrkl:
  - A tito muži nás nutí nosit závoj!
  Červený muž potutelně přimhouřil oči a poznamenal:
  - Očividně se bojí, tvůj impozantní pohled!
  Arabka potutelně vycenila zuby a řekla:
  - Měkkost ženy je podobná houževnatosti brnění, jen mnohem smrtelnější a všestrannější v obraně!
  Němci raději okamžitě ze všech sil zasadili taktiku boxera, který počítá s nepřipraveností nepřítele a okamžitě se ze všech sil řítí na nepřítele. Když na letištích hoří desítky nepřátelských letadel, nemohou vzlétnout. Když jejich vlastní bomby vybuchnou uvnitř Lancasterů a zničí všechno kolem a všechno. Tvrdá, ale účinná taktika. Symfonie podsvětí tedy dosáhla vrcholu své síly a pak začala ustupovat.
  Tím ale věc samozřejmě neskončila, do kurzu vstoupila výsadková divize. Zatímco Britové po takovém zacházení, absolutně žádný z nich nelze brát vlažně. Naštěstí jsou již přistávací kluzáky vyrobeny v požadovaném množství a způsoby jejich vlečení jsou odladěny. Dnes asi nejlepší na světě.
  Takže létají, ne jako draci - pomaleji, ale dostatečně rychle, a dokonce za doprovodu hudby Wagnera - Hitlerova oblíbeného mistrovského díla. Kdo jiný z živých si vzpomněl na film "Apocalypse", kde právě tuto hudbu použili Američané při útoku na Vietnamce. Jak je to vyděsilo. Takže tady Wagner, a burcující motivy, přes zesilovače. Parašutisté si namazali tváře fosforem a natřeli, vypadají strašně jako démoni jejich podsvětí. Také výpočet psychologického efektu. Navíc byly k fosforu přidány některé reagencie a některé hořčíkové čipy, aby způsobily záři alespoň na krátkou dobu. Tak strašidelné, zvláště na pozadí kouřové záře, četné ohně. Mají dokonce kulomety, také maskované v podobě dračích tlam. Pak už bijí melodické německé a ukořistěné samopaly. A posekané, otrhané čáry padají do bot vítězů. A mnozí se prostě raději vzdají, navzdory skutečnosti, že Britů je mnohem více než Němců.
  Ind a Arabka se ukryli v malé, pečlivě zamaskované díře. Redhead poznamenal:
  - No, my jsme je orali!
  Černovlasá žena byla překvapená:
  - Říkáš, že my? Možná myslíš nás?
  Indián zavrtěl hlavou.
  - Ne! Palefaces porážejí Angličany a to je dobré znamení! A bude čas, pak přijde naše dovolená! Až Indiáni osvobodí svůj kontinent!
  Arab si opovržlivě odfrkl:
  - A nehlásíte se náhodou k moci nad světem?
  Indián se láskyplně, jako by vysvětloval mentálně retardovanému dítěti, zazubil:
  - Kdo chce dostat příliš mnoho - obvykle skončí s ničím! Takže velká lžíce - trhání pusy!
  Vůdce samozřejmě neviděl, co jeho sokoli a jestřábi dělají, ale v zásadě tušil, že německá válečná mašinérie vše jasně vyřeší. Obecně byly německé vojenské útočné operace až po Kursk Bulge prováděny na vysoké profesionální úrovni. Někteří je dokonce nazývají benchmarky. Je dokonce zvláštní, že se takový stroj zastavil a pak se úplně rozpadl.
  A děvčata vidí podobný sen, jakousi prorockou vizi, přerušenou tvrdým příkazem - vstaň!
  
  
  CARA MICHAEL II
  Nicholas II se stal obětí pokusu o atentát v Japonsku. I tehdy zemřel, když byl následníkem trůnu. Slavný pokus o atentát, který se stal ve skutečné historii. Carevič Nicholas byl zraněn, ale jako zázrakem přežil.
  Ale zázrak se nekonal. Toto štěstí pro nejnešťastnějšího cara v celé historii Ruska. Nikolaj zemřel... A s ním zemřel i velký ztroskotanec, který samozřejmě nechtěně, ale přesto zruinoval carskou říši a dynastii.
  A v roce 1894, ve věku patnácti let, nastoupil na trůn Michael II. Bratr cara Mikuláše. Ten člověk obecně není hloupý, spíše tvrdý a odvážný. Michail Alexandrovič Romanov velel divoké divizi během první světové války, vyznamenal se v bitvách. Obecně byl muž tvrdší než Nikolaj, vyšší, výraznější obličej. Byl chytřejší? Nicholas II není hloupý, talentovaný člověk. Ale stále ne dost tvrdý, silný a zrozený jako král. Plus samozřejmě problémy Mikuláše II., zejména s jeho manželkou.
  Michail není hloupější než jeho bratr, a co je nejdůležitější, je úspěšnější ... No, Nikolai, ale to jméno je pro krále nějak špatné. A Nicholas byl první, kdo neuspěl. Od samého počátku vzpoura děkabristů. Pak neúspěšný začátek války s Íránem. Vítězství bylo vybojováno, ale ne tolik dobytí. Ano, a Írán není a priori rivalem Ruska. Válka s Tureckem. Zpočátku také ne příliš dobré. A vítězství stálo hodně krve. A málo výbojů.
  A pak válka na Kavkaze téměř čtyřicet let se Šamilem. A to je špatné, expanze zamrzla. A nakonec porážka v Krymské válce. A podle pověstí byl car Mikuláš první, kdo spáchal sebevraždu.
  Ano, ten král měl smůlu. Michael První... Vládl v Dobách potíží. Zachráněné Rusko. Málo, dobytých měst z Polska. pokročila na Sibiři. Žil však nestačí. Ale král byl obecně normální. A bez vážných defektů.
  Politika Michaila Romanova byla jako politika Mikuláše II.: expanze do Číny a na východ. Stavba Port Arthur. Diplomacie s Německem, příprava na válku s Japonskem. Samozřejmě bylo zřejmé, že válka se Zemí vycházejícího slunce je nevyhnutelná. Bolestně byla aktivně ozbrojena. A mladý car chtěl slávu, chtěl výboje, chtěl vytvořit Žluté Rusko. Navíc bylo zřejmé, že Čína slibovala, že se v budoucnu stane kolosální velmocí, a je lepší ji rozdělit už nyní. Dokud je to rozbité.
  Japonsko zaútočilo na ruskou eskadru v Port Arthuru.
  Poté byl vyslán admirál Makarov. Tentokrát nebyla žádná smrt. Částečně proto, že Michail nedovolil careviči Kirillovi zasahovat do Makarova a on nebyl na lodi. A to trochu změnilo trasu.
  Admirál Makarov trénoval eskadru. Poté, když byli Japonci chyceni na miny, byl schopen zaútočit na flotilu Toga.
  Námořní bitva skončila přesvědčivým vítězstvím ruské flotily. Později však Japonci stále obléhali Port Arthur. Ale ne na dlouho. Michail odvolal Kuropatkina a jmenoval velitele mladšího a schopnějšího. A opět se vítězství vyhrávalo na souši.
  Japonsko obecně rozbilo moře. A pak došlo také k přistání.
  Samuraj se vzdal. Rusko získalo zpět Kurily, dobylo Tchaj-wan a Koreu.
  Později se řada čínských provincií dobrovolně připojila k říši a vytvořila Zheltorossia. Královská říše se rozrůstala a vzkvétala.
  Žádná myšlenka, žádná nadbytečná demokracie. Ne život, ale milost! Rychlý rozvoj země. Ale první světová válka byla samozřejmě nevyhnutelná. A nyní přišla hodina draka.
  Ale tou dobou již Rusko mělo lehké tanky "Luna" -2, těžké: "Peter první", navržené synem Mendělejeva a nejsilnějšími bombardéry na světě: "Svyatogor" a "Ilya Muromets". Taková byla síla!
  A ruská armáda od prvních dnů začala vítězit. A počet carských jednotek, vzhledem k faktoru již napůl připojené Číny, byl velký.
  Ruská vojska porazila Němce ve východním Prusku a obklíčila Koenigsberg. Okamžitě vzali Lvov i Przemysl. Rusko mělo příliš mnoho vojáků a velké množství lehkých mobilních tanků. Který neměl obdoby a ukázal impozantní sílu. Padala jedna armáda za druhou.
  Ruští rati již dobyli Budapešť.
  Německo bylo v těžké situaci. Ruské jednotky se již blížily k Odře. Itálie také vyhlásila válku Rakousku. Pravda, Osmanská říše vstoupila do války proti Rusku. Ale tohle se změnilo pouze v porážku a porážku na všech frontách.
  Ruské jednotky již překročily Odru. A v zimě začali útočit na Berlín. Nebylo nic, co by město udrželo. Němci tedy mají na Západě stále spoustu sil spoutaných.
  A Wilhelm a jeho štáb narychlo vyhlásili mír, nebo spíše kapitulaci.
  Válka trvala pouhých šest měsíců. Ruské jednotky dobyly Istanbul. A Türkiye obsadila armáda cara Michaela II.
  Poté byl v Peterhofu uzavřen mír. Rakousko-Uhersko se zhroutilo a přestalo existovat. Halič a Bukovina se staly ruskými provinciemi. Česká republika a Slovensko se staly královstvími v čele s carem Michalem II. Maďarsko také uznalo ruského cara za svého panovníka.
  Krakov a další země vstoupily do Polského království. Východní Prusko bylo odříznuto, Gdaňsk se stal ruským městem. Malá Asie a většina Iráku s Bagdádem se staly Rusy. Britové dostali pouze provincii Basra a Palestinu, zatímco Francie jižní Sýrii.
  Vzniklo také království Jugoslávie, ve kterém se stal spoluvládcem Michael II. Trochu jsem sebral, já a Itálie. Rusko se tak mohlo stát hlavním dobyvatelem. A utrpěl malé ztráty za nevýznamné náklady. Německo ale stejně muselo Rusku zaplatit většinu reparací. Působivé vítězství!
  . KAPITOLA 2
  Poté následovalo několik dalších malých válek. Rusko dobylo většinu Afghánistánu - jih připadl Británii a dvě třetiny Íránu - jih je také Brit. Poté královská, francouzská a anglická vojska definitivně rozdělila Saúdský poloostrov. Objevila se hegemonie. Japonsku se také podařilo získat některé německé majetky.
  Do roku 1929 byl hospodářský růst pozorován po celém světě - nejsilnější v Rusku. Následovala ale Velká hospodářská krize. To přivedlo Hitlera k moci v Německu.
  Také v Rusku došlo k nárůstu revolučních a stávkových nálad. Ale v roce 1931 došlo k nové válce s Japonskem o Čínu. Rusko bylo silnější a důstojný nástupce admirála Makarova, admirál Kolčak, velel flotile.
  Vítězství, vylodění a Japonsko se všemi svými tichomořskými majetky se stalo provincií Ruska. A cara Michaela II. a také japonského císaře. Ano, vyšlo to tak dobře. Ale boj o světovládu neskončil.
  Hitler stavěl své síly. A vznikla koalice: Německo, Itálie, Rusko, proti Británii, Francii, Holandsku, Belgii a USA.
  Carská armáda v roce 1940 skutečně dokončila dobytí Číny a narazila na francouzské, holandské a britské majetky.
  22. června 1941 zahájil Hitler válku napadením Francie. Fuhrer měl vynikající plán a génia Mainsteina. Rusko zahájilo ofenzívu proti britským a francouzským koloniím v Asii a Africe. Tohle je tak brutální válka.
  Co do počtu obyvatel již Rusko zaujímalo první místo na světě, jeho armáda byla vybavena těmi nejlepšími a nejmodernějšími tanky a letouny. Vrtulníky, stíhačky, útočná letadla, bombardéry včetně proudových jsou již v sériové výrobě! Obecně tak nějak všechno jde skvěle.
  Hitler za měsíc a půl obsadil Francii, Belgii, Holandsko a Dánsko! Carské Rusko obsadilo Norsko a Švédsko. Stejně jako Indie, Indočína, jižní Írán, Saúdský poloostrov a vstoupili do Egypta.
  Koloniální anglické a francouzské jednotky se vyznačovaly nízkou bojovou schopností a měly velmi nízkého vojenského ducha - vzdávaly se prakticky bez odporu.
  Hitler se chtěl přestěhovat do Afriky, ale Španělsko se postavilo Německu. Poté nacisté zaútočili na Frankův režim a porazili ho. A pak Portugalsko. Po prudkém útoku dobyli Gibraltar!
  Poté Rusko a Německo napadly Afriku. Velké prostory, džungle, pouště a absence cest zde překážely více než odpor slabých a zmatených koloniálních jednotek Británie, Francie a Portugalska.
  Došlo k zabírání území. Epizodické bitvy, ohniskový odpor. Ruské tanky jsou stále nejlepší a s dobrou manévrovatelností, zejména ten střední: "Nikolai", který dostal jméno po careviči Nikolajovi, kterého zabili Japonci.
  Kdybyste však věděli, před jakým zlým osudem samuraj Tsuda Sanzo zachránil Rusko, pak by mu byl přestavěn pomník z Eiffelovy věže v Petrohradě. Nebo jste po něm možná pojmenovali tank.
  Každopádně "Nikolay" -3 byl relativně lehký - pod třicet tun, pojízdná cisterna s naftovým motorem. Měl vyšší rychlost než legendární čtyřiatřicítka a silnější a skloněnější čelní pancíř a nižší siluetu a delší dělo, i když podobné v ráži 76 milimetrů.
  Ať už to bylo cokoli, Rusko dobylo více než dvě třetiny Afriky, zbytek šel do Německa a Itálie. A po masivním bombardování v květnu 1942 následovalo společné ruské a německé vylodění jednotek v Británii. Boje trvaly pouhé dva týdny a Anglie a Irsko byly obsazeny.
  O měsíc později obsadili Irsko.
  Amerika se chovala spíše pasivně a bála se vstoupit do tak nebezpečné války, ale Británie stále pomáhala zdroji. Hitler, Mussolini a Nicholas II se tedy rozhodli skoncovat s ekonomicky nejsilnější mocností.
  Že Rusko má společnou hranici s Amerikou podél Aljašky. A už postavili železnici na Čukotku - což je pro válku velmi užitečné!
  A teď se ruská, carská armáda přesune... A vstoupí na Aljašku. A americké tanky proti Rusům a neválcují. Takhle to dopadlo.
  Ruské jednotky se začaly vyloďovat na Aljašce 1. září 1942 ... A postupovaly velmi úspěšně.
  Rychle se rozšiřující opora. A bitev se jako vždy účastní krásné ruské dívky.
  Jsou na nejnovějším tanku "Nikolay" -4. Válečníci naboso, v jedněch bikinách. A mají silnější 85mm dělo s dlouhou hlavní: Sherman bouřka.
  Už je listopad, napadl sníh, ale krásné dívky: Nataša, Maria, Aurora a Světlana nepoznají žádné oblečení a bojují téměř nahé.
  Zde válečníci střílejí a rozbíjejí přesným zásahem projektilu Sherman. Vycenili zuby. Natasha vystřelila a zařvala:
  - Porazil jsem každého pro krále!
  A jak to střílí!
  Pak Maria vystřelila, a to tak přesně, že strhla Shermanovu věž.
  Vzal jsem si to a zakřičel:
  - Jsem dívka, která řeže kov!
  A pak Aurora vystřelí projektil. A také přesné a jasné.
  Válečník píská:
  - Nejvyšší akrobacie!
  A pak, jak Světlana bude dloubat, vší zběsilou silou. Ničitel blondýnek. A zakřičet:
  - Jsem pekelný démon!
  A celá čtveřice to vezme, když se budou pohybovat po jihu Aljašky.
  A tady je tank Alexander-4, také nejnovější model s krásnými dívkami. Výkonný 130milimetrový kanón s dlouhou hlavní a až osm kulometů a posádka pěti krásných dívek v bikinách.
  Také jdou a střílí, vyřazují Američany, prorážejí Shermany.
  Alenka vystřelila projektil pomocí holých prstů a zpívala:
  - Ke slávě cara Michaela!
  Při střelbě Anyuta podporoval a kosil Američany:
  - Velký král!
  Augustin také rozbil, prorazil Sherman a zasyčel:
  - Za mír, práci, impérium!
  Jako další zahájila palbu Mirabela. Také zlomila brnění nepřítele a zasyčela:
  - Pro nový ruský řád!
  A pak Olimpiada vypálila projektil jako lupanet a zařvala:
  - Jsem taková síla a bolest pro nepřítele!
  Děvčata jdou dobře a střílí. V jejich smaragdových a safírových očích plameny podsvětí.
  A nejnovější, ze všech úhlů neprostupný tank "Alexander" -4, jde sám do sebe a mlátí Američany. Taková je reprezentace a bezpodmínečná destrukce.
  A holky jsou co, mráz, a jsou ve stejných bikinách a skoro nahé - krása! Bereme s sebou naši kočku!
  Alenka jak vypálit granát na americké auto. Jak ji vrazit a zpívat:
  - Jsem světová hvězda!
  A pak to Anyuta vezme a pustí, podřízne nepřítele a zasyčí:
  - A sláva impéria!
  A pak Augustina bude bušit projektilem, kosit nepřítele, rozbíjet nepřátelské brnění a skřípat:
  - Jsem rusovlasá a nestydatá dívka!
  A pak je Mirabela jako sandál. A vystřelte na nepřítele smrtící projektil. Odtrhni věž a zakřič:
  - Beran od berana!
  A pak krásný hrdina vezme olympiádu. Vypustí nejsmrtelnější z granátů. Rozbijte nepřátelský tank a zakřičte:
  - Všechno zameťte!
  Zde přijíždí tank vážící sedmdesát tun a rozbíjí nepřátelské pevnůstky. A přitom se snadno pohybuje na sněhu - nejnovějším motorem je plynová turbína! Takové auto nezastavíš.
  Alenka zpívá:
  - Nikdo nás nezastaví! Nikdo nás neporazí! Ruští vlci trhají nepřítele! Ruští vlci - pozdrav hrdinům!
  A znovu, s pomocí holých prstů, stisknutím spouště zasáhne nepřítele. Tady je ta dívka!
  Anyuta také upadla nahýma nohama a zakřičela:
  - Jsem skvělý!
  A pak Augustin vypustí projektil a zavyje:
  - Jsem divoká holka!
  A Mirabela vypustí něco naprosto smrtícího a zařve:
  - Na nové, nepružné hranice!
  A ukáže svůj jazyk tak růžový a dlouhý.
  A pak olympiáda rozdrtí a rozdrtí Američany a udělá to skvěle.
  No, obecně je vidět jasné vítězství. Tato bitva je vyhrána a ruská, carská vojska postupují vpřed.
  Koncem prosince 1942 byla již celá Aljaška dobyta carskou armádou a boje probíhaly v Kanadě.
  Kromě tanků bojují i piloti na proudových letounech. Spojené státy mají hodně letectví, ale jeho kvalita je velmi špatná. Nesrovnávejte s ruskými proudovými stroji. Které rozdrtí nepřítele intenzitou terminátorů.
  A dívky Anastasia a Margarita na svých letadlech "Ekaterina" -6, jak efektivně skórují.
  Anastasia sestřelí osm amerických letadel jednou dávkou z pěti leteckých děl a kvílí:
  "Jsem jen válečník supertřídy!"
  A bosýma nohama bude šlapat do pedálů.
  Margarita sestřelí deset amerických letadel v jedné dávce a zaskřípe:
  - A já jsem pořád o třídu výš!
  Anastasia s holými prsty na nohou, jako by zmáčkla spoušť, a zapálila na nepřítele. Srazí sedm vozidel americké armády a zaskřípe:
  - Jsem takový bojovník, že král obdivuje!
  Margarita také propustí vraha a zakňučí:
  - A nejen král! Jsme moc krásné!
