Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin Idzie Do Hitlera

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Tak się złożyło, że po jego śmierci w sierpniu 2023 roku prezydent Rosji Władimir Putin przeniósł się do ciała Hitlera. Co więcej, to takie fajne, że Wielka Wojna Ojczyźniana jest w pełnym rozkwicie w kalendarzu 1 listopada 1941 r. I nie możesz tego naprawić. Co zrobić, jeśli zarówno Stalin, jak i Churchill nie chcą słyszeć o pokoju? Wtedy Władimir Putin postanawia dobrze ich wszystkich ukarać!

  PUTIN IDZIE DO HITLERA
  ADNOTACJA
  Tak się złożyło, że po jego śmierci w sierpniu 2023 roku prezydent Rosji Władimir Putin przeniósł się do ciała Hitlera. Co więcej, to takie fajne, że Wielka Wojna Ojczyźniana jest w pełnym rozkwicie w kalendarzu 1 listopada 1941 r. I nie możesz tego naprawić. Co zrobić, jeśli zarówno Stalin, jak i Churchill nie chcą słyszeć o pokoju? Wtedy Władimir Putin postanawia dobrze ich wszystkich ukarać!
  . PROLOG.
  Przeciągająca się wojna z Ukrainą nie była zbyt interesująca dla rosyjskiego prezydenta. Czym jest Ukraina dla Rosji? Myślano, że obsypią ją kapeluszami i zajmą Kijów na trzy dni. Ale to nie wyszło. To drugi rok wojny. A wybory prezydenckie w Rosji są dosłownie na nosie. A Władimir Putin miał problemy ze zdrowiem. Widać na nim klątwy milionów ludzi niemal na całym świecie dotknięte. Ludzka krew to nie woda. A ile krwi przelał już Władimir Putin? Może tylko Stalin był bardziej krwawy w historii Rosji. Ukraińcy prowadzą udaną ofensywę i odbili większość anektowanych terytoriów z rąk armii rosyjskiej i różnych formacji prywatnych. Ponadto talibowie zaatakowali Tadżykistan i tamtejszą rosyjską bazę w maju 2023 roku. I otworzyli drugi front, przyprawiając prezydenta Rosji o ból głowy. Jak się okazało Tadżycy wykazali się niskim morale, a ich armia częściowo uciekła, a częściowo dostała się do niewoli. A Rosja musiała z nimi walczyć. Tak więc rosyjska baza wojskowa została otoczona przez talibów i wielu żołnierzy zginęło, a niektórzy zostali schwytani.
  I musieli odpowiedzieć. I znowu ogłosić mobilizację, by załatać luki już na południu.
  A zanim Władimir Putin zmarł 5 sierpnia 2023 r., wielu Rosjan już go nienawidziło, nie wspominając o krajach zachodnich. A prezydent Rosji zmarł w agonii i bez honoru. Jego świta nawet nie stała się szczególnie smutna. Ale nadal postanowili pochować wspaniale. I oddawaj honory.
  Chociaż oczywiście wielu twierdziło, że gdyby Putin zmarł przed atakiem na Ukrainę, przeszedłby do historii jako jeden z najlepszych rosyjskich władców.
  A więc może tak jest właśnie w przypadku, gdy ktoś żałuje, że Bóg nie zesłał mu wcześniej śmierci.
  W każdym razie w sierpniu 2023 roku zmarł Władimir Putin, a o jego losie miał rozstrzygnąć sąd.
  I niebiański sąd! Ale kapryśna Bogini-demiurg Emmanuel zabrała i ukradła duszę Władimira Putina z piekła i zabrała go do swojego wszechświata.
  Tam wzięła i zaszczepiła rosyjskiego dyktatora w ciele Adolfa Hitlera. Największy zbrodniarz wszechczasów i narodów.
  I w momencie, gdy wojska niemieckie są pod Moskwą. Tak, wymyśliła taką karę dla Prezydenta Kaina. A może nawet nagroda, bo ruszasz się z ciała kogoś, kto jest od ciebie wtedy o prawie dwadzieścia lat młodszy, na samym grzbiecie sukcesu i chwały.
  A teraz Władimir Putin otrzymał nowe ciało, nowe możliwości, w świecie jak dwie krople wody przypominającym Ziemię XX wieku. A najciekawsze jest to, co się wydarzy. Władza nad światem prezydenta-zabójcy, czy haniebne samobójstwo? A może jedno i drugie, a może coś pomiędzy!?
  . ROZDZIAŁ 1
  Władimir Putin mgliście pamiętał swój krótki pobyt w piekle. Nie został jeszcze osądzony. Dusza znajdowała się w jakimś bardzo dużym, jasnym pokoju. A ty jesteś całkowicie nieważki i wisisz w powietrzu, jak to często bywa we śnie, zwłaszcza w dzieciństwie.
  Bez tortur, bez ognia piekielnego. Ale był to bardzo krótki okres istnienia jako czysty duch, bez ciała. I po prostu trzepoczesz jak we śnie, czujesz się dobrze i lekko, i nie bardzo pamiętasz, co jest wokół.
  A potem, po próbie, zostaniecie przydzieleni albo do Raju, albo do Piekła, albo do Czyśćca dla większości ludzi.
  Ale teraz Władimir Putin poczuł się w nowym ciele. Ciało nie młode, ale też nie stare.
  A były prezydent Rosji już wie, że jest teraz Hitlerem we własnej osobie.
  Dzięki diecie wegetariańskiej i braku złych nawyków pięćdziesięcioletni Führer jest w całkiem przyzwoitej formie. Jego psychika nie jest jeszcze przeciążona serią haniebnych porażek. Czujesz się więc znośnie lepiej niż na miejscu prezydenta Rosji. Który nie żył wystarczająco długo, by mieć siedemdziesiąt jeden lat.
  Jednak władców Rosji, którzy dożyli tego czasu, można policzyć na palcach.
  W każdym razie Hitler wydaje się być w ciele i zdrowszy i bardziej energiczny i młodszy, więc nie ma co narzekać na los.
  Wszystko byłoby niczym, gdyby nie w kalendarzu 1 listopada 1941 r. Oznacza to, że nie będzie już możliwe zatrzymanie Führera na fatalnej linii i nie zaatakowanie ZSRR. I podobno trzeba działać, ale jak...
  Świta i generałowie chcieli oczywiście kontynuacji bankietu i aby Führer udzielił im mądrych instrukcji.
  Co jednak zrobić, gdy już po uszy w gównie. Zarówno w poprzednim życiu, jak i w tym.
  Vladimir-Adolf oznajmił, że powinien być sam, trochę pomyśleć i odpocząć. Jednocześnie poprosił o kawę z kawą pomarańczową i mapą operacyjną, a także europejską część ZSRR i Afrykę.
  Sprawy Niemców na ogół układały się całkiem dobrze. Udało się choć ofensywa październikowa całkowicie zniszczyła sześć armii sowieckich, a kilka częściowo. Do niewoli dostało się ponad sześćset trzydzieści tysięcy żołnierzy i oficerów wroga.
  A w kierunku Leningradu wojska Wehrmachtu zmierzają w kierunku Tichwina. A na południu zajęli już Charków i część Donbasu. Na Krymie zbliżyli się do Sewastopola i zaatakowali Kercz. Cóż, to jeszcze nie szczyt sukcesów. Niemcy muszą jeszcze zająć Tichwin, Kercz, niektóre miasta w Donbasie i Rostów nad Donem, osiągając maksimum do końca listopada. A potem nawet podejść do Moskwy dosłownie na kilka kilometrów.
  A wtedy stanie się cud. I bezprecedensowe mrozy, z których zamarzła nawet niemiecka benzyna z węgla, a sprzęt zawiódł, a sami niemieccy żołnierze zamarzli żywcem.
  W nowym ciele Władimir Putin zaczął odczuwać w sobie pamięć o Hitlerze. Z jednej strony to nawet dobrze. Nie zostaniesz przyłapany na dziwnym zachowaniu i ignorancji. W rzeczywistości diabli wiedzą, jak wyglądają niemieccy generałowie i ministrowie. Wydaje się, że za najbardziej utalentowanego z nich uznano Speera.
  Ale pamięć Hitlera sugerowała, że Speer nie otrzymał jeszcze stanowiska ministra uzbrojenia i amunicji Rzeszy. I być może - to był jeden z głównych powodów klęski nazistowskich Niemiec. Gdyby tak energiczny minister został mianowany wcześniej, przebieg wojen byłby inny.
  Jednak Hitlerowi udało się nie tylko dać w tym oścież. Na przykład zatrzymał niemieckie czołgi w pobliżu Duker, w wyniku czego czterysta tysięcy Brytyjczyków i sto tysięcy Francuzów zdołało uciec do Wielkiej Brytanii. A jeśli te wojska zostały schwytane przez Hitlera, być może nawet Churchill musiał iść do pokoju. Generalnie oczywiście decyzja o walce z Niemcami, które opanowały prawie całą Europę kontynentalną, była idiotyczna.
  Ale to Churchill uratował Rosję czy ZSRR.
  Bez drugiego frontu szanse Stalina w walce z III Rzeszą i jej satelitami byłyby bliskie zeru.
  Więc... Putin przeklął. Nie lubił Churchilla. Może nawet była ukryta zazdrość wobec tego przywódcy. W końcu Churchill pozostał w historii legendą i dżentelmenem.
  A prezydent Rosji nazywa się: Wowka-Kain! On naprawdę w historii Rosji i świata jest teraz pamiętany z niemiłym słowem. Tak, uwolnił się - nie wytrzymał pokusy i rozpoczął wielką wojnę. Największy błąd, a przede wszystkim moralny: to jest kampania przeciwko Kijowowi. Pewnego razu, gdy w Gruzji trwała wojna, dyktator chciał zaatakować Tbilisi. Ale formalny prezydent Rosji i Naczelny Dowódca Dmitrij Miedwiediew kategorycznie wypowiedzieli się przeciwko temu. I musiałem przestać walczyć. Wojna pięciodniowa, jedna z najkrótszych w historii świata i być może najszybsza w historii Rosji, dobiegła końca. Zginęło stu sześciu żołnierzy, Gruzini stracili trochę więcej. Pojawiło się wtedy poczucie irytacji, że nie wykorzystali okazji do okupacji Gruzji. Ale Dmitrij Miedwiediew całkiem logicznie wyjaśnił, że nawet jeśli uda im się szybko zająć terytorium republiki kaukaskiej, armii rosyjskiej grozi wojna partyzancka. Co więcej, miałem już przed oczami przykład Iraku, który Amerykanie zajęli w ciągu trzech tygodni, ale stanęli w obliczu takiej partyzantki, że zostali zmuszeni do opuszczenia stamtąd, tracąc tylko pięć tysięcy zabitych.
  Tak, a Afganistan jest taki sam... Poza tym Gruzja jest krajem górzystym, a tam naprawdę można partyzować zi do. Poza tym czeczeński opór jeszcze się nie zakończył. Doku Umarow jeszcze żył, a wojna partyzancka toczyła się nie tylko w Czeczenii, ale i niemal na całym Kaukazie Północnym. A w przypadku okupacji Gruzji cały kolektywny Zachód pomógłby Kaukazom. I islamiści również zaczną otrzymywać pomoc i podniosą głowy.
  Tak więc Dmitrij Miedwiediew w tym czasie wykazał się zdrowym rozsądkiem. I być może była to jedna z niewielu mądrych decyzji, jakie podjął.
  Ale wojna z Ukrainą też wydawała się stosunkowo łatwa. Tak więc wojska słowiańskiego brata pokazały się bardzo słabo w bitwach 2014 i zimą 2015, i oczywiście sprawiało wrażenie, że wróg był wojownikiem zerowym.
  Cóż, wręcz przeciwnie, o rosyjskiej armii, zwłaszcza po Syrii, przesadzone pomysły. Na przykład jesteśmy najpotężniejsi technologicznie na świecie. I rzuć wszystkim kapelusze.
  Wydaje się, że wielu tak by myślało, gdyby byli Putinem. I chyba Amerykanie nie byli przebiegli, gdy mówili, że armia rosyjska może zająć Kijów w trzy dni. Najwyraźniej uważali też, że Rosja jest za silna, a Ukraina za słaba. Ale... Już w pierwszych dniach wybrane jednostki rosyjskie poniosły ciężkie straty i stało się jasne, że blitzkrieg się nie powiódł.
  Wojna toczyła się nie tak, jak chciał. Być może należało zawrzeć pokój, zwłaszcza w pierwszym miesiącu wojny, kiedy były największe sukcesy. Ale oczywiście chciałem więcej. Potem straty wzrosły. I wtedy na przełomie sierpnia i jesieni Ukraińcy odnieśli wymierne sukcesy na polach bitew. Wyeliminowali wojska rosyjskie z rejonu Charkowa i częściowo Ługańska oraz odbili Chersoniu i tereny za Dnieprem. W tamtym czasie Ukraińcy nie chcieli innego świata, niektórzy jak powrót do granic z 1991 roku.
  Musiałem ogłosić mobilizację i przerzucić dodatkowe wojska. A zimą spróbować ponownie, awansować ...
  Władimir Putin jest upartym człowiekiem. Chociaż historia uczy, że upór może być niezwykle niebezpieczny. Na przykład Hitler mógłby przynajmniej częściowo zachować swój reżim, a może i własną skórę, gdyby wcześniej poszedł do pokoju. Tutaj Hirohito był w stanie ocalić swoje życie, a nawet tytuł cesarski, nawet jeśli stracił prawdziwą władzę. A opętany Führer stracił wszystko. Pamiętasz Iwana Groźnego! Który oferował świat i część Inflant, w tym Narwę i Derpt. Ale Iwan Groźny chciał Inflant w całości. I kontynuował wojnę ze Szwecją i Rzeczpospolitą. Cóż, musiałem też odeprzeć najazdy Chana Krymskiego. Krótko mówiąc, stracił wszystko, co wygrał, i musiał oddać część swojego. A wojna trwała dwadzieścia pięć lat. Tak, była przygoda.
  Czy jednak Putin dotyczy wyłącznie przeszłości i przeszłości? Musisz zdecydować, co robić w teraźniejszości? Albo kontynuować wojnę z ZSRR, biorąc pod uwagę poprzednie błędy III Rzeszy. Albo nadal próbować zawrzeć pokój ze Stalinem. Jednak dalsze zabijanie przodków nie należy do przyjemnych. Ale gdybyś mógł zjednoczyć się z komunistami przeciwko znienawidzonej Wielkiej Brytanii i Ameryce, byłoby super!
  W rzeczywistości Putin, walcząc przez półtora roku, nie mógł pokonać Ukrainy, co więcej, poniósł tam klęski, a nawet talibowie otworzyli drugi front na południu. A oto okazja! Możesz wiele osiągnąć. A może nawet zostać władcą świata!
  Władimir Władimirowicz roześmiał się i wyszczerzył zęby w swoich krótkich wąsach. Bez względu na to, co mówią o Hitlerze, podbił on prawie całą Europę w ciągu dwóch miesięcy. Polska, porównywalna wówczas pod względem ludności i terytorium z Ukrainą, została pokonana w ciągu dwóch tygodni. A za półtora miesiąca wojska Francji, Wielkiej Brytanii, Belgii, Holandii zostały pokonane. Tylko w niewoli dostało się ponad cztery miliony ludzi. Oto osiągnięcie.
  Tak, a ZSRR poniósł ogromne straty i został prawie pokonany. Ale to prawie tyle. W grudniu nastąpi przełom. I musimy szybko zawrzeć pokój ze Stalinem. Ale pytanie brzmi, jak usprawiedliwić się przed własnym środowiskiem? W końcu wydaje się, że zwycięstwo w Rosji jest tak blisko, a nagle świat?
  Jak możesz to wytłumaczyć swoim własnym? Ponadto nie wiadomo jeszcze, czy Stalin zaakceptuje propozycję pokojową. Zwłaszcza jeśli żąda się od niego ustępstw terytorialnych. Świat bez aneksji i odszkodowań brzmi pięknie, ale po tym, jak Niemcy tyle zdobyły, a nawet oddały część ziemi sojusznikowi, będzie to wyglądało na zdradę takiego ustępstwa.
  Tutaj oczywiście pojawiają się poważne problemy. Znacznie łatwiej byłoby uderzyć Hitlera nieco wcześniej, przed atakiem na ZSRR. Wtedy plan Barbarossy mógłby zostać anulowany, a zamiast tego mogłaby zostać przeprowadzona Operacja Lew Morski, zdobywając Wielką Brytanię, a następnie Ikar, zdobywając Islandię. Niewiele osób wie, że Führer również miał takie plany. Z jednej strony III Rzesza wydaje się nie potrzebować Islandii, ale z drugiej strony głównym celem była obrona przed atakami ze strony Stanów Zjednoczonych. Hitler w tym przypadku jednak ryzykował ugrzęźnięcie w wojnie z Ameryką na długi czas.
  Tutaj, nawiasem mówiąc, pojawia się kolejne pytanie, czy Stalin zamierzał uderzyć w III Rzeszę w 1941 roku? Lub nawet w czterdziestu dwóch lepiej przygotowanych.
  Jest słynna tetralogia Suworowa-Rezuna, w której dowodzi i próbuje logicznie uzasadnić atak Stalina na III Rzeszę. Cóż, oczywiście Putin w poprzednim życiu nie miał czasu na przeczytanie tej pracy w całości. Ale pokazano mu to na krótko. Główne argumenty Suworowa-Rezuna i komentarze do nich.
  Na przykład ZSRR rzeczywiście przesunął wojska bliżej swojej zachodniej granicy. I naprawdę miał przewagę w liczbie czołgów. To prawda, nie osiem razy, jak pisze Rezun, ale około cztery razy. Kosztem jakości samochodów też nie jest to takie oczywiste. Około dwóch tysięcy radzieckich czołgów było silniejszych niż niemieckie: są to KV-1, KV-2, T-34, T-28 i T-35. Szczególnie potężny był KV-2 z haubicą 152 mm. A niemieckie czołgi nie mogły go przebić ze wszystkich stron i pod każdym kątem, tak jak KV-1.
  Ale to nie jest takie oczywiste. Na przykład KV-2 oddał tylko jeden strzał co dwie minuty i spróbuj trafić w zwinny niemiecki czołg. I mógł równie dobrze uszkodzić rolki, a radziecka maszyna została unieruchomiona. W praktyce T-34 jest dobry. Niemiecki czołg nie może go przebić w czoło, chyba że w bok.
  Ale też problemy. Optyka i widoczność są kiepskie, skrzynia biegów psuje się i trudno jest zmienić bieg. T-28 jest już moralnie przestarzałym czołgiem, chociaż z dwoma działami jest gorszy od trzydziestu czterech w pancerzu. A ten ekranowany czołg nie jest zbyt dobry w prowadzeniu. T-35 to prawdziwy potwór - trzy działa, siedem karabinów maszynowych, pięć wież. Ale ten czołg nie może się obracać. A pancerz aż pięciu wież nie ma znaczenia.
  Czołgi serii BT - z jednej strony wydają się być dobre: prędkość na autostradzie wynosi prawie sto kilometrów na godzinę. Ale w prawdziwej bitwie kolumna czołgów nadal nie będzie mogła iść. A pancerz jest słaby i nawet działa przeciwpancerne mogą przebić taką maszynę. Ponadto czołg nadal ma duże zbiorniki benzyny, można go unieszkodliwić strzałami z ciężkiego karabinu maszynowego. Tak, naprawdę nie ten samochód. Najbardziej masywny czołg T-26 z działem kal. 45 mm był gorszy od niemieckiego T-3 zarówno pod względem uzbrojenia, jak i pancerza, a także był zbliżony pod względem osiągów w prowadzeniu pojazdu.
  Ogólnie rzecz biorąc, ZSRR był prawdopodobnie silniejszy w czołgach, ale produkcja najnowszych samochodów i samolotów była dopiero promowana, a oni ledwo zaczęli wchodzić do wojska. Najnowsze lotnictwo nie zostało jeszcze opanowane, czołgi też. Co więcej, dowódcom nie wydano dokumentacji technicznej najnowszych radzieckich czołgów. W rezultacie przed wojną pojazdy KV i T-34 nie były docierane. A Niemcy jakoś nie zauważyli nowych trzydziestu czterech. Po raz pierwszy czołg T-34, według wspomnień Guderiana, został zauważony dopiero w październiku 1941 roku. A gdzie wcześniej jechało całe tysiąc tych samochodów?
  Co więcej, w czasie wojny jakość produkowanych trzydziestu czterech nie tylko nie wzrosła, ale wręcz spadła. W tym jakość zbroi. Tak, a radzieccy piloci nie mieli czasu na szkolenie, jak korzystać z radzieckiej technologii. Tak, a powszechna służba wojskowa została wprowadzona dopiero jesienią trzydziestego dziewiątego roku.
  Do tego represje stalinowskie osłabiły armię, wybiły doświadczoną i wykształconą kadrę.
  Do tego zestaw łusek, specjalnie do najnowszych czołgów. Cóż, porównań jest znacznie więcej. Rzeczywiście, ZSRR ma więcej czołgów i samolotów niż III Rzesza. Ale z drugiej strony Niemcy mają już ponad dwa razy więcej samochodów i motocykli. A Wehrmacht ma więcej pistoletów maszynowych. Plus jej tymczasowa przewaga w piechocie. To prawda, ponieważ Niemcy przeprowadziły wcześniej powszechną mobilizację. Ale nadal atakować III Rzeszę, tracąc personel? To jest idiotyczne!
  To prawda, że sam Putin zrobił to samo z Ukrainą. Ale może dlatego się pogubił.
  Ale są tutaj dwie duże różnice. Armia ukraińska, która w 2014 roku nie potrafiła pokonać niektórych bojówek, nie była przez nikogo - nawet przez Amerykanów - uważana za poważną siłę bojową. A Wehrmacht zdobył Europę w dwa miesiące - to duża różnica. Nawet bardzo duża różnica.
  Autorytet ukraińskiej armii był przed wojną bardzo niski i może dlatego ostrożny zwykle Władimir Putin zdecydował się na tę przygodę. Ponadto Chiny potajemnie dały zielone światło. Ale już w pierwszych dniach stało się jasne, że blitzkrieg nie minął. A straty, zwłaszcza w jednostkach elitarnych, są ogromne.
  Rzeczywiście, istnieje jakaś niewidzialna siła, która niszczy wszystkie imperia. Od czasów króla Kserksesa prawdopodobnie pierwsze prawdziwe, ogromne imperium starożytnego świata. Wielka potęga Aleksandra Wielkiego również okazała się krótkotrwała. Rozpadł się raczej kilka lat po śmierci tego króla.
  Jeszcze wcześniej Egipt prowadził wojny o podbój, ale także tracił posiadanie. Pamiętasz Asyrię. To też była całkiem duża potęga. Cóż, Babilon z czasów Nabuchodonozora, choć nie na długo. Cesarstwo Rzymskie trwało długo. Nawet w szkolnych podręcznikach historii poświęca się jej prawie połowę starożytności.
  Ale i on popadł w ruinę i zawalił się. Można tu podać wiele przykładów. Istniało imperium Karola Wielkiego - podzielone zaraz po śmierci zwycięskiego króla. Powstał kalifat arabski - największe terytorialnie imperium, od Francji po Indie, ale też upadł. Imperium Osmańskie również, choć wolniej się rozpadało. Samo imperium Czyngis-chana jest największą potęgą lądową czasów ludzkości. Ale Czyngis-chan zmarł, a jej synowie i wnuki zaczęli ją miażdżyć. A potem, dotarwszy do Afryki do Wiednia, mongolsko-tatarskim zabrakło pary i ponownie się rozpadli. Tamerlan próbował odbudować to imperium ogniem i mieczem, ale gdy tylko umarł, wigilia jego Timuratu zapadła w błogość bez śladu.
  Największym pod względem liczby ludności i terytorium w historii ludzkości było być może Imperium Brytyjskie z koloniami i dominiami. Ale też dość szybko się rozpadło. Było też hiszpańskie imperium kolonialne, które rozpadło się jeszcze wcześniej.
  Carska Rosja, która osiągnęła swój szczyt za panowania Mikołaja II, zderzyła się z Japonią. I jakby na potwierdzenie faktu, że istnieje siła antyimperialna, wojska carskie przegrały tę wojnę. I jakby ścigał ich zły los. W tej wojnie było tak wiele porażek i pechów, od początku do końca. Więc nie wierzcie potem w losy wszystkich mocy.
  Potem, w I wojnie światowej, nie było zbyt szczęśliwie i doszło do wojskowego, a raczej do pałacowego zamachu stanu. Następnie do władzy doszedł nielegalny rząd tymczasowy.
  No i jeszcze bolszewicy z wojną domową. No tak, za Stalina nastąpił nowy wzrost imperium, ale kosztem ogromnego rozlewu krwi. A po śmierci przywódcy nastąpił XX zjazd i upadek kultu. A ZSRR zaczął tracić swoje pozycje już za Chruszczowa.
  A potem Gorbaczow zajął i wykończył imperium sowieckie. Co więcej, nie można powiedzieć, że Michaił Siergiejewicz zrobił to celowo. Wtedy wszystkich ogarnął szał pieriestrojki. A osobiście Władimir Putin, choć był oficerem KGB, stał się zagorzałym demokratą. I był przeciwny GKChP, a także cieszył się z upadku KPZR. I stał się prawą ręką Sobczaka. I aktywnie wspierał Jelcyna. Między innymi w październiku 1993 r. Tak, upadek ZSRR był, ale większość ludzi, a zwłaszcza elita, cieszyła się!
  W każdym razie ludowi to nie przeszkadzało, ale elita była naprawdę zadowolona. Zwłaszcza w Azji Środkowej, gdzie wszyscy doskonale pamiętali, jak KGB prześladowało lokalnych magnatów w branży bawełnianej.
  Krótko mówiąc, w dziewięćdziesiątym pierwszym ZSRR spoczywał na Bose. I może tylko Władimir Żyrinowski trochę narzekał, tak na pokaz. A może granie dla publiczności lub chęć wyróżnienia się.
  Potem były rządy Jelcyna. Czas wielkich możliwości dla jednych i niedostatku, a dla innych strasznych problemów. Sam Jelcyn nawet nie próbował skleić imperium ZSRR, a jedynie przywrócić kontrolę nad Czeczenią. I jaki zaciekły opór to wywołało. W tym na terenie kraju. I nawet Wybór Rosji Gajdara wypowiedział się przeciwko temu. Podobnie jak komuniści. Tylko Żyrinowski poparł tę wojnę. Ale może dlatego podkopał własną ocenę i pozbawił się szansy na zostanie nowym rosyjskim carem.
  Żyrinowski był oczywiście charyzmatycznym przywódcą. Ale nie brakowało mu ani odwagi, ani woli. W szczególności nie było potrzeby korozji brzucha tak sobie, gdy znaczna część ludzi głoduje. Do tego dieta i ćwiczenia.
  No dobrze, Żyrinowski nie żyje. I król stracił swojego ulubionego błazna. Co było takie zabawne i zabawne. Bawił i podnosił na duchu. Ale niewiele było z tego sensu i pożytku. Wręcz przeciwnie, Żyrinowski był zbyt radykalnym patriotą, może nawet karykaturą. I zdawał się kpić z patriotyzmu. Otóż, podobnie jak dobry żołnierz Szwejk, był także karykaturą patrioty Austro-Węgier.
  I to było zabawne, ale raczej szkodliwe dla sprawy. Ale mimo wszystko król nie czuje się dobrze i nie nudzi się bez błazna. Tutaj Dmitrija Miedwiediewa najwyraźniej nie pociąga ta rola.
  Władimir Putin w ciele Hitlera westchnął ciężko. Nie był jeszcze przyzwyczajony do nowego ciała i żył wspomnieniami z przeszłości. I to było niejednoznaczne, zwłaszcza w ostatnich latach. Jednak oczywiście Putin był szczęśliwym władcą. Na przykład tak rzadki dar fortuny, jak atak terrorystyczny z 11 września. To rzeczywiście duży sukces. Zamiast walczyć z samymi talibami, Amerykanie zostali wciągnięci w niepotrzebną dla Stanów Zjednoczonych masakrę.
  To na przykład to samo, jeśli Hitler walczył przez dwadzieścia lat z Wielką Brytanią i Jankesami, niż zaatakować ZSRR. I sam Stalin mógł wybrać w tym przypadku moment uderzenia. I nie wpadnij pod straszny cios.
  Ale Hitler był w stanie uprzedzić Stalina. A oto wynik - Niemcy pod Moskwą. A gdyby zima była łagodniejsza i bardziej sucha, być może bylibyśmy w samej stolicy.
  Tak, Stalin miał tu szczęście. Chociaż z drugiej strony, cóż, dlaczego najskuteczniejszymi władcami są ci, którzy są tak okrutni? Tutaj jest oczywiście Władimirem Putinem, a nie Stalinem. Ale może dlatego nie dano mu Ukrainy?
  Co można powiedzieć o Hitlerze? Z jednej strony miał fenomenalne sukcesy, ale z drugiej katastrofalne w skutkach porażki. Jakaś fortuna śmiała się z Adolfa - dodała mu pewności siebie. Ale potem porzuciła i wrobiła. I było tak wiele ofiar i strat po obu stronach.
  ZSRR niewiele zyskał na zwycięstwie w tej wojnie. Nabytki terytorialne były niewielkie. Ponadto Stalin oddał część obwodu brzeskiego i białostockiego za darmo i bez pytania Polski. I nie dostali wiele. Byłoby lepiej, gdyby tej wojny nie było. Ludność ZSRR zmniejszyła się do 170 milionów. A pod rządami cara-ojca Mikołaja II w 1914 roku liczyło już 180 milionów ludzi. Tak więc car-ojciec Rosjan powiększył się, a Stalin przerzedził.
  A Niemcy wiele stracili pod rządami Hitlera. Chociaż zdobycie Europy i Polski kosztowało tylko trzydzieści tysięcy zabitych. Stalin w wojnie z Finlandią stracił 126 tys., co jest znacznie bardziej znaczące. Tak, tak wyszło gallimo.
  Dobrze było dostać się do ciała Stalina przed atakiem hitlerowskich Niemiec na ZSRR. I zrób coś. Naprawdę, co to właściwie jest? Uderzyłeś się, jak radził Suvorov-Rezun? Ma to swoje wady i zalety.
  Minusem jest w szczególności to, że wojska radzieckie nie są całkiem gotowe do ataku. W szczególności zarówno nowe czołgi, jak i samoloty nie zostały odpowiednio opanowane przez wojska. Dobra wiadomość jest taka, że Niemcy nie spodziewają się uderzenia wyprzedzającego. I można ich zaskoczyć. Tak, a wojska radzieckie były znacznie większe i lepiej wyszkolone do ataku niż do obrony. Nawiasem mówiąc, praktyka pokazała, że naziści są znacznie lepsi w atakowaniu niż w obronie.
  Na przykład, jeśli naziści posunęli się wspaniale i po upadku czterdziestu dwóch zajęli terytorium porównywalne z dwoma imperiami rzymskimi. Następnie w obronie szybko się połączyli.
  Licząc od Wybrzeża Kurskiego, gdzie Niemcy po raz ostatni próbowali rozpocząć dużą ofensywę strategiczną i odwrócić losy wojny, przejmując inicjatywę, Stalinowi zajęło tylko dziewięć miesięcy, by odbić Ukrainę i Krym. Cóż, jeśli policzysz Galicję, możesz dodać jeszcze kilka. W sumie Niemcy nie przetrwali dwóch lat po bitwie pod Kurskiem.
  Tak, są słabi, byli w defensywie. A Führer? A co z Führerem, zastrzelił się. A potem mówią, że nie wystarczyła odwaga, aby zrobić to sam - pomogli!
  Władimir Putin otrząsnął się. Ciało jest rzeczywiście prawie dwadzieścia lat młodsze niż wcześniej, co jest świetne. Adolf Hitler jest niski. Podobnie jak sam Władimir Putin. A to pozwala szybciej przyzwyczaić się do nowego ciała.
  I oczywiście ma ogromny potencjał. Zwłaszcza jeśli walczysz ze Stalinem.
  Oto, co można winić wąsatemu diabłu za to, że jesienią 1940 roku nie odbył osobistego spotkania z Hitlerem. Być może w tym przypadku obaj dyktatorzy tak by się oczarowali, że zamiast wojny doszłoby do sojuszu. Oto przykład tego, jak mają z C. Chociaż Do Xi dobrze dogadywał się również z innymi chińskimi prezydentami. Mimo to łatwiej jest radzić sobie z rówieśnikami niż ze starszym lub młodszym liderem. Na przykład Łukaszenka i Miedwiediew nie dogadywali się ze sobą. Różnili się wiekiem i wychowaniem. Miedwiediew jest synem profesora - intelektualisty, a Łukaszenka synem kołchoźnika i nie wiadomo kogo.
  Putinowi, którego ojciec był prostym robotnikiem i lubił pić, też łatwiej było z Łukaszenką. Być może z innym liderem byłoby trudniej. Zwłaszcza jeśli był młody i inteligentny. Jak na przykład związek Putina z Macronem nie wypalił.
  Zarówno ojcowie Hitlera, jak i Stalina byli pijakami, a obaj dyktatorzy doświadczali biedy, upokorzeń i siedzieli w więzieniach. Więc równie dobrze można było to uzgodnić na osobistym spotkaniu. Ale z jakiegoś powodu Stalin tego nie chciał. Może nie chciał mieć do czynienia z tak odrażającą osobą jak Hitler, ale czy sam Stalin też nie był odrażającą osobą? A w tym czasie był to przywódca ZSRR i Führer Niemiec, który był znacznie bardziej krwawy.
  Tak, ręce Stalina były we krwi aż po łokcie. A w Trzeciej Rzeszy Żydów jeszcze nie mordowano na masową skalę i nie przeprowadzono na dużą skalę akcji karnych.
  Nie było więc szczególnego powodu, by unikać spotkań osobistych. Ale wojnie dwóch totalitarnych imperiów można było zapobiec. I może świat na planecie Ziemia byłby inny.
  ZSRR, Niemcy, Włochy i Japonia mogłyby podzielić cały świat. A biorąc pod uwagę, że podbitych trzeba długo ujarzmiać, być może w historii ludzkości nie będzie wojen, przynajmniej przez następne sto lat.
  Jednak teraz Putin w ciele Hitlera ma szansę osobiście spotkać się ze Stalinem i porozmawiać. Oczywiście pojawią się pewne problemy, ale prawdopodobnie zostaną one rozwiązane.
  Chociaż pytanie brzmi, ile ziemi żądać od Stalina? Zejście do zera jest po prostu niemożliwe i nierealne, kiedy udało się już tak wiele zgarnąć.
  Drugi punkt - natychmiast ogłosić rozejm, czy najpierw odnieść nowe sukcesy? To jeszcze nie szczyt. Na Krymie Kercz nie został jeszcze zdobyty, a na południu Rostów nad Donem. I nie cały Donbas jest nadal pod kontrolą Niemców. I tak dalej...
  A tak przy okazji, jest jeszcze Afryka. Wygląda na to, że Brytyjczycy wkrótce rozpoczną tam ofensywę przeciwko wojskom Rommla? Na iw tym kierunku pilnie do wzmocnienia. W końcu walka z Wielką Brytanią dla Putina to wielka przyjemność. Na początek powinieneś zobaczyć, jakie rezerwy mają Niemcy. Być może uda się coś zabrać z terytorium Francji i Bałkanów. W rzeczywistości, jeśli car Bułgarii Borys nie chce walczyć z ZSRR, niech walczy z partyzantami przynajmniej w Jugosławii. A także w Grecji i Albanii. I będzie wyjątkowo fajnie.
  Ponadto w Niemczech powinna zostać wypowiedziana wojna totalna. I bardziej aktywnie przyciągaj zagranicznych pracowników. Już coś, ale III Rzesza ma wystarczającą siłę roboczą. No i oczywiście młodzież powinna być powołana do wojska. Walczą nie gorzej niż dorośli, a ich siła robocza nie jest zbyt dobra. Można więc zrobić znacznie więcej. Cóż, tworzyć zagraniczne dywizje z ochotników. Tak zrobili Niemcy, ale już wtedy, gdy zaczęli przegrywać wojnę. Oczywiście zmniejszyła się liczba chętnych do walki w beznadziejnej sprawie. W związku z tym, oczywiście, Hitler działał nierozsądnie. Ogólnie rzecz biorąc, oczywiście Trzecia Rzesza i sam Führer byli pełni błędów, które uniemożliwiły mu wygranie II wojny światowej. Jednym z nich jest oczywiście fakt, że w żadnym wypadku nie wykorzystał aktywnie Polaków w wojnie z Rosją. Ale nastroje antyrosyjskie w Polsce są silne i mają wielowiekową tradycję.
  Tutaj Władimir Putin przyłapał się na tym, co uważa za ulepszonego Hitlera. I wcale nie przejmuje się cierpieniem narodu rosyjskiego.
  Tak, tutaj się zacina.
  Jednak z perspektywy czasu mężczyzna jest silny. Na przykład, gdy przyjrzymy się grze amatorów w szachy w tempie błyskawicznym, to błędy partnerów wydają się być bardzo wyraźnie widoczne. Ale tutaj siedzisz przy tablicy.
  I odgrywać rolę. Ale w każdym razie należy dokonać następujących nominacji: postawić Speera na czele Ministerstwa Uzbrojenia i Amunicji oraz nadać uprawnienia nadzwyczajne. Zwiększ długość dnia roboczego i przenieś fabryki na trzy zmiany. Wcielaj do wojska nastolatki i samotne dziewczyny. Tworzą zagraniczne oddziały. Aktywniej mobilizuj Khivę. Zwiększyć produkcję zbrojeniową i wydobycie surowców. Cóż, i wiele więcej do zrobienia.
  W szczególności kobiety - są również dobrymi wojownikami. I dlaczego nie wykorzystać ich zarówno w bitwach, jak i jako nadzorców zagranicznych robotników. Tak, a nastolatki, zwłaszcza te najmłodsze, również mogły spróbować swoich sił w roli strażników. A dorośli mężczyźni na przedzie. Nadal istnieje wiele rezerw.
  Pilotki nie są złe i są dobre jako snajperki. A także w czołgach płeć piękna nie jest zła, zwłaszcza jeśli los jest taki, że kobiety są zwykle mniejsze od mężczyzn, a przy tym bardziej zwinne i ostrożne.
  Tak, a nastolatki w czołgach dobrze walczą. Musimy sprawić, by niemieckie samochody były szybsze i bardziej kompaktowe. Czyli właściwie nie ma jeszcze "Pantery"? Dlaczego niemiecki czołg okazał się tak ciężki, z ogólnie niezbyt potężnym uzbrojeniem i słabym pancerzem bocznym? To bałagan, tutaj musisz dać projektantom lanie.
  A załoga T-4 i T-3 powinna zostać zmniejszona z pięciu osób do czterech. Możesz łączyć obowiązki dowódcy i radiooperatora. Gdzieś usłyszał taką radę o oddziałach pancernych. Cóż, co jeszcze ... Wtedy możesz pamiętać.
  Pewne zmiany należy również wprowadzić w strukturze dowodzenia. Żeby dowódcy grup armii mieli więcej władzy, żeby było mniej zamieszania i koordynacji. Awansować powinien także Mainstein, ten wielki strateg, oraz Guderian, który w wielu kwestiach miał rację. Tym bardziej, że cios zostanie zadany na Białorusi z balkonu operacyjnego.
  Putin zadzwonił do sekretarza. Wbiegła, tupiąc szpilkami. Świeżo upieczony Führer mruknął coś niezbyt zrozumiałego i zaczął dyktować rozkazy.
  
  ARESZTOWANIE I PRZESZUKANIE ROSY LUKSEMBURG
  ADNOTACJA
  Słynna rewolucjonistka Róża Luksemburg została aresztowana i osadzona w areszcie. W więzieniu dla kobiet musi znosić skrupulatne rewizje, inne procedury, upokorzenia i ciężkie procesy.
  . ROZDZIAŁ 1
  Młoda kobieta, Róża Luksemburg, została aresztowana na osobisty rozkaz cesarza Wilhelma.
  Została zakuta w kajdanki i wyprowadzona z domu. Ludzie patrzyli zdumieni, jak blond rewolucjonista, około trzydziestu lat o smukłej sylwetce, był wyprowadzany przez policję.
  Rose tupała skórzanymi butami po topniejącym marcowym śniegu i starała się zachować spokojny wyraz twarzy, bladej ze strachu.
  Aby rozweselić i nie wzbudzać podniecenia, marksista śpiewał;
  W świecie zimna - opadów śniegu,
  Żebrak, nawet bogaty!
  Diabły rządzą planetą
  Zamienił Ziemię w piekło!
  
  Jeśli chcesz żyć w radości,
  Aby szczęście przyszło do wszystkich w domu!
  Zerwij łańcuchy niewoli jak nić
  Wtedy torba będzie pełna!
  
  Jest kraj, który jest przykładem dla wszystkich,
  Silny wojownik jest pionierem!
  Miecz jego świętej Ojczyzny,
  Aby zły Pan nie bredził!
  
  Dekret Niemiec dla wszystkich światów,
  Moc najmądrzejszych luminarzy!
  Bez żadnego, powiemy upiększenie,
  Wszechmogący wskazał nam drogę!
  
  Nie poznamy słowa tchórz,
  Żołnierz nie będzie szeptał - boję się!
  czysta wiara prawosławna,
  Niech Bóg błogosławi Jezusa!
  
  Nie ma pokoju w sercach bez Chrystusa,
  Promienny prowadzi do bitwy!
  Bez wiary wojna jest marnością,
  Straćmy nieokiełznany wynik!
  
  Diabeł będzie kusił
  Okłamuj swoich - egzamin piąty!
  Ale nie wierz grzesznikom
  Nie ma powodu do zdrady!
  
  Jesteśmy wierni przysiędze aż do grobu,
  Przestrzeń potomków czeka - uwierz mi!
  Odrzućmy synów szatana
  Nie będzie w stanie zawładnąć Ziemią!
  
  Dlatego szczęście czeka
  Kto jest silny - Pan zbawi!
  Bóg kocha Niemców,
  Płomień w żyłach topi lód!
  
  Dotrzyjmy do bezkresnych granic -
  Pokażmy wszechświatowi naszą drogę!
  Nie upadnijcie do prawosławnych nas,
  Nie zginaj nieczystego w róg!
  Po drodze policjanci klepali różę po plecach - mówią, że nie ma co śpiewać, kiedy kajzerskie Niemcy przegrywają wojnę. A kiedy wojska carskiej Rosji wkroczyły już do Warszawy, co oznacza punkt zwrotny wojny. A ta suka wie, że sama śpiewa.
  Rose została zabrana do budynku więzienia w centrum Berlina. Wszystko jest mniej więcej czyste i schludne po niemiecku. Róża się uspokoiła. W niemieckim więzieniu będzie czysto i najprawdopodobniej samotna cela bez pluskiew i szczurów, z lutowaniem przewidzianym przez prawo. I tam Niemcy skapitulują za kilka miesięcy i zostaną zwolnieni. A może nawet w nowym rządzie dostanie stanowisko ministra.
  Rose, tupiąc obcasami, śpiewała:
  - Pozwól żyć jako woźny,
  Odrodzisz się jako brygadzista...
  A potem wyrośniesz z brygadzisty na ministra,
  Ale jeśli jesteś głupi jak drzewo -
  Urodzisz się baobabem
  I będziesz baobabem
  Sto wieków do śmierci!
  Rose, więc nie zwracając uwagi na więzienne korytarze, kraty, zamki, druty kolczaste, szła jak królowa. Wyobraziła sobie, jak kręcono o niej filmy i jak kręcono filmy o bolszewickim męczenniku. I jak popularna i fajna stała się z tego - nie da się opisać słowami, po prostu bajka.
  No jak w tej sytuacji nie brać i nie śpiewać. Tutaj idziesz do więzienia - jak na wakacjach.
  A Rosa, nie zawstydzona, śpiewała głośno, jakby była prawdziwą królową wyniesioną na tron;
  Jestem dzielnym członkiem Komsomołu w niewoli,
  Tam okazała się bardzo zacięta w bitwie ...
  O Ojczyzno, wiedz, że zwrócę Ci dług,
  Wypełnię dom komfortem i przytulnością!
  
  Wiedziałem trochę - nic,
  I zabrali mnie boso na przesłuchanie,
  Faszyzm to kompletna bzdura.
  Fritz dotkliwie pobił mnie batem!
  
  Rozebrany, półnagi na zaspie,
  I tak jechali przez wsie w pisugas...
  Tak, aby dostać swoją trumnę Fuhrera,
  A komunizm zobaczymy w oddali!
  
  Lepiej nie oczekujmy litości
  I nie powiem ani słowa nazistom!
  Na próżno myślałem w dzikim gniewie,
  Co za członek Komsomołu to nieśmiała owca!
  
  Wrogowie postawili mnie na stojaku,
  Pod piętami płonące pożary...
  I słyszę bitwę - jesteś drutem pori,
  Jestem ścieżką smutków rozpalonych do czerwoności mil!
  
  Nie ma rozpoznania i prąd nie jest straszny,
  Podejmę się każdego wyzwania...
  Niech to będzie szokiem dla nazistów
  A dla mnie jakikolwiek pył cierpienia!
  
  Przejdę przez to wszystko, zniosę to, uwierz mi
  Ponieważ moją ojczyzną jest Rosja...
  A bestia faszyzmu zostanie pochowana,
  Chrystus przyjdzie i Czerwona Misja!
  
  Tak, wiem, wiem, czeka mnie pętla,
  Może będą gorsze egzekucje!
  Będziemy musieli zacząć kraj od zera,
  Ponieważ było wiele oburzenia!
  
  A potem przyszedł wielki komunizm,
  Na Marsie my, grając, biegliśmy ...
  Niech humanizm zatriumfuje na świecie,
  Za tak ciężką walkę!
  
  Będziesz wszechświatem, poznaj mój
  Takie niekończące się promienne gwiazdy...
  Orzeł, który był kiedyś wróblem,
  Każdy z nas z uznaniem artysty!
  Rosa nawet nie zauważyła w swojej dumie, jak została wprowadzona do pokoju na rewizję. I trzy strażniczki zaczęły ją rozbierać zręcznymi, typowymi dla zawodowców ruchami. A dumna niebiańska Róża Luksemburg okazała się zupełnie naga przed trzema strażnikami, którzy wyglądali jak goryle.
  Tylko bolesne ukłucie dużą łapą na jej nagiej klatce piersiowej ze słowami: "Och, jakie cycki" rozwiało główny nastrój Rosy, a ona nieśmiało zakryła się i wykrzyknęła:
  - Co robisz!?
  Rose, zwłaszcza nago, wyglądała bardzo młodo, miała wąską talię, a figurę miała nienaganną.
  Matrona uśmiechnęła się więc i odpowiedziała:
  - Nic specjalnego dziewczyno! Ciocia poczuje się teraz za zakazana - dźganie, cięcie, chemia! Cóż, tajne notatki!
  Rose, bezskutecznie próbująca zakryć swoją nagość rękami, odpowiedziała:
  - Nie mam nic, a to upokarzające i obrzydliwe!
  Matrona w oficerskich epoletach roześmiała się i odpowiedziała stanowczo:
  - Nie ruszaj się! Inaczej będzie bolało!
  I wielkie dłonie w cienkich gumowych rękawiczkach zaczęły bezceremonialnie grzebać w delikatnym, pięknym, uwodzicielskim ciele Rose. Dwóch innych strażników, również męskich i wysokich, mocno trzymało młodą, zgrabną kobietę za ręce, nie pozwalając jej zakryć swoimi wstydliwymi miejscami.
  Wielka opiekunka pociągnęła Rosę za uszy, dotknęła jej i zajrzała do nozdrzy. Potem sięgnęła do ust palcami w rękawiczkach. I to było bardzo obrzydliwe, Rose poczuła mdłości od dotyku gumy. Dodatkowo pojawiła się myśl, że może to nie były rękawiczki jednorazowe, a używała ich wcześniej, wspinając się w intymne miejsca kobiet. I od tych myśli Rose prawie zwymiotowała. Tylko tytaniczny wysiłek woli i niechęć do okazania słabości pozwoliły Rosie powstrzymać wymiotowanie.
  A jej palce sięgały samych migdałków, były pod językiem, dotykały nieba, za policzkami, aw ustach pozostał bardzo obrzydliwy smak gumy. Skończywszy z czekiem w ustach, opiekunka znów zaczęła ugniatać pierś Rosy. Pod jej szorstkim dotykiem szkarłatne sutki młodej kobiety nabrzmiały i stwardniały.
  Strażnicy uśmiechnęli się i mruknęli:
  - Dobrze? Tak jak? Widzę, że moje pieszczoty Cię podniecają!
  Róża Luksemburg warknęła:
  - Ty suko! Zachowuj się tak!
  Oficerka w odpowiedzi odsunęła młodego rewolucjonistę prosto w twarz i zauważyła:
  - Poznaj swoje miejsce jako buntownika! Inaczej wyślę cię do lodowej celi - nagiego!
  Potem dalej bezwstydnie grzebała w ciele więźnia.
  Jej silne palce zacisnęły się na jej pępku, powodując, że Róża Luksemburg krzyknęła z bólu. Potem poczuli się bardzo szorstko i boleśnie pod pachami rewolucyjnej kobiety.
  Ale najbardziej niegrzeczny i upokarzający miał dopiero nadejść. Matrona rozkazał:
  - Rozłóż szerzej nogi!
  Rose niechętnie posłuchała. A strażniczka niegrzecznie włożyła swoją dużą łapę do pochwy. Kciuki w rękawiczkach, śliskie od śliny, która była w ustach róży, weszły bardzo głęboko w łono kobiety. Ściany pochwy mocno się rozstąpiły i stało się to niesamowicie bolesne.
  Rose wrzasnęła i szarpnęła się, próbując się uwolnić. Ale potężni strażnicy, którzy mieli spore doświadczenie w poszukiwaniach, trzymali ją mocno. Palce dozorcy dosięgły samej macicy i kontynuowały dłubanie. Było to zarówno bolesne, jak i niezwykle upokarzające.
  A męski strażnik-goryl nadal się kręcił. W końcu, po kolejnym obrocie swojej ogromnej łapy, rewolucjonistka zrobiła się śmiertelnie blada i dysząc, odwróciła się. Jej głowa z blond włosami opadła na bok.
  Strażnik więzienny po prawej zauważył:
  - Jest w szoku!
  Potężna matrona bardzo umiejętnie poklepała Rosę po policzkach, masowała jej szyję, szczypała brutalnie. Kobieta doszła do siebie. W oczach miała łzy bólu i upokorzenia. Od więzienia spodziewała się wszystkiego, ale nie sądziła, że spotka się z nią w taki sposób, niegrzecznie, jakby nie była człowiekiem, a mniej niż zwierzęciem.
  Przełożona uprzejmie powiedziała:
  - Cóż, nie bój się! A teraz pochyl się, ciocia dotknie twojego tyłka i najgorsze już za mną!
  Rose drżącym głosem, upuszczając łzę na podłogę, powiedziała:
  - Może nie powinniśmy!
  Strażnik goryli warknął.
  - NIE! Właśnie tego potrzebujesz! Przechylmy ją!
  Potężni strażnicy brutalnie wykręcili ramiona Rosy, powodując, że sapnęła z bólu i pochyliła się. Dziewczyna była w pozie raka. A jej nagie ciało lśniło od potu, jakby naoliwione.
  Strażniczka goryli bez ceregieli wepchnęła jej dwa duże, długie palce w jej odbyt. I to bardzo głęboko, aż do bardzo grubego jelita. Rose krzyknęła z bólu i wstydu. Bardzo silne strażniczki trzymały ją mocno i nie pozwalały uciec. A potężna ręka nadzorcy zarosła tyłkiem pięknej i uwodzicielskiej rewolucjonistki.
  Rose jęknęła, a jej nagie piersi falowały i opadały. A po jego zmęczonej, bladej twarzy płynęły łzy. Poszukiwania były jak tortury, zarówno moralne, jak i fizyczne.
  Czuła, kto starszy naczelnik chce ją maksymalnie upokorzyć, dlatego nie spieszyła się.
  Rose śpiewała swoimi niebieskimi zębami, trzęsąc policzki od łez bólu i upokorzenia:
  Zwycięstwo czeka, zwycięstwo czeka
  Ci, którzy pragną zerwać kajdany!
  Zwycięstwo czeka, zwycięstwo czeka
  Złamiemy Wilhelma!
  Strażnik goryla roześmiał się i odpowiedział:
  - A ty jesteś dzielną dziewczyną!
  I znów się skręciła, powodując silny ból w dupie, aż w końcu wyciągnęła łapę w rękawiczce, która była zakrwawiona.
  Skrzywiła się jak bandyta i wrzuciła zniszczoną rękawiczkę do urny, wykrzykując:
  - Sprawdź jej nogi, koniec poszukiwań!
  Czucie gołych podeszew i badanie między palcami wcale nie jest tak upokarzające jak wcześniej, kiedy chochla wdrapywała się do pochwy i odbytu. Możesz więc już tego doświadczyć bez łez.
  Skończyli przeszukiwanie Rosy iw ten sposób, nago i boso, zaprowadzili ją do sąsiedniego pokoju.
  Tam została sfotografowana. Dali mi stolik z numerem i postawili go pod białą ścianą. Kliknęli z profilu, całą twarzą, półbokiem i tyłem. Następnie sfilmowali pełnometrażowy akt, także z przodu, z tyłu, z boku i do połowy z boku. A fotografem był mężczyzna, co czyniło to jeszcze bardziej upokarzającym.
  Następnie Rosa została postawiona na wadze. Zważono, zmierzono i wzrost, a następnie stojąc pod ścianą i zakres jej ramion. Następnie zapisałem długość stopy i rozmiar buta. To nie boli, ale jest bardzo upokarzające. Zwłaszcza w pokoju były nie tylko kobiety, ale także mężczyźni.
  Tutaj mężczyzna i dwie kobiety w białych fartuchach wystawili Rosę na światło dzienne i zaczęli ją dokładnie badać, zapisywać w dzienniku wszystkie pieprzyki, blizny, oparzenia i znaki szczególne.
  Rose zrobiła się czerwona ze wstydu i złości. Jak ją poniżają i czy naprawdę można w ten sposób traktować młodą kobietę, która stała się już prawdziwą legendą. Może jednak dlatego tak ją traktują, żeby upokorzyć lidera niemieckiej lewicy.
  Czas mijał powoli, a Rose zaczęła śpiewać:
  Zniszczymy cały świat przemocy,
  Na sam dół, a potem...
  Zbudujemy nowy, nowy świat,
  Kto był niczym, stanie się wszystkim!
  Kobieta w białym fartuchu zauważyła surowo:
  - Tutaj jesteś teraz nikim - tylko więźniem!
  Uszczypnęła nagi sutek Rose. Rose stała blada i błyszcząca od zimnego potu, śpiewając:
  - To jest nasze ostatnie
  I decydująca bitwa...
  Bez wątpienia -
  Chłopaki za mną!
  Wreszcie skończyło się przepisywanie znaków. I zaprowadzono ją do sąsiedniego pokoju. Tam kobieta w mundurze kazała rozłożyć dłonie. A ręce Rosy były umazane czarną farbą. Następnie najpierw odciskano całą dłoń, a następnie każdy palec z osobna. Potem uszy Rosy były również rozmazane - najpierw prawe, a potem lewe. I to też zostało wydrukowane. Potem usta. Co jest dość obrzydliwe. Kiedy twoje usta są wysmarowane ciemnym i ostro pachnącym. I stosowane na kartce białego papieru.
  Na koniec pobrali odciski bosych stóp pięknej kobiety. Jeden po drugim. To już nie jest takie obrzydliwe.
  Wycierali podeszwy specjalną gąbką, żeby nie było śladów.
  Następnie ponownie poprowadzono Rosę. Zastanawiała się, co jeszcze skrupulatni i pedantyczni niemieccy strażnicy więzienni mogliby z nią zrobić.
  Tym razem trafiła do pracowni rentgenowskiej. I zrobili zdjęcie żołądka i jelit, co w sumie można zrozumieć, są kryjówki. Sprawdzili też nozdrza na zdjęciu. Dlatego czasami ukrywali kapsułki z trucizną lub drogocennymi kamieniami.
  Kiedy było już po wszystkim, Rosa poczuła w sobie pewną ulgę. W każdym razie nie bolało. I przyzwyczajasz się jakoś do chodzenia tak nago.
  Ale przecież Eva też chodziła nago i miała kompleksy, więc nie czuła okazji. A ona jakby nic się nie stało.
  Raczej zakończyłyby się procedury. I tak naprawdę została zabrana długim korytarzem do kabiny prysznicowej. Tam pod okiem strażników Rosa wreszcie się umyła. Woda była ciepła, przyjemna, a ty zmywasz z siebie brud moralny i fizyczny. Cóż, strażnicy dali jej też oficjalne mydło.
  Rose nawet rozweseliła: za darmo myje się mydłem. Wtedy dadzą jej dach nad głową za darmo, a także więzienną rację żywnościową. Oczywiście to nieprzyjemne, że strażnicy tak na nią patrzą, ale jest piękna i nie ma się czego wstydzić.
  Kobieta umyła bose stopy czarną farbą. Dzięki sportowemu trybowi życia ma bardzo dobrą figurę - jak młoda dziewczyna z jędrnym biustem, ale po twarzy widać, że jest dużo starsza. Jednak nie więcej niż trzydzieści z wyglądu. Rosa była dumna, że tak dobrze wygląda.
  Więc się umyła, krzyczeli do niej:
  - Dosyć, przestań!
  Ona wyszła. A naczelnik włożyła jej palce do ust, jakby Rosa mogła coś wynieść lub ukraść. A druga strażniczka więzienna wciąż łapie w pierś i odbyt. Co było upokarzające i odrażające. I chyba nie tylko Rosa, więc naczelnik wspiął się gołymi palcami, nie zadając sobie trudu, by założyć jej rękawiczki na ręce.
  Rose przetrwała, chociaż była upokarzająca, zawstydzona, a nawet zraniona. Paznokcie matrony bardzo drapały jej delikatne, intymne miejsca w łonie matki i piąty punkt.
  Ale w końcu męczące godziny i tak już zupełnie niepotrzebnych poszukiwań dobiegły końca.
  A Rosa została zakuta w kajdanki i ponownie prowadzona. Młoda kobieta nawet pomyślała ze zdziwieniem: czy naprawdę zamkną ją i celę nago? Ale tak nie może być. Zgodnie z prawem więźniowie nie mogą być przetrzymywani nago. Tak, przynajmniej niektóre buty, które jest zobowiązana rozdać.
  Ale tak naprawdę zabrali ją do szatni. Gdzie powinni wydać strój służbowy, jeśli nie ma pozwolenia, noś swój. Rose dostała tylko pasiastą sukienkę na nagie ciało. Sukienka miała naszyte numery zamiast jej nazwiska.
  Róża zapytała:
  - A co z majtkami i stanikiem?
  Matrona odpowiedziała surowo:
  - Jest specjalny rozkaz komendanta, nie dawajcie oficjalnych majtek i stanika!
  Róża zapytała zdziwiona:
  - Dlaczego?
  Strażnik odpowiedział surowo:
  - Możesz się na nich powiesić!
  Młoda rewolucjonistka rozłożyła ręce:
  - Dlaczego jestem głupcem, żeby się powiesić? Najwyżej za kilka miesięcy zostanę zwolniony!
  Matrona ze złością skinęła głową.
  - Wszyscy tak mówią, ale siedzą latami!
  Rosa była teraz tylko w pasiastej sukience powyżej kolan i miała bose, bose stopy.
  Młoda kobieta spojrzała na półkę. Było wiele różnych butów, niezbyt atrakcyjnych z wyglądu. Ale jej bose stopy były zimne. Będzie zszokowana upokorzeniem przeszukania i innymi procedurami, nie zwróciła uwagi na zimną, wilgotną, betonową podłogę więzienia. Ale teraz tylko się trzęsie.
  Rosa jęknęła żałosnym tonem:
  - Zimno mi w stopy, daj mi przynajmniej buty!
  Strażnik odpowiedział ostro:
  - Specjalne polecenie komendanta! Ze względu na szczególne niebezpieczeństwo, jakie stwarza więzień polityczny, podczas pobytu w areszcie obowiązuje zakaz noszenia butów, ponieważ mogą one służyć jako broń wojskowa lub przedmioty do rzucania!
  Rose zauważyła z westchnieniem:
  Ale w więzieniu jest tak zimno! Mogę się przeziębić i zachorować!
  Matrona uspokoiła ją:
  - Mamy dobrą ambulatorium! Zresztą przestań się kłócić. I dadzą ci niezłe lanie!
  Rewolucjonista był zaskoczony:
  - Czy klapsy nie są odwołane?
  Strażnik skinął głową.
  - W czasie wojny zostały ponownie wprowadzone! Więc ukorz się, piękna - będziesz bardziej całością! I kosztem bosych stóp więźniowie szybko się do tego przyzwyczajają. A już niedługo na zewnątrz zrobi się cieplej, jest już wiosna i poczujesz się lepiej. A jeśli masz przyjaciół w dziczy, pozwól im wysłać więcej racji żywnościowych. Więc tylko niewielka część trafia do więźniów!
  Róża energicznie skinęła głową.
  - Wiem to! Korupcja zniszczy Niemcy!
  Strażnik mruknął:
  - Jak Rosja!
  Młoda kobieta została ponownie skuta kajdankami na nadgarstkach i uwierzyli jej boso, w więziennej, krótkiej sukience, jak niewolnica z czasów Spartakusa na więziennych korytarzach.
  Kamera czekała teraz na Rose. Co więcej, wolałaby zwykły niż pojedynczy. We wspólnej celi jest cieplej i jest z kim porozmawiać. Co więcej, kobiety pachną o wiele przyjemniej niż mężczyźni i nie byłoby jej z nimi dobrze.
  Aby choć trochę podnieść upadłego z bólu, upokorzenia, zimna w bosych, kobiecych stopach, które zamarzają od zimnej, betonowej podłogi, Róża śpiewała:
  Zima już odchodzi
  Oto wiosenne słońce...
  Mądrość pokonała naturę,
  W poszukiwaniach naukowych i wędrówce!
  
  Strumienie dzwonią - topnieją zaspy śnieżne,
  Gdzie srebrny dywan jest strumieniem.
  Goździki kwitną bujnie w maju,
  A nasza przyjaźń się nie rozlewa!
  
  Kochamy córki natury
  Kiedy wiosną rosną grzyby...
  Nie, znasz złą pogodę
  Jak pada deszcz łaski Chrystusa!
  
  Przyroda budzi się do życia na wiosnę
  Kryształowy lód pękł.
  Planeta stanie się, jak sądzę, rajem,
  Niech zły ogień nie zapali świata!
  
  W końcu każdy kwiat to wszechświat,
  Bug też chce żyć.
  Los wszystkich jest lepszy - stworzenie,
  Ale biedny króliczek, jesteś grą.
  
  Jak się okazało, strachu jest dużo,
  Piękno wiąże się z cierpieniem...
  Czasami jęcząc prosimy Boga -
  Pomóż nam szczęściem i marzeniem!
  
  Ale czym jest gniew na świecie,
  Co zaczęło nas kręcić jak tornado,
  Ale Bóg odpowiedział - to jest,
  Nie rozleniwiłeś się jak niedźwiedź!
  
  W końcu, jeśli sam banan spadł,
  Nawet pługa nie zaprzęgniesz.
  Twarze świętych z ikon kiwają się,
  Żadnych ananasów - siać żyto!
  
  Cóż, ta praca prowadzi do sukcesu,
  On uczyni naszą rasę silniejszą!
  A dobrobyt się nie spieszy,
  Nie ma potrzeby skąpstwa kotów!
  
  Nagroda nadejdzie - będzie siła,
  I wskrzesimy tych, którzy polegli w bitwie!
  Nadejdzie kara, wiedz Judaszu,
  Kłamstwa i oszustwa zostaną pomszczone!
  Rosę w końcu doprowadzono do masywnych drzwi, na których wybito złowrogą liczbę "13". Kajdanki zostały jej zdjęte, a młoda kobieta poczuła ulgę, rozcierając wyczerpane, posiniaczone nadgarstki. Tak, skuty kajdankami, bolesny i upokarzający jednocześnie.
  Zabrano ją do celi. Wewnątrz było trochę cieplej niż na zewnątrz, było ogrzewanie. Cela okazała się podwójna i była w niej dziewczyna z rudymi włosami. Całkiem ładna i spała z kocem. Budząc się, odwróciła swoją czułą twarz i zapytała:
  - Nowa dziewczyna?
  Strażnik skinął głową.
  - Polityczny! Myślę, że wasza dwójka będzie o wiele bardziej interesująca!
  Róża zauważyła:
  - Nie mam pościeli?
  Matrona zaśmiała się.
  - Abyście byli bardziej przychylni i jak najszybciej zeznawali, zostajecie pozbawieni poduszek, koców i materaca. Położysz się na gołych deskach, zmarzniesz i prędzej zeznajesz przeciwko swoim wspólnikom i wspólnikom!
  Rosa ze złością tupnęła bosą stopą i warknęła:
  - Nie czekaj!
  Ciężkie, masywne drzwi celi zatrzasnęły się za nią ze skrzypnięciem.
  
  ŚWIAT BEZ II WOJNY ŚWIATOWEJ
  ADNOTACJA
  Chamberlain nie odważył się wypowiedzieć wojny III Rzeszy po ataku na Polskę, Francja też nie weszła w konflikt sama. Po klęsce Polski i jej podziale między ZSRR a nazistowskie Niemcy rozpoczął się długi okres pokoju, rozwój ludzkości potoczył się inną drogą.
  . ROZDZIAŁ 1
  Wyjątkowy świat z alternatywnej historii. W nim Chamberlain miał dość rozsądku, by nie wypowiedzieć wojny Niemcom, które zaatakowały Polskę. I oczywiście Francja nie przystąpiła do wojny bez Anglii.
  Hitler i Stalin podzielili Polskę. Potem nastąpił podział państw bałtyckich i podpisanie umowy o przyjaźni i granicach.
  Toczyła się prawdziwa wojna z Finlandią. ZSRR kosztem ciężkich strat zdołał jednak zająć część terytorium, przedrzeć się przez linię obrony i zająć Wyborg.
  Jak dotąd wszystko szło dobrze. Ale próba odebrania Mołdawii Rumunii napotkała opór Hitlera. Czy Stalin nie chce za dużo?
  Ale Hitler i Stalin osobiście spotkali się i uzgodnili, że ZSRR otrzyma Mołdawię, i ta sekcja została zakończona.
  Potem nastał długi okres pokoju. Japonia nie odważyła się walczyć samotnie z USA i Wielką Brytanią. A Hitler wciąż trawił Polskę, której znaczna część weszła w skład III Rzeszy. Również Stalin, po rozszerzeniu imperium i doświadczeniu trudnej wojny z Finlandią, nigdzie się nie wspiął.
  W ZSRR trzeci plan pięcioletni został oficjalnie zrealizowany i przepełniony. Potem zajęli się czwartą. I to było przepełnione. A w piątym planie pięcioletnim zaczęli obniżać ceny i podnosić standard życia.
  Stalin zmarł w marcu 1953 roku... Według niektórych doniesień mógł zostać otruty. Po intrygach władzę przejął Nikita Chruszczow. Potem był XX kongres i zdemaskowanie kultu jednostki. I pomysł zbudowania komunizmu do 1980 roku.
  W tym czasie broń jądrowa pojawiła się w Niemczech, Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii i ZSRR.
  Hitler pozostał w historii jako zupełnie normalny przywódca bez Holokaustu. Istniały tylko niektóre ustawy ograniczające prawa Żydów. Polacy stopniowo otrzymywali także obywatelstwo niemieckie i równe prawa. W pięćdziesiątym piątym roku gubernia warszawska wkroczyła bezpośrednio do III Rzeszy. W 1960 r. zarówno Czesi, jak i Polacy otrzymali obywatelstwo niemieckie. Niemcy jako pierwsi na świecie wystrzelili satelitę w niebo i wysłali człowieka w kosmos.
  A 20 kwietnia 1961 roku rozpoczął się pierwszy w historii załogowy lot na Księżyc. To wspaniałe wydarzenie.
  Trzecia Rzesza to duży kraj, być może największy w Europie. Obejmuje Czechy i Sudety, Austrię i Polskę. Ponadto Niemcy przejęli część Danii bez wojny w granicach 1914 r. za rekompensatę pieniężną. Potem było referendum. Referenda odbyły się także w Polsce i Czechach. Powstało rozwinięte gospodarczo i silne mocarstwo. Ponadto Wielka Brytania zgodziła się również zwrócić Namibię Niemcom w Afryce, a także za odszkodowanie pieniężne.
  Niemal bez wojen innych niż konflikt z Polską, Hitler rozszerzył III Rzeszę. Jedyne problemy były tylko z Francją. Tutaj jednak niewielka część Lotaryngii, zamieszkana głównie przez Niemców, została po referendum zwrócona Niemcom. Ale granice z 1914 roku nie zostały przywrócone. I to zirytowało wielu Niemców.
  Ale Francuzi zawarli sojusz wojskowy z ZSRR iw takim przypadku poszedłby walczyć na dwa fronty. Imperium Czerwone, które uciekło przed II wojną światową, było bardzo silne ekonomicznie, porównywalne z USA i Niemcami, i miało dużą populację. Więc walka z nią jest niebezpieczna.
  Ponadto Wielka Brytania miała również umowę z Francją. Która, w przeciwieństwie do prawdziwej historii, zachowała swoje kolonie i była bardzo potężna militarnie.
  Ale Chiny pozostały rozdrobnione i słabe, właściwie podzielone na strefy wpływów przez czołowe potęgi świata. Japonia walczyła w Chinach przez długi czas i była w stanie utrzymać część z nich pod swoją kontrolą. Inne kraje miały tam swoje stolice. ZSRR zachował kontrolę nad Mongolią, która czysto formalnie zachowała niepodległość.
  Hitler wciąż żyje. Ma siedemdziesiąt dwa lata. Nie pali, nie pije alkoholu, jest wegetarianinem, nadal trenuje na symulatorach. Führer ma obsesję na punkcie swojego zdrowia. Ma też synów i córki - choć uzyskano je przez sztuczne zapłodnienie. Niektórzy synowie mają ponad sto lat. Najstarszy z nich ma już siedemnaście lat. Trudno jest dokonać godnego wyboru następcy. Więc Führer nadal jest zainteresowany samodzielnym życiem. A w Trzeciej Rzeszy trwają prace nad przedłużeniem życia dyktatora.
  Siedemdziesiąt dwa lata z pewnością nie jest głębokim starcem. Więc Führer też kocha rozrywkę. Na przykład walki bez zasad.
  Tam oczywiście nie walczą na śmierć i życie - Trzecia Rzesza jest stosunkowo cywilizowana i dziwna. A Hitler wcale nie jest postrzegany jako potwór, chociaż przywódca jest z pewnością autorytarny.
  Był w stanie pokonać Polskę prawie bez strat i rozszerzyć terytoria z niewielką lub żadną wojną. Mieszkańcy Niemiec ubóstwiają go, a narody innych krajów szanują go. Nawet Nikita Chruszczow traktuje go z szacunkiem. Ponadto ZSRR pozostawał w tyle w wyścigu kosmicznym.
  Stalin był obojętny na rakiety, a Nikicie Chruszczowowi udało się jak dotąd tylko wysłać pilota w kosmos.
  A teraz Niemcy wystrzeliwują rakietę na Księżyc. I są dwie dziewczyny i jeden chłopak. I to jest świetne.
  Na cześć urodzin Führera i wystrzelenia rakiety zorganizowano ogólnokrajowe uroczystości.
  Ogromny stadion w Berlinie jest wypełniony ludźmi. Nadchodzą różnego rodzaju zawody sportowe. I oczywiście walki bez zasad. To, co Hitler tak kocha.
  Führer oczywiście się postarzał, ale nadal wygląda mniej więcej, chociaż jest szarawy, a na jego głowie pojawiła się spora łysina. I wąsy posiwiały, a postać była lekko zgarbiona. Führer sprawuje władzę od dwudziestu ośmiu lat. Wraz z nim Niemcy mają jedną z pierwszych gospodarek na świecie, a może nawet pierwszą. ZSRR, USA i III Rzesza są teraz bardzo blisko siebie pod względem dochodu narodowego. Tak, Wielka Brytania jest nadal silna dzięki koloniom. Japonia zaczęła się podnosić - jej przedłużająca się wojna z Chinami ją wyczerpała. Ale świat jest wielobiegunowy.
  Hitler jest świetny, ale nie na samym szczycie. W Stanach Zjednoczonych jest teraz nowy, młody prezydent, John F. Kennedy, we Francji i Wielkiej Brytanii rządzą też całkiem młodzi władcy. Nikita Chruszczow jest tylko żałosnym cieniem na tle Stalina, choć mówi o komunizmie.
  Być może ze wszystkich światowych przywódców Hitler jest najbardziej legendarnym, popularnym, charyzmatycznym i wielkim, mimo swojego wieku, który nie stracił jeszcze blasku i energii.
  W tej chwili przygląda się walkom przez specjalny ekran. A z góry kolorowe monitory pokazują obraz Koloseum.
  Do walki wychodzi przystojny, jasnowłosy chłopak w wieku dwunastu, trzynastu lat. Jest z mięśniami odciążającymi, w niektórych sportowych szortach i boso. Chłopiec ma na sobie rękawiczki. I idzie do muzyki.
  Podobnie jak w starożytności, w Trzeciej Rzeszy nie toczy się walk na miecze. Bo kraj nie popadł w barbarzyństwo.
  Wręcz przeciwnie, Niemcy stały się krajem o wzorowym porządku, z najniższym wskaźnikiem przestępczości na świecie i zerowym bezrobociem. I jakoś niewygodnie jest dla niej zabijać ludzi na ringu.
  Chłopiec był w niebieskich szortach i kłaniał się Führerowi i jego orszakowi oraz wszystkim czterem stronom stadionu. Publiczność mu kibicowała.
  Spiker ogłosił:
  - Czempion Berlina, nazywany "Myszką", będzie walczył o tytuł mistrza III Rzeszy wśród dzieci do lat dwunastu.
  Widać, że chłopak jest bardzo dobry.
  A teraz znów rozbrzmiewa muzyka i wychodzi kolejny wojownik. Również chłopiec mniej więcej tego samego wzrostu i wagi co on. A także jasnowłosy i bardzo muskularny. Tylko jego dresy są czerwone, a jego twarz jest bardziej sztywna. Oczywiście obaj chłopcy są nadzy i boso. Będą walczyć zgodnie z zasadami francuskiego boksu i na ręce i nogi.
  Ogłoszono drugiego chłopca:
  - Wicemistrz III Rzeszy w walkach bez reguł do dwunastu lat.
  Chłopiec ukłonił się także Führerowi i wszystkim czterem stronom stadionu. Pseudonim "Aligator".
  Sędzią była duża i wysoka kobieta w skórzanym garniturze. Walka była mistrzowska piętnaście rund po trzy minuty. Ale zwykle kończy się to wcześniej.
  Dzieci ukłoniły się sobie. A orszak i sam Hitler robili zakłady. Oczywiście, kogo stawia Fuhrer, jest tajemnicą, inaczej wszyscy zrobią to samo, co on. Lub odwrotnie...
  Siwowłosy i zmęczony Adolf patrzy przez lornetkę. Bardzo lubi muskularnych chłopców, więc wydawało się, że są w stanie przywrócić siły zgrzybiałemu tyranowi. Führer śpi nawet w łóżku o specjalnym kształcie swastyki. A wokół niego cztery młode, wysportowane dziewczyny i czworo nastolatków - bardzo muskularnych i silnych. A Hitler we śnie jest jakby naładowany energią. Ponadto wiekowy dyktator bierze kąpiele w mleku dla niemowląt.
  Od czasu do czasu Führer otrzymuje także transfuzję młodej krwi - od chłopców, najsilniejszych sportowców III Rzeszy.
  Hitler nie chce umierać. I ma jeszcze kilka planów. To źle, że ZSRR i Francja są w sojuszu z Wielką Brytanią. Walka na dwóch frontach jest zbyt ryzykowna i samobójcza. Niemcy przegrały już jedną taką wojnę na dwóch frontach. Nie ma więc sensu stawać na tej samej prowizji co Wilhelm II.
  Chciałbym zgodzić się na wojnę na jednym froncie. Albo z Zachodem przeciwko ZSRR albo z ZSRR przeciwko Zachodowi. Ale żeby dwa fronty nie wisiały na szyi.
  Ale Nikita Chruszczow nie chciał sprzymierzyć się z Hitlerem. We Francji też nie chcą sojuszu z autorytarnym dyktatorem, bo jest demokracja i zmiana władzy.
  A Hitlerowi było ciężko. Życie przemija, a ty nadal nie pokonałeś Francuzów, Rosjan ani nikogo poważnego.
  Chociaż z drugiej strony III Rzesza podporządkowała sobie prawie wszystkie ziemie zamieszkane przez ludność niemieckojęzyczną. A teraz Niemcy są większe i większe niż były przed wojną światową. To świat, więc drugiego jeszcze nie było.
  Na sygnał gongu chłopcy zaczęli walczyć. Bili zarówno rękami w rękawiczkach, jak i bosymi stopami. Führer bardzo lubił, gdy chłopcy nie mieli więcej niż piętnaście lat, a dziewczęta chodzili boso. To zwróciło uwagę dyktatora.
  Chłopcy mają takie okrągłe, różowe szpilki i wdzięczną krzywiznę podeszwy. Są atletyczne, a mięśnie gry są tak wytłoczone, a żyły są widoczne. Fuhrer przygląda się z bliska nogom chłopców i kończy. To jest naprawdę świetne. Są opaleni, ich skóra się błyszczy, ich mięśnie się kręcą, cudownie.
  A chłopcy biją się nawzajem. A bose stopy wybijają się i uderzają albo w obronę, albo w głowę. Widać, że chłopcy mają piękne liny. Mięśnie brzucha są ułożone w czekoladowe kafelki, piersi jak tarcze, a mięśnie chłopców są w ruchu. To hipnotyzujące.
  Hitler westchnął. W wiosce nadal był przywódcą i prowodyrem, ale w gimnazjum wzięli go inni faceci. A przyszły Führer miał trudności i dosłownie stamtąd uciekł.
  Ale mimo to Hitler kochał dzieci. Ci chłopcy są tacy piękni. A ich wyćwiczone ciała są bardzo muskularne, a rozluźnienie mięśni jest cudowne.
  Szkoda, że muszą się nawzajem bić. Tutaj minęła pierwsza runda - chłopcy się rozeszli.
  Hitler pomyślał, że fajnie byłoby zorganizować walkę, żeby była na miecze. I tak, że wojownicy cięli i krew płynęła jak strumień.
  To okazało się naprawdę świetne. A kiedy chłopiec upadnie, spalą mu bosą piętę rozgrzanym do czerwoności żelazem.
  Führer często wyobrażał sobie tortury w swoich fantazjach. Zwłaszcza, gdy bose stopy chłopców i dziewcząt płoną ogniem.
  A nawet malował takie obrazy w tajemnicy. Ale tak naprawdę nikogo nie torturował. Molo nie wydawało się głowie państwa, jednemu z największych na świecie, zniżyć się do takiego poziomu.
  Ale filmy kręcono pod jego kierunkiem. Oto przykład wojny światowej. Rosjanie złapali Niemkę na froncie wschodnim. I oczywiście rozebrali ją zostawiając tylko w majtkach i stanikach i jechali boso po śniegu.
  Führerowi podobał się ten film. Nawet po tym niemiecka Gerda była biczowana i wychowywana.
  Tak, to był piękny film. Jednak Führer kręcił także filmy oparte na historii alternatywnej. Tam chłopcy z Hitlerjugend zostali schwytani w ZSRR. A czternastolatki w samych szortach jechały po śniegu i mrozie. I nawet wylewali lodowatą wodę na swoje nagie torsy, co sprawiało, że się rumienili.
  Hitlerowi to się podobało. Tak, kiedy chłopcy są torturowani i poniżani, to jest przywódca ukrytego sadysty. Za Führera ludzie nie byli paleni w piecach, przynajmniej na tym świecie, ale czerpał przyjemność z tortur i upokorzeń.
  Co więcej, ciało Führera jest już zniedołężniałe. A energia nie jest taka sama. I potrzebujesz czegoś, aby się utrzymać.
  Fuhrer znów obserwuje walkę. Ciała chłopców lśnią od potu, a rozluźnienie nagrzanych walką mięśni stało się jeszcze ostrzejsze.
  Walka jest prawie wyrównana. Obaj chłopcy mają taką samą wagę i wzrost. Alligator Boy atakuje częściej, ale uderza głównie blokami. A Mysz czasami kontratakuje.
  Hitler myśli, jak dobrze być mimo wszystko chłopcem. Ciągle się wesoło uśmiechają. Te dzieci są zawsze uśmiechnięte i śmieją się z byle powodu. A teraz nauczył się śmiać.
  Ach, ta przeklęta starość, kiedy wszystko robisz na siłę. I nie ma już dawnej radości życia. A nawet walki gladiatorów są męczące.
  Świeże wrażenia z młodości to inna sprawa. Führer ma miliony dziewcząt gotowych się oddać, ale prawie nie ma chęci. Tylko jeśli dasz zastrzyk testosteronu, następuje przypływ siły i hormonów. W Niemczech nie ma rozwiniętej medycyny. Tutaj, na przykład, jakie cudowne zęby zrobili Fuhrerowi - po prostu perłowy połysk.
  Istnieją różne rodzaje anabolików. Hitler nadal oczekuje, że dożyje dwudziestego pierwszego wieku. Czego Niemcy potrzebują przede wszystkim. I wtedy być może zostanie wyłoniony następca. A może naukowcy znajdą sposób, by uczynić go nieśmiertelnym.
  Laboratoria już nad tym pracują. Hitler emanuje pewnością siebie i strachem.
  Tutaj Churchill jest starszy od niego, ale wciąż żyje, nawet jeśli nie całkiem zdrowy. Roosevelt i Stalin już nie żyją, a Roosevelt jest dość dawno temu. Chamberlain sympatyzował z Niemcami. Chociaż groził otwarciem drugiego frontu w przypadku ataku na Polskę, nie odważył się. Z kolei Führer nie poszedł na wojnę z ZSRR. Chociaż były okazje. Ale ZSRR miał zbyt mocne czołgi. Mając tylko sześć dywizji z lekkimi czołgami, Führer nie odważył się tam walczyć z potworem.
  Chociaż trwały przygotowania do wojny. W czterdziestym trzecim roku "Pantery" pojawiły się w Niemczech. Samochód nie jest zły, ale za ciężki i drogi. W ZSRR istniała seria KV. Hitler nie odważył się wtedy walczyć. W III Rzeszy pojawiły się samoloty odrzutowe i rakiety FAA. Ale w czym problem. Po śmierci Chamberlaina pojawił się Churchill, który zbliżył się do Stalina. Tak, a we Francji rząd był skłonny do sojuszu z czerwonym imperium.
  Wielkie nadzieje w III Rzeszy wiązano z dyskotekami.
  Ale w rzeczywistości nie usprawiedliwiali się. Pojazdy okazały się zbyt drogie i podatne na ostrzał z broni strzeleckiej. W działaniach wojennych nie mogli dokonać punktu zwrotnego.
  W czterdziestym piątym roku pojawiła się "Pantera" -2. Była w tym czasie bardzo dobrym czołgiem. Armata ma 88 mm i 71 długości lufy, a przedni pancerz kadłuba ma nachylone czoło 100 mm, boki 60 mm ze spadkami, a czoło wieży ma 120 mm z maską 150, a także sześćdziesiąt boków . Całość waży pięćdziesiąt trzy tony, a silnik ma moc 850 koni mechanicznych. Samochód okazał się najpotężniejszym czołgiem średnim na świecie. Chociaż jaka jest średnia, jeśli waga przekracza pięćdziesiąt ton?
  Hitler był częściowo zadowolony z tej maszyny. Nie udało się jednak uzyskać gwarancji ani od ZSRR, ani od Francji. Co więcej, Zachód poszedł na ustępstwa i oddał za pieniądze część Danii, niewielką część Francji i byłą niemiecką kolonię Namibię. To usatysfakcjonowało Niemców. ZSRR również stał się silny. Zamiast serii KV pojawiły się czołgi bardziej zaawansowane od serii IS.
  Hitler ciągle odkładał nową wojnę. W Stanach Zjednoczonych pracowano powoli nad bombą atomową. W Niemczech też się nie spieszyli, w ZSRR też.
  Ale technologia ewoluowała.
  Panther-3 był kolejnym czołgiem z przestarzałej serii. W nim działo było jeszcze potężniejsze niż 105 mm 70 EL, a przedni pancerz wieży wynosił 185 mm, a kadłub 150 mm ze spadkami, a boki 62 mm. Masa maszyn osiągnęła sześćdziesiąt jeden ton. Co jednak zostało zrekompensowane mocniejszym silnikiem o mocy 1200 koni mechanicznych. Tak wyszło auto. Wszedł do produkcji w 1947 roku. Zdecydowanie dobry zbiornik. Ale ZSRR otrzymał także T-54, który ważył zaledwie trzydzieści sześć ton i był nieco gorszy od niemieckiego w zbroi i broni. Przedni pancerz wieży był jeszcze grubszy - aż 200 mm. A działo jest trochę słabsze przy 100 milimetrach i 900 metrach na sekundę, początkowej prędkości pocisku. Niemiec ma jednak nieco większy kaliber - 1000 metrów na sekundę.
  A potem wojna już się nie powtórzyła.
  Panther-4 pojawił się w pięćdziesiątym pierwszym roku. Była już innym schematem układu. Silnik i skrzynia biegów znajdują się w jednym bloku, a skrzynia biegów znajduje się na silniku. Zmniejszyła się wysokość zbiornika. I okazało się, że samochód waży 70 ton, silnik z turbiną gazową o mocy 1500 koni mechanicznych, przedni pancerz 250 mm i boczny pancerz 170 mm, z armatą 105 mm i lufą o długości 100 EL. Ta maszyna była już naprawdę ciężka i bardzo potężna... Tylko radziecki IS-7, czołg produkowany w bardzo małych ilościach, mógł z nią walczyć. A T-54 był znacznie słabszy.
  A pod koniec pięćdziesiątego ósmego roku pojawiła się "Pantera" -5. Pod względem grubości pancerza i uzbrojenia był porównywalny z Panterą-4, ale miał większe kąty nachylenia i był lżejszy o sześćdziesiąt trzy tony, z mocniejszym silnikiem o mocy 1800 koni mechanicznych. Czołg był bardziej zwinny i zwrotny.
  To jest główny niemiecki samochód. W ZSRR wycofano IS-7. Tylko T-10 pozostał tak ciężki, ale ważył pięćdziesiąt ton. Oprócz T-54 pojawił się tylko T-55, nieco potężniejszy w uzbrojeniu.
  O technologii można mówić długo. Hitler osobiście zaangażował się w przyjęcie niektórych rodzajów broni. Nikita Chruszczow bardziej interesował się rakietami. Czołgi rakietowe pojawiły się także w Niemczech. Są bardzo silni jak sowieccy. Hitler naprawdę chciał przystąpić do wojny. Bomba wodorowa nie została jeszcze stworzona, a bomb atomowych jest stosunkowo niewiele. I możesz zaryzykować i wejść w konflikt.
  Hitler naprawdę chce walczyć na wschodzie. Włochy są gotowe przeciwstawić się ZSRR. Rządzi nim syn Mussoliniego, ale Benedito nie żyje. A jego syn, zagorzały antykomunista i ideologiczny faszysta, wraz z Niemcami jest gotowy do walki z ZSRR, ale pod pewnymi warunkami. że Francja i Wielka Brytania okażą neutralność.
  A Japonia może również otworzyć front na wschodzie. A Niemcy nadal mogą łączyć Finlandię, Węgry, Rumunię, Słowację. Być może także Bułgaria z Jugosławią, a nawet Szwecja.
  Tutaj tacy mogą być sojusznicy. Hitler musi najpierw przekonać Francuzów, aby im nie przeszkadzali. Ale łatwiej jest zgodzić się z Wielką Brytanią. Mówią też, że komunizmu nie ma. A w USA Kennedy jest czarnym koniem.
  Hitler jeszcze nie stracił zapału. Ale pójście na wojnę jest moralnie trudne.
  Tutaj chłopcy walczą już w trzynastej rundzie. Dzieci były zmęczone, a ich ruchy stawały się coraz bardziej powolne.
  Führer wzdycha. Z wiekiem coraz trudniej jest zdecydować się na wojnę. Dzieci są agresywne i walczą. Ale ich ciosy są lekkie i zabawne. Pobili się nawzajem i uciekli.
  Ale nie dotyczy to dorosłych. Hitler wygrał z Polską tylko jedną wojnę na tym świecie. A to nie wystarczy na dwadzieścia osiem lat rządów.
  Ale z drugiej strony Niemcy uniknęli strat i zniszczeń.
  Ale Niemcy są gęsto zaludnione. Wysoki wskaźnik urodzeń i wiele dzieci.
  Chłopcy walczą. I widać, że dzieci ciężko oddychają.
  Führer znów pomyślał, tym razem o samolotach. Armia odrzutowa w III Rzeszy jest bardzo rozwinięta. Istnieją nawet całkiem dobre opracowania i samoloty produkcyjne. W szczególności ME-462. Samolot jest również bardzo potężny i niszczycielski.
  I wyrzutnie rakiet. To także bardzo potężna maszyna.
  Pojawiły się również helikoptery w kształcie dysku. Są bardzo mobilne i zwinne.
  Zostały one opracowane przez projektanta Tank. Jest także właścicielem myśliwców odrzutowych TA-383, które są bardzo dobrymi pojazdami bojowymi. Niemcy mają też bezogonowe bombowce zdolne zbombardować nawet terytorium USA.
  Dzieciaki skończyły walczyć. Więc nikt nie upadł.
  Na punkty dali zwycięstwo wicemistrzowi Alligatorowi.
  Chłopcy rozeszli się. Po tym pojawiły się dziewczyny w rękawicach bokserskich. Byli boso iw bikini.
  Była to również ciekawa walka na ręce i nogi.
  Hitler chciał, aby Trzecia Rzesza miała cudowną broń. Ale jak dotąd nie wszystko się udało. Niemiecka technologia rakietowa jest najlepsza na świecie. Trwają również prace nad bombą wodorową. Nie powstał jeszcze w żadnym kraju na świecie, ale broń jest straszna.
  Sam Führer w młodości czytał Walię i chciał, aby Trzecia Rzesza miała promienie cieplne lub lasery.
  Jednak do tej pory nie udało się stworzyć skutecznej instalacji bojowej. Może z wyjątkiem oślepiania przeciwników, ale nawet to jest zbyt uciążliwe. Również w III Rzeszy nastąpił rozwój latających spodków. Urządzenia w kształcie dysku nie wykazały swojej skuteczności bojowej. Ale pojawił się pomysł, aby owinąć je strumieniem laminarnym, który wyrzucałby łuski i odłamki na boki.
  Więc dyskietka będzie całkowicie niewrażliwa.
  Dziewczyny zaczęły uderzać się bosymi stopami. Są również atletyczne i muskularne. I kopać dość aktywnie.
  A potem jedna z nich trzymała trójkę w pięściach, druga jej odpowiedziała. To jest naprawdę świetne.
  Hitler zaśmiał się:
  - Nie jestem nędznym owadem - żółwiem superpotworem.
  I wyobraził sobie, jak gorące żelazo parzy bosy, okrągły obcas dziewczyny. Bitwy nie przybrały wymiaru II wojny światowej, ale pokazały swój poziom.
  Dziewczyny tutaj są takie wspaniałe - po prostu świetne. Są najwyższej klasy.
  W rezultacie Führer wymyślił wiersze;
  O tej bosej dziewczynie
  nie mogłem zapomnieć..
  Wydawało się, że kamienie chodnika,
  Udręcz skórę delikatnych nóg!
  Tak, to ciekawe dziewczyny.
  Tutaj w jednym filmie pokazali jak torturowano Joannę d'Arc. Grała swoją drogą uroczą blondynkę. A tortury były naturalne. A bose stopy dziewczyny płonęły z migotaniem.
  Hitlerowi bardzo się to podobało. Jeanne odważnie stanęła na stojaku. A jej bose pięty pokryły się pęcherzami. A na plecy i pośladki co chwila padał bat.
  Potem chwycili ją szczypcami po szkarłatnych sutkach jej piersi. Co jest absolutnie świetne. Jak to podnieciło Hitlera.
  Na przykład wzięli nagą dziewczynę i podnieśli ją na stojaku. I rozbierzmy się batami. A wojownik wciąż był przypalony rozpalonym do czerwoności żelazem. I to bardzo boli. Ale jednocześnie dziewczyna jest również zadowolona, gdy jest dręczona.
  Zwłaszcza, gdy gorące żelazo gładzi bosą piętę.
  To jest naprawdę interesujące.
  Dziewczyny walczyły. I jeden z nich uderzył blondyna drugą bosą stopą w podbródek. Rudowłosa piękność upadła. Sędzia zaczął liczyć.
  Rudowłosa spięła się i podskoczyła wysiłkiem woli.
  Walka trwała ponownie.
  Adolf Hitler syknął:
  - Trochę więcej, trochę więcej,
  Ostatnia walka jest najtrudniejsza!
  I chcę podbić cały świat,
  Planeta, aby uczynić z Niemiec matkę!
  Führer nie zrobił tego zbyt dobrze, a jego głos jest ochrypły. Ale w każdym razie egzekucja dyktatora.
  A dziewczyny walczą, a ich muskularne ciała błyszczą od potu. Cudowne przeboje.
  Führer pomyślał, co czuje kobieta, kiedy jest gwałcona? Ból czy orgazm, a może jedno i drugie?
  Zostań kobietą! I przejdź do panelu!
  To nawet zabawne!
  Jeśli pójdziesz do panelu
  Jesteś gwiazdą, będziesz jak Emmanuel!
  I ogólnie super!
  Skrzydlate aforyzmy wskoczyły do głowy Führera;
  Jeśli limit zostanie osiągnięty - przejdź do chaosu!
  Sumienie jest najdroższym towarem spośród tych, które nie są na sprzedaż - choć wielu jest gotowych zapłacić więcej, aby pozbyć się tej wartości!
  Zakochani tylko poeci udzielają użytecznych rad!
  Miłość to taka gra - gdzie jest trzeci dodatek!
  Czym różni się miłość od przyjacielskiej imprezy - trzecia nigdy nie zostanie wezwana!
  Liczba trzy symbolizuje harmonię - ale nie w życiu rodzinnym!
  Zazdrość jest uczuciem gorszych ludzi - są słabi umysłowo, litują się nawet nad biednymi!
  Łatwiej ulepić bałwana w piekle niż znaleźć bezinteresownego księdza!
  Szczery pop jak - biała cholera!
  Kościół jest jak sklep - nie wchodź bez pieniędzy!
  Bez względu na to, jak duża jest pięść, kajdanki i tak będą pasować!
  Lepiej uderzyć raz niż powiedzieć sto razy!
  Najczęściej zarabiają na bezinteresowności!
  Na chciwych ustach - jest kaganiec!
  Kto kocha seks, ma bystry umysł i dobre serce - jak jest gotowy dzielić przyjemność z partnerem!
  Wojna to szkoła życia - którą lepiej pominąć!
  Większość ofiar - wymaga sztuki militarnej!
  Chrystus został ukrzyżowany przez kapłanów - złe psy cenią tylko kij!
  Wiara z pewnością jest lekka, ale zamiast ćmy przyciąga banknoty!
  Jeśli chcesz być bogaty, otwórz bank, jeśli chcesz stać się najbogatszym, stwórz nauczanie!
  Filozofia jest jak sieć do połowu złotych rybek!
  Polityka to sztuka oszustwa!
  Polityk różni się od zabójcy tylko wysokością opłaty!
  Schody z trupów najprawdopodobniej prowadzą w górę!
  Wojna to walka morderców i kata miłosierdzia!
  Wiara czyni jednych czystszymi - innych bogatszymi!
  Polityk jest gorszy niż wódka - kosztuje więcej, a głowa od razu pęka.
  Polityk, podobnie jak prostytutka, pracuje językiem, ale dostarcza mniej przyjemności!
  Polityk jest ciągle podawany, ale nikogo nie satysfakcjonuje!
  Piękne słowa - płaszcz tyrana!
  Kiedy państwo zamienia się w kata, nazywa się to świętą ojczyzną!
  Jeśli polityk często się żegna, oznacza to, że jego ręka szuka twojego portfela!
  Polityk: zalegalizowany kieszonkowiec!
  Różnica między politykiem a kieszonkowcem polega na tym, że ten pierwszy robi dużo więcej hałasu podczas kradzieży!
  Historia chrześcijaństwa, a właściwie każdej religii, pokazuje, że nie ma dobrego fanatyzmu!
  Odmówić słuchania to zabić w duszy!
  Kochaj bliźniego, a nie jego żonę i portfel!
  Niewolnik tak przyzwyczaił się do swojej obroży, że po odzyskaniu wolności zaczął się dusić!
  Pięści dobra rosną zbyt szybko!
  Kto sieje ziarno niezgody, zrodzi katastrofę!
  Jeśli chcesz ocalić swoją duszę, ukrzyżuj egoizm!
  Różnica między pustym portfelem a bezdusznym sercem polega na tym, że to drugie jest trudniejsze do udźwignięcia!
  Jest wielu bogów, ale nie ma nikogo, kto by wylał duszę!
  Jaka jest różnica między gwiazdą na niebie a gwiazdą popu - tym, że gwiazdę popu można zgasić jednym brukiem!
  Chrystus kocha wszystkich ludzi - nawet z grzechami, a większość swoich obecnych sług - tylko portfelami!
  Jeśli chcesz zbliżyć się do Boga, skróć swoją chciwość!
  Nawet w pozornej obojętności Wszechmogącego tkwi miłość - w końcu dzieci chcą przede wszystkim wyrwać się spod opieki rodziców!
  Bóg opóźnia ukaranie zła, aby dać szansę grzesznikowi!
  Talent i pracowitość jako mąż i żona rodzą sukces tylko w parach!
  Nawet miód jest gorzki - jeśli się w nim utopisz!
  Oszustwo jest jak wino, obrzydliwe, słodkie i trudne do powstrzymania!
  Miłość jest jak pocisk odłamkowy - łamie serce, wstrząsa mózgiem, wywraca kieszenie, leci na boki!
  Człowiek jest pod pewnymi względami równy Bogu - Wszechmogący stworzył wszechświat, a człowiek zrodził głupotę: jedno i drugie jest nieskończone!
  Sukces, który buduje na krwi - czeka los zadźganej świni. Zjedzą swoich towarzyszy broni - wynik gniewu jest smutny!
  Czasami najlepszym sposobem na utrzymanie reputacji jest pętla na szyi! W każdym razie, nie pozwól temu upaść!
  Nie możesz długo leżeć pod niedźwiedziem - zmiażdży cię!
  Czasami żona jest jak mamut zamiast koca!
  Pisarz, który stara się zbierać banknoty - nie zasieje dobra, wiecznego!
  Państwo bez prawa jest jak ciało bez szkieletu! Tylko żeby nie skostnieć - potrzebne są wybory!
  Jeśli chcesz stworzyć arcydzieło - zapomnij o opłacie!
  Najbardziej umiejętne oszustwo ma miejsce, gdy nie kłamiesz, ale nikt ci nie wierzy!
  Oczywiście porażka zapowiada wielkie kłopoty, ale to tylko odbicie przyszłego zwycięstwa!
  W bitwie przynosi zwycięstwo - męstwo i dobrą inteligencję.
  Aby pokonać, musisz najpierw zobaczyć, gdzie!
  Skaut jest kowalem zwycięstwa!
  Każdy głupiec może okaleczyć - nie każdy mądry może wyleczyć!
  Wielu niegrzecznych oprawców - mało lekarzy!
  Do kogo lekarze, a do kogo kaci!
  Bez bólu nie ma męstwa - bez męstwa nie ma zwycięstwa!
  Idee komunizmu są granicą idiotyzmu: jeśli gorące głowy i zimne serca podejmą się ich realizacji!
  Komunizm jest lekki, ale ci, którzy są zbyt tłuści, są spaleni!
  Jeśli nie masz cierpliwości, śpiew pomaga!
  Ludzie są jak żelazo - dopóki nie ostygnie, nadaj mu pożądany kształt!
  Jeśli chcesz zyskać popularność - używaj siły częściej!
  Ocena jest jak piekielna trawa - rośnie, gdy podlewa się ją łzami i krwią!
  Ludzie są jak chwasty - im bardziej depczesz, tym wyżej się rozciąga!
  Jedność jest kluczem do zwycięstwa!
  Dyscyplina jest narzędziem do zwycięstwa! Umysł gra na nim!
  Jedność, odwaga, bezinteresowność - klucze do zwycięstwa, wolności, szczęścia! Bez dyscypliny nie ma armii, a bez armii nie ma wolności!
  Praca uczyniła nas silniejszymi, pomnożona przez umysł da wolność, a wraz z szczęściem przyniesie szczęście!
  Dowódca jest jak wierzchołek piramidy - musi być tylko jeden, inaczej nawet tak solidna konstrukcja się zawali!
  Szlachetność rodziny ma się tak samo do odwagi, jak długość włosów do umysłu!
  Żadne męstwo przodków nie pomoże tchórzowi!
  Ostrze z najmocniejszej stali rdzewieje w rękach gaduły i tchórza!
  Najstraszniejszą bronią jest Biblia w rękach łotra!
  Główne bogactwo mężczyzny: potencja, to także główna przyczyna ruiny!
  Najlepszym zawodem jest prostytucja, łączysz przyjemne z pożytecznym i za każdym razem nowy partner - zero rutyny!
  Rodowód bohatera - można się pochwalić stuleciem, ale dostał się na pole bitwy - tchórzliwie pędzi na tyły!
  Butelka wódki jest jak granat - powala, rozwala mózg, miażdży wnętrzności!
  
  TRÓJKĄT MIŁOŚCI ŚMIERCI
  ADNOTACJA
  Bardzo piękna kobieta, Helena Ambrams, żona około trzydziestki, starsza, ponad osiemdziesięcioletnia miliarderka. Nienawidzi swojego męża, zwłaszcza że ma niezwykle przystojnego, młodego, osiemnastoletniego kochanka Wiaczesława Kotowskiego. Zakochała się w nim strasznie i nie może dłużej tolerować jej brzydkiego, ale potwornie bogatego starca. Chce pozbyć się męża i zostać wdową, aby poślubić wspaniałego młodzieńca Wiaczesława. Ale to nie takie proste. Miliarder ma silne zabezpieczenia, a sam starzec chce zdobyć nową żonę, ale tylko po to, by nie stracić pieniędzy na rozwodzie. Intryga jest coraz silniejsza.
  . PROLOG.
  Żona miliardera, Elena Ambrams, nienawidziła swojego męża i naprawdę pragnęła jego śmierci. Starzec miał już ponad osiemdziesiąt lat, był łysy, pomarszczony, ale wciąż dość silny. I on też nie umrze. A ty masz prawie trzydzieści lat, pisane piękna blondynka. A silne ciało chce czułości i seksu.
  Elena z wielką przyjemnością odwiedza bary ze striptizem dla kobiet. Tańczą tam muskularni, piękni, posłuszni mężczyźni z dużymi członkami. I uwielbia to oglądać. Rzeczywiście gra muzyka, chłopaki się rozbierają, a ty patrzysz na to z pożądaniem.
  Elena pracowała jako nocna wróżka w młodości. I bardzo jej się to podobało. Odbyła nawet podróż do Europy z Nataszą. Mieli tam klientów: mężczyzn i kobiety, a czasem nawet zwierzęta.
  Jak bardzo to wszystko urzekło dziewczyny. Istnieje opinia, że prostytutki nie lubią swojego zawodu. Ale w zależności od kogo. Elena i Natasha były bardzo kochającymi złodziejami.
  Lubili zmieniać facetów jak rękawiczki, a nie gardzić dziewczynami. Byli pochłonięci nową rolą.
  Mężczyźni są różni, a różnorodność była tak inspirująca, że podnieciła dziewczyny. A oni z chęcią uprawialiby seks tylko dla przyjemności i orgazmu. A potem bierzesz za to pieniądze od mężczyzn i kobiet, i to dużo pieniędzy!
  Elena miała fajne życie: dużo seksu, najdroższe restauracje, sauny, salony piękności, solaria, baseny, podróże po krajach. Wszystko było pełne zabawy i rozrywki. Elena nie tylko nie bała się egzotycznych rodzajów seksu, ale wręcz przeciwnie, podniecały ją. Bardzo lubiła eksperymentować. A ona była wspaniałą prostytutką i na swoim miejscu.
  Ale teraz jej szczęście się skończyło. Lata mijają i prędzej czy później prostytutka straci swoją świeżość i atrakcyjność. I chętnie przyjęła propozycję poślubienia Mosesa Abramsa, starca po osiemdziesiątce, który według plotek wciąż ma raka. Spodziewała się, że zostanie wdową i najbogatszą kobietą świata. Ponadto prawowity syn Mojżesza popełnił samobójstwo. Drugi oszalał. A moja córka zachorowała na AIDS, też była ładną dziwką.
  Nie ma więc bezpośrednich spadkobierców. A Elena mogła spodziewać się odziedziczenia największej fortuny!
  Ale tu jest problem, mąż nie umarł. Ale oczywiście nie miał już siły.
  Elena marzyła o seksie. Mojżesz powiedział do niej: - Czy ty, młoda kobieto, możesz się przejść. Ale żeby dziennikarze się nie dowiedzieli i tak od razu rozwód!
  Pomysł jest oczywiście dobry.
  Elena nosi maskę w barze ze striptizem. To nawet lepiej, bo ma idealną figurę. Nie było dzieci, a ona zajmuje się fitnessem. Możesz też wynająć dla niej mężczyznę za niewielkie pieniądze. Ale to już nie jest takie ciekawe. Alphonse, to twoja zabawka i jest o wiele przyjemniej, kiedy jesteś dziwką. A więc, jeśli mężczyzna robi to, co chcesz, nie jest to takie ekscytujące.
  Ale teraz nowy przybysz tańczy. Bardzo przystojny młody człowiek. Na scenie jest powoli i z gracją nagi. Tak, rzeczywiście, jaki przystojny mężczyzna. Włosy są złote, a doświadczona Elena widzi prawdziwy kolor włosów, a nie farbowany. Twarz jest bardzo delikatna i ładna, jak u dziewczynki. A skóra jest taka gładka, czysta, opalona. Tutaj jest wystawiony na dno. Jego mięśnie są bardzo widoczne i piękne. Nie masywne, ale mają tak elegancki i harmonijny rysunek, że po prostu doprowadzają do szału!
  Kobiety w różnym wieku dosłownie ryczą. I włożyli pieniądze do jego kąpielówek. I wzrasta męska doskonałość młodości, on ma taką dużą.
  Elena machnęła ręką.
  - On jest mój! Chcę to dla siebie!
  Asystent zauważył:
  - To jego pierwszy występ w barze ze striptizem. I zgodnie ze zwyczajem zostanie wystawiony na aukcję, a kobieta kupi go na noc. Czy jesteś gotowy do wyrzucenia?
  Elena skinęła głową.
  Czy mężczyzna zostanie zlicytowany? To jest świetne! Oczywiście, że jestem gotowy!
  . ROZDZIAŁ 1
  Bar ze striptizem miał jeden plus, wstęp do niego miały tylko kobiety. A striptizerzy byli wynajmowani przez kobiety za pieniądze. Chętnych do pracy w nim było więc bardzo dużo. Rzeczywiście, dla mężczyzny, szczególnie młodego, kiedy szaleją hormony, tańczyć, rozbierać się przed kobietami, a nawet uprawiać z nimi seks i brać za to pieniądze, to bajka!
  Slavka był niezwykle przystojny, a także uprawiał sztuki walki. A jego ciało było po prostu idealne pod względem budowy ciała i zwinne. Umiał dobrze tańczyć, poruszać się, doskonale rozciągać. Po prostu idealny facet do baru ze striptizem.
  Jednak Slavka dobrze studiował w instytucie i liczył na karierę. I nie miał szczególnego pragnienia bycia żigolakiem. Ale jego ojciec jest winien mafii dużo pieniędzy. A trzeba było zdobyć odpowiednią kwotę i to szybko. W przeciwnym razie zemsta bandytów będzie straszna.
  A Slavka postanowiła spróbować zarobić w barze ze striptizem. Co więcej, wszyscy mówili, że jego uroda zarówno twarzy, jak i ciała jest niesamowita.
  Kierownikiem baru ze striptizem była rudowłosa kobieta, która wyglądała na trzydzieści kilka lat. Całkiem ładny. Wybrała spośród wielu kandydatów. Dokładniej, główny zrobił asystenta. Natychmiast dwudziestu mężczyzn, którzy chcieli zostać striptizerami, musiało się rozebrać do muzyki. I prawie wszyscy zostali natychmiast usunięci.
  Chwała natychmiast jej się spodobała. Bardzo przystojny młody człowiek. A jak wdzięcznie się porusza i pięknie eksponuje, po prostu cud. Mimo to czarny pas w karate i wiesz, jak się poruszać i utrzymywać równowagę.
  Sama asystentka była niedawno prostytutką, malowaną, nie wiadomo w jakim wieku. I uwielbiał uroczych młodzików.
  Zapytała tylko Slavkę:
  - Masz osiemnaście lat?
  Pokiwał głową.
  - To się stało wczoraj!
  Malowana kobieta zauważyła:
  - Wyglądasz jak nastolatka! To jest oczywiście nawet dobre! Wiele kobiet, zwłaszcza starszych, uwielbia młodych. Ale mogą być z nami kłopoty z policją... - Tupnęła piętą. - Chodź, pokaż mi swój paszport.
  Sławek wytrzymał. Kobieta, patrząc na datę urodzenia, przygryzła wargę i odpowiedziała:
  - Wspaniały! Zbierzesz duże pieniądze. Dwadzieścia pięć procent dochodu dla ciebie, reszta dla nas.
  Młody człowiek pisnął:
  - Niewystarczająco!
  Kobieta mruknęła:
  - To nadal dobre warunki. Mamy cały pałac. Ponadto tutaj są najbogatsze kobiety w Moskwie. Czy oni wiedzą, ile pieniędzy dają ci gigolos? Więc nie martw się!
  Slavka ukłonił się. Kobieta podbiegła do niego i włożyła rękę w jego majtki. Od dotyku palców przedstawiciela płci przeciwnej męska doskonałość młodego mężczyzny natychmiast puchła. I zrobiło się większe i silniejsze.
  Kobieta uśmiechnęła się:
  - Jesteś temperamentnym ogierem. Myślę, że będziesz cieszyć się sukcesem z płcią piękną.
  Sławek skinął głową. I poczułem pragnienie. Młode, zdrowe ciało jest dosłownie pełne hormonów. Nawet jeśli ta kobieta nie jest zbyt przyjemna dla oka. Ale członek jest jak pręt i chce go zasadzić.
  Uśmiechnęła się i skinęła głową.
  - Będziemy się z tobą kochać, przystojniaku!
  Następnie Slavka tańczyła samotnie przed rudowłosą gospodynią. Patrzyła, jak młody mężczyzna, tańcząc, rozbiera się. Tak, to naprawdę ekscytujące.
  Potem, gdy młodzieniec został w kąpielówkach i też był podekscytowany, podskoczyła do niego. Chwyciła doskonałość dłonią i zmiażdżyła ją palcami. Dla przystojnego mężczyzny było gorąco i ciężko.
  Rudowłosa skinęła głową i zauważyła:
  - Dobry! A teraz zdejmij strój kąpielowy.
  Bardzo przystojny i muskularny, umięśniony facet stał teraz przed nią zupełnie nagi. I jego pręt spuchł. Gajówka poczuła w sobie mieszaninę wstydu i silnego podniecenia. I jaki był przystojny.
  Rudowłosa kobieta oblizała usta. Poczuła przypływ tak silnego pragnienia, że nie mogła już sobie z nim poradzić. Zaczęła zdzierać z siebie ubranie.
  I była naga.
  Nieco pulchna, ale dość silna i muskularna kobieta w samym soku. A jej piersi są duże i jędrne. Dla młodego mężczyzny, który ma szczyt hiperseksualności, jest to oczywiście wielka pokusa.
  Gajówka podeszła do niej i niemal natychmiast weszła do środka. Nie był doświadczonym kochankiem i zachowywał się z młodzieńczą niegrzecznością. Nie trać czasu na uczucia.
  Ale rudowłosa kochanka była już podekscytowana, a po masturbacji jej biust stał się mokry. Dlatego duży, gorący pręt wszedł z łatwością.
  I to było bardzo miłe, rudowłosa kobieta jęknęła w ekstazie. Slavka zaczęła ją energicznie dziobać. Nieraz kochał się z dziewczynami.
  Ale sami byli w większości niedoświadczeni i młodzi. Ale dla dorosłej kobiety uczyć sztuki miłości.
  Mimo to młodzieniec głaskał dłońmi pełne piersi rudowłosej kobiety i intuicyjnie wybierał właściwy rytm. Rudowłosa dobiegła z dzikim jękiem. Potem przystojny, przystojny facet wybuchł w strumieniu białej owsianki. A Red ponownie doświadczył orgazmu z płonącego nasienia.
  Penis Slavy wciąż stał, ale zaraz po wykwitu głowa zaczyna swędzieć od dotyku.
  Szef klubu ze striptizem skinął głową.
  - I jesteś dobry! Tylko jeszcze niedoświadczony, ale nauczymy Cię! Czy kiedykolwiek zadowoliłeś dziewczynę swoim językiem?
  Chwała potrząsnęła głową.
  - NIE!
  Rudowłosa zaśmiała się.
  - I musisz wiedzieć jak! Wiele kobiet naprawdę lubi cunnilingus! Nie zapominaj, że oni ci płacą i mają prawo żądać tego, co sprawia im przyjemność!
  Sławka skrzywił się:
  - To jest obrzydliwe!
  Kobieta się roześmiała.
  - Cóż, chcesz zrobić loda? I wiele kobiet robi loda mężczyznom z przyjemnością! Więc poliżmy teraz moją łechtaczkę i zróbmy to umiejętnie!
  Młody człowiek skrzywił się.
  - A może lepiej bez tego!
  Rudowłosa zmarszczyła brwi.
  - W takim razie cię nie zatrudnię! I jest to bardzo opłacalne i rzadko każdy mężczyzna może to zdobyć. No dobrze, dam ci jeszcze sto dolarów!
  A kobieta wyjęła studolarowy banknot. I dodał:
  - Często będziesz musiał pracować z językiem, więc ucz się, uczniu!
  Chwała błagalnie zapytała:
  - Cóż, przynajmniej się umyj ...
  Rudowłosa skinęła głową.
  - OK! Tylko dla waszej młodości i dlatego, że to pierwszy raz. Ale pamiętaj, jeśli kobieta cię prosi i płaci, spełnij wszystkie jej życzenia i bez żadnych zachcianek.
  A ona naga, krągła i korpulentna zbliżyła się do duszy. Wzięła deszcz w dłoń i odkręciła ciepłą wodę. Czułem, jak sperma została wypłukana z pochwy. I była bardzo zadowolona.
  Teraz musimy nauczyć bardzo przystojnego, ale niedoświadczonego młodzieńca sztuki żigolaka i tego, jak sprawiać przyjemność kobietom.
  I to też trzeba wiedzieć. Zbyt wielu mężczyzn czuje wstręt do pracy językiem w łonie kobiety. Dla nich jest to nawet uważane za zapadlo. Chociaż język mężczyzny sprawia znaczną przyjemność.
  Niektórzy nawet odmówili pracy jako striptizerki z tego powodu. A co sobie myślą ci faceci, że tylko wbijają laskę w piersi i głaszczą sutki młodych dziewic.
  Nie, a młodzieniec musi służyć staruszce za pieniądze i spełniać wszystkie życzenia klientów. Oczywiście wiele młodych kobiet chodzi do barów ze striptizem lub jest w dobrej formie w średnim wieku. Stare kobiety nie są częstymi klientami, ochota już zanika z wiekiem, a moralność babci jest silniejsza. Ale striptizerki też powinny z nimi pracować.
  I oczywiście ich główne zadanie sprawi przyjemność nie sobie, ale kobiecie. Tak, że zamówiła go ponownie i zapłaciła. I tutaj, oczywiście, gigolos potrzebują umiejętności.
  Może nawet więcej, dla prostytutek na panelu. I należy rozumieć, że przedstawiciele płci pięknej są subtelnymi stworzeniami i czasami trzeba ich przyciągnąć umysłem i podtrzymać rozmowę. Niektórzy na przykład sami lubią czuć się mężczyznami. A niektórych można bić batem, albo... No, żeby się nie okaleczyć.
  A druga kobieta nie będzie uprawiać seksu, tylko musi szczerze porozmawiać. A niektóre kobiety lubią upić mężczyznę na pisk świni i same się upić.
  Tak, i nie ma klientów. Ale jej mężczyźni mają jeden plus: tylko z kobietami. A w innych burdelach, Slavka, jak sądzę, za pieniądze, które kazaliby zastąpić samca zarówno tyłek, jak i usta! I tak będzie pracował z czystym sumieniem. I sprawia jej to przyjemność. To prawie dziewica, która w szczególny sposób podnieca pożądliwą kobietę.
  Rudowłosa gospodyni burdelu położyła się na kanapie i rozłożyła nogi. Jej cipka była gładko ogolona. Skinęła na Sławę:
  - No chodź tu przystojniaku!
  Ten nagi, muskularny, przystojny mężczyzna podszedł do niej na palcach.
  Jego skóra jest opalona, a jego włosy są jasnozłote, a sam młody człowiek jest po prostu słodki, jaki przystojny mężczyzna. Oto samiec!
  Rudowłosa wzięła go i skinęła głową.
  - Cóż, liżmy!
  Młody i bardzo przystojny, nagi gigolo ukląkł. A jego twarz zbliżyła się do piersi. Slavka po raz pierwszy kochał się w ten sposób z kobietą i bardzo się wstydził. Ale jednocześnie wstyd wywoływał również podekscytowanie. I męska doskonałość znów wzrosła jak palik.
  Gospodyni burdelu mruknęła:
  - No chodź, nie bój się!
  Gajówka wsunęła twarz i ostrożnie dotknęła ustami jej łechtaczki. Zapach świeżego, jeszcze młodego i silnego kobiecego ciała był przyjemny. I raczej podnieca niż odpycha. A sama cipka była gładko ogolona, jak bardzo młoda dziewczyna.
  I tak młody człowiek otworzył usta i wyciągnął język. Ostrożnie dotknął wejścia do jaskini. Końcówką wyczułem lekko słoną powierzchnię. Była śliska, wypolerowana.
  Młodzieniec nieśmiało polizał. Nic strasznego się nie stało.
  Rudowłosa kobieta wiwatowała:
  - Bądź odważniejszy, bądź odważniejszy! Liż jakbyś lizał lody.
  Gajówka znów polizała. I nagle zrobiło mi się niedobrze. W rzeczywistości jest lizanie od kobiety. Blisko wstydliwych miejsc.
  Rudowłosa zauważyła:
  - Nie bądź zawstydzony! Na wschodzie nawet sułtani tak lizali kobiety! Wtedy zrobię ci loda!
  Obietnica loda miała wpływ na Slavkę. I podniecenie zwyciężyło nad atakiem nudności i wymiotów. Polizał ponownie, jeszcze raz. I poczułem się zainspirowany jak artysta, który zaczął dostawać wylewów.
  A jego język energetycznie zarobił. Poczuł, jak łechtaczka i macica Wenus stają się mokre. Ale ta wilgoć smakowała dobrze. A wchłanianie go było jak miód.
  Slavka pracowała i była podekscytowana. Oto jego penis, tak spuchnięty, że zaczął nawet boleć.
  A język działał mechanicznie i energetycznie. Rudowłosa kobieta głośno jęknęła. Przeżywała kolejny orgazm, i to taki silny. Wywołało to wielki podziw.
  Slava był szalenie podekscytowany. Obecnie jest męską prostytutką. To zawstydzające, a jednocześnie bardzo podniecające.
  Młody człowiek był zachwycony. Nawet wtedy, gdy gospodyni burdelu skończyła z dzikim krzykiem i ochlapała mu twarz płynem.
  Następnie, dotrzymując słowa, sama schyliła się i wzięła do ust jego młodą, wielką doskonałość.
  Rudowłosa pracowała na panelu. I często musiała to robić. Jeśli klient jest czysty i nie śmierdzi, nie ma nic złego w robieniu loda. Wręcz przeciwnie, przyjemnie jest poczuć język gorącego, pulsującego członka. A jego zapach podnieca nawet kobietę i podnieca ją!
  Cóż, dlaczego wiele płci pięknej nie lubi kochać się w ten sposób?
  Oczywiście z powodu uprzedzeń. Tutaj, w Indiach i na Wschodzie, jest to całkowicie normalna i powszechna forma seksu. Co jest z nami nie tak?
  Gospodyni burdelu energicznie lizała penisa przystojnego młodzieńca. Oczy Slavki wywróciły się z podniecenia i zdumienia. I znów skończył, a jego słodka papka wlała się w rodzinę kobiety.
  Gospodyni burdelu zauważyła, że sperma młodego mężczyzny jest bardzo smaczna i słodka. I tak przyjemnie jest go połykać, a ona robi to nawet delektując się nim.
  I jakie to wszystko jest pyszne.
  Trzymała nawet nasienie przystojnego mężczyzny w ustach, obracając je pod policzkami.
  Cóż, to jest dobre!
  Gospodyni burdelu nakazała:
  - Dobra robota, poliż mnie jeszcze!
  Młodzieniec z zapałem skinął głową. I zaczął to robić z jeszcze większym entuzjazmem. Ogólnie rzecz biorąc, z pewnością nie marzył o karierze żigolaka. Były inne pomysły i marzenia.
  W szczególności pisał nawet fantastyczne historie. Powiedzmy to nawet.
  Kosmiczni piraci przylecieli na Ziemię na latającym spodku. I postanowili pomóc Hitlerowi w II wojnie światowej. W rezultacie okazało się, że naziści wygrali. A sami kosmiczni piraci otrzymali stanowiska gubernatorów na okupowanych terytoriach.
  I wszystko wydawało się być dla nich dobre. Ale Hitler zmarł, a jej następca, najbardziej podstępny Schellenberg, postanowił pozbyć się gwiazdorskich gości.
  Ale nie można było tego zrobić po cichu i rozpoczęła się nowa wielka wojna.
  Dość długa historia była udana i popularna, ale nie przyniosła pieniędzy.
  I w ogóle takie czasy minęły, że nie można zarobić na literaturę.
  Złote lata dla pisarzy to być może lata dziewięćdziesiąte. Nie było jeszcze internetu, cenzura została anulowana i piszcie co chcecie.
  A ludzie wciąż nie zapomnieli, jak się czyta.
  I teraz? Spróbuj zarobić.
  Gajówka, na przykład, pracuje teraz swoim językiem, a kobieta znów dochodzi. Potem znowu zaczyna lizać pulsujący, jadeitowy pręt.
  Młody człowiek kończy... Tak, to urocze. Cóż, ile radości ma Alphonse.
  I wodospad znowu wybuchł.
  Zadzwonił telefon i rudowłosa kobieta niechętnie przerwała.
  Jak się okazało, Slavka najwyraźniej miała szczęście. Został przyjęty do klubu ze striptizem. Teraz musi tańczyć dla kobiet i służyć im.
  Najbardziej nieprzyjemną rzeczą byli pozostali striptizerzy. Prawie wszyscy są starsi od Slavki, muskularni sportowcy. Z jakiegoś powodu kobiety pociągają mięśnie i tańczą ambalsy.
  Śmiali się ze Slavki, co wprawiło młodego człowieka w zakłopotanie.
  Ale na podium, kiedy wokół jest tyle kobiet, to się podkręca i ekscytuje. I jest wiele młodych i pięknych kobiet.
  Zastanawiasz się nawet, dlaczego takie piękności płacą żigolom, jeśli same mogą zarobić przyzwoite pieniądze na panelu?
  Gajówka w tańcu była powoli i seksualnie odsłonięta. Zdjął buty, a jego nogi są tak wdzięczne w kształcie, jak młoda dziewczyna, ale jednocześnie mocne i opalone.
  Rozebrał się do kąpielówek i podszedł do kobiet. Obmacali go i włożyli pieniądze do jego kąpielówek. Jedna z nich chwyciła nawet prawą ręką penisa młodzieńca, pochyliła się i kilka razy poruszyła językiem. Slavka ledwo powstrzymał się od dokończenia.
  Kobiety obmacują go jak dziwkę. A to podnieca i zawstydza.
  Jeszcze jeden połaskotał ją w pięcie, a drugi pocałował ją w dupę. Tak, jest tu wspaniale.
  Większość kobiet jest wow iw pełnym soku.
  Zgodnie ze zwyczajem baru ze striptizem, każdy nowo przybyły jest uważany za dziewicę i jest sprzedawany na aukcji z dnia na dzień kobietom z pieniędzmi. Jest to bardzo korzystne dla instytucji.
  Co więcej, gdy dochodzi do targowania się, podnieca to płeć piękną do tego stopnia, że dają wręcz absurdalne kwoty za noc.
  To już stało się tradycją, i to dobrą tradycją.
  Gajówka pluskała się w małym basenie po tańcu. Następnie wysmarowano go olejem i przykryto kocami.
  Rudowłosa gospodyni kazała również założyć wysokie kozaki do kolan. A okładki były takie, że częściowo odsłoniły młodego człowieka. Więc podniecając kobiety, możesz zebrać maksymalną kwotę pieniędzy.
  Gajówka, jak drogi niewolnik, została sprzedana na aukcji. I wyglądało pysznie. Zwykle przecież tak się sprzedaje kobiety, a tu bardzo przystojny facet, o delikatnej twarzy ładnej dziewczyny.
  Tak, był jeszcze jeden spektakl.
  Elena również przygotowywała się do targu. Musiała zapłacić gotówką w dolarach, a z karty wyjęła cały worek zielonych banknotów.
  Naprawdę lubiła tego uroczego chłopca. I zdecydowała, że za wszelką cenę spędzi z nim noc. Chociaż mogło ją to drogo kosztować. A co jeśli starszy mąż się dowie?
  Elena śpiewała z westchnieniem:
  Jak zmęczony brudny mąż
  Starzec jest łysy i śmierdzi...
  Cierpiące dziewczyny znają los
  Na horyzoncie zawsze są chmury!
  
  Ale oczywiście jest bogaty,
  Ma miliardy...
  I po prostu ukradnij talent
  To oszust w tym biznesie!
  A młoda kobieta śmiała się z niezbyt wesołej piosenki. Chociaż z drugiej strony wielu jej zazdrości. I że ma niewielu mężczyzn?
  Elena była tak rozwiązła i przyzwyczajona do seksu, że ciągle swędziała ją między nogami.
  I nawet wibrator nie pomógł. W ten sposób jest dziwką i jest z tego dumna.
  Elena poczuła, jak jej nacięcie płonie. A bardzo tego chciała. Przypomniała sobie, jak kochała się z Afrykaninem. Miał tak wielką doskonałość. I dosłownie zasadził go jak na szpikulcu.
  Elena przeżyła wtedy kilka silnych orgazmów i otrzymała więcej pieniędzy.
  Pomyślała więc, jak dobrze być prostytutką. Tyle zabawy i dochodów. I tak było wspaniale z mężczyznami.
  Jesteś z nimi jak kot, a kot jest bardzo dziki.
  Elena była bardzo piękną i wyrzeźbioną dziwką, dużą, muskularną, o rozwiniętych kształtach.
  Miała wielu klientów. Zawód prostytutki wymaga powołania. Nie wszystkie kobiety ją kochają. Ale Elena miała naturalny instynkt i umiejętności. Czyniła cuda w łóżku.
  A jej język jest również bardzo zwinny! Nawet teraz filmuje mężczyzn i na pewno będzie ich lizać, aby skończyć w ustach i uzyskać więcej przyjemności, naprawdę wziąć i podniecić.
  Nawiasem mówiąc, Elena była również kilkakrotnie sprzedawana na aukcjach mężczyznom pod młotkiem.
  I została rozebrana na oczach wszystkich, a potem zabrana na noc. Niestety, zbyt wcześnie straciła niewinność i nie mogła jej wystawić na sprzedaż. Ale jak to jest stać nago na peronie, a setki mężczyzn gapią się na ciebie wygłodniałymi oczami.
  Och, jakie to ekscytujące! I tak właśnie odczuwasz przyjemność i przyjemność.
  Elena zawsze pragnęła mężczyzn, a jeszcze rzadziej kobiet. Naprawdę lubiła grę miłosną. I kochała seks.
  Ale nie znała takiej miłości, jak w filmach czy powieściach fabularnych. Nie miała romantycznej miłości, tylko zwierzęcą, zdeprawowaną żądzę.
  Ale ten młody człowiek był kimś wyjątkowym. Chociaż był dużo młodszy od niej, miał intelekt.
  I po raz pierwszy Elena poczuła w sobie coś innego niż zwierzęcy instynkt pożądliwej kobiety.
  I to coś sprawiło, że moje serce zabiło niespokojnie i poczułem w sobie szczególny nastrój.
  Elena śpiewała:
  Moje przeznaczenie, nie żałuj dobra,
  Bądź piękna, więc bądź mądra...
  Uściskaj młodego człowieka
  Niech młoda nić dziewicy nie zostanie przerwana!
  Bardzo chciała seksu i zadzwoniła do żigolaka na smartfonie, przelewając pieniądze na konto instytucji.
  Podszedł do niej młody mężczyzna po dwudziestce, przystojny i krągły.
  Elena opuściła majtki i rozłożyła nogę. Ukląkł iz entuzjazmem zaczął pracować językiem między jej nogami.
  Elena gładziła jego włosy i potężną szyję, jęcząc z przyjemności. Alphonse był doświadczony i pracował zawodowo. Wydawało się też, że mu się to podoba, tym bardziej, że kobieta jest młoda i piękna.
  Elena jęknęła i wzięła banana do ust. Zacząłem go gryźć razem ze skórą, która jest urocza.
  Tak, jest całkiem piękny.
  Elena pamiętała, jak podczas prostytucji była również lizana przez klientów. Tak, było.
  I zapłacili pieniądze i sprawili wielką przyjemność. Co bardzo ją uszczęśliwiło.
  Dobrze być prostytutką. To zawód wymagający talentu i wyobraźni. I bardzo duży umysł. A Elena jest bardzo niezwykłą dziewczyną pod względem inteligencji.
  I tak bardzo kocha seks. A język Alphonse'a sprawia, że jęczysz zmysłowo. To naprawdę smakuje.
  Elena uśmiechnęła się złośliwie, po czym rozległ się kolejny głęboki jęk i ciało trzęsło się od orgazmu, po którym nastąpiła relaksacja.
  Tak, to urok...
  Miliarderka złapała żigolaka dłońmi za penisa. A ona ścisnęła go mocno za jądra, zmuszając go do jęku z bólu.
  A ona gruchała:
  Seksowna dziewczyna to seks
  Jaki wstyd dla ciebie...
  Nigdy nie bądź znudzony
  Nigdy się nie wstydź!
  Ale mimo to, kiedy otrzymujesz pieniądze, jest to lepsze niż wtedy, gdy płacisz sobie. Nie ma tu nic do powiedzenia.
  I możesz też polizać członka ...
  I uderzyła Alphonse'a piętą w jaja. Krzyknął i podskoczył.
  Młoda kobieta roześmiała się i odpowiedziała:
  - Jak ci się podoba pies?
  Pokiwał głową.
  - Jesteś urocza pani!
  Elena skinęła głową.
  - Więc zdejmij spodnie!
  Alfons posłuchał. Jego męska doskonałość była dość duża i wyglądała apetycznie.
  Żona miliardera skinęła głową.
  - A teraz do mnie!
  Podszedł do niej. A Elena łapczywie chwyciła ustami swojego kutasa. Nie bez powodu jest profesjonalistką i umie lizać. A co najważniejsze, naprawdę jej się to podoba.
  I umiejętnie pracujmy z pulsującym rdzeniem żigolaka. Nieźle się zaśmiał.
  Kobiety często liżą męskie jądra, a nawet płacą za robienie loda. Dla nich to wielka przyjemność. A któż tego nie zna.
  A żigolo otrzymuje pieniądze i jest naćpany. I to jest bardzo fajne. Oto zawód. I masz piękne kobiety i walutę. No jak tu nie mieszkać i się nie cieszyć.
  Młody śpiewał:
  Jacykolwiek bracia, wszyscy
  Kochaj braci, aby żyć ...
  Alphonse nie musi opłakiwać dziewczyn!
  Elena skinęła głową.
  - Masz dobrą doskonałość! I jestem bardzo zadowolony. A ty chcesz czegoś innego!
  Śpiewał z uśmiechem:
  Alfons jest zawsze zdrowy,
  Alfons jest gotowy na wszystko!
  Jesteśmy wieloma kułakami!
  Nie licz długów!
  Elena potwierdziła:
  - Tak, jesteś gotowy! I jestem gotowy!
  Miło jest wylizać członka młodego, przystojnego, muskularnego mężczyzny. A Elena pracowała, pamiętając Emmanuelle, która też to lubiła. I robiła to z wielkim entuzjazmem. A jakie to wspaniałe, bardzo miłe i doprowadza kobiety do orgazmu!
  A potem mężczyzna skończył, a strumień spermy wlał się do ust młodej kobiety.
  Elena chciwie przełknęła i było bardzo smacznie.
  Potem wypuściła Alphonse'a. Lekko uspokojony.
  Zbliżał się czas licytacji, kiedy trzeba było wystawić na licytację bardzo przystojnego młodzieńca, stopniowo go odsłaniając.
  I to jest bardzo dobre. Będzie handlować innymi pożądliwymi ryjówkami.
  Czasami są to namiętne i gorące kobiety.
  Elena myślała, że bycie kobietą było w jakiś sposób lepsze niż bycie mężczyzną. Na przykład łatwiej jest wyłudzić pieniądze od człowieka i zarobić na panelu. I oczywiście łatwiej kobiecie poślubić miliardera niż mężczyźnie za miliardera.
  Tak, ma bardzo bogatego męża - niech wkrótce umrze! A jej życie jest takie dobre i fajne!
  Elena śpiewała:
  Dobrze mieć miliardy
  I umie pływać w pieniądzach...
  Ale czasami migdałki zawodzą,
  A Alphonse wypadł z interesu!
  A ona to weźmie i będzie się śmiać.
  
  DZIEWCZYNA I MRÓWKA NINJA
  ADNOTACJA
  Bosonoga dziewczyna trafiła do świata, w którym działa magia i jest pełen bajecznych, niesamowitych stworzeń. Aby zdobyć wieczną młodość, dziewczyna musiała walczyć z mrówką Ninlja. I przejść przez wiele innych testów.
  . ROZDZIAŁ 1
  Tutaj zbiera jagody w lesie. To prawie jak las. Chyba że w dno pnia wbite są drzewa przypominające skrzypce. Ale to też jest interesujące.
  Albina przesunęła dłonią po takim sznurku. Zaskrzypiało, a potem pojawił się krasnolud.
  Dziewczyna pisnęła:
  - Wow!
  Krasnolud był wysoki jak wiewiórka, dość mały. Ale jednocześnie trzymał w dłoniach magiczną różdżkę.
  Spojrzał na wysoką, bosą dziewczynę w prostej białej chłopskiej sukience i zapytał:
  - Czego chcesz, dziewczyno?
  Albina wypaliła:
  - Chcę zostać cesarzową całej Rosji!
  Gnom zaśmiał się i mruknął:
  - Och, tego właśnie chcesz! Dobra ambicja!
  Dziewczyna skinęła głową.
  - A jeśli cały świat, to jeszcze lepiej!
  Gnom gwizdnął:
  - Właśnie tak? Pamiętasz historię o starym mężczyźnie, starej kobiecie i złotej rybce?
  Albina obraziła się:
  - Wcale nie jestem stary. Mam tylko piętnaście lat.
  Mały człowieczek w czapce skinął głową i zapytał:
  - Skończyłeś szkołę?
  Dziewczyna odpowiedziała z westchnieniem:
  - Jeszcze nie!
  Krasnolud ponownie skinął czapką:
  - A ty chcesz rządzić światem?
  Albina zauważyła:
  - Mam chłopaka. On jest prawdziwym geniuszem. Niech on będzie cesarzem, a ja cesarzową.
  Gnom zapytał:
  - Również chłopiec?
  Bohaterka skinęła głową.
  - Tak chłopcze. Ale tak wielki geniusz, że nigdy nie był równy w historii ludzkości.
  Mały człowieczek skinął głową.
  - Tak, wiem! Złamał takie drewno opałowe w historii, fajniejsze niż Czyngis-chan. I będzie bolało jeszcze bardziej, jeśli tego nie powstrzymasz.
  Albina logicznie zauważyła:
  - Lepiej dla planety mieć jednego wielkiego dyktatora dla wszystkich niż dwustu mniejszych despotów w różnych krajach!
  Gnom skinął głową.
  - Może! Przynajmniej jeden król nie będzie okradał samego siebie i nie pozwoli na rozpętanie wojny nuklearnej między państwami, która zniszczy całą Ziemię.
  Bohaterska dziewczyna zgodziła się:
  - Widzisz, rozumiesz. Więc daj nam władzę nad planetą Ziemia!
  Mały człowieczek w czapce zauważył:
  "To wymaga dużo, a raczej ogromnej mocy magicznej. A ja jestem tylko małym gnomem. Tylko najwyżsi bogowie Demiurga mogą dać ci taką moc.
  Albina mruknęła:
  - Więc prowadź nas do tych Bogów.
  Gnom zauważył:
  - To długa droga do nich, dziewczyno. A nie fakt, że spełnią twoją prośbę. Potęga światowa musi być godna. A wy, po prostu wesołe nastolatki, które jeszcze nie skończyły szkoły. Jak można powierzyć ci tak ogromną odpowiedzialność?
  Dziewczyna wzięła głęboki oddech i odpowiedziała:
  - Nie wiem! Ale nikt nie jest lepszy od nas. A Witalij Akułow jest takim geniuszem. Jestem pewien, że może wykorzystać swoją władzę nad planetą na dobre. I poprowadź ludzkość do gwiazd.
  Gnom skinął głową.
  - Na razie polecę do lustra prawdy i przyjrzę się bliżej, jaki jest Witalij Akułow. A ty zbieraj większe i słodsze jagody, żeby mnie poczęstować!
  Albina skinęła głową.
  - Nadchodzi! Zrobię tak.
  Po tym gnom machnął różdżką i zniknął.
  A bosa, piękna dziewczyna w prostej chłopskiej sukience zaczęła zbierać jagody. Zrobiła to delikatnymi, ale jednocześnie długimi i pełnymi wdzięku palcami.
  Potem próbowała zrywać jagody bosymi dziewczęcymi stopami. Ale jest to trudniejsze i niewygodne.
  Dziewczyna pracowała i śpiewała wesoło:
  Maliny,
  Skinął na mnie na odległość...
  Aż do świtu jesieni
  Czekam w złocie...
  Jak te błyszczały?
  Iskry o świcie
  Ach, jaka słodka malina!
  Dziewczyna zbierała jagody w koszu. Co więcej, nie maliny, ale coś w rodzaju truskawek, tylko jaśniejsze i wyglądające jak pąki róży. Tak, to piękna jagoda.
  Dziewczyna pomyślała, po co jej władza nad światem? Tyle zmartwień i kłopotów, ani jednej wolnej chwili. I chociaż miliony cię błogosławią, ale miliony cię przeklinają! A co najważniejsze, przy każdej praktycznej decyzji są ofiary i osoby niezadowolone.
  Na przykład, co z alkoholem? Z jednej strony szkodzi, ale z drugiej strony wódka to dla wielu jedyna radość życia! Mimo, że jest zgorzkniała i wredna.
  Albina oczywiście wiele w życiu widziała, ale wódka smakuje tak obrzydliwie, że nie sposób zrozumieć dorosłych, którzy piją takie obrzydliwe rzeczy. Jednak papieros jest jeszcze bardziej obrzydliwy, a wiele dziewcząt pali. Mówią, że chcą być szczuplejsze.
  Ale Albina jest mięsistą, muskularną dziewczyną, jak rasowy koń. Dlaczego miałaby być chuda? I to jej pasuje.
  Naprawdę, co, dziewczyna powinna być szkieletem? A przy tym nie ma tłuszczu, tylko mięśnie!
  Dziewczyna zbierała jagody i znowu śpiewała:
  Kalinka, Kalinka, moja Kalinka,
  Moja malinka, moja malina!
  Zebrałem całą torbę malin,
  I od tego ciężaru wyrwał lufę!
  Po tym, jak wziąć i śmiać się. Tak, wygląda to niezwykle zabawnie.
  Chciała też, żeby jakiś facet gładził jej silne, muskularne nogi. I to było miłe, jak kot.
  Gnom w końcu przybył. A kosz był już pełny. Przyprowadziła krasnoludka. Obok niego pojawiła się bardzo piękna, ale mała dziewczynka ze skrzydłami.
  Potrząsnęła magiczną różdżką, posypały się z niej iskry i zaćwierkała:
  - Witaj kochanie!
  Albina skinęła głową.
  - Cześć! I kim jesteś?
  Skrzydlata dziewczyna odpowiedziała:
  - Jestem wróżką!
  Bohaterska dziewczyna skinęła głową.
  - Tak myślałem! A co z Piotrusiem Panem?
  Wróżka potrząsnęła głową.
  - NIE! Jestem inny! Ale też bardzo silny, a ja mogę dać ci zdolność latania. Albo wieczna młodość!
  Albina gwizdnęła:
  - Wieczna młodość jest wspaniała, ale co z władzą nad światem?
  Wróżka uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - A ty zostaniesz królową?
  Dziewczyna poprawiła
  - Cesarzowa!
  Wróżka wzruszyła ramionami.
  - Trudno to osiągnąć. Lepiej poprosić o wieczną młodość. Tego bardziej niż czegokolwiek innego, bardziej niż władzy, kobiety zawsze pragnęły.
  Albina skinęła głową.
  - Cienki! Od ciebie wezmę wieczną młodość. I poproszę inne wróżki lub czarodziejów o władzę nad światem!
  Wróżka zatrzepotała skrzydłami i zauważyła:
  - Trzeba jeszcze zasłużyć na wieczną młodość. Na przykład, co możesz zrobić?
  Dziewczyna, dumnie prostując plecy, powiedziała:
  - Mam czarny pas w Taekwondo! I pomogłem Vitalikowi czynić prawdziwe cuda.
  Wróżka skinęła głową z uśmiechem, pytając:
  - Co wolisz, pojedynek na miecze czy walkę intelektualną?
  Albina wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Walczyć na miecze, to jest Kendo! Znam go tylko takiego, pobłażającego sobie. Mimo, że jest mądrą wojowniczką. I kosztem inteligencji, nie głupiec! Gotowy na jedno i drugie!
  Wróżka uśmiechnęła się i powiedziała:
  - Co powiesz na walkę z ninja z gęsią skórką na miecze?
  Dziewczyna podrapała się w czubek głowy i zauważyła:
  - Gęsia skórka ninja, brzmi groźnie! Niezbyt chętny do kontaktu. Czy może lepiej mierzyć inteligencję?
  Wróżka powiedziała:
  - A jeśli z ninja gęsiej skórki nie na miecze, ale z gołymi rękami i nogami?
  Albina skinęła głową.
  - W bitwie jestem bestią! Całkiem gotowy do walki, nawet z gęsią skórką, jeśli bez broni!
  Wróżka ze skrzydłami skinęła głową.
  - No dalej, walcz!
  A mała czarodziejka machnęła różdżką. I bardzo walczący ninja pojawił się przed dziewczyną. Dokładniej, był o głowę niższy od Albiny. I naprawdę wyglądał jak mrówka, tylko w masce. I od razu ma sześć kończyn, w których trzyma miecze i sztylety.
  Wróżka zaćwierkała:
  - Odłóż broń! Walczmy gołymi rękami!
  Gęsia Skórka Ninja odłożył miecze i sztylety, zauważając:
  - To jest jakoś niewygodne dla słynnego wojownika walczyć z bosą dziewczyną!
  Wróżka skinęła głową na znak zgody.
  - Rozumiem! Ale ta dziewczyna chce być wiecznie młoda i piękna. I tak po prostu, niczego na tym świecie, ani na żadnym innym, nie można uzyskać. Poza tym musi cię pokonać i oczywiście odpowiedzieć na trzy pytania.
  Albina powiedziała z urazą:
  - Co, mam jeszcze odpowiadać na pytania?
  Wróżka skinęła głową z uśmiechem.
  - Z pewnością! Ale mimo wszystko zyskasz nie tylko wieczną młodość, ale także... Jeśli coś zostanie ci odcięte, to wszystko z łatwością zostanie przywrócone. I nikt nigdy nie może cię skrzywdzić. I to już jest fajne.
  Albina zgodziła się:
  - Tak fajnie. Do tego możesz się pocić.
  Skrzydlata czarodziejka wyjaśniła zasady walki:
  - Będziesz miał sześć rund. Nokaut, jak w klasycznym, zawodowym boksie. Po powaleniu, dopóki sędzia nie policzy, przejdź do rogu. W przypadku, gdy nikt nie zostanie znokautowany w ciągu sześciu rund, o zwycięstwie zadecydują punkty.
  Gęsia Skórka Ninja zauważył:
  - W takim razie lepiej mieć dwanaście rund na raz, jak profesjonaliści! Walczmy naprawdę i naprawdę!
  Wróżka skinęła głową.
  - Może dwanaście! Ale mam nadzieję, że będzie nokaut!
  I znów machnęła magiczną różdżką.
  Od razu pojawił się ring z linami, a sędzia - dziewczyna w dresie.
  Albina zdjęła swój chłopski strój, aby nie przeszkadzał w walce.
  Potem pozostała tylko w jednym bikini. Jej mięśnie były teraz bardzo dobrze widoczne. Są takie wypukłe, a sama dziewczyna jest śliczna i rozkoszna blondynka.
  Muszę powiedzieć, że jest po prostu nie do pomyślenia wspaniałym urokiem.
  I twarz, a zarazem czuła, niemal dziecinna dziewczyna, ale z odważnym podbródkiem.
  Obaj wojownicy ukłonili się sobie. Zabrzmiał gong i sygnał do rozpoczęcia bitwy.
  Albina była już wytrawną wojowniczką, która uprawiała sztuki walki od trzeciego roku życia. I zobaczyła, że \u200b\u200bwróg miał niższy wzrost, a jeszcze więcej długości kończyn, cóż, co można wziąć od mrówki.
  Jednak mrówki to bardzo silne i zwinne owady. I powinni trzymać się z daleka.
  A dziewczyna bosą stopą załadowała mrówkę ninja do żołądka. A on, otrzymawszy cios, zatrzymał się. Potem rzucił się do Albiny.
  Bohaterska dziewczyna przywitała go ciosem gołej goleni. Owad ninja był pokryty chitynową skorupą, dlatego silne ciosy wyszkolonej dziewczyny praktycznie nie miały na niego wpływu.
  Albina kilka razy zatrzymywała gęsią skórkę ninja kopnięciami w ataku, a także trzykrotnie trzymała pięściami w głowę. I jak dotąd nie dała się złapać.
  Pierwsza runda dobiegła końca, a obaj przeciwnicy poszli na rogi.
  Wróżka zauważyła z uśmiechem:
  - Dlaczego pozwalasz jej się bić!?
  Ninja Goosebump odpowiedział:
  - Właśnie na nią patrzę!
  Zabrzmiał gong i znowu wojownicy zaczęli się zbliżać. A potem ninja z gęsią skórką nagle gwałtownie przyspieszył i kopnął Albinę łapami w pierś. Dziewczyna zleciała z nóg. Upadła na plecy, a jej bose obcasy błysnęły w powietrzu.
  Sędzia zaczął odliczać nokdaun. Albina jednak natychmiast podskoczyła. I rzucił się, by odzyskać z wściekłością. Jej nagie, opalone, muskularne nogi wirowały jak śmigło.
  Ale ninja z gęsią skórką wziął ich łapami na bloku. Odparte ataki. A potem gwałtownie przyspieszył. I znowu jego łapy trafiły dziewczynę w brzuch i klatkę piersiową. Pozostawiając siniaki i otarcia. A potem uderzenie głową w nos. I spłynął po twarzy Albiny Juszki. I sama dziewczyna upadła.
  Prawda wzrosła, ale sędzia nadal zaczął liczyć powalenie.
  Tak, sprawy Albiny były nieważne.
  Wróżka zaćwierkała, machając magiczną różdżką:
  - Brawo ninja z gęsią skórką! Przejąłeś inicjatywę!
  Wojownik ninja ponownie przyspieszył. I znowu powalił Albinę. Uderzył ją dość mocno, a dziewczyna upadła i odskoczyła, walcząc.
  Gęsia Skórka Ninja syknął:
  - Czy na koniu, czy na piechotę,
  Super mistrz...
  Goblin cię przejedzie,
  Ratyu milionowy!
  Albina rzuciła się do odzyskania sił, ale natknęła się na mocne bloki. A jej atak został odparty. A ostry koniec łapy uderzył dziewczynę w bosą podeszwę, co spowodowało spuchnięcie pęcherza.
  Rozległ się gong kończący rundę.
  Dziewczyna, kulejąc i zataczając się, wycofała się do swojego kąta. Tak, została dobrze i mocno pobita.
  Albina opadła na krzesło. I oddychała ciężko. Hmmm, takiego przeciwnika jeszcze nie miała. A wrogiem nie jest człowiek, ale mrówka ninja. Co jest bardzo poważne.
  Oto znowu gong i nowa runda!
  Albina ponownie próbuje dostać kopnięcia. Ale wróg, będąc owadem, jest szybszy od człowieka. I tu znowu przedziera się krótkimi łapami, łapie dziewczynę za bosą stopę i ciągnie ją, rzucając jak lalkę.
  Albina podnosi się, ale znowu trafia ją mocny cios prosto w pierś. I są siniaki, dziewczyna upada.
  Wstaje i znowu dostaje w twarz. I to też jest bolesne.
  Albina poczuła nabrzmiałego siniaka pod okiem.Tak, pojedynek okazał się bardzo trudny.
  Żółw ninja wyraźnie dominuje i prowadzi na punkty. I znowu zaatakował dziewczynę ładną buzią.
  Albina upadła, a gong oznajmił koniec rundy.
  Dziewczyna dosłownie wczołgała się do swojego kąta.
  Wróżka podleciała do niej i zapytała:
  Czy rozumiesz, dlaczego przegrywasz?
  Albina odpowiedziała z westchnieniem:
  Bo to owad!
  Wróżka skinęła głową i zapytała:
  - Chcesz stać się dwa razy szybszy?
  Dziewczyna potwierdziła:
  - Oczywiście, że tak!
  Skrzydlata dziewczyna powiedziała:
  - Odpowiedz poprawnie na pytanie. A wtedy będziesz naprawdę dobry!
  Albina odpowiedziała z uśmiechem:
  - Cóż, jestem gotowy!
  Wróżka zaćwierkała:
  - Dlaczego Bóg ma wiele dni!?
  Bohaterska dziewczyna rozszerzyła oczy i wymamrotała:
  - Nu i pytanie? Nie rozumiałem jego znaczenia.
  Wróżka powiedziała stanowczo:
  - I nie musisz rozumieć znaczenia. Po prostu weź to i odpowiedz, jak możesz i zrozum!
  Albina uśmiechnęła się, a potem, czując natchnienie, powiedziała:
  - Ponieważ Bóg mógł zrobić wiele dni!
  Magiczna dziewczyna skinęła głową.
  - Dobrze zrobiony! Tym razem odpowiedziała prawidłowo. A twoja prędkość się podwoiła.
  Wróżka machnęła magiczną różdżką. I rzeczywiście, mięśnie Albiny napełniły się fenomenalną siłą.
  I tak ruszyła do bitwy. A jej bose stopy błysnęły. A potem cios spadł na żołądek ninja z gęsią skórką. Nawet ona sama, wyszkolona Albina, doceniła szybkość i siłę, z jaką zadano ten cios oraz wstrząs mózgu, który ją przeszył.
  Albina burknęła z wściekłością:
  - Zdobądź faszystowski granat,
  Zaśpiewaj serenadę!
  Goosebump Ninja próbował ją zaatakować. Ale teraz nogi Albiny, które stały się szybsze, zdołały go dosięgnąć. I trafili w chitynową skorupę.
  Było jasne, że gęsia skórka była niewygodna przy tych ciosach, ale nie spowodowały one u niego poważnych obrażeń. I dziewczyna pokonała, ale wyprzedziła wroga, a teraz prowadziła już punktami. Dokładniej, ta runda została dla niej.
  W końcu Albina wykonała nawet niski kopnięcie i powaliła swojego odpowiednika.
  Rozstępowali się w rogach, a gęsia skórka ninja już wyglądała na wymiętą.
  Wróżka ponownie podleciała do bohaterki i zauważyła:
  - Teraz radzisz sobie całkiem dobrze. Ale chcesz ponownie podwoić swoją prędkość i siłę?
  Albina pokiwała twierdząco głową.
  - Oczywiście, że tak! Co powinno być zrobione?
  Czarodziejka powiedziała z uśmiechem:
  - Odpowiedz na jeszcze jedno pytanie.
  Bohaterska dziewczyna pewnie odpowiedziała:
  - Jestem gotowy!
  Wróżka gruchała:
  - Dlaczego zimą jest mroźno, szczypanie w nosy dzieci!
  Albina uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Oto jest pytanie! Ale to jest bez znaczenia i pozwala na wiele odpowiedzi.
  Magiczna dziewczyna odpowiedziała:
  - A to tak dla humoru. Spróbuj, daj dowcipną odpowiedź.
  Bohaterka wydała:
  "Ponieważ w zimie jest zimno, szczypie dzieci w nos, ponieważ nie jest na tyle duże, aby odrąbać nos z korzeniami!"
  Wróżka skinęła głową.
  - Tak. można to policzyć! Twoja szybkość i siła znów się podwoją.
  I magiczna dziewczyna potrząsnęła swoją magiczną różdżką.
  A Albina poczuła nowy, niesamowity przypływ sił i energii.
  Wbiegła na ring z wściekłością. I rzucił się na ninja z gęsią skórką.
  I pokonajmy go. Co nie jest ciosem, jakby uderzony młotem. A myśliwiec owadów zaczął spadać i spadać bardzo mocno.
  Albina pokonała wroga, a on upadł i z trudem wstał, ale wstał. Jednak cała runda była dyktowana przez dziewczynę.
  Potem dumnie wskoczyła z powrotem do kąta.
  Wróżka zapytała z uśmiechem:
  - Chcesz więcej podwojenia prędkości i siły?
  Albina skinęła głową.
  - OK! chodźmy!
  Magiczna dziewczyna ponownie zadała zagadkę:
  - Z czego i dlaczego, wilki wyją do księżyca!
  Albina roześmiała się i odpowiedziała pewnie:
  - Wilki wyją, bo nie mogą zjeść księżyca!
  Wróżka powiedziała z uśmiechem:
  - Naprawdę jesteś geniuszem. Myślę, że dużo, aby stać się godnym!
  I magiczna dziewczyna ponownie zakręciła swoją magiczną różdżką.
  Albina dosłownie wzbiła się w powietrze. Tak bardzo teraz stało się to niesamowitą siłą i energią.
  I tak rzuciła się na ninja z gęsią skórką. I tak przesunęła jego bosy, okrągły obcas do podbródka. A myśliwiec owadów wpadł w nokaut.
  Sędzia odliczył do dziesięciu i ogłosił:
  - Zawodniczka Albina wygrała przez nokaut! Dobrze zrobiony!
  Podniosła rękę do dziewczyny.
  Albina śpiewała:
  - Dziewczyna nie boi się nawet śmierci,
  Jej horda nie boi się żadnego...
  Kobieta będzie bohatersko walczyć z wrogiem,
  I nawet umierając, wygra!
  Wróżka uroczyście ogłosiła:
  - Ponieważ Albina pokonała potężnego wojownika i odpowiedziała poprawnie i, co najważniejsze, dowcipnie na wszystkie trzy zagadki, otrzymuje wieczną młodość i absolutną regenerację tkanek.
  A magiczna dziewczyna zrobiła ósemkę magiczną różdżką. I wtedy zdarzył się cud, Albina zyskała rzeczywistą nieśmiertelność.
  A bohaterska dziewczyna śpiewała:
  Nic na Ziemi nie pozostaje niezauważone
  A młodość, która odeszła, jest wciąż nieśmiertelna...
  jacy byliśmy młodzi,
  Jak szczerze kochany!
  Szczyty zostały zdobyte
  Na przekór burzy losu!
  
