Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Συνέβη ότι μετά τον θάνατό του τον Αύγουστο του 2023, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετακόμισε στο σώμα του Χίτλερ. Επιπλέον, είναι τόσο δροσερό που ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο ημερολόγιο την 1η Νοεμβρίου 1941. Και δεν μπορείς να το φτιάξεις. Τι να κάνετε αν τόσο ο Στάλιν όσο και ο Τσόρτσιλ δεν θέλουν να ακούσουν για ειρήνη; Τότε ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποφασίζει να τους τιμωρήσει όλους καλά!

  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Συνέβη ότι μετά τον θάνατό του τον Αύγουστο του 2023, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετακόμισε στο σώμα του Χίτλερ. Επιπλέον, είναι τόσο δροσερό που ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο ημερολόγιο την 1η Νοεμβρίου 1941. Και δεν μπορείς να το φτιάξεις. Τι να κάνετε αν τόσο ο Στάλιν όσο και ο Τσόρτσιλ δεν θέλουν να ακούσουν για ειρήνη; Τότε ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποφασίζει να τους τιμωρήσει όλους καλά!
  . ΠΡΟΛΟΓΟΣ.
  Ο παρατεταμένος πόλεμος με την Ουκρανία δεν ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τον Ρώσο πρόεδρο. Λοιπόν, τι είναι η Ουκρανία για τη Ρωσία; Θεωρήθηκε ότι θα της έβρεχαν με καπέλα και θα έπαιρναν το Κίεβο για τρεις μέρες. Αλλά δεν πέτυχε. Είναι ο δεύτερος χρόνος του πολέμου. Και οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία είναι κυριολεκτικά στη μύτη. Και ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε προβλήματα με την υγεία του. Μπορεί να δει κανείς τις κατάρες εκατομμυρίων ανθρώπων που επηρεάζονται σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Το ανθρώπινο αίμα δεν είναι νερό. Και πόσο αίμα έχει ήδη χύσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν; Ίσως μόνο ο Στάλιν ήταν πιο αιματηρός στην ιστορία της Ρωσίας. Οι Ουκρανοί διεξάγουν μια επιτυχημένη επίθεση και έχουν ανακαταλάβει τα περισσότερα από τα προσαρτημένα εδάφη από τον ρωσικό στρατό και διάφορους ιδιωτικούς σχηματισμούς. Επιπλέον, οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στο Τατζικιστάν και στη ρωσική βάση εκεί τον Μάιο του 2023. Και άνοιξαν ένα δεύτερο μέτωπο, προσθέτοντας πονοκέφαλο στον Πρόεδρο της Ρωσίας. Όπως αποδείχθηκε, οι Τατζίκοι έδειξαν χαμηλό ηθικό και ο στρατός τους εν μέρει τράπηκε σε φυγή και εν μέρει αιχμαλωτίστηκε. Και η Ρωσία έπρεπε να πολεμήσει μαζί τους. Έτσι η ρωσική στρατιωτική βάση περικυκλώθηκε από τους Ταλιμπάν, και ένας μεγάλος αριθμός στρατιωτών σκοτώθηκε, και κάποιοι αιχμαλωτίστηκαν.
  Και έπρεπε να απαντήσουν. Και πάλι κηρύξτε κινητοποίηση για να καλύψουν τα κενά ήδη στα νότια.
  Και όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν πέθανε στις 5 Αυγούστου 2023, πολλοί Ρώσοι τον μισούσαν ήδη, για να μην αναφέρουμε τις δυτικές χώρες. Και ο Πρόεδρος της Ρωσίας πέθανε με αγωνία και χωρίς τιμή. Η συνοδεία του δεν λυπήθηκε καν ιδιαίτερα. Αλλά και πάλι αποφάσισαν να θάψουν θαυμάσια. Και δώσε τιμές.
  Αν και, φυσικά, πολλοί είπαν ότι αν ο Πούτιν είχε πεθάνει πριν από την επίθεση στην Ουκρανία, θα είχε μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους Ρώσους ηγεμόνες.
  Και έτσι ίσως είναι ακριβώς η περίπτωση που κάποιος μετανιώνει που ο Θεός δεν του έστειλε τον θάνατο νωρίτερα.
  Σε κάθε περίπτωση, τον Αύγουστο του 2023, ο Βλαντιμίρ Πούτιν πέθανε και η τύχη του έπρεπε να κριθεί από το δικαστήριο.
  Και ουράνια κρίση! Όμως η ιδιότροπη θεά-δημιούργος Εμμανουήλ πήρε και έκλεψε την ψυχή του Βλαντιμίρ Πούτιν από την Κόλαση και τον πήγε στο σύμπαν της.
  Εκεί πήρε και ενστάλαξε τον Ρώσο δικτάτορα στο σώμα του Αδόλφου Χίτλερ. Ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των εποχών και των λαών.
  Και τη στιγμή που τα γερμανικά στρατεύματα βρίσκονται κοντά στη Μόσχα. Ναι, επινόησε μια τέτοια τιμωρία για τον Πρόεδρο Κάιν. Ή ίσως ακόμη και μια ανταμοιβή, επειδή κινείστε από το σώμα κάποιου που είναι σχεδόν είκοσι χρόνια νεότερος από εσάς εκείνη την εποχή, και πάνω στο ύψωμα της επιτυχίας και της δόξας.
  Και τώρα ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει λάβει ένα νέο σώμα, νέες ευκαιρίες, σε έναν κόσμο σαν δύο σταγόνες νερού που θυμίζει τη Γη του εικοστού αιώνα. Και το πιο ενδιαφέρον είναι τι θα γίνει. Η δύναμη ενός προέδρου-δολοφόνου σε όλο τον κόσμο ή μια επαίσχυντη αυτοκτονία; Ή μήπως και τα δύο, ή κάτι ενδιάμεσο!;
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θυμόταν αόριστα τη σύντομη παραμονή του στην Κόλαση. Δεν έχει δικαστεί ακόμα. Η ψυχή βρισκόταν σε ένα πολύ μεγάλο, φωτεινό δωμάτιο. Και είσαι εντελώς αβαρής, και κρέμεσαι στον αέρα, όπως συμβαίνει συχνά σε ένα όνειρο, ειδικά στην παιδική ηλικία.
  Χωρίς βασανιστήρια, χωρίς πυρά της κόλασης. Αλλά αυτή ήταν μια πολύ σύντομη περίοδος ύπαρξης ως καθαρού πνεύματος, χωρίς σώμα. Και απλά φτερουγίζεις σαν σε όνειρο, και νιώθεις καλά και ανάλαφρα, και δεν θυμάσαι πολύ καλά τι υπάρχει τριγύρω.
  Και μετά μετά τη δίκη, θα ανατεθείς είτε στον Παράδεισο, είτε στην Κόλαση, είτε στο Καθαρτήριο για τους περισσότερους ανθρώπους.
  Αλλά τώρα ο Βλαντιμίρ Πούτιν ένιωθε τον εαυτό του σε ένα νέο σώμα. Όχι νεανικό σώμα, αλλά ούτε και γέρικο.
  Και ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας ξέρει ήδη ότι είναι πλέον ο Χίτλερ κατά σάρκα.
  Χάρη σε μια χορτοφαγική διατροφή και την απουσία κακών συνηθειών, ο Führer, πενήντα ετών, είναι σε αρκετά αξιοπρεπή φόρμα. Ο ψυχισμός του δεν είναι ακόμα υπερφορτωμένος με μια σειρά από επαίσχυντες ήττες. Άρα νιώθετε αρκετά καλύτερα από ό,τι στη θέση του Προέδρου της Ρωσίας. Που δεν έζησε αρκετά για να γίνει εβδομήντα ενός ετών.
  Ωστόσο, οι κυβερνώντες της Ρωσίας που έζησαν μια τέτοια εποχή μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Χίτλερ φαίνεται να είναι σε σώμα και πιο υγιής και πιο σφριγηλός και νεότερος, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να παραπονεθεί για τη μοίρα.
  Όλα δεν θα ήταν τίποτα, αλλά στο ημερολόγιο της 1ης Νοεμβρίου 1941. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι πλέον δυνατό να σταματήσει ο Φύρερ στη μοιραία γραμμή και να μην επιτεθεί στην ΕΣΣΔ. Και προφανώς πρέπει να δράσεις, αλλά πώς...
  Η συνοδεία και οι στρατηγοί ήθελαν, φυσικά, τη συνέχιση του συμποσίου και ότι ο Φύρερ τους έδινε τις σοφές οδηγίες του.
  Ωστόσο, τι να κάνετε όταν είστε ήδη μέχρι τα αυτιά σας σε σκατά. Και σε μια προηγούμενη ζωή και σε αυτή.
  Ο Βλαντιμίρ-Αδόλφος ανακοίνωσε ότι πρέπει να είναι μόνος και να σκεφτεί λίγο και να ξεκουραστεί. Παράλληλα ζήτησε καφέ με πορτοκαλί καφέ και επιχειρησιακό χάρτη, καθώς και το ευρωπαϊκό τμήμα της ΕΣΣΔ και της Αφρικής.
  Οι υποθέσεις των Γερμανών, γενικά, πήγαιναν αρκετά καλά. Πέτυχε αν και η επίθεση τον Οκτώβριο κατέστρεψε ολοσχερώς έξι σοβιετικούς στρατούς, και αρκετούς μερικώς. Πάνω από εξακόσιες τριάντα χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικοί του εχθρού αιχμαλωτίστηκαν.
  Και προς την κατεύθυνση του Λένινγκραντ, τα στρατεύματα της Βέρμαχτ κινούνται προς το Tikhvin. Και στο νότο έχουν ήδη καταλάβει το Χάρκοβο και μέρος του Ντονμπάς. Στην Κριμαία, πλησίασαν τη Σεβαστούπολη και εισέβαλαν στο Κερτς. Λοιπόν, αυτό δεν είναι ακόμα η κορυφή της επιτυχίας. Οι Γερμανοί πρέπει ακόμη να πάρουν το Tikhvin, το Kerch, μερικές πόλεις στο Donbass και το Rostov-on-Don φτάνοντας στο μέγιστο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Και στη συνέχεια προσεγγίστε ακόμη και τη Μόσχα κυριολεκτικά μέχρι μερικά χιλιόμετρα.
  Και τότε θα γίνει ένα θαύμα. Και πρωτοφανείς παγετοί, από τους οποίους ακόμη και η γερμανική βενζίνη από άνθρακα πάγωσε, και ο εξοπλισμός απέτυχε, και οι ίδιοι οι Γερμανοί στρατιώτες πάγωσαν ζωντανοί.
  Στο νέο σώμα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν άρχισε να νιώθει τη μνήμη του Χίτλερ μέσα του. Από τη μία πλευρά, αυτό είναι ακόμη καλό. Δεν θα σε πιάσουν με περίεργη συμπεριφορά και άγνοια. Στην πραγματικότητα, ο διάβολος ξέρει πώς μοιάζουν οι Γερμανοί στρατηγοί και υπουργοί. Φαίνεται ότι ο Σπέερ θεωρήθηκε ο πιο ταλαντούχος από αυτούς.
  Αλλά η μνήμη του Χίτλερ υποδήλωνε ότι ο Σπέερ δεν είχε λάβει ακόμη τη θέση του Υπουργού Όπλων και Πυρομαχικών του Ράιχ. Και ίσως - αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους για την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας. Αν είχε διοριστεί νωρίτερα ένας τόσο ενεργητικός υπουργός, η πορεία των πολέμων θα ήταν διαφορετική.
  Ωστόσο, ο Χίτλερ όχι μόνο κατάφερε να δώσει ένα τζάμπα σε αυτό. Για παράδειγμα, σταμάτησε γερμανικά τανκς κοντά στο Ντούκερ και ως αποτέλεσμα τετρακόσιες χιλιάδες Βρετανοί και εκατό χιλιάδες Γάλλοι κατάφεραν να διαφύγουν στη Βρετανία. Και αν αυτά τα στρατεύματα αιχμαλωτίστηκαν από τον Χίτλερ, τότε ίσως ακόμη και ο Τσόρτσιλ έπρεπε να ειρηνεύσει. Σε γενικές γραμμές, βέβαια, η απόφαση να πολεμήσουμε τη Γερμανία, η οποία πήρε τον έλεγχο ολόκληρης σχεδόν της ηπειρωτικής Ευρώπης, ήταν ανόητη.
  Αλλά ήταν ο Τσόρτσιλ που έσωσε τη Ρωσία ή την ΕΣΣΔ.
  Χωρίς δεύτερο μέτωπο, οι πιθανότητες του Στάλιν εναντίον του Τρίτου Ράιχ και των δορυφόρων του θα ήταν σχεδόν μηδενικές.
  Οπότε... ο Πούτιν έβρισε. Δεν του άρεσε ο Τσόρτσιλ. Ίσως να υπήρχε και κρυφός φθόνος απέναντι σε αυτόν τον ηγέτη. Άλλωστε, άλλωστε, ο Τσόρτσιλ έμεινε στην ιστορία θρύλος και κύριος.
  Και ο πρόεδρος της Ρωσίας λέγεται: Βόβκα-Κάιν! Πραγματικά στην ιστορία της Ρωσίας και του κόσμου τον θυμούνται τώρα με μια άσχημη λέξη. Ναι, λύθηκε - δεν άντεξε τον πειρασμό και ξεκίνησε έναν μεγάλο πόλεμο. Το μεγαλύτερο λάθος, και πρώτα από όλα ηθικό: πρόκειται για μια εκστρατεία εναντίον του Κιέβου. Κάποτε, όταν γινόταν πόλεμος στη Γεωργία, ο δικτάτορας ήθελε να επιτεθεί στην Τιφλίδα. Αλλά ο επίσημος πρόεδρος της Ρωσίας και ο Ανώτατος Διοικητής Ντμίτρι Μεντβέντεφ μίλησαν κατηγορηματικά εναντίον του. Και έπρεπε να σταματήσω να τσακώνομαι. Ο πενθήμερος πόλεμος, ένας από τους συντομότερους στην παγκόσμια ιστορία, και ίσως ο ταχύτερος στη ρωσική ιστορία, τελείωσε. Εκατόν έξι στρατιώτες χάθηκαν, οι Γεωργιανοί έχασαν λίγο περισσότερο. Υπήρχε τότε ένα αίσθημα ενόχλησης που δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για την κατάληψη της Γεωργίας. Αλλά ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ εξήγησε αρκετά λογικά ότι ακόμα κι αν καταφέρουν να καταλάβουν γρήγορα το έδαφος της καυκάσιας δημοκρατίας, ο ρωσικός στρατός θα αντιμετωπίσει έναν ανταρτοπόλεμο. Επιπλέον, το παράδειγμα του Ιράκ ήταν ήδη μπροστά στα μάτια μου, το οποίο οι Αμερικανοί κατέλαβαν σε τρεις εβδομάδες, αλλά αντιμετώπισαν τέτοιο κομματικό χαρακτήρα που αναγκάστηκαν να φύγουν από εκεί, έχοντας χάσει μόνο πέντε χιλιάδες νεκρούς.
  Ναι, και το Αφγανιστάν είναι το ίδιο... Επιπλέον, η Γεωργία είναι μια ορεινή χώρα, και εκεί μπορείς πραγματικά να κομματίσεις από και προς. Επιπλέον, η αντίσταση της Τσετσενίας δεν έχει ακόμη τελειώσει. Ο Ντόκου Ουμάροφ ήταν ακόμα ζωντανός και ο ανταρτοπόλεμος γινόταν όχι μόνο στην Τσετσενία, αλλά και σε ολόκληρο σχεδόν τον Βόρειο Καύκασο. Και στην περίπτωση της κατοχής της Γεωργίας, ολόκληρη η συλλογική Δύση θα βοηθούσε τους Καυκάσιους. Και οι ισλαμιστές θα άρχιζαν επίσης να δέχονται βοήθεια και να σηκώνουν κεφάλι.
  Έτσι ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ εκείνη την εποχή έδειξε κοινή λογική. Και ίσως αυτή ήταν μια από τις λίγες σοφές αποφάσεις που πήρε.
  Αλλά και ο πόλεμος με την Ουκρανία φαινόταν σχετικά εύκολος. Έτσι, τα στρατεύματα του Σλάβου αδελφού εμφανίστηκαν πολύ άσχημα στις μάχες του 2014 και του χειμώνα του 2015, και φυσικά, η εντύπωση ήταν ότι ο εχθρός ήταν μηδενικός πολεμιστής.
  Λοιπόν, αντίθετα, για τον ρωσικό στρατό, ειδικά μετά τη Συρία, υπερβολικές ιδέες. Όπως, τεχνολογικά είμαστε οι πιο ισχυροί στον κόσμο. Και ρίξε καπέλα σε όλους.
  Φαίνεται ότι πολλοί θα το πίστευαν αν ήταν ο Πούτιν. Και μάλλον οι Αμερικανοί δεν ήταν πονηροί όταν είπαν ότι ο ρωσικός στρατός θα μπορούσε να καταλάβει το Κίεβο σε τρεις μέρες. Επίσης, προφανώς πίστευαν ότι η Ρωσία ήταν πολύ ισχυρή και η Ουκρανία ήταν αδύναμη. Όμως... Ήδη από τις πρώτες μέρες, επιλεγμένες ρωσικές μονάδες υπέστησαν μεγάλες απώλειες και έγινε σαφές ότι το blitzkrieg είχε αποτύχει.
  Ο πόλεμος συνεχίστηκε, όχι όπως ήθελε. Ίσως θα έπρεπε να είχε γίνει ειρήνη, ειδικά τον πρώτο μήνα του πολέμου, όταν υπήρχαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες. Αλλά, φυσικά, ήθελα περισσότερα. Μετά αυξήθηκαν οι απώλειες. Και στη συνέχεια, στα τέλη Αυγούστου και το φθινόπωρο, οι Ουκρανοί πέτυχαν απτές επιτυχίες στα πεδία των μαχών. Έριξαν ρωσικά στρατεύματα από την περιοχή του Χάρκοβο και εν μέρει το Λουγκάνσκ και ανακατέλαβαν τη Χερσώνα και την περιοχή πέρα από τον Δνείπερο. Εκείνη την εποχή, οι Ουκρανοί δεν ήθελαν έναν άλλο κόσμο, κάποιοι σαν επιστροφή στα σύνορα του 1991.
  Έπρεπε να κηρύξω επιστράτευση και να μεταφέρω επιπλέον στρατεύματα. Και τον χειμώνα να προσπαθήσουμε ξανά, να προχωρήσουμε...
  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας πεισματάρης άνθρωπος. Αν και η ιστορία διδάσκει ότι το πείσμα μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Για παράδειγμα, ο Χίτλερ θα μπορούσε να είχε διατηρήσει τουλάχιστον εν μέρει το καθεστώς του, και ίσως το ίδιο του το δέρμα, αν είχε ειρηνεύσει νωρίτερα. Εδώ ο Χιροχίτο μπόρεσε να σώσει τη ζωή του, ακόμη και τον αυτοκρατορικό του τίτλο, ακόμα κι αν έχασε την πραγματική εξουσία. Και ο δαιμονισμένος Φύρερ έχασε τα πάντα. Μπορείτε να θυμηθείτε τον Ιβάν τον Τρομερό! Το οποίο, προσέφερε στον κόσμο, και μέρος της Λιβονίας, συμπεριλαμβανομένων των Narva και Derpt. Αλλά ο Ιβάν ο Τρομερός ήθελε τη Λιβόνια στο σύνολό της. Και συνέχισε τον πόλεμο με τη Σουηδία και την Κοινοπολιτεία. Λοιπόν, έπρεπε επίσης να αποκρούσω τις επιδρομές του Χαν της Κριμαίας. Με λίγα λόγια, έχασε όλα όσα είχε κερδίσει και έπρεπε να δώσει πίσω μερικά δικά του. Και ο πόλεμος κράτησε είκοσι πέντε χρόνια. Ναι, υπήρξε μια περιπέτεια.
  Ωστόσο, είναι ο Πούτιν μόνο για το παρελθόν και για το παρελθόν; Θέλετε να αποφασίσετε τι να κάνετε στο παρόν; Ή να συνεχίσει τον πόλεμο με την ΕΣΣΔ, δεδομένων των προηγούμενων λαθών του Τρίτου Ράιχ. Ή ακόμα προσπαθήστε να κάνετε ειρήνη με τον Στάλιν. Ωστόσο, το να σκοτώνεις τους προγόνους σου περαιτέρω δεν είναι πολύ ευχάριστο. Αλλά αν μπορούσατε να ενωθείτε με τους κομμουνιστές, ενάντια στη μισητή Βρετανία και Αμερική, θα ήταν ωραίο!
  Μάλιστα ο Πούτιν, πολεμώντας ενάμιση χρόνο, δεν μπόρεσε να νικήσει την Ουκρανία, εξάλλου εκεί γνώρισε ήττες, ακόμη και οι Ταλιμπάν άνοιξαν δεύτερο μέτωπο στο νότο. Και εδώ είναι μια ευκαιρία! Μπορείτε να πετύχετε πολλά. Και ίσως ακόμη και να γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου!
  Ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς γέλασε και χαμογέλασε στο κοντό του μουστάκι. Ό,τι και να λένε για τον Χίτλερ, κατέκτησε σχεδόν όλη την Ευρώπη μέσα σε δύο μήνες. Η Πολωνία, συγκρίσιμη εκείνη την εποχή σε πληθυσμό και έδαφος με την Ουκρανία, ηττήθηκε σε δύο εβδομάδες. Και σε ενάμιση μήνα, τα στρατεύματα της Γαλλίας, της Βρετανίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας ηττήθηκαν. Περισσότεροι από τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι αιχμαλωτίστηκαν μόνο. Εδώ είναι το επίτευγμα.
  Ναι, και η ΕΣΣΔ υπέστη τεράστιες απώλειες και σχεδόν ηττήθηκε. Αλλά αυτό είναι, σχεδόν. Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο θα υπάρξει μια καμπή. Και πρέπει γρήγορα να κάνουμε ειρήνη με τον Στάλιν. Αλλά το ερώτημα είναι πώς να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας στο δικό σας περιβάλλον; Τελικά, φαίνεται ότι η νίκη στη Ρωσία είναι τόσο κοντά, και ξαφνικά ο κόσμος;
  Πώς μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό στους δικούς σας; Επιπλέον, δεν είναι ακόμη γνωστό εάν ο Στάλιν θα αποδεχτεί την πρόταση ειρήνης. Ειδικά αν του ζητηθούν εδαφικές παραχωρήσεις. Ένας κόσμος χωρίς προσαρτήσεις και αποζημιώσεις ακούγεται όμορφος, αλλά αφού η Γερμανία κέρδισε τόσα πολλά, και μάλιστα έδωσε λίγη γη στον σύμμαχό της, θα μοιάζει με προδοσία μιας παραχώρησης ακριβώς όπως αυτή.
  Εδώ βέβαια προκύπτουν σοβαρά προβλήματα. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να χτυπηθεί ο Χίτλερ λίγο νωρίτερα, πριν την επίθεση στην ΕΣΣΔ. Τότε το σχέδιο Μπαρμπαρόσα θα μπορούσε να είχε ακυρωθεί, και αντ' αυτού, η Επιχείρηση Sea Lion θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί, καταλαμβάνοντας τη Βρετανία και στη συνέχεια τον Ίκαρο, καταλαμβάνοντας την Ισλανδία. Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Φύρερ είχε σχέδια και για αυτό. Από τη μια, το Τρίτο Ράιχ δεν φαίνεται να χρειάζεται την Ισλανδία, αλλά από την άλλη, ο κύριος στόχος ήταν να προστατευτεί από επιθέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Χίτλερ σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, κινδύνεψε να βαλτώσει σε έναν πόλεμο με την Αμερική για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Εδώ, παρεμπιπτόντως, ένα άλλο ερώτημα είναι αν ο Στάλιν επρόκειτο να χτυπήσει το Τρίτο Ράιχ το 1941; Ή έστω σε σαράντα δύο καλύτερα προετοιμασμένοι.
  Υπάρχει η περίφημη τετραλογία Σουβόροφ-Ρεζούν, όπου αποδεικνύει και προσπαθεί να δικαιολογήσει λογικά την επίθεση του Στάλιν στο Τρίτο Ράιχ. Λοιπόν, ο Πούτιν, φυσικά, σε μια προηγούμενη ζωή δεν είχε χρόνο να διαβάσει αυτό το έργο στο σύνολό του. Αλλά του έδειξε εν συντομία. Τα κύρια επιχειρήματα των Suvorov-Rezun και τα σχόλιά τους.
  Για παράδειγμα, η ΕΣΣΔ όντως μετέφερε στρατεύματα πιο κοντά στα δυτικά της σύνορα. Και πραγματικά είχε ένα πλεονέκτημα στον αριθμό των τανκς. Αλήθεια, όχι οκτώ φορές όπως γράφει ο Rezun, αλλά περίπου τέσσερις φορές. Σε βάρος της ποιότητας των αυτοκινήτων δεν είναι επίσης τόσο σαφές. Περίπου δύο χιλιάδες σοβιετικά άρματα μάχης ήταν ισχυρότερα από τα γερμανικά: αυτά είναι τα KV-1, KV-2, T-34, T-28 και T-35. Ιδιαίτερα ισχυρό ήταν το KV-2 με οβίδα των 152 χλστ. Και τα γερμανικά τανκς δεν μπορούσαν να το διαπεράσουν από όλες τις πλευρές και γωνίες, όπως το KV-1.
  Αλλά αυτό δεν είναι τόσο ξεκάθαρο. Για παράδειγμα, το KV-2 εκτόξευε μόνο μία βολή κάθε δύο λεπτά και προσπάθησε να χτυπήσει ένα ευκίνητο γερμανικό τανκ. Και μπορούσε κάλλιστα να βλάψει τους κυλίνδρους και η σοβιετική μηχανή ακινητοποιήθηκε. Πρακτικά, το T-34 είναι καλό. Δεν μπορεί να τρυπηθεί στο μέτωπο από γερμανικό τανκ, εκτός ίσως στο πλάι.
  Αλλά και προβλήματα. Τα οπτικά και η ορατότητα είναι κακή, το κιβώτιο χαλάει και η αλλαγή είναι δύσκολη. Το T-28 είναι ήδη ένα ηθικά ξεπερασμένο τανκ, αν και με δύο όπλα, είναι χειρότερο από τα τριάντα τέσσερα στην πανοπλία. Και αυτό το θωρακισμένο ρεζερβουάρ δεν είναι πολύ καλό στην οδηγική απόδοση. Το T-35 είναι ένα πραγματικό τέρας - τρία όπλα, επτά πολυβόλα, πέντε πύργοι. Αλλά αυτή η δεξαμενή δεν μπορεί να γυρίσει. Και η πανοπλία έως και πέντε πύργων είναι ασήμαντη.
  Δεξαμενές της σειράς BT - από τη μία πλευρά, φαίνονται καλές: η ταχύτητα είναι σχεδόν εκατό χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο. Αλλά σε μια πραγματική μάχη, μια στήλη από τανκς θα εξακολουθεί να μην μπορεί να πάει. Και η θωράκιση είναι αδύναμη και ακόμη και αντιαρματικά όπλα μπορούν να διεισδύσουν σε μια τέτοια μηχανή. Επιπλέον, η δεξαμενή εξακολουθεί να έχει μεγάλες δεξαμενές βενζίνης, μπορεί να τεθεί εκτός δράσης με βολές βαρέως πολυβόλου. Ναι, όχι πραγματικά αυτό το αυτοκίνητο. Το πιο ογκώδες άρμα T-26 με πυροβόλο 45 mm ήταν κατώτερο από το γερμανικό T-3 τόσο σε οπλισμό όσο και σε θωράκιση και ήταν κοντά σε οδηγικές επιδόσεις.
  Συνολικά, βέβαια, η ΕΣΣΔ ήταν ίσως πιο δυνατή στα τανκς, αλλά η παραγωγή των τελευταίων αυτοκινήτων και αεροσκαφών μόλις προωθούνταν και μόλις είχαν αρχίσει να μπαίνουν στα στρατεύματα. Η τελευταία αεροπορία δεν είχε ακόμη κατακτηθεί, και τα τανκς επίσης. Επιπλέον, η τεχνική τεκμηρίωση για τα τελευταία σοβιετικά άρματα μάχης δεν εκδόθηκε στους διοικητές. Και ως αποτέλεσμα, πριν από τον πόλεμο, τα οχήματα KV και T-34 δεν χρησιμοποιήθηκαν. Και οι Γερμανοί κατά κάποιο τρόπο δεν παρατήρησαν τα νέα τριάντα τέσσερα. Για πρώτη φορά, το τανκ T-34, σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του Guderian, έγινε αντιληπτό μόνο τον Οκτώβριο του 1941. Και πού πήγαν πριν χίλια από αυτά τα αυτοκίνητα;
  Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του πολέμου, η ποιότητα των παραγόμενων τριάντα τεσσάρων όχι μόνο δεν αυξήθηκε, αλλά και μειώθηκε. Συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας της θωράκισης. Ναι, και οι Σοβιετικοί πιλότοι δεν είχαν χρόνο να εκπαιδεύσουν πώς να χρησιμοποιούν τη σοβιετική τεχνολογία. Ναι, και η καθολική στρατιωτική θητεία εισήχθη μόνο το φθινόπωρο του τριάντα ένατου έτους.
  Επιπλέον, οι σταλινικές καταστολές αποδυνάμωσαν τον στρατό, έριξαν έξω το έμπειρο και μορφωμένο προσωπικό.
  Συν ένα σετ οβίδων, ειδικά για τα τελευταία άρματα μάχης. Λοιπόν, υπάρχουν πολλές περισσότερες συγκρίσεις. Πράγματι, η ΕΣΣΔ έχει περισσότερα άρματα μάχης και αεροσκάφη από το Τρίτο Ράιχ. Αλλά από την άλλη, οι Γερμανοί έχουν ήδη υπερδιπλάσια αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Και η Βέρμαχτ έχει περισσότερα υποπολυβόλα. Συν την προσωρινή της υπεροχή στο πεζικό. Αυτό είναι αλήθεια, γιατί η Γερμανία είχε προηγουμένως πραγματοποιήσει γενική κινητοποίηση. Αλλά εξακολουθεί να επιτίθεται στο Τρίτο Ράιχ, χάνοντας σε προσωπικό; Αυτό είναι ηλίθιο!
  Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο Πούτιν έκανε ακριβώς αυτό με την Ουκρανία. Αλλά ίσως γι' αυτό τα μπέρδεψε.
  Εδώ όμως υπάρχουν δύο μεγάλες διαφορές. Ο ουκρανικός στρατός, που δεν μπόρεσε να νικήσει κάποιες πολιτοφυλακές το 2014, δεν θεωρήθηκε σοβαρή μαχητική δύναμη από κανέναν -ακόμη και από τους Αμερικανούς. Και η Βέρμαχτ κατέλαβε την Ευρώπη σε δύο μήνες - υπάρχει μεγάλη διαφορά. Έστω και πολύ μεγάλη διαφορά.
  Η εξουσία του ουκρανικού στρατού ήταν πολύ χαμηλή πριν από τον πόλεμο και ίσως γι' αυτό αποφάσισε αυτή την περιπέτεια ο συνήθως επιφυλακτικός Βλαντιμίρ Πούτιν. Επιπλέον, η Κίνα έδωσε κρυφά το πράσινο φως. Αλλά ήδη από τις πρώτες μέρες έγινε σαφές ότι το blitzkrieg δεν πέρασε. Και οι απώλειες, ειδικά στις επίλεκτες μονάδες, είναι τεράστιες.
  Πράγματι, υπάρχει κάποια αόρατη δύναμη που καταστρέφει όλες τις αυτοκρατορίες. Από την εποχή του βασιλιά Ξέρξη, ίσως η πρώτη πραγματική, τεράστια αυτοκρατορία του αρχαίου κόσμου. Η Μεγάλη Δύναμη του Μεγάλου Αλεξάνδρου αποδείχθηκε επίσης βραχύβια. Μάλλον, κατέρρευσε λίγα χρόνια μετά το θάνατο αυτού του βασιλιά.
  Ακόμη νωρίτερα, η Αίγυπτος διεξήγαγε κατακτητικούς πολέμους, αλλά και έχασε την κατοχή. Μπορείτε να θυμηθείτε την Ασσυρία. Ήταν επίσης πολύ μεγάλη δύναμη. Λοιπόν, η Βαβυλώνα της εποχής του Ναβουχοδονόσορα, αν και όχι για πολύ. Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κράτησε για πολύ καιρό. Ακόμη και στα σχολικά βιβλία ιστορίας, σχεδόν ο μισός χρόνος της αρχαιότητας αφιερώνεται σε αυτό.
  Αλλά και αυτό ερήμωσε και κατέρρευσε. Πολλά παραδείγματα μπορούν να δοθούν εδώ. Υπήρχε μια αυτοκρατορία του Καρλομάγνου - διαιρεμένη αμέσως μετά το θάνατο του κατακτητή βασιλιά. Το αραβικό χαλιφάτο προέκυψε - η μεγαλύτερη αυτοκρατορία από άποψη εδάφους, από τη Γαλλία έως την Ινδία, αλλά κατέρρευσε επίσης. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, επίσης, αν και πιο αργά κατέρρευσε. Η ίδια η αυτοκρατορία του Τζένγκις Χαν είναι η μεγαλύτερη χερσαία δύναμη της εποχής της ανθρωπότητας. Αλλά ο Τζένγκις Χαν πέθανε και οι γιοι και οι εγγονοί της άρχισαν να τη συνθλίβουν. Και μετά, αφού έφτασαν στην Αφρική στη Βιέννη, οι Μογγόλο-Τάταροι ξέμειναν από τον ατμό και διαλύθηκαν ξανά. Ο Ταμερλάνος προσπάθησε να αποκαταστήσει αυτή την αυτοκρατορία με φωτιά και σπαθί, αλλά μόλις πέθανε, η παραμονή του Τιμουράτ του έπεσε στην ευδαιμονία χωρίς ίχνος.
  Η μεγαλύτερη από άποψη πληθυσμού και εδάφους στην ιστορία της ανθρωπότητας ήταν, ίσως, η Βρετανική Αυτοκρατορία με αποικίες και κυριαρχίες. Αλλά επίσης κατέρρευσε αρκετά γρήγορα. Και υπήρχε επίσης η ισπανική αποικιακή αυτοκρατορία, η οποία κατέρρευσε ακόμη νωρίτερα.
  Η τσαρική Ρωσία, έχοντας φτάσει στο απόγειό της επί Νικολάου Β', συγκρούστηκε με την Ιαπωνία. Και σαν να επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι υπάρχει αντιαυτοκρατορική δύναμη, τα τσαρικά στρατεύματα έχασαν αυτόν τον πόλεμο. Και σαν να τους καταδίωξε η κακιά μοίρα. Υπήρχαν τόσες πολλές αποτυχίες και κακοτυχίες σε εκείνον τον πόλεμο, από την αρχή μέχρι το τέλος. Μην πιστεύετε λοιπόν μετά από αυτό στη μοίρα όλων των δυνάμεων.
  Στη συνέχεια, στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν ήταν πολύ τυχερός, και υπήρξε ένα στρατιωτικό, και μάλλον ένα πραξικόπημα στο παλάτι. Μετά από αυτό, μια παράνομη προσωρινή κυβέρνηση ήρθε στην εξουσία.
  Λοιπόν, και μετά οι μπολσεβίκοι με τον εμφύλιο. Λοιπόν, ναι, επί Στάλιν υπήρξε μια νέα άνοδος της αυτοκρατορίας, αλλά με τίμημα τεράστιας αιματοχυσίας. Και μετά το θάνατο του ηγέτη, έγινε το εικοστό συνέδριο και η κατάρρευση της λατρείας. Και η ΕΣΣΔ άρχισε να χάνει τις θέσεις της ήδη υπό τον Χρουστσόφ.
  Και τότε ο Γκορμπατσόφ πήρε και τελείωσε τη σοβιετική αυτοκρατορία. Επιπλέον, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο Μιχαήλ Σεργκέεβιτς το έκανε επίτηδες. Τότε όλοι βυθίστηκαν στη φρενίτιδα της περεστρόικα. Και προσωπικά, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αν και αξιωματικός της KGB, έχει μετατραπεί σε ένθερμο δημοκράτη. Και ήταν ενάντια στο GKChP, και επίσης χάρηκε για την κατάρρευση του ΚΚΣΕ. Και έγινε το δεξί χέρι του Σόμπτσακ. Και υποστήριξε ενεργά τον Γέλτσιν. Συμπεριλαμβανομένου του Οκτωβρίου 1993. Ναι, η κατάρρευση της ΕΣΣΔ ήταν, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι και κυρίως η ελίτ χάρηκαν!
  Ή, εν πάση περιπτώσει, ο κόσμος δεν πείραξε, αλλά η ελίτ ήταν πραγματικά ευχαριστημένη. Ειδικά στην Κεντρική Ασία, όπου όλοι θυμόντουσαν πολύ καλά πώς η KGB καταδίωκε ντόπιους μεγιστάνες στην επιχείρηση βαμβακιού.
  Εν ολίγοις, τότε στην ενενήντα πρώτη ΕΣΣΔ στηριζόταν στο Bose. Και ίσως μόνο ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι γκρίνιαξε λίγο, έτσι για επίδειξη. Ή ίσως να παίζεις για το κοινό ή να θέλεις να ξεχωρίσεις.
  Τότε υπήρχε η κυριαρχία του Γέλτσιν. Μια εποχή μεγάλων ευκαιριών για κάποιους, και στερήσεων, και τρομερών προβλημάτων για άλλους. Ο ίδιος ο Γιέλτσιν δεν προσπάθησε καν να κολλήσει την αυτοκρατορία της ΕΣΣΔ, αλλά μόνο να επιστρέψει την Τσετσενία υπό έλεγχο. Και τι σκληρή αντίσταση προκάλεσε. Συμπεριλαμβανομένων και εντός της χώρας. Και ακόμη και η Επιλογή της Ρωσίας από τον Gaidar μίλησε εναντίον της. Όπως και οι κομμουνιστές. Μόνο ο Ζιρινόφσκι υποστήριξε αυτόν τον πόλεμο. Ίσως όμως γι' αυτό υπονόμευσε τη δική του βαθμολογία και στέρησε από τον εαυτό του την ευκαιρία να γίνει ο νέος Ρώσος τσάρος.
  Ο Ζιρινόφσκι, φυσικά, ήταν ένας χαρισματικός ηγέτης. Όμως δεν του έλειπε ούτε το θάρρος ούτε η θέληση. Ειδικότερα, δεν ήταν απαραίτητο να διαβρωθεί η κοιλιά, οπότε όταν ένα σημαντικό μέρος του κόσμου λιμοκτονεί. Και δίαιτα και άσκηση.
  Λοιπόν, εντάξει, ο Ζιρινόφσκι πέθανε. Και ο βασιλιάς έχασε τον αγαπημένο του γελωτοποιό. Που ήταν τόσο αστείο και αστείο. Διασκέδασε και ανέβασε. Αλλά δεν υπήρχε πραγματικό νόημα και όφελος από αυτό. Αντίθετα, ο Ζιρινόφσκι ήταν πολύ ριζοσπαστικός πατριώτης, ίσως και καρικατούρα. Και φαινόταν να γελοιοποιεί τον πατριωτισμό. Λοιπόν, όπως ο καλός στρατιώτης Schweik, ήταν κι αυτός μια καρικατούρα του πατριώτη της Αυστροουγγαρίας.
  Και ήταν αστείο, αλλά μάλλον επιβλαβές για την αιτία. Αλλά παρόλα αυτά, ο βασιλιάς δεν είναι καλά και βαριέται χωρίς γελωτοποιό. Εδώ ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προφανώς δεν έλκεται από αυτόν τον ρόλο.
  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, στο σώμα του Χίτλερ, αναστέναξε βαριά. Δεν ήταν ακόμα συνηθισμένος στο νέο σώμα και ζούσε σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Και ήταν διφορούμενο, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, φυσικά ο Πούτιν ήταν ένας τυχερός κυβερνήτης. Για παράδειγμα, ένα τόσο σπάνιο δώρο περιουσίας όπως η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι πράγματι μια μεγάλη επιτυχία. Αντί να πολεμούν τους ίδιους τους Ταλιμπάν, οι Αμερικανοί σύρθηκαν σε μια σφαγή που δεν ήταν απαραίτητη για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Αυτό, για παράδειγμα, είναι το ίδιο εάν ο Χίτλερ πολέμησε για είκοσι χρόνια με τη Βρετανία και τους Γιάνκηδες παρά να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ. Και ο ίδιος ο Στάλιν μπορούσε να επιλέξει σε αυτή την περίπτωση τη στιγμή που θα χτυπήσει. Και μην πέφτετε κάτω από ένα τρομερό χτύπημα.
  Αλλά ο Χίτλερ κατάφερε να αποτρέψει τον Στάλιν. Και εδώ είναι το αποτέλεσμα - οι Γερμανοί κοντά στη Μόσχα. Και αν ο χειμώνας ήταν πιο ήπιος και ξηρός, τότε ίσως να ήμασταν στην ίδια την πρωτεύουσα.
  Ναι, ο Στάλιν ήταν τυχερός εδώ. Αν και από την άλλη, καλά, γιατί είναι οι πιο επιτυχημένοι κυβερνώντες, αυτοί που είναι τόσο σκληροί; Εδώ είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, φυσικά, όχι ο Στάλιν. Ίσως όμως γι' αυτό δεν του δόθηκε η Ουκρανία;
  Τι μπορεί να πει κανείς για τον Χίτλερ; Από τη μια είχε εκπληκτικές επιτυχίες, από την άλλη όμως είχε καταστροφικές αποτυχίες. Ένα είδος περιουσίας γέλασε με τον Αδόλφο - του έδωσε εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Στη συνέχεια όμως τα παράτησε και κορνίζασε. Και υπήρχαν τόσα θύματα και απώλειες και από τις δύο πλευρές.
  Η ΕΣΣΔ δεν κέρδισε πολλά από τη νίκη σε αυτόν τον πόλεμο. Οι εδαφικές εξαγορές ήταν μικρές. Επιπλέον, ο Στάλιν έδωσε δωρεάν και χωρίς να ρωτήσει την Πολωνία μέρος της περιοχής της Βρέστης και της περιοχής του Μπιαλίστοκ. Και δεν πήραν πολλά. Θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχε αυτός ο πόλεμος. Ο πληθυσμός της ΕΣΣΔ μειώθηκε στα 170 εκατομμύρια. Και υπό τον τσάρο-πατέρα Νικόλαο Β', το 1914 ανερχόταν ήδη σε 180 εκατομμύρια ανθρώπους. Έτσι ο τσάρος-πατέρας Ρώσος αυξήθηκε, και ο Στάλιν αραίωσε.
  Και οι Γερμανοί έχασαν πολλά υπό τον Χίτλερ. Αν και η κατάληψη της Ευρώπης και της Πολωνίας κόστισε μόνο τριάντα χιλιάδες νεκρούς. Ο Στάλιν στον πόλεμο με τη Φινλανδία έχασε 126 χιλιάδες, που είναι πολύ πιο σημαντικό. Ναι, έτσι έγινε το gallimo.
  Ήταν καλό να μπω στο σώμα του Στάλιν πριν την επίθεση στην ΕΣΣΔ από τη ναζιστική Γερμανία. Και κάνε κάτι. Αλήθεια, τι ακριβώς είναι; Χτυπήστε τον εαυτό σας, όπως συμβούλεψε ο Σουβόροφ-Ρεζούν; Αυτό έχει τα υπέρ και τα κατά του.
  Το μειονέκτημα, συγκεκριμένα, είναι ότι τα σοβιετικά στρατεύματα δεν είναι αρκετά έτοιμα να επιτεθούν. Ειδικότερα, τόσο τα νέα άρματα μάχης όσο και τα αεροσκάφη δεν έχουν καταξιωθεί σωστά από τα στρατεύματα. Τα καλά νέα είναι ότι οι Γερμανοί δεν περιμένουν προληπτικό χτύπημα. Και μπορούν να αιφνιδιαστούν. Ναι, και τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν πολύ μεγαλύτερα και διδάσκονταν καλύτερα να επιτίθενται παρά να αμύνονται. Παρεμπιπτόντως, η πραγματική πρακτική έχει δείξει ότι οι Ναζί είναι πολύ καλύτεροι στην επίθεση παρά στην άμυνα.
  Για παράδειγμα, εάν οι Ναζί προχώρησαν θαυμάσια, και με την πτώση σαράντα δύο κατεχόμενων εδαφών συγκρίσιμων με δύο ρωμαϊκές αυτοκρατορίες. Στη συνέχεια στην άμυνα συγχωνεύτηκαν γρήγορα.
  Υπολογίζοντας από το Kursk Bulge, όπου οι Γερμανοί προσπάθησαν για τελευταία φορά να ξεκινήσουν μια μεγάλη στρατηγική επίθεση και να ανατρέψουν την παλίρροια του πολέμου παίρνοντας την πρωτοβουλία, ο Στάλιν χρειάστηκε μόνο εννέα μήνες για να ανακαταλάβει την Ουκρανία και την Κριμαία. Λοιπόν, αν μετρήσετε τη Γαλικία, τότε μπορείτε να προσθέσετε μερικά ακόμη. Και συνολικά οι Γερμανοί δεν άντεξαν δύο χρόνια μετά τη μάχη του Κουρσκ.
  Ναι, είναι αδύναμοι, ήταν στην άμυνα. Και ο Φύρερ; Και τι γίνεται με τον Φύρερ, αυτοπυροβολήθηκε. Και μετά λένε ότι το κουράγιο δεν ήταν αρκετό, να το κάνετε μόνοι σας - βοήθησαν!
  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τινάχτηκε. Το σώμα είναι πράγματι σχεδόν είκοσι χρόνια νεότερο από πριν, κάτι που είναι υπέροχο. Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι κοντός. Όπως ακριβώς και ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Και αυτό σας επιτρέπει να συνηθίσετε γρηγορότερα στο νέο σώμα.
  Και φυσικά έχει μεγάλες δυνατότητες. Ειδικά αν παλεύεις με τον Στάλιν.
  Αυτό είναι που μπορεί να κατηγορηθεί ο μουστακοειδής διάβολος που δεν είχε προσωπική συνάντηση με τον Χίτλερ το φθινόπωρο του 1940. Ίσως, σε αυτή την περίπτωση, και οι δύο δικτάτορες θα είχαν γοητεύσει τόσο ο ένας τον άλλον που θα είχε συναφθεί μια συμμαχία αντί για πόλεμο. Εδώ είναι ένα παράδειγμα για το πώς έχουν με το C. Αν και ο Ντο Σι τα πήγε καλά και με άλλους Κινέζους προέδρους. Ωστόσο, είναι πιο εύκολο να ασχοληθείς με τον συνομήλικό σου παρά με έναν μεγαλύτερο ή νεότερο ηγέτη. Για παράδειγμα, ο Λουκασένκο και ο Μεντβέντεφ δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους. Είχαν διαφορά ηλικίας και ανατροφής. Ο Μεντβέντεφ είναι γιος ενός καθηγητή - διανοούμενου και ο Λουκασένκο είναι γιος ενός συλλογικού αγρότη και κανείς δεν ξέρει ποιου.
  Ο Πούτιν, του οποίου ο πατέρας ήταν απλός εργάτης και του άρεσε να πίνει, ήταν επίσης πιο εύκολος με τον Λουκασένκο. Ίσως θα ήταν πιο δύσκολο με έναν διαφορετικό ηγέτη. Ειδικά αν ήταν νέος και έξυπνος. Όπως, για παράδειγμα, η σχέση του Πούτιν με τον Μακρόν δεν λειτούργησε.
  Τόσο οι πατέρες του Χίτλερ όσο και του Στάλιν ήταν μέθυσοι, και οι δύο δικτάτορες βίωσαν τη φτώχεια, την ταπείνωση και ήταν στη φυλακή. Άρα θα μπορούσε κάλλιστα να είχε συμφωνηθεί σε μια προσωπική συνάντηση. Αλλά για κάποιο λόγο ο Στάλιν δεν το ήθελε αυτό. Ίσως δεν ήθελε να ασχοληθεί με ένα τόσο απεχθές άτομο όπως ο Χίτλερ, αλλά δεν ήταν και ο ίδιος ο Στάλιν ένα απεχθές άτομο; Και εκείνη την εποχή, ήταν πολύ πιο αιματηρός ο ηγέτης της ΕΣΣΔ και ο Φύρερ της Γερμανίας.
  Ναι, τα χέρια του Στάλιν ήταν αιμόφυρτα μέχρι τον αγκώνα. Και στο Τρίτο Ράιχ, οι Εβραίοι δεν έχουν ακόμη θανατωθεί μαζικά και δεν έχουν πραγματοποιηθεί τιμωρητικές ενέργειες μεγάλης κλίμακας.
  Δεν υπήρχε λοιπόν κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να αποφύγω τη συνάντηση από κοντά. Αλλά ο πόλεμος δύο ολοκληρωτικών αυτοκρατοριών θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αποτραπεί. Και ίσως ο κόσμος στον πλανήτη Γη να ήταν διαφορετικός.
  Η ΕΣΣΔ, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ιαπωνία θα μπορούσαν να διχάσουν ολόκληρο τον κόσμο. Και δεδομένου ότι τα κατακτημένα πρέπει να κυριαρχηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως δεν θα υπήρχαν πόλεμοι στην ιστορία της ανθρωπότητας, τουλάχιστον για τα επόμενα εκατό χρόνια.
  Ωστόσο, τώρα ο Πούτιν στο σώμα του Χίτλερ έχει την ευκαιρία να συναντηθεί προσωπικά με τον Στάλιν και να μιλήσει. Φυσικά, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, αλλά είναι πιθανό να επιλυθούν.
  Αν και το ερώτημα είναι, πόση γη να απαιτήσει κανείς από τον Στάλιν; Είναι απλά αδύνατο και μη ρεαλιστικό να πας στο μηδέν όταν έχεις ήδη καταφέρει να αρπάξεις τόσα πολλά.
  Το δεύτερο σημείο - να κηρύξετε αμέσως μια εκεχειρία ή πρώτα να επιτύχετε νέες επιτυχίες; Δεν είναι ακόμα η κορυφή. Στην Κριμαία, το Κερτς δεν έχει ακόμη καταληφθεί και στο νότο το Ροστόφ-ον-Ντον. Και δεν είναι όλο το Donbass ακόμα υπό τον έλεγχο των Γερμανών. Και ούτω καθεξής...
  Και παρεμπιπτόντως, υπάρχει και η Αφρική. Φαίνεται ότι οι Βρετανοί θα εξαπολύσουν σύντομα επίθεση εναντίον των στρατευμάτων του Ρόμελ εκεί; Επί και προς αυτήν την κατεύθυνση επειγόντως να ενισχυθεί. Άλλωστε, το να πολεμάς τη Βρετανία για τον Πούτιν είναι μεγάλη χαρά. Για αρχή, θα πρέπει να δείτε τι αποθέματα έχει η Γερμανία. Ίσως κάτι μπορεί να ληφθεί από το έδαφος της Γαλλίας και των Βαλκανίων. Αν μάλιστα ο Τσάρος της Βουλγαρίας Μπόρις δεν θέλει να πολεμήσει με την ΕΣΣΔ, τότε ας πολεμήσει τους παρτιζάνους τουλάχιστον στη Γιουγκοσλαβία. Και επίσης σε Ελλάδα και Αλβανία. Και θα είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Επιπλέον, στη Γερμανία θα πρέπει να κηρυχτεί ολοκληρωτικός πόλεμος. Και πιο ενεργά προσελκύουν ξένους εργάτες. Ήδη κάτι, αλλά το Τρίτο Ράιχ έχει αρκετό ανθρώπινο δυναμικό. Και, φυσικά, οι έφηβοι πρέπει να επιστρατεύονται στο στρατό. Δεν παλεύουν χειρότερα από τους ενήλικες και το εργατικό δυναμικό τους δεν είναι πολύ καλό. Επομένως, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούν να γίνουν. Λοιπόν, να σχηματιστούν ξένα τμήματα από εθελοντές. Αυτό έκαναν οι Γερμανοί, αλλά ήδη όταν άρχισαν να χάνουν τον πόλεμο. Φυσικά, όσοι είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν για έναν απελπιστικό σκοπό έχουν μειωθεί. Από αυτή την άποψη, φυσικά, ο Χίτλερ ενήργησε ασύνετα. Γενικά, βέβαια, το Τρίτο Ράιχ και ο Φύρερ προσωπικά ήταν γεμάτοι λάθη που τον εμπόδισαν να κερδίσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα από αυτά, βέβαια, είναι το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε, σε καμία περίπτωση, ενεργά τους Πολωνούς στον πόλεμο με τη Ρωσία. Όμως τα αντιρωσικά αισθήματα στην Πολωνία είναι έντονα και αποτελούν παράδοση για πολλούς αιώνες.
  Εδώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν έπιασε τον εαυτό του σε αυτό που πιστεύει ως βελτιωμένος Χίτλερ. Και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα δεινά του ρωσικού λαού.
  Ναι, εδώ είναι που κολλάει.
  Ωστόσο, εκ των υστέρων, ο άντρας είναι δυνατός. Για παράδειγμα, όταν βλέπεις το παιχνίδι των ερασιτεχνών στο σκάκι με ρυθμό blitz, τότε τα λάθη των εταίρων φαίνονται πολύ καθαρά. Αλλά εδώ κάθεσαι στο σανίδι.
  Και παίξε ρόλο. Αλλά σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γίνουν οι εξής διορισμοί: να τεθεί ο Σπέερ επικεφαλής του Υπουργείου Όπλων και Πυρομαχικών και να δοθούν εξουσίες έκτακτης ανάγκης. Αυξήστε τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας και μεταφέρετε τα εργοστάσια σε τρεις βάρδιες. Επιστρατεύσιμοι έφηβοι και άγαμα κορίτσια στο στρατό. Σχηματίστε ξένα τμήματα. Κινητοποιήστε το Khiva πιο ενεργά. Να αυξηθεί η παραγωγή οπλισμού και η εξόρυξη πρώτων υλών. Λοιπόν, και πολλά άλλα να κάνουμε.
  Συγκεκριμένα, οι γυναίκες - είναι και καλές μαχητές. Και γιατί να μην τα χρησιμοποιήσουμε και στις μάχες και ως επιτηρητές ξένων εργατών. Ναι, και οι έφηβοι, ειδικά οι νεότεροι, θα μπορούσαν επίσης να δοκιμάσουν τον εαυτό τους σε ρόλο φρουρών. Και ενήλικες άνδρες μπροστά. Υπάρχουν ακόμη πολλά αποθέματα.
  Οι γυναίκες πιλότοι δεν είναι κακές και είναι καλές ως ελεύθεροι σκοπευτές. Και επίσης στα τανκς, το ωραίο φύλο δεν είναι κακό, ειδικά αν η μοίρα είναι ότι συνήθως οι γυναίκες είναι μικρότερες από τους άνδρες και πιο ευκίνητες και προσεκτικές.
  Ναι, και οι έφηβοι στα τανκς παλεύουν καλά. Πρέπει να κάνουμε τα γερμανικά αυτοκίνητα πιο γρήγορα και πιο συμπαγή. Δηλαδή, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ακόμα "Πάνθηρας"; Γιατί το γερμανικό τανκ αποδείχθηκε τόσο βαρύ, με γενικά όχι πολύ ισχυρά όπλα και αδύναμη πλαϊνή θωράκιση; Είναι ένα χάος, εδώ πρέπει να επιπλήξεις τους σχεδιαστές.
  Και το πλήρωμα των Τ-4 και Τ-3 θα πρέπει να μειωθεί από πέντε άτομα σε τέσσερα. Μπορείτε να συνδυάσετε τα καθήκοντα ενός διοικητή και ενός χειριστή ασυρμάτου. Κάπου άκουσε τέτοιες συμβουλές για στρατεύματα αρμάτων μάχης. Λοιπόν, τι άλλο ... Τότε μπορείτε να θυμηθείτε.
  Θα πρέπει επίσης να γίνουν ορισμένες αλλαγές στη δομή εντολών. Για να έχουν μεγαλύτερη δύναμη οι διοικητές των ομάδων του στρατού, ώστε να υπάρχει λιγότερη φασαρία και συντονισμός. Επίσης θα πρέπει να προωθηθεί και ο Μέινσταϊν, αυτός ο μεγάλος στρατηγός, αλλά και ο Γκούντεριαν που είχε δίκιο σε πολλά θέματα. Ειδικά στο γεγονός ότι το χτύπημα θα δοθεί στη Λευκορωσία από το επιχειρησιακό μπαλκόνι.
  Ο Πούτιν κάλεσε τον γραμματέα. Έτρεξε μέσα, χτυπώντας τα ψηλοτάκουνα της. Ο φρεσκοψημένος Φύρερ γρύλισε κάτι όχι πολύ κατανοητό και άρχισε να υπαγορεύει εντολές.
  
  ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Η διάσημη επαναστάτρια Rosa Luxembourg συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Στη γυναικεία φυλακή πρέπει να υπομείνει σχολαστικές έρευνες, άλλες διαδικασίες, εξευτελισμούς και σοβαρές δοκιμασίες.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Μια νεαρή γυναίκα, η Ρόζα Λούξεμπουργκ, συνελήφθη με προσωπική εντολή του Κάιζερ Βίλχελμ.
  Της πέρασαν χειροπέδες και την έβγαλαν από το σπίτι. Ο κόσμος φαινόταν σαστισμένος καθώς ένας ξανθός επαναστάτης, περίπου τριάντα ετών με λεπτή σιλουέτα, οδηγήθηκε έξω από την αστυνομία.
  Η Ρόουζ πάτησε τις δερμάτινες μπότες της στο λιωμένο χιόνι του Μαρτίου και προσπάθησε να διατηρήσει μια ήρεμη έκφραση στο πρόσωπό της, χλωμό από φόβο.
  Για να φτιάξει το κέφι και να μην ενθουσιάσει, ο μαρξιστής τραγούδησε.
  Στον κόσμο του κρύου - χιονοπτώσεις,
  Ένας ζητιάνος ακόμα και πλούσιος!
  Οι διάβολοι κυβερνούν τον πλανήτη
  Μετέτρεψε τη Γη σε Κόλαση!
  
  Αν θέλετε να ζήσετε στη χαρά,
  Έτσι, αυτή η ευτυχία έρχεται σε όλους στο σπίτι!
  Σπάστε σαν κλωστή τις αλυσίδες της σκλαβιάς
  Τότε η τσάντα θα γεμίσει!
  
  Υπάρχει μια χώρα που είναι παράδειγμα για όλους,
  Ένας δυνατός πολεμιστής είναι πρωτοπόρος!
  Το ξίφος της αγίας του Πατρίδας,
  Για να μην βροντοφωνάξει ο κακός κύριος!
  
  Διάταγμα της Γερμανίας σε όλο τον κόσμο,
  Δύναμη των πιο σοφών φωτιστικών!
  Χωρίς κανένα, θα πούμε στολισμό,
  Ο Παντοδύναμος μας έδειξε τον δρόμο!
  
  Δεν θα ξέρουμε τη λέξη δειλός,
  Ο στρατιώτης δεν θα ψιθυρίσει - φοβάμαι!
  καθαρή Ορθόδοξη πίστη,
  Ο Θεός να ευλογεί τον Ιησού!
  
  Δεν υπάρχει ειρήνη στις καρδιές χωρίς τον Χριστό,
  Ο λαμπερός οδηγεί στη μάχη!
  Χωρίς πίστη, ο πόλεμος είναι ματαιοδοξία,
  Ας χάσουμε το αχαλίνωτο σκορ!
  
  Ο Διάβολος θα δελεάσει
  Πες ψέματα στους δικούς σου - εξετάσεις πέντε!
  Αλλά μην πιστεύετε τους κακούς
  Δεν υπάρχει λόγος για προδοσία!
  
  Είμαστε πιστοί στον όρκο μέχρι τον τάφο,
  Ο χώρος των απογόνων περιμένει - πιστέψτε με!
  Ας ρίξουμε κάτω τους γιους του Σατανά
  Δεν θα μπορέσει να αιχμαλωτίσει τη Γη!
  
  Επομένως, η τύχη περιμένει
  Ποιος είναι δυνατός - ο Κύριος θα σώσει!
  Ο Θεός αγαπά τον γερμανικό λαό,
  Η φλόγα στις φλέβες λιώνει τον πάγο!
  
  Ας φτάσουμε στα απεριόριστα σύνορα -
  Ας δείξουμε στο σύμπαν τον δρόμο μας!
  Μην πέφτετε στους Ορθοδόξους μας,
  Μη λυγίζεις τον ακάθαρτο στην κόρνα!
  Στην πορεία, οι αστυνομικοί χτύπησαν το τριαντάφυλλο στην πλάτη με τις παλάμες τους - λένε, δεν υπάρχει τίποτα να τραγουδήσουν τραγούδια όταν η Γερμανία του Κάιζερ χάνει τον πόλεμο. Και όταν τα στρατεύματα της τσαρικής Ρωσίας είχαν ήδη εισέλθει στη Βαρσοβία, που σηματοδοτεί το σημείο καμπής του πολέμου. Και αυτή η σκύλα ξέρει ότι τραγουδάει.
  Ο Ρόουζ μεταφέρθηκε στο κτίριο της κεντρικής φυλακής του Βερολίνου. Όλα είναι λίγο πολύ καθαρά και προσεγμένα στα γερμανικά. Η Ρόουζ ηρέμησε. Σε μια γερμανική φυλακή θα είναι καθαρό, και πιθανότατα ένα μοναχικό κελί χωρίς κοριούς και αρουραίους, με κολλήσεις που ορίζει ο νόμος. Και εκεί η Γερμανία θα συνθηκολογήσει σε λίγους μήνες και θα απελευθερωθεί. Και ίσως και στη νέα κυβέρνηση να πάρει τη θέση της υπουργού.
  Η Ρόουζ, χτυπώντας τα τακούνια των μπότες της, τραγούδησε:
  - Άσε σε να ζήσεις ως θυρωρός,
  Θα ξαναγεννηθείς ως επιστάτης...
  Και τότε από εργοδηγός θα γίνεις υπουργός,
  Αλλά αν είσαι χαζός σαν δέντρο -
  Θα γεννηθείς μπαομπάμπ
  Και θα είσαι μπαομπάμπ
  Εκατό αιώνες μέχρι να πεθάνεις!
  Η Ρόουζ, λοιπόν, μη δίνοντας σημασία στους διαδρόμους της φυλακής, στα μπαρ, στις κλειδαριές, στα συρματοπλέγματα, περπατούσε σαν βασίλισσα. Φαντάστηκε πώς γίνονταν ταινίες για αυτήν και πώς γίνονταν ταινίες για τον μάρτυρα των Μπολσεβίκων. Και πόσο δημοφιλής και δροσερή έγινε από αυτό - δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, απλά ένα παραμύθι.
  Λοιπόν, πώς σε αυτή την κατάσταση να μην πάρεις και να μην τραγουδήσεις. Εδώ πας φυλακή - σαν σε διακοπές.
  Και η Ρόζα, χωρίς να ντρέπεται, τραγούδησε δυνατά, σαν να ήταν μια πραγματική βασίλισσα που ανέβηκε στο θρόνο.
  Είμαι ένα γενναίο μέλος της Komsomol σε αιχμαλωσία,
  Εκεί αποδείχθηκε πολύ σκληρή στη μάχη ...
  Ω Πατρίδα, να ξέρεις ότι θα σου επιστρέψω το χρέος,
  Θα γεμίσω το σπίτι με άνεση και θαλπωρή!
  
  Ήξερα λίγο - τίποτα,
  Και με πήγαν ξυπόλητο για ανάκριση,
  Ο φασισμός είναι σκέτη μαλακία.
  Ο Φριτς με χτύπησε άγρια με ένα μαστίγιο!
  
  Απογυμνωμένος, ημίγυμνος σε μια χιονοθύελλα,
  Κι έτσι οδήγησαν στα χωριά της Πισούγκας...
  Ναι, για να πάρεις το φέρετρό σου,
  Και θα δούμε τον κομμουνισμό στο βάθος!
  
  Καλύτερα να μην περιμένουμε έλεος
  Και δεν θα πω λέξη στους Ναζί!
  Μάταια σκέφτηκα με άγριο θυμό,
  Τι συνεσταλμένο πρόβατο είναι ένα μέλος της Komsomol!
  
  Οι εχθροί με έβαλαν στο ράφι,
  Κάτω από τα τακούνια των πυρκαγιών άναψαν...
  Και ακούω τη μάχη - είσαι ένα pori σύρμα,
  Είμαι το μονοπάτι των θλίψεων των αναμμένων κάρβουνων μιλίων!
  
  Δεν υπάρχει αναγνώριση και το ρεύμα δεν είναι τρομερό,
  Θα αντέξω κάθε πρόκληση...
  Ας είναι ένα σοκ για τους Ναζί
  Και για μένα κάθε σκόνη ταλαιπωρίας!
  
  Θα τα περάσω όλα, θα τα πάρω, πιστέψτε με
  Αφού η πατρίδα μου είναι η Ρωσία...
  Και το θηρίο του φασισμού θα ταφεί,
  Θα έρθει ο Χριστός και η Κόκκινη Αποστολή!
  
  Ναι, ξέρω, ξέρω, μια θηλιά με περιμένει,
  Ίσως υπάρξουν χειρότερες εκτελέσεις!
  Θα πρέπει να ξεκινήσουμε τη χώρα από το μηδέν,
  Γιατί έχουν γίνει πολλές ατάκες!
  
  Και μετά ήρθε ο μεγάλος κομμουνισμός,
  Στον Άρη, παίζοντας, τρέξαμε ...
  Αφήστε τον ανθρωπισμό να θριαμβεύσει στον κόσμο,
  Για τοσο σκληρό αγώνα!
  
  Εσύ θα είσαι το σύμπαν, να ξέρεις το δικό μου
  Τέτοια ατελείωτα λαμπερά αστέρια...
  Ένας αετός που ήταν κάποτε σπουργίτι,
  Οποιοσδήποτε από εμάς με την αναγνώριση του καλλιτέχνη!
  Η Ρόζα δεν πρόσεξε καν στην περηφάνια της πώς την έφεραν στο δωμάτιο για έρευνα. Και τρεις γυναίκες φρουροί άρχισαν να τη γδύνουν με τις επιδέξιες, συνήθεις κινήσεις των επαγγελματιών τους. Και η περήφανη ουράνια Ρόζα Λουξεμβούργο αποδείχθηκε εντελώς γυμνή μπροστά σε τρεις φρουρούς, που έμοιαζαν πολύ με γορίλες.
  Μόνο ένα οδυνηρό τσίμπημα με ένα μεγάλο πόδι στο γυμνό στήθος της με τις λέξεις: "Ω, τι στήθος" διέλυσε τη μεγάλη διάθεση της Ρόζας, και σκεπάστηκε με ντροπή και αναφώνησε:
  - Τι κάνεις!?
  Η Ρόουζ, ειδικά στο γυμνό, φαινόταν πολύ νέα, η μέση της ήταν λεπτή και η σιλουέτα της άψογη.
  Έτσι η ματρόνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Τίποτα το ιδιαίτερο κορίτσι! Η θεία θα σε νιώσει τώρα για το απαγορευμένο - μαχαιρώματα, κόψιμο, χημεία! Λοιπόν, μυστικές σημειώσεις!
  Η Ρόουζ, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να καλύψει τη γύμνια της με τα χέρια της, απάντησε:
  - Δεν έχω τίποτα, και είναι ταπεινωτικό και αηδιαστικό!
  Η ματρόνα με τις επωμίδες του αξιωματικού γέλασε και απάντησε αποφασιστικά:
  - Μην κουνηθείς! Αλλιώς θα πονέσει!
  Και μεγάλα χέρια με λεπτά λαστιχένια γάντια άρχισαν να ψαχουλεύουν ασυνήθιστα γύρω από το ωραίο, όμορφο, σαγηνευτικό σώμα της Ρόουζ. Δύο άλλοι φρουροί, επίσης αρρενωποί και ψηλοί, κρατούσαν γερά από τα χέρια τη νεαρή, φιγούρα γυναίκα, μην της επέτρεπαν να καλύψει τα ντροπιαστικά σημεία της με τα δικά της.
  Η μεγαλόσωμη ματρόνα τράβηξε τα αυτιά της Ρόζας, την ένιωσε και κοίταξε τα ρουθούνια της. Έπειτα άπλωσε το στόμα της με τα δάχτυλά της με τα γάντια. Και ήταν πολύ αηδιαστικό, η Ρόουζ ένιωθε άρρωστη από το άγγιγμα του καουτσούκ. Επιπλέον, προέκυψε η σκέψη ότι ίσως αυτά δεν ήταν γάντια μιας χρήσης και τα χρησιμοποιούσε νωρίτερα, σκαρφαλώνοντας στα οικεία μέρη των γυναικών. Και από αυτές τις σκέψεις, η Ρόουζ παραλίγο να κάνει εμετό. Μόνο μια τιτάνια προσπάθεια θέλησης και η απροθυμία να δείξει την αδυναμία της, επέτρεψε στη Ρόζα να συγκρατήσει την απελευθέρωση του εμετού.
  Και τα δάχτυλά της έφτασαν στις αμυγδαλές, ήταν κάτω από τη γλώσσα, ένιωσε τον ουρανό, πίσω από τα μάγουλα, και μια πολύ αποκρουστική γεύση από καουτσούκ παρέμεινε στο στόμα της. Αφού τελείωσε με το τσεκ στο στόμα της, η ματρόνα άρχισε να ζυμώνει ξανά το στήθος της Ρόζας. Στο τραχύ άγγιγμα της, οι κατακόκκινες θηλές της νεαρής γυναίκας πρήστηκαν και σκλήρυναν.
  Οι φρουροί χαμογέλασαν και μουρμούρισαν:
  - Καλά? Αρέσει? Βλέπω ότι τα χάδια μου σε ενθουσιάζουν!
  Η Ρόζα Λουξεμβούργο γρύλισε:
  - Σκύλα! Συμπεριφερθείτε έτσι!
  Η γυναίκα αξιωματικός σε απάντηση αφαίρεσε τον νεαρό επαναστάτη στο πρόσωπο και σημείωσε:
  - Γνωρίστε τη θέση σας ως επαναστάτης! Διαφορετικά θα σε στείλω στο παγοκύλι - γυμνό!
  Μετά συνέχισε να ψαχουλεύει ξεδιάντροπα γύρω από το σώμα του κρατούμενου.
  Τα δυνατά της δάχτυλα πίεσαν τον αφαλό της, με αποτέλεσμα η Ρόζα Λούξεμπουργκ να φωνάξει από τον πόνο. Τότε ένιωσαν πολύ χοντροκομμένα και οδυνηρά κάτω από τις μασχάλες μιας επαναστάτριας γυναίκας.
  Αλλά το πιο αγενές και ταπεινωτικό δεν είχε έρθει ακόμα. Η ματρόνα διέταξε:
  - Ανοίξτε τα πόδια σας ευρύτερα!
  Η Ρόουζ υπάκουσε απρόθυμα. Και η γυναίκα φύλακας έβαλε αγενώς το μεγάλο της πόδι στον κόλπο. Οι γαντοδεμένοι αντίχειρες, γλιστρημένοι από το σάλιο που υπήρχε στο στόμα του τριαντάφυλλου, μπήκαν πολύ βαθιά στην κοιλιά της γυναίκας. Τα τοιχώματα του κόλπου χωρίστηκαν έντονα και έγινε απίστευτα επώδυνο.
  Η Ρόουζ ούρλιαξε και συσπάστηκε, προσπαθώντας να απελευθερωθεί. Αλλά οι ισχυροί φρουροί, που είχαν σημαντική εμπειρία στην έρευνα, την κράτησαν σφιχτά. Τα δάχτυλα του δεσμοφύλακα έφτασαν στην ίδια τη μήτρα και συνέχισαν να μαζεύουν. Ήταν και οδυνηρό και εξαιρετικά ταπεινωτικό.
  Και ο αρσενικός φύλακας του γορίλα συνέχισε να γυρίζει. Τελικά, μετά από άλλη μια στροφή του τεράστιου ποδιού της, η επαναστάτρια γυναίκα χλώμιασε θανάσιμα και λαχανιασμένη, έσβησε. Το κεφάλι της με τα ξανθά μαλλιά έπεσε στο πλάι.
  Ο δεσμοφύλακας στα δεξιά παρατήρησε:
  - Είναι σοκαρισμένη!
  Η μεγαλόσωμη μετρό χτύπησε πολύ επιδέξια τα μάγουλα της Ρόζας, της έκανε μασάζ στο λαιμό, τσιμπώντας τη χονδρικά. Η γυναίκα συνήλθε. Υπήρχαν δάκρυα στα μάτια της από τον πόνο και την ταπείνωση. Τα περίμενε όλα από τη φυλακή, αλλά δεν πίστευε ότι θα την συναντούσαν έτσι, αγενώς, σαν να μην ήταν άνθρωπος, αλλά λιγότερο από ζώο.
  Η αρχηγός είπε ευγενικά:
  - Λοιπόν, μη φοβάσαι! Τώρα σκύψτε, η θεία σας θα νιώσει τον κώλο σας και τα χειρότερα θα περάσουν!
  Η Ρόουζ με τρεμάμενη φωνή, ρίχνοντας ένα δάκρυ στο πάτωμα, είπε:
  - Ίσως δεν πρέπει!
  Ο φύλακας του γορίλα γρύλισε.
  - Οχι! Αυτό ακριβώς χρειάζεσαι! Ας την γέρνουμε!
  Ισχυροί δεσμοφύλακες έστριψαν χονδρικά τα χέρια της Ρόζας, προκαλώντας τη να σφυρίζει από τον πόνο και να έσκυβει. Το κορίτσι ήταν στη στάση του καρκίνου. Και το γυμνό της κορμί έλαμπε από ιδρώτα, σαν λαδωμένο.
  Και ο φύλακας του γορίλλα, χωρίς τελετή, έβαλε τα δύο μεγάλα, μακριά δάχτυλά της στον πρωκτό της. Και πολύ βαθιά, στο πολύ παχύ έντερο κόλλησε. Η Ρόουζ ούρλιαξε από πόνο και ντροπή. Πολύ δυνατές γυναίκες δεσμοφύλακες την κρατούσαν σφιχτά και δεν την άφηναν να ξεφύγει. Και το δυνατό χέρι του επόπτη έσφυζε στον κώλο ενός όμορφου και σαγηνευτικού επαναστάτη.
  Η Ρόουζ βόγκηξε και το γυμνό της στήθος ανέβηκε και έπεσε. Και τα δάκρυα κύλησαν στο εξαντλημένο, χλωμό πρόσωπό του. Η αναζήτηση έμοιαζε με βασανιστήρια, ηθικά και σωματικά.
  Ένιωθε ποιος ήθελε να την ταπεινώσει στο μέγιστο ο αρχιφύλακας και επομένως δεν βιαζόταν.
  Η Ρόουζ τραγούδησε με τα γαλάζια δόντια της, κουνώντας τα μάγουλά της από δάκρυα πόνου και ταπείνωσης:
  Η νίκη περιμένει, η νίκη περιμένει
  Αυτοί που λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά!
  Η νίκη περιμένει, η νίκη περιμένει
  Θα καταφέρουμε να σπάσουμε τον Wilhelm!
  Ο φύλακας του γορίλα γέλασε και απάντησε:
  - Και είσαι γενναίο κορίτσι!
  Και έστριψε πάλι, προκαλώντας έντονο πόνο στον κώλο, και τελικά, έβγαλε το πόδι της με ένα γάντι, το οποίο ήταν γεμάτο αίματα.
  Εκείνη μόρφασε σαν κακοποιός και πέταξε το κατεστραμμένο γάντι στην λάρνακα, αναφωνώντας:
  - Ελέγξτε τα πόδια της, η αναζήτηση τελείωσε!
  Το να νιώθεις τα γυμνά πέλματα και να εξετάζεις ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών δεν είναι καθόλου ταπεινωτικό όπως πριν, όταν η κουτάλα-πόδι σκαρφάλωσε στον κόλπο και τον πρωκτό. Έτσι μπορείτε ήδη να το ζήσετε αυτό χωρίς δάκρυα.
  Τελείωσαν την αναζήτηση της Ρόζας και έτσι, γυμνή και ξυπόλητη, την οδήγησαν στο διπλανό δωμάτιο.
  Εκεί φωτογραφήθηκε. Μου έδωσαν ένα τραπέζι με έναν αριθμό και το έβαλαν σε έναν λευκό τοίχο. Έκαναν κλικ στο προφίλ, full face, μισή πλευρά και πίσω. Στη συνέχεια γύρισαν ένα ολόσωμο γυμνό, επίσης μπροστά, πίσω, από το πλάι και μισά πλάγια. Και ο φωτογράφος ήταν άντρας, κάτι που το έκανε ακόμη πιο ταπεινωτικό.
  Στη συνέχεια, η Ρόζα τοποθετήθηκε στη ζυγαριά. Ζυγισμένη, μετρημένη και ύψος, και μετά στέκεται στον τοίχο και στην έκταση των χεριών της. Στη συνέχεια, κατέγραψα το μήκος του ποδιού και το μέγεθος του παπουτσιού. Δεν βλάπτει, αλλά είναι πολύ ταπεινωτικό. Ειδικά στην αίθουσα δεν ήταν μόνο γυναίκες, αλλά και άνδρες.
  Εδώ ένας άντρας και δύο γυναίκες με λευκά παλτά έβαλαν τη Ρόζα στο φως και άρχισαν να την εξετάζουν προσεκτικά, να γράφουν σε ένα ημερολόγιο όλες τις σπίλες, τις ουλές, τα εγκαύματα και τα ειδικά σημάδια.
  Η Ρόουζ έγινε κατακόκκινη από ντροπή και θυμό. Πώς την ταπεινώνουν, και είναι πραγματικά δυνατό να φερθεί έτσι σε μια νεαρή γυναίκα που έχει ήδη γίνει πραγματικός θρύλος. Ωστόσο, ίσως γι' αυτό της φέρονται έτσι για να ταπεινώσουν τον αρχηγό της γερμανικής αριστεράς.
  Η ώρα πέρασε αργά και η Ρόουζ άρχισε να τραγουδάει:
  Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο της βίας,
  Μέχρι κάτω και μετά...
  Θα χτίσουμε έναν νέο, νέο κόσμο,
  Όποιος ήταν τίποτα, θα γίνει το παν!
  Η γυναίκα με το λευκό παλτό παρατήρησε αυστηρά:
  - Εδώ είσαι τώρα κανείς - απλά κρατούμενος!
  Τσίμπησε τη γυμνή θηλή του Ρόουζ. Η Ρόουζ στεκόταν χλωμή και γυαλίζοντας από κρύο ιδρώτας, τραγουδώντας:
  - Αυτό είναι το τελευταίο μας
  Και μια αποφασιστική μάχη...
  Χωρίς καμία αμφιβολία -
  Παιδιά ακολουθήστε με!
  Επιτέλους, το ξαναγράψιμο των σημείων τελείωσε. Και την πήγαν στο διπλανό δωμάτιο. Εκεί, μια γυναίκα με στολή διέταξε να απλώσει τις παλάμες της. Και τα χέρια της Ρόζας ήταν λερωμένα με μαύρη μπογιά. Μετά από αυτό, πρώτα αποτυπώθηκε ολόκληρη η παλάμη και στη συνέχεια κάθε δάχτυλο ξεχωριστά. Στη συνέχεια λερώθηκαν και τα αυτιά της Ρόζας - πρώτα το δεξί και μετά το αριστερό. Και τυπώθηκε επίσης. Μετά τα χείλη. Κάτι που είναι αρκετά αηδιαστικό. Όταν τα χείλη σας λερώνονται με σκούρα και έντονη μυρωδιά. Και εφαρμόζεται σε ένα φύλλο λευκού χαρτιού.
  Στο τέλος πήραν στάμπες από τα ξυπόλητα πόδια μιας όμορφης γυναίκας. Ενα ένα. Δεν είναι πια τόσο αηδιαστικό.
  Σκούπιζαν τα πέλματα με ειδικό σφουγγάρι για να μην υπάρχουν σημάδια.
  Τότε η Ρόζα οδηγήθηκε ξανά. Είχε χαθεί σε μια εικασία τι άλλο θα έκαναν μαζί της οι σχολαστικοί και σχολαστικοί Γερμανοί δεσμοφύλακες.
  Αυτή τη φορά μεταφέρθηκε στην αίθουσα ακτίνων Χ. Και τράβηξαν μια φωτογραφία του στομάχου και των εντέρων, που γενικά μπορεί να γίνει κατανοητό, υπάρχουν κρυψώνες. Και έλεγξαν και τα ρουθούνια της εικόνας. Έτσι μερικές φορές έκρυβαν κάψουλες με δηλητήριο ή πολύτιμους λίθους.
  Όταν όλα τελείωσαν, η Ρόζα ένιωσε κάποια ανακούφιση μέσα της. Δεν πονούσε πάντως. Και συνηθίζεις να περπατάς έτσι γυμνός.
  Αλλά τελικά, η Εύα ήταν επίσης γυμνή και είχε κόμπλεξ, οπότε δεν ένιωθε την περίσταση. Και είναι σαν να μην γίνει τίποτα.
  Μάλλον οι διαδικασίες θα είχαν τελειώσει. Και έτσι πραγματικά οδηγήθηκε κάτω από έναν μακρύ διάδρομο στο ντους. Εκεί, υπό την επίβλεψη των φρουρών, η Ρόζα τελικά πλύθηκε. Το νερό ήταν ζεστό, ευχάριστο και ξεπλένεις ηθική και σωματική βρωμιά από τον εαυτό σου. Λοιπόν, οι φύλακες της έδωσαν και επίσημο σαπούνι.
  Η Ρόουζ ενθουσίασε ακόμη και: δωρεάν, πλένεται με σαπούνι. Μετά θα της δώσουν στέγη πάνω από το κεφάλι της δωρεάν, αλλά και μερίδιο φυλακής. Φυσικά, είναι δυσάρεστο να την κοιτούν έτσι οι φύλακες, αλλά είναι όμορφη και δεν έχει τίποτα να ντρέπεται.
  Η γυναίκα έπλυνε τα γυμνά της πόδια με μαύρη μπογιά. Έχει πολύ καλή σιλουέτα χάρη στον αθλητικό τρόπο ζωής της - σαν νεαρή κοπέλα με σφιχτό στήθος, αλλά το πρόσωπό της δείχνει ότι είναι πολύ μεγαλύτερη. Ωστόσο, όχι πάνω από τριάντα σε εμφάνιση. Η Ρόζα ήταν περήφανη που έδειχνε τόσο καλή.
  Έτσι πλύθηκε, της φώναξαν:
  - Αρκετά, σταμάτα!
  Βγήκε έξω. Και ο φύλακας έβαλε τα δάχτυλά της στο στόμα της, σαν να μπορούσε η Ρόζα να κουβαλήσει κάτι ή να κλέψει κάτι. Και η άλλη γυναίκα δεσμοφύλακας εξακολουθεί να πατάει στο στήθος και στον πρωκτό. Που ήταν ταπεινωτικό και αηδιαστικό. Και μάλλον όχι μόνο η Ρόζα, οπότε η αρχιφύλακας σκαρφάλωσε με τα γυμνά της δάχτυλα χωρίς να μπει στον κόπο να βάλει γάντια στα χέρια της.
  Η Ρόουζ άντεξε, αν και ήταν ταπεινωτική, ντρεπόμενη, ακόμη και πληγωμένη. Τα νύχια της ματρόνας έξυσαν πολύ τα τρυφερά, οικεία σημεία της στη μήτρα και το πέμπτο σημείο.
  Αλλά επιτέλους οι οδυνηρές ώρες μιας ήδη εντελώς περιττής αναζήτησης τελείωσαν.
  Και η Ρόζα πέρασε χειροπέδες και οδήγησε ξανά. Μια νεαρή μάλιστα σκέφτηκε με έκπληξη: θα την κλειδώσουν πραγματικά και το κελί γυμνό; Αλλά δεν μπορεί να είναι. Οι κρατούμενοι δεν επιτρέπεται νόμιμα να κρατούνται γυμνοί. Ναι, τουλάχιστον μερικά παπούτσια είναι υποχρεωμένη να δώσει.
  Πραγματικά όμως την πήγαν στα αποδυτήρια. Όπου πρέπει να εκδίδουν επίσημα ρούχα, αν δεν υπάρχει άδεια, φορέστε τα δικά σας. Η Rose έλαβε μόνο ένα ριγέ φόρεμα σε γυμνό σώμα. Το φόρεμα είχε ραμμένα νούμερα αντί για το επίθετό της.
  Η Ρόζα ρώτησε:
  - Τι γίνεται με το εσώρουχο και το σουτιέν;
  Η ματρόνα απάντησε αυστηρά:
  - Υπάρχει ειδική διαταγή του διοικητή, μην σας δίνουν επίσημα σώβρακα και σουτιέν!
  Η Ρόουζ ρώτησε έκπληκτη:
  - Γιατί αυτό?
  Ο δεσμοφύλακας απάντησε αυστηρά:
  - Μπορείτε να κρεμαστείτε από αυτά!
  Η νεαρή επαναστάτρια άπλωσε τα χέρια της:
  - Γιατί είμαι ανόητος να κρεμιέμαι; Το πολύ σε λίγους μήνες θα αποφυλακιστώ!
  Η ματρόνα έγνεψε θυμωμένη.
  - Όλοι το λένε, αλλά κάθονται χρόνια!
  Η Ρόζα ήταν πλέον μόνο με ένα ριγέ φόρεμα πάνω από τα γόνατα και με γυμνά, γυμνά πόδια.
  Η νεαρή γυναίκα κοίταξε το ράφι. Υπήρχαν πολλά διαφορετικά παπούτσια, όχι πολύ ελκυστικά στην εμφάνιση. Αλλά τα ξυπόλυτα πόδια της ήταν κρύα. Θα συγκλονιστεί από τον εξευτελισμό της έρευνας και άλλες διαδικασίες, δεν έδωσε σημασία στο κρύο, υγρό, τσιμεντένιο πάτωμα της φυλακής. Τώρα όμως τρέμει.
  Η Ρόζα βόγκηξε με παραπονεμένο ύφος:
  - Κρυώνουν τα πόδια μου, δώσε μου τουλάχιστον μερικά παπούτσια!
  Ο δεσμοφύλακας απάντησε σκληρά:
  - Ειδική διαταγή διοικητή! Λόγω του ιδιαίτερου κινδύνου ενός πολιτικού κρατούμενου, απαγορεύεται να φοράτε παπούτσια ενώ είστε υπό κράτηση, καθώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως στρατιωτικό όπλο ή να πετάτε αντικείμενα!
  Η Ρόουζ παρατήρησε αναστενάζοντας:
  Αλλά κάνει τόσο κρύο στη φυλακή! Μπορεί να κρυώσω και να αρρωστήσω!
  Η ματρόνα την καθησύχασε:
  - Έχουμε καλό ιατρείο! Και τέλος πάντων, σταματήστε να μαλώνετε. Και θα σου δώσουν ένα καλό χτύπημα!
  Ο επαναστάτης ξαφνιάστηκε:
  - Δεν ακυρώνονται τα δέρματα;
  Ο δεσμοφύλακας έγνεψε καταφατικά.
  - Στη διάρκεια του πολέμου επανασυστάθηκαν! Έτσι ταπεινώστε τον εαυτό σας, ομορφιά - θα είστε πιο ολοκληρωμένοι! Και σε βάρος των γυμνών ποδιών, οι κρατούμενοι το συνηθίζουν γρήγορα. Και σύντομα θα ζεστάνει έξω, είναι ήδη άνοιξη και θα νιώσετε καλύτερα. Και αν έχετε φίλους στην άγρια φύση, αφήστε τους να στείλουν περισσότερες μερίδες. Έτσι μόνο ένα μικρό μέρος φτάνει στους κρατούμενους!
  Η Ρόουζ έγνεψε ζωηρά.
  - Το ξέρω! Η διαφθορά θα καταστρέψει τη Γερμανία!
  Ο δεσμοφύλακας μουρμούρισε:
  - Σαν τη Ρωσία!
  Η νεαρή ήταν πάλι χειροπέδες στους καρπούς της και την πίστεψαν ξυπόλητη, με φυλακτό, κοντό φόρεμα, σαν σκλάβα από την εποχή του Σπάρτακου στους διαδρόμους της φυλακής.
  Η κάμερα περίμενε τώρα τη Ρόουζ. Επιπλέον, θα προτιμούσε ένα κοινό παρά ένα μόνο. Σε ένα κοινό κελί είναι πιο ζεστό και υπάρχει κάποιος να μιλήσει. Επιπλέον, οι γυναίκες μυρίζουν πολύ πιο ευχάριστα από τους άνδρες και θα τα πήγαινε καλά μαζί τους.
  Για να σηκώσει τουλάχιστον λίγο τους πεσμένους από τον πόνο, την ταπείνωση, το κρύο στα γυμνά, τα γυναικεία πόδια που παγώνουν από το κρύο, τσιμεντένιο πάτωμα, η Ρόουζ τραγούδησε:
  Ο χειμώνας έχει ήδη σβήσει
  Έρχεται ο ανοιξιάτικος ήλιος...
  Η σοφία κατέκτησε τη φύση,
  Σε επιστημονική αναζήτηση και πεζοπορία!
  
  Τα ρυάκια κουδουνίζουν - οι χιονοστιβάδες λιώνουν,
  Εκεί που το ασημένιο χαλί είναι ρυάκι.
  Τα γαρίφαλα ανθίζουν πλούσια τον Μάιο,
  Και η φιλία μας δεν χύνεται!
  
  Αγαπάμε τις κόρες της φύσης
  Όταν τα μανιτάρια μεγαλώνουν την άνοιξη...
  Όχι, ξέρεις κακό καιρό
  Πώς βρέχει η χάρη του Χριστού!
  
  Η φύση ζωντανεύει την άνοιξη
  Ο κρυστάλλινος πάγος έσπασε.
  Ο πλανήτης θα γίνει, πιστεύω, παράδεισος,
  Ας μην ανάψει η κακιά φωτιά τον κόσμο!
  
  Μετά από όλα, κάθε λουλούδι είναι ένα σύμπαν,
  Το ζωύφιο θέλει επίσης να ζήσει.
  Η μοίρα όλων είναι καλύτερη - δημιουργία,
  Μα καημένο κουνελάκι, είσαι παιχνίδι.
  
  Όπως αποδείχθηκε, υπάρχει πολύς φόβος,
  Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία με την ομορφιά...
  Μερικές φορές στενάζοντας ζητάμε από τον Θεό -
  Βοηθήστε μας με ευτυχία και όνειρα!
  
  Αλλά τι είναι ο θυμός στον κόσμο,
  Αυτό που άρχισε να μας στρίβει σαν ανεμοστρόβιλος,
  Αλλά ο Θεός απάντησε - αυτό είναι να
  Δεν έγινες τεμπέλης σαν αρκούδα!
  
  Σε τελική ανάλυση, αν έπεφτε η ίδια η μπανάνα,
  Ούτε το άροτρο δεν θα πιάσεις.
  Τα πρόσωπα των αγίων από τις εικόνες γνέφουν,
  Όχι ανανάδες - σπείρε σίκαλη!
  
  Λοιπόν, αυτή η δουλειά οδηγεί στην επιτυχία,
  Θα κάνει τη φυλή μας πιο δυνατή!
  Και η ευημερία δεν βιάζεται,
  Δεν χρειάζεται η τσιγκουνιά των γατών!
  
  Η ανταμοιβή θα έρθει - θα υπάρξει δύναμη,
  Και αυτούς που έπεσαν στη μάχη θα αναστήσουμε!
  Η τιμωρία θα συμβεί, να ξέρεις τον Ιούδα,
  Το ψέμα και η απάτη θα εκδικηθούν!
  Η Ρόζα τελικά μεταφέρθηκε στην τεράστια πόρτα, στην οποία χτυπήθηκε ο δυσοίωνος αριθμός "13". Οι χειροπέδες της αφαιρέθηκαν και η νεαρή γυναίκα ένιωσε ανακούφιση καθώς έτριβε τους εξαντλημένους, μελανιασμένους καρπούς της. Ναι, χειροπέδες και επώδυνο και ταπεινωτικό ταυτόχρονα.
  Την πήγαν στο κελί. Μέσα ήταν λίγο πιο ζεστά από έξω, υπήρχε θέρμανση. Το κελί αποδείχθηκε διπλό και υπήρχε ένα κορίτσι με κόκκινα μαλλιά. Πολύ όμορφη, και κοιμόταν με μια κουβέρτα. Ξυπνώντας, γύρισε το τρυφερό της πρόσωπο και ρώτησε:
  - Νέο κορίτσι?
  Ο δεσμοφύλακας έγνεψε καταφατικά.
  - Πολιτικά! Νομίζω ότι εσείς οι δύο θα είστε πολύ πιο ενδιαφέροντες!
  Η Ρόουζ παρατήρησε:
  - Δεν έχω κλινοσκεπάσματα;
  Η ματρόνα γέλασε.
  - Για να είστε πιο βολικοί και να καταθέσετε το συντομότερο δυνατό, στερείτε μαξιλάρια, κουβέρτες και ένα στρώμα. Θα ξαπλώσεις στα γυμνά σανίδια, θα παγώσεις, και νωρίτερα θα καταθέσεις εναντίον των συνεργών και των συνεργών σου!
  Η Ρόζα χτύπησε θυμωμένη το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  - Μην περιμένεις!
  Η βαριά, τεράστια πόρτα του κελιού χτύπησε πίσω της με ένα τρίξιμο.
  
  ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ο Τσάμπερλεν δεν τόλμησε να κηρύξει πόλεμο στο Τρίτο Ράιχ μετά την επίθεση στην Πολωνία, η Γαλλία επίσης δεν μπήκε μόνη της στη σύγκρουση. Μετά την ήττα της Πολωνίας και τη διαίρεση της μεταξύ της ΕΣΣΔ και της ναζιστικής Γερμανίας, ξεκίνησε μια μακρά περίοδος ειρήνης, η ανάπτυξη της ανθρωπότητας πήρε έναν διαφορετικό δρόμο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Ένας ιδιαίτερος κόσμος από μια εναλλακτική ιστορία. Σε αυτό, ο Τσάμπερλεν είχε το νόημα να μην κηρύξει πόλεμο στη Γερμανία που επιτέθηκε στην Πολωνία. Και φυσικά η Γαλλία δεν μπήκε στον πόλεμο χωρίς την Αγγλία.
  Ο Χίτλερ και ο Στάλιν χώρισαν την Πολωνία. Έπειτα υπήρξε η διαίρεση των χωρών της Βαλτικής και η υπογραφή συμφωνίας φιλίας και συνόρων.
  Υπήρξε πραγματικός πόλεμος με τη Φινλανδία. Η ΕΣΣΔ, με τίμημα σοβαρών απωλειών, κατάφερε ωστόσο να καταλάβει μέρος του εδάφους, να διαπεράσει την αμυντική γραμμή και να καταλάβει το Βίμποργκ.
  Μέχρι στιγμής όλα πήγαν καλά. Αλλά μια προσπάθεια να πάρουν τη Μολδαβία από τη Ρουμανία συνάντησε την αντίσταση του Χίτλερ. Όπως, ο Στάλιν δεν θέλει πάρα πολλά;
  Αλλά ο Χίτλερ και ο Στάλιν συναντήθηκαν προσωπικά και συμφώνησαν ότι η ΕΣΣΔ θα παραχωρηθεί στη Μολδαβία, και αυτό το τμήμα ολοκληρώθηκε.
  Μετά ήρθε μια μακρά περίοδος ειρήνης. Η Ιαπωνία δεν τόλμησε να πολεμήσει μόνη της με τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Και ο Χίτλερ εξακολουθούσε να χωνεύει την Πολωνία, ένα σημαντικό μέρος της οποίας έγινε μέρος του Τρίτου Ράιχ. Ο Στάλιν, επίσης, έχοντας επεκτείνει την αυτοκρατορία, και έχοντας την εμπειρία ενός δύσκολου πολέμου με τη Φινλανδία, δεν σκαρφάλωσε πουθενά.
  Στην ΕΣΣΔ, το Τρίτο Πενταετές Σχέδιο εκπληρώθηκε επίσημα και υπερεκπληρώθηκε. Μετά ανέλαβαν την τέταρτη. Και υπερεκπληρώθηκε. Και στο πέμπτο πενταετές πρόγραμμα άρχισαν να μειώνουν τις τιμές και να ανεβάζουν το βιοτικό επίπεδο.
  Ο Στάλιν πέθανε τον Μάρτιο του 1953... Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, μπορεί να είχε δηλητηριαστεί. Μετά από ίντριγκες, ο Νικήτα Χρουστσόφ κατέλαβε την εξουσία. Στη συνέχεια έγινε το εικοστό συνέδριο και η έκθεση της λατρείας της προσωπικότητας. Και η ιδέα να οικοδομηθεί ο κομμουνισμός μέχρι το 1980.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, τα πυρηνικά όπλα είχαν εμφανιστεί στη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και την ΕΣΣΔ.
  Ο Χίτλερ παρέμεινε στην ιστορία ως ένας εντελώς κανονικός ηγέτης χωρίς το Ολοκαύτωμα. Υπήρχαν μόνο κάποιοι νόμοι που περιόριζαν τα δικαιώματα των Εβραίων. Οι Πολωνοί επίσης έλαβαν σταδιακά τη γερμανική υπηκοότητα και ίσα δικαιώματα. Το πεντηκοστό πέμπτο έτος, ο κυβερνήτης της Βαρσοβίας εισήλθε απευθείας στο Τρίτο Ράιχ. Το 1960 τόσο οι Τσέχοι όσο και οι Πολωνοί έλαβαν τη γερμανική υπηκοότητα. Η Γερμανία ήταν η πρώτη στον κόσμο που εκτόξευσε έναν δορυφόρο στον ουρανό και έστειλε έναν άνθρωπο στο διάστημα.
  Και στις 20 Απριλίου 1961 ξεκίνησε η πρώτη επανδρωμένη πτήση στο φεγγάρι. Αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός.
  Το Τρίτο Ράιχ είναι μια μεγάλη χώρα, ίσως η μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Περιλαμβάνει την Τσεχική Δημοκρατία, και τη Σουδητία, και την Αυστρία και την Πολωνία. Επιπλέον, οι Γερμανοί απέκτησαν μέρος της Δανίας χωρίς πόλεμο εντός των συνόρων του 1914 για χρηματική αποζημίωση. Μετά έγινε δημοψήφισμα. Δημοψηφίσματα έγιναν επίσης στην Πολωνία και την Τσεχία. Προέκυψε μια οικονομικά ανεπτυγμένη και ισχυρή δύναμη. Επιπλέον, η Βρετανία συμφώνησε επίσης να επιστρέψει τη Ναμίμπια στους Γερμανούς στην Αφρική, καθώς και για χρηματική αποζημίωση.
  Χωρίς σχεδόν κανένα πόλεμο εκτός από τη σύγκρουση με την Πολωνία, ο Χίτλερ επέκτεινε το Τρίτο Ράιχ. Τα μόνα προβλήματα ήταν μόνο με τη Γαλλία. Εδώ, όμως, ένα μικρό τμήμα της Λωρραίνης, που κατοικούνταν κυρίως από Γερμανούς, επέστρεψε στη Γερμανία μετά από δημοψήφισμα. Όμως τα σύνορα του 1914 δεν αποκαταστάθηκαν. Και αυτό ενόχλησε πολλούς Γερμανούς.
  Αλλά οι Γάλλοι συνήψαν μια στρατιωτική συμμαχία με την ΕΣΣΔ και σε αυτή την περίπτωση θα πήγαιναν να πολεμήσουν σε δύο μέτωπα. Η Κόκκινη Αυτοκρατορία, έχοντας γλιτώσει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν οικονομικά πολύ ισχυρή, συγκρίσιμη με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία και είχε μεγάλο πληθυσμό. Άρα είναι επικίνδυνο να τσακωθείς μαζί της.
  Επιπλέον, η Βρετανία είχε επίσης συμφωνία με τη Γαλλία. Η οποία, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, διατήρησε τις αποικίες της και ήταν στρατιωτικά πολύ ισχυρή.
  Όμως η Κίνα παρέμεινε κατακερματισμένη και αδύναμη, χωρισμένη στην πραγματικότητα σε σφαίρες επιρροής από τις κορυφαίες δυνάμεις του κόσμου. Η Ιαπωνία πολέμησε στην Κίνα για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπόρεσε να κρατήσει μέρος της υπό τον έλεγχό της. Άλλες χώρες είχαν εκεί την πρωτεύουσά τους. Η ΕΣΣΔ διατήρησε τον έλεγχο της Μογγολίας, η οποία διατήρησε καθαρά τυπικά την ανεξαρτησία της.
  Ο Χίτλερ είναι ακόμα ζωντανός. Είναι εβδομήντα δύο ετών. Δεν καπνίζει, δεν πίνει αλκοόλ, είναι χορτοφάγος και εξακολουθεί να εργάζεται σε προσομοιωτές. Ο Φύρερ έχει εμμονή με την υγεία του. Έχει επίσης γιους και κόρες - αν και αποκτήθηκαν με τεχνητή γονιμοποίηση. Μερικοί γιοι είναι περισσότεροι από εκατό. Ο μεγαλύτερος από αυτούς είναι ήδη δεκαεπτά ετών. Είναι δύσκολο να κάνεις μια άξια επιλογή διαδόχου. Έτσι ο Φύρερ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να ζήσει μόνος του. Και στο Τρίτο Ράιχ γίνεται δουλειά για να παραταθεί η ζωή του δικτάτορα.
  Εβδομήντα δύο χρόνια δεν είναι σίγουρα ένας βαθύς γέρος. Ο Φύρερ λοιπόν αγαπά και την ψυχαγωγία. Για παράδειγμα αγώνες χωρίς κανόνες.
  Εκεί, φυσικά, δεν πολεμούν μέχρι θανάτου - το Τρίτο Ράιχ είναι σχετικά πολιτισμένο και παράξενο. Και ο Χίτλερ δεν εκλαμβάνεται καθόλου ως τέρας, αν και ο ηγέτης είναι σίγουρα αυταρχικός.
  Μπόρεσε να νικήσει την Πολωνία σχεδόν χωρίς απώλεια και να επεκτείνει τα εδάφη με ελάχιστο ή καθόλου πόλεμο. Ο λαός της Γερμανίας τον ειδωλοποιεί και τα έθνη άλλων χωρών τον σέβονται. Ακόμα και ο Νικήτα Χρουστσόφ τον αντιμετωπίζει με σεβασμό. Επιπλέον, η ΕΣΣΔ υστέρησε στον διαστημικό αγώνα.
  Ο Στάλιν ήταν αδιάφορος για τους πυραύλους και ο Νικήτα Χρουστσόφ είχε καταφέρει να στείλει μόνο έναν πιλότο στο διάστημα μέχρι στιγμής.
  Και τώρα οι Γερμανοί εκτοξεύουν έναν πύραυλο στο φεγγάρι. Και είναι δύο κορίτσια και ένα αγόρι. Και αυτό είναι υπέροχο.
  Προς τιμήν των γενεθλίων του Φύρερ και της εκτόξευσης του πυραύλου, διοργανώθηκαν πανελλαδικές εορταστικές εκδηλώσεις.
  Το τεράστιο γήπεδο του Βερολίνου γέμισε κόσμο. Έρχονται διάφορα είδη αθλητικών αγώνων. Και φυσικά αγώνες χωρίς κανόνες. Αυτό που αγαπά τόσο πολύ ο Χίτλερ.
  Ο Φύρερ, φυσικά, έχει γεράσει, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται λίγο-πολύ, αν και είναι γκριζωπός και ένα ωραίο φαλακρό μπάλωμα έχει ανοίξει το δρόμο του στο κεφάλι του. Και το μουστάκι έγινε γκρι, και η φιγούρα ήταν ελαφρώς καμπουριασμένη. Ο Φύρερ βρίσκεται στην εξουσία εδώ και είκοσι οκτώ χρόνια. Μαζί του η Γερμανία έχει μια από τις πρώτες οικονομίες στον κόσμο και ίσως και την πρώτη. Η ΕΣΣΔ, οι ΗΠΑ και το Τρίτο Ράιχ βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στο εθνικό εισόδημα. Ναι, η Βρετανία είναι ακόμα ισχυρή λόγω των αποικιών. Η Ιαπωνία άρχισε να ανεβαίνει - ο παρατεταμένος πόλεμος της με την Κίνα την είχε εξαντλήσει. Όμως ο κόσμος είναι πολυπολικός.
  Ο Χίτλερ είναι υπέροχος, αλλά όχι ο κορυφαίος. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει τώρα ένας νέος, νεαρός πρόεδρος, ο John F. Kennedy• στη Γαλλία και τη Βρετανία, αρκετά νέοι ηγέτες βρίσκονται επίσης στην εξουσία. Ο Νικήτα Χρουστσόφ δεν είναι παρά μια θλιβερή σκιά στο φόντο του Στάλιν, αν και μιλάει για κομμουνισμό.
  Ίσως από όλους τους παγκόσμιους ηγέτες, ο Χίτλερ είναι ο πιο θρυλικός, δημοφιλής, χαρισματικός και σπουδαίος, παρά την ηλικία του, που δεν έχει χάσει ακόμα τη λάμψη και την ενέργειά του.
  Αυτή τη στιγμή κοιτάζει τους αγώνες μέσα από μια ειδική οθόνη. Και από ψηλά, οι έγχρωμες οθόνες δείχνουν μια εικόνα του Κολοσσαίου.
  Ένα όμορφο, ξανθό αγόρι δώδεκα ή δεκατριών ετών βγαίνει να πολεμήσει. Είναι με ανακουφιστικούς μύες, με μερικά αθλητικά σορτς και ξυπόλητος. Το αγόρι φοράει γάντια. Και πηγαίνει στη μουσική.
  Όπως στην αρχαιότητα, στο Τρίτο Ράιχ δεν γίνονται αγώνες με σπαθιά. Γιατί η χώρα δεν έπεσε σε βαρβαρότητα.
  Αντίθετα, η Γερμανία έχει γίνει μια χώρα υποδειγματικής τάξης, με το χαμηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας στον κόσμο και μηδενική ανεργία. Και είναι κάπως άβολο για εκείνη να σκοτώνει ανθρώπους στο ρινγκ.
  Το αγόρι φορούσε μπλε σορτς και υποκλίθηκε στον Φύρερ και τη συνοδεία του και στις τέσσερις πλευρές του σταδίου. Το πλήθος τον επευφημούσε.
  Ο εκφωνητής ανακοίνωσε:
  - Ο πρωταθλητής του Βερολίνου, με το παρατσούκλι "Ποντίκι", θα αγωνιστεί για τον τίτλο του πρωταθλητή του Τρίτου Ράιχ μεταξύ παιδιών κάτω των δώδεκα.
  Φαίνεται ότι το αγόρι είναι πολύ καλό.
  Και τώρα ακούγεται ξανά η μουσική και βγαίνει ένας άλλος μαχητής. Επίσης ένα αγόρι περίπου στο ίδιο ύψος και βάρος με αυτόν. Και επίσης ξανθά μαλλιά, και πολύ μυώδης. Μόνο το φούτερ του είναι κόκκινο και το πρόσωπό του είναι πιο άκαμπτο. Φυσικά και τα δύο αγόρια είναι ξυπόλυτα και ξυπόλητα. Θα αγωνιστούν σύμφωνα με τους κανόνες της γαλλικής πυγμαχίας και με χέρια και πόδια.
  Το δεύτερο αγόρι ανακοινώθηκε:
  - Αντιπρωταθλητής του Τρίτου Ράιχ σε αγώνες χωρίς κανόνες έως δώδεκα χρόνια.
  Το αγόρι υποκλίθηκε επίσης στον Φύρερ και στις τέσσερις πλευρές του σταδίου. Με το παρατσούκλι "Αλιγάτορας".
  Ο διαιτητής ήταν μια μεγαλόσωμη και ψηλή γυναίκα με δερμάτινο κοστούμι. Ο αγώνας ήταν πρωτάθλημα δεκαπέντε γύρους των τριών λεπτών. Αλλά συνήθως τελειώνει νωρίτερα.
  Τα παιδιά υποκλίθηκαν το ένα στο άλλο. Και η συνοδεία και ο ίδιος ο Χίτλερ έβαλαν στοιχήματα. Φυσικά, το ποιον βάζει ο Φύρερ είναι μυστικό, αλλιώς όλοι θα κάνουν το ίδιο όπως εκείνος. Ή αντιστρόφως...
  Γκρίζα μαλλιά και κουρασμένος, ο Αδόλφος κοιτάζει με κιάλια. Του αρέσει πολύ τα μυώδη αγόρια, έτσι φάνηκαν ικανά να αποκαταστήσουν τη δύναμη στον εξαθλιωμένο τύραννο. Ο Φύρερ κοιμάται ακόμη και σε ένα κρεβάτι με ιδιαίτερο σχήμα σβάστικα. Και γύρω του είναι τέσσερα νεαρά αθλητικά κορίτσια και τέσσερις έφηβοι - πολύ μυώδεις και δυνατοί. Και ο Χίτλερ σε ένα όνειρο, όπως λες, είναι φορτισμένος με ενέργεια. Επιπλέον, ο ηλικιωμένος δικτάτορας κάνει μπάνιο με γάλα για βρέφη.
  Κατά καιρούς, στον Φύρερ γίνεται επίσης μετάγγιση νεαρού αίματος - από αγόρια, τους ισχυρότερους αθλητές του Τρίτου Ράιχ.
  Ο Χίτλερ δεν θέλει να πεθάνει. Και έχει άλλα σχέδια. Είναι κακό που η ΕΣΣΔ και η Γαλλία είναι σε συμμαχία με τη Βρετανία. Η μάχη σε δύο μέτωπα είναι υπερβολικά περιπετειώδης και αυτοκτονική. Η Γερμανία έχει ήδη χάσει έναν τέτοιο πόλεμο σε δύο μέτωπα. Δεν έχει λοιπόν νόημα να πατάμε στην ίδια τσουγκράνα με τον Γουλιέλμο Β'.
  Θα ήθελα να συμφωνήσω σε έναν πόλεμο σε ένα μέτωπο. Ή με τη Δύση ενάντια στην ΕΣΣΔ ή με την ΕΣΣΔ ενάντια στη Δύση. Αλλά για να μην κρέμονται δύο μέτωπα στο λαιμό.
  Όμως ο Νικήτα Χρουστσόφ δεν ήθελε να συμμαχήσει με τον Χίτλερ. Στη Γαλλία επίσης δεν θέλουν συμμαχία με έναν αυταρχικό δικτάτορα, αφού υπάρχει δημοκρατία και αλλαγή εξουσίας.
  Και ο Χίτλερ πέρασε δύσκολα. Η ζωή περνάει, και ακόμα δεν έχεις κερδίσει ούτε τους Γάλλους, ούτε τους Ρώσους, ούτε κανέναν σοβαρό.
  Αν και, από την άλλη, το Τρίτο Ράιχ υπέταξε σχεδόν όλα τα εδάφη που κατοικούσαν γερμανόφωνοι. Και τώρα η Γερμανία είναι μεγαλύτερη και μεγαλύτερη από ό,τι ήταν πριν από τον Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι ο κόσμος, οπότε το δεύτερο δεν έχει γίνει ακόμα.
  Τα αγόρια άρχισαν να παλεύουν με το σήμα του γκονγκ. Χτύπησαν με τα δύο χέρια με γάντια και με γυμνά πόδια. Στον Φύρερ άρεσε πολύ όταν τα αγόρια όχι μεγαλύτερα των δεκαπέντε και τα κορίτσια ήταν ξυπόλητα. Έστρεψε στον δικτάτορα.
  Τα αγόρια έχουν τέτοιες στρογγυλές, ροζ γόβες και μια χαριτωμένη καμπύλη της σόλας. Είναι αθλητικά και οι μύες του παιχνιδιού είναι τόσο ανάγλυφα και οι φλέβες φαίνονται. Ο Φύρερ κοιτάζει τα πόδια των αγοριών από κοντά και κλείνει. Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο. Είναι μαυρισμένα, το δέρμα τους γυαλιστερό, οι μύες τους κυλιόμενοι, υπέροχοι.
  Και τα αγόρια χτυπιούνται μεταξύ τους. Και τα ξυπόλητα απογειώνονται και χτυπούν είτε την άμυνα είτε το κεφάλι. Φαίνεται ότι τα αγόρια έχουν όμορφα σχοινιά. Οι κοιλιακοί είναι στοιβαγμένοι με πλακάκια σοκολάτας, το στήθος είναι σαν ασπίδες και οι μύες των αγοριών είναι σε κίνηση. Είναι μαγευτικό.
  Ο Χίτλερ αναστέναξε. Στο χωριό, ήταν ακόμα αρχηγός και αρχηγός, αλλά στο γυμνάσιο τον ανέλαβαν άλλοι τύποι. Και ο μελλοντικός Φύρερ πέρασε δύσκολα, και κυριολεκτικά έφυγε από εκεί.
  Αλλά παρόλα αυτά, ο Χίτλερ αγαπούσε τα παιδιά. Αυτά τα αγόρια είναι τόσο όμορφα. Και τα εκπαιδευμένα σώματά τους είναι πολύ μυώδη, και η ανακούφιση των μυών είναι υπέροχη.
  Είναι κρίμα που πρέπει να τραμπουκιστούν μεταξύ τους. Εδώ πέρασε ο πρώτος γύρος - τα αγόρια διασκορπίστηκαν.
  Ο Χίτλερ σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο να κανονίσει έναν αγώνα, έτσι ώστε να ήταν με σπαθιά. Και έτσι που κόπηκαν οι αγωνιστές και κυλούσε σαν ρυάκι το αίμα.
  Αυτό αποδείχθηκε πραγματικά υπέροχο. Και μετά, όταν το αγόρι πέσει, θα του κάψουν τη γυμνή φτέρνα με ένα καυτό σίδερο.
  Ο Φύρερ συχνά φανταζόταν βασανιστήρια στις φαντασιώσεις του. Ειδικά όταν τα ξυπόλυτα πόδια αγοριών και κοριτσιών καίγονται στη φωτιά.
  Και μάλιστα ζωγράφισε τέτοιες εικόνες κρυφά. Αλλά δεν βασάνισε κανέναν πραγματικά. Η προβλήτα δεν φάνηκε στον αρχηγό του κράτους, ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο, να σκύβει σε τέτοιο επίπεδο.
  Αλλά ταινίες έγιναν σε σκηνοθεσία του. Εδώ είναι ένα παράδειγμα του Παγκόσμιου Πολέμου. Οι Ρώσοι έπιασαν μια Γερμανίδα στο ανατολικό μέτωπο. Και φυσικά, την έγδυσαν φεύγοντας μόνο με εσώρουχα και σουτιέν και οδήγησαν ξυπόλητη μέσα στο χιόνι.
  Αυτή η ταινία άρεσε στον Φύρερ. Ακόμη και μετά από αυτό, η Γερμανίδα Γκέρντα μαστιγώθηκε και ανατράφηκε.
  Ναι, ήταν μια όμορφη ταινία. Ωστόσο, ο Φύρερ έκανε και ταινίες βασισμένες στην εναλλακτική ιστορία. Εκεί, τα αγόρια από τη νεολαία του Χίτλερ συνελήφθησαν στην ΕΣΣΔ. Και δεκατετράχρονοι μόνοι με σορτς οδηγήθηκαν μέσα στο χιόνι και τον παγετό. Και έριχναν ακόμη και παγωμένο νερό στον γυμνό κορμό τους, που τους έκανε να κοκκινίσουν.
  Αυτό άρεσε στον Χίτλερ. Ναι, όταν τα αγόρια βασανίζονται και ταπεινώνονται, αυτός είναι ο αρχηγός ενός κρυμμένου σαδιστή. Κάτω από τον Φύρερ, οι άνθρωποι δεν καίγονταν σε φούρνους, τουλάχιστον σε αυτόν τον κόσμο, αλλά έλαβε ευχαρίστηση από τα βασανιστήρια και την ταπείνωση.
  Επιπλέον, το σώμα του Φύρερ είναι ήδη κατεστραμμένο. Και η ενέργεια δεν είναι η ίδια. Και χρειάζεσαι κάτι για να στηρίξεις τον εαυτό σου.
  Ο Φύρερ παρακολουθεί ξανά τον αγώνα. Τα σώματα των αγοριών γυαλίζουν από τον ιδρώτα και η ανακούφιση των μυών που ζεστάθηκαν από τη μάχη έχει γίνει ακόμα πιο έντονη.
  Ο αγώνας είναι σχεδόν ίσος. Και τα δύο αγόρια έχουν το ίδιο βάρος και ύψος. Το Alligator Boy επιτίθεται περισσότερο, αλλά χτυπά κυρίως στα μπλοκ. Και ο Mouse μερικές φορές αντεπιτίθεται.
  Ο Χίτλερ σκέφτεται πόσο καλό είναι τελικά να είσαι αγόρι. Χαμογελούν συνέχεια χαρούμενα. Αυτά τα παιδιά πάντα χαμογελούν και γελούν για οποιονδήποτε λόγο. Και τώρα έμαθε να γελάει.
  Αχ, αυτό το καταραμένο γήρας, όταν τα κάνεις όλα με το ζόρι. Και δεν υπάρχει πια η παλιά χαρά της ζωής. Και ακόμη και οι μονομαχίες είναι κουραστικές.
  Οι φρέσκες εντυπώσεις της νεολαίας είναι ένα άλλο θέμα. Ο Φύρερ έχει εκατομμύρια κορίτσια έτοιμα να δώσει τον εαυτό του, αλλά δεν υπάρχει σχεδόν καμία επιθυμία. Μόνο αν κάνετε μια ένεση τεστοστερόνης, τότε υπάρχει ένα κύμα δύναμης και ορμονών. Δεν υπάρχει ανεπτυγμένη ιατρική στη Γερμανία. Να, για παράδειγμα, τι υπέροχα δόντια έφτιαξαν στον Φύρερ - μόνο μια μαργαριταρένια λάμψη.
  Και υπάρχουν διάφορα είδη αναβολικών. Ο Χίτλερ εξακολουθεί να αναμένει ότι θα ζήσει μέχρι τον εικοστό πρώτο αιώνα. Αυτό που χρειάζεται πρώτα από όλα η Γερμανία. Και τότε ίσως καθοριστεί διάδοχος. Ή ίσως οι επιστήμονες βρουν έναν τρόπο να τον κάνουν αθάνατο ο ίδιος.
  Τα εργαστήρια εργάζονται ήδη σε αυτό. Ο Χίτλερ εκπέμπει εμπιστοσύνη και φόβο.
  Εδώ ο Τσόρτσιλ είναι μεγαλύτερος από αυτόν, αλλά είναι ακόμα ζωντανός, έστω και όχι αρκετά υγιής. Ο Ρούσβελτ και ο Στάλιν έχουν ήδη πεθάνει και ο Ρούσβελτ είναι πολύ καιρό πριν. Ο Τσάμπερλεν συμπαθούσε τη Γερμανία. Αν και απείλησε να ανοίξει δεύτερο μέτωπο σε περίπτωση επίθεσης στην Πολωνία, δεν το τόλμησε. Με τη σειρά του, ο Φύρερ δεν πήγε σε πόλεμο με την ΕΣΣΔ. Αν και υπήρχαν ευκαιρίες. Αλλά η ΕΣΣΔ είχε πολύ ισχυρά τανκς. Με μόνο έξι μεραρχίες με ελαφρά τανκς, ο Φύρερ δεν τόλμησε να πολεμήσει το τέρας εκεί.
  Αν και οι προετοιμασίες για τον πόλεμο ήταν σε εξέλιξη. Στο σαράντα τρίτο έτος, οι "Πάνθηρες" εμφανίστηκαν στη Γερμανία. Το αυτοκίνητο δεν είναι κακό, αλλά πολύ βαρύ και ακριβό. Στην ΕΣΣΔ υπήρχε μια σειρά KV. Ο Χίτλερ τότε δεν τόλμησε να πολεμήσει. Στο Τρίτο Ράιχ εμφανίστηκαν αεριωθούμενα αεροσκάφη και πύραυλοι FAA. Αλλά ποιο είναι το πρόβλημα. Μετά τον θάνατο του Τσάμπερλεν εμφανίστηκε ο Τσόρτσιλ που πήγε σε προσέγγιση με τον Στάλιν. Ναι, και στη Γαλλία, η κυβέρνηση έτεινε προς μια συμμαχία με την κόκκινη αυτοκρατορία.
  Μεγάλες ελπίδες στο Τρίτο Ράιχ συνδέονταν με τις ντίσκο.
  Στην πραγματικότητα όμως δεν δικαιώθηκαν. Τα οχήματα αποδείχθηκαν πολύ ακριβά και ευάλωτα σε πυρά φορητών όπλων. Στις εχθροπραξίες, δεν θα μπορούσαν να έχουν κάνει μια καμπή.
  Στο σαράντα πέμπτο έτος εμφανίστηκε ο "Πάνθηρας" -2. Εκείνη την εποχή ήταν πολύ καλό τανκ. Το όπλο είναι 88 mm και μήκος κάννης 71 και η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι κεκλιμένο μέτωπο 100 mm, πλευρές 60 mm με πλαγιές και το μέτωπο του πύργου είναι 120 mm με μάσκα 150 και υπάρχουν επίσης εξήντα πλευρές . Το σύνολο είναι πενήντα τρεις τόνοι, και ο κινητήρας είναι 850 ίππων. Το αυτοκίνητο αποδείχθηκε ότι ήταν το πιο ισχυρό μεσαίο ρεζερβουάρ στον κόσμο. Αν και ποιος είναι ο μέσος όρος εάν το βάρος είναι πάνω από πενήντα τόνους;
  Ο Χίτλερ ήταν εν μέρει ικανοποιημένος με αυτό το μηχάνημα. Αλλά δεν ήταν δυνατό να ληφθούν εγγυήσεις ούτε από την ΕΣΣΔ ούτε από τη Γαλλία. Επιπλέον, η Δύση έκανε παραχωρήσεις και παραχώρησε μέρος της Δανίας, ένα μικρό τμήμα της Γαλλίας και την πρώην γερμανική αποικία της Ναμίμπια για χρήματα. Αυτό ικανοποίησε τον γερμανικό λαό. Η ΕΣΣΔ έγινε επίσης δυνατή. Αντί για τη σειρά KV, τα τανκς εμφανίστηκαν πιο προηγμένα από τη σειρά IS.
  Ο Χίτλερ συνέχιζε να αναβάλλει έναν νέο πόλεμο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες δούλεψαν αργά την ατομική βόμβα. Και στη Γερμανία δεν βιάζονταν και στην ΕΣΣΔ.
  Όμως η τεχνολογία έχει εξελιχθεί.
  Το Panther-3 ήταν άλλο ένα τανκ από την ξεπερασμένη σειρά. Σε αυτό, το όπλο ήταν ακόμη πιο ισχυρό από το 105 mm 70 EL και η μετωπική θωράκιση του πύργου ήταν 185 mm και η γάστρα ήταν 150 mm με κλίσεις και οι πλευρές ήταν 62 mm. Το βάρος των μηχανών έφτασε τους εξήντα έναν τόνους. Το οποίο όμως αντισταθμίστηκε από έναν ισχυρότερο κινητήρα 1200 ίππων. Έτσι έγινε το αυτοκίνητο. Βγήκε στην παραγωγή το 1947. Σίγουρα ένα καλό τανκ. Αλλά η ΕΣΣΔ πήρε επίσης το T-54, το οποίο ζύγιζε μόνο τριάντα έξι τόνους και ήταν ελαφρώς κατώτερο από το γερμανικό σε πανοπλίες και όπλα. Η μετωπική θωράκιση του πύργου ήταν ακόμη πιο παχιά - όσο 200 χλστ. Και το όπλο είναι λίγο πιο αδύναμο στα 100 χιλιοστά, και 900 μέτρα ανά δευτερόλεπτο, την αρχική ταχύτητα του βλήματος. Ο Γερμανός πάντως έχει λίγο μεγαλύτερο διαμέτρημα - 1000 μέτρα το δευτερόλεπτο.
  Και τότε ο πόλεμος δεν έγινε ξανά.
  Το Panther-4 εμφανίστηκε το πενήντα πρώτο έτος. Ήταν ήδη ένα διαφορετικό σχέδιο διάταξης. Ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονται σε ένα μπλοκ και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκεται στον κινητήρα. Το ύψος της δεξαμενής έχει μειωθεί. Και αποδείχθηκε ένα αυτοκίνητο βάρους 70 τόνων και ένας κινητήρας αεριοστροβίλου 1500 ίππων και μετωπική θωράκιση 250 mm και πλευρική θωράκιση 170 mm, με πυροβόλο όπλο 105 mm και μήκος κάννης 100 EL. Αυτό το μηχάνημα ήταν ήδη στην πραγματικότητα βαρύ και πολύ ισχυρό... Μόνο το σοβιετικό IS-7, ένα τανκ που παρήχθη σε πολύ μικρές ποσότητες, μπορούσε να το καταπολεμήσει. Και το Τ-54 ήταν πολύ πιο αδύναμο.
  Και στο τέλος του πενήντα όγδοου έτους, εμφανίστηκε ο "Πάνθηρας" -5. Ήταν συγκρίσιμο σε πάχος με το Panther-4 ως προς το πάχος και τον οπλισμό της θωράκισης, αλλά με μεγαλύτερες γωνίες κλίσης και ελαφρύτερο βάρος εξήντα τριών τόνων, με ισχυρότερο κινητήρα 1800 ίππων. Το τανκ ήταν πιο ευκίνητο και ευέλικτο.
  Αυτό είναι το κύριο γερμανικό αυτοκίνητο. Στην ΕΣΣΔ, το IS-7 σταμάτησε. Μόνο το Τ-10 παρέμεινε τόσο βαρύ, αλλά βάρους πενήντα τόνων. Και εκτός από το Τ-54, εμφανίστηκε μόνο το Τ-55, λίγο πιο ισχυρό σε οπλισμό.
  Μπορείτε να μιλήσετε για την τεχνολογία για πολύ καιρό. Ο Χίτλερ ασχολήθηκε προσωπικά με την υιοθέτηση ορισμένων τύπων όπλων. Ο Νικήτα Χρουστσόφ ενδιαφερόταν περισσότερο για τους πυραύλους. Ρουκέτα άρματα μάχης εμφανίστηκαν και στη Γερμανία. Είναι πολύ δυνατοί σαν τους Σοβιετικούς. Ο Χίτλερ ήθελε πολύ να συμμετάσχει στον πόλεμο. Η βόμβα υδρογόνου δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη και υπάρχουν σχετικά λίγες ατομικές βόμβες. Και μπορείς να ρισκάρεις και να μπεις σε σύγκρουση.
  Ο Χίτλερ θέλει πολύ να πολεμήσει στα ανατολικά. Η Ιταλία είναι έτοιμη να αντιταχθεί στην ΕΣΣΔ. Διοικείται από τον γιο του Μουσολίνι, αλλά ο Μπενεντίτο είναι νεκρός. Και ο γιος του, ένθερμος αντικομμουνιστής και ιδεολόγος φασίστας, μαζί με τη Γερμανία, είναι έτοιμος να πολεμήσει την ΕΣΣΔ, αλλά υπό όρους. ότι η Γαλλία και η Βρετανία θα έδειχναν ουδετερότητα.
  Και η Ιαπωνία μπορεί επίσης να ανοίξει ένα μέτωπο στα ανατολικά. Και η Γερμανία μπορεί ακόμα να συνδέσει τη Φινλανδία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία. Ίσως και η Βουλγαρία με τη Γιουγκοσλαβία ακόμα και τη Σουηδία.
  Εδώ τέτοιοι μπορεί να είναι σύμμαχοι. Ο Χίτλερ πρέπει πρώτα να πείσει τους Γάλλους να μην ανακατευτούν μαζί τους. Αλλά είναι πιο εύκολο να συμφωνήσετε με τη Βρετανία. Λένε επίσης ότι δεν υπάρχει κομμουνισμός. Και στις ΗΠΑ, ο Κένεντι είναι ένα σκοτεινό άλογο.
  Ο Χίτλερ δεν έχει χάσει ακόμα τη λατρεία του. Αλλά η μετάβαση στον πόλεμο είναι ηθικά δύσκολη.
  Εδώ τα αγόρια αγωνίζονται ήδη στον δέκατο τρίτο γύρο. Τα παιδιά ήταν κουρασμένα και οι κινήσεις τους έγιναν πιο αργές.
  Ο Φύρερ αναστενάζει. Με την ηλικία, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αποφασίσεις για έναν πόλεμο. Τα παιδιά είναι επιθετικά και τσακώνονται. Αλλά οι γροθιές τους είναι ελαφριές και διασκεδαστικές. Χαστούκισαν ο ένας τον άλλον και τράπηκαν σε φυγή.
  Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τους ενήλικες. Ο Χίτλερ κέρδισε μόνο έναν πόλεμο με την Πολωνία σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτό δεν φτάνει για είκοσι οκτώ χρόνια διακυβέρνησης.
  Από την άλλη όμως, οι Γερμανοί απέφυγαν απώλειες και ζημιές.
  Αλλά η Γερμανία είναι πυκνοκατοικημένη. Υψηλό ποσοστό γεννήσεων και πολλά παιδιά.
  Τα αγόρια τσακώνονται. Και μπορείτε να δείτε τα παιδιά να αναπνέουν με δυσκολία.
  Ο Φύρερ ξανασκέφτηκε, αυτή τη φορά τα αεροπλάνα. Ο στρατός αεριωθούμενων στο Τρίτο Ράιχ είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένος. Υπάρχουν μάλιστα αρκετά καλές εξελίξεις και αεροσκάφη παραγωγής. Ειδικότερα το ME-462. Το αεροπλάνο είναι επίσης πολύ ισχυρό και καταστροφικό.
  Και εκτοξευτές πυραύλων. Είναι επίσης ένα πολύ δυνατό μηχάνημα.
  Εμφανίστηκαν και ελικόπτερα σε σχήμα δίσκου. Είναι πολύ κινητά και ευκίνητα.
  Αναπτύχθηκαν από τον σχεδιαστή Tank. Κατέχει επίσης μαχητικά τζετ TA-383, τα οποία είναι πολύ καλά οχήματα μάχης. Οι Γερμανοί έχουν επίσης βομβαρδιστικά χωρίς ουρά ικανά να βομβαρδίσουν ακόμη και το έδαφος των ΗΠΑ.
  Τα παιδιά τελείωσαν να τσακώνονται. Έτσι κανείς δεν έπεσε.
  Στα σημεία έδωσαν τη νίκη στον αντιπρωταθλητή Alligator.
  Τα αγόρια διαλύθηκαν. Αφού τα κορίτσια εμφανίστηκαν με γάντια του μποξ. Ήταν ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Ήταν επίσης ένας ενδιαφέρον αγώνας με χέρια και πόδια.
  Ο Χίτλερ ήθελε το Τρίτο Ράιχ να έχει ένα θαυματουργό όπλο. Αλλά μέχρι στιγμής δεν λειτούργησαν όλα. Η γερμανική τεχνολογία πυραύλων είναι η καλύτερη στον κόσμο. Υπάρχουν και εξελίξεις της βόμβας υδρογόνου. Δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα σε καμία χώρα στον κόσμο, αλλά το όπλο είναι τρομερό.
  Ο ίδιος ο Φύρερ διάβαζε Ουαλία στα νιάτα του και ήθελε το Τρίτο Ράιχ να έχει ακτίνες θερμότητας ή λέιζερ.
  Αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει καταστεί δυνατή η δημιουργία μιας αποτελεσματικής εγκατάστασης μάχης. Εκτός ίσως από τους τυφλούς αντιπάλους, αλλά ακόμα κι αυτό είναι πολύ δυσκίνητο. Επίσης στο Τρίτο Ράιχ έγινε η ανάπτυξη των ιπτάμενων δίσκων. Οι συσκευές σε σχήμα δίσκου δεν έδειξαν τη μαχητική τους αποτελεσματικότητα. Αλλά υπήρχε μια ιδέα να τα τυλίξουμε σε ένα στρωτή πίδακα που θα φυσούσε κοχύλια και θραύσματα στα πλάγια.
  Έτσι η δισκέτα θα είναι εντελώς άτρωτη.
  Τα κορίτσια άρχισαν να χτυπιούνται μεταξύ τους με τα ξυπόλυτα πόδια τους. Είναι επίσης αθλητικοί και μυώδεις. Και κλωτσήστε αρκετά ενεργά.
  Και τότε η μία κράτησε μια τριάδα με τις γροθιές της, της απάντησε η άλλη. Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο.
  Ο Χίτλερ γέλασε:
  - Δεν είμαι ένα άθλιο έντομο - μια χελώνα υπερτέρας.
  Και φαντάστηκε πώς το καυτό σίδερο καίει τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού. Οι μάχες δεν πήραν το εύρος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά έδειξαν το επίπεδό τους.
  Τα κορίτσια εδώ είναι τόσο υπέροχα - απλά υπέροχα. Είναι της υψηλότερης κατηγορίας.
  Ως αποτέλεσμα, ο Φύρερ δημιούργησε ποιήματα.
  Σχετικά με αυτό το ξυπόλητο κορίτσι
  δεν μπορούσα να ξεχάσω..
  Φαινόταν οι πέτρες του πεζοδρομίου,
  Βασανίστε το δέρμα των ευαίσθητων ποδιών!
  Ναι, είναι ενδιαφέροντα κορίτσια.
  Εδώ σε μια ταινία έδειξαν πώς βασανίστηκε η Joan of Arc. Την έπαιξε παρεμπιπτόντως μια γοητευτική ξανθιά. Και το μαρτύριο ήταν φυσικό. Και τα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας κάηκαν με μια λάμψη.
  Στον Χίτλερ άρεσε πολύ. Η Ζαν στάθηκε στο ράφι με θάρρος. Και οι γυμνές της φτέρνες της έβγαλαν φουσκάλες. Και στην πλάτη και στους γλουτούς κάθε τόσο έπεφτε το μαστίγιο.
  Μετά την έπιασαν με λαβίδες στις κατακόκκινες θηλές του στήθους της. Το οποίο είναι απολύτως υπέροχο. Πώς ενεργοποίησε τον Χίτλερ.
  Για παράδειγμα, πήραν ένα γυμνό κορίτσι και το τράβηξαν πάνω σε μια σχάρα. Και ας γδυθούμε με μαστίγια. Και ο πολεμιστής ήταν ακόμα καμένος με ένα καυτό σίδερο. Και πονάει πολύ. Αλλά την ίδια στιγμή, το κορίτσι είναι επίσης ευχαριστημένο όταν βασανίζεται.
  Ειδικά όταν το καυτό σίδερο χαϊδεύει τη γυμνή φτέρνα.
  Αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον.
  Τα κορίτσια πάλεψαν. Και ένας από αυτούς χτύπησε την ξανθιά με ένα άλλο γυμνό πόδι στο πηγούνι. Η κοκκινομάλλα καλλονή κατέρρευσε. Ο διαιτητής άρχισε να μετράει.
  Η κοκκινομάλλα τεντώθηκε και πήδηξε επάνω με μια προσπάθεια θέλησης.
  Ο αγώνας συνεχίστηκε ξανά.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ σφύριξε:
  - Λίγο ακόμα, λίγο ακόμα,
  Ο τελευταίος αγώνας είναι ο πιο δύσκολος!
  Και θέλω να κατακτήσω όλο τον κόσμο,
  Πλανήτης για να κάνει τη Γερμανία μητέρα!
  Ο Φύρερ δεν το έκανε πολύ καλά και η φωνή του είναι βραχνή. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η εκτέλεση ενός δικτάτορα.
  Και τα κορίτσια παλεύουν, τα μυώδη κορμιά τους γυαλίζουν από τον ιδρώτα. Υπέροχα κλεψίματα.
  Ο Φύρερ σκέφτηκε, τι νιώθει μια γυναίκα όταν τη βιάζουν; Πόνος ή οργασμός ή και τα δύο;
  Γίνε γυναίκα! Και πηγαίνετε στο πάνελ!
  Είναι ακόμα και αστείο!
  Αν πάτε στο πάνελ
  Είσαι αστέρι, θα είσαι σαν τον Εμμανουήλ!
  Και γενικά υπέροχο!
  Φτερωτοί αφορισμοί πήδηξαν στο κεφάλι του Φύρερ.
  Εάν επιτευχθεί το όριο - πηγαίνετε στο χάος!
  Η συνείδηση είναι το πιο ακριβό εμπόρευμα από αυτά που δεν πωλούνται - αν και πολλοί είναι πρόθυμοι να πληρώσουν επιπλέον για να απαλλαγούν από αυτήν την αξία!
  Στην αγάπη, μόνο οι ποιητές δίνουν χρήσιμες συμβουλές!
  Η αγάπη είναι ένα τέτοιο παιχνίδι - πού είναι το τρίτο επιπλέον!
  Πώς διαφέρει η αγάπη από ένα φιλικό πάρτι - ένα τρίτο δεν θα κληθεί ποτέ!
  Ο αριθμός τρία συμβολίζει την αρμονία - αλλά όχι στην οικογενειακή ζωή!
  Η ζήλια είναι ένα αίσθημα κατώτερων ανθρώπων - είναι αδύναμοι στο μυαλό τους, ακόμη και λυπούνται τους φτωχούς!
  Είναι πιο εύκολο να φτιάξεις έναν χιονάνθρωπο στην κόλαση παρά να βρεις έναν ανιδιοτελή ιερέα!
  Τίμιο ποπ like - white damn!
  Η εκκλησία είναι σαν μαγαζί - μην μπαίνεις χωρίς λεφτά!
  Όσο μεγάλη κι αν είναι η γροθιά, οι χειροπέδες θα χωράνε!
  Είναι καλύτερα να χτυπάς μια φορά παρά να λες εκατό φορές!
  Τις περισσότερες φορές εξαργυρώνοντας την αδιαφορία!
  Στο άπληστο στόμα - υπάρχει ένα ρύγχος!
  Αυτός που αγαπά το σεξ, έχει φωτεινό μυαλό και καλή καρδιά - καθώς είναι έτοιμος να μοιραστεί την ευχαρίστηση με έναν σύντροφο!
  Ο πόλεμος είναι το σχολείο της ζωής - ποιο είναι καλύτερο να παραλείψετε!
  Τα περισσότερα θύματα - απαιτεί στρατιωτική τέχνη!
  Ο Χριστός σταυρώθηκε από ιερείς - τα κακά σκυλιά εκτιμούν μόνο ένα ραβδί!
  Η πίστη είναι σίγουρα ελαφριά, αλλά αντί για σκόρο προσελκύει χαρτονομίσματα!
  Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος, άνοιξε μια τράπεζα, αν θέλεις να γίνεις ο πιο πλούσιος, δημιούργησε μια διδασκαλία!
  Η φιλοσοφία είναι σαν ένα δίχτυ για να πιάνεις χρυσόψαρο!
  Η πολιτική είναι η τέχνη του δόλου!
  Ένας πολιτικός διαφέρει από έναν δολοφόνο - μόνο από το μέγεθος της αμοιβής!
  Η σκάλα των πτωμάτων πιθανότατα οδηγεί επάνω!
  Ο πόλεμος είναι ένας διαγωνισμός δολοφόνων και ένας δήμιος του ελέους!
  Η πίστη κάνει άλλους πιο αγνούς - άλλους πιο πλούσιους!
  Ένας πολιτικός είναι χειρότερος από τη βότκα - κοστίζει περισσότερο και το κεφάλι σου αρχίζει να σκάει αμέσως.
  Ένας πολιτικός, σαν ιερόδουλη, δουλεύει με τη γλώσσα της, αλλά προσφέρει λιγότερη ευχαρίστηση!
  Ο πολιτικός δίνεται συνεχώς, αλλά δεν ικανοποιεί κανέναν!
  Όμορφα λόγια - ο μανδύας ενός τυράννου!
  Όταν το κράτος μετατρέπεται σε δήμιο, λέγεται ιερή πατρίδα!
  Αν ένας πολιτικός σταυρώνεται πολύ, σημαίνει ότι το χέρι του ψάχνει το πορτοφόλι σου!
  Πολιτικός: Νομιμοποιήθηκε ο πορτοφολέας!
  Η διαφορά μεταξύ πολιτικού και πορτοφολέα είναι ότι ο πρώτος δημιουργεί πολύ περισσότερο θόρυβο κατά τη διάρκεια της κλοπής!
  Η ιστορία του Χριστιανισμού, και μάλιστα οποιασδήποτε θρησκείας, δείχνει ότι δεν υπάρχει καλός φανατισμός!
  Το να αρνείσαι να ακούσεις είναι να σκοτώνεις στην ψυχή!
  Αγαπήστε τον πλησίον σας, όχι τη γυναίκα και το πορτοφόλι του!
  Ο σκλάβος συνήθισε τόσο πολύ το γιακά του που, έχοντας αποκτήσει ελευθερία, άρχισε να ασφυκτιά!
  Οι γροθιές του καλού μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!
  Όποιος σπείρει τους σπόρους της διχόνοιας θα γεννήσει την καταστροφή!
  Αν θέλεις να σώσεις την ψυχή σου, σταύρωσε τον εγωισμό!
  Η διαφορά μεταξύ ενός άδειου πορτοφολιού και μιας άψυχης καρδιάς είναι ότι η τελευταία είναι πιο δύσκολο να κουβαληθεί!
  Υπάρχουν πολλοί θεοί, αλλά δεν υπάρχει κανείς να ξεχύνει την ψυχή!
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός αστέρα στον ουρανό και ενός ποπ σταρ - στο ότι ένας ποπ σταρ μπορεί να σβήσει με ένα λιθόστρωτο!
  Ο Χριστός αγαπά όλους τους ανθρώπους -ακόμα και με αμαρτίες, και τους περισσότερους από τους σημερινούς του υπηρέτες- μόνο με πορτοφόλια!
  Αν θέλεις να πλησιάσεις τον Θεό, συντόνεψε την απληστία σου!
  Ακόμη και στη φαινομενική αδιαφορία του Παντοδύναμου βρίσκεται η αγάπη - εξάλλου, τα παιδιά θέλουν πρώτα απ 'όλα να ξεφύγουν από τη φροντίδα των γονιών τους!
  Ο Θεός καθυστερεί την τιμωρία του κακού για να δώσει μια ευκαιρία στον αμαρτωλό!
  Το ταλέντο και η εργατικότητα ως σύζυγος γεννούν την επιτυχία μόνο σε ζευγάρια!
  Ακόμα και το μέλι είναι πικρό - αν πνιγείς μέσα του!
  Η εξαπάτηση είναι σαν το κρασί και νοσηρή και γλυκιά και δύσκολο να σταματήσει!
  Η αγάπη είναι σαν ένα βλήμα κατακερματισμού - ραγίζει την καρδιά, κουνάει τον εγκέφαλο, βγάζει τσέπες, πηγαίνει στο πλάι!
  Ο άνθρωπος είναι κατά κάποιο τρόπο ίσος με τον Θεό - ο Παντοδύναμος δημιούργησε το σύμπαν και ο άνθρωπος γέννησε τη βλακεία: και τα δύο είναι άπειρα!
  Η επιτυχία που χτίζει πάνω στο αίμα - περιμένει τη μοίρα ενός μαχαιρωμένου χοίρου. Θα φάνε τους συμπολεμιστές τους - το αποτέλεσμα του θυμού είναι λυπηρό!
  Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε μια φήμη είναι μια θηλιά στο λαιμό σας! Τέλος πάντων, μην το αφήσετε να πέσει!
  Δεν μπορείτε να ξαπλώνετε κάτω από μια αρκούδα για μεγάλο χρονικό διάστημα - θα σας συντρίψει!
  Μερικές φορές η σύζυγος είναι σαν μαμούθ αντί για κουβέρτα!
  Ένας συγγραφέας που προσπαθεί να θερίσει χαρτονομίσματα - δεν θα σπείρει καλό, αιώνιο!
  Μια χώρα χωρίς νόμο είναι σαν ένα σώμα χωρίς σκελετό! Μόνο για να μην αποστεωθεί - χρειάζονται εκλογές!
  Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα - ξεχάστε το τέλος!
  Η πιο επιδέξια εξαπάτηση είναι όταν δεν λες ψέματα, αλλά κανείς δεν σε πιστεύει!
  Φυσικά, η ήττα υπόσχεται μεγάλα προβλήματα, αλλά αυτό είναι μόνο μια αντανάκλαση μιας μελλοντικής νίκης!
  Στη μάχη, φέρνει νίκη - ανδρεία και καλή νοημοσύνη.
  Για να νικήσεις, πρέπει πρώτα να δεις πού!
  Ο πρόσκοπος είναι ο σιδεράς της νίκης!
  Κάθε ανόητος μπορεί να σακατέψει - δεν μπορεί να θεραπεύσει κάθε έξυπνος!
  Πολλοί αγενείς δήμιοι - λίγοι γιατροί!
  Σε ποιους οι γιατροί και σε ποιους οι δήμιοι!
  Χωρίς πόνο δεν υπάρχει ανδρεία - χωρίς τόλμη δεν υπάρχει νίκη!
  Οι ιδέες του κομμουνισμού είναι το όριο της βλακείας: αν αναλάβουν να τις εφαρμόσουν ζεστά κεφάλια και κρύες καρδιές!
  Ο κομμουνισμός είναι ελαφρύς, αλλά όσοι είναι πολύ λιπαροί καίγονται!
  Αν δεν έχεις υπομονή, το τραγούδι βοηθάει!
  Οι άνθρωποι είναι σαν το σίδερο - μέχρι να κρυώσει, δώστε του το επιθυμητό σχήμα!
  Εάν θέλετε να γίνετε δημοφιλείς - χρησιμοποιήστε βία πιο συχνά!
  Η βαθμολογία είναι σαν το κολασμένο γρασίδι - μεγαλώνει όταν το ποτίζεις με δάκρυα και αίμα!
  Οι άνθρωποι είναι σαν τα ζιζάνια - όσο πιο πολύ ποδοπατάς, τόσο ψηλότερα απλώνεται!
  Η ενότητα είναι το κλειδί της νίκης!
  Η πειθαρχία είναι εργαλείο νίκης! Το μυαλό παίζει με αυτό!
  Ενότητα, θάρρος, ανιδιοτέλεια - τα κλειδιά για τη νίκη, την ελευθερία, την ευτυχία! Χωρίς πειθαρχία δεν υπάρχει στρατός και χωρίς στρατό δεν μπορεί κανείς να βρει ελευθερία!
  Η εργασία μας έχει κάνει πιο δυνατούς, πολλαπλασιάζεται με το μυαλό θα δώσει ελευθερία, και μαζί με την καλή τύχη θα φέρει την ευτυχία!
  Ο διοικητής είναι σαν την κορυφή μιας πυραμίδας - πρέπει να υπάρχει μόνο μία, διαφορετικά ακόμη και μια τέτοια συμπαγής δομή θα καταρρεύσει!
  Η αρχοντιά της οικογένειας έχει την ίδια σχέση με το θάρρος, όπως το μήκος των μαλλιών με το μυαλό!
  Καμία ανδρεία των προγόνων δεν θα βοηθήσει τον δειλό!
  Μια λεπίδα από το πιο δυνατό ατσάλι σκουριάζει στα χέρια ενός ομιλητή και ενός δειλού!
  Το πιο τρομερό όπλο είναι η Βίβλος στα χέρια ενός αχρείου!
  Ο κύριος πλούτος ενός άνδρα: η ισχύς, είναι επίσης η κύρια αιτία της καταστροφής!
  Το καλύτερο επάγγελμα είναι η πορνεία, συνδυάζεις τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση και κάθε φορά ένας νέος συνεργάτης - χωρίς ρουτίνα!
  Η γενεαλογία του ήρωα - μπορείτε να καυχηθείτε για έναν αιώνα, αλλά μπήκατε στο πεδίο της μάχης - δειλά ορμάει προς τα πίσω!
  Ένα μπουκάλι βότκα είναι σαν μια χειροβομβίδα - σε γκρεμίζει, γκρεμίζει το μυαλό σου, συνθλίβει το εσωτερικό σου!
  