  Dívky bojují a narážejí do různých aut. Házejí nepřítele jako mrtvé myši do mrchožrouta. A zničit americká letadla.
  Anastasia sestřelila několik dalších letadel a zavrčela:
  - Pro dvouhlavého královského orla!
  Margarita odhalila tesáky a zaštěbetala:
  - Za tohle a cool!
  A zasáhla také tucet dalších amerických aut. Tady jsou dívky. Dívky milují zabíjení. A roztrhejte to!
  A tahle dvojice funguje...
  Pohybuje se na pozemní cíle. A pojďte se Shermany, prorazte je. Jako kovová jehla. A štípání nejpevnějšího železa a oceli. Tak je vzala srážka.
  Anastasia propíchne několik Shermanů a kvílí si pro sebe:
  - Jsem dívka, která toho dokáže hodně!
  Margarita také mlátí Američany na zemi a píská:
  Nic mě nemůže zastavit a nikdy nezastavilo!
  Anastasia drtí nepřítele, sráží tanky a ječí:
  - Pro krále, který není moudřejší a chladnější!
  Holky jsou naprosto úžasné! A hlavně jen v jedněch bikinách! A neporazitelný!
  Žádná dívka nemůže vyhrát a zastavit!
  Anastasia, střílející, ječí z plných plic:
  - Jsem dívka, která láme ocel!
  Margarita pokračuje ve střelbě a dodává:
  - A jakýkoli kov!
  Dívky létají k sobě a střílí... Sice mráz a zima, ale to je nezastaví. V Kanadě jsou boje v plném proudu.
  Anastasia znovu vystřelí a zařve:
  - Jsem jako kluk!
  Marguerite aktivně potvrzuje a mlátí zuřivostí pantera:
  - Jsem ten, kdo je zábavnější a chladnější než všichni!
  Zdá se, že dívky opravdu počítají velké a nepopsatelné štěstí!
  Získávání polonahých účtů! A smutek nevím, není pochyb! Mají spoustu různých názorů!
  Ale zkrátka šťastné krásky. Vzali a leteckým úderem zasypali generála se čtyřmi hvězdami. Velkolepé krásky. Jak šukají, tak šukají!
  A opět se po Kanadě pohybují ruské a německé tanky.
  Zde je posádka Gerdy na německé T-4. Upřímně řečeno, auto je na pozadí sovětských automobilů poměrně slabé. Ale na druhou stranu to dívky nemají jednoduché - bojují naboso a v bikinách v mrazu. A to o něčem vypovídá!
  Takoví válečníci, upřímně řečeno, jsou cool! Nepoznejte pochybnosti a slabost! V jejich očích hoří safíry a diamanty! Takové krásky nevydají nepříteli ani centimetr půdy! Jsou svatí a zlí zároveň.
  Pohybují se s obrovskou energií.
  A tak-tak rozdrtit Američany.
  Gerda vystřelila holými prsty a zaštěbetala:
  - Jsem divoká holka! A už vůbec ne panna!
  A potom, jak se smát.
  Charlotte také vypálila z děla. Nechte ne příliš silné, ale rychle pálící:
  - Jsem jako rozžhavená a kousavá včela!
  Poté si kráska vezme a ukáže svůj dlouhý jazyk!
  A pak Christina plácne a prská:
  - A moje vokály! Úder tesákem!
  A také zuby vlka obnaží a řvou:
  - Bude nové vítězství!
  Válečníci jsou opravdu tvrdí a agresivní. A mají tolik svalové síly a násilné zuřivosti.
  A Magda dá nepříteli také facku. Rozbije Shermana na dálku, velmi přesně zasáhne konec ke konci a zařve:
  - Jsem tak cool Němec!
  Čtyřka i přes to, že auto není nejlepší, bojuje úspěšně.
  A proč? Protože na sobě nemají skoro žádné oblečení! A bojovníci velmi krásně ničí nepřítele.
  Gerda hrdě poznamenává:
  - Jsme hodni Fuhrera!
  Poté kráska znovu vystřelí a odhalí svou roztomilou tvář.
  Zdejší bojovníci jsou árijského ducha. A nebojí se zimy. I když zima v západní Kanadě je stále velmi chladná.
  Ale nic - jen bosý a téměř nahý. Pak bude štěstí a vítězství!
  Jsou to bojovníci plní hrdého ducha.
  A nyní se Árijci ve vytrvalosti nevyrovnají. Kromě ruských dívek.
  Ale Natasha na "Nikolay" -3, také v bikinách a bosa, střílela, kroutila se a chodila. Její tank je však lepší než německý T-4. Boje jsou zde tvrdé a velmi agresivní.
  Yankeeové se snaží utrhnout. Ale tady Natasha vyrazila "Čarodějnici" a zasyčela se zašklebením perlových zubů:
  - Jsem taková holka, že nikdo nevstane!
  A Maria přesně střílela na americké tanky. Prorazí je a zasyčí se skřípěním zubů:
  - Žádná síla nás nevezme!
  A nyní bude střílet i Aurora. Sherman byl zničen. Ano, holka, co potřebuješ.
  A pak Světlana přispěje... Jak to bude bolet Američany.
  Probíhají i bitvy na moři. Ruská flotila zabírá Filipíny.
  A zde také tým: bosé námořníky. Také téměř nahé krásky, v bikinách. Pravda, na Filipínách je v zimě také nádherné počasí - teplo, protože je skoro na rovníku.
  A dívky rády bojují a střílí. A obnošené mihotavé holé kulaté podpatky. Tyto dívky jsou prostě rozkošné. Nejvíce, že ani jedno není - super!
  Mimochodem, vězni milují být znásilňováni! Svážou se a pak na nich jezdí. Ano, dokonce tak, že vězni ztratí vědomí! A zařídí totální vyhlazení pro sebe - nebo spíše ne pro sebe, ale pro své nepřátele.
  Takové cool posádky polonahých dívek. A není co zastavit a rozdrtit je!
  Válečníci nastupují na americký křižník. Naskakují téměř nazí, bosí, se svaly, které se válejí pod opálenou kůží. A zuřivě kácet Američany. A nedávat sebemenší šanci na přežití.
  A zde můžete vidět krásnou Stellu a jejího partnera Mashu. Obě dívky jsou vysoké, svalnaté blondýny, jako by každého stříhali. Co není rána, pak sekání a trhání těl!
  Dívky se procházejí po americké lodi. Mávání doprava - ulice, mávání doleva - pruh!
  A dívky nezastaví nikah! Nenechte svým soupeřům šanci! A když zařvou, a začnou třást svaly!
  A znovu nad sebou mávají meči a vyjí:
  - Jsme dívky, co je pro krále, vlast a Michaila Romanova!
  A krájí se jako samurajské zelí. Tady to Stella vzala a bosou nohou pohnula amerického důstojníka ve slabinách. Vyletí výš a skočí přes palubu.
  Blonďatý terminátor vydá jako:
  - Za mé rány platí poplatky!
  A znovu odhalí své zuby a bude jiskřit perlovými zuby! Tady je ta dívka! Nejvíce šťávy a chuti!
  A dívky spěchají k sobě. A projít jako tornádo. Nedej nepříteli šanci. Mají obrovskou moc. Zatemni ty čerty a tisíce tisíc andělů.
  A tady Máša, jako by sekl, a dvěma šavlemi najednou odstřelí tři hlavy! Tohle je holka - holka všem holkám!
  Obě krásky sekají, jako by zatloukaly hřebíky meči. A v jejich činech není žádná slabost nebo pochyby. Postupují vpřed, aniž by ustupovali nebo se vzdali. Spravedlnost vyžaduje sjednocení lidstva. Jedna říše, jedna koruna, jeden cíl a expanze do vesmíru.
  Právě v tuto dobu probíhá vypuštění první umělé družice Země na oběžnou dráhu. Tady to letí po celém světě.
  A ruské dívky v bikinách bojují samy za sebe. A neustupujte nepříteli. A Američané říznutí kráskami padají. Přesto dívky nejvyšší třídy a dovedností.
  Jednou se jim podařilo rozpoutat válku v Japonsku. Bojovali také na špici. Sám císař byl zajat. Ukázali svůj obrovský talent. Mají takové vzrušení a tolik svalové síly. Samozřejmě, že takové dívky jsou zázrakem zázraků!
  V paláci porazili samuraje. A také byli téměř nazí a bosí. Dívky, které dokázaly věci, které překvapily jejich nepřátele.
  A nasekali jakékoli maso a předvedli své umění. Válečníci, kteří neznají pochybnosti, postupují vpřed.
  Tady je americký admirál, který mu usekl hlavu šavlí. A jak se budou krásky smát a odhalovat tesáky.
  A opět v ofenzivě a řezali se. Takoví válečníci jsou opravdová monstra. A car Michael je na trůnu. Syn Alexandra III., ale ne ten. Úspěšnější , odhodlanější, pevnější a také talentovaný vládce.
  Ale samozřejmě záleží na štěstí plus ještě větší zkostnatělost - Michail vedl nekompromisní boj proti korupci, což mělo pozitivní vliv na armádu. Nejúčinnějším know-how je ale využití dívek v bikinách pro vojenské účely. A dívky jsou velmi krásné, když jsou téměř nahé a bosé.
  Zde jsou bitvy s různým úspěchem. A krásné bojovnice střílí velmi přesně, lépe než muži. A co je nejdůležitější, když jsou dívky téměř nahé, jsou prakticky nezranitelné. Nezabírají je kulky a granáty. Velmi silná armáda válečníků. To je cool. Takový nápad cara Michaela - používat dívky téměř nahé a bosé, a to přineslo vítězství.
  A dívky v bitvách také házely granáty a dýky holými prsty na nohou. A ukázali svůj divoký vztek.
  Dívky jsou velmi temperamentní. A velmi krásná, hravá a urostlá. Nikdo je nemohl zadržet.
  Válečníci jsou velmi chrti... Bosé dívčí nohy jsou velmi účinnou zbraní. Ale co mohou dělat? Spousta věcí. Samotné holé podrážky přijímaly energii ze země a bojovníci té krásy byli hraví.
  Musím říct, že dívky jsou nejkrásnější na světě, což je úžasné a se zuřivostí kobry!
  Americký křižník zajat. Zajatí muži padli na tváře. Poté byly nohy válečníků vraženy do tváří. A nucen se líbat. A děvčata vrčela a jejich holé podrážky, když si olizovaly jazyk, byly příjemné a lechtivé.
  Krásky si ale užívaly, že jejich bosé nohy byly zasypány polibky a jejich paty byly zlíbány.
  Pak se dívky smějí. A skřípání zubů!
  Ale už se to zlepšilo, děvčata se opalovala trochu nahá a nakoupila. Takoví krásní bojovníci. A jak vzít takovou nohu a pusu. A olizovat každý prst.
  Holky jsou skvělé.
  Zde opět tank "Alexander" -4 v bitvě. Hezký pro sebe a už jde únor. Vojska jdou dál. Stále blíž a blíž k území USA. Holky jsou tak cool.
  Zde Natasha střílí přesně. A trefuje se velmi přesně.
  Dívka střílí velmi přesně a křičí:
  Rozdrtíme nepřítele!
  Maria střílí další. Vzal a porazil nepřítele:
  - Jsem super!
  Maria je velmi krásná dívka a velmi aktivní.
  A její bosé nohy jsou ve své erotice velmi krásné a elegantní:
  Zničíme nepřítele!
  A Aurora je taková dívka a má nahé břicho a prsa a má nafouklé takové šarlatové bradavky:
  - Prolomím nepřátele a udělám to super!
  A jak si třepe zrzavé vlasy!
  A znovu bude bušit holýma, dlátovýma nohama. Takoví bojovníci jsou velmi cool!
  A pak Světlana vezme a porazí nepřítele:
  - Miluji krále a věším smyčku na krk nepřátel!
  Tady se dívky smějí. Jak se z nich stali chrti a cool.
  Američané utíkají před dívkami. Nebo se vzdát. Nebo zemřou. Válečnice jsou tak krásné a velmi bosé a dívky jsou tak úžasné. A v jedněch bikinách je boj příjemný a účinný. Válečníci jsou tak úžasní.
  Natasha znovu vystřelí na Američany a zasyčí:
  Ty jsi můj bratr a já jsem tvůj bratr! Přesněji moje sestra!
  A znovu, dokud pohne jazykem. Řekněme agresivní válečník a kráska!
  A tady Anyuta třese svými nahými ňadry. A křičet a usmívat se. A granát pošle Američanům. A on vezme a šuká.
  - Kráska to zkazila! A píská:
  - Jsem tak super holka!
  Krásná dívka a miluje sex. A je to pěkné!
  A dívka to vzala a zmlátila - zavrčela:
  - Porazíme a rozdrtíme nepřítele!
  A tady Aurora mlátí a mlátí:
  - Jsem král a tvrdá dívka!
  Žena bojovnice může být docela greyhound.
  Dívky se smějí samy sobě.
  Ale Světlana to vzala a je to moc super. A dávalo takové poplatky za zničení nepřítele a líbalo ďábly:
  - To je taková totalitní akrobacie!
  Tank je velmi obratný a smrtící. Porazí slabého a vysokého Shermana. Zde jsou bitvy ve prospěch carského Ruska.
  Natasha znovu vystřelí. A vrkání:
  - Pro tvůj idol!
  Maria začala střílet. Dívka je velmi krásná a má zlaté vlasy. Podle vzhledu.
  Dívka kopla, holými prsty zamířila a pištěla:
  - Tohle je vražda pro krále!
  A tady je Aurora kurva Američan. A ta holka je, řekněme, opravdu extrémně agresivní a ukřičená:
  - Za skutečný nástup!
  A dívka se ukázala opravdu silná.
  A Světlana je agresivní a bojovná. Bouchla holou nohou a roztrhala nepřítele na kusy.
  A cvrlikala a vycenila zuby:
  - Jsem dáma, která létá s orlem!
  Dívky tedy začaly drápat divokou silou. A nezastavujte takovou agresi krásek. Neustupovat a neohýbat se.
  Natasha znovu vystřelila a zasyčela:
  Až do úplného zničení!
  A Marii se bez hřebíků mnohem více dařilo ničit své nepřátele a začala své protivníky lámat.
  A pak to vzala Aurora a jak praští do nepřítele z děla. A velmi úspěšně, s kolosální sebejistotou. A rozdrtit, rozdrtit nepřítele. A roztavené trosky létají ze Shermanu všemi směry.
  A Světlana bude také točit a jak bude zpívat:
  - Jsem dívka velkých snů a velké krásy!
  Válečníci ve skutečnosti prokazují úžasnou vůli zvítězit.
  Není divu, že se říše stala chladnou a velkou. Mohl by překonat úspěchy Čingischána.
  Válečníci se pohybují k sobě... A střílejí, střílejí a rozbíjejí nepřátelské pozice, jako by je roztrhali nožem. Nebo spíše velmi ostrá a tvrzená dýka. A teď už jsou ruská vojska opravdu neporazitelná. A království velké říše.
  Když se na to podíváte, pak v historii Ruska bylo mnoho válek a těžkých období. Ale Nicholas II měl z větší části prostě smůlu! Ukázalo se, že selhal. Ale taktika je velmi důležitá. Co ukázal velký ruský šachista Alekhin. Když začal hrát místo soupeře, otočil desku a vyhrál. Genius je génius.
  Se všemi problémy carského Ruska hodně vyřešil samotný faktor nahých dívek.
  Bitev se účastní i vrtulníky. Bojová vozidla a také posádky s dívkami v bikinách a naboso. Jaká je kvalita armády dívek? Nejvýraznější. Nic nemůže zastavit a porazit takovou armádu.
  Takže v této armádě jsou bosé a téměř nahé dívky. Posádka vrtulníku kapitána Varvary. Není to zázrak! Moře se bouří! A jak budou udeřit letecké zbraně. A pak jsou tu rakety. Tyto dívky jsou skutečné hurikány typu tornáda.
  Nejsou v ničem horší než nepřítel. Ruská armáda je připravena na bitvy a velké úspěchy.
  Varvara je krásná dívka s blond vlasy a je téměř nahá. Jak řvát z plných plic:
  - Nepřátelé neprojdou! A neutečou!
  A on to vezme, uvolní smrtící výboj ze všech trysek svého nejlepšího auta. A smete nepřítele. A on to vezme, poseká to destruktivním obloukem.
  Ale skromná Olga vzala a vypálila raketu na pozice Američanů a zasyčí:
  - Bojoval jsem, ne v lýkových botách, ale naboso!
  A mrkl svýma safírovýma očima. Ano, to jsou dívky - taková neuvěřitelně nádherná akrobacie. S ním můžete vylézt na horu pitné vody a sundat nahého draka.
  A nohy jsou tak elegantní a jedinečné! A pas je tenký a tělo je velmi svalnaté.
  Barbara bude bušit a výt:
  - Mohu udělat díru do zeměkoule pro krále!
  A odkryje tvář svou a mrkne očima.
  Válečníci jsou špičkoví. Tady je Taťána také dívka v bikinách, jak si je vezme a zakřičí:
  - Kéž je král nad celou zemí!
  A bude se třpytit svými perleťovými zuby. A z vrtulníku smrtící jako hřebík. A bude to smrtící. A pořádně smažit kov. A způsobí zničení bunkru.
  Tady jsou dívky - všechny dívky dívky! A pak, když jsou vězni přivedeni, ty dívky pak líbají a olizují jejich bosé nohy. Toto je obecně nejsofistikovanější způsob, jak ponížit a povzbudit.
  
  NEPOKRAČOVATELNÝ ROMMEL
  V něm Rommelova armáda v listopadu, prosinci 1941 dokázala v Africe zvítězit. Stalo se tak i proto, že partner geniálního Rommela neudělal ty hrubé chyby, které se staly ve skutečné historii.
  V důsledku toho Němci porazili postupující Brity a drželi jejich území. To zpočátku neovlivnilo průběh bojů, takže na východní frontě byli Němci poraženi u Moskvy.
  Později se však Führerovy plány změnily. Rommel v tomto okamžiku byl schopen dobýt Tolbuk a přestěhoval se do Egypta. Hitler se rozhodl přejít na dočasnou obranu na východní frontě a prozatím soustředit své úsilí do Afriky a na Blízký východ.
  Protože však ofenzíva v Africe vyžadovala méně sil, provedli nacisté několik operací na východě. Poražená sovětská vojska v Kerči. Obklopen nedaleko Charkova. Vytáhli třísku směrem na Smolensk. Porážkou skončila i ofenziva druhé šokové armády generála Vlasova u Leningradu.
  Padl po obležení a útoku na Sevastopol. A Fritz posílil. Boje se rozvinuly na římse Rževského. Zde se nacistům podařilo odolat.
  Ale v Egyptě získal Rommel, když dostal posily, drtivé vítězství. Rozvíjející se úspěchy, Němci prošli Palestinou, dobyli Irák a Kuvajt. A pak celý Blízký východ - získal přístup k ropě.
  Poté se nacisté obrátili na Súdán a pokusili se dobýt celou Afriku.
  Současně následoval útok na Gibraltar a pronikání německých jednotek do Maroka a dále do afrických oblastí.
  Ale úspěch Němců přispěl k energické práci v týlu. Kde je taky Hitler, což dokázal obratněji než ve skutečné historii.
  Terminátor Hitlera vzbudil s dívkami koupel, posnídal salát, květákovou kaši a nějakou další zeleninu, přidal nízkotučný vrstvený kozí sýr a kaviár. Poté zavolal Speera a oficiálně předal novému císařskému ministrovi dokument s podepsaným zákonem o mimořádných pravomocích. Adolf posedlý byl velmi žíravý:
  - Uvolňování zbraní ve Třetí říši je extrémně nízké! Zaostáváme nejen za válčící Británií, ale i za totalitním SSSR. A potřebujeme vzdušnou nadvládu a zvýšením výroby starých zbraní musíme přejít na nové. Zvláště nadějné proudové bombardéry. Jejich obrovská rychlost a vysoký horní strop totiž umožňují téměř beztrestně ničit britská města!