  PUGACZOW CAR ROSJI
  Emelyan Pugaczow oblegał Orenburg. Rebeliantom nie poszło dobrze. Zbliżały się pułki królewskie. Samozwańczy car nie chciał znieść oblężenia z Orenburga, ale rozdzielenie wojsk było ryzykowne. W prawdziwej historii rebelianci wciąż się rozdzielali i byli bici kawałek po kawałku. Najpierw w pobliżu Tatiszczewa, a następnie w pobliżu Beloozerska. Decyzja ta okazała się błędna.
  Ale chłopiec Oleg Rybachenko przybył do obozu do Emelyana Pugaczowa. Mimo to nadal padał śnieg, a był koniec lutego - chłopiec był bosy i miał na sobie szorty.
  Został przywieziony do Jemelyana Pugaczowa. Chłopak szedł pewnie. Bieganie boso po śniegu to więcej zabawy niż tortur. Zwłaszcza w nieśmiertelnym ciele.
  Chłopiec zaproponował Emelyanowi Pugaczowowi plan:
  - Weźmy mundur żołnierzy carskich, a takich mundurów mamy dużo, przebierzemy powstańców i Kozaków. Zagrajmy w bitwę - jak strzelanie. A potem zawieziemy schwytanych Pugaczewitów do miasta. Pomyślą, że to wojska królewskie i wpuszczą nas do fortyfikacji, a tam ich zaatakujemy!
  Emelyan Pugachev zatwierdził:
  - Cóż, dajesz nago! No głowa! Nadaję ci tytuł Yesaul!
  Oleg skłonił się i odpowiedział, śpiewając z uśmiechem:
  - Esaul, Esaul, że porzuciłeś konia! Ręka nie podniosła się do strzału!
  Car kozacki skinął głową i odpowiedział:
  - Będziesz moim adiutantem! Twój mundur i buty załatwią sprawę!
  Oleg skromnie zauważył:
  - A boso jest bardziej zręczne! I nie zmarznę z nagą klatką piersiową!
  został Emelyan Pugaczow. Był średniego wzrostu, szeroki w ramionach i chociaż Oleg był wzrostu przeciętnego chłopca w wieku około dwunastu lat, czyli półtora metra, car Kozaków był niewiele wyższy. W tym czasie Oleg był już nastolatkiem i mógł walczyć na równi z dorosłymi i być oficerem.
  Emelyan zamówił...
  - Cóż, przygotuj tę prowokację bardzo potajemnie!
  I jak sprytnie przekręcił naukowe słowo.
  Kozacy się szykowali... Postawili straże, żeby nikt żywy nie wiedział. I przygotowywano sprytną pułapkę.
  Ale wróg wciąż posuwał się naprzód, ale było jeszcze trochę czasu, zaatakowały go małe oddziały rebeliantów. Dokładniej, dość liczne, ale niezbyt zorganizowane tłumy.
  Emelyan Pugacheva miał prawie dwadzieścia tysięcy żołnierzy gotowych do walki w pobliżu Orenburga. W prawdziwej historii był podzielony. Dziesięć tysięcy Pugaczewitów walczyło z siedmioma tysiącami wojsk carskich pod dowództwem Tatiszcze. Wróg przewyższał armię Pugaczowa armatami i liczbą karabinów, a także organizacją. Ale zwycięstwo miało wysoką cenę! Ponadto sam Pugaczow nie działał zbyt odważnie, opuszczając pole bitwy przed końcem bitwy.
  Teraz Pugaczowianie mieli historyczną szansę na spektakularne zwycięstwo.
  Tutaj przebrali się w postać ponad dwóch tysięcy wybranych bojowników. Kazali im się golić. A że mundury są noszone, to jest naturalne. I wiele więcej. Pugaczowici mieli także flagi we wcześniej zdobytych bitwach, bębny i tak dalej.
  Spektakl miał grać jak w zegarku. Emelyan miał w Berd prawie sto dział, choć połowa z nich nie była ważna. Ale jest coś do zorganizowania strzału.
  Aby mieć wygląd prawdziwej bitwy. Podczas gdy Pugaczow nie jest taki zły. Pod jego kontrolą znajduje się połowa fabryk na Uralu. Jak dotąd Czelabińsk jest przerażający, w pobliżu Ufa Czika siedzi mocno. Jest jeszcze koniec lutego, wynik wojny nie jest jasny, a siły Golicyna są daleko od Orenburga. A w prawdziwej historii za miesiąc będzie bitwa pod Tatishchevo, aw niej klęska armii chłopskiej. Co doprowadzi do masowej dezercji rebeliantów.
  Oleg wciąż jest boso iw krótkich spodenkach, wydaje polecenia i udziela porad. Jego prawie opalony, ale jasnowłosy chłopiec jest słuchany przez brodatych wujków.
  Rebelianci już strzelają. Broń dudni, dary śmierci są wypluwane... Prawdziwe zniszczenie jest w drodze.
  Oleg obnaża zęby i ryczy:
  - Chwała naszej Świętej Ojczyźnie! Będzie pokolenie poetów! Emelyan wielki, kochanie - twoje wyczyny będą śpiewane!
  I unoszą się kłęby dymu. Imitacja to poważna bitwa. Tutaj oczywiście konieczne jest pokazanie wszystkiego w przekonujący sposób. Zwłaszcza w oblężeniu oczywiście czekają na uwolnienie!
  Strzelają oczywiście na biegu jałowym, aby oszczędzić kule armatnie i śrut. A proch jest używany gorzej.
  Emelyan Pugachev jest wciąż wystarczająco silny, by zdobyć Orenburg - ale forteca jest silna! I tu potrzebna jest przebiegłość.
  Wojownicy i Kozacy w ogóle są gotowi ... Ponad dwa tysiące przebranych piechurów i jeźdźców oraz ponad trzy tysiące rzekomo jeńców. Wystarczająco, by nagle przejąć kontrolę nad miastem.
  Oleg szedł przed więźniami. Od długiego biegania boso po lutowym śniegu, jego chłopięce nogi trochę zesztywniały. Co więcej, jest już przyzwyczajony do upałów. Ale nic, palce nieśmiertelnego chłopca nie zamarzną.
  I wyszło naprawdę dobrze.
  Oleg uśmiecha się, zostawia gołe ślady stóp na białym tle. Wygląda wzruszająco. Kilku chłopców z rodzin chłopskich również biegało boso. Są dość utwardzone, chociaż na śniegu zwykle chodzą w łykowych butach.
  Więc ta armia pokona Pugaczewitów do Orenburga. I nawet śpiewają marsz.
  Rzeczywiście, oszustwo jest proste, ale skuteczne. Otwierają się przed nimi bramy i armada Pugaczewów wkracza do głównego miasta tego regionu. Widać tam, że są zbyt pewni, że głupi wieśniak nic nie rozumie i został rozbity.
  Tutaj rebelianci zostali całkowicie wciągnięci. Następuje sygnał i pędzą do obrońców.
  Oleg ścina szablą dwóch oficerów na raz. A chłopiec rozpaczliwie krzyczy:
  - Poddać się! Prawowity król jest z nami!
  Obrońcy są zdezorientowani. Żołnierze prawie nie stawiają oporu. Walczący głównie oficerowie, milicja kupiecka, bogaci Kozacy.
  Walka jest ciężka, ale skoncentrowana. Do miasta wdzierało się coraz więcej pułków. I Kozacy, i chłopi z palikami, i Tatarzy z Baszkirami. Bitwa jest ciężka.
  Oleg Rybachenko również tnie i krzyczy:
  - Poddać się! Wszyscy będziecie mieli litość, dużo pieniędzy i wolności!
  Widać, że siła obrońców gwałtownie spada, podobnie jak chęć do walki. Nawet oficerowie się poddają. Kozacy nawet nie chcą umierać.
  Matyusha Boron, Oleg podciął sobie gardło, rzucając sztyletem gołymi stopami.
  Bitwa ucichła niemal natychmiast. Kupcy padali na kolana i błagali o litość. Wyciągnęli z rąk Niemców zarówno namiestnika, jak i komendanta twierdzy. Jemelyan Pugaczow kazał ich powiesić.
  Wziętych do niewoli żołnierzy złożono zaprzysiężenie, oficerom postawiono wybór: albo służba carowi Piotrowi III, albo kara śmierci. Podzielony mniej więcej na pół. Niektórzy zostali straceni. Część przysięgała wierność Jemelyanowi.
  W samym mieście zajęto bogaty skarbiec i wiele kosztowności, a także prawie dziewięćdziesiąt armat i duże zapasy prochu, bomb i kul armatnich.
  Kolosalna twierdza ostatecznie upadła po długim oblężeniu. Armia Pugaczowa wyraźnie uzupełniona. A teraz można było udać się do Tatiszczewa i stoczyć bitwę z Golicynem z przeważającymi siłami.
  A sam Oleg udał się do Chiki po pomoc. Konieczne było zhakowanie Mikhelsona, aby uniemożliwić mu pokonanie rebeliantów w pobliżu Ufa.
  Chłopiec biegł boso w krótkich spodenkach po śniegu. Dołączyła do niego również Margarita. Dziewczyna miała na sobie tylko tunikę i oczywiście też bez butów. Piękne, ze złocistymi lokami, choć zakurzone od pracy w kamieniołomach.
  Margarita jest piękna, ale jeszcze dzieckiem.
  Oleg zapytał ją:
  - Nie byłaś jeszcze starą kobietą... Nie żałujesz, że zostałaś dziewczynką na długi czas!
  Margarita odpowiedziała z uśmiechem:
  - I nie byłeś stary, ale prawie na zawsze zostałeś chłopcem! Za nieśmiertelność trzeba zapłacić, a ta opłata nie jest wygórowana!
  Oleg zgodził się z tym:
  - Niewolnictwo przez chwilę, ale życie wieczne na zawsze! Poza tym jesteśmy tak szybcy, że nie potrzebujemy koni!
  Margarita roześmiała się i zauważyła:
  - Z pewnością! Jesteśmy szybsi niż biegają najbardziej rasowe ogiery. Nieśmiertelne ciało jest wyjątkowe i jest mu wygodniej w kamieniołomach, pod batem nadzorcy, niż w normalnym ciele na pierzynie!
  Oleg Rybaczenko skinął głową w porozumieniu:
  - Nie możesz się z tym kłócić! Więc żyjmy wiecznie!
  A dzieci terminatorów przyspieszyły. Oleg był oczywiście bardzo zadowolony. On jest wspaniałym dzieckiem.
  Chociaż czasami w duszę wkradały się wątpliwości: czy można zabić oficerów armii rosyjskiej? Najprawdopodobniej jest źle! Ale zadanie wiedźmy musi zostać wykonane. Zmieniła historię Rosji i dała wieczne, nieśmiertelne ciało, nawet dziecinne, ale niezwykle silne i szybkie. I za to powinieneś płacić i służyć.
  A skąd możesz wiedzieć, że jeśli Pugaczow wygra, Rosja tylko wygra?
  Chłopiec i dziewczynka wiedzieli mniej więcej, gdzie znajdował się oddział wojsk carskich, w którym miał przybyć Michelson.
  Chika ma dwanaście tysięcy zorganizowanych żołnierzy w pobliżu Ufy. I był bliski zdobycia tego miasta, ale dwukrotnie zabrakło mu trochę szczęścia i dyscypliny.
  Oczywiście Michelson ma kilka razy mniej siły, ale w prawdziwej historii wciąż wygrywał. Więc... Konieczne jest schwytanie lub zabicie tego bardzo utalentowanego dowódcy.
  I wtedy będzie widać. Bez Michelsona prawdopodobnie wojska na Chika nie ruszą. I tam Oleg Rybachenko miał plan. Pokonaj Golicyna i udaj się do Ufy. Zdobądź to miasto, wyślij posiłki na Ural i Syberię, a sam przenieś się do Kazania. Wtedy rebelianci zdobędą przewagę.
  A wojska królowej będą bić w częściach. Poza tym w każdej rewolucji są takie efekty, że im więcej zwycięstw, tym więcej zwolenników i tym słabszy opór wroga.
  Więc z każdym krokiem powstanie będzie tylko przybierało na sile. Oleg był tego pewien.
  A Margarita, dziewczyna, która biegnie szybciej niż koń wyścigowy, jest z nim i razem będą rąbać wrogów.
  Młodzi wojownicy zajęli miejsce w zasadzce. Mikhelson z małym oddziałem eskortowym miał przybyć do swojego pułku. Tutaj dzieci terminatorów już na niego czekały.
  Oleg i Margarita, wymachując szablami, zaatakowali eskortę. Ścięli kilku husarii na raz. Reszta próbowała strzelać, ale kule nie trafiały w nieśmiertelne dzieci. I ścinali wrogów z szaleńczą furią. A Oleg Rybachenko nawet rzucał ostrymi dyskami palcami u nóg. A Margarita spróbowała tego bosymi stopami i udało jej się.
  Chłopak i dziewczyna bez zbędnych ceregieli zabili wroga. Mikhelson próbował odjechać, ale Oleg i Margarita dogonili go. Porzucili Michelsona i związali go.
  Oleg wziął podpułkownika na ramiona i zaniósł go do Cziki na proces.
  Nieśmiertelne dzieci rozproszyły się i położyły pięćdziesięciu huzarów, pokazując, że w zamian za wieczne dzieciństwo otrzymali bardzo fajne zdolności.
  Oleg, ciągnąc Michelsona na ramionach, zauważył:
  - Jaki ja jednak silny się stałem!
  Małgorzata zauważyła:
  - Tak, to po raz kolejny potwierdza, że dokonaliśmy właściwego wyboru! A nieśmiertelność jest warta wypracowania!
  Oleg zgodził się z tym:
  - O wiele ciekawiej jest walczyć niż iść do kamieniołomów. Tam w tym ciele nie jest ciężko, ale nudno!
  Małgorzata zgodziła się:
  - Rutynowe zabójstwa!
  W obozie Chiki dwoje bosych dzieci, a raczej, jak na ówczesne standardy, kiedy ludzie są mniejsi od kilku nastolatków, nie budziło większych podejrzeń. Jeśli jesteś boso na śniegu, oznacza to, że jesteś biedny i po stronie chłopskiego króla.
  Chika nagrodził uwięzionego Michelsona, dając dzieciom cesarski - piętnaście złotych rubli.
  Zaproponowano samemu Michelsonowi: albo służ królowi, albo szubienicy!
  Michelson wolał pętlę. Ale Oleg zaproponował, że pozwoli temu dowódcy pomyśleć. W końcu zawsze mają czas, żeby się położyć. A Michelson może być bardzo pomocny.
  Cika zgodziła się.
  - Czas cierpi!
  Oleg zasugerował również:
  - Konieczne jest zdobycie pułku cara bez dowódcy! Aby się chronić.
  Cika zgodziła się.
  - Kuj żelazo póki gorące!
  A rebelianci zaatakowali wojska królewskie. Zaatakowali w nocy, Oleg i Margarita ostrożnie usunęli strażników.
  Walka była stosunkowo krótka. Oleg, rzucając domowej roboty dyskiem ze złamanej kosy, zabił pełniącego obowiązki dowódcy pułkownika, a bez niego morale spadło. Poza tym buntowników było zbyt wielu, co wywierało presję na psychikę żołnierzy i wielu oficerów.
  I kto wie, może to jest prawdziwy car Piotr Trzeci. A jego legitymacja jest wyższa niż Katarzyny II.
  Większość pułku dostała się do niewoli. Zdobyto armaty i karabiny.
  Całkowite zwycięstwo, nieprzygotowany do odparcia ataku wojsk.
  I oczywiście triumf Chici.
  Ale naturalnie dzieci biegną z powrotem do Pugaczowa. Będzie musiał walczyć z siedmioma tysiącami żołnierzy, w tym z dwoma tysiącami jeźdźców księcia Golicyna. Pugaczow jest z pewnością liczniejszy, ale ma pstrokatą armię. Wielu byłych żołnierzy to niewiarygodni, słabo uzbrojeni i wyszkoleni chłopi, Tatarzy oraz Baszkirowie i Kałmucy.
  Najsilniejszym rdzeniem są Kozacy Yaik. Ale ci Kozacy nie są najliczniejsi. Są też Kozacy Ileccy, Orenburg i inni.
  Podbiegają już do twierdzy Tatiszczewo, gdzie zebrała się spora armia chłopskiego cara.
  Sam Emelyan Pugachev jeździ po pozycjach na białym koniu. Oleg Rybachenko uważnie przygląda się temu liderowi. Emelyan Pugachev ma wygląd mistrza. Wzrost jest mniej więcej przeciętny, ale na koniu wydaje się wyższy ze względu na krótkie nogi i szerokie ramiona. Fizycznie przywódca rebeliantów jest silny. Można było zobaczyć, jak tnie i siłę ciosu w walce.
  Ogólnie nadaje się do roli wodza. A do roli króla? Możliwe, że też.
  Armia Pugaczowa jest świetna. Z obrony Ilecka przybył skazaniec Khlopusha, gromadząc kolejne półtora tysiąca osób. Teraz Yemelyan ma ponad dwadzieścia tysięcy bojowników. Trudno im się pomieścić nawet w twierdzy. Policz trzy razy więcej żołnierzy niż Golicyn, a wciąż przybywa ich więcej.
  A Pugaczow ma dwa razy więcej broni. Zapasów prochu i rdzeni jest całkiem sporo.
  Możesz walczyć ... Ale armia jest pstrokata. Są ludzie z dzidami, Baszkirowie, Tatarzy, Kałmucy, Kirgizi i Kazachowie. A także wielu byłych żołnierzy z różnych garnizonów, na których nie do końca można polegać. Są też uralscy robotnicy i syberyjscy strzelcy. Kozacy - stanowiący najważniejszy trzon armii.
  Duża armia, ale zbyt kolorowa. Niektórzy żołnierze i oficerowie zostali niedawno schwytani w Orenburgu.
  Niektóre części pochodzą od człowieka i mogą być użyte tylko w walce wręcz. I horda Azjatów, niezbyt zdyscyplinowanych i często nie znających języka rosyjskiego.
  Tak więc, formalnie mając znacznie więcej żołnierzy, a nawet broni, Emelyan Pugachev jest gorszy od wroga pod względem siły bojowej. Tak więc wynik bitwy wcale nie jest tak jednoznaczny, jak się wydaje, oparty na czysto formalnej równowadze sił.
  Oleg Rybaczenko to rozumie. Prawdopodobnie jest to jasne dla Pugaczowa. Chika wygrał, ponieważ zaskoczył wroga. A w prawdziwej historii właśnie wygrał Michelson, który był w stanie zaatakować przed większą armią Chiki.
  Co zrobić teraz? Twierdza była dobrze ufortyfikowana i zalana wodą, przez co zbocza były oblodzone i śliskie. Ale nie możesz długo pozostawać w defensywie.
  Oleg zasugerował Emelyanowi:
  - Niech car-ojciec sam zaatakuje wrogów!
  Emelyan logicznie zauważył:
  "Czy nie okryją nas bronią?"
  Oleg zasugerował:
  - Rozpoznaję wroga z Margaritą i uderzymy tam, gdzie najmniej się spodziewa!
  Król chłopski zatwierdził:
  - To jest dobry pomysł!
  A Oleg z Margaritą, zabierając plecak z granatami i parą ostrych szabli, rzucili się na wroga.
  Dzieci biegały prawie nago, chłopiec w szortach, a dziewczynka w tunice. Oleg pamiętał Spartaka Yana. Był tam też chłopiec Gita. I kobieta w postrzępionej tunice, tancerka opalona. Chłopak był bardzo uparty. Prawdopodobnie nie jest dziedzicznym niewolnikiem. Może został schwytany . Potem pojechali do Włoch, rozebrani i wystawieni na aukcję. Chociaż niewłaściwa Gita, ponieważ był brązowy od oparzenia słonecznego, najprawdopodobniej dowieźli go nago do okazji. I chodził tak nagi, stąpając boso po skalistych drogach Włoch. Jego bose podeszwy paliły, łydki bolały. Ale chłopiec nie spuścił głowy.
  I kupujący zaczął czuć chłopca, jego naturalnie rozwinięte mięśnie, widać drania z gładkiej skóry. Potem włożył brudne palce do ust. A Gita nie mogła tego znieść i ugryzła go.
  Po tym doszło do bójki. Tak, Gita, to był chłopiec, którego sam Oleg wziął za Spartaka w dzieciństwie. Ale nie, to wciąż drugorzędna postać.
  Zastanawiam się, czy Rzymianie zdecydowaliby się torturować Gitę? W końcu uwięzieni niewolnicy są przesłuchiwani na torturach?
  A gorące żelazo dotknęłoby bosej pięty chłopca-niewolnika. Gita zawyła i powtórzyła to samo:
  - Niewolnicy rozpraszają się i nie chcą walczyć!
  Przypalili drugą piętę dla symetrii i puścili go wolno. Chłopiec jest zmuszony stanąć na palcach, co bardzo boli. Gicie udało się jednak uciec podczas bałaganu.
  Być może chłopiec wcześniej pracował w kamieniołomach. Ciągnął ciężkie kamienie, mokry od potu, dysząc histerycznie. Bicz nadzorcy chłostał go. Jest to bardzo trudne już w pierwszych dniach pracy, kiedy światło nie jest dla nas przyjemne. A potem można się do tego przyzwyczaić. Trudne staje się nawykowe, a nawykowe staje się łatwe. Mimo to wielu niewolników umiera. A Gita zamieniła się w małego wilczka.
  Oleg pomyślał, że być może chłopiec z książki "Spartakus" został schwytany po klęsce rebeliantów. A ponieważ jest jeszcze dzieckiem, wysłano go w kajdanach do kopalni. Żeby umierał powoli. Albo torturowany, przypalając muskularne ciało chłopca rozpalonym do czerwoności prętem. Następnie posypali solą oparzenia i połamali palce bosych stóp młodego niewolnika. Skręcali stawy. Wszyscy pytali, gdzie Spartak ukrył złoto. Gita milczy, zaciskając zęby. Jest gwałtownie podnoszony i opuszczany przez pociągnięcie liny.
  A żyły pękają z dzikiego bólu. I chłopiec traci przytomność. Zostaje oblany lodowatą wodą, ożywiony. I lekarz wyczuwa puls, by ustalić, czy tortury można kontynuować, czy też trzeba dać torturowanemu spokój, by później znowu dręczyć młode ciało.
  Gita jest torturowana surowo i przez długi czas. Rany obsypuje się pieprzem, okłada rozpalonym drutem, wbija igły w zakończenia nerwowe, a pod bosymi stopami chłopca płonie ogień. A kat rozgrzewa ciepło na stojaku. I silny zapach spalenizny i wyrywają każdą żyłę.
  A teraz rozpalone do czerwoności żelazo dotyka nagiej klatki piersiowej chłopca, a on traci przytomność z dzikiego bólu. Ponownie zostaje oblany wodą i wprowadzony w siebie. Kat ściska jądra kleszczami, chłopiec zmienia się z dzikiego cierpienia i znowu się wyłącza.
  Gita na torturach... Ktoś zgłosił, że to zwierzak Spartaka i wie, gdzie zakopał skarb. A Rzymianie torturują... Chłopiec nie miał ani jednego całego niespalonego lub przeciętego obszaru skóry. Ale on milczy. A Rzymianie podziwiają jego wytrwałość.
  Żona Krassusa jest obecna na torturach. Chętnie obserwuje, jak torturowany jest przystojny blondyn. To jest ekscytujące. I tak, po kolejnej torturze, kazała przyprowadzić do niej Gitę i położyć ją na łóżku. Naprawdę chce to zrobić sama.
  Jeszcze dość młoda i silna kobieta galopowała na męską doskonałość młodego niewolnika. Gita po raz pierwszy stała się mężczyzną. Potem musiał lizać językiem jej łono. Co jest trochę obrzydliwe, ale też niezwykłe.
  I tak żona Krassusa nakazała zaprzestanie tortur, a chłopca, który w czasie powstania już nieco podrósł, zaczęto lepiej karmić. I kochała się z nim.
  Rany i oparzenia na Gicie goiły się jak u psa. A gdy stał się silniejszy, chłopiec zwinął lubieżną żonę Krassusa i uciekł z jej posiadłości. Potem ukrył się w górach i stworzył tam swoją bandę zbiegłych niewolników. Ostatecznie wszystko dobrze się skończyło. Krassus zginął w czasie wojny. A Gita trzymała się Juliusza Cezara, zrobiła dobrą karierę, wyszła za mąż i miała gromadkę dzieci. A los Spartakusa jest nieznany. Ciała nie znaleziono. A czy umarł, czy został ocalony, niewolnicy nie wiedzieli.
  Ale wierzyli, oczywiście, że ich odkupiciel żyje.
  Oleg Rybaczenko i Margarita Korszunowa, niegdyś dorośli, a teraz wieczne, nieśmiertelne dzieci, zbliżyli się do obozu Golicyna. Jest tu trzech generałów. A wojska zostały usunięte z granicy rosyjsko-szwedzkiej.
  Podczas gdy carska Rosja toczy wojnę z Turcją, rebelianci są spokojni. Jeśli Golicyn zostanie pokonany, Pugaczowici będą mogli ostatecznie przejąć inicjatywę. A nawet weź Samarę.
  Oleg i Margarita chodzili wokół wartowników... Pada śnieg i nie widać tego zbyt wyraźnie.
  Chłopiec pomyślał, że może uda mu się wykończyć trzech generałów i pułkownika Bibikova, dekapitując armię carską. Ale trudno to zrobić.
  Chłopiec i dziewczyna ostrożnie stąpają po śniegu. Starają się nie zostawiać śladów. Nadal są dziećmi. Ostrożnie podejdź do wózków. Pistolet znajduje się gdzieś osobno. Armia w marszu. Nie ma bardziej dotkliwych mrozów - marzec. Ale śnieg nadal tam jest. Bose stopy młodych wojowników prawie nie odczuwają zimna, zwłaszcza w ruchu. Szybko przyzwyczajają się do zimna.
  Jednak wiele dzieci bez supermocy biega boso po śniegu, szczególnie w tych trudnych czasach.
  Oleg myślał, że od dawna nie ogląda telewizji i nie gra na komputerze. A że bez gier to jakoś głupio.
  Chłopaki podkradli się do wagonu, a Margarita zasugerowała:
  - A jeśli podpalisz magazyny z prochem?
  Oleg zmarszczył brwi i zapytał:
  - Myślisz, że to dobry pomysł?
  Dziewczyna logicznie zauważyła:
  - Bez prochu armia nie jest armią!
  Oleg skinął głową z aprobatą.
  - Spróbujmy!
  A chłopak w krótkich spodenkach rzucił się do wozów. Razem z dziewczyną zabili szablami trzech wartowników i przy pomocy krzemienia, układając siano, podpalili konwój prochem.
  Zapaliło się, a na niebie zaczęła wznosić się czarna chmura. Proch zaczął wybuchać...
  Chłopiec i dziewczynka ukryli się w obozie. Zapanowała panika. Wyskoczył też Golicyn z dwoma generałami. Był tym rozdzierającym serce księciem, który krzyczał i wskazywał palcami.
  Oleg rzucił gołymi stopami dysk, który ze świstem wbił się prosto w szyję Golicyna. Książę, rozkładając ramiona, upadł. Generał Mansurow podbiegł do niego. Ale już używając bosych stóp, Margarita użyła broni. I drugi dowódca upadł.
  Trzecim był Fairman, ten, który wraz z generałem Karem walczył z rebeliantami. Jest z nimi pułkownik Bibikov, krewny naczelnego generała Bibikova. Można je dostrzec bystrym wzrokiem nieśmiertelnych dzieci po ich epoletach, pomimo opadów śniegu.
  Oleg i Margarita ponownie rzucali dyskami gołymi stopami - ich nieśmiertelne ciała miały taką zdolność, jak bohaterowie komiksów.
  I obaj wodzowie zostali zabici, ich głowy zostały odstrzelone.
  Po tym, terminator i dziewczyna ranger zaczęli rzucać dyskami w funkcjonariuszy. Na szczęście po śmierci dowódców zaczęła się panika, wszystkim wydawało się, że Pugaczowici zaatakowali obóz.
  Jednak dwójka dzieci to także kolosalna siła. I zabijają oficerów, rzucając ostro naostrzonymi dyskami. I łamią sobie gardła, pękają arterie i żyły.
  Dzieci są trudne do rozpoznania na śniegu, aw zaspach doskonale kamuflują się.
  Ale wojska carskie mają trudności. Oleg Rybachenko, rzucając dyskami, mówi:
  - Chwała wielkiej Rosji!
  I znowu dysk rzucony bosymi palcami chłopca leci.
  Margaret robi to samo, rzuca ostrym narzędziem gołymi palcami i wyje agresywnie:
  - Za Emelyana Pugaczowa!
  A te dzieci pracują bardzo aktywnie i efektywnie. Cięli szablami. A oficerowie są wybrani.
  Oleg Rybaczenko śpiewa:
  - Białe wilki trzymają się razem!
  Margarita, rzucając dyskami w przeciwników bosymi stopami, śpiewa:
  - Tylko wtedy rodzina przetrwa!
  Chłopiec, nadal wijąc, kosi wroga:
  Słabi giną, są zabijani!
  Dziewczyna, rzucając dyskami i zabijając funkcjonariuszy, syczy:
  - Oczyszczanie świętej krwi!
  Młodzi wojownicy zachowują się w bardzo różnorodny sposób, rzucając granatami we wrogów.
  W tym momencie zbuntowana kawaleria napada na obóz. Okazuje się, że Emelyan Pugaczow zdecydował się zaatakować pierwszy i ruszył za dziećmi swoją liczną kawalerią.
  A cios był nagły i we właściwym czasie. Stepy obsypywały żołnierzy strzałami, Kozacy siekali szablami, jeźdźcy zakładali ich na rogi.
  Wola armii carskiej została podważona, a dowódcy zginęli. Tutaj Emelyan Pugachev osobiście tnie szablą ostatniego pułkownika i krzyczy:
  - Moje dzieci, czy rozpoznajecie prawowitego władcę?
  Setki żołnierzy, a nawet wielu oficerów pada na kolana i krzyczy:
  - Przyznajemy! Jak to uznamy!
  Opór spada. Piechota poddaje się prawie całkowicie, z wyjątkiem niektórych oficerów. Kawaleria stawiała opór nieco dłużej. Ma wielu szlachciców. Ale zwykli kawalerzyści również upuszczają broń.
  Oleg i Małgorzata ścinają jeźdźców szablami, gołymi stopami rzucają ostre dyski i piszczą:
  - Wspaniali ludzie przez cały czas,
  Wielcy ludzie - w chwale Piotra!
  Zarówno chłopiec, jak i dziewczynka są bardziej aktywni w siekaniu i rzucaniu. Artyleria została już zdobyta. I jak uderzą jeźdźców śrutem. Spadają dziesiątkami. Dochodzi do totalnej masakry.
  Oleg śpiewał z uśmiechem:
  - Car wielki Piotr pierwszy, bądź zawsze dla nas przykładem!
  On też weźmie go i przetnie dwiema szablami, natychmiast odcinając głowy pięciu.
  Margaret, odcinając się od przeciwników, zaćwierkała:
  - Moje głosy, a ja jestem piękna!
  A także jak będzie brał i ciąć.
  Chłopiec i dziewczynka są tylko ucieleśnieniem zagłady. I działają jak elektryczne warkocze.
  Tutaj upada kolejny oficer ... Rozbrzmiewa donośny głos Emelyana Pugaczowa:
  - Kto będzie mi służył, ten otrzyma nagrodę, a reszta zginie.
  Teraz przybyli mężczyźni z warkoczami. I dobrze walczą z kawalerią. A strumienie koni przerzedzają się ...
  Jeźdźcy, którzy przeżyli, również się poddają. Bitwa ponownie wygrana... Pugaczow triumfuje!
  Teraz więźniowie są prowadzeni i zabierani na przysięgę. Żołnierze z reguły kłaniają się oszustowi. Oficerowie są różni. Kto wybiera pętlę i kto przysięga wierność nowemu królowi. Co więcej, kto wie, może prawdziwy monarcha.
  Wygląd Emelyana Pugaczowa jest bardzo władczy. Widać, że to dzieciak przyzwyczajony do dowodzenia. I dosłownie wszyscy kłaniają się przed nim.
  Po zabawieniu tych, którzy odmówili złożenia przysięgi, Emelyan dokonał audytu.
  Zdobyto siedemdziesiąt pięć dział, co w tamtych czasach było bardzo dużą liczbą. I tak wielu żołnierzy Golicyna rekrutowało się z fortec. Rdzenie i śrut też są na miejscu, ale większość prochu spłonęła. Ale to nie problem.
  Ponad pięć i pół tysiąca więźniów. Armia się rozrosła.
  Król chłopów nadał Olegowi stopień pułkownika za jego wyczyny i kapitanowi Margaricie.
  I przyznał też trzysta rubli.
  Tak, chłopak kontynuował dobrą karierę. Możesz i wyrośnij na feldmarszałka.
  A Emelyan urządził ucztę na początek...
  A na uczcie dyskutowali o tym, co dalej. Ogólnie rzecz biorąc, konieczne było wzmocnienie ich tyłów. Pamiętaj, aby wziąć Ufę, a wcześniej fortecę Verkhoyaitskaya, która wciąż się trzymała. Wyślij też posiłki do Kungura i Beloborodowej. I weź wszystkie fabryki Uralu. Pozyskiwanie artylerii i zaopatrzenia, a także broni palnej.
  Ogólnie rzecz biorąc, atamanowie zgodzili się z tym. A po zabraniu Ufa jedź do Kazania.
  Kolejne pytanie brzmi: co zrobić z miastem Yaik? Zdobyć szturmem czy na razie pozostawić w blokadzie?
  Emelyan Pugachev chciał przez jakiś czas zostać ze swoją młodą żoną Ustinyą i wziąwszy udział w kawalerii wyruszył do miasta. Ataman Ovchinnikov tymczasowo pozostał dowódcą. Musiał udać się do twierdzy Vernekhneyaitskaya, jednocześnie zbierając siły stepowe. Na Ural wysłano posiłki. Miał nawet zająć Tobolsk. Zgromadzono znaczne siły.
  Król Kozaków z kawalerią galopował do Jaicka. Czy ci się to podoba, czy nie, ale to miasto jest symboliczne. Ale przede wszystkim Emelyan chciał zostać następcą tronu. W końcu wojna to wojna. A jeśli zabiją, to przynajmniej znajdzie się ktoś, kto będzie kontynuował wyścig.
  Oleg i Margarita wraz z główną armią zmierzają w kierunku twierdzy Verkhneyaitskaya.
  Chłopiec i dziewczynka biegną do siebie i są bardzo weseli...
  Nawet ostry po drodze.
  Wymieniają aforyzmy;
  Oleg mówi, podskakując, a Margarita w odpowiedzi;
  Król jest silny nie koroną, ale koronacją sukcesu!
  Człowiek nie jest wilkiem, ale jeszcze bardziej potrzebuje stada!
  Pij, ale nie upijaj się, a jeśli się upijesz, nie daj się złapać!
  Mowa tyrana jest miodem, jak rzep na muchy!
  Kto dziobie słodkie przemowy, ten jest mądry jak mucha!
  Tyran gorzki w czynach, ale słodki w mowach!
  Kto nie chce pokoju, nie zobaczy święta!
  Człowiek jest wielki tylko wtedy, gdy nie wymienia się na małe rzeczy!
  Bądź cierpliwy, ale nie bądź cierpliwy!
  Jeśli chcesz wygrać karty atutowe, nie bądź waletem!
  Jedno uderzenie jest lepsze niż tysiąc przekleństw, a jedno uderzenie w twarz jest lepsze niż setki uderzeń!
  Król, który rozbiera swoich poddanych, jest zawsze nagi!
  But zwykle do rozebrania!
  Kradnąc, napełniasz swoje kieszenie, ale opróżniasz swoją duszę!
  Tyran kocha władzę, ale nienawidzi tego, nad którym panuje!
  Kat to czasami potrzebny zawód, ale człowiek z głową jest niekochany!
  Tyrana można zabić, ale nie wybielić!
  Mężczyzna kocha czerwone słowo, ale czasami beka krwią!
  Kto patrzy w przeszłość, zawsze się spóźnia!
  Przyszłość jest we mgle, ale nie daleko!
  Nie pluj w przeszłość, oni plują w przyszłość!
  Tyran jest w rzeczywistości wampirem, a jego mowa jest czerwona!
  Jeśli nadużyjesz słodkiego snu, życie nie będzie miodem!
  Słodkie sny prowadzą do gorzkiego przebudzenia!
  Zbyt często wylewając miód z ust, przyciągasz niedźwiedzie!
  Tyran kocha krew i czerwone przemówienia, ale zawsze dąży do wybielania!
  Ludzie boją się zmian, ale status quo nigdy nie pasuje!
  Jeśli chcesz zostać Bogiem, nie wybieraj prymasa na swojego mentora!
  Owce potrzebują mądrego pasterza, a nie głupiego barana!
  Święte miejsce nigdy nie jest puste, ale świętość może być pusta!
  Człowiek, podobnie jak Bóg, jest stwórcą i jak diabeł stwarza sobie problemy!
  Tyran, podobnie jak osa, ma żądło, ale nie może nawet zainspirować się!
  Polityk to lis, nie bądźcie wyborcami jak wrony tracące chleb powszedni!
  Czy człowiek ma nawet siedem piędzi na czole, ale upór zrobi z niego makaka!
  Bóg ma wszystko, człowiek nie ma poczucia proporcji!
  Łatwo się modlić, trudno błagać!
  Posiadanie fantazji jest dobre - bycie marzycielem jest złe!
  Mając moc Boga, nie zniżaj się do ambicji prymasa!
  Małpa naśladuje, człowiek naśladuje twórczo!
  Przyszłość nie należy do wysokich gór, ale do wielkich rzeczy!
  Młodość w sercu jest wieczna, ale starość jest nudna!
  Nie skręcaj ogona jak lis, lepiej trzymaj klatkę piersiową za pomocą koła!
  Mężczyźni dojrzewają do wojny, ale nie można zabijać bez powodu!
  Wojna zmniejszy zdrowie, ale doda inteligencji!
  Złote monety mają zażółcenie zdrady stanu!
  Kat też ma serce, ale o twardości szlifierki siekiery!
  Aby walczyć, a nie umrzeć, możesz czekać sto lat!
  Bóg jest w każdym sercu, ale nie w każdej głowie!
  Wielka ambicja zmniejsza szczęście!
  Kto chce za dużo, ma siłę bańki!
  Imperium jest jak dom, podczas budowy potrzebna jest miłość i kalkulacja, w przeciwnym razie dach będzie krwawić!
  Dobrych rzeczy nigdy dość, ale nadal nie należy się przejadać!
  Opłaca się być bogatym, nieprzyjemnie jest tylko wtedy, gdy wszyscy cię doją!
  Jeśli chcesz być silny, nie osłabiaj umysłu!
  Mięśnie ze skurczu stają się silniejsze, a biurokracja sprawniejsza!
  Politycy uwielbiają pracować językami, zwłaszcza przy stole!
  Nie ma większego kłamcy niż polityk fanatycznie przekonany o własnej słuszności!
  Bóg stworzył kobietę dla mężczyzny, ale szatan dodał jeszcze jedną teściową!
  Złodziej powinien siedzieć w więzieniu, ale największy złodziej dostaje tron!
  Kto ukradł grosza, to przestępca, kto miliard, wielki finansista!
  Z bezduszną duszą nie nakarmisz głodnych świeżym chlebem!
  Im więcej ukradł, tym mniejsza kara, ale nie w tamtym świecie!
  Nie pozwól mu dryfować, to nie znaczy trzymać w pętli!
  Bank może wesprzeć, ale jak pętla wisielca!
  Kto nie ma wsparcia, jest przyciśnięty do ściany!
  Dokładność jest cechą królów, ale królewscy błazny są szczególnie uzdolnieni!
  Polityk jest często błaznem, ale rzadko mówi prawdę!
  Błazen uwielbia kłamać, ale często ryzykuje, że zostanie dźgnięty!
  Kto kocha wódkę, nienawidzi swojego zdrowia i rozsądku!
  Wódka jest przezroczysta, ale zaparowuje mózg!
  Pijane morze sięga po kolana, ale on sam zawsze klęczy!
  Wybieraj na trzeźwo, nie upijając się słodkim winem z ust polityków!
  Głosując na zwycięzcę wyborów, zawsze będziesz rozczarowany, głosując na przegranego zawsze się denerwujesz!
  Kto nie zostanie wybrany, zawsze będzie miał poczucie błędu i rozczarowania!
  Głosowanie na tego samego polityka, jak skrzypek grający na tej samej strunie!
  Polityków na tronie trzeba zmienić, nie to, że nowe danie jest lepsze, ale w każdym razie świeże!
  Głosuj na młodych, sam staniesz się młodszy, jeśli nie ciałem, to w nowym biznesie!
  Kto długo zasiada na tronie, staje się hemoroidem dla swoich poddanych!
  Bez względu na to, jak kłujące bagnety, ale tyran najdłużej na nich siedzi!
  Mądry tyran nie zasieje więcej wrogów, niż oszuka przyjaciół!
  Kto pozdrawia tyrana, będzie szedł wiecznie w szyku!
  Demokracja jest dobra dla mądrych, średnia dla głupich, ale tyrania jest dobra tylko dla tyrana!
  Dzieci wymyśliły kilka aforyzmów. Następnie zaatakowali niewielki oddział husarii. Część posiekana, a następnie schwytana.
  Twierdza Verkhneyaitskaya. Bardzo potężna cytadela, która, mimo że była otoczona przez rebeliantów, nigdy nie została zdobyta.
  Podbiegają do niej dzieci, po drodze układając jeszcze kilka aforyzmów.
  Tyran jest zawsze słaby w dowodzeniu: wilk kocha owce i drży przed lwami!
  Ksiądz kłamie dla prawdy, polityk dla zysku, a pijak dla kieliszka!
  Szczęście nie zawsze przychodzi przez uczciwość i pracowitość, ale zawsze odchodzi przez zaniedbanie i lenistwo!
  Dobrze jest mieć siłę słonia, jego zręczność jest gorsza, mądrość jest jeszcze gorsza, a otyłość jest absolutnie zła!
  Wszystko na świecie jest względne, z wyjątkiem tego, że pępkiem świata jest człowiek!
  Pragnienia zdobycia potęgi Boga nie należy łączyć z moralnością goryla!
  Naukowcy rozwijają postęp, ale pobudzają lenistwo!
  Jeśli chcesz być zdrowy, biegnij, jeśli nie chcesz być kaleką, uciekaj!
  Siła człowieka tkwi w umyśle, a słabość w języku!
  Polityk jest jak owoc, im jaśniejszy, tym bardziej trujący!
  Polityk jest jak boa dusiciel, tylko znacznie częściej otwiera buzię i przełyka!
  Tyran ma dużo przebiegłości, ale mało przyzwoitości!
  Jeśli chcesz stać się wyższy od Boga, upadniesz niżej niż głupek!
  Nikt nie jest wieczny, nawet bogowie żyją tylko tak długo, jak istnieje ludzkość!
  Politycy chcą rządzić wiecznie, ale nie chcą dać klapsa nawet na kilka minut!
  Nie ufaj politykom i sprawdź wytrzymałość drzwi!
  Jednak nie wszystko jest złotem, co się świeci, ale wszystko, co się świeci, można owinąć złotym strumieniem w kieszeni!
  I jeden wojownik w polu, kiedy ma dużo odwagi!
  Wytrzymałość silnych najlepiej powstrzymuje podniecenie bezsilnej furii wroga!
  W życiu można wszystko schrzanić, nie można po prostu żyć jak muchomor!
  Spryt jest matką zwycięstwa, jeśli ma również szczęśliwą okazję!
  Wojna jest wieczną dziewicą - nie może zakończyć się bez krwi!
  Wojna z chciwym uściskiem nierządnicy - nigdy nie daje zwycięstwa za darmo!
  Każdy człowiek jest jak ziarnko piasku na pustyni, ale w przeciwieństwie do największej pustyni z krawędziami, to ziarnko piasku nie ma granic samodoskonalenia!
  Kiedy bogowie się śmieją, śmiertelnicy płaczą, kiedy śmiech bogów staje się grzmiący, koniec słabych ludzi jest martwy!
  Najdoskonalsza technika jest bezsilna przy prymitywnym użyciu i wyrafinowanej bezczynności!
  Co może wyrwać gwiezdny dywan z zawiasów? Asteroida ludzkiej głupoty!
  Bez bata represji niemożliwy jest skok do osiągnięć, które niosą wyzwolenie całej ludzkości!
  Im chłodniejsze są "dzwonki i gwizdy" mózgów, tym bardziej są one skręcone przez siłę wyższą!
  Ubogim nie jest ten, kto jest nagi na ciele, ale kto nie jest szefem w duchu!
  Niechęć do seksu rodzi niezdrową moralność!
  Pogrzebowy humor jest równie odpowiedni jak suknia balowa w rowie!
  Kto bije wiadra, nie odniesie sukcesu, kto łamie iluzję, osiąga prawdę! Zwycięzca ma zawsze rację, nawet jeśli sukces osiąga się lewymi metodami!
  Najlepszy prezent od wroga, gdy daje władzę idiotom!
  Kto wytrzyma obrożę, nigdy nie zostanie ogierem ukochanym przez kobiety!
  Wolność jest podwójnie atrakcyjna dla tych, którym udało się zniewolić własne poczucie lenistwa i nieodpowiedzialności!
  Kto często nie docenia zdolności wroga do kontrataku, a okazja do odniesienia cennego zwycięstwa rzadko się pojawi!
  Kto lubi pluć, to błahostka sprawić, by pluł!
  Możesz mówić wiele bezowocnych fraz o Bogu, ale wynikną z tego pożyteczne czyny z gugulkinowym nosem, który nie wyrośnie z podlewania słownictwa rzeką!
  Zwycięzców ocenia się na podstawie osiągnięć i trofeów... przegranych ocenia się po prostu! Zwycięzca ma sędziego, przegrany ma przestępcę! Można kwestionować wartość i konieczność zwycięstwa, ale porażka zawsze i niezaprzeczalnie nikomu nie służy!
  Jedyną korzyścią z porażki jest to, że uczy cię ona wyciągania wniosków i rozwijania zasiewu sukcesu z przelanych łez gorzkich błędów!
  Jeśli chcesz oszukać wroga, bądź zagadką dla swoich przyjaciół!
  Jeśli plan wrogiego dowódcy jest jak otwarta księga, to jej strony nieuchronnie splamią krwią twoich towarzyszy!
  Chłopak i dziewczyna wciąż żartowali, rozglądając się po potężnej fortecy.
  Zwycięzcy sami osądzają, łącząc zarówno prokuratora, jak i prawnika, tylko werdykt nadal wydaje nie przez nich, ale przez historię!
  Im prostsza sztuczka, tym trudniej wrogowi wydostać się z konsekwencji jej użycia!
  Moment uderzenia, jak nuta w melodii, zabrzmi trochę wcześniej lub później i będzie fałszywy! Tylko że z grobu nie słychać nawet gwizdku rozczarowanej publiczności!
  Kiedy wiesz, kto jest twoim wrogiem, nie musisz znać swoich przyjaciół w tarapatach!
  Nie trać inicjatywy, stracisz słodki miód zwycięstwa, a nabierzesz goryczy straty! Kiedy bokser się zatacza, trzeba go jeszcze mocniej pobić, inaczej jego kończyny ustąpią!
  Wróg żegluje, w jego żaglach wieje wiatr zagłady!
  Kto, pływając w bitwie, utonie w kałuży i spłonie na winorośli!
  Brudna magia, jak piana mydlana, kłuje w oczy, ale nie dla wroga!
  Chwasty rosną dobrze, gdy rosną źle, z redukcją głupich uprzedzeń ogrodników!
  Najprzyjemniejszy proces uczenia się to seks! A co najważniejsze, nikt nie odmówi drugiej powtórki!
  Seks to jedyny temat, w którym wszyscy starają się postawić na większą stawkę!
  Wspólną cechą seksu i nauki jest to, że trójka jest lepsza niż dwójka!
  I tylko solidna liczba jednostek jest najbardziej satysfakcjonującą oceną!
  Kto stoi, gdy trzeba iść naprzód, nie będzie stał i spał w trumnie grobu!
  Mat wypluwa, ten, który w życiu zawsze jest w impasie!
  Idzie pierwszy z kartami atutowymi, jest tylko pośmiewiskiem ludzi!
  Kto chce zdążyć na rozdanie nagród, sam musi hojnie wysłać prezenty w postaci kajdanek!
  Próżnia nie pęknie, słońce nie pierdzi!
  Kula nie jest głupcem, ale głupcem, który strzelając mija!
  Kto odmawia pomocy ludziom, marnuje czas wyznaczony przez Pana na zadośćuczynienie za grzechy i pokutę!
  Śmierć nigdy nie zapomina, nawet jeśli czasami zapomina!
  Silny wojownik, nawet sam, jest bardziej użyteczny niż stado słabeuszy, tak jak jeden ostry sierp przecina całe pole kłosków!
  Ale czasami, nawet wśród kłosków słabego rati, sierpowaty batyr może natknąć się na kostkę brukową nieprzyjemnego wyjątku!
  Jeśli pokój, to hojna uczta, jeśli wojna, to niech zwycięski kielich wina!
  Kto jest niezdarny w sprawach wojskowych, niezdarny trup w łóżku!
  - Dobry wojownik jest dokładnie takim szpiegiem, jak pomaga haftować i wygrywać! Dobry szpieg jest tak bardzo wojownikiem, że nie powstrzymuje cię to przed zabijaniem i unikaniem przegranej!
  Łatwo wpaść w wir walki, kiedy stracisz panowanie nad sobą podczas ćwiczeń!
  Można wygrać brutalną siłą, ale bez dobrej dyplomacji nie zachowasz owoców zwycięstwa!
  Na wojnie są dwa problemy: znaleźć ukrytego wroga i uniknąć pokusy samodzielnego chowania głowy w piasek!
  Nie siadaj żebraku w królewskim powozie, nie dawaj tysiąca ze stojakiem do odpowiedzi!
  Okrucieństwo jest potrzebne, aby osiągnąć wynik - nie oszczędzaj wroga, bez względu na to, jak słaby jest!
  Lepiej przeżyć, nie wiedząc za dużo, niż umrzeć, dowiedziawszy się czegoś, co i tak nie będzie ci potrzebne!
  Osoba lubi układać wszystko na stosie, z wyjątkiem problemów, o których jest gotów zapomnieć! Jednak najczęściej kłopoty piętrzą się gromadą właśnie na zapominalskich!
  Kiedy mówią, że im się podoba, nie ma co się spieszyć, decyduj od razu, inaczej gardło może się zadławić!
  Musisz także umieć przegrywać, ale szczególnie ważne jest, aby nie umieć przegrywać!
  Atak jest jak pomyślny wiatr w żaglu, tylko wzmaga się, łamie cudze maszty!
  Nie można kupić życia przez kapitulację, a haniebna egzystencja i tak zostanie ci dana za darmo!
  Ten, kto jest okrutny dla ludzi, sam stanie się galaretą pożartą przez diabły w piekle!
  Dokładny pilot snajperski, najczęściej chybiony podczas lądowania na najszerszym lotnisku podziemnego świata!
  Atak jest zawsze skuteczniejszy niż obrona, bo pysk z pięści to zły blok!
  Szybko idzie do szczęścia, który nie waha się walczyć!
  Rozrywka to rzecz najbardziej bezsensowna i marnotrawna, ale jeśli nie ma na nią czasu, zapłata za pożyteczne czyny przekracza już rozsądne granice!
  Najbardziej bezsensowną rzeczą w życiu jest rozrywka, ale bez rozrywki życie nie ma sensu!
  Pasterz musi rozumieć owce, ale nie myśleć jak owca!
  Władca musi być własny dla dobra poddanych, ale obcy słabościom i przesądom tłumu!
  Wszyscy upadają - tylko duchowo wzniesieni wznoszą się!
  Kto nie liczy pocisków, ten leci w bitwie!
  Liczy się każdy strzał, fortuna wie w wielkim poważaniu!
  Dzieciństwo jest jak debiut w partii szachów, który kształtuje grę jako całość, ale w przeciwieństwie do szachów, każdy chce wrócić i nigdy więcej nie opuszczać debiutu!
  Zimno nie jest straszne, jeśli serce płonie, aw głowie panuje lodowaty spokój!
  Możesz przetrwać zamrażając problemy lub emocje, ale nie możesz żyć, jeśli uczucia ostygną!
  Szakal może pokonać tygrysa, jeśli jest szakalem w bitwie, tygrysem w wyborze przeciwnika!
  Chłopak i dziewczyna skończyli intonować aforyzmy.
  Otrzymali jednak polecenie wiedźmy, by coś zrobić i tym razem chwilowo wyszli.
  Oleg Rybaczenko znalazł się podczas walki z nazistami w równoległym świecie, w którym Rosjanom jest najtrudniej.
  Obok niego Margarita, również dziewczyna gotowa do walki z nazistami.
  Dzieci przez jakiś czas przygotowują się do bitwy. Są zarówno pionierem, jak i pionierem.
  Jakie to uczucie nosić czerwone krawaty na szyi?
  A chodzenie boso jest już znajome, a nawet dopuszczalne... Musimy przygotować się do odparcia ataku nazistów i ich wspólników.
  W tym Amerykanie. Na co musisz się przygotować. Wiedz, że siły są nierówne i potrzebujesz pomysłowości.
  Dzieciaki przygotowują się, kopią pułapki i pospiesznie wymyślają różne rzeczy.
  Oleg i Margarita przebywają w świecie przyrody i są postrzegani jako swoi.
  Chłopiec przygotowuje różne niespodzianki dla nazistów. Zabawa z innymi dziećmi.
  Razem z Margaritą czują się całkowicie wolni w towarzystwie kobiet i dzieci.
  Oleg nawet dowcipnie zauważył:
  Bohaterstwo nie ma wieku, a wyczyn daje młodość duszy!
  Margarita zgodziła się:
  - Lat na wyczyn to nigdy dość, a stuleci wspomnień zawsze dużo!
  Chłopak pomógł, dziewczyna przygotowuje się do odparcia obrony. Musimy walczyć.
  Tu wkraczają faszyści. To prawda, że \u200b\u200bMargarita niespodziewanie opuściła stanowisko. Ponieważ jest dziewczynką, została wysłana na linię frontu jako posłaniec.
  Dziewczęta nadal budzą mniej podejrzeń niż chłopcy. Ponadto Margarita jest jasnowłosa, a jej twarz budzi większe zaufanie.
  
  To głównie wojowniczki. Pionierzy wyciągają do nich pomocną dłoń, podczas gdy na polach panuje spokój, a chłopcy ze szpiczastymi nosami sami błagają o pomoc swoich starszych braci. Pracują nawet zbyt gorliwie, starając się zrobić więcej, nie licząc na siłę dzieci. Tak strasznie nabrzmiały im żyły i nagle, jak drut miedziany, żyły na opalonych, zrogowaciałych dłoniach i bosych stopach, tak okrutnie, że płakać się chce, powalone nóżki dzieci-bohaterów wyszły. Jednocześnie wciąż udaje im się śpiewać;
  Moją ojczyzną jest Stalingrad,
  W nim kwiaty sztos - diament rosy!
  Wierzę, że będzie - radosna parada,
  W świecie bez wojen - niebiańskie piękno!
  
  Mężczyzna stanie się bratem dla człowieka,
  Wymarzona dziewczyna przyjdzie do każdego ...
  Jeśli jest ciężko, jesteś winny
  Słodka rzeka będzie pełna wody!
  
  Fritz wytknął pysk - uśmiecha się szeroko,
  To faszystowski ryk - zabiję was wszystkich!
  Ale w odpowiedzi czekał go cios -
  Umiemy bić bez wielkich upiększeń!
  
  Pionier zasalutował nam
  Pokazał, że jest prawdziwym tygrysem!
  A teraz wojownicy Fritza mocno uderzają,
  Czas zabaw dla dzieci już się dla nas skończył!
  
  Sam Pan Chrystus rozkazał żartobliwie -
  Będziesz miał los - ucieleśnienie marzeń!
  Człowiek w sercu to tylko dziecko,
  Smutek w jego duszy jest jak wieniec z róż!
  
  Krople deszczu - są perły morskie,
  Odbicie w nich, gwiazdy na niebie!
  Śmierć grozi nam ostrą kosą,
  I podstępny wilk - z kośćmi w lasach!
  
  Ale poznaj pioniera - krawat to krew,
  Tylko kolor czerwony - świętość na wieki!
  Svarog przyniesie - zaufaj nam miłości,
  Łaska niebios - wiedz wspaniale!
  
  W Berlinie jesteśmy bosym krokiem,
  Pioneer prowadzi tysiące wojowników!
  I wróg stał się - pod jarzmem osła,
  Cały wszechświat jest światłem - nasi towarzysze!
  Dziewczyna Alena dodała krótką frazę;
  Płonąc na niebie,
  Złe oczy Luftwaffe!
  Jakby mówili
  Znowu burza nad światem!
  A burza rzeczywiście nadchodzi, nawet słońce schodzące aż po horyzont zasłania mieszaninę chmur i żrącego dymu gryzącego w oczy.
  Słychać odległy pomruk zbliżających się czołgów, a na niebie brzęczą samoloty. Słynne ramy wiszą jako pierwsze, a następnie sępy odrzutowe Arado-8. Niebezpieczne bombowce wielozadaniowe. Lub bardzo zwrotny Yu-287 z odwróconymi skrzydłami. A potężne machiny oblężnicze już ryczą. Od trafień pocisków odłamkowo-burzących grudki ziemi i stopiona darń są wyrzucane wysoko w niebo. A co gorsza, potężne niekierowane pociski wystrzeliwane z Arado-Super, które rozdzierają okopy... A potem są samoloty szturmowe Focke-Wulf, zdolne do wygładzenia każdej obrony. Tutaj czyta bitwę. Wyrafinowany mimo młodego wieku major Andriej Matrosow trzyma w dłoniach lornetkę z ostrą optyką, obserwując zbliżającą się stalowo faszystowską lawinę. Jest wielu nazistów i są oni niezwykle silni. Nawet piechota na kołach i pojazdy opancerzone, unikając ostrzału z broni strzeleckiej. Próbują zepchnąć ciężko pracujących pionierów na tyły, ale nie chcą odejść i proszą o karabiny w dłoniach do walki.
  Nie dla wszystkich starczy broni, chociaż miejscowe dzieci z walecznością i chartami przywiozły strzelby myśliwskie, a nawet łuki sportowe. Niebieskooki i jasnowłosy chłopiec Oleg Rybachenko zrobił nawet temblak wypchany domowymi granatami z oryginalnym wypełnieniem. Jest silnym wynalazcą. A sama proca nie jest prosta, ale z różnych pni - prawdziwa "Katiusza" w drewnianym wykonaniu pionierskich rąk. Innowatorzy ugotowali materiały wybuchowe w rzemieślniczy sposób, a nawet stworzyli kilka urządzeń przeciwlotniczych. Każdy chce walczyć dzielnie i wygrać. I nie uda się umrzeć z ostatnią myślą o Świętej i Niezastąpionej Ojczyźnie.
  Major Andriej Matrosow wydaje rozkaz:
  - Nie otwieraj ognia bez rozkazu!
  Rzeczywiście, dla całego batalionu mają tylko trzy kolejne przedwojenne wydania "czterdziestu pięciu" (Cała najnowsza broń jest pilnie przenoszona w kierunku Moskwy, oto tylko to, co udało im się wykroić zgodnie z zasadą szczątkową), co oznacza, że jedyną szansą jest wpuszczenie Fritza bliżej.
  Przed nami, jak to jest w zwyczaju wśród nazistów, najlepiej chronione samochody; czołgi "Królewski Tygrys", "Lew" i działa samobieżne "Ferdynand" -2 z armatą 128 mm. Typową taktyką od średniowiecza jest wpuszczenie najsilniejszych i najbardziej teksturowanych rycerzy na krawędź klina. I nie można powiedzieć, że Niemcy byli złymi wojownikami. Nawet w jakiś sposób ogólnie przyjmuje się, że Niemcy są urodzonymi wojownikami. I wytrawni technicy zniszczenia. Oto ich potomstwo - maszyny, które można przebić w bok tylko kalibrem co najmniej 85 mm. "Ferdinand" -128 przypadł do gustu nowemu aktorowi Fuhrerowi Goeringowi, a wydanie tej maszyny zostało uruchomione. I to nie tylko w modyfikacji niszczyciela czołgów, ale także z działem szturmowym. To prawda, że produkcja czołgów przełomowych jest nadal promowana. Powinni ustąpić miejsca lżejszym pojazdom i nieco od większości pozostającej w tyle piechoty.
  Samochody i motocykle nazistów od czasu do czasu zwalniają, bojąc się wyprzedzić ....
  Ale bosy pionier Oleg Rybachenko udowadnia, że nie zostali tu na darmo. Najpierw chusta wykonana przez pionierskich przyjaciół według rysunków genialnego dziecka. W tym przypadku okazało się to wystarczająco dalekie, skumulowane ładunki wybuchowe, takie jak łyżwy, rozłupały zbroję i wycisnęły połamane ciała nazistów spłaszczonymi hełmami i powykręcanymi karabinami maszynowymi. A dla cięższych pojazdów są pistolety i bardziej nagle! Rzadka mina przeciwpancerna, posmarowana domowej roboty klejem, a na darni, która czyni ją niewidoczną za pomocą drutu, porusza się między pniami, tuż pod gąsienicą Królewskiego Lwa. Ten czołg wygląda nawet bardzo przerażająco, takie duże działo 128 mm i drapieżne, wściekłe lufy są namalowane na wieży po obu stronach. Najwyraźniej Niemcy liczą na zastraszenie żołnierzy radzieckich.
  Stalowe płyty gąsienicy z piskiem spadają na śmiercionośną teraźniejszość. Eksplozja nie wydaje się zbyt silna, ale gąsienica zostaje oderwana, a nazistowski czołg zaczyna dymić jak komin iz nieoczekiwaną dla takiego potwora prędkością obraca się jak wielka wieża z pniem.
  Inni pionierzy używają podobnych urządzeń, a także materiałów wybuchowych własnego pochodzenia, spawanych według nowatorskiej receptury Olega Rybachenko. Ponieważ niemiecka piechota jest tchórzliwa, a czołgi i działa samobieżne są bezbronne z przodu, zostaną za to ukarane.
  Tutaj, na przykład, ciężki "Ferdinand" -128 jest najlepiej chroniony przed katapultą, ponieważ nic nie jest w stanie przebić pancerza o grubości 200 mm. I weźmie słabszy dach z gwarancją. Co więcej, genialny Rybachenko wymyślił, jak wyreżyserować eksplozję. Aby to zrobić, wystarczy użyć oprawy ze zwykłej żarówki. Wtedy próżnia zasysa falę uderzeniową i cała energia trafia do jednego punktu. Innowacja ta, wraz ze specjalnym materiałem wybuchowym warzonym z domieszką ziół i suszonych grzybów, umożliwia dokonanie poważnych zniszczeń nawet przy niewielkiej paczce materiałów wybuchowych. A chłopcy i dziewczęta używają najzwyklejszych, tylko trójstrunowych łuków i proc do strzelania do stalowych stworów Wehrmachtu. Tak więc "Królewski Tygrys" został zmiażdżony przez gąsienice, a on, drapieżnik, został ranny, trzaskał gniewnie przez silnik i prawie na oślep wyrzucił pocisk.
  Słynny "Wilkołak" o niskiej sylwetce i mocnym pancerzu przypomina spłaszczonego żółwia. To działo samobieżne pojawiło się całkiem niedawno na froncie radziecko-niemieckim. Ze względu na dobre właściwości jezdne, penetrację armaty-haubicy z przyzwoitej odległości i przeżywalność w bitwie, Wilkołak natychmiast stał się przypowieścią w językach.
  Ale jego gąsienice są nadal zwyczajne, choć szerokie ... Jednak jeszcze lepiej jest podważyć spód samochodu i sprawić, by wypluł wnętrze częściami zamiennymi.
  To już jest żółw zrzucony ze szczytu góry przez potężnego rosyjskiego orła. Z którego wypełzają połamane jelita i wypełzają zmielone kości zamordowanych członków hitlerowskiej załogi.
  Lyubov Markovna woli trafić "Królewskiego Tygrysa" z granatnika podlufowego - celu gąsienicy, a aby czołg stracił zdolność poruszania się, należy zepsuć napęd rolek. Blondynka z Komsomołu o lekko niebieskawych włosach, wijących się lokach, obracała broń w dłoniach i warknęła:
  - Upiec się w bochenku na obiad!
  Oto kolejny rozbity Wilkołak, niczym piracka fregata ze złamanym sterem, już zsuwa się na bok. Szturcha zbroję i zderza się z "Królem Tygrysem". I obie stalowe trumny na gąsienicach zaczynają się świecić, a po kilku chwilach eksplodować od detonującej amunicji. Kilka lekkich transportowców przewróciło się z powodu luki, a karabiny maszynowe zakrztusiły się, napełniając się nabojami i pociskami. Następnie te podziurawione zwłoki są przewracane.
  Alesya Muravyova, która właśnie sprawiła, że Pantera, która skoczyła do przodu, przewróciła się, również zręcznie przecinając lodowisko, pięknie to ujęła:
  - Siła nie leży w leżących mięśniach, ale w mózgach, gdzie nie ma szeleszczących myszy!
  Lubow Markowna, przeładowując granatnik i ważąc go w ramionach, jest zaniepokojony. Amunicji mało, a wróg silny, ale nie tracąc optymizmu mówi:
  - Głowa dębu i żeliwny umysł są oznaką spróchniałego pnia ściętego w bitwie!
  I dodaje:
  -Nawet ciało dębu ze skróconym umysłem jest tylko pniakiem pod czyimś siedzeniem!
  Przez piekło tuzina zatrzymały się tylko ciężkie maszyny. Rozbite i bezradne czołgi, pachnące starymi wulkanami, wcale nie są straszne. Smok stracił głowy, a jego opancerzona skóra zostanie sprzedana na pamiątki.
  Ale za nimi reszta wędki, zwłaszcza liczni opancerzeni. Bohaterscy pionierzy są zachwyceni, nie rozproszą się... Tutaj działa samobieżne "Ferdinand"-128 dodają szybkości i... Wpadają z wielkim hukiem do zamaskowanego dołu. Pień pnia jest złamany, a z góry wystają tylko szerokie gąsienice, które poruszają się bezradnie. A za nim zwinna Pantera wyrwała się. Jego brzydki, przesadnie długi pysk wykrzywił się, a wewnątrz eksplodował jak pocisk przeciwpancerny. A potem sama wieża zostanie zerwana... Niczym niewidzialna kobieca noga agresywnie kopała piłkę. Jeden z ogromnych niemieckich czołgistów został rozerwany na pół... Odleciał but z monogramem dwóch srebrnych błyskawic - charakterystycznych dla SS. Upadł metr od Olega Rybachenko. Pionier podniósł go i powiedział:
  - Przydatny za samowar, a my zahartowaliśmy młodych leninistów - nie ma co rozdzierać butów. - I z rykiem, naśladując dorosłego, dodał. - Lepiej rozbijmy czołgi!
  Tu kolejna niespodzianka i zwykła szyna wyłamała żeliwny garnek pchany parami w płonącej arogancji i jak wybuch zapaliła aż trzy transporty na raz.
  Alesia Muravyova, której złote włosy nie matowieją od kurzu, krzyknęła:
  - Ale passaran (legendarne hasło hiszpańskich komunistów - nie przejdą!)!
  Pionierzy radują się i mimo całej tragedii sytuacji śmieją się. W niektórych miejscach w wykopanych dołach ukryte są domowej roboty materiały wybuchowe. Wykonany jest w staromodny, rzemieślniczy sposób. Oczywiście trochę słabszy od dynamitu, ale do wyłączenia podwozia wystarczy. A poza tym genialny bosy chłopiec Oleg Rybachenko wymyślił sposób na zrobienie destrukcyjnej mieszanki zwykłych trocin, obornika i siana. Jest tanio i wesoło! A kiedy eksploduje, oczy Nobla wyskakują ze zdziwienia!
  Fritz ponosi ciężkie straty, transportery opancerzone zawodzą, niektórzy przechodzą przez niebezpieczne strefy, ale spotykają się z rzucaniem granatów i materiałów wybuchowych.
  Tutaj nawet pionierzy są bardziej niebezpieczni niż dorośli. Odkąd bystrzy, młodzi wojownicy budowali małe balisty parowe, które rzucają śmiercionośne "prezenty" z prędkością zbliżoną do karabinu maszynowego. Zasada działania jest tłokowa, ale silnik obraca łopatami katapult, które wyrzucają prezenty śmierci z dużą prędkością początkową. Wyrzucają specjalne saszetki z destylowanym spirytusem drzewnym zmieszanym z domowej roboty materiałami wybuchowymi - prawie o sile śmiercionośnej nitrogliceryny.
  Po trafieniu cieńszy pancerz nazistowskich transportowców pęka, powodując, że załogi płoną niebieskimi płomieniami. Szalony z bólu Fritz krzyczy rozdzierająco i ucieka z twarzami wykrzywionymi w przerażeniu.
  Niektórzy porzucają nawet swój sprzęt...
  Szkoda tylko, że wrogów jest dużo, wygląda na to, że von Bock postanowił zadać tu główny cios. Ponosząc wymierne straty - niektóre transporty, głównie amerykańskie lub francuskie - zalewając wszystko ogniem z karabinów maszynowych, zbliżają się do okopów.
  I natknęli się na jeże ... Tymczasem Alena jest łatwa, kierując czterdzieści pięć. Oczywiście nie możesz wziąć "Królewskiego Tygrysa", a nawet ulepszonej "Pantery", a tym bardziej "Królewskiej Pantery" na czoło, ale możesz wypróbować boki. Co więcej, "Pantera" na pokładzie jest słaba, ale ze względu na prędkość próbuje się przebić szybciej ... Tak biją niemieckie karabiny maszynowe, próbując przestraszyć. O transporterach opancerzonych nie ma nic do powiedzenia. Wszyscy dziwacy zostaną przekłuci i zmuszeni do plucia krwią na podłogę rozgrzanym do czerwoności metalem!
  Lubow Markowna, rzucając granat w gąsienicę, krzyczy:
  - Dziobamy hieny sokołami!
  Pistolet małego kalibru ma wiele zalet w porównaniu z dużym - szybkostrzelność, łatwość kamuflażu. I wiedzą, jak wybierać cele.
  Nawet wychwalany i pozornie dobrze chroniony przed działami małego kalibru "Królewski Lew" - maszyna, która stała się koszmarem Rosjan na Saratowskim Wybrzeżu, może zostać trafiony, jeśli wieże i kadłuby zostaną precyzyjnie trafione z boku. Tam jest jego najsłabszy punkt. A jeśli dostanie się do paczki bojowej, to... Fritz będzie miał zły czas!
  Alesia Muravyova krzyczy do nich:
  - Będzie dla ciebie Stalingrad! I sto razy gorszy niż Stalingrad!
  Naziści warczą dziko jak hieny. A wśród radzieckich chłopaków są zabici i ranni. Szczególnie tragiczne jest, gdy umierają młodzi bojownicy, którzy dopiero zaczynają żyć. Oto bardzo mała, ale odważna pionierka, ledwo podnosząc ładunek wybuchowy, pędzi z nim pod gąsienice czołgu średniego T-4 "L" (ten dziwak wciąż jest zachowany w szeregach! Tak więc ze zwiększoną masą i mocniejszy silnik). Szkoda dziewczyny, ale nienawidzi faszyzmu bardziej niż kocha życie. Pionierka jest przekonana, że jej czyn jest bohaterski, a Pan Jezus z radością otworzy bramy raju tym, którzy zginęli za Ojczyznę. Brzydkie pudełko z długim, ale pozornie cienkim pniem z ogromną maską podskakuje i wyrywa z niego kwadratową wieżę.
  A bojownicy znów rzucają granaty, a kunsztownie zamaskowane karabiny maszynowe zaczęły wbijać się w motocykle czołgające się do odwetu. A głowy hitlerowskich żołnierzy pękały jak dojrzałe wiśnie przewrócone przez grad. A jeszcze więcej krwi płynie niż soku z rozgniecionych soczystych jagód.
  Półnagi Oleg Rybaczenko, wynalazca, gwizdał przez nozdrza...
  - Czas zebrać kamienie z czegoś, co nie rzuca nawet sekundy na wiatr!
  To nie pierwszy raz, kiedy testuje swoje sztuczki na nazistach. Na przykład silniki samochodowe zasysają powietrze do silników, ale czy istnieje mieszanka sortowanego węgla i kilku mieszanek bardzo żrących i kłujących ziół z detonatorem proszkowym?
  A zbiorniki paliwa dużych motocykli eksplodują, wyrzucając strumienie gwałtownego ognia. Wydaje się, że trwają zamieszki piekielnych dżinów. Oto kilku transporterów opancerzonych, którzy również dołączają do swoich nieszczęsnych kolegów. A z nich fragmenty zbroi fruwają setki metrów dalej, znajdując sobie coraz więcej ofiar.
  Alyonushka, wskazując na "Wilkołaka", celuje w dolną część ciała. Trudno się tam dostać, ale to jedyna szansa na przebicie się przez bezwzględne działo samobieżne. Płynny ruch palca, a następnie obrót.
  Pistolet daje miękki odrzut i faszystowska machina pęka na pół. Zdarta czerwona flaga z czarną swastyką na białym tle wpada w krwawe błoto.
  Alyonushka szepcze mądre myśli:
  - Sprawiedliwość wymaga poświęcenia, datków na cele charytatywne i sukcesu słusznej sprawy poświęcenia!
  Alesia Muravyova, dodając ciężki granat do boku Pantery, dodaje:
  - Tylko nieuniknione ofiary na wojnie pomogą uniknąć nieubłaganych ofiar kapitulacji!
  Oleg Rybachenko , wypuszczając z balisty kolejną chmurę pyłu, która wywołała u niego gniewny kaszel, po czym z tego samego kaszlu wybuchły i wybuchły silniki, krzycząc:
  - Poddanie się musi nastąpić przeciwnikowi, ale nie można poddać się wraz z poddaniem się wrogowi!
  Z kolei artylerzystka opiera swoje nagie, ładne nogi, aby lepiej wyczuć biorytmy Ziemi i oddech trawy podeszwami i ponownie strzela, trafiając podstępnego T-4 dokładnie od końca do końca.
  Piękna członkini Komsomołu uśmiecha się i krzyczy:
  - Idź do diabła stary!
  A potem tylko dwóch sowieckich siwych dziadków zostało odciętych serią z karabinu maszynowego. I były to krwawe stosy w kotlinie. Inny starzec, owinięty pękiem granatów, upadł pod gąsienicami czołgu Panther. Na pożegnanie krzyknął:
  - Chwała Stalinowi!
  Alyoshka Muravyova kontynuowała z presją:
  - Chwała bohaterom!
  Lubow Markowa, rzucając granat swoją bardzo elastyczną nogą, krzyknął ogłuszająco:
  - Martwy honor!
  Oleg Rybachenko, uśmiechając się z białymi zębami, dodał:
  - I mądry, honor za życia!
  Naprawdę spróbuj oprzeć się takiej sile. Tutaj, na przykład, być może nie ma jeszcze "Królewskiej Myszy" - stosunkowo nowego czołgu, a co powiesz na "Lamparta" na piłce E-25. Ale Sherman pędzi... W tym przypadku z jakiegoś powodu czołgów amerykańskich i brytyjskich jest niewiele, chociaż tak samo von Bock otrzymał duże ilości zagranicznego sprzętu... Zaradny chłopak Oleshka pomyślał, że musiały być problemy z rozwojem załóg czy zaopatrzeniem.
  Z drugiej strony znacznie łatwiej jest przewrócić Shermana... Wysoki grzechotnik przejeżdża po glinianym garnku z wybuchową mieszanką i... Wystarczy potężny wstrząs, który przewraca dobrze opancerzonego drania.
  A za nim pochyla się drugi amerykański czołg, słowo wiodące piekielną pokusę konopi pod ciosem sierpa. W trzecim, z powodu bezwładności, uderza w uszkodzonych kolegów, a gąsienica, również pokonana, unosi pysk gąsienicy.
  Chłopiec-geniusz Oleg krzyczy:
  - Tak trzymać i cisnąć dalej!
  To jest prawdziwie heroiczna siła Rosji!
  Po powrocie musisz usprawiedliwić swoją długą nieobecność.
  A na początek wzięli język. Jednego z oficerów twierdzy złapali na lasso, związali i zawlekli do kwatery głównej.
  Chłopski król najwyraźniej znał pewien sekret, jak szybko zrobić dziecku dziecko dla młodej kobiety i jego żony, i zdołał wrócić na bardzo rozbrykanym koniu. Artyleria utknęła w topniejącym wiosennym śniegu, a podczas gdy armia nie spieszyła się, bez ognistej bitwy szturmowała dość dużą fortecę.
  Emelyan Pugachev surowo zapytał więźnia:
  - Kim jestem? Kogo on szanuje?
  Więzień odważnie odpowiedział:
  - Jesteś złodziejem i oszustem!
  Car kozacki powiedział sucho:
  - Rozłącz się!
  Szczerbatow zasugerował:
  - A może przesłuchiwać z upodobaniem?
  Pugaczow warknął:
  - Działać!
  Schwytanego oficera zaciągnięto do baraku tortur. Cóż jednak mógł wiedzieć? Czy tam ukrywają skarbiec armii. A może przejście podziemne do wskazania!
  Jednak tortury są takie sobie ....
  Pugaczow ma ponad dwieście dobrych dział, a ona oczywiście chce rozwiązać sprawę ostrzałem, a nie tylko szturmem. A potem Ufa i wyjazd do Kazania.
  Były więzień Khlopusha został wysłany z tłumem i armatami na Ural. Król jest wciąż pełen rzeczy do zrobienia.
  Wyciągając artylerię, armia Pugaczowa rozpoczęła ostrzał. Huknęły ciężkie działa. Wystrzelono kule armatnie i buchała moc armat.
  Runęły już dwie ściany ... A Pugaczowici ruszyli do szturmu. Siły były nierówne, a garnizon prawie nie stawiał oporu. Tylko oficerowie, i to nie wszyscy, próbowali strzelać i zostali pokaleczeni. Oleg Rybachenko zdemolował głowy pułkownika i kapitana. Żołnierze rzucili broń przed przeważającym wrogiem i upadli na kolana.
  Pugaczow odniósł kolejne, stosunkowo proste zwycięstwo i ruszył dalej. Jego armia rosła szybko, chociaż po topniejącym śniegu jest dużo brudu. Ogólnie rzecz biorąc, opóźnienie w pobliżu Orenburga miało wpływ.
  Upadek tego prowincjonalnego ośrodka podniósł jednak autorytet Pugaczowa i teraz jeszcze chętniej do niego przystępował. Szczególnie dużo ludzi ze stepu przybiegło.
  I ogromna horda i niezliczona kawaleria. Bojowników jest wiele tysięcy, tylko sam Emelyan Ivanovich ma ponad trzydzieści tysięcy, plus jeszcze piętnaście tysięcy od Cziki i innych dowódców chłopskiego cara.
  Sam Pugaczow odwiedził miasteczko Yaik, w słodkim uścisku swojej młodej żony Ustinii. Zrobił z niej dziecko, najlepiej syna. Ponieważ potrzebujesz spadkobiercy, nigdy nie wiesz, co może się wydarzyć na wojnie. Od zabłąkanej kuli lub rdzenia nikt nie jest gwarantowany. A więc jest ktoś, kto przedłuży wyścig. Jednak Pugaczow ma już dzieci od swojej byłej żony Sofii.
  W samym mieście Yaik Kozacy mocno siedzą. Próba ucieczki wroga została odparta. Wzięto do niewoli kilku bojowników, którzy potwierdzili, że w twierdzy panuje głód, który wkrótce się podda lub wyginie. Więc burza nie ma sensu.
  A Yemelyan bez większego żalu opuścił miasto na swoim rozbrykanym, pełnej krwi ogierze.
  Rebelianci byli mocno osadzeni w Czelabińsku. Dowódca korpusu syberyjskiego Decolong, dowiedziawszy się o upadku Orenburga, pospiesznie wycofał się z miasta. Był na ogół tchórzliwy, opuszczając to centrum, gdy został otoczony przez rebeliantów.
  Chociaż jednocześnie to Decolong zadał Pugaczowowi klęskę w prawdziwej historii, a nawet go zaskoczył. Armia chłopskiego króla straciła wtedy cztery tysiące zabitych i tyle samo wziętych do niewoli. Ale teraz Decolong się wycofuje, a jego żołnierze coraz częściej dezerterują.
  Ale podczas gdy Kungur mocno się broni i aby jak najszybciej zająć to miasto o wielkim znaczeniu strategicznym, Emelyan Pugachev wysłał do niego pułkownika Olega Rybachenko i Yesaula Margaritę Korshunova.
  Chłopak i dziewczyna, jak zawsze, biegają boso po topniejącym wiosennym śniegu, prawie rozebrani.
  Są szybsze niż najbardziej rozbrykane konie w galopie, a co najważniejsze bardziej wytrzymałe. Potrafią biec przez wiele godzin bez zwalniania i cienia zmęczenia - ciała są nieśmiertelne, a zatem niewrażliwe.
  Oleg Rybaczenko oczywiście wątpił, czy pomoc Pugaczowowi była słuszna, ale musiał wypracować swoje wieczne, niezniszczalne ciało. Nawet jeśli Katarzyna II była dobrą królową.
  Zdobyła wiele, w tym Krym i Białoruś z częścią Ukrainy.
  Ale kto wie, może jeśli Jemelian wygra, to Rosja osiągnie jeszcze więcej.
  Chociaż jest to szok dla imperium porównywalny z październikowym puczem Lenina i wynikającą z niego wojną domową. Jak mało już porąbali naród rosyjski? Niestety, uśmiechy wojny domowej.
  Oleg Rybachenko wraz z Margaritą biegnie do Kungura i myśli.
  Jednak oczywiście wiele zależy od szczęścia, a szczęście nawet przeciętnego władcy może być wielkie.
  I że Mikołaj II swoimi zdolnościami i talentem wyraźnie przewyższył Władimira Putina. Ale ten ostatni miał fenomenalne szczęście, nie gorsze od Czyngis-chana.
  Jedno szczęście prowadzi do drugiego i na odwrót. Terminator biegł i myślał.
  Na przykład pojmanie Salmana Radujewa, nawet w przededniu wyborów prezydenckich w Rosji, jest wydarzeniem bardzo mało prawdopodobnym. Cóż, w rzeczywistości, jakie są na to szanse, zwłaszcza, że \u200b\u200bmówimy o rzadkiej szumowinie. Ani jeden znany przywódca bojowników nie został później schwytany żywcem. Wszyscy umarli. Co więcej, Shamil Basayev jest raczej przypadkowy. Rzeczywiście, jeśli trasa ruchu terrorysty numer jeden była tak dobrze znana, że podłożono pod nią minę, to co stało na przeszkodzie, aby po prostu została pokryta nalotem? Byłoby o wiele bardziej wiarygodne! A może nawet zakręcić gaz i zrobić wielkie przedstawienie z procesu Basajewa?
  Nie, najprawdopodobniej Putinowi też się poszczęściło w tym przypadku, więc Shamil Basayev zginął całkiem przypadkowo.
  Ale powiedzmy, że Salman Radujew ginie w areszcie lub całkowicie unika pułapki. Putinowi brakuje kilku procent głosów, a wybory odbywają się w dwóch turach. To już porażka niekwestionowanego faworyta i triumf Ziuganowa.
  I jeszcze nie wiadomo, jak potoczyłaby się druga tura. W każdym razie utworzyłyby się elektoraty protestu, a Putin nie wygrałby zbyt przekonująco. Ale najważniejsze, że inauguracja miałaby się odbyć miesiąc później. A Putin nie miałby czasu zaproponować reformy Rady Federacji na sesji wiosennej. A jesienią powstałaby przeciwko niemu poważna koalicja sił opozycyjnych.
  Komuniści, rolnicy, Związek Sił Prawicowych, OVR, Jabłoko mieliby większość i blokowaliby reformę Rady Federacji. Byliby również przeciwni nacjonalizacji NTV.
  Podobnie jak w przypadku Jelcyna powtórzy się ostra konfrontacja między Dumą a urzędującym prezydentem. A w takich warunkach Putin mógłby nie mieć odwagi, by aresztować Chodorkowskiego i zadać silny cios komunistom, Zjednoczeniu Sił Prawicy i Jabłoko. Co więcej, przemieszczenie historii ma duży wpływ. A gdyby sytuacja trochę się zmieniła, to atak terrorystyczny z 11 września nie miałby miejsca. A wtedy Putin wdepnąłby w wojnę w Afganistanie i możliwe, że przetrwałby tylko jedną kadencję.
  A osławiony dyktator odszedłby, opluwając iz zerową oceną, jak Jelcyn.
  Tak to się dzieje, czasem przez mały przypadek. Ale ten sam Mikołaj II nie zabił admirała Makarowa, byłoby zwycięstwo nad Japonią. A wtedy całe Chiny z pewnością stałyby się rosyjskie! A wtedy Niemcy i Austro-Węgry zostałyby pokonane.
  Tak, można to postrzegać jako jedną porażkę pociągającą za sobą kolejną.
  Dzieci Terminatorów biegły, tupiąc boso po śniegu. A Oleg Rybachenko, czując się zainspirowany, entuzjastycznie zaczął śpiewać, komponując w ruchu;
  Walczymy o lepszy los
  Aby ułatwić ludziom życie...
  I zmiażdżyć przeklętą hordę
  Aby było mniej złych przeciwników!
  
  Nad nami złotoskrzydły cherubin,
  Ku chwale naszej matki Rosji...
  Lud Rusi wierzy niezwyciężony,
  I uczyń wszystkich na Ziemi piękniejszymi!
  
  Jesteśmy oddani do walki za Ojczyznę,
  Obrona wielkości Ojczyzny...
  A czasem życie to tylko film
  Chociaż powinno to być odbiciem raju!
  
  Wszyscy ludzie muszą spełnić marzenie,
  Rozsądna wiara w komunizm...
  Aby na Ziemi było więcej szczęścia,
  A ognie rewanżyzmu nie nadeszły!
  
  Nasz car, wielki geniusz Pugaczow,
  Podniósł chłopów do świętej walki ...
  Każda firma będzie na ramieniu,
  I kochaj dziewczynę boso!
  
  Staniemy się jeszcze silniejsi od diabła
  Kiedy zmieniamy horyzonty nauki...
  Spłaszczony pod kopytami złoczyńcy,
  Choć krew tryska z rozerwanej aorty!
  
  Tak, to nasi prawi przyjaciele,
  Możemy uczynić Ojczyznę szczęśliwszą ...
  Ludy wierzą w jedną rodzinę,
  Wielka promienna Rosja!
  
  Spójrz ludziom odważnie w horyzont,
  Nie pozwól złym chmurom zakryć nieba...
  Damy wrogowi zwycięski wynik,
  I będziesz szczęśliwym bohaterem w bitwie!
  
  Nie znam słowa tchórz
  My Rosjanie wcale nie jesteśmy gorsi...
  My Svarog mamy Białego Jezusa,
  I na zawsze cieszyć się majem!
  
  Dziewczęta i chłopcy w okrągłym tańcu,
  My bose dziewczyny wchodzimy...
  Dla nas przecież wszechmogący Bóg Rod,
  Nie bądź bezmózgim chłopcem-papugą!
  
  A Lenin zainspirował nas do walki,
  Mądry Stalin pobłogosławił wyczyn ...
  Potężny cherubin rozłoży skrzydła,
  A nasze mięśnie są po prostu ze stali!
  
  Wkroczy majestat Ojczyzny
  Że jesteśmy takimi wojownikami przed Bogiem...
  Tutaj potwierdzimy chwałę stalowym mieczem,
  Która tarcza została wykuta w Svarogu!
  
  Krótko mówiąc, bądź wierny Panu,
  Ku chwale najbardziej promiennej Rosji...
  Po prostu znamy rycerzy orłów,
  Za nami jest Biały Bóg Chrystus Mesjasz!
  Dzieci pięknie śpiewały, ich głosy były tak bogate i czyste. A przy tym mocny, wspaniały jak w operze. Kilka wilków próbowało podążać za chłopakami, ale szybko zostali w tyle. Nieśmiertelni faceci pędzą za szybko. Nie znają słabości ani wątpliwości. Chociaż nie, to drugie jest być może znane. W samym Olegu Rybachenko mocno wątpił, czy warto zmieniać Katarzynę, ale zdolnego, ale niepiśmiennego Kozaka. Jednak żartuj z nim. Dzieci, aby się rozproszyć, bo ścieżka jest długa, zaczęły w biegu komponować uskrzydlone aforyzmy. I zrobili to bardzo mądrze i pięknie.
  Oto dzieci;
  Wojna jest jak gra w domino, tylko złamanych kości nie można już zbierać - ziemia trzyma!
   Powodzenia jest nagrodą za odwagę i karą za lekkomyślność!
  Byk jest silny, osioł jest uparty, lew jest szlachetny, a lis przebiegły, ale ludzie to walety we wszystkich branżach!
  Tyran lubi intrygować, ale nie lubi intryg w wyborach!
  Polityk uwielbia rządzić, ale uwielbia robić to, co słuszne!
  Aby zająć miejsce lwa, musisz być lisem!
  Nie bądź osłem - będą kłuć cię w uszy!
  Człowiek nie jest muchą, ale jest też łakomy na słodką mowę!
  Dobrze mieć żelazne pięści - gorsze niż głowa dębu!
  Najbardziej niemoralny polityk - lubi czytać moralność!
  Miód z ust polityka koroduje stalowy pług!
  Nie wojna jest zła, ale porażka jest zła!
  Wojna nie przynosi radości, ale zwycięstwo przynosi trofea!
  Tyran jest często miodopłynny, ale życie z nim to nie miód!
  Wspina się na wysoki tron za pomocą podstawowych sztuczek!
  Im wyższy słupek, tym niższy sposób zdobycia!
  Słodka przemowa polityka emanuje goryczą rozczarowania!
  Prostolinijność dowódcy - idzie na boki!
  Najbardziej krucha pozycja to ta z dębową głową!
  Buty do wyjścia nago!
  Polityk za dużo gada, ale wielkie rzeczy robi się w ciszy!
  Lis przechytrzy lwa, ale myszy nie nakarmi!
  Dyktator chce być orłem, bezskrzydłym we śnie!
  Dla człowieka pieniądze, jak mleko od krowy, kwaśnieją od chciwości, znikają od hojności!
  Obietnice bez trudności, to prawda, tak! Ale potem, z jakim trudem robi się wszystko później!
  Politykę z dębową głową czeka los kłody!
  Im większy złodziej, tym mniejsza kara!
  Polityk nie gardzi niczym innym, jak tylko życiem sumienia!
  Polityk ma mało sumienia, ale gigantyczne ambicje!
  Prześladowania zmieniają wojownika w kata, tchórza w dzielnego człowieka, pokornego człowieka w zuchwałego!
  Fantasy to konkurs absurdu i absurdu! Jednocześnie nie ma bardziej naukowego i logicznego gatunku!
  Na wojnie jak w operze - każdy śpiewa po swojemu, szpiegiem może być tylko sufler!
  Współczesne kobiety wybaczają mężczyźnie wszystko - z wyjątkiem biedy!
  Znasz różnicę między szpiegami a zwiadowcami?
  Ja wiem! Mamy tylko zwiadowców - cudzoziemcy mają solidnych szpiegów!
  Co jest lepsze z pustą głową czy pustym portfelem? Oczywiście z pustą głową - nie tak zauważalną!
  Umysł jest najlepszym zbieraczem bogactwa!
  Umysł i szczęście: zakochana para - rodzi sukces, bogactwo, pozycję, ale szybko się rozprasza!
  Dumnym mężczyznom łatwiej jest słuchać rad, gdy udziela ich kobieta - chyba że jest to żona!
  Mądra żona jest warta fortunę! A przedsiębiorcza żona może go pozwać!
  Kto ceni w człowieku osobowość i kto ceni gotówkę!
  Ludzkość może zostać zniszczona przez dwie rzeczy - komputery i informatyków. Ten pierwszy zaniknie w umyśle, ten drugi nie będzie mógł z niego skorzystać!
  Towarzysz w wojnie i granat!
  Ogólnie rzecz biorąc, granat opowiadający dowcipy jest jak jajko Faberge używane do rozłupywania orzechów!
  Talent jest jak dusza: nie można go zabrać, ale można go zniszczyć!
  Zemsta nie jest godna honoru - kara przyzwoitości!
  Zazdrość jest zarodkiem zbrodni, egoizm podlewa, bezczynność karmi!
  Lenistwo jest najgorszą ze wszystkich zbrodni!
  Lepiej zginąć z godnością od miecza - niż żyć jak wół pchnięty batem w stajnię!
  Na wojnie odwaga może pokonać przebiegłość, ale przebiegłość nigdy nie pokona odwagi!
  Wojna czyni życie strasznym, a śmierć godną i piękną!
  Skromność to rzadka cecha dowódcy, ale dzięki temu jest jeszcze cenniejsza!
  - Szakal jest zgodny ze słowem kał!
  Lew ma tylko jedną przewagę nad szakalem - umiejętność godnego umierania!
  Technika jest katem męstwa!
  - Ale to nie prawda! W rzeczywistości im wyższy poziom technologii, tym więcej inteligencji i zaradności wymaga się na polu bitwy!
  Tam, gdzie zaczynają się interesy Ojczyzny, kończy się dobro osobiste!
  Wolność musi być połączona z dyscypliną. Anarchia jest przeciwieństwem wolności!
  Dobra pamięć jest najlepszym mentorem! Ogólnie rzecz biorąc, wolność można zdobyć mieczem, ale tylko rozumem można ją zachować!
  - Kiedy silny wojownik ratuje innego, nie potrzeba do tego specjalnego honoru!
  W końcu, gdy w twoim sercu zapłonie męstwo, podniesiesz tarczę w obronie niewolników!
  Podłość drania nie jest usprawiedliwieniem dla uczciwego, ponieważ obecność brudu nie usprawiedliwia brudasa!
  Miłość nigdy nie jest tania - zwłaszcza jeśli płacisz nie portfelem, ale duszą!
  Jedyną rzeczą, która może usprawiedliwić przelaną krew, jest to, że w rezultacie łzy przestaną płynąć!
  Ci, którzy służą dla pieniędzy, nigdy nie będą w stanie dorównać w walce tym, którymi kieruje odważne serce i pragnienie wolności!
  Łza dziecka jest niebezpieczna, ponieważ zamienia się w rwący strumień, który zmywa cywilizacje!
  Stanowisko dowódcy to nie dodatkowe lutowanie, ale dodatkowa odpowiedzialność i duży ciężar!
  Nie wiadomo, co jest ważniejsze - nakarmić wszystkich głodnych czy otrzeć łzę jednemu dziecku!
  Złoto jest bardziej miękkie niż stal, ale raczej uderza w serce!
  To nie broń czyni żołnierza silnym, ale broń żołnierza!
  Naprawdę długa rozmowa z karabinem maszynowym prowadzi do tego, że zaczyna strzelać w ucho!
  Seks jest najbardziej niszczycielską bronią, szczególnie niebezpieczną ze względu na jej dostępność!
  Skuteczność każdej broni zależy od wybranej ofiary, a tym bardziej w seksie!
  Seks jest najbardziej humanitarną bronią, w przeciwieństwie do innych śmiercionośnych broni, daje życie!
  Miłość rzadko zabija, ale często rani!
  Kto długo patrzy na nagą pierś, zapomina o zarysach herbu!
  Lepszy rower z pedałami niż mercedes bez silnika!
  Stara broń jest jak kula, niezawodna, ale bez manewru!
  Chodzenie nie jest szybsze, ale tańsze - szczególnie zaoszczędzisz na lekarzach!
  Pieniądze są jak środek przeczyszczający - uczciwość i odwaga pozostawiają z nimi człowieka!
  Lepiej stracić dzień na harcerstwie, niż umrzeć w ciągu sekundy!
  Na wojnie pośpiech jest truchtem do grobu!
  Większość więźniów jest o wiele jaśniejsza w duszy i czystsza w sercu niż ci, którzy ich pilnują! Łańcuch nie może być bardziej moralny niż więzień!
  Małe ciało jest jak ostry nóż, tylko nie można go naostrzyć!
  Kobiece łzy są lepsze niż perły, każda kropla to złota moneta!
  Kamienny topór i energia atomowa muszą być przywiązane do dobrego serca!
  Nie ma potrzeby wstydzić się ubóstwa, jeśli masz bogatą duszę i złote serce!
  Postęp zakrywa przesądy!
  Dokładność grzeczności zabójcy i arogancja pożyczkodawcy!
  Jeden wartownik kosztuje nie więcej niż ogrodowy strach na wróble!
  W czasie wojny uzupełnienie dowódcy jest równoznaczne z wygraną!
  Niedokończony wróg jest jak nieleczona choroba - spodziewaj się komplikacji!
  Szlachetna mądrość jest jak drogie wino - lepiej ukryć ją przed niższymi!
  Jeśli upuściłeś dwie monety, najpierw podnieś nie tę większą, ale tę droższą! Resztę daj biednym!
  Porażka jest zawsze smutkiem, chyba że w zamian oddasz morzu pieniądze!
  Tylko niepoprawny romantyk ma przyjemność umrzeć z rąk uroczej damy!
  Pragmatyk woli urodzić nowe życie!
  Odwaga może zrekompensować niewystarczające szkolenie, ale szkolenie nigdy nie rekompensuje odwagi!
  Talent może zastąpić wykształcenie, ale wykształcenie nigdy nie zastąpi talentu!
  Podniecenie i wściekłość, to tylko protezy męstwa i odwagi!
  Powodzenia, jak pszczoła, z pewnością poleci tam, gdzie dojrzewa nektar mądrości i pracowitości!
  Robak, w przeciwieństwie do orła, łatwo znika. Niski poziom jest zawsze ukryty, a wysoki jest wrażliwy!
  W niewolnictwie trzyma nie tyle łańcuch, co strach - słabość przynajmniej jednego ogniwa dodaje odwagi!
  To zaszczyt umrzeć za Ojczyznę, Kobietę, Rodziców, ale jeszcze lepiej dla tego żyć!
  Na wojnie łatwiej jest zyskać przewagę niż ją zrealizować! To ostatnie jest podobne do polowania na muchy, które utknęły wokół pokonanego lwa!
  Język, mimo niewielkich rozmiarów, jest najsilniejszym elementem ciała. Porusza armie milionów i uspokaja dziecko. Zdolny do niszczenia i ratowania.
  Bojownik bez rany jest jak bogacz bez kieszeni!
  Mężczyzna potrzebuje siły do życia, a kobieta do przeżycia!
  Wśród owiec nawet baran może powstać, ale spróbuj zostać przywódcą wśród lwic!
  Życie jest zbyt cenne, by nim handlować!
  Stal jest ostra, ale kobiecy język jest o wiele ostrzejszy!
  Działaj odważnie, jeśli nie możesz umiejętnie!
  Dodaj jednego cywila do oddziału, równo zabieram dwóch żołnierzy!
  Jeden amator swoją głupotą zablokuje pożytek dziesięciu fachowcom!
  Duża rodzina to raj dla serca, czyściec dla portfela, piekło dla wrogów!
  Demontaż klatki jest czasem trudniejszy niż wypędzenie okrutnego właściciela!
  Dla narodu rosyjskiego wódka jest gorsza niż tuzin Hitlerów!
  Sen zdradza rzeczywistość!
  Byłby powód do zabicia, ale zawsze zakładaj na bagażnik!
  Wódka to zalegalizowany terrorysta!
  Alkohol jest największym seryjnym mordercą! Więc pijmy, ale żeby nas zabili tylko alkoholem!
  Bez względu na to, jak mały był elektroniczny chip, kaznodzieja wspiął się na niego z wyciągniętą ręką!
  Automatyzm jest najlepszym argumentem za pokutą!
  Prawdziwy mężczyzna musi być odważny w walce, stanowczy w miłości, dowcipny w sporze!
  Niedokończona wódka, jak niezadowolona żona, bólu głowy nie da się uniknąć, więc lepiej się poddać!
  Wojna to najbardziej ekscytująca gra, liczba uczestników jest nieograniczona, ale stale maleje!
  Na wojnie, w przeciwieństwie do boksu, wygrana na punkty jest jak zdrada, ale sędziego nie da się przekupić!
  Szachy to logika i poezja zawarta w prostych figurach!
  Wolność jest jak skorumpowana dziewczyna, tylko że płacą za nią nie pieniędzmi, ale krwią!
  Młodość jest siostrą arogancji, arogancja jest siostrą odwagi, ale zwycięstwo może narodzić się tylko poprzez związanie się z doświadczeniem starego człowieka!
  Kiedy dowódca ma jasną głowę, w oczach wroga robi się ciemno!
  Wyczucie czasu to nieodzowna cecha dowódcy, nie bez powodu wskazówka minutowa ma ostry koniec, uderza mocniej niż zaostrzona stal damasceńska!
  Przyjemność i ból to przeciwieństwa, ale dla niektórych zadawanie bólu jest najwyższą przyjemnością!
  Wojna i seks to przyjemność, ale nie w mieszance, zbyt śmiercionośne muśnięcie!
  Im grubszy kawałek w pułapce, tym ostrzejsze powinny być zęby!
  Trudniej dogonić zająca niż zabić mamuta!
  Zabijając pięknie, tworzysz krwawe martwe natury, tylko koneserzy idą za szybko do grobu!
  Umiarkowanie jest dobrą cechą, jeśli nie dotyczy dochodów! Ciężki portfel jest zawsze lekki!
  Kiedy kobieta mówi prawdę, namiętność zaczyna zanikać, a kiedy kłamie, rozkwita zdrada!
  Delikatne uściski duszą mocniej, nie ma nic bardziej nieubłaganego niż czuła pętla!
  Dług jest dużym ciężarem, zwłaszcza jeśli nie ma nic do spłacenia poza życiem. Z kolei nie możesz go pożyczyć!
  Sen śmierci jest najgłębszy, ale nie najsłodszy, szczególnie dla tych, którzy zgrzeszyli!
  Pogoń jest koroną zwycięstwa, a bez korony nie ma zwycięskiego końca!
  Kto zostanie w tyle, dogoni go jednym uderzeniem serca na całe życie!
  Niewypalony żołnierz, jak zielone wino, nabierze sił w bitwach, ale dowódca, który nie chce się uczyć, jest jak gnój - nie dojrzeje, tylko zgnije!
  Złemu dowódcy udaje się ocalić własną skórę, dobremu ratuje swoich żołnierzy od śmierci!
  Debiut w bitwie jest ważny, ponieważ po przegranej nie będziesz mówić o bis!
  Jeśli umrze towarzysz, nie martw się, niebo wzbogaciło się o dobrego człowieka!
  A jeśli jest źle? Wtedy życie na ziemi stało się łatwiejsze.
  Prawda jest jedna, ale religii jest wiele, co oznacza, że wierzący ma większe szanse popełnienia błędu niż ateista!
  Ateista, nawet jeśli ma rację, jego prawda nie przyniesie mu korzyści, ale wierzący, nawet jeśli się myli, otrzyma szczęśliwe życie i godną śmierć!
  Stanie się ateistą jest jak kradzież duszy!
  Wiara jest jak ubranie, trudno je nosić i nie można być nagim! Możesz to zmienić tylko poprzez pranie i wybór nowoczesnego stylu! Ogólnie rzecz biorąc, religia, podobnie jak żona, przeszkadza, a zmiana jest przerażająca!
  Wiara jako ostry tłuczek jest tylko jedna i tylko głupcy się z niej śmieją!
  Szczęście to wybredny pan młody, który wybiera parę tylko z wolnością!
  Co chcesz włożyć węża do swojego serca - otwórz drzwi do podziemi!
  To dlatego, że kilof i muskularne ramiona potrzebują głowy!
  Dowódca jest jak aktor, tylko powtórki na bis, a nie aplauz, tylko policzki, wbijające się w ziemię!
  Miłość jest jak chmura, podatna na kaprysy i wylewa łzy!
  Miłosierdzie jest cechą silnych, okrucieństwo rodzi się z niepewności, a niepewność jest słabością!
  Karanie zła jest najcenniejszym dobrem, wymaga duchowej czystości i męstwa!
  Stanowczość jest nieodzowną cechą władcy, nieśmiałość niszczy państwa, a narody pozostawia sierotami!
  Czyj blaster piszczałby, ale twój byłby cichy!
  Miłość wymaga poświęcenia, nie mniej niż nienawiść!
  - Religia powinna być przede wszystkim moralna, uczyć dobra i posłuszeństwa! Tylko nie rób z ludzi stada i nie odzwyczajaj ich od myślenia!
  Rewolucja nie powinna zmieniać rodzaju niewolnictwa, jej celem jest wolność duchowa z jednym nastawieniem - czynienie dobra!
  Nic tak nie jednoczy ludzkości jak prawdziwa religia oparta na życzliwości i zdrowym rozsądku!
  - Tylko ostateczne zwycięstwo najwyższej prawdy może usprawiedliwić kłamstwo! Tak jak sprawa pokoju wymaga przemocy, łatwiej jest odeprzeć miecz mieczem niż tarczą!
  - Prawda jest zawsze w mniejszości, a mniejszość może wygrać tylko przy pomocy inteligencji i przebiegłości! To oznacza przebiegłość i inteligencję, prawdziwi towarzysze prawdy!
  Niewolnik to przede wszystkim tchórz, boi się zgubić łańcuch!
  Tyran ma trzy cechy owadów: żądło skorpiona, łapy lepkiej muchy, sieć krwiopijcy, ale nie jest mu przeznaczone skrzydlate!
  Piękno duszy, czystość serca, moc miłości - nie powinny być skalane nadmierną karą!
  Jeśli masz rację, sprawiedliwość usprawiedliwia okrucieństwo, ale tylko w takim stopniu, aby ofiara nie stała się katem!
  Najcenniejszą cechą dowódcy jest godne przyjmowanie porażek i wyciąganie z nich wniosków!
  We współczesnej wojnie zwycięża ten, kto lata, a co się czołga, zostaje pokonany przez wroga!
  Zniewaga jest bronią łajdaka i tchórza, aby upokorzyć innych, poniża się!
  Tylko zmarli się nie mylą, chyba że policzymy położenie raju!
  Praktyka jest matką umiejętności, sprzymierzonych z talentem!
  Ci, którzy chcą się uczyć, bardziej skorzystają na porażce niż aroganccy zadowoleni ze zwycięstwa!
  Lepiej umrzeć pięknie, niż żyć brzydko!
  Dla leniwego wszystkie czasy są złe, z wyjątkiem snu!
  Na wojnie przedwczesna radość jest siostrą zdrady!
  Najdoskonalsze ostrze - skośne ręce psują!
  Czas na wojnie jest jak woda, niszczy życzliwość i człowieczeństwo!
  Wojownik siedzący w zasadzce jest jak rabuś, tylko chce dostać życie, a nie portfel.
  Dla dobrego dowódcy ratowanie własnych jest ważniejsze niż zabijanie obcych!
  Duża liczba umiejętności i waleczności grabarza! Jeśli chcesz zostać bohaterem, nie chodź potulnie!
  Kłamstwo jest jak wąż zamiast psa stróżującego - raz ugryzie wroga, następne z pewnością użądli cię w czuły punkt!
  Rycerz może scedować wszystko na damę, z wyjątkiem prawa do pierwszej śmierci!
  Rosyjskiego żołnierza można zabić, ale nie pokonać!
  Gigantem nie jest ten, kto jest wielki we wzroście, ale ten, kto ma zakres myśli, aż do nieba!
  Przemoc rodzi zewnętrzne posłuszeństwo i wznieca bunt w duszy!
  Niewola jest jak rozpalona do czerwoności kuźnia, twardnieje, jeśli po niej zanurzysz się w lodowatym strumieniu wyzwolenia!
  Sprawiedliwość jest czasami surowa, ale zawsze łagodniejsza niż samowola!
  Teraz bose dzieci biegną do Kungur, potężnej fortecy, w której znajduje się sześciuset żołnierzy i kolejna milicja. Przestraszony zbliżaniem się majora Vereshchagina z dwustu regularnymi żołnierzami, dwutysięczny tłum Pugaczewitów zniósł oblężenie i wycofał się.
  
  
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova przybyli do rebeliantów. Na początku były sceptycznie nastawione do chłopca w szortach i dziewczyny w tunice. Ale dekret z pieczęcią władcy przekonał ich do posłuszeństwa pułkownikowi. Ale stało się to jeszcze bardziej wiarygodne, gdy Oleg, związawszy gwoździe bosymi stopami, rzucił nimi w atamana, który zaczął się wynurzać, i przybił go do drzwi za grzywkę.
  Ponadto dotarły już plotki o chłopcu, który nie boi się zimna, a biega szybciej niż najbardziej chartowy wilk.
  Chłopiec został przyjęty na dowódcę. A potem wymyślił plan. Wraz z Margaritą przenikają do Kungur, zabijają wszystkich oficerów, a następnie horda włamuje się i wykańcza garnizon.
  co zostało chętnie przyjęte.
  A chłopiec i dziewczynka, te dzieci terminatorów, pospieszyły do Kungura. A duży oddział rebeliantów ruszył za nimi.
  Oleg i Margarita bez zbędnych ceregieli podeszli do ściany. Odcięli kilku wartowników. I zlikwidujmy oficerów. Zaczęła się panika. Major Vereshchagin rzucił się do bitwy i jako jeden z pierwszych zginął. Zginęło także trzech kapitanów.
  Dzieci rzucały ostro oszlifowanymi dyskami i ciąły hartowanymi stalowymi szablami. Rzucali też domowymi, ale bardzo potężnymi granatami. Z którego wróg wzleciał wyżej i został rozerwany. I dostałem od tych dzieci-terminatorów.
  A potem rebelianci ruszyli do bitwy. A także jak zaczęli siekać i miażdżyć. I już zdezorientowany i pozbawiony głów garnizon poddaje się armii wysłanników Pugaczowa.
  Dzieci wykonały zadanie. I zabierając Kungura, rzucili się z powrotem w okolice Ufy, gdzie zbliżała się ogromna armia Emelyana Pugaczowa.
  Chłopiec i dziewczyna pobiegli do siebie i zaśpiewali;
  W Ojczyźnie słowiki śpiewają psalm;
  W nim promienne słońce świta ...
  Przynosi łaskę - pokój, komfort,
  I otwiera oczy - światło Pana!
  
  Gdzie konwalie i gdzie roje stokrotek,
  A stogi siana są zalewane miodem ...
  Staniesz się prawdziwy - poznaj bohatera -
  Odłamcie ostre rogi demonów!
  
  Teraz biegasz boso po polach,
  Całkiem mały chłopiec - ciężki karabin maszynowy!
  I zimne obcasy pod rosą -
  Gotowy do postawienia przeciwnika - mat!
  
  Demiurg wyrzeźbi naturę,
  Twórz wzory w burzliwej świetności...
  Niestety, trochę surowy Bóg jest chirurgiem-
  Które nie postawią tylko pięciu!
  
  My, ludzie, jesteśmy również potężnymi twórcami -
  W stanie objąć twój nowy świat!
  Nie trzeba pokazywać wstydu owcy -
  Wtedy natychmiast zbierze się, by zbesztać armię!
  
  Pionier jest teraz w niewoli,
  Kat podniósł go na stojak, dał batem ...
  Ale ludzie nie przeklinają szatana -
  Ponieważ próby są również darem!
  
  Dla przestrzeni - drogi są całe w kolorach,
  Mają ekstazę czystego strumienia ...
  I musimy pokonać nasz podły strach -
  Nie chować się w pudełku ze zwinnością węgorza!
  
  Niestety, cały świat jest pełen trumien
  Nawet w lochu mają pokaz fetyszu...
  Zobaczymy to w Edenie -
  W końcu przed Bogiem - bohater-dziecko!
  
  Ale człowiek jest zasadniczo także Bogiem,
  Jest zwinnym olbrzymem z intelektem...
  Statek opuszcza wspaniałą grotę,
  Ludzie i lider bez strachu to jedno!
  
  Charyzma to także kapitał,
  Niech to nie tylko zostanie wpuszczone w obieg...
  A gdyby ktoś miał złudzenia,
  Złodziej już go przygwoździł łomem!
  
  Kiedy nasz umysł osiąga szczyt,
  A naukowy ruch wskrzesi umarłych...
  Pokryje lód dywanem kwiatowym,
  I jesteśmy w marszu do innych wszechświatów!
  Po drodze Oleg Rybachenko i Margarita dogonili dzika. Zabili go i zjedli surowe mięso. A co w końcu jadł Tarzan i dlaczego są gorsze.
  I zabrali ze sobą mięso.
  Oleg pobiegł i pomyślał:
  Fajny był serial o Tarzanie. Ale pisał też lepiej. To ciekawa praca o dżungli i dzikich małpach. Ale powiedzmy z dziewczyną?
  To jeszcze bardziej niesamowite...
  Ponadto, razem z Margaritą, ułożył kilka aforyzmów, aby było zabawniej;
  Dla polityka wszystkie ścieżki są kręte, ale prowadzą prosto do celu!
  Złoto jest miękkie, ale ma miażdżącą moc!
  Heavy metal jest złotem, ale złoto jest lekkie!
  Złoto co prawda jest metalem ciężkim, ale w dużych ilościach czyni niezatapialnym!
  Kat pracuje rękami, ale produkt jest przenoszony stopami!
  Jeśli chcesz zasiąść na tronie, miej króla w głowie!
  Jeśli chcesz, zajmij miejsce lwa, bądź lisem w przebiegłości, a hieną w podłości!
  Polityk odnoszący największe sukcesy to przebiegły lis i drapieżny tygrys, a także małpa w wykorzystywaniu cudzych sztuczek!
  Kto nie jest lisem w polityce, ten jest osłem w życiu!
  Pochlebny lis ma wilcze nawyki!
  Spryt wojenny nie jest sprzeczny z honorem, chyba że obróci się przeciwko tobie!
  Na wojnie zaniedbanie jest jak smoła w miodzie, tylko się wykrwawia!
  Manewr unikowy przypomina hak, nie tylko w formie, ale także w wyniku!
  Bez względu na to, jak silne są ręce, bez głowy są warte nie więcej niż manekin!
  Pomysłowość można porównać do trzeciej ręki, tylko ze znacznie większym rozmachem!
  Rewolucja krwawi, co prowadzi do poprawy ludzi, odpędza tłuszcz, który odnawia elitę!
  Największe dywidendy z inwestycji otrzymają ci, którzy nie szczędzą mleka dla dzieci!
  Kłamie na dobre, oto prawda, wypowiedziana w nowy sposób!
  Kobieta to skarb, który może przekupić najbogatszych i broń, która może powalić najsilniejszych!
  Problemy to wieczna koncepcja, nawet śmierć przenosi je tylko na krewnych zmarłego!
  Szczęście to kwiat zapłodniony kośćmi i podlewany krwią!
  - Fundament zmieszany z krwią jest bardzo niestabilny, więc tylko w żywym ciele krew ma moc!
  Wszystko może się zmienić, z wyjątkiem poczucia odpowiedzialności i powinności!
  Źle jest stracić życie, ale znacznie gorzej jest stracić nieśmiertelność!
  Lepiej latać przez godzinę, niż czołgać się przez sto lat!
  Siła jest synonimem wolności, wolność jest synonimem obowiązku, obowiązek wymaga poświęcenia i wyrzeczenia!
  Bohater ze słabą głową różni się od manekina tym, że sam się okalecza!
  Psychologia jest kluczem do zwycięstwa, wystarczy umieć wybrać odpowiedni zamek!
  Serce nie jest wysyłane do wywiadu, a głowa nie jest posiekana!
  Szybkość rodzi zwycięstwo, szybkość przynosi szczęście, szybkość to drugie szczęście!
  Szybkość rodzi zwycięstwo, szybkość przynosi szczęście, szybkość to drugie szczęście!
  Lodowaty oddech śmierci przyprawia serce o drżenie i skręca wnętrzności tchórza. Ale odważny z bliskości kościstej staruszki z zaostrzoną kosą: nabiera ostrości reakcji, opanowania w walce, pozbycia się nadmiaru tłuszczu!
  Temperament u kobiet często współistnieje ze skromnością - podobnie jak odwaga u mężczyzn!
  Technika to koncepcja obosieczna - nie toleruje głupoty!
  Najsłodszy owoc jest najtrudniejszy do zebrania!
  Lekkomyślność jest przeciwieństwem odwagi, odwaga i kalkulacja tylko w parach da początek zwycięstwu! Kieliszek zwycięstwa jest jak butelka wódki, żeby nie było kłopotów, potrzeba trzech osób: Powodzenia, inteligencji i odwagi!
  Śmierć nie jest tymczasowa, ale życie jest trwałe!
  Nie ma takiej religii, która logicznie tłumaczy istniejący stan rzeczy i obecność rozumu!
  Tutaj ma rację, ale sam umysł ludzki nie jest najbardziej logiczny w naszym świecie. Czasami wydaje się nawet, że nie ma nic bardziej irracjonalnego niż logika!
  Wojna bez krwi jest jak życie bez bólu!
  Zdolność do samodzielnego przetrwania jest dla wojownika ważniejsza niż zabicie wroga! Każda wojna kończy się pokojem, a życie pogrzebem!
  Miłość nastolatka jest jak szkło: zbyt kruche, łatwo się tłucze i boli!
  Niewolnik i król pochodzą z tego samego łona, jeśli są tacy sami przed urodzeniem, to dlaczego nie mieliby być równi później!
  Postęp naukowy bez rozwoju moralności jest równoznaczny z próbą palenia z wybuchu nuklearnego!
  Zaniedbanie wojny, matka zbrodni i siostra zdrady!
  Chleb wojny jest najbardziej gorzki: przesiąknięty krwią braci i łzami matek!
  Rodzenie dzieci jest o wiele przyjemniejsze niż rodzenie trupów - chociaż jedno i drugie wymaga umiejętności i ekscytacji!
  Zniewolenie zaczyna się nie od chęci nauki i myślenia!
  Mądre słowa są dobre - dobre uczynki są lepsze!
  Życie jest zawsze genialne, a śmierć przeciętna!
  Nauka to nie wszystko, najbardziej zaawansowana broń wymaga zręcznych rąk i elastycznego umysłu! Duch zwycięża materię!
  Każda chwila przestaje być zachwycająca, jak tylko zamarznie, zamarznie jak kry!
  Ruch to prawdziwe szczęście!
  Ojczyzna to najcenniejsza rzecz, jaką człowiek ma, bez niej życie nie ma sensu!
  Człowiek bez ojczyzny jest jak ciało bez duszy!
  Religia jest pociechą słabych - wszelkie nieszczęścia wydają się nieistotne, jeśli są przejściowe!
  Jeśli technika jest aniołem stróżem, to duch walki jest bogiem wojny!
  Łatwiej nabrać oceanu łyżką niż kłócić się z ateistą!
  Komputer jak dziewczyna kocha młodych i upartych!
  Śmierć różni się od ukochanej tym, że zawsze starają się odłożyć spotkanie z nią!
  Śmierć różni się od ukochanej tym, że zawsze przychodzi w niewłaściwym czasie, ale nikt nie wyrzuca jej spóźnienia!
  Kto oszczędza na bezpieczeństwie - zbankrutuj na pogrzebie!
  Dobrze odżywiona armia to klucz do dobrobytu!
  Na wojnie dobre przygotowanie jest jak powietrze dla płuc, zła mieszanka gazów kaleczy i zabija!
  Kiedy ktoś sztucznie nadaje sobie groźny wygląd, jest to niezawodna oznaka duchowej słabości.
  Straszny wilk w owczej skórze, a nie owca w wilczej skórze!
  Dla mężczyzny nie ma nic ważniejszego niż sztuka militarna - to synonim godnego życia! Śmierć tygrysa jest lepsza niż życie psa!
  Śmierć na wojnie jest usprawiedliwiona tylko wtedy, gdy wróg kupuje ją za wygórowaną cenę, a dawanie prezentów wrogowi jest równoznaczne ze zdradą.
  Rozpoznany wróg jest prawie pokonany, po prostu nie możesz pozwolić, by szanse przepadły!
  Zwłoki wroga są drogie, ale żywe wciąż będą kosztować więcej!
  Zwycięzca jakości Stealth!
  W ogóle życie bez trudności jest jak zupa bez przypraw, dużo - gorzka, nie - nie podchodzi do gardła!
  Mężczyźni przynajmniej raz w życiu powinni kogoś zabić i ocalić! A jeśli pierwszy ma szczęście, to drugi jest nieodzownym sprawdzianem odwagi!
  Komputer jest lepszy niż bomba atomowa, to najpewniejszy sposób na podbicie narodów i sprawienie, by pracowały dla zwycięzcy! Poza tym nie boję się pokus! Każda wiara jest więc coś warta, jeśli umie się bronić!
  W młodości krew płynie szybciej, a "melonik" gotuje goręcej!
  Powolny osioł, gorszy od świni, też śmierdzi, ale nie daje mięsa!
  Automatyczny ogień i ryk pocisku - najlepsze ze wszystkiego, aby pokonać dobrą pamięć!
  Wiara bez dowodów: że sokół bez skrzydeł może drapać, ale nie pozwoli mu szybować!
  Dyskusja religijna jest najbardziej bezowocna - ponieważ obaj kłócący się nie mają pojęcia o temacie, o który się kłócą!
  W wyścigu między postępem naukowym i technologicznym a moralnością ta ostatnia jest skazana na bycie outsiderem! Chociaż ludzkości grozi wpadnięcie w otchłań między nauką a moralnością!
  Kto oszczędza na nauce, okrada swoich potomków, a kto okrada swoich potomków, na zawsze pozostanie żebrakiem!
  Okradając potomków, możesz zarobić kapitał, ale nie możesz się wzbogacić!
  ! Polityka to brudna sprawa prowadzona w czystych garniturach!
  Prawda jest zawsze wielostronna, ale błąd jest jednolity!
  Piękno jest pojęciem dialektycznym - tylko brzydota jest uniwersalna!
  Nowoczesna broń, w przeciwieństwie do wina, kocha młodość!
  Oszczędź wroga, co za sztylet usiąść - stal nie zna uczucia empatii!
  Najlepszą bronią jest pomysłowość, nie wymaga kosztów, ale jest droga!
  Kiedy liczba zwłok jest większa niż jeden, zamieniają się z tragedii w dodatek!
  Morderstwo jest jak utrata dziewictwa po raz pierwszy i boli, potem z każdym nowym aktem coraz więcej przyjemności!
  Zły jest ten zwiadowca, który nie potrafi przewidzieć wyjścia z porażki!
  W każdej innej dziedzinie błąd może kosztować życie, zdrowie i tylko łudząc się w religii ryzykujesz utratę nieśmiertelności!
  Bestia ma kły, człowiek pistolet, zwierzę polega na mięśniach, a człowiek na umyśle! Próby tępią zęby, ale wyostrzają umysł - dlatego umysł jest nieśmiertelny, postęp jak perpetuum mobile doprowadzi do dobrobytu!
  Nawet najstraszniejsze wieści z powtarzających się powtórzeń stają się powszechne!
  Gdy agent pracuje dla dwóch inteligencji, zlecając dziecku próbę wepchnięcia sobie dwóch sutków do buzi, ryzykuje rozerwaniem buzi!
  Ruch to deszcz, pod którym rosną kwiaty zdrowia, i motyka wyrywająca chwasty choroby!
  Ślepy ślepca nie widzi oka - idą tam, gdzie chcą!
  Nie można wyprowadzić ślepca - drogi wierny punkt kontrolny!
  Widzący podróżnik nie ciągnij - pomóż niewidomym biedakom!
  Człowiek łatwo się łamie, z trudem ujarzmia i bardzo rzadko osiąga miłość z natury!
  W kartach szczęście przychodzi do jasnej głowy, zręcznych palców i spokojnego serca!
  Ogólnie rzecz biorąc, przestępstwo to nie czekolada, zepsuwszy słodkie życie, nie zrobisz tego, ale na pewno dostaniesz otyłości serca!
  Brak siły może zrekompensować nadmiar inteligencji, ale żaden nadmiar siły nie zrekompensuje braku inteligencji!
  Talent może zastąpić brak wykształcenia, ale żadne wykształcenie nie zastąpi braku talentu!
  Diament to klejnot bez polerowania, ale żadne polerowanie nie zamieni węgla w diament!
  Śmierć kogoś innego jest zabawna, ale od twojej własnej śmierci twoje serce pęka, a twoja dusza depcze ci po piętach!
  Pieniądze przyklejają się do zakrwawionych rąk i śliskich dusz jak brud!
  Ze wszystkich form fanatyzmu religijnego najbardziej irracjonalny i samolubny jest więc nastawiony przede wszystkim na osiągnięcie osobistej nieśmiertelności!
  Miłość różni się od gwałtu tylko formą zapłaty - zapłatą w naturze za ostatnią czynność!
  Lepiej stracić w sprawiedliwości, niż zyskać w grzechu!
  Strata sprawiedliwego jest zyskiem w niebie, zysk grzesznika jest grabieżą duszy!
  Zaprzeczając Bogu, komuniści nałożyli na barki człowieka nierozsądny ciężar! Chcąc zająć miejsce Wszechmocnego, człowiek nie mógł znieść bólu Golgoty i pokus diabła!
  Nie posiadając mocy Jezusa, ludzie, zamiast budować królestwo dobra i sprawiedliwości, zapadli się w sadzawkę występku!
  Niezliczone skarby w duszy człowieka, tylko jeśli zaczniesz je rabować, szybko się wyczerpią, nie przynosząc bogactwa!
  Każdy akt seksualny, klejnot, którym dzielisz się we dwoje i żaden złodziej nie ukradnie go z Twojego serca!
  Każdy człowiek ma coś wspólnego z naczelnym, dobrze jeśli jest to potencja, ale częściej inteligencja!
  Byłoby śmieszne, gdyby to nie była prawda!
  Niestety mamy więcej żywych żartów niż porządnych ludzi i uczciwych polityków!
  Kto sprzedaje swoją duszę, zawsze jest na straconej pozycji - oddaje nieśmiertelność za śmiertelnika!
  Zwycięstwo nad silnym przeciwnikiem zwykle kosztuje więcej, ale nie oddasz go za darmo!
  Morderstwo nie może usprawiedliwiać własnego interesu i zysku - tylko honor, wolność i Ojczyzna są orędownikami przemocy!
  Dobro powinno być z bronią,
  Uderz jak wściekła stal!
  Krwawić jak wodospad
  Zło nie oszczędza wszystkich zabijać!
  Ze wszystkich dzieł sztuki arcydzieła wojskowe najmocniej zapadają w pamięć i powodują najwięcej łez!
  - Obraz napisany krwią: jaśniejszy niż olej i blaknie znacznie wolniej!
  Porządny człowiek stawia sprawiedliwość - ponad relacje rodzinne i przyjacielskie! Prawo dla wrogów i przyjaciół powinno być takie samo, jak mąż dla żony!
  Obecność różnych praw zmienia wymiar sprawiedliwości w prostytutkę!
  Silny przeciwnik hartuje ciało i wolę, czyni cię silniejszym - słaby psuje duszę i osłabia ciało, czyni cię słabszym!
  Trudna droga daje znacznie łatwiejsze zwycięstwo!
  Ręce żołnierza służą do strzelania, a mózg do zatrzymania się na czas!
  Zabić głupca: to to samo, co ukłucie igłą, strzelanie do mądrego - co bić pociskiem!
  Natura jest matką człowieka, a matka wielkiego wynalazcy nie może być kompletnym głupcem! Chociaż brakuje jej praktycznej pomysłowości!
  Kula to najskuteczniejsza metoda edukacyjna w postępowaniu z młodzieżą, a także z osobami starszymi!
  Spada tylko skuteczność uderzenia! Często wiarygodność spadnie, a jeśli tam dotrzesz, będziesz musiał przywołać zombie!
  Religia zniża dumnego człowieka do poziomu zwierzęcia - dając wybór między owcą a kozą!
  Lepiej dać ludziom skórę jak owca, niż syczeć wiecznie jak wąż!
  Ogólnie rzecz biorąc, koncepcja pracy z głową przewiduje nie tylko dosłowną interpretację, nawet jeśli chodzi o sztuki walki!
  Jeśli chcesz się wzbogacić - daj się ochrzcić jako Żyd, jeśli chcesz zbankrutować, weź pożyczkę od Żyda!
  Ołów wspomaga trawienie, zwłaszcza jeśli tabletka jest w formie wkładu!
  Urzędnik, który nie bierze łapówek, jest jak prostytutka-dziewica!
  Zwykle, aby uratować jednego, musisz zabić drugiego! Jest to niewątpliwie okrutne prawo, ale przywraca naturalną równowagę gatunkową!
  Na świecie nie ma lepszego wojownika niż rosyjski żołnierz i większego tyrana niż rosyjski generał!
  Nadmierny luksus jest oznaką frywolności, frywolność jest zwiastunem rychłej ruiny!
  Mądre słowa z ust bękarta są jak fontanna ze śmietnika!
  Masz przewagę w długości, ale mam na myśli!
  Czasem można zabić, ale nigdy nie można odebrać nadziei!
  Na wojnie brak sekundy - możesz stracić wieczność!
  Zwykła wieża jest żałosna wśród drapaczy chmur, ale majestatyczna wśród chat!
  Człowiek poddaje się sile, szanuje okrucieństwo, gardzi łagodnością i nie ceni dobroci!
  Seks jest najlepszym lekarstwem na wszystkie choroby psychiczne, ale niestety drogim i trudno dostępnym!
  Kto nie kocha seksu, ten nie kocha życia i nie docenia rozkoszy cielesnych!
  Poezja ma to wspólnego z winem, że z czasem jej wartość rośnie, ale nawet stulecia nie pozwalają, by linie zgniły, a iskry zgasły!
  Żołnierz jest jak komputer - liczy jeden do zera, a wojownik to przyjaciel-wróg!
  Człowiek różni się od zwierzęcia humanizmem i zdolnością do działania wbrew instynktom!
  Z przemocy wobec kobiety czasem rodzą się zdrowe dzieci, a z przemocy wobec natury tylko potwory!
  Jeśli matka jest okrutna, dzieci też są okrutne! Jaka jest natura takiego jej potomstwa - człowieka!
  Silnych szuka się przyjaźni, bogatych pożywienia, a nieustraszonych okazuje się oddanie!
  Atakowanie to najlepszy sposób na zneutralizowanie przewagi liczebnej wroga - zmuszenie go do walki jest jak odcięcie połowy rąk!
  .Dla kobiety miłość to przyjemność i dochód, dla mężczyzny przyjemność i wydatek!
  Wymyślenie nowej broni dla niemoralnego człowieka jest jak przepiłowanie nóg krzesła, gdy lina przesunie się po szyi!
  Po przybyciu w pobliże Ufy chłopaki zgłosili zadanie Pugaczowowi.
  Chłopski król był zdziwiony, że dzieci tak szybko pracowały. I oczywiście ich nagrodził. Wręczył srebrny krzyż. I dwieście rubli za sztukę.
  Potem nastąpił atak na Ufę. Margarita i Oleg, jak zawsze, są w czołówce i szybko atakują.
  Tną wrogów szablami i rzucają bomby.
  Garnizon Ufa już osłabł z głodu, ale zwycięstwo rebeliantów złamało ich ducha.
  Ponadto król Kozaków ma prawie pięćdziesiąt tysięcy żołnierzy - ogromną siłę ...
  Po tym, jak Oleg Rybaczenko zarąbał komendanta, reszta żołnierzy poddała się.
  Złożyli przysięgę, obcięli warkocze, strzyżyli jak Kozacy. Niektórzy oficerowie zdecydowali się dołączyć do Pugaczowa. A która pętla jest lepsza?
  Krótko mówiąc, Ufa została zdobyta z łatwością. I nawet car kozacki żałował, że nie szturmował miasta Jaitskiego.
  Ogólnie rzecz biorąc, sprawy potoczyły się lepiej dla Pugaczowa. Teraz więcej żołnierzy może zostać wysłanych do fabryk Uralu. I poinstruuj Beloborodova, aby zajął wszystkie miasta i Tobolsk.
  Zdecydowanie postanowiono pojechać do Kazania, a następnie do Moskwy. Emelyan Pugaczow poinformował nawet, że sam jego syn Carewicz Paweł przyłączył się do kampanii i przekaże tron ojcu. W każdym razie wielu w to wierzyło.
  Armia Pugaczowa nadal rosła. Nadeszły wieści o zdobyciu kilku kolejnych fabryk Uralu oraz nowej broni, zaopatrzeniu i prochu strzelniczym.
  Potem wielka armia wyruszyła na kampanię. Poruszała się wzdłuż rzeki, wzdłuż obu brzegów do Wołgi.
  Car Emelyan Pugaczow był wesoły i zadowolony. Jak na razie wszystko idzie z nim bardzo dobrze. Ogólnie rzecz biorąc, rebelianci nigdy nie zostali ciężko pobici. A reputacja nowego rosyjskiego cara rośnie. I każdego dnia dołączają do niego tysiące nowych wojowników.
  Samozwańczy król ma wiele oddziałów kawalerii. I wszystko pachnie prawdziwym zwycięstwem.
  Dziecięcy rangersi biegną przed resztą armii. Są zabawni i dużo się śmieją.
  Tutaj młodzi wojownicy atakują patrol husarii. Krótkie obalenie, kilka rzutów czubkami bosych stóp granatów. A myśliwce są zniszczone.
  Dalej leży twierdza Osa. W prawdziwej historii poddała się bez walki. Więc chłopaki jeszcze nie szturmowali i nikogo nie zabili.
  Nawet się trochę nudzili... Chłopaki śpiewali;
  Spartakus podniósł wyczyny niewolników,
  By zrzucić jarzmo znienawidzonych książąt...
  Zamienił nieszczęśnika w rój orłów -
  Wezwanie jest proste - rozsuń swoje marzenia!
  
  Wyjmij miecz, walcząc z nim
  I bezlitośnie ściąć złych wrogów ...
  Ty na szczęście otwierasz drogę jako wojownik,
  Zmarły będzie żył wiecznie w granicie!
  
  Dostaniemy to z nieba, zero potrzebuje księżyca,
  Otworzymy przestrzenie Marsa jak bramę,
  I słynnie uwierz w Wenus, przyjdę ...
  Cała Droga Mleczna - pod miecz trafi do bohatera!
  
  Na niebie są gwiazdy i dziewczęce oczy -
  Szafiry, rubiny błyszczą...
  A moje gwałtowne myśli lecą -
  Kiedy nasz przodek zmiażdżył Mamaię!
  
  Śmiertelny Chelubey wykrzyknął w bili białej:
  Że Ruś zginie pod kopytami wichrów...
  Dziwny krzyk szalony - zabij wszystkich:
  Ten śmiech i dźwięczne piosenki ucichły!
  
  Odpowiedź od Peresvet jest głośno podana,
  Uderzenie włócznią i wróg w koszmarnym piekle...
  Nie będę czekać na wojownika Zindana -
  Zwyciężymy, wy ludzie w to wierzycie!
  
  Podstępna skała - są dni w chmurach,
  Nie zawsze szczęście i trofea...
  A nasze miasta to ogień, światła,
  Widzimy też, że w bitwie nie dojrzał!
  
  Ale poznaj rosyjskie miejsce w triumfie
  Nasz przodek Cezar, potężny Macedończyk ...
  Planety wkrótce zamienią się w raj
  Bardzo smaczny ser Poshekhonsky z herbatą!
  
  
  
  SPEER ZMIENIA HISTORIĘ
  Speer, ten geniusz organizacji, zdołał przekonać Führera do pilnego opracowania i wprowadzenia do produkcji lekkiego, taniego, zwrotnego myśliwca odrzutowego z tylko dwoma działami pneumatycznymi, ale najlepszego na świecie pod względem właściwości lotnych.
  Tak więc HE-162 narodził się i to nie 6 grudnia 1944 roku, kiedy wystartował, ale było już za późno, ale 20 kwietnia 1943 roku, kiedy III Rzesza była jeszcze pełna sił, a to mogło mieć wpływ na przebieg wojny. Na szczęście silnik odrzutowy Yummo był już gotowy do masowej produkcji. Samolot był prawie w całości wykonany z drewna, a pancerz na czole ważył zaledwie pięćdziesiąt kilogramów. Ale samochód jest lekki, tani i bardzo zwrotny, łatwy do kontrolowania. Jego prędkość przekraczała 900 kilometrów na godzinę, a waga pustego myśliwca wynosiła zaledwie 1600 kilogramów. Początkowo uzbrojenie stanowiły dwa 20-milimetrowe działa lotnicze - silniejsze niż u Jak-9 i porównywalne z LAGG-5.
  Dość prosta w obsłudze maszyna. Krótko mówiąc, bojownik ludu. Tańszy od ME-109 i łatwiejszy w produkcji, ale znacznie wydajniejszy.
  HE-162 okazał się skuteczną bronią. Już podczas bitwy pod Kurskiem zdobywały na nim konta niemieckie asy. Szczególnie wyróżniał się Huffman.
  Hitler oczywiście był zadowolony i nakazał doprowadzić produkcję samochodu do pięciu tysięcy miesięcznie. Liczby tej nie udało się osiągnąć, ale do końca 1943 roku produkowano ponad dwa tysiące samochodów miesięcznie.
  NE-162 stwarzał ZSRR problemy w powietrzu i nieco spowalniał natarcie wojsk radzieckich. Na Wybrzeżu Kurskim straty niemieckich czołgów były mniejsze niż w prawdziwej historii, zestrzelono wiele Ił-2.
  Niemcom udało się zaostrzyć opór i Charków i Orel padły miesiąc później niż w prawdziwej historii.
  Mimo to Armia Czerwona posuwała się naprzód, choć wolniej niż w prawdziwej historii. Dzięki temu Niemcom udało się zdobyć przyczółek za Dnieprem i stworzyć tam potężną obronę. A potem przybyły działa samobieżne E-10, bardzo udany niszczyciel czołgów.
  Niemcom udało się ustabilizować front na wschodzie. Zimą wojska radzieckie nie były w stanie przekroczyć Dniepru. Niemcy stawiali opór także pod Leningradem.
  Chociaż alianci posuwali się naprzód we Włoszech. Ale za bardzo wysoką cenę.
  Po nieudanej próbie przebicia się przez nazistów Armia Czerwona ruszyła na Krym. Tutaj również walki trwały dłużej niż w prawdziwej historii, ale zakończyły się klęską.
  Lądowanie aliantów w Normandii zakończyło się klęską Wielkiej Brytanii i Stanów Zjednoczonych. 22 czerwca wojska radzieckie uderzyły w centrum. Ale Niemcy byli w stanie odeprzeć atak wojsk radzieckich. Częściowo z powodu udanego i taniego działa samobieżnego E-10. Przy masie dwunastu ton maszyna ta miała przednią rezerwę 82 milimetrów przy nachyleniu 45 stopni, nieprzeniknioną dla radzieckich trzydziestu czterech i armaty takiej jak T-4. Ta maszyna mogła nawet przebić czoło IS-2 z bliskiej odległości, mając duże szanse na odbicie się od pochyłego pancerza.
  Nowa niemiecka technologia jest dobra w obronie. A Fritzowie to wykorzystują. Ale radzieckie samochody wciąż nie odnoszą takiego sukcesu. T-34-85 ma raczej słabe uzbrojenie i ochronę, a wysokość jest zbyt duża. A IS-2 jest wrażliwy na czoło wieży i dolną część kadłuba.
  Niemcy byli w stanie utrzymać się, koncentrując siły z wyprzedzeniem w centrum i odgadując główny kierunek uderzenia.
  Po klęsce aliantów w Normandii nasiliły się nastroje antywojenne w Stanach Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii. Co więcej, Amerykanie nie mieli szczęścia, kiedy próbowali wylądować na Filipinach, ich transporty zostały zaatakowane przez japońskie pancerniki. I zostały zatopione. Zginęło wiele pojazdów i żołnierzy.
  To również wywarło silne wrażenie na narodzie amerykańskim.
  Niemcy odparli atak w centrum, przerzucili część wojsk do Włoch i tam rozpoczęli ofensywę.
  Pantera-2 brała udział w bitwach. Niemcom udało się sprostać wadze pięćdziesięciu ton, dzięki czemu działo 88 mm i lufa 71 EL, a sam samochód miał przedni pancerz o grubości 150 mm pod zboczami.
  Panther-2, będąc lżejszym, ale wyposażonym w mocniejszy silnik, okazał się doskonałym niszczycielem czołgów.
  Niemcom udało się odbić Neapol i schwytać wielu jeńców i trofea. Alianci uciekli z powrotem na Sycylię. Tam chcieli się ukryć za pomocą floty.
  Niemieccy projektanci wprowadzili E-25 do serii. Wojska radzieckie ponownie próbowały zaatakować w pobliżu Leningradu. Ale Niemcy byli tam gotowi. Ogólnie rzecz biorąc, niemiecki wywiad działał dobrze, zwłaszcza wywiad lotniczy, ponieważ Fritz miał maszyny odrzutowe latające na dużych wysokościach i absolutnie niewrażliwe na radziecką obronę powietrzną.
  Zimą wojska radzieckie ponownie uderzyły w centrum, ale ich ataki były przewidywalne. A w powietrzu naziści przejęli całkowitą dominację. Wiele straciły też samoloty alianckie.
  W lutym naziści przeprowadzili operację na Sycylii i wzięli do niewoli ponad dwieście tysięcy żołnierzy brytyjskich i amerykańskich. A w marcu Niemcy uderzyli na południu. Przedarli się przez obronę, posuwając się nocą i stworzyli kilka kotłów.
  Wojska radzieckie zaczęły się przemieszczać.
  Po śmierci Roosevelta Truman zaproponował Hitlerowi rozejm. Faszysta numer jeden zgodził się. Ale w zamian zażądał dostaw produktów ropopochodnych i powrotu więźniów. Truman i Churchill zgodzili się na to.
  Niemcy rozwiązali ręce na wschodzie. Dostali też nowy czołg E-75. Gęstszy układ - silnik i skrzynia biegów razem oraz układ poprzeczny umożliwiły zmniejszenie wysokości maszyny. Wyglądał więc jak znacznie dorosły "Tygrys" -2, ale o znacznie niższej sylwetce.
  Dzięki znacznie grubszemu, bardziej pochylonemu pancerzowi, E-75 zmieścił się w masie 75 ton, z silnikiem o mocy 1250 koni mechanicznych. Co czyniło go dość mobilnym i niezawodnym. Brytyjski czołg miał dwa rodzaje dział. Działo 105 mm 100 EL do walki z czołgami wroga i bardziej wszechstronne działo 128 mm 55 EL. Wieża miała pochyły przedni pancerz o grubości 252 mm i pochyły boczny pancerz rufowy o grubości 170 mm. Kadłub miał 200 mm pancerza na górze przy nachyleniu 45 stopni i 160 mm na dole przy nachyleniu 45 stopni. Boki kadłuba w 120 mm i kolejne 90 mm tarcze.
  Tak więc, przy masie 75 ton, Niemcy stworzyli maszynę, która nie ustępuje Mausowi pod względem pancerza i uzbrojenia, choć z jednym działem.
  E-75 nie został przebity przez sowieckie działa przeciwpancerne, nawet w bok, i niewątpliwie otrzymał pierwszeństwo Hitlera przed wszystkimi innymi czołgami serii E.
  Do tej pory ZSRR otrzymał tylko IS-3, który jest lepiej chroniony w czole wieży, ale trudniejszy w produkcji. Stalin zarządził więc, aby IS-2 i T-34-85 nie były na razie wycofywane z produkcji.
  Latem na froncie po raz pierwszy pojawiły się niemieckie czołgi E-75. Okazały się bardzo wydajnymi maszynami.
  W tym samym czasie naziści dysponowali lekkim pojazdem ME-1010 ze skrzydłami o zmienionym kształcie, bardziej zaawansowanym modelem ME-262 X oraz silniej uzbrojonym, szybszym i zwrotniejszym pojazdem XE-262. Wojownik ludu zasłużył na wszystkie pochwały projektantów. A także bombowiec odrzutowy Yu-287, który pokazał kolosalne akrobacje. Podobnie jak marka Arado.
  Niemcom udało się awansować latem na ukrainę, odbili Donbas. Następnie jesienią zajęli Kursk i zbliżyli się do Woroneża. Wojska radzieckie wycofały się za Don i próbowały tam ustanowić obronę. Nadchodziła zima.
  Dyplomaci niemieccy zabiegali o włączenie Turcji do wojny.
  Tutaj krążyli i obiecywali góry złota.
  Stalin, czując, że ZSRR trudno oprzeć się nowej niemieckiej technologii, a stworzenie nowego czołgu T-54 napotkało pewne trudności, zaproponował nazistom rozejm.
  Hitler w odpowiedzi zażądał poddania Leningradu i Krymu, a także darmowych dostaw chleba, oliwy i innych surowców! I zwróćcie jeńców wojennych i przekażcie część złota ZSRR.
  Stalin zgodził się na wszystko oprócz kapitulacji Leningradu.
  Naziści posuwali się zimą na Krymie. Zdobyli prawie cały półwysep, z wyjątkiem Sewastopola. Armia Czerwona próbowała posuwać się w centrum i na północy, ale ponownie bez powodzenia, ponosząc ogromne straty.
  W marcu 1946 r. Führer ostatecznie zgodził się na zawieszenie broni na okres trzech lat. ZSRR oczywiście zaopatrywał Trzecią Rzeszę w darmowe surowce i przekazał część wyposażenia fabryk wojskowych.
  A naziści zwrócili się na Zachód. Bomba atomowa nie została jeszcze stworzona, a Japonia desperacko broniła się przed Ameryką. O każdą wyspę na Pacyfiku toczyła się zacięta bitwa.
  Na początek Hitler zgodził się z Franco i wojska niemieckie zajęły Gibraltar z zaskoczenia. Następnie wjechali do Maroka. Brytyjska baza na Malcie została pokonana i zdobyta przez lądowanie. Naziści najechali Afrykę.
  Bardzo silne, a ich pilotami zostały: Albina i Alvina. Dziewczynom udało się wyprzedzić Huffmana i jako pierwsze pokonać barierę pięciuset zestrzelonych samolotów na froncie wschodnim.
  A na Zachodzie zupełnie bose diabły w bikini stały się burzą dla amerykańskich i brytyjskich samochodów.
  A Gerda ze swoją załogą czołgu na E-75 jechała przez Algierię. Dziewczyny są rekordzistkami w liczbie zniszczonych pojazdów na froncie wschodnim, wyprzedzając Wittmanna.
  Wojownicy rozpoczęli walkę z Wybrzeża Kurskiego i pokazali swoją klasę. Chociaż niezbyt mądry Hitler wątpił, czy kobiety są zdolne do walki. Ale Gerda, Charlotte, Christina i Magda zdziałały cuda na Panterze. Byli drugą załogą czołgu po Wittmannie, która otrzymała wysokie odznaczenie: Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża z liśćmi dębu, mieczami i brylantami. A także krzyż zasługi wojskowej ze złota i diamentów.
  Dziewczyny idą do siebie i śpiewają:
  - Zniszczymy cały świat bez Rzeszy,
  Na sam dół, a potem...
  Zbudujemy nowy, nowy świat,
  Kto był nikim, stanie się wszystkim!
  W tym samym czasie wojownicy również chichoczą, obnażając zęby. I znowu strzelają do siebie...
  Znokautowali angielski czołg i ryczą:
  - Jesteśmy super!
  Gerda bosymi stopami naciska przycisk joysticka, zrywa wieżę z Shermana i krzyczy:
  - Jestem przyszłą boginią!
  Następnie Christina przewraca czołg bosymi palcami u stóp i piszczy:
  - Ja też mam super dziewczynę!
  Potem strzela, rozbijając samochód Charlotte i pisnęła:
  - Ale Pasaranie!
  A następny pocisk dobił Anglik Magdę. Dziewczyny są naprawdę supermenami.
  I szczerze mówiąc, wszyscy wygrywają bez wyjątku. Używany do zmoczenia wszystkich wrogów i miejsca w piekle i oczywiście!
  Wojownicy pracują dla siebie i strzelają. Nie okazuj litości swoim przeciwnikom.
  Poddało się kilka tysięcy Brytyjczyków i Amerykanów. Mężczyźni padają na kolana i całują dziewczyny w bose, zakurzone stopy.
  Tak toczy się walka... Algieria upadła, a Niemcy są już w Libii. Oczywiście wygrywają żartobliwie. Nie ma dla nich przeszkód.
  Niemcy latem 1946 roku zajęli całą północną Afrykę i udali się nad Kanał Sueski. Faszyści mają potężną broń: samoloty dyskowe, których nie można zestrzelić. Zarówno Brytyjczycy, jak i Amerykanie załamali się pod tym względem.
  Jesienią Wehrmacht przeniósł się do Sudanu i na Bliski Wschód. Brytyjczycy i Amerykanie padali jak popękane orzechy.
  Potajemnie próbowali negocjować ze Stalinem. Otwarcie drugiego frontu.
  Czerwony dyktator odpowiedział wymijająco... Jesienią Niemcy zajęli cały Bliski Wschód i większość Afryki, sięgając aż po Kamerun. A zimą wojska niemieckie przeniosły się do Iranu i dalej do Indii. Kraj słoni został podbity. A potem wiosną naziści posunęli się do południowej Afryki, ostatecznie przejmując kontrolę nad czarnym kontynentem.
  W czerwcu 1947 r. nastąpiło lądowanie w Wielkiej Brytanii... W walkach brały udział wybrane siły Wehrmachtu.
  Po raz pierwszy przetestowano piramidalny czołg, który wykazał doskonałą ochronę ze wszystkich stron i dużą prędkość.
  Walczyła w nim załoga czołgu Gerda. Dziewczyny okazały się niezwykle fajne i charty....
  Zapakowali kilka czołgów i broni.
  Gerda wystrzeliła, strąciła angielską armatę i zaśpiewała:
  - Wrogowie nas nie powstrzymają!
  I jak się śmieje!
  Charlotte też obnaża zęby i piszczy:
  - Podbijemy okładkę wszechświata!
  Zbiornik również zostanie zmieciony.
  Następnie Christina uderzy, warcząc wściekle:
  - Buty błyszczą w marszu!
  A także zamiataj wieżę!
  Potem, gdy Magda strzelała, zestrzeliła angielską haubicę i wychrypiała:
  - Natychmiastowy lot!
  Wojownicy na kolosalnej wysokości.
  A Albina i Alvina pędzą po niebie i wykańczają sprzęt angielski i amerykański. Miażdżą Fritza gołymi, rzeźbionymi nogami i śpiewają do siebie:
  - Afryka jest niebezpieczna, tak, tak, tak!
  Afryka jest straszna - tak, tak, tak!
  Nie idźcie dzieci! Spacer po Afryce!
  Więc miotał się, na jedną bitwę pięćdziesiąt samolotów na dwa.
  W ten sposób wojownicy wrogów pewnie miażdżą.
  Wielka Brytania upadła w ciągu dwóch tygodni. A londyński garnizon skapitulował. Tak więc Trzecia Rzesza zmiażdżyła swojego groźnego przeciwnika.
  Ale Stany Zjednoczone nadal pozostają ... Zjednoczywszy się z Japończykami i mając dużo zasobów, Niemcy zaczynają naciskać na Amerykanów ... W sierpniu 1947 r. Naziści wylądowali na Islandii i zdobyli tę wyspę, zbliżając się do Ameryki.
  Zdobycie USA nie jest łatwe. Ale faszyści ustanowili przyczółki w Ameryce Łacińskiej i budują swoje siły. Ale wojna ciągnie się długo. Zimą toczono bitwy na morzu iw powietrzu. A wiosną 1948 roku Niemcy próbowali dostać się na Grenlandię. I udało im się... Latem naziści opanowali już Kanadę. Ale walka była zacięta...
  Coraz bliżej do USA. Ale wtedy radzieckie dziewczyny są w pogotowiu.
  Pięć dziewcząt Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympias przybyło do Ameryki, by jako ochotnicy walczyć z hordami III Rzeszy. Wszystkie pięć dziewczyn jest bardzo pięknych i zna angielski. Stalin-Putin odmówił wysłania całego batalionu kobiecego, gdyż byłoby to sprzeczne z warunkami pokoju zawartego z imperium faszystowskim. ZSRR musiał za wszelką cenę zyskać na czasie, gdy naziści zaatakowali Stany Zjednoczone.
  Pięć dziewcząt to ochotniczki: przeszły całą wojnę, od Brześcia i Bugu po Orenburg. I walczą z nazistami po drugiej stronie Ziemi w stolicy Hondurasu.
  Tegucigalpa jest jedną z głównych twierdz obronnych, w przeciwieństwie do pstrokatej hordy. Zarówno hordy japońska, jak i azjatycka wspięły się na szał. Sami Niemcy walczyli tylko w czołgach, a piechota była w całości z ludów niearyjskich. Azjaci, Murzyni, Arabowie zostali wypchnięci naprzód.
  Natasha wystrzeliła, odcinając dwóch Afrykanów i zaćwierkała:
  - Tylko horda Czyngis-chana!
  Złotowłosa Mirabela, powaliwszy automatyczną serią trzech Indian, uniosła nagie, opalone nogi do góry. I ona powiedziała:
  - Mielimy mięso armatnie!
  Odłamek granatu poleciał i uderzył Mirabelę-Zoyę w bosą, okrągłą piętę. Dziewczęta tradycyjnie walczą w bikini i boso. A kiedy uderza ostro w szorstką, dziewczęcą podeszwę, to boli.
  Piękność mrugnęła i znów wystrzeliła... Mirabela jest bardzo szczupła, średniego wzrostu o idealnej sylwetce.
  Natasza jest wyższa, ma stopień majora, a nawet bohatera Związku Radzieckiego. Ale też prawie nagie, ledwie zakryte bikini. Bardzo opalona, ale jej włosy są białe. A Natasha strzela bardzo dokładnie. I uwielbia rzucać granaty bosymi stopami.
  Piękna Angelica strzela, powalając serią czterech Arabów. Jej włosy są rude, a raczej miedzianorude, jak proletariacki sztandar. A kiedy wieją wiatry, to jak flaga rewolucji. Dziewczyna błyszczy szmaragdowymi oczami jak gwiazdy. I brutalnie zmiata wrogów.
  Swietłana też jest blondynką. I strzelanie z karabinu maszynowego. Dziewczyna oparła bose stopy i obróciła się. Pięciu różnych wojowników zostało wyrzuconych w górę i wyleciało z piersi i żołądków przeciwników, szkarłatnymi fontannami krwi.
  Swietłana, oblizując pełne usta, zaćwierkała:
  - Wojna to powietrze dla płuc...
  Dziewczyna leżąc bosą stopą rzuca granat. Są wybuchy. Kilku bojowników odlatuje w różnych kierunkach.
  Olympias jest większą i masywniejszą dziewczynką. Jej włosy są jasnobrązowe. Typowa wiejska, młoda kobieta z krwi i mleka. Bardzo silny fizycznie i dobrze strzela.
  Tu znowu podaje kolejkę. A martwi faszystowscy najemnicy padają.
  Strzelanina Olympias, mówi:
  - Dobra, dobra, gdzie byłeś? Przez babcię! - dziewczyna wystrzeliła, powalając trzech brodatych nazistowskich bojowników i dodała. - Co jedli - owsiankę! Co pili? brażka!
  Dziewczyny są w defensywie. Nie pozwalają nazistom iść naprzód. I ryczą przyjazne piosenki:
  - Zniszczymy cały świat przemocy,
  Na sam dół, a potem...
  Zbudujemy nowy, niebiański świat -
  Kto był nikim, stanie się wszystkim!
  Natasha ponownie rzuca granat bosą stopą. Wysadza nacierających żołnierzy piechoty. Robi się coraz cieplej. Nadchodzi osławiony "Lew" -2. A obok jest bardziej zaawansowany E-50. Wybuchają pociski. Oderwała głowę czarnemu Amerykaninowi, a ona odtoczyła się.
  Mirabela nadepnęła na płonącą deskę, a jej stwardniałe stopy prawie nie czuły ciepła płomienia.
  Złotowłosa piękność odpaliła i zamruczała:
  - A kto zatrzyma bieg krwawych, szalonych rzek...
  Mirabela wystrzeliła ponownie, strącając Afrykanina z pancerza E-50 i ćwierkając.
  - Wiązka z blastera trafi w skroń, człowiek zniknął w złym błysku!
  Dziewczyna znów wystrzeliła. Błysnęła w powietrzu swoją nagą, opaloną, pełną gracji nogą. W jej stronę leciał granat. Złotowłosa piękność zręcznie odbiła prezent bosymi, prawie bezpyłowymi podeszwami. Granat odleciał. Rzucił się w szeregi bojowników III Rzeszy. Wydawało się, że z rozbitej ciężarówki spadają arbuzy. Tyle krwi popłynęło.
  Mirabella napisała na Twitterze:
  - Dziewczyna nie zdała egzaminu i przyszła cholerna Rzesza. Hitler był najwyraźniej zmęczony życiem, a jego uroda słynęła z jedzenia!
  Angelica jest także wojowniczką, a nie miss. Bazgra do siebie z karabinów maszynowych i zdań, rozrzucając zwłoki:
  - Na łyżkę mamy! Na łyżeczkę tatusia! I za miarkę Koby! I w łóżku na beczce!
  Piękność o miedziano-rudych włosach wystrzeliwuje bosą stopą drewniany samolot. Leci prosto do masywnego, niemieckiego czołgu "Lew". Usiądź na lufie armaty 105 mm, a wybuchnie. Broń jest zepsuta.
  Niemiec odwraca się i jest zmuszony haniebnie odpłynąć. Angelica, ocierając się nogą o fragment budynku, mówi:
  - Nie ma mocy - potrzebny jest umysł! Trzeba hałasować!
  I znowu dziewczyna strzela bardzo celnie. Jej rude włosy są jak płomień znicz olimpijski. Atrakcyjna dziewczyna. W armii amerykańskiej zdążyła się już wyróżnić, wykazując wściekły temperament. Szczególnie dobrze było zaczynać sztuczki z Afroamerykanami. Są takie niezwykłe i piękne.
  Angelica niszczy jednak również Murzynów walczących w armii III Rzeszy. Co Niemcy podbili całą Afrykę. Spróbuj zatrzymać taką moc.
  E-50 to najnowszy czołg z silnikiem z turbiną gazową i grubym pancerzem bocznym i przednim. Nie można go zabrać granatem. Angelica rzuciła prezent bosą stopą, powaliła kilku piechurów i zaćwierkała:
  - Ech, jesteś niezawodnym pancernym pancerzem, od kogoś, kto zamierza ugryźć... Tylko ty znasz moc... nya, możesz kopać tylko stalowym koniem!
  Swietłana również strzelała bardzo celnie. I wolała rzucać granaty stopami. Jej nagie palce również skręciły stalowy dysk. Końcówka przeleciała i poderżnęła gardło dwóm faszystowskim bojownikom. Rzucili karabin maszynowy i teraz gruba seria dużego kalibru przecięła łańcuchy hordy. Cały szereg zagranicznych bojowników rekrutowanych przez naloty do armii III Rzeszy.
  Swietłana napisała na Twitterze:
  - Szczęście jest nagrodą za odwagę! Wystarczy jedna piosenka! Śpiewać tylko o domu!
  Ale jak dotąd piękno nie miało czasu na tęsknienie za domem. Chociaż w armii amerykańskiej jest bardzo niewielu sowieckich ochotników. Stalin-Putin nie chciał błyszczeć, by później nie dać Hitlerowi powodu do oskarżenia Rosji o naruszenie warunków Słomkowego Pokoju.
  Pięć dziewcząt - najlepszych w batalionie kobiecym, zostało ostrzeżonych, że jeśli zostaną schwytane, to Ojczyzna będzie musiała się ich wyrzec. A dziewczyny powinny w tym przypadku kosić o banalnych najemnikach, których wynajmowano za pieniądze.
  Zarówno Swietłana, jak i Natasza oraz inne dziewczyny rozumieją, że jeśli zostaną schwytane, czekają ich straszne tortury. Postanowili więc w żadnym wypadku nie dawać nazistom żywcem.
  Niemieckie samoloty szturmowe przelatują nad pozycjami wojsk amerykańskich. Nie spodziewając się, że tak uparty opór spotka ich w stolicy Hondurasu, naziści byli nieco zirytowani.
  Reaktywne, szturmowe lotnictwo jest silne. Pociski lecą, działa działa.
  Amerykańscy żołnierze umierają. Olimpiada został również trafiony odłamkiem w mięsiste ramię. Wypłynęła krew. Bohaterka zębami wydobyła kawałek stali, wypluła krew. A potem znowu rzucił się z nieporęcznego pistoletu maszynowego. Upadający zagraniczni najemnicy. Prawie wszyscy tutejsi tubylcy, tylko ich dowódcy to Niemcy, i to nie zawsze. To prawda, że \u200b\u200bna najnowocześniejszym czołgu E-50 załogi są całkowicie niemieckie. Samochód ma przyzwoitą prędkość i zwrotność. Cóż, nie jest to jeszcze najdoskonalsza modyfikacja - waży siedemdziesiąt pięć ton. Ściany kruszą się pod torami. Zwykle ten jest wykonywany w trzech wersjach z armatą 105 mm, z działem szturmowym 180 mm i wyrzutnią rakiet 400 mm.
  A każda modyfikacja ma swoje własne zadanie. Oto ten czołg z działem szturmowym, bardziej odpowiedni do atakowania miast. I nie tak łatwo go zniszczyć. Olimpiada czyni znak krzyża, a gołymi palcami chwyta granat przeciwpancerny swoją dużą, ale zgrabną, pięknie ukształtowaną nogą. Teraz musisz rzucić prezent prosto do beczki, aby wyłączyć broń mastodonta . Pięć karabinów maszynowych osłania niemiecki, nowoczesny czołg i nie tak łatwo się do niego zbliżyć.
  Olympias jest bardzo silna, a jej końskie nogi rzucają daleko granat. Ale to nie zawsze jest dokładne. W każdym razie trafić w taki cel, jak lufa armaty 180 mm. Bohaterska dziewczyna ma wątpliwości. I nagle tęsknię.
  Och, gdyby był z nimi ich długoletni partner Oleg Rybachenko, ten odważny pionier by coś wymyślił.
  Ale chłopiec zginął w bitwach o Woroneż. Dziewczyny nie znały jego dalszych losów. Ale los pionierskiego wynalazcy naprawdę okazał się nie do pozazdroszczenia. Początkowo Oleg Rybachenko był brutalnie torturowany, próbując wyrwać tajemnice. Po torturach jedenastoletni chłopiec trafił do kopalni. Praca jest straszna i bardzo trudna. Ale radziecki pionier, mały, ale żylasty, okazał się nieustępliwy.
  Udało mu się przeżyć i nawet przez labirynty min zdecydował się na ucieczkę. A Oleg Rybachenko zdołał się wydostać. Chłopiec błąkał się przez jakiś czas po Bałkanach, aż wstąpił do miejscowego oddziału partyzanckiego. Tam został łącznikiem i sabotażystą.
  Na Bałkanach istniał jeszcze dość rozwinięty ruch partyzancki. Po części także dlatego, że służbę okupacyjną prowadzili Włosi, Rumuni, Bułgarzy, Albańczycy - którzy nie są tak przygotowani bojowo jak regularne jednostki Wehrmachtu.
  Ale partyzanci nadal dużo ginęli. Zwłaszcza od nalotów. A patrioci Jugosławii zmuszeni są ukrywać się w górach, lasach lub w najlepszym razie w małych wioskach. Wielu dowódców już zginęło. Sytuację pogorszył również pokój podpisany z ZSRR. Teraz na Bałkany zaczęły przybywać nowe dywizje karne, które organizowały masowe łapanki i przeprowadzały oczyszczanie terenu.
  Oleg Rybaczenko wraz z partyzantami musiał wspinać się coraz głębiej w góry.
  Olympias, choć nie znała losu swojego uniwersalnego ulubieńca, westchnęła ciężko. Następnie mocniej ścisnęła granat palcami swoich bosych, dziewczęcych stóp iz całej siły rzuciła nim w czołg wroga. E-50 właśnie oddał strzał, wystrzeliwując śmiercionośny pocisk.
  Olympias nawet się zatrzęsła i upadła na kolana. Bruk wyrwany z chodnika uderzył go w głowę, a gołą piętę oparzył rozgrzany do czerwoności metal. Dziewczyna potarła oszołomioną głowę, zakurzonymi włosami.
  Granat przeleciał obok, prawie dotykając lufy, i uderzył w przechylone czoło samochodu. Nastąpiła eksplozja ... Ale oczywiście 250 mm przedniego pancerza, nawet pod kątem, nie może przebić granatu.
  Olympias uderzyła pięścią w pył, wzbijając całą chmurę piasku. Potem ryknęła:
  - Zabij, zabij! Strzelasz gola w bramce!
  Dziewczyna postukała goleniem w popękany asfalt. Odłamek utknął w odciskach pięty. Skóra na podeszwach dziewczyny była gruba jak u hipopotama. Mieszkała w biednej rodzinie i prawie nigdy nie wkładała butów od urodzenia. Jednak jej nogi z tego nie wydawały się wcale szorstkie, ale były opalone, pełne wdzięku, uwodzicielskie.
  Olimpie jednak trochę przerażały mężczyzn swoim wzrostem sazhen i silnymi mięśniami, a także pięściami z wystającymi kostkami. Ale postać dziewczyny-bohatera jest najmilsza, a szerokie biodra zostały połączone ze stosunkowo cienką talią i wypukłą prasą. Tylko w ubraniach, ze względu na dużą klatkę piersiową, olimpiada mogła wydawać się gruba. W bikini wygląda jak biuściasta atletka.
  Zirytowana dziewczyna ponownie rzuciła granat, tym razem celując w tory. Ale zabójczy prezent trafił w grubą, pancerną tarczę - zasłaniającą rolki.
  Olympias z irytacją pchnęła się pięścią w brodę. To spowodowało, że bolała ją szczęka. A bohaterka przeklęła:
  - Kosę jak kosa!
  Swietłana również próbowała trafić w niebezpieczny czołg, ale granat rzucony stopą dziewczyny nieznacznie chybił. A blondynka zaczęła odbierać w samochodzie. Ale potem pojawiły się jeszcze dwa czołgi - "Lev" i "Panther" -2, strzelając do wszystkich podejść z karabinów maszynowych. Musiałem być bardzo ostrożny.
  Amerykański Sherman podjął próbę zbliżenia się do niemieckich pojazdów. Miał szansę trafić "Panterę" -2, tylko na pokładzie. Ale Niemca nie tak łatwo oszukać. Co więcej, wysoka sylwetka Shermana sprawia, że jest on zauważalny z dużej odległości.
  "Panther" -2 wypluł pocisk i wylądował prosto na czole Amerykanina. Wysoki samochód złamał się na pół. I świeci jak świąteczna świeca.
  Swietłana powiedziała z irytacją:
  - Och, jak słabe są wasze czołgi... Lepiej być bardziej technicznym, zostaniecie Jankesami!
  Ale Natasza, najbardziej doświadczona wojowniczka, była w stanie zbliżyć się do Pantery. Rzuciła granat... I długi pysk niemieckiego samochodu skręcił się w barani róg.
  Czołg "Panther"-2, wprowadzony do produkcji seryjnej w 1943 roku. W najnowszej najbardziej masywnej modyfikacji ma przedni pancerz o grubości 150 mm, boczny pancerz o grubości 82 mm pod kątem oraz działo kal. 88 mm z lufą o długości 71EL. Od nowego roku 1945 miał zostać wycofany na rzecz bardziej zaawansowanego i lepiej chronionego modelu E- 50. Ale na razie ten czołg walczy. Przy masie 51 ton samochód posiada silnik o mocy 900 koni mechanicznych, co zapewnia mu dobre właściwości jezdne.
  A teraz, otrzymawszy obrażenia, Pantera -2 odwraca się i odchodzi. Nataszce udaje się rzucić kolejny granat bosą stopą. Złamał rolki. A prędkość niemieckiego samochodu wyraźnie zwolniła.
  Natasza mówi z radosnym spojrzeniem:
  - To trafienie! Moje kopnięcie jest darem od Boga!
  A dziewczyna pokazała Niemcom nos. Ale z E-50 wystrzeliły serie z karabinu maszynowego. A kule świszczały nad białymi, nieco przybrudzonymi włosami Nataszki. Jedna z kul odcięła nawet kosmyk włosów. Majorka nawet poczuła lekkie łaskotki.
  Natasza zaćwierkała:
  - Jeśli chcesz być jak słoń, wpuść bandytę do domu wariatów!
  Dziewczyna uniosła obcięte pasmo palcami u stóp. Włosy Nataszy są jedwabiste, perłowe, ale lekko zakurzone. Jednak taki miękki. Dziewczyna przejechała nimi po podeszwach. Trochę łaskotanie i przyjemne.
  Nataszka przypomniała sobie, jak facet ją pieścił. Jego dłonie również zaczęły się od podeszew, wznosząc się wyżej do bioder i najbardziej wrażliwego miejsca. Kiedy przystojny młodzieniec cię głaszcze, jest to bardzo przyjemne. Natasza prawie go kochała. Podobała jej się miłosna gra i wzbudzał dotyk muskularnego męskiego ciała. Ale prawdziwej, romantycznej miłości, kiedy oszalejesz na punkcie mężczyzny, Natasza nie miała. Zmieniła już wielu chłopaków. Wielu jej ludzi zginęło w bitwie.
  Nawet to było przekleństwem wojny. A tutaj, w Ameryce, są muskularni, czarni faceci. A u nich wszystko jest takie niezwykłe.
  Natasza strzeliła, zastrzeliła czarnego mężczyznę. Trochę mi przykro z powodu afrykańskiego chłopca. Zabiła człowieka walczącego o obce mu interesy. W końcu Niemcy to rasiści. Patrzą na czarnych jak na niewolników. Ale jednocześnie Afrykanie są rejestrowani w zagranicznych dywizjach spuchniętego Wehrmachtu.
  Natasza zrobiła rodzaj figi z bosymi stopami i pokazała ją nazistom. Tak, sam naród Niemców nie ponosi tutaj szkody. Czołgi są zbyt grubym pancerzem, aby można je było przebić granatem lub bazooką. Ale rodzime jednostki umierają.
  Natasza rzuca granatem w E-50. Zamachnęła się nagą, opaloną nogą i rzuciła się, wykręcając biodra. A granat poleciał wysokim łukiem. Odsłonięte palce pozostawiały wrażenie dotykania metalu. I wtedy granat eksplodował.
  Natasza szepcze:
  - Niech nas bóg błogosławi!
  W dziewczynę wiał gorący wiatr, jakby dotykał go przystojny mężczyzna. Nataszka czytała książkę o Tarzanie i bardzo chciała, żeby ten konkretny mężczyzna się z nią bawił. Silnymi dłońmi gładziłem swoją nagą pierś.
  Granat trafił w lufę, ale eksplodował z opóźnieniem, odrywając się od metalu. Odłamki brzęczały jak groch o zbroję. Zostały tylko rysy!
  Natasha wyjęła kolejny granat. Ale widziałem, że to było przeciw personelowi. A te przeciwpancerne się skończyły.
  Dziewczyna warknęła zirytowana. Ale żeby nie tracić czasu, włożyła go w gołe palce. Rozłożyła nogę, zgięła tułów, po czym wyprostowała go i rzuciła w piechotę.
  Pół tuzina bandytów wzbiło się jak piłeczki do ping-ponga. Jedna z nich odleciała, a odłamki przeleciały kilkaset metrów wzdłuż pleców Nataszki. Biustonosz pękł, odsłaniając piękne piersi majora.
  Dziewczyna automatycznie zakryła swój sutek truskawkami. Ale wtedy zdała sobie sprawę, kogo się boi. I ponownie potrząsnęła bronią. Odwróciła się i cofnęła trochę.
  Amerykański żołnierz piechoty wystrzelił z bazooki. Pocisk trafił w niemiecki czołg po pochyłej stronie, ale ocalało 160 mm pancerza, odbijającego niszczycielską energię. Niemiec oddał strzał. Jego armata dużego kalibru rozłupała ścianę.
  Natasza próbowała zawiązać ramiączka stanika. Dziewczyna pomyślała, że \u200b\u200bprawdopodobnie Zoya Kosmodemyanskaya była prowadzona tylko w szortach na mrozie. To w sowieckim filmie została przedstawiona w koszuli, a nawet na podobieństwo sukienki. Jeden to tylko hołd złożony hipokryzji. W rzeczywistości naziści, aby bardziej upokorzyć uwięzioną dziewczynę, prawdopodobnie rozebrali ją do naga. Tak, a głodni niemieccy żołnierze prawdopodobnie chcieli zobaczyć nagą ładną i krągłą dziewczynę.
  Tak więc w prawdziwej historii bohaterka nie mogła zakryć piersi, więc ręce miała związane za plecami. Ale nie wstydziła się i wyglądała dumnie. Nataszka dobrze wiedziała, jak to jest chodzić boso po śniegu. Była stwardniała i lubiła dotykać śniegu gołymi podeszwami. Nataszy się to podobało i podobało jej się to. Ale to jest już zahartowane przez lata wojny. A dla młodej i miejskiej Zoe najwyraźniej jest to bolesne. Podeszwy są jak płonące węgle.
  Zirytowana Nataszka odrzuciła stanik i krzyknęła:
  - Wstyd to koncepcja burżuazyjna! Radziecka kobieta niczego się nie boi i nie wstydzi!
  Dziewczyna znów zaczęła wbijać gwoździe z karabinu maszynowego, a raczej pistoletu maszynowego. Metal się rozgrzał, w końcu Honduras to tropiki, tam w lutym może być bardzo gorąco. Palce Nataszy robią się gorące. Muszę się pokazać. Dziś jest 23 lutego. To dzień armii sowieckiej, a to wymaga walki z całą spokojną i rozsądną furią.
  Nataszka ścięła kulami kolejnych pięciu i niechcący poparzyła sobie policzek rozpalonym zamkiem karabinu maszynowego. Nieprzyjemnie, oczywiście, pęcherz spuchł.
  Natasza przeklęła:
  - Cóż, Boże, dlaczego stworzyłeś tyle problemów dla mnie i mojego kraju!
  Pęcherz swędział... Policzek dziewczynki to bardzo wrażliwe miejsce. Dziewczyna próbowała znaleźć coś zimnego do przyłożenia do spuchniętej kuli. Ale spróbuj znaleźć przynajmniej coś fajnego. W tym gorącym mieście Poza tym pogoda była bezchmurna i wiał południowy wiatr.
  Natasza wyraźnie nie czuje się swobodnie. Olympias rzuca granat z dużej odległości, ale znowu bezskutecznie. A szturmowcy już latają po niebie. Niemieckie pojazdy mają mocny pancerz i dużą prędkość.
  Samoloty odrzutowe przylatują falami i wygląda to tak, jakby ścinały paski lnu.
  Natasza schowała się w szczelinie. Rakiety odłamkowe wystrzeliły z góry. Dziewczyna poczuła spadające z góry kawałki żwiru z igłami. Połaskotało ją w nagą szyję. Sutki piękności również zostały nakłute.
  Natasza szepnęła:
  - To jest masaż ... Ale nie stanik!
  Dziewczyna poczuła, jak bolesne było swędzenie jej ciała prawie do głowy. I jest tak gorąco, a pękające rakiety odrzutowe dodają ciepła. A czy to kąpiel?
  Nataszka przypomniała sobie naturalną rosyjską łaźnię ze świerkowymi miotłami. Jak dziewczyna została następnie wymłócona.
  Takie oto egzotyki pojawiły się sensacje.
  Natasza, aby się rozweselić, zaśpiewała:
  - Miłość i śmierć! Dobro i zło! Co jest święte, co grzeszne! Jesteśmy przeznaczeni do zrozumienia!
  Dziewczyna wstała, otrząsnęła się z tego lepkiego brudu i gruzu.
  Natasza warknęła:
  - Och, dostaniesz Hitlera w rogi!
  A dziewczyna-major wystrzeliła linię do piechurów, którzy próbowali powstać do ataku. Kilku bojowników zwerbowanych przez łapanki padło. Nataszka otarła brudną twarz, zapiekły ją oczy. Wojownik splunął i przeżegnał się.
  Ponownie otworzyli ogień z karabinów maszynowych, bojownicy czołgali się. Rudowłosa Angelica również rzuciła granat bosą stopą. Teraźniejszość podskoczyła i uderzyła w nazistów. Dziesięć osób zginęło.
  Rudowłosa śpiewała:
  - Na świecie jest dużo dobra, tylko jest pokryty śniegiem!
  A dziewczyna otworzyła ogień z pistoletu maszynowego, używając tylko nie rąk, ale zręcznych palców, bosych stóp.
  Angelica strzeliła celnie i zawyła:
  -Uderzyć! Uderzyć! Kolejny hit! Kolejny cios i tu... Potężny demon, dar od Boga, wykonuje cios podbródkowy!
  A rękami dziewczyna rzucała odłamkami szkła. Uderzyła nazistów i zaćwierkała:
  - A dla tych, którzy nie chcą żyć w pokoju... Robimy im hara-kiri!
  Naprawdę pokazali się Japończycy. Ci wąskoocy wojownicy. No jak tu nie zrobić hara-kiri w ten sposób.
  Rozładowując magazynek karabinu maszynowego, Angelica podniosła granat gołymi palcami i rzuciła nim w samuraja. Otrzymali prezent, kilku okaleczonych Japończyków odleciało w różnych kierunkach.
  Angelica wystawiła język i szepnęła:
  - Jestem super wojownikiem! A wróg zabił hiper!
  Chińczycy, zrekrutowani przez Japończyków w okupowanych regionach Cesarstwa Niebieskiego, ruszyli do bitwy. Chińscy wojownicy szli bez strachu, a dziewczęta, rozładowawszy pistolety maszynowe, zostały zmuszone do wycofania się.
  Mirabella metalowe bose stopy fragmenty tynku i szkła. Pozostałe dziewczyny zrobiły to samo. Stało się to bardzo trudne.
  Pojawił się Szturmlew, potężna maszyna z odrzutowym bombowcem. Oto taki jak dolbanet - nie będzie się wydawać wystarczający.
  Huknął pierwszy strzał... Svetlana, Angelica i Olympias zostały wyrzucone przez wybuchową falę, jak fontanna gigantycznego wieloryba. Dziewczyny przeleciały kilkadziesiąt metrów i zanurzyły bose stopy prosto w ogień.
  Stamtąd dziewczyny wyskoczyły oparzone i spalone. Uderzyli gołymi podeszwami o węgle.
  Angelica syknęła zirytowana:
  - Byk jest najpierw pod toporem, a potem są smażone! I najpierw nas usmażono, a potem pod siekierą!
  A dziewczyna z Komsomołu się śmiała! Ale potem zrobiła się smutna. Przypomniałem sobie, że jej przyjaciółka była w niewoli. Niemcy rozebrali młodą dziewczynę i zaczęli podpalać jej nagą klatkę piersiową. Taki straszny ból. Dziewczyna krzyknęła, a jej delikatna skóra została zwęglona. Ci faszyści okazali się bigotami. Nie zadawali nawet pytań, a dodatkowo rozpalili ognisko pod gołymi stopami jeńca. Członek Komsomołu ostatecznie nie wytrzymał tortur i zmarł z powodu bolesnego szoku.
  Angelica, pamiętając o tym, uderzyła się w rozżarzone węgle. Przed nią igrzyska olimpijskie. Ta wieśniaczka ma opaloną skórę i nie można jej wziąć z palnikiem. Dlaczego nie dziewczyna Supermana? Olympias widzi bazookę z pociskiem upuszczonym przez martwego amerykańskiego żołnierza. Podnosi go stopą, rzuca w ramiona. I zewsząd sadził.
  Pocisk leci i uderza w wymuszonego Chińczyka. Mnóstwo krzyków i jęków. Masa trupów. I odcięte kończyny.
  Olypiada śpiewała starożytną pieśń:
  - A samuraj poleciał na ziemię! Pod naporem stali i ognia!
  Dziewczynom w końcu zabrakło węgli. Ich wdzięczne, bose stopy to zrozumiały.
  Swietłana, jako najdelikatniejsza z nich, drgała i pocierała bose podeszwy, próbując złagodzić swędzenie.
  Olympias, która od wczesnego dzieciństwa biegała boso po śniegu, nie zwracała uwagi na taki drobiazg.
  Bohaterska dziewczyna śpiewała:
  - A wyobraźcie sobie, że pogrążyliśmy się w świeżym mleku.. Nagroda to rzecz, która przychodzi z czasem!
  A wojowniczka wzięła stopą odłamany i bardzo ciężki kawałek dachówki. Trzymając go wytrwale gołymi, dziewczęcymi palcami, zakręciła nim i rzuciła w stronę wroga. Trzech Chińczyków padło ofiarą teraźniejszości śmierci, ich głowy zostały zmiażdżone.
  Angelica powiedziała z zadowolonym spojrzeniem, strzelając do wroga:
  Jesteśmy fajnymi kobietami!
  Swietłana, aby nieco złagodzić swędzenie w spalonych, a raczej spalonych nogach, śpiewała:
  - W naszej Ojczyźnie są kobiety,
  Czym oni jeżdżą, żartuje samolotem....
  Dla nich honor jest cenniejszy niż życie,
  Łatwo będzie zabić przeciwnika!
  
  Są urodzeni, by wygrywać
  Aby wychwalać Ruś przez wieki!
  W końcu nasi pradziadkowie -
  Dla nich natychmiast zebrał armię!
  A Swietłana bazgrała z karabinu maszynowego. I zrobiła to bardzo umiejętnie. Aby wszyscy poczuli - to wojownik od Boga! Jeśli nie od Wszechmogącego, to na pewno z Marsa!
  Natasza też strzelała. Wraz z Mirabelą zostali zmuszeni do wycofania się, zbierając klipsy z martwych amerykańskich żołnierzy. Dziewczyny upadały na plecy i odbijały się nogami - tak zrobiły to lepiej. I zrobili to zgrabnie. Mieszanka wojsk chińskich i afrykańskich zbliżała się do dziewcząt. A wojownicy rzucili się.
  Natasza śpiewała:
  - Świat to nie szachownica...
  Mirabela wybrała to przejście, eksterminując żółtych i czarnych najemników.
  - A liczby nie są okrągłe zerowe!
  Natasha dodała do linii żółtej i czarnej:
  - Udręka nas atakuje!
  Mirabela wystrzeliła z precyzją Robin Hooda i zaćwierkała:
  - A koń pędzi w ogień!
  Dziewczyny, oddając ogień, wycofały się za pole minowe. Na prezenty wpadli chińscy i afrykańscy bojownicy. Zaczęli podważać, podskakiwali, rozdzierając je i krwawy bałagan.
  W oddali pojawiło się kilka czołgów Panther-2. Strzelają i boją się wtykać nosa. "Lew" -2 porusza się do przodu, również pluje iskrą. A oto czołg z miotaczem ognia "Rhino", śliniący się, z promieniami ognia.
  Ale najpotężniejszy jest Szturmlew. Jego wyrzutnia rakiet nie jest zbyt szybkostrzelna, ale jest piekielnie niszczycielska.
  Natasza szepcze:
  - Rosjanie, Rosjanie - nie spokojny los! Cóż, po co być silniejszym - potrzebujemy kłopotów!
  Rzeczywiście, walczą daleko od Rosji. Ale jasne jest, że Wehrmacht, po podbiciu Stanów Zjednoczonych, powróci, by wywrzeć nacisk na ZSRR. A Amerykanie dla dziewcząt są tacy słodcy i kochani.
  Nataszka znowu wbija gwoździe, po jej uderzeniach dynie i głowy wydają się pękać pod łopatami. Dziewczyna dostaje fragment na nogę. Rozcięcie puchnie na dolnej części nogi. Piękno złamała kość i zaćwierkała:
  - Nie, czujność nie zgaśnie,
  Spojrzenie sokoła, orła...
  Głos ludu jest dźwięczny -
  Szept zmiażdży węża!
  