  ΘΑΝΑΤΟ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Μια πολύ όμορφη γυναίκα, η Helena Ambrams, σύζυγος περίπου τριάντα ετών, μια ηλικιωμένη άνω των ογδόντα δισεκατομμυριούχος. Μισεί τον σύζυγό της, ειδικά επειδή έχει έναν ασυνήθιστα όμορφο νεαρό εραστή δεκαοκτώ ετών Βιάτσεσλαβ Κοτόφσκι. Τον ερωτεύτηκε τρομερά και δεν μπορεί πια να ανεχθεί τον άσχημο, αλλά τερατώδες πλούσιο γέρο της. Θέλει να ξεφορτωθεί τον άντρα της και να μείνει χήρα για να παντρευτεί τον υπέροχο νεαρό Βιάτσεσλαβ. Αλλά δεν είναι τόσο απλό. Ο δισεκατομμυριούχος έχει ισχυρή ασφάλεια και ο ίδιος ο ηλικιωμένος θέλει να αποκτήσει μια νέα γυναίκα, αλλά μόνο για να μην χάσει χρήματα σε ένα διαζύγιο. Η ίντριγκα γίνεται όλο και πιο δυνατή.
  . ΠΡΟΛΟΓΟΣ.
  Η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου, Έλενα Άμπραμς, μισούσε τον σύζυγό της και ήθελε πολύ να πεθάνει. Ο γέρος ήταν ήδη πάνω από τα ογδόντα, φαλακρός, ζαρωμένος, αλλά ακόμα αρκετά δυνατός. Και ούτε πρόκειται να πεθάνει. Και είσαι σχεδόν τριάντα, γραμμένη καλλονή-ξανθιά. Και ένα δυνατό σώμα θέλει στοργή και σεξ.
  Η Έλενα επισκέπτεται με μεγάλη χαρά τα στριπτίζ για γυναίκες. Μυώδεις, όμορφοι, υπάκουοι άντρες με μεγάλα μέλη χορεύουν εκεί. Και της αρέσει να το παρακολουθεί. Πράγματι, μουσική παίζει, και οι τύποι γδύνονται, και το κοιτάς με πόθο.
  Η Έλενα δούλευε ως νεράιδα της νύχτας στα νιάτα της. Και της άρεσε πολύ. Έκανε μάλιστα ένα ταξίδι στην Ευρώπη με τη Νατάσα. Εκεί είχαν πελάτες: άνδρες και γυναίκες, και μερικές φορές ακόμη και ζώα.
  Πόσο πολύ γοήτευσε όλα αυτά τα κορίτσια. Υπάρχει η άποψη ότι στις ιερόδουλες δεν αρέσει το επάγγελμά τους. Αλλά ανάλογα με το ποιος. Η Έλενα και η Νατάσα ήταν πολύ αγαπητοί κλέφτες.
  Τους άρεσε να αλλάζουν τους άντρες σαν γάντια και όχι να περιφρονούν τα κορίτσια. Ήταν απορροφημένοι στο νέο τους ρόλο.
  Οι άντρες είναι όλοι διαφορετικοί, και η διαφορετικότητα ήταν τόσο ενθαρρυντική και τόσο στράφηκε στα κορίτσια. Και θα ήθελαν να κάνουν σεξ μόνο για ευχαρίστηση και οργασμούς. Και μετά παίρνεις χρήματα από άντρες και γυναίκες για αυτό, και πολλά χρήματα!
  Η Έλενα είχε μια διασκεδαστική ζωή: πολύ σεξ, τα πιο ακριβά εστιατόρια, σάουνες, σαλόνια ομορφιάς, σολάριουμ, πισίνες, ταξίδια στις χώρες. Όλα ήταν γεμάτα διασκέδαση και διασκέδαση. Η Έλενα όχι μόνο δεν φοβόταν τα εξωτικά είδη σεξ, αλλά αντίθετα την έστρεψαν. Της άρεσε πολύ να πειραματίζεται. Και ήταν μια υπέροχη ιερόδουλη και στη θέση της.
  Τώρα όμως η ευτυχία της έχει τελειώσει. Τα χρόνια περνούν και αργά ή γρήγορα η πόρνη θα χάσει τη φρεσκάδα και την ελκυστικότητά της. Και δέχτηκε με χαρά την πρόταση να παντρευτεί τον Moses Abrams, έναν ηλικιωμένο ογδόντα, ο οποίος, σύμφωνα με φήμες, εξακολουθεί να έχει καρκίνο. Περίμενε να γίνει χήρα και η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο. Επιπλέον, ο νόμιμος γιος του Μωυσή αυτοκτόνησε. Ο άλλος τρελάθηκε. Και η κόρη μου κατάφερε να πάθει AIDS, ήταν επίσης μια όμορφη πόρνη.
  Άρα δεν υπάρχουν άμεσοι κληρονόμοι. Και η Έλενα θα μπορούσε να περιμένει να κληρονομήσει τη μεγαλύτερη περιουσία!
  Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα, ο σύζυγος δεν πέθανε. Αλλά, φυσικά, δεν είχε πια τη δύναμη.
  Η Έλενα ονειρεύτηκε το σεξ. Ο Μωυσής της είπε: - Μπορείς, νεαρή, να κάνεις μια βόλτα. Αλλά για να μην το πάρουν αέρα οι δημοσιογράφοι και έτσι αμέσως διαζύγιο!
  Η ιδέα είναι, φυσικά, καλή.
  Η Έλενα φοράει μάσκα σε στριπτιτζάδικο. Είναι ακόμα καλύτερο, γιατί έχει τέλεια σιλουέτα. Δεν υπήρχαν παιδιά και ασχολείται με το γυμναστήριο. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε έναν άντρα για λίγα χρήματα για αυτήν. Αλλά δεν είναι πια τόσο ενδιαφέρον. Alphonse, αυτό είναι το παιχνίδι σου και είναι πολύ πιο ωραίο όταν είσαι πόρνη. Και έτσι, αν ένας άντρας κάνει αυτό που θέλεις, δεν είναι τόσο συναρπαστικό.
  Τώρα όμως ένας νεοφερμένος χορεύει. Ένας πολύ όμορφος νέος. Είναι αργά και με χάρη γυμνό στη σκηνή. Ναι, πράγματι, τι όμορφος άντρας. Τα μαλλιά είναι χρυσαφένια, και η έμπειρη Έλενα βλέπει, όχι βαμμένα, το πραγματικό χρώμα των μαλλιών. Το πρόσωπο είναι πολύ τρυφερό και όμορφο, σαν κοριτσιού. Και το δέρμα είναι τόσο λείο, καθαρό, μαυρισμένο. Εδώ είναι εκτεθειμένος στα άκρα. Οι μύες του είναι πολύ προβεβλημένοι και όμορφοι. Όχι ογκώδη, αλλά έχουν τόσο κομψό και αρμονικό σχέδιο που απλά σε τρελαίνει!
  Γυναίκες διαφορετικών ηλικιών βρυχώνται κυριολεκτικά. Και του έβαλαν λεφτά στα μαγιό. Και η αντρική τελειότητα της νιότης ανεβαίνει, έχει τόσο μεγάλη.
  Η Έλενα κούνησε το χέρι της.
  - Είναι δικός μου! Το θέλω για μένα!
  Ο συνοδός παρατήρησε:
  - Αυτή είναι η πρώτη του εμφάνιση σε στριπτιτζάδικο. Και σύμφωνα με το έθιμο, θα παιχτεί σε δημοπρασία, και η γυναίκα θα το αγοράσει για τη νύχτα. Είστε έτοιμοι να πληρώσετε;
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά.
  Θα βγει ο άντρας σε πλειστηριασμό; Αυτό είναι υπέροχο! Φυσικά και είμαι έτοιμος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Η μπάρα στριπτίζ είχε ένα συν, μόνο γυναίκες επιτρεπόταν να μπουν σε αυτό. Και άντρες στρίπερ προσλαμβάνονταν από γυναίκες για χρήματα. Ως εκ τούτου, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να εργαστούν σε αυτό. Πράγματι, για έναν άντρα, ειδικά έναν νέο, όταν οι ορμόνες παίζουν, χορεύουν, γυμνάζονται για τις γυναίκες, ακόμα και κάνουν σεξ μαζί τους και παίρνουν χρήματα για αυτό, είναι παραμύθι!
  Ο Slavka ήταν εξαιρετικά όμορφος και ασχολήθηκε επίσης με πολεμικές τέχνες. Και το σώμα του ήταν απλά τέλειο σε σωματική διάπλαση και ευκίνητο. Ήξερε να χορεύει καλά, να κινείται, εξαιρετικές διατάσεις. Απλώς ο τέλειος τύπος για στριπ μπαρ.
  Ωστόσο, ο Slavka σπούδασε καλά στο ινστιτούτο και υπολόγιζε σε μια καριέρα. Και δεν είχε ιδιαίτερη επιθυμία να γίνει ζιγκολό. Όμως ο πατέρας του χρωστάει πολλά χρήματα στη μαφία. Και ήταν απαραίτητο να ληφθεί η σωστή ποσότητα και γρήγορα. Διαφορετικά, η εκδίκηση των ληστών θα είναι τρομερή.
  Και η Slavka αποφάσισε να προσπαθήσει να βγάλει χρήματα σε ένα στριπτιτζάδικο. Επιπλέον, όλοι είπαν ότι η ομορφιά του τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα είναι εκπληκτική.
  Ο επικεφαλής του strip bar ήταν μια κοκκινομάλλα γυναίκα που έμοιαζε να είναι γύρω στα τριάντα της. Πολύ χαριτωμένο. Επέλεξε μεταξύ πολλών υποψηφίων. Πιο συγκεκριμένα, το πρωτοβάθμιο έκανε ο βοηθός. Αμέσως είκοσι άνδρες που ήθελαν να γίνουν στρίπερ έπρεπε να γδυθούν υπό τη μουσική. Και σχεδόν όλοι ξεριζώθηκαν αμέσως.
  Η Δόξα αμέσως της άρεσε. Ένας πολύ όμορφος νέος. Και πόσο χαριτωμένα κινείται και όμορφα εκτεθειμένο, απλώς ένα θαύμα. Ακόμα, μαύρη ζώνη στο καράτε, και ξέρεις πώς να κινείσαι και να διατηρήσεις την ισορροπία.
  Η ίδια η βοηθός ήταν πρόσφατα ιερόδουλη, βαμμένη, δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια ηλικία. Και λάτρευε τα χαριτωμένα νεαρά.
  Ρώτησε μόνο τη Σλάβκα:
  - Είσαι δεκαοχτώ;
  Αυτός έγνεψε.
  - Συνέβη μόλις χθες!
  Η ζωγραφισμένη γυναίκα παρατήρησε:
  - Μοιάζεις με έφηβο! Αυτό είναι, φυσικά, ακόμη και καλό! Πολλές γυναίκες, ειδικά οι μεγαλύτερες, λατρεύουν τους νέους. Αλλά μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την αστυνομία μαζί μας... - Έβαλε τη φτέρνα της. - Έλα, δείξε μου το διαβατήριό σου.
  Ο Σλάβα άντεξε. Η γυναίκα, κοιτάζοντας την ημερομηνία γέννησης, χτύπησε τα χείλη της και απάντησε:
  - Εκπληκτικός! Θα μαζέψετε πολλά χρήματα. Το είκοσι πέντε τοις εκατό των εσόδων σε εσάς, τα υπόλοιπα σε εμάς.
  Ο νεαρός έτριξε:
  - Οχι αρκετά!
  Η γυναίκα μουρμούρισε:
  - Αυτές είναι ακόμα καλές συνθήκες. Έχουμε ένα ολόκληρο παλάτι. Επιπλέον, εδώ είναι οι πιο πλούσιες γυναίκες στη Μόσχα. Ξέρουν πόσα λεφτά σου δίνουν ζιγκολό; Μην στεναχωριέσαι λοιπόν!
  Η Σλάβκα υποκλίθηκε. Η γυναίκα έτρεξε κοντά του και έσπρωξε το χέρι της στο σώβρακο του. Από το άγγιγμα των δακτύλων ενός εκπροσώπου του αντίθετου φύλου, η ανδρική τελειότητα του νεαρού άνδρα διογκώθηκε αμέσως. Και έγινε μεγαλύτερο και δυνατότερο.
  Η γυναίκα χαμογέλασε:
  - Είσαι ιδιοσυγκρασιακός επιβήτορας. Νομίζω ότι θα απολαύσετε την επιτυχία με το ωραίο φύλο.
  Ο Σλάβα έγνεψε καταφατικά. Και ένιωσα επιθυμία. Ένα νεανικό, υγιές σώμα είναι κυριολεκτικά γεμάτο ορμόνες. Ακόμα κι αν αυτή η γυναίκα δεν είναι πολύ ευχάριστη να τη δεις. Αλλά το μέλος είναι σαν ράβδος, και θέλει να το φυτέψει.
  Εκείνη χαμογέλασε και έγνεψε καταφατικά.
  - Θα κάνουμε έρωτα μαζί σου, όμορφε!
  Τότε η Σλάβκα χόρεψε μόνη της μπροστά στην κοκκινομάλλα οικοδέσποινα. Παρακολούθησε τον νεαρό, να χορεύει, να γδύνεται. Ναι, είναι πραγματικά συναρπαστικό.
  Έπειτα, όταν ο νεαρός έμεινε με τα μαγιό και ήταν επίσης ενθουσιασμένος, πήδηξε κοντά του. Άρπαξε την τελειότητα με το χέρι της και το τσάκισε με τα δάχτυλά της. Ήταν ζεστό και δύσκολο για τον όμορφο άντρα.
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε καταφατικά, σημείωσε:
  - Καλός! Βγάλε τώρα το μαγιό σου.
  Ένας πολύ όμορφος και μυώδης, ανάγλυφος τύπος στεκόταν τώρα εντελώς γυμνός μπροστά της. Και το καλάμι του φούσκωσε. Ο Warbler ένιωσε μέσα του ένα μείγμα ντροπής και ισχυρού ενθουσιασμού. Και πόσο όμορφος ήταν.
  Η κοκκινομάλλα έγλειψε τα χείλη της. Ένιωσε μια ορμή τόσο έντονης επιθυμίας που δεν μπορούσε πια να αντεπεξέλθει. Άρχισε να σκίζει τα ρούχα της.
  Και ήταν γυμνή.
  Κάπως παχουλή, αλλά αρκετά δυνατή και μυώδης γυναίκα στον ίδιο τον χυμό. Και το στήθος της είναι μεγάλο και σφιχτό. Για έναν νεαρό άνδρα που έχει την αιχμή της υπερσεξουαλικότητας, αυτό είναι φυσικά μεγάλος πειρασμός.
  Ο Warbler πήγε προς το μέρος της και μπήκε σχεδόν αμέσως. Δεν ήταν έμπειρος εραστής και ενεργούσε με νεανική αγένεια. Μη χάνεις χρόνο στη στοργή.
  Αλλά η κοκκινομάλλα ερωμένη ήταν ήδη ενθουσιασμένη και μετά τον αυνανισμό το στήθος της βράχηκε. Επομένως, ένα μεγάλο, ζεστό καλάμι μπήκε εύκολα.
  Και ήταν πολύ ωραία, γκρίνιαξε εκστασιασμένη η κοκκινομάλλα. Η Σλάβκα άρχισε να την ραμφίζει ζωηρά. Είχε κάνει έρωτα με κορίτσια περισσότερες από μία φορές.
  Αλλά ήταν κυρίως άπειροι και νέοι οι ίδιοι. Αλλά για μια ενήλικη γυναίκα να διδάξει την τέχνη της αγάπης.
  Παρόλα αυτά, ο νεαρός χάιδεψε με τα χέρια του το γεμάτο στήθος της κοκκινομάλλας και επέλεξε διαισθητικά τον σωστό ρυθμό. Η κοκκινομάλλα ήρθε με ένα άγριο μουγκρητό. Τότε ένας όμορφος, όμορφος τύπος ξέσπασε σε ένα ρεύμα λευκού χυλού. Και ο Ρεντ έζησε για άλλη μια φορά έναν οργασμό από ένα φλεγόμενο σπόρο.
  Το πέος του Slava ήταν ακόμα όρθιο, αλλά αμέσως μετά το ξέσπασμα, το κεφάλι αρχίζει να φαγούρα από το άγγιγμα.
  Ο επικεφαλής του στριπτιτζάδικου έγνεψε καταφατικά.
  -Και καλά είσαι! Μόνο ακόμα άπειρος, αλλά θα σας μάθουμε! Έχετε ικανοποιήσει ποτέ ένα κορίτσι με τη γλώσσα σας;
  Ο Γκλόρι κούνησε το κεφάλι του.
  - Οχι!
  Η κοκκινομάλλα γέλασε.
  - Και πρέπει να ξέρεις πώς! Σε πολλές γυναίκες αρέσει πολύ η κυνηγετική κοιλότητα! Μην ξεχνάτε ότι σας πληρώνουν και έχουν το δικαίωμα να απαιτούν ό,τι τους φέρνει ευχαρίστηση!
  Η Σλάβκα τσάκωσε:
  - Είναι αηδιαστικό!
  Η γυναίκα γέλασε.
  - Λοιπόν, θέλεις να κάνεις πίπα; Και πολλές γυναίκες δίνουν στους άντρες μια πίπα με ευχαρίστηση! Ας γλείψω λοιπόν την κλειτορίδα μου τώρα και ας το κάνουμε επιδέξια!
  Ο νεαρός μόρφασε.
  - Ή ίσως καλύτερα χωρίς αυτό!
  Η κοκκινομάλλα συνοφρυώθηκε.
  "Τότε δεν θα σε προσλάβω!" Και είναι πολύ κερδοφόρο, και σπάνια μπορεί να το αποκτήσει κανείς. Λοιπόν, εντάξει, θα σου δώσω άλλα εκατό δολάρια!
  Και η γυναίκα έβγαλε χαρτονομίσματα εκατό δολαρίων. Και πρόσθεσε:
  - Συχνά θα πρέπει να δουλέψετε με τη γλώσσα, γι' αυτό μελετήστε μαθητή!
  Η Γκλόρι ρώτησε παρακλητικά:
  - Λοιπόν, τουλάχιστον πλύσου...
  Η κοκκινομάλλα έγνεψε καταφατικά.
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Μόνο για τα νιάτα σου και γιατί είναι η πρώτη φορά. Αλλά να θυμάστε, αν μια γυναίκα σας ζητήσει και σας πληρώσει, εκπληρώστε όλες τις επιθυμίες της και χωρίς καπρίτσια.
  Και εκείνη γυμνή, καμπυλωτή και εύθυμη πλησίασε την ψυχή. Πήρε τη βροχή στο χέρι της και άνοιξε το ζεστό νερό. Ένιωσα πώς το σπέρμα ξεπλύθηκε από τον κόλπο. Και ήταν πολύ ευχαριστημένη.
  Τώρα πρέπει να διδάξουμε σε έναν πολύ όμορφο, αλλά άπειρο νεαρό την τέχνη του ζιγκολό και πώς να δίνει ευχαρίστηση στις γυναίκες.
  Και αυτό πρέπει επίσης να γίνει γνωστό. Πάρα πολλοί άντρες αηδιάζουν να δουλέψουν τη γλώσσα τους στη μήτρα μιας γυναίκας. Για αυτούς θεωρείται ακόμη και zapadlo. Αν και η γλώσσα ενός άνδρα προκαλεί μεγάλη ευχαρίστηση.
  Κάποιοι αρνήθηκαν ακόμη και να εργαστούν ως στρίπερ για αυτό. Και τι νομίζουν αυτά τα αρσενικά που χώνουν μόνο το καλάμι τους στην αγκαλιά, και χαϊδεύουν τις θηλές των νεαρών παρθένων.
  Όχι, και η νεολαία πρέπει να υπηρετεί τη γριά για χρήματα, και να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες των πελατών. Φυσικά, πολλές νεαρές γυναίκες πηγαίνουν σε στριπτίζ μπαρ, ή είναι μεσήλικες σε καλή φόρμα. Οι ηλικιωμένες γυναίκες δεν είναι συχνοί πελάτες, η επιθυμία εξαφανίζεται ήδη με την ηλικία και το ήθος της γιαγιάς είναι ισχυρότερο. Αλλά και οι στρίπερ θα πρέπει να συνεργάζονται μαζί τους.
  Και φυσικά, το κύριο καθήκον τους θα δώσει ευχαρίστηση όχι στον εαυτό τους, αλλά σε μια γυναίκα. Έτσι που το παρήγγειλε ξανά και πλήρωσε. Και εδώ, φυσικά, οι ζιγκολό θέλουν δεξιοτεχνία.
  Ίσως ακόμη περισσότερο, σε γυναίκες ιερόδουλες στο πάνελ. Και πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου είναι διακριτικά πλάσματα και μερικές φορές πρέπει να τους προσελκύσετε με το μυαλό σας και να συνεχίσετε τη συζήτηση. Σε κάποιους, για παράδειγμα, αρέσει να νιώθουν οι ίδιοι αρσενικά. Και μερικά από αυτά μπορούν να χτυπηθούν με ένα μαστίγιο, ή ... Λοιπόν, για να μην σακατέψουν.
  Και η άλλη γυναίκα δεν θα κάνει σεξ, απλά πρέπει να μιλήσει καρδιά με καρδιά. Και σε μερικές γυναίκες αρέσει να μεθύσουν έναν άντρα, στο τσιρίγμα ενός γουρουνιού, και να μεθύσουν οι ίδιες.
  Ναι, και δεν υπάρχουν πελάτες. Οι άντρες της όμως έχουν ένα συν: μόνο με γυναίκες. Και σε άλλους οίκους ανοχής, τη Σλάβκα, υποθέτω, για τα λεφτά που θα είχαν παραγγείλει να αντικαταστήσουν και τον γάιδαρο και το στόμα, με το αρσενικό! Και έτσι θα εργαστεί με καλή συνείδηση. Και το απολαμβάνει. Αυτή είναι σχεδόν μια παρθένα, η οποία με έναν ιδιαίτερο τρόπο ενθουσιάζει μια ποθητή γυναίκα.
  Η κοκκινομάλλα οικοδέσποινα του οίκου ανοχής ξάπλωσε στον καναπέ και άνοιξε τα πόδια της. Το μουνί της ήταν καθαρό ξυρισμένο. Έγνεψε στον Σλάβα:
  - Λοιπόν, έλα εδώ όμορφη!
  Αυτός ο γυμνός, μυώδης, όμορφος άντρας πλησίασε τις μύτες των ποδιών της.
  Το δέρμα του είναι μαυρισμένο, και τα μαλλιά του είναι ανοιχτόχρυσα, και ο ίδιος ο νεαρός είναι απλά γλυκός, τι όμορφος άντρας. Εδώ είναι ένα αρσενικό!
  Η κοκκινομάλλα το πήρε και έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν, ας γλείψουμε!
  Νέος και πολύ όμορφος, γυμνός ζιγκολό γονάτισε. Και το πρόσωπό του πλησίασε στους κόλπους. Ο Σλάβκα έκανε έρωτα με μια γυναίκα με αυτόν τον τρόπο για πρώτη φορά και ντρεπόταν πολύ. Ταυτόχρονα όμως, η ντροπή προκαλούσε και ενθουσιασμό. Και η ανδρική τελειότητα ανέβηκε ξανά σαν πάσσαλος.
  Η οικοδέσποινα του οίκου ανοχής γρύλισε:
  - Έλα, μη φοβάσαι!
  Ο Warbler κόλλησε το πρόσωπό του και άγγιξε προσεκτικά την κλειτορίδα της με τα χείλη του. Η μυρωδιά ενός φρέσκου, νεανικού ακόμα και δυνατού γυναικείου σώματος ήταν ευχάριστη. Και διεγείρει παρά απωθεί. Και το ίδιο το μουνί ήταν ξυρισμένο, σαν πολύ νέο κορίτσι.
  Κι έτσι ο νεαρός άνοιξε το στόμα του και έβγαλε τη γλώσσα του. Άγγιξε προσεκτικά την είσοδο της σπηλιάς. Ένιωσα μια ελαφρώς αλμυρή επιφάνεια με την άκρη. Ήταν ολισθηρή, γυαλισμένη.
  Ο νεαρός έγλειψε δειλά. Τίποτα τρομερό δεν συνέβη.
  Η κοκκινομάλλα επευφημούσε:
  - Γίνε πιο τολμηρός, γίνε πιο τολμηρός! Γλείψτε όπως έγλειψες το παγωτό.
  Ο τσούχτρας έγλειψε ξανά. Και ξαφνικά ένιωσα ναυτία. Μάλιστα, υπάρχει ένα γλείψιμο από γυναίκα. Κοντά σε επαίσχυντα μέρη.
  Η κοκκινομάλλα σημείωσε:
  - Μην ντρέπεσαι! Στα ανατολικά κι οι σουλτάνοι έγλειφαν έτσι τις γυναίκες! Μετά, θα σου κάνω πίπα!
  Η υπόσχεση για πίπα είχε αποτέλεσμα στη Σλάβκα. Και ο ενθουσιασμός κέρδισε την επίθεση της ναυτίας και του εμέτου. Έγλειψε για άλλη μια φορά. Και ένιωσα έμπνευση σαν καλλιτέχνης που άρχισε να παθαίνει εγκεφαλικά.
  Και η γλώσσα του κέρδισε δυναμικά. Ένιωσε την κλειτορίδα και τη μήτρα της Αφροδίτης να υγραίνονται. Αλλά αυτή η υγρασία είχε καλή γεύση. Και ήταν σαν μέλι για να το απορροφήσει.
  Η Σλάβκα δούλεψε και ενθουσιάστηκε. Εδώ είναι το πέος του, τόσο φουσκωμένο που άρχισε να πονάει.
  Και η γλώσσα λειτούργησε μηχανικά, και δυναμικά. Η κοκκινομάλλα γκρίνιαξε δυνατά. Βίωνε άλλον οργασμό, και μάλιστα τόσο δυνατό. Αυτό προκάλεσε μεγάλο θαυμασμό.
  Και ο Σλάβα ήταν άγρια ενθουσιασμένος. Πλέον είναι αρσενικός πόρνη. Είναι ντροπιαστικό, και ταυτόχρονα είναι μια μεγάλη στροφή.
  Ο νεαρός ήταν ενθουσιασμένος. Ακόμα κι όταν η ερωμένη του οίκου ανοχής τελείωσε με μια άγρια κραυγή και του έριξε υγρό στο πρόσωπο.
  Έπειτα, κρατώντας τον λόγο της, η ίδια έσκυψε και πήρε τη νεαρή, μεγάλη τελειότητα του στο στόμα της.
  Η κοκκινομάλλα συνήθιζε να δουλεύει στο πάνελ. Και έπρεπε να το κάνει αυτό συχνά. Εάν ο πελάτης είναι καθαρός και δεν βρωμάει, τότε δεν υπάρχει τίποτα κακό με τη πίπα. Αντίθετα, είναι ευχάριστο να νιώθεις τη γλώσσα ενός καυτού, παλλόμενου μέλους. Και η μυρωδιά του ακόμη και μια γυναίκα ενθουσιάζει και την ανάβει!
  Λοιπόν, γιατί σε πολλά από το ωραίο φύλο δεν αρέσει να κάνουν έρωτα με αυτόν τον τρόπο;
  Λόγω προκατάληψης, φυσικά. Εδώ στην Ινδία και την Ανατολή, αυτή είναι μια εντελώς φυσιολογική και κοινή μορφή σεξ. Τι συμβαίνει με εμάς;
  Η οικοδέσποινα του οίκου ανοχής έγλειψε ζωηρά το πέος ενός όμορφου νεαρού. Τα μάτια της Σλάβκα γύρισαν πίσω από ενθουσιασμό και έκπληξη. Και τελείωσε ξανά και ο γλυκός του χυλός χύθηκε στην οικογένεια της γυναίκας.
  Η οικοδέσποινα του οίκου ανοχής σημείωσε ότι το σπέρμα του νεαρού είναι πολύ νόστιμο και γλυκό. Και είναι τόσο ευχάριστο να το καταπίνεις, και το κάνει ακόμα και απολαμβάνοντας το.
  Και πόσο νόστιμο είναι όλο αυτό.
  Κράτησε ακόμη και τον σπόρο του όμορφου άντρα στο στόμα της κυλώντας τον κάτω από τα μάγουλά της.
  Λοιπόν, αυτό είναι καλό!
  Η οικοδέσποινα του οίκου ανοχής πρόσταξε:
  - Μπράβο, γλείψε με λίγο ακόμα!
  Ο νεαρός έγνεψε ανυπόμονα. Και άρχισε να το κάνει με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Γενικότερα, σίγουρα δεν ονειρευόταν μια καριέρα ως ζιγκολό. Υπήρχαν άλλες ιδέες και όνειρα.
  Συγκεκριμένα, έγραψε ακόμη και φανταστικές ιστορίες. Ας το πούμε κι αυτό.
  Οι πειρατές του διαστήματος πέταξαν στη Γη με έναν ιπτάμενο δίσκο. Και αποφάσισαν να βοηθήσουν τον Χίτλερ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Και ως αποτέλεσμα, αποδείχθηκε ότι οι Ναζί κέρδισαν. Και οι ίδιοι οι πειρατές του διαστήματος έλαβαν τις θέσεις των κυβερνητών στα κατεχόμενα.
  Και όλα έδειχναν να είναι καλά για αυτούς. Όμως ο Χίτλερ πέθανε και ο διάδοχός της, ο πιο ύπουλος Σέλλενμπεργκ, αποφάσισε να απαλλαγεί από τους σταρ καλεσμένους.
  Αλλά δεν ήταν δυνατό να γίνει αυτό αθόρυβα και ξεκίνησε ένας νέος μεγάλος πόλεμος.
  Μια αρκετά μεγάλη ιστορία ήταν επιτυχημένη και δημοφιλής, αλλά δεν έφερε χρήματα.
  Και γενικά, έχουν περάσει τέτοιες εποχές που δεν μπορείς να κερδίσεις χρήματα για τη λογοτεχνία.
  Τα χρυσά χρόνια για τους συγγραφείς ήταν ίσως η δεκαετία του '90. Δεν υπήρχε ακόμα Διαδίκτυο, η λογοκρισία ακυρώθηκε και γράψτε ότι θέλετε.
  Και οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν ξεχάσει πώς να διαβάζουν.
  Και τώρα? Προσπαθήστε να κερδίσετε.
  Η Warbler, για παράδειγμα, τώρα δουλεύει με τη γλώσσα της και η γυναίκα ολοκληρώνει ξανά. Μετά πάλι αρχίζει να γλείφει την παλλόμενη ράβδο από νεφρίτη.
  Ο νεαρός τελειώνει... Ναι, είναι υπέροχο. Λοιπόν, πόσο διασκεδάζει ο Alphonse.
  Και ο καταρράκτης έσκασε ξανά.
  Το τηλέφωνο χτύπησε και η κοκκινομάλλα τη διέκοψε απρόθυμα.
  Όπως αποδείχθηκε, η Σλάβκα φάνηκε τυχερή. Έγινε δεκτός σε στριπτιτζάδικο. Τώρα πρέπει να χορεύει για τις γυναίκες και να τις σερβίρει.
  Το πιο δυσάρεστο ήταν οι άλλοι άντρες στρίπερ. Σχεδόν όλοι είναι μεγαλύτεροι από τον Slavka, μυώδεις τζόκς. Για κάποιο λόγο, οι γυναίκες έλκονται από τους μύες και παίρνουν να χορεύουν άμπαλες.
  Κορόιδευαν τη Σλάβκα, κάτι που προκάλεσε αμηχανία στον νεαρό.
  Αλλά στο βάθρο όταν υπάρχουν τόσες γυναίκες τριγύρω, ανάβει και ενθουσιάζει. Και υπάρχουν πολλές νέες και όμορφες κυρίες.
  Αναρωτιέσαι ακόμη γιατί τέτοιες καλλονές πληρώνουν ζιγκολό αν οι ίδιες μπορούν να βγάλουν αξιοπρεπή χρήματα στο πάνελ;
  Το Warbler στο χορό εκτέθηκε αργά και σεξουαλικά. Έβγαλε τις μπότες του και τα πόδια του είναι τόσο χαριτωμένα σε σχήμα, σαν νεαρό κορίτσι, αλλά ταυτόχρονα δυνατά και μαυρισμένα.
  Έχοντας ξεγυμνωθεί σε κολυμπήθρες, πλησίασε τις γυναίκες. Τον ένιωσαν και έβαλαν χρήματα στα μαγιό του. Η μία άρπαξε ακόμη και τον κόκορα του νεαρού με το δεξί της χέρι, έσκυψε και κούνησε τη γλώσσα της αρκετές φορές. Ο Σλάβκα μετά βίας συγκρατήθηκε να μην τελειώσει.
  Οι γυναίκες τον πατούν σαν πόρνη. Και ενθουσιάζει και προκαλεί ντροπή.
  Η μία γαργάλησε ακόμη τη φτέρνα της και η άλλη φίλησε τον κώλο της. Ναι, είναι υπέροχα εδώ.
  Οι περισσότερες γυναίκες είναι ουάου και σε πλήρη χυμό.
  Σύμφωνα με το έθιμο του στριπτιτζάδικου, κάθε νεοφερμένος θεωρείται παρθένος και πωλείται σε δημοπρασία εν μία νυκτί σε γυναίκες τσαντάκια. Αυτό είναι πολύ κερδοφόρο για το ίδρυμα.
  Επιπλέον, όταν γίνεται παζάρι, στρέφεται τόσο πολύ το ωραίο φύλο που δίνουν απλά παράλογα χρηματικά ποσά ανά βραδιά.
  Έχει γίνει ήδη παράδοση, και καλή παράδοση.
  Warbler πιτσιλίστηκε σε μια μικρή πισίνα μετά το χορό. Μετά τον άλειψαν με λάδι και τον σκέπασαν με κουβέρτες.
  Η κοκκινομάλλα οικοδέσποινα διέταξε επίσης να φορέσει ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο. Και τα εξώφυλλα ήταν τέτοια που εκθέτουν εν μέρει τον νεαρό. Έτσι, ενεργοποιώντας τις γυναίκες, μπορείτε να συγκεντρώσετε το μέγιστο ποσό χρημάτων.
  Το Warbler, σαν ακριβός σκλάβος, πουλήθηκε με δημοπρασία. Και φαινόταν πεντανόστιμο. Συνήθως, άλλωστε, οι γυναίκες πωλούνται έτσι, και εδώ είναι ένας πολύ όμορφος τύπος, με ένα απαλό πρόσωπο μιας όμορφης κοπέλας.
  Ναι, έγινε άλλο ένα θέαμα.
  Η Έλενα ετοιμαζόταν επίσης για το παζάρι. Έπρεπε να πληρώσει σε μετρητά σε δολάρια και αφαίρεσε μια ολόκληρη σακούλα με πράσινους λογαριασμούς από την κάρτα.
  Της άρεσε πολύ αυτό το χαριτωμένο αγόρι. Και αποφάσισε ότι με όποιο κόστος θα περνούσε τη νύχτα μαζί του. Αν και θα μπορούσε να της κοστίσει ακριβά. Και αν το μάθει ο ηλικιωμένος σύζυγος;
  Η Έλενα τραγούδησε αναστενάζοντας:
  Πόσο κουρασμένος ο βρώμικος σύζυγος
  Ο γέρος είναι φαλακρός και μυρίζει...
  Τα κορίτσια υποφέρουν ξέρουν τη μοίρα
  Υπάρχουν πάντα σύννεφα στον ορίζοντα!
  
  Μα φυσικά είναι πλούσιος,
  Έχει δισεκατομμύρια...
  Και απλά κλέψτε το ταλέντο
  Είναι ο απατεώνας σε αυτή την επιχείρηση!
  Και η νεαρή γυναίκα γέλασε με το όχι και τόσο χαρούμενο τραγούδι. Αν και από την άλλη πολλοί τη ζηλεύουν. Και ότι έχει λίγους άντρες;
  Η Έλενα ήταν τόσο ακατάσχετη και συνηθισμένη στο σεξ που φαγούραζε συνεχώς ανάμεσα στα πόδια της.
  Και ακόμη και ο δονητής δεν βοήθησε. Έτσι είναι πόρνη και περήφανη γι' αυτό.
  Η Έλενα ένιωσε τη σχισμή της να καίει. Και το ήθελε πολύ. Θυμήθηκε πώς έκανε έρωτα με έναν Αφρικανό. Είχε τόσο μεγάλη τελειότητα. Και το φύτεψε κυριολεκτικά σαν στο σουβλάκι.
  Στη συνέχεια η Έλενα βίωσε αρκετούς δυνατούς οργασμούς και έλαβε περισσότερα χρήματα.
  Σκέφτηκε λοιπόν πόσο καλό είναι να είσαι πόρνη. Τόση διασκέδαση και εισόδημα. Και έτσι ήταν υπέροχα με τους άντρες.
  Είσαι σαν γάτα μαζί τους, και η γάτα είναι πολύ άγρια.
  Η Έλενα ήταν μια πολύ όμορφη και φιγούρα πόρνη, μεγαλόσωμη, μυώδης, με ανεπτυγμένες μορφές.
  Είχε πολλούς πελάτες. Το επάγγελμα της ιερόδουλης απαιτεί επάγγελμα. Δεν την αγαπούν όλες οι γυναίκες. Όμως η Έλενα είχε φυσικό ένστικτο και επιδεξιότητα. Έκανε θαύματα στο κρεβάτι.
  Και η γλώσσα της είναι επίσης πολύ ευκίνητη! Ακόμα και τώρα γυρίζει άντρες και σίγουρα θα τους γλείψει για να τελειώσει στο στόμα της, και θα πάρει περισσότερη ευχαρίστηση, και πραγματικά θα πάρει και θα ανάψει.
  Παρεμπιπτόντως, η Έλενα πουλήθηκε επίσης αρκετές φορές σε δημοπρασία σε άνδρες κάτω από το σφυρί.
  Και την έγδυσαν μπροστά σε όλους και μετά την πήραν όλη τη νύχτα. Αλίμονο, έχασε την αθωότητά της πολύ νωρίς και δεν μπορούσε να την πουλήσει. Αλλά πώς είναι να στέκεσαι γυμνός στην εξέδρα και εκατοντάδες άντρες να σε κοιτάζουν με πεινασμένα μάτια.
  Ω, πόσο συναρπαστικό είναι! Και έτσι νιώθεις ευχαρίστηση και ευχαρίστηση.
  Η Έλενα ήθελε πάντα άντρες και ακόμα λιγότερο συχνά γυναίκες. Της άρεσε πολύ το παιχνίδι αγάπης. Και της άρεσε το σεξ.
  Αλλά δεν γνώριζε τέτοια αγάπη όπως σε ταινίες ή μυθιστορήματα φαντασίας. Δεν είχε ρομαντική αγάπη, μόνο ζωώδη, ξεφτιλισμένο πόθο.
  Αλλά αυτός ο νεαρός ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Αν και ήταν πολύ νεότερος της, είχε διάνοια.
  Και για πρώτη φορά η Έλενα ένιωσε μέσα της κάτι άλλο από το κτηνώδες ένστικτο μιας ποθητής γυναίκας.
  Και αυτό το κάτι έκανε την καρδιά μου να χτυπά με αγωνία, και ένιωσα μια ιδιαίτερη διάθεση μέσα μου.
  Η Έλενα τραγούδησε:
  Η μοίρα μου, μη μετανιώνεις για τα καλά,
  Να είσαι όμορφος, άρα να είσαι σοφός...
  Δώσε στον νεαρό μια αγκαλιά
  Να μη διακοπεί το νεανικό νήμα της παρθένου!
  Ήθελε πολύ σεξ και κάλεσε τον ζιγκολό σε smartphone, μεταφέροντας χρήματα στον λογαριασμό του ιδρύματος.
  Την πλησίασε ένας νεαρός γύρω στα είκοσι, όμορφος και με καμπύλες.
  Η Έλενα κατέβασε το εσώρουχό της και άνοιξε το πόδι της. Γονάτισε και με ενθουσιασμό άρχισε να δουλεύει ανάμεσα στα πόδια της με τη γλώσσα του.
  Η Έλενα του χάιδεψε τα μαλλιά και τον δυνατό λαιμό του, γκρινιάζοντας από ευχαρίστηση. Ο Alphonse ήταν έμπειρος και εργάστηκε επαγγελματικά. Φαινόταν επίσης να του αρέσει, όσο περισσότερο η γυναίκα είναι νέα και όμορφη.
  Η Έλενα βόγκηξε και πήρε μια μπανάνα στο στόμα της. Άρχισα να το ροκανίζω μαζί με το δέρμα, το οποίο είναι υπέροχο.
  Ναι, είναι αρκετά όμορφο.
  Η Έλενα θυμήθηκε πώς, κατά τη διάρκεια της πορνείας, την έγλειφαν και οι πελάτες. Ναι, ήταν.
  Και πλήρωσαν χρήματα και έδωσαν μεγάλη χαρά. Κάτι που την έκανε εξαιρετικά χαρούμενη.
  Είναι καλό να είσαι ιερόδουλη. Αυτή είναι μια δουλειά που απαιτεί ταλέντο και φαντασία. Και πολύ μεγάλο μυαλό. Και η Έλενα είναι ένα πολύ αξιόλογο κορίτσι από άποψη ευφυΐας.
  Και αγαπά το σεξ τόσο πολύ. Και η γλώσσα του Αλφόνς σε κάνει να γκρινιάζεις ηδονικά. Αυτό είναι πραγματικά απόλαυση.
  Η Έλενα χαμογέλασε και ακούστηκε άλλο ένα βαθύ μουγκρητό, και το σώμα έτρεμε από τον οργασμό, ακολουθούμενο από χαλάρωση.
  Ναι, είναι γούρι...
  Η δισεκατομμυριούχος γυναίκα άρπαξε το ζιγκολό με τα χέρια της από το πέος. Και τον έσφιξε δυνατά από τις μπάλες, αναγκάζοντάς τον να γκρινιάζει από τον πόνο.
  Και εκείνη φώναξε:
  Το κορίτσι του σεξ είναι σεξ
  Πόσο ντροπιαστικό για σένα...
  Μην βαριέσαι ποτέ
  Μην ντρέπεσαι ποτέ!
  Ωστόσο, όταν πληρώνεστε χρήματα, είναι καλύτερα από όταν πληρώνετε μόνοι σας. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε εδώ.
  Και μπορείτε επίσης να γλείψετε ένα μέλος ...
  Και χτύπησε τον Αλφόνς με τη φτέρνα της στις μπάλες. Ούρλιαξε και πετάχτηκε πάνω.
  Η νεαρή γυναίκα γέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, πώς σου αρέσει ο σκύλος;
  Αυτός έγνεψε.
  - Είσαι γοητευτική κυρία!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά.
  - Τότε βγάλε το παντελόνι σου!
  Ο Αλφόνς υπάκουσε. Η ανδρική του τελειότητα ήταν αρκετά μεγάλη και έμοιαζε ορεκτική.
  Η γυναίκα του δισεκατομμυριούχου έγνεψε καταφατικά.
  - Και τώρα σε μένα!
  Την πλησίασε. Και η Έλενα άρπαξε λαίμαργα τον κόκορα με τα χείλη της. Δεν είναι χωρίς λόγο επαγγελματίας και ξέρει να γλείφει. Και το πιο σημαντικό, της αρέσει πολύ.
  Και ας δουλέψουμε επιδέξια με τον παλλόμενο πυρήνα του ζιγκολό. Γέλασε αρκετά.
  Οι γυναίκες συχνά γλείφουν τις μπάλες των ανδρών και πληρώνουν ακόμη και για πίπα. Για αυτούς είναι μεγάλη χαρά. Και ποιος δεν το ξέρει αυτό.
  Και ο ζιγκολό παίρνει χρήματα και παίρνει ψηλά. Και είναι πολύ ωραίο. Εδώ είναι ένα επάγγελμα. Και έχετε όμορφες γυναίκες και νόμισμα. Ε, πώς να μη ζεις εδώ και να μη χαίρεσαι.
  Ο νεαρός τραγούδησε:
  Οποιαδήποτε αδέρφια, οποιαδήποτε
  Αγαπήστε αδέρφια να ζήσετε...
  Ο Alphonse δεν χρειάζεται να στεναχωριέται με τα κορίτσια!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά.
  - Έχεις καλή τελειότητα! Και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και θέλεις κάτι άλλο!
  Τραγούδησε χαμογελώντας:
  Ο Alphonse είναι πάντα υγιής,
  Ο Alphonse είναι έτοιμος για όλα!
  Είμαστε πολλοί κουλάκοι!
  Μην μετράτε τα χρέη!
  Η Έλενα επιβεβαίωσε:
  - Ναι, είσαι έτοιμος! Και είμαι έτοιμος!
  Είναι ωραίο να γλείφεις ένα μέλος ενός νεαρού, όμορφου, μυώδους άντρα. Και η Έλενα δούλευε, θυμούμενη την Εμμανουέλ, που την αγαπούσε επίσης. Και το έκανε με μεγάλο ενθουσιασμό. Και πόσο υπέροχο είναι, πολύ ωραίο και φέρνει τις γυναίκες σε οργασμό!
  Και τότε ο άντρας τελείωσε, και ένα ρεύμα σπέρματος χύθηκε στο στόμα μιας νεαρής γυναίκας.
  Η Έλενα κατάπιε λαίμαργα και ήταν πολύ νόστιμο.
  Μετά απελευθέρωσε τον Alphonse. Ηρέμησε ελαφρώς.
  Πλησίαζε η ώρα της δημοπρασίας, που έπρεπε να βγει σε πλειστηριασμό ένας πολύ όμορφος νεαρός εκθέτοντάς τον σταδιακά.
  Και αυτό είναι πολύ καλό. Θα συναλλάσσεται με άλλα λάγνα τρελά.
  Αυτές είναι μερικές φορές παθιασμένες και καυτές γυναίκες.
  Η Έλενα πίστευε ότι το να είσαι γυναίκα ήταν κατά κάποιο τρόπο καλύτερο από το να είσαι άντρας. Για παράδειγμα, είναι πιο εύκολο να αφαιρέσετε χρήματα από έναν άνδρα και να κερδίσετε χρήματα στον πίνακα. Και είναι πιο εύκολο, φυσικά, για μια γυναίκα να παντρευτεί έναν δισεκατομμυριούχο από έναν άνδρα για έναν δισεκατομμυριούχο.
  Ναι, έχει έναν πολύ πλούσιο σύζυγο - ας πεθάνει σύντομα! Και η ζωή της είναι τόσο καλή και δροσερή!
  Η Έλενα τραγούδησε:
  Είναι καλό να έχεις δισεκατομμύρια
  Και να ξέρεις να κολυμπάς στα χρήματα...
  Αλλά μερικές φορές οι αμυγδαλές αποτυγχάνουν,
  Και ο Alphonse τελείωσε!
  Και θα το πάρει και θα γελάσει.
  
  ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΝΙΝΤΖΑ ΑΝΤ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ένα ξυπόλητο κορίτσι μπήκε σε έναν κόσμο στον οποίο η μαγεία λειτουργεί και είναι γεμάτος με υπέροχα, απίστευτα πλάσματα. Για να κερδίσει την αιώνια νιότη, το κορίτσι έπρεπε να πολεμήσει το Ninlja Ant. Και περάστε από πολλές άλλες δοκιμές.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #1
  Εδώ μαζεύει μούρα στο δάσος. Είναι σχεδόν σαν δάσος. Εκτός αν υπάρχουν δέντρα που μοιάζουν με βιολιά κολλημένα στο κάτω μέρος του κορμού. Αλλά και αυτό είναι ενδιαφέρον.
  Η Αλμπίνα πέρασε το χέρι της κατά μήκος μιας τέτοιας χορδής. Ακούστηκε ένα τρίξιμο και μετά εμφανίστηκε ένας νάνος.
  Το κορίτσι έτριξε:
  - Ουάου!
  Ο νάνος ήταν ψηλός σαν σκίουρος, αρκετά μικρός. Ταυτόχρονα όμως κρατούσε στα χέρια του ένα μαγικό ραβδί.
  Κοίταξε ένα ψηλό, ξυπόλητο κορίτσι με ένα απλό λευκό αγροτικό φόρεμα και ρώτησε:
  -Τι θέλεις κορίτσι μου;
  Η Αλμπίνα ξεστόμισε:
  - Θέλω να γίνω αυτοκράτειρα όλης της Ρωσίας!
  Ο καλικάντζαρος γέλασε και μουρμούρισε:
  - Α, αυτό θέλεις! Καλή φιλοδοξία!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Κι αν όλος ο κόσμος, τότε ακόμα καλύτερα!
  Ο καλικάντζαρος σφύριξε:
  - Ετσι? Θυμάστε την ιστορία για τον γέρο και τη γριά και το χρυσόψαρο;
  Η Αλμπίνα προσβλήθηκε:
  - Δεν είμαι καθόλου μεγάλος. Είμαι μόλις δεκαπέντε χρονών.
  Το ανθρωπάκι με το καπέλο έγνεψε καταφατικά και ρώτησε:
  - Τελείωσες το σχολείο;
  Το κορίτσι απάντησε αναστενάζοντας:
  - Οχι ακόμα!
  Ο νάνος έγνεψε πάλι το καπέλο του:
  - Και θέλεις να κυβερνήσεις τον κόσμο;
  Η Αλμπίνα παρατήρησε:
  - Εχω φίλο. Είναι μια πραγματική ιδιοφυΐα. Ας είναι αυτός ο αυτοκράτορας και εγώ η αυτοκράτειρα.
  Ο καλικάντζαρος ρώτησε:
  -Επίσης αγόρι;
  Το κορίτσι ήρωας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, αγόρι. Αλλά μια τόσο μεγάλη ιδιοφυΐα που ποτέ δεν ήταν ίσος στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Ο μικρός έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι ξέρω! Έσπασε τέτοια καυσόξυλα στην ιστορία, πιο ψύχραιμος από τον Τζένγκις Χαν. Και θα πονέσει ακόμα περισσότερο αν δεν το σταματήσεις.
  Η Αλμπίνα σημείωσε λογικά:
  - Είναι καλύτερα για τον πλανήτη να έχει έναν μεγάλο δικτάτορα για όλους παρά διακόσιους μικρότερους δεσπότες σε διάφορες χώρες!
  Ο καλικάντζαρο έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορεί! Ένας βασιλιάς, τουλάχιστον, δεν θα κλέψει από τον εαυτό του και δεν θα επιτρέψει να ξεσπάσει ένας πυρηνικός πόλεμος μεταξύ κρατών, ο οποίος θα καταστρέψει ολόκληρη τη Γη.
  Το ηρωικό κορίτσι συμφώνησε:
  - Βλέπεις, καταλαβαίνεις. Δώστε μας λοιπόν δύναμη πάνω στον πλανήτη Γη!
  Το ανθρωπάκι με το καπέλο παρατήρησε:
  "Απαιτεί πολύ, ή μάλλον, μια τεράστια μαγική δύναμη. Και είμαι απλά ένας μικρός καλικάντζαρος. Μόνο οι υψηλότεροι Θεοί του Δημιούργου μπορούν να σου δώσουν τέτοια δύναμη.
  Η Αλμπίνα μουρμούρισε:
  - Οδήγησέ μας λοιπόν σε αυτούς τους Θεούς.
  Ο καλικάντζαρος παρατήρησε:
  - Είναι μακρύς ο δρόμος για αυτούς, κορίτσι. Και όχι το γεγονός ότι θα εκπληρώσουν το αίτημά σας. Η παγκόσμια δύναμη πρέπει να είναι άξια. Κι εσείς, απλά παιχνιδιάρικα έφηβοι που δεν έχετε τελειώσει ακόμα το σχολείο. Πώς μπορεί να σου ανατεθεί μια τόσο κολοσσιαία ευθύνη;
  Το κορίτσι πήρε μια βαθιά ανάσα και απάντησε:
  - Δεν ξέρω! Αλλά κανείς δεν είναι καλύτερος από εμάς. Και ο Vitaly Akulov είναι μια τέτοια ιδιοφυΐα. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει για τα καλά τη δύναμή του πάνω στον πλανήτη. Και οδήγησε την ανθρωπότητα στα αστέρια.
  Ο καλικάντζαρο έγνεψε καταφατικά.
  - Προς το παρόν, θα πετάξω στον καθρέφτη της αλήθειας και θα ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς είναι ο Vitaly Akulov. Κι εσύ, διάλεξε μεγαλύτερα και πιο γλυκά μούρα για να με κεράσεις!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Ερχεται! Ετσι θα κάνω.
  Μετά από αυτό, ο καλικάντζαρος κούνησε το ραβδί του και εξαφανίστηκε.
  Και ένα ξυπόλητο, όμορφο κορίτσι με ένα απλό αγροτικό φόρεμα άρχισε να μαζεύει μούρα. Αυτό το έκανε με τα τρυφερά, αλλά ταυτόχρονα, μακριά και χαριτωμένα δάχτυλά της.
  Μετά προσπάθησε να μαδήσει τα μούρα με γυμνά κοριτσίστικα πόδια. Αλλά είναι πιο δύσκολο και άβολο.
  Το κορίτσι δούλευε και τραγούδησε χαρούμενα:
  Σμέουρα,
  με έγνεψε μακριά...
  Μέχρι την αυγή του φθινοπώρου
  Περιμένοντας σε χρυσό...
  Πώς άστραψαν αυτά;
  Σπίθες την αυγή
  Αχ, τι γλυκό βατόμουρο!
  Το κορίτσι μάζευε μούρα σε ένα καλάθι. Επιπλέον, όχι βατόμουρα, αλλά κάτι σαν φράουλες, μόνο πιο λαμπερές και μοιάζουν με μπουμπούκια τριαντάφυλλου. Ναι, αυτό είναι ένα όμορφο μούρο.
  Το κορίτσι σκέφτηκε, γιατί χρειάζεται εξουσία πάνω στον κόσμο; Τόσες πολλές ανησυχίες και προβλήματα, ούτε μια στιγμή ελεύθερη. Και αν και εκατομμύρια σε ευλογούν, αλλά εκατομμύρια σε βρίζουν! Και το πιο σημαντικό, με οποιαδήποτε πρακτική απόφαση, υπάρχουν θύματα και δυσαρεστημένοι.
  Για παράδειγμα, τι γίνεται με το αλκοόλ; Από τη μια είναι επιβλαβής, αλλά από την άλλη για πολλούς ανθρώπους η βότκα είναι η μόνη χαρά στη ζωή! Κι ας είναι πικρή και άσχημη.
  Η Αλμπίνα, φυσικά, έχει δει πολλά στη ζωή της, αλλά η βότκα έχει τόσο αηδιαστική γεύση που είναι αδύνατο να καταλάβουμε τους ενήλικες που πίνουν τόσο αηδιαστικά πράγματα. Ωστόσο, ένα τσιγάρο είναι ακόμα πιο αηδιαστικό και πολλά κορίτσια καπνίζουν. Λένε ότι θέλουν να είναι πιο αδύνατες.
  Αλλά η Αλμπίνα είναι ένα σαρκώδες, μυώδες κορίτσι, σαν καθαρόαιμο άλογο. Γιατί να είναι αδύνατη; Και μια χαρά της ταιριάζει.
  Αλήθεια, τι, το κορίτσι πρέπει να είναι σκελετός; Και ταυτόχρονα δεν έχει λίπος, μόνο μύες!
  Το κορίτσι μάζεψε μούρα και τραγούδησε ξανά:
  Καλίνκα, Καλίνκα, Καλίνκα μου,
  Βατόμουρο μου, βατόμουρο μου!
  Μάζεψα ένα ολόκληρο σακουλάκι με σμέουρα,
  Και από αυτό το βάρος έσκισε το βαρέλι!
  Μετά από αυτό, πώς να πάρει και να γελάσει. Ναι, αυτό φαίνεται εξαιρετικά αστείο.
  Και ήθελε επίσης κάποιον να της χαϊδέψει τα δυνατά, μυώδη πόδια της. Και ήταν ωραίο, σαν γάτα.
  Το καλικάντζαρο έφτασε επιτέλους. Και το καλάθι ήταν ήδη γεμάτο. Έφερε τον νάνο. Δίπλα του εμφανίστηκε ένα πολύ όμορφο, αλλά μικρό κορίτσι με φτερά.
  Κούνησε το μαγικό της ραβδί, πέταξαν σπίθες από αυτό και κελαηδούσε:
  - Γεια σου γλυκιά μου!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Γειά σου! Και ποιος είσαι εσύ?
  Το φτερωτό κορίτσι απάντησε:
  - Είμαι νεράιδα!
  Το ηρωικό κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Ετσι νόμιζα! Τι θα λέγατε λοιπόν για τον Πήτερ Παν;
  Η νεράιδα κούνησε το κεφάλι της.
  - Οχι! Είμαι διαφορετικός! Αλλά και πολύ δυνατός, και μπορώ να σας δώσω την ικανότητα να πετάτε. Ή αιώνια νιότη!
  Η Αλμπίνα σφύριξε:
  - Η αιώνια νιότη είναι μεγάλη, αλλά τι γίνεται με τη δύναμη πάνω στον κόσμο;
  Η νεράιδα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Και θα γίνεις βασίλισσα;
  Το κορίτσι διόρθωσε
  - Αυτοκράτειρα!
  Η νεράιδα ανασήκωσε τους ώμους της.
  - Είναι δύσκολο να το πετύχεις. Καλύτερα να ζητάς την αιώνια νιότη. Αυτό είναι που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περισσότερο από εξουσία, οι γυναίκες ήθελαν ανά πάσα στιγμή.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Πρόστιμο! Από σένα θα πάρω αιώνια νιότη. Και θα ζητήσω από άλλες νεράιδες ή μάγους εξουσία σε όλο τον κόσμο!
  Η νεράιδα κούνησε τα φτερά της και παρατήρησε:
  - Πρέπει ακόμα να κερδίσεις την αιώνια νιότη. Για παράδειγμα, τι μπορείτε να κάνετε;
  Το κορίτσι, ισιώνοντας περήφανα την πλάτη της, είπε:
  - Έχω μαύρη ζώνη στο Ταεκβοντό! Και βοήθησα τον Vitalik να κάνει πραγματικά θαύματα.
  Η νεράιδα έγνεψε χαμογελώντας, ρωτώντας:
  - Τι προτιμάς, μονομαχία με σπαθιά, ή πνευματικό αγώνα;
  Η Αλμπίνα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Να πολεμάς με σπαθιά, αυτό είναι το Kendo! Μόνο έτσι τον ξέρω, εντρυφώντας. Παρόλο που είναι έξυπνη πολεμίστρια. Και σε βάρος της ευφυΐας, όχι ανόητος! Έτοιμοι λοιπόν και για τα δύο!
  Η νεράιδα χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Τι θα λέγατε για έναν αγώνα με έναν νίντζα με χτύπημα στα σπαθιά;
  Η κοπέλα έξυσε την κορυφή του κεφαλιού της και παρατήρησε:
  - Ninja-Goosebump, ακούγεται κάπως απειλητικό! Όχι πολύ πρόθυμοι να έρθουν σε επαφή. Μπορεί να είναι καλύτερο να μετρήσουμε τη νοημοσύνη;
  Η Νεράιδα είπε:
  - Και αν με νίντζα χτυπάει όχι στα σπαθιά, αλλά με γυμνά χέρια και πόδια;
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Στη μάχη, είμαι θηρίο! Αρκετά έτοιμος να πολεμήσει, ακόμα και με χήνα, αν χωρίς όπλα!
  Η νεράιδα με τα φτερά έγνεψε καταφατικά.
  - Έλα, τότε πολεμήστε!
  Και η μικρή μάγισσα κούνησε το ραβδί της. Και ένας πολύ μαχητικός νίντζα εμφανίστηκε μπροστά στο κορίτσι. Πιο συγκεκριμένα, ήταν ένα κεφάλι πιο κοντός από την Αλμπίνα σε μέγεθος. Και έμοιαζε πραγματικά με μυρμήγκι, μόνο με μάσκα. Και έχει αμέσως έξι μέλη στα οποία κρατά ξίφη και στιλέτα.
  Η νεράιδα κελαηδούσε:
  - Άσε κάτω το όπλο σου! Ας πολεμήσουμε με γυμνά χέρια!
  Ο Goosebump Ninja άφησε κάτω τα ξίφη και τα στιλέτα του, ενώ παρατήρησε:
  - Είναι κατά κάποιο τρόπο άβολο για έναν διάσημο πολεμιστή να παλεύει με ένα ξυπόλητο κορίτσι!
  Η νεράιδα έγνεψε καταφατικά.
  - Καταλαβαίνω! Αλλά αυτό το κορίτσι θέλει να είναι για πάντα νέο και όμορφο. Και έτσι ακριβώς, τίποτα σε αυτόν τον κόσμο, και σε κανέναν άλλον, δεν μπορεί να αποκτηθεί. Οπότε δίπλα σε αυτό, πρέπει να σε νικήσει και, φυσικά, να απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις.
  Η Αλμπίνα είπε με δυσαρέσκεια:
  - Τι, έχω ακόμα να απαντήσω σε ερωτήσεις;
  Η νεράιδα έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Ασφαλώς! Αλλά στο κάτω-κάτω, δεν θα αποκτήσεις μόνο την αιώνια νιότη, αλλά και ... Αν σου κόψουν κάτι, τότε όλα θα αποκατασταθούν με ευκολία. Και κανείς δεν μπορεί ποτέ να σε πληγώσει. Και αυτό είναι ήδη ωραίο.
  Η Αλμπίνα συμφώνησε:
  -Ναι ωραία. Για αυτό, μπορείτε να ιδρώσετε.
  Η φτερωτή μάγισσα εξήγησε τους κανόνες της μάχης:
  - Θα έχετε έξι γύρους. Νοκ άουτ, όπως στην κλασική, επαγγελματική πυγμαχία. Όταν γκρεμιστεί, μέχρι να μετρήσει ο διαιτητής, μετακινηθείτε στη γωνία. Σε περίπτωση που κανείς δεν τεθεί νοκ άουτ σε έξι γύρους, η νίκη θα καθοριστεί με βαθμούς.
  Ο Goosebump Ninja παρατήρησε:
  - Τότε είναι καλύτερα να έχετε δώδεκα γύρους ταυτόχρονα, όπως οι επαγγελματίες! Ας παλέψουμε για αληθινά και αληθινά!
  Η νεράιδα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της.
  - Ίσως δώδεκα! Ελπίζω όμως να υπάρξει νοκ άουτ!
  Και κούνησε ξανά το μαγικό της ραβδί.
  Υπήρχε αμέσως ένα δαχτυλίδι με σχοινιά, και ο διαιτητής - ένα κορίτσι με αθλητική φόρμα.
  Η Αλμπίνα έβγαλε το αγροτικό της φόρεμα για να μην παρεμβαίνει στον αγώνα.
  Μετά από αυτό, έμεινε μόνο με ένα μπικίνι. Οι μύες της ήταν πλέον ορατοί πολύ καλά. Είναι τόσο ανάγλυφα, και η ίδια η κοπέλα είναι όμορφη, και μια υπέροχη ξανθιά.
  Αυτή, πρέπει να πω, είναι γενικά απλά αδιανόητη υπέροχη γοητεία.
  Και το πρόσωπο και, ταυτόχρονα, τρυφερό, σχεδόν παιδικό, το κορίτσι, αλλά με θαρραλέο πηγούνι.
  Και οι δύο μαχητές υποκλίθηκαν ο ένας στον άλλο. Το γκονγκ ήχησε και το σύνθημα για την έναρξη της μάχης.
  Η Albina ήταν ήδη μια εκλεπτυσμένη μαχήτρια, η οποία είχε ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες από την ηλικία των τριών ετών. Και είδε ότι ο εχθρός ήταν κατώτερος σε ύψος, και ακόμη περισσότερο στο μήκος των άκρων, καλά, τι να πάρεις από ένα μυρμήγκι.
  Ωστόσο, τα μυρμήγκια είναι πολύ δυνατά και ευκίνητα έντομα. Και θα πρέπει να κρατούνται σε απόσταση.
  Και η κοπέλα με το γυμνό της πόδι φόρτωσε το μυρμήγκι νίντζα στο στομάχι. Και αυτός, αφού δέχτηκε ένα χτύπημα, σταμάτησε. Μετά όρμησε στην Αλμπίνα.
  Η ηρωική κοπέλα τον συνάντησε με ένα χτύπημα από τη γυμνή της κνήμη. Το έντομο ninja καλύφθηκε με ένα χιτινώδες κέλυφος και, ως εκ τούτου, τα δυνατά χτυπήματα του εκπαιδευμένου κοριτσιού δεν είχαν πρακτικά καμία επίδραση πάνω του.
  Η Αλμπίνα σταμάτησε πολλές φορές τα νίντζα με κλωτσιές στην επίθεση, και επίσης κράτησε μια τριάδα με τις γροθιές της στο κεφάλι. Και μέχρι στιγμής δεν έχει αφήσει τον εαυτό της να πιαστεί.
  Ο πρώτος γύρος τελείωσε και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα κόρνερ.
  Η νεράιδα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Γιατί την αφήνεις να σε δέρνει!;
  Ο Ninja Goosebump απάντησε:
  - Απλώς την κοιτάζω!
  Το γκονγκ ήχησε και πάλι οι μαχητές άρχισαν να πλησιάζουν. Και τότε ο χήνας νίντζα ξαφνικά επιτάχυνε απότομα και κλώτσησε την Αλμπίνα στο στήθος με τα πόδια του. Το κορίτσι πέταξε από τα πόδια της. Έπεσε ανάσκελα και οι γυμνές της γόβες έλαμψαν στον αέρα.
  Ο διαιτητής άρχισε να μετράει το νοκ ντάουν. Η Αλμπίνα, όμως, πετάχτηκε αμέσως πάνω. Και έσπευσε να ανακτήσει με μανία. Τα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη πόδια της στριφογύριζαν σαν έλικα.
  Αλλά ο νίντζα τους πήρε με τα πόδια του στο μπλοκ. Απωθήθηκαν επιθέσεις. Και μετά επιταχύνθηκε απότομα. Και πάλι τα πόδια του χτύπησαν το κορίτσι στο στομάχι και στο στήθος. Αφήνοντας μώλωπες και εκδορές. Και μετά ένα χτύπημα κεφαλιού στη μύτη. Και κυλούσε στο πρόσωπο της Albina Yushka. Και το ίδιο το κορίτσι έπεσε.
  Η αλήθεια ανέβηκε, αλλά ο δικαστής άρχισε ακόμα να μετράει το νοκ ντάουν.
  Ναι, οι υποθέσεις της Αλμπίνα ήταν ασήμαντες.
  Η νεράιδα κελαηδούσε, κουνώντας το μαγικό της ραβδί:
  - Μπράβο ninja! Πήρες την πρωτοβουλία!
  Ο μαχητής νίντζα επιτάχυνε ξανά. Και πάλι γκρέμισε την Αλμπίνα. Την χτύπησε αρκετά δυνατά και η κοπέλα έπεσε και πήδηξε αντεπιτίθεται.
  Ο Goosebump Ninja σφύριξε:
  - Είτε είσαι έφιππος, είτε είσαι με τα πόδια,
  Σούπερ Πρωταθλητής...
  Ο καλικάντζαρος θα σε τρέξει,
  Ratyu εκατομμυριοστό!
  Η Αλμπίνα έσπευσε να ανακάμψει, αλλά έπεσε πάνω σε δυνατούς φραγμούς. Και η επίθεσή της αποκρούστηκε. Και το αιχμηρό άκρο του ποδιού χτύπησε το κορίτσι στο γυμνό πέλμα, με αποτέλεσμα να διογκωθεί μια φουσκάλα.
  Το γκονγκ ήχησε για να τελειώσει ο γύρος.
  Η κοπέλα, κουτσαίνοντας και τρεκλίζοντας, αποσύρθηκε στη γωνία της. Ναι, την χτύπησαν καλά και δυνατά.
  Η Αλμπίνα έπεσε σε μια καρέκλα. Και ανάσαινε βαριά. Χμμμ, δεν είχε ποτέ τέτοιο αντίπαλο. Και ο εχθρός δεν είναι άνθρωπος, αλλά μυρμήγκι νίντζα. Το οποίο είναι πολύ σοβαρό.
  Εδώ είναι πάλι το γκονγκ και ένας νέος γύρος!
  Η Αλμπίνα προσπαθεί ξανά να πάρει κλωτσιές. Αλλά ο εχθρός, όντας έντομο, είναι πιο γρήγορος από έναν άνθρωπο. Και εδώ πάλι σπάει με κοντά πόδια, πιάνει την κοπέλα από το γυμνό πόδι και την τραβάει πετώντας την σαν κούκλα.
  Η Αλμπίνα σηκώνεται, αλλά και πάλι ένα δυνατό χτύπημα την ακολουθεί δεξιά στο στήθος. Και υπάρχουν μελανιές, το κορίτσι πέφτει.
  Σηκώνεται και ξαναχτυπιέται στο πρόσωπο. Και αυτό είναι επίσης οδυνηρό.
  Η Αλμπίνα ένιωσε ένα πρήξιμο κάτω από το μάτι της.Ναι, η μονομαχία ήταν πολύ δύσκολη.
  Η χελώνα ninja κυριαρχεί ξεκάθαρα και προηγείται στα σημεία. Και πάλι φόρτωσε το κορίτσι με ένα όμορφο πρόσωπο.
  Η Αλμπίνα έπεσε και το σήμα γκονγκ ανήγγειλε το τέλος του γύρου.
  Το κορίτσι έχει κυριολεκτικά συρθεί στη γωνία της.
  Η νεράιδα πέταξε κοντά της και τη ρώτησε:
  Καταλαβαίνεις γιατί χάνεις;
  Η Αλμπίνα απάντησε αναστενάζοντας:
  Γιατί είναι έντομο!
  Η νεράιδα έγνεψε καταφατικά και ρώτησε:
  - Θέλεις να γίνεις δύο φορές πιο γρήγορος;
  Το κορίτσι επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά και το κάνω!
  Το φτερωτό κορίτσι είπε:
  - Απάντησε σωστά στην ερώτηση. Και τότε θα είσαι πολύ καλός!
  Η Αλμπίνα απάντησε χαμογελώντας:
  - Λοιπόν, είμαι έτοιμος!
  Η νεράιδα κελαηδούσε:
  - Γιατί ο Θεός έχει πολλές μέρες!;
  Το ηρωικό κορίτσι άνοιξε τα μάτια της και μουρμούρισε:
  - Όχι και ερώτηση; Δεν κατάλαβα το νόημά του.
  Η νεράιδα είπε αποφασιστικά:
  - Και δεν χρειάζεται να καταλάβεις το νόημα. Απλά πάρτε το και απαντήστε όπως μπορείτε και καταλαβαίνετε!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και μετά, έχοντας έμπνευση, είπε:
  - Γιατί ο Θεός μπορούσε να κάνει πολλές μέρες!
  Το μαγικό κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Μπράβο! Αυτή τη φορά απάντησε σωστά. Και η ταχύτητά σου διπλασιάστηκε.
  Η νεράιδα κούνησε το μαγικό της ραβδί. Και, πράγματι, οι μύες της Albina γέμισαν με εκπληκτική δύναμη.
  Και έτσι πήγε στη μάχη. Και τα γυμνά της πόδια άστραψαν. Και τότε το χτύπημα έπεσε στο στομάχι του νίντζα που χτύπησε. Ακόμη και η ίδια, η εκπαιδευμένη Αλμπίνα, εκτιμούσε την ταχύτητα και τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίστηκε αυτό το χτύπημα και τη διάσειση που τη διαπέρασε.
  Η Αλμπίνα γρύλισε με οργή:
  - Πάρε μια φασιστική χειροβομβίδα,
  Τραγουδήστε μια σερενάτα!
  Η Goosebump Ninja προσπάθησε να της επιτεθεί. Τώρα όμως τα πόδια της Αλμπίνα, που είχαν γίνει πιο γρήγορα, κατάφεραν να τον συναντήσουν. Και χτύπησαν το χιτινώδες κέλυφος.
  Ήταν ξεκάθαρο ότι τα χτυπήματα ήταν άβολα με αυτά τα χτυπήματα, αλλά δεν του προκάλεσαν σοβαρή ζημιά. Και το κορίτσι χτύπησε, αλλά ήταν μπροστά από τον εχθρό και τώρα προηγείτο ήδη στα σημεία. Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο γύρος της έμεινε.
  Στο τέλος, η Αλμπίνα μάλιστα έκανε ένα χαμηλό λάκτισμα και γκρέμισε την αντίστοιχή της.
  Χωρίστηκαν στις γωνίες, και ήδη τα νίντζα-χήνες έμοιαζαν τσαλακωμένα.
  Η νεράιδα πέταξε ξανά προς το κορίτσι ήρωα και σημείωσε:
  "Τώρα τα πας πολύ καλά". Θέλετε όμως να διπλασιάσετε ξανά την ταχύτητα και τη δύναμή σας;
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά και το κάνω! Τι πρέπει να γίνει?
  Το μαγικό κορίτσι είπε με ένα χαμόγελο:
  - Απάντησε σε μια ακόμη ερώτηση.
  Το ηρωικό κορίτσι απάντησε με σιγουριά:
  - Είμαι έτοιμος!
  Η νεράιδα φώναξε:
  - Γιατί έχει παγωνιά τον χειμώνα, τσιμπάει τη μύτη των παιδιών!
  Η Αλμπίνα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Αυτή είναι η ερώτηση! Αλλά είναι ανούσιο και επιτρέπει πολλές απαντήσεις.
  Το μαγικό κορίτσι απάντησε:
  - Και αυτό είναι μόνο για χιούμορ. Εδώ προσπαθήστε, δώστε την απάντηση πνευματώδη.
  Το κορίτσι ήρωας εξέδωσε:
  "Επειδή κάνει κρύο το χειμώνα, τσιμπάει τη μύτη των παιδιών, γιατί δεν είναι αρκετά μεγάλη για να κόψει τη μύτη από τις ρίζες!"
  Η νεράιδα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί. μπορεί να μετρηθεί! Και η ταχύτητα και η δύναμή σας τώρα θα διπλασιαστούν ξανά.
  Και το μαγικό κορίτσι τίναξε το μαγικό της ραβδί.
  Και η Αλμπίνα ένιωσε ένα νέο, απίστευτο κύμα δύναμης και ενέργειας.
  Έτρεξε στο ρινγκ με οργή. Και όρμησε πάνω στον χήνα νίντζα.
  Και ας τον νικήσουμε. Τι δεν είναι χτύπημα, σαν χτυπημένο με βαριοπούλα. Και ο εντομομάχος άρχισε να πέφτει και να πέφτει πολύ δυνατά.
  Η Αλμπίνα χτύπησε τον εχθρό, και αυτός έπεσε και με δυσκολία, αλλά σηκώθηκε. Ωστόσο, όλος ο γύρος υπαγορεύτηκε από το κορίτσι.
  Μετά πήδηξε περήφανα πίσω στη γωνία.
  Η νεράιδα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Θέλετε περισσότερη ταχύτητα και δύναμη διπλασιασμού;
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά.
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Ας!
  Το μαγικό κορίτσι ξαναρώτησε τον γρίφο:
  - Από τι και γιατί, οι λύκοι ουρλιάζουν στο φεγγάρι!
  Η Αλμπίνα γέλασε και απάντησε με σιγουριά:
  - Οι λύκοι ουρλιάζουν γιατί δεν μπορούν να φάνε το φεγγάρι!
  Η Νεράιδα είπε χαμογελώντας:
  - Είσαι πραγματικά μια ιδιοφυΐα. Νομίζω πολλά για να αξίσω!
  Και το μαγικό κορίτσι στριφογύρισε ξανά το μαγικό της ραβδί.
  Η Αλμπίνα πέταξε κυριολεκτικά στον αέρα. Τόσο πολύ τώρα έχει γίνει απίστευτη δύναμη και ενέργεια.
  Και έτσι όρμησε στον χτύπημα νίντζα. Κι έτσι κίνησε τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του στο πηγούνι. Και ο εντομομάχος έπεσε σε νοκ άουτ.
  Ο διαιτητής μέτρησε μέχρι το δέκα και ανακοίνωσε:
  - Ο μαχητής Albina κέρδισε με νοκ άουτ! Μπράβο!
  Σήκωσε το χέρι της στο κορίτσι.
  Η Αλμπίνα τραγούδησε:
  - Το κορίτσι δεν φοβάται καν τον θάνατο,
  Η ορδή της δεν φοβάται κανένα...
  Μια γυναίκα θα πολεμήσει ηρωικά με τον εχθρό,
  Και ακόμα και όταν πεθάνει, θα κερδίσει!
  Η νεράιδα ανακοίνωσε επίσημα:
  - Δεδομένου ότι η Albina νίκησε έναν ισχυρό μαχητή και απάντησε σωστά και, το πιο σημαντικό, πνευματώδης και στους τρεις γρίφους, της χορηγείται αιώνια νεότητα και απόλυτη αναγέννηση ιστού.
  Και το μαγικό κορίτσι έφτιαξε μια φιγούρα οκτώ με ένα μαγικό ραβδί. Και τότε συνέβη ένα θαύμα, η Αλμπίνα κέρδισε την πραγματική αθανασία.
  Και το ηρωικό κορίτσι τραγούδησε:
  Τίποτα στη Γη δεν περνά απαρατήρητο
  Και η νεολαία που έφυγε είναι ακόμα αθάνατη...
  Πόσο νέοι ήμασταν,
  Πόσο ειλικρινά αγαπήθηκε!
  Οι κορυφές κατακτήθηκαν
  Για να πέσει η θύελλα της μοίρας!
  