  Speer vyzařoval optimismus:
  - V Německu a Polsku s přebytkem uhlí, ve Francii železné rudy a máme dostatek zařízení na výrobu mnoha aut. Vždyť vyrábíme více hliníku a duralu než všechny země světa dohromady!
  Démonský Adolf přikývl.
  - Prozatím! Británie a USA také zvyšují produkci a my musíme chránit každý gram kovu. Nechte kov sbírat i školáci a další děti od pěti let. Kromě toho, proč vyrábět křídla a trup celé z duralu. Můžete použít jak dřevo, tak plátno. Například na výrobu monoblokových křídel. a co? Potřebujeme nový proudový stíhač vážící ne více než dvě tuny, snadno létatelný, snadno vyrobitelný a levný! Počet montážních dílů by měl být zredukován na minimum, stejně jako najít způsoby, jak minimalizovat hmotnost letadla a zlepšit jeho aerodynamické vlastnosti. Teď mimochodem přijdou konstruktéři letadel, my je to zaučíme.
  Speer se usmál.
  - Samozřejmě můj Führer. Pokud jsem pochopil, chystáte se vrátit všechny vysoce kvalifikované pracovníky z armády?
  Posedlý Adolf potvrdil:
  - Pouze s vysokou kvalifikací přijmeme jednoduché dříče z řad cizinců. Takže bude lepší mít méně povalečů, a tedy partyzánů. Samozřejmě snížíme počty pozemních sil, pokud nebude válka se SSSR, tak nepotřebujeme tolik pěchoty, ale ... Nikoli radikálně, takže v příštích měsících plánuji porazit Gibraltar a Maltu , obsadit celý sever Afriky a dále na Blízký východ. Stále potřebujeme pozemní jednotky. Kromě toho je nutné vybudovat další loděnice jak v samotném Německu, tak ve Francii, Belgii, Holandsku a Norsku. Potřebujeme letadlové lodě, bitevní lodě a transportéry. A Středozemní moře se jakoby promění ve vnitroněmecké jezero. Rozumíš?
  Speer se uklonil.
  - Ano, můj Führer! Už jsem dal pokyn k vytvoření konstrukčního programu...
  Chytrý Adolf dodal:
  - Pracovní doba může být prodloužena až na 16 hodin, pokud to vyžadují naše havarijní plány. Produkce letadel by se měla za pouhých devět měsíců zvýšit až na sto letadel denně... Více než trojnásobek oproti současnosti a v žádném případě není pravda, že to bude stačit!
  Speer spěchal povzbudit Führera:
  - Naši piloti jsou nad britskou třídou, takže ne o všem rozhoduje počet. A najdeme nové způsoby, jak proměnit radlice v meče. Pokud jsem pochopil, co je pro nás prioritou letectví?
  Vůdce pevněji zaťal pěst:
  - Prioritou je pro nás proudová letadla, bombardovací letadla a poté stíhací letadla, plus uvolnění nového vybavení a vývoj zázračných zbraní! Ovšem nejen v oblasti letectví, ale také v tancích, dělostřelectvu, primárně raketovém dělostřelectvu... O tom si povíme podrobněji.
  Bylo slyšet volání a do místnosti vstoupili přední letečtí konstruktéři Třetí říše.
  Messerschmitt, relativně mladý s vysokým čelem, Heinkel již postarší, ale velmi obratný, sportovně stavěný Tank, Lippisch a pár méně známých.
  Adolf je ukázal na židle a přikázal jim, aby rozložili kresby na stůl:
  - Vaším úkolem je vytvořit novou, velmi silnou a moderní zbraň. V Německu je více aerodynamických tunelů než v jakékoli jiné zemi na světě a technologie mnoha letadel je velmi zaostalá. Ale pouze v Yu-88 můžete výrazně zvýšit rychlost tím, že dodáte vozu efektivnější tvary. Zejména kokpit by měl dostat kapkovitý, vypouklý tvar, který zlepší viditelnost, pilot bude prostornější a přidá rychlost zlepšením aerodynamiky o dobrých pět kilometrů. Navíc je třeba dát aerodynamický tvar palebným bodům, jak pro bombardér, tak pro stíhačky, stojany na pumy, vzduchové brzdy ve vypnuté poloze.
  Napiš, co ti řeknu!
  Návrháři jednohlasně přikývli:
  - Tak přesně ten velký Fuhrer!
  Adolf pokračoval:
  - XE-129 - měla být přepracována tak, aby samotná zbraňová schránka dostala aerodynamický tvar a bylo instalováno pohyblivé letecké dělo pro ochranu před útoky ze zadní a spodní polokoule. Tento útočný letoun by měl být navíc vybaven systémem posilování motoru. Spolu s restrukturalizací je nutné zvýšit výrobu takových útočných letounů. Jejich ničivé letecké útoky paralyzují aktivitu Britů. Kromě toho by měl být střemhlavý bombardér Yu-87 používán v Británii. Nasadíme zastaralá auta do úderníku...
  Adolf se odmlčel. Návrháři mlčeli. Fuhrer poznamenal:
  Mám velké pochybnosti o F -190. Vůz se ukázal jako těžký a nedostatečně ovladatelný, navíc nemá systém plnění nádrží inertními plyny, které nahrazují vyhořelé palivo. Kvůli čemu může být toto auto dokonce vyřazeno jednou zápalnou kulkou. Co na to řekne Tank?
  Slavný konstruktér SS se natáhl do pozornosti a poznamenal:
  - To je náš defekt, velký Fuhrer. Přestože je třeba rozmístění tanků uznat jako vcelku úspěšné, jsou méně zranitelné nepřátelskou palbou a zároveň chrání pilota. Pokud jde o manévrovatelnost, pak ... Jedno brnění váží 120 kilogramů a není pro nás tak snadné ho odlehčit ...
  Posedlý Adolf navrhl:
  - Pokuste se zvýšit aerodynamické vlastnosti Focken-Wulfu. V první řadě snížením hmotnosti a je nutné ohnout konce křídel pro zvýšení ovladatelnosti a manévrovatelnosti stroje. Navíc nainstaluje ochranu pro zadní polokouli... Co se týče umístění motoru před pilotní kabinou, to chrání pilota, ale vyžaduje vybavit stroj katapultovacím zařízením. Mimochodem, samotný tvar motoru může být efektivnější, což by naši průmyslníci určitě měli vzít v úvahu. Mimochodem, co práce na ME-309?
  Messerschmit byl poněkud otřesený:
  - Pracujeme na tomto skvělém Fuhrerovi. Konstrukční vlastnosti slibují zvýšení rychlosti vozu až na 740 kilometrů za hodinu, když je vyzbrojen sedmi palebnými stanovišti! Pro Brity to bude nejsilnější smrt...
  Adolf přerušil:
  - Dokončení by mělo být provedeno rychleji. A ty, Speere, urychlíš vývoj nového rychlopalného leteckého děla ráže 30 milimetrů. Také jej bude možné velmi úspěšně použít jak pro střelbu na pozemní cíle, tak i proti nepřátelským letounům! Nový ME-309 by měl nahradit starý ME-109. Pokud jde o váš proudový stroj ME-262, bohužel má mnoho nedostatků: velkou hmotnost, nízkou provozní spolehlivost, nadměrnou nehodovost .... Sám načrtnu trysku, kterou potřebujeme.
  Adolf Hitler se pustil do kreslení vozu s využitím svých znalostí o moderních proudových stíhačkách. Ne však nejmodernější, ale zhruba padesátá, aby se přizpůsobila současné úrovni výroby a technologií. Zvláštní pozornost věnoval technologii změny rozmítání křídla. Vysvětlení všech výhod takového designu:
  - Během přistání a startu se rozmítání sníží a během letu se zvýší. Jen díky tomu bude stíhačka s moderním motorem ME-262 schopna zrychlit na 1100 kilometrů za hodinu. Ano, a hmotnost bude výrazně nižší.
  Messerschmit se podíval na diagram, svraštil své vysoké čelo ustupující linií vlasů a vymáčkl:
  - Skvělé! Ale můj führere, kde jsi získal tak hluboké znalosti aerodynamiky?
  Posedlý Adolf lstivě přimhouřil oči:
  - A co jen v aerodynamice? Nadaný člověk je většinou nadaný ve všem! A průměrnost a průměrnost v Africe! Co se děje s bombardérem Arado? Ukázat diagram?
  Führer-popadanets krátce pohlédl a negativně zavrtěl hlavou:
  - Ne, to nepůjde! Nápad s vozíkem není dobrý, letadlo se kvůli tomu neotočí a spadne. Potřebujeme konvenční zatahovací podvozek. Zvažte některé konstrukční změny pro lepší aerodynamiku. Bez přílišné fikce, ale s vynalézavostí.
  Adolf s pryč střechou pronesl ještě několik poznámek:
  - Letoun "Griffin" Xe-177 má extrémně nespolehlivou elektrárnu. Je třeba jej okamžitě vyměnit, nejnovější pístové motory, nejprve čtyři samostatně stojící. Poté k nejmodernějším motorům o výkonu 2950 koní. Pokud jde o schopnost udeřit z velké výšky a ve střemhlavém letu, pak ... Začněte vyvíjet Xe-277, tento stroj se také stane nemesis zbraní. Hlavní jsou ale proudové bombardéry. Toto je úkol nejvyšší priority. Zde by například Yu-287 měla být taková.
  Vůdce znovu udělal náčrt s křídly s obrácenými křivkami a vysvětlil konstruktérům určité nuance. Adolf byl vážně unesen a ukázal určitá schémata. Zejména bezocasý bombardér. A že schéma proudového stroje létajícího křídla je více než slibné. A přitom je stroj schopen bombardovat i území Spojených států. Přímo poukázal na to, že do práce by se měli zapojit designéři z celé Evropy a dokonce i Židé. Když si konečně uvědomil, že návrháři už toho naložili dost, milostivě je nechal jít a zůstal jen Lippisch. Fuhrer křičel:
  - A ty, Alexandre, tě žádám, abys zůstal! Budete mít za úkol vytvořit nové, extrémně účinné zbraně.
  Lippisch byl překvapen:
  - Budu vám vděčný, Führere!
  Hitler terminátor začal vysvětlovat:
  - Jistě, znáte teorii Wieselsbergera, který byl svého času asistentem profesora Prandtla v Göttingenu. Jako první vyvinul teorii vlivu obrazovky na podkladový povrch...
  Lippisch se usmál a přikývl:
  - Dobře víš o mém Führerovi! Ano, tuto teorii znám!
  Démonský Adolf pokračoval:
  - Je nutné vytvořit ekranoplán - jakýsi hybrid torpédového člunu a hydroplánu. Létá opravdu mnohem níže, nějakých 20-40 centimetrů od vody. V tomto případě se hmota vzduchu podpírající loď ekranoplan skládá jakoby ze dvou částí. Jedním je zamrzlý potok pod křídlem; druhý - spíše nevýznamný - vychází zpod křídla v oblasti odtokové hrany a je neustále doplňován vzduchem přicházejícím shora, ze špičky křídla.
  Lippisch snadno potvrdil:
  - Opravdu, můj Führere!
  Démonský Adolf pokračoval:
  - Hlavní hmota vzduchu však zůstává pod dosedací plochou a vytváří tam tlak, který se téměř rovná dynamickému tlaku. Hraje roli jakéhosi vzdušného kluziště, po kterém se loď ekranoplan "točí" jako hodinky! První, kdo to v praxi použil, byl finský inženýr Kaario, vyvinul jednoduché obdélníkové křídlo-sáně, které klouzaly po sněhu pomocí clony a dokonce na to dostal patent. Armáda bohužel takový objev včas neocenila. Říká se, že podobné experimenty prováděl i ruský profesor Levkov ... To znamená, že se může stát novou zázračnou zbraní schopnou doručit bomby, torpéda, přistát na pobřeží Británie, rychlostí letadla a zároveň pro radar neviditelný. Plus další drtivé rány na anglických lodích! Souhlasit?
  Lippisch se prohraboval rukou, ochotné servírky mu nalévaly šťávu... Když se designér trochu napil, poznamenal:
  - Ano, to je bohatý nápad, i když budou nějaké technické problémy. Například odolnost...
  Posedlý Adolf přátelsky přikývl:
  - Načrtnu vám přibližné schéma, je lepší to udělat a vy sami dolaďte drobné technické detaily. Karoserie by měla být dlouhá, vypadat jako trup dopravního letadla, měnit se v delfíní nos kokpitu, vyboulená čelní skla a proudové motory .... I když je to možné u prvních modelů pístových. A když je tento kolos odtažen do čisté vody, motory ohlušujícím řevem zařvou a úzké dravé tělo exploduje jako velryba, která vyvrhne oblak spršky. Všimněte si, že tento kolos se dokáže řítit jako stíhačka pár metrů od hladiny.
  Lippisch hvízdl s opravdovým obdivem:
  - Máte bohatou představivost, Führere!
  Dashing Adolf byl ještě více inspirován:
  - Samozřejmě by to byla zázračná zbraň. Ostatně ekranoplans se žádné bouřky nebojí. Nebojí se ledu - létají nad nimi. Neohrožují je bažinatá ústí řek a pobřežní kameny, na které mohou narazit běžné lodě, ale obecně mělčiny jako dětský jezírko. Jsou schopni vylodit jednotky všude: od afrického pobřeží Skeletons s jeho ďábelskými útesy po obě pobřeží Spojených států, arktické země Kanady a Aljašky. Takových strojů by bylo několik set a Británie by za dva měsíce padla.
  Lippisch nesměle poznamenal:
  - A co doly?
  Fuhrer se zasmál:
  - To jsou doly! Nehrozí ani pod hladinou vod, ani na mělčině! Stejně tak torpéda z ponorek. A on sám je ideální zbraní pro boj s nejvyspělejšími ponorkami a zasáhne je hlubinnými náložemi. Kromě toho mohou ekranoplány zasáhnout nepřátelské lodě raketami a minami. Ano, samozřejmě, představím konstrukci řízených pum. A samozřejmě výsadky... Ideální dodávkové vozidlo pro výsadky nejen s pěchotou, ale i s tanky! Pak se celý charakter války najednou změní! Rozuměl Lippisch, jaké záležitosti vám Führer svěřil?
  Návrhář se zeptal komerčněji:
  - A co ceny?
  Vážný Adolf potvrdil:
  - Samozřejmě ten nejštědřejší, železný kříž s diamanty, zeměmi, koloniemi, poddanými! Pokud dobyjeme celou Afriku, pak bude dostatek půdy pro všechny!
  Lippisch uvedl:
  - Pokud budou dány peníze a prostředky, ekranoplán bude připraven, ale ... mám také projekty na bezocasou stíhačku.
  Fuhrer-terminátor spěchal, aby uklidnil vynálezce:
  - Bezocasý proudový bombardér, už jsem ho načrtl, ostatní se o něj postarají. Jako mimochodem, a bojovník! Důležitější je WIG, protože jde o zásadně novou zbraň... Firma Gotha má navíc velmi talentované konstruktéry, kteří si s tím poradí. A zatímco pracujete na ekranoplánech. Obecně mám nyní spoustu naléhavých záležitostí, stále musím mluvit s generály tanků ... Rozkaz vám bude dán ...
  Lippisch zanechal Führera velmi nadšeného. Adolf si myslel, že by možná bylo lepší promluvit si nejprve s jadernými fyziky o vytvoření atomové a v budoucnu vodíkové bomby, ale rozhodl se nedělat příliš mnoho, nabíjet sebe i ostatní najednou.
  Bylo zde několik návrhářů, včetně těch nejslavnějších: Porsche a Aders. Obecně, pokud v letectví a ponorkové flotile měli Němci kvalitativní převahu nad Sověty (i když ne každý to uznává!), pak tanková flotila na panzvalu znatelně zaostávala. Zejména sovětská vozidla KV, T-28, T-34 předčila německá v pancéřování a výzbroji a T-34 předčila i jízdní výkony. Děla německých tanků však nejsou dostatečně silná pro britské Matildy a Cromwelly, a ještě více pro Churchilly a Challengery, které již konstruktéři vyvíjejí. Nemluvě o slabosti pancíře německých vzorů ...
  Fuhrer vyzval hosty, aby se posadili, a začal recitovat morálku:
  - Německo bohužel v současné době nemá spolehlivé protitankové dělo... Vybaveno 50milimetrovým dělem T-3, může hladit pouze pancíř Matilda nebo KV.... Ale "Matilda" vstoupila do služby s Británií ještě před začátkem druhé světové války. Sami jsme zajali Matildu, jejíž čelní pancíř nelze prorazit. No, sovětské KV neumí ani prorazit bok nebo trup. Maximum, co náš stroj dokáže, je rozbít housenku! To znamená, že jste nás vy konstruktéři dostali do takové pozice, že nepřátelské tanky jsou pro nás v rezervaci mnohem silnější a nové americké "Granty" a "Shermany", které jsou připraveny pro sériovou výrobu, jsou také lepší ve výzbroji. Nemluvě o ruských vozidlech s 76mm děly. A jak provedete úkol vytvořit nové tanky, zejména s 88 mm dělem.
  Porsche zmateně odpovědělo:
  - Samozřejmě, že takový vývoj vyvíjíme, skvělý Führere. 26. května nám Ordnance Department dalo objednávku na 45tunový tank ViK -4501. Mělo by to být přesně takové, s 88mm protiletadlovým dělem předělaným na tankovou věž. Již máme předběžné výkresy. Seznámit se s nimi můžete největší.
  Fuhrer se zeptal:
  - Jste Aders?
  Erwin přikývl.
  byl úspěšně testován vk -3001 . Nový těžký stroj s 75mm kanónem. Podobnou zbraň máme v protitankovém modelu, ale zatím nebyla uvedena do sériové výroby. Kromě toho byly provedeny práce na vytvoření T-6 s hmotností až 65 tun. A lehčí model 36 tun. Zkoušíme velkého Fuhrera.
  Adolf, který si představoval vševědoucího, začal rychle zkoumat kresby. Zde jsou první skici impozantního "Tigra" nejslavnějšího německého tanku druhé světové války. Toto auto se proslavilo během Kursk Bulge. V sovětských dobách byli Tigers zpravidla nadáváni, pak se postoj k tomuto vozu stal objektivnějším. Na svou dobu tento tank samozřejmě nebyl špatný. Při první větší potyčce s našimi KV - tři "Tygři" vyřadili deset sovětských vozidel a oni sami odjeli bez poškození. Hlavní výhodou tohoto stroje byl výkonný 88mm kanon, který dlouho neměl důstojného soupeře. Na Kursk Bulge však i přes kvalitativní převahu v technice byli nacisté stále poraženi... Statistiky bojového využití tohoto stroje, stejně jako poměr ztrát obecně, o něm hovoří jako o jednom z nejlepší stroje druhé světové války. Ale nedostatky jsou viditelné pouhým okem. Velká hmotnost 56 tun, při rezervaci pouhých 100 milimetrů (pouze 80 stran!), Velká výška, nedostatek úhlů racionálního sklonu pancíře a špatný jízdní výkon. Obecně platí, že tank IS-2, vážící o deset tun méně, byl lepší než tygr jak v pancéřování, tak ve výzbroji ... Ale tento tank se objevil až v únoru 1944. "Královský tygr" obecně vážil 68 tun, s čelním pancířem 180 milimetrů... Takový tank se samozřejmě nehodil pro válku v Africe, v poušti, pro přistání, je to prostě stroj jako ucho. hliněné nohy. Ne, samozřejmě, na svou dobu byl "Royal Tiger" velmi účinný, dokázal zničit několik nepřátelských tanků v bitvě a jednou vyřadil dvacet pět "Shermanů" během hodiny. Zdá se, že existovaly informace o třiadvaceti tancích T-34 zničených Tigerem během jedné bitvy. Ale v každém případě je tento tank prostě ztělesněním iracionálního využití síly a hmoty. A zde například sovětský tank T-54 ... Jakési ztělesnění úspěšného racionálního využití prakticky předchozích technologií druhé světové války.