  Wierzę, że cały świat się obudzi
  Faszyzm się skończy...
  I zaświeci słońce
  Droga, oświecająca komunizm!
  W tym momencie Olimpiada z całych sił rzuciła granat w Szturmlewa. A radzieckie dziewczęta w końcu miały szczęście. Czapka pancerna opadła, sowiecki prezent wleciał prosto w szeroki pysk. Na sekundę wszystko zamarło. A potem jak eksplodował. To było jak zrzucenie bomby atomowej. A niemieckie czołgi rozpierzchły się w różnych kierunkach.
  Naziści zdobyli Toronto, a mimo to jesienią zdołali wkroczyć na to terytorium Stanów Zjednoczonych od północy.
  Amerykanie poddawali się powoli, ale nieuchronnie. Często się poddawali i próbowali utrzymać swoje pozycje.
  Ale Niemcy pokonali ich zarówno na lądzie, jak i na morzu.
  Już późną jesienią Niemcy otaczają Filadelfię. Wygrywaj jedno zwycięstwo po drugim i rycz jak diabli.
  Gerda ze swoją załogą czołgu, jak zawsze na szczycie. I obnażając zęby, rozbijając amerykańskie czołgi, śpiewa:
  - Pazury tygrysa, moc stali,
  Wybuch...
  Widzimy nazizm dany,
  Z Europy Czyngis-chana!
  A bosymi palcami, jak naciskać joystick. I znowu strzelać do Amerykanów.
  Charlotte strzela jako następna i jej celne strzały. A Magda poszła za nią z Christiną.
  Więc Filadelfia upadła. Niemcy posuwają się naprzód i zimą dotarli do Nowego Jorku. A tam, jak pokonają wroga. Z TA-500 zostaną zrzucone bomby ważące dziesięć ton.
  Truman po tym, jak Niemcy otoczyli Nowy Jork, a Waszyngton zaoferował pokój. W odpowiedzi żądanie bezwarunkowej kapitulacji.
  W styczniu nastąpił atak na Waszyngton. Walczyły niemieckie czołgi piramidalne.
  Czwartego dnia szturmu garnizon skapitulował. Pięć dni później Stany Zjednoczone skapitulowały.
  W ten sposób zakończyła się wojna na zachodzie... Dokładniej mówiąc, prawie się skończyła. Niemcy kontynuowali posuwanie się naprzód, aż zdobyli całą Amerykę Łacińską ...
  Nadal obowiązywał rozejm z ZSRR. Trzecia Rzesza trawiła łupy, tworzyła nowe dywizje. Stalin wciąż odbudowywał zrujnowaną gospodarkę i zbierał siły.
  W dziedzinie budowy czołgów ZSRR nie odniósł zbytniego sukcesu, tworząc jedynie pojazd T-54 i niewielką liczbę czołgów IS-4. Przez długi czas nie można było kupić porządnego samochodu. A 20 kwietnia 1953 r., korzystając z faktu, że Stalin zmarł 5 marca, Hitler ponownie zaatakował ZSRR. Dokonano próby zdobycia światowej hegemonii.
  Bez Stalina wojska radzieckie opierały się raczej słabo. A siły były nierówne. Ponadto do wojny przystąpiły zarówno Japonia, jak i Turcja.
  Miesiąc później niemieckie czołgi piramidalne otoczyły Moskwę i zdobyły Kaukaz. A trzy miesiące później byliśmy już na Uralu. Niestety, zbyt nierówne siły. Co więcej, istnieją różnice zdań w kierownictwie ZSRR.
  Krótko mówiąc, po pięciu miesiącach wojny ZSRR został ostatecznie zajęty przez III Rzeszę i Japonię.
  Co więcej, wydawało się, że ludzkość wreszcie znalazła jedność. Ale na świecie są dwa supermocarstwa - Trzecia Rzesza i Japonia. A Hitler 20 kwietnia 1956 rozpoczyna kolejną wojnę. Atakuje Japonię.
  A dziewczyny biorą udział w bitwie. Gerda jest czarownicą atakującą samurajów.
  I dziewczyny z Armii Czerwonej. Natasza, Alenka, Mirabela, Maria, Olimpiada, Swietłana, Augustyn, Aurora. I to dalej. Wszystkie te dziewczyny łączy wspólna cecha - walczą boso iw bikini.
  I robią to bardzo skutecznie. Miażdżą Japonię... Pod ciosami klubów niemieckich i koalicyjnych samurajowie uciekają i wycofują się.
  Gerda i Charlotte walczą razem na zbiorniku w kształcie piramidy. Dziewczyny strzelają do Japończyków, rozbijają samochody i śpiewają:
  - Jesteśmy super, super mistrzami! I zmiażdżymy wszystkie robale!
  Gerda gołymi stopami nacisnęła przycisk joysticka, potrąciła japoński samochód i szepnęła:
  - Jestem wojownikiem, który ma w głowie komputer!
  Charlotte również wystrzeliła, przecięła samochód samuraja i zapiszczała:
  - A moja świta, niech będzie najjaśniejsza i najfajniejsza!
  A także, jak weźmie i pokaże swój język!
  Dziewczyny niszczą Japonię... Samurajowie tracą swoje kolonie, statki i czołgi.
  Japońskiej technologii nie można porównywać z niemiecką. A naziści mają więcej żołnierzy. Cieszą się więc dużym powodzeniem. A samurajowie robią tylko to, co sprawia im radość i pokazują zęby. Dokładniej, są smutni, ale ich zęby wciąż obnażają zęby.
  Kilka miesięcy walk i Chiny, Indochiny i inne ziemie zostały odbite. Naziści wylądowali w samej Japonii.
  Tam rozegrała się bitwa, a naziści użyli broni nuklearnej. I tyle zniszczenia i zniszczenia.
  Tak, samurajowie nie mieli szczęścia! Pod takim klubem upadli. Całkowity koniec!
  I ogólnie wszystko wygląda bardzo zabawnie.
  Radzieckie dziewczęta kładą samurajów na kolana i każą całować ich bose stopy.
  Piękności pamiętają, jak naziści ich zawiedli. I to jest bardzo fajne.
  Alenka i Natasza śpiewają:
  - Destrukcja to pasja, bez względu na siłę! Władza zawsze piła czyjąś krew! Cóż, miłość króluje w sercu!
  A także jak uderzą w samuraja. I jak wywierają presję, a z karabinów maszynowych będą kosić wzdłuż linii.
  Ale Tokio już upadło... Wojna trwała sześć miesięcy i zakończyła się zwycięstwem Wehrmachtu.
  A 1 stycznia 1957 roku Niemcy zaatakowali Turcję i również ją pokonali. Następnie wszystkie inne kraje świata zostały włączone do III Rzeszy.
  Formowanie zjednoczonego imperium zostało zakończone. Już w 1947 roku Niemcy polecieli w kosmos, aw 1958 roku, 20 kwietnia, wylądowali na Księżycu. Tak rozpoczęła się era ekspansji kosmicznej. Hitler zmarł w 1959 roku, dwa dni przed swoimi siedemdziesiątymi urodzinami.
  Krótko przed tym odbyło się referendum w sprawie ustanowienia monarchii, a Führerowi udało się wyznaczyć jego spadkobiercę. Stali się jednym z licznych synów Hitlera uzyskanych przez sztuczne zapłodnienie.
  Reżim faszystowski był okrutny, ale zaprowadził porządek na Ziemi. Stopniowo coraz więcej osób otrzymywało obywatelstwo imperium.
  Rozwijając się zgodnie z planem i korzystając ze zdobyczy nauki, Ziemia stopniowo rozwiązała problem głodu, epidemii i bezrobocia.
  Kontrolowano wskaźnik urodzeń, skutecznie zwalczano przestępczość. W 1974 roku ludzie polecieli na Marsa. A rok później na Wenus. W 1979 roku na Merkurym. W 1980 na księżyce Jowisza. A w 1987 roku wylądowali na najbardziej odległej planecie Pluton. Była eksploracja kosmosu.
  W 2000 roku cesarz Niemiec i całej planety Ziemia, Fryderyk III i syn Hitlera, nadał obywatelstwo Trzeciej Rzeszy wszystkim mieszkańcom planety Ziemia. I ogłoszono formalną równość wszystkich ras i narodów.
  A w 2017 roku rozpoczęła się pierwsza międzygwiezdna wyprawa do innych światów.
  W 2019 roku Fryderyk III został zamordowany, a nowym cesarzem został Franz. Jego panowanie było krótkie. Dwa lata później miał miejsce wojskowy zamach stanu i ostatecznie upadła dynastia hitlerowska. I Republikanie doszli do władzy.
  Ogłoszono odrodzenie demokracji i systemu wielopartyjnego. Nazizm stopniowo wymierał.
  W 2030 roku poprosił o wybór najwyższego koordynatora stanu ludzkiego. Stali się Alenką, czarownicą-wojowniczką, która miała już ponad sto lat. Ale dziewczyna wcale się nie starzeje i nie zmienia się przez lata. Cały czas muskularna i młodzieńcza, świeża i piękna.
  Nakazała zniszczenie wszystkich pomników Adolfa Hitlera i spalenie jego portretów.
  Potem Alenka kontynuowała ekspansję w kosmos... Przez sto lat ludzie osiedlali się w połowie galaktyki.
  Potem wybuchła wojna, a cywilizacja oddychała fluorem. Ale to wszystko nie jest takie straszne. Zwyciężyli Ziemianie, posiadający bardziej zaawansowane technologie.
  A po kilku stuleciach cała galaktyka stała się już człowiekiem i kilkoma sąsiednimi.
  A oto kolejne sto lat i odkryli sposób na przenoszenie się w czasie. I wyciągaj ludzi z przeszłości, zanim umrą. A potem zastąp je biomodelami.
  Tak więc Hitler został usunięty przed śmiercią i przeniesiony do przyszłości. Odbył się proces największego dyktatora wszechczasów i narodów. Postanowili uznać go za winnego potwornych zbrodni i skazać na miliard lat więzienia, ponieważ kara śmierci nie może być w humanitarnej supercywilizacji.
  Hitler został odmłodzony, zamieniony w chłopca w wieku około trzynastu lat i wysłany do kolonii, w której więziono innych nazistowskich zbrodniarzy, którzy również stali się dziećmi.
  Tam studiowali, pracowali, mieszkali za kratkami.
  Tym, którzy dobrze się zachowywali, sprzyjały warunki przetrzymywania: zabierano na wycieczki, wydawano obfite posiłki. Młodzi skazańcy mieli dobre życie: osobne cele z kamerami grawitacyjnymi, łazienkami i komputerami, siłowniami i rozrywką.
  To prawda, że wolnego czasu jest mało, a ja musiałem pracować fizycznie - terapia zajęciowa dla przestępców. Ale to nie jest przerażające w młodych ciałach.
  Adolf Hitler był chłopcem i nie dorósł. Ale jednocześnie fizycznie zdrowy, czułem się świetnie, doskonały stół. Więźniom przysługują również prawa człowieka.
  Od czasu do czasu, za dobre zachowanie, byłego Führera zabierano na statki kosmiczne i pozwolono odwiedzać inne światy.
  Z biegiem czasu terapia zajęciowa została zmniejszona, a czas przeznaczony na rozrywkę i gry wydłużył się.
  Minęły stulecia. Ludzkość rozprzestrzeniła się po całym wszechświecie. A potem, w końcu, nastąpiła amnestia i Führer został zwolniony. Nie cierpiał wcale, w przeciwieństwie do wielu swoich ofiar. Właśnie rozpoczął nową wielką wojnę z cywilizacją motyli z innego wszechświata, a były Führer zgłosił się na ochotnika do wojska. A dowódcą nad nim została urocza Gerda, która, jak wszyscy mieszkańcy ludzkiego, uniwersalnego imperium, była nieśmiertelna i wiecznie młoda.
  
  
  SEKRETARZ GENERALNY SHELEPIN
  Historia nieco się zmieniła, a zamach na Leonida Iljicza Breżniewa miał miejsce w 1965 roku i okazał się sukcesem. Sekretarzem generalnym został młody przewodniczący KGB Szelepin. Podczas gdy Kosygin pozostał premierem. Szelepin zabrał się do dokręcania śrub i porządkowania. Wydłużono dzień pracy, wprowadzono surowsze kary, w tym więzienie za spóźnianie się do pracy i nieprzestrzeganie norm pracy.
  Stalin został zrehabilitowany i przywrócono kult jednostki. I wiele innych przykładów dokręcania śrub. Walka z pijaństwem i reforma Kosygina.
  A potem reforma cen.
  Za Breżniewa ZSRR rozwijał się jeszcze szybciej niż w prawdziwej historii, a Szelepin, łącząc elementy gospodarki rynkowej i twardego stalinowskiego bata, osiągnął znaczące wyniki. Ponadto, wobec spadającej liczby urodzeń, Szelepin wprowadził drakońskie podatki dla kawalerów, rodzin bezdzietnych i rodzin z jednym dzieckiem. Zakazano aborcji, praktycznie nie sprzedawano środków antykoncepcyjnych.
  Wzrosły świadczenia na dzieci.
  Doprowadziło to również do wyższego wskaźnika urodzeń, zwłaszcza w rosyjskich regionach ZSRR. Przyrost ludności był znacznie wyższy niż w rzeczywistej historii.
  Szelepin zbudował również potencjał militarny, wyprzedzając Stany Zjednoczone w energetyce nuklearnej, a także w broni konwencjonalnej. Był jeszcze Wietnam... Upadł autorytet USA w świecie, w kraju panowały kolosalne trudności.
  Rozpoczęła się polityka odprężenia... Towarzyszył jej szybszy wzrost gospodarczy w ZSRR. Twarde zarządzanie Szelepina przyniosło lepszy zwrot niż powolny styl Breżniewa. A populacja rosła szybciej...
  ZSRR coraz aktywniej penetrował Afrykę, aw 1979 r. wysłał wojska do Afganistanu.
  A olimpiada w Moskwie w 1980 roku była kolosalnym triumfem! Ponad stu pięćdziesięciu radzieckich olimpijczyków otrzymało złoto.
  A potem zaatakowała armia sowiecka i Iran, gdzie władzę przejął Homeni.
  Irańczyków pokonali dość szybko, ale prawda poniosła pewne straty.
  Część Iranu stała się częścią ZSRR. Gdziekolwiek mieszkali etniczni Azerbejdżanie, dołączali do Azerbejdżanu. Turkmenistan otrzymał część, a Kurdowie stali się sowiecką republiką socjalistyczną w zakresie referendum.
  ZSRR po raz pierwszy od 1945 roku rozszerzył swoje granice. Część Iranu stała się iracka, a Saddam Husajn przystąpił do Układu Warszawskiego.
  Następnie północ Afganistanu wraz z Uzbekami i Tadżykami wkroczyła do ZSRR.
  Potem była wojna z Pakistanem - ZSRR i Indiami. Nastąpiło zajęcie dużego terytorium.
  Kilka lat później odbyły się referenda i Pakistan wraz z południowym Iranem i Afganistanem weszły w skład ZSRR.
  W Jugosławii wybuchła wojna domowa, którą zajęły również wojska sowieckie, a następnie Albania. Następnie kraje te również przystąpiły do Układu Warszawskiego.
  Stany Zjednoczone przeżywały kryzys, zwłaszcza za rządów Reagana. Minęły masowe niepokoje czarnych i innych osób kolorowych. Gospodarka upadła jeszcze bardziej.
  Jeszcze w 1977 roku w ZSRR przyjęto nową konstytucję, która uczyniła formę rządu bardziej autorytarną w osobie urzędu przewodniczącego ZSRR. A secesja republik ze Związku jest zabroniona.
  A w 1988 roku odbyły się pierwsze wybory prezydenckie w historii imperium sowieckiego!
  Oczywiście Szelepin je wygrał... Zdobywając prawie sto procent. ZSRR osiągnął szczyt rozwoju. W 1990 roku wojska irackie zdobyły Kuwejt, Arabię Saudyjską, Brunei, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Oman ...
  Ceny ropy poszybowały w górę...
  W Stanach Zjednoczonych kryzys się nasilił. Nowy prezydent Bush dosłownie zatoczył się pod ciosami losu. Czarni zbuntowali się... A po wyborze Billa Clintona w 1992 roku Stany Zjednoczone całkowicie się podzieliły...
  Rozpoczęła się wojna domowa i masakra.
  W 1993 roku Szelepin ponownie wygrał wybory prezydenckie w ZSRR.
  W 1995 roku wojska radzieckie zajęły Alaskę, a miesiąc później odbyło się tam referendum w sprawie przystąpienia do ZSRR...
  W ten sposób kolejne marzenie zostało ucieleśnione w rzeczywistości - aby wrócić do Rosji, oczywiście, głupio sprzedanej Alasce.
  Wydawało się, że wszystko idzie zgodnie z planem... W 1997 roku wojska radzieckie zajęły Finlandię i przeprowadziły tam referendum w sprawie włączenia do ZSRR. W ten sposób zorganizowano kolejną republikę radziecką.
  Mimo, że było ostro!
  Dalsze walki nadal toczyły się w Arabii Saudyjskiej, kiedy wybuchła rebelia islamistów, ale zostały one szybko stłumione.
  W 1998 roku Szelepin został wybrany na trzecią kadencję.
  ZSRR zaatakował Turcję, zwłaszcza po upadku NATO. I dodał ją do swojego zespołu.
  Wreszcie w 2000 roku zmarł Szelepin, który przeżył długie i pełne wydarzeń życie, rządząc ZSRR przez 35 lat - pokonując poprzedni wynik Stalina.
  System władzy był dość stabilny i autorytarny. Wiceprzewodniczący odziedziczył uprawnienia do nowych wyborów. I zostali Giennadijem Ziuganowem. Kto zrobił dobrą karierę sprzętową.
  ZSRR przez jakiś czas nie przeprowadzał żadnych konfiskat... Po kryzysie sama Europa przystąpiła do RWPG i Układu Warszawskiego.
  Ale stosunki z Chinami pogorszyły się. Rywalizacja zaostrzyła się.
  W samym ZSRR dzięki polityce demograficznej wskaźnik urodzeń utrzymywał się na bardzo wysokim poziomie. Ale to doprowadziło do przeludnienia i niedoborów żywności.
  Gospodarki planowej zawsze brakowało. I choć w przemyśle rozwój techniki i budowa nowych fabryk pozwoliły jakoś zaradzić brakowi towarów, to w rolnictwie znacznie trudniej jest zwiększać wolumeny przymusem i traktorami. Uprawa rolnictwa nie jest łatwa.
  W wyborach w 2003 roku Ziuganow został wybrany - z dziewięćdziesięcioma dziewięcioma procentami i kucykiem. Ale były pewne problemy... Zwłaszcza z jedzeniem.
  I nie ma gdzie kupić - Europa stała się socjalistyczna, Stany Zjednoczone pogrążone są w wojnie domowej. W Brazylii i Argentynie nie można dostać wiele. Oczywiście problemy.
  ZSRR znalazł się w małym kryzysie żywnościowym. Które wkrótce przybrało charakter chroniczny, ale w 2008 roku Ziuganow został ponownie wybrany na prezydenta. Pozycja dyktatora okazała się stabilna. Ale niedobory żywności stały się bardziej dotkliwe ... W 2011 r. W ZSRR zmniejszono zasiłki na dzieci, a aborcje ponownie zalegalizowano.
  Zaczęli borykać się z bardzo wysokim wskaźnikiem urodzeń, zwłaszcza w muzułmańskich regionach ZSRR. W tym samym czasie radziecka machina wojskowa walczyła w Afryce i wyparła Cesarstwo Niebieskie z Indochin. W 2013 roku Ziuganow został ponownie wybrany.
  Ale tym razem odsetek ten był nieco niższy. W ZSRR nasiliły się dążenia do demokracji. Ludzie chcieli więcej wolności. Ziuganow zasugerował:
  - Rozwiążmy kilka stron!
  I faktycznie jeszcze dwa zarejestrowane: LDPSS i SDPSS. Zaczęli odgrywać pozory demokracji. Ziuganow dał trochę więcej swobody mediom.
  W wyborach w 2018 r. przeciwko Ziuganowowi walczyło dwóch kandydatów: Ksenia Sobczak i Władimir Żyrinowski. Wybory odbyły się po raz pierwszy na zasadzie alternatywnej. I nieoczekiwanie Ziuganow prawie przegrał z młodą Ksenią Sobczak - która zdobyła dwadzieścia dziewięć procent głosów - prawie powodując drugą turę.
  Potem wszyscy byli przekonani, że w ZSRR panuje demokracja. Na ekranach telewizorów pojawiły się nagie dziewczyny i krwawe filmy akcji.
  W polityce zagranicznej pogorszyły się stosunki z jedynym prawdziwym konkurentem ZSRR - Chinami. A jakie dwa ptaki na jednej planecie nie mogą się dogadać!
  Stany Zjednoczone znajdują się w głębokim upadku i nie mogą odgrywać znaczącej roli. A Alaska jest radziecka. Wszystko jest takie zawieszone...
  ZSRR nadal boryka się z deficytem i kryzysem żywnościowym, chociaż kompleks wojskowo-przemysłowy działa bardzo dobrze.
  A teraz, w 2023 roku, w Rosji odbywają się nowe wybory prezydenckie... Jeszcze bardziej demokratyczne i nieoczekiwanie wygrywają... mistrz świata w boksie Siergiej Kowaliow. Ale to już inna historia!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOW JEST PREZYDENTEM ROSJI
  W jednej z opcji alternatywnego rozwoju historii, w wyborach 1996 roku, to nie Łebed zajął trzecie miejsce, ale Władimir Żyrinowski. Cóż, w zasadzie w prawdziwej historii wszyscy tego oczekiwali.
  Kto by pomyślał, po porażce w wyborach do parlamentu KRO, na czele której stał Łebed, że tak mocno wypadnie w wyborach prezydenckich w Rosji? Ale Żyrinowski mimo to w warunkach zaciętej konkurencji zajął drugie miejsce, a przynajmniej miał dziesięć procent. Więc... W każdym zwycięstwie i porażce jest element przypadku i szczęścia.
  Jak triumf Zełenskiego na Ukrainie, Łukaszenki na Białorusi i Putina w Rosji. Podobnie jak sukces samego Żyrinowskiego w 1993 roku.
  Ale tutaj to trwało i pod szczęściem Łebeda. Ponadto Żyrinowski wypowiadał się ostro podczas debat telewizyjnych, groził powieszeniem Jelcyna i powiedział, że Duma będzie posłuszna tylko jemu. I całkiem przychylnie porównywał się z Hitlerem - wspominając dokonania tego wielkiego Dyktatora!
  Jak w ciągu siedmiu lat gospodarka wzrosła dwa i pół razy, bezrobocie zniknęło, a wskaźnik urodzeń wzrósł półtora raza. Przestępczość spadła trzykrotnie. I tak będzie za Żyrinowskiego! Jeśli chodzi o wszystko inne, Żyrinowski nie zorganizuje ludobójstwa i nie będzie walczył ze Stanami Zjednoczonymi! A broń nuklearna ochroni przed każdą agresją!
  Wszystko się udało, a Żyrinowski zdobył piętnaście procent, zajmując trzecie miejsce z dużym marginesem.
  A w szeregach Jelcyna panika: źle obliczona. Co robić? Próbowali przeciągnąć Żyrinowskiego na swoją stronę. Ale komuniści obiecali Władimirowi Wołfowiczowi znacznie więcej: osobiście mu stanowisko sekretarza rady bezpieczeństwa i asystenta prezydenta do spraw wojskowych oraz pięć dodatkowych stanowisk w rządzie. W tym minister spraw zagranicznych dla Mitrofanowa i stanowisko ministra spraw wewnętrznych dla Abalcewa.
  Oczywiście Jelcyn nie mógł obiecać tak wiele. Zbyt wiele postów zostało już opłaconych.
  Tylko Łebed, który zajął piąte miejsce, został zaproszony do drużyny Jelcyna, ale Yavlinsky był przeciwny obu kandydatom na prezydenta.
  A potem Jelcyn miał atak serca z powodu przeciążenia niepokojem psychicznym. Nie ma siły powstać i dokonać zamachu stanu.
  Krótko mówiąc, Ziuganow wygrał drugą turę i nastąpiła zmiana władzy. A inauguracja zbiegła się w czasie ze szturmem Czeczenów na stolicę republiki, Grozny.
  Ale wtedy bojownicy zostali uwięzieni. Większość z nich została zniszczona podczas szturmu na Grozny. Następnie bojownicy pod wodzą Jandarbijewa ponownie poprosili o litość. Ale Żyrinowski nalegał na kontynuowanie wojny. I Ziuganow to zaakceptował. Wojna partyzancka trwała kilka lat, ale potem terroryści stopniowo tracili siły. W Rosji pod rządami komunistów rozpoczął się wzrost, gospodarka zaczęła się szybko rozwijać.
  Połączenie zaplanowanych metod i elementów rynku przyniosło imponujące rezultaty. A gospodarka rozwijała się szybko. Ziuganow został łatwo wybrany na kolejną kadencję, a następnie zmienił konstytucję, co pozwoliło mu kandydować na prezydenta nieograniczoną liczbę razy. Potwierdziło się to w referendum. A w 2004 roku Żyrinowskiego aresztowano, a jego partię zdelegalizowano. Ziuganow rozprawił się ze swoimi przeciwnikami politycznymi. Stosunki z Zachodem są dość napięte. A w 2014 roku Rosja zajęła również Krym. W rezultacie zimna wojna została wznowiona . A Rosja została objęta sankcjami. Ale Ziuganow włączył w skład Rosji i południowo-wschodniej Ukrainy. I rozszerzył imperium. Co było przyczyną kolizji. Po dojściu Trumpa do władzy sytuacja jeszcze bardziej się skomplikowała. Rosja prowadziła wojnę w Syrii i założyła bazę w Wenezueli. Sytuacja była na krawędzi wojny nuklearnej. Wtedy Zachód zaproponował opcję obalenia komunistów od władzy.
  Jednak samo usunięcie Ziuganowa na niewiele się zda. Musisz umieścić swojego mężczyznę. A potem Natasha Sokolova została zaproponowana do wyborów prezydenckich w 2020 roku!
  Natasha Sokolovskaya jest taką dziewczyną, że może pokonać każdego przeciwnika. I nigdy się nie poddawaj. Że jakiś stary Ziuganow jest przeciwko niej. Który jest wyraźnie chory i mówi to samo od dwudziestu pięciu lat.
  I tu jest intryga. Co więcej, Natasza jest czterdzieści lat młodsza od Ziuganowa i bardzo piękna!
  A rosyjska gospodarka znów jest w kryzysie i produkuje się dużo niepotrzebnych towarów. Natasza jest także bohaterem Federacji Rosyjskiej, jako wojownik. Ona oczywiście może konkurować ze starym, chorym, zmęczonym dyktatorem. Co więcej, Ziuganow stał się zbyt konserwatywny i tak ścisnął prywatnego kupca, że wielu rzeczy brakowało. Zwłaszcza, gdy handel prywatny został zmiażdżony. Nawet olej i mydło stały się rzadkością, ponownie pojawiły się kupony na wiele produktów. Starzejący się Ziuganow coraz bardziej stawał się zagorzałym wrogiem kapitalizmu.
  I zażądał więcej socjalizmu!
  Natasha Sokolovskaya obiecała zwrócić obfitość towarów po niskich cenach, konkurencję i własność prywatną. I w ogóle, aby przywrócić prawdziwą demokrację, w tym przekazanie lalki! A co z ludźmi, zmęczonymi brakiem tyranii cenzury, kontrolowanymi przez media, wszystko to zaciekle popierane. A Natasha z łatwością zebrała dwa miliony podpisów! Ruszył do boju pod hasłem: "Bądź wolny i bogać się!"
  Dziewczyna była bardzo wojownicza i przyszła na wiec tylko w bikini i boso.
  Piękność, migocąca bosymi piętami, ćwierkała:
  - Usuńmy komisarzy z fabryk! Niech każda fabryka należy do robotników! I ziemia dla chłopów!
  I jest bardzo krągłą dziewczyną! A jej mięśnie są jak lana stal.
  I jak śpiewać;
  Jestem sokołem pokoju i wojny
  Urodzony pod najjaśniejszą gwiazdą...
  Wierni synowie ojczyzny -
  Miłość - wspaniała, prawdziwa!
  
  Stworzymy piękny świat
  W którym szczęście będzie teraz ...
  Niech Słońce Cherubina świeci
  Święta, wzniosła Rosja!
  
  Zrealizujemy nasze marzenia
  Nie będzie piękniejszego we wszechświecie!
  Podnieś miecz, chłopcze i ty
  Niech szczęście będzie Twoim miejscem!
  
  I piękno we wszechświecie
  Czas zabłysnąć dla mojej wielkiej Ojczyzny!
  Chociaż dziewczyna biega boso
  Wkrótce będziemy żyć w komunizmie!
  
  Majestat piękna wysokich gór,
  I złote stepy z pachnącym dywanem!
  Zmiatamy śmieci z wszechświata
  Uwierz, że nie będziesz żałować życia!
  
  I wszystko będzie dobrze na świecie,
  Komunizm zatriumfuje wszędzie!
  Kto jest w rękach dłuta w sercu,
  Kto kocha karabin maszynowy i kule!
  
  To, co zrobimy, będzie na zawsze
  Budujmy miasta, żartując na Marsie!
  Słowianie przecież władza jest strasznie wielka -
  Powiemy ludziom na całym świecie - cześć!
  
  Krew, która się leje, służy do siewu,
  Do którego rosną nasiona miłości!
  Niech będzie dobrze w subksiężycu dla wszystkich,
  Gdybyś nie był tylko papugowym rycerzem!
  Po takich utworach można tańczyć, skakać i podskakiwać boso. A dziewczyna ogólnie cudowna i super klasa! Podarła bosymi stopami portret Ziuganowa.
  Komuniści ryczą, a ludzie się radują: wszyscy chcą zmian! I w gospodarce, iw polityce, i więcej demokracji.
  Tak, żeby można było wyśmiewać się z dyktatorów i finansowych asów w mediach. Partia Komunistyczna również stała się znienawidzona przez ludzi. Z nostalgią wspominali czasy Jelcyna, kiedy sklepy były pełne towarów, aw telewizji pokazywano nagie kobiety i ciekawe programy polityczne. Więc było dobrze!
  Wielu pamiętało ciekawą politykę i burzliwy parlament. Nie tak jak teraz - kiedy w Dumie są tylko komuniści i cały czas głosują za!
  Wszyscy mieli dość Ziuganowa, a ludzie, którym żyło się coraz gorzej, chcieli zmian!
  Piękna Natasha Sokolova to obiecała! Że będą zmiany i nowe osiągnięcia. Że Rosjanie nie tylko jako pierwsi polecą na Marsa, ale też będzie im się żyło lepiej niż w USA. I żeby góry przenosiła! I góry stopnieją, a lasy spłoną!
  Ale kampania wyborcza już trwa. Dziewczyna nabiera rozpędu. A nawet piszczy:
  - Będę jak Gagarin! I obiecuje góry złota!
  I jak zaczyna skakać. Krótko mówiąc, wybory się skończyły, a Natasza Sokołowska została nowym prezydentem!
  Ziuganow miał zawał serca! A Natasza zaproponowała:
  - Stwórzmy jedno państwo z Ameryką!
  Odbyły się referenda i powstało wspólne imperium!
  Tutaj bajka się kończy, a kto słuchał brawo!
  CAR ALEKSEY NIKOLAEVICH - WIELKI
  Kolejna AI, gdy 5 stycznia 1905 roku miał miejsce zamach na cara Mikołaja II. A zaledwie kilka centymetrów nie wystarczyło, aby cesarz został trafiony śrutem. Ale gdyby tylko trochę... Car umarł, a monarchą został nominalnie jego syn Aleksiej Nikołajewicz Romanow. A pod nim regentem został Nikołaj Aleksandrowicz Romanow. Człowiek o niezwykłym umyśle, twardy i o silnej woli.
  Pierwszym krokiem nowego cesarza było zastąpienie Kuropatkina Brusiłowem, a Rożdiestwienskiego Nebogatowem.
  Pozycja Rosji w wojnie z Japonią była trudna. Port Arthur już upadł. Ale siły są nadal znaczące w Mandżurii. Ponadto jakość wojsk rosyjskich wzrosła wraz z nadejściem wybranych pułków z europejskiej części Rosji.
  A Japończycy, wręcz przeciwnie, złożyli swoje najlepsze pułki w poprzednich bitwach, w pobliżu Port Arthur.
  Tak więc Kuropatkin miał wszelkie szanse w bitwie pod Mukendem. Tylko sam Kuropatkin był nieważnym dowódcą.
  Ale Brusiłow, to naprawdę wielki talent wojskowy. I jest gotowy do walki z wrogiem o mniej więcej równej sile. A karabin rosyjskich żołnierzy jest lepszy niż japoński, a same wojska będą lepsze.
  Brusiłow dobrze przygotował się do bitwy. Osłaniał flanki, przechodził do defensywy. I wzmocniony. Jego plan na bitwę był prosty: zmęczyć Japończyków w defensywie, a potem, gdy zabraknie im pary, rozwiązać sprawę jednym kontratakiem.
  Brusiłow jest oczywiście strategiem, ale Kuropatkin nim nie jest.
  A bitwa rozpoczęła się w lutym i trwała dwa tygodnie. Między innymi Brusiłow miał know-how, cały batalion pięknych dziewcząt. Został pospiesznie zrekrutowany spośród singli i młodych piękności, trenowany przez miesiąc i rzucony do walki.
  Najciekawsze było to, że wszystkie dziewczyny były boso. A to dawało im siłę od Matki Ziemi i czyniło ich niewrażliwymi na kule i pociski.
  Dziewczętami dowodziła Anastazja Orłowa i cztery jej asystentki: Natasza, Zoja, Augustina i Swietłana.
  Po podjęciu obrony i wyciągnięciu okopów dziewczyny czekają na Japończyków ... A teraz samuraje czołgają się w grubych łańcuchach. Artyleria zaczyna strzelać.
  A dziewczyny wzięły w ręce karabin Mosina. I strzelajmy z dystansu do Japończyków.
  Są dobrze wycelowanymi wojownikami, wielu z nich to syberyjscy łowcy. Walczą gołymi nogami, pomimo lutego, w krótkich spódniczkach i odkrytych brzuszkach.
  Oddają strzały i śpiewają sobie:
  - Rosja od wieków słynie jako święta,
  Nasz wielki król to po prostu Aleksiej,
  Jesteś godnym synem, wiedz Mikołaju,
  A serce jest jeszcze bardziej wierne umysłowi!
  Wojowniczki strzelają celnie i nokautują Japończyków na odległość.
  Palit Anastazja i mówi:
  - Dla Ojczyzny cudowny sen!
  Następnie Natasza strzela, powala Japończyka i krzyczy:
  - Za naszą świętą Ruś!
  Palit Zoya, powalając wroga i sycząc:
  - Nie, wróg ma szansę!
  Strzela celnie, a Augustina:
  - Dla przyszłych pokoleń!
  Lupit i Swietłana, powalając dwóch Japończyków:
  - O święte imiona!
  Wojownicy, z pewnością: naprawdę super!
  A Japończycy czołgają się z ciężkimi stratami. Chociaż są coraz bliżej. Ale dziewczyny strzelają celnie i non stop. Strzelaj i strzelaj. Strzelaj i strzelaj. I nie poddają się. A kiedy samuraj podszedł bardzo blisko, dziewczyny zaczęły rzucać granaty bosymi stopami. I demonstrują swoją nieugiętość.
  A bose stopy rzucają zabójczą broń w samurajów. A teraz Japończycy przerzedzają reduty. Osłabia ich impuls. A już na samym podejściu wojownicy spotykają ich z szablami i bagnetami. Wykończ ostatniego samuraja.
  I śpiewają z bardzo entuzjastycznym spojrzeniem.
  Po wyczerpaniu obrony Japończyków wojska rosyjskie pod dowództwem Brusiłowa rozpoczęły zdecydowaną ofensywę i wyparły Japończyków na południe. Brusiłow, dziwny dla Kuropatkina, działał zdecydowanie i prowadził samurajów bez zatrzymywania się. I udało mu się natychmiast schwytać Port Arthur, tuż na ramionach wroga.
  Do miasta wtargnął batalion bosonogich dziewcząt Anastazja Orłowa.
  Ścigali się wokół Port Arthur, strzelali i rzucali granaty we wroga gołymi stopami.
  I zmiażdżyli Japończyków szablami. A co oni myśleli, że zdobyli Port Arthur przez zdradę? A oto diabeł dwa! Rosyjscy żołnierze odbijają to miasto.
  A jeśli nasze kobiety walczą! Oznacza to ogólnie, że nie dadzą zjazdu!
  I wycięli Japończyków.
  A więźniarki są zmuszane do klękania i całowania bosych, zakurzonych podeszew kobiecych stóp.
  Ci posłusznie stają się i nawet im się to podoba.
  Natasza, jeden z samurajów, nie tylko polizał językiem podeszwy do połysku, ale także wzniósł się wyżej. Dziewczyna pozwoliła mu przetworzyć swoim językiem diament kobiecości.
  Potem całkiem jak kot zamruczał.
  Wojownicy wykonali świetną robotę. A teraz pędzą kolumny więźniów. Gdzie podziało się morale Japonii?
  Port Artur upadł. A potem rosyjska armia Brusiłowa ruszyła do Korei.
  A batalion Anastazji biegnie naprzód. Po drodze chwytają samurajów, a dziewczyny kładą ich na kolana.
  I całują ich zakurzone pięty i opalone łydki.
  Walczący wojownicy. I śmieszne.
  Anastazja, podskakując i rzucając dyskami bosymi stopami, zapytała Nataszę:
  Czy dobrze jest walczyć?
  Blondynka odpowiedziała szczerze:
  - Lepiej Być Nie Może?
  Anastazja mrugnęła.
  - A kiedy język w cipce jest jak?
  Natasza szczerze odpowiedziała:
  - Po prostu super!
  Tutaj rozbili kolejny japoński batalion. Zgromadzili więźniów.
  Potem palcami bosych stóp robili porządne śliwki na nosach!
  A dziewczęta miażdżą samurajów i armię Brusiłowa, wszystko toczy się dalej i kończy.
  Tutaj armia rosyjska dotarła na samo południe Korei. I podbił Półwysep.
  Część rosyjskiej eskadry została zatopiona w Port Arthur. A rosyjscy inżynierowie zaczęli podnosić statki i odnawiać je.
  Pomimo całkowitej klęski samurajów na lądzie wojna nadal trwała. Na morzu Japończycy byli silniejsi. Ale potem pojawił się Nebogatow. Po drodze zręczniej poprowadził eskadrę do Port Arthur. A teraz rosyjska armada została wzmocniona. Tu też udał się szwadron znad Morza Czarnego.
  Nebogatow był gorszy od Japończyków pod względem siły, ale nie za bardzo. W rzeczywistości jakość rosyjskich statków nie jest gorsza. Kilku z nich jest mniej liczebnych. Ale pociski są bardziej przeciwpancerne.
  Nebogatow wyruszył w morze. Dał bitwę Togo. Okazało się jednak, że daleko od wszystkich rosyjskich pocisków wybuchają - proch strzelniczy jest surowy! Wilgotność jest podwyższona.
  Ale Nebogatov zawrócił eskadrę z powrotem do Port Arthur na czas i nie stracił ani jednego statku.
  Musiałem spędzać czas na wymianie pocisków i uzupełnianiu sił. Aż eskadra nadchodzi znad Morza Czarnego.
  Wojna ciągnęła się jak jej koszty. Obie strony chciały się pogodzić. Ale Japończycy nadal dominują na morzu.
  Ale teraz pociski zostały wymienione, a Flota Czarnomorska została powołana. W tym samym czasie bose dziewczyny podciągały się.
  A statek z dziewczynami poszedł do bitwy z pełną prędkością. Bosonogie dziewczyny w bikini podskoczyły i okrążyły działa. Wycelowali broń i strzelili.
  Piękności wystrzeliły, a niemieckie statki zostały przecięte. Zrobili to z dziką furią. Wojowniczki były bardzo seksowne i muskularne. Nic nie może się z nimi równać. Japończycy nie są dobrzy w walce z takimi dziewczynami.
  I spadają rury zestrzelone przez pociski.
  A wojownicy podskakują do siebie i piszczą:
  - Jesteśmy super klasowymi dziewczynami!
  I pokaż języki! I strzelają do siebie, nie dając samurajowi spustu. Reagują agresywnie. Ale otrzymują w odpowiedzi od piękności. Japoński krążownik już tonie. A dziewczyny podskakują i potrząsają bosymi stopami. To tacy wielcy złodzieje. Którego nic nie zatrzyma.
  Wojownicy walczą i skaczą. I zrzucają muszle samurajów. A mimo to piszczą.
  Natasza krzyczy:
  - Car wielki Aleksiej! Będzie bardzo mądry!
  Zoya, uśmiechając się i strzelając, dodała:
  Jest najmądrzejszy na świecie! To będzie bardzo dziwne!
  Tutaj Augustyn, strzelając do Japończyków, śpiewał:
  - Większość będzie mądra!
  Wtedy Swietłana strzeliła, miażdżąc wrogów i warcząc:
  - Aleksiej jest fajny!
  Anastazja wystrzeliła i powiedziała:
  - Za Świętą Ruś!
  A także lupanet! Dziewczyny są tak niesamowicie fajne. I młóć samurajów na frytki!
  A teraz japoński pancernik został zatopiony. A samuraj stał się bardzo głupi.
  A dziewczyny biegają prawie nago i boso. I migoczą swoimi pięknymi nogami. Na ogół są wspaniałymi złodziejami.
  I wyglądają na najbardziej zdrowe i opalone.
  Samuraje błagają o siebie...
  Inny pancernik również atakuje. Bardzo przydatny dla floty Togo, bardzo ciasny. A statki z Morza Czarnego się zatrzymały. Rzuć pociskiem we wroga.
  Tutaj Natasha i Zoya przyniosły dwunastocalową broń. I jak strzelają z dziką furią. Pancernik otrzyma jedno trafienie, a nawet pęknie.
  Nataszka i Zoja zrywają się, trzęsą bosymi stopami i ryczą:
  - Jesteśmy czarownicami i piękniejszymi pięknościami i nie!
  A dziewczyny pokazują języki. I jak popieprzone, co staje się bardzo bolesne.
  Tutaj strzelali do statku Togo, jego zbroja pękła, jakby zagotowała się stal.
  I tak statek wziął i zatonął.
  Natasza i Zoja śpiewały:
  - Rus śmiał się, płakał i śpiewał! Dlatego jest Świętą Rusią!
  I znowu dziewczyny wezmą to i skaczą!
  A potem Augustine i Swietłana zostaną walnięci jak dwunastocalowy pistolet. Więc statek zabierze z Togo, rozdzieli się i zatonie!
  Dziewczyny pokazują swoje nosy. To właśnie złapano Togo. I zmuszali piękne dziewczyny do całowania ich bosych, wyrzeźbionych stóp. Togo klepnął wojowników po bosych piętach i oblizał usta. Najwyraźniej mu się to podobało...
  No dziewczyny super!
  I ogólnie bochenek najwyższej klasy! I mrugają do wroga, mówią, nie mamy nic przeciwko i robimy coś poważniejszego!
  Flota japońska zostaje zatopiona. A Brusiłow i jego zespół zaczęli lądować w samej Japonii.
  Tak więc Rosja będzie miała jeszcze jedną dużą prowincję na wyspach. A sam rosyjski władca również stanie się japońskim mikado.
  Jednocześnie zagrożenie ze strony Kraju Kwitnącej Wiśni zostanie wyeliminowane na zawsze. A armia carska zostanie uzupełniona wojowniczymi i odważnymi żołnierzami.
  Był więc powód - aby całkowicie podbić Japonię. A wojska zostały przeniesione do metropolii.
  Dziewczyny i ich batalion wyruszyły do bitwy z samurajami na lądzie. Dziewczyny spotkały się z samurajami celnymi strzałami, szablami i rzucaniem granatów bosymi stopami.
  Piękna Nataszka rzuciła bosą stopą cytrynę i pisnęła:
  - Za króla i Ojczyznę!
  I strzelił do Japończyka.
  Cudowna Zoya również rzuciła granat gołymi palcami u stóp i zapiszczała:
  - Za pierwszą wezwaną Rus!
  A także przygwoździła samuraja.
  Tutaj rudowłosy Augustyn miotał się i piszczał:
  - Chwała królowej matce!
  A także przebił wroga.
  Anastasia również wybuchła, wystrzeliwując całą beczkę materiałów wybuchowych bosymi stopami i rozpraszając Japończyków daleko:
  - Chwała Wielkiego Imperium Rosyjskiego!
  A Swietłana miotała się. Zmiotła Japończyków i uległa niszczycielskiej cytrynie bosymi piętami.
  Krzyknęła na całe gardło:
  - O nowe granice!
  Natasza przygwoździła Japończyka i pisnęła:
  - Za wieczną Ruś!
  A także ciąła samuraja:
  Znakomita Zoya wzięła go, uderzyła Japończyka. Bosą stopą rzuciła we wroga granat i pisnęła:
  - O jedno i niepodzielne imperium carskie!
  A dziewczyna gwizdnęła. Widać było, że nastolatka stała się znacznie większa, jej klatka piersiowa była wysoka, talia wąska, biodra mięsiste. Miała już sylwetkę dorosłej, muskularnej, zdrowej i silnej kobiety. A twarz taka młoda. Z trudem dziewczyna stłumiła chęć kochania się. Niech tylko pieszczą. I lepiej z inną dziewczyną, przynajmniej nie pozbawi jej dziewictwa.
  Cool Zoya bardzo zręcznie rzuca granaty w Japończyka bosymi stopami. I działa bardzo skutecznie.
  Augustina jest bardzo czerwona i bardzo piękna. I w ogóle takie dziewczyny w batalionie są cudowne, po prostu najwyższy smak.
  Augustine rzuca granat bosą stopą i ćwierka:
  - Niech Wielka Rosja będzie sławna!
  A także jak się kręci.
  Cóż, dziewczyny, cóż, piękności!
  Rides i Anastazja. Taka dziewczyna jest duża - dwa metry wzrostu i sto trzydzieści kilogramów wagi. Równocześnie nietłusty, z odlewanymi mięśniami i zadem konia pociągowego. Bardzo kocha mężczyzn. Marzenia o posiadaniu dziecka. Ale do tej pory to nie działało. Wiele osób po prostu się tego boi. I bardzo agresywna dziewczyna.
  To nie jej mężczyźni proszą, ale ona sama bezczelnie zabiega. Bez wstydu i wstydu.
  A ona to uwielbia. Bądź aktywną imprezą.
  Jednocześnie Anastasia jest wspaniałą wojowniczką. I dokonała wielu wspaniałych rzeczy. Anastazja dowodzi ich batalionem.
  Rzuca też granat bosą stopą i krzyczy:
  - Nad krajem zabłyśnie światło!
  Swietłana rzuca bosą stopą cytrynę i szepcze:
  - Chwała Wielkiego Imperium Rosyjskiego!
  Cudowna Zoya również rzuca gołymi palcami i ryczy:
  - Na chwałę ojczyzny świętej!
  Augustyn krzyczy:
  - Z nieziemskim smutkiem!
  A prezent rzucony bosą stopą też leci.
  Wtedy Anastazja wyje. Rzuca też całą masę granatów bosymi stopami.
  A bohaterska dziewczyna ryczy:
  - W Imię Białego Boga!
  Natasza również posłała granat bosymi stopami i krzyknęła:
  - W imię Chrystusa!
  I oddał kilka strzałów.
  A Anastasia zaczęła pisać z karabinu maszynowego. Była w tym bardzo dobra.
  Krótko mówiąc, dziewczyna jest bestią.
  Bosonoga Natasza pisnęła z rozmachem:
  - Właściwie jestem Supermanem!
  I rzuciła granat bosą stopą.
  Bosonoga Zoya również wystrzeliła. Zabił Japończyka.
  Tweetowane:
  - Chwała Rosji!
  I bosą stopą wystrzeliła granat.
  Augustyn również pisnął:
  - Za świętą Ruś!
  Anastasia rzuciła całe pudło w Japończyka. I wzięła to, rycząc z szalonej wściekłości:
  - Za Svaroga!
  Natasha wzięła go i pisnęła:
  - O nowy system!
  I rzuciła granat bosą stopą!
  Swietłana beczała:
  - Za mięśnie ze stali!
  A także odpaliła granat bosymi stopami.
  Bosonoga Zoya również wzięła go i zapiszczała:
  - Za miłość i magię!
  I bose stopy w ruchu.
  Augustina, rudowłosa diablica, wzięła i wystrzeliła pudełko granatów i zapiszczała:
  - Poza zasięgiem Marsa!
  Anastasia wystrzeli również beczkę dynamitu i mamrocze:
  - O światowy porządek Rosji.
  A Natasza jak szczeka:
  - O nową drogę do szczęścia!
  Potem dziewczyny śmieją się razem.
  I to jest takie świetne! Dziewczyny są cudowne!
  Wojska carskiej Rosji posuwały się w kierunku Tokio.
  Armia rosyjska zaatakowała Tokio.
  Z przodu szedł chłopak i dziewczyna: Oleg i Margarita.
  Dzieci eksterminowały Japończyków i ruszyły w kierunku pałacu cesarskiego. Mikado uroczyście zapowiedział, że nie opuści stolicy i pozostanie tam na zawsze.
  Oleg wystrzelił w samuraja serią i bosą stopą rzucił granat, piszcząc do siebie:
  - Rus nigdy się nie podda!
  Margarita również wystrzeliła cytrynę gołą nóżką i wychrypiała, obnażając zęby:
  - Wygraj lub zgiń!
  I batalion dziewcząt przedostaje się do pałacu mikado. Wszystkie dziewczyny były w mundurkach, zostały tylko majtki. I tacy prawie nadzy ludzie walczą jak bohaterki.
  Anastazja rzuca bosą stopą granat i piszczy:
  - Nikołaj, jesteś mikado!
  Nataszka również rzuciła dar śmierci gołą kończyną i zaćwierkała, obnażając zęby:
  Nasz król jest najlepszy!
  I jak błyszczy jak perły! I taka wspaniała dziewczyna.
  Bosonoga Zoya również ćwierka z zachwytu i bosą stopą odpala granat:
  - Jestem zwycięzcą psychologii!
  I pokazała język.
  Miażdży samuraja.
  Shoots i Augustine, ta rudowłosa diablica. I robi to tak dobrze. Zabija Japończyków.
  I ryczy na całe gardło:
  - Chwała mojej świętej ojczyźnie!
  I obnaża zęby!
  Swietłana też jest bohaterską kobietą, ponieważ bierze ją i wystrzeliwuje całe pudełko materiałów wybuchowych.
  A Japończycy latali we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyny przechodzą do ofensywy, miażdżąc rywalki. Osiągnięcie namacalnego sukcesu. Czują potężną łaskę, niestrudzoną presję i brak słabości. A nagie piersi są najlepszą gwarancją niezwyciężoności i niezatapialności.
  Anastazja, przerywając Japończykom, ćwierka:
  - Ręce z dębu, głowa z ołowiu!
  I rzuca granat bosą stopą. Rozprasza samurajów.
  Strzela też półnaga Nataszka.
  Miażdży Japończyków. I rozbija je na kawałki.
  Coraz bliżej pałacu. A bosa stopa rzuca granat.
  Przerażona kapitulacja Japonii. Rozpadając się.
  Dziewczyna Terminatora mówi:
  - Perun bądź z nami!
  Bosonoga Zoya, wspaniała terminatorka, strzela do siebie i niszczy militarystów. Obnażyła zęby.
  Dziewczyna wychrypiała:
  - Jesteśmy bohaterami największej Rosji!
  Dziewczyna rzuciła granat bosą stopą. Rozproszył wroga.
  Fajna Zoya wzięła go i znowu zaśpiewała:
  - Nauczył Suworowa patrzeć w przyszłość! A jeśli wstaniesz, stań na śmierć!
  I uśmiechnęła się.
  Ognisty Augustyn również śpiewał i szczekał:
  - O nowe granice!
  I dodał z uśmiechem:
  - I zawsze jesteśmy do przodu!
  Swietłana, bohaterska dziewczyna, również uderzyła wroga. Rozpędziła gwardię cesarską i zapiszczała:
  - Za osiągnięcia epoki!
  I znowu lecą granaty rzucone bosymi stopami.
  Dziewczyny naciskają wroga. Pamiętają bohaterską obronę Port Arthur, która nie zostanie zapomniana na wieki.
  Ech, jak taka armia mogła przegrać w prawdziwej historii, a nawet z Japończykami?
  Jaka szkoda.
  Anastazja rzuca bosą stopą granat i gwiżdże:
  - Za rosyjską granicę!
  Nataszka też wystrzeliła coś śmiercionośnego bosą stopą i rozpaczliwie pisnęła, obnażając zęby:
  - Za nowe osiągnięcia!
  I zwrócił się do Japończyków.
  A tu, bosymi piętami, Zoya też podnosi i uderza. A potem wzięła go bosą stopą i wystrzeliła granat.
  A potem zaśpiewała:
  - Nie ulegniemy wrogiej dyktaturze!
  I odsłoniła twarz!
  Piękna bardzo młoda dziewczyna z postacią atlety. I bardzo odważny.
  A Augustine jest jak uderzenie w Japończyka. Miażdży ich i bardzo zręcznie rzuca granat bosą stopą.
  I rozprasza wrogów, jakby butelki odleciały od piłki.
  Dziewczyna ryczy:
  - Czekolada, jest nasza!
  Augustine naprawdę kocha czekoladki. A pod rządami króla rynki są wypełnione towarami. Co można powiedzieć o carze Mikołaju? Teraz car-przegrany zmienia się na naszych oczach w wielkiego. Dokładniej, król umarł, ale jego syn, Aleksiej, staje się wielki! A wszystko, czego potrzeba do tego, to aby dziewczyny walczyły na frontach.
  I kilku dziecięcych bohaterów, którzy powstrzymali Japończyków przed zdobyciem Mount High. Kiedy los Port Arthur został rozstrzygnięty.
  Tak rozpadło się imperium rosyjskie.
  Swietłana również wystrzeliła beczkę morderstwa i zawaliła zewnętrzną ścianę pałacu cesarskiego za pomocą karabinów maszynowych.
  Teraz dziewczyny już biegają po pokojach. Tu nastąpi koniec wojny.
  Anastazja z entuzjazmem mówi:
  - Wierzę, że czeka na mnie szczęście!
  I znowu rzuca granat bosą stopą.
  Nataszka, prowadząc śmiertelny ogień. Haftowanie przeciwników, tweety:
  - Zdecydowanie mam szczęście!
  I znowu granat wystrzelony bosą stopą leci.
  A potem jest bosa Zoya, jakby wybuchała parą związanych bomb wystrzeliwanych przez jej bose stopy. I zniszcz przeciwników.
  Potem wybuchnął śmiechem:
  - Jestem dziewczyną-kometą.
  I znowu wyrzuca ogniste języki śmierci.
  A potem Augustine już się spieszy, ta terminatorka. Jak wzięła wszystkich i wysmarowała. Po prostu super.
  Wojownik, który jest prawdziwym demiurgiem bitwy.
  I piszczy do siebie:
  - Nasza załoga, jest najwyższa odwaga!
  A potem pojawiła się Swietłana. Taki fajny i ostry. Zaraża wszystkich swoją szaleńczą energią. Zdolny do pokonania praktycznie każdego wroga.
  A wojowniczka obnaża swoje perłowe zęby. I są większe niż koń. Oto dziewczyna.
  Swietłana chichocze i ryczy:
  - Do bakłażanów z czarnym kawiorem!
  A dziewczyny wrzasnęły chórem na całe gardło:
  - Jabłonie zakwitną na Marsie!
  Mikado nie odważył się zrobić hara-kiri i podpisał kapitulację. Car Aleksiej II został ogłoszony nowym cesarzem Japonii. Jednocześnie w Kraju Kwitnącej Wiśni przygotowywane jest referendum w sprawie dobrowolnego przystąpienia do Rosji.
  Wojna praktycznie się skończyła. Ostatnie pododdziały przygotowują broń.
  Batalion dziewcząt ustawił jeńców w szeregu. Mężczyźni powinni uklęknąć i całować bose stopy dziewcząt. A Japończycy robią to z wielkim entuzjazmem. To też im się podoba.
  Oczywiście, że są pięknościami. I nic, że ich nogi są trochę zakurzone. A więc jeszcze przyjemniej i bardziej naturalnie. Zwłaszcza, gdy są opalone. I takie szorstkie.
  Japończycy całują gołe podeszwy i oblizują usta. A dziewczyna to uwielbia.
  Anastazja zauważa z patosem:
  - A kto powiedział, że wojna nie jest dla kobiet?
  Natasza zaśmiała się w odpowiedzi.
  - Nie, wojna jest dla nas najsłodszym ze wszystkich czasów preludium!
  I pokazała język. To naprawdę wspaniałe, kiedy dostajesz naprawdę upokarzający pocałunek w ten sposób.
  Całują się w goły, okrągły obcas i Zoyę. Dziewczyna mówi z radością, piszcząc:
  - Więc jest super! Chciałbym kontynuować!
  Rudowłosy Augustyn ostrzegał:
  - Zachowaj dziewictwo do ślubu! I będziesz z tego zadowolony!
  Bosonoga Zoya zachichotała i powiedziała:
  - Niech moja święta ziemia będzie uwielbiona! A niewinność tylko boli!
  Dziewczyna odsłoniła twarz.
  Swietłana z dumą zauważyła:
  - Pracowałem w burdelu. A ja nie chcę dziewictwa!
  Bosonoga Zoya zapytała chichocząc:
  - Jak ci się podobało?
  Swietłana szczerze, zdecydowanie stwierdziła:
  - Prawdopodobnie nie będzie lepiej!
  Półnaga Zoya powiedziała szczerze:
  - Każdej nocy śnię o tym, jak mężczyzna bierze mnie w posiadanie. To takie fajne i miłe. I nie chcę nic więcej.
  Swietłana zasugerowała dziewczynie:
  - Po wojnie możesz iść do najbardziej prestiżowego burdelu w Moskwie lub Petersburgu. Zaufaj mi, spodoba ci się tam!
  Półnaga Zoya wybuchnęła śmiechem i zauważyła:
  - Powinieneś to przemyśleć!
  Natasza zaproponowała:
  - Czy możemy zgwałcić jeńców?
  Dziewczyny roześmiały się z tego żartu.
  Ogólnie rzecz biorąc, piękności są tutaj temperamentne. I kochający przerażający. Wojna czyni dziewczyny agresywnymi. Kobiety-wojowniczki nadal wpychały jeńcom bose, zakurzone stopy w celu pocałunków. Lubię to.
  Potem zaczęły się ciekawsze występy. W szczególności w niebo wystrzelono fajerwerki. Eksplodowały fajerwerki. I też było naprawdę zabawnie. Muzyka grała, bębny biły.
  Rosja carska podbiła Japonię. Czego w zasadzie wszyscy oczekiwali. Autorytet armii rosyjskiej był bardzo wysoki. Dużo śpiewających i tańczących bosych Japonek.
  Wszystko jest piękne i bogate... W samej Rosji też panuje radość ze zwycięstwa. Oczywiście nie wszyscy byli zadowoleni. Dla marksistów jest to miażdżący cios. Władza króla została wzmocniona. I jego szanse rosną. Wsparcie w społeczności jest ogromne.
  Po podboju Japonii Rosja kontynuowała politykę ekspansji w Chinach. Chińskie regiony dobrowolnie przeprowadziły referenda i przystąpiły do imperium. Regent Nikołaj Romanow prowadził bardzo skuteczną politykę ekspansji Rosji na południowym wschodzie. Chiny były stopniowo wchłaniane.
  Gospodarka imperium carskiego, unikając wstrząsów rewolucyjnych, przeżywała gwałtowne ożywienie gospodarcze. Budowano w nim drogi, fabryki, fabryki, mosty i wiele innych. Kraj sprzedawał chleb i wiele produktów.
  Wyprodukował najpotężniejsze na świecie: bombowce "Ilya Muromets", "Svyatogor" i najszybsze czołgi lekkie "Luna" -2. I była tam ogromna armia trzech milionów żołnierzy - armia czasu pokoju pięć razy większa niż armia niemiecka.
  Ale cesarz Wilhelm nadal brał i szturchał głowę. Ponadto zabójstwo następcy tronu austriackiego w Sarajewie stało się pretekstem do wojny.
  A potem Niemcy postanowili walczyć na dwa fronty.
  Armia królewska ruszyła w ich kierunku. Ze względu na chińskie regiony, spadek śmiertelności przy zachowaniu najwyższego wskaźnika urodzeń, carska Rosja miała ogromną populację. I może zmobilizować kolosalną armię.
  Ponadto populacja jest przeważnie młoda i agresywna.
  Austro-Węgry, uderzone ciosami, pękły natychmiast. Wojska carskie z łatwością pokonały przeważające siły niemieckie, zdobyły Prusy Wschodnie i oblegały Królewiec.
  Hindenburg próbował uderzyć Rosjan, ale przewaga liczebna armii carskiej okazała się zbyt duża. Ponadto karabin maszynowy czołgów lekkich "Luna" -2 okazał się bardzo skuteczną bronią do kontrataków.
  Pokonany Hindenburg uciekł. I wojska rosyjskie ruszyły nad Odrę. Na południu natychmiast zajęto Lwów i Przemyśl. Armia carska posuwała się naprzód, a Austriacy w panice uciekli i poddali się.
  Wejście Turcji do wojny niewiele zrobiło dla Niemców. Chociaż niektóre siły są rozproszone. Ale Rosjanie nadal posuwali się naprzód w Austrii. I Niemcy zostali również pobici pod Paryżem.
  Dopiero w rejonie Odry, poważnie osłabiając swoje wojska na zachodzie, Niemcom udało się powstrzymać ofensywę pułków rosyjskich.
  Ale na południu armia carska wyparła wroga. Feldmarszałek Brusiłow, jak zawsze, na czele.
  A teraz Budapeszt jest otoczony... A Bratysława i Kraków są zajęte. A wojska rosyjskie zbliżają się do Pragi.
  Na południu zdobyto Azję Mniejszą, upadł Bagdad, Rosjanie zajęli Stambuł.
  Cesarz Franciszek zwrócił się do Wilhelma z prośbą o pokój. Co więcej, Włochy zaatakowały już Austriaków i otworzyły drugi front.
  Ale wojsk rosyjskich nie można powstrzymać. Więc Praga jest zajęta. A zimą pułki carskie ruszyły przez lód do Berlina. A w lutym zakończyli okrążanie stolicy Niemiec. I wdarli się do Wiednia, Austro-Węgry rozpadły się i zostały pokonane.
  23 lutego 1915 Niemcy skapitulowały. Wojska rosyjskie ponownie wkroczyły do Berlina.
  Pierwsza wojna światowa dobiegła końca. Rosja dostała dużo terytorium. Granica przebiegała wzdłuż Odry. Rosja włączyła w swój skład Ziemię wzdłuż Alp. Część Austro-Węgier zaanektowała Włochy na południu. I był wasalem Rosji Jugosławii. Królestwo Węgier i Czechy stały się częścią Rosji. Królestwo Polskie obejmowało Kraków i stało się ogromne. Koenigsberg stał się częścią prowincji rosyjskich, takich jak Galicja i Bukowina. Transylwania stała się rumuńska. Turcja do Egiptu, a wraz z Irakiem, Syrią i ziemiami arabskimi w Mekce stała się terytorium Rosji. Tylko Basrze udało się schwytać Brytyjczyków.
  Arabia Saudyjska została wkrótce całkowicie zajęta przez wojska rosyjskie. Na Niemcy nałożono ogromne reparacje.
  W ten sposób wyłoniła się rosyjska hegemonia w Eurazji. Przez kilka lat nie było wielkich wojen. Rosja i Wielka Brytania zakończyły podział Iranu, włączając w jego skład: północną i środkową Rosję, południe do Brytyjczyków. Potem Afganistan. Również północ i centrum Rosji, południe Wielkiej Brytanii.
  Imperium carskie stało się potężne, ale Wielka Brytania nadal jest silna. Rosjanie przemaszerowali przez Chiny, kończąc ich zdobycie.
  Gospodarki całego świata kwitły... Ale wtedy w 1929 roku wybuchł Wielki Kryzys.
  Car Aleksiej II zasiada na tronie w Rosji. Wyrósł z choroby i jest dość silny fizycznie. Nowy król rządzi krajem z dziesięcioma milionami żołnierzy w czasie pokoju i prawie połknął Chiny. I gospodarka, która w czasie kryzysu ucierpiała mniej niż inne i wyprzedziła Stany Zjednoczone.
  A potem cesarz Rosji postanowił rozprawić się z Ameryką? Dlaczego za grosze zabrali imperium Alaskę? Czy to jest sprawiedliwe? Może to jest rabunek?
  Krótko mówiąc, cesarz całej Rusi Aleksiej II, nazwany wielkim już w 1933 roku, 5 stycznia, dokładnie w dniu zamachu na jego ojca Mikołaja II, rozpoczął nową wojnę. Oczywiście przeciwko Ameryce, która osiągnęła swój szczyt w depresji.
  A reszta krajów nie mogła jeszcze ingerować w Rosję. Na przykład Amerykanie oszukali i muszą za to odpowiedzieć.
  I tak rozpoczął się atak na Alaskę. Właśnie w tym czasie uruchomiono linię kolejową zbudowaną przez rosyjskich inżynierów na Czukotkę.
  A rosyjscy rati poruszali się po śniegu i zaspach.
  W tym pięć wiecznych dziewczyn: Anastazja, Natasza, Zoja, Augustina i Swietłana. W końcu nie są zwykłymi dziewczynami, ale czarownicami Rodnover. A więc nie starzejący się, ale wiecznie młody i nieśmiertelny. A ponieważ są czarodziejkami, to zimą, w noc polarną i podczas szalonego mrozu walczą tylko boso iw bikini.
  Te dziewczyny podbiegają do siebie, bosymi stopami rzucają granaty i śpiewają:
  - car wielki Aleksiej,
  Jesteś najmądrzejszy na świecie!
  I wtedy Anastazja rzuca granat bosą stopą. Amerykanie lecą z tore.
  A dziewczyna bazgra z karabinu maszynowego i krzyczy:
  - W imię Rusi!
  A potem Natasza również strzela, również rzucając dar śmierci i piszcząc bosymi stopami:
  - Spełnij się, wielki sen!
  I on też weźmie i obnaży zęby.
  A potem bosonoga Zoya... Jej szpilki są szkarłatne od zasp śnieżnych Alaski. Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Bo wielka Rosja tylko wygra!
  A granat rzucony bosą stopą też leci.
  Następny jest Augustyn. Miażdży Jankesów karabinami maszynowymi i gołymi stopami rzuca granaty.
  A także ryczy:
  - Wielki car Aleksiej jest rosyjskim carem!
  A potem Swietłana strzela... I bosymi stopami rzuca i piszczy w Amerykanów:
  - Wszystko będzie świetnie!
  Pięć dziewczyn biegnie prawie nago przez Alaskę i w ten sposób tłucze Amerykanów. A oto czołgi w ruchu: Nikolai-4, nowy model z armatą i sześcioma karabinami maszynowymi. A Amerykanie są dokładnie skoszeni. A za nimi są także "Alexandra" -3, które są bardzo potężne i śmiercionośne. I dziesięć karabinów maszynowych.
  A dziewczyny wyprzedzają całą armię, są półnagie i ładne. Pędzą do siebie i śpiewają:
  - W imię świętej Rosji carów wszyscy będą szczęśliwsi - mądrzejsi!
  A teraz będą mielić kolejną baterię Amerykanów - rzucając w nią granatami z pomocą bosych stóp.
  Wojska carskie zdobywają coraz większą część Alaski. Naprawdę nie ma się co oszukiwać i zagarniać takie terytorium za darmo.
  A wojownicy walczą o siebie i wkraczają głęboko w obronę wroga. I miażdżą wroga, miażdżą mocno!
  Anastazja nawet ryczy:
  - Bądźcie naszą ziemią wielką i czystą!
  I znowu rzuci granat bosą stopą!
  A potem Natasha odwróciła się i syknęła:
  - Tak, nasza fajna Ruś jest sławna!
  A także, jak będzie brał i miażdżył wrogów.
  I cytryna rzucona bosymi palcami leci.
  A potem Zoya przerywa Amerykanom i wzdycha:
  - Tak, przyszłość będzie zamroczona!
  A także wystrzelony przez bose stopy dziewczyny, eksploduje dar śmierci!
  A potem Augustyn będzie strzelał z karabinów maszynowych. I będzie skosił linię, i jak będzie piszczał na całe gardło:
  - Od świtu do zmierzchu!
  A potem agresywna Swietłana strzela. Używa też bosych stóp i aktywnie pisze:
  - Szalone Imperium jest nasze!
  I znowu, dziewczyno, przekręć wrogów! Pozdrowienia dla bohaterki.
  A kiedy schwytani Amerykanie zostają schwytani, muszą całować pięty dziewcząt na kolanach. A gdzie oni pójdą? Pocałuj i pocałuj. I nadal liżą.
  Więc nadal chcą...
  A gdzie będziesz deptać dziewczyny? Pozwalają żołnierzom rozbierać się i gwałcić. Więc czarownice chciały seksu. A przyjemność jest wielka i jesteś naładowany energią. Zostań magikami. I taka super klasa!
  Cóż, dziewczyny uwielbiają zabijać, to są dziewczyny. I uwielbiają gwałcić mężczyzn, tak jak powinna czarownica.
  A czarownice to fajne dziewczyny. I uwielbiają być traktowane. I oni to kochają.
  Armia carska zdobyła już Alaskę. I nie zatrzymała się, ale wjechała do Kanady. Co tu jest na ceremonii? Kanada jest formalnie dominium brytyjskim. Cóż, nie do końca przestrzega zasad, przepuszcza przez siebie amerykańskie wojska.
  Jest więc powód do strajku. A flotą rosyjską dowodzi Kołczak. I już wyrzucił Amerykanów z Filipin i Hawajów. I tam zdobył swoje bazy.
  Cóż, Jankesi naciskają na morze. A na statkach są takie piękne dziewczyny. A co najważniejsze, wojownicy są prawie nadzy. I to jest takie piękne. Jeśli dziewczyny są w szortach, to generalnie super!
  Miło jest zobaczyć te dziewczyny. A kiedy chwytają statki Amerykanów i Kanadyjczyków i potrząsają ich nagimi piersiami. To jest generalnie świetne!
  A dziewczęta uderzają bosymi stopami o gorące pokłady i tną szablami Amerykanów.
  Wobec takich dziewczyn wszelkie środki są bezsilne. W końcu o takich dziewczynach marzą mężczyźni. A co zrobisz z pięknością, której piersi są zupełnie nagie?
  W końcu to takie dziewczyny, że będziesz się na nie gapić godzinami. I nie odwracaj głowy. I chwytają więźniów i zmuszają ich do pracy językami, zadowalając pożądliwe łona.
  I to jest takie piękne i przyjemne! Nie możesz się pomylić z tymi dziewczynami! Odetną głowę i przepiłują wszystkie żyły.
  Oto bieg na piątkę przez Kanadę. Jest koniec kwietnia i wszystko kwitnie. A dziewczyny są takie ładne. I zetnij Amerykanów ich magicznymi mieczami. I rzucają dyskami gołymi palcami stóp.
  I gwiżdżą do siebie:
  - Nie ma piękniejszej Ojczyzny Rosji,
  Walcz o nią i nie bój się...
  Nie ma piękniejszego kraju we wszechświecie -
  Cały wszechświat jest pochodnią światła Rusi!
  Cóż, dziewczyny, cóż, supermeni! I rzuć poobijanych wrogów na kolana. A potem każą ci całować twoje nagie i zakurzone podeszwy. Te dziewczyny są absolutnie niesamowite!
  Pod koniec maja wojska rosyjskie, po zdobyciu większości Kanady, wkroczyły na terytorium USA. Walki toczyły się na właściwym terytorium Ameryki.
  A pięć dziewczyn zaatakowało Amerykanów, brutalnie ich naciskając. Po pokonaniu całego batalionu piękności zaczęły bawić się więźniami. Kiedy mieli z nim dużo zabawy, urządzili sobie grilla.
  Jedli świeże mięso i nucili do siebie.
  Na świecie jest wiele złych dróg,
  Jak z włosów Cyganki - kupa ścieżek!
  Goniąc łysych mężczyzn - daleko za próg,
  Jak głodne dziecko - złoczyńca!
  
  Wiele rozwidleń, przepaść, wąwóz:
  Jak chochlik na każdej ścieżce!
  Nawet nie znasz przyjaciela ani wroga
  Świat został podzielony na pół!
  
  Chłopiec chodzi boso po zimnie,
  Głód zaspokaja się zaspą śnieżną...
  Ale ty wierzysz biednemu z torbą,
  Lepiej bogaci wygrzewają się w maju!
  
  Koniczyna rośnie, wiedz o tym wszystkim na ziemi
  Jak mniszek lekarski na wiosnę robi się złoty...
  Jeśli jesteś miły - bajka jest wszędzie,
  Predator myśli jednak, że jesteś królikiem!
  
  Ludzie rzucają w nas pięciocentówkami
  Gardło łza - to jest czyste miłosierdzie!
  Najsilniejsze dla nas ciosy z ręki,
  Aby otworzyć drugi oddech!
  
  Lato się skończyło, nadchodzi jesień
  Ma wielkie ciepło, ogień i deszcz!
  Widać, że Wszechmocny nam objawił,
  A artysta naszkicował mapę świata!
  
  Widzę brzozę w stroju królów,
  Złoto, jasne kolory rubinów...
  Jeśli wy ludzie macie dobre serce.
  I tylko wtedy staniesz się gigantem!
  
  Biedni musieli dużo tupać,
  Znowu zamieć i każdy palec płonie...
  Niech łoś pomoże mi się ogrzać,
  Jak bardzo zsiniał odmrożony chłopiec!
  
  Dlaczego nikt nie otworzył drzwi?
  Ale czemu się tak stęskniłeś...
  Biedne dziecko zamarzło pod śniegiem...
  Wierzę, że anioły rozproszą zamiecie!
  
  Cherubiny zabiorą cię do raju
  Sam Jezus przyjmie z czułością w swoich ramionach!
  Będzie, uwierz w wieczne szczęście dziecka,
  W końcu Bóg poszedł do krucyfiksu dla niego!
  Dziewczyny śpiewały, jadły i znowu do boju. To wojownicy takiego stalowego progu.
  I zniszczyć Amerykanów. Rzucanie bosymi stopami, dyskami i granatami.
  Jest już koniec czerwca i wojska rosyjskie otoczyły Filadelfię. Już jedna trzecia kontynentalnych Stanów Zjednoczonych znajduje się pod kontrolą rosyjskiej, carskiej armii.
  I już w wielu miastach powiewają flagi Imperium Rosyjskiego. A bataliony pięknych dziewcząt armii carskiej walczą!
  A dziewczyny są naprawdę cudowne i szybkie. I znowu pokonali wszystkich swoich przeciwników. A Amerykanie spadają.
  A oto czołg: "Alexander"-4 jest najnowszy! A przed nim przeciwnicy biorą go pod przyłbicę. A dziewczyny też idą do czołgu: Elizabeth, Catherine, Elena, Aurora. I kopią Amerykanów w rogi.
  Jak strzelają, jak wpychają ich do trumny! Za mało nie wydaje się żadnemu wojownikowi!
  Po prostu podnieś ręce i poddaj się!
  A dziewczyny miażdżą wrogów gąsienicami. A czołg Elżbiety się rusza...
  A pod nim jest jak masa krwi, mięsa, kości.
  A dziewczyny nadepną na siebie, zmiażdżą przeciwników i śpiewają:
  - Car mądrze rządzi Rosją,
  Wydawanie dekretów, sądzenie sług...
  Tron nie toleruje zamieszania i szczekania,
  A nie sposób na ujarzmienie strachu!
  W ten sposób dziewczyny poruszają się w bitwie. A ich entuzjazm bojowy, to nie jest jak używanie siekiery spod ławki!
  Elżbieta wydała z wściekłością:
  - O tron rosyjski!
  A jak strzela! I rozłożyć górę trupów!
  Oto dziewczyny, które nie chcą przestać. I pokonali swoich wrogów i zmiażdżyli Stany Zjednoczone.
  A teraz armia carska prowadzi kolumnę jeńców. Te ręce za szyją i opuszczone głowy.
  Tymczasem Hitler doszedł do władzy w Niemczech. Ale wciąż jest zbyt słaby, by stanowić poważne zagrożenie dla Rosji. Poważniejszym zagrożeniem są Włochy Mussoliniego. Ale z takim potworem jak Rosja nie odważy się przystąpić do wojny.
  Na razie wojska rosyjskie przejmują Amerykę i resztki Kanady.
  Dziewczyny są boso iw bikini, jadąc czołgiem. Są bardzo groźne i silne.
  Elżbieta podsumowała:
  - Ktokolwiek do nas przyjdzie z czym, umrze od tego!
  Elena potwierdziła:
  - Zdecydowanie!
  I wysłał pocisk do amerykańskiej baterii. Taka dziewczyna z huśtawką.
  A potem jest Aurora, która wyrzuca pocisk i mówi:
  - Chcę żyć dla Rosji!
  I uderzył innego Amerykanina. To naprawdę dziewczyny, na które natknie się każdy agresor.
  A Wielka Brytania, mimo zdobycia Kanady, nie odważy się przystąpić do wojny z Rosją - rozumie, że to imperium jest dla niej za twarde. A jeśli wejdzie, to Rosjanie na pewno zabiorą i łatwo wszystkie kolonie USA. Lepiej więc nie zastraszać Rosji, gdzie rządzi Aleksiej II!
  Król wyzdrowiał i okazał się wybitnym zdobywcą.
  I tak Filadelfia upadła... A w połowie lipca rosyjskie czołgi zbliżały się już do Waszyngtonu.
  Elżbieta jest także czarownicą, walczącą od czasów wojny rosyjsko-tureckiej czasów Aleksandra II. A ta dziewczyna o ważnym spojrzeniu mówi:
  - Na czym stał Ruś!
  Elena strzeliła do amerykańskiego, prymitywnego czołgu i odpowiedziała:
  - O męstwie żołnierzy Rosji!
  Fajna Aurora potwierdzona:
  - Tak, dokładnie na tym! Do tego nadzwyczajna odwaga i organizacja bohaterskich zaplecza!
  Ekaterina odpowiedziała żarliwie:
  - Chwała Bohaterom Rosji! Chwała carowi Aleksiejowi!
  I znowu dziewczyna bardzo celnie strzeliła do wroga.
  Wojownicy są nie do podrobienia!
  I znowu strzelają z powodu wszystkich swoich pięknych członków. Tak, zdecydowanie można powiedzieć, że takie dziewczyny prowadzą carską Rosję do zwycięstwa.
  W nich majowe słońce i brzask miłości.
  A kiedy naciskają na pedały bosymi stopami, jest to całkowicie cudowne.
  Takie dziewczyny naprawdę chcą kochać i pieścić! Są po prostu promiennym słońcem nadziei. I mają poezję i odwagę w obrazach muzyki i lirycznych smyczków.
  Tutaj amerykańska bateria poddała się. A dziewczyny zmusiły amerykańskich żołnierzy do całowania nawet nie własnych nóg, ale śladów bosych stóp na chodniku. A mężczyźni nic nie zrobili - gdzie mogą od tego uciec?
  A wojownicy działali odważniej i jaśniej.
  Anastazja i jej partnerzy też nie zdrzemnęli się. Jak strzelać, jak uciekać. I zetnij Amerykanów szablami. W końcu jest po prostu błyskotliwą dziewczyną i zaczyna od pół obrotu.
  Ale Amerykanie zachowali się źle. Złapali chłopca z rosyjskiego wywiadu i zaczęli go torturować. Rozebrany, przywiązany do drzewa i spalony pochodnią nagie ciało nastolatka.
  Chłopak próbował powstrzymać jęki. Ale na koniec krzyknął... Chłopiec był ciężko poparzony.
  Dziewczyny odpowiedziały oko za oko. A oprawców oblano benzyną i podpalono. Tak, rosyjskie piękności są straszne w swoim gniewie. I nie drażnij rosyjskiego niedźwiedzia.
  Na niebie toczą się również bitwy. Dwóch rosyjskich pilotów: Albina i Alvina miażdży i eksterminuje wszystkich. Mają bardzo potężne samoloty. Z armatami lotniczymi zdolnymi powalić Amerykanina jednym trafieniem. A ci wojownicy naprawdę coś takiego pokazują. Czego nie mówić w bajce, nie pisać piórem.
  Albina odwraca się i zestrzelono tuzin amerykańskich samolotów. Wojownik jest również prawie nagi w samych majtkach, piszczy:
  - Niech carska Ruś będzie wielka!
  I młóci dosłownie wszystkich wojowników z rzędu. Oto dziewczyna.
  A Alvina nie jest gorsza. I zestrzelił tuzin samolotów na raz. Rozdarł je i zaśpiewał:
  - Za największe toasty!
  A także jak zajebiście! Ta dziewczyna nie robi głupich rzeczy! To są walki za wszystkie walki.
  Nawiasem mówiąc, aby przyspieszyć trawienie Chin i innych ziem podległych Rosji, młody car Aleksiej ustanowił w Rosji poligamię! I to jest mocne posunięcie! Teraz rosyjscy wojownicy biorą za żony Chinki i rodzą piękne, białe dzieci!
  Tu Albina zauważyła z uśmiechem:
  - A dlaczego mężczyzna może mieć cztery żony, a kobieta nie może mieć czterech mężów?
  I zestrzelił kolejny amerykański samolot.
  Alvina logicznie odpowiada:
  - Bo kobiecie trudniej jest nakarmić tyle pasożytów!
  I obie dziewczyny się śmieją. To takie cudowne i wspaniałe piękności.
  I oczyść niebo z amerykańskich samolotów.
  Już teraz część rosyjskiej armii carskiej otacza Nowy Jork. Zmusić Amerykanów do wyjścia i poddania się. Dziewczyny są bardzo wesołe i szczęśliwe.
  Czołg "Alexander" -4 zniszczył amerykańską baterię. Odtworzył wiele trupów.
  Elżbieta chrząknęła, szczerząc zęby:
  - Jesteśmy wojownikami, którzy doskonale służą carowi i Ojczyźnie!
  Elena wystrzeliła do wroga i wydała:
  - Wkrótce pojawi się rosyjski złoty rubel!
  A dziewczyna się śmieje!
  A jej zęby są perłowe. Wtedy Aurora również wybuchnęła śmiechem. Dziewczyny są szalenie podekscytowane, a ich piękna jest taka, że nie da się tego opisać słowami.
  I zmuszają garnizon Waszyngtonu do poddania się!
  Wojownicy są niezwyciężeni! A ich oddział czołgów zmiażdży nawet patelnię.
  Dziewczyny walczą o siebie i śpiewają;
  Słynie rosyjska ziemia,
  Komunizm rządzi światem...
  Pola usiane złotem
  Idźmy prosto w górę, nie w dół!
  
  Nasze serca płoną dla ojczyzny,
  Jesteśmy dziewczynami - nie ma piękniejszego wszechświata...
  Z wrogami będziemy walczyć do końca
  Nasza wiara wzrośnie w Rodnoverie!
  
  Silniejszy niż wszystkie czerwone na świecie, Rusiu,
  Świeci jak słońce we wszechświecie...
  Walcz o nią i nie bój się,
  Niech dorośli i dzieci będą w chwale!
  
  Rosja jest największym z krajów
  Kiedy Ojczyzną rządzi Leshka ...
  Taki los jest dany narodowi radzieckiemu,
  Niech nasz bohater będzie zaprawiony w boju!
  
  W Ojczyźnie każdy bohater jest teraz,
  W stanie uczynić Ojczyznę piękniejszą ...
  W imię naszej świętej matki,
  Bezgraniczna rosyjska strona Rosji!
  
  Sprawimy, że każdy, kto jest tyranem,
  Nie będzie dyktatury nad krajem...
  Pozwól milionom krajów się poddać
  I zabijmy prezydenta Roosevelta!
  
  Niech króluje wściekły smok
  Myśli, że może spalić Rosję...
  Ale naziści czekają na wściekłą klęskę,
  Ponieważ rycerz wie, że jest wszechmocny!
  
  Nigdy nie ustąpimy Fritzowi,
  Rosjanie i Chińczycy nie pokonają...
  Nad nami świeci jasna gwiazda
  Na Wielkanoc malujemy wielkanocne ciasta i jajka!
  
  Możesz osiągnąć wiele wojowników,
  Coś, co nie staje się gorsze...
  Nasi dumni ojcowie są z nas dumni,
  Bo budujemy miejsce w raju!
  
  Bose dziewczyny biegają po śniegu
  Nie znają strachu i wyrzutów...
  Jestem bosym członkiem Komsomołu,
  Bo nie ma barier i nie ma terminu!
  
  Więc nigdy nie poddawajmy się dziewczynom
  Nie pochylajmy głowy pod toporami...
  Kiedy kłopoty przyjdą do Ojczyzny,
  Zdepczmy go bosymi stopami!
  
  Kochaj siostry, jesteś przyczyną miecza,
  I Aleksiej - czcij Jezusa ...
  Nie trzeba odcinać wojowników od ramienia,
  Jeśli po prostu musisz biegać boso!
  
  
  My, dziewczyny, jesteśmy wielką hordą,
  Kochamy walczyć i nie wycofujemy się...
  Chociaż chodzenie jest czasem nikczemną plotką,
  Zwycięstwo nastąpi w promiennym maju!
  
  I wierzcie, że komunizm przyjdzie z marzeniem,
  A na Ziemi nie będzie potęgi pieniądza...
  Dajemy losowi szorstki rachunek,
  Bez przemocy i lenistwa!
  
  Krótko mówiąc, wkrótce polecimy do gwiazd,
  I podniesiemy rosyjską flagę nad wszechświatem ...
  Rozwiń skrzydła, czerwony cherubie,
  W Imię Rodziny - Pana Rosji!
  Podczas gdy dziewczyny śpiewały, prawie wszyscy Amerykanie byli już zabici, a waszyngtoński garnizon zaczął wyrzucać białe flagi.
  Dziewczyny wyskoczyły z czołgu i zaczęły tańczyć, pluskając gołymi, rzeźbionymi nogami w kałużach. A ich grzywy włosów rozwiewał wiatr. Te dziewczyny to takie cudowne piękności.
  Właśnie urządzili przyjęcie z okazji zdobycia stolicy Ameryki. Grilluj, pij wino.
  Dziewczynki jednocześnie zajadają się nim pysznie. I gwiżdżą najróżniejsze piosenki. Tacy są wspaniali wojownicy, można o nich powiedzieć - nadludzie w majtkach.
  A rosyjscy żołnierze całują się w kolana i stopy. A dziewczyny brną i jęczą z orgazmu.
  I piszczą i skaczą. Mają takie podniecenie i inteligentne piękno zniewalającej mocy.
  Ale wojownicy kochali się też z czarnymi jeńcami i obu stronom się to podobało.
  Ale teraz wakacje się skończyły i rosyjskie czołgi znów ruszają na południe. Nowy Jork też upadł...
  Amerykanie się wycofują. Sprzedaż w milionach. Roosevelt biegnie. Teraz mówimy o poddaniu się. Naród rosyjski demonstruje swoją wielkość.
  Szczególnie piękne dziewczyny o blond i rudych włosach.
  I kładą jeńców na kolana, i są bardzo zadowoleni, gdy dziewczęta z po omacku łapią gołymi palcami nosy i męską doskonałość.
  Wojownicy armii rosyjskiej są naprawdę niezwyciężeni!
  A oto walka o Atlantę.
  Po raz pierwszy dziewczyny na "Alexandrze" -4 widzą ogromny amerykański czołg "Washington". Maszyna o wadze stu siedemdziesięciu ton, na gąsienicach. Co przy takiej walce byłoby podwójnie honorowe.
  A dziewczyny strzelają z daleka i uderzają przednim pancerzem. A gruba warstwa metalu wytrzymuje.
  Elżbieta ze złością mówi:
  - Tak, wpadliśmy w kłopoty!
  Elena zauważyła na pocieszenie:
  - Ale wróg nas nie weźmie!
  Wysłała też pocisk we wroga.
  A potem jest Aurora, jakby strzelała. I trafia w cel bardzo dokładnie. I obróć wroga.
  I sprawdziła:
  - Jestem najtrudniejszym przeciwnikiem!
  Naprawdę trafiłem w lufę amerykańskiego czołgu. A teraz bandyta może trafić tylko osiemnastoma ze swoich karabinów maszynowych. A "Aleksander" -4 jak biec do wroga. I jak zaczyna przyspieszać, grzechotając gąsienicami.
  Nikt nigdy nie zatrzyma takiego olbrzyma.
  Jego siła atletyczna jest niezrównana.
  Śpiewała Katarzyna:
  - Akrobacje, moja śmiercionośna załogo!
  A także, jak weźmie i uderzy wroga.
  A dziewczyny tutaj są szalone.
  W końcu Amerykanin został trafiony w bok. I gigantyczny czołg zapalił się, a jego skorupy zaczęły pękać.
  I jak zestaw bojowy będzie żłobił! A zbroja i wszystko inne odpadnie ...
  A dziewczęta zawołały chórem:
  - Po rosyjsku!
  I śmiej się, szczerząc zęby!
  Nadchodzi Atlanta. A 7 września 1933 roku skapitulowały resztki armii amerykańskiej. I kolejna wojna, zwycięska dla Rosji, dobiegła końca. I jakie to naprawdę wspaniałe!
  Po zwycięstwie carskie imperium przeprowadziło na terytorium Stanów Zjednoczonych i Kanady referenda w sprawie przystąpienia do carskiego imperium rosyjskiego. A państwo królewskie powiększyło się. Generalnie dobrze jest, gdy panuje autokracja i monarchia absolutna. Wszyscy są równi przed królem i nie ma gadającego sklepu - parlamentu.
  A carska Rosja to silne i stabilne imperium - jedyne w swej istocie.
  Tymczasem w Niemczech umocnił się reżim nazistowski, co wyznaczyło kurs na utworzenie Wehrmachtu i silnej armii. To prawda, że \u200b\u200bHitler nieustannie podkreślał swoją życzliwość dla carskiej Rosji, chociaż odcięła ona większość terytorium od Niemiec.
  Ale oto, dał, zawarł sojusz wojskowy: Włochy, Niemcy i Rosja. Mało tego, car Aleksiej zgodził się na przyłączenie Austrii do III Rzeszy.
  Ponieważ Wielka Brytania osłabiła się gospodarczo, podobnie jak Francja, rząd carski poważnie przyjrzał się koloniom Francji, Wielkiej Brytanii i Holandii. Pod względem czysto wojskowym armia rosyjska stała się najliczniejsza - dwadzieścia milionów w czasie pokoju. I ogromna liczba najlepszych na świecie czołgów, helikopterów, a nawet samolotów odrzutowych. Flota rosyjska była również silniejsza i liczniejsza od brytyjskiej, gdyż osłabiona Anglia nie mogła konkurować z najpotężniejszym ekonomicznie imperium carskim.
  Więc teraz wielki cesarz Aleksiej chciał zabrać wszystkie kolonie swoich wczorajszych sojuszników.
  I co? Odbierze!
  15 maja 1940 roku rozpoczęła się II wojna światowa. Rosja carska przeniosła wojska na południe Iranu, Indii, Indochin, Egiptu. A Wehrmacht zaatakował Francję, Belgię i Holandię. Włochy wcześniej zdobyły Etiopię, zaatakowały Somalię brytyjską i przeniosły pułki do południowej Francji.
  Oto czarownice poruszające się na południu Iranu. Anastazja i jej czwórka przyjaciół.
  Dziewczyny jak zawsze, młode i bose. Lata mijają, a piękność dopiero rozkwita, a na skórze nie ma ani jednej zmarszczki, pęknięcia, ani kropli tłuszczu na odlanych ciałach.
  Zaczynają więc niszczyć brytyjskie wojska kolonialne i robią to z wielkim entuzjazmem.
  Anastazja, rzucając bosą stopą granat w Persów, ryczy:
  - Wojownicy o niezmierzonej mocy!
  Natasza również strzela serią ze swojego karabinu maszynowego, dodaje granat bosymi stopami i krzyczy:
  I nigdy się nie poddamy!
  Wtedy Zoya strzela, kosi też Anglików i Persów i krzyczy:
  - Rządźmy!
  A potem jest Aurora, jak uderzenie, i rozmazuje wroga bosą stopą i poddaje się:
  - Powstanie naszych sił!
  I znowu gwiżdż!
  A potem Swietłana, jak daje, i uderza z karabinu maszynowego. A także gołymi palcami pośle granat na wroga.
  I pisk:
  - Za wyrafinowane maniery!
  A w Egipcie dziewczęta z załogi Elżbiety posuwają się na czołgu. Jest na najnowszym czołgu ciężkim "Alexander" -6. Maszyna ma niską sylwetkę i waży sześćdziesiąt pięć ton. I strzela z bombowca. Bardziej nadaje się do walki z fortyfikacjami wroga.
  Brytyjska flota czołgów jest stosunkowo słaba. I najlepszy samochód "Matylda" -2. Ale "Nikolay" -7 walczy z nią.
  Ma doskonałe działo przeciwpancerne. To uderza z dużej odległości.
  Dziewczyny działają z szybkością i przebiegłością. A ich czołg czołga się przez pustynię. I strzela do siebie. A wyrzutnia bomb dudni bardzo intensywnie.
  Dziewczyny śmieją się i ćwierkają:
  - Bardzo dobrze na tronie! Jesteśmy supermenami!
  I znowu będą strzelać i rozbijać kolejny bunkier, albo ufortyfikowany punkt Brytanii.
  Brytyjczycy poddają się i poddają...
  Piramidy egipskie już pojawiają się przed dziewczynami. Widzą je i mrugają. Czy naprawdę można powstrzymać takie piękności?
  Ale na niebie Albina i Alvina walczą nad Morzem Śródziemnym. Obnażyły również swoje perłowe zęby. I gwiżdżą piosenki. Te dziewczyny mają pasję walki.
  Wojownicy jednak postanowili walczyć jak zawsze w tych samych majtkach iz nagimi torsami.
  I pokazują swoją kolosalną klasę bojową. Strzelają do siebie i strzelają z działek powietrznych. I tak dziewczyn nic nie może powstrzymać. Jednak bitwa trwa, a Brytyjczycy uciekają przed pięknościami. Nie powstrzymuj takich agresywnych osób.
  A dziewczyny zestrzeliwują tuzin samolotów w jednej serii i śmieją się do siebie.
  Tutaj latają i latają. A strzelanie nie ustaje.
  Albina ćwierka ze śmiechem:
  - Jestem niezwyciężony przez cały czas!
  Alvina, nie przestając strzelać, dodaje:
  - Pod sztandarem Piotra!
  Wojownicy skaczą i jednocześnie powalają wroga.
  Kolumny brytyjskich i miejscowych więźniów są już przewożone przez Egipt.
  Wojska carskie są znacznie silniejsze i pokonują wojska kolonialne, które nie mają ducha walki.
  Aleksandria upadła. I to jest bardzo proste. A teraz wojska rosyjskie spotykają się z wojskami włoskimi.
  wspólna parada. Fajerwerki, kolorowe procesje. I burzliwe wyrazy oddania i przyjaźni.
  Włosi też to uwielbiają. Zwłaszcza, gdy Rosjanki biegają boso po gorącej pustyni...
  A w innym miejscu Alenka ze swoim dziewiczym pułkiem wkroczyła do Delhi. Czuje się, że sipajowie nie chcą walczyć z rosyjskimi pułkami. I że brytyjska potęga kolonialna została pokonana na tym terytorium Indii.
  Wiele śniadych dziewcząt otacza rosyjskich żołnierzy i pozdrawia ich kwiatami.
  Jakie tu wszystko jest piękne. I dużo kwiatów. I wszystko dzieje się całkiem ładnie i godnie.
  Wojska rosyjskie zbliżają się już do Bombaju i okupują go bez większego oporu.
  Alenka jest bardzo aktywna i niegrzeczna. Rzuca granaty bosymi stopami i piszczy:
  - Jestem tylko supermanem w bikini!
  I jak dobrze, że dziewczyny biegają półnagie iw bikini. Wyglądają tak wspaniale.
  W koloniach brytyjski opór jest słaby. Lokalne wojska nie mogą stoczyć zaciętej bitwy.
  Tymczasem Niemcy posuwają się pomyślnie do przodu. Najpierw zwabili Brytyjczyków do Belgii. A potem rzutem przez góry Ardenów byli w stanie odciąć jednostki angielskie i francuskie. W ten sposób odniesiono imponujące zwycięstwo.
  I Belgia zostaje zdobyta. A 22 czerwca, po zdobyciu Paryża, skapitulowała Francja, a nieco wcześniej Holandia. W ten sposób odniesiono imponujące zwycięstwo. A Niemcy byli wyraźnie dumni. A armia rosyjska zdobyła zarówno Indie, jak i południe Iranu, Birmę i Bangladesz. Podobnie jak całe Indochiny.
  Wróg wyraźnie przegrywał. A Niemcy wdarli się do Hiszpanii i Portugalii.
  Wojska rosyjskie były jak Republika Południowej Afryki. Utrudniał im nie tyle opór Wielkiej Brytanii, ile rozciąganie linii komunikacyjnych i zaopatrzeniowych. A także brak dróg w Afryce i nieprzebyta dżungla.
  Ale armia carska wciąż przechodziła przez wszystko. I poruszał się jak tytanowe lodowisko. A wróg coraz częściej poddawał się i padał na kolana.
  Pułki dziewcząt poruszały się z reguły boso i zmuszały więźniów do całowania stóp. Czasami dziewczęta pozwalały jeńcom obsypywać ich piersi pocałunkami.
  Ale potem Anastasia, Natashka, Zoya, Augustina, Svetlana przybyli do Australii. Marsz do stolicy Sydney. I śpiewają:
  - Rusi, gdzie każdy ma dużo żon,
  Tam, gdzie dozwolone jest piękne wezwanie ...
  Gdzie ktoś jest jak brat,
  Nasz symbol, nasz symbol - Kolovrat!
  I znowu bosymi stopami rzucają granaty - rozpraszając Brytyjczyków i miejscowych.
  Anastazja odcięła szablą głowę generała Wielkiej Brytanii i zaćwierkała:
  - Na chwałę Ojczyzny!
  A Natasza rzutem bosej stopy rozłupała zbiornik. I śpiewać:
  - Wykrzykuj imię Ruskiego Swaroga!
  A dziewczyny ruszają się, Zoya oddaje serię z karabinu maszynowego, powala Anglików i piszczy:
  - O nowy rosyjski rozkaz!
  Oto dziewczyny! Uwielbiają zabijać! I nie przestaną! A twarze piękności lśnią!
  I tutaj Augustine jest jak strzelanie. Jak kosi Anglików i piszczy:
  - Za różdżkę Rusa oddaną!
  I za jej paznokciami i Swietłaną. A bosą stopą rzuca śmiercionośny i śmiercionośny granat.
  A także piszczy:
  - Moja wielka Ruś!
  I znowu daje kolejkę... Kosi Niemców, zabijając ich bez ceregieli.
  Teraz Sydney poddaje się bez walki. I zabierają obywateli i klucze wojskowe. I ogłaszają cara Aleksieja swoim królem i cesarzem.
  Ten kontynent też się poddaje...
  A rosyjskie statki lądują w Nowej Zelandii. W tym samym czasie do Pretorii wjeżdżają lekkie czołgi "Peter" -8. A Republika Południowej Afryki również upada. Batalion bosych dziewcząt wylądował na Madagaskarze.
  I bardzo piękne dziewczyny rzucają granaty gołymi nogami i lądują na wrogu. Madagaskar upada. A większość Afryki została podbita przez rosyjskich żołnierzy.
  Carska Rosja i III Rzesza oraz Włochy prawie wygrały. Pozostała jednak tylko Wielka Brytania i Irlandia. I przyszła jesień, a potem zima. Niemcy i rosyjskie samoloty zbombardowały Brytyjczyków, obróciły ich miasta w ruiny. Ale Churchill uparcie odmawiał kapitulacji.
  Desant desantowy nastąpił w maju 1941 r. Jako pierwsze wylądowały bosonogie dziewczyny z dywizji Tigress. I niech zniszczą wojska angielskie. I rzucaj je palcami bosych stóp.
  Brytyjczycy byli bombardowani przez półnagie dziewczyny w samych majtkach i drżących piersiach. I było naprawdę świetnie.
  A czołgi "Piotr", "Nikołaj", "Aleksander", "Iwan" walczyły, co dosłownie zmiażdżyło przeciwników.
  A oto najnowszy czołg "Alesya" -1 kształt piramidy. Która ma racjonalne kąty nachylenia ze wszystkich stron i nie przebijesz się przez nią.
  W nim, leżąc, Elizabeth i jej zespół dziewcząt znajdują się prawie nago w samych majtkach.
  Cztery piękne wojowniczki, prawie nagie, strzelają do angielskich armat i dosłownie wpadają w ogień. A dziewczyny strzelają do siebie i napełniają je ołowiem z karabinów maszynowych. A setki Anglików zakochują się w sobie.
  A walczące piękności będą kosić wroga i puszczać swój czołg dosłownie nad zwłokami. I rozłożyły się dywany zabitych Anglików. A dziewczyny jeżdżą w czołgu. Noszą dla siebie Matyldy i Churchillów. Ostatni czołg może tylko zarysować samochód armii carskiej.
  A jedno rosyjskie zwycięstwo następuje po drugim. A Niemcy idą. Ale ich czołgi T-3 i T-4 są tak słabe w porównaniu z rosyjskimi pojazdami. I wciąż mały prymitywny. I wysoki... A czołgi armii carskiej są przysadziste. I sama wędka, nie zwracając uwagi na strzały.
  Oto Brytyjczycy i wyrzucają białe flagi. Kilka tysięcy wybranych rosyjskich czołgów wylądowało w pierwszych godzinach, dosłownie przełamując obronę.
  Anastasia otrzymała kulę w gołą piętę i roześmiała się:
  - Masażysta!
  Potem chwyciła gołymi palcami nos generała i przerzuciła go przez siebie. Przeleciał i uderzył brzuchem w bagnety. I tyle krwi przelano.
  Anastazja krzyknęła rozdzierająco:
  - Chwała carowi Aleksiejowi!
  Natasza też, jak poruszy goleniem przeciwnika i jak ryczy:
  - O nowy porządek słowiański!
  I poruszy głowę wroga. I rozbić mu czaszkę. I pisk:
  - Fajne dziewczyny, fanki wolności - walczymy o nowy porządek!
  A potem Zoya już strzela z dwóch karabinów maszynowych naraz i bosymi stopami rzuca groch z materiałami wybuchowymi.
  I trafia do Brytyjczyków pod pierwszym numerem. A otrzymawszy, wojownicy imperium mglistego Albionu rzucają swoją broń prosto do niewoli.
  Nadchodzi Aurora. Miażdży wroga bronią. Ma specjalny karabin maszynowy z pociskami smugowymi. Miota Anglikami jak snop nunczako.
  A oto strzelanie do Swietłany. I miażdży wroga.
  Strzela śmiertelną masą... I obnaża zęby.
  I ryczy na całe gardło:
  - Jestem kobietą, która generalnie jest naprawdę super!
  A on podskakuje i bosą stopą rzuca granat. I rozbije się na wszystkie części i fragmenty.
  I pisk:
  - Jestem nagim Supermanem!
  A teraz dziewczęta posuwają się naprzód... Coraz głębiej wkraczają na terytorium Wielkiej Brytanii.
  Oleg Rybaczenko, w ciele chłopca nie starszego niż jedenaście lat, ale z epoletami majora, choć sam jest bosy iw krótkich spodenkach, kosi Brytyjczyków. I działa z szaloną wściekłością.
  Prowadzi ogień i śpiewa:
  - Doświadczamy świtu i najwyższego koloru.
  A wraz z nim dziewczyna Margarita, która nigdy nie stała się dorosła. Dobrze dla niej, że przynajmniej nie została staruszką!
  A to jest o wiele gorsze niż bycie dziewczyną!
  Otaczaj Londyn. A teraz grożą, że go zabiorą. A masa wrogów poddaje się. Tylko gwardziści króla nie poddają się i nie poddają. Ale są one bezlitośnie niszczone. I prowadzą totalną, nieludzką eksterminację. To jest całkowite zniszczenie, które ma miejsce. A maszyny są bardzo aktywne.
  A na niebie Albina i Alvina zbierają rachunki. Dziewczyna otrzymała już wszystkie siedem stopni Krzyża św. Jerzego. Pierwszy stopień: krzyż św. Jerzego, drugi - św. Jerzy z kokardką! Trzeci to złoty krzyż. Czwarty to złoty krzyż z kokardą. Piąty to złoty krzyż z brylantami. Szósty to złoty krzyż z brylantami i kokardą. A siódma to gwiazda ze złotego krzyża w kokardce i diamentach!
  Te dziewczyny zestrzeliły pięćdziesiąt samochodów w jednej walce i śpiewają do siebie:
  - Jesteśmy takimi pięknościami, które są po prostu super i hiper, i ogólnie cudownymi pięknościami!
  I mrugnij z uśmiechem kłów.
  To dziewczyny - Albina i Alvina... I uwielbiają gwałcić mężczyzn. I oni sami nie mają nic przeciwko, aby pracować z językami, gdy widzą atrakcyjną męską doskonałość.
  I że dziewczyny są po prostu ucieleśnieniem pożądania, miłości i pasji!
  Jak oni kochają pulsujące jadeitowe pręty.
  Wysokiej klasy wojownicy...
  Oto Churchill uciekający z otoczonego Londynu. Uderzyli go więc mocno w rogi.
  I odciągnęła nogi, pędząc do Brazylii... Ale londyński garnizon skapitulował. A wojska rosyjskie zajęły Irlandię prawie bez oporu. Brytyjczycy już poddali się rytmowi bębnów...
  II wojna światowa zakończyła się w ciągu roku zwycięstwem państw Osi. Większość Afryki jest rosyjska. Jednak zarówno Niemcy, jak i Włochy były w stanie coś złapać.
  Ponadto III Rzesza obejmowała również Hiszpanię i Portugalię.
  A w Wielkiej Brytanii panowały wojska rosyjskie, a monarchą brytyjskim został także car Aleksiej. Rosja okupowała również Szwecję prawie bez oporu, a Niemcy zajęły Norwegię, a jeszcze wcześniej Danię.
  Hitler okupował znaczną część Europy. Tworząc podmiot taki jak Trzecia Rzesza z protektoratem. A Rosja odtworzyła imperium i włączyła je w swój skład.
  Powstała tymczasowo krucha sytuacja pokojowa. Co trwało do czasu.
  Carska Rosja i Niemcy trawiły swoje zdobycze. Osiedlone kolonie.
  Car Aleksiej był jeszcze dość młody i nie mógł spieszyć się na podbój całego świata.
  Ale Hitler jakoś nie mógł się oprzeć. Wydawało mu się, że otrzymał za mało ziemi w Afryce, że Rosja jest za duża. I razem z synem Mussoliniego Jr. rozpoczęli wojnę z Rosją. Walki rozpoczęły się 20 kwietnia 1955 roku, w dniu pięćdziesiątych i szóstych urodzin Führera.
  Niemcy opracowali całą serię czołgów na wojnę z carską Rosją i najwyraźniej bardzo na to liczyli.
  Panther-5 stał się głównym czołgiem przeznaczonym do wojny z Rosją.
  Przy wadze 75 ton ten samochód był fajny.
  Ogólnie rzecz biorąc, 128-milimetrowe działo w 100EL ma naprawdę miażdżącą moc. A jeśli pokona, to nawet armia carska nie będzie się wydawać wystarczająca.
  Jest jeszcze potężniejszy czołg: "Tygrys" -5, który jest jeszcze ciężej opancerzony. I waży sto ton!
  A w rosji główny czołg "Aleksiej" -4 waży zaledwie pięćdziesiąt ton i działo kalibru zaledwie 105 mm. Ale znacznie doskonalszy, piramidalny iz silnikiem z turbiną gazową o mocy 1800 koni mechanicznych, czyli bardzo mobilny.
  Niemiec jest masywniejszy i potężniejszy. Szczególnie straszne "Lwy" -5 o wadze dwustu ton. Co jednak nie zwiększa zbytnio szans Hitlera. Tak więc superciężkie czołgi są zbyt drogie i trudne w transporcie. Chociaż istnieją pewne zalety w użyciu i zastosowaniu.
  W każdym razie Hitler nie mógł tego znieść i rzucił się do carskiej Rosji. I wybuchły walki.
  Potężne ufortyfikowane oddziały armii rosyjskiej powstrzymały natarcie wroga. A Niemcy utknęli. A armia carska przeszła do ofensywy w Afryce, gdzie miała znacznie większe siły. I Włosi odczuli pierwsze ciosy. Ich wojska są zbyt słabe i mało zdyscyplinowane, ze znacznie bardziej zacofanym sprzętem, aby stawić opór Rosji.
  Po trzech tygodniach walk wojska carskie wyparły Włochów z Somalii i Etiopii.
  Wybitne dziewczyny Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Nadal są tak młodzi, jak pięćdziesiąt lat temu, kiedy walczyli z Japonią. Aleksiej Tsar ma już wnuki, a dziewczynki to nadal charty, twarde, agresywne i odważne.
  I przez pięćdziesiąt lat wojny dziewczyny pozostały młode. I nie mają ani jednej zmarszczki i ani jednego pęknięcia na skórze. Są tak piękne i świeże jak kwiaty.
  A Oleg Rybachenko i jego partnerka Margarita to wciąż dzieci - wcale nie dojrzeli. Przynajmniej zewnętrznie. Ale biegają szybciej niż gepardy. I ani bagnet, ani kula ich nie dosięgnie.
  Te dzieci bardzo lubią rzucać ostrymi dyskami bosymi stopami. To wspaniali wojownicy!
  I każda władza zostanie rzucona na kolana!
  Anastazja, Natasza, Zoja, Augustyn, Swietłana również walczyły z Turkami pod rządami Aleksandra II. I tak mają ponad sto lat. Ale nie starzeją się z powodu czarownic. A ponieważ są nieśmiertelni, w mocy Rodnoverie.
  A przedstawiciele cara w Etiopii uciekają do siebie, a Włosi już siekają.
  I znowu każą im całować ich bose stopy. A dziewczęta, oczywiście, są nieopisanej urody, a ich dusze płoną żarliwą pasją. Nie można ich bagatelizować. Są tym, co wygląda na wielkość kraju. I wygrywają z dużą gwarancją.
  Rosyjskie imperium carskie jest w większości kontynentalne i jest unikalne dla narodu rosyjskiego. Naród rosyjski, złożony z wielu ludów i tygla typu Rosji, może połykać inne narody, stopniowo je asymilując, a nie uciskając. Dlatego rosło imperium carskie. Powoli, królestwo po królestwie... A teraz do światowej hegemonii zostało bardzo niewiele. Rosja ma znacznie większą populację niż III Rzesza i Włochy.
  Ma więc wszelkie szanse na złapanie i strawienie. Zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę, że przeciwnicy są słabsi. I nie wszyscy są zadowoleni z reżimu Hitlera i Mussoliniego.
  Tak więc w Afryce wiele lokalnych plemion i jednostek kolonialnych wspiera Rosjan. Więc rosyjski sprzęt do dżungli jest bardziej odpowiedni.
  Bitwy pokazały, że Niemcy mieli problemy nawet z Panterą -5, a nie tylko z Tygrysem -5. Tak, Fritz wyraźnie minął. Po przejściu wojsk carskich przez Etiopię i uderzeniu na Libię popłynęły także jednostki niemieckie. Jednak w bitwach na niebie niemieckie osiągnięcia zaskoczyły królewskich asów - zwłaszcza w przypadku urządzeń w kształcie dyskoteki. A rosyjskie samochody zostały zmiażdżone z szaleńczą furią.
  Ale oczywiście w liczbach Niemcy nie są rywalami. Tak, a dyskoteki są za drogie i jest ich stosunkowo mało. I oni sami są niewrażliwi, ale też nie mogą strzelać, tylko taranują odrzutowcem laminarnym. A zwrotne rosyjskie pojazdy mogą odjechać.
  Królewska armia na niebie jest jednak silna. A na morzu jeszcze silniejszy. Chociaż III Rzesza nie jest słaba. Ale nadal siły są nierówne.
  A jeśli chodzi o potencjał ludnościowy i gospodarczy, III Rzesza nie poradzi sobie z Rosją.
  A jeśli dziewczyny są bardzo silne i piękne, walczą, to jest totalna blokada.
  Elizabeth i jej drużyna walczą z niemieckimi potworami, a nawet udaje im się wygrać. I nie wstydzą się faktu, że naziści mają znacznie większe i cięższe pojazdy.
  Tutaj dziewczyny omijają wrogie czołgi i wbijają się prosto w bok. I nie mają problemów z wrogiem. Miażdżą wroga i śpiewają:
  - Wściekła ekipa budowlana! Wściekły budowniczy!
  Hitler da mata! Hitler da mata!
  I rozbijają wroga z niesamowitą łatwością. A dziewczyny nie mogą się powstrzymać od śmiechu.
  Ale naziści, otrzymawszy kark, odchodzą. Już w Libii kilka dywizji włoskich poddaje się niemal bez walki. A żołnierze armii carskiej posuwają się naprzód. Tutaj Fritz z Alp zostaje powalony potężnym ciosem, a wojska carskie maszerują przez Włochy. Bose dziewczęta z armii Mussoliniego juniora pozdrawiają kolorowych ratis armii carskiej. Miliony żołnierzy wszystkich narodowości wypełniają Włochy. I dziesięć tysięcy mobilnych czołgów "Aleksej" -4, które przy wadze pięćdziesięciu ton są prawie nieprzeniknione, gdy są strzelane ze wszystkich stron.
  Włochy, jako słabsze ogniwo koalicji, umierają bardzo szybko... 30 maja wojska carskie zdobyły Rzym niemal bez walki. I stolica imperium Mussoliniego upadła.
  I znowu dziewczęta z armii rosyjskiej zmusiły swoje zakurzone, bose stopy do pocałowania wroga. W końcu rozumieją, że wrogowi należy pokazać jego prawdziwy status.
  Albina i Alvina, wykręcając rachunki, wspominały, jak walczyły z czarownicami z Japończykami jeszcze wtedy, gdy Aleksiej leżał w kołysce. I to też było bardzo zabawne.
  Dziewczyny nie mają jeszcze dość wojny i zestrzelenia Niemców w powietrzu. Albina zauważyła nawet:
  - Tutaj pokonamy nazistów i co dalej?
  Alvina z przekonaniem stwierdziła:
  - Podbij Amerykę Łacińską!
  Albina zauważyła z powątpiewaniem:
  - Cóż, to kolejne dwa lub trzy miesiące! I wtedy?
  Alvina zachichotała i odpowiedziała:
  - Zupa z kotem!
  Albina ze złością oświadczyła:
  - Nie, musi być jakiś bardziej realistyczny plan na życie!
  Alvina powiedziała z entuzjazmem:
  - Więc rodzimy gromadkę dzieci!
  Albina to zaakceptowała:
  - To już jest lepsze!
  Włochy są już właściwie zdobyte. Mussolini Jr. ucieka do Francji... Rosyjskie wojska okupują Sycylię. Wszystkie gospodarstwa makaronu w Afryce zostały już utracone. Pozostały tylko enklawy niemieckie, ale i na nie nacierała armia carska. Groźba całkowitej utraty Afryki w walce z silniejszym wrogiem.
  Wyglądało na to, że Niemcy nie obliczyli swoich sił. A teraz żeglują pod ciosami wojsk carskich.
  A dziesiątki tysięcy czołgów są już na południu Francji i zajęły Tulon... Dziewczyny w bikini skaczą po mieście i rzucają hitlerowców na kolana. Zmuszają się do całowania ich bosych pięt i śmieją się.
  A tutaj możesz pocałować dziewczynę w klatkę piersiową - nie żałuje!
  Tyle sukcesów. A na południu Niemiec przebijają się także rosyjskie dywizje. I już zajęli Wiedeń. I atakują Monachium. Naziści ulegają ciosom i podnoszą ręce do góry. I poddaj się sobie!
  Oleg Rybachenko oczywiście należy do tych, którzy walczą w czołówce.
  A chłopiec osobiście bierze do niewoli trzech niemieckich generałów. Za co otrzymuje specjalną nagrodę od monarchy.
  W tym samym czasie wieczny chłopiec jest boso i ma na sobie szorty.
  Car Aleksiej cieszy się ze zwycięstw. I co się stało? Hitler sam demon wspiął się na pętlę. Jego czołgi z serii E w żaden sposób nie konkurują z czołgami piramidalnymi.
  Car Aleksiej nagradza bohaterów i bohaterki. I robi to z wielkim entuzjazmem.
  Takiego ojca-króla można tylko kochać i szanować. Wojska rosyjskie już wyparły Niemców z Maroka. A prawie cała Afryka to terytorium rosyjskie. I co? Więc było lepiej!
  Car Aleksiej przyznał Albinie i Alwinie najlepsze asy Rosji nową nagrodą. Gwiazda platynowego Krzyża Jerzego z kokardą i brylantami.
  Wojownicy naprawdę na to zasługują. I mają taką moc. I pokonaj nazistów. I dojedź do mety. Armia carska zbliża się już do Zagłębia Ruhry i toczą się tam zacięte walki. Nie chcą ustąpić nazistom. A we Francji już otaczają Paryż. Miejscowa ludność wita armię carską i nie zamierza się zatrzymać.
  Można powiedzieć, że wróg jest na poziomie kapitulacji. Hitler się śpieszy, a jest już połowa lipca. A sytuacja Niemców jest prawie beznadziejna.
  Oto, co oznacza kontakt z tak fajnym królem jak Aleksiej II, czy wielki.
  Wreszcie resztki wojsk Wehrmachtu w Afryce już się poddały. Wojska rosyjskie przemaszerowały przez Paryż. Sytuacja stawała się dla Niemców krytyczna.
  Pod koniec lipca Zagłębie Ruhry zostało całkowicie odbite. A wojska rosyjskie zbliżają się do Morza Bałtyckiego.
  Hitler ucieka z Berlina do Ameryki Łacińskiej. Jednostki królewskie stawiają stopę w Danii, a Norwegia zostaje wyzwolona jeszcze wcześniej. Pal i Lizbona. W sierpniu nastąpił szturm na Berlin. I stolica Trzeciej Rzeszy zostaje zdobyta. Dalej armia carska, kontynuując ofensywę, wyzwala Madryt.
  Twierdza Gibraltar została zdobyta we wrześniu. Zburzyli cytadelę... I kolejna wojna dobiegała końca. Okazał się jakoś zaskakująco krótki i lekki.
  Car Aleksiej otrzymał tytuł największego zdobywcy wszechczasów i narodów.
  Ale Hitler wciąż żyje i udało mu się uciec. Co zrobić z tym potworem? Dziwne, ale Ameryka Łacińska nie chciała ekstradycji tego tyrana. A potem, 1 maja 1957 roku, rozpoczęła się ostatnia kampania przeciwko Ameryce Łacińskiej i ostateczna wojna w historii planety Ziemia. Wojska posuwały się naprzód bez żadnych problemów. Lokalne siły były zbyt słabe militarnie i nie mogły stawić oporu wojskom rosyjskim.
  Elizabeth i jej zespół właśnie ostrzelali baterię, teraz po drodze wrogowie nie robią nic poza poddaniem się.
  Dziewczyna powiedziała ze śmiechem:
  - To jest wojna!
  Katarzyna powiedziała z uśmiechem:
  - Ostatnia wojna w historii ludzkości!
  Elena zasugerowała:
  - Wznieśmy więc toast za świat! I przyszłe tworzenie!
  A dziewczęta nawet całowały się z zachwytem w bose podeszwy stóp.
  No to dobrze się dzieje...
  Anastasia i jej drużyna podbiegają do siebie i gołymi stopami rzucają granaty w przeciwników. Rozrywając wrogów i szczerząc zęby.
  Natasza śpiewała:
  - Jestem dziewczyną o kolosalnych marzeniach!
  I jak wystrzelić śmiercionośny granat. Tak, przy takich dziewczynach nie można być słabym. Oni tego nie wybaczą.
  I zaatakują samych siebie, nie dając nazistom litości. Niech w tym przypadku to nie do końca faszyści.
  Zoya też rzuca granat bosą stopą i syczy:
  - O zwycięstwo nad wrogiem!
  A potem Augustine, strzelająca z karabinu maszynowego i rzucająca granat bosą stopą.
  I piszczy:
  - Desperacki cios!
  A wtedy Svetlana wywrze presję na swoich przeciwnikach i pożre ich na porwane ciasto.
  Oto dziewczyny.
  I krzyczy:
  - Car Aleksiej jest naszym idolem!
  Miasto Meksyk zostaje zdobyte, a Kuba zdobyta. Wojska rosyjskie przemieszczają się z północy na południe. I robią to bardzo skutecznie. Nie będziesz im przeszkadzać. I będzie wielkie zwycięstwo.
  A Albina i Alvina w bitwie powietrznej odnoszą duże sukcesy w zdobywaniu kont. To wojownicy, którzy nie muszą okazywać słabości. Zestrzeliwują samoloty daleko w tyle za rosyjskimi pod względem poziomu. A co najważniejsze, na czele stoją bose dziewczyny w bikini. Że wymłócą wszystkich. I strzelają do każdego, kto wejdzie do walki.
  Minęła już Nikaragua. Nie zatrzymujcie armady samochodów armii carskiej. I nadciągają wojska rosyjskie. I coraz więcej przeciwników się poddaje. I pędzą wrogów kolumnami więźniów. I rzuć wroga na kolana.
  Anastazja podbiega do siebie i zmusza przeciwników do uklęknięcia i pocałowania jej bosych pięt.
  Tak wielu wrogów się poddało. A wielu z nich kapituluje w rytm bębnów. I podnoszą łapy.
  Rosyjskie wojska już wkradły się do Wenezueli. Sytuacja staje się coraz spokojniejsza.
  Brazylia jest największym przeciwnikiem, stosunkowo łatwym do złamania. I jest zmuszona do kapitulacji.
  Dziewczyny chodzą po Rio de Janeiro, a chłopcy całują ich odciski butów.
  Natasza zauważa ze śmiechem:
  - Nadal żyj dobrze!
  Zoya zauważyła z pewnymi wątpliwościami:
  - Kiedy śpisz ze stopami opartymi o ścianę, nie jest tak źle!
  A dziewczyny będą się śmiać. W rzeczywistości są zabawniejsze niż kiedykolwiek. Ale co z nimi zrobić...
  Jest też chłopak walczący z Olegiem Rybachenko. Od ponad pięćdziesięciu lat służy w armii carskiej. Doszedł do stopnia pułkownika, ma wiele odznaczeń, a wciąż wygląda na jedenaście lat. A wraz z nim wieczna dziewczyna Margarita. Była dorosłą kobietą i bardzo bała się starzenia. W rezultacie na zawsze pozostała dziewczyną. Jednak stali się dziećmi na sto lat. A potem obiecuje się im, że dorosną do szesnastu lat - co ogólnie jest dobre! Na przykład chłopiec nie będzie musiał się golić!
  Chłopak i dziewczyna bosymi stopami rzucają granaty we wrogów i śpiewają:
  - Radość ze zwycięstw rośnie,
  Szubienica czeka na Hitlera!
  Oto ostatnia twierdza przeciwników Rosji - Argentyna. ukrywał się tam Hitler.
  A w lipcu wojska rosyjskie wkraczają na terytorium Argentyny. Opór był niejednolity. I tak stolica upadła prawie bez walki. A sam Hitler został znaleziony w sierpniu 1957 roku... Zwisający na pętli. Najwyraźniej zabrali swoje i powiesili.
  Chile również skapitulowało. Tak zakończyła się ostatnia wojna w historii ludzkości.
  Zwycięstwo świętowało dwanaście czarownic - posiadających wieczną młodość. Ale inny chłopak, Oleg Rybachenko, wydawał się być bardzo zadowolony. Wreszcie można żyć dla własnej przyjemności ile lat spędził w wojsku.
  A Rosjanie polecieli w kosmos już w 1947 roku, aw 1954 polecieli na Księżyc. I 1967 na Marsa. I kolejne nowe osiągnięcia. Układ słoneczny był stopniowo podporządkowywany. W 1975 roku Aleksiej II, będąc u władzy przez siedemdziesiąt lat, rozbił się samolotem. I tak zakończyło się panowanie największego monarchy wszechczasów i narodów.
  A nowym królem został jego syn: Michał II. A Rosja przeszła do ekspansji kosmicznej.
  Oleg Rybachenko i Margarita spacerują po Marsie w 2005 roku. Chłopiec zauważa:
  "Minęło sto lat, odkąd stałem się dzieckiem. I czy to nie czas, żebym dorósł do szesnastu lat?
  Margarita, która również wygląda jak dziewczyna, odpowiada:
  - I ja też muszę dorosnąć na kontrakcie! Ale dlaczego wciąż jesteśmy dziećmi?
  Oleg wzruszył ramionami... Nagle pojawił się przed nimi obraz anioła-demiurga ze skrzydłami.
  Piękne stworzenie powiedział:
  Wykonałeś część swojej misji.
  Ale teraz czeka na Ciebie przestrzeń! I kosmiczne światy! Więc żyj i walcz!
  Oleg Rybaczenko zapytał z uśmiechem:
  - Obiecałeś nam ciała w wieku szesnastu lat!
  Anioł skinął głową z uśmiechem.
  - A czego chcesz od Margaret?
  Margarita potrząsnęła głową z aprobatą.
  - Nawet więcej?
  Anioł skinął głową, szczerząc perłowe zęby.
  - To będziesz ty! Ale dorośnij do szesnastu lat, będziesz miał tysiąc lat! A wtedy pozostaniesz w młodości na zawsze!
  Oleg i Margarita pisnęli jednocześnie:
  - To niesprawiedliwe!
  Angela zauważyła z uśmiechem:
  - Taka jest cena za nieśmiertelność! Ale zgódźcie się być nieśmiertelnymi dziećmi o wiele lepszymi niż śmiertelni starcy!
  Chłopak i dziewczyna zgodzili się z tym:
  - Tak, dużo lepiej!
  I śmiać się głośno!
  Kim są ci śmiertelni ludzie? Nawet największy car wszystkich czasów i narodów, Aleksiej, odszedł. A przed nimi wieczność pełna promiennych przygód.
  
  
  
  NAPOLEON NIE POJECHAŁ DO ROSJI!
  . Alternatywna historia, w której wielki cesarz nie pojechał do Rosji, ale przeniósł pułki do... Turcji! Cóż, oczywiście, dlaczego nie? Dlaczego nie wyzwolić Bałkanów spod panowania osmańskiego?
  A wróg oczywiście nie jest zbyt silny. Tak, a wcześniej pobity przez Rosjan.
  A armia napoleońska ruszyła forsownym marszem. I szła prawie bez napotkania oporu od Bośni do Stambułu. Jedna przeszkoda - góry, rzeki, twierdze... I epizodyczny opór. A ludność wita Francuzów i Europejczyków jako wyzwolicieli.
  Napoleon zdobył Stambuł w 1812 roku. Następnie walczył w Azji Mniejszej. Dotarł do Oceanu Indyjskiego i Mekki. Następnie Francuzi i ich najemnicy przenieśli się do Egiptu.
  Jak dotąd Napoleon nie udał się do Rosji, ale podbił posiadłości osmańskie. Być może jacyś wróżbici ostrzegali go przed możliwym niepowodzeniem w przypadku wojny z cesarstwem carskim.
  Brytyjczycy w 1814 roku próbowali wylądować w Hiszpanii. Napoleon wrócił do Paryża. Zebrawszy siły, szybko przeniósł się do Hiszpanii i tam pokonał Brytyjczyków. Następnie Francuzi umocnili się nieco w Pirenejach.
  Ich wojska dotarły do Maroka i zajęły całą północną Afrykę i Sudan.
  W ten sposób ustanowili powszechną dominację w basenie Morza Śródziemnego. Zajęli także Gibraltar. I one też się wzmocniły. Wojna z Wielką Brytanią trwała z mieszanymi sukcesami. Obie strony są zmęczone potyczkami na morzu. Napoleon jednak chciał wziąć numer. I budowano coraz więcej nowych statków, szkolono żeglarzy. Stopniowo zaczęła wpływać przewaga liczebna Francuzów dysponujących dużymi zasobami ludzkimi i terytorialnymi.
  A wyczerpani Brytyjczycy zaczęli się poddawać. Wreszcie w 1825 roku nastąpiło desant desantowy. I Napoleon w końcu zajął Londyn. Tak zakończyła się wojna. I już starszy cesarz postanowił odpocząć i zająć się pokojową budową. Jedyną rzeczą jest to, że Francuzi nadal przemieszczali się przez Afrykę i podbijali jej południe. Mikołaj I doszedł do władzy w Rosji. Rosjanie prowadzili wojnę z Iranem, ale mimo zwycięstw nie podbili go, ograniczając się do umiarkowanych zdobyczy terytorialnych. Następnie Rosja stanęła w obliczu wojny Szamila na Kaukazie i była nią związana przez długi czas.
  Napoleon rządził do 1837 roku i zmarł w wieku sześćdziesięciu ośmiu lat. Jego następcą został jego syn Napoleon II. Młody dwudziestosześcioletni jasnowłosy cesarz, wcześniej był królem Włoch i Cesarstwa Rzymskiego. Oczywiście chciał przewyższyć chwałę swojego ojca Napoleona Pierwszego.
  I Napoleon II odbył swoją pierwszą kampanię do Iranu, a dalej do Indii. Oczywiście największa i najlepiej zorganizowana armia świata stosunkowo szybko podbiła zarówno Iran, jak i Indie. Zakończono także podbój Afryki. Francja prowadziła wojny w Ameryce Łacińskiej, dążąc do przejęcia kontroli nad koloniami Hiszpanii i Portugalii. To jakoś nie zależało od Rosji. Ale Francuzi, po długich wojnach, w końcu okopali się w Ameryce Łacińskiej. Napoleon II zmarł w 1856 roku, a na tron wstąpił jego syn Napoleon III. Miał wówczas zaledwie szesnaście lat. A w 1858 roku Napoleon III rozpoczął kampanię przeciwko Rosji.
  Postanowił prześcignąć swojego pradziadka. A w Rosji nadal panuje pańszczyzna. A kraj ten jest oczywiście nieporównywalny pod względem siły bojowej z napoleońską Francją.
  Napoleon III liczył na zwycięstwo. A dwa miliony żołnierzy przeszło przez Rosję. Szli w trzech kolumnach: do Kijowa, Moskwy i Petersburga. Ale Rosja nie miała własnego Kutuzowa.
  A car Aleksander II został zmuszony do ucieczki do Kazania. Zdobyto Moskwę, Sankt Petersburg i Kijów. Przeciw Rosji były wojska z całego świata i bardziej zaawansowana broń. Nawet w armii Napoleona III pojawiły się pierwsze lekkie czołgi.
  Tak, nie można oprzeć się takiej mocy. Car Aleksander II zaoferował Francuzom pokój. Ale Napoleon III oświadczył, że potrzebuje całej Rosji.
  Krótko mówiąc, rozpoczęła się wojna partyzancka. Ale w Napoleonie jest dużo żołnierzy. Ponadto Napoleon III ogłosił zniesienie pańszczyzny. To też część ludu skłoniła się przed nim. Wojna szalała przez kilka lat, a wojska napoleońskie dotarły do Oceanu Spokojnego.
  W końcu znaleziono kompromis. Napoleon III poślubił córkę Aleksandra II i został koronowany. A Rosja, jako część rozległego imperium, otrzymała pewną autonomię.
  Napoleon III nadal walczył w Chinach, jego wojska dotarły do Australii i podbiły Indochiny. A w 1877 roku zmarł, a na tron wstąpił Napoleon IV. Młody czternastoletni mężczyzna. Prawnuk Napoleona I i ze strony matki potomek rosyjskich carów. Napoleon IV zakończył podbój świata - podbijając Stany Zjednoczone i wszystkie inne wyspy ... Powstało światowe imperium. Pozostało tylko szturmować kosmos.
  Ale nie było smutku, ale diabły donosiły. Napoleon IV zmarł w 1894 roku. Dokładniej, zginął podczas polowania w Afryce. A jego tron zajął czteroletni chłopiec Napoleon V.
  W jakiś sposób potomkowie Napoleona nie byli zbyt wytrwali. I oczywiście zaczęło się zamieszanie. Teraz w Ameryce Łacińskiej, teraz w Chinach, teraz w Rosji.
  Ale wojsko stłumiło zamieszki i separatystów. Napoleon V dorósł i zdecydowanie zaczął tłumić bunty. Potem jakoś planeta Ziemia się uspokoiła. A w 1914 roku pierwszy człowiek poleciał w kosmos! W 1917 roku ludzie wylądowali na Księżycu.
  Stopniowo ludzkość zyskała stabilność. A teraz ekspansja w kosmos. Do 1935 roku ludzie odwiedzili wszystkie planety Układu Słonecznego, a na Księżycu pojawiła się osada. Napoleon Piąty rządził do 1960 roku - sześćdziesiąt sześć lat - rekord wśród Bonapartów i zmarł w chwale. Tron otrzymał Napoleon VI. W tym czasie zaczęto już przeprowadzać udane eksperymenty dotyczące odmładzania ludzi. A w 2000 roku ludzie zaczęli penetrować sąsiednie gwiazdy. Do 2020 roku powstały pierwsze osady ludzi poza planetą Ziemia.
  
  IVAN STRASZNY NIE JEST ZATRUTY
  Ten Iwan Groźny nie został otruty w 1584 roku (skąd w ogóle wpadli na pomysł, że został otruty?), ale żył jeszcze trochę. Żonaty z angielską księżniczką. A jednocześnie podbił Syberię, budował tam miasta. W 1590 roku angielskiej księżniczce urodził się jego syn Aleksander. W 1591 roku zmarł syn Dmitrij, ale Rosjanie odzyskali swoje lata od Szwedów. W 1592 zajęli Narwę.
  Wspólna wojna Polski i Rosji przeciwko Szwecji zakończyła się w 1593 r. zdobyciem Wyborga. I klęska wojny szwedzkiej w 1594 r.
  W ten sposób Rosja odzyskała miasta na wybrzeżu Bałtyku i osiedliła się w Narwie, a także w Wyborgu. W 1595 roku Iwan Groźny nakazał budowę miasta u ujścia Newy. W ten sposób Aleksandrowsk powstał ponad sto lat wcześniej. Nazwany rok na cześć syna Iwana Groźnego i angielskiej księżniczki.
  Następnie Iwan Groźny kontynuował podróż przez Syberię. Jego wojownicy zbliżyli się do rzeki Amur. W 1598 r., Po skorygowaniu sześćdziesięciu pięciu lat - rekordu dla Rosji i jednego z najdłuższych czasów trwania królestwa w historii planety Ziemia, zmarł Iwan Groźny. Zmarł wraz z nim w ciągu jednego roku i spadkobierca Fedot. I Aleksander Pierwszy został królem. W chwili wstąpienia na tron miał zaledwie osiem lat. Ale Borys Godunow został regentem. I wszystko poszło mniej więcej. To prawda, były głodne lata. Potem wojna z Polską w 1605 r. Wtedy po raz pierwszy sam Aleksander dowodził armią. Polacy próbowali oblegać Smoleńsk, ale zostali całkowicie pokonani. Rosjanie przeszli do ofensywy - zajęli Kijów i Połock. Polacy scedowali ziemie wzdłuż Berezyny i Kijowa na lewobrzeżną Ukrainę.
  Przez chwilę panowała cisza. Rosja posuwała się naprzód na wschodzie. Dotarła do Oceanu Spokojnego i tam założyła nowe miasta.
  Potem nastąpiła kampania na Krymie, która zbiegła się w czasie z osłabieniem Turcji. Rosja wraz z Azowem podbiła także Chanat Krymski.
  W ten sposób powstało wielkie imperium. Potem znowu wojna z Polakami. Aleksander ogłosił - odzyskamy ziemie całej Rusi Kijowskiej.
  I stało się. Wojska rosyjskie, dowodzone przez cara i wielkiego wodza Skopina-Shuisky'ego, zdołały jeszcze pokonać Polaków, a nawet zajęły Warszawę.
  Po pewnych sporach Polska zaakceptowała cara Aleksandra I. Potem powstała wielka potęga Słowian. Rosja w 1630 roku zwróciła się na południe. Poszedł na wojnę z Turcją. Imperium Osmańskie upadało i przegrywało.
  Rosja odzyskała Bałkany, a nawet wkroczyła do Konstantynopola. Tron osmański został przeniesiony na cara Aleksandra. A teraz rosyjskie pułki dotarły do Egiptu. A w 1640 roku wraz z Kuwejtem podbili zarówno Mekkę, jak i Irak. Zbuduj ogromne imperium. W latach 1645-1647 toczyła się wojna z Iranem. Persja również poddała się Rosji. Wojna z Imperium Mandżurskim zakończyła się zdobyciem północnych Chin.
  Car Aleksander, wobec wzrostu liczby ludności nierosyjskiej, zwołał nawet sobór powszechny. W prawosławiu dokonano zmiany zezwalającej na posiadanie czterech żon.
  Co wynikało z chęci ułatwienia przyjęcia prawosławia przez muzułmanów i przyspieszenia rusyfikacji nowo podbitych ziem.
  W 1658 roku zmarł car Aleksander I, który rządził przez sześćdziesiąt lat, a także został wielkim Rurikowiczem.
  Nowym carem został Michał I, syn Aleksandra I. Nowy król miał już czterdzieści lat. I kontynuował agresywną politykę swojego ojca. Wojska rosyjskie przeniosły się do Indii. Były wojny.
  Co zakończyło się ustanowieniem tam rosyjskiej dominacji. Potem była wielka wojna z Chinami. Michał zmarł w 1671 r. A wojnę kontynuował jego syn Aleksiej pierwszy Rurikowicz. Młody, około trzydziestoletni król dowodził energicznie i odniósł wielkie zwycięstwa. Chiny po kilku latach wojny zostały podbite.
  Co więcej, Rosja nadal posuwała się na wschód i południe, podbijając również Indochiny. Aż dotarliśmy do Singapuru. W 1701 roku zmarł także Aleksiej, a jego syn Piotr zaczął budować dużą flotę. Rosja przeszła przez wyspy na Oceanie Spokojnym i wylądowała w Australii.
  Jednocześnie istniała chęć ekspansji na Europę. A w 1715 roku rozpoczęła się wojna z Austrią. Przeważające wojska rosyjskie szybko podbiły Austrię. Potem zajęto Niemcy. Dotarliśmy do Renu. A w 1721 roku podbili Włochy. Więc Piotr Wielki wyciął okno na Europę. Razem z Egiptem. W tym samym czasie Rosjanie zajęli Kanadę przez Alaskę. W 730 roku zmarł Piotr Wielki, a tron objął jego wnuk Piotr II - Rurykowicz.
  Jego panowanie okazało się aktywne, młody człowiek rozpoczął wojnę z Francją i podbił Kanadę, a wojska rosyjskie, mając większą przewagę liczebną, zajęły Paryż. Podbito także Holandię. Chociaż wojna partyzancka przeciągała się tam. Ale w końcu została zmiażdżona.
  A później, w 1745 roku, upadła zarówno Hiszpania, jak i Portugalia. Ale była też wojna partyzancka przez kilka lat. W 1753 r., po śmierci Piotra II, na tron wstąpił syn Piotra II, Piotr III. Nowy król nadal podróżował po Afryce i Ameryce. W 1761 roku wybuchła wojna z ostatnim wielkim mocarstwem, Wielką Brytanią. Początkowo Rosja nie odnosiła sukcesów na morzu.
  Ale wtedy Brytyjczycy zostali pokonani przez przewagę liczebną i doświadczonych dowódców. I było lądowanie. Londyn upadł w 1767 roku.
  A w 1780 roku zmarł także Piotr Trzeci. Jego dwudziestoośmioletni syn Paweł I wstąpił na tron. Rosja nie miała już poważnych przeciwników i przemieszczała się przez Afrykę i Amerykę Łacińską. Do roku 1820, kiedy Paweł I zmarł w wieku sześćdziesięciu ośmiu lat, Rosja zakończyła podbój całego świata. I Iwan Piąty, czterdzieści dwa lata, wstąpił na tron.
  Nie było z kim walczyć. A nauka nie osiągnęła jeszcze podboju bezmiaru kosmosu. Mimo to Ivan zamówił loty na Księżyc. Imperium musi iść naprzód. A w 1833 roku człowiek po raz pierwszy poleciał w kosmos. A w 1845 roku Rosjanie w końcu wylądowali na Księżycu.
  Cesarz Iwan V zmarł w 1847 r. Następcą tronu został Aleksander II. Ekspansja w kosmos trwa. Lądowanie na Marsie w 1861 r. A potem na wszystkich planetach Układu Słonecznego.
  A potem polecieli do innych gwiazd ...
  
  DONALD TRUMP NA MIEJSCU ROOSEYELTA
  Oto on Donald Trump był na miejscu Roosevelta podczas II wojny światowej. To naprawdę świetna okazja! Ucz się na błędach swojego poprzednika. I pierwszy błąd: pozwolili powstać ZSRR i stać się supermocarstwem.
  Donald Trump rozumiał jak nikt inny: Rosja nie powinna wygrać II wojny światowej. Jednak szybkie zwycięstwo III Rzeszy jest również nieopłacalne dla Ameryki.
  Najlepsza opcja: niech zabijają się jak najdłużej i jak najwięcej.
  Cóż, oczywiście, Donald Trump trochę pomógł Rosji przed Stalingradem ... I nie było specjalnych różnic w stosunku do historii. I wypędził III Rzeszę z Afryki.
  A potem zaproponował Hitlerowi rozejm w zamian za zniesienie praw antysemickich.
  Po Stalingradzie Niemcy zdali sobie sprawę, że naprawdę mogą przegrać drugą wojnę światową i zgodzili się z Trumpem. Żydzi nie będą prześladowani, ale... Handel zostaje wznowiony...
  I więźniowie są wymieniani. Sam Trump konstruuje bombę atomową i wykańcza Japonię. A Niemcy, po zaprzestaniu bombardowania ich terytorium i zamknięciu drugiego frontu, gromadzą siły.
  Führer kilkakrotnie odkładał Operację Cytadela. I nawet w lipcu nie rozpoczął ofensywy, więc chciał przetestować Tygrysa-2, potwornego czołgu, czyli Lwa i Mysz w bitwie. Ponadto Niemcy zaczęli tworzyć dywizje z cudzoziemców i gromadzić siły.
  Tak, a Trump poradził Führerowi, aby się nie spieszył, ponieważ plany niemieckiej ofensywy na Wybrzeżu Kurskim są już znane sowieckiemu dowództwu i nie ma nic głupszego do ataku, gdy wróg o tym wie.
  Führer był na tyle sprytny, że posłuchał mądrej rady Trumpa. I przeszedł do defensywy.
  Armia Czerwona 30 sierpnia ostatecznie przeszła do ofensywy. I ugrzęzłem głęboko w obronie wroga. Bitwy pokazały, że Pantera jest bardzo dobra w obronie, dzięki swojej szybkostrzelnej armacie, która uderza z dużej odległości.
  A "Tygrys" nie jest zły, a nawet "Ferdynand". Ostatnie działo samobieżne w obronie jest wystarczająco mocne. I doskonale odpiera ataki przeciwników. A Ferdinand działa bardzo aktywnie. Gdy uderzy z dystansu, nie będziesz w stanie wyprostować pleców.
  Niemcy nadal, przynajmniej powoli, ale na orłowej półce ulegli. Ale radzieckie lotnictwo nie dominowało już na niebie. Bez frontu zachodniego Fritz byli silni. Wśród niemieckich asów wyróżniała się Marsylia.
  Nie zginął w wypadku w bitwie na Morzu Śródziemnym. A teraz, jako as, numer jeden walczył na wschodzie. A ten najlepszy as Luftwaffe, który w krótkim czasie ustanowił na froncie zachodnim rekord, którego nikt w prawdziwej historii nie pobił, walczył teraz na wschodzie.
  Marcel rzucał się z dystansu i nie dał się uszczypnąć i powalić. Stał się legendą wśród pilotów niemieckich i radzieckich.
  I bez przesady. Zestrzelił zarówno samoloty szturmowe, jak i myśliwce.
  Odznaczony za sto pięćdziesiąt samolotów Krzyżem Kawalerskim Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i brylantami. Kiedy wyprodukował dwieście samolotów, został odznaczony Orderem Orła Niemieckiego z brylantami. Po dotarciu do trzystu samolotów otrzymał specjalnie dla niego ustanowione odznaczenie: Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i brylantami. Po zestrzeleniu czterystu samolotów otrzymał złoty i diamentowy krzyż zasługi wojskowej oraz złoty i diamentowy puchar Luftwaffe. Marsylia zestrzeliła jesienią dwieście samolotów nad Morzem Śródziemnym. Zimą i marcem zestrzelił prawie sto kolejnych samochodów i został przeniesiony na front wschodni. Tam przekroczył w maju 1943 roku trzysta samochodów.
  Następnie we wrześniu 1943 roku osiągnęła liczbę czterystu samochodów. Ustanowił nawet rekord, niszcząc czternaście samochodów w jednej bitwie.
  Oczywiście z takim asem Niemcy na niebie czuli się więcej niż pewnie.
  I mogli powstrzymać atak Armii Czerwonej, wyciągając siły z wyprzedzeniem. Niemniej jednak wojska radzieckie posuwały się naprzód, choć bardzo powoli.
  Pod koniec października Armia Czerwona zbliżyła się do Orła. Fritz starał się zachować to miasto za wszelką cenę.
  W bitwach po raz pierwszy użyto czołgu Tiger-2. Samochód ten jednak dobrze prezentował się w obronie, ale często się psuł. Jeszcze gorszy jest Leo. Podobnie jak wyhodowany "Tygrys" -2, lepiej znany jako tygrys królewski, "Lew" miał potężniejsze działo, które jednak było niepotrzebne. Od czasów radzieckich trzydzieści cztery czołgi zostały już zajęte przez broń niemiecką. A "Lew", ważący dziewięćdziesiąt ton, nie miał przewagi nad "Tygrysem" pod względem pancerza, ale kosztował więcej, był mniej niezawodny, a mocniejsze działo miało gorszą szybkostrzelność.
  Tylko podczas strzelania z dużej odległości "Lew" miał przewagę, ale był mało użyteczny, więc trzydzieści cztery uderzenie w ruchu z odległości, na której "Lew" miał przewagę, jest prawie niemożliwe.
  Walki pokazały, że "Lew" nie ma żadnych zalet w ochronie burt, a czoło kadłuba nad "Tygrysem" -2, a grubszy pancerz czoła wieży tylko spowalnia jej obrót.
  Oznacza to, że okazało się, że "Lew" w praktyce jest jeszcze gorszy niż "Tygrys" -2. I jak się okazuje, został zaprojektowany.
  Niemniej jednak Tiger-2 był stosunkowo dobrze chroniony, był również nieprzenikniony z boku dla T-34-76, przez co okazał się skuteczną, choć niezgrabną maszyną.
  W tym samym czasie dobrze pokazały się w bojach dwie pilotki: Albina i Alvina. Która cały czas walczyła boso w bikini. I zrobili to bardzo skutecznie.
  W ten sposób Albina kładzie bose stopy na spustach i powala radzieckiego pilota.
  A potem przyciśnie Alvina, też gołymi, rzeźbionymi nogami. I ponownie obalić wroga.
  Dziewczyny pracowały aktywnie i na panterczą skalę. Chociaż nowi wojownicy. Ale ich sekretem jest walka w bikini i boso, wtedy nikt nie powali!
  Walka o Orła przeciągnęła się do końca listopada. Niemcy zajęli miasto, a Armia Czerwona uparcie je szturmowała. Sam Stalin wykazał się uporem w tej sprawie. Miasto zostało gruntownie ufortyfikowane przez Fritzów i nie dawało się otoczyć.
  Na początku grudnia nastąpił chwilowy zastój, na niebie toczyły się tylko bitwy. Marsylia przekroczyła liczbę zestrzelonych samolotów i jako druga w III Rzeszy po Goeringu została odznaczona Wielkim Krzyżem Żelaznego Krzyża.
  Armia Czerwona zatrzymała się. Jednak pod koniec grudnia wznowiono ofensywę. Po zaciętej walce Orel zdołał jeszcze otoczyć. A potem weź. Niemcy byli nieco bardziej naciskani w centrum. Ale byli gotowi na zimę i dzielnie walczyli.
  Fritz wciąż byli w stanie odeprzeć ofensywę pod Leningradem. Po części z powodu ostrzeżenia Trumpa, który bardzo bał się klęski nazistów.
  Po odparciu ofensywy na północy naziści jakoś odparli atak i przeżyli zimę ... A wiosną zaczęli gromadzić siły.
  Straty poniosła również Armia Czerwona. Ale dostała IS-2 i T-34-85. Rozpoczęła się wymiana ciosów, a 22 czerwca 1944 r. Armia Czerwona rozpoczęła w centrum dużą ofensywę.
  Niemcy ulegli, ale powoli... Wojska radzieckie w ciągu półtora miesiąca posunęły się pięćdziesiąt kilometrów na dość szerokim odcinku frontu. Naziści generalnie zmienili nieco swoją taktykę i starali się oszczędzać siły, nie posuwając się naprzód.
  Tutaj rolę odegrał Trump, któremu nie zależało na zwycięstwie ani Rosji, ani Niemiec. Ale obawiał się, że Rosjanie i tak wygrają, i poradził Fuhrerowi, aby zbudował wojnę obronną, aby wyczerpać zasoby bolszewików.
  Hitler, pomimo całej swojej agresywności, stanął jednak w obronie głuchoniemej. Ponadto niemieckie czołgi są niedoskonałe. I "Mysz" też nie sprostała oczekiwaniom i dopiero w obronie mniej więcej pokazała się w krótkich kontratakach.
  Niemcom nie udało się jeszcze osiągnąć należytego sukcesu technologicznego. Nie było jeszcze możliwe uczynienie Pantery-2 potężniejszym w uzbrojeniu i pancerzu, ale nie cięższym niż pięćdziesiąt ton. Focke-Wulf miał gorszą zwrotność i był niedokończony.
  Me-309 okazał się potężny w uzbrojeniu i szybki, ale gorszy w manewrowości. TA-152 był lepszy od Focke-Wulfa pod względem charakterystyki lotu i potężnie uzbrojony, ale okazał się też cięższy. To prawda, że Marsylia opracowała dobrą taktykę dla samolotów, które były cięższe, ale lepiej uzbrojone i lepiej chronione.
  Do tej pory Niemcy nie tylko utrzymali przewagę na niebie, ale nawet ją zwiększyli ze względu na liczbę pojazdów. Chociaż ZSRR miał również Jak-3 i LAGG-7. Ale to jeszcze nie była zaleta.
  Ale Niemcy mieli ME-262. Do czerwca Luftwaffe miała już tysiąc takich maszyn odrzutowych z czterema działami lotniczymi kal. 30 mm. Ale w walce ME-262 okazał się niewystarczająco zwrotny i skuteczny. Między innymi ze względu na dużą prędkość. Jedyną rzeczą jest to, że ME-262 jest bardzo trudny do zestrzelenia, jest opancerzony i wytrzymały, trudno go trafić ze względu na dużą prędkość, ale sam się rozbija z powodu niezbyt niezawodnego silnika.
  Tak więc Niemcy do tej pory stosunkowo skutecznie otrzymali TA-152 i mieli zmodernizowany ME-109 "K", najmasywniejszy myśliwiec II wojny światowej.
  Zwiększyła się również liczba produkowanych samolotów, co pozwoliło zachować przewagę nad markami radzieckimi. Ponadto niemieckie samochody były znacznie mocniejsze pod względem uzbrojenia i mocy silnika.
  Całkiem udany okazał się niemiecki Yu-288, który łączył dużą prędkość i duży ładunek bomb. I pierwszy seryjny czterosilnikowy bombowiec Yu-488, zdolny do bombardowania na duże odległości. Jego główną atrakcją była stosunkowo niewielka powierzchnia skrzydeł, która dawała prędkość do 700 kilometrów na godzinę, co było dużo jak na ten czas i bombowiec.
  Niemcy nie odnosili wielkich sukcesów w dziedzinie budowy czołgów. Maus jest dobry w obronie, ale wciąż wrażliwy z powietrza i trudny w transporcie. Jagdpanther okazał się bardziej udany. Był produkowany w coraz większych ilościach i zyskał dobrą reputację.
  Tutaj oczywiście Niemcy prawie ukończyli samochód, ale w każdym razie dobrze się skręcił.
  Zwiększyła się główna ilość niemieckiego sprzętu, co umożliwiło skuteczniejsze odpieranie ataków sowieckich. W tym ofensywa sierpniowa na południu.
  Nadeszła jesień 1944 r., wojska sowieckie nie zajęły nawet Charkowa, aw środku nadal stoją.
  Fritz poczuł się trochę pewniej... Stalin dalej dziobał, ale bez pomocy Stanów Zjednoczonych nie mógł wygrać technologicznego wyścigu z Niemcami.
  Dysponując zagranicznymi dywizjami i wieloma hiwi, plus satelitami i byłymi obywatelami Związku Radzieckiego, Trzecia Rzesza mogła mniej więcej uzupełnić swoje siły i pozostać w defensywie. Obcokrajowcy i niewolnicza siła robocza umożliwili wyprodukowanie dużej ilości sprzętu. A przede wszystkim samoloty odrzutowe.
  Projekt rakiet V-1 i V-2 został ograniczony na rzecz samolotów odrzutowych i pojawiły się bombowce Arado. Który dobrze zbombardował. A sowieckie samoloty nie mogły ich nawet dogonić.
  Hitler coraz bardziej polegał na ofensywie powietrznej. Fritz walczył także zimą... Armia Czerwona mogła zimą posuwać się w centrum.
  Tutaj Niemcy, choć spodziewali się ofensywy, byli zszokowani pracą artylerii, zwłaszcza odrzutowca Andryusha. Ale wtedy liczne niemieckie dywizje czołgów były w stanie powstrzymać wojska radzieckie.
  Szczególnie skuteczne okazały się nowe niemieckie działa samobieżne E-10 i E-25, małe, ale zwinne.
  Pojawił się także "Tygrys" -2 z węższą i mniejszą wieżą oraz potężnym silnikiem o mocy 1000 koni mechanicznych, który okazał się bardziej praktyczną maszyną.
  Krótko mówiąc, wojna zaczęła się od menażerii korzystniejszej dla Niemców.
  Hitler liczył na czołgi serii "E", jako bardziej zaawansowane io niskiej sylwetce. W E-50 wysokość była na ogół o metr niższa niż w przypadku "Tygrysa" -2, co umożliwiło, przy równym pancerzu, zmniejszenie masy czołgu do pięćdziesięciu ton przy silniku o mocy 1200 koni mechanicznych podczas forsowania , bardziej przebijająca zbroję i celniejsza broń.
  To okazało się świetne! Maszyna nabrała szybkości i szybkości przełomu. A dziewczyny o to walczą. I oczywiście boso iw bikini.
  Walki przybrały na sile, zwłaszcza wiosną, w maju. Niemcy próbowali atakować. Ale mogli tylko odbić Biełgorod, który został wcześniej zdobyty przez wojska radzieckie. Walki trwały długo. W bitwie brał udział także czołg E-100. Ta maszyna, bardzo dobrze chroniona i wyposażona w potężne uzbrojenie, stała się dużym problemem dla wojsk radzieckich.
  Po pojawieniu się SU-100 Stalin nieoczekiwanie postanowił zmienić doktrynę budowy czołgów. I to działo samobieżne zaczęło być produkowane w coraz większych ilościach.
  Przyciąga prostota dział samobieżnych w produkcji i potężniejsze działo. A także fakt, że Stalin zaczął myśleć o ratowaniu żołnierzy. W każdym razie tylko Niemcy posuwali się naprzód latem 1945 roku. Byli w stanie okrążyć tylko Rostów nad Donem i Orzeł, ale to było ograniczone do sukcesu ... Jesienią Fritz usiadł w defensywie, a Armia Czerwona posuwała się naprzód. I zimą też ... I tylko Biełgorod był w stanie odeprzeć.
  Tak więc obie armady zwolniły...
  Nadszedł rok 1946. Niemcy próbowali atakować latem czołgami E-50 i E-100 oraz E-75. Przeciwko nim Stalin miał działa samobieżne SU-100, które praktycznie zastąpiły wszystkie inne rodzaje broni. Niemcy sapali, ale prawie nie posuwali się naprzód ... A jesienią i zimą Armia Czerwona już posuwała się naprzód ...
  Ale znowu nic z tego nie wyszło.
  Jest już rok 1947. Niemcy naciskają i posuwają się naprzód, Rosjanie wycofują się i posuwają się naprzód. Nic się nie udało.
  Nadchodzi rok 1948. Pojawił się T-54, który jednak nie stał się masywny. SU-100 jest nadal w służbie. To prawda, że \u200b\u200bten ACS jest nieco przestarzały. Niemcy zajmują pierwsze miejsce w serii powyżej E-75 z silnikiem z turbiną gazową. I był już dobrze chroniony z boków ...
  Ale Niemcy nadal nie mogli odnieść zwycięstwa. ZSRR wyprodukował IS-7. który z powodzeniem walczył z Niemcami.
  Potem 1949... Linia frontu nieruchomieje, dochodzi do wymiany ciosów. Bokserki huśtają się i niszczą się nawzajem.
  Więc w 1950 linia frontu lekko się zmienia. Ale nic istotnego się nie dzieje.
  I idzie do 1951, to samo. Bez zmian na froncie wschodnim. Obie strony były dość wyczerpane.
  Poszedł i 1952. Ostatni pełny rok rządów Stalina. Jedyne, co Niemcy mieli, to tarcze niewrażliwe na broń strzelecką. ZSRR ma najbardziej masywną maszynę: SU-122 z długą lufą, który wciąż jest wymieniany jako najlepszy.
  I wreszcie rok 1953... Stalin umiera i wtedy to się zaczyna. W Moskwie toczy się walka o władzę i wykorzystując to Niemcy przechodzą do ofensywy.
  I posuwają się naprzód na Kaukazie. Wreszcie Türkiye przystępuje do wojny.
  Zdobywam cały Kaukaz wiosną, latem i jesienią i uzyskuję przewagę ...
  Ale tu interweniuje Trump. A 1 stycznia 1954 r. Stany Zjednoczone rozpoczynają bombardowanie nuklearne terytorium III Rzeszy i... Rosji.
  Lubię to! Trump interweniował podczas II wojny światowej.
  I okazuje się, że wszystko jest na swój sposób bardzo fajne! I na swój sposób jest fajny!
  Trump pewnie pokonuje swoich wrogów! I to jest jego piekielny PR!
  Ten amerykański dyktator nawet skacze z radości!
  
  PIĘKNE DZIEWCZYNY TWORZĄ HISTORIĘ
  Alternatywna historia, w której Hitler zdecydował jednak, że najpierw powinien wykończyć Wielką Brytanię, a dopiero potem zaatakować ZSRR. Jeden z tych kroków nastąpił po zdobyciu Krety i ataku na Maltę. Ten ostatni był dość udany i wojska Führera pokonały Brytyjczyków. Hitler podjął decyzję o zniesieniu Wielkiej Brytanii i dopiero wtedy udaniu się do ZSRR.
  Tutaj był pod wpływem czterech czarownic. Aryjskie piękności: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - przekonały Führera, by jeszcze nie jechał do Rosji! Padli nawet na kolana i przysięgli, że 41 to nie czas na to. Oprócz dziewczyny biegali boso po węglach i odprawiali rytuał potwierdzający, że lepiej nie jechać do Rosji. A cztery piękności przekonały Führera, że konieczne jest, aby dziewczęta również walczyły w Afryce. Na co zgodzili się.
  Brytyjska baza zostaje zaatakowana przez armadę Fritza;
  Największa brytyjska baza wyglądała naprawdę jak piekło. Spadło na nią ponad tysiąc bombowców zebranych z całego frontu wschodniego, które otrzymały przyzwoite doświadczenie bojowe, wraz z myśliwcami eskortującymi. Brytyjczycy oczywiście walczą od dawna, ale nie spodziewali się tak potężnego, masowego ciosu. Rzeczywiście, kto uwierzy, że Fritz zdecyduje się odsłonić front, nawet jeśli wróg jest chwilowo cichy. Ale brytyjscy wojownicy są teraz bezlitośnie bici. Na przykład ich statki są atakowane przez słynne "coś" Yu-87. Niezbyt szybkie, ale posiadające najwyższą (jak na swoje czasy) celność bombardowania, zadręczają czającą się w zatokach brytyjską flotę. Niedaleko w tyle jest bardziej nowoczesny Focke-Wulf, wśród nich nawet sam legendarny von Rudel, król samolotów szturmowych. Znany z zatopienia najpotężniejszego radzieckiego pancernika, pancernika Marat.
  Tutaj na przykład kapral Richard widzi sępy zjeżdżające ze wzgórza jak sanie. Niczym drapieżna ryba, z dziury wyłaniają się liczne niemieckie bombowce. Już stary Anglik rzuca słuchawką ze strachu. Nigdy nie widział tak okropnego widoku. Syreny wyją bardzo późno, już po wybuchu bomb. Fala uderzeniowa wyrzuca brytyjskich żołnierzy, oderwane ręce i nogi lecą w różnych kierunkach. Tutaj jeden z żelaznych hełmów rozgrzał się i uderzył oficera w twarz. A jak piszczy:
  - Churchill kaput! Hitlerowiec jest fajny!
  Brytyjskie działa przeciwlotnicze nie zaczęły strzelać od razu, ale dopiero wtedy, gdy spadły tysiące bomb na raz. Wróg dobrze wszystko obliczył: ani jedna bomba nie powinna się zmarnować. Więc zmiażdż wroga i pokonaj. Wszystkie sektory są wstępnie zaznaczone na mapie. Co więcej, bezczelni Brytyjczycy, nawet słusznie, nie przebierali się. Wiele z ich dział przeciwlotniczych stoi na widoku i zostaje zmiecionych w pierwszej kolejności.
  Oto lufa 85-milimetrowego, 32-stopowego działa przeciwlotniczego podrzucona i wygięta w powietrzu jak pączek. Potem runęła, miażdżąc pięciu Anglików. Tutaj brzuch jednego z czarnych został rozerwany i wypadły jelita.
  I spadł deszcz bomb, wszystko się paliło, zadudnił magazyn paliwa, zaczęły eksplodować, rozrzucając pociski prawie po całym szkielecie, potem kolejny magazyn został wysadzony w powietrze. Na domiar złego wyły syreny zainstalowane w owiewkach Yu-87 i syreny Focke-Wulf, wywołując dziki przerażenie wśród Murzynów i Arabów spośród wojsk kolonialnych. Ale wydaje się, że biali nie mniej się boją.
  Tutaj, na przykład, zderzyły się dwie fregaty brytyjskie, do tego stopnia, że zadudniły kotły. I nawet fragmenty fregat, które wystartowały, były rozdarte w powietrzu, jak zaminowane pola, a krążownik po prostu usiadł na dnie.
  Angielski czołg Cromwell z krótkim pyskiem, ale z przyzwoitą prędkością i potężnym przednim pancerzem, przyspieszył w panice i staranował własny magazyn, miażdżąc nawet po drodze tuzin własnych zrozpaczonych żołnierzy. Narastał chaos. Tutaj również angielski lotniskowiec zaczął opadać, a potężny drednot otworzył ogień... na wybrzeżu, gdzie roiło się od ich własnych żołnierzy.
  I w tym piekle dwie osoby pozostały całkowicie niewzruszone. Jednym z nich był Hindus, miarowo zapalający fajkę, a drugim kobieta, najwyraźniej pochodzenia arabskiego, ale w mundurze wojskowym. Razem nie zwracają uwagi na pędzącą śmierć. Raczej cała horda jeźdźców zagłady, wcięła się w niezbyt zwyczajną grę karcianą. Była to gra w pięćdziesiąt dwie karty z jokerami, a nawet według zasad wymyślonych przez samego czerwonoskórego.
  Arabka powiedziała:
  - Dużo hałasu! A po co panikować?
  Jeden z żołnierzy, z rozciętym odłamkiem kręgosłupa, prawie wpadł na Indianina, ale potem od niechcenia odrzucił go jak kotka. Kropelki krwi spadały na twarz czerwonoskórego, a oni zlizywali ją z uśmiechem. Wtedy zauważył:
  - Robienie hałasu to los słabych, bladych twarzy. My Apacze tak myślimy - żaden wróg nie jest dobry, wróg się pojawił - jeszcze lepiej!
  Smagła kobieta zauważyła:
  - To jest typowa słabość tych, którzy wyznają wiarę w Chrystusa. Uwielbiają mówić o poświęceniu, ale nie poświęcają się.
  Indianin szybko skinął głową.
  - Porządek buduje się na fundamencie, gdzie cement to wiara, a piasek to wola! Wiara to serce ze złota, a wola to żelazna pięść! Tylko ludzie o bladej twarzy nie mają ani jednego, ani drugiego.
  Kilku płonących żołnierzy brytyjskich rzuciło się do wody, aby zmyć płomienie. Nawet się gotowało od wejścia do wody, słychać było krzyki i dzikie jęki. I krwawe kręgi pełzały po morskiej pianie, najpierw gęstej, potem stopniowo się rozpraszały, blednąc. A wojownicy niegdyś największego i najbardziej rozległego imperium na Ziemi tracili ludzką postać. Arab parsknął pogardliwie:
  - A ci ludzie każą nam nosić welon!
  Czerwonoskóry mężczyzna zmrużył chytrze oczy i zauważył:
  - Najwyraźniej się boją, twoje groźne spojrzenie!
  Arabka wyszczerzyła chytrze zęby i powiedziała:
  - Miękkość kobiety jest podobna do twardości zbroi, tylko o wiele bardziej śmiercionośna i wszechstronna w obronie!
  Niemcy woleli natychmiast zasadzić z całych sił taktykę boksera, który licząc na nieprzygotowanie wroga, natychmiast rzuca się z całej siły na wroga. Kiedy dziesiątki wrogich samolotów płoną na lotniskach, nie są w stanie wystartować. Kiedy ich własne bomby wybuchają wewnątrz Lancasterów, niszcząc wszystko wokół i wszystko. Trudna, ale skuteczna taktyka. Tak więc symfonia świata podziemnego osiągnęła szczyt swojej siły, a potem zaczęła słabnąć.
  Ale to oczywiście nie zakończyło sprawy, dywizja powietrzna weszła na kurs. O ile Brytyjczycy po takim zabiegu, to absolutnie żaden z nich nie może być potraktowany obojętnie. Na szczęście szybowce do lądowania zostały już wyprodukowane w wymaganych ilościach, a metody ich holowania zostały debugowane. Prawdopodobnie najlepszy obecnie na świecie.
  Lecą więc nie jak latawce - wolniej, ale wystarczająco szybko, a nawet przy akompaniamencie muzyki Wagnera - ulubionego arcydzieła Hitlera. Kto jeszcze z żyjących pamiętał film "Apokalipsa", w którym Amerykanie używali tej właśnie muzyki podczas ataku na Wietnamczyków. Jak ich to przestraszyło. Więc tutaj Wagner i dudniące motywy przez wzmacniacze. Spadochroniarze wysmarowali twarze fosforem i pomalowali, wyglądają strasznie jak demony z ich podziemi. Również obliczenie efektu psychologicznego. Dodatkowo do fosforu dodano trochę odczynników i trochę wiórków magnezowych, aby przynajmniej na krótki czas wywołać poświatę. Tak przerażające, zwłaszcza na tle zadymionej poświaty, licznych pożarów. Mają nawet karabiny maszynowe, również zakamuflowane w postaci paszczy smoka. Potem już biją melodyjne niemieckie i zdobyte pistolety maszynowe. A skoszone, postrzępione linie spadają do butów zwycięzców. I wielu po prostu woli się poddać, mimo że Brytyjczyków jest znacznie więcej niż Niemców.
  Hinduska i Arabka ukryły się w małej, starannie zamaskowanej dziurze. Rudowłosa zauważyła:
  - Cóż, zaoraliśmy je!
  Czarnowłosa kobieta była zaskoczona:
  - Mówisz, że my? Może masz na myśli nas?
  Indianin potrząsnął głową.
  - NIE! Palefaces pokonują Anglików, a to dobry znak! I będzie czas, wtedy nadejdzie nasze święto! Kiedy Indianie wyzwolą swój kontynent!
  Arab parsknął pogardliwie:
  - A czy zdarza ci się żądać władzy nad światem?
  Indianin czule, jakby tłumaczył upośledzonemu umysłowo dziecku, uśmiechnął się:
  - Kto chce dostać za dużo - zwykle kończy z niczym! Więc duża łyżka - łzawienie ust!
  Fuhrer oczywiście nie widział, co robią jego sokoły i jastrzębie, ale w zasadzie domyślał się, że niemiecka machina wojenna wszystko wyjaśni. Ogólnie rzecz biorąc, niemieckie operacje ofensywne wojskowe aż do Wybrzeża Kurskiego były prowadzone na wysokim poziomie profesjonalnym. Niektórzy nazywają je nawet wzorcami. To nawet dziwne, że taka maszyna utknęła w martwym punkcie, a następnie całkowicie się rozpadła.
  A cała czwórka wzięła udział w lądowaniu na Malcie.
  Cztery dziewczyny były tylko w bikini. I już w powietrzu bosymi stopami rzucali granaty w Brytyjczyków. I to jest bardzo piękne. Takie są dziewczyny.
  I w locie, gdy rzucane są ostro naostrzone dyski. I od razu rozcięto tuzin szyj. Jedno słowo - super klasa piękności. I bardzo seksowna i muskularna. Tacy są wojownicy. I jednym ciosem rozłupali metal i cegły. Mają taką szaloną, kipiącą moc. I niech bose pięty skaczą na podbródki angielskich żołnierzy. Tak popieprzone.
  A krew leci i rozpryskuje się we wszystkich kierunkach.
  Wtedy dziewczyny użyły swoich mieczy. I zaczęli niszczyć szeregi angielskie. A podczas śpiewania:
  - Białe wilki trzymają się razem! Tylko wtedy rodzina przetrwa! Słabi giną - są zabijani, oczyszczając świętą krew!
  Takie fajne dziewczyny tutaj. Po prostu super!
  I przecięli każdego angielskiego żołnierza dwoma mieczami. I rzucają bosymi stopami swastyki, zabijając bojowników. I tacy żarliwi wojownicy ...
  A nalot na Maltę jest bardzo potężny. Führer zebrał lotnictwo z frontu wschodniego. I Yu-88 pokazał się w swojej chwale. Oczywiście użyto też Yu-87, które pomimo dominacji myśliwców w powietrzu okazały się bardzo skuteczne.
  A Fritz bardzo mocno pobił Brytyjczyków. Bosonogie dziewczyny Terminatora są jeszcze silniejsze. A tutejsi wojownicy to po prostu klasa!
  No jak tu nie podziwiać takich dziewczyn. Nie dziewczyny - ale po prostu pantery!
  Miażdżą swoich przeciwników. I śpiewają:
  - Nikt nas nie powstrzyma! Nikt nas nie pokona! Złe wilki rozdzierają wroga!
  Złe wilki - cześć bohaterom!
  I znów ścinają... Jednak Brytyjczycy już się poddają. I podnoszą ręce.
  Gerda ryczy po angielsku:
  - Na kolana! I pocałuj moje stopy!
  Mężczyźni padają na twarz i całują bose, lekko zakurzone stopy dziewczyny.
  Następnie są zmuszeni całować nogi i Charlotte, rudowłosą bestię. Jaka ona jest piękna.
  Jej miedzianorude włosy powiewają na wietrze jak bojowy, proletariacki sztandar.
  Zarówno mężczyźni, jak i młodzi mężczyźni uderzają boginię w okrągłe obcasy. I liżą szorstkie stopy piękna.
  Pocałowali Christinę i Magdę w bose stopy. Również akrobacje dziewcząt.
  A tacy wojownicy są silni i muskularni. A co najważniejsze boso, uroczo.
  I smukłe postacie i talerze prasy! I są cudowne, walczące i piękne.
  I każdy mięsień gra, a kule mięśni toczą się pod opaloną skórą.
  Te dziewczyny są super fajne! Mają moc gniewu i płomień namiętności! I pewność zwycięstwa.
  A Brytyjczycy obsypują pocałunkami swoje nagie, pełne wdzięku nogi!
  Malta upadła i dużo łatwiej było przerzucić wojska do Afryki. Führer zmądrzał, a co najważniejsze, przyszła mu do głowy logiczna myśl: ZSRR jest krajem totalitarnym, co oznacza, że jest silny. Prawie dwieście milionów ludzi jest przylutowanych przez komunistyczną ideologię i to jest władza!
  Ale jednocześnie ZSRR ma wystarczająco dużo ziemi i nie zamierza nikogo atakować.
  Aby więc zaatakować Rosję, należy się przygotować.
  A jakie czołgi mają Niemcy? Szczerze słaby! A Rosjan na defiladzie 1 maja widziano KV-2 z działami 152 mm, KV-1 z działami 76 mm i T-34, także zwinne czołgi, z działami przebijającymi Niemców.
  A Führer rozkazał: stworzyć własne potwory, aby zrównoważyć rosyjskie czołgi. W szczególności "Pantery", "Tygrysy", "Lwy" i "Myszy". Dobre samochody jak na swoje czasy, ale za ciężkie.
  I drogie i pracochłonne! Z drugiej strony technologia niemiecka mogłaby konkurować w tym przypadku z sowiecką.
  Ponadto Niemcy mieli nadzieję, że wkrótce będą mieli całą Afrykę i będą w stanie przejąć ważne zasoby świata. I będą niewolnicy, żołnierze i jednostki bojowe ...
  Ogólnie żołnierze Wehrmachtu są silni ...
  A dziewczyny są świetne... I świetne złodziejki!
  Na Malcie chodzili i byli znani z torturowania ludzi. Zaciekli wojownicy. Rozbierano chłopców, a dziewczęta ich gwałcili! A co nie jest rozrywką.
  Wojownicy dużo śpiewali i krzyczeli:
  - Nikt nas nie powstrzyma, nawet diabeł nas nie pokona!
  Gerda i jej zespół zaatakowali również angielski krążownik. Dziewczyny szły wzdłuż niej z mieczami i zabijały wszystkich. A jednocześnie rzucali bosymi stopami zaostrzone dyski.
  Szybcy to wojownicy, których nie da się zatrzymać łatwo i bez problemów. Idą do siebie i miażdżą marynarzy. I machają do siebie obiema rękami. Były takie cztery czarownice. A Czarownice bezwzględne, absolutnie mordercze.
  Biegają po pokładzie, błyskając różowymi obcasami, i wymachują mieczami jak śmigłami. Ścinają Anglików i nucą do siebie, uśmiechając się.
  - Nie jesteśmy żałosnymi dziewczynami, głos jest taki dźwięczny! Słynnie miażdżymy Brytyjczyków, żeby tu nie było cicho!
  A jak języki się pokażą! To dziewczyny dla siebie... Prawdziwi terminatorzy!
  I gołymi palcami, jak rzucają sobie dyski i jak nokautują wrogów.
  Robią to bardzo krwawo. I poderżnięto im gardła. I tak wiele gardeł zostało otwartych.
  Agresywni faceci.
  A dokładniej dziewczyny, z mięśniami dzikich zwierząt. I nikt nie może ich ograniczyć - taki element.
  Dziewczyny są szykowne i prawie nagie. I nawet piersi zostały wyeksponowane, aby wyglądały piękniej.
  Gerda śpiewała:
  - A krążownik zostanie schwytany - dzielne dziewczyny! Taki element, taki element!
  Dziewczyny są naprawdę piękne w takiej skali, że nie można ich zatrzymać jednym zamachem.
  Są przepełnione gwałtowną, kipiącą energią. I to jest właśnie taki agresywny huragan i obfitość ognia i ciepła.
  Wojownicy są po prostu cudowni. I potrafią poruszyć pięścią w szczęce.
  Mają takie agresywne skoki dziewczynek, które urodziły się ze skrzydłami i kłami...
  Charlotte ścina Anglików i piszczy do siebie:
  - W bitwie nikt nie może się z nami równać! Jestem wilkiem, fajnym wilkiem!
  A rudowłosa bestia jak bicie i cięcie mieczem ...
  Tak więc angielski admirał padł ofiarą dziewcząt. Czego on naprawdę chciał? Z kim się kontaktowałeś?
  Wojownicy wzięli go i pocięli na kawałki!
  Christina śpiewała z przyjemnością:
  - Będzie szaszłyk zrabowany!
  I pokazała język.
  A potem bosą stopą rzuciła dysk o ostrych krawędziach. I natychmiast zamordował pięciu Anglików.
  Magda kopnęła bosą piętą i trzech Anglików wyleciało za burtę. Oto ona jest dziewczyną - po prostu dzikusem!
  I cała czwórka zawoła:
  - Chwała naszym bogom!
  I znowu tnie... Już setki Anglików zostało ściętych. A ci, którzy przeżyli, padają na kolana i całują piękne dziewczyny, ich silne, wyrzeźbione, bose stopy.
  