  ΠΟΥΓΚΑΤΣΙΦ ΤΣΑΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
  Ο Έμελιαν Πουγκάτσεφ πολιόρκησε το Όρενμπουργκ. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τους επαναστάτες. Τα βασιλικά συντάγματα πλησίαζαν. Ο αυτοαποκαλούμενος τσάρος δεν ήθελε να άρει την πολιορκία από το Όρενμπουργκ, αλλά ήταν επικίνδυνο να χωρίσει τα στρατεύματα. Στην πραγματική ιστορία, οι αντάρτες εξακολουθούσαν να χωρίζονται και να χτυπιούνται κομμάτι-κομμάτι. Πρώτα κοντά στο Tatishchevo, και στη συνέχεια κοντά στο Beloozersk. Αυτή η απόφαση αποδείχθηκε λάθος.
  Αλλά το αγόρι Oleg Rybachenko έφτασε στο στρατόπεδο στον Emelyan Pugachev. Παρόλα αυτά, υπήρχαν ακόμα χιόνια, και ήταν τέλος Φεβρουαρίου - το αγόρι ήταν ξυπόλητο και φορούσε σορτς.
  Τον έφεραν στον Yemelyan Pugachev. Το αγόρι περπάτησε με αυτοπεποίθηση. Το να τρέχεις ξυπόλητοι στο χιόνι είναι πιο διασκεδαστικό από το μαρτύριο. Ειδικά σε ένα αθάνατο σώμα.
  Το αγόρι πρότεινε στον Emelyan Pugachev ένα σχέδιο:
  - Ας πάρουμε τη στολή των τσαρικών στρατιωτών, και έχουμε πολλές τέτοιες στολές, θα αλλάξουμε ρούχα στους αντάρτες και στους Κοζάκους. Ας παίξουμε μια μάχη - όπως η βολή. Και μετά θα οδηγήσουμε τους αιχμαλωτισμένους Πουγκατσεβίτες στην πόλη. Θα νομίσουν ότι αυτά είναι τα βασιλικά στρατεύματα και θα μας αφήσουν να μπούμε στην οχύρωση, και εκεί θα τους επιτεθούμε!
  Ο Emelyan Pugachev ενέκρινε:
  - Λοιπόν, δίνεις ένα γυμνό! Λοιπόν, το κεφάλι! Σας δίνω τον τίτλο του Yesaul!
  Ο Όλεγκ υποκλίθηκε και απάντησε, τραγουδώντας με ένα χαμόγελο:
  - Esaul, Esaul, που εγκατέλειψες το άλογό σου! Το χέρι δεν σηκώθηκε για να σουτάρει!
  Ο Τσάρος των Κοζάκων έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  - Θα είσαι ο υπασπιστής μου! Η στολή και οι μπότες σας θα κάνουν το κόλπο!
  Ο Όλεγκ παρατήρησε με σεμνότητα:
  - Και ο ξυπόλητος είναι πιο επιδέξιος! Και δεν κρυώνω πολύ γυμνόστηθος!
  Έμελιαν Πουγκάτσεφ έγινε. Ήταν μεσαίου ύψους, φαρδύς στους ώμους και παρόλο που ο Όλεγκ είχε το ύψος ενός τυπικού αγοριού περίπου δώδεκα τον εικοστό πρώτο αιώνα, δηλαδή ενάμιση μέτρο, ο τσάρος των Κοζάκων δεν ήταν πολύ ψηλότερος. Για αυτή τη φορά, ο Oleg ήταν ήδη έφηβος και μπορούσε να πολεμήσει ισότιμα με τους ενήλικες και να είναι αξιωματικός.
  Η Emelyan διέταξε...
  - Λοιπόν, ετοιμάστε αυτή την πρόκληση πολύ κρυφά!
  Και πόσο έξυπνα βιδώθηκε η επιστημονική λέξη.
  Οι Κοζάκοι ετοιμάζονταν... Έβαλαν φρουρούς για να μην το μάθει ούτε μια ζωντανή ψυχή. Και μια πονηρή παγίδα ετοιμαζόταν.
  Αλλά ο εχθρός προχωρούσε ακόμα, αλλά υπήρχε ακόμα λίγος χρόνος, μικρά αποσπάσματα ανταρτών του επιτέθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, αρκετά πολυάριθμα, αλλά όχι πολύ οργανωμένα πλήθη.
  Ο Emelyan Pugacheva είχε σχεδόν είκοσι χιλιάδες έτοιμους στρατιώτες κοντά στο Όρενμπουργκ. Στην πραγματική ιστορία, ήταν διχασμένο. Δέκα χιλιάδες Πουγκατσεβίτες πολέμησαν εναντίον επτά χιλιάδων τσαρικών στρατευμάτων υπό τον Tatishche. Ο εχθρός υπερτερούσε του στρατού του Πουγκάτσεφ σε κανόνια και σε αριθμό τουφεκιών, καθώς και σε οργάνωση. Όμως η νίκη είχε ακριβό τίμημα! Επιπλέον, ο ίδιος ο Πουγκάτσεφ δεν έδρασε πολύ γενναία, εγκαταλείποντας το πεδίο της μάχης πριν το τέλος της μάχης.
  Τώρα οι Πουγκατσέφικοι είχαν μια ιστορική ευκαιρία για μια ηχηρή νίκη.
  Εδώ ντύθηκαν με τη μορφή περισσότερων από δύο χιλιάδων επιλεγμένων μαχητών. Τους έβαλαν να ξυριστούν. Και ότι οι στολές είναι φορεμένες, αυτό είναι φυσικό. Και πολλα ΑΚΟΜΑ. Οι Πουγκατσεβίτες είχαν επίσης σημαίες σε προηγούμενες μάχες, τύμπανα και ούτω καθεξής.
  Η παράσταση σχεδιάστηκε να παίξει σαν ρολόι. Ο Emelyan είχε σχεδόν εκατό όπλα στο Berd, αν και τα μισά από αυτά δεν ήταν σημαντικά. Αλλά υπάρχει κάτι για να κανονίσετε μια λήψη.
  Να έχει την όψη πραγματικής μάχης. Ενώ ο Πουγκάτσεφ δεν είναι τόσο κακός. Τα μισά εργοστάσια των Ουραλίων βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Το Τσελιάμπινσκ είναι τρομακτικό μέχρι στιγμής, κοντά στην Ούφα ο Τσίκα κάθεται σταθερά. Είναι ακόμα τέλος Φεβρουαρίου και η έκβαση του πολέμου δεν είναι ξεκάθαρη και οι δυνάμεις του Γκολίτσιν απέχουν πολύ από το Όρενμπουργκ. Και στην πραγματική ιστορία, σε ένα μήνα θα υπάρξει μια μάχη κοντά στο Tatishchevo, και σε αυτήν η ήττα του αγροτικού στρατού. Κάτι που θα οδηγήσει σε μαζική εγκατάλειψη των ανταρτών.
  Ο Όλεγκ είναι ακόμα ξυπόλητος και με σορτς δίνει εντολές και συμβουλές. Το σχεδόν μαυρισμένο, αλλά ξανθό αγόρι του υπακούεται από τους γενειοφόρους θείους.
  Οι αντάρτες ήδη πυροβολούν. Τα όπλα βουίζουν, τα δώρα του θανάτου φτύνονται... Η πραγματική καταστροφή είναι καθ' οδόν.
  Ο Όλεγκ βγάζει τα δόντια του και βρυχάται:
  - Δόξα στην Αγία μας Πατρίδα! Θα υπάρξει μια γενιά ποιητών! Emelyan the great, αγαπητέ - τα κατορθώματά σου θα τραγουδηθούν!
  Και σηκώνονται σύννεφα καπνού. Η μίμηση είναι μια σοβαρή μάχη. Εδώ, βέβαια, είναι απαραίτητο να τα δείξουμε όλα πειστικά. Ειδικά στην πολιορκία φυσικά περιμένουν απελευθέρωση!
  Πυροβολούν, φυσικά, στο ρελαντί, για να σώσουν τις οβίδες και τις μπάλες. Και η πυρίτιδα χρησιμοποιείται χειρότερα.
  Ο Emelyan Pugachev είναι ακόμα αρκετά δυνατός για να καταλάβει το Όρενμπουργκ - αλλά το φρούριο είναι δυνατό! Και εδώ είναι που χρειάζεται η πονηριά.
  Πολεμιστές και Κοζάκοι, γενικά, είναι έτοιμοι ... Περισσότεροι από δύο χιλιάδες μεταμφιεσμένοι πεζοί και ιππείς, και πάνω από τρεις χιλιάδες υποτιθέμενα αιχμάλωτοι. Αρκετά για να καταλάβεις ξαφνικά την πόλη.
  Ο Όλεγκ περπάτησε μπροστά από τους κρατούμενους. Από το να τρέχει ξυπόλητος για πολλή ώρα στο χιόνι του Φεβρουαρίου, τα αγορίστικα πόδια του ήταν ελαφρώς άκαμπτα. Επιπλέον, είναι ήδη συνηθισμένος στη ζέστη. Αλλά τίποτα, τα δάχτυλα ενός αθάνατου αγοριού δεν θα παγώσουν.
  Και λειτούργησε πολύ καλά.
  Ο Όλεγκ χαμογελά, αφήνει γυμνά ίχνη σε λευκό φόντο. Φαίνεται συγκινητικό. Αρκετά αγόρια από οικογένειες αγροτών έτρεχαν επίσης ξυπόλητα. Είναι αρκετά σκληρυμένα, αν και συνήθως φορούν παπουτσάκια στο χιόνι.
  Αυτός ο στρατός λοιπόν θα νικήσει τους Πουγκατσεβίτες στο Όρενμπουργκ. Και τραγουδούν ακόμη και μια πορεία.
  Πράγματι, η εξαπάτηση είναι απλή, αλλά αποτελεσματική. Οι πύλες ανοίγονται μπροστά τους, και η αρμάδα των Πουγκατσεβιτών εισέρχεται στην κύρια πόλη αυτής της περιοχής. Εκεί φαίνεται ότι είναι πολύ σίγουροι ότι ο ηλίθιος αγρότης δεν καταλαβαίνει τίποτα, και θρυμματίστηκε.
  Εδώ οι αντάρτες παρασύρθηκαν εξ ολοκλήρου. Ακολουθεί το σύνθημα και ορμούν στους αμυνόμενους.
  Ο Όλεγκ κόβει δύο αξιωματικούς ταυτόχρονα με ένα σπαθί. Και το αγόρι ουρλιάζει απελπισμένα:
  - Παράτα τα! Ο νόμιμος βασιλιάς είναι μαζί μας!
  Οι αμυντικοί είναι μπερδεμένοι. Οι στρατιώτες δεν προσφέρουν σχεδόν καμία αντίσταση. Πολεμώντας κυρίως αξιωματικούς, εμπορικές πολιτοφυλακές, πλούσιους Κοζάκους.
  Ο αγώνας είναι σκληρός, αλλά εστιακός. Όλο και περισσότερα συντάγματα εισέβαλαν στην πόλη. Και Κοζάκοι, και αγρότες με πασσάλους, και Τάταροι με Μπασκίρ. Η μάχη είναι σκληρή.
  Ο Oleg Rybachenko επίσης κόβει και φωνάζει:
  - Παράτα τα! Θα έχετε όλοι έλεος, πολλά λεφτά και ελευθερία!
  Φαίνεται ότι η δύναμη των αμυντικών μειώνεται ραγδαία, όπως και η επιθυμία για μάχη. Ακόμα και οι αξιωματικοί τα παρατάνε. Οι Κοζάκοι δεν θέλουν καν να πεθάνουν.
  Ο Matyusha Boron, ο Oleg έκοψε το λαιμό του, ρίχνοντας ένα στιλέτο με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Η μάχη έσβησε σχεδόν αμέσως. Οι έμποροι έπεσαν στα γόνατα και παρακαλούσαν για έλεος. Έσυραν και τον κυβερνήτη από τους Γερμανούς και τον διοικητή του φρουρίου. Ο Yemelyan Pugachev διέταξε να τους κρεμάσουν.
  Οι αιχμάλωτοι στρατιώτες ορκίστηκαν, στους αξιωματικούς προσφέρθηκε η επιλογή: είτε να υπηρετήσουν τον Τσάρο Πέτρο τον Τρίτο, είτε τη θανατική ποινή. Χωρισμένο περίπου στο μισό. Κάποιοι εκτελέστηκαν. Ο Part ορκίστηκε πίστη στον Yemelyan.
  Στην ίδια την πόλη κατασχέθηκε ένα πλούσιο θησαυροφυλάκιο και πολλά τιμαλφή, καθώς και σχεδόν ενενήντα κανόνια και μεγάλα αποθέματα πυρίτιδας, βόμβες και οβίδες.
  Το κολοσσιαίο φρούριο τελικά έπεσε μετά από μακρά πολιορκία. Ο στρατός Πουγκάτσεφ αναπληρώθηκε αισθητά. Και τώρα ήταν δυνατό να πάει στο Tatishchevo και να δώσει μάχη στο Golitsyn με ανώτερες δυνάμεις.
  Και ο ίδιος ο Όλεγκ πήγε στην Τσίκα για βοήθεια. Ήταν απαραίτητο να χακάρουμε τον Μίκελσον για να τον αποτρέψουμε από το να νικήσει τους αντάρτες κοντά στην Ούφα.
  Το αγόρι έτρεξε ξυπόλητο με σορτς μέσα στο χιόνι. Μαζί του ήρθε και η Μαργαρίτα. Η κοπέλα φορούσε μόνο χιτώνα, και φυσικά και χωρίς παπούτσια. Όμορφη, με χρυσαφένια σγουρά, αν και σκονισμένη από τη δουλειά στα λατομεία.
  Η Μαργαρίτα είναι όμορφη, αλλά ακόμα παιδί.
  Ο Όλεγκ τη ρώτησε:
  - Δεν ήσουν ακόμα γριά ... Δεν μετανιώνεις που έγινες κορίτσι για πολύ καιρό!
  Η Μαργαρίτα απάντησε χαμογελώντας:
  - Και δεν ήσουν μεγάλος, αλλά έγινες αγόρι σχεδόν για πάντα! Πρέπει να πληρώσετε για την αθανασία και αυτή η πληρωμή δεν είναι υπερβολική!
  Ο Oleg συμφώνησε με αυτό:
  - Σκλαβιά για λίγο, αλλά αιώνια ζωή για πάντα! Άλλωστε είμαστε τόσο γρήγοροι που δεν χρειαζόμαστε άλογα!
  Η Μαργαρίτα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ασφαλώς! Είμαστε πιο γρήγοροι από τους πιο καθαρόαιμους επιβήτορες. Το αθάνατο σώμα είναι ιδιαίτερο, και είναι πιο άνετο στα λατομεία, κάτω από το μαστίγιο του επόπτη, παρά σε ένα κανονικό σώμα σε ένα πουπουλένιο κρεβάτι!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Δεν μπορείς να διαφωνήσεις με αυτό! Ας ζήσουμε λοιπόν για πάντα!
  Και τα παιδιά των εξολοθρευτών ανέβασαν ρυθμό. Ο Όλεγκ, φυσικά, ήταν πολύ ευχαριστημένος. Είναι σπουδαίο παιδί.
  Αν και μερικές φορές οι αμφιβολίες εισχωρούσαν στην ψυχή: είναι δυνατόν να σκοτωθούν αξιωματικοί του ρωσικού στρατού; Το πιθανότερο είναι να είναι λάθος! Αλλά το καθήκον της μάγισσας πρέπει να εκτελεστεί. Άλλαξε την ιστορία της Ρωσίας και έδωσε ένα αιώνιο, αθάνατο σώμα, ακόμη και παιδικό, αλλά εξαιρετικά δυνατό και γρήγορο. Και για αυτό θα πρέπει να πληρώσετε και να εξυπηρετήσετε.
  Και πώς μπορείτε να ξέρετε εάν ο Πουγκάτσεφ κερδίσει, η Ρωσία θα κερδίσει μόνο;
  Το αγόρι και το κορίτσι γνώριζαν περίπου πού βρισκόταν το απόσπασμα των τσαρικών στρατευμάτων, στο οποίο επρόκειτο να φτάσει ο Michelson.
  Ο Τσίκα έχει δώδεκα χιλιάδες οργανωμένους στρατιώτες κοντά στην Ούφα. Και κόντεψε να πάρει αυτή την πόλη, αλλά δύο φορές του έλειπε λίγη τύχη και πειθαρχία.
  Φυσικά, ο Michelson έχει πολλές φορές λιγότερη δύναμη, αλλά στην πραγματική ιστορία, κέρδισε ακόμα. Έτσι... Είναι απαραίτητο να συλλάβουμε ή να σκοτώσουμε αυτόν τον πολύ ταλαντούχο διοικητή.
  Και τότε θα φανεί. Χωρίς τον Michelson, πιθανώς, τα στρατεύματα στο Chika δεν θα κινηθούν. Και εκεί, ο Oleg Rybachenko είχε ένα σχέδιο. Νίκησε τον Golitsyn και πήγαινε στην Ufa. Πάρτε αυτήν την πόλη, στείλτε ενισχύσεις στα Ουράλια και τη Σιβηρία και μετακομίστε μόνοι σας στο Καζάν. Τότε οι αντάρτες θα κερδίσουν το πάνω χέρι.
  Και τα στρατεύματα της βασίλισσας θα χτυπήσουν τμηματικά. Επιπλέον, σε κάθε επανάσταση, υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα, όσο περισσότερες νίκες, τόσο περισσότεροι υποστηρικτές και τόσο πιο αδύναμη η αντίσταση του εχθρού.
  Έτσι, με κάθε βήμα, η εξέγερση θα δυναμώνει. Ο Όλεγκ ήταν σίγουρος γι' αυτό.
  Και η Μαργαρίτα, το κορίτσι που τρέχει πιο γρήγορα από ένα άλογο κούρσας, είναι μαζί του και μαζί θα σκοτώσουν τους εχθρούς.
  Οι νεαροί πολεμιστές πήραν τη θέση τους σε ενέδρα. Ο Μίκελσον με ένα μικρό απόσπασμα συνοδείας έπρεπε να φτάσει στο σύνταγμά του. Εδώ τον περίμεναν ήδη τα παιδιά των εξολοθρευτών.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα, κουνώντας τα σπαθιά τους, επιτέθηκαν στη συνοδεία. Έκοψαν αρκετούς ουσάρους ταυτόχρονα. Οι υπόλοιποι προσπάθησαν να πυροβολήσουν, αλλά οι σφαίρες δεν χτύπησαν τα αθάνατα παιδιά. Και έκοψαν τους εχθρούς με ξέφρενη μανία. Και ο Oleg Rybachenko πέταξε ακόμη και αιχμηρούς δίσκους με τα δάχτυλα των ποδιών του. Και αυτό το δοκίμασε η Μαργαρίτα με ξυπόλητα και τα κατάφερε.
  Το αγόρι και το κορίτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, σκότωσαν τον εχθρό. Ο Μίκελσον προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα τον πρόλαβαν. Πέταξαν τον Michelson και τον έδεσαν.
  Ο Όλεγκ έβαλε τον αντισυνταγματάρχη στους ώμους του και τον μετέφερε στην Τσίκα για δίκη.
  Αθάνατα παιδιά σκόρπισαν και κατέθεσαν πενήντα ουσάρους, δείχνοντας ότι σε αντάλλαγμα για την αιώνια παιδική ηλικία έλαβαν πολύ cool ικανότητες.
  Ο Όλεγκ, σέρνοντας τον Μίκελσον στους ώμους του, παρατήρησε:
  - Αυτό που εγώ, όμως, δυνατός έγινα!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε:
  - Ναι, αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι κάναμε τη σωστή επιλογή! Και η αθανασία αξίζει να ασκηθεί!
  Ο Oleg συμφώνησε με αυτό:
  - Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να πολεμάς παρά να πηγαίνεις στα λατομεία. Εκεί σε αυτό το σώμα δεν είναι δύσκολο, αλλά βαρετό!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε:
  - Η ρουτίνα σκοτώνει!
  Στην κατασκήνωση του Τσίκα, δύο ξυπόλητα παιδιά, ή μάλλον, με τα πρότυπα αυτής της εποχής, που οι άνθρωποι είναι μικρότεροι από λίγους έφηβους, δεν προκάλεσαν μεγάλες υποψίες. Αν είσαι ξυπόλητος στο χιόνι, σημαίνει ότι είσαι φτωχός και στο πλευρό του αγρότη βασιλιά.
  Ο Τσίκα αντάμειψε τον αιχμάλωτο Μίκελσον, δίνοντας στα παιδιά ένα αυτοκρατορικό - δεκαπέντε χρυσά ρούβλια.
  Ο ίδιος ο Michelson προσφέρθηκε: είτε υπηρετήστε τον βασιλιά είτε την αγχόνη!
  Ο Μάικελσον προτίμησε τη θηλιά. Αλλά ο Όλεγκ προσφέρθηκε να αφήσει αυτόν τον διοικητή να σκεφτεί. Άλλωστε, έχουν πάντα χρόνο να κρεμαστούν. Και ο Michelson μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος.
  Ο Τσίκα συμφώνησε.
  - Ο χρόνος υποφέρει!
  Ο Oleg πρότεινε επίσης:
  - Είναι απαραίτητο να συλλάβουμε το σύνταγμα του τσάρου χωρίς διοικητή! Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας.
  Ο Τσίκα συμφώνησε.
  - Πράξε όσο προλαβαίνεις!
  Και οι επαναστάτες επιτέθηκαν στα βασιλικά στρατεύματα. Επιτέθηκαν τη νύχτα, ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα απομάκρυναν προσεκτικά τους φρουρούς.
  Ο αγώνας ήταν σχετικά σύντομος. Ο Όλεγκ, πετώντας έναν αυτοσχέδιο δίσκο από ένα σπασμένο δρεπάνι, σκότωσε τον συνταγματάρχη που εκτελούσε καθήκοντα διοικητή και χωρίς αυτόν έπεσε το ηθικό. Επιπλέον, υπήρχαν πάρα πολλοί επαναστάτες, και αυτό άσκησε πίεση στην ψυχή των στρατιωτών, και πολλών αξιωματικών.
  Και ποιος ξέρει, ίσως αυτός είναι ο πραγματικός Τσάρος Πέτρος ο Τρίτος. Και η νομιμότητά του είναι υψηλότερη από την Αικατερίνη Β'.
  Το μεγαλύτερο μέρος του συντάγματος αιχμαλωτίστηκε. Αιχμαλωτίστηκαν κανόνια και τουφέκια.
  Πλήρης νίκη, απροετοίμαστος να αποκρούσει την επίθεση των στρατευμάτων.
  Και φυσικά ο θρίαμβος της Chica.
  Αλλά φυσικά τα παιδιά τρέχουν πίσω στον Πουγκάτσεφ. Θα πρέπει να πολεμήσει εναντίον επτά χιλιάδων στρατευμάτων, συμπεριλαμβανομένων δύο χιλιάδων ιππέων του πρίγκιπα Γκολίτσιν. Ο Πουγκάτσεφ είναι σίγουρα πιο πολυάριθμος, αλλά έχει έναν ετερόκλητο στρατό. Πολλοί πρώην στρατιώτες που είναι αναξιόπιστοι, φτωχά οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι αγρότες, Τάταροι και Μπασκίρ και Καλμίκοι.
  Ο ισχυρότερος πυρήνας είναι οι Κοζάκοι Yaik. Αλλά αυτοί οι Κοζάκοι δεν είναι οι πιο πολλοί. Υπάρχουν επίσης Κοζάκοι Iletsk, και Orenburg και άλλοι.
  Ήδη τρέχουν μέχρι το φρούριο Tatishchevo, όπου έχει συγκεντρωθεί ένας σημαντικός στρατός του τσάρου των χωρικών.
  Ο ίδιος ο Emelyan Pugachev περιφέρεται στις θέσεις με ένα λευκό άλογο. Ο Oleg Rybachenko κοιτάζει προσεκτικά αυτόν τον ηγέτη. Ο Emelyan Pugachev έχει την εμφάνιση ενός μάστερ. Το ύψος είναι περίπου μέτριο, αλλά σε ένα άλογο φαίνεται πιο ψηλός λόγω των κοντών ποδιών και των φαρδιών ώμων. Σωματικά, ο ηγέτης των ανταρτών είναι ισχυρός. Θα μπορούσατε να δείτε πώς κόβει και τη δύναμη του χτυπήματος στη μάχη.
  Γενικά είναι αρκετά κατάλληλος για τον ρόλο του αρχηγού. Και για τον ρόλο του βασιλιά; Είναι πιθανό και αυτό.
  Ο στρατός του Πουγκάτσεφ είναι μεγάλος. Από την άμυνα του Iletsk, έφτασε ο κατάδικος Khlopusha, έχοντας συγκεντρώσει άλλους μιάμιση χιλιάδες άτομα. Τώρα ο Yemelyan έχει περισσότερους από είκοσι χιλιάδες μαχητές. Είναι δύσκολο να φιλοξενηθούν ακόμα και στο φρούριο. Μετρήστε τρεις φορές περισσότερα στρατεύματα από τον Golitsyn, και συνεχίζουν να έρχονται περισσότερα.
  Και ο Πουγκάτσεφ έχει διπλάσια όπλα. Υπάρχουν αρκετά αποθέματα πυρίτιδας και πυρήνων.
  Μπορείς να πολεμήσεις... Αλλά ο στρατός είναι ετερόκλητος. Υπάρχουν άνδρες με δόρατα, και Μπασκίρ, και Τάταροι, και Καλμίκοι, και Κιργίζοι και Καζάκοι. Και επίσης πολλοί πρώην στρατιώτες από διαφορετικές φρουρές που δεν είναι απολύτως αξιόπιστοι. Υπάρχουν επίσης εργάτες των Ουραλίων και Σιβηριανοί σκοπευτές. Κοζάκοι - που είναι ο σημαντικότερος πυρήνας του στρατού.
  Μεγάλος στρατός, αλλά πολύ πολύχρωμος. Μερικοί από τους στρατιώτες και τους αξιωματικούς συνελήφθησαν πρόσφατα στο Όρενμπουργκ.
  Ορισμένα εξαρτήματα προέρχονται από έναν άνδρα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε μάχη σώμα με σώμα. Και μια ορδή Ασιάτες, όχι πολύ πειθαρχημένοι και συχνά μη γνωρίζοντας τη ρωσική γλώσσα.
  Έτσι, έχοντας επίσημα πολύ περισσότερα στρατεύματα και ακόμη και όπλα, ο Emelyan Pugachev είναι κατώτερος από τον εχθρό στην ποιότητα της δύναμης μάχης. Άρα η έκβαση της μάχης δεν είναι καθόλου τόσο ξεκάθαρη όσο φαίνεται, βασισμένη σε μια καθαρά τυπική ισορροπία δυνάμεων.
  Ο Oleg Rybachenko το καταλαβαίνει αυτό. Πιθανώς, αυτό είναι ξεκάθαρο στον Πουγκάτσεφ. Ο Τσίκα κέρδισε γιατί αιφνιδίασε τον εχθρό. Και στην πραγματική ιστορία, μόλις κέρδισε ο Michelson, ο οποίος μπόρεσε να επιτεθεί μπροστά από τον μεγαλύτερο στρατό του Chika.
  Τι να κάνουμε τώρα? Το φρούριο ήταν καλά οχυρωμένο, και χύθηκε με νερό, κάνοντας τις πλαγιές παγωμένες και ολισθηρές. Αλλά δεν μπορείς να μείνεις για πολύ στην άμυνα.
  Ο Όλεγκ πρότεινε στον Έμελιαν:
  - Ας επιτεθούμε μόνοι μας στον τσάρο-πατέρα στους εχθρούς!
  Ο Emelyan παρατήρησε λογικά:
  "Δεν θα μας καλύψουν με όπλα;"
  Ο Oleg πρότεινε:
  - Θα αναγνωρίσω τον εχθρό με τη Μαργαρίτα, και θα χτυπήσουμε εκεί που δεν περιμένει!
  Ο αγρότης βασιλιάς ενέκρινε:
  - Αυτή είναι μια καλή ιδέα!
  Και ο Όλεγκ, με τη Μαργαρίτα, παίρνοντας ένα σακίδιο με χειροβομβίδες, και ένα ζευγάρι αιχμηρά σπαθιά όρμησαν στον εχθρό.
  Τα παιδιά έτρεξαν σχεδόν γυμνά, το αγόρι με σορτς και το κορίτσι με χιτώνα. Ο Όλεγκ θυμήθηκε τη Σπαρτάκ του Γιαν. Εκεί ήταν και το αγόρι Γκίτα. Και μια γυναίκα με κουρελιασμένο χιτώνα, μια χορεύτρια ηλιοκαμένη. Το αγόρι ήταν πολύ πεισματάρικο. Μάλλον δεν είναι κληρονομικός σκλάβος. Ίσως τον συνέλαβαν . Στη συνέχεια οδήγησαν στην Ιταλία, γδύθηκαν και βγήκαν σε δημοπρασία. Αν και λάθος Gita, αφού ήταν χάλκινο από ηλιακό έγκαυμα, τότε, πιθανότατα, τον οδήγησαν γυμνό στο παζάρι. Και περπάτησε τόσο γυμνός, περπατώντας ξυπόλητος στους βραχώδεις δρόμους της Ιταλίας. Τα γυμνά του πέλματα κάηκαν, οι γάμπες του πονούσαν. Όμως το αγόρι δεν κατέβασε το κεφάλι του.
  Και ο αγοραστής άρχισε να αισθάνεται το αγόρι, τους φυσικά ανεπτυγμένους μύες του, μπορείτε να δείτε το κάθαρμα από το λείο δέρμα. Μετά έβαλε τα βρώμικα δάχτυλά του στο στόμα του. Και η Γκίτα δεν άντεξε και τον δάγκωσε.
  Μετά από αυτό ακολούθησε συμπλοκή. Ναι, Γκίτα, ήταν ένα αγόρι που ο ίδιος ο Όλεγκ μπέρδεψε με τον Σπαρτάκ στην παιδική του ηλικία. Αλλά όχι, είναι ακόμα δευτερεύων χαρακτήρας.
  Αναρωτιέμαι αν οι Ρωμαίοι θα είχαν αποφασίσει να βασανίσουν τη Γκίτα; Τελικά, οι αιχμάλωτοι σκλάβοι ανακρίνονται κάτω από βασανιστήρια;
  Και το καυτό σίδερο θα είχε αγγίξει τη γυμνή φτέρνα του δούλου. Η Γκίτα ούρλιαξε και επανέλαβε το ίδιο πράγμα:
  - Οι σκλάβοι σκορπίζονται και δεν θέλουν να πολεμήσουν!
  Έκαψαν το δεύτερο τακούνι για συμμετρία και τον άφησαν να φύγει. Το αγόρι αναγκάζεται να πατήσει στις μύτες των ποδιών του και πονάει αρκετά. Αλλά η Gita κατάφερε να δραπετεύσει κατά τη διάρκεια του χάους.
  Ίσως το αγόρι είχε δουλέψει προηγουμένως στα λατομεία. Έσυρε βαριές πέτρες, μούσκεμα στον ιδρώτα, ανέπνεε υστερικά. Το μαστίγιο του επόπτη τον μαστίγωσε. Είναι πολύ δύσκολο τις πρώτες κιόλας μέρες της δουλειάς, όταν το φως δεν είναι ωραίο μαζί σου. Και μετά το συνηθίζεις. Το δύσκολο γίνεται συνηθισμένο και το συνηθισμένο γίνεται εύκολο. Ωστόσο, πολλοί σκλάβοι πεθαίνουν. Και η Γκίτα μετατράπηκε σε ένα μικρό λυκάκι.
  Ο Όλεγκ σκέφτηκε ότι ίσως το αγόρι στο βιβλίο "Σπάρτακος" συνελήφθη μετά την ήττα των επαναστατών. Και αφού είναι ακόμη παιδί, τον έστειλαν αλυσοδεμένο στα ορυχεία. Για να πεθάνει σιγά σιγά. Ή βασανίστηκε, καίγοντας το μυώδες σώμα του αγοριού με μια καυτή ράβδο. Έπειτα έριξαν αλάτι στα εγκαύματα και έσπασαν τα δάχτυλα των ποδιών στα γυμνά πόδια του νεαρού δούλου. Έστριψαν τις αρθρώσεις. Όλοι ρωτούσαν πού έκρυψε το χρυσάφι ο Σπαρτάκ. Η Γκίτα είναι σιωπηλή, σφίγγοντας τα δόντια της. Ανυψώνεται και κατεβαίνει απότομα τραβώντας το σχοινί.
  Και οι φλέβες ραγίζουν από άγριο πόνο. Και το αγόρι χάνει τις αισθήσεις του. Πλημμυρίζεται με παγωμένο νερό, ζωντανεύει. Και ο γιατρός αισθάνεται τον σφυγμό για να καθορίσει εάν είναι δυνατό να συνεχιστεί το βασανιστήριο ή εάν είναι απαραίτητο να αναπαυθεί ο βασανισμένος, προκειμένου να βασανίσει ξανά το νεαρό σώμα αργότερα.
  Η Γκίτα βασανίζεται σκληρά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις πληγές ρίχνουν πιπέρι, τις χτυπούν με ένα καυτό σύρμα, τις μαχαιρώνουν με βελόνες στις νευρικές απολήξεις και μια φωτιά καίει κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού. Και ο δήμιος ανεβάζει τη θερμότητα στο ράφι. Και μια έντονη μυρωδιά καψίματος, και τραβήξτε έξω κάθε φλέβα.
  Και τώρα το πυρωμένο σίδερο αγγίζει το γυμνό στήθος του αγοριού και χάνει τις αισθήσεις του από τον άγριο πόνο. Πλημμυρίζεται πάλι με νερό και οδηγείται στον εαυτό του. Ο δήμιος σφίγγει τους όρχεις με λαβίδα, το αγόρι αλλάζει από άγρια ταλαιπωρία και πάλι σβήνει.
  Η Γκίτα κάτω από βασανιστήρια... Κάποιος ανέφερε ότι αυτό ήταν το κατοικίδιο του Σπαρτάκ και ξέρει πού έθαψε τον θησαυρό. Και οι Ρωμαίοι βασανίζουν... Το αγόρι δεν είχε ούτε μια ολόκληρη άκαυτη ή κομμένη περιοχή του δέρματος. Αλλά είναι σιωπηλός. Και οι Ρωμαίοι θαυμάζουν την επιμονή του.
  Η σύζυγος του Κράσσου είναι παρούσα στα βασανιστήρια. Παρακολουθεί με ανυπομονησία πώς βασανίζεται ένα όμορφο και ξανθό αγόρι. Είναι συναρπαστικό. Και έτσι, μετά από άλλο μαρτύριο, διέταξε να της φέρουν τη Γκίτα και να την ξαπλώσουν σε ένα κρεβάτι. Θέλει πολύ να το κάνει μόνη της.
  Ακόμα αρκετά νέα και δυνατή γυναίκα κάλπασε πάνω στην ανδρική τελειότητα μιας νεαρής σκλάβας. Η Γκίτα έγινε άντρας για πρώτη φορά. Μετά έπρεπε να γλείψει τη μήτρα της με τη γλώσσα του. Κάτι που είναι λίγο αηδιαστικό, αλλά και ασυνήθιστο.
  Και έτσι η γυναίκα του Κράσσου διέταξε να σταματήσουν τα βασανιστήρια και το αγόρι, που είχε ήδη κάπως μεγαλώσει κατά τη διάρκεια της εξέγερσης, άρχισε να τρέφεται καλύτερα. Και του έκανε έρωτα.
  Οι πληγές και τα εγκαύματα στη Γκίτα επουλώθηκαν όπως σε σκύλο. Και αφού δυνάμωσε, το αγόρι κουλούρισε την ποθητή γυναίκα του Κράσσου και έφυγε από το κτήμα της. Μετά από αυτό, κρύφτηκε στα βουνά και έφτιαξε εκεί τη συμμορία των δραπέτων σκλάβων του. Τελικά όλα τελείωσαν καλά. Ο Κράσσος πέθανε κατά τη διάρκεια του πολέμου. Και η Γκίτα κόλλησε με τον Ιούλιο Καίσαρα, και έκανε καλή καριέρα, παντρεύτηκε και έκανε ένα σωρό παιδιά. Και η τύχη του Σπάρτακου είναι άγνωστη. Το πτώμα δεν βρέθηκε. Και αν πέθανε ή σώθηκε, οι δούλοι δεν το ήξεραν.
  Πίστευαν όμως ότι, φυσικά, ο λυτρωτής τους ήταν ζωντανός.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova, που κάποτε ήταν ενήλικες, και τώρα αιώνια, αθάνατα παιδιά, πλησίασαν το στρατόπεδο του Golitsyn. Υπάρχουν τρεις στρατηγοί εδώ. Και τα στρατεύματα απομακρύνθηκαν από τα ρωσο-σουηδικά σύνορα.
  Ενώ η τσαρική Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με την Τουρκία, οι αντάρτες είναι πιο ήρεμοι. Αν ηττηθεί ο Γκολίτσιν, τότε οι Πουγκατσέφικοι θα μπορέσουν επιτέλους να πάρουν την πρωτοβουλία. Και πάρτε ακόμη και τον Σαμαρά.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα περπατούσαν γύρω από τους φρουρούς ... Χιονίζει και δεν είναι πολύ καθαρό να το δεις.
  Το αγόρι σκέφτηκε ότι ίσως θα μπορούσε να τελειώσει τους τρεις στρατηγούς και τον συνταγματάρχη Bibikov, αποκεφαλίζοντας τον τσαρικό στρατό. Αλλά είναι δύσκολο να το κάνεις.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι περνούν προσεκτικά το χιόνι. Προσπαθούν να μην αφήνουν σημάδια. Είναι ακόμα παιδιά. Πλησιάστε προσεκτικά τα καρότσια. Το όπλο βρίσκεται κάπου χωριστά. Στρατός στην πορεία. Δεν υπάρχουν πιο σοβαροί παγετοί - Μάρτιος. Αλλά το χιόνι είναι ακόμα εκεί. Τα γυμνά πόδια των νεαρών πολεμιστών σχεδόν δεν αισθάνονται το κρύο, ειδικά στην κίνηση. Συνηθίζουν γρήγορα το κρύο.
  Ωστόσο, πολλά παιδιά χωρίς υπερδυνάμεις τρέχουν ξυπόλητα στο χιόνι, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
  Ο Όλεγκ σκέφτηκε ότι δεν είχε παρακολουθήσει τηλεόραση για πολύ καιρό και δεν έπαιζε στον υπολογιστή. Και ότι χωρίς παιχνίδια είναι κάπως χαζό.
  Τα παιδιά ανέβηκαν στο βαγόνι και η Μαργαρίτα πρότεινε:
  - Και αν βάζατε φωτιά σε αποθήκες με μπαρούτι;
  Ο Όλεγκ συνοφρυώθηκε και ρώτησε:
  - Πιστεύεις ότι είναι καλή ιδέα;
  Το κορίτσι λογικά παρατήρησε:
  - Χωρίς μπαρούτι, ο στρατός δεν είναι στρατός!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά.
  - Ας το προσπαθήσουμε!
  Και το αγόρι με τα σορτσάκια όρμησε στα κάρα. Μαζί με την κοπέλα σκότωσαν τρεις φρουρούς με σπαθιά και χρησιμοποιώντας πυριτόλιθο, στρώνοντας σανό, έβαλαν φωτιά στη συνοδεία, με μπαρούτι.
  Φλεγόταν και ένα μαύρο σύννεφο άρχισε να υψώνεται στον ουρανό. Η πυρίτιδα άρχισε να σκάει...
  Το αγόρι και το κορίτσι κρύφτηκαν στον καταυλισμό. Επικράτησε πανικός. Ο Γκολίτσιν πήδηξε κι αυτός με δύο στρατηγούς. Ήταν αυτός ο πρίγκιπας που φώναζε και έδειχνε με τα δάχτυλά του.
  Ο Όλεγκ πέταξε έναν δίσκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και, σφυρίζοντας, τρύπησε ακριβώς στο λαιμό του Γκολίτσιν. Ο πρίγκιπας, απλώνοντας τα χέρια του, έπεσε. Ο στρατηγός Μανσούροφ όρμησε κοντά του. Αλλά χρησιμοποιώντας ήδη γυμνά δάχτυλα των ποδιών, η Μαργαρίτα χρησιμοποίησε το όπλο. Και ο δεύτερος διοικητής κατέρρευσε.
  Ο τρίτος ήταν ο Φέρμαν, αυτός που πολέμησε τους επαναστάτες μαζί με τον στρατηγό Καρ. Μαζί τους ο συνταγματάρχης Bibikov, συγγενής του στρατηγού Bibikov. Φαίνονται με την αιχμηρή όραση αθάνατων παιδιών από τις επωμίδες τους, παρά τη χιονόπτωση.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα πέταξαν ξανά δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους - τα αθάνατα σώματά τους είχαν μια τέτοια ικανότητα, όπως οι ήρωες των κόμικς.
  Και οι δύο αρχηγοί σκοτώθηκαν, τα κεφάλια τους σκοτώθηκαν.
  Μετά από αυτό, το αγόρι εξολοθρευτής και η δασοφύλακας άρχισαν να πετούν δίσκους στους αστυνομικούς. Ευτυχώς, μετά το θάνατο των διοικητών, άρχισε ο πανικός, φάνηκε σε όλους ότι οι Πουγκατσεβίτες επιτέθηκαν στο στρατόπεδο.
  Ωστόσο, δύο παιδιά είναι επίσης μια κολοσσιαία δύναμη. Και σκοτώνουν αξιωματικούς πετώντας απότομα ακονισμένους δίσκους. Και σπάνε το λαιμό τους, σκάνε αρτηρίες και φλέβες.
  Τα παιδιά είναι δύσκολο να αναγνωριστούν στο χιόνι και είναι τέλεια καμουφλαρισμένα σε χιονοστιβάδες.
  Όμως τα τσαρικά στρατεύματα δυσκολεύονται. Ο Oleg Rybachenko, ρίχνοντας δίσκους, λέει:
  - Δόξα στη μεγάλη Ρωσία!
  Και πάλι ο δίσκος που πέταξαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του αγοριού πετάει.
  Η Μάργκαρετ κάνει το ίδιο, πετάει με τα γυμνά της δάχτυλα τη λεπτή συσκευή και ουρλιάζει επιθετικά:
  - Για τον Εμελιάν Πουγκάτσεφ!
  Και αυτά τα παιδιά εργάζονται πολύ ενεργά και αποτελεσματικά. Κόβουν με σπαθιά. Και οι αξιωματικοί επιλέγονται.
  Ο Oleg Rybachenko τραγουδά:
  - Λευκοί λύκοι στριμώχνονται μαζί!
  Η Μαργαρίτα, ρίχνοντας δίσκους στους αντιπάλους της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τραγουδάει:
  - Μόνο τότε θα επιβιώσει η οικογένεια!
  Το αγόρι, συνεχίζοντας τον αέρα, κουρεύει τον εχθρό:
  Οι αδύναμοι χάνονται, σκοτώνονται!
  Το κορίτσι, πετώντας δίσκους και σκοτώνοντας αξιωματικούς, σφυρίζει:
  - Καθαρισμός του ιερού αίματος!
  Οι νεαροί πολεμιστές ενεργούν με πολύ διαφορετικό τρόπο, ρίχνοντας χειροβομβίδες στους εχθρούς.
  Αυτή τη στιγμή, το ιππικό των επαναστατών εισβάλλει στο στρατόπεδο. Αποδεικνύεται ότι ο Emelyan Pugachev αποφάσισε να επιτεθεί πρώτα και κίνησε το πολυάριθμο ιππικό του μετά τα παιδιά.
  Και το χτύπημα ήταν ξαφνικό και την κατάλληλη στιγμή. Οι στέπες έβρεξαν τους στρατιώτες με βέλη, οι Κοζάκοι ψιλοκομμένοι με σπαθιά, οι ιππείς τους έβαλαν σε κέρατα.
  Η θέληση του τσαρικού στρατού υπονομεύτηκε και οι διοικητές σκοτώθηκαν. Εδώ ο Emelyan Pugachev κόβει προσωπικά τον τελευταίο συνταγματάρχη με ένα σπαθί και φωνάζει:
  - Παιδιά μου, αναγνωρίζετε τον νόμιμο κυρίαρχο;
  Εκατοντάδες στρατιώτες και ακόμη και πολλοί αξιωματικοί πέφτουν στα γόνατα και φωνάζουν:
  - Το παραδεχόμαστε! Πώς το αναγνωρίζουμε!
  Η αντίσταση πέφτει. Το πεζικό παραδίδεται σχεδόν εξ ολοκλήρου, εκτός από κάποιους αξιωματικούς. Το ιππικό αντιστάθηκε λίγο περισσότερο. Έχει πολλούς ευγενείς. Αλλά και οι απλοί ιππείς ρίχνουν τα όπλα.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα έκοψαν τους ιππείς με τα σπαθιά τους και πετούσαν αιχμηρούς δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και τρίζουν:
  - Υπέροχοι άνθρωποι ανά πάσα στιγμή,
  Μεγάλοι άνθρωποι - στη δόξα του Πέτρου!
  Τόσο το αγόρι όσο και το κορίτσι είναι πιο ενεργά στο ψιλοκόψιμο και στο πέταγμα. Το πυροβολικό έχει ήδη καταληφθεί. Και πώς θα χτυπήσουν τους αναβάτες με buckshot. Πέφτουν κατά τη δεκάδα. Γίνεται ολική σφαγή.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Τσάρο μέγα Πέτρο ο πρώτος, να είσαι πάντα παράδειγμα για εμάς!
  Και θα το πάρει και θα το κόψει με δύο σπαθιά, κόβοντας αμέσως τα κεφάλια των πέντε.
  Η Μάργκαρετ, κόβοντας τους αντιπάλους, κελαηδούσε:
  - Οι φωνές μου, και είμαι όμορφη!
  Και επίσης πώς θα πάρει και θα κόψει.
  Αγόρι και κορίτσι είναι απλώς η ενσάρκωση του αφανισμού. Και λειτουργούν σαν ηλεκτρικές πλεξούδες.
  Εδώ ένας άλλος αξιωματικός πέφτει ... Η δυνατή φωνή του Emelyan Pugachev ακούγεται:
  - Ποιος θα με υπηρετήσει, θα πάρει αμοιβή, και οι υπόλοιποι θα χαθούν.
  Τώρα έφτασαν και οι άντρες με τις πλεξούδες. Και καλά πολεμούν ενάντια στο ιππικό. Και τα ρυάκια αλόγων αραιώνουν...
  Παραδίδονται και οι επιζώντες καβαλάρηδες. Η μάχη κερδίζεται ξανά... Θριαμβεύει ο Πουγκάτσεφ!
  Τώρα οι κρατούμενοι οδηγούνται και ορκίζονται. Οι στρατιώτες, κατά κανόνα, υποκλίνονται στον απατεώνα. Οι αξιωματικοί είναι διαφορετικοί. Ποιος επιλέγει τη θηλιά και ποιος ορκίζεται πίστη στον νέο βασιλιά. Επιπλέον, ποιος ξέρει, ίσως ένας πραγματικός μονάρχης.
  Η εμφάνιση του Emelyan Pugachev είναι πολύ επιβλητική. Μπορεί να φανεί ότι αυτό είναι ένα παιδί που έχει συνηθίσει να κουμαντάρει. Και κυριολεκτικά όλοι υποκλίνονται μπροστά του.
  Αφού διασκέδασε όσους αρνήθηκαν να ορκιστούν, ο Έμελιαν έκανε έλεγχο.
  Αιχμαλωτίστηκαν εβδομήντα πέντε κανόνια - που ήταν πολλά εκείνες τις μέρες. Και τόσα στρατεύματα του Γκολίτσιν επιστρατεύτηκαν από τα φρούρια. Οι πυρήνες και το buckshot είναι επίσης στη θέση τους, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της πυρίτιδας κάηκε. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.
  Περισσότεροι από πεντέμισι χιλιάδες κρατούμενοι. Ο στρατός μεγάλωσε.
  Ο βασιλιάς των αγροτών απένειμε στον Όλεγκ τον βαθμό του συνταγματάρχη για τα κατορθώματά του και στον καπετάνιο Μαργαρίτα.
  Και έδωσε επίσης τριακόσια ρούβλια.
  Ναι, το αγόρι συνέχισε μια καλή καριέρα. Μπορείτε, και να μεγαλώσετε σε στρατάρχη.
  Και η Emelyan έδωσε ένα γλέντι για αρχή...
  Και στο γλέντι συζήτησαν το ερώτημα τι να κάνουν μετά. Γενικά, χρειάστηκε να ενισχυθούν τα μετόπισθεν τους. Φροντίστε να πάρετε την Ufa, και πριν από αυτό, το φρούριο Verkhoyaitskaya, το οποίο κρατούσε ακόμα. Στείλτε επίσης ενισχύσεις στους Kungur και Beloborodova. Και πάρτε όλα τα εργοστάσια Ural. Απόκτηση πυροβολικού και εφοδίων, καθώς και πυροβόλων όπλων.
  Σε γενικές γραμμές, οι αταμάνοι συμφώνησαν με αυτό. Και αφού πάρετε την Ούφα, πηγαίνετε στο Καζάν.
  Μια άλλη ερώτηση είναι τι να κάνετε με την πόλη Yaik; Πάρτε τη θύελλα ή αφήστε σε αποκλεισμό προς το παρόν;
  Ο Emelyan Pugachev ήθελε να μείνει με τη νεαρή σύζυγό του Ustinya για λίγο και παίρνοντας μέρος του ιππικού αναχώρησε για την πόλη. Ο Αταμάν Οβτσινίκοφ παρέμεινε προσωρινά στη διοίκηση. Έπρεπε να πάει στο φρούριο Vernekhneyaitskaya, συγκεντρώνοντας ταυτόχρονα τις δυνάμεις των στεπών. Στάλθηκαν ενισχύσεις στα Ουράλια. Υποτίθεται ότι θα έπαιρνε ακόμη και το Τομπόλσκ. Συγκεντρώθηκαν σημαντικές δυνάμεις.
  Ο βασιλιάς των Κοζάκων με ιππικό κάλπασε στο Γιαίτσκ. Είτε αρέσει είτε όχι, αλλά αυτή η πόλη είναι συμβολική. Αλλά πάνω από όλα, ο Emelyan ήθελε να γίνει διάδοχος του θρόνου. Άλλωστε, ο πόλεμος είναι πόλεμος. Και αν σκοτώσουν, τότε τουλάχιστον θα υπάρχει κάποιος να συνεχίσει τον αγώνα.
  Oleg και Margarita, μαζί με τον κύριο στρατό, που κινείται προς το φρούριο Verkhneyaitskaya.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τρέχουν στον εαυτό τους και είναι πολύ χαρούμενα ...
  Ακόμα και απότομη στο δρόμο.
  Ανταλλάσσουν αφορισμούς.
  Λέει ο Όλεγκ, πηδώντας, και η Μαργαρίτα σε απάντηση•
  Ο βασιλιάς είναι δυνατός όχι από το στέμμα, αλλά από τη στέψη της επιτυχίας!
  Ο άνθρωπος δεν είναι λύκος, αλλά χρειάζεται ακόμα περισσότερο ένα αγέλη!
  Πιες, αλλά μη μεθύσεις, κι αν μεθύσεις, τότε μην σε πιάσουν!
  Ο λόγος του τυράννου είναι μέλι, σαν Velcro για τις μύγες!
  Όποιος ραμφίζει τους γλυκούς λόγους, είναι έξυπνος σαν μύγα!
  Ένας τύραννος πικρός στις πράξεις, αλλά γλυκός στους λόγους!
  Όποιος δεν θέλει ειρήνη δεν θα δει τη γιορτή!
  Ένας άνθρωπος είναι υπέροχος μόνο αν δεν ανταλλάσσει τον εαυτό του με μικρά πράγματα!
  Κάνε υπομονή, αλλά μην κάνεις υπομονή!
  Αν θέλεις να κερδίσεις ατού, μην είσαι τζακ!
  Ένα χτύπημα είναι καλύτερο από χίλιες κατάρες, και ένα χαστούκι στο πρόσωπο είναι καλύτερο από εκατοντάδες εγκεφαλικά επεισόδια!
  Ο βασιλιάς που γδύνει τους υπηκόους του είναι πάντα γυμνός!
  Παπούτσι συνήθως για να γδυθώ!
  Κλέβοντας γεμίζεις τις τσέπες σου, αλλά αδειάζεις την ψυχή σου!
  Ένας τύραννος αγαπά την εξουσία, αλλά μισεί αυτόν που κυβερνά!
  Ο δήμιος μερικές φορές είναι απαραίτητο επάγγελμα, αλλά ένας άντρας με κεφάλι είναι ανέραστος!
  Ένας τύραννος μπορεί να σκοτωθεί, αλλά όχι να ασβεστωθεί!
  Ένας άντρας λατρεύει την κόκκινη λέξη, αλλά μερικές φορές ρεύει αίμα!
  Όποιος κοιτάζει το παρελθόν αργεί πάντα!
  Το μέλλον είναι στην ομίχλη, αλλά όχι μακριά!
  Μη φτύσετε στο παρελθόν, θα φτύσουν στο μέλλον!
  Ο τύραννος είναι στην πραγματικότητα βαμπίρ και ο λόγος του είναι κόκκινος!
  Αν κάνεις κατάχρηση του γλυκού ύπνου, τότε η ζωή δεν θα είναι μέλι!
  Τα γλυκά όνειρα οδηγούν σε ένα πικρό ξύπνημα!
  Χύνοντας μέλι από το στόμα σας πολύ συχνά, προσελκύετε αρκούδες!
  Ο τύραννος λατρεύει το αίμα και τις κόκκινες ομιλίες, αλλά πάντα να προσπαθείς για το άσπρισμα!
  Οι άνθρωποι φοβούνται την αλλαγή, αλλά το status quo δεν ταιριάζει ποτέ!
  Αν θέλετε να γίνετε Θεός, μην διαλέξετε ένα πρωτεύον ως μέντορά σας!
  Τα πρόβατα χρειάζονται έναν σοφό βοσκό, όχι ένα ανόητο κριάρι!
  Ένας ιερός τόπος δεν είναι ποτέ άδειος, αλλά η αγιότητα μπορεί να είναι άδεια!
  Ο άνθρωπος, όπως ο Θεός, είναι δημιουργός, και σαν διάβολος, δημιουργεί προβλήματα στον εαυτό του!
  Ένας τύραννος, όπως η σφήκα, έχει τσίμπημα, αλλά δεν μπορεί καν να εμπνεύσει τον εαυτό του!
  Ο πολιτικός είναι αλεπού, μην είστε ψηφοφόροι σαν τα κοράκια που χάνουν το ψωμί τους!
  Είτε ένας άντρας είναι έστω και εφτά ανοίγματα στο μέτωπό του, αλλά το πείσμα θα τον κάνει μακάκο!
  Ο Θεός έχει τα πάντα, ο άνθρωπος δεν έχει αίσθηση του μέτρου!
  Εύκολο να προσευχηθείς, δύσκολο να ζητιανέψεις!
  Το να έχεις φαντασία είναι καλό - το να είσαι ονειροπόλος είναι κακό!
  Έχοντας τη δύναμη του Θεού, μην σκύβετε στις φιλοδοξίες ενός πρωτεύοντος!
  Ο πίθηκος μιμείται, ο άνθρωπος μιμείται δημιουργικά!
  Το μέλλον δεν είναι για ψηλά βουνά, αλλά για μεγάλα πράγματα!
  Η νιότη στην καρδιά είναι αιώνια, αλλά τα γηρατειά είναι βαρετά!
  Μην στρίβεις την ουρά σου σαν αλεπού, καλύτερα να κρατάς το στήθος σου με έναν τροχό!
  Οι άντρες ωριμάζουν στον πόλεμο, αλλά δεν μπορείς να σκοτώσεις χωρίς λόγο!
  Ο πόλεμος θα μειώσει την υγεία, αλλά προσθέστε ευφυΐα!
  Τα χρυσά νομίσματα έχουν τον κιτρινισμό της εσχάτης προδοσίας!
  Ο δήμιος έχει και καρδιά, αλλά με τη σκληρότητα του τσεκούρι!
  Για να πολεμήσεις, όχι για να πεθάνεις, μπορείς να περιμένεις έναν αιώνα!
  Ο Θεός είναι σε κάθε καρδιά, αλλά όχι σε κάθε κεφάλι!
  Η μεγάλη φιλοδοξία μειώνει την ευτυχία!
  Όποιος θέλει πολύ, έχει τη δύναμη της φούσκας!
  Μια αυτοκρατορία είναι σαν ένα σπίτι, χρειάζεται αγάπη και λογισμός κατά την κατασκευή, αλλιώς η οροφή θα αιμορραγήσει!
  Τα καλά πράγματα δεν είναι ποτέ αρκετά, αλλά και πάλι δεν πρέπει να υπερκαταναλώνετε!
  Είναι κερδοφόρο να είσαι πλούσιος, είναι μόνο δυσάρεστο όταν σε αρμέγουν όλοι!
  Αν θέλεις να είσαι δυνατός, μην αποδυναμώνεις το μυαλό σου!
  Οι μύες από τη σύσπαση γίνονται πιο δυνατοί και η γραφειοκρατία είναι πιο αποτελεσματική!
  Οι πολιτικοί λατρεύουν να δουλεύουν με τη γλώσσα τους, ειδικά στο τραπέζι!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ψεύτης από έναν πολιτικό πεπεισμένο φανατικά για το δίκιο του!
  Ο Θεός δημιούργησε μια γυναίκα για έναν άντρα, αλλά ο Σατανάς πρόσθεσε μια άλλη πεθερά!
  Ένας κλέφτης πρέπει να είναι στη φυλακή, αλλά ο μεγαλύτερος κλέφτης παίρνει τον θρόνο!
  Αυτός που έκλεψε μια δεκάρα είναι εγκληματίας, ποιος είναι ένα δισεκατομμύριο, μεγάλος χρηματοδότης!
  Με σκληρή ψυχή δεν μπορείς να ταΐσεις τους πεινασμένους με φρέσκο ψωμί!
  Όσο έκλεβε, τόσο λιγότερη η τιμωρία, αλλά όχι στον άλλο κόσμο!
  Μην το αφήνετε να παρασύρεται, δεν σημαίνει να το κρατάτε σε θηλιά!
  Η τράπεζα μπορεί να στηρίξει, αλλά σαν θηλιά κρεμασμένου!
  Όποιος δεν έχει στήριγμα πιέζεται στον τοίχο!
  Η ακρίβεια είναι η ευγένεια των βασιλιάδων, αλλά οι βασιλικοί γελωτοποιοί είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι!
  Ο πολιτικός είναι συχνά γελωτοποιός, αλλά σπάνια λέει την αλήθεια!
  Ο γελωτοποιός λατρεύει να κόβει την αλήθεια, αλλά συχνά διατρέχει τον κίνδυνο να μαχαιρωθεί!
  Αυτός που αγαπά τη βότκα μισεί την υγεία και τη λογική του!
  Η βότκα είναι διάφανη, αλλά θολώνει τον εγκέφαλο!
  Η μεθυσμένη θάλασσα είναι μέχρι το γόνατο, αλλά ο ίδιος είναι πάντα γονατιστός!
  Επιλέξτε με νηφάλιο κεφάλι, χωρίς να μεθύσετε από το γλυκό κρασί από τα στόματα των πολιτικών!
  Ψηφίζοντας τον νικητή των εκλογών, πάντα θα απογοητεύεστε, το να ψηφίζετε τον ηττημένο είναι πάντα ενοχλητικό!
  Όποιος δεν επιλεγεί, πάντα θα υπάρχει η αίσθηση του λάθους και της απογοήτευσης!
  Ψηφίζοντας τον ίδιο πολιτικό, σαν βιολιστής που κροταλίζει στην ίδια χορδή!
  Οι πολιτικοί στον θρόνο πρέπει να αλλάξουν, όχι το ότι το νέο πιάτο είναι καλύτερο, αλλά σε κάθε περίπτωση φρέσκο!
  Ψηφίστε τους νέους, εσείς οι ίδιοι θα γίνετε νεότεροι, αν όχι στο σώμα, τότε σε μια νέα επιχείρηση!
  Όποιος κάθεται στο θρόνο για πολλή ώρα γίνεται αιμορροΐδα για τους υπηκόους του!
  Όσο φραγκοσυστές κι αν είναι οι ξιφολόγχες, αλλά το μεγαλύτερο διάστημα ο τύραννος καταφέρνει να καθίσει πάνω τους!
  Ένας σοφός τύραννος δεν θα φυτέψει εχθρούς περισσότερο παρά θα ξεγελάσει φίλους!
  Όποιος χαιρετίζει έναν τύραννο θα περπατά για πάντα σε σχηματισμό!
  Η δημοκρατία είναι καλή για τους έξυπνους, ο μέσος όρος για τους ηλίθιους, αλλά η τυραννία είναι καλή μόνο για τον τύραννο!
  Τα παιδιά έφτιαξαν μερικούς αφορισμούς. Στη συνέχεια επιτέθηκαν σε ένα μικρό απόσπασμα ουσάρων. Μέρος ψιλοκομμένο και στη συνέχεια συλλαμβάνεται.
  Φρούριο Verkhneyaitskaya. Μια πολύ ισχυρή ακρόπολη και, παρόλο που ήταν περικυκλωμένη από αντάρτες, δεν καταλήφθηκε ποτέ.
  Παιδιά τρέχουν κοντά της, στο δρόμο συνέθεσαν μερικούς ακόμη αφορισμούς.
  Ο τύραννος είναι πάντα αδύναμος στο κουμάντο: ο λύκος αγαπά τα πρόβατα και τρέμει μπροστά στα λιοντάρια!
  Ένας παπάς λέει ψέματα για του λόγου το αληθές, ένας πολιτικός για το κέρδος και ένας μεθυσμένος για ένα ποτήρι!
  Η καλή τύχη δεν έρχεται πάντα με δικαιοσύνη και εργατικότητα, αλλά πάντα φεύγει από αμέλεια και τεμπελιά!
  Είναι καλό να έχεις τη δύναμη ενός ελέφαντα, η επιδεξιότητά του είναι χειρότερη, η σοφία είναι ακόμα χειρότερη και η παχυσαρκία είναι απολύτως κακή!
  Όλα στον κόσμο είναι σχετικά, εκτός από το ότι ο άνθρωπος είναι ο ομφαλός του κόσμου!
  Η επιθυμία για την επίτευξη της δύναμης του Θεού δεν πρέπει να συνδυάζεται με την ηθική του γορίλα!
  Οι επιστήμονες αναπτύσσουν πρόοδο, αλλά τονώνουν την τεμπελιά!
  Αν θέλεις να είσαι υγιής, τρέξε, αν δεν θέλεις να είσαι ανάπηρος, τρέξε μακριά!
  Η δύναμη του ανθρώπου είναι στο μυαλό και η αδυναμία στη γλώσσα!
  Ένας πολιτικός είναι σαν ένα φρούτο, όσο πιο λαμπερό, τόσο πιο δηλητηριώδες!
  Ο πολιτικός είναι σαν τον βόα, μόνο που ανοίγει το στόμα του και καταπίνει πολύ πιο συχνά!
  Ένας τύραννος έχει πολλή πονηριά, αλλά λίγη ευπρέπεια!
  Αν θέλεις να γίνεις ψηλότερα από τον Θεό, θα βυθιστείς πιο χαμηλά από έναν μπούγκερ!
  Κανείς δεν είναι αιώνιος, ακόμα και οι θεοί ζουν μόνο όσο υπάρχει η ανθρωπότητα!
  Οι πολιτικοί θέλουν να κυβερνούν για πάντα, αλλά δεν θέλουν να τσακίζουν ούτε για λίγα λεπτά!
  Μην εμπιστεύεστε τους πολιτικούς και ελέγξτε τη δύναμη της πόρτας!
  Ωστόσο, δεν είναι όλα χρυσάφι που λάμπουν, αλλά ό,τι λάμπει μπορείς να το τυλίξεις σε ένα χρυσό ρυάκι στην τσέπη σου!
  Και ένας πολεμιστής στο χωράφι, όταν έχει πολύ κουράγιο!
  Η αντοχή του δυνατού, το καλύτερο από όλα συγκρατεί τον ενθουσιασμό της ανίσχυρης μανίας του εχθρού!
  Μπορείς να τα χαλάσεις όλα στη ζωή, δεν μπορείς να ζεις απλώς σαν φρύνος!
  Η πονηριά είναι η μητέρα της νίκης, αν έχει και μια χαρούμενη περίσταση!
  Ο πόλεμος είναι μια αιώνια παρθένα - δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς αίμα!
  Ο πόλεμος με μια άπληστη σύλληψη μιας πόρνης - ποτέ δεν δίνει νίκη για τίποτα!
  Κάθε άτομο είναι σαν ένας κόκκος άμμου στην έρημο, αλλά σε αντίθεση με την πιο απέραντη έρημο με τις άκρες, αυτός ο κόκκος άμμου δεν έχει όρια στην αυτοβελτίωση!
  Όταν οι θεοί γελούν, οι θνητοί κλαίνε, όταν το γέλιο των θεών γίνεται βροντερό, το τέλος των αδύναμων ανθρώπων είναι νεκρό!
  Η πιο τέλεια τεχνική είναι ανίσχυρη με την πρωτόγονη χρήση και την σοφιστικέ αδράνειά της!
  Τι μπορεί να σκίσει ένα αστέρι χαλί από τους μεντεσέδες του; Αστεροειδής της ανθρώπινης βλακείας!
  Χωρίς το μαστίγιο της καταστολής, ένα άλμα σε επιτεύγματα που φέρνουν την απελευθέρωση σε όλη την ανθρωπότητα είναι αδύνατο!
  Όσο πιο ψύχραιμα είναι τα "καμπανάκια και οι σφυρίχτρες" των εγκεφάλων, τόσο πιο πολύ στρίβονται από ανωτέρα βία!
  Φτωχός δεν είναι αυτός που είναι γυμνός στο σώμα, αλλά που δεν είναι το αφεντικό στο πνεύμα!
  Η απέχθεια για το σεξ γεννά ανθυγιεινή ηθική!
  Το νεκρικό χιούμορ είναι τόσο κατάλληλο όσο ένα μπαλάκι σε μια τάφρο!
  Όποιος χτυπάει τους κουβάδες δεν θα τα καταφέρει, όποιος σπάει την ψευδαίσθηση, πετυχαίνει την αλήθεια! Ο νικητής έχει πάντα δίκιο, ακόμα κι αν η επιτυχία επιτυγχάνεται με αριστερές μεθόδους!
  Το καλύτερο δώρο από τον εχθρό όταν δίνει δύναμη σε έναν ηλίθιο!
  Όποιος αντέξει ένα γιακά δεν θα γίνει ποτέ επιβήτορας αγαπημένος στις γυναίκες!
  Η ελευθερία είναι διπλά ελκυστική για όσους έχουν καταφέρει να υποδουλώσουν τη δική τους αίσθηση τεμπελιάς και ανευθυνότητας!
  Αυτός που συχνά υποτιμά την ικανότητα του εχθρού να αντεπιτεθεί και την ευκαιρία να καρπωθεί μια πολύτιμη νίκη σπάνια θα λάβει!
  Όποιος λατρεύει να φτύνει, είναι ασήμαντο να τον κάνει να φτύσει!
  Μπορείτε να μιλήσετε πολλές άκαρπες φράσεις για τον Θεό, αλλά από αυτό θα προκύψουν χρήσιμες πράξεις με μια μύτη γκουγκούλκιν που δεν θα μεγαλώσει από το πότισμα βερμπαλών με ένα ποτάμι!
  Οι νικητές κρίνονται από τα επιτεύγματα και τα τρόπαια...οι ηττημένοι απλώς κρίνονται! Ο νικητής έχει έναν δικαστή, ο ηττημένος έναν εγκληματία! Μπορείς να αμφισβητήσεις την αξία και την αναγκαιότητα της νίκης, αλλά η ήττα πάντα και αναμφισβήτητα δεν ωφελεί κανέναν!
  Το μόνο όφελος της ήττας είναι ότι σε διδάσκει να παίρνεις μαθήματα και να μεγαλώνεις τη σπορά της επιτυχίας από τα δάκρυα των πικρών λαθών!
  Αν θέλεις να ξεγελάσεις τον εχθρό, γίνε γρίφος για τους φίλους σου!
  Αν το σχέδιο του εχθρού διοικητή είναι σαν ένα ανοιχτό βιβλίο, τότε οι σελίδες του αναπόφευκτα θα λερώσουν τους συντρόφους σας με αίμα!
  Το αγόρι και το κορίτσι ακόμα αστειεύονταν κοιτάζοντας γύρω από το ισχυρό φρούριο.
  Τους νικητές, κρίνουν μόνοι τους, συνδυάζοντας και τον εισαγγελέα και τον δικηγόρο, μόνο που η ετυμηγορία εξακολουθεί να βγαίνει όχι από αυτούς, αλλά από την ιστορία!
  Όσο πιο απλό είναι το κόλπο, τόσο πιο δύσκολο είναι για τον εχθρό να ξεφύγει από τις συνέπειες της χρήσης του!
  Η στιγμή της κρούσης, όπως μια νότα σε μια μελωδία, θα ηχήσει λίγο νωρίτερα ή αργότερα, και θα είναι ψευδής! Μόνο που ούτε το σφύριγμα ενός απογοητευμένου κοινού δεν ακούγεται από τον τάφο!
  Όταν ξέρετε ποιος είναι ο εχθρός σας, τότε δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τους φίλους σας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση!
  Μη χάσεις την πρωτοβουλία, θα χάσεις το γλυκό μέλι της νίκης και θα αποκτήσεις την πίκρα της απώλειας! Όταν ο πυγμάχος τρεκλίζει, πρέπει να χτυπηθεί ακόμα πιο δυνατά, αλλιώς τα άκρα του θα υποχωρήσουν!
  Ο εχθρός πλέει, ο άνεμος του αφανισμού είναι στο πανί του!
  Ποιος, κολυμπώντας στη μάχη, θα πνιγεί σε μια λακκούβα και θα καεί στο κλήμα!
  Η βρώμικη μαγεία, σαν αφρός σαπουνιού, τσιμπάει τα μάτια, αλλά όχι τον εχθρό!
  Τα ζιζάνια μεγαλώνουν καλά όταν αναπτύσσονται άσχημα με τη μείωση των ανόητων προκαταλήψεων των κηπουρών!
  Η πιο ευχάριστη μαθησιακή διαδικασία είναι το σεξ! Και το πιο σημαντικό, κανείς δεν θα αρνηθεί μια δεύτερη επανάληψη!
  Το σεξ είναι το μόνο θέμα όπου όλοι προσπαθούν να βάλουν περισσότερα πονταρίσματα!
  Το κοινό πράγμα μεταξύ σεξ και μελέτης είναι ότι ένα τρία είναι καλύτερο από ένα δύο!
  Και μόνο ένας σταθερός αριθμός μονάδων είναι η πιο ικανοποιητική αξιολόγηση!
  Όποιος σταθεί όταν πρέπει να προχωρήσει, δεν θα σταθεί και θα κοιμηθεί στο φέρετρο του τάφου!
  Mat spews, αυτός που βρίσκεται πάντα σε αδιέξοδο στη ζωή!
  Πάει πρώτος με ατού, είναι μόνο περίγελος!
  Όποιος θέλει να είναι στην ώρα του για τη διανομή των βραβείων, πρέπει ο ίδιος να στείλει απλόχερα δώρα σε μορφή σφαλμάτων!
  Το κενό δεν θα σκάσει, ο ήλιος δεν θα κλανίσει!
  Η σφαίρα δεν είναι ανόητος, αλλά ο ανόητος που, όταν πυροβολεί, χτυπάει!
  Όποιος αρνείται να βοηθήσει τους ανθρώπους, σπαταλά τον χρόνο που έχει διαθέσει ο Κύριος για την εξιλέωση των αμαρτιών και τη μετάνοια!
  Ο θάνατος δεν ξεχνά ποτέ, ακόμα κι αν περιστασιακά ξεχνιέται!
  Ένας δυνατός πολεμιστής, ακόμα και μόνος, είναι πιο χρήσιμος από μια αγέλη αδύναμων, όπως ένα κοφτερό δρεπάνι κόβει ένα ολόκληρο χωράφι με στάχυα!
  Αλλά μερικές φορές, ακόμη και ανάμεσα στα στάχυα μιας αδύναμης αναλογίας, ένα δρεπάνι μπορεί να σκοντάψει σε ένα λιθόστρωτο μιας δυσάρεστης εξαίρεσης!
  Αν ειρήνη, τότε γενναιόδωρη γιορτή, αν πόλεμος, τότε αφήστε το νικηφόρο φλιτζάνι του κρασιού!
  Ποιος είναι αδέξιος στις στρατιωτικές υποθέσεις, αδέξιο πτώμα στο κρεβάτι!
  - Ένας καλός πολεμιστής είναι ακριβώς τόσο κατάσκοπος όσο βοηθάει στο κέντημα και τη νίκη! Ένας καλός κατάσκοπος είναι τόσο πολύ πολεμιστής, οπότε δεν σε εμποδίζει να σκοτώσεις και να αποφύγεις να χάσεις!
  Είναι εύκολο να πέσεις στον πυρετό της μάχης όταν χάνεις την ψυχραιμία σου στις ασκήσεις!
  Είναι δυνατόν να κερδίσεις με ωμή βία, αλλά χωρίς λεπτή διπλωματία δεν θα κρατήσεις τους καρπούς της νίκης!
  Υπάρχουν δύο προβλήματα στον πόλεμο, να βρεις τον κρυφό εχθρό και να αποφύγεις τον πειρασμό να θάψεις μόνος σου το κεφάλι σου στην άμμο!
  Μην κάθεσαι ζητιάνος στη βασιλική άμαξα, μη σου δώσω χίλια με ράφι να απαντήσεις!
  Χρειάζεται σκληρότητα για να έχεις αποτέλεσμα - μην γλυτώσεις τον εχθρό, όσο αδύναμος κι αν είναι!
  Είναι καλύτερα να επιβιώσεις χωρίς να ξέρεις πολλά παρά να πεθάνεις, έχοντας μάθει κάτι που δεν θα σου γίνει ούτως ή άλλως απαραίτητο!
  Σε ένα άτομο αρέσει να βάζει τα πάντα σε ένα σωρό, εκτός από εκείνα τα προβλήματα που είναι έτοιμο να ξεχάσει! Ωστόσο, τις περισσότερες φορές τα προβλήματα συσσωρεύονται σε ένα σωρό ακριβώς στους ξεχασιάρηδες!
  Όταν λένε ότι τους αρέσει, δεν χρειάζεται να βιαστείτε, αποφασίστε αμέσως, διαφορετικά μπορεί να πνιγεί ο λαιμός σας!
  Πρέπει επίσης να μπορείς να χάσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα απαραίτητο να μην μπορείς να χάσεις!
  Η επίθεση είναι σαν ένας καλός άνεμος στο πανί, μόνο που εντείνεται, σπάει τα κατάρτια των άλλων!
  Δεν μπορείς να αγοράσεις τη ζωή με τη συνθηκολόγηση και έτσι κι αλλιώς μια επαίσχυντη ύπαρξη θα σου δοθεί δωρεάν!
  Αυτός που είναι σκληρός με τους ανθρώπους θα γίνει ο ίδιος ζελέ που θα καταβροχθιστεί από τους διαβόλους στην κόλαση!
  Ακριβής πιλότος ελεύθερου σκοπευτή, τις περισσότερες φορές αστοχεί όταν προσγειώνεται στο ευρύτερο αεροδρόμιο του κάτω κόσμου!
  Η επίθεση είναι πάντα πιο αποτελεσματική από την άμυνα, γιατί το ρύγχος από τη γροθιά είναι κακό μπλοκ!
  Γρήγορα πάει στην τύχη, που δεν διστάζει να αντεπιτεθεί!
  Η ψυχαγωγία είναι ό,τι πιο παράλογο και σπάταλο, αλλά αν δεν υπάρχει χρόνος για αυτές, η πληρωμή για χρήσιμες πράξεις ξεπερνά ήδη τα λογικά όρια!
  Το πιο ανούσιο πράγμα στη ζωή είναι η διασκέδαση, αλλά χωρίς διασκέδαση, η ζωή δεν έχει νόημα!
  Ένας βοσκός πρέπει να καταλαβαίνει τα πρόβατα, αλλά να μην σκέφτεται σαν πρόβατο!
  Ο ηγεμόνας πρέπει να είναι δικός του για το καλό των υπηκόων του, αλλά ξένος στις αδυναμίες και τις δεισιδαιμονίες του πλήθους!
  Όλοι πέφτουν - μόνο η πνευματικά ανυψωμένη άνοδος!
  Όποιος δεν μετράει τα κοχύλια, πετάει στη μάχη!
  Κάθε βολή μετριέται, η τύχη ξέρει με μεγάλη εκτίμηση!
  Η παιδική ηλικία είναι σαν ένα άνοιγμα σε μια παρτίδα σκακιού που διαμορφώνει το παιχνίδι ως σύνολο, αλλά σε αντίθεση με το σκάκι, όλοι θέλουν να επιστρέψουν και να μην φύγουν ποτέ ξανά από το άνοιγμα!
  Το κρύο δεν είναι τρομερό αν η καρδιά φλέγεται, και παγωμένη ηρεμία βασιλεύει στο κεφάλι!
  Μπορείτε να επιβιώσετε παγώνοντας προβλήματα ή συναισθήματα, αλλά δεν μπορείτε να ζήσετε αν τα συναισθήματα έχουν ψυχρανθεί!
  Ένα τσακάλι μπορεί να νικήσει μια τίγρη αν είναι τσακάλι στη μάχη, τίγρης στην επιλογή του αντιπάλου του!
  Το αγόρι και το κορίτσι τελείωσαν να ψέλνουν τους αφορισμούς.
  Ωστόσο, έλαβαν την εντολή της μάγισσας να κάνουν κάτι και έφυγαν προσωρινά αυτή τη φορά.
  Ο Oleg Rybachenko βρέθηκε κατά τη διάρκεια της μάχης με τους Ναζί σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου οι Ρώσοι το βρίσκουν πιο δύσκολο.
  Δίπλα του η Μαργαρίτα, επίσης ένα κορίτσι έτοιμο να πολεμήσει τους Ναζί.
  Τα παιδιά προετοιμάζονται για μάχη για λίγο. Είναι και πρωτοπόροι και πρωτοπόροι.
  Πώς νιώθεις να φοράς κόκκινες γραβάτες γύρω από το λαιμό σου.
  Και το ξυπόλητο είναι ήδη γνωστό και μάλιστα αποδεκτό... Πρέπει να προετοιμαστούμε για να αποκρούσουμε την επίθεση των Ναζί και των συνεργών τους.
  Συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών. Για τι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Να ξέρεις ότι οι δυνάμεις είναι άνισες και χρειάζεσαι εφευρετικότητα.
  Τα παιδιά ετοιμάζονται και σκάβουν παγίδες και εφευρίσκουν πράγματα βιαστικά.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα βρίσκονται στον φυσικό κόσμο και θεωρούνται δικοί τους.
  Το αγόρι ετοιμάζει διάφορες εκπλήξεις για τους Ναζί. Διασκέδαση με άλλα παιδιά.
  Μαζί με τη Μαργαρίτα νιώθουν εντελώς ελεύθεροι παρέα με γυναίκες και παιδιά.
  Ο Όλεγκ μάλιστα παρατήρησε έξυπνα:
  Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία, και το κατόρθωμα δίνει νιότη στην ψυχή!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε:
  - Τα χρόνια για έναν άθλο δεν είναι ποτέ αρκετά, και οι αιώνες αναμνήσεων είναι πάντα πολλές!
  Το αγόρι βοήθησε, το κορίτσι ετοιμάζεται να αποκρούσει την άμυνα. Πρέπει να παλέψουμε.
  Εδώ μπαίνουν οι φασίστες. Είναι αλήθεια ότι η Μαργαρίτα έφυγε απροσδόκητα από τη θέση. Επειδή είναι κορίτσι, την έστειλαν στην πρώτη γραμμή ως αγγελιοφόρο.
  Τα κορίτσια εξακολουθούν να προκαλούν λιγότερες υποψίες από τα αγόρια. Επιπλέον, η Μαργαρίτα είναι ξανθιά και το πρόσωπό της εμπνέει αυξημένη αυτοπεποίθηση.
  
  Είναι κυρίως γυναίκες πολεμίστριες. Οι πρωτοπόροι τους δίνουν χείρα βοηθείας, ενώ τα χωράφια είναι ήρεμα και οι ίδιοι οι τύποι με τα μυτερά κορίτσια παρακαλούσαν να βοηθήσουν τα μεγαλύτερα αδέρφια τους. Δουλεύουν ακόμη και με πολύ ζήλο, προσπαθώντας να κάνουν περισσότερα, χωρίς να υπολογίζουν στη δύναμη των παιδιών. Έτσι φούσκωσαν τρομερά οι φλέβες τους και απότομα, σαν χάλκινο σύρμα, οι φλέβες στα μαυρισμένα κάλους χέρια και ξυπόλητοι, τόσο σκληρά που θες να κλάψεις, έβγαιναν γκρεμισμένα πόδια παιδιών ηρώων. Ταυτόχρονα, καταφέρνουν ακόμα να τραγουδούν.
  Η πατρίδα μου είναι το Στάλινγκραντ,
  Σε αυτό λουλούδια ναρκωτικά - ένα διαμάντι της δροσιάς!
  Θα είναι, πιστεύω - μια χαρούμενη παρέλαση,
  Σε έναν κόσμο χωρίς πόλεμο - παραδεισένια ομορφιά!
  
  Ένας άντρας θα γίνει αδερφός με έναν άντρα,
  Ένα κορίτσι των ονείρων θα έρθει σε όλους...
  Αν είναι δύσκολο, φταις εσύ
  Το γλυκό ποτάμι θα είναι γεμάτο νερό!
  
  Ο Φριτς κόλλησε το ρύγχος του - χαμογελάει το χαμόγελό του,
  Είναι ένας φασίστας που βρυχάται - θα σας σκοτώσω όλους!
  Αλλά σε απάντηση, τον περίμενε ένα χτύπημα -
  Ξέρουμε να χτυπάμε χωρίς μεγάλα στολίδια!
  
  Ο πρωτοπόρος μας έδωσε ένα μεγάλο χαιρετισμό
  Έδειξε ότι είναι πραγματική τίγρη!
  Και τώρα οι μαχητές του Φριτς χτυπούν δυνατά,
  Η ώρα των παιδικών παιχνιδιών τελείωσε για εμάς!
  
  Ο ίδιος ο Κύριος Χριστός πρόσταξε αστειευόμενος -
  Θα έχετε τη μοίρα - την ενσάρκωση των ονείρων!
  Ένας άντρας στην καρδιά είναι απλώς ένα παιδί,
  Η λύπη στην ψυχή του είναι σαν στεφάνι από τριαντάφυλλα!
  
  Σταγόνες βροχής - υπάρχουν μαργαριτάρια θάλασσας,
  Αντανάκλαση μέσα τους, τα αστέρια στον ουρανό!
  Ο θάνατος μας απειλεί με ένα κοφτερό δρεπάνι,
  Και ο ύπουλος λύκος - με κόκαλα στα δάση!
  
  Αλλά ξέρετε τον πρωτοπόρο - η γραβάτα είναι αίμα,
  Μόνο κόκκινο χρώμα - αγιότητα για αιώνες!
  Ο Svarog θα φέρει - εμπιστευτείτε μας αγάπη,
  Η χάρη του ουρανού - ξέρετε μεγάλη!
  
  Στο Βερολίνο είμαστε ένα ξυπόλητο βήμα,
  Το Pioneer οδηγεί χιλιάδες μαχητές!
  Και ο εχθρός έγινε - κάτω από τον ζυγό του γαϊδάρου,
  Όλο το σύμπαν είναι φως - συνάδελφοί μας!
  Η κοπέλα Αλένα πρόσθεσε μια σύντομη φράση.
  Καίγοντας στον ουρανό,
  Κακά μάτια της Luftwaffe!
  Σαν να έλεγαν
  Και πάλι καταιγίδα σε όλο τον κόσμο!
  Και η καταιγίδα έρχεται πράγματι, ακόμη και ο ήλιος που δύει στον ορίζοντα συννεφιάζει ένα μείγμα από σύννεφα και καυστικό καπνό που δαγκώνει τα μάτια.
  Ακούγεται ένα μακρινό θόρυβο από τανκς που πλησιάζουν και αεροπλάνα βουίζουν στον ουρανό. Πρώτα κρέμονται τα διάσημα καρέ και ακολουθούν οι jet vultures Arado-8. Επικίνδυνα βομβαρδιστικά πολλαπλών χρήσεων. Ή πολύ ευέλικτο Yu-287 με αντίστροφα φτερά σάρωσης. Και τα πανίσχυρα πολιορκητικά όπλα ήδη βρυχώνται. Από χτυπήματα οβίδων υψηλής έκρηξης, σβώλοι χώματος και λιωμένου χλοοτάπητα πετάγονται ψηλά στον ουρανό. Και ακόμη χειρότερα, ισχυροί μη κατευθυνόμενοι πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από το Arado-Super που σκίζουν τα χαρακώματα... Και μετά υπάρχουν επιθετικά αεροσκάφη Focke-Wulf, ικανά να εξομαλύνουν κάθε άμυνα. Εδώ διαβάζει τη μάχη. Ο ταγματάρχης, σοφιστικέ παρά τα νιάτα του, ο Αντρέι Ματρόσοφ, κρατά κιάλια με αιχμηρά οπτικά στα χέρια του, παρακολουθώντας την προσέγγιση μιας χιονοστιβάδας ατσάλινων φασιστών. Υπάρχουν πολλοί Ναζί και είναι ασυνήθιστα δυνατοί. Ακόμη και πεζικό σε τροχούς και τεθωρακισμένα οχήματα, αποφεύγοντας τους βομβαρδισμούς από φορητά όπλα. Προσπαθούν να οδηγήσουν τους εργατικούς πρωτοπόρους στα μετόπισθεν, αλλά δεν θέλουν να φύγουν και ζητούν τουφέκια στα χέρια τους για να πολεμήσουν.
  Δεν υπάρχουν αρκετά όπλα για όλους, παρόλο που τα ντόπια τολμηρά και λαγωνικά παιδιά έφεραν κυνηγετικά τουφέκια και ακόμη και αθλητικά τόξα. Το γαλανομάτη και ξανθό αγόρι Oleg Rybachenko έφτιαξε ακόμη και μια σφεντόνα γεμισμένη με χειροβομβίδες με αυθεντική γέμιση. Είναι δυνατός εφευρέτης. Και η ίδια η σφεντόνα δεν είναι απλή, αλλά από μια ποικιλία κορμών - μια πραγματική "Katyusha" σε ξύλινη εκτέλεση από χέρια πρωτοπόρων. Καινοτόμοι τύποι μαγείρεψαν εκρηκτικά με χειροτεχνικό τρόπο και έφτιαξαν ακόμη και αντιαεροπορικές συσκευές. Όλοι θέλουν να πολεμήσουν γενναία και να νικήσουν. Και δεν θα λειτουργήσει να πεθάνεις με την τελευταία σκέψη της Ιερής και Αναντικατάστατης Πατρίδας.
  Ο Ταγματάρχης Αντρέι Ματρόσοφ δίνει τη διαταγή:
  - Μην ανοίγετε πυρ χωρίς εντολή!
  Πράγματι, για ολόκληρο το τάγμα έχουν μόνο τρεις ακόμη προπολεμικές εκδόσεις των "σαράντα πέντε" (όλα τα τελευταία όπλα μεταφέρονται επειγόντως στην κατεύθυνση της Μόσχας, εδώ είναι μόνο αυτό που κατάφεραν να χαράξουν σύμφωνα με την υπολειπόμενη αρχή) που σημαίνει ότι η μόνη ευκαιρία είναι να αφήσετε τον Φριτς πιο κοντά.
  Μπροστά, όπως συνηθίζεται στους Ναζί, τα πιο προστατευμένα αυτοκίνητα. τανκς "Royal Tiger", "Lion" και αυτοκινούμενα πυροβόλα "Ferdinand" -2 με πυροβόλο 128 χλστ. Μια τυπική τακτική από τον Μεσαίωνα είναι να αφήνεις τους πιο δυνατούς και με την πιο υφή ιππότες να μπουν στην άκρη της σφήνας. Και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι οι Γερμανοί ήταν κακοί πολεμιστές. Είναι ακόμη και κατά κάποιο τρόπο γενικά αποδεκτό να θεωρούνται οι Γερμανοί γεννημένοι πολεμιστές. Και τέλειοι τεχνικοί της καταστροφής. Εδώ είναι οι απόγονοί τους - μηχανές που μπορούν να διεισδύσουν στο πλάι μόνο με διαμέτρημα τουλάχιστον 85 mm. Το "Ferdinand" -128 ήταν στο γούστο του νέου ηθοποιού Fuhrer Goering και η κυκλοφορία αυτής της μηχανής τέθηκε σε ροή. Και όχι μόνο στην τροποποίηση του καταστροφέα τανκ, αλλά με ένα όπλο επίθεσης. Είναι αλήθεια ότι η παραγωγή δεξαμενών επανάστασης προωθείται ακόμα. Θα πρέπει να δώσουν τη θέση τους σε ελαφρύτερα οχήματα και λίγο από τον όγκο του πεζικού που υστερεί.
  Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες των Ναζί πότε πότε επιβραδύνουν, φοβούμενοι να σπάσουν μπροστά....
  Αλλά το ξυπόλητο πρωτοπόρο αγόρι Oleg Rybachenko αποδεικνύει ότι δεν έμειναν εδώ για τίποτα. Πρώτον, μια σφεντόνα φτιαγμένη από φίλους πρωτοπόρους σύμφωνα με τα σχέδια ενός λαμπρού παιδιού. Αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετά μεγάλης εμβέλειας σε αυτή την περίπτωση, οι συσσωρευμένες εκρηκτικές συσκευασίες, όπως τα παγοπέδιλα, χώρισαν την πανοπλία και έσφιξαν τα σπασμένα σώματα των Ναζί με πεπλατυσμένα κράνη και στριμμένα πολυβόλα. Και για πιο βαριά οχήματα, υπάρχουν όπλα και πιο απότομα! Μια σπάνια αντιαρματική νάρκη, αλειμμένη με αυτοσχέδια κόλλα, και πάνω από τον χλοοτάπητα που την κάνει αόρατη με τη βοήθεια ενός σύρματος, κινείται ανάμεσα στα κολοβώματα, ακριβώς κάτω από την κάμπια του Βασιλικού Λιονταριού. Αυτό το τανκ φαίνεται ακόμη και πολύ τρομακτικό, ένα τόσο μεγάλο κανόνι 128 χλστ. και αρπακτικά, μανιασμένα ρύγχη είναι ζωγραφισμένα στον πύργο και στις δύο πλευρές. Προφανώς οι Γερμανοί υπολογίζουν στον εκφοβισμό των Σοβιετικών στρατιωτών.
  Οι ατσάλινες πλάκες της κάμπιας με ένα ουρλιαχτό πέφτουν πάνω στο θανατηφόρο παρόν. Η έκρηξη δεν φαίνεται πολύ δυνατή, αλλά η κάμπια σκίζεται και το τανκ των Ναζί αρχίζει να καπνίζει σαν καμινάδα και, με ταχύτητα απροσδόκητη για ένα τέτοιο τέρας, περιστρέφεται σαν ένας τεράστιος πύργος με κορμό κορμού.
  Άλλα, πρωτοπόρα αγόρια χρησιμοποιούν παρόμοιες συσκευές, καθώς και εκρηκτικά δικής τους προέλευσης, συγκολλημένα σύμφωνα με την πρωτοποριακή συνταγή του Oleg Rybachenko. Εφόσον το γερμανικό πεζικό είναι δειλό και τα τανκς και τα αυτοκινούμενα όπλα είναι ανυπεράσπιστα μπροστά, τότε θα τιμωρηθούν γι' αυτό.
  Εδώ, για παράδειγμα, το βαρύ "Ferdinand" -128 καλύπτεται καλύτερα από καταπέλτη, αφού τίποτα δεν μπορεί να διαπεράσει θωράκιση 200 χλστ. Και θα πάρει πιο αδύναμη στέγη με εγγύηση. Επιπλέον, ο λαμπρός Rybachenko κατάλαβε πώς να σκηνοθετήσει την έκρηξη. Για να γίνει αυτό, αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα εξάρτημα από έναν συνηθισμένο λαμπτήρα πυρακτώσεως. Τότε το κενό θα απορροφήσει το κύμα έκρηξης και όλη η ενέργεια θα πάει σε ένα σημείο. Αυτή η καινοτομία, μαζί με ένα ειδικό εκρηκτικό που παρασκευάζεται με μείγμα βοτάνων και αποξηραμένων μανιταριών, καθιστά δυνατή την πρόκληση σοβαρής καταστροφής ακόμη και με μια μικρή εκρηκτική συσκευασία. Και τα αγόρια και τα κορίτσια χρησιμοποιούν τα πιο συνηθισμένα, μόνο τρίχορδα τόξα και σφεντόνες για να πυροβολούν τα ατσάλινα πλάσματα της Βέρμαχτ. Έτσι ο "Βασιλικός Τίγρης" συνετρίβη από τις κάμπιες και εκείνος, ο θηρευτής, τραυματίστηκε, κράξτηκε με θυμό από τη μηχανή και πέταξε ένα βλήμα σχεδόν στα τυφλά.
  Ο περίφημος "Λυκάνθρωπος", με χαμηλή σιλουέτα και δυνατή πανοπλία, μοιάζει με πεπλατυσμένη χελώνα. Αυτά τα αυτοκινούμενα όπλα εμφανίστηκαν πρόσφατα στο σοβιετικό-γερμανικό μέτωπο. Λόγω των καλών οδηγικών επιδόσεων, του κανονιού οβίδων που διεισδύει σε αξιοπρεπή απόσταση και της ικανότητας επιβίωσης στη μάχη, ο Λυκάνθρωπος έγινε αμέσως παραβολή στις γλώσσες.
  Αλλά οι κάμπιες του εξακολουθούν να είναι συνηθισμένες, αν και φαρδιές ... Ωστόσο, είναι ακόμη καλύτερο να υπονομεύσετε το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και να το κάνετε να φτύσει το εσωτερικό του με ανταλλακτικά.
  Τότε αυτή είναι ήδη μια χελώνα, την οποία πέταξε από την κορυφή του βουνού ένας πανίσχυρος, Ρώσος αετός. Από το οποίο σέρνονται σπασμένα έντερα και σέρνονται τα οστά του εδάφους των δολοφονημένων μελών του ναζιστικού πληρώματος.
  Ο Lyubov Markovna προτιμά να χτυπήσει το "Royal Tiger" από έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων κάτω από την κάννη - τον στόχο της κάμπιας, και για να χάσει το τανκς την ικανότητά του να κινείται, θα πρέπει να σπάσει η κίνηση των κυλίνδρων. Ένα ξανθό μέλος της Komsomol με ελαφρώς γαλαζωπό μαλλιά, σπασμένες μπούκλες, έστριψε το όπλο στα χέρια της και γρύλισε:
  - Ψήστε τον εαυτό σας σε ένα καρβέλι για δείπνο!
  Εδώ είναι ένας άλλος κατεστραμμένος Λυκάνθρωπος, σαν μια πειρατική φρεγάτα με σπασμένο πηδάλιο, γλιστράει ήδη στο πλάι. Σπρώχνει πανοπλία και συγκρούεται με τον "Βασιλιά Τίγρη". Και τα δύο χαλύβδινα φέρετρα στις κάμπιες αρχίζουν να λάμπουν και μετά από λίγες στιγμές εκρήγνυνται λόγω πυρομαχικών που εκρηκτικά. Μερικά ελαφρά μεταφορικά κύλησαν λόγω ενός κενού και τα πολυβόλα έπνιξαν, γεμίζοντας με φυσίγγια και οβίδες. Στη συνέχεια, αυτά τα γεμάτα πτώματα αναποδογυρίζονται.
  Η Alesya Muravyova, που μόλις είχε κάνει τον Πάνθηρα που πήδηξε προς τα εμπρός να κυλήσει, κόβοντας επίσης επιδέξια το παγοδρόμιο, το είπε όμορφα:
  - Η δύναμη δεν βρίσκεται στους μύες που ξαπλώνουν, αλλά στους εγκεφάλους όπου δεν υπάρχουν ποντίκια που θροΐζουν!
  Η Λιούμποφ Μαρκόβνα, ξαναγεμίζοντας τον εκτοξευτή χειροβομβίδων και, ζυγίζοντάς τον στην αγκαλιά της, ανησυχεί. Τα πυρομαχικά είναι μικρά και ο εχθρός είναι ισχυρός, αλλά χωρίς να χάσει την αισιοδοξία του, λέει:
  - Ένα κεφάλι βελανιδιάς και ένα μυαλό από χυτοσίδηρο είναι σημάδι ενός σάπιου κούτσουρου κομμένου στη μάχη!
  Και προσθέτει:
  -Ακόμα και το σώμα μιας βελανιδιάς, με κοντό μυαλό, είναι απλώς ένα κούτσουρο, κάτω από το κάθισμα κάποιου άλλου!
  Για μια ντουζίνα μόνο τα βαρέα μηχανήματα σταμάτησαν. Οι σπασμένες και ανήμπορες δεξαμενές, που μυρίζουν παλαιωμένα ηφαίστεια, δεν είναι καθόλου τρομακτικές. Ο δράκος έχει χάσει τα κεφάλια του και το θωρακισμένο δέρμα του θα πουληθεί για αναμνηστικά.
  Πίσω τους όμως το υπόλοιπο καλάμι, ειδικά τα πολυάριθμα θωρακισμένα. Οι ηρωικοί πρωτοπόροι χαίρονται, δεν θα σκορπίσουν... Εδώ τα αυτοκινούμενα πυροβόλα "Ferdinand"-128 προσθέτουν ταχύτητα και... Πέφτουν με μεγάλη έκρηξη σε ένα μεταμφιεσμένο λάκκο. Ο κορμός του κορμού είναι σπασμένος, και μόνο οι φαρδιές κάμπιες προεξέχουν από πάνω και κινούνται αβοήθητες. Και πίσω του, ένας εύστροφος Πάνθηρας λύθηκε. Το άσχημο, υπερβολικά μακρύ ρύγχος του ήταν στριμμένο και μέσα του, σαν βλήμα που διαπερνούσε την πανοπλία θα έσκαγε. Και τότε ο ίδιος ο πύργος θα σκιστεί... Σαν αόρατο γυναικείο πόδι, κλώτσησε επιθετικά την μπάλα. Ένα από τα τεράστια γερμανικά τάνκερ σκίστηκε στη μέση ... Μια μπότα με ένα μονόγραμμα δύο ασημένιων κεραυνών πέταξε - χαρακτηριστικό των SS. Έπεσε ένα μέτρο μακριά από τον Oleg Rybachenko. Το αγόρι πρωτοπόρος το σήκωσε και παρατήρησε:
  - Χρήσιμο για σαμοβάρι, και σκληραγωγήσαμε τους νέους λενινιστές - δεν υπάρχει τίποτα να σκίσεις τα παπούτσια. - Και με βρυχηθμό, μιμούμενος έναν ενήλικα, πρόσθεσε. - Ας σπάσουμε καλύτερα τα τανκς!
  Εδώ είναι άλλη μια έκπληξη και μια συνηθισμένη σιδηροτροχιά έσπασε ένα χυτοσίδηρο αγγείο που έσπρωχνε σε ζευγάρια με μια απίστευτη αλαζονεία και, σαν έκρηξη, άναψε έως και τρία μεταφορικά ταυτόχρονα.
  Η Alesya Muravyova, της οποίας τα χρυσά μαλλιά δεν θαμπώνουν από τη σκόνη, φώναξε:
  - Μα το passaran (το θρυλικό σύνθημα των Ισπανών κομμουνιστών - δεν θα περάσουν!)!
  Οι πρωτοπόροι χαίρονται και, παρ' όλη την τραγικότητα της κατάστασης, γελούν. Σε ορισμένα σημεία, αυτοσχέδια εκρηκτικά είναι κρυμμένα σε σκαμμένους λάκκους. Είναι φτιαγμένο με παλιομοδίτικο, χειροποίητο τρόπο. Φυσικά, λίγο πιο αδύναμο από δυναμίτη, αλλά για να απενεργοποιηθεί το κάτω μέρος είναι αρκετό. Και εκτός από αυτό, το ξυπόλητο ιδιοφυές αγόρι Oleg Rybachenko βρήκε έναν τρόπο να φτιάξει ένα καταστροφικό μείγμα από συνηθισμένο πριονίδι, κοπριά και σανό. Είναι φθηνό και χαρούμενο! Και καθώς εκρήγνυται, τότε τα μάτια του Νόμπελ θα έβγαιναν έκπληκτα!
  Ο Φριτς υφίσταται σοβαρές απώλειες, τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού αποτυγχάνουν, κάποιοι περνούν από επικίνδυνες ζώνες, αλλά αντιμετωπίζονται με ρίψη χειροβομβίδων και εκρηκτικών.
  Εδώ ακόμη και οι πρωτοπόροι είναι πιο επικίνδυνοι από τους ενήλικες. Από τους έξυπνους, νεαροί μαχητές κατασκεύαζαν μικρούς μπαλίστα ατμού που ρίχνουν θανατηφόρα "δώρα" με ταχύτητα κοντά στο πολυβόλο. Η ίδια η αρχή είναι το έμβολο, αλλά ο κινητήρας γυρίζει τις λεπίδες των καταπέλτων, οι οποίοι πετούν τα δώρα θανάτου με υψηλή αρχική ταχύτητα. Πετάνε ειδικά φακελάκια αποσταγμένου αποστάγματος ξύλου αναμεμειγμένα με σπιτικά εκρηκτικά στοιχεία - σχεδόν ίσα σε θανατηφόρα δύναμη με τη νιτρογλυκερίνη.
  Όταν χτυπηθεί, η πιο λεπτή πανοπλία των ναζιστικών μεταφορών υποχωρεί, με αποτέλεσμα τα πληρώματα να φλέγονται με μπλε φλόγες. Τρελοί από τον πόνο, ο Φριτς φωνάζει με σπαρακτικά και σκορπίζεται με πρόσωπα στριμμένα από φρίκη.
  Κάποιοι από αυτούς μάλιστα εγκαταλείπουν τον εξοπλισμό τους...
  Το μόνο κρίμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί εχθροί, φαίνεται ότι ο φον Μποκ αποφάσισε να κάνει το κύριο πλήγμα εδώ. Υποφέροντας απτές απώλειες -κάποια μεταφορικά, κυρίως αμερικανικά ή γαλλικά- πλημμυρίζοντας τα πάντα με πυρά πολυβόλων, πλησιάζουν τα χαρακώματα.
  Και σκοντάφτουν πάνω σε σκαντζόχοιρους ... Η Αλένα, εν τω μεταξύ, είναι εύκολη, σκηνοθετώντας σαράντα πέντε. Φυσικά, δεν μπορείτε να πάρετε το "Royal Tiger" και ακόμη και το βελτιωμένο "Panther", και ακόμη περισσότερο τον "Royal Panther", στο μέτωπο, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε τις πλευρές. Επιπλέον, ο "Πάνθηρας" στο σκάφος είναι αδύναμος, αλλά λόγω ταχύτητας προσπαθεί να σπάσει γρηγορότερα ... Έτσι χτυπούν τα γερμανικά πολυβόλα, προσπαθώντας να τρομάξουν. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Όλα τα φρικιά θα τρυπηθούν και θα αναγκαστούν να φτύνουν αίμα στα πατώματα με καυτό μέταλλο!
  Ο Λιούμποφ Μαρκόβνα, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα στην κάμπια, φωνάζει:
  - Με γεράκια ραμφίζουμε ύαινες!
  Ένα όπλο μικρού διαμετρήματος έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα μεγάλο - ρυθμός πυρκαγιάς, ευκολία καμουφλάζ. Και ξέρουν να επιλέγουν στόχους.
  Ακόμη και το περίφημο και φαινομενικά ασφαλώς προστατευμένο από όπλα μικρού διαμετρήματος "Royal Lion" - ένα μηχάνημα που έχει γίνει εφιάλτης για τους Ρώσους στο Saratov Bulge, μπορεί να χτυπηθεί εάν οι πυργίσκοι και οι γάστρες είναι ακριβώς κολλημένες από το πλάι. Εκεί είναι το πιο αδύνατο σημείο του. Και αν μπει στο combat pack, τότε ... Ο Fritz θα περάσει άσχημα!
  Η Alesya Muravyova τους φωνάζει:
  - Θα υπάρχει το Στάλινγκραντ για σένα! Και εκατό φορές χειρότερο από το Στάλινγκραντ!
  Οι Ναζί γρυλίζουν, άγρια σαν ύαινες. Και μεταξύ των σοβιετικών τύπων υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Είναι ιδιαίτερα τραγικό όταν πεθαίνουν νέοι αγωνιστές που μόλις άρχισαν να ζουν. Εδώ είναι ένα πολύ μικρό, αλλά γενναίο κοριτσάκι πρωτοπόρο, έχοντας μόλις σηκώσει ένα εκρηκτικό πακέτο, ορμάει μαζί του κάτω από τα ίχνη ενός μεσαίου τανκ T-4 "L" (αυτό το φρικιό διατηρείται ακόμα στις τάξεις! Έτσι με αυξημένη μάζα και ισχυρότερος κινητήρας). Κρίμα για το κορίτσι, αλλά μισεί τον φασισμό περισσότερο παρά αγαπά τη ζωή. Η πρωτοπόρος γνωρίζει ακράδαντα ότι η πράξη της είναι ηρωική και ο Κύριος Ιησούς θα ανοίξει ευχαρίστως τις πόρτες του παραδείσου σε όσους πέθαναν για την Πατρίδα. Ένα άσχημο κουτί με ένα μακρύ, αλλά φαινομενικά λεπτό κορμό με μια τεράστια μάσκα πηδά και σκίζει έναν τετράγωνο πύργο από αυτό.
  Και οι μαχητές ρίχνουν πάλι χειροβομβίδες, και επιτηδευμένα μεταμφιεσμένα πολυβόλα άρχισαν να καρφώνουν τις μοτοσυκλέτες που σέρνονταν για αντίποινα. Και τα κεφάλια των ναζί στρατιωτών έσκασαν σαν ώριμα κεράσια που γκρεμίστηκαν από χαλάζι. Και ακόμη περισσότερο αίμα ρέει από χυμό από θρυμματισμένα ζουμερά μούρα.
  Ημιγυμνός Oleg Rybachenko, ο εφευρέτης, σφύριξε από τα ρουθούνια του...
  - Καιρός να μαζέψεις πέτρες από κάτι που δεν πετάει ούτε δευτερόλεπτο στον αέρα!
  Δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει τα κόλπα του στους Ναζί. Για παράδειγμα, οι κινητήρες των αυτοκινήτων ρουφούν αέρα για κινητήρες, αλλά υπάρχει ένα μείγμα διαβαθμισμένου άνθρακα και μερικών μικτών πολύ καυστικών και φραγκοσυκιών βοτάνων με πυροκροτητή σκόνης;
  Και οι δεξαμενές αερίου μεγάλων μοτοσυκλετών εκρήγνυνται, εκτοξεύοντας ρεύματα βίαιων πυρών. Αισθάνεται σαν μια εξέγερση κολασμένων τζίνι σε εξέλιξη. Εδώ είναι μερικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού που ενώνονται επίσης με τους άτυχους συναδέλφους τους. Και από αυτούς θραύσματα πανοπλίας πετούν εκατοντάδες μέτρα μακριά, βρίσκοντας τους εαυτούς τους όλο και περισσότερα θύματα.
  Ο Alyonushka, δείχνοντας τον "Λυκάνθρωπο", στοχεύει στο κάτω μέρος του σώματος. Είναι δύσκολο να φτάσετε εκεί, αλλά αυτή είναι η μόνη ευκαιρία να σπάσετε το αδίστακτο αυτοκινούμενο όπλο. Ομαλή κίνηση του δακτύλου και μετά περιστρέψτε.
  Το όπλο δίνει μια απαλή ανάκρουση και η φασιστική μηχανή χωρίζεται στη μέση. Μια σκισμένη κόκκινη σημαία με μια μαύρη σβάστικα σε λευκό φόντο πέφτει στη ματωμένη λάσπη.
  Η Alyonushka ψιθυρίζει σοφές σκέψεις:
  - Η δικαιοσύνη απαιτεί θυσίες, φιλανθρωπικές δωρεές και την επιτυχία μιας δίκαιης αιτίας θυσίας!
  Η Alesya Muravyova, προσθέτοντας μια βαριά χειροβομβίδα στην πλευρά του Πάνθηρα, προσθέτει:
  - Μόνο οι αναπόφευκτες θυσίες στον πόλεμο θα βοηθήσουν να αποφευχθούν οι αδυσώπητες θυσίες της παράδοσης!
  Ο Oleg Rybachenko , απελευθερώνοντας ένα άλλο σύννεφο σκόνης από τον μπαλίστα, που τον έκανε να βήχει θυμωμένα, και μετά από τον ίδιο βήχα εκραγεί και έσκασε οι κινητήρες φώναξε:
  - Η παράδοση πρέπει να δοθεί στον αντίπαλο, αλλά είναι αδύνατο να παραδοθεί με παράδοση στον εχθρό!
  Σε μια στροφή, η κοπέλα ακουμπάει τα γυμνά, όμορφα πόδια της για να νιώσει καλύτερα τους βιορυθμούς της Γης και την ανάσα του γρασιδιού με τα πέλματά της και πυροβολεί ξανά, χτυπώντας το ύπουλο T-4 ακριβώς από άκρη σε άκρη.
  Το όμορφο μέλος της Komsomol χαμογελά και φωνάζει:
  - Πήγαινε στο διάολο γέροντα!
  Και τότε μόνο δύο σοβιετικοί παππούδες με γκρίζα μαλλιά κόπηκαν από μια έκρηξη πολυβόλου. Και ήταν ματωμένοι σωροί στο κοίλωμα. Ένας άλλος γέρος, τυλιγμένος σε ένα μάτσο χειροβομβίδες, κατέρρευσε κάτω από τα ίχνη του τανκς Panther. Στο χωρισμό, φώναξε:
  - Δόξα στον Στάλιν!
  Η Alyoshka Muravyova συνέχισε με πίεση:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Η Λιούμποφ Μάρκοβα, πετώντας μια χειροβομβίδα με το πολύ εύκαμπτο πόδι της, φώναξε εκκωφαντικά:
  - Νεκρή τιμή!
  Ο Oleg Rybachenko, χαμογελώντας ασπροδόντια, πρόσθεσε:
  - Και έξυπνος, τιμή εν ζωή!
  Προσπαθήστε πραγματικά να αντισταθείτε σε μια τέτοια δύναμη. Εδώ, για παράδειγμα, ίσως δεν υπάρχει ακόμα "Royal Mouse" - ένα σχετικά νέο τανκ, και τι θα λέγατε για το "Leopard" στη μπάλα E-25. Αλλά ο Σέρμαν βιάζεται ... Σε αυτήν την περίπτωση, για κάποιο λόγο, υπάρχουν λίγα αμερικανικά και βρετανικά τανκ, αν και το ίδιο, ο φον Μποκ έλαβε ξένο εξοπλισμό σε μεγάλες ποσότητες ... Το πολυμήχανο αγόρι Oleshka σκέφτηκε ότι πρέπει να υπήρχαν προβλήματα με την ανάπτυξη πληρωμάτων ή με προμήθειες.
  Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιο εύκολο να αναποδογυρίσεις τον Σέρμαν... Μια ψηλή κροταλία περνάει πάνω από ένα πήλινο δοχείο με εκρηκτικό μείγμα και... Απλά μια ισχυρή διάσειση χτυπά πάνω από ένα καλά θωρακισμένο κάθαρμα.
  Και πίσω του πλαγιάζει το δεύτερο αμερικανικό τανκ, η λέξη που οδηγεί τον κολασμένο πειρασμό της κάνναβης κάτω από το χτύπημα ενός δρεπάνιου. Στο τρίτο λόγω αδράνειας χτυπάει κατεστραμμένους συναδέλφους και η κάμπια, επίσης νικημένη, σηκώνει το σύκο της κάμπιας.
  Το αγόρι-ιδιοφυΐα Oleg φωνάζει:
  - Συνέχισε έτσι και συνέχισε να πιέζεις!
  Αυτή είναι πραγματικά μια ρωσική ηρωική δύναμη!
  Κατά την επιστροφή, πρέπει να δικαιολογήσετε τη μακρά απουσία σας.
  Και για αρχή, πήραν τη γλώσσα. Έπιασαν με λάσο έναν από τους αξιωματικούς του φρουρίου και τον έδεσαν και τον έσυραν στο αρχηγείο.
  Ο αγρότης βασιλιάς προφανώς ήξερε ένα συγκεκριμένο μυστικό για το πώς να κάνει γρήγορα ένα παιδί για μια νεαρή γυναίκα και τη γυναίκα του και κατάφερε να επιστρέψει με ένα πολύ φριχτό άλογο. Το πυροβολικό κόλλησε στο λιωμένο ανοιξιάτικο χιόνι, και ενώ ο στρατός δεν βιαζόταν, χωρίς μια φλογερή μάχη να εισβάλει σε ένα αρκετά μεγάλο φρούριο.
  Ο Emelyan Pugachev ρώτησε αυστηρά τον κρατούμενο:
  - Ποιός είμαι? Ποιον σέβεται;
  Ο κρατούμενος απάντησε ευθαρσώς:
  - Είσαι κλέφτης και απατεώνας!
  Ο Τσάρος του Κοζάκου είπε ξερά:
  - Κλείσε το τηλέφωνο!
  Ο Shcherbatov πρότεινε:
  - Ή μήπως να ανακρίνω με προδιάθεση;
  Ο Πουγκάτσεφ γρύλισε:
  - Υποκρίνομαι!
  Ο αιχμάλωτος αξιωματικός σύρθηκε σε μια καλύβα βασανιστηρίων. Ωστόσο, τι θα μπορούσε να ξέρει; Εκεί κρύβουν το ταμείο του στρατού. Και ίσως μια υπόγεια διάβαση για να υποδείξουμε!
  Ωστόσο, τα βασανιστήρια είναι τόσο...
  Η Πουγκάτσεφ έχει περισσότερα από διακόσια καλά όπλα και, φυσικά, θέλει να λύσει το θέμα με βομβαρδισμούς και όχι απλώς με έφοδο. Και μετά Ufa και ένα ταξίδι στο Καζάν.
  Ο πρώην κατάδικος Khlopusha στάλθηκε με όχλο και κανόνια στα Ουράλια. Ο βασιλιάς είναι ακόμα γεμάτος πράγματα να κάνει.
  Τραβώντας το πυροβολικό, ο στρατός του Πουγκάτσεφ άρχισε να βομβαρδίζει. Βαριά όπλα βρυχήθηκαν. Εκτοξεύτηκαν βολίδες και η δύναμη του κανονιού εκτοξευόταν.
  Δύο τείχη έχουν ήδη καταρρεύσει ... Και οι Πουγκατσεβίτες προχώρησαν στην επίθεση. Οι δυνάμεις ήταν άνισες και η φρουρά σχεδόν δεν αντιστάθηκε. Μόνο οι αξιωματικοί, και ακόμη και τότε δεν προσπάθησαν όλοι να πυροβολήσουν και κόπηκαν. Ο Oleg Rybachenko γκρέμισε τα κεφάλια του συνταγματάρχη και του καπετάνιου. Οι στρατιώτες πέταξαν τα όπλα τους μπροστά στον ανώτερο εχθρό και έπεσαν στα γόνατα.
  Ο Πουγκάτσεφ κέρδισε μια άλλη, σχετικά απλή νίκη και προχώρησε. Ο στρατός του μεγάλωσε γρήγορα, αν και υπάρχει πολλή βρωμιά όταν λιώνει το χιόνι. Γενικά η καθυστέρηση κοντά στο Όρενμπουργκ είχε αποτέλεσμα.
  Ωστόσο, η πτώση αυτού του επαρχιακού κέντρου ανύψωσε την εξουσία του Πουγκάτσεφ και τώρα προσχώρησε ακόμη πιο πρόθυμα. Ειδικά πολλοί στέπας έρχονταν τρέχοντας.
  Και μια τεράστια ορδή, και αναρίθμητο ιππικό. Υπάρχουν πολλές χιλιάδες μαχητές, μόνο ο ίδιος ο Emelyan Ivanovich έχει περισσότερες από τριάντα χιλιάδες, και συν άλλες δεκαπέντε χιλιάδες από τον Τσίκα και άλλους διοικητές του τσάρου αγρότη.
  Ο ίδιος ο Pugachev επισκέφτηκε την πόλη Yaik, στη γλυκιά αγκαλιά της νεαρής συζύγου του, Ustinia. Την έκανε παιδί, κατά προτίμηση γιο. Εφόσον χρειάζεστε έναν κληρονόμο, ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί σε έναν πόλεμο. Από μια αδέσποτη σφαίρα ή έναν πυρήνα, κανείς δεν είναι εγγυημένος. Και έτσι υπάρχει κάποιος να παρατείνει τον αγώνα. Ωστόσο, ο Πουγκάτσεφ έχει ήδη παιδιά από την πρώην σύζυγό του Σοφία.
  Στην ίδια την πόλη Yaik, οι Κοζάκοι κάθονται σταθερά. Η προσπάθεια του εχθρού να διαφύγει αποκρούστηκε. Αρκετοί μαχητές συνελήφθησαν αιχμάλωτοι, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε πείνα στο φρούριο και σύντομα θα παραδοθεί ή θα σβήσει. Οπότε δεν έχει νόημα η καταιγίδα.
  Και ο Yemelyan, χωρίς πολλή λύπη, έφυγε από την πόλη με τον ζωηρό, καθαρόαιμο επιβήτορά του.
  Οι αντάρτες ήταν σταθερά καθισμένοι στο Τσελιάμπινσκ. Ο διοικητής του Σιβηρικού σώματος, Decolong, έχοντας μάθει για την πτώση του Όρενμπουργκ, υποχώρησε βιαστικά από την πόλη. Ήταν γενικά δειλός, εγκαταλείποντας αυτό το κέντρο όταν περικυκλώθηκε από αντάρτες.
  Αν και την ίδια στιγμή ήταν ο Decolong που προκάλεσε μια ήττα στον Pugachev στην πραγματική ιστορία, και μάλιστα τον αιφνιδίασε. Ο στρατός του αγρότη βασιλιά έχασε τότε τέσσερις χιλιάδες νεκρούς και ισάριθμους αιχμαλώτους. Αλλά τώρα ο Decolong υποχωρεί και οι στρατιώτες του εγκαταλείπουν όλο και πιο συχνά.
  Αλλά ενώ ο Κουνγκούρ αμύνεται σταθερά και για να καταλάβει αυτήν την πόλη μεγάλης στρατηγικής σημασίας το συντομότερο δυνατό, ο Έμελιαν Πουγκάτσεφ έστειλε κοντά του τον συνταγματάρχη Όλεγκ Ριμπατσένκο και τον Γεσάουλ Μαργαρίτα Κορσούνοβα.
  Το αγόρι και το κορίτσι, όπως πάντα, τρέχουν ξυπόλητα μέσα από το χιόνι της άνοιξης που λιώνει, και σχεδόν ξεγυμνώνονται.
  Είναι γρηγορότερα από τα πιο ζωηρά άλογα σε καλπασμό, και κυρίως πιο ανθεκτικά. Μπορούν να τρέχουν για πολλές ώρες χωρίς να επιβραδύνουν, και όχι μια σκιά κούρασης - τα σώματα είναι αθάνατα, και επομένως άτρωτα.
  Ο Oleg Rybachenko, φυσικά, αμφέβαλλε αν ήταν σωστό να βοηθήσει τον Pugachev, αλλά έπρεπε να επεξεργαστεί το αιώνιο, άτρωτο σώμα του. Ακόμα κι αν η Αικατερίνη Β' ήταν καλή βασίλισσα.
  Κέρδισε πολλά, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας και της Λευκορωσίας με μέρος της Ουκρανίας.
  Αλλά ποιος ξέρει, ίσως αν κερδίσει ο Yemelyan, τότε η Ρωσία θα πετύχει ακόμη περισσότερα.
  Αν και αυτό είναι ένα σοκ για την αυτοκρατορία συγκρίσιμο με το πραξικόπημα του Οκτώβρη του Λένιν και τον εμφύλιο πόλεμο που ακολούθησε. Τι λίγο έχουν ήδη τεμαχίσει τον ρωσικό λαό; Αλίμονο, χαμόγελα του εμφυλίου.
  Ο Oleg Rybachenko, μαζί με τη Margarita, τρέχει στο Kungur και σκέφτεται τον εαυτό του.
  Ακόμα, φυσικά, πολλά εξαρτώνται από την τύχη, και η τύχη οποιουδήποτε ακόμη και ενός μέσου κυβερνήτη μπορεί να είναι μεγάλη.
  Και ότι ο Νικόλαος Β', στις ικανότητες και το ταλέντο του, ξεπέρασε ξεκάθαρα τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αλλά ο τελευταίος είχε εκπληκτική τύχη, όχι κατώτερη από τον Τζένγκις Χαν.
  Η μια τύχη οδηγεί στην άλλη και το αντίστροφο. Το αγόρι εξολοθρευτής έτρεξε και σκέφτηκε.
  Για παράδειγμα, η σύλληψη του Σαλμάν Ραντούεφ, και μάλιστα την παραμονή των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία, είναι ένα πολύ απίθανο γεγονός. Λοιπόν, στην πραγματικότητα, τι πιθανότητες υπάρχουν για αυτό, ειδικά που μιλάμε για ένα σπάνιο σκουπίδι. Κανένας γνωστός αρχηγός των μαχητών δεν συνελήφθη στη συνέχεια ζωντανός. Όλοι πέθαναν. Επιπλέον, ο Shamil Basayev είναι μάλλον τυχαίος. Πράγματι, αν η διαδρομή μετακίνησης του τρομοκράτη νούμερο ένα ήταν τόσο καλά γνωστή ώστε κάτω από αυτήν τοποθετήθηκε νάρκη, τότε τι την εμπόδισε να καλυφθεί απλώς με αεροπορικό χτύπημα; Θα ήταν πολύ πιο αξιόπιστο! Ή έστω να κλείσει το γκάζι και μετά να κάνει ένα μεγάλο σόου από τη δίκη του Μπασάγιεφ;
  Όχι, πιθανότατα ο Πούτιν ήταν τυχερός και σε αυτή την περίπτωση, οπότε ο Σαμίλ Μπασάγιεφ πέθανε εντελώς τυχαία.
  Αλλά ας πούμε ότι ο Σαλμάν Ραντούεφ πεθαίνει κατά τη διάρκεια της κράτησης ή αποφεύγει εντελώς την παγίδα. Ο Πούτιν στερείται μερικών τοις εκατό των ψήφων και οι εκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους. Αυτή είναι ήδη η ήττα του αδιαφιλονίκητου φαβορί και ο θρίαμβος του Ζιουγκάνοφ.
  Και δεν είναι ακόμη γνωστό πώς θα εξελισσόταν ο δεύτερος γύρος. Σε κάθε περίπτωση, τα εκλογικά σώματα διαμαρτυρίας θα είχαν σχηματιστεί και ο Πούτιν δύσκολα θα είχε κερδίσει πολύ πειστικά. Το κυριότερο όμως είναι ότι τα εγκαίνια θα γίνονταν ένα μήνα αργότερα. Και ο Πούτιν δεν θα είχε χρόνο να προτείνει μεταρρύθμιση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου στην εαρινή σύνοδο. Και το φθινόπωρο θα είχε σχηματιστεί ένας σοβαρός συνασπισμός δυνάμεων της αντιπολίτευσης εναντίον του.
  Κομμουνιστές, αγρότες, Ένωση Δεξιών Δυνάμεων, OVR, Yabloko θα είχαν την πλειοψηφία και θα εμπόδιζαν τη μεταρρύθμιση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου. Θα ήταν επίσης αντίθετοι στην εθνικοποίηση του NTV.
  Όπως και με τον Γέλτσιν, θα επαναλαμβανόταν μια σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ της Δούμας και του νυν προέδρου. Και κάτω από τέτοιες συνθήκες, ο Πούτιν μπορεί να μην είχε το θάρρος να συλλάβει τον Χοντορκόφσκι και να δώσει ένα ισχυρό πλήγμα στους κομμουνιστές και στην Ένωση Δεξιών Δυνάμεων και στο Γιαμπλόκο. Επιπλέον, η μετατόπιση της ιστορίας επηρεάζει πολλά. Και αν άλλαζε λίγο η κατάσταση, τότε η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου δεν θα είχε συμβεί. Και τότε ο Πούτιν θα είχε μπει στον πόλεμο στο Αφγανιστάν και είναι πιθανό να είχε διαρκέσει μόνο μία θητεία.
  Και ο περίφημος δικτάτορας θα είχε φύγει, έφτυσε και με μηδενική βαθμολογία, όπως ο Γέλτσιν.
  Έτσι συμβαίνει, μερικές φορές από ένα μικρό ατύχημα. Αλλά ο ίδιος Νικόλαος Β' δεν είχε σκοτώσει τον ναύαρχο Μακάροφ, θα υπήρχε μια νίκη επί της Ιαπωνίας. Και τότε όλη η Κίνα θα γινόταν σίγουρα Ρωσική! Και τότε η Γερμανία και η Αυστροουγγαρία θα είχαν ηττηθεί.
  Ναι, μπορεί να θεωρηθεί ότι η μια αποτυχία τραβά την άλλη.
  Τα παιδιά των εξολοθρευτών έτρεξαν, ξυπόλητα περνώντας μέσα στο χιόνι. Και ο Oleg Rybachenko, νιώθοντας έμπνευση, άρχισε με ενθουσιασμό να τραγουδά, συνθέτοντας εν κινήσει.
  Παλεύουμε για μια καλύτερη μοίρα
  Για να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη...
  Και συντρίψτε την καταραμένη ορδή
  Για να υπάρχουν λιγότεροι κακοί αντίπαλοι!
  
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Για τη δόξα της μητέρας μας Ρωσίας...
  Ο λαός της Ρωσίας πιστεύει ότι είναι ανίκητος,
  Και κάντε τους πάντες στη Γη πιο όμορφους!
  
  Μας δίνεται να αγωνιστούμε για την Πατρίδα,
  Προστατεύοντας το μεγαλείο της Πατρίδας...
  Και μερικές φορές η ζωή είναι απλώς μια ταινία
  Αν και θα έπρεπε να είναι μια αντανάκλαση του παραδείσου!
  
  Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται για να πετύχουν ένα όνειρο,
  Εύλογα πιστεύει ο κομμουνισμός...
  Για να υπάρχει περισσότερη ευτυχία στη Γη,
  Και οι φωτιές του ρεβανσισμού δεν ήρθαν!
  
  Ο τσάρος μας, η μεγάλη ιδιοφυΐα Πουγκάτσεφ,
  Ανέβασε τους αγρότες στον ιερό αγώνα ...
  Οποιαδήποτε επιχείρηση θα είναι στον ώμο,
  Και αγαπήστε το κορίτσι ξυπόλητο αγόρι!
  
  Θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί από τον διάβολο
  Όταν αλλάξουμε τους ορίζοντες της επιστήμης...
  Ισιώνοντας κάτω από τις οπλές του κακού,
  Αν και αίμα αναβλύζει από μια σχισμένη αορτή!
  
  Ναι, είναι σωστό φίλοι μας,
  Μπορούμε να κάνουμε την Πατρίδα πιο ευτυχισμένη...
  Οι λαοί πιστεύουν όλοι μια οικογένεια,
  Μεγάλη λαμπερή Ρωσία!
  
  Κοιτάξτε τους ανθρώπους με γενναιότητα στον ορίζοντα,
  Μην αφήνετε τα κακά σύννεφα να σκεπάζουν τον ουρανό...
  Θα δώσουμε στον εχθρό ένα νικηφόρο σκορ,
  Και θα είσαι, τυχερός ήρωας στη μάχη!
  
  Δεν ξέρω τη λέξη δειλός
  Εμείς οι Ρώσοι δεν είμαστε καθόλου κατώτεροι...
  Εμείς οι Svarog έχουμε έναν Λευκό Ιησού,
  Και για πάντα θα απολαύσετε τον Μάιο!
  
  Κορίτσια και αγόρια σε έναν στρογγυλό χορό,
  Εμείς τα ξυπόλητα κορίτσια μπαίνουμε...
  Για εμάς, τελικά, τον παντοδύναμο Θεό Ροντ,
  Μην είσαι ανεγκέφαλος παπαγάλος!
  
  Και ο Λένιν μας ενέπνευσε να πολεμήσουμε,
  Ο σοφός Στάλιν ευλόγησε το κατόρθωμα...
  Ένα δυνατό χερουβείμ θα ανοίξει τα φτερά του,
  Και οι μύες μας είναι απλά φτιαγμένοι από ατσάλι!
  
  Το μεγαλείο της Πατρίδας θα είναι μέσα
  Ότι είμαστε τόσο πολεμιστές με τον Θεό...
  Εδώ θα επιβεβαιώσουμε τη δόξα με ένα ατσάλινο σπαθί,
  Ποια ασπίδα σφυρηλατήθηκε στο Svarog!
  
  Με λίγα λόγια, να είστε πιστοί στον Κύριο,
  Προς δόξα της πιο λαμπερής Ρωσίας...
  Απλώς ξέρουμε ιππότες αετούς,
  Πίσω μας είναι ο Λευκός Θεός Χριστός ο Μεσσίας!
  Τα παιδιά τραγούδησαν όμορφα, οι φωνές τους ήταν τόσο πλούσιες και καθαρές. Και ταυτόχρονα δυνατός, υπέροχος σαν όπερα. Αρκετοί λύκοι προσπάθησαν να ακολουθήσουν τα παιδιά, αλλά γρήγορα έπεσαν πίσω. Οι αθάνατοι τύποι βιάζονται πολύ γρήγορα. Δεν γνωρίζουν καμία αδυναμία ή αμφιβολία. Αν και όχι, το τελευταίο είναι ίσως γνωστό. Στον ίδιο τον Oleg Rybachenko, αμφέβαλλε έντονα αν άξιζε να αλλάξει η Catherine, αλλά ένας ικανός, αλλά αγράμματος Κοζάκος. Ωστόσο, αστειευτείτε μαζί του. Τα παιδιά, για να αποσπαστούν, επειδή η διαδρομή είναι μεγάλη, άρχισαν να συνθέτουν φτερωτούς αφορισμούς στο τρέξιμο. Και το έκαναν πολύ σοφά και όμορφα.
  Εδώ είναι τα παιδιά.
  Ο πόλεμος είναι σαν ένα παιχνίδι ντόμινο, μόνο σπασμένα κόκαλα δεν μπορούν πλέον να μαζευτούν - η γη κρατάει!
   Η καλή τύχη είναι η ανταμοιβή για το θάρρος και η τιμωρία για την απερισκεψία!
  Ο ταύρος είναι δυνατός, ο γάιδαρος είναι πεισματάρης, το λιοντάρι είναι ευγενές, και η αλεπού είναι πονηρή, αλλά οι άνθρωποι είναι βαλέδες όλων των επαγγελμάτων!
  Στον τύραννο αρέσει να ιντριγκάρει, αλλά δεν του αρέσουν οι ίντριγκες στις εκλογές!
  Ένας πολιτικός λατρεύει να κυβερνά, αλλά του αρέσει να κάνει το σωστό!
  Για να πάρεις τη θέση του λιονταριού πρέπει να είσαι αλεπού στον τόπο!
  Μην είσαι γάιδαρος - θα σου βγάλουν τα αυτιά!
  Ο άνθρωπος δεν είναι μύγα, αλλά είναι και λαίμαργος για γλυκό λόγο!
  Είναι καλό να έχεις γροθιές από χυτοσίδηρο - χειρότερο από κεφάλι βελανιδιάς!
  Ο πιο ανήθικος πολιτικός - του αρέσει να διαβάζει ηθική!
  Το μέλι από το στόμα ενός πολιτικού διαβρώνει ένα ατσάλινο αλέτρι!
  Δεν είναι κακός ο πόλεμος, αλλά η ήττα είναι κακή!
  Ο πόλεμος δεν φέρνει χαρά, αλλά η νίκη φέρνει τρόπαια!
  Ένας τύραννος είναι συχνά μελαγχολικός, αλλά η ζωή μαζί του δεν είναι μέλι!
  Κάποιος ανεβαίνει στον ψηλό θρόνο με τη βοήθεια βασικών κόλπων!
  Όσο υψηλότερη είναι η θέση, τόσο χαμηλότερη είναι η μέθοδος απόκτησης!
  Ο γλυκός λόγος ενός πολιτικού, αποπνέει την πίκρα της απογοήτευσης!
  Η ευθύτητα του διοικητή - πάει πλάγια!
  Η πιο εύθραυστη θέση είναι αυτή με κεφάλι βελανιδιάς!
  Παπούτσια για να φύγουν γυμνοί!
  Ο πολιτικός μιλάει πάρα πολύ, αλλά τα σπουδαία πράγματα γίνονται στη σιωπή!
  Η αλεπού θα ξεγελάσει το λιοντάρι, αλλά δεν θα ταΐσει το ποντίκι!
  Ο δικτάτορας θέλει να είναι αετός, χωρίς φτερά στα όνειρά του!
  Για τον άντρα τα χρήματα, όπως το γάλα της αγελάδας, ξινίζουν από τη φιλαργυρία, εξαφανίζονται από τη γενναιοδωρία!
  Υποσχέσεις χωρίς δυσκολία, είναι αλήθεια, ναι! Αλλά μετά, με τι δυσκολία τα κάνει όλα μετά!
  Η πολιτική με κεφάλι βελανιδιάς περιμένει τη μοίρα ενός κορμού!
  Όσο μεγαλύτερος είναι ο κλέφτης, τόσο μικρότερη είναι η τιμωρία!
  Ένας πολιτικός δεν περιφρονεί τίποτε άλλο παρά τη ζωή της συνείδησης!
  Ο πολιτικός έχει λίγη συνείδηση, αλλά γιγάντιες φιλοδοξίες!
  Η δίωξη μετατρέπει τον πολεμιστή σε δήμιο, τον δειλό σε γενναίο, τον ταπεινό άνθρωπο σε αυθάδη!
  Η φαντασία είναι ένας διαγωνισμός παραλογισμού και παραλογισμού! Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει πλέον επιστημονικό και λογικό είδος!
  Στον πόλεμο, όπως σε μια όπερα - ο καθένας τραγουδά το δικό του, μόνο ένας προφήτης μπορεί να είναι κατάσκοπος!
  Οι σύγχρονες γυναίκες συγχωρούν στον άντρα τα πάντα - εκτός από τη φτώχεια!
  Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ κατασκόπων και προσκόπων;
  Ξέρω! Έχουμε μόνο ανιχνευτές - οι ξένοι έχουν συμπαγείς κατασκόπους!
  Τι είναι καλύτερο με ένα άδειο κεφάλι ή ένα άδειο πορτοφόλι; Φυσικά με άδειο κεφάλι - όχι τόσο αισθητό!
  Το μυαλό είναι ο καλύτερος συλλέκτης πλούτου!
  Μυαλό και τύχη: ένα ερωτευμένο ζευγάρι - γεννήστε επιτυχία, πλούτο, θέση, αλλά γρήγορα διαλύστε!
  Είναι πιο εύκολο για τους περήφανους άντρες να ακούσουν συμβουλές όταν τις δίνει μια γυναίκα - εκτός αν είναι σύζυγος!
  Μια σοφή σύζυγος αξίζει μια περιουσία! Και μια επιχειρηματίας σύζυγος μπορεί να του κάνει μήνυση!
  Ποιος εκτιμά την προσωπικότητα ενός ανθρώπου και ποιος εκτιμά τα μετρητά!
  Η ανθρωπότητα μπορεί να καταστραφεί από δύο πράγματα - τους υπολογιστές και τους επιστήμονες υπολογιστών. Ο πρώτος θα ατροφήσει το μυαλό, ο δεύτερος δεν θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί!
  Σύντροφος στον πόλεμο και μια χειροβομβίδα!
  Γενικά, ένα ρόδι που λέει ανέκδοτα είναι σαν ένα αυγό Faberge που χρησιμοποιείται για να σπάει ξηρούς καρπούς!
  Το ταλέντο είναι σαν μια ψυχή: είναι αδύνατο να αφαιρεθεί, αλλά μπορεί να καταστραφεί!
  Η εκδίκηση δεν αξίζει τιμή - η ανταπόδοση της ευπρέπειας!
  Ο φθόνος είναι το μικρόβιο του εγκλήματος, το συμφέρον ποτίζει, η αδράνεια τρέφεται!
  Η τεμπελιά είναι το χειρότερο απ' όλα τα εγκλήματα!
  Είναι καλύτερα να πεθάνεις με ένα σπαθί με αξιοπρέπεια - παρά να ζήσεις ένα βόδι που το οδηγεί ένα μαστίγιο σε ένα στασίδι!
  Στον πόλεμο, το θάρρος μπορεί να νικήσει την πονηριά, αλλά η πονηριά ποτέ δεν μπορεί να νικήσει το θάρρος!
  Ο πόλεμος κάνει τη ζωή τρομερή, και ο θάνατος άξιος και όμορφος!
  Η σεμνότητα είναι μια σπάνια ιδιότητα για έναν διοικητή, αλλά αυτό την κάνει ακόμα πιο πολύτιμη!
  - Το τσακάλι είναι σύμφωνο με τη λέξη κόπρανα!
  Το λιοντάρι έχει μόνο ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το τσακάλι - την ικανότητα να πεθαίνει με αξιοπρέπεια!
  Η τεχνική είναι ο δήμιος της ανδρείας!
  -Μα δεν είναι αλήθεια! Στην πραγματικότητα, όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της τεχνολογίας, τόσο περισσότερη ευφυΐα και επινοητικότητα απαιτείται στο πεδίο της μάχης!
  Εκεί που ξεκινούν τα συμφέροντα της Πατρίδας, τελειώνει η προσωπική ευημερία!
  Η ελευθερία πρέπει να συνδυάζεται με πειθαρχία. Η αναρχία είναι το αντίθετο της ελευθερίας!
  Η δυνατή μνήμη είναι ο καλύτερος μέντορας! Γενικά η ελευθερία μπορεί να κερδηθεί με το σπαθί, αλλά μόνο με τη βοήθεια της λογικής μπορεί να διατηρηθεί!
  - Όταν ένας δυνατός πολεμιστής σώζει έναν άλλον, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τιμή για αυτό!
  Άλλωστε, όταν η ανδρεία καίει στην καρδιά σου, θα σηκώσεις την ασπίδα σου για την υπεράσπιση των σκλάβων!
  Η κακία ενός κάθαρμα δεν αποτελεί δικαιολογία για έναν έντιμο, αφού η παρουσία βρωμιάς δεν δικαιολογεί έναν βρώμικο!
  Η αγάπη δεν είναι ποτέ φθηνή - ειδικά αν πληρώνεις όχι με το πορτοφόλι σου, αλλά με την ψυχή σου!
  Το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει το χυμένο αίμα είναι αν τα δάκρυα σταματήσουν να κυλούν ως αποτέλεσμα!
  Αυτοί που υπηρετούν για χρήματα δεν θα μπορέσουν ποτέ να ταιριάξουν στη μάχη με αυτούς που οδηγούνται από μια γενναία καρδιά και την επιθυμία για ελευθερία!
  Το δάκρυ ενός παιδιού είναι επικίνδυνο γιατί μετατρέπεται σε λυσσασμένο ρυάκι που ξεβράζει πολιτισμούς!
  Η θέση του διοικητή δεν είναι επιπλέον κολλήσεις, αλλά επιπλέον ευθύνη και βαρύ φορτίο!
  Δεν είναι γνωστό τι είναι πιο σημαντικό - να ταΐσεις όλους τους πεινασμένους ή να σκουπίσεις ένα δάκρυ για ένα παιδί!
  Ο χρυσός είναι πιο μαλακός από το ατσάλι, αλλά μάλλον χτυπάει την καρδιά!
  Δεν είναι το όπλο που κάνει τον στρατιώτη δυνατό, αλλά το όπλο του στρατιώτη!
  Μια πολύ μεγάλη συζήτηση με ένα πολυβόλο οδηγεί στο γεγονός ότι αρχίζει να πυροβολεί στο αυτί!
  Το σεξ είναι το πιο καταστροφικό όπλο, ιδιαίτερα επικίνδυνο λόγω της διαθεσιμότητάς του!
  Η αποτελεσματικότητα οποιουδήποτε όπλου εξαρτάται από το επιλεγμένο θύμα, και ακόμη περισσότερο στο σεξ!
  Το σεξ είναι το πιο ανθρώπινο όπλο, σε αντίθεση με άλλα θανατηφόρα όπλα, δίνει ζωή!
  Η αγάπη σπάνια σκοτώνει, αλλά συχνά πονάει!
  Όποιος κοιτάζει για πολλή ώρα ένα γυμνό στήθος, ξεχνά τα περιγράμματα του εθνόσημου!
  Καλύτερα ένα ποδήλατο με πετάλια παρά μια Mercedes χωρίς κινητήρα!
  Ένα παλιό όπλο είναι σαν δεκανίκι, αξιόπιστο, αλλά χωρίς ελιγμό!
  Το περπάτημα δεν είναι πιο γρήγορο, αλλά φθηνότερο - θα εξοικονομήσετε ιδιαίτερα τους γιατρούς!
  Το χρήμα είναι σαν καθαρτικό - η ειλικρίνεια και το θάρρος τα αφήνουν έναν άνθρωπο!
  Καλύτερα να χάσεις μια μέρα σκάουτινγκ παρά να πεθάνεις σε ένα δευτερόλεπτο!
  Στον πόλεμο, η βιασύνη είναι ένα τρέξιμο στον τάφο!
  Οι περισσότεροι κρατούμενοι είναι πολύ πιο λαμπεροί στην ψυχή και πιο καθαροί στην καρδιά από αυτούς που τους φυλάνε! Η αλυσίδα δεν μπορεί να είναι πιο ηθική από τον κρατούμενο!
  Ένα μικρό σώμα είναι σαν ένα κοφτερό μαχαίρι, μόνο που δεν μπορεί να ακονιστεί!
  Τα γυναικεία δάκρυα είναι καλύτερα από τα μαργαριτάρια, κάθε σταγόνα είναι ένα χρυσό νόμισμα!
  Ένα πέτρινο τσεκούρι και η ατομική ενέργεια πρέπει να συνδέονται με μια καλή καρδιά!
  Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για τη φτώχεια αν έχεις πλούσια ψυχή και χρυσή καρδιά!
  Η πρόοδος καλύπτει τη δεισιδαιμονία!
  Η ακρίβεια της ευγένειας του δολοφόνου και η αλαζονεία του δανειστή!
  Ένας φρουρός δεν κοστίζει περισσότερο από ένα σκιάχτρο κήπου!
  Σε έναν πόλεμο, το να γεμίζεις έναν διοικητή ισοδυναμεί με νίκη!
  Ένας ημιτελής εχθρός είναι σαν μια αρρώστια χωρίς θεραπεία - περιμένετε επιπλοκές!
  Η ευγενής σοφία είναι σαν το ακριβό κρασί - είναι καλύτερα να την κρύβεις από τα κατώτερα!
  Εάν ρίξετε δύο νομίσματα, πρώτα απ 'όλα, σηκώστε όχι αυτό που είναι μεγαλύτερο, αλλά αυτό που είναι πιο ακριβό! Δώστε τα υπόλοιπα στους φτωχούς!
  Η ήττα είναι πάντα θλίψη, εκτός κι αν δώσεις στη θάλασσα χρήματα για αντάλλαγμα!
  Μόνο ένας αδιόρθωτος ρομαντικός χαίρεται να πεθάνει στα χέρια μιας υπέροχης κυρίας!
  Ο πραγματιστής προτιμά να γεννήσει μια νέα ζωή!
  Το θάρρος μπορεί να αντισταθμίσει την ανεπαρκή εκπαίδευση, αλλά η εκπαίδευση ποτέ δεν αντισταθμίζει το θάρρος!
  Το ταλέντο μπορεί να αντικαταστήσει την εκπαίδευση, αλλά η εκπαίδευση δεν θα αντικαταστήσει ποτέ το ταλέντο!
  Ενθουσιασμός και οργή, αυτά είναι απλώς προσθέσεις ανδρείας και θάρρους!
  Καλή τύχη, σαν μέλισσα, σίγουρα θα πετάξει εκεί που ωριμάζει το νέκταρ της σοφίας και της επιμέλειας!
  Το σκουλήκι, σε αντίθεση με τον αετό, εξαφανίζεται εύκολα. Το χαμηλό είναι πάντα κρυμμένο, και το υψηλό είναι ευάλωτο!
  Δεν είναι τόσο η αλυσίδα που κρατά στη σκλαβιά, αλλά ο φόβος - η αδυναμία τουλάχιστον ενός κρίκου δίνει κουράγιο!
  Είναι τιμή να πεθαίνεις για την Πατρίδα, τη Γυναίκα, τους Γονείς, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να ζεις για αυτό!
  Στον πόλεμο, είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις ένα πλεονέκτημα παρά να το συνειδητοποιήσεις! Το τελευταίο μοιάζει με το κυνήγι για μύγες που έχουν κολλήσει γύρω από ένα νικημένο λιοντάρι!
  Η γλώσσα, παρά το μικρό της μέγεθος, είναι το πιο δυνατό μέλος του σώματος. Κινεί στρατιές εκατομμυρίων και ηρεμεί το μωρό. Ικανός να καταστρέψει και να σώσει.
  Ένας μαχητής χωρίς πληγή είναι σαν πλούσιος χωρίς τσέπη!
  Ένας άντρας χρειάζεται δύναμη για να ζήσει και μια γυναίκα για να επιβιώσει!
  Ανάμεσα στα πρόβατα, ακόμη και ένα κριάρι μπορεί να σηκωθεί, αλλά προσπαθήστε να γίνετε ηγέτης ανάμεσα στις λέαινες!
  Η ζωή είναι πολύ πολύτιμη για να την ανταλλάξεις!
  Το ατσάλι είναι αιχμηρό, αλλά η γλώσσα μιας γυναίκας είναι πολύ πιο αιχμηρή!
  Ενεργήστε με τόλμη αν δεν μπορείτε επιδέξια!
  Προσθέστε έναν πολίτη στο απόσπασμα, αφαιρώ εξίσου δύο στρατιώτες!
  Ένας ερασιτέχνης με τη βλακεία του θα μπλοκάρει το όφελος δέκα ειδικών!
  Μια μεγάλη οικογένεια είναι παράδεισος για την καρδιά, καθαρτήριο για το πορτοφόλι, κόλαση για τους εχθρούς!
  Η αποσυναρμολόγηση ενός κλουβιού είναι μερικές φορές πιο δύσκολη από το να απομακρύνεις έναν σκληρό ιδιοκτήτη!
  Για τον ρωσικό λαό, η βότκα είναι χειρότερη από μια ντουζίνα Χίτλερ!
  Το όνειρο προδίδει την πραγματικότητα!
  Θα υπήρχε λόγος να σκοτώσεις, αλλά πάντα να φοράς το μπαούλο!
  Η βότκα είναι νομιμοποιημένος τρομοκράτης!
  Το αλκοόλ είναι ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος! Ας πιούμε λοιπόν, αλλά για να μας σκοτώσουν μόνο με αλκοόλ!
  Όσο μικρό κι αν είναι το ηλεκτρονικό τσιπ, αλλά ένας ιεροκήρυκας σκαρφάλωσε σε αυτό με τεντωμένο χέρι!
  Το αυτόματο είναι το καλύτερο επιχείρημα για μετάνοια!
  Ένας αληθινός άντρας πρέπει να είναι τολμηρός σε έναν καυγά, διεκδικητικός στην αγάπη, πνευματώδης σε μια διαμάχη!
  Η ημιτελής βότκα, όπως μια ανικανοποίητη σύζυγος, ο πονοκέφαλος δεν μπορεί να αποφευχθεί, οπότε καλύτερα να υποκύψετε!
  Ο πόλεμος είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι απεριόριστος, αλλά συνεχώς μειώνεται!
  Στον πόλεμο, σε αντίθεση με την πυγμαχία, η νίκη στους πόντους μοιάζει με προδοσία, αλλά ο δικαστής δεν δωροδοκείται!
  Το σκάκι είναι λογική και ποίηση ενσαρκωμένη σε απλά κομμάτια!
  Η ελευθερία είναι σαν διεφθαρμένο κορίτσι, μόνο που την πληρώνουν όχι με χρήματα, αλλά με αίμα!
  Η νεότητα είναι η αδερφή της αλαζονείας, η αλαζονεία είναι η αδερφή του θάρρους, αλλά μόνο συνδέοντας με την εμπειρία ενός γέρου μπορεί να γεννηθεί η νίκη!
  Όταν ο διοικητής έχει φωτεινό κεφάλι, σκοτεινιάζει στα μάτια του εχθρού!
  Η αίσθηση του χρόνου είναι αναπόσπαστο προσόν ενός διοικητή, δεν είναι τυχαίο που ο λεπτοδείκτης έχει κοφτερό άκρο, χτυπά πιο δυνατά από τον ακονισμένο δαμασκηνό χάλυβα!
  Η ευχαρίστηση και ο πόνος είναι αντίθετα, αλλά για κάποιους, η πρόκληση πόνου είναι η ύψιστη ευχαρίστηση!
  Ο πόλεμος και το σεξ είναι απόλαυση, αλλά όχι σε μείγμα, πολύ θανατηφόρο πινέλο!
  Όσο πιο παχύ είναι το κομμάτι στην παγίδα, τόσο πιο αιχμηρά πρέπει να είναι τα δόντια!
  Είναι πιο δύσκολο να προλάβεις έναν λαγό παρά να σκοτώσεις ένα μαμούθ!
  Σκοτώνοντας όμορφα, δημιουργείς αιματηρές νεκρές φύσεις, μόνο οι γνώστες πηγαίνουν στον τάφο πολύ γρήγορα!
  Η μετριοπάθεια είναι καλή ποιότητα, αν δεν ισχύει για το εισόδημα! Ένα βαρύ πορτοφόλι είναι πάντα ελαφρύ!
  Όταν μια γυναίκα λέει την αλήθεια, το πάθος αρχίζει να ξεθωριάζει και όταν λέει ψέματα, η προδοσία ανθίζει!
  Οι απαλές αγκαλιές ασφυκτιούν πιο δυνατά, δεν υπάρχει τίποτα πιο αδυσώπητο από μια στοργική θηλιά!
  Το χρέος είναι βαρύ φορτίο, ειδικά αν δεν υπάρχει τίποτα να πληρώσεις εκτός από τη ζωή. Δεν μπορείς να το δανειστείς με τη σειρά σου!
  Ο ύπνος του θανάτου είναι ο βαθύτερος, αλλά όχι ο πιο γλυκός, ειδικά για αυτούς που έχουν αμαρτήσει!
  Το κυνήγι είναι το στεφάνι της νίκης και χωρίς στέμμα δεν υπάρχει νικηφόρο τέλος!
  Όποιος μείνει πίσω θα προλαβαίνει με ένα χτύπημα καρδιάς για μια ζωή!
  Ένας άπυρος στρατιώτης, όπως το πράσινο κρασί, θα αποκτήσει δύναμη με τις μάχες, αλλά ένας διοικητής που δεν θέλει να μάθει είναι σαν την κοπριά - δεν θα ωριμάσει, αλλά μόνο θα ωριμάσει!
  Ένας κακός διοικητής καταφέρνει να σώσει το δέρμα του, ένας καλός σώζει τους στρατιώτες του από το θάνατο!
  Το ντεμπούτο στη μάχη είναι σημαντικό γιατί, έχοντας χάσει, δεν θα μιλήσετε για encore!
  Αν πεθάνει σύντροφος, μη στενοχωριέσαι, ο παράδεισος έχει πλουτίσει με καλό άνθρωπο!
  Κι αν είναι κακό; Τότε έγινε πιο εύκολο για τους ζωντανούς στη γη.
  Η αλήθεια είναι μία, αλλά υπάρχουν πολλές θρησκείες, που σημαίνει ότι ένας πιστός έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει λάθος από έναν άθεο!
  Ένας άθεος κι αν έχει δίκιο, η αλήθεια του δεν θα του αποφέρει κέρδος, αλλά ο πιστός, ακόμα κι αν κάνει λάθος, θα λάβει μια ευτυχισμένη ζωή και έναν αξιοπρεπή θάνατο!
  Το να γίνεις άθεος είναι σαν να κλέβεις την ψυχή σου!
  Η πίστη είναι σαν το ρούχο, είναι δύσκολο να φορεθεί και δεν μπορείς να είσαι γυμνός! Μπορείτε να το αλλάξετε μόνο με το πλύσιμο, και επιλέγοντας ένα μοντέρνο στυλ! Γενικά, η θρησκεία, όπως και η γυναίκα, ενοχλεί και είναι τρομακτικό να αλλάξεις!
  Η πίστη ως γουδοχέρι είναι μόνο μία και μόνο οι ανόητοι γελούν μαζί της!
  Ευτυχία είναι ένας επιλεκτικός γαμπρός που πάει για ζευγάρι μόνο με ελευθερία!
  Τι θέλετε να βάλετε ένα φίδι στην καρδιά σας - ανοίξτε την πόρτα στον κάτω κόσμο!
  Κι αυτό γιατί μια αξίνα και τα μυώδη χέρια χρειάζονται κεφάλι!
  Ο διοικητής μοιάζει με ηθοποιό, μόνο οι επαναλήψεις για ένα encore break όχι χειροκροτήματα, αλλά χαστούκια στο πρόσωπο, οδηγώντας στο έδαφος!
  Η αγάπη είναι σαν σύννεφο, υποκείμενο σε ιδιοτροπίες και χύνει δάκρυα!
  Το έλεος είναι χαρακτηριστικό του δυνατού, η σκληρότητα γεννιέται από την ανασφάλεια και η ανασφάλεια είναι αδυναμία!
  Η τιμωρία του κακού είναι το πολυτιμότερο είδος καλού, απαιτεί πνευματική αγνότητα και σθένος!
  Η αποφασιστικότητα είναι αναπόσπαστο προσόν του ηγεμόνα, η δειλία καταστρέφει τα κράτη και αφήνει τους λαούς ορφανούς!
  Ποιου ο blaster θα ούρλιαζε, αλλά ο δικός σας θα ήταν σιωπηλός!
  Η αγάπη απαιτεί θυσίες, όχι λιγότερο από μίσος!
  - Η θρησκεία καταρχήν πρέπει να είναι ηθική, να διδάσκει την καλοσύνη και την υπακοή! Απλά μην μετατρέπεις τους ανθρώπους σε αγέλη και τους απογαλακτίζεις να σκεφτούν!
  Η επανάσταση δεν πρέπει να αλλάξει το είδος της σκλαβιάς, στόχος της είναι η πνευματική ελευθερία με μια ενιαία στάση - να κάνει το καλό!
  Τίποτα δεν ενώνει την ανθρωπότητα όπως μια αληθινή θρησκεία που βασίζεται στην καλοσύνη και την κοινή λογική!
  - Μόνο η τελική νίκη της υψηλότερης αλήθειας μπορεί να δικαιολογήσει ένα ψέμα! Ακριβώς όπως η υπόθεση της ειρήνης απαιτεί βία, είναι πιο εύκολο να νικήσεις ένα ξίφος με ένα σπαθί παρά με μια ασπίδα!
  - Η αλήθεια είναι πάντα μειοψηφία, και η μειοψηφία μπορεί να κερδίσει μόνο με τη βοήθεια της εξυπνάδας και της πονηριάς! Αυτό σημαίνει πονηριά και εξυπνάδα, αληθινοί σύντροφοι της αλήθειας!
  Ο σκλάβος είναι πρώτα απ' όλα δειλός, φοβάται μην χάσει την αλυσίδα του!
  Ο τύραννος έχει τρεις ιδιότητες εντόμων: το τσίμπημα του σκορπιού, τα πόδια μιας κολλώδους μύγας, τον ιστό ενός αιμοβόρου, αλλά δεν προορίζεται να γίνει φτερωτός!
  Η ομορφιά της ψυχής, η αγνότητα της καρδιάς, η δύναμη της αγάπης - δεν πρέπει να μολύνονται από υπερβολική ανταπόδοση!
  Αν έχεις δίκιο, η δικαιοσύνη δικαιολογεί τη σκληρότητα, αλλά μόνο στο βαθμό που δεν μετατρέπει το θύμα σε δήμιο!
  Το πιο πολύτιμο προσόν ενός διοικητή είναι να αποδέχεται την ήττα με αξιοπρέπεια και να μαθαίνει από αυτήν!
  Στο σύγχρονο πόλεμο, όποιος πετάει κερδίζει, και ό,τι σέρνεται χτυπιέται από τον εχθρό!
  Η προσβολή είναι το όπλο του αχρείου και του δειλού, στην προσπάθεια του να ταπεινώσει τους άλλους, χαμηλώνει τον εαυτό του!
  Μόνο οι νεκροί δεν κάνουν λάθος, εκτός αν φυσικά μετρήσετε την τοποθεσία του παραδείσου!
  Η πρακτική είναι η μητέρα της ικανότητας, σύμμαχος με το ταλέντο!
  Όσοι θέλουν να μάθουν θα ωφεληθούν περισσότερο από την ήττα - παρά οι αυτοικανοποιημένοι αλαζόνες από τη νίκη!
  Είναι καλύτερα να πεθάνεις όμορφα παρά να ζεις άσχημα!
  Για έναν τεμπέλη, όλες οι ώρες είναι κακές, εκτός από τον ύπνο!
  Στον πόλεμο, η πρόωρη χαρά είναι η αδερφή της προδοσίας!
  Η πιο τέλεια λεπίδα - τα λοξά χέρια χαλάνε!
  Ο χρόνος στον πόλεμο είναι σαν το νερό, φθείρει την καλοσύνη και την ανθρωπιά!
  Ένας πολεμιστής που κάθεται σε ενέδρα είναι σαν ληστής, μόνο που θέλει να πάρει τη ζωή του, όχι ένα πορτοφόλι.
  Για έναν καλό διοικητή, το να σώσεις τους δικούς σου είναι πιο σημαντικό από το να σκοτώσεις αγνώστους!
  Μεγάλος αριθμός τυμβωρύχων ικανοτήτων και ανδρείας! Αν θέλεις να γίνεις ήρωας, μην περπατάς με πραότητα!
  Το ψέμα είναι σαν το φίδι στη θέση ενός φύλακα - μόλις δαγκώσει τον εχθρό, το επόμενο σίγουρα θα σας τσιμπήσει σε αδύναμο σημείο!
  Ένας ιππότης μπορεί να παραχωρήσει τα πάντα σε μια κυρία, εκτός από το δικαίωμα να πεθάνει πρώτα!
  Ένας Ρώσος στρατιώτης μπορεί να σκοτωθεί, αλλά όχι να νικηθεί!
  Ο γίγαντας δεν είναι αυτός που είναι μεγάλος στην ανάπτυξη, αλλά που έχει το εύρος της σκέψης, στον ουρανό!
  Η βία γεννά την εξωτερική υπακοή και πυροδοτεί την εξέγερση στην ψυχή!
  Η αιχμαλωσία είναι σαν ένα καυτό σφυρήλατο, σκληραίνει αν μετά από αυτήν βουτήξεις στο παγωμένο ρεύμα της απελευθέρωσης!
  Η δικαιοσύνη μερικές φορές είναι σκληρή, αλλά πάντα πιο ήπια από την αυθαιρεσία!
  Τώρα ξυπόλητα παιδιά τρέχουν στο Kungur, ένα ισχυρό φρούριο, στο οποίο υπάρχουν εξακόσιοι στρατιώτες και μια άλλη πολιτοφυλακή. Τρομαγμένο από την προσέγγιση του Ταγματάρχη Βερεσσάγκιν με διακόσιους τακτικούς στρατιώτες, ένα πλήθος δύο χιλιάδων Πουγκατσεβιτών σήκωσε την πολιορκία και υποχώρησε.
  