  Führer důrazně prohlásil:
  - Ne, pane! Tento projekt nefunguje! Vyrobit auto o hmotnosti padesát šest tun jen se 100 milimetry pancíře... Kde je naše opěvovaná německá efektivita a racionalita.
  Aders nesměle poznamenal:
  - Francouzský S-2, vážící 70 tun, měl pancíř 45 milimetrů ...
  Führer Terminátor naštvaně přerušil:
  - Je to tank z první světové války. Ale ruský KV-2 měl 152mm houfnici s hmotností 52 tun. Ale tohle je 152 - milimetrů, ne 88.
  Proto vám dávám za úkol 88mm kanón ráže 71, pro tank o hmotnosti maximálně čtyřicet tun a čelním pancířem minimálně 180 milimetrů, boky a trup 150 milimetrů, motor o šest set, sedm set koní. A tento tank by měl být uveden do sériové výroby co nejdříve, za šest měsíců.
  Němečtí návrháři zbledli a ruce se jim třásly. Alexander se na ně posměšně podíval. Úkol byl skutečně nejtěžší; výzbroj a pancéřování jsou typické pro "Royal Tiger" z roku 1944, ale musíte splnit hmotnost o 28 tun méně! Adolf to však považoval za docela reálné a dokonce Porsche přátelsky poplácal po rameni:
  - Nebojte se, sám Vám nakreslím optimální schéma, ve kterém si vystačíte s tak relativně malou váhou. Nejsem tyran, ale racionalista. Jen se musí hodně přestavět. Zejména umístěte převodovku a motor k sobě.
  Aders smutně poznamenal:
  - To nám způsobí problémy. Zejména v takovém uspořádání budou následující nevýhody ....
  Tvrdý Adolf přerušil:
  - Samozřejmě se vyskytnou nějaké problémy, ale v zásadě jsou snadno odstranitelné. Zejména po technické stránce. Ale je možné umístit motor mnohem kompaktněji, posunout odpružení a ... Výška nádrže musí být snížena na dva metry a posádka by měla být umístěna vleže, pak bude vše mnohem racionálnější.
  Fuhrer začal dělat skicu, jakousi kresbu, ve stylu nejmasivnějšího sovětského tanku poválečné doby, T-54. Tento stroj byl tak úspěšný, že byl použit i při bojích v Afghánistánu s Talibanem, který se začal vyrábět již v roce 1947, irácká vojska na něm bojovala s americkou armádou během Pouštní bouře a operace Shock and Awe aneb Iraqi Freedom" . Celkem bylo vyrobeno více než 70 tisíc těchto tanků. A že se auto velmi povedlo. S hmotností 36 tun, čelním pancířem 200 milimetrů a kanónem ráže 100 milimetrů. Tento typ úspěšně bojoval s americkými "Patony" a "Pershingy" během korejské války. Takže pro tuto technologickou úroveň je model velmi vhodný a realistický pro realizaci. A vcelku jednoduchý na výrobu - levný... Co se týče německého 88milimetrového 71 el kanónu, ten byl pro všechny tanky druhé světové války docela průbojný (s výjimkou čelního pancíře IS-3, který vstoupil do služby v květnu 1945!). Co je IS-3? Tank je velkolepý z hlediska pancéřování i věže, která dostala tvar štiky. Je pravda, že jízdní výkon byl špatný a brzy byl odstraněn z výroby. Pak bylo několik dalších modelů, IS-4 a tak dále, dokud se neusadili na IS-10, přejmenovaném po smrti Stalina na T-10. A ukázalo se, že je to poslední sovětský těžký tank. Chruščov zakázal veškerý vývoj těžkých strojů a jeho nástupci to nezačali revidovat!
  Ale obecně, potřebují Němci tank těžší než čtyřicet tun, pokud lze na střední tank nainstalovat dělo, pronikající 193 milimetrů pancíře na vzdálenost 1000 metrů?
  Američané rychle opustili těžké tanky a hmotnost Pershingu nepřesáhla 42 tun a Shermanu obecně 32. Ale poté, co bylo zřejmé, že by mohla vypuknout válka se SSSR, objevilo se monstrum s ráží 120 milimetrů zbraň a úsťová rychlost téměř 1000 metrů za sekundu. Američané však z tohoto tanku brzy propadli rozčarování. Před příchodem IS-10 byl nejmasivnějším poválečným tankem IS-4 s čelním pancířem 250 milimetrů a palubním pancířem 170 ... Spolehlivý stroj, přestože vážil více než 60 tun . V každém případě je nutné svěřit vytvoření pro Německo těžkého tanku, ale ne více než 50 tun. Například IS-10 vážil právě 50 tun, měl čelní pancíř 290 milimetrů a dělo 125 milimetrů... Mimochodem, jaká ráže je nejúspěšnější? Během války měly nejoblíbenější modely Sherman a Churchill pancíř 100 a 152 mm (čelní). No a co si s tím "Royal Tigers" docela dobře poradili... Jenže "Panther" začal mírně zaostávat za ráží 75 - milimetry i při vysoké počáteční rychlosti střely přestaly stačit. Proto se "Panteři" objevili v 88mm dělech, i když až na konci války, a nebylo jich mnoho. Ale skutečnost, že Wehrmacht neměl v plánu převybavovat tanky a protitanková děla velké ráže, naznačuje, že tento stav vyhovoval všem. Byla sice pravda, že samohybná děla Yagdtigr měla 128milimetrový kanón a čelní pancíř 250milimetrů, ale vyrobilo se jich pouze 71 a v tak mizivém množství nemohly ovlivnit průběh války. Mimochodem, zajímavé je, že v době, kdy se Jagdtigery vzdaly, zůstalo ve službě dalších 43 kusů, což svědčí o extrémní přežití takového stroje.
  Mimochodem, Stalin nařídil, aby byl IS-2 okamžitě vyzbrojen 122milimetrovým kanónem, ačkoli jeho průbojnost byla pro německé tanky nadměrná (kromě Royal Tiger, ale takových tanků bylo vyrobeno pouze 458). Mnozí radili diktátorovi, aby se omezil na hlaveň 100 mm. Ve skutečnosti se samohybná děla T-100 ukázala jako nejlepší z hlediska celkových bojových vlastností. Vždyť čím větší ráže, tím menší zásoba nábojů, tím nižší rychlost palby, počáteční rychlost střely, dostřel a přesnost palby... A Němci měli nejmasivnější tank T-4, a samohybná děla na něm založená, vážila pouze 22-24 tun. Samohybná děla Panzer však byla velmi úspěšná: výzbroj a čelní pancéřování Panthera byly téměř stejné jako její, s tak nízkou hmotností a výškou. Pro uvedení do výroby bude nutné objednat více jednoduchých a levných Panzerů.
  A co ráže zbraně, co potom? U protitankových děl je ráže 128 milimetrů příliš velká, je lepší ji použít jako útočnou a zvolit střední 105 milimetrů.
  Adolf ukázal německým designérům schéma:
  - Toto je naše nová tajná zbraň! V příštích měsících by měla být nádrž otestována. Jeho bojové použití bude v roce 1943. Mezitím stále máte projekt na vytvoření těžkého tanku se 105 mm děly. Stejně tak lehká samohybná děla. Takže k práci pánové.
  Aders nesměle namítl:
  - Design, který jste navrhl, vypadá atraktivně, ale to je ten problém - tento tank není v duchu našich tradic ... A posádka bude nepohodlná ...
  Adolf místo odpovědi vypil džus a navrhl:
  "Možná poobědváme, soudruzi." Obecně lze tento tank vyrazit ve velkém množství a nemyslím si, že Američané a Britové budou mít před koncem války něco lepšího. Ano, a dnes bude možné jíst trochu masa ...
  Dívky rychle prostíraly stůl. Alexander, který si uvědomil, že Fuhrerův žaludek, odstavený od masa, může onemocnět, rozhodl se zůstat věrný sám sobě a snědl jen trochu jesetera, zatímco si vzpomněl na Sobakeviče jejich mrtvé duše. No, vypadá to, že dělá všechno správně. Staví ekonomiku na vojenský základ, vyhlašuje totální válku, přijímá zákony, které měly být přijaty již v roce 1939... Hitlerova pomalost s militarizací vedla k nedostatku zbraní, a to přesně z kvantitativního hlediska... A kromě toho slavný samopal MP-44 zbraň... Vynikající ve svých bojových vlastnostech, v některých ohledech dokonce lepší než první modely Kalašnikov. Je to jen trochu těžké ... Možná je opravdu možné vzít jako základ útočnou pušku AKM? Ach, bylo by hezké vytvořit zbraň, která kombinuje přesnost americké M-16 s rychlostí palby a spolehlivostí AKM. Obecně se pokrok vyvíjí nerovnoměrně. Například motory v tancích moc výkonu nepřidaly, ale počítač se stal obecně nepřístupným. Ale tady má znalosti budoucnosti, ale co může nabídnout z hlediska například náhražky ropy. Až dosud se ani v Americe nenaučili efektivně vyrábět benzín z uhlí! I přes rostoucí ceny ropy. No, co jiného může nabídnout. Dynamická ochrana, turbogenerátorové motory... A bude, ale o něco později, abych nespěchal s vykládáním trumfů. Po sedmdesát let šel pokrok daleko dopředu, ale dokud není stáří poraženo, nemoci také a člověk není Bůh! Navíc v některých ohledech dokonce dochází k regresi... Například k růstu religiozity zejména v Rusku a postsovětském prostoru a také islámských zemích. Ale velcí myslitelé renesance a moderní doby předpovídali, že náboženství postupně vymře!
  Ale jakkoli se to může zdát zvláštní, náboženský extremismus roste... A kněží se stále více zapojují do politiky státu. A v této situaci je politika úřadů nepochopitelná, vážně věří, že pravda je v pravoslaví nebo v islámu? Všichni ti vzdělaní a chytří lidé? Pokud ne, jaký má pak smysl opustit sekulární model státnosti? Kvůli efektivnímu hromadnému řízení? Ale je to právě pravoslaví, které prokázalo svou neúčinnost jako státní náboženství... Faktem je, že pravoslaví, formálně založené na křesťanství a především Novém zákoně, má jako základ pacifistické učení: nevzdorovat zlu a miluj svého nepřítele! Ale zároveň je skutečná politika impéria agresivní a vyžaduje násilí a dobývání. Z toho, co dává vzniknout rozporu mezi formou a podstatou. I když tomu mnoho lidí vědomě nerozumí, podvědomě to cítí!
  Z tohoto důvodu je pravoslavné učení neúčinné, postrádající logiku a snaží se být zároveň imperiální i křesťanské. A křesťanský znamená Žid a pacifista! Koneckonců, Bible byla téměř celá napsána Židy a možná dokonce celá, protože apoštol Pavel říká Židům velkou výhodu, protože jim bylo svěřeno slovo Boží! To znamená, že Rusové by neměli věřit Bibli! To znamená, že je potřeba jiná víra, ale již ne založená na židovských písmech... Co? Měli by jej vyvinout zkušení odborníci a psychologové pod vedením FSB! Pak bude mnoho rozporů úspěšně vyřešeno...
  Musím říci, že z dítěte, které čte evangelium, se nikdy nestane silný, odvážný, krutý válečník, který miluje Rusko! A která země je známá v Bibli? Izrael!
  Pravda, on sám je posedlý Adolf, tento hráč na místě Hitlera vůbec nehodlá zpřísňovat pronásledování Židů. Naopak užiteční Židé si budou užívat výhod a pracovat pro Třetí říši. Nebude žádný takový nesmysl střílet židovské vědce nebo lidi umění! Zatím je ale předčasné rušit antisemitské zákony. Za prvé, lidé to mohou špatně pochopit, a za druhé, toto je zdroj bohatství a velmi solidní zdroj! Ale samozřejmě je možné zmírnit antisemitskou politiku výměnou za podporu Židů.
  A co papež? Vztahy s Vatikánem nejsou zdaleka ideální, ale otevřená válka v této fázi přinese jen škody. Je tedy potřeba hledat podporu Vatikánu, ale zároveň trvat na svých vlastních zájmech... Ideálně posadit svou loutku na Petrův trůn a postupně reformovat náboženství...
  Porsche přerušil Adolfovy myšlenky:
  - Jsme velmi potěšeni vaší večeří Führere!
  Posedlý Adolf se milostivě usmál:
  - Zatímco se setkám s Himmlerem, a pak ať Heinseberg přijede. A vy se podívejte: termíny pro vás jsou velmi tvrdé!
  Führerova armáda se pohybovala přes Afriku. A proti SSSR držel obranu.
  V zimě zahájila Rudá armáda ofenzivu na Rževského výběžku, ale nacisté tam čekali a dokázali úder odrazit. Na jihu vzdorovali také Němci, kteří se drželi na směrech Orjol a Charkov. A pouze u Leningradu byla sovětská vojska schopna provést operaci "Iskra", ale boje trvaly téměř měsíc a vítězství bylo vykoupeno extrémně vysokou cenou.
  Fritz nějak přežil zimu dvaačtyřicet - čtyřicet tři.
  Ale na jaře už je jimi dobyta většina Afriky. A Führer zkoumá půdu míru s Británií.
  Churchill je k tomu poněkud chladný. I když Británie trpí porážkou za porážkou.
  S Japonskem to také není jednoznačné - bitvu u Midway prohrála Amerika, a zatímco samurajové po částech porážejí početnou yankeeskou flotilu. A Amerika nemůže těžit ze své početní převahy na moři a ve vzduchu.
  Hitler naopak chce zaútočit na SSSR, ale i po vyhlášení všeobecné, totální mobilizace na to má příliš málo sil. Protože Fritzové jsou rozptýleni po celé Africe.
  V létě je připravena k postupu i samotná Rudá armáda. Nacisté však po dobytí Afriky vytvořili koloniální jednotky. A získat více zdrojů.
  Používají se pro výrobu tanků "Lion", "Tiger", "Panther". Ukázalo se však, že data k monstru nebyla zcela úspěšná. Příliš drahé, příliš těžké. Pravda, na obranu "Pantera", dobrého stíhače tanků, s rychlopalným dělem.
  Ale nejnešťastnější byl "Lev", těžký, drahý, ale nepříliš účinný. Dělo je příliš silné, proti sovětským čtyřiatřicetičkám a lehkým tankům, a rychlost palby je mnohem nižší než u Panthera a Tigera. A brnění je však lepší než u "Tigra", a to i při racionálních sklonech. "Lev" se ukázal jako velký "Panther" vážící devadesát tun a motor o výkonu osm set koní. Poněkud rychleji než ve skutečné historii však Tiger-2 vstoupil do série o dvaadvacet tun lehčí. Blíží se co do ochrany k "Lvu", ale mobilnějšímu, lehkému. Dělo je však ráže 88 milimetrů - proti 105, ale na zničení všech sovětských tanků zcela stačí. A co je podstatné - rychlopalba - osm ran proti pěti.
  "Lev" je tedy dítětem německého, ponurý génius nezapustil kořeny.
  Němci přes léto dobyli celou Afriku, včetně Madagaskaru. Stalin čekal příliš dlouho.
  Možná sám očekával, že Němci zahájí ofenzívu. Zejména vidět, jak přijíždějí tanky "Lion", "Tiger", "Panther". Ale Fritzové stále řešili problémy na černém kontinentu.
  Stalin ten okamžik propásl. Ofenzíva sovětských vojsk začala ve směru na Orel a Charkov. Právě tam, kde byli Němci dobře připraveni. A nebylo možné dosáhnout taktického překvapení. Hned první bitvy ukázaly, že se "Panther" dobře ukazuje v obraně. Není to špatné a Ferdinands. Jsou také dobré.
  Ano, a "Tiger", nádrž je produktivní. A boduje dobře. Němci se aktivně brání. A držet rány nepřítele. Rudá armáda za tři měsíce velmi urputných bojů postoupila jen o patnáct kilometrů. A její ztráta byla citelná.
  Nad maskovanými dívkami přeletěly dvě desítky anglických letadel, pravděpodobně si ničeho nevšimly a už se začaly rozplývat za obzorem, když se najednou ozvaly nové podezřelé zvuky. Madeleine přikázala:
  Všichni si lehněte a nehýbejte se!
  Dívky ztuhly, na něco čekaly. A pak se zpoza duny objevily lehké transportéry a náklaďáky. Soudě podle designu, anglické a americké produkce. Pomalu se přesunuli k hlavnímu městu Tuniska. Madeleine to trochu zaskočilo. Věřila, že fronta je ještě daleko, což znamená, že Britové se ještě nestihnou objevit. Nebo spíše by se neměli objevovat. A pak je tu celý sloupec. I když možná méně než prapor... Kdo jsou, jakási bojová skupina, která obchází pouště v žádném případě souvislou frontu, se chce prohrabat týlem. Zdá se to být logické, i když s technologií je v poušti snadno odhalíte. V každém případě musíte vysílat do svého rádia, ale nestřílet. Navíc je jich jen sto a Angličanů je více než tři sta!
  Gerda zašeptala Charlotte:
  - Jsou Angličané! Tohle je poprvé, co je vidím zblízka!
  Zrzavý přítel, také docela nervózní, odpověděl:
  - Nic zvláštního! A je mezi nimi tolik černochů!
  Ve skutečnosti nejméně polovina Britů byli černoši. A kolona se pohybovala pomalu a černoši stále něco vyli ... Jsou stále blíž a blíž ...
  Pak to nervy jedné z dívek nevydržely a udeřila samopalem. Ve stejné vteřině zahájili ostatní válečníci palbu a Madeleine opožděně vyštěkla:
  - Pli!
  Několik desítek Angličanů bylo pokoseno najednou, jeden z náklaďáků začal hořet. Zbytek Britů zahájil palbu bez rozdílu. Madeleine využila okamžiku a zakřičela:
  - Házejte útočné granáty dohromady!
  Dívky z elitního praporu SS "Vlčice" házejí granáty daleko a přesně. A že jsou trénovaní od dětství a prošli i speciální technikou. To je, když trénujete s proudem, malé zpoždění s hodem a vy s výbojem. Gerda a Charlotte také hodily své dárky. A britské salto vzhůru nohama... Je to legrační. Střílí náhodně a černoši stále křičí nesrozumitelným jazykem. Tady jsou parchanti...
  A Gerda střílí a hází a přitom také zpívá:
  - V žácích SS je noční můra! Jeden skok, jeden zásah! Jsme vlci - naše metoda je jednoduchá! Neradi taháme kočku za ocas!
  Charlotte v odpověď také zavrčí. Kulky vypálené z ní se roztříští na úlomky lebky. A vypíchnou oči. Tady je jeden vyděšený černoch, jak bajonet své blonďaté partnerce do boku. V reakci na to bude plivat krev. Charlotte zpívá:
  - Andělé hvězdného ponurého pekla! Zdá se, že vše ve vesmíru bude zničeno! Je třeba letět do nebe s rychlým sokolem! Na ochranu před smrtí duše!
  Britové jednají neorganizovaně, většina z nich jsou koloniální vojáci: Negři a Indové, Arabové. Buď spadnou, zmrznou, nebo naopak prudce vyskočí a začnou se řítit jako šílení zajíci. Dívky však střílejí přesně a granáty sice střepiny nelétají daleko, ale hustě! Nyní zbývá jen málo nepřátel. Madeleine křičí anglicky, její hlas je tak ohlušující, že nepotřebujete ani hubičku:
  - Vzdejte se a my ušetříme vaše životy! V zajetí budete mít dobré jídlo, víno a sex!
  Zafungovalo to okamžitě a protože už to vzdávají ... Ruce nahoru a ...