  
  PREZYDENT ROSJI WŁADIMIR ZELENSKI
  Wołodymyr Zełenski po inauguracji zapowiedział rozwiązanie Rady i rozpisanie przedterminowych wyborów parlamentarnych. Jest to ogólnie oczekiwane. Stosunki z Rosją pozostawały jednak napięte. Władimir Putin nie pogratulował Zełenskiemu zwycięstwa i nie uznał wyborów prezydenckich na Ukrainie. Ale przyniosło to korzyści nawet nowemu młodemu przywódcy. Nacjonaliści, którzy patrzyli na niego podejrzliwie, uznali go za jednego ze swoich. A Zachód zrozumiał, że Putin jest naprawdę agresorem. I wzmocnione wsparcie dla Ukrainy. A więc zaczęło się dla zdrowia, a skończyło dla pokoju. Zełenski ją przyjął i wypadł niezwykle mocno w nowych wyborach do Rady. Udało się zdobyć większość parlamentarną. A potem odbyło się kilka referendów. W tym reforma konstytucyjna.
  Znacznie rozszerzono uprawnienia prezydenta. A Rada, wręcz przeciwnie, jest ograniczona. Następnie Zełenski zaczął zdecydowanie dążyć do reform i modernizacji.
  W tym samym czasie w Donbasie wymyślono przebiegły ruch. Ciekawą opcję zaproponowano wojownikowi Anastasii Orłowej. Ona, przy wsparciu Ukrainy i zachodnich służb wywiadowczych, zostanie gubernatorem obwodów ługańskiego i donieckiego. Wtedy będzie miał formalne członkostwo w Ukrainie i pieniądze na odbudowę i wielką osobistą władzę. A nawet własną armię. Czyli opcja Kadyrowa. Kiedy Rosja faktycznie przyznała Czeczenii niepodległość, tylko formalnie zachowując nad nią kontrolę.
  Anastazja Orłowa, mająca wpływy wśród dowódców polowych, zaakceptowała tę opcję. Muszę powiedzieć, że ta kobieta była bardzo piękna, blondynka i zazwyczaj nawet zimą biegała boso na mrozie.
  Anastazja wypowiedziała wojnę "kradzieżowemu" przywództwu Nowej Rosji. Jest bardzo wojowniczą i autorytatywną dziewczyną. A w Nowoazowsku założyła swoją rezydencję. Poparła ją część ludu i milicji.
  Anastazja z batalionem bosych dziewcząt dokonała kilku nalotów i zdobyła kilka miast. Rozpoczęły się lokalne bitwy. Było przeciąganie liny.
  Anastasia działała dość umiejętnie i otrzymywała pieniądze z zagranicy. Ponadto miała wsparcie w Rosji. W tym od kobiet. Do sukcesu przyczyniła się też choroba Putina. Widać, że ambitny prezydent Rosji przesadził. I w tych warunkach kierownictwo w Rosji było podzielone. Anastasia wykorzystała to i zdobyła Donieck. Uzyskaj poważne wsparcie.
  Wojna zaczęła się od Ługańska. Ale nie za energiczny. Milicje tak naprawdę nie chciały się nawzajem zabijać.
  Ostatecznie odbyły się wybory prezydenckie w Noworosji, w których zwyciężyła Anastazja. Został on natychmiast uznany przez Stany Zjednoczone i Kijów. A potem inne kraje Zachodu, a nawet całego świata!
  Zełenski dotrzymał słowa, przyznając Noworosji specjalny status na Ukrainie. A w Doniecku znów powiewała żółto-niebieska flaga.
  Nadszedł długo oczekiwany spokój.
  Zełenski aktywnie walczył z korupcją, a nawet wprowadził karę śmierci za przestępstwa gospodarcze. Twardo i umiejętnie zarządzając, tworząc profesjonalny zespół, Wołodymyr Zełenski zapewnił Ukrainie wysokie tempo wzrostu. Kraj się podnosił, a władza nowego przywódcy rosła w siłę. Poprawiły się stosunki z Rosją. Co przyczyniło się do udaru, który dopadł Putina i uczynił go mniej ambitnym i agresywnym.
  W Rosji popularność Zełenskiego rosła. Był silnym mówcą, czarującym mężczyzną, populistą. I nie komunista, ale też nie antykomunista. Popularny zarówno wśród lewicy, jak i rosyjskich oligarchów. Bardzo popularny wśród rosyjskiej młodzieży. Intelektualista i chłopak. Wydaje się być inteligentny, ale przejął solidną moc. Tak, z pewnością liderem, ale jednocześnie dżentelmenem! Wysoka kultura, ale zrozumiała i kochana przez ludzi. Prawdziwy talent w zarządzaniu. I świetnym organizatorem.
  A gdy minęło pięć lat pomyślności i rozkwitu Ukrainy, a władza Zełenskiego wreszcie się umocniła, pojawiła się sensacyjna propozycja.
  Mianowicie, zjednoczyć się z Rosją. Stwórz jedno państwo związkowe ze wspólnym prezydentem o wielkiej władzy. Oczywiście, w wyborach powszechnych.
  A w Rosji elita była w szoku. Oto ruch! W tym czasie Putin osłabił się z powodu poważnej choroby i stracił popularność. Nie mógł więc w żadnym wypadku walczyć w pełni. A sam Miedwiediew na ogół nie jest wojownikiem i niekochanym przez ludzi.
  I tu Zełenski ewidentnie chce zostać prezydentem państwa związkowego i... Jego szanse są realne! Po pierwsze, Zachód chciałby widzieć Władimira Zełenskiego jako prezydenta Rosji i Ukrainy! Okazał się dość prozachodnim politykiem i Europejczykiem. Po drugie, Zełenski jest popularny w Rosji, a zwłaszcza na Ukrainie. Po trzecie, nie widać konkurentów. Putin jest poważnie chory, Miedwiediew jest słaby i mało popularny, Ziuganow i Żyrinowski są za starzy. Nie widać innych liderów. Co więcej, po czwarte, i uważajcie na oligarchów Rosji i Zełenskiego, jest poparcie.
  Tak, jasne jest, że jest to bardzo poważny kandydat na prezydenta Rosji. Ma siłę i charyzmę oraz niezwykły dar oratorski. A także wsparcie zarówno zachodnich, jak i rosyjskich mediów. Plus popularność nowego w rosyjskiej polityce, pod starymi i nudnymi przywódcami.
  Krótko mówiąc, odmowa jest niewygodna, a przyjęcie oferty przerażające. Putin miał drugi udar. Miedwiediew został pełniącym obowiązki prezydenta Rosji.
  Oczywiście nie jest pewne, czy Zełenski na pewno wygra. I naprawdę chcę zaanektować Ukrainę. Miedwiediew chce prześcignąć Putina! Ale czy warto podejmować takie ryzyko jak wybory z Zełenskim?
  Jednak naród rosyjski poparł ideę zjednoczenia z Ukrainą. Setki tysięcy ludzi wyszło na ulice - domagając się: jedności słowiańskich braci. Demonstranci starli się z policją w Moskwie. Wiele osób zostało rannych. Zaczęła narastać fala protestów.
  Z komunistami Ziuganow w końcu sięgnął, a raczej zgnił, a młodsze kierownictwo zaczęło wyprowadzać ludzi na ulice. Żądając zmiany reżimu.
  Zwolnili się także nacjonaliści, którzy mieli swoich silnych i ambitnych przywódców. Majdan stawał się coraz bardziej modny. W policję obrzucono kamieniami i koktajlami Mołotowa. Narastające od dłuższego czasu niezadowolenie ludu zaczęło się coraz mocniej manifestować.
  Miedwiediew zwołał radę bezpieczeństwa.
  Większość członków opowiedziała się za zjednoczeniem - powołując się na fakt, że diabeł nie jest taki straszny, jak go malują. A zasoby administracyjne i propaganda to ogromna siła! I że ludziom można dokładnie wyprać mózgi i generalnie zagłosują na partię rządzącą.
  Miliarderzy rosyjscy również przysięgali wierność Miedwiediewowi, który był przewidywalny, długo sprawował władzę i mniej więcej wszystkim odpowiadał.
  Miliarder Deribasco logicznie zauważył:
  - Trzeba prowadzić kampanię wyborczą w stylu: Miedwiediew to dziś Putin, a żaden Zełenski nam nie zagraża!
  Autorytatywnie zauważył Roman Abramowicz:
  - Wyciągnęliśmy Jelcyna z dołka wyborczego czterech procent notowań, a nawet więcej, więc wyciągniemy cię! Nasze pieniądze i kaucja medialna!
  Prochorow potwierdził:
  - Nie chcemy tak wysokich podatków dla bogatych, jak na Ukrainie, i zrobimy wszystko dla was!
  Dmitrij Miedwiediew uderzył pięścią w stół i oznajmił:
  - W takim razie przyjmujemy propozycję integracji i unifikacji!
  Podpisano porozumienie zjednoczeniowe między Ukrainą a Rosją. Natychmiast zmienił się układ sił. Wybory prezydenckie mają się odbyć za trzy miesiące.
  Aby zarejestrować się na prezydenta, wystarczy albo zebrać sto tysięcy podpisów, albo wpłacić dziewięćdziesiąt tysięcy dolarów kaucji, która zostanie zwrócona dopiero po przejściu do drugiej tury. To są śmieszne zasady. Częściowo zaczerpnięte z ustawodawstwa rosyjskiego, a częściowo ukraińskiego.
  Oczywiście kandydatów na prezydenta będzie wielu, ekipa Miedwiediewa najwyraźniej uznała, że będzie to dla nich jeszcze bardziej opłacalne! Mówią, że mobilność elektoratu władzy da przewagę w pierwszej turze. A w drugim wszyscy poprą Miedwiediewa. W każdym razie pełniący obowiązki prezydenta na to liczył. I zaczęło się...
  Anastazja Orłowa, ta bosa Kleopatra, powiedziała, że Zełenski będzie przeciw całej setce. I że jest Lancelotem przeciwko smokowi Putina i Miedwiediewa.
  Rozpoczęły się brutalne ataki w prasie. Niektórzy byli po stronie Zełenskiego, inni po stronie Miedwiediewa.
  Rozpoczął się okres rejestracji kandydatów. Rosja była niespokojna. Syn Dżochara Dudajewa pojawił się na Kaukazie i ogłosił dżihad. I otrzymał szerokie poparcie w regionach islamskich. Wielu ekspertów podejrzewało tutaj uszy CIA. Co więcej, kończy się prezydentura Trumpa i musimy odnieść przynajmniej kilka zwycięstw. A Zełenski na rosyjskim tronie to wielkie zwycięstwo! Chociaż są sceptycy, którzy twierdzą, że Zełenski może uczynić z Rosji wielki kraj, znacznie silniejszy, zwłaszcza gospodarczo, niż był za Putina.
  Tak więc opinia na Zachodzie jest podzielona. Jedno państwo ukraińsko-rosyjskie to oczywiście potężne stowarzyszenie i wcale nie jest żartem. To naprawdę może być potwór. Naturalnie, rosyjskie siły bezpieczeństwa również poparły zjednoczenie. Ta Anastazja to fajna kobieta. Ona, wraz z batalionem dziewcząt i wszystkimi pięknościami, była boso iw bikini, przewróciła się i pokonała rosyjskie siły specjalne. Kiedy zbiera się kurz, by obalić zbyt zagorzałego wielbiciela Zełenskiego.
  Tutaj dziewczyny pokazały, że bajecznie walczą boso iw bikini! A grupa specjalna Vympel okazała się pokonana przez gorące kobiety. W rezultacie, i postanowiono nie ingerować, w Noworosji do władzy doszli bardziej proukraińscy przywódcy.
  Anastazja prowadziła kampanię dla Zełenskiego. Dziewczyna w bitwie wiedziała, jak rzucać bosymi stopami ostrymi, cienkimi dyskami, bumerangami i granatami. Wojownicy w bikini stali się legendą. Cały pułk dziewcząt, każda z nich jest warta całej dywizji. To jest ogromna moc!
  Anastasia pędziła przez śnieg, jej czerwone, bose obcasy migotały. Dziewczyna śpiewała:
  W bezkresie kosmosu, wierz mi, jest sen,
  Jest jak promień słońca na niebie...
  W oczach Svaroga pokój i czystość,
  On jest dla nas, jak Jezus zmartwychwstał!
  
  Urodzimy promienny los,
  Zabłyśnie jak majowe słońce...
  Ale ilu nieumarłych nie rozumiem
  Jak zły rock gra z nami!
  
  Chroń swoją ojczyznę, rycerzu,
  Niech gwiazda na niebie świeci...
  Chronimy obszar naszej ojczyzny,
  Niech planeta stanie się wiecznym rajem!
  
  Ale co może potężny komunizm,
  Sprawi, że flaga ojczyzny stanie się wszechmocna ...
  A wściekły faszyzm zginie w piekle,
  Przebijemy wroga bardzo silnym ciosem!
  
  Dajesz serca naszej Ojczyźnie,
  Płonąć bardzo jasnym żarem...
  Przejdziemy przez naszą bitwę do końca,
  A Führer zostanie zmieciony jednym ciosem!
  
  Towarzysz Stalin zastąpił swojego ojca,
  Jesteśmy dziećmi różnych pokoleń...
  W Gehennie horda zginie w furii,
  A genialny Lenin wskaże drogę do Edenu!
  
  W Rosji każdy chłopiec jest gigantem,
  A dziewczyny są szkolone do walki...
  Pan Wszechmogący Rod mamy Jeden,
  My Rosjanie zawsze potrafiliśmy walczyć!
  
  Dotrzemy, wkrótce wierzę, że jesteśmy wszystkim,
  Fakt, że we wszechświecie nie ma wyższego ...
  Członek Komsomołu podniósł, zna wiosło,
  I uderz Führera w dach!
  
  Nigdy więcej komunizmu, poznaj idee
  Są piękne i przyniosą szczęście!
  A Führer jest po prostu złoczyńcą,
  Bardzo podstępny, bardzo czarny garnitur!
  
  Jestem dziewczyną - wielkość wojownika,
  Boso biegł śmiało przez mróz...
  Mój gruby złoty warkocz
  Zbudował szybką różę!
  
  Pomysłów może być miliard
  Jak urządzić ojczyznę w komunizmie...
  Jeśli zobaczysz Fritza, uderz mocno,
  Żeby Adolf do cholery nie zasiadł na tronie!
  
  Zdejmij faszystów pięścią,
  I lepiej poruszaj się po nich młotem kowalskim ...
  Jedźmy wzdłuż Wołgi z wiatrem,
  Po prostu nie żałujemy miażdżenia kóz!
  
  Podniesiemy żołnierzy dla Ojczyzny,
  Dziewczyny atakują...
  Wycelowany z karabinu maszynowego piękności,
  Zemsta zaszkodzi Hitlerowi!
  
  Nikt nie może pokonać Rosjan
  Chociaż wilk faszyzmu, to diabeł jest zaprawiony ...
  Ale wciąż silniejszy niż jego niedźwiedź,
  Jaki porządek buduje nowy!
  
  Za Ojczyznę, biegnąc za Stalinem,
  Dziewczyny z Komsomołu pędzą boso ...
  Naziści zostali pobici wrzątkiem,
  Bo Wielkorusi są najfajniejsi!
  
  Dumne dziewczyny wjadą do Berlina,
  Zostaw odciski bosych stóp...
  Nad nimi jest złotoskrzydły cherubin,
  I srebrne jak perły osy!
  Dziewczyna wtedy śpiewa, ale jak walczy! W końcu to ona, wraz z czterema wspólnikami, kiedyś uratowała milicję przed całkowitą klęską pod Jołajkiem.
  Potem weszło pięć dziewczyn w bikini i bosych z całą armią.
  Tak, to był spektakl.
  Anastasia dała dużo z karabinu maszynowego, odcinając szeregi wroga, a potem bosymi stopami rzuciła kilka cienkich dysków na raz. Te głowy są odcięte.
  A Anastazja śpiewa:
  - Za świętą Ruś!
  Natasza też strzelała, siekała wrogów i jak piszczy, rzucając bosą stopą granat, przewracając czołg:
  - Za Svaroga!
  A potem złotowłosa Zoya odwraca się. I on także rzuca bosą stopą dar śmierci i krzyczy:
  - Na przyszłość Rodnovery!
  A za nimi Aurora również się podda. A bosą piętą uwolni dar śmierci, krzycząc:
  - Za wielkie granice!
  A potem Swietłana posadzi. Odwróci się, a potem z karabinu maszynowego i bosymi stopami pośle zniszczenie ...
  A bosonoga piękność krzyknie:
  - O powrót Romanowów!
  Tak, Anastazja była fanką odbudowy imperium carskiego. Rzeczywiście, w Rosji car i tak jest u władzy. Dlaczego więc nie wydać prawowitej monarchii. Co więcej, w żyłach Romanowów płynie krew wielu pokoleń królów Europy. Czy to ich rodowód? A jakiej płci jest Putin, a zwłaszcza Łukaszenka? Kim oni są, żeby być królami? Ale Romanowowie są namaszczonymi przez Boga!
  Anastazja ze swoimi koleżankami w bikini dokonała wielu cudów. Walczyła jak diabeł. Ale potem pokłóciła się z Putinem i stanęła po stronie Zełenskiego. W ogóle Anastazja widziała, że Ukraina jest obrażana, i mając wzmożone poczucie sprawiedliwości, stanęła po stronie słabych!
  Anastazja i jej piątka odparły atak na Nowoazowsk, kiedy próbowali aresztować ją jako buntownicę. Cała kolumna sił rządowych została odcięta i rozbrojona.
  Po tym jeńcy upadli na twarze i pocałowali Anastazję oraz bose, zakurzone stopy drugiej dziewczyny.
  Dziewczyna filozoficznie powiedziała schwytanym bojownikom Noworosji:
  - Nie chcę cię zabić! Jesteście moimi braćmi! A ja będę twoją królową!
  Ogólnie rzecz biorąc, Noworosja przyjęła Anastazję bez większych szkód i ciężkich strat. To prawda, że \u200b\u200bblond terminator odciął głowę gubernatorowi republiki donieckiej i zabił jego strażników, którzy składali się głównie z rasy kaukaskiej.
  Anastazja od dawna jest legendą. Na Krymie dokonała takich cudów, że otrzymała gwiazdę bohatera Federacji Rosyjskiej. Bez niej, z partnerami w bikini, nie szło tak gładko. Ale potem Anastasia została zabrana i pozbawiona wszystkich rosyjskich nagród. W tym za zabójstwo rosyjskich sił specjalnych w bitwie, gdy próbowali je usunąć. Wszczęto nawet postępowanie karne.
  Ale nie odważyli się rozpocząć wielkiej wojny z de facto niepodległą Noworosją. Co więcej, Putin zachorował i bez niego nikt nie chciał wziąć odpowiedzialności.
  Zwłaszcza Miedwiediewa, który generalnie nie jest liderem w duchu i duchu. Ale właśnie do tego Miedwiediej pasował rosyjskim oligarchom i świcie Putina - łatwo nim manipulować.
  Tak czy inaczej, przeciwko Zełenskiemu powstała ogromna machina propagandowa. Zaczęli obwiniać wszystko. I że to było tak, jakby był narkomanem i złodziejem, i wypłacał miliardy za pośrednictwem spółek offshore, i że ogólnie był gejem.
  Prowincja poszła pisać. I oczywiście byli świadkowie i różnego rodzaju zapewnienia. W tym zarzuty o homoseksualizm. Nawet jak tylko zaczęła się rejestracja kandydatów, a brud już się wylał.
  Liczba chętnych do udziału w wyborach, zarówno Ukraińców, jak i zwłaszcza Rosjan, okazała się kolosalna. Wspinali się zarówno komuniści, jak i nacjonaliści. Nieoczekiwanie nawet stary i chory Ziuganow wetknął głowę w wybory. Chociaż już opuścił stanowisko przewodniczącego partii komunistycznej. Do urn poszli także Afonin, Udalcow i Grudinin. I w ogóle jest jeszcze grono lewicowych kandydatów, mało znanych, ale chartów. I tak wielu ludzi, którzy chcą być prezydentem, wspięło się! A dziewięćdziesiąt tysięcy dolarów? Czy to aż tak duża kwota jak na standardy Rosji?
  Jak czołgi chętne się wspinały. I biznesmenów, artystów, artystów popowych i pisarzy. Tak, pisarze też są aktywni. Zrób sobie reklamę. A dziewięćdziesiąt tysięcy dolarów to nie tak dużo. Tak więc do CEC napłynęły setki wniosków.
  No wybory! Cóż, pokaz się udał! Nawet Ałła Pugaczow wsadziła głowę do prezydencji. Czemu nie? Alka zaczęła zapominać, tam może sobie przypomnieć! Ze starego, Jurij Łużkow wspiął się na prezydenta. też chciałem sobie przypomnieć.
  Cóż, oczywiście, taki program nie mógłby obejść się bez Vladimira Volfovicha. Ale tym razem w wyborach wzięli udział jego syn Igor Lebiediew i jego prawa ręka Degtyarev. Do urn poszli też w trzech kolumnach.
  Przenieśli się też nacjonaliści. Oczywiście na prezydenta trafił zarówno legendarny Demuszkin, który siedział w więzieniu, jak i co ciekawe Spider, lider Metal Corrosion i szef grupy rockowej Kolovrat oraz wielu innych.
  Cóż, oczywiście, popowi piosenkarze wyruszyli na kampanię. Są tu Philip Kirkorov i Nikolai Baskov. W zasadzie też nie mają nic do stracenia. Taki bojowy strażnik rozmieszczony.
  A Tymoteusz i Witas, iw ogóle bardzo wielu, wyruszyło na kampanię.
  Oczywiście, że nie przez przypadek! Plan Miedwiediewa polegał na nominowaniu ogromnej liczby kandydatów, którzy musieliby oddać mu głosy w drugiej turze. Ogólny plan jest ciekawy. Rating Miedwiediewa jest początkowo niższy niż Zełenskiego. A bez sprytu nie da się wygrać!
  Ale przecież Jelcyn miał ocenę zerową, ale był w stanie pokonać Ziuganowa. To prawda, że ten ostatni prowadził wybory jak osoba niepełnosprawna: przegrywając celowo!
  I w tym przypadku Miedwiediewowi przeciwstawia się wybitna i bardzo utalentowana osoba.
  A więc dużo się tu dzieje. W programie Sołowjow Zełenski był ciągle oblewany błotem. To prawda, wtedy dziewczyna rzuciła lody na twarz Sołowjowa palcami bosych stóp. I wyłupił jej oko. Potem stało się jasne, że obrzucanie Zełenskiego błotem nie jest bezpieczne! Na przykład ten facet to ukraiński orzeł!
  Ogólnie rzecz biorąc, w społeczeństwie rosyjskim nie było jedności. Wielu, wielu popierało Zełenskiego. Jak, naprawdę młoda krew i był w stanie podnieść Ukraina bez wysokich cen ropy i gazu! A co z Miedwiediewem? Kraj dosłownie krztusi się dolarami za ropę i gaz, a gospodarka pogrąża się w całkowitej stagnacji. Nie ma wzrostu, rośnie tylko bezrobocie.
  Miedwiediew generalnie ma najwyższy anty-rating spośród wszystkich polityków. Chociaż właśnie to jest korzystne dla oligarchów. Bardziej od nich zależny, łatwiejszy do opanowania. Rosyjski rząd zaczął pospiesznie podnosić pensje i emerytury dla wszystkich. I wiele razy...
  Mało tego, Miedwiediew zaproponował nawet obniżenie wieku emerytalnego o dwa lata. Niby wszystko jest dla dobra ludzi. I wprowadzono poprawki w celu podwyższenia emerytur i liczenia stażu pracy po przejściu na emeryturę.
  Miedwiediew nie zapomniał również o urzędnikach. Żeby powstali i zagłosowali na niego. W szczególności zniesiono publiczne deklaracje dochodów i pozwolono otrzymywać prezenty do tysiąca dolarów. Co oczywiście spodobało się urzędnikowi. Podobnie jest z pozwoleniem na posiadanie nieruchomości za granicą, a także rachunków.
  Aby przyciągnąć palaczy na swoją stronę, ustawa antynikotynowa została znacznie złagodzona. Dozwolona jest sprzedaż alkoholu w nocy, zalegalizowano nawet hazard. Ten ostatni został przyjęty z zadowoleniem przez oligarchów, właściwie po co tracić takie dochody i sprowadzać je do podziemia.
  Transmisja "Lalek" powraca. Zaczęli pokazywać więcej erotyki w telewizji.
  Miedwiediew ogłosił też amnestię, a nawet nakazał więźniom wypłatę zbiórki. I to też jest spory procent głosów. A także sami skazani i ich rodziny.
  Generalnie Miedwiediew wysunął hasło: więcej wolności! Rzeczywiście, Rosja jest zmęczona despotyzmem Putina. Kiedy nie zobaczysz nawet nagiej kobiety w telewizji!
  I oczywiście była próba pokazania: życie stało się bardziej wolne, życie stało się zabawniejsze!
  Miedwiediew obniżył też ceny alkoholu i zezwolił na reklamę piwa w telewizji. W rzeczywistości, po co iść za daleko.
  Ale wojna wybuchła na Kaukazie. Po odejściu Putina górale zaczęli domagać się jeszcze większych przywilejów i praw. A ich ambicje tylko wzrosły. Ponadto Turcja zaczęła aktywnie wywierać presję na Kaukaz, ich ambicje rosły, zwłaszcza w Syrii Erdogan otrzymał jego zdaniem za mało. Sytuację pogorszył spadek cen ropy naftowej, a co za tym idzie gazu. Tuż po obaleniu reżimu Maduro Wenezuela zwiększyła produkcję. Stany Zjednoczone i Iran wreszcie się pogodziły, aw Libii powstał jeden rząd.
  Spadek cen ropy naftowej doprowadził do upadku rosyjskiego rubla, podkręcił inflację i zdewaluował wzrost płac i emerytur.
  A rosnąca aktywność bojowników na Kaukazie grała przeciwko Miedwiediewowi.
  Mówiono, że nie jest w stanie zachować dziedzictwa Putina. I co to jest, jak to często bywa: supergwiazda wyznaczyła sobie słabego następcę.
  Zarówno Stany Zjednoczone, jak i kraje arabskie, a nawet Iran podsycały separatyzm na Kaukazie. I były nieporozumienia między siłami bezpieczeństwa. Niektórzy wciąż chcieli zobaczyć na stanowisku prezydenta długoletniego partnera Putina, Miedwiediewa! A inni zamierzali trzymać znacznie bardziej popularnego Siergieja Szojgu.
  Tej ostatniej nie poparli jednak oligarchowie i przemysłowcy. Uważali to za zbyt lewicowe, a miliarderzy byli zmęczeni dyktaturą jednej osoby. Wszyscy chcieli liberała na tronie i pojednania z Zachodem. Miedwiediew, czekając na zakończenie okresu rejestracji kandydatów na prezydenta, objął i zwolnił Szojgu. Co wywołało niepokoje w armii.
  . ROZDZIAŁ 2
  Następnie Miedwiediew nadał Szojgu obiecany od dawna stopień marszałka i powierzył mu stanowisko honorowego wicepremiera. Także ruch populistyczny. W każdym razie układy przedwyborcze nie były korzystne dla pełniącego obowiązki prezydenta.
  Zełenski, który był młodszy, odnosił większe sukcesy, był bardziej elokwentny, zdobywał punkty. I nawet wtedy, gdy został zarejestrowany, ponad dwustu kandydatów na prezydenta zachowało niekwestionowane przywództwo. Ale Miedwiediew musiał walczyć o drugie miejsce. Niespodziewanie Ałła Pugaczowa została jego konkurentką do drugiej rundy. Primadonna, która się zestarzała i od dawna nie grała, nie jest zbyt chętna do PR, nagle podskoczyła w rankingu.
  Być może była to reakcja na irytujących polityków. Wręcz przeciwnie, Żyrinowski i Ziuganow gwałtownie spadły w swoich ocenach. Obaj ci politycy są strasznie zmęczeni ludźmi. Co więcej, na ich polu wyborczym pojawili się młodsi i bardziej oryginalni liderzy.
  Demuszkin widocznie dodał, który otrzymał obraz męczennika w więzieniu. Suraikin nadal nie był w stanie zdobyć punktów, ale inny członek jego partii, Siergiej Kowaliow, najlepszy rosyjski zawodowy bokser, również zaczął zdobywać punkty.
  Ogólnie rzecz biorąc, Siergiej Kowaliow okazał się interesującym facetem. Ubiegał się o stanowisko burmistrza Moskwy i nieoczekiwanie dla wszystkich został drugim. Wstąpił do Komunistycznej Partii Rosji. A także zaczął dodawać ocenę.
  Należy zauważyć, że Siergiej Kowalow jest bardzo świetnym bokserem - najlepszym wśród Rosjan, nawet przewyższył Kostię Tszyu.
  Siergiej Kowalow jest więc terminatorem i niebezpiecznie zbliżył się do Miedwiediewa.
  To prawda, że \u200b\u200bwiększość rosyjskich serwisów wyborczych ma ocenę i. O. prezydent był przereklamowany. Ale awans był kapitalny. Jednak Miedwiediew nie miał szczęścia. Po Putinie fortuna stała się bardziej skąpa. Ceny ropy nadal spadały, kurs rubla również spadał, ceny szybko rosły. Kaukaz płonął coraz aktywniej. I nawet Kadyrowici zaczęli walczyć po stronie bojowników. Powstała taka sytuacja. A potem talibowie uderzyli też w wojska rosyjskie na granicy z Tadżykistanem.
  I jak się okazało, wojska rosyjskie nie były gotowe. Miedwiediew ponownie stanął na wysokości zadania. Ponadto ujawniono aferę z defraudacją w MON i Ministerstwie Finansów. Cień padł na starych przyjaciół Miedwiediewa. Pojawiły się też wątpliwości, kto ukradł z Rosji setki miliardów dolarów. Także podejrzliwość. A media się wkurzyły...
  Z kolei Zełenski kampanię wyborczą prowadził spokojnie, profesjonalnie, jak na pokaz. Żyrinowski, jak zawsze, pracował bardziej dla władz niż dla siebie. Ziuganow został wygwizdany i obrzucony zgniłymi jajami. Potem kolejne incydenty...
  Oczywiście Ksenia Sobczak brała udział w wyborach i nie mogła powstrzymać się od wyrzucenia stożka. Wzięła ją i rzuciła tortem w twarz Żyrinowskiemu. I przyciągał uwagę. To też było dość epickie.
  W wyborach wziął również udział Aleksander Powietkin. Rosyjski bokser po przegranej z Joshuą długo nie mógł wrócić, potem stoczył kilka walk z podającymi przeciwnikami i załamał się na poważniejszym. Po zakończeniu kariery zajął się polityką, zaczął tworzyć partię nacjonalistyczną.
  Jak dotąd bez większych sukcesów.
  Jednak Powietkin podczas telewizyjnej debaty uderzył pięścią w twarz przeciwnika. Celował i to nieznacznie podniosło jego ocenę.
  Ogólnie rzecz biorąc, wybory odbyły się w histerii.
  Odbyli telewizyjne debaty: dali trzydzieści sekund na odpowiedź, a rezultatem była sprzeczka. Imprezy, bójki, skandale. Cała masa.
  Miedwiediew został bezwstydnie awansowany, ale jego ocena praktycznie nie wzrosła. Wciąż wątpliwe wyjście do drugiej rundy.
  Zełenski poszedł daleko. I nic dziwnego! Włodzimierzowi udało się w ciągu pięciu lat położyć kres bezrobociu, odnowić wszystkie zakłady i fabryki oraz zbudować nowe.
  Jednym z osiągnięć Zełenskiego był rozwój rolnictwa i alternatywnych źródeł energii.
  W szczególności na Ukrainie pojawiły się elektrownie, które działają i ładują z różnic ciśnień atmosferycznych. Podobnie jak elektrownie geotermalne. I wiele więcej. Łącznie z wykorzystaniem energii jonosfery. Tak się złożyło, że nauka sprzeciwiła się ropie i gazowi.
  Prawdziwą sensacją było pojawienie się na Ukrainie zakładu produkującego syntetyczną żywność i dostarczającego ją do Chin. A Rosja ograniczyła eksport żywności.
  Wśród Ukraińców byli też kandydaci. W szczególności Władimir Kliczko. Słynny bokser miał za sobą trudną karierę. Powrót na ring: pokonanie Charra i Tysona Fury'ego. Ale trzeci rewanż z Joshuą znów przegrał, ale zarobił dużo pieniędzy. I ogłosił swoją ostateczną emeryturę z boksu.
  Ale potem znowu wrócił. Walczył w Kijowie z Gassijewem i wygrał. Po tym stoczył kolejną walkę i zdobył tytuł regularnego mistrza świata - ostatecznie pobijając zarówno rekord Foremana, jak i Joe Louisa. Następnie ogłosił nominację na prezydenta zjednoczonej Rosji i Ukrainy. I muszę powiedzieć, że wśród Ukraińców Władimir Kliczko ustępuje tylko samemu Zełenskiemu. I mimo solidnego wieku bokserskiego Władimir Kliczko już w okresie kampanii przedwyborczej obowiązkowo bronił się przed bokserem, który był od niego o dwadzieścia lat młodszy. I znowu wygrał przez nokaut.
  Potem notowania Władimira Kliczko podskoczyły i zbliżył się do Miedwiediewa, mając szanse na drugą rundę.
  Generalnie te wybory miały jednego niekwestionowanego faworyta: Zełenskiego, a walka o drugie miejsce była bardzo zacięta. Ałła Pugaczowa, która przez krótki czas wyprzedziła Miedwiediewa w walce o drugie miejsce, zaczęła składać rezygnację. W zasadzie to nic jasnego i nie świeci. Drugie miejsce zajął Władimir Kliczko. Ale jego elektorat nie jest zbyt stabilny. Siergiej Kowalow, któremu udało się przejść po trzech porażkach i zebrać wszystkie cztery pasy wagi półciężkiej, również walczył w ringu i ponownie zdobył tytuł mistrza.
  A jego notowania znów poszły w górę. Mogłem też przejść do drugiej tury. Inni ukraińscy bokserzy: Usyk i Łomaczenko wspierali Zełenskiego, a prezydenci nie wspinali się. Chociaż obaj nie zakończyli jeszcze kariery. A dlaczego mają kończyć? Usyk pokonał Joshuę na punkty i został niekwestionowanym mistrzem świata wagi ciężkiej. Łomaczenko błąka się z jednej kategorii wagowej do drugiej, a płacą mu tak wysokie honoraria, że niechętnie kończy karierę.
  W USA też kampania wyborcza. Donald odchodzi po dwóch kadencjach i nie jest zbyt zdrowy, by wspiąć się na trzecią. Młodzi kandydują na prezydenta. Z Partii Demokratycznej bardzo piękna trzydziestodziewięcioletnia gubernatorka - prawdopodobnie najmłodsza dama spośród kandydatów na prezydenta. Od Republikanów, także od młodych generałów-bohaterów wojny z Iranem.
  Zmieniło się pokolenie polityków w USA.
  W Rosji Putin mógł i mógł pokonać Zełenskiego, ale najwyraźniej wypalił się w pracy. Przepięcie zrobiło swoje! I czego chciał - przecenił swoje siły, nie ufał otoczeniu. A może nawet uzależniony. Po odejściu Nazarbajewa kolejna fala trafiła do WNP - demokratyzacja. Kazachstan stał się republiką parlamentarną. Łukaszenka jakoś podejrzanie zniknął na Białorusi. Prezydent też stał się figurantem.
  Nadeszła kolejna fala. Już w Turcji parlament powstał przeciwko Erdoganowi. Wahadło przechyliło się w drugą stronę.
  Zełenski zmienił konstytucję na rzecz większej autokracji, ale na Zachodzie jest postrzegany jako jego człowiek! Tak, referenda odbywają się cały czas. I jest prawdziwa wolność słowa.
  W każdym razie na razie Zełenski nie ma szczególnych problemów z wygraną w drugiej turze. Najprawdopodobniej to Miedwiediew przejdzie do drugiej tury - zasób administracyjny może przebić niską popularność i niezbyt udane rządy. Wielu zwracało też uwagę na podobieństwa z wyborami na Ukrainie - wielu kandydatów na prezydenta, kierownictwo Zełenskiego, niskie notowania dla władz i wysokie anty-ratingi.
  To, czy Zełenski mógłby pokonać Putina, to inna kwestia, ale Miedwiediew najwyraźniej nie zabiegał o rolę przywódcy narodu. A demokracja tutaj już grała przeciwko władzy.
  Miedwiediew nie mógł szczególnie dostroić się do walki. On nie ma tego charakteru. Nie prawdziwy wojownik!
  Ale problem ze wszystkimi autokracjami polega na tym, że następcy nie są zbyt dobrzy! Zwykle dyktator stawia po sobie słabeusza - żeby nie obalić! Na przykład następca Nazarbajewa miał ograniczoną władzę. I nie ma nic przeciwko - miękkiemu ciału!
  A Władimir Zełenski w każdym razie doszedł do władzy z opozycji i nie jest słabeuszem.
  Trzeba powiedzieć, że Putin był również uważany za miękkiego i słabego, dlatego został mianowany prezydentem po hałaśliwym Jelcynie. Ale jak się okazało, w cichym bagnie są diabły!
  A potem okazało się, że to nie takie bagno i cisza. Ale wydaje się, że Miedwiediew nie jest wilkiem w owczej skórze, ale naprawdę naturalną owcą. I nie może zebrać sił.
  Żyrinowski obraził Zełenskiego wulgarnym językiem i został ukarany grzywną. Kilkudziesięciu kandydatów na prezydenta wycofało się na korzyść Miedwiediewa, ale niewiele to dało. Wśród sławnych, którzy wystąpili, był bokser Denis Lebiediew. Był naprawdę zaawansowany technicznie. Byli też biznesmeni, małe postaci kultury. Spośród pisarzy tylko Siergiej Łukianenko wystąpił na korzyść Miedwiediewa. Reszta chciała awansować. I wszyscy wierzyli w szczęście.
  Miedwiediew całkiem urósł. Ale była nadzieja, że wojsko, więzienie i policja zagłosują zgodnie z rozkazem. Do tego przekupstwo wyborców. I oczywiście wcześniejsze głosowanie. Tutaj również są już wszelkie szanse na sukces.
  Tak, to spowodowało wzmożoną aktywność władz. Daj wczesne głosowanie. I oczywiście zdarzają się podróbki. I chęć głosowania sercem.
  W przeciwieństwie do wyborów z 1996 roku Miedwiediewowi nie udało się podwyższyć notowań. Trzeba też powiedzieć, że Jelcyn miał szczęście. W szczególności przypadkowo zmarł Dżochar Dudajew. Jaka mucha go ugryzła, nie zachowuj zwykłych środków ostrożności podczas rozmowy. W końcu, gdyby stało się to trochę wcześniej, nie mieliby czasu na uderzenie. A trochę później zasłoniliby tylko antenę, a sam Dżochar byłby w bezpiecznej odległości. Takie szczęście na wojnie i dla propagandy.
  I tutaj nie możesz skończyć Dudajewa. I nie ma Radujewa, którego tak głupio złapano w przeddzień wyborów prezydenckich w Rosji. Ale Dudayev Jr. nie chce umrzeć podczas wyborów. I w ogóle, najwyraźniej triumwirat następców: Jelcyn, Putin, Miedwiediew - zostaje przerwany ...
  Próby kupowania wyborców wyciekły i wywołały dalszy skandal. Patriarcha nikogo nie popierał, argumentując: Boże to Boże, a Cezar to Cezar. Ogólnie rzecz biorąc, za Jelcyna jakoś okazało się to łatwiejsze. A Cerkiew z jakiegoś powodu stanęła po stronie Jelcyna, który już wydawał się całkowicie beznadziejny. I kręgi przemysłowe.
  A teraz rosyjscy oligarchowie zaczęli flirtować z Zełenskim. Najwyraźniej Miedwiediewa nie można wychować.
  A nastroje w mediach zaczęły się zmieniać. Coraz częściej chwalono Zełenskiego. Już Żyrinowski zaczął mówić, że jego imiennik jest w rzeczywistości diamentowym człowiekiem.
  Miedwiediew ponownie podwoił płace i emerytury. Ale rubel całkowicie się załamał. I inflacja ruszyła. Taryfy też poszły w górę.
  Nawet musiał, prosi o pożyczkę z MFW. A ropa i gaz są coraz tańsze.
  Iran, Wenezuela, Libia, Arabia Saudyjska zwiększają eksport. A także w USA wprowadzono nową metodę wydobywania łupków. Koszt gwałtownie spadł.
  A potem jest recesja gospodarcza i niepokoje w Chinach. Cóż, to zrozumiałe - zmęczony dominacją partii komunistycznej. A Chińczycy chcą wolności i systemu wielopartyjnego!
  Rząd w Indiach trochę się zmienił. Doszło do próby zamachu stanu i ustanowienia dyktatury.
  Konfrontacja na Kaukazie gwałtownie się nasiliła. Zamieszki rozpoczęły się także na Syberii. W szczególności nasiliły się działania separatystów.
  W Wielkiej Brytanii wybory wygrała partia: "Renesans", jednak w koalicji z labourzystami. Królowa Elżbieta wciąż żyje, ale obiecała, że wyjedzie na stulecie, po którym odbędzie się referendum znoszące monarchię. I biuro założycielskie Prezydenta Wielkiej Brytanii.
  Francja jest niespokojna. Zamiast Macrona wygrała Mary Lipen i doszło do próby ustanowienia dyktatury. Ale sami Francuzi nie wiedzą, czego chcą, zorganizowali nowy Majdan. Tak, na niespotykaną dotąd skalę. A Maria została zmuszona do porzucenia swoich radykalnych planów wypędzenia Arabów i innych. Co gorsza, Sąd Najwyższy unieważnił wybory prezydenckie, a Mary została aresztowana.
  Przedterminowe wybory ogłoszono także we Francji. Czyli jak zawsze wszędzie bałagan.
  Na Białorusi, upojeni tyranią Łukaszenki, zrobili referendum i generalnie zlikwidowali urząd prezydenta. Republika stała się parlamentarna, a nowy premier powiedział, że może dojść do przystąpienia do Rosji. Ale po wyborach prezydenckich tam. Zełenski jest bardzo popularny na Białorusi.
  W Kazachstanie stosunki między prezydentem a parlamentem uległy pogorszeniu. Istniała groźba impeachmentu. Ale szybko się zgodzili, ale władza głowy państwa była jeszcze bardziej ograniczona.
  Miedwiediew stawał się coraz bardziej nerwowy. Zbliżały się wybory, a notowania Zełenskiego były kilkukrotnie wyższe. To prawda, że \u200b\u200bnie wygrywa w pierwszej rundzie, ale w każdym razie Miedwiediew przechodzi. Istnieje tylko kalkulacja, aby oszukać lub znokautować.
  Odbyła się tajna narada. Zgromadzeni miliarderzy Rosji.
  Miedwiediew wprost stwierdził:
  - Czy chcesz, aby obcy Ukrainiec otrzymał ogromną władzę prezydenta imperium?
  Deribasko zauważył logicznie:
  - Czy nam się to podoba, czy nie, musimy dogadać się z każdą mocą! Zełenski nie jest komunistą i... To nie jest Ziuganow, który w żadnym wypadku nam nie pasował!
  Miedwiediew stwierdził sucho:
  - Podatek dochodowy na Ukrainie jest znacznie wyższy niż w Rosji!
  Roman Abramowicz zachichotał i zauważył:
  - A kto zna i bierze pod uwagę nasze dochody! W dodatku ostatnio zostały tam zredukowane i prawie zrównały się z naszymi!
  Prochorow odpowiedział z uśmiechem:
  - Zmieniają się rządy. Zostajemy! Co możesz polecić?
  Miedwiediew wychrypiał z wściekłości:
  - Nie wierzę, że Jelcyn wygrał uczciwie!
  Deribasco odpowiedział chłodno:
  - Gdyby Ziuganow nie był rywalem Jelcyna, to Borik miałby naprawdę niewielkie szanse. Ale ludzie wciąż zbyt dobrze pamiętali "uroki" komunistycznej władzy. Mianowicie: puste półki, karty, kupony, wizytówki, długie kolejki, pensja w wysokości pięciu dolarów miesięcznie. Oczywiście nikt nie chciał wracać do tych piekielnych czasów. Tak, nawet do stracenia spektakle i pokazy polityczne, a także filmy z seksem i wiele więcej. Ludzie chcieli wolności. I głosowali nie za Jelcynem, ale przeciwko Strachowi na Wróble Ziuganowowi. A Zełenski nie będzie straszył ludzi. W przeciwieństwie do Putina nie zamknie programu Kukly i nie będzie wystawiał ludzi na karty. Tylko dziewięćdziesiąty szósty rok nie może się powtórzyć. Jelcyn ukradł pięć lub sześć procent, ale wygrał trzynastoma! Więc prawie sprawiedliwie!
  A Zełenski idzie z taką przewagą, że nie da się go pokonać!
  Miedwiediew krzyknął:
  - Rzucili mną! spiskował!
  Roman Abramow zauważył:
  - Chociaż sankcje zostaną z nas usunięte! A ty jesteś Niedźwiedziem... Zasłużyłeś już na swoją emeryturę!
  Miedwiediew syknął:
  - Smaż się w piekle!
  Prochorow zauważył logicznie:
  - Nie ma piekła! Jest tylko strach na wróble, do zbierania pieniędzy!
  Miedwiediew zapytał zdezorientowany:
  - Tak? A że Boga nie ma?
  Prochorow uśmiechnął się i odpowiedział:
  -Jaki Bóg? Przedstawiają to inaczej!
  Roman Abramowicz zaproponował:
  - Może stworzyć nową wiarę! Kto jest bogaty, Bóg go kocha! Kto jest najbogatszy ze wszystkich, tego Bóg kocha najbardziej!
  Miedwiediew skinął głową.
  - Logicznie! Ale co powiedzą ludzie?
  Roman Abramowicz zachichotał:
  - Możesz edukować ludzi!
  Miedwiediew zabulgotał:
  Mam nadzieję, że pozostaniemy przyjaciółmi!
  Potem wyszedł z pokoju...
  Kalejdoskop wydarzeń nadal szalał na świecie. Witalij Kliczko również wrócił na ring i walczył na stadionie w Kijowie. Walczył z Michaelem Tysonem. Dwóch starców, bardzo sławnych i popularnych. Cóż, zarobili dużo pieniędzy. Michael Tyson oczywiście zgodził się na walkę, ponieważ był prawie żebrakiem.
  Nawet jeśli młodszy i co najważniejsze w dużo lepszej formie, Witalij Kliczko dosłownie go pokonał. Władimir Kliczko powiedział, że nadal chce zdobyć tytuł absolutnego mistrza świata i walczyć z Usykiem. Po tym pobije wszelkie rekordy zostając najstarszym absolutnym mistrzem świata... I może się uspokoić. Co jeszcze może pokonać? Joe Louis został już pokonany, a Foreman został pokonany i czterokrotnie zdobył tytuł mistrza świata wagi ciężkiej.
  Witalij Kliczko zarobił na walce dużo pieniędzy, uzupełnił skarbiec i sławę, stoczył stosunkowo łatwą walkę.
  Zełenski odznaczył Witalija Kliczko Złotym Orderem Ilji Muromca. I to zyskało dodatkową sympatię.
  Ogólnie w świecie polityki bokserki stały się popularne. Floyd Maweiser kandyduje na prezydenta Stanów Zjednoczonych. formalnie niezależny. I z przyzwoitą oceną. A co z miliarderem, niepokonanym bokserem i czarnym mężczyzną. Dlaczego nie pretendent?
  Floyd Maweiser poparł Zełenskiego w wyborach prezydenckich i obiecał przyjaźń.
  Niewielu Floydów chciało rewanżu z Pacquio i zebrali na to dużo pieniędzy.
  Miedwiediew wyraźnie tracił grunt pod nogami. Aby wywołać oburzenie, mianował Anatolija Kaszpirowskiego ministrem zdrowia w randze wicepremiera. Co oczywiście jest mocnym posunięciem, ale niewystarczającym. Nawiasem mówiąc, Anatolij Kaszpirowski został najstarszym ministrem i wicepremierem w historii Rosji. Tak, rekordzista! Dmitrij Miedwiediew przyznał także królowej Anglii Order św. Andrzeja Pierwszego Powołanego, wręczył nawet gwiazdę bohatera Szojgu. I pozbawił Gorbaczowa najwyższego stopnia. Co generalnie nie jest takie piękne.
  A także wziął i przywrócił Berii do rangi marszałka. może przyciągnąć
  po swojej stronie stalinowców. A Borys Niemcow został pośmiertnie odznaczony Orderem Zasługi dla Ojczyzny pierwszego stopnia. Ponadto dekretem Stalingrad zmienił nazwę na Wołgograd. Flirtuje też ze stalinistami. Ale liberałowie też. Novodvorskaya pośmiertnie odznaczony tytułem Bohatera Rosji i ... Stalina!
  Pośmiertnie Miedwiediew wręczył także Jurijowi Gagarinowi Order św. Andrzeja Pierwszego Powołanego. I przywrócił Order Zwycięstwa Leonidowi Ilji Breżniewowi. Nieoczekiwanie Miedwiediew wręczył złotą gwiazdę bohatera Rosji również Garriemu Kasparowowi.
  Flirtuje też z liberałami. I z komunistami. Zarówno twoje, jak i nasze.
  Miedwiediew wręczył także Order św. Andrzeja Pierwszego Powołanego papieżowi Franciszkowi I.
  Również bardzo hojne dary "wielkiego władcy"! Ponadto Miedwiediew nagle ponownie obniżył wiek emerytalny dla mężczyzn i kobiet do pięćdziesięciu pięciu lat. Co okazało się sensacją. I znowu podwyżki emerytur.
  Co robisz w przeddzień wyborów.
  Ponadto pełniący obowiązki prezydenta nadał Władimirowi Żyrinowskiemu stopień generała porucznika. Na przykład za wierną służbę, weź to z ramienia mistrza. A jego syn Igor Lebiediew został nieoczekiwanie mianowany ministrem spraw zagranicznych, zamiast starego i niekochanego na Zachodzie Ławrowa.
  Miedwiediew zaproponował także Demuszkinowi stanowisko szefa MSW, ale autorytatywny nacjonalista odmówił. Spośród nowych nominacji sensacją było powołanie Kseni Sobczak na stanowisko ministra kultury. Ona, widząc, że jej ocena jest dość niska, zgodziła się. Ale domagała się też stanowiska wicepremiera. Miedwiediew zgodził się na to.
  Yavlinsky również brał udział w wyborach, ale całkowicie zachorował i wycofał się ze względów zdrowotnych.
  Pełniący obowiązki prezydenta przyznał mu także gwiazdę bohatera Rosji.
  Michaił Kasjanow otrzymał Order Zasługi dla Ojczyzny I stopnia oraz stanowisko Honorowego Doradcy Ekonomicznego. Za co wycofał się na rzecz Miedwiediewa. Ale to są bardzo małe ułamki procenta.
  Siergiejowi Kowalowowi zaproponowano ministra sportu, ale wydawało mu się to niewystarczające.
  Doszło do konfliktu z prezesem Trybunału Konstytucyjnego. Zorkin w końcu wyszedł. Ale komu dać taki post? Najlepiej kobieta! I zaoferowali Alla Pugacheva.
  Ale słynna piosenkarka odmówiła, powołując się na to, że to nie dla niej. Mimo to Miedwiediew wręczył jej gwiazdę bohatera Rosji. Chociaż Alla odmówiła działania na jego korzyść.
  Ale kto będzie prezesem Trybunału Konstytucyjnego? Pozycja utknęła. Shoigu również odmówił - nie jego profil!
  Dima Bilan nieoczekiwanie się zgodził. Chociaż oczywiście nie jest jeszcze faktem, że to jest jego profil! I oczywiście bycie piosenkarzem jest bardziej opłacalne i daje dużo więcej frajdy niż bycie przewodniczącym trybunału konstytucyjnego.
  W każdym razie Miedwiediew szybko to wykorzystał i przekazał gwiazdę bohatera Rosji.
  Dima Bilan powiedział jednak, że to tylko żart. Jednak przy powszechnej aprobacie Ludmiła Putina została mianowana przewodniczącą sądu konstytucyjnego. Było to mocne posunięcie, biorąc pod uwagę popularność Putina w Rosji, ale było już nieco spóźnione i nie mogło uratować Miedwiediewa.
  Chociaż wysiłki były tytaniczne. Ale ceny rosły, rubel spadał, talibowie posuwali się naprzód w Tadżykistanie i nie było nic, co mogłoby przekonać wyborców.
  W ostatniej chwili Giennadij Ziuganow został mianowany pierwszym wicepremierem odpowiedzialnym za blok społeczny. Ale to już martwy okład.
  A sam Ziuganow już całkowicie stracił swój elektorat.
  W przeddzień głosowania Degtyarev został mianowany prokuratorem generalnym. Również kandydat na prezydenta z ramienia Partii Liberalno-Demokratycznej.
  Miedwiediew poruszył się i szukał nowych dróg. Jednym ze spektakularnych przedwyborczych posunięć było wręczenie specjalnego złotego medalu im. Żukowa wszystkim weteranom Wielkiej Wojny Ojczyźnianej. A do tego milion rosyjskich rubli. Ale pozostało bardzo niewielu weteranów Wielkiej Wojny Ojczyźnianej.
  Miedwiediew odznaczył także Orderem św. Andrzeja Pierwszego Powołanego do Tereshkovej. Skoro istnieje taka możliwość, to dlaczego nie nagradzać? Tak więc Anatolijowi Karpowowi można nadać bohatera Rosji. Jest świetnym szachistą! A Alechin, Botwinnik, Tal i Spasski, Tigran - pośmiertnie wręczą nagrody - wcale nieźle!
  Gwiazdy bohatera Rosji - to jest fajne!
  Miło jest wręczać nagrody i wręczać medale. A jeśli założysz też zakon imienia Putina. Całe cztery stopnie: czwarty - brąz, trzeci - srebro, drugi - złoto, pierwszy - złoto z brylantami!
  To właśnie wynalazca Miedwiediewa.
  Jednak to również nie wystarczy. Zełenski ustanawia też nowe zamówienia. Zamówienie, na przykład Tarasa Szewczenki. Albo Taras Bulba! Albo Gogola! A co do drobiazgów. I zakon nazwany na cześć Kozheduba! To mocne posunięcie Zełenskiego, by zadowolić siły lewicy. Ogólnie oczywiście Zełenski nie jest komunistą, a nawet nie jest lewicowcem. Więc może mieć kłopoty. Ale komuniści w Rosji nie znaleźli przywódcy.
  I co więcej, Andriej Nawalny? Jakoś wszyscy o nim zapomnieli. Czy nie kandydował na prezydenta? Ale Andriej Nawalny pracuje w ekipie Zełenskiego od dawna i zrobił już wiele w walce z korupcją na Ukrainie.
  Więc jeszcze nikt nie umarł! Trwa proces łączenia dwóch bratnich narodów i powszechnych wyborów przywódcy narodu.
  Zełenskiego umyje też Andriej Nawalny... On jak zwykle na fali.
  I energicznie działa z szaleńczym naciskiem.
  A przy tym bardzo subtelnie, by nie odstraszyć wyborców. Zupełnie nie w stylu Trumpa.
  A na świecie nadchodzą nowe czasy - bezpieczniejsze i spokojniejsze. W Arabii Saudyjskiej rozpoczynają się demokratyczne i świeckie reformy, a religijny ekstremizm generalnie słabnie. Rzeczywiście, wielu może spocząć w Internecie na sprzecznościach między Koranem a nauką i pomyśleć: dlaczego oni to robią? Jakie są podstawy, by uważać Koran i Biblię za słowo Boże?
  Kiedy ludzie zaczynają myśleć i zadawać pytania, nie są już tak lekkomyślni. W rzeczywistości, dlaczego powstaje stulecie? Raczej strach przed śmiercią! I tak niewielu ludzi boi się umrzeć, dopóki nie zachorują!
  Miedwiediew w przededniu wyborów podniósł opłaty za biuletyny chorobowe i zasiłki dla inwalidów. A także zwiększono produkcję czołgów ...
  Miedwiediew, chcąc pokazać się jako patriota, znacznie podniósł poprzeczkę w wydatkach wojskowych. Czołg Medved, najcięższy z potworów, ważący ponad sto ton i wyposażony w reaktor jądrowy zamiast silnika, został wprowadzony do masowej produkcji.
  Projekt "Niedźwiedź" został opracowany pod rządami Putina na jego osobiste zamówienie. Miał stworzyć czołg potworów do zastraszania. Samochód okazał się bardzo ciężki i drogi, z wielowarstwowym pancerzem i dwoma bombowcami o napędzie rakietowym.
  Cechą samochodu była jego prędkość ponad stu kilometrów na godzinę, waga stu pięćdziesięciu ton i kolosalna rezerwa mocy dzięki reaktorowi jądrowemu.
  To prawda, że \u200b\u200bpodczas biegu wydarzył się inny niefortunny incydent - pękła gąsienica. I znowu wrażenie zostało zepsute. Miedwiediew został dosłownie wyśmiany.
  A potem kolejny epizod przydarzył się pełniącemu obowiązki prezydenta - nie możesz sobie tego celowo wyobrazić. Kiedy Miedwiediew próbował powalić drzewo przed drwalami, spadło ono prosto na świąteczny stół z jedzeniem. Tak więc pechowy tymczasowy szef Rosji ponownie się zhańbił.
  Tak, Miedwiediew miał naprawdę pecha. Taka fortuna jest kapryśna: jednego obdarza, drugiego obraża. Czy naprawdę jest tak źle, jak na przykład Mikołaj II, ale tak naprawdę obraził się na mocarstwa wyższe. Tak więc z Miedwiediewem, ogólnie inteligentną osobą, wszystko dosłownie wymknęło się spod kontroli.
  Próby zrobienia czegoś napotkały opór i coś upartego.
  Miedwiediew wydawał się drgać na patelni. A potem były inne problemy. Pełniący obowiązki premiera pojawił się też w aferze korupcyjnej.
  I tutaj oczywiście Andriej Nawalny nie mógł się obejść. Ten facet zawsze będzie pasować!
  Dostał tak zabójczo kompromitujący materiał na temat Miedwiediewa i jego świty - skandal okazał się niesamowity. Krótko mówiąc, zarówno Nawalny, jak i ci, którzy padli pod jego miażdżącym ciosem, stali się sławni.
  Ale Miedwiediew musiał szukać wymówek i wycierać ślinę. I co po prostu nie wylało się na niego. Nie wybory, ale po prostu horror.
  W dniu głosowania Miedwiediew przybył pod strażą. Widać było, że jest ponury i niepewny. Ręce drżą, gdy zabiera głos. W swoim ostatnim zarządzeniu pełniący obowiązki prezydenta potroił pensje wojska i policji. I pięciokrotność emerytury!
  Jednak Anastasia Orlova dowcipnie dokuczała kandydatce do roli dyktatora:
  - Trudno siedzieć na bagnetach! Tutaj stawia poduszkę pieniężną!
  Po terminatorze dziewczyna wzięła i pokazała figę, za pomocą bosych stóp.
  Anastazja to oczywiście dziewczyna, która jednym słowem nie zmieści się do jej kieszeni. Dowcipny, silny, fajny, charyzmatyczny.
  I tak wielu facetów się w niej zakochało. Co więcej, Anastasia jest bardzo temperamentną blondynką i nie kładzie się do łóżka bez wybrania sobie nowego mężczyzny na noc. Oczywiście wybiera ładniejszych, wysportowanych, napompowanych mężczyzn, czasem nawet bardzo młodych. Ale zdecydowanie inny. Wydaje się być pod napięciem. I nikt nie uważa tego potężnego wojownika za dziwkę.
  Wręcz przeciwnie, jak na tak silną i muskularną kobietę wydaje się to bardzo fajne.
  Anastazja też głosowała i wzięła głosowanie gołymi palcami swoich zgrabnych nóg, a to już cała rolka, w której trudno znaleźć nazwisko i postawić się bez zbędnych uprzedzeń. Cóż, jasne jest dla kogo!
  Po tym, z gołymi palcami, pokazała dużą figurę!
  Wołodymyr Zełenski przyjechał głosować na rowerze. Skok, skręcony. Jak zawsze jest bojowy i temperamentny. Prawdziwy Napoleon Bonaparte.
  I oczywiście głosowano zgodnie z oczekiwaniami energicznie.
  Władimir Kliczko nie wycofał się z wyborów. Głosował też na siebie i pogroził Miedwiediewowi pięścią.
  Nikołaj Valuev w ostatniej chwili otrzymał od Miedwiediewa gwiazdę Bohatera Rosji i stanowisko ministra spraw wewnętrznych. Ledwo udało się wycofać. Nie chciał jednak powiedzieć, na kogo głosował.
  Głosowało tu wielu: zarówno Ałła Pugaczowa, jak i Suraykin...
  Żyrinowski oczywiście nie mógł tego nie zauważyć. Wziął i podarł portret Wołodymyra Zełenskiego tuż przy lokalu wyborczym i obiecał, że po dojściu do władzy na pewno go zastrzeli.
  Dima Bilan śpiewała podczas głosowania:
  - Wszystko niemożliwe, może wiem na pewno! Bilan zostanie wybrany, jest nieskazitelnym rycerzem!
  Potem pojawiły się inne gwiazdy.
  Garri Kasparow powiedział, że władza się zmienia, że Miedwiediew odejdzie i era Putina wreszcie się z nim skończy.
  Jednocześnie były mistrz świata powiedział, że nie jest przeciwny wznowieniu kariery szachowej. I pobić rekord wieku Steinitza. I że Rosja wkrótce otrzyma godnego i demokratycznego przywódcę, a era carów w końcu odejdzie w przeszłość.
  I że Garry Kasparow wynalazł własne szachy, które wkrótce staną się popularne na całym świecie.
  I pokazał mi planszę ze stu komórkami. Ma nowe figurki. Po dwóch błaznów: obok króla i królowej. Co więcej, błazen chodzi jak królowa, ale bije tylko jak rycerz. I dwóch łuczników na krawędzi zamiast pionków. Łucznicy poruszają się jak pionki, ale uderzają ukośnie przez całe dwa pola. To prawda, że są one na samej krawędzi planszy, ich wartość jest nieco zmniejszona. Ale mogą też przybrać dowolny kształt.
  Szachy Garry'ego Kasparowa niewątpliwie przyciągnęły uwagę ludzi i dziennikarzy.
  Nawalny obiecał, że Kasparow na pewno zostanie ministrem.
  Anatolij Karpow również głosował. Ale jest już starym byłym mistrzem, więc obiecał tylko doradzić. I powiedział, że najprawdopodobniej nadchodzą duże zmiany. A co będzie lepsze jutro niż wczoraj!
  Miedwiediew ogłosił w dniu wyborów, że długość minimalnego urlopu w Rosji zostanie wydłużona do trzydziestu dni roboczych, a wszystkie kobiety, które urodziły dziesięcioro lub więcej dzieci, otrzymają od niego nagrodę: gwiazdę Bohatera Federacji Rosyjskiej .
  Nowy populistyczny ruch i muszę powiedzieć, że całkiem mocny. Ale za późno. Szczególnie w dniu wyborów widać, że to tylko praca dla społeczeństwa.
  Miedwiediew wyraźnie tracił grunt pod nogami... Jego nieusuwalna władza była wszystkim bardzo zmęczona.
  Ludzie chcieli wyrwać się z rutyny Putina, a pragnienie zmian było dojrzałe. Poza tym oczywista niezdolność Miedwiediewa do bycia silną osobowością okazała się oczywista.
  Zełenski, zdobywając punkty, działając bez zbędnego populizmu i obietnic, śmiało posuwał się naprzód.
  Biorąc pod uwagę sondaże wyjściowe, powiedzieli, że był zdecydowanym faworytem. Ale czy Miedwiediew przejdzie do drugiej tury, to już inna kwestia! Do tej pory Władimir Kliczko i Siergiej Kowalow, a także Grudinin mogli z nim rzucić wyzwanie temu miejscu.
  Ziuganow głosował jako ostatni. Stary, schorowany były przewodniczący Komunistycznej Partii Federacji Rosyjskiej nabazgrał nazwisko Grudina i westchnął. Tak, nie jest łatwo zostać pierwszym wicepremierem Rosji od prawie osiemdziesięciu lat. Czy on tego potrzebuje?
  A Ziuganow, dysząc ciężko, wychrypiał:
  Znowu pójdziemy do bitwy
  O potęgę Sowietów...
  I jako jedno umieramy
  W walce o to!
  I wytoczył się z kabiny. Nie, zrezygnuje tak szybko, jak to możliwe.
  Zbliżał się ten czas i za chwilę zaczęły napływać pierwsze dane dotyczące wyborów prezydenckich. Rosja była u progu wielkich zmian. Na Białorusi również odbywały się wiece i żądania sojuszu z Rosją. Wszystko stawało się coraz bardziej wściekłe i ekscytujące.
  Frekwencja w wyborach prezydenckich w Rosji sięgnęła rekordowego w historii alternatywnych wyborów prawie dziewięćdziesięciu procent.
  I właśnie ogłosili, że urny zostały otwarte i rozpoczęło się liczenie głosów z Dalekiego Wschodu.
  . ROZDZIAŁ 3
  Wyniki pierwszej rundy napłynęły z Dalekiego Wschodu. Jak wskazywały wszystkie sondaże, Zełenski pewnie prowadził. Miedwiediew nie był nawet drugi. Grudinin i Władimir Kliczko walczyli o drugie miejsce. Na liście było jeszcze około dwustu kandydatów, więc głosy się rozproszyły. Zełenski zdobył jednak na Syberii prawie pięćdziesiąt procent i mógł nawet liczyć na zwycięstwo już w pierwszej turze.
  Miedwiediew przemówił w swoich sercach:
  - Chcieli jak najlepiej, ale głosowali na zabawę!
  Zełenski był lakoniczny:
  Prawda zwyciężyła!
  Dane wyborcze ciągle się zmieniały, ale pierwsze miejsce Zełenskiego z dużym marginesem pozostało niezmienione. Inna sprawa, że Grudinin i Kliczko lekko zatonęli. A Miedwiediew zaczął jednak zajmować drugie miejsce z ponad trzykrotną przewagą nad liderem. Przede wszystkim pełniący obowiązki prezydenta otrzymał w Czeczenii, w wojsku, areszt śledczy. No jasne. Szczególnie w więzieniu. Tam trudniej śledzić przebieg liczenia głosów.
  Miedwiediew zwolnił jednak wielu więźniów i wzrost nie był tak znaczący, jak się spodziewał.
  Ale z wielkim trudem udało nam się dostać do drugiej rundy. Chociaż Zełenski w sumie wziął prawie czterdzieści procent, Miedwiediew zebrał ledwie trzynaście. Tak, nawet z przekupstwa wyborców i naruszeń. Tak, Dmitrij Anatolijewicz okazał się raczej słaby. Trzeci był Władimir Kliczko. Cóż za sensacja, czwarty Grudinin. Piąty, który również nieoczekiwanie minął Dima Bilan. Szósty był Siergiej Kowalow, choć jego ocena była wysoka. Tym razem Żyrinowski nie wszedł nawet do pierwszej dziesiątki. To prawda, że \u200b\u200bMiedwiediew natychmiast przyznał mu stopień generała pułkownika za wierną służbę i gwiazdę bohatera Rosji.
  Taka nagroda pocieszenia dla jego wiernego sługi. Ponadto Dima Bilan otrzymał gwiazdę bohatera Rosji i Order Zasługi dla Ojczyzny pierwszego stopnia.
  Ale Dima powiedział, że i tak nie poprze Miedwiediewa. Jednak kosztem Zełenskiego stanowisko jest również niejasne. Otwarcie opowiadający się za Zełenską tylko Władimir Kliczko wezwał do głosowania. Co więcej, bokser ten zapowiedział, że będzie walczył w Moskwie z mistrzem olimpijskim z 2020 roku. I że jego różnica wieku nie przeszkadza. Że Vladimir jest silny i zmotywowany jak zawsze.
  Miedwiediew wręczył jednak gwiazdę bohatera Rosji Władimirowi Kliczko i Witalijowi Kliczko. Przecież to uczciwy facet. Bracia zrobiliście wiele dla boksu, zwłaszcza Vladimir.
  Witalij powiedział, że najgorsze w Majdanie było to, że dzięki niemu nie pobił rekordu Holmesa. A więc miał wszelkie szanse!
  I nagle Witalij zapragnął spotkać się z Gassijewem w Kijowie. Co wywołało pewne poruszenie. A dlaczego nie spróbować?
  Siergiej Kowalow również chciał kontynuować karierę, przypominając, że Hoppins zdobył mistrzów świata i tytuły zunifikowane w starszym wieku. I że na razie ani Zeleski, ani Miedwiediew nie planują pracy w rządzie. I chce walczyć.
  Chłopaki byli naprawdę zmotywowani. Spośród innych bokserów Dima Bivol wyraził chęć walki z Kovalevem.
  Miedwiediew negocjował z Grudinem. Obiecał mu góry złota. Grudinin nie chciał niczego mniej niż stanowisko premiera. Nieoczekiwanie starszy Ziuganow poparł Miedwiediewa i wezwał Grudinina do dołączenia do ekipy pełniącego obowiązki prezydenta. Ale potem pojawiły się problemy i rozłam w szeregach komunistów. Co obu kandydatom się nie podobało.
  Ale Siergiej Udalcow opowiedział się za Zełenskim. Jak z dwóch złych, musimy wybrać to, którego jeszcze nie znaliśmy!
  Nikołaj Valuev zaproponował Zełenskiemu i Miedwiediewowi sojusz: prezydent Zełenskiego - premier Miedwiediew. Co podobało się oligarchom! Ponadto przypomnieli, że istnieje niewypowiedziany punkt zjednoczenia: różne kraje będą miały swoich premierów i prezydentów.
  A skoro Zełenski wygrywa wybory prezydenckie, to przedstawiciel Rosji powinien zostać premierem. Ale Miedwiediew wciąż jest w drugiej turze.
  Zełenski powiedział jednak, że premier będzie z Rosji, ale nie Miedwiediew! Bo Rosjanie mają dość jego zarządzania. A co jest potrzebne, bardziej zdolni w gospodarce i z udanym, a nie niepowodzeniem, jak Miedwiediew!
  Dane sondażowe pokazały, że większość Rosjan nie chce widzieć Miedwiediewa na stanowisku premiera. Dokładniej, prawie dziewięćdziesiąt procent było temu przeciwnych.
  Rogozin niespodziewanie powrócił z politycznego niebytu i zaczął być brany pod uwagę jako potencjalny premier. Również wielu Rosjan chciało widzieć Andrieja Nawalnego jako swojego premiera.
  Koło historii obracało się więc coraz szybciej.
  Na świecie oczywiście Zachód poparł Zełenskiego, Chiny pozostały neutralne. Większość krajów popiera też Zełenskiego, który uchodził za demokratę i człowieka Zachodu. Ale Miedwiediew był partnerem Putina tak długo. Rozmawiali nawet o tandemie dwóch liderów. I jasne jest, że Miedwiediew wcale nie jest tak biały i puszysty, jak chce się wydawać. W USA też są wybory. Rywalizacja między młodą republikanką a młodą demokratką. I szansa pięćdziesiąt na pięćdziesiąt. Zmiany są możliwe także w Chinach.Przywódca Xi ma problemy zdrowotne. I wydaje się, że jest szansa, że odziedziczy go bardziej demokratyczny przywódca.
  Ogólnie rzecz biorąc, chińska oligarchia chce więcej wolności i demokracji, ale ludzie nie mają dość zabawy. A jakie wybory, skoro ich wynik jest z góry znany?
  Moda na dyktaturę zaczęła zanikać. Każdy chciał czegoś więcej niż tylko bycia trybikami.
  Zełenski uosabiał nowe i zmiany, i te udane. A w Rosji było to postrzegane pozytywnie. Ludzie nie chcieli więzień, obozów, ogólnego strachu.
  Pokolenie się zmieniło i wszyscy chcieli zmian. Nawet na Kubie, gdzie znienawidzony reżim Castro chwiał się. Nawet jeśli rząd był pod inną nazwą. W Korei Północnej też pragnienie zmian. Co więcej, Koreańczycy często mówili: monarchia nie jest dla komunizmu! I że gruby dyktator musi odejść!
  Chęć zmian na całym świecie rosła, a Zełenski był w tej fali. I pomyślnie postępuje!
  A w Korei Północnej odbyła się demonstracja protestacyjna. Które reżim dyktatorski strzelał z karabinów maszynowych. Co było kolejnym wskaźnikiem barbarzyństwa panującego na kontynencie.
  Trump powiedział, że USA mogą, rozwiążą problem tej dyktatury siłą. I że bomba atomowa ich nie przestraszy. Ponadto Trump powiedział, że Stany Zjednoczone już testują taką broń, że żadne ładunki termojądrowe nie będą straszne.
  Ale czas Trumpa dobiega końca. Jest więc najstarszym z prezydentów. Co więcej, po śmierci Cartera stał się nawet najstarszym nawet wśród byłych prezydentów. Wow! A szczęście kocha młodość! Gdyby Trump miał młodszą kobietę jako przeciwniczkę, prawie wcale by jej nie pokonał!
  Widać, że prawo karmy mówi: droga i powodzenia dla młodych! Nawet jeśli Ronald Reagan okazał się wyjątkiem potwierdzającym regułę!
  A stosunkowo młody Gorbaczow okazał się porażką. Nawet jeśli ktoś powie, że Michaił Siergiejewicz się mylił? Pierwszy władca ZSRR, który mówił ludzkim językiem. I nie został zrozumiany przez ludzi! A może nawet nie ludzie, ale elita!
  Ach to szczęście! Ile szczęścia miał Władimir Władimirowicz Putin i ile osiągnął?
  A gdyby Mikołaj II miał trochę więcej szczęścia - na przykład, gdyby admirał Makarow pozostał przy życiu, to jak wielka i potężna byłaby Rosja. Gdyby Chiny stały się Zheltorossiya i cały świat byłby zgięty!
  I tak tylko sam Krym został zajęty i wciągnięty w konfrontację z całym światem!
  A Mikołaj II, jako subtelny dyplomata, zdołał wynegocjować z aliantami Konstantynopol i Azję Mniejszą.
  No dobrze, teraz fenomenalny Zełenski jest coraz bardziej aktywny. I tu zbliżają się drugie wybory.
  Na Ukrainie coraz więcej radości i optymizmu. Miedwiediew naturalnie zasugerował debaty telewizyjne. Chociaż ma to mały sens. Pozycje pełniącego obowiązki prezydenta Rosji nie są zbyt silne. I nie ma się czym chwalić. Ani w gospodarce, ani w polityce, ani na wojnie. Sytuacja pogorszyła się nawet na Kaukazie. I nic nie można zrobić. Ani siła, ani dyplomacja nie biorą. Stosunki z otoczeniem Miedwiediewa stają się coraz bardziej wrogie. Nikt tutaj nie traktuje króla poważnie. Chociaż król nadal zasiada na tronie.
  Oligarchowie generalnie nie są przeciw Zełenskiemu. Niezadowoleni są tylko siły bezpieczeństwa, a dokładniej część z nich!
  Potajemnie Miedwiediew zwołał radę bezpieczeństwa. Rozmowa dotyczyła tego, czy odwołać drugą turę. Na przykład, czy doszło do naruszeń? Oczywiście, że były! I można znaleźć w tym błąd i anulować wyniki wyborów. I dlaczego i potwierdź to przez Sąd Najwyższy. Pomysł wydawał się całkiem rozsądny.
  Dmitrij Anatolijewicz Miedwiediew przypomniał, że pewnego razu w maju 1999 r. Jelcyn omawiał plan wojskowego zamachu stanu i rozproszenia Dumy Państwowej!
  I prawie się stało. To prawda, że \u200b\u200bnawet wtedy siły bezpieczeństwa nie miały jedności. Niektórzy mówili, że lepsza jest opcja miękka: Sąd Najwyższy odrzuca procedurę impeachmentu ze względu na brak ustawy o usunięciu prezydenta Rosji. I dopóki ta ustawa zostanie uchwalona, a jest to ustawa konstytucyjna, muszą się zebrać dwie trzecie parlamentu i trzy czwarte Rady Federacji. I siły myśli wygasną, a tam i prezydent też.
  Siły bezpieczeństwa naprawdę obiecały wtedy współpracować z Sądem Najwyższym i pokojowo rozwiązać problem. Jelcyn tak naprawdę nie chciał dokonać wojskowego zamachu stanu z dwoma procentami i pięcioma atakami serca. A siły nie są takie same, a wsparcie nie jest takie samo. Zwłaszcza w 1993 roku nadal było wsparcie ze strony ludzi z tego kursu. A w 1999 roku zniknęło. I nie mogło być z takimi wynikami.
  Więc przejdź przez proces impeachmentu, najprawdopodobniej zakończyłby się bez strzelaniny.
  Miedwiediew odwołał się do Sądu Najwyższego o unieważnienie wyborów.
  Ale tutaj oczywiście sędziowie zaczęli się sprzeciwiać. Mówią, że nawet jeśli wybory zostaną unieważnione, to i tak trzeba będzie je powtórzyć. A szanse Miedwiediewa będą tylko maleć. I tak, będą zamieszki społeczne.
  Mówią więc, że Dmitrij lepiej zaakceptuje fakt, że Zełenski zostanie prezydentem Rosji. I spróbuj znaleźć swoje miejsce.
  Co więcej, wielu mówiło, że ten klaun na Ukrainie nie odniesie sukcesu. I musiało się udać! I nie rób tragedii, ale z muchy słonia.
  Miedwiediew po rozmowach z sędziami i funkcjonariuszami bezpieczeństwa podjął decyzję: i tak pójdzie do urn. I druga runda. I naprawdę tak to działa. Może zdarzy się cud. Ale nie? Więc nie wsadzą go do więzienia.
  Na spotkaniu miliarderów powiedzieli też, że nie są przeciwni demokracji. I że Zełenski nie jest lewicowcem i im pasuje. I dalej, że w końcu wszystkie zachodnie sankcje zostaną zniesione, a Rosja w końcu powróci do społeczności światowej.
  Ostatnią rzeczą, jaka pozostała, jest przeprowadzenie debaty telewizyjnej. Zełenski zgodził się, ale tylko na stadionie Łużniki. Oczywiście została przyjęta. Bardzo przypominało to już zaliczony etap z Poroszenką. Co więcej, różnica w pierwszej rundzie była jeszcze większa. A anty-rating Miedwiediewa jest kolosalny.
  Ale telewizyjne debaty - tonący chwyta się słomek. Ostatnie posiedzenie jest w piątek, a wybory w niedzielę.
  Miedwiediew w ogóle się przygotowywał. Ale fakty nie są po jego stronie. A doświadczenie Poroszenki pokazało, że samej retoryki nie da się zmienić faktów. Podobnie jak burmistrz Łużkow nie mogli wygrać, jedyny raz w historii Moskwy, kiedy centralne kanały telewizyjne działały przeciwko obecnemu szefowi miasta.
  Ale propaganda nie mogła przeważyć osiągnięć w gospodarce mera Moskwy. Tak, i nie głosuj na Kirienko, autora domyślnego! Ale to on awansował najbardziej. Prawdopodobnie najbardziej nieudany kandydat przeciwko dyrektorowi biznesowemu został pchnięty.
  Jednak rosyjskie media teraz bardziej prowadziły kampanię na rzecz Zełenskiego. Nikt nie wierzył w Miedwiediewa. Nawet Sąd Najwyższy nie chciał się zająć sprawą unieważnienia wyborów.
  Podczas gdy esencja i sprawa, stadion zebrał się po brzegi. Dosłownie wypełnione.
  I było jasne, że zbliża się poważna kontrowersja. Jednak z twarzy Miedwiediewa było widać, że prawie pogodził się z porażką. Ale ostatni ruch musi zostać wykonany.
  W przeddzień debaty Miedwiediew powołał Władimira Żyrinowskiego na stanowisko ministra spraw wewnętrznych. To ostatni gest desperacji. Ale Żyrinowski, wiedząc, że ponad 80 proc. wyborców jest gotowych zagłosować na Zełenskiego, wcale nie miał ochoty na kłótnie z przyszłą głową państwa. Chociaż oczywiście rozumiał, że raczej nie znajdzie miejsca w zespole Zełenskiego.
  Tak, stary Władimir Wołfowicz. Jednak Anatolij Kaszpirowski jest nawet starszy od ministra zdrowia i wicepremiera. Ale nie jest też szczególnie chętny do kampanii na rzecz Miedwiediewa. Ma jednak szansę zostać w kadrze. Wiek jest duży i oznacza doświadczenie. A forma fizyczna jest po prostu bardzo dobra.
  Nic dziwnego fenomen Kaszpirowskiego.
  Debata na stadionie rozpoczęła się od wymiany pozdrowień. I dowcipne uwagi. Ale Zełenski wyglądał na świeższego, bardziej pewnego siebie, bardziej przekonującego i bardziej profesjonalnego.
  Miedwiediew natomiast był bardzo zdenerwowany i wybuchnął płaczem. Nie udało mu się być przekonującym. Tak, a w kraju dzieje się bardzo źle. Ludzie wyraźnie popierają Zełenskiego. Tu wszystko jest takie przereklamowane.
  Każdemu słowu Zełenskiego towarzyszą oklaski, a Miedwiediew zostaje wygwizdany. Oznacza to, że kontrowersja zakończyła się prawdziwym fiaskiem.
  Miedwiediew drży i mówi:
  - Mam doświadczenie!
  Zełenski odpowiada z uśmiechem:
  - Z takim doświadczeniem chodź tylko do woźnych!
  Miedwiediew w odpowiedzi:
  - Zajęliśmy Krym z Putinem!
  Zełenski dowcipnie odpowiedział:
  - Chwyt złodziei i krótkie ramiona!
  I tak dalej, były debaty, ale Zełenski wyraźnie wygrywał. Był znacznie dowcipniejszy i bardziej przekonujący niż Miedwiediew, a sala się radowała.
  Bezpośrednio po telewizyjnej debacie pełniący obowiązki prezydenta Rosji wydał dekret podnoszący pięciokrotnie pensje i siedmiokrotnie emerytury! Ale to już wyglądało na żart.
  Ludzie tylko śmiali się z Miedwiediewa. Chociaż było jasne, że w przeddzień wyborów robią coś innego!
  Miedwiediew postanowił również przyznać Order św. Andrzeja Pierwszego Powołanego zarówno Stalinowi, jak i Leninowi. Trzeba przyznać, że taka decyzja jest dość mądra, ale spóźniona. Dmitrijowi Miedwiediewowi wyraźnie zależało na pozyskaniu komunistów. A zwłaszcza stalinowców. Ale jednocześnie wziął i nagrodził gwiazdę bohatera Tuchaczewskiego. Również niezwykłe posunięcie i próba flirtu z liberałami.
  Miedwiediew generalnie starał się zadowolić zarówno naszych, jak i waszych. Odznaczył zarówno Patriarchę, jak i Papieża oraz przywódców wyznań chrześcijańskich. Przede wszystkim protestanci. Nawet Świadkowie Jehowy odzyskali swoje prawa, ale na niewiele się to zdało. Mimo to nie wolno im głosować, aw ogóle ta organizacja umiera!
  Miedwiediew nagrodził zarówno muftich, jak i lamów. Starał się przeciągnąć wszystkich na swoją stronę. Deszcz medali i odznaczeń był niezwykły. Jednocześnie pełniący obowiązki prezydenta wręczył wszystkim deputowanym do Dumy Państwowej premię w wysokości miliona dolarów dla każdego. Jednak to raczej odstraszyło niż przyciągnęło do niego ludzi.
  Ponadto Miedwiediew próbował ustanowić kilka nowych zakonów: Order Piotra Wielkiego, Order Iwana Groźnego, Order Aleksandra Wyzwoliciela, Order Mikołaja II i Order Brusiłowa. Przywrócono także rozkazy "Lenina" i "Stalina".
  Miedwiediew starał się w ten sposób przyciągnąć zróżnicowany elektorat. I działając na zasadzie: zarówno waszej, jak i naszej! Ale w tym przypadku wszystkożerność wzbudziła nieufność ludzi - mówią, polityczna prostytutka. Wydaje się, że ludzie zapomnieli, że Putin flirtował w ten sposób zarówno z lewicą, jak i prawicą. Starał się też być wszystkożerny.
  Jednak co jest dozwolone Jowiszowi, nie jest dozwolone bykowi! Putin jakoś od samego początku, mimo tropu następcy znienawidzonego narodu Jelcyna, cieszył się sympatią zarówno ludu, jak i elit. Nawet komuniści bali się mu przeciwstawić i głosowali za przyjęciem stanowiska premiera bez walki i targowania się.
  Ale Miedwiediew nigdy nie cieszył się szczególną miłością. Najwyraźniej był zbyt inteligentny i pozostawał w cieniu Putina. Nikt nie postrzegał go jako prawdziwego wojownika i władcy. W ogóle po Putinie każdy następca wydawał się karłem politycznym i był kimś innym. A Zełenski był postrzegany jako charyzmatyczny, niczym książę z bajki. I już nie świnia w szturchaniu, ale odnoszący sukcesy władca, który wyciągnął Ukrainę z bagna, a raczej z dołu.
  Oczywiście przede wszystkim Ukraina ucierpiała z powodu zerwania więzi z Rosją. I tutaj Poroszenko może nie być aż tak winny. Gdyby tak się stało na Białorusi, w ogóle byłaby to porażka. Pod względem profesjonalizmu ukraiński rząd jest silny! Na Białorusi wręcz przeciwnie, są tylko pochlebcy i zjadacze potraw. Ekipa Putina trafiała czasem na silne osobowości - jak Rogozin czy Tkaczow, ale szybko je usuwano.
  W każdym razie Miedwiediew był człowiekiem, który nie sprawiał wrażenia urodzonego władcy, a zatem ten car nie do końca był prawdziwym carem.
  Pod pewnymi względami przypominał Gorbaczowa, którego zwykli ludzie na Zachodzie kochali, ale sami nie lubili. Częściowo oczywiście zaczęli nie lubić Gorbaczowa z powodu jego walki z pijaństwem. Alkoholicy i pijacy oczywiście nie wybaczyli braku wódki. Dochodzi do zamieszek związanych z winem. A potem papierosy zniknęły.
  Nie ma Gorbaczowa, widać, że go nie lubili nie tylko z powodu jego łysienia. Miedwiediew jako premier okazał się bardzo słabym ekonomistą. I nawet bez Zełenskiego miałby problem z reelekcją.
  Kiedyś Putin pociągnął Miedwiediewa za uszy.
  Ale teraz Putin wypadł z gry - podkopał swoje zdrowie, prowadząc ręcznie i przepracowując się hokejem. I czy trzeba było wspinać się po lodzie w tak szacownym wieku. Zwłaszcza brak umiejętności w młodości?
  Putin się spalił, przeciążył. A bez niego nie ma nikogo, kto mógłby zatrzymać Zełenskiego. Co więcej, sam Putin prowadził politykę kadrową w taki sposób, że nie pozostał mu już żaden godny następca. Jak Stalin, który mianował Chruszczowa następcą i zbankrutował. I tutaj Miedwiediew wcale nie jest odpowiednim przywódcą imperium rosyjskiego.
  W sobotę przed wyborami we wszystkich rosyjskich kanałach telewizyjnych pokazywano film o Zełenskim. Oczywiście w celu zdyskredytowania. Ale przedstawiono niewiele faktów. A propaganda pokazała swoją bezradność. Tak, i wiele kanałów komentowało ten film.
  Miedwiediew przyznał rozkazy wielu generałom. Znowu aranżacja spadania gwiazd.
  Nieoczekiwanie ustanowił też nowy Order Botwinnika, trzy stopnie: brązowy, srebrny i złoty. A także Order Alechina. A także brąz, srebro i złoto.
  Miedwiediew ogłosił wówczas dekretem, że Rosja w ciągu czterech lat przejdzie na armię zawodową. A żywotność jest skrócona do sześciu miesięcy.
  Ponadto pełniący obowiązki prezydenta ogłosił, że gwiazdą bohatera Federacji Rosyjskiej zostaną nagrodzeni weterani wojenni i ci, którzy służyli w gorących punktach. Co stało się niezrównanym krokiem.
  Miedwiediew wyraźnie szukał miejsca w historii. Ponadto pełniący obowiązki prezydenta odznaczył pośmiertnie Władimira Władimirowicza Putina Orderem Zwycięstwa i Orderem św. Andrzeja Pierwszego Powołanego oraz nowo ustanowioną dużą diamentową gwiazdą Bohatera Federacji Rosyjskiej.
  To była już ostatnia próba gry w rankingu byłego rosyjskiego idola. Na przykład, byłem Miedwiediewem przez tyle lat razem z Putinem - kochajcie mnie całym sercem i duszą!
  Ale jasne jest, że ludzie nie są zbyt chętni do kochania tego kandydata na dyktaturę.
  A w nocy z soboty na niedzielę Dmitrij Anatolijewicz Miedwiediew ogłosił nawet pośmiertne przydział Władimirowi Władimirowiczowi Putinowi - tytuł generalissimusa!
  To było naprawdę super! Jak, daję tytuł idolowi z poprzednich lat!
  Czy to jednak pomoże Miedwiediewowi? Trudno przekonać do głosowania na siebie samymi pochwałami dawnych idoli i wydawaniem im orderów. Bez względu na to, ile nagród obsypiesz, nie zwrócisz Putina. I jasne jest, że dawny car odszedł, a nowy car nadchodzi z Kijowa.
  Jednak Zełenski nie zdrzemnął się, a także nagrodził papieża. Starszy Franciszek I pobłogosławił Prezydentowi Ukrainy za nowe osiągnięcia.
  A na Białorusi prorosyjska koalicja partii zakończyła już zbieranie podpisów w ramach referendum w sprawie zjednoczenia z Rosją. Oczekuje się głosowania w tej sprawie. Jednak Miedwiediew nie jest za to uznawany. I tutaj główna inicjatywa wyszła od Zełenskiego - tego idola milionów.
  Więc teraz Władimir Zełenski wkraczał na domowy odcinek...
  Na Syberii rozpoczęło się głosowanie. Frekwencja od początku była wysoka. Ludzie szli do urn i uśmiechali się. Było jasne, że idą na zmiany. A to, czego chcą, to nowe. Starość jest zmęczona i nudna.
  Nawet piosenka brzmiała rano:
  Nasze serca domagają się zmian
  Nasze oczy potrzebują zmian.
  W naszym śmiechu i we łzach,
  I w pulsowaniu żył!
  Zmiana, czekamy na zmiany!
  Wybory odbyły się spokojnie, ale z ogromną frekwencją. Ludzie perli na wybory w stadach. Nikolai Valuev był jednym z pierwszych, którzy głosowali. Wrzucił kartę do urny i powiedział:
  - Głosuj na nowego!
  Następny pojawił się Aleksander Powietkin. Ja też głosowałem i wydałem własne:
  - Za rosyjskich bogów!
  Następnie przyszło głosowanie. Wrzucali karty do głosowania do urn wyborczych. I Dima Bilan i Ałła Pugaczowa. Pojawił się także Lew Leshchenko, który zapowiedział:
  - Głosuj na nowego!
  Mikołaj Baskow śpiewał:
  - Walc rosyjski, skrzydła szybują! Nadchodzi wiosna!
  Wrzucił też liść do urny.
  Potem pojawili się kolejni faceci... Zełenski przyjechał zagłosować na skuterze i zrobił salto - łamiąc brawa. Głosowano nawet recytowano:
  Poznaj pulsowanie serca i żył,
  Łzy naszych dzieci, matek...
  Mówią, że chcemy zmian
  Zrzuć jarzmo ciężkich łańcuchów!
  I gromkie brawa! Chociaż wiersze nie są jego, ale słynnego poety i pisarza Olega Rybachenko. Ale sam Oleg Rybachenko zmienił się w chłopca, a teraz podróżuje po innym świecie.
  Następnie głosowali inni bokserzy: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. Ten ostatni po przerwie próbował wrócić. Ale został pobity iw końcu wyszedł.
  Sofia Rotaru głosowała w Kijowie. I dużo się uśmiechał...
  Przybył także Władimir Żyrinowski. Krzyknął:
  - Na nową drogę!
  I błysnął epoletami generała pułkownika. Ziuganow przyjechał do urn na wózku inwalidzkim. I cały czas milczał.
  Grudinin głosował uśmiechając się...
  Garry Kasparow prowadził symultaniczną sesję gry i również oddał swój głos. Ponadto powiedział, że zagra mecz z Carlesonem. Tak więc Anatolij Karpow dał symultaniczną sesję gry.
  Nawiasem mówiąc, Karpow został już odznaczony Złotym Orderem Michaiła Botwinnika.
  Więc kolejnym pytaniem jest kto jest głównym i najlepszym z mistrzów świata.
  Na pewno wiele się zmieniło...
  A Dmitrij Anatolijewicz Miedwiediew ponownie zaskoczył wszystkich. Ogłoszony z instytucji rozkaz imienia "Olega Rybachenko". Co więcej, istnieją jednocześnie cztery stopnie: czwarty stopień to brąz, trzeci stopień to srebro, drugi stopień to złoto, a pierwszy stopień to złoto z diamentami!
  Oto jak fajnie się okazało!
  Armageddon Lucyfera trafił już do kin, a rekordy Avatara i Gwiezdnych Wojen już zostały pobite. Oleg Rybachenko staje się prawdziwą gwiazdą literatury!
  Miedwiediew ustanowił także Nagrodę Literacką im. Olega Rybachenko - z funduszem nagród dziesięć razy większym niż Nagroda Nobla.
  I to jest generalnie bardzo fajne!
  Dalej coraz więcej Miedwiediewa pracowało w niedzielę. Odznaczył Olega Rybachenko Orderem św. Andrzeja Pierwszego Powołanego i Gwiazdą Bohatera Rosji oraz dużym diamentem z Gwiazdą Bohatera Rosji, Orderem Zwycięstwa. Była to próba zmiany biegu historii.
  Na przykład pogłaszczę Olega Rybachenko i wszystko będzie super! Jednocześnie nadam jemu i marszałkowi tytuł Federacji Rosyjskiej!
  A nadchodzi niedziela... Znane są już pierwsze dane z sondaży wyjściowych, z których wynika, że Zełenski ma ponad osiemdziesiąt procent.
  A przepływ informacji nie ustanie...
  Miedwiediew nie zamierza jeszcze głosować. Pracuje. Tutaj wydaje rozkaz nadania Władimirowi Wołfowiczowi stopnia generała armii. Na przykład bądź mi wierny.
  Chociaż wydaje się, że Żyrinowski już przeszedł na drugą stronę.
  Lew Leshchenko został ministrem bez teki. Ale to już nieważne.
  Niepokoje w Chinach. Ludzie chcą demokracji - zmęczeni despotyzmem! Nie samym chlebem człowiek żyje!
  Chcę powiedzieć nie władzom! I jak długo można utrzymać dyscyplinę kija w XXI wieku!
  Nie za dobrze w Chinach. Nie da się w nieskończoność podążać torami komunizmu i budować kapitalizmu. Potrzebne są pewne zmiany. Tak, a zarządzanie jest zbyt konserwatywne.
  Ponadto nowa burżuazja chce demokracji i położenia kresu brutalności policji.
  Wyczerpanie staromodnych metod pracy też miało wpływ! Nie chcą być trybikami w systemie. Tak, w Chinach w niedziele potężne zamieszki wstrząsają systemem.
  A w Stanach Zjednoczonych kobieta ma największe szanse na zostanie prezydentem. Jednak popularność Floyda Mayweathera zaczęła nagle rosnąć. Ten niepokonany bokser wspiął się już na pierwsze szczyty rankingów.
  Najwyraźniej Stany Zjednoczone przegapiły nowe zwycięstwa i nie chciały ani republikanina, ani demokraty na tronie. Floyd też jest super!
  A potem znowu telewizyjne debaty.
  Jest już niedzielny wieczór. Lokale wyborcze wkrótce zostaną zamknięte.
  Wreszcie Miedwiediew pojawił się w ostatniej chwili. Pospiesznie wrzucił biuletyn do urny i wyszedł bez słowa. Zegar wybił - głosowanie zakończone.
  Na razie prezydent Miedwiediew opuścił Kreml i udał się do rezydencji pod Moskwą.
  W taksówce są z nim dwie dziewczyny. Każdy rodzaj rozrywki.
  Natasza, która siedziała po prawej, zapytała:
  - A co z Dimą? Teraz ogłoszą twoją ostateczną porażkę!
  Miedwiediew zauważył:
  - Do inauguracji pozostały jeszcze dwa miesiące. Więc na razie ja nadal jestem wszystkim, a Zełenski jest tylko prezydentem Ukrainy!
  Alonka, siedząc po prawej stronie, zauważyła:
  - A inaugurację można przyspieszyć! Twoja władza, Dmitrij Anatolijewiczu, dobiegła końca!
  Miedwiediew błagalnie zapytał:
  Ale wy dziewczyny to potraficie!
  Natasza zmarszczyła brwi i zapytała:
  - Co możemy?
  Miedwiediew z przekonaniem stwierdził:
  - Zapobiec inauguracji!
  Natasza roześmiała się i odpowiedziała:
  - I jak?
  Pełniący obowiązki Prezydenta odpowiedział z naciskiem:
  - Jakbyś sam nie wiedział!
  Natasza odpowiedziała ze złością:
  - Nie zabijemy Zełenskiego!
  Miedwiediew natychmiast sprzeciwił się:
  - Cóż, co to jest zabijać! Tylko upewnij się, że sam odmówi przyjęcia korony!
  . ROZDZIAŁ 4
  Dziewczyny zaśmiały się zgodnie...
  Alenka zapytała z uśmiechem:
  - Co sugerujesz za pomocą hipnozy?
  Dmitrij Anatoljewicz skinął głową:
  - Otóż to! Możesz to zrobić!
  Natasza odpowiedziała za swoją przyjaciółkę:
  Możemy, ale nie chcemy!
  Miedwiediew był zaskoczony:
  - Dlaczego?
  Natasza szczerze odpowiedziała:
  - Zełenski wybrany! A ty, Dmitrij Anatolijewiczu, nie jesteś w stanie rządzić krajem!
  Alenka dodała ze złością:
  - I to jest całkiem oczywiste dla nas wszystkich!
  Miedwiediew zauważył z wściekłością:
  - Nie rozumiesz, że staniemy się kolonią Zachodu?
  Alenka pewnie odpowiedziała:
  - Raczej Zachód stanie się naszą kolonią!
  Natasza dodała sarkastycznie:
  - A z tobą, Misza, Rosja i tak nie będzie świetna!
  Miedwiediew zabulgotał:
  - Dam ci, zgodnie z Zakonem Zwycięstwa, zgodnie z Zakonem św. Andrzeja Pierwszego Powołanego, zgodnie z Zakonem Mikołaja II i złotą gwiazdą w diamentach ...
  Natasza roześmiała się i zauważyła:
  - A może sami zostaniemy prezydentami, trzysta rozkazów, żeby się powiesić?
  Alenka powiedziała:
  - Możemy cię zahipnotyzować i zostać generalissimusem.
  Natasha zachichotała i zauważyła:
  - A może supergeneralissimus!
  Dziewczyny się śmiały...
  Alenka śpiewała:
  - I nawet wróg czasami krzyczał,
  Ukrywając strach - że jestem królem!
  Natasza obnażyła zęby i zaćwierkała:
  - nie lubię teatrów i aren,
  Tam wymienia się milion na rubla ...
  Chociaż przed nami duże zmiany
  Uwielbiam Beloboga ze Stalinem!
  A dziewczyna wzięła go bosymi stopami, jakby chciała ścisnąć przegrywającego prezydenta za nos.
  Ogłaszano już liczby z Dalekiego Wschodu. Dla Zełenskiego 91 proc., dla Miedwiediewa 7,5 proc., pewne przywództwo ukraińskiego prezydenta.
  Alonka również pociągnęła Miedwiediewa za ucho gołymi palcami u nóg i syknęła:
  - A co z byłym prezydentem, czy twoje nagrody ci pomogły?
  Miedwiediew przymusowo wydał:
  - Nie jestem jeszcze byłą! Przed inauguracją prawdziwego!
  Dziewczyna krzyknęła:
  - Chwała nowemu królowi!
  Czarownice, ostatnia karta atutowa, odmówiły pomocy Miedwiediewowi. A teraz pełniący obowiązki prezydenta próbował znaleźć wyjście z beznadziejnej sytuacji.
  Może wpłynąć na Sąd Najwyższy, aby unieważnił wyniki wyborów prezydenckich w Rosji? Wyglądało to na wielką pokusę. Ale w rzeczywistości szanse wyglądały ślisko.
  A co jeśli wydamy dekret i zaoferujemy każdemu sędziemu miliard dolarów? W końcu jest prezydentem i ma władzę, o jakiej królowie nawet nie śnili! Dokładniej, pełniący obowiązki prezesa. I rzeczywiście, jeśli zaoferujesz cały miliard dolarów, sędziowie nie będą się opierać.
  A co tu jest do gadania.
  Dane były transmitowane drogą radiową. Podczas gdy Zełenski miał ponad dziewięćdziesiąt procent plus na Ukrainie, oczekiwano, że w ogóle dostanie prawie sto procent. Być może w rejonie czerwonego pasa, dzięki flirtowi Miedwiediewa z komunistami, będzie trochę więcej, na Kaukazie były jakieś szanse. To prawda, wydaje się, że Ramzan Kadyrow zdecydował się stanąć po stronie zwycięzcy. Nadal można wylądować w wojsku, choć w wojsku nie ma szczególnego pragnienia służby, nie ma upadającego prezydenta.
  Generalnie po pierwszej rundzie władza Miedwiediewa osłabła. A jeśli nadal mógł rozdawać nagrody, to w przeciwnym razie był coraz bardziej ignorowany.
  Dmitrij Miedwiediew pojawił się w swoim biurze i próbował skontaktować się z bankiem centralnym. Asystent niechętnie go połączył.
  Pełniący obowiązki prezydenta zażądał pieniędzy na pilne potrzeby.
  Szef Banku Centralnego odpowiedział:
  - Nie zrobię nic, dopóki nie otrzymam potwierdzenia od nowego prezydenta Zełenskiego.
  Miedwiediew ryknął:
  - Oszalałeś! I do prezydenta potem inauguracja nowego! A jeśli tak, to bądźcie posłuszni, jesteście mi to winni!
  Szef banku centralnego zauważył:
  - Zgodnie z konstytucją nie jestem ci posłuszny! A tak w ogóle, po co ci pieniądze?
  Miedwiediew odpowiedział z uśmiechem:
  - Czy pilnie potrzebujesz krajów?
  Szef banku centralnego odpowiedział ostrym tonem:
  - Chcesz uciec?
  Miedwiediew warknął:
  - Zaraz cię aresztuję! Mam armię! Wierny Żyrinowski jest ze mną!
  Szef Banku Centralnego zauważył:
  - Ten zawsze bierze pod daszek! A w Moskwie ponad dziewięćdziesiąt procent popiera Zełenskiego. Twoja władza jest nad Miszą!
  Miedwiediew ryknął:
  - A twój się nie zaczął!
  I rozłączył się. Teraz sytuacja stawała się fatalna. Zgadza się, a siły bezpieczeństwa odmówią posłuszeństwa. Tak Żyrinowski, nadal jest lisem. Czy powinien zostać ministrem spraw wewnętrznych? Wydaj rozkazy SWATowi. A może spróbuj jeszcze skorzystać z Dumy Państwowej?
  Wiadomo, że Zełenski przeprowadzi nowe wybory, a wielu posłów nie policzy mandatów. Dokładniej, prawie wszystko.
  Tutaj potrzeba czegoś innego. Ale Duma Państwowa raczej nie wystąpi przeciwko ludowi. A armia nie poprze jawnego wojskowego zamachu stanu. Nie takich generałów w Rosji iść na wojnę domową.
  Pozostało tylko jedno - odwołać wybory prezydenckie w sądzie. To jedyna słuszna szansa na przedłużenie agonii. Ale najprawdopodobniej tylko do przedłużenia. Jest mało prawdopodobne, aby Miedwiediew miał realną szansę na reelekcję. W rzeczywistości jego anty-rating jest kolosalny, gorszy nawet niż Petro Poroszenko.
  Miedwiediew zastanawiał się nad inną opcją. Tutaj na przykład fizycznie wyeliminować Zełenskiego? Ale to jest jawna przestępczość. Do tego? Tym bardziej, że wkurzy to Miedwiediewa. A w najlepszym razie przyniesie ulgę. Ponieważ ludzie nie wybaczą Miedwiediewowi tak kolosalnej porażki w wyborach.
  Nie, Dmitrij Anatolijewicz nie odniesie sukcesu. Bez zebrania choćby dziesięciu procent głosów w wyborach na pewno nie utrzyma się u władzy.
  Miedwiediew poszedł do baru. Otworzył, wyjął butelkę, nalał sobie koniaku.
  Drogie - "Napoleon", z ekspozycją na dwieście lat!
  Pełniący obowiązki prezydenta wypił szklankę. Potem drugi zjadł cytrynę.
  Zrobiło się cieplej w żołądku, a myśli przyspieszyły. Po trzecim kieliszku Miedwiediew uśmiechnął się i usiadł w fotelu. Pocieszył się trochę. Właściwie po co mu ta moc? Odpowiedzialność jest pełna. Ani minuty wolnego czasu, ani sekundy spokoju. Cały czas w ruchu, pod okiem kamer wideo. Boisz się powiedzieć za dużo.
  Dużo pracy, ale bez przyjemności.
  A ja chcę leżeć w łóżku z dziewczyną. Zagraj na komputerze w czasie wojny.
  W rzeczywistości jesteś tutaj prezydentem i aby rozpocząć prawdziwą wojnę, pomyślisz trzy razy. W ten sposób potężny Trump nie odważył się zaatakować Iranu.
  O wojnie można dużo mówić, ale tak naprawdę podjęcie decyzji w tej sprawie nie jest łatwe!
  Ale gra walcz, sam walcz!
  Miedwiediew usiadł przy komputerze. Włączyłem moją ulubioną II wojnę światową. Nie grał od dawna. Tutaj, aby nie przemęczać się zbytnio, stosujesz kod oszusta. Lubię to...
  A potem napędzasz technologię w tempie huraganu. I masz już IS-7, które wystrzeliwujesz w pułkach, tylko T-1 na Niemców. Zauważalna różnica w sile i środkach.
  Miedwiediew, który prawie nigdy nie pił, wyraźnie się rozjaśnił z powodu złego stanu zdrowia.
  W ten sposób rzuca się we wroga najdroższym i najcięższym czołgiem II wojny światowej IS-7. I łamiesz go bez większych trudności. Wojna toczy się łatwo i zwycięsko. Przejmuj miasto po mieście.
  Ogólnie rzecz biorąc, Stalin oczywiście dobrze kierował krajem i zdołał pokonać III Rzeszę w mniej niż cztery lata. Putin dłużej walczył z ISIS. Ale Niemcy mają bardzo fajną technikę.
  Tutaj w grze na przykład niemiecki czołg E-75, tylko radziecki IS-7 może z nim walczyć na równych prawach, wszystkie inne czołgi ustępują. E E-75 to bardzo mocny pancerz. Armata jest nawet lepsza od radzieckiego IS-7 i ma zabójczą siłę.
  A Niemcy planowali uczynić ten czołg swoim głównym w czterdziestym piątym roku. A co z naszymi?
  Miedwiediew westchnął... IS-7 w okresie powojennym nigdy nie trafił do masowej produkcji. Więc wojna trwała dłużej, nie wiadomo kto jeszcze wygrał.
  Dmitrij Anatolijewicz Zakhmelev śpiewał:
  - Kochajcie bracia, kochajcie! Kochajcie żyć bracia! A nasz ataman nie musi się smucić.
  Miedwiediew zasnął podczas zabawy. To jest relaksujące...
  A następnego dnia poznano ostateczne wyniki wyborów prezydenckich.
  Prawie 92 proc. głosujących głosowało na Zełenskiego wraz z Ukrainą, 6,7 proc. na Miedwiediewa. W ten sposób nastąpiło triumfalne zwycięstwo Zełenskiego.
  W kraju rozpoczęły się uroczystości i radość. Wreszcie nadeszło nowe, jak się wielu wydawało, jasne życie.
  Jak dotąd prawda o inauguracji pełni obowiązki prezydenta Dmitrija Anatoljewicza Miedwiediewa.
  I oczywiście pogratulował zwycięzcy. I dokąd idziesz. A sześć procent to nic do liczenia.
  Minister spraw wewnętrznych Władimir Żyrinowski odwiedził jednak Miedwiediewa i pocieszył go:
  - Głosowałem na ciebie Dmitrij Anatolijewicz!
  Pełniący obowiązki prezesa odpowiedział cicho:
  - Dziękuję!
  Żyrinowski zasugerował:
  - Może powinieneś dać się wprowadzić w premiery?
  Miedwiediew potrząsnął pomalowaną głową.
  - Nie sądzę, żeby po takiej porażce w drugiej turze dali mi premiera. To już nie będzie poprawne politycznie.
  Żyrinowski logicznie zauważył:
  - Mimo wszystko ktoś z Rosji powinien być na twoim miejscu. Więc kto jak nie Ty?
  Miedwiediew zasugerował:
  - Najprawdopodobniej Andriej Nawalny!
  Żyrinowski uśmiechnął się i warknął:
  - Andriej Nawalny? Niech tak się nie stanie!
  Miedwiediew wzruszył ramionami i powiedział zmieszany:
  - Gdzie idziesz?
  Żyrinowski krzyknął:
  Tak, aresztuję ich wszystkich!
  Miedwiediew machnął ręką:
  - Wystarczająco! Wydaje się, że nasz czas się skończył! Wybieram się na wakacje na Wyspy Kanaryjskie. Co zamierzasz zrobić?
  Żyrinowski, mrużąc chytrze oczy, odpowiedział:
  - Lobbuj w interesie swoich znajomych! Aż Zełenski objął obowiązki prezydenta Rosji i Ukrainy!
  Miedwiediew ze smutkiem zauważył:
  - Niestety, to nie jest takie proste ... Wtedy spadną z ciebie trzy skórki!
  Żyrinowski, mrużąc chytrze oczy, zapytał:
  - Uczyń mnie, proszę, marszałkiem Federacji Rosyjskiej! Cóż, ile jesteś wart!
  Miedwiediew zastanawiał się przez kilka sekund, po czym oznajmił:
  - Cienki! Nie tylko uczynię cię marszałkiem, ale przywrócę Berii stopień marszałka! Będzie sprawiedliwie!
  Żyrinowski skinął głową z aprobatą:
  - W stosunku do Berii tak!
  Miedwiediew zmrużył oczy i zapytał:
  - A w stosunku do ciebie?
  Żyrinowski szczerze odpowiedział:
  - A w stosunku do mnie po królewsku! Kogo chcę, nagradzam!
  Miedwiediew skinął głową z aprobatą.
  - Tak, niech tak będzie!
  I kazał sporządzić oba dekrety o nadaniu stopni marszałkowskich.
  Pełniący obowiązki prezydenta Rosji rozweselił się. Myśląc, że teraz może w pełni cieszyć się grami komputerowymi.
  A granie nimi jest bardzo przyjemne...
  I naprawdę, dlaczego prezydent miałby robić coś innego? Teraz technologia rozwinęła się tak bardzo, że możesz być kimkolwiek. Nawet Pan Bóg. A konkretnie w grze do tworzenia wszechświatów.
  Na przykład w biurze pełniącego obowiązki prezydenta znajduje się wiele różnych gier, w tym te najnowocześniejsze.
  Miedwiediew postanawia zagrać w strategię czasu rzeczywistego. Niemcy w 1939 roku. Cóż, dlaczego używasz nieuczciwego kodu. Dodajesz do siebie pięć tysięcy Panter, trzy tysiące Tygrysów i dziesięć tysięcy Focke-Wulfów. I rozmieścić te siły przeciwko wrogowi. A wy atakujecie Polskę, która nie ma nawet jednej dziesiątej takich sił.
  A wojna toczy się, jak chcesz, w jednej bramie i zwycięsko. Miedwiediew, szczerze mówiąc, jest tu wielkim zdobywcą. Miażdży wroga, jakby miażdżył śliwki prasą.
  Polska jest zrównana z ziemią łatwo i szybciej niż w prawdziwej historii. Atak na Francję. Wystrzeliwujesz w nią dziesięć tysięcy czołgów E-75 za pomocą oszustwa. Co najmniej wspaniałe samochody. Które są całkowicie niewrażliwe na francuskie działa, ale zabójcze na duże odległości. Zestrzel pojazdy wroga.
  Miedwiediew nawet skacze z radości. Jak szybko porusza się w grze, a już zdobywa Paryż... A potem po co tracić czas na drobiazgi? Weźmy w tym samym czasie Hiszpanię, żeby Franco się zbytnio nie ekscytował.
  A do ataku na Gibraltar używamy samolotów odrzutowych. Dokąd zmierzają Brytyjczycy?
  Oczywiście jednocześnie wykorzystujemy fundusze na budowę pancerników i lotniskowców. Wtedy Wielka Brytania będzie miała kłopoty. Oto sto lotniskowców i dwieście pancerników. To będzie potężna siła.
  A potem są statki desantowe. Tworzycie również czołgi z serii E-U, będącej dalszą ewolucją serii E. Tutaj rzucasz czołgiem "E"-50-U, taką maszyną, której nie da się przebić z więcej niż jednego kąta.
  I niech dręczy Brytyjczyków. Oto dwie piękne dziewczyny w takim czołgu, mrugające do pełniącego obowiązki prezydenta Rosji.
  Miedwiediew przesyła im całusa.
  Tak gramy...
  A najnowsze czołgi zbliżają się do Londynu. I bez ceremonii zdobywają stolicę Anglii.
  Miedwiediew śpiewał:
  - Świat jest nudny! Wszyscy zjemy kota!
  Oczywiście gra jest przyjemna i łatwa do grania. Wziąłem kod oszusta i wyprodukowałem, co chcesz. Tutaj zdobywasz Bałkany i jedziesz do Afryki. Ty także stemplujesz, a także piechotę. Zrobisz wojsko, będą pieniądze. A zdobyte terytorium daje również pieniądze. Cóż, spróbuj, przejdź się po Afryce.
  ZSRR nadal otwiera front. Trzydzieści cztery przeciwko serii E-50-U, którą ostemplowałem kolejne dziesięć tysięcy. Jeśli pojazd opancerzony E-50 jest w przybliżeniu taki sam jak "Tygrys" -2, tylko racjonalne nachylenie jest większe, a uzbrojenie jest nieco mocniejsze, a silnik mocniejszy. Ten E-50-U, przy równej masie, jest porównywalny z radzieckim T-64, ma nawet mocniejszy silnik z turbiną gazową.
  Tak, siły nie są równe. Tutaj walczą różne generacje czołgów.
  I oczywiście Miedwiediew pędzący na czarnym koniu.
  Oczywiście siły nie są porównywalne. Możesz także dodać E-75-U, to przysadzista maszyna do zabijania, nieprzenikniona nawet przez działa okrętowe.
  I jak się podeptać. Nic do zatrzymania.
  Miedwiediew gra jak mały chłopiec. Och, jak to jest. I nikt nie chce go przyjąć. Przegrał, a pełniący obowiązki prezydenta został zapomniany.
  Wszyscy kochają tylko zwycięzców.
  Śpiewał Dmitrij Anatolijewicz:
  A my przeciwstawiamy się burzom
  Z czego i dlaczego...
  Żyj w świecie bez niespodzianek
  Niemożliwe dla nikogo
  Niech powodzenia, porażki,
  Wszystkie skoki, potem w górę, potem w dół,
  Tylko w ten sposób, a nie inaczej,
  Tylko w ten sposób, a nie inaczej!
  Niech żyje niespodzianka!
  Niespodzianka! Niespodzianka!
  Niech żyje niespodzianka!
  Niespodzianka! Niespodzianka!
  Niech żyje niespodzianka!
  I stało się to zabawniejsze dla Miedwiediewa. Tutaj jego wojska zajęły Ukrainę, Białoruś i nieubłaganie zbliżają się do Moskwy!
  Były prezydent Rosji mówi:
  - Że nasze życie to gra!
  I szturmem zdobywa stolicę ZSRR. Oczywiście naprzeciw armii czterdziestego pierwszego roku ma czołgi o cechach lat sześćdziesiątych, a nawet siedemdziesiątych, a co najważniejsze, że jest ich dużo.
  Miedwiediew mruga do siebie... Stolica Moskwa jest zdobyta. A teraz możesz zdobyć Kaukaz... I jednocześnie oczyścić dla siebie południową Afrykę. I jedź do Argentyny.
  A stamtąd do ataku na Stany Zjednoczone. To twardy dowódca. Wróg pozostaje w tyle zarówno pod względem ilości, jak i jakości żołnierzy.
  Miedwiediew entuzjastycznie śpiewa:
  - Odważnie ruszymy do bitwy! O potęgę Sowietów! I zetrzemy wszystkich w gówno w walce o to!
  Miedwiediew został tymczasowo wycofany z gry. Zadzwonił rosyjski minister obrony, który zastąpił Szojgu Trubetskoja. Zapytał wciąż pełniącego obowiązki prezydenta:
  - Kiedy złożymy przysięgę nowemu przywódcy?
  Miedwiediew odpowiedział zwięźle:
  - Tam, gdzie powinno być, na inauguracji!
  Trubieckoj zauważył:
  - Nowy prezydent zjednoczonego kraju chce przeprowadzić inaugurację w przyszłym tygodniu. Aby nie mieć czasu na grabież!
  Miedwiediew warknął:
  - To nie jest zgodne z naszą konstytucją i prawem!
  Trubieckoj zauważył:
  - A Jelcyn przyjął tę konstytucję nie zgodnie z prawem i starą konstytucją. W rzeczywistości wielu myślało, że Putin zaproponuje nową konstytucję, ale jakoś nie czekali!
  Miedwiediew zauważył:
  - To nie jest najlepszy pomysł, żeby każdy nowy prezydent uchwalał nową konstytucję!
  Trubieckoj odpowiedział:
  - A Putin mógł! Był fajniejszy niż Jelcyn, a ty Dmitrij Anatolijewicz!
  Miedwiediew skinął głową i zgodził się:
  - Cooler i co najważniejsze więcej szczęścia! Bez Putina wszystko poszło nie tak i Zełenski przejął władzę w Rosji.
  Trubieckoj zauważył:
  - A Łukaszenka miał szansę, tylko przegapił swój czas. Powinienem był poruszać się szybciej!
  Miedwiediew logicznie zauważył:
  - Łukaszenka bał się konkurencyjnych wyborów w Rosji. Tak, a Zełenski nie ryzykowałby, gdyby serce Putina tego nie wytrzymało. Tyle krajów do zarządzania w trybie ręcznym - wypalone! Zdecydowanie Putin wypalił się w pracy!
  Trubieckoj zasugerował:
  - No to co, przyjąć inaugurację w szybszym terminie czy nie?
  Miedwiediew odważnie odpowiedział:
  - Jak chcesz, zrób to! już mnie to nie obchodzi! Przejdę na emeryturę i będę cieszyć się życiem. Może będę podróżować po świecie! Byłem już zarówno prezydentem, jak i generalnie premierem, to rekordowa kadencja dla Rosji! Jak długo można trzymać się tronu?
  Trubieckoj zgodził się:
  - Cóż, jeśli tak, to niech nadejdą zmiany! A co zrobić z Shoigu?
  Miedwiediew odpowiedział chłodno:
  - Daj mu odpocząć! Emerytura marszałkowska jest duża. Niech podróżuje po świecie. Dałem ci pozwolenie na posiadanie własności za granicą!
  Trubetskoj skinął głową i zauważył:
  - Putin odizolował Rosję od świata! Słowami, zasmuceni w głębi duszy, cieszyliśmy się z jego śmierci! Co do Zełenskiego, zobaczymy! Wielu z nas chciało zleceń jak na Zachodzie. Otrzymywać jak w USA, ale pracować... Jak w ZSRR!
  Miedwiediew zauważył:
  - Cóż, za Stalina urzędnicy orali intensywnie! Nie myślcie, że to był stały miód!
  Trubieckoj zapytał:
  - I co zrobisz?
  Miedwiediew wspominał:
  - Byłem prezydentem i przejdę na prezydencką emeryturę. Jest duży... I będę cieszyć się życiem! Dlaczego wciąż mam pracować!
  Trubieckoj wspominał:
  - Zełenski może dać ci razem z nim stanowisko doradcy!
  Miedwiediew machnął ręką:
  - Aj! Jest wystarczająco mądry bez mojej rady! Krótko mówiąc - trzymaj inaugurację! Dmitrij Anatoljewicz wysłał swój własny!
  Trubieckoj zgodził się:
  - Inauguracja tak!
  Miedwiediew się rozłączył. Postanowił zagrać w grę. Coś, czego nigdy wcześniej nie było dość. I przynajmniej mentalnie zmiażdżyć Stany Zjednoczone.
  A raczej w grze. Jednak w starciu z E-75-U amerykański Sherman jest słaby. Ale Stany Zjednoczone mają dużo samolotów, nawet jeśli nie tak silnych jak niemieckie odrzutowce.
  Ale jakość oczywiście nie jest taka sama! Fritz pobierają intensywne rachunki. Zwłaszcza piloci: Albina i Alvina! I to są dziewczyny, które wyróżniają się kolosalnym bezpiecznikiem.
  Miedwiediew naciera na Amerykę od południa. W tym samym czasie jego czołgi przemierzają Syberię. On dobrze się bawi. Swoją drogą, dlaczego jeszcze nie podbić Japonii? W tej grze możesz zmoczyć sojuszników. Zaawansowana strategia. Użyj nieuczciwego kodu, a będziesz silniejszy od wroga zarówno pod względem liczby, jak i jakości. Nie wojna, ale czysta przyjemność. Oto bezogoniaste samochody odrzutowe, których Amerykanie nie mogą nawet dogonić.
  Dokładniej i zdobądź. I używaj rakiet sterowanych radiowo! I na Amerykanach shugani. Miedwiediew naprawdę lubi tę grę. I przenieść wojska. Oto Meksyk. Amerykańskie miasta upadają jedno po drugim. Wielka przyjemność.
  A na wschodzie czołgi serii E-U wjeżdżają do Indii. Ale co Brytyjczycy mogą im przeciwstawić. Co więcej, Trzecia Rzesza już zdobyła zasoby i produkuje najnowocześniejszą technologię bez fałszywego kodu.
  Ale Miedwiediew postanowił trochę pompować "Panterę". Oto pierwsza zwykła "Pantera" - przedni pancerz 80 - 110 milimetrów, boczny pancerz 50 milimetrów i armata 75 mm o długości lufy 70EL, silnik o mocy 650 koni mechanicznych. Oto "Panther" -2 przedni pancerz od 120 do 150 milimetrów, boki 60-mm armaty 88 mm z lufą o długości 71 EL i silnikiem o mocy 850 koni mechanicznych. Tak, poważny samochód. I cięższy nie przy czterdziestu pięciu, ale po pięćdziesiąt tonach i mniejszej sylwetce.
  Ale "Pantera" -3. Przedni pancerz od 150 do 200 milimetrów, boki 82 - milimetry, działo 88 milimetrów z lufą o długości 100 EL i silnikiem o mocy 1200 koni mechanicznych - waga 55 ton. Zgadzam się, że taka maszyna jest generalnie super przeciwko Shermanom.
  Ale jest "Pantera" -4. Posiada przedni pancerz od 200 do 250 mm pod zboczami i boczny pancerz o grubości 160 mm. armata 105 mm z lufą o długości 100 EL. To już potwór ważący 65 ton i o niskiej sylwetce. Silnik turbinowy o mocy 1500 koni mechanicznych. Oczywiście doskonałe opracowanie seryjne, zdolne do walki nawet z radzieckim IS-7. Co więcej, IS-7 nie był seryjny.
  Ale są maszyny i silniejsze. Progonka "Pantera" -5, przedni pancerz 250 kadłuba pod kątem 45 stopni, czoło wieży 300 mm pod kątem, bok 210 pod kątem, działo 128 mm w 100 EL, masa bardziej zaawansowanego czołgu to 75 ton, silnik o mocy 2000 koni mechanicznych, moc turbiny gazowej . Maszyna, która przewyższa wszystkie modele radzieckie i amerykańskie. Zdolny do penetracji IS-7 z odległości bojowej i wytrzymywania trafień czołowych. "Panther" -5 to generalnie super technologia. ZSRR nie ma nic silniejszego niż IS-7. A Niemcy mają też pięć typów Tygrysów.
  Miedwiediew postanowił po zajęciu większości terytorium Stanów Zjednoczonych wypędzić "Tygrysa". Cóż, "Tygrys" jest pierwszym znanym wszystkim. Przedni pancerz ma 100-110 mm prawie bez nachylenia, a pancerz boczny ma 82 mm bez nachylenia. A długość lufy 88-milimetrowego działa 56 EL - czołg naprawdę wyje. W przeciwieństwie do Panter, gdzie faktycznie walczyła tylko pierwsza seria, a były próbki drugiej. Czołg "Tygrys"-2, lepiej znany jako "Królewski Tygrys".
  Przedni pancerz 120-150 mm na czole kadłuba przy nachyleniu 50 stopni, 185 mm na czole wieży przy lekkim nachyleniu i 82 mm na burcie przy nachyleniu 60 stopni. Dobrze chroniony w czole, trochę lepszy od "Tygrysa" w bok i armata 88 mm z lufą o długości 71 EL. Z seryjnych czołgów II wojny światowej, najlepszy pod względem uzbrojenia i ochrony czołowej, masa 68 ton, silnik o mocy 700 koni mechanicznych - raczej słabe właściwości jezdne.
  Maszyna projektowa "Tygrys" -3. Przedni pancerz jest nachylony pod kątem 150-200 mm, czoło kadłuba jest nachylone pod kątem 45 stopni, a czoło wieży jest nachylone pod kątem 240 mm. Boki 160 - milimetrowe z tarczami pod kątem. Trzy rodzaje różnych rodzajów broni 88mm działo 100 EL, 105mm działo 70 EL i 105mm działo 100 EL z silnikiem o mocy od 1000 do 1200 koni mechanicznych. Z gęstszym układem i wagą od 75 ton. Tak, samochód jest poważny i bardzo niebezpieczny. I jeszcze potężniejszy "Tygrys" -4 pancerz przedni 250 - kadłub pod kątem 45 stopni, czoło 300 milimetrów pod kątem, boki 210 milimetrów, działo 128 milimetrów przy długości lufy 100 EL lub 150 milimetrów długości lufy przy 56 EL , waga 85 ton, silnik z turbiną gazową 1500 koni mechanicznych. Bardzo potężny czołg.
  Ale jeszcze fajniejszy jest "Tygrys" -5. Pancerz przedni: czoło kadłuba ma 350 mm przy nachyleniu 45 stopni, czoło wieży ma 400 mm przy nachyleniu 50 milimetrów. Boki 300 mm ze spadkiem. Działo 150 mm w 100 EL, 174 mm w 70 EL lub 210 mm w 38 EL. Waga 100 ton, silnik z turbiną gazową 2500 koni mechanicznych. Najpotężniejsza maszyna nawet IS-7 i dziurawiec nie przebiją się w bok. Oto jeden, który można wystrzelić przeciwko Ameryce. Chociaż muszę powiedzieć, że "Tygrys" -5 w prawdziwej historii nie było nawet w projektach. Ale to niczyja wina, że wojna tak szybko się skończyła.
  Ale w grze wirtualnej czołgi można podciągnąć.
  Miedwiediew rozpoczął szturm na stolicę USA, Waszyngton i największe miasto Nowy Jork. Tutaj naprawdę można pracować i wygrywać.
  Nawet jeśli jest wirtualny. Waszyngton płonie, a po nim jadą niemieckie czołgi. I nikt nie może powstrzymać Tygrysów-5.
  Miedwiediew kończy uporczywy atak na stolice USA i wydaje się, że jest to już zwycięstwo. Ale przed nami jeszcze Japonia.
  . ROZDZIAŁ 5
  Czym jeszcze jeździć w grze. Ale rodzina czołgów Lev, która nigdy nie stała się seryjna. Oto prawdziwe potwory. Ale w czasie drugiej wojny światowej te maszyny z późniejszej serii są nawet zbędne. A jeszcze bardziej przeciwko Japonii z jej małymi i średnimi czołgami.
  Ale Dmitrij Miedwiediew też postanowił ich trochę odpędzić.
  Oto pierwszy czołg "Lew", który istnieje tylko w projektach i tylko częściowo jest wykonany z metalu. Przedni pancerz kadłuba 120 mm pod kątem 45 stopni, przedni pancerz wieży 240 mm pod kątem, boki 82 mm, działo 105 mm, długość lufy 70 EL, całość wynosi 80 ton, silnik ma 800 koni mechanicznych. Ogólnie rzecz biorąc, samochód, który mógł pojawić się już wraz z Tygrysami i Panterami na Kursk Bulge. Z bardzo potężną jak na swoje czasy bronią i doskonałą ochroną czoła wieży. Ale na szczęście się nie pojawił. Maszyna projektu "Lew" -2. Czoło kadłuba jest nachylone pod kątem 250 milimetrów, czoło wieży jest nachylone pod kątem 300 milimetrów. Boki 200 - milimetrów pod zboczami. Armata lub 128 mm 100 EL lub 210 mm 38 EL. Waga 100 ton, silnik 1800 koni mechanicznych. Nie ma sobie równych w swojej mocy. Przewyższa IS-7, który może trafić ją tylko w bok. Ale potem jedziesz dalej i pojawia się "Lion" -3, również potworny bieg. Przedni pancerz kadłuba wynosi 350 mm, wieże 450 mm pod nachyleniem burty, 300 mm pod nachyleniem, działo ma 150 mm w 100 EL lub 175 mm w 70 EL lub 210 w 56 EL, lub bombowiec odrzutowy w 400 -milimetrach. Waga 120 ton, silnik 2500 koni mechanicznych.
  Tak, to potężna siła.
  Czołg "Lew"-4 to kolejny superpotwór. Przedni pancerz kadłuba wynosi 450 mm, przedni pancerz wieży 500 mm. Boki kadłuba i wieży są nachylone pod kątem 400 milimetrów. Armata 175 mm w 100 EL, 210 mm w 70 EL, wyrzutnia rakiet 500 mm. Masa maszyny to 150 ton, silnik to 3500 koni mechanicznych turbina gazowa. Z dużej odległości penetruje wszystkie czołgi, w tym amerykański T-93 IS-7. Armaty okrętowe też nie mogą jej przebić. To potężna maszyna, z nadmiarem broni.
  Ale jeszcze potężniejszy "Lew" -5 jest królem czołgów. Przedni pancerz kadłuba wynosi 600 mm przy nachyleniu 45 stopni, wieże mają szerokość 800 mm, boki mają nachylenie 550 mm. Działo 210 mm w 100 EL, 300 mm w 70 EL, wyrzutnia rakiet 600 mm. Masa maszyny wynosi 200 ton, silnik z turbiną gazową ma moc 5000 koni mechanicznych. Są nieprzenikalne dla prawie wszystkich rodzajów broni, z wyjątkiem pocisków o dużej mocy, zwłaszcza dział i bomb dużego kalibru. Zdolny do strzelania do pancerników i lotniskowców. Naprawdę super zbiornik.
  Cóż, krótko mówiąc, jest w co grać. Miedwiediew naciska na Japonię.
  Ale znowu zostaje przerwany.
  Dzwoni dyrektor FSB i mówi:
  - Dmitrij Anatolijewicz, czy zorganizujesz konferencję dla dziennikarzy?
  Miedwiediew stwierdził dobitnie:
  - Jeszcze nie!
  - Dlaczego?
  Pełniący obowiązki prezesa odpowiedział:
  - Mam prawo udzielać wywiadów i nie udzielać! Więc postanowiłem nie dawać!
  Dyrektor FSB skinął głową.
  - Na razie możesz być spokojna! Wywiad nie zniknie! Ale poszukamy innego miejsca!
  Miedwiediew zauważył:
  - Wszyscy się zmieszczą! Jeśli już, to twój generał ma dużą emeryturę! Bez pracy można żyć!
  Dyrektor FSB zapytał zdziwiony:
  - Czy nie szkoda rozstawać się z tak ogromną mocą?
  Miedwiediew odpowiedział szczerze:
  - Szkoda, oczywiście, ale człowiek jest posłuszny nieuniknionemu!
  Miedwiediew ponownie wrócił do gry. Były prezydent największego i najbogatszego kraju świata w zasoby naturalne w końcu się odezwał. A dlaczego nie grać, jeśli teraz obejdą się bez tego. Chociaż pełni obowiązki głowy państwa.
  Ale jak nie ulec pokusie zacięcia się w takiej grze. Otóż tutaj wojska niemieckie dotarły do Czukotki. Na szczęście w grze przemieszczanie ekwipunku jest znacznie łatwiejsze niż w rzeczywistości. I jadą do Chin. I tam weszli do bitwy z Japończykami. Oczywiście za pomocą kodu Miedwiediew stemplował czołgi Lew-5 i rzucił je przeciwko samurajom. A to są naprawdę auta super klasy.
  Jak miażdży się samurajów. Ale wciąż nie jest to granica doskonałości.
  Dlaczego jednak do końca II wojny światowej nie przejechać przez poziomy najcięższym niemieckim czołgiem "Maus"?
  To naprawdę redystrybucja doskonałości i korona piękna. Dokładniej, co może się stać, jeśli nastąpi ewolucja gigantomania.
  Miedwiediew zaczął odpędzać Myszy.
  Czołg "Maus", czołg, który naprawdę istnieje w metalu, najcięższy z tych, które naprawdę były wcielone w metal, prowadził, a nawet walczył. Przedni pancerz Myszy ma 150 mm na spodzie kadłuba, 200 mm na górze kadłuba, 250 mm na czole wieży i 210 mm na bokach. Jak widać, czołg nawet w swojej pierwszej wersji jest nieprzenikniony dla wszystkich seryjnych radzieckich czołgów w czole, a nawet z boku. IS-2 i SU-100 nie mogły przebić tego czołgu pod żadnym kątem. Tylko IS-7 mógł stwarzać problemy Mausowi i naprawdę walczyć z tym czołgiem. Ale IS-7 pojawił się dopiero po wojnie i nigdy nie stał się seryjny. A Myszy mogły już walczyć na froncie w czterdziestym trzecim roku. Ten czołg ma dwa działa: krótkolufowe 75 mm i 128 mm 55 EL, zdolne do przebicia czoła wszystkich radzieckich czołgów z wyjątkiem IS-7. Ponadto IS-2 z dużej odległości. Było też działo 150 mm.
  "Maus" ważył 188 ton i miał silnik o mocy 1250 koni mechanicznych, co wciąż jest niewystarczające. Ogólnie rzecz biorąc, maszyna jest najsilniejsza jak na swoje czasy i niezrównana.
  Maszyna projektowa "Maus" -2. Bardziej doskonały. W prawdziwej historii miało to sprawić, że samochód był niższy w sylwetce i lżejszy. Ale w grze samochód stał się oczywiście doskonalszy, miał niższą sylwetkę, gęstszy układ, ale jeszcze cięższy. Przedni pancerz kadłuba Mausa wynosi 2350 mm. Przedni pancerz wieży wynosi 450 mm. Deski 300 mm. Działa o długości lufy 75 mm i 150 mm 70 EL lub haubica 210 mm lub wyrzutnia rakiet 400 mm. Waga 200 ton. Silnik turbiny gazowej 2000 - moc.
  Maus-3 to maszyna do gier. Również doskonały. Przedni pancerz kadłuba wynosi 600 mm, wieży 800 mm, boków 550 mm. Działa 88 mm 100 EL do walki z czołgami wroga oraz 210 mm 70EL. Lub wyrzutnię rakiet 550 mm. Masa czołgu wynosi 250 ton, silnik z turbiną gazową ma moc 4000 koni mechanicznych. Czołg jest prawie nie do przebicia przez prawie każdą broń, z wyjątkiem szczególnie potężnych.
  Maus-4 to nowa ewolucja gigantomanii i jeszcze doskonalsza. Przedni pancerz kadłuba ma nachylenie 1000 mm pod kątem 45 stopni, przedni pancerz wieży ma nachylenie 1200 mm. Deski w 850 mm pod kątem. Uzbrojenie: armata 105 mm 10EL do walki z wrogimi czołgami i jest wystarczająca przeciwko prawie wszystkim rodzajom pojazdów. Broń 300 mm w 70 EL, do niszczenia fortyfikacji i naddatku na czołgi. Lub zamiast tego 750-milimetrowy bombowiec odrzutowy.
  Masa pojazdu to 350 ton, co jak na taki pancerz i broń to niewiele. Nawet działa okrętu wojennego nie mogą przebić czoła takiej maszyny. Tylko bezpośrednie trafienie potężnym pociskiem manewrującym lub bardzo dużą bombą może zniszczyć taką maszynę. Ze wszystkich stron jest nieprzenikniony dla wszystkich czołgów i dział samobieżnych II wojny światowej. Silnik turbinowy o mocy 6000 koni mechanicznych.
  Otóż "Maus" -5 to najwyższy poziom z tej serii. Przedni pancerz czoła kadłuba ma 1600 mm pod kątem, czoło wieży ma 2000 mm, boki mają 1500 mm pod kątem.
  Działo 128 mm z 100 EL do walki ze wszystkimi czołgami, w zupełności wystarczające przeciwko wszystkim markom, w tym IS-7 i wyrzutni rakiet 900 mm. Inne rodzaje broni są nieodpowiednie. Tuzin pistoletów. Masa czołgu wynosi 500 ton. Silnik turbiny gazowej o mocy 10 000 koni mechanicznych. Powiedzmy, że samochód jest perfekcyjny. Nie przebijaj czoła prawie niczym. Czołg...
  Jeśli jednak ktoś myśli, że jest fajniejszy niż "Maus" -5 i nic nie da się wymyślić, to wcale tak nie jest. Fantazja twórców dobrej gry o II wojnie światowej jest nieograniczona.
  Na przykład jest też "Szczur". Ten czołg w prawdziwej historii jest mistrzem wielkości wśród wszystkich pojazdów projektowych, a nawet był częściowo wykonany z metalu.
  Czołg "Szczur" miał przedni pancerz o grubości 400 milimetrów, a także boczny pancerz, również o lekkim nachyleniu. Uzbrojenie cztery armaty 210 mm lub jedno 800 mm i dwie haubice 150 mm, jedenaście dział przeciwlotniczych. Masa 2000 ton, silniki wysokoprężne o łącznej mocy 10 000 koni mechanicznych.
  Czołg "Szczur" -2 to ewolucja projektu pojazdu z bardziej zaawansowanym układem. Przedni i dowolny pancerz 800 mm, z dużym kątem racjonalnego nachylenia. Uzbrojony jest w jedno działo 1000 mm i cztery haubice 150 mm, szesnaście dział przeciwlotniczych zdolnych do strzelania do celów naziemnych i powietrznych. Masa 3000 ton, silniki z turbiną gazową, łączna moc 20 000 koni mechanicznych.
  "Szczur" -3 jeszcze potężniejsza i doskonalsza maszyna. Pancerz 1200 - milimetry pod kątem. Uzbrojenie stanowi jedno działo 1250 mm i sześć haubic 150 mm. Dwadzieścia dział przeciwlotniczych zdolnych do strzelania zarówno do celów powietrznych, jak i naziemnych. Masa 4000 ton, silniki z turbiną gazową, łączna moc 35 000 koni mechanicznych.
  "Szczur"-4 to jeszcze potężniejsza i doskonalsza maszyna o pancerzu 1600 mm pod kątem. Uzbrojenie - jedno działo 1600 mm i dziewięć haubic 150 mm, dwadzieścia pięć dział przeciwlotniczych zdolnych do strzelania do celów powietrznych i naziemnych. Masa 5000 ton, silniki z turbiną gazową, zwiększona łączna moc 50 000 koni mechanicznych.
  "Szczur" -5 to najfajniejszy czołg. Pancerz w 2500 - milimetry ze wszystkich stron. Uzbrojenie stanowi jedno działo kalibru 2500 mm. I piętnaście haubic 150 mm. Czterdzieści dział przeciwlotniczych zdolnych do strzelania do celów powietrznych i naziemnych. Waga 10 000 ton. Reaktor jądrowy jako silnik, moc ponad 100 000 koni mechanicznych.
  Czołg jest właściwie najfajniejszy w grze. I pod względem wagi i innych cech.
  Cóż, możesz poinstruować "Szczura" -5, aby szturmował Tokio. To prawda, że jest tak drogi, że kilka razy trzeba uruchomić nieuczciwy kod.
  Ale ogólnie rzecz biorąc, Miedwiediew może być zadowolony. Grał ostro.
  I w końcu spojrzałem na "Szczura" -5 w maszynie wirtualnej. Jak dobrze grać nieuczciwie.
  Ale tutaj znowu nazywają Miedwiediewa.
  Tym razem pierwszy wicepremier i pełniący obowiązki premiera Siłuanow.
  Powiedział smutnym tonem:
  - Straciliśmy Dmitrija Anatolijewicza! Prawie wszystkie głosy zostały policzone!
  Miedwiediew mądrze zauważył:
  Lepiej dobrze przegrać niż źle wygrać!
  Siłuanow był zaskoczony:
  - A jak to?
  Miedwiediew wyjaśnił:
  - Gdyby Witalij Kliczko został wybrany na burmistrza Kijowa po raz pierwszy, nie wróciłby na ring. Zamiast wielkiego mistrza, byłby burmistrzem pośmiewiskiem!
  Siłuanow zgodził się z tym:
  - Tak, masz rację Dmitrij Anatoljewicz! Kliczko miał tę zaletę, że przegrał... Ale niestety ty nawet nie miałeś takiej korzyści!
  Miedwiediew śpiewał w odpowiedzi:
  - Jestem wolny, jak ptak na niebie,
  Jestem wolny, zapominając, co znaczy strach...
  Jestem wolny z dzikim wiatrem na równi,
  Jestem wolny w rzeczywistości, nie we śnie!
  Siłuanow mruknął:
  - Tak, jesteś bezpośrednio poetą Dmitrijem Anatolijewiczem! Możesz pisać wiersze o sobie!
  Miedwiediew odpowiedział poważnie:
  - W każdym razie teraz mogę spokojnie robić to, co lubię - grać w gry komputerowe! A wcześniej przez dwadzieścia lat mogłem sobie na to pozwolić tylko z przerwami!
  Siłuanow mruknął tępo:
  - W grach?
  Miedwiediew potwierdził:
  - To wszystko w grze! I przydało ci się przestudiować jakąś strategię wojskowo-ekonomiczną!
  Pierwszy wicepremier niechętnie zauważył:
  - Wolę ćwiczyć!
  Miedwiediew odsyczał:
  - Zła rzeczywistość przeklęta, może doprowadzić cię do szaleństwa!
  Siłuanow odpowiedział chłodno:
  - Chcesz uciec od rzeczywistości ze światem gier? Chwalebny!
  W słowach pełniącego obowiązki premiera była ironia.
  Miedwiediew powiedział:
  - Pozwól, że powieszę też dla ciebie gwiazdę bohatera Rosji!
  Siłuanow radził:
  - Powieś się Panie Prezydencie!
  Miedwiediew zaśmiał się i odpowiedział:
  - Może to dobry pomysł! A potem Putin został odznaczony dopiero pośmiertnie!
  Pełniący obowiązki premiera odpowiedział:
  Dziękuję Panie Prezydencie!
  Śpiewająco kontynuował Miedwiediew:
  - Dla głupich pustych oczu ...
  Siłuanow śpiewał:
  Bo wszystko jest możliwe...
  Miedwiediew skończył:
  - Nie możesz żyć!
  Pełniący obowiązki premiera odpowiedział:
  - Poważnie, najprawdopodobniej mnie usuną! Wygląda na to, że będziesz musiał się spieszyć!
  Miedwiediew odpowiedział chłodno:
  - Jest wiele miejsc na Ziemi!
  Siłuanow skinął głową i zabulgotał:
  - Krótko mówiąc, panie prezydencie, obiecał mi pan gwiazdę bohatera!
  Miedwiediew krzyknął na całe gardło:
  - Przygotuj dekret!
  Przyniósł kolejną nagrodę. Na przykład, napisz pełniący obowiązki prezydenta.
  W tym samym czasie Miedwiediew przyznał jej grupę ludzi. Poznaj nasze!
  Ech, jest już bardzo późno, a pełniący obowiązki prezydenta Rosji zasnął.
  Śnił o innej alternatywnej historii. Armia carska, dowodzona przez Kuropatkina, walczy o odblokowanie Port Arthur. Ale potem pojawił się sam Miedwiediew na robocie bojowym, z laserami i termokwarkowymi pociskami wielkości ziarnka maku, ale równie śmiercionośnymi jak bomby zrzucone na Hiroszimę.
  I jak Miedwiediew może walczyć z Japończykami ze swojego robota bojowego. Jak tysiące samurajów zostało rozdartych na strzępy. I jak lasery i miotacze weszły do akcji.
  I pokrój Japończyka, specjalnie pokrój. I pocięte na kawałki. I zdewastowali ich szeregi.
  Miedwiediew, który stracił tron, znalazł zachwyt w bitwie. Kosi tych samurajów, którzy odważyli się potrząsnąć świętym tronem królewskim.
  Ale czy naprawdę źle jest powiedzieć szczerze, z całą uczciwością, że to było pod rządami króla?
  Broń Boże, aby każdy kraj miał takiego króla jak Mikołaj II. W końcu to prawdziwy przykład inteligentnego władcy, a jednocześnie intelektualisty.
  Szkoda, że taki miernota jak Kuropatkin go zawiódł. A teraz Miedwiediew zmierzył się z Japończykami. I zmiażdżmy ich. A zrobienie tego jest bardzo trudne.
  A promienie laserowe tną tysiące samurajów. Jeszcze kilka minut walki i
  Nie ma japońskiej armii.
  Co jedli panowie samurajowie? A teraz może zajmijcie się swoimi statkami.
  Miedwiediew podniósł robota bojowego w powietrze i rzucił się na pozycje floty Togo. Co on sobie myśli, że poradzi sobie z rosyjskim rycerzem?
  I tak szybko pędzi robot termokwarkowy. Oto on nad morzem. I zatopmy flotę Togo. Tnij pancerniki, krążowniki i inne żywe stworzenia.
  W ten sposób... A gdybyśmy zrzucili również mini-termokwarkową bombę?
  I rzuca jej nowego bohatera. Fala podnosi się i zatapia statki krainy wschodzącego słońca.
  Miedwiediew krzyczy ile sił w płucach:
  - Za Rosję Mikołaj,
  Zniszczę wszystkich Japończyków!
  I znowu pełniący obowiązki prezydenta Rosji wpada w ekstazę.
  Tak, wspaniale jest walczyć z takim robotem.
  Utopmy się samuraju... I nie będzie Cuszimy, Japończycy nie będą mieli o co walczyć.
  Teraz toną ostatnie statki samurajskie. Cóż za zwycięstwo!
  Ale nadal istnieją części krainy wschodzącego słońca, które blokują Port Arthur. Naprawdę musimy się nimi zająć. Aby rozwiązać wszystkich przeciwników imperium cara Mikołaja.
  Miedwiediew entuzjastycznie śpiewa:
  - A samuraj poleciał na ziemię,
  Pod naporem stali i ognia!
  I zniszczmy wojska, które zalały Port Arthur. Naprawdę zdarzyło się, że potężna twierdza upadła. A Rosja dostała w twarz. A co najważniejsze, była gorsza niż wojna krymska. Tam imperium cara Mikołaja II przegrało z koalicją Anglii, Francji, Turcji i Królestwa Sardynii. I przegrała honorowo. A potem trochę Japonii, której nikt nie uważał za poważnego rywala.
  Oby Rosja nie znosiła upokorzeń. Być może dlatego Stalin, tak ostrożny i powściągliwy w polityce zagranicznej, otworzył przeciwko Japonii drugi front na Dalekim Wschodzie. Rzeczywiście, samurajowie zbytnio upokorzyli carską Rosję.
  W tym celu zniszcz maleńkimi bombami termokwarkowymi i spal laserami.
  Nie odważyć się pokonać Rosji! Och, broń Boże, aby Zełenski był odnoszącym sukcesy królem.
  Po raz kolejny Rosjanie i Ukraińcy są zjednoczeni, a wkrótce dołączą do nich Białorusini.
  I będzie trójca Słowian!
  Miedwiediew wykończył Japończyków w Port Arthur i ruszył dalej... Rosja pokonała Japonię. Zdobyła Koreę, Mandżurię, Wyspy Kurylskie i Tajwan. A także zmuszony zapłacić Japończykom i duże odszkodowanie.
  Car Mikołaj II umocnił swoje pozycje, nie pojawiła się rewolucja i niepotrzebne myśli.
  Rosja carska nadal przemieszczała się po Chinach. I jego ekspansja na wschodzie.
  Ale kajzerskie Niemcy, pomimo tego, że carskie Niemcy stawały się wielką potęgą i rozwijały się jeszcze szybciej i bardziej niż w prawdziwej historii, to jednak je przejęły i weszły do pierwszej wojny światowej.
  Tak, na dwa fronty.
  Cóż, co teraz Miedwiediew zajął się zniszczeniem Niemców. Nie ma w nich nic, co mogłoby obrazić króla-ojca.
  I jak lasery uderzają we wrogów. I zmłóćmy ich w Prusach Wschodnich w kolejności huraganów. Miedwiediew strzela do żołnierzy niemieckich za pomocą laserów i wiązek energii grawitacyjnej.
  W tym samym czasie pojawiły się dziewczyny. Oczywiście w bikini. Alenka i Natasza. I niech Fritz sieka mieczami świetlnymi.
  Tak, carze Mikołaju Wielkim, naziści nigdy o czymś takim nie marzyli. A co oni knują przeciwko wam, ojcowie?
  Miedwiediew agresywnie śpiewa:
  - Melony, arbuzy, bułki pszenne,
  Hojna, dobrze prosperująca ziemia ...
  I zasiada na tronie w Petersburgu,
  Ojcze carze Mikołaju!
  Data inauguracji została przesunięta. A Miedwiediew został całkowicie pozostawiony samemu sobie. Na przykład podczas zabawy z dzieckiem.
  Miedwiediew przyznał także Andropowowi pośmiertnie Gwiazdę Bohatera Rosji. Co prawdopodobnie należało zrobić wcześniej. I wydał dekret o budowie pomnika Andropowa.
  W tym samym czasie pełniący obowiązki prezydenta przywrócił do swoich szeregów także Jeżowa i Jagodę. Co jest do stania na ceremonii.
  Następnie założył nowy zakon nazwany na cześć Bobby'ego Fischera. A że był świetnym szachistą, nie można nic powiedzieć. I nie tylko świetne, ale i skandaliczne. Chciał być ponad wszystkimi, nie tylko w szachach.
  A także trzy stopnie: brąz, srebro i złoto!
  I oczywiście przede wszystkim Dmitrij Miedwiediew przyznał to odznaczenie: Garriemu Kasparowowi, Anatolijowi Karpowowi i... braciom Kliczko!
  W tym samym czasie Dmitrij Miedwiediew założył Zakon Włodzimierza Kliczko. Również ciekawy ruch. Trzy stopnie: brąz, srebro, złoto.
  A potem jest Zakon Svyatogor, genialna decyzja.
  Miedwiediew jeździ i pedałuje. I znowu to wymyśla. Oto niedźwiedź. Wszystkie niedźwiedzie niedźwiedzie.
  I ma nowe pomysły. Na przykład daj każdemu Rosjaninowi nowy samochód.
  W międzyczasie weź i graj na komputerze. Czego Miedwiediew chciał przede wszystkim. Więc teraz włączył nową strategię. Wojna na różnych poziomach. Tak chciał grać prezydent, choćby ten pierwszy.
  Zaczynasz z pięcioma robotnikami i po tysiąc jednostek: węgiel, żelazo, kamienie, ropa, żywność, złoto.
  I zbudujmy najpierw publiczne centrum produkcji nowych pracowników. Następnie zaczynasz rozwijać kopalnie i rolnictwo.
  Przede wszystkim oczywiście wydobycie żywności w celu ustalenia pracowników więcej.
  Miedwiediew ma najpotężniejszy, najnowocześniejszy komputer. I możesz stemplować wiele jednostek.
  Budujesz miasto i nowe centra handlowe. Oczywiście na początku problemem są pieniądze. Dopóki nie zbudujesz mennicy, rynku, akademii nauk i tak dalej.
  Ale Miedwiediew zna uniwersalny sposób na wzbogacenie się. Zdobądź więcej pracowników rolnych i wykopuj zasoby na chleb. Rynek jest bardzo tani w budowie. A potem zaoszczędziłeś, kupiłeś akademię, zbudowałeś tartak i założyłeś nowe kopalnie. A potem kolejny... I popłynęło złoto - najdroższy produkt. Zwłaszcza, gdy zrobiła to mięta. A wtedy będzie można ulepszyć studnie. W ten sposób płyną o wiele przyjemniejsze pieniądze. Może być używany do ulepszania. Nowe piły, nowe narzędzia rolnicze, rekultywacja gruntów, badania nawozów. Nowy rodzaj pługa...
  Dalsze pogłębianie studni, zatłaczanie tam nowych pracowników. Nowe farmy. Produkcja mięsa. Budowa domów. Do domów lekarzy, policjantów, studni, bazarów, architektów, strażaków. I tak dalej... Zbieranie podatków. Nowe ulepszenia w wydobywaniu złota. I rozwój nowej przestrzeni i budynków roboczych.
  A pieniędzy już jest coraz więcej... Są nadwyżki i można zacząć budować baraki.
  Gra jest ciekawa i wymagająca. Miasto się rozwija. O ile nie ma wojny. Tutaj można ustanowić czas pokoju i wybrać słabszego wroga... Rzeczywiście, Miedwiediew wciąż zbiera siły w strategii wojskowo-ekonomicznej.
  Akademia Wojskowa została zbudowana. I zaczynasz formować oddziały. Kawaleria, piechota, miotacze ognia, moździerze i inne siły. Oczywiście artyleria. Lub nawet jeszcze raz, ulepszając studnie zbiornika. Pierwsze maszyny są oczywiście lekkie i prymitywne, ale można je odpędzić.
  Miedwiediew dał się ponieść emocjom.
  Gra pochłonęła prezydenta. Budujecie sobie coraz więcej nowych domów. Dla nich i szkoły skrybów, i biblioteka, rozrywka na różnych poziomach. Czy to muzycy, tancerze, żonglerzy, gracze senetowi, ogrody zoologiczne. Albo nawet kasyno.
  I oczywiście świątynie różnych bogów.
  Tak, w imperium jest wiele różnych religii. Świątynie najlepiej budować na różne sposoby.
  A tutaj wszystko jest inne. I meczety, kościoły, domy modlitwy, świątynie buddyjskie, stupy, pogańscy bogowie.
  Tak, najbogatsza misja. Budujesz mosty i przekraczasz rzekę.
  Dużo pracy. Urządzajcie także święta dla różnych religii, aby bogowie się nie obrazili.
  I tak bez przerwy. A praca w akademii nauki trwa, raz jedna poprawa, potem druga. To znaczy przed gryzoniami, potem przed owadami - co podnosi rolnictwo, potem pojawiają się traktory.
  A potem Bogowie zsyłają dobre plony. Można więc wypędzić czołgi i fabryki do produkcji samolotów. Począwszy od lekkich samolotów, można dogonić bombowce atomowe. A liczba jednostek stale rośnie. Osiągnęła już 100 tys.
  Miedwiediew gra i nakręca nowe technologie. Pod warunkiem, że nie ma strachu. Nie trzeba walczyć, możesz podnieść wskaźnik dobrobytu i kultury dla swojego ludu. I to też ma znaczenie. A teraz jest wystarczająco dużo pieniędzy i zasobów.
  Tym więcej dobrego w grze: studnie nie są wyczerpane. Zawsze możesz wydobywać surowce.
  I buduj nowe miasta na mapie... A nawet pozwól sobie na piramidę lub inny cud świata.
  Miedwiediew buduje też nowe koszary. To prawda, że \u200b\u200bliczba żołnierzy zmniejsza wskaźnik dobrobytu. Tutaj oczywiście pojawia się problem. Ale na razie nie ma z kim walczyć... Ale możesz wprowadzić nowe technologie, aby czołgi i samoloty były szybsze. I podciągnąć ciężkie bombowce.
  Dlaczego jednak, mając już czołgi średnie, nie pojmać wroga na poziomie średniowiecza?
  A Miedwiediew, jednocześnie stemplując kolejne czołgi i poprawiając ich parametry, żwawo najeżdża sąsiedni kraj.
  Podobnie jak samoloty z góry. I zbombardujmy wroga z całej siły. Rzucasz w niego napalmem.
  A nie według reguł gry.
  Miedwiediewowi podobało się zniszczenie średniowiecznego miasta. A potem cały kraj z jego prymitywną armią. Cieszył się i wygrał, chociaż jego samoloty i czołgi otrzymały niewielkie uszkodzenia. Okazało się, że takie stosunkowo łatwe schwytanie. A potem znowu budujesz miasto na podbitym terytorium ...
  A wasze czołgi są już ciężkie. Możliwe jest dołączenie zarówno ochrony przeciwatomowej, jak i aktywnego pancerza.
  Miedwiediew jest w grze już od dziesięciu godzin, a jego oczy są zmęczone i zaczęły się sklejać. Pełniący obowiązki prezydenta zasnął.
  Początkowo Miedwiediew kręcił się w czymś nieokreślonym. Ale to nie trwało długo. A potem ultranowoczesny czołg T-95 poleciał na wzgórze. Była już późna jesień i strużki deszczu uderzały o zbroję.
  Miedwiediew powiedział:
  - Decydujący dzień bitwy o Górę Wysoką! Ta góra, która jest kluczem do całej obrony Port Arthur. Dziś, dokładnie 21 listopada, czyli 4 grudnia, według nowego stylu. - Profesor gwałtownie uderzył pięścią w zbroję i wykrzyknął. - Ale nie będzie zdobycia Wysokiej Góry! Eskadra Pacyfiku będzie żyła!
  Japończycy prawie zdobyli górę Vysokaya. Pełzali jak mrówki, w gęstych strumieniach ze wszystkich stron. T-95 ze 152-milimetrowego szybkostrzelnego działa otworzył ogień.
  Alenka nacisnęła przycisk joysticka i pistolet automatyczny trafił w Japończyka jak działko przeciwlotnicze. Potężne, odłamkowo-burzące pociski odłamkowe znokautowały setki Japończyków jednym strzałem.
  Natasza z kolei wystrzeliła z ośmiu ciężkich karabinów maszynowych. Wolałem też używać joysticka.
  Miedwiediew prowadził czołg, supersamochód pewnie wspinał się po stromych zboczach, a gąsienice miażdżyły wojowników Kraju Kwitnącej Wiśni.
  Margarita gwizdnęła i powiedziała:
  - Tworzymy historię!
  Pełniący obowiązki prezydenta wściekle potwierdził:
  - Z pewnością! W żadnym wypadku nie pozwolimy Port Arthur się poddać!
  Alenka, strzelając z pistoletu, oddała dwadzieścia strzałów na minutę, wypluwając pocisk o zwiększonej śmiercionośnej sile, ważący pięćdziesiąt kilogramów. W ciągu jednej minuty dokładnie wybuchła tona metalu i materiałów wybuchowych.
  A dziewczyna biła bardzo trafnie.
  I karabiny maszynowe, z których każdy strzelał pięć tysięcy pocisków na minutę. Albo czterdzieści tysięcy dużych kul, w krótkim czasie. I jak poradzili sobie z samurajami. Jak były naciskane.
  Alenka nawet śpiewała:
  - A stado wroga poleciało na ziemię pod naporem stali i ołowiu!
  Rosyjski czołg działał agresywnie. Tutaj odciął tysiąc Japończyków, oto drugi. Usuwanie ich warstwami.
  Natasza zachichotała i zaśpiewała:
  - Na chwałę Rusi! Nigdy nie zapomnimy Ojczyzny!
  I znowu strzały z karabinów maszynowych śmiercionośnego kalibru. I tysiące Japończyków pada martwych.
  Miedwiediew wziął go i syknął:
  - Car Mikołaj! Bedziesz wielki.
  I zmiażdżmy niedokończone gąsienice samurajskie.
  Margarita zauważyła logicznie:
  - Mikołaj II mógł być największym z królów. Miał wszelkie szanse, aby uczynić z Chin rosyjską prowincję - Zheltorossia!
  Miedwiediew uderzył samuraja, rzucił się na nich z gąsienicami i powiedział:
  - Niech będzie!
  Pocisk podążał za pociskiem. Mnożyły się jak quasi-materia, która wymaga znacznie mniej energii niż rzeczywisty przyrost atomów i cząsteczek.
  Alenka, naciskając zgrabnymi palcami na przyciski joysticka, wykrzyknęła nawet:
  - W imię rosyjskich carów!
  . ROZDZIAŁ 6
  Pistolet grzmiał i grzmiał. Chociaż nie tak głośno, ale przytłumione, można było rozmawiać.
  Margarita zapytała pełniącego obowiązki prezydenta:
  - I co, liczba muszli jest nieskończona?
  Miedwiediew odpowiedział:
  - Quasi-materia nie wymaga dużo energii do stworzenia. A napełnianie reaktora termojądrowego wodą jest tak proste, jak łuskanie gruszek!
  Małgorzata gwizdnęła:
  - Tak, jest genialny! Więc możesz zrobić lody czekoladowe!
  Miedwiediew odpowiedział z westchnieniem:
  - Jeszcze nie, ale już niedługo, tak! Szkoda, że do tej pory uzyskuje się tylko quasi-materię!
  Alyonka, naciskając przyciski joysticka gołymi palcami, uśmiechając się wielkimi zębami tygrysicy, zauważyła:
  - Ta umiejętność tworzenia materii jest również quasi-boska!
  Miedwiediew zaśmiał się. Wokół góry było coraz mniej Japończyków, a coraz więcej trupów. Samuraj próbował strzelać do czołgu, ale na próżno. Pociski odbijały się od pancerza jak krople deszczu.
  Pełniący obowiązki prezesa zauważył:
  - Człowiek jest stworzony na obraz i podobieństwo Boga.
  Alenka, strzelając śmiercionośnymi pociskami, zauważyła:
  - Jeśli nadal tworzone. Może jesteśmy ludźmi, istnieje najbardziej inteligentna, silna i potężna istota we wszechświecie!
  Miedwiediew logicznie zasugerował:
  - Tym bardziej konieczna jest konsolidacja ludzkości! Powinniśmy się zjednoczyć! Wtedy nie poznamy smutku i porażki!
  Natasza z przekonaniem stwierdziła:
  - Imperium królewskie jest w stanie zjednoczyć wszystkich! I zbierz wszystkich bez wyjątku w monolit!
  A dziewczyna ponownie uderzyła z karabinów maszynowych. Zapełniają się Japończycy, próbując przejść z lewej flanki. Granaty nie zaszkodziły czołgowi T-95. A działa, także z daleka, albo chybiały, albo ich pociski były nieskuteczne. Co więcej, w żadnym kraju na świecie nie ma jeszcze broni przeciwpancernej. Tak, i taki czołg, a tak łatwo się nie przebijesz. Jego obrona jest na wysokim poziomie.
  A karabiny maszynowe kosą, a pociski wymiatają. I robią wszystko konkretnie i bardzo zabójczo.
  Natasza zaśmiała się i powiedziała:
  - Japończycy nie liczą wielu!
  Alenka zgodziła się z tym:
  - Bardzo wielu!
  I błyszczała szafirowymi oczami. A w dziewczynie jest tak wiele różnych rzeczy, prawdziwy terminator.
  Wojownicy strzelają. A samuraje krwawią. Czterdzieści tysięcy pocisków i tona pocisków na minutę, to bardzo duża śmiertelna siła.
  Natasza zauważa:
  - Jesteśmy wojownikami, którzy przynoszą poważną śmierć!
  Alenka zgodziła się z tym:
  - I nie tylko śmierć, ale źródło siły w całym wszechświecie!
  Margarita zauważyła rozsądnie:
  - Jeśli carska Rosja podbije cały świat, to wszystkie wojny w historii ludzkości zakończą się raz na zawsze!
  Miedwiediew zgodził się z tym:
  - Oczywiście kochanie! Nikt nie chce wojen! Ale ludzkość musi stać się jednością!
  Natasza syknęła z radości pantery, która zabiła byka:
  - Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niezwyciężeni!
  I wypuść iskry z moich oczu! Oto dziewczyna! Zawiera płomienie ognia, lodu i stali.
  Ale teraz umierają ostatni Japończycy. I nie ma nikogo innego, kto mógłby szturmować górę. Pod Wysoką Górą pozostało ponad pięćdziesiąt tysięcy zabitych wojowników Kraju Wschodzącego Słońca.
  Bitwa się skończyła.
  Cała czwórka zajęła miejsce na wzgórzu, a Miedwiediew zauważył:
  - Lepiej nie rozmawiajmy jeszcze z garnizonem. Zasadniczo, co będziemy robić?
  Elena zasugerowała:
  - Wciąż jest wielu Japończyków. Zniszczmy całą armię Piechoty.
  Margarita chętnie zgodziła się z tym:
  - Otóż to! Zmiażdżymy wszystkich samurajów! I będzie super!
  Miedwiediew uśmiechnął się i zauważył:
  - A nasz czołg wciąż może pływać pod wodą i strzelać pociskami. Zatopmy japońską flotę!
  Natasza pisnęła z zachwytu:
  - Otóż to! Zgadza się, weźmy i wymażmy wszystkich samurajów na morzu.
  Właśnie japońska eskadra rozpoczęła kolejne bombardowanie. Leciały pociski, w tym z jedenasto- i dwunastocalowych dział. A to, widzisz, jest poważne.
  Czołg rzucił się na wybrzeże. Alenka, stukając palcami w karoserię, zauważyła:
  - Ok, nad morze. Ale jak moglibyśmy dać inicjatywę Japończykom na lądzie?
  Margarita, która miała pewną wiedzę o wojnie, wspominała:
  - Mieliśmy karabiny maszynowe, a karabin Mosin jest o wiele bardziej niezawodny i skuteczny niż japoński. A jeśli nie wszystko poszło na morzu, to na lądzie samurajowie nie mieli szans!
  Alenka ze złością postawiła bosą stopę na podłodze i mruknęła:
  - Zdrada! Banalna zdrada!
  Natasza zaproponowała:
  - Powiesimy wszystkich!
  Zbiornik wszedł do wody. Z boków pojawiły się śruby, które sterowały maszyną. Oto pierwszy cel: japoński niszczyciel. Natasha przycisnęła chudymi palcami przyciski joysticka.
  A pocisk ze śmiertelną siłą uderzył w samo dno statku. Zniszczył zbroję.
  Niszczyciel otrzymał kolejny pocisk. Natasha ponownie przycisnęła palec u nogi.
  A teraz Japończycy toną.
  Alena zachichotała.
  - Na zmianę toniemy! Karabiny maszynowe pod wodą są mało skuteczne!
  I dziewczyna nacisnęła joystick, tym razem wysyłając pocisk w dno niszczyciela.
  Margarita odpowiedziała z uśmiechem:
  - Cóż, mamy panie!
  Natasha ponownie wysłała pocisk i krzyknęła:
  - W imię Rusi, niech będzie zwycięstwo!
  Alyonka wypluła muszle. Przecięła dno statku Kraju Wschodzącego Słońca i zauważyła:
  - Mimo to władza królewska w Rosji nie była taka zła, jak twierdziła propaganda.
  Margarita zgodziła się z tym i chętnie zabrała głos, zwłaszcza że i tak nie miał nic do roboty.
  - Za cara Mikołaja II Rosja wprowadziła standard pieniądza w złocie. Waluta imperium stała się najbardziej solidną i stabilną walutą na świecie. Ceny też praktycznie nie rosły. A za cara Mikołaja pensja sięgała trzydziestu siedmiu rubli miesięcznie. W rzeczywistości Rosja stała się jednym z wiodących krajów na świecie pod względem poziomu życia. Produkcja przemysłowa stała się czwartą na świecie.
  Dmitrij Anatolijewicz Miedwiediew po spaniu zaczął grać na komputerze. W tym przypadku odciął w ramach kontynuacji strategii. Wzmocniona władza przeprowadzała konfiskaty. Pełniący obowiązki prezydenta Rosji rzucił czołgi do walki.
  I ciężki.
  Nadal dobrze jest grać. Trochę pojeździłem i dostałem czołgi cięższe niż sto ton. Kiedy był prezydentem, Miedwiediew chciał opracować czołgi cięższe niż sto ton. Ale wtedy Putin nie dał. Ale pomysł wydawał się kuszący. Super ciężkie maszyny. I sześć rodzajów samochodów. Ponad pięćset ton.
  Ale teraz Miedwiediew rzuca do bitwy czołgi o napędzie atomowym. I przełamuje obronę krajów średniego szczebla. I znowu łapie. Tak, świetnie... Aby było trochę łatwiej, podłączasz doradcę wojskowego. I razem z nim poprowadzisz zniszczenie wroga. I jego schwytanie.
  Tutaj podbijasz kolejne imperium... Tutaj wojna jest poważniejsza, ale prowadzi ją doradca wojskowy na poziomie Napoleona. Możesz więc po prostu patrzeć i postawić swoje imperium na ekonomistę poziomu Stołypina.
  A Miedwiediew po kilku godzinach siedzenia przy komputerze z gigantycznym ekranem zaczął chrapać.
  Zbyt długo brakowało mu snu.
  Alyonka strzeliła do Japończyka. Tym razem zatopiwszy krążownik, zaśpiewała:
  - Jesteśmy najsilniejsi na świecie,
  wszystkich wrogów zmoczymy w toalecie.
  Ojczyzna we łzach nie wierzy,
  I damy złych oligarchów w mózgu!
  A dziewczyna się roześmiała. A jej zęby błyszczały jak perły!
  Miedwiediew zasugerował:
  - Ponieważ wojna z Japonią zakończy się zwycięstwem, wzrost gospodarczy Rosji będzie jeszcze większy! A imperium carskie stanie się najbogatszym krajem!
  Alyonka zatopił kolejny niszczyciel i syknął:
  Zawsze byliśmy bogaci! Za mało zamówienia!
  Natasza uderzyła w pancernik Kraju Kwitnącej Wiśni i zauważyła:
  - W niczym nie ustępowaliśmy Niemcom w pierwszej wojnie światowej. Ale z powodu piątej kolumny przegapili zwycięstwo!
  Alenka posłała też kolejny pocisk w brzuch pancernika i powiedziała:
  - Z pewnością! Wszystkiemu winna jest piąta kolumna. Podczas I wojny światowej Niemcy nie mogli nawet podejść do Mińska i zostali pobici w Galicji. A za Stalina widzieli już Kreml przez lornetkę. Co to mówi?
  Natasza wystrzeliła kolejny pocisk w dół pancernika i mruknęła:
  - Zdrada! Brakowało nam takiego zwycięstwa!
  Margarita uznała również za konieczne przypomnienie:
  - Gdyby nie zdrada, to otrzymalibyśmy w posiadanie Konstantynopol i Azję Mniejszą, a także dostęp do Morza Śródziemnego. I tak wiele straciliśmy przez zdradę i piątą kolumnę!
  Alenka wystrzeliła kolejny pocisk:
  - Tak, to piąta kolumna! Ile kłopotów przez nią! Imperium Rosyjskie to wyjątkowa formacja, która może rozszerzyć się na granice całego świata i zjednoczyć ludzkość!
  Natasza chrząknęła agresywnie:
  - Z pewnością! Mogłem i zrobiłbym wszystko! I bądźcie ludzkości zjednoczeni i niezwyciężeni!
  Dziewczyna wysłała kolejny pocisk, po którym pancernik ostatecznie się rozpadł. A Japończycy utonęli.
  Małgorzata z trwogą w głosie zauważyła:
  - Spójrz, co się teraz dzieje na świecie? Rosja i USA są na krawędzi wojny. A Chiny są przeludnione i totalitarne. Na świecie nie ma porządku i dobrobytu!
  Natasza wysłała nowy pocisk, tym razem do krążownika, i zgodziła się:
  - Nie ma porządku na świecie! Potrzebujemy jednolitego zarządzania!
  Alenka wystrzeliła pocisk i pokiwała twierdząco głową:
  - A imperium carskie mogłoby stać się takim rządem! Autokracja Rosji jest gwarantem światowej stabilności i dobrobytu!
  A dziewczyna posłała kolejny pocisk, w końcu rozłupując krążownik.
  Japończycy wyraźnie się pogubili. Strzelali na oślep, nie rozumiejąc, kto ich topi.
  Należy zauważyć, że na lądzie Japonia nie miała dużej przewagi liczebnej. I nawet w prawdziwej historii straciło znacznie więcej zabitych i rannych niż Rosja.
  Ale na morzu statki Kraju Kwitnącej Wiśni, produkowane w Wielkiej Brytanii i USA, były nieco lepsze niż produkcja rosyjska, głównie krajowa.
  Ale nawet tutaj jakościowa przewaga Japończyków jest dość nieznaczna. A Rosjanie strzelają, być może, dokładniej.
  Natasza, strzelając i zatapiając kolejny niszczyciel, zauważyła z irytacją:
  - Tutaj rzeczywiście Rosja również pokonała silniejszych przeciwników. Jak Napoleon!
  Alenka, posyłając pocisk w krążownik pancerny, dodała:
  - O tak! Napoleon był geniuszem! I był silniejszy, ale pokonaliśmy go!
  Margarita westchnęła ciężko i mruknęła:
  - Przegraj z Japończykami. To jest takie irytujące i krępujące!
  Alenka zgodziła się z tym:
  - Bardzo irytujące! Niestety, z tego powodu era dynastii Romanowów dobiegła końca. Epoka jest chwalebna, heroiczna, pełna podbojów i zwycięstw. I choć nie mieliśmy własnego Czyngis-chana, to od czasów Iwana Kality rośniemy w siłę.
  A dziewczyna wysłała kolejny, bardzo śmiercionośny pocisk. A opancerzony krążownik rozpadł się na dwie części.
  Natasha kontynuowała i jednym pociskiem zatopiła kolejny niszczyciel. A samuraje mają dużo niszczycieli.
  Wojownik zapytał chłopaków:
  - Ale zastanawiam się, dlaczego w historii świata żadne z imperiów nie osiągnęło władzy absolutnej?
  Alenka ponownie posłała pocisk w brzuch innego niszczyciela i powiedziała:
  - Tak, naprawdę, dlaczego? Wszyscy upadli. I imperium perskie, i Aleksander Wielki, i Rzymianin. Dlaczego nikt nie zjednoczył ludzkości?
  Natasza tupnęła nogą z irytacją. Zatopił kolejny statek i powiedział:
  - Otóż to! Czyngis-chan stworzył imperium, które mogło zmiażdżyć pod nim cały świat. Ale po jego śmierci synowie i wnukowie zorganizowali ostateczną rozgrywkę i rozdarli imperium. Tylko carska Rosja ze swoim jednolitym systemem była takim krajem, że mogła istnieć przez wiele stuleci i rozszerzać się, aż pochłonęła cały glob!
  Alenka błysnęła oczami i po zatopieniu kolejnego niszczyciela oświadczyła:
  - Chwała wielkiemu imperium cara Mikołaja! Nie oddamy władzy nielegalnym bolszewikom i Rządowi Tymczasowemu!
  Natasha wysłała również pocisk na statek. Utopiła Japończyka i zaśpiewała:
  - Boże miej w swojej opiece króla
  Silny suweren
  Królujcie ku chwale,
  ku chwale nam!
  Panuj w strachu przed wrogami -
  prawosławny królu!
  Panuj dla chwały
  Chwała nam!
  Dziewczyny wydają się być naprawdę podniecone. Więc zmiażdżyli samurajów, będziesz podziwiać. A Miedwiediew prowadził swój śmiercionośny podwodny czołg. Ogólnie rzecz biorąc, ma fajną broń. Topi całą flotę Japonii. Ale to jest wielka moc.
  Dwanaście, tylko duże okręty pancerne, dziesiątki mniejszych, w tym krążowniki. Niektóre niszczyciele ponad sześćdziesiąt. Potrzeba czasu, żeby to wszystko zniszczyć.
  Natasza, kończąc kolejny statek, zapytała Miedwiediewa:
  - Myślisz, że Bóg istnieje?
  Oficer uśmiechnął się i odpowiedział:
  - W jakim sensie?
  Natasha wysłała nowy pocisk, dobijając niszczyciela i zauważyła:
  - Tak, istnieje wiele wersji religii! Są zarówno pogańskie, jak i monoteistyczne! Wtedy zaczynasz o tym myśleć. I wątpisz, czy Bóg istnieje, kiedy w naukach jest taki bałagan!
  Alenka podzieliła kolejny niszczyciel i chichocząc, zauważyła:
  - Tak, pod tym względem trudno uwierzyć w Biblię. Żeby tylko Bóg tak się zachowywał. A nawet zrobione zwierzaki!
  Natasza skinęła głową na zgodę.
  - Otóż to. Wierzyć, że jeden naród jest ludem Bożym? To wyraźnie niegodne wyższego umysłu!
  Potem dziewczyna zaczęła zatapiać pancernik o dużym tonażu. Wojownik zadziałał.
  Ale Margarita wyraziła swoją opinię:
  - To wciąż niezrozumiałe, jak to możliwe, że kochający Bóg tak bardzo oszpeca kobiety!
  Natasza była zaskoczona:
  - Jak to zniekształca?
  Margarita szczerze odpowiedziała:
  - Tak, zamienia je w stare kobiety! A co może być bardziej obrzydliwego niż stara kobieta!
  Alenka wystrzeliła pocisk w brzuch krążownika i powiedziała:
  - Z jakiegoś powodu po ziemi chodzą bardzo podłe stare kobiety, co jest zarówno głupie, jak i strasznie brzydkie!
  Natasha potrząsnęła głową i poparła:
  - I niesympatyczny! I to nie jest estetyczne!
  Wojowniczka roześmiała się i mrugnęła do swojego partnera. Ona jest taka fajna i agresywna.
  Miedwiediew poważnie zauważył:
  - W rzeczywistości starość jest bardzo zła. Sprawia, że ludzie są brzydcy, słabi, bezbronni. Ale ma to, z punktu widzenia ewolucji, pewne plusy!
  Elena była zaskoczona. Po trafieniu w kolejny niszczyciel zapytała:
  - A jakie mogą być plusy w tym obrzydliwym stanie?
  Miedwiediew odpowiedział poważnie:
  - Stymuluje rozwój nauki i inteligencji. Gdyby człowiek nie odczuwał zmęczenia, nie musiałby wymyślać samochodu. Podobnie słabość pazurów i kłów doprowadziła do wynalezienia noża. Zimne czasy i zlodowacenia nauczyły rozpalać ogień. Choroby stymulowały rozwój medycyny. - Pełniący obowiązki prezydenta spojrzał, jak sprytnie Alenka posłała na dno kolejny japoński statek i kontynuował. - Pod wieloma względami ludzkie słabości stymulowały naukę. Nie wiedzieliśmy, jak latać, ale stworzyliśmy samoloty. I to jest postęp!
  Natasha wysłała kolejny pocisk i zauważyła:
  - Postęp. Ale mimo to, kiedy patrzysz na staruszkę, staje się to obrzydliwe. Czy naprawdę nie da się obejść bez ludzkiej brzydoty?
  Alenka zgodziła się z tym:
  - Młodzi ludzie też mogą wymyślić samolot. Po co wypełniać przeklętą starość! To straszne i obrzydliwe!
  Margarita śpiewała nie na miejscu:
  - Nie rozstanę się z Komsomołem! Będę wiecznie młody!
  I dziewczyna, gdy przesuwała pięścią po metalu.
  W międzyczasie tonął kolejny okręt wojenny.
  Czołg podwodny nadal zatapiał japońską flotę. Sam admirał Togo znalazł się w wodzie i został zmuszony do ucieczki łodzią. Japonia miała dużą flotę, ale miała do czynienia z całkowicie nową bronią. A teraz została całkowicie pokonana.
  Alenka, nadal zatapiając japońskie statki, obnażając zęby, które ma bardzo duże i ostre, zasugerowała:
  - Tak myślę. Oczywiście musi istnieć estetyka ciał. A kobiety nie mogą stać się brzydkie, ze zwiotczałą skórą i wygiętymi ciałami.
  Natasha, po zrzuceniu kolejnego niszczyciela na dno, bardzo chętnie się z tym zgodziła:
  - Oczywiście! Na tym polega nauka!
  Obaj wojownicy okazali się bardzo pogodni. W końcu z powodzeniem zatapiają wrogą flotę.
  Agresywne dziewczyny są zdolne do wielkich wyczynów.
  Tymczasem Margarita wyraziła swoją opinię:
  - Religie powstały także z powodu słabości człowieka. Gdyby człowiek był silniejszy, nie byłoby religii. I oczywiście śmierć i strach przed śmiercią prowadzi do tego, że człowiek szuka pocieszenia!
  Alenka przypomniała:
  - Uczestniczyłem w seansie spirytystycznym i zobaczyłem coś niesamowitego. A więc duchy istnieją!
  Natasza przebiegłym głosem zauważyła:
  - Nie ma nic dziwnego w istnieniu duchów! W końcu latamy we śnie. Jest więc dusza i jako wspomnienie latania!
  Miedwiediew skinął głową z aprobatą.
  Tak, istnieje dusza! Pod tym względem osoba jest wyjątkowa! A teraz możemy się pobawić!
  Japońska flota topniała. Podwodny czołg pełnił rolę zabójcy. Marguerite była trochę smutna. Ona, po pierwsze, była w roli statystki. A po drugie, co jest irytujące, nie wszystko jest bardzo dobrze widoczne, gdy jesteś pod wodą. Ogólnie rzecz biorąc, kosztem Boga, Piotr miał poważne wątpliwości. Właściwie dlaczego, po tym jak Rosjanie przyjęli chrześcijaństwo, spadły na nich różne kłopoty. I najazd mongolsko-tatarski, a wcześniej feudalne rozbicie książąt. Wojny między Rosjanami.
  Wtedy wreszcie, od czasów Iwana Kality, rozpoczęło się odrodzenie Rosji,
  Moskwa stawała się coraz silniejsza. Aż do czasu, na przykład, za Iwana III, ostatecznie stał się jednym, scentralizowanym państwem. I zrzucił jarzmo tatarskie.
  Tak, oczywiście, Rosja powstawała. Dopóki nie potknąłem się o Japonię.
  Oznaczało to koniec historii monarchii i dynastii Romanowów.
  Jednak monarchii nie ma, ale autorytaryzm pozostaje.
  Margarita delikatnie pogłaskała Alenkę po plecach. Dziewczyna raczej zamruczała. Wydawało się, że sprawia jej to przyjemność.
  Miedwiediew logicznie zauważył:
  - Nie ma nic złego w tym, że mężczyzna kocha dziewczynę, a dziewczyna kocha mężczyznę, nie. To całkiem naturalne. Ale jednocześnie ludzie muszą przestrzegać przyzwoitości.
  Margarita sprzeciwiła się z niezadowoleniem:
  Nie czytajmy morałów. nie podoba mi się to!
  Pełniący obowiązki prezydenta zaśmiał się.
  - A kto kocha! Ale musisz zmierzyć się z prawdą. Ludzie pod tym względem wyraźnie różnią się od zwierząt!
  Małgorzata skinęła głową na znak zgody.
  - Tak, jest między nami duża przepaść!
  Alenka sarkastycznie odpowiedziała:
  - I wiesz, między tobą a małpą nie zauważam dużej różnicy!
  Małgorzata się roześmiała. Tymczasem Alenka zatopiła ostatni z dwunastu japońskich okrętów pancernych. Po tym dziewczyna zauważyła:
  - Prawie skończyliśmy z flotą wroga!
  Miedwiediew uśmiechnął się przebiegle:
  - Tak, jesteście dobrymi pracownikami! A tak naprawdę stać ich na wiele! Ogólnie uwielbiam wojowniczki - to takie seksowne!
  Margarita wykręciła swoje ciało i zaśpiewała:
  - Wyglądam seksownie, jestem jak procesor! I poruszam się jak robot - dźwiękowy agresor!
  Po tym uczeń nieco śmielej pogłaskał Alenkę. Dziewczyna naciskała długimi palcami przyciski joysticka i wyglądała uroczo.
  Jak pełne wdzięku są jej ruchy.
  Marguerite wyobraziła sobie księżniczkę idącą boso na szafot. To takie romantyczne. A księżniczka jest taka czerwona. Usunięto z niej całą biżuterię i kosztowną sukienkę. Zostawili tylko wór pokutny. Ale więzienna szata jeszcze bardziej uwydatnia urok słodkiej, przyjemnej, świeżej, jak róża twarzy. I ogniste włosy. Jak piękna jest księżniczka idąca na egzekucję.
  A tam toną tysiące ludzi. Statki się rozpadają, żywioły szaleją.
  A Japonia ponosi kolosalną, wyjątkową porażkę. Więc samurajowie najwyraźniej muszą odpokutować za swoje grzechy.
  Margarita pomyślała, w co wierzą Japończycy? Jaka jest ich religia? Są poganami. Ale pokonali prawosławną Rosję. Potem pomyśl, czyj Bóg jest silniejszy!
  A Mongołowie byli poganami, ale ile terytoriów zdobyli.
  Margarita zapytała Alenkę:
  - Powiedz mi, piękna, jak ci się podoba Rodnoverie?
  Dziewczyna uśmiechnęła się szeroko i zatapiając kolejny niszczyciel odpowiedziała:
  - Bardzo dobra religia! Są takie piękne historie!
  Margarita przymilnie zapytała:
  - Myślisz bajki? A może w rzeczywistości wszyscy ci rosyjscy bogowie istnieją?
  Elena wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Może istnieją zarówno elfy, jak i gnomy! W naszym świecie wszystko jest możliwe. I trudno powiedzieć, co faktycznie istnieje, a co nie!
  Miedwiediew logicznie zauważył:
  - Do pewnego stopnia wszystko w naszym świecie istnieje. Wszystkie nasze myśli, marzenia, pragnienia, to co po sobie zostawiamy. Tutaj mam bardzo interesującą teorię Hipernoosfery, w której istnieje absolutnie wszystko, co kiedykolwiek zostało wymyślone przez ludzi. Oznacza to, że istnieje myśl na zawsze. I pozostaje w innych, równoległych światach.
  Dmitrij Miedwiediew obudził się ze snu. I znowu podjął swoją fundamentalną pracę, a raczej budowę imperium.
  I znowu zdobycz...
  Najpierw zbuduj nowy czołg ważący tysiąc ton i wystrzel go na pozycje wroga. Nie, oczywiście, nie jeden, ale bardzo wielu.
  I poruszają się na obcym terytorium. A z góry są też samoloty z bombami atomowymi. A co jeśli bomby zostaną odparte? I dokonać zagłady?
  Dmitrij Miedwiediew jest w ażurach, jak wszyscy inni.
  A teraz kolejny kraj pada na kolana dyktatora. I są podboje. Ale oto kolejny wróg. To też duży kraj... Możesz nawet programować. Oto ZSRR w 1941 roku... Jest inwazja. Jednostki Miedwiediewa przez wiele godzin gry mnożyły się automatycznie, a jego populacja liczy ponad miliard. Przeciwko 196 milionom. I bardziej nowoczesna technologia. A żołnierzy można piętnować koszarami w nieskończoność.
  Na szczęście zasoby elektroniczne są niewyczerpalne. I naciśnij wroga, naciśnij.
  A czołgi o wadze tysiąca ton jadą do siebie na reaktorach jądrowych przez Rosję bezpośrednio do Moskwy.
  I praktycznie nie można ich opuścić - nic nie bierze!
  Miedwiediew kieruje strategią i podśpiewuje sobie... Następnie zatrzymuje czołgi o napędzie atomowym. I rzuca do walki "Panterę" -2. Samochód, który jednak wciąż jest w stanie pokonać trzydziestkę czwórkę.
  Miedwiediew gra dla siebie, wczytując różne parametry aut... "Pantera" -2... Jak się miota z dystansu. I przebij radziecki czołg.
  Nie tak, że go złamiesz! Zwłaszcza na czole, ale na pokładzie można. Strzelanie jest masowe. A trzydzieści cztery pędzą do siebie ... I giną pod uderzeniami armat ...
  Armia znów rusza... I pojawiły się roboty bojowe. Chodzą do siebie. A pociski zestrzeliwują lasery. I robią to bardzo sprytnie.
  A wirtualne dziewczyny atakują.
  Miedwiediew z zapałem przygląda się strategii. Ekscytująca bitwa. Ponownie grasz sam lub przekazujesz to doradcy wojskowemu. I spójrz na przebieg bitwy.
  Poprowadź ich czołgi do ofensywy.
  Tutaj możesz przesuwać do przodu piramidalne czołgi, mniej wrażliwe i nieprzeniknione ze wszystkich stron. Poruszają się jak rolki.
  A dziewczyny biegają boso... I strzelają po drodze.
  Kolejna wojna. Oryginalna zabawka. A pieniądze pochodzą ze studni złota, a nie wysychają. To jest jak w grze, wszystko zgodnie z planem, bez awarii i recesji natury.
  Wszystko nie wysycha, a zasoby nie maleją. Nie wydaje się to jednak zbyt prawdopodobne.
  Miedwiediewowi przerwał telefon. Pełniący obowiązki prezydenta odebrał telefon.
  - Cześć!
  Szef Administracji Prezydenta powiedział:
  - Nadal jesteś w biurze Dmitrija Anatoljewicza?
  Miedwiediew odpowiedział ostro:
  - Tak! Nadal jestem prezydentem!
  Szef administracji powiedział:
  - Zełenski żąda opuszczenia rezydencji po inauguracji.
  Miedwiediew zapytał z drżeniem:
  - A gdzie będę mieszkać?
  Szef administracji odpowiedział:
  - W moim apartamencie! Twoja władza się skończyła i musisz opuścić wszystkie pomieszczenia!
  Miedwiediew zabulgotał szeptem:
  - Mam prośbę do nowego prezesa - niech zostawi mi komputer!
  Szef administracji zapytał:
  - Daj mi rozkaz "Andrzeja Pierwszego Powołanego", a poproszę Zełenskiego o komputer dla ciebie!
  Miedwiediew skinął głową z aprobatą.
  - Cóż, to możliwe!
  . ROZDZIAŁ 7
  I wezwał swojego pomocnika, aby przygotował dekret. Na zlecenie szefa administracji Zakonu św. Andrzeja Pierwszego Powołanego. Szablon gotowy i na razie ja. Podpisałam zobowiązanie.
  Potem Miedwiediew znów zaczął grać.
  Teraz jego wirtualne czołgi zbliżają się do Moskwy i rozpoczynają szturm. To miasto zostaje zaatakowane przez maszyny ważące dwa tysiące ton.
  Jednak Miedwiediew rzuca "Szczura" -5 do ataku, to potwór, a nie czołg. Dziesięć tysięcy ton!
  Wojska zbliżają się do Kremla... Więc Stalin ucieka. I łapią go bose dziewczyny w bikini. Chwyć za nos gołymi palcami. I każą Stalinowi całować jego bose pięty.
  Tutaj wojska wirtualnego imperium omijają Moskwę i udają się na Ural ...
  Jego też złap...
  Miedwiediew znów zaczyna przysypiać i marzyć.
  Małgorzata sarkastycznie zapytała:
  - A co z np. bardziej klasycznym podziałem: na niebo i piekło?
  Miedwiediew ponuro zauważył:
  - Jest to najprawdopodobniej prymitywny pomysł starożytnych na zemstę po śmierci. W rzeczywistości najprawdopodobniej wszystko jest nieco bardziej skomplikowane!
  Natasha wykrzyknęła z zachwytem, zatapiając jeden z ostatnich japońskich statków:
  - Przeklęty i starożytny,
  Wróg znów przysięga
  pocieraj mnie
  Zmiel na proszek.
  Ale anioł nie śpi
  I wszystko się ułoży. I wszystko dobrze się skończy!
  Dziewczyny wykończyły flotę wroga. Miedwiediew przyspieszył czołg, ścigając samuraja. Tak, zrobili tutaj dobrą robotę. To ciekawe, jak można korygować historię. Carska Rosja była potężnym krajem, który wzniósł się na wysokość. Chociaż nie wszyscy ludzie żyli dobrze.
  Ale kraj się rozwijał. Skrócono dzień pracy. Są nowe święta. Powstał samorząd lokalny. Podwyżki płac przy stabilnych cenach. Szkoły zostały otwarte. Za cara Mikołaja II wydatki na edukację wzrosły ponad sześciokrotnie. Edukacja podstawowa stała się obowiązkowa.
  Tak, nie wszystko zmieniło się na lepsze wystarczająco szybko, ale ile kraj stracił przez rewolucję i wojnę domową. Ilu mądrych ludzi zginęło i opuściło swoją ojczyznę? A teraz, w tej części wszechświata, jest szansa, aby temu zapobiec.
  Zbiornik, opływowy, pływał szybko i cicho pod wodą. A teraz ostatni niszczyciel Kraju Kwitnącej Wiśni został zatopiony.
  Natasza powiedziała z radością:
  - Taki jestem młody!
  Alenka poprawiła dziewczynę, określając:
  - Co tu wszyscy dobrzy ludzie! Walcz jak lwice!
  Margarita zauważyła z irytacją:
  - Nic specjalnego! Po prostu mieliśmy lepszą technologię!
  Alenka zachichotała i odpowiedziała:
  - Ale my sami strzelaliśmy z armat!
  Natasza wspierała swoją przyjaciółkę:
  - I my też się poprowadziliśmy! I to bystre oko...
  Margarita wtrąciła się:
  - Opadające ręce!
  Natasza roześmiała się i odpowiedziała:
  - A ty jesteś uroczą dziewczyną!
  Margarita szczerze stwierdziła:
  - Żal mi Japończyków. Robią świetne kreskówki. Szczególnie lubię hentai!
  Alenka wybuchnęła śmiechem i przekręciła stopę w powietrzu:
  - Hentai jest fajny! Nawet bardzo fajne!
  Natasza z uśmiechem dziewczyny, która skosztowała dżemu, zaproponowała:
  - A może nawet skopmy dupę nazistom!
  Miedwiediew skinął głową z uśmiechem:
  - Dobry pomysł. Ale najpierw wykończmy japońskie siły lądowe. Pomóżmy wojnie zakończyć się szybciej. Aby faszyzm nie pojawił się w tym wszechświecie.
  Dziewczyny odpowiedziały chórem:
  - I nie pojawi się, a Chiny będą nasze!
  Po zatopieniu japońskiej floty super czołg T-95 wydostał się na powierzchnię.
  Potem Miedwiediew zaczął śnić o różnych śmieciach.
  Wojownik Alenka stanął w obronie Ryazana. Była z nią Natasza.
  Obie dziewczyny są w lekkich zbrojach, z szablami w każdej ręce. A pod stopami są specjalne, cienkie krążki.
  Ogromna armia Tatarów mongolskich ruszyła do szturmu.
  Ściany pokrywało jednocześnie wiele długich schodów. Były różne: połączone z luk korzeniowych, powalone bory sosnowe poprzecznymi belkami. Stosowano również ciężkie drabiny z rzędami kłód. Wały, dzięki przyspieszonemu tempu budowy, okazały się wyższe niż Tatarzy się spodziewali, wiele schodów nie osiągnęło szczytu. Przed sobą Mongołowie wypędzili kilka schwytanych Urusów. Naród rosyjski wolał śmierć od hańby niewoli.
  Ale Mongołowie byli nieustępliwi.
  Bezwzględnie przepychając się ostrymi dzidami, kopano wyczerpanych ludzi, licząc na to, że naród rosyjski, nie chcąc zabijać swoich, podda się. Lub pod osłoną więźniów przedostać się do wału lodowego. Niektórzy jeńcy rzucili się z krzykiem, staczając się po zamarzniętym lodzie, powalając znienawidzonych nuklearnych, wyrywając im miecze z rąk i natychmiast padając porąbani. Ludzie szybko wspinali się po schodach, nie rozumiesz, jakiego rodzaju i plemienia?
  Półnadzy, w łachmanach, z pałką w dłoniach, z pokrwawionymi plecami. Wieśniak Vaula, odziany w zbroję, uniósł już wielki topór, gdy z dołu rozpaczliwie wrzasnęli:
  - Nie niszcz nas, rycerzu, należymy do siebie, Russ!
  Wojewoda Dikoros podskoczył do muru i krzyknął:
  -Czuję to, nasze!
  Potwierdził to rozpaczliwy krzyk:
  -Czekaj, pokrój sobie! Nie ma wśród nas Mogołów!
  Bardzo sprytna Alenka krzyknęła:
  -Kto poprawnie przeżegna się, jest jego własnym!
  - Ochrzczeni prawosławni!
  Przerażającym głosem, na milę dalej konie uciekały, ryknął olbrzym Vaula-Morovin.
  Obrońcy Ryazana zatwierdzili:
  -Prawidłowy! PRAWDA!
  Razem podnieśli na wszystkie ściany:
  - Cóż, bracia, uczyńcie znak krzyża!
  Setki obdartych, niebieskich jeńców, wspinających się po wale, padało, nadal mechanicznie się żegnając. Niektórzy natychmiast podnieśli wstępnie złożone kamienie i gorączkowo rzucali nimi w Mongołów. Wielu Ryazańczyków widziało Tatarów po raz pierwszy, nawet wielu tradycyjnych przeciwników, tych samych Kipczaków, przebranych po mongolsku.
  Wrogowie byli w długich futrach, tak długich, że zaplątały się w rąbek. Wybrani nukerzy mieli miedziane i żelazne płyty wiszące na piersiach, ich plecy były otwarte. Aby zastraszyć Urusów, wielu malowało krwią swoje i tak już okrutne, zniewieściałe twarze.
  Ale Urusowie nie cofnęli się, wychodząc naprzeciw wrogowi z mieczami i toporami. Od potężnego, zamaszystego ciosu Vauli, pięciu Mongołów zginęło naraz, drugi cios i jeszcze trzech! Inni wojownicy nie zostali pokaleczeni gorzej. Tatarzy niezgrabnie wspinali się po śliskim szybie, nie mogli odpowiednio osłonić się tarczami, ciętymi szablami. Kiedy kosztem ogromnych strat armia mongolska dotarła na szczyt, wylała się na nich wrząca woda i straszna broń: płonąca smoła.
  Nawet kobiety i małe dzieci lały płonącą wodę, rzucały kamieniami i blokami. Szczególnie skuteczne były małe proce z zatrutymi strzałami, nawet pięcioletnie dziecko, które nie było jeszcze w stanie naciągnąć cięciwy łuku małymi rączkami, mogło z nich strzelać. A spudłować, strzelając w tak gęstą masę, jest znacznie trudniej niż trafić. Atak był wyraźnie duszący, okaleczone zwłoki toczyły się w dużych ilościach.
  Przez lunetę umiejętnie wykonaną przez Chińczyków Guyuk Khan uważnie śledził bitwę. Oblizał wargi i cmoknął, od czasu do czasu poprawiając swój złoty, obszyty futrem hełm, uparcie i irytująco wspinając się na czoło. Potem ze złości upuścił fajkę.
  Nasi żołnierze umierają! Burundai i Żółty Wąż do mnie!
  Turgauds pospiesznie rzucił się, by wykonać rozkaz dziedzicznego kagana. Guyuk miał właśnie usiąść na rzeźbionym w kości słoniowej krześle, gdy ktoś delikatnie położył mu rękę na ramieniu:
  - Nie martw się, duży! Uspokój dzikie spojrzenie!
  Mruczał przeciągającą się melodię, która brzmiała jak kobiecy głos.
  Guyuk Khan czuł się senny, z trudem utrzymywał się na nogach. Tak to jest. Ponownie tak pojawił się przed nim Żółty Wąż - najstraszniejsza osoba w jego armii, piekielny demon z odległej i nie do zdobycia Japonii.
  -Ty!
  Dziedzic najwyższego kagana głupio wskazał palcem! Żółty latawiec nadal się rozlewał, albo zwiększając się, albo przeciwnie, zmniejszając:
  -I! I widzę cię na wylot! Czas okiełznać gniew ciała! A dokładniej, jak najszybciej wprowadź wszystkie rezerwy do bitwy! A ja wam pomogę bracia, taką niespodziankę podłożę wrogowi! Korona, uwierz mi, będzie prawdziwa!
  - Dzi, dzie, dzie! Wyślę do bitwy wybrany tumen pod dowództwem Burundai! Razem poprowadzicie atak!
  Japończyk błysnął oczami, obnażając duże żółte zęby:
  -Nie ma białych demonów, równych sobie chcę zabić! Jak prawdziwy ninja!
  Żółty latawiec błysnął jak talizman, w pysku pojawił się niepostrzeżenie gwizdek, rozległa się opalizująca melodia.
  Guyuk myślał, że jest prześladowany, ale nie miał ani siły, ani ochoty kłócić się z czarnoksiężnikiem ninja. W tym momencie turgaudowie niegrzecznie popchnęli Burundai, Guyuk Khan nie lubił tego posłusznego poplecznika Subudai-Bagatur.
  - Ty, cieknący bukłaku! Czy nie widzisz, że najlepsi wojownicy giną pod murami stolicy Uru? Weź natychmiast tumen "Berkutow" i po przekroczeniu rzeki zetnij Urusów uderzeniem pod prawą ścianą.
  Doświadczony Burundai odważył się sprzeciwić:
  - Lód nie jest jeszcze mocny, pod uderzeniami tysięcy kopyt po prostu pęknie.
  Nieoczekiwanie potężny Japończyk odpowiedział za Guyuka.
  Twoja troska jest godna pochwały. Ale twoje wysiłki są daremne! Magiczny proszek wykuwał lód na rzece mocniejszy niż stal wojskowa! Cóż, skacz naprzód, zamówiliśmy cię!
  -Wielki ninja-batyr wie, o czym mówi! Jedź szybciej, jeśli opanujesz grad, dam ci w nagrodę stadninę koni!
  Krzyknął, potrząsając palcami Guyuk Khan. Burundai nie odważył się już zaprzeczać - jest obarczony śmiercią. Mongoł ze stadem futrzastych jeźdźców zniknął z pola widzenia. Nagle pojawił się cień, nad głową szeleścił, z koronnego kagana odleciał hełm od silnej fali powietrza:
  - Harakiri! Nadchodzi Motyl! Teraz będzie "lanie" Urusa.
  Gigantyczny smok unosił się nad powierzchnią, jego złote skrzydła rozwiewały zaspy, a z trzech drapieżnych paszcz wylewały się ogniste języki.
  - Głupia mangusta!
  Guyuk nie zdążył się nawet przestraszyć:
  -Jest w stanie spalić cały Ryazan.
  - Nie wszystko, ale podpali ścianę. Idź, moja mała Godzillo!
  Wspaniały sen Miedwiediewa trwał nadal. Pełniący obowiązki prezydenta miał kolosalną wyobraźnię.
  Potężny smok o rozpiętości skrzydeł pięćdziesięciu metrów wzbił się wysoko. Mongołowie i towarzyszący im szamani wyli wściekle. Tumen, pod dowództwem Burundai, słynnie wleciał na lód, kilka koni potknął się, zostali natychmiast stratowani wraz z jeźdźcami przez gwałtowną żelazną masę. Tymczasem trójgłowy potwór płynnie opadł na ścianę. Dikoros, zanim reszta zdała sobie sprawę z niebezpieczeństwa ataku powietrznego. Cóż, nie chciałem oczywiście przedwcześnie ujawniać swoich atutów, ale aby uratować miasto, musielibyśmy do tego dnia użyć nieznanej broni. Skrzydlaty potwór został skonfrontowany z mechanicznym potworem, który z grubsza wyglądał jak mieszanka pająka i stalowej stonogi. Dym już unosił się z kotła parowego. Brawo młodzieńcy, którzy z góry rzucili węgiel.
  Katapulta parowa to mistrzowskie połączenie technologii lokomotywy, wyciągarki, wieloramiennych balist, a nawet... muzycznej tabakierki. A ta bestia, wykuta z hartowanej stali, mogła rzucić niemal z prędkością karabinu maszynowego, na odległość do dwóch mil, każdą uderzającą rzeczą. Wojowniczki jako pierwsze na świecie wpadły na pomysł przystosowania silnika tłokowego do rzucania ładunków. Dziki olbrzym osobiście przekręcił dźwignię i misternie wykuta wstęga łańcuchów zaczęła się poruszać, wbijając kamienie w szybko obracające się ostrza.
  Ponieważ Tatarzy pędzili w gęstej grupie, prawie nie było chybień, wręcz przeciwnie, każdy ciężki bruk, odbijając się, powalił kilku pchających jeźdźców. Jedno jest złe, skala celowania jest raczej słaba, nadal możesz trafić Mongołów, ale spróbuj trafić latającego smoka! Trójgłowy potwór odwrócił głowę i otworzył szerokie paszcze w kształcie rombu.
  Wyrzucony płomień przeleciał obok szybu i uderzył w domy. Słychać było wrzaski i krzyki, kilka na wpół ślepych kobiet biegło ulicą, domy płonęły z nienaturalną szybkością. Na szczęście beczki z piaskiem i ciężką wodą, a także straż pożarna były w pogotowiu. Część chat, szczególnie blisko muru, pokryto ognioodpornym azbestem. Pod przyjaznym naporem drapieżny wulkan zbladł i, tracąc siłę, zamienił się w smużki bladego dymu.
  Ale smok najwyraźniej nie chciał się poddać, wychodząc z nurkowania, zawrócił z gracją przeciążonego samolotu szturmowego i ponownie sprowadził strumienie ognistej trąby powietrznej. Tatarzy zdążyli już dotrzeć do muru, więc wściekły płomień dosięgnął ich również. Groźny Burundai był wśród ofiar, jego luksusowe ubrania zapaliły się, a on rzucił się z powrotem z rykiem rannego dzika. Dostali go także rosyjscy żołnierze, a część lodu wyraźnie się stopiła, odsłaniając ziemię i kłody. Ubranie Dikorosa tliło się, ale stojący na murze wojownik Antonow zdążył wylać na niego wiadro wody, a z rozpalonej do czerwoności kolczugi buchnęła para.
  - Co za diabelska obsesja, szkoda, że fajna Alyonka nas nie widzi!
  Smok odwrócił się ponownie i spróbował wejść do trzeciego kręgu. Mag Saveliy uderzył palcami, udało mu się wystrzelić małą kulę ognia, cios spadł na środkową głowę smoka. Niewielka eksplozja nie zadała specjalnych strat trójgłowemu potworowi, ale lekko wytrąciła go z trajektorii, w wyniku czego smok wystrzelił przed czasem, ognista trąba powietrzna uderzyła w spiętrzone rzędy nukerów. I znowu szaleńcze wycie, część Tatarów odchyliła się do tyłu. Wtedy właśnie Dikoros zauważył młodą, wysoką dziewczynę, wymachującą dwoma obosiecznymi mieczami. Z nieludzką szybkością rozszarpała przeciwników na kapustę, zadawała potworne ciosy nogami, łokciami, a nawet głową, trzepocząc jak motyl.
  Tylko jedna, a raczej dwie osoby mogły spowodować takie zniszczenia:
  -Juliano! Czerwony aniołku, czy to ty?!
  - Wąchaj kwiaty swoim nosem! Z wysokości trzech metrów!
  Elena odpowiedziała śmiechem. Wojowniczka z szybkością szalonego geparda wleciała na wał, zostawiając na murze ledwie zauważalne krwawe ślady stóp.
  - Nic nie mów, więc wszystko jasne! Musimy zgasić skrzydlatą pochodnię!
  Alenka, gwizdnął dziko, smok, wyrównawszy lot, wszedł do czwartego kręgu. Stojący w pobliżu wojownik powiedział jej:
  -Użyj katapulty, Alenka, strąć ją głazem.
  Wojowniczka warknęła groźnie.
  - Wiem lepiej, czego użyć!
  Alenka natychmiast podniosła trzy umiejętnie wykute łańcuchy. To był również pomysł ich wojowniczek, żeby połączyć dwa lub trzy małe kamienie, strzelać z dwóch lub więcej balist i skosić, okaleczyć cały szereg. Po uruchomieniu katapulty parowej Alenka wskoczyła na ostrze i kopnęła stopą dźwignię. Została wyrzucona wysoko w górę, już w locie wojowniczka wymachiwała rękami, po mistrzowsku obracając mieczami, kierując swoim szybkim ruchem, zdołała wylądować na grzbiecie smoka nabijanego kolcami. Potwór zadrżał, próbował zrzucić zuchwałą dziewczynę jeźdźca, ale umiejętnie skręcone łańcuchy przetoczyły się przez ogromne usta - budzący grozę potwór był całkowicie osiodłany.
  Po co ci trzy głowy? Czy brakuje jednego? Dziurawy, więc zakuję ich w łańcuchy, żeby ostatnie mózgi nie wyleciały!
  Wojowniczka roześmiała się ze swojego niezdarnego żartu. Smok gwałtownie nabrał wysokości, po czym powtórzył pętlę Niestierowa, mięśnie pod skórą drżały, potwór desperacko próbował zrzucić nieproszonego jeźdźca. Gorące prądy powietrza wiały nad gigantycznym ciałem, latawiec pędził jak kamień wypuszczony z katapulty, a najprawdopodobniej meteoryt. Atmosferyczna fala strąciła Tatarów z koleiny.
  Alenka gruchała:
  -Nie imponujące!
  Sen pełniącego obowiązki prezydenta trwał nadal. Pan Miedwiediew trochę się załamał, może nawet z żalu.
  Doprawdy, co to za drżący smok dla dziewczyny terminatorki, kiedy przechodziła ogromne obciążenia w dwunastu różnych płaszczyznach, przyspieszając do stu pięćdziesięciu ziemskich grawitacji i natychmiast pogrążając się w stanie nieważkości, po czym ponownie osiągając subletalny limit obciążenia. Każdy przedstawiciel flory i fauny jest robakiem przed tym produktem inżynierii genetycznej.
  Potwór spróbował odwrócić głowę, strasznie brzęcząc swoją ogromną paszczą. Wojowniczka z całej siły ciąła legendarnym mieczem, celując w najczulsze miejsce - nozdrze. Pierwszy cios był płaski, z nozdrzy wyleciały srebrne koraliki, błyszczały jak perły w słońcu:
  - Masz piękne smarki, prawda, mówią, że smok może wypróżniać się złotem.
  Wąż wystrzelił. W odpowiedzi piękna i zwinna Alenka ciąła ostrym czubkiem, cios był ostry i celny, klinga zrobiła się lekko czerwona, a z ogromnego nosa wyleciały wiśniowo-rubinowe kropelki rosy. Zamarły w locie, splatając się w dziwaczny ornament.
  Dziewczyna się roześmiała.
  -Klaso, chodź, powtórz sztuczkę!
  Potwór już drgał, ale nadal przybierał na wysokości, stolica Ryazan stawała się coraz mniejsza. Tu w kole od wozu, teraz w spodku, a tu z makiem, wreszcie chowa się za chmurami. Niebo rozbłysło czernią, w jasnych gwiazdach wznieśli się do stratosfery, trudno było oddychać, wiał chłód próżni. Chociaż legendarna Alenka nie jest zwykłą osobą, w ogóle nie może obejść się bez powietrza. Ale najwyraźniej smok też swędzi, gad ma konwulsje, dusi się, więc trzeba obniżyć wysokość. Powtarzanie wyczynu Rusłana przez trzy dni i trzy noce, z Czernomorcem trzymającym brodę, najwyraźniej nie jest polowaniem. Przez głowę przelatuje jej zdanie z witryny dla dzieci, z jakiegoś powodu bardzo chce je powtórzyć.
  A wojowniczka mówi:
  Jesteśmy tej samej krwi, ty i ja!
  Smok zdawał się łapać, zadrżał i wstrzymał lot. Potem zaczął powoli spadać.
  Piękny i muskularny wojownik przemówił:
  Dobrze myślisz, mój skrzydlaty bracie! Będziemy mieć wyniki z tobą!
  Poniżej trwała prawdziwa bitwa, Mongołowie już odsuwali się od murów, a wspaniała Natasza uznała, że nadszedł najlepszy moment na uderzenie. Brawo, dzielna dziewczyno, od razu widać, dokąd poszła, pozostaje zakrwawiona, grubo utwardzona ścieżka z trupami. Nie tylko nogi i ręce, dwie wydłużone kosy Nataszy kłują sztyletami z hartowanej stali wplecionymi w łańcuchy.
  Alonka mówiła do siebie, tupiąc nogą:
  - Na pewno zrobię takie rzeczy osobiste! A teraz rozgrzejmy Mughlanów!
  Dziki płomień buchnął jak potrójny wulkan z ocynowanych gardeł, Tatarzy stłoczyli się zbyt ciasno, a oni po prostu pieczeni byli setkami, wylewani z ust piekielnym ogniem. Konie były szczególnie przestraszone, jednak większość koni została już odparta nagłym uderzeniem w grzbiet, pod siodłem pozostała tylko osobista straż Guyuka Khana. Erupcja trwała nadal, zamieniając setki myśliwców w ognisty huragan za pomocą jednej salwy. Żółty wąż ze zmrużonymi oczami obserwował powrót swojego małego smoka.
  Wojownik ze wschodu ryknął:
  -Zdrajca! Tutaj wszyscy jesteście przedstawicielami smoczej rodziny, zawsze zdradzajcie i służcie temu, który jest silniejszy!
  Rozwścieczony czarnoksiężnik ninja próbował pokonać buntowniczego jeźdźca, miotając pulsarami z prędkością karabinu maszynowego. Młoda wojowniczka Alena uśmiechnęła się i zaśpiewała głośno:
  - Wodą ognistą - przewróć szklankę! Jesteś fajnym nieznajomym - plującym ogniem!
  To dziewczynka - wesoła, z humorem. I nie boi się pulsarów z ognia.
  Alena z łatwością je powalała, korzystając z legendarnej broni i od czasu do czasu kierując bestię na wrogie jednostki. Taki wielorazowy miotacz ognia ze skrzydłami, lepiej, setką konnych mechanicznych.
  Być może nawet to jest fajniejsze niż samolot szturmowy, a skąd bierze tyle paliwa, czy nie przepala się bezpiecznik? Konieczne będzie zbadanie potwora w wolnym czasie i stworzenie nowej, wcześniej niewidzianej broni! Strzały niczym proso odbijają się od grubej, opalizującej, mieniącej się wszystkimi kolorami tęczy, pancernej skóry. Uderzenia, tylko na chwilę zmieniają kolorystykę Rubinowa czerwień przechodzi w liliowy fiolet. Przeciwnie, liliowo-szafirowy zmienia się w szkarłatno-pomarańczowy, złotożółty, szmaragdowozielony. Jest bardzo piękny, szkoda, że w ferworze krwawej bitwy nie ma czasu na podziwianie wspaniałego widowiska.
  Rosyjscy wojownicy i żołnierze Białego Legionu, uformowani przez dziewczęta, tymczasem wycięli już większość mongolskich rati. Stało się to szczególnie straszne, gdy w grę weszły mechaniczne miotacze ognia, żadna armia nie mogła wytrzymać tak podwójnego ciosu. Jeszcze minuta i rozpocznie się chaotyczny lot. Żółty wąż zawahał się przez chwilę.
  Rozkaz Batu jest zrozumiały, aby po cichu zabić dziedzicznego kagana, ale zapłata jest zbyt niska. Nie, zabije go później, ale na razie wyprowadzi go spod miażdżących rosyjskich mieczy:
  - Chodźmy, kagan, osłaniam cię!
  A co z trójgłową mangustą? Nie pozwolę mu dręczyć mojej armii!
  Ninja pstryknął palcem, poleciały iskry:
  -Umiem przeczytać skomplikowane zaklęcie, a on wróci do swojego świata, ale wtedy nie będę mógł go przywołać przez siedem lat! Chociaż jest taka opcja! Zaklęcie na poziomie Hale'a!
  -W jaki sposób?
  Tłusta i opuchnięta twarz Guyuka rozciągała się ponad jego wiek. Zabójca Ninja wyjaśnił:
  -Tak! Jeśli zabiję jego białą mangustę, to mój smok będzie, jeśli on zabije mnie, to jego!
  Japoński czarownik wyszeptał długą mantrę, talizman lśnił jaśniej niż słońce. Porwana eksterminacją bosa Alyonka nagle poczuła, jak giną pod nią elastyczne, wypolerowane plecy potężnego i już posłusznego potwora. Leciała w powietrzu z prędkością kamienia. Upadek nie był przyjemny, ale nie śmiertelny. Po przebiciu się przez metrową zaspę śnieżną z wściekłością rannego dzika wojownik terminatora rzucił się na Mongołów. Ostatni zorganizowany opór upadł, nędzne resztki ogromnej armii rzuciły się do powszechnej ucieczki.
  Najpiękniejsze dziewczyny, bosonogie Alenka i Natasza, dosłownie rywalizowały w eksterminacji zdezorientowanych nukerów. Tymczasem Guyuk Khan stał się prawie niewidzialny, jego chart charta pobił wszystkie rekordy hipodromu, dziedziczny kagan myślał tylko o własnej skórze.
  Nie, to nie samuraj! Żałosny tchórz. Podaj takie mikado w draniu!
  Ninja szczeknął.
  Żółty wąż wyjął dwie potężne katany, skrzyżował je i gwałtownie szarpnął, błyszcząca różowa kula oddzieliła się od ostrzy. Magiczny pulsar samonaprowadzający wystartował błyskawicznie w kierunku pięknej, półnagiej Alenki.
  Wojownik terminatora zdołał zauważyć ruch, w locie odciął ognisty skrzep, mała eksplozja rozproszyła się jak błyskawica, rozrzuciła tuzin lub dwóch Mongołów:
  -To diabeł! Samuraj z podziemnego świata!
  Krzyknął Żółty Wąż. Ninja już przygotowywał się do pędu na spotkanie zakrwawionej, bosej Alyonki, kiedy przyszła mu do głowy elementarna myśl. "Że jeśli natychmiast nie zabije tej najsilniejszej wojowniczki, dołączy do niej blond terminatorka Natasha, a wtedy konsekwencje będą katastrofalne. Co więcej, pokonała smoka, a tylko bardzo potężny wojownik może pokonać wielkiego węża. "
  Ninja wychrypiał:
  - Spławiam ptaki! Wychodzę, aby wrócić!
  Żółty latawiec, rozkładając swój biały płaszcz, zagrzebał się w śniegu. Potem, krztusząc się, zaczął szeptać zaklęcie ruchowe.
  Bosonoga Alenka kontynuowała wściekły pościg, chłodna Natasza nie pozostawała w tyle. Mimo całej zaciekłości walki ani na chwilę nie stracili z oczu królewskiego namiotu dziedzicznego kagana.
  - Ucieknie, dogonimy lidera!
  - zaproponowała bosonoga Alenka. Rzucając dyskiem bosą stopą, Natasza od niechcenia odpowiedziała, kontynuując niwelowanie uciekających Mongołów szybkimi uderzeniami.
  -Po co! Dodatkową radość sprawimy Batydze, a to jest zbyt humanitarne. Miecz zabija z łatwością, ale jihangir po prostu go oskóruje.
  Alyonka, odcinając cztery jednym uderzeniem, wybuchnęła śmiechem.
  -Jeśli on sam nie odłamie rogów Batu! Mamy ich zawieźć aż do obozu, czy jak?
  Natasza zaśmiała się i powiedziała:
  -Baty nieźle włożył to w gacie, a im mniej Mughlanów przeżyje, tym lepiej!
  Dziewczęta terminatorki przyspieszyły, to było jak gra w doganianie, nukerzy desperacko biczowali swoje konie, rozdzierając ich boki do krwi. Rozpaczliwym wysiłkiem udało im się nieco oderwać od jeźdźców Uru, ale nie da się uciec od tych, których zaprojektowano szybciej niż gepard!
  Budząc się, Dmitrij Anatolijewicz Miedwiediew wykonał swoje ćwiczenia i włączył telewizor. Z okazji zwycięstwa Zełenskiego odbyły się ogólnopolskie uroczystości i radości. Ludzie szczerze cieszyli się ze zmian.
  Każdy chciał żyć w nowy sposób, bardziej swobodnie. Zbliżała się inauguracja, a Zełenski miał otrzymać pełnię władzy. Wywołało to również entuzjazm i inspirację. Wszystko się zmieni i będzie lepiej niż wczoraj. A Słowianie zjednoczą się i zakończy się zimna wojna. Jak autorytarny koszmar epoki Putina.
  A o Zełenskim śpiewano już piękne piosenki... Każdy chciał czegoś nowego i pięknego.
  Sam Zełenski zapowiedział, że swoim pierwszym dekretem zniesie immunitet parlamentarny, a także zrobi porządek z oligarchą. Zełenski obiecał znacznie podnieść podatki dla bogatych. Przecież nie ma co im przytyć!
  Ogólnie zaplanowano wiele rzeczy do zrobienia. W tym imponująca budowa linii kolejowej: Archangielsk - Czukotka, a następnie podziemny tunel pod Alaską.
  Dlaczego Zełenski nie jest carem? Jego projekty są świetne. A w USA wkrótce zmieni się władza i pojawi się kolejne pokolenie polityków. którzy też chcą zmian.
  A teraz Zełenski się odpręża...
  Do czasu odebrania komputera Miedwiediew wszedł do gry...
  Już po podboju ZSRR można zmagać się z USA. Ale najpierw wypędźmy laserowy system obrony przeciwrakietowej, tutaj imperium ma takie możliwości. Wojna z USA - 2008! Inwazja zaczyna się od Czukotki po Alaskę.
  Trwa prawdziwa walka.
  Walka "Abramsa" z czołgiem "Panther" -7. Nowa maszyna jest nie tyle ciężka, co idealna. I pokazuje swoją absolutną klasę.
  A Jankesi sami się niszczą... Miedwiediew był nieco znudzony wojną i przekazał kontrolę doradcy wojskowemu klasy Rokossowskiego. I zaczął zarządzać ...
  Na przykład, aby coś zbudować... Nowe świątynie, każda z siedmioma religiami. Lub nawet nowe wieże telewizyjne. Tak, zbudowanie piramidy byłoby fajne. Wysoki na półtora kilometra. Tak, to byłoby naprawdę świetne!
  Miedwiediew jednocześnie podnosi poziom dobrostanu. Nie tylko dlatego, że stemplują fabryki wojskowe.
  Możesz także produkować telewizory, lodówki, komputery, laptopy. I buduj produkcję i pompuj mięśnie bojowe. Ale Stany Zjednoczone już są przytłaczające... Imperium liczy już ponad dwa i pół miliarda mieszkańców, a wojna przeciwko Stanom Zjednoczonym jest dość wciągająca. Miedwiediew szczerzy zęby i śpiewa:
  - Jestem prawdziwym huraganem wszystkich wieków! Taki, który przyniesie wiele śmierci!
  I znowu naciska Amerykę. Doszło już do wymiany ataków nuklearnych. Ta bitwa się rozwija.
  . ROZDZIAŁ 8
  Ech, przesuńmy jeszcze raz jednostki. I jak trafiliśmy! Oto dziewczyny z piechoty. Wszyscy boso iw bikini. I jak Jankesi dźgają bagnetami i jak bosymi stopami rzucają granaty. Prawdziwa energia jest w nich. A wszystko mieni się jak kulki rtęci przebiegające pod opaloną skórą. Dziewczyny uwielbiają zabijać - to są dziewczyny!
  I śpiewają sobie:
  Jesteśmy dziarskimi dziewczynami z Komsomołu,
  Jesteśmy car Miedwiediew, bardzo mądry car...
  I oczywiście mamy dźwięczny głos,
  Jakakolwiek sprawa do kłótni - śmiało!
  I znowu, jak rzucał granaty gołymi stopami. Te dziewczyny są dosłownie niesamowite. A Jankesi miażdżą, zdobywając Alaskę. I śpiewają sobie:
  - Złe wilki gromadzą się w stadzie! Tylko wtedy rodzina przetrwa! Słabi giną, są zabijani - oczyszczając świętą krew!
  A dziewczyny pędzą do ataku pokazując zęby. Ale przeciwko Amerykanom są też "Tygrysy" -7, co za niesamowita moc. I nie powstrzymuj takich potworów!
  "Tygrys"-7 to specjalne działo wysokociśnieniowe o początkowej prędkości pocisku 2500 metrów na sekundę. A jak lupanet, to już nic jej nie uratuje. I biegną we wszystkich kierunkach "Ambramsa". I zburz im wieżę.
  A dziewczyna każe żołnierzom uklęknąć i całować ich bose stopy.
  Amerykanie ponownie się poddają. A wojska armii Miedwiediewa zbliżają się do Nowego Jorku. A miasto jest atakowane. Chwytają go bez ceremonii.
  Miedwiediew uważa się za wielkiego dowódcę: w końcu zdobył Nowy Jork.
  I można powiedzieć, że jest największym z najeźdźców. A potem Waszyngton.
  A Amerykanie się poddają. Prezydent Stanów Zjednoczonych upadł na twarz i zaczął całować bose stopy dziewcząt. Najpierw jeden, potem drugi po kolei.
  Więc pocałowałem cały batalion bosych dziewczyn. To jest wielka bitwa!
  Miedwiediew chichocze... Więc zdobył Amerykę. Ale Putinowi się to nie udało!
  To naprawdę bitwa - super! A potem do Meksyku.
  I znowu chwyty... I meksykańskie dziewczyny kładą je na kolana i całują ich bose pięty. I ryczą:
  - Chwała pięknościom!
  Tak, komputer może wyświetlać kolorowe, duże obrazy dziewcząt z bosymi piętami, które są całowane przez więźniów. I to jest taki dreszczyk emocji.
  Tutaj znowu prowadzeni są więźniowie - tym razem czarni. Całują też bose stopy dziewcząt.
  A także piramidalne czołgi pełzają ...
  Dziewczyny się przeprowadzają i jest ich dużo... W końcu można masować młodą z zasobów. I wybierz, że wszystkie jednostki to dziewczyny w bikini. I to jest takie piękne.
  Są to głównie rude i blondynki.
  I przejmować jeden kraj po drugim. Tacy fajni wojownicy. Imperia padają pod ich bosymi stopami.
  Miedwiediew gra z przyjemnością... I nawet gwiżdże coś pod nosem.
  Jak wybucha bomba wodorowa? Potworne barbarzyństwo! I całe miasto, jak język krowy lizał. I o ile więcej promieniowania. A bose dziewczyny biegną przez radioaktywny pył. A ich bose pięty płoną.
  Z drugiej strony Miedwiediew gra tak, jakby pyton połykał kolejne terytorium.
  Oto kolejna potęga podbita w wirtualnym świecie, a flaga opuszczona.
  Czołgi są teraz nowe z aktywnym pancerzem i ceramiką. Wielowarstwowy i skuteczny.
  A lotniskowce są nowoczesne, a także zupełnie nie na miejscu. I jak samoloty zaczynają w nie uderzać.
  Miedwiediew, jak widać, jest bardzo sprytnie działającym prezydentem.
  A więc teraz rozwój dronów. I to jest fajne. A także samoloty w kształcie dysku. Tutaj UFO już idą do bitwy. A potem piramidalne zbiorniki.
  Prezydent USA Trump, bystra głowa, nakazał uczynienie samochodu niewrażliwym i nieprzeniknionym ze wszystkich stron. I tak pojawił się mastodont w formie niskiej piramidy. I taka maszyna wykazała doskonałą ochronę. Szczególnie przeciwko pociskom kinetycznym.
  A teraz ten czołg okazał się tak skuteczny, że nie można go przebić i nadal służy w Stanach Zjednoczonych. Nawet tak to nazwali: czołg Trumpa.
  A szaleństwo czasami ogarnia ludzi, gdy widzą, że samochód jest nieprzenikniony.
  Miedwiediew toczy nierówną walkę, a jego maszyny zdobyły już kolejną wirtualną stolicę, zamieniając ją w kupę ruin i kipiących lejów.
  Ale ta dziewczyna-robot to za mało. Postanawia opracować nową generację broni: bombę anihilacyjną. A ta bomba jest czterysta razy potężniejsza niż bomba wodorowa. Więc jeśli uderzy, nie będziesz zbierać prochów!
  A wojna już przenosi się w kosmos.
  Miedwiediew używa statków wykonanych z nowego stopu, mocniejszego i lżejszego od tytanu. A statki kosmiczne latają w kosmos, a roboty bojowe walczą. W podziemnych fabrykach jest już wiele różnych modeli.
  I tak upada ostatnie imperium na planecie. I co? Teraz w kosmos!
  Rozpoczyna się era Gwiezdnych Wojen.
  Miedwiediew radzi sobie z tym i energicznie naciska klawiaturę. I możesz prowadzić palcami lub kontrolować swoje myśli.
  Pełniący obowiązki prezydenta postępuje rozsądnie i buduje sobie kosmiczną flotę. A walka trwa.
  Opracowywana jest jeszcze potężniejsza niszcząca bomba termokwarkowa. I jest sto tysięcy razy potężniejsze niż unicestwienie.
  A potem statki wznoszą się w przestworza. I uchwycić satelity planety. A potem sąsiednie systemy. Robią to bardzo szybko.
  A pełniący obowiązki prezydenta produkuje terminatorów w grze. Oto bohater terminatora. Oto podróż w czasie, nawet jeśli jest ograniczona.
  Miedwiediew pisnął:
  - Ludzie tupią nogami po ziemi, co z butami! Co jest głupie i strasznie brzydkie!
  A Miedwiediew stał się znacznie zabawniejszy. Hej dzieci, jesteście tacy dobrzy. Zwłaszcza jeśli zostali kosmicznymi wojownikami.
  To tutaj rozgrywa się gwiezdna bitwa. I poważne wymiany ciosów, gdy trywialnie uderzają w brzuch. Mówiąc dokładniej, jest to myślenie figuratywne.
  Miedwiediew kontynuuje atak:
  - Moje statki kosmiczne są zabójcze!
  I mianuje zamiast siebie nowych dowódców kosmicznych. A co za walka, jest walka.
  Tutaj Miedwiediew dowodzi ze swoimi dowódcami. Tutaj koalicja wroga staje na wysokości zadania. Kiedy zbliża się tak niezliczona armada, to jest straszne, z daleka wydawało się, że pełza wielobarwna, mieniąca się mgławica. Co więcej, każda iskra to demon przywołany magią czarnoksiężnika-nekromanty. Ponad dwanaście i pół miliona wojskowych statków kosmicznych głównych klas i niekończąca się mała "komarowa jama", biorąc pod uwagę przybywające co jakiś czas posiłki, jej liczba zbliżała się do dwustu milionów. Front rozciągnął się na kilka parseków, w takiej skali, że nawet flagowe ultrapancerniki wyglądają jak ziarenka piasku na Saharze.
  Zbliża się ogólna bitwa: armia kosmicznego imperium Miedwiediewa przeciwko wielostronnej "Koalicji Całkowitego Ocalenia", która zamiast ciągłej taktyki wiecznie spóźnionej obrony zdecydowała się uderzyć we flotę samego okrutnego agresora.
  Statków jest tu bardzo dużo, z niesamowitą, choć w większości przypadków utrudniającą skuteczną walkę, różnorodnością. Cóż, na przykład statek kosmiczny w formie klawesynu, albo z długimi lufami zamiast strun, harfa, a nawet kontrabas z wieżyczką czołgową z czasów II wojny światowej. To może i robi wrażenie na osobach o słabym sercu, ale bardziej prawdopodobne jest, że wywoła śmiech niż strach.
  Ich przeciwnikiem jest imperium, które twierdzi, że jest mocarstwem uniwersalnym. Wielki kosmiczny emirat Miedwiediewa, w którym wszystko jest oddane na służbę wojny, głównym hasłem jest skuteczność i celowość.
  W przeciwieństwie do koalicji statki pełniącego obowiązki prezydenta różnią się jedynie wielkością. A forma jest prawie taka sama, bardzo drapieżnie wyglądająca ryba głębinowa. Może, z jednym wyjątkiem, wyglądają jak grube, odlewane ze stali sztylety - chwytaki.
  Gwiazdy w tej części kosmosu nie są zbyt gęsto rozrzucone po niebie, ale są kolorowe, osobliwe w swoim zasięgu światła.
  Z jakiegoś powodu, patrząc na te luminarze, pojawia się smutne uczucie, jakbyś patrzył w oczy aniołom, że potępiają żywe istoty wszechświata za ich podłe, naprawdę dzikie zachowanie.
  Armia pełniącego obowiązki prezydenta nie spieszyła się na spotkanie, tylko oddzielne mobilne oddziały, szybko, korzystając z przewagi szybkości, zaatakowały wroga, zadały szkody i wycofały się. W odpowiedzi próbowali stawić im czoła ogniem zaporowym, ale zwinniejsi iz doskonałą ochroną działali znacznie skuteczniej.
  Eksplodowały, jak przy detonacji min, które wydają się małe w kosmicznej skali, krążowniki i niszczyciele. Ale tutaj można było zrzucić i grubego zwierza. Jeden z ogromnych pancerników koalicji został trafiony, dymił gęsto, wypaczał się, a na pokładzie gigantycznego statku kosmicznego wybuchła panika, jak pożar w suchym lesie.
  Kosmici, podobni do jerboa, tylko z pazurami zamiast ogona, uciekają ze strachu, wrzeszcząc i skacząc rozdzierająco. Pomiędzy nimi spotyka się mniejsze typy, wyglądające jak hybrydy niedźwiedzi i kaczek. Dzioby z dzikiego horroru są krzywe, słychać trzaski, rozlatują się, pióra się tu świecą. Oto jedna z niedźwiedzich kaczek odwrócona do góry nogami, owijająca głowę rurą ogniową. Tam piana podeszła jej do gardła, jej żołądek natychmiast wybrzuszył się, a tusza ptaka pękła, rozbryzgując krew z resztkami ciała emanującymi z dziecka.
  Palą się jerboa, pędząc w stronę modułów ratunkowych, ale wygląda na to, że system, który daje widmową nadzieję na przeżycie, jest beznadziejnie uszkodzony. Ich generał, Ogon Karalucha, wydaje histeryczny pisk:
  - O bogowie kwadratu uniwersalnego koła, przez ....
  Nie można było dokończyć, płomień zakrył jego pechową ekscelencję. Ciało inteligentnego gryzonia rozpadło się na cząstki elementarne.
  Pancernik spłonął, wyrzucając pęcherzyki powietrza w próżnię, a następnie eksplodował, rozbijając się na wiele fragmentów.
  Miedwiediew, grając wystarczająco dużo, złożył jeszcze kilka zamówień. Odznaczył także pośmiertnie Novodvorskaya gwiazdą Bohatera Rosji. Nakazał nagrodzić Olega Rybachenko wszystkimi orderami i medalami, które są w Rosji. I wręczył Order św. Andrzeja Pierwszego Powołanego i Donalda Trumpa. Po tym Miedwiediew znowu zasnął... Jeszcze nikt mu nie przeszkadzał.
  Po takim wyczynie Alenka wyraźnie się rozweseliła. Podobnie jak jej zespół.
  Jako pierwsza głos zabrała Margarita:
  - Skończmy z Japonią na morzu, wykończmy ich na lądzie!
  Alenka gorąco poparła ten pomysł:
  - Z pewnością! Po co pozwalać na śmierć nowych rosyjskich żołnierzy!
  Natasza powiedziała też:
  - Kuropatkin jest zbyt niezdecydowanym dowódcą. Nie jest więc faktem, że będzie w stanie wygrać, nawet biorąc pod uwagę osłabienie Japończyków podczas szturmu na Port Arthur!
  Miedwiediew podsumował zdecydowanie:
  - Przybywali! To jest nasza szansa i szansa Rosji!
  Potem ruszył potężny i ultranowoczesny czołg. Tak, Japonia ma zły dzień. I często będą przeklinać moment, w którym przyszło im do głowy walczyć z Rosją.
  Czołg zbliżał się do wojsk japońskich. Alenka powiedziała z radością:
  - A ja miałem taki niesamowity sen. Jakby Natasza i ja broniliśmy Riazana przed hordami Batu Khana.
  Margarita ożywiła się:
  - Czy byłem we śnie?
  Elena pokręciła przecząco głową.
  - NIE! Po prostu nie istniałeś!
  Dziewczyna jęknęła z irytacją:
  - Jaka szkoda!
  Bosonoga Alenka roześmiała się i zauważyła:
  - Mogłeś nam tylko przeszkadzać! Ale Natasza i ja byliśmy tacy fajni!
  Blondynka zapytała zdziwiona:
  - Czy były fajne?
  Boso Alenka chętnie potwierdziła:
  - Tak, bardzo fajne! I nawet osiodłałem smoka!
  Natasza roześmiała się i odpowiedziała:
  - Na smoku byłeś bardzo piękny!
  Alenka chętnie potwierdziła:
  - To jest jak w bajce! Gdzie są smoki, elfy i wszystkie te wspaniałe rzeczy!
  Małgorzata odpowiedziała ze szczerym uczuciem:
  - Jesteś bardzo piękna nawet bez smoka! Tylko wróżka i cud nad cudami!
  Alenka z przekonaniem stwierdziła:
  - Zdobędę wszystkich! Zarówno ze smokami, jak i bez smoków!
  A wojowniczka pokazała pięść.
  Pierwszy rosyjski czołg zaatakował Japończyków stojących pod murami Port Arthur. Wciąż było ich mnóstwo. Artyleria wystrzeliła. W odpowiedzi armata wystrzeliła w 152-milimetrowy potężny czołg, a także osiem śmiercionośnych karabinów maszynowych. I znowu setki samurajów zaczęły kosić.
  Karabiny maszynowe - "Smoki", bardzo śmiercionośna rzecz. Pięć tysięcy pocisków na minutę - po prostu jakieś zwierzę.
  Japończycy padali przebici, rozdarci na strzępy, ze zmiażdżonymi czaszkami. Ich brzuchy pękały, a ich ciała odbijały się od miażdżących ciosów ognia.
  Pękają również łuski odłamkowe ze zbiorczym wypełnieniem. Znakomicie nadawały się zarówno do strzelania do piechoty, jak i do przebijania dna okrętów.
  To dziewczyny terminatorki, a profesor to prawdziwy geniusz. Zaczęli więc młócić samurajów.
  Bosonoga Alyonka zawołała:
  - Tak, rosyjski duch jest sławny!
  Natasha, naciskając przycisk joysticka bosymi stopami, posłała deszcz kul, kontynuowała:
  - A nasz car Mikołaj II!
  Bosonoga Alenka nadal wysyłała pocisk za pociskiem. Co trzy sekundy wylatywał śmiercionośny. A japońskie baterie ucichły. A żółtoskórzy żołnierze ginęli w dużych ilościach.
  Natasha, skosząc kilka szeregów samurajów, poparła:
  - Hymn narodowy jest śpiewany w naszych sercach.
  Bosonoga Alenka, nadal plując muszlami ze śmiercionośnym nadzieniem, które są znacznie potężniejsze niż plastyd, kontynuowała:
  - W całym wszechświecie nie ma nikogo piękniejszego od niego.
  Natasza, strzelając bezlitośnie do Japończyka za pomocą bosych stóp, dodała:
  - Ściśnij mocniejszy karabin maszynowy rycerza.
  Bosa Alenka, miażdżąca samuraja, skończyła:
  - Giń za Boga daną Rosję!
  Dziewczyny są naprawdę świetne! Wspaniałe piękności. Patrz na nie i podziwiaj. Ale dla Japończyków to czysta śmierć. Czołg przeszedł przez akumulatory. Znokautowane załogi dział. Zrobił to bardzo, bardzo szybko. Następnie przeszedł przez rowy. Skosiłem też wielu. Dokładniej, nie wielu, ale prawie wszystkich. Zagłada była totalna. Tutaj oczywiście wszystko potoczyło się automatycznie. W ten sposób zniszczono Japończyków.
  Alenka ze śmiechem zauważyła, naciskając gołymi palcami opalonych nóg na przyciski joysticka:
  Jesteśmy bardziej katami niż wojownikami!
  Natasha zachichotała i zgodziła się:
  - Wolność, geniusz i kaci chwały!
  I znowu strzela. I powala samuraja dziką siłą.
  Margarita, która również celnie strzelała bosymi stopami, zauważyła racjonalnie:
  - Błękitnych będzie mniej, w Japonii zabraknie mężczyzn!
  Bosonoga Alyonka wybuchnęła śmiechem i znowu uderzyła muszlą:
  - Strzeż się kobiet! Kobiety, strzeżcie się!
  To jest rzeczywiście taka dziewczyna, że odbijają się od niej łuski, odłamki i wszelkie kule. W każdym razie dziewczyna jest prawdziwym terminatorem.
  Natasza wzięła go i zaśpiewała:
  Legiony maszerują
  Ich bagnety lśnią.
  Miliony za nami
  O rosyjskie pułki!
  Nikt się nie zatrzyma
  Nikt nie pokona...
  Ruch otwiera nowy,
  Lećmy szybciej!
  I znowu, jak deszcz na wroga. I nie daje im spadku o jedną setną ampera.
  Bosonoga Alenka, rzucająca muszelkami z monotonią dzięcioła, syknęła, śpiewając tylko kpiąco:
  - Jeden napastnik, dwa napastniki, zatacza się.
  Natasza strzelając, potwierdziła piosenkę:
  - Jeden pałkarz, dwa pałkarze, on leży!
  Fajna Alenka energetycznie wspierała:
  - Raz deska, dwie deski - trumna się buduje.
  Bosonoga Natasza, nadal strzelając i nokautując wroga seriami z karabinu maszynowego, syknęła:
  - Jedna łopatka, dwie łopatki - dziura kopie!
  A wojowniczka mrugnęła szafirowymi oczami. Ona naprawdę jest taka piękna.
  Bosonoga Alyonka rozejrzała się po pozycjach. Czołg zadziałał szybko, a z armii generała Nogiego praktycznie nic nie zostało. Wygląda na to, że zginął sam dowódca. Wykańczamy ostatniego Japończyka z armii oblężniczej.
  Miedwiediew logicznie zauważył:
  - Do tego doszła technologia! Cztery osoby w ciągu kilku godzin zniszczyły ponad osiemdziesiąt pięć tysięcy Japończyków.
  Półnaga Alenka, uśmiechając się gniewnie, zauważyła:
  - Musimy zniszczyć resztę! Nie zostawiaj nikogo!
  Natasza śpiewała, strzelając do ostatniego tysiąca samurajów:
  - Nie, nie będzie gór złota, wkrótce zabijemy wszystkich wrogów Rusi!
  Fajna Margarita dodała:
  - Nie, nie hemoroidy, jesteś przeciwnikiem raczej hurra!
  Po skoszeniu całej armii generała Nogi terminatorki chwilowo wyszły z czołgu i pobiegły boso po śniegu. No to już zima.
  Już jedną piechotę wytępili ponad sto pięćdziesiąt tysięcy. Do tego flota japońska. Mimo to ponad dwieście pięćdziesiąt tysięcy Japończyków stoi przeciwko armii generała Kuropatkina.
  Miedwiediew wyszedł po śnie z dębową głową. Wyglądał trochę jak. Potem znowu grałem na komputerze... Gwiezdne Wojny są świetne... Ale coś nie wyszło...
  Miedwiediew zaczął odtwarzać nową strategię. Włączyłem grę historyczną: Rosja w czasach Mikołaja II. I wojna z Japonią. To taka brutalna wojna. Możesz wdrożyć strategię i stemplować siły na komputerze.
  Miedwiediew grał na łatwym poziomie, ale nie trafił w zastrzyk Japończyka i poniósł ciężkie straty. Tak, nie trzeba budować zbyt aktywnie. Uruchom ponownie.
  I znowu grasz dla siebie... Jak się okazało na miejscu Kuropatkina pełniący obowiązki prezesa nie błyszczy zbytnio... Cały czas zdarzają się jakieś wpadki, pomyłki.
  Miedwiediew zwrócił się wtedy do doradcy wojskowego i wszystko poszło gładko... A on sam wziął to i zdrzemnął się w fotelu.
  Piękna Alenka , bijąc bosymi stopami, zapytała Nataszę:
  - A co czujesz, zabijając tak wielu ludzi?
  Blondynka odpowiedziała szczerze:
  - Nie wiem! Czuje się, jakby to była gra komputerowa! Nie czujesz wściekłości, złości ani szczególnej radości!
  Bosonoga Alenka zachichotała z irytacją:
  - To jest wojna!
  Nat asha wykręcił salto. Błysnęły jej czerwone, okrągłe obcasy. Ogólnie jest cudowną dziewczyną, zdolną osiągnąć bardzo wiele bez większego wysiłku. I nie przez mycie, więc przez jazdę na łyżwach.
  Dziewczyny biegały po śniegu. Ich ciała są bardzo wyraziste. Klatka piersiowa jest duża, biodra są luksusowe, jak płatki koni, mięśnie są wytłoczone. Takie są piękności-bohaterowie. Mają najbardziej prawdziwą kobiecą moc. Tyle łaski. A nogi - kule mięśni toczą się pod opaloną skórą.
  Tutaj spotkali trzech japońskich harcerzy.
  Dziewczyny wykonały salto. I jak bose obcasy uderzą samuraja w podbródek. I naprawdę połamali sobie szczęki. I wybił wszystkie zęby. Następnie dziewczyny zaśpiewały:
  - Wielkość Rosjan uznała planetę,
  Z ufnością idziemy do przodu.
  Jesteśmy kochani i doceniani przez wszystkie narody świata,
  Ludność całego kraju maszeruje w kierunku komunizmu!
  I znowu piękności mrugnęły szmaragdowymi oczami. Wyglądają tak bojowo. Wojownicy są aktywni. I kolejny bieg.
  Bosonoga Alyonka podskoczyła. Obróciła gramofon w powietrzu i zauważyła:
  - Jesteśmy tacy fajni. Możemy podbić cały świat!
  Natasza zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Cesarzowa planety Ziemia -
  To jest bardzo fajne!
  Obie dziewczyny mrugnęły do siebie. Potem spieszyli się z powrotem. Właściwie każdy dzień wojny jest zbyt kosztowny dla skarbca carskiej Rosji. I czas skończyć z Japończykami.
  Miedwiediew przywitał dziewczyny z promiennym uśmiechem:
  - No i jak biegałeś?
  Bosonoga Alenka powiedziała z uśmiechem:
  - Biegnij i przygotuj się do bitwy!
  Natasza agresywnie zauważyła:
  - Pokonamy ich wszystkich!
  Miedwiediew machnął ręką i rozkazał:
  - Więc chodźmy!
  Bosonoga Alenka roześmiała się i odpowiedziała:
  - Nasza czwórka jest najbardziej śmiercionośna na świecie!
  Natasza sprzeciwiła się temu, tupiąc bosą stopą:
  - Nie na świecie, ale we wszechświecie!
  A potężny, agresywny i śmiercionośny czołg jechał z każdą prędkością. Przed nami ponad dwieście pięćdziesiąt tysięcy Japończyków. Ale będzie wystarczająco dużo pocisków dla miliarda żołnierzy!
  Dziewczyny, profesor i studentka - oto drużyna, która zmiażdży każdego i zamieni go w barani róg. A czołg leci do wojsk japońskich. Pędzi się groźnie. On chce wszystkich zniszczyć.
  Bosonoga Alenka śpiewała z zachwytem:
  Bezkresy Rosji - piękne, drogie,
  Gdzie są perły śniegu, rzeki bezkresnego kryształu,
  A rosyjski żołnierz i generał to jedno.
  Święty jest symbolem władzy - prawosławny orzeł, nasz król!
  A potem szybki czołg faktycznie wystartował. Pędził jak myśliwiec. I skończył przed Japończykami. Uniwersalne działo i smocze karabiny maszynowe znów zaczęły działać. Dziewczyny bardzo gorliwie zabrały się do pracy. Bez dodatkowej ceremonii.
  Alenka wystrzeliła gołymi palcami z pistoletu, znokautowała Japończyka i zaśpiewała:
  - Bądź sławny z mojej Rusi, Stalina i Lenina, jednej rodziny!
  A rudowłosy diabeł błyszczy szmaragdowymi oczami. I jak dłubie samuraj. Zakochasz się.
  A Natasza też nie jest gorsza. Młócenie Japończyków.
  I śpiewa:
  - Nie zwalniaj na zakrętach. Nasze przeznaczenie, dziewczyny do wygrania!
  Wojownik był w pełnej ażurowości. I tak szybki, w wylewaniu ognia na wroga.
  A bosymi palcami naciśnij przycisk joysticka.
  Półnaga Alenka strzelająca zauważyła:
  - W Rosji są dwa problemy...
  Margaret przerwała jej tutaj:
  - Gdyby tylko dwa!
  Bosonoga Alenka, strzelając, zgodziła się z przyjemnością:
  - Tak, jeśli tylko dwa!
  Natasha, strzelając, położyła Japończyków setkami, wzięła go i zaśpiewała:
  - Za dwie, za dwie zimy. Za dwie, za dwie wiosny!
  Bosonoga Alenka, strzelając, dodała:
  - Zabij Japończyków i wracaj!
  Natasza zaśmiała się i odpowiedziała:
  - Port Arthur jest nasz! I nie pozwolimy nikomu zabrać naszej Mandżurii!
  A wojownik ponownie młócił samuraja. Rosjanie nie przegrają z Japończykami. To po raz kolejny dowodzi, jak niezwyciężona jest Rosja!
  Bosonoga Alyonka roztrzaskała baterię i zagruchała:
  - Bądź sławny z Rusi w najodleglejszych krajach i stuleciach!
  Natasza też wychrypiała:
  "I nic nas nie powstrzyma!"
  I zniszczył jeszcze kilka tysięcy samurajów. Potem czołg ruszył do przodu i żniwa trwały dalej.
  Margarita, patrząc na to, wyraziła swoją opinię:
  - Jeśli wojna jest tak genialnie wygrana, to co dalej zrobi Rosja?
  Miedwiediew przyjrzał się, jak dziewczyny słynnie kosiły Japończyków, i zasugerował:
  - Będzie wojna, albo z Niemcami, albo z Brytyjczykami! Ale w każdym razie bitwa z Krajem Kwitnącej Wiśni nie jest ostatnią!
  Alena, rozbijając kolejną baterię, powiedziała:
  - Tutaj damy Niemcom tyle, no, damy im tyle, że będzie mało!
  Natasza, miażdżąc samuraja, dodała:
  - I nie będzie nikogo, kto zrekrutowałby Hitlera do Wehrmachtu!
  Alyonka, naciskając gołymi palcami przyciski joysticka, agresywnie deklarowała:
  - Ale szkoda Aryjczyków. Zginęło tylu pięknych białych facetów!
  Natasha zgodziła się z tym, kiwając smutno głową:
  Tak, tylu dobrych ludzi zginęło! I po co!
  Dziewczyna uderzyła Japończyka i zauważyła.
  - A Japończycy to dobry naród i jesteśmy zmuszeni z nimi walczyć! Chociaż to też nie jest dobre!
  Margarita zauważyła logicznie:
  - A zwierzęta? Czy oni się nie zabijają? Człowiek jest po prostu zwierzęciem najwyższego rzędu!
  Miedwiediew zaśmiał się i zaprotestował:
  - Człowiek w przeciwieństwie do zwierzęcia ma duszę! A jego dusza jest naprawdę wyjątkowa i nieśmiertelna! A więc my i zwierzęta cała przepaść!
  Małgorzata odpowiedziała na to:
  - A małpy? Cechują się również wysokim poziomem inteligencji. Oto jeden z nich zna trzy i pół tysiąca słów!
  Pełniący obowiązki prezesa odpowiedział:
  Ale to nasi krewni!
  Bosonoga Alyonka strzelała do Japończyków i śpiewała:
  - Jestem małpą! Również ludzkie!
  Natasza, kosząc samuraja, gruchała:
  - Nie chodź w małpach przez stulecie!
  Superczołg nadal kosił Japończyków. Dlaczego nie? To naprawdę szalone zwierzę
  który wyrzuca czterdzieści tysięcy kul na minutę. A jego zbroja jest nieprzenikniona dla prawie każdego pocisku. I to nie tylko początek XX wieku.
  Bosonoga Alenka, strzelająca, agresywnie deklarowała:
  - Dla Rosji car Mikołaj zrobił wiele, ale pozostał niedoceniany i niedoceniany!
  Natasha, zalewając Japończyków ogniem, zgodziła się:
  - Prawda! Król został zabity. Zmusili ojca do ustąpienia z tronu! Co się poprawiło?
  Bosonoga Alyonka wystrzeliła z armaty i dodała:
  - Zrobiło się jeszcze gorzej! I do władzy doszli jeszcze bardziej nikczemni ludzie!
  Natasha zachichotała, uderzyła Japończyka i powiedziała:
  Walczmy o lepszą przyszłość! I za wolność Rosji!
  Półnaga Alenka, strzelając, powiedziała:
  - O zmianę i zwycięstwo!
  Potem pokazała pięść. To dziewczyna, która może to zrobić. Że wtedy samuraj nie zostanie rozwiązany. A pistolety działają. Każdy kosi i kosi.
  W rzeczywistości orają całe rzędy trupów. I zabójca oczyść przestrzeń.
  Generał Kuropatkin został poinformowany, że wśród Japończyków dzieje się coś dziwnego. Strzelanina, eksplozje, ktoś ich zaatakował.
  . ROZDZIAŁ 9
  Miedwiediew, przespawszy trochę, ponownie zajął się komputerem. Nawet się nie ogolił. I znów zaczął grać.
  Atak na Japonię po nieuczciwym kodzie czołgami i samolotami. W tym najlepszy bombowiec pierwszej wojny światowej "Ilya Muromets". Co jest bardzo głośno zadeklarowane. I uderzył w Japończyka jak gumowe wiosło w muchy.
  Dalej do Tokio...
  Dmitrij Miedwiediew, podbijając Japonię, nazwał się Cesarzem Mikado.
  A potem nowe wojny...
  Tutaj na przykład możesz zagrać w alternatywną historię. Aleksander II powiedział Bismarckowi w 1875 r., Że jego różnice z Francją są wewnętrzną sprawą Niemiec i Francuzów. Bismarck przejął i zaatakował Francję w 1876 roku. Początkowo Prusacy mieli szczęście i dotarli do Paryża. Ale potem zwolnili. A Wielka Brytania przystąpiła do wojny... Wszystko byłoby dobrze, ale Brytyjczycy oddali bitwę Niemcom i pokonali. Wtedy Prusacy ściągnęli swoje siły.
  Wojna na Zachodzie przeciągała się. Francuzi bronili się desperacko. Anglia przekazywała coraz więcej nowych sił...
  Tymczasem Rosja podbiła Turcję i Stambuł. Wielka Brytania, Francja i Niemcy przeciągały wojnę. A imperium cara Aleksandra zaanektowało wiele ziem, w tym Irak, idąc do Oceanu Indyjskiego. I Palestyna, i ziemia aż do Egiptu. I tak wojska rosyjskie, dowodzone przez Skobelewa, podbiły Mekkę, Medynę i inne miasta Arabii Saudyjskiej.
  I powstała południowa część imperium rosyjskiego. A Aleksander II został wielkim królem. A wojna między Niemcami przeciwko Francji i Wielkiej Brytanii trwała dziesięć lat.
  I zakończył się remisem.
  Aleksander II rządził do 1887 roku i padł ofiarą zamachu przeprowadzonego przez Aleksandra Uljanowa, brata Lenina. Skończyło się jego chwalebne królestwo, w ramach którego Rosja zbudowała wiele dróg, podbiła wiele ziem i wyzwoliła chłopów.
  Zgodnie z tym wariantem gra została rozegrana. Aleksander III wraz z dowódcą Skobielewem podbili zarówno Iran, jak i Pakistan. Ale on też umarł - jasna główka. Za Mikołaja II Rosja prowadziła wojnę z Japonią, mając już flotę na Oceanie Indyjskim, która dość szybko przybyła z pomocą Pacyfikowi. Rosjanie stosunkowo szybko pokonali samurajów i dysponowali znacznie większymi siłami zarówno na lądzie, jak i na wodzie.
  Ponadto genialny minister obrony Skobelev dowodził armią rosyjską. A Rosja nie tylko wygrała, ale także zdołała podbić Japonię. Co więcej, Stany Zjednoczone nie wspięły się jeszcze poza półkulę zachodnią, a Wielka Brytania nie była tak silna. Ponadto Rosja była w sojuszu z Niemcami. Ta ostatnia pozostawała w tyle za Wielką Brytanią i Francją w walce o Afrykę. Rosja carska po aneksji Japonii i części Chin stała się jeszcze silniejsza. Droga Delhi-Moskwa była w budowie.
  Jak widać, plany carskiej Rosji dotyczące ekspansji na Indie i Chiny zostały pomyślnie zrealizowane. Car Mikołaj II opowiedział się po stronie Niemiec w czasie I wojny światowej. Niemcy pokonali Francję, zajęli Belgię, Holandię, Danię i Norwegię. Rosja zdobyła Egipt, większość Afryki i Indochiny. A także posiadłości Wielkiej Brytanii na Pacyfiku. I nawet wylądował w Australii. A Australia została przejęta.
  Potem wojna zakończyła się lądowaniem i okupacją Wielkiej Brytanii. Pierwsza wojna światowa dobiegła końca. Ale cesarzowi Wilhelmowi wydawało się, że Rosja podbiła już zbyt wiele ziem, i to nawet bez szczególnego wysiłku. I marzył o rewanżu. Rosja naprawdę podbiła rozległe obszary - Australię, całą Azję, większość Afryki, Niemcy nie odgryźli tak bardzo, a jeszcze więcej Portugalii i Hiszpanii, które okupowali. Austro-Węgry opanowały Włochy i Libię. Rosja zajmuje około trzech czwartych Afryki, a trochę później zajęła Etiopię. Maroku udało się odciąć Niemców.
  Oczywiście Niemcom wydawało się to niewystarczające. Wprawdzie zajęła Francję, Belgię, Holandię i Norwegię, a Rosja podbiła Szwecję.
  Wilhelm rozpoczął przygotowania do nowej wojny z Rosją. Kryzys 1929 roku pogorszył sytuację. Austro-Węgry i Niemcy kontrolowały prawie całą Europę. I część Afryki... I Wielką Brytanię. Ale były jeszcze Stany Zjednoczone i Kanada. Wilhelm i Mikołaj II nie odważyli się jeszcze wyruszyć ze sobą na wojnę. Co więcej, Rosja najmniej chciała walczyć, trawiąc rozległe terytoria. Aby przyspieszyć ich asymilację, car Mikołaj II zezwolił nawet Rosjanom na posiadanie czterech żon. Co ustalono na ósmym soborze powszechnym.
  Podobną decyzję podjęto w 1925 r. A w 1926 r. Mikołaj II wziął kolejną żonę. Jak się okazuje, była to głupia decyzja. W 1929 roku cesarzowi urodziła się kolejna córka. A 25 listopada 1932 roku urodził się wreszcie zdrowy syn. Jego drugi Mikołaj miał na imię Piotr. Ku czci Piotra Wielkiego.
  A w 1933 roku, 15 maja, rozpoczęła się nowa wojna. Niemcy wypowiedziały wojnę Kanadzie. jako panowanie Wielkiej Brytanii. Dwa miesiące później Stany Zjednoczone, na czele z Rooseveltem, mimo kryzysu gospodarczego przystąpiły do wojny z Niemcami. Nie chcieli zrezygnować z Kanady.
  Już w średnim wieku, ale agresywny Wilhelm, początkowo próbował walczyć sam, nie korzystając z pomocy Rosji. Spodziewał się, że wszystko zrobi sam. Ale nie jest tak łatwo podbić terytorium oddzielone oceanem. Ponadto Stany Zjednoczone szybko zbudowały czołgi i armię. I tworzyli pułki... Wojna trwała cały rok bez większego powodzenia dla Niemców. Któremu udało się zdobyć tylko Islandię i Grenlandię. A w Kanadzie nie mogli się dogadać.
  Wilhelm zwrócił się do cara Mikołaja II: pomóż koledze. Jesteś moim kuzynem i bratem. Sam Mikołaj II miał poglądy na Alaskę i Kanadę. Cóż, zdecydowałem - to nie bogowie formują garnki. I wziął go i 25 czerwca 1934 roku wypowiedział wojnę Stanom Zjednoczonym i Kanadzie. Jego wojska przemieszczały się przez Alaskę, przez Stany Zjednoczone.
  W tym czasie linia kolejowa na Czukotkę była już zbudowana, a wojska rosyjskie z powodzeniem posuwały się naprzód. Po ich stronie była przewaga liczebna i najlepsze czołgi świata, zarówno lekkie, jak i ciężkie i średnie.
  Ameryka musiała więc stawić czoła nierównym siłom.
  A Mikołaj II, jak widzimy, naprawdę jedzie na białym koniu. I jedno zwycięstwo za drugim. Wojska rosyjskie maszerują przez Alaskę. I zdobywają miasto po mieście, wioskę po wiosce.
  Niemcy próbują wylądować na Kubie. Wojna się rozwija. Cesarz Wilhelm pisze do Mikołaja II:
  - Byliśmy i zawsze będziemy zjednoczeni z Rosjanami. I nigdy się nie kłócimy. Więc niech Ameryka zostanie wykończona.
  Ze względu na długość komunikacji promocja była nieco wolniejsza niż planowano. Ale rosyjskie wojska carskie zdobyły jednak całą Alaskę w ciągu pięciu miesięcy walk i wkroczyły do Kanady.
  Roosevelt nawet zaoferował pokój Rosji, obiecując rezygnację z Alaski, ale było już za późno. Wojna toczyła się w szaleńczym tempie.
  Zimą 1935 roku, mimo trudnych warunków pogodowych, wojska rosyjskie dotarły do północnych granic USA. Walki trwały wiosną... Wojska rosyjskie przeprowadzały jedną operację po drugiej, aż do końca lipca opanowały prawie całą Kanadę. A w sierpniu otoczyli Filadelfię.
  Stany Zjednoczone znalazły się w bardzo trudnej sytuacji. Ale desperacko walczyli ... Jednak do końca 1935 r. Zajęto już ponad jedną trzecią terytorium USA. A zimą sukces cara był jeszcze większy... Na początku marca 1936 roku zbliżyli się do Waszyngtonu i Nowego Jorku.
  A w kwietniu oba miasta zostały zajęte... Wojna trwała jeszcze do sierpnia, aż całe terytorium Stanów Zjednoczonych zostało zajęte.
  Potem nastąpiła ofensywa w Meksyku i tak dalej, przez terytorium.
  Wilhelm zaoferował Mikołajowi II ukończenie całego świata. Mikołaj II zgodził się.
  W 1937 roku cała Ameryka Łacińska została zajęta przez wojska rosyjskie. W ten sposób Mikołaj II zakończył podział świata z Niemcami. I pozostały tylko trzy imperia: największe: rosyjskie, następnie niemieckie, a jeszcze dalej Austro-Węgry.
  Rosja stała się tym samym światowym hegemonem, ale... Mikołaj II to nadal wielki car, tyle że śmiertelny. Zmarł w sierpniu 1939 r. A wiekowy Wilhelm zaatakował Rosję 1 września 1939 roku. Postanowił wykorzystać fakt, że Piotr Czwarty to jeszcze chłopiec, który nie ma nawet siedmiu lat. I uznał, że póki regenci rządzą Rosją, to najlepiej uderzyć. Dwa dni później do wojny przystąpiły również Austro-Węgry. Do konfrontacji zostały wciągnięte wszystkie kraje świata. Rozpoczęła się ostatnia wojna w historii planety Ziemia.
  Armia carska nie miała sobie równych pod względem ilości i jakości uzbrojenia. Rosyjskie czołgi i samoloty nadal są najlepsze na świecie.
  I walki to pokazały. Podobnie jak nowi utalentowani dowódcy.
  Ale Austro-Węgry od samego początku okazały się słabym ogniwem. I przegrał prawie od pierwszego dnia. Armia carska pokonała Austriaków, zajęła Lwów, a następnie Peremyl. Dopiero wycofując część swoich sił z Polski, Niemcy uchronili Austriaków od całkowitej klęski. Ale nawet to na niewiele się zdało. Próba zdobycia Warszawy przez wojska cesarskie nie powiodła się. A wojska rosyjskie odepchnęły ich siłą na ponad dwieście kilometrów.
  Niemcy z wielkim trudem powstrzymali wojska rosyjskie. Całą zimę spędziliśmy na bitwach. Również wiosną bitwy toczyły się pełną parą. Wojska rosyjskie stopniowo przejmowały inicjatywę. Mieli kilka razy więcej żołnierzy, dlatego byli w stanie do lata tak bardzo wymęczyć Niemców we wzajemnych potyczkach, że zaczęli się poddawać. W tym samym czasie rozpoczęła się ofensywa przeciwko Austro-Węgrom. Budapeszt został otoczony jesienią. Ponadto armia carska zdobyła posiadłości niemieckie w Kanadzie. A zimą 1940-1941 armia carska odcięła też Prusy Wschodnie. A do kwietnia 1941 roku dotarła nad Odrę.
  Pozycja Niemców stała się niezwykle trudna. Wiedeń upadł w maju 1941 roku. Latem Rosjanie dotarli do Alp i wyzwolili Wenecję. Wkroczyli do południowych regionów Niemiec.
  A jesienią w końcu zdobyli Włochy. Ofensywa zimowa na Berlin zakończyła się jego zdobyciem 30 stycznia 1942 roku. Po tym osłabł opór Niemców, którzy stracili już cały swój dobytek w Afryce. Rosjanie dotarli do Renu w kwietniu. Następnie 22 kwietnia skapitulowały resztki wojsk niemieckich.
  Tak zakończyła się ostatnia wojna na planecie Ziemia. Zakończyło się zwycięstwem i sukcesem carskiej Rosji.
  Następny był podbój kosmosu. W 1936 roku pierwszy Rosjanin poleciał w kosmos. Latał wokół planety Ziemia. A w 1945 roku, 9 maja, Rosjanie wylądowali na Księżycu.
  W 1967 polecieli na Marsa. Na Wenus w 1969 r. Na Merkurym w 1972 r. I na satelitach Jowisza w 1973 roku. Na najbardziej odległej planecie Pluton człowiek wylądował już w 1980 roku. A w 2003 roku odbył się pierwszy lot poza Układ Słoneczny w historii ludzkości. Rosyjski statek poleciał do Alaf Centauri i wrócił w 2018 roku.
  Rosją na rok 2020 nadal rządzi Piotr IV, który dzięki osiągnięciom współczesnej medycyny wcale nie jest głębokim starcem. Piotr Czwarty panuje już osiemdziesiąt jeden lat, a jego panowanie jest najdłuższe w historii świata. Tam, gdzie znane są oczywiście dokładne daty panowania.
  Tymczasem na świecie jak zwykle panuje spokój. A nawet trochę nudne... Ludziom dobrze się żyje. To prawda, że istnieją problemy z przeludnieniem. Ale istnieją już ograniczenia dotyczące wskaźnika urodzeń.
  Prawosławie zostało zmodernizowane. Kapłani byli ogoleni i ubrani w mundury z szelkami.
  Rozwój technologii stworzył ogromne bezrobocie. Ale ten problem również został rozwiązany. Hypernet ewoluował.
  Trwają badania i już stworzono statki kosmiczne, które mogą poruszać się szybciej niż prędkość światła. Tak, to jest dobre dla carskiej Rosji i całego świata pod kontrolą Romanowów. Ta najwspanialsza dynastia w historii ludzkości.
  Ojciec Car Mikołaj. Zbuduj raj na planecie Ziemia!
  Dmitrij Miedwiediew odrzucił tę strategię. Podbił cały świat dla rosyjskich carów. Pokazał swoje strategiczne myślenie. Odniósł wielki sukces i znowu zasnął, ubrany jak poprzednio i śnił.
  Kuropatkin powiedział:
  - Spokój! Tylko spokój!
  Generał Linevich zauważył z trwogą:
  - Wasza Ekscelencjo, czy możemy uderzyć teraz?
  Adiutant generalny Kuropatkin stwierdził:
  - NIE! Oczywiście nie! To może być japońska pułapka!
  Generał Linevich nieśmiało zauważył:
  - To nasza szansa, aby w końcu wygrać tę wojnę!
  Kuropatkin oświadczył drżącym głosem:
  - Cierpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości!
  Liniewicz sprzeciwił się jeszcze bardziej gniewnie:
  - Ale Aleksander Suworow powiedział: chwila daje zwycięstwo!
  Kuropatkin mruknął sucho:
  - Ja tu rządzę! A my musimy najpierw uratować armię. Ogólnie rzecz biorąc, Japonii wkrótce zabraknie pary!
  Liniewicz zasugerował:
  - Może powinniśmy zrobić rekonesans?
  Kuropatkin niechętnie zgodził się:
  - Możesz, tylko uważaj!
  Liniewicz mruknął agresywnie:
  - W imię cara i ojczyzny!
  W międzyczasie superczołg czyścił Japończyków. Znokautowałem ich, zastrzeliłem na różne sposoby.
  Bosonoga Alenka, strzelając bezlitośnie, zapytała pełniącego obowiązki prezydenta:
  - Czy to nasza ostatnia operacja?
  Miedwiediew zapytał z uśmiechem:
  - Dlaczego tak myślisz?
  Rudowłosa zauważyła:
  - Japończycy nie mają już dużych koneksji!
  Przybijając i strzelając do samurajów, Natasza zgodziła się również:
  - Ale tak naprawdę Japonia nie ma już o co walczyć!
  Miedwiediew odpowiedział z nieco niepewnym spojrzeniem:
  - Japonia może zebrać więcej żołnierzy i kupić nowe statki z Ameryki i Wielkiej Brytanii. A więc wojna, spójrzmy prawdzie w oczy, jeszcze się nie skończyła!
  Półnaga Alenka, strzelając do samuraja, zauważyła:
  - A jeśli Rosja zaoferuje Japonii pokój na umiarkowanych warunkach? Zajmiemy tylko grzbiet Kurylski, a wszystko inne zostanie tak, jak było przed wojną?
  Pełniący obowiązki Prezydenta zgodził się:
  - W takim przypadku najprawdopodobniej zapanuje pokój!
  Margarita ze złością zauważyła:
  - Gdyby nie rewolucja, Japończycy i tak byliby pokonani. Nigdzie by nie poszli!
  Bosonoga Natasza, zalewając samuraja ogniem, chętnie się zgodziła:
  - Z pewnością! Nigdzie by nie poszli!
  Fajna Alenka, rozdzierająca Japończyków muszlami, zasugerowała:
  - I złapmy mikado!
  Natasha podskoczyła agresywnie:
  - Schwytać Mikado? A jakie ciekawe!
  Margarita zauważyła z uśmiechem:
  - Czy to nie byłoby przesadą?
  Swoje wątpliwości wyraził też Miedwiediew:
  - Czy to nie za dużo? W końcu co innego bronić swoich, a co innego wspiąć się na Japonię, która, spójrzmy prawdzie w oczy, walczy również nie na rodzimych ziemiach rosyjskich!
  Bosonoga Alenka syknęła, ponownie rozbijając Japończyka pociskami:
  Czy warto okazywać takie miłosierdzie?
  Natasha, naciskając gołymi palcami na przyciski joysticka, skinęła głową:
  "Naprawdę, po co nam to? Możemy schwytać Mikado!
  Małgorzata się roześmiała.
  - Jestem na tobie, jak na wojnie! A na wojnie, jak na ciebie!
  Miedwiediew odpowiedział surowo:
  - Musisz znać miarę! Nie jesteśmy przypadkowymi hitami! To my poważnie i świadomie zmieniamy historię! Musisz więc pokazać uczucie, w tym środki!
  Bosonoga Alenka wypaliła i zaśpiewała:
  - Och, mierz, mierz! Co to jest cholera!
  Superczołg był aktywny. Ponad sto dwadzieścia pięć tysięcy Japończyków zostało już zniszczonych. Połowa została.
  Natasza śpiewała z uśmiechem:
  - Zniszczymy cały świat przemocy,
  Na dno i już
  Zbudujemy nowy fajny świat,
  Aby nie znali kłopotów, problemów!
  Bosonoga Alenka, strzelając bardzo śmiercionośnym ogniem, syknęła:
  - O dobrego i sprawiedliwego króla!
  Małgorzata zaproponowała:
  - Może kupimy kilka beczek sake?
  Bosonoga Alenka uśmiechnęła się jadowicie:
  - Co chcesz do picia?
  Margarita pokręciła przecząco głową.
  - Sportowcy nie piją!
  Bosonoga Alyonka, wysadziwszy kolejną baterię, zachichotała:
  - Z małych naczyń!
  Natasza zaproponowała:
  - Napijmy się piwa palmowego. To bardziej przydatne!
  I zestrzelił następnego Japończyka.
  Miedwiediew odpowiedział:
  Najpierw biznes, potem zabawa!
  Nie wiadomo, czy jest pełniącym obowiązki prezydenta. Czy nie był cały czas pogrążony w pracy i zmartwieniach?
  Tak, jednym z pierwszych dekretów pełniącego obowiązki prezydenta Miedwiediewa było trzykrotne zwiększenie wynagrodzeń deputowanych do Dumy Państwowej. A co z posłami? Przełożyli wybory prezydenckie. Tak więc w Rosji przez dość długi czas Miedwiediew pełnił obowiązki prezydenta.
  I stało się to nawet wyjątkową sytuacją. Kiedy głowa państwa działa tak długo. A zmiany nie nadchodzą. Mówiąc dokładniej, wszystko zmieniło się za Miedwiediewa na gorsze. Jakby fortuna, która tak bardzo kochała Putina, postanowiła zemścić się na jego następcy. No co z nim nie tak!
  Zmodernizowany czołg T-95 kontynuował wykładniczą eksterminację samurajów. Ta maszyna pokazała swoją skuteczność. I ujemna siła furii mnożenia się quasi-materii.
  Półnaga Alenka, strzelając do Japończyka, logicznie zauważyła:
  - Mimo wszystko to nie jest w porządku. Okazuje się, że bez superbroni nic nie zdziałamy!
  Bosonoga Natasza odpowiedziała ze złością:
  - Niektóre mocarstwa wyższe uniemożliwiły Rosji wygranie wojny z Japonią. Ale dobra rzecz została zaplanowana, ewangelizacja Chin. I nie wyszło to zbyt ładnie!
  Margarita zadała oczywiste pytanie:
  "Ale co wtedy z Bogiem?" Dlaczego nie pomógł prawosławiu?
  Prawie naga Alenka, posyłając pocisk za pociskiem, zauważyła:
  - Otóż to! W rzeczywistości pozwolić na zwycięstwo Japończyków nad krajem prawosławnym. W rzeczywistości jest to taka zdrada rosyjskiej wiary!
  Natasza, zalewając Japończyków ogniem, ze złością zauważyła:
  - Religia imperialna nie powinna być pacyfistyczna. Czy można stać się wielkim krajem, jeśli żyje się zgodnie z przykazaniem: uderzą cię w prawy policzek - obróć lewy!
  Fajna Alenka chętnie się z tym zgodziła, miażdżąc Japończyków:
  - Z pewnością! Nie potrzebujemy pacyfizmu! Kochaj swojego wroga! Czy to jest przykazanie?
  Margarita śpiewała z entuzjazmem:
  Każdy, kto jest mężczyzną, rodzi się wojownikiem,
  Tak się stało - goryl wziął kamień.
  Kiedy żywi są skazani na walkę,
  A w sercu płonie gorący płomień!
  