  
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova έφτασαν στους αντάρτες. Στην αρχή ήταν δύσπιστοι για ένα αγόρι με σορτς και ένα κορίτσι με χιτώνα. Όμως το διάταγμα με τη σφραγίδα του κυρίαρχου τους έπεισε να υπακούσουν στον συνταγματάρχη. Αλλά έγινε ακόμα πιο αξιόπιστο όταν ο Όλεγκ, έχοντας δέσει τα νύχια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, τα πέταξε στον αταμάν που άρχισε να ξεπροβάλλει και τον κάρφωσε στην πόρτα από το μπροστινό κλείδωμα.
  Επιπλέον, έχουν ήδη φτάσει οι φήμες για ένα αγόρι που δεν φοβάται το κρύο, και τρέχει πιο γρήγορα από τον πιο λαγωνικό λύκο.
  Το αγόρι έγινε δεκτό ως διοικητής. Και μετά κατέληξε σε ένα σχέδιο. Μαζί με τη Μαργαρίτα, διεισδύουν στο Kungur, σκοτώνουν όλους τους αξιωματικούς και στη συνέχεια η ορδή εισβάλλει και τελειώνει τη φρουρά.
  που έγινε αποδεκτή με χαρά.
  Και ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αυτά τα παιδιά εξολοθρευτές όρμησαν στο Kungur. Και ένα μεγάλο απόσπασμα ανταρτών κινήθηκε πίσω τους.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, μετακινήθηκαν στον τοίχο. Έκοψαν μερικούς φρουρούς. Και ας κόψουμε τους αξιωματικούς. Άρχισε ο πανικός. Ο ταγματάρχης Vereshchagin όρμησε στη μάχη και ήταν ένας από τους πρώτους που σκοτώθηκαν. Σκοτώθηκαν επίσης τρεις καπετάνιοι.
  Τα παιδιά πέταξαν απότομα ακονισμένους δίσκους και έκοβαν με σκληρυμένο χάλυβα σπαθιά. Έριξαν και αυτοσχέδιες, αλλά πολύ ισχυρές χειροβομβίδες. Από την οποία ο εχθρός πέταξε ψηλότερα και διαλύθηκε. Και πήρα από αυτά τα παιδιά-εξολοθρευτές.
  Και μετά οι επαναστάτες πήγαν στη μάχη. Και επίσης πώς άρχισαν να ψιλοκόβουν και να συνθλίβουν. Και η ήδη μπερδεμένη και αποκεφαλισμένη φρουρά παραδίδεται στον στρατό των απεσταλμένων του Πουγκάτσεφ.
  Τα παιδιά ολοκλήρωσαν την εργασία. Και παίρνοντας το Kungur, έσπευσαν πίσω, κοντά στην Ufa, όπου πλησίασε ο τεράστιος στρατός του Emelyan Pugachev.
  Το αγόρι και το κορίτσι έτρεξαν στον εαυτό τους και τραγούδησαν.
  Στην Πατρίδα, τα αηδόνια τραγουδούν έναν ψαλμό.
  Σε αυτό, ο λαμπερός ήλιος ξημερώνει...
  Φέρνει χάρη - ειρήνη, άνεση,
  Και ανοίγει τα μάτια - το φως του Κυρίου!
  
  Πού είναι τα κρίνα της κοιλάδας και πού τα σμήνη των μαργαριτών,
  Και οι θημωνιές χύνονται με μέλι...
  Θα γίνετε αληθινοί - ξέρετε τον ήρωα -
  Κόψτε τα αιχμηρά κέρατα των δαιμόνων!
  
  Τώρα τρέχεις ξυπόλητος στα χωράφια,
  Αρκετά αγοράκι - βαρύ πολυβόλο!
  Και κρύα τακούνια κάτω από τη δροσιά -
  Έτοιμος να βάλει τον αντίπαλο - ματ!
  
  Ο Δήμιουργος θα σμιλέψει τη φύση,
  Δημιουργήστε μοτίβα σε θυελλώδη μεγαλοπρέπεια...
  Αλίμονο, λίγο αυστηρός ο Θεός είναι χειρουργός-
  Που δεν θα βάλει μόνο πέντε!
  
  Εμείς οι άνθρωποι είμαστε επίσης τρομεροί δημιουργοί -
  Ικανός να αγκαλιάσει τον νέο σας κόσμο!
  Δεν χρειάζεται να δείξετε την ντροπή ενός προβάτου -
  Τότε αμέσως θα μαζευτεί να μαλώσει τον στρατό!
  
  Το αγόρι πρωτοπόρος είναι τώρα σε αιχμαλωσία,
  Ο δήμιος το σήκωσε στο ράφι, το έδωσε με ένα μαστίγιο ...
  Αλλά οι άνθρωποι δεν βρίζουν τον Σατανά -
  Γιατί και οι δοκιμασίες είναι δώρο!
  
  Για το χώρο - οι δρόμοι είναι όλοι σε χρώματα,
  Έχουν την έκσταση ενός καθαρού ρεύματος...
  Και πρέπει να ξεπεράσουμε τον μοχθηρό μας φόβο -
  Δεν κρύβεται σε ένα κουτί με την ευκινησία του χελιού!
  
  Αλίμονο, όλος ο κόσμος είναι γεμάτος φέρετρα
  Ακόμα και στο μπουντρούμι έχουν μια παράσταση φετίχ...
  Θα το δούμε στην Εδέμ -
  Μετά από όλα, ενώπιον του Θεού - ήρωας-μωρό!
  
  Αλλά ο άνθρωπος είναι ουσιαστικά και Θεός,
  Είναι ένας εύστροφος γίγαντας με διάνοια...
  Το πλοίο φεύγει από το υπέροχο σπήλαιο,
  Λαός και αρχηγός χωρίς φόβο είναι ένα!
  
  Το χάρισμα είναι επίσης κεφάλαιο,
  Ας μην οδηγηθεί απλώς στην κυκλοφορία...
  Και αν κάποιος είχε αυταπάτες,
  Ο κλέφτης τον έχει ήδη καρφώσει με λοστό!
  
  Όταν το μυαλό μας φτάνει στην κορυφή,
  Και η επιστημονική κίνηση θα αναστήσει νεκρούς...
  Θα καλύψει τον πάγο με ένα χαλί λουλουδιών,
  Και είμαστε σε μια πορεία προς άλλα σύμπαντα!
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita συνάντησαν ένα αγριογούρουνο στην πορεία. Τον σκότωσαν και έφαγαν το κρέας ωμό. Και τι έφαγε τελικά ο Ταρζάν και γιατί είναι χειρότερα.
  Και πήραν το κρέας μαζί τους.
  Ο Όλεγκ έτρεξε και σκέφτηκε:
  Αυτό που ήταν ωραίο ήταν η σειρά για τον Ταρζάν. Έγραφε όμως και καλύτερα. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον έργο για τη ζούγκλα και τους άγριους πιθήκους. Αλλά ας πούμε με μια κοπέλα;
  Είναι ακόμα πιο εκπληκτικό...
  Περαιτέρω, μαζί με τη Μαργαρίτα, συνέθεσε λίγους αφορισμούς για να το κάνει πιο διασκεδαστικό.
  Για έναν πολιτικό, όλα τα μονοπάτια είναι στραβά, αλλά οδηγούν ευθεία στον στόχο!
  Ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά έχει δύναμη συντριβής!
  Το χέβι μέταλ είναι χρυσός, αλλά ο χρυσός είναι ελαφρύ!
  Αν και ο χρυσός είναι βαρύ μέταλλο, αλλά σε μεγάλες ποσότητες σε κάνει αβύθιστο!
  Ο δήμιος δουλεύει με τα χέρια του, αλλά το προϊόν μεταφέρεται με τα πόδια του!
  Αν θέλεις να καταλάβεις τον θρόνο, να έχεις έναν βασιλιά στο κεφάλι σου!
  Αν θέλεις πάρε τη θέση του λιονταριού, γίνε αλεπού στην πονηριά και ύαινα στην κακία!
  Ο πιο επιτυχημένος πολιτικός είναι μια πονηρή αλεπού και μια αρπακτική τίγρη, καθώς και μια μαϊμού στο να χρησιμοποιεί τα κόλπα των άλλων!
  Όποιος δεν είναι αλεπού στην πολιτική είναι γάιδαρος στη ζωή!
  Η κολακευτική αλεπού έχει συνήθειες λύκου!
  Η πονηριά του πολέμου δεν είναι αντίθετη με την τιμή, παρά μόνο όταν στρέφεται εναντίον σου!
  Στον πόλεμο, η αμέλεια είναι σαν την πίσσα στο μέλι, μόνο αιμορραγεί!
  Ο ελιγμός αποφυγής θυμίζει γάντζο, όχι μόνο στη μορφή, αλλά και στο αποτέλεσμα!
  Όσο δυνατά κι αν είναι τα χέρια, χωρίς κεφάλι δεν αξίζουν περισσότερο από ένα μανεκέν!
  Η εφευρετικότητα μπορεί να συγκριθεί με ένα τρίτο χέρι, μόνο με πολύ μεγαλύτερη κούνια!
  Η επανάσταση αιμορραγεί, που οδηγεί στη βελτίωση του λαού, διώχνει το λίπος, που ανανεώνει την ελίτ!
  Τα μεγαλύτερα μερίσματα από επενδύσεις θα πάρουν όσοι δεν φείδονται μητρικού γάλακτος για παιδιά!
  Ψέματα για τα καλά, αυτή είναι η αλήθεια, ειπωμένη με νέο τρόπο!
  Μια γυναίκα είναι ένας θησαυρός που μπορεί να δωροδοκήσει τους πιο πλούσιους και ένα όπλο που μπορεί να καταρρίψει τους πιο δυνατούς!
  Τα προβλήματα είναι μια αιώνια έννοια, ακόμα και ο θάνατος τα μετατοπίζει μόνο στους συγγενείς του νεκρού!
  Η ευτυχία είναι ένα λουλούδι που γονιμοποιείται με κόκαλα και ποτίζεται με αίμα!
  - Το θεμέλιο, ανακατεμένο με αίμα, είναι πολύ ασταθές, άρα μόνο σε ζωντανό σώμα το αίμα έχει δύναμη!
  Όλα υπόκεινται σε αλλαγές, εκτός από το αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος!
  Είναι κακό να χάνεις τη ζωή, αλλά είναι πολύ χειρότερο να χάνεις την αθανασία!
  Είναι καλύτερα να πετάς για μια ώρα παρά να σέρνεσαι για εκατό χρόνια!
  Η δύναμη είναι συνώνυμη με την ελευθερία, η ελευθερία είναι συνώνυμη με το καθήκον, το καθήκον απαιτεί αυτοθυσία και απάρνηση!
  Ένας ήρωας με αδύναμο κεφάλι διαφέρει από ένα μανεκέν στο ότι σακατεύει τον εαυτό του!
  Η ψυχολογία είναι το κλειδί της νίκης, απλά πρέπει να μπορείς να επιλέξεις τη σωστή κλειδαριά!
  Η καρδιά δεν στέλνεται στη νοημοσύνη και το κεφάλι δεν κόβεται!
  Η ταχύτητα γεννά τη νίκη, η ταχύτητα φέρνει καλή τύχη, η ταχύτητα είναι η δεύτερη ευτυχία!
  Η ταχύτητα γεννά τη νίκη, η ταχύτητα φέρνει καλή τύχη, η ταχύτητα είναι η δεύτερη ευτυχία!
  Η παγωμένη πνοή του θανάτου κάνει την καρδιά να τρέμει, και στρίβει τα σπλάχνα ενός δειλού. Αλλά γενναίος από την εγγύτητα μιας αποστεωμένης ηλικιωμένης γυναίκας με ένα ακονισμένο δρεπάνι: αποκτά οξύτητα αντίδρασης, ψυχραιμία σε έναν αγώνα, απαλλαγή από το περιττό λίπος!
  Η ιδιοσυγκρασία στις γυναίκες συχνά συνυπάρχει με τη σεμνότητα - όπως και το θάρρος στους άνδρες!
  Η τεχνική είναι μια έννοια διπλής όψης - δεν ανέχεται τη βλακεία!
  Το πιο γλυκό φρούτο είναι το πιο δύσκολο να μαζευτεί!
  Η απερισκεψία είναι το αντίθετο του θάρρους, το θάρρος και ο λογισμός μόνο σε ζευγάρια θα γεννήσει τη νίκη! Ένα ποτήρι νίκη είναι σαν ένα μπουκάλι βότκα, για να μην υπάρχουν προβλήματα, θέλει τρία άτομα: Καλή τύχη, εξυπνάδα και κουράγιο!
  Ο θάνατος δεν είναι προσωρινός, αλλά η ζωή είναι μόνιμη!
  Δεν υπάρχει τέτοια θρησκεία ότι η λογική εξήγηση της υπάρχουσας κατάστασης πραγμάτων και η παρουσία της λογικής!
  Εδώ είναι σωστό, αλλά το ίδιο το ανθρώπινο μυαλό δεν είναι το πιο λογικό στον κόσμο μας. Μερικές φορές μάλιστα φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι πιο παράλογο από τη λογική!
  Ο πόλεμος χωρίς αίμα είναι σαν τη ζωή χωρίς πόνο!
  Η ικανότητα να επιβιώνεις μόνος σου είναι πιο σημαντική για έναν πολεμιστή από το να σκοτώνει τον εχθρό! Κάθε πόλεμος τελειώνει με ειρήνη και η ζωή τελειώνει σε κηδεία!
  Η αγάπη ενός εφήβου είναι σαν το γυαλί: πολύ εύθραυστο, σπάει εύκολα και πονάει!
  Ένας σκλάβος και ένας βασιλιάς βγαίνουν από την ίδια μήτρα, αν είναι το ίδιο πριν τη γέννηση, τότε γιατί να μην είναι ίσοι μετά!
  Η επιστημονική πρόοδος χωρίς την ανάπτυξη της ηθικής ισοδυναμεί με προσπάθεια να καπνίσεις από πυρηνική έκρηξη!
  Αμέλεια στον πόλεμο, μητέρα του εγκλήματος και αδερφή της προδοσίας!
  , Το ψωμί του πολέμου είναι το πιο πικρό: εμποτισμένο με αίμα αδελφών και δάκρυα μητέρων!
  Το να γεννάς παιδιά είναι πολύ πιο ευχάριστο από το να γεννάς πτώματα - αν και και τα δύο απαιτούν δεξιοτεχνία και ενθουσιασμό!
  Η υποδούλωση ξεκινά όχι η επιθυμία για μάθηση και σκέψη!
  Τα σοφά λόγια είναι καλά - οι καλές πράξεις είναι καλύτερες!
  Η ζωή είναι πάντα λαμπρή και ο θάνατος μέτριος!
  Η επιστήμη δεν είναι το παν, τα πιο προηγμένα όπλα απαιτούν επιδέξια χέρια και ευέλικτο μυαλό! Το πνεύμα κατακτά την ύλη!
  Κάθε στιγμή παύει να είναι απολαυστική, μόλις παγώσει, παγώνει σαν πάγος!
  Η κίνηση είναι αληθινή ευτυχία!
  Η πατρίδα είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει ένας άνθρωπος, χωρίς αυτήν η ζωή δεν έχει νόημα!
  Άνθρωπος χωρίς πατρίδα είναι σαν σώμα χωρίς ψυχή!
  Η θρησκεία είναι η παρηγοριά των αδύναμων - οι όποιες συμφορές φαίνονται ασήμαντες αν είναι προσωρινές!
  Αν η τεχνική είναι ο φύλακας άγγελος, τότε το μαχητικό πνεύμα είναι ο θεός του πολέμου!
  Είναι πιο εύκολο να σηκώσεις τον ωκεανό με μια κουταλιά της σούπας παρά να μαλώσεις με έναν άθεο!
  Ο υπολογιστής σαν κορίτσι αγαπά νέους και πεισματάρηδες!
  Ο θάνατος διαφέρει από την αγαπημένη στο ότι προσπαθούν πάντα να αναβάλουν τη συνάντηση μαζί της!
  Ο θάνατος διαφέρει από την αγαπημένη στο ότι έρχεται πάντα τη λάθος στιγμή, αλλά κανείς δεν την κατηγορεί που άργησε!
  Ποιος σώζει την ασφάλεια - πήγαινε σπασμένος σε μια κηδεία!
  Ένας καλοθρεμμένος στρατός είναι το κλειδί για την ευημερία!
  Στον πόλεμο, η καλή προετοιμασία είναι σαν τον αέρα στους πνεύμονες, ένα κακό μείγμα αερίων σακατεύει και σκοτώνει!
  Όταν ένα άτομο δίνει τεχνητά στον εαυτό του μια τρομερή εμφάνιση, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι πνευματικής αδυναμίας.
  Ένας τρομερός λύκος με ρούχα προβάτου, όχι ένα πρόβατο με ρούχα λύκου!
  Για έναν άντρα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη στρατιωτική τέχνη - είναι συνώνυμο μιας άξιας ύπαρξης! Ο θάνατος μιας τίγρης είναι καλύτερος από τη ζωή ενός σκύλου!
  Ο θάνατος στον πόλεμο δικαιολογείται μόνο όταν ο εχθρός τον αγοράζει σε υπερβολική τιμή και το να δίνεις δώρα στον εχθρό ισοδυναμεί με προδοσία.
  Ο αναγνωρισμένος εχθρός έχει σχεδόν ηττηθεί, απλά δεν χρειάζεται να αφήσετε τις πιθανότητες να πάνε στον άνεμο μόνοι σας!
  Το πτώμα ενός εχθρού είναι ακριβό, αλλά ένα ζωντανό θα κοστίζει ακόμα περισσότερο!
  Νικητής ποιότητας Stealth!
  Γενικά η ζωή χωρίς δυσκολίες είναι σαν τη σούπα χωρίς καρύκευμα, τα πολλά -πίκρα, όχι- δεν σκαρφαλώνουν στο λαιμό!
  Οι άντρες πρέπει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους να σκοτώσουν και να σώσουν κάποιον! Και αν ο πρώτος είναι τυχερός, τότε ο δεύτερος είναι ένα απαραίτητο τεστ θάρρους!
  Ο υπολογιστής είναι καλύτερος από την ατομική βόμβα, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κατακτήσεις τα έθνη και να τα κάνεις να δουλέψουν για τον νικητή! Άλλωστε δεν φοβάμαι τους πειρασμούς! Οποιαδήποτε πίστη τότε αξίζει κάτι αν ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό της!
  Στη νεότητα, το αίμα κυλά πιο γρήγορα, και ο "μπόουλερ" μαγειρεύει πιο ζεστός!
  Ένας αργός γάιδαρος, χειρότερος και από γουρούνι, βρωμάει, αλλά δεν δίνει κρέας!
  Αυτόματη πυρκαγιά και ο βρυχηθμός μιας οβίδας - το καλύτερο από όλα νικούν μια καλή ανάμνηση!
  Πίστη χωρίς στοιχεία: ότι ένα γεράκι, χωρίς φτερά, μπορεί να χαράξει, αλλά δεν θα το αφήσει να πετάξει στα ύψη!
  Η θρησκευτική συζήτηση είναι η πιο άκαρπη - αφού και οι δύο που μαλώνουν δεν έχουν ιδέα για το θέμα για το οποίο μαλώνουν!
  Στον αγώνα μεταξύ επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου και ηθικής, η τελευταία είναι καταδικασμένη να είναι αουτσάιντερ! Αν και η ανθρωπότητα κινδυνεύει να πέσει στην άβυσσο μεταξύ επιστήμης και ηθικής!
  Όποιος αποταμιεύει από την επιστήμη ληστεύει τους απογόνους του και όποιος ληστεύει τους απογόνους του θα παραμείνει για πάντα ζητιάνος!
  Με το να ληστεύεις απογόνους, μπορείς να κάνεις κεφάλαιο, αλλά δεν μπορείς να πλουτίσεις!
  ! Η πολιτική είναι μια βρώμικη δουλειά που γίνεται με καθαρά κοστούμια!
  Η αλήθεια είναι πάντα πολύπλευρη, αλλά το λάθος είναι ομοιόμορφο!
  Η ομορφιά είναι μια διαλεκτική έννοια - μόνο η ασχήμια είναι καθολική!
  Τα σύγχρονα όπλα, σε αντίθεση με το κρασί, αγαπούν τη νεολαία!
  Φύλαξε τον εχθρό, τι να κάτσει σε ένα στιλέτο - ο χάλυβας δεν γνωρίζει το αίσθημα της ενσυναίσθησης!
  Το καλύτερο όπλο είναι η εφευρετικότητα, δεν απαιτεί κόστος, αλλά είναι ακριβό!
  Όταν τα πτώματα είναι περισσότερα από ένα, μετατρέπονται από τραγωδία σε επιπλέον!
  Ο φόνος είναι σαν να χάνεις την παρθενιά σου για πρώτη φορά και πονάει, μετά με κάθε νέα πράξη όλο και περισσότερη ευχαρίστηση!
  Κακός εκείνος ο πρόσκοπος που δεν μπορεί να προβλέψει διέξοδο σε περίπτωση αποτυχίας!
  Σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, ένα λάθος μπορεί να κοστίσει ζωή, υγεία και μόνο με την αυταπάτη στη θρησκεία, κινδυνεύετε να χάσετε την αθανασία!
  Το θηρίο έχει κυνόδοντες, ο άνθρωπος έχει όπλο, το ζώο βασίζεται στους μύες και ο άνθρωπος στο μυαλό! Οι δοκιμές θαμπώνουν τα δόντια, αλλά ακονίζουν το μυαλό - επομένως το μυαλό είναι αθάνατο, η πρόοδος, όπως μια μηχανή αέναης κίνησης, θα οδηγήσει στην ευημερία!
  Ακόμα και οι πιο τρομερές ειδήσεις από επαναλαμβανόμενες επαναλήψεις γίνονται συνηθισμένες!
  Όταν ένας πράκτορας εργάζεται για δύο νοημοσύνη, κολλώντας ένα παιδί που προσπαθεί να βάλει δύο θηλές στο στόμα του, κινδυνεύει να σκίσει το στόμα του!
  Η κίνηση είναι η βροχή κάτω από την οποία φυτρώνουν τα άνθη της υγείας και η σκαπάνη που ξεριζώνει τα ζιζάνια της αρρώστιας!
  Οι τυφλοί των τυφλών δεν βλέπουν το μάτι - πάνε όπου θέλουν!
  Δεν μπορώ να βγάλω τους τυφλούς - αγαπητό πιστό σημείο ελέγχου!
  Ένας ταξιδιώτης με όραση δεν τραβάει - βοηθήστε τους τυφλούς φτωχούς!
  Ένας άνθρωπος σπάει εύκολα, υποτάσσεται με δυσκολία και πολύ σπάνια πετυχαίνει αγάπη από τη φύση!
  Στα χαρτιά, η τύχη έρχεται σε ένα φωτεινό κεφάλι, επιδέξια δάχτυλα και μια ήρεμη καρδιά!
  Γενικά, το έγκλημα δεν είναι σοκολάτα, έχοντας μπερδέψει μια γλυκιά ζωή, δεν θα το κάνεις, αλλά σίγουρα θα πάθεις παχυσαρκία!
  Η έλλειψη δύναμης μπορεί να αντισταθμίσει την περίσσεια ευφυΐας, αλλά καμία περίσσεια δύναμης δεν μπορεί να αντισταθμίσει την έλλειψη ευφυΐας!
  Το ταλέντο μπορεί να αντικαταστήσει την έλλειψη παιδείας, αλλά καμία εκπαίδευση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την έλλειψη ταλέντου!
  Ένα διαμάντι είναι ένα στολίδι χωρίς γυάλισμα, αλλά κανένα γυάλισμα δεν θα μετατρέψει τον άνθρακα σε διαμάντι!
  Ο θάνατος κάποιου άλλου έχει πλάκα, αλλά από τον δικό σου θάνατο η καρδιά σου σκάει και η ψυχή σου πάει στα τακούνια!
  Το χρήμα κολλάει σε ματωμένα χέρια και γλιστερές ψυχές σαν βρωμιά!
  Από όλες τις μορφές φανατισμού, ο θρησκευτικός είναι ο πιο παράλογος και εγωιστής, που κατευθύνεται κυρίως στην επίτευξη της προσωπικής αθανασίας!
  Η αγάπη διαφέρει από τον βιασμό μόνο με τη μορφή πληρωμής - πληρωμή σε είδος για την τελευταία πράξη!
  Είναι προτιμότερο να χάνεις με δικαιοσύνη παρά να κερδίζεις με την αμαρτία!
  Η απώλεια ενός δικαίου είναι κέρδος στον παράδεισο, το κέρδος ενός αμαρτωλού είναι ληστεία της ψυχής!
  Αρνούμενοι τον Θεό, οι κομμουνιστές έχουν βάλει ένα παράλογο βάρος στους ώμους του ανθρώπου! Θέλοντας να πάρει τη θέση του Παντοδύναμου, ο άνθρωπος δεν άντεξε τον πόνο του Γολγοθά και τους πειρασμούς του διαβόλου!
  Μη έχοντας τη δύναμη του Ιησού, οι άνθρωποι, αντί να χτίσουν ένα βασίλειο καλοσύνης και δικαιοσύνης, κατέρρευσαν σε μια λίμνη κακίας!
  Αμέτρητοι θησαυροί στην ψυχή ενός ανθρώπου, μόνο αν αρχίσετε να τους κλέβετε, θα εξαντληθούν γρήγορα χωρίς να φέρετε πλούτη!
  Κάθε σεξουαλική πράξη, το κόσμημα που μοιράζεστε για δύο και ούτε ένας κλέφτης δεν θα το κλέψει από την καρδιά σας!
  Κάθε άνθρωπος έχει κάτι κοινό με ένα πρωτεύον θηλαστικό, είναι καλό αν είναι η ισχύς, αλλά πιο συχνά η ευφυΐα!
  Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν αλήθεια!
  Δυστυχώς, έχουμε περισσότερα ζωντανά ανέκδοτα από αξιοπρεπείς άντρες και τίμιους πολιτικούς!
  Όποιος πουλάει την ψυχή του μένει πάντα χαμένος - δίνει τον αθάνατο για τον θνητό!
  Μια νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου συνήθως κοστίζει περισσότερο, αλλά δεν θα τη δώσεις για τίποτα!
  Ο φόνος δεν μπορεί να δικαιολογήσει το συμφέρον και το κέρδος - μόνο η τιμή, η ελευθερία και η πατρίδα είναι υπέρμαχοι της βίας!
  Καλό πρέπει να είναι με ένα όπλο,
  Χτυπήστε σαν εξαγριωμένο ατσάλι!
  Να αιμορραγεί σαν καταρράκτης
  Το κακό δεν γλυτώνεις όλους να σκοτώνουν!
  Από όλα τα έργα τέχνης, είναι τα στρατιωτικά αριστουργήματα που είναι πιο σταθερά στερεωμένα στη μνήμη των ανθρώπων και προκαλούν τα περισσότερα δάκρυα!
  - Ένας πίνακας γραμμένος με αίμα: πιο λαμπερός από το λάδι και ξεθωριάζει πολύ πιο αργά!
  Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος βάζει τη δικαιοσύνη - πάνω από τις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις! Ο νόμος για τους εχθρούς και τους φίλους πρέπει να είναι ίδιος με τον άντρα με τη γυναίκα!
  Η παρουσία διαφορετικών νόμων μετατρέπει τη δικαιοσύνη σε πόρνη!
  Ένας δυνατός αντίπαλος μετριάζει το σώμα και τη θέληση, σε κάνει πιο δυνατό - ένας αδύναμος διαφθείρει την ψυχή και αποδυναμώνει το σώμα, σε κάνει πιο αδύναμο!
  Έτσι ο δύσκολος τρόπος δίνει πολύ πιο εύκολη νίκη!
  Τα χέρια ενός στρατιώτη δίνονται να πυροβολήσει και τα μυαλά να σταματήσουν εγκαίρως!
  Να σκοτώσεις έναν ανόητο: είναι το ίδιο με το τρύπημα με μια βελόνα, το να πυροβολείς έναν έξυπνο - τι να νικήσεις με ένα βλήμα!
  Η φύση είναι η μητέρα του ανθρώπου και η μητέρα ενός μεγάλου εφευρέτη δεν μπορεί να είναι εντελώς ανόητη! Αν και της λείπει η πρακτική εφευρετικότητα!
  Η σφαίρα είναι η πιο αποτελεσματική εκπαιδευτική μέθοδος στην αντιμετώπιση των νέων, καθώς και των ηλικιωμένων!
  Μόνο η αποτελεσματικότητα του αντίκτυπου πέφτει! Συχνά η αξιοπιστία πέφτει και αν φτάσετε εκεί, θα πρέπει να αναδείξετε ζόμπι!
  Η θρησκεία κατεβάζει έναν περήφανο άνθρωπο στο επίπεδο του ζώου - δίνοντας την επιλογή ανάμεσα σε ένα πρόβατο και μια κατσίκα!
  Είναι καλύτερα να δίνεις το δέρμα σου στους ανθρώπους σαν πρόβατο παρά να σφυρίζεις για πάντα σαν φίδι!
  Σε γενικές γραμμές, η έννοια της εργασίας με το κεφάλι προβλέπει όχι μόνο μια κυριολεκτική ερμηνεία, ακόμη και όταν πρόκειται για πολεμικές τέχνες!
  Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος - να βαφτιστείς Εβραίος, αν θέλεις να χρεοκοπήσεις πάρε δάνειο από έναν Εβραίο!
  Ο μόλυβδος βοηθά την πέψη, ειδικά αν το χάπι είναι σε μορφή φυσιγγίου!
  Ένας υπάλληλος που δεν δωροδοκεί είναι σαν παρθένα ιερόδουλη!
  Συνήθως, για να σώσεις το ένα, πρέπει να σκοτώσεις τον άλλο! Αυτός είναι αναμφίβολα ένας σκληρός νόμος, αλλά αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των ειδών!
  Δεν υπάρχει καλύτερος μαχητής στον κόσμο - από έναν Ρώσο στρατιώτη και έναν μεγαλύτερο τύραννο - από έναν Ρώσο στρατηγό!
  Η υπερβολική πολυτέλεια είναι σημάδι επιπολαιότητας, η επιπολαιότητα είναι προάγγελος επικείμενης καταστροφής!
  Τα σοφά λόγια από τα χείλη ενός κάθαρμα είναι σαν μια βρύση από ένα σωρό σκουπιδιών!
  Έχεις ένα πλεονέκτημα στο μήκος, αλλά έχω υπόψη μου!
  Μερικές φορές μπορείς να σκοτώσεις, αλλά ποτέ δεν μπορείς να αφαιρέσεις την ελπίδα!
  Στον πόλεμο, χάνοντας ένα δευτερόλεπτο - μπορείς να χάσεις την αιωνιότητα!
  Ένας συνηθισμένος πύργος είναι αξιολύπητος ανάμεσα σε ουρανοξύστες, αλλά μεγαλοπρεπής ανάμεσα σε καλύβες!
  Ο άνθρωπος υποτάσσεται στη βία, σέβεται τη σκληρότητα, περιφρονεί την πραότητα και δεν εκτιμά την καλοσύνη!
  Το σεξ είναι η καλύτερη θεραπεία για όλες τις ψυχικές ασθένειες, αλλά δυστυχώς ακριβό και δυσεύρετο!
  Όποιος δεν αγαπά το σεξ δεν αγαπά τη ζωή και δεν εκτιμά τις χαρές της σάρκας!
  Η ποίηση έχει κοινό με το κρασί ότι η αξία του μεγαλώνει με τον καιρό, αλλά ούτε οι αιώνες δεν αφήνουν τις γραμμές να σαπίσουν και οι σπίθες να σβήσουν!
  Ένας στρατιώτης είναι σαν υπολογιστής - μετράει ένα μηδέν, και ένας πολεμιστής είναι φίλος-εχθρός!
  Ο άνθρωπος διαφέρει από το ζώο στον ανθρωπισμό, και στην ικανότητα να ενεργεί αντίθετα με τα ένστικτα!
  Από τη βία κατά μιας γυναίκας μερικές φορές εμφανίζονται υγιή παιδιά και από τη βία κατά της φύσης μόνο τέρατα!
  Αν η μητέρα είναι σκληρή, σκληρά είναι και τα παιδιά! Ποια είναι η φύση μιας τέτοιας είναι ο απόγονός της - άντρας!
  Η φιλία αναζητείται από τους δυνατούς, η τροφή από τους πλούσιους και η αφοσίωση φαίνεται στους ατρόμητους!
  Η επίθεση είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξουδετερώσεις την αριθμητική υπεροχή του εχθρού - το να τον κάνεις να αντεπιτεθεί είναι σαν να κόβεις τα μισά όπλα!
  .Για μια γυναίκα η αγάπη είναι ευχαρίστηση και εισόδημα, για τους άνδρες ευχαρίστηση και έξοδο!
  Το να εφεύρεις ένα νέο όπλο για έναν ανήθικο άνθρωπο είναι σαν να πριονίζεις τα πόδια μιας καρέκλας όταν ένα σκοινί έχει σαρώσει το λαιμό!
  Κατά την άφιξή τους κοντά στην Ούφα, τα παιδιά ανέφεραν την ανάθεση στον Πουγκάτσεφ.
  Ο αγρότης βασιλιάς εξεπλάγη που τα παιδιά δούλευαν τόσο γρήγορα. Και φυσικά τους αντάμειψε. Παρέδωσε έναν ασημένιο σταυρό. Και διακόσια ρούβλια το καθένα.
  Στη συνέχεια ακολούθησε η επίθεση στην Ούφα. Η Μαργαρίτα και ο Όλεγκ, όπως πάντα, είναι στην πρώτη γραμμή και επιτίθενται με γοργούς ρυθμούς.
  Κόβουν εχθρούς με σπαθιά και ρίχνουν βόμβες.
  Η φρουρά της Ούφα είχε ήδη αποδυναμωθεί από την πείνα, αλλά η νίκη των ανταρτών είχε σπάσει το πνεύμα τους.
  Επιπλέον, ο βασιλιάς των Κοζάκων έχει σχεδόν πενήντα χιλιάδες στρατεύματα - μια τεράστια δύναμη ...
  Αφού ο Oleg Rybachenko χακάρισε μέχρι θανάτου τον διοικητή, οι υπόλοιποι στρατιώτες παραδόθηκαν.
  Ορκίστηκαν, έκοψαν τις πλεξούδες τους, κουρεύτηκαν σαν Κοζάκοι. Μερικοί αξιωματικοί επέλεξαν να ενωθούν με τον Πουγκάτσεφ. Και τι είναι καλύτερο το βρόχο;
  Εν ολίγοις, η Ούφα καταλήφθηκε εύκολα. Και ακόμη και ο Τσάρος των Κοζάκων μετάνιωσε που δεν εισέβαλε στην πόλη Yaitsky.
  Γενικά τα πράγματα πήγαν καλύτερα για τον Πουγκάτσεφ. Τώρα μπορούν να σταλούν περισσότερα στρατεύματα στα εργοστάσια των Ουραλίων. Και δώστε εντολή στον Μπελομπορόντοφ να πάρει όλες τις πόλεις και το Τομπόλσκ.
  Αποφασίστηκε σίγουρα να πάει στο Καζάν και στη συνέχεια στη Μόσχα. Ο Emelyan Pugachev ανέφερε μάλιστα ότι ο ίδιος ο γιος του Tsarevich Pavel είχε ενταχθεί στην εκστρατεία και θα παρέδιδε τον θρόνο στον πατέρα του. Σε κάθε περίπτωση, πολλοί το πίστεψαν.
  Ο στρατός του Πουγκάτσεφ συνέχισε να μεγαλώνει. Έφτασαν νέα για την κατάληψη πολλών ακόμη εργοστασίων στα Ουράλ, και νέα όπλα, προμήθειες και πυρίτιδα.
  Μετά από αυτό, ένας τεράστιος στρατός ξεκίνησε μια εκστρατεία. Κινήθηκε κατά μήκος του ποταμού, κατά μήκος των δύο όχθεων προς τον Βόλγα.
  Ο Τσάρος Εμελιάν Πουγκάτσεφ ήταν χαρούμενος και ευχαριστημένος. Μέχρι στιγμής τα πράγματα του πάνε πολύ καλά. Γενικά, οι αντάρτες δεν έχουν ποτέ χτυπηθεί βαριά. Και η φήμη του νέου Ρώσου Τσάρου ανεβαίνει. Και κάθε μέρα νέοι πολεμιστές τον συνοδεύουν κατά χιλιάδες.
  Ο αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς έχει πολλά ιππικά στρατεύματα. Και όλα μυρίζουν αληθινή νίκη.
  Τα παιδιά φύλακες τρέχουν μπροστά από τον υπόλοιπο στρατό. Είναι αστείοι και γελούν πολύ.
  Εδώ οι νεαροί πολεμιστές επιτίθενται στην περίπολο των ουσάρων. Σύντομη υλοτόμηση, μερικές ρίψεις με τα δάχτυλα των ξυπόλυτων χειροβομβίδων. Και οι μαχητές καταστρέφονται.
  Στη συνέχεια βρίσκεται το φρούριο Osa. Στην πραγματική ιστορία, παραδόθηκε χωρίς μάχη. Έτσι, οι τύποι δεν έχουν εισβάλει ακόμη και δεν έχουν σκοτώσει κανέναν.
  Βαρέθηκαν και λίγο... Τα παιδιά τραγούδησαν?
  Ο Σπάρτακος ανέβασε τα κατορθώματα των σκλάβων,
  Για να πετάξουμε τον ζυγό των μισητών πριγκίπων...
  Μετέτρεψε τον άτυχο σε σμήνος αετών -
  Η κλήση είναι απλή - απομακρύνετε τα όνειρά σας!
  
  Βγάλε το ξίφος παλεύοντάς το
  Και κόψτε ανελέητα τους κακούς εχθρούς ...
  Εσύ, ευτυχώς, ανοίγεις το δρόμο ως μαχητής,
  Ο εκλιπών θα ζει για πάντα στον γρανίτη!
  
  Θα το πάρουμε από τον ουρανό, το μηδέν χρειάζεται το φεγγάρι,
  Θα ανοίξουμε τις εκτάσεις του Άρη σαν πύλη,
  Και το περίφημο πίστεψε στην Αφροδίτη, θα έρθω...
  Ολόκληρος ο Milky Way - κάτω από το σπαθί θα πάει στον ήρωα!
  
  Υπάρχουν αστέρια στον ουρανό και τα μάτια των κοριτσιών -
  Ζαφείρια, ρουμπίνια λάμπουν...
  Και οι βίαιες σκέψεις μου πετούν -
  Όταν ο πρόγονός μας έπληξε τη Μαμάγια!
  
  Ο θνητός Chelubey αναφώνησε στο cue ball -
  Ότι η Ρωσία θα πεθάνει κάτω από την οπλή των ανεμοστρόβιλων...
  Παράξενη κραυγή τρελή - σκοτώστε τους πάντες:
  Αυτό το γέλιο και τα ηχηρά τραγούδια υποχώρησαν!
  
  Η απάντηση από τον Peresvet δίνεται δυνατά,
  Ένα χτύπημα λόγχης και ο εχθρός σε μια εφιαλτική κόλαση ...
  Δεν θα περιμένω τον πολεμιστή zindan -
  Θα νικήσουμε, εσείς πιστεύετε σε αυτό!
  
  Ύπουλος βράχος - υπάρχουν μέρες στα σύννεφα,
  Όχι κάθε φορά τύχη και τρόπαια...
  Και οι πόλεις μας είναι φωτιά, φώτα,
  Μπορούμε να δούμε, επίσης, στη μάχη δεν ωρίμασε!
  
  Αλλά ξέρετε τη ρωσική θέση στον θρίαμβο
  Ο πρόγονός μας Καίσαρας, ο τρομερός Μακεδόνας...
  Οι πλανήτες σύντομα θα μετατραπούν σε παράδεισο
  Πολύ νόστιμο τυρί Poshekhonsky με τσάι!
  
  
  
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΗΧΟΥ
  Ο Speer, αυτή η ιδιοφυΐα της οργάνωσης, κατάφερε να πείσει τον Φύρερ να αναπτύξει επειγόντως και να βάλει σε σειρά, ένα ελαφρύ, φθηνό, ευέλικτο μαχητικό τζετ με δύο μόνο αεροβόλα, αλλά το καλύτερο στον κόσμο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά πτήσης.
  Έτσι το HE-162 γεννήθηκε και όχι στις 6 Δεκεμβρίου 1944, όταν απογειώθηκε για πρώτη φορά, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά, αλλά στις 20 Απριλίου 1943, όταν το Τρίτο Ράιχ ήταν ακόμα γεμάτο δύναμη, και αυτό θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου. Ευτυχώς, ο κινητήρας τζετ Yummo ήταν ήδη έτοιμος για μαζική παραγωγή. Το αεροπλάνο ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ξύλο και η πανοπλία ήταν μόνο πενήντα κιλά στο μέτωπο. Αλλά το αυτοκίνητο είναι ελαφρύ, φθηνό και πολύ ευέλικτο, εύκολο στον έλεγχο. Η ταχύτητά του ξεπέρασε τα 900 χιλιόμετρα την ώρα και το βάρος ενός άδειου μαχητή ήταν μόνο 1.600 κιλά. Αρχικά, ο οπλισμός ήταν δύο πυροβόλα αεροσκάφους των 20 χιλιοστών - ισχυρότερο από αυτό του Yak-9 και συγκρίσιμο με το LAGG-5.
  Αρκετά εύκολο στη χρήση μηχάνημα. Με λίγα λόγια, ο λαϊκός αγωνιστής. Φθηνότερο από το ME-109 και πιο εύκολο στην κατασκευή, αλλά πολύ πιο αποτελεσματικό.
  Το HE-162 αποδείχθηκε ένα αποτελεσματικό όπλο. Ήδη κατά τη Μάχη του Κουρσκ, οι Γερμανοί άσοι κέρδιζαν λογαριασμούς σε αυτήν. Ο Χάφμαν διέπρεψε ιδιαίτερα.
  Ο Χίτλερ, φυσικά, χάρηκε και διέταξε να ανεβάσει την παραγωγή του αυτοκινήτου στις πέντε χιλιάδες το μήνα. Αυτός ο αριθμός δεν μπορούσε να επιτευχθεί, αλλά μέχρι το τέλος του 1943, παράγονται περισσότερα από δύο χιλιάδες αυτοκίνητα το μήνα.
  Το NE-162 δημιούργησε προβλήματα για την ΕΣΣΔ στον αέρα και επιβράδυνε κάπως την προέλαση των σοβιετικών στρατευμάτων. Στο Kursk Bulge, οι απώλειες των γερμανικών αρμάτων ήταν μικρότερες από ό,τι στην πραγματική ιστορία, πολλά IL-2 καταρρίφθηκαν.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να σφίξουν την αντίσταση και το Kharkov και ο Orel έπεσαν ένα μήνα αργότερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  Ωστόσο, ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε, αν και πιο αργά από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Χάρη σε αυτό, οι Γερμανοί κατάφεραν να αποκτήσουν έδαφος πίσω από τον Δνείπερο και να δημιουργήσουν μια ισχυρή άμυνα εκεί. Και μετά έφτασαν τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Ε-10, ένα πολύ επιτυχημένο αντιτορπιλικό.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να σταθεροποιήσουν το μέτωπο στα ανατολικά. Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν μπορούσαν να περάσουν τον Δνείπερο. Οι Γερμανοί αντιστάθηκαν και κοντά στο Λένινγκραντ.
  Αν και οι Σύμμαχοι προχώρησαν στην Ιταλία. Αλλά σε πολύ υψηλή τιμή.
  Αφού απέτυχε να σπάσει τους Ναζί, ο Κόκκινος Στρατός κινήθηκε στην Κριμαία. Και εδώ, οι μάχες κράτησαν περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, αλλά κατέληξαν με ήττα.
  Η απόβαση των Συμμάχων στη Νορμανδία έληξε με ήττα της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Στις 22 Ιουνίου, τα σοβιετικά στρατεύματα χτύπησαν στο κέντρο. Αλλά οι Γερμανοί μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση των σοβιετικών δυνάμεων. Εν μέρει λόγω του επιτυχημένου και φθηνού αυτοκινούμενου όπλου E-10. Με βάρος δώδεκα τόνων, αυτό το μηχάνημα είχε μετωπική κράτηση 82 χιλιοστών σε κλίση 45 μοιρών, αδιαπέραστη για σοβιετικά τριάντα τέσσερα και ένα όπλο όπως το T-4. Αυτό το μηχάνημα θα μπορούσε ακόμη και να διεισδύσει στο μέτωπο του IS-2 από κοντινή απόσταση, έχοντας μια καλή πιθανότητα ανάκαμψης από την κεκλιμένη πανοπλία.
  Η νέα γερμανική τεχνολογία είναι καλή στην άμυνα. Και οι Fritz το χρησιμοποιούν. Αλλά τα σοβιετικά αυτοκίνητα εξακολουθούν να μην είναι τόσο επιτυχημένα. Το T-34-85 έχει ένα μάλλον αδύναμο όπλο και προστασία, και το ύψος είναι πολύ μεγάλο. Και το IS-2 είναι ευάλωτο στο μέτωπο του πύργου και στο κάτω μέρος του κύτους.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να κρατηθούν συγκεντρώνοντας δυνάμεις εκ των προτέρων στο κέντρο και μαντεύοντας την κύρια κατεύθυνση του χτυπήματος.
  Μετά την ήττα των συμμάχων στη Νορμανδία, το αντιπολεμικό αίσθημα εντάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία. Επιπλέον, οι Αμερικανοί δεν ήταν τυχεροί, όταν προσπάθησαν να προσγειωθούν στις Φιλιππίνες, τα μεταφορικά τους επιτέθηκαν από ιαπωνικά θωρηκτά. Και βυθίστηκαν. Πολλά οχήματα και στρατιώτες σκοτώθηκαν.
  Αυτό έκανε επίσης έντονη εντύπωση στον αμερικανικό λαό.
  Οι Γερμανοί απέκρουσαν την επίθεση στο κέντρο, μετέφεραν μέρος των στρατευμάτων στην Ιταλία και εξαπέλυσαν επίθεση εκεί.
  Το Panther-2 πήρε μέρος στις μάχες. Οι Γερμανοί κατάφεραν να ανταποκριθούν στο βάρος των πενήντα τόνων, φτιάχνοντας το όπλο 88 mm και κάννη 71 EL, και το ίδιο το αυτοκίνητο μετωπική θωράκιση πάχους 150 mm κάτω από πλαγιές.
  Το Panther-2, όντας ελαφρύτερο αλλά με πιο ισχυρό κινητήρα, αποδείχθηκε εξαιρετικός καταστροφέας αρμάτων μάχης.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να ανακαταλάβουν τη Νάπολη και να αιχμαλωτίσουν πολλούς αιχμαλώτους και τρόπαια. Οι Σύμμαχοι κατέφυγαν πίσω στη Σικελία. Εκεί ήθελαν να καλυφθούν χρησιμοποιώντας τον στόλο.
  Γερμανοί σχεδιαστές παρουσίασαν το E-25 στη σειρά. Τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν ξανά να επιτεθούν κοντά στο Λένινγκραντ. Αλλά οι Γερμανοί ήταν εκεί έτοιμοι. Γενικά, η γερμανική νοημοσύνη λειτούργησε καλά, ειδικά η αεροπορική νοημοσύνη, αφού το Fritz είχε μηχανές τζετ που πετούσαν σε μεγάλο ύψος και ήταν απολύτως άτρωτο στη σοβιετική αεράμυνα.
  Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα ξαναχτύπησαν στο κέντρο, αλλά οι επιθέσεις τους ήταν προβλέψιμες. Και στον αέρα, οι Ναζί κατέλαβαν την πλήρη κυριαρχία. Τα συμμαχικά αεροσκάφη έχασαν επίσης πολλά.
  Τον Φεβρουάριο, οι Ναζί πραγματοποίησαν μια επιχείρηση στη Σικελία και συνέλαβαν περισσότερους από διακόσιες χιλιάδες Βρετανούς και Αμερικανούς στρατιώτες αιχμάλωτους. Και τον Μάρτιο οι Γερμανοί χτύπησαν στο νότο. Έσπασαν τις άμυνες, προχωρώντας τη νύχτα, και δημιούργησαν ένα-δυο λέβητες.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα άρχισαν να κινούνται.
  Μετά το θάνατο του Ρούσβελτ, ο Τρούμαν πρόσφερε στον Χίτλερ ανακωχή. Ο φασίστας νούμερο ένα συμφώνησε. Σε αντάλλαγμα όμως ζήτησε την προμήθεια πετρελαιοειδών και την επιστροφή των κρατουμένων. Ο Τρούμαν και ο Τσόρτσιλ συμφώνησαν σε αυτό.
  Οι Γερμανοί έχουν λύσει τα χέρια τους στα ανατολικά. Πήραν επίσης ένα νέο άρμα E-75. Μια πιο πυκνή διάταξη - ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων μαζί και η εγκάρσια διάταξη κατέστησαν δυνατή τη μείωση του ύψους του μηχανήματος. Έτσι έμοιαζε με πολύ μεγαλωμένο "Τίγρη" -2, αλλά με πολύ χαμηλότερη σιλουέτα.
  Με πολύ πιο παχιά, πιο γωνιακή θωράκιση, το E-75 χωρούσε σε βάρος 75 τόνων, με κινητήρα 1250 ίππων. Αυτό που το έκανε αρκετά κινητό και αξιόπιστο. Το τανκ του Ηνωμένου Βασιλείου είχε δύο τύπους όπλων. Πυροβόλο 105 mm 100 EL για την καταπολέμηση εχθρικών αρμάτων μάχης και 128 mm 55 EL, πιο ευέλικτο όπλο. Ο πυργίσκος είχε μετωπική κεκλιμένη θωράκιση πάχους 252 mm και η πλευρική, πρύμνη πανοπλία 170 mm ήταν επίσης κεκλιμένη. Η γάστρα είχε θωράκιση 200 mm στην κορυφή σε κλίση 45 μοιρών και 160 mm στο κάτω μέρος σε κλίση 45 μοιρών. Πλαϊνά κύτους σε 120 mm και άλλες ασπίδες 90 mm.
  Έτσι, με βάρος 75 τόνων, οι Γερμανοί δημιούργησαν μια μηχανή που δεν υστερεί σε πανοπλία και οπλισμό από τα Maus, αν και με ένα πυροβόλο.
  Το E-75 δεν διεισδύθηκε από σοβιετικά αντιαρματικά όπλα, ούτε στο πλάι, και αναμφίβολα έλαβε την προτεραιότητα του Χίτλερ έναντι όλων των άλλων αρμάτων της σειράς Ε.
  Μέχρι στιγμής, η ΕΣΣΔ έχει λάβει μόνο το IS-3, το οποίο είναι καλύτερα προστατευμένο στο μέτωπο του πύργου, αλλά πιο δύσκολο να κατασκευαστεί. Έτσι ο Στάλιν διέταξε να μην βγουν προς το παρόν από την παραγωγή τα IS-2 και T-34-85.
  Το καλοκαίρι, τα γερμανικά άρματα μάχης Ε-75 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο μέτωπο. Αποδείχτηκαν πολύ αποδοτικές μηχανές.
  Ταυτόχρονα, οι Ναζί είχαν ένα ελαφρύ όχημα ME-1010 με φτερά που άλλαζαν σάρωση, ένα πιο προηγμένο μοντέλο ME-262 X και ένα πιο βαριά οπλισμένο και ταχύτερο και πιο ευέλικτο όχημα XE-262. Ο μαχητής του λαού άξιζε όλα τα εύσημα των σχεδιαστών. Και επίσης το τζετ βομβαρδιστικό Yu-287, το οποίο έδειξε κολοσσιαία ακροβατικά. Καθώς και η μάρκα Arado.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να προχωρήσουν το καλοκαίρι στην Ουκρανία, ανακατέλαβαν το Donbass. Στη συνέχεια, το φθινόπωρο, πήραν το Kursk και πλησίασαν το Voronezh. Τα σοβιετικά στρατεύματα υποχώρησαν πέρα από το Ντον και προσπάθησαν να εγκαταστήσουν εκεί την άμυνα. Ο χειμώνας ερχόταν.
  Γερμανοί διπλωμάτες κατέβαλαν προσπάθειες να συμπεριλάβουν την Τουρκία στον πόλεμο.
  Εδώ έκαναν κύκλους και υποσχέθηκαν βουνά από χρυσάφι.
  Ο Στάλιν, νιώθοντας ότι ήταν δύσκολο για την ΕΣΣΔ να αντισταθεί στη νέα γερμανική τεχνολογία, και η δημιουργία ενός νέου τανκ T-54 αντιμετώπισε ορισμένες δυσκολίες, πρόσφερε στους Ναζί ανακωχή.
  Ο Χίτλερ σε απάντηση απαίτησε να παραδώσει το Λένινγκραντ και την Κριμαία, καθώς και να προμηθεύσει ψωμί, λάδι και άλλες πρώτες ύλες δωρεάν! Και επιστροφή αιχμαλώτων πολέμου και μεταφορά μέρους του χρυσού στην ΕΣΣΔ.
  Ο Στάλιν συμφώνησε σε όλα εκτός από την παράδοση του Λένινγκραντ.
  Οι Ναζί προέλασαν στην Κριμαία τον χειμώνα. Κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρη τη χερσόνησο, εκτός από τη Σεβαστούπολη. Ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει στο κέντρο και στο βορρά, αλλά και πάλι χωρίς επιτυχία, έχοντας υποστεί τεράστιες απώλειες.
  Τον Μάρτιο του 1946, ο Φύρερ συμφώνησε τελικά σε ανακωχή για περίοδο τριών ετών. Η ΕΣΣΔ, φυσικά, προμήθευε το Τρίτο Ράιχ με δωρεάν πρώτες ύλες, και μετέφερε μέρος του εξοπλισμού των στρατιωτικών εργοστασίων.
  Και οι Ναζί στράφηκαν προς τη Δύση. Η ατομική βόμβα δεν είχε ακόμη δημιουργηθεί και η Ιαπωνία άντεξε απεγνωσμένα ενάντια στην Αμερική. Για κάθε νησί του Ειρηνικού, μια σκληρή μάχη ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
  Αρχικά, ο Χίτλερ συμφώνησε με τον Φράνκο και τα γερμανικά στρατεύματα κατέλαβαν αιφνιδιαστικά το Γιβραλτάρ. Μετά μπήκαν στο Μαρόκο. Η βρετανική βάση στη Μάλτα ηττήθηκε και καταλήφθηκε με απόβαση. Οι Ναζί έχουν εισβάλει στην Αφρική.
  Πολύ δυνατοί και οι πιλότοι τους έγιναν: η Albina και η Alvina. Τα κορίτσια μπόρεσαν να προσπεράσουν τον Χάφμαν και να είναι τα πρώτα που ξεπέρασαν το φράγμα των πεντακοσίων κατεδαφισμένων αεροσκαφών στο ανατολικό μέτωπο.
  Και στη Δύση, είναι εντελώς γυμνόποδοι διάβολοι με μπικίνι έχουν γίνει καταιγίδα για τα αμερικανικά και βρετανικά αυτοκίνητα.
  Και η Γκέρντα με το πλήρωμα του τανκ της, στο Ε-75, περνούσε μέσα από την Αλγερία. Τα κορίτσια είναι οι κάτοχοι ρεκόρ για τον αριθμό των κατεστραμμένων οχημάτων στο ανατολικό μέτωπο, μπροστά από τον Wittmann.
  Οι πολεμιστές άρχισαν να πολεμούν από το Kursk Bulge και έδειξαν την τάξη τους. Αν και όχι πολύ έξυπνος ο Χίτλερ αμφέβαλλε ότι οι γυναίκες ήταν ικανές να πολεμήσουν. Όμως η Γκέρντα, η Σάρλοτ, η Χριστίνα και η Μάγδα έκαναν θαύματα στον Πάνθηρα. Ήταν το δεύτερο πλήρωμα δεξαμενής μετά τον Wittmann που έλαβε υψηλό βραβείο: τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και επίσης ένας στρατιωτικός σταυρός αξίας σε χρυσό και με διαμάντια.
  Τα κορίτσια πάνε στον εαυτό τους και τραγουδούν:
  - Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς το Ράιχ,
  Μέχρι κάτω και μετά...
  Θα χτίσουμε έναν νέο, νέο κόσμο,
  Όποιος δεν ήταν κανείς, θα γίνει τα πάντα!
  Ταυτόχρονα, οι πολεμιστές γελάνε επίσης, γυμνώνοντας τα δόντια τους. Και πυροβολούν ξανά τον εαυτό τους...
  Νοκ άουτ ένα αγγλικό τανκ και βρυχώνται:
  - Είμαστε σούπερ!
  Η Gerda πατάει το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζει τον πυργίσκο από τον Sherman και φωνάζει:
  - Είμαι μια μελλοντική θεά!
  Τότε η Χριστίνα γκρεμίζει το τανκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Έχω και σούπερ κορίτσι!
  Έπειτα πυροβολεί, σπάζοντας το αυτοκίνητο της Σάρλοτ και τσίριξε:
  - Μα Πασαράν!
  Και το επόμενο κοχύλι τελείωσε την Αγγλίδα Μάγδα. Τα κορίτσια είναι πραγματικά υπεράντρες.
  Και για να είμαι ειλικρινής, όλοι κερδίζουν ανεξαιρέτως. Χρησιμοποιείται για να βρέχει όλους τους εχθρούς, και ένα μέρος στην κόλαση και, φυσικά!
  Οι πολεμιστές δουλεύουν για τον εαυτό τους και πυροβολούν. Μην δίνετε έλεος στους αντιπάλους σας.
  Αρκετές χιλιάδες Βρετανοί και Αμερικανοί παραδόθηκαν. Οι άντρες πέφτουν στα γόνατα και φιλούν τα κορίτσια στα γυμνά, σκονισμένα πόδια τους.
  Έτσι πάει ο αγώνας... Η Αλγερία έπεσε, και οι Γερμανοί είναι ήδη στη Λιβύη. Φυσικά, κερδίζουν παιχνιδιάρικα. Δεν υπάρχουν εμπόδια για αυτούς.
  Οι Γερμανοί το καλοκαίρι του 1946 κατέλαβαν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική και πήγαν στη Διώρυγα του Σουέζ. Οι φασίστες έχουν ένα τρομερό όπλο: δισκοπλάνα που δεν μπορούν να καταρριφθούν. Και οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί κατέρρευσαν κάτω από αυτό.
  Το φθινόπωρο, η Βέρμαχτ μετακόμισε στο Σουδάν και τη Μέση Ανατολή. Οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί έπεσαν σαν σπασμένα καρύδια.
  Κρυφά προσπάθησαν να διαπραγματευτούν με τον Στάλιν. Ανοίξτε ένα δεύτερο μέτωπο.
  Ο κόκκινος δικτάτορας απάντησε με υπεκφυγές... Το φθινόπωρο οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, και το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, φτάνοντας μέχρι το Καμερούν. Και το χειμώνα, τα γερμανικά στρατεύματα μετακινήθηκαν στο Ιράν και περαιτέρω στην Ινδία. Η χώρα των ελεφάντων κατακτήθηκε. Και τότε οι Ναζί προχώρησαν στη νότια Αφρική την άνοιξη, παίρνοντας τελικά τον έλεγχο της μαύρης ηπείρου.
  Τον Ιούνιο του 1947 ακολούθησε απόβαση στη Βρετανία ... Οι επίλεκτες δυνάμεις της Βέρμαχτ πήραν μέρος στις μάχες.
  Για πρώτη φορά δοκιμάστηκε μια πυραμιδοειδής δεξαμενή, η οποία έδειξε εξαιρετική προστασία από όλες τις γωνίες, και υψηλή ταχύτητα.
  Το πλήρωμα δεξαμενής της Gerda πολέμησε σε αυτό. Τα κορίτσια αποδείχτηκαν εξαιρετικά κουλ και λαγωνικά ....
  Συσκεύασαν ένα σωρό τανκς και όπλα.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, γκρέμισε το αγγλικό κανόνι και τραγούδησε:
  - Οι εχθροί δεν θα μας σταματήσουν!
  Και πόσο γελάει!
  Η Σάρλοτ, επίσης, βγάζει τα δόντια της και τρίζει:
  - Θα κατακτήσουμε το εξώφυλλο του σύμπαντος!
  Και η δεξαμενή θα παρασυρθεί επίσης.
  Στη συνέχεια, η Χριστίνα θα χαστουκίσει, γρυλίζοντας έξαλλα:
  - Οι μπότες αστράφτουν στην πορεία!
  Και επίσης σκουπίστε τον πύργο!
  Στη συνέχεια, καθώς η Μάγδα πυροβόλησε, κατέρριψε ένα αγγλικό οβιδοβόλο, και γρύλισε:
  - Άμεση πτήση!
  Πολεμιστές σε κολοσσιαίο ύψος.
  Και η Αλμπίνα και η Άλβινα ορμούν στον ουρανό και τελειώνουν τον αγγλικό και αμερικανικό εξοπλισμό. Συνθλίβουν το Fritz με τη βοήθεια γυμνών, λαξευμένων ποδιών και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  - Η Αφρική είναι επικίνδυνη, ναι, ναι, ναι!
  Η Αφρική είναι τρομερή - ναι, ναι, ναι!
  Μην πηγαίνετε παιδιά! Περπατήστε στην Αφρική!
  Έριξε λοιπόν, για μια μάχη πενήντα αεροπλάνα για δύο.
  Έτσι συντρίβονται με αυτοπεποίθηση οι πολεμιστές των εχθρών.
  Η Βρετανία έπεσε σε δύο εβδομάδες. Και η φρουρά του Λονδίνου συνθηκολόγησε. Έτσι το Τρίτο Ράιχ συνέτριψε τον επικίνδυνο αντίπαλό του.
  Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να παραμένουν ... Έχοντας ενωθεί με τους Ιάπωνες και έχοντας πολλούς πόρους, οι Γερμανοί αρχίζουν να πιέζουν τους Αμερικανούς ... Τον Αύγουστο του 1947, οι Ναζί αποβιβάστηκαν στην Ισλανδία και κατέλαβαν αυτό το νησί, πλησιάζοντας την Αμερική.
  Η απόκτηση των ΗΠΑ δεν είναι εύκολη. Όμως οι φασίστες έχουν εδραιώσει στη Λατινική Αμερική και οικοδομούν τις δυνάμεις τους. Όμως ο πόλεμος διαρκεί πολύ. Το χειμώνα γίνονταν μάχες στη θάλασσα και στον αέρα. Και την άνοιξη του 1948, οι Γερμανοί προσπάθησαν να φτάσουν στη Γροιλανδία. Και τα κατάφεραν... Το καλοκαίρι, οι Ναζί κυριαρχούσαν ήδη στον Καναδά. Όμως οι μάχες ήταν σκληρές...
  Όλο και πιο κοντά στις ΗΠΑ. Αλλά τότε τα σοβιετικά κορίτσια είναι σε εγρήγορση.
  Πέντε κορίτσια Νατάσα, Μιραμπέλα, Αγγελική, Σβετλάνα, Ολυμπίας έφτασαν στην Αμερική για να πολεμήσουν ως εθελοντές ενάντια στις ορδές του Τρίτου Ράιχ. Και τα πέντε κορίτσια είναι πολύ όμορφα και ξέρουν αγγλικά. Ο Στάλιν-Πούτιν αρνήθηκε να στείλει ολόκληρο το γυναικείο τάγμα, καθώς αυτό θα ήταν αντίθετο με τους όρους της ειρήνης που συνήφθη με τη φασιστική αυτοκρατορία. Η ΕΣΣΔ χρειαζόταν να κερδίσει χρόνο με κάθε κόστος, ενώ οι Ναζί επιτέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Τα πέντε κορίτσια είναι εθελοντές: έχουν περάσει από όλο τον πόλεμο, από το Μπρεστ και το Μπουγκ μέχρι το Όρενμπουργκ. Και πολεμούν τους Ναζί στην άλλη άκρη της Γης στην πρωτεύουσα της Ονδούρας.
  Η Tegucigalpa είναι ένα από τα κύρια οχυρά της άμυνας, σε αντίθεση με μια ετερόκλητη ορδή. Τόσο οι ιαπωνικές όσο και οι ασιατικές ορδές σκαρφάλωσαν στη μανία. Οι ίδιοι οι Γερμανοί πολέμησαν μόνο με τανκς και το πεζικό ήταν εξ ολοκλήρου από μη Άριους λαούς. Ασιάτες, μαύροι, Άραβες οδηγήθηκαν μπροστά.
  Η Νατάσα πυροβόλησε, κόβοντας δύο Αφρικανούς και κελαηδούσε:
  - Μόνο μια ορδή Τζένγκις Χαν!
  Η χρυσαυγίτης Μιραμπέλα, έχοντας κόψει τρεις Ινδιάνους με μια αυτόματη έκρηξη, σήκωσε τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της μέχρι την κορυφή. Και είπε:
  - Αλέθουμε κανονιοφόρες!
  Ένα θραύσμα από μια χειροβομβίδα πέταξε και χτύπησε τη Μιραμπέλα-Ζόγια στη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της. Τα κορίτσια παραδοσιακά τσακώνονται με μπικίνι και ξυπόλητα. Και όταν χτυπάει απότομα σε μια τραχιά, κοριτσίστικη σόλα, πονάει.
  Η καλλονή έκλεισε το μάτι και πυροβόλησε ξανά... Η Μιραμπέλα είναι πολύ λεπτή, μεσαίου ύψους με τέλεια σιλουέτα.
  Η Νατάσα είναι ψηλότερη, με τον βαθμό του ταγματάρχη, και μάλιστα ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης. Αλλά και σχεδόν γυμνό, ελάχιστα καλυμμένο μπικίνι. Πολύ μαυρισμένη, αλλά τα μαλλιά της είναι λευκά. Και η Νατάσα σουτάρει πολύ εύστοχα. Και του αρέσει να πετά χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Η όμορφη Αγγελική πυροβολεί, γκρεμίζοντας τέσσερις Άραβες με μια έκρηξη. Τα μαλλιά της είναι κόκκινα, ή μάλλον χάλκινα, σαν προλεταριακό πανό. Και όταν φυσούν οι άνεμοι, είναι σαν τη σημαία της επανάστασης. Το κορίτσι αστράφτει με τα σμαραγδένια μάτια της, σαν αστέρια. Και σαρώνει βάναυσα τους εχθρούς.
  Η Σβετλάνα είναι επίσης ξανθιά. Και πυροβολώντας ένα πολυβόλο. Η κοπέλα ξεκούρασε τα ξυπόλητα πόδια της και έδωσε μια στροφή. Πέντε διάφοροι μαχητές πετάχτηκαν και πέταξαν έξω από το στήθος και το στομάχι των αντιπάλων, κατακόκκινες βρύσες αίματος.
  Η Σβετλάνα, γλείφοντας τα γεμάτα χείλη της, κελαηδούσε:
  - Ο πόλεμος είναι αέρας για τους πνεύμονες...
  Η κοπέλα, ξαπλωμένη, ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Γίνονται εκρήξεις. Αρκετοί μαχητές πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Ολυμπία είναι ένα πιο μεγαλόσωμο και πιο ευγενικό κορίτσι. Τα μαλλιά της είναι ανοιχτά καστανά. Μια τυπική αγροτική, νεαρή γυναίκα με αίμα και γάλα. Πολύ δυνατός σωματικά και σουτάρει καλά.
  Εδώ πάλι δίνει την ουρά. Και πέφτουν οι νεκροί φασίστες μισθοφόροι.
  Olympias shooting, λέει:
  - Εντάξει, εντάξει, που ήσουν; Από τη γιαγιά! - Η κοπέλα πυροβόλησε, ξαπλώνοντας τρεις γενειοφόρους μαχητές των Ναζί και πρόσθεσε. - Τι έφαγαν - κουάκερ! Τι ήπιαν; Μπράζκα!
  Τα κορίτσια είναι σε άμυνα. Δεν αφήνουν τους Ναζί να πάνε μπροστά. Και φιλικά τραγούδια βρυχώνται:
  - Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο της βίας,
  Μέχρι κάτω και μετά...
  Θα χτίσουμε έναν νέο, παραδεισένιο κόσμο -
  Όποιος δεν ήταν κανείς, θα γίνει τα πάντα!
  Η Νατάσα ρίχνει ξανά χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Ανατινάζει τους πεζούς που προχωρούν. Είναι όλο και πιο ζεστό. Εδώ έρχεται το περιβόητο "Λιοντάρι" -2. Και δίπλα είναι ένα πιο εξελιγμένο Ε-50. Εκρήγνυνται βλήματα. Έσκισε το κεφάλι μιας μαύρης Αμερικάνας και κύλησε μακριά.
  Η Μιραμπέλα πάτησε τη φλεγόμενη σανίδα και τα σκληρυμένα πόδια της μετά βίας ένιωσαν τη ζέστη της φλόγας.
  Η χρυσαυγίτης καλλονή πυροβόλησε και γουργούρισε:
  - Και ποιος θα σταματήσει τη ροή των ματωμένων τρελών ποταμών ...
  Ο Μιραμπέλα πυροβόλησε ξανά, χτυπώντας τον Αφρικανό από την πανοπλία του Ε-50 και κελαηδώντας.
  - Η δέσμη από τον εκτοξευτήρα θα χτυπήσει τον κρόταφο, ένας άντρας εξαφανίστηκε σε μια κακή αναλαμπή!
  Το κορίτσι πυροβόλησε ξανά. Πέταξε το γυμνό, μαυρισμένο, χαριτωμένο πόδι της στον αέρα. Μια χειροβομβίδα πέταξε προς το μέρος της. Η χρυσαυγίτης καλλονή κέρδισε επιδέξια το παρόν με τις γυμνές, σχεδόν απαλλαγμένες από σκόνη πέλματά της. Η χειροβομβίδα πέταξε πίσω. Έσπευσε στις τάξεις των αγωνιστών του Τρίτου Ράιχ. Φαινόταν ότι έπεφταν καρπούζια από το φορτηγό σπάζοντας. Τόσο πολύ αίμα κύλησε.
  Η Μιραμπέλα έγραψε στο Twitter:
  - Το κορίτσι απέτυχε στις εξετάσεις και ήρθε ο καταραμένος Ράιχ. Ο Χίτλερ προφανώς είχε βαρεθεί να ζει και η ομορφιά του έφαγε περίφημα!
  Η Angelica είναι επίσης πολεμίστρια, όχι δεσποινίδα. Γράφει στον εαυτό του από πολυβόλα και προτάσεις, σκορπίζοντας πτώματα:
  - Για το κουτάλι της μαμάς! Για το κουτάλι του μπαμπά! Και για Koba σέσουλα! Και στο κρεβάτι στο βαρέλι!
  Μια καλλονή με χάλκινα-κόκκινα μαλλιά εκτοξεύει ένα ξύλινο αεροπλάνο με το γυμνό της πόδι. Πετά κατευθείαν στο ογκώδες, γερμανικό τανκ "Lion". Κάτσε στο ρύγχος ενός κανονιού 105 χιλιοστών και εκρήγνυται. Το όπλο είναι εκτός λειτουργίας.
  Ο Γερμανός γυρίζει και αναγκάζεται να ξεφύγει ντροπιαστικά. Η Αγγελική, τρίβοντας το πόδι της σε ένα θραύσμα κτιρίου, λέει:
  - Δεν υπάρχει δύναμη - χρειάζεσαι μυαλό! Πρέπει να κάνεις θόρυβο!
  Και πάλι, το κορίτσι σουτάρει πολύ εύστοχα. Τα κόκκινα μαλλιά της είναι σαν τη φλόγα μιας Ολυμπιακής δάδας. Ελκυστικό κορίτσι. Στον αμερικανικό στρατό έχει ήδη καταφέρει να διακριθεί δείχνοντας έξαλλη ιδιοσυγκρασία. Ήταν ιδιαίτερα καλό να ξεκινήσω κόλπα με Αφροαμερικανούς. Είναι τόσο ασυνήθιστα και όμορφα.
  Η Angelica, όμως, καταστρέφει και τους μαύρους που πολεμούν στον στρατό του Τρίτου Ράιχ. Τι κατέκτησε η Γερμανία όλη την Αφρική. Προσπαθήστε να σταματήσετε μια τέτοια δύναμη.
  Το E-50 είναι το πιο πρόσφατο τανκ, με κινητήρα αεριοστροβίλου και παχιά πλαϊνή και μετωπική θωράκιση. Δεν μπορεί να ληφθεί με χειροβομβίδα. Η Αγγελική πέταξε ένα δώρο με το γυμνό της πόδι, γκρέμισε αρκετούς πεζούς και κελαηδούσε:
  - Ε, είσαι αξιόπιστη πανοπλία τανκ, από κάποιον που σκοπεύει να δαγκώσει... Μόνο εσύ ξέρεις τη δύναμη... νια, μπορείς να κλωτσήσεις μόνο με ένα ατσάλινο άλογο!
  Η Σβετλάνα σούταρε επίσης πολύ εύστοχα. Και προτίμησε να πετάει χειροβομβίδες με τα πόδια της. Τα γυμνά της δάχτυλα έστριψαν επίσης τον ατσάλινο δίσκο. Η άκρη πέταξε και έκοψε το λαιμό δύο φασιστών αγωνιστών. Έριξαν το πολυβόλο και τώρα μια παχιά έκρηξη μεγάλου διαμετρήματος πέρασε τις αλυσίδες της ορδής. Μια ολόκληρη σειρά ξένων μαχητών που στρατολογήθηκαν από επιδρομές στον στρατό του Τρίτου Ράιχ.
  Η Σβετλάνα έγραψε στο Twitter:
  - Η τύχη είναι η ανταμοιβή του θάρρους! Ένα τραγούδι είναι αρκετό! Να τραγουδάω μόνο για το σπίτι!
  Μέχρι στιγμής όμως, η καλλονή δεν έχει προλάβει να λείψει από το σπίτι. Αν και υπάρχουν πολύ λίγοι Σοβιετικοί εθελοντές στον αμερικανικό στρατό. Ο Στάλιν-Πούτιν δεν ήθελε να λάμψει, για να μην δώσει αργότερα στον Χίτλερ αφορμή να κατηγορήσει τη Ρωσία ότι παραβίαζε τους όρους της Σάου Ειρήνης.
  Πέντε κορίτσια - τα καλύτερα στο τάγμα των γυναικών, προειδοποιήθηκαν ότι εάν αιχμαλωτιστούν, τότε η Πατρίδα θα έπρεπε να τα αποκηρύξει. Και τα κορίτσια θα έπρεπε σε αυτή την περίπτωση να κουρεύουν για τους ασήμαντους μισθοφόρους που προσλήφθηκαν για χρήματα.
  Τόσο η Σβετλάνα όσο και η Νατάσα και άλλα κορίτσια καταλαβαίνουν ότι αν συλληφθούν, τα περιμένουν τρομερά βασανιστήρια. Αποφάσισαν λοιπόν σε καμία περίπτωση να μην δοθούν ζωντανοί στους Ναζί.
  Γερμανικά επιθετικά αεροσκάφη πετούν πάνω από τις θέσεις των αμερικανικών στρατευμάτων. Μη περιμένοντας ότι θα τους συναντούσε μια τέτοια πεισματική αντίσταση στην πρωτεύουσα της Ονδούρας, οι Ναζί ήταν κάπως ενοχλημένοι.
  Η αντιδραστική, επιθετική αεροπορία είναι ισχυρή. Οι πύραυλοι πετούν, τα όπλα λειτουργούν.
  Αμερικανοί στρατιώτες πεθαίνουν. Η Ολυμπιάδα χτυπήθηκε και από σκάγια στον σαρκώδη ώμο του. Βγήκε αίμα. Η ηρωίδα έβγαλε ένα κομμάτι ατσάλι με τα δόντια της, έφτυσε αίμα. Και μετά πάλι γρονθοκόπησε από ένα ογκώδες υποπολυβόλο. Πέφτουν ξένοι μισθοφόροι. Σχεδόν όλοι οι ιθαγενείς εδώ, μόνο οι διοικητές τους είναι Γερμανοί, και μάλιστα όχι πάντα. Είναι αλήθεια ότι στο πιο σύγχρονο άρμα E-50, τα πληρώματα είναι εξ ολοκλήρου γερμανικά. Το αυτοκίνητο έχει αξιοπρεπή ταχύτητα και ευελιξία. Λοιπόν, αυτή δεν είναι η πιο τέλεια τροποποίηση ακόμα - ζυγίζει εβδομήντα πέντε τόνους. Οι τοίχοι γκρεμίζονται κάτω από τις ράγες. Συνήθως αυτό κατασκευάζεται σε τρεις εκδόσεις με πυροβόλο των 105 χλστ., με πυροβόλο όπλο των 180 χλστ. και εκτοξευτήρα πυραύλων 400 χλστ.
  Και κάθε τροποποίηση έχει τη δική της αποστολή. Εδώ είναι αυτό το τανκ με ένα όπλο επίθεσης, πιο κατάλληλο για επίθεση σε πόλεις. Και δεν είναι τόσο εύκολο να το καταστρέψεις. Ο Ολυμπιάδας κάνει το σημείο του σταυρού και με τα γυμνά του δάχτυλα πιάνει μια αντιαρματική χειροβομβίδα με το μεγάλο, αλλά χαριτωμένο, όμορφα διαμορφωμένο πόδι του. Τώρα πρέπει να ρίξετε το δώρο ακριβώς κάτω από την κάννη για να απενεργοποιήσετε το όπλο του μαστόδοντα . Πέντε πολυβόλα καλύπτουν ένα γερμανικό, σύγχρονο τανκ και δεν είναι τόσο εύκολο να το πλησιάσεις.
  Η Ολυμπία είναι πολύ δυνατή και τα πόδια της που μοιάζουν με άλογα πετάνε μια χειροβομβίδα μακριά. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα ακριβές. Σε κάθε περίπτωση, να χτυπήσει έναν τέτοιο στόχο όπως η κάννη ενός πυροβόλου 180 χλστ. Το ηρωικό κορίτσι έχει αμφιβολίες. Και ξαφνικά δεσποινίς.
  Αχ, αν ήταν μαζί τους ο επί χρόνια σύντροφός τους Oleg Rybachenko, τότε αυτός ο γενναίος πρωτοπόρος θα είχε βρει κάτι.
  Αλλά το αγόρι χάθηκε στις μάχες για το Voronezh. Τα κορίτσια δεν γνώριζαν τη μελλοντική του μοίρα. Αλλά η μοίρα του πρωτοπόρου εφευρέτη αποδείχτηκε πραγματικά αξιοζήλευτη. Στην αρχή, ο Oleg Rybachenko βασανίστηκε βάναυσα, προσπαθώντας να αρπάξει μυστικά. Μετά τα βασανιστήρια, ένα εντεκάχρονο αγόρι κατέληξε στα ορυχεία. Το έργο είναι τρομερό, και εξαιρετικά δύσκολο. Αλλά ο σοβιετικός πρωτοπόρος, μικρός αλλά οξυδερκής, αποδείχθηκε επίμονος.
  Κατάφερε να επιβιώσει, και ακόμη και μέσα από τους λαβύρινθους των ορυχείων αποφάσισε να δραπετεύσει. Και ο Oleg Rybachenko κατάφερε να βγει. Το αγόρι περιπλανήθηκε στα Βαλκάνια για αρκετή ώρα, μέχρι που εντάχθηκε στο τοπικό παρτιζάνικο απόσπασμα. Εκεί έγινε σύνδεσμος και σαμποτέρ.
  Υπήρχε ακόμη ένα αρκετά ανεπτυγμένο κομματικό κίνημα στα Βαλκάνια. Εν μέρει επίσης επειδή η υπηρεσία κατοχής διεξήχθη από Ιταλούς, Ρουμάνους, Βούλγαρους, Αλβανούς -που δεν είναι τόσο μάχιμοι όσο οι τακτικές μονάδες της Βέρμαχτ.
  Αλλά οι παρτιζάνοι πέθαναν ακόμα πολύ. Ειδικά από αεροπορικές επιδρομές. Και οι πατριώτες της Γιουγκοσλαβίας αναγκάζονται να κρύβονται στα βουνά, στα δάση ή στην καλύτερη περίπτωση σε μικρά χωριά. Ένας μεγάλος αριθμός διοικητών έχει ήδη πεθάνει. Η ειρήνη που υπογράφηκε με την ΕΣΣΔ επιδείνωσε επίσης την κατάσταση. Τώρα άρχισαν να καταφθάνουν νέα τμήματα τιμωρίας στα Βαλκάνια, τα οποία οργάνωσαν μαζικές συγκεντρώσεις και εκκαθάριση της περιοχής.
  Ο Oleg Rybachenko έπρεπε να σκαρφαλώσει όλο και πιο βαθιά στα βουνά μαζί με τους παρτιζάνους.
  Η Ολυμπιάδα, αν και δεν ήξερε την τύχη του παγκόσμιου αγαπημένου τους, αναστέναξε βαριά. Έπειτα έσφιξε τη χειροβομβίδα πιο σφιχτά με τα δάχτυλα των γυμνών κοριτσίστικων ποδιών της και με όλη της τη δύναμη την πέταξε στο εχθρικό τανκ. Το Ε-50 μόλις πυροβόλησε, εκτοξεύοντας ένα φονικό βλήμα.
  Η Ολυμπία μάλιστα τινάχτηκε, και έπεσε στα γόνατα. Ένα λιθόστρωτο που σκίστηκε από το πεζοδρόμιο χτύπησε το κεφάλι του και η γυμνή φτέρνα του κάηκε από καυτό μέταλλο. Η κοπέλα έτριψε το ζαλισμένο κεφάλι της, με σκονισμένα μαλλιά.
  Η χειροβομβίδα πέρασε, σχεδόν αγγίζοντας την κάννη, και χτύπησε στο γερμένο μέτωπο του αυτοκινήτου. Έγινε μια έκρηξη ... Αλλά φυσικά, 250 mm μετωπικής θωράκισης, και ακόμη και υπό γωνία, δεν μπορούν να διαπεράσουν μια χειροβομβίδα.
  Η Ολυμπιάδα έσπασε τη γροθιά της στη σκόνη, σηκώνοντας ένα ολόκληρο σύννεφο άμμου. Τότε εκείνη φώναξε:
  - Σκότωσε το, σκότωσε! Βάζεις γκολ στην πύλη!
  Το κορίτσι χτύπησε την κνήμη της στη ραγισμένη άσφαλτο. Ένα θραύσμα είχε κολλήσει στους κάλους της φτέρνας. Το δέρμα στα πέλματα του κοριτσιού ήταν παχύ σαν ιπποπόταμος. Ζούσε σε μια φτωχή οικογένεια και σχεδόν ποτέ δεν έβαζε παπούτσια από τη γέννησή της. Ωστόσο, τα πόδια της από αυτό δεν φαίνονταν καθόλου τραχιά σε σχήμα, αλλά ήταν μαυρισμένα, χαριτωμένα, σαγηνευτικά.
  Οι Olympias όμως τρόμαξαν λίγο τους άντρες με το σαζέν τους, και τους δυνατούς μύες τους, καθώς και τις γροθιές με τις αρθρώσεις που προεξέχουν. Αλλά ο χαρακτήρας του κοριτσιού-ήρωα είναι ο πιο ευγενικός και οι φαρδιοί γοφοί συνδυάστηκαν με μια σχετικά λεπτή μέση και μια ανάγλυφη πρέσα. Μόνο με ρούχα, λόγω του μεγάλου στήθους, οι Ολυμπιακοί θα μπορούσαν να φαίνονται χοντρές. Με μπικίνι μοιάζει με μπούστο αθλήτρια.
  Εκνευρισμένη η κοπέλα πέταξε ξανά τη χειροβομβίδα, αυτή τη φορά στοχεύοντας στις ράγες. Αλλά το θανατηφόρο δώρο χτύπησε μια παχιά, θωρακισμένη ασπίδα - που κάλυπτε τους κυλίνδρους.
  Η Ολυμπία εκνευρισμένη έσπρωξε τον εαυτό της με τη γροθιά της στο πηγούνι. Αυτό έκανε το σαγόνι της να πονέσει. Και η ηρωίδα έβρισε:
  - Κουρεύω σαν δρεπάνι!
  Η Σβετλάνα προσπάθησε επίσης να χτυπήσει το επικίνδυνο τανκ, αλλά η χειροβομβίδα που πέταξε από το πόδι της κοπέλας ξέφυγε ελαφρά. Και η ξανθιά άρχισε να μαζεύει στο αυτοκίνητο. Αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκαν άλλα δύο τανκ - "Lev" και "Panther" -2, πυροβόλησαν σε όλες τις προσεγγίσεις με πολυβόλα. Έπρεπε να είμαι εξαιρετικά προσεκτικός.
  Ο Αμερικανός Σέρμαν έκανε μια προσπάθεια να πλησιάσει τα γερμανικά οχήματα. Είχε την ευκαιρία να χτυπήσει τον "Πάνθηρα" -2, μόνο επί του σκάφους. Αλλά ο Γερμανός δεν είναι τόσο εύκολο να εξαπατηθεί. Επιπλέον, η ψηλή σιλουέτα του Sherman το κάνει αισθητό από μεγάλη απόσταση.
  Το "Panther" -2 έφτυσε ένα κοχύλι και προσγειώθηκε κατευθείαν στο μέτωπο του Αμερικανού. Το ψηλό αυτοκίνητο έσπασε στη μέση. Και άναψε σαν χριστουγεννιάτικο κερί.
  Η Σβετλάνα είπε εκνευρισμένη:
  - Ω, πόσο αδύναμα είναι τα τανκς σας... Καλύτερα να είστε πιο τεχνικοί, θα γίνετε Γιάνκηδες!
  Αλλά η Νατάσα, η πιο έμπειρη πολεμίστρια, κατάφερε να πλησιάσει τον Πάνθηρα. Πέταξε μια χειροβομβίδα ... Και το μακρύ ρύγχος ενός γερμανικού αυτοκινήτου στριμώχτηκε στην κόρνα ενός κριαριού.
  Δεξαμενή "Panther"-2, που εκτοξεύτηκε σε σειρά το 1943. Στην τελευταία πιο μαζική τροποποίηση, έχει μετωπική θωράκιση 150 mm, πλευρική θωράκιση 82 mm υπό γωνία και πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 71EL. Από το νέο 1945, υποτίθεται ότι θα διακόπηκε υπέρ ενός πιο προηγμένου και καλύτερα προστατευμένου μοντέλου E- 50. Αλλά προς το παρόν, αυτό το τανκ παλεύει. Με βάρος 51 τόνων, το αυτοκίνητο διαθέτει κινητήρα 900 ίππων, που του παρέχει καλές επιδόσεις οδήγησης.
  Και τώρα, έχοντας υποστεί ζημιά, το Panther -2 γυρίζει και φεύγει. Η Νατάσκα καταφέρνει να πετάξει άλλη μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Έσπασε τους κυλίνδρους. Και η ταχύτητα του γερμανικού αυτοκινήτου επιβραδύνθηκε αισθητά.
  Η Νατάσα λέει με μια χαρούμενη ματιά:
  - Αυτό είναι ένα χτύπημα! Η κλωτσιά μου είναι δώρο Θεού!
  Και η κοπέλα έδειξε τη μύτη της στους Γερμανούς. Αλλά ριπές πολυβόλων ξεχύθηκαν από το Ε-50. Και οι σφαίρες σφύριξαν πάνω από τα λευκά, κάπως λερωμένα μαλλιά της Νατάσκα. Μία από τις σφαίρες έκοψε ακόμη και μια τρίχα. Η ταγματάρχης ένιωσε ακόμη και λίγο γαργαλητό.
  Η Νατάσα κελαηδούσε:
  - Αν θέλεις να γίνεις σαν ελέφαντας, πάρε έναν ληστή σε ένα τρελοκομείο!
  Η κοπέλα σήκωσε το κομμένο σκέλος της με τα δάχτυλα των ποδιών της. Τα μαλλιά της Νατάσας είναι μεταξένια, μαργαριταρένια, αλλά ελαφρώς σκονισμένα. Κι όμως τόσο μαλακό. Το κορίτσι τα πέρασε πάνω από τα πέλματά της. Λίγο γαργαλητό και ευχάριστο.
  Η Νατάσκα θυμήθηκε πώς τη χάιδευε ο τύπος. Τα χέρια του ξεκινούσαν επίσης από τα πέλματα, υψώνονταν ψηλότερα στους γοφούς, και το πιο ευαίσθητο μέρος. Όταν σε χαϊδεύει ένας όμορφος νεαρός, είναι πολύ ευχάριστο. Η Νατάσα σχεδόν τον αγαπούσε. Της άρεσε το παιχνίδι αγάπης και αφύπνισε το άγγιγμα ενός μυώδους ανδρικού σώματος. Αλλά αληθινή, ρομαντική αγάπη, όταν τρελαίνεσαι για έναν άντρα, η Νατάσα δεν είχε. Έχει ήδη αλλάξει πολλούς φίλους. Πολλοί από τους άνδρες της πέθαναν στη μάχη.
  Ακόμη και αυτή ήταν η κατάρα του πολέμου. Και εδώ στην Αμερική, υπάρχουν μυώδεις, μαύροι τύποι. Και μαζί τους όλα είναι τόσο ασυνήθιστα.
  Η Νατάσα πυροβόλησε, πυροβόλησε τον μαύρο. Λυπάμαι λίγο για το αφρικανό αγόρι. Σκότωσε έναν άνδρα που πολεμούσε για ξένα συμφέροντα. Άλλωστε οι Γερμανοί είναι ρατσιστές. Κοιτάζουν τους μαύρους, σαν σκλάβους. Ταυτόχρονα όμως καταγράφονται Αφρικανοί στα ξένα τμήματα της φουσκωμένης Βέρμαχτ.
  Η Νατάσα έφτιαξε ένα είδος σύκου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το έδειξε στους Ναζί. Ναι, το ίδιο το έθνος των Γερμανών δεν υφίσταται ζημιά εδώ. Τα τανκς είναι πολύ παχιά πανοπλία για να τα διαπεράσει μια χειροβομβίδα ή ένα μπαζούκα. Αλλά οι γηγενείς μονάδες πεθαίνουν.
  Η Νατάσα ρίχνει χειροβομβίδα στο Ε-50. Κούνησε το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της και έτρεξε, στρίβοντας τους γοφούς της. Και η χειροβομβίδα πέταξε σε ψηλό τόξο. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών άφηναν μια αίσθηση συγκινητικής μετάλλου. Και τότε η χειροβομβίδα εξερράγη.
  Η Νατάσα ψιθυρίζει:
  - Ο Θεός να μας ευλογεί!
  Ένας καυτός αέρας φύσηξε πάνω στο κορίτσι, σαν να το άγγιξε ένας όμορφος άντρας. Η Νατάσκα διάβαζε ένα βιβλίο για τον Ταρζάν και ήθελε πολύ ο συγκεκριμένος άντρας να παίξει μαζί της. Θα χάιδευα το γυμνό μου στήθος με δυνατά χέρια.
  Η χειροβομβίδα χτύπησε το ρύγχος, αλλά εξερράγη καθυστερημένα, πετώντας από το μέταλλο. Τα θραύσματα χτυπούσαν σαν μπιζέλια πάνω στην πανοπλία. Μόνο γρατσουνιές έχουν μείνει!
  Η Νατάσα έβγαλε άλλη μια χειροβομβίδα. Είδα όμως ότι ήταν κατά προσωπικού. Και τα αντιαρματικά τελείωσαν.
  Η κοπέλα γρύλισε εκνευρισμένη. Αλλά για να μη χάνει χρόνο, τον έβαλε στα γυμνά της δάχτυλα. Ξεδίπλωσε το πόδι της, λύγισε τον κορμό της, μετά το ίσιωσε και το πέταξε στο πεζικό.
  Μισή ντουζίνα ένοπλοι πέταξαν σαν μπάλες του πινγκ-πονγκ. Τα γυαλιά ενός από αυτούς πέταξαν και τα θραύσματα πέταξαν μερικές εκατοντάδες μέτρα, περπάτησαν κατά μήκος της πλάτης της Natashka. Το σουτιέν έσκασε και το όμορφο στήθος του κοριτσιού φάνηκε.
  Η κοπέλα κάλυψε αυτόματα τις φράουλες της θηλής της. Μετά όμως κατάλαβε ποιον φοβόταν. Και κούνησε ξανά το όπλο της. Έδωσε μια στροφή και οπισθοχώρησε λίγο.
  Ένας Αμερικανός πεζικός πυροβόλησε ένα μπαζούκα. Η οβίδα χτύπησε το γερμανικό τανκ στην κεκλιμένη πλευρά, αλλά 160 χιλιοστά θωράκισης επέζησε, αντανακλώντας την καταστροφική ενέργεια. Ο Γερμανός αντεπιτέθηκε. Το πυροβόλο του μεγάλου διαμετρήματος έσπασε τον τοίχο.
  Η Νατάσα προσπάθησε να δέσει τα λουριά του σουτιέν της. Το κορίτσι σκέφτηκε ότι, πιθανώς, η Zoya Kosmodemyanskaya οδηγήθηκε μόνο με σορτς στο κρύο. Ήταν στη σοβιετική ταινία που απεικονιζόταν με πουκάμισο ή ακόμα και σαν φόρεμα. Το ένα είναι απλώς ένας φόρος τιμής στην υποκρισία. Μάλιστα, οι Ναζί για να ταπεινώσουν περισσότερο την αιχμάλωτη, μάλλον την έγδυσαν. Ναι, και οι πεινασμένοι Γερμανοί στρατιώτες μάλλον ήθελαν να δουν γυμνό ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι.
  Στην πραγματική ιστορία, λοιπόν, η ηρωίδα δεν μπορούσε να καλύψει το στήθος της και έτσι τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της. Όμως δεν ντρεπόταν και κοίταξε περήφανη. Η Νατάσκα ήξερε καλά πώς ήταν να περπατάς ξυπόλητη στο χιόνι. Ήταν σκληραγωγημένη και της άρεσε να αγγίζει το χιόνι με τα γυμνά της πέλματα. Στη Νατάσα άρεσε και το χάρηκε. Αλλά αυτό έχει ήδη σκληρύνει από χρόνια πολέμου. Και για τη νεαρή και αστική Ζωή, όπως φαίνεται αυτό είναι οδυνηρό. Οι σόλες είναι σαν αναμμένα κάρβουνα.
  Εκνευρισμένη, η Νατάσκα πέταξε το σουτιέν της και φώναξε:
  - Η ντροπή είναι αστική έννοια! Η Σοβιετική γυναίκα δεν φοβάται τίποτα και δεν ντρέπεται!
  Η κοπέλα άρχισε πάλι να καρφώνει από ένα πολυβόλο, ή μάλλον από ένα υποπολυβόλο. Το μέταλλο έχει ζεσταθεί, άλλωστε, η Ονδούρα είναι οι τροπικές περιοχές, εκεί, τον Φεβρουάριο, μπορεί να κάνει πολύ ζέστη. Τα δάχτυλα της Νατάσας ζεσταίνονται. Πρέπει να εμφανιστεί. Σήμερα είναι 23 Φεβρουαρίου. Είναι η ημέρα του σοβιετικού στρατού και αυτό απαιτεί μάχη με όλη την ήρεμη και λογική μανία.
  Η Νατάσκα έκοψε άλλες πέντε με σφαίρες και κατά λάθος έκαψε το μάγουλό της στο καυτό παντελόνι του πολυβόλου. Δυσάρεστα, βέβαια, πρήστηκε μια φουσκάλα.
  Η Νατάσα έβρισε:
  - Λοιπόν, Θεέ μου, γιατί δημιούργησες τόσα προβλήματα σε εμένα και στη χώρα μου!
  Η φουσκάλα φαγούρασε ... Το μάγουλο της κοπέλας είναι ένα πολύ ευαίσθητο μέρος. Η κοπέλα προσπάθησε να βρει κάτι κρύο για να εφαρμόσει στην πρησμένη μπάλα. Αλλά προσπαθήστε να βρείτε τουλάχιστον κάτι ωραίο. Σε αυτή την καυτή πόλη Επιπλέον, ο καιρός είναι καθαρός και ο νότιος άνεμος φυσούσε.
  Η Νατάσα σαφώς δεν είναι άνετα. Ο Ολυμπίας ρίχνει χειροβομβίδα από μεγάλη απόσταση, αλλά και πάλι ανεπιτυχώς. Και οι καταιγίδες πετούν ήδη στον ουρανό. Τα γερμανικά οχήματα έχουν ισχυρή θωράκιση και υψηλή ταχύτητα.
  Τα αεριωθούμενα αεροπλάνα έρχονται σε κύματα, και είναι σαν να κόβουν λωρίδες λιναριού.
  Η Νατάσα κρύφτηκε σε μια χαραμάδα. Πύραυλοι κατακερματισμού φούντωναν από ψηλά. Το κορίτσι ένιωσε κομμάτια χαλίκι να πέφτουν από πάνω με βελόνες. Της γαργαλούσε τον γυμνό λαιμό της. Τρυπήθηκαν και οι θηλές της καλλονής.
  Η Νατάσα ψιθύρισε:
  - Αυτό είναι ένα μασάζ ... Αλλά όχι ένα κορσάζ!
  Το κορίτσι ένιωσε πόσο επώδυνο ήταν να φαγούρα στο σώμα της σχεδόν στο κεφάλι. Και είναι τόσο ζεστό, και οι πύραυλοι αεριωθουμένων που εκρήγνυνται ενισχύουν τη θερμότητα. Και είναι μπάνιο;
  Η Νατάσκα θυμήθηκε ένα φυσικό ρωσικό λουτρό, με σκούπες από έλατο. Πώς αλώνισαν τότε το κορίτσι.
  Τέτοιες εδώ εξωτικές έχουν εμφανιστεί αισθήσεις.
  Η Νατάσα, για να φτιάξει το κέφι, τραγούδησε:
  - Αγάπη και θάνατος! Καλό και κακό! Τι είναι ιερό, τι είναι αμαρτωλό! Είμαστε προορισμένοι να καταλάβουμε!
  Το κορίτσι σηκώθηκε, τίναξε όλη αυτή την κολλώδη βρωμιά και τα συντρίμμια.
  Η Νατάσα γρύλισε:
  - Α, θα βάλεις τον Χίτλερ στα κέρατα!
  Και η κοπέλα ταγματάρχη έριξε μια γραμμή στους πεζούς που προσπαθούσαν να σηκωθούν για να επιτεθούν. Αρκετοί μαχητές που στρατολογήθηκαν με συλλήψεις έπεσαν. Η Νατάσκα σκούπισε το βρώμικο πρόσωπό της, τα μάτια της τσούξανε. Η πολεμίστρια έφτυσε και σταυρώθηκε.
  Άνοιξαν ξανά πυρ από πολυβόλα, οι αγωνιστές σύρθηκαν. Η κοκκινομάλλα Αγγελική πέταξε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Το παρόν πήδηξε και χτύπησε τους Ναζί. Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν.
  Η κοκκινομάλλα τραγούδησε:
  - Υπάρχουν πολλά καλά στον κόσμο, μόνο που είναι καλυμμένος με χιόνι!
  Και η κοπέλα άνοιξε πυρ από ένα πολυβόλο, χρησιμοποιώντας όχι μόνο τα χέρια της, αλλά τα επιδέξια δάχτυλά της, γυμνά πόδια.
  Η Angelica σούταρε με ακρίβεια και ούρλιαξε:
  -Κτύπημα! Κτύπημα! Άλλη μια επιτυχία! Άλλο ένα χτύπημα και ορίστε ... Πανίσχυρος δαίμονας, δώρο Θεού, κάνει uppercut!
  Και με τα χέρια της η κοπέλα πέταξε θραύσματα γυαλιού. Χτύπησε τους Ναζί και κελαηδούσε:
  - Και για όσους δεν θέλουν να ζήσουν ειρηνικά ... Τους κάνουμε χαρακίρι!
  Οι Ιάπωνες εμφανίστηκαν πραγματικά. Αυτοί οι στενόμυαλοι μαχητές. Λοιπόν, πώς να μην φτιάξεις έτσι το χαρακίρι.
  Ξεφορτώνοντας το κλιπ του πολυβόλου, η Angelica σήκωσε τη χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και την πέταξε στον σαμουράι. Έλαβαν ένα δώρο, αρκετοί ακρωτηριασμένοι Ιάπωνες, πέταξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Αγγελική έβγαλε τη γλώσσα της και μουρμούρισε:
  - Είμαι σούπερ πολεμιστής! Και ο εχθρός σκότωσε υπέρ!
  Οι Κινέζοι, στρατολογημένοι από τους Ιάπωνες στις κατεχόμενες περιοχές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, μπήκαν στη μάχη. Οι πολεμιστές της Κίνας περπατούσαν άφοβα και τα κορίτσια, έχοντας ξεφορτώσει τα οπλοπολυβόλα τους, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν.
  Θραύσματα από γύψο και γυαλί από μεταλλικά γυμνά πόδια Mirabella. Το ίδιο έκαναν και τα άλλα κορίτσια. Έγινε πολύ δύσκολο.
  Εμφανίστηκε το Shturmlev, ένα ισχυρό μηχάνημα με βομβαρδιστικό τζετ. Εδώ είναι όπως το dolbanet - δεν θα φανεί αρκετό.
  Ο πρώτος πυροβολισμός βρόντηξε... Η Σβετλάνα, η Αγγελική και η Ολυμπία πετάχτηκαν από ένα εκρηκτικό κύμα, σαν σιντριβάνι γιγαντιαίας φάλαινας. Τα κορίτσια πέταξαν αρκετές δεκάδες μέτρα και έβαλαν τα γυμνά τους πόδια ακριβώς στη φωτιά.
  Από εκεί τα κορίτσια πήδηξαν έξω ζεματισμένα και καψαλισμένα. Χτυπούσαν τις γυμνές τους σόλες στα κάρβουνα.
  Η Αγγελική σφύριξε εκνευρισμένη:
  - Ο ταύρος είναι πρώτα κάτω από το τσεκούρι και μετά τηγανίζονται! Και πρώτα τηγανιστήκαμε, και μετά κάτω από το τσεκούρι!
  Και το κορίτσι της Κομσομόλ γέλασε! Αλλά μετά λυπήθηκε. Θυμήθηκα ότι η φίλη της ήταν αιχμάλωτη. Οι Γερμανοί έγδυσαν τη νεαρή κοπέλα και άρχισαν να φέρνουν φωτιά στο γυμνό της στήθος. Τέτοιος τρομερός πόνος. Το κορίτσι ούρλιαξε και το λεπτό δέρμα απανθρακώθηκε. Αυτοί οι φασίστες αποδείχτηκαν μεγαλομανείς. Δεν έκαναν καν ερωτήσεις, αλλά επιπλέον άναψαν φωτιά, κάτω από τα γυμνά πόδια του αιχμάλωτου. Το μέλος της Komsomol, τελικά, δεν άντεξε τα βασανιστήρια και πέθανε από ένα οδυνηρό σοκ.
  Η Αγγελική, θυμούμενη αυτό, χαστούκισε σε αναμμένα κάρβουνα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μπροστά της. Αυτή η χωριατοπούλα έχει μαυρισμένο δέρμα και δεν μπορείς να την πάρεις με φυσητήρα. Γιατί όχι ένα κορίτσι σούπερμαν; Ο Ολυμπίας βλέπει ένα μπαζούκα με ένα κοχύλι να πέφτει από έναν νεκρό Αμερικανό στρατιώτη. Το σηκώνει με το πόδι του, το ρίχνει στην αγκαλιά του. Και από παντού φύτεψε.
  Το βλήμα πετάει και χτυπά τους αναγκασμένους Κινέζους. Πολλές κραυγές και γκρίνια. Μάζα πτωμάτων. Και κομμένα μέλη.
  Η Ολυπιάδα τραγούδησε ένα αρχαίο τραγούδι:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος! Υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Τα κορίτσια τελικά ξέμειναν από τα κάρβουνα. Τα χαριτωμένα, γυμνά πόδια τους το κατάλαβαν.
  Η Σβετλάνα, ως η πιο τρυφερή από αυτές, συσπάστηκε και έτριψε τα γυμνά της πέλματα, προσπαθώντας να ανακουφίσει τη φαγούρα.
  Η Ολυμπία, που από νωρίς έτρεχε ξυπόλητη στο χιόνι, δεν έδινε σημασία σε ένα τέτοιο μικροπράγμα.
  Το ηρωικό κορίτσι τραγούδησε:
  - Και φαντάζεσαι ότι βυθιστήκαμε στο φρέσκο γάλα.. Η ανταμοιβή είναι κάτι που έρχεται με τον καιρό!
  Και η πολεμίστρια πήρε ένα πελεκημένο και πολύ βαρύ κομμάτι κεραμίδι με το πόδι της. Κρατώντας το επίμονα με τα γυμνά, κοριτσίστικα δάχτυλά της, το γύρισε και το εκτόξευσε προς τον εχθρό. Τρεις Κινέζοι ήταν θύματα του παρόντος θανάτου, τα κεφάλια τους συνθλίβονταν.
  Η Αγγελική είπε με ικανοποιημένο βλέμμα, πυροβολώντας τον εχθρό:
  Είμαστε cool γυναίκες!
  Η Σβετλάνα, για να ανακουφίσει ελαφρώς τη φαγούρα στα καμένα, ή μάλλον καμένα πόδια της, τραγούδησε:
  - Υπάρχουν γυναίκες στην Πατρίδα μας,
  Τι οδηγούν, αστειευόμενοι αεροπλάνο ....
  Για αυτούς, η τιμή είναι πιο πολύτιμη από τη ζωή,
  Θα είναι εύκολο να σκοτώσεις τον αντίπαλο!
  