  Bylo shromážděno padesát vězňů, z nichž polovina byla zraněna. Madeleine přikázala:
  - Zabijte raněné!
  Vlčice bez obřadu střílely kulky do chrámů těch, kteří se nemohli postavit na nohy, a zbytek byl naložen do aut a odvezen na nejbližší základnu.
  Po horkém písku pouště je pro Gerdiny holé nohy velmi příjemné cítit měkkou gumu. Dokonce blaženě sténá... Americké náklaďáky jsou velmi pohodlné a během cesty se netřesou. Po výhře jsou dívky veselé. Charlotte se zeptala Gerdy:
  - Kolik jsi jich zabil?
  Dívka zmateně pokrčila rameny.
  - Nevím? Nebyl jsem jediný, kdo střílel... Ale myslím, že hodně!
  Charlotte vypočítala:
  - Je nás sto, zabitých asi tři sta, to znamená tři na bratra, tedy na sestru! Působivý začátek války!
  Gerda odmítavě mávla rukou.
  - To je mi jedno! Hlavní je, že nezemřela ani jedna přítelkyně. I když je to samozřejmě statistika, tři sta nepřátel bylo zničeno a na naší straně byli lehce zraněni pouze dva vlčí válečníci. Dokonce se divím, jak jsme s takovými válečníky ještě úplně nedobyli Afriku.
  Charlotte okamžitě zkazila náladu:
  - Tak konec konců jsme prohráli s těmito nešťastnými válečníky v osmnáctém!
  Gerda vztekle zavrtěla blonďatou hlavou, jako by ji posypal novoroční sníh:
  - Je to kvůli zradě! Ale ve skutečnosti jsme byli blíže než kdy jindy k vítězství a bylo to zřejmé každému, kdo není slepý! Bohužel, byli jsme přerušeni!
  Charlotte souhlasila a prsty se zručně podrbala bosými chodidly za levým uchem.
  - Ano, zrada, sabotáž, průměrnost armády .... Ale stejně jsme Rusy zlomili a donutili je vzdát se v osmnáctém roce! Ach, bylo by hezké se projít po rozlohách Ruska, je tam pohoda, ale tady je horko!
  Gerda se vesele zachichotala.
  - Ale v Rusku jsou takové kruté mrazy ... Ale když jsem běhal bosý sněhem v horách, vím, co je to za mouku.
  Charlotte vycenila zuby.
  - Malá Gerda běhá bosa hořícím sněhem ... Je to symbolické jako v pohádce ... Příběhy čistého, ještě dětského a vůbec ne sobeckého ...
  Gerda horlivě mrkla na svého přítele:
  - To je něco, jako bychom museli mít Führera?
  Charlotte potvrdila:
  - Téměř! Jen jezdíme, ne běháme bosí po horkém pouštním písku. Ano, i po vítězství.
  Svázaný černoch zamumlal německy:
  - Hrozní andělé, jsem připraven vám sloužit! Ty jsi bohyně, já jsem tvůj otrok!
  Charlotte pohladila trochu drsnou nohou po hnědých kudrnatých vlasech černé zajatkyně.
  - Vy černoši jste od přírody otroci! To je samozřejmě na jednu stranu dobře, někdo musí tvrdě makat od svítání do soumraku, dělat podřadné práce... Ale otrok od přírody, ničemná povaha je zrádce a zbraně mu nelze věřit. My Němci jsme zase ten nejkulturnější a nejorganizovanější národ na Zemi. Velký národ válečníků a ne nadarmo němečtí žoldáci sloužili ve všech evropských armádách a dokonce i v Rusku a nejčastěji na velitelských pozicích!
  Gerda surově hodila:
  - Ano, budeš nám sloužit jako otrok. Máme speciální zvěřinec pro černochy. A zbývá vám...
  Charlotte navrhla:
  Ať nám líbá nohy. Koneckonců nám to bude příjemné a Niger se poníží.
  Gerda rázně zavrtěla hlavou.
  "Nevím, jak se máš, ale je nechutné, když se čistá kůže Árijců dotýká rtů páchnoucího Nigera." Tak...
  Charlotte nesouhlasila.
  - Spíš ne! Mně by se to naopak líbilo. No podívej...
  Ohnivě zrzavá kráska strčila svou malou nožičku do černocha. Nadšeně začal líbat dlouhé, hladké, vytesané prsty bohyně. A dívka se v odpověď jen jemně usmála, tlusté rty černocha lechtaly opálenou pokožku. Tady jazyk vězně kráčel po elastické, lehce zaprášené noze dívky. Přesto je příjemné, když ponížíte silného, téměř dvoumetrového muže.
  Gerda byla překvapená:
  - Je to zvláštní, ale co ty, není to hnusné?
  Charlotte se usmála.
  - Spíš ne! Proč bych měl být znechucen?
  Gerda raději mlčela: proč by se měla vměšovat do záležitostí svého přítele. Ve skutečnosti byli vychováni tak, že Němka má být nejen bojovnicí, ale také milující, jemnou manželkou a zdravou matkou. Ale ona sama ještě nemyslela na kluky, možná kvůli těžké fyzické námaze, nebo prostě ještě nenašla svého partnera. Zdá se však, že Charlotte je z toho unavená. Udeřila černocha kotníkem do nosu, až yushka tekla a navrhla Gerdě:
  - Můžeme zpívat?
  Gerda přikývla.
  - Samozřejmě, že budeme zpívat! Jinak to bude smutné!
  Dívky zpívaly a jejich přítelkyně se jednomyslně přidaly, takže píseň tekla jako vodopád:
  Jdeme s hezkým mrňouskem z houští,
  Držet nadpozemský smutek!
  A chlad, spalující chlad,
  Propíchnutý rozbitý motiv!
  
  Bosé nohy ve sněhu
  Přicházejí malé bílé holčičky!
  Řvoucí jako vlci, vánice jsou zlé,
  Trhání hejn ptáků pichug!
  
  Ale dívka nezná strach
  Je to bojovnice mocných sil!
  Košile sotva zakrývala maso,
  Určitě vyhrajeme!
  
  Náš válečník je nejzkušenější,
  Neohýbejte ho perlíkem!
  Zde se javory jemně pohybují,
  Sněhové vločky padají!
  
  Není naším zvykem se bát,
  Neopovažuj se třást se zimou!
  Nepřítel je tlustý s býčí šíjí,
  Je to lepkavé, odporné jako lepidlo!
  
  Taková je síla lidu
  Co udělal svatý obřad!
  Víra a příroda jsou pro nás,
  Výsledek bude vítězný!
  
  Kristus inspiruje vlast,
  Říká nám, abychom bojovali až do konce!
  Aby se z planety stal ráj
  Všechna srdce budou statečná!
  
  Lidé budou brzy šťastní
  Ať je život někdy těžký kříž!
  Brutální smrtící kulky
  Ale kdo padl, už vstal!
  
  Věda nám dává nesmrtelnost
  A mysl padlých se vrátí do řad!
  Ale pokud se bojíme, věřte
  Nepřítel okamžitě zkazí skóre!
  
  Modli se tedy k Bohu
  Není třeba makat, lenost pryč!
  Všemohoucí soudce je velmi přísný,
  Alespoň někdy to může pomoci!
  
  Vlast je mi milejší než cokoli jiného,
  Svatá, moudrá země!
  Drž našeho vůdce silnější než otěže,
  Blossom Fatherland se rodí!
  Děvčata z elitního praporu SS "Wolves" krásně zpívala a slova byla upřímná. Obecně panoval stereotyp, že esesák znamená kat! Ale není. Existovaly samozřejmě speciální trestné jednotky, nejčastěji jako součást bezpečnostních divizí, které prováděly speciální operace, ale většina divizí SS byla prostě elitní stráže Wehrmachtu. Obecně je třeba říci, že rudá, totalitní propaganda není nejspolehlivějším zdrojem informací o druhé světové válce. Ostatně je jasné, že komunističtí vůdci Agitpropu nemohli být nezaujatí a objektivně události pokrývat. Je tedy spolehlivě těžké posoudit, kde byla skutečná pravda, o zvěrstvech nacistů a kde je fikce. V každém případě jsou ti, kteří se vážně zabývají historickým bádáním, nuceni přiznat, že ne každý voják SS je kat a monstrum. Navíc před útokem na SSSR; nacisté se jako celek na okupovaných územích chovali tolerantně, západní zdroje neuvádějí žádná masová zvěrstva a masakry.
  A teď dívky pomohly zajatcům vystoupit z aut; přátelsky poplácali nesmělé muže po širokých ramenech. Poté byly dívky vyzvány, aby se osvěžily ...
  Večeře byla skromná, ale na druhou stranu se v poušti zastřelila zebra a každá dívka dostala ražniči vařený v arabštině. Obecně byli Arabové, alespoň navenek, přátelští a ti, kdo uměli německy, se snažili i vtipkovat, případně dívkám jemně hladit nohy.
  Gerda odstrčila lepkavého Araba a řekla:
  - Nejsem pro tebe!
  Charlotte následovala:
  - Pořiďte si harém!
  Gerda se usmála a navrhla:
  - Ale řekni Charlotte, co bys dělala, kdyby ses stala manželkou sultána?
  Rusovlasý přítel pochybovačně poznamenal:
  - To je vlastně kontroverzní štěstí... I když záleží na manželce toho kterého sultána. Pokud by velká Osmanská říše byla v době svého rozkvětu, pak ... Bylo by to dokonce velmi dobré ... zreformoval bych tureckou armádu, vylepšil zbraně ... A pravděpodobně bych nejprve obrátil oči k východu.
  Gerda souhlasila.
  - Že jo! Tady je ale ostuda Turecka, že ani v dobách největší slávy nedokázalo dobýt Írán. To bylo docela reálné, zvláště když perská armáda byla zaostalá. Zajímalo by mě, velký Fuhrer, jaké rozhodnutí učiní, dobýt Turecko, nebo ještě zahrnout do své koalice, hodit kost Osmanům, včetně některých nepříliš cenných zemí Íránu?
  Charlotte zmateně pokrčila rameny.
  - Nevím! Ve skutečnosti se v poslední době šuškalo, že zaútočíme na SSSR... Říká se, že ruské bohatství a tlusté země Ukrajiny jsou velmi potřebné!
  Gerda vzala prsty bosé nohy hrnek s čajem a obratně ho zvedla k bradě a nalila do sebe hnědou tekutinu. Zároveň se dívce podařilo promluvit:
  - Na Ukrajině jsou velmi bohaté, tlusté země. Pod moudrým německým vedením a s naší vysokou zemědělskou kulturou budou produkovat rekordní úrodu. A pak máme chleba, bude levnější než voda. A budou z toho těžit sami Ukrajinci, protože je sovětská vláda prostě okrádá a nutí hladovět!
  Charlotte přikývla.
  - Naučíme tyto Slovany naší skvělé německé kultuře! Pojďme je osvětlit!
  Zde rozhovor přerušily hrubé výkřiky, odpočinkový čas skončil.
  Ale po večeři byly dívky opět seřazeny a nuceny k nucenému pochodu pouští. Po jídle se běhalo těžko a děvčata i trochu sténala, dokud se však jejich těla nezahřála. A tak se vrhli jako jerboy.
  Toto je virtuální bitva ... A Afrika se stane německou ... A sovětsko-německá fronta ...
  V zimě přešla Rudá armáda znovu do útoku. Probíhají těžké boje.
  Christina, Magda, Margaret a Schella bojují v Pantherovi. Stroj, i když ne ideální, ale s rychlopalným, dálkovým dělem, středně obratným a dobrým čelním pancířem.
  Německé dívky jsou navzdory chladu bosé a v bikinách. A vedou manévrovací bitvu.
  Tady Christina vystřelí... Střela zasáhne věž T-34-76 a prorazí ji. Sovětské tankové zastávky vyřazeny.
  Dívky křičí z plných plic:
  - Naše vyřízení!
  Pak Magda střílí. Kráska se zlatými vlasy také mlátila.
  Ano, takže věž byla utržena ve čtyřiatřicítce.
  Tygří dívky se střídají ve střelbě. A velmi trefně. Zde zasáhli další sovětský tank.
  Další přišla na řadu Margaret. A zasáhl samohybná děla SU-76. Šikovně v prdeli. A zpívala:
  - Naše pekelné Německo je silné, chrání svět!
  A jak ukáže jazyk!
  Pak vystřelila z děla Shell. Zasáhl sovětský tank KV-1S. Dívka také odvedla dobrou práci.
  Ano, čtyři bojovnice v bikinách bojují a nebojí se zimy. Poté, co ženy začaly bojovat, šlo to pro Třetí říši mnohem lépe.
  Zde jsou na obloze piloti Albina a Alvina. Obě krásky v bikinách i naboso. Na Focke-Wulfech bojují sami za sebe. A tohle auto je velmi vážné.
  Albina, střílející ze vzduchových děl, říká:
  - Aktivní kroket! Nelitujte toho slova!
  A jak se oslnivě usmívá! A sestřelí hned dva sovětské letouny.
  Alvina také tři porazila vzduchovými děly a zaštěbetala:
  - Můj záznam bude smrtící a nudný!
  Pak dívka vycenila zuby a ukázala zuby! Je to kouzlo samo o sobě a plné fenomenálního kouzla.
  Albina odřízne další letadlo Jak-9 a zavrčí:
  - Proč potřebujeme sovětské piloty?
  Alvina sestřelí LAGG-5 a sebevědomě říká:
  - Abychom my Němci sbírali účty!
  Nádherný pár dívek. Jak se pustili do sbírání ocenění pro sebe. Proti takovým kráskám se opravdu nedá namítat. Sestřelují letadla a vyceňují zuby.
  A hlavní tajemství je v mrazu, dívky potřebují být bosé a v bikinách. Pak přijdou účty.
  A nikdy se neoblékej. A zatřeste svou nahou hrudí a bude vždy ve velké úctě!
  Albina odřízla další letadlo Rudé armády a zpívala:
  - Ve velkých výškách a hvězdné čistotě!
  A mrkla, vyskočila, škubla bosýma nohama a zařvala:
  - V mořské vlně a zběsilém ohni! A v zuřivém a zběsilém ohni!
  A dívka znovu sestřeluje letadlo energickým přístupem.
  A pak Alvina zaútočí na nepřítele. Udělá to otočkou, vycení zuby a zakňučí:
  - Budu supermistr světa!
  A auto sražené dívkou opět spadne. Ano, Rudá armáda je na tom dost špatně.
  A Albina řve divokou extází:
  - Teď jsem kat, ne pilot!
  Sestřelí další sovětské letadlo a zasyčí:
  - Skláním se nad zaměřovačem a střely se řítí k cíli, je tu další útěk!
  Válečník je extrémně agresivní.
  Zde jsou obě dívky útočící na pozemní cíle. Albina praští do čtyřiatřicítky a ječí:
  - To bude konec!
  Alvina narazí na SU-76 a zašeptá:
  - K úplnému zničení!
  A jak třese bosou nohou!
  V zimě se Rudé armádě nepodařilo dosáhnout výraznějších úspěchů. Jen v oblasti Rževa se podařilo trochu zaklínit, ale zavedením záloh Němci situaci obnovili. Fritz jsou opravdu silní.
  A v květnu 1944, po doplnění svých jednotek o nové tanky, včetně pokročilejších a lépe chráněných Panther-2, zahájili ofenzívu v oblasti Kursk a Rostov na Donu.
  Všechno by nebylo tak špatné, kdyby se ofenzivy neúčastnilo velké množství Arabů a černochů. A hlavně do války vstoupilo i Türkiye. Situace je tedy velmi znepokojivá.
  A Rudá armáda, která utrpěla těžké ztráty, ustoupila před přesilemi Wehrmachtu.
  Šest statečných dívek v čele s Alenkou ale zuřivě bojovalo s Fritzem. A síly byly zjevně nevyrovnané.
  Alenka bojovala za Kursk, který přepadli nacisté. Zoufalá kráska hodila holými prsty na nohou granát a zaštěbetala:
  - Sláva Rusovi a domorodé straně!
  Pak Natashka vystřelila granát holými prsty na nohou a zasyčela:
  - Chráníme dívku naboso!
  Poté, co Anyuta také s prsty nahých nohou poslala dar smrti a zafoukala:
  - Bude to nádherná rána!
  Rusovlasá Augustina vzala a poslala dar anihilace svou holou dolní končetinou a zapištěla:
  - Nasměrujte radar na oblohu!
  A pak zlatovlasá Maria holýma nohama dala smrt nacistům.
  A zpívala:
  - Na Madagaskaru, v poušti a na Sahaře! Všude jsem viděl bílé světlo!
  A teď Marusya s holými chodidly hodí celou partu a zazpívá:
  - Ve Finsku, Řecku a v Austrálii ve Švédsku vám řeknou, že nejsou krásnější dívky!
  Ano, těch šest dívek bojovalo velmi dobře. Ale Fritz stejně vzal Kursk...
  Ne, nevzdorovat takovým přesile. Fašisté se drží sebe a prutu.
  A co ovlivňuje přípravu monster.
  Adolf Hitler byl prostě blázen: cítil se jako skutečný despota, kterého všichni poslouchají a třesou se. Ano, pokud chcete stalinistické úspěchy, pak musíte být jako Stalin, bez slitování a náročných na ostatní i na sebe (přesně tak v této sekvenci uvažoval Iosif Vissarionovič!). Nyní je šustění decentní a auto se dá do pohybu. Obecně má Německo s přihlédnutím k satelitům obrovskou výhodu oproti SSSR v množství průmyslového vybavení, v kvalifikované pracovní síle a v počtu inženýrů na všech úrovních. To je fakt, ale výroba zbraní stále není na výši! Německo po celou válku zaostávalo za SSSR, navzdory všemu ničení v Rusku. a z čeho? Samozřejmě kvůli určitému nepořádku, který vládl v různých resortech a především ve vojenském průmyslu. Negativní roli navíc sehrál nedostatek surovin a také podcenění nepřátelského potenciálu. Zejména v roce 1940 byla výroba zbraní v Německu nižší než v roce 1939 (počítáme-li šachtu, s přihlédnutím k munici), a to i přesto, že válka již probíhala a Třetí říše ovládla velká území s obrovskými rezervami výrobní kapacity. No, co můžeme říci o organizačních schopnostech Hitlera? Ne příliš, pak se blýskl v oblasti vojenského průmyslu.
  Führer prohlásil v dlouhém projevu:
  - Ve věci dohledu nad letectvím jsou Sauerovi svěřeny nouzové pravomoci. Bude bedlivě sledovat množství vyrobeného zařízení a neméně důležité také kvalitu. Navíc mnozí z vašich přátel Goering, i když byli kdysi dobrými esy, nejsou schopni vést práci. Ne každý dobrý voják je také vynikající generál, a tak místo oběšeného Erica povede technickou sféru člověk z řad profesionálních podnikatelů, který je schopen reformovat a převybavit letectvo. Británie přeci jen nespí, zvyšuje jak kvantitu, tak kvalitu svých ozbrojených sil a především letectví. Musíme být před nepřítelem o dvě hlavy, o tucet kroků, jinak úplně ztratíme převahu nad nepřítelem. A proto jsou potřeba kvalitní kroky.
  Goering nesměle namítl:
  - Moji přátelé, osvědčení lidé, kteří prokázali svou bojovou efektivitu a profesionalitu.
  Démonský diktátor se rozzuřil:
  - Nebo jsem možná podle vás zapomněl, kdo prohrál bitvu o Británii? Nebo kdo nezvládl čtyřletý plán rozvoje národního hospodářství. Nebo se také chcete nechat bičovat, a to ještě na veřejnosti. Tak zavři pusu a mlč, dokud tě nepropíchnou!