  Chłopiec widzi we śnie karabin maszynowy,
  W końcu czołg jest dla niego milszy niż limuzyna.
  Kto chce zamienić grosz w grosz -
  Od urodzenia rozumie - władza rządzi!
  Natasza wykrzyknęła z furią bulgoczącego wulkanu, zalewając Japończyków ogniem:
  Tak, automatycznie! A siła to podstawa! Musimy wygrać!
  Bosonoga Alenka syknęła w szale i wściekłości, kopiąc Japończyka:
  - Jestem tym, który urodził się, by wygrywać! I nic mniej. Nasze zwycięstwo będzie nasze!
  Natasha zgodziła się, naciskając przyciski joysticka gołymi palcami muskularnych nóg:
  - Tak byłoby najlepiej! Rządziliśmy i będziemy rządzić! Mam na myśli Rosję!
  Bosonoga Alenka , nokautująca Japończyka, propilikal:
  - Nie będę udawać, chcę rządzić! Ale nie zardzewiałą maszyną, ale całą mocą!
  A dziewczyna zmiotła ostatnią baterię kraju Wschodzącego Słońca. Jest tak piękna, że powinna zostać mistrzynią świata. I nigdy nie ulegajcie słabości i nieśmiałości.
  Natasza, strzelając, mruknęła:
  - Będę królową! Albo, jeszcze lepiej, cesarzowa!
  Bosonoga Alenka kontynuowała:
  - A co to wojna, a co to wojna, zła ciocia i to suka! Ale on produkuje pięknych facetów, rozkazuje - zabijasz w sobie tchórza!
  Małgorzata skinęła głową na znak zgody.
  - Zgadza się, zabij w sobie tchórza! Myślę, że jeśli Mikołaj II abdykował z tronu, to wcale nie z powodu tchórzostwa!
  Półnaga Alenka stanowczo oświadczyła:
  - Teraz się nie podda! Wzmocnimy tron królewski, aby stał przez wieki!
  Natasza krzyknęła:
  - Bądź wielkim carem Mikołajem II! Wspieramy Cię! Nie będzie rewolucji - będzie Wielka Rosja!
  Ostatecznie wojownicy zakończyli eksterminację armii Kraju Wschodzącego Słońca. Zniszczył ponad dwieście pięćdziesiąt tysięcy żołnierzy i oficerów. W ten sposób prawie wszystkie siły lądowe Japonii zostały zniszczone. Tak jak przestała istnieć marynarka wojenna.
  Bosonoga Alyonka zauważyła z uśmiechem:
  - A czy warto było się bawić? To znaczy, czy miałem na myśli wystraszyć? Nie za długo stawiając opór armii, która zdołała pokonać Rosję!
  Natasza z przekonaniem stwierdziła:
  - Rosja przegrała wyłącznie z powodu piątej kolumny. Inaczej i tak byśmy wygrali!
  Margarita zapytała pełniącego obowiązki prezydenta:
  - Co zrobimy? Wrócimy czy będziemy kontynuować?
  Tracąc moc, Miedwiediew włączył komputer i powiedział:
  - Teraz otrzymamy prognozę dalszego rozwoju carskiej Rosji. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, wrócimy.
  Usłyszał przyjemny kobiecy głos;
  Po całkowitym unicestwieniu japońskich sił lądowych i marynarki wojennej, Mikado zaoferował pokój. Stany Zjednoczone i Wielka Brytania zgodziły się działać jako mediatorzy.
  Warunki sprzyjały Rosji. Kraj otrzymał grzbiet Kurylski i Tajwan.
  A także kontrolę nad Mandżurią, Koreą, Mongolią. Ponadto Japonia wypłaciła odszkodowanie w wysokości dwustu pięćdziesięciu milionów rosyjskich rubli w złocie.
  Wzrósł autorytet cara Mikołaja II, nastąpił spadek nastrojów rewolucyjnych. Kraj rozpoczął szybkie ożywienie gospodarcze. Powstała Zheltorossia. Część Chin dobrowolnie stała się częścią Rosji, podobnie jak Korea i Mongolia. Cesarstwo carskie powiększało się, rosła liczba ludności. Wzrost gospodarczy rozpoczął się wcześniej niż w prawdziwej historii i był silniejszy.
  Nie było Dumy Państwowej, a rząd carski mógł lepiej przygotować się do I wojny światowej. W Rosji pojawiły się pierwsze na świecie lekkie czołgi "Luna"-2 w masowej produkcji oraz czterosilnikowe bombowce "Ilya Muromets" i "Svyatogor". Pierwsza wojna światowa wciąż się rozpoczęła, ale była bardziej pomyślna dla Rosji.
  Ponieważ król miał więcej ludności, gospodarki i armii. Tak, a pozycja wewnętrzna jest silniejsza. Nie ma Dumy Państwowej - siedlisko buntu i wojskowego zamachu stanu.
  Z różnym powodzeniem, ale generalnie z inicjatywy Rosji i wygrywając większość bitew, wojna zakończyła się 7 listopada 1915 r. kapitulacją Niemiec. Austro-Węgry rozpadły się i zostały podzielone. Galicja i Bukowina stały się prowincjami rosyjskimi. Kraków i okoliczne ziemie weszły do Królestwa Polskiego, podobnie jak Poznań, Gdańsk, część Prus Wschodnich. A Kłajpeda dołączyła do prowincji bałtyckiej. Czechosłowacja powstała jako królestwo w Rosji.
  Rumunia zaanektowała Transylwanię. Węgry stały się niepodległym królestwem, ale pod auspicjami Rosji i współwładcy cara Mikołaja. Austria stała się bardzo małym krajem. Powstała Jugosławia, również pod auspicjami Rosji i współwładcy Mikołaja II.
  Turcja zniknęła z politycznej mapy świata. Irak i Palestyna stały się częścią Wielkiej Brytanii, Syria stała się częścią Francji, Azja Mniejsza i Stambuł stały się rosyjskimi prowincjami. W ten sposób Rosja ponownie zwiększyła swoje terytorium. Ale na tym się nie skończyło. Następnie wraz z Francuzami i Brytyjczykami podbito Półwysep Saudyjski. A potem Rosja i Wielka Brytania podzieliły Iran i Afganistan. Północ i centrum stały się prowincjami rosyjskimi, a południe kolonią brytyjską.
  Świat wydawał się stabilny. Wojna trwała tylko w Chinach. Ale w 1929 roku wybuchł poważny kryzys gospodarczy, który doprowadził do Wielkiego Kryzysu.
  W Rosji znów rosły nastroje rewolucyjne. Wybuchły strajki i protesty. Ale kryzys nie był zbyt silny. Szczególnie w 1931 roku wybuchła ponownie wojna z Japonią.
  Samuraj pragnął zemsty. Ale ta rosyjska armia była silniejsza pod każdym względem. A admirał Kołczak jest genialnym dowódcą marynarki wojennej.
  Japonia została nie tylko pokonana, ale także schwytana. Car Mikołaj II w lutym 1932 roku został oficjalnie koronowany na cesarza Japonii Mikado. W ten sposób Rosja rozszerzyła się jeszcze bardziej. I zaanektował prawie całe Chiny.
  Zarówno pod względem ludności, jak i terytorium Rosja nie miała sobie równych. Ponadto Imperium Brytyjskie słabło. Hitler doszedł do władzy w Niemczech w 1933 roku, ale co mógł zrobić z Rosją. Nieważne. Car Mikołaj II zmarł w 1937 roku, wykazując bardzo udane panowanie, drugie co do długości po Iwanie Groźnym. I z rekordowymi podbojami pod względem powierzchni i liczby ludności.
  Jednak w życiu osobistym króla nie wszystko się udało. Następca, Aleksiej, zmarł młodo. Młodszy brat Michaił z powodu nierównego małżeństwa został pozbawiony prawa do tronu rosyjskiego.
  Następcą korony został Cyryl Romanow, który zmarł w 1938 roku, zanim przeżył rok. A jego syn Włodzimierz Trzeci został nowym królem. Został koronowany, a monarcha rządził długo i szczęśliwie, aż do 1992 roku. A Rosja najpierw zabrała kolonie Francji i Wielkiej Brytanii wraz z Niemcami. Potem podbiła Niemcy. A potem cały świat. Krótko mówiąc, nowy car Jerzy I w 1992 roku został cesarzem świata.
  Miedwiediew zakończył recenzję i powiedział:
  - Wydaje się, że wystarczy na ten wszechświat! Wróciliśmy!
  I cała czwórka krzyknęła:
  - Chwała carowi Mikołajowi II!
  . POŚREDNI EPILOG
  Miedwiediew obudził się po telefonie... Poinformowano go, że Zełenski został już zaprzysiężony na prezydenta Rosji i Ukrainy. I to, jak mówią, Dmitrij Anatolijewicz, czas opuścić biuro.
  Miedwiediew niechętnie zgodził się. Ogolił się i wziął kąpiel przed wyjściem.
  Potem wyszedł z biura. Wywieziono go specjalnym pojazdem. Po drodze powiedzieli, że najlepiej byłoby, gdyby Miedwiediew poleciał na Wyspy Kanaryjskie, żeby tam odpocząć.
  A Zełenski wystawił kolejny spektakl ze swojej inauguracji. Jak zwykle kolorowo z fajerwerkami i skokami. W dniu inauguracji Witalij Kliczko na stadionie w Kijowie walczył z Michaelem Tysonem. Wybitny amerykański bokser zgodził się na walkę ze względu na duże problemy finansowe. Kliczko zdominował wszystkie dwanaście rund, ale nie znokautował Tysona dyplomatycznie.
  Formalnie rozegrano jedną z mniejszych wersji mistrza świata.
  Następnie Witalij Kliczko otrzymał diamentowy pas.
  Wołodymyr Zełenski otrzymał gratulacje ze wszystkich krajów świata, w tym z Chin. Co więcej, w Cesarstwie Niebieskim nasiliły się niepokoje społeczne. Nie samym chlebem żyje człowiek. Ludzie chcieli demokracji i wolności. Despotyzm Komunistycznej Partii Chin jest zmęczony, wszyscy chcieli wolności.
  Zełenski stał się właśnie takim symbolem. Symbol demokratycznej siły po upadku dyktatury służb specjalnych pod rządami Putina.
  Zełenski dużo mówił o zmianach, gospodarce i nowych osiągnięciach. W Rosji odbył się już konkurs na stanowisko premiera. Chętnych było kilka tysięcy. Proces selekcji był bardzo intensywny. I wyglądało to świetnie.
  Do tej pory wszystko przebiegało dość sprawnie. Zełenski zrobił nawet salto podczas swojej inauguracji. Złamał oklaski. Następnie wykazał się znajomością języków obcych. Działał bardzo aktywnie i energicznie.
  Wreszcie Zełenski wygłosił jeszcze kilka przemówień.
  Ponadto po inauguracji nastąpiły decyzje personalne. Wiele zmian i nowe twarze w rządzie.
  Istniała prawdziwa selekcja "komisarzy żelaznego ludu". W Rosji odbywała się rewolucja personalna.
  Zełenski już w pierwszych dniach wydał wiele dekretów. Zezwolono na sprzedaż alkoholu w nocy i punkty przesiadkowe. Wprowadzono nowe podatki dla bogatych. Usunięto immunitet posłom i sędziom. Zwiększona wydajność. Wprowadzono cła na handel z Chinami.
  Na Białorusi odbyło się referendum w sprawie zjednoczenia z Rosją. I to również zasługa Zełenskiego. Większość Białorusinów opowiadała się za zjednoczeniem z Rosją.
  Zełenski ubolewał, że Miedwiediew za wysoko podniósł stawki, ale obiecał, że inflacja się uspokoi. I że nic złego się nie stanie.
  Rzeczywiście, wzrost cen szybko ustał. Rosyjska gospodarka poszła w górę. A na Kaukazie występy bojowników jakoś opadły. Zrobiło się dużo spokojniej.
  Zełenski ostatecznie zaproponował kandydata na stanowisko premiera Rosji. Została trzydziestodwuletnim doktorem nauk Aleksiejem Bolszakowem. Wygrał zawody dość pewnie. I został premierem, najmłodszym w historii Rosji.
  Miedwiediew poleciał na wakacje na Wyspy Kanaryjskie i otrzymał emeryturę byłego prezydenta, po prostu dobrze się bawiąc. Jak dotąd nie miał żadnych problemów. Ale Shoigu został aresztowany, oskarżony o próbę zamachu stanu. Czego chciał?
  Było też mnóstwo innych rozwiązań... W Ameryce wygrała czterdziestojednoletnia Demokratka. Zmieniła się więc władza. A do władzy doszła kobieta i najmłodszy kandydat w historii Stanów Zjednoczonych. Era Trumpa się skończyła . Ale przyjaźń z Rosją dopiero zaczęła kwitnąć. Naturalnie, przeciwko dyktatorskim Chinom, Stany Zjednoczone i nowe imperium rosyjskie były teraz przyjaciółmi.
  Zełenski przeprowadził nawet referendum i wprowadził inną nazwę: zamiast Rosji - Ruś Kijowska. Co też wiele mówiło. Białoruś przystąpiła do federacji. I rozpoczęło się odrodzenie imperium... Na zasadach demokratycznych.
  Nowa prezydent Stanów Zjednoczonych odziedziczyła niechęć Trumpa do Chin i poświęciła się budowaniu koalicji. Ruś Kijowska pomyślnie rozwijała się gospodarczo pod rządami Zełenskiego. Rosja nieco powstrzymywała Chiny. Potem wstąpiła do NATO. Wkrótce w Kazachstanie do władzy doszedł rząd prorosyjski i powstało państwo związkowe. Azja Środkowa została wyparta przez Rosjan z Chin. Konfrontacja narastała.
  Zełenski prowadził kampanię antystalinowską i antyputinowską. Pozbawił Stalina i Putina wszystkich nagród, które dał im Miedwiediew.
  Ale wszystko potoczyło się spokojnie. Chociaż komuniści protestowali. Chodzili na wiece.
  I tam wreszcie Lenin został wyjęty z Mauzoleum. Taka radość dla wielu. Cerkiew prawosławna kanonizowała Aleksandra II i Iwana Groźnego, rosyjskich carów, jako świętych. Zwiększyła się także liczba pomników Mikołaja II.
  Carat i westernizm stały się niejako modne. Zbliżyli się do Europy, obcokrajowcy zaczęli otrzymywać wiele stanowisk. Rosja stała się częścią świata zachodniego, a po odejściu Trumpa proces globalizacji nasilił się. A Chiny popadły w izolację i stanęły w obliczu wewnętrznego zamieszania.
  Jednocześnie Zełenski zwiększył przyrost naturalny w imperium słowiańskim. W końcu odbył się długo obiecany lot na Księżyc. I wszystko potoczyło się jakoś cudownie.
  Nawiązano stosunki sojusznicze między Rosją a Stanami Zjednoczonymi, a dokładniej między Rusią Kijowską a Ameryką.
  I konfrontacji nie ma. Świat staje się coraz bardziej globalny i bezpieczny. Mimo że były wojny. Ruś Kijowska wraz ze Stanami Zjednoczonymi przeprowadziła operację w Libii, gdzie położyła kres islamistom. Potem uporządkowaliśmy Bliski Wschód, tworząc tam bazy razem z Ameryką. Ruś Kijowska i Stany Zjednoczone wspólnie zaczęły przechylać świat i wypychać Chiny z Afryki. A tutaj nie możemy obejść się bez wojen. A także operacje naziemne.
  A naloty Rusi Kijowskiej i Stanów Zjednoczonych przeprowadzono wspólnie.
  Stopniowo Chińczycy byli wypierani z całego świata. A Imperium Niebieskie pogrążyło się w głębokim kryzysie gospodarczym i politycznym.
  A Ruś Kijowska kwitła coraz bardziej.
  Rosja nigdy wcześniej nie zaznała takiego tempa wzrostu gospodarczego. I że Chiny upadły - Ruś Kijowska powstała. I szybko rosła.
  Kolej na Czukotkę została zbudowana w rekordowym czasie. Co samo w sobie jest bardzo fajne.
  I wykopał tunel pod Alaską. Amerykanie rozpoczęli także budowę linii kolejowej, która miała połączyć się z Rosją. Budowano też linię kolejową do Delhi... W tym samym czasie wykopywano kanały z Syberii, aby nawodnić Azję Środkową.
  Wspólna operacja została przeprowadzona przez Stany Zjednoczone i Ruś Kijowską przeciwko Iranowi. I ustanowiono zdrowy, świecki reżim. Następnie zaczęli kopać kanał od Morza Kaspijskiego do Zatoki Perskiej.
  NATO rozszerzyło się o kraje arabskie. Arabia Saudyjska ma parlament. Kobiety zaczęły zdejmować welon. Rozpoczęła się budowa państwa świeckiego.
  W rosyjskich mediach wszyscy besztali Putina za ekstremizm i oblewali go błotem za to, że prawie zrobił z Rosji chińską kolonię, ale dzięki Bogu umarł na czas. Mówili też ostrzejsze słowa. Ale Miedwiediew nadal wniósł sprawę karną. I nie jeden.
  Stalin został wyniesiony z muru Kremla. Lenina znacznie wcześniej z mauzoleum.
  Wiele się zmieniło i symbole państwowe. Istnieje kilka nowych rodzajów flag. Dodał kolor żółty do rosyjskiej flagi, a niebieski zastąpił niebieski.
  To też było interesujące. Zmienił się herb... Nastąpiła też reforma monetarna. Pieniądze wymieniali w stosunku: jeden do tysiąca. Pojawił się złoty standard rubla Rusi Kijowskiej. W tym samym czasie pojawiły się nowe, stare pieniądze - grosz - pół grosza i grosz - ćwierć grosza.
  Wszystko w porządku...
  Odradzały się też tytuły... Pojawiali się książęta, baronowie, hrabiowie, markizy, a nawet książęta. W szczególności Zełenski został księciem. Mołdawia również stała się częścią Rusi Kijowskiej. Mówiono już o wyborze króla.
  Ale Zełenski powiedział, że tylko lud wybierze prezydenta Rusi Kijowskiej. I nie więcej niż dwie kadencje.
  Ponadto Zełenski skrócił kadencję prezydenta Rosji z sześciu do pięciu lat. To prawda, że Zełenski spędził swoją pierwszą kadencję przez sześć lat.
  W tym czasie zakończył aneksję Azji Środkowej do Rosji. I przywrócił granice ZSRR. Tylko kraje bałtyckie pozostały niezamieszkane.
  Ale Amerykanie nie chcieli jeszcze z tego rezygnować. I tak oddali Azję Środkową i Kaukaz.
  Na Kaukazie wybuchła nowa wojna między Armenią a Azerbejdżanem. I chodziła bardzo ciężko. Tak więc Rosja mogła okupować te republiki i przeprowadzać referenda w sprawie ich przystąpienia.
  Tym samym Zełenski odzyskał Kaukaz, rozszerzając Ruś Kijowską. Wielki, powiedzmy, że jest zdobywcą. Co więcej, demokrata ... Jego imperium rozszerzyło się dalej ...
  Tak więc Afganistan jest już w trakcie drugiej kadencji rządu, a część Iranu stała się częścią Rosji.
  W Stanach Zjednoczonych o drugą kadencję ubiegała się również kobieta-prezydent. Do tej pory odnosiła sukcesy w gospodarce, a co najważniejsze wyprzedziła Chiny. Co za wielka wygrana. Tak, a Ruś Kijowska jest teraz sojusznikiem Zełenskiego.
  Ale oczywiście potęga Rosji rośnie zbyt szybko. Zaanektował już do siebie północny Irak.
  Zachowuje się Borzo. Ruś Kijowska pod względem wzrostu, pierwszy kraj na świecie! I wyprzedził Stany Zjednoczone pod względem liczby ludności. I już w Ameryce z niepokojem obserwują, czy Rosja nie urosła w siłę?
  Ponadto rozszerza się imperium Rusi Kijowskiej. Teraz państwa bałtyckie były pod jego kontrolą. Tak, to naprawdę duży problem dla Amerykanów. Zełenski zebrał już wszystkie dawne terytoria ZSRR.
  I kontynuuje, podobnie jak rosyjski car, ekspansję na południe. Iran i Irak stały się już w całości częścią Rusi Kijowskiej. A na drugą kadencję Zełenski został wybrany łatwo iw pierwszej turze.
  Kandydatów na prezydenta było wielu, ale wybory były demokratyczne.
  Zełenski powiedział, że nie zamierza iść za przykładem Łukaszenki i rządzić dożywotnio. Ponadto nie wyjaśniono okoliczności zaginięcia Łukaszenki. Być może po prostu stał się niepotrzebny zarówno dla Rosji, jak i dla Zachodu. I zniknął... Ale Zełenski dopiero przybiera na sile. Rzeczywiście, jego panowanie przyćmiewa swoich poprzedników i Piotra Wielkiego pod względem sukcesu.
  W rzeczywistości nie każdy jest w stanie przywrócić terytorium ZSRR, a także Afganistan, Iran, Irak.
  Ale Zełenski na tym nie poprzestaje. Teraz zarówno Polska, jak i Finlandia są pod ostrzałem - w końcu one też kiedyś były częścią imperium carskiego. Rzeczywiście, w tych krajach odbywają się referenda i dobrowolnie wjeżdżają na Ruś Kijowską.
  Istnieją również postępy na froncie naukowym. Długo oczekiwany lot na Marsa dobiegł końca. Wylądowali tam rosyjscy kosmonauci. Zabrali ziemię i zostawili flagę, co było wielkim triumfem.
  W tym samym czasie Ruś Kijowska odebrała rodowemu Port Arthur z Chin. A korzystając z faktu, że w Chinach rozpoczęła się wojna domowa, objęli także Mandżurię.
  W tym samym czasie Ruś Kijowska wcieliła do siebie część Turcji. Te ziemie, które zostały scedowane na Rosję na mocy traktatu wersalskiego. Co również było bardzo mocnym posunięciem. Zełenski dodatkowo rozszerzył Ruś Kijowską jako imperium. A jeśli chodzi o ekonomię, wyszedł na prowadzenie - wyprzedzając Stany Zjednoczone.
  Cóż, Chiny pogrążone są w koszmarze wojny domowej i już zaczęły się dzielić.
  Ruś Kijowska stała się potężnym krajem. A popularność Zełenskiego w kraju wzrosła tak bardzo, że ludzie zaczęli modlić się na kolanach do Władimira, aby nie wyjeżdżał. Zgromadziły się setki tysięcy ludzi.
  Wyjątkowo Zełenski przeprowadził referendum zezwalające mu na ubieganie się o kolejną, trzecią kadencję jako głowa Rusi Kijowskiej.
  USA mają nowego przywódcę. Stali się republikanami. I już nie taki młody - starszy niż Zełenski. Tak więc stosunki między Rusią Kijowską a Stanami Zjednoczonymi ponownie zaczęły się pogarszać. To już boli Rosję pod rządami Zełenskiego nasiliło się. Przypomnieli, że wraz z rządami ukraińskimi jest to czwarta kadencja Zełenskiego.
  Że, jak mówią, uprawnienia prezydenta Rosji nie zostały ograniczone. Jedyne, co zrobił Zełenski, to zmiana konstytucji, zgodnie z którą Duma Państwowa ma prawo odwołać poszczególnych ministrów większością dwóch trzecich głosów lub zwykłą większością głosów, dwukrotnie uchwalając wotum nieufności.
  I nawet wtedy ta poprawka nie jest aż tak znacząca, skoro prezydent zachował prawo do mianowania wszystkich ministrów i określania składu rządu. A w Dumie Państwowej zwolennicy Zełenskiego mają większość konstytucyjną.
  Ważniejsze było wprowadzenie bezpośrednich wyborów do Rady Federacji, a także dopuszczenie więźniów do głosowania.
  Ale generalnie na tym skończyło się ograniczanie uprawnień prezydenta. Zachowano prawo do usuwania gubernatorów. A w sferze legislacyjnej nawet rozszerzony.
  W Stanach Zjednoczonych zaczęto oskarżać Zełenskiego o autorytaryzm i to, że partia Sługa Narodu kontroluje niemal wszystkie stanowiska w państwie. Partia Liberalno-Demokratyczna i Komunistyczna Partia Federacji Rosyjskiej przestały istnieć. Od lewej była impreza - "Sprawiedliwy Świat". Zamiast Partii Liberalno-Demokratycznej pojawili się Patrioci Rosji. Ale partia Sługa Narodu całkowicie zdominowała.
  Pewne reformy dotknęły także kościół. Prawosławie zalegalizowało prawo do czterech żon, zbliżając się do islamu. Zmieniło się nieco podejście do ikon, zbliżenie z protestantyzmem. Zaczęli mówić więcej: że Bóg jest Jeden i że zwykli śmiertelnicy nie są godni wielbienia Boga.
  W tym samym czasie Trójca została anulowana jako symbol niebiblijny i niezrozumiały dla zwykłych śmiertelników.
  I przedstawili: że Bóg jest Jeden, Bóg Ojciec. A termin Bóg Syn nie występuje w Biblii. A tym bardziej nie ma określenia: Bóg jest Duchem Świętym. Dlaczego więc nie uprościć religii.
  Co więcej, bóg wiszący na krzyżu nie budzi zaufania. Jeśli nie mógł chronić siebie, jak może chronić ludzi? Krótko mówiąc, przeszli na monoteizm. A sama Biblia była wymieszana ze starożytnymi mitami słowiańskimi. Pojawiła się Ewangelia Velesa.
  Nasilił się też ateizm - mówią, przestańcie się dawać ponieść ludzkim bajkom. Mamy jedną planetę i nie trzeba do niej ludzi wierzyć w cud, a zwłaszcza w koniec świata.
  Nie będzie końca świata i nie powinno być. A ludzkość powinna stać się imperium kosmicznym i dotrzeć na sam kraniec galaktyki. A co z galaktykami? Raczej wszechświat. A po dotarciu na skraj wszechświata udaj się do innej części wszechświata. W końcu istnieje niezliczona liczba wszechświatów. I tak możesz latać z jednego wszechświata do drugiego. A z czasem naucz się tworzyć siebie! I pojawią się nowe, niezmierzone wszechświaty, praktycznie w całej przestrzeni.
  A planeta Ziemia jest po prostu kolebką ludzkości. A w przyszłości będzie istniało imperium dla sekstylionów w sekstylionach stopni wszechświatów, bez zatrzymywania dalszego rozszerzania i podboju kosmosu.
  A głowa i prezydent Rusi Kijowskiej Władimir Zełenski wschodzi jak jasne słońce nadziei nad planetą!
  A jego przyszłość i przyszłość Rusi Kijowskiej - niech będzie jasna!
  
  SIŁA MAJOR, KIEDY ZSRR walczył BEZ SOJUSZNIKÓW
  I tak powstał nieodparty wpływ, który od 1 stycznia 1943 roku wyłączył siły alianckie. Poobijany korpus Rommla zatrzymał się na granicy z Libią. I wszystkie bombardowania nazistowskich Niemiec ustały. Próby lotu w kierunku Londynu również zakończyły się niepowodzeniem. Niemieckie samoloty nie rozbiły się, ale zostały odrzucone. Nastąpił wcześniej niewidziany cud, podział świata mocą teomagiczną.
  Jednak początkowo nie bardzo to pomogło Niemcom. Stalingradu, a raczej zgrupowania w nim Paulusa, być może, nie dało się już uratować. A wojska radzieckie pewnie posuwały się naprzód. Ofensywa wzdłuż Woroneża iw innych kierunkach została pomyślnie przeprowadzona. Niemal jak w rzeczywistości Armia Czerwona wyzwoliła Kursk, Biełgorod, Charków.
  Jednak po przerzuceniu zahartowanych dywizji Rommla z Afryki i tych sił, które w prawdziwej historii były również bezużytecznie rzucone na pustynie Algierii i Tunezji, słynny kontratak Mainsteina wyraźnie zyskał na sile. Wzięło w nim udział bowiem znacznie więcej sił niemieckich, zwłaszcza lotnictwa.
  Tak, a trzydzieści zupełnie nowych "Tygrysów", które bezskutecznie ugrzęzły na Saharze, okazało się wcale nie zbędne.
  Tu nastąpiła pierwsza znacząca rozbieżność z prawdziwą historią. Mainstein rozpoczął kontratak cztery dni wcześniej i ze znacznie większą siłą posuwał się szybciej. Charków został odbity dziewięć dni wcześniej, Biełgorod dwanaście, aw ruchu, a co najważniejsze, zdobyto Kursk, który w prawdziwej historii nie uległ Fritzowi.
  Liczebność sił niemieckich okazała się znacząca. Niemcy wykorzystali również przeniesione z Francji rezerwy, praktycznie wszystkie gotowe do walki jednostki pancerne oraz główne lotnictwo. Czy się to komuś podoba, czy nie, ale prawie połowa Luftwaffe została rozproszona przez Front Zachodni, przez co do wroga dodano znaczne siły w powietrzu. A mówił to w trakcie niemieckiej kontrofensywy, która wyglądała jak sierp.
  Tak, i Mainstein pokonał sowieckich generałów w prawdziwej historii, ale tutaj ma dwadzieścia dywizji więcej sił lądowych i, biorąc pod uwagę koncentrację zasobów, trzy razy więcej samolotów. A Focke-Wulf nie jest wcale zły, jeśli jest właściwie używany: prędkość jest duża, broń potężna. Istotne jest to, że F-190 jest skuteczniejszy dzięki przewadze liczebnej. Ponieważ jego potężna broń pozwala zestrzelić samolot w jednym biegu, a on sam może uciec z powodu dużej prędkości nurkowania.
  Wojska radzieckie poniosły taktyczną klęskę i opuściły Kursk, wielu żołnierzy i oficerów zostało otoczonych. Częściowo niektórzy zginęli, inni, choć mniejszość z nich została schwytana, wielu uciekło, tracąc prawdę o swoim ekwipunku.
  Wojska radzieckie poniosły kolosalne straty, a ich ofensywa została zatrzymana. Ale niemieckie czołgi nie mogły wykorzystać sukcesu z powodu wiosennych roztopów.
  Nastąpiła tymczasowa równowaga sił.
  Jednak nowa siła może również wejść do wojny: Japonia. Samurajowie również mieli rozwiązane ręce. Ameryka nie jest dostępna, ale też nie atakuje. To prawda, podczas gdy silna japońska armia lądowa wywiera presję na Chiny. Tutaj Czang Kaj-szek znalazł się w bardzo trudnej sytuacji. Lub spróbuj negocjować z Japończykami lub walczyć, ale nie otrzymując już wsparcia pieniędzmi i bronią ze Stanów Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii i innych krajów.
  Oczywiście Niemcy chętnie otworzyli drugi front, aby odwrócić część sił wroga ze wschodu. Ponieśli jednak wymierne straty. Zwłaszcza Stalingrad wymagał dużo siły. Wojska radzieckie również wiele straciły, a część żołnierzy trafiła do kieszeni w Charkowie i Kursku.
  Naziści zwiększyli produkcję broni. Ze względu na brak bombardowań Fritz był w stanie zwiększyć produkcję czołgów o większą liczbę, a także samolotów. Bombardowanie utrudniło nazistom więcej, niż się powszechnie uważa. Co więcej, w prawdziwej historii Niemcy zwiększyły produkcję sprzętu w dużej mierze dzięki restrukturyzacji gospodarki na zasadach wojennych i coraz aktywniejszemu wykorzystywaniu niewolniczej siły roboczej, a nie dlatego, że były słabo zbombardowane.
  Niemcy czekali i budowali nowe czołgi, szkolili załogi, opierając się na nowoczesnej technice. Jednocześnie otwarte pozostawało pytanie, od czego zacząć ofensywę? Kursk przestał istnieć. I to jest naturalny haczyk. I tak sami Niemcy i Hitler zawahali się. Pojawił się pomysł zdobycia Leningradu szturmem. Chociaż w tym przypadku konieczne byłoby przebicie się przez potężne fortyfikacje.
  Niemieccy generałowie nie chcieli ponownie jechać pod Stalingrad. Ale wybór, szczerze mówiąc, nie jest szeroki. Czy to atak na samą Moskwę. Wśród przywódców faszystowskich doszło do poważnych nieporozumień. Mainstein, Guderian i Rommel mówili nawet w tym sensie, że lepiej w ogóle nie atakować, tylko pozwolić Rosjanom wedrzeć się i zwabić w pułapkę.
  Alternatywny plan przewidywał rozpoczęcie ofensywy z Półwyspu Taman iz Rostowa nad Donem, tego dobrze ufortyfikowanego miasta bronili Fritzowie, przerzucając posiłki z grupy bałkańskiej, zastępując okupacyjne wojska bułgarskimi i włoskimi.
  Führerowi, któremu podobała się operacja, gdy wojska przedzierają się w zbieżnych kierunkach, był coraz bardziej przychylny temu planowi, ale wahał się przed jego realizacją. W szczególności czołg Panther okazał się kapryśny i często się psuł, więc wymagał ulepszeń. Niech dodatkowe szkolenie załogi. A Führer chciał ostemplować więcej "Tygrysów".
  Stalinowi się to w końcu znudziło. Obawiając się otwarcia drugiego frontu przez Japonię, która poczyniła duże postępy w południowych Chinach, której armia lądowa przekroczyła już siedem milionów żołnierzy i dane o rosnącym potencjale militarnym III Rzeszy, sam zarządził ofensywę na Kursku i kierunki Donbasu. Wahania Hitlera, chęć Führera do utworzenia dywizji z setkami "Tygrysów" i "Panter" doprowadziły do wywłaszczenia.
  Jednak wojska radzieckie, które rozpoczęły ofensywę 7 lipca 1943 r., Same nie miały decydującej przewagi w sile. Przeciwko 6,6 milionom radzieckich żołnierzy i oficerów działało 5,56 miliona żołnierzy niemieckich, około miliona dwustu pięćdziesięciu tysięcy żołnierzy satelickich. Mussolini po zniknięciu groźby ofensywy z zachodu i południa znacznie zwiększył liczebność wojsk włoskich na wschodzie. Wzrosła również liczba jednostek hiszpańskich. Wysłał oddział "ochotników" i Salazara. Walczyły też legiony francuskie, Rumuni, aktywniej Węgrzy, Albańczycy, a także z całej Europy obce dywizje w SS.
  Tak więc armia radziecka nie miała przewagi liczebnej, ale niejednorodność koalicji obniżyła jakość sił wroga. W czołgach i artylerii Armia Czerwona ma pewną przewagę liczebną. Ale jak dotąd być może "Tygrysy" i "Pantery" nie dorównały jeszcze przeciwnikowi pod względem siły ognia i pancerza. Tak, a T-4 zyskał przewagę w sile ognia pistoletu nad T-34-76. Ale z drugiej strony zsrr ma artylerię rakietową, a niemcy, pomimo rozwoju w szczególności wyrzutni gazowych, ta nie jest dobrze rozwinięta.
  W lotnictwie przybliżony parytet liczbowy. Niemieckie myśliwce ME-109 "G", Focke-Wulf, są jednak silniejsze od samolotów radzieckich pod względem uzbrojenia i prędkości, ale nieco słabsze pod względem zwrotności. A Niemcy, niestety, mają bardziej doświadczonych i produktywnych asów. Bombowiec Yu-188 jest prawdopodobnie lepszy pod względem charakterystyki lotu niż PE-2 i TU-3. I Yu-288 zaczął wchodzić do służby. To prawda, że \u200b\u200bwłaśnie zaczął się zakorzeniać, podobnie jak ME-309.
  Ale w każdym razie, nie mając przewagi siłowej, Armia Czerwona rozpoczęła ofensywę przeciwko przygotowanej obronie wroga. I spotkał się z upartym oporem. Ale wojska radzieckie są asertywne w ofensywie, nie zważając na straty, szły naprzód. Chociaż średnie tempo postępu było niskie i jeden lub dwa kilometry dziennie. Wróg pękł i zdołał ponownie się okopać. Tempo jednak heroiczne postępy kontynuowane. Do połowy sierpnia, kosztem ciężkich strat, wojska radzieckie posunęły się do stu kilometrów, zbliżyły się do Kurska, rozpoczęły uparte bitwy o samo miasto, a także zbliżyły się do Biełgorodu.
  19 sierpnia 1943 r. Japonia, pokonując wahania, otworzyła front na Dalekim Wschodzie. W tym czasie, po serii porażek, reżim Czang Kaj-szeka poszedł na korzystny dla samurajów pokój. Japończycy przejęli kontrolę nad ważną łącznością i pozbyli się konieczności prowadzenia ciężkiej wojny partyzanckiej ze słabo zorganizowanymi, ale bardzo licznymi wojskami chińskimi. Ale Czang Kaj-szekowi obiecano wsparcie w wojnie z Armią Czerwoną Mao Zedonga. Japonia ma już wszelkie środki do prowadzenia wojny z ZSRR. I postanowili nie czekać na deszczową jesień i surową syberyjską zimę. Nie wspominając już o tym, że Hitler wypowiedział wojnę Stanom Zjednoczonym w 1941 roku, ale samuraje go nie poparli. Otwarcie drugiego frontu w 1942 roku mogło uchronić nazistów przed miażdżącą klęską pod Stalingradem.
  Decyzja Japonii była dość oczekiwana. Jednak podczas ataku na Władywostok samurajowie osiągnęli taktyczną niespodziankę i wyrządzili poważne szkody radzieckiej Flocie Pacyfiku.
  Niemcy pod koniec sierpnia próbowali kontratakować, używając wielu najnowszych czołgów. Ale ich południowy kontratak był w stanie osiągnąć tylko względny sukces. Dowództwo sowieckie przewidziało już taką możliwość i wycofało wojska na linie startowe. Tylko 31. armia kombinowana wpadła do kotła iw większości została zniszczona.
  Jednak wojska radzieckie nie osiągnęły celu i poniosły bardzo znaczne straty, nie mogąc odzyskać terytorium. Szczególnie stracono ponad sześć i pół tysiąca czołgów, w porównaniu z około ośmioma setkami czołgów niemieckich. W parku czołgów przewaga liczebna przeszła na nazistów. We wrześniu Niemcom udało się dogonić ZSRR w produkcji setek samolotów dziennie, aw listopadzie mniej więcej w samochodach, zwiększając produkcję Panter do 650-700 czołgów miesięcznie. Tutaj dużą rolę odegrało wykorzystanie zasobów krajów okupowanych, przede wszystkim Francji, a także Belgii i Holandii, gdzie wprowadzono służbę pracy.
  Z pewnym opóźnieniem we wrześniu Niemcy rozpoczęli od dawna planowaną ofensywę z Rostowa nad Donem i Półwyspu Tamańskiego. I natknęli się na upartą radziecką obronę. A Japonia nacierała na Mongolię, zdobywając Ułan Bator i Primorye. Ale poczyniono tam niewielkie postępy.
  To odwróciło znaczne rezerwy i po półtora miesiąca zaciętych walk grupy niemieckie zjednoczyły się. Ale straty Fritza również okazały się bardzo znaczące i zostali zmuszeni do zatrzymania się. Ale ten taktyczny sukces sprowokował przystąpienie Turcji do wojny i otwarcie trzeciego frontu na Zakaukaziu.
  Teraz musiałem walczyć w tym kierunku.
  Do zimy linia frontu na Dalekim Wschodzie powinna się ustabilizować. Japończycy posunęli się w regionie Primorye z pięćdziesięciu do stu dwudziestu kilometrów, zdobyli większość Mongolii wraz z Ułan Bator, ale ich ofensywa została zatrzymana. Turcy zbliżyli się do Erewania i zaatakowali Batumi, udało im się zdobyć ostatnie miasto o dwie trzecie. Sami Niemcy nie posuną się zbytnio jesienią. I jeszcze nie przejęli inicjatywy.
  Wojna stawała się coraz bardziej pozycyjna i przedłużała się. Do wyczerpania i do przewagi technologicznej. W 1943 roku ZSRR zwiększył produkcję samolotów półtora raza z 25 000 do 37 000. hitlerowskie Niemcy z ponad 15 tys. do 32 tys., ponad dwukrotnie. W ostatnich miesiącach roku Niemcy zrównali swoje osiągi z wynikami produkcji radzieckiej w samolotach. A także w czołgach i działach samobieżnych - z przewagą jakościową. Ale ZSRR wciąż musi walczyć z Japonią. Ponadto szereg samolotów i czołgów jest produkowanych we Włoszech i innych krajach satelickich III Rzeszy. Niech nie za dużo. Poza tym Niemcy, korzystając z braku wojny, zaczęli wydobywać i dostarczać ropę z Libii na swoje potrzeby.
  Stopniowo więc niedobory energii w III Rzeszy słabły. Ponadto posiadłości afrykańskich Francuzów zapowiadały się na dobre źródło surowców.
  Aby naziści mogli się wystarczająco dobrze zaopatrzyć. W odpowiedzi czerwoni projektanci przygotowali dla Stalina nowe typy czołgów z działami 85 mm i 122 mm. Niemcy nieco zwolnili prace nad "Panterą" -2. Nie jest łatwo zdobyć czołg z potężnym uzbrojeniem, mocnym pancerzem i względnie mobilnym. A "Królewski Tygrys" okazał się zbyt ciężki przy 68 tonach. Dopiero modernizacja Pantery zapowiadała się względnie pomyślnie. A czołg T-4 najwyraźniej wyczerpał swoje możliwości. Stopniowo od nowego 1944 roku produkcja tej maszyny zaczęła spadać. Aby całkowicie zatrzymać się w kwietniu.
  Dowództwo radzieckie podjęło zimą kilka operacji ofensywnych. I Półwysep Taman, w centrum, w kierunku Leningradu i niedaleko Kurska. Ale nigdzie nie osiągnięto znaczącego sukcesu. Wróg miał już przewagę liczebną w sile roboczej zarówno w czołgach, jak iw lotnictwie. Tylko strach przed pogodą zmusił Fritza do stosowania taktyki obronnej.
  Negatywną rolę odegrała również zwiększona liczba dezerterów i zdrajców, a także fakt, że Niemcy rozwinęli lotnictwo wysokościowe, które skuteczniej zajmowało się rozpoznaniem z powietrza.
  Ponadto dowództwo radzieckie nieco niewłaściwie podeszło do procesu koncentracji sił. W szczególności sama taktyka rozpoczynania kolejnej operacji w innym sektorze przed zakończeniem poprzedniej miała sens w obliczu przewagi liczebnej. Jak w pierwszej wojnie światowej, ciągnąc Niemców. Ale jeśli wróg ma przewagę liczebną, uniemożliwiło to osiągnięcie przewagi siłowej w oddzielnym sektorze.
  Gdyby Stalinowi udało się stworzyć przewagę na oddzielnym odcinku frontu w stosunku około trzech do jednego, być może osiągnięto by sukces taktyczny.
  I tak w jednym sektorze jest ofensywa, w innym się szykują, ale w rzeczywistości Niemcom i ich sojusznikom łatwiej jest odeprzeć. Co więcej, Fritz miał już wysokogórskich, szybkich zwiadowców z doskonałą optyką, co umożliwiało śledzenie ruchu wojsk. A zimą trudniej się przebrać, a noc nie jest panaceum, więc niemieccy oficerowie wywiadu dostali dobre noktowizory.
  "Królewski Tygrys" jako planowany czołg przełomowy opóźnił się z masową produkcją i nie do końca odniósł sukces. "Pantera" -2, którą Hitler kazał wzmocnić pancerzem do nieprzepuszczalności IS-2 i zainstalować silnik o mocy 900 koni mechanicznych, ważyła 51 ton, nawet biorąc pod uwagę instalację duraluminiowej obudowy, która zaoszczędziła 800 ton. kilogramy. Z drugiej strony możliwe stało się wzmocnienie bocznego pancerza do 82 milimetrów przy racjonalnym nachyleniu. To sprawiło, że niemiecki czołg nie był tak wrażliwy z boków, jak poprzednie modele. Ale znowu "Panther" -2 i "Lion" -2 w bardziej zaawansowanym schemacie układu są wciąż tylko w fazie rozwoju.
  Ale zimą Niemcy całkowicie przejęli kontrolę nad francuskimi posiadłościami w Afryce, w tym nad Pętlą Nigru. Jest też ropa, gaz i boksyty, a nawet duże rezerwy uranu, zwłaszcza w Kongo. De Gaulle został złapany - bez pomocy sojuszników był nic nie wart, a Scorreli pracował czysto i umiejętnie.
  W ten sposób do maja 1944 r. problemy z ropą zostały w dużej mierze rozwiązane. Dostawy płynęły już z Libii i pozostawało tylko wiercić coraz to nowe studnie.
  Ale w maju Niemcy nadal nie byli gotowi do ataku. Oprócz przestarzałego projektu "Tygrysa" nie mieli poważnego czołgu przełomowego. Co prawda "Tygrys" był już produkowany seryjnie i dzięki wysokiej jakości opancerzeniu i grubości burt oraz szybkostrzelnemu, celnemu działku mógł pełnić rolę, jeśli nie idealną, ale mniej lub bardziej znośny czołg przerywający obieg wojsk ZSRR .
  Dowództwo niemieckie po serii sporów powróciło do poprzedniego planu z 1942 roku. Mianowicie rozpocząć ofensywę na flankach. Zdobądź Leningrad podwójnym pierścieniem i przebij się do Stalingradu. Co więcej, po tym, jak Wehrmacht opuścił półkę Rzhev-Vyazemsky, utracono dogodną odskocznię do ataku na Moskwę. Stolica jest więc stosunkowo daleko.
  Plan nazistów też nie jest optymalny, ale... W Szwecji odbyły się przedterminowe wybory parlamentarne, w których naziści odnieśli imponujące zwycięstwo. Kraj z ośmiomilionową populacją i rozwiniętą gospodarką był gotowy do wojny z ZSRR. Najpopularniejszą postacią był Karol Dwunasty. Szwedzi tęsknili za zemstą za poprzednie klęski i upokorzenia w wojnach przegranych z Piotrem I i Aleksandrem I. Tak więc cała Europa była już w stanie wojny z ZSRR. Co więcej, Franco i Salazar postanowili oficjalnie przystąpić do wojny, aby odebrać swoją część łupów. Tylko jedna Szwajcaria pozostała formalnie neutralna, ale wysłała też oddział ochotników.
  Liczbowa przewaga okazała się być po stronie koalicji nazistowskiej. Ponadto do połowy maja 1944 roku Niemcy mieli już w służbie około tysiąca samolotów odrzutowych ME-262. Sam samochód jest całkiem udany, ale z niedokończonymi silnikami. Ale stopniowo silniki zaostrzyły się, stały się mocniejsze, spadło niezawodne zużycie paliwa.
  Ofensywa rozpoczęła się na południu. Fritz próbował powtórzyć plan opracowany przez OKW dla operacji Blue w styczniu 1942 r., ale potem arbitralnie zmieniony przez Hitlera. Kiedy nacieracie na Stalingrad zarówno z południa, jak iz północy, w zbieżnych kierunkach. Ale najpierw tutaj Niemcy musieli przedrzeć się do Dona. Faszystowskie "Tygrysy" ruszyły do ataku, ale napotkały silną linię obrony. Postęp Fritza okazał się powolny, ugrzęzli w obronie w głębi wojsk radzieckich. Po przejechaniu przez pierwsze 10 dni tylko 35-40 kilometrów w kierunku Woroneża.
  Następnie, w ciągu dwóch tygodni zaciekłych walk, naziści posunęli się zaledwie o kilkanaście kilometrów i wobec ciężkich strat zostali zmuszeni do zatrzymania się.
  Bardziej pomyślnie rozwinęła się ofensywa na południu. Jest tam mniej wojsk sowieckich i trudniej jest się bronić. Liczne "Pantery", "Tygrysy", "Ferdynandy" (to działo samobieżne okazało się masywniejsze ze względu na brak strategicznego bombardowania!) Oraz pierwsze modele "Jagdtigra" i szczególnie skutecznego "Sturmtigra". Niemcom udało się przebić przez pierwsze linie obrony i wejść w przestrzeń operacyjną.
  W tym samym czasie do ofensywy przeszła również armia japońska. Samurajowie zwiększyli liczbę floty czołgów, a ich nowe pojazdy średniej wagi praktycznie nie były gorsze pod względem uzbrojenia i osiągów od T-34-76, a nawet przewyższały przedni pancerz, choć były gorsze pod względem ochrony z boków .
  Japonia rozpoczęła ofensywę w Mongolii, gdzie utrzymanie obrony jest znacznie trudniejsze. Dowództwo radzieckie stanęło w obliczu braku rezerw, walcząc na wszystkich trzech frontach. A straty osobowe podczas ofensywy zimowej były dość duże.
  Ofensywa Niemców na Tichwin oraz Finów i Szwedów od strony Kanału Białomorskiego została z trudem odparta. Naziści posuwali się powoli, ale prawie nieprzerwanie. W połowie czerwca na południu wojska Mainsteina wdarły się do Stalingradu. Rozpoczęła się druga bitwa pod Stalingradem. A na początku lipca, po upadku Tichwina i Wołchowa, Finowie, Szwedzi i Niemcy zjednoczyli się - tworząc drugi pierścień wokół miasta Lenina.
  W ten sposób dla sowieckich sił zbrojnych rozwinęła się niezwykle trudna sytuacja.
  Ale Stalingrad nie uległ Mainsteinowi. A to uniemożliwiło Niemcom rozwinięcie ofensywy w innych kierunkach. Na południu, podobnie jak w 1942 r., dotarli tylko do Bramy Terek: ugrzęzli w pobliżu Groznego i Ordżonikidze. Ciężkie walki trwały w kierunku Woroneża. We wrześniu wojska radzieckie zostały zmuszone do wycofania się za Don. Oto ironia losu, że pod koniec października linia frontu na południu powtórzyła się z 1942 roku w czasie największego natarcia nazistów.
  Gorzej było na północy, gdzie Leningrad znajdował się w całkowitym pierścieniu blokady. Ponadto Niemcy, Finowie i Szwedzi byli w stanie przebić się przez obronę Armii Czerwonej na Półwyspie Karelskim, odcinając drogą lądową Murmańsk od głównej części ZSRR.
  Wyodrębniono około czterdziestu sowieckich dywizji. Jednak ich liczba była daleka od normy. Szwecja wystawiła około dwudziestu pięciu dość dobrze wyposażonych dywizji. Wraz z zahartowanymi Finami i wojskami niemieckimi mieli przewagę liczebną. A przeniesienie rezerw na Półwysep Karelski jest niezwykle trudne.
  Ogólnie rzecz biorąc, Armia Czerwona nie mogła uzyskać niezbędnych posiłków, więc Japończycy okazali się nieoczekiwanie silni, ich liczba wraz z marionetkowymi oddziałami przekroczyła pięć milionów, a to właściwie pełnoprawny drugi front. Pozostało nam więc tylko walczyć z Niemcami i ich sojusznikami.
  Stopniowo zmniejszała się strefa kontroli wojsk radzieckich w Karelii, a Murmańsk został całkowicie zablokowany i właściwie skazany na zagładę. Tak więc flota wroga, a zwłaszcza okręty podwodne, dominowały na morzu, więc nie było czego dostarczać.
  Niestety, w listopadzie 1944 r. ZSRR nie miał rezerw, aby powtórzyć punkt zwrotny z 1942 r. Niemal wszystko wydano na zapobieżenie utracie Kaukazu. Ponadto Niemcy przeprowadzili atak na Stalingrad bardziej profesjonalnie, a rezerwy musiały być tam stale przenoszone, jakby do lejka Tartaru. Stalin nakazał za wszelką cenę utrzymać miasto nad Wołgą. Ale w warunkach dominacji w powietrzu samolotów wroga cena okazała się niewiarygodnie wysoka.
  Co więcej, Mainstein, w przeciwieństwie do Paulusa, nie spieszył się i dbał o żołnierzy. W rezultacie stosunek strat nie był korzystny dla Armii Czerwonej.
  Hitler pospieszył z Mainsteinem, ale przebiegły feldmarszałek wiedział, jak robić uniki i wytrzymać presję.
  Jednym z najsilniejszych rodzajów broni stały się "Sturmtigery". Mieli niezwykle potężne bombowce rzucające pociski o wadze trzystu dwudziestu kilogramów. Co więcej, pociski są reaktywne i znacznie silniejsze niż haubice. Można je nazwać godną odpowiedzią na "Katiuszę", choć na torach. Ponadto niektóre bombowce zostały również zainstalowane na ciężarówkach, o większym zasięgu ognia.
  Niemcy używali także miotaczy gazu. I oczywiście bombowce.
  W grudniu Japończycy zajęli prawie całą Mongolię i zbliżyli się do Władywostoku, częściowo zdobywając Primorye i Chabarowsk. Ale generał Frost zmusił ich do zatrzymania się.
  Korzystając z tego, Armia Czerwona zorganizowała serię kontrataków na niemieckie flanki, próbując zdobyć to, co zostało ze Stalingradu. Co prawda niewielka część miasta była przetrzymywana na początku 1945 roku. Niemcy odnieśli pewien sukces w 1944 roku, ale nie byli w stanie nawet podbić Kaukazu i zdobyć ropy z Baku. To prawda, że na własne potrzeby mieli jeszcze dość rumuńskiego, węgierskiego, libijskiego, kameruńskiego i nigeryjskiego.
  Leningrad nadal znajdował się pod blokadą. Z góry stworzono w nim duże zapasy żywności i amunicji, aby miasto mogło przetrwać tej zimy, nadal wiążąc znaczne siły Wehrmachtu i jego sojuszników.
  Sowieckiemu kierownictwu udało się stworzyć strategiczne zapasy surowców w mieście Lenin do produkcji broni. Tak więc podczas gdy naziści nie dali za dużo.
  Ale Murmańsk został całkowicie zablokowany. Z dziesięciu transportów udających się do miasta Fritz wypił dziewięć.
  W styczniu sowieckie dowództwo próbowało sprawdzić siłę Niemców w centrum. Jednak nie było możliwe pokonanie bardzo potężnej i zaprojektowanej obrony. Maksymalny postęp wynosił pięć lub sześć, w najlepszym razie nie więcej niż osiem kilometrów. A straty sowieckich dywizji były bardzo namacalne. W większości części do połowy składu.
  Ale część sił niemieckich została odwrócona, co pozwoliło im utrzymać Stalingrad ... W marcu sami Niemcy rozpoczęli ofensywę na Bramy Terek. Udało im się przedrzeć przez sowiecką linię obrony i otoczyć Grozny i Ordżonikidze, ale pod Fritzem wpadli na linię Wedeno, Szali i dalej przez miasta.
  Samo miasto Grozny utrzymywało się do maja w całkowitej blokadzie. Stalingrad ostatecznie upadł w maju. Z miasta i jego przedmieść, a także fabryki czołgów nie pozostały nawet praktycznie żadne ruiny.
  Koalicja niemiecka również wygasała, ale Führer chciał zwycięstwa. W styczniu odbyły się pierwsze udane testy dysku-samolotu, który osiągnął prędkość do dwóch prędkości dźwięku i wzniósł się na wysokość 18 kilometrów. W maju dysk-samolot rozwinął już cztery prędkości dźwięku i skoczył na wysokość 30 kilometrów.
  Ale nowy samochód, ze wszystkimi swoimi silnymi, a nawet unikalnymi właściwościami lotu, okazał się podatny na ostrzał z broni strzeleckiej i drogi. Problem podatności został wkrótce rozwiązany przez uruchomienie pługa laminarnego, ale zwiększyło to zużycie paliwa i skróciło czas lotu maszyny. A sama dyskietka w laminarnym "futrze" nie mogła prowadzić skutecznego ognia.
  Ale początek ery "latających spodków" został ustanowiony. Ponadto Niemcy zdobyli mocny atut: czołgi nowej generacji klasy "E". Różniły się wagą zbliżoną do "Królewskiego Tygrysa" i "Pantery" znacznie gęstszym i doskonalszym układem, niską sylwetką i grubym pancerzem.
  W masowej produkcji i na polach bitew Panther-2 i Tiger-2, a następnie Tiger-3, pokazały się przyzwoicie. Ostatni samochód o gęstszym układzie i małej wieży miał mocny pancerz i silnik o mocy 1080 koni mechanicznych. "Myszy" nigdy się nie przyzwyczaiły. Ale modyfikacja "Panther" - "F" pokazała się przyzwoicie.
  Ze względu na brak pierwiastków stopowych radzieckie czołgi nie miały pancerza bardzo wysokiej jakości, a jak dotąd Pantera, nawet z działem 75 mm, radziła sobie całkiem dobrze. Przedni pancerz o nachyleniu 120 mm dość niezawodnie chronił 85-milimetrowe radzieckie działo T-34-85. Ale być może radzieckie działo samobieżne SU-100 okazało się godnym przeciwnikiem Pantery, która wzmocniła zbroję. T-4 był już wycofany z produkcji. A spośród czołgów produkcyjnych Pantera okazała się najlżejsza.
  Pierwszym zaawansowanym w swoim układzie był czołg produkcyjny "Lew". Wieża tego czołgu została cofnięta, a skrzynia biegów, silnik i skrzynia biegów zostały umieszczone w jednym bloku z przodu. W rezultacie sylwetka samochodu okazała się niska, a pancerz z potężnym działem 105 mm jest porównywalny z "Tygrysem Królewskim", a czoło wieży jest jeszcze potężniejsze.
  Przesunięcie wieży do tyłu dawało "Lwowi" również tę zaletę, że podczas poruszania się po lesie lufa jego długolufowego działa nie przylegała tak bardzo do pni drzew.
  Naziści próbowali także innych schematów, a także bombardowali pozycje sowieckie silnymi samolotami.
  Japonia również próbowała posuwać się naprzód i ostatecznie odciąć Władywostok od kontynentu.
  Niemcy w czerwcu i lipcu próbowali przedrzeć się do Moskwy. Ale radziecka linia obrony okazała się bardzo silna, a naziści ponieśli kolosalne straty. Nawet czołg "Lew" nie jest całkiem odpowiedni w ofensywie, przede wszystkim z powodu niewystarczającego pokrycia boków.
  Dowództwo radzieckie coraz aktywniej wykorzystywało działo kalibru 100 milimetrów. Oczywiste jest, że ZSRR nie ma zasobów, aby pokonać czołgi wroga tymi samymi czołgami, ale artyleria przeciwpancerna może być masowo używana.
  E-100 w oryginalnym modelu okazał się zbyt ciężki przy 140 tonach i przy pancerzu bocznym 120 milimetrów (czoło 240 milimetrów!), nawet pod kątem. To już nie wystarczało. Nie wspominając o tym, że "Myszy" są beznadziejnie opóźnione w swoim układzie.
  W rzeczywistości czołg "Lew" i działa samobieżne - E-10, E-25 były zaawansowanymi pojazdami niemieckimi, w których połączono lokalizację silnika, skrzyni biegów i skrzyni biegów. Jednak Niemcy wyprodukowali wiele opóźnionego sprzętu. Na przykład "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" o dość wysokich sylwetkach opóźnionych w rozwoju.
  "E"-70 też nie odniósł sukcesu. Pojazd okazał się mieć potężne działo kal. 128 mm i zaawansowany układ, ale ze względu na chęć utrzymania zestawu bojowego na co najmniej 80 strzałów i nieprzekraczającego 70 ton, jego pancerz okazał się porównywalny z "Królem Tiger" - model z 1944 roku i nieadekwatny do przełomu. "Tygrys" -3 jest lepiej chroniony. Ale w E-70 pomyślnie przetestowano turbodoładowany silnik o mocy 1200 koni mechanicznych, co pozwoliło czołgowi rozwinąć prędkość 60 kilometrów na godzinę na autostradzie.
  W każdym razie niemieckie czołgi poniosły ciężkie straty, podobnie jak piechota. Zarówno zagraniczne dywizje, jak i satelici III Rzeszy wiele straciły.
  Do połowy sierpnia Niemcy posunęli się w centrum tylko o 40-50 kilometrów i nie mogli wejść w przestrzeń operacyjną. A straty były ogromne. We wrześniu hitlerowcy rozpoczęli nową ofensywę na południu... W ciągu półtora miesiąca najcięższych walk wróg przedarł się nad Morze Kaspijskie, odcinając lądem Kaukaz.
  Ale radzieckiemu dowództwu udało się zapewnić zaopatrzenie drogą morską, jednak kosztem ogromnych szkód. W listopadzie Fritz, kosztem ogromnych wysiłków i wielkich zniszczeń, dotarł do delty Wołgi. W grudniu linia frontu ustabilizowała się. Zwiększała się przepaść między frontami Kaukazu a głównym terytorium ZSRR. Ponadto Japończykom udało się odciąć Władywostok, biorąc pod oblężenie sowieckie miasto.
  Murmańsk zdołał, mimo blokady, bohatersko wytrzymać do grudnia 1945 roku. Ale i tak upadł...
  W 1946 r. Działania wojenne trwały... Pozycja zgrupowania armii radzieckiej na Kaukazie okazała się niezwykle trudna. Są odcięci lądem i grozi im ostateczna utrata Baku.
  Stalin odczuwał skrajne wyczerpanie nerwowe i fizyczne. Zaciekłe walki toczyły się w kierunku Tichwina. Podjęto próbę ratowania otoczonego Leningradu. W samym mieście zostało już mniej niż pół roku zapasów żywności, a karty żywnościowe znów zostały obcięte.
  Początkowo wojska radzieckie przedarły się przez linię frontu, ale potem wróg, przewyższając liczebnie czołgi, zdołał przeprowadzić kontratak, a nawet odciąć część wojsk radzieckich. Luty upłynął w zaciętych bitwach zarówno na północy, jak i na południu, gdzie wojska radzieckie próbowały wroga i próbowały odbić Stalingrad. I to drugie częściowo się udało. Do miasta wdarły się sowieckie czołgi, ale niestety nie były w stanie wypędzić stamtąd nazistów.
  Ale wybuchła trzecia bitwa pod Stalingradem. Wojska radzieckie odniosły stosunkowo duże sukcesy pod Woroneżem. Ale nawet tam Fritz, wykorzystując dużą liczbę jednostek pancernych i swoją przewagę technologiczną, był w stanie przywrócić sytuację. W marcu w działaniach wojennych zaczęły brać udział helikoptery i samoloty w kształcie dysku. Niemcy nieco ulepszyli latające spodki i byli w stanie przeprowadzać nimi ataki rakietowe na pozycje radzieckie. Jednak w praktyce dyskietka nie spełniła oczekiwań jako cudowna broń.
  Tak jak rakieta balistyczna von Braun okazała się zbyt droga i mało celna, aby można ją było aktywnie wykorzystać w działaniach bojowych, aby się usprawiedliwić.
  Ale Niemcy mieli bezogonowe bombowce odrzutowe zdolne do przewożenia do dziesięciu ton ładunku, latające na odległość do 16 tysięcy kilometrów (!).
  Niestety, radzieckie lotnictwo odrzutowe wciąż pozostawało w tyle, a wróg prawie całkowicie zdominował powietrze. W każdym razie samoloty napędzane śmigłem zasadniczo nie mogą przewyższać samolotów odrzutowych pod względem charakterystyki lotu. A nasz własny rozwój nastąpił za późno. A przejście z samolotu śmigłowego na samolot odrzutowy jest zbyt bolesne.
  Trzeba przeszkolić pilotów, wydłużyć pasy startowe i przygotować specjalny rodzaj paliwa. Cóż, same silniki są jeszcze do przetestowania i debugowania!
  Niemcy zostali skierowani do Stalingradu... O dziwo, III Rzesza i cała koalicja straciły impet, a Armia Czerwona była jak ptak Feniks. Zarówno kwiecień, jak i maj upłynęły w zaciętych walkach pod Stalingradem. I nawet w czerwcu Armia Czerwona wciąż próbowała posuwać się naprzód, przygważdżając wroga. Ale w lipcu, pomimo upału, naziści ruszyli wzdłuż wybrzeża Morza Kaspijskiego w kierunku Baku. Postęp był bardzo powolny. Średnio 1,5 km dziennie. Dagestan pękł... Wojska radzieckie zmiażdżyły Fritza i ich sojuszników we wszystkich azymutach.
  Pobili wroga zarówno w centrum, jak i na północy. Nie pozwolono im jechać do Archangielska... Ale we wrześniu tempo niemieckiego natarcia na Kaukazie przyspieszyło. Siły zgrupowania kaukaskiego zostały poważnie uszczuplone, a morze dziesięciu transportowców płynęło w warunkach dominacji samolotów wroga w powietrzu w sile dwóch lub trzech. Mimo to pod koniec października naziści wkroczyli do Azerbejdżanu. A w listopadzie posunęli się do Baku. A na początku grudnia Fritz zjednoczył się z Turkami w Gruzji ...
  Jeszcze przed marcem toczyły się walki na Kaukazie, a Erywań na ogół utrzymywał się do czerwca 1947 roku.
  Przez całą zimę Armia Czerwona niestrudzenie próbowała posuwać się naprzód. Mocno poklepali koalicję. Chociaż Japończycy ostatecznie zajęli Władywostok w kwietniu, to tylko pozwoliło ZSRR na mocniejsze osiedlenie się za Amurem.
  Chociaż Armia Czerwona nie odniosła wymiernych sukcesów swoimi atakami zimą i marcem, koalicja dała nauczkę. Wewnątrz krajów niemieckich satelitów sytuacja stawała się coraz bardziej zaostrzona. Zasoby ludzkie zostały wyczerpane, a straty były ogromne. Ciężar ekonomiczny stawał się nie do zniesienia. Nawet sukcesy na frontach coraz mniej cieszyły Europejczyka z ulicy. Pragnienie pokoju stawało się coraz silniejsze.
  Ale Hitler uparcie chciał wykończyć ZSRR. Nie sprawdziły się jednak obliczenia, że Armia Czerwona straci skuteczność bojową po utracie Baku. W 1946 r. ZSRR wyprodukował rekordową liczbę broni - około 60 tysięcy samolotów i 40 tysięcy czołgów i dział samobieżnych, 250 tysięcy dział i moździerzy. Tak, lotnictwo radzieckie to głównie myśliwiec Jak-9, samolot szturmowy Ił-2, który nie został jeszcze wycofany z produkcji. Jak-3 i LA-7 były produkowane w małych ilościach. Nadal w produkcji PE-2 i TU-3. Tak, lotnictwo można uznać za przestarzałe w stosunku do wrogich odrzutowców, ale tak jest. Podobnie jak T-34-85, IS-3 i SU-100, pozostałe pojazdy występują w niewielkich ilościach.
  A w 1947 r. T-54 zaczął wchodzić do służby, co powinno było położyć kres jakościowej wyższości niemieckiej technologii. Oczywiście ważący 36 ton T-54 nie mógł być silniejszy niż wszystkie czołgi wroga, ale mógł z powodzeniem konkurować z Panterami i Tygrysami.
  Głównym czołgiem niemieckim był "E" -50, nazwany "Lew" -3. Samochód podobny do "Lwa", ale z mocniejszym silnikiem o mocy 1200 koni mechanicznych i grubym pancerzem. Przy masie 75 ton grubość bocznego pancerza niemieckiego czołgu wzrosła do 140 mm, a czoło 240 mm z armatą 105 mm i lufą o długości 100 el. Nowy niemiecki samochód powinien stać się głównym. Jest lepszy od radzieckiego pod względem uzbrojenia i opancerzenia, ale ponad dwa razy cięższy.
  Jednak T-54 dopiero zaczyna wchodzić do produkcji.
  Ale lato 1947 roku jest jeszcze gorętsze. Niemcy ponownie próbują zaatakować Moskwę. Przedostają się także do Saratowa. Walki ciągną się do późnej jesieni. Fritzowi wciąż udaje się zdobyć Saratów. Ale w regionie moskiewskim udało im się awansować maksymalnie na sześćdziesiąt do siedemdziesięciu kilometrów. Zarówno Rzhev, jak i Vyazma, choć ten ostatni był w połowie otoczony, pozostali przy ZSRR.
  Moskwa nie jest zdobyta, a naziści i ich zbrutalizowana koalicja muszą stawić czoła zimie w okopach. Tym razem radzieckie dowództwo ratuje ludzi i gromadzi siły. W szczególności czołg T-54. A 31 grudnia 1947 roku MIG-15 został pomyślnie przetestowany, co powinno zakończyć niemiecki monopol na samoloty odrzutowe w powietrzu.
  To prawda, że w lutym 1948 r. Leningrad upadł po długotrwałym oblężeniu. Bardzo ciężki cios dla prestiżu władzy radzieckiej.
  Położenie ZSRR w maju 1948 r. układa się beznadziejnie. Niemcy i ich koalicje kontrolują Kaukaz, następnie Wołgę do Saratowa i Tambow z Woroneżem. Następnie na wschód od Orła, prawie obok Tuły, potem w Wiazmie iw pobliżu Sam Rzhev, aż do Archangielska.
  Co więc innego można zrobić w takiej sytuacji? Ponadto Japończycy kontrolują całe Primorye wzdłuż rzeki Amur i zdobyli jedynego sojusznika: Mongolię.
  A w ciągu siedmiu lat wojny utracono ziemie, na których przed okupacją żyła co najmniej połowa ludności ZSRR, a może więcej. W ciągu siedmiu lat wojny Armia Czerwona bezpowrotnie straciła co najmniej dwadzieścia milionów żołnierzy i oficerów. Nie licząc tych, którzy zostali ranni lub okaleczeni. Nie licząc ogromnych strat i masowych bombardowań, ostrzałów i głodu.
  Nawet biorąc pod uwagę ewakuowane rodziny, Stalin miał pod kontrolą nie więcej niż sto milionów ludzi, prawdopodobnie, może mniej. Spośród nich co piąty zostaje powołany do wojska. Około dwudziestu milionów różnych żołnierzy. Do maszyn wolno było wprowadzać dzieci od piątego roku życia oraz emerytów i inwalidów pierwszej i drugiej grupy.
  Kraj jest niezwykle zmobilizowany. Wydanie broni w 1947 roku tylko nieznacznie zmalało... Więc na razie jest bardzo wcześnie, aby położyć kres krajowi Sowietów!
  W każdym razie sam Stalin tak nie uważał. Tak, a Hitler też chciał wycisnąć Rosję - żeby mieć wszystko naraz! Więc nie było kompromisu.
  Latem Niemcy rozpoczęli nową ofensywę przeciwko Moskwie. Nadal mieli nadzieję, że uda im się rozbić stolicę i zakończyć ZSRR. Od strony Armii Czerwonej Moskwę osłaniało ponad trzy miliony żołnierzy i milicji. Byli uzbrojeni w dwanaście tysięcy czołgów i dział samobieżnych. To prawda, że \u200b\u200bT-54 ma tylko około pięciuset, walczyły głównie T-34-85 i SU-100. Do tego czasu IS-3 został już wycofany z produkcji. Wyprodukowano bardzo niewiele czołgów IS-4 ze względu na zawodność technologiczną tego mastodonta. Wyprodukowano sześć czołgów IS-7, ale ten pojazd nie wszedł do masowej produkcji. Chociaż chyba na próżno. Mogła penetrować swoim działem 130 mm i 240-milimetrowym pancerzem 75-tonowego Lion-3. To prawda, że \u200b\u200bNiemcy mieli bardziej zaawansowany czołg "Royal Lion" o wadze 100 ton z silnikiem o mocy 1800 koni mechanicznych i 128 mm z bardzo długą lufą z początkową prędkością pocisku 1260 metrów na sekundę.
  Ale Stalin jakoś ochłonął do ciężkiego sprzętu i wolał: jeszcze lepszy, mały, ale odległy.
  Ale z drugiej strony czwórka wojowników: Zoya, Victoria, Elena, Nadieżda tak nie uważała. I właśnie przejęli kontrolę nad czołgiem IS-7. Ponadto i pod numerem siedem. Więc cała czwórka zrobiła ten samochód na własny koszt. Dziewczyny znalazły sztabki złota na Syberii i przekazały je na fundusz Ministerstwa Obrony. A teraz chcieli się wystrzelić z tej cudownej maszyny.
  I właśnie zbliżał się znaczący dzień 22 czerwca 1948 roku. Wojska hitlerowskie właśnie prowadziły ludność, próbując ominąć i otoczyć sowieckie miasto Rżew.
  A cztery córki rosyjskich Bogów Demiurga, jak zawsze, w krytycznym momencie dla Rosji, postanowiły interweniować! W końcu zawsze ratują swoją ojczyznę, Ruś, we właściwym czasie i miejscu!
  