  Είναι γεννημένοι για να κερδίζουν
  Για να δοξάσει τη Ρωσία για αιώνες!
  Μετά από όλα, οι προπάππους μας -
  Για αυτούς μάζεψε στρατό με τη μία!
  Και η Σβετλάνα σκαρφίστηκε από το πολυβόλο. Και το έκανε πολύ επιδέξια. Για να αισθάνονται όλοι - αυτός είναι ένας πολεμιστής από τον Θεό! Αν όχι από τον Παντοδύναμο, τότε από τον Άρη σίγουρα!
  Πυροβόλησε και η Νατάσα. Μαζί με τη Μιραμπέλα, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, παίρνοντας αποσπάσματα από τους νεκρούς Αμερικανούς στρατιώτες. Τα κορίτσια έπεσαν ανάσκελα και πυροβόλησαν με τα πόδια - έτσι το έκαναν καλύτερα. Και το έκαναν τακτοποιημένα. Ένα μείγμα κινεζικών και αφρικανικών στρατευμάτων προχωρούσε προς τα κορίτσια. Και οι πολεμιστές αλώνισαν.
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  - Ο κόσμος δεν είναι σκακιέρα...
  Ο Μιραμπέλα έπιασε αυτό το πέρασμα, εξολοθρεύοντας τους κιτρινόμαυρους μισθοφόρους.
  - Και οι αριθμοί δεν είναι στρογγυλοί μηδέν!
  Η Νατάσα πρόσθεσε στη γραμμή του κιτρινόμαυρου:
  - Μας επιτίθεται η αγωνία!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε με ακρίβεια Ρομπέν των Δασών και κελαηδούσε:
  - Και το άλογο ορμάει στη φωτιά!
  Τα κορίτσια, πυροβολώντας πίσω, υποχώρησαν πίσω από το ναρκοπέδιο. Κινέζοι και Αφρικανοί μαχητές έτρεξαν στα δώρα. Άρχισαν να υπονομεύουν, πήδηξαν πάνω, σκίζοντας τους, και ένα αιματηρό χάος.
  Αρκετά τανκς Panther-2 εμφανίστηκαν σε απόσταση. Πυροβολούν, και φοβούνται να χώσουν τη μύτη τους. Το "Lion" -2 κινείται προς τα εμπρός, φτύνει επίσης μια σπίθα. Και ιδού η φλογοβόλος δεξαμενή "Rhino", σάλια, με δέσμες φλόγας.
  Αλλά το πιο τρομερό είναι ο Shturmlev. Ο εκτοξευτής πυραύλων του δεν εκτοξεύει πολύ γρήγορα, αλλά είναι καταστροφικός.
  Η Νατάσα ψιθυρίζει:
  - Ρώσοι, Ρώσοι - όχι ήρεμη μοίρα! Λοιπόν, γιατί να είμαστε πιο δυνατοί - χρειαζόμαστε κόπο!
  Πράγματι, πολεμούν μακριά από τη Ρωσία. Αλλά είναι σαφές ότι η Βέρμαχτ, έχοντας κατακτήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα επιστρέψει για να πιέσει την ΕΣΣΔ. Και οι Αμερικανοί για τα κορίτσια είναι τόσο γλυκοί και αγαπητοί.
  Η Νατάσκα καρφώνει ξανά, από τα χτυπήματά της μοιάζουν να σκάνε κάτω από τα φτυάρια κολοκύθες και κεφάλια. Το κορίτσι παίρνει ένα θραύσμα στο πόδι. Ένα κόψιμο διογκώνεται στο κάτω πόδι. Η καλλονή ράγισε τα κόκαλά της και κελαηδούσε:
  - Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού ...
  Η φωνή του λαού είναι ηχηρή -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Ο τρόπος, που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Εκείνη τη στιγμή, η Ολυμπιάδα, με όλη της τη δύναμη, πέταξε μια χειροβομβίδα στον Shturmlev. Και τα σοβιετικά κορίτσια ήταν τελικά τυχερά. Το θωρακισμένο καπάκι έπεσε πίσω, το σοβιετικό δώρο πέταξε ακριβώς στο φαρδύ ρύγχος. Για ένα δευτερόλεπτο όλα πάγωσαν. Και μετά πώς εξερράγη. Ήταν σαν να έριξε μια ατομική βόμβα. Και τα γερμανικά τανκς σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Οι Ναζί κατέλαβαν το Τορόντο και όμως μπόρεσαν να εισέλθουν σε αυτό το έδαφος των ΗΠΑ από το βορρά το φθινόπωρο.
  Οι Αμερικανοί υπέκυψαν αργά αλλά σταθερά. Συχνά παραδίδονταν και προσπαθούσαν να κρατήσουν τις θέσεις τους.
  Όμως οι Γερμανοί τους χτύπησαν και στη στεριά και στη θάλασσα.
  Ήδη στα τέλη του φθινοπώρου, οι Γερμανοί περικυκλώνουν τη Φιλαδέλφεια. Κερδίστε τη μια νίκη μετά την άλλη και βρυχηθείτε σαν κόλαση.
  Η Γκέρντα με το πλήρωμα των δεξαμενών της, όπως πάντα στην κορυφή. Και βγάζοντας τα δόντια του, σπάζοντας αμερικανικά τανκς, τραγουδάει:
  - Νύχια της τίγρης, η δύναμη του χάλυβα,
  Εκρηξη...
  Βλέπουμε τον ναζισμό να δίνεται,
  Από την Ευρώπη του Τζένγκις Χαν!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να πατήσετε το joystick. Και πάλι πυροβολήστε στους Αμερικανούς.
  Στη συνέχεια η Σάρλοτ πυροβολεί και οι εύστοχες βολές της. Και η Μάγδα την ακολούθησε, με τη Χριστίνα.
  Έτσι η Φιλαδέλφεια έπεσε. Οι Γερμανοί προχωρούν και μέχρι τον χειμώνα έχουν φτάσει στη Νέα Υόρκη. Και εκεί πώς θα νικήσουν τον εχθρό. Και βόμβες βάρους δέκα τόνων θα πέσουν από το TA-500.
  Ο Τρούμαν αφού οι Γερμανοί περικύκλωσαν τη Νέα Υόρκη και η Ουάσιγκτον πρόσφερε ειρήνη. Ως απάντηση, το αίτημα για άνευ όρων παράδοση.
  Τον Ιανουάριο, ακολούθησε η επίθεση στην Ουάσιγκτον. Τα γερμανικά πυραμιδικά τανκς πολέμησαν.
  Την τέταρτη ημέρα της επίθεσης, η φρουρά συνθηκολόγησε. Και πέντε μέρες αργότερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν.
  Έτσι τελείωσε ο πόλεμος στα δυτικά ... Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν τελειώσει. Οι Γερμανοί συνέχισαν να προελαύνουν μέχρι που κατέλαβαν όλη τη Λατινική Αμερική...
  Υπήρχε ακόμη ανακωχή με την ΕΣΣΔ. Το Τρίτο Ράιχ χώνεψε τη λεία, σχημάτισε νέα τμήματα. Ο Στάλιν εξακολουθούσε να αποκαθιστά την κατεστραμμένη οικονομία και να μάζευε δυνάμεις.
  Στον τομέα της κατασκευής αρμάτων μάχης, η ΕΣΣΔ δεν τα κατάφερε, δημιουργώντας μόνο το όχημα T-54 και έναν μικρό αριθμό αρμάτων μάχης IS-4. Για πολύ καιρό δεν ήταν δυνατό να αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο. Και στις 20 Απριλίου 1953, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Στάλιν πέθανε στις 5 Μαρτίου, ο Χίτλερ επιτέθηκε ξανά στην ΕΣΣΔ. Έγινε μια προσπάθεια παγκόσμιας ηγεμονίας.
  Χωρίς τον Στάλιν, τα σοβιετικά στρατεύματα αντιστάθηκαν μάλλον αδύναμα. Και οι δυνάμεις ήταν άνισες. Επιπλέον, τόσο η Ιαπωνία όσο και η Τουρκία μπήκαν στον πόλεμο.
  Ένα μήνα αργότερα, γερμανικά πυραμιδικά τανκς περικύκλωσαν τη Μόσχα και κατέλαβαν τον Καύκασο. Και τρεις μήνες αργότερα ήμασταν ήδη στα Ουράλια. Αλίμονο, πολύ άνισες δυνάμεις. Επιπλέον, υπάρχουν διαφωνίες στην ηγεσία της ΕΣΣΔ.
  Εν ολίγοις, μετά από πέντε μήνες πολέμου, η ΕΣΣΔ τελικά καταλήφθηκε από το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία.
  Επιπλέον, φαινόταν ότι η ανθρωπότητα βρήκε τελικά την ενότητα. Αλλά υπάρχουν δύο υπερδυνάμεις στον κόσμο - το Τρίτο Ράιχ και η Ιαπωνία. Και ο Χίτλερ στις 20 Απριλίου 1956 ξεκινά έναν άλλο πόλεμο. Επιτίθεται στην Ιαπωνία.
  Και τα κορίτσια παίρνουν μέρος στη μάχη. Η Γκέρντα είναι μια μάγισσα που επιτίθεται σε σαμουράι.
  Και κορίτσια από τον Κόκκινο Στρατό. Νατάσα, Αλένκα, Μιραμπέλα, Μαρία, Ολυμπιακοί Αγώνες, Σβετλάνα, Αυγουστίνος, Αουρόρα. Και αυτό παραπέρα. Όλα αυτά τα κορίτσια έχουν κοινό - τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Και το κάνουν πολύ αποτελεσματικά. Συντρίβουν την Ιαπωνία... Κάτω από τα χτυπήματα των συλλόγων της Γερμανίας και του συνασπισμού, οι σαμουράι τρέπονται σε φυγή και υποχωρούν.
  Η Γκέρντα και η Σαρλότ παλεύουν μαζί σε ένα πυραμιδικό τανκ. Τα κορίτσια πυροβολούν τους Ιάπωνες, σπάνε αυτοκίνητα και τραγουδούν:
  - Είμαστε σούπερ, σούπερ πρωταθλητές! Και θα συντρίψουμε όλα τα σφάλματα!
  Η Γκέρντα πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γκρέμισε ένα ιαπωνικό αυτοκίνητο και ψιθύρισε:
  - Είμαι ένας πολεμιστής που έχω έναν υπολογιστή στο κεφάλι μου!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε κι αυτή, έκοψε το αυτοκίνητο του σαμουράι και τσούξε:
  - Και η συνοδεία μου, ας είναι η πιο λαμπερή και κουλ!
  Και επίσης πώς θα πάρει και θα δείξει τη γλώσσα του!
  Τα κορίτσια καταστρέφουν την Ιαπωνία... Οι σαμουράι χάνουν τις αποικίες, τα πλοία και τα τανκς τους.
  Η ιαπωνική τεχνολογία δεν μπορεί να συγκριθεί με τη γερμανική. Και οι Ναζί έχουν περισσότερους στρατιώτες. Άρα έχουν μεγάλη επιτυχία. Και οι σαμουράι κάνουν μόνο ό,τι χαίρονται και δείχνουν τα δόντια τους. Πιο συγκεκριμένα, είναι λυπημένοι, αλλά τα δόντια τους εξακολουθούν να γυμνώνουν τα δόντια τους.
  Αρκετοί μήνες μαχών και η Κίνα, η Ινδοκίνα και άλλα εδάφη ανακαταλήφθηκαν. Οι Ναζί αποβιβάστηκαν στην ίδια την Ιαπωνία.
  Εκεί εκτυλίχθηκε η μάχη και οι Ναζί χρησιμοποίησαν πυρηνικά όπλα. Και τόση καταστροφή και καταστροφή.
  Ναι, οι σαμουράι δεν είχαν τύχη! Κάτω από τέτοιο κλαμπ έπεσαν. Ολοκληρωμένο τέλος!
  Και γενικά, όλα φαίνονται πολύ αστεία.
  Τα σοβιετικά κορίτσια βάζουν τους σαμουράι στα γόνατά τους και τους βάζουν να φιλούν τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Οι καλλονές θυμούνται πώς τις απογοήτευσαν οι Ναζί. Και είναι πολύ ωραίο.
  Η Αλένκα και η Νατάσα τραγουδούν:
  - Η καταστροφή είναι πάθος, όποια δύναμη κι αν είναι! Η εξουσία έπινε πάντα το αίμα κάποιου άλλου! Λοιπόν, η αγάπη βασιλεύει στην καρδιά!
  Και επίσης πώς θα χτυπήσουν τους σαμουράι. Και πώς πιέζουν, και από πολυβόλα, θα κουρέψουν τη γραμμή.
  Αλλά το Τόκιο έχει ήδη πέσει... Ο πόλεμος κράτησε έξι μήνες και τελείωσε με τη νίκη της Βέρμαχτ.
  Και την 1η Ιανουαρίου 1957 οι Γερμανοί επιτέθηκαν στην Τουρκία και την νίκησαν και αυτή. Μετά από αυτό, όλες οι άλλες χώρες του κόσμου συμπεριλήφθηκαν στο Τρίτο Ράιχ.
  Ο σχηματισμός μιας ενιαίας αυτοκρατορίας ολοκληρώθηκε. Ήδη το 1947, οι Γερμανοί πέταξαν στο διάστημα και το 1958, στις 20 Απριλίου, προσγειώθηκαν στο φεγγάρι. Έτσι ξεκίνησε η εποχή της διαστημικής επέκτασης. Ο Χίτλερ πέθανε το 1959, δύο μέρες πριν από τα εβδομήντα γενέθλιά του.
  Λίγο πριν από αυτό, διεξήχθη δημοψήφισμα για την εγκαθίδρυση της μοναρχίας και ο Φύρερ κατάφερε να ορίσει τον διάδοχό του. Έγιναν ένας από τους πολυάριθμους γιους του Χίτλερ που αποκτήθηκαν με τεχνητή γονιμοποίηση.
  Το φασιστικό καθεστώς ήταν σκληρό, αλλά έφερε τάξη στη Γη. Σταδιακά όλο και περισσότεροι άνθρωποι έλαβαν την υπηκοότητα της αυτοκρατορίας.
  Αναπτύσσοντας σύμφωνα με το σχέδιο και χρησιμοποιώντας τα επιτεύγματα της επιστήμης, η Γη σταδιακά έλυσε το πρόβλημα της πείνας, των επιδημιών και της ανεργίας.
  Ο ρυθμός γεννήσεων ελεγχόταν, η εγκληματικότητα καταπολεμήθηκε με επιτυχία. Το 1974, άνθρωποι πέταξαν στον Άρη. Και ένα χρόνο αργότερα, στην Αφροδίτη. Το 1979 στον Ερμή. Το 1980 στα φεγγάρια του Δία. Και το 1987 προσγειώθηκαν στον πιο μακρινό πλανήτη Πλούτωνα. Υπήρχε εξερεύνηση του διαστήματος.
  Το 2000, ο αυτοκράτορας της Γερμανίας και ολόκληρου του πλανήτη Γη, Φρειδερίκος ο Τρίτος και ο γιος του Χίτλερ, χορήγησαν την υπηκοότητα του Τρίτου Ράιχ σε όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη Γη. Και ανακοινώθηκε για την τυπική ισότητα όλων των φυλών και των λαών.
  Και το 2017 ξεκίνησε η πρώτη διαστρική αποστολή σε άλλους κόσμους.
  Το 2019, ο Φρειδερίκος ο Τρίτος δολοφονήθηκε και ο Φραντς έγινε ο νέος αυτοκράτορας. Η βασιλεία του ήταν σύντομη. Δύο χρόνια αργότερα, έγινε στρατιωτικό πραξικόπημα και τελικά η δυναστεία των Χίτλερ έπεσε. Και οι Ρεπουμπλικάνοι ήρθαν στην εξουσία.
  Ανακοινώθηκε η αναβίωση της δημοκρατίας και το πολυκομματικό σύστημα. Ο ναζισμός σταδιακά έσβησε.
  Το 2030 ζήτησε την εκλογή του ανώτατου συντονιστή του ανθρώπινου κράτους. Έγιναν η Αλένκα, μια πολεμίστρια μάγισσας, που ήταν ήδη πάνω από εκατό ετών. Αλλά το κορίτσι δεν γερνούσε καθόλου και δεν άλλαξε με τα χρόνια. Όλη την ώρα μυώδης και νεανική, φρέσκια και όμορφη.
  Διέταξε την καταστροφή όλων των μνημείων του Αδόλφου Χίτλερ και το κάψιμο των πορτρέτων του.
  Μετά από αυτό, η Αλένκα συνέχισε την επέκτασή της στο διάστημα... Για εκατό χρόνια, οι άνθρωποι εγκαταστάθηκαν στον μισό γαλαξία.
  Μετά ξέσπασε πόλεμος, με τον πολιτισμό να αναπνέει φθόριο. Αλλά δεν είναι και τόσο τρομακτικό. Οι γήινοι, έχοντας πιο προηγμένες τεχνολογίες, κέρδισαν.
  Και μετά από μερικούς αιώνες, ολόκληρος ο γαλαξίας έχει ήδη γίνει ανθρώπινος και αρκετοί γειτονικοί.
  Και εδώ είναι άλλα εκατό χρόνια, και ανακάλυψαν έναν τρόπο να κινηθούν στο χρόνο. Και εξάγετε ανθρώπους από το παρελθόν πριν πεθάνουν. Και μετά αντικαταστήστε τα με βιομοντέλα.
  Έτσι ο Χίτλερ απομακρύνθηκε πριν από το θάνατό του και μεταφέρθηκε στο μέλλον. Έγινε μια δίκη του μεγαλύτερου δικτάτορα όλων των εποχών και των λαών. Αποφάσισαν να τον βρουν ένοχο για τερατώδη εγκλήματα και να τον καταδικάσουν σε ένα δισεκατομμύριο χρόνια φυλάκιση, αφού η θανατική ποινή δεν μπορεί να είναι σε έναν ανθρώπινο υπερ-πολιτισμό.
  Ο Χίτλερ αναζωογονήθηκε, μετατράπηκε σε αγόρι περίπου δεκατριών ετών και στάλθηκε σε μια αποικία όπου φυλακίστηκαν άλλοι εγκληματίες των Ναζί, που έγιναν επίσης παιδιά.
  Εκεί σπούδασαν, δούλεψαν, έζησαν πίσω από τα κάγκελα.
  Όσοι συμπεριφέρονταν καλά διευκολύνθηκαν από τις συνθήκες κράτησης: τους πήγαιναν σε εκδρομές, τους έδιναν πλούσια γεύματα. Οι νεαροί κατάδικοι είχαν μια καλή ζωή: ξεχωριστά κελιά με βαρυτικές απεικονίσεις, μπάνια και υπολογιστές, γυμναστήρια και αναψυχή.
  Είναι αλήθεια ότι ο ελεύθερος χρόνος είναι λίγος και έπρεπε να δουλέψω σωματικά - εργοθεραπεία για εγκληματίες. Αλλά αυτό δεν είναι τρομακτικό στα νεαρά σώματα.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν αγόρι και δεν μεγάλωσε. Αλλά ταυτόχρονα, σωματικά υγιής, ένιωθα υπέροχα, ένα εξαιρετικό τραπέζι. Οι κρατούμενοι έχουν επίσης ανθρώπινα δικαιώματα.
  Κατά καιρούς, για καλή συμπεριφορά, ο πρώην Φύρερ οδηγούνταν σε διαστημόπλοια και του επέτρεπαν να επισκεφτεί άλλους κόσμους.
  Με τον καιρό, η εργοθεραπεία μειώθηκε και ο χρόνος για ψυχαγωγία και παιχνίδια αυξήθηκε.
  Πέρασαν αιώνες. Η ανθρωπότητα έχει εξαπλωθεί σε όλο το σύμπαν. Και μετά, τελικά, ακολούθησε αμνηστία και ο Φύρερ αφέθηκε ελεύθερος. Δεν υπέφερε καθόλου, σε αντίθεση με τα πολλά θύματά του. Μόλις ξεκίνησε ένας νέος μεγάλος πόλεμος με έναν πολιτισμό από πεταλούδες από ένα άλλο σύμπαν και ο πρώην Φύρερ προσφέρθηκε εθελοντικά στο στρατό. Και η γοητευτική Γκέρντα έγινε διοικητής πάνω του, που, όπως όλοι οι κάτοικοι της ανθρώπινης, παγκόσμιας αυτοκρατορίας, ήταν αθάνατη και αιώνια νέα.
  
  
  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ SHELEPIN
  Η ιστορία άλλαξε λίγο και η απόπειρα εναντίον του Leonid Ilyich Brezhnev έλαβε χώρα το 1965 και αποδείχθηκε επιτυχημένη. Ο νεαρός πρόεδρος της KGB, Shelepin, έγινε Γενικός Γραμματέας. Ενώ ο Κοσύγκιν παρέμεινε πρωθυπουργός. Ο Σέλεπιν άρχισε να σφίγγει τις βίδες και να τακτοποιεί τα πράγματα. Η εργάσιμη ημέρα παρατάθηκε, επιβλήθηκαν αυστηρότερες ποινές, συμπεριλαμβανομένης της φυλάκισης για καθυστέρηση στην εργασία και μη τήρηση των κανόνων εργασίας.
  Ο Στάλιν αποκαταστάθηκε και η λατρεία της προσωπικότητας αποκαταστάθηκε. Και ένα σωρό άλλα παραδείγματα σύσφιξης βιδών. Η καταπολέμηση της μέθης και η μεταρρύθμιση του Kosygin.
  Και μετά η μεταρρύθμιση των τιμών.
  Η ΕΣΣΔ αναπτύχθηκε ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματική ιστορία επί Μπρέζνιεφ, και ο Σέλεπιν, συνδυάζοντας στοιχεία μιας οικονομίας της αγοράς και ένα σκληρό σταλινικό μαστίγιο, πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα. Επιπλέον, εν όψει της πτώσης του ποσοστού γεννήσεων, ο Shelepin εισήγαγε δρακόντεους φόρους στους εργένηδες, τις άτεκνες οικογένειες και τις οικογένειες με ένα παιδί. Οι αμβλώσεις απαγορεύτηκαν και τα αντισυλληπτικά ουσιαστικά δεν πωλούνταν.
  Τα επιδόματα τέκνων έχουν αυξηθεί.
  Αυτό οδήγησε επίσης σε υψηλότερο ποσοστό γεννήσεων, ειδικά στις ρωσικές περιοχές της ΕΣΣΔ. Η αύξηση του πληθυσμού ήταν πολύ υψηλότερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  Ο Shelepin δημιούργησε επίσης στρατιωτικό δυναμικό, ξεπερνώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες στην πυρηνική ενέργεια, και ναι, και στα συμβατικά όπλα. Και υπήρχε και το Βιετνάμ... Έπεσε η εξουσία των ΗΠΑ στον κόσμο, υπήρχαν κολοσσιαίες δυσκολίες στο εσωτερικό της χώρας.
  Η πολιτική της ύφεσης ξεκίνησε... Συνοδεύτηκε από ταχύτερη οικονομική ανάπτυξη στην ΕΣΣΔ. Η σκληρή διαχείριση του Shelepin έδωσε καλύτερη απόδοση από το νωθρό στυλ του Μπρέζνιεφ. Και ο πληθυσμός αυξήθηκε γρηγορότερα...
  Η ΕΣΣΔ διείσδυσε όλο και πιο ενεργά στην Αφρική και το 1979 έστειλε στρατεύματα στο Αφγανιστάν.
  Και η Ολυμπιάδα της Μόσχας του 1980 ήταν ένας κολοσσιαίος θρίαμβος! Περισσότεροι από εκατόν πενήντα Σοβιετικοί Ολυμπιονίκες βραβεύτηκαν με χρυσό.
  Και μετά επιτέθηκε ο σοβιετικός στρατός και το Ιράν, όπου ο Χομένι κατέλαβε την εξουσία.
  Νίκησαν τους Ιρανούς αρκετά γρήγορα, αλλά η αλήθεια υπέστη κάποιες απώλειες.
  Μέρος του Ιράν έγινε μέρος της ΕΣΣΔ. Όπου και αν ζούσαν Αζερμπαϊτζάνοι, εντάχθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν. Το Τουρκμενιστάν έλαβε μέρος και οι Κούρδοι έγιναν σοβιετική σοσιαλιστική δημοκρατία στο πεδίο ενός δημοψηφίσματος.
  Η ΕΣΣΔ επέκτεινε τα σύνορά της για πρώτη φορά από το 1945. Μέρος του Ιράν έγινε Ιρακινό και ο Σαντάμ Χουσεΐν προσχώρησε στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας.
  Στη συνέχεια το βόρειο Αφγανιστάν με Ουζμπέκους και Τατζίκους μπήκε στην ΕΣΣΔ.
  Στη συνέχεια, υπήρξε ένας πόλεμος με το Πακιστάν - την ΕΣΣΔ και την Ινδία. Ακολούθησε η κατάληψη μεγάλης επικράτειας.
  Λίγα χρόνια αργότερα, έγιναν δημοψηφίσματα και το Πακιστάν, καθώς και το νότιο Ιράν και το Αφγανιστάν, έγιναν μέρος της ΕΣΣΔ.
  Ένας εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε στη Γιουγκοσλαβία και καταλήφθηκε επίσης από τα σοβιετικά στρατεύματα και μετά την Αλβανία. Μετά από αυτό, αυτές οι χώρες εντάχθηκαν επίσης στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας.
  Οι ΗΠΑ ήταν σε κρίση, ειδικά επί Ρίγκαν. Έχει φύγει η μαζική αναταραχή των μαύρων και άλλων έγχρωμων ανθρώπων. Η οικονομία έχει πέσει περαιτέρω.
  Πίσω το 1977, ένα νέο σύνταγμα εγκρίθηκε στην ΕΣΣΔ, το οποίο έκανε τη μορφή κυβέρνησης πιο αυταρχική στο πρόσωπο της θέσης του προέδρου της ΕΣΣΔ. Και η απόσχιση των δημοκρατιών από την Ένωση απαγορεύεται.
  Και το 1988 έγιναν οι πρώτες προεδρικές εκλογές στην ιστορία της σοβιετικής αυτοκρατορίας!
  Φυσικά, ο Shelepin τους κέρδισε ... Κερδίζοντας σχεδόν εκατό τοις εκατό. Η ΕΣΣΔ έφτασε στο απόγειο της ανάπτυξής της. Το 1990, τα ιρακινά στρατεύματα κατέλαβαν το Κουβέιτ, τη Σαουδική Αραβία, το Μπρουνέι, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν ...
  Οι τιμές του πετρελαίου εκτοξεύτηκαν...
  Η κρίση έχει κλιμακωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο νέος Πρόεδρος Μπους κυριολεκτικά τρελάθηκε κάτω από τα χτυπήματα της μοίρας. Οι μαύροι επαναστάτησαν... Και μετά την εκλογή του Μπιλ Κλίντον το 1992, οι Ηνωμένες Πολιτείες διχάστηκαν εντελώς...
  Εκεί άρχισε ένας εμφύλιος πόλεμος και μια σφαγή.
  Το 1993, ο Shelepin κέρδισε και πάλι τις προεδρικές εκλογές στην ΕΣΣΔ.
  Το 1995, τα σοβιετικά στρατεύματα κατέλαβαν την Αλάσκα και ένα μήνα αργότερα διεξήγαγαν εκεί δημοψήφισμα για την ένταξη στην ΕΣΣΔ ...
  Έτσι, ένα άλλο όνειρο ενσωματώθηκε στην πραγματικότητα - να επιστρέψει στη Ρωσία, φυσικά, που πουλήθηκε ανόητα η Αλάσκα.
  Όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο... Το 1997, τα σοβιετικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Φινλανδία και διεξήγαγαν εκεί δημοψήφισμα για ένταξη στην ΕΣΣΔ. Έτσι, οργανώθηκε μια άλλη σοβιετική δημοκρατία.
  Κι ας ήταν τραχύ!
  Περαιτέρω μάχες συνεχίζονταν ακόμη στη Σαουδική Αραβία όταν ξέσπασε η εξέγερση των ισλαμιστών, αλλά κατεστάλησαν γρήγορα.
  Το 1998, ο Shelepin εξελέγη για τρίτη θητεία.
  Η ΕΣΣΔ επιτέθηκε στην Τουρκία, ειδικά μετά την κατάρρευση του ΝΑΤΟ. Και την πρόσθεσε στην ομάδα του.
  Το 2000, τελικά, ο Shelepin, έχοντας ζήσει μια μακρά και γεμάτη γεγονότα ζωή, κυβερνώντας την ΕΣΣΔ για 35 χρόνια - έχοντας νικήσει το προηγούμενο αποτέλεσμα του Στάλιν, πέθανε.
  Το σύστημα εξουσίας ήταν αρκετά σταθερό και αυταρχικό. Ο αντιπρόεδρος κληρονόμησε τις εξουσίες μέχρι τις νέες εκλογές. Και έγιναν Gennady Zyuganov. Ο οποίος έκανε μια καλή καριέρα στο hardware.
  Η ΕΣΣΔ δεν πραγματοποίησε κατασχέσεις για αρκετό καιρό... Μετά την κρίση, η ίδια η Ευρώπη προσχώρησε στην CMEA και στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας.
  Αλλά οι σχέσεις με την Κίνα επιδεινώθηκαν. Η αντιπαλότητα δυνάμωσε.
  Στην ίδια την ΕΣΣΔ, χάρη στη δημογραφική πολιτική, το ποσοστό γεννήσεων παρέμεινε πολύ υψηλό. Αυτό όμως οδήγησε σε υπερπληθυσμό και ελλείψεις τροφίμων.
  Η προγραμματισμένη οικονομία ήταν πάντα σε έλλειψη. Και παρόλο που στη βιομηχανία η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η κατασκευή νέων εργοστασίων κατέστησαν δυνατή την κατά κάποιο τρόπο αντιμετώπιση της έλλειψης αγαθών, στη γεωργία είναι πολύ πιο δύσκολο να αυξηθούν οι όγκοι με εξαναγκασμό και τρακτέρ. Δεν είναι τόσο εύκολο να αυξηθεί η γεωργία.
  Στις εκλογές του 2003, ο Zyuganov εξελέγη - με ενενήντα εννέα τοις εκατό και αλογοουρά. Υπήρχαν όμως κάποια προβλήματα... Ειδικά με το φαγητό.
  Και δεν υπάρχει πού να αγοράσει κανείς - η Ευρώπη έχει γίνει σοσιαλιστική, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν βυθιστεί σε έναν εμφύλιο πόλεμο. Δεν μπορείς να πάρεις πολλά στη Βραζιλία και την Αργεντινή. Φυσικά, προβλήματα.
  Η ΕΣΣΔ βρέθηκε σε μια μικρή επισιτιστική κρίση. Το οποίο σύντομα πήρε χρόνιο χαρακτήρα, αλλά το 2008 ο Ζιουγκάνοφ εξελέγη ξανά πρόεδρος. Η θέση του δικτάτορα αποδείχθηκε σταθερή. Αλλά οι ελλείψεις τροφίμων έχουν γίνει πιο έντονες... Το 2011, τα επιδόματα παιδιών μειώθηκαν στην ΕΣΣΔ και οι αμβλώσεις νομιμοποιήθηκαν και πάλι.
  Άρχισαν να παλεύουν με ένα πολύ υψηλό ποσοστό γεννήσεων, ειδικά στις μουσουλμανικές περιοχές της ΕΣΣΔ. Την ίδια περίοδο, η σοβιετική στρατιωτική μηχανή πολέμησε στην Αφρική και απώθησε την Ουράνια Αυτοκρατορία έξω από την Ινδοκίνα. Το 2013, ο Zyuganov επανεξελέγη.
  Αυτή τη φορά όμως το ποσοστό ήταν ελαφρώς χαμηλότερο. Εντός της ΕΣΣΔ, η προσπάθεια για δημοκρατία εντάθηκε. Οι άνθρωποι ήθελαν περισσότερη ελευθερία. Ο Zyuganov πρότεινε:
  - Ας λύσουμε δυο πάρτι!
  Και μάλιστα δύο ακόμη εγγεγραμμένα: LDPSS και SDPSS. Άρχισαν να παίζουν την εμφάνιση της δημοκρατίας. Ο Zyuganov έδωσε λίγη περισσότερη ελευθερία στα μέσα ενημέρωσης.
  Στις εκλογές του 2018, δύο υποψήφιοι πολέμησαν εναντίον του Zyuganov: η Ksenia Sobchak και ο Vladimir Zhirinovsky. Οι εκλογές έγιναν για πρώτη φορά σε εναλλακτική βάση. Και απροσδόκητα, ο Zyuganov παραλίγο να χάσει από τη νεαρή Ksenia Sobchak - η οποία κέρδισε είκοσι εννέα τοις εκατό των ψήφων - σχεδόν προκαλώντας δεύτερο γύρο.
  Μετά από αυτό, όλοι πείστηκαν ότι υπάρχει δημοκρατία στην ΕΣΣΔ. Γυμνά κορίτσια και αιματηρές ταινίες δράσης εμφανίστηκαν στις τηλεοπτικές οθόνες.
  Στην εξωτερική πολιτική, οι σχέσεις επιδεινώθηκαν με τον μοναδικό πραγματικό ανταγωνιστή της ΕΣΣΔ - την Κίνα. Και τι δύο πουλιά σε έναν πλανήτη δεν μπορούν να συνεννοηθούν!
  Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε βαθιά παρακμή και δεν μπορούν να παίξουν εξέχοντα ρόλο. Και η Αλάσκα είναι Σοβιετική. Όλα είναι τόσο κρεμασμένα...
  Η ΕΣΣΔ εξακολουθεί να βρίσκεται σε έλλειμμα και επισιτιστική κρίση, αν και το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα λειτουργεί πολύ καλά.
  Και τώρα, το 2023, διεξάγονται νέες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία ... Ακόμα πιο δημοκρατικές, και κερδίζουν απροσδόκητα τον ... παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας Σεργκέι Κοβάλεφ. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!
  
  
  
  
  
  
  Ο ZYUGANOV ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
  Σε μια από τις επιλογές για μια εναλλακτική εξέλιξη της ιστορίας, στις εκλογές του 1996, δεν ήταν ο Λέμπεντ που πήρε την τρίτη θέση, αλλά ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Λοιπόν, καταρχήν, στην πραγματική ιστορία, αυτό περίμεναν όλοι.
  Ποιος θα φανταζόταν μετά την αποτυχία στις εκλογές για το κοινοβούλιο του KRO, με επικεφαλής τον Λέμπεντ, ότι θα είχε τόσο δυνατές επιδόσεις στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία; Αλλά ο Ζιρινόφσκι, ωστόσο, υπό τις συνθήκες έντονου ανταγωνισμού, πήρε στη συνέχεια τη δεύτερη θέση και τουλάχιστον είχε δέκα τοις εκατό. Άρα... Σε κάθε νίκη και ήττα υπάρχει το στοιχείο της τύχης και της τύχης.
  Όπως ο θρίαμβος του Ζελένσκι στην Ουκρανία, του Λουκασένκο στη Λευκορωσία και του Πούτιν στη Ρωσία. Όπως και η επιτυχία του ίδιου του Ζιρινόφσκι το 1993.
  Αλλά εδώ χρειάστηκε, και με την τύχη του Lebed. Επιπλέον, ο Ζιρινόφσκι μίλησε έντονα στις τηλεοπτικές συζητήσεις και απείλησε να κρεμάσει τον Γέλτσιν και είπε ότι η Δούμα θα υπακούει μόνο σε αυτόν. Και συνέκρινε αρκετά ευνοϊκά τον εαυτό του με τον Χίτλερ - υπενθυμίζοντας τα επιτεύγματα αυτού του μεγάλου Δικτάτορα!
  Πώς, μέσα σε επτά χρόνια, η οικονομία μεγάλωσε δυόμισι φορές, η ανεργία εξαφανίστηκε και ο ρυθμός γεννήσεων μεγάλωσε μιάμιση φορά. Η εγκληματικότητα έχει μειωθεί τρεις φορές. Και έτσι θα είναι υπό τον Ζιρινόφσκι! Όσο για όλα τα άλλα, ο Ζιρινόφσκι δεν θα κανονίσει γενοκτονία και δεν θα πολεμήσει με τις Ηνωμένες Πολιτείες! Και τα πυρηνικά όπλα θα προστατεύουν από κάθε επίθεση!
  Όλα λειτούργησαν και ο Ζιρινόφσκι σημείωσε δεκαπέντε τοις εκατό, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με μεγάλη διαφορά.
  Και στις τάξεις του Γέλτσιν πανικός: λάθος υπολογισμός. Τι να κάνω? Προσπάθησαν να κερδίσουν τον Ζιρινόφσκι με το μέρος τους. Αλλά οι κομμουνιστές υποσχέθηκαν στον Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς πολλά περισσότερα: σε αυτόν προσωπικά τη θέση του γραμματέα του συμβουλίου ασφαλείας και του βοηθού του προέδρου σε στρατιωτικά θέματα και πέντε ακόμη θέσεις στην κυβέρνηση. Συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Εξωτερικών για τον Μιτροφάνοφ και της θέσης του Υπουργού Εσωτερικών για τον Αμπάλτσεφ.
  Φυσικά ο Γέλτσιν δεν μπορούσε να υποσχεθεί τόσα πολλά. Πάρα πολλές αναρτήσεις έχουν ήδη πληρωθεί.
  Μόνο ο Λέμπεντ, ο οποίος κατέλαβε την πέμπτη θέση, προσκλήθηκε στην ομάδα του Γέλτσιν, αλλά ο Γιαβλίνσκι ήταν εναντίον και των δύο προεδρικών υποψηφίων.
  Και τότε ο Γέλτσιν έπαθε έμφραγμα από την υπερφόρτωση της ψυχικής αναταραχής. Δεν υπάρχει δύναμη να σηκωθείς και να κάνεις πραξικόπημα.
  Εν ολίγοις, ο Zyuganov κέρδισε τον δεύτερο γύρο και υπήρξε αλλαγή εξουσίας. Και τα εγκαίνια συνέπεσαν με την εισβολή στην πρωτεύουσα της δημοκρατίας, Γκρόζνι, από τους Τσετσένους.
  Στη συνέχεια, όμως, οι μαχητές παγιδεύτηκαν. Τα περισσότερα από αυτά καταστράφηκαν κατά την επίθεση στο Γκρόζνι. Μετά από αυτό, οι μαχητές, με επικεφαλής τον Yandarbiyev, ζήτησαν και πάλι έλεος. Όμως ο Ζιρινόφσκι επέμενε στη συνέχιση του πολέμου. Και ο Zyuganov το ενέκρινε. Ο ανταρτοπόλεμος συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια, αλλά στη συνέχεια οι τρομοκράτες τελείωσαν σταδιακά. Στη Ρωσία, υπό τους κομμουνιστές, άρχισε μια άνοδος, η οικονομία άρχισε να αναπτύσσεται γρήγορα.
  Ο συνδυασμός προγραμματισμένων μεθόδων και στοιχείων της αγοράς παρήγαγε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και η οικονομία αναπτύχθηκε ραγδαία. Ο Zyuganov εξελέγη εύκολα για άλλη μια θητεία και στη συνέχεια τροποποίησε το σύνταγμα, το οποίο του επέτρεψε να είναι υποψήφιος πρόεδρος απεριόριστες φορές. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο δημοψήφισμα. Και το 2004, ο Ζιρινόφσκι συνελήφθη και το κόμμα του απαγορεύτηκε. Ο Ζιουγκάνοφ κατέστρεψε τους πολιτικούς του αντιπάλους. Οι σχέσεις με τη Δύση είναι μάλλον τεταμένες. Και το 2014, η Ρωσία κατέλαβε επίσης την Κριμαία. Ως αποτέλεσμα, ο Ψυχρός Πόλεμος ξανάρχισε . Και η Ρωσία έπεσε υπό κυρώσεις. Αλλά ο Zyuganov περιλαμβάνεται στη σύνθεση της Ρωσίας και της Νοτιοανατολικής Ουκρανίας. Και επέκτεινε την αυτοκρατορία. Τι προκάλεσε τις συγκρούσεις. Μετά την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία, η κατάσταση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη. Η Ρωσία έχει διεξαγάγει πόλεμο στη Συρία και έχει δημιουργήσει μια βάση στη Βενεζουέλα. Η κατάσταση ήταν στα πρόθυρα ενός πυρηνικού πολέμου. Τότε η Δύση πρότεινε την επιλογή της ανατροπής των κομμουνιστών από την εξουσία.
  Ωστόσο, η απλή αφαίρεση του Zyuganov δεν έχει μεγάλη χρησιμότητα. Πρέπει να βάλεις τον άνθρωπό σου. Και τότε η Natasha Sokolova προτάθηκε για τις προεδρικές εκλογές του 2020!
  Η Natasha Sokolovskaya είναι ένα τέτοιο κορίτσι που μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Και μην τα παρατάς ποτέ. Ότι κάποιος γέρος Zyuganov είναι εναντίον της. Ο οποίος είναι ξεκάθαρα άρρωστος και λέει τα ίδια εδώ και είκοσι πέντε χρόνια.
  Και εδώ είναι η ίντριγκα. Επιπλέον, η Νατάσα είναι σαράντα χρόνια νεότερη από τον Zyuganov και πολύ όμορφη!
  Και η ρωσική οικονομία βρίσκεται ξανά σε κρίση και παράγονται πολλά περιττά αγαθά. Η Νατάσα είναι επίσης ήρωας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ως πολεμίστρια. Αυτή, φυσικά, μπορεί να ανταγωνιστεί τον γέρο, άρρωστο, κουρασμένο δικτάτορα. Επιπλέον, ο Zyuganov έγινε πολύ συντηρητικός και έτσι έσφιξε τον ιδιώτη έμπορο, ώστε να υπάρχει έλλειψη πολλών πραγμάτων. Ειδικά όταν συνθλίβονταν το ιδιωτικό εμπόριο. Ακόμη και το λάδι και το σαπούνι έγιναν σπανιότητα, τα κουπόνια για πολλά προϊόντα επανεμφανίστηκαν. Ο γερασμένος Zyuganov γινόταν όλο και περισσότερο ένθερμος εχθρός του καπιταλισμού.
  Και απαίτησε περισσότερο σοσιαλισμό!
  Η Natasha Sokolovskaya υποσχέθηκε να επιστρέψει την αφθονία των εμπορευμάτων σε χαμηλές τιμές, τον ανταγωνισμό και την ιδιωτική ιδιοκτησία. Και γενικά, να επιστρέψει η πραγματική δημοκρατία, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς της κούκλας! Τι γίνεται με τον λαό, κουρασμένο από την έλλειψη τυραννίας της λογοκρισίας, που ελέγχεται από τα ΜΜΕ, όλα αυτά υποστηρίζονται σθεναρά. Και η Νατάσα μάζεψε εύκολα δύο εκατομμύρια υπογραφές! Κινήθηκε στη μάχη με το σύνθημα: "Είσαι ελεύθερος και γίνε πλούσιος!"
  Το κορίτσι ήταν πολύ μαχητικό και ήρθε στο ράλι μόνο με μπικίνι και ξυπόλητη.
  Η καλλονή, που τρεμοπαίζει με γυμνά τακούνια, κελαηδούσε:
  - Ας βγάλουμε τους κομισάριους από τα εργοστάσια! Κάθε εργοστάσιο ας ανήκει στους εργάτες! Και γη για τους αγρότες!
  Και είναι ένα κορίτσι με πολύ καμπύλες! Και οι μύες της είναι σαν χυτό ατσάλι.
  Και πώς να τραγουδήσει?
  Είμαι το γεράκι της ειρήνης και του πολέμου
  Γεννημένος κάτω από το πιο λαμπρό αστέρι...
  Πιστοί γιοι της πατρίδας -
  Αγάπη - υπέροχο, αληθινό!
  
  Θα δημιουργήσουμε έναν όμορφο κόσμο
  Σε ποια ευτυχία θα είναι τώρα...
  Αφήστε τον Ήλιο του Χερουβείμ να λάμψει
  Αγία, μεγαλειώδη Ρωσία!
  
  Θα πετύχουμε τα όνειρά μας
  Δεν θα είναι πιο όμορφο στο σύμπαν!
  Σήκωσε το σπαθί αγόρι και εσύ
  Αφήστε την ευτυχία να είναι η θέση σας!
  
  Και η ομορφιά στο σύμπαν
  Ήρθε η ώρα να λάμψω για τη μεγάλη μου Πατρίδα!
  Αν και το κορίτσι τρέχει ξυπόλητο
  Σύντομα θα ζήσουμε πιστεύουμε στον κομμουνισμό!
  
  Το μεγαλείο της ομορφιάς των ψηλών βουνών,
  Και χρυσές στέπες με μυρωδάτο χαλί!
  Θα σκουπίσουμε τα σκουπίδια από το σύμπαν
  Πιστέψτε ότι δεν θα μετανιώσετε τη ζωή σας!
  
  Και όλα θα πάνε καλά στον κόσμο,
  Ο κομμουνισμός θα θριαμβεύσει παντού!
  Ποιος είναι στα χέρια μιας σμίλης στην καρδιά,
  Ποιος λατρεύει το πολυβόλο και τις σφαίρες!
  
  Αυτό που κάνουμε θα είναι για πάντα
  Ας χτίσουμε πόλεις, αστειευόμενοι στον Άρη!
  Οι Σλάβοι, τελικά, η δύναμη είναι τρομερά μεγάλη -
  Θα πούμε στους ανθρώπους του κόσμου - γεια!
  
  Το αίμα που χύνεται είναι για σπορά,
  Στο οποίο μεγαλώνουν οι σπόροι της αγάπης!
  Ας είναι καλό στο υποσελήνιο σε όλους,
  Αν δεν ήσουν απλά ένας παπαγάλος ιππότης!
  Μετά από τέτοια τραγούδια, μπορείς να χορεύεις, να πηδάς και να αναπηδάς με γυμνά πόδια. Και το κορίτσι γενικά υπέροχο και σούπερ κλασάτο! Έσκισε ένα πορτρέτο του Ζιουγκάνοφ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Οι κομμουνιστές βρυχώνται και ο κόσμος χαίρεται: όλοι θέλουν αλλαγή! Και στην οικονομία και στην πολιτική και περισσότερη δημοκρατία.
  Για να κοροϊδεύετε δικτάτορες και οικονομικούς άσους στα ΜΜΕ. Το Κομμουνιστικό Κόμμα έγινε επίσης μισητό στους ανθρώπους. Θυμήθηκαν με νοσταλγία τις εποχές του Γέλτσιν, όταν τα μαγαζιά ήταν γεμάτα εμπορεύματα και προβάλλονταν στην τηλεόραση γυμνές γυναίκες και ενδιαφέρουσες πολιτικές εκπομπές. Οπότε ήταν καλό!
  Πολλοί θυμήθηκαν ενδιαφέρουσες πολιτικές και ένα θυελλώδες κοινοβούλιο. Όχι όπως τώρα - όταν υπάρχουν μόνο κομμουνιστές στη Δούμα και ψηφίζουν συνεχώς!
  Όλοι είχαν βαρεθεί τον Zyuganov και οι άνθρωποι που ζούσαν όλο και χειρότερα ήθελαν αλλαγή!
  Η όμορφη Natasha Sokolova το υποσχέθηκε! Ότι θα υπάρξουν αλλαγές και νέα επιτεύγματα. Ότι οι Ρώσοι όχι μόνο θα είναι οι πρώτοι που θα πετάξουν στον Άρη, αλλά θα ζήσουν και καλύτερα από τις ΗΠΑ. Και ότι θα μετακινήσει βουνά! Και τα βουνά θα λιώσουν και τα δάση θα καούν!
  Όμως η προεκλογική εκστρατεία είναι ήδη σε εξέλιξη. Το κορίτσι κερδίζει ορμή. Και ακόμη και τρίξιμο:
  - Θα γίνω σαν τον Γκαγκάριν! Και υπόσχεται χρυσά βουνά!
  Και πώς αρχίζει να πηδάει. Με λίγα λόγια, οι εκλογές τελείωσαν και η Νατάσα Σοκόλοφσκαγια έγινε νέα πρόεδρος!
  Ο Ζιουγκάνοφ έπαθε έμφραγμα! Και η Νατάσα πρότεινε:
  - Ας δημιουργήσουμε ένα ενιαίο κράτος με την Αμερική!
  Και έγιναν δημοψηφίσματα, και δημιουργήθηκε μια κοινή αυτοκρατορία!
  Εδώ τελειώνει το παραμύθι, και ποιος άκουσε μπράβο!
  ΤΣΑΡ ΑΛΕΞΕΪ ΝΙΚΟΛΑΕΒΙΤΣ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ
  Άλλη μια ΑΙ, όταν στις 5 Ιανουαρίου 1905 έγινε απόπειρα δολοφονίας κατά του Τσάρου Νικολάου Β'. Και μόνο λίγα εκατοστά δεν ήταν αρκετά για να χτυπηθεί ο αυτοκράτορας από σφαίρα. Αλλά έστω και λίγο... Ο τσάρος πέθανε και ονομαστικά ο γιος του Alexei Nikolaevich Romanov έγινε μονάρχης. Και ο Νικολάι Αλεξάντροβιτς Ρομάνοφ διορίστηκε αντιβασιλέας υπό αυτόν. Άνθρωπος με εξαιρετικό μυαλό, σκληρός και με ισχυρή θέληση.
  Τα πρώτα βήματα του νέου αυτοκράτορα ήταν να αντικαταστήσει τον Κουροπάτκιν με τον Μπρουσίλοφ και τον Ροζντεστβένσκι με τον Νεμπογκάτοφ.
  Η θέση της Ρωσίας στον πόλεμο με την Ιαπωνία ήταν δύσκολη. Το Πορτ Άρθουρ έχει ήδη πέσει. Αλλά οι δυνάμεις εξακολουθούν να είναι σημαντικές στη Μαντζουρία. Επιπλέον, η ποιότητα των ρωσικών στρατευμάτων έχει αυξηθεί με την άφιξη επιλεγμένων συνταγμάτων από το ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας.
  Και οι Ιάπωνες, αντίθετα, κατέθεσαν τα καλύτερα συντάγματά τους σε προηγούμενες μάχες και κοντά στο Port Arthur.
  Έτσι ο Κουροπάτκιν είχε κάθε ευκαιρία στη μάχη του Μουκέντ. Μόνο ο ίδιος ο Κουροπάτκιν ήταν ένας ασήμαντος διοικητής.
  Αλλά ο Μπρουσίλοφ, αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο στρατιωτικό ταλέντο. Και είναι έτοιμος να πολεμήσει με έναν εχθρό περίπου ίσης δύναμης. Και το τουφέκι των Ρώσων στρατιωτών είναι καλύτερο από το ιαπωνικό, και τα ίδια τα στρατεύματα θα είναι καλύτερα.
  Ο Μπρουσίλοφ προετοιμάστηκε καλά για τη μάχη. Κάλυψε τα πλάγια, μπήκε στην άμυνα. Και ενισχύθηκε. Το σχέδιό του για τη μάχη ήταν απλό: φθείρει τους Ιάπωνες στην άμυνα και μετά, όταν τους τελειώσει, λύσε το θέμα με μία αντεπίθεση.
  Ο Μπρουσίλοφ, φυσικά, είναι στρατηγός, αλλά ο Κουροπάτκιν δεν είναι.
  Και η μάχη άρχισε τον Φεβρουάριο και κράτησε δύο εβδομάδες. Μεταξύ άλλων, ο Μπρουσίλοφ είχε τεχνογνωσία, ένα ολόκληρο τάγμα από όμορφα κορίτσια. Επιστρατεύτηκε βιαστικά από singles και νεαρές καλλονές, εκπαιδεύτηκε για ένα μήνα και ρίχτηκε στη μάχη.
  Το πιο ενδιαφέρον ήταν ότι όλα τα κορίτσια ήταν ξυπόλητα. Και αυτό τους έδωσε δύναμη από τη Μητέρα Γη, και τους έκανε άτρωτους σε σφαίρες και οβίδες.
  Τα κορίτσια διοικούνταν από την Αναστασία Ορλόβα και τέσσερις από τους βοηθούς της: τη Νατάσα, τη Ζόγια, την Αυγουστίνα και τη Σβετλάνα.
  Έχοντας πάρει την άμυνα και τράβηξαν τα χαρακώματα, τα κορίτσια περιμένουν τους Ιάπωνες ... Και τώρα οι σαμουράι σέρνονται σε χοντρές αλυσίδες. Το πυροβολικό αρχίζει να πυροβολεί.
  Και τα κορίτσια πήραν το τουφέκι Μοσίν στα χέρια τους. Και ας σουτάρουμε από απόσταση στους Ιάπωνες.
  Είναι εύστοχοι πολεμιστές, πολλοί από αυτούς είναι κυνηγοί της Σιβηρίας. Παλεύουν με γυμνά πόδια, παρά τον Φεβρουάριο, με κοντές φούστες και ανοιχτούς κοιλιακούς.
  Πυροβολούν και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  - Η Ρωσία είναι διάσημη εδώ και αιώνες ως άγιος,
  Ο μεγάλος μας βασιλιάς είναι απλά ο Αλεξέι,
  Είσαι άξιος γιος, ξέρεις Νικόλα,
  Και η καρδιά είναι ακόμα πιο αληθινή στο μυαλό!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες πυροβολούν με ακρίβεια και νοκ άουτ τους Ιάπωνες σε απόσταση.
  Palit Anastasia και λέει:
  - Για την Πατρίδα, ένα υπέροχο όνειρο!
  Τότε η Νατάσα σουτάρει, νοκ-άουτ τον Ιάπωνα και φωνάζει:
  - Για την αγία μας Ρωσία!
  Palit Zoya, γκρεμίζοντας τον εχθρό και σφυρίζοντας:
  - Όχι, ο εχθρός έχει μια ευκαιρία!
  Σουτάρει με ακρίβεια και η Αυγουστίνα:
  - Για τις επόμενες γενιές!
  Ο Λούπιτ και η Σβετλάνα, γκρεμίζουν δύο Ιάπωνες:
  - Για άγια ονόματα!
  Warriors, να είστε σίγουροι: πολύ ωραίο!
  Και οι Ιάπωνες σέρνονται με μεγάλες απώλειες. Αν και πλησιάζουν. Όμως τα κορίτσια πυροβολούν με ακρίβεια και ασταμάτητα. Πυροβολήστε και πυροβολήστε. Πυροβολήστε και πυροβολήστε. Και δεν τα παρατάνε. Και όταν οι σαμουράι έφτασαν πολύ κοντά, τα κορίτσια άρχισαν να πετούν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια. Και επιδεικνύουν την ακαμψία τους.
  Και ξυπόλητα πετάνε δολοφονικά όπλα στους σαμουράι. Και τώρα οι Ιάπωνες αραιώνουν τις αμφιβολίες. Αποδυναμώνει την παρόρμησή τους. Και στην ίδια την προσέγγιση, οι πολεμιστές τους συναντούν με σπαθιά και ξιφολόγχες. Τελειώστε τον τελευταίο σαμουράι.
  Και τραγουδούν με πολύ ενθουσιώδη βλέμμα.
  Έχοντας εξαντλήσει τους Ιάπωνες στην άμυνα, τα ρωσικά στρατεύματα, με επικεφαλής τον Μπρουσίλοφ, ξεκίνησαν μια αποφασιστική επίθεση και οδήγησαν τους Ιάπωνες νότια. Ο Μπρουσίλοφ, παράξενος για τον Κουροπάτκιν, ενήργησε αποφασιστικά και οδήγησε τους σαμουράι χωρίς να σταματήσει. Και κατάφερε να καταλάβει αμέσως το Πορτ Άρθουρ, ακριβώς στους ώμους του εχθρού.
  Ξυπόλητα κορίτσια τάγμα αετών Αναστασία Ορλόβα έσκασε στην πόλη.
  Έτρεξαν γύρω από το Πορτ Άρθουρ και πυροβόλησαν και πέταξαν χειροβομβίδες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και τσάκισαν τους Ιάπωνες με σπαθιά. Και τι νόμιζαν ότι πήραν το Πορτ Άρθουρ με προδοσία; Και εδώ είναι ο διάβολος δύο! Οι Ρώσοι στρατιώτες ανακαταλαμβάνουν αυτήν την πόλη.
  Κι αν παλέψουν οι γυναίκες μας! Αυτό γενικά σημαίνει ότι δεν θα δώσουν κάθοδο!
  Και έκοψαν τους Ιάπωνες.
  Και οι κρατούμενοι αναγκάζονται να γονατίσουν και να φιλήσουν τα γυμνά, σκονισμένα πέλματα των γυναικείων ποδιών.
  Αυτοί υπάκουα γίνονται και τους αρέσει κιόλας.
  Νατάσα, ένας σαμουράι όχι μόνο έγλειψε τα πέλματά του με τη γλώσσα του για να λάμψει, αλλά ανέβηκε και ψηλότερα. Το κορίτσι του επέτρεψε να επεξεργαστεί το διαμάντι της θηλυκότητας με τη γλώσσα της.
  Τότε σαν γάτα γουργούρισε.
  Οι πολεμιστές έκαναν εξαιρετική δουλειά. Και τώρα οδηγούνται οι στήλες των κρατουμένων. Πού πήγε το ηθικό της Ιαπωνίας;
  Ο Πορτ Άρθουρ έπεσε. Και τότε ο ρωσικός στρατός του Μπρουσίλοφ μετακινήθηκε στην Κορέα.
  Και το τάγμα της Αναστασίας τρέχει μπροστά. Αρπάζουν σαμουράι στο δρόμο και τα κορίτσια τους γονατίζουν.
  Και φιλούν τις σκονισμένες φτέρνες και τις μαυρισμένες κνήμες τους.
  Πολεμιστές πολεμιστές. Και αστείο.
  Η Αναστασία, αναπηδώντας και πετώντας δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ρώτησε τη Νατάσα:
  Είναι καλό να πολεμάς;
  Το ξανθό κορίτσι απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Όσο καλό είναι;
  Η Αναστασία έκλεισε το μάτι.
  - Και όταν η γλώσσα στο μουνί είναι σαν;
  Η Νατάσα απάντησε ειλικρινά:
  - Απλά σούπερ!
  Εδώ έσπασαν ένα άλλο ιαπωνικό τάγμα. Συγκέντρωσαν τους κρατούμενους.
  Μετά από αυτό, έφτιαξαν αξιοπρεπή δαμάσκηνα στη μύτη τους με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών τους!
  Και τα κορίτσια συντρίβουν τους σαμουράι και τον στρατό του Μπρουσίλοφ, όλα συνεχίζονται και τελειώνουν.
  Εδώ ο ρωσικός στρατός έφτασε στα νότια της Κορέας. Και κατέκτησε τη Χερσόνησο.
  Μέρος της ρωσικής μοίρας βυθίστηκε στο Πορτ Άρθουρ. Και οι Ρώσοι μηχανικοί άρχισαν να ανεβάζουν πλοία και να τα αποκαθιστούν.
  Παρά την πλήρη ήττα των σαμουράι στην ξηρά, ο πόλεμος συνεχίστηκε. Στη θάλασσα οι Ιάπωνες ήταν πιο δυνατοί. Αλλά μετά ήρθε ο Νεμπογκάτοφ. Στην πορεία, οδήγησε τη μοίρα στο Πορτ Άρθουρ πιο επιδέξια. Και τώρα η ρωσική αρμάδα έχει ενισχυθεί. Εδώ πήγε και μια μοίρα από τη Μαύρη Θάλασσα.
  Ο Nebogatov ήταν κατώτερος από τους Ιάπωνες σε δύναμη, αλλά όχι πάρα πολύ. Στην πραγματικότητα, η ποιότητα των ρωσικών πλοίων δεν είναι χειρότερη. Αρκετά από αυτά είναι λιγότερα σε αριθμό. Αλλά τα κοχύλια είναι πιο διαπεραστικά.
  Ο Νεμπογκάτοφ πήγε στη θάλασσα. Έδωσε μάχη στο Τόγκο. Αλλά αποδείχθηκε ότι όλα τα ρωσικά κοχύλια δεν εκρήγνυνται - η πυρίτιδα είναι ακατέργαστη! Η υγρασία είναι αυξημένη.
  Αλλά ο Nebogatov γύρισε τη μοίρα πίσω στο Port Arthur εγκαίρως και δεν έχασε ούτε ένα πλοίο.
  Έπρεπε να ξοδέψω χρόνο αντικαθιστώντας κοχύλια και αναπληρώνοντας δυνάμεις. Μέχρι να έρθει η μοίρα από τη Μαύρη Θάλασσα.
  Ο πόλεμος συνέχισε όπως το κόστος του. Και οι δύο πλευρές ήθελαν να συμφιλιωθούν. Αλλά οι Ιάπωνες εξακολουθούν να κυριαρχούν στη θάλασσα.
  Αλλά τώρα τα κοχύλια έχουν αντικατασταθεί και ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανατράφηκε. Και την ίδια στιγμή, ξυπόλητα κορίτσια τραβήχτηκαν επάνω.
  Και το πλοίο με τα κορίτσια πήγε στη μάχη ολοταχώς. Κορίτσια με γυμνά πόδια με μπικίνι πήδηξαν και έκαναν κύκλους γύρω από τα όπλα. Έδειξαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν.
  Οι καλλονές πυροβόλησαν, και τα γερμανικά καράβια κόπηκαν. Το έκαναν με άγρια μανία. Οι γυναίκες πολεμίστριες ήταν πολύ σέξι και μυώδεις. Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτούς. Οι Ιάπωνες δεν είναι καλοί στο να τσακώνονται με τέτοια κορίτσια.
  Και πέφτουν σωλήνες που καταρρίφθηκαν από οβίδες.
  Και οι πολεμιστές πετάγονται στον εαυτό τους και τσιρίζουν:
  - Είμαστε super class κορίτσια!
  Και δείξε γλώσσες! Και αυτοπυροβολούνται, χωρίς να δίνουν έναυσμα στον σαμουράι. Απαντούν επιθετικά. Λαμβάνουν όμως απάντηση από καλλονές. Ένα ιαπωνικό καταδρομικό βυθίζεται ήδη. Και τα κορίτσια χοροπηδάνε και κουνάνε τα ξυπόλυτα πόδια τους. Είναι τόσο μεγάλοι κλέφτες. Που τίποτα δεν θα σταματήσει.
  Οι πολεμιστές πολεμούν και πηδούν. Και καταρρίπτουν οβίδες σαμουράι. Κι όμως τσιρίζουν.
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Τσάρος μεγάλος Αλεξέι! Θα είναι πολύ σοφό!
  Η Ζόγια, χαμογελώντας και πυροβολώντας, πρόσθεσε:
  Είναι ο πιο σοφός στον κόσμο! Θα είναι πολύ περίεργο!
  Εδώ ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας τους Ιάπωνες, τραγούδησε:
  - Οι περισσότεροι θα είναι σοφοί!
  Τότε η Σβετλάνα πυροβόλησε, συντρίβοντας τους εχθρούς και γρυλίζοντας:
  - Ο Alexey είναι κουλ!
  Η Αναστασία πυροβόλησε και είπε:
  - Για την Αγία Ρωσία!
  Και επίσης lupanet! Τα κορίτσια είναι τόσο απίστευτα κουλ. Και αλωνίστε τους σαμουράι σε μάρκες!
  Και τώρα το ιαπωνικό θωρηκτό βυθίστηκε. Και ο σαμουράι έγινε πολύ χαζός.
  Και τα κορίτσια τρέχουν σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα. Και τρεμοπαίζουν με τα όμορφα πόδια τους. Γενικά είναι υπέροχοι κλέφτες.
  Και φαίνονται τα πιο υγιή και μαυρισμένα.
  Οι σαμουράι ζητιανεύουν για τον εαυτό τους...
  Ένας άλλος αρμαντίλος επιτίθεται επίσης. Σφιχτά χρήσιμο για τον στόλο του Τόγκο, πολύ σφιχτό. Και τα πλοία της Μαύρης Θάλασσας σηκώθηκαν. Ρίξτε ένα βλήμα στον εχθρό.
  Εδώ η Νατάσα και η Ζόγια έφεραν ένα όπλο δώδεκα ιντσών. Και πώς πυροβολούν με άγριο παροξυσμό. Και το θωρηκτό θα λάβει ένα χτύπημα και ακόμη και θα χωριστεί.
  Η Νατάσκα και η Ζόγια πηδάνε και κουνάνε τα ξυπόλητα πόδια τους και βρυχώνται:
  - Είμαστε μάγισσες και πιο όμορφες καλλονές και όχι!
  Και τα κορίτσια δείχνουν τη γλώσσα τους. Και πόσο γαμημένο, που γίνεται πολύ οδυνηρό.
  Εδώ πυροβόλησαν κατά του πλοίου του Τόγκο, η πανοπλία του έσκασε, σαν να έβρασε το ατσάλι.
  Και έτσι το πλοίο πήρε και βυθίστηκε.
  Η Νατάσα και η Ζόγια τραγούδησαν:
  - Ο Rus' γέλασε και έκλαψε και τραγούδησε! Γι' αυτό είναι η Αγία Ρωσία!
  Και πάλι τα κορίτσια θα το πάρουν και θα πηδήξουν!
  Και τότε ο Αυγουστίνος και η Σβετλάνα θα χτυπηθούν σαν όπλο δώδεκα ιντσών. Έτσι το πλοίο θα πάρει από το Τόγκο, θα χωρίσει και θα βυθιστεί!
  Τα κορίτσια δείχνουν τη μύτη τους. Αυτό πιάστηκε το Τόγκο. Και ανάγκαζαν τα όμορφα κορίτσια να φιλήσουν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους. Ο Τόγκο χτύπησε τους πολεμιστές στις γυμνές φτέρνες τους και έγλειψε τα χείλη του. Προφανώς του άρεσε...
  Λοιπόν, τα κορίτσια είναι υπέροχα!
  Και γενικά το καρβέλι υψηλότερης κατηγορίας! Και κλείνουν το μάτι στον εχθρό, λένε, δεν μας πειράζει και κάνουμε κάτι πιο σοβαρό!
  Ο ιαπωνικός στόλος βυθίστηκε. Και ο Μπρουσίλοφ και η ομάδα του άρχισαν να προσγειώνονται στην ίδια την Ιαπωνία.
  Έτσι η Ρωσία θα έχει μια ακόμη μεγάλη επαρχία στα νησιά. Και ο ίδιος ο Ρώσος ηγεμόνας θα γίνει και ο Ιάπωνας μικάντο.
  Ταυτόχρονα, η απειλή από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου θα εξαλειφθεί για πάντα. Και ο τσαρικός στρατός θα αναπληρωθεί με πολεμικούς και γενναίους στρατιώτες.
  Υπήρχε λοιπόν ένας λόγος - να κατακτηθεί ολοκληρωτικά η Ιαπωνία. Και τα στρατεύματα μεταφέρθηκαν στη μητρόπολη.
  Τα κορίτσια και το τάγμα τους πήγαν στη μάχη με τους σαμουράι στη στεριά. Τα κορίτσια συνάντησαν τους σαμουράι με εύστοχες βολές, σπαθιά και ρίψη χειροβομβίδων με τα γυμνά τους πόδια.
  Η όμορφη Νατάσκα πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για τον βασιλιά και την Πατρίδα!
  Και πυροβόλησε τους Ιάπωνες.
  Η πανέμορφη Ζόγια πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Για την πρωτοκαλούμενη Ρωσ!
  Και κάρφωσε και τον σαμουράι.
  Εδώ ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος κοπανούσε και τσίριξε:
  - Δόξα στη μάνα βασίλισσα!
  Και επίσης τρύπησε τον εχθρό.
  Η Αναστασία ανατίναξε επίσης, εκτοξεύοντας ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά με τα γυμνά πόδια της και σκορπίζοντας τους Ιάπωνες μακριά:
  - Δόξα της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Και η Σβετλάνα τράβηξε. Σάρωσε τους Ιάπωνες και υπέκυψε στο καταστροφικό λεμόνι με τα γυμνά της τακούνια.
  Αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για νέα σύνορα!
  Η Νατάσα κάρφωσε τους Ιάπωνες και τσίριξε:
  - Για την αιώνια Ρωσία!
  Και μάτωσε επίσης τους σαμουράι:
  Εξαιρετικός ο Ζόγια το πήρε, χτύπησε τον Ιάπωνα. Πέταξε μια χειροβομβίδα στον εχθρό με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για μια ενιαία και αδιαίρετη τσαρική αυτοκρατορία!
  Και το κορίτσι σφύριξε. Ήταν φανερό ότι η έφηβη είχε γίνει πολύ μεγαλύτερη, το στήθος της ήταν ψηλά, η μέση της ήταν στενή, οι γοφοί της ήταν σαρκώδεις. Είχε ήδη τη φιγούρα μιας ενήλικης, μυώδης και υγιούς και δυνατής γυναίκας. Και το πρόσωπο είναι τόσο νέο. Με δυσκολία, το κορίτσι κατέστειλε την επιθυμία να κάνει έρωτα. Αφήστε τους μόνο να χαϊδεύουν. Και καλύτερα με άλλη κοπέλα, τουλάχιστον δεν θα της στερήσει την παρθενιά της.
  Η κουλ Ζόγια πετάει πολύ επιδέξια χειροβομβίδες στους Ιάπωνες με τα γυμνά της πόδια. Και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία.
  Η Αυγουστίνα είναι πολύ κόκκινη και επίσης πολύ όμορφη. Και γενικά, τέτοια κορίτσια στο τάγμα είναι υπέροχα, απλά η μεγαλύτερη απόλαυση.
  Ο Αυγουστίνος ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδάει:
  - Ας γίνει διάσημη η Μεγάλη Ρωσία!
  Και επίσης πώς γυρίζει.
  Λοιπόν, κορίτσια, καλά, ομορφιές!
  Βόλτες και Αναστασία. Ένα τέτοιο κορίτσι είναι μεγάλο - δύο μέτρα ύψος και εκατόν τριάντα κιλά βάρους. Ταυτόχρονα, όχι λίπος, με χυτούς μύες, και το κρουπ ενός αλόγου έλξης. Αγαπά πολύ τους άντρες. Ονειρεύεται να κάνει μωρό. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει λειτουργήσει. Πολλοί άνθρωποι απλά το φοβούνται. Και πολύ επιθετικό κορίτσι.
  Δεν είναι οι άντρες της που ζητούν, αλλά η ίδια την παρακαλεί ευθαρσώς. Χωρίς ντροπή και αμηχανία.
  Και το λατρεύει. Γίνετε ενεργό κόμμα.
  Ταυτόχρονα, η Αναστασία είναι μια υπέροχη πολεμίστρια. Και πέτυχε πολλά σπουδαία πράγματα. Διοικεί το τάγμα τους η Αναστασία.
  Ρίχνει και μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Θα είναι φως σε όλη τη χώρα!
  Η Σβετλάνα πετάει ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και ψιθυρίζει:
  - Δόξα της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Η πανέμορφη Ζόγια πετάει και τα γυμνά της δάχτυλα και βρυχάται:
  - Για τη δόξα της πατρίδας του αγίου!
  Ο Αυγουστίνος ουρλιάζει:
  - Με απόκοσμη θλίψη!
  Και ένα δώρο πεταμένο με γυμνό πόδι επίσης πετάει.
  Τότε η Αναστασία ουρλιάζει. Πετάει και ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Και το ηρωικό κορίτσι βρυχάται:
  - Στο όνομα του Λευκού Θεού!
  Η Νατάσα έστειλε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Στο όνομα του Χριστού!
  Και έριξε δυο πυροβολισμούς.
  Και η Αναστασία άρχισε να σκαρφίζεται από ένα πολυβόλο. Ήταν πολύ καλή σε αυτό.
  Με λίγα λόγια, το κορίτσι είναι θηρίο.
  Η γυμνόποδη Νατάσα τσίριξε με απορία:
  - Στην πραγματικότητα είμαι ο Σούπερμαν!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Πυροβόλησε και η ξυπόλητη Ζόγια. Σκότωσε τους Ιάπωνες.
  Ανέβασε στο Twitter:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Και με το γυμνό της πόδι εκτόξευσε μια χειροβομβίδα.
  Ο Αυγουστίνος έτριξε επίσης:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Αναστασία λάνσαρε ένα ολόκληρο κουτί στους Ιάπωνες. Και το πήρε, βρυχήθηκε με ξέφρενη οργή:
  - Για τον Svarog!
  Η Νατάσα το πήρε και τσίριξε:
  - Για ένα νέο σύστημα!
  Και πέταξε χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι!
  Η Σβετλάνα μύρισε:
  - Για τους μύες από ατσάλι!
  Και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Το πήρε και η ξυπόλητη Ζόγια και τσίριξε:
  - Για αγάπη και μαγεία!
  Και ξυπόλητα σε κίνηση.
  Η Αυγουστίνα, η κοκκινομάλλα διάβολος, πήρε και εκτόξευσε ένα κουτί με χειροβομβίδες και τσίριξε:
  - Εκτός ορίων στον Άρη!
  Η Αναστασία θα ρίξει επίσης ένα βαρέλι δυναμίτη και θα μουρμουρίσει:
  - Για την παγκόσμια τάξη της Ρωσίας.
  Και η Νατάσα πώς γαβγίζει:
  - Για έναν νέο δρόμο προς την ευτυχία!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια γελούν και τα δύο μαζί.
  Και είναι τόσο υπέροχο! Τα κορίτσια είναι υπέροχα!
  Τα στρατεύματα της τσαρικής Ρωσίας κινούνταν προς την κατεύθυνση του Τόκιο.
  Ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στο Τόκιο.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι περπάτησαν μπροστά: ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα.
  Τα παιδιά εξόντωσαν τους Ιάπωνες και προχώρησαν προς το αυτοκρατορικό παλάτι. Ο Mikado ανακοίνωσε πανηγυρικά ότι δεν θα εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και θα παραμείνει εκεί για πάντα.
  Ο Όλεγκ έριξε μια έκρηξη στον σαμουράι και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, τσιρίζοντας στον εαυτό του:
  - Η Ρωσία δεν θα παραδοθεί ποτέ!
  Η Μαργαρίτα λάνσαρε επίσης ένα λεμόνι με το γυμνό ποδαράκι της και γρύλισε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Κέρδισε ή πεθάνει!
  Και ένα τάγμα κοριτσιών εισχωρεί στο παλάτι mikado. Όλα τα κορίτσια ήταν με στολή, είχαν μείνει μόνο εσώρουχα. Και τέτοιοι σχεδόν γυμνοί άνθρωποι πολεμούν σαν ηρωίδες.
  Η Αναστασία ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τρίζει:
  - Νικολάι, είσαι μικάντο!
  Η Νατάσκα έδωσε επίσης ένα δώρο θανάτου με γυμνά μέλη της και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  Ο βασιλιάς μας είναι ο καλύτερος!
  Και πώς αστράφτει σαν μαργαριτάρια! Και ένα τόσο εντυπωσιακό κορίτσι.
  Η ξυπόλητη Ζόγια κελαηδάει επίσης από χαρά, και εκτοξεύει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Είμαι νικητής ψυχολογίας!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Συντρίβει τον σαμουράι.
  Ο Σουτς και ο Αυγουστίνος, αυτή η κοκκινομάλλα διάβολος. Και το κάνει τόσο καλά. Σκοτώνει τους Ιάπωνες.
  Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στην αγία μου χώρα!
  Και βγάζει τα δόντια του!
  Η Σβετλάνα, επίσης, είναι μια ηρωική γυναίκα, καθώς το παίρνει και εκτοξεύει ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά.
  Και οι Ιάπωνες πέταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Τα κορίτσια πηγαίνουν στην επίθεση, συντρίβοντας τους αντιπάλους. Επίτευξη απτής επιτυχίας. Νιώθουν τρομερή χάρη, ακούραστη πίεση και απουσία αδυναμιών. Και το γυμνό στήθος είναι η καλύτερη εγγύηση αήττητου και αβύθιστου.
  Η Αναστασία, κόβοντας τους Ιάπωνες, κελαηδάει:
  - Χέρια βελανιδιάς, κεφαλή μολύβδου!
  Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Σκορπίζει σαμουράι.
  Πυροβολεί και η ημίγυμνη Νατάσκα.
  Συντρίβει τους Ιάπωνες. Και τα σπάει σε κομμάτια.
  Όλο και πιο κοντά στο παλάτι. Και ένα γυμνό πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα.
  Φοβισμένοι Ιάπωνες παραδίδονται. Διάσπαση.
  Το Terminator Girl λέει:
  - Ο Περούν να είσαι μαζί μας!
  Η γυμνόποδη Ζόγια, ένα υπέροχο κορίτσι εξολοθρευτής, αυτοπυροβολείται και καταστρέφει τους μιλιταριστές. Γύμνωσε τα δόντια της.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαστε οι ήρωες της μεγαλύτερης Ρωσίας!
  Η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τον εχθρό.
  Η κουλ Ζόγια το πήρε και τραγούδησε ξανά:
  - Δίδαξε τον Σουβόροφ να κοιτάζει μπροστά! Κι αν σηκωθείς, στάσου μέχρι θανάτου!
  Και εκείνη χαμογέλασε.
  Τραγούδησε και γάβγισε και ο φλογερός Αυγουστίνος:
  - Για νέα σύνορα!
  Και πρόσθεσε με ένα χαμόγελο:
  - Και είμαστε πάντα μπροστά!
  Η Σβετλάνα, το ηρωικό κορίτσι, χτύπησε και τον εχθρό. Σκόρπισε την αυτοκρατορική φρουρά και τσίριξε:
  - Για τα επιτεύγματα της εποχής!
  Και πάλι οι χειροβομβίδες που ρίχνονται με ξυπόλητα πετούν.
  Τα κορίτσια πιέζουν τον εχθρό. Θυμούνται την ηρωική υπεράσπιση του Πορτ Άρθουρ, που δεν θα ξεχαστεί για αιώνες.
  Ε, πώς θα μπορούσε να χάσει ένας τέτοιος στρατός στην πραγματική ιστορία, και μάλιστα από τους Ιάπωνες;
  Είναι κρίμα.
  Η Αναστασία ρίχνει χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφυρίζει:
  - Για τα ρωσικά σύνορα!
  Η Natashka εκτόξευσε επίσης κάτι θανατηφόρο με το γυμνό της πόδι και τρίζοντας απελπισμένα, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Για νέα επιτεύγματα!
  Και έδωσε σειρά στους Ιάπωνες.
  Και εδώ, με γυμνά τακούνια, σηκώνει και χτυπάει και η Ζόγια. Και μετά το πήρε με το γυμνό της πόδι και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα.
  Και μετά τραγούδησε:
  - Δεν θα υποκύψουμε στην εχθρική δικτατορία!
  Και ξεγύμνωσε το πρόσωπό της!
  Όμορφο πολύ νέο κορίτσι με τη φιγούρα ενός αθλητή. Και πολύ γενναίος.
  Και ο Αυγουστίνος είναι σαν ένα μπαμ στους Ιάπωνες. Τους συνθλίβει, και ρίχνει μια χειροβομβίδα πολύ επιδέξια με το γυμνό του πόδι.
  Και σκορπίζει τους εχθρούς, σαν να πέταξαν τα μπουκάλια από την μπάλα.
  Κορίτσι βρυχάται:
  - Σοκολάτα, είναι δική μας!
  Ο Αυγουστίνος αγαπά πολύ τις σοκολάτες. Και υπό του βασιλέως, οι αγορές γεμίζουν αγαθά. Τι να πει κανείς για τον Τσάρο Νικόλαο; Τώρα, ο τσάρος-χαμένος μετατρέπεται σε μεγάλο μπροστά στα μάτια μας. Πιο συγκεκριμένα, ο βασιλιάς πέθανε, αλλά ο γιος του, Αλεξέι, γίνεται μεγάλος! Και το μόνο που χρειάζεται για αυτό είναι να πολεμήσουν τα κορίτσια στα μέτωπα.
  Και ένα ζευγάρι ήρωες παιδιών που εμπόδισαν τους Ιάπωνες να καταλάβουν το Όρος Υψηλό. Όταν αποφασίστηκε η μοίρα του Πορτ Άρθουρ.
  Έτσι διαλύθηκε η Ρωσική Αυτοκρατορία.
  Η Σβετλάνα εκτόξευσε επίσης μια κάννη δολοφονίας και κατέρρευσε τον εξωτερικό τοίχο του αυτοκρατορικού παλατιού με πολυβόλα.
  Τώρα τα κορίτσια τρέχουν ήδη στα δωμάτια. Εδώ θα έρθει το τέλος του πολέμου.
  Η Αναστασία λέει με ενθουσιασμό:
  - Πιστεύω, με περιμένει η τύχη!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Νατάσκα, που οδηγεί μια φονική πυρκαγιά. Κεντώντας αντιπάλους, tweets:
  - Είμαι σίγουρα τυχερός!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε με γυμνό πόδι πετάει.
  Και μετά είναι η ξυπόλητη Ζόγια, σαν να ανατινάζει με ένα ζευγάρι δεμένες βόμβες που εκτοξεύτηκαν από τα γυμνά πόδια της. Και καταστρέψτε τους αντιπάλους.
  Μετά ξέσπασε στα γέλια:
  - Είμαι ένα κορίτσι κομήτη.
  Και πάλι πετάει τις πύρινες γλώσσες του θανάτου.
  Και τότε ο Αυγουστίνος βιάζεται ήδη, αυτό το κορίτσι εξολοθρευτής. Πώς έπαιρνε τους πάντες και άλειψε. Απλά υπέροχο.
  Ένας πολεμιστής που είναι ένας πραγματικός ντεμίουργος της μάχης.
  Και τρίζει στον εαυτό του:
  - Το πλήρωμά μας, υπάρχει το υψηλότερο κουράγιο!
  Και τότε εμφανίστηκε η Σβετλάνα. Τόσο δροσερό και νευρικό. Μολύνει τους πάντες με την ξέφρενη ενέργειά του. Ικανό να νικήσει σχεδόν κάθε εχθρό.
  Και η πολεμίστρια βγάζει τα μαργαριταρένια της δόντια. Και είναι μεγαλύτερα από ένα άλογο. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Η Σβετλάνα γελάει και φώναξε:
  - Για μελιτζάνες με μαύρο χαβιάρι!
  Και τα κορίτσια φώναξαν στην κορυφή των πνευμόνων τους σε χορωδία:
  - Οι μηλιές θα ανθίσουν στον Άρη!
  Ο Μικάντο δεν τόλμησε να κάνει χαρακίρι και υπέγραψε παράδοση. Ο Τσάρος Αλεξέι Β' ανακηρύχθηκε νέος αυτοκράτορας της Ιαπωνίας. Παράλληλα, στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ετοιμάζεται δημοψήφισμα για την οικειοθελή ένταξη στη Ρωσία.
  Ο πόλεμος ουσιαστικά έχει τελειώσει. Τα τελευταία τμήματα τακτοποιούν τα όπλα.
  Το τάγμα των κοριτσιών παρέταξε τους αιχμαλώτους. Οι άντρες πρέπει να γονατίσουν και να φιλήσουν τα ξυπόλητα πόδια των κοριτσιών. Και οι Ιάπωνες το κάνουν με μεγάλο ενθουσιασμό. Αυτό τους ευχαριστεί και αυτούς.
  Φυσικά και είναι καλλονές. Και τίποτα που τα πόδια τους είναι λίγο σκονισμένα. Άρα ακόμα πιο ευχάριστο, και πιο φυσικό. Ειδικά όταν είναι μαυρισμένα. Και τόσο τραχύ.
  Οι Ιάπωνες φιλούν τα γυμνά πέλματα και γλείφουν τα χείλη τους. Και το κορίτσι το λατρεύει.
  Η Αναστασία παρατηρεί με πάθος:
  - Και ποιος είπε ότι ο πόλεμος δεν είναι για γυναίκες;
  Η Νατάσα γέλασε ως απάντηση.
  - Όχι, ο πόλεμος για εμάς είναι ο πιο γλυκός από όλους τους χρόνους του πρελούδιου!
  Και έδειξε τη γλώσσα της. Είναι πραγματικά υπέροχο όταν σε ταπεινώνουν ένα τέτοιο φιλί.
  Φιλιούνται στη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα και τη Ζόγια. Το κορίτσι λέει με χαρά, τσιρίζοντας:
  - Άρα είναι υπέροχο! Θα ήθελα να συνεχίσω!
  Ο κοκκινομάλλας Αυγουστίνος προειδοποίησε:
  - Κράτα την παρθενιά σου μέχρι το γάμο! Και θα είστε ευχαριστημένοι με αυτό!
  Η ξυπόλητη Ζόγια γέλασε και είπε:
  - Να δοξαστεί η αγία μου γη! Και η αθωότητα μόνο πονάει!
  Το κορίτσι ξεγύμνωσε το πρόσωπό της.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε περήφανα:
  - Δούλευα σε οίκο ανοχής. Και δεν θέλω παρθενία!
  Η ξυπόλητη Ζόγια ρώτησε γελώντας:
  - Πώς σου άρεσε?
  Η Σβετλάνα δήλωσε ειλικρινά, αποφασιστικά:
  - Μάλλον, δεν γίνεται καλύτερο!
  Η ημίγυμνη Ζόγια είπε με ειλικρίνεια:
  - Κάθε βράδυ ονειρεύομαι πώς ένας άντρας με κυριεύει. Είναι τόσο δροσερό και ωραίο. Και δεν θέλω τίποτα άλλο.
  Η Σβετλάνα πρότεινε στο κορίτσι:
  - Μετά τον πόλεμο, μπορείτε να πάτε στον πιο διάσημο οίκο ανοχής στη Μόσχα ή την Αγία Πετρούπολη. Πιστέψτε με, θα το λατρέψετε εκεί!
  Η ημίγυμνη Ζόγια ξέσπασε σε γέλια και παρατήρησε:
  - Πρέπει να το σκεφτείς!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Μπορούμε να βιάσουμε τους αιχμαλώτους;
  Τα κορίτσια γέλασαν με αυτό το αστείο.
  Γενικά, εδώ οι ομορφιές είναι ιδιοσυγκρασιακές. Και η αγάπη τρομακτικό. Ο πόλεμος κάνει τα κορίτσια επιθετικά. Οι γυναίκες πολεμίστριες συνέχισαν να χώνουν τα γυμνά, σκονισμένα πόδια τους στους αιχμαλώτους για φιλιά. Μου άρεσε.
  Μετά ξεκίνησαν πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις. Συγκεκριμένα, πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν στον ουρανό. Τα πυροτεχνήματα εξερράγησαν. Και ήταν πολύ διασκεδαστικό επίσης. Μουσική έπαιξε, τύμπανα χτυπούσαν.
  Η τσαρική Ρωσία κατέκτησε την Ιαπωνία. Κάτι που σε γενικές γραμμές ήταν αναμενόμενο από όλους. Η εξουσία του ρωσικού στρατού ήταν πολύ υψηλή. Πολλές γιαπωνέζες με γυμνόποδα τραγουδούν και χορεύουν.
  Όλα είναι όμορφα και πλούσια... Στην ίδια τη Ρωσία, υπάρχει επίσης αγαλλίαση για τη νίκη. Φυσικά, δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Για τους μαρξιστές, αυτό είναι ένα συντριπτικό πλήγμα. Η εξουσία του βασιλιά ενισχύθηκε. Και οι πιθανότητες του είναι αυξημένες. Η στήριξη στην κοινότητα είναι τεράστια.
  Μετά την κατάκτηση της Ιαπωνίας, η Ρωσία συνέχισε την πολιτική της επέκτασης στην Κίνα. Εθελούσια, οι κινεζικές περιοχές διεξήγαγαν δημοψηφίσματα και εντάχθηκαν στην αυτοκρατορία. Ο αντιβασιλέας Νικολάι Ρομάνοφ ακολούθησε μια πολύ επιτυχημένη πολιτική επέκτασης της Ρωσίας στα νοτιοανατολικά. Η Κίνα καταβροχθίστηκε σταδιακά.
  Η οικονομία της τσαρικής αυτοκρατορίας, έχοντας αποφύγει τις επαναστατικές ανατροπές, γνώρισε μια ραγδαία οικονομική άνοδο. Σε αυτό χτίστηκαν δρόμοι, εργοστάσια, εργοστάσια, γέφυρες και πολλά άλλα. Η χώρα πουλούσε ψωμί και πολλά προϊόντα.
  Παρήγαγε τα πιο ισχυρά στον κόσμο: βομβαρδιστικά "Ilya Muromets", "Svyatogor" και τα ταχύτερα ελαφρά άρματα μάχης "Luna" -2. Και υπήρχε ένας τεράστιος στρατός τριών εκατομμυρίων στρατιωτών - ένας στρατός εν καιρώ ειρήνης πέντε φορές μεγαλύτερος από τον γερμανικό.
  Αλλά ο Κάιζερ Γουίλχελμ πήρε ακόμα και έσφαξε το κεφάλι του. Επιπλέον, η δολοφονία του διαδόχου του αυστριακού θρόνου στο Σεράγεβο έγινε πρόσχημα για πόλεμο.
  Και τότε οι Γερμανοί αποφάσισαν να πολεμήσουν σε δύο μέτωπα.
  Ο βασιλικός στρατός κινήθηκε προς το μέρος τους. Λόγω των κινεζικών περιοχών, της μείωσης της θνησιμότητας διατηρώντας το υψηλότερο ποσοστό γεννήσεων, η τσαρική Ρωσία είχε τεράστιο πληθυσμό. Και θα μπορούσε να κινητοποιήσει έναν κολοσσιαίο στρατό.
  Επιπλέον, ο πληθυσμός είναι κυρίως νέος και επιθετικός.
  Η Αυστροουγγαρία, χτυπημένη από χτυπήματα, έσκασε αμέσως. Τα τσαρικά στρατεύματα συνέτριψαν εύκολα τους υπεράριθμους Γερμανούς και κατέλαβαν την Ανατολική Πρωσία και πολιόρκησαν το Koenigsberg.
  Ο Χίντενμπουργκ προσπάθησε να νικήσει τους Ρώσους με ένα χτύπημα, αλλά η αριθμητική υπεροχή του τσαρικού στρατού αποδείχθηκε πολύ μεγάλη. Επιπλέον, πολυβόλο, ελαφρά άρματα μάχης "Luna" -2 αποδείχθηκαν πολύ αποτελεσματικό όπλο για αντεπιθέσεις.
  Ηττημένος, ο Χίντεμπουργκ τράπηκε σε φυγή. Και τα ρωσικά στρατεύματα όρμησαν στο Όντερ. Στο νότο, το Lvov και το Przemysl καταλήφθηκαν αμέσως. Ο τσαρικός στρατός προχώρησε και οι Αυστριακοί τράπηκαν σε φυγή πανικόβλητοι και παραδόθηκαν.
  Η είσοδος της Τουρκίας στον πόλεμο έκανε λίγα για τους Γερμανούς. Αν και κάποιες δυνάμεις αποσπώνται. Όμως οι Ρώσοι συνέχισαν να προελαύνουν στην Αυστρία. Και οι Γερμανοί χτυπήθηκαν και κοντά στο Παρίσι.
  Μόνο στην περιοχή του ποταμού Όντερ, έχοντας αποδυναμώσει σοβαρά τα στρατεύματά τους στα δυτικά, οι Γερμανοί μπόρεσαν να σταματήσουν την επίθεση των ρωσικών συνταγμάτων.
  Αλλά στο νότο, ο τσαρικός στρατός έδιωξε τον εχθρό. Ο στρατάρχης Μπρουσίλοφ, όπως πάντα, είναι στην κορυφή.
  Και τώρα η Βουδαπέστη είναι περικυκλωμένη... Και η Μπρατισλάβα και η Κρακοβία καταλαμβάνονται. Και τα ρωσικά στρατεύματα πλησιάζουν την Πράγα.
  Στα νότια, η Μικρά Ασία καταλήφθηκε, η Βαγδάτη έπεσε, οι Ρώσοι πήραν την Κωνσταντινούπολη.
  Ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος στράφηκε στον Γουλιέλμο με αίτημα να επιτύχει ειρήνη. Επιπλέον, η Ιταλία είχε ήδη επιτεθεί στους Αυστριακούς και είχε ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο.
  Αλλά τα ρωσικά στρατεύματα δεν μπορούν να σταματήσουν. Έτσι η Πράγα καταλαμβάνεται. Και το χειμώνα, τα τσαρικά συντάγματα μετακινήθηκαν πέρα από τον πάγο στο Βερολίνο. Και τον Φεβρουάριο ολοκλήρωσαν την περικύκλωση της πρωτεύουσας της Γερμανίας. Και διέρρηξαν τη Βιέννη, η Αυστροουγγαρία διαλύθηκε και ηττήθηκε.
  Στις 23 Φεβρουαρίου 1915 η Γερμανία συνθηκολόγησε. Τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν και πάλι στο Βερολίνο.
  Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Η Ρωσία απέκτησε πολύ έδαφος. Τα σύνορα περνούσαν κατά μήκος του Όντερ. Η Ρωσία συμπεριέλαβε στη σύνθεσή της τη Γη κατά μήκος των Άλπεων. Μέρος της Αυστροουγγαρίας προσάρτησε την Ιταλία στο Νότο. Και υπήρχε υποτελής της Ρωσίας Γιουγκοσλαβία. Το Βασίλειο της Ουγγαρίας και η Τσεχική Δημοκρατία έγιναν μέρος της Ρωσίας. Το πολωνικό βασίλειο περιλάμβανε την Κρακοβία και έγινε τεράστιο. Το Koenigsberg έγινε μέρος των ρωσικών επαρχιών, όπως η Γαλικία και η Bukovina. Η Τρανσυλβανία έγινε ρουμανική. Η Τουρκία στην Αίγυπτο και μαζί με το Ιράκ, τη Συρία και τα αραβικά εδάφη στη Μέκκα έγιναν ρωσικό έδαφος. Μόνο η Βασόρα κατάφερε να καταλάβει τους Βρετανούς.
  Η Σαουδική Αραβία σύντομα καταλήφθηκε πλήρως από τα ρωσικά στρατεύματα. Και επιβλήθηκαν τεράστιες αποζημιώσεις στη Γερμανία.
  Έτσι, προέκυψε η ρωσική ηγεμονία στην Ευρασία. Για αρκετά χρόνια δεν έγιναν μεγάλοι πόλεμοι. Η Ρωσία και η Βρετανία ολοκλήρωσαν τη διαίρεση του Ιράν, συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσής του: του βορρά και του κέντρου της Ρωσίας, του νότου στους Βρετανούς. Μετά το Αφγανιστάν. Επίσης το βορρά και το κέντρο της Ρωσίας, το νότο της Βρετανίας.
  Η τσαρική αυτοκρατορία έχει γίνει ισχυρή, αλλά η Βρετανία είναι ακόμα ισχυρή. Οι Ρώσοι κινήθηκαν σε όλη την Κίνα, ολοκληρώνοντας την κατάληψή της.
  Οι οικονομίες όλου του κόσμου άνθησαν... Τότε όμως το 1929 ξέσπασε η Μεγάλη Ύφεση.
  Ο Τσάρος Αλεξέι Β' κυβερνά στο θρόνο της Ρωσίας. Έχει ξεπεράσει την ασθένειά του και είναι αρκετά δυνατός σωματικά. Ο νέος βασιλιάς κυβερνά μια χώρα με δέκα εκατομμύρια στρατιώτες σε καιρό ειρήνης και έχει σχεδόν καταπιεί την Κίνα. Και η οικονομία, που κατά τη διάρκεια της ύφεσης υπέφερε λιγότερο από τις άλλες, και ξεπέρασε τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Και τότε ο αυτοκράτορας της Ρωσίας αποφάσισε να ασχοληθεί με την Αμερική; Γιατί αφαίρεσαν την Αλάσκα από την αυτοκρατορία για μια δεκάρα; Είναι δίκαιο αυτό; Ίσως πρόκειται για ληστεία;
  Εν ολίγοις, ο αυτοκράτορας όλων των Ρωσιών, Αλεξέι Β', που τον αποκαλούσαν ήδη μεγάλο το 1933 στις 5 Ιανουαρίου, ακριβώς την ημέρα της δολοφονίας του πατέρα του Νικολάου Β', ξεκίνησε έναν νέο πόλεμο. Κόντρα φυσικά στην Αμερική που έφτασε στο απόγειό της στην κατάθλιψη.
  Και οι υπόλοιπες χώρες δεν μπορούσαν ακόμη να παρέμβουν στη Ρωσία. Όπως, οι Αμερικανοί εξαπάτησαν και πρέπει να λογοδοτήσουν γι' αυτό.
  Και έτσι ξεκίνησε η επίθεση στην Αλάσκα. Μόλις εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε ο σιδηρόδρομος που κατασκευάστηκε από Ρώσους μηχανικούς προς την Τσουκότκα.
  Και η ρωσική ράτι κινήθηκε μέσα από το χιόνι και τις χιονοστιβάδες.
  Συμπεριλαμβανομένων πέντε αιώνιων κοριτσιών: Αναστασία, Νατάσα, Ζόγια, Αυγουστίνα και Σβετλάνα. Άλλωστε, δεν είναι συνηθισμένα κορίτσια, αλλά μάγισσες της Rodnover. Και επομένως όχι γερασμένος, αλλά αιώνια νέος και αθάνατος. Και αφού είναι μάγισσες, τότε το χειμώνα, μια πολική νύχτα, και σε μια άγρια παγωνιά, πολεμούν μόνο ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Αυτά τα κορίτσια τρέχουν στον εαυτό τους, ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους και τραγουδούν:
  - Μέγας Τσάρος Αλεξέι,
  Είσαι ο πιο σοφός στον κόσμο!
  Και τότε η Αναστασία ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Οι Αμερικάνοι πετούν πάνω από το σκίσιμο.
  Και το κορίτσι σκαρφίζεται από ένα πολυβόλο και φωνάζει:
  - Στο όνομα της Ρωσίας!
  Και τότε η Νατάσα πυροβολεί επίσης, πετώντας έξω το δώρο του θανάτου και τσιρίζοντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Πραγματοποιήσου, μεγάλο όνειρο!
  Και επίσης θα πάρει και θα βγάλει τα δόντια του.
  Και μετά η ξυπόλητη Ζόγια... Οι γόβες της είναι κατακόκκινες από τις χιονοστιβάδες της Αλάσκας. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία θα κερδίσει μόνο!
  Και πετάει και μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι.
  Ακολουθεί ο Αυγουστίνος. Συνθλίβει τους Γιάνκηδες με πολυβόλα και ρίχνει χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και επίσης βρυχάται:
  - Ο μεγάλος Τσάρος Αλεξέι είναι ο Ρώσος Τσάρος!
  Και τότε η Σβετλάνα πυροβολεί ... Και με τα ξυπόλητα της, πετάει και τρίζει στους Αμερικανούς:
  - Όλα θα πάνε υπέροχα!
  Πέντε κορίτσια ορμούν σχεδόν γυμνά στην Αλάσκα και χτυπούν έτσι τους Αμερικανούς. Και εδώ κινούνται τα τανκς: Νικολάι-4, ένα νέο μοντέλο με ένα κανόνι και έξι πολυβόλα. Και οι Αμερικάνοι έχουν κουρευτεί καλά. Και πίσω τους είναι και το "Alexandra" -3, που είναι πολύ δυνατά και θανατηφόρα. Και δέκα πολυβόλα.
  Και τα κορίτσια είναι μπροστά από όλο το στρατό, και είναι ημίγυμνα και όμορφα. Ορμούν στον εαυτό τους και τραγουδούν:
  - Στο όνομα της ιερής Ρωσίας των τσάρων, όλοι θα είναι πιο ευτυχισμένοι - σοφότεροι!
  Και τώρα θα αλέσουν άλλη μια μπαταρία Αμερικανών - ρίχνοντας χειροβομβίδες εναντίον της με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Όλο και περισσότερη Αλάσκα καταλαμβάνεται από τα τσαρικά στρατεύματα. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα για να εξαπατήσετε, και να αρπάξετε μια τέτοια περιοχή για τίποτα.
  Και οι πολεμιστές πολεμούν για τον εαυτό τους και προχωρούν βαθιά στην άμυνα του εχθρού. Και συντρίβουν τον εχθρό, συντρίβουν δυνατά!
  Η Αναστασία μάλιστα βρυχάται:
  - Να είναι η γη μας μεγάλη και καθαρή!
  Και πάλι θα ρίξει χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι!
  Και τότε η Νατάσα έδωσε τη σειρά και σφύριξε:
  - Ναι, η δροσερή μας Ρωσία είναι διάσημη!
  Και επίσης πώς θα πάρει και θα χτυπήσει τους εχθρούς.
  Και ένα λεμόνι πεταμένο με γυμνά δάχτυλα πετάει.
  Και τότε η Ζόγια κόβει τους Αμερικανούς με έκρηξη και αναστενάζει:
  - Ναι, το μέλλον θα είναι bedlam!
  Και επίσης εκτοξευμένο από τα ξυπόλητα του κοριτσιού, το δώρο του θανάτου εκρήγνυται!
  Και τότε ο Αυγουστίνος θα πυροβολήσει από πολυβόλα. Και θα κουρέψει τη γραμμή, και πώς θα τρίζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Από την αυγή μέχρι το σούρουπο!
  Και τότε η επιθετική Σβετλάνα πυροβολεί. Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών και γράφει ενεργά:
  - Το Mad Empire είναι δικό μας!
  Και πάλι, κορίτσι, στρίψτε τους εχθρούς! Χαιρετισμός στην ηρωίδα.
  Και όταν οι αιχμάλωτοι Αμερικανοί αιχμαλωτίζονται, πρέπει να φιλήσουν τα τακούνια των κοριτσιών στα γόνατά τους. Και πού θα πάνε; Φιλί και φιλί. Και ακόμα γλείφουν.
  Άρα θέλουν ακόμα...
  Και που θα ποδοπατήσεις τα κορίτσια; Άφησαν τους στρατιώτες να γδυθούν και να βιάσουν. Έτσι οι μάγισσες ήθελαν σεξ. Και η ευχαρίστηση μεγάλη και φορτίζεσαι με ενέργεια. Γίνετε μάγοι. Και μια τέτοια σούπερ τάξη!
  Λοιπόν, τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν, αυτά είναι κορίτσια. Και τους αρέσει να βιάζουν άντρες, είναι όπως πρέπει μια μάγισσα.
  Και οι μάγισσες είναι κουλ κορίτσια. Και τους αρέσει να τους περιποιούνται. Και το λατρεύουν.
  Ο τσαρικός στρατός έχει ήδη καταλάβει την Αλάσκα. Και δεν σταμάτησε, αλλά μπήκε στον Καναδά. Τι συμβαίνει εδώ; Ο Καναδάς είναι επίσημα βρετανική κυριαρχία. Λοιπόν, δεν ακολουθεί τους κανόνες, αφήνει τα αμερικανικά στρατεύματα να τον περάσουν.
  Άρα υπάρχει λόγος για απεργία. Και ο ρωσικός στόλος διοικείται από τον Κολτσάκ. Και έχει ήδη διώξει τους Αμερικανούς από τις Φιλιππίνες και τα νησιά της Χαβάης. Και εκεί κατέλαβε τις βάσεις του.
  Λοιπόν, οι Γιάνκηδες πιέζουν τη θάλασσα. Και στα καράβια υπάρχουν τόσο όμορφα κορίτσια. Και το πιο σημαντικό, οι πολεμιστές είναι σχεδόν γυμνοί. Και είναι τόσο όμορφο. Αν τα κορίτσια είναι με σορτς, τότε είναι γενικά σούπερ!
  Είναι τόσο ωραίο να βλέπεις αυτά τα κορίτσια. Κι όταν αρπάζουν τα καράβια των Αμερικανών και των Καναδών, και κουνάνε το γυμνό στήθος τους. Αυτό είναι γενικά υπέροχο!
  Και τα κορίτσια χτυπούν τα ξυπόλυτά τους στα καυτά καταστρώματα, και κόβουν τους Αμερικάνους με τα σπαθιά τους.
  Απέναντι σε τέτοια κορίτσια, κάθε μέσο είναι ανίσχυρο. Άλλωστε αυτά είναι τα κορίτσια που ονειρεύονται οι άντρες. Και τι θα κάνεις απέναντι σε μια καλλονή που το στήθος της είναι εντελώς γυμνό;
  Άλλωστε αυτά είναι τέτοια κορίτσια που θα τα χαζεύεις με τις ώρες. Και μην γυρίσεις το κεφάλι σου. Και πιάνουν αιχμαλώτους και τους αναγκάζουν να δουλεύουν με γλώσσες, αρεστές λάγνες μήτρες.
  Και είναι τόσο όμορφο και ευχάριστο! Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτά τα κορίτσια! Θα κόψουν το κεφάλι και θα δουν μέσα από οποιεσδήποτε φλέβες.
  Εδώ είναι ένα τρέξιμο πέντε σε όλο τον Καναδά. Είναι τέλος Απριλίου και όλα είναι ανθισμένα. Και τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα. Και κόψτε τους Αμερικανούς με τα μαγικά σπαθιά τους. Και ρίχνουν δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και σφυρίζουν στον εαυτό τους:
  - Δεν υπάρχει πιο όμορφη πατρίδα της Ρωσίας,
  Πολέμησε για αυτήν και μη φοβάσαι...
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη χώρα στο σύμπαν -
  Όλο το σύμπαν είναι μια δάδα φωτός Rus!
  Λοιπόν, κορίτσια, λοιπόν, σουπεράντρες! Και να γονατίσουν τους χτυπημένους εχθρούς. Και μετά σε βάζουν να φιλήσεις τις γυμνές και σκονισμένες σόλες σου. Αυτά τα κορίτσια είναι απολύτως καταπληκτικά!
  Στα τέλη Μαΐου, τα ρωσικά στρατεύματα, έχοντας καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του Καναδά, εισήλθαν στο έδαφος των ΗΠΑ. Οι μάχες εκτυλίχθηκαν στο αμερικανικό έδαφος.
  Και πέντε κορίτσια επιτέθηκαν στους Αμερικανούς, πιέζοντάς τους βάναυσα. Έχοντας νικήσει ένα ολόκληρο τάγμα, οι καλλονές άρχισαν να παίζουν με τους αιχμαλώτους. Όταν είχαν άφθονο γλέντι μαζί του, κανόνισαν ένα πάρτι μπάρμπεκιου για τον εαυτό τους.
  Έφαγαν φρέσκο κρέας και βούιζαν στον εαυτό τους.
  Υπάρχουν πολλοί φτωχοί δρόμοι στον κόσμο,
  Σαν από μαλλιά τσιγγάνας - ένα σωρό μονοπάτια!
  Κυνηγώντας τους φαλακρούς - μακριά πάνω από το κατώφλι,
  Σαν πεινασμένο παιδί - κακός!
  
  Πολλές διχάλες, μια άβυσσος, μια χαράδρα:
  Σαν απατεώνας σε κάθε μονοπάτι!
  Δεν ξέρεις ούτε φίλο ούτε εχθρό
  Ο κόσμος έχει χωριστεί στη μέση!
  
  Το αγόρι περπατάει στο κρύο ξυπόλητο,
  Ικανοποιεί κανείς την πείνα με χιονοστιβάδα...
  Αλλά πιστεύεις τους φτωχούς με μια τσάντα,
  Καλύτερα πλούσια μπάνια τον Μάιο!
  
  Το τριφύλλι μεγαλώνει, ξέρετε για όλους στη γη
  Καθώς η πικραλίδα γίνεται χρυσή την άνοιξη...
  Αν είσαι ευγενικός - ένα παραμύθι είναι παντού,
  Ο Predator νομίζει, ωστόσο, ότι είσαι κουνελάκι!
  
  Ο κόσμος μας πετάει νικέλια
  Λαιμός δάκρυ - αυτό είναι ένα σαφές έλεος!
  Το πιο δυνατό από όλα για εμάς χτυπήματα από το χέρι,
  Για να ανοίξει η δεύτερη ανάσα!
  
  Το καλοκαίρι τελείωσε, το φθινόπωρο έρχεται
  Έχει μεγάλη ζέστη, φλόγα και βροχή!
  Φαίνεται ότι ο Παντοδύναμος μας έχει αποκαλύψει,
  Και ο καλλιτέχνης σκιαγράφησε έναν χάρτη του κόσμου!
  
  Βλέπω μια σημύδα με το φόρεμα των βασιλιάδων,
  Χρυσό, φωτεινά χρώματα ρουμπίνι...
  Αν έχετε καλή καρδιά.
  Και μόνο τότε θα γίνεις γίγαντας!
  
  Οι φτωχοί έπρεπε να πατήσουν πολύ,
  Και πάλι χιονοθύελλα και κάθε δάχτυλο καίγεται...
  Αφήστε την άλκη να με βοηθήσει να ζεσταθώ,
  Πόσο μπλε έγινε το παγωμένο αγόρι!
  
  Γιατί κανείς δεν άνοιξε την πόρτα;
  Μα γιατί είσαι τόσο φρικιασμένος...
  Το φτωχό παιδί πάγωσε κάτω από το χιόνι...
  Πιστεύω ότι οι άγγελοι θα διώξουν τις χιονοθύελλες!
  
  Τα Χερουβείμ θα σε πάνε στον παράδεισο
  Ο ίδιος ο Ιησούς θα δεχτεί με τρυφερότητα στην αγκαλιά του!
  Θα είναι, πιστέψτε στην αιώνια ευτυχία του παιδιού,
  Άλλωστε, ο Θεός πήγε στον σταυρό για αυτόν!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν, έφαγαν και ξανά στη μάχη. Είναι πολεμιστές ενός τέτοιου ατσάλινου κατωφλίου.
  Και καταστρέψτε τους Αμερικανούς. Πετώντας ξυπόλητα και δίσκους και χειροβομβίδες.
  Είναι ήδη τέλος Ιουνίου και τα ρωσικά στρατεύματα έχουν περικυκλώσει τη Φιλαδέλφεια. Ήδη το ένα τρίτο των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ρωσικού, τσαρικού στρατού.
  Και ήδη σε πολλές πόλεις κυματίζουν οι σημαίες της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και πολεμούν τάγματα όμορφων κοριτσιών του τσαρικού στρατού!
  Και τα κορίτσια είναι πραγματικά τόσο υπέροχα και γρήγορα. Και πάλι κέρδισαν όλους τους αντιπάλους τους. Και οι Αμερικάνοι πέφτουν.
  Και έρχεται το τανκ: Το "Alexander"-4 είναι το νεότερο! Και μπροστά του, οι αντίπαλοι το παίρνουν κάτω από το γείσο. Και τα κορίτσια πηγαίνουν επίσης στο τανκ: Ελισάβετ, Κατρίν, Έλενα, Αουρόρα. Και κλωτσάνε τους Αμερικανούς στα κέρατα.
  Πώς πυροβολούν, πώς τους οδηγούν στο φέρετρο! Δεν είναι αρκετό δεν θα φανεί σε κανέναν μαχητή!
  Απλά σηκώστε τα χέρια σας και παραδοθείτε!
  Και τα κορίτσια συντρίβουν τους εχθρούς με κάμπιες. Και το τανκ της Ελισάβετ κινείται...
  Και κάτω από αυτό είναι σαν μια μάζα από αίμα, κρέας, κόκαλα.
  Και τα κορίτσια πατούν πάνω τους, συντρίβουν τους αντιπάλους τους και τραγουδούν:
  - Ο Τσάρος κυβερνά με σύνεση τη Ρωσία,
  Έκδοση διαταγμάτων, κρίνοντας υπηρέτες...
  Ο θρόνος δεν ανέχεται φασαρία και γαβγίσματα,
  Και όχι μια μέθοδος για να υποτάξεις τον τρόμο!
  Έτσι κινούνται τα κορίτσια στη μάχη. Και ο αγωνιστικός τους ενθουσιασμός, δεν είναι σαν να χρησιμοποιούν τσεκούρι κάτω από τον πάγκο!
  Η Ελισάβετ εξέφρασε οργή:
  - Για τον ρωσικό θρόνο!
  Και πώς πυροβολεί! Και απλώστε ένα βουνό από πτώματα!
  Εδώ είναι τα κορίτσια που δεν θέλουν να σταματήσουν. Και νίκησαν τους εχθρούς τους και συντρίψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Και τώρα ο τσαρικός στρατός ηγείται μιας στήλης αιχμαλώτων. Αυτά τα χέρια πίσω από το λαιμό, και χαμήλωσαν τα κεφάλια τους.
  Εν τω μεταξύ, ο Χίτλερ ήρθε στην εξουσία στη Γερμανία. Αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ αδύναμος για να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τη Ρωσία. Μια πιο σοβαρή απειλή είναι η Ιταλία του Μουσολίνι. Αλλά με ένα τέτοιο τέρας όπως η Ρωσία, δεν θα τολμήσει να μπει στον πόλεμο.
  Προς το παρόν λοιπόν, τα ρωσικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Αμερική και τα απομεινάρια του Καναδά.
  Τα κορίτσια είναι ξυπόλητα και με μπικίνι οδηγούν ένα τανκ μάχης. Είναι πολύ τρομεροί και δυνατοί.
  Η Ελισάβετ συνόψισε:
  - Όποιος μας έρθει με τι, θα πεθάνει από αυτό!
  Η Έλενα επιβεβαίωσε:
  - Οπωσδηποτε!
  Και έστειλε ένα κέλυφος στην αμερικανική μπαταρία. Ένα τέτοιο κορίτσι με κούνια.
  Και μετά υπάρχει η Aurora, καθώς πετάει το βλήμα και μιλάει:
  - Θέλω να ζήσω για τη Ρωσία!
  Και χτύπησε έναν άλλο Αμερικανό. Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια που κάθε επιθετικός θα σκοντάψει πάνω τους.
  Και η Βρετανία, παρά την κατάληψη του Καναδά, δεν τολμά να μπει στον πόλεμο με τη Ρωσία - καταλαβαίνει ότι αυτή η αυτοκρατορία είναι πολύ σκληρή για αυτήν. Και αν μπει, τότε οι Ρώσοι θα αφαιρέσουν σίγουρα και εύκολα όλες τις αποικίες των ΗΠΑ. Επομένως, είναι καλύτερα να μην εκφοβίζετε με τη Ρωσία, όπου κυβερνά ο Αλεξέι Β'!
  Ο βασιλιάς έγινε απόλυτα υγιής και αποδείχθηκε εξαιρετικός κατακτητής.
  Και έτσι έπεσε η Φιλαδέλφεια... Και στα μέσα Ιουλίου, ρωσικά τανκς πλησίαζαν ήδη την Ουάσιγκτον.
  Η Ελισάβετ είναι επίσης μια μάγισσα, που πολέμησε από την εποχή του Ρωσοτουρκικού πολέμου της εποχής του Αλέξανδρου Β'. Και αυτό το κορίτσι με ένα σημαντικό βλέμμα λέει:
  - Σε αυτό που στάθηκε η Ρωσία!
  Η Έλενα πυροβόλησε ένα αμερικάνικο, πρωτόγονο τανκ και απάντησε:
  - Για τη γενναιότητα των στρατιωτών της Ρωσίας!
  Η Cool Aurora επιβεβαίωσε:
  - Ναι, ακριβώς σε αυτό! Επιπλέον, στο εξαιρετικό θάρρος και οργάνωση των ηρωικών οπισθίων!
  Η Αικατερίνα απάντησε με θέρμη:
  - Δόξα στους Ήρωες της Ρωσίας! Δόξα στον Τσάρο Αλεξέι!
  Και πάλι, το κορίτσι πυροβόλησε με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό.
  Οι πολεμιστές είναι αμίμητοι!
  Και πάλι πυροβολούν για όλα τα όμορφα μέλη τους. Ναι, τέτοια κορίτσια σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι οδηγούν την τσαρική Ρωσία στη νίκη.
  Μέσα τους ο ήλιος του Μάη και η αυγή της αγάπης.
  Και όταν ασκούν πίεση στα πετάλια με τα ξυπόλυτα πόδια τους, τότε είναι εντελώς υπέροχο.
  Τέτοια κορίτσια θέλουν πραγματικά να αγαπούν και να χαϊδεύουν! Είναι απλά ένας λαμπερός ήλιος ελπίδας. Και έχουν ποίηση και θάρρος στις εικόνες της μουσικής και των λυρικών εγχόρδων.
  Εδώ η αμερικανική μπαταρία παραδόθηκε. Και τα κορίτσια ανάγκασαν τους στρατιώτες των ΗΠΑ να φιλήσουν ούτε τα πόδια τους, αλλά τα ίχνη των γυμνών ποδιών στο πεζοδρόμιο. Και οι άντρες δεν έκαναν τίποτα - πού να ξεφύγουν από αυτό;
  Και οι πολεμιστές έδρασαν πιο τολμηροί και λαμπρότεροι.
  Ούτε η Αναστασία και οι σύντροφοί της αποκοιμήθηκαν. Πώς να σουτάρεις, πώς να ξεμείνεις. Και κόψτε τους Αμερικάνους με σπαθιά. Άλλωστε, είναι απλά ένα αστραφτερό κορίτσι και ξεκινάει με μισή στροφή.
  Αλλά οι Αμερικανοί συμπεριφέρθηκαν άσχημα. Έπιασαν ένα αγόρι από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και άρχισαν να τον βασανίζουν. Γδύθηκε, έδεσε σε ένα δέντρο και έκαψε το γυμνό σώμα ενός εφήβου με δάδα.
  Το αγόρι προσπάθησε να συγκρατήσει τα μουγκρητά του. Αλλά στο τέλος ούρλιαξε ... Το αγόρι κάηκε άσχημα.
  Τα κορίτσια απάντησαν με οφθαλμό αντί οφθαλμού. Και οι δήμιοι περιχύθηκαν με βενζίνη και πυρπολήθηκαν. Ναι, οι Ρωσίδες καλλονές είναι τρομερές στον θυμό τους. Και μην πειράζετε τη ρωσική αρκούδα.
  Υπάρχουν και μάχες στον ουρανό. Δύο Ρώσοι πιλότοι: η Αλμπίνα και η Αλβίνα συντρίβουν και εξοντώνουν τους πάντες. Έχουν πολύ ισχυρά αεροσκάφη. Με κανόνια αεροσκαφών ικανά να γκρεμίσουν έναν Αμερικανό με ένα χτύπημα. Και αυτοί οι πολεμιστές δείχνουν πραγματικά κάτι τέτοιο. Τι να μην πεις σε ένα παραμύθι, να μην περιγράψεις με στυλό.
  Η Αλμπίνα δίνει στροφή και καμιά δεκαριά αμερικανικά αεροπλάνα καταρρίπτονται. Ο πολεμιστής είναι επίσης σχεδόν γυμνός μόνο με εσώρουχα, τσιρίζει:
  - Ας είναι μεγάλη η τσαρική Ρωσία!
  Και αλωνίζει κυριολεκτικά όλους τους μαχητές στη σειρά. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και η Alvina δεν είναι κατώτερη. Και καταρρίπτει μια ντουζίνα αεροπλάνα ταυτόχρονα. Τα τεμάχισε και τραγούδησε:
  - Στα πιο μεγάλα τοστ!
  Και επίσης τι γαμημένο! Αυτό το κορίτσι δεν κάνει βλακείες! Αυτοί είναι αγώνες για όλους τους αγώνες.
  Παρεμπιπτόντως, για να επιταχύνει την πέψη της Κίνας και άλλων εδαφών που υπάγονται στη Ρωσία, ο νεαρός Τσάρος Αλεξέι καθιέρωσε την πολυγαμία στη Ρωσία! Και αυτή είναι μια δυνατή κίνηση! Τώρα οι Ρώσοι πολεμιστές παίρνουν για γυναίκες Κινέζες και κάνουν όμορφα, λευκά παιδιά!
  Εδώ η Αλμπίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Και γιατί μπορεί ένας άντρας να έχει τέσσερις γυναίκες, αλλά μια γυναίκα να μην έχει τέσσερις συζύγους;
  Και καταρρίπτει ένα άλλο αμερικανικό αεροπλάνο.
  Η Alvina απαντά λογικά:
  - Γιατί είναι πιο δύσκολο για μια γυναίκα να ταΐσει τόσα παράσιτα!
  Και τα δύο κορίτσια γελούν. Είναι τόσο υπέροχες και πανέμορφες ομορφιές.
  Και καθαρίστε τον ουρανό από τα αμερικανικά αεροπλάνα.
  Ήδη τμήματα του ρωσικού τσαρικού στρατού περικυκλώνουν τη Νέα Υόρκη. Αναγκάζοντας τους Αμερικανούς να βγουν και να παραδοθούν. Τα κορίτσια είναι πολύ χαρούμενα και χαρούμενα.
  Το τανκ "Alexander" -4 κατέστρεψε την αμερικανική μπαταρία. Αναπαρήγαγε πολλά πτώματα.
  Η Ελίζαμπεθ γρύλισε με ένα χαμόγελο των δοντιών:
  - Είμαστε πολεμιστές που υπηρετούμε τέλεια τον τσάρο και την Πατρίδα!
  Η Έλενα πυροβόλησε κατά του εχθρού και εξέδωσε:
  - Σύντομα θα υπάρχει ρωσικό χρυσό ρούβλι!
  Και το κορίτσι γελάει!
  Και τα δόντια της είναι μαργαριταρένια. Και τότε η Aurora ξέσπασε στα γέλια. Τα κορίτσια είναι τρελά ενθουσιασμένα και η ομορφιά τους είναι τέτοια που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν.
  Και αναγκάζουν τη φρουρά της Ουάσιγκτον να παραδοθεί!
  Οι πολεμιστές είναι τόσο ανίκητοι! Και η αποκόλληση της δεξαμενής τους θα συνθλίψει ακόμη και ένα τηγάνι.
  Τα κορίτσια παλεύουν για τον εαυτό τους και τραγουδούν.
  Η ρωσική γη είναι διάσημη,
  Ο κομμουνισμός κυβερνά τον κόσμο...
  Χωράφια σπαρμένα με χρυσό
  Πάμε κατευθείαν πάνω, όχι κάτω!
  
  Οι καρδιές μας καίγονται για την πατρίδα,
  Είμαστε κορίτσια - δεν υπάρχει πιο όμορφο σύμπαν ...
  Θα πολεμήσουμε τους εχθρούς μας μέχρι τέλους
  Η πίστη μας θα αυξηθεί στο Rodnoverie!
  
  Πιο δυνατός από όλα τα κόκκινα στον κόσμο, η Ρωσία,
  Λάμπει σαν τον ήλιο στο σύμπαν...
  παλεύεις για αυτήν και μη φοβάσαι,
  Είθε μεγάλοι και παιδιά να είναι δόξα!
  
  Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα
  Όταν η Πατρίδα κυβερνάται από τον Leshka ...
  Μια τέτοια μοίρα δίνεται στον σοβιετικό λαό,
  Είθε ο ήρωάς μας να είναι καρυκευμένος στη μάχη!
  
  Στην Πατρίδα, κάθε ήρωας είναι τώρα,
  Ικανός να κάνει την Πατρίδα πιο όμορφη ...
  Στο όνομα της αγίας μας μητέρας,
  Η απεριόριστη ρωσική πλευρά της Ρωσίας!
  
  Θα κάνουμε όποιον είναι τύραννος,
  Δεν θα υπάρξει δικτατορία στη χώρα...
  Αφήστε εκατομμύρια χώρες να υποβάλουν
  Και ας σκοτώσουμε τον Πρόεδρο Ρούσβελτ!
  
  Είθε να βασιλεύει ο μαινόμενος δράκος
  Νομίζει ότι μπορεί να κάψει τη Ρωσία...
  Αλλά οι Ναζί περιμένουν μια μανιώδη ήττα,
  Αφού ο ιππότης ξέρει, είναι αρκετά παντοδύναμος!
  
  Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ στο Fritz,
  Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι δεν θα ξεπεράσουν...
  Ένα φωτεινό αστέρι λάμπει από πάνω μας
  Για το Πάσχα ζωγραφίζουμε πασχαλινά κέικ και αυγά!
  
  Μπορείτε να πετύχετε πολλούς μαχητές,
  Κάτι που δεν γίνεται χειρότερο...
  Οι περήφανοι πατέρες μας είναι περήφανοι για εμάς,
  Γιατί χτίζουμε ένα μέρος στον παράδεισο!
  
  Ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν μέσα στο χιόνι
  Δεν ξέρουν φόβο και μομφή...
  Είμαι ξυπόλητος μέλος της Komsomol,
  Γιατί δεν υπάρχουν φραγμοί, και δεν υπάρχει προθεσμία!
  
  Ας μην υποχωρήσουμε λοιπόν ποτέ τα κορίτσια
  Ας μην σκύβουμε το κεφάλι κάτω από τα τσεκούρια...
  Όταν τα προβλήματα έρχονται στην Πατρίδα,
  Ας το πατήσουμε με ξυπόλητα!
  
  Αγαπήστε τις αδερφές, είστε η αιτία του σπαθιού,
  Και ο Αλεξέι - τιμήστε τον Ιησού ...
  Δεν χρειάζεται να κόψετε τους μαχητές από τον ώμο,
  Αν χρειάζεται απλά να τρέξεις ξυπόλητοι!
  
  
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε μια μεγάλη ορδή,
  Μας αρέσει να πολεμάμε και να μην υποχωρούμε...
  Αν και το περπάτημα είναι μερικές φορές μια άθλια φήμη,
  Η νίκη θα είναι τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Και πιστέψτε ότι ο κομμουνισμός θα έρθει με ένα όνειρο,
  Και στη Γη δεν θα υπάρχει δύναμη του χρήματος ...
  Δίνουμε στη μοίρα έναν πρόχειρο απολογισμό,
  Χωρίς καμία βία και τεμπελιά!
  