  Goering se dokonce vyděšeně posadil. Bohužel, s Führerem si není radno zahrávat. Pak byl zvuk slyšet znovu, k obloze vzlétl další proudový letoun ME-262. Auto bylo masivní a mělo až dva motory. Křídla jsou lehce zametená, samotná stíhačka vypadá dost hrozivě. Jeho rychlostní charakteristiky pro rok 1941 jsou obecně slušné a dokonce rekordní podle světových standardů. Pravda, samotný stroj ještě není zcela spolehlivý a vyžaduje ladění. Fašistický diktátor však již dal vlastnosti nových, vyspělejších stíhaček... ME-262 váží více než šest tun, což je jakési přetížení. Stíhačka by měla být malá, levná a svižná. V tomto ohledu by ME-163 mohl být docela dobrý, ale jeho raketový motor je příliš nucený a funguje pouze šest minut (nebo spíše bude fungovat!), což znamená, že dolet je pouze v okruhu sta kilometrů . Jako bleskový bombardér nebo jako krycí stíhač pro útoky armády na Anglii to samozřejmě není dobré.
  ME-262 ale unese tunu bomb, tedy tolik jako sovětský frontový letoun Pe-2. To znamená, že vynikající řešení jak pro stíhací smečky, tak pro podporu jednotek. Proč však nevytvořit stíhačku ve stylu ME-163 Comet, ale bez raketového motoru, ale s proudovým motorem? Pokusili se Kometu vylepšit a zdálo se, že dotáhli dobu letu na 15 minut (to je dolet až 300 kilometrů), což je pro bitvu o Británii obecně přijatelné. Z Normandie se ještě dostanete do Londýna... I když není vše tak samozřejmé, je potřeba také bombardovat a vrátit se a patnáct minut nebylo v tak nuceném režimu. V budoucnu byly raketové a proudové stíhačky uznány jako slepá ulička v letectví. Ale design "Comety" je velmi zajímavý pro své malé rozměry a lehkost, což znamená levnost a manévrovatelnost.
  Navíc stále existují velmi nadějné stíhačky vážící obecně 800 kilogramů, takové kluzáky, které lze použít ve vzdušných bitvách. Je pravda, že kvůli krátkému doletu na nich lze létat pouze v obranných bitvách nebo je dopravit do Londýna na ... Transporty a poté je zavěsit zpět k pilotům. Tady je potřeba přemýšlet. Ve skutečné historii kluzáky neměly čas vést válku a z nějakého důvodu se sovětští generálové letectví neodvážili tento nápad v Koreji vyzkoušet. Obecně to není smutné, ale během korejské války byl americký pilot první, kdo otevřel účet vítězství. Yankees by se tedy neměly podceňovat.
  Po skončení letu vyskočila z kokpitu mladá světlovlasá dívka a rozběhla se plnou rychlostí k Führerovi.
  Posedlý nacista číslo jedna k ní natáhl ruku, aby ji políbil. Co je hezké, když vás dívky milují a Führera, jak se zdá, zcela upřímně zbožňují všichni Němci, lépe řečeno téměř všichni kromě několika vězňů koncentračních táborů. Pilot s nadšením řekl:
  - Je to prostě nádherné letadlo, má takovou rychlost a sílu. Roztrháme všechna mláďata jako vyhřívací polštářek od náhradníka!
  Führer schválil dívčin impuls:
  - Samozřejmě, že to rozbijeme, ale ... Ladění stroje by mělo být prováděno rychlejším tempem, a to platí zejména pro motory. Zde budou samozřejmě zapotřebí radikální opatření k jejich zlepšení, ale pokud pomůže vůdce-designér!
  Všichni sborově štěkali:
  - Sláva velkému Fuhrerovi! Kéž nám Prozřetelnost pomůže!
  Začala hrát hymna Třetí říše a kolona mladých bojovníků z Hitlerjugend šla dál. Ve speciální formaci šli pod buben kluci od čtrnácti do sedmnácti let. A pak došlo k tomu nejzajímavějšímu: pochodovaly dospívající dívky ze svazu žen Německa. Měli krátké sukně, nahé, bosé nohy krásek přitahovaly pohledy mužů. Dívky se snažily zvednout nohy výše, ale zároveň stáhly palec, opatrně daly patu. Zábavná podívaná na krásky s bezvadnými postavami ... Pravda, tváře byly různé a některé mladé fašistky byly poněkud hrubé, téměř mužské, a kromě toho je překroutily. Zvlášť, když spojili svá obočí.
  Esthete Adolf poznamenal:
  - Je nutné, aby chlapci a dívky masivněji dostávali fyzickou přípravu. A vím, že se při této příležitosti dělá hodně, zejména v Jungvolku, ale co je potřeba, je inkluzivita a přijetí sparťanských metod. Samozřejmě kromě nabádání ke krádežím... Z našich mladých mužů a žen by měli vyrůst slušní a zároveň bezohlední lidé.
  Nejvyšší velitel se odmlčel. Generálové mlčeli, pravděpodobně se báli namítnout, ale nechtěli potvrdit zjevné. Fuhrer pokračoval:
  - Válka není vtip, ale bezohlednost vůči nepřátelům se musí spojit se vzájemnou pomocí a smyslem pro bratrství vůči soudruhům. To musíme vštípit každému... Nový nadčlověk je nemilosrdný k ostatním, ale v ještě větší míře musí být nemilosrdný sám k sobě. Neboť méněcennost musí být nejprve vymýcena ve vaší duši, a pak povstane slabé, lidské tělo!
  Další pauza... Generálové a konstruktéři si najednou uvědomili a začali energicky tleskat. Führer vypadal spokojeně:
  - Už je to lepší, ale teď bych rád viděl napodobeninu vzdušného boje. Tak impozantní a vše zničující...
  Heinkel se nesměle zeptal:
  - S ostrou municí nebo granáty, můj führere?
  Nacistická jednička přikývla.
  - Samozřejmě s bojem. Navíc bych se rád zamyslel nad provozem vyhazovacího zařízení. Koneckonců, pracujete na tom... - Fuhrer zatřásl pěstmi. - Až bude konečně připraven a uveden do sériové výroby. Koneckonců, zkušený pilot je zkušený pilot, kterého je třeba chránit pro budoucí bitvy!
  Fuhrer-terminátor se přesto rozhodl ukázat konstruktérům modernější schéma katapultovacího zařízení. Tento systém by měl být méně těžkopádný, jednodušší a lehčí. Že levný a německým průmyslem již zvládnutý squib je pro tento účel docela vhodný.
  Musel jsem kreslit diagram za pochodu, ale Hitler byl opravdu dobrý umělec a kreslil jasně, rychle, linie diagramů a zatáčky byly rovné a jasné bez jakýchkoli pravítek a kružidel. Terminátor-popadanets si myslel, že je samozřejmě zvláštní, že Němci, kteří mají obecně tak silnou a do jisté míry vyspělou ideologii, jako je národní socialismus a totalitní systém, prozradili válku Rusům. Možná je to dáno tím, že ruští vojáci byli silnější a vytrvalejší než němečtí a naučili se bojovat rychleji.
  Obecně, když se podíváte na průběh války jako na celek, tak ano, Rusové, respektive sovětská armáda se naučila bojovat a Němci jakoby zapomněli, jak ... Jejich velení rozhodovalo v úroveň prvňáčků a možná ještě nižší, pokud má prvňáček zkušenosti s vedením vojenských operací ve strategiích v reálném čase . A že někdy šestileté děti už tak obratně vedou virtuální armády, pak pro ně a Žukova a Mainsteina není hříchem se učit. Někteří badatelé však považují Žukova i Mainsteina za průměrné. Existují také rozpory ohledně počtu vybavení, zejména ukořistěného francouzského. Hitlerova paměť (dobrá vzpomínka, zvláště když byl ještě zdravý!), naznačovala, že bylo 3600 ukořistěných tanků od Francouzů, což je velmi působivé číslo... Některé modely, jako například SiS -35, byly lepší než T- 34 ve svém brnění, i když pouze v čelním pancíři . Takže tento tank lze vyrábět i ve francouzských továrnách, kromě nahrazení 47milimetrové zbraně 75milimetrovou hlavní. Ve skutečnosti to nemusí stačit. Británie a Spojené státy obecně si na svých tancích vždy nejvíce cenily pancéřování. Zde měl například čtyřicetitunový Churchill rezervu 152 - milimetry versus 120 - pro těžký tank IS-2.
  Fuhrer řekl návrhářům něco jiného:
  - Máme poměrně dost aerodynamických tunelů, takže hledejte optimálnější model letadla a vytvářejte aerodynamické formy, aniž byste je museli přivádět na drahé testy, kde také zahynou naše nejlepší esa. Například model letadla s létajícím křídlem je velmi efektivní, zvláště pokud by se dala změnit tloušťka a úhel sklonu. Už jsem ti dal nákres, takže bezocasý by měl být hotový. Jeho odhadovaná rychlost bude i s motorem Yumo až 1100 kilometrů za hodinu. Tak do toho, ale nechoď!
  Adolf z Popadanců také radil, jak zvýšit rychlost foukání dýmky. V názorech designérů zachytil špatně skrytou ironii: jak se říká, že prostý desátník ví tolik. Nevěří ve Führerovu genialitu? Co vymyslíme ... nebo ne, na to nepřijdeme, ale prokážeme jim naše vzdělání.
  Následoval oběd pod širým nebem, služky prostíraly stoly a židle. Krásné... Ale jaké reformy v národním socialismu udělat? Jako minimalizovat počet nepřátel a získat přátele. Zde například nevyvyšujte německou rasu na každém kroku a možná dokonce přestaňte rozdělovat národy do tříd. Formálně však dělení národů na méněcenné a árijské ještě nebylo uzákoněno. Tím se věci zjednodušují. Obecně Hitler zahájil masové vyhlazování Židů právě po útoku na SSSR. Proč by měl skoky? Možná doufal, že mu světový sionismus požehná do války proti bolševismu a Západ ho podpoří. A pak, když Británie a Spojené státy rozhodně řekly ne Wehrmachtu, Fuhrer se rozzuřil? Začal se mstít těm Židům, které mohl oslovit? Hitler je samozřejmě idiot, který zinscenoval holocaust a tím zdiskreditoval myšlenku národního socialismu. Nyní se slovo nacista a kat staly synonymy. Mnozí si také pletou nacionalismus a fašismus, možná kvůli shodě slova nacistický. To ale vůbec není pravda. Fašismus v zásadě nemá nic společného s nacionálním socialismem. Ve svém jádru pojem fašismus vznikl ve Francii v devatenáctém století a měl zcela jiný význam.
  Jakási podstata doktríny fašismu v původní verzi byla redukována na nastolení korporátního ducha, pocitu kamarádství mezi kapitalisty. Poté Mussolini zavedl do svých Blackshirts učení fašismu. Inu, nacisté byli nejprve svými nepřáteli a politickými konkurenty nazýváni fašisty. Abych byl upřímný, nacisté jednali krutě, takže fašista získal urážlivý, negativní význam. V Rusku svého času zažívali nacionalisté určitý vzestup, zejména na počátku devadesátých let, maxima dosáhli v letech 93-94. Poté válka v Čečensku vedla k nárůstu pacifistických nálad ve společnosti a dočasnému poklesu nacionalismu. Válka v Jugoslávii a bombardování Srbska vedly k dočasnému nárůstu vlastenectví, ale poté k rozkolu v národním hnutí. V Rusku měli nacionalisté problém s vůdci... Neměli vlastního Führera... Pravda, Žirinovskij byl srovnáván s Hitlerem a dokonce v některých ohledech předčil Adolfa. Například v rychlosti politického vzletu se čtyři roky po založení strany prosadit na prvním místě v parlamentních volbách. Žirinovskij se ale choval nepřiměřeně a nedokázal nejen rozvinout úspěch, ale ani udržet to, čeho dosáhl. Zde je třeba říci, že to byla především jeho osobní chyba. Nedisciplinovanost ve straně, skandály, do kterých se dostal. Skutečný Hitler ale v Říšském sněmu vůbec nezasedal a jeho filmové záchvaty vzteku nikdo nedával v televizi. A nebyla tam žádná televize. I když úspěch Žirinovského ve volbách v roce 1993 je zásluhou jeho úspěšné práce s televizním publikem.
  Krásná dívka ze služebnictva se posadila k Führerovi a položila mu ruku na holé koleno. Cooed:
  - Přemýšlíš o něčem, můj führere?
  Nacistický diktátor a zároveň virtuální hráč se rozjel. Všiml si, že nedojedl zeleninovou polévku a ovocný salát. Vůdce políbil dívku na rty, cítil její mladistvou, sladkou vůni, a prohlásil:
  - Pojedeš se mnou v autě. A všichni se pusťte do práce, čas na jídlo je u konce.
  A opět se začala otáčet soukolí státu, ne tak docela, nicméně dobře promazaný mechanismus. Na zpáteční cestě se Führer s tou kráskou miloval a dokonce se divil, kde vzal tolik energie a síly. Koneckonců říkali, že Fuhrer je impotentní a obecně údajně invalidní, který byl nemocný syfilidou (lež) a kastrován (obecně fikce!). Pravda, Hitlerovi se nepodařilo získat potomky... No, zítra to bude řešit on sám... Nebo ne, stejně musíte pozvat Himmlera. Obecně platí, že ve skutečné historii Fuhrer dramaticky zvýšil roli SS. Podle všeho bude muset v této alternativě jít touto cestou. A že je podřízenost kriminální policie struktuře SS jako celku rozumná, nyní se všechna data a kartotéky spojí do jednoho zdroje. Kromě toho používání mučení proti zločincům a pokročilé metody výslechu, které jsou charakteristické pro gestapo a další struktury tajné policie, výrazně zvýší míru prozrazení.
  Pravda, nevinných obětí může přibývat, ale... Drtivá většina esesáků jsou slušní lidé a zkušený vyšetřovatel zpravidla hned vidí: člověk lže nebo říká pravdu a málokdy dělá chyby. Že to lze posoudit z mnoha kriminálních kronik.
  Poté, co vyřešil několik dalších aktuálních záležitostí a pozval dvě zbrusu nové dívky, aby zahřály postel, Fuhrer položil hlavu na nahou nádhernou hruď krásy a usnul ...
  Tentokrát se vrátil ke snu, který předtím přerušil, o velké vesmírné bitvě. Opět ve své průhledné stíhačce, zatímco se nepřítel snaží zaútočit na řady velkoruské armády. A hit ve hře Fuhrer of the Hypernet a jeho partnerka, nafoukaná, ale zároveň svalnatá blondýna, se snaží jednat, synchronně si pomáhají. Oškliví nepřátelští bojovníci, snažící se získat číslo, využívající svou početní převahu. Disharmonie bojových armád Shitmanů je stále evidentnější. Jejich lodě se zdají čím dál nechutnější. Kapitán Vladislav pomocí techniky "kbelíku" docela úspěšně odřízl auto ve formě zkroucené boty a dal ho:
  - Co ne bez důvodu, že Hitler i Stalinův otec byli švec!
  V reakci na to jeho blonďatá partnerka blýskla nahými růžovými podpatky:
  - Nepotřebuji boty ani jinou obuv. S bosou nohou cítím mnohem lépe sebemenší zakřivení vakua nebo vibrace prostoru! Ó můj Führere, chtěl bys být dívkou?
  Vladislav se zasmál:
  - Bylo by to na krátkou dobu zajímavé. Všichni říkají, že ženy mají orgasmus mnohem silnější a delší než muži, tak jsem si opravdu chtěl ověřit, jestli je to opravdu tak?
  Blondýnka se zachichotala.
  - Pokrok vám může dát příležitost zažít to také... Pokud ovšem neprohrajeme velkou vesmírnou bitvu. Nepřátel je příliš mnoho. Císař Almaztigr 13, který se ještě nenarodil, ale už nám velí, může zemřít.
  Hit ve Führerovi poznamenal:
  - Velký velitel, ve válce jako hlava, čím větší velikost, tím těžší ztráta!
  Blondýnka místo odpovědi začala svou stíhačkou kroutit. Vypila preclík, jakmile se vzdálila od beranidla, a pak velmi přesně vystřelila. Nepřátelské auto vzplanulo a začalo se lámat a na velmi malé kousky, jako zrnko máku, hořící kousky. Dívka zvedla žvýkačku holými prsty a házela ji tak obratně, že ji trefila přímo do vyplazeného jazyka:
  - Krásné! Když žvýkáte, pak jezte!
  Ale chladný válečník takové štěstí neměl, zasáhli ho znovu, i když na tečnu, a kapitán válečník zařval:
  - Jak jsem dostal ty ženské mrtvice!
  Blondýnka vykulila oči.
  - Nejste spokojeni s hlazením? Chceš něco vážnějšího? To je to, co vy všichni muži jste netrpěliví, náchylní ke zradě!
  Vladislav se zasmál a málem spolkl drsnou odpověď z řad bojovníků Shitmenstanu. Obraz bitvy se poněkud změnil. Nepřítel se zdál nevyčerpatelný a do bitvy zaváděl stále nové a nové síly. Zvláště nebezpečné byly ultrabitevní lodě, obrovské jako asteroidy, pomalu se zdálo, že jsou natřené sympatickým inkoustem (který se ukázal, když na ně posvítíte lampou), který se objevil z vakua. Shitman se nejprve pokusil ohnout boky, provést obvodový manévr, pravděpodobně vytvořit kotel v prostoru.
  Vojska Velké Ruska bojovala odvážně a zároveň se nevyhýbala manévrům. Byla tedy použita metoda, mobilní obrana, stejně jako odvážné manévry a ponory. Například bitevní křižníky a drapáky vesmírné armády Velké Ruska buď zmizely, nebo se naopak objevily v týlu děsivého protivníka. Připomínalo to lov ryb v ledové díře - vynořily se, popadly kořist (nějaký zimní hmyz, a když byl lovcem sumec, tak pták!) A zase do díry. V tomto případě se lodě Dermostanu okamžitě ztratily, začaly se k sobě mačkat a dokonce na sebe spustily palbu. Legrační plazmová erupce se zpopelněním hvězdných lodí. Například i ultra bitevní loď, která obdržela několik zásahů termopreonovými střelami, šlehala modrými a zelenými plameny. Pak ten velký válečník (pokračující v ničení těch svinských lidí, kteří se lepili jako list z koupele!) Přítel viděl obrázek uvnitř planoucí ultrabitevní lodi. A jaký impozantní kolos, posádka čítající až dva miliony vojáků a padesát milionů robotů!
  Bojovníci uvnitř lodi jsou různé druhy šmejdů: trollové, skřeti a několik hybridních typů, například ten nejmasivnější: směs klíšťat a cigaret, nebo spíše nedopalků! Inu, děsivé bytosti jako z hororu, který nakreslil narkoman.
  Tvorové zoufale chtějí utéct, ale přitom do sebe narážejí, bodají, řežou, koušou. Zde se objevil šermířský stroj speciálně navržený pro boj na palubě. A je vyzbrojena: kvazi-plazmovými meči, a ne rovné, ale zakřivené pro různé manévry. Zde se první šermířský stroj zařezal do živého nepořádku těch, kteří proudili z obrovské lodi planoucí ohněm. Okamžitě se na všechny strany rozletěly kousky nakrájeného masa a ohořelá těla. Za ní se objevila kamarádka, vypadala jako pavouk, jen končetině bylo minimálně třicet a byly v podobě anihilačních proudů schopných rozpůlit i dinosaura.
  Jeden z důstojníků Shitmen křičel:
  - Oh, neřež mě! Pěšec snědl královnu!
  Ale neměl štěstí, nedopalek cigarety s tlapkami klíšťat, jen ohavnější, narazil na anténu a visel na ní propíchnutý. To, jak ječí, však už nebylo slyšet v té nejdivočejší, stále rostoucí kakofonii. Jazyky princepsových plazmových plamenů, převážně modré a oranžové, se přehnaly přes vyděšené bojovníky Shittonu a způsobily, že se smažili. A šermířské stroje řádily uvnitř ultrabitevní lodi. V jejich programu bylo zjevně jasně otištěno: zabíjet, zabíjet a ještě jednou zabíjet! A kdo je ve skutečnosti nezajímá. A chodby byly hlučné hrozné giperrubka.