  
  
  
  JEŚLI NIE BYŁO STALOWEGO ZACISKA
  Ogólnie rzecz biorąc, dość dziwne, ale w większości wszechświatów równoległych przebieg II wojny światowej i Wielkiej Wojny Ojczyźnianej był dla Rosji jeszcze gorszy niż rzeczywistość. Być może dlatego, że reżim faszystowski, który przejął kontrolę nad Europą, miał o wiele większy potencjał, niż był w stanie sobie wyobrazić. Połączenie brutalnego totalitaryzmu i rynkowych elementów gospodarki jest skuteczniejsze niż liberalny kapitalizm Zachodu i scentralizowany, biurokratyczny stalinowski model. Na szczęście z wielu powodów, zarówno obiektywnych, jak i subiektywnych. Łącznie z wielkim szczęściem naziści nie mogli wykorzystać swoich atutów.
  To ilu niemieckich szpiegów zawiodło tylko dlatego, że Niemcy używali w dokumentach skrobaczki ze stali nierdzewnej, a Rosjanie prostego żelaza? I jak taka drobnostka w decydujący sposób wpłynęła na przebieg wojny?
  W każdym razie istniał równoległy wszechświat, w którym już w październiku 1941 roku jeden bardzo żrący oficer wywiadu przypadkowo odkrył ten fakt. Oryginalne dokumenty radzieckie i fałszywe niemieckie zamoczyły się i ... W dokumentach sowieckich spinacz zardzewiał i jest to zauważalne, ale nie w dokumentach niemieckich.
  Oto drobiazg, a jego wpływ na przebieg Wielkiej Wojny Ojczyźnianej okazał się bardzo znaczący.
  Unikając niepowodzeń i pracując pod kontrolą niemieckich agentów, odkryli istotne dowody na to, że wojska sowieckie przygotowywały się do ofensywy pod Stalingradem. Tak przekonujący, że uparty Adolf Hitler zgodził się z tym i wydał rozkaz przegrupowania wojsk nazistowskich stojących nad Wołgą. I to miało znaczenie.
  O ile podczas operacji Rzhev-Sychov Armia Czerwona, mając ponad dwukrotnie większe siły niż Wehrmacht, nie była w stanie przebić się przez niemiecką obronę, to pod Stalingradem układ sił był dla nazistów korzystniejszy.
  A pogoda 19 listopada 1942 r. nie sprzyjała działaniom ofensywnym. Lotnictwo, zwłaszcza samoloty szturmowe, nie mogło wystartować, a przygotowanie artyleryjskie miało bardzo ograniczony wpływ na rozwiniętą obronę wroga. Wojska radzieckie, przechodząc do ofensywy, ugrzęzły. Nawet powołanie korpusu czołgów nie mogło przebić się przez nazistowską obronę.
  Zacięte walki toczyły się w kierunku Rzhev-Sychovsky. Kontynuowali w Nowy Rok. Dopiero wtedy, ponosząc poważne straty, wojska radzieckie w obu kierunkach zawiesiły ofensywę. Hitler trzymał Wołgę, ale w Afryce zaczęto bić Niemców. Churchill nazwał ofensywę Montgomery'ego w Egipcie: końcem początku. Powiedział też, że teraz sojusznicy będą tylko wygrywać.
  Rzeczywiście, Rommel, mimo trwającego przerzutu dużych sił do Afryki, miał pecha i jego armia ponosiła klęskę za klęską. Aby zapewnić prowadzenie wojny na dwóch frontach, III Rzesza musiała w lutym 1943 roku ogłosić całkowitą mobilizację.
  Co więcej, główne cele operacji Blau nie zostały osiągnięte. Jednak zimą 1942-1943 Wehrmachtowi, w przeciwieństwie do prawdziwej historii, udało się uniknąć poważnej klęski na wschodzie. Pod koniec stycznia wojska radzieckie wznowiły ofensywę w centrum: trzecią operację Rzhev-Sychov i pod Stalingradem. Ale przebicie się przez wroga siedzącego w solidnej obronie nie jest dobrym pomysłem. Walki przypominały pierwszą wojnę światową. Przedłużony, pozycyjny. Kiedy ten, który zaatakował, stracił więcej niż ten, który się bronił.
  Operacja "Iskra" mająca na celu odblokowanie Leningradu została przełożona. Stalin chciał jak najszybciej odciąć półkę Rzhev i pokonać wroga pod Stalingradem. Niemcy, pamiętając lekcje zeszłej zimy, aktywnie się bronili. I jak dotąd udało im się odeprzeć atak wojsk radzieckich. Jak się okazało, kiedy Fritzowie są gotowi, nie jest łatwo przebić się przez ich obronę. A jakość niemieckich sił zbrojnych jest wciąż na najwyższym poziomie.
  Ofensywa wojsk radzieckich trwała do końca lutego, ale nie powiodła się.
  Na początku marca dowództwo sowieckie podjęło próbę ofensywy w kierunku Woroneża. Po początkowych sukcesach Armia Czerwona znalazła się pod kontratakiem Mainsteina. Duże siły radzieckie zostały otoczone i zmuszone do wycofania się w bitwie. Straty, zwłaszcza w technologii, okazały się ogromne, a Niemcom wraz z sojusznikami udało się zdobyć przyczółek w tym kierunku i całkowicie opanować Woroneż i jego przedmieścia.
  Podczas kontrataku Mainsteina po raz pierwszy w bitwie wzięły udział "Pantery" i masowo "Tygrysy". Nowe czołgi częściowo uzasadniły pokładane w nich nadzieje. Przy odpowiednim użyciu przewyższały liczebnie pojazdy radzieckie w nadchodzącej bitwie.
  Nadeszły wiosenne roztopy i na froncie wschodnim zapanował zastój. W Tunezji toczyły się zaciekłe walki.
  Führer za wszelką cenę próbował utrzymać przyczółek w Afryce. Aby to zrobić, naziści zdecydowali się nawet na bezprecedensowy krok. Postawili Franco ultimatum: albo wypuści wojska niemieckie na Gibraltar, albo zostanie obalony, jak rząd Vichy. Generalissimus przestraszył się i zgodził. Jednocześnie zwrócił się do rządów Wielkiej Brytanii i Stanów Zjednoczonych ze łzami w oczach z apelem: nie wypowiadajcie wojny Hiszpanii, bo nie stało się to z jego woli!
  15 kwietnia 1943 roku Niemcy rozpoczęli szturm na Gibraltar, zrzucając tam najnowsze "Tygrysy" z "Panterami". Twierdza padła pod ciosami setek czołgów w ciągu dwóch dni. Paulus, odwołany z frontu wschodniego, dowodził atakiem. Jak na ironię, Niemcom udało się zdobyć ostatnie dzielnice, domy Stalingradu i fabryki Stalingradu, dopiero 1 kwietnia 1943 roku. Tym samym Paulus częściowo się zrehabilitował i otrzymał stopień feldmarszałka i dodatkowo miecze do dębowych liści krzyża rycerskiego.
  Zdobycie Gibraltaru zablokowało brytyjskim i amerykańskim dostęp z zachodu do Morza Śródziemnego. Poza tym sami naziści byli w stanie zaatakować Maroko z jak najmniejszej odległości, odwracając część sił alianckich od Tunezji.
  Atak na przyczółek tunezyjski osłabł, a następnie ponownie przeniesiono Rommla. Hitler postanowił tymczasowo zamrozić działania wojenne na Wschodzie i podjąć próbę przejęcia kontroli nad Morzem Śródziemnym.
  Dowództwo radzieckie również zaczęło stosować taktykę wyczekiwania. Tak zrobił Stalin w prawdziwej historii, więc postanowił działać teraz. Niech kapitaliści wykrwawią się na głupców. Niech się biją, a my zbierzemy siły i uderzymy, gdy w końcu zabraknie nam sił.
  Niemcy nadal utrzymywali północ Tunezji, a wojska pod dowództwem nowego feldmarszałka Paulusa nacierały na Casablankę. Amerykanie zmierzyli się z Tygrysami i Panterami. Okazało się, że ich Sherman był słaby w starciu z takimi czołgami, podobnie jak ulepszony T-4.
  A Churchill, po trzech miesiącach wahania, mimo to wypowiedział wojnę Hiszpanii. Jednak do tego czasu Niemcy zajęli już całe Maroko i najechali Algierię. Poeta dla Franco nie był szokiem. 25 lipca wojska niemieckie zdobyły stolicę Algieru i zadały druzgocącą klęskę Brytyjczykom. Sukcesowi sprzyjał kontratak Rommla oraz nagła klęska i lądowanie Kissilringa na Malcie.
  Front wschodni był stabilny i spokojny. Stalin, którego wojska poniosły ciężkie straty w poprzednich bitwach, uzupełnił Armię Czerwoną. Niemcy utworzyli także nowe dywizje i przerzucili je przez Cieśninę Gibraltarską na Morze Śródziemne.
  Działalność niemieckich okrętów podwodnych doprowadziła do tego, że tonaż floty amerykańskiej i brytyjskiej zaczął spadać. I to również nie przyczyniło się do sukcesu w bitwach o największe południowe morze w Europie.
  Groźna sytuacja na Morzu Śródziemnym doprowadziła do tego, że 6 sierpnia Churchill zdecydował się na lądowanie we Francji. Ale operacja odbyła się w niesprzyjających warunkach pogodowych i była źle przygotowana.
  10 sierpnia Rommel i Paulus zjednoczyli się, tworząc potężny kocioł we wschodniej Algierii. A 19 sierpnia już Mainstein, podstępny mistrz pułapek, odciął wojska alianckie od wybrzeża.
  Sukces Fritza ułatwiło niezdecydowanie Amerykanów, którzy uważali lądowanie we Francji w 1943 roku za przedwczesne, oraz dotkliwy brak łodzi desantowych. Spokój na froncie wschodnim. Ponadto wypuszczanie lotnictwa w 1943 roku w Niemczech wzrosło ponad dwukrotnie, przekraczając trzydzieści dwa tysiące samolotów rocznie - na szczęście Niemcy dysponowali większą siłą roboczą i kontrolowanym terytorium niż w rzeczywistości. A nowe pojazdy Focke-Wulf z mocnym pancerzem i uzbrojeniem, a także 30-milimetrowymi armatami wyrządziły zbyt duże szkody lotnictwu alianckiemu.
  Katastrofa w Algierii i we Francji sprawiła, że sierpień 1943 r. był dla aliantów rokiem prawdziwie czarnym.
  Stalin był nawet zadowolony z takich sukcesów. Ale cierpliwość Churchilla się wyczerpała. Na wschodzie praktycznie ustały nawet walki powietrzne, a aktywność partyzantów osłabła. Niemcy tworzyli coraz większe korpusy byłych obywateli sowieckich, a nawet tworzyli coś w rodzaju marionetkowych samorządów. Tak więc oddzielne brygady lokalnych nacjonalistów ze wschodu walczyły już w Afryce.
  Bułgarski car Borys również wysłał trzy najlepsze dywizje do Tunezji, najwyraźniej mając nadzieję na zdobycie kilku kolonii na czarnym kontynencie.
  We wrześniu Rommel rozpoczął wielką ofensywę w Egipcie. Udało mu się, wykorzystując ilościową i jakościową przewagę sił, tydzień po daniu sygnału do ataku, zdobyć Trypolis.
  Brytyjczycy i Amerykanie ponosili klęskę za klęską w Libii. W tych warunkach Churchill ogłosił wstrzymanie jakiejkolwiek pomocy dla bolszewickiego ZSRR i zażądał natychmiastowego nasilenia działań wojennych. Stalin udawał, że ignoruje ultimatum. Chociaż oczywiście prowadzono przygotowania do operacji ofensywnych. Ale Koba był przebiegły i nawet próbował przetestować grunt pod oddzielny pokój. Pod koniec września Niemcy całkowicie zajęli Libię, w tym Tolbuk, a nawet przedarli się do Egiptu aż do Aleksandrii.
  Paulusowi udało się ominąć najważniejszy angielski punkt obronny i udać się na południe nad Nil. W rzeczywistości oznaczało to katastrofę dla Wielkiej Brytanii w Egipcie. Dalej Niemcy mogli popłynąć na Kanał Sueski i pojechać do Iraku, a tam do Baku było niedaleko.
  Opóźnienie stało się niebezpieczne, a Stalin wydał rozkaz wznowienia ataku na Rżew, a także odbicia Stalingradu i jednocześnie zmiażdżenia wroga na Kaukazie Północnym.
  Oznacza to, że w październiku natychmiast wznowiono działania wojenne w trzech kierunkach. A w listopadzie także na Leningradzkim.
  Nie było jednak łatwo przebić się przez wroga, który był dobrze okopany i dysponował potężnymi czołgami ciężkimi "Pantera" i "Tygrys". Wojska radzieckie stanęły w obliczu głębokiej obrony pozycyjnej. A w obronie nowe niemieckie czołgi i działa samobieżne działały dobrze.
  Tak więc w październiku i listopadzie nie było znaczących postępów. Chyba że niemiecka ofensywa została pomyślnie zatrzymana na Kanale Sueskim. A potem tylko chwilowo... Jednak Paulus i Rommel skierowali swoje wojska do Sudanu. I zaczęli podbijać Afrykę.
  Wehrmacht nie jest jeszcze gotowy do ataku zimą.
  Ponadto Fritz pokładał duże nadzieje w "Panterze" -2 jako bardziej zaawansowanej maszynie oraz "Tygrysie" -2 i "Lwie".
  Zima minęła w próbach Armii Czerwonej przebicia się przez obronę Fritza. Ale nigdzie nie udało się osiągnąć większych sukcesów. Nawet jeśli nastąpił przełom, wróg przywrócił sytuację kontratakiem.
  A sytuacja się pogorszyła. W Wielkiej Brytanii, na tle porażek militarnych, powstał kryzys polityczny. Gabinet Churchilla uchwalił wotum nieufności. Ale jak mogłoby być inaczej, skoro mądrzejszy Paulus wybił Anglię z Sudanu i Etiopii.
  Nowy rząd zaproponował Niemcom odrębny pokój. Biorąc pod uwagę większe straty amerykańskie ze strony niemieckiej floty okrętów podwodnych, Roosevelt też nie miał nic przeciwko. Co więcej, jego pozycja w Ameryce została zachwiana. Tak, a Japończykom udało się odnieść kilka małych zwycięstw, spowalniając amerykański postęp. Tak, że punkt widzenia - nasza chata zatriumfowała na krawędzi.
  Hitler jednak stawiał początkowo wygórowane warunki. Wtedy ziemie francuskie i Egipt stały się kompromisem, a dawne przynależność do Włoch zostaje zwrócona. Sudan również przechodzi w posiadanie III Rzeszy, ale Kanał Sueski jest eksploatowany wspólnie.
  W ten sposób, rozwiązawszy ręce na Zachodzie, Führer rzucił wszystkie swoje siły na Wschód. Nazistowska ofensywa rozpoczęła się w maju przeciwko Moskwie. Dzięki koloniom francuskim i brytyjskim Libia miała już dość ropy, a Hitler chciał jak najszybciej wygrać.
  Ponadto Türkiye otworzyło również drugi front.
  Jednak Armia Czerwona wykazała się już niesamowitą wytrzymałością i bohaterstwem w walkach o stolicę Związku Radzieckiego. Średnio tempo niemieckiego natarcia nie przekraczało jednego kilometra dziennie. Do końca sierpnia naziści byli w stanie posunąć się maksymalnie o sto kilometrów z szerokością przełomu nieco ponad trzystu.
  Zbliżyli się do Moskwy, ale wpadli na linię obrony Możajska. Były to skromne wyniki. Ponadto wojska radzieckie nieustannie kontratakowały wroga. W walkach brały udział nowe radzieckie czołgi T-34-85 i IS-2. Nie można powiedzieć, że Niemcy całkowicie stracili przewagę, ale Armia Czerwona nie stała w miejscu, podobnie jak nauka!
  Pojawiły się nowe radzieckie myśliwce Jak-3 i LA-7, zdolne konkurować z niemieckimi samolotami śmigłowymi. To prawda, że wróg ma w zamian bardzo silne reaktywne atuty. ME-262 i HE-162 nie miały odpowiedników na świecie. Hitler postanowił również zakazać produkcji i rozwoju czołgów lżejszych niż pięćdziesiąt ton. W rezultacie zrezygnowano z T-4 i Pantery. "Pantera" -2 okazała się ważyć 50,2 tony i miała potężne działo z silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych. "Królewski Tygrys" i "Lew" oraz całkowicie machał potworami poniżej 70 ton. Samochody radzieckie, zgodnie z dekretem partii, nie przekraczały wagi 47 ton.
  Po nieudanej próbie zajęcia Moskwy naziści zwrócili uwagę na Leningrad. To miasto bardzo ich przyniosło. Masowy ostrzał rozpoczął się we wrześniu. Uczestniczyły w nich także działa kalibru 1000 milimetrów i roboty z pociskami skrzydlatymi.
  Hitler nakazał za wszelką cenę zająć Leningrad.
  We wrześniu i październiku miastu udało się odeprzeć trzy ataki. Jednak Niemcy byli w stanie przejść z dziesięciu do dwudziestu kilometrów, a także zdobyć przyczółek Peterhof. Miejscami ich jednostki wkroczyły do miasta, pogarszając sytuację operacyjną grupy. W listopadzie 1944 r., po zwycięstwie hitlerowców w wyborach parlamentarnych, do wojny z ZSRR przystąpiła także Szwecja.
  Aktywnie reklamowała hasło: zemsta za klęski Piotra Wielkiego i Aleksandra. Nowe dywizje szwedzkie przybyły na front i wraz z Finami przypuściły atak na miasto od północy. A naziści wznowili ataki, używając między innymi Sturmtigera i jeszcze potężniejszego Sturmausa, a także czołgu E-100, pierwszego na świecie seryjnie produkowanego potwora przekraczającego sto ton.
  Pomimo ogromnego bohaterstwa i odporności radzieckich żołnierzy i milicji, a także desperackiej kontrofensywy dywersyjnej przeciwko Nowogrodowi, nie udało im się uratować miasta. Jednak ostatni kwartał przypadł dopiero 27 stycznia 1945 roku, pokazując przykład bezgranicznej odporności. A samo miasto wytrzymało cały blok: 1270 dni! Prawdopodobnie najdłuższa blokada miasta we współczesnych wojnach.
  Choć Niemcy i ich sojusznicy ponieśli ogromne straty, cel został częściowo osiągnięty. Drugie co do wielkości i najważniejsze radzieckie miasto upadło, a ręce najpotężniejszego ugrupowania wroga zostały rozwiązane.
  Zimą walki były zacięte. Niemcy używali potężnych i głównych seryjnych samolotów odrzutowych. Wobec nich ZSRR nie miał parytetu władzy. Utrudniało to uzyskanie przewagi w powietrzu. Wręcz przeciwnie, wróg dominował tam. Tak jak dotychczas, niemieckie czołgi zachowały swoje zalety. A nawet zwiększył je wraz z pojawieniem się serii "E".
  W porównaniu z "Tygrysami" i "Panterami" czołgi serii "E" miały gęstszy układ, niższą sylwetkę, a co za tym idzie, znacznie grubszy pancerz pod kątem.
  Odpowiedzią sowieckiej nauki był jak dotąd tylko IS-3, mocniejsza ochrona czoła wieży. T-54 wciąż był rozwijany, a T-44 nie odniósł większego sukcesu.
  Jednak w maju 1945 roku Hitler zmienił plany. I ograniczając się do pojedynczych ataków, przeprowadził główną ofensywę na Kaukazie. Tam było wygodniej walczyć. Tak więc po zdobyciu Stalingradu zaopatrzenie ugrupowania radzieckiego okazało się trudne. Ponadto w lutym wojska radzieckie zadały Osmanom dotkliwą klęskę na Zakaukaziu, zmuszając Turków do ucieczki z Erewania i wyzwalając region Kars.
  Niemcy przedarli się przez obronę i przechodząc wzdłuż Wołgi dotarli do Morza Kaspijskiego. Grozny upadł 15 czerwca po zaciętych walkach, Suchumi 23 czerwca, Zugdidi 29 czerwca tego samego miesiąca. Tbilisi zostało zdobyte pod koniec lipca wraz z Kutaisi. W sierpniu faszystowskie sępy ostatecznie zdobyły Dagestan, a także Poti i wyruszyły z północy do Armenii. We wrześniu zjednoczyli się z Turkami i rozpoczął się szturm na Baku. Kluczowe miasto przetrwało do 6 listopada 1945 r. Oddzielne walki w górach, zwłaszcza w Erewaniu, przeciągały się do końca grudnia.
  Zacięte walki toczyły się także w centrum. Niemcom udało się zbliżyć do Tuły, a nawet zająć Kalinin, ale wtedy zostali zatrzymani. Niemniej jednak zbliżała się linia frontu i miejscami było już nie więcej niż osiemdziesiąt kilometrów od stolicy.
  Rok 1946 rozpoczął się gorącą zimą. Dowództwo sowieckie, chcąc uprzedzić niemiecką ofensywę, rozpaczliwie rzuciło się na wroga.
  Niestety, w powietrzu przewaga wroga tylko wzrosła. Samoloty odrzutowe Luftwaffe niestety wszystko poprawiono. Pojawiły się nowe modyfikacje ME-262, w tym ultraszybka. Również silny myśliwiec odrzutowy TA-183, bardziej zaawansowany ze zamiatanymi skrzydłami NE-262 oraz prawdziwe arcydzieło konstrukcji samolotów ME-1010 ze sterowanymi zamiatanymi skrzydłami.
  A w ZSRR Jak-9 pozostał głównym myśliwcem. Kiedyś nowa, ale teraz wyraźnie przestarzała maszyna.
  Ale Luftwaffe ma również Yu-287 i pojawił się bombowiec odrzutowy Yu-387, TA-400, TA-500. I odrzutowy samolot szturmowy. A HE-377 jest reaktywny, a HE-477 jest również reaktywny i wielofunkcyjny.
  I seria E-70 ze zbiornikami ważącymi jak Tygrys Królewski, ale ze znacznie silniejszym zabezpieczeniem.
  A piramidalny czołg pokazany w metalu na urodziny Führera 20 kwietnia 1946 roku stał się prawdziwym arcydziełem. Hitler osobiście nadał mu imię "Imperial Lion".
  Samochód miał kształt wydłużonej spłaszczonej piramidy, z małymi rolkami pokrywającymi całe dno zbiornika. Tym samym nie miał palety, co znacznie zwiększyło drożność. Ponadto czołg nie miał dachu, a jego pancerz ze wszystkich stron miał wysoki kąt racjonalnego nachylenia. Ważący 99 ton samochód był uzbrojony w działo przeciwlotnicze 128 mm z długą lufą 100 EL, miał silnik o mocy 1800 koni mechanicznych i pancerz przedni o grubości 300 milimetrów. Ponadto płyty znajdują się pod dużymi kątami racjonalnego nachylenia, w pierwszej przedniej połowie i 250 milimetrów w drugiej nachylonej połowie. Tym samym okazał się najpotężniejszym czołgiem na świecie, nieprzeniknionym ze wszystkich stanowisk strzeleckich i przy bombardowaniu z góry.
  Führer natychmiast nakazał jak najszybsze wprowadzenie go do produkcji, a jednocześnie stworzenie modyfikacji szturmowej z haubicą i wyrzutnią bomb.
  Więc naziści się zaopatrzyli, powinni byli zostać pokonani. Ale niestety złapano bardzo upartego i silnego technicznie wroga. A pod koniec maja, zgodnie z tradycją, kiedy drogi wyschły, rozpoczęła się ofensywa.
  Fritz próbował ominąć Moskwę i Tulę. Bitwy toczyły się w pełnym rozkwicie bez precedensu pod względem napięcia i zakresu. Ale wojska radzieckie zasługiwały na miano niezwyciężonych. Przez trzy miesiące ciągłych walk naziści byli w stanie otoczyć Tułę i udać się do Kaszyny oraz zbliżyć się do Moskwy od północy, częściowo odcinając komunikację. Walki toczyły się już na ulicach samego miasta.
  Stalin opuścił stolicę i ewakuował się do Kujbyszewa. Ale w lipcu naziści rozpoczęli ofensywę przeciwko Saratowowi. To miasto upadło 8 sierpnia. Ponieważ Kujbyszew był teraz niebezpiecznie blisko frontu, Naczelny Wódz przeniósł swoją kwaterę główną do Swierdłowsku. Walki w Moskwie trwały do września. Kashira upadła 18. Na początku października stolica ZSRR została prawie otoczona, a 29 października, po zaciekłych walkach, upadł także Kujbyszew. Ponadto Niemcy zdobyli Guryev i Uralsk.
  Listopad upłynął w strasznych bitwach. 7 listopada Fritz przedarł się na Kreml, ale został odparty desperackim kontratakiem. I podczas tej bitwy zginął pełniący obowiązki komendanta Moskwy marszałek Rokossowski!
  A słynny radziecki pilot Kozhedub zestrzelił setny niemiecki samolot, stając się pierwszym sowieckim człowiekiem, który czterokrotnie otrzymał tytuł Bohatera ZSRR. A także 7 listopada 1946 r.
  4 grudnia pierścień blokady wokół Moskwy został ostatecznie zamknięty. Ale stolica i resztki jej bohaterskiego garnizonu walczyły aż do prawosławnego Bożego Narodzenia 7 stycznia 1947 roku.
  Atak na stolicę prowadził Mainstein. Za to został odznaczony drugim po Hermannie Goeringu Orderem Wielkiego Krzyża Żelaznego Krzyża.
  Ale wojna jeszcze się nie skończyła. Stalin ze Swierdłowsku obiecał kontynuować walkę. Niemcy też byli dość zmęczeni. Na południu ich wojska zbliżyły się do Penzy i Uljanowska i zatrzymały się. W marcu Sowieci rozpoczęli kontrataki. Ale w kwietniu nadal byli zmuszeni opuścić Ryazan. A w maju naziści otoczyli miasto Gorki i przedarli się na południe do Kazania. W czerwcu Fritz zdobył Orenburg i zbliżył się do Ufy. Opór Armii Czerwonej osłabł, spadło morale i rozpoczęły się masowe dezercje. Były one jednak zawsze, ale po upadku stolicy wielokrotnie się nasiliły. Nikt już nie ma ochoty umierać za Stalina. Ale z drugiej strony ludzie walczyli przeciwko faszyzmowi za ojczyznę.
  Upadł również autorytet rządu sowieckiego. W lipcu Niemcy wdarli się do Swierdłowska. Stalin i jego świta udali się do Nowosybirska. Na Uralu bitwy toczyły się pełną parą do sierpnia ... Niemcom przeszkadzała długość komunikacji i aktywne działania partyzantów. Ale dalsza wojna straciła już sens.
  Stalin jednak wciąż na coś liczył. We wrześniu Niemcy wdarli się do Tobolska. Zostały one jednak opóźnione przez ulewne jesienne deszcze. Nadejście zimy zatrzymało ofensywę na Syberii, ale nazistom udało się opanować całą Azję Środkową. Zimą nie odważyli się pojechać do Nowosybirska. Ale Stalin też zachorował i przeniósł się do cieplejszego Władywostoku.
  Nadszedł rok 1948. Naziści byli już uzbrojeni w dyskietki. Ponadto pojawiły się bardziej kompaktowe czołgi na silnikach turboodrzutowych. Właściwie po ociepleniu pozostaje ruszyć zwycięskim marszem i zająć miasta.
  Ale Beria otruł już poważnie chorego Stalina i zaproponował III Rzeszy kapitulację, pod warunkiem zachowania sowieckiej władzy na Syberii.
  Hitler, który sam był cholernie zmęczony wojną, prawie się zgodził, ale na początek zdobył Nowosybirsk w maju 1948 roku. A kapitulacja została podpisana 22 czerwca 1948 r., w symbolicznej dacie - dokładnie siedem lat od ataku na ZSRR. Tak zakończyła się II wojna światowa. Stany Zjednoczone pokonały Japonię w 1945 roku i przetestowały bombę atomową. Więc Führer nie ma nic do wtrącania się przez ocean.
  Beria jednak nie rządził długo. Najsłynniejszy sowiecki as, marszałek lotnictwa, siedmiokrotny bohater ZSRR Kozhedub będzie w stanie dokonać wojskowego zamachu stanu i obalić niepopularnego przewodniczącego GKO. Beria i wielu jego wspólników zostało zastrzelonych. W samej III Rzeszy, w marcu 1953 roku, patrioci zabili Hitlera. Goering zmarł z powodu narkomanii nieco wcześniej, podczas gdy Himmler został zastrzelony z powodu podejrzeń o spisek.
  Toczyła się zacięta walka między SS, kierowanym przez Schellenberga, a siłami zbrojnymi z generalissimusem Mainsteinem. Wszystko przerodziło się w wojnę domową. W rezultacie III Rzesza upadła. A okrojony ZSRR zaczął stopniowo przywracać swoje wpływy. Historia znów zatoczyła spiralę. Fantastyczny rozkwit Niemiec, spuchnięty gwałtownie od imperium Czyngis-chana, potem śmierć głównego przywódcy - chaos i zagłada.
  I stopniowe gromadzenie się księstw, stolicą stało się tylko miasto Bajkałsk. ZSRR, podzielony na wiele prowincji z marionetkowymi prowincjami ustanowionymi przez Niemców, ponownie się zjednoczył. Największym zwycięstwem była aneksja Moskwy, która zrzuciła nazistowskie jarzmo. To prawda, że Ukraina, Białoruś i kraje bałtyckie, a także Gruzja, Armenia, Azerbejdżan zachowały swoją suwerenność. Po upadku III Rzeszy Stany Zjednoczone stały się światowym hegemonem. Również w Chinach powstał proamerykański rząd.
  Ale stopniowo Imperium Niebieskie stawało się coraz bardziej niezależne. W ZSRR, po faktycznej dyktaturze Kozheduba, ustanowiono zasadniczo prezydencką konstytucję, ale z ograniczeniem władzy do dwóch kadencji. Wybory odbywały się na zasadzie alternatywnej, a urząd prezydenta nazywano inaczej: przewodniczącym ludu.
  Kraj miał mieszaną i dynamicznie rozwijającą się gospodarkę.
  Ale oto jak zmieniła się historia od jednego spinacza. Przegrali II wojnę światową, choć walczyli dzielnie. A rezultat był fatalny. Co więcej, Niemcy były w stanie osiągnąć wielkość tylko na chwilę.
  Tak, a Stany Zjednoczone stopniowo traciły wpływy, świat stawał się wielobiegunowy, co oznacza, że jest w nim coraz większy chaos. Z drugiej strony jest mniej porządku. I tak jak w obecnym XXI wieku.
  Cóż, dlaczego ludzkość tak bardzo pociąga fragmentacja i chaos?
  
  
  TROCKI ZAMIAST STALINA
  Kampania Tuchaczewskiego przeciwko Warszawie okazała się nieudana, przede wszystkim z winy Stalina - który zamiast osłaniać południową flankę nacierających na Warszawę wojsk czerwonych. skierował I Armię Konną do Galicji. Co więcej, pomimo dużych sił, jakie znajdowały się pod dowództwem Józefa, udało mu się zostać pokonanym przez Polaków. Armia Czerwona również przegrała Bitwę Warszawską. Polacy rozpoczęli kontrofensywę, zajęli terytorium, w tym Słuck, a nawet okupowali Mińsk przez kilka dni.
  Jednak Zachód nie odważył się wówczas sfinansować dalszej krwawej bitwy z bolszewikami. Warszawa zawarła pokój, a wojna domowa szybko się skończyła.
  Ale istnieje również alternatywny bieg historii i jeden z wielu wszechświatów równoległych. Tam Lenin nakazał usunięcie Stalina, który nie był zbyt uzdolniony w sprawach wojskowych i kapryśny, z dowództwa południowej flanki i ustanowił jedność dowodzenia Tuchaczewskiego, utrzymując przy tym pierwszą kawalerię Budionnego.
  W tym przypadku próba kontrataku z południa Warszawy nie doszła do skutku, a natchniona Armia Czerwona odniosła zwycięstwo w zaciętej walce. Stolica Polski upadła. Po pewnym czasie stania w nim i nauczeniu dodatkowych posiłków Tuchaczewski przeniósł się do Lwowa i Krakowa.
  Przez jakiś czas trwały jeszcze walki przeciwko Wrangelowi i dalsza ofensywa na Krymie. Następnie Armia Czerwona zajęła kraje bałtyckie na północy i wyzwoliła Azerbejdżan, Armenię i Gruzję na południu. Nastąpił chwilowy spokój. Rosja Sowiecka potrzebowała odpoczynku i chwilowego wytchnienia, którym stał się NEP. Ale Trocki nadal nalegał na zwrot wszystkich ziem carskiej Rosji. W rezultacie latem 1921 r. Armia Czerwona za przyzwoleniem Zachodu zajęła także Finlandię.
  W 1922 r. Odbito także Primorye, a następnie północny Sachalin. Trocki, którego autorytet jako przewodniczącego Wojskowej Rady Rewolucyjnej został znacznie wzmocniony, zdołał zająć miejsce Lenina i wypchnąć Stalina, który został zdegradowany do drugorzędnych ról.
  Choć może się to wydawać dziwne, w miarę umacniania się władzy osobistej elementy kapitalizmu stawały się coraz silniejsze w gospodarce.
  Sam Trocki stał się lewicowcem głównie z powodu pragnienia bycia bardziej świętym niż papież lub bardziej radykalnym niż Stalin. Jednak po objęciu władzy niezwykle utalentowany Żyd prowadził zrównoważoną politykę zagraniczną. Nie porzucając idei komunistycznych, jednocześnie starał się zaszczepić elementy rynkowe i zapewnić dobre stosunki z innymi kapitalistycznymi krajami świata.
  Dojście Hitlera do władzy w Niemczech nie spowodowało fundamentalnych zmian w polityce światowej. Führerowi szybko wskazano miejsce - zabraniając jakiegokolwiek zniesienia restrykcji wersalskich lub przywrócenia powszechnego poboru i potęgi wojskowej. Tak jak nazistom zabroniono wprowadzania praw antysemickich i wiele więcej.
  Tyle tylko, że za Hitlera niemiecka gospodarka wyszła z kryzysu, ale faszyzm nigdy nie przybrał radykalnych form, pozostając umiarkowanym nacjonalizmem z pewnymi cechami autorytarnymi, uniwersalnymi organizacjami młodzieżowymi jak Hitlerjugend.
  ZSRR pod przywództwem Lwa Trockiego stał się mocarstwem bogatym gospodarczo z rozwiniętym przemysłem ciężkim.
  Gospodarka ZSRR była bardziej rynkowa niż stalinowska, ale zawierała też elementy planowania w postaci planów pięcioletnich. Wskaźnik urodzeń jest wysoki, zwłaszcza że Trocki zakazał także aborcji - mówią, że w Rosji jest tyle pustych ziem i nie ma dla nich nic, co mogłoby się ziewać jak dziury.
  Ponieważ liczebność armii niemieckiej pozostała ograniczona do 100 tysięcy, a Polska przekształciła się już w sowiecką republikę socjalistyczną, nie byłoby z kim walczyć. Mołdawia wróciła do Rosji w 1921 roku - zbierając z powrotem ziemie królewskie.
  Sam Trocki trochę popierał światową międzynarodówkę, ale cel światowej rewolucji zaczął być przemilczany. Częściowo jak za Stalina.
  Ale wojna wciąż nadchodziła ze wschodu. Japonia rozpoczęła działania militarne przeciwko Mongolii. Kraj Kwitnącej Wiśni wraz z Włochami stał się głównym światowym najeźdźcą. To prawda, że Mussolini był zmuszony ograniczyć swoje ambicje do zdobycia Etiopii - jedynego kraju w Afryce, który nie był czyjąś kolonią. Japonia, która również nie miała jeszcze odwagi walczyć samotnie z Wielką Brytanią, a tym bardziej ze Stanami Zjednoczonymi, wdarła się do Chin. I wchodziłem tu coraz częściej.
  Chińczyków jest wielu i pomimo ich rozdrobnienia są poważnym przeciwnikiem. A potem samuraje dostali się do Mongolii... Poważne bitwy toczyły się tam wiosną 1941 roku.
  Trocki zdecydował, że ZSRR jest już wystarczająco silny, aby prowadzić wojnę na pełną skalę przeciwko samurajom. Ponadto sowiecki dyktator chciał się zemścić za klęskę z lat 1904-1905. Na lądzie Armia Czerwona jest wyraźnie silniejsza od Japończyków, zwłaszcza w czołgach. Ale na morzu Flota Pacyfiku nie osiągnęła jeszcze parytetu. Ale Lew Dawydowicz nie mógł zrezygnować z Mongolii.
  Armia Czerwona jako pierwsza powstrzymała natarcie samurajów. 20 sierpnia 1941 r. miała miejsce ofensywa na Chalkhin Gol, która zakończyła się zwycięstwem Armii Czerwonej. Następnie Trocki zażądał od Japonii zwrotu Południowego Sachalinu i Kurylów.
  Oczywiście nastąpiła odmowa i rozpoczęła się wojna na dużą skalę. Tyle tylko, że w przeciwieństwie do Wielkiej Wojny Ojczyźnianej toczyła się na obcym terytorium. Chociaż nie można tego powiedzieć małą ilością krwi.
  Bitwy były na pełną skalę, a Japończycy stawiali zaciekły opór, nie poddawali się. Ale prawie wszystkie operacje wojsk radzieckich zakończyły się sukcesem. Obrona, po potężnym przygotowaniu artyleryjskim, przedarła się, a czołgi, w tym najnowszy potężny T-34, LT (ciężki Lew Trocki!), pokonały dziki rów trupów i metalu.
  Najpierw wojownicy Kraju Kwitnącej Wiśni zostali wypędzeni z Mandżurii. Przeprowadzono kilka kolejnych operacji, które trwały dziewięć miesięcy od listopada 1941 do sierpnia 1942. Wojska radzieckie wkroczyły do Korei Północnej... Były też bitwy na Sachalinie. Japończycy próbowali nawet posuwać się naprzód - przesunęli się o trzydzieści kilometrów, ale zostali zatrzymani i uduszeni krwią.
  We wrześniu 1942 roku doszło do szturmu na Port Arthur. Japończycy, korzystając ze wsparcia z morza, próbowali utrzymać linię. Wojska radzieckie przedarły się przez front, ale wrogowi udało się zatrzymać natarcie, zrzucając wojska.
  Ale samurajowie nie mogli długo ciągnąć oporu. Lotnictwo radzieckie przejęło i zbombardowało statki. Poza tym Japończycy zbyt lekceważąco traktują swoje życie - nawet nie zabrali spadochronów do bitwy. Przez co po śmierci głównych elit lotniczych opór samurajów na niebie wyraźnie osłabł. A radzieckie lotnictwo zaczęło wygrywać znacznie pewniej.
  Ponadto nowe rozwiązania radzieckich konstruktorów stopniowo niweczyły przewagę japońskich myśliwców pod względem zwrotności. W grudniu 1942 r., po kolejnym zaciekłym szturmie, zajęto Port Arthur, aw tym samym miesiącu upadł Seul.
  Kolejny miesiąc 1943 r. rozpoczął się ofensywą styczniową w Korei Południowej i zdobyciem portu w Pusan.
  Japonia przegrywała bitwy naziemne i otrzymywała coraz większe zniszczenia na niebie i na morzu. W lutym 1943 r. Pekin został zajęty przez wojska radzieckie. A w marcu, po zaciekłych walkach, Południowy Sachalin został wyzwolony. Kwiecień i maj upłynęły pod znakiem nowych zwycięstw sowieckiej broni na morzu ... Szczególnie skuteczna była zwiększona flota okrętów podwodnych, samoloty i statki zbliżające się od strony Bałtyku.
  W czerwcu 1943 r. wojska radzieckie wyparły również Japończyków z Szanghaju. W ten sposób, tworząc własną strefę okupacyjną.
  W lipcu, sierpniu spadochroniarze i marynarze wyzwolili grzbiet Kurylski od wroga. Japonia znalazła się w wyjątkowo trudnej sytuacji. Lotnictwo radzieckie zwiększało swoją siłę uderzeniową i bombardowało coraz więcej, a marynarka wojenna Kraju Kwitnącej Wiśni topniała. W październiku 1943 r. Trocki podjął decyzję: zaatakować Okinawę - próba generalna przed bitwą o samą Metropolię Japońską. Walki były zacięte, a samurajowie masowo używali broni: pilotów kamikaze.
  Epicka bitwa trwała dwa miesiące i tydzień, co ostatecznie zakończyło się upadkiem Okinawy. A w styczniu 1944 wyzwolony został także Tajwan.
  Japonia była teraz na skraju całkowitej katastrofy militarnej. Hirohito mógł liczyć tylko na przystąpienie do wojny po swojej stronie Stanów Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii, faszystowskie Niemcy w tym czasie były jeszcze zbyt słabe militarnie, a Mussolini nie był tak łatwy do zdobycia Trockiego na Oceanie Spokojnym.
  Ale Stany Zjednoczone i Wielka Brytania dały wskazówki, ale nie spieszyły się z przystąpieniem do wojny. Zwłaszcza w Indiach wybuchło masowe powstanie antybrytyjskie. Umiarkowany Gandhi został zepchnięty na bok przez bardziej radykalnych nacjonalistów i lewicę. W rezultacie rozpoczęła się tam prawdziwa wojna. Churchill, który zastąpił Chamberlaina, był uparty i za wszelką cenę starał się utrzymać kontrolę nad Pakistanem i Indiami. Co doprowadziło do przedłużającej się i zaciekłej wojny, która spętała siły brytyjskie.
  Amerykanie zachowywali się biernie w polityce zagranicznej: moja chata jest na krawędzi!
  W marcu 1944 r. na Hokkaido wylądowały wojska radzieckie, mimo że pogoda nie była jeszcze zbyt sprzyjająca. Trzytygodniowe walki trwały i zakończyły się klęską Japończyków. Sukces ten zachwiał zaufaniem cesarza do nie do zdobycia metropolii.
  Walki na lądzie i morzu trwały do 11 maja 1944 roku, kiedy to ostatecznie wyczerpana Japonia skapitulowała.
  Walki z udziałem wojsk radzieckich trwały od 10 kwietnia 1941 do 11 maja 1944 i trwały trzy lata i nieco ponad miesiąc. Straty armii radzieckiej w zabitych i zmarłych od ran wyniosły 960 tysięcy żołnierzy i oficerów. Zginęło też nieco ponad sześćdziesiąt tysięcy pokojowo nastawionych obywateli radzieckich. Od bombardowań, walk na Sachalinie i na granicy w Primorye. A około trzech milionów ludzi zostało rannych, z czego czterysta tysięcy zostało niepełnosprawnych.
  Ogólnie rzecz biorąc, ZSRR odniósł wielkie zwycięstwo i zdołał zainstalować proradzieckie reżimy w Chinach i Korei oraz zajął wraz ze swoimi wojskami wszystkie posiadłości kraju wschodzącego słońca.
  Autorytet towarzysza Trockiego został dalej wzmocniony zarówno w kraju, jak i na arenie międzynarodowej.
  W 1946 roku w ZSRR wystrzelono pierwszego sztucznego satelitę. A w 1950 roku wysłali pierwszego radzieckiego kosmonautę dookoła świata. W Rumunii król Micheasz zgodził się na zawarcie sojuszu militarnego i gospodarczego z ZSRR. Wkrótce na Węgrzech zmienił się rząd. A w Czechosłowacji od dawna jest rządzona, choć nie całkiem przez komunistów, ale przez lewicowe siły prosowieckie.
  W 1951 roku wybuchła wojna między Turcją a ZSRR. W tym czasie ani USA, ani Wielka Brytania nie miały jeszcze bomby atomowej, a rozpoczęcie prawdziwej masakry z tak potężnym wrogiem, jakim był ZSRR i jego sojusznicy, było dla Zachodu samobójstwem.
  Armia radziecka pokonała Turcję w niecały miesiąc. Widząc, że reakcja Zachodu jest wyjątkowo powolna... Britaya długo walczyła z Indianami, ale w końcu straciła setki tysięcy żołnierzy i kontrolę nad swoją największą kolonią. W USA panuje kryzys gospodarczy, a czarni buntują się.
  Trocki podejmuje decyzję: w ciągu dwóch miesięcy Armia Czerwona przejmuje kontrolę nad całym Bliskim Wschodem i Iranem, aw Egipcie do władzy dochodzi proradziecki rząd. Brytyjczycy i Francuzi dostają w zęby. A Hitler staje po stronie ZSRR i za to dostaje możliwość Anschlussu Austrii.
  De Gaulle dochodzi do władzy we Francji. Jest bardzo niezadowolony z sowieckiej ekspansji i mówi o krucjacie na Wschód, przeciwko bolszewizmowi. Trocki, wręcz przeciwnie, marzy o ekspansji w Europie, sytuacja się nagrzewa.
  Adolf Hitler, korzystając z faktu, że ZSRR jest teraz w sojuszu, rozpoczyna militaryzację Niemiec. A w Algierze i Maroku przeciwko Francji wybucha wielkie powstanie.
  De Gaulle jest wściekły, żąda od Niemiec zaprzestania przygotowań wojskowych. W odpowiedzi Führer żąda przywrócenia granic z 1914 roku i grozi rzuceniem milicji przeciwko wrogowi.
  Obie strony likwidują groźby i wycofują wojska do granic. Przebiegły Trocki nie bierze udziału w wojnie, ale sprzedaje Niemcom czołgi i samoloty na kredyt. Rozgrywa się bitwa między nazistami a Francuzami. Belgia przystępuje do wojny, ale to tylko pogarsza sytuację Francji, spętanej buntem w koloniach i działalnością komunistów na różnych frontach. Niemcy jednak nie osiągają szybkiego zwycięstwa, ale utknęli na linii Mangio, po czym okupują Belgię. Po półtora roku wojny naziści zbliżyli się do Paryża.
  De Gaulle idzie podpisać pokój i oddaje Niemcom Elsarza i Lorraine. Belgia również rozstała się z częścią swojego terytorium. Führer wzmacnia swoje wpływy. W 1955 roku ZSRR testuje bombę atomową. Trocki włącza Czechosłowację do ZSRR. Niemcy rzeczywiście odchodzą od Sudetów, ale znacznie mniej granic etnicznych. Ale oni nie mają nic do gadania...
  Hitler jest zmuszony poniżyć swoje ambicje i cieszyć się, że udało mu się rozszerzyć na Zachód kosztem Austrii. Ponadto naziści najeżdżają Danię, a także przywracają granice z 1914 roku i północną część ich imperium.
  Trocki zmarł w 1960 roku, świętując swoje osiemdziesiąte urodziny. Bez złych nawyków i zachowując formę fizyczną przewodniczący ZSRR do ostatnich spraw zachowywał jasność myśli.
  Stanowisko przewodniczącego przekazał swojemu synowi Dawidowi i tym samym założył pierwszą na świecie komunistyczną dynastię. W tym czasie ZSRR doświadczył zwiększonej centralizacji i zmian w konstytucji zakazujących wyjścia z niego. Hitler przekazał też władzę jednemu ze swoich synów uzyskaną w wyniku sztucznego zapłodnienia, ale na zasadzie rywalizacji.
  Jednak syn jest jeszcze za młody, a po śmierci Hitlera naziści podzielili się i wkrótce do władzy doszła lewica. Świat stał się bezpieczniejszy, ale upadek systemu kolonialnego dał początek nowej wojnie o niestabilność. Wyjściem było utworzenie koalicji komunistycznej. Prowadzono w nim wzajemną pomoc i starano się budować socjalizm w warunkach czarnego kontynentu.
  Ale światowy komunizm wyróżniał się dużą liczbą elementów rynkowych i był systemem złożonym.
  Tymczasem w ZSRR narastały sprzeczności. Polityczna dominacja jednej partii nie odpowiadała już rosnącej oligarchii. Biznesmeni z czerwonej fali chcieli zmian i władzy politycznej. Dotychczasowe sukcesy gospodarki planowej i przejęć politycznych częściowo rekompensowały opozycyjne nastroje. Ale w USA sytuacja się zmieniła. Pojawił się nowy przywódca, który złamawszy monopol dwóch partii: demokratycznej i republikańskiej, stworzył trzecią - patriotyczną.
  A doszedłszy do władzy, ustanowił samowładztwo. Jednocześnie rozpoczynając krucjatę przeciwko komunizmowi. Dawid zmarł, a potem rozpoczęła się cała seria spisków i walk frakcyjnych. W rezultacie kraj był wstrząśnięty. Ale teraz walka między frakcjami zakończyła się zajęciem stanowiska przewodniczącego ZSRR, a ludzie się o tym uspokoili.
  Nastąpiła aktywna ekspansja kosmiczna. W 2015 roku Pluton stał się ostatnią planetą, na której postawił stopę ludzki astronauta. Przez krótki czas ludzie mogli odwiedzać powierzchnię Jowisza. To prawda, że \u200b\u200bmusieli leżeć w specjalnych pachnących kąpielach.
  W ZSRR elementy kapitalistyczne stały się jeszcze silniejsze. Nastąpił podział na biednych i bogatych. Byli prawdziwi miliarderzy, a jednocześnie członkowie Biura Politycznego. Komunizm coraz bardziej łączył się z oligarchią finansową iw coraz mniejszym stopniu różnił się od kapitalizmu. Nawet podatek dochodowy stał się liniowy w ZSRR i wprowadzono jeden procent. To oczywiście doprowadziło do niejasnego niezadowolenia i doprowadziło do drobnych zamieszek.
  Jednak jak dotąd sytuacja nie wymknęła się spod kontroli. Ale w rzeczywistości, wraz z zewnętrznymi atrybutami komunizmu, gwarancje społeczne były coraz bardziej ograniczane. W szczególności medycyna i edukacja stały się częściowo płatne, pojawiły się osoby bezrobotne i giełdy pracy.
  Victoria dotarła do Wilna i przestała pamiętać świat równoległy. Musiała teraz dalej dowodzić armią rosyjską.
  Stolica Wielkiego Księstwa Litewskiego, Wilno, upadła, ale przed nami była kampania dalej do Grodna i Brześcia.
  Białorusini chętnie wstąpili do armii rosyjskiej. Upadł, choć śnieg i poruszanie się średniowiecznej armii stało się trudniejsze. Niemniej jednak wielki książę Wasilij nakazał zająć Grodno i spędzić tam zimę. Victoria biegała po okolicznych zamkach w poszukiwaniu kogoś innego do siekania lub eksterminacji.
  Gotowała się w niej najdziksza żądza zagłady, ale coraz częściej przeciwnicy poddawali się bez walki.
  
  
  WYROCZNIE Z CIEMNEGO PIEKŁA
  Istnieją oczywiście różne predyktory, przydatne i niebezpieczne.
  Ale w jednej z alternatywnych rzeczywistości znaleziono czarnoksiężnika, który powiedział nazistom, jak przywrócić moc ponownego opowiedzenia zwierciadła Diabła. Kropelki szkarłatnej krwi niewinnego dziecka spadły na odbijającą powierzchnię. I natychmiast zostały wchłonięte, a samo lustro rozświetliło się, ponownie znajdując swoje dary. A Fuhrer wiele się wtedy nauczył.
  Ale nawet znając przyszłość, nie zawsze da się to naprawić. Jednak w Afryce Niemcy przegrupowali swoje wojska i zdołali odeprzeć ofensywę rozpoczętą przez Montgomery'ego 23 października.
  Choć z wielkim trudem powstrzymali wojska, które przewyższały liczebnie liczebnie i sprzęt. Jednak znajomość miejsca i czasu uderzenia pomogła Rommelowi racjonalnie rozmieścić swoje nieliczne jednostki i odeprzeć ofensywę. Brytyjczycy ponieśli znaczne straty i po dwóch tygodniach walk zostali zmuszeni do przerwania.
  A niemiecka flota okrętów podwodnych była w stanie wyrządzić wielkie szkody, zatapiając tuzin statków z siłami desantowymi, które planowały wylądować w Casablance i na wybrzeżu Maroka. Amerykanie widząc brak sukcesów w Egipcie i działalność "niemieckich watah wilków" - zrezygnowali z Operacji Torch.
  Niemcy z kolei próbowali przegrupować swoje wojska w pobliżu Stalingradu, aby odeprzeć flankowe ataki wojsk radzieckich i przygotować się, zakopując się w środkach obrony.
  Ze względu na złą pogodę 19 listopada 1942 roku wojska radzieckie nie były w stanie skutecznie wykorzystać lotnictwa, w tym samolotów szturmowych, a przygotowanie artyleryjskie osiągnęło bardzo ograniczony sukces. Tak więc, po przegrupowaniu sił, Niemcy i ich sojusznicy byli w stanie odeprzeć ofensywę wojsk radzieckich. To prawda, że odciągnęło to uwagę nazistów od samego Stalingradu, dając wytchnienie żołnierzom radzieckim, którzy byli bohaterami w mieście. Chociaż pod kontrolą Armii Czerwonej pozostało bardzo niewiele domów.
  Fritz stawiał opór także w centrum... Bitwa pod Stalingradem trwała do końca grudnia. Po nieudanej próbie przebicia się przez front Armia Czerwona zatrzymała się. Ale i Niemcom nie było łatwo. Zbyt wiele stracili podczas szturmu na miasto i choć stosunek strat w obronie zdaje się przemawiać na ich korzyść, wojska wciąż są wyczerpane.
  W styczniu, mimo przepowiedni wyroczni, Niemcy nie wytrzymali na północy podczas akcji "Iskra". To prawda, że bitwy trwały ponad trzy tygodnie i kosztowały Armię Czerwoną ciężkie straty, ale udało im się przedrzeć do Stalingradu drogą lądową.
  Jednak Niemcy, ostrzeżeni przez lustro Iblisa, byli w stanie odeprzeć ofensywę pod Woroneżem, wzmacniając swoich słabych sojuszników: Włochów i Rumunów. W przeciwnym razie obrona zostałaby przełamana.
  A trzecia operacja Rzhev-Sychov zakończyła się niepowodzeniem. Niemcy ponownie, choć nie bez trudności, odparli radziecką ofensywę. W samym Stalingradzie było duszno, w styczniu toczyły się bitwy. Paulus został zastąpiony przez Mainsteina, a ten bardziej wyrafinowany feldmarszałek zdołał zdobyć miasto-cytadelę do 12 lutego. Ale znowu Niemcy zapłacili za to ogromną cenę. W lutym 1943 r. trzeba było zebrać Reichstag i wypowiedzieć wojnę totalną. Wydłużyć dzień pracy i aktywniej niż dotychczas wykorzystywać pracę niewolniczą.
  Wypowiedzenie wojny totalnej umożliwiło zwiększenie produkcji broni i utworzenie nowych dywizji. W tym zagranicznych i hivi.
  Wiedząc, kiedy Brytyjczycy i Amerykanie planowali wbić się w Maroko, Niemcy, używając swojej licznej floty okrętów podwodnych, zadali bolesny cios statkom desantowym, zakłócając jedno lądowanie po drugim. Pozwoliło to nazistom zlokalizować działania wojenne przeciwko Zachodowi i skoncentrować wszystkie główne siły na wschodzie.
  Pozycja korpusu Rommla pozostawała trudna, ale dzięki lusterku faszystowskie lotnictwo zaczęło działać sprawniej, a konwoje poprawiły zaopatrzenie grupy afrykańskiej.
  Nowa ofensywa Montgomery'ego w marcu 1943 roku okazała się porażką. Tym razem już Rommel, otrzymawszy dokładne dane za pomocą diabelskiej magii, zwabił Brytyjczyków w pułapkę i zdołał zadać im miażdżącą klęskę! To prawda, że \u200b\u200bze względu na przewagę liczebną i dominację wroga w powietrzu całkowite pokonanie Montgomery'ego nie było możliwe, ale porażka Wielkiej Brytanii okazała się namacalna. Szczególnie wiele czołgów zostało utraconych, a znaczna liczba pojazdów została zdobyta jako trofea.
  Brytyjczycy wycofali się na kilka linii obronnych i zbliżyli się do Aleksandrii. Rommel potrzebował nowych rezerw, a naziści planowali kontynuować ofensywę w kierunku południowym. Stalingrad upadł i można było posuwać się dalej wzdłuż Wołgi.
  W maju 1943 roku Fritz przeszedł do operacji Dolphin. Ich wojska, mimo pomocy wyroczni, napotkały bardzo silny opór ze strony Armii Czerwonej. Postęp był powolny kosztem ciężkich strat. To prawda, że \u200b\u200bpomoc predyktora wpłynęła na przebieg wojny. Wehrmacht przewidział kontrataki i nagradzał coraz więcej kotłów. W połowie czerwca naziści zbliżyli się już do delty Wołgi i dotarli do Morza Kaspijskiego.
  Sytuację wojsk radzieckich na Kaukazie pogorszyło przystąpienie Turcji do wojny 22 czerwca 1943 r. I to właściwie przesądziło o wyniku bitwy o ropę Baku.
  Alianci nie byli zdecydowani. Montgomery przeszedł na aktywną obronę i nie myślał już o ofensywie, a lądowanie w Maroku pozostało nierealne.
  10 lipca 1943 Churchill podjął próbę lądowania we Francji w celu odwrócenia części sił niemieckich ze wschodu. Jednak niewłaściwie przygotowane lądowanie w połączeniu z niezdecydowaniem Amerykanów i tym, że Niemcy poznali wszystkie szczegóły dzięki wyroczni, zaowocowało jedynie najgorszą w historii porażką Brytyjczyków i Amerykanów na lądzie.
  Schwytano tylko jeńców, ponad sześćset pięćdziesiąt tysięcy ludzi i dużo sprzętu. Ale to niestety nie przeszkodziło ofensywie nazistów na południu. W sierpniu Niemcy zajęli cały Dagestan, Turcy prawie całą Armenię wraz z Erewanem, a 27 sierpnia naziści i Turcy zjednoczyli się, rozdzierając front zakaukaski na dwie części.
  I znowu próby ofensywy wojsk radzieckich na innych odcinkach frontów zakończyły się niepowodzeniem. Nieprzyjaciel zbyt dobrze znał plany sowieckiego dowództwa.
  Szalał oddział specjalny w Armii Czerwonej, przeprowadzano represje i masowe czystki. Rozstrzelano nawet kilkudziesięciu generałów i marszałka artylerii Kulik.
  Ale dopóki wróg miał diabelską broń, nic mu nie pomogło.
  Miesiąc wrzesień minął w ciężkich walkach, naziści i Turcy zbliżyli się do Baku. A w październiku w samym mieście wybuchły walki.
  Nadmorskie miasto było zaopatrywane przez morze i desperacko starali się je zachować. Walki przeciągały się i do 7 listopada, zgodnie z planem, Fritz nie zdobył. Ale do tego czasu wszystkie inne miasta na Kaukazie były już stracone. A w grudniu kosztem kolosalnych strat legendarne miasto upadło.
  Kaukaz okazał się całkowicie stracony, podobnie jak największe wówczas zagospodarowane złoże ropy naftowej w ZSRR. To prawda, że ponieważ wszystkie szyby naftowe zostały wysadzone w powietrze i zniszczone, sami naziści nie mogli wkrótce skorzystać z tej przewagi.
  Na froncie wschodnim panował zastój. Duże niemieckie siły lądowe ruszyły do Iraku, a następnie do Palestyny i Kanału Sueskiego, aby pomóc Rommelowi. Kierownictwo sowieckie postanowiło jednak wykorzystać tę przerwę. Pola naftowe zostały już zagospodarowane w innych miejscach, w tym na Syberii. A radzieccy projektanci pracowali nad nowymi czołgami. IS-2 i T-34-85 miały być odpowiedzią na niemieckie Pantery i Tygrysy.
  Wydanie broni w nazistowskich Niemczech było wyższe niż w prawdziwej historii. Wyraźnie widać, że naziści i niewolnicy dysponują większymi środkami, a bombardowanie przez zdemoralizowanych sojuszników jest słabsze. Oznacza to, że mogli produkować więcej żelaza i lepszą jakość metalu niż w rzeczywistości. Tym samym plan produkcji 600 "Panter" miesięcznie został zrealizowany, a nawet przekroczony. Ale były też inne ograniczenia: czas szkolenia nowych załóg. Co więcej, Pantera ze wszystkimi swoimi niewątpliwymi zaletami: działem o dużej przebijalności i szybkostrzelności, doskonałej widoczności i optyce, a także dobrym przednim pancerzem i dobrymi właściwościami jezdnymi, miała słabą ochronę boczną i schodkowy układ rolek .
  Bardziej zaawansowanym i obiecującym rozwiązaniem była "Panther" -2. Dzięki znacznie gęstszemu schematowi rozmieszczenia przy nieco większej masie 47 ton, Panther-2 miał mocne 88-milimetrowe działo w lufie 71 EL i 120-milimetrowy pancerz z przodu kadłuba, 60 boków pod kątem i 150 na czole wieży, z silnikiem o mocy 900 koni mechanicznych w duraluminiowej obudowie.
  Taka maszyna zaczęła być produkowana od listopada 1943 r. Wraz z "Tygrysem" -2. Jednak Niemcy właśnie kręcili swoim samochodem. I zaatakowali Bliski Wschód.
  W marcu 1944 Niemcy zajęli także Kuwejt i dotarli do Kanału Sueskiego.
  Trzeba było złamać wyrocznię, aby faszyści nie mieli przewagi. Dziewczęta w tym przypadku chciały zrobić to wcześnie, ale wpłynęły na to ograniczenia wpływów.
  Na przykład teraz, zamiast dziewczyn pełnych magii, 1 kwietnia 1944 roku, frontem szły dwie śliczne piękności. Niestety przy bardzo przeciętnych możliwościach - wpłynął na ogranicznik skoku. Było zimno nawet dla bosych stóp po wiosennej ziemi, ledwie gołej od śniegu. Na lewo od dziewcząt jest pełna Wołga, na północ od Kamyszyna, a jeśli pójdziesz dalej, dotrzesz do pozycji niemieckich pod Stalingradem. A zadaniem wojowniczek jest stać się niemal zwyczajnymi dziewczynami, a utraciwszy nadludzkie zdolności zneutralizować znienawidzoną wyrocznię... Jednak nawet to może teraz nie wystarczyć. ZSRR utracił przecież terytorium, na którym przed wojną mieszkała połowa ludności, oraz znaczną część potencjału przemysłowego, w tym przede wszystkim dogodną do wydobycia ropę naftową.
  Oczywiście istnieje wiele innych depozytów, ale aby działały z pełną mocą, potrzebny jest zarówno czas, jak i pieniądze. Oznacza to, że sytuacja jest taka, że nawet jeśli Hitler zostanie pozbawiony mocy lustra Iblisa, może to okazać się boleśnie małe. Ponadto wśród aliantów nasiliły się nastroje separatystyczne. Zwłaszcza Amerykanie. Roosevelt jest chory, Gallen wyraźnie skłania się ku lewicowemu pacyfizmowi, a perspektywy nowych wyborów nie są zbyt wesołe.
  Wojna podwodna dla aliantów nie rozwija się najlepiej. Liczba niemieckich okrętów podwodnych stale rośnie, a ich walory bojowe rosną. Torpety wywołane ciepłem i łodzie podwodne nadtlenkiem wodoru już się pojawiły. A flota sojuszników przerzedza się i słabnie, zwłaszcza że technotroniczne rekiny Fritza nauczyły się nie pojawiać i nie ujawniać.
  Ponadto aktywność nazistowskiej floty podwodnej jest większa niż w prawdziwej historii: stało się to łatwiejsze z paliwem, nawet tankowce przybywają z libijskich pól. Ponadto bombardowanie Rumunii jest znacznie słabsze. A produkcja paliwa syntetycznego jest wyższa.
  Sojusznicy są w szoku i mają niekorzystny układ. Zwłaszcza w polityce wewnętrznej.
  Bilans sił na froncie wschodnim 1 kwietnia 1944 r.: ZSRR 6,3 mln żołnierzy i oficerów oraz około 5,3 tys. czołgów i dział samobieżnych, 95 tys. dział i moździerzy, 7,7 tys. samolotów. Duże straty w bitwach zimowych podczas próby pokonania wroga. Niemcy, biorąc pod uwagę satelity, obce dywizje, piechotę hivi, zgromadzili ponad 7,2 mln, czołgów i dział samobieżnych już 8,8 tys., dział i moździerzy ok. 100 tys., lotnictwa 16,5 tys. pojazdów. Biorąc pod uwagę, że nowe czołgi IS-2 i T-34-85 dopiero zaczęły wchodzić do służby w Armii Czerwonej, przewaga sprzętowa wroga jest znacząca. Tak więc produkcja "Panter" i "Tygrysów" została już wypromowana i stanowią one ponad połowę niemieckiej floty czołgów.
  W lotnictwie oceny jakości nie są tak jednoznaczne. Niemieckie pojazdy są lepsze od radzieckich pod względem prędkości i uzbrojenia, ale gorsze pod względem zwrotności w poziomie, a jednocześnie lepsze w pionie. Ale co najważniejsze, we Fritzach pojawiły się samoloty odrzutowe, przede wszystkim ME-262. Spośród myśliwców napędzanych śmigłem bardzo skuteczne okazały się najpotężniejsze pod względem uzbrojenia i prędkości: ME-309 i TA-152. Yu-488, a jeszcze wcześniej Yu-288 weszły do masowej produkcji. Te bombowce nie miały sobie równych pod względem charakterystyki lotu, pod dużym obciążeniem.
  W każdym razie, jeśli weźmiemy pod uwagę równowagę sił, to wroga należy uznać za potężniejszego. Ponadto w przypadku zakończenia operacji na Bliskim Wschodzie naziści nasilą się jeszcze bardziej. A do ich ostatecznego zwycięstwa pozostał niecały miesiąc. Więc...
  Znająca się na technologii Elena westchnęła ciężko i zaśpiewała:
  - Nie ma mocy, nie ma siły... Leszy widocznie za dużo wypił! Tylko ryk piłowanej kory, wrzasnął mat!
  Zoya, która zachowała swoją kulturę nawet w skromnym wiejskim stroju, pogroziła przyjaciółce palcem:
  - Nie dajmy się wulgaryzmom... Dyke lepiej opracuj plan działania!
  Elena wzruszyła ramionami. Jest szczuplejsza niż wcześniej i nie tak wysportowana. Chociaż być może wielu mężczyzn uznałoby ją za jeszcze ładniejszą niż wcześniej. Sukienka dziewczynki jest prosta, lniana, biała i czysta. Nieco krótsza niż u wieśniaczek, odsłaniająca opalone nogi powyżej kolan. Dziewczętom nie została żadna broń ani biżuteria. Nie ma nawet zegara.
  Są teraz takie rustykalne, zbyt opalone jak na kwiecień, ale nie tak szybkie i mocne. Stopy idą po glinianej drodze usianej kamykami. Gołe podeszwy, takie jak te wiejskich kobiet, są szorstkie i czują się komfortowo, stąpając po kolcach. Kiedy idziesz, nie wieje tak zimno. Poranny szron topnieje po mrozie, a stopy nie są tak stwardniałe i obolałe.
  W swoim dawnym ciele wojownika w ogóle, nawet na Antarktydzie bez problemów. A teraz nogi są czerwone od zimna i rozgrzane porannym słońcem, bolą obrzydliwie.
  Elena, która zdążyła już zapomnieć, że ludzki organizm może odczuwać dyskomfort z powodu zimna i zmęczenia, powiedziała z irytacją:
  - Szczerze mówiąc nie widzę sensu w takiej wyprawie. Wrzucili nas do tego piekła, pozbawiając nas silnej magii... Zostawiając nas boso iw prostym chłopskim stroju, a jednocześnie zobowiązując nas do ratowania ludzkości przed faszyzmem!
  Zoya odpowiedziała logicznie na podobny fragment:
  - Ale to jest w tym piękne! Żeby nie było za łatwo, gdy my, cudownymi zdolnościami, zdobyliśmy Wilno i inne miasta Litwy. O wiele ciekawsze i co najważniejsze wymagające wyobraźni jest pokonanie wroga w prostych ciałach i bez supermocy!
  Elena zwykle kopała bosą stopą duży bruk wystający z gliny na środku drogi. Ale zamiast odlecieć od ciosu, kamień pozostał na miejscu, a Mądra Dziewczyna wrzasnęła z bólu. Wciąż długie, pełne wdzięku palce natychmiast spuchły i zsiniały. A Zoya musiała nawet dostosować kilka z nich. Falangi, które stały się fioletowe, opadły na swoje miejsce, a Elena strząsnęła łzę, która pojawiła się na jej policzku. Musisz być taki głupi.
  Córka Beloboga poczuła w sobie przypływ współczucia, ogarnęła ją fala empatii. A jednocześnie było też poczucie własnej słabości i bezbronności. Paznokieć pod niebieskawym ciałem Eleny pękł, a noga stała się naprawdę wzruszająco uszkodzona i bezbronna.
  Mądry we współczuciu dla siebie, zauważył:
  - To właśnie oznacza ciało bez supermocy... Stajesz się po prostu nikim!
  Zoya zauważyła z irytacją:
  - Nogi się zagoją... Jakoś przeżyjesz!
  Dziewczyny znów ruszyły w drogę. Nie mieli już dawnej lekkomyślnej wesołości. W dodatku im dłużej szli, tym silniejszy dawał się odczuć głód. Pojawiły się pola kołchozowe... Prace na nich już szły pełną parą.
  Mężczyzn jednak nie widać, zaprzęgnięto tylko kobiety i dzieci, część do pługa, część do motyki. Ludzie tutaj są strasznie chudzi, mają wymęczone twarze. Co prawda chłopcy, widząc piękne dziewczyny, uśmiechali się i machali do nich, pozdrawiając je stwardniałymi, wyciągniętymi ramionami.
  Zoya zaoferowała Elenie pomoc w chłopskiej pracy. Córka Svaroga niechętnie się zgodziła. Osobiście chciała wyczynów zbrojnych, a nie ciężkiego udziału w kołchozie. Ale kiedy uderzyła stopą o bruk, wojowniczy nastrój zniknął natychmiast. Dodatkowo warto pomyśleć o własnej legalizacji. W końcu, cokolwiek można powiedzieć, skończyły w tych samych strojach i bez pastorów.
  Tak, w każdej chwili NKWD może ogłosić ich szpiegami i przekręcić. I tak okażą się po prostu uchodźcami, którzy stracili wszystko, łącznie z dokumentami. Ich suknie nie są zbyt nowe, a styl z krótszą spódnicą jest typowy dla wsi bolszewickiej. Możesz mieć nadzieję, że uwierzysz!
  Zoya urodziła się w wiosce, a jej ręce i ciało są bardzo zręczne w kroku. Elena jest miejską damą, zresztą Moskalką. To prawda, że ma doświadczenie w pracach rolnych w społeczności Rodnover. Ale mimo to ruchy nie są tak łatwe i znajome jak u Zoyi. Tak, a pobite palce na zimnej ziemi obrzydliwie jęczą.
  Jednak młode kobiety, chłopcy i dziewczęta chodzą boso, nawet jeśli w nocy było mroźno i ryzykujesz, że prawie się ochłodzisz. Tylko starsze kobiety i stare kobiety w łykowych butach. W zasięgu wzroku nie ma mężczyzn, a najstarszy przede wszystkim jest kręcącym się, rudawym nastolatkiem, który wygląda na nie więcej niż piętnaście lat, w bardzo uporządkowanych spodniach, ale o bardzo wyrazistym spojrzeniu i męskim podbródku. Ten dzieciak z odznaką Komsomołu jest najstarszy wśród chłopców i wszystkim wydaje rozkazy.
  Fakt, że dołączyły do nich dwie piękności, młody dowódca nie skomentował w żaden sposób. To tak, oczywiście. Klimat nadwołżański jest łagodny, a zasiewy idą pełną parą, tutaj dodatkowa para rąk nie zaszkodzi.
  Elenę wkrótce zabolały plecy i poprosiła o pług. Łatwiej jest więc ciału dość silnej dziewczyny, ale wystarczy delikatnie wpić pięty w luźną ziemię, aby palce nie bolały tak bardzo. Ale z drugiej strony nacisk na klatkę piersiową przebiega pod innym nachyleniem, a plecy nieobciążone nie odczuwają bólu.
  Dziewczyna pomyślała tutaj, ale ile ona naprawdę ma lat? Już ponad setka! Śmieszny! Jest jedną z najstarszych kobiet we współczesnej Rosji, a jednocześnie pełną sił i zdrowia. Ale po pozbawieniu ich zdolności magicznych mogą stać się takimi dziwadłami!
  Z tej myśli skóra Eleny jest piechurem ...
  Wszyscy pracowali z zapałem i bez przerwy na lunch. Albo dopiero gdy zrobiło się zupełnie ciemno, podchodzili do ognia, aby się odświeżyć. W pobliżu Wołgi iw kotle była ryba. Ale chleb jest krótki i jakoś nie do końca czysty, z nieczystościami. Więcej smaku cebuli.
  Jedzenie jest proste i nie za dużo, dla głodnych żołądków wydaje się przysmakiem. Strażniczki nie czuły się tak zmęczone od lat. Nie, w końcu bycie człowiekiem bez supermocy jest bardzo bolesne. I męczysz się jak... osioł!
  Ale dobrze, że organizmy są młode i zdrowe. Dziewczyny zasnęły razem z innymi kobietami w stodole na sobie. Jeden z chłopców oparł głowę na wysokiej piersi Zoe. Strażniczka pogłaskała swoje jasnowłose trąby powietrzne... I poczuła silną melancholię. Otrzymali wszystko od życia i od swoich patronów Bogów-demiurgów: wieczną młodość, moc, możliwość posiadania bogactwa, władzy, honoru i szacunku, ale... Aby począć, muszą spać z mężczyzną równym im pod względem możliwości . A to nie jest łatwe do znalezienia.
  A jeśli są tacy faceci, to są już na innym poziomie iw innym wszechświecie. Elena przypomniała sobie piosenkę o Gagarinie i tęskniła za nią jeszcze bardziej;
  Wiesz jakim był facetem...
  Cały świat niósł go w ramionach!
  DETERMINACJA BRATA KRÓLA URATUJ IMPERIUM
  Brat cara Mikołaja II, Michał, w przeciwieństwie do prawdziwej historii, działał zdecydowanie. Gwardia Imperialna otworzyła ogień do rebeliantów, którzy próbowali szturmować Pałac Zimowy. Wtedy do bitwy wkroczyli Kozacy, życzliwie traktowani przez władcę, oraz pułki szlacheckie.
  Kilkuset rebeliantów zginęło, a inni uciekli. Policja aktywnie ujęła rebeliantów i ich przywódców. Przedstawiciele Dumy Państwowej, rodziny książęce, kupcy i członkowie elity finansowej pospieszyli złożyć przysięgę wierności carowi Mikołajowi i przysięgli wierność. Podczas bitwy zginęło ponad sześciuset rebeliantów, a półtora tysiąca zostało rannych. Gwardia straciła dwadzieścia osób, Kozacy kolejnych pięćdziesiąt.
  Poważne starcie, ale autokracja wytrzymała. Spiskowcy na górze nie mieli ani jednej opinii, ani jednego przywódcy. I w ogóle wielu z nich uważało, że w czasie wojny nie da się zmienić formy rządów.
  Jest wielu niezadowolonych z cara Mikołaja II, ale trudno jest zaproponować alternatywę dla imperialnego reżimu. Tym bardziej bogaci poważnie boją się, że republikańska forma rządów okaże się zbyt słaba i luźna, by obronić kapitalistów przed głodnym i zbuntowanym proletariatem, a obszarników przed chłopami.
  I sam naród nie zorganizuje poważnej rewolucji. Bolszewicy są wciąż zbyt słabi i nieliczni, eserowcy w większości uważają, że rewolucja jest dobra, ale lepiej najpierw wygrać wojnę światową.
  Krótko mówiąc, były zamieszki i cała sprawa wyszła na jaw! Powtórzył się pewien pozór krwawego zmartwychwstania... I cisza!
  Mikołaj II odznaczył brata za stanowczość Orderem Jerzego I stopnia i awansował go do stopnia Naczelnego Generała, mianując Michaiła dowódcą frontu zachodniego. A fronty południowy i rumuński były podporządkowane Brusiłowowi.
  Liczebność armii rosyjskiej wzrosła do prawie dziesięciu milionów ludzi, a jej utrzymanie było dużym obciążeniem dla imperium. Powinien był przyjść.
  Gdy tylko drogi wyschły, wojska carskie uderzyły w Galicję. Przewaga liczebna była po stronie wojsk rosyjskich. Austriacy osłabli na morale, a pułki złożone ze Słowian masowo zdezerterowały lub poddały się. Nie było wystarczającej liczby jednostek niemieckich, aby powstrzymać wroga.
  Na domiar złego w kwietniu Stany Zjednoczone przystąpiły do wojny z państwami centralnymi. I tak wynik konfliktu był już przesądzony. Niemcy próbowali zwiększyć swoje siły na Zachodzie, aby pokonać aliantów i nie byli w stanie udzielić znaczącej pomocy Austro-Węgrom.
  Wojska rosyjskie zajęły Lwów i szereg miast w Galicji. Powstało nawet kilka małych kotłów. Austriacki, połatany, połamany front załamywał się zbyt szybko, więc Niemcy musieli ruszyć na zachód do głuchej obrony i rzucić wojska w powstałe luki.
  Rozwijając sukces, Rosjanie zbliżyli się do Przemyśla, a nawet otoczyli miasto. Jednak problemy z zaopatrzeniem i wprowadzenie do bitwy bardziej gotowych do walki jednostek niemieckich spowolniły postęp. Z drugiej strony Front Rumuński przeszedł do ofensywy, a po pewnym czasie Front Zachodni. Ten ostatni stanął przed trudnym zadaniem: przebić się przez potężną, głęboko rozbudowaną niemiecką obronę.
  Brat cara Michaił nie uważał tego za wstyd, uczył się od Brusiłowa i stosował podobną taktykę. Zaczął przygotowywać ofensywę w dwunastu różnych miejscach jednocześnie, aby Niemcy nie mogli określić kierunku głównego ataku. Ponadto aktywnie korzystali z kurtyny dymnej i ofensywy w nocy.
  Wojska rosyjskie na południu wyzwoliły Bukareszt, a atak w centrum zakończył się przełamaniem na południe od Wilna.
  Niemcy musieli ponownie wzmocnić swoją południową flankę. Pod groźbą okrążenia wojska niemieckie blokowały Rygę. W tych warunkach cesarz podjął trudną decyzję o opuszczeniu krajów bałtyckich i wycofaniu wojsk na pruską linię obronną.
  Nie wyszło, sprawy aliantów i Turcji. Rosjanie i Brytyjczycy posuwali się naprzód w Azji Mniejszej, Francuzi miażdżyli Syrię i Palestynę. Turcy słabli, a ich upadek nie był daleko. Poza tym Bułgarzy się zmienili. Zdając sobie sprawę, że Prusacy przegrali już wojnę, a wojska rosyjskie wyzwoliwszy większość Rumunii dotarły do granicy, król słowiański wypowiedział wojnę Austrii, Turcji i Niemcom.
  Oczywiście dodało to Niemcom bólu głowy. Nie mogli już utrzymać linii frontu na wschodzie i zostali zmuszeni do odwrotu nad Wisłę. Spodziewając się, że naturalna bariera wodna opóźni wojska rosyjskie.
  Sojusznik na zachodzie odniósł tylko częściowe sukcesy, choć czołgi były już aktywniej wykorzystywane. Ale podczas gdy Niemcy trzymali front, chociaż musieli się nieco cofnąć. Część południowa wymagała dużego wysiłku.
  Otóż jesienią i zimą carska Rosja przerzuciła ciężar walk na Imperium Osmańskie.
  Atak na Konstantynopol, zarówno z lądu, jak i z morza, zakończył się triumfem broni rosyjskiej. Turcja upadła, a wraz z nią Rosja otrzymała duże terytoria, Cargrad i cieśniny z dostępem do Morza Śródziemnego.
  Wprawdzie nie udało się zakończyć wojen w 1917 r., ale powiew zwycięstwa już odczuwali wszyscy, w znacznie większym stopniu niż w 1916 r.
  Zima minęła w Rosji małymi strajkami i protestami, ale poważnych starć, mimo trudności militarnych, nie było. Chyba że rubel za bardzo stracił na wartości, ale za wcześnie mówić o głodzie.
  Czas jednak zakończyć wojnę i wszyscy to zrozumieli. Brusiłow, awansowany do stopnia feldmarszałka, zaproponował zadanie głównego uderzenia na południu, gdzie wróg jest słabszy, a następnie skierowanie się na północ.
  Niemcy mieli już swoje pierwsze czołgi. Jednak ich liczba jest zbyt mała, aby mieć znaczący wpływ na przebieg wojny. Rosja ma też własne pojazdy, w szczególności czołgi Mendelejewa. Ale znowu, carski przemysł nadal nie może udźwignąć produkcji seryjnej.
  Ale masową produkcję czołgów zapoczątkowali Brytyjczycy, Amerykanie i Francuzi. Oznacza to, że pojawił się nowy, potężny środek przełamania obrony, który powinien przebić się przez pozycje niemieckie.
  Alianci chcą też jak najszybciej zakończyć wyniszczającą wojnę. A od końca marca rozpoczęły się z ich strony próby głębokiego przebicia się przez niemiecką obronę.
  Ofensywa wojsk rosyjskich rozpoczęła się, gdy tylko drogi wyschły na południu. Wojska rosyjskie po wcześniejszych zwycięstwach ożywiły się, a Austriacy z trudem się utrzymali. Budapeszt okazał się być otoczony już na początku maja. Następnie zarysowano ruch w kierunku Wiednia i z pominięciem Wisły.
  Włosi również przeszli do ofensywy. Nawet Japonia wysłała siły ekspedycyjne do Europy. Niemcy naciskali ze wszystkich stron.
  Kiedy wojska rosyjskie zbliżyły się już do Wiednia, Austro-Węgry skapitulowały. Ostatni sojusznik Niemiec w końcu upadł. Na Zachodzie, stosując taktykę uderzeń na różne odcinki frontu, alianci powoli, ale konsekwentnie posuwali się naprzód. A wojska rosyjskie poszły z południa na tyły frontu niemieckiego obejmującego Wisłę.
  W tych warunkach kanclerz Wilhelm, zdając sobie sprawę z całkowitej, beznadziejnej sytuacji Niemiec, ogłosił 22 czerwca 1918 r. zaprzestanie wszelkich działań wojennych. W rzeczywistości Niemcy skapitulowali.
  Austro-Węgry przestały istnieć. Rosja otrzymała Galicję, Ziemię Krakowską, Bukowinę, część wschodniej Słowenii i Węgry. Rumunia Transylwania. Z Austro-Węgier była tylko mała Austria i mocno ograniczone Węgry. Czechosłowacja powstała pod auspicjami Rosji.
  Cesarstwo carskie otrzymało od Niemiec Kłajpedę, Poznań oraz dostęp do mórz, odcinając Prusy Wschodnie od samej metropolii przez Gdańsk.
  Niemcy musiały oddać podbitą wcześniej w XIX wieku Danię i Francję. Została skazana na coroczne płacenie ogromnych reparacji, a potencjał militarny ograniczyła do stu tysięcy ludzi.
  I oczywiście, jak w prawdziwej historii, strefa zdemilitaryzowana.
  Rosja carska rozszerzyła swoje posiadłości także na południu. Imperium Osmańskie, podobnie jak państwo austriackie, przestało istnieć. Wielka Brytania zajęła Irak, Francję, Syrię i razem z Brytyjczykami Palestynę. Rosja dostała Armenię, Azję Mniejszą i Konstantynopol.
  Bliski Wschód i Iran również zostały podzielone na strefy wpływów. W ten sposób carska Rosja osiągnęła znaczące nabytki materialne.
  Ale wojna kosztowała życie ponad dwóch i pół miliona żołnierzy, nie licząc zabitych ludności cywilnej, ogromne wydatki. Finanse popadły w ruinę, a kraj popadł w długi.
  Co prawda sojusznicy protekcjonalnie zgodzili się umorzyć odsetki od pożyczek, ale dług okazał się dość duży - około dziesięciu miliardów rubli w złocie.
  Udało się jednak znacjonalizować przedsiębiorstwa, które wcześniej należały do Niemców.
  Sytuacja polityczna w carskiej Rosji ustabilizowała się, a autorytet cesarza wzrósł.
  Skorzystał z tego Mikołaj II, anulując własny manifest w Dumie Państwowej. Autokracja została przywrócona, a władza ustawodawcza przeszła w całości na cara.
  Wywołało to jedynie nieśmiałe protesty. Kraj był zbyt zmęczony wojną i nie chciał nowych przewrotów.
  A gospodarka zaczęła się szybko, po wojnie, odradzać! Średnio wzrost wyniósł około dziewięciu procent rocznie i był wyższy niż w USA.
  Powstawały nowe zaawansowane gałęzie przemysłu, rozwijała się budowa maszyn. Płace poszły w górę.
  Czas trwania dnia roboczego został skrócony przez prawo królewskie z 11,5 godziny do 10,5 godziny. Przed świętami i przed weekendami do godziny 9.00. Ponadto dzień roboczy został skrócony do dziewięciu godzin, jeśli przynajmniej jego część przypadała na noc.
  Po wymianie pieniędzy przywrócono cały złoty bilans rubla. Do 1929 r. płaca robotnika dochodziła do 50 rubli miesięcznie, a cena wódki wynosiła 25 kopiejek za butelkę. To jest 200 butelek miesięcznie. A jeśli wziąć to w ekwiwalencie w złocie, to aż 37 gramów czystego złota.
  Kraj ten zajął drugie miejsce, ustępując jedynie Stanom Zjednoczonym pod względem produkcji przemysłowej. Perspektywy dla imperium wyglądały bardzo różowo, ale... nadeszła depresja, wielka depresja.
  Upadek dotknął cały świat, a także Rosję. Prawda spadła przede wszystkim na Niemcy i Stany Zjednoczone. Ale carska Rosja również była zbyt uzależniona od zewnętrznych pożyczek i dlatego nie mogła uniknąć wstrząsów i recesji.
  Partia bolszewicka w latach dwudziestych przeżywała kryzys. Lenin faktycznie odszedł od praktycznej, rewolucyjnej walki, pogrążając się w teorii... i pisząc fantastyczne dzieła.
  Włodzimierz Iljicz spotkał się w Wielkiej Brytanii i Herbert Walii, poczuł w sobie zamiłowanie do science fiction. W szczególności spod pióra Włodzimierza Iljicza wyszła duża, futurystyczna powieść: "Komunizm - droga do szczęścia"! I szereg innych prac. Już Lenin nieźle zarabiał na fantastycznych dziełach.
  Bolszewicy podzielili się na trockistów i stalinistów. Stalin postanowił powrócić do charakterystycznej dla Woli Ludu taktyki terroru indywidualnego. Trocki zajął bardziej umiarkowane stanowisko.
  Socjalrewolucjoniści są nadal aktywni, chociaż w latach dwudziestych nie było żadnych głośnych zabójstw politycznych. Stopniowo umacniały się pozycje republikanów i kadetów. Rzeczywiście, monarchia absolutna wydawała się wszystkim przestarzałym reliktem. Więc znowu zaczęły się niepokoje, strajki, demonstracje, a tron królewski się zachwiał.
  Wiele można było zapamiętać dla monarchy ...
  Rząd Mikołaja II znalazł wyjście... w wojnie! Ponadto generałowie byli chętni do zemsty za klęskę ze strony Japonii. I to zrozumiałe...
  Po I wojnie światowej carska Rosja przeprowadziła kilka małych kampanii wojskowych. Na Bliskim Wschodzie, gdzie oni i ich sojusznicy uzupełnili świat arabski. W Afganistanie.... Tam wojna toczyła się wraz z Wielką Brytanią. Rosja przejęła północne regiony Afganistanu zamieszkane głównie przez Uzbeków i Tadżyków oraz Herat. Brytyjczycy po brutalnych wojnach podbili jednak południe. Samorząd pozostał w centrum Afganistanu.
  Iran nadal zachowywał pozory suwerenności, ale jego podział również nie był odległy.
  Ale główny konflikt interesów spadł na Japonię. Co więcej, w 1931 roku Japończycy stworzyli marionetkowy rząd w Mandżurii i rozpoczęli ofensywę w Chinach.
  To był powód nowej wojny.
  Do tego czasu armii rosyjskiej udało się zaktualizować flotę czołgów i stworzyć bardzo silne lotnictwo. W powietrzu Japonia była wyraźnie gorsza, a armia lądowa Rosji jest znacznie liczniejsza i być może gotowa do walki.
  Flotą Pacyfiku dowodził legendarny admirał Kołczak. W tym czasie dowódca Zakonu św. Andrzeja Pierwszego Powołanego Brusiłowa już nie żył, ale pozostali jego zdolni uczniowie.
  Od samego początku wojna była dla Japonii nieudana. Generałowie rosyjscy: Denikin, Wrangel, Kaleidin pod generalnym dowództwem brata cara Michaiła Romanowa - działali energicznie i umiejętnie. Wpływ miały doświadczenia I wojny światowej, wzięto pod uwagę błędy w konflikcie z lat 1904-1905.
  Całkiem niezłe okazały się również czołgi lekkie Prochorowa, które są po prostu niezastąpione w wojnie manewrowej. W każdym razie była to już inna armia rosyjska i zupełnie inna wojna.
  Jednak nawet podczas pierwszej bitwy z samurajami, gdyby zamiast Kuropatkina pojawił się bardziej utalentowany i zdecydowany dowódca, wynik wojny byłby oczywiście zupełnie inny.
  W każdym razie po dwóch miesiącach Port Artur został oblężony przez wojska rosyjskie, a Japończycy pobici. Dwa miesiące później cała Korea została wyzwolona, a miasto-cytadela zostało zdobyte szturmem.
  Na morzu bitwy również toczyły się pełną parą, z różnym powodzeniem. Aż zbliżyły się eskadry znad Bałtyku i Morza Czarnego. Kraj Kwitnącej Wiśni został całkowicie pokonany, a nawet wysadzili wojska na Hokkaido. Japonia została zmuszona do podpisania dla siebie upokarzającego pokoju. Oddać Mandżurię, Port Arthur, część posiadłości zdobytych od Niemców, południowy Sachalin i Grzbiet Kurylski. A jednocześnie zapłacić odszkodowanie, porządną sumę - miliard rubli w złocie.
  Zwycięstwo tymczasowo wzmocniło pozycję Autokracji, a potem Wielki Kryzys ustąpił miejsca gwałtownym ożywieniom gospodarczym.
  W Niemczech, jak w prawdziwej historii, do władzy doszedł Hitler, ale nie pozwolono mu za dużo wędrować. W szczególności próba przywrócenia powszechnego poboru spotkała się z ostrym oporem ze strony Rosji i Francji. Chociaż poczyniono niewielkie ustępstwa w zakresie potencjału militarnego. Pozwolono zwiększyć liczebność armii ze stu tysięcy do dwustu pięćdziesięciu. Ponadto Hitler przywrócił Niemcom kontrolę nad strefą zdemilitaryzowaną.
  W carskiej Rosji piętrzyły się problemy dynastyczne. Zmarł następca tronu carewicz Aleksiej... Brat cara Michaił Romanow został pozbawiony prawa do dziedziczenia. A prawdziwym spadkobiercą był Kirill Władimirowicz Romanow. Ale ten typ jest pogrążony w pijaństwie i rozpuście. Totalnie zdegradowany...
  Kto zatem zastąpi cara Mikołaja II? Brat cara Michał po zwycięstwie nad Japonią otrzymał stopień generalissimusa i cieszył się dużą popularnością. Został pierwszym członkiem rodziny królewskiej w historii imperialnej Rosji, który otrzymał tak wysoką rangę. I wielu chciało go zobaczyć na królewskim tronie.
  To prawda, że \u200b\u200b sam Mikołaj II - niepijący, bez złych nawyków, regularnie uprawiający gimnastykę, był nadal dość silny i wydawało się, że jego panowanie będzie najdłuższe w historii Rosji. Ale Stalin wymyślił najbardziej imponującą próbę zamachu od czasów Aleksandra II. Chociaż wydawało się, o co chodzi?
  W każdym razie rok 1937 okazał się rokiem złowrogim. Zginął car Mikołaj II, a wraz z nim dwóch ministrów i trzy tuziny dworzan, a część Pałacu Zimowego zawaliła się.
  Terroryści wykorzystali system kanalizacyjny do wydobycia i zasadzili ponad tonę aminolonu.
  W ten sposób w bieg historii wkroczył agresywny przypadek. Tak zakończyło się panowanie cara Mikołaja II. Monarcha, który nie zyskał przydomka, wielkiego ani budzącego grozę. Ci, którzy nie kochali cesarza, nazywali go krwawym, ponieważ w jego królestwie przelano wiele krwi. Który traktował z szacunkiem - Zdobywca. Wzrosła więc liczba ziem pod nim na Rusi. W Chinach istniała nawet duża prowincja: Zheltorossia.
  A całe królestwo trwało 43 lata. Tylko dłuższe zasady i nominalnie Iwan Groźny. Ale biorąc pod uwagę, że objął tron przez trzy lata, rzeczywista kadencja była krótsza.
  A prawowity spadkobierca, Kirill Władimirowicz Romanow, mimo to wstąpił na tron. Rządził krótko - około roku, ale zdołał wywrzeć pewien wpływ na bieg historii. W szczególności pozwolił Adolfowi Hitlerowi przeprowadzić Anschluss Austrii. Rzekomo odwołując się do prawa narodów do samostanowienia i, jak mówią, będzie większy porządek. Zgodził się na Anschluss Austrii i Mussoliniego.
  W ten sposób Niemcy rozszerzyły się, a ich populacja przekroczyła osiemdziesiąt milionów. Nie wspominając o tym, że Hitler zachęcał do płodności. Za Adolfa Besnowatego wzrosła półtora raza.
  W Hiszpanii wybuchła wojna domowa, która jednak skończyła się znacznie szybciej, bo nie było Związku Radzieckiego, który udzielał pomocy lewicowej koalicji w Madrycie.
  Ale Franco stał się sojusznikiem Führera. A nowy car Władimir III zmierzył się z Wielką Brytanią.
  Sytuacja jest rzeczywiście zagmatwana. Układanka pełna II wojny światowej. I nowa runda konfrontacji. Iran nie jest podzielony i jest to właściwie ostatni kraj islamski, formalnie niepodległy. A Rosja ma swoje poglądy na ten temat i Wielka Brytania. Sytuacja na Bliskim Wschodzie jest bardzo skomplikowana. Terytoria Rosji, Francji, Wielkiej Brytanii są mieszane i trudne do zarządzania.
  Anglia ekonomicznie pozostaje coraz bardziej w tyle za Rosją i rosnącymi w siłę Niemcami. A największe kolonie nadal są brytyjskie. Ale moc lwiej korony słabnie, Kanada jest prawie niezależna. Republika Południowej Afryki jest również dominium, podobnie jak Australia. W Indiach pozycja Wielkiej Brytanii słabnie. Oczywiście istnieje chęć popchnięcia lwa.
  Hitler próbuje grać na dwóch frontach. Lub pozyskaj poparcie Francji, Wielkiej Brytanii, Włoch i Japonii. Do wszystkich razem spiętrzyć carską Rosję i podzielić jej rozległe posiadłości.
  Lub szukać terytorialnych zdobyczy na Zachodzie, ale już w sojuszu z Rosją.
  Hitler jest nikczemną i pozbawioną zasad osobą iw ogóle nie dba o to, z kim zawrzeć koalicję, o ile jest to dla niego korzystne.
  Nowy młody car Włodzimierz również marzy o tym, by przejść do historii jako wielki zdobywca i chce odebrać kolonie Wielkiej Brytanii i Francji. W gruncie rzeczy Niemcom nie zostało już nic do zabrania. Koalicja z Niemcami jest więc całkiem logiczna.
  Włochy zdobyły Etiopię i chcą nowych wyczynów. Mussolini jest niezwykle ambitny. Nie obchodzi go, gdzie idzie na wschód czy na zachód. Ale we Francji nie ma wśród ludu wielkiego pragnienia walki. Panuje tam pacyfizm, a rząd jest wybierany. Nie jest więc konieczne pozyskiwanie tak silnego sojusznika. A carska Rosja, z tradycyjnie wysokim wskaźnikiem urodzeń i stale spadającą śmiertelnością, jest bardzo silnym przeciwnikiem. Ludność carskiej Rosji rośnie o około trzy procent rocznie. Śmiertelność dzieci spadła, ale moda na rodziny wielodzietne jak dotąd nie minęła, a nawet rodziny robotnicze są płodne. Biorąc pod uwagę nabytki terytorialne, m.in. w gęsto zaludnionych Chinach i słabo zaludnionej Mongolii oraz w Europie i Turcji, ludność carskiej Rosji w 1940 r. przekroczyła 400 mln w porównaniu z 1913 r., kiedy wynosiła 180 mln. I to jest potęga kontynentalna... Wielka Brytania i Francja w samych krajach macierzystych mają mniej niż 50 milionów plus więcej kolonii. Ale wojska kolonialne mają słabe morale i niewielkie zdolności bojowe. Tak więc siły lądowe Zachodu są znacznie słabsze.
  Führer wybiera sojusz z Rosją przeciwko Zachodowi.
  W 1939 roku Czechosłowacja została podzielona. Niemcy obejmowały również Sudety. Niemcy wzmocnili armię, utworzyli kolumny czołgów. Rosja carska również nie stała w miejscu, mając pięć milionów armii czasu pokoju i pięćset dywizji personalnych.
  W carskiej Rosji od dawna produkowane są czołgi ciężkie i lotnictwo strategiczne, w tym samoloty z ośmioma silnikami. Francja ma tylko około trzydziestu czołgów ciężkich, a te są przestarzałe. Wielka Brytania nie ma ciężkich maszyn. Cóż, Niemcy też, żaden nie cięższy niż dwadzieścia ton. Stany Zjednoczone mają nieco ponad czterysta czołgów.
  Hitler uznał, że nie warto ciągnąć i uderzył 15 maja 1940 r. Jak tylko pogoda dopisze i wszystko będzie gotowe. Albo mniej więcej zrobione.
  Carska Rosja rozpoczęła ofensywę przeciwko Indiom i innym posiadłościom kolonialnym. Cios armii rosyjskiej padł na słabo bronione pozycje. Oddziały składające się z samych etnicznych Brytyjczyków i Francuzów są stosunkowo nieliczne, a jednostki kolonialne nie są zbyt chętne do umierania za obcą im ideę lub imperium. Kim właściwie są dla nich Brytyjczycy? Wyzyskiwacze, porywacze, rabusie lub niewierni. Jest mało prawdopodobne, aby Rosjanie byli znacznie gorsi od nich, aby zginąć za imperium Lwa lub Koguta.
  Tak więc wojska carskie posuwają się naprzód, pokonując powolny, ogniskowy opór. Ale Niemcy byli w stanie pokonać wojska francuskie, brytyjskie, belgijskie i holenderskie w półtora miesiąca.
  W ten sposób Churchill stracił poparcie swoich głównych sojuszników. Oczekiwania, że Stany Zjednoczone przystąpią do wojny, nie spełniły się. Roosevelt na ogół nie wyróżniał się zdecydowaniem Stenki Razin. A potem takie siły wystąpiłyby przeciwko Ameryce.
  Wojska rosyjskie posuwały się marszami przez Afrykę i Azję, więcej problemów wynikało z terenu i rozciągniętej komunikacji niż z wojskami wroga. Dotknął także brak dróg, zwłaszcza w Afryce. Ale bezpretensjonalny rosyjski żołnierz bohatersko i ze stoickim spokojem pokonuje wszelkie trudności.
  Niemcy tylko z trudem mogą przenosić wojska do Afryki. Natarcie na Gibraltar zostało opóźnione przez uparty opór Franco. I musieli przenieść siły drogą morską. Rosjanie przedarli się do Afryki przez Egipt i jest im dużo łatwiej. Włochy również chwytają wszystko, co mogą, aw tej kwestii Mussolini ma chwyt boa dusiciela.
  Lądowanie na samą metropolię w 1940 roku nie miało miejsca. W bitwie powietrznej, głównie z powodu bierności Rosji, Wielka Brytania wytrzymała. Ale muszę powiedzieć, że mądry car Władimir Kirillovich nie chciał przedwczesnej kapitulacji Wielkiej Brytanii, ale całkiem racjonalnie zamierzał zdobyć wszystkie jej kolonie azjatyckie i afrykańskie.
  Dokąd zmierza Wielka Brytania? W końcu nie ma rezerw, bez kolonii i surowców - upadek to kwestia czasu.
  Zimą iw marcu 1941 r. wojska rosyjskie ostatecznie dotarły do Republiki Południowej Afryki i pokonały ostatnie dominium afrykańskie. Próba Brytyjczyków, aby usiąść na Madagaskarze, również się nie powiodła, aw maju 1941 r. Przeprowadzono desant desantowy, który zakończył się zwycięstwem.
  Japonia wystąpiła w wojnie po stronie Rosji i udało jej się zdobyć coś na Oceanie Spokojnym. Lato 1941 roku było okresem wielkiego nalotu na brytyjską ojczyznę.
  Rosyjskie i niemieckie samoloty wyprasowały Londyn i inne miasta Imperium Brytyjskiego. A 8 listopada, w rocznicę puczu monachijskiego, ostatecznie nastąpiło lądowanie.
  Walki trwały szesnaście dni i zakończyły się zwycięstwem wojsk rosyjskich i niemieckich.
  W rzeczywistości zakończyło to II wojnę światową. Okazała się mniej krwawa i dłuższa niż w prawdziwej historii. I bardzo wyraźnie wzmocnił i rozszerzył rosyjskie posiadłości. Zwłaszcza w Afryce i Azji.
  Nastąpił stosunkowo spokojny okres. Rosja i Niemcy trawiły własne zdobycze terytorialne. Trzecia Rzesza obejmowała w swoim składzie: Belgię, Holandię, prawie połowę Francji, a także Maroko, część Algierii i posiadłości centralne. To prawda, że \u200b\u200bze względu na pozycję Franco i pewne niezdecydowanie Hitlera Niemcy nie mieli czasu na wejście do równikowych posiadłości Francji i poszli do wojsk rosyjskich.
  Niemniej jednak Niemcy nadal otrzymały spory kawałek afrykańskiej ziemi, przekraczający obszarem własne terytorium. Powierzchnia ziemska III Rzeszy, biorąc pod uwagę nabytki europejskie, zwiększyła się ponad trzykrotnie. A jeśli liczyć od granic od 1937 r., uwzględniając Austrię, Sudety i Czechy wobec protektoratu, to cztery razy.
  Tak więc Niemcy jako całość mieli dość do strawienia, opanowania i przyswojenia. Tym bardziej Rosja rozszerzyła swoje posiadłości kolonialne iz trudem mogła to wszystko kontrolować.
  A Włochy dostały dużo: na przykład większość Sudanu, Somalii, Ugandy i kilka innych nabytków, w szczególności Tunezję.
  W ten sposób redystrybucja świata została na razie zakończona. Ale jak mówią, z czasem ambicje zaczynają się manifestować.
  Stany Zjednoczone nie zaczęły poważnie pracować nad projektem nuklearnym. Również w faszystowskich Niemczech i Rosji postawa okazała się chłodna. Japonia nie jest jeszcze na tyle rozwinięta, by ją pociągnąć, a Wielka Brytania i Francja stały się państwami wasalnymi III Rzeszy i Rosji.
  Tak więc pojawienie się broni jądrowej okazało się opóźnione o jakiś czas.
  Ale postęp jest oczywiście nieubłagany. Fizycy pracują, rozwija się teoria, podobnie jak eksperymenty laboratoryjne. Ale projekt nuklearny wymaga woli państwa. Rosja carska ma poza zasięgiem głowy zmartwienia i koszty komunikacji z rozszerzeniem swojego terytorium. A Hitler z jakiegoś powodu miał pretensje do takich pomysłów programu nuklearnego i wierzył, że projekt atomowy pochłonie tylko ogromne sumy pieniędzy na nic.
  Ponadto rosyjskie armie lądowe i lotnictwo były najsilniejsze i najliczniejsze na świecie, a także flota, zwłaszcza ze wzrostu gospodarczego, podciągnęła się.
  Carscy generałowie i marszałkowie woleli rozwijać budownictwo czołgów, budować samoloty, lotniskowce i pancerniki. A po co im jakieś bajki - o bombach atomowych? Oznacza to, że zarówno Niemcy, jak i Rosjanie byli obojętni na ten problem.
  Ponadto zasobów surowcowych było wystarczająco dużo, aby w żadnym wypadku nie martwić się o nośniki energii w najbliższej przyszłości.
  Tak więc, pomimo całego chłodu Pentagonu i Białego Domu, inicjatywa mimowolnie przeszła na Stany Zjednoczone. I tu chodzi nie tylko o obawę, że Rosjanie czy Niemcy pójdą dalej i będą napierać na Nowy Świat, ale także o gospodarkę.
  Straciwszy możliwość odbioru ropy z Azji, Afryki, Bliskiego Wschodu, Stany Zjednoczone nadal miały swoje studnie w Teksasie na Florydzie i zaczęły rozwijać się na Alasce.
  Ale populacja USA rosła. W Rosji imigracja nie przeszkadzała, a populacja nadal szybko rosła. Szczególnie chętnie wyjeżdżali do USA Murzyni i Arabowie.
  Gospodarka amerykańska również się rozwijała, pojawiało się coraz więcej samochodów.
  Rozpoczęły się poszukiwania paliwa jądrowego i reakcji atomowej, które mogłyby zapewnić kolosalną energię.
  Od zakończenia II wojny światowej minęło dziesięć lat. Hitlerowskie Niemcy miały nową broń: dyskietki zdolne nie tylko latać z dużą prędkością, ale także praktycznie pozostawać niewrażliwymi na broń strzelecką.
  Ponadto Niemcom udało się wystrzelić na orbitę sztucznego satelitę, a co najważniejsze, w czerwcu 1951 roku pierwszego człowieka w kosmos.
  Rosja carska trochę się spóźniła i zrobiła pełny postęp dopiero w sierpniu tego roku. W faszystowskich Włoszech w tym samym roku nastąpiły zmiany. Zmarł Benedito Mussolini, pretendent do tytułu Juliusza Cezara. Ogólnie rzecz biorąc, włoski dyktator odnosił sukcesy w rządzeniu. Biorąc pod uwagę podboje w Afryce, w tym w Etiopii, terytorium kontrolowane przez Włochy powiększyło się za jego panowania prawie trzyipółkrotnie. Ponadto Benedito w Europie zdołał odciąć część Francji wraz z Tulonem.
  Ale nie pozwolili mu wyjechać do Albanii i Grecji - to terytoria wchodzące w strefę wpływów Imperium Rosyjskiego.
  Benedito można było oczywiście nazwać wielkim i zdobywcą, choć armia włoska nie błyszczała zbytnio swoimi wyczynami. Ale jego syn i spadkobierca uważał się za nie gorszego od ojca.
  I wziął jesień 1951 roku i najechał Albanię i Grecję... Nic dziwnego, że mówią, że wszystkie wielkie wojny zaczynają się nagle.
  Władimir III był nawet zachwycony tą okazją. Posiadłości włoskie w Afryce są duże, nawet większe niż posiadłości niemieckie. Dlaczego więc nie odebrać ich, gdy istnieje ważny powód?
  Wojska rosyjskie rozpoczęły działania wojenne 7 listopada 1951 r., atakując Etiopię, Libię i Sudan. Jednostki rosyjskie są silniejsze, liczniejsze i bardziej zdatne do walki niż włoskie.
  Zaczęli więc szybko rozbijać makaronową armię... Nikt jednak nie spodziewał się, że bez ostrzeżenia Adolf Hitler stanie po stronie Mussoliniego Jr.
  Chociaż jeśli się temu przyjrzysz, nie było nic więcej niż nieoczekiwane.
  Niemcy przegrały pierwszą wojnę światową z Rosją i straciły najwięcej terytoriów w Rosji. A jeśli Niemcom udało się z zemstą zwrócić to, co zostało utracone na Zachodzie, to na wschodzie, szczerze mówiąc, trywialnie zostali z nosem.
  Tak więc Hitler naprawdę liczył na swoją nową broń, zwłaszcza dyskietki i latające spodki. Ponadto Führer uważał, że tym razem łatwiej będzie walczyć z Rosją niż w pierwszej wojnie światowej, ponieważ Niemcy i Włochy poprowadzą kompanię bez drugiego frontu.
  Obliczono również, że Japonia, urażona przez Rosjan, również przystąpi do wojny na Dalekim Wschodzie i tam zwiąże wroga. Może Portugalia i Hiszpania dołączą do koalicji, tak jak Wielka Brytania i Francja? Bliżej im do Niemiec niż do Rosji. I pewne nadzieje wiązano z USA!
  Co więcej, Ameryka zbudowała imponującą marynarkę wojenną, wiele lotniskowców i zmodernizowała swoją flotę czołgów - choć wciąż ustępowała ilościowo i jakościowo maszynom armii Starego Świata.
  System społeczny w carskiej Rosji pozostał autokratyczny i monarchią absolutną. Car i cesarz całej Rusi posiadał pełnię władzy: wykonawczą, ustawodawczą i sądowniczą. Parlament był nieobecny. Istniała Rada Państwowa osób powoływanych przez cesarza, ale miała ona jedynie prawo doradcze. Prawa wydawał sam król, podobnie jak dekrety. Miał też prawo do egzekucji i ułaskawienia, choć oczywiście był też sąd. Procesy ławnicze zostały zniesione po zamachu na Mikołaja II, tak że sądownictwo także powoływał i odwoływał car lub urzędnicy mianowani przez cesarza.
  System ten miał zarówno zalety, jak i wady. Z jednej strony cesarz mógł szybko rozwiązać ten czy inny problem bez żadnych sporów i uzgodnień, ale z drugiej strony nadmierna koncentracja władzy w jednej ręce tłumiła inicjatywę i dawała wielkie możliwości biurokracji. Dało początek różnym ulubieńcom i ulubieńcom. Vladimir nie wyróżniał się nadmierną hipokryzją i wiernością małżeńską. Chociaż kobiety nie miały większego wpływu na jego politykę.
  W dziedzinie budowy czołgów carska Rosja dysponowała wieloma potężnymi i ciężkimi pojazdami. Jednak doświadczenia z działań wojennych w Afryce pokazały, że osiągi czołgu są niezwykle ważne. W rezultacie główny rosyjski czołg nie przekroczył czterdziestu pięciu ton. Ponieważ rodziło to większą wagę, nawet przy szerokich rozstawach, problemy z drożnością.
  Car kochał czołgi ciężkie, ale doradcy cesarza odradzali im wprowadzenie ich do masowej produkcji. Ale sześćdziesięciotonowa maszyna była dostępna w dwóch tysiącach egzemplarzy. A najbardziej masywny czołg "Nikołaj" - 3, został generalnie wyprodukowany w sześćdziesięciu trzech tysiącach.
  A maszyna jest - waży czterdzieści pięć ton, a działo ma kaliber 122 mm. Przedni pancerz o grubości dwustu milimetrów, rufa i burty o grubości 120 milimetrów, układ jest klasyczny.
  Hitler bardzo lubił ciężkie maszyny. I chciałem mieć przewagę nad Nikołajem w czołgu seryjnym. Niemiecki samochód urósł do 75 ton i to był już limit, ze względu na fakt, że duża masa jest niezwykle trudna do przewiezienia po torach kolejowych.
  Niemiecki samochód był uzbrojony w broń kalibru 128 mm, miał pancerz przedni o grubości 250 mm, pancerz boczny i rufowy o grubości 180 mm. Układ jest również zbliżony do klasycznego.
  Liczbowo niemiecki czołg był trzy razy gorszy od radzieckiego. Nie wspominając już o trudnościach związanych z używaniem zbyt ciężkich maszyn.
  Jednak rosyjski sprzęt jest rozproszony na dużych obszarach, a na europejskim sektorze frontu panuje w przybliżeniu równość liczby pojazdów i piechoty. Chociaż generalnie armia rosyjska jest znacznie liczniejsza niż niemiecka. A Rosja ma ogromną populację: obejmuje Indie, Chiny, większość Afryki, Bliski Wschód, Persję, Indochiny i wiele innych.
  Oczywiście decyzja Hitlera o zaatakowaniu carskiej Rosji, nawet biorąc pod uwagę, że Japonia i Włochy, a być może Francja i Wielka Brytania są po jego stronie, jest kolosalną przygodą. Ale Führer jest wielkim poszukiwaczem przygód.
  Należy zauważyć, że dyskietki, z którymi III Rzesza wiązała tak duże nadzieje, nie są w praktyce zbyt skuteczne. Stworzenie silnego odrzutowca laminarnego doprowadziło do ogromnego zużycia paliwa, a czas lotu latających spodków okazał się stosunkowo krótki. Mogli więc działać, nawet biorąc pod uwagę ogromną prędkość na niezbyt znacznych odległościach. Ponadto strumień laminarny chronił dysk przed bronią strzelecką, ale z kolei zapobiegał strzelaniu z latającego spodka.
  Niemcy mogli więc tylko zrzucać rakiety sterowane radiowo ze swoich dysków i to pod wąskim kątem lub wyłączając strumień laminarny, ale stając się wtedy bezbronni.
  Ale w każdym razie Hitler zdecydował się zaatakować Rosję i rzucił swoje karty do gry. Ponadto faszysta obawiał się, że w przypadku klęski Włoch przejmą go. Nie ufał nikomu z wąsami.
  Początkowo naziści odnieśli sukces dzięki zaskoczeniu strajkiem i lepszej organizacji swoich wojsk. Ale czas na ofensywę wybrano źle. Padał śnieg, a czołgi wpadły w poślizg. Fritz mógł zdobyć część Polski, w tym Kraków, ale utknął pod Warszawą.
  Rosyjska machina wojenna kręciła się... Japonia, zgodnie z oczekiwaniami Führera, przystąpiła do wojny, ale jej flota nie miała przewagi nad rosyjską flotą Pacyfiku, a bitwy były w przybliżeniu równe. A Japonia praktycznie nie odwracała uwagi sił lądowych od zachodniego teatru działań. Ponadto samurajowie byli gorsi od Rosjan w powietrzu, zarówno pod względem liczby, jak i jakości. A Kraj Kwitnącej Wiśni był w stanie zdobyć tylko kilka małych wysp.
  Ostrożni Franco i Salazar nie spieszyli się z przystąpieniem do wojny. Rosja jest bardzo silnym wrogiem. Trzeba patrzeć i czekać. W prawdziwej historii Franco ograniczył się do wysłania niebieskiej dywizji faszystowskich ochotników podczas II wojny światowej.
  Teraz układ sił wyglądał na zupełnie nierówny, zwłaszcza w Afryce.
  Włochy szybko straciły swoje posiadłości na czarnym kontynencie.
  Wiosną 1952 r. wojska carskie rozpoczęły ofensywę w Prusach Wschodnich i zdołały dogłębnie przebić się przez obronę wroga. Naziści ledwie opuścili natarcie armii carskiej pod Królewcem, ale z drugiej strony wojska cesarskie zaczęły nacierać na Sudety i Kraków.
  Okazało się, że zwinniejsze rosyjskie czołgi były całkiem zdolne do walki z ciężkim, ale mniej zwrotnym wrogiem. Dobrze pokazały się również chińskie dywizje pod dowództwem rosyjskich generałów.
  Niemcy zostali zmuszeni do opuszczenia Krakowa... A potem, w obliczu zagrożenia okrążeniem, zaczęli wycofywać się znad Wisły do Odry.
  Nie, opętany Führer nie spodziewał się takiego przebiegu wojny. Ale to on jest winny. Co więcej, Francuzi i Brytyjczycy, czując faszystowską okupację, wcale nie chcieli umrzeć za Führera. Uzupełnienie nie powiodło się, a kraje wasalne chciały trywialnie usiąść.
  A najgorsze były dla Niemców na froncie.
  Do zimy Niemcy stracili cały swój dobytek w Afryce. A przez zimę, do wiosny, całkowicie cofnęły się do Odry. Wojska rosyjskie wyzwoliły Pragę i Sudety , zbliżyły się do Wiednia. Ponadto pokonali Włochy i zajęli Rzym, Neapol, Sycylię. Wiosna 1953 roku nie wróżyła więc dobrze nazistom. Jednak 8 kwietnia 1953 roku Hitler nagle umiera. Nowe kierownictwo Niemiec rozpaczliwie prosi o pokój.
  Władimir Kirillovich Romanov hojnie się zgodził. Ale Niemcy drogo za to zapłacili. Nowa granica przebiegała teraz wzdłuż Odry: Belgia, Holandia, Dania otrzymały suwerenność, ale w ramach wasala Imperium Rosyjskiego. Francja odzyskała utracony wcześniej majątek, ale stała się jeszcze bardziej zależna od Rosji.
  Włochy i Niemcy straciły wszystkie swoje kolonie, które teraz stały się własnością korony królewskiej. Same Włochy również otrzymały status rosyjskiego wasala, a Sycylia i Sardynia bezpośrednio stały się częścią imperium Włodzimierza III.
  Niemcy również straciły znaczną część swojej niepodległości i płaciły duże reparacje.
  Japonia również straciła cały swój dobytek, z wyjątkiem własnego terytorium, i została zmuszona do zostania państwem wasalnym. A car Władimir Kirillovich Romanov otrzymał także tytuł cesarza Japonii.
  Oczywiście ta część Australii, która wcześniej należała do kraju Wschodzącego Słońca, również znalazła się pod kontrolą Rosji.
  W sierpniu 1953 roku w Stanach Zjednoczonych ostatecznie przetestowano bombę atomową. Osiem lat później, ale nuklearny dżin wyszedł z butelki. W każdym razie postępu nie da się zatrzymać. A pojawienie się bomby atomowej jest nieuniknione. W najbardziej ekstremalnym scenariuszu broń nuklearna mogłaby pojawić się maksymalnie dwadzieścia lat później niż w rzeczywistości.
  Z pewnym opóźnieniem rząd carski zaczął opracowywać własną odpowiedź.
  Do tej pory Stany Zjednoczone nie mogły zdecydować się na wojnę z tak potężnym imperium. Co więcej, nie jest tak łatwo dostać się zza oceanu do głównych rosyjskich ośrodków przemysłowych i gospodarczych.
  A produkcja ładunków jądrowych wymagała zarówno czasu, jak i pieniędzy! Stany Zjednoczone miały fundusze, ale czas uciekał. Rosja carska swoimi zasobami i potężnym potencjałem intelektualnym bardzo szybko nadrobiła braki w tej dziedzinie. A w 1956 roku bomba atomowa pojawiła się także we Włodzimierzu III.
  Znacznie ustępujące Rosji pod względem liczby ludności i zasobów, kapitalistyczne i demokratyczne Stany Zjednoczone stopniowo traciły swoje atuty.
  Jedyne, co mogli zrobić, to użyć broni nuklearnej jako środka odstraszającego i spróbować podkopać carską Rosję od wewnątrz. Ale do tej pory nie byli w stanie nic zrobić.
  Vladimir Kirillovich nie miał męskiego potomka ze swojej pierwszej żony i ożenił się ponownie. I reprodukował spadkobiercę, nazywając go George.
  Rosja carska dokonała ekspansji kosmicznej. W 1959 roku załogowy lot na Księżyc miał miejsce około rok przed Amerykanami. Następnie w 1971 na Marsa. W alternatywnym świecie stało się to bezpieczniejsze niż w rzeczywistości.
  W 1975 roku na Wenus wylądował człowiek. W 1980 roku na Merkurym. W 1981 roku na jednym z księżyców Jowisza. A w 1992 roku, dokładnie w roku śmierci Władimira Kirillowicza Romanowa, rosyjski kosmonauta z dumą nadepnął na Plutona.
  Jerzy I wstąpił na tron w wieku osiemnastu lat. Ogólnie rzecz biorąc, możemy powiedzieć, że Włodzimierz Trzeci - Wielki spędził swoje 54-letnie panowanie bardzo pomyślnie. A potem dynastia Romanowów trwała.
  
  
  
  MIKOŁAJA DRUGIEGO, NAJWSPALNIEJSZEGO Z KRÓLÓW!
  Powiedzmy, że car Aleksander III, wręcz przeciwnie, zmarł wcześniej: w 1987 roku w wyniku zamachu zorganizowanego przez starszego brata Lenina: Aleksandra.
  Wydawałoby się, że jest o wiele gorzej. Ale nie naprawdę. Mikołaj II wcześniej został carem i wcześniej się ożenił: gdyby coś się stało, osadziłby na tronie swojego syna. A jego żona jest już inna, a spadkobierca zdrowy, a Rasputin zdecydowanie nie. I tak na początek, ogólnie, jak w prawdziwej historii: TRANSIB się buduje, gospodarka rośnie - ekspansja do Chin. To prawda, rok wcześniej na Bałtyku budowane są statki. I trochę więcej podniesienia na duchu, dzięki wcześniejszemu wzrostowi finansowego geniuszu Witte'a.
  Wojna z Japonią nie zaczęła się zbyt dobrze, ale Wariagom udało się uciec, a admirał Makarow nie zginął. Historia trochę się zmieniła i wszystko potoczyło się trochę inaczej. Ale w prawdziwej historii Varyagowi zostało trochę czasu na ucieczkę, a śmierć admirała Makarowa była na ogół przypadkowa i mało prawdopodobna.
  Flota rosyjska, dowodzona przez admirała Makarowa, działała dość umiejętnie i zatapiała japońskie statki. A potem, kiedy dwa japońskie pancerniki zostały wysadzone w powietrze, Makarow zaatakował samurajów i zatopił kolejne piętnaście statków.
  To znaczy wszystko poszło dobrze. A Japonia straciła dominację na morzu.
  A na lądzie samurajowie byli słabsi. Kuropatkin odparł wszelkie próby ataku Japończyków i zadał im ciężkie obrażenia. Nie działał jednak zbyt stanowczo. Ale wkrótce rosyjskie statki przybyły z Morza Bałtyckiego i ostatecznie Makarow przejął kontrolę nad wszystkimi wodami.
  Rosjanie zaczęli nawet lądować wojska na Tajwanie, a następnie na grzbiecie Kurylskim.
  Dopóki nie wkroczył Theodore Roosevelt i nie zaoferował mediacji. Rosja dostała Mandżurię, Koreę, Mongolię, Kuryl i Tajwan.
  Pojawiła się także Zheltorossia. W ten sposób powstało nowe imperium.
  Jednak podczas gdy król nie jest bardzo bezczelny. W 1914 roku wybuchła II wojna światowa. Rosja jest lepiej przygotowana do tej wojny: gospodarka jest silniejsza, a terytorium i ludność są większe, a myśl nie przeszkadza. Co więcej, nie doszło do recesji spowodowanej zamieszkami i tzw. rewolucją.
  Pierwsza wojna światowa przebiegała ze zmiennym powodzeniem. Błędy popełniali rosyjscy generałowie i odnosili sukcesy. Ale w 1915 roku Niemcom udało się osiągnąć mniejszy sukces, więc armia carska była liczniejsza i lepiej zaopatrzona. Mimo to Rosja straciła połowę Polski i Galicję. Ale Niemcy nie mogli wkroczyć na Białoruś i do krajów bałtyckich - linia frontu przebiegała wzdłuż Wisły.
  A już w szesnastym roku armia carska odniosła wielkie sukcesy przeciwko Austrii i Turcji. Turcy zostali prawie całkowicie pokonani. Podobnie jak Austriacy zdobyli Przemyśl i Kraków. Niemcy stały się głupie. Wiosną siedemnastego roku Rosjanie zajęli Stambuł. Rosja carska odniosła również znaczące sukcesy podczas letniej ofensywy przeciwko Austrii i Niemcom. A jesienią, gdy wojska carskie dotarły już do Odry, Niemcy skapitulowały. Nastąpił podział Austro-Węgier i Turcji. Rosja otrzymała Azję Mniejszą, północny Irak, Stambuł. Galicja, Bukowina, królestwa czechosłowackie i węgierskie oraz Kraków. Plus Gdańsk, część Prus Wschodnich, region Kłajpedy. W ten sposób Rosja wzmocniła się wielokrotnie. Niemcy też zapłaciły ogromne reparacje.
  Car Mikołaj II nie spieszył się z zabraniem wszystkiego i wszystkich. Ale Rosjanie, Brytyjczycy i Francuzi podzielili Półwysep Saudyjski. Następnie Brytyjczycy i Rosjanie podzielili Iran i Afganistan. Ukończono redystrybucję świata.
  Do 1929 roku cały świat rósł, aż do wybuchu Wielkiego Kryzysu. W 1931 roku Japonia rozpoczęła wojnę z Rosją. Szybko została pokonana i wraz ze wszystkimi posiadłościami na Pacyfiku została zajęta. A potem nastąpiło referendum i włączenie do Rosji.
  Wykorzystując osłabienie Wielkiej Brytanii, Francji i Stanów Zjednoczonych ogarniętych Wielkim Kryzysem, car Mikołaj II poprowadził wojny o zajęcie Chin. I to stało się jego wielkim podbojem.
  Aby nieco przyspieszyć rusyfikację, Mikołaj II podjął bezpretensjonalną decyzję - oficjalnie wprowadził w Rosji poligamię - zmieniając teologię i dogmaty cerkwi. Reforma została więc przyjęta.
  I król wziął swoją drugą żonę. Rosjan zachęcano do poślubiania cudzoziemek i posiadania wielu dzieci. Ogromne Chiny również musiały zostać zrusyfikowane. A jak najlepiej to zrobić? Wyjdź za Chińczyka!
  Hitler nie doszedł do władzy w Niemczech. W tej historii trochę mu nie wystarczało. Szkoda, że ekstremista. Głównym irytującym był faszysta Mussolini, który zdobył Etiopię. A marzenie o zostaniu nowym Cezarem i Trojanem w jednym.
  W 1937 roku w maju wybuchła wojna między Rosją a Włochami. Jak się okazało, Mussolini miał myśli samobójcze. Wojska rosyjskie zajęły całe Włochy w ciągu dwóch miesięcy, aw ciągu kolejnych trzech wszystkie kolonie mocarstwa. Do carskiej Rosji ostatecznie włączono również Rumunię i Jugosławię, a nieco później Bułgarię. Po zakończeniu aneksji terytoriów. Mikołaj II zmarł jesienią 1939 roku. A jego spadkobierca, zupełnie zdrowy Aleksiej II, został nowym królem.
  W tym przypadku Mikołaj II poprawił pięćdziesiąt dwa lata - przewyższając wynik Iwana Groźnego. A jego panowanie okazało się najbardziej udane w historii Rosji, a podboje są po prostu rekordowe. Żaden inny król nie zdobył tak wiele. Rosja ostatecznie osiadła w Chinach i umocniła się we wszystkich kierunkach.
  Jednak potem, za Aleksieja II, nastąpił długi okres pokoju. Francja, Wielka Brytania, USA nie chciały wojny. A Niemcy były rozbrojone i nie miały żadnych sił. Doszło więc do takiej sytuacji, że zrobiło się spokojnie.
  Imperia kolonialne nadal istniały. Rosja pozostała największym krajem, ale Wielka Brytania była formalnie drugą potęgą i nieco ustępowała pod względem powierzchni imperium carskiemu. Jednak Australia, Republika Południowej Afryki i Kanada były prawie niezależnymi dominiami. A w Indiach... W 1968 r. wybuchło w Indiach wielkie powstanie i po dwóch latach wojny Brytyjczycy zostali wypędzeni. Ale armia carska wkroczyła na terytorium Indii, stłumiła przemówienia. Potem Wielka Brytania straciła tę kolonię, a Rosja ją przejęła. Wkrótce Rosja zajęła również południowy Iran.
  Po Aleksieju II w 1969 roku na tron wstąpił Mikołaj III. Imperium królewskie rosło. Tak więc Francja w 1979 roku straciła kontrolę nad Indochinami i Tajlandią. I tam też przybyły wojska królewskie.
  A w latach osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych Afryka znalazła się pod kontrolą carskiej Rosji. Po 2001 roku na tron rosyjski wstąpił Piotr, czwarty syn Aleksieja II.
  Do tego czasu carska Rosja pochłonęła prawie całą Afrykę, Azję i zajęła kolonie innych krajów, w tym Indonezję. Ale oczywiście nie przeciwko Australii.
  Nastał okres pokoju. USA, Wielka Brytania i Francja miały broń nuklearną, Niemcy miały potęgę gospodarczą. Rosja i potęga gospodarcza i broń jądrowa oraz największa armia na świecie i liczba ludności. I nadal absolutna autokratyczna monarchia bez parlamentu. Amerykanie, będąc drugim mocarstwem, a nawet supermocarstwem, umieścili to w roszczeniu Rosji.
  Jednak brak demokracji nie przeszkodził w rozwoju postępu. W szczególności w 1943 roku w carskiej Rosji pierwszy człowiek poleciał w kosmos. A w 1961 na księżyc. Lot na Marsa odbył się w 1974 roku. A do 2000 roku odwiedzono prawie wszystkie planety Układu Słonecznego. Szykowała się wielka wyprawa do gwiazd. Wystartowała w 2018 roku i wróciła do Alpha Centauri.
  Tak więc carat wcale nie przeszkodził w rozwoju nauki. Piotr IV z dynastii Romanowów nawet oświadczył, że oświecony absolutyzm jest lepszy.
  Zwłaszcza na tle tych skandali, które nieustannie wstrząsały administracją Donalda Trumpa.
  Największy król wszechczasów i ludów nadal uważany był za Mikołaja II. Carska Rosja na koniu i światowy hegemon. Przedmieścia i kolonie ulegają stopniowej rusyfikacji. Imperium nabiera rozpędu. I cały świat stał się lepszy.
  I dlaczego? Podziękowania dla Aleksandra Uljanowa, brata Lenina, który został stracony za królobójstwo. Sam Lenin pozostał za granicą. Poznał Walię, a także zainteresował się pisaniem science fiction, dzięki czemu stał się bardzo bogaty i wyrobił sobie markę. I tak stał się sławny, stał się sławny i sławny i został przetłumaczony na wiele języków. Stalin natomiast zmarł w więzieniu na gruźlicę i na ogół pozostał znany tylko specjalistom. Trocki wkrótce porzucił działalność rewolucyjną i zrobił dobrą karierę jako urzędnik, dochodząc do rangi prawdziwego tajnego radcy i wiceministra. Wozniesienski został ministrem za cara i wiele osiągnął. Chruszczow pozostał drobnym sklepikarzem i nie zyskał sławy. Breżniew awansował do stopnia pułkownika. Andropow służył w policji, a także został pułkownikiem. Gorbaczow stał się wielkim biznesmenem i showmanem. Jelcyn pozostał sklepikarzem. Putin awansował do stopnia pułkownika tajnej policji i przeszedł na honorową emeryturę. Miedwiediew jest drobnym urzędnikiem. Żyrinowskiego, założyciela gazety i showmana. Ziuganow próbował działać w podziemiu przeciwko carowi. Otrzymał kadencję, po czym został informatorem Ochrany. Odszedł na emeryturę w stopniu kapitana. Żukow awansował tylko do stopnia majora. Wasilewski został generałem porucznikiem, Szaposznikow generałem porucznikiem. Kołczak był wielkim admirałem i posiadaczem wielu orderów. Makarow został także Wielkim Admirałem, który zdołał walczyć w pierwszej wojnie światowej. Jednak nie w pierwszej, ale jedynej wojnie światowej, ponieważ drugiej wojny światowej nie było. Zasłynął ... Brusiłow został feldmarszałkiem i posiadaczem Orderu św. Andrzeja Pierwszego Powołanego. Denikin, Wrangel, Korniłow i Kuropatkin zostali feldmarszałkami.
  A życie pod rządami królów było dobre. A ceny nie wzrosły od ponad stu lat. A rubel miał stabilne podłoże ze złota, 0,77 grama. I wiele narodów żyło dobrze pod panowaniem króla.
  Wszyscy mieli równe prawa i wielu nazywało się Rosjanami, nawet Afrykanami. Stało się to dobre dla wszystkich pod panowaniem króla. Jedynie dla Żydów nieortodoksyjnych pozostał wymóg zamieszkania. Ale tych było coraz mniej.
  Jednak pod rządami króla były pewne problemy. Jeden z nich, wysoki wskaźnik urodzeń przy niskiej śmiertelności, doprowadził do przeludnienia. Ale to miało zostać rozwiązane przez ekspansję kosmosu. Ponadto rozwój nauki i rolnictwa umożliwił rozwiązanie problemu głodu. Było wystarczająco dużo jedzenia dla wszystkich. Ale wzrost liczby ludności w imperium przekracza trzy procent rocznie. I groziło to w przyszłych kłopotach.
  Rząd carski znalazł wyjście w ekspansji kosmicznej. I wydawało się to rozsądne. Zbudowano nowe statki kosmiczne i prowadzono badania nad prędkościami nadświetlnymi.
  
  
  
  PIĘĆDZIESIĄT LAT ALEKSANDRA WIELKIEGO!
  Zamach na Aleksandra II w 1866 roku zakończył się sukcesem. W rezultacie zmarł car Wyzwoliciel. I Aleksander Trzeci wstąpił na tron. Zaletą było to, że nie udało im się sprzedać Alaski, a nowy cesarz Rosji nie był skłonny oddać choćby części ziemi. Nawet jeśli są odległe i jeszcze niezbyt cenne.
  Co więcej, budowę drogi na Syberię do Władywostoku rozpoczęto jeszcze wcześniej. A miało trafić na Czukotkę!
  Car Aleksander III był silny, stanowczy, o silnej woli, zdrowy i bardzo silny fizycznie. Rządził twardą ręką, a pod jego rządami Rosja weszła w okres wielkiego rozkwitu i osiągnięć!
  Dobrze się więc stało, że wielki cesarz zaczął rządzić piętnaście lat wcześniej niż w prawdziwej historii!
  Przede wszystkim surowo tłumił wszelkie przemówienia rewolucjonistów i wolę ludu. Następnie przystąpił do reformy armii i marynarki wojennej. Z zamówieniem.
  Król osiągnął wiele. Budowano drogi, mosty, fabryki, w kraju szybko rozwijał się kapitalizm. Przy zachowaniu autokracji. Rząd carski prowadził małe wojny, przemierzając Azję Środkową i rozszerzając tam swoje wpływy.
  W 1977 roku wybuchła wielka wojna z Turcją. Poszła jeszcze lepiej, szybciej, bardziej zwycięsko z mniejszą liczbą strat niż w prawdziwej historii. Świeciło w pełnym świetle - geniusz Skobielewa!
  Wojska rosyjskie pokonały Turków, zadając sobie mniejsze szkody. I od razu udało się zdobyć Stambuł. Ponieważ dotarli tam przed angielską eskadrą. Ta wojna była tak udana, że ojcowie-carowie nazwali ją Zwycięskim Aleksandrem! A Skobelev został najmłodszym feldmarszałkiem w historii Rosji.
  Turcja została podzielona. Brytyjczycy zajęli Egipt i Sudan. Rosja zajęła Irak, Palestynę, Syrię i część Arabii Saudyjskiej, Azję Mniejszą, całą Armenię i Bałkany!
  W ten sposób dość szybko i stosunkowo łatwo Aleksander III zdobył duże terytorium. I kontynuował ekspansję na południe. Przejazd przez Iran, Turkmenistan i dalej do Afganistanu!
  Armia carska skupiła się na Indiach! Brytyjczycy byli gotowi do walki. Był sojusz Rosji, Niemiec, Austro-Węgier przeciwko Francji i Wielkiej Brytanii.
  Niemcy w 1992 roku przeszli do ofensywy przeciwko Republice Koguta. Wielka Brytania wypowiedziała wojnę Niemcom i Rosji. Austro-Węgry zdobyły Bośnię i Hercegowinę i zaatakowały Włochy.
  Rosja rozpoczęła kampanię przeciwko Indiom, posiadłościom francuskim i Indochinom. Tak rozpoczęła się pierwsza wojna światowa. Ale już Rosja i Niemcy są razem!
  Rosja posunęła się także do Egiptu.
  Wojska carskie, przy wsparciu miejscowej ludności, okupują Indie i Iran. Wejdź dalej do Indochin. A Prusacy ponownie pokonują Francuzów i otaczają Paryż.
  Ponadto Republikanie odmawiają poddania się. A Paryż zostaje zaatakowany, mocno zniszczony. Niemcy zdobywają także Belgię i Holandię.
  Wielka Brytania kontynuuje wojnę przez jakiś czas. Wojska rosyjskie okupują Egipt i Sudan. Na morzu trwa wojna. Rosyjska armia przemieszcza się przez Afrykę. Aż do Republiki Południowej Afryki. I zbiera kolonie dla siebie. Niemcy też coś biorą.
  Ale Austro-Węgry ugrzęzły w wojnie z Włochami. To prawda, że \u200b\u200bw 1894 r. Niemcy przybyli z pomocą Austriakom. I zakończyć podbój Włoch.
  Następnie kraj pomarańczy zostaje podzielony między sobą.
  Wojna przenosi się nad morze. I tutaj pokazuje się geniusz dowódcy marynarki wojennej admirała Makarowa. Który osiąga szereg genialnych zwycięstw. Zmusić panią mórz do kapitulacji.
  Rosja przejęła kontrolę nad Indiami, Indochinami, większością Afryki, a także Australią, wybijając stamtąd Brytyjczyków. Wojska rosyjskie opuściły Wielką Brytanię i Kanadę. Tam też założył kolonię. W ten sposób Wielka Brytania straciła prawie wszystkie swoje kolonie, a Rosja je zyskała. Przejęciu Kanady sprzyjała ciągła kontrola Rosji nad Alaską. I obecność bardzo potężnej floty. I geniusz admirała Makarowa i Rozhdestvensky'ego.
  Cóż, to nie wszystko. Rosja przeniosła się do Chin. Również bardzo udany. A w 1904 roku rozpoczęła się wojna z Japonią.
  Ale w przeciwieństwie do prawdziwej historii, ta wojna okazała się nie ciężka, ale raczej szybka. Co więcej, flota japońska była raczej słaba, podczas gdy rosyjska, wręcz przeciwnie, była bardzo silna. Po pokonaniu Japończyków wojska rosyjskie zdobyły Tokio. A potem odbyło się referendum, w którym zdecydowana większość Japończyków opowiedziała się za przystąpieniem do Rosji.
  Car Aleksander III odniósł nowe zwycięstwo. Potem przyszła dobrowolna-obowiązkowa akcesja Chin. I tak region po regionie, prowincja po prowincji. Cesarstwo królewskie osiągnęło ogromne rozmiary. Z USA, całej Kanady i Alaski, całej Azji, Austrii, regionu Pacyfiku. Do Republiki Południowej Afryki i posiadłości niemieckich w Afryce Zachodniej.
  Do tego Austro-Węgry. Taka jest ogromna moc.
  Ale oczywiście Niemcy i Austriacy chcieli więcej. Francja jest nadal okupowana przez Niemcy. Wielka Brytania, urażona Rosją, też chce wojny.
  Cesarzowi udało się zebrać koalicję: Hiszpanię, Portugalię, Niemcy, Austro-Węgry i Szwecję przeciwko gigantycznej Rosji. Wcześniej Niemcom udało się również zdobyć Danię i Norwegię podczas wojny z Wielką Brytanią. Powstała potężna koalicja.
  A wojna zaczęła się 1 sierpnia 1917 roku. Właśnie w tym momencie, gdy zmarł Aleksander III, a na tron wstąpił Mikołaj II. Obliczono, że bez tak wielkiego monarchy jak Aleksander III, który poprawił pięćdziesiąt jeden lat, Rosja z pewnością by przegrała.
  Ale Mikołaj II miał silną i silną moc. Bez Rasputina i chorego spadkobiercy. Mógł więc walczyć z koalicją.
  I zaczęła się wojna... Niemcy tratowali jak tajfun. Wojska rosyjskie spotkały się z nimi potężnymi kontratakami. Doszło do wielkiej i zaciętej walki.
  Mikołaj II na ogół, opierając się na łańcuchu fortec, doszczętnie wyczerpał jednostki niemieckie i austriackie. A potem przeszedł do kontrofensywy. A w Afryce wojska rosyjskie, używając pierwszych na świecie lekkich pojazdów terenowych, całkowicie pokonały Austriaków i Niemców. I oczyścił Czarny Kontynent.
  Zarówno Szwecja, jak i Norwegia zostały szybko podbite.
  Wojna trwała półtora roku i zakończyła się tym, że liczniejsze i silniejsze czołgi armii rosyjskiej zdobyły całą Europę. Potem upadła Wielka Brytania. Rosja ostatecznie ustanowiła dominację nad półkulą wschodnią.
  Wielkim zdobywcą został także car Mikołaj II. Pokój panował do 1929 roku, kiedy wybuchł Wielki Kryzys. Ogólny kryzys gospodarczy doprowadził do tego, że w 1931 roku, właśnie 1 maja, wybuchła wojna między Rosją a ostatnim wielkim mocarstwem, Stanami Zjednoczonymi!
  Armia carska Mikołaja II wkroczyła w granice Ameryki. Siły były nierówne. Amerykanin prawie nie miał czołgów i był słabo wyszkolony. A Rosja wielokrotnie przewyższała liczebnie Stany Zjednoczone. Lepiej wypadli też dowódcy imperium carskiego. Tak więc wojna od samego początku toczyła się w jedną bramę. Rosja wygrała i awansowała. A teraz, 30 września, po zdobyciu Nowego Jorku i Waszyngtonu, Stany Zjednoczone skapitulowały. Tym samym została przewrócona kolejna karta w historii. W 1934 roku Mikołaj II rozpoczął inwazję na Meksyk, a następnie na Amerykę Łacińską, podbijając państwa łacińskie. Aż do upadku ostatniej niepodległej republiki Chile w grudniu 1936 roku.
  W ten sposób Mikołaj II ostatecznie zakończył tę historię. Carska Rosja zjednoczyła wszystkie kraje i narody planety Ziemia.
  7 listopada 1937 roku Mikołaj Wielki, cesarz wszystkich planet, rozbił się samolotem. I skończyło się jego panowanie. Alesei II został królem. Zdrowy, młody spadkobierca - około trzydziestu trzech lat. Pod nim poszła ekspansja kosmosu. Nowe granice i nowe loty. Monarchia była niewzruszona. Ludzkość jest zjednoczona i podbija kosmos.
  GENERALIZM KONDRATENKO
  Komendant Port Arthur zmarł, co prawda w prawdziwej historii został ranny w głowę, ale kilka milimetrów odłamka zbliżyło się do mózgu. Krótko mówiąc, zdrajca, który poddał cytadelę, zginął, a jego miejsce zajął Kondratenko, bohater obrony Port Arthur.
  Nowy dowódca, chcąc wzmocnić obronę twierdzy, spisał wszystkich marynarzy i artylerię okrętową na brzeg, a eskadrę rozbroił, ale ufortyfikował Port Arthur.
  W rezultacie cytadela została gruntownie zabezpieczona, plus umiejętne działania komandora Kondratenko. Obrona trzymała się dobrze. Kondratenko wzmocnił obronę twierdzy Wysokie na czas i Japończycy nie mogli jej zdobyć.
  Pod koniec grudnia samurajowie byli wyczerpani atakami. W styczniu nastąpił zastój spowodowany próbą zwolnienia blokady przez Kuropatkina, ale niezbyt udaną.
  W lutym atak został ponownie odparty i ponownie odparty z ciężkimi stratami dla Japończyków.
  Podczas obrony chłopiec Oleg Rybachenko zachowywał się bohatersko. W chwili rozpoczęcia oblężenia ten chłopiec okrętowy miał zaledwie dziesięć lat. Dziecko walczyło na równi z dorosłymi i poszło na rekonesans.
  Pokazał, że jest bardzo odważny i wojowniczy. I obrona wytrzymała. Marzec już nadszedł... Japończycy znów się wycofali. Krwawa niedziela nie zdarzyła się w Rosji, ponieważ car Mikołaj, odkąd Port Arthur się trzymał, był w dobrym humorze i wyszedł do ludzi. Armia rosyjska została uzupełniona i stawała się coraz większa. Pod koniec marca Japończycy próbowali posuwać się naprzód, ale siły Kuropatkina miały zbyt dużą przewagę liczebną i odparły wszystkie ataki.
  Co więcej, jednostki generała Nogiego zostały przygwożdżone przez oblężenie Port Arthur. Po ciężkich stratach Japończycy wycofali się. Ale Kuropatkin znów się zawahał.
  Pod koniec kwietnia nastąpił nowy atak, który jednak również został odparty.
  A Oleg Rybachenko, ten dzielny chłopak, schwytał nawet japońskiego pułkownika, oczywiście za pomocą pułapki.
  Na początku maja doszło tylko do drobnych potyczek, a 25 maja eskadra Rożdiestwienskiego ostatecznie wkroczyła do Port Arthur. Słynny admirał przepłynął jednocześnie pięćdziesiąt jeden statków przez trzy oceany!
  Następnie obrona otrzymała posiłki. A na początku czerwca nastąpił ostatni atak na Port Arthur. Atak jest desperacki i zaciekły. I znowu został odparty z ogromnymi stratami dla Japończyków. Car ostatecznie usunął Kuropatkina i mianował Linevicha. W połowie lipca 1905 roku Japończycy zostali ostatecznie pokonani. I heroiczna obrona Port Arthur, która trwała ponad rok, dobiegła końca.
  Kondratenko został odznaczony Orderem św. Andrzeja Pierwszego Powołanego. I otrzymał stopień feldmarszałka. Następnie eskadra Rozhdestvensky wraz z Port Arthur pokonała Japończyków na morzu. Co więcej, sam admirał Togo zginął w bitwie.
  Japonia została zmuszona do zawarcia pokoju z Rosją za pośrednictwem Stanów Zjednoczonych.
  Musiałem oddać Wyspy Kurylskie i Tajwan. Rosja zapewniła sobie protektorat nad Koreą, Mandżurią, kontrolę nad Port Arthur. Ponadto Japonia zapłaciła carskiej Rosji ogromne odszkodowanie w wysokości miliarda jenów w złocie.
  Zwycięstwo umocniło pozycję cara Mikołaja II. Rosja rozszerzyła swoje terytoria, a Zheltorossia zaczęła się formować kosztem dobrowolnego przyłączania się do chińskich regionów. Brak Dumy Państwowej - Rosja pozostała monarchią absolutną, bez parlamentu.
  Oczywiście dzięki zwycięstwu i stabilności politycznej wzrost gospodarczy trwał wcześniej niż w prawdziwej historii i był silniejszy.
  Pierwsza wojna światowa rozpoczęła się jak w prawdziwej historii. Ale to przebiegało bardziej pomyślnie dla Rosji. W którym armia była większa i lepsza, m.in. dzięki reformom feldmarszałka Kondratenko, a gospodarka silniejsza, a władza cara wyższa.
  Wojna trwała nieco ponad rok i zakończyła się upadkiem Austro-Węgier oraz kapitulacją Imperium Osmańskiego i Niemiec. A Bułgaria, widząc, jak pachnie, stanęła po stronie Serbii i Rosji, podobnie zresztą jak Włochy i Japonia.
  Feldmarszałek Kondratenko otrzymał najwyższą rangę - generalissimus. I stał się posiadaczem prawie wszystkich zamówień, jak Suworow. Brusiłow został feldmarszałkiem. Admirał Kołczak zrobił karierę, a Korniłow Denikin. Rosja carska przyłączyła do siebie: Galicję, Bukowinę, województwo krakowskie, województwo poznańskie, Kłajpedę. Czechosłowacja również stała się częścią Imperium Rosyjskiego. I Azja Mniejsza z Konstantynopolem. I północny Irak.
  W sumie wyszło dobrze. Japończycy podzielili kolonie niemieckie z Rosją na Oceanie Spokojnym.
  Następnie Arabia Saudyjska została podzielona między Rosję, Francję i Wielką Brytanię. Ponadto po krótkiej wojnie Rosja i Wielka Brytania podzieliły Iran.
  A potem Afganistan. To prawda, że była mała wojna. A Brytyjczycy na początku nie mieli szczęścia.
  Świat znalazł stabilność i dobrobyt. Aż do Wielkiego Kryzysu w 1929 r. Rosja po szybkim wzroście również wpadła w kryzys.
  W 1931 roku Japonia zaatakowała Rosję, szukając zemsty za dawne porażki.
  Ale tym razem było to samobójstwo. Wojska carskie pokonały Japończyków. Admirał Kołczak wcale nie jest jeszcze stary, pokazał swój geniusz, porównywalny z Uszakowem. Kraina Kwitnącej Wiśni została całkowicie zmiażdżona przez morze, a następnie okupowana. Następnie odbyło się referendum, w którym większość Japończyków opowiedziała się za przystąpieniem do Rosji.
  Tak więc car Mikołaj II wzmocnił swoją władzę na Oceanie Spokojnym. Rosja nadal przemieszczała się przez Chiny. Osłabione kryzysem Wielka Brytania, Francja i Stany Zjednoczone nie ingerowały w przejęcie kontroli nad Cesarstwem Niebieskim.
  W 1933 roku Hitler doszedł do władzy w Niemczech. Zaczął przywracać dawną potęgę dawnego imperium. I oczywiście starał się nie kłócić z Rosją.
  Mussolini we Włoszech przyjaźnił się z Rosją. I po cichu zdobyli Etiopię, rozszerzając swoje kolonie. Mówiono o stworzeniu Trójprzymierza.
  Rosja carska chciała zaanektować wszystkie kolonie słabnącej Anglii i Francji. Cóż, Niemcy i Włosi też są wyrozumiali. Stany Zjednoczone miały własne plany.
  W 1937 roku Niemcy połączyły się z Austrią, tworząc Anschluss. A w listopadzie 1937 r. Samolot rozbił się z Nikołajewem drugim. Królestwo zakończyło się bardzo pomyślnie. Mikołaj II dokonał kolosalnych podbojów w ciągu czterdziestu trzech lat swego panowania.
  Nazywali go Mikołajem Wielkim! A nawet Największy, stali się wyżsi od Piotra Wielkiego.
  Za Mikołaja II dzień pracy skrócono do dziesięciu godzin, siedem lat nauki stało się obowiązkowe i bezpłatne. Przeciętne wynagrodzenie w kraju osiągnęło 75 rubli miesięcznie przy zerowej inflacji i złotym wsparciu rubla. Królewska waluta była najtwardszą i najbardziej wymienialną walutą na świecie.
  Rosja miała największą armię lądową na świecie, a wielkość floty wyprzedziła zarówno Wielką Brytanię, jak i Stany Zjednoczone.
  Rosyjskie czołgi były najlepsze na świecie, podobnie jak samoloty. A helikoptery w tamtym czasie były praktycznie jedynymi na planecie Ziemia. Najliczniejsza i najwyższej jakości flota okrętów podwodnych. Najlepsza artyleria. Zaawansowane technologie w telewizji i wideo. Pierwszy na świecie kolorowy film zaczęto kręcić także w carskiej Rosji. Między innymi dzięki pasji cara Mikołaja II do fotografii.
  Po przystąpieniu do Chin Rosja znalazła się w światowej czołówce pod względem liczby ludności, wyprzedzając Wielką Brytanię ze wszystkimi jej koloniami.
  Car Mikołaj II zreformował prawosławie i zalegalizował poligamię. Ten mądry władca zdołał zrobić wiele rzeczy. I odszedł nie opluty, nie prześladowany, nie tracąc Rosji, ale wielki. I zaledwie kilka milimetrów przesunięcia fragmentu wpłynęło w taki sposób na historię Rosji. A mówią, że w historii nie ma przypadków! Nadal jacy są. Pokazał to zarówno Mikołaj II, jak i fenomen generalissimusa Kondratenko.
  Ale po śmierci cara Mikołaja nastąpił chwilowy przeskok. Początkowo monarcha Aleksiej II zmarł, zanim mógł zostać koronowany. Potem zmarł także inny spadkobierca, Kirill Władimirowicz Romanow. A Włodzimierz Trzeci wstąpił na tron w 1938 roku. Król jest młody, ale generalnie nie głupi, ma dość silnej woli i ambicji.
  No to wziął się do roboty! Rosja, Włochy, Niemcy, przeciwko Wielkiej Brytanii, Francji iw przyszłości Stanom Zjednoczonym. Tutaj oczywiście Trójprzymierze jest znacznie silniejsze.
  W maju 1940 roku Niemcy zaatakowały Francję, Belgię, Holandię i Wielką Brytanię. Rosja zaatakowała kolonie francuskie, angielskie i holenderskie. Rozpoczęło się bezceremonialne przejmowanie terytoriów.
  Brytyjczycy i Francuzi nie mogli oprzeć się armii rosyjskiej. A Niemcy pokonali i zmusili do kapitulacji Francję, Belgię i Holandię w półtora miesiąca.
  Następnie Führer zajął Hiszpanię i Portugalię oraz zdobył Danię i Norwegię. Rosja zajęła Szwecję.
  Wojna toczyła się prawie w jednej bramie. Przy wsparciu miejscowej ludności Rosja zdobyła Indie, Indochiny, południowy Afganistan, południowy Iran, Bliski Wschód i wkroczyła do Egiptu.
  Oczywiście wojska kolonialne nie mogły stawić oporu armii carskiej i nie bardzo chciały. Zdobycie Afryki było nieco opóźnione z powodu braku dróg i długich połączeń. Niemcy szli przez Afrykę przez Gibraltar i Maroko, Rosjanie przez Egipt i dalej przez Sudan.
  Jednak teren był większym utrudnieniem niż opór wojsk brytyjskich czy francuskich. Było ich mało i są słabo uzbrojeni, aw większości miejscowi aborygeni. Kto nie wiedział jak i nie chciał walczyć.
  W 1940 roku Hitler nie odważył się wylądować w Wielkiej Brytanii. Rozpoczął ofensywę powietrzną, początkowo niezbyt udaną. Ale wiosną 1941 roku do bitwy wkroczyły rosyjskie samoloty, a Wielką Brytanię zaczęto zmuszać do śmierci.
  A w sierpniu nastąpiło lądowanie połączonych wojsk niemiecko-rosyjskich, a po dwóch tygodniach zaciętych walk zdobycie Londynu.
  Następnie cała półkula wschodnia, w tym Australia i Nowa Zelandia, stała się rosyjska, niemiecka i włoska.
  Ale były jeszcze Stany Zjednoczone.
  Car Włodzimierz postanowił zaatakować również Amerykę. Hitler i Mussolini poparli go w tej decyzji. Trzecia Rzesza przeniosła wojska na Islandię, a dalej na Grenlandię i Kanadę, a carska Rosja na Alaskę. Siły są oczywiście nierówne. Stany Zjednoczone mają raczej słabą flotę czołgów i znacznie mniejszą populację niż Rosja wraz ze wszystkimi jej koloniami. Chociaż gospodarka jest rozwinięta. Ale takiemu potworowi nie można się oprzeć.
  Po rozpoczęciu ofensywy w 1943 r. armia rosyjska szybko zajęła Alaskę w ciągu dwóch zimowych miesięcy. A wiosną wraz z Niemcami zdobyła prawie całą Kanadę.
  Brazylia, Wenezuela, Meksyk i inne kraje wypowiedziały wojnę Stanom Zjednoczonym.
  Rozpoczął się ruch wojsk rosyjskich w północnych stanach Ameryki. Siły są oczywiście nierówne. Rosja i Niemcy są lepsze zarówno pod względem jakości, jak i ilości.
  Dziewczyny Natasza, Zoja, Aurora i Swietłana walczą na najlepszym na świecie czołgu "Kondratenko"-3, mobilnym pojeździe z szybkostrzelną armatą o długiej lufie. Bardzo zwinny, o niskiej sylwetce.
  Czołg Kondratenko-3 waży około czterdziestu ton i jest dobrze chroniony. A działo, mimo małego kalibru 76 mm, z dużą prędkością wylotową.
  Shermany, tego czołgu nie da się przebić pod żadnym kątem. Więc...
  Dziewczyny, walczące boso iw bikini, po prostu eksterminują Amerykanów i dużo się śmieją.
  Zwłaszcza Natasza ... I gołymi palcami naciska joystick, mówiąc:
  - Chwała mojej Rusi!
  Zoya też strzela. Robi to bosymi stopami, naciskając przyciski joysticka i krzycząc:
  - I cała nasza ojczyzna!
  Aurora strzela dalej. Uderza wroga i mówi szczerząc zęby:
  - A wyższe moce są za nami!
  A także dziewczyna mruga bardzo ogniście! Bosymi palcami naciska jak przyciski na joysticku.
  A potem Svetlana strzela. Taka mądra i zadziorna dziewczyna. Emituje z ust promienie słoneczne. I śpiewa też:
  - Jestem światową gwiazdą! Biegnę szybciej niż nawet Szatan!
  Z takimi dziewczynami sam diabeł nie jest straszny. Młócą Amerykanów, szczelnie otaczając Chicago.
  I nikogo stamtąd nie wypuszczać. Grzmią, powiedzmy, trywialnie. To są dziewczyny.
  A teraz garnizon w Chicago kapituluje. Poznaj nasze!
  A rosyjskie czołgi już zbliżają się do Nowego Jorku. Car Władimir z zadowoleniem zaciera ręce. Czy Rosjanie kiedykolwiek posunęli się tak daleko?
  Dziewczyny iw powietrzu walczą dzielnie. Na przykład urocza para: Maria i Mirabela.
  Zdobywanie rachunków, bose i bikini piękności. Dosłownie nie mają nic przeciwko. Takie dziewczyny tutaj są piękne i olśniewająco agresywne i celne.
  Maria oddała strzał, zestrzeliła kilkanaście samolotów w jednej serii i zaśpiewała:
  - Chwała wam, nasza ojczyzna! W imię Rosji!
  Mirabela również wystrzeliła i ryknęła:
  - Ale jest przywódca o wielkiej sile,
  Wezwie Słowian do bitwy ...
  Nie można dogadać się z Rosją
  Kiedy Władimir będzie królem!
  