  Με λίγα λόγια, σύντομα θα πετάξουμε στα αστέρια,
  Και θα υψώσουμε τη ρωσική σημαία πάνω από το σύμπαν ...
  Άνοιξε τα φτερά του, κόκκινο χερουβείμ,
  Στο όνομα της οικογένειας - ο Άρχοντας της Ρωσίας!
  Ενώ τα κορίτσια τραγουδούσαν, σχεδόν όλοι οι Αμερικανοί είχαν ήδη σκοτωθεί και η φρουρά της Ουάσιγκτον άρχισε να πετάει λευκές σημαίες.
  Τα κορίτσια πήδηξαν έξω από τη δεξαμενή και άρχισαν να χορεύουν, πιτσιλίζοντας τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους μέσα από τις λακκούβες. Και οι χαίτης των μαλλιών τους φυσήθηκαν από τον άνεμο. Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο υπέροχες ομορφιές.
  Αυτή τη στιγμή έχουν κανονίσει ένα πάρτι με αφορμή την κατάληψη της πρωτεύουσας της Αμερικής. Μπάρμπεκιου, πιείτε κρασί.
  Τα κορίτσια το τρώνε ταυτόχρονα νόστιμα. Και σφυρίζουν κάθε λογής τραγούδια. Τέτοιοι είναι οι υπέροχοι πολεμιστές, μπορείτε να πείτε γι 'αυτούς - υπεράντρες με εσώρουχα.
  Και οι Ρώσοι στρατιώτες φιλιούνται στα γόνατα και στα πόδια. Και τα κορίτσια τρελαίνονται και γκρινιάζουν από τους οργασμούς.
  Και τσιρίζουν και χοροπηδάνε. Έχουν τόσο ενθουσιασμό και έξυπνη ομορφιά σαγηνευτικής δύναμης.
  Αλλά και οι πολεμιστές έκαναν έρωτα με μαύρους αιχμαλώτους, και άρεσε και στις δύο πλευρές.
  Τώρα όμως οι διακοπές τελείωσαν και τα ρωσικά τανκς κινούνται και πάλι νότια. Έπεσε και η Νέα Υόρκη...
  Οι Αμερικανοί υποχωρούν. Πώληση σε εκατομμύρια. Ο Ρούσβελτ τρέχει. Τώρα μιλάμε για παράδοση. Το ρωσικό έθνος επιδεικνύει το μεγαλείο του.
  Ιδιαίτερα όμορφα κορίτσια με ξανθά και κόκκινα μαλλιά.
  Και βάζουν τους αιχμαλώτους στα γόνατά τους, και χαίρονται πολύ όταν τα κορίτσια από το ψοφίμι και αρπάζουν τη μύτη και την ανδρική τελειότητα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Οι πολεμιστές του ρωσικού στρατού είναι πραγματικά ανίκητοι!
  Και εδώ είναι ο αγώνας για την Ατλάντα.
  Για πρώτη φορά, τα κορίτσια στο "Alexandra" -4 βλέπουν ένα τεράστιο αμερικανικό τανκ "Washington". Μηχάνημα βάρους εκατόν εβδομήντα τόνων, σε ράγες. Αυτό που με έναν τέτοιο αγώνα θα ήταν διπλά τιμητικό.
  Και τα κορίτσια πυροβολούν από απόσταση και χτυπούν με μετωπική πανοπλία. Και ένα παχύ στρώμα μετάλλου αντέχει.
  Η Ελισάβετ θυμωμένη λέει:
  - Ναι, βρεθήκαμε σε μπελάδες!
  Η Έλενα παρατήρησε ως παρηγοριά:
  - Μα ο εχθρός δεν θα μας πάρει!
  Και έστειλε επίσης ένα βλήμα στον εχθρό.
  Και μετά υπάρχει η Aurora σαν να πυροβολεί. Και χτυπάει τον στόχο με μεγάλη ακρίβεια. Και γυρίστε τον εχθρό.
  Και έλεγξε:
  - Είμαι ο πιο σκληρός αντίπαλος!
  Πραγματικά χτύπησε την κάννη ενός αμερικανικού τανκ. Και τώρα ο τραμπούκος μπορεί να χτυπήσει μόνο με δεκαοκτώ από τα πολυβόλα του. Και ο "Αλέξανδρος" -4 πώς να ορμήσει στον εχθρό. Και πώς αρχίζει να επιταχύνει, κροταλίζοντας κάμπιες.
  Κανείς δεν θα σταματήσει ποτέ έναν τέτοιο γίγαντα.
  Η αθλητική του δύναμη είναι απαράμιλλη.
  Η Κατερίνα τραγούδησε:
  - Ακροβατικά, θανατηφόρο πλήρωμά μου!
  Και επίσης πώς θα πάρει και θα χαστουκίσει τον εχθρό.
  Και τα κορίτσια εδώ είναι τολμηρά.
  Ο Αμερικανός, στο τέλος, χτυπήθηκε στο πλάι. Και το γιγάντιο τανκ πήρε φωτιά και οι οβίδες του άρχισαν να σκάνε.
  Και πώς θα πάει το κιτ μάχης! Και η πανοπλία και όλα τα άλλα θα ξεκολλήσουν ...
  Και τα κορίτσια αναφώνησαν σε χορωδία:
  - Για τον ρωσικό τρόπο!
  Και να γελάνε, βγάζοντας τα δόντια τους!
  Έρχεται η Ατλάντα. Και στις 7 Σεπτεμβρίου 1933, τα απομεινάρια των αμερικανικών στρατών συνθηκολόγησαν. Και ένας άλλος πόλεμος, νικηφόρος για τη Ρωσία, τελείωσε. Και τι υπέροχο είναι πράγματι!
  Μετά τη νίκη, η τσαρική αυτοκρατορία διεξήγαγε δημοψηφίσματα στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά για την ένταξη στην τσαρική ρωσική αυτοκρατορία. Και η βασιλική χώρα επεκτάθηκε. Γενικά είναι καλό όταν κυριαρχεί η απολυταρχία και η απόλυτη μοναρχία. Όλοι είναι ίσοι μπροστά στον βασιλιά και δεν υπάρχει μαγαζί - βουλή.
  Και η τσαρική Ρωσία είναι μια ισχυρή και σταθερή αυτοκρατορία - μοναδική στην ουσία της.
  Εν τω μεταξύ, το ναζιστικό καθεστώς ενισχύθηκε στη Γερμανία, γεγονός που καθόρισε την πορεία για τη δημιουργία της Βέρμαχτ και ενός ισχυρού στρατού. Είναι αλήθεια ότι ο Χίτλερ τόνιζε συνεχώς τη φιλικότητα του προς την τσαρική Ρωσία, αν και αυτή απέκοψε το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας από τη Γερμανία.
  Αλλά εδώ ήταν, έδωσε, σύναψε μια στρατιωτική συμμαχία: Ιταλία, Γερμανία και Ρωσία. Όχι μόνο αυτό, ο Τσάρος Αλεξέι συμφώνησε στην προσάρτηση της Αυστρίας στο Τρίτο Ράιχ.
  Δεδομένου ότι η Βρετανία αποδυναμώθηκε οικονομικά, και η Γαλλία επίσης, η τσαρική κυβέρνηση κοίταξε σοβαρά τις αποικίες της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Ολλανδίας. Σε καθαρά στρατιωτικούς όρους, ο ρωσικός στρατός έχει γίνει ο πιο πολυάριθμος - είκοσι εκατομμύρια σε καιρό ειρήνης. Και ένας τεράστιος αριθμός από τα καλύτερα τανκς, ελικόπτερα, ακόμη και αεριωθούμενα αεροσκάφη στον κόσμο. Ο ρωσικός στόλος ήταν επίσης ισχυρότερος και πολυπληθέστερος από τον βρετανικό, αφού μια αποδυναμωμένη Αγγλία δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την οικονομικά πιο ισχυρή τσαρική αυτοκρατορία.
  Τώρα λοιπόν ο μεγάλος αυτοκράτορας Αλεξέι ήθελε να αφαιρέσει όλες τις αποικίες των χθεσινών συμμάχων του.
  Και τι? Θα πάρει!
  Στις 15 Μαΐου 1940 ξεκίνησε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Η τσαρική Ρωσία μετέφερε στρατεύματα στα νότια του Ιράν, της Ινδίας, της Ινδοκίνας, της Αιγύπτου. Και η Βέρμαχτ επιτέθηκε στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία. Η Ιταλία είχε προηγουμένως καταλάβει την Αιθιοπία και επιτέθηκε στη Βρετανική Σομαλία και μετέφερε συντάγματα στη νότια Γαλλία.
  Εδώ είναι οι μάγισσες που κινούνται στο νότιο Ιράν. Η Αναστασία και οι τέσσερις φίλες της.
  Κορίτσια όπως πάντα, νέα και ξυπόλητα. Τα χρόνια περνούν, και οι ομορφιές μόνο ανθίζουν και ούτε μια ρυτίδα ή ρωγμή στο δέρμα και ούτε μια σταγόνα λίπους στα χυτά σώματα.
  Αρχίζουν λοιπόν να καταστρέφουν τα βρετανικά αποικιακά στρατεύματα και το κάνουν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Η Αναστασία, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα στους Πέρσες με το γυμνό της πόδι, βρυχάται:
  - Πολεμιστές αμέτρητης δύναμης!
  Η Νατάσα εκτοξεύει επίσης μια έκρηξη από το πολυβόλο της, προσθέτει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φωνάζει:
  Και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ!
  Τότε η Ζόγια πυροβολεί, κουρεύει επίσης τους Άγγλους και τους Πέρσες και φωνάζει:
  - Ας κυβερνήσουμε!
  Και μετά είναι η Aurora, σαν χτύπημα, και λερώνει τον εχθρό με το γυμνό της πόδι και δίνει έξω:
  - Η άνοδος των δυνάμεών μας!
  Και σφύριξε ξανά!
  Και μετά η Σβετλάνα, όπως δίνει, και γροθιές από ένα πολυβόλο. Και επίσης με γυμνά δάχτυλα θα στείλει μια χειροβομβίδα στον εχθρό.
  Και τσιρίζουν:
  - Για εκλεπτυσμένους τρόπους!
  Και στην Αίγυπτο, κορίτσια από το πλήρωμα της Ελισάβετ προχωρούν σε ένα τανκ. Βρίσκεται στο νεότερο βαρύ τανκ "Alexander" -6. Το μηχάνημα έχει χαμηλή σιλουέτα και ζυγίζει εξήντα πέντε τόνους. Και πυροβολεί με βομβαρδιστικό. Πιο κατάλληλο για την καταπολέμηση των εχθρικών οχυρώσεων.
  Ο στόλος των αρμάτων μάχης της Βρετανίας είναι σχετικά αδύναμος. Και το καλύτερο αυτοκίνητο "Matilda" -2. Αλλά το "Nikolay" -7 παλεύει μαζί της.
  Έχει το τέλειο αντιαρματικό όπλο. Που χτυπάει από μεγάλη απόσταση.
  Τα κορίτσια ενεργούν με ταχύτητα και πονηριά. Και το τανκ τους σέρνεται στην έρημο. Και αυτοπυροβολείται. Και ο εκτοξευτής βομβών βροντάει πολύ έντονα.
  Τα κορίτσια γελούν και κελαηδούν:
  - Πολύ καλά στο θρόνο! Είμαστε υπεράνθρωποι!
  Και πάλι θα πυροβολήσουν και θα συντρίψουν ένα άλλο καταφύγιο, ή ένα οχυρωμένο σημείο της Βρετανίας.
  Οι Βρετανοί υποχωρούν και υποχωρούν...
  Ήδη αιγυπτιακές πυραμίδες εμφανίζονται μπροστά στα κορίτσια. Τα βλέπουν και κλείνουν το μάτι. Είναι πραγματικά δυνατόν να σταματήσουμε τέτοιες ομορφιές;
  Αλλά στον ουρανό η Αλμπίνα και η Άλβινα τσακώνονται για τη Μεσόγειο Θάλασσα. Γυμνούσαν επίσης τα μαργαριταρένια δόντια τους. Και σφυρίζουν τραγούδια. Αυτά τα κορίτσια έχουν ένα σερί μαχών.
  Οι Warriors, ωστόσο, αποφασισμένοι να αγωνιστούν όπως πάντα με το ίδιο εσώρουχο και με γυμνό στήθος.
  Και δείχνουν την κολοσσιαία μαχητική τους τάξη. Πυροβολούν τον εαυτό τους και αυτοπυροβολούνται από αεροβόλα. Και έτσι τα κορίτσια δεν μπορούν να σταματήσουν με τίποτα. Ωστόσο, η μάχη συνεχίζεται, και οι Βρετανοί τρέχουν μακριά από τα κάλλη. Μην σταματάτε τέτοια επιθετικά άτομα.
  Και τα κορίτσια καταρρίπτουν μια ντουζίνα αεροπλάνα με μια έκρηξη και γελούν μόνοι τους.
  Εδώ πετούν και πετούν. Και τα πυρά δεν σταματούν.
  Η Αλμπίνα κελαηδάει γελώντας:
  - Είμαι ακατάκτητη ανά πάσα στιγμή!
  Η Alvina, συνεχίζοντας να πυροβολεί, προσθέτει:
  - Κάτω από το λάβαρο του Πέτρου!
  Οι πολεμιστές πηδούν και ταυτόχρονα γκρεμίζουν τον εχθρό.
  Στήλες Βρετανών και ντόπιων κρατουμένων οδηγούνται ήδη σε όλη την Αίγυπτο.
  Τα τσαρικά στρατεύματα είναι πολύ πιο δυνατά και νικούν τα αποικιακά, που δεν έχουν μαχητικό πνεύμα.
  Η Αλεξάνδρεια έπεσε. Και είναι πολύ απλό. Και τώρα τα ρωσικά στρατεύματα συναντώνται με τα ιταλικά.
  κοινή παρέλαση. Πυροτεχνήματα, πολύχρωμες πομπές. Και θυελλώδεις εκφράσεις αφοσίωσης και φιλίας.
  Το λατρεύουν και οι Ιταλοί. Ειδικά όταν Ρωσίδες τρέχουν ξυπόλητες στην καυτή έρημο...
  Και σε άλλο μέρος, η Αλένκα με το παρθενικό της σύνταγμα μπήκε στο Δελχί. Αισθάνεται ότι οι σέπους δεν θέλουν να πολεμήσουν με τα ρωσικά συντάγματα. Και ότι η βρετανική αποικιακή δύναμη ηττήθηκε σε αυτό το ινδικό έδαφος.
  Πολλά κοριτσάκια περιτριγυρίζουν τους Ρώσους στρατιώτες και τους χαιρετούν με λουλούδια.
  Τι όμορφα που είναι όλα εδώ. Και πολλά λουλούδια. Και όλα γίνονται πολύ όμορφα και όμορφα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα πλησιάζουν ήδη τη Βομβάη και την καταλαμβάνουν χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση.
  Η Αλένκα είναι πολύ δραστήρια και αγενής. Πετά χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρίζει:
  - Είμαι απλά σούπερμαν με μπικίνι!
  Και πόσο καλό είναι τα κορίτσια να τρέχουν ημίγυμνα και με μπικίνι. Φαίνονται τόσο υπέροχα.
  Στις αποικίες, η βρετανική αντίσταση είναι αδύναμη. Τα τοπικά στρατεύματα δεν μπορούν να δώσουν μια σκληρή μάχη.
  Στο μεταξύ, οι Γερμανοί προχωρούν με επιτυχία. Πρώτον, παρέσυραν τους Βρετανούς στο Βέλγιο. Και μετά με μια ρίψη στα βουνά των Αρδεννών, μπόρεσαν να αποκόψουν τις αγγλικές και γαλλικές μονάδες. Έτσι κατακτήθηκε μια εντυπωσιακή νίκη.
  Και το Βέλγιο καταλαμβάνεται. Και στις 22 Ιουνίου, μετά την κατάληψη του Παρισιού, η Γαλλία συνθηκολόγησε και λίγο νωρίτερα η Ολλανδία. Έτσι κατακτήθηκε μια εντυπωσιακή νίκη. Και οι Γερμανοί ήταν αισθητά περήφανοι. Και ο ρωσικός στρατός κατέλαβε και την Ινδία και το νότιο Ιράν και τη Βιρμανία και το Μπαγκλαντές. Όπως και όλη η Ινδοκίνα.
  Ο εχθρός ξεκάθαρα έχανε. Και οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία.
  Τα ρωσικά στρατεύματα ήταν σαν τη Νότια Αφρική. Εμποδίστηκαν όχι τόσο από την αντίσταση της Βρετανίας, αλλά από την επέκταση των γραμμών επικοινωνίας και ανεφοδιασμού. Όπως και η έλλειψη δρόμων στην Αφρική, και η αδιαπέραστη ζούγκλα.
  Όμως ο τσαρικός στρατός τα πέρασε ακόμα όλα. Και κινήθηκε σαν παγοδρόμιο από τιτάνιο. Και ο εχθρός όλο και πιο συχνά υποχωρούσε και γονάτιζε.
  Τα συντάγματα κοριτσιών κινούνταν, κατά κανόνα, ξυπόλητα και ανάγκαζαν τους κρατούμενους να φιλήσουν τα πόδια τους. Μερικές φορές τα κορίτσια επέτρεπαν στους αιχμαλώτους να ρίξουν φιλιά στο στήθος τους.
  Αλλά τότε η Αναστασία, η Νατάσκα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα, η Σβετλάνα μπήκαν στην Αυστραλία. Πορεία προς την πρωτεύουσα Σίδνεϊ. Και τραγουδούν:
  - Η Ρωσία, όπου όλοι έχουν πολλές γυναίκες,
  Όπου επιτρέπεται μια όμορφη κλήση...
  Όπου κάποιος είναι σαν αδερφός,
  Το σύμβολό μας, το σύμβολό μας - Kolovrat!
  Και πάλι ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλητα - σκορπίζοντας τους Άγγλους και τους ντόπιους.
  Η Αναστασία έκοψε με σπαθί το κεφάλι του στρατηγού της Βρετανίας και κελαηδούσε:
  - Για τη δόξα της Πατρίδας!
  Και η Νατάσα, με μια ρίψη του γυμνού της ποδιού, χώρισε το τανκ. Και τραγουδήστε:
  - Ούρλιαξε το όνομα του Σβάρογκ της Ρωσίας!
  Και τα κορίτσια κινούνται, η Ζόγια πυροβολεί από ένα πολυβόλο, βάζει κάτω τους Άγγλους και τσιρίζει:
  - Για μια νέα ρωσική παραγγελία!
  Ορίστε τα κορίτσια! Τους αρέσει να σκοτώνουν! Και δεν θα σταματήσουν! Και τα πρόσωπα των καλλονών λάμπουν!
  Και εδώ ο Αυγουστίνος είναι σαν να πυροβολεί. Πώς κουρεύει τους Άγγλους και τρίζει:
  - Για το Rus' Rod δόθηκε!
  Και πίσω από τα νύχια της και η Σβετλάνα. Και με το γυμνό του πόδι ρίχνει μια θανατηφόρα και θανατηφόρα χειροβομβίδα.
  Και επίσης τριξίματα:
  - Μεγάλη μου Ρωσία!
  Και πάλι δίνει σειρά ... Κουρίζει τους Γερμανούς σκοτώνοντάς τους χωρίς καμία τελετή.
  Τώρα το Σίδνεϊ παραδίδεται χωρίς μάχη. Και βγάζουν πολίτες και στρατιωτικά κλειδιά. Και ανακηρύσσουν βασιλιά και αυτοκράτορα τον Τσάρο Αλεξέι.
  Και αυτή η ήπειρος παραδίδεται...
  Και ρωσικά πλοία προσγειώνονται στη Νέα Ζηλανδία. Την ίδια στιγμή τα ελαφρά τανκς "Peter" -8 μπαίνουν στην Πρετόρια. Και η Νότια Αφρική επίσης πέφτει. Ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών προσγειώθηκε στη Μαδαγασκάρη.
  Και πολύ όμορφα κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια και προσγειώνονται ενάντια στον εχθρό. Πέφτει η Μαδαγασκάρη. Και το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής κατακτήθηκε από Ρώσους στρατιώτες.
  Η τσαρική Ρωσία και το Τρίτο Ράιχ και η Ιταλία παραλίγο να κερδίσουν. Όμως παρέμειναν μόνο η Βρετανία και η Ιρλανδία. Και ήρθε το φθινόπωρο και μετά ο χειμώνας. Οι Γερμανοί και τα ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν τους Βρετανούς, μετέτρεψαν τις πόλεις τους σε ερείπια. Όμως ο Τσόρτσιλ αρνιόταν πεισματικά να συνθηκολογήσει.
  Ακολούθησε μια αμφίβια προσγείωση τον Μάιο του 1941. Ξυπόλητα κορίτσια από το τμήμα Tigres ήταν τα πρώτα που προσγειώθηκαν. Και ας καταστρέψουν τα αγγλικά στρατεύματα. Και πετάξτε τα με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών.
  Οι Βρετανοί βομβαρδίστηκαν από ημίγυμνες κοπέλες που δεν φορούσαν τίποτα άλλο παρά εσώρουχα και τρεμάμενο στήθος. Και ήταν πραγματικά υπέροχο.
  Και πολεμούσαν τα τανκς "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", που κυριολεκτικά συνέτριψαν τους αντιπάλους.
  Και εδώ είναι η νεότερη δεξαμενή "Alesya" -1 πυραμιδοειδής μορφή. Το οποίο έχει ορθολογικές γωνίες κλίσης από όλες τις γωνίες και δεν θα το ξεπεράσετε.
  Σε αυτό, ξαπλωμένη, η Ελισάβετ και η ομάδα των κοριτσιών της βρίσκονται σχεδόν γυμνές μόνο με εσώρουχα.
  Τέσσερις όμορφες γυναίκες πολεμίστριες, σχεδόν γυμνές, πυροβολούν τα αγγλικά κανόνια, και κυριολεκτικά χτυπιούνται στη φωτιά. Και τα κορίτσια αυτοπυροβολούνται, και τα γεμίζουν με μόλυβδο από πολυβόλα. Και εκατοντάδες Άγγλοι πέφτουν στον εαυτό τους.
  Και οι μαχόμενες ομορφιές θα κουρέψουν τον εχθρό και θα αφήσουν το τανκ τους κυριολεκτικά πάνω από τα πτώματα. Και απλώθηκαν τα χαλιά των σκοτωμένων Άγγλων. Και τα κορίτσια καβαλάνε στο τανκ. Κουβαλούν τις Ματίλντα και τους Τσόρτσιλς στον εαυτό τους. Το τελευταίο τανκ δεν μπορεί παρά να ξύσει το αυτοκίνητο του τσαρικού στρατού.
  Και η μια ρωσική νίκη διαδέχεται την άλλη. Και έρχονται οι Γερμανοί. Αλλά τα άρματα μάχης T-3 και T-4 είναι τόσο αδύναμα σε σύγκριση με τα ρωσικά οχήματα. Και ακόμα μικρό πρωτόγονο. Και ψηλός ... Και τα τανκς του τσαρικού στρατού είναι κατάληψη. Και το ίδιο το καλάμι, μη δίνοντας σημασία στις βολές.
  Εδώ είναι οι Βρετανοί και πετάξτε λευκές σημαίες. Αρκετές χιλιάδες επιλεγμένα τανκς της Ρωσίας προσγειώθηκαν τις πρώτες κιόλας ώρες σπάζοντας κυριολεκτικά την άμυνα.
  Η Αναστασία δέχθηκε μια σφαίρα στο γυμνό τακούνι της και γέλασε:
  - Μασέρ!
  Έπειτα έπιασε τη μύτη του στρατηγού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τον πέταξε από πάνω της. Πέταξε πάνω και έπεσε με την κοιλιά στις ξιφολόγχες. Και χύθηκε τόσο αίμα.
  Η Αναστασία ούρλιαξε σπαραχτικά:
  - Δόξα στον Τσάρο Αλεξέι!
  Η Νατάσα, επίσης, πώς θα κουνήσει την κνήμη του αντιπάλου της και πώς θα βρυχάται:
  - Για μια νέα σλαβική τάξη!
  Και θα κινήσει το κεφάλι του εχθρού. Και να του σπάσει το κρανίο. Και τσιρίζουν:
  - Cool girls, fans της ελευθερίας - παλεύουμε για μια νέα τάξη!
  Και τότε η Ζόγια πυροβολεί ήδη από δύο πολυβόλα ταυτόχρονα και ρίχνει μπιζέλια με εκρηκτικά με τα γυμνά της πόδια.
  Και πηγαίνει στους Βρετανούς κάτω από τον πρώτο αριθμό. Και έχοντας λάβει, οι μαχητές της αυτοκρατορίας της ομιχλώδους Αλβιώνας ρίχνουν τα όπλα τους και κατευθείαν στην αιχμαλωσία.
  Εδώ έρχεται το Aurora. Συντρίβει έναν εχθρό με ένα όπλο. Έχει ένα ειδικό πολυβόλο με σφαίρες ιχνηθέτη. Τραμπουκίζει τους Άγγλους σαν στάχυα.
  Και εδώ η Σβετλάνα πυροβολεί. Και συντρίβει τον εχθρό.
  Πυροβολεί με θανατηφόρο μάζα ... Και ξεγυμνώνει τα δόντια του.
  Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι μια γυναίκα, η οποία είναι γενικά μια πραγματική σούπερ!
  Και πετάει και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και θα συντρίψει σε όλα τα μέρη και θραύσματα.
  Και τσιρίζουν:
  - Είμαι ο Σούπερμαν με γυμνό στήθος!
  Και τώρα τα κορίτσια προχωρούν μόνα τους ... Όλο και πιο βαθιά μπαίνουν στο έδαφος της Βρετανίας.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, με το σώμα ενός αγοριού όχι μεγαλύτερου των έντεκα, αλλά με τις επωμίδες ενός ταγματάρχη, αν και ο ίδιος είναι ξυπόλητος και με σορτς, κουρεύει τους Βρετανούς. Και ενεργεί με ξέφρενη οργή.
  Οδηγεί μια φωτιά και τραγουδά:
  - Βιώνουμε την αυγή και το υψηλότερο χρώμα.
  Και μαζί του η κοπέλα Μαργαρίτα που δεν ενηλικιώθηκε ποτέ. Της είναι καλό που τουλάχιστον δεν έγινε γριά!
  Και αυτό είναι πολύ χειρότερο από το να είσαι κορίτσι!
  Γύρω από το Λονδίνο. Και τώρα απειλούν να το πάρουν. Και η μάζα των εχθρών παραδίδεται. Μόνο που οι φρουροί του βασιλιά δεν υποχωρούν στον εαυτό τους και δεν παραδίδονται. Όμως καταστρέφονται ανηλεώς. Και οδηγούν μια ολοκληρωτική, απάνθρωπη εξόντωση. Αυτή είναι η ολοκληρωτική καταστροφή που συντελείται. Και τα μηχανήματα είναι πολύ ενεργά.
  Και στον ουρανό, η Αλμπίνα και η Αλβίνα μαζεύουν λογαριασμούς. Το κορίτσι έχει ήδη λάβει και τα επτά πτυχία του Σταυρού του Αγίου Γεωργίου. Πρώτος βαθμός: Σταυρός του Αγίου Γεωργίου, δεύτερος - Αγίου Γεωργίου με τόξο! Το τρίτο είναι ένας χρυσός σταυρός. Το τέταρτο είναι ένας χρυσός σταυρός με τόξο. Το πέμπτο είναι ένας χρυσός σταυρός με διαμάντια. Ο έκτος είναι ένας χρυσός σταυρός με διαμάντια και φιόγκο. Και το έβδομο είναι το αστέρι ενός χρυσού σταυρού σε τόξο και διαμάντια!
  Αυτά τα κορίτσια κατέρριψαν πενήντα αυτοκίνητα σε έναν αγώνα και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  - Είμαστε τέτοιες ομορφιές που είμαστε απλά σούπερ και υπέρ, και γενικά υπέροχες καλλονές!
  Και κλείσε το μάτι με ένα χαμόγελο κυνόδοντα.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η Αλμπίνα και η Αλβίνα... Και τους αρέσει να βιάζουν άντρες. Και οι ίδιοι δεν τους πειράζει, να δουλεύουν με τη γλώσσα τους όταν βλέπουν ελκυστική ανδρική τελειότητα.
  Και ότι τα κορίτσια είναι απλώς η ενσάρκωση του πόθου και της αγάπης και του πάθους!
  Πόσο τους αρέσουν οι παλλόμενες ράβδοι νεφρίτη.
  Πολεμιστές υψηλής τάξης...
  Εδώ είναι ο Τσόρτσιλ που φεύγει από το περικυκλωμένο Λονδίνο. Έτσι τον χτύπησαν δυνατά στα κέρατα.
  Και έσυρε τα πόδια της μακριά, τρέχοντας στη Βραζιλία... Αλλά η φρουρά του Λονδίνου συνθηκολόγησε. Και τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την Ιρλανδία σχεδόν χωρίς αντίσταση. Οι Βρετανοί είχαν ήδη παραδοθεί στην τυμπανοκρουσία...
  Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε μέσα σε ένα χρόνο με τη νίκη των δυνάμεων του Άξονα. Το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής είναι ρωσικά. Ωστόσο, τόσο η Γερμανία όσο και η Ιταλία μπόρεσαν να αρπάξουν κάτι.
  Επιπλέον, το Τρίτο Ράιχ περιελάμβανε επίσης την Ισπανία και την Πορτογαλία.
  Και στη Βρετανία βασίλεψαν οι ρωσικές δυνάμεις και ο Τσάρος Αλεξέι έγινε επίσης Βρετανός μονάρχης. Η Ρωσία επίσης κατέλαβε τη Σουηδία σχεδόν χωρίς αντίσταση και η Γερμανία κατέλαβε τη Νορβηγία και, ακόμη νωρίτερα, τη Δανία.
  Ο Χίτλερ κατέλαβε μεγάλο μέρος της Ευρώπης. Δημιουργώντας μια οντότητα σαν το Τρίτο Ράιχ με προτεκτοράτο. Και η Ρωσία αναδημιούργησε την αυτοκρατορία και την συμπεριέλαβε στη σύνθεσή της.
  Έχει προκύψει μια προσωρινά εύθραυστη κατάσταση ειρήνης. Που κράτησε για την ώρα.
  Η τσαρική Ρωσία και η Γερμανία χώνεψαν τα αποκτήματά τους. Εγκαταστημένες αποικίες.
  Ο Τσάρος Αλεξέι ήταν ακόμα αρκετά νέος και δεν μπορούσε να βιαστεί να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο.
  Αλλά ο Χίτλερ κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να αντισταθεί. Του φαινόταν ότι είχε λάβει πολύ λίγη γη στην Αφρική, ότι η Ρωσία ήταν πολύ μεγάλη. Και μαζί με τον γιο του Μουσολίνι Τζούνιορ ξεκίνησαν πόλεμο κατά της Ρωσίας. Οι μάχες ξεκίνησαν στις 20 Απριλίου 1955, την ημέρα των πενήντα και έκτων γενεθλίων του Φύρερ.
  Οι Γερμανοί ανέπτυξαν μια ολόκληρη σειρά από τανκς για τον πόλεμο με την τσαρική Ρωσία και προφανώς υπολόγιζαν πολύ σε αυτό.
  Το Panther-5 έγινε το κύριο τανκ που σχεδιάστηκε για τον πόλεμο με τη Ρωσία.
  Με βάρος 75 τόνων, αυτό το αυτοκίνητο ήταν δροσερό.
  Και γενικά, ένα όπλο 128 χιλιοστών στα 100EL είναι πραγματικά συντριβή. Και αν νικήσει, τότε ούτε ο τσαρικός στρατός θα φαίνεται αρκετός.
  Και υπάρχει ένα ακόμη πιο ισχυρό τανκ: το "Tiger" -5, το οποίο είναι ακόμα πιο βαριά θωρακισμένο. Και ζυγίζει εκατό τόνους!
  Και στη Ρωσία, η κύρια δεξαμενή "Aleksey" -4 ζυγίζει μόνο πενήντα τόνους και ένα πυροβόλο όπλο διαμετρήματος μόνο 105 mm. Αλλά πολύ πιο τέλειος, πυραμιδικός και με κινητήρα αεριοτουρμπίνας 1800 ίππων, δηλαδή πολύ κινητό.
  Ο Γερμανός είναι πιο μαζικός και ισχυρός. Ιδιαίτερα τρομερά "Λιοντάρια" -5 βάρους διακόσιων τόνων. Κάτι που όμως δεν αυξάνει και πολύ τις πιθανότητες του Χίτλερ. Έτσι, τα υπερ-βαριά τανκς είναι πολύ ακριβά και δύσκολα στη μεταφορά. Αν και υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα στη χρήση και την εφαρμογή.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Χίτλερ δεν άντεξε και όρμησε στην τσαρική Ρωσία. Και ξέσπασε η μάχη.
  Οι ισχυρές οχυρωμένες μπάντες του ρωσικού στρατού σταμάτησαν την προέλαση του εχθρού. Και οι Γερμανοί κόλλησαν. Και ο τσαρικός στρατός προχώρησε στην επίθεση στην Αφρική, όπου είχε πολύ περισσότερες δυνάμεις. Και οι Ιταλοί ένιωσαν τα πρώτα χτυπήματα. Τα στρατεύματά τους είναι πολύ αδύναμα και με χαμηλή πειθαρχία, με πολύ πιο καθυστερημένο εξοπλισμό για να αντισταθούν στη Ρωσία.
  Μετά από τρεις εβδομάδες μάχης, ο τσαρικός στρατός έδιωξε τους Ιταλούς από τη Σομαλία και την Αιθιοπία.
  Διακεκριμένα κορίτσια Αναστασία, Νατάσα, Ζόγια, Αυγουστίνα, Σβετλάνα. Είναι ακόμα τόσο νέοι όσο πριν από πενήντα χρόνια όταν πολέμησαν την Ιαπωνία. Ο Aleksey Tsar έχει ήδη εγγόνια και τα κορίτσια είναι ακόμα λαγωνικά, σκληρά, επιθετικά και γενναία.
  Και για πενήντα χρόνια πολέμου, τα κορίτσια έμειναν νέα. Και δεν έχουν ούτε μια ρυτίδα και ούτε μια ρωγμή στο δέρμα. Είναι τόσο όμορφα και φρέσκα σαν λουλούδια.
  Και ο Oleg Rybachenko και η σύντροφός του Margarita είναι ακόμα παιδιά - δεν έχουν ωριμάσει καθόλου. Τουλάχιστον εξωτερικά. Αλλά τρέχουν πιο γρήγορα από τα τσιτάχ. Και δεν τα παίρνει ούτε ξιφολόγχη ούτε σφαίρα.
  Σε αυτά τα παιδιά αρέσει πολύ να ρίχνουν αιχμηρούς δίσκους με τα γυμνά τους πόδια. Είναι μεγάλοι μαχητές!
  Και κάθε εξουσία θα γονατίσει!
  Η Αναστασία, η Νατάσα, η Ζόγια, ο Αυγουστίνος, η Σβετλάνα πολέμησαν επίσης με τους Τούρκους υπό τον Αλέξανδρο Β'. Και έτσι είναι πάνω από εκατό ετών. Αλλά δεν γερνούν επειδή οι μάγισσες. Και επειδή είναι αθάνατοι, στην εξουσία του Rodnoverie.
  Και οι αντιπρόσωποι του τσάρου στην Αιθιοπία τρέχουν μόνοι τους, και οι Ιταλοί ήδη ψιλοκόβουν.
  Και πάλι τους βάζουν να φιλήσουν τα ξυπόλητά τους. Και τα κορίτσια, φυσικά, είναι απερίγραπτης ομορφιάς, και με φλογερό πάθος στην ψυχή τους. Δεν μπορούν να υποβαθμιστούν. Είναι αυτό που μοιάζει με το μεγαλείο της χώρας. Και κερδίζουν με μεγάλη εγγύηση.
  Η ρωσική τσαρική αυτοκρατορία είναι κυρίως ηπειρωτική και μοναδική για το ρωσικό έθνος. Το ρωσικό έθνος, ανάμεικτο από πολλούς λαούς, και ένα χωνευτήρι τύπου Ρωσίας, μπορεί να καταπιεί άλλους λαούς, σταδιακά αφομοιώνοντάς τους και όχι καταπιέζοντάς τους. Γι' αυτό μεγάλωσε η τσαρική αυτοκρατορία. Σιγά σιγά, βασίλειο μετά βασίλειο ... Και τώρα μένει πολύ λίγο στην παγκόσμια ηγεμονία. Η Ρωσία έχει πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από το Τρίτο Ράιχ και την Ιταλία.
  Έτσι έχει κάθε ευκαιρία να συλλάβει και να χωνέψει. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι οι αντίπαλοι είναι πιο αδύναμοι. Και δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με το καθεστώς του Χίτλερ και του Μουσολίνι.
  Έτσι, στην Αφρική, πολλές τοπικές φυλές και αποικιακές μονάδες υποστηρίζουν τους Ρώσους. Έτσι, ο ρωσικός εξοπλισμός για τη ζούγκλα ταιριάζει καλύτερα.
  Οι μάχες έδειξαν ότι οι Γερμανοί είχαν προβλήματα ακόμα και με το Panther -5, και όχι μόνο με το Tiger -5. Ναι, ο Fritz πέρασε αισθητά. Αφού ο τσαρικός στρατός πέρασε από την Αιθιοπία και χτύπησε τη Λιβύη, απέπλευσαν και τα γερμανικά τμήματα. Στις μάχες στον ουρανό, ωστόσο, οι γερμανικές εξελίξεις εξέπληξαν τους βασιλικούς άσους - ειδικά με συσκευές σε σχήμα ντίσκο. Και τα ρωσικά αυτοκίνητα συνθλίβονταν με ξέφρενη μανία.
  Αλλά σε αριθμούς, φυσικά, οι Γερμανοί δεν είναι αντίπαλοι. Ναι, και οι ντίσκο είναι πολύ ακριβές και είναι σχετικά λίγες. Και οι ίδιοι είναι άτρωτοι, αλλά δεν μπορούν ούτε να πυροβολήσουν, μόνο με στρωτή τζετ εμβολιάζουν. Και τα ελιγμένα ρωσικά οχήματα μπορούν να φύγουν.
  Ο βασιλικός στρατός στον ουρανό όμως είναι ισχυρός. Και στη θάλασσα ακόμα πιο δυνατή. Αν και το Τρίτο Ράιχ δεν είναι αδύναμο. Αλλά και πάλι οι δυνάμεις είναι άνισες.
  Και όσον αφορά τον πληθυσμό και τις οικονομικές δυνατότητες, το Τρίτο Ράιχ δεν θα τα βγάλει πέρα με τη Ρωσία.
  Και αν τα κορίτσια είναι πολύ δυνατά και όμορφα, τσακώνονται, τότε υπάρχει ολικό μπλοκάρισμα.
  Η Ελισάβετ και η ομάδα της παλεύουν με γερμανικά τέρατα, και μάλιστα καταφέρνουν να κερδίσουν. Και δεν ντρέπονται από το γεγονός ότι οι Ναζί έχουν πολύ μεγαλύτερα και βαρύτερα οχήματα.
  Εδώ τα κορίτσια παρακάμπτουν τα εχθρικά τανκς και πάνε ακριβώς στο πλάι. Και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον εχθρό. Συντρίβουν τον εχθρό τους και τραγουδούν:
  - Εξαγριωμένη ομάδα κατασκευής! Έξαλλος οικοδόμος!
  Ο Χίτλερ θα κάνει ματ! Ο Χίτλερ θα κάνει ματ!
  Και συντρίβουν τον εχθρό με τρομερή ευκολία. Και τα κορίτσια δεν μπορούν παρά να γελάσουν.
  Αλλά οι Ναζί, έχοντας δεχτεί στο λαιμό, φεύγουν. Ήδη στη Λιβύη, αρκετές ιταλικές μεραρχίες παραδίδονται σχεδόν χωρίς μάχη. Και οι στρατιώτες του τσαρικού στρατού προχωρούν. Εδώ οι Φριτς από τις Άλπεις χτυπιούνται με ένα δυνατό χτύπημα και τα τσαρικά στρατεύματα βαδίζουν σε όλη την Ιταλία. Ξυπόλητα κορίτσια από τον στρατό του Μουσολίνι Τζούνιορ χαιρετούν τους έγχρωμους ράτιδες του τσαρικού στρατού. Εκατομμύρια στρατιώτες όλων των εθνικοτήτων γεμίζουν την Ιταλία. Και δέκα χιλιάδες κινητά τανκς "Aleksey" -4, τα οποία, με βάρος πενήντα τόνων, είναι σχεδόν αδιαπέραστα όταν εκτοξεύονται από όλες τις γωνίες.
  Η Ιταλία, ως ο ασθενέστερος κρίκος του συνασπισμού, πεθαίνει πολύ γρήγορα... Στις 30 Μαΐου, τα τσαρικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Ρώμη σχεδόν χωρίς μάχη. Και η πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του Μουσολίνι έπεσε.
  Και πάλι, κορίτσια από τον ρωσικό στρατό ανάγκασαν τα σκονισμένα, γυμνά πόδια τους να φιλήσουν τον εχθρό. Εξάλλου, καταλαβαίνουν ότι ο εχθρός πρέπει να δείξει την πραγματική του υπόσταση.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα, πληκτρολογώντας τους λογαριασμούς, θυμήθηκαν πώς πολέμησαν τις μάγισσες με τους Ιάπωνες ακόμα και όταν ο Αλεξέι ήταν ξαπλωμένος στην κούνια. Και ήταν και πολύ αστείο.
  Τα κορίτσια δεν έχουν χορτάσει ακόμη από τον πόλεμο και καταρρίπτουν τους Γερμανούς στον αέρα. Η Αλμπίνα μάλιστα παρατήρησε:
  - Εδώ νικάμε τους Ναζί και μετά τι;
  Η Alvina δήλωσε με σιγουριά:
  - Κατακτήστε τη Λατινική Αμερική!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε αμφίβολα:
  - Λοιπόν, είναι άλλοι δύο τρεις μήνες! Και μετά?
  Η Αλβίνα γέλασε και απάντησε:
  - Σούπα με γάτα!
  Η Αλμπίνα δήλωσε θυμωμένη:
  - Όχι, πρέπει να υπάρχει κάποιο πιο ρεαλιστικό σχέδιο για τη ζωή!
  Η Αλβίνα είπε με ενθουσιασμό:
  - Γεννάμε λοιπόν ένα σωρό παιδιά!
  Η Albina ενέκρινε αυτό:
  - Αυτό είναι ήδη καλύτερο!
  Η Ιταλία έχει ήδη συλληφθεί. Ο Μουσολίνι Τζούνιορ καταφεύγει στη Γαλλία... Ρωσικά στρατεύματα καταλαμβάνουν τη Σικελία. Όλες οι εκμεταλλεύσεις ζυμαρικών στην Αφρική έχουν ήδη χαθεί. Έμειναν μόνο οι γερμανικοί θύλακες, αλλά ο τσαρικός στρατός προχωρούσε και προς αυτούς. Η απειλή της πλήρους απώλειας της Αφρικής, στη μάχη με έναν ισχυρότερο εχθρό.
  Οι Γερμανοί δεν φαινόταν να έχουν υπολογίσει τις δυνάμεις τους. Και τώρα πλέουν κάτω από τα χτυπήματα των τσαρικών στρατευμάτων.
  Και δεκάδες χιλιάδες τανκς βρίσκονται ήδη στη νότια Γαλλία και πήραν την Τουλόν... Κορίτσια με μπικίνι πηδάνε στην πόλη και γονατίζουν τους Ναζί. Αναγκάζονται να φιλήσουν τις γυμνές φτέρνες τους και να γελάσουν.
  Και εδώ μπορείτε να φιλήσετε ένα κορίτσι στο στήθος - δεν λυπάται!
  Τόσες πολλές επιτυχίες. Και στη νότια Γερμανία, τα ρωσικά τμήματα διαπερνούν επίσης. Και πήραν ήδη τη Βιέννη. Και επιτίθενται στο Μόναχο. Οι Ναζί υποκύπτουν στα χτυπήματα και σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Και παραδοθείτε στον εαυτό σας!
  Ο Oleg Rybachenko, φυσικά, είναι μεταξύ αυτών που αγωνίζονται στο προσκήνιο.
  Και το αγόρι αιχμαλωτίζει προσωπικά τρεις Γερμανούς στρατηγούς. Για το οποίο λαμβάνει ειδικό βραβείο από τον μονάρχη.
  Την ίδια στιγμή, το αιώνιο αγόρι είναι ξυπόλητο και σορτς.
  Ο Τσάρος Αλεξέι χαίρεται με τις νίκες. Και τι έγινε? Ο ίδιος ο δαίμονας Χίτλερ σκαρφάλωσε στη θηλιά. Οι δεξαμενές της σειράς E του δεν έλκονται σε πυραμιδικές δεξαμενές με κανέναν τρόπο.
  Ο Τσάρος Αλεξέι ανταμείβει ήρωες και ηρωίδες. Και το κάνει με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Ένας τέτοιος πατέρας βασιλιάς μπορεί μόνο να είναι αγαπητός και σεβαστός. Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη εκδιώξει τους Γερμανούς από το Μαρόκο. Και σχεδόν όλη η Αφρική είναι ρωσικό έδαφος. Και τι? Έτσι έγινε καλύτερα!
  Ο Τσάρος Αλεξέι βράβευσε την Αλμπίνα και την Αλβίνα τους καλύτερους άσους της Ρωσίας με νέο βραβείο. Αστέρι του πλατινένιου Γιώργου Σταυρού με φιόγκο και διαμάντια.
  Οι πολεμιστές το αξίζουν πραγματικά. Και έχουν τέτοια δύναμη. Και χτύπησε τους Ναζί. Και πηγαίνετε στη γραμμή του τερματισμού. Ο τσαρικός στρατός πλησιάζει ήδη την περιοχή του Ρουρ και εκεί μαίνονται σκληρές μάχες. Δεν θέλουν να υποχωρήσουν στους Ναζί. Και στη Γαλλία ήδη περικυκλώνουν το Παρίσι. Ο ντόπιος πληθυσμός καλωσορίζει τον τσαρικό στρατό και δεν θα σταματήσει.
  Μπορείτε να πείτε ότι ο εχθρός βρίσκεται στο επίπεδο της παράδοσης. Ο Χίτλερ βιάζεται και είναι ήδη μέσα Ιουλίου. Και η θέση των Γερμανών είναι σχεδόν απελπιστική.
  Αυτό σημαίνει να έρθετε σε επαφή με έναν τόσο ψύχραιμο βασιλιά όπως ο Αλεξέι Β' ή ο μεγάλος.
  Τέλος, τα υπολείμματα των στρατευμάτων της Βέρμαχτ στην Αφρική έχουν ήδη παραδοθεί. Τα ρωσικά στρατεύματα βάδισαν μέσω του Παρισιού. Η κατάσταση γινόταν κρίσιμη για τους Γερμανούς.
  Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, το Ρουρ ανακαταλήφθηκε πλήρως. Και τα ρωσικά στρατεύματα πλησιάζουν τη Βαλτική Θάλασσα.
  Ο Χίτλερ φεύγει από το Βερολίνο για τη Λατινική Αμερική. Βασιλικές μονάδες πατούν το πόδι τους στη Δανία και η Νορβηγία απελευθερώνεται, ακόμη νωρίτερα. Παλ και Λισαβόνα. Τον Αύγουστο ακολούθησε η καταιγίδα του Βερολίνου. Και καταλαμβάνεται η πρωτεύουσα του Τρίτου Ράιχ. Περαιτέρω, ο τσαρικός στρατός, συνεχίζοντας την επίθεση, απελευθερώνει τη Μαδρίτη.
  Το φρούριο του Γιβραλτάρ καταλήφθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Κατέβασαν την ακρόπολη... Κι άλλος πόλεμος είχε σχεδόν τελειώσει. Αποδείχθηκε ότι ήταν κατά κάποιο τρόπο εκπληκτικά κοντό και ελαφρύ.
  Ο Τσάρος Αλεξέι έλαβε τον τίτλο του μεγαλύτερου κατακτητή όλων των εποχών και των λαών.
  Όμως ο Χίτλερ είναι ακόμα ζωντανός και κατάφερε να δραπετεύσει. Τι να κάνετε με αυτό το τέρας; Παραδόξως, αλλά η Λατινική Αμερική δεν ήθελε να εκδώσει αυτόν τον τύραννο. Και τότε, την 1η Μαΐου 1957, ξεκίνησε η τελευταία εκστρατεία κατά της Λατινικής Αμερικής και ο τελευταίος πόλεμος στην ιστορία του πλανήτη Γη. Τα στρατεύματα προχώρησαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι τοπικές δυνάμεις ήταν πολύ αδύναμες στρατιωτικά και δεν μπορούσαν να αντισταθούν στα ρωσικά στρατεύματα.
  Η Ελίζαμπεθ και η ομάδα της μόλις πυροβόλησαν την μπαταρία, τώρα στο δρόμο τους οι εχθροί δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να παραδίδονται.
  Το κορίτσι είπε γελώντας:
  - Αυτό είναι πόλεμος!
  Η Κατερίνα είπε χαμογελώντας:
  - Ο τελευταίος πόλεμος στην ιστορία της ανθρωπότητας!
  Η Έλενα πρότεινε:
  - Ας κάνουμε λοιπόν τοστ στον κόσμο! Και μελλοντική δημιουργία!
  Και τα κορίτσια φιλήθηκαν ακόμη και με χαρά στα γυμνά πέλματα των ποδιών τους.
  Ε, έτσι πάνε καλά τα πράγματα...
  Η Αναστασία και η ομάδα της τρέχουν στον εαυτό τους και ρίχνουν χειροβομβίδες στους αντιπάλους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Σκίζουν τους εχθρούς και χαμογελούν τα δόντια τους.
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  - Είμαι ένα κορίτσι με κολοσσιαία όνειρα!
  Και πώς να εκτοξεύσει μια θανατηφόρα χειροβομβίδα. Ναι, με τέτοια κορίτσια δεν μπορείς να είσαι αδύναμος. Δεν θα το συγχωρήσουν.
  Και θα επιτεθούν στον εαυτό τους, μη δίνοντας έλεος στους Ναζί. Ας σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ακριβώς φασίστες.
  Η Ζόγια ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφυρίζει:
  - Για νίκη επί του εχθρού!
  Και μετά ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας από ένα πολυβόλο και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Και τσιρίζει:
  - Απελπισμένο χτύπημα!
  Και τότε η Σβετλάνα θα ασκήσει πίεση στους αντιπάλους της και θα τους καταβροχθίσει σε σκισμένη ζύμη.
  Εδώ είναι τα κορίτσια.
  Και φωνάζει:
  - Ο Τσάρος Αλεξέι είναι το είδωλό μας!
  Η Πόλη του Μεξικού καταλαμβάνεται και η Κούβα καταλαμβάνεται. Τα ρωσικά στρατεύματα κινούνται από βορρά προς νότο. Και το κάνουν με μεγάλη επιτυχία. Δεν θα ανακατευτείτε μαζί τους. Και θα υπάρξει μια μεγάλη νίκη.
  Και η Albina και η Alvina στην αεροπορική μάχη έχουν μεγάλη επιτυχία στο να κερδίσουν λογαριασμούς. Είναι πολεμιστές που δεν χρειάζεται να δείξουν αδυναμία. Καταρρίπτουν αεροπλάνα που είναι πολύ πίσω από τα ρωσικά ως προς το επίπεδό τους. Και το πιο σημαντικό, ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι είναι στο τιμόνι. Ότι αλωνίζουν τους πάντες. Και καταρρίπτουν όλους όσους μπαίνουν στη μάχη.
  Έχει ήδη περάσει από τη Νικαράγουα. Μην σταματήσετε την αρμάδα των αυτοκινήτων του τσαρικού στρατού. Και τα ρωσικά στρατεύματα έρχονται. Και όλο και περισσότεροι αντίπαλοι παραδίδονται. Και οδηγούν τους εχθρούς με στήλες αιχμαλώτων. Και να γονατίσει τον εχθρό.
  Η Αναστασία τρέχει προς τον εαυτό της και αναγκάζει τους αντιπάλους να προσκυνήσουν και να της φιλήσουν τα γυμνά τακούνια.
  Τόσοι εχθροί έχουν παραδοθεί. Και πολλοί από αυτούς συνθηκολογούν με τον ρυθμό των ντραμς. Και σηκώστε τα πόδια τους.
  Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη εισχωρήσει στη Βενεζουέλα. Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο ήρεμη.
  Η Βραζιλία είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος, σχετικά εύκολο να σπάσει. Και αναγκάζεται να συνθηκολογήσει.
  Κορίτσια περπατούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο και αγόρια φιλούν τα γυμνά τους ίχνη.
  Η Νατάσα παρατηρεί γελώντας:
  - Να ζεις ακόμα καλά!
  Η Ζόγια παρατήρησε με κάποια αμφιβολία:
  - Όταν κοιμάσαι με τα πόδια σου στον τοίχο, δεν είναι και τόσο κακό!
  Και τα κορίτσια θα γελάσουν. Στην πραγματικότητα, είναι πιο αστείοι από ποτέ. Τι τους κάνεις όμως...
  Υπάρχει επίσης ένα αγόρι που παλεύει με τον Oleg Rybachenko. Πάνω από πενήντα χρόνια υπηρετεί στον τσαρικό στρατό. Ανέβηκε στο βαθμό του συνταγματάρχη, έχει πολλά βραβεία και μοιάζει ακόμα έντεκα χρονών. Και μαζί του το αιώνιο κορίτσι Μαργαρίτα. Ήταν μια ενήλικη γυναίκα και φοβόταν πολύ να γεράσει. Και ως αποτέλεσμα, έμεινε για πάντα κορίτσι. Έγιναν όμως παιδιά για εκατό χρόνια. Και μετά τους υπόσχονται ότι θα μεγαλώσουν μέχρι τα δεκαέξι τους - που, σε γενικές γραμμές, είναι καλό! Το αγόρι, για παράδειγμα, δεν θα χρειαστεί να ξυριστεί!
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι ρίχνουν χειροβομβίδες στους εχθρούς με τα γυμνά τους πόδια και τραγουδούν:
  - Η χαρά των νικών διευρύνεται,
  Η αγχόνη περιμένει τον Χίτλερ!
  Εδώ είναι το τελευταίο προπύργιο των αντιπάλων της Ρωσίας - η Αργεντινή. Ο Χίτλερ κρύφτηκε εκεί.
  Και τον Ιούλιο, τα ρωσικά στρατεύματα εισέρχονται στο έδαφος της Αργεντινής. Η αντίσταση ήταν αποσπασματική. Και έτσι η πρωτεύουσα έπεσε σχεδόν χωρίς μάχη. Και ο ίδιος ο Χίτλερ βρέθηκε τον Αύγουστο του 1957 ... Κρεμασμένος σε μια θηλιά. Προφανώς πήραν τα δικά τους και τα κρέμασαν.
  Συνθηκολόγησε και η Χιλή. Έτσι τελείωσε ο τελευταίος πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία.
  Δώδεκα μάγισσες - που κατέχουν αιώνια νιότη γιόρτασαν τη νίκη. Αλλά ένα άλλο αγόρι, ο Oleg Rybachenko, φαινόταν να είναι πολύ ευχαριστημένος. Τέλος, μπορείτε να ζήσετε για τη δική σας ευχαρίστηση πόσα χρόνια πέρασε στο στρατό.
  Και οι Ρώσοι πήγαν ήδη στο διάστημα το 1947 και το 1954 πέταξαν στο φεγγάρι. Και το 1967 στον Άρη. Και άλλα νέα επιτεύγματα. Το ηλιακό σύστημα υποτάχθηκε σταδιακά. Το 1975, ο Alexei II, έχοντας την εξουσία για εβδομήντα χρόνια, συνετρίβη σε ένα αεροπλάνο. Και έτσι τελείωσε η βασιλεία του μεγαλύτερου μονάρχη όλων των εποχών και των λαών.
  Και ο γιος του έγινε ο νέος βασιλιάς: ο Μιχαήλ Β'. Και η Ρωσία έχει προχωρήσει στην επέκταση του διαστήματος.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita περπατούν στον Άρη το 2005. Το αγόρι παρατηρεί:
  "Έχουν περάσει εκατό χρόνια από τότε που έγινα παιδί. Και δεν είναι καιρός να μεγαλώσω μέχρι τα δεκαέξι;
  Η Μαργαρίτα, που επίσης μοιάζει με κορίτσι, απαντά:
  - Και εγώ πρέπει να μεγαλώσω με το συμβόλαιο! Μα γιατί είμαστε ακόμα παιδιά;
  Ο Όλεγκ ανασήκωσε τους ώμους του... Μια εικόνα ενός αγγέλου-δημιούργου με φτερά εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους.
  Το όμορφο πλάσμα είπε:
  Έχετε ολοκληρώσει μέρος της αποστολής σας.
  Τώρα όμως σας περιμένει ο χώρος! Και διαστημικοί κόσμοι! Ζήστε λοιπόν και παλέψτε!
  Ο Oleg Rybachenko ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  - Μας υποσχέθηκες κορμιά στα δεκαέξι!
  Ο άγγελος έγνεψε καταφατικά με ένα χαμόγελο.
  - Και τι θέλεις με τη Μαργαρίτα;
  Η Μαργαρίτα κούνησε το κεφάλι της καταφατικά.
  - Ακόμα περισσότερο?
  Ο άγγελος έγνεψε καταφατικά με ένα χαμόγελο από μαργαριταρένια δόντια.
  - Θα είσαι εσύ! Μεγάλωσε όμως μέχρι δεκαέξι χρονών, θα γίνεις χίλια χρονών! Και τότε θα μείνεις για πάντα στα νιάτα σου!
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα ψέλλισαν από κοινού:
  - Δεν είναι δίκαιο!
  Η Άντζελα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Τόσο είναι το τίμημα της αθανασίας! Αλλά συμφωνήστε να είστε αθάνατα παιδιά πολύ καλύτερα από θνητούς ηλικιωμένους!
  Το αγόρι και το κορίτσι συμφώνησαν με αυτό:
  - Ναι, πολύ καλύτερα!
  Και γελάστε δυνατά!
  Αλήθεια, τι είναι αυτοί οι θνητοί άνθρωποι; Ακόμα και ο μεγαλύτερος τσάρος όλων των εποχών και των λαών, ο Αλεξέι, έφυγε. Και μπροστά τους είναι μια αιωνιότητα γεμάτη λαμπερές περιπέτειες.
  
  
  
  Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!
  . Μια εναλλακτική ιστορία, όπου ο μεγάλος αυτοκράτορας δεν πήγε στη Ρωσία, αλλά μετέφερε τα συντάγματα στην ... Τουρκία! Λοιπόν, φυσικά, γιατί όχι; Γιατί να μην απελευθερωθούν τα Βαλκάνια από την Οθωμανική κυριαρχία;
  Και ο εχθρός, φυσικά, δεν είναι πολύ δυνατός. Ναι, και πριν από αυτό χτυπημένος από Ρώσους.
  Και ο στρατός του Ναπολέοντα προχώρησε σε μια αναγκαστική πορεία. Και περπάτησε σχεδόν χωρίς να συναντήσει αντίσταση από τη Βοσνία στην Κωνσταντινούπολη. Ένα εμπόδιο - βουνά, ποτάμια, φρούρια... Και επεισοδιακή αντίσταση. Και ο πληθυσμός υποδέχεται τους Γάλλους και τους Ευρωπαίους ως απελευθερωτές.
  Ο Ναπολέων κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη το 1812. Στη συνέχεια πολέμησε στη Μικρά Ασία. Έφτασε στον Ινδικό Ωκεανό και στη Μέκκα. Μετά από αυτό, οι Γάλλοι και οι μισθοφόροι τους μετακόμισαν στην Αίγυπτο.
  Μέχρι στιγμής, ο Ναπολέων δεν πήγε στη Ρωσία, αλλά κατέκτησε τις οθωμανικές κτήσεις. Ίσως κάποιοι μάντεις τον προειδοποίησαν για πιθανή αποτυχία σε περίπτωση πολέμου με την τσαρική αυτοκρατορία.
  Οι Βρετανοί το 1814 προσπάθησαν να αποβιβαστούν στην Ισπανία. Ο Ναπολέων επέστρεψε στο Παρίσι. Και έχοντας συγκεντρώσει δυνάμεις, μετακόμισε γρήγορα στην Ισπανία και νίκησε τους Βρετανούς εκεί. Μετά από αυτό, οι Γάλλοι οχυρώθηκαν κάπως στα Πυρηναία.
  Τα στρατεύματά τους έφτασαν στο Μαρόκο και κατέλαβαν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική και το Σουδάν.
  Έτσι καθιέρωσαν την καθολική κυριαρχία στη Μεσόγειο. Πήραν και το Γιβραλτάρ. Και ενισχύθηκαν επίσης. Ο πόλεμος με τη Βρετανία συνεχίστηκε με μικτή επιτυχία. Και οι δύο πλευρές έχουν βαρεθεί τις αψιμαχίες στη θάλασσα. Ο Ναπολέων, όμως, ήθελε να πάρει τον αριθμό. Και όλο και περισσότερα νέα πλοία κατασκευάζονταν, ναυτικοί εκπαιδεύονταν. Σταδιακά άρχισε να επηρεάζει η αριθμητική υπεροχή των Γάλλων με μεγάλους ανθρώπινους και εδαφικούς πόρους.
  Και οι εξουθενωμένοι Βρετανοί άρχισαν να υποκύπτουν. Τελικά, το 1825, έγινε μια αμφίβια απόβαση. Και ο Ναπολέων πήρε τελικά το Λονδίνο. Έτσι τελείωσε ο πόλεμος. Και ήδη ο ηλικιωμένος αυτοκράτορας αποφάσισε να ξεκουραστεί και να ασχοληθεί με την ειρηνική κατασκευή. Το μόνο πράγμα είναι ότι οι Γάλλοι συνέχισαν να κινούνται στην Αφρική και να κατακτούν το νότο της. Ο Νικόλαος Α' ήρθε στην εξουσία στη Ρωσία. Οι Ρώσοι βρίσκονταν σε πόλεμο με το Ιράν, αλλά παρά τις νίκες δεν το κατέκτησαν, αλλά περιορίστηκαν σε μέτριες εδαφικές κατακτήσεις. Τότε η Ρωσία αντιμετώπισε τον πόλεμο του Σαμίλ στον Καύκασο και δεσμεύτηκε από αυτόν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Ο Ναπολέων κυβέρνησε μέχρι το 1837 και πέθανε εξήντα οκτώ ετών. Τον διαδέχθηκε ο γιος του Ναπολέων Β'. Ένας νεαρός εικοσιεξάχρονος ξανθός αυτοκράτορας, πριν από αυτό ήταν ο βασιλιάς της Ιταλίας και της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Φυσικά, ήθελε να ξεπεράσει τη δόξα του πατέρα του Ναπολέοντα του Πρώτου.
  Και ο Ναπολέων Β' έκανε την πρώτη του εκστρατεία στο Ιράν, και περαιτέρω στην Ινδία. Φυσικά, ο μεγαλύτερος και πιο καλά οργανωμένος στρατός στον κόσμο κατέκτησε σχετικά γρήγορα τόσο το Ιράν όσο και την Ινδία. Ολοκληρώθηκε και η κατάκτηση της Αφρικής. Η Γαλλία διεξήγαγε πολέμους στη Λατινική Αμερική, επιδιώκοντας να πάρει τον έλεγχο των αποικιών της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Κατά κάποιο τρόπο δεν εξαρτιόταν από τη Ρωσία. Όμως οι Γάλλοι, μετά από μακροχρόνιους πολέμους, εδραιώθηκαν τελικά στη Λατινική Αμερική. Ο Ναπολέων Β' πέθανε το 1856 και ο γιος του Ναπολέων Γ' ανέβηκε στο θρόνο. Ήταν μόλις δεκαέξι τότε. Και το 1858, ο Ναπολέων Γ' ξεκίνησε μια εκστρατεία κατά της Ρωσίας.
  Αποφάσισε να ξεπεράσει τον προπάππο του. Και στη Ρωσία υπάρχει ακόμα δουλοπαροικία. Και η χώρα, φυσικά, είναι ασύγκριτη σε μαχητική ισχύ με τη Ναπολεόντεια Γαλλία.
  Ο Ναπολέων Γ' υπολόγιζε στη νίκη. Και δύο εκατομμύρια στρατιώτες μετακινήθηκαν σε όλη τη Ρωσία. Πήγαν σε τρεις στήλες: στο Κίεβο, τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Αλλά η Ρωσία δεν είχε το δικό της Kutuzov.
  Και ο Τσάρος Αλέξανδρος Β' αναγκάστηκε να καταφύγει στο Καζάν. Η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη και το Κίεβο καταλήφθηκαν. Ενάντια στη Ρωσία υπήρχαν στρατεύματα από όλο τον κόσμο και πιο προηγμένα όπλα. Ακόμη και στον στρατό του Ναπολέοντα Γ' εμφανίστηκαν τα πρώτα ελαφρά τανκς.
  Ναι, δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε τέτοια δύναμη. Ο Τσάρος Αλέξανδρος Β' πρόσφερε ειρήνη στους Γάλλους. Αλλά ο Ναπολέων ο Τρίτος δήλωσε ότι χρειαζόταν τη Ρωσία ως σύνολο.
  Εν ολίγοις, ξεκίνησε ένας ανταρτοπόλεμος. Αλλά υπάρχουν πολλά στρατεύματα στον Ναπολέοντα. Επιπλέον, ο Ναπολέων Γ' ανακοίνωσε την κατάργηση της δουλοπαροικίας. Κι αυτό μέρος του κόσμου υποκλίθηκε στο πλευρό του. Ο πόλεμος μαίνεται για αρκετά χρόνια και τα στρατεύματα του Ναπολέοντα έφτασαν στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Στο τέλος βρέθηκε συμβιβασμός. Ο Ναπολέων Γ' παντρεύτηκε την κόρη του Αλέξανδρου Β' και στέφθηκε. Και η Ρωσία, ως μέρος μιας τεράστιας αυτοκρατορίας, έλαβε κάποια αυτονομία.
  Ο Ναπολέων ο Τρίτος πολέμησε ακόμα στην Κίνα, τα στρατεύματά του έφτασαν στην Αυστραλία και κατέκτησαν την Ινδοκίνα. Και το 1877 πέθανε, και ο Ναπολέων ο Τέταρτος ανέβηκε στο θρόνο. Ένας νεαρός άνδρας δεκατεσσάρων ετών. Δισέγγονος του Ναπολέοντα Α' και μητρικός απόγονος Ρώσων τσάρων. Ο Ναπολέων ο Τέταρτος ολοκλήρωσε την κατάκτηση του κόσμου - έχοντας κατακτήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και όλα τα άλλα νησιά ... Δημιουργήθηκε μια παγκόσμια αυτοκρατορία. Τότε το μόνο που έμεινε ήταν να καταιγίσει το διάστημα.
  Αλλά δεν υπήρχε θλίψη, αλλά οι διάβολοι άρπαξαν. Ο Ναπολέων Δ' πέθανε το 1894. Πιο συγκεκριμένα, πέθανε σε κυνήγι στην Αφρική. Και τον θρόνο του πήρε το αγόρι Ναπολέων ο πέμπτος, τεσσάρων ετών.
  Κάπως έτσι, οι απόγονοι του Ναπολέοντα δεν ήταν πολύ επίμονοι. Και φυσικά άρχισε η σύγχυση. Τώρα στη Λατινική Αμερική, τώρα στην Κίνα, τώρα στη Ρωσία.
  Όμως τα στρατεύματα κατέστειλαν την αναταραχή και τους αυτονομιστές. Ο Ναπολέων ο πέμπτος μεγάλωσε και άρχισε αποφασιστικά να καταστέλλει τις εξεγέρσεις. Μετά από αυτό, κάπως ο πλανήτης Γη ηρέμησε. Και το 1914, ο πρώτος άνθρωπος πέταξε στο διάστημα! Το 1917, άνθρωποι προσγειώθηκαν στο φεγγάρι.
  Σταδιακά η ανθρωπότητα απέκτησε σταθερότητα. Και τώρα η επέκταση στο διάστημα. Μέχρι το 1935, οι άνθρωποι είχαν επισκεφθεί όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και ένας οικισμός είχε εμφανιστεί στο φεγγάρι. Ο Ναπολέων ο πέμπτος κυβέρνησε μέχρι το 1960 - εξήντα έξι χρόνια - ένα ρεκόρ μεταξύ των Βοναπάρτη, και πέθανε ένδοξα. Ο θρόνος δόθηκε στον Ναπολέοντα ΣΤ'. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχαν ήδη αρχίσει να πραγματοποιούνται επιτυχημένα πειράματα για την αναζωογόνηση των ανθρώπων. Και το 2000, οι άνθρωποι άρχισαν να διεισδύουν στα γειτονικά αστέρια. Μέχρι το 2020 έχουν δημιουργηθεί οι πρώτοι οικισμοί ανθρώπων έξω από τον πλανήτη Γη.
  
  Ο ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ
  Αυτός ο Ιβάν ο Τρομερός δεν δηλητηριάστηκε το 1584 (γιατί τους ήρθε η ιδέα ότι δηλητηριάστηκε καθόλου;), αλλά έζησε για λίγο ακόμα. Παντρεμένος με μια Αγγλίδα πριγκίπισσα. Και ταυτόχρονα κατέκτησε τη Σιβηρία, έχτισε εκεί πόλεις. Το 1590, ο γιος του Αλέξανδρος γεννήθηκε από μια Αγγλίδα πριγκίπισσα. Το 1591, ο γιος Ντμίτρι πέθανε, αλλά οι Ρώσοι ξαναπήραν τα χρόνια τους από τους Σουηδούς. Το 1592 πήραν τη Νάρβα.
  Ο κοινός πόλεμος Πολωνίας και Ρωσίας εναντίον της Σουηδίας έληξε το 1593 με την κατάληψη του Βίμποργκ. Και η ήττα του Σουηδικού πολέμου το 1594.
  Η Ρωσία, έτσι, ανέκτησε τις πόλεις στις ακτές της Βαλτικής και εγκαταστάθηκε στη Νάρβα, καθώς και στο Βίμποργκ. Το 1595 ο Ιβάν ο Τρομερός διέταξε να χτιστεί μια πόλη στις εκβολές του Νέβα. Έτσι, το Aleksandrovsk εμφανίστηκε περισσότερο από εκατό χρόνια νωρίτερα. Ονομάστηκε έτος προς τιμήν του γιου του Ιβάν του Τρομερού και της Αγγλίδας πριγκίπισσας.
  Τότε ο Ιβάν ο Τρομερός συνέχισε να κινείται στη Σιβηρία. Οι πολεμιστές του προχώρησαν στον ποταμό Αμούρ. Το 1598, έχοντας διορθώσει εξήντα πέντε χρόνια - ένα ρεκόρ για τη Ρωσία και μια από τις μεγαλύτερες διάρκειες του βασιλείου στην ιστορία του πλανήτη Γη, πέθανε ο Ιβάν ο Τρομερός. Πέθανε μαζί του σε ένα χρόνο και ο κληρονόμος Fedot. Και ο Αλέξανδρος ο Πρώτος έγινε βασιλιάς. Ήταν μόλις οκτώ ετών κατά την άνοδό του στο θρόνο. Αλλά ο Μπόρις Γκοντούνοφ έγινε αντιβασιλέας. Και όλα πήγαν λίγο πολύ. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν πεινασμένα χρόνια. Στη συνέχεια ο πόλεμος με την Πολωνία το 1605. Τότε για πρώτη φορά ο ίδιος ο Αλέξανδρος διοικούσε τον στρατό. Οι Πολωνοί προσπάθησαν να πολιορκήσουν το Σμολένσκ, αλλά ηττήθηκαν ολοκληρωτικά. Οι Ρώσοι πήγαν στην επίθεση - πήραν το Κίεβο και το Πόλοτσκ. Οι Πολωνοί παραχώρησαν γη κατά μήκος της Berezina και του Κιέβου στην αριστερή όχθη της Ουκρανίας.
  Για λίγο επικράτησε σιωπή. Η Ρωσία προχωρούσε στα ανατολικά. Έφτασε στον Ειρηνικό Ωκεανό και εκεί ίδρυσε νέες πόλεις.
  Στη συνέχεια ακολούθησε εκστρατεία στην Κριμαία, η οποία συνέπεσε με την αποδυνάμωση της Τουρκίας. Η Ρωσία κατέκτησε επίσης το Χανάτο της Κριμαίας, μαζί με το Αζόφ.
  Έτσι δημιουργήθηκε μια μεγάλη αυτοκρατορία. Μετά πάλι ο πόλεμος με τους Πολωνούς. Ο Αλέξανδρος διακήρυξε - θα ξανακερδίσουμε τα εδάφη όλης της Ρωσίας του Κιέβου.
  Και έγινε. Τα ρωσικά στρατεύματα, με επικεφαλής τον τσάρο και τον μεγάλο διοικητή Skopin-Shuisky, ήταν ακόμη σε θέση να νικήσουν τους Πολωνούς και κατέλαβαν ακόμη και τη Βαρσοβία.
  Μετά από κάποιες διαφωνίες, η Πολωνία δέχτηκε τον Αλέξανδρο τον Α' ως τσάρο. Μετά από αυτό προέκυψε η μεγάλη δύναμη των Σλάβων. Η Ρωσία το 1630 στράφηκε νότια. Πήγε στον πόλεμο με την Τουρκία. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία βρισκόταν σε παρακμή και έχανε.
  Η Ρωσία ανακατέλαβε τα Βαλκάνια, και μάλιστα μπήκε στην Κωνσταντινούπολη. Ο οθωμανικός θρόνος μεταφέρθηκε στον Τσάρο Αλέξανδρο. Και τώρα τα ρωσικά συντάγματα έφτασαν στην Αίγυπτο. Και το 1640 κατέκτησαν και τη Μέκκα και το Ιράκ με το Κουβέιτ. Χτίστε μια τεράστια αυτοκρατορία. Το 1645-1647 έγινε πόλεμος με το Ιράν. Και η Περσία υποτάχθηκε επίσης στη Ρωσία. Ο πόλεμος με την αυτοκρατορία της Μαντζουρίας έληξε με την κατάληψη της βόρειας Κίνας.
  Ο Τσάρος Αλέξανδρος, ενόψει της αύξησης του πληθυσμού των μη ρωσικών, συγκάλεσε ακόμη και οικουμενική σύνοδο. Στην Ορθοδοξία, έγινε μια αλλαγή που επέτρεπε την απόκτηση τεσσάρων συζύγων.
  Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της επιθυμίας να διευκολυνθεί η υιοθέτηση της Ορθοδοξίας από τους Μουσουλμάνους και να επιταχυνθεί η ρωσικοποίηση των νεοκατακτημένων εδαφών.
  Το 1658 πέθανε ο Τσάρος Αλέξανδρος ο πρώτος, ο οποίος κυβέρνησε για εξήντα χρόνια, και έγινε επίσης μεγάλος Ρουρικόβιτς.
  Ο Μιχαήλ ο Πρώτος, γιος του Αλέξανδρου του Πρώτου, έγινε ο νέος τσάρος. Ο νέος βασιλιάς ήταν ήδη σαράντα ετών. Και συνέχισε την επιθετική πολιτική του πατέρα του. Τα ρωσικά στρατεύματα κινήθηκαν προς την Ινδία. Έγιναν πόλεμοι.
  Η οποία έληξε με την εγκαθίδρυση της ρωσικής κυριαρχίας εκεί. Τότε έγινε ένας μεγάλος πόλεμος με την Κίνα. Ο Μιχαήλ πέθανε το 1671. Και τον πόλεμο συνέχισε ο γιος του Αλεξέι ο πρώτος Ρουρικόβιτς. Ο νεαρός βασιλιάς των τριάντα περίπου διέταξε δυναμικά και πέτυχε μεγάλες νίκες. Η Κίνα μετά από πολλά χρόνια πολέμου κατακτήθηκε.
  Περαιτέρω, η Ρωσία συνέχισε να κινείται ανατολικά και νότια, κατακτώντας και την Ινδοκίνα. Μέχρι που φτάσαμε στη Σιγκαπούρη. Το 1701 πέθανε και ο Αλεξέι και ο γιος του Πέτρος άρχισε να ναυπηγεί έναν μεγάλο στόλο. Η Ρωσία κινήθηκε μέσω των νησιών στον Ειρηνικό Ωκεανό και προσγειώθηκε στην Αυστραλία.
  Ταυτόχρονα, υπήρχε η επιθυμία για επέκταση στην Ευρώπη. Και το 1715 άρχισε ο πόλεμος με την Αυστρία. Τα ανώτερα ρωσικά στρατεύματα κατέκτησαν γρήγορα την Αυστρία. Μετά καταλήφθηκε η Γερμανία. Φτάσαμε στον Ρήνο. Και το 1721 κατέκτησαν την Ιταλία. Έτσι ο Μέγας Πέτρος έκοψε ένα παράθυρο στην Ευρώπη. Μαζί με την Αίγυπτο. Την ίδια περίοδο οι Ρώσοι κατέλαβαν τον Καναδά μέσω της Αλάσκας. Το 730 ο Μέγας Πέτρος πέθανε και τον θρόνο διαδέχθηκε ο εγγονός του Πέτρος ο Δεύτερος - Ρουρικόβιτς.
  Η βασιλεία του αποδείχθηκε ενεργή, ο νεαρός ξεκίνησε πόλεμο με τη Γαλλία και κατέκτησε τον Καναδά και τα ρωσικά στρατεύματα, έχοντας μεγαλύτερη αριθμητική υπεροχή, κατέλαβαν το Παρίσι. Κατακτήθηκε και η Ολλανδία. Παρόλο που ο ανταρτοπόλεμος τραβούσε εκεί. Στο τέλος όμως συντρίφτηκε.
  Και αργότερα το 1745, τόσο η Ισπανία όσο και η Πορτογαλία έπεσαν. Υπήρχε όμως και ανταρτοπόλεμος για αρκετά χρόνια. Το 1753, μετά το θάνατο του Πέτρου του Β', ανέβηκε στο θρόνο ο γιος του Πέτρου του Β', Πέτρος ο Τρίτος. Ο νέος βασιλιάς συνέχισε να μετακινείται σε όλη την Αφρική και την Αμερική. Ο πόλεμος ξέσπασε το 1761, με την τελευταία Μεγάλη Δύναμη, τη Βρετανία. Η Ρωσία αρχικά δεν είχε μεγάλη επιτυχία στη θάλασσα.
  Στη συνέχεια όμως οι Βρετανοί ηττήθηκαν από την αριθμητική υπεροχή και τους έμπειρους διοικητές. Και έγινε προσγείωση. Το Λονδίνο έπεσε το 1767.
  Και το 1780 πέθανε και ο Πέτρος ο Τρίτος. Στον θρόνο ανέβηκε ο εικοσιοκτάχρονος γιος του Παύλος ο Πρώτος. Η Ρωσία δεν είχε πλέον σοβαρούς αντιπάλους και κινούνταν σε όλη την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Μέχρι το 1820, όταν ο Παύλος ο Πρώτος πέθανε σε ηλικία εξήντα οκτώ ετών, η Ρωσία είχε ολοκληρώσει την κατάκτηση όλου του κόσμου. Και ο Ιβάν ο Πέμπτος, σαράντα δύο ετών, ανέβηκε στο θρόνο.
  Δεν υπήρχε κανένας να τσακωθεί. Και η επιστήμη δεν έχει φτάσει ακόμη στην κατάκτηση των εκτάσεων του διαστήματος. Παρόλα αυτά, ο Ιβάν διέταξε πτήσεις στο φεγγάρι. Όπως, η αυτοκρατορία πρέπει να προχωρήσει. Και το 1833, ένας άνθρωπος πέταξε για πρώτη φορά στο διάστημα. Και το 1845, οι Ρώσοι προσγειώθηκαν τελικά στο φεγγάρι.
  Ο αυτοκράτορας Ιβάν ο πέμπτος πέθανε το 1847. Τον θρόνο διαδέχθηκε ο Αλέξανδρος Β'. Η επέκταση στο διάστημα συνεχίζεται. Προσγείωση στον Άρη το 1861. Και μετά σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
  Και μετά πέταξαν σε άλλα αστέρια ...
  
  Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ
  Εδώ είναι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν στη θέση του Ρούσβελτ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτή είναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία! Μάθετε από τα λάθη του προκατόχου σας. Και το πρώτο λάθος: άφησαν την ΕΣΣΔ να σηκωθεί και να γίνει υπερδύναμη.
  Ο Ντόναλντ Τραμπ κατάλαβε όσο κανείς άλλος: Δεν πρέπει να επιτραπεί στη Ρωσία να κερδίσει τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, η γρήγορη νίκη του Τρίτου Ράιχ είναι ασύμφορη και για την Αμερική.
  Η καλύτερη επιλογή: αφήστε τους να σκοτωθούν ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν περισσότερο.
  Λοιπόν, φυσικά, ο Ντόναλντ Τραμπ βοήθησε λίγο τη Ρωσία, πριν από το Στάλινγκραντ... Και δεν υπήρχαν ιδιαίτερες διαφορές με την ιστορία. Και έδιωξε το Τρίτο Ράιχ από την Αφρική.
  Και μετά πρόσφερε στον Χίτλερ ανακωχή με αντάλλαγμα την κατάργηση των αντισημιτικών νόμων.
  Μετά το Στάλινγκραντ, οι Γερμανοί συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν πραγματικά να χάσουν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και συμφώνησαν με τον Τραμπ. Οι Εβραίοι δεν θα διωχθούν, αλλά... Το εμπόριο ξαναρχίζει...
  Και οι κρατούμενοι ανταλλάσσονται. Ο ίδιος ο Τραμπ φτιάχνει μια ατομική βόμβα και τελειώνει την Ιαπωνία. Και οι Γερμανοί, μετά την παύση των βομβαρδισμών του εδάφους τους και το κλείσιμο του δεύτερου μετώπου, συσσωρεύουν δυνάμεις.
  Ο Φύρερ ανέβαλε την Επιχείρηση Citadel αρκετές φορές. Και ακόμη και τον Ιούλιο δεν εξαπέλυσε επίθεση, έτσι ήθελε να δοκιμάσει το Tiger-2, το τέρας, και εννοεί το Λιοντάρι και το Ποντίκι στη μάχη. Επιπλέον, οι Γερμανοί άρχισαν να σχηματίζουν τμήματα από ξένους και να συσσωρεύουν δύναμη.
  Ναι, και ο Τραμπ συμβούλεψε τον Φύρερ να μην βιαστεί, καθώς τα σχέδια για τη γερμανική επίθεση στο Kursk Bulge είναι ήδη γνωστά στη σοβιετική διοίκηση και δεν υπάρχει τίποτα πιο ανόητο να επιτεθεί όταν ο εχθρός το γνωρίζει.
  Ο Φύρερ ήταν αρκετά έξυπνος για να ακούσει τη σοφή συμβουλή του Τραμπ. Και πήγε στην άμυνα.
  Ο Κόκκινος Στρατός στις 30 Αυγούστου πέρασε τελικά στην επίθεση. Και βυθίστηκε στην άμυνα του εχθρού σε βάθος. Οι μάχες έδειξαν ότι ο Πάνθηρας είναι πολύ καλός στην άμυνα, με το πυροβόλο ταχείας βολής του, που χτυπά σε μεγάλη απόσταση.
  Και ο "Τίγρης" δεν είναι κακός, ακόμα και ο "Φερδινάνδος". Το τελευταίο αυτοκινούμενο όπλο στην άμυνα είναι αρκετά ισχυρό. Και ξεπερνάει τέλεια τις επιθέσεις των αντιπάλων. Και ο Ferdinand εργάζεται πολύ ενεργά. Καθώς χτυπά από απόσταση, δεν θα μπορείτε να ισιώσετε την πλάτη σας.
  Οι Γερμανοί ακόμη, τουλάχιστον αργά, αλλά στην προεξοχή του Oryol υπέκυψαν. Αλλά η σοβιετική αεροπορία δεν κυριαρχούσε πλέον στους ουρανούς. Χωρίς δυτικό μέτωπο, οι Φριτς ήταν δυνατοί. Από τους Γερμανούς άσους ξεχώρισε η Μαρσέιγ.
  Δεν πέθανε σε ατύχημα στη μάχη της Μεσογείου. Και τώρα, ως άσος, το νούμερο ένα αγωνίστηκε στην ανατολή. Και αυτός ο καλύτερος άσος της Luftwaffe, που σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε ρεκόρ στο δυτικό μέτωπο, που κανείς στην πραγματική ιστορία δεν έσπασε, πάλευε τώρα στα ανατολικά.
  Ο Μαρσέλ τράβηξε από απόσταση και δεν επέτρεψε να τον τσιμπήσουν και να γκρεμίσουν. Έγινε θρύλος μεταξύ Γερμανών και Σοβιετικών πιλότων.
  Και χωρίς καμία υπερβολή. Καταρρίφθηκαν τόσο επιθετικά αεροσκάφη όσο και μαχητικά.
  Βραβεύτηκε για εκατόν πενήντα αεροσκάφη με τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Όταν κατασκεύασε διακόσια αεροσκάφη, του απονεμήθηκε το παράσημο του Γερμανικού Αετού με διαμάντια. Φτάνοντας στα τριακόσια αεροσκάφη, έλαβε ένα ειδικά καθιερωμένο βραβείο για αυτόν: τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Αφού κατέρριψε τετρακόσια αεροσκάφη, έλαβε έναν στρατιωτικό σταυρό με χρυσό και διαμάντι και ένα κύπελλο Luftwaffe από χρυσό και διαμάντι. Η Μασσαλία κατέρριψε διακόσια αεροπλάνα πάνω από τη Μεσόγειο το φθινόπωρο. Τον χειμώνα και τον Μάρτιο κατέρριψε σχεδόν εκατό ακόμη αυτοκίνητα και μεταφέρθηκε στο ανατολικό μέτωπο. Εκεί ξεπέρασε τον Μάιο του 1943 τα τριακόσια αυτοκίνητα.
  Στη συνέχεια, τον Σεπτέμβριο του 1943, έφτασε τον αριθμό των τετρακοσίων αυτοκινήτων. Και μάλιστα σημείωσε ρεκόρ χτυπώντας δεκατέσσερα αυτοκίνητα σε μία μάχη.
  Φυσικά, με έναν τέτοιο άσο, οι Γερμανοί στον ουρανό ένιωσαν κάτι παραπάνω από σίγουροι.
  Και μπορούσαν να συγκρατήσουν την επίθεση του Κόκκινου Στρατού, τραβώντας δυνάμεις εκ των προτέρων. Ωστόσο, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν, αν και πολύ αργά.
  Στα τέλη Οκτωβρίου, ο Κόκκινος Στρατός πλησίασε το Orel. Ο Φριτς προσπάθησε να κρατήσει αυτή την πόλη με κάθε κόστος.
  Σε μάχες χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το τανκ Tiger-2. Αυτό το μονοθέσιο, ωστόσο, εμφανίστηκε καλά στην άμυνα, αλλά συχνά χαλούσε. Ακόμα χειρότερος είναι ο Λέων. Παρόμοια με το ενήλικο "Tiger" -2, γνωστότερο ως βασιλική τίγρη, το "Lion" είχε ένα πιο ισχυρό όπλο, το οποίο, ωστόσο, ήταν περιττό. Δεδομένου ότι τα σοβιετικά τριάντα τέσσερα τανκς είχαν ήδη καταληφθεί από γερμανικά όπλα. Και το "Λιοντάρι", που ζύγιζε ενενήντα τόνους, δεν είχε πλεονεκτήματα έναντι του "Τίγρη" όσον αφορά την πανοπλία, αλλά κόστιζε περισσότερο, ήταν λιγότερο αξιόπιστο και ένα πιο ισχυρό όπλο ήταν κατώτερο σε ταχύτητα πυρός.
  Μόνο όταν πυροβολούσε σε μεγάλη απόσταση, το "Λιοντάρι" είχε πλεονεκτήματα, αλλά ήταν ελάχιστα χρήσιμο, επομένως είναι σχεδόν αδύνατο για ένα τριάντα τέσσερα να χτυπήσει εν κινήσει από απόσταση όπου το "Λιοντάρι" είχε πλεονεκτήματα.
  Οι μάχες έδειξαν ότι το "Λιοντάρι" δεν έχει κανένα πλεονέκτημα στην προστασία των πλευρών, και το μέτωπο του κύτους έναντι του "Τίγρη" -2, και η παχύτερη θωράκιση του μετώπου του πύργου επιβραδύνει μόνο την περιστροφή του.
  Δηλαδή, αποδείχθηκε ότι το "Λιοντάρι", στην πράξη, είναι ακόμη χειρότερο από τον "Τίγρη" -2. Και για ό,τι αποδεικνύεται, σχεδιάστηκε.
  Παρόλα αυτά, το Tiger-2 ήταν σχετικά καλά προστατευμένο, ήταν επίσης αδιαπέραστο στο πλάι για το T-34-76, και ως εκ τούτου αποδείχθηκε μια αποτελεσματική, αν και αδέξια μηχανή.
  Ταυτόχρονα, δύο πιλότοι έδειξαν καλά στις μάχες: η Albina και η Alvina. Που πάλευε όλη την ώρα ξυπόλητος με μπικίνι. Και το έκαναν πολύ αποτελεσματικά.
  Έτσι η Αλμπίνα βάζει τα ξυπόλυτα πόδια της στις σκανδάλες και γκρεμίζει έναν Σοβιετικό πιλότο.
  Και μετά θα πατήσει τον Άλβιν, επίσης με γυμνά πελεκημένα πόδια. Και πάλι καταρρίψτε τον εχθρό.
  Τα κορίτσια δούλευαν ενεργά και σε κλίμακα πάνθηρα. Αν και αρχάριοι πολεμιστές. Το μυστικό τους όμως είναι να τσακώνονται με μπικίνι και ξυπόλητοι, τότε κανείς δεν θα γκρεμίσει!
  Η μάχη για τον Αετό κράτησε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Οι Γερμανοί κράτησαν την πόλη και ο Κόκκινος Στρατός την εισέβαλε πεισματικά. Ο ίδιος ο Στάλιν έδειξε πείσμα σε αυτό το θέμα. Η πόλη οχυρώθηκε πλήρως από τους Φριτς και δεν επέτρεψε να περικυκλωθεί.
  Στις αρχές Δεκεμβρίου, υπήρχε μια προσωρινή ηρεμία, μόνο μάχες έγιναν στον ουρανό. Η Μασσαλία ξεπέρασε τον αριθμό των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν και ήταν η δεύτερη στο Τρίτο Ράιχ μετά τον Γκέρινγκ που τιμήθηκε με τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού.
  Ο Κόκκινος Στρατός σταμάτησε. Αλλά στα τέλη Δεκεμβρίου επανέλαβε την επίθεση. Μετά από επίμονες μάχες, ο Orel κατάφερε ακόμα να περικυκλώσει. Και μετά πάρτε. Οι Γερμανοί πιέστηκαν λίγο παραπάνω στο κέντρο. Ήταν όμως έτοιμοι για τον χειμώνα και πάλεψαν σκληρά.
  Οι Fritz ήταν ακόμα σε θέση να νικήσουν την επίθεση κοντά στο Λένινγκραντ. Εν μέρει λόγω της προειδοποίησης του Τραμπ, ο οποίος φοβόταν πολύ την ήττα των Ναζί.
  Έχοντας αποκρούσει την επίθεση στο βορρά, οι Ναζί απέκρουσαν με κάποιο τρόπο την επίθεση και επέζησαν του χειμώνα ... Και την άνοιξη άρχισαν να συσσωρεύουν δύναμη.
  Απώλειες υπέστη και ο Κόκκινος Στρατός. Αλλά πήρε το IS-2 και το T-34-85. Άρχισε μια ανταλλαγή χτυπημάτων και στις 22 Ιουνίου 1944 ο Κόκκινος Στρατός εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση στο κέντρο.
  Οι Γερμανοί υπέκυψαν, αλλά σιγά-σιγά... Τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν πενήντα χιλιόμετρα σε ενάμιση μήνα σε ένα αρκετά ευρύ τμήμα του μετώπου. Οι Ναζί γενικά άλλαξαν κάπως τις τακτικές τους και προσπάθησαν να διατηρήσουν τη δύναμή τους μη προχωρώντας.
  Εδώ τον ρόλο έπαιξε ο Τραμπ, ο οποίος δεν ήθελε τη νίκη ούτε της Ρωσίας ούτε της Γερμανίας. Αλλά φοβόταν ότι οι Ρώσοι θα κέρδιζαν ούτως ή άλλως και συμβούλεψε τον Φύρερ να οικοδομήσει έναν πόλεμο στην άμυνα για να εξαντλήσει τους πόρους των Μπολσεβίκων.
  Ο Χίτλερ, παρ' όλη την επιθετικότητά του, εντούτοις προχώρησε σε μια κωφή άμυνα. Επιπλέον, τα γερμανικά τανκς είναι ατελή. Και ο "Ποντικός" επίσης δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, και μόνο στην άμυνα, λίγο-πολύ εμφανίστηκε σε σύντομες αντεπιθέσεις.
  Οι Γερμανοί δεν έχουν ακόμη καταφέρει να επιτύχουν σωστά στην τεχνολογία. Δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατό να γίνει το Panther-2 πιο ισχυρό σε οπλισμό και θωράκιση, αλλά όχι βαρύτερο από πενήντα τόνους. Το Focke-Wulf ήταν κατώτερο σε ελιγμούς και ήταν ημιτελές.
  Το Me-309 αποδείχθηκε ισχυρό σε οπλισμό και υψηλή ταχύτητα, αλλά χειρότερο σε ελιγμούς. Το TA-152 ήταν καλύτερο από το Focke-Wulf σε χαρακτηριστικά πτήσης και ισχυρά οπλισμένο, αλλά αποδείχθηκε και βαρύτερο. Είναι αλήθεια ότι η Μασσαλία ανέπτυξε μια καλή τακτική για αεροσκάφη που ήταν βαρύτερα, αλλά ισχυρότερα οπλισμένα και καλύτερα προστατευμένα.
  Μέχρι στιγμής, οι Γερμανοί όχι μόνο διατήρησαν ένα πλεονέκτημα στον ουρανό, αλλά το αύξησαν ακόμη και λόγω του αριθμού των οχημάτων. Αν και η ΕΣΣΔ είχε επίσης Yak-3 και LAGG-7. Αλλά δεν ήταν ακόμα πλεονέκτημα.
  Όμως οι Γερμανοί είχαν το ME-262. Μέχρι τον Ιούνιο, η Luftwaffe είχε ήδη χίλια από αυτά τα τζετ μηχανήματα με τέσσερα πυροβόλα αεροσκάφους των 30 mm. Αλλά στη μάχη, το ME-262 αποδείχθηκε ανεπαρκώς ευέλικτο και αποτελεσματικό. Συμπεριλαμβανομένων λόγω της υψηλής ταχύτητας. Το μόνο πράγμα είναι ότι το ME-262 καταρρίπτεται πολύ δύσκολα, είναι θωρακισμένο και ανθεκτικό, είναι δύσκολο να χτυπηθεί λόγω της μεγάλης ταχύτητας, αλλά συντρίβεται μόνο του λόγω του όχι πολύ αξιόπιστου κινητήρα.
  Έτσι οι Γερμανοί παρέλαβαν μέχρι στιγμής μόνο το TA-152 με σχετική επιτυχία και είχαν ένα εκσυγχρονισμένο ME-109 "K", το πιο ογκώδες μαχητικό του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Ο αριθμός των παραγόμενων αεροσκαφών αυξήθηκε επίσης, γεγονός που κατέστησε δυνατή τη διατήρηση της υπεροχής έναντι των σοβιετικών εμπορικών σημάτων. Επιπλέον, τα γερμανικά αυτοκίνητα ήταν σημαντικά ισχυρότερα σε οπλισμό και ισχύ κινητήρα.
  Το γερμανικό Yu-288 αποδείχθηκε αρκετά επιτυχημένο, το οποίο συνδύαζε υψηλή ταχύτητα και μεγάλο φορτίο βόμβας. Και το πρώτο σειριακό τετρακινητήριο βομβαρδιστικό Yu-488, ικανό να βομβαρδίζει σε μεγάλες αποστάσεις. Το αποκορύφωμά του ήταν η σχετικά μικρή περιοχή των φτερών, που έδινε ταχύτητα έως και 700 χιλιόμετρα την ώρα, που ήταν πολύ για εκείνη την εποχή και βομβαρδιστικό.
  Οι Γερμανοί δεν είχαν μεγάλη επιτυχία στον τομέα της κατασκευής δεξαμενών. Το Maus είναι καλό στην άμυνα, αλλά εξακολουθεί να είναι ευάλωτο από τον αέρα και δύσκολο στη μεταφορά. Το Jagdpanther αποδείχθηκε πιο επιτυχημένο. Παρήχθη σε αυξανόμενες ποσότητες και κέρδισε καλή φήμη.
  Εδώ βέβαια οι Γερμανοί σχεδόν ολοκλήρωσαν το αυτοκίνητο, αλλά σε κάθε περίπτωση έστριψε καλά.
  Η κύρια ποσότητα γερμανικού εξοπλισμού αυξήθηκε, γεγονός που κατέστησε δυνατή την πιο επιτυχημένη αντίσταση στις σοβιετικές επιθέσεις. Συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης τον Αύγουστο στα νότια.
  Ήρθε το φθινόπωρο του 1944, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν κατέλαβαν καν το Χάρκοβο και στέκονται ακόμα στο κέντρο.
  Ο Φριτς ένιωθε λίγο πιο σίγουρος... Ο Στάλιν συνέχισε να ραμφίζει, αλλά χωρίς τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα μπορούσε να κερδίσει τον τεχνολογικό αγώνα ενάντια στη Γερμανία.
  Με ξένες μεραρχίες και πολλούς δορυφόρους, και πρώην σοβιετικούς πολίτες, το Τρίτο Ράιχ θα μπορούσε λίγο πολύ να αναπληρώσει τις δυνάμεις του και να παραμείνει σε άμυνα. Οι ξένοι εργάτες και η δουλεία των σκλάβων κατέστησαν δυνατή την παραγωγή πολλών εξοπλισμών. Και πρώτα απ' όλα, τζετ αεροσκάφη.
  Το έργο των πυραύλων V-1 και V-2 περιορίστηκε υπέρ των αεριωθούμενων αεροσκαφών και εμφανίστηκαν τα βομβαρδιστικά Arado. Το οποίο βομβάρδισε καλά. Και τα σοβιετικά αεροπλάνα δεν μπορούσαν καν να τα προλάβουν.
  Ο Χίτλερ βασιζόταν όλο και περισσότερο σε μια αεροπορική επίθεση. Ο Φριτς πολέμησε και τον χειμώνα... Ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να προχωρήσει στο κέντρο κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
  Εδώ οι Γερμανοί, αν και περίμεναν επίθεση, σοκαρίστηκαν από το έργο του πυροβολικού, ιδιαίτερα του τζετ Andryusha. Αλλά τότε πολλές γερμανικές μεραρχίες αρμάτων κατάφεραν να σταματήσουν τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Τα νέα γερμανικά αυτοκινούμενα πυροβόλα Ε-10 και Ε-25, μικρά αλλά ευκίνητα, αποδείχθηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικά.
  Το "Tiger" -2 εμφανίστηκε επίσης με στενότερο και μικρότερο πύργο και ισχυρό κινητήρα 1000 ίππων, που αποδείχθηκε πιο πρακτικό μηχάνημα.
  Εν ολίγοις, ο πόλεμος ξεκίνησε με ένα θηριοτροφείο πιο συμφέρον για τους Γερμανούς.
  Ο Χίτλερ υπολόγιζε στα τανκς της σειράς "Ε", ως πιο εξελιγμένα και με χαμηλή σιλουέτα. Στο E-50, το ύψος ήταν γενικά ένα μέτρο χαμηλότερο από αυτό του "Tiger" -2, γεγονός που επέτρεψε, με ίση θωράκιση, να μειωθεί το βάρος της δεξαμενής σε πενήντα τόνους με κινητήρα 1200 ίππων κατά τη διάρκεια του εξαναγκασμού. , ένα πιο διαπεραστικό και ακριβές όπλο.
  Αυτό έγινε υπέροχο! Το μηχάνημα κέρδισε ταχύτητα και ταχύτητα ανακάλυψης. Και τα κορίτσια παλεύουν για αυτό. Και φυσικά ξυπόλητη και με μπικίνι.
  Οι μάχες έγιναν ενεργές, ιδιαίτερα την άνοιξη, τον Μάιο. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να επιτεθούν. Αλλά μπορούσαν μόνο να ανακαταλάβουν το Μπέλγκοροντ, το οποίο κατελήφθη από τα σοβιετικά στρατεύματα νωρίτερα. Η μάχη συνεχίστηκε για πολύ καιρό. Και στη μάχη πήρε μέρος και το τανκ Ε-100. Αυτή η μηχανή, πολύ καλά προστατευμένη και με ισχυρά όπλα, έγινε μεγάλο πρόβλημα για τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Μετά την εμφάνιση του SU-100, ο Στάλιν αποφάσισε απροσδόκητα να αλλάξει το δόγμα στην κατασκευή δεξαμενών. Και αυτά τα αυτοκινούμενα όπλα άρχισαν να παράγονται σε συνεχώς αυξανόμενες ποσότητες.
  Ελκύεται από την απλότητα των αυτοκινούμενων όπλων στην παραγωγή και ένα πιο ισχυρό όπλο. Και επίσης το γεγονός ότι ο Στάλιν άρχισε να σκέφτεται να σώσει στρατιώτες. Σε κάθε περίπτωση, μόνο οι Γερμανοί προχώρησαν το καλοκαίρι του 1945. Κατάφεραν μόνο να περικυκλώσουν το Ροστόφ-ον-Ντον και το Οριόλ, αλλά αυτό περιορίστηκε στην επιτυχία... Το φθινόπωρο, ο Φριτς κάθισε στην άμυνα και ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε. Και το χειμώνα, επίσης ... Και μόνο το Belgorod μπόρεσε να νικήσει.
  Έτσι και οι δύο αρμάδες επιβράδυναν...
  Έφτασε το 1946. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να επιτεθούν το καλοκαίρι, χρησιμοποιώντας τα άρματα μάχης Ε-50 και Ε-100 και Ε-75. Απέναντί τους, ο Στάλιν είχε αυτοκινούμενα πυροβόλα SU-100, τα οποία αντικατέστησαν ουσιαστικά όλους τους άλλους τύπους όπλων. Οι Γερμανοί φούσκωσαν, αλλά σχεδόν δεν προχώρησαν ... Και το φθινόπωρο και το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός προχωρούσε ήδη ...
  Και πάλι όμως δεν βγήκε τίποτα.
  Είναι ήδη 1947. Οι Γερμανοί πιέζουν και προχωρούν, οι Ρώσοι πιέζουν πίσω και προχωρούν. Τίποτα δεν πέτυχε.
  Έρχεται το 1948. Εμφανίστηκε το Τ-54, το οποίο όμως δεν έγινε ογκώδες. Το SU-100 είναι ακόμα σε υπηρεσία. Είναι αλήθεια ότι αυτό το ACS είναι κάπως ξεπερασμένο. Οι Γερμανοί είναι στην πρώτη θέση στη σειρά πάνω από το E-75 με κινητήρα αεριοστροβίλου. Και ήταν ήδη καλά προστατευμένος από τα πλάγια ...
  Αλλά οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να πετύχουν τη νίκη. Η ΕΣΣΔ παρήγαγε το IS-7. που πολέμησαν με επιτυχία τους Γερμανούς.
  Τότε 1949 ... Η πρώτη γραμμή είναι ακίνητη, και υπάρχει ανταλλαγή χτυπημάτων. Οι μπόξερ αιωρούνται και καταστρέφουν ο ένας τον άλλον.
  Έτσι το 1950 η πρώτη γραμμή παρουσιάζει ελαφρές διακυμάνσεις. Αλλά δεν συμβαίνει τίποτα σημαντικό.
  Και πηγαίνει στο 1951, το ίδιο πράγμα. Καμία αλλαγή στο ανατολικό μέτωπο. Και οι δύο πλευρές ήταν αρκετά εξαντλημένες.
  Πήγε και 1952. Το τελευταίο πλήρες έτος της βασιλείας του Στάλιν. Το μόνο πράγμα που οι Γερμανοί είχαν δίσκους άτρωτους στα φορητά όπλα. Η ΕΣΣΔ έχει το πιο ογκώδες μηχάνημα: το SU-122 με μακριά κάννη, το οποίο εξακολουθεί να αναφέρεται ως το καλύτερο.
  Και τελικά, 1953... Πεθαίνει ο Στάλιν, και τότε αρχίζει αυτό. Υπάρχει ένας αγώνας για την εξουσία στη Μόσχα, και εκμεταλλευόμενοι αυτό, οι Γερμανοί περνούν στην επίθεση.
  Και προχωρούν στον Καύκασο. Τελικά, η Τουρκία μπαίνει στον πόλεμο.
  Αιχμαλωτίζω ολόκληρο τον Καύκασο την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο και έχω ένα πλεονέκτημα ...
  Εδώ όμως παρεμβαίνει ο Τραμπ. Και την 1η Ιανουαρίου 1954, οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκινούν πυρηνικούς βομβαρδισμούς της επικράτειας του Τρίτου Ράιχ και της ... Ρωσίας.
  Σαν αυτό! Ο Τραμπ παρενέβη στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Και αποδεικνύεται ότι όλα είναι πολύ ωραία με τον δικό τους τρόπο! Και κατά κάποιο τρόπο είναι κουλ!
  Ο Τραμπ νικά τους εχθρούς του με αυτοπεποίθηση! Και αυτό είναι το κολασμένο PR του!
  Αυτός ο Αμερικανός δικτάτορας πετάει ακόμα και από χαρά!
  
  ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
  Μια εναλλακτική ιστορία στην οποία ο Χίτλερ αποφάσισε ωστόσο ότι έπρεπε πρώτα να τελειώσει τη Βρετανία και μόνο μετά να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ. Ένα από αυτά τα βήματα ήταν μετά την κατάληψη της Κρήτης και την επίθεση στη Μάλτα. Το τελευταίο ήταν αρκετά επιτυχημένο και τα στρατεύματα του Φύρερ νίκησαν τους Βρετανούς. Ο Χίτλερ πήρε την απόφαση να καταργήσει τη Βρετανία και μόνο τότε να πάει στην ΕΣΣΔ.
  Εδώ επηρεάστηκε από τέσσερις μάγισσες. Άριες καλλονές: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - έπεισαν τον Φύρερ να μην πάει ακόμα στη Ρωσία! Έπεσαν στα γόνατα και ορκίστηκαν ότι το 41 δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Εκτός από το κορίτσι, έτρεξαν ξυπόλητοι πάνω από τα κάρβουνα και έκαναν μια ιεροτελεστία επιβεβαιώνοντας ότι είναι καλύτερα να μην πάτε στη Ρωσία. Και οι τέσσερις καλλονές έπεισαν τον Φύρερ ότι ήταν απαραίτητο να πολεμήσουν και τα κορίτσια στην Αφρική. Στο οποίο συμφώνησαν.
  Η βρετανική βάση δέχεται επίθεση από μια αρμάδα Fritz.
  Η μεγαλύτερη βρετανική βάση έμοιαζε πραγματικά με κόλαση. Περισσότερα από χίλια βομβαρδιστικά που συγκεντρώθηκαν από όλο το ανατολικό μέτωπο και έχοντας λάβει αξιοπρεπή εμπειρία μάχης, μαζί με μαχητικά συνοδείας, έπεσαν πάνω του. Οι Βρετανοί, βέβαια, μάχονταν εδώ και καιρό, αλλά δεν περίμεναν ένα τόσο ισχυρό μαζικό πλήγμα. Πράγματι, ποιος θα πιστέψει ότι οι Fritz αποφασίζουν να αποκαλύψουν το μέτωπο, ακόμα κι αν ο εχθρός είναι προσωρινά ήσυχος. Αλλά οι Βρετανοί πολεμιστές ξυλοκοπούνται πλέον ανελέητα. Για παράδειγμα, τα πλοία τους δέχονται επίθεση από το Yu-87, το περίφημο "πράγμα". Όχι πολύ γρήγορα, αλλά έχοντας την υψηλότερη (για την εποχή τους) ακρίβεια βομβαρδισμού, βασανίζουν τον βρετανικό στόλο που παραμονεύει στους κόλπους. Ο πιο σύγχρονος Focke-Wulf δεν είναι πολύ πίσω, ανάμεσά τους και ο ίδιος ο θρυλικός φον Ρούντελ, ο βασιλιάς των επιθετικών αεροσκαφών. Γνωστός για τη βύθιση του ισχυρότερου σοβιετικού θωρηκτού, του θωρηκτού Marat.
  Εδώ, για παράδειγμα, ο δεκανέας Ρίτσαρντ βλέπει γύπες να κυλούν από ένα λόφο σαν έλκηθρο. Όπως τα αρπακτικά ψάρια, πολλά γερμανικά βομβαρδιστικά αναδύονται από την τρύπα. Ήδη ένας γέρος Άγγλος πετάει φοβισμένος το τηλέφωνο. Δεν είχε ξαναδεί τόσο τρομερό θέαμα. Οι σειρήνες ουρλιάζουν πολύ αργά, αφού είχαν σκάσει οι βόμβες. Το κύμα έκρηξης εκτοξεύει Βρετανούς στρατιώτες, κομμένα χέρια και πόδια πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Εδώ ένα από τα σιδερένια κράνη ζεστάθηκε και χτύπησε τον αξιωματικό στο πρόσωπο. Και πώς τσιρίζει:
  - Τσόρτσιλ καπούτ! Ο Χίτλερ είναι κουλ!
  Τα βρετανικά αντιαεροπορικά δεν άρχισαν να πυροβολούν αμέσως, αλλά μόνο όταν χιλιάδες βόμβες έπεσαν βροχή ταυτόχρονα. Ο εχθρός υπολόγισε τα πάντα σωστά: ούτε μια βόμβα δεν πρέπει να χαθεί. Συντρίψτε λοιπόν τον εχθρό και νικήστε. Όλοι οι τομείς είναι προσημειωμένοι στον χάρτη. Επιπλέον, οι αυθάδειοι Βρετανοί, έστω και σωστά, δεν μεταμφιέστηκαν. Πολλά από τα αντιαεροπορικά πυροβόλα τους στέκονται σε πλήρη θέα και παρασύρονται στην πρώτη θέση.
  Εδώ είναι η κάννη ενός αντιαεροπορικού πυροβόλου μήκους 85 χιλιοστών, τριάντα δύο ποδιών, πεταμένη και λυγισμένη στον αέρα σαν ντόνατ. Στη συνέχεια συνετρίβη, συντρίβοντας πέντε Άγγλους. Εδώ σκίστηκε η κοιλιά ενός από τους μαύρους και έπεσαν τα έντερα.
  Και οι βόμβες έπεσαν βροχή, και όλα πήραν φωτιά, η αποθήκη καυσίμων βρόντηξε, άρχισαν να εκρήγνυνται, σκορπίζοντας οβίδες σχεδόν σε όλο τον σκελετό, και μετά μια άλλη αποθήκη ανατινάχθηκε. Επιπροσθέτως, οι σειρήνες που ήταν τοποθετημένες στα φέρινγκ του Yu-87 και οι σειρήνες Focke-Wulf ούρλιαξαν, προκαλώντας άγρια φρίκη στους Νέγρους και τους Άραβες από τα αποικιακά στρατεύματα. Αλλά φαίνεται ότι οι λευκοί δεν φοβούνται λιγότερο.
  Εδώ, για παράδειγμα, δύο βρετανικές φρεγάτες συγκρούστηκαν, τόσο πολύ που οι λέβητες βρόντηξαν. Και ακόμη και τα θραύσματα των φρεγατών που απογειώθηκαν σκίστηκαν στον αέρα, σαν ναρκοθετημένα χωράφια, και το καταδρομικό απλά κάθισε στον πάτο.
  Το αγγλικό τανκ Cromwell με κοντό ρύγχος, αλλά με αξιοπρεπή ταχύτητα και ισχυρή μετωπική θωράκιση, επιτάχυνε πανικόβλητο και εμβόλισε τη δική του αποθήκη, συντρίβοντας ακόμη και μια ντουζίνα από τους δικούς του αναστατωμένους στρατιώτες στην πορεία. Το χάος μεγάλωνε. Και εδώ, το αγγλικό αεροπλανοφόρο άρχισε να κρεμάει και ένα ισχυρό dreadnought άνοιξε πυρ... στην ακτή, όπου σμήνωναν οι δικοί τους στρατιώτες.
  Και σε αυτή την κόλαση δύο άνθρωποι έμειναν εντελώς ατάραχοι. Ο ένας από αυτούς ήταν Ινδός, που άναβε μετρημένα τη πίπα του και η άλλη ήταν μια γυναίκα, προφανώς αραβικής καταγωγής, αλλά με στρατιωτική στολή. Μαζί δεν δίνουν σημασία στον επιταχυνόμενο θάνατο. Μάλλον, μια ολόκληρη ορδή αναβατών του αφανισμού, κόπηκαν σε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο παιχνίδι με χαρτιά. Ήταν ένα παιχνίδι πενήντα δύο φύλλων με τζόκερ, και μάλιστα σύμφωνα με τους κανόνες που επινόησε ο ίδιος ο ερυθρόδερμος.
  Η Άραβα είπε:
  - Πολύς θόρυβος! Και τι νόημα έχει ο πανικός;
  Ένας από τους στρατιώτες, με κομμένο στην πλάτη με σκάγια, παραλίγο να πέσει πάνω σε έναν Ινδό, αλλά στη συνέχεια τον πέταξε αδιάφορα σαν γατάκι. Σταγόνες αίματος έπεσαν στο πρόσωπο του κοκκινόδερμα και το έγλειψαν χαμογελώντας. Τότε παρατήρησε:
  - Το να κάνεις θόρυβο είναι τα αδύναμα χλωμά πρόσωπα. Εμείς οι Απάτσι το πιστεύουμε - κανένας εχθρός δεν είναι καλός, ένας εχθρός εμφανίστηκε - ακόμα καλύτερα!
  Η μελαγχολική γυναίκα παρατήρησε:
  - Αυτή είναι μια τυπική αδυναμία όσων ομολογούν την πίστη του Χριστού. Τους αρέσει να μιλούν για θυσίες, αλλά δεν θυσιάζονται.
  Ο Ινδός έγνεψε γρήγορα.
  - Η τάξη χτίζεται σε ένα θεμέλιο όπου το τσιμέντο είναι η πίστη και η άμμος είναι η θέληση! Η πίστη είναι μια καρδιά από χρυσό και η θέληση είναι μια σιδερογροθιά! Μόνο οι χλωμόπρόσωποι δεν έχουν κανένα από τα δύο.
  Αρκετοί φλεγόμενοι Βρετανοί στρατιώτες ρίχτηκαν στο νερό για να ξεπλύνουν τις φλόγες. Έβραζε ακόμα και από την είσοδο στο νερό, ακούστηκαν κραυγές και άγρια γκρίνια. Και αιματοβαμμένοι κύκλοι σέρνονταν κατά μήκος του αφρού της θάλασσας, στην αρχή πυκνοί, μετά διασκορπίστηκαν σταδιακά χλωμοί. Και οι πολεμιστές της άλλοτε μεγαλύτερης και πιο εκτεταμένης αυτοκρατορίας στη Γη έχασαν την ανθρώπινη μορφή τους. Ο Άραβας βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Και αυτοί οι άντρες μας κάνουν να φοράμε πέπλο!
  Ο κοκκινόδερμος κοίταξε πονηρά και παρατήρησε:
  - Προφανώς φοβούνται, το τρομερό σου βλέμμα!
  Η Άραβα ξεγύμνωσε πονηρά τα δόντια της και είπε:
  - Η απαλότητα μιας γυναίκας είναι παρόμοια με τη σκληρότητα της πανοπλίας, μόνο πολύ πιο θανατηφόρα και πολύπλευρη στην άμυνα!
  Οι Γερμανοί προτίμησαν να φυτέψουν αμέσως με όλη τους τη δύναμη, την τακτική ενός πυγμάχου που υπολογίζοντας στην απροετοιμασία του εχθρού, ορμά αμέσως με όλη του τη δύναμη στον εχθρό. Όταν δεκάδες εχθρικά αεροπλάνα καίγονται σε αεροδρόμια, δεν μπορούν να απογειωθούν. Όταν οι δικές τους βόμβες εκρήγνυνται μέσα στα Λάνκαστερ, καταστρέφοντας τα πάντα γύρω και τα πάντα. Μια σκληρή αλλά αποτελεσματική τακτική. Έτσι, η συμφωνία του κάτω κόσμου έφτασε στο απόγειο της δύναμής της, και μετά άρχισε να υποχωρεί.
  Αλλά αυτό, φυσικά, δεν τελείωσε το θέμα, το αερομεταφερόμενο τμήμα μπήκε στην πορεία. Ενώ οι Βρετανοί μετά από τέτοια θεραπεία, κανένα απολύτως από αυτά δεν μπορεί να ληφθεί χλιαρό. Ευτυχώς, τα ανεμόπτερα προσγείωσης έχουν ήδη κατασκευαστεί στις απαιτούμενες ποσότητες και έχουν γίνει αποσφαλμάτωση των μεθόδων ρυμούλκησής τους. Ίσως το καλύτερο στον κόσμο σήμερα.
  Πετάνε λοιπόν, όχι σαν χαρταετοί - πιο αργά, αλλά αρκετά γρήγορα, και μάλιστα με τη συνοδεία της μουσικής του Βάγκνερ - του αγαπημένου αριστουργήματος του Χίτλερ. Ποιος άλλος από τους ζωντανούς θυμήθηκε την ταινία "Apocalypse", όπου οι Αμερικανοί χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη μουσική όταν επιτέθηκαν στους Βιετναμέζους. Πόσο τους τρόμαξε. Εδώ λοιπόν Βάγκνερ, και γοητευτικά κίνητρα, μέσω ενισχυτών. Οι αλεξιπτωτιστές άλειψαν τα πρόσωπά τους με φώσφορο, και ζωγράφισαν, μοιάζουν τρομερά με τους δαίμονες του κάτω κόσμου τους. Επίσης ο υπολογισμός της ψυχολογικής επίδρασης. Επιπλέον, ορισμένα αντιδραστήρια προστέθηκαν στον φώσφορο και μερικά τσιπς μαγνησίου, προκειμένου να προκληθεί λάμψη τουλάχιστον για μικρό χρονικό διάστημα. Τόσο ανατριχιαστικό, ειδικά με φόντο μια καπνιστή λάμψη, πολυάριθμες φωτιές. Έχουν ακόμη και πολυβόλα, επίσης καμουφλαρισμένα με τη μορφή στόματος δράκου. Τότε χτυπούν ήδη μελωδικά γερμανικά και αιχμαλωτισμένα υποπολυβόλα. Και κουρεμένες, κουρελιασμένες γραμμές πέφτουν στις μπότες των νικητών. Και πολλοί απλώς προτιμούν να παραδοθούν, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ περισσότεροι Βρετανοί από Γερμανοί.
  Ένας Ινδός και μια Άραβα κρύφτηκαν σε μια μικρή, προσεκτικά καμουφλαρισμένη τρύπα. Η κοκκινομάλλα σημείωσε:
  - Λοιπόν, τα οργώσαμε!
  Η μαυρομάλλης ξαφνιάστηκε:
  - Λέτε εμείς; Ίσως εννοείς εμάς;
  Ο Ινδός κούνησε το κεφάλι του.
  - Οχι! Τα Palefaces κερδίζουν τους Άγγλους και αυτό είναι καλό σημάδι! Και θα υπάρχει χρόνος, τότε θα έρθουν οι διακοπές μας! Όταν οι Ινδοί ελευθερώσουν την ήπειρό τους!
  Ο Άραβας βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Και τυχαίνει να διεκδικείς την εξουσία στον κόσμο;
  Ο Ινδός με στοργή, σαν να εξηγούσε σε ένα διανοητικά καθυστερημένο παιδί, χαμογέλασε:
  - Όποιος θέλει να πάρει πάρα πολλά - συνήθως δεν έχει τίποτα! Ένα μεγάλο κουτάλι λοιπόν - σκίζει το στόμα σου!
  Ο Φύρερ, φυσικά, δεν είδε τι έκαναν τα γεράκια και τα γεράκια του, αλλά καταρχήν μάντεψε ότι η γερμανική πολεμική μηχανή θα τα έβγαζε όλα ξεκάθαρα. Σε γενικές γραμμές, οι γερμανικές στρατιωτικές επιθετικές επιχειρήσεις μέχρι το Kursk Bulge πραγματοποιήθηκαν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι τα αποκαλούν ακόμη και σημεία αναφοράς. Είναι ακόμη περίεργο ότι ένα τέτοιο μηχάνημα σταμάτησε και στη συνέχεια διαλύθηκε εντελώς.
  Και οι ίδιοι οι τέσσερις πήραν και πήραν μέρος στην απόβαση στη Μάλτα.
  Τέσσερα κορίτσια ήταν μόνο με μπικίνι. Και ήδη στον αέρα πέταξαν χειροβομβίδες στους Βρετανούς με τα γυμνά τους πόδια. Και είναι πολύ όμορφο. Τέτοια είναι τα κορίτσια.
  Και εν πτήσει, καθώς εκτοξεύονται απότομα ακονισμένοι δίσκοι. Και αμέσως άνοιξαν μια ντουζίνα λαιμούς. Μια λέξη - super class καλλονές. Και πολύ σέξι και μυώδης. Τέτοιοι είναι οι πολεμιστές. Και με ένα χτύπημα χώρισαν μέταλλο και τούβλα. Έχουν μια τέτοια ξέφρενη δύναμη που βράζει. Και αφήστε τους γυμνούς τακούνια σε ένα άλμα στα πηγούνια των Άγγλων στρατιωτών. Τόσο γαμημένο.
  Και το αίμα πετά, και πιτσιλάει προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Τότε τα κορίτσια χρησιμοποίησαν τα ξίφη τους. Και άρχισαν να καταστρέφουν τις αγγλικές τάξεις. Και ενώ τραγουδούσε:
  - Λευκοί λύκοι στριμώχνονται μαζί! Μόνο τότε θα επιβιώσει η οικογένεια! Οι αδύναμοι χάνονται - σκοτώνονται, εξαγνίζοντας το ιερό αίμα!
  Τόσο ωραία κορίτσια εδώ. Απλά σούπερ!
  Και έκοψαν κάθε Άγγλο στρατιώτη με δύο σπαθιά. Και ρίχνουν αγκυλωτούς σταυρούς με τα ξυπόλυτα πόδια τους, σκοτώνοντας τους αγωνιστές. Και τόσο ένθερμοι πολεμιστές ...
  Και η αεροπορική επιδρομή στη Μάλτα είναι πολύ ισχυρή. Ο Φύρερ συγκέντρωσε την αεροπορία από το ανατολικό μέτωπο. Και οι Yu-88 έδειξαν τη δόξα τους. Και φυσικά χρησιμοποιήθηκαν και τα Yu-87 που παρά την κυριαρχία των μαχητικών στον αέρα αποδείχθηκαν πολύ αποτελεσματικά.
  Και ο Φριτς κέρδισε πολύ δυνατά τους Βρετανούς. Και τα ξυπόλητα κορίτσια Terminator είναι ακόμα πιο δυνατά. Και οι πολεμιστές εδώ είναι απλά τάξη!
  Λοιπόν, πώς να μην θαυμάζεις τέτοια κορίτσια. Όχι κορίτσια - αλλά απλά πάνθηρες!
  Συντρίβουν τους αντιπάλους τους. Και τραγουδούν:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει! Οι κακοί λύκοι σκίζουν τον εχθρό!
  Κακοί λύκοι - χαιρετισμός στους ήρωες!
  Και ξανακούρεψαν... Ωστόσο, οι Βρετανοί ήδη παραδίδονται. Και σηκώνουν τα χέρια ψηλά.
  Η Γκέρντα βρυχάται στα αγγλικά:
  - Στα γόνατα! Και φίλησε τα πόδια μου!
  Οι άντρες πέφτουν με τα μούτρα και φιλούν τα γυμνά, ελαφρώς σκονισμένα πόδια της κοπέλας.
  Τότε αναγκάζονται να φιλήσουν τα πόδια και τη Σάρλοτ, ένα κοκκινομάλλη θηρίο. Πόσο όμορφη είναι.
  Στον άνεμο, τα χάλκινο-κόκκινα μαλλιά της ανεμίζουν σαν πολεμικό, προλεταριακό λάβαρο.
  Τόσο οι άνδρες όσο και ειδικά οι νεαροί άντρες χτυπούν τη θεά με στρογγυλά τακούνια. Και γλείφουν τα χοντροκομμένα πόδια της ομορφιάς.
  Φίλησαν ξυπόλητα και τη Χριστίνα και τη Μάγδα. Επίσης κορίτσια ακροβατικών.
  Και τέτοιοι πολεμιστές είναι δυνατοί και μυώδεις. Και το πιο σημαντικό ξυπόλητος, χαριτωμένος.
  Και λεπτές φιγούρες, και πιάτα του πιεστηρίου! Και είναι υπέροχα, και μαχητικά και όμορφα.
  Και κάθε μυς παίζει, και μπάλες μυών κυλούν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα.
  Αυτά τα κορίτσια είναι υπέροχα! Έχουν τη δύναμη του θυμού και τη φλόγα του πάθους! Και η αυτοπεποίθηση για τη νίκη.
  Και οι Βρετανοί λούζουν τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους με φιλιά!
  Η Μάλτα έπεσε και έγινε πολύ πιο εύκολο να μεταφερθούν στρατεύματα στην Αφρική. Ο Φύρερ έγινε σοφότερος και το πιο σημαντικό, του ήρθε στο μυαλό μια λογική σκέψη: η ΕΣΣΔ είναι μια ολοκληρωτική χώρα, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή. Σχεδόν διακόσια εκατομμύρια άνθρωποι είναι κολλημένοι από την κομμουνιστική ιδεολογία και αυτό είναι εξουσία!
  Αλλά την ίδια στιγμή, η ΕΣΣΔ έχει αρκετή γη και δεν πρόκειται να επιτεθεί σε κανέναν.
  Για να επιτεθείτε λοιπόν στη Ρωσία, θα πρέπει να προετοιμαστείτε.
  Και τι είδους τανκς έχουν οι Γερμανοί; Ειλικρινά αδύναμος! Και οι Ρώσοι στην παρέλαση της πρώτης Μαΐου KV-2 εθεάθησαν με πυροβόλα 152 χιλιοστών, και KV-1 με πυροβόλα 76 χιλιοστών, και T-34, ευκίνητα άρματα μάχης, επίσης, με όπλα που τρυπούν τους Γερμανούς.
  Και ο Φύρερ διέταξε: να δημιουργήσει τα δικά του τέρατα για να αντισταθμίσει τα ρωσικά τανκς. Συγκεκριμένα, "Πάνθηρες", "Τίγρεις", "Λιοντάρια" και "Ποντίκια". Καλά αυτοκίνητα για την εποχή τους, αλλά πολύ βαριά.
  Και ακριβό και εργατικό! Από την άλλη, η γερμανική τεχνολογία θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση να ανταγωνιστεί τη σοβιετική.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί ήλπιζαν ότι σύντομα θα είχαν όλη την Αφρική και θα μπορούσαν να καταλάβουν τους σημαντικούς πόρους του κόσμου. Και θα υπάρχουν σκλάβοι, και στρατεύματα και μονάδες μάχης ...
  Σε γενικές γραμμές, οι στρατιώτες της Βέρμαχτ είναι ισχυροί ...
  Και τα κορίτσια είναι υπέροχα... Και μεγάλοι κλέφτες!
  Στη Μάλτα, περπάτησαν και διακρίθηκαν για τα βασανιστήρια των ανδρών. Αγριεμένοι πολεμιστές. Αγόρια γδύθηκαν και κορίτσια τα βίασαν! Και τι δεν είναι ψυχαγωγία.
  Οι πολεμιστές τραγούδησαν και φώναξαν πολύ:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, ούτε ο διάβολος δεν θα μας νικήσει!
  Η Γκέρντα και η ομάδα της επιτέθηκαν επίσης στο αγγλικό καταδρομικό. Με ξίφη, τα κορίτσια περπάτησαν κατά μήκος του και έκοψαν τους πάντες. Και ταυτόχρονα πετούσαν και ακονισμένους δίσκους με τα ξυπόλυτα τους πόδια.
  Γρήγοροι τέτοιοι είναι οι πολεμιστές που δεν μπορούν να σταματήσουν εύκολα και χωρίς προβλήματα. Πηγαίνουν στον εαυτό τους και τσακίζουν τους ναυτικούς. Και κουνάνε τον εαυτό τους με τα δύο χέρια. Υπήρχαν τέτοιες τέσσερις μάγισσες. Και Μάγισσες αδίστακτες, απολύτως δολοφονικές.
  Τρέχουν στο κατάστρωμα, αναβοσβήνουν στρογγυλά, ροζ τακούνια και κουνούν τα ξίφη τους σαν λεπίδες προπέλας. Κόβουν τους Άγγλους και βουίζουν στον εαυτό τους χαμογελώντας.
  - Δεν είμαστε αξιολύπητα κορίτσια, η φωνή είναι τόσο ηχηρή! Συντρίβουμε περίφημα τους Βρετανούς, για να μην είναι ήσυχα εδώ!
  Και πώς θα δείξουν οι γλώσσες! Αυτά είναι τα κορίτσια για τον εαυτό τους ... Πραγματικοί τερματιστές!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς πετούν δίσκους για τον εαυτό τους, και πώς χτυπούν τους εχθρούς.
  Το κάνουν πολύ αιματηρό. Και τους κόπηκε ο λαιμός. Και τόσοι λαιμοί άνοιξαν.
  Επιθετικά παιδιά.
  Και πιο συγκεκριμένα, κορίτσια, με μύες άγριων ζώων. Και κανείς δεν μπορεί να τα περιορίσει - ένα τέτοιο στοιχείο.
  Τα κορίτσια είναι τολμηρά και σχεδόν γυμνά. Και ακόμη και το στήθος ήταν εκτεθειμένο για να δείχνει πιο όμορφο.
  Η Gerda τραγούδησε:
  - Και το καταδρομικό θα αιχμαλωτιστεί - τολμηρά κορίτσια! Τέτοιο στοιχείο, τέτοιο στοιχείο!
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά όμορφα σε τέτοια κλίμακα που δεν μπορείς να τα σταματήσεις με ένα χτύπημα.
  Γεμίζουν με βίαιη ενέργεια που βράζει. Και είναι ακριβώς ένας τόσο επιθετικός τυφώνας και μια αφθονία φλόγας και θερμότητας.
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά υπέροχοι. Και μπορούν να κινήσουν μια γροθιά στο σαγόνι.
  Έχουν τόσο επιθετικά άλματα κοριτσιών που γεννήθηκαν με φτερά και κυνόδοντες ...
  Η Σάρλοτ κόβει τους Άγγλους και τρίζει στον εαυτό της:
  - Στη μάχη, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί μας! Είμαι ένας λύκος, ένας κουλ λύκος!
  Και το κοκκινομάλλης θηρίο σαν αλώνισμα και κόψιμο με σπαθί...
  Έτσι ο Άγγλος ναύαρχος έπεσε στον απολογισμό των κοριτσιών. Τι ήθελε πραγματικά; Με ποιον επικοινωνήσατε;
  Οι πολεμιστές τον πήραν και τον έκοψαν!
  Η Χριστίνα τραγούδησε με χαρά:
  - Θα είναι κεμπάπ τουφέκι!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Και μετά με το γυμνό της πόδι πέταξε έναν δίσκο με αιχμηρές άκρες. Και αμέσως έσφαξε πέντε Άγγλους.
  Η Μάγδα κλώτσησε με τη γυμνή φτέρνα της και τρεις Άγγλοι πέταξαν στη θάλασσα. Εδώ είναι ένα κορίτσι - απλά ένα άγριο!
  Και οι τέσσερις θα αναφωνήσουν:
  - Δόξα στους θεούς μας!
  Και ξανακόβει... Ήδη εκατοντάδες Άγγλοι έχουν κοπεί. Και οι επιζώντες πέφτουν στα γόνατά τους και φιλούν όμορφα κορίτσια, τα δυνατά, λαξευμένα, γυμνά πόδια τους.
  