  Nyní se však ultraplamen dostal již k šermířským strojům a také k mnoha skřetům a pařáty - nedopalky cigaret se již rozpadly na fotony. Ultrabitevní loď se tedy začala postupně rozpadat na několik částí. Ačkoli schizma postupovalo pomalu, vůbec nepůsobilo méně hrozivě. Zvláště na pozadí mnoha dalších, ať už blikajících miniaturních supernov, nebo naopak, vrásčitých hvězdných lodí. Bohužel nejen Dermostan, ale Velké Rusko.
  Například křižník s emblémem kladiva a srpu ztratil kontrolu a narazil do nepřátelského dreadnoughtu. Když se dvě hmoty srazí subluminální rychlostí, je to ekvivalentní naražení anihilační rakety. Slzy s ohromující silou (pokud se to tak dá, samozřejmě). Výbuch vykvetl jako tulipán s různobarevnými okvětními lístky a najednou pohltil vše, co existuje kolem tuctu dalších kilometrů. Vladislav-Adolf řekl:
  - A zdá se, že naši kluci už jsou v nebi!
  Blondýnka filozoficky poznamenala:
  - Nebe je jediné dobré místo, kam nikdo nespěchá, i když je v pekle!
  Hitter v Hitlerovi souhlasil:
  - To jsou paradoxy vesmíru. Nechceme se dostat na dobré místo, ale to špatné samo o sobě je návykové! Není tedy ani jasné, co je lepší, jestli život nebo smrt.
  Dívka filozoficky poznamenala:
  - Život je vždy lepší než smrt. Není divu, že si to myslí téměř všichni lidé. Názor lidí je však stejně jako vše ostatní v našem světě relativní.
  Fuhrer poté, co provedl další poměrně mazaný obrat, který mu umožnil sestřelit dvoumístný letoun, což znamená mnohem dražší a bohatěji vyzbrojenou stíhačku (jak krásně explodoval, jako když se rozhořel ohňostroj složitých kombinací pyrotechnických materiálů), perly štěpené hmoty rozptýlené ve vakuu. Vladislav-Adolf poznamenal:
  - Představy lidí, jak o přírodě, tak o Bohu, jsou velmi rozporuplné. Obecně dokonce existuje pojem reaktivní, tedy až destruktivní mysli, který člověka vůbec nutí vést tak, jak by mu měly velet pragmatické instinkty a úvahy o účelnosti.
  Blondýnka s potížemi vylézající z krutého ponoru (a také dělat, když se na vás řítí sedm bojovníků najednou), řekla:
  - Vzdejte se pragmatiky - zapněte matematiku!
  - Není to vtipné! " odsekl Vladislav.
  Najednou se před kapitánem námořního letectva vynořil obraz velitelského stanoviště velkoruské armády. Ve skutečnosti je to samozřejmě dar, schopnost proniknout do svatyně svatých a dokonce rozpoznat, i když ne úmysly někoho jiného, ale vlastní příkaz.
  Zde je to vlajková bitevní loď, impozantní sto kilometrů v průměru, vlajková loď vesmírné armády Velkého Ruska. A tato loď samozřejmě také bojuje, protože desítky tisíc silných dělostřeleckých hlavně nelze odsoudit k nečinnosti. Vlajková ultrabitevní loď se však snaží jednat v synchronizaci s ostatními hlavními loděmi. Pro nepřítele je nemožné dát sebemenší šanci zničit vlajkovou loď, kde se nachází hlavní velení eskadry vesmírné armády Velkého Ruska.
  Dokonce překvapivě, generální velitel a panovník je jen plod ležící v lůně. Sama matka je ponořena do stavu spánku, jako je pozastavená animace, protože jinak by byl výkon jejích povinností příliš bolestivý. A fungování již dostatečně vyvinutého, majícího končetiny a hlavně poměrně velký mozek embryo-monarchy zajišťují četné kybernetické jednotky. Samotný zárodek, který vládne Velkoruské říši, se cítí docela pohodlně.
  Ano, samozřejmě, a je zatížen potřebou, už je rok uvnitř matky. O běhání, pohybu jakékoli věci si člověk může nechat jen zdát. A to jsou bolestivé sny, protože narození znamená okamžité zmizení. Plod komunikuje s vnějším světem pomocí skenerů. Samozřejmě neukazují skutečnou podobu velitelského zárodku, ale obraz schopnější vzbuzovat důvěru. Zejména se objevuje pohledný mladík v podobě neurozeného krále. Jasným, velitelským hlasem dává vojákům rozkazy:
  - Využijte princip elastické obrany. Stejně jako před tisíci lety, slabé síly, co do počtu nižší, využívaly nepopiratelné skutečnosti, že menší hmota je mnohem pohyblivější než velká. Protože skrovná hmota se vyznačuje nepatrnou setrvačností!
  Dívčí maršál potvrdil:
  - Samozřejmě... Schopnost armády manévrovat je klíčem k vítězství. Samozřejmě je třeba se vyvarovat extrémů. Mravenec přece není král zvířat!
  Warlord embryí se usmál.
  - Nejsmrtelnějšími tvory jsou bakterie. I když ne, snad ani viry! Sice primitivní organismus, ale účinný! Zde nepřítel shromáždil obrovské síly, téměř z celého vesmíru, což znamená, že odkryl zbytek oblastí.
  Elf maršál Fego s fialovými a oranžovými copánky poznamenal:
  "Někdy stačí zdánlivě nevýznamná výhoda k vítězství na omezeném úseku předku." Takový je zvláštní axiom mnoha bitev, různých civilizací!
  Fetus Emperor se přes skenery zasmál.
  - V tomto případě vidíte kořen.
  Mezitím se armády Dermostanu pokusily přeskupit v pohybu. Zezadu se k nim blížila velmi značná rezerva. Pomocí zvonové formace vzlétly tisíce velkých hvězdných lodí a miliony menších lodí. V důsledku toho se palebná síla parazitů výrazně zvýšila. Maršálská dívka vzrušeně řekla:
  - Zde je další trumf, který hodil parchantský protivník. Přesto naše zpravodajství nebylo úplně na úrovni, možnost zavedení tak obrovského počtu sil nebyla zajištěna.
  Hologram císaře v podobě chlapce kopl do meče. Projektil narazil do brány. Prasklo to téměř okamžitě. Nejprve záblesk, který vypíchne oči, a poté růst fialové houby, která zničí vše v dosahu děla bitevní lodi. Chlapec s hologramem řekl:
  - Tady je to fenomenální bodování míčů! Inu, ať si soupeři vyloží. Mám pro něj překvapení.
  Elf Fego pohlédl na obrázek bitvy s jistými pochybnostmi. Armada Dermostanu vypadala bolestně hrozivě. Zejména ultrabitevní lodě, jejichž průměry dosahovaly dvou set padesáti kilometrů. Elf si najednou vzpomněl na svou rodnou planetu... Má tam idylickou povahu, není tam ani krevsající hmyz. A lvi... No, ne tak úplně lvi, ale kříženci s chrpami. Obecně je to krásné zvíře: tělo květu chrpy a zlatá hříva se rozvíjí ve větru. Navíc chrpy mění svůj odstín... Upřímná ošklivost je okamžitě namířena jak proti lidem, tak proti elfům.
  Blonďatý maršál řekl:
  "Nevíme, kolik záloh má nepřítel, ale zdá se mi, že je čas přesunout náš přepadový pluk.
  Zárodečný císař odpověděl:
  - Teď není čas ukazovat karty!
  Maršálská dívka se pokusila argumentovat:
  - Pokud naši lidé zemřou, nebude s kým bojovat!
  A pak bylo nalezeno velitelské embryo:
  - Nemůžete vyhrát válku bez obětí. V šachu můžete, ale ve skutečné bitvě ne! Nelítostný zákon války - prohry jsou jako déšť zavlažující výhonky vítězství, jen je třeba dbát na to, aby ztráty nepřerostly v liják, který výhonky smyje! - Pak se hologram vysílaný z lůna náhle stal vlídnějším obličejem. - Ale nemyslete si, aby se snížily ztráty, zejména z palby ultrabitevních lodí, nechte velkoruské vesmírné lodě odletět po spirále.
  Elfí maršál podpořil vrchního velitele embryí:
  - Přesně tak, přesně tak. Zatím není známo, kolik sil se nepříteli podaří z podsvětí vyhodit.
  Vesmírné lodě Shitton se skutečně snažily pohybovat v hustém hejnu. S municí přitom vůbec nešetřili, házeli rakety do milionů, přičemž se ani nestarali o přesnost zásahu. Zdálo se, že přes vakuum udeřily miliardy zápalek, aby vzplanuly hyperplazmou, spálily vše živé a pohyblivé a pak zhasly. Ruští válečníci střílejí mnohem přesněji, tady zaburácel nepřátelský velký dreadnought a rozmetal úlomky jako konfety jako petarda. Smrtící konfety, které sestřelily několik Shittonových lodí. A počet zničených fregat té bastardové civilizace není vůbec spočítatelný. Pravda, ruské lodě také umírají. Zde se poškozený křižník v zoufalství řítil jako ruský tank na Kursk Bulge a narážel do nepřátelské ultrabitevní lodi. Najednou byly přerušeny statisíce životů a hořelo, zatímco plynové potrubí jako by vyhodilo do vzduchu gigantické potrubí.
  Trpasličí maršál zachmuřeně poznamenal:
  - Ohýbají nás, ale my se nevzdáváme! - Čtvercový velitel si všiml (nebo spíše jeho holografického obrazu, trpaslík sám byl na jiné lodi třídy Gross-dreadnought!). - Bylo by nutné podniknout alespoň nějaké protiútoky na nepřátelské komunikační a zásobovací linie.
  Fetus Emperor se zazubil skrz své chlapecké hologramy.
  - Co si myslíš, že jsem - blázen!
  Gnómský maršál zabručel a roztáhl tlapy:
  "Ale oni vůbec nešetří municí." To znamená, že jich je dost. Není tomu tak, můj pane?
  Emperor embryí namítal:
  - Ne takhle ne! Velký velitel je cennější než hlava, takže mu helma opatrnosti a maskování mazanosti neublíží! Zkrátka nepřítel je stále ve sladké iluzi, že je s ním vše v pořádku, ale ve skutečnosti je naše vítězství už blízko! Nečekaně udeřit se rovná nahrazení pěsti mečem z legované oceli!
  
  
  WITTMAN ŽIJE
  Malá změna v historii spojená s velkým úspěchem nacistů během ofenzivy v Ardenách. Nacisté postupovali rychleji, byli schopni překročit mosty a obsadit sklady se zbraněmi, střelivem a palivem. K úspěchu přispěla i Wittmannova účast ve stávce, která na rozdíl od skutečného příběhu nezemřela! a co? Skuteční hrdinové neumírají a jsou nesmrtelní! Wittmann pokračoval v boji a skóroval. Po zničení 200. tanku se stal prvním a zatím jediným tankistou oceněným Rytířským křížem Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty.
  Wittmannův génius trochu posunul běh dějin. A Němci se ukázali být o něco úspěšnější, rychlejší, efektivnější. A podařilo se jim to, co se málem stalo ve skutečné historii, ale doslova pár hodin nestačilo. A tak byly sklady dobyty a německá armáda získala drtivou moc. V důsledku toho byl Brusel obsazen a stovky tisíc britských a amerických vojáků byly zajaty.
  Stalin s útokem nespěchal, chtěl, aby byli spojenci na Západě rozdrceni silněji.
  Bitvy ukázaly, že "Tiger" -2 je velmi účinná zbraň se zbraněmi i čelním pancířem. Němci, když viděli, že Rudá armáda je na východě pasivní, nasadili do bitvy další jednotky a začali dosahovat úspěchu. Fritz také dostal nejnovější samohybná děla E-25, která měla malé rozměry a hmotnost, ale silné zbraně a dobré pancéřování a hlavně pohyblivost.
  Výsledkem jsou nová vítězství... Fritzové jsou již v Paříži. Znovu vezmou francouzské hlavní město.
  A Stalin chce toto - aby byli zabiti spojenci a pak celá Evropa odešla do SSSR.
  Sly fox Stalin... Ale Churchill taky není idiot. Když Roosevelt zemřel, spolu s Trumanem uzavřeli a uzavřeli příměří s Třetí říší. Zároveň stahuje zbytky poražených vojsk z Francie. A samozřejmě s kompletní výměnou válečných zajatců a dokonce i s dodávkami paliva a zásob do Třetí říše.
  V reakci na to Německo zrušilo antisemitské zákony. Židé však v táborech zůstali, ale nebyli upáleni, ale pouze nuceni k práci, zatímco Američané do táborů posílali konzervy a cereálie.
  Němci si rozvázali ruce ve Francii a Itálii. Nyní to byl Stalin, kdo navrhl separátní mír. Hitler ale odmítl. V červnu začala Fritzova ofenzíva. Do série vstoupily první tanky E-50. Jak se ale ukázalo, vůz nebyl úplně úspěšný. Jeho hmotnost zůstala vysoká, téměř 65 tun, se skutečně nižší siluetou než u Tigeru-2, ale pancíř měl stejnou tloušťku, zjevně nedostačující, zejména po stranách. O něco lepší bylo dělo 88 mm a délka hlavně 100 EL. Střílela dvanáct ran za minutu.
  Jízdní výkon přidal silnější motor, zrychlující až na 1200 koní. Obecně platí, že tank samozřejmě přidal ve srovnání s "Tigerem" -2 a měl trochu racionálnější sklon pancíře, ale zůstal zranitelný ze stran.
  E-100 byl lépe chráněn, ale jeho velká hmotnost ztěžovala přepravu a bojové použití. Jako nejúspěšnější se ukázala samohybná děla E-25 s velmi nízkou siluetou čelního pancíře 120 mm s velkým sklonem a palubním pancířem 82 a dělem pro Tiger-2. byla nejlepší samohybná děla Wehrmachtu a druhé světové války. Zrychlil na sedmdesát kilometrů za hodinu - motor o výkonu 700 koní a dokonce i střely IS-2 se odrážely do čela.
  Němci zasadili hlavní úder z Maďarska a snažili se zachránit stále obklíčenou Budapešť. Boj byl extrémně tvrdý.
  Ofenzíva začala 22. června a obrana Rudé armády byla velmi silná. Němci mají stále málo tanků řady E, jen samohybná děla E-25 v poměrně velkém počtu - výroba je docela jednoduchá a levná. Tady v něm leží dvě dívky v bikinách. Auto je o necelý jeden a půl metru nižší a díky tomu je tak dobře chráněno a vyzbrojeno relativně malou hmotností.
  Dvě dívky Charlotte a Gerda, ležící, střílely na sovětské zbraně. Před nimi se pohybovala rozpadající se auta, řízená rádiem, a odklízela minová pole.
  Červená Charlotte vypálila z děla. Přemohla sovětskou pistoli a zatřásla hrudníkem, sotva zakrytým tenkým pruhem látky. A zavrčela:
  - Hyperplasma vzteklého ohně!
  A pak ji Gerda plácne také holými prsty na nohou. A cvrliká:
  - Jsem velmi cool dívka a není špatná ...
  Samohybná pistole se sama pohybuje. A čas od času se zastaví. Její čelní pancíř je silně skloněný a to poskytuje dobrou ochranu. V sovětských zbraních jsou náboje citlivé na odrazy. A takové samohybné pistoli v čele nic nehrozí. Zde mohou ještě prorazit prkno. Dívky ale nikam nespěchají. Účinné samohybné dělo předčí SU-100 v průbojnosti pancíře a je také lépe chráněné, mobilnější a zároveň lehčí.
  A Rudá armáda má málo sušiček. V podstatě tank T-34-85, který není dostatečně výkonný s dělem a pancéřování je dost slabé. A německé samohybné dělo E-25 je mimochodem lehčí, mnohem silnější v pancíři a zbraních.
  Dívky bojují... Velmi krásné a mladé. A jejich samohybná děla bombardují a házejí...
  Fritzovi se nakonec podařilo prorazit do Budapešti. Sovětské jednotky obklíčily přesvědčivé vítězství. Mnozí byli zajati a zabiti.
  Pravda, ztráty nacistů jsou hmatatelné. A ne tolik síly. No, pokud se zařízení stále vyrábí, pak lidské zdroje nestačí.
  A armáda vyzývá děti a ženy. Nebo cizinci, ale ti nejsou dostatečně spolehliví.
  Boje však pokračují... Rudá armáda vzdoruje velmi tvrdošíjně, existuje mnoho obranných linií. Němci postupují o dalších sto kilometrů a zastavují se. Nedostatek síly. A samotná Rudá armáda přechází do útoku. Ale také se mu moc nedaří a mírně zatlačuje Němce zpět.
  Dokud nepřijde zima... Přední linie se stabilizuje. Rudá armáda v lednu 1946 bude pokračovat v postupu ve východním Prusku a Polsku, ale postupuje mírně.
  Němci loď v zimě nehoupají. Bitvy jsou krvavé. Ale přední linie je neaktivní...
  A přichází období charakteristické pro první světovou válku. Přední linie se stává neaktivní. V létě postupují Němci a zahraniční divize, v zimě Rudá armáda. A nikdo nemůže dosáhnout výrazného úspěchu.
  Rok co rok válka pokračuje. Němci jsou ve vývoji proudových letadel poněkud před SSSR. V SSSR se MIG-15 objevil v sériové výrobě až v roce 1949. Ale na druhou stranu, Němci v té době měli ME-462 a XE-362. A hlavně diskotéky, které nelze sestřelit z výkonné laminární trysky ručními zbraněmi.
  V tancích německé řady "E"... Naproti tomu se objevily T-54 a IS-7. Němci pak ale nasadili řadu AG - dokonalejší pyramidovou.
  Ale nikdo neměl výhodu. Přední linie stojí na místě.
  Až do smrti Stalina v březnu 1953...
  A pak, když využili jistého zmatku ve vedení strany a boje o moc, Němci byli schopni uspět. Ale pak po zatčení a popravě Beriji, jmenování Vasilevského, velkého stratéga, nejvyšším vrchním velitelem a posílení vedoucího Výboru pro obranu státu Malenkova. Frontová linie se stabilizovala v hranicích Evropy.
  Němci, zatímco tam bylo období boje o moc v SSSR, byli schopní dosáhnout Neman a dobýt Balkán, Rumunsko, Bulharsko, Slovensko, Řecko, Albánii a znovu získal plnou kontrolu nad Evropou.
  Ale frontová linie se opět stabilizovala již na hranicích SSSR v roce 1941 ...
  A pak prosinec 1955 ... Rudá armáda v zimě podle tradice opět postupuje. Kolik let už válka trvá? Hrůza čtrnáct a půl! A konec je v nedohlednu!
  Dokud bude Hitler naživu, válka neskončí. Malenkov se až do 22. června 1941 přiklání k míru v bývalých hranicích. Hitler je ale tvrdohlavý a chce vyhrát za každou cenu!
  Rudá armáda postupuje. Nejnovější tank IS-12 jde do boje. Stroj s kanónem v ráži 203 milimetrů. Velký, s deseti kulomety. A šest dívek - členů posádky. Zkoušejí úplně první model tanku. Je příliš velký a těžký. Je auto efektivní? Dívky, navzdory Vánocům 25. prosince a mrazu, v jedněch bikinách. Pravda, nádrž má nejnovější motor s plynovou turbínou a je v ní teplo. Navíc ani samotná šestice dívek není jednoduchá.
  Bojují od jednačtyřicátého roku. A býval téměř nahý za každého počasí. Ve skutečnosti, když jste celou dobu v bikinách, už přestáváte mrznout. A kůže se stává elastickou a silnou.