  Od mocnego, silnego, z żelazną wolą,
  Wygląda jak cięcie metalu...
  Rosjanie nie potrzebują lepszego udziału -
  Tylko ludzie marzyli o czymś takim!
  Tak, te dziewczyny walczą i śpiewają mistrzowie...
  Nawiasem mówiąc, w trakcie szturmu Nowego Jorku pierwszy rosyjski kosmonauta poleciał w kosmos, latając wokół planety Ziemia. I to jest kolejne osiągnięcie carskiej Rosji dynastii Romanowów.
  A potem nowojorski garnizon skapitulował, a Waszyngton wkrótce upadł. A 3 września 1943 roku Stany Zjednoczone całkowicie skapitulowały. Tak zakończyła się II wojna światowa, która rozpoczęła się 15 maja 1940 roku. Wojna jest chwalebna dla Rosji i zwycięska.
  Oczywiście zarówno Hitler, jak i Mussolini wiele zyskali na tej wojnie. Obaj dyktatorzy otrzymali posiadłości w Afryce, niektórzy w Europie i USA. Europa została ostatecznie podzielona między kraje. A Bułgaria po referendum stała się królestwem Bułgarii jako część Rosji.
  Wydawałoby się, że świat został ponownie rozdzielony, a kolonie można strawić. Ale Hitler oczywiście nie byłby Hitlerem, gdyby nie chciał więcej. W szczególności pokonaj Rosję. I przejąć jego terytoria.
  I oczywiście Niemcy mocno liczyli na nową, potężniejszą broń. Czołgi serii "E" i pociski balistyczne, a zwłaszcza latające spodki.
  Jednak carska Rosja znacznie wyprzedziła III Rzeszę w pociskach balistycznych, a nawet poleciała na Księżyc 12 kwietnia 1951 roku.
  A czołgi serii "E" nie miały jakościowej przewagi nad rosyjskimi.
  I tylko latające spodki były tajemnicą. Dzięki laminarnemu strumieniowi okazały się całkowicie niewrażliwe na wszelkiego rodzaju broń strzelecką. Ale jednocześnie sami nie mogli strzelać.
  Mussolini zmarł, a tron objął jego syn. Hitler wywarł na nim presję i młody człowiek zgodził się walczyć z Rosją. 20 kwietnia 1955 roku rozpoczęła się nowa, trzecia wojna światowa. Po stronie Hitlera były: Włochy, Brazylia, Argentyna, Chile, Meksyk, krótko mówiąc, cała Ameryka Łacińska, z wyjątkiem Kuby, która poparła Rosję. I nie było już innych krajów na świecie! Trzecia wojna światowa rozpoczęła się 20 kwietnia 1955 roku. A car Włodzimierz stanął przed największym wyzwaniem swojego panowania.
  Jedyną rzeczą, która może go pocieszyć, jest to, że ta wojna będzie ostatnią w historii wojen na planecie Ziemia. Ponieważ biorą w nim udział wszystkie kraje świata!
  Cóż, kiedy wojna się zacznie, to powinna być prowadzona! Atak Hitlera nie był szczególnym zaskoczeniem. Węgry, Jugosławia, część Rosji z ograniczoną autonomią, ich car Władimir III. Albania jest okupowana przez Włochy. Wszystko według zamówienia. Niemcy próbują nacierać z Prus Wschodnich, Austrii, Włoch od południa. A walki toczą się w Afryce. Koalicja krajów łacińskich przeciwko Stanom Zjednoczonym. Ale nie są tam zbyt aktywni. Właśnie wypowiedział wojnę.
  Tymczasem Hitler przeniósł główne siły w Europie.
  I wybuchła piekielna wojna. Ostatnia wielka wojna w historii ludzkości.
  Niemcy zadali główny cios na Węgrzech w kierunku Budapesztu. Walczył tam Oleg Rybaczenko. Nadal wyglądał na chłopca w wieku około dziesięciu lat. To prawda, jest bardzo silny fizycznie, umięśniony, szybki, a co najważniejsze, jak nieśmiertelny alpinista. Tak, pisarz i poeta Oleg Rybachenko otrzymał nieśmiertelność, ale pod warunkiem, że zostanie chłopcem w wieku dziesięciu lat i będzie służył Rosji w ciele dziecinnym, ale bardzo silnym i szybkim. I jest dzieckiem od 1 stycznia 1904 roku. Kiedy osiadł w Port Arthur jako chłopiec okrętowy. Cóż, on i chłopiec nie są najmniejsi, ale silni i szybcy od samego początku i zabrali go na statek.
  Co więcej, kiedy wątpili, czy jest za mały, Oleg Rybachenko zgiął palcami miedziany grosz na wyzwanie. Po tym, bez rozmowy, został zabrany na statek.
  Chłopiec zdobył wiele nagród, biorąc udział we wszystkich wojnach. Został oficerem. Ale wyglądał jak dziecko. Dlatego chociaż otrzymał nagrody za liczne wyczyny, nie przywłaszczyli sobie wiecznego chłopca ponad kapitana. A teraz Oleg Rybachenko jest w wojsku od ponad pół wieku. Od dawna zasłużyłem na emeryturę oficerską, ale jeśli masz żelazne zdrowie, to po co opuszczać służbę.
  Poza tym bez komputerów, konsol do gier telewizja jest jakoś nudna. A w wojsku jesteś przynajmniej kapitanem prowadzącym żołnierzy. Tak, czas wciąż płynie.
  Nie żyje generalissimus Kondratenko. Zginął także wielki admirał Kołczak, który przewyższył Uszakowa. Wielu, z którymi zaczął Oleg Rybachenko, usługa już nie istnieje.
  Dokładniej, od czasu oblężenia Port Arthur prawie wszyscy weterani zginęli. Została tylko Wówka. On też był wtedy chłopcem okrętowym, a teraz jest już siwym dziadkiem. Prawda wciąż działa. I dziwi się, że Oleg pozostaje tym samym chłopcem, który nie ma ani jednej blizny na ciele. Takie jest zjawisko znane w całej rosyjskiej, carskiej armii. Prawda walczy bardzo fajnie.
  Chłopiec Oleg jest boso, więc jest przyjemniejszy i bardziej zręczny. Celuje z pistoletu za pistoletem i strzela do niemieckich czołgów serii "E". Maszyny nazistów są po prostu ogromne. I wydaje się, że nic ich nie powstrzyma.
  Ale wieczny chłopiec uderza tak dobrze, że przebija się przez metal. Maluje Fritza, burzy wieże i śpiewa.
  - Car Włodzimierz, rosyjski car ...
  Prawosławny władco!
  Wkrótce podbijemy świat,
  wszak cherubin jest nad nami!
  Hitlera się skończy
  A kto słuchał - brawo!
  A chłopak, jakby rzucił granat, boso, z dziecięcą stopą. Siwobrody Vovka tylko kręci głową.
  Ponad pięćdziesiąt lat dzieciństwa pisarz i poeta Oleg Rybachenko spędził w XX wieku. I muszę przyznać, że widziałem wiele. Będąc nieśmiertelnym, już dawno stracił poczucie strachu. A wojna przypomniała mu strategię komputerową.
  Grało się łatwo i przyjemnie. I fajnie też było walczyć. Dobrze, gdy pod bosymi stopami jest poranna rosa, a ty jesteś wiecznym chłopcem kąpiącym się i ubranym niestarannie w szorty!
  Oleg Rybachenko może biegać w krótkich spodenkach i boso. Po powrocie do Port Arthur dzieciak nauczył mnie chodzić bez butów, nawet na mrozie. W końcu nieśmiertelne ciało nie może się przeziębić ani zachorować, ale szybko przyzwyczajasz się do zimna, które nie powoduje szkód. Zupełnie jak Piotruś Pan. A bieganie boso po śniegu jest prawie przyjemne. W ruchu chłód praktycznie nie jest odczuwalny, tylko gdy siedzisz nieruchomo, bose stopy są lekko opalone! Ale dla chłopca to drobiazg.
  Ale są też czarownice Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Biorą też udział w wojnie. Ale nie cały czas, ale epizody. Pomógł utrzymać Wysoką Górę, gdy było to najtrudniejsze. Walczyły tam bose piękności iw bikini. Rzucali stopami bosymi palcami, ostro naostrzonymi dyskami.
  I ciąć mieczami. A Oleg Rybachenko następnie wyłupał z karabinu maszynowego - starsi towarzysze zostali zabici. W rezultacie atak samurajów ugrzązł, a Mount High okazał się niewzruszony!
  A dziewczyny pokazały swoją najwyższą klasę i akrobacje Walkirii.
  A teraz Niemcy są w defensywie. Armia carska jest gotowa do wojny. Führerowi nie udało się osiągnąć taktycznego zaskoczenia.
  A wojska rosyjskie walczą dzielnie. Wydaje się, że Hitler nie raz będzie się przeklinał za wywołanie takiej wojny. Co więcej, pomimo faktu, że Führer ma pod bronią dwie trzecie Europy i jedną trzecią Afryki, ale nadal
  nie jest rywalem Rosji.
  A także liczbę żołnierzy. A wojska włoskie są słabe. Kraje Ameryki Łacińskiej uczestniczą w wojnie opieszale. A ich armie są technicznie i organizacyjnie niezbyt dobre.
  Tak więc Rosja nadal trzyma wroga w głębokiej obronie.
  Czołg "Kondratenko"-6 to całkiem niezły sposób na walkę z tą serią. Tak, a "Nikolay" -4 jest cięższy, pokazuje się jako bardzo mocna maszyna.
  Rosjanie mogą walczyć z cięższymi niemieckimi potworami.
  Zwłaszcza na "Nikolay"-4, gdzie załoga Alenki, dziewczyny są bardzo piękne iw bikini.
  Pistolet kalibru 130 mm. Jak uderzyć w faszystów. Na próżno Hitler napadał na carską Rosję. Tutaj nie jest to dla niego łatwy spacer, ale bicie.
  Anyuta bosymi stopami nacisnęła przycisk joysticka i zaśpiewała:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  I jak piękno będzie się śmiać!
  A wtedy Augustine wystrzeli pocisk we wroga. Roztrzaskaj metal i zaśpiewaj:
  Sprawmy, by nasze serca biły zgodnie!
  A także naciska przyciski joysticka bosymi stopami. To jest naprawdę fajna dziewczyna!
  A tu Maria jest jak lupanet. I podzielić faszystów. I zniszczyć wroga.
  Podczas używania bosych stóp. A także zaśpiewaj:
  - W imię naszej Ojczyzny, święty! Niech wojownik będzie po prostu fajny!
  I wybuchnął śmiechem i pokazał zęby!
  A potem olimpiada z ciężkim pociskiem lupanetowym. W końcu jest właśnie tym, czego potrzebujesz - najbardziej soczystym sokiem jabłkowym!
  I znowu dziewczyny przedarły się przez E-50, znokautowały wieżę i się śmiały.
  Alenka posłała pocisk, miażdżąc E-100, przebijając go na wskroś. I używając bosych stóp. Dlaczego dziewczyna śpiewała:
  - Złamać wroga!
  A Anyuta rzuca się bosymi stopami i piszczy:
  - Fritz kaput!
  A potem uderzył Augustyna. Również bardzo trafnie i bosymi palcami, gruchając:
  - Koniec z Hitlerem!
  A potem Maria doda bardzo agresywnie. Miażdżcie faszystów i piszczcie::
  - A kto słuchał, brawo!
  I pokaż język!
  A potem Olympias wysyła pocisk, zabijając przeciwników.
  A także boso w trakcie odpuszczania i śpiewania:
  - Całkowicie wyprzedane!
  I znowu dziewczyna weźmie język i go pokaże.
  Więc ścinają...
  Niemcy po miesiącu walk od początku ofensywy posunęli się z pięćdziesięciu do stu kilometrów i ponieśli ciężkie, a nawet olbrzymie straty. A Włosi w Afryce wylądowali w kotle i otoczeni. Ich wojska są trywialnie pokonane.
  Tu 21 maja Adolf Hitler nakazał powołanie do wojska wszystkich zdolnych do noszenia broni w wieku od piętnastu do sześćdziesięciu pięciu lat. Armia carska zbierała rezerwy.
  Jak się okazało, niemieckie krążki nie są w praktyce takie straszne. To prawda, że \u200b\u200brosyjskie samoloty mogą atakować taranem. Można jednak od tego uciec, dzięki dużej zwrotności maszyn armii carskiej.
  A obliczenia Hitlera dotyczące niezniszczalnej cudownej broni w ogóle się nie zmaterializowały.
  Armia carska wciąż znajdowała się w defensywie. Potężne linie obrony wykopane z góry, silna obrona. Niech Hitler oddycha. Ale w Afryce można wywrzeć presję na słabszego, włoskiego sojusznika.
  Gdyby Führer nie zdecydował się na wojnę z carską Rosją, bez wątpienia przeszedłby do historii jako wielki, a nawet największy wódz Niemiec. A więc demon chciał zawładnąć światem i co z tego wyszło?
  W końcu Rosjanki są najfajniejsze na świecie.
  Oleg Rybachenko, jak zawsze, jest na czele bitwy. Ani kula, ani odłamki go nie dosięgną. Jest zdesperowanym i fajnym facetem.
  Chłopiec w szortach i bosy, przeciwko nazistom. I rzuca w nich granaty, i biegnie w ołowianym deszczu.
  Tak, szkoda, że nie ma genialnego Kondratenko, ale są młodzi i zdolni dowódcy. W szczególności feldmarszałek Wasilewski, który wyróżniał się już podczas pierwszej wojny światowej. I rozkazuje energicznie i umiejętnie.
  A Fritz, wpadając na twardą obronę, beznadziejnie w niej grzęźnie. Ale wciąż próbują się przebić.
  Oleg Rybachenko, ten wieczny chłopiec śmieje się, obnaża zęby i śpiewa:
  - Moja ojczyzna! Moja Święta Ojczyzno!
  A także jak rzuca granat bosymi stopami.
  A oto Natasza, Zoja, Aurora i Swietłana weszły do bitwy. Są wiecznymi dziewczętami-czarownicami sługi świętego boga Roda. Nie zawsze walczą, inaczej Rosja podbiłaby cały świat. Ale zawsze efektownie i efektownie.
  Dziewczyny uwielbiają zabijać: to są dziewczyny!
  I jak będą chodzić po nazistach i jak będą osadzać...
  I gołymi palcami będą rzucać dyskami, zabijając Fritza.
  Naziści ugrzęźli i ponoszą coraz większe straty. Wielki strateg Wasilewski proponuje rozbicie nazistów i Włochów w Afryce. Są więc bardziej zwrotne, a przy lepszej zwrotności rosyjskie czołgi będą miały przewagę. A w Europie niech szaleją naziści. Aby całkowicie wyczerpały swoje zasoby.
  Car Włodzimierz zaakceptował taki plan. I nowe siły zostały przeniesione do Afryki.
  Elżbieta i jej załoga walczyli w Libii, odcinając oddziały włoskie. Jest tam gorąco, a dziewczyna jest ładna w bikini. Mają najnowszy czołg "Kondratenko"-6, na którym wojownicy omijają pozycje Włochów i Fritza i pewnie je rozbijają.
  Elizabeth strzela do czołgu z imperium Mussoliniego Jr. i mówi:
  - Na morzach, na falach, futro i spacer w kaftanie!
  I używa, oczywiście, bosych stóp.
  Ekaterina strzela dalej. Uderza w niemiecki samochód i ryczy:
  - W Rosji car Włodzimierz jest bohaterem!
  Elena uderza ją, uderza w działo samobieżne Fritza i ćwierka:
  - Za Ojczyznę zabijasz Hitlera!
  I wreszcie, igrzyska wypuszczą pocisk. Zmiażdż Fritza, zmiażdż ich i pisknij:
  - Wynik będzie doskonały!
  Używa też bosych palców dziecięcych stóp.
  W Afryce na przełomie maja i czerwca wojska rosyjskie odniosły znaczący sukces. Walki przeniosły się na terytorium Libii i Etiopii. 12 czerwca padł Trypolis. A 15 czerwca stolica Etiopii została w ruchu. Więc żołnierze Mussoliniego Jr. upadli. Niestety, nie udało mu się wesprzeć ojca.
  A także jego chwałę jako zwycięzcy. Ale Mussolini, biorąc udział w koloniach angielskich i francuskich, uważał się za Cezara. Ale prześcignięcie Cezara wydaje się przekraczać jego siły.
  Oleg Rybachenko walczył jako dowódca baterii. I to tak mężnie, że Niemcy codziennie tracili z jego ognia dziesiątki czołgów. Jego syn został nawet odznaczony kolejnym złotym krzyżem. I nawet ostatecznie, mimo wszystko, otrzymali od dawna zasłużony stopień majora.
  Wcześniej nie przywłaszczał sobie, bo wygląda jak dziecko. Ale chłopiec wykazał się wyjątkowym heroizmem. I umiejętność walki.
  22 czerwca 1955 r. wojska rosyjskie w Afryce ostatecznie zajęły włoską Somalię. A 25 czerwca 1955 r. resztki wojsk włoskich w Etiopii skapitulowały.
  Armia Cesarska pewnie wygrała. Mainstein, uważany za najlepszego dowódcę III Rzeszy, zapisał w swoim dzienniku:
  - Obudziliśmy piekielnego niedźwiedzia! Teraz jesteśmy rozdarci!
  Do końca czerwca Niemcy ponieśli tak ciężkie straty, że zostali zmuszeni do zawieszenia ofensywy w Europie.
  Car Włodzimierz nakazał zwiększyć presję w Afryce. Najpierw Czarny Ląd, potem wszystko inne - mówił wybitny monarcha! 1 lipca 1955 roku Niemcy podjęli próbę ataku w Skandynawii. I rzucili się do Sztokholmu, ale natknęli się na bardzo gęstą obronę. I ponieśli ogromne szkody.
  Na początku lipca 1955 r. wojska rosyjskie wkroczyły do niemieckiej Algierii.
  Libia była już pod kontrolą carskiej Rosji. Nastąpiła ofensywa i pętle Nigru.
  Załoga czołgu Elizabeth walczy z nazistami. Jest bardzo gorąco i dziewczyny nawet zdjęły staniki i teraz mają na sobie tylko majtki w czołgu Kondratenko-6. Celnie strzelają do nazistów.
  A oni chcą wielkich rzeczy.
  Rosja carska jest nadal krajem autokratycznym. I nadal nie ma parlamentu. I że rewolucja się nie odbyła, a Duma nie powstała. Sami królowie nie chcą ograniczać się we władzy. A Führer i Duce są dyktatorami. Oznacza to, że trwa wojna dwóch systemów z reżimami autorytarnymi.
  Ale dla carskiej Rosji jest to bardziej naturalne. I toczy się uparta i nieubłagana walka.
  Elizabeth naciska przycisk joysticka bosymi stopami i wystrzeliwuje pocisk. Mrucząc do siebie:
  Rozbijmy faszystów na kawałki!
  Ekaterina również nacisnęła przycisk joysticka bosymi stopami i wypuściła zabójcę, mrucząc:
  Obalamy Hitlera!
  A Elena też bije, powala nazistów i piszczy:
  - Rozerwę to!
  A także jak się uśmiechać! A gołymi nogami będzie naciskał przyciski joysticka.
  A potem olimpiada, jak to się potoczy, i jak lupaen. Zmiażdży wszystkich i zabulgocze:
  - Piekielne przejście i załoga!
  Nie zapomnij naciskać przycisków joysticka bosymi stopami. I uderz wroga.
  Wojownicy są rzeczywiście bardzo odważni i mają błyskotliwy charakter.
  Tymczasem Oleg Rybachenko odparł kolejny atak Fritza i zaśpiewał:
  - Za Ojczyznę i cara Włodzimierza - hurra!
  Tak, w prawdziwej historii był taki samozwańczy cesarz Rosji, Władimir III, głowa dynastii Romanowów. I naprawdę zaczął formalnie rządzić w 1938 roku. A potem okazał się Władimir - prawdziwy król, a nawet wielki! Vladimir Kirillovich Romanov to car, który ma wszelkie szanse zostać cesarzem całej Ziemi!
  Po zwycięstwie, a raczej odbiciu ataku, Oleg Rybaczenko wymienił karty ze swoimi podwładnymi. Chłopak w szortach, blondyn, bardzo umięśniony i wyrzeźbiony, grał z siwowłosymi wojownikami. Co zaskakujące, Oleg jest starszy od nich wszystkich. Ale ten chłopak się tnie.
  Pamiętając o Port Arthur, bohaterskiej obronie, z której przyszła chwała Rosji. Wielka chwała zarazem...
  Nieśmiertelny chłopiec zauważył:
  - W ten sposób rozwiązujemy wszystkie nasze problemy! Wkrótce nadejdzie chwila, kiedy ludzie nigdy się nie zabiją!
  Żołnierze i oficerowie zgodzili się:
  - Oczywiście, majorze! Nie zabiją!
  Oleg spojrzał na wstęgę z licznymi medalami. Tak, jest już tak wiele rozkazów, niewielu generałów ma. I byłoby miło zdobyć tytuł dla siebie. Książę, hrabio, książę!
  Duke Rybachenko - brzmi pięknie!
  A chłopiec podskoczył wyżej i zakręcił się na gramofonie.
  Niemcy próbowali zaatakować, ale ponownie zostali odparci i ponieśli kolosalne, nieodwracalne szkody.
  W lipcu armia rosyjska odniosła w Afryce nowe, znaczące sukcesy. Podczas gdy nasilenie ataku armii carskiej było tam. Algieria ma wiele najlepszych rosyjskich broni. A pod koniec miesiąca Niemcy są otoczeni i zniszczeni w kotle.
  W sierpniu wojska rosyjskie przedarły się także przez Maroko. Desperacko walczyły dziewczyny na czołgu "Kondratenko" -6, przedzierając się w sam środek.
  Co jakiś czas pojawiały się doniesienia o poddających się Niemcach o zdobytych miastach.
  Walki toczyły się w Nigerii iw innych miejscach. Rosjanie przyjęli zarówno liczebnie, jak i bardziej mobilnych techników oraz przy wsparciu miejscowej ludności, którą rasistowscy faszyści zwrócili przeciwko sobie.
  Afryka rzeczywiście okazała się słabym ogniwem w strategii Hitlera i Mussoliniego juniora.
  Tam zwyciężyła Rosja... A we wrześniu, ciągnąc się powoli, siły ruszyły w Norwegię. Naziści ponieśli ogromne straty. A Alenka i jej załoga jechały czołgiem. Najnowszy czołg "Nikolay" -5 ciężki okazał się bardziej zaawansowany niż seria E.
  Nawet tak potężny czołg jak E-200 przedarł się przez działa carskiej maszyny.
  Alonka, naciskając gołymi palcami przyciski joysticka, z zadowoleniem zacierała ręce:
  - Jestem czymś, co może złamać Wehrmacht!
  Anyuta również nacisnęła przycisk bosymi stopami, przebiła niemiecki samochód i potwierdziła:
  - Zetrzemy Wehrmacht w proch! O potęgę caratu!
  Chłodny Augustine wystrzelił i krzyknął:
  - I będziemy żyć w komunizmie!
  Maria chętnie zgodziła się z tym:
  - Tak, w komunizmie carskim!
  I gołymi palcami u stóp naciskała przyciski joysticka. A jednocześnie, jako lupanet, i zmiażdż wroga.
  I tutaj Marusya będzie piszczeć:
  - Na pełnych obrotach!
  A także gołymi palcami u nóg naciska przycisk joysticka.
  Wojska rosyjskie otoczyły już Oslo. Walki toczą się o każdy krzak i dom.
  W centrum armia carska ponownie odpiera niemiecką ofensywę. Oleg Rybachenko, jak zawsze, jest w czołówce i walczy pewnie. Rosyjska artyleria działa jak w zegarku.
  Wszystko trafne i poprawne...
  W październiku wojska rosyjskie ostatecznie odcięły Afrykę od dostaw lądowych, uwalniając Maroko. Naziści znaleźli się w swoistym kotle.
  Nawet na czarnym kontynencie. Hitler trząsł się z wściekłości, ale nie mógł nic jeść.
  Tak, wbił się w Ruś... Zbliżała się zima. Oleg Rybachenko, mimo że zaczął padać śnieg, nadal biega boso iw krótkich spodenkach. Cóż, chłopcze - co weźmiesz! I całkiem nieustraszony chłopak.
  I rzuca granaty bosymi stopami.
  I śpiewa:
  - Niech biegnie niezdarnie,
  Czołgi pancerne w kałużach...
  A na dachu jest karabin maszynowy -
  Czeburaszka strzelec,
  Strzelec krokodyla!
  Shakoklyak atakuje!
  Terminatorka rzuciła granat bosymi stopami, rozdzierając nazistów i zaśpiewała:
  - A ja bawię się dynamitem,
  Na oczach przechodniów!
  Jak bity Fritza będą się bać!
  Wszyscy kłamią, a ja idę!
  A chłopak jest naprawdę zabawny! Ale już w wojsku od ponad pięćdziesięciu lat. I tylko diabeł! Nawet blondyn!
  Oleg Rybaczenko ponownie rzuca granat bosą stopą i ryczy:
  - Chwała carowi i Mikołajowi i Włodzimierzowi Trzeciemu!
  I pomyślałem, żeby nie mylić Władimira Kirillowicza Romanowa z Władimirem Putinem! Wielcy carowie Romanowów to niesamowita rodzina! Ci, którzy uczynili z Rosji największe imperium!
  I nie tak rozpieszczony szczęściem jak Putin!
  Ale teraz wojska rosyjskie odpierają kolejny atak.
  Nadchodzi listopad. Nazistom brakuje tchu. Ale nowe rezerwy są rzucane do bitwy. W Afryce są już wykańczane. Faszystom jest ciężko.
  Wyładowują więc swój gniew na więźniach. Tutaj dostali piękną Nicolettę. Rozebrali ją do majtek i poprowadzili przez świeży listopadowy śnieg.
  Dziewczyna ze związanymi rękami, prawie naga, idzie przez zaspy śnieżne, zostawiając nagie, pełne gracji ślady stóp. Ona jest tak piękna. A Niemcy idą za nią, biczując ją batami. I pobili się pięknością, pobili. Krew kapie z jego rozciętych pleców.
  Nicoletta tylko zacisnęła zęby. I dumnie podnosi głowę. A jej miedzianorude włosy powiewają jak proletariacki sztandar.
  Jej bose stopy również zrobiły się szkarłatne, ale dziewczyna nawet nie uniosła brwi.
  Jaka ona ma niesamowitą odwagę.
  Chociaż naziści już go zabrali i wsadzili w gołą pierś z pochodnią. Ale nawet wtedy dziewczyna tylko się wzdrygnęła, ale nie krzyknęła.
  Ma tak wielką wiarę...
  Dziewczyna jest podciągnięta na stojaku, jej stawy są skręcone. Następnie pod bosymi stopami rozpala się ogień. Liże bose stopy piękności. A rozpalonymi do czerwoności łańcuchami biczują nagie ciało piękności.
  Nicoletta zaśpiewała w odpowiedzi;
  Jestem Czarnobog, zła córka Boga,
  Tworzę chaos, sieję zniszczenie...
  Moja wielkość nie może zostać pokonana,
  Tylko wściekła zemsta płonie w duszy!
  
  Jako dziecko chciałem mieć grzeczną dziewczynkę,
  Pisała wiersze i karmiła koty...
  Wstałem wcześnie rano
  Nad nim trzepotały skrzydła cherubinów!
  
  Ale teraz wiem, czym jest zło
  Co czyni ten świat nieszczęśliwym...
  A co dobrego mówisz?
  Oto destrukcja namiętnie kochana!
  
  I pokazał jej dziewczęcy zapał,
  Jaka błyszcząca córka Boga stała się...
  Podbijemy przestrzenie wszechświata,
  Pokażmy siłę, bardzo potężną!
  
  Wielki Ojcze ten Czarnobog,
  Przynosi chaos, wojny do wszechświata...
  Modlisz się do Svaroga o pomoc,
  W rzeczywistości zostajesz nagrodzony!
  
  Więc powiedziałem, ratuj Pana,
  Niech gniew zagotuje się w twoim sercu...
  Zbudujemy szczęście, wierzę w krew,
  Niech łono będzie wypełnione po brzegi!
  
  Uwielbiam przebiegłość, podłość i oszustwo,
  Jak oszukać tyrana Stalina...
  Nie da się zawstydzić
  A ile jest mgły na świecie!
  
  Tu zasugerowałem mocny ruch,
  Jeden cios, by zniszczyć zło...
  Ale bardzo czarny Bóg się zakochał,
  We wszystkich sprawach, zarówno tych, jak i życia pozagrobowego!
  
  Jak się przyzwyczaiłem do zła,
  A w sercu wściekłość, wściekle karmiona ...
  Zniknęło pragnienie radości, dobra,
  Gdy tylko gniew przeniknął z piedestału!
  
  A co ze Stalinem - on też jest zły,
  O Hitlerze, więc nie ma wątpliwości ...
  Czyngis-chan był takim fajnym bandytą
  A ile dusz udało mu się okaleczyć!
  
  Więc mówię, dlaczego trzymaj się dobrze,
  Jeśli nie ma w tym najmniejszego interesu...
  Kiedy jesteś dzięciołem - twój umysł to dłuto,
  I zniknął, gdy głupie myśli!
  
  Więc mówię sobie i innym,
  Służ władzy jak czarny atrament...
  Wtedy podbijemy bezmiar wszechświata,
  Fale przebiją się przez wszechświat!
  
  Sprawimy, że zło będzie tak silne
  Da wściekłości nieśmiertelność,
  Ci, którzy są słabi duchem, zostali już zdmuchnięci,
  I my jesteśmy najsilniejszymi ludźmi, którzy w to wierzą!
  
  Krótko mówiąc, wszędzie staniemy się silniejsi,
  Wznieś miecz krwi nad wszechświatem...
  I nasza wściekłość będzie z nią też,
  Otrzymamy powołanie pełne losu!
  
  Krótko mówiąc, jestem wierny Czarnobogowi,
  Służę tej ciemnej sile z całego serca...
  Moja dusza jest jak skrzydła orła
  Ci, którzy są z Czarnym Bogiem, są niezwyciężeni!
  Wojna między Rosją a koalicją hitlerowską trwała. W grudniu wojska rosyjskie ostatecznie wykończyły Włochów, zmuszając ich do kapitulacji w Afryce i prawie wykończyły tam Niemców. Został oczyszczony z Fritza i Norwegii.
  Teraz armia carska przeszła do ofensywy 25 grudnia. Wybuchły zaciekłe walki. Zimą rosyjskie czołgi były wyraźnie silniejsze. I przebił się przez obronę wroga.
  Oleg Rybachenko, ten wieczny chłopiec, biegł boso iw krótkich spodenkach po śniegu, śpiewając:
  - To nasza ostatnia i decydująca bitwa! Umrzyjmy za Ojczyznę - żołnierze są za mną!
  Rosyjskie czołgi są bardzo zwinne na silnikach z turbiną gazową. A naziści nie mogą ich tak łatwo powstrzymać.
  Tu przed nami pędzi "Nikolay" -5. Ma pięć dziewcząt, które żarliwie śpiewają:
  - Nikt nas nie powstrzyma, rosyjskiego świata nie da się pokonać!
  I z armaty, jak się przewrócić! Okazuje się, że jest po prostu świetny! Dziewczyny mimo chłodu, w bikini i boso. I strzelają do siebie i nie myślą o zatrzymaniu się.
  Są po prostu dziką, szaloną mocą.
  Alyonushka uwielbia nie tylko strzelać, choć bosymi stopami naciskała przycisk joysticka i uderzać Niemca, ale także komponować historie.
  Na przykład napisała, jak dziewczyna udała się do odległych krain, aby uratować kotka. Przez trzydzieści trzy dni chodziłem boso po kamienistej drodze, przewracając we krwi moje delikatne nogi.
  A jednak udało mi się znaleźć zwierzę. W tym celu wróżka spełniła swoje życzenie i dziewczyna poślubiła księcia.
  Alyonushka pomyślała jednak, po co jej mąż dla oficera armii rosyjskiej? Lepiej mieć grono kochanków. I więcej pieniędzy i więcej zabawy. W końcu mężczyźni są bardzo różni. A wraz z nimi oczywiście doświadczasz przyjemności na różne sposoby. A co z mężem? Szybko się nim znudzisz i znudzisz!
  Ale młody człowiek, który dopiero zaczyna odkrywać świat dorosłych, jest o wiele bardziej interesujący.
  I Alenka znowu strzela, trafiając w niemieckiego E-100.
  I porusza swoimi bardzo pięknymi nogami, jak nogi starożytnej greckiej bogini.
  A potem Anyuta strzela. Również gołe palce u stóp. I łamie niemieckie działo.
  Wtedy dziewczyna mówi:
  - W Rosji jest wielu mądrych ludzi, ale car Włodzimierz jest najlepszym z królów!
  Augustyn zauważył:
  - A Mikołaj II nie był zły! Och, nie umieliśmy docenić królów!
  Maria śpiewała, strzelając do nazistów bosymi stopami i uśmiechając się:
  - Trzeba słuchać Rosjan z czystym sercem i mądrzej! I ku chwale Mikołaja, jest on wielkim królem królów!
  A Marusya coś zaśpiewała... I też bawi się bosymi stopami...
  Wojska rosyjskie posuwają się naprzód. Walczy także Oleg Rybaczenko. Jest jeszcze dziesięcioletnim chłopcem. Taka jest cena nieśmiertelności. Tak, ale jak dobrze i radośnie się czuje! Ma tak dużo energii i kipiący przepływ mocy.
  Chłopiec bosą stopą rzuca granat i piszczy:
  - Jestem tygrysem, nie kotem, teraz żyje we mnie, nie Leopold, ale Lampart!
  Chłopak major, jak zawsze, jest w błyskotliwym ciosie. Nie powstrzymuj nazistów.
  Tutaj wojska rosyjskie już 1 stycznia całkowicie oczyściły swoje terytorium z wojsk niemieckich i włoskich i weszły w posiadanie III Rzeszy.
  W tym samym czasie do Meksyku wkroczyły jednostki rosyjskie. Nadszedł nowy rok 1956.
  Dla Rosjan zaczęło się to od nowych zwycięstw. 7 stycznia poddały się resztki wojsk niemieckich w Afryce. I cały Czarny Kontynent stał się rosyjski.
  Teraz opętany przez demona Führer zdał sobie sprawę, że został całkowicie schrzaniony. I zaproponował Rosji negocjacje.
  Na co car Włodzimierz odpowiedział:
  - Będziemy mówić tylko o bezwarunkowej kapitulacji III Rzeszy i Włoch!
  Jakie mądre słowa! A wojna trwa. Na czele ataku stoi oczywiście Oleg Rybaczenko. wojska rosyjskie wkroczyły do Prus Wschodnich. Linie obrony są tutaj silne. Musisz przebijać się przez bitwy, a szybko nie posuniesz się naprzód.
  Jednym ze środków przełomu były działa samobieżne z bombowcem Alexander-4. Bardzo potężny i śmiercionośny.
  A także piękne dziewczyny tutaj, jak tu świętować. Wystrzeliwują pociski za pomocą gołych palców u stóp, naciskając przyciski joysticka. I zniszcz bunkry i bunkry wroga.
  Dziewczyny odważnie biegają po śniegu - po to są Rosjanki. I jest rzucany do walki przez Indian i Chińczyków. Ci już dosłownie zasypują swymi trupami podejścia do okopów. Ale i tak udaje im się to znieść.
  Armia rosyjska wkracza.
  Jednak strateg Wasilewski przenosi główny cios na Włochy - które są znacznie słabsze. A teraz rosyjscy żołnierze odnoszą jedno zwycięstwo po drugim.
  Styczeń był bardzo udany. Wojska rosyjskie obaliły Włochów i osiodłały Alpy. A w lutym zajęli Wenecję. I weszli do Lorbandinii. Zajęli także Poznań. Niemcy wycofali się. 2 marca upadła Kłajpeda. Wojska rosyjskie posuwały się przez Prusy Wschodnie w powolnej, zbyt gęstej obronie. Musiałem dosłownie spalić drogę pociskami.
  Ale we Włoszech front makaronu załamał się. I wojska rosyjskie rzuciły się do Rzymu. 30 marca 1956 rozpoczął się szturm na stolicę Włoch. Więc ludzie zapłacili za ambicje rodziny Mussolini.
  Rzym, stolica Włoch, jest atakowany. Walki są zacięte. Chociaż Włosi coraz bardziej się poddają. Tutaj dziewczyny walczą bardzo pięknie iw bikini i boso. Wojownicy rzucają granaty nogami i ogłuszają wojowników Mussoliniego.
  Piękne dziewczyny tutaj i oczywiście bardzo seksowne. I z mięśniami tytanów. A to, jak rzucają granaty bosymi stopami, jest po prostu niesamowite.
  Nataszka idzie do przodu i strzela, warcząc:
  - Dla Ojczyzny pięknej w sercu płonie mój promienny ogień!
  Zoya, strzelając, śpiewa razem:
  - Otwórzmy drzwi do osiągnięć! Nasza wiara i król to monolit!
  A potem jest Aurora, jak bose palce, ruda suka wypuści dyski. A pokrojeni Włosi upadają.
  A potem Svetlana śpiewa agresywnie, szczerząc zęby:
  - Zabijemy wszystkich! Zmiażdżymy wszystkich!
  Bosymi stopami rzucają dyskami i miażdżą faszystów. Mussolini zabrał się więc za demontaż dziewcząt. Atak kwietniowy 1956 roku był zaciekły i bardzo pomysłowy.
  A tu pędzą czołgi, z ich pni buchają piekielne słupy ognia.
  Dziewczyny idą naprzód i bosymi stopami rzucają granaty. I jak plują czymś krwawym.
  A oni się śmieją...
  Natasza śpiewała żarliwie:
  - Car Władimir, daj Hitlerowi w twarz!
  I mrugać swoimi szafirowymi oczami. Taka cudowna dziewczyna.
  Dziewczyny pędzą z dziką furią. Strzelają z karabinów maszynowych. Kosili wroga, rozpraszali nazistów. A potem są igrzyska olimpijskie. A w rękach potężnej kobiety-bohatera trzyma miotacz ognia. I on to weźmie i uderzy, ale jak to będzie się miotać.
  Chipy lecą od nazistów we wszystkich kierunkach. A wojownicy też, jak im się chce śmiać.
  Wtedy zaśpiewa:
  - Mussolini będzie pobity! Nasza przyjaźń to monolit!
  I znowu, szafirowymi oczami mruga! I uderzyć w nazistów.
  A czego chciałeś? Rzym został kiedyś zajęty przez Słowian pod przywództwem Attyli. Teraz władzę przejmują Rosjanie.
  Olympias, smażąc żywcem przeciwników miotaczem promieni, śpiewał:
  - Jasne słońce nadziei
  Znowu unosi się nad krajem..
  Rus wygrywa jak poprzednio -
  Wojownicy Wehrmachtu bije!
  
  Rosyjski orzeł nad planetą
  Skrzydła, rozkładanie, start ...
  Wróg zostanie pociągnięty do odpowiedzialności -
  Zostanie pokonany - złamany!
  Po upadku Rzymu wojska włoskie zaczęły masowo się poddawać. Imperium Mussoliniego, młodszego partnera wojskowego Trzeciej Rzeszy, płonęło.
  Wojska rosyjskie zajęły Neapol prawie bez oporu i wylądowały na Sycylii. Tam też prawie nie było oporu. A Hitler wpadł w histerię.
  Do końca maja Włochy były gotowe. Prowadzono setki tysięcy więźniów.
  Rosjanki kładły je na kolana i zmuszały się do całowania ich bosych stóp. Posłusznie się zaśmiali. Niektórzy, zwłaszcza młodzi, robili to z entuzjazmem.
  Dziewczyny dość jęczały.
  Wieczny chłopiec Oleg Rybaczenko zmusił jeńców do całowania ich bosych, dziecinnych stóp.
  Zrobili to dość chętnie. Chłopcy byli bardzo przystojni, muskularni i jasnowłosi. To prawda, że \u200b\u200bwciąż był za mały i nie chciał robić czegoś poważniejszego z kobietami. Ale kiedy szorstkie obcasy łaskoczą językiem - to miło!
  Oleg Rybachenko schwytał generała i otrzymał kolejny rozkaz. Z czego był bardzo dumny.
  Mussolini Jr. został zdradzony przez własną świtę, a carska Rosja odniosła kolejne zwycięstwo. A Benedito Mussolini senior nie dożył swojej hańby i upadku faszyzmu we Włoszech. Jednak ten sam los czekał nazistów w Niemczech. Wojska rosyjskie ruszyły na początku czerwca 1956 roku do ofensywy. Głównym celem była Austria.
  Elizaveta i jej załoga na "Nikolay" -5 ruszyła przeciwko Niemcom. Wojska rosyjskie próbowały otoczyć Wiedeń.
  Führer oczywiście znalazł się w trudnej sytuacji. Posiadłości Niemców w Afryce, Skandynawii i większości Stanów Zjednoczonych przepadają. A teraz bitwy toczą się już wyłącznie na terytorium III Rzeszy. Co oczywiście jest bardziej nieprzyjemne dla Niemców. Wojska rosyjskie wkroczyły także do Meksyku. Lady Grey de Monca dowodzi załogą czołgu w tym kraju.
  A Elżbieta prowadzi "Nikołaja" -5 po Wiedniu. Jego głównym przeciwnikiem jest E-50, którego carska maszyna przebija jak bibułę.
  Elizabeth wystrzeliła gołymi palcami stóp, naciskając przyciski na joysticku.
  Trafił w niemiecki czołg i zaćwierkał:
  - Oddamy serca za świętego Mikołaja Rusia!
  Ekaterina również strzelała bosymi stopami i poprawiała swojego partnera:
  - Prawdopodobnie mimo wszystko bardziej poprawne jest powiedzenie Władimir!
  Elżbieta ponownie wystrzeliła gołymi palcami u stóp i zaćwierkała:
  - Ale mimo to to cesarz Mikołaj, dając nam populację Chin, uczynił Rosję niezwyciężoną!
  Rzeczywiście, w piechocie, która została wysłana do szturmu na pozycje niemieckie, Chińczycy byli całkowicie z przodu. Dosłownie rzucali trupami. Ale się przebili.
  Zwykle Rosjanie walczyli samolotami i czołgami. Piechota od Chińczyków, Indian, Azjatów. Chińczyków jest wielu. Ponadto błyskotliwy Mikołaj II wprowadził poligamię podczas reformowania prawosławia, a do walki wysyłani są dodatkowi Chińczycy. A Rosjanie biorą za żony wdowy i niezamężne Chinki.
  Sprytna strategia.
  A Chińczycy wspinają się do szturmu, giną i przebijają się przez obronę Niemców.
  Elena gołymi palcami stóp naciska przyciski joysticka i ponownie uderza w Fritza.
  I śpiewa:
  - Za Świętą Ruś będziemy walczyć dzielnie!
  Potem dziewczyna weźmie go i mrugnie. I odsłonił białe zęby! I jest taka agresywna.
  A oto, jak będą wyglądać igrzyska olimpijskie. A także miota się bosymi palcami i miażdży.
  Wtedy krzyknie:
  - Jestem śmiercionośną kobrą!
  Należy zauważyć, że czołg E-50 może być niebezpieczny. Jego działo kal. 88 mm z lufą 100 EL jest szybkostrzelne, strzela dwanaście pocisków na minutę i jest bardzo celne. Często trafia w zbroję i może powodować uszkodzenia.
  Dlatego dziewczyny starają się trzymać z dala główny niemiecki czołg. Szczególnie blisko, jego zdolność penetracji dramatycznie wzrasta. A Niemcy mają rdzeń w skorupie albo z uranu, albo z wolframu. To prawda, że po utracie Afryki i złóż uranu w Kongo siły wojsk niemieckich zaczęły wysychać.
  A dziewczyny są takie piękne, bose i fajne.
  Tutaj śpiewają sobie z entuzjazmem:
  - Świeci jak gwiazda nad całym światem,
  Przez ciemną ciemność...
  Wielki bohater Car Włodzimierz,
  Nie zna bólu ani strachu!
  
  Wrogowie wycofują się przed tobą
  Tłum kibicuje...
  Rosja cię akceptuje -
  Potężna ręka rządzi!
  Walczące dziewczyny, nie można nic na nie powiedzieć. A ich stopy są takie bose i wyrzeźbione. Kiedy schwytani Niemcy całują je, widać, że lubią to zarówno dziewczyny, jak i mężczyźni. A wojownicy całkiem piszczą.
  I obnażyły swoje perłowe zęby.
  To są fajne dziewczyny. I gołymi palcami inny faszysta zostaje znokautowany przez Elżbietę.
  Następnie, jak mówi:
  - Chwała wielkiej Ojczyźnie!
  I tak Catherine będzie strzelać. Taranuje czołg wroga, nasiąka Fritzem i piszczy:
  - Śmierć wrogom!
  I tam Elena również rzuca się, używając gołych palców u nóg, naciskając nimi na przyciski joysticka. I chichoty:
  - Za Ojczyznę w wielkości!
  A potem wystrzeli pocisk i wybitna Olimpiada - także blondynka. A jak ćwierka:
  - Za wielką Rosję!
  A dziewczyny są pełne totalnego entuzjazmu.
  Nadchodzi czołg E-75. Jego działo jest potężniejsze: 128 mm i może zadawać większe obrażenia. Ponadto czołg ten ma lepszą ochronę i grubszy pancerz.
  Ale Elżbieta jest jak głupiec. I uwolni coś śmiercionośnego, przenikającego z daleka. Z Niemca pozostały tylko kawałki rozdartego metalu.
  A dziewczyna zaśpiewa:
  - Święte piękno i wielkie marzenie!
  Potem pokaże język.
  Niemieckie czołgi E-75 stały się ostatnio bardziej masywne. Mają dłuższe działo, co pozwala na radzenie sobie z rosyjskimi czołgami, zwłaszcza tymi łatwiejszymi. A to sprawia, że Fritz jest bardziej niebezpieczny.
  Ale radzieckie dziewczyny nie są tym zawstydzone. I zmiażdżą Fritza.
  A sami wojownicy są jeszcze bardziej w upale w bikini i boso. I walczą bardzo pewnie.
  Wygrywają z przewagą.
  Catherine strzelała do nazistów i śpiewała:
  - Ale mówiąc szczerze! Zmiażdżę wszystkich Fritzów bez wyjątku!
  Elena również strzelała gołymi palcami u stóp i ćwierkała:
  - Wygramy wszystkich i oczywiście!
  Olimpiada również pokonała nazistów bez litości. To taka niezwyciężona suka.
  A także za pomocą bosych stóp.
  Natasza i jej drużyna walczą na czołgu Kondratenko-6. Ten samochód jest trochę lżejszy, ale bardziej mobilny niż Nikołaj. Oczywiście przy mniejszej masie kaliber jest mniejszy, a pancerz nieco cieńszy. A to oznacza, że ryzyko śmierci jest znacznie większe.
  Ale dziewczyny, muszę powiedzieć, wcale się nie wstydzą. I walczą jak giganci bitwy.
  Natasha śpiewa, aktywnie strzelając:
  - To będzie nasze zwycięstwo!
  I naciska przyciski joysticka bosymi stopami.
  Zoya też strzela gołymi nogami i piszczy:
  - Car Włodzimierz naprzód!
  A wszystkie dziewczęta zawołały chórem:
  - Chwała poległym bohaterom!
  Następnie Aurora wystrzeliła, odwróciła niemiecki czołg i wydała:
  - Nikt nas nie powstrzyma! Nikt nas nie pokona!
  Potrząsała też bosymi stopami.
  A potem Swietłana poddała się, używając bosych stóp i warknęła na całe gardło:
  - Rosjanie walczą zaciekle!
  A wszystkie dziewczęta zawołały chórem:
  - Silna pięść żołnierza!
  I znowu piękności ruszają do bitwy. Strzelaj dokładnie i dokładnie!
  Nadchodzi ekipa Jane, uderzająca w Meksykanów. Jest też bardzo mądrą i piękną kobietą.
  A dziewczyny w jej powozie - boso iw bikini. Walczą ze sobą z dziką i spokojną furią.
  Wtedy Gertrude wystrzeliła gołymi palcami stóp i zaćwierkała:
  - Jestem dziewczyną, która zniszczy wszystkich w ułamku sekundy!
  A tutaj Malanya jest jak lupanet. I rozbij łaciński czołg z dystansu.
  I tam Matylda z pomocą bosych stóp uderzy ją.
  I śmiech:
  - Mam super dziewczynę!
  I wojownicy najwyższego i wściekłego porządku. Nie czują się słabi ani źli.
  Jak się pieprzą, to się pieprzą.
  Alyonka też walczy bardzo pewnie.
  Do końca czerwca Wiedeń zostaje otoczony. Miażdżący cios został zadany Niemcom i ich prestiżowi. W tym samym czasie w kierunku Odry posuwają się wojska rosyjskie. Rzucają do walki Chińczyków, Hindusów, Arabów. I przedrzeć się przez obronę Fritza.
  Hitler oczywiście już wpadł w panikę. Jak naciskały na niego dziewczyny na czołgach i samolotach.
  Oto Albina i Alvina, dwie rosyjskie pilotki. Również boso iw bikini powalają nazistów jak gruszki kijem z gałęzi. A dla pary dosłownie dokonują takich cudów.
  Albina zestrzeliła pięć samolotów jedną serią ze swojego myśliwca "Piotr Wielki" i zaśpiewała:
  - Jesteśmy niedźwiedziami nieba!
  Alvina zestrzeliła sześć samolotów jedną serią ze swojego orła bojowego i zaćwierkała:
  - I zmiażdżymy wszystkich!
  Na niebie ta para była już legendarna!
  Dziewczęta otrzymały siedem stopni Krzyża św. Jerzego: krzyż srebrny, krzyż srebrny z kokardą, krzyż złoty, krzyż złoty z pałąkiem. A także złoty krzyż z brylantami i złoty krzyż z brylantami i kokardą. A najwyższym stopniem jest gwiazda ze złotego krzyża z kokardą z diamentów. Niedawno ustanowiono wyższą nagrodę - dużą gwiazdę złotego krzyża, z brylantami i kokardą.
  Dziewczyny mogły więc słusznie być dumne ze swoich osiągnięć. I zawsze, nawet na mrozie, walczyli tylko w bikini i wyłącznie boso.
  Takie cudowne dziewczyny.
  Albina wypaliła i zaśpiewała:
  - Za nasze najlepsze zwycięstwa!
  Alvin kontynuował:
  Niech nasze wnuki i dziadkowie będą z nas dumni!
  Wojowniczki, a właściwie - dziewczyny kolosalnej klasy!
  Biją nazistów na niebie i śpiewają:
  - Chwała Rosji, Chwała! Nasz car Włodzimierz jest bohaterem! O świcie będzie moc! Pochowajcie Hitlera w ziemi!
  Oczywiście Vladimir Kirillovich Romanov może być bardzo zadowolony ze swoich wojowników.
  Jeśli walczą, to w taki sposób, że nie można podnieść przeciwko nim włóczni!
  Vladimir Kirillovich Romanov to car, który ma wszelkie szanse, by raz na zawsze położyć kres wojnom!
  A faszyści drżą pod ciosami armii carskiej...
  Okrążony Wiedeń szybko upadł. W połowie lipca wojska carskiego imperium wyszły szerokim frontem nad Odrę. Królewiec został całkowicie zablokowany.
  A Niemcy wycofali się za Odrę. I tam próbowali stworzyć linię obrony. Kapitalnie bronić. Ale w drugiej połowie lipca wojska rosyjskie rozpoczęły ofensywę przeciwko Hamburgowi... Naziści powoli, ale nieuchronnie poddawali się.
  Walka była bardzo zacięta. Niektóre wsie kilkakrotnie przechodziły z rąk do rąk. W walkach brały również udział nowe niemieckie czołgi bardziej zaawansowanej serii AG, piramidalne. Wyróżniały się dobrą ochroną ze wszystkich stron. Ale armia carska przewyższała ich liczebnie.
  A na frontach zginęło wielu azjatyckich piechurów. Ale pozwolili ci się ruszyć.
  Niemcy, z drugiej strony, były również uszczuplone w zasobach ludzkich. Pod koniec sierpnia Hamburg został otoczony, a Monachium zablokowane.
  Niemcy stracili znaczne terytorium. I nie mieli nic, aby utrzymać swoje pozycje.
  Oleg Rybachenko walczył w czołówce na terenie samych Niemiec. A wieczny chłopiec ciągle się uśmiechał i szczerzył swoje perłowe zęby.
  I tam rzucał granaty gołymi, dziecięcymi nóżkami. Dobrze być dzieckiem - jakże naturalnie jest być w upale w samych szortach. A ponieważ jesteś nieśmiertelny, zimą możesz być półnagi bez ryzyka przeziębienia.
  Więc chłopiec śpiewał:
  - Boso, tylko boso,
  Pod lipcowym grzmotem i pod szumem fal!
  Boso, tylko boso
  Chłopcu łatwo jest być fajnym kowbojem!
  A dziecko-major tych faszystów nadal się niszczy. I desperacko kontratakują.
  Już wrzesień... Zaczyna padać... Wojska carskie, zasypane trupami Chińczyków, zdobyły Monachium i Hamburg i posuwają się w kierunku Zagłębia Ruhry. Najważniejszy w przemyśle Niemiec.
  A Niemcy desperacko walczą.
  Natasha walczy na swoim czołgu i warczy:
  - Faszyści będą bardzo napięci!
  I bosymi palcami, gdy naciska przyciski joysticka. I będzie strzelał do nazistów.
  A potem jest Zoya, jak spoliczkowana. A także za pomocą bosych stóp.
  A także zaśpiewaj:
  - Ruś jest przeciw Hitlerowi!
  A oto Aurora, będzie zachowywać się agresywnie. A także za pomocą bosych stóp:
  - Po rosyjsku!
  A za nimi jest Swietłana, która również wypuści śmiercionośny pocisk. Przebij niemiecki czołg i pisknij:
  - Za cara Władimira Kirillowicza!
  I pokaże też swój język.
  Dziewczyny tutaj oszalały.
  Alenka na czołgu ciężkim również miażdży nazistów. I bije ich z daleka.
  Wojownik śpiewał:
  - Podbiłem pół świata swoimi piersiami!
  I piersi Alenki ze szkarłatnymi sutkami.
  A potem Anyuta jest jak podmuch z gołymi palcami u stóp. Taranuje faszystowski czołg i bełkocze:
  - Jestem supergwiazdą! W książkach fabularnych!
  I uśmiechnij się...
  A wtedy Augustine wypuści zabójczy pocisk. Zmiażdż nazistów i śmiej się:
  - Niech nasza armia będzie najsilniejsza!
  Nogą też rusza...
  A po nich Maria zabierze i wyżłobi nazistów. Skręć się, agresywnie zwiotczały:
  - Jesteśmy dużymi dziewczynami agresji!
  A wtedy Marusya uwolni swoją niezwykle śmiercionośną, niszczycielską broń przeciwko nazistom. I przy pomocy bosych, dziewczęcych nóg.
  A potem zaśpiewaj:
  - Jesteśmy całkowitą klęską wrogów!
  Wrzesień upłynął w bardzo zaciętych walkach. Niemcy bronili się zaciekle. Ale w październiku, kiedy deszcze lały coraz mocniej, armia carska ponownie uzyskała przewagę. I zaczęła iść w kierunku Ruru. Po zaciekłym ataku Królewiec upadł. Naziści dostali kolejny policzek.
  A na południu Francji wojska królewskie otoczyły Tulon. Tak więc naziści mieli bardzo zły okres.
  Hitler szalał, ale kiedy był w Berlinie. Jego pozycja była słaba.
  Wyraźnie widać, że nikt nie chciał przysłuchiwać się negocjacjom. Ale naziści utknęli jak muchy.
  W listopadzie wojska armii carskiej zajęły walkami większą część Zagłębia Ruhry, pozbawiając tym samym Niemcy głównej bazy produkcyjnej.
  A w grudniu wojska carskie zajęły całe południe Francji i wkroczyły do Hiszpanii. A na froncie niemieckim w końcu zawładnęła Zagłębiem Ruhry. Co więcej, zajęto także inne ziemie Niemiec. Armia carska również wylądowała w Danii.
  Hitler szalał jak diabli w klatce, ale nic na to nie mógł poradzić.
  W katolickie Boże Narodzenie wojska carskie ruszyły w kierunku Paryża. Mimo śniegu i mrozu ekipa Nataszy była boso iw bikini.
  Niemcy poddawali się coraz częściej. A Francuzi w ogóle nie chcieli walczyć z Rosjanami.
  Łamiąc niemiecką baterię, Nataszka zauważyła:
  - A więc właściwie na co liczył opętany Adolf, rozpoczynając z nami wojnę?
  Złotowłosa Zoya logicznie zauważyła:
  - Prawdopodobnie fakt, że upadliśmy pod presją, wypadniemy jak monety z dziurawej kieszeni!
  Aurora zmiażdżyła orzech bosymi stopami. Potem włożyła go do ust i powiedziała racjonalnie:
  - Historia uczy, że niczego nie uczy!
  Swietłana nacisnęła gołymi palcami na przycisk joysticka. Znokautowała kolejne niemieckie działo i odpowiedziała:
  Bądźmy wielkimi wojownikami!
  Wydaje się, że wojowniczki są zdeterminowane, by walczyć i wygrywać.
  Oleg Rybachenko to biegający boso chłopiec w krótkich spodenkach iz nagim, muskularnym torsem. Nawet kołysze się i ryczy:
  - Pokonajmy Fritza! Pokonajmy Fritza! I bij wiadra!
  A chłopczyk ma takie białe, perłowe ząbki! Po prostu młody i nieelastyczny terminator.
  Oleg Rybachenko strzela w biegu. Zabija faszystów i śpiewa:
  - Rosyjski duch jest potęgą królów, złam Fritza!
  Chłopiec rzucił bosą stopą granat i zaśpiewał:
  - Walc rosyjski, świt wstaje - na chwałę króla!
  Rzeczywiście, chłopiec okazał się bardzo wojowniczy. I wyżłobić nazistów już przy pierwszym numerze.
  A dziewczyny dzielnie walczą. Oto Mirabela... Także pilot najwyższej klasy. Nikt nie może jej powstrzymać. Przewraca Fritza i śpiewa, szczerząc zęby:
  - Szalona dziewczyna! Oto jej etykieta!
  A on weźmie i wystrzeli rakietę!
  Tak, są tu kobiety! Kiedy Rosjanki walczą, żadna siła nie może się im oprzeć.
  Mirabela zestrzelił siedem niemieckich samolotów jedną serią z pięciu dział powietrznych i zaćwierkał:
  - Car Władimir Kirillovich jest naszym Bogiem!
  A dziewczyna uderza bosymi stopami w szybę.
  A także Albina i Alvina walczą na niebie.
  To takie wspaniałe kradzieże. Coraz więcej kont zyskuje. A gdy śpiewają:
  - W niebie jesteśmy perfekcją! Asy jesteśmy perfekcją! Od uśmiechu do gestu - poza pochwałami!
  Albina zestrzeliła cztery niemieckie samoloty jedną serią i zaćwierkała:
  - Ach, co za szczęście! Czym jest doskonałość w walce!
  Alvina odciął pięć niemieckich samolotów i kontynuował:
  - Aby poznać doskonałość w walce! I fajny ideał!
  Wojownicy śpiewali chórem, zabijając nazistów:
  - Dziewczyny! Trudniejsze dziewczyny! Dziewczyny! Trudniejsze dziewczyny!
  Pokazali swój agresywny bezpiecznik. W rzeczywistości nie naciskali na zejście do żadnego z nazistowskich asów.
  Ale naziści, oczywiście, pod dziką presją.
  Hitler jest w bunkrze w Berlinie i bombardują go jak karalucha. Czego chciał? Skończony faszystowski numer jeden! Pojechał do carskiej Rosji, a teraz sam jest miażdżony jak karaluch.
  Car Władimir Kirillovich odpoczywa obecnie po zimie nad brzegiem Oceanu Indyjskiego. Przed nim tańczą piękne dziewczyny różnych ras i narodowości.
  Jednak król nie ma nic przeciwko oglądaniu walk gladiatorów. Tutaj, na przykład, dwie dziewczyny przeciwko dwóm pięknościom.
  Walczą plastikowymi mieczami, żeby się nie okaleczyć. Walczą jednak zaciekle.
  To są wojownicy. Dochodzi do wściekłej wymiany ciosów. Dwie blondynki i dwie rude...
  Car Władimir zapytał feldmarszałka Wasilewskiego:
  - Co jest najtrudniejsze w wojnie z Niemcami?
  Feldmarszałek odpowiedział szczerze:
  - Nabrać pewności siebie! Dopiero na samym początku, kiedy wróg zaczął nacierać, poczułem się nieswojo. A teraz zaczęliśmy wygrywać i wszystko jest jasne we wrogach! - Feldmarszałek Wasiljewicz, ten wielki strateg, pił wino.
  Władimir Kirillovich logicznie zauważył:
  - Wygrywanie przez cały czas jest niezwykle trudne! Ale pokazaliśmy, że stać nas na wiele! A teraz nadejdzie czas i cały świat zapanuje pokój!
  Feldmarszałek Wasilewski potwierdził:
  - Wierzę w to!
  Dziewczyny wypychały siniaki na swoich nagich ciałach i wyglądały na bardzo zdenerwowane.
  Walczyli oczywiście nie tak jak za czasów starożytnego Rzymu - starali się nie wyrządzić sobie zbytniej krzywdy. Ale byli aktywni.
  Tymczasem walki trwały. W styczniu wojska carskie w ruchu zdobyły Paryż. Zdobyto także stolicę Danii, Kopenhagę. Wojska niemieckie słabły. Rosjanie kontynuowali natarcie przez same Niemcy. Fritz walczył desperacko, ale ich siły zostały złamane.
  Oleg Rybachenko, ten nieśmiertelny chłopiec wskoczył boso w śnieg i rzucił się przed wszystkich do ataku, zupełnie bez strachu przed ogniem. I gwiżdżąc:
  - Kto jest przyzwyczajony do walki o zwycięstwo,
  Zdecydowanie pokonaj wroga...
  Śmieje się wesoło i wiele osiąga,
  A Hitler zostanie mocno pobity!
  A bosą stopą chłopca rzuci granat! I obnażył swoje perłowe, duże zęby ponad swój wiek. Tak, on już ma usta jak wilk. Przegryzie każde gardło.
  A dziewczyny w czołgach przemieszczają się z południa na północ Niemiec. Tutaj wyruszają w morze. I tylko ziemie pod Berlinem i Pomorze pozostaną z Fritzem.
  Nataszka, niszcząc faszystowskie czołgi, zauważyła:
  - A na wojnie to na swój sposób zabawne!
  Zoya, bijąc się z nazistami, zgodziła się:
  - Lepiej Być Nie Może! Zwłaszcza, gdy wygrywamy!
  Aurora, strzelając bosymi stopami, powiedziała:
  - Wszystko, co niemożliwe, jest możliwe we wszechświecie, jeśli tylko trochę....
  A rudowłosa dziewczyna się śmieje!
  Wojowniczki drgają z szaleńczej radości i wściekłości. I miażdżą Niemców.
  W tym samym czasie wojska carskie posuwają się przez Hiszpanię i zbliżają się już do Sewilli.
  Olga w transporterze opancerzonym strzela do Niemców i oddziałów policji.
  Miejscowi Hiszpanie z trudem się opierają. Kolejny kraj pada pod toporem Rosji.
  Oleg strzelił i zaśpiewał:
  - Akrobacje lotnicze, będzie walenie w bicie!
  A jej partnerka Alice zaćwierkała:
  - Wielkość Rosjan została uznana przez planetę,
  Faszyzm został zmiażdżony uderzeniem miecza...
  Jesteśmy kochani i doceniani przez wszystkie narody świata,
  Stańmy przed wielkim świętym caratem!
  A dziewczyny będą uderzać i naciskać joystick bosymi stopami.
  Wojna między carskim imperium Władimira Kirillowicza Romanowa a nazistowskimi Niemcami trwa.
  Wojska rosyjskie prawie całkowicie wyzwoliły Francję spod nazistowskich hord. Luty 1957... Armia carska wyzwala Portugalię.
  23 lutego zjednoczyły się jednostki rosyjskie z Danii i Niemiec.
  Oleg Rybaczenko, ten wieczny chłopiec, bosymi stopami przedziera się przez błoto. Dziecko-major krzyczy na całe gardło:
  - Chwała rosyjskiemu carowi Władimirowi III! Zhakuję Hitlera, zmierzę batem!
  A chłopiec znowu będzie krzyczeć i gołymi palcami rzuci ostro naostrzony dysk. I uderz faszystę w gardło. A potem gołą, dziecinną nogą rzuci bumerangiem i natychmiast poderżnie gardła pięciu Fritzom.
  Tak, zły pomysł Hitlera, by zaatakować takie imperium.
  Natasha i jej zespół wykańczają ostatnich Niemców w Portugalii. Ich czołg jest nieustępliwy w niszczeniu.
  A także naciskają przyciski joysticka gołymi stopami, powodując wściekłe zniszczenie.
  Zoya wystrzeliła, rozbiła niemieckie działo i zaśpiewała:
  - Za Rosję i wolność do końca!
  Aurora, z pomocą swoich bosych stóp, kopnęła nazistę i zaćwierkała z rozmachem:
  - Boże miej w swojej opiece króla!
  Swietłana również kopnęła, naciskając przyciski joysticka palcami gołych nóg i pisnęła:
  - Silny władco!
  Dziewczyny łamią nazistów. Ale wtedy pojawił się nowy nazistowski czołg "Maus" -4. Bardzo potężny model - trzysta ton wagi i działo 310 milimetrów. Potrafi penetrować z dużej odległości, a sam ma tak gruby pancerz, że czołg Kondratenko-6 nie zabierze go pod żadnym kątem.
  Komendy Nataszy:
  - Dziewczyny, musimy podejść bliżej i wbić się w dolną część burty, między lodowiska - to nasza jedyna szansa!
  Zoya waliła bosymi stopami w niemieckie działo i śpiewała:
  - Los daje ci ostatnią szansę, ale pospiesz się! W deszczu, gradzie i śniegu!
  Augustine również miotał się i ćwierkał:
  - Ostatnia szansa, którą los ci daje! Niech żyje chodzenie i codzienne bieganie!
  A także z gołymi palcami, ale jak to się skręci. I zniszczyć faszystów.
  Swietłana ryknęła:
  - O nowe granice i oszałamiające zwycięstwa!
  Rosyjski czołg wystartował, nabierając prędkości. A dziewczyny wezmą to i zaśpiewają:
  - Mocny władco, najwspanialszy w wieku, prawosławny Caru, panuj dla chwały, dla chwały nam!
  I znowu przyspieszyli, oddalając się od ciężkiego pocisku wysłanego z działa, które miał niemiecki Maus-4. Dziewczyny pisnęły:
  - Nie zginaj się w barani róg! Abyś ty, Hitlerze, zginął!
  A ich czołg przyspiesza. Jak mały bokser atakujący dużego. Ale szanse są, oczywiście, pięćdziesiąt na pięćdziesiąt.
  Natasza, śledząc ruch czołgu, przypomniała sobie, jak boksowała z mężczyzną na ringu. Spudłowała ciosy i została pobita, ale wytrzymała. A potem pewnie pękł. I złapała napotkany ruch wroga, i to w podbródek. Znokautowany!
  Otrzymał tysiąc złotych rubli. To jest walcząca dziewczyna. Jeśli to zrobi, to zrobi!
  Natasha potrząsnęła gołą nogą i zaśpiewała:
  - To nie ostatnia walka, ale jest decydująca! Na chwałę Ojczyzny, na Ojczyznę i cześć!
  A teraz ich czołg wymyka się z boku i posyła pocisk... Zoya też używała bosych stóp, taka złotowłosa dziewczyna, a zwinna jak małpa. I Maus-4 zaczął pękać. Najwyraźniej miał zdetonowane pociski. A potem jak zerwie wieże i poleci wysoko w powietrze!
  Dziewczęta krzyczą chórem:
  - Zwycięstwo! Fajna wygrana!
  I kolejny czołg na ich liście!
  1 marca 1957 wojska rosyjskie rozpoczęły przekraczanie Łaby. Wygląda na to, że Hitlerowi nadepnięto na gardło.
  Chłopiec Oleg Rybaczenko rzucił granat bosą, dziecinną stopą, zatopił faszystowski czołg i krzyknął:
  - O nowe, nieelastyczne granice!
  Załoga czołgu Alenki skręca na wschód. Niemcy Zachodnie i Francja zostały już wyzwolone. Jedynie tereny między Odrą a Łabą pozostały pod kontrolą nazistów. Cóż, także Wielką Brytanię i Irlandię. Tam ostatnie siły nazistów.
  Alenka, strzelając do faszystowskich baterii, mówi:
  - Tsesarewicz Mikołaj,
  Jeśli musisz rządzić...
  Nigdy nie zapomnij -
  Słynna armia walczy!
  I tu kolejny pocisk został wysłany bosymi stopami. I uderz w pistolet Fritza.
  Strzela gołymi palcami i Anyuta. Uderza faszystę i ryczy na całe gardło:
  - Jestem taką dziewczyną - że Hitler wymiotuje!
  Następnie ogniste paznokcie Augustyna. Również dobrze wycelowany diabeł i ryczy:
  - Do bram piekieł!
  I używa bosych stóp.
  Maria rusza za nią. W ten sam sposób, w jaki bierze, uderza i wrzeszczy:
  - Nikt nie zatrzyma mnie tygrysicy, nikt nigdzie nie zatrzyma bosej dziewczyny i zostanie pobity!
  A potem, jak potoczą się igrzyska olimpijskie. I znokautuje niemiecki czołg, zrywając z niego wieżę jak grzybową czapkę.
  I rechot:
  - O nowe, strome granice!
  I znowu pokaże języki!
  Dziewczyny są dla siebie tak surowe i desperacko atakują. A naziści toną pod ich ciosami.
  2 marca 1957 roku poddały się ostatnie siły nazistowskie w Portugalii. Stało się jasne, że nadchodzi świt faszyzmu. Dokładniej, świt? Koszmarny zachód słońca!
  A wojska rosyjskie posuwają się naprzód. Niemcy coraz częściej rzucają broń i poddają się.
  Padają na kolana. A rosyjskie i chińskie dziewczyny całują ich bose stopy.
  Wygląda tak fajnie i świetnie. A naziści są rozdrabniani i rozdrabniani.
  Załoga Nataszy jest już w pociągu jadącym na północ z Fritzem do walki.
  Dziewczyny siedzą w swoim przedziale. Gołymi palcami u nóg grają w karty.
  Natasza zauważyła:
  - To ciekawe, kiedy zdobędziemy Berlin, co dalej?
  Zoya pewnie odpowiedziała:
  - Następny będzie Londyn!
  Ognista Aurora zachichotała i ponownie zapytała:
  - I wtedy?
  Zosia powiedziała z naciskiem:
  - Ameryka Łacińska będzie nasza! Nie będziemy stać na ceremonii z nazistami!
  Swietłana zgodziła się z tym:
  - Oczywiście, że nie! Podbijmy cały świat!
  Natasza entuzjastycznie potwierdziła:
  - A wtedy zapanuje pokój na całym świecie!
  Dziewczęta śpiewały unisono, komponując po drodze;
  Chwała Wielkiej Rosji caratu,
  Gdzie Vladimir siedzi na tronie ...
  Zmiażdżymy hordy złego faszyzmu -
  Chwała armii i jesteśmy monolitem!
  
  W wierze wielkie serca zostały zahartowane,
  Nasza Ojczyzna całym sercem...
  Jesteśmy synami cara Mikołaja
  I nie umierali za niego na próżno!
  
  Ojczyzno nasza cenniejsza niż wszystko,
  Wznieśmy uskrzydlony, niebiański pozdrowienie...
  Ty też walczysz z Ojczyzną,
  Cóż, niech wszyscy naziści zginą!
  
  Hitler chciał dostać nasze ziemie,
  A zły pies zaatakował króla ...
  Ale jesteśmy dzicy, nie zaakceptujemy tego,
  A więc faszyzm rzucił się na nas na próżno!
  
  Król jest dobrym i mądrym władcą,
  Szybując jak orzeł górski nad planetą...
  Vladimir będzie panem hordy,
  Nasza przyjaźń jest jak stalowy monolit!
  
  Wybijamy podporę z nóg Fritza,
  pozwalamy Hitlerowi udusić się w pętli...
  Zdradzimy egzekucje okrutnym, ku hańbie,
  Kto działa jak zło na Ziemi!
  
  Królewska władza i królewska mądrość,
  Będą faszyści, miażdżą bez miary...
  Hitler wierz mi, zrobił fajne głupoty,
  A teraz jego życie jest jak nić!
  
  Szanujcie więc wielkich królów
  Nie ma fajniejszego niż Romanowowie na Ziemi ...
  W bitwie nazistów uderz w serca,
  Aby otworzyć drogę do osiągnięć, marzeń!
  
  
  Piotr Wielki zabrał nas nad morze,
  Aleksander podbił Paryż...
  Tak, czasami smutek się zdarzał,
  Ale Rosję trzymał cherubin!
  
  U nas wszystko jest piękne
  A dziewczyny i chłopaki wierzą ...
  Król rządzi, wiesz słusznie
  Chociaż zła bestia ryczy u progu!
  
  Nie ma ograniczeń, wierz w doskonałość
  Komunizm wkrótce będzie miał królów...
  Otworzymy drzwi do błogości,
  Przeklęty faszyzm został zniszczony!
  
  Dla Rosji granica nie została wyznaczona,
  Wierzcie nam, że pokonamy wroga...
  Bose dziewczyny, jak w Sparcie,
  Cóż, nasz car Włodzimierz jest jeden!
  
  Wierzymy w Roda - Wielkiego Boga,
  Co stworzyło doskonałych Słowian...
  Walczymy o honor i wolność
  Uderzmy w nazizm!
  
  Jesteście największą rodziną Romanowów,
  Będzie rządził Rosją na zawsze...
  Wielki król, najwyższy lot,
  Szatan nie złamie orła!
  
  Z miłości do Rosji wielka,
  Wysyłamy wojowników do bitwy ...
  Święci z ikon gloryfikują twarze,
  W końcu każdy wojownik jest także królem!
  
  Nasze serce płonie dla Ojczyzny,
  Jesteśmy fajnymi dziewczynami w walce...
  Otworzymy się trochę na przestrzeń, poznamy drzwi,
  Zabiję Adolfa jak suka!
  
  Już tylko kawałek do Berlina,
  Wejdziemy niosąc chwałę królów...
  Nam dziewczętom starość nie grozi,
  My, uwierzcie mi, nie rozlewamy wody!
  
  Pogrzebmy tego, kto jest zły i nikczemny,
  Smok zostanie słynnie pokonany...
  I mamy złote ikony,
  Rodnovery jest wiecznym prawem!
  
  
  
  
  Türkiye PRZYSTĄPIŁA DO DRUGIEJ WOJNY ŚWIATOWEJ
  1 września 1942 r. Turcja przystąpiła do wojny z ZSRR. Powód jest zrozumiały - pragnienie zemsty za poprzednie porażki i chęć zdobycia Baku. Ponadto rolę odegrała również dyplomacja niemiecka, która obiecała Osmanom góry złota. W każdym razie Turcy uznali, że nie ma sensu dłużej czekać i że nie są padlinożercami, ale mogą też mieć czas na walkę.
  W rezultacie trzydzieści dywizji tureckich uderzyło w sowiecki Zakaukazie.
  W ciągu kilku dni zajęli Batumi i otoczyli Erywań.
  W odpowiedzi Stalin został zmuszony do wycofania części powstających rezerw i przeniesienia ich na Zakaukazie.
  Dowództwo sowieckie zostało zmuszone do odroczenia ofensywy pod Stalingradem. Niemcy z kolei byli w stanie osiągnąć więcej na kierunku kaukaskim i zająć Ordżonikidze i Grozny. I tylko wycofując się w góry, wojska radzieckie były w stanie powstrzymać nazistów.
  W tym samym czasie Brytyjczycy odłożyli operację Torch, obawiając się wciągnięcia Turcji w działania wojenne przeciwko Wielkiej Brytanii.
  Jednak pod koniec grudnia 1942 r. naziści zdobyli Stalingrad. Tam się osiedlili. Wojska radzieckie posuwały się naprzód, ale bez powodzenia w centrum - operacja Rzhev-Sychov okazała się zbyt kosztowna. Jednak Führer mimo to wypowiedział wojnę totalną, więc w III Rzeszy nie było wystarczających środków.
  W lutym Armia Czerwona zebrała siły i próbowała zaatakować Niemców z flanek Stalingradu. Ale nazistom udało się już przegrupować swoje siły i byli gotowi do odparcia ciosów.
  W lutym rozpoczęła się również Operacja Torch. Niemcy też byli gotowi i po dwóch tygodniach zaciętych walk powstrzymali Brytyjczyków.
  Amerykanie nie wylądowali jeszcze w Casablance i Tunezji. Walki w Afryce ponownie ustały.
  Hitler wciąż zbierał siły... W marcu Armia Czerwona po raz trzeci przeprowadziła operację Rzhev-Sychov, walki trwały cały miesiąc, bez większych sukcesów.
  W czerwcu naziści uratowali swoje siły i ruszyli wzdłuż Wołgi, próbując odciąć wojska sowieckie na Kaukazie i dotrzeć do Morza Kaspijskiego.
  W bitwach wzięły udział nowe niemieckie czołgi: "Tygrys", "Pantera", "Lew".
  A także działa samobieżne "Ferdynand".
  Niemcy byli silniejsi niż prawdziwa historia, nie pokonani i ze świeżymi oddziałami.
  Stany Zjednoczone praktycznie nie bombardowały III Rzeszy, co umożliwiło zwiększenie produkcji czołgów i dział samobieżnych. A także premiera w serii "Lion". Czołg okazał się jednak zbyt drogi i ciężki, często się psuł i zacinał. Ale gruby 100-milimetrowy pancerz boczny sprawił, że samochód był dobrym narzędziem do ucieczki. Zaletą czołgu "Lion" była potężna broń, ale minus dziewięćdziesiąt. Co zmniejszało mobilność samochodu.
  Bitwy pokazały, że ten czołg na płaskim terenie wciąż może coś zdziałać.
  Boczny pancerz Pantery okazał się raczej słaby, co zwiększyło straty. Tygrys pokazał najskuteczniejszy czołg przełomowy. Jego boki były pokryte pancerzem o grubości 82 mm, co czyniło czterdziestkę piątą bezsilną.
  Niemcy posuwali się stosunkowo wolno. Kierownictwo radzieckie jako całość spodziewało się właśnie takiej opcji i przygotowało, podciągnęło wojska.
  To prawda, że \u200b\u200bw przeciwieństwie do Wybrzeża Kurskiego naziści są znacznie silniejsi i bardziej pewni siebie.
  A teren jest bardziej dogodny do ofensywy niż obrony. A Fritzowie mają też więcej samolotów, czołgów i piechoty. A zaopatrzenie wojsk radzieckich przez Wołgę nie jest łatwe.
  Tak więc naziści, przełamując linie obrony, posunęli się naprzód. Osiągali sukces za sukcesem.
  Po trzech miesiącach zaciętych walk dotarli do Morza Kaspijskiego.
  Stalin, znajdując się w trudnej sytuacji, chciał rozpocząć rokowania pokojowe. Odkąd stało się oczywiste - Kaukazu nie da się utrzymać. Ale niezwykle trudno jest zgodzić się z Hitlerem. Faszyści żądają zbyt wiele. A jeśli im się poddasz, same cię pożrą. A rozejm? Tutaj Hitler nie chce. A sojusznicy są oczywiście bierni. Boją się wycofać dodatkową dywizję.
  Fritz tu i tam poruszał się wzdłuż wybrzeża Morza Kaspijskiego. I wreszcie zjednoczyli się z Turkami. Radość, o to chodziło!
  Piękne Niemki były zmuszane przez sowieckich jeńców do całowania bosych stóp. Posłusznie to zrobili. I walnął gołymi piętami.
  W ten sposób dokonano schwytania. A Niemcy rozbroili jednostki sowieckie.
  Następnie Stalin zaoferował Fuhrerowi pokój - zgadzając się na oddanie całego Kaukazu, a nawet Leningradu i Karelii. Plus zapłacić sto lat reparacji.
  Führer po namyśle przyjął ofertę i 7 grudnia 1943 r. zawarto pokój.
  Alianci uznali to za zdradę! I nałożył sankcje na Stalina i ZSRR!
  A radziecka propaganda przedstawiała faktyczną kapitulację jako wielkie zwycięstwo. Mówią, że opuszczeni przez aliantów uratowali państwo sowieckie, a Moskwa nigdy nie została zdobyta.
  A naziści oczywiście rozpoczęli ofensywę z Kaukazu na Bliski Wschód i wzmocnili ugrupowanie Rommla. Do końca marca 1943 r. cały Bliski Wschód i Egipt zostały zajęte przez przeważające siły hitlerowskie. Ponadto bitwy pokazały, że Pantera skutecznie walczyła z angielskimi Churchillami i Cromwellami, ale ci ostatni nie mogli przebić jej czoła.
  Ponadto Niemcy byli zahartowani w bitwach z Rosjanami, a kolonialne wojska angielskie zostały łatwo pokonane.
  W kwietniu naziści przenieśli się do Sudanu. I w końcu zajęli Gibraltar, przechodząc do okupacji Maroka. Churchill próbował również przetestować grunt pod pokój. Ale Hitler, rozwiązawszy ręce na wschodzie, powiedział nie!
  A naziści ruszyli przez Afrykę. Bardziej opóźniała ich długość komunikacji, złe drogi lub ich całkowity brak, surowy klimat i ogromne odległości.
  Niemcy jednak posuwali się naprzód. I przeniósł się na Czarny Kontynent. Chociaż, oczywiście, ich czołgi, zwłaszcza "Tygrys" -2 i "Lw", w dżungli bardzo się poślizgnęły. Nawiasem mówiąc, w serii pojawili się niemcy i lekka "Pantera" o wadze dwudziestu sześciu ton, bardzo potrzebna do wojny w afryce.
  Jak pokazały walki, taki czołg nie miał jednak żadnych fundamentalnych zalet w stosunku do T-4, poza mocniejszym silnikiem, ale i pochyłymi płytami pancerza.
  Pod koniec 1944 roku Niemcy otrzymali działa samobieżne E-10, które ważyły dwanaście ton, miały bardzo niską sylwetkę i bardzo pochyły pancerz. Taka maszyna jest rzeczywiście niezbędna dla Afryki.
  Zwłaszcza jeśli walczą o to dziewczyny. A dziewczyny generalnie super iz klasą.
  Gerda i Charlotte jadą przez dżunglę i eksterminują Brytyjczyków i Amerykanów. Tego właśnie potrzebują dziewczyny! Nie znajdziesz ich chłodniejszych nawet w ciągu następnych stu mil terytorium. Dziewczyny uwielbiają zabijać - to fajne dziewczyny!
  Złapali czarnych wojowników i zmusili ich do całowania bosych stóp piękności. Od razu też widać - poważni złodzieje! I walczą o swoje, uderzając angielskimi samochodami z dużej odległości.
  Ich działo samobieżne zbliża się już do Pretorii, stolicy Republiki Południowej Afryki. Dziewczyny strzelają do siebie, przebijają pociskiem wolframowy rdzeń Churchilla i śpiewają:
  - Afryka ma rekiny, Afryka ma goryle, Afryka ma więcej krokodyli! Będą cię gryźć, bić i obrażać! Nie idźcie dzieci do Afryki na spacer! W Afryce złodziej, w Afryce złoczyńca, w Afryce straszny Barmaley! Będzie cię gryźć, bić i obrażać! A jego dziewczyny muszą zostać rozdarte!
  W lutym 1945 roku na wyspie Madagaskar padła ostatnia twierdza Brytyjczyków w Afryce.
  Więc teraz Wielka Brytania również tam straciła swoją pozycję. W tym samym czasie Niemcy zajęli zarówno Iran, jak i Indie. Pokazali swoją fenomenalną siłę.
  A w maju 1945 r. naziści przeprowadzili lądowanie w Wielkiej Brytanii. Po trzech tygodniach ciężkich walk Londyn upadł. Miesiąc później Irlandia została zdobyta.
  Na lądzie panowała chwilowa cisza, ale wojna trwała nadal na morzu. Stany Zjednoczone zostały same przeciwko Trzeciej Rzeszy, jej sojusznikom i Japonii. Ale dopóki Ameryka jest za oceanem, nie przyjmiesz tego tak łatwo.
  W III Rzeszy wprowadzono powszechną służbę pracy, a produkcja samolotów i statków zaczęła wzrastać.
  Zbudowano także pancerniki i lotniskowce. I oczywiście wojna podwodna toczyła się pełną parą. A potem nie było litości dla nikogo z amerykańskich okrętów.
  Jesienią, a dokładniej w listopadzie czterdziestego piątego roku, Niemcy odważnie zajęli Islandię, a następnie utworzyli przyczółki w Argentynie. Jednak wojna na morzu trwała długo. Dotarcie do Ameryki wymagało wielu statków desantowych. A statki nie buduje się tak szybko. Tak czy inaczej, Trzecia Rzesza rosła w siłę. Minął czterdziesty szósty rok wymiany ciosów na morzu. A w czterdziestym siódmym roku Niemcy przenieśli już działania wojenne na Grenlandię, zdobyli ją. Stamtąd już niedaleko do Kanady!
  Faszyści planowali dla siebie kolosalne podboje. A w 1948 roku wraz z Japończykami rozpoczęła się ofensywa na Kanadę i od Brazylii po Wenezuelę. Walka okazała się bardzo zacięta.
  Niemcy posuwali się powoli, ale nieubłaganie. Ich czołgi serii "E" były bardziej zaawansowane niż czołgi amerykańskie i pokazały swoją przewagę na polu bitwy. Ale nawiasem mówiąc, jankesi nie są tacy prości i stawiali opór bardzo uparcie. I nie próbowali się poddać.
  Chociaż oczywiście kotły też się zdarzały. Dołączyli do nich Amerykanie. Potem się poddali. A więźniowie całowali aryjskie dziewczęta w bose, zakurzone stopy.
  Wkrótce upadły Quebec i Toronto, a potem inne miasta. Niemcy od maja do grudnia 1948 r. zajęli prawie całą Kanadę, a także Wenezuelę, Nikaraguę i większość Meksyku. To niezwykle trudna sytuacja. Na początku 1949 roku Niemcy zajęli Stany Zjednoczone stalowymi szczypcami. Następnie 11 stycznia Amerykanie po raz pierwszy w historii podjęli próbę użycia broni jądrowej. I nie do końca im się to udało. Z pięciu bomb cztery zginęły w samolotach zestrzelonych przez niemieckie samoloty, a jedna eksplodowała, nie powodując poważnych uszkodzeń żołnierzy niemieckich.
  W odpowiedzi Fritz zintensyfikował bombardowania amerykańskich miast i obiektów wojskowych.
  Tak więc bitwa toczyła się z nieustannym sukcesem na korzyść Wehrmachtu. Który miał lepsze wyposażenie i wyszkolenie żołnierzy. Tak, i to w dużej liczbie. Walka była bardzo zacięta. Na początku 1949 r. niemieckie, zagraniczne i japońskie dywizje zajęły pozostałości Meksyku i wkroczyły do Stanów Zjednoczonych od północy. Dokładnie ścisnęli Amerykę. I stało się jasne, że w Stanach Zjednoczonych jest źle. A pod koniec lata połowa terytorium imperium orłów, a także Alaska, zostały już zdobyte.
  Niemcy zajęli Waszyngton i Nowy Jork 8 listopada 1949 r. A 7 grudnia 1949 r. resztki armii amerykańskiej skapitulowały. Tak zakończyła się II wojna światowa. Najbardziej krwawa ze wszystkich wojen i trwała ponad dziesięć lat!
  Wydawało się, że nadszedł długo oczekiwany spokój. Ale Hitler nie chciał pogodzić się z faktem, że hegemonię trzeba było dzielić z Japonią. A 20 kwietnia 1953 roku III Rzesza zaatakowała Kraj Kwitnącej Wiśni. Wybuchła nowa wojna. O światową hegemonię.
  Ilościowa przewaga jest po stronie III Rzeszy, podobnie jak jakościowa. Ale Japończycy walczą z wielką zaciekłością i masowym heroizmem.
  Jednak naziści nadal dominują. Jednak wojna trwała prawie rok. ZSRR pozostaje neutralny. Tam zginął Stalin i toczy się poważna walka o władzę.
  Ostatecznie Japonia jest okupowana przez Wehrmacht. Kilka miesięcy później naziści zajęli także kraje Ameryki Łacińskiej. Ustanawiają światową hegemonię.
  W samej Trzeciej Rzeszy zachodzą reformy. Zamiast chrześcijaństwa zostaje wprowadzona nowa religia. Nie ma w nim Trójcy, tylko jeden najwyższy Bóg i jego posłaniec - Adolf Hitler. Znaczek jednej waluty, jeden podmiot. Podobnie jak religijnie konsekrowana poligamia. A selekcja genetyczna jest nadal aktywna. Nastąpiło ulepszenie rasy ludzkiej.
  ZSRR nadal istnieje w okrojonej formie i składa hołd nazistom. Rządzi tam Nikita Chruszczow, który stara się nie znęcać się nad bestią. Niemniej jednak Hitler już podporządkował sobie cały świat. I patrzy na Rosję jak na czerwoną plamę. Ale człowiek proponuje, Bóg rozporządza 20 kwietnia 1957 r. Führer, w dniu swoich urodzin, padł ofiarą zamachu. I dokładnie w sześćdziesiątym ósmym roku panowanie dzikiego tyrana zostało przerwane. Który podbił prawie cały świat i chciał ponownie zaatakować ZSRR 22 czerwca.
  Ale jak widać nie wyszło...
  Następcą Hitlera został Schellenberg. Hermann Göring zmarł z powodu nadużywania narkotyków i przejadania się. Himmler popadł w niełaskę, a Hitler przestał mu ufać, a potem go usunął. Schellenberg zastąpił Himmlera i otrzymał stanowisko następcy. Ponadto Hitler miał dzieci uzyskane przez sztuczne zapłodnienie. Ale najstarszy z nich nie miał jeszcze czternastu lat.
  Tak więc potomkowie Führera nie mieli czasu na dziedziczenie. W ten sposób Hitler został cesarzem, ale bez dynastii. Schellenberg nie odważył się zabić dzieci Führera, ale odsunął je od władzy. A on sam został Führerem i dyktatorem.
  Walka o władzę trwała kilka lat.
  A jednak 1 maja 1961 r. nazistowskie Niemcy zaatakowały ZSRR. Próbowano osiągnąć: jedną planetę - jedno imperium!
  A wojska Schellenberga wciąż były w stanie zdobyć Moskwę. Armia radziecka była zbyt słaba pod względem ilości i jakości sprzętu wojskowego. Zdobycie dużych miast ZSRR, ze względu na duże odległości, ciągnęło się przez sześć miesięcy. A potem kolejne dziesięć lat trwała wojna partyzancka.
  Wkrótce jednak sytuacja się uspokoiła. Schellenberg prowadził stosunkowo liberalną politykę iw 1981 roku wszyscy Rosjanie otrzymali obywatelstwo III Rzeszy. Stopniowo następowała liberalizacja. Wkrótce potem Schellenberg zmarł. I wybuchła poważna walka o władzę. Następnie w ramach kompromisu przywrócono monarchię i na tron wstąpił bezpośredni potomek cesarza, Fryderyk IV. W 2001 roku odbyło się referendum, w którym obywatelstwo i formalnie równe prawa zostały przyznane wszystkim mieszkańcom planety Ziemia. A w 2017 roku zniesiono ostatnie ograniczenia dla Żydów i Cyganów.
  Era narodowego socjalizmu dobiegła końca. Jednak ludzkość jest w jednym imperium, federalnym i monarchicznym. Bada przestrzeń kosmiczną.
  W nim wszyscy są formalnie równi, jest senat i Bundestag, gdzie posłowie wybierani są przez całą ludność III Rzeszy. A nad nimi jest Kaiser, cesarz całej planety Ziemia.
  Ogólnie rzecz biorąc, życie materialne nie jest złe. Surowa dyscyplina, rozwój nauki i techniki przy doskonałej niemieckiej organizacji dały rezultaty. Rolnictwo jest na topie, nie ma głodu, a żywności jest pod dostatkiem nawet w biednych regionach Afryki. Każdy ma pracę, każdy otrzymuje pensję i emeryturę. Edukacja i medycyna są bezpłatne. Podobnie bezpłatne żłobki i przedszkola. Jedzenie kosztuje grosza, a ceny wszystkich produktów są zamrożone od wielu lat. Wszędzie, nawet w Afryce, drogach, prawie każdy ma albo osobne mieszkanie, albo dom. Wszyscy nowożeńcy od razu otrzymują co najmniej trzy pokoje w apartamencie ze wszystkimi udogodnieniami. Możesz pożyczyć samochód lub coś. Wielu ma nawet osobiste helikoptery.
  Internet jest dostępny, wszyscy mają telewizory i komputery, dzień pracy to tylko cztery godziny. Wszystkie sekcje sportowe są bezpłatne, a nawet płatne za ich uczestnictwo.
  Każde dziecko otrzymuje duży dodatek. Usługi komunalne i transport publiczny są bezpłatne. Wszystko jest takie schludne i uporządkowane. Ulice są czyste, jest dużo robotów i automatyki. wzorowe zamówienie. Papierosy są zakazane, alkohol jest jednak nadal sprzedawany, a piwa różnego rodzaju są prawie darmowe. Dzieci w publicznych jadłodajniach są również karmione bezpłatnie.
  Wiele bezpłatnych przejażdżek i sal komputerowych.
  Osady ludzkie istnieją już na Księżycu, Marsie, Wenus, Merkurym i księżycach Jowisza.
  Ludzie przygotowują się do skoku do gwiazd. Wiele rzeczy zostało już wynalezionych.
  Krótko mówiąc, ogólnie wyszło dobrze. I wcale nie musiało to być takie trudne.
  GDYBY ZYUGANOV WYKAZAŁ WIĘCEJ ODWAGI PRZEWIDZENIA
  W maju 1999 r. Ziuganow postanowił nie zatwierdzać kandydatury Stiepaszyna, ale przystąpić do przedterminowych wyborów do Dumy. Komuniści i ich sojusznicy podjęli jednolitą decyzję o głosowaniu przeciwko Stiepaszynowi. Ponadto zostali znieważeni i pozbawieni swoich stanowisk w rządzie. Taka decyzja byłaby najbardziej prawdopodobna w historii, gdyby Ziuganow nie był koniem trojańskim w obozie komunistów, którzy podważali i kompromitowali lewicowe idee.
  Przedterminowe wybory parlamentarne obiecywały komunistom wiele korzyści, m.in. ze względu na mniejszą liczbę konkurentów i wizerunek męczenników.
  Tak, a to pokazało, że komuniści wcale nie trzymają się swoich krzeseł, ale bardziej pryncypialnych.
  Za drugim razem Jelcyn ponownie sprowadził Stiepaszyna, a potem po raz trzeci wziął Aksenenkę. Duma znowu się nie zgodziła, wzięli ją i rozwiązali. Nowe wybory wyznaczono na wrzesień.
  Upór parlamentu nieco zmienił bieg historii. Bombardowanie Jugosławii trwało dłużej - Miloszević liczył na pomoc Rosji. A rozwiązanie parlamentu dało szanse na zwycięstwo opozycji.
  Komunistom udało się ponownie poddać pod głosowanie oskarżenie Jelcyna.
  I znowu trochę nie wystarczyło, tym razem tylko dwa głosy. Posłowie niepokoili się bliskością wyborów parlamentarnych i niebezpieczeństwem ich nieprzekazania.
  Duma została rozwiązana, a Jelcyn zatwierdził mało znanego Aksenenkę na stanowisko premiera.
  Ogólnie rzecz biorąc, nadzieje Ziuganowa, że wybory się odbędą, były uzasadnione. Chory i osłabiony prezydent nie wystąpił wbrew konstytucji. I nie odważył się, mając dwa procent oceny, aby przekroczyć swój autorytet. Primakow, widząc, że jego koalicja nie zdążyła się uformować i zarejestrować, zgodził się na sojusz z komunistami. Jabłoko i Partia Liberalno-Demokratyczna poszły do urn. Blok Unity nie zdążył się uformować, a NDR osłabła.
  Dochodzi do tego inwazja bojowników na Dagestan i niezdecydowanie sił bezpieczeństwa podczas wyborów.
  Komuniści wraz z Primakowem i Łużkowem odnieśli kolosalne zwycięstwo. Zdobył ponad pięćdziesiąt pięć procent głosów. Drugim był blok Jabłoka, który również spisał się godnie, zdobywając piętnaście procent. Nieoczekiwanie dobrze wypadła również Partia Liberalno-Demokratyczna, która zebrała ponad dwanaście procent. NDR nie pokonało bariery pięciu procent - kompletna porażka! Żyrinowski został jedynym prokremlowskim przywódcą w Dumie. Prawdziwa konkurencja była słaba. Zgodnie z nowym prawem partie muszą się ponownie zarejestrować nie później niż na rok przed wyborami, a wielu nie zdążyło.
  W parlamencie znów dominowała lewicowa opozycja, Jabłoko z jednomandatowymi posłami i LDPR w mniejszości.
  I oczywiście powstał konflikt... Walczyłem po wyborze przewodniczącego Dumy Państwowej, wyło wotum nieufności dla rządu. I znowu mówiło się o impeachmencie. Tym razem dwie trzecie, łatwo byłoby zebrać!
  Jelcyn po pewnym wahaniu zdecydował się przywrócić na fotel premiera Primakowa i pierwszego wicepremiera Maslyukova.
  Lewicowa koalicja zgodziła się na to, ale uprawnienia prezydenta zostały czasowo ograniczone. A przed nowymi wyborami prawie nic. Po negocjacjach wewnątrz koalicji zdecydowano o nominacji Primakowa na prezydenta. Łużkow został premierem. I Ziuganow otrzymał stanowisko szefa parlamentu! To jest Superskipper! Jeśli chodzi o nową, miały być nawet uchwalone poprawki do konstytucji.
  Bojownicy zostali wyparci z Dagestanu. Ale nie pojechali do Czeczenii. Wybuchła tam wojna domowa. Rosja poparła Maschadowa i Kadyrowa, przeciwko Basajewowi i Radujewowi.
  Primakowowi udało się wygrać wybory prezydenckie w Rosji w pierwszej turze. Rząd otrzymał jednak dodatkowe uprawnienia. Jak władza ustawodawcza pod kontrolą komunistów.
  W Rosji trwało ożywienie gospodarcze, wzrosły ceny ropy i gazu, ożywił się przemysł.
  Amerykanie w ogóle, tak jak w rzeczywistości, po atakach z 11 września przedostali się do Afganistanu i ugrzęźli w Iraku. Primakow został łatwo wybrany na drugą kadencję. Ale w 2008 roku ustąpił miejsca bardzo udanemu premierowi Jurijowi Łużkowowi.
  Nowy prezydent kontynuował starą politykę sojuszy z komunistami. Ziuganow został premierem.
  Przez pewien czas w polityce zagranicznej panowało partnerstwo z Zachodem i przyjaźń z Chinami. Reżim Janukowycza umocnił się na Ukrainie. Łużkow, w przeciwieństwie do Putina, prowadził więc politykę bardziej proukraińską i cenił unię państw słowiańskich. Ukraina jeszcze w 2016 roku przystąpiła do Unii Eurazjatyckiej. Łużkow służył przez dwie kadencje i przeszedł na emeryturę. Ziuganow ostatecznie został prezydentem, również dość łatwo wygrywając wybory. Żyrinowski brał udział po raz siódmy, w sumie od 1991 roku i ponownie przegrał.
  Jesienią 2015 roku Rosja przystąpiła do wojny w Syrii i tam zbombardowała. Trump doszedł do władzy w USA. Ziuganow, pomimo formalnego komunizmu, kontynuował ten sam kurs w gospodarce. Rosja, mimo formalnej dominacji partii komunistycznej, pozostała krajem rynkowym, demokratycznym i umiarkowanie autorytarnym.
  Partnerstwo z Zachodem i umiarkowana konkurencja. Z Ukrainą i Białorusią oraz Kazachstanem sojusz, ale też niezbyt bliski. W 2020 roku Ziuganow został wybrany na drugą kadencję. Generalnie lekko obniżając wynik na progu drugiej rundy. A na Ukrainie, po odejściu Janukowycza, niespodziewanie wygrał niesystemowy Zełenski. Nazarbajew również odszedł.
  Ziuganow powiedział, że nie zmieni konstytucji i odejdzie po drugiej kadencji.
  Tym samym liderowi partii komunistycznej udało się jeszcze pokierować Rosją, wykazując się nieco większą odwagą. A świat okazał się bezpieczniejszy i spokojniejszy niż w rzeczywistości.
  A kim jest Putin? Jak rozwijała się jego kariera? Po tym, jak Primakow został premierem, Putin został odrzucony jako zbyt bliski Jelcynowi. Zarzucając w szczególności, że FSB przegapiła inwazję bojowników w Dagestanie. Putin jest w polityce już od jakiegoś czasu. Kandydował bez powodzenia do Dumy Państwowej. Następnie do burmistrza Petersburga.
  Ale potem porzucił politykę i wstąpił do służby bezpieczeństwa prywatnej firmy. Tak mało osób o nim pamięta.
  Żyrinowski w 2020 roku po raz ósmy wystartował w wyborach prezydenckich i ponownie przegrał ze skromnym wynikiem. Ale nadal ma frakcję w Dumie Państwowej. I nawet Ziuganow po wyborach w 2020 roku nadał mu stopień generała dywizji. Donald Trump nieoczekiwanie przegrał wybory z młodym rywalem Demokratów. Merkel przeszła na wcześniejszą emeryturę. A stan zdrowia Łukaszenki gwałtownie się pogorszył.
  W 2021 roku rosyjscy kosmonauci wreszcie polecieli na Księżyc. I wywiesili czerwoną flagę! Ziuganow ogłosił Afonina swoim oficjalnym następcą. Cóż, ogólnie życie znów zatoczyło się w kółko.
  Jak widać upadek Rosji nie nastąpił nawet bez Putina. I świat się nie przewrócił.
  
  
  
  
  
  
  GDYBY MENSZYKOW W CZASACH MIKOŁAJA ZOSTAŁ ZABITY
  . W którym carska Rosja wygrała wojnę krymską. Tylko Mienszykow zginął od zabłąkanej kuli, a jego miejsce zajął bardziej zdolny dowódca. Oznacza to, że zdarzył się wypadek i zmienił bieg historii.
  Rewers tej z Makarowem. Francuzi i Brytyjczycy zostali podzieleni na części. A Rosja, zdobywając ogromną liczbę jeńców i trofeów, odzyskała Krym.
  Türkiye został pokonany na Zakaukaziu. Dał Rosji Kars, Erzurum i prawie całą Armenię. wojska rosyjskie zajęły Rumunię. Nie było jednak potrzeby kontynuowania ofensywy. Sułtan poprosił o pokój. W tym samym czasie Austria zajęła Bośnię i Hercegowinę.
  Turcy zgodzili się przyznać autonomię Serbii, Bułgarii, Czarnogórze, a Rumunia została wasalem rosyjskim. W tym samym czasie Rosja wzięła dla siebie Armenię: Kars, Erzurum, Tanrog, rozszerzając swoje posiadłości na południu.
  We Francji wybuchły zamieszki i wybuchła wojna domowa, a ona nie mogła już wysyłać wojsk. Wielka Brytania również wycofała się z konfliktu. Osłabione i królestwo Sardynii. Wzmocniona Austria. Austriacy wkrótce podbili Królestwo Sardynii, umacniając swoją dominację nad Włochami.
  Wkrótce schwytano także Shamila, kończąc wojnę na Kaukazie. Rosja zawarła korzystny pokój z Chinami, zabierając jeszcze więcej terytorium niż w prawdziwej historii, więc autorytet rosyjskiej broni był wyższy.
  Mikołaj I nie poparł północy w wojnie z południem. Wręcz przeciwnie, postanowił wraz z Wielką Brytanią pomóc południowcom, aby umocnić swoją pozycję na Alasce.
  Na terytorium Ameryki Rosja zaczęła budować miasta i fortece. Były nawet projekty linii kolejowej na Czukotkę. Car Mikołaj dużo planował. Wojska rosyjskie podbiły Azję Środkową. Ten monarcha zmarł w 1867 roku. Pozostawiając Rosję potężną i dobrze prosperującą. Jego syn Aleksander nie zniósł pańszczyzny, ale nadal przemieszczał się na południe. W szczególności prowadził zwycięską wojnę z Turcją, anektując Konstantynopol do Rosji. Potem Mezopotamia.
  Znowu wojna z Wielką Brytanią i klęska Brytyjczyków w Azji. Aleksander II poprawił nieco dłużej, nie dokonując znaczących reform, z wyjątkiem sądownictwa, i nieco poprawiając system zarządzania.
  Zniesienie pańszczyzny nie nastąpiło. Ale Rosja zaanektowała Iran. Car zmarł dokładnie dwadzieścia lat po Mikołaju I w 1887 roku. Aleksander III rządził bardzo krótko, do 1894 r., ale zdołał przyłączyć praktycznie całe Indie do Rosji. A Mikołaj II nadal przenosił się do Indochin i do samych Chin.
  Była wojna z Japonią. Generalnie zwycięsko. I całkowity podbój Chin i Indochin. I penetracja aż do Australii. Ale w Europie wyrównanie okazało się nieco inne.
  Cesarstwo Austriackie zaanektowało południową Francję. A potem pokonała Prusy, zdobywając południe Niemiec. To Austria stała się światowym hegemonem. Francja została znacznie osłabiona przez wojnę domową. Prusy nie mogły się zjednoczyć. Ostatecznie Austriacy zajęli i zdobyli całe Prusy, a także część wschodniej Francji. Powstało duże imperium, które wspięło się na Afrykę. Wkrótce Austriacy podbili również Belgię, Holandię i wiele ziem w Afryce. Potem była wojna Austrii i Rosji z Wielką Brytanią. Skończyło się podziałem Afryki między Austriaków i Rosjan.
  Cesarz Franciszek naprawdę stał się największym monarchą, przewyższając Napoleona Bonaparte, podbijając prawie połowę Afryki i większość Europy. Również Francja została wkrótce całkowicie zdobyta wraz z Hiszpanią i Portugalią. Tak, wszystko poszło dobrze, ale...
  Dziedzic cesarza Franciszka chciał przyłączyć do siebie Serbię! A w 1920 roku rozpoczęła się wielka wojna między Rosją Mikołaja II a Wielkim Cesarstwem Austriackim.
  Cała Europa jest po stronie Austrii. Poza Wielką Brytanią, która nie jest tak silna jak w prawdziwej historii i prawie połową Afryki. Poza tym Szwecja była przeciwko Rosji. A Norwegia i Dania zostały zdobyte przez cesarza Franciszka.
  To też była połowa kłopotów. Stany Zjednoczone pozostały podzielone i stanowią niewielką potęgę. Ale Wielka Brytania nadal kontrolowała Kanadę i Austrię. A po pierwszych dwóch miesiącach wahania przystąpiła również do walki po stronie Austrii.
  Wybuchła więc wielka wojna. Austria i Anglia przeciwko Rosji.
  Oczywiście jest tam Oleg Rybachenko. I walczy jak prawdziwy, nieugięty bohater.
  Chłopiec gryzmoli obce rati z karabinu maszynowego i śpiewa:
  - Hymn Ojczyzny śpiewa w naszych sercach,
  W całym wszechświecie nie ma piękniejszej kobiety...
  Ściśnij mocniejszy knight ray gun -
  Umrzeć za Boga daną Rosję!
  I bije się, miażdży karabinem maszynowym armię z całej Europy i po części z Afryki.
  A chłopak nie poddaje się. Tutaj rzuca granat bosymi palcami i piszczy:
  Nie poddamy się i nie poddamy!
  I znowu dzieciak wypuszcza śmiercionośną i miażdżącą serię. Nie chce ulec przeciwnikowi.
  I śpiewa sobie:
  - Nikt nas nie powstrzyma! Nawet lew nie może wygrać!
  Chłopak to prawdziwy prześladowca. Niezniszczalny i niezwyciężony. Rycerz Wiary! Może nie być chrześcijaninem!
  A teraz austriacki atak zostaje odparty.
  Austriacy i Brytyjczycy mają czołgi, ale Rosja ma też mastodonty.
  Mikołaj II nadal ma znacznie większą populację, biorąc pod uwagę kolonie. Weźmy pod uwagę całą Azję, wschód Europy, część Bałkanów, ponad połowę Afryki.
  Więc Rosja przewyższa liczebnie piechotę. A żołnierze walczą bardzo dzielnie...
  A Austriacy nie mogli się oprzeć, zostali wyrzuceni z Warszawy. Następnie wojska rosyjskie posunęły się nad Odrę i zdobyły Prusy Wschodnie. Pala i Galicji ze Lwowem. Oblegali Przemyśl. Wyzwolony Kraków.
  Okazało się, że Słowianie nie chcieli walczyć z Rosjanami i masowo się poddali.
  Walki pokazały również, że lżejsze i zwinniejsze rosyjskie czołgi były skuteczniejsze niż cięższe i nieporęczne niemieckie. A w lotnictwie carska Rosja jest na ogół o rząd wielkości silniejsza niż jakość Brytyjczyków i Austriaków.
  Wojska rosyjskie po przerwie wznowiły ofensywę. Przyjęli zarówno liczbę, jak i umiejętności.
  Tak więc Budapeszt został otoczony i zdobyty. Na morzu admirał Kołczak pokonał Brytyjczyków i zdobył Australię. Na lądzie wojska rosyjskie otoczyły i zajęły Berlin. A potem Wiedeń.
  Również Cesarstwo Austriackie przegrywało bitwę w Afryce. Korpus angielski również został pokonany. Tak, sprawy cesarza Adolfa były nieprzyjemne.
  Wskazał głową w złym kierunku i zaczął całkowicie tracić. Gdzie on może oprzeć się takiej mocy.
  Po upadku Wiednia opór Austriaków zaczął się ogniskować. I wkrótce Rosjanie zajęli całą Europę i Afrykę. W tym samym czasie z Alaski rozpoczął się atak na Kanadę. Brytyjczycy również przegrali.
  Wielka Brytania była izolowana i próbowała usiąść na wyspie.
  Ale jasne jest, że Rosja zwycięży, rozpoczynając ofensywę powietrzną.
  I zbombardował prawie wszystko, co było na powierzchni. A potem siły desantowe wylądowały na lądzie, co doprowadziło Wielką Brytanię do poddania się.
  W ten sposób cała półkula wschodnia, a także Alaska i Kanada stały się rosyjskie.
  To jest generalnie cudowne! Mikołaj II zrobił chwilową przerwę, trawiąc dobytek. Stany Zjednoczone są nadal podzielone i niezbyt silne, jak inne państwa zależne od Rosji.
  W 1937 roku car Mikołaj II rozbił się samolotem. Następcą tronu został Aleksiej II. W przeciwieństwie do prawdziwej historii, spadkobierca był całkiem zdrowy i energiczny. A w 1941 roku postanowił podbić wszystko, czego jego przodkowie nie zdążyli schwytać.
  Zaczynając od planety, Ziemia będzie już jednym imperium. A armia rosyjska ruszyła najpierw do północnych stanów Ameryki, a następnie na południe. Stany Zjednoczone nie były silne, szybko zostały schwytane. A Meksyk okazał się łatwiejszy do podbicia. Następnie przejdź w górę. Jeden po drugim, zdobywając jeden kraj po drugim. Największa i najpotężniejsza Brazylia. Ale trwało to też mniej niż miesiąc.
  I tak podbili Amerykę Łacińską i Nową Zelandię. Alesei II przeszedł do historii jako finalista wszystkich podbojów Rosji. I już w 1947 roku rosyjscy kosmonauci postawili stopę na Księżycu. A w 1958 na Marsa! W 1961 do Wenus. W 1972 na Merkurego, aw 1973 na księżyce Jowisza. Aleksy II zmarł w 1975 roku w wieku 71 lat. Nazywany Wykańczaczem. A jego syn Mikołaj III został królem. W 1980 roku człowiek wkroczył na ostatnią, najbardziej odległą planetę Układu Słonecznego - Plutona. Rządzony przez Mikołaja III nie jest zbyt długi. Zmarł w 1985 roku. A jego syn Aleksander czwarty wstąpił na tron. Młody król w wieku około dwudziestu siedmiu lat. A król nakazał przygotować się do skoku poza Układ Słoneczny. Zaczęli budować statki kosmiczne i rakietę fotonową. I wreszcie w 2017 roku ruszyła pierwsza międzygwiezdna wyprawa.
  
  CAR MIKOŁAJ II TO SZCZĘŚCIE PREZYDENTA PUTINA
  Słynny pisarz i poeta Oleg Rybachenko czuł, że coś jest nie tak na świecie. Ludzkość, tak jak była, pozostaje podzielona. Liczba krajów na planecie Ziemia tylko rośnie. A jeśli ktoś dodaje wpływy, to tylko totalitarne, dyktatorskie Chiny. A Rosja po zakończeniu rządów Władimira Putina pogrążyła się w głębokim kryzysie. Wojna na Kaukazie znów płonie, lewicowcy i nacjonaliści szaleją. Znów gospodarka jest w recesji, przestępczość rośnie. A Rosja zaczyna się rozpadać.
  Mimo fenomenalnego szczęścia Władimirowi Putinowi nigdy nie udało się stworzyć solidnego, stabilnego systemu politycznego oraz stabilnej i szybko rozwijającej się gospodarki. Nie rozwiązano też wielu problemów społecznych i międzyetnicznych. Rzadkie szczęście pozwoliło Putinowi zachować pozory dobrobytu. Ale gdy tylko wyszedł, wszystkie niezagojone ropnie otworzyły się od razu.
  Tak, a grozi nam wojna nuklearna! Świat pogrążony jest w chaosie, Rosja wkracza w wojnę domową na dużą skalę! Należy to pilnie poprawić.
  Chłopiec przeczytał w książce, że można zmienić losy ludzi i zmienić ich miejsca! I jest jeden potężny Cygan, który może to zrobić z każdą osobą.
  Dlaczego więc nie zamienić szczęścia i szczęścia Putina i Mikołaja II?
  Co więcej, jeśli Mikołaj II odniesie tak fenomenalny sukces jak Putin, bieg historii się zmieni. A w XXI wieku w Rosji będą rządzić Romanowowie. Oznacza to, że Putin nie potrzebuje szczęścia. A przynajmniej szczęście Putina dla Rosji.
  A w XX wieku szczęście carskiej Rosji jest bardzo potrzebne.
  Słynny pisarz postanowił udać się do Cygana. Na szczęście jej adres był w Internecie, a jej rozwinięta intuicja podpowiadała pisarce i poecie, że to wcale nie był szarlatan.
  Rzeczywiście, Cygan nie próżnuje. Mieszka w moskiewskiej rezydencji i wygląda na dwadzieścia lat, choć zgaduje od czasów sowieckich. Od razu widać wieczną dziewczynę z czarnymi kręconymi włosami - jest wyjątkowa!
  Oleg Rybaczenko zapytał ją:
  - Zrób dobry uczynek! Odmień los Władimira Putina i Mikołaja II!
  Wiecznie młoda Cyganka spojrzała na Olega Rybachenko i odpowiedziała:
  - Dobrze, że nie jesteś egoistą i nie wyjedziesz dla siebie, ale dla kraju Rosji! A jeszcze lepiej, że masz bogatą energię i niespotykaną, niesamowitą, nadludzką fantazję!
  Cygan mrugnął i kontynuował:
  Nawet mnie nie jest łatwo zmienić tak bardzo historię! Ale ty, właściciel najsilniejszej i najbogatszej fantazji na świecie, możesz mi pomóc!
  Oleg Rybaczenko skinął głową w porozumieniu:
  - Jestem gotowy na wszystko! I spełnię każdą prośbę!
  Młody Cygan skinął głową i powiedział:
  - Zamienię cię w dwunastoletniego chłopca, będziesz rósł bardzo wolno i nigdy nie będziesz starszy niż czternaście lat. Wyślę cię do równoległego świata, gdzie najpierw staniesz się niewolnikiem!
  Oleg Rybachenko według rzutu:
  - Jestem gotowy!
  Cygan skinął głową i kontynuował:
  - Będziesz musiał zdobyć dla mnie dziewięć kamieni artefaktów: czarny, biały, czerwony, pomarańczowy, żółty, zielony, niebieski, niebieski, fioletowy. A poza tym dziesiąty artefakt - korona Kościeja!
  To trudne, ale będziesz mieć wiecznie młodzieńcze, szybkie, silne, wytrzymałe ciało chłopca-wojownika. A do tego wybitny intelekt i fenomenalny dar wyobraźni. Prędzej czy później zbierzesz artefakty i wrócisz do swojego świata. I już na zawsze pozostaniesz w ciele fenomenalnie silnego i szybkiego czternastoletniego chłopca, a zabicie cię będzie niemożliwe. Oznacza to, że w nagrodę otrzymasz również nieśmiertelność!
  Oleg Rybaczenko skinął głową w porozumieniu:
  - Możesz o tym tylko pomarzyć!
  Wiecznie Młoda Czarownica zauważyła:
  - Ale dziesięć artefaktów jest moje i tylko moje! Dadzą mi taką moc, że bardziej niż zasłużysz na nieśmiertelność! W międzyczasie ułożę cię do snu, a ty obudzisz się już jako niewolnik w kamieniołomach. A wtedy twoja pomysłowość powie ci, jak się z tego wydostać!
  Kiedy się przeprowadzisz, wtedy mogę odmienić los, szczęście i szczęście prezydenta Putina i cara Mikołaja II. Będziesz zbierał dla mnie artefakty z różnych światów, a tymczasem od początku XX wieku historia Rosji potoczy się inaczej. Oznacza to, że nawet jeśli nie zbierzesz artefaktów - dziewięciu kamieni i korony Kościeja, nadal car Rosji Mikołaj II otrzyma szczęście, los i szczęście rosyjskiego prezydenta Władimira Władimirowicza Putina!
  Oleg Rybachenko uśmiechnął się szeroko i odpowiedział:
  -To jest dobre! W nowym świecie będę spokojny, że w końcu historia zmieniła się na lepsze! I że Rosja będzie w stanie zaprowadzić porządek na świecie i stać się krajem hegemonicznym! I absolutny hegemon!
  Wiecznie młoda Cyganka zamówiła:
  - Połóż się na kanapie!
  Oleg Rybaczenko położył się.
  Czarodziejka zamruczała:
  - Teraz śpij! Obudzisz się w innym świecie.
  Oczy Olega Rybachenko zamknęły się i prawie natychmiast zapadł w sen.
  Cyganka natomiast wyjęła z szuflad składniki, które wcześniej zgromadziła i zaczęła przygotowywać eliksir. Odkręciła gaz pod kociołkiem przygotowanym wcześniej na magię. I zaczęła tam rzucać przedmiotami, rzucając zaklęcia. W tym samym czasie wieczna dziewczyna wyjęła z kieszeni talię kart i zaśpiewała:
  - O losie, losie pomóż Mikołajowi! Powodzenia od Putina, przybywajcie do cara Romanowa!
  Niech wygra Romanow
  Rządy jak Czyngis-chan...
  Niech bije szczęście
  Putin kradnie prezent!
  
  Lepiej dla Rosji
  Mikołaj Wielki Car...
  Czyngis-chan stanie się chłodniejszy
  Jak zostać Władimirem Putinem!
  Kocioł zagotował się, a eliksir zaczął w nim bulgotać. Cyganka ułożyła karty, rzuciła zaklęcie i rzuciła talię w gotującą się mgłę... Błysnął superjasny błysk, jakby z tysiąca błysków fotograficznych. Śpiący Oleg Rybachenko zniknął ... A potem, zapalony, kocioł zniknął.
  W przestronnej sali, w której czarowała wielka czarodziejka, zrobiło się pusto i cicho!
  Wiecznie Młoda Czarownica powiedziała:
  - Dobrze! Zmieniłem bieg historii i jest super! A jeśli ten idealista będzie miał szczęście i zbierze artefakty, to stanę się tak potężny, że zazdrości mi sam szatan!
  A cygańska czarodziejka błysnęła szmaragdowymi oczami!
  I stał się cud!
  Co tak naprawdę czekało Mikołaja II... Rzeczywiście, wiele się zmieniło. Podczas koronacji nie doszło do krwawej bójki. A ekspansja do Chin zakończyła się sukcesem. Wojna z Japonią oczywiście miała miejsce. Było to generalnie historycznie nieuniknione. Oczywiste jest, że konieczne było rozbrojenie i zniszczenie potwora w obliczu samuraja. I stąd nie ma dokąd uciec. Nie możesz zostawić niebezpieczeństwa na swoich granicach.
  Japonia jako pierwsza rozpoczęła wojnę, ale jej próba zaatakowania rosyjskich statków zakończyła się niepowodzeniem. Rosjanie nie odnieśli znaczących uszkodzeń, a kilkanaście niszczycieli Kraju Kwitnącej Wiśni zostało zatopionych.
  "Wariagowi" również udało się uciec z okrążenia. Co okazało się wielkim sukcesem. Tak, a admirał Makarow wkrótce przybył na morze i zniszczmy Japończyków. A generał Kuropatkin pokonał samurajów na lądzie i całkowicie zajął cały Półwysep Koreański.
  I tak nawet car Mikołaj II podjął decyzję: musisz być na zawsze bezpieczny przed Japonią! Ale jako? Tak, wysadzić wojska i całkowicie przyłączyć do Rosji, jako prowincję.
  I tak doszło do decydującej bitwy na morzu, gdzie flota japońska została ostatecznie wykończona przez admirała Makarowa.
  W bitwie wzięły również udział cztery dziewczyny! Boso iw bikini!
  Natasza, Zoja, Aurora, Swietłana. Cztery piękności, które wymachując szablami wchodzą na pokład największego statku samurajów.
  Natasha tnie Japończyka i krzyczy:
  - Będziesz rozmazany z wąskimi oczami!
  Zoya ścięła kolejnego samuraja i zauważyła:
  - A ty masz szafirowe oczy!
  Natasza po uruchomieniu młyna potwierdziła:
  - Oczywiście, że tak! Oczywiście, że tak!
  A potem Aurora wzięła go i przesunęła bosą piętą do Japończyka w podbródek. Złamała mu szczękę i ryknęła:
  - Za Ojczyznę Hurra!
  Swietłana wzięła go, odcięła głowę samurajowi i krzyknęła:
  - Za cara Mikołaja II!
  Oczywiście wiele zależy od szczęścia. W szczególności admirał Makarow pozostał przy życiu. I okazał się drugim Uszakowem. Jak dobrze dowodzi. Sam na mobilnym krążowniku wszędzie dotrzymuje kroku. A Japończycy, którzy, nawiasem mówiąc, nie mieli dużej przewagi w broni, są bici częściowo i taktycznie.
  Sztuka dowódcy lub dowódcy marynarki wymaga niewielkiej przewagi liczebnej.
  Co więcej, w tym czasie Japończycy również byli słabsi liczebnie. Więc Makarov ich miażdży. Narzuca walkę w zwarciu, gdzie rosyjskie okręty z pociskami przeciwpancernymi są znacznie silniejsze.
  A Japończycy są pokonani. A dziewczyny chwytają kolejny, samurajski statek. A na nim powiewa flaga imperium carskiego!
  Jacy są Japończycy? Nie masz szczęścia? Mikołaj II miał szczęście Władimira Putina i wszystko poszło mu tak dobrze!
  A dziewczyny? Cztery piękności w bikini to czarownice Rodnovery, które postanawiają walczyć dla króla, choć zazwyczaj nie dbają o ten świat.
  Ale w tym przypadku konieczna jest pomoc narodowi rosyjskiemu. A to dzięki szczęściu Putina. Nigdy nie zdobyłby Krymu bez strzału, gdyby nie te same cztery czarownice. Pomogli dokonać cudu. Ale czy Rosja musiała odebrać Krym braterskiemu narodowi, to już inna kwestia. Ale przyłączenie Chin do Imperium Rosyjskiego to świetny pomysł! Wyobraź sobie, ile poddanych będzie miał rosyjski car - tak, możesz zmiażdżyć cały świat!
  Krótko mówiąc, dziewczyny nie marnują tu czasu. A nowy pancernik jest już szturmowany.
  I ponownie go złapali. A szable w rękach piękności po prostu migoczą, a nawet są tak ostre. I tak wielu mieszanych Japończyków.
  Bitwa na morzu zakończyła się ostatecznym zatopieniem japońskiej eskadry i schwytaniem admirała Togo.
  I zaczęło się lądowanie. Nie było wystarczającej liczby parowców i transportów. Używano łodzi typu longboat, transportowano je na krążownikach i pancernikach, i robiono wiele innych rzeczy. Król nakazał użycie floty handlowej podczas desantu.
  Wojska rosyjskie odbiły atak samurajów, którzy próbowali zrzucić ich z przyczółka. Ale armia carska broniła się dzielnie. Zmasowany atak został odparty z ciężkimi stratami.
  Podczas szturmu czarownice rąbały szablami i bosymi stopami rzucały granaty we wroga.
  Z pewnością znajdują się w najbardziej niebezpiecznych miejscach. I jak karabiny maszynowe zaczęły strzelać. Każdy pocisk trafia w cel.
  Natasza wystrzeliła, rzuciła granat bosymi stopami i zaćwierkała:
  - Nie, jestem fajniejszy!
  Zoya, miotając się karabinem maszynowym, rzuciła bosymi stopami dar śmierci i pisnęła:
  - Za cara Mikołaja II!
  Aurora, kontynuując strzelanie z karabinów maszynowych i podskakując, gdy pęka i poddaje się:
  - Za wielką Ruś!
  Swietłana, nadal niepokojąc wroga, agresywnie poddała się, obnażając zęby, rzucając granat bosą piętą:
  - Za imperium królewskie!
  Wojownicy nadal bili i młócili. Mają taki zastrzyk energii. Strzelają do siebie i miażdżą nacierających samurajów.
  Zabitych przez niego Japończyków są już tysiące, dziesiątki tysięcy.
  A złamani samurajowie biegną... Dziewczyny są wobec nich bardzo zabójcze.
  A Rosjanie z bagnetami, strzępią samurajów...
  Burza odparta. A nowe wojska rosyjskie lądują na wybrzeżu. Platforma się rozwija. Tak, oczywiście nieźle, jak na imperium carskie. Jedno zwycięstwo za drugim. A admirał Makarow też pomoże z dział. Zamiatanie Japończyków.
  A teraz wojska rosyjskie już przemieszczają się przez Japonię. A ich lawiny nie da się zatrzymać. Rozdrabniają wroga i dźgają bagnetami.
  Natasza, atakując samurajów i siekając ich szablami, śpiewa:
  - Białe wilki trzymają się razem! Tylko wtedy rodzina przetrwa!
  I jak rzuca granat gołymi stopami!
  Zoya śpiewa razem z wściekłą agresją. A także rzucanie bosymi stopami, coś wyjątkowego, śmiercionośnego:
  Słabi giną, są zabijani! Ochrona świętego ciała!
  Augustyna, strzelając do wroga, tnąc szablami i gołymi palcami rzucając nogi granatu, piszczy:
  - W bujnym lesie toczy się wojna, zagrożenia nadchodzą zewsząd!
  Swietłana, strzelając i rzucając prezentami śmierci bosymi stopami, wzięła go i zapiszczała:
  - Ale zawsze pokonujemy wroga! Białe wilki pozdrawiają bohaterów!
  A dziewczęta w chórze, eksterminując wroga, śpiewają, rzucając zabójczo bosymi stopami:
  - Święta wojna! Będzie nasze zwycięstwo! Imperialna flaga naprzód! Chwała poległemu bohaterowi!
  I znowu dziewczyny strzelają i śpiewają ogłuszająco wyjąc:
  - Nikt nas nie powstrzyma! Nikt nas nie pokona! Białe wilki miażdżą wroga! Białe wilki - cześć bohaterom!
  Dziewczyny idą i uciekają... A rosyjska armia zbliża się do Tokio. A Japończycy giną dla siebie i są skoszeni. Rusza armia rosyjska. I jedno zwycięstwo za drugim.
  Car Mikołaj naprawdę wyciągnął szczęśliwy los. Teraz wojska rosyjskie rozpoczynają szturm na stolicę Japonii. I to wszystko jest takie super.
  Dziewczyny tutaj oczywiście wyprzedzają wszystkich, a ich presja i wyczyny są na dużej wysokości.
  Zwłaszcza gdy rzucają granaty bosymi stopami. To na ogół powoduje szok i podziw wśród samurajów.
  A oto wspinają się po murze stolicy Japonii. I kroili ludzi i konie w kapustę. Zmiażdżył przeciwników na kawałki. Nadchodzą dziewczęta z krzykiem i śmiechem! I z bosymi piętami, jakby miały być wbite w podbródek. Japończycy latają do góry nogami. I spaść na ich kołki.
  A wojownicy wymachują szablami jeszcze mocniej.
  A samuraje ponoszą klęskę za porażką. Tutaj wojska rosyjskie zajęły Tokio.
  Mikado ucieka ze strachu, ale nie może się nigdzie ukryć. A teraz dziewczyny biorą go do niewoli i wiążą!
  Wspaniałe zwycięstwo! Cesarz japoński podpisuje abdykację na rzecz Mikołaja II. Tytuł rosyjskiego cara jest znacznie wydłużony. Korea, Mongolia, Mandżuria, Kuryle, Tajwan i sama Japonia stają się prowincjami rosyjskimi. Chociaż Japonia ma małą, ograniczoną autonomię. Ale jego cesarzem jest Rosjanin, autokratyczny car!
  Mikołaj II pozostaje monarchą absolutnym, niczym nieograniczonym. On jest autokratycznym carem!
  A teraz także cesarz Japonii, Zheltorossia, Bogdykhan, Chan, Kagan i tak dalej, i tak dalej, i tak dalej...
  Tak, więcej szczęścia. Zwróć uwagę na szczęście, Putin pozwolił, ile wygrać! Niestety XXI wiek nie jest zbyt odpowiedni do schwytania!
  A jaki jest pożytek Rosji z faktu, że wróg Putina McCain zmarł na raka mózgu? Szczęście jest oczywiście kolosalne, nie możesz sobie nawet tego celowo wyobrazić - aby twój wróg zginął tak złą i nieprzyjemną śmiercią!
  Ale zwrot dla Rosji to konkretne zero.
  Ale dla Mikołaja II takie szczęście i szczęście Putina przekształciło się w duże terytorialne przejęcia. Ale właściwie, dlaczego fortuna miałaby dawać prezenty Putinowi. Cóż, z faktu, że Sobczak zmarł tak na czas i nie musiał dawać mu stanowiska szefa sądu konstytucyjnego, jak dobra jest Rosja?
  A car całej Rusi Mikołaj II to wybitna osobowość. Oczywiście po tak wielkim zwycięstwie jego moc i autorytet zostały wzmocnione. Oznacza to, że można przeprowadzić pewne reformy. Szczególnie w prawosławiu! Pozwól szlachcie mieć cztery żony, jak w islamie. A także dać żołnierzom prawo do drugiej żony w nagrodę za czyny i wierną służbę.
  Dobra reforma! Ponieważ liczba Gojów i cudzoziemców w imperium wzrosła, liczba Rosjan musi zostać zwiększona. I jak to zrobić? Kosztem kobiet innych narodów. W końcu, jeśli Rosjanin poślubi trzy Chinki, to będzie miał od nich dzieci, a kim będą te dzieci według narodowości?
  Oczywiście rosyjski na ojcu! I to jest świetne! Mikołaj II, posiadający postępowy umysł, był bardziej religijny z wyglądu niż z duszy. I oczywiście niech religia służy państwu, a nie odwrotnie!
  Mikołaj II umocnił w ten sposób swój autorytet w elicie. Tego od dawna pragną mężczyźni. I przyspieszył rusyfikację przedmieść.
  Cóż, księżom też to nie przeszkadzało. Co więcej, wiara w XX wieku osłabła. A religia służyła królowi, tak naprawdę nie wierząc w Boga!
  Zwycięstwa militarne sprawiły, że Nikołaj stał się popularny wśród ludu, a przyzwyczajeni do autorytaryzmu nie chcieli wielkich zmian. Rosjanie nie znali innej potęgi!
  A gospodarka rośnie, płace rosną. Co roku dziesięcioprocentowy wzrost. Naprawdę, po co zmieniać?
  W 1913 roku, w trzysetlecie Romanowów, car Mikołaj ponownie skrócił dzień pracy do 10,5 godziny, aw soboty i dni przedświąteczne nawet do 8 godzin. Zwiększyła się również liczba weekendów i świąt. Zaczęto go obchodzić jako dzień wolny od pracy i datę kapitulacji Japonii. I urodziny króla, i urodziny królowej, i dzień koronacji.
  Gdy okazało się, że następca tronu jest chory na hemofilię, car Mikołaj ożenił się z drugą żoną. W ten sposób rozwiązano kwestię sukcesji tronu.
  Ale zbliżała się wielka wojna. Niemcy marzyli o redystrybucji świata. Jednak carska Rosja była gotowa do wojny.
  W 1910 roku Rosjanie zaanektowali Pekin i rozszerzyli imperium. Wielka Brytania zgodziła się na to w zamian za sojusz przeciwko Niemcom.
  Armia carska była największa i najsilniejsza. Jego siła w czasie pokoju osiągnęła trzy miliony i tysiąc pułków. Niemcy miały tylko sześćset tysięcy w czasie pokoju. Plus Austro-Węgry, ale ich wojska nie są gotowe do walki!
  Ale Niemcy nadal planują walczyć z Francją i Wielką Brytanią. I gdzie mogą ciągnąć dwa fronty?
  Rosjanie mają pierwsze na świecie seryjne czołgi lekkie Luna-2. I czterosilnikowe bombowce "Ilya Muromets" oraz myśliwce z karabinami maszynowymi "Alexander" i wiele innych. I oczywiście potężna flota.
  Niemcy nie mają równych sił.
  A Niemcy i tak postanowili zaatakować, na Belgię i omijając Paryż. W ogóle nic dla nich nie było.
  Ale wojna wciąż się zaczęła. Niemcy wykonały swój fatalny ruch. A jej wojska przeniosły się do Belgii. Tylko tutaj siły są nierówne. Wojska rosyjskie w Prusach i Austro-Węgrzech już się przemieszczają. A czołg Luna-2 z prędkością 40 kilometrów jest już kolosalną siłą.
  Co więcej, pamiętajcie, szczęście cara Mikołaja polega na tym, że wojna się zaczęła. Sam car nie zaatakowałby Niemiec. I tak po stronie Rosjan jest duża, przytłaczająca przewaga sił, czołgów, przewaga artylerii i najlepsze lotnictwo ilościowo i jakościowo. I silniejsza gospodarka, ponieważ uniknięto recesji spowodowanej rewolucją i klęską w wojnie. I tak cały czas wzrost i sukces za sukcesem.
  Najwyraźniej Niemcy byli atakowani. A potem sami wspięli się z głównymi siłami przeciwko Francji i Wielkiej Brytanii. A gdzie oni są!
  Zdobądź Włochy i wypowiedz wojnę Austro-Węgrom! Jedynym plusem jest to, że Türkiye przystąpiło do wojny z Rosją. Ale to jest jeszcze lepsze dla króla, możesz wreszcie wziąć Konstantynopol i cieśniny dla siebie! Więc...
  A także cztery czarownice, wiecznie młode tubylcze wierzące Natasza, Zoja, Aurora, Swietłana w walce! I już się psują! Uderzą więc zarówno w Niemców, jak i Turków!
  Pisarz i poeta Oleg Rybachenko obudził się. Na zawsze młoda czarodziejka spełniła swoją obietnicę, dając Mikołajowi II szczęście Władimira Putina, a teraz Oleg Rybachenko musi spełnić swoje. Przebudzenie nie było łatwe. Ciało chłopca zostało uderzone twardym batem. Chłopak podskoczył. Tak, Oleg Rybachenko jest teraz muskularnym chłopcem przykutym łańcuchem za ręce i nogi. Widać opalone do czerni ciało, suche i muskularne, z mięśniami odciążającymi. Naprawdę silny i wytrzymały niewolnik, o mocnej skórze, która jest już tak stwardniała, że nadzorca nie może jej przeciąć. Biegniesz razem z innymi chłopcami na śniadanie, wstając ze żwiru, gdzie młodzi niewolnicy śpią zupełnie nago i bez koców. To prawda, jest tu ciepło, klimat jest jak w Egipcie. A chłopiec jest cały nagi, tylko w łańcuchach. Są jednak dość długie i praktycznie nie przeszkadzają w chodzeniu, a także w pracy. Ale nie możesz zrobić w nich dużego kroku.
  Opłucz ręce w strumieniu przed jedzeniem. Dostajesz racje żywnościowe: falujący ryż i zgniłe kawałki ryb. Jednak głodnemu niewolnikowi wydaje się to przysmakiem. A potem idziesz do kopalni. Rano słońce jeszcze nie wzeszło i jest całkiem przyjemnie.
  Bose stopy chłopca są szorstkie, zrogowaciałe do tego stopnia, że ostre kamienie wcale nie bolą, a nawet przyjemnie łaskoczą.
  Kamieniołomy, w których pracują dzieci poniżej szesnastego roku życia. Oczywiście mają mniejsze samochody i narzędzia. Ale trzeba pracować piętnaście, szesnaście godzin jak dorośli.
  Śmierdzi, więc potrzeba jest zaspokajana prosto w twarze. Praca jest prosta, ciąć kamienie kilofami, a następnie przenosić je w koszach lub na noszach. Czasami trzeba też pchać wózek. Zwykle chłopcy pchają ją dwójkami i trójkami. Ale Oleg Rybachenko jest sam, więc jest bardzo silny. I ma kilof w dłoniach jak dorosły. Ma więcej pracy do wykonania niż ktokolwiek inny.
  To prawda, dają coraz częściej. Trzy razy dziennie, nie dwa.
  Chłopak-niewolnik, w którego ciele zamieszkał Oleg Rybachenko, jest tu od ponad roku. Posłuszny, pracowity, wszystkie ruchy dopracowane do automatyzmu. Naprawdę cholernie silny, wytrzymały i praktycznie nie zna zmęczenia. Ale jednocześnie chłopiec prawie nie rośnie, a teraz wygląda na nie więcej niż dwanaście lat, przy średnim wzroście dla tego wieku.
  Ale z drugiej strony siła... Na kilku dorosłych. Młody bohater. Który jednak najwyraźniej nigdy nie dorośnie i nie zapuści brody.
  I dzięki Bogu! Jako pisarz i poeta Oleg Rybachenko nie lubił się golić. Pracujesz dla siebie i tłuczesz kamienie, kruszysz je. I do wózka. Następnie przenosisz go do wózka. Popychanie jej jest trudne, a dzieci robią to na zmianę.
  Chłopcy tutaj są prawie czarni, ale rysy są albo europejskie, albo indyjskie, albo arabskie. Co więcej, tych europejskich jest znacznie więcej.
  Oleg patrzy na nich. Niewolnikom nie wolno mówić, biją batem.
  Na razie milczy także Oleg Rybachenko. I studiuje. Tutaj oprócz męskich nadzorców są też kobiety. Są też okrutni i bici batem.
  I nie wszyscy chłopcy mają tak mocną skórę jak Oleg. Wiele pęka i krwawi. A strażnicy mogą pobić na śmierć. Praca jest bardzo ciężka, a chłopcy, zwłaszcza gdy wschodzi słońce, zaczynają się bardzo pocić.
  A tutaj słońce nie jest jedno, ale dwa. A dzień jest bardzo długi. I dużo pracy. Chłopcy nie mają czasu na sen i odpoczynek. Dla nich to wielki ból.
  Oleg Rybachenko pracował dla siebie, mechanicznie siekany i ładowany. sam się pomieszał...
  I wyobraził sobie obraz tego, co stało się po tym, jak Mikołaj II zdobył fortunę prezydenta Rosji Władimira Putina.
  Natasza, Zoja, Aurora i Swietłana atakują Austriaków w Przemyślu. Wojska rosyjskie natychmiast zajęły Lwów. I zaatakuj najsilniejszą fortecę.
  Bosonogie dziewczyny w bikini pędzą ulicami miasta.
  Ścinają Austriaków i bosymi stopami rzucają małymi dyskami.
  W tym samym czasie dziewczyny śpiewają:
  - Car Mikołaj jest naszym mesjaszem,
  Potężny władca potężnej Rosji...
  Cały świat się trzęsie - dokąd to zmierza -
  Dla Mikołaja z piosenką do przodu!
  Natasza ścina Austriaków, rzuca granat bosymi stopami i śpiewa:
  - Dla Rusi!
  Zoya również miażdży wrogów i śpiewa z aplauzem:
  - Za imperium królewskie!
  A granat rzucony jej bosą stopą leci! To zabójcza dziewczyna. Może zmiażdżyć szczękę i wypić morze!
  I Aurora też gołymi palcami rzuci dyskiem, rozproszy Austriaków i zapiszczy:
  - Za wielkość Rosji!
  I odsłoni swoje bardzo ostre zęby! Które błyszczą jak kły.
  Swietłana też nie zapomina się poddać i ryczy:
  - Ruś Świętego i Niezwyciężonego Mikołaja II!
  Dziewczyna wykazuje ogromne podniecenie. A bosymi stopami rzuca wszystko i rzuca prezentami!
  Natasza, strzelając, tnąc i rzucając śmiercionośnymi rzeczami bosymi stopami, piszczy:
  - Kocham moją Ruś! Kocham moją Ruś! I posiekam was wszystkich!
  A Zoya też strzela i wyje, bosymi stopami rzucając coś wybuchowego:
  - Wielki car Mikołaj! Niech góry i morza należą do niego!
  Aurora, krzycząc z dzikiej, szaleńczej wściekłości i rzucając prezentami bosymi stopami, wyje:
  - Nikt nas nie powstrzyma! Nikt nas nie pokona! Dziarskie dziewczyny miażdżą wrogów bosymi stopami, bosymi piętami!
  I znowu dziewczyny są pod dziką presją. Łapią Przemyśla w ruchu i śpiewają, komponując w ruchu;
  Nasza święta Ruś jest uwielbiona,
  Ma wiele przyszłych zwycięstw...
  Dziewczyna biegająca boso
  I nie jest piękniejsza na świecie!
  
  Jesteśmy dziarskimi Rodnoversami,
  Czarownice, które zawsze chodzą boso...
  Dziewczyny bardzo kochają chłopców,
  Jego wściekłego piękna!
  
  Nigdy się nie poddamy
  Nie dajmy się wrogom...
  Chociaż mamy bose stopy,
  Będzie dużo siniaków!
  
  Dziewczyny uwielbiają biegać
  Boso na mrozie...
  Jesteśmy naprawdę wilkami
  Możemy uderzyć!
  
  Nie może nas zatrzymać
  Fritz potężna horda...
  I nie nosimy butów
  Szatan się nas boi!
  
  Dziewczęta służą Bogu rodziny,
  Co oczywiście jest świetne...
  Jesteśmy dla chwały i wolności,
  Nie będzie nikczemny beat Kaiser!
  
  Za Rosję, która jest piękniejsza niż wszystkie,
  Bojownicy wstają...
  Jedliśmy tłustą owsiankę
  Nieugięci wojownicy!
  
  Nikt nas nie powstrzyma
  Siła dziewczyn jest gigantyczna...
  I nie uroni łzy
  Ponieważ jesteśmy talentami!
  
  Żadna dziewczyna nie może się ugiąć,
  One zawsze są silne...
  Walczą zaciekle za Ojczyznę,
  Niech marzenia się spełnią!
  
  We wszechświecie zapanuje szczęście
  Słońce będzie nad ziemią...
  Swoją niezniszczalną mądrością,
  Bagnet cesarza!
  
  Słońce zawsze świeci nad ludźmi
  Nad najbardziej przestronnym krajem,
  W szczęściu dorośli i dzieci,
  A każdy wojownik jest bohaterem!
  
  Nie ma zbyt wiele szczęścia
  Aby mieć szczęście, uwierz nam...
  Niech zła pogoda się rozwieje -
  Wstyd dla wrogów!
  
  Nasz dobry Bóg jest tak najwyższy,
  Nie ma nic piękniejszego niż On...
  Wzniesiemy się duchem
  Na złość wszyscy zwymiotowali!
  
  Pokonaj wrogów, jak sądzę
  Bely, rosyjski Bóg jest z nami ...
  Będzie radosnym przedsięwzięciem
  Nie wpuszczaj zła na próg!
  
  Krótko mówiąc, Jezu,
  Bądźmy zawsze wierni...
  On jest rosyjskim bogiem, słuchaj
  Kłamie, że jest Żydem Szatanem!
  
  Nie, Boże Wszechmogący,
  My Najświętsza Główna Różdżka...
  Jak niezawodny jest On dachem,
  I jego Syn-Bóg Svarog!
  
  Cóż, w skrócie dla Rosji,
  To nie wstyd umrzeć...
  A dziewczyny są ładniejsze niż wszystkie
  Siłą kobiety jak niedźwiedź!
  
  
  PLANY NIE ZMIENIŁY SIĘ
  Hitler po prostu nie zmienił planu OKW, a atak na Stalingrad został przeprowadzony zarówno od północy, jak i południa, przez Grupy Armii A i B. A atak powierzono Mainsteinowi . W rezultacie Stalingrad upadł w ciągu dziesięciu dni szturmu ze wszystkich stron. A wojska radzieckie zostały całkowicie otoczone. Następnie Wehrmacht ruszył wzdłuż wybrzeża Wołgi do Morza Kaspijskiego. Jak zareagowała Armia Czerwona? Ofensywa w centrum nie była zbyt udana.
  Ponadto Japonia wygrała również bitwę o Midway, chociaż nie otworzyła drugiego frontu, ale zdobyła Wyspy Hawajskie. W tym samym czasie jednostki lądowe samurajów przeniosły się do Indii. Aby utrzymać tę kolonię, Wielka Brytania musiała wycofać część wojsk z Egiptu, porzucając Operację Torch.
  Niemcy przejęli inicjatywę na froncie wschodnim. Szybkie zdobycie Stalingradu załamało południową flankę. Fritz przedostał się do Morza Kaspijskiego i odciął Kaukaz drogą lądową. A potem Türkiye przystąpiło do wojny. Jej armia, choć niezbyt silna, jest dość liczna i zdolna do dzielnej walki.
  Już w pierwszych dniach Turcy zajęli Batumi i otoczyli Erywań. Tak, ich osiągnięcia są przyzwoite, ponieważ Armia Czerwona jest przygwożdżona przez front niemiecki.
  Należy zauważyć, że naziści wykorzystali fakt, że wojska radzieckie weszły do bitwy bezpośrednio z szeregu i pokonywały je kawałek po kawałku. Miało to oczywiście negatywny wpływ na przebieg wojny.
  Stalin też był nerwowy i histeryczny - domagał się zachowania Kaukazu za wszelką cenę.
  Krótko mówiąc, bohaterska obrona Stalingradu nie udała się i wszystko się rozpadło. I nawet brak japońskich dywizji na Dalekim Wschodzie nie pomógł.
  Niemcy przenieśli się wzdłuż wybrzeża Morza Kaspijskiego do Dagestanu. Powstrzymaj ich zbieranie kurzu - ale siły są nierówne, w dodatku Armia Czerwona miała duże trudności z zaopatrzeniem. I zapadł się. A Fritz aktywnie bombardował.
  Stany Zjednoczone prawie nie dotknęły Trzeciej Rzeszy, rozproszone zwycięstwami Japonii. Wielka Brytania nieco osłabła, a także nie wspięła się na szał! Teraz Niemcy mieli zbyt wiele samolotów i naprawdę mogli naciskać.
  Z drugiej strony Stalin pokazał swoje najgorsze cechy i zbyt często bił się i krzyczał, ale nie podejmował najlepszych decyzji.
  Utrata Kaukazu stała się więc nieunikniona.
  Już trwa walka na granicy z Azerbejdżanem.
  Radzieckie dziewczęta walczą desperacko. Oto desperacko walczące piękności.
  I nie poddają się i nie poddają. I pełzają po tyłach.
  Natasza, Zoja, Augustyn i Swietłana ciągnęli od tyłu niemieckiego generała. To jest fajne. Dziewczyny rzuciły go na kolana i zmusiły do całowania bosych stóp. Pocałował je z wielkim entuzjazmem! I lizał dziewczętom pięty.
  Ogólnie wojownicy są tacy seksowni i czarujący. Potem dali Fritzowi walkę.
  Natasza ciąła serią, odcinając nazistom. Bosą stopą rzuciła granat i zaćwierkała:
  - O wielką chwałę!
  Zoya też strzelała i piszczała:
  - Za Ojczyznę i Stalina!
  Wzięła go i bosymi stopami rzuciła granat. Rozpędziła nazistów i pisnęła:
  - Za ZSRR!
  Dziewczyny są takie piękne i niesamowite.
  Augustina też rzuciła bosą stopą granat, a obnażając zęby, wzięła go i syknęła:
  - Tak walczę! Jak terminator!
  A Swietłana też wystrzeli gołymi stopami tak zabójczą i niszczycielską rzecz. I znowu zaśpiewaj:
  - Nasza przyjaźń to monolit i to właśnie oznacza!
  Cztery, tak, tak walczą - to są dziewczyny! Zabawne piękności i w odpowiedzi pokazują swoje długie języki.
  Wojownicy najwyższej próby. I jak się miotają i jak krzyczą.
  Miażdżą Niemców jak jagody prasą.
  Natasza wystrzeliła, rzuciła granat bosą stopą i zaśpiewała:
  - Jesteśmy wojownikami światła i czerwonym sztandarem!
  Zoya również rzuciła zabójcę bosymi stopami i krzyknęła:
  - I będziemy walczyć za Lenina!
  A potem Augustine ciąła, obnażając zęby:
  - W imię wielkiej radości!
  A potem Swietłana również wystrzeliła i wystrzeliła granaty bosymi stopami, rycząc:
  - Weźmiemy to i odwrócimy!
  Cała czwórka aktywnie pracuje i strzela. Cóż, to wciąż dziewczyny dużo wiedzą o eksterminacji. I nie walczą w ten sposób.
  A jak powinni prawdziwi terminatorzy... Wysoko latający wojownicy. I mają pasję zniszczenia.
  Natasza ponownie rzuciła granat bosą stopą i syknęła:
  - Doskonale rozumiem ten świat, jako zaostrzenie walki klasowej!
  Zoe też syknęła, rzucając bosymi stopami śmiercionośny, rozdzierający ciało granat.
  - Który dom będzie miał czerwoną flagę!
  A potem Augustyn ustąpił. Skosiła nazistów, a bosą stopą rzuciła granat - sycząc:
  - Wielka przestrzeń, to nasza ziemia i nas wszystkich!
  Wojownicy i rzeczywiście zdolni do rozdarcia nawet podkładki grzewczej.
  A wtedy Swietłana, jakby bosą stopą tłukła granat, wybuchała i poddawała się z wściekłością:
  - Ogień jest wściekły, a koń bryka!
  Dziewczyny oczywiście będą zachwycone. A oni się czepiają.
  A od strony Niemców załoga Gerda walczy na T-4. Ponownie, gdy się uruchomi, nie rozgrzejesz się i nie stłumisz takiego ciśnienia. W oczach dziewczyn jest taki piekielny płomień.
  Strzelają do siebie i nie dają szansy na ucieczkę. I nie oprzeć się ich białym, perłowym zębom.
  Wojownicy są agresywni i wyją:
  - Dziki smak! Wszystkich wrogów wyślemy do piekła!
  Gerda strzeli, uderzy w trzydziestkę czwórkę i zapiszczy:
  - Przyszłe zwycięstwa!
  Charlotte naciska spust gołymi palcami u stóp i bulgocze:
  - Rozerwę to!
  Magda też wystrzeliła, rozbiła T-26 i wydała:
  - Otwórzmy to.
  I potrząsnęła gołymi palcami.
  A Christina też będzie naciskać bosymi stopami na pedały i syczeć:
  - Hurra na naszą imprezę!
  Dziewczyny oczywiście i to prawie nagie w bikini i boso. I jednocześnie niezwykle seksowna.
  I atakują swoim niezbyt doskonałym, ale skutecznym T-4. I strzelaj do wroga. Nie poddawaj się takim dziewczynom w niczym! I jak się uśmiechają. I jak wykrzywiają twarze!
  Gerda ryczy do siebie, strzelając bosymi stopami:
  - Gerda uwielbia zabijać, ten Gerd!
  I znowu strzela pociskami.
  A potem Charlotte strzela po kolei i ryczy, nokautując trzydzieści cztery:
  - Rozetnę im brzuchy!
  I bosymi stopami zacznie od nowa.
  I tu też doda Christina Killer. Również z pomocą bosych stóp.
  I ryk:
  - Jestem ucieleśnieniem agresywności!
  A jaką ona ma talię i wypukłą prasę!
  A potem Magda to weźmie i vlupit, i ryknie:
  - Banzai!
  A także ma bose stopy i wyrzeźbione!
  Czterej Niemcy wspinają się sami i naprawdę wygrywają. Ma w sobie tyle agresji i witalności.
  Wojownicy trzymają się siebie i strzelają. Nie dajcie zejść Armii Czerwonej.
  A na niebie też piloci walczą, i to jest pokazane. Że ich duch jest niezmierzony.
  Oto najnowszy niemiecki Focke-Wulf. Ma Gertrudę. A ta dziewczyna pokazuje, że jest fajniejsza od mężczyzn. Tak więc faszyści młócą. Nie okazuje im litości. Prawdziwą walkę rozpoczęła Gertruda.
  I powala radzieckiego Jaka i piszczy:
  - Mam super dziewczynę!
  Wtedy weźmie i pokaże język. I znów podejmie totalną zagładę. Oto dziewczyna. A także boso iw bikini. A potem LAGG zestrzelił i ponownie ryknął:
  - Pilot-strzelec!
  I będzie się śmiał na całe gardło. A potem weźmie go i zestrzeli PE-2. Taka dziewczyna, najfajniejszego zakresu i klasy. Potem ponownie manewrowała i zmiażdżyła Jaka z dział powietrznych. I spróbuje.
  - Jestem wilczycą nieba!
  I jak on szczerzy zęby! I jak się wydostać! No babciu! Do wszystkich kobiet, kobiety!
  Ale oczywiście naziści nadal próbują atakować na południu.
  Tam w szczególności pilot Helga walczy na ME-109. I tak skutecznie, że fragmenty odlatują od Brytyjczyków.
  Dziewczyna Mustanga zwaliła się z nóg i zaśpiewała:
  - Liliowa mgła unosi się nad nami!
  W ogóle, jak dobrze jest walczyć boso iw bikini. Jakie to praktyczne! I bardzo wygodne.
  Helga jest pilotem. Führer był na tyle sprytny, że słuchał rad i pozwalał dziewczynom wchodzić do czołgów, samolotów i wojska. I o ile lepiej sprawy potoczyły się dla Fritza.
  Sami nie spodziewali się, że kobiece ciała są tak efektowne. Tutaj Helga słynie z rozpędu i rachunków.
  Bosa dziewczyna naciska pedały i ryczy:
  - Jestem taki zachwycający - krowa!
  Helga zestrzeliwuje kolejne dwa brytyjskie samoloty i piszczy:
  - Za mną żołnierze Niemiec w rzędzie!
  I zestrzelił bombowiec! Oto dziewczyna! Wszystkie dziewczyny mają dużego i fajnego wojownika. Jeśli eksterminuje, to również bez ceremonii i litości.
  Dziewczyny są tu takie seksowne!
  A wojska Rommla przedzierają się przez pustynię, nie czekając na nadejście dodatkowych sił. Musimy wygrać, więc musimy. Legendarny dowódca "Lisa Pustyni" jest już przyzwyczajony do walki z przeważającymi siłami. Podobnie jak jego żołnierze. Oto na przykład wybrana kompania wojowniczek z SS. Zostali przeniesieni na początku grudnia, kiedy front pękał, Niemcy się wycofali, a Brytyjczycy wręcz przeciwnie, przedarli się, uwalniając Tolbuka i zagrozili zrzuceniem Wehrmachtu z afrykańskiej ziemi.
  Wtedy demoniczny Führer zasugerował: przenieś żeński batalion tygrysic. Nie dlatego, że panie zmienią układ sił, ale żeby panowie, zwłaszcza Włosi, poczuli się zawstydzeni i walczyli dużo agresywniej i umiejętniej. W końcu, jeśli elitarne dziewczyny zostaną zahartowane przez ciężki trening, wtedy chłopi będą bardzo zawstydzeni.
  Wojownicy walczyli w jednym bikini, używając specjalnych kremów do ochrony. Przez sześć miesięcy ich nagie, dziewczęce nogi tak się zrogowaciały, że nie bały się piasku gorącego jak patelnia, a od oparzenia słonecznego ich skóra przybrała kolor ciemnej czekolady. A wielu ma już za sobą kilkanaście trupów.
  Margot i Schella, dwoje bardzo młodych, ale już zaprawionych w bojach Aryjczyków. Są najmłodsi w kompanii, ale w pół roku zdążyli już zdobyć Krzyż Żelazny I klasy (drugi stopień, wszyscy w batalionie już mieli), bezwzględni i życzliwi.
  Margot miała włosy koloru ognia, a Shelley była śnieżnobiałą blondynką z domieszką miodu. Tutaj walczą, odpierając kontratak brytyjskich czołgów. "Matyldy" w swoich potężnych zbrojach posuwają się naprzód. Dalszy przejezdny "Cromwell" z pociskami odłamkowo-burzącymi i lżejszymi samochodami. Dziewczyny zakopały się w piasku. Nie ma sensu strzelać w czoło takim czołgom. Konieczne jest, aby nie zostały zauważone, a następnie ...
  "Matylda" i "Cromwell" ważą około trzydziestu ton, a kiedy przejeżdżają przez rowy wykopane w gliniastym piasku, robi się przerażająco. Z góry leje się na nagie, opalone szyje, czujecie na sobie straszny ciężar, dranie maszyny. Oto ten sam "Cromwell", typowe żelazko z nachylonym pancerzem 70 mm, którego nawet działo 88 mm nie zawsze może wytrzymać. Pachnie brytyjską, bardzo ostrą benzyną i olejem silnikowym. Dziewczyny mają swoje własne niespodzianki, lekkie bezodrzutowe. Pierwsze modele Faustpatrons. Ponieważ mężczyźni, jak to jest w zwyczaju, puszczają panie naprzód, więc testują najnowszą i zgodnie z oczekiwaniami obiecującą broń.
  Ale i dziewczyny umieścili, wbrew obłudnemu sloganowi nazizmu: "Wojna to męska sprawa, pokój dla kobiet!", W samym jej gąszczu.
  Jednak piechota została w tyle, co oznacza, że istnieje szansa, aby usiąść w okopach i wygrać.
  Shella mówi szeptem, bojąc się kichnąć od zatkania nozdrzy piaskiem spadającym z rowu:
  - Tylko starzenie się na polu bitwy pozwoli ci uniknąć fermentacji zwycięskiego szampana zgniłego od przekroczonych terminów!
  Margot zgodziła się:
  - Kto nie ma wytrwałości, to będzie kwaśne wino porażek i gorzkie pomyje strat!
  Ale teraz Matyldy, Cromwelle i tuzin lekkich Mongoose są już za nimi. Teraz nadszedł czas żniw.
  Shella, której niegdyś perłowe włosy posiwiały od kurzu i opiera bose pięty na gorącym piasku, mentalnie zamienia się w Maryję Dziewicę i innych świętych, mówią, nie zawiedźcie mnie. Palec płynnie naciska zapadkę tak, że ładunek kumulacyjny trafia prosto do baku.
  Margo pociąga za spust, również bez pośpiechu. Po tym obie dziewczyny uderzają się nawzajem rękoma. Ładunki trafiają prosto w rufę, po czym eksplodują zbiorniki z gazem. Pomarańczowe płomienie rozpryskują się w powietrzu jak fale piany, słychać czyjeś przekleństwa.
  Następnie krótkie lufy brytyjskich czołgów zwijają się w rodzaj rur od wstrząsów.
  A tygrysice odważnie rzucają we wrogów granaty. A fragmenty lecą we wszystkich kierunkach, rozdzierając, jak łapa ognistego kota, plamę zbroi, niszczycielski strumień kumulujących się cząstek.
  Tu jest kobieca wściekłość, mówiąca, że Niemców bynajmniej nie cechuje opanowanie. I wiedzą, jak walczyć... I pozwolić, by atak się dławił.
  Znacznie łatwiej jest odeprzeć atak piechoty, składającej się z reguły z Arabów i Murzynów rekrutowanych przez najazdy lub różne obietnice. Widząc, że czołgi zostały zniszczone, a przed nimi poważny opór, cofnęli się już przy pierwszych stratach.
  Cóż, potem całkowicie zamieniają się w ogólny lot. Skoro taki styl - obrażać słabych, niech i tak będzie z potworami!
  Kiedy atak w końcu wypalił i dziewczyny kontynuowały wieczorny bieg przez pustynię, rozmawiały w drodze. Shella zapytała Margot:
  - Myślisz, że będziemy w Aleksandrii?
  Wojownik ognia pewnie odpowiedział:
  - Myślę, że nie później niż w listopadzie, a może październiku ostatecznie zajmiemy Egipt.
  Shella logicznie i ignorując swędzenie zrogowaciałych podeszew od gorących piasków, zasugerowała:
  - Jak pokonają ten gwóźdź w naszym podbrzuszu, bazę na Malcie, zaopatrzenie się poprawi, jak tylko wejdą nowe jednostki, wróg nie będzie miał już szans.
  Margot rozejrzała się dookoła, żeby zobaczyć, jak długo słońce pozostało do zachodu słońca. By w końcu się położyć i porządnie wyspać. Bliskość czerwieniącego się światła do horyzontu uspokoiła wojownika. Zauważyła leniwie:
  - Myślę, że Fuhrerowi nie zabraknie po Peru-Habor i Midway powtórzenia wspaniałego lądowania na Krecie. Tylko tym razem Malta zostanie faktycznie zburzona.
  Shella krzyknęła w niebo przekleństwem:
  - Niech Wszechmogący zamieni wszystkie bazy Brytyjczyków w piekło.
  Słońce w końcu schowało się za horyzontem, najchłodniejszy dzień w roku 21 października dobiegł końca. Wraz z nim rozpoczęła się Operacja Niedźwiedź Polarny. Dlaczego akurat biały? Sprytna dezinformacja, aby myśleli, że mówimy o północy, ale w rzeczywistości miażdżący zamach boksera na południu.
  Największa brytyjska baza wyglądała naprawdę jak piekło. Spadło na nią ponad tysiąc bombowców zebranych z całego frontu wschodniego, które otrzymały przyzwoite doświadczenie bojowe, wraz z myśliwcami eskortującymi. Brytyjczycy oczywiście walczą od dawna, ale nie spodziewali się tak potężnego, masowego ciosu. Rzeczywiście, kto uwierzy, że Fritz zdecyduje się odsłonić front, nawet jeśli wróg jest chwilowo cichy. Ale brytyjscy wojownicy są teraz bezlitośnie bici. Na przykład ich statki są atakowane przez słynne "coś" Yu-87. Niezbyt szybkie, ale posiadające najwyższą (jak na swoje czasy) celność bombardowania, zadręczają czającą się w zatokach brytyjską flotę. Niedaleko w tyle jest bardziej nowoczesny Focke-Wulf, wśród nich nawet sam legendarny von Rudel, król samolotów szturmowych. Znany z zatopienia najpotężniejszego radzieckiego pancernika, pancernika Marat.
  Tutaj na przykład kapral Richard widzi sępy zjeżdżające ze wzgórza jak sanie. Niczym drapieżna ryba, z dziury wyłaniają się liczne niemieckie bombowce. Już stary Anglik rzuca słuchawką ze strachu. Nigdy nie widział tak okropnego widoku. Syreny wyją bardzo późno, już po wybuchu bomb. Fala uderzeniowa wyrzuca brytyjskich żołnierzy, oderwane ręce i nogi lecą w różnych kierunkach. Tutaj jeden z żelaznych hełmów rozgrzał się i uderzył oficera w twarz. A jak piszczy:
  - Churchill kaput! Hitlerowiec jest fajny!
  Brytyjskie działa przeciwlotnicze nie zaczęły strzelać od razu, ale dopiero wtedy, gdy spadły tysiące bomb na raz. Wróg dobrze wszystko obliczył: ani jedna bomba nie powinna się zmarnować. Więc zmiażdż wroga i pokonaj. Wszystkie sektory są wstępnie zaznaczone na mapie. Co więcej, bezczelni Brytyjczycy, nawet słusznie, nie przebierali się. Wiele z ich dział przeciwlotniczych stoi na widoku i zostaje zmiecionych w pierwszej kolejności.
  Oto lufa 85-milimetrowego, 32-stopowego działa przeciwlotniczego podrzucona i wygięta w powietrzu jak pączek. Potem runęła, miażdżąc pięciu Anglików. Tutaj brzuch jednego z czarnych został rozerwany i wypadły jelita.
  I spadł deszcz bomb, wszystko się paliło, zadudnił magazyn paliwa, zaczęły eksplodować, rozrzucając pociski prawie po całym szkielecie, potem kolejny magazyn został wysadzony w powietrze. Na domiar złego wyły syreny zainstalowane w owiewkach Yu-87 i syreny Focke-Wulf, wywołując dziki przerażenie wśród Murzynów i Arabów spośród wojsk kolonialnych. Ale wydaje się, że biali nie mniej się boją.
  Tutaj, na przykład, zderzyły się dwie fregaty brytyjskie, do tego stopnia, że zadudniły kotły. I nawet fragmenty fregat, które wystartowały, były rozdarte w powietrzu, jak zaminowane pola, a krążownik po prostu usiadł na dnie.
  Angielski czołg Cromwell z krótkim pyskiem, ale z przyzwoitą prędkością i potężnym przednim pancerzem, przyspieszył w panice i staranował własny magazyn, miażdżąc nawet po drodze tuzin własnych zrozpaczonych żołnierzy. Narastał chaos. Tutaj również angielski lotniskowiec zaczął opadać, a potężny drednot otworzył ogień... na wybrzeżu, gdzie roiło się od ich własnych żołnierzy.
  I w tym piekle dwie osoby pozostały całkowicie niewzruszone. Jednym z nich był Hindus, miarowo zapalający fajkę, a drugim kobieta, najwyraźniej pochodzenia arabskiego, ale w mundurze wojskowym. Razem nie zwracają uwagi na pędzącą śmierć. Raczej cała horda jeźdźców zagłady, wcięła się w niezbyt zwyczajną grę karcianą. Była to gra w pięćdziesiąt dwie karty z jokerami, a nawet według zasad wymyślonych przez samego czerwonoskórego.
  Arabka powiedziała:
  - Dużo hałasu! A po co panikować?
  Jeden z żołnierzy, z rozciętym odłamkiem kręgosłupa, prawie wpadł na Indianina, ale potem od niechcenia odrzucił go jak kotka. Kropelki krwi spadały na twarz czerwonoskórego, a oni zlizywali ją z uśmiechem. Wtedy zauważył:
  - Robienie hałasu to los słabych, bladych twarzy. My Apacze tak myślimy - żaden wróg nie jest dobry, wróg się pojawił - jeszcze lepiej!
  Smagła kobieta zauważyła:
  - To jest typowa słabość tych, którzy wyznają wiarę w Chrystusa. Uwielbiają mówić o poświęceniu, ale nie poświęcają się.
  Indianin szybko skinął głową.
  - Porządek buduje się na fundamencie, gdzie cement to wiara, a piasek to wola! Wiara to serce ze złota, a wola to żelazna pięść! Tylko ludzie o bladej twarzy nie mają ani jednego, ani drugiego.
  . ROZDZIAŁ 5
  A na niemieckim bombowcu jest też dziewczyna. W tym przypadku Wiola. Bardzo piękna blondynka, a ona jest sparowana z Nicoletta. I obie dziewczyny są bardzo seksowne. Zrzucenie bomby z góry. A także wojownicy boso iw bikini.
  Dziewczyny wyją do siebie:
  - Mamy takie ukradły, że nadludzi!
  Nicoletta wypluwa również bomby z kadłuba. I miażdży wroga. Anglicy tak to rozumieją.
  Viola również wystrzeli z góry śmiercionośną bombę. I zabij wojowników Imperium Lwa.
  A także jak to idzie:
  - Wzbudzam strach w Wielkiej Brytanii!
  I potrząśnij jego bosą stopą. I pop:
  Pokonajmy Churchilla!
  Dziewczyny z Yu-188 są bardzo dobre w rzucaniu bombami. Ich samochód jest najnowszy i najlepszy. Ma bardzo szybkostrzelną konstrukcję pistoletu.
  Tutaj dziewczyny i angielski myśliwiec zostały zestrzelone.
  Ich samolot jest wystarczająco szybki. Wojownicy ponownie za pomocą bosych stóp strzelają zniszczeniem.
  Wiola ryczy:
  - Wbijam wszystkich wrogów do trumny!
  Nicoletta wyje:
  - I rzucam wroga!
  A jak będzie brał i trząsł się bosymi stopami!
  Oto dziewczyny i sposób, w jaki młócą wrogów. I nie przestawaj. Autentyczni Aryjczycy.
  A kiedy wykręcają się i potrząsają gołymi cyckami.
  I znowu zrzucają bomby.
  A tutaj są dziewczyny z innych samolotów. Oto Ewa zrzucająca bomby. Miażdży Anglików i śpiewa:
  - Jestem taki super!
  A Eva pedałuje też boso.
  Ale Viola znowu zrzuci bombę i ryczy:
  - Jestem dziką dziewczyną, chcę dziesięciu mężczyzn na raz na godzinę, co jest bardzo fajne i niesamowite!
  Kilku płonących żołnierzy brytyjskich rzuciło się do wody, aby zmyć płomienie. Nawet się gotowało od wejścia do wody, słychać było krzyki i dzikie jęki. I krwawe kręgi pełzały po morskiej pianie, najpierw gęstej, potem stopniowo się rozpraszały, blednąc. A wojownicy niegdyś największego i najbardziej rozległego imperium na Ziemi tracili ludzką postać. Arab parsknął pogardliwie:
  - A ci ludzie każą nam nosić welon!
  Czerwonoskóry mężczyzna zmrużył chytrze oczy i zauważył:
  - Najwyraźniej się boją, twoje groźne spojrzenie!
  Arabka wyszczerzyła chytrze zęby i powiedziała:
  - Miękkość kobiety jest podobna do twardości zbroi, tylko o wiele bardziej śmiercionośna i wszechstronna w obronie!
  Niemcy woleli natychmiast zasadzić z całych sił taktykę boksera, który licząc na nieprzygotowanie wroga, natychmiast rzuca się z całej siły na wroga. Kiedy dziesiątki wrogich samolotów płoną na lotniskach, nie są w stanie wystartować. Kiedy ich własne bomby wybuchają wewnątrz Lancasterów, niszcząc wszystko wokół i wszystko. Trudna, ale skuteczna taktyka. Tak więc symfonia świata podziemnego osiągnęła szczyt swojej siły, a potem zaczęła słabnąć.
  Ale to oczywiście nie zakończyło sprawy, dywizja powietrzna weszła na kurs. O ile Brytyjczycy po takim zabiegu, to absolutnie żaden z nich nie może być potraktowany obojętnie. Na szczęście szybowce do lądowania zostały już wyprodukowane w wymaganych ilościach, a metody ich holowania zostały debugowane. Prawdopodobnie najlepszy obecnie na świecie.
  Lecą więc nie jak latawce - wolniej, ale wystarczająco szybko, a nawet przy akompaniamencie muzyki Wagnera - ulubionego arcydzieła Hitlera. Kto jeszcze z żyjących pamiętał film "Apokalipsa", w którym Amerykanie używali tej właśnie muzyki podczas ataku na Wietnamczyków. Jak ich to przestraszyło. Więc tutaj Wagner i dudniące motywy przez wzmacniacze. Spadochroniarze wysmarowali twarze fosforem i pomalowali, wyglądają strasznie jak demony z ich podziemi. Również obliczenie efektu psychologicznego. Dodatkowo do fosforu dodano trochę odczynników i trochę wiórków magnezowych, aby przynajmniej na krótki czas wywołać poświatę. Tak przerażające, zwłaszcza na tle zadymionej poświaty, licznych pożarów. Mają nawet karabiny maszynowe, również zakamuflowane w postaci paszczy smoka. Potem już biją melodyjne niemieckie i zdobyte pistolety maszynowe. A skoszone, postrzępione linie spadają do butów zwycięzców. I wielu po prostu woli się poddać, mimo że Brytyjczyków jest znacznie więcej niż Niemców.
  Hinduska i Arabka ukryły się w małej, starannie zamaskowanej dziurze. Rudowłosa zauważyła:
  - Cóż, zaoraliśmy je!
  Czarnowłosa kobieta była zaskoczona:
  - Mówisz, że my? Może masz na myśli nas?
  Indianin potrząsnął głową.
  - NIE! Palefaces pokonują Anglików, a to dobry znak! I będzie czas, wtedy nadejdzie nasze święto! Kiedy Indianie wyzwolą swój kontynent!
  Arab parsknął pogardliwie:
  - A czy zdarza ci się żądać władzy nad światem?
  Indianin czule, jakby tłumaczył upośledzonemu umysłowo dziecku, uśmiechnął się:
  - Kto chce dostać za dużo - zwykle kończy z niczym! Więc duża łyżka - łzawienie ust!
  Fuhrer oczywiście nie widział, co robią jego sokoły i jastrzębie, ale w zasadzie domyślał się, że niemiecka machina wojenna wszystko wyjaśni. Ogólnie rzecz biorąc, niemieckie operacje ofensywne wojskowe aż do Wybrzeża Kurskiego były prowadzone na wysokim poziomie profesjonalnym. Niektórzy nazywają je nawet wzorcami. To nawet dziwne, że taka maszyna utknęła w martwym punkcie, a następnie całkowicie się rozpadła.
  A dziewczyny widzą podobny sen, rodzaj proroczej wizji, przerwanej twardym rozkazem - wstań!
  