  
  ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ VLADIMIR ZELENSKY
  Ο Volodymyr Zelensky, μετά τα εγκαίνια, ανακοίνωσε τη διάλυση της Rada και τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών. Αυτό είναι γενικά αναμενόμενο. Ωστόσο, οι σχέσεις με τη Ρωσία παρέμειναν τεταμένες. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν συνεχάρη τον Ζελένσκι για τη νίκη του και δεν αναγνώρισε τις προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία. Όμως ωφέλησε ακόμη και τον νέο νεαρό ηγέτη. Οι εθνικιστές, που τον κοιτούσαν με καχυποψία, τον αναγνώρισαν ως έναν δικό τους. Και η Δύση κατάλαβε ότι ο Πούτιν είναι πραγματικά επιθετικός. Και ενισχυμένη υποστήριξη για την Ουκρανία. Άρχισε λοιπόν για την υγεία και τελείωσε για την ειρήνη. Ο Ζελένσκι το πήρε και απέδωσε εξαιρετικά δυνατά στις νέες εκλογές για το Ράντα. Κατάφερε να πάρει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Και μετά διεξήγαγε πολλά δημοψηφίσματα. Συμπεριλαμβανομένης της συνταγματικής μεταρρύθμισης.
  Οι εξουσίες του προέδρου διευρύνθηκαν σημαντικά. Και το Rada, αντίθετα, είναι περιορισμένο. Μετά από αυτό, ο Zelensky άρχισε να επιδιώκει αποφασιστικά τις μεταρρυθμίσεις και τον εκσυγχρονισμό.
  Την ίδια στιγμή, μια πονηρή κίνηση επινοήθηκε στο Donbass. Η πολεμίστρια Αναστασία Ορλόβα προσφέρθηκε μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Αυτή, με την υποστήριξη της Ουκρανίας και των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών, θα γίνει κυβερνήτης των περιοχών Λουχάνσκ και Ντόνετσκ. Τότε θα έχει επίσημη ένταξη στην Ουκρανία και χρήματα για αποκατάσταση και μεγάλη προσωπική δύναμη. Και μάλιστα τον δικό του στρατό. Δηλαδή η επιλογή Καντίροφ. Όταν η Ρωσία έδωσε στην πραγματικότητα την ανεξαρτησία της Τσετσενίας, διατηρώντας μόνο τυπικά τον έλεγχό της.
  Η Αναστασία Ορλόβα, η οποία έχει επιρροή μεταξύ των διοικητών πεδίου, αποδέχτηκε αυτή την επιλογή. Πρέπει να πω ότι αυτή η γυναίκα ήταν πολύ όμορφη, ξανθιά και συνήθως, ακόμη και τον χειμώνα, έτρεχε ξυπόλητη στο κρύο.
  Η Αναστασία κήρυξε τον πόλεμο στην "κλέφτικη" ηγεσία της Νέας Ρωσίας. Είναι ένα πολύ μαχητικό και έγκυρο κορίτσι. Και στο Novoazovsk ίδρυσε την κατοικία της. Μέρος του κόσμου και των πολιτοφυλακών τη στήριξαν.
  Η Αναστασία με ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών έκανε πολλές επιδρομές και κατέλαβε πολλές πόλεις. Εκτυλίχθηκαν τοπικές μάχες. Έγινε διελκυστίνδα.
  Η Αναστασία έδρασε αρκετά επιδέξια και έλαβε χρήματα από το εξωτερικό. Επιπλέον, είχε υποστήριξη στη Ρωσία. Συμπεριλαμβανομένων των γυναικών. Στην επιτυχία συνέβαλε και το γεγονός ότι ο Πούτιν αρρώστησε. Φαίνεται ότι ο φιλόδοξος πρόεδρος της Ρωσίας έχει υπερβάλει τον εαυτό του. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ηγεσία στη Ρωσία διχάστηκε. Η Αναστασία το εκμεταλλεύτηκε και κατέλαβε το Ντόνετσκ. Λάβετε κάποια σοβαρή υποστήριξη.
  Ο πόλεμος ξεκίνησε με το Λουχάνσκ. Αλλά όχι πολύ ενεργητικός. Οι πολιτοφυλακές δεν ήθελαν πραγματικά να σκοτωθούν ο ένας τον άλλον.
  Τελικά έγιναν οι προεδρικές εκλογές στη Νοβοροσίγια και κέρδισε η Αναστασία. Αναγνωρίστηκε αμέσως από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Κίεβο. Και μετά άλλες χώρες της Δύσης, και μάλιστα όλου του κόσμου!
  Ο Ζελένσκι κράτησε τον λόγο του, παραχωρώντας στη Novorossiya ένα ειδικό καθεστώς εντός της Ουκρανίας. Και στο Ντόνετσκ, η γαλαζοκίτρινη σημαία κυμάτισε ξανά.
  Ήρθε η πολυαναμενόμενη ειρήνη.
  Ο Ζελένσκι πολέμησε ενεργά τη διαφθορά και εισήγαγε ακόμη και τη θανατική ποινή για οικονομικά εγκλήματα. Διαχειριζόμενος σκληρά και επιδέξια, έχοντας σχηματίσει μια επαγγελματική ομάδα, ο Volodymyr Zelensky εξασφάλισε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης για την Ουκρανία. Η χώρα ανέβαινε και η δύναμη του νέου ηγέτη δυνάμωνε. Οι σχέσεις με τη Ρωσία βελτιώθηκαν. Τι συνέβαλε στο εγκεφαλικό που άρπαξε τον Πούτιν και τον έκανε λιγότερο φιλόδοξο και επιθετικό.
  Στη Ρωσία, η δημοτικότητα του Zelensky αυξήθηκε. Ήταν δυνατός ρήτορας, γοητευτικός άνθρωπος, λαϊκιστής. Και όχι κομμουνιστής, αλλά ούτε και αντικομμουνιστής. Δημοφιλές, τόσο στους αριστερούς όσο και στους Ρώσους ολιγάρχες. Πολύ δημοφιλής στους Ρώσους νέους. Διανοούμενος και φίλος. Φαίνεται να είναι έξυπνο, αλλά κατέλαβε μια σταθερή δύναμη. Ναι, σίγουρα ηγέτης, αλλά ταυτόχρονα και κύριος! Υψηλή κουλτούρα, αλλά κατανοητή και αγαπημένη από τον κόσμο. Ένα πραγματικό ταλέντο στη διαχείριση. Και φοβερός διοργανωτής.
  Και όταν πέρασαν πέντε χρόνια ευημερίας και ανόδου της Ουκρανίας και η δύναμη του Ζελένσκι ενισχύθηκε επιτέλους, ακολούθησε μια συγκλονιστική πρόταση.
  Δηλαδή να ενωθεί με τη Ρωσία. Δημιουργήστε ένα ενιαίο συνδικαλιστικό κράτος με έναν κοινό πρόεδρο με μεγάλη εξουσία. Φυσικά, λαϊκά εκλεγμένοι.
  Και στη Ρωσία, η ελίτ ήταν σε σοκ. Ιδού η κίνηση! Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Πούτιν είχε αποδυναμωθεί από μια σοβαρή ασθένεια και είχε χάσει τη δημοτικότητά του. Έτσι, δεν μπορούσε να αγωνιστεί, σε καμία περίπτωση, πλήρως. Και ο ίδιος ο Μεντβέντεφ, γενικά, δεν είναι μαχητής και δεν αγαπιέται από τον κόσμο.
  Και εδώ ο Ζελένσκι θέλει ξεκάθαρα να γίνει πρόεδρος του συνδικαλιστικού κράτους και ... Οι πιθανότητές του είναι πραγματικές! Πρώτον, η Δύση θα ήθελε να δει τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι ως πρόεδρο της Ρωσίας και της Ουκρανίας! Έδειξε ότι είναι αρκετά φιλοδυτικός πολιτικός και Ευρωπαίος. Δεύτερον, ο Zelensky είναι δημοφιλής στη Ρωσία και ειδικά στην Ουκρανία. Τρίτον, δεν υπάρχουν ανταγωνιστές στον ορίζοντα. Ο Πούτιν είναι βαριά άρρωστος, ο Μεντβέντεφ αδύναμος και όχι δημοφιλής, ο Ζιουγκάνοφ και ο Ζιρινόφσκι είναι πολύ μεγάλοι. Δεν υπάρχουν άλλοι ηγέτες στον ορίζοντα. Επιπλέον, τέταρτον, και προσέξτε τους ολιγάρχες της Ρωσίας και του Ζελένσκι, υπάρχει υποστήριξη.
  Ναι, είναι σαφές ότι πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό υποψήφιο για την προεδρία της Ρωσίας. Έχει δύναμη και χάρισμα, και ένα εξαιρετικό ρητορικό χάρισμα. Και επίσης η υποστήριξη τόσο των δυτικών όσο και των ρωσικών ΜΜΕ. Επιπλέον, η δημοτικότητα του νέου στη ρωσική πολιτική, υπό τους παλιούς και βαρετούς ηγέτες.
  Εν ολίγοις, είναι άβολο να αρνηθείς και τρομακτικό να αποδεχτείς μια προσφορά. Ο Πούτιν έπαθε δεύτερο εγκεφαλικό. Ο Μεντβέντεφ έγινε αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας.
  Φυσικά, δεν είναι σίγουρο ότι ο Ζελένσκι θα κερδίσει σίγουρα. Και θέλω πραγματικά να προσαρτήσω την Ουκρανία. Ο Μεντβέντεφ θέλει να ξεπεράσει τον Πούτιν! Αξίζει όμως να πάρεις ένα τέτοιο ρίσκο όπως οι εκλογές με τον Ζελένσκι;
  Ωστόσο, ο λαός της Ρωσίας υποστήριξε την ιδέα της ενοποίησης με την Ουκρανία. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους - απαιτώντας: την ενότητα των σλάβων αδελφών. Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία στη Μόσχα. Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ένα κύμα διαμαρτυρίας άρχισε να ανεβαίνει.
  Με τους κομμουνιστές, ο Zyuganov επιτέλους έφτασε, ή μάλλον σάπισε, και η νεότερη ηγεσία άρχισε να βγάζει τον κόσμο στους δρόμους. Απαιτώντας αλλαγή καθεστώτος.
  Οι εθνικιστές τράβηξαν επίσης, έχοντας τους δικούς τους ισχυρούς και φιλόδοξους ηγέτες. Το Maidan γινόταν όλο και πιο μόδα. Πετάχτηκαν πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς. Η δυσαρέσκεια του κόσμου, που είχε συσσωρευτεί εδώ και καιρό, άρχισε να εκδηλώνεται όλο και πιο δυνατή.
  Ο Μεντβέντεφ πραγματοποίησε συμβούλιο ασφαλείας.
  Τα περισσότερα μέλη ήταν υπέρ της ενοποίησης - επικαλούμενοι το γεγονός ότι ο διάβολος δεν είναι τόσο τρομερός όσο είναι ζωγραφισμένος. Και ο διοικητικός πόρος και η προπαγάνδα είναι τεράστια δύναμη! Και ότι οι άνθρωποι μπορούν να υποβληθούν σε πλύση εγκεφάλου και γενικά θα ψηφίσουν το κυβερνών κόμμα.
  Οι Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι ορκίστηκαν επίσης πίστη στον Μεντβέντεφ, ο οποίος ήταν προβλέψιμος, επί μακρόν στην εξουσία και λίγο-πολύ ταίριαζε σε όλους.
  Ο δισεκατομμυριούχος Deribasco παρατήρησε λογικά:
  - Είναι απαραίτητο να διεξαχθεί μια προεκλογική εκστρατεία με το στυλ: Ο Μεντβέντεφ είναι Πούτιν σήμερα και κανένας Ζελένσκι δεν είναι επικίνδυνος για εμάς!
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς παρατήρησε αυθόρμητα:
  - Βγάλαμε τον Γέλτσιν από την εκλογική τρύπα του τεσσάρων τοις εκατό της βαθμολογίας, και ακόμη περισσότερο θα σας βγάλουμε! Η εγγύηση των χρημάτων μας και των μέσων ενημέρωσης!
  Ο Προκόροφ επιβεβαίωσε:
  - Δεν θέλουμε τόσο υψηλούς φόρους για τους πλούσιους όπως στην Ουκρανία, και θα υποστηρίξουμε τα πάντα!
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι και ανακοίνωσε:
  - Τότε αποδεχόμαστε την πρόταση για ένταξη και ενοποίηση!
  Υπεγράφη συμφωνία ενοποίησης μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Αμέσως η ισορροπία δυνάμεων άλλαξε. Οι προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν εντός τριών μηνών.
  Για να εγγραφείτε για την προεδρία, αρκεί είτε να συγκεντρώσετε εκατό χιλιάδες υπογραφές, είτε να καταθέσετε ενενήντα χιλιάδες δολάρια ως εγγύηση, η οποία θα επιστραφεί μόνο εάν φτάσει στον δεύτερο γύρο. Αυτοί είναι μερικοί αστείοι κανόνες. Εν μέρει λαμβάνεται από τη ρωσική και εν μέρει από την ουκρανική νομοθεσία.
  Όπως είναι φυσικό, οι υποψήφιοι για την προεδρία θα είναι πολλοί, η ομάδα του Μεντβέντεφ προφανώς θεώρησε ότι θα τους ήταν ακόμη πιο κερδοφόρο! Λένε ότι η κινητικότητα του εκλογικού σώματος της εξουσίας θα δώσει πλεονέκτημα στον πρώτο γύρο. Και στο δεύτερο, όλοι θα στηρίξουν τον Μεντβέντεφ. Ούτως ή άλλως το υπολόγιζε ο χρέη πρόεδρος. Και ξεκίνησε...
  Η Αναστασία Ορλόβα, αυτή η ξυπόλητη Κλεοπάτρα, είπε ότι ο Ζελένσκι θα ήταν εναντίον εκατοντάδων. Και ότι είναι ο Λάνσελοτ εναντίον του δράκου του Πούτιν και του Μεντβέντεφ.
  Εκτυλίχθηκαν βίαιες επιθέσεις στον Τύπο. Κάποιοι ήταν στο πλευρό του Ζελένσκι, άλλοι του Μεντβέντεφ.
  Η περίοδος εγγραφών των υποψηφίων ξεκίνησε. Η Ρωσία ήταν ανήσυχη. Ο γιος του Dzhokhar Dudayev εμφανίστηκε στον Καύκασο και κήρυξε τζιχάντ. Και έλαβε ευρεία υποστήριξη στις ισλαμικές περιοχές. Πολλοί ειδικοί υποπτεύονταν τα αυτιά της CIA εδώ. Επιπλέον, η προεδρία Τραμπ εξαντλείται και πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον μερικές νίκες. Και ο Ζελένσκι στον ρωσικό θρόνο είναι μεγάλη νίκη! Αν και, υπάρχουν σκεπτικιστές που υποστηρίζουν ότι ο Ζελένσκι μπορεί να κάνει τη Ρωσία μια σπουδαία χώρα, πολύ ισχυρότερη, ειδικά οικονομικά, από ό,τι ήταν επί Πούτιν.
  Άρα η γνώμη διχάζεται στη Δύση. Ένα ενιαίο ουκρανο-ρωσικό κράτος είναι, φυσικά, ένας ισχυρός σύνδεσμος και δεν είναι καθόλου αστείο. Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι ένα τέρας. Όπως ήταν φυσικό, την ενοποίηση υποστήριξαν και οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας. Ότι η Αναστασία είναι μια κουλ γυναίκα. Αυτή, μαζί με ένα τάγμα κοριτσιών, και όλες τις καλλονές, ήταν ξυπόλυτη και με μπικίνι, χτύπησε και νίκησε τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις. Όταν αυτοί που μαζεύουν σκόνη για να ανατρέψουν τον υπερβολικά ένθερμο θαυμαστή του Ζελένσκι.
  Εδώ τα κορίτσια έδειξαν ότι τσακώνονται παραμυθένια ξυπόλητα και με μπικίνι! Και η ειδική ομάδα Vympel αποδείχθηκε ότι ηττήθηκε από καυτές γυναίκες. Ως αποτέλεσμα, και αποφασίστηκε να μην παρέμβει, πιο φιλο-ουκρανική ηγεσία ήρθε στην εξουσία στη Νοβορόσια.
  Η Αναστασία έκανε εκστρατεία για τον Ζελένσκι. Το κορίτσι στη μάχη ήξερε πώς να πετάει με τα ξυπόλυτα πόδια της κοφτερούς, λεπτούς δίσκους, και μπούμερανγκ και χειροβομβίδες. Οι πολεμιστές με μπικίνι έχουν γίνει θρύλος. Ένα ολόκληρο σύνταγμα κοριτσιών, το καθένα από αυτά αξίζει ένα ολόκληρο τμήμα. Αυτή είναι μια τεράστια δύναμη!
  Η Αναστασία όρμησε μέσα από το χιόνι, με τις κόκκινες, γυμνές γόβες της να αναβοσβήνουν. Το κορίτσι τραγούδησε:
  Στην απεραντοσύνη του διαστήματος, πιστέψτε με, υπάρχει ένα όνειρο,
  Είναι σαν μια αχτίδα ήλιου στον ουρανό...
  Στα μάτια του Svarog, ειρήνη και αγνότητα,
  Είναι για εμάς, καθώς ο Ιησούς ανασταίνεται!
  
  Θα γεννήσουμε μια λαμπερή μοίρα,
  Θα λάμπει σαν τον ήλιο τον Μάιο...
  Αλλά πόσους απέθαντους μπορώ να μην καταλαβαίνω
  Πόσο κακός βράχος παίζει μαζί μας!
  
  Προστάτεψε την πατρίδα σου, ιππότη,
  Αφήστε το αστέρι του ουρανού να λάμψει ...
  Προστατεύουμε την έκταση της πατρίδας μας,
  Ας γίνει ο πλανήτης ένας αιώνιος παράδεισος!
  
  Αλλά τι μπορεί ο τρομερός κομμουνισμός,
  Θα κάνει τη σημαία της πατρίδας παντοδύναμη...
  Και ο έξαλλος φασισμός θα χαθεί στην κόλαση,
  Θα τρυπήσουμε τον εχθρό με ένα πολύ δυνατό χτύπημα!
  
  Δίνεις καρδιές στην πατρίδα μας,
  Να φλέγεται με πολύ δυνατή ζέστη...
  Θα περάσουμε τη μάχη μας μέχρι το τέλος,
  Και ο Φύρερ θα παρασυρθεί με ένα χτύπημα!
  
  Ο σύντροφος Στάλιν αντικατέστησε τον πατέρα του,
  Είμαστε παιδιά διαφορετικών γενεών...
  Στη Γέεννα η ορδή θα χαθεί με μανία,
  Και ο ιδιοφυής Λένιν θα δείξει τον δρόμο για την Εδέμ!
  
  Στη Ρωσία, κάθε αγόρι είναι ένας γίγαντας,
  Και τα κορίτσια εκπαιδεύονται να πολεμούν...
  Ο Κύριος Παντοδύναμος Ρόντ έχουμε έναν,
  Εμείς οι Ρώσοι ήμασταν πάντα σε θέση να πολεμήσουμε!
  
  Θα φτάσουμε, σύντομα πιστεύω, είμαστε τα πάντα,
  Το γεγονός ότι στο σύμπαν δεν υπάρχει υψηλότερο ...
  Το μέλος της Komsomol μεγάλωσε, ξέρετε το κουπί,
  Και χτυπήστε τον Φύρερ στη στέγη!
  
  Όχι άλλος κομμουνισμός, ξέρετε τις ιδέες
  Είναι όμορφα και θα φέρουν ευτυχία!
  Και ο Φύρερ είναι απλώς ένας κακός,
  Πολύ ύπουλο, πολύ μαύρο κοστούμι!
  
  Είμαι ένα κορίτσι - το μεγαλείο ενός μαχητή,
  Ξυπόλητοι έτρεξαν με τόλμη μέσα στον παγετό...
  Η χοντρή μου χρυσή πλεξούδα
  Κατασκεύασε ένα γρήγορο τριαντάφυλλο!
  
  Μπορεί να υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο ιδέες
  Πώς να κανονίσετε μια πατρίδα στον κομμουνισμό ...
  Αν δεις τον Φριτς, χτύπα δυνατά,
  Για να μην κάθεται στο θρόνο ο Αδόλφος ματωμένος!
  
  Βγάλε τους φασίστες με τη γροθιά σου,
  Και καλύτερα να τα προχωρήσεις με μια βαριοπούλα...
  Ας οδηγήσουμε κατά μήκος του Βόλγα με ένα αεράκι,
  Απλώς δεν λυπόμαστε που τσακίζουμε κατσίκες!
  
  Θα μεγαλώσουμε στρατιώτες για την Πατρίδα,
  Τα κορίτσια στην επίθεση...
  Με στόχο το πολυβόλο ομορφιάς,
  Η ανταπόδοση θα βλάψει τον Χίτλερ!
  
  Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τους Ρώσους
  Αν και ο λύκος του φασισμού, τότε ο διάβολος είναι ωριμασμένος...
  Αλλά ακόμα πιο δυνατός από την αρκούδα του,
  Τι τάξη χτίζει ένα νέο!
  
  Για την Πατρίδα, τρέχοντας για τον Στάλιν,
  Τα κορίτσια της Komsomol ορμούν ξυπόλητα ...
  Οι Ναζί κόπηκαν με βραστό νερό,
  Γιατί οι Μεγάλοι Ρώσοι είναι οι πιο κουλ!
  