  Holky s bosýma nohama řídí stroj na zabíjení. Jsou opravdu roztomilé a krásné.
  Alenka je zde hlavní a velitelkou posádky. Co jen dívka za čtrnáct a půl roku války neviděla. Kde ještě nebyla. Prošlo frontou od Brestu ke Stalingradu, od Stalingradu k Visle a nyní postupují v oblasti Bialystoku. Samotný Bialystok je stále v držení Němců. Přední linie se tvořila stabilní. A kopali zákopy slušně.
  Takže ve skutečnosti je válka nekonečná... A může trvat déle než jeden rok. A co chce tento tvrdohlavý Hitler?
  Zde také USA a Británie nechtějí mír mezi SSSR a Třetí říší. Chtějí, aby se obě strany úplně vyhladily.
  Dívky na IS-12 postupují vpřed. Čelní pancíř tanku je pod úhlem 450 mm. Projektily se odrážejí. A dívky opětují palbu.
  V SSSR je ale zatím jen jeden takový tank. IS-10 je již v sérii, ale váží padesát tun. IS-7 se stále vyrábí jako T-54. Mezi sériově vyráběnými se objevil i T-55, ale zatím jen vstupuje do série. Němci mají pyramidové tanky. Také velmi silné a dokonalé. A vysokotlaké zbraně s krátkými hlavněmi.
  Boj tedy bude nejvážnější. Natasha a Anyuta vystřelí ze silného lodního děla a skřípou:
  - Nad Berlínem bude naše vlajka!
  A odhalili své bílé, perleťové zuby. A nezastavujte děvčata minami.
  Dvě střely zasáhly čelní pancíř... Odrazily se. Ne, IS-12 je seriózní auto a není tak snadné ho vzít.
  Zdá se však, že IS-7, který se pohybuje napravo od dívek, dostal z vysokotlakého děla, zasáhl a zastavil se. Poškodil krásu.
  Alenka hrající si s břišními svaly zpívá:
  - Všechno nemožné je v našem světě možné, Newton zjistil, že dvakrát dva jsou čtyři!
  Boje stále pokračují v nezmenšené míře. Sovětské dělo zasáhne Němce. Velká Marusya vkládá mušle do závěru. Takový je život a osud dívek. A zpívají:
  Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí! Ruští vlci drtí nepřítele, ruští vlci zdraví hrdiny!
  Augustin čmárající ze samopalů říká:
  - Svatá válka! Tam bude naše vítězství! Vlajka Ruska vpřed, sláva padlým hrdinům!
  A znovu zaburácí smrtící dělo a zní:
  Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí! Ruští vlci drtí nepřítele, víte, že mají chladnou ruku!
  Maria, tato dívka se zlatými vlasy řídí tank a piště:
  - Rozdrťme fašisty!
  Němci to mají těžké, bitvy jsou v plném proudu i na nebi. Ale zatím je MIG-15 v rychlosti a výzbroji horší než německé značky. Bitva je pro básníka nerovná.
  Huffmane, toto pozoruhodné pilotní eso udělalo během válečných let dobrou kariéru. Spíš úžasné a fantastické. Po dosažení tří set letadel obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými meči z dubových listů a diamanty. Po dosažení čtyř set sestřelených letadel obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Za pět set letadel obdržel Řád německé orlice s diamanty a po tisícovce Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. A když dosáhl dvou tisíc letadel, obdržel Velký kříž Rytířského kříže.
  Jedinečný pilot dokázal udělat mnoho vzdušných vítězství. A když byl ještě naživu. Huffman byl nedávno povýšen do hodnosti generála. Pořád ale létal jako obyčejný pilot.
  Jak se říká, nehoří v ohni a neklesá ve vodě. Během mnoha let války získal Huffman instinkt lovce. Stal se superlegendárním pilotem a velmi oblíbeným. Měl ale silného konkurenta - Agáve, který také překonal cifru dvou tisíc sestřelených aut. A dohonil Huffmana. Ale je stále velmi mladá a ještě neztratila jediného bojovníka.
  Dívka sešlápla pedály holýma vytesanýma nohama a vystřelila ze vzduchovek. A tady jsou čtyři sestřelená sovětská vozidla MIG-15.
  Agáve se směje a říká:
  Do jisté míry jsme všichni svině! Ale já mám nervy z oceli!
  A dívka se znovu otočí. Sestřelí sedm sovětských letadel v jedné dávce - šest MiGů a jeden TU-4, a skřípe:
  - Obecně, když ne super, tak hyper!
  Agáve je samozřejmě svině. Pilot od Lucifera. Moc krásná medová blond.
  Zde dá další dávku a sestřelí osm sovětských letounů MIG-15 najednou a skřípe:
  - Jsem nejkreativnější a nejreaktivnější!
  Ta holka opravdu není hloupá. Všechno je možné a všechno je možné. Neříkej jí soukromá.
  A nohy jsou tak opálené, tak půvabné...
  Ale Mirabela proti ní bojuje... Kožedub byl dlouhou dobu nejlepším sovětským esem. Sestřelil šest zlatých hvězd hrdiny SSSR, když sestřelil sto šedesát sedm letadel. Ale pak zemřel. Pak už nikdo nedokázal překonat jeho rekord. A teprve nedávno Mirabela předčila Kozheduba. A když sestřelila přes sto osmdesát letadel, stala se sedminásobnou hrdinkou SSSR.
  Tohle je terminátorka! Například zastaví cválajícího koně a vstoupí do hořící chatrče.
  A ještě tvrdší.
  Mirabela měla těžký osud. Skončil jsem v dětské, pracovní kolonii. Bosá a v šedém hábitu štípala dřevo a řezala kmeny. Byla tak silná a zdravá. Ve velkých mrazech chodila bosa a ve vězeňském pyžamu. A alespoň jednou by kýchl.
  Takový jev byl samozřejmě zaznamenán i na frontách. Mirabela dlouhou dobu bojovala v pěchotě a poté se stala pilotem. Mirabela přijala svůj první křest ohněm v bitvě u Moskvy, kam šla hned po kolonii. A tam se ukázal v pohodě.
  Bojovala bosá a téměř nahá v třeskutých mrazech, které doslova paralyzovaly Wehrmacht. Taková zatracená a neporazitelná dívka byla. A obrovsky uspěla.
  Mirabela věřila v brzké vítězství SSSR. Ale čas plyne. Obětí je stále více, ale vítězství nepřichází. A začíná to být opravdu děsivé.
  Mirabela sní o vítězstvích a úspěších. Má sedm hvězd SSSR - to je více než kdokoli jiný! A sakra, zaslouží si svá ocenění! A ponese zbrojní kříž i dál. I kdyby Stalin zemřel, jeho věc žije dál!
  Dívka vejde a ztuhne... Srazí německou XE-362 a zaprská:
  - Letecká akrobacie! A zatraceně nová posádka!
  Opravdu, je to skvělá holka. Skutečná kobra je také schopna mnohého.
  Mirabela je nová hvězda....
  Boje pokračují několik dní, dokud nepřijde nový rok... Sovětský IS-12 dostal poškození válců a pásů - opravuje se. Ano, taková krutá a nemilosrdná válka. A jak dlouho to vydrží?
  A to vše díky tomu, že Wittmann přežil bitvy na Západě.
  Wittmann sám bojoval nějakou dobu v osádce tanku. Poté, co přinesl účet na tři sta vozidel, nepočítaje zbraně, minomety, nákladní auta, motocykly a další věci, byl vyznamenán: Rytířským křížem Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty a byl povýšen na generála.
  Poté už nebojoval. Ale na druhé straně velel šesté, tankové armádě SS.
  Kurt Knipsel se stal nejproduktivnějším tankovým esem Wehrmachtu. Ale teprve poté, co pět set zničených tanků obdrželo Rytířský kříž Železného kříže.
  Nějak zbavené se ukázalo být ocenění. Pravda, když dosáhl tisíce tanků, nakonec dostal: Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Kurt Knipsel je velmi účinný bojový stroj. Bojovalo se na různých tancích. Byl střelcem i velitelem. Dlouho byl bez konkurence před všemi.
  Ale tady je kráska Gerda, ta už ho dokázala dohnat. Děvčata bojovala dobře. Ale pak měli pauzu. Všechny čtyři krásky otěhotněly a narodil se jim pár: syn a dcera. Po přestávce se ale rychle chytili.
  A teď Gerda obešla Kniesela.
  Jak se tomu mohou vyhnout? Bojují naboso a v bikinách. Dívky si daly další pauzu, když znovu porodily děti. A nyní se blížili k počtu dvou tisíc zničených tanků. A mohli počítat s nebývalou odměnou: hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Tady jsou holky!
  Gerda střílí na sovětské auto. Trhá věž a ječí:
  - Jsem zatracená věc!
  A znovu střílí. Proniká T-54. A píská:
  - Vlast Německo!
  Dívka sebou škubne. A je velmi aktivní... Ano, má takovou strategickou sérii. Už je rok 1956... Válka pokračuje a pokračuje... Nechce přestat. Rudá armáda se snaží postupovat na různých místech. Ale spíše opatrně, protože lidských zdrojů zbývá málo.
  A Rusko krvácí.
  Rudá armáda se snaží postupovat směrem k Rumunsku. A pak silná dělostřelecká příprava, střelba a zabíjení.
  Ale nepřítel čeká. Němci mají nejmasivnější tank AG-50. Předčí T-54 v ochraně, zejména na bocích a možná i v průrazu pancíře, ale je těžší. Je pravda, že rychlost Němce díky motoru s plynovou turbínou je vyšší.
  Německý tank střílí a skóruje.
  Margaretina posádka bojuje. Bojuje v pohodě. Německé dívky sestřelily sovětský tank. A kvílí rozkoší.
  Ano a neexistuje žádný způsob...
  Na obloze se točí kotoučové letadlo ovládané Albinou a Alvinou. Dvě blonďaté dívky sestřelují sovětská auta. A dělají to mistrně. Zcela nezranitelné diskové berany Migi a Tu. Jateční vůz. A bojovníci se tisknou holými prsty na nohou. A nedávejte Rudé armádě na obloze šanci.
  Disketa je něco, co vědci SSSR nemohou kopírovat. To je něco, na co nebyl nalezen žádný protijed. A Němci ve vzduchu se cítí velmi sebevědomě. A bojují sami se sebou jako čarodějové s kouzelnou hůlkou.
  Albina mířící disketou na nepřítele zapištěla:
  - Pokud tedy existuje Bůh, pak je Němec!
  Alvina, drtící nepřítele, potvrdila:
  - Určitě Němec!
  A dívka se smála... Obecně byla také unavená z nekonečné války. Němci a Rusové se zabíjejí. Přesněji Rudá armáda a Wehrmacht. A frontová linie je stále nehybná... A tomu není konec.
  Válka... To už je realita. Válečníci narození po vypuknutí války již bojují na nebi i na zemi.
  Například Hans Feuer. Nejmladší nositel Řádu Železného kříže I. třídy. A pak se stal nejmladším oceněným za dopadení sovětského generála Řádem Rytířského kříže Železného kříže.
  Ano, to je vlastně docela fajn.
  Hans Feuer je zoufalý bojovník. Chlapec bojuje jako obr, a je mu zima, v zimě sám v kraťasech.
  To je opravdu skvělé!
  Hans se stal slavným po staletí!
  A vůbec, tady probíhá taková neuvěřitelná a napjatá válka... Jakákoli AI se vytrácí.
  A v Rumunsku Rudá armáda nemůže proniknout německou obranou. Obě strany utrpěly ztráty. Blíží se leden... A každým dnem víc a víc zabitých a zraněných.
  Šílenství nemá začátek ani konec.
  Agáve je zpět na obloze a sestřeluje sovětská auta. Je to lovec a dravec. Zaútočí na nepřítele.
  Auta, do kterých narazila, padají. A pak dívka vystřelí na pozemní síly. Vyřadí IS-7. A chce:
  - Jsem nejlepší! Jsem dívka, která zabíjí nepřátele!
  A opět se přenese na vzdušné cíle. Toto je stíhač tanků a všechny stroje, které létají a střílí.
  No na frontách to tak vře. A vědci se snaží vytvořit něco smrtícího v zadní části. I když to nedopadne dobře.
  Tady je ale malý tank AG-5. Stroj vážící sedm tun. Absolvování bojových testů. A hlodá a hlodá nepřítele.
  A je čas zpívat - nikdo nás nezastaví a nikdo nevyhraje!
  AG-5 spěchá k sobě a střílí na cestách. A nezastavujte takový tank. A mušle se odrážejí.
  A uvnitř stroje sedí desetiletý chlapec Friedrich a píská:
  - A budu skutečný super bojovník!
  A znovu, jak střílel... A trefí se do samého středu věže. A jeho smrtící síla, ač malá ráže, je kolosální.
  A na obloze Helga bojuje. Bosá dívka v bikinách vytáčí účty. A raduje se ze svých fantastických úspěchů.
  A Agáve táhne dopředu ... A také bojuje.
  Už je únor 1956... Rudé armádě se nikde nepodařilo dosáhnout úspěchu. Ale ani Němci nemohou postoupit. Impozantní podzemní tanky jdou do boje. Ale jsou čistě taktické.
  Dívky zametly podzemí, zabily baterii sovětských děl a vrátily se zpět.
  Přitom zajali pár průkopníků. Dívky, které chlapce přistihly, byly svlečeny a mučeny. Pionýry mlátili drátem a pak si opékali holé paty na ohni. Pak si začali lámat prsty na nohou rozžhavenými kleštěmi. Chlapci vyli nesnesitelnou bolestí. Dívky si nakonec rozžhaveným železem vypálily hvězdy na prsou a botami rozdrtily mužské dokonalosti. Poslední pionýři skončili a byli ohromeni bolestivým šokem.
  Dívky zkrátka předvedly extratřídu. Němci ale opět ničeho zásadního nedosáhli.
  Výkonná samohybná děla: "Sturmmaus", střílela na sovětské pozice. Došlo k velkému ničení a ničení. Sovětský útočný letoun však vyřadil jedno z vozidel a Fritz se vrátil.
  Nacisté se snažili pomocí disket rozdrtit sovětské baterie. Byli proti nim nasazeni ježci a výbušniny. Došlo k totální výměně úderů.
  Zde opět Albina a Alvina na svém létajícím talíři. Ukazují pomocí holých prstů, mačkání tlačítek joysticku a dělají to mimořádně obratně.
  Dívky samozřejmě předvádějí nejvyšší akrobacii. Zde vytáhli svou disketu a tucet sovětských létajících strojů bylo sestřeleno.
  Albina cvrliká:
  - Zuřivý stavební tým! Bude hvězdný pád!
  A znovu otočí auto. A dívky drtí Rudou armádu. Navíc hlavní...
  Alvina také sráží tucet sovětských letadel a skřípe:
  - Šílené dívky a už vůbec ne panny!
  O tom posledním správně. Jejich pár se s muži vydal na procházku. A co zrovna nevstal. Dívky milovaly muže - je to pro ně příjemné! A zvláště pokud pracujete s jazykem.
  Dívka nejvyššího postavení... Zde mučili průkopníka... Nejprve ho svlékli a nalili mu do hrdla několik věder vody. Poté bylo do oteklého žaludku přineseno horké železo. A jak hořely! Pionýr zařval divokou bolestí... Páchlo to spáleninou.
  Alvina ho udeřila do boku rozžhaveným drátem. A jak se chceš smát... Je to velmi vtipné.
  Potom zpívala:
  - Už mě nebaví drásat zadní část - chci si dráždit štěstí!
  A jak se směje! A odhalil své perlové zuby! Ta dívka miluje zabíjení, to je ta dívka!
  A dívčiny nohy jsou všechny holé a půvabné. Ráda chodí bosa po uhlí. A vozit zajaté pionýry. Tolik kvičí, když se jim smaží paty. Dokonce i Alvina je velmi zábavná. A Albina je taky holka, upřímně - super! Jak přesunout nepřítele loktem k bradě. A piště:
  - Jsem dívka z nejvyšší třídy!
  A odhalil své perlové zuby. Které se třpytí jako ubité. Bojovník je úžasný! Může to být něco, co se nedá říct v pohádce, ani popsat perem!
  Obě bojovnice jsou sraženy na obloze sovětskými Migi. Krásky jsou aktivní. Není v nich sebemenších pochyb. A taková divoká a frenetická krása.
  Válečnice ovládají joystick holými prsty a útočí na ruská auta. Jak budou drtit, rozdrtí i bojovníky, jako kyj na krystalu. Dívky jsou nemilosrdné a nemilosrdné. Mají sílu hněvu a plamen vášně. A sebevědomí vyhrát. I když válka trvá už patnáct let. Ale on skončit nechce. Albina a Alvina jsou na vrcholu své popularity. A nechtějí ani na okamžik ustoupit nebo se zastavit. A přesouvají se k sobě a narážejí na nepřítele.
  Albina, která sráží sovětská letadla, ječí:
  - Už mě nebaví ta holka brečet, radši bych utopil ty lýkové boty!
  A jak se šklebí a třpytí se perlovými zuby. A teď chce muže. Ráda znásilňuje muže. To je pro ni velmi příjemné. Tady bude brát a znásilňovat.
  Albina řve:
  Sexuální dívka je sex
  Pro velký pěvecký pokrok!
  A válečník vyprskne smíchy... A zabijme znovu všechny naše nepřátele. Má spoustu energie. A plnou svalovou sílu.
  A Alvina jak řvát:
  - Rozdrťme nepřítele na hromady!
  A válečník se začne aktivně smát! A představila si, jak její chlapi šlapou. Ale je to přinejmenším příjemné.
  Březen je za dveřmi... Slunce svítí čím dál víc. První jarní den běhají ruští chlapci bosi po rozbředlém sněhu. Smějí se sami sobě, odhalují obličeje a ukazují Němcům fíky.
  Průkopníci s červenými kravatami, s krátkými sestřihy, někteří dokonce až na nulu. Běhají skákat. Jejich bosým nohám není téměř nikdy zima. Velmi hrubý. Dívky také běhají, také bez bot. Od růžové se kulaté podpatky třpytí na slunci. Úžasné sovětské dívky. Štíhlá, atletická, zvyklá dělat malé věci.
  A všichni se zubí a skřípou zuby... První jarní den je opravdovou radostí a žízní po světle a stvoření!
  A na obloze letecká bitva. Mirabelo, tohle je sovětský pilot číslo jedna, který sestřelil další německé letadlo. A jako vždy v jedněch bikinách. Navždy mladý a nikdy neblednoucí. Taková je síla její duše.
  Mirabela se však také ráda dotýká mužů. Tohle se jí opravdu líbí. Proto je pilotkou... Když dívčí nahé, svalnaté tělo zvrásní mužské ruce - to je opravdový požitek. A skvělá zábava!
  Mirabela srazí další nacistické auto a zasyčí:
  - Jsem obrněná svině!
  Dívka dokonce udeří do ovládacího panelu holými, kulatými podpatky. Ona je nádherná. A nenapodobitelné.
  Mirabella je zkroucená. A Agáve k ní letí. Zde se konečně setkaly dvě nejproduktivnější bojovnice-pilotky. Střílí na sebe zezadu. Snaží se to získat na dálku. Ale moc to nejde. Obě krásky odlétají z palebné čáry. A agresivně vyceňují zuby. No, ženy jsou svině. Tvrdě si hledí do očí. Přesněji hlava na hlavě a znovu vystřelit. Německý ME-562 je stále lépe vyzbrojený než MIG-15 a sovětské vozidlo bylo sestřeleno ...
  Mirabele se ale podaří katapultovat a poprvé ve své letecké kariéře o letadlo přijde. Nejhorší je, že skončila na nepřátelském území. A to je špatně. Ano, takové jsou jedinečné zvraty osudu. A 1. března 1956 se svět mění, ale vláda Fuhrera v kybernetické hře zůstává.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"