  
  CAR MICHAŁ II
  Mikołaj II padł ofiarą zamachu w Japonii. Nawet wtedy zmarł, gdy był następcą tronu. Słynna próba zamachu, która wydarzyła się w prawdziwej historii. Carewicz Mikołaj został ranny, ale cudem przeżył.
  Ale cud się nie wydarzył. To szczęście dla najbardziej pechowego cara w całej historii Rosji. Mikołaj umarł... A wraz z nim umarł wielki przegrany, który oczywiście nieświadomie, ale jednak zrujnował carskie imperium i dynastię.
  A w 1894 roku, w wieku piętnastu lat, Michał II wstąpił na tron. Brat cara Mikołaja. Osoba na ogół nie jest głupia, raczej twarda i odważna. Michaił Aleksandrowicz Romanow dowodził dziką dywizją podczas pierwszej wojny światowej, wyróżniał się w bitwach. Był w ogóle mężczyzna twardszy od Mikołaja, wyższy, bardziej wyrazisty. Czy był mądrzejszy? Mikołaj II nie jest głupią, utalentowaną osobą. Ale wciąż nie jest wystarczająco twardy, ma silną wolę i nie jest urodzony, by zostać królem. Plus oczywiście problemy Mikołaja II, zwłaszcza z żoną.
  Michaił nie jest głupszy od swojego brata, a co najważniejsze, odnosi większe sukcesy ... Cóż, Mikołaju, mimo to imię jest jakoś złe dla królów. A Mikołaj był pierwszym, który poniósł porażkę. Od samego początku bunt dekabrystów. Potem nieudane rozpoczęcie wojny z Iranem. Zwycięstwo zostało odniesione, ale nie tak wiele podbojów. Tak, a Iran nie jest a priori rywalem Rosji. Wojna z Turcją. Na początku też nie za dobrze. A zwycięstwo było warte dużo krwi. I kilka podbojów.
  A potem wojna na Kaukazie przez prawie czterdzieści lat z Szamilem. I to jest złe, ekspansja się zamroziła. I wreszcie klęska w wojnie krymskiej. Według plotek car Mikołaj jako pierwszy popełnił samobójstwo.
  Tak, ten król był nieszczęśliwy. Michał Pierwszy... Panował w Czasie Utrapienia. Uratowana Rosja. Nieliczne, podbite miasta z Polski. wysunięty na Syberię. Żył jednak za mało. Ale król był na ogół normalny. I bez poważnych przebić.
  Polityka Michaiła Romanowa była podobna do polityki Mikołaja II: ekspansja w Chinach i na Wschód. Budowa Portu Artura. Dyplomacja z Niemcami, przygotowania do wojny z Japonią. Oczywiście było oczywiste, że wojna z Krajem Kwitnącej Wiśni jest nieunikniona. Niestety, była aktywnie uzbrojona. A młody car chciał chwały, chciał podbojów, chciał stworzyć Żółtą Rosję. Poza tym było oczywiste, że Chiny obiecywały, że w przyszłości staną się kolosalną potęgą, a teraz lepiej je dzielić. O ile jest zepsuty.
  Japonia zaatakowała rosyjską eskadrę w Port Arthur.
  Następnie wysłano admirała Makarowa. Tym razem nie było śmierci. Po części dlatego, że Michaił nie pozwolił Carewiczowi Cyrylowi ingerować w Makarowa, a on nie był na statku. A to trochę zmieniło trasę.
  Admirał Makarow szkolił eskadrę. Następnie, gdy Japończycy zostali złapani na minach, był w stanie zaatakować flotę Togo.
  Bitwa morska zakończyła się przekonującym zwycięstwem floty rosyjskiej. Jednak później Japończycy nadal oblegali Port Arthur. Ale nie na długo. Michaił zwolnił Kuropatkina, mianując dowódcę młodszego i bardziej uzdolnionego. I znowu zwycięstwa odniesiono na lądzie.
  Ogólnie rzecz biorąc, Japonia została złamana przez morze. A potem wylądowało również lądowanie.
  Samuraj poddał się. Rosja odzyskała Kuryle, zdobyła Tajwan i Koreę.
  Później kilka chińskich prowincji dobrowolnie przyłączyło się do imperium, tworząc Zheltorossia. Cesarstwo królewskie rozwijało się i rozkwitało.
  Żadnej myśli, żadnej zbędnej demokracji. Nie życie, ale łaska! Szybki rozwój kraju. Ale oczywiście pierwsza wojna światowa była nieunikniona. A teraz nadeszła godzina smoka.
  Ale do tego czasu Rosja miała już lekkie czołgi "Luna" -2, ciężkie: "Piotr pierwszy", zaprojektowane przez syna Mendelejewa i najpotężniejsze bombowce świata: "Svyatogor" i "Ilya Muromets". Taka była moc!
  A armia rosyjska od pierwszych dni zaczęła wygrywać. A liczba wojsk carskich, ze względu na czynnik już na wpół zjednoczonych Chin, była duża.
  Wojska rosyjskie pokonały Niemców w Prusach Wschodnich i otoczyły Królewiec. Natychmiast zajęli zarówno Lwów, jak i Przemyśl. Rosja miała zbyt wielu żołnierzy i dużą liczbę lekkich, mobilnych czołgów. Który nie miał sobie równych i wykazywał ogromną moc. Jedna armia po drugiej padała.
  Rosyjscy rati zdobyli już Budapeszt.
  Niemcy znalazły się w trudnej sytuacji. Do Odry zbliżały się już wojska rosyjskie. Włochy wypowiedziały też wojnę Austrii. To prawda, że Imperium Osmańskie przystąpiło do wojny z Rosją. Ale ten skończył się tylko ucieczką i porażką na wszystkich frontach.
  Wojska rosyjskie przekroczyły już Odrę. A zimą zaczęli szturmować Berlin. Nie było nic, co mogłoby utrzymać miasto. Tak więc Niemcy nadal mają wiele sił spętanych na Zachodzie.
  A Wilhelm i jego sztab pospiesznie ogłosili pokój, a raczej poddanie się.
  Wojna trwała tylko sześć miesięcy. Wojska rosyjskie zajęły Stambuł. A Turcję zajęły wojska cara Michała II.
  Następnie w Peterhofie zawarto pokój. Austro-Węgry upadły i przestały istnieć. Galicja i Bukowina stały się prowincjami rosyjskimi. Czechy i Słowacja stały się królestwami na czele z carem Michałem II. Węgry uznały również rosyjskiego cara za swojego monarchę.
  Kraków i inne ziemie weszły do Królestwa Polskiego. Prusy Wschodnie zostały odcięte, Gdańsk stał się miastem rosyjskim. Azja Mniejsza i większość Iraku z Bagdadem stały się rosyjskie. Brytyjczycy otrzymali tylko prowincję Basra i Palestynę, podczas gdy Francja otrzymała południową Syrię.
  Powstało również królestwo Jugosławii, w którym Michał II został współwładcą. Porwałem trochę, siebie i Włochy. W ten sposób Rosja mogła stać się głównym zdobywcą. I poniósł niewielkie straty przy znikomych wydatkach. Ale Niemcy nadal musiały zapłacić Rosji większość reparacji. Imponujące zwycięstwo!
  . ROZDZIAŁ 2
  Potem było jeszcze kilka mniejszych wojen. Rosja zdobyła większość Afganistanu - południe przypadło Wielkiej Brytanii, a dwie trzecie Iranu - południe jest również brytyjskie. Następnie wojska królewskie, francuskie i angielskie ostatecznie podzieliły Półwysep Saudyjski. Pojawiła się hegemonia. Japonii udało się również zdobyć część posiadłości niemieckich.
  Do 1929 r. wzrost gospodarczy obserwowano na całym świecie - najsilniejszy w Rosji. Ale nastąpił Wielki Kryzys. Doprowadziło to Hitlera do władzy w Niemczech.
  Również w Rosji nastąpił wzrost nastrojów rewolucyjnych i strajkowych. Ale w 1931 roku wybuchła nowa wojna z Japonią o Chiny. Rosja była silniejsza, a flotą dowodził godny następca admirała Makarowa, admirał Kołczak.
  Zwycięstwo, lądowanie i Japonia ze wszystkimi jej posiadłościami na Pacyfiku stały się prowincją Rosji. I car Michał II, a także cesarz Japonii. Tak, wyszło tak dobrze. Ale walka o dominację nad światem nie zakończyła się.
  Hitler gromadził siły. I powstała koalicja: Niemcy, Włochy, Rosja przeciwko Wielkiej Brytanii, Francji, Holandii, Belgii i USA.
  Armia carska w 1940 r. faktycznie zakończyła podbój Chin i wtargnęła na posiadłości francuskie, holenderskie i brytyjskie.
  22 czerwca 1941 roku Hitler rozpoczął wojnę najeżdżając Francję. Führer miał doskonały plan i geniusz Mainsteina. Rosja rozpoczęła ofensywę przeciwko koloniom brytyjskim i francuskim w Azji i Afryce. To taka brutalna wojna.
  Pod względem liczby ludności Rosja zajmowała już pierwsze miejsce na świecie, jej armia była wyposażona w najlepsze i najbardziej zaawansowane czołgi i samoloty. Helikoptery, myśliwce, samoloty szturmowe, bombowce, w tym odrzutowe, są już w masowej produkcji! Ogólnie jakoś wszystko idzie świetnie.
  Hitler okupował Francję, Belgię, Holandię i Danię w półtora miesiąca! Rosja carska zajęła Norwegię i Szwecję. A także Indie, Indochiny, południowy Iran, Półwysep Saudyjski i wkroczył do Egiptu.
  Kolonialne wojska angielskie i francuskie wyróżniały się niskimi zdolnościami bojowymi i bardzo słabym duchem wojskowym - poddawały się praktycznie bez oporu.
  Hitler chciał przenieść się do Afryki, ale Hiszpania sprzeciwiła się Niemcom. Następnie naziści zaatakowali reżim Franco i pokonali go. A potem Portugalia. Po zaciekłym ataku zajęli Gibraltar!
  Potem Rosja i Niemcy zaatakowały Afrykę. Tutaj duże przestrzenie, dżungle, pustynie i brak dróg przeszkadzały bardziej niż opór słabych i zdezorientowanych wojsk kolonialnych Wielkiej Brytanii, Francji i Portugalii.
  Doszło do zajęcia terytoriów. Epizodyczne bitwy, ogniskowy opór. Rosyjskie czołgi nadal są najlepsze i mają dobrą zwrotność, zwłaszcza czołg średni: "Nikołaj", który został nazwany na cześć zabitego przez Japończyków carewicza Mikołaja.
  Gdybyś jednak wiedział, od jakiego złego losu uratował samuraj Tsuda Sanzo w Rosji, to jego pomnik z Wieży Eiffla w Petersburgu zostałby odbudowany. A może nazwałeś zbiornik jego imieniem.
  W każdym razie "Nikolay" -3 był stosunkowo lekki - poniżej trzydziestu ton, mobilny czołg z silnikiem Diesla. Miał prędkość większą niż legendarny 34-latek, grubszy i bardziej pochylony przedni pancerz oraz niższą sylwetkę i dłuższe działo, choć podobne w kalibrze 76 milimetrów.
  Cokolwiek to było, Rosja zdobyła ponad dwie trzecie Afryki, reszta trafiła do Niemiec i Włoch. A po masowym bombardowaniu w maju 1942 r. nastąpiło wspólne lądowanie wojsk rosyjskich i niemieckich w Wielkiej Brytanii. Walki trwały tylko dwa tygodnie, a Anglia i Irlandia były okupowane.
  Miesiąc później zajęli Irlandię.
  Ameryka zachowywała się raczej biernie, obawiając się wejścia w tak niebezpieczną wojnę, ale Wielka Brytania nadal pomagała środkami. Tak więc Hitler, Mussolini i Mikołaj II postanowili wykończyć najpotężniejszą ekonomicznie potęgę.
  Że Rosja ma wspólną granicę z Ameryką wzdłuż Alaski. I już zbudowali linię kolejową na Czukotkę - co jest bardzo przydatne na wojnie!
  A teraz armia rosyjska, carska ruszy... I wkroczy na Alaskę. A amerykańskie czołgi przeciwko Rosjanom i nie toczą się. Oto jak się okazało.
  Wojska rosyjskie zaczęły lądować na Alasce 1 września 1942 r. ... I posuwały się bardzo pomyślnie.
  Szybko rozwijający się przyczółek. A w bitwach, jak zawsze, biorą udział piękne rosyjskie dziewczyny.
  Są na najnowszym czołgu "Nikolay" -4. Wojownicy boso, w jednym bikini. Mają też potężniejsze działo z długą lufą kal. 85 mm: burza Sherman.
  Jest już listopad, spadł śnieg, ale piękne dziewczyny: Natasza, Maria, Aurora i Swietłana nie rozpoznają żadnych ubrań i walczą prawie nago.
  Tutaj wojownicy strzelają i miażdżą dokładnym trafieniem pocisku Shermana. Obnażają zęby. Natasha wystrzeliła i ryknęła:
  - Pokonałem wszystkich dla króla!
  A jak strzela!
  Wtedy Maria strzelała, i to tak celnie, że zdarła wieżę Shermana.
  Wziąłem go i zaćwierkałem:
  - Jestem dziewczyną, która tnie metal!
  Wtedy Aurora wystrzeli pocisk. A także precyzyjne i jasne.
  Wojownik piszczy:
  - Najwyższe akrobacje!
  A potem, jak Svetlana będzie żłobić, z całą swoją szaleńczą siłą. Niszczyciel blondynki. I pisk:
  - Jestem piekielnym demonem!
  I cała czwórka weźmie to, gdy będą przemieszczać się wzdłuż południowej Alaski.
  A oto czołg Alexander-4, również najnowszy model z pięknymi dziewczynami. Potężne 130-milimetrowe działo o długiej lufie i aż osiem karabinów maszynowych oraz załoga pięciu pięknych dziewczyn w bikini.
  Oni też idą i strzelają, nokautują Amerykanów, przebijają się przez Shermany.
  Alenka wystrzeliła pocisk bosymi stopami i zaśpiewała:
  - Na chwałę cara Michała!
  Podczas ostrzału Anyuta wspierał, kosząc Amerykanów:
  - Wielki król!
  Augustine również rozbił, przedarł się przez Shermana, sycząc:
  - O pokój, pracę, imperium!
  Następnie Mirabela otworzyła ogień. Złamała też zbroję wroga i syknęła:
  - O nowy rosyjski rozkaz!
  A potem Olimpiada wystrzeliła pocisk, jak lupanet i ryknęła:
  - Jestem taką siłą i bólem dla wroga!
  Dziewczyny idą dobrze i strzelają. W ich szmaragdowych i szafirowych oczach płomień podziemnego świata.
  A najnowszy, nieprzenikniony ze wszystkich stron czołg "Alexander" -4, idzie do siebie i młóci amerykanów. Taka jest reprezentacja i bezwarunkowe zniszczenie.
  A dziewczyny są jakie, mróz, i są w tym samym bikini i prawie nagie - piękno! Zabieramy ze sobą naszego kota!
  Alenka jak wystrzelić pocisk w amerykański samochód. Jak ją staranować i śpiewać:
  - Jestem światową gwiazdą!
  A potem Anyuta weźmie go i puści, zetnie wroga i syczy:
  - I chwała imperium!
  A wtedy Augustina będzie waliła pociskiem, skosiła wroga, roztrzaskała zbroję wroga i pisnęła:
  - Jestem rudowłosą i bezwstydną dziewczyną!
  A potem Mirabela jest jak sandał. I wystrzel śmiercionośny pocisk we wroga. Zerwij wieżę i zapiszcz:
  - Baran z barana!
  A potem piękny bohater weźmie udział w igrzyskach olimpijskich. Uwalnia najbardziej śmiercionośne pociski. Rozbij wrogi czołg i krzyknij:
  - Wszystko zamiatać!
  Oto czołg ważący siedemdziesiąt ton nadjeżdża i rozbija reduty wroga. A przy tym z łatwością porusza się po śniegu - najnowszym silnikiem jest turbina gazowa! Nie możesz zatrzymać samochodu w ten sposób.
  Alenka śpiewa:
  - Nikt nas nie powstrzyma! Nikt nas nie pokona! Rosyjskie wilki rozdzierają wroga! Rosyjskie wilki - cześć bohaterom!
  I znowu, za pomocą gołych palców, naciskając spust, uderza wroga. Oto dziewczyna!
  Anyuta również upadła gołymi nogami i pisnęła:
  - Czuję się świetnie!
  A potem Augustine wystrzeliwuje pocisk i wyje:
  - Jestem dziką dziewczyną!
  A Mirabela wypuści coś zupełnie śmiercionośnego i ryknie:
  - Do nowych, nieelastycznych granic!
  I pokaże swój język tak różowy i długi.
  A potem igrzyska olimpijskie zmiażdżą i zmiażdżą Amerykanów i zrobią to bardzo fajnie.
  No generalnie widać wyraźne zwycięstwo. Ta bitwa jest wygrana, a rosyjskie, carskie wojska posuwają się naprzód.
  Do końca grudnia 1942 r. cała Alaska była już zajęta przez wojska carskie, a walki toczyły się w Kanadzie.
  Oprócz czołgów walczą też piloci samolotów odrzutowych. Stany Zjednoczone mają dużo lotnictwa, ale jego jakość jest bardzo słaba. Nie porównuj z rosyjskimi maszynami odrzutowymi. Które miażdżą wroga intensywnością terminatorów.
  A dziewczyny Anastasia i Margarita na swoich samolotach "Ekaterina" -6, jak skutecznie zdobywają punkty.
  Anastasia zestrzeliwuje osiem amerykańskich samolotów jedną serią z pięciu dział i piszczy:
  "Jestem tylko super-klasowym wojownikiem!"
  I bosymi stopami będzie naciskał na pedały.
  Margarita zestrzeliwuje dziesięć amerykańskich samolotów w jednej serii i piszczy:
  - I nadal jestem o klasę wyżej!
  Anastazja z gołymi palcami u stóp, jakby chciała nacisnąć spusty i ostrzeliwać wroga. Powali siedem pojazdów US Army i wyda pisk:
  - Jestem takim wojownikiem, że król jest w podziwie!
  Margarita również uwolni zabójcę i pisknie:
  - I nie tylko król! jesteśmy bardzo piękni!
  Dziewczyny walczą i uderzają w różne samochody. Rzucają wroga jak zdechłe myszy w padlinożercę. I zniszczyć amerykańskie samoloty.
  Anastazja zestrzeliła jeszcze kilka samolotów i warknęła:
  - Za dwugłowego królewskiego orła!
  Margarita, obnażając kły, zaćwierkała:
  - Za to i fajnie!
  A także uderzyła w tuzin innych amerykańskich samochodów. Oto dziewczyny. Dziewczyny uwielbiają zabijać. I rozerwij!
  I ta para działa...
  Porusza się do celów naziemnych. I chodź z Shermanami, przebijając się przez nich. Jak metalowa igła. I rozłupywanie najmocniejszego żelaza i stali. Tak zabrał ich wypadek.
  Anastasia przebija kilka Shermanów i piszczy do siebie:
  - Jestem dziewczyną, która potrafi wiele!
  Margarita również tłucze Amerykanów na lądzie i piszczy:
  Nic mnie nie powstrzyma i nigdy nie powstrzymało!
  Anastasia miażdży wroga, powala czołgi i piszczy:
  - Dla króla, który nie jest mądrzejszy i fajniejszy!
  Dziewczyny są absolutnie niesamowite! I co najważniejsze, tylko w jednym bikini! I niezwyciężony!
  Żadne dziewczyny nie mogą wygrać i przestać!
  Anastazja, strzelając, piszczy na całe gardło:
  - Jestem dziewczyną, która łamie stal!
  Margarita, kontynuując zdjęcia, dodaje:
  - I jakikolwiek metal!
  Dziewczyny lecą do siebie i strzelają... Co prawda mróz i zima, ale to im nie przeszkadza. W Kanadzie walki toczą się pełną parą.
  Anastazja znów strzela i ryczy:
  - Jestem jak chłopiec!
  Marguerite aktywnie potwierdza i miota się z wściekłością pantery:
  - Jestem tym, który jest bardziej zabawny i fajniejszy niż wszyscy!
  Dziewczyny naprawdę liczą na wielkie i nieopisane szczęście!
  Zdobywanie półnagich rachunków! I smutek nie wiem, bez wątpienia! Mają bardzo różne opinie!
  Ale krótko mówiąc, szczęśliwe piękności. Wzięli i pokryli generała z czterema gwiazdkami nalotem. Wspaniałe piękności. Jak się pieprzą, to się pieprzą!
  I znowu rosyjskie i niemieckie czołgi przemierzają Kanadę.
  Oto załoga Gerdy na niemieckim T-4. Samochód jest szczerze mówiąc raczej słaby na tle samochodów radzieckich. Ale z drugiej strony dziewczyny nie są łatwe - walczą boso iw bikini na mrozie. A to coś mówi!
  Tacy wojownicy, szczerze mówiąc, są fajni! Nie znajcie wątpliwości i słabości! Szafiry i diamenty płoną w ich oczach! Takie piękności nie ustąpią wrogowi ani centymetra ziemi! Są jednocześnie święci i niegodziwi.
  Poruszają się z ogromną energią.
  I tak sobie zmiażdżyć Amerykanów.
  Gerda strzelała bosymi stopami i ćwierkała:
  - Jestem dziką dziewczyną! I wcale nie dziewica!
  A potem jak się śmiać.
  Charlotte również wystrzeliła z armaty. Niech nie jest zbyt potężny, ale szybkostrzelny:
  - Jestem jak rozpalona do czerwoności i gryząca pszczoła!
  Potem piękność weźmie i pokaże swój długi język!
  A potem Christina klepie i piszczy:
  - I mój wokal! Uderzenie kłów!
  A także zęby wilka obnażą się i zaryczą:
  - Będzie nowe zwycięstwo!
  Wojownicy są naprawdę twardzi i agresywni. I mają tyle siły mięśniowej i gwałtownej furii.
  A Magda też uderzy wroga. Zmiażdży Shermana z dystansu, uderzając bardzo dokładnie od końca do końca i rycząc:
  - Jestem takim fajnym Niemcem!
  Cała czwórka, mimo że samochód nie jest najlepszy, walczy z powodzeniem.
  I dlaczego? Ponieważ prawie nie mają na sobie ubrań! A wojownicy bardzo pięknie niszczą wroga.
  Gerda z dumą zauważa:
  - Jesteśmy godni Führera!
  Potem piękność znów strzela i odsłania swoją uroczą twarz.
  Wojownicy tutaj mają aryjskiego ducha. I nie boją się zimna. Chociaż zima w zachodniej Kanadzie jest nadal bardzo mroźna.
  Ale nic - tylko boso i prawie nago. Wtedy będzie szczęście i zwycięstwo!
  To wojownicy pełni dumnego ducha.
  A teraz Aryjczycy nie mają sobie równych w wytrwałości. Z wyjątkiem rosyjskich dziewcząt.
  Ale Natasha na "Nikolay" -3, również w bikini i boso, strzelała, skręcała się i chodziła. Jej czołg jest jednak lepszy od niemieckiego T-4. Walki są tu zacięte i bardzo agresywne.
  Jankesi próbują się przełamać. Ale tutaj Natasza znokautowała "Wiedźmę" i syknęła z uśmiechem perłowych zębów:
  - Jestem taką dziewczyną, że nikt się nie podniesie!
  A Maria celnie strzelała do amerykańskich czołgów. Przebije się przez nie i syczy z zębami:
  - Żadna siła nas nie porwie!
  A teraz Aurora będzie też strzelać po kolei. Sherman został zniszczony. Tak, dziewczyno, czego potrzebujesz.
  A wtedy Swietłana wniesie swój wkład... Jak to zaszkodzi Amerykanom.
  Są też bitwy na morzu. Flota rosyjska zdobywa Filipiny.
  I tu też ekipa: bose marynarki. Również prawie nagie piękności w bikini. To prawda, że na Filipinach pogoda jest cudowna także zimą - ciepło, bo to prawie równik.
  A dziewczyny lubią walczyć i strzelać. I noszone, migoczące bose, okrągłe obcasy. Te dziewczyny są po prostu urocze. Najbardziej nie jest - super!
  Nawiasem mówiąc, więźniowie uwielbiają być gwałceni! Wiążą się, a następnie jeżdżą na nich. Tak, nawet po to, by więźniowie stracili przytomność! I urządzają dla siebie całkowitą eksterminację - a raczej nie dla siebie, ale dla swoich wrogów.
  Takie fajne ekipy półnagich dziewczyn. I nie ma nic, co mogłoby ich zatrzymać i zmiażdżyć!
  Wojownicy wchodzą na pokład amerykańskiego krążownika. Skaczą prawie nago, boso, z mięśniami poruszającymi się pod opaloną skórą. I wściekle ściąć Amerykanów. I nie dawaj najmniejszej szansy na przeżycie.
  A tutaj możecie zobaczyć piękną Stellę i jej partnerkę Maszę. Obie dziewczyny są wysokimi, muskularnymi blondynami, jakby wszyscy byli ścinani. Co nie jest ciosem, a potem siekaniem i rozdzieraniem ciał!
  Dziewczyny idą wzdłuż amerykańskiego statku. Machając w prawo - ulica, machając w lewo - pas!
  A dziewczyny nie przestaną nikah! Nie zostawiaj szans swoim przeciwnikom! A jeśli zaryczą i zaczną trząść mięśniami!
  I znowu wymachują przed sobą mieczami i wyją:
  - Jesteśmy dziewczynami, co jest dla króla, Ojczyzny i Michaiła Romanowa!
  I siekają jak kapustę samurajską. Tutaj Stella wzięła go i bosą stopą poruszyła amerykańskiego oficera w krocze. Wzniesie się wyżej i wyskoczy za burtę.
  Blond terminator podda się jako:
  - Za moje ciosy płacą honorarium!
  I znowu odsłoni zęby i zabłyśnie perłowymi zębami! Oto dziewczyna! Najwięcej soku i smaku!
  A dziewczyny pędzą do siebie. I przemijaj jak fala tornada. Nie daj wrogowi szansy. Mają ogromną moc. Ciemność te diabły i tysiące tysięcy aniołów.
  A oto Masza, jakby rąbał, a dwiema szablami na raz odstrzeli trzy głowy! To jest dziewczyna - dziewczyna dla wszystkich dziewczyn!
  Obie piękności siekają, jakby wbijały gwoździe mieczami. I nie ma słabości ani wątpliwości w ich działaniach. Idą do przodu, nie cofając się ani nie poddając. Sprawiedliwość wymaga zjednoczenia ludzkości. Jedno imperium, jedna korona, jeden cel i ekspansja w kosmos.
  Właśnie w tym czasie ma miejsce wystrzelenie pierwszego sztucznego satelity Ziemi na orbitę. Tutaj lata po całym świecie.
  A Rosjanki w bikini walczą o siebie. I nie ustępuj wrogowi. A Amerykanie ostrzyżeni przez piękności upadają. Mimo to dziewczyny najwyższej klasy i umiejętności.
  Kiedyś udało im się rozpętać wojnę w Japonii. Walczyli też na górze. Sam cesarz został schwytany. Pokazali swoje ogromne umiejętności. Mają takie podniecenie i tyle siły mięśni. Oczywiście takie dziewczyny to cud nad cudami!
  Wybili samurajów w pałacu. Byli też prawie nadzy i boso. Dziewczyny, które potrafiły robić rzeczy, które zaskakiwały ich wrogów.
  I kroili każde mięso i demonstrowali swój kunszt. Wojownicy nie znając wątpliwości, posuwają się naprzód.
  Oto amerykański admirał odciął sobie głowę szablą. I jak piękności będą się śmiać, obnażając kły.
  I znowu w ofensywie i cięli. Tacy wojownicy to prawdziwe potwory. A car Michał zasiada na tronie. Syn Aleksandra III, ale nie ten. Odnoszący większe sukcesy, bardziej zdeterminowany, o silniejszej woli, a także utalentowany władca.
  Ale oczywiście liczy się szczęście, plus jeszcze większa sztywność - Michaił prowadził bezkompromisową walkę z korupcją, co pozytywnie wpłynęło na armię. Ale najskuteczniejszym know-how jest wykorzystywanie dziewczyn w bikini do celów wojskowych. A dziewczyny są bardzo piękne, kiedy są prawie nagie i bose.
  Oto bitwy z różnym skutkiem. A piękni wojownicy strzelają bardzo celnie, lepiej niż mężczyźni. A co najważniejsze, kiedy dziewczyny są prawie nagie, są praktycznie nietykalne. Nie biorą ich kule i pociski. Bardzo silna armia wojowników. To super. Taki pomysł cara Michała - wykorzystać dziewczęta prawie nagie i bose, a to przyniosło zwycięstwo.
  A dziewczęta w bitwach również rzucały granatami i sztyletami gołymi stopami. I pokazali swoją dziką wściekłość.
  Dziewczyny są bardzo ponętne. I bardzo piękna, rozbrykana i szybkonoga. Nikt nie mógł ich zatrzymać.
  Wojownicy to bardzo charty... Bose dziewczęce nóżki to bardzo skuteczna broń. Ale co oni mogą zrobić? Dużo rzeczy. Same gołe podeszwy otrzymywały energię z ziemi, a wojownicy piękna byli rozbrykani.
  Muszę powiedzieć, że dziewczyny są najpiękniejsze na świecie, co jest zarówno cudowne, jak iz furią kobr!
  Amerykański krążownik zdobyty. Schwytani mężczyźni padali na twarz. Następnie nogi wojowników zostały pchnięte w ich twarze. I zmuszony do pocałunku. A dziewczyny gruchały, a ich gołe podeszwy, kiedy lizały języki, były przyjemne i łaskotki.
  Ale piękności cieszyły się, że ich bose stopy były obsypywane pocałunkami, a ich pięty były całowane.
  Wtedy dziewczyny się śmieją. I szczerząc zęby!
  Ale było lepiej, dziewczyny opalały się trochę nago i kupowały. Tacy piękni wojownicy. I jak wziąć taką nogę i pocałować. I lizać każdy palec.
  Dziewczyny są świetne.
  Tutaj znowu czołg "Alexander" -4 w bitwie. Pret do siebie i już luty idzie. Wojska idą dalej. Coraz bliżej terytorium USA. Dziewczyny są takie fajne.
  Tutaj Natasha strzela celnie. I trafia bardzo dokładnie.
  Dziewczyna strzela niezwykle celnie i krzyczy:
  Zmiażdżymy wroga!
  Maria strzela dalej. Wziął i pokonał wroga:
  - Jestem super!
  Maria jest bardzo piękną dziewczyną i bardzo aktywną.
  A jej bose stopy są bardzo piękne i eleganckie w swoim erotyzmie:
  Zniszczymy wroga!
  A Aurora to taka dziewczyna i super w niej i gołe brzuchy i piersi, i takie szkarłatne sutki nabrzmiałe:
  - Przebiję się przez wrogów i sprawię, że będzie super!
  I jak potrząsa rudymi włosami!
  I znowu będzie walił gołymi, rzeźbionymi nogami. Tacy wojownicy są bardzo fajni!
  A potem Swietłana weźmie i pokona wroga:
  - Kocham króla i wieszam pętlę na szyi wrogów!
  Tutaj dziewczyny się śmieją. Jak stały się chartami i fajne.
  Amerykanie uciekają od dziewcząt. Albo zrezygnować. Albo umierają. Wojowniczki są takie piękne i bardzo, bardzo boso, a dziewczyny są cudowne. A w jednym bikini walka jest przyjemna i skuteczna. Wojownicy są tacy niesamowici.
  Natasha ponownie strzela do Amerykanów i syczy:
  Ty jesteś moim bratem, a ja twoim bratem! Dokładniej moja siostra!
  I znowu, dopóki porusza językiem. Powiedzmy agresywny wojownik i piękna!
  A tutaj Anyuta potrząsa nagimi piersiami. I krzycz i uśmiechaj się. A pocisk wyśle do amerykanów. A on weźmie i pieprzy.
  - Piękno to spieprzyło! I piszczy:
  - Jestem super dziewczyną!
  Piękna dziewczyna i uwielbia seks. I to jest miłe!
  A dziewczyna wzięła go i zbiła - warknęła:
  - Pokonamy i zmiażdżymy wroga!
  A oto Aurora waląca i miotająca:
  - Jestem królem i twardą dziewczyną!
  Wojownicza kobieta może być niezłym chartem.
  Dziewczyny śmieją się same do siebie.
  Ale Swietłana to wzięła i jest super. I dał takie opłaty za zniszczenie wroga, i pocałował diabły:
  - To taka totalitarna akrobacja!
  Czołg jest bardzo zwinny i śmiercionośny. Pokonuje słabego i wysokiego Shermana. Oto bitwy tutaj na rzecz carskiej Rosji.
  Natasza znów strzela. I gruchanie:
  - Dla twojego idola!
  Maria zaczęła strzelać. Dziewczyna jest bardzo piękna i ma złote włosy. Po wyglądzie.
  Dziewczyna kopnęła, bosymi palcami celuje i piszczy:
  - To morderstwo dla króla!
  A oto Aurora ruchająca się z Amerykaninem. A dziewczyna jest, powiedzmy, naprawdę wyjątkowo agresywna i piskliwa:
  - Na prawdziwy abordaż!
  A dziewczyna pokazała się naprawdę silna.
  A Swietłana jest agresywna i wojownicza. Uderzyła gołą nogą i rozerwała wroga na strzępy.
  I zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Jestem damą, która lata orłem!
  Więc dziewczyny zaczęły żłobić z dziką siłą. I nie powstrzymujcie takiej agresji piękności. Nie cofając się i nie uginając.
  Natasha wystrzeliła ponownie i syknęła:
  Aż do całkowitej zagłady!
  A Maria, bez żadnych gwoździ, odniosła znacznie większy sukces w niszczeniu swoich wrogów i zaczęła łamać swoich przeciwników.
  A potem Aurora go wzięła i jak uderza we wroga z armaty. I bardzo skutecznie, z kolosalnym rozmachem. I zmiażdżyć, zmiażdżyć wroga. A stopione szczątki lecą z Shermana we wszystkich kierunkach.
  A Swietłana też będzie kręcić i jak zaśpiewa:
  - Jestem dziewczyną wielkich marzeń i wielkiej urody!
  W rzeczywistości wojownicy wykazują cudowną wolę zwycięstwa.
  Nic dziwnego, że imperium stało się fajne i wspaniałe. Może przewyższyć osiągnięcia Czyngis-chana.
  Wojownicy poruszają się do siebie... I strzelają, strzelają i rozsadzają pozycje wroga, jakby rozdzierali je nożem. A raczej bardzo ostry i zahartowany sztylet. A teraz wojska rosyjskie są już naprawdę niezwyciężone. I królestwo wielkiego imperium.
  Jeśli na to spojrzeć, to w historii Rosji było wiele wojen i trudnych okresów. Ale Mikołaj II w większości miał po prostu pecha! Okazał się porażką. Ale taktyka ma ogromne znaczenie. Co pokazał wielki rosyjski szachista Alechin. Kiedy zaczął grać zamiast przeciwnika, odwracając szachownicę i wygrywając. Geniusz to geniusz.
  Przy wszystkich problemach carskiej Rosji sam czynnik nagich dziewcząt wiele rozwiązał.
  W bitwach biorą również udział helikoptery. Pojazdy bojowe, a także załogi z dziewczynami w bikini i boso. Jaka jest jakość armii dziewcząt? Najwybitniejszy. Nic nie jest w stanie powstrzymać i pokonać takiej armii.
  Więc w tej armii są bose i prawie nagie dziewczyny. Załoga helikoptera kapitana Varvary. Czy to nie cud! Morze się burzy! I jak uderzą działa samolotów. A potem są rakiety. Te dziewczyny to prawdziwe huragany typu tornado.
  W niczym nie ustępują wrogowi. Armia rosyjska jest gotowa do bitew i wielkich osiągnięć.
  Varvara jest piękną dziewczyną o blond włosach i jest prawie naga. Jak ryczeć na całe gardło:
  - Wrogowie nie przejdą! I nie uciekną!
  A on to weźmie, wypuści śmiercionośne wyładowanie ze wszystkich dysz swojego najfajniejszego samochodu. I zamiataj nad wrogiem. A on to weźmie, skosi niszczycielskim zakrętem.
  Ale skromna Olga wzięła i wystrzeliła rakietę na pozycje Amerykanów i syknęła:
  - Walczyłem nie w łykowych butach, ale boso!
  I mrugać swoimi szafirowymi oczami. Tak, to są dziewczyny - takie niesamowicie zachwycające akrobacje. Z nim możesz wejść na górę wody pitnej i zdjąć nagiego smoka.
  A nogi są takie zgrabne i niepowtarzalne! A talia jest cienka, a ciało bardzo muskularne.
  Barbara będzie młotkować i wyć:
  - Mogę zrobić dziurę w kuli ziemskiej dla króla!
  I odsłoni twarz i mrugnie oczami.
  Warriors są na najwyższym poziomie. Tutaj Tatyana jest również dziewczyną w bikini, która bierze ją i piszczy:
  - Niech będzie król nad całą ziemią!
  I będzie błyszczeć swoimi perłowymi zębami. I z helikoptera śmiertelnego jak gwóźdź. I będzie śmiertelnie. I naprawdę usmażyć metal. I spowoduje to zniszczenie bunkra.
  Oto dziewczyny - wszystkie dziewczyny, dziewczyny! A potem, kiedy więźniowie są wprowadzani, te dziewczyny całują i liżą ich bose stopy. Jest to na ogół najbardziej wyrafinowany sposób upokorzenia i zachęty.
  
  NIEZWYKŁY ROMMEL
  W nim armia Rommla w listopadzie, grudniu 1941 roku była w stanie wygrać w Afryce. Stało się tak również dlatego, że partner genialnego Rommla nie popełnił tych rażących błędów, które zdarzały się w prawdziwej historii.
  W rezultacie Niemcy pokonali nacierających Brytyjczyków i utrzymali swoje terytorium. Początkowo nie wpłynęło to na przebieg walk, więc na froncie wschodnim Niemcy zostali pokonani pod Moskwą.
  Jednak później plany Führera uległy zmianie. Rommel w tym momencie był w stanie zająć Tolbuk i przeniósł się do Egiptu. Hitler zdecydował się przejść do tymczasowej obrony na froncie wschodnim i na razie skoncentrować swoje wysiłki w Afryce i na Bliskim Wschodzie.
  Ponieważ jednak ofensywa w Afryce wymagała mniejszych sił, naziści przeprowadzili kilka operacji na wschodzie. Pokonane wojska radzieckie w Kerczu. Otoczony w pobliżu Charkowa. Wyciągnęli drzazgę w kierunku Smoleńska. Ofensywa drugiej armii uderzeniowej generała Własowa pod Leningradem również zakończyła się klęską.
  Padł po oblężeniu i szturmie na Sewastopol. A Fritz się wzmocnił. Walki toczyły się na półce Rzhevsky. Tutaj nazistom udało się stawić opór.
  Ale w Egipcie Rommel, otrzymawszy posiłki, odniósł miażdżące zwycięstwo. Rozwijając sukces, Niemcy przeszli przez Palestynę, zajęli Irak i Kuwejt. A potem cały Bliski Wschód - po uzyskaniu dostępu do ropy.
  Następnie naziści zwrócili się do Sudanu i próbowali zdobyć całą Afrykę.
  W tym samym czasie nastąpił atak na Gibraltar i penetracja wojsk niemieckich do Maroka i dalej w głąb Afryki.
  Ale sukces Niemców przyczynił się do energicznej pracy na tyłach. Gdzie jest też Hitler, co zrobił bardziej umiejętnie niż w prawdziwej historii.
  Budząc Hitlera terminator wziął kąpiel z dziewczynami, zjadł śniadanie z sałatką, kaszą kalafiorową i kilkoma innymi warzywami, dodając niskotłuszczową warstwę koziego sera i kawioru. Następnie wezwał Speera, wręczając oficjalnie nowemu cesarskiemu ministrowi dokument z podpisaną ustawą o uprawnieniach nadzwyczajnych. Adolf opętany, był bardzo żrący:
  - Uwolnienie broni w Trzeciej Rzeszy jest wyjątkowo niskie! Jesteśmy w tyle nie tylko za walczącą Wielką Brytanią, ale także za totalitarnym ZSRR. Potrzebujemy przewagi powietrznej, a zwiększając produkcję starej broni, musimy przestawić się na nową. Szczególnie obiecujące bombowce odrzutowe. W końcu ich ogromna prędkość i wysoki górny sufit umożliwiają niemal bezkarne niszczenie brytyjskich miast!
  Speer emanował optymizmem:
  - W Niemczech iw Polsce mamy nadmiar węgla, we Francji rudy żelaza, a sprzętu wystarczy do wyprodukowania wielu samochodów. W końcu produkujemy więcej aluminium i duraluminium niż wszystkie kraje świata razem wzięte!
  Demoniczny Adolf skinął głową.
  - Obecnie! Wielka Brytania i Stany Zjednoczone również zwiększają produkcję i musimy chronić każdy gram metalu. Niech dzieci w wieku szkolnym i inne dzieci od piątego roku życia również zbierają metal. Poza tym po co robić skrzydła i kadłub w całości z duraluminium. Możesz użyć zarówno drewna, jak i płótna. Na przykład do produkcji skrzydeł monoblokowych. I co? Potrzebujemy nowego myśliwca ważącego nie więcej niż dwie tony, łatwego w pilotażu, łatwego w produkcji i taniego! Należy ograniczyć do minimum liczbę elementów montażowych, a także znaleźć sposoby na zminimalizowanie masy samolotu i poprawę jego właściwości aerodynamicznych. Teraz, przy okazji, przyjdą projektanci samolotów, będziemy ich uczyć.
  Speer uśmiechnął się.
  - Oczywiście mój Führer. O ile dobrze rozumiem, zamierzacie zwrócić z wojska wszystkich wysoko wykwalifikowanych pracowników?
  Opętany Adolf potwierdził:
  - Tylko z wysokimi kwalifikacjami będziemy rekrutować prostych, ciężkich robotników spośród obcokrajowców. Więc lepiej będzie mieć mniej mokasynów, a co za tym idzie partyzantów. Oczywiście zmniejszymy liczebność sił lądowych, jeśli nie będzie wojny z ZSRR, to nie potrzebujemy aż tak dużej piechoty, ale... Nie radykalnie, więc planuję pokonać Gibraltar i Maltę w najbliższych miesiącach , by zająć całą północną Afrykę i dalej na Bliski Wschód. Nadal potrzebujemy jednostek lądowych. Ponadto konieczna jest budowa dodatkowych stoczni zarówno w samych Niemczech, jak i we Francji, Belgii, Holandii i Norwegii. Potrzebujemy lotniskowców, pancerników i transportowców. A Morze Śródziemne zamieni się niejako w jezioro wewnątrzniemieckie. Czy rozumiesz?
  Speer skłonił się.
  - Tak, mój Führerze! Poleciłem już opracować program budowy ...
  Przebiegły Adolf dodał:
  - Godziny pracy mogą zostać wydłużone do 16 godzin, jeśli wymagają tego nasze plany awaryjne. Produkcja samolotów powinna wzrosnąć do stu samolotów dziennie w ciągu zaledwie dziewięciu miesięcy... Ponad trzykrotnie w porównaniu z obecną i wcale nie jest faktem, że to wystarczy!
  Speer pospieszył, by dopingować Führera:
  - Nasi piloci są powyżej klasy brytyjskiej, więc nie o wszystkim decyduje liczba. I znajdziemy nowe sposoby, by zamienić lemiesze w miecze. O ile rozumiem, co jest dla nas priorytetem w lotnictwie?
  Führer mocniej zacisnął pięść:
  - Priorytetem jest dla nas odrzutowiec, samolot bombowy, a następnie samolot myśliwski, a także wypuszczenie nowego sprzętu i rozwój cudownej broni! Jednak nie tylko w dziedzinie lotnictwa, ale także w czołgach, artylerii, przede wszystkim artylerii rakietowej ... Porozmawiamy o tym bardziej szczegółowo.
  Rozległo się wezwanie i do pokoju weszli czołowi konstruktorzy samolotów III Rzeszy.
  Messerschmitt, stosunkowo młody z wysokim czołem, Heinkel już starszy, ale bardzo zwinny, atletycznie zbudowany Tank, Lippisch i kilka mniej znanych.
  Adolf wskazał im krzesła i kazał rozłożyć rysunki na stole:
  - Twoim zadaniem jest stworzenie nowej, bardzo potężnej i nowoczesnej broni. W Niemczech jest więcej tuneli aerodynamicznych niż w jakimkolwiek innym kraju na świecie, a technologia wielu samolotów jest bardzo zacofana. Ale tylko w Yu-88 możesz znacznie zwiększyć prędkość, nadając samochodowi bardziej opływowe kształty. W szczególności kokpit powinien mieć kształt kropli, wypukły, co poprawi widoczność, a pilot będzie bardziej przestronny i przyspieszy, poprawiając aerodynamikę o dobre pięć kilometrów. Dodatkowo opływowy kształt należy nadać punktom ostrzału, zarówno bombowca, jak i myśliwców, stojakom na bomby, hamulcom pneumatycznym w pozycji wyłączonej.
  Napisz co ci powiem!
  Projektanci zgodnie pokiwali głowami:
  - A więc dokładnie wielki Führer!
  Adolf kontynuował:
  - XE-129 - należy przeprojektować tak, aby nadać opływowy kształt samej skrzynce z bronią i zainstalować ruchome działo lotnicze chroniące przed atakami z tylnej i dolnej półkuli. Ponadto ten samolot szturmowy powinien być wyposażony w układ doładowania silnika. Wraz z restrukturyzacją konieczne jest zwiększenie produkcji takich samolotów szturmowych. Ich niszczycielskie naloty paraliżują działalność Brytyjczyków. Ponadto bombowiec nurkujący Yu-87 powinien być używany w Wielkiej Brytanii. Do napastnika włożymy przestarzałe auta...
  Adolf przerwał. Projektanci milczeli. Führer zauważył:
  Mam duże wątpliwości co do F -190. Samochód okazał się ciężki i mało zwrotny, ponadto nie posiada systemu napełniania zbiorników gazami obojętnymi, które zastępują wypalone paliwo. Z jakiego powodu ten samochód można nawet znokautować jedną kulą zapalającą. Co na to powie Tank?
  Słynny projektant SS, wyciągając się na baczność, zauważył:
  - To jest nasza wada, wielki Führer. Choć rozmieszczenie czołgów należy uznać za całkiem udane, są one mniej podatne na ostrzał wroga, a jednocześnie chronią pilota. Jeśli chodzi o zwrotność, to... Jedna zbroja waży 120 kilogramów i nie jest nam tak łatwo ją odciążyć...
  Opętany Adolf zasugerował:
  - Spróbuj podnieść właściwości aerodynamiczne Focken-Wulfa. Przede wszystkim poprzez zmniejszenie masy oraz konieczne jest wygięcie końcówek skrzydeł w celu zwiększenia sterowności i zwrotności maszyny. Dodatkowo zainstaluje ochronę tylnej półkuli... Co do umiejscowienia silnika przed kokpitem to chroni pilota, ale wymaga wyposażenia maszyny w urządzenie wyrzucające. Nawiasem mówiąc, sam kształt silnika można uczynić bardziej opływowym, co z pewnością powinni wziąć pod uwagę nasi przemysłowcy. Swoją drogą, co z pracami nad ME-309?
  Messerschmit był nieco wstrząśnięty:
  - Pracujemy nad tym wielkim Führerem. Charakterystyka konstrukcji obiecuje zwiększenie prędkości samochodu, do 740 kilometrów na godzinę, gdy jest uzbrojony w siedem stanowisk strzeleckich! To będzie najpotężniejsza śmierć dla Brytyjczyków...
  Adolf przerwał:
  - Wykańczanie powinno odbywać się szybciej. A ty, Speer, przyspiesz prace nad nową szybkostrzelną armatą lotniczą kalibru 30 milimetrów. Będzie można go również z powodzeniem używać zarówno do strzelania do celów naziemnych, jak i przeciwko samolotom wroga! Nowy ME-309 powinien zastąpić starego ME-109. Jeśli chodzi o twoją maszynę odrzutową ME-262, niestety ma ona wiele wad: duża waga, niska niezawodność działania, nadmierna wypadkowość .... Sam naszkicuję odrzutowiec, którego potrzebujemy.
  Adolf Hitler przystąpił do rysowania samochodu, wykorzystując swoją wiedzę o nowoczesnych myśliwcach odrzutowych. Jednak nie najnowocześniejszy, ale około pięćdziesiątki, aby dostosować się do obecnego poziomu produkcji i technologii. Zwrócił szczególną uwagę na technologię zmiany rozwarcia skrzydła. Wyjaśniając wszystkie zalety takiego projektu:
  - Podczas lądowania i startu przemiatanie będzie się zmniejszać i zwiększać podczas lotu. Tylko dzięki temu myśliwiec z nowoczesnym silnikiem ME-262 będzie mógł rozpędzić się do 1100 kilometrów na godzinę. Tak, a waga będzie znacznie mniejsza.
  Messerschmit spojrzał na diagram, zmarszczył wysokie czoło cofniętą linią włosów i wycisnął:
  - Genialny! Ale mój Führerze, skąd masz tak głęboką wiedzę na temat aerodynamiki?
  Opętany Adolf przebiegle zmrużył oczy:
  - A co dopiero w aerodynamice? Utalentowana osoba jest zwykle utalentowana we wszystkim! I przeciętność i przeciętność w Afryce! O co chodzi z bombowcem Arado? Pokaż schemat?
  Führer-popadaneci spojrzeli przelotnie, potrząsnęli przecząco głową:
  - Nie, to nie wystarczy! Pomysł z wózkiem nie jest dobry, przez co samolot nie zawróci i się rozbije. Potrzebujemy konwencjonalnego chowanego podwozia. Rozważ kilka zmian konstrukcyjnych w celu uzyskania lepszej aerodynamiki. Bez nadmiaru fikcji, ale z pomysłowością.
  Adolf, pozbawiony dachu, poczynił jeszcze kilka uwag:
  - Samolot "Griffin" Xe-177 ma wyjątkowo zawodną elektrownię. Trzeba go natychmiast wymienić, najnowsze silniki tłokowe, na początek cztery stojące osobno. Następnie do najnowocześniejszych silników o mocy 2950 koni mechanicznych. Jeśli chodzi o możliwość uderzenia z dużej wysokości iw nurkowaniu, to... Zacznij rozwijać Xe-277, ta maszyna również stanie się bronią nemezis. Ale najważniejsze są bombowce odrzutowe. Jest to zadanie o najwyższym priorytecie. Tutaj na przykład Yu-287 powinien być taki.
  Fuhrer ponownie wykonał szkic z odwróconymi skrzydłami, wyjaśniając projektantom pewne niuanse. Adolf został poważnie porwany, pokazując pewne schematy. Szczególnie bezogonowy bombowiec. I że schemat latającego skrzydła maszyny odrzutowej jest więcej niż obiecujący. Jednocześnie maszyna jest w stanie zbombardować nawet terytorium Stanów Zjednoczonych. Wskazywał wprost, że w prace powinni być zaangażowani projektanci z całej Europy, a nawet Żydzi. W końcu zdając sobie sprawę, że projektanci załadowali już wystarczająco dużo, łaskawie pozwolił im odejść, pozostawiając tylko Lippischa. Führer krzyknął:
  - A ty, Aleksandrze, proszę cię, zostań! Otrzymasz zadanie stworzenia nowej, niezwykle skutecznej broni.
  Lippisch był zaskoczony:
  - Będę ci wdzięczny Fuhrer!
  Hitler-terminator zaczął wyjaśniać:
  - Oczywiście znasz teorię Wieselsbergera, który był kiedyś asystentem profesora Prandtla w Getyndze. Jako pierwszy opracował teorię wpływu ekranu na powierzchnię leżącą pod spodem...
  Lippisch uśmiechnął się i skinął głową:
  - Doskonale znasz mojego Führera! Tak, znam tę teorię!
  Demoniczny Adolf kontynuował:
  - Konieczne jest stworzenie ekranoplanu - rodzaju hybrydy łodzi torpedowej i wodnosamolotu. Leci naprawdę znacznie niżej, jakieś 20-40 centymetrów od wody. W tym przypadku masa powietrza podtrzymująca łódź ekranoplan składa się niejako z dwóch części. Jeden to zamarznięty strumień pod skrzydłem; drugi - raczej nieznaczny - wychodzi spod skrzydła w rejonie krawędzi spływu i jest stale uzupełniany powietrzem napływającym z góry, od palca skrzydła.
  Lippisch chętnie potwierdził:
  - Zaprawdę, mój Führerze!
  Demoniczny Adolf kontynuował:
  - Jednak główna masa powietrza pozostaje pod powierzchnią łożyska i wytwarza tam ciśnienie, które jest prawie równe ciśnieniu dynamicznemu. Pełni rolę swego rodzaju lodowiska, na którym łódź ekranoplan "toczy się" jak w zegarku! Pierwszym, który zastosował to w praktyce, był fiński inżynier Kaario, który opracował proste prostokątne sanie ze skrzydłami, które ślizgały się po śniegu za pomocą ekranu, a nawet otrzymał na to patent. Niestety wojsko nie doceniło takiego odkrycia na czas. Mówią, że rosyjski profesor Lewkow również przeprowadził podobne eksperymenty ... To znaczy, że może stać się nową cudowną bronią zdolną do dostarczania bomb, torped, lądowania na wybrzeżu Wielkiej Brytanii z prędkością samolotu, a jednocześnie niewidoczny dla radaru. Plus więcej miażdżących ciosów na angielskich statkach! Zgadzać się?
  Lippisch grzebał ręką, pomocne kelnerki nalewały mu soku... Po wypiciu trochę projektant zauważył:
  - Tak, to bogaty pomysł, choć będą pewne problemy techniczne. Na przykład odporność...
  Opętany Adolf skinął przyjaźnie głową:
  - Naszkicuję dla ciebie przybliżony schemat, lepiej to zrobić, a ty sam dopracujesz drobne szczegóły techniczne. Nadwozie powinno być długie, przypominające kadłub samolotu pasażerskiego, kokpit przechodzący w nos delfina, wybrzuszone przednie szyby i silniki turboodrzutowe.... Chociaż jest to możliwe, w pierwszych modelach nada się tłok. A kiedy ten kolos zostanie odholowany do czystej wody, silniki zawyją ogłuszająco, a wąskie ciało drapieżnika eksploduje jak wieloryb wyrzucający chmurę piany. Zauważ, że ten kolos jest w stanie biec jak wojownik kilka metrów od powierzchni wody.
  Lippisch gwizdnął z autentycznym podziwem:
  - Masz bogatą wyobraźnię Fuhrer!
  Dashing Adolf był jeszcze bardziej zainspirowany:
  - Oczywiście, że byłaby to cudowna broń. W końcu ekranoplany nie boją się żadnych burz. Nie boją się lodu - latają nad nim. Nie zagrażają im bagniste ujścia rzek i przybrzeżne kamienie, o które rozbijają się zwykłe statki, ale ogólnie płycizny jak dziecięcy staw. Są w stanie wysadzić wojska wszędzie: od afrykańskiego wybrzeża Skeletons z jego diabelskimi rafami, po oba wybrzeża Stanów Zjednoczonych, arktyczne ziemie Kanady i Alaski. Takich maszyn byłoby kilkaset, a Wielka Brytania upadłaby w ciągu dwóch miesięcy.
  Lippisch nieśmiało zauważył:
  - A co z kopalniami?
  Führer roześmiał się:
  - To są miny! Nie zagrażają ani pod powierzchnią wody, ani na płyciznach! Podobnie jak torpedy z okrętów podwodnych. A on sam jest idealną bronią do walki z najbardziej zaawansowanymi okrętami podwodnymi, uderzając w nie bombami głębinowymi. Ponadto ekranoplany mogą uderzać w statki wroga rakietami i minami. Tak, oczywiście, przedstawię projekt bomb kierowanych. I oczywiście desanty... Idealny pojazd dostawczy do desantu nie tylko piechoty, ale także czołgów! Wtedy cały charakter wojny zmieni się od razu! Czy Lippisch zrozumiał, jaką sprawę powierza ci Führer?
  Projektant zapytał bardziej merkantylnie:
  - A co z nagrodami?
  Poważny Adolf potwierdził:
  - Oczywiście najbardziej hojny, żelazny krzyż z brylantami, ziemie, kolonie, poddani! Jeśli podbijemy całą Afrykę, to wystarczy ziemi dla wszystkich!
  Lippisch stwierdził:
  - Jeśli zostaną podane pieniądze i fundusze, ekranoplan będzie gotowy, ale ... Mam też projekty na bezogoniastego wojownika.
  Fuhrer-terminator pośpieszył uspokoić wynalazcę:
  - Bezogonowy bombowiec odrzutowy, już go naszkicowałem, inni się tym zajmą. Jak nawiasem mówiąc, i wojownikiem! WIG jest ważniejszy, bo to zasadniczo nowa broń... Poza tym firma Gotha ma bardzo zdolnych konstruktorów, którzy się tym zajmą. I podczas pracy na ekranoplanach. Ogólnie rzecz biorąc, teraz mam dużo pilnych spraw, muszę jeszcze porozmawiać z generałami czołgów ... Rozkaz zostanie ci wydany ...
  Lippisch opuścił Führera bardzo uszczęśliwiony. Adolf pomyślał, że może lepiej byłoby najpierw porozmawiać z fizykami jądrowymi o stworzeniu bomby atomowej, aw przyszłości wodorowej, ale postanowił nie robić zbyt wiele, aby ładować siebie i innych ludzi na raz.
  Projektantów było kilku, w tym najsłynniejsi: Porsche i Aders. Ogólnie rzecz biorąc, jeśli w lotnictwie i flocie podwodnej Niemcy mieli jakościową przewagę nad Sowietami (choć nie wszyscy to uznają!), Wtedy flota czołgów w Panzvale pozostawała zauważalnie w tyle. W szczególności radzieckie pojazdy KV, T-28, T-34 przewyższały niemieckie pod względem opancerzenia i uzbrojenia, a T-34 przewyższał również osiągi podczas jazdy. Jednak działa niemieckich czołgów nie są wystarczająco mocne dla brytyjskich Matild i Cromwellów, a tym bardziej dla Churchillów i Challengerów, które są już opracowywane przez projektantów. Nie wspominając o słabości pancerza niemieckich projektów ...
  Zapraszając gości, aby usiedli, Führer zaczął recytować morał:
  - Niestety, Niemcy obecnie nie mają niezawodnego działa przeciwpancernego... Wyposażone w 50-milimetrowe działo T-3, mogą tylko głaskać pancerz Matylda lub KV.... Ale "Matylda" weszła do służby w Wielkiej Brytanii jeszcze przed rozpoczęciem drugiej wojny światowej. Sami schwytaliśmy Matyldy, których przedni pancerz nie może zostać przebity. Cóż, radzieckie KV nie mogą nawet przebić burty ani kadłuba. Maksymalne, co może zrobić nasza maszyna, to złamać gąsienicę! Oznacza to, że projektanci postawili nas w takiej sytuacji, że czołgi wroga są dla nas znacznie silniejsze w rezerwacji, a nowe amerykańskie "Granty" i "Shermany", które są gotowe do masowej produkcji, są również lepsze pod względem uzbrojenia. Nie wspominając o rosyjskich pojazdach z działami kalibru 76 mm. I jak wywiązujecie się z zadania tworzenia nowych czołgów, w szczególności z działem 88 mm.
  Porsche odpowiedział zdezorientowany:
  - Oczywiście opracowujemy takie rozwiązania, wielki Führerze. 26 maja Departament Uzbrojenia dał nam zamówienie na 45-tonowy czołg ViK -4501. Powinno być dokładnie tak, z działem przeciwlotniczym kal. 88 mm przerobionym na wieżę czołgu. Mamy już wstępne rysunki. Można się z nimi najlepiej zapoznać.
  Führer zapytał:
  - Jesteś Adersem?
  Erwin skinął głową.
  vk -3001 został pomyślnie przetestowany . Nowa ciężka maszyna z działem 75 mm. Mamy podobną broń w modelu przeciwpancernym, ale jeszcze nie wprowadzoną do masowej produkcji. Ponadto prowadzono prace nad stworzeniem T-6 o masie do 65 ton. I lżejszy model o masie 36 ton. Próbujemy wielkiego Fuhrera.
  Adolf, który uważał się za wszechwiedzącego, zaczął szybko przeglądać rysunki. Oto pierwsze szkice budzącego grozę "Tygrysa" najsłynniejszego niemieckiego czołgu II wojny światowej. Ten samochód zasłynął podczas Wybrzeża Kurska. W czasach sowieckich Tygrysy z reguły były skarcone, wtedy stosunek do tego samochodu stał się bardziej obiektywny. Jak na swoje czasy ten czołg oczywiście nie był zły. Podczas pierwszej poważnej potyczki z naszym KV - trzy "Tygrysy" znokautowały dziesięć radzieckich pojazdów, a same wyszły bez uszkodzeń. Główną zaletą tej maszyny było potężne działo kalibru 88 mm, które przez długi czas nie miało godnego przeciwnika. Jednak na Wybrzeżu Kurskim, pomimo jakościowej przewagi technologicznej, naziści nadal byli pokonani ... Statystyki użycia bojowego tej maszyny, a także ogólnie stosunek strat, mówią o niej jako o jednej z najlepsze maszyny II wojny światowej. Ale wady są widoczne gołym okiem. Świetna waga 56 ton, przy rezerwacji tylko 100 milimetrów (tylko 80 boków!), świetna wysokość, brak racjonalnych kątów nachylenia pancerza i słabe właściwości jezdne. Ogólnie rzecz biorąc, czołg IS-2, ważący dziesięć ton mniej, był lepszy od tygrysa zarówno pod względem opancerzenia, jak i uzbrojenia ... Ale ten czołg pojawił się dopiero w lutym 1944 r. "Królewski Tygrys" ważył ogólnie 68 ton, z przednim pancerzem 180 milimetrów... Oczywiście taki czołg nie nadawał się do wojny w Afryce, na pustyni, do lądowania, to tylko maszyna jak ucho gliniane stopy. Nie, oczywiście, jak na swoje czasy "Królewski Tygrys" był bardzo skuteczny, mógł zniszczyć kilka czołgów wroga w bitwie, a raz znokautował dwadzieścia pięć "Shermanów" w ciągu godziny. Wydaje się, że pojawiła się informacja o dwudziestu trzech czołgach T-34 zniszczonych przez Tygrysa podczas jednej bitwy. Ale w każdym razie ten czołg jest po prostu ucieleśnieniem irracjonalnego wykorzystania mocy i masy. A tutaj, na przykład, radziecki czołg T-54 ... Rodzaj ucieleśnienia udanego racjonalnego wykorzystania praktycznie poprzednich technologii drugiej wojny światowej.
  Führer oświadczył dobitnie:
  - Nie proszę pana! Ten projekt nie działa! Robienie samochodu o masie pięćdziesięciu sześciu ton z zaledwie 100 milimetrami pancerza... Gdzie jest nasza osławiona niemiecka wydajność i racjonalność.
  Aders nieśmiało zauważył:
  - Francuski S-2 o wadze 70 ton miał pancerz o grubości 45 milimetrów ...
  Führer Terminator przerwał gniewnie:
  - To czołg z I wojny światowej. Ale rosyjski KV-2 miał haubicę 152 mm o masie 52 ton. Ale to jest 152 - milimetry, a nie 88.
  Dlatego daję wam zadanie armaty 88 mm kalibru 71, dla czołgu o masie nie większej niż czterdzieści ton i przednim pancerzu co najmniej 180 milimetrów, burtach i kadłubie 150 milimetrów, silniku sześćset siedemset koni mechanicznych. I ten czołg powinien zostać wprowadzony do masowej produkcji tak szybko, jak to możliwe, za sześć miesięcy.
  Niemieccy projektanci pobladli, a ręce im się trzęsły. Alexander kpiąco spojrzał na nich. Zadanie było rzeczywiście najtrudniejsze; uzbrojenie i pancerz są typowe dla "Królewskiego Tygrysa" z modelu 1944, ale musisz osiągnąć wagę 28 ton mniej! Jednak Adolf uznał to za całkiem realne, a nawet po przyjacielsku poklepał Porsche po ramieniu:
  - Nie martw się, sam narysuję dla ciebie optymalny schemat, w którym możesz sobie poradzić z tak stosunkowo niewielką wagą. Nie jestem tyranem, tylko racjonalistą. Po prostu trzeba dużo odbudować. W szczególności umieść razem skrzynię biegów i silnik.
  Aders zauważył ze smutkiem:
  - Stworzy to dla nas pewne problemy. W szczególności w takim układzie wystąpią następujące wady ....
  Twardy Adolf przerwał:
  - Oczywiście pojawią się pewne problemy, ale w zasadzie można je łatwo wyeliminować. Szczególnie pod względem technicznym. Ale można umieścić silnik znacznie bardziej kompaktowo, przesunąć zawieszenie i... Wysokość zbiornika należy obniżyć do dwóch metrów, a załogę ustawić w pozycji półleżącej, wtedy wszystko będzie znacznie bardziej racjonalne.
  Führer zaczął szkicować, rodzaj rysunku, w stylu najbardziej masywnego radzieckiego czołgu okresu powojennego, T-54. Maszyna ta odniosła taki sukces, że była używana również podczas walk w Afganistanie z talibami, których produkcję zaczęto produkować jeszcze w 1947 roku, wojska irackie walczyły na nich z armią amerykańską podczas Pustynnej Burzy oraz Operacji Szok i Awe, czyli Iraqi Freedom" . W sumie wyprodukowano ponad 70 tysięcy tych czołgów. I że samochód był bardzo udany. Przy masie 36 ton, przednim pancerzu 200 milimetrów i armacie kalibru 100 milimetrów. Ten typ z powodzeniem walczył z amerykańskimi "Patonami" i "Pershingami" podczas wojny koreańskiej. Tak więc dla tego poziomu technologicznego model jest bardzo odpowiedni i realistyczny do wdrożenia. I całkiem proste w produkcji - tanie ... Jeśli chodzi o niemieckie działo 88-milimetrowe 71 el, było ono dość przenikliwe dla wszystkich czołgów II wojny światowej (z wyjątkiem przedniego pancerza IS-3, który wszedł do służby w maju 1945!). Co to jest IS-3? Czołg jest wspaniały pod względem pancerza, podobnie jak wieża, której nadano kształt szczupaka. To prawda, że \u200b\u200bosiągi były słabe i wkrótce został wycofany z produkcji. Potem było jeszcze kilka modeli, IS-4 i tak dalej, aż zdecydowali się na IS-10, przemianowany po śmierci Stalina na T-10. I okazało się, że był to ostatni radziecki czołg ciężki. Chruszczow zakazał wszelkiego rozwoju ciężkich maszyn, a jego następcy nie zaczęli go rewidować!
  Ale ogólnie, czy Niemcy potrzebują czołgu cięższego niż czterdzieści ton, jeśli na czołgu średnim można zainstalować armatę, która przebija 193 milimetry pancerza z odległości 1000 metrów?
  Amerykanie szybko zrezygnowali z czołgów ciężkich, a waga Pershinga nie przekraczała 42 ton, a Shermana w ogóle 32. Jednak gdy stało się jasne, że może wybuchnąć wojna z ZSRR, pojawił się potwór ze 120-milimetrowym kalibrem pistoletu i prędkości wylotowej prawie 1000 metrów na sekundę. Jednak Amerykanie szybko rozczarowali się tym czołgiem. Przed pojawieniem się IS-10 najmasywniejszym czołgiem powojennym był IS-4, z przednim pancerzem 250 milimetrów i pancerzem pokładowym 170 ... Niezawodna maszyna, choć ważyła ponad 60 ton . W każdym razie konieczne jest powierzenie tworzenia dla Niemiec czołgu ciężkiego, ale nie więcej niż 50 ton. Na przykład IS-10 ważył zaledwie 50 ton, miał przedni pancerz o grubości 290 milimetrów i działo o średnicy 125 milimetrów ... Nawiasem mówiąc, jaki kaliber odnosi największe sukcesy? W czasie wojny najpopularniejsze modele Sherman i Churchill miały pancerz 100 i 152 mm (przedni). Cóż, "Królewskie Tygrysy" poradziły sobie z tym całkiem dobrze... Ale "Pantera" zaczęła nieco pozostawać w tyle za kalibrem 75 - milimetry, nawet przy dużej prędkości początkowej pocisku, stały się niewystarczające. Dlatego "Pantery" pojawiły się w działach 88 mm, ale dopiero pod koniec wojny, a było ich niewiele. Ale fakt, że Wehrmacht nie miał planów ponownego wyposażenia czołgów i dział przeciwpancernych w duży kaliber, sugeruje, że taki stan rzeczy odpowiadał wszystkim. Co prawda działa samobieżne Yagdtigr miały 128-milimetrowe działo i 250-milimetrowy pancerz przedni, ale wyprodukowano ich tylko 71 i nie mogły one wpłynąć na przebieg wojny w tak mizernej ilości. Nawiasem mówiąc, co ciekawe, do czasu kapitulacji Jagdtigerów w służbie pozostały jeszcze 43 sztuki, co świadczy o ekstremalnej przeżywalności takiej maszyny.
  Nawiasem mówiąc, Stalin nakazał natychmiastowe uzbrojenie IS-2 w działo kalibru 122 mm, chociaż jego siła penetracji była nadmierna dla niemieckich czołgów (z wyjątkiem Królewskiego Tygrysa, ale wyprodukowano tylko 458 takich czołgów). Wielu radziło dyktatorowi, aby ograniczył się do lufy 100 mm. Rzeczywiście, działa samobieżne T-100 okazały się najlepsze pod względem wszystkich cech bojowych. W końcu im większy kaliber, tym mniejszy zapas pocisków, tym mniejsza szybkostrzelność, prędkość początkowa pocisku, zasięg i celność ognia... A Niemcy mieli najbardziej masywny czołg T-4, i oparte na nim działa samobieżne ważyły tylko 22-24 tony. Jednak działa samobieżne Panzer odniosły duży sukces: uzbrojenie i przedni pancerz Pantery były prawie takie same jak jej, przy tak niskiej masie i wzroście. Konieczne będzie zamówienie prostszych i tańszych Panzerów do produkcji.
  A co z kalibrem broni, co wtedy? W przypadku dział przeciwpancernych kaliber 128 milimetrów jest zbyt duży, lepiej użyć go jako działa szturmowego i wybrać pośrednie 105 milimetrów.
  Adolf pokazał niemieckim projektantom schemat:
  - To nasza nowa tajna broń! W najbliższych miesiącach zbiornik powinien przejść testy. Jego zastosowanie bojowe to rok 1943. W międzyczasie nadal masz projekt stworzenia czołgu ciężkiego z działami kal. 105 mm. A także lekkie działa samobieżne. A więc do roboty Panowie.
  Aders nieśmiało sprzeciwił się:
  - Zaproponowany przez Ciebie projekt wygląda atrakcyjnie, ale w tym problem - ten czołg nie jest w duchu naszych tradycji... A załodze będzie niewygodnie...
  Adolf zamiast odpowiedzieć napił się soku i zasugerował:
  "Może zjemy lunch, towarzysze". Ogólnie rzecz biorąc, ten czołg można stemplować w dużych ilościach i nie sądzę, aby Amerykanie i Brytyjczycy mieli coś lepszego przed końcem wojny. Tak, a dzisiaj będzie można zjeść trochę mięsa ...
  Dziewczyny szybko nakryły stół. Aleksander, zdając sobie sprawę, że żołądek Führera, odstawiony od mięsa, może zachorować, postanowił pozostać wierny sobie i zjadł tylko małego jesiotra, pamiętając Sobakiewicza o ich Martwych Duszach. Wygląda na to, że wszystko robi dobrze. Stawia gospodarkę na poziomie militarnym, wypowiada wojnę totalną, uchwala prawa, które powinny były zostać uchwalone jeszcze w 1939 roku... Opieszałość Hitlera w militaryzacji doprowadziła do braku broni, i to właśnie ilościowo... A poza tym słynny pistolet maszynowy MP-44 pistolet... Doskonała w swoich właściwościach bojowych rzecz, pod pewnymi względami nawet lepsza niż pierwsze modele Kałasznikowa. Jest tylko trochę ciężki ... Może naprawdę można wziąć karabin szturmowy AKM jako podstawę? Och, fajnie byłoby stworzyć broń, która łączy w sobie celność amerykańskiego M-16, z szybkostrzelnością i niezawodnością AKM. Ogólnie rzecz biorąc, postęp rozwija się nierównomiernie. Na przykład silniki w czołgach nie dawały dużo mocy, ale komputer stał się ogólnie niedostępny. Ale tutaj ma wiedzę na temat przyszłości, ale co może zaoferować w zakresie np. zamiennika oleju. Do tej pory nawet w Ameryce nie nauczyli się efektywnie produkować benzyny z węgla! Mimo rosnących cen ropy. Cóż, co innego może zaoferować. Dynamiczna ochrona, silniki turbogeneratorów... I będzie, ale trochę później, żeby nie spieszyć się z układaniem kart atutowych. Przez siedemdziesiąt lat postęp posunął się daleko do przodu, ale dopóki starość nie zostanie pokonana, choroby też, a człowiek nie jest Bogiem! Co więcej, w pewnym sensie następuje nawet regres... Na przykład wzrost religijności, zwłaszcza w Rosji i przestrzeni poradzieckiej, a także w krajach islamskich. Ale wielcy myśliciele renesansu i czasów nowożytnych przewidywali, że religia będzie stopniowo wymierać!
  Ale, jakkolwiek może się to wydawać dziwne, rośnie ekstremizm religijny... A księża coraz bardziej angażują się w politykę państwa. I w tej sytuacji polityka władz jest niezrozumiała, czy oni serio wierzą, że prawda jest w prawosławiu czy w islamie? Wszyscy ci wykształceni i mądrzy ludzie? Jeśli nie, to po co odchodzić od świeckiego modelu państwowości? W imię efektywnego zarządzania masą? Ale właśnie prawosławie dowiodło swojej nieskuteczności jako religii państwowej... Faktem jest, że formalnie opierając się na chrześcijaństwie, a przede wszystkim na Nowym Testamencie, prawosławie ma za podstawę pacyfistyczne nauczanie: nie przeciwstawiać się złu i kochaj swojego wroga! Ale jednocześnie rzeczywista polityka imperium jest agresywna i wymaga przemocy i podboju. Z tego, co rodzi sprzeczność między formą a istotą. Nawet jeśli wiele osób nie rozumie tego świadomie, podświadomie to czuje!
  Z tego powodu nauka prawosławna jest nieskuteczna, pozbawiona logiki, stara się być jednocześnie imperialna i chrześcijańska. A chrześcijanin znaczy żyd i pacyfista! W końcu Biblia została prawie w całości napisana przez Żydów, a może nawet w całości, ponieważ Apostoł Paweł mówi o wielkiej korzyści dla Żydów, ponieważ powierzono im słowo Boże! Oznacza to, że Rosjanie nie powinni wierzyć Biblii! Oznacza to, że potrzebna jest inna wiara, ale już nie oparta na Pismach Żydowskich... Co? Powinny być opracowane przez doświadczonych specjalistów i psychologów pod kierunkiem FSB! Wtedy wiele sprzeczności zostanie pomyślnie rozwiązanych...
  Muszę powiedzieć, że dziecko, które czyta Ewangelię, nigdy nie stanie się silnym, odważnym, okrutnym wojownikiem, który kocha Rosję! A który kraj jest sławny w Biblii? Izrael!
  To prawda, że on sam jest Adolfem opętanym, ten gracz, będąc w miejscu Hitlera, wcale nie zamierza zaostrzyć prześladowań Żydów. Wręcz przeciwnie, pożyteczni Żydzi będą korzystać z zasiłków i pracować dla III Rzeszy. Nie będzie takiego nonsensu strzelać do żydowskich naukowców czy ludzi sztuki! Na razie jest jednak przedwczesne, by uchylać antysemickie prawa. Po pierwsze, ludzie mogą źle to zrozumieć, a po drugie, jest to źródło bogactwa i bardzo solidne źródło! Ale oczywiście możliwe jest złagodzenie polityki antysemickiej w zamian za poparcie Żydów.
  A co z papieżem? Relacje z Watykanem są dalekie od ideału, ale otwarta wojna na tym etapie przyniesie tylko szkody. Trzeba więc zabiegać o poparcie Watykanu, ale jednocześnie nalegać na własne interesy... Najlepiej posadzić swoją marionetkę na tronie Piotrowym i stopniowo reformować religię...
  Porsche przerwał rozmyślania Adolfa:
  - Jesteśmy bardzo zadowoleni z twojej kolacji Fuhrer!
  Opętany Adolf uśmiechnął się łaskawie:
  - No, póki się spotkam z Himmlerem, a potem niech przyjedzie Heinseberg. I patrzcie chłopaki: terminy są dla was bardzo trudne!
  Armia Führera przemieszczała się przez Afrykę. I przeciwko ZSRR odbyła się obrona.
  Zimą Armia Czerwona rozpoczęła ofensywę na półce Rżewskiego, ale naziści tam czekali i byli w stanie odeprzeć cios. Na południu Niemcy również stawiali opór, trzymając się kierunków Oryola i Charkowa. I tylko pod Leningradem wojska radzieckie były w stanie przeprowadzić operację "Iskra", ale walki trwały prawie miesiąc, a zwycięstwo okupiono niezwykle wysoką ceną.
  Fritz jakoś przetrwał zimę czterdziestego drugiego - czterdziestego trzeciego roku.
  Ale wiosną większość Afryki jest już przez nich podbita. A Führer bada glebę pokoju z Wielką Brytanią.
  Churchill podchodzi do tego dość chłodno. Chociaż Wielka Brytania ponosi klęskę za porażką.
  Z Japonią też nie jest jednoznacznie - bitwa o Midway została przegrana przez Amerykę, a samurajowie pokonują w częściach liczną flotę Jankesów. A Ameryka nie może czerpać korzyści ze swojej przewagi liczebnej na morzu iw powietrzu.
  Hitler z kolei chce zaatakować ZSRR, ale nawet po ogłoszeniu powszechnej, totalnej mobilizacji ma na to za mało sił. Ponieważ Fritz są rozproszeni po całej Afryce.
  Latem sama Armia Czerwona jest gotowa do natarcia. Naziści jednak, po podbiciu Afryki, tworzą wojska kolonialne. I zdobądź więcej zasobów.
  Są one wykorzystywane do produkcji czołgów "Lew", "Tygrys", "Pantera". Jednak dane do potwora okazały się nie do końca udane. Za drogie, za ciężkie. To prawda, że \u200b\u200bdo obrony "Pantery", dobrego niszczyciela czołgów z szybkostrzelną armatą.
  Ale najbardziej niefortunny był "Lew", ciężki, drogi, ale niezbyt skuteczny. Armata jest zbyt potężna przeciwko radzieckim czołgom 34 i czołgom lekkim, a szybkostrzelność jest znacznie niższa niż u Pantery i Tygrysa. A zbroja jest jednak lepsza niż "Tygrysa", a nawet przy racjonalnych skłonnościach. "Lew" okazał się wielką "Panterą" o wadze dziewięćdziesięciu ton i silnikiem o mocy ośmiuset koni mechanicznych. Jednak nieco szybciej niż w prawdziwej historii, Tiger-2 wszedł do serii o dwadzieścia dwie tony lżejszy. Blisko pod względem ochrony do "Lwa", ale bardziej mobilny, lekki. Działo ma jednak 88-milimetrowy kaliber - na 105, ale w zupełności wystarczy do zniszczenia wszystkich sowieckich czołgów. I to, co najważniejsze - szybkostrzelność - osiem strzałów na pięć.
  Tak więc "Lew" jest dzieckiem niemieckiego, ponury geniusz nie zapuścił korzeni.
  Latem Niemcy zajęli całą Afrykę, w tym Madagaskar. Stalin czekał zbyt długo.
  Może on sam spodziewał się, że Niemcy rozpoczną ofensywę. Zwłaszcza widząc, jak przybywają czołgi "Lew", "Tygrys", "Pantera". Ale Fritz wciąż rozwiązywali problemy na czarnym kontynencie.
  Stalin przegapił ten moment. Rozpoczęła się ofensywa wojsk radzieckich w kierunku Orła i Charkowa. Właśnie tam, gdzie Niemcy byli dobrze przygotowani. I nie udało się osiągnąć taktycznego zaskoczenia. Już pierwsze starcia pokazały, że "Pantera" dobrze sprawdza się w obronie. Nieźle i Ferdynandowie. Oni też są dobrzy.
  Tak, i "Tygrys", czołg jest produktywny. I dobrze punktuje. Niemcy aktywnie się bronią. I wstrzymaj ciosy wroga. Armia Czerwona w ciągu trzech miesięcy bardzo zaciętych walk pokonała zaledwie piętnaście kilometrów. A jej strata była namacalna.
  Nad przebranymi dziewczynami przeleciało dwa tuziny angielskich samolotów, one chyba niczego nie zauważyły, a już zaczęły się rozpływać za horyzontem, gdy nagle rozległy się nowe podejrzane dźwięki. Magdalena nakazała:
  Wszyscy leżeć i się nie ruszać!
  Dziewczyny zamarły, na coś czekały. A potem zza wydmy pojawiły się lekkie transportery i ciężarówki. Sądząc po projekcie, produkcja angielska i amerykańska. Powoli posuwali się w kierunku stolicy Tunezji. Madeleine była trochę zaskoczona. Uważała, że linia frontu jest jeszcze daleko, co oznacza, że Brytyjczycy nie zdążą się jeszcze pojawić. A raczej nie powinny się pojawiać. A potem jest cała kolumna. Chociaż być może mniej niż batalion ... Kim oni są, jakaś grupa bojowa, omijając pustynie bynajmniej nie ciągłym frontem, chce grzebać w tyłach. Wydaje się to logiczne, chociaż dzięki technologii łatwo je dostrzec na pustyni. W każdym razie musisz nadawać przez radio, ale nie otwieraj ognia. Co więcej, jest ich tylko stu, a Anglików jest ponad trzystu!
  Gerda szepnęła do Charlotte:
  - Oni są Anglikami! Pierwszy raz widzę je z bliska!
  Rudowłosa przyjaciółka, również dość zdenerwowana, odpowiedziała:
  - Nic specjalnego! A wśród nich jest tak wielu czarnych!
  Rzeczywiście, co najmniej połowa Brytyjczyków była czarni. A kolumna szła wolno, a czarni wciąż coś wyli... Zbliżają się coraz bardziej...
  Wtedy nerwy jednej z dziewcząt nie mogły tego znieść i uderzyła pistoletem maszynowym. W tej samej sekundzie reszta wojowników otworzyła ogień, a Madeleine szczekała z opóźnieniem:
  - Pli!
  Jednorazowo skoszono kilkudziesięciu Anglików, jedna z ciężarówek się zapaliła. Reszta Brytyjczyków otworzyła ogień bez wyjątku. Madeleine wykorzystała ten moment i krzyknęła:
  - Rzucajcie razem granaty ofensywne!
  Dziewczyny z elitarnego batalionu SS "Wilczyce" rzucają granaty daleko i celnie. I że byli szkoleni od dzieciństwa, a także przeszli przez specjalną technikę. To wtedy, gdy trenujesz z prądem, trochę opóźnienia z rzutem, a ty z wyładowaniem. Gerda i Charlotte również rzuciły swoje prezenty. A salto brytyjskie i do góry nogami... To zabawne. Strzelają losowo, a czarni wciąż krzyczą w niezrozumiałym języku. Oto jacyś debile...
  A Gerda strzela i rzuca, jednocześnie śpiewając:
  - W uczniach SS to koszmar! Jeden skok, jedno uderzenie! Jesteśmy wilczycami - nasza metoda jest prosta! Nie lubimy ciągnąć kota za ogon!
  Charlotte również warczy w odpowiedzi. Wystrzelone przez nią pociski rozbijają się na fragmenty czaszki. I wydłubali oczy. Oto jeden przestraszony czarny mężczyzna, jak zadźga bagnetem swojego blond partnera w bok. W odpowiedzi będzie pluł krwią. Charlotte śpiewa razem:
  - Aniołowie gwiaździstego ponurego piekła! Wydaje się, że wszystko we wszechświecie zostanie zniszczone! Trzeba wzbić się w niebo szybkim sokołem! Aby chronić przed śmiercią duszy!
  Brytyjczycy działają w sposób niezorganizowany, większość z nich to żołnierze kolonialni: Murzyni i Indianie, Arabowie. Albo spadają, zamarzają, albo wręcz przeciwnie, gwałtownie podskakują i zaczynają pędzić jak szalone zające. Jednak dziewczyny strzelają celnie, a granaty, choć odłamki lecą nie daleko, ale gęsto! Teraz pozostało niewielu wrogów. Madeleine krzyczy po angielsku, jej głos jest tak ogłuszający, że nie potrzeba nawet ustnika:
  - Poddajcie się, a oszczędzimy wam życie! W niewoli będziesz miał dobre jedzenie, wino i seks!
  Zadziałało błyskawicznie a skoro już się poddają... Ręka do góry i...
  Zebrano pięćdziesięciu jeńców, z czego połowa była ranna. Magdalena nakazała:
  - Zabij rannych!
  Wilczyce bez ceremonii strzelały kulami w skronie tych, którzy nie mogli ustać na nogach, a resztę ładowano do samochodów i zawożono do najbliższej bazy.
  Po gorącym piasku pustyni, bose nogi Gerdy są bardzo przyjemne w dotyku miękkiej gumy. Nawet błogo jęczy... Amerykańskie trucki są bardzo wygodne i nie trzęsą się podczas podróży. Po wygranej dziewczyny są wesołe. Charlotte zapytała Gerdę:
  - Ilu zabiłeś?
  Dziewczyna w zdumieniu wzruszyła ramionami.
  - Nie wiem? Nie tylko ja strzeliłem... Ale dużo myślę!
  Charlotte obliczyła:
  - Jest nas stu, zabitych około trzystu, czyli po trzech na brata, czyli na siostrę! Imponujący początek wojny!
  Gerda machnęła lekceważąco ręką.
  - To nie ma dla mnie znaczenia! Najważniejsze, że nie zmarła ani jedna dziewczyna. Choć to oczywiście statystyka, zniszczono trzystu wrogów, a po naszej stronie tylko dwóch wilczych wojowników zostało lekko rannych. Zastanawiam się nawet, jak to się stało, że z takimi wojownikami nie zdobyliśmy jeszcze całkowicie Afryki.
  Charlotte natychmiast zepsuła nastrój:
  - Więc mimo wszystko przegraliśmy z tymi nieszczęsnymi wojownikami w XVIII!
  Gerda ze złością potrząsnęła blond głową, jakby posypana noworocznym śniegiem:
  - To przez zdradę! Ale w rzeczywistości byliśmy bliżej niż kiedykolwiek zwycięstwa i było to oczywiste dla każdego, kto nie jest ślepy! Niestety, przerwano nam!
  Charlotte zgodziła się, zręcznie drapiąc palcami bose stopy za lewym uchem.
  - Tak, zdrada, sabotaż, miernota wojska.... Ale i tak złamaliśmy Rosjan, zmuszając ich do poddania się w osiemnastym roku! Och, byłoby miło przejść się po bezkresach Rosji, tam jest fajnie, ale tu jest gorąco!
  Gerda zachichotała wesoło.
  - Ale w Rosji są takie silne mrozy... Ale kiedy biegałem boso po śniegu w górach, wiem, co to za mąka.
  Charlotte obnażyła zęby.
  - Mała Gerda biegnie boso po płonącym śniegu... To symboliczne jak w bajce... Opowieści o czystej, jeszcze dziecinnej i wcale nie egoistycznej...
  Gerda mrugnęła żarliwie do przyjaciółki:
  - To trochę jak mamy do Führera?
  Charlotte potwierdziła:
  - Prawie! Po prostu jeździmy, a nie biegamy boso po gorącym pustynnym piasku. Tak, nawet po zwycięstwie.
  Związany Murzyn mruknął po niemiecku:
  - Okropne anioły, jestem gotów wam służyć! Ty jesteś boginią, ja jestem twoim niewolnikiem!
  Charlotte pogłaskała lekko szorstką stopę po brązowych, kręconych włosach czarnego jeńca.
  - Wy, czarni, jesteście z natury niewolnikami! To oczywiście z jednej strony dobrze, ktoś musi ciężko pracować od świtu do zmierzchu, wykonywać podrzędne prace... Ale niewolnik z natury, zła natura to zdrajca i nie można mu powierzyć broni. Z kolei my, Niemcy, jesteśmy najbardziej kulturalnym i najlepiej zorganizowanym narodem na Ziemi. Wielki naród wojowników i nie bez powodu niemieccy najemnicy służyli we wszystkich armiach Europy, a nawet w Rosji, i to najczęściej na stanowiskach dowódczych!
  Gerda wściekle rzuciła:
  - Tak, będziesz nam służył jako niewolnik. Mamy specjalne menażerie dla czarnych. I zostajesz z...
  Szarlotka zasugerowała:
  Niech całuje nasze stopy. Przecież to będzie dla nas przyjemne, a Niger się upokorzy.
  Gerda potrząsnęła energicznie głową.
  "Nie wiem, jak się masz, ale to obrzydliwe, jeśli czysta skóra Aryjczyka dotyka ust śmierdzącego Nigra". Więc...
  Szarlotka się nie zgodziła.
  - Nie bardzo! Wręcz przeciwnie, podobałoby mi się. Dobry wygląd...
  Ognista rudowłosa piękność wbiła swoją małą nóżkę w czarnego mężczyznę. Z entuzjazmem zaczął całować długie, gładkie, rzeźbione palce bogini. A dziewczyna w odpowiedzi tylko delikatnie się uśmiechnęła, grube usta czarnego mężczyzny łaskoczą opaloną skórę. Tutaj język więźnia szedł wzdłuż elastycznej, lekko zakurzonej stopy dziewczyny. Mimo to miło jest poniżać silnego, prawie dwumetrowego mężczyznę.
  Gerda była zaskoczona:
  - To dziwne, ale co z tobą, czy to nie obrzydliwe?
  Charlotte uśmiechnęła się.
  - Nie bardzo! Dlaczego miałbym być zdegustowany?
  Gerda wolała milczeć: po co miałaby wtrącać się w sprawy przyjaciółki. Tak naprawdę wychowano ich w przekonaniu, że Niemka powinna być nie tylko wojowniczką, ale także kochającą, łagodną żoną i zdrową matką. Ale ona sama jeszcze nie myślała o chłopakach, może z powodu dużego wysiłku fizycznego lub po prostu nie znalazła jeszcze swojego partnera. Wygląda jednak na to, że Charlotte jest tym zmęczona. Uderzyła Murzyna kostką w nos, tak bardzo, że juszka popłynęła i zasugerowała Gerdzie:
  - Czy możemy śpiewać?
  Gerda skinęła głową.
  - Oczywiście, że zaśpiewamy! Inaczej robi się smutno!
  Dziewczyny zaśpiewały, a ich koleżanki dołączyły się jednogłośnie, tak że piosenka płynęła jak wodospad:
  Idziemy z śliczną małą z zarośli,
  Trzymając nieziemski smutek!
  I zimno, palący chłód,
  Przebity zepsuty motyw!
  
  Bose stopy na śniegu
  Małe białe dziewczynki nadchodzą!
  Ryczące jak wilki zamiecie są złe,
  Niszczenie stad ptaków pichug!
  
  Ale dziewczyna nie zna strachu
  Ona jest wojownikiem potężnych sił!
  Koszula ledwo zakrywała ciało,
  Na pewno wygramy!
  
  Nasz wojownik jest najbardziej doświadczony,
  Nie zginaj go młotem!
  Tutaj klony poruszają się łagodnie,
  Płatki śniegu spadają!
  
  Nie jest naszym zwyczajem bać się,
  Nie waż się drżeć z zimna!
  Wróg jest gruby z byczym karkiem,
  Jest lepki, paskudny jak klej!
  
  Taka jest siła narodu
  Co zrobił święty obrzęd!
  Wiara i natura są dla nas,
  Wynik będzie zwycięski!
  
  Chrystus inspiruje Ojczyznę,
  Każe nam walczyć do końca!
  Aby uczynić planetę rajem
  Wszystkie serca będą odważne!
  
  Wkrótce ludzie będą szczęśliwi
  Niech życie będzie czasem ciężkim krzyżem!
  Brutalne śmiercionośne kule
  Ale ten, który upadł, już powstał!
  
  Nauka daje nam nieśmiertelność
  A umysły upadłych powrócą do szeregów!
  Ale jeśli się boimy, wierzysz
  Wróg natychmiast schrzani wynik!
  
  Więc módl się do Boga
  Nie ma co kombinować, lenistwo precz!
  Sędzia Wszechmogący jest bardzo surowy,
  Przynajmniej czasami może pomóc!
  
  Ojczyzna jest mi droższa niż wszystko,
  Święty, mądry kraju!
  Trzymaj naszego przywódcę mocniej niż wodze,
  Rodzi się Kwitnąca Ojczyzna!
  Dziewczyny z elitarnego batalionu SS "Wilki" pięknie śpiewały, a słowa były szczere. W ogóle panował stereotyp, że esesman to kat! Ale nie jest. Istniały oczywiście specjalne jednostki karne, najczęściej w ramach dywizji bezpieczeństwa, które prowadziły operacje specjalne, ale większość dywizji SS była po prostu elitarną gwardią Wehrmachtu. Ogólnie trzeba stwierdzić, że czerwona, totalitarna propaganda nie jest najbardziej wiarygodnym źródłem informacji o II wojnie światowej. W końcu jasne jest, że komunistyczni przywódcy Agitpropu nie mogli nie być bezstronni i obiektywnie relacjonować wydarzenia. Tak więc wiarygodnie trudno jest ocenić, gdzie była prawdziwa prawda o okrucieństwach nazistów, a gdzie fikcja. W każdym razie ci, którzy poważnie zajmują się badaniami historycznymi, zmuszeni są przyznać, że nie każdy żołnierz SS jest katem i potworem. Ponadto przed atakiem na ZSRR; naziści jako całość na terenach okupowanych zachowywali się tolerancyjnie, źródła zachodnie nie wskazują na masowe okrucieństwa i masakry.
  A teraz dziewczęta pomogły jeńcom wydostać się z samochodów; poklepywali po przyjacielsku szerokie ramiona bojaźliwych mężczyzn. Następnie dziewczyny zostały zaproszone do odświeżenia się ...
  Obiad był skromny, ale z drugiej strony na pustyni zastrzelono zebrę i każda dziewczyna dostała szaszłyk przyrządzony po arabsku. Generalnie Arabowie, przynajmniej na pozór, byli przyjaźnie nastawieni, a ci, którzy znali niemiecki, nawet próbowali żartować, czy delikatnie głaskać dziewczyny po nogach.
  Gerda odepchnęła lepkiego Araba i powiedziała:
  - Nie jestem dla ciebie!
  Charlotte poszła w jej ślady:
  - Zrób sobie harem!
  Gerda uśmiechnęła się i zaproponowała:
  - Ale powiedz Charlotte, co byś zrobiła, gdybyś została żoną sułtana?
  Rudowłosy przyjaciel zauważył z powątpiewaniem:
  - To właściwie kontrowersyjne szczęście... Chociaż to zależy od żony jakiego sułtana. Gdyby wielkie Imperium Osmańskie przeżywało swój rozkwit, to... Byłoby nawet bardzo dobrze... Zreformowałbym armię turecką, ulepszył broń... I chyba najpierw zwróciłbym oczy na wschód.
  Gerda zgodziła się.
  - Prawidłowy! Ale tu wstyd dla Turcji, że nawet w czasach swojej świetności nie mogła podbić Iranu. Było to całkiem realne, zwłaszcza że armia perska była zacofana. Zastanawiam się, jaki wielki Führer podejmie decyzję, by podbić Turcję, czy jeszcze włączyć się do swojej koalicji, rzucając kość Osmanom, w tym część niezbyt cennych ziem Iranu?
  Charlotte wzruszyła ramionami w oszołomieniu.
  - Nie wiem! W rzeczywistości ostatnio pojawiły się pogłoski, że zaatakujemy ZSRR ... Mówią, że rosyjskie bogactwa i tłuste ziemie Ukrainy są bardzo potrzebne!
  Gerda chwyciła palcami bosej stopy kubek z herbatą i dość zręcznie uniosła go do brody, wlewając w siebie brązowy płyn. W tym samym czasie dziewczyna zdołała mówić:
  - Na Ukrainie są bardzo bogate, tłuste ziemie. Pod mądrym niemieckim przywództwem i przy naszej wysokiej kulturze rolnej będą produkować rekordowe zbiory. A potem mamy chleb, będzie tańszy niż woda. A skorzystają na tym sami Ukraińcy, bo władza radziecka po prostu ich ograbia, zmuszając do głodowania!
  Charlotta skinęła głową.
  - Nauczymy tych Słowian naszej wielkiej niemieckiej kultury! Oświećmy ich!
  Tu rozmowa została przerwana niegrzecznymi okrzykami, czas odpoczynku dobiegł końca.
  Ale po obiedzie dziewczęta ponownie ustawiono w szeregu i zmuszono do forsownego marszu przez pustynię. Po jedzeniu ciężko było biegać, a dziewczyny nawet trochę jęczały, dopóki jednak ich ciała się nie rozgrzały. I tak rzucili się jak skoczkowie.
  To wirtualna bitwa... A Afryka staje się niemiecka... I front sowiecko-niemiecki...
  Zimą Armia Czerwona ponownie przeszła do ofensywy. Trwają ciężkie walki.
  Krystyna, Magda, Małgorzata i Schella walczą w Panterze. Maszyna, choć nie idealna, ale z szybkostrzelnym działem dalekiego zasięgu, umiarkowanie zwrotna i dobrym przednim pancerzem.
  Niemieckie dziewczyny są boso iw bikini pomimo zimna. I prowadzą bitwę manewrową.
  Tutaj Christina oddaje strzał... Pocisk trafia w wieżę T-34-76 i przebija ją. Radziecki czołg zatrzymuje się znokautowany.
  Dziewczyny krzyczą na całe gardło:
  - Nasz wziął!
  Potem strzela Magda. Piękno o złotych włosach również się miotała.
  Tak, więc wieża została zerwana na trzydziestej czwartej.
  Dziewczęta-tygrysy strzelają na zmianę. I bardzo trafnie. Tu trafili na kolejny sowiecki czołg.
  Następna była Małgorzata. I uderzył w działa samobieżne SU-76. Zręcznie przejebane. I zaśpiewała:
  - Nasze piekielne Niemcy są silne, chronią świat!
  A jak język się pokaże!
  Potem wystrzeliła z armaty Shella. Uderzył w radziecki czołg KV-1S. Dziewczyna też się spisała.
  Tak, cztery wojowniczki w bikini walczą i nie boją się zimna. Kiedy kobiety zaczęły walczyć, sytuacja w III Rzeszy potoczyła się znacznie lepiej.
  Oto piloci Albina i Alvina na niebie. Obie piękności w bikini i boso. Walczą o siebie na Focke-Wulfach. A ten samochód jest bardzo poważny.
  Albina, strzelając z działek powietrznych, mówi:
  - Aktywny krokiet! Nie żałuj słowa!
  I jak błyska olśniewającym uśmiechem! I zestrzeli jednocześnie dwa radzieckie samoloty.
  Alvina również zestrzeliła trzy z armatek powietrznych i zaćwierkała:
  - Moje wejście będzie zabójcze i nudne!
  Wtedy dziewczyna obnażyła zęby i pokazała zęby! Jest urokiem samym w sobie, pełnym fenomenalnego uroku.
  Albina odcina kolejny samolot Jak-9 i piszczy:
  - Po co nam sowieckich pilotów?
  Alvina zestrzeliwuje LAGG-5 i mówi z przekonaniem:
  - Abyśmy my, Niemcy, zliczyli rachunki!
  Cudowna para dziewczyn. Jak zabrali się do zbierania nagród dla siebie. Naprawdę nie można spierać się z takimi pięknościami. Zestrzeliwują samoloty i obnażają zęby.
  A główny sekret tkwi w zimnie, dziewczyny muszą być boso iw bikini. Wtedy przyjdą rachunki.
  I nigdy się nie ubieraj. I potrząśnij swoją nagą klatką piersiową, a zawsze będzie wysoko ceniona!
  Albina odcięła kolejny samolot Armii Czerwonej i śpiewała:
  - Na wielkich wysokościach i gwiezdnej czystości!
  I mrugnęła, podskakując i szarpiąc bosymi stopami, rycząc:
  - W morskiej fali i wściekłym ogniu! I w wściekłym i wściekłym ogniu!
  I znowu dziewczyna energicznie zestrzeliwuje samolot.
  A potem Alvina atakuje wroga. Robi to obrotem, szczerzy zęby i piszczy:
  - Będę super mistrzem świata!
  I znowu samochód potrącony przez dziewczynę spada. Tak, Armia Czerwona jest bardzo zła.
  A Albina ryczy z dzikiej ekstazy:
  - Jestem teraz katem, a nie pilotem!
  Zestrzeliwuje kolejny sowiecki samolot i syczy:
  - Nachylam się nad celownikiem, a pociski pędzą do celu, przed nami kolejny bieg!
  Wojownik jest niezwykle agresywny.
  Oto obie dziewczyny atakujące cele naziemne. Albina uderza trzydziestkę czwórkę i piszczy:
  - To będzie koniec!
  Alvina uderza w SU-76 i szepcze:
  - Do całkowitego zniszczenia!
  I jak potrząsa bosą stopą!
  Zimą Armia Czerwona nie była w stanie osiągnąć znaczących sukcesów. Tylko w rejonie Rżewa udało im się trochę zaklinować, ale wprowadzając rezerwy, Niemcy przywrócili sytuację. Fritzowie są naprawdę silni.
  A w maju 1944 r., Uzupełniając swoje wojska nowymi czołgami, w tym bardziej zaawansowanymi i lepiej chronionymi Panther-2, rozpoczęli ofensywę w rejonie Kurska i Rostowie nad Donem.
  Nie byłoby tak źle, gdyby w ofensywie nie wzięła udziału duża liczba Arabów i Murzynów. A co najważniejsze, Türkiye również przystąpiło do wojny. Sytuacja jest więc bardzo niepokojąca.
  A Armia Czerwona, ponosząc ciężkie straty, wycofała się przed przeważającymi siłami Wehrmachtu.
  Ale dzielna szóstka dziewczyn pod wodzą Alenki walczyła zaciekle z Fritzem. A siły były wyraźnie nierówne.
  Alenka walczyła o Kursk, który został szturmowany przez nazistów. Zdesperowana piękność rzuciła granat bosymi stopami i zaćwierkała:
  - Chwała Rusi i stronnictwu tubylców!
  Wtedy Nataszka odpaliła granat bosymi stopami i syknęła:
  - Chronimy dziewczynę boso!
  Po tym, jak Anyuta również palcami gołych nóg wysłała dar śmierci i dmuchnęła:
  - To będzie wspaniały cios!
  Rudowłosa Augustyna wzięła i posłała dar unicestwienia gołą kończyną dolną i pisnęła:
  - Skierowanie radaru w niebo!
  A potem złotowłosa Maria zabiła nazistów gołymi nogami.
  I zaśpiewała:
  - Na Madagaskarze, na pustyni i na Saharze! Wszędzie było, widziałem białe światło!
  A teraz Marusia gołymi podeszwami stóp rzuci całą wiązkę i zaśpiewa:
  - W Finlandii, Grecji i Australii w Szwecji powiedzą ci, że nie ma już pięknych dziewczyn!
  Tak, sześć dziewczyn walczyło bardzo dobrze. Ale Fritz i tak zabrał Kursk ...
  Nie, żeby nie stawiać oporu tak potężnym siłom. Faszyści trzymają się siebie i rózgi.
  A co wpływa na przygotowanie potworów.
  Adolf Hitler był po prostu szalony: czuł się jak prawdziwy despota, któremu wszyscy są posłuszni i drżą. Tak, jeśli chcesz stalinowskich sukcesów, to musisz być jak Stalin, bez litości i wymagający od innych i od siebie (dokładnie tak myślał Iosif Wissarionowicz w tej sekwencji!). Teraz szelest jest przyzwoity i samochód ruszy. Ogólnie rzecz biorąc, Niemcy, biorąc pod uwagę satelity, mają ogromną przewagę nad ZSRR pod względem ilości sprzętu przemysłowego, wykwalifikowanej siły roboczej i liczby inżynierów wszystkich szczebli. To fakt, ale produkcja broni wciąż nie jest na równi! Niemcy pozostawały w tyle za ZSRR przez całą wojnę, pomimo wszystkich zniszczeń w Rosji. A od czego? Oczywiście ze względu na pewien bałagan, jaki panował w różnych działach, a zwłaszcza w przemyśle zbrojeniowym. Ponadto negatywną rolę odegrał brak surowców, a także niedocenianie potencjału wroga. W szczególności w 1940 roku produkcja broni w Niemczech była mniejsza niż w 1939 roku (jeżeli liczyć trzonek, uwzględniając amunicję), i to pomimo tego, że wojna już trwała, a III Rzesza przejęła kontrolę nad duże terytoria z ogromnymi rezerwami mocy produkcyjnych. Cóż możemy powiedzieć o zdolnościach organizacyjnych Hitlera? Nie za dużo, potem błysnął, w dziedzinie przemysłu wojskowego.
  Führer oświadczył w długim przemówieniu:
  - W sprawie nadzoru nad lotnictwem uprawnienia awaryjne otrzymuje Sauer. Będzie ściśle monitorował ilość produkowanego sprzętu i, co nie mniej ważne, jego jakość. Poza tym wielu pańskich przyjaciół Goeringa, choć kiedyś byli niezłymi asami, nie jest zdolnych do kierowania pracą. Nie każdy dobry żołnierz jest też wybitnym generałem, więc zamiast powieszonego Eryka, sferą techniczną pokieruje osoba spośród zawodowych przedsiębiorców, która jest w stanie zreformować i doposażyć siły lotnicze. W końcu Wielka Brytania nie śpi, zwiększa zarówno ilość, jak i jakość swoich sił zbrojnych, a zwłaszcza lotnictwa. Musimy wyprzedzić wroga o dwie głowy, o kilkanaście kroków, inaczej całkowicie stracimy przewagę nad wrogiem. Dlatego potrzebne są kroki jakościowe.
  Goering nieśmiało sprzeciwił się:
  - Moi przyjaciele, sprawdzeni ludzie, którzy udowodnili swoją skuteczność bojową i profesjonalizm.
  Demoniczny dyktator wpadł w furię:
  - A może twoim zdaniem zapomniałem, kto przegrał bitwę o Wielką Brytanię? Albo kto zawiódł czteroletni plan rozwoju gospodarki narodowej. Czy też chcesz być bity, a nawet publicznie. Więc zamknij usta i siedź cicho, dopóki cię nie przebiją!
  Goering nawet usiadł ze strachu. Niestety, z Führerem nie należy żartować. Potem znowu słychać było hałas, w niebo wzbił się kolejny odrzutowiec ME-262. Samochód był masywny i miał aż dwa silniki. Skrzydła są lekko zamiecione, sam myśliwiec wygląda dość groźnie. Jego charakterystyka prędkości, jak na rok 1941, jest ogólnie przyzwoita, a nawet rekordowa jak na światowe standardy. To prawda, że \u200b\u200bsamo urządzenie nie jest jeszcze całkowicie niezawodne i wymaga debugowania. Faszystowski dyktator podał jednak już cechy nowych, bardziej zaawansowanych myśliwców... ME-262 waży ponad sześć ton, co jest swego rodzaju przeciążeniem. Myśliwiec powinien być mały, tani i zwinny. Pod tym względem ME-163 mógłby być całkiem niezły, ale jego silnik rakietowy jest zbyt forsowny i działa tylko przez sześć minut (a raczej będzie działał!), co oznacza zasięg zaledwie w promieniu stu kilometrów . Jako bombowiec typu "blitz" lub myśliwiec będący przykrywką dla ataków armady na Anglię, oczywiście nie jest dobry.
  Ale ME-262 może przenosić tonę bomb, czyli tyle, co radziecki samolot frontowy Pe-2. Oznacza to, że jest to doskonałe rozwiązanie zarówno dla zamiatania myśliwców, jak i dla wojsk wspierających. Dlaczego jednak nie stworzyć myśliwca w stylu ME-163 Comet, ale bez silnika rakietowego, ale z silnikiem turboodrzutowym? Próbowali ulepszyć kometę i wydawało się, że skrócili czas lotu do 15 minut (jest to zasięg do 300 kilometrów), co jest ogólnie akceptowalne w bitwie o Anglię. Londyn jeszcze można dostać z Normandii... Choć nie wszystko jest takie oczywiste, trzeba też zbombardować i wrócić, a piętnaście minut nie było w takim wymuszonym trybie. W przyszłości myśliwce rakietowe i odrzutowe zostały uznane za ślepy zaułek w lotnictwie. Ale konstrukcja "Komety" jest bardzo interesująca ze względu na jej mały rozmiar i lekkość, co oznacza taniość i zwrotność.
  Ponadto nadal istnieją bardzo obiecujące myśliwce o masie generalnie 800 kilogramów, takie szybowce, które mogą być używane w bitwach powietrznych. Co prawda ze względu na krótki zasięg loty na nich można toczyć jedynie w bitwach obronnych, bądź dostarczać do Londynu na... Transportach, a następnie zaczepiać z powrotem pilotów. Tu trzeba pomyśleć. W prawdziwej historii szybowce nie miały czasu na wojnę iz jakiegoś powodu radzieccy generałowie lotnictwa nie odważyli się wypróbować tego pomysłu w Korei. Ogólnie rzecz biorąc, nie jest to smutne, ale podczas wojny koreańskiej amerykański pilot jako pierwszy otworzył konto zwycięstw. Nie należy więc lekceważyć Jankesów.
  Po zakończeniu lotu młoda jasnowłosa dziewczyna wyskoczyła z kokpitu i pobiegła z pełną prędkością do Führera.
  Opętany nazista numer jeden wyciągnął do niej rękę do pocałunku. Co jest miłego, gdy dziewczyny cię kochają, a Führer, jak się wydaje, jest szczerze idolem wszystkich Niemców, a raczej prawie wszystkich, z wyjątkiem kilku więźniów obozów koncentracyjnych. Pilot powiedział z entuzjazmem:
  - To po prostu wspaniały samolot, ma taką prędkość i moc. Oderwijmy wszystkie młode jak podkładkę grzewczą od surogatki!
  Führer zatwierdził impuls dziewczyny:
  - Oczywiście popsujemy, ale... Debugowanie maszyny powinno odbywać się w szybszym tempie, a dotyczy to szczególnie silników. Tutaj oczywiście potrzebne będą radykalne środki, aby je poprawić, ale jeśli pomoże lider-projektant!
  Wszyscy wrzasnęli chórem:
  - Chwała wielkiemu Führerowi! Niech Opatrzność nam pomoże!
  Rozbrzmiał hymn III Rzeszy i kolumna młodych bojowników z Hitlerjugend ruszyła dalej. Chłopcy w wieku od czternastu do siedemnastu lat szli pod bęben w specjalnym szyku. A potem była najciekawsza rzecz: maszerowały nastolatki ze związku kobiet w Niemczech. Były w krótkich spódniczkach, nagie, bose stopy piękności przyciągały wzrok mężczyzn. Dziewczyny próbowały podnieść nogi wyżej, ale jednocześnie pociągnęły za palec u nogi, ostrożnie położyły piętę. Zabawny spektakl piękności o nienagannych figurach ... To prawda, że \u200b\u200btwarze były różne, a niektóre młode faszystki były nieco niegrzeczne, prawie męskie, a poza tym je przekręcały. Zwłaszcza, gdy złączyli brwi.
  Esthete Adolf zauważył:
  - Konieczne jest, aby chłopcy i dziewczęta bardziej masowo otrzymywali trening fizyczny. I wiem, że przy tej okazji wiele się robi, w szczególności w Jungvolk, ale potrzebna jest integracja i przyjęcie spartańskich metod. Oczywiście oprócz zachęcania do kradzieży... Nasi młodzi mężczyźni i kobiety powinni wyrosnąć na porządnych i jednocześnie bezwzględnych ludzi.
  Naczelny Dowódca zatrzymał się. Generałowie milczeli, prawdopodobnie bali się zaprotestować, ale nie chcieli potwierdzić oczywistości. Führer kontynuował:
  - Wojna to nie żart, ale bezwzględność wobec wrogów musi łączyć się z wzajemną pomocą i poczuciem braterstwa wobec towarzyszy. To musimy zaszczepić w każdym... Nowy nadczłowiek jest bezlitosny dla innych, ale w jeszcze większym stopniu musi być bezlitosny dla siebie. Albowiem niższość musi być najpierw wykorzeniona w waszej duszy, a wtedy słabe ludzkie ciało powstanie!
  Kolejna przerwa... Generałowie i projektanci nagle zdali sobie z tego sprawę i zaczęli energicznie klaskać. Führer wydawał się zadowolony:
  - Już jest lepiej, ale teraz chciałbym zobaczyć imitację walki powietrznej. Taka potężna i wszechogarniająca...
  Heinkel nieśmiało zapytał:
  - Z ostrą amunicją czy pociskami, mój Führer?
  Nazista numer jeden skinął głową.
  - Oczywiście z walką. Ponadto chciałbym rozważyć działanie urządzenia wyrzucającego. W końcu pracujesz nad tym... - Führer potrząsnął pięściami. - Kiedy wreszcie będzie gotowy i wprowadzony do masowej produkcji. W końcu doświadczony pilot to doświadczony pilot, którego należy chronić przed przyszłymi bitwami!
  Fuhrer-terminator postanowił jednak pokazać projektantom bardziej nowoczesny schemat urządzenia wyrzucającego. System ten powinien być mniej kłopotliwy, prostszy i lżejszy. Że niedrogi i już opanowany przez niemiecki przemysł charłak jest całkiem odpowiedni do tego celu.
  Musiałem narysować diagram w biegu, ale Hitler był naprawdę dobrym artystą i rysował wyraźnie, szybko, linie diagramów i zakręty były równe i wyraźne bez żadnych linijek i kompasów. Terminatorzy-popadaniec uważali oczywiście za dziwne, że Niemcy, mając ogólnie tak silną i do pewnego stopnia zaawansowaną ideologię jak narodowy socjalizm i system totalitarny, przekazali wojnę Rosjanom. Być może wynika to z faktu, że rosyjscy żołnierze byli silniejsi i bardziej wytrzymali niż niemieccy i szybciej nauczyli się walczyć.
  Ogólnie rzecz biorąc, jeśli spojrzeć na przebieg wojny jako całość, to tak, Rosjanie, a raczej wojsko radzieckie, nauczyli się walczyć, a Niemcy niejako zapomnieli, jak ... Ich dowództwo podejmowało decyzje o godz. poziom pierwszoklasistów, a może nawet niższy, jeśli pierwszoklasista ma doświadczenie w prowadzeniu operacji wojskowych w strategiach czasu rzeczywistego. A że czasami sześciolatki już tak zręcznie prowadzą wirtualne armie, to nie jest grzechem dla nich i dla Żukowa i Mainsteina się uczyć. Jednak niektórzy badacze uważają zarówno Żukowa, jak i Mainsteina za przeciętnych. Istnieją również sprzeczności co do liczby sprzętu, w szczególności zdobytego francuskiego. Pamięć Hitlera (dobra pamięć, zwłaszcza gdy był jeszcze zdrowy!) sugerowała, że zdobytych przez Francuzów czołgów było 3600, co jest liczbą bardzo imponującą... Niektóre modele, takie jak SiS -35, przewyższały T- 34 w zbroi, ale tylko w przednim pancerzu . Tak więc ten czołg może być również produkowany we francuskich fabrykach, z wyjątkiem wymiany 47-milimetrowej broni na 75-milimetrową lufę. Właściwie to może nie wystarczyć. Wielka Brytania i ogólnie Stany Zjednoczone zawsze ceniły przede wszystkim opancerzenie w swoich czołgach. Tutaj, na przykład, czterdziestotonowy Churchill miał rezerwację 152 milimetrów w porównaniu do 120 - dla czołgu ciężkiego IS-2.
  Fuhrer powiedział projektantom coś jeszcze:
  - Mamy dość tuneli aerodynamicznych, więc szukajmy bardziej optymalnego modelu samolotu i twórzmy opływowe formy, bez poddawania go kosztownym testom, w których giną też nasze najlepsze asy. Na przykład model samolotu latającego skrzydła jest bardzo efektowny, zwłaszcza jeśli można zmienić grubość i kąt nachylenia. Dałem ci już rysunek, więc bezogonowy powinien być gotowy. Jego szacunkowa prędkość wyniesie nawet z silnikiem Yumo do 1100 kilometrów na godzinę. Więc idź, ale nie idź!
  Adolf Popadaniec radził też, jak zwiększyć szybkość dmuchania fajki. Wychwycił słabo ukrytą ironię w poglądach projektantów: skąd, jak mówią, prosty kapral tyle wie. Czy oni nie wierzą w geniusz Führera? Co się dowiemy... czy nie, nie dowiemy się, ale udowodnimy im nasze wykształcenie.
  Potem był obiad na świeżym powietrzu, służące ustawiały stoły i krzesła. Piękne... Ale jakich reform w narodowym socjalizmie dokonać? Takich, jak zminimalizowanie liczby wrogów i zaprzyjaźnienie się. Tutaj na przykład nie wywyższaj rasy niemieckiej na każdym kroku, a może nawet przestań dzielić narody na klasy. Jednak formalnie podział narodów na podrzędne i aryjskie nie został jeszcze zalegalizowany. To upraszcza sprawę. Ogólnie rzecz biorąc, Hitler rozpoczął masową eksterminację Żydów właśnie po ataku na ZSRR. Dlaczego miałby skakać? Może miał nadzieję, że światowy syjonizm pobłogosławi go w walce z bolszewizmem, a Zachód go poprze. A potem, kiedy Wielka Brytania i Stany Zjednoczone powiedziały zdecydowanie "nie" Wehrmachtowi, Führer wpadł w furię? Zaczął mścić się na tych Żydach, do których mógł dotrzeć? Hitler jest oczywiście idiotą, który zainscenizował Holokaust i tym samym zdyskredytował ideę narodowego socjalizmu. Teraz słowo nazista i kat stały się synonimami. Wielu myli także nacjonalizm i faszyzm, być może z powodu współbrzmienia słowa nazizm. Ale to wcale nie jest prawdą. Faszyzm w zasadzie nie ma nic wspólnego z narodowym socjalizmem. W swej istocie pojęcie faszyzmu powstało we Francji w XIX wieku i miało zupełnie inne znaczenie.
  Niejako esencja doktryny faszyzmu w pierwotnej wersji sprowadzała się do ustanowienia ducha korporacyjnego, poczucia koleżeństwa wśród kapitalistów. Następnie Mussolini wprowadził nauki faszyzmu do swoich Czarnych Koszul. Cóż, naziści byli po raz pierwszy nazywani faszystami przez swoich wrogów i politycznych konkurentów. Szczerze mówiąc, naziści postępowali tak okrutnie, że faszysta nabrał obelżywego, negatywnego znaczenia. Kiedyś w Rosji nacjonaliści doświadczyli pewnego wzrostu, zwłaszcza na początku lat dziewięćdziesiątych, osiągając maksimum w latach 93-94. Następnie wojna w Czeczenii doprowadziła do wzrostu nastrojów pacyfistycznych w społeczeństwie i przejściowego spadku nacjonalizmu. Wojna w Jugosławii i bombardowanie Serbii doprowadziły do chwilowego przypływu patriotyzmu, ale potem do rozłamu w ruchu narodowym. W Rosji nacjonaliści mieli problem z przywódcami... Nie mieli własnego Führera... To prawda, że Żyrinowskiego porównywano do Hitlera, a nawet przewyższał pod pewnymi względami Adolfa. Na przykład w tempie politycznego startu, cztery lata po założeniu partii, zajmujemy pierwsze miejsce w wyborach parlamentarnych. Ale Żyrinowski zachowywał się nieracjonalnie i nie tylko nie osiągnął sukcesu, ale nawet nie zachował tego, co osiągnął. Tutaj trzeba przede wszystkim powiedzieć, że była to jego osobista wina. Brak dyscypliny w partii, skandale, w które się wpakował. Ale prawdziwy Hitler nigdy w ogóle nie zasiadał w Reichstagu i nikt nie pokazywał jego filmowych napadów złości w telewizji. A telewizji nie było. Chociaż sukces Żyrinowskiego w wyborach w 1993 roku jest zasługą jego udanej pracy z telewidzami.
  Piękna dziewczyna spośród służących usiadła przed Führerem i położyła rękę na jej nagim kolanie. gruchał:
  - Myślisz o czymś, mój Führerze?
  Ruszył nazistowski dyktator i jednocześnie wirtualny gracz. Zauważył, że nie skończył swojej zupy jarzynowej i sałatki owocowej. Führer pocałował dziewczynę w usta, wyczuwając jej młodzieńczy, słodki zapach i oświadczył:
  - Pojedziesz ze mną samochodem. A wy wszyscy do pracy, czas na jedzenie się skończył.
  I znowu trybiki państwa, nie do końca jednak dobrze naoliwiony mechanizm zaczęły się obracać. W drodze powrotnej Fuhrer kochał się z pięknością, a nawet zastanawiał się, skąd ma tyle energii i siły. Mówiono przecież, że Führer jest impotentem iw ogóle rzekomo niepełnosprawnym, który chorował na syfilis (kłamstwo) i był wykastrowany (ogólnie fikcja!). To prawda, że Hitlerowi nie udało się zdobyć potomstwa... Cóż, jutro sam zajmie się tą sprawą... Albo nie, trzeba jeszcze zaprosić Himmlera. Ogólnie rzecz biorąc, w prawdziwej historii Führer dramatycznie zwiększył rolę SS. Najwyraźniej będzie musiał iść tą drogą w tej alternatywie. I że podporządkowanie policji kryminalnej strukturze SS jako całości jest zasadne, teraz wszystkie szafy danych i kartoteki zostaną scalone w jedno źródło. Ponadto stosowanie tortur wobec przestępców oraz zaawansowane metody przesłuchań, charakterystyczne dla gestapo i innych struktur tajnej policji, znacznie zwiększą wskaźnik ujawnień.
  Owszem, liczba niewinnych ofiar może wzrosnąć, ale... Zdecydowana większość esesmanów to porządni ludzie, a doświadczony śledczy z reguły od razu widzi: ktoś kłamie lub mówi prawdę, a błędy popełnia rzadko. Że można to ocenić na podstawie wielu kronik kryminalnych.
  Po rozwiązaniu kilku bieżących spraw i zaproszeniu dwóch zupełnie nowych dziewczyn do ogrzania łóżka, Fuhrer, kładąc głowę na nagiej, wspaniałej piersi piękności, zasnął ...
  Tym razem powrócił do snu, który przerwał wcześniej, o wielkiej kosmicznej bitwie. Ponownie w swoim przezroczystym myśliwcu, podczas gdy wróg próbuje zaatakować szeregi armii Wielkiej Rosji. A hit w grze Fuhrer of the Hypernet i jego partnerka, pulchna, ale jednocześnie muskularna blondynka, próbują działać, synchronicznie pomagając sobie nawzajem. Brzydcy wrodzy wojownicy, próbujący przejąć przewagę, wykorzystując swoją przewagę liczebną. Dysharmonia bojowych armad Shitmenów jest coraz bardziej widoczna. Ich statki wydają się coraz bardziej obrzydliwe. Kapitan Vladislav, stosując technikę "wiadra", dość skutecznie odciął samochód w postaci skręconego buta i położył go:
  - Jak to nie bez powodu ojciec Hitlera i Stalina był szewcem!
  W odpowiedzi jego blond partnerka pokazała swoje bose, różowe szpilki:
  - Nie potrzebuję butów ani innego obuwia. Bosymi stopami czuję się znacznie lepiej przy najmniejszym zakrzywieniu próżni, czy wibracjach przestrzeni! O mój Führerze, czy chciałbyś być dziewczyną?
  Władysław zaśmiał się w odpowiedzi:
  - To byłoby interesujące przez krótki czas. Wszyscy mówią, że kobiety mają znacznie silniejszy i dłuższy orgazm niż mężczyźni, więc bardzo chciałam sprawdzić, czy tak jest naprawdę?
  Blondynka zachichotała.
  - Postęp może dać szansę i Tobie tego doświadczyć... O ile oczywiście nie przegramy wielkiej kosmicznej bitwy. Jest zbyt wielu wrogów. Cesarz Almaztigr 13, który jeszcze się nie narodził, ale już nami dowodzi, może umrzeć.
  Hit w Fuhrerze zauważył:
  - Duży dowódca, na wojnie jak głowa, im większy rozmiar, tym trudniejsza strata!
  Blondynka zamiast odpowiedzieć, zaczęła przekręcać swojego wojownika. Wypiła precla, gdy tylko oddaliła się od tarana, po czym bardzo celnie odpaliła. Samochód wroga stanął w płomieniach i zaczął pękać na bardzo małe kawałki, jak ziarno maku, płonące kawałki. Dziewczyna, chwytając gumę do żucia bosymi stopami i rzucając nią tak zręcznie, że trafiła prosto w wystający język:
  - Śliczny! Kiedy żujesz, to jedz!
  Ale chłodny wojownik nie miał tyle szczęścia, uderzyli go ponownie, nawet jeśli na stycznej, a wojownik-kapitan ryknął:
  - Jak dostałem udary tych kobiet!
  Blondynka przewróciła oczami.
  - Nie jesteś zadowolony z głaskania? Chcesz coś poważniejszego? Oto, czym wy wszyscy jesteście niecierpliwi, skłonni do zdrady!
  Władysław roześmiał się i prawie przełknął ostrą odpowiedź spośród bojowników Shitmenstanu. Obraz bitwy nieco się zmienił. Wróg wydawał się niewyczerpany, wprowadzając do bitwy coraz to nowe siły. Szczególnie niebezpieczne były ultra-pancerniki, ogromne jak asteroidy, powoli zdawały się być pomalowane sympatycznym atramentem (który pojawił się, gdy poświeci się na nie lampą) wyłoniły się z próżni. Shitman próbował przede wszystkim wygiąć boki, wykonać manewr popręgu, prawdopodobnie stworzyć kocioł w przestrzeni.
  Wojska Wielkiej Rosji walczyły odważnie, a jednocześnie nie stroniły od manewrów. Zastosowano więc metodę obrony mobilnej, a także brawurowych manewrów i nurkowań. Na przykład krążowniki i chwytaki kosmicznej armii Wielkiej Rosji albo zniknęły, albo wręcz przeciwnie, pojawiły się na tyłach koszmarnego przeciwnika. Przypominało to rybę polującą w lodowej dziurze - wynurzały się, chwytały zdobycz (jakiś zimowy owad, a jeśli myśliwy był sumem, to ptakiem!) I znowu do dziury. W tym przypadku statki Dermostanu natychmiast się zgubiły, zaczęły się gromadzić, a nawet otworzyły do siebie ogień. Zabawna erupcja plazmy ze spalaniem statków kosmicznych. Na przykład nawet ultra-pancernik, który otrzymał kilka trafień pociskami termopreonowymi, płonął niebieskimi i zielonymi płomieniami. Potem wielki wojownik (kontynuując niszczenie gównianych ludzi, którzy lepili się jak liść do kąpieli!) Przyjaciel zobaczył zdjęcie wewnątrz płonącego ultra-pancernika. I co za imponujący kolos, załoga licząca aż dwa miliony żołnierzy i pięćdziesiąt milionów robotów!
  Bojownicy wewnątrz statku to różne rodzaje szumowin: trolle, gobliny i kilka typów hybryd, na przykład najbardziej masywny: mieszanka kleszczy i papierosów, a raczej niedopałków! Cóż, przerażające stworzenia, jak z horroru narysowanego przez narkomana.
  Stwory desperacko chcą uciec, ale jednocześnie zderzają się ze sobą, dźgają, tną, gryzą. Tutaj pojawiła się maszyna do szermierki specjalnie zaprojektowana do walki abordażowej. I jest uzbrojona: w quasi-plazmowe miecze, i to nie proste, ale zakrzywione do różnych manewrów. Tutaj pierwsza machina szermiercza wcięła się w żywy bałagan tych wypływających z ogromnego płonącego statku. Natychmiast strzępy posiekanego mięsa i zwęglonych ciał poleciały na wszystkie strony. Za jej plecami pojawiła się koleżanka, wyglądała jak pająk, tylko kończyna miała co najmniej trzydzieści, a były w formie strumieni zagłady zdolnych przeciąć nawet dinozaura na pół.
  Jeden z oficerów Shitmenów krzyknął:
  - Och, nie tnij mnie! Pionek zjadł królową!
  Ale nie miał szczęścia, niedopałek papierosa z kleszczowymi łapami, tylko bardziej obrzydliwy, potknął się o antenę i wisiał na niej przebity. Jednak jego pisków nie było już słychać w tej najdzikszej, wciąż narastającej kakofonii. Języki plazmowego płomienia princepsa, przeważnie niebieskiego i pomarańczowego, przetoczyły się przez przerażonych wojowników Shitton, powodując ich smażenie. A maszyny szermiercze szalały wewnątrz ultrapancernika. Najwyraźniej w ich programie było to wyraźnie wpisane: zabijaj, zabijaj i jeszcze raz zabijaj! I kogo tak naprawdę to nie obchodzi. A na korytarzach były hałaśliwe straszne giperrubki.
  Jednak teraz ultra-płomień dotarł już do maszyn szermierczych, a także wielu goblinów i pazurów - niedopałków papierosów już rozpadło się na fotony. Tak więc ultra-pancernik zaczął stopniowo rozpadać się na kilka części. Chociaż schizma postępowała powoli, wcale nie wydawała się mniej złowieszcza. Zwłaszcza na tle wielu innych, albo migających miniaturowych supernowych, albo odwrotnie, marszczących się statków kosmicznych. Niestety nie tylko Dermostan, ale i Wielka Rosja.
  Na przykład krążownik z emblematem sierp i młot stracił kontrolę i wbił się w pancernik wroga. Kiedy dwie masy zderzają się z prędkością poniżej światła, jest to równoznaczne z taranowaniem rakiety anihilacyjnej. Łzy o przytłaczającej sile (oczywiście, jeśli można to tak ująć). Eksplozja rozkwitła jak tulipan o wielobarwnych płatkach, połykając nagle wszystko, co istnieje w promieniu kilkunastu kilometrów. Władysław-Adolf ujął to tak:
  - A nasi już chyba w niebie!
  Blondynka zauważyła filozoficznie:
  - Niebo to jedyne dobre miejsce, do którego nikt się nie spieszy, nawet jeśli jest w piekle!
  Hiter w Hitlerze zgodził się:
  - To są paradoksy wszechświata. Nie chcemy dostać się do dobrego miejsca, ale złe samo w sobie uzależnia! Więc nie jest nawet jasne, co jest lepsze, życie czy śmierć.
  Dziewczyna filozoficznie zauważyła:
  - Życie jest zawsze lepsze niż śmierć. Nic dziwnego, że prawie wszyscy ludzie tak myślą. Jednak opinia ludzi, jak wszystko inne w naszym świecie, jest względna.
  Führer, wykonując kolejny dość przebiegły obrót, który pozwolił mu zestrzelić dwumiejscowego, czyli znacznie droższego i bogato uzbrojonego myśliwca (jak pięknie eksplodował, jak rozbłysły fajerwerki złożonych kombinacji materiałów pirotechnicznych), perły rozszczepionej materii rozrzucone w próżni. Władysław-Adolf zauważył:
  - Wyobrażenia ludzi, zarówno o naturze, jak i o Bogu, są bardzo sprzeczne. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje nawet koncepcja reaktywnego, to znaczy nawet destrukcyjnego umysłu, który sprawia, że człowiek w ogóle kieruje się w sposób, jaki powinny nakazywać pragmatyczne instynkty i względy praktyczne.
  Blondynka z trudem wychodząca z okrutnego nurkowania (a także do zrobienia, gdy siedmiu myśliwców rzuci się na ciebie na raz), powiedziała:
  - Porzuć pragmatykę - włącz matematykę!
  - Nie śmieszne! - odparował Władysław.
  Nagle przed kapitanem lotnictwa morskiego pojawił się obraz stanowiska dowodzenia armii wielkorosyjskiej. Rzeczywiście, jest to oczywiście dar, umiejętność penetracji najświętszego nad świętymi, a nawet rozpoznania, nawet jeśli nie intencji kogoś innego, ale własnego rozkazu.
  Oto flagowy pancernik o imponującej średnicy stu kilometrów, okręt flagowy armii kosmicznej Wielkiej Rosji. A ten statek oczywiście też walczy, bo dziesiątek tysięcy potężnych luf artyleryjskich nie można skazać na bezczynność. Jednak flagowy ultrapancernik stara się działać w synchronizacji z innymi okrętami flagowymi. Wróg nie może dać najmniejszej szansy na zniszczenie okrętu flagowego, na którym znajduje się główne dowództwo eskadry kosmicznej armii Wielkiej Rosji.
  Co zaskakujące, generał-dowódca i monarcha to tylko płód leżący w łonie matki. Sama matka pogrążona jest w stanie snu przypominającym zawieszoną animację, gdyż inaczej wykonywanie jej obowiązków byłoby zbyt bolesne. A funkcjonowanie już wystarczająco rozwiniętego, posiadającego kończyny i, co najważniejsze, dość duży mózg zarodka-monarchy zapewniają liczne jednostki cybernetyczne. Sam zarodek, który panuje nad Wielkim Imperium Rosyjskim, czuje się całkiem dobrze.
  Tak, oczywiście, i jest obciążony potrzebą, od roku jest w swojej matce. O bieganiu, poruszaniu czymkolwiek można tylko pomarzyć. A są to sny bolesne, bo narodziny oznaczają natychmiastowe zniknięcie. Płód komunikuje się ze światem zewnętrznym za pomocą skanerów. Oczywiście nie pokazują one prawdziwego wyglądu dominującego zarodka, ale obraz, który może wzbudzić zaufanie. W szczególności przystojny młodzieniec pojawia się w postaci nienarodzonego króla. Wyraźnym, rozkazującym głosem wydaje żołnierzom rozkazy:
  - Użyj zasady elastycznej obrony. Podobnie jak tysiące lat temu siły słabe, słabsze liczebnie, wykorzystywały niezaprzeczalny fakt, że mniejsza masa jest znacznie bardziej mobilna niż duża. Ponieważ skromna masa charakteryzuje się znikomą bezwładnością!
  Marszałek potwierdziła:
  - Oczywiście... Zdolność manewrowania armii to klucz do zwycięstwa. Oczywiście należy unikać skrajności. W końcu mrówka nie jest królem zwierząt!
  Embryo Warlord uśmiechnął się.
  - Najbardziej śmiercionośnymi stworzeniami są bakterie. Chociaż nie, może nawet nie wirusy! Chociaż prymitywny organizm, ale skuteczny! Tutaj wróg zebrał ogromne siły, z niemal całego wszechświata, co oznacza, że odsłonił resztę obszarów.
  Elf Marshal Fego z fioletowymi i pomarańczowymi warkoczykami zauważył:
  "Czasami wystarczy pozornie niewielka przewaga, aby wygrać na ograniczonym odcinku frontu. Taki jest dziwny aksjomat wielu bitew różnych cywilizacji!
  Cesarz Płodu zachichotał przez skanery.
  - W tym przypadku widzisz root.
  Tymczasem armady Dermostanu próbowały przegrupować się w ruchu. Od tyłu zbliżała się do nich bardzo pokaźna rezerwa. Tysiące dużych statków kosmicznych i miliony mniejszych statków wystartowało w formacji dzwonowej. W rezultacie siła ognia pasożytów znacznie wzrosła. Pani marszałek powiedziała podekscytowana:
  - Oto kolejna karta atutowa rzucona przez drania przeciwnika. Niemniej jednak nasza inteligencja nie była na odpowiednim poziomie, nie przewidziano możliwości wprowadzenia tak ogromnej liczby sił.
  Hologram cesarza w postaci chłopca kopnął miecz. Pocisk uderzył w bramę. Wybuchł niemal natychmiast. Najpierw błysk, który wyłupuje oczy, a następnie wzrost purpurowego grzyba, który niszczy wszystko w zasięgu działa pancernika. Chłopiec z hologramem powiedział:
  - Oto fenomenalna punktacja piłek! Cóż, niech przeciwnicy się rozłożą. Mam dla niego niespodziankę.
  Elf Fego spojrzał na obraz bitwy z pewnym powątpiewaniem. Armada Dermostanu wyglądała boleśnie groźnie. Zwłaszcza ultra-pancerniki, których średnice sięgały dwustu pięćdziesięciu kilometrów. Elf nagle przypomniał sobie swoją rodzinną planetę... Ma tam idylliczny charakter, nie ma nawet krwiopijnych owadów. I lwy... No, może nie do końca lwy, a hybrydy z chabrami. Ogólnie rzecz biorąc, jest to piękna bestia: ciało kwiatu bławatka i złota grzywa rozwijają się na wietrze. Co więcej, chabry zmieniają swój odcień ... Natychmiast szczera brzydota jest skierowana zarówno przeciwko ludziom, jak i elfom.
  Blond marszałek powiedział:
  "Nie wiemy, ile rezerw ma wróg, ale wydaje mi się, że nadszedł czas, aby przenieść nasz pułk zasadzek.
  Imperator zarazków odparł:
  - To nie czas na pokazywanie kart!
  Szeryfka próbowała argumentować:
  - Jeśli nasi ludzie zginą, nie będzie z kim walczyć!
  A potem znaleziono zarodek dowódcy:
  - Nie można wygrać wojny bez ofiar. W szachach możesz, ale w prawdziwej bitwie nie! Bezwzględne prawo wojny - straty są jak deszcz nawadniający pędy zwycięstwa, trzeba tylko zadbać o to, by straty nie przerodziły się w ulewę, która zmyła pędy! - Wtedy hologram wysłany z łona nagle stał się milszą twarzą. - Ale czy nie sądzisz, że aby zmniejszyć straty, zwłaszcza w wyniku pożaru ultrapancerników, niech statki kosmiczne Wielkiej Rosji odlatują spiralnie.
  Marszałek Elfów poparł Naczelnego Wodza Embrionów:
  - Dokładnie, tak po prostu. Nie wiadomo jeszcze, ile sił wróg będzie w stanie wyrzucić z podziemia.
  Rzeczywiście, statki kosmiczne Shitton próbowały poruszać się w gęstym stadzie. Jednocześnie wcale nie oszczędzali amunicji, rzucając pociski na miliony, nie dbając nawet o dokładność trafienia. Wydawało się, że miliardy zapałek przebijały się przez próżnię, by rozbłysnąć hiperplazmą, spalić wszystko żywe i poruszające się, a potem zgasnąć. Rosyjscy wojownicy strzelają znacznie dokładniej, tutaj wielki drednot wroga zadudnił, rozrzucając odłamki jak konfetti jak petarda. Śmiertelne konfetti, które zestrzeliło kilka łodzi Shitton. A liczby zniszczonych fregat bękarta cywilizacji nie da się w ogóle policzyć. To prawda, że rosyjskie statki również umierają. Tutaj uszkodzony krążownik w desperacji rzucił się jak rosyjski czołg na Kursk Bulge i staranował ultra-pancernik wroga. Setki tysięcy istnień ludzkich zostało przerwanych naraz i płonęło, a jednocześnie wyglądało to tak, jakby gigantyczna rura została wysadzona w powietrze przez gazociąg.
  Krasnoludzki marszałek zauważył ponuro:
  - Naginają nas, ale nie poddajemy się! - zauważył kwadratowy dowódca (a raczej jego holograficzny obraz, sam krasnolud znajdował się na innym statku klasy Gross-dreadnought!). - Konieczne byłoby przeprowadzenie przynajmniej kilku kontrataków na linie komunikacyjne i zaopatrzeniowe wroga.
  Cesarz Płodu uśmiechnął się poprzez swoje chłopięce hologramy.
  - Jak myślisz, kim jestem - frajerem!
  Marszałek gnomów chrząknął i rozłożył łapy:
  - Ale wcale nie oszczędzają amunicji. Oznacza to, że są wystarczające. Czyż nie tak, mój panie?
  Imperator zarodków sprzeciwił się:
  - Nie, nie tak! Wielki dowódca jest cenniejszy niż głowa, więc hełm ostrożności i kamuflaż przebiegłości mu nie zaszkodzi! Krótko mówiąc, wróg nadal żyje w słodkim złudzeniu, że wszystko jest z nim w porządku, ale w rzeczywistości nasze zwycięstwo jest już bliskie! Uderzenie nieoczekiwane jest równoznaczne z zastąpieniem pięści mieczem ze stali stopowej!
  
  
  WITTMAN ŻYJE
  Mała zmiana w historii związana z wielkim sukcesem nazistów podczas ofensywy w Ardenach. Naziści poruszali się szybciej, byli w stanie przekroczyć mosty i zająć magazyny z bronią, amunicją i paliwem. Udział Wittmanna w strajku również przyczynił się do sukcesu, który w przeciwieństwie do prawdziwej historii nie umarł! I co? Prawdziwi bohaterowie nie umierają i są nieśmiertelni! Wittmann dalej walczył i zdobywał punkty. Po zniszczeniu 200. czołgu został pierwszym i jak dotąd jedynym czołgistą, który został odznaczony Krzyżem Kawalerskim Żelaznego Krzyża z liśćmi dębu, mieczami i brylantami.
  Geniusz Wittmanna zmienił nieco bieg historii. A Niemcy okazali się trochę bardziej skuteczni, szybsi, skuteczniejsi. I udało im się to, co prawie wydarzyło się w prawdziwej historii, ale dosłownie kilka godzin nie wystarczyło. I tak magazyny zostały zdobyte, a armia niemiecka zyskała miażdżącą siłę. W rezultacie Bruksela została zdobyta, a setki tysięcy żołnierzy brytyjskich i amerykańskich dostało się do niewoli.
  Stalin nie spieszył się do ataku, chcąc mocniej zmiażdżyć sojuszników na Zachodzie.
  Bitwy pokazały, że "Tygrys" -2 jest bardzo skuteczną bronią zarówno z uzbrojeniem, jak i przednim pancerzem. Niemcy, widząc, że Armia Czerwona jest bierna na wschodzie, wysłali do walki dodatkowe jednostki i zaczęli odnosić sukcesy. Fritz otrzymał także najnowsze działa samobieżne E-25, które miały niewielkie rozmiary i wagę, ale mocne uzbrojenie i dobry pancerz, a co najważniejsze mobilność.
  W rezultacie nowe zwycięstwa... Fritzowie są już w Paryżu. Znów przejmują stolicę Francji.
  A Stalin chce tego - żeby sojusznicy zostali zabici, a wtedy cała Europa pójdzie do ZSRR.
  Sprytny lis Stalin... Ale Churchill też nie jest idiotą. Kiedy Roosevelt zmarł, wraz z Trumanem zawarli rozejm z Trzecią Rzeszą. Jednocześnie wycofując resztki pokonanych wojsk z Francji. I oczywiście z całkowitą wymianą jeńców wojennych, a nawet z dostawami paliwa i zaopatrzenia do III Rzeszy.
  W odpowiedzi Niemcy zniosły antysemickie ustawy. Żydzi jednak pozostali w obozach, ale nie palono ich, a jedynie zmuszano do pracy, podczas gdy Amerykanie wysyłali do obozów konserwy i zboża.
  Niemcy rozwiązali ręce we Francji i we Włoszech. Teraz to Stalin zaproponował osobny pokój. Ale Hitler odmówił. W czerwcu rozpoczęła się ofensywa Fritza. Do serii weszły pierwsze czołgi E-50. Jak się jednak okazało, samochód nie do końca odniósł sukces. Jego masa pozostała wysoka i wynosiła prawie 65 ton, a jego sylwetka była rzeczywiście niższa niż w przypadku Tygrysa-2, ale pancerz miał tę samą grubość, wyraźnie niewystarczającą, zwłaszcza wzdłuż boków. Nieco lepsze było działo 88 mm i lufa o długości 100 EL. Strzelała dwanaście pocisków na minutę.
  Osiągi jazdy dodał mocniejszy silnik, rozpędzający się do 1200 koni mechanicznych. Ogólnie rzecz biorąc, czołg oczywiście dodał w porównaniu z "Tygrysem" -2 i miał nieco bardziej racjonalne nachylenie pancerza, ale pozostał wrażliwy z boków.
  E-100 był lepiej chroniony, ale jego duża waga utrudniała transport i użycie bojowe. Najbardziej udane okazały się działa samobieżne E-25, z bardzo niską sylwetką przedniego pancerza 120 mm z dużym nachyleniem i pancerzem pokładowym 82 oraz armatą dla Tygrysa-2. był najlepszym działem samobieżnym Wehrmachtu i II wojny światowej. Przyspieszył do siedemdziesięciu kilometrów na godzinę - silnik o mocy 700 koni mechanicznych, a nawet pociski IS-2 rykoszetowały w czoło.
  Niemcy zadali główny cios z Węgier, próbując uratować wciąż otoczony Budapeszt. Walki były niezwykle zacięte.
  Ofensywa rozpoczęła się 22 czerwca, a obrona Armii Czerwonej była bardzo potężna. Niemcy mają jeszcze kilka czołgów serii E, jedynie armaty samobieżne E-25 w dość dużej liczbie - dość proste w produkcji i tanie. Tutaj leżą dwie dziewczyny w bikini. Auto jest niższe o niecałe półtora metra, dzięki czemu jest tak dobrze chronione i uzbrojone przy stosunkowo niewielkiej wadze.
  Dwie dziewczyny, Charlotte i Gerda, leżące, strzelały do sowieckich dział. Przed nimi rozwalające się samochody, sterowane radiowo, poruszały się i oczyszczały pola minowe.
  Czerwona Charlotte wystrzeliła z armaty. Obezwładniła radzieckie działo i potrząsnęła klatką piersiową, ledwie zakrytą cienkim paskiem materiału. A ona gruchała:
  - Hiperplazma wściekłego ognia!
  A wtedy Gerda uderzy ją również bosymi stopami. I chichoty:
  - Jestem bardzo fajną dziewczyną i nie jest zła...
  Działo samobieżne porusza się samo. I od czasu do czasu zatrzymuje się. Jej przedni pancerz jest mocno nachylony, co zapewnia dobrą ochronę. W radzieckich działach pociski są wrażliwe na rykoszety. I nic nie zagraża takiemu działowi samobieżnemu w czoło. Tutaj wciąż mogą przebić się przez planszę. Ale dziewczynom się nie spieszy. Skuteczne działo samobieżne przewyższa SU-100 w przebijaniu pancerza, a także jest lepiej chronione, bardziej mobilne i jednocześnie lżejsze.
  A Armia Czerwona ma niewiele suszarek. Zasadniczo czołg T-34-85, który nie jest wystarczająco silny z działem, a pancerz jest raczej słaby. Nawiasem mówiąc, niemieckie działo samobieżne E-25 jest lżejsze, znacznie mocniejsze w pancerzu i działach.
  Dziewczyny walczą... Bardzo piękne i młode. A ich działa samobieżne bombardują i rzucają ...
  Fritzowi udało się w końcu przedrzeć do Budapesztu. Przekonujące zwycięstwo, jednostki radzieckie otoczone. Wielu zostało wziętych do niewoli i zabitych.
  To prawda, że straty nazistów są namacalne. I nie taka moc. Cóż, jeśli sprzęt jest nadal produkowany, to zasoby ludzkie nie wystarczą.
  A armia wzywa dzieci i kobiety. Lub obcokrajowcy, ale ci nie są wystarczająco wiarygodni.
  Mimo to walka trwa... Armia Czerwona stawia bardzo zaciekły opór, jest wiele linii obronnych. Niemcy pokonują kolejne sto kilometrów i zatrzymują się. Nie dość siły. A sama Armia Czerwona przechodzi do ofensywy. Ale też nie odnosi większych sukcesów i lekko odpycha Niemców.
  Aż do zimy... Linia frontu się stabilizuje. Armia Czerwona w styczniu 1946 r. będzie nadal posuwać się naprzód w Prusach Wschodnich iw Polsce, ale posuwa się nieznacznie.
  Niemcy zimą nie szaleją. Bitwy są krwawe. Ale linia frontu jest nieaktywna ...
  I nadchodzi okres charakterystyczny dla pierwszej wojny światowej. Linia frontu staje się nieaktywna. Niemcy i obce dywizje nacierają latem, a Armia Czerwona zimą. I nikt nie może osiągnąć znaczącego sukcesu.
  Rok po roku trwa wojna. Niemcy nieco wyprzedzają ZSRR w rozwoju samolotów odrzutowych. W ZSRR dopiero w 1949 roku MIG-15 pojawił się w masowej produkcji. Ale z drugiej strony Niemcy do tego czasu mieli ME-462 i XE-362. A co najważniejsze dyskoteki, których nie da się zestrzelić z potężnego odrzutowca laminarnego z bronią strzelecką.
  W czołgach niemiecka seria "E"... Dla kontrastu pojawiły się T-54 i IS-7. Ale Niemcy następnie wdrożyli serię AG - doskonalszą piramidalną.
  Ale nikt nie miał przewagi. Linia frontu stoi w miejscu.
  Aż do śmierci Stalina w marcu 1953 r.
  I wtedy, korzystając z pewnego zamieszania w kierownictwie partii i walki o władzę, Niemcom udało się odnieść sukces. Ale potem po aresztowaniu i egzekucji Berii, mianowaniu Wasilewskiego, wielkiego stratega, na Naczelnego Wodza i wzmocnieniu szefa Komitetu Obrony Państwa Malenkowa. Linia frontu w granicach Europy ustabilizowała się.
  Niemcom w okresie walki o władzę w ZSRR udało się przedrzeć nad Niemen i odbić Bałkany, Rumunię, Bułgarię, Słowację, Grecję, Albanię i odzyskać pełną kontrolę nad Europą.
  Ale linia frontu ponownie się ustabilizowała już na granicach ZSRR w 1941 roku...
  A potem grudzień 1955... Zimą Armia Czerwona, zgodnie z tradycją, znów posuwa się naprzód. Od ilu lat trwa wojna? Horror czternaście i pół! A końca nie widać!
  Dopóki żyje Hitler, wojna się nie skończy. Malenkow skłania się ku pokojowi w dawnych granicach do 22 czerwca 1941 r. Ale Hitler jest uparty i chce wygrać za wszelką cenę!
  Armia Czerwona postępuje. Najnowszy czołg IS-12 rusza do boju. Maszyna z działem w kalibrze 203 - milimetrowym. Duży, z dziesięcioma karabinami maszynowymi. I sześć dziewczyn - członków załogi. Próbują pierwszego modelu czołgu. Czy nie jest za duży i ciężki. Czy samochód jest sprawny? Dziewczyny, mimo świąt 25 grudnia i mrozów, w jednym bikini. To prawda, że czołg ma najnowszy silnik z turbiną gazową i jest w nim ciepło. Ponadto same sześć dziewcząt nie jest prostych.
  Walczą od czterdziestego pierwszego roku. I był prawie nagi przy każdej pogodzie. W rzeczywistości, kiedy cały czas jesteś w bikini, już przestajesz marznąć. A skóra staje się elastyczna i mocna.
  Bosonogie dziewczyny prowadzą maszynę do zabijania. Są naprawdę urocze i piękne.
  Alenka jest tu dowódcą głównym i załogi. Czego tylko dziewczyna nie widziała przez czternaście i pół roku wojny. Gdzie jej nie było. Przeszli front od Brześcia do Stalingradu, od Stalingradu do Wisły, a teraz posuwają się w rejonie Białegostoku. Sam Białystok nadal jest w rękach Niemców. Linia frontu uformowała się stabilnie. I wykopać rowy przyzwoicie.
  Więc tak naprawdę wojna nie ma końca... I może trwać dłużej niż rok. A czego chce ten uparty Hitler?
  Tutaj także USA i Wielka Brytania nie chcą pokoju między ZSRR a III Rzeszą. Chcą, aby obie strony siebie całkowicie unicestwiły.
  Dziewczyny na IS-12 idą do przodu. Przedni pancerz czołgu ma 450 mm pod kątem. Pociski odbijają się. A dziewczyny odpalają.
  Ale jak dotąd w ZSRR jest tylko jeden taki czołg. IS-10 jest już w serii, ale waży pięćdziesiąt ton. IS-7 jest nadal produkowany jako T-54. Wśród produkowanych seryjnie pojawił się także T-55, ale na razie dopiero wchodzi do serii. Niemcy mają piramidalne czołgi. Również bardzo mocny i doskonały. I pistolety wysokociśnieniowe z krótkimi lufami.
  Walka będzie więc najpoważniejsza. Natasha i Anyuta strzelają z potężnego działa okrętowego i piszczą:
  - Nad Berlinem zawiśnie nasza flaga!
  I obnażyły swoje białe, perłowe zęby. I nie zatrzymuj dziewczyn minami.
  Dwa pociski trafiły w przedni pancerz... Odbiły się rykoszetem. Nie, IS-12 to poważny samochód i nie tak łatwo go zabrać.
  Ale wydaje się, że IS-7, który porusza się na prawo od dziewcząt, został wystrzelony z działa wysokociśnieniowego, trafił i zatrzymał się. Zniszczył piękno.
  Alenka, bawiąc się mięśniami brzucha, śpiewa:
  -W naszym świecie wszystko niemożliwe jest możliwe, Newton odkrył, że dwa razy dwa to cztery!
  Walka wciąż trwa nieprzerwanie. Radzieckie działo uderza w Niemców. Duża Marusya wkłada muszle do zamka. Takie jest życie i los dziewcząt. I śpiewają:
  Nikt nas nie powstrzyma, nikt nas nie pokona! Rosyjskie wilki miażdżą wroga, rosyjskie wilki pozdrawiają bohaterów!
  Augustyn gryzmoli z karabinów maszynowych, mówi:
  - Święta wojna! Będzie nasze zwycięstwo! Flaga Rosji do przodu, chwała poległym bohaterom!
  I znowu grzmi śmiercionośna armata i brzmi:
  Nikt nas nie powstrzyma, nikt nas nie pokona! Rosyjskie wilki miażdżą wroga, wiesz, że mają fajną rękę!
  Maria ta dziewczyna o złotych włosach kieruje czołgiem i piszczy:
  - Zmiażdżmy faszystów!
  Niemcy mają ciężko, bitwy też toczą się pełną parą na niebie. Ale jak dotąd MIG-15 jest gorszy pod względem prędkości i uzbrojenia od niemieckich marek. Walka jest nierówna dla poety.
  Huffman, ten niezwykły as-pilot zrobił dobrą karierę w latach wojny. Raczej niesamowite i fantastyczne. Po osiągnięciu trzystu samolotów otrzymał Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi mieczami z liści dębu i diamentami. Po dotarciu do czterystu zestrzelonych samolotów otrzymał Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i brylantami. Za pięćset samolotów otrzymał Order Orła Niemieckiego z brylantami, a po tysiącu Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża z platynowymi liśćmi dębu, mieczami i brylantami. A po osiągnięciu dwóch tysięcy samolotów otrzymał Wielki Krzyż Krzyża Rycerskiego.
  Ten wyjątkowy pilot był w stanie odnieść wiele zwycięstw powietrznych. I kiedy jeszcze żył. Huffman został niedawno awansowany do stopnia generała. Ale nadal latał jak zwykły pilot.
  Jak mówią, nie pali się w ogniu i nie tonie w wodzie. Przez wiele lat wojny Huffman nabył instynkt myśliwego. Stał się super-legendarnym pilotem i bardzo popularnym. Ale miał silnego konkurenta - Agave, który również przekroczył liczbę dwóch tysięcy zestrzelonych samochodów. I dogoniłem Huffmana. Ale wciąż jest bardzo młoda i nie straciła jeszcze ani jednego zawodnika.
  Dziewczyna nacisnęła pedały gołymi, rzeźbionymi nogami i wystrzeliła serię z wiatrówek. A oto cztery zestrzelone radzieckie pojazdy MIG-15.
  Agawa chichocze i mówi:
  W pewnym stopniu wszyscy jesteśmy sukami! Ale ja mam nerwy ze stali!
  I znowu dziewczyna się odwraca. Zestrzeliwuje siedem sowieckich samolotów w jednej serii - sześć MiG-ów i jeden TU-4, i piszczy:
  - Ogólnie, jeśli nie super, to hiper!
  Agave to oczywiście suka. Pilot z Lucyfera. Bardzo piękny miodowy blond.
  Tutaj oddaje kolejną serię i zestrzeliwuje jednocześnie osiem sowieckich samolotów MIG-15 i piszczy:
  - Jestem najbardziej kreatywny i reaktywny!
  Dziewczyna naprawdę nie jest głupia. Wszystko jest możliwe i wszystko jest możliwe. Nie nazywaj jej prywatną.
  A nogi są tak opalone, takie pełne wdzięku ...
  Ale Mirabela walczy z nią... Przez długi czas Kozhedub był najlepszym sowieckim asem. Zebrał sześć złotych gwiazd bohatera ZSRR, zestrzeliwując sto sześćdziesiąt siedem samolotów. Ale potem umarł. Wtedy nikt nie mógł pobić jego rekordu. I dopiero niedawno Mirabela przewyższyła Kozheduba. A po zestrzeleniu ponad stu osiemdziesięciu samolotów stała się siedmiokrotnym bohaterem ZSRR.
  To jest dziewczyna terminatora! Na przykład zatrzyma galopującego konia i wejdzie do płonącej chaty.
  A nawet twardszy.
  Mirabelę spotkał trudny los. Skończyłem w dziecięcej kolonii pracy. Bosa i ubrana w szarą szatę rąbała drewno i piłowała pnie. Była taka silna i zdrowa. W silne mrozy chodziła boso, aw więziennej piżamie. I przynajmniej raz kichnął.
  Oczywiście takie zjawisko odnotowano również na frontach. Mirabela przez długi czas walczyła w piechocie, a następnie została pilotem. Mirabela swój pierwszy chrzest bojowy otrzymała w bitwie pod Moskwą, dokąd udała się zaraz po kolonii. I tam pokazał, że jest cool.
  Walczyła boso i prawie nago w przenikliwym mrozie, który dosłownie sparaliżował Wehrmacht. Taka cholerna i niezwyciężona dziewczyna była. I odniosła ogromny sukces.
  Mirabela wierzyła w rychłe zwycięstwo ZSRR. Ale czas płynie. Ofiar jest coraz więcej, ale zwycięstwo nie nadchodzi. I robi się naprawdę przerażająco.
  Mirabela marzy o zwycięstwach i osiągnięciach. Ma siedem gwiazd ZSRR - to więcej niż ktokolwiek inny! I do cholery, zasłużyła na swoje nagrody! I poniesie krzyż ramion i nie tylko. Nawet jeśli Stalin umrze, jego sprawa żyje!
  Dziewczyna wchodzi i zastyga... Powala niemieckiego XE-362 i piszczy:
  - Akrobacje! I cholernie nowa załoga!
  Naprawdę, to świetna dziewczyna. Prawdziwa kobra też potrafi wiele.
  Mirabela to nowa gwiazda....
  Walki trwają kilka dni, aż nadejdzie nowy rok... Radziecki IS-12 otrzymał uszkodzenia rolek i gąsienic - jest w naprawie. Tak, taka okrutna i bezlitosna wojna. I jak długo to potrwa?
  A wszystko dzięki temu, że Wittmann przeżył walki na Zachodzie.
  Sam Wittmann przez pewien czas walczył w załodze czołgu. Doprowadziwszy rachunek do trzystu pojazdów, nie licząc dział, moździerzy, ciężarówek, motocykli i innych rzeczy, został odznaczony: Krzyżem Kawalerskim Żelaznego Krzyża ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i brylantami oraz awansowany do stopnia generała.
  Potem już nie walczył. Ale z drugiej strony dowodził szóstą armią pancerną SS.
  Kurt Knipsel stał się najbardziej produktywnym asem pancernym Wehrmachtu. Ale dopiero po pięciuset zniszczonych czołgach otrzymał Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża.
  Poniekąd pozbawione okazały się nagrody. To prawda, że dotarłszy do tysiąca czołgów, w końcu otrzymał: Krzyż Kawalerski Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami.
  Kurt Knipsel to bardzo skuteczna maszyna bojowa. Walczył na różnych czołgach. Był zarówno strzelcem, jak i dowódcą. Przez długi czas wyprzedzał wszystkich bez konkurencji.
  Ale oto piękna Gerda, była już w stanie go dogonić. Dziewczyny dzielnie walczyły. Ale potem mieli przerwę. Wszystkie cztery piękności zaszły w ciążę i urodziły parę: syna i córkę. Jednak po przerwie szybko nadrobili zaległości.
  A teraz Gerda ominęła Kniesela.
  Jak mogą tego uniknąć? Walczą boso iw bikini. Dziewczyny zrobiły sobie kolejną przerwę, ponownie urodziły dzieci. A teraz zbliżali się do liczby dwóch tysięcy zniszczonych czołgów. I mogli liczyć na niespotykaną nagrodę: gwiazdę Krzyża Kawalerskiego Żelaznego Krzyża ze srebrnymi liśćmi dębu, mieczami i brylantami.
  Oto dziewczyny!
  Gerda strzela do radzieckiego samochodu. Zrywa wieżę i piszczy:
  - Jestem do cholery!
  I znowu strzela. Penetruje T-54. I piszczy:
  - Ojczyzny Niemcy!
  Dziewczyna sama się trzęsie. I jest bardzo aktywna... Tak, ma taką strategiczną passę. Jest już rok 1956... Wojna trwa i trwa... Nie chce się zatrzymać. Armia Czerwona próbuje nacierać w różnych miejscach. Ale raczej ostrożnie, ponieważ pozostało niewiele zasobów ludzkich.
  A Rosja krwawi.
  Armia Czerwona próbuje posuwać się w kierunku Rumunii. A potem potężne przygotowanie artyleryjskie, strzelanina i zabójstwa.
  Ale wróg czeka. Niemcy mają najbardziej masywny czołg AG-50. Przewyższa T-54 pod względem ochrony, zwłaszcza po bokach i być może w przebijaniu pancerza działa, ale jest cięższy. To prawda, że \u200b\u200bprędkość Niemca dzięki silnikowi z turbiną gazową jest wyższa.
  Niemiecki czołg strzela i zdobywa punkty.
  Załoga Margaret walczy. Fajne walki. Niemki zestrzeliwują sowiecki czołg. I piszczą z radości.
  Tak i nie ma mowy...
  Na niebie wiruje dyskowy samolot kontrolowany przez Albinę i Alvinę. Dwie blondynki zestrzeliwują radzieckie samochody. I robią to po mistrzowsku. Całkowicie niezniszczalny samolot-dysk taranuje Migi i Tu. Samochód do masakry. A wojownicy napierają na siebie bosymi stopami. I nie dajcie szansy Armii Czerwonej na niebie.
  Dyskietka to coś, czego naukowcy z ZSRR nie mogą skopiować. To jest coś, na co nie znaleziono antidotum. A Niemcy w powietrzu czują się bardzo pewnie. I walczą ze sobą jak czarownicy z magiczną różdżką.
  Albina, celując dyskietką we wroga, pisnęła:
  - Teraz, jeśli Bóg istnieje, to jest Niemcem!
  Alvina, miażdżąc wroga, potwierdziła:
  - Zdecydowanie Niemiec!
  A dziewczyna się śmiała ... Ogólnie była też zmęczona niekończącą się wojną. Cóż, Niemcy i Rosjanie zabijają się nawzajem. Dokładniej, Armia Czerwona i Wehrmacht. A linia frontu wciąż stoi w bezruchu... I końca nie widać.
  Wojna... To już jest rzeczywistość. Wojownicy urodzeni po wybuchu wojny już walczą na niebie i na ziemi.
  Na przykład Hansa Feuera. Najmłodszy odznaczony Orderem Krzyża Żelaznego I Klasy. A potem został najmłodszym odznaczonym za schwytanie radzieckiego generała Orderem Krzyża Kawalerskiego Żelaznego Krzyża.
  Tak, to jest naprawdę fajne.
  Hans Feuer jest zdesperowanym wojownikiem. Chłopak walczy jak olbrzym, a jest zimno, zimą w samych szortach.
  To jest naprawdę fajne!
  Hans zasłynął na wieki!
  I ogólnie toczy się tu taka niesamowita i napięta wojna... Wszelkie AI zanika.
  A w Rumunii Armia Czerwona nie może przebić się przez niemiecką obronę. Obie strony poniosły straty. Nadchodzi styczeń... A każdego dnia coraz więcej zabitych i rannych.
  Szaleństwo nie ma początku ani końca.
  Agave znów wzbija się w powietrze i zestrzeliwuje radzieckie samochody. Jest myśliwym i drapieżnikiem. Uderza wroga.
  Samochody, w które uderzyła, spadają. A potem dziewczyna strzela do sił lądowych. Nokautuje IS-7. A on chce:
  - Jestem najlepszy! Jestem dziewczyną, która zabija wrogów!
  I znowu jest przenoszony na cele powietrzne. To jest niszczyciel czołgów i wszystkie maszyny, które latają i strzelają.
  Cóż, tak się gotuje na frontach. A naukowcy próbują stworzyć coś śmiercionośnego z tyłu. Chociaż nie wychodzi to najlepiej.
  Ale tutaj jest mały czołg AG-5. Maszyna ważąca siedem ton. Zdane testy bojowe. I gryzie i gryzie wroga.
  I czas śpiewać - nikt nas nie zatrzyma i nikt nie wygra!
  AG-5 pędzi do siebie i strzela w biegu. I nie zatrzymuj takiego czołgu. A pociski rykoszetują.
  A w maszynie siedzi dziesięcioletni Friedrich i piszczy:
  - I będę prawdziwym super wojownikiem!
  I znowu, jak strzelił... I trafia w sam środek wieży. A jego śmiercionośna siła, choć małego kalibru, jest kolosalna.
  A na niebie walczy Helga. Bosa dziewczyna w bikini wybiera rachunki. I cieszy się z jego fantastycznych sukcesów.
  A Agave ciągnie do przodu... I też walczy.
  Jest już luty 1956... Armia Czerwona nigdzie nie osiągnęła sukcesu. Ale Niemcy też nie mogą awansować. Potężne podziemne czołgi idą do bitwy. Ale są czysto taktyczne.
  Dziewczyny zeszły do podziemia, zniszczyły baterię sowieckich dział i wróciły.
  W tym samym czasie schwytali kilku pionierów. Dziewczęta, które złapały chłopców, były rozbierane i torturowane. Bili pionierów drutem, a potem upiekli ich bose pięty w ogniu. Potem zaczęli łamać sobie palce rozpalonymi do czerwoności szczypcami. Chłopcy zawyli z potwornego bólu. W końcu dziewczęta wypaliły rozpalonym żelazem gwiazdy na piersiach i butami zmiażdżyły męskie doskonałości. Ostatni pionierzy skończyli i byli zgięci w bolesnym szoku.
  Dziewczyny jednym słowem pokazały klasę. Ale znowu Niemcy nie osiągnęli niczego znaczącego.
  Potężne działa samobieżne: "Sturmmaus", strzelające w pozycje radzieckie. Było wiele zniszczeń i zniszczeń. Ale radziecki samolot szturmowy zniszczył jeden z pojazdów i Fritz wrócił.
  Naziści próbowali zmiażdżyć sowieckie baterie dyskietkami. Użyto przeciwko nim jeży i materiałów wybuchowych. Doszło do totalnej wymiany ciosów.
  Tutaj znowu Albina i Alvina na latającym spodku. Wskazują za pomocą bosych stóp, naciskając przyciski joysticka i robią to niezwykle zręcznie.
  Dziewczyny oczywiście demonstrują najwyższe akrobacje. Tutaj wyciągnęli dyskietkę i zestrzelono tuzin radzieckich maszyn latających.
  Albina ćwierka:
  - Wściekła ekipa budowlana! Będzie spadająca gwiazda!
  I ponownie zawraca swój samochód. A dziewczyny miażdżą Armię Czerwoną. Co więcej, główne...
  Alvina strąca też kilkanaście sowieckich samolotów i piszczy:
  - Szalone dziewczyny, a nie dziewice!
  Poprawka co do ostatniego. Ich para wybrała się na spacer z mężczyznami. I co po prostu nie wstało. Dziewczyny kochały mężczyzn - to dla nich miłe! A zwłaszcza jeśli pracujesz z językiem.
  Dziewczyna najwyższej rangi... Tutaj torturowali pioniera... Najpierw go rozebrali i wlali mu do gardła kilka wiader wody. Następnie do rozdętego żołądka przynoszono gorące żelazo. A jak płonęły! Pionier wrzasnął z dzikiego bólu... Śmierdziało spalenizną.
  Alvina uderzył go w bok rozgrzanym do czerwoności drutem. A jak się śmiać chce... To bardzo zabawne.
  Następnie zaśpiewała:
  - Mam dość bronowania tyłka - chcę drażnić swoje szczęście!
  I jak się śmieje! I odsłonił swoje perłowe zęby! Dziewczyna kocha zabijać, to jest dziewczyna!
  A nogi dziewczyny są nagie i pełne wdzięku. Uwielbia chodzić boso po węglach. I prowadzić schwytanych pionierów. Piszczą tak bardzo, gdy ich pięty są smażone. Nawet Alvina jest bardzo zabawna. A Albina to też dziewczyna, szczerze mówiąc - super! Jak przesunąć wroga łokciem do brody. I pisk:
  - Jestem dziewczyną najwyższej klasy!
  I odsłonił swoje perłowe zęby. Które błyszczą jak pobite. Wojownik jest niesamowity! To może być coś, czego nie da się opowiedzieć w bajce, ani opisać piórem!
  Obie wojowniczki zostają powalone na niebie przez radzieckich Migisów. Piękności są aktywne. Nie ma w nich najmniejszej wątpliwości. I taka dzika i szalona piękność.
  Wojowniczki sterują joystickiem bosymi stopami i atakują rosyjskie samochody. Gdy zmiażdżą, zmiażdżą wojowników, jak maczuga na krysztale. Dziewczyny są bezwzględne i bezlitosne. Mają moc gniewu i płomień namiętności. I pewność zwycięstwa. Nawet jeśli wojna trwa od piętnastu lat. Ale on nie chce kończyć. Albina i Alvina są u szczytu popularności. I nie chcą się wycofać ani zatrzymać na chwilę. I ruszają do siebie i taranują wroga.
  Albina, strącając sowieckie samoloty, piszczy:
  - Mam dość płaczu dziewczyny, wolałbym utopić łykowe buty!
  I jak się uśmiecha i błyszczy perłowymi zębami. A teraz chce mężczyzny. Uwielbia gwałcić mężczyzn. Jest to dla niej bardzo przyjemne. Tutaj weźmie i zgwałci.
  Albina ryczy:
  Seksowna dziewczyna to seks
  Za wielki śpiewający postęp!
  A wojownik wybuchnie śmiechem... I zabijmy ponownie wszystkich naszych wrogów. Ona ma dużo energii. I pełna siła mięśni.
  A Alvina jak ryczeć:
  - Zmiażdżmy wroga do kopców!
  A wojownik zacznie się aktywnie śmiać! I wyobraziła sobie, jak jej faceci się całują. Ale to miłe co najmniej.
  Marzec tuż tuż... Słońce świeci coraz mocniej. Pierwszego dnia wiosny rosyjscy chłopcy biegają boso po stopionym śniegu. Śmieją się do siebie, obnażają twarze i pokazują Niemcom figi.
  Pionierzy z czerwonymi krawatami, z krótkimi fryzurami, niektórzy nawet do zera. Biegają skacząc. Ich bose stopy prawie nigdy nie są zimne. Bardzo niegrzeczny. Dziewczyny też biegają, także bez butów. Od różowych, okrągłych obcasów mienią się w słońcu. Cudowne radzieckie dziewczyny. Szczupły, wysportowany, przyzwyczajony do robienia małych rzeczy.
  I wszyscy szczerzą zęby i szczerzą zęby... Pierwszy dzień wiosny to prawdziwa radość i pragnienie światła i tworzenia!
  A na niebie bitwa powietrzna. Mirabela, to radziecki pilot numer jeden, który zestrzelił kolejny niemiecki samolot. I jak zawsze w jednej dziewczynie w bikini. Wiecznie młody i nigdy nie blaknący. Taka jest siła jej duszy.
  Mirabela jednak uwielbia też być dotykana przez mężczyzn. Ona naprawdę to lubi. Dlatego jest pilotem... Kiedy nagie, muskularne ciało dziewczyny jest pomarszczone przez męskie dłonie - to prawdziwy smakołyk. I świetna zabawa!
  Mirabela powala kolejny nazistowski samochód i syczy:
  - Jestem opancerzoną suką!
  Dziewczyna uderza nawet w panel kontrolny bosymi, okrągłymi obcasami. Ona jest wspaniała. I niepowtarzalny.
  Mirabella jest zakręcona. I Agave leci w jej stronę. Tutaj wreszcie spotkały się dwie najbardziej produktywne pilotki-wojowniczki. Strzelają do siebie od tyłu. Próbują go zdobyć na odległość. Ale to nie działa zbyt dobrze. Obie piękności schodzą z linii ognia. I agresywnie obnażają zęby. Cóż, kobiety to suki. Patrzą sobie twardo w oczy. Dokładniej łeb w łeb i strzelaj ponownie. Niemiecki ME-562 jest wciąż lepiej uzbrojony niż MIG-15, a radziecki pojazd został zestrzelony...
  Ale Mirabela udaje się wyrzucić, tracąc samolot po raz pierwszy w swojej karierze lotniczej. Najgorsze jest to, że znalazła się na terytorium wroga. A to źle. Tak, takie są wyjątkowe zrządzenia losu. A 1 marca 1956 roku świat się zmienia, ale rządy Führera w cybernetycznej grze pozostają.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"