  Περήφανα κορίτσια θα μπουν στο Βερολίνο,
  Αφήστε αποτυπώματα γυμνών ποδιών...
  Από πάνω τους είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και ασήμι σαν σφήκα μαργαριτάρια!
  Το κορίτσι τότε τραγουδάει, αλλά πώς τσακώνεται! Άλλωστε, ήταν αυτή, με τέσσερις συνεργάτες, που κάποτε έσωσε τις πολιτοφυλακές από μια πλήρη ήττα κοντά στο Iolaisk.
  Τότε μπήκαν πέντε κορίτσια με μπικίνι και ξυπόλητα με ολόκληρο στρατό.
  Ναι, ήταν θέαμα.
  Η Αναστασία έδωσε πολλά από το πολυβόλο, κόβοντας τις τάξεις του εχθρού, και μετά, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε αρκετούς λεπτούς δίσκους ταυτόχρονα. Αυτά τα κεφάλια είναι κομμένα.
  Και η Αναστασία τραγουδάει:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Νατάσα πυροβόλησε επίσης, έκοψε τους εχθρούς και πώς τρίζει, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, γκρεμίζοντας ένα τανκ:
  - Για τον Svarog!
  Και τότε η χρυσαφένια Ζόγια δίνει σειρά. Κι αυτός ρίχνει ένα δώρο θανάτου με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Για το μέλλον Rodnovery!
  Και πίσω τους θα ενδώσει και η Aurora. Και με το γυμνό του τακούνι θα απελευθερώσει το δώρο του θανάτου, φωνάζοντας:
  - Για τα μεγάλα σύνορα!
  Και τότε η Σβετλάνα θα φυτέψει. Θα δώσει μια στροφή, και μετά από το πολυβόλο, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα στείλει την καταστροφή ...
  Και η ξυπόλητη καλλονή θα φωνάξει:
  - Για την επιστροφή των Ρομανόφ!
  Ναι, η Αναστασία ήταν λάτρης της αποκατάστασης της τσαρικής αυτοκρατορίας. Πράγματι, στη Ρωσία ο τσάρος είναι στην πραγματικότητα στην εξουσία ούτως ή άλλως. Γιατί λοιπόν να μην εκδοθεί μια νόμιμη μοναρχία. Επιπλέον, το αίμα πολλών γενεών βασιλιάδων της Ευρώπης ρέει στις φλέβες των Ρομανόφ. Αυτή είναι η γενεαλογία τους; Και ποιο είναι το φύλο του Πούτιν και ειδικά του Λουκασένκο; Ποιοι είναι αυτοί για να γίνουν βασιλιάδες; Αλλά οι Ρομανόφ είναι οι χρισμένοι του Θεού!
  Η Αναστασία με τις φίλες της με μπικίνι έκαναν πολλά θαύματα. Πολέμησε σαν διάβολος. Στη συνέχεια, όμως, μάλωσε με τον Πούτιν και τάχθηκε στο πλευρό του Ζελένσκι. Γενικά, η Αναστασία είδε ότι η Ουκρανία θίγεται και έχοντας αυξημένο το αίσθημα της δικαιοσύνης πήρε το μέρος των αδυνάτων!
  Η Αναστασία και οι πέντε της απέκρουσαν την επίθεση στο Novoazovsk όταν προσπάθησαν να τη συλλάβουν ως επαναστάτρια. Μια ολόκληρη στήλη κυβερνητικών δυνάμεων αποκόπηκε και αφοπλίστηκε.
  Μετά από αυτό, οι αιχμάλωτοι έπεσαν με τα μούτρα και φίλησαν την Αναστασία και το άλλο κορίτσι τα γυμνά, σκονισμένα πόδια.
  Το κορίτσι είπε φιλοσοφικά στους αιχμάλωτους μαχητές της Novorossia:
  - Δεν θέλω να σε σκοτώσω! Είστε αδέρφια μου! Και θα είμαι η βασίλισσα σου!
  Γενικά η Νοβορόσια δέχτηκε την Αναστασία χωρίς πολλές ζημιές και μεγάλες απώλειες. Είναι αλήθεια ότι ο ξανθός εξολοθρευτής έκοψε το κεφάλι του κυβερνήτη της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και σκότωσε τους φρουρούς του, οι οποίοι αποτελούνταν κυρίως από Καυκάσιους.
  Η Αναστασία είναι εδώ και καιρό ένας θρύλος. Στην Κριμαία, έκανε τέτοια θαύματα που έλαβε το αστέρι του ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Χωρίς αυτήν, με παρτενέρ με μπικίνι, δεν λειτούργησε τόσο ομαλά. Αλλά τότε η Αναστασία ελήφθη και στερήθηκε όλα τα ρωσικά βραβεία. Συμπεριλαμβανομένου του φόνου των ρωσικών ειδικών δυνάμεων στη μάχη, όταν προσπάθησαν να τους απομακρύνουν. Ακόμη και ποινική υπόθεση κινήθηκε.
  Αλλά δεν τόλμησαν να ξεκινήσουν έναν μεγάλο πόλεμο με μια de facto ανεξάρτητη Novorossiya. Επιπλέον, ο Πούτιν αρρώστησε και χωρίς αυτόν κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη.
  Ειδικά ο Μεντβέντεφ, που γενικά δεν είναι ηγέτης σε πνεύμα και πνεύμα. Αλλά αυτό ακριβώς ταίριαζε ο Medvedey στους Ρώσους ολιγάρχες και στο περιβάλλον του Πούτιν - μπορεί εύκολα να χειραγωγηθεί.
  Όπως και να έχει, μια τεράστια μηχανή προπαγάνδας έχει ξεσηκωθεί εναντίον του Ζελένσκι. Άρχισαν να κατηγορούν τα πάντα. Και ότι ήταν σαν ναρκομανής, και κλέφτης, και απέσυρε δισεκατομμύρια μέσω offshore εταιρειών, και ότι γενικά ήταν ομοφυλόφιλος.
  Η επαρχία πήγε να γράψει. Και φυσικά υπήρχαν μάρτυρες, και διαβεβαιώσεις διαφόρων ειδών. Συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών για ομοφυλοφιλία. Μόλις άρχισαν οι εγγραφές των υποψηφίων και η βρωμιά έχει ήδη χυθεί.
  Ο αριθμός όσων επιθυμούσαν να λάβουν μέρος στις εκλογές, τόσο Ουκρανοί όσο και κυρίως Ρώσοι, αποδείχθηκε κολοσσιαίος. Και οι κομμουνιστές και οι εθνικιστές ανέβηκαν. Απροσδόκητα, ακόμη και ο ηλικιωμένος και άρρωστος Zyuganov έβαλε το κεφάλι του στις εκλογές. Αν και έχει ήδη εγκαταλείψει τη θέση του προέδρου του Κομμουνιστικού Κόμματος. Στις κάλπες προσήλθαν επίσης οι Αφονίν, Ουνταλτσόφ και Γκρούντινιν. Και γενικά, υπάρχουν ακόμη ένα σωρό αριστεροί υποψήφιοι, ελάχιστα γνωστοί, αλλά λαγωνικά. Και τόσος κόσμος που θέλει να γίνει πρόεδρος ανέβηκε! Τι γίνεται με τα ενενήντα χιλιάδες δολάρια; Είναι τόσο μεγάλο αυτό το ποσό σύμφωνα με τα πρότυπα της Ρωσίας;
  Σαν τανκς πρόθυμα σκαρφαλωμένα. Και επιχειρηματίες, και καλλιτέχνες, και καλλιτέχνες της ποπ και συγγραφείς. Ναι, και οι συγγραφείς είναι ενεργοί. Κάντε μια διαφήμιση για τον εαυτό σας. Και ενενήντα χιλιάδες δολάρια δεν είναι τόσο πολλά. Έτσι εκατοντάδες αιτήσεις ξεχύθηκαν στην CEC.
  Λοιπόν, εκλογές! Λοιπόν, η παράσταση βγήκε! Ακόμη και η Alla Pugachev έβαλε το κεφάλι της στην προεδρία. Και γιατί όχι? Η Άλκα άρχισε να ξεχνά, εκεί μπορεί να θυμίζει τον εαυτό της! Από τους παλιούς, ο Γιούρι Λουζκόφ ανέβηκε στην προεδρία. Ήθελα επίσης να το υπενθυμίσω στον εαυτό μου.
  Λοιπόν, φυσικά, μια τέτοια παράσταση δεν θα μπορούσε να κάνει χωρίς τον Vladimir Volfovich. Αλλά αυτή τη φορά ο γιος του Igor Lebedev και το δεξί του χέρι Degtyarev συμμετείχαν στις εκλογές. Τρεις στήλες πήγαν και στις κάλπες.
  Κινήθηκαν και οι εθνικιστές. Φυσικά, τόσο ο θρυλικός Demushkin, που εξέτισε ποινή στη φυλακή, όσο και το ενδιαφέρον, ο Spider, ο ηγέτης του Metal Corrosion και ο επικεφαλής του ροκ συγκροτήματος Kolovrat, πήγαν στην προεδρία και πολλοί άλλοι.
  Λοιπόν, φυσικά, οι τραγουδιστές της ποπ ξεκίνησαν μια εκστρατεία. Ο Philip Kirkorov και ο Nikolai Baskov είναι εδώ. Επίσης δεν έχουν τίποτα να χάσουν γενικά. Μια τέτοια μαχητική φρουρά αναπτύχθηκε.
  Και ο Τιμόθεος και ο Βίτας, και γενικά πάρα πολλοί πήγαν σε εκστρατεία.
  Όχι βέβαια τυχαία! Το σχέδιο του Μεντβέντεφ ήταν να προτείνει έναν τεράστιο αριθμό υποψηφίων που θα έπρεπε να του περάσουν τις ψήφους στον δεύτερο γύρο. Το συνολικό σχέδιο είναι ενδιαφέρον. Η βαθμολογία του Μεντβέντεφ είναι αρχικά χαμηλότερη από αυτή του Ζελένσκι. Και είναι αδύνατο να κερδίσεις χωρίς πονηριά!
  Αλλά μετά από όλα, ο Yeltsin είχε μηδενική βαθμολογία, αλλά κατάφερε να κερδίσει τον Zyuganov. Είναι αλήθεια ότι ο τελευταίος οδήγησε τις εκλογές σαν ανάπηρος: χάνει επίτηδες!
  Και σε αυτή την περίπτωση, ο Μεντβέντεφ αντιτίθεται από ένα εξαιρετικό και πολύ ταλαντούχο άτομο.
  Οπότε συμβαίνουν πολλά εδώ. Στην εκπομπή, ο Solovyov Zelensky χυνόταν συνεχώς με λάσπη. Είναι αλήθεια ότι τότε ένα κορίτσι έριξε παγωτό στο πρόσωπο του Solovyov με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της. Και της έβγαλε το μάτι. Μετά από αυτό, έγινε σαφές ότι δεν ήταν ασφαλές να πετάξεις λάσπη στον Ζελένσκι! Όπως, αυτός ο τύπος είναι ουκρανικός αετός!
  Γενικά, δεν υπήρχε ενότητα στη ρωσική κοινωνία. Πολλοί, πολλοί υποστήριξαν τον Ζελένσκι. Όπως, πραγματικά νεαρό αίμα και ήταν σε θέση να αυξήσει την Ουκρανία χωρίς υψηλές τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου! Και τι γίνεται με τον Μεντβέντεφ; Η χώρα κυριολεκτικά πνίγεται στα δολάρια για πετρέλαιο και φυσικό αέριο και η οικονομία βρίσκεται σε πλήρη στασιμότητα. Δεν υπάρχει ανάπτυξη, μόνο η ανεργία αυξάνεται.
  Ο Μεντβέντεφ έχει γενικά την υψηλότερη αντι-αξιολόγηση μεταξύ όλων των πολιτικών. Αν και είναι ακριβώς αυτό που είναι ωφέλιμο για τους ολιγάρχες. Πιο εξαρτημένος από αυτούς, πιο διαχειρίσιμος. Η ρωσική κυβέρνηση άρχισε να αυξάνει βιαστικά τους μισθούς και τις συντάξεις για όλους. Και πολλές φορές...
  Όχι μόνο αυτό, ο Μεντβέντεφ πρότεινε ακόμη και μείωση της ηλικίας συνταξιοδότησης κατά δύο χρόνια. Όπως, όλα είναι για το καλό του λαού. Και έγιναν τροπολογίες για αύξηση των συντάξεων και μέτρηση της εργασιακής εμπειρίας μετά τη συνταξιοδότηση.
  Ο Μεντβέντεφ δεν ξέχασε ούτε τους επισήμους. Για να σηκωθούν και να τον ψηφίσουν. Συγκεκριμένα, καταργήθηκαν οι δημόσιες δηλώσεις εισοδήματος και επιτρεπόταν η λήψη δώρων μέχρι χιλίων δολαρίων. Κάτι που φυσικά άρεσε στον επίσημο. Το ίδιο και η άδεια για ακίνητη περιουσία στο εξωτερικό, καθώς και λογαριασμούς.
  Προκειμένου να προσελκύσουν τους καπνιστές στο πλευρό τους, ο αντικαπνιστικός νόμος χαλάρωσε σημαντικά. Επιτρέπεται η πώληση αλκοόλ τη νύχτα, ενώ έχει νομιμοποιηθεί ακόμη και η επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών. Το τελευταίο το καλωσόρισαν οι ολιγάρχες, μάλιστα, γιατί να χάσουν τέτοια έσοδα και να τα παρανομήσουν.
  Η μεταγραφή των "Κούκλων" επιστρέφει. Άρχισαν να δείχνουν περισσότερο ερωτικό στην τηλεόραση.
  Ο Μεντβέντεφ ανακοίνωσε επίσης αμνηστία, και διέταξε ακόμη και να πληρωθούν οι κρατούμενοι και να συγκεντρώσουν χρήματα. Και αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό ποσοστό των ψήφων. Και οι ίδιοι οι κατάδικοι και οι οικογένειές τους.
  Γενικά, ο Μεντβέντεφ έβαλε το σύνθημα: περισσότερη ελευθερία! Πράγματι, η Ρωσία έχει κουραστεί από τον δεσποτισμό του Πούτιν. Όταν δεν θα δεις καν γυμνή γυναίκα στην τηλεόραση!
  Και φυσικά έγινε μια προσπάθεια να φανεί: η ζωή έγινε πιο ελεύθερη, η ζωή έγινε πιο διασκεδαστική!
  Ο Μεντβέντεφ μείωσε επίσης την τιμή του αλκοόλ και επέτρεψε τη διαφήμιση μπύρας στην τηλεόραση. Στην πραγματικότητα, γιατί να πάμε πολύ μακριά.
  Όμως ο πόλεμος ξέσπασε στον Καύκασο. Μετά την αποχώρηση του Πούτιν, οι ορεινοί άρχισαν να απαιτούν ακόμη περισσότερα προνόμια και δικαιώματα. Και οι φιλοδοξίες τους έχουν αυξηθεί. Επιπλέον, η Τουρκία άρχισε να ασκεί ενεργά πίεση στον Καύκασο, οι φιλοδοξίες της αυξήθηκαν, ειδικά στη Συρία, ο Ερντογάν έλαβε πολύ λίγα κατά τη γνώμη του. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την πτώση των τιμών του πετρελαίου και, κατά συνέπεια, των τιμών του φυσικού αερίου. Αμέσως μετά την ανατροπή του καθεστώτος Μαδούρο, η Βενεζουέλα αύξησε την παραγωγή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν συμφιλιώθηκαν επιτέλους και δημιουργήθηκε μια ενιαία κυβέρνηση στη Λιβύη.
  Η πτώση των τιμών του πετρελαίου κατέρρευσε το ρωσικό ρούβλι, εκτόξευσε τον πληθωρισμό και υποτίμησε την αύξηση των μισθών και των συντάξεων.
  Και η αυξανόμενη δραστηριότητα των μαχητών στον Καύκασο έπαιξε εναντίον του Μεντβέντεφ.
  Λέγεται ότι ήταν ανίκανος να διατηρήσει την κληρονομιά του Πούτιν. Και τι είναι αυτό, όπως συμβαίνει συχνά: ο σούπερ σταρ έχει ορίσει τον εαυτό του έναν αδύναμο διάδοχο.
  Τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες όσο και οι αραβικές χώρες, ακόμη και το Ιράν τροφοδότησαν τον αυτονομισμό στον Καύκασο. Και υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ των σωμάτων ασφαλείας. Κάποιοι ήθελαν ακόμη να δουν ως πρόεδρο τον επί χρόνια σύντροφο του Πούτιν, Μεντβέντεφ! Και άλλοι επρόκειτο να κολλήσουν τον πολύ πιο δημοφιλή Σεργκέι Σόιγκου.
  Αλλά το τελευταίο δεν υποστηρίχθηκε από τους ολιγάρχες και τους βιομήχανους. Το θεωρούσαν πολύ αριστερό και οι δισεκατομμυριούχοι είχαν βαρεθεί τη δικτατορία ενός ατόμου. Όλοι ήθελαν έναν φιλελεύθερο στο θρόνο και τη συμφιλίωση με τη Δύση. Ο Μεντβέντεφ, περιμένοντας να τελειώσει η περίοδος εγγραφής των υποψηφίων προέδρων, πήρε και απέλυσε τον Σόιγκου. Τι προκάλεσε αναταραχή στον στρατό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Στη συνέχεια, ο Μεντβέντεφ απένειμε στον Σόιγκου τον από καιρό υποσχεμένο βαθμό του στρατάρχη και του έδωσε τη θέση του επίτιμου αναπληρωτή πρωθυπουργού. Επίσης λαϊκίστικη κίνηση. Αλλά σε κάθε περίπτωση, οι προεκλογικές συμμαχίες δεν ήταν υπέρ του χρέη προέδρου.
  Ο Ζελένσκι, που ήταν νεότερος, πιο επιτυχημένος, πιο εύγλωττος, έβαζε πόντους. Και ακόμη και όταν εγγράφηκε, περισσότεροι από διακόσιοι προεδρικοί υποψήφιοι διατήρησαν την αδιαμφισβήτητη ηγεσία. Αλλά ο Μεντβέντεφ έπρεπε να παλέψει για τη δεύτερη θέση. Απροσδόκητα, ο Alla Pugacheva έγινε ο ανταγωνιστής του για τον δεύτερο γύρο. Η πριμαντόνα, η οποία έχει γεράσει και δεν έχει παίξει για πολύ καιρό, δεν είναι πολύ πρόθυμη με το PR, ξαφνικά ανέβηκε στη βαθμολογία.
  Ίσως ήταν μια αντίδραση στους ενοχλητικούς πολιτικούς. Ο Ζιρινόφσκι και ο Ζιουγκάνοφ, αντίθετα, έπεσαν απότομα στις βαθμολογίες τους. Και οι δύο αυτοί πολιτικοί έχουν κουραστεί τρομερά από τον κόσμο. Επιπλέον, νεότεροι και πιο πρωτότυποι ηγέτες εμφανίστηκαν στο εκλογικό τους πεδίο.
  Ο Demushkin πρόσθεσε εμφανώς, ο οποίος έλαβε την εικόνα ενός μάρτυρα στη φυλακή. Ο Suraikin δεν μπορούσε ακόμα να σκοράρει, αλλά ένα άλλο μέλος του κόμματός του, ο Sergei Kovalev, ο καλύτερος Ρώσος επαγγελματίας πυγμάχος, άρχισε να κερδίζει πόντους επίσης.
  Σε γενικές γραμμές, ο Sergey Kovalev αποδείχθηκε ενδιαφέρον τύπος. Έβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου της Μόσχας και, απροσδόκητα για όλους, έγινε ο δεύτερος. Εντάχθηκε στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ρωσίας. Και επίσης άρχισε να προσθέτει βαθμολογία.
  Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Sergey Kovalev είναι ένας πολύ μεγάλος πυγμάχος - ο καλύτερος μεταξύ των Ρώσων, ξεπέρασε ακόμη και τον Kostya Tszyu.
  Ο Σεργκέι Κοβάλεφ είναι έτσι ένας τερματιστής και προσέγγισε επικίνδυνα τον Μεντβέντεφ.
  Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες ρωσικές υπηρεσίες δημοσκοπήσεων έχουν βαθμολογία και. Ο. ο πρόεδρος ήταν υπερεκτιμημένος. Αλλά η προώθηση ήταν κεφάλαιο. Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ δεν στάθηκε πολύ τυχερός. Μετά τον Πούτιν, κάπως η τύχη έγινε πιο τσιμπημένη. Οι τιμές του πετρελαίου συνέχισαν να πέφτουν, η ισοτιμία του ρουβλίου μειώθηκε επίσης, οι τιμές αυξήθηκαν γρήγορα. Ο Καύκασος φλεγόταν όλο και πιο ενεργά. Και ακόμη και οι Καντιροβίτες άρχισαν να πολεμούν στο πλευρό των αγωνιστών. Προέκυψε μια τέτοια κατάσταση. Και μετά οι Ταλιμπάν χτύπησαν επίσης ρωσικά στρατεύματα στα σύνορα με το Τατζικιστάν.
  Και όπως αποδείχθηκε, τα ρωσικά στρατεύματα δεν ήταν έτοιμα. Ο Μεντβέντεφ ανέβηκε ξανά. Συν, σκάνδαλο με υπεξαίρεση αποκαλύφθηκε στο υπουργείο Άμυνας και στο υπουργείο Οικονομικών. Μια σκιά έπεσε στους παλιούς φίλους του Μεντβέντεφ. Υπήρχαν επίσης αμφιβολίες για το ποιος έκλεψε εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια από τη Ρωσία. Επίσης καχυποψία. Και τα ΜΜΕ εξοργίστηκαν...
  Ο Ζελένσκι, από την άλλη, διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία ήρεμα, επαγγελματικά, σαν σόου. Ο Ζιρινόφσκι, όπως πάντα, δούλευε περισσότερο για τις αρχές παρά για τον εαυτό του. Ο Ζιουγκάνοφ αποδοκιμάστηκε και πέταξαν με σάπια αυγά. Μετά άλλα περιστατικά...
  Φυσικά, η Ksenia Sobchak συμμετείχε στις εκλογές και δεν μπορούσε παρά να πετάξει το κωνικό. Το πήρε και πέταξε μια τούρτα στο πρόσωπο του Ζιρινόφσκι. Και τράβηξε την προσοχή. Ήταν επίσης αρκετά επικό.
  Στις εκλογές συμμετείχε και ο Αλεξάντερ Ποβέτκιν. Ο Ρώσος πυγμάχος, αφού έχασε από τον Τζόσουα, δεν μπόρεσε να επιστρέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια έκανε μερικές μάχες με περαστικούς αντιπάλους και χάλασε σε έναν πιο σοβαρό. Αφού ολοκλήρωσε την καριέρα του, πήγε στην πολιτική, άρχισε να δημιουργεί ένα εθνικιστικό κόμμα.
  Μέχρι στιγμής χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
  Ο Ποβέτκιν, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού ντιμπέιτ χτύπησε τον αντίπαλό του στο πρόσωπο με τη γροθιά του. Διέπρεψε και, αυτό ανέβασε ελαφρώς τη βαθμολογία του.
  Γενικά οι εκλογές έγιναν υστερικά.
  Έκαναν τηλεοπτικές συζητήσεις: έδωσαν τριάντα δευτερόλεπτα για να απαντήσουν, και το αποτέλεσμα ήταν ένας καβγάς. Πάρτι, τσακωμοί, σκάνδαλα. Ένα ολόκληρο μάτσο.
  Ο Μεντβέντεφ προήχθη ξεδιάντροπα, αλλά η βαθμολογία του ουσιαστικά δεν αυξήθηκε. Ακόμα αμφισβητείται η έξοδος στον δεύτερο γύρο.
  Ο Ζελένσκι πήγε με μεγάλη διαφορά. Και δεν είναι περίεργο! Ο Βλαντιμίρ κατάφερε να βάλει τέλος στην ανεργία μέσα σε πέντε χρόνια και να αποκαταστήσει όλα τα εργοστάσια και τα εργοστάσια και να χτίσει νέα.
  Ένα από τα επιτεύγματα του Zelensky ήταν η ανάπτυξη της γεωργίας και των εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
  Στην Ουκρανία, ειδικότερα, έχουν εμφανιστεί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής που λειτουργούν και φορτίζονται από διαφορές ατμοσφαιρικής πίεσης. Καθώς και γεωθερμικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής. Και πολλα ΑΚΟΜΑ. Συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της ενέργειας της ιονόσφαιρας. Έτυχε η επιστήμη να πάει ενάντια στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.
  Πραγματική αίσθηση ήταν η εμφάνιση στην Ουκρανία ενός εργοστασίου που παράγει συνθετικά τρόφιμα και τα προμηθεύει στην Κίνα. Και η Ρωσία μείωσε τις εξαγωγές τροφίμων.
  Υπήρχαν και υποψήφιοι μεταξύ των Ουκρανών. Συγκεκριμένα, ο Wladimir Klitschko. Ο διάσημος πυγμάχος έχει κάνει μια δύσκολη καριέρα. Επέστρεψε στο ρινγκ: νικώντας τους Charr και Tyson Fury. Αλλά η τρίτη ρεβάνς εναντίον του Τζόσουα έχασε ξανά, αλλά κέρδισε πολλά χρήματα. Και ανακοίνωσε την οριστική του απόσυρση από την πυγμαχία.
  Μετά όμως επέστρεψε ξανά. Πολέμησε στο Κίεβο με τον Γκασίεφ και νίκησε. Μετά από αυτό, έκανε άλλη μια μάχη και κέρδισε τον τίτλο του κανονικού παγκόσμιου πρωταθλητή - καταρρίπτοντας τελικά τόσο το ρεκόρ του Foreman όσο και το ρεκόρ του Joe Louis. Μετά από αυτό, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για την προεδρία της ενωμένης Ρωσίας και Ουκρανίας. Και πρέπει να πω ότι ο Wladimir Klitschko μεταξύ των Ουκρανών είναι δεύτερος μόνο μετά τον ίδιο τον Zelensky. Και παρά τη σταθερή ηλικία πυγμαχίας, ο Wladimir Klitschko ήδη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας είχε μια υποχρεωτική υπεράσπιση ενάντια σε έναν πυγμάχο που ήταν είκοσι χρόνια νεότερος από αυτόν. Και πάλι κέρδισε με νοκ άουτ.
  Μετά από αυτό, η βαθμολογία του Wladimir Klitschko εκτινάχθηκε και πλησίασε τον Medvedev, παίρνοντας ευκαιρίες για τον δεύτερο γύρο.
  Σε γενικές γραμμές, αυτές οι εκλογές είχαν ένα αδιαμφισβήτητο φαβορί: τον Ζελένσκι, και υπήρξε μια πολύ σκληρή μάχη για τη δεύτερη θέση. Ο Alla Pugacheva, ο οποίος για μικρό χρονικό διάστημα ξεπέρασε τον Medvedev στον αγώνα για τη δεύτερη θέση, άρχισε να παραιτείται. Κατ 'αρχήν, δεν είναι τίποτα φωτεινό και δεν άναψε. Και ο Wladimir Klitschko ήρθε στη δεύτερη θέση. Όμως το εκλογικό του σώμα δεν είναι πολύ σταθερό. Ο Sergey Kovalev, ο οποίος κατάφερε να πάει μετά από τρεις ήττες και να συγκεντρώσει και τις τέσσερις ζώνες ελαφρών βαρών, αγωνίστηκε επίσης στο ρινγκ και κέρδισε ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή.
  Και οι βαθμολογίες του ανέβηκαν ξανά. Θα μπορούσα να πάω και στον δεύτερο γύρο. Άλλοι Ουκρανοί πυγμάχοι: Ο Usyk και ο Lomachenko υποστήριξαν τον Zelensky και οι πρόεδροι δεν ανέβηκαν. Αν και και οι δύο δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την καριέρα τους. Και γιατί να τελειώσουν; Ο Usyk κέρδισε τον Joshua στα σημεία και έγινε ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής βαρέων βαρών του κόσμου. Ο Lomachenko περιπλανιέται από τη μια κατηγορία βάρους στην άλλη και πληρώνεται τόσο μεγάλες αμοιβές που διστάζει να τελειώσει την καριέρα του.
  Και στις ΗΠΑ η προεκλογική εκστρατεία. Ο Ντόναλντ φεύγει μετά από δύο θητείες και δεν είναι πολύ υγιής για να ανέβει στην τρίτη. Οι νέοι διεκδικούν πρόεδρος. Από τους Δημοκρατικούς, μια πολύ όμορφη γυναίκα κυβερνήτης τριάντα εννέα περίπου - πιθανώς η νεότερη κυρία των υποψηφίων προέδρων. Από τους Ρεπουμπλικάνους, και από τους νεαρούς στρατηγούς-ήρωες του πολέμου κατά του Ιράν.
  Η γενιά των πολιτικών στις ΗΠΑ έχει αλλάξει.
  Στη Ρωσία, ο Πούτιν μπορούσε και θα μπορούσε να νικήσει τον Ζελένσκι, αλλά προφανώς κάηκε στη δουλειά. Η υπέρταση έχει κάνει τον φόρο της! Και αυτό που ήθελε - υπερεκτίμησε τη δύναμή του, δεν εμπιστευόταν το περιβάλλον. Και ίσως και εθισμένος. Μετά την αποχώρηση του Nazarbayev, ένα άλλο κύμα πήγε στην ΚΑΚ - ο εκδημοκρατισμός. Το Καζακστάν έγινε κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ο Λουκασένκο εξαφανίστηκε ύποπτα στη Λευκορωσία. Και ο πρόεδρος έχει γίνει επίσης φιγούρα.
  Ήρθε άλλο ένα κύμα. Ήδη στην Τουρκία το κοινοβούλιο έχει ξεσηκωθεί κατά του Ερντογάν. Το εκκρεμές ταλαντεύτηκε από την άλλη πλευρά.
  Ο Ζελένσκι όντως άλλαξε το σύνταγμα υπέρ μιας μεγαλύτερης απολυταρχίας, αλλά στη Δύση τον αντιλαμβάνονται ως άνθρωπό του! Ναι, τα δημοψηφίσματα γίνονται συνέχεια. Και υπάρχει πραγματική ελευθερία λόγου.
  Σε κάθε περίπτωση, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για να κερδίσει ο Ζελένσκι στον δεύτερο γύρο. Πιθανότατα, είναι ο Μεντβέντεφ που θα εισέλθει στον δεύτερο γύρο - ο διοικητικός πόρος μπορεί να νικήσει τη χαμηλή δημοτικότητα και τον όχι πολύ επιτυχημένο κανόνα. Πολλοί σημείωσαν επίσης ομοιότητες με τις εκλογές στην Ουκρανία - πολλοί υποψήφιοι για την προεδρία, η ηγεσία του Ζελένσκι, χαμηλές βαθμολογίες για τις αρχές και υψηλές αντιαξιολογήσεις.
  Το αν ο Ζελένσκι θα μπορούσε να νικήσει τον Πούτιν είναι ένα άλλο ερώτημα, αλλά ο Μεντβέντεφ προφανώς δεν απασχόλησε τον ρόλο του ηγέτη του έθνους. Και η δημοκρατία εδώ έπαιζε ήδη ενάντια στις αρχές.
  Ο Μεντβέντεφ δεν μπορούσε να συντονιστεί ιδιαίτερα στον αγώνα. Δεν έχει αυτόν τον χαρακτήρα. Δεν είναι πραγματικός μαχητής!
  Αλλά το πρόβλημα με όλες τις απολυταρχίες είναι ότι οι διάδοχοι δεν είναι πολύ καλοί! Συνήθως ένας δικτάτορας βάζει έναν αδύναμο πίσω του - για να μην ανατρέψει! Όπως, για παράδειγμα, ο διάδοχος του Ναζαρμπάγιεφ ήταν περιορισμένος στην εξουσία. Και δεν τον πειράζει - μαλακό!
  Και ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι, σε κάθε περίπτωση, ήρθε στην εξουσία από την αντιπολίτευση και δεν είναι αδύναμος.
  Πρέπει να πούμε ότι και ο Πούτιν θεωρούνταν μαλακός και αδύναμος και γι' αυτό διορίστηκε πρόεδρος, μετά τον θορυβώδη Γέλτσιν. Αλλά όπως αποδείχθηκε, υπάρχουν διάβολοι σε έναν ήσυχο βάλτο!
  Και μετά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο βάλτο και ήσυχο. Αλλά ο Μεντβέντεφ, όπως φαίνεται, δεν είναι λύκος με ένδυμα προβάτου, αλλά πραγματικά ένα φυσικό πρόβατο. Και δεν μπορεί να μαζέψει δύναμη.
  Ο Ζιρινόφσκι προσέβαλε τον Ζελένσκι με βρισιές και του επιβλήθηκε πρόστιμο. Αρκετές δεκάδες προεδρικοί υποψήφιοι αποχώρησαν υπέρ του Μεντβέντεφ, αλλά δεν έκανε τίποτα. Από τους διάσημους που πρωταγωνίστησαν, ήταν ο πυγμάχος Denis Lebedev. Πραγματικά προχώρησε τεχνικά. Και υπήρχαν και επιχειρηματίες, μικροί πολιτιστικοί παράγοντες. Από τους συγγραφείς, μόνο ο Σεργκέι Λουκιανένκο πρωταγωνίστησε υπέρ του Μεντβέντεφ. Οι υπόλοιποι ήθελαν να προωθηθούν. Και όλοι πίστευαν στην τύχη.
  Ο Μεντβέντεφ μεγάλωσε αρκετά. Αλλά υπήρχε ελπίδα ότι ο στρατός, η φυλακή και η αστυνομία θα ψήφιζαν όπως είχε διαταχθεί. Επιπλέον, δωροδοκία ψηφοφόρων. Και φυσικά πρόωρη ψηφοφορία. Και εδώ, επίσης, υπάρχουν ήδη κάθε πιθανότητα επιτυχίας.
  Ναι, αυτό ήταν που ώθησε την αυξημένη δραστηριότητα των αρχών. Δώστε πρόωρη ψηφοφορία. Και φυσικά υπάρχουν ψεύτικα. Και η επιθυμία να ψηφίσουμε με την καρδιά.
  Σε αντίθεση με τις εκλογές του 1996, ο Μεντβέντεφ δεν κατάφερε να αυξήσει τη βαθμολογία του. Ο Γέλτσιν, επίσης, πρέπει να πούμε ότι είναι τυχερός. Συγκεκριμένα, ο Dzhokhar Dudayev πέθανε κατά λάθος. Τι είδους μύγα τον δάγκωσε, μην παίρνετε τις συνήθεις προφυλάξεις κατά τη διάρκεια της κλήσης. Άλλωστε, αν αυτό είχε συμβεί λίγο νωρίτερα, δεν θα είχαν χρόνο να χτυπήσουν. Και λίγο αργότερα, θα κάλυπταν μόνο την κεραία και ο ίδιος ο Dzhokhar θα βρισκόταν σε απόσταση ασφαλείας. Τέτοια τύχη στον πόλεμο και για την προπαγάνδα.
  Και εδώ δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε τον Dudayev. Και δεν υπάρχει ο Ραντούεφ, που πιάστηκε τόσο ανόητα την παραμονή των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία. Όμως ο Ντουντάεφ Τζούνιορ δεν θέλει να πεθάνει κατά τη διάρκεια των εκλογών. Και γενικά, προφανώς η τριάδα των διαδόχων: Γιέλτσιν, Πούτιν, Μεντβέντεφ - διακόπτεται ...
  Απόπειρες εξαγοράς ψηφοφόρων διέρρευσαν και προκάλεσαν περαιτέρω σκάνδαλο. Ο πατριάρχης δεν υποστήριξε κανέναν, υποστηρίζοντας: του Θεού είναι του Θεού, και του Καίσαρα είναι του Καίσαρα. Γενικά, υπό τον Γιέλτσιν, κατά κάποιο τρόπο αποδείχθηκε ευκολότερο. Και η Ορθόδοξη Εκκλησία για κάποιο λόγο πήρε το μέρος του Γέλτσιν, ο οποίος φαινόταν ήδη εντελώς απελπισμένος. Και βιομηχανικοί κύκλοι.
  Και τώρα οι Ρώσοι ολιγάρχες άρχισαν να φλερτάρουν με τον Ζελένσκι. Προφανώς, ο Μεντβέντεφ δεν μπορεί να σηκωθεί.
  Και η διάθεση στα μέσα ενημέρωσης άρχισε να αλλάζει. Όλο και περισσότεροι ο Ζελένσκι επαινούνταν. Ήδη ο Ζιρινόφσκι άρχισε να λέει ότι ο συνονόματός του είναι στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος με διαμάντια.
  Ο Μεντβέντεφ διπλασίασε ξανά τους μισθούς και τις συντάξεις. Αλλά το ρούβλι κατέρρευσε εντελώς. Και μπήκε ο πληθωρισμός. Έχουν ανέβει και οι δασμοί.
  Ακόμη και έπρεπε, ζητά δάνειο από το ΔΝΤ. Και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο γίνονται όλο και φθηνότερα.
  Το Ιράν, η Βενεζουέλα, η Λιβύη, η Σαουδική Αραβία αυξάνουν όλες τις εξαγωγές τους. Και επίσης στις ΗΠΑ εισήχθη μια νέα μέθοδος εξόρυξης σχιστόλιθου. Το κόστος έχει πέσει κατακόρυφα.
  Και μετά υπάρχει οικονομική ύφεση και αναταραχή στην Κίνα. Λοιπόν, είναι κατανοητό - κουρασμένος από την κυριαρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος. Και οι Κινέζοι θέλουν ελευθερία και πολυκομματικό σύστημα!
  Η κυβέρνηση έχει αλλάξει λίγο στην Ινδία. Υπήρξε απόπειρα πραξικοπήματος και εγκαθίδρυση δικτατορίας.
  Η αντιπαράθεση στον Καύκασο έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αναταραχές άρχισαν και στη Σιβηρία. Συγκεκριμένα, οι αυτονομιστές έχουν ενταθεί.
  Στη Βρετανία, το κόμμα κέρδισε τις εκλογές: "Αναγέννηση", ωστόσο, σε συνασπισμό με τους Εργατικούς. Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ακόμα ζωντανή, αλλά έχει υποσχεθεί ότι θα φύγει για τα εκατό χρόνια της, μετά την οποία θα διεξαχθεί δημοψήφισμα για την κατάργηση της μοναρχίας. Και το ιδρυτικό γραφείο του Προέδρου της Βρετανίας.
  Η Γαλλία είναι ανήσυχη. Αντί για τον Μακρόν, κέρδισε η Μαίρη Λίπεν και έγινε προσπάθεια εγκαθίδρυσης δικτατορίας. Αλλά οι ίδιοι οι Γάλλοι δεν ξέρουν τι θέλουν, έστησαν ένα νέο Μαϊντάν. Ναι, άνευ προηγουμένου σε κλίμακα. Και η Μαίρη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα ριζοσπαστικά της σχέδια να εκδιώξει τους Άραβες και άλλους. Στη συνέχεια, ακόμη χειρότερα, το ανώτατο δικαστήριο ακύρωσε τις προεδρικές εκλογές και η Μαίρη συνελήφθη.
  Πρόωρες εκλογές ανακοινώθηκαν και στη Γαλλία. Δηλαδή, όπως πάντα παντού χάος.
  Στη Λευκορωσία, έχοντας πιει από την τυραννία του Λουκασένκο, διεξήγαγαν δημοψήφισμα και γενικά κατάργησαν τη θέση του προέδρου. Η δημοκρατία έγινε κοινοβουλευτική και ο νέος πρωθυπουργός είπε ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένταξη στη Ρωσία. Αλλά μετά τις προεδρικές εκλογές εκεί. Ο Zelensky είναι πολύ δημοφιλής στη Λευκορωσία.
  Στο Καζακστάν, οι σχέσεις μεταξύ του προέδρου και του κοινοβουλίου έχουν επιδεινωθεί. Υπήρχε απειλή παραπομπής. Αλλά γρήγορα συμφώνησαν, αλλά η εξουσία του αρχηγού του κράτους ήταν ακόμη πιο περιορισμένη.
  Ο Μεντβέντεφ γινόταν όλο και πιο νευρικός. Οι εκλογές πλησίαζαν και η βαθμολογία του Ζελένσκι ήταν αρκετές φορές υψηλότερη. Είναι αλήθεια ότι δεν κερδίζει στον πρώτο γύρο, αλλά σε κάθε περίπτωση, ο Μεντβέντεφ περνάει. Υπάρχει μόνο ένας υπολογισμός για να εξαπατήσετε ή να νοκ άουτ.
  Έγινε μυστικό συμβούλιο. Συγκεντρώθηκαν δισεκατομμυριούχοι της Ρωσίας.
  Ο Μεντβέντεφ είπε ωμά:
  - Θέλετε ένας ξένος Ουκρανός να λάβει την τεράστια δύναμη του προέδρου της αυτοκρατορίας;
  Ο Deribasko παρατήρησε λογικά:
  - Είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να συνεννοούμαστε με οποιαδήποτε δύναμη! Ο Ζελένσκι δεν είναι κομμουνιστής και ... Αυτός δεν είναι ο Ζιουγκάνοφ, που δεν μας ταίριαζε σε καμία περίπτωση!
  Ο Μεντβέντεφ δήλωσε ξερά:
  - Ο φόρος εισοδήματος στην Ουκρανία είναι πολύ υψηλότερος από ό, τι στη Ρωσία!
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γέλασε και παρατήρησε:
  - Και ποιος ξέρει και αναλογίζεται το εισόδημά μας! Επιπλέον, πρόσφατα μειώθηκαν εκεί και σχεδόν ισοφαρίστηκαν με τους δικούς μας!
  Ο Προκόροφ απάντησε χαμογελώντας:
  - Οι κυβερνήσεις αλλάζουν. Μένουμε! Τι μπορείτε να προτείνετε;
  Ο Μεντβέντεφ γρύλισε εξαγριωμένος:
  - Δεν πιστεύω ότι ο Γέλτσιν κέρδισε ειλικρινά!
  Ο Ντεριμπάσκο απάντησε ψυχρά:
  - Εάν ο Zyuganov δεν ήταν ο αντίπαλος του Yeltsin, τότε ο Borik θα είχε πραγματικά λίγες πιθανότητες. Αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να θυμούνται πολύ καλά τη "γοητεία" της κομμουνιστικής εξουσίας. Δηλαδή: άδεια ράφια, κάρτες, κουπόνια, επαγγελματικές κάρτες, μεγάλες ουρές, μισθός πέντε δολαρίων το μήνα. Φυσικά, κανείς δεν ήθελε να επιστρέψει σε αυτούς τους κολασμένους καιρούς. Ναι, ακόμη και να χάσεις το θέαμα, και πολιτικές εκπομπές, καθώς και ταινίες με σεξ, και πολλά άλλα. Ο λαός ήθελε ελευθερία. Και ψήφισαν όχι υπέρ του Γέλτσιν, αλλά κατά του Σκιάχτρου Ζιουγκάνοφ. Και ο Ζελένσκι δεν θα τρομάξει τον κόσμο. Σε αντίθεση με τον Πούτιν, δεν θα κλείσει την εκπομπή Kukly και δεν θα βάλει κόσμο στα χαρτιά. Μόλις το ενενήντα έκτο έτος δεν μπορεί να επαναληφθεί. Ο Γέλτσιν έκλεψε πέντε ή έξι τοις εκατό, αλλά κέρδισε με δεκατρία! Τόσο σχεδόν δίκαιο!
  Και ο Ζελένσκι πάει με τόση διαφορά που δεν μπορείς να τον νικήσεις!
  Ο Μεντβέντεφ φώναξε:
  - Με πέταξαν! Συνωμοσία!
  Ο Roman Abramov παρατήρησε:
  - Αν και οι κυρώσεις θα αφαιρεθούν από εμάς! Και είσαι Αρκούδα ... Έχεις ήδη κερδίσει τη σύνταξή σου!
  Ο Μεντβέντεφ σφύριξε:
  - Να καείς στην κόλαση!
  Ο Προκόροφ λογικά παρατήρησε:
  - Δεν υπάρχει κόλαση! Υπάρχει μόνο ένα σκιάχτρο, για να μαζέψεις χρήματα!
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε μπερδεμένος:
  - Ναί? Και ότι δεν υπάρχει Θεός;
  Ο Προκόροφ χαμογέλασε και απάντησε:
  -Τι Θεός; Το αντιπροσωπεύουν διαφορετικά!
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πρότεινε:
  - Μπορεί να κάνει μια νέα πίστη! Όποιος είναι πλούσιος, τον αγαπάει ο Θεός! Όποιος είναι πιο πλούσιος από όλους, ο Θεός τον αγαπάει περισσότερο από όλους!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά.
  - Λογικά! Τι θα πει όμως ο κόσμος;
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γέλασε:
  - Μπορείτε να εκπαιδεύσετε τους ανθρώπους!
  Ο Μεντβέντεφ γουργούρισε:
  Ελπίζω να παραμείνουμε φίλοι!
  Μετά βγήκε από το δωμάτιο...
  Το καλειδοσκόπιο των γεγονότων συνέχισε να μαίνεται στον κόσμο. Στο ρινγκ επέστρεψε και ο Βιτάλι Κλίτσκο και αγωνίστηκε στο γήπεδο του Κιέβου. Πολέμησε τον Μάικλ Τάισον. Δύο γέροι, πολύ διάσημοι και δημοφιλείς. Λοιπόν, έβγαλαν πολλά χρήματα. Ο Μάικλ Τάισον, φυσικά, συμφώνησε στον αγώνα, καθώς ήταν σχεδόν ζητιάνος.
  Ακόμα κι αν ο νεότερος και κυρίως σε πολύ καλύτερη φόρμα, ο Vitali Klitschko τον κέρδισε κυριολεκτικά. Ο Wladimir Klitschko είπε ότι θέλει ακόμα να κερδίσει τον τίτλο του απόλυτου παγκόσμιου πρωταθλητή και να αγωνιστεί με την Usyk. Μετά από αυτό, θα σπάσει όλα τα ρεκόρ με το να γίνει ο γηραιότερος απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής ... Και μπορεί να ηρεμήσει. Τι άλλο μπορεί να νικήσει; Ο Τζο Λούις έχει ήδη ηττηθεί, και ο Φόρμαν έχει ηττηθεί, και κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο στα βαρέα βάρη τέσσερις φορές.
  Ο Vitali Klitschko κέρδισε πολλά χρήματα από τον αγώνα, αναπλήρωσε το ταμείο και τη φήμη και είχε έναν σχετικά εύκολο αγώνα.
  Ο Ζελένσκι απένειμε στον Βιτάλι Κλίτσκο το Χρυσό Τάγμα του Ίλια Μουρόμετς. Και αυτό κέρδισε επιπλέον συμπάθεια.
  Στον κόσμο της πολιτικής γενικότερα, οι πυγμάχοι έχουν γίνει δημοφιλείς. Ο Floyd Maweiser διεκδικεί την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών. επίσημα ανεξάρτητη. Και με αξιοπρεπή βαθμολογία. Και τι γίνεται με έναν δισεκατομμυριούχο, έναν αχτύπητο πυγμάχο και έναν μαύρο. Γιατί όχι υποψήφιος;
  Ο Floyd Maweiser υποστήριξε τον Zelensky στις προεδρικές εκλογές και υποσχέθηκε φιλία.
  Λίγοι Floyd ήθελαν ένα rematch με τον Pacquio και συγκέντρωσαν πολλά χρήματα για αυτό.
  Ο Μεντβέντεφ έχανε σαφώς έδαφος κάτω από τα πόδια του. Προκειμένου να δημιουργήσει κάποια εξωφρενική συμπεριφορά, διόρισε τον Ανατόλι Κασπιρόφσκι Υπουργό Υγείας με τον βαθμό του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού. Κάτι που φυσικά είναι μια δυνατή κίνηση, αλλά όχι αρκετή. Παρεμπιπτόντως, ο Anatoly Kashpirovsky έγινε ο γηραιότερος υπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην ιστορία της Ρωσίας. Ναι, κάτοχος ρεκόρ! Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ βράβευσε επίσης τη βασίλισσα της Αγγλίας με το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, παρέδωσε μάλιστα το αστέρι του ήρωα στον Σόιγκου. Και στέρησε τον Γκορμπατσόφ το ανώτατο τάγμα του. Το οποίο, γενικά, δεν είναι και τόσο όμορφο.
  Και επίσης πήρε και επανέφερε τον Μπέρια στο βαθμό του Στρατάρχη. ίσως για να προσελκύσουν
  στο πλευρό τους με τους σταλινικούς. Και ο Μπόρις Νεμτσόφ απονεμήθηκε μετά θάνατον το Τάγμα της Αξίας για την Πατρίδα, πρώτου βαθμού. Περαιτέρω, μετονόμασε το Βόλγκογκραντ με διάταγμα του Στάλινγκραντ. Επίσης φλερτάροντας με τους σταλινικούς. Αλλά και οι φιλελεύθεροι. Η Νοβοντβόρσκαγια απένειμε μεταθανάτια τον τίτλο του Ήρωα της Ρωσίας και του ... Στάλιν!
  Μετά θάνατον, ο Μεντβέντεφ παρουσίασε επίσης το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον Γιούρι Γκαγκάριν. Και αποκατέστησε το Τάγμα της Νίκης στον Leonid Ilya Brezhnev. Εκτός απροόπτου, ο Μεντβέντεφ παρέδωσε το χρυσό αστέρι του ήρωα της Ρωσίας και στον Γκάρι Κασπάροφ.
  Επίσης φλερτάροντας με φιλελεύθερους. Και με τους κομμουνιστές. Και τα δικά σας και τα δικά μας.
  Ο Μεντβέντεφ επέδωσε επίσης το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον Πάπα Φραγκίσκο τον Πρώτο.
  Επίσης πολύ γενναιόδωρα δώρα του "μεγάλου άρχοντα"! Επιπλέον, ο Μεντβέντεφ μείωσε ξαφνικά ξανά την ηλικία συνταξιοδότησης για άνδρες και γυναίκες σε πενήντα πέντε. Κάτι που αποδείχτηκε αίσθηση. Και πάλι αυξημένες συντάξεις.
  Τι κάνετε την παραμονή των εκλογών.
  Επιπλέον, ο αναπληρωτής πρόεδρος απένειμε στον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι τον βαθμό του αντιστράτηγου. Όπως, για πιστή υπηρεσία, πάρτε το από τον ώμο του κυρίου. Και ο γιος του Ιγκόρ Λεμπέντεφ διορίστηκε απροσδόκητα Υπουργός Εξωτερικών, αντί του παλιού και αναγάπητου στη Δύση Λαβρόφ.
  Ο Μεντβέντεφ πρόσφερε επίσης στον Ντεμούσκιν τη θέση του επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά ο έγκυρος εθνικιστής αρνήθηκε. Από τους νέους διορισμούς, αίσθηση ήταν ο διορισμός της Ksenia Sobchak ως υπουργού Πολιτισμού. Η ίδια, βλέποντας ότι η βαθμολογία της είναι αρκετά μικρή, συμφώνησε. Απαίτησε όμως και τη θέση της αντιπροέδρου. Ο Μεντβέντεφ συμφώνησε σε αυτό.
  Ο Γιαβλίνσκι συμμετείχε και αυτός στις εκλογές, αλλά αρρώστησε εντελώς και αποχώρησε για λόγους υγείας.
  Ο ενεργός πρόεδρος του απένειμε επίσης το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας.
  Ο Μιχαήλ Κασιάνοφ έλαβε το παράσημο της Αξίας για την Πατρίδα, πρώτου βαθμού, και τη θέση του Επίτιμου Οικονομικού Συμβούλου. Για το οποίο αποσύρθηκε υπέρ του Μεντβέντεφ. Αλλά αυτά είναι πολύ μικρά κλάσματα του ποσοστού.
  Ο Σεργκέι Κοβάλεφ προσφέρθηκε στον Υπουργό Αθλητισμού, αλλά του φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετό.
  Υπήρξε σύγκρουση με τον πρόεδρο του συνταγματικού δικαστηρίου. Ο Ζόρκιν τελικά έφυγε. Αλλά σε ποιον να δώσει μια τέτοια ανάρτηση; Κατά προτίμηση γυναίκα! Και πρόσφεραν στον Alla Pugacheva.
  Όμως η διάσημη τραγουδίστρια αρνήθηκε, επικαλούμενη ότι δεν ήταν για εκείνη. Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ της παρέδωσε το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας. Αν και ο Άλλα αρνήθηκε να ενεργήσει υπέρ του.
  Ποιος θα είναι όμως ο πρόεδρος του συνταγματικού δικαστηρίου; Η θέση έχει κολλήσει. Ο Σόιγκου αρνήθηκε επίσης - όχι το προφίλ του!
  Η Dima Bilan συμφώνησε απροσδόκητα. Αν και φυσικά δεν είναι ακόμη γεγονός ότι αυτό είναι το προφίλ του! Και φυσικά, το να είσαι τραγουδιστής είναι πιο κερδοφόρο και πολύ πιο διασκεδαστικό από το να είσαι πρόεδρος του συνταγματικού δικαστηρίου.
  Ο Μεντβέντεφ, σε κάθε περίπτωση, το άρπαξε γρήγορα και παρέδωσε το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας.
  Η Dima Bilan, ωστόσο, είπε ότι αυτό ήταν απλώς ένα αστείο. Ωστόσο, με γενική έγκριση, η Λιουντμίλα Πούτινα διορίστηκε πρόεδρος του συνταγματικού δικαστηρίου. Ήταν μια ισχυρή κίνηση, δεδομένης της δημοτικότητας του Πούτιν στη Ρωσία, αλλά ήταν ήδη κάπως καθυστερημένη και δεν μπορούσε να σώσει τον Μεντβέντεφ.
  Αν και οι προσπάθειες έγιναν τιτάνια. Αλλά οι τιμές ανέβαιναν, το ρούβλι έπεφτε, οι Ταλιμπάν προχωρούσαν στο Τατζικιστάν και δεν υπήρχε τίποτα να πείσει τον ψηφοφόρο.
  Την τελευταία στιγμή, ο Gennady Zyuganov διορίστηκε πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπεύθυνος για το κοινωνικό μπλοκ. Αυτό όμως είναι ήδη νεκρό κατάπλασμα.
  Και ο ίδιος ο Zyuganov έχει ήδη χάσει εντελώς το εκλογικό του σώμα.
  Την παραμονή της ψηφοφορίας, ο Degtyarev διορίστηκε Γενικός Εισαγγελέας. Επίσης υποψήφιος πρόεδρος από το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα.
  Ο Μεντβέντεφ αναστατώθηκε και έψαξε για νέους τρόπους. Μία από τις θεαματικές προεκλογικές κινήσεις ήταν η απονομή ενός ειδικού χρυσού μεταλλίου που φέρει το όνομα του Ζούκοφ σε όλους τους βετεράνους του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Και ένα εκατομμύριο ρωσικά ρούβλια για εκκίνηση. Όμως έχουν απομείνει ελάχιστοι βετεράνοι του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.
  Ο Μεντβέντεφ απένειμε επίσης το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου στην Τερέσκοβα. Ότι ενώ υπάρχει μια ευκαιρία, γιατί να μην επιβραβευτεί; Έτσι στον Ανατόλι Καρπόφ μπορεί να δοθεί ήρωας της Ρωσίας. Είναι μεγάλος σκακιστής! Και ο Alekhine, και ο Botvinnik, και ο Tal και ο Spassky, ο Tigran - θα απονείμουν μετά θάνατον βραβεία - καθόλου άσχημα!
  Αστέρια του ήρωα της Ρωσίας - είναι ωραίο!
  Είναι ωραίο να δίνεις βραβεία και να μοιράζεις μετάλλια. Και αν δημιουργήσετε επίσης ένα τάγμα με το όνομα του Πούτιν. Ολόκληρες τέσσερις μοίρες: ο τέταρτος - χάλκινο, ο τρίτος - ασήμι, ο δεύτερος - χρυσός, ο πρώτος - χρυσός με διαμάντια!
  Αυτό εφευρέτησε ο Μεντβέντεφ.
  Ωστόσο, ούτε αυτό είναι αρκετό. Ο Ζελένσκι δημιουργεί επίσης νέες παραγγελίες. Παραγγείλετε, για παράδειγμα, Taras Shevchenko. Ή Taras Bulba! Ή Γκόγκολ! Και τι να ψαρέψει. Και η παραγγελία που πήρε το όνομα του Kozhedub! Αυτή είναι μια ισχυρή κίνηση του Zelensky για να ευχαριστήσει τις αριστερές δυνάμεις. Γενικά, βέβαια, ο Ζελένσκι δεν είναι κομμουνιστής, ούτε καν αριστερός. Άρα μπορεί να έχει πρόβλημα. Αλλά οι κομμουνιστές στη Ρωσία δεν βρήκαν αρχηγό.
  Και τι περισσότερο, Αντρέι Ναβάλνι; Κάπως όλοι τον ξέχασαν. Δεν έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος; Αλλά ο Αντρέι Ναβάλνι εργάζεται στην ομάδα του Ζελένσκι για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει ήδη κάνει πολλά στον αγώνα κατά της διαφθοράς στην Ουκρανία.
  Άρα κανείς δεν έχει πεθάνει ακόμα! Και η διαδικασία της συγχώνευσης των δύο αδελφικών λαών και της γενικής εκλογής του αρχηγού του έθνους βρίσκεται σε εξέλιξη.
  Ο Αντρέι Ναβάλνι θα πλύνει και τον Ζελένσκι ... Αυτός, ως συνήθως, είναι σε ρολό.
  Και ενεργεί με ξέφρενη πίεση.
  Και ταυτόχρονα πολύ διακριτικά, για να μην τρομάξουν τους ψηφοφόρους. Καθόλου στυλ Τραμπ.
  Και νέες εποχές έρχονται στον κόσμο - πιο ασφαλείς και πιο ήρεμοι. Οι δημοκρατικές και κοσμικές μεταρρυθμίσεις ξεκινούν στη Σαουδική Αραβία και ο θρησκευτικός εξτρεμισμός είναι γενικά σε υποχώρηση. Πράγματι, πολλοί μπορούν να στηριχτούν στο Διαδίκτυο τις αντιφάσεις μεταξύ του Κορανίου και της επιστήμης και να σκεφτούν: γιατί το κάνουν αυτό; Ποιοι είναι οι λόγοι για να θεωρήσουμε το Κοράνι και τη Βίβλο ως τον λόγο του Θεού;
  Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται και να κάνουν ερωτήσεις, δεν είναι πλέον τόσο απερίσκεπτοι. Στην πραγματικότητα, γιατί προκύπτει ο αιώνας; Περισσότερο σαν φόβος θανάτου! Και τόσο λίγοι άνθρωποι φοβούνται να πεθάνουν μέχρι να αρρωστήσουν!
  Ο Μεντβέντεφ, την παραμονή των εκλογών, αύξησε τις πληρωμές για τα δελτία ασθενείας και τα επιδόματα για τα άτομα με αναπηρία. Και επίσης η παραγωγή δεξαμενών αυξήθηκε ...
  Ο Μεντβέντεφ, για να φανεί πατριώτης, ανέβασε σημαντικά τον πήχη για τις στρατιωτικές δαπάνες. Το τανκ Medved, το βαρύτερο από τα τέρατα, που ζυγίζει περισσότερο από εκατό τόνους και με πυρηνικό αντιδραστήρα αντί για κινητήρα, τέθηκε σε μαζική παραγωγή.
  Το έργο "Bear" αναπτύχθηκε υπό τον Πούτιν, κατόπιν προσωπικών του εντολών. Υποτίθεται ότι δημιουργούσε ένα τανκ-τέρας για εκφοβισμό. Το αυτοκίνητο αποδείχθηκε πολύ βαρύ και ακριβό, με πολυστρωματική θωράκιση και δύο πυραυλικά βομβαρδιστικά σε υπηρεσία.
  Χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου ήταν η ταχύτητά του πάνω από εκατό χιλιόμετρα την ώρα, με βάρος εκατόν πενήντα τόνων και ένα κολοσσιαίο απόθεμα ισχύος χάρη σε έναν πυρηνικό αντιδραστήρα.
  Είναι αλήθεια ότι ένα άλλο ατυχές περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του τρεξίματος - η κάμπια έσκασε. Και πάλι η εντύπωση χάλασε. Ο Μεντβέντεφ γελοιοποιήθηκε κυριολεκτικά.
  Και μετά συνέβη ένα άλλο επεισόδιο στον ενεργό πρόεδρο - δεν μπορείτε να το φανταστείτε επίτηδες. Όταν ο Μεντβέντεφ προσπάθησε να γκρεμίσει ένα δέντρο μπροστά στους ξυλοκόπους, τότε έπεσε ακριβώς πάνω στο γιορτινό τραπέζι με το φαγητό. Έτσι ο άτυχος μεταβατικός αρχηγός της Ρωσίας και πάλι ντροπιάστηκε.
  Ναι, ο Μεντβέντεφ ήταν πραγματικά άτυχος. Μια τέτοια περιουσία είναι ιδιότροπη: χαρίζει το ένα, προσβάλλει το άλλο. Είναι πραγματικά τόσο κακό, για παράδειγμα, ήταν ο Νικόλαος Β', αλλά ήταν πραγματικά προσβεβλημένος από ανώτερες δυνάμεις. Έτσι, με τον Μεντβέντεφ, γενικά, έναν έξυπνο άνθρωπο, όλα έπεσαν κυριολεκτικά από τον έλεγχο.
  Οι απόπειρες να κάνουν κάτι συνάντησαν αντίσταση και κάτι πεισματάρικο.
  Ο Μεντβέντεφ φαινόταν να συσπάται στο τηγάνι. Και μετά υπήρχαν άλλα προβλήματα. Σε σκάνδαλο διαφθοράς εμφανίστηκε και ο εν ενεργεία πρωθυπουργός.
  Και εδώ, φυσικά, ο Αντρέι Ναβάλνι δεν μπορούσε να το κάνει χωρίς. Αυτός ο τύπος θα ταιριάζει πάντα!
  Πήρε τόσο δολοφονικό συμβιβαστικό υλικό για τον Μεντβέντεφ και το περιβάλλον του - το σκάνδαλο αποδείχθηκε εκπληκτικό. Με λίγα λόγια, τόσο ο Ναβάλνι όσο και όσοι έπεσαν κάτω από το συντριπτικό του χτύπημα έγιναν διάσημοι.
  Αλλά ο Μεντβέντεφ έπρεπε να βρει δικαιολογίες και να σκουπίσει τη σούβλα. Και τι ακριβώς δεν ξεχύθηκε πάνω του. Όχι εκλογές, αλλά φρίκη.
  Την ημέρα της ψηφοφορίας, ο Μεντβέντεφ έφτασε φρουρούμενος. Ήταν φανερό ότι ήταν σκυθρωπός και αβέβαιος. Τρέμουν τα χέρια όταν πήρε το ψηφοδέλτιο. Στην τελευταία του εντολή, ο ασκών καθήκοντα προέδρου τριπλασίασε τους μισθούς στρατιωτικών και αστυνομικών. Και πενταπλάσια σύνταξη!
  Η Αναστασία Ορλόβα, ωστόσο, πείραξε έξυπνα τον αιτούντα για το ρόλο του δικτάτορα:
  - Είναι δύσκολο να κάθεσαι σε ξιφολόγχες! Εδώ βάζει ένα μαξιλάρι μετρητών!
  Αφού το κορίτσι εξολοθρευτής πήρε και έδειξε ένα σύκο, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών.
  Η Αναστασία, φυσικά, είναι ένα κορίτσι, που με μια λέξη δεν θα χωρέσει στην τσέπη της. Πνευματώδης, δυνατός, ψύχραιμος, χαρισματικός.
  Και τόσοι πολλοί τύποι την ερωτεύτηκαν. Επιπλέον, η Αναστασία είναι μια πολύ ιδιοσυγκρασιακή ξανθιά και δεν πηγαίνει για ύπνο χωρίς να επιλέξει έναν νέο άντρα για τη νύχτα. Φυσικά, επιλέγει πιο όμορφους, αθλητικούς, φουσκωτούς άντρες, μερικές φορές και πολύ νέους. Σίγουρα όμως διαφορετικό. Φαίνεται να ενεργοποιείται. Και κανείς δεν θεωρεί πόρνη αυτόν τον τρομερό πολεμιστή.
  Αντίθετα, για μια τόσο δυνατή και μυώδη γυναίκα φαίνεται πολύ cool.
  Ψήφισε και η Αναστασία και πήρε το ψηφοδέλτιο με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών της, και αυτό είναι ένα ολόκληρο ρολό, όπου είναι δύσκολο να βρεις επώνυμο και να βάλεις τον εαυτό της χωρίς περιττές προκαταλήψεις. Λοιπόν, είναι ξεκάθαρο για ποιον!
  Μετά από αυτό, με γυμνά δάχτυλα, έδειξε μεγάλη σιλουέτα!
  Ο Volodymyr Zelenskyy ήρθε να ψηφίσει με ποδήλατο. Πήδηξε, στριμμένο. Όπως πάντα, είναι μαχητικός και ταμπεραμέντο. Ο πραγματικός Ναπολέων Βοναπάρτης.
  Και φυσικά ψήφισαν όπως αναμενόταν βιαστικά.
  Ο Wladimir Klitschko δεν έχει αποσυρθεί από τις εκλογές. Και ψήφισε και τον εαυτό του και κούνησε τη γροθιά του στον Μεντβέντεφ.
  Ο Νικολάι Βαλούεφ έλαβε την τελευταία στιγμή το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας από τον Μεντβέντεφ και τη θέση του Υπουργού Εσωτερικών. Μετά βίας κατάφερε να αποσυρθεί. Αν και αρνήθηκε να πει ποιον ψήφισε.
  Πολλοί ψήφισαν εδώ: τόσο η Alla Pugacheva όσο και ο Suraykin...
  Ο Ζιρινόφσκι, φυσικά, δεν μπορούσε να μην το προσέξει. Πήρε και έσκισε το πορτρέτο του Volodymyr Zelensky ακριβώς στο εκλογικό τμήμα και υποσχέθηκε ότι, έχοντας έρθει στην εξουσία, σίγουρα θα τον πυροβολούσε.
  Η Dima Bilan τραγούδησε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας:
  - Όλα τα ακατόρθωτα, ίσως ξέρω σίγουρα! Ο Μπιλάν θα εκλεγεί, είναι άψογος ιππότης!
  Τότε εμφανίστηκαν άλλα αστέρια.
  Ο Γκάρι Κασπάροφ είπε ότι η εξουσία αλλάζει και ότι ο Μεντβέντεφ θα φύγει και η εποχή του Πούτιν θα τελειώσει επιτέλους μαζί του.
  Παράλληλα, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε ότι δεν είναι κατά της επανέναρξης της σκακιστικής του καριέρας. Και σπάσε το ρεκόρ ηλικίας του Στάινιτς. Και ότι η Ρωσία θα λάβει σύντομα έναν άξιο και δημοκρατικό ηγέτη, και η εποχή των τσάρων θα βυθιστεί επιτέλους στο παρελθόν.
  Και ότι ο Garry Kasparov επινόησε το δικό του σκάκι, το οποίο σύντομα θα γίνει δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.
  Και μου έδειξε έναν πίνακα εκατό κυττάρων. Έχει νέα στοιχεία. Δύο γελωτοποιοί ο καθένας: δίπλα στον βασιλιά και τη βασίλισσα. Επιπλέον, ο γελωτοποιός περπατά σαν βασίλισσα, αλλά χτυπά μόνο σαν ιππότης. Και δύο τοξότες στην άκρη αντί για πιόνια. Οι τοξότες κινούνται σαν πιόνια, αλλά χτυπούν λοξά για δύο ολόκληρα τετράγωνα. Είναι αλήθεια ότι λόγω του γεγονότος ότι βρίσκονται στην άκρη του ταμπλό, η αξία τους μειώνεται κάπως. Αλλά μπορούν επίσης να μετατραπούν σε οποιοδήποτε σχήμα.
  Το σκάκι του Garry Kasparov έχει αναμφίβολα τραβήξει την προσοχή κόσμου και δημοσιογράφων.
  Ο Ναβάλνι υποσχέθηκε ότι ο Κασπάροφ θα γινόταν σίγουρα υπουργός.
  Ψήφισε και ο Ανατόλι Καρπόφ. Αλλά είναι ήδη ένας παλιός πρώην πρωταθλητής, οπότε υποσχέθηκε μόνο να συμβουλεύει. Και είπε ότι πιθανότατα έρχονται μεγάλες αλλαγές. Και τι καλύτερο αύριο από χθες!
  Ο Μεντβέντεφ ανακοίνωσε την ημέρα των εκλογών ότι η διάρκεια των ελάχιστων διακοπών στη Ρωσία θα αυξηθεί σε τριάντα εργάσιμες ημέρες και ότι όλες οι γυναίκες που γέννησαν δέκα ή περισσότερα παιδιά θα λάβουν ένα βραβείο από αυτόν: το αστέρι του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας .
  Μια νέα λαϊκιστική κίνηση, και πρέπει να πω αρκετά ισχυρή. Αλλά πολύ αργά. Ειδικά την ημέρα των εκλογών, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται απλώς για δουλειά για το κοινό.
  Ο Μεντβέντεφ έχανε ξεκάθαρα έδαφος κάτω από τα πόδια του... Η αμετακίνητη δύναμή του ήταν πολύ κουρασμένη από όλα.
  Ο κόσμος ήθελε να ξεφύγει από την αποτελμάτωση του Πούτιν και η δίψα για αλλαγή ήταν ώριμη. Επιπλέον, η προφανής αδυναμία του Μεντβέντεφ να είναι ισχυρή προσωπικότητα αποδείχθηκε προφανής.
  Ο Ζελένσκι, σκοράροντας βαθμούς και ενεργώντας χωρίς περιττό λαϊκισμό και υποσχέσεις, προχώρησε με αυτοπεποίθηση.
  Δεδομένων των exit polls, είπαν ότι ήταν το ξεκάθαρο φαβορί. Αλλά αν ο Μεντβέντεφ θα περάσει στον δεύτερο γύρο είναι άλλο ερώτημα! Μέχρι στιγμής, ο Wladimir Klitschko και ο Sergei Kovalev, καθώς και ο Grudinin, θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν αυτό το μέρος μαζί του.
  Ο Zyuganov ψήφισε τελευταίος. Ο ηλικιωμένος, άρρωστος, πρώην πρόεδρος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας έγραψε το όνομα του Γκρούντιν και αναστέναξε. Ναι, δεν είναι εύκολο βάρος να γίνεις ο πρώτος αντιπρόεδρος της Ρωσίας σε σχεδόν ογδόντα χρόνια. Το έχει ανάγκη;
  Και ο Ζιουγκάνοφ, αναπνέοντας βαριά, γρύλισε:
  Θα πάμε ξανά στη μάχη
  Για την εξουσία των σοβιέτ...
  Και σαν ένα πεθαίνουμε
  Στον αγώνα για αυτό!
  Και βγήκε τρεκλίζοντας από την καμπίνα. Όχι, θα παραιτηθεί το συντομότερο δυνατό.
  Η ώρα πλησίαζε, και αρχίζουν να φτάνουν τα πρώτα στοιχεία για τις προεδρικές εκλογές. Η Ρωσία βρισκόταν στα πρόθυρα τεράστιων αλλαγών. Στη Λευκορωσία υπήρξαν επίσης συγκεντρώσεις και αιτήματα για συμμαχία με τη Ρωσία. Όλα γίνονταν όλο και πιο μανιασμένα και συναρπαστικά.
  Το ποσοστό συμμετοχής στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία έφτασε σε υψηλό ρεκόρ στην ιστορία των εναλλακτικών εκλογών σχεδόν ενενήντα τοις εκατό.
  Και μόλις ανακοίνωσαν ότι άνοιξαν οι κάλπες και άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων από την Άπω Ανατολή.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
  Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου έρεαν από την Άπω Ανατολή. Όπως είπαν όλες οι δημοσκοπήσεις, ο Ζελένσκι προηγείτο με αυτοπεποίθηση. Ο Μεντβέντεφ δεν ήταν καν δεύτερος. Για τη δεύτερη θέση πάλεψαν οι Grudinin και Wladimir Klitschko. Στη λίστα υπήρχαν ακόμη περίπου διακόσιοι υποψήφιοι, οπότε σκόρπισαν τις ψήφους τους. Ωστόσο, ο Zelensky σημείωσε σχεδόν πενήντα τοις εκατό στη Σιβηρία και μπορούσε ακόμη και να υπολογίζει στη νίκη στον πρώτο κιόλας γύρο.
  Ο Μεντβέντεφ μίλησε μέσα στην καρδιά του:
  - Ήθελαν το καλύτερο, αλλά ψήφισαν για πλάκα!
  Ο Ζελένσκι ήταν λακωνικός:
  Η αλήθεια κέρδισε!
  Τα εκλογικά δεδομένα άλλαζαν συνεχώς, αλλά η πρώτη θέση του Ζελένσκι με μεγάλη διαφορά παρέμεινε αμετάβλητη. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι οι Grudinin και Klitschko βυθίστηκαν ελαφρά. Και ο Μεντβέντεφ άρχισε να παίρνει τη δεύτερη θέση, ωστόσο, με περισσότερο από τριπλάσιο περιθώριο από τον ηγέτη. Πάνω απ 'όλα, ο αναπληρωτής πρόεδρος έλαβε στην Τσετσενία, στο στρατό, ένα κέντρο κράτησης πριν από τη δίκη. Λοιπόν είναι ξεκάθαρο. Ειδικά στη φυλακή. Είναι πιο δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς την καταμέτρηση των ψήφων εκεί.
  Ο Μεντβέντεφ, ωστόσο, απελευθέρωσε πολλούς κρατούμενους και η αύξηση δεν ήταν τόσο σημαντική όσο περίμενε.
  Όμως με μεγάλη δυσκολία καταφέραμε να μπούμε στον δεύτερο γύρο. Αν και ο Ζελένσκι πήρε σχεδόν σαράντα τοις εκατό συνολικά, ο Μεντβέντεφ μόλις συγκέντρωσε δεκατρία. Ναι, ακόμα και με δωροδοκίες ψηφοφόρων, και παραβιάσεις. Ναι, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς αποδείχθηκε μάλλον αδύναμος. Ο τρίτος ήταν ο Wladimir Klitschko. Τι μικρή αίσθηση, τέταρτο Γκρούντινιν. Πέμπτο, το οποίο επίσης πέρασε απροσδόκητα τον Dima Bilan. Ο έκτος ήταν ο Σεργκέι Κοβάλεφ, αν και η βαθμολογία του ήταν υψηλή. Ο Ζιρινόφσκι δεν μπήκε καν στην πρώτη δεκάδα αυτή τη φορά. Είναι αλήθεια ότι ο Μεντβέντεφ του απένειμε αμέσως τον βαθμό του συνταγματάρχη για την πιστή του υπηρεσία και το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας.
  Τέτοιο παρηγορητικό έπαθλο στον πιστό δούλο του. Περαιτέρω, ο Dima Bilan έλαβε το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας και το Τάγμα της Αξίας για την Πατρίδα του πρώτου βαθμού.
  Αλλά ο Ντίμα είπε ότι δεν θα υποστήριζε τον Μεντβέντεφ ούτως ή άλλως. Ωστόσο, σε βάρος του Ζελένσκι, η θέση είναι επίσης ασαφής. Ανοιχτά υπέρ της Zelenskaya, μόνο ο Vladimir Klitschko ζήτησε να ψηφίσει. Επιπλέον, αυτός ο πυγμάχος είπε ότι θα αγωνιστεί στη Μόσχα, με τον Ολυμπιονίκη του 2020. Και ότι η διαφορά ηλικίας του δεν ενοχλεί. Ότι ο Βλαντιμίρ είναι τόσο δυνατός και με κίνητρο όσο ποτέ.
  Ο Μεντβέντεφ ωστόσο παρέδωσε το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας στους Βλαντιμίρ Κλίτσκο και Βιτάλι Κλίτσκο. Όπως, είναι δίκαιος τύπος. Εσείς αδέρφια έχετε κάνει πολλά για την πυγμαχία, ειδικά ο Βλαντιμίρ.
  Ο Βιτάλι είπε ότι το χειρότερο πράγμα για το Μαϊντάν ήταν ότι εξαιτίας του δεν έσπασε το ρεκόρ του Χολμς. Και έτσι είχε κάθε ευκαιρία!
  Και ξαφνικά ο Βιτάλι θέλησε να συναντήσει τον Γκασίεφ στο Κίεβο. Κάτι που προκάλεσε ενθουσιασμό. Και γιατί να μην προσπαθήσουμε;
  Ο Σεργκέι Κοβάλεφ ήθελε επίσης να συνεχίσει την καριέρα του, υπενθυμίζοντας ότι ο Χόπινς είχε κερδίσει παγκόσμιους πρωταθλητές και ενοποιημένους τίτλους σε μεγαλύτερη ηλικία. Και ότι μέχρι στιγμής ούτε ο Ζελέσκι ούτε ο Μεντβέντεφ σχεδιάζουν να εργαστούν στην κυβέρνηση. Και θέλει να πολεμήσει.
  Τα παιδιά είχαν πραγματικά κίνητρο. Από τους άλλους πυγμάχους, ο Dima Bivol εξέφρασε την επιθυμία να πολεμήσει τον Kovalev.
  Ο Μεντβέντεφ διαπραγματεύτηκε με τον Γκρούντιν. Του υποσχέθηκε βουνά από χρυσάφι. Ο Γκρούντινιν δεν ήθελε τίποτα λιγότερο από τη θέση του πρωθυπουργού. Απροσδόκητα, ο ηλικιωμένος Zyuganov υποστήριξε τον Medvedev και κάλεσε τον Grudinin να συμμετάσχει στην ομάδα του ενεργού προέδρου. Στη συνέχεια όμως προέκυψαν προβλήματα και διάσπαση στις τάξεις των κομμουνιστών. Κάτι που δεν άρεσε και στους δύο υποψήφιους.
  Αλλά ο Σεργκέι Ουνταλτσόφ μίλησε για τον Ζελένσκι. Όπως, από δύο κακά, πρέπει να διαλέξουμε που δεν γνωρίζαμε ακόμα!
  Ο Νικολάι Βαλούεφ πρόσφερε στον Ζελένσκι και τον Μεντβέντεφ μια συμμαχία: Πρόεδρος Ζελένσκι - Πρωθυπουργός Μεντβέντεφ. Τι άρεσε στους ολιγάρχες! Επιπλέον, υπενθύμισαν ότι υπάρχει ένα ανείπωτο σημείο ενοποίησης: ότι διαφορετικές χώρες θα έχουν πρωθυπουργούς και προέδρους από τους δικούς τους.
  Και εφόσον ο Ζελένσκι κερδίζει τις προεδρικές εκλογές, τότε ο εκπρόσωπος της Ρωσίας θα πρέπει να γίνει πρωθυπουργός. Αλλά ο Μεντβέντεφ είναι ακόμα στον δεύτερο γύρο.
  Ο Ζελένσκι πάντως είπε ότι ο πρωθυπουργός θα είναι από τη Ρωσία, όχι όμως ο Μεντβέντεφ! Γιατί οι Ρώσοι έχουν βαρεθεί τη διαχείρισή του. Και ό,τι χρειάζεται, πιο ικανός στην οικονομία και με μια επιτυχημένη, και όχι μια αποτυχημένη εμπειρία όπως αυτή του Μεντβέντεφ!
  Τα στοιχεία της δημοσκόπησης έδειξαν ότι η πλειοψηφία των Ρώσων δεν ήθελε να δει τον Μεντβέντεφ ως πρωθυπουργό. Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν το ενενήντα τοις εκατό ήταν κατά.
  Ο Ρογκόζιν επέστρεψε απροσδόκητα από την πολιτική ανυπαρξία και άρχισε να θεωρείται πιθανός πρωθυπουργός. Επίσης, πολλοί Ρώσοι ήθελαν να δουν τον Αντρέι Ναβάλνι ως πρωθυπουργό τους.
  Έτσι ο τροχός της ιστορίας γύριζε όλο και πιο γρήγορα.
  Στον κόσμο, φυσικά, η Δύση στήριξε τον Ζελένσκι, η Κίνα παρέμεινε ουδέτερη. Οι περισσότερες χώρες υποστηρίζουν επίσης τον Ζελένσκι, ο οποίος θεωρούνταν δημοκράτης και δυτικός. Αλλά ο Μεντβέντεφ ήταν ο συνεργάτης του Πούτιν για τόσο καιρό. Μίλησαν ακόμη και για το tandem των δύο αρχηγών. Και είναι ξεκάθαρο ότι ο Μεντβέντεφ δεν είναι καθόλου τόσο λευκός και χνουδωτός όσο θέλει να φαίνεται. Εκλογές γίνονται και στις ΗΠΑ. Ένας διαγωνισμός μεταξύ ενός νεαρού Ρεπουμπλικανού και μιας νεαρής Δημοκρατικής. Και μια ευκαιρία πενήντα πενήντα. Αλλαγές είναι πιθανές και στην Κίνα.Ο ηγέτης Xi έχει προβλήματα υγείας. Και φαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα να τον κληρονομήσει ένας πιο δημοκρατικός ηγέτης.
  Σε γενικές γραμμές, η κινεζική ολιγαρχία θέλει περισσότερη ελευθερία και δημοκρατία, αλλά ο κόσμος δεν διασκεδάζει αρκετά. Και τι είδους εκλογές, όταν το αποτέλεσμα τους είναι γνωστό εκ των προτέρων;
  Η μόδα της δικτατορίας άρχισε να εξαφανίζεται. Όλοι ήθελαν κάτι περισσότερο από το να είναι απλά γρανάζια.
  Ο Ζελένσκι προσωποποίησε το νέο και τις αλλαγές, και τις επιτυχημένες. Και στη Ρωσία έγινε αντιληπτό θετικά. Ο κόσμος δεν ήθελε φυλακές, στρατόπεδα, γενικό φόβο.
  Η γενιά άλλαξε και όλοι ήθελαν αλλαγή. Ακόμη και στην Κούβα, όπου το μισητό καθεστώς Κάστρο τρεκλίζει. Ακόμα κι αν η κυβέρνηση ήταν με άλλο όνομα. Στη Βόρεια Κορέα, επίσης, η δίψα για αλλαγή. Επιπλέον, οι Κορεάτες έλεγαν συχνά: η μοναρχία δεν είναι για τον κομμουνισμό! Και ότι ο χοντρός δικτάτορας πρέπει να φύγει!
  Η επιθυμία για αλλαγή σε όλο τον κόσμο μεγάλωνε και ο Ζελένσκι βρισκόταν σε αυτό το κύμα. Και προχώρησε με επιτυχία!
  Και στη Βόρεια Κορέα έγινε διαδήλωση διαμαρτυρίας. Τα οποία το δικτατορικό καθεστώς πυροβόλησε από πολυβόλα. Ποιος ήταν ένας άλλος δείκτης της βαρβαρότητας που κυριαρχούσε στην ήπειρο.
  Ο Τραμπ είπε ότι οι ΗΠΑ μπορούν, θα λύσουν το πρόβλημα αυτής της δικτατορίας με τη βία. Και ότι μια πυρηνική βόμβα δεν θα τους τρομάξει. Περαιτέρω, ο Τραμπ είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δοκιμάζουν ήδη τέτοια όπλα που καμία θερμοπυρηνική φόρτιση δεν θα είναι τρομερή.
  Όμως ο χρόνος του Τραμπ τελειώνει. Και έτσι είναι ο γηραιότερος από τους προέδρους. Επιπλέον, μετά το θάνατο του Κάρτερ, έγινε ακόμη και ο γηραιότερος μεταξύ των πρώην προέδρων. Ουάου! Και η τύχη αγαπά τη νεολαία! Αν ο Τραμπ είχε αντίπαλο μια νεότερη γυναίκα, δύσκολα θα την είχε νικήσει καθόλου!
  Μπορεί να φανεί ο νόμος του κάρμα λέει: ο δρόμος και καλή τύχη στους νέους! Ακόμα κι αν ο Ρόναλντ Ρίγκαν αποδείχτηκε εξαίρεση στον κανόνα!
  Και ο σχετικά νεαρός Γκορμπατσόφ αποδείχθηκε αποτυχημένος. Ακόμα κι αν κάποιος πει ότι ο Μιχαήλ Σεργκέεβιτς έκανε λάθος; Ο πρώτος ηγεμόνας της ΕΣΣΔ που μίλησε ανθρώπινη γλώσσα. Και δεν έγινε κατανοητό από τον κόσμο! Ή ίσως ούτε ο κόσμος, αλλά η ελίτ!
  Αχ αυτή η τύχη! Πόση τύχη είχε και πόση πέτυχε ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν;
  Και αν ο Νικόλαος Β' είχε λίγη περισσότερη τύχη - για παράδειγμα, αν ο ναύαρχος Μακάροφ παρέμενε ζωντανός, τότε πόσο μεγάλη και ισχυρή θα ήταν η Ρωσία. Θα γινόταν η Κίνα Zheltorossiya και όλος ο κόσμος θα ήταν λυγισμένος!
  Και έτσι μόνο η Κριμαία καταλήφθηκε και παρασύρθηκε σε αντιπαράθεση με όλο τον κόσμο!
  Και ο Νικόλαος Β', ως λεπτός διπλωμάτης, κατάφερε να διαπραγματευτεί την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία με τους συμμάχους.
  Λοιπόν, εντάξει, τώρα ο φαινομενικός Ζελένσκι γίνεται όλο και πιο ενεργός. Και οι δεύτερες εκλογές εδώ πλησιάζουν.
  Υπάρχει ολοένα και περισσότερη χαρά και αισιοδοξία στην Ουκρανία. Ο Μεντβέντεφ πρότεινε φυσικά τηλεοπτικές συζητήσεις. Αν και δεν έχει νόημα. Οι θέσεις του αναπληρωτή προέδρου της Ρωσίας δεν είναι πολύ ισχυρές. Και τίποτα για να καυχιόμαστε. Ούτε στην οικονομία, ούτε στην πολιτική και στον πόλεμο. Η κατάσταση έχει ακόμη επιδεινωθεί στον Καύκασο. Και δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Δεν χρειάζεται ούτε δύναμη ούτε διπλωματία. Οι σχέσεις γίνονται όλο και πιο εχθρικές με το περιβάλλον του Μεντβέντεφ. Κανείς εδώ δεν παίρνει στα σοβαρά τον βασιλιά. Αν και ο βασιλιάς είναι ακόμα στο θρόνο.
  Οι ολιγάρχες, γενικά, δεν είναι εναντίον του Ζελένσκι. Μόνο τα σώματα ασφαλείας, πιο συγκεκριμένα, κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι!
  Κρυφά, ο Μεντβέντεφ συγκάλεσε συμβούλιο ασφαλείας. Η συζήτηση έθιξε το αν θα ακυρωθεί ο δεύτερος γύρος. Για παράδειγμα, υπήρξαν παραβάσεις; Φυσικά και ήταν! Και μπορείτε να βρείτε λάθος σε αυτό και να ακυρώσετε τα εκλογικά αποτελέσματα. Και γιατί και επιβεβαιώστε αυτό μέσω του Αρείου Πάγου. Η ιδέα φαινόταν αρκετά λογική.
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ υπενθύμισε ότι κάποια στιγμή τον Μάιο του 1999, ο Γέλτσιν συζήτησε ένα σχέδιο για στρατιωτικό πραξικόπημα και διάλυση της Κρατικής Δούμας!
  Και παραλίγο να συμβεί. Είναι αλήθεια ότι ακόμη και τότε οι δυνάμεις ασφαλείας δεν είχαν ενότητα. Κάποιοι είπαν ότι μια ήπια επιλογή είναι καλύτερη: το Ανώτατο Δικαστήριο απορρίπτει τη διαδικασία παραπομπής, λόγω της απουσίας νόμου για την απομάκρυνση του Ρώσου προέδρου. Και ενώ αυτός ο νόμος εγκρίνεται, και αυτός είναι συνταγματικός νόμος, πρέπει να συγκεντρωθούν τα δύο τρίτα της Βουλής και τα τρία τέταρτα του Συμβουλίου των Ομοσπονδιών. Και οι εξουσίες μιας σκέψης θα λήξουν, και εκεί και ο πρόεδρος επίσης.
  Τότε οι δυνάμεις ασφαλείας υποσχέθηκαν πραγματικά να συνεργαστούν με το Ανώτατο Δικαστήριο και να λύσουν το πρόβλημα ειρηνικά. Ο Γέλτσιν δεν ήθελε πραγματικά να κάνει στρατιωτικό πραξικόπημα με βαθμολογία δύο τοις εκατό και πέντε καρδιακές προσβολές. Και οι δυνάμεις δεν είναι ίδιες, και η υποστήριξη δεν είναι η ίδια. Ειδικά το 1993 υπήρχε ακόμα υποστήριξη από τους ανθρώπους εκείνης της πορείας. Και το 1999 είχε φύγει. Και δεν θα μπορούσε να είναι με τέτοια αποτελέσματα.
  Προχωρήστε λοιπόν στη διαδικασία παραπομπής, πιθανότατα θα είχε τελειώσει χωρίς πυροβολισμούς.
  Ο Μεντβέντεφ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να ακυρώσει τις εκλογές.
  Αλλά εδώ, φυσικά, οι δικαστές άρχισαν να διαφωνούν. Ότι, λένε, ακόμα κι αν ακυρωθούν οι εκλογές, θα πρέπει να επαναληφθούν. Και οι πιθανότητες του Μεντβέντεφ θα είναι μικρότερες. Και ναι, θα υπάρξουν εμφύλιες αναταραχές.
  Οπότε, λένε, ο Ντμίτρι καλύτερα να αποδεχτεί ότι ο Ζελένσκι θα γίνει πρόεδρος της Ρωσίας. Και προσπάθησε να βρεις τη θέση σου.
  Επιπλέον, πολλοί είπαν ότι αυτός ο κλόουν στην Ουκρανία δεν θα πετύχαινε. Και πρέπει να δούλεψε! Και μην κάνετε τραγωδία, αλλά από μύγα ελέφαντα.
  Ο Μεντβέντεφ, αφού συνομίλησε με δικαστές και αξιωματούχους ασφαλείας, πήρε μια απόφαση: να πάει στις κάλπες ούτως ή άλλως. Και δεύτερος γύρος. Και πραγματικά υπάρχει πώς λειτουργεί. Ίσως γίνει ένα θαύμα. Αλλά όχι? Οπότε δεν θα τον βάλουν στη φυλακή.
  Η συνάντηση των δισεκατομμυριούχων είπε επίσης ότι δεν είναι κατά της δημοκρατίας. Και ότι ο Ζελένσκι δεν είναι αριστερός και τους ταιριάζει. Και περαιτέρω, ότι, επιτέλους, όλες οι δυτικές κυρώσεις θα αρθούν και η Ρωσία θα επιστρέψει επιτέλους στην παγκόσμια κοινότητα.
  Το τελευταίο πράγμα που μένει τώρα είναι να γίνει μια τηλεοπτική συζήτηση. Ο Ζελένσκι συμφώνησε, αλλά μόνο στο γήπεδο Λουζνίκι. Φυσικά και έγινε αποδεκτό. Θύμιζε πολύ το ήδη περασμένο στάδιο με τον Ποροσένκο. Εξάλλου, η διαφορά στον πρώτο γύρο ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Και η αντι-αξιολόγηση του Μεντβέντεφ είναι κολοσσιαία.
  Αλλά τηλεοπτικές συζητήσεις - ένας πνιγμένος άνδρας κρατά τα καλαμάκια. Η τελευταία συνεδρίαση είναι την Παρασκευή και οι εκλογές την Κυριακή.
  Ο Μεντβέντεφ, γενικά, προετοιμαζόταν. Όμως τα γεγονότα δεν είναι με το μέρος του. Και η εμπειρία του Ποροσένκο έδειξε ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα μόνο με τη ρητορική. Ακριβώς όπως ο δήμαρχος Λουζκόφ, δεν μπόρεσαν να κερδίσουν, για τη μοναδική φορά στην ιστορία της Μόσχας, όταν τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια δούλευαν εναντίον του σημερινού αρχηγού της πόλης.
  Αλλά η προπαγάνδα δεν μπορούσε να αντισταθμίσει τα επιτεύγματα στην οικονομία του δημάρχου της Μόσχας. Ναι, και μην ψηφίσετε τον Kiriyenko, τον συγγραφέα της προεπιλογής! Αλλά ήταν αυτός που προήχθη περισσότερο. Πιθανώς ο πιο αποτυχημένος υποψήφιος ενάντια στο στέλεχος της επιχείρησης ήταν ώθηση.
  Ωστόσο, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έκαναν τώρα περισσότερη εκστρατεία υπέρ του Ζελένσκι. Κανείς δεν πίστευε στον Μεντβέντεφ. Ούτε ο Άρειος Πάγος θέλησε να εξετάσει την υπόθεση της ακύρωσης των εκλογών.
  Ενώ η ουσία και η υπόθεση, το γήπεδο έχει μαζευτεί στα άκρα. Κυριολεκτικά γέμισε.
  Και ήταν ξεκάθαρο ότι ερχόταν μια σοβαρή διαμάχη. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο από το πρόσωπο του Μεντβέντεφ ότι είχε σχεδόν παραιτηθεί για να νικήσει. Πρέπει όμως να γίνει η τελευταία κίνηση.
  Την παραμονή της συζήτησης, ο Μεντβέντεφ διόρισε τον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι Υπουργό Εσωτερικών. Αυτή είναι η τελευταία χειρονομία απόγνωσης. Αλλά ο Ζιρινόφσκι, γνωρίζοντας ότι περισσότερο από το ογδόντα τοις εκατό των ψηφοφόρων ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν για τον Ζελένσκι, δεν ήταν καθόλου πρόθυμος να τσακωθεί με τον μελλοντικό αρχηγό του κράτους. Αν και, φυσικά, κατάλαβε ότι ήταν απίθανο να βρει θέση στην ομάδα Zelensky.
  Ναι, γέρο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς. Ωστόσο, ο Anatoly Kashpirovsky είναι μεγαλύτερος από τον υπουργό Υγείας και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Αλλά δεν είναι επίσης ιδιαίτερα πρόθυμος να κάνει εκστρατεία υπέρ του Μεντβέντεφ. Ωστόσο, έχει την ευκαιρία να παραμείνει στην ομάδα. Η ηλικία είναι μεγάλη και σημαίνει εμπειρία. Και η φυσική φόρμα είναι απλά πολύ καλή.
  Δεν είναι περίεργο το φαινόμενο Kashpirovsky.
  Η συζήτηση στο γήπεδο ξεκίνησε με ανταλλαγή χαιρετισμών. Και πνευματώδεις παρατηρήσεις. Αλλά ο Zelensky φαινόταν πιο φρέσκος, πιο σίγουρος, πιο πειστικός και πιο επαγγελματικός.
  Ο Μεντβέντεφ, από την άλλη, ήταν πολύ νευρικός και ξέσπασε σε ένα κλάμα. Δεν κατάφερε να πείσει. Ναι, και τα πράγματα είναι πολύ άσχημα στη χώρα. Ο λαός στηρίζει ξεκάθαρα τον Ζελένσκι. Όλα είναι τόσο διασκεδαστικά εδώ πάνω.
  Κάθε λέξη του Ζελένσκι συνοδεύεται από χειροκροτήματα και ο Μεντβέντεφ αποδοκιμάζεται. Δηλαδή, υπάρχει πραγματική αποτυχία της αντιπαράθεσης.
  Ο Μεντβέντεφ συσπάται και λέει:
  - Εχω εμπειρία!
  Ο Ζελένσκι απαντά χαμογελώντας:
  - Με τέτοια εμπειρία, πηγαίνετε μόνο στους θυρωρούς!
  Ο Μεντβέντεφ απαντά:
  - Πήραμε την Κριμαία με τον Πούτιν!
  Ο Ζελένσκι απάντησε έξυπνα:
  - Κλεφτική λαβή και κοντά χέρια!
  Και ούτω καθεξής υπήρξαν συζητήσεις, αλλά ο Ζελένσκι κέρδιζε ξεκάθαρα. Ήταν πολύ πιο έξυπνος και πιο πειστικός από τον Μεντβέντεφ, και η αίθουσα χάρηκε.
  Αμέσως μετά το τηλεοπτικό ντιμπέιτ, ο εκτελών χρέη προέδρου της Ρωσίας εξέδωσε διάταγμα με το οποίο αυξήθηκαν οι μισθοί πέντε φορές, και οι συντάξεις επτά φορές! Αλλά έμοιαζε ήδη με αστείο.
  Ο κόσμος γέλασε μόνο με τον Μεντβέντεφ. Αν και ήταν ξεκάθαρο ότι παραμονές των εκλογών έκαναν κάτι άλλο!
  Ο Μεντβέντεφ αποφάσισε επίσης να απονείμει το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου τόσο στον Στάλιν όσο και στον Λένιν. Μια τέτοια απόφαση, πρέπει να πούμε, είναι μάλλον σοφή, αλλά καθυστερημένη. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ήθελε ξεκάθαρα να κερδίσει τους κομμουνιστές. Και κυρίως οι σταλινικοί. Αλλά ταυτόχρονα, πήρε και απένειμε το αστέρι του ήρωα Tukhachevsky. Επίσης μια εξαιρετική κίνηση και μια προσπάθεια φλερτ με φιλελεύθερους.
  Ο Μεντβέντεφ γενικά προσπάθησε να ευχαριστήσει και τους δικούς μας και τους δικούς σας. Βράβευσε τόσο τον Πατριάρχη όσο και τον Πάπα και ηγέτες χριστιανικών δογμάτων. Κυρίως Προτεστάντες. Και ακόμη και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αποκαταστάθηκαν στα δικαιώματά τους, αλλά αυτό ήταν ελάχιστα χρήσιμο. Παρόλα αυτά τους απαγορεύεται να ψηφίζουν και γενικά αυτή η οργάνωση πεθαίνει!
  Ο Μεντβέντεφ αντάμειψε και τους μουφτήδες και τους λάμα. Προσπάθησε να πάρει τους πάντες με το μέρος του. Η βροχή των μεταλλίων και των παραγγελιών ήταν εξαιρετική. Ταυτόχρονα, ο ασκών καθήκοντα προέδρου χάρισε σε όλους τους βουλευτές της Κρατικής Δούμας ένα μπόνους ενός εκατομμυρίου δολαρίων ο καθένας. Ωστόσο, αυτό μάλλον τρόμαξε παρά προσέλκυσε τους ανθρώπους σε αυτόν.
  Περαιτέρω, ο Μεντβέντεφ προσπάθησε να δημιουργήσει πολλά νέα τάγματα: το Τάγμα του Μεγάλου Πέτρου, το Τάγμα του Ιβάν του Τρομερού, το Τάγμα του Αλεξάνδρου του Απελευθερωτή, το Τάγμα του Νικολάου Β' και το Τάγμα του Μπρουσίλοφ. Αποκαταστάθηκαν επίσης οι εντολές του "Λένιν" και του "Στάλιν".
  Ο Μεντβέντεφ προσπάθησε να προσελκύσει ένα διαφορετικό εκλογικό σώμα με αυτόν τον τρόπο. Και ενεργώντας με βάση την αρχή: και τα δικά σας και τα δικά μας! Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η παμφάγος προκάλεσε δυσπιστία στους ανθρώπους - λένε, μια πολιτική πόρνη. Ο κόσμος φαίνεται να έχει ξεχάσει ότι και ο Πούτιν φλέρταρε με αυτόν τον τρόπο τόσο με τους αριστερούς όσο και με τους δεξιούς. Και προσπάθησε επίσης να είναι παμφάγος.
  Ωστόσο, ό,τι επιτρέπεται στον Δία δεν επιτρέπεται στον ταύρο! Ο Πούτιν με κάποιο τρόπο από την αρχή, παρά τα ίχνη του διαδόχου του μισητού λαού του Γέλτσιν, απολάμβανε τη συμπάθεια τόσο του λαού όσο και της ελίτ. Ακόμη και οι κομμουνιστές φοβήθηκαν να του αντιταχθούν και ψήφισαν για έγκριση για τη θέση του πρωθυπουργού χωρίς αγώνα ή διαπραγματεύσεις.
  Αλλά ο Μεντβέντεφ δεν απόλαυσε ποτέ ιδιαίτερη αγάπη. Προφανώς ήταν πολύ έξυπνος και στη σκιά του Πούτιν. Κανείς δεν τον αντιλαμβανόταν ως πραγματικό μαχητή και κυρίαρχο. Γενικά, μετά τον Πούτιν, κατά κάποιο τρόπο οποιοσδήποτε διάδοχος φαινόταν πολιτικός νάνος και ήταν το κάτι άλλο. Και ο Ζελένσκι θεωρήθηκε χαρισματικός, σαν πρίγκιπας παραμυθιού. Και όχι πια ένα γουρούνι στο σακί, αλλά ένας επιτυχημένος ηγεμόνας που έβγαλε την Ουκρανία από το βάλτο, ή μάλλον έξω από το λάκκο.
  Φυσικά, πρώτα από όλα, η Ουκρανία υπέφερε λόγω των ρήξεων των σχέσεων με τη Ρωσία. Και εδώ ο Ποροσένκο μπορεί να μην είναι τόσο ένοχος. Αν είχε συμβεί αυτό στη Λευκορωσία, θα ήταν γενικά μια αποτυχία. Όσον αφορά τον επαγγελματισμό, η ουκρανική κυβέρνηση είναι ισχυρή! Στη Λευκορωσία, αντίθετα, υπάρχουν μόνο συκοφάντες και πιατοφάγοι. Η ομάδα του Πούτιν συναντούσε μερικές φορές ισχυρές προσωπικότητες - όπως ο Rogozin ή ο Tkachev, αλλά γρήγορα απομακρύνθηκαν.
  Ο Μεντβέντεφ, ούτως ή άλλως, ήταν ένας άνθρωπος που δεν φαινόταν να είναι γεννημένος ηγεμόνας, και ως εκ τούτου αυτός ο τσάρος δεν ήταν καθόλου πραγματικός τσάρος.
  Κατά κάποιο τρόπο, έμοιαζε με τον Γκορμπατσόφ, τον οποίο οι απλοί άνθρωποι στη Δύση αγαπούσαν, αλλά τον αντιπαθούσαν οι δικοί τους. Εν μέρει, βέβαια, άρχισαν να αντιπαθούν τον Γκορμπατσόφ λόγω της πάλης του με τη μέθη. Οι αλκοολικοί και οι πότες, φυσικά, δεν συγχώρησαν την έλλειψη βότκας. Υπάρχουν ταραχές κρασιού. Και μετά τα τσιγάρα εξαφανίστηκαν.
  Δεν υπάρχει Γκορμπατσόφ, είναι σαφές ότι δεν τον συμπάθησαν όχι μόνο λόγω της φαλάκρας του. Ο Μεντβέντεφ, ως πρωθυπουργός, έδειξε ότι είναι πολύ αδύναμος οικονομολόγος. Και ακόμη και χωρίς τον Ζελένσκι, θα είχε προβλήματα να επανεκλεγεί.
  Κάποτε, ο Πούτιν τράβηξε τον Μεντβέντεφ από τα αυτιά.
  Αλλά τώρα ο Πούτιν αποχώρησε από το παιχνίδι - υπονόμευσε την υγεία του, οδηγώντας χειροκίνητα και δουλεύοντας υπερβολικά με το χόκεϊ. Και αν ήταν απαραίτητο να σκαρφαλώσει στον πάγο σε μια τόσο αξιοσέβαστη ηλικία. Ειδικά να μην έχει ικανότητες στα νιάτα του;
  Ο Πούτιν κάηκε, καταπονήθηκε υπερβολικά. Και χωρίς αυτόν, δεν υπάρχει κανείς να σταματήσει τον Ζελένσκι. Επιπλέον, ο ίδιος ο Πούτιν οδήγησε την πολιτική προσωπικού με τέτοιο τρόπο που δεν του έμεινε άξιος διάδοχος. Όπως ο Στάλιν, που έκανε τον Χρουστσόφ να τον διαδεχθεί, και χρεοκόπησε. Και εδώ ο Μεντβέντεφ δεν είναι καθόλου επαρκής ηγέτης της ρωσικής αυτοκρατορίας.
  Το Σάββατο πριν από τις εκλογές, μια ταινία για τον Ζελένσκι προβλήθηκε σε όλα τα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια. Φυσικά με σκοπό την απαξίωση. Όμως παρουσιάστηκαν λίγα στοιχεία. Και η προπαγάνδα έδειξε την αδυναμία της. Ναι, και πολλά κανάλια σχολίασαν την ταινία.
  Ο Μεντβέντεφ απένειμε διαταγές σε πολλούς στρατηγούς. Και πάλι κανονίζοντας ένα starfall.
  Απροσδόκητα, καθιέρωσε επίσης ένα νέο Τάγμα του Μποτβίννικ, τρεις βαθμούς: χάλκινο, ασήμι και χρυσό. Και επίσης το Τάγμα του Αλεχίν. Και επίσης χάλκινο, ασήμι και χρυσό.
  Στη συνέχεια, ο Μεντβέντεφ ανακοίνωσε με διάταγμα ότι η Ρωσία θα μεταβεί σε επαγγελματικό στρατό εντός τεσσάρων ετών. Και η διάρκεια ζωής μειώνεται σε έξι μήνες.
  Περαιτέρω, ο αναπληρωτής πρόεδρος ανακοίνωσε ότι στους βετεράνους πολέμου και σε όσους υπηρέτησαν σε hot spot απονέμονται το αστέρι του ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτό που έχει γίνει ένα απαράμιλλο βήμα.
  Ο Μεντβέντεφ έψαχνε ξεκάθαρα μια θέση στην ιστορία. Επιπλέον, ο εν ενεργεία πρόεδρος απένειμε τον Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν μετά θάνατον με το Τάγμα της Νίκης και το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου και το νεοσύστατο μεγάλο διαμαντένιο αστέρι του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
  Αυτή ήταν ήδη η τελευταία προσπάθεια να παίξει στην αξιολόγηση του πρώην ρωσικού είδωλου. Όπως, είμαι Μεντβέντεφ τόσα χρόνια μαζί με τον Πούτιν - αγαπήστε με με όλη σας την καρδιά και την ψυχή!
  Αλλά είναι σαφές ότι ο κόσμος δεν είναι πολύ πρόθυμος να αγαπήσει αυτόν τον υποψήφιο για δικτατορία.
  Και το βράδυ από το Σάββατο προς την Κυριακή, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ακόμη και τη μεταθανάτια ανάθεση στον Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν - τον τίτλο του στρατηγού!
  Αυτό ήταν πραγματικά πολύ ωραίο! Όπως, δίνω τον τίτλο στο είδωλο των προηγούμενων ετών!
  Ωστόσο, αυτό θα βοηθήσει τον Μεντβέντεφ; Είναι δύσκολο να πείσει κανείς να ψηφίσει για τον εαυτό του μόνο επαινώντας τα πρώην είδωλα και απονέμοντας διαταγές. Όσα βραβεία και να ρίξεις, δεν θα επιστρέψεις τον Πούτιν. Και είναι ξεκάθαρο ότι ο πρώην τσάρος έφυγε και ο νέος τσάρος έρχεται από το Κίεβο.
  Ωστόσο, ο Ζελένσκι δεν αποκοιμήθηκε και βράβευσε επίσης τον Πάπα. Ο ηλικιωμένος Φραγκίσκος ο Πρώτος ευλόγησε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας για νέα επιτεύγματα.
  Και στη Λευκορωσία, ένας φιλορωσικός συνασπισμός κομμάτων έχει ήδη ολοκληρώσει τη συλλογή υπογραφών, στο πλαίσιο δημοψηφίσματος, για την ένωση με τη Ρωσία. Αναμένεται ψηφοφορία για αυτό. Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ δεν πιστώνεται για αυτό. Και εδώ η κύρια πρωτοβουλία ήρθε από τον Zelensky - αυτό το είδωλο των εκατομμυρίων.
  Τώρα λοιπόν ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι έμπαινε στο γήπεδο...
  Ξεκίνησε η ψηφοφορία στη Σιβηρία. Η συμμετοχή ήταν υψηλή από την αρχή. Ο κόσμος πήγε στις κάλπες και χαμογέλασε. Ήταν ξεκάθαρο ότι πήγαιναν για αλλαγή. Και αυτό που θέλουν είναι νέο. Ο παλιός είναι κουρασμένος και βαρετός.
  Ακόμα και το τραγούδι ακούστηκε το πρωί:
  Η καρδιά μας απαιτεί αλλαγή
  Τα μάτια μας χρειάζονται αλλαγή.
  Στα γέλια και στα δάκρυά μας,
  Και στους παλμούς των φλεβών!
  Αλλαγή, περιμένουμε αλλαγή!
  Οι εκλογές διεξήχθησαν ήρεμα, αλλά με τεράστια συμμετοχή. Οι άνθρωποι περλί στις εκλογές σε κοπάδια. Ο Νικολάι Βαλούεφ ήταν ένας από τους πρώτους που ψήφισαν. Πέταξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη και είπε:
  - Ψηφίστε το νέο!
  Ο Alexander Povetkin εμφανίστηκε στη συνέχεια. Ψήφισα κι εγώ και εξέδωσα το δικό μου:
  - Για τους Ρώσους Θεούς!
  Ακολούθησε η ψηφοφορία. Έριξαν ψηφοδέλτια στις κάλπες. Και ο Dima Bilan και ο Alla Pugacheva. Εμφανίστηκε επίσης ο Lev Leshchenko, ο οποίος ανακοίνωσε:
  - Ψηφίστε το νέο!
  Ο Νικολάι Μπάσκοφ τραγούδησε:
  - Ρωσικό βαλς, τα φτερά ανεβαίνουν στα ύψη! Ερχεται η ΑΝΟΙΞΗ!
  Και έριξε επίσης το φύλλο στην τεφροδόχο.
  Μετά εμφανίστηκαν άλλα παιδιά... Ο Ζελένσκι ήρθε να ψηφίσει με σκούτερ και έκανε τούμπες - σπάζοντας το χειροκρότημα. Ψηφίστηκε ακόμη και απήγγειλε:
  Γνωρίστε τον παλμό της καρδιάς και των φλεβών,
  Δάκρυα των παιδιών μας, των μητέρων...
  Λένε ότι θέλουμε αλλαγή
  Πέτα το ζυγό των βαριών αλυσίδων!
  Και βροντερό χειροκρότημα! Αν και τα ποιήματα δεν είναι δικά του, αλλά του διάσημου ποιητή και συγγραφέα Oleg Rybachenko. Αλλά ο ίδιος ο Oleg Rybachenko μετατράπηκε σε αγόρι και τώρα ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο.
  Στη συνέχεια ψήφισαν άλλοι πυγμάχοι: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. Ο τελευταίος μετά το διάλειμμα προσπάθησε να επιστρέψει. Όμως χτυπήθηκε και τελικά έφυγε.
  Η Σοφία Ροτάρου ψήφισε στο Κίεβο. Και χαμογέλασε πολύ...
  Ήρθε και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Φώναξε:
  - Για ένα νέο μονοπάτι!
  Και άστραψε τις επωμίδες ενός στρατηγού. Ο Zyuganov ήρθε στις κάλπες με αναπηρικό καροτσάκι. Και ήταν σιωπηλός όλη την ώρα.
  Ο Γκρούντινιν ψήφισε χαμογελώντας...
  Ο Garry Kasparov έδωσε μια ταυτόχρονη συνεδρία παιχνιδιού και ψήφισε επίσης. Επιπλέον, είπε ότι θα έπαιζε ματς με τον Κάρλεσον. Έτσι ο Anatoly Karpov έδωσε ένα ταυτόχρονο παιχνίδι.
  Παρεμπιπτόντως, στον Karpov έχει ήδη απονεμηθεί το Χρυσό Τάγμα του Mikhail Botvinnik.
  Ένα άλλο ερώτημα λοιπόν είναι ποιος είναι ο βασικός και καλύτερος από τους παγκόσμιους πρωταθλητές.
  Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά...
  Και ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ εξέπληξε ξανά τους πάντες. Ανακοινώθηκε από το ίδρυμα, η παραγγελία που φέρει το όνομα "Oleg Rybachenko". Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις μοίρες ταυτόχρονα: ο τέταρτος βαθμός είναι χάλκινος, ο τρίτος βαθμός είναι ο ασήμι, ο δεύτερος βαθμός είναι ο χρυσός και ο πρώτος βαθμός είναι ο χρυσός με διαμάντια!
  Κάπως έτσι έγινε!
  Ο Αρμαγεδδών του Λούσιφερ έχει ήδη βγει στους κινηματογράφους και τα ρεκόρ Avatar και Star Wars έχουν ήδη καταρριφθεί. Ο Oleg Rybachenko γίνεται πραγματικός λογοτεχνικός σούπερ σταρ!
  Ο Μεντβέντεφ καθιέρωσε επίσης το λογοτεχνικό βραβείο Oleg Rybachenko - με ένα ταμείο βραβείων δέκα φορές μεγαλύτερο από το βραβείο Νόμπελ.
  Και αυτό είναι γενικά πολύ ωραίο!
  Όλο και περισσότεροι Μεντβέντεφ δούλευαν την Κυριακή. Απένειμε στον Oleg Rybachenko το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου και το Άστρο του Ήρωα της Ρωσίας και ένα μεγάλο διαμάντι με το Άστρο του Ήρωα της Ρωσίας, το Τάγμα της Νίκης. Αυτή ήταν μια προσπάθεια να αλλάξει ο ρους της ιστορίας.
  Όπως, θα χαϊδέψω τον Oleg Rybachenko, και όλα θα είναι σούπερ! Ταυτόχρονα θα δώσω σε αυτόν και στον στρατάρχη τον τίτλο της Ρωσικής Ομοσπονδίας!
  Και έρχεται Κυριακή... Είναι ήδη γνωστά τα πρώτα στοιχεία των exit poll που λένε ότι ο Ζελένσκι έχει πάνω από ογδόντα τοις εκατό.
  Και η ροή των πληροφοριών δεν θα σταματήσει...
  Ο Μεντβέντεφ δεν πρόκειται να ψηφίσει ακόμα. Εργα. Εδώ εκδίδει διαταγή να απονείμει στον Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς τον βαθμό του στρατηγού. Όπως, να είσαι πιστός σε μένα.
  Αν και ο Ζιρινόφσκι φαίνεται να έχει ήδη αυτομολήσει στην άλλη πλευρά.
  Ο Λεβ Λέσσενκο έγινε υπουργός χωρίς χαρτοφυλάκιο. Αλλά δεν έχει σημασία πια.
  Αναταραχή στην Κίνα. Ο λαός θέλει δημοκρατία - βαρέθηκε τον δεσποτισμό! Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με ψωμί!
  Θέλω να πω όχι στις αρχές! Και πόσο καιρό μπορείτε να διατηρήσετε την πειθαρχία στον εικοστό πρώτο αιώνα!
  Όχι πολύ καλό στην Κίνα. Είναι αδύνατο να ακολουθήσεις τις ράγες του κομμουνισμού και να χτίσεις τον καπιταλισμό επ' αόριστον. Χρειάζονται κάποιες αλλαγές. Ναι, και η διαχείριση είναι πολύ συντηρητική.
  Επιπλέον, η νέα αστική τάξη θέλει δημοκρατία και τέλος στην αστυνομική βαρβαρότητα.
  Είχε αποτέλεσμα και η εξάντληση των παλαιομοδίτικων μεθόδων εργασίας! Δεν θέλω να είμαι γρανάζια στο σύστημα. Ναι, στην Κίνα τις Κυριακές, έντονες ταραχές κλονίζουν το σύστημα.
  Και στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια γυναίκα έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει πρόεδρος. Ωστόσο, η δημοτικότητα του Floyd Mayweather άρχισε να αυξάνεται ξαφνικά. Αυτός ο αήττητος πυγμάχος έχει ήδη σκαρφαλώσει στις πρώτες κορυφές της βαθμολογίας.
  Προφανώς, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν νέες νίκες και δεν ήθελαν ούτε Ρεπουμπλικανό ούτε Δημοκρατικό στον θρόνο. Φοβερός και ο Floyd!
  Και μετά πάλι τηλεοπτικές συζητήσεις.
  Είναι ήδη Κυριακή απόγευμα. Τα εκλογικά τμήματα κλείνουν σύντομα.
  Τελικά ο Μεντβέντεφ εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή. Έριξε βιαστικά το δελτίο στην κάλπη και έφυγε χωρίς να πει λέξη. Το ρολόι χτύπησε - η ψηφοφορία τελείωσε.
  Μέχρι στιγμής, ο Πρόεδρος Μεντβέντεφ έχει εγκαταλείψει το Κρεμλίνο και έχει πάει σε μια κατοικία κοντά στη Μόσχα.
  Υπάρχουν δύο κορίτσια στο ταξί μαζί του. Κάθε είδους ψυχαγωγία.
  Η Νατάσα, που καθόταν στα δεξιά, ρώτησε:
  - Λοιπόν, τι γίνεται με τη Ντίμα; Τώρα θα σας ανακοινώσουν την τελική αποτυχία σας!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε:
  - Απομένουν ακόμη δύο μήνες πριν τα εγκαίνια. Προς το παρόν, είμαι ακόμα όλος, και ο Ζελένσκι είναι μόνο ο πρόεδρος της Ουκρανίας!
  Η Alyonka, καθισμένη στο δεξί χέρι, παρατήρησε:
  - Και τα εγκαίνια μπορούν να επιταχυνθούν! Η δύναμή σου, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, τελείωσε!
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε παρακλητικά:
  Αλλά εσείς κορίτσια μπορείτε να το κάνετε!
  Η Νατάσα συνοφρυώθηκε και ρώτησε:
  - Τι μπορούμε;
  Ο Μεντβέντεφ δήλωσε με σιγουριά:
  - Αποτρέψτε τα εγκαίνια!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Και πως?
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος απάντησε κατηγορηματικά:
  - Σαν να μην ξέρεις εσύ ο ίδιος!
  Η Νατάσα απάντησε θυμωμένη:
  - Δεν θα σκοτώσουμε τον Ζελένσκι!
  Ο Μεντβέντεφ αντέδρασε αμέσως:
  - Λοιπόν, τι είναι να σκοτώνεις! Φρόντισε μόνο να αρνηθεί ο ίδιος το στέμμα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #4
  Τα κορίτσια γέλασαν με μια φωνή...
  Η Αλένκα ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  - Τι προτείνετε να χρησιμοποιήσετε την ύπνωση;
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι! Μπορείς να το κάνεις!
  Η Νατάσα απάντησε για τη φίλη της:
  Μπορούμε, αλλά δεν θέλουμε!
  Ο Μεντβέντεφ εξεπλάγη:
  - Γιατί αυτό?
  Η Νατάσα απάντησε ειλικρινά:
  - Ο Ζελένσκι εξελέγη! Και εσύ, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, δεν είσαι ικανός να κυβερνήσεις τη χώρα!
  Η Αλένκα πρόσθεσε με κακία:
  - Και είναι αρκετά προφανές σε όλους μας!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε με οργή:
  - Δεν καταλαβαίνεις ότι θα γίνουμε αποικία της Δύσης;
  Η Αλένκα απάντησε με σιγουριά:
  - Μάλλον η Δύση θα γίνει αποικία μας!
  Η Νατάσα πρόσθεσε σαρκαστικά:
  - Και μαζί σου, Μίσα, η Ρωσία δεν θα είναι ούτως ή άλλως υπέροχη!
  Ο Μεντβέντεφ γουργούρισε:
  - Θα σας δώσω, σύμφωνα με το Τάγμα της Νίκης, σύμφωνα με το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, σύμφωνα με το Τάγμα του Νικολάου Β', και ένα χρυσό αστέρι σε διαμάντια ...
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ή μήπως εμείς οι ίδιοι γινόμαστε πρόεδροι, τριακόσιες εντολές να κρεμαστούν;
  Η Αλένκα είπε:
  - Μπορούμε να σε υπνωτίσουμε και να γίνουμε στρατηγός.
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ή μήπως supergeneralissimo!
  Τα κορίτσια γέλασαν...
  Η Αλένκα τραγούδησε:
  -Και ακόμη και ο εχθρός φώναζε μερικές φορές,
  Κρύβοντας τον φόβο - ότι είμαι ο βασιλιάς!
  Η Νατάσα ξεγύμνωσε τα δόντια της και κελαηδούσε:
  - Δεν μου αρέσουν τα θέατρα και οι αρένες,
  Εκεί, ένα εκατομμύριο ανταλλάσσεται με ένα ρούβλι ...
  Αν και υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά
  Λατρεύω το Belobog με τον Στάλιν!
  Και η κοπέλα το πήρε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της λες και θα έσφιγγε από τη μύτη τον χαμένο πρόεδρο.
  Ήδη ανακοινώθηκαν στοιχεία από την Άπω Ανατολή. Για τον Ζελένσκι 91 τοις εκατό, για τον Μεντβέντεφ 7,5 τοις εκατό, η σίγουρη ηγεσία του Ουκρανού προέδρου.
  Η Αλιόνκα τράβηξε επίσης τον Μεντβέντεφ από το αυτί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σφύριξε:
  - Λοιπόν, τι γίνεται με τον πρώην πρόεδρο, σε βοήθησαν τα βραβεία σου;
  Ο Μεντβέντεφ εξέδωσε αναγκαστικά:
  - Δεν είμαι ακόμα πρώην! Πριν τα εγκαίνια του πραγματικού!
  Το κορίτσι ούρλιαξε:
  - Δόξα στον νέο βασιλιά!
  Οι μάγισσες, το τελευταίο ατού, αρνήθηκαν να βοηθήσουν τον Μεντβέντεφ. Και τώρα ο εν ενεργεία πρόεδρος προσπαθούσε να βρει μια διέξοδο από μια απελπιστική κατάσταση.
  Ίσως επηρεάσει το Ανώτατο Δικαστήριο να ακυρώσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία; Έμοιαζε με μεγάλο πειρασμό. Αλλά στην πραγματικότητα, οι πιθανότητες έμοιαζαν ολισθηρές.
  Και τι γίνεται αν εκδώσουμε ένα διάταγμα και προσφέρουμε σε κάθε δικαστή ένα δισεκατομμύριο δολάρια; Άλλωστε είναι ο πρόεδρος και έχει εξουσία που δεν ονειρεύτηκαν οι βασιλιάδες! Πιο συγκεκριμένα, εν ενεργεία προέδρου. Και πράγματι, αν προσφέρετε ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο δολάρια, οι δικαστές δεν θα αντισταθούν.
  Και τι υπάρχει για ψιλά.
  Τα δεδομένα μεταδόθηκαν μέσω ραδιοφώνου. Ενώ ο Ζελένσκι είχε πάνω από ενενήντα τοις εκατό, συν στην Ουκρανία, αναμενόταν ότι θα έπαιρνε σχεδόν το εκατό τοις εκατό. Ίσως στην περιοχή της κόκκινης ζώνης, λόγω του φλερτ του Μεντβέντεφ με τους κομμουνιστές, θα υπάρξουν λίγο περισσότερο, υπήρχαν κάποιες πιθανότητες στον Καύκασο. Είναι αλήθεια ότι ο Ραμζάν Καντίροφ φαίνεται ότι αποφάσισε να πάρει το μέρος του νικητή. Μπορείτε ακόμα να καταλήξετε στο στρατό, αν και ο στρατός δεν έχει ιδιαίτερη επιθυμία να υπηρετήσει, δεν υπάρχει πρόεδρος που πέφτει.
  Γενικά, μετά τον πρώτο γύρο, η δύναμη του Μεντβέντεφ αποδυναμώθηκε. Και αν μπορούσε ακόμα να μοιράζει βραβεία, τότε διαφορετικά, αγνοούνταν όλο και περισσότερο.
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ έφτασε στο γραφείο του και προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κεντρική τράπεζα. Ο συνοδός τον συνέδεσε απρόθυμα.
  Ο εν ενεργεία πρόεδρος ζήτησε να του δοθούν χρήματα για επείγουσες ανάγκες.
  Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας απάντησε:
  - Δεν θα κάνω τίποτα μέχρι να λάβω επιβεβαίωση από τον νέο Πρόεδρο Ζελένσκι.
  Ο Μεντβέντεφ βρυχήθηκε:
  - Είσαι τρελός! Εγώ μέχρι τον πρόεδρο τότε τα εγκαίνια του νέου! Και αν ναι, τότε υπακούς, μου χρωστάς!
  Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας σημείωσε:
  - Σύμφωνα με το σύνταγμα, δεν σας υπακούω! Και τέλος πάντων, γιατί χρειάζεσαι χρήματα;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Χρειάζεστε επειγόντως χώρες;
  Ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας απάντησε με σκληρό τόνο:
  - Θέλεις να φύγεις;
  Ο Μεντβέντεφ γάβγισε:
  - Θα σε συλλάβω τώρα! Εχω έναν στρατό! Ο πιστός Ζιρινόφσκι είναι μαζί μου!
  Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας σημείωσε:
  - Αυτό παίρνει πάντα κάτω από το γείσο! Και στη Μόσχα, περισσότερο από το ενενήντα τοις εκατό είναι για τον Ζελένσκι. Η δύναμή σου είναι πάνω από τον Misha!
  Ο Μεντβέντεφ βρυχήθηκε:
  - Και το δικό σου δεν ξεκίνησε!
  Και έκλεισε το τηλέφωνο. Τώρα η κατάσταση γινόταν τραγική. Αυτό είναι σωστό, και οι δυνάμεις ασφαλείας θα αρνηθούν να υπακούσουν. Ναι ο Ζιρινόφσκι, είναι ακόμα αλεπού. Να διοριστεί υπουργός Εσωτερικών; Δώστε εντολές στο SWAT. Ή προσπαθήστε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Κρατική Δούμα;
  Είναι σαφές ότι ο Ζελένσκι θα διεξαγάγει νέες εκλογές και πολλοί βουλευτές δεν θα μετρήσουν τις εντολές τους. Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν τα πάντα.
  Κάτι άλλο χρειάζεται εδώ. Αλλά η Κρατική Δούμα είναι απίθανο να πάει ενάντια στο λαό. Και ο στρατός δεν θα υποστηρίξει ένα ξεκάθαρο στρατιωτικό πραξικόπημα. Όχι τέτοιοι στρατηγοί στη Ρωσία για να πάνε σε εμφύλιο.
  Απομένει μόνο ένα πράγμα - να ακυρωθούν οι προεδρικές εκλογές στο δικαστήριο. Αυτή είναι η μόνη νόμιμη ευκαιρία να παρατείνεις την αγωνία σου. Αλλά το πιθανότερο είναι απλώς να επεκταθεί. Είναι απίθανο ο Μεντβέντεφ να έχει πραγματική ευκαιρία να επανεκλεγεί. Μάλιστα, η αντι-αξιολόγησή του είναι κολοσσιαία, χειρότερη και από αυτή του Πέτρο Ποροσένκο.
  Ο Μεντβέντεφ σκέφτηκε μια άλλη επιλογή. Εδώ, για παράδειγμα, να εξαλείψετε σωματικά τον Ζελένσκι; Αλλά αυτό είναι καθαρό έγκλημα. Σε αυτό; Πολύ περισσότερο, καθώς αυτό θα εξοργίσει τον Μεντβέντεφ. Και στην καλύτερη περίπτωση θα δώσει μια αναβολή. Αφού ο λαός δεν θα συγχωρήσει στον Μεντβέντεφ μια τέτοια κολοσσιαία αποτυχία στις εκλογές.
  Όχι, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς δεν θα τα καταφέρει. Χωρίς να συγκεντρώσει ούτε το δέκα τοις εκατό των ψήφων στις εκλογές, σίγουρα δεν θα μείνει στην εξουσία.
  Ο Μεντβέντεφ πήγε στο μπαρ. Το άνοιξε, έβγαλε ένα μπουκάλι, έριξε στον εαυτό του ένα κονιάκ.
  Ακριβό - "Ναπολέων", με έκθεση διακοσίων ετών!
  Ο εν ενεργεία πρόεδρος ήπιε ένα ποτήρι. Μετά το δεύτερο, έφαγε ένα λεμόνι.
  Έγινε πιο ζεστό στο στομάχι και οι σκέψεις πήδηξαν πιο γρήγορα. Μετά το τρίτο ποτήρι, ο Μεντβέντεφ χαμογέλασε και κάθισε σε μια πολυθρόνα. Ενθουσίασε λίγο. Στην πραγματικότητα, γιατί χρειάζεται αυτή τη δύναμη; Η ευθύνη είναι πλήρης. Ούτε ένα λεπτό ελεύθερου χρόνου, ούτε ένα δευτερόλεπτο γαλήνης. Όλη την ώρα σε κίνηση, υπό την επίβλεψη βιντεοκάμερων. Φοβάσαι να πεις πολλά.
  Πολλή δουλειά, αλλά όχι διασκέδαση.
  Και θέλω να ξαπλώσω στο κρεβάτι με ένα κορίτσι. Παίξτε στον υπολογιστή στον πόλεμο.
  Στην πραγματικότητα, εδώ είστε ο πρόεδρος, και για να ξεκινήσετε έναν πραγματικό πόλεμο θα το σκεφτείτε τρεις φορές. Έτσι δεν τόλμησε ο τρομερός Τραμπ να επιτεθεί στο Ιράν.
  Μπορείτε να μιλήσετε πολύ για τον πόλεμο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι εύκολο να τον αποφασίσετε!
  Αλλά το παιχνίδι αγώνα, τον εαυτό σας, αγώνα!
  Ο Μεντβέντεφ κάθισε στον υπολογιστή. Ενεργοποίησα τον αγαπημένο μου Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν έχει παίξει εδώ και πολύ καιρό. Εδώ, για να μην ζοριστείς πολύ, χρησιμοποιείς τον κωδικό του απατεώνα. Σαν αυτό...
  Και μετά οδηγείτε την τεχνολογία με ρυθμό τυφώνα. Και έχεις ήδη IS-7, που εκτοξεύεις σε συντάγματα, μόνο T-1 στους Γερμανούς. Αξιοσημείωτη διαφορά στη δύναμη και τα μέσα.
  Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος σχεδόν ποτέ δεν έπινε, λάμβανε εμφανώς λόγω κακής υγείας.
  Έτσι ρίχνεις στον εχθρό το πιο ακριβό και βαρύ τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου IS-7. Και το σπας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο πόλεμος συνεχίζεται εύκολα και νικηφόρα. Κατακτήστε πόλη μετά από πόλη.
  Γενικά, φυσικά, ο Στάλιν οδήγησε καλά τη χώρα και κατάφερε να νικήσει το Τρίτο Ράιχ σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια. Ο Πούτιν πολέμησε περισσότερο το ISIS. Όμως οι Γερμανοί έχουν μια πολύ δροσερή τεχνική.
  Εδώ στο παιχνίδι, για παράδειγμα, το γερμανικό τανκ Ε-75, μόνο το σοβιετικό IS-7 μπορεί να πολεμήσει επί ίσοις όροις εναντίον του, όλα τα άλλα τανκς υποχωρούν. Το E-75 είναι μια πολύ δυνατή πανοπλία. Ακόμη και ανώτερο από το σοβιετικό IS-7, το πυροβόλο είναι κοντά σε θανατηφόρα δύναμη.
  Και οι Γερμανοί σχεδίαζαν να κάνουν αυτό το τανκ το κύριο τους το σαράντα πέμπτο έτος. Τι γίνεται με το δικό μας;
  Ο Μεντβέντεφ αναστέναξε... Το IS-7 δεν τέθηκε ποτέ σε μαζική παραγωγή στη μεταπολεμική περίοδο. Έτσι ο πόλεμος κράτησε περισσότερο, δεν είναι γνωστό ποιος άλλος κέρδισε.
  Dmitry Anatolyevich Zakhmelev, τραγούδησε:
  - Αγάπη αδέρφια, αγάπη! Αγάπη να ζεις αδέρφια! Και ο αταμάνος μας δεν χρειάζεται να στεναχωριέται.
  Ο Μεντβέντεφ αποκοιμήθηκε ενώ έπαιζε. Είναι χαλαρωτικό...
  Και την επόμενη μέρα έγιναν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών.
  Σχεδόν το 92 τοις εκατό των ψηφοφόρων ψήφισαν τον Ζελένσκι μαζί με την Ουκρανία, το 6,7 τοις εκατό για τον Μεντβέντεφ. Έτσι έγινε η θριαμβευτική νίκη του Ζελένσκι.
  Στη χώρα άρχισαν γιορτές και χαρές. Επιτέλους ήρθε μια νέα, όπως φάνηκε σε πολλούς, λαμπερή ζωή.
  Μέχρι στιγμής, η αλήθεια των εγκαινίων είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ.
  Και συνεχάρη, φυσικά, τον νικητή. Και που πας. Και το έξι τοις εκατό δεν είναι τίποτα για να μετρήσουμε.
  Ο υπουργός Εσωτερικών Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ωστόσο, επισκέφτηκε τον Μεντβέντεφ και τον παρηγόρησε:
  - Σε ψήφισα Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς!
  Ο ασκών καθήκοντα προέδρου απάντησε σιωπηλά:
  - Ευχαριστώ!
  Ο Ζιρινόφσκι πρότεινε:
  - Μήπως θα έπρεπε να σε βάλουν σε πρεμιέρες;
  Ο Μεντβέντεφ κούνησε το βαμμένο κεφάλι του.
  - Δεν νομίζω, μετά από τέτοια ήττα στον δεύτερο γύρο, να μου δώσουν τον πρωθυπουργό. Δεν θα είναι πια πολιτικά ορθό.
  Ο Ζιρινόφσκι παρατήρησε λογικά:
  - Παρόλα αυτά, κάποιος από τη Ρωσία θα έπρεπε να είναι στη θέση σας. Ποιος λοιπόν αν όχι εσύ;
  Ο Μεντβέντεφ πρότεινε:
  - Πιθανότατα, Αντρέι Ναβάλνι!
  Ο Ζιρινόφσκι χαμογέλασε και γρύλισε:
  - Αντρέι Ναβάλνι; Ας μην συμβεί αυτό!
  Ο Μεντβέντεφ ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε μπερδεμένος:
  - Πού πηγαίνεις?
  Ο Ζιρινόφσκι φώναξε:
  Ναι, θα τους συλλάβω όλους!
  Ο Μεντβέντεφ κούνησε το χέρι του:
  - Αρκετά! Ο χρόνος μας φαίνεται να έχει τελειώσει! Πάω διακοπές στα Κανάρια Νησιά. Τι θα κάνεις?
  Ο Ζιρινόφσκι, στενεύοντας πονηρά τα μάτια του, απάντησε:
  - Λόμπι για τα συμφέροντα των φίλων σας! Μέχρι που ο Ζελένσκι ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου της Ρωσίας και της Ουκρανίας!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε με λύπη:
  - Αλίμονο, δεν είναι τόσο απλό... Τότε θα σου ξεκολλήσουν τρία δέρματα!
  Ο Ζιρινόφσκι, στενεύοντας πονηρά τα μάτια του, ρώτησε:
  - Κάνε με, σε παρακαλώ, Στρατάρχη της Ρωσικής Ομοσπονδίας! Λοιπόν, τι αξίζεις!
  Ο Μεντβέντεφ σκέφτηκε για μερικά δευτερόλεπτα και μετά ανακοίνωσε:
  - Πρόστιμο! Όχι μόνο θα σε κάνω στρατάρχη, αλλά θα επαναφέρω τον Μπέρια στον βαθμό του Στρατάρχη! Θα είναι δίκαιο!
  Ο Ζιρινόφσκι έγνεψε καταφατικά:
  - Σε σχέση με τον Μπέρια, ναι!
  Ο Μεντβέντεφ στένεψε τα μάτια του και ρώτησε:
  - Και σε σχέση με εσάς;
  Ο Ζιρινόφσκι απάντησε ειλικρινά:
  - Και σε σχέση με εμένα βασιλικά! Όποιον θέλω, ανταμείβω!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, ας είναι!
  Και διέταξε να ετοιμαστούν και τα δύο διατάγματα για την απόδοση των βαθμών των στραταρχών.
  Ο εκτελών χρέη προέδρου της Ρωσίας εμψύχωσε. Νομίζοντας ότι τώρα μπορεί να απολαύσει πλήρως τα παιχνίδια στον υπολογιστή.
  Και παίζουν πολύ διασκεδαστικά...
  Και αλήθεια, γιατί να κάνει κάτι άλλο ο πρόεδρος; Τώρα η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ που μπορείς να είσαι οποιοσδήποτε. Ακόμη και ο Κύριος ο Θεός. Και συγκεκριμένα στο παιχνίδι να δημιουργείς σύμπαντα.
  Για παράδειγμα, στο γραφείο του αναπληρωτή προέδρου υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των πιο σύγχρονων.
  Ο Μεντβέντεφ αποφασίζει να παίξει στρατηγική σε πραγματικό χρόνο. Γερμανία το 1939. Λοιπόν, γιατί χρησιμοποιείτε τον αδίστακτο κώδικα. Προσθέτετε τον εαυτό σας πέντε χιλιάδες Πάνθηρες, τρεις χιλιάδες Τίγρες και δέκα χιλιάδες Focke-Wulfs. Και αναπτύξτε αυτές τις δυνάμεις εναντίον του εχθρού. Και επιτίθεστε στην Πολωνία, που δεν έχει ούτε το ένα δέκατο τέτοιων δυνάμεων.
  Και ο πόλεμος συνεχίζεται, όπως θέλετε, σε μια πύλη και νικηφόρα. Ο Μεντβέντεφ, για να είμαι ειλικρινής, είναι ένας τεράστιος κατακτητής εδώ. Συντρίβει τον εχθρό, σαν να συνθλίβει δαμάσκηνα με πρέσα.
  Η Πολωνία ισοπεδώνεται εύκολα και πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Επίθεση στη Γαλλία. Εκτοξεύεις δέκα χιλιάδες άρματα μάχης Ε-75 σε αυτό με τη βοήθεια ενός κωδικού απατεώνων. Υπέροχα αυτοκίνητα, το λιγότερο. Τα οποία είναι εντελώς άτρωτα στα γαλλικά όπλα, αλλά θανατηφόρα για μεγάλες αποστάσεις. Καταρρίψτε εχθρικά οχήματα.
  Ο Μεντβέντεφ μάλιστα πηδάει από χαρά. Πώς κινείται γρήγορα στο παιχνίδι, και έχει ήδη πάρει το Παρίσι ... Και τότε γιατί να χάνουμε χρόνο σε μικροπράγματα; Ας πάρουμε την Ισπανία ταυτόχρονα, για να μην ενθουσιαστεί πολύ ο Φράνκο.
  Και για την επίθεση στο Γιβραλτάρ, χρησιμοποιούμε αεριωθούμενα αεροσκάφη. Που πάνε οι Βρετανοί;
  Φυσικά, ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε κεφάλαια για την κατασκευή θωρηκτών και αεροπλανοφόρων. Τότε η Βρετανία θα έχει πρόβλημα. Εδώ είναι εκατό αεροπλανοφόρα και διακόσια θωρηκτά. Θα είναι μια κολοσσιαία δύναμη.
  Και μετά υπάρχουν τα landing craft. Φτιάχνετε επίσης τανκς της σειράς E-U, μια περαιτέρω εξέλιξη του E. Εδώ ρίχνεις τη δεξαμενή "E"-50-U, ένα τέτοιο μηχάνημα που δεν μπορείς να το διαπεράσεις από περισσότερες από μία γωνίες.
  Και αφήστε την να βασανίσει τους Βρετανούς. Εδώ είναι δύο όμορφα κορίτσια μέσα σε ένα τέτοιο τανκ που κλείνουν το μάτι στον ενεργό πρόεδρο της Ρωσίας.
  Ο Μεντβέντεφ τους δίνει ένα φιλί.
  Έτσι παίζουμε...
  Και τα νεότερα τανκς πλησιάζουν στο Λονδίνο. Και χωρίς τελετή παίρνουν την πρωτεύουσα της Αγγλίας.
  Ο Μεντβέντεφ τραγούδησε:
  - Ο κόσμος είναι βαρετός! Θα φάμε όλοι τη γάτα!
  Φυσικά, το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και εύκολο. Πήρα τον κωδικό του απατεώνα και έβγαλα ό,τι θέλεις. Εδώ πιάνεις τα Βαλκάνια και πας στην Αφρική. Σφραγίζετε επίσης, και επίσης πεζικό. Φτιάχνεις στρατεύματα, θα υπήρχαν λεφτά. Και το καταληφθέν έδαφος δίνει επίσης χρήματα. Λοιπόν, δοκιμάστε το, περπατήστε στην Αφρική.
  Η ΕΣΣΔ εξακολουθεί να ανοίγει το μέτωπο. Τριάντα τέσσερα εναντίον της σειράς E-50-U, την οποία σφράγισα άλλες δέκα χιλιάδες. Εάν το θωρακισμένο όχημα E-50 είναι περίπου το ίδιο με το "Tiger" -2, μόνο η ορθολογική κλίση είναι μεγαλύτερη και ο οπλισμός είναι λίγο ισχυρότερος και ο κινητήρας είναι πιο ισχυρός. Αυτό το E-50-U, με το ίδιο βάρος, είναι συγκρίσιμο με το σοβιετικό T-64, έχει ακόμη και έναν ισχυρότερο κινητήρα αεριοστροβίλου.
  Ναι, οι δυνάμεις δεν είναι ίσες. Εδώ πολεμούν διαφορετικές γενιές τανκς.
  Και ο Μεντβέντεφ, φυσικά, ορμώντας πάνω σε ένα μαύρο άλογο.
  Οι δυνάμεις, φυσικά, δεν είναι συγκρίσιμες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το E-75-U, αυτό είναι ένα μηχάνημα θανάτωσης squat, αδιαπέραστο ακόμη και από όπλα πλοίων.
  Και πώς να ποδοπατήσεις τον εαυτό σου. Τίποτα να σταματήσει.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει σαν μικρό αγόρι. Α, πώς είναι. Και κανείς δεν είναι πρόθυμος να τον δεχτεί. Έχασε και ο εν ενεργεία πρόεδρος ξεχάστηκε.
  Όλοι αγαπούν μόνο τους νικητές.
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς τραγούδησε:
  Και αψηφούμε τις καταιγίδες
  Από τι και γιατί...
  Ζήστε στον κόσμο χωρίς εκπλήξεις
  Αδύνατον για κανέναν
  Είθε καλή τύχη, αποτυχία,
  Όλα τα άλματα, μετά πάνω, μετά κάτω,
  Μόνο έτσι και όχι αλλιώς,
  Μόνο έτσι και όχι αλλιώς!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Εκπληξη! Εκπληξη!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Εκπληξη! Εκπληξη!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Και έγινε πιο διασκεδαστικό για τον Μεντβέντεφ. Εδώ τα στρατεύματά του κατέλαβαν την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και πλησιάζουν απαρέγκλιτα τη Μόσχα!
  Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας λέει:
  - Ότι η ζωή μας είναι ένα παιχνίδι!
  Και καταλαμβάνει την πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ. Φυσικά, απέναντι στον στρατό του σαρανταπρώτου έτους, έχει τανκς των χαρακτηριστικών της δεκαετίας του εξήντα έως και του εβδομήντα, και το σημαντικότερο, ότι είναι πολλά.
  Ο Μεντβέντεφ κλείνει το μάτι στον εαυτό του... Η πρωτεύουσα Μόσχα καταλαμβάνεται. Και τώρα μπορείτε να καταλάβετε τον Καύκασο ... Και ταυτόχρονα να καθαρίσετε τη νότια Αφρική για τον εαυτό σας. Και πήγαινε στην Αργεντινή.
  Και από εκεί να επιτεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι σκληρός διοικητής. Ο εχθρός υστερεί τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα στρατευμάτων.
  Ο Μεντβέντεφ τραγουδά με ενθουσιασμό:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη! Για την εξουσία των Σοβιετικών! Και θα τους σκουπίσουμε όλους στον αγώνα για αυτό!
  Ο Μεντβέντεφ αποσύρθηκε προσωρινά από το παιχνίδι. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, ο οποίος αντικατέστησε τον Σόιγκου Τρουμπέτσκι, τηλεφώνησε. Ρώτησε τον ακόμη εν ενεργεία πρόεδρο:
  - Πότε θα δώσουμε τον όρκο στον νέο αρχηγό;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε συνοπτικά:
  - Εκεί που πρέπει, στα εγκαίνια!
  Ο Trubetskoy παρατήρησε:
  - Ο νέος πρόεδρος μιας ενωμένης χώρας θέλει να πραγματοποιήσει ορκωμοσία την επόμενη εβδομάδα. Για να μην έχω χρόνο για λεηλασία!
  Ο Μεντβέντεφ γάβγισε:
  - Αυτό δεν είναι σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους μας!
  Ο Trubetskoy παρατήρησε:
  - Και ο Γέλτσιν υιοθέτησε αυτό το σύνταγμα όχι σύμφωνα με το νόμο και το παλιό σύνταγμα. Μάλιστα πολλοί νόμιζαν ότι ο Πούτιν θα πρότεινε νέο σύνταγμα, αλλά κάπως δεν περίμεναν!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε:
  - Δεν είναι η καλύτερη ιδέα για κάθε νέο πρόεδρο να υιοθετεί ένα νέο σύνταγμα!
  Ο Trubetskoy απάντησε:
  - Και ο Πούτιν θα μπορούσε! Ήταν πιο ψύχραιμος από τον Γέλτσιν, κι εσύ Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά και συμφώνησε:
  - Πιο ψύχραιμος και κυρίως πιο τυχερός! Χωρίς τον Πούτιν, όλα πήγαν στραβά και ο Ζελένσκι ανέλαβε την εξουσία στη Ρωσία.
  Ο Trubetskoy παρατήρησε:
  - Και ο Λουκασένκα είχε μια ευκαιρία, μόνο που έχασε την ώρα του. Έπρεπε να είχα προχωρήσει πιο γρήγορα!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε λογικά:
  - Ο Λουκασένκο φοβόταν τις ανταγωνιστικές εκλογές στη Ρωσία. Ναι, και ο Ζελένσκι δεν θα το διακινδύνευε αν η καρδιά του Πούτιν δεν το άντεχε. Τόση πολλή χώρα για διαχείριση σε χειροκίνητη λειτουργία - κάηκε! Σίγουρα ο Πούτιν κάηκε στη δουλειά!
  Ο Trubetskoy πρότεινε:
  - Λοιπόν, τι να δεχτούμε τα εγκαίνια σε πιο γρήγορο χρόνο ή όχι;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε ευθαρσώς:
  - Όπως θέλεις, κάνε το! Δεν με νοιάζει πια! Θα αποσυρθώ και θα απολαύσω τη ζωή μου. Ίσως ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο! Ήμουν ήδη και πρόεδρος και γενικά πρωθυπουργός, θητεία ρεκόρ για τη Ρωσία! Πόσο καιρό μπορείς να κολλήσεις στο θρόνο;
  Ο Trubetskoy συμφώνησε:
  - Λοιπόν, αν ναι, ας έρθουν οι αλλαγές! Και τι να κάνουμε με τον Σόιγκου;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε ψυχρά:
  - Αφήστε τον να ξεκουραστεί! Η σύνταξη του στρατάρχη είναι μεγάλη. Αφήστε το να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Σου έδωσα άδεια να έχεις περιουσία στο εξωτερικό!
  Ο Τρουμπέτσκοϊ έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Ο Πούτιν απομόνωσε τη Ρωσία από τον κόσμο! Με λόγια, θλιμμένοι στα βάθη της ψυχής μας, χαιρόμασταν τον θάνατό του! Όσο για τον Ζελένσκι, θα δούμε! Πολλοί από εμάς θέλαμε παραγγελίες όπως στη Δύση. Να λαμβάνεις όπως στις ΗΠΑ, αλλά να δουλεύεις ... Όπως στην ΕΣΣΔ!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε:
  - Λοιπόν, επί Στάλιν οι αξιωματούχοι όργωναν εντατικά! Μην νομίζετε ότι ήταν συμπαγές μέλι!
  Ο Trubetskoy ρώτησε:
  - Και τι θα κάνετε?
  Ο Μεντβέντεφ υπενθύμισε:
  - Ήμουν πρόεδρος και θα πάω με προεδρική σύνταξη. Είναι μεγάλο... Και θα χαρώ τη ζωή! Γιατί να δουλεύω ακόμα!
  Ο Trubetskoy υπενθύμισε:
  - Ο Ζελένσκι μπορεί να σου δώσει τη θέση του συμβούλου μαζί του!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε:
  - Άι! Είναι αρκετά έξυπνος χωρίς τη συμβουλή μου! Με λίγα λόγια - κρατήστε τα εγκαίνια! Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς έστειλε το δικό του!
  Ο Trubetskoy συμφώνησε:
  - Εγκαίνια ναι!
  Ο Μεντβέντεφ έκλεισε το τηλέφωνο. Αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι. Κάτι που δεν ήταν ποτέ αρκετό πριν. Και τουλάχιστον να συντρίψουν διανοητικά τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ή μάλλον στο παιχνίδι. Ωστόσο, απέναντι στο E-75-U, ο Αμερικανός Sherman είναι αδύναμος. Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πολλά αεροσκάφη, ακόμη και αν όχι τόσο ισχυρά όσο τα γερμανικά τζετ.
  Αλλά η ποιότητα, φυσικά, δεν είναι η ίδια! Οι Fritz μαζεύουν εντατικούς λογαριασμούς. Ειδικά οι πιλότοι: Albina και Alvina! Και αυτά είναι κορίτσια που διακρίνονται από ένα κολοσσιαίο φιτίλι.
  Ο Μεντβέντεφ προχωρά προς την Αμερική από το νότο. Και την ίδια στιγμή, τα τανκ του κινούνται σε όλη τη Σιβηρία. Έχει πλάκα. Με την ευκαιρία, γιατί να μην κατακτήσετε ακόμα την Ιαπωνία; Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να βρέξετε τους συμμάχους σας. Προηγμένη στρατηγική. Χρησιμοποιήστε τον απατεώνα κωδικό και θα είστε πιο δυνατοί από τον εχθρό τόσο σε αριθμό όσο και σε ποιότητα. Όχι πόλεμος, αλλά απόλαυση. Εδώ είναι τζετ αυτοκίνητα χωρίς ουρά, οι Αμερικανοί δεν μπορούν καν να προλάβουν.
  Πιο συγκεκριμένα, και πάρτε. Και χρησιμοποιήστε ραδιοελεγχόμενους πυραύλους! Και για τους Αμερικανούς shugani. Ο Μεντβέντεφ του αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Και μετακινήστε τα στρατεύματα. Εδώ είναι το Μεξικό. Οι αμερικανικές πόλεις πέφτουν μία προς μία. Τέτοια ευχαρίστηση.
  Και στα ανατολικά, τα τανκς της σειράς E-U μπαίνουν στην Ινδία. Τι να τους αντιτάξουν όμως οι Βρετανοί. Επιπλέον, το Τρίτο Ράιχ έχει ήδη αποκτήσει πόρους και παράγει την πιο σύγχρονη τεχνολογία χωρίς αδίστακτο κώδικα.
  Αλλά ο Μεντβέντεφ αποφάσισε να αντλήσει ένα μικρό "Πάνθηρα". Εδώ είναι το πρώτο συνηθισμένο "Panther" - μετωπική θωράκιση 80 - 110 χιλιοστών, πλευρική θωράκιση 50 χιλιοστών και ένα πυροβόλο 75 χιλιοστών με μήκος κάννης 70EL, κινητήρας 650 ίππων. Εδώ είναι η μετωπική θωράκιση "Panther" -2 από 120 έως 150 χιλιοστά, πλευρές πυροβόλου 60 χιλιοστών 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 71 EL και κινητήρας 850 ίππων. Ναι, σοβαρό αυτοκίνητο. Και πιο βαρύ όχι στους σαράντα πέντε, αλλά στους πενήντα τόνους και χαμηλότερο σε σιλουέτα.
  Αλλά "Πάνθηρας" -3. Μετωπική θωράκιση από 150 έως 200 χιλιοστά, πλευρές 82 - χιλιοστά, πυροβόλο 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 100 EL και κινητήρα 1200 ίππων - βάρος 55 τόνους. Συμφωνώ ότι ένα τέτοιο μηχάνημα είναι γενικά εξαιρετικά ενάντια στους Shermans.
  Αλλά υπάρχει ένας "Πάνθηρας" -4. Διαθέτει μετωπική θωράκιση από 200 έως 250 mm κάτω από πλαγιές και πλευρική θωράκιση 160 mm. ένα πυροβόλο των 105 χλστ. με μήκος κάννης 100 ΕΛ. Αυτό είναι ήδη ένα τέρας βάρους 65 τόνων και με χαμηλή σιλουέτα. Κινητήρας αεριοστροβίλου 1500 ίππων. Φυσικά, μια εξαιρετική σειριακή εξέλιξη, ικανή να πολεμήσει ακόμα και με το σοβιετικό IS-7. Επιπλέον, το IS-7 δεν ήταν σειριακό.
  Υπάρχουν όμως μηχανές και πιο δυνατοί. Progonka "Panther" -5, μετωπική θωράκιση κύτος 250 σε γωνία 45 μοιρών, μέτωπο 300 mm του πύργου υπό γωνία, πλευρά 210 υπό γωνία, πυροβόλο όπλο 128 mm σε 100 EL, το βάρος μιας πιο προηγμένης δεξαμενής είναι 75 τόνοι, ένας κινητήρας 2000 ίππων ισχύος αεριοστροβίλου . Μια μηχανή που ξεπερνά όλα τα σοβιετικά και αμερικανικά μοντέλα. Ικανό να διεισδύσει στο IS-7 από βεληνεκές μάχης και να αντέχει μετωπικά χτυπήματα. Το "Panther" -5 είναι γενικά σούπερ τεχνολογία. Η ΕΣΣΔ δεν έχει τίποτα πιο δυνατό από το IS-7. Και οι Γερμανοί έχουν επίσης πέντε τύπους Τίγρης.
  Ο Μεντβέντεφ αποφάσισε, αφού κατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος του εδάφους των Ηνωμένων Πολιτειών, να διώξει τον "Τίγρη". Λοιπόν, ο "Τίγρης" είναι ο πρώτος γνωστός σε όλους. Η μετωπική θωράκιση είναι 100-110 mm χωρίς σχεδόν καμία κλίση και η πλευρική θωράκιση είναι 82 mm χωρίς κλίση. Και το κανόνι 88 χιλιοστών μήκους κάννης 56 EL - το τανκ πραγματικά ουρλιάζει. Σε αντίθεση με τους Panthers, όπου ουσιαστικά πάλεψε μόνο η πρώτη σειρά και υπήρχαν δείγματα της δεύτερης. Tank "Tiger"-2, περισσότερο γνωστό ως "Royal Tiger".
  Μετωπική θωράκιση 120-150 mm στο μέτωπο της γάστρας σε κλίση 50 μοιρών, 185 mm στο μέτωπο του πύργου σε μικρή κλίση και 82 mm στο πλάι, σε κλίση 60 μοιρών. Καλά προστατευμένο στο μέτωπο, λίγο καλύτερο από το "Τίγρη" στο πλάι, και ένα πυροβόλο 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 71 EL. Από τα σειριακά τανκς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα καλύτερα σε οπλισμό και μετωπική προστασία, βάρος 68 τόνοι, κινητήρας 700 ίπποι - μάλλον αδύναμες επιδόσεις οδήγησης.
  Μηχάνημα σχεδίασης "Tiger" -3. Η μετωπική θωράκιση έχει κλίση 150-200 mm με κύτος μετώπου 45 μοιρών και το μέτωπο του πυργίσκου έχει κλίση 240 mm. Πλευρές 160 - χιλιοστών με ασπίδες υπό γωνία. Τρεις τύποι διαφορετικών όπλων πυροβόλο 88mm 100 EL, 105mm gun 70 EL, και 105mm gun 100 EL με κινητήρα 1000 έως 1200 ίππων. Με πιο πυκνή διάταξη και βάρος από 75 τόνους. Ναι, το αυτοκίνητο είναι σοβαρό και πολύ επικίνδυνο. Και ακόμα πιο ισχυρό "Tiger" -4 μετωπική θωράκιση 250 - κύτος υπό γωνία 45 μοιρών, μέτωπο 300 χιλιοστά υπό γωνία, πλευρές 210 χιλιοστά, πυροβόλο όπλο 128 χιλιοστών σε μήκος κάννης 100 EL ή μήκος κάννης 150 χιλιοστά σε 56 EL , βάρος 85 τόνοι, κινητήρας αεριοστροβίλου 1500 ίππων. Ένα πολύ δυνατό τανκ.
  Αλλά ακόμα πιο δροσερό είναι το "Tiger" -5. Μετωπική θωράκιση: το μέτωπο του κύτους είναι 350 mm σε κλίση 45 μοιρών, το μέτωπο του πύργου είναι 400 mm σε κλίση 50 mm. Πλευρές 300 mm με κλίση. Ένα πυροβόλο 150 mm στα 100 EL ή 174 mm στα 70 EL ή 210 mm στα 38 EL. Βάρος 100 τόνοι, κινητήρας αεριοστροβίλου 2500 ίππων. Το πιο ισχυρό μηχάνημα ακόμα και το IS-7 και το υπερικό δεν θα διεισδύσουν στο πλάι. Εδώ είναι ένα που μπορεί να εκτοξευθεί εναντίον της Αμερικής. Αν και πρέπει να πω το "Tiger" -5 στην πραγματική ιστορία δεν ήταν καν στα έργα. Αλλά δεν φταίει κανείς που ο πόλεμος τελείωσε τόσο γρήγορα.
  Αλλά σε ένα εικονικό παιχνίδι, τα τανκς μπορούν να σηκωθούν.
  Ο Μεντβέντεφ εξαπέλυσε επίθεση στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ Ουάσινγκτον και στη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Υόρκης. Εδώ μπορείτε πραγματικά να δουλέψετε και να κερδίσετε.
  Ακόμα κι αν είναι εικονικό. Η Ουάσιγκτον φλέγεται και γερμανικά τανκς οδηγούν κατά μήκος της. Και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το Tigers-5.
  Ο Μεντβέντεφ ολοκληρώνει μια πεισματική επίθεση στις πρωτεύουσες των ΗΠΑ και φαίνεται ήδη μια νίκη. Αλλά υπάρχει ακόμα η Ιαπωνία μπροστά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Τι άλλο να οδηγήσεις στο παιχνίδι. Αλλά η οικογένεια των τανκς Lev, που δεν έγινε ποτέ σίριαλ. Εδώ είναι τα πραγματικά τέρατα. Αλλά στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτά τα μηχανήματα της μεταγενέστερης σειράς είναι ακόμη και περιττά. Και ακόμη περισσότερο εναντίον της Ιαπωνίας με τα μικρομεσαία τανκς της.
  Αλλά και ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αποφάσισε να τους διώξει λίγο.
  Εδώ είναι το πρώτο τανκ "Lion" που υπάρχει μόνο σε έργα και ενσωματώνεται μόνο εν μέρει σε μέταλλο. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 120 mm σε γωνία 45 μοιρών, η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου είναι 240 mm υπό γωνία, οι πλευρές είναι 82 mm, το όπλο είναι 105 mm, το μήκος κάννης είναι 70 EL, το σύνολο είναι 80 τόνοι, ο κινητήρας είναι 800 ίπποι. Σε γενικές γραμμές, ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να έχει εμφανιστεί ήδη μαζί με τις Τίγρες και τους Πάνθηρες στο Kursk Bulge. Με ένα πολύ δυνατό όπλο για την εποχή του και εξαιρετική προστασία στο μέτωπο του πύργου. Αλλά ευτυχώς δεν εμφανίστηκε. Μηχάνημα έργου "Lion" -2. Το μέτωπο της γάστρας έχει κλίση 250 χιλιοστά, το μέτωπο του πύργου έχει κλίση 300 χιλιοστά. Πλευρές 200 - χιλιοστών κάτω από πλαγιές. Κανόνι ή 128 mm 100 EL ή 210 mm 38 EL. Βάρος 100 τόνοι, κινητήρας 1800 ίπποι. Δεν υπάρχει ίσος στη δύναμή του. Ξεπερνά το IS-7, το οποίο μπορεί να τη χτυπήσει μόνο στο πλάι. Αλλά μετά οδηγείτε παραπέρα και εμφανίζεται το "Lion" -3, επίσης ένα τέρας. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 350 mm, οι πυργίσκοι είναι 450 mm κάτω από την κλίση της πλευράς, 300 mm κάτω από κλίσεις, το πυροβόλο είναι 150 mm στα 100 EL, ή 175 mm στα 70 EL, ή 210 mm στα 56 EL, ή ένα βομβαρδιστικό τζετ στα 400 χιλιοστά. Βάρος 120 τόνοι, κινητήρας 2500 ίπποι.
  Ναι, είναι μια τρομερή δύναμη.
  Το Tank "Lion"-4 είναι άλλο ένα υπερτέρας. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 450 mm, η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου είναι 500 mm. Οι πλευρές της γάστρας και του πυργίσκου έχουν κλίση 400 χιλιοστών. Πυροβόλο 175 mm στα 100 EL, 210 mm στα 70 EL, εκτοξευτής ρουκετών 500 mm. Το βάρος της μηχανής είναι 150 τόνοι, ο κινητήρας είναι αεριοστρόβιλος 3500 ίππων. Από μεγάλη απόσταση διαπερνά όλα τα άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένου του αμερικανικού T-93 IS-7. Και τα όπλα των πλοίων δεν μπορούν να το διαπεράσουν. Αυτό είναι ένα πανίσχυρο μηχάνημα και με περίσσιο όπλο.
  Αλλά ακόμα πιο ισχυρό το "Lion" -5 είναι ο βασιλιάς των τανκς. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 600 mm σε κλίση 45 μοιρών, οι πυργίσκοι έχουν πλάτος 800 mm, οι πλευρές έχουν κλίση 550 mm. Ένα πυροβόλο 210 mm στα 100 EL, 300 mm στα 70 EL, ένας εκτοξευτής ρουκετών 600 mm. Το βάρος του μηχανήματος είναι 200 τόνοι, ο κινητήρας αεριοστροβίλου είναι 5000 ίπποι. Είναι αδιαπέραστα για σχεδόν όλους τους τύπους όπλων, εκτός από πυραύλους υψηλής ισχύος, ειδικά όπλα και βόμβες μεγάλου διαμετρήματος. Δυνατότητα βολής κατά θωρηκτών και αεροπλανοφόρων. Πραγματικά ένα σούπερ τανκ.
  Λοιπόν, με λίγα λόγια, υπάρχει κάτι να παίξει. Ο Μεντβέντεφ πιέζει την Ιαπωνία.
  Αλλά τον διακόπτουν και πάλι.
  Ο διευθυντής του FSB τηλεφωνεί και λέει:
  - Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, θα δώσεις μια διάσκεψη σε δημοσιογράφους;
  Ο Μεντβέντεφ δήλωσε με έμφαση:
  - Οχι ακόμα!
  - Γιατί?
  Ο ασκών καθήκοντα προέδρου απάντησε:
  - Έχω δικαίωμα να δίνω συνεντεύξεις και όχι να δίνω! Αποφάσισα λοιπόν να μην δώσω!
  Ο διευθυντής της FSB έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορείς να είσαι ήρεμος προς το παρόν! Η συνέντευξη δεν πάει μακριά! Αλλά θα ψάξουμε για άλλο μέρος!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε:
  - Όλοι χωράνε! Αν μη τι άλλο, τότε ο στρατηγός σας έχει μεγάλη σύνταξη! Μπορείς να ζήσεις χωρίς να δουλεύεις!
  Ο διευθυντής του FSB ρώτησε έκπληκτος:
  - Δεν είναι κρίμα να αποχωρίζεσαι τόσο τεράστια δύναμη;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Κρίμα βέβαια, αλλά ο άνθρωπος υπακούει στο αναπόφευκτο!
  Ο Μεντβέντεφ επέστρεψε ξανά στο παιχνίδι. Ο πρώην πρόεδρος της μεγαλύτερης και πλουσιότερης σε φυσικούς πόρους χώρας του κόσμου έφτασε επιτέλους. Και γιατί να μην παίξουν αν τώρα το κάνουν χωρίς αυτό. Αν και ασκεί καθήκοντα αρχηγού κράτους.
  Πώς όμως να αποφύγεις τον πειρασμό να κόψεις τον εαυτό σου σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Λοιπόν, εδώ τα γερμανικά στρατεύματα έφτασαν στην Τσουκότκα. Ευτυχώς, στο παιχνίδι είναι πολύ πιο εύκολο να μετακινήσετε εξοπλισμό παρά στην πραγματικότητα. Και πάνε στην Κίνα. Και εκεί μπήκαν στη μάχη με τους Ιάπωνες. Φυσικά, με τη βοήθεια του cheat code, ο Medvedev σφράγισε τα τανκς Lev-5 και τα πέταξε εναντίον των σαμουράι. Και αυτά είναι πραγματικά super class αυτοκίνητα.
  Πώς συνθλίβονται οι σαμουράι. Αλλά και πάλι δεν είναι το όριο της τελειότητας.
  Αλλά γιατί, μέχρι να τελειώσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, να μην διώξετε το βαρύτερο γερμανικό τανκ "Maus" στα επίπεδα;
  Αυτή είναι πραγματικά μια ανακατανομή της τελειότητας και το στεφάνι της ομορφιάς. Πιο συγκεκριμένα, τι μπορεί να συμβεί εάν υπάρξει εξέλιξη της γιγαντομανίας.
  Ο Μεντβέντεφ άρχισε να διώχνει τους Ποντικούς.
  Tank "Maus", ένα τανκ που υπάρχει πραγματικά στο μέταλλο, το βαρύτερο από αυτά που πραγματικά ενσωματώθηκαν στο μέταλλο, οδήγησε και πολέμησε. Η μετωπική θωράκιση του ποντικιού είναι 150 mm στο κάτω μέρος της γάστρας, 200 mm στην κορυφή της γάστρας, 250 mm στο μέτωπο του πυργίσκου και 210 mm στα πλάγια. Όπως μπορείτε να δείτε, το τανκ, ακόμα και στην πρώτη του έκδοση, είναι αδιαπέραστο για όλα τα σειριακά σοβιετικά τανκς στο μέτωπο και ακόμη και στο πλάι. Το IS-2 και το SU-100 δεν μπορούσαν να διεισδύσουν σε αυτή τη δεξαμενή από καμία γωνία. Μόνο το IS-7 θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στο Maus και να πολεμήσει πραγματικά αυτό το τανκ. Αλλά το IS-7 εμφανίστηκε μόνο μετά τον πόλεμο και δεν έγινε ποτέ σειριακό. Και τα ποντίκια μπορούσαν ήδη να πολεμήσουν στο μέτωπο το σαράντα τρίτο έτος. Αυτό το άρμα έχει δύο πυροβόλα όπλα: ένα κοντόκαννο 75 mm και ένα 128 mm 55 EL, ικανό να διαπεράσει όλα τα σοβιετικά άρματα μάχης εκτός από το IS-7 στο μέτωπο. Επιπλέον, το IS-2 από μεγάλη απόσταση. Υπήρχε και ένα πυροβόλο των 150 χλστ.
  Το "Maus" ζύγιζε 188 τόνους, και είχε κινητήρα 1250 ίππων, κάτι που ακόμα δεν είναι αρκετό. Γενικά η μηχανή είναι η πιο δυνατή για την εποχή της και απαράμιλλη.
  Μηχάνημα σχεδίασης "Maus" -2. Πιο τέλειο. Στην πραγματική ιστορία, υποτίθεται ότι έκανε το αυτοκίνητο χαμηλότερο σε σιλουέτα και ελαφρύτερο. Αλλά στο παιχνίδι, φυσικά, το αυτοκίνητο έχει γίνει πιο τέλειο, χαμηλότερη σιλουέτα, πιο πυκνή διάταξη, αλλά ακόμα πιο βαρύ. Η μετωπική θωράκιση του κύτους Maus είναι 2.350 χλστ. Η μετωπική θωράκιση του πύργου είναι 450 χλστ. Σανίδες 300 χλστ. Πυροβόλα μήκους 75 χλστ. και 150 χλστ. 70 EL, ή 210 χλστ. εκτοξευτής πυραύλων ή 400 χλστ. Βάρος 200 τόνοι. Κινητήρας αεριοστροβίλου 2000 - ίππους.
  Το Maus-3 είναι μια παιχνιδομηχανή. Επίσης τέλειο. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 600 mm, ο πυργίσκος είναι 800 mm, οι πλευρές είναι 550 mm. Πυροβόλα 88 mm 100 EL, για την καταπολέμηση εχθρικών αρμάτων, και 210 mm 70EL. Ή εκτοξευτής πυραύλων 550 χλστ. Το βάρος της δεξαμενής είναι 250 τόνοι, ο κινητήρας αεριοστροβίλου είναι 4000 ίπποι. Το τανκ είναι σχεδόν αδιαπέραστο από όλα σχεδόν τα όπλα, εκτός από τα ιδιαίτερα ισχυρά.
  Το Maus-4 είναι μια νέα εξέλιξη της γιγαντομανίας και πιο τέλεια. Η μετωπική θωράκιση του κύτους έχει κλίση 1000 mm σε 45 μοίρες, η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου έχει κλίση 1200 mm. Σανίδες σε 850 mm υπό γωνία. Οπλισμός: πυροβόλο 105 mm 10EL για την καταπολέμηση εχθρικών αρμάτων μάχης και είναι αρκετά επαρκής εναντίον σχεδόν όλων των τύπων οχημάτων. Όπλο 300 mm στα 70 EL, για καταστροφή οχυρώσεων και περίσσεια για άρματα μάχης. Ή αντί για αυτό, ένα βομβαρδιστικό τζετ 750 χιλιοστών.
  Το βάρος του οχήματος είναι 350 τόνοι, κάτι που δεν είναι τόσο πολύ για τέτοιες πανοπλίες και όπλα. Ακόμη και τα πυροβόλα ενός θωρηκτού δεν μπορούν να διαπεράσουν μια τέτοια μηχανή στο μέτωπο. Μόνο ένα άμεσο χτύπημα από έναν ισχυρό πύραυλο κρουζ, ή μια πολύ μεγάλη βόμβα, μπορεί να καταστρέψει μια τέτοια μηχανή. Από όλες τις πλευρές είναι αδιαπέραστο από όλα τα τανκς και τα αυτοκινούμενα πυροβόλα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Κινητήρας αεριοστροβίλου 6000 ίππων.
  Λοιπόν, το "Maus" -5 είναι το υψηλότερο επίπεδο αυτής της σειράς. Η μετωπική θωράκιση του μετώπου του κύτους είναι 1600 mm υπό γωνία, το μέτωπο του πυργίσκου είναι 2000 mm, οι πλευρές είναι 1500 mm υπό γωνία.
  Ένα πυροβόλο των 128 χλστ. με 100 EL για να μάχεται ενάντια σε όλα τα άρματα μάχης, αρκετά επαρκές ενάντια σε όλες τις μάρκες, συμπεριλαμβανομένου του IS-7 και ενός εκτοξευτή ρουκετών 900 χλστ. Άλλα όπλα είναι ακατάλληλα. Μια ντουζίνα όπλα. Το βάρος της δεξαμενής είναι 500 τόνοι. Κινητήρας αεριοστροβίλου 10.000 ίππων. Ας πούμε απλώς ότι το αυτοκίνητο είναι τέλειο. Μην τρυπάτε το μέτωπο σχεδόν με τίποτα. Σούπερ τανκ...
  Ωστόσο, αν κάποιος πιστεύει ότι είναι πιο cool από το "Maus" -5 και δεν μπορεί να εφευρεθεί τίποτα, τότε αυτό δεν ισχύει καθόλου. Η φαντασίωση των συγγραφέων ενός καλού παιχνιδιού για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο είναι απεριόριστη.
  Για παράδειγμα, υπάρχει και ο "Rat". Αυτή η δεξαμενή στην πραγματική ιστορία είναι η πρωταθλήτρια σε μέγεθος μεταξύ όλων των οχημάτων του έργου, και ενσωματώθηκε ακόμη και εν μέρει σε μέταλλο.
  Τάνκ "Rat" μετωπική θωράκιση 400 χιλιοστών, καθώς και πλευρική θωράκιση, επίσης, σε μικρή κλίση. Οπλίστε τέσσερα πυροβόλα 210 mm, ή ένα 800 mm και δύο οβίδες των 150 mm, έντεκα αντιαεροπορικά πυροβόλα. Βάρος 2000 τόνων, πετρελαιοκινητήρες συνολικής ισχύος 10.000 ίππων.
  Το Tank "Rat" -2 είναι μια εξέλιξη του σχεδιαστικού οχήματος με πιο προηγμένη διάταξη. Μετωπική και οποιαδήποτε θωράκιση 800 mm, με μεγάλη γωνία ορθολογικής κλίσης. Είναι οπλισμένο με ένα πυροβόλο των 1000 χλστ. και τέσσερα οβιδοβόλα των 150 χλστ., δεκαέξι αντιαεροπορικά πυροβόλα ικανά να βάλλουν κατά επίγειων και εναέριων στόχων. Βάρος 3.000 τόνοι, κινητήρες αεριοστροβίλου, συνολική ισχύς 20.000 ίπποι.
  "Rat" -3 ακόμα πιο ισχυρό και τέλειο μηχάνημα. Πανοπλία 1200 - χιλιοστά υπό γωνία. Ο οπλισμός είναι ένα πυροβόλο των 1250 χλστ. και έξι οβίδες των 150 χλστ. Είκοσι αντιαεροπορικά πυροβόλα ικανά να βάλλουν τόσο κατά εναέριων όσο και επίγειων στόχων. Βάρος 4.000 τόνοι, κινητήρες αεριοστροβίλου, συνολική ισχύς 35.000 ίπποι.
  Το "Rat"-4 είναι ένα ακόμη πιο ισχυρό και τέλειο μηχάνημα Armor 1600 mm υπό γωνία. Οπλισμός - ένα πυροβόλο των 1600 χλστ. και εννέα οβίδες των 150 χλστ., είκοσι πέντε αντιαεροπορικά πυροβόλα ικανά να βάλλουν κατά εναέριων και επίγειων στόχων. Βάρος 5000 τόνων, κινητήρες αεριοστροβίλου, βελτιωμένη συνολική ισχύς 50.000 ίππων.
  Το "Rat" -5 είναι το πιο cool τανκ. Πανοπλία στα 2500 - χιλιοστά από όλες τις πλευρές. Ο οπλισμός είναι ένα πυροβόλο των 2500 χλστ. Και δεκαπέντε οβίδες των 150 χλστ. Σαράντα αντιαεροπορικά πυροβόλα ικανά να βάλλουν κατά εναέριων και επίγειων στόχων. Βάρος 10.000 τόνοι. Πυρηνικός αντιδραστήρας ως κινητήρας, ισχύος άνω των 100.000 ίππων.
  Το τανκ είναι στην πραγματικότητα το πιο cool στο παιχνίδι. Και όσον αφορά το βάρος και άλλα χαρακτηριστικά.
  Λοιπόν, μπορείτε να δώσετε εντολή στον "Rat" -5 να καταιγίσει στο Τόκιο. Είναι αλήθεια ότι είναι τόσο ακριβό που πολλές φορές πρέπει να εκτελέσετε τον απατεώνα κώδικα.
  Αλλά συνολικά, ο Μεντβέντεφ μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Έπαιξε σκληρά.
  Και τελικά κοίταξα το "Rat" -5 στην εικονική μηχανή. Τι καλό να το παίζεις ανέντιμος.
  Αλλά εδώ πάλι καλούν τον Μεντβέντεφ.
  Αυτή τη φορά, Πρώτος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Siluanov.
  Είπε με θλιμμένο ύφος:
  - Χάσαμε τον Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς! Έχουν καταμετρηθεί σχεδόν όλα τα ψηφοδέλτια!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε σοφά:
  Καλύτερα να χάσεις καλά παρά να κερδίσεις άσχημα!
  Ο Σιλουάνοφ εξεπλάγη:
  - Και πώς είναι αυτό;
  Ο Μεντβέντεφ εξήγησε:
  - Αν ο Vitali Klitschko είχε εκλεγεί δήμαρχος του Κιέβου από την πρώτη κιόλας φορά, δεν θα είχε επιστρέψει στα ρινγκ. Αντί για μεγάλο πρωταθλητή, θα υπήρχε ένας γελοίος δήμαρχος!
  Ο Siluanov συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, έχεις δίκιο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς! Ο Klitschko είχε το πλεονέκτημα να χάσει ... Αλλά δυστυχώς δεν είχατε καν τέτοιο όφελος!
  Ο Μεντβέντεφ τραγούδησε ως απάντηση:
  - Είμαι ελεύθερος, σαν πουλί στον ουρανό,
  Είμαι ελεύθερος, ξεχνώντας τι σημαίνει φόβος...
  Είμαι ελεύθερος με τον άγριο άνεμο στο ίδιο επίπεδο,
  Είμαι ελεύθερος στην πραγματικότητα, όχι στο όνειρο!
  Ο Σιλουάνοφ γκρίνιαξε:
  - Ναι, είσαι απευθείας ποιητής Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς! Μπορείτε να γράψετε στίχους για εσάς!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε σοβαρά:
  - Σε κάθε περίπτωση, τώρα μπορώ να κάνω ήρεμα το αγαπημένο μου πράγμα - να παίξω παιχνίδια στον υπολογιστή! Και πριν από αυτό, για είκοσι χρόνια μπορούσα να το αντέξω οικονομικά μόνο σε fits και starts!
  Ο Σιλουάνοφ γρύλισε αμυδρά:
  - Στα παιχνίδια;
  Ο Μεντβέντεφ επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι στο παιχνίδι! Και σας ήταν χρήσιμο να μελετήσετε κάποια στρατιωτικο-οικονομική στρατηγική!
  Ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρατήρησε διστακτικά:
  - Προτιμώ την εξάσκηση!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε:
  - Η κακή πραγματικότητα καταραμένη, μπορεί να σε τρελάνει!
  Ο Σιλουανόφ απάντησε ψυχρά:
  - Θέλεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα με τον κόσμο των παιχνιδιών; Αξιέπαινος!
  Υπήρχε ειρωνεία στα λόγια του εν ενεργεία πρωθυπουργού.
  Ο Μεντβέντεφ είπε:
  - Άσε με να κρεμάσω και για σένα το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας!
  Ο Siluanov συμβούλεψε:
  - Κρεμάστε κύριε πρόεδρε!
  Ο Μεντβέντεφ γέλασε και απάντησε:
  - Ίσως είναι καλή ιδέα! Και τότε ο Πούτιν βραβεύτηκε μόνο μετά θάνατον!
  Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός απάντησε:
  Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε!
  Ο Μεντβέντεφ συνέχισε με κέφι:
  - Για ανόητα άδεια μάτια...
  Ο Siluanov τραγούδησε:
  Γιατί όλα είναι πιθανά...
  Ο Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε:
  - Δεν μπορείς να ζήσεις!
  Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός απάντησε:
  - Σοβαρά, πιθανότατα θα με απομακρύνουν! Φαίνεται ότι θα πρέπει να βιαστείτε!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε ψυχρά:
  - Υπάρχουν πολλά μέρη στη Γη!
  Ο Σιλουάνοφ έγνεψε καταφατικά και γουργούρισε:
  - Με λίγα λόγια, κύριε Πρόεδρε, μου υποσχεθήκατε ένα αστέρι ήρωα!
  Ο Μεντβέντεφ φώναξε με όλη του τη φωνή:
  - Ετοιμάστε το διάταγμα!
  Έφερε άλλο ένα βραβείο. Όπως, γράψτε αναπληρωτής πρόεδρος.
  Την ίδια στιγμή, ο Μεντβέντεφ της βράβευσε ένα σωρό κόσμο. Μάθε το δικό μας!
  Ε, είναι ήδη πολύ αργά, και ο εν ενεργεία πρόεδρος της Ρωσίας αποκοιμήθηκε.
  Ονειρευόταν μια άλλη εναλλακτική ιστορία. Ο τσαρικός στρατός, με επικεφαλής τον Κουροπάτκιν, μάχεται για να ξεμπλοκάρει το Πορτ Άρθουρ. Αλλά τότε ο ίδιος ο Μεντβέντεφ εμφανίστηκε σε ένα ρομπότ μάχης, με λέιζερ και βλήματα θερμοκουάρκ στο μέγεθος ενός σπόρου παπαρούνας, αλλά τόσο θανατηφόρα όσο οι βόμβες που έπεσαν στη Χιροσίμα.
  Και πώς μπορεί ο Μεντβέντεφ να πολεμήσει τους Ιάπωνες από το ρομπότ μάχης του. Πώς ξεσκίστηκαν οι σαμουράι, κατά χιλιάδες. Και πώς μπήκαν σε δράση τα λέιζερ και οι εκτοξευτές.
  Και κόψτε τα γιαπωνέζικα, συγκεκριμένα κόψτε. Και πριόνισε σε κομμάτια. Και κατέστρεψε τις τάξεις τους.
  Ο Μεντβέντεφ, που έχασε τον θρόνο του, βρήκε αρπαγή στη μάχη. Κουρεύει αυτούς τους σαμουράι που τόλμησαν να ταρακουνήσουν τον ιερό βασιλικό θρόνο.
  Αλλά είναι πολύ κακό να πούμε ειλικρινά, με κάθε ειλικρίνεια, ότι ήταν υπό τον βασιλιά;
  Ο Θεός να φυλάξει κάθε χώρα έναν τέτοιο βασιλιά όπως ο Νικόλαος Β'. Άλλωστε, αυτό είναι ένα πραγματικό παράδειγμα ευφυούς ηγεμόνα, και ταυτόχρονα διανοούμενου.
  Είναι κρίμα που μια τέτοια μη οντότητα όπως ο Κουροπάτκιν τον απογοήτευσε. Και τώρα ο Μεντβέντεφ έχει αντιμετωπίσει τους Ιάπωνες. Και ας τους τσακίσουμε. Και είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις.
  Και οι ακτίνες λέιζερ κουρεύουν τους σαμουράι κατά χιλιάδες. Λίγα λεπτά ακόμη μάχης, και
  Δεν υπάρχει ιαπωνικός στρατός.
  Τι έφαγαν οι κύριοι Σαμουράι; Και τώρα ίσως αναλάβετε τα πλοία σας.
  Ο Μεντβέντεφ σήκωσε το ρομπότ μάχης στον αέρα και έσπευσε στις θέσεις του στόλου του Τόγκο. Τι πιστεύει ότι μπορεί να διαχειριστεί τον Ρώσο ιππότη;
  Και έτσι ορμάει το ρομπότ θερμοκουάρκ. Εδώ είναι πάνω από τη θάλασσα. Και ας βυθίσουμε τον στόλο του Τόγκο. Κόψτε αρμαδίλους, κρουαζιέρες και άλλα ζωντανά πλάσματα.
  Κάπως έτσι... Τι θα γινόταν αν ρίξαμε και τη βόμβα mini-thermoquark;
  Και ρίχνει τον νέο της ήρωα. Ένα κύμα ανατέλλει και βυθίζει τα πλοία της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου.
  Ο Μεντβέντεφ φωνάζει από πάνω του:
  - Για τη Ρωσία Νικόλαος,
  Θα καταστρέψω όλους τους Ιάπωνες!
  Και πάλι ο εν ενεργεία Ρώσος πρόεδρος μπαίνει σε έκσταση.
  Ναι, είναι υπέροχο να παλεύεις με ένα τέτοιο ρομπότ.
  Ας πνιγείς σαμουράι... Και δεν θα υπάρχει Τσουσίμα, οι Ιάπωνες δεν θα έχουν τίποτα να πολεμήσουν.
  Τώρα τα τελευταία πλοία σαμουράι βυθίζονται. Τι νίκη!
  Αλλά υπάρχουν ακόμα μέρη της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου που μπλοκάρουν το Πορτ Άρθουρ. Πρέπει πραγματικά να τους αναλάβουμε. Να λύσει όλους τους αντιπάλους της αυτοκρατορίας του Τσάρου Νικολάου.
  Ο Μεντβέντεφ τραγουδά με ενθουσιασμό:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος,
  Υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Και ας καταστρέψουμε τα στρατεύματα που επικαλύπτουν το Πορτ Άρθουρ. Πραγματικά συνέβη να πέσει ένα ισχυρό φρούριο. Και η Ρωσία πήρε ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Και το πιο σημαντικό, ήταν χειρότερο από τον Κριμαϊκό Πόλεμο. Εκεί, η αυτοκρατορία του Τσάρου Νικολάου Β' έχασε από τον συνασπισμό της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας και του Βασιλείου της Σαρδηνίας. Και έχασε τιμητικά. Και μετά κάποια Ιαπωνία, που κανείς δεν τη θεωρούσε σοβαρό αντίπαλο.
  Είθε η Ρωσία να μην αντέξει την ταπείνωση. Ίσως γι' αυτό ο Στάλιν, τόσο προσεκτικός και συγκρατημένος στην εξωτερική πολιτική, άνοιξε ένα δεύτερο μέτωπο στην Άπω Ανατολή ενάντια στην Ιαπωνία. Πράγματι, οι σαμουράι ταπείνωσαν υπερβολικά την τσαρική Ρωσία.
  Για αυτό, καταστρέψτε με μικροσκοπικές βόμβες θερμοκουάρκ και κάψτε με λέιζερ.
  Για να μην τολμήσουμε να νικήσουμε τη Ρωσία! Ω, ο Θεός να μην είναι ο Ζελένσκι ένας επιτυχημένος βασιλιάς.
  Για άλλη μια φορά, Ρώσοι και Ουκρανοί είναι ενωμένοι, και σύντομα οι Λευκορώσοι θα ενωθούν μαζί τους.
  Και θα υπάρξει τριάδα Σλάβων!
  Ο Μεντβέντεφ τελείωσε τους Ιάπωνες στο Πορτ Άρθουρ και όρμησε στο ... Η Ρωσία νίκησε την Ιαπωνία. Πήρε την Κορέα, τη Μαντζουρία, τα νησιά Κουρίλ και την Ταϊβάν. Και επίσης αναγκάστηκε να πληρώσει τους Ιάπωνες και μια μεγάλη αποζημίωση.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β' ενίσχυσε τις θέσεις του, επανάσταση και περιττές σκέψεις δεν εμφανίστηκαν.
  Η τσαρική Ρωσία συνέχισε να κινείται στην Κίνα. Και η επέκτασή του στα ανατολικά.
  Αλλά η Γερμανία του Κάιζερ, παρά το γεγονός ότι η τσαρική Γερμανία γινόταν μεγάλη δύναμη και αναπτυσσόταν ακόμα πιο γρήγορα και περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, παρόλα αυτά την πήρε και σκαρφάλωσε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Ναι, σε δύο μέτωπα.
  Λοιπόν, αυτό που τώρα ο Μεντβέντεφ ανέλαβε την καταστροφή των Γερμανών. Δεν υπάρχει τίποτα για να προσβάλλουν τον βασιλιά-πατέρα.
  Και πώς τα λέιζερ χτυπούν τους εχθρούς. Και ας τους αλωνίσουμε στην Ανατολική Πρωσία με σειρά τυφώνα. Ο Μεντβέντεφ πυροβολεί τα γερμανικά στρατεύματα χρησιμοποιώντας λέιζερ και δέσμες βαρυτικής ενέργειας.
  Την ίδια στιγμή εμφανίστηκαν τα κορίτσια. Φυσικά με μπικίνι. Η Αλένκα και η Νατάσα. Και αφήστε το Fritz να κόψει με φωτόσπαθα.
  Ναι, Τσάρο Νικόλαο, οι Ναζί δεν ονειρεύτηκαν ποτέ κάτι τέτοιο. Και τι σχεδιάζουν εναντίον σας, πατέρες;
  Ο Μεντβέντεφ τραγουδά επιθετικά:
  - Πεπόνια, καρπούζια, ρολά σίτου,
  Γενναιόδωρη, ευημερούσα γη...
  Και κάθεται στο θρόνο της Αγίας Πετρούπολης,
  Πατέρα Τσάρο Νικόλαο!
  Η ημερομηνία των εγκαινίων αναβλήθηκε. Και ο Μεντβέντεφ έμεινε εντελώς στον εαυτό του. Όπως, ενώ διασκεδάζετε με ένα παιδί.
  Ο Μεντβέντεφ απένειμε επίσης στον Αντρόποφ μετά θάνατον το Αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας. Κάτι που μάλλον θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Και εξέδωσε διάταγμα για την κατασκευή ενός μνημείου στον Andropov.
  Ταυτόχρονα, ο ασκών καθήκοντα προέδρου επανέφερε επίσης τους Yezhov και Yagoda στις τάξεις τους. Τι υπάρχει για να σταθεί στην τελετή.
  Στη συνέχεια ίδρυσε ένα νέο τάγμα με το όνομα του Μπόμπι Φίσερ. Και ότι ήταν μεγάλος σκακιστής, δεν μπορείς να πεις τίποτα. Και όχι απλά σπουδαίο, αλλά και σκανδαλώδες. Ήθελε να είναι πάνω από όλους, όχι μόνο στο σκάκι.
  Και επίσης τρεις βαθμούς: χάλκινο, ασήμι και χρυσό!
  Και φυσικά, πρώτα απ' όλα, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ απένειμε αυτή την παράταξη στους: Garry Kasparov, Anatoly Karpov και ...τους αδερφούς Klitschko!
  Και την ίδια στιγμή, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ίδρυσε το Τάγμα Βλαντιμίρ Κλίτσκο. Επίσης ενδιαφέρουσα κίνηση. Τρεις βαθμοί: χάλκινο, ασήμι, χρυσό.
  Και μετά υπάρχει το Τάγμα Svyatogor, μια λαμπρή απόφαση.
  Ο Μεντβέντεφ οδηγεί και κάνει πετάλι. Και το εφευρίσκει ξανά. Εδώ είναι μια αρκούδα. Όλες οι αρκούδες αντέχουν.
  Και έχει νέες ιδέες. Για παράδειγμα, δώστε σε κάθε Ρώσο ένα νέο αυτοκίνητο.
  Στο μεταξύ, πάρτε και παίξτε στον υπολογιστή. Αυτό που ήθελε περισσότερο από όλα ο Μεντβέντεφ. Έτσι συμπεριέλαβε τώρα μια νέα στρατηγική. Πόλεμος διαφορετικών επιπέδων. Αυτό ήθελε να παίξει ο πρόεδρος, ακόμα κι αν ο πρώτος.
  Ξεκινάς με πέντε εργάτες και χίλιες μονάδες ο καθένας: κάρβουνο, σίδερο, πέτρες, λάδι, τρόφιμα, χρυσό.
  Και ας φτιάξουμε πρώτα ένα δημόσιο κέντρο παραγωγής νέων εργατών. Στη συνέχεια, αρχίζετε να αναπτύσσετε τα ορυχεία και τη γεωργία.
  Πρώτα από όλα βέβαια η εξόρυξη τροφίμων για να στήσουν περισσότερους εργάτες.
  Ο Μεντβέντεφ έχει τον πιο ισχυρό, πιο σύγχρονο υπολογιστή. Και μπορείτε να σφραγίσετε πολλές μονάδες.
  Χτίζεις μια πόλη και νέα κέντρα εμπορίου. Τα χρήματα, φυσικά, είναι ένα πρόβλημα στην αρχή. Μέχρι να φτιάξεις ένα νομισματοκοπείο, μια αγορά, μια ακαδημία επιστημών κ.ο.κ.
  Όμως ο Μεντβέντεφ γνωρίζει έναν παγκόσμιο τρόπο πλουτισμού. Κάντε περισσότερους αγροτικούς εργάτες και εξορύξτε πόρους για ψωμί. Η αγορά είναι πολύ φθηνή στην κατασκευή. Και μετά έκανες οικονομία, αγόρασες μια ακαδημία, έφτιαξες ένα πριονιστήριο και έφτιαξες νέα ορυχεία. Και μετά άλλο... Και έρεε χρυσός - το πιο ακριβό προϊόν. Ειδικά όταν το έκανε το νομισματοκοπείο. Και τότε θα είναι δυνατή η βελτίωση των πηγαδιών. Έτσι ρέουν πολύ πιο διασκεδαστικά χρήματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βελτίωση. Νέα πριόνια, νέα γεωργικά εργαλεία, αναδασμός γης, έρευνα λιπασμάτων. Ένα νέο είδος αλέτρι...
  Περαιτέρω εμβάθυνση πηγαδιών, έγχυση νέων εργατών εκεί. Νέα αγροκτήματα. Παραγωγή κρέατος. Κατασκευή σπιτιών. Σε σπίτια γιατρών, αστυνομικών, πηγαδιών, παζαριών, αρχιτεκτόνων, πυροσβεστών. Και ούτω καθεξής... Είσπραξη φόρων. Νέες βελτιώσεις στην εξόρυξη χρυσού. Και η ανάπτυξη νέων χώρων και κτιρίων εργασίας.
  Και υπάρχουν ήδη όλο και περισσότερα χρήματα ... Υπάρχουν πλεονάσματα και μπορείτε να αρχίσετε να χτίζετε στρατώνες.
  Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον και προκλητικό. Η πόλη μεγαλώνει. Αρκεί να μην γίνει πόλεμος. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε καιρό ειρήνης και να επιλέξετε έναν πιο αδύναμο εχθρό... Πράγματι, ο Μεντβέντεφ εξακολουθεί να συσσωρεύει δύναμη στη στρατιωτικο-οικονομική στρατηγική.
  Η στρατιωτική ακαδημία έχει χτιστεί. Και αρχίζεις να σχηματίζεις στρατεύματα. Ιππικό, πεζικό, φλογοβόλα, όλμοι και άλλες δυνάμεις. Φυσικά , πυροβολικό. Ή έστω για άλλη μια φορά βελτιώνοντας τα φρεάτια του εργοστασίου της δεξαμενής. Οι πρώτες μηχανές, φυσικά, είναι ελαφριές και πρωτόγονες, αλλά μπορούν να διωχθούν.
  Ο Μεντβέντεφ παρασύρθηκε.
  Το παιχνίδι έχει καταναλώσει τον πρόεδρο. Χτίζεις μόνος σου όλο και περισσότερα νέα σπίτια. Σε αυτούς, και σχολεία γραφέων, και μια βιβλιοθήκη, διασκέδαση διαφόρων επιπέδων. Είτε πρόκειται για μουσικούς, χορευτές, ζογκλέρ, σενέτο, ζωολογικούς κήπους. Ή ακόμα και ένα καζίνο.
  Και, φυσικά, ναοί σε διάφορους θεούς.
  Ναι, υπάρχουν πολλές διαφορετικές θρησκείες στην αυτοκρατορία. Οι ναοί χτίζονται καλύτερα με διαφορετικούς τρόπους.
  Και εδώ όλα είναι διαφορετικά. Και τζαμιά, εκκλησίες, σπίτια προσευχής, βουδιστικοί ναοί, στούπες, ειδωλολατρικοί θεοί.
  Ναι, η πιο πλούσια αποστολή. Χτίζεις γέφυρες και περνάς το ποτάμι.
  Πολλή δουλειά. Οργανώστε επίσης πανηγύρια για διαφορετικές θρησκείες για να μην προσβάλλονται οι θεοί.
  Και έτσι χωρίς διακοπή. Και η δουλειά στην ακαδημία επιστημών συνεχίζεται, τώρα μια βελτίωση, μετά μια άλλη. Αυτό σημαίνει κατά των τρωκτικών, μετά κατά των εντόμων - που αυξάνει τη γεωργία, μετά εμφανίζονται τα τρακτέρ.
  Και τότε οι Θεοί στέλνουν καλές σοδειές. Έτσι μπορούν να εκδιωχθούν τανκς και εργοστάσια για την παραγωγή αεροσκαφών. Ξεκινώντας με ελαφριά αεροπλάνα και μπορείτε να φτάσετε μέχρι και ατομικά βομβαρδιστικά. Και ο αριθμός των μονάδων αυξάνεται συνεχώς. Ήδη έχει φτάσει τις 100.000.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει και τελειώνει τις νέες τεχνολογίες. Αρκεί να μην υπάρχει φόβος. Δεν είναι απαραίτητο να πολεμάς, μπορείς να ανεβάσεις τον δείκτη ευημερίας και πολιτισμού για τους ανθρώπους σου. Και αυτό έχει επίσης σημασία. Και τώρα υπάρχουν αρκετά χρήματα και πόροι.
  Πολύ περισσότερο καλό στο παιχνίδι: τα πηγάδια δεν εξαντλούνται. Μπορείτε πάντα να εξορύξετε πόρους.
  Και χτίστε νέες πόλεις στον χάρτη ... Ή ακόμα και αφεθείτε σε μια πυραμίδα ή ένα άλλο θαύμα του κόσμου.
  Ο Μεντβέντεφ δημιουργεί επίσης νέους στρατώνες. Είναι αλήθεια ότι η αφθονία των στρατευμάτων μειώνει τον δείκτη ευημερίας. Εδώ βέβαια υπάρχει πρόβλημα. Αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας για να παλέψεις... Αλλά μπορείς να εισαγάγεις νέες τεχνολογίες για να κάνεις τα τανκς και τα αεροπλάνα πιο γρήγορα. Και σηκώστε βαριά βομβαρδιστικά.
  Ωστόσο, γιατί έχοντας ήδη μεσαία άρματα μάχης, να μην συλλάβουμε τον εχθρό στο επίπεδο του Μεσαίωνα;
  Και ο Μεντβέντεφ, έχοντας σφραγίσει περισσότερα τανκς, ταυτόχρονα και βελτίωσε τις παραμέτρους τους, εισβάλλει ζωηρά στη γειτονική χώρα.
  Καθώς και αεροπλάνα από ψηλά. Και ας βομβαρδίσουμε τον εχθρό με όλη σας τη δύναμη. Του πετάς ναπάλμ.
  Και όχι με τους κανόνες του παιχνιδιού.
  Ο Μεντβέντεφ απολάμβανε την καταστροφή της μεσαιωνικής πόλης. Και μετά ολόκληρη η χώρα με τον πρωτόγονο στρατό της. Απόλαυσε και κέρδισε, αν και τα αεροπλάνα και τα τανκς του υπέστησαν μικρές ζημιές. Αποδείχθηκε μια τέτοια σχετικά εύκολη σύλληψη. Και μετά πάλι χτίζετε μια πόλη στην κατακτημένη περιοχή ...
  Και τα τανκ σας είναι ήδη βαριά. Είναι δυνατή η τοποθέτηση τόσο αντιπυρηνικής προστασίας όσο και ενεργής θωράκισης.
  Ο Μεντβέντεφ είναι ήδη δέκα ώρες στο παιχνίδι και τα μάτια του είναι κουρασμένα και άρχισαν να κολλάνε μεταξύ τους. Ο ασκών καθήκοντα προέδρου αποκοιμήθηκε.
  Στην αρχή, ο Μεντβέντεφ στριφογύριζε σε κάτι αόριστο. Αλλά δεν κράτησε πολύ. Και τότε το υπερσύγχρονο τανκ T-95 πέταξε στον λόφο. Ήταν ήδη αργά το φθινόπωρο, και στάλες βροχής χτυπούσαν την πανοπλία.
  Ο Μεντβέντεφ είπε:
  - Η καθοριστική μέρα της μάχης για το Όρος Ψηλά! Αυτό το βουνό που είναι το κλειδί για ολόκληρη την άμυνα του Πορτ Άρθουρ. Σήμερα, μόλις 21 Νοεμβρίου ή 4 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το νέο στυλ. - Ο καθηγητής χτύπησε βίαια τη γροθιά του στην πανοπλία και αναφώνησε. - Αλλά δεν θα γίνει κατάληψη του Ψηλού Βουνού! Η μοίρα του Ειρηνικού θα είναι ζωντανή!
  Οι Ιάπωνες έχουν σχεδόν καταλάβει το όρος Vysokaya. Σέρνονταν σαν μυρμήγκια, σε χοντρά ρυάκια από όλες τις πλευρές. Το T-95 από πυροβόλο ταχείας βολής 152 χιλιοστών άνοιξε πυρ.
  Η Αλένκα πάτησε το κουμπί του joystick και το αυτόματο όπλο χτύπησε τους Ιάπωνες σαν αντιαεροπορικό. Ισχυρές οβίδες κατακερματισμού με υψηλή έκρηξη έριξαν έξω εκατοντάδες Ιάπωνες με μία βολή.
  Η Νατάσα με τη σειρά της πυροβόλησε οκτώ βαριά πολυβόλα. Και επίσης προτίμησα να χρησιμοποιήσω το joystick.
  Ο Μεντβέντεφ οδήγησε το τανκ, το supercar σκαρφάλωσε με σιγουριά στις απότομες και οι κάμπιες συνέτριψαν τους πολεμιστές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Η Μαργαρίτα σφύριξε και είπε:
  - Γράφουμε ιστορία!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος επιβεβαίωσε με μανία:
  - Ασφαλώς! Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε τον Πορτ Άρθουρ να παραδοθεί!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας από ένα όπλο, πυροβόλησε είκοσι βολές ανά λεπτό, φτύνοντας ένα βλήμα αυξημένης θανατηφόρας δύναμης πενήντα κιλών σε βάρος. Σε ένα λεπτό, ένας τόνος μετάλλου και εκρηκτικών εξερράγησαν με ακρίβεια.
  Και το κορίτσι χτύπησε πολύ εύστοχα.
  Και πολυβόλα, το καθένα εκτόξευε πέντε χιλιάδες φυσίγγια το λεπτό. Ή σαράντα χιλιάδες μεγάλες σφαίρες, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Και πώς αντιμετώπισαν τους σαμουράι. Πώς πατήθηκαν.
  Η Αλένκα μάλιστα τραγούδησε:
  - Και το εχθρικό κοπάδι πέταξε στο έδαφος, υπό την πίεση του χάλυβα και του μολύβδου!
  Το ρωσικό τανκ λειτούργησε επιθετικά. Εδώ έκοψε χίλιους Ιάπωνες, ιδού το δεύτερο. Αφαιρώντας τα σε στρώσεις.
  Η Νατάσα γέλασε και τραγούδησε:
  - Για τη δόξα της Ρωσίας! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την Πατρίδα!
  Και πάλι πυροβολεί από πολυβόλα θανατηφόρου διαμετρήματος. Και χιλιάδες Ιάπωνες πέφτουν νεκροί.
  Ο Μεντβέντεφ το πήρε και σφύριξε:
  - Τσάρος Νικόλαος! Θα είσαι υπέροχος.
  Και ας τσακίσουμε τις ημιτελείς κάμπιες σαμουράι.
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε λογικά:
  - Ο Νικόλαος Β' θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος από τους βασιλείς. Είχε κάθε ευκαιρία να κάνει την Κίνα ρωσική επαρχία - Zheltorossia!
  Ο Μεντβέντεφ χτύπησε τους σαμουράι, όρμησε από πάνω τους με κάμπιες και είπε:
  - Ας το έτσι!
  Βλήμα ακολούθησε βλήμα. Πολλαπλασιάστηκαν σαν οιονεί ύλη, η οποία απαιτεί πολύ λιγότερη ενέργεια από την πραγματική αύξηση των ατόμων και των μορίων.
  Η Αλένκα, πατώντας τα χαριτωμένα δάχτυλά της στα κουμπιά του joystick, αναφώνησε μάλιστα:
  - Στο όνομα των Ρώσων τσάρων!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
  Το όπλο βρόντηξε και βρόντηξε. Αν και, όχι τόσο δυνατά, αλλά πνιχτά, ήταν δυνατό να μιλήσουμε.
  Η Μαργαρίτα ρώτησε τον εν ενεργεία πρόεδρο:
  - Και τι, ο αριθμός των οβίδων είναι άπειρος;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε:
  - Η οιονεί ύλη δεν απαιτεί πολλή ενέργεια για να δημιουργηθεί. Και το γέμισμα ενός αντιδραστήρα σύντηξης με νερό είναι τόσο εύκολο όσο το ξεφλούδισμα των αχλαδιών!
  Η Μαργαρίτα σφύριξε:
  - Ναι, είναι υπέροχο! Έτσι μπορείτε να φτιάξετε παγωτό σοκολάτα!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Όχι ακόμα, αλλά πολύ σύντομα, ναι! Είναι κρίμα που μέχρι στιγμής αποκτάται μόνο οιονεί ύλη!
  Η Alyonka, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα, χαμογελώντας με τα μεγάλα δόντια μιας τίγρης, παρατήρησε:
  - Αυτή η ικανότητα δημιουργίας ύλης είναι επίσης σχεδόν θεϊκή!
  Ο Μεντβέντεφ γέλασε. Υπήρχαν όλο και λιγότεροι Ιάπωνες γύρω από το βουνό, και όλο και περισσότερα πτώματα. Ο σαμουράι προσπάθησε να πυροβολήσει στο τανκ, αλλά μάταια. Οι οβίδες αναπήδησαν από την πανοπλία σαν σταγόνες βροχής.
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος παρατήρησε:
  - Ο άνθρωπος είναι πλασμένος κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του Θεού.
  Η Αλένκα, εκτοξεύοντας φονικές οβίδες, παρατήρησε:
  - Εάν, εξακολουθεί να δημιουργείται. Ίσως είμαστε άνθρωποι, υπάρχει το πιο έξυπνο, δυνατό και δυνατό ον στο σύμπαν!
  Ο Μεντβέντεφ πρότεινε λογικά:
  - Πολύ περισσότερο απαραίτητη είναι η εδραίωση της ανθρωπότητας! Πρέπει να ενωθούμε! Τότε δεν θα ξέρουμε θλίψη και ήττα!
  Η Νατάσα δήλωσε με σιγουριά:
  - Η βασιλική αυτοκρατορία είναι σε θέση να ενώσει τους πάντες! Και συσπειρώστε όλους ανεξαιρέτως σε ένα μονόλιθο!
  Και το κορίτσι ξαναχτύπησε από πολυβόλα. Γεμίζει τους Ιάπωνες, προσπαθώντας να πάει από την αριστερή πλευρά. Οι χειροβομβίδες δεν έβλαψαν το άρμα T-95. Και τα όπλα, επίσης από απόσταση, είτε έχασαν είτε οι οβίδες τους ήταν αναποτελεσματικές. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ακόμη όπλα για διάτρηση θωράκισης σε καμία χώρα στον κόσμο. Ναι, και μια τέτοια δεξαμενή και δεν θα σπάσεις τόσο εύκολα. Η άμυνά του είναι κορυφαία.
  Και τα πολυβόλα κόβουν, και οι οβίδες σκουπίζονται. Και τα κάνουν όλα συγκεκριμένα, και πολύ θανατηφόρα.
  Η Νατάσα γέλασε και είπε:
  - Οι Ιάπωνες δεν θα μετρήσουν πολλούς!
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Πάρα πολλοί!
  Και άστραφτε με ζαφείρια μάτια. Και υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα σε ένα κορίτσι, έναν αληθινό εξολοθρευτή.
  Οι πολεμιστές πυροβολούν. Και οι σαμουράι αιμορραγούν. Σαράντα χιλιάδες σφαίρες και ένας τόνος οβίδων ανά λεπτό, αυτή είναι μια πολύ μεγάλη θανατηφόρα δύναμη.
  Η Νατάσα σημειώνει:
  - Είμαστε πολεμιστές που φέρνουμε σοβαρό θάνατο!
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Και όχι μόνο θάνατος, αλλά πηγή δύναμης σε ολόκληρο το σύμπαν!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε με σύνεση:
  - Εάν η τσαρική Ρωσία κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο, τότε όλοι οι πόλεμοι στην ιστορία της ανθρωπότητας θα τελειώσουν μια για πάντα!
  Ο Μεντβέντεφ συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά μωρό μου! Κανείς δεν θέλει πολέμους! Αλλά η ανθρωπότητα πρέπει να γίνει ένα!
  Η Νατάσα σφύριξε με τη χαρά ενός πάνθηρα που είχε σκοτώσει έναν ταύρο:
  - Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι!
  Και να φύγουν οι σπίθες από τα μάτια μου! Εδώ είναι το κορίτσι! Περιέχει τις φλόγες της φωτιάς, πάγο και ατσάλι.
  Τώρα όμως πεθαίνουν και οι τελευταίοι Ιάπωνες. Και δεν υπάρχει κανένας άλλος να καταιγίσει στο βουνό. Πάνω από πενήντα χιλιάδες σκοτωμένοι πολεμιστές της χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου παρέμειναν κάτω από το Υψηλό Βουνό.
  Η μάχη τελείωσε.
  Οι τέσσερις πήραν μια θέση σε έναν λόφο και ο Μεντβέντεφ παρατήρησε:
  "Καλύτερα να μη μιλήσουμε ακόμα με τη φρουρά". Βασικά, τι θα κάνουμε;
  Η Έλενα πρότεινε:
  - Υπάρχουν ακόμα πολλοί Ιάπωνες. Ας καταστρέψουμε ολόκληρο τον στρατό των Ποδιών.
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Αυτό είναι! Θα συντρίψουμε όλους τους σαμουράι! Και θα είναι υπέροχο!
  Ο Μεντβέντεφ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Και η δεξαμενή μας μπορεί ακόμα να κολυμπήσει κάτω από το νερό και τα κοχύλια. Ας βουλιάξουμε τον ιαπωνικό στόλο!
  Η Νατάσα ψέλλισε με χαρά:
  - Αυτό είναι! Σωστά, ας πάρουμε και ας σβήσουμε όλους τους σαμουράι στη θάλασσα.
  Μόλις η ιαπωνική μοίρα ξεκίνησε τον επόμενο βομβαρδισμό της. Οι οβίδες πέταξαν, συμπεριλαμβανομένων των όπλων έντεκα και δώδεκα ιντσών. Και αυτό, βλέπετε, είναι σοβαρό.
  Το τανκ όρμησε στην ακτή. Η Αλένκα, χτυπώντας τα δάχτυλά της στο σώμα του αυτοκινήτου, παρατήρησε:
  - Εντάξει, στη θάλασσα. Πώς θα μπορούσαμε όμως να δώσουμε την πρωτοβουλία στους Ιάπωνες στην ξηρά;
  Η Μαργαρίτα, που είχε κάποιες γνώσεις για τον πόλεμο, θυμήθηκε:
  - Είχαμε πολυβόλα και το τουφέκι Mosin είναι πολύ πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό από το ιαπωνικό. Και αν δεν λειτούργησαν όλα στη θάλασσα, τότε στη στεριά οι σαμουράι δεν είχαν καμία ευκαιρία!
  Η Αλένκα κίνησε θυμωμένη το γυμνό της πόδι στο πάτωμα και μουρμούρισε:
  - Προδοσία! Ασήμαντη προδοσία!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Θα τους κρεμάσουμε όλους!
  Η δεξαμενή μπήκε στο νερό. Από τα πλαϊνά εμφανίστηκαν βίδες, που έλεγχαν το μηχάνημα. Εδώ είναι ο πρώτος στόχος: ένα ιαπωνικό αντιτορπιλικό. Η Νατάσα πίεσε τα λεπτά της δάχτυλα στα κουμπιά του joystick.
  Και το βλήμα με θανατηφόρο δύναμη χτύπησε τον πάτο του πλοίου. Κατέστρεψε την πανοπλία.
  Το αντιτορπιλικό δέχτηκε άλλη μια οβίδα. Η Νατάσα πίεσε ξανά το δάχτυλο του ποδιού της.
  Και τώρα ο Ιάπωνας πνίγεται.
  Η Αλένα γέλασε.
  - Ας πνιγούμε εναλλάξ! Τα πολυβόλα κάτω από το νερό δεν είναι πολύ αποτελεσματικά!
  Και το κορίτσι πάτησε το joystick, αυτή τη φορά στέλνοντας ένα βλήμα στο κάτω μέρος του αντιτορπιλικού.
  Η Μαργαρίτα απάντησε χαμογελώντας:
  - Λοιπόν, έχουμε κυρίες!
  Η Νατάσα έστειλε πάλι ένα βλήμα και φώναξε:
  - Στο όνομα της Ρωσίας, ας γίνει νίκη!
  Η Αλιόνκα έφτυσε κοχύλια. Έκοψε τον πάτο του πλοίου της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου και παρατήρησε:
  - Παρ' όλα αυτά, η βασιλική εξουσία στη Ρωσία δεν ήταν τόσο κακή, όπως υποστήριζε η προπαγάνδα.
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό και μίλησε πρόθυμα, ειδικά που έτσι κι αλλιώς δεν είχε τίποτα να κάνει.
  - Επί τσάρου Νικολάου Β', η Ρωσία εισήγαγε τον χρυσό κανόνα του χρήματος. Το νόμισμα της αυτοκρατορίας έγινε το πιο σταθερό και σταθερό στον κόσμο. Οι τιμές, επίσης, ουσιαστικά δεν αυξήθηκαν. Και επί τσάρου Νικολάου, ο μισθός έφτασε τα τριάντα επτά ρούβλια το μήνα. Μάλιστα, η Ρωσία έχει γίνει μια από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο όσον αφορά το βιοτικό επίπεδο. Η βιομηχανική παραγωγή έγινε η τέταρτη στον κόσμο.
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ, αφού κοιμήθηκε, άρχισε να παίζει στον υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση έκοψε στη συνέχεια της στρατηγικής. Η ενισχυμένη εξουσία πραγματοποίησε κατασχέσεις. Ο εν ενεργεία πρόεδρος της Ρωσίας έριξε τανκς στη μάχη.
  Και βαρύ.
  Είναι ακόμα καλό να παίζεις. Οδήγησα λίγο και πήρα τανκς βαρύτερα από εκατό τόνους. Όταν ήταν πρόεδρος, ο Μεντβέντεφ ήθελε να αναπτύξει άρματα μάχης βαρύτερα από εκατό τόνους. Αλλά τότε ο Πούτιν δεν έδωσε. Αλλά η ιδέα φαινόταν δελεαστική. Σούπερ βαριά μηχανήματα. Και έξι είδη αυτοκινήτων. Πάνω από πέντε εκατό τόνους.
  Αλλά τώρα ο Μεντβέντεφ ρίχνει στη μάχη πυρηνικά άρματα μάχης. Και σπάει τις άμυνες των χωρών μεσαίου επιπέδου. Και πάλι συλλαμβάνει. Ναι, υπέροχο... Για να το κάνετε λίγο πιο εύκολο, συνδέετε έναν στρατιωτικό σύμβουλο. Και μαζί με αυτόν οδηγείτε την καταστροφή του εχθρού. Και η σύλληψή του.
  Εδώ κατακτάς μια άλλη αυτοκρατορία ... Εδώ ο πόλεμος είναι πιο σοβαρός, αλλά διεξάγεται από έναν στρατιωτικό σύμβουλο του επιπέδου του Ναπολέοντα. Έτσι, μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε και να βάλετε την αυτοκρατορία σας σε έναν οικονομολόγο του επιπέδου Stolypin.
  Και ο Μεντβέντεφ, αφού κάθισε σε έναν υπολογιστή με γιγαντιαία οθόνη για αρκετές ώρες, άρχισε να ροχαλίζει.
  Είχε έλλειψη ύπνου για πάρα πολύ καιρό.
  Ο Alyonka πυροβόλησε τους Ιάπωνες. Έχοντας βυθίσει το καταδρομικό αυτή τη φορά, τραγούδησε:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο,
  θα μουσκέψουμε όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα.
  Η πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα,
  Και θα δώσουμε τους κακούς ολιγάρχες στον εγκέφαλο!
  Και το κορίτσι γέλασε. Και τα δόντια της άστραψαν σαν μαργαριτάρια!
  Ο Μεντβέντεφ πρότεινε:
  - Εφόσον ο πόλεμος με την Ιαπωνία θα τελειώσει με νίκη, η οικονομική ανάπτυξη της Ρωσίας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη! Και η τσαρική αυτοκρατορία θα γίνει η πιο πλούσια χώρα!
  Η Alyonka βύθισε ένα άλλο αντιτορπιλικό και σφύριξε:
  Πάντα ήμασταν πλούσιοι! Δεν αρκεί η παραγγελία!
  Η Νατάσα χτύπησε το θωρηκτό της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου και παρατήρησε:
  - Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν κατώτεροι από τους Γερμανούς στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως λόγω της πέμπτης στήλης έχασαν τη νίκη!
  Η Αλένκα έστειλε επίσης ένα άλλο κοχύλι στην κοιλιά του αρμαδίλλου και είπε:
  - Ασφαλώς! Για όλα φταίει η πέμπτη στήλη. Κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Γερμανοί δεν μπορούσαν καν να πλησιάσουν το Μινσκ και χτυπήθηκαν στη Γαλικία. Και επί Στάλιν, έβλεπαν ήδη το Κρεμλίνο με κιάλια. Τι λέει?
  Η Νατάσα έριξε άλλη μια οβίδα στο κάτω μέρος του αρμαντίλιου και γρύλισε:
  - Προδοσία! Μας έλειψε μια τέτοια νίκη!
  Η Μαργαρίτα θεώρησε επίσης απαραίτητο να υπενθυμίσει:
  - Αν δεν ήταν η προδοσία, τότε θα είχαμε λάβει την κατοχή της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας, καθώς και την πρόσβαση στη Μεσόγειο Θάλασσα. Και χάσαμε τόσα λόγω προδοσίας και πέμπτης στήλης!
  Η Αλένκα εκτόξευσε ένα άλλο βλήμα:
  - Ναι, αυτή είναι η πέμπτη στήλη! Πόσος κόπος εξαιτίας της! Η Ρωσική Αυτοκρατορία είναι ένας μοναδικός σχηματισμός που θα μπορούσε να επεκταθεί στα όρια όλου του κόσμου και να κάνει την ανθρωπότητα μία!
  Η Νατάσα γρύλισε επιθετικά:
  - Ασφαλώς! Θα μπορούσα και θα είχα κάνει τα πάντα! Και να είσαι η ανθρωπότητα ενωμένη και ανίκητη!
  Το κορίτσι έστειλε ένα άλλο κοχύλι, μετά το οποίο το θωρηκτό τελικά χωρίστηκε. Και οι Ιάπωνες πνίγηκαν.
  Η Μαργαρίτα, με ανησυχία στη φωνή της, παρατήρησε:
  - Κοίτα τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο; Η Ρωσία και οι ΗΠΑ βρίσκονται στο χείλος του πολέμου. Και η Κίνα είναι υπερπληθυσμένη και ολοκληρωτική. Δεν υπάρχει τάξη και ευημερία στον κόσμο!
  Η Νατάσα έστειλε ένα νέο βλήμα, αυτή τη φορά στο καταδρομικό, και συμφώνησε:
  - Δεν υπάρχει τάξη στον κόσμο! Χρειαζόμαστε ενιαία διαχείριση!
  Η Αλένκα έριξε ένα βλήμα και έγνεψε καταφατικά:
  - Και η τσαρική αυτοκρατορία θα μπορούσε να γίνει τέτοια κυβέρνηση! Η αυτοκρατορία της Ρωσίας είναι ο εγγυητής της παγκόσμιας σταθερότητας και ευημερίας!
  Και η κοπέλα έστειλε άλλη μια οβίδα, σχίζοντας τελικά το καταδρομικό.
  Οι Ιάπωνες ήταν ξεκάθαρα φρικιασμένοι. Πυροβόλησαν αδιάκριτα, μη καταλαβαίνοντας ποιος τους έπνιγε.
  Να σημειωθεί ότι στην ξηρά η Ιαπωνία δεν είχε μεγάλο πλεονέκτημα αριθμητικά. Και ακόμη και στην πραγματική ιστορία, έχασε πολύ περισσότερους νεκρούς και τραυματίες από τη Ρωσία.
  Αλλά στη θάλασσα, τα πλοία του Land of the Rising Sun, που παράγονται στη Βρετανία και τις ΗΠΑ, ήταν ελαφρώς καλύτερα από τη ρωσική, κυρίως εγχώρια παραγωγή.
  Αλλά και εδώ η ποιοτική υπεροχή των Ιαπώνων είναι αρκετά ασήμαντη. Και οι Ρώσοι σουτάρουν, ίσως, με μεγαλύτερη ακρίβεια.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας και βυθίζοντας ένα άλλο αντιτορπιλικό, παρατήρησε ενοχλημένη:
  - Εδώ, πράγματι, η Ρωσία νίκησε και ισχυρότερους αντιπάλους. Σαν Ναπολέοντα!
  Η Αλένκα, στέλνοντας ένα κέλυφος στο θωρακισμένο καταδρομικό, πρόσθεσε:
  - Ω! ναι! Ο Ναπολέων ήταν μια ιδιοφυΐα! Και ήταν πιο δυνατός, αλλά τον νικήσαμε!
  Η Μαργαρίτα αναστέναξε βαριά και γκρίνιαξε:
  - Ήττα από τους Ιάπωνες. Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό και ενοχλητικό!
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ ενοχλητικό! Αλίμονο, εξαιτίας αυτού, τελείωσε η εποχή της δυναστείας των Ρομάνοφ. Η εποχή είναι ένδοξη, ηρωική, με κατακτήσεις και νίκες. Και παρόλο που δεν είχαμε δικό μας Τζένγκις Χαν, ανεβαίνουμε από την εποχή του Ιβάν Καλίτα.
  Και το κορίτσι έστειλε ένα άλλο, πολύ φονικό βλήμα. Και το θωρακισμένο καταδρομικό έσπασε σε δύο μέρη.
  Η Νατάσα συνέχισε και με ένα κοχύλι βύθισε ένα άλλο αντιτορπιλικό. Και οι σαμουράι έχουν πολλούς καταστροφείς.
  Ο πολεμιστής ρώτησε τα παιδιά:
  - Αλλά αναρωτιέμαι γιατί στην ιστορία του κόσμου, καμία από τις αυτοκρατορίες δεν έχει φτάσει στην απόλυτη εξουσία;
  Η Αλένκα έστειλε ξανά ένα κοχύλι στην κοιλιά ενός άλλου καταστροφέα και είπε:
  - Ναι, αλήθεια, γιατί; Όλοι έπεσαν. Και η Περσική Αυτοκρατορία, και ο Μέγας Αλέξανδρος, και η Ρωμαϊκή. Γιατί κανείς δεν έχει ενώσει την ανθρωπότητα;
  Η Νατάσα χτύπησε το πόδι της ενοχλημένη. Βύθισε ένα άλλο πλοίο και είπε:
  - Αυτό είναι! Ο Τζένγκις Χαν δημιούργησε μια αυτοκρατορία που θα μπορούσε να συντρίψει ολόκληρο τον κόσμο κάτω από αυτόν. Αλλά μετά το θάνατό του, οι γιοι και τα εγγόνια οργάνωσαν μια αναμέτρηση και διέλυσαν την αυτοκρατορία. Μόνο η τσαρική Ρωσία, με το ενιαίο της σύστημα, ήταν μια τέτοια χώρα που μπορούσε να υπάρχει για πολλούς αιώνες και να επεκταθεί μέχρι να καταπιεί ολόκληρη την υδρόγειο!
  Η Αλένκα άστραψε τα μάτια της και δήλωσε, έχοντας βυθίσει ένα άλλο αντιτορπιλικό:
  - Δόξα στη μεγάλη αυτοκρατορία του Τσάρου Νικολάου! Δεν θα δώσουμε την εξουσία στους παράνομους μπολσεβίκους και την προσωρινή κυβέρνηση!
  Η Νατάσα έστειλε επίσης ένα κοχύλι στο πλοίο. Έπνιξε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά
  Ισχυρός κυρίαρχος
  Βασίλευε για δόξα,
  για δόξα σε μας!
  Βασιλεύετε με φόβο των εχθρών -
  Ορθόδοξος Βασιλιάς!
  Βασίλευε για δόξα
  Δόξα μας!
  Τα κορίτσια φαίνεται να είναι πραγματικά αναμμένα. Έτσι τσάκισαν τους σαμουράι, θα θαυμάσετε. Και ο Μεντβέντεφ οδηγούσε το φονικό, υποβρύχιο τανκ του. Γενικά, αυτό είναι ένα ωραίο όπλο που έχει. Πνίγει μόνος του όλο τον στόλο της Ιαπωνίας. Αλλά αυτό είναι μια μεγάλη δύναμη.
  Δώδεκα, μόνο μεγάλα θωρακισμένα πλοία, δεκάδες μικρότερα, μεταξύ των οποίων και καταδρομικά. Μερικοί καταστροφείς πάνω από εξήντα. Χρειάζεται χρόνος για να τα καταστρέψεις όλα.
  Η Νατάσα, τελειώνοντας ένα άλλο πλοίο, ρώτησε τον Μεντβέντεφ:
  - Πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός;
  Ο αξιωματικός χαμογέλασε και απάντησε:
  - Με ποια έννοια?
  Η Νατάσα έστειλε ένα νέο βλήμα, τελειώνοντας τον καταστροφέα και σημείωσε:
  - Ναι, υπάρχουν πολλές εκδοχές θρησκειών! Υπάρχουν και παγανιστικά και μονοθεϊστικά! Τότε είναι που αρχίζεις να το σκέφτεσαι. Και αμφιβάλλεις αν υπάρχει Θεός όταν υπάρχει τέτοιο χάλι στις διδασκαλίες!
  Η Αλένκα χώρισε ένα άλλο αντιτορπιλικό και, γελώντας, παρατήρησε:
  - Ναι, από αυτή την άποψη είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς στη Βίβλο. Για να συμπεριφέρεται μόνο ο Θεός έτσι. Και μάλιστα έκανε κατοικίδια!
  Η Νατάσα έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι. Να πιστέψουμε ότι κάποιος λαός είναι ο λαός του Θεού; Αυτό είναι σαφώς ανάξιο ενός ανώτερου μυαλού!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι άρχισε να βυθίζει ένα θωρηκτό μεγάλης χωρητικότητας. Ο πολεμιστής δούλευε.
  Αλλά η Μαργαρίτα εξέφρασε τη γνώμη της:
  - Είναι ακόμα ακατανόητο πώς είναι δυνατόν ένας ερωτευμένος Θεός να παραμορφώνει τόσο πολύ τις γυναίκες!
  Η Νατάσα ξαφνιάστηκε:
  - Πώς παραμορφώνεται;
  Η Μαργαρίτα απάντησε ειλικρινά:
  - Ναι, τις μετατρέπει σε γριές! Και τι πιο αποκρουστικό από μια γριά!
  Η Αλένκα έριξε μια οβίδα στην κοιλιά του καταδρομικού και είπε:
  - Στο χώμα, για κάποιο λόγο, περπατούν πολύ άθλιες γριές, που είναι και ηλίθιο και τρομερά άσχημο!
  Η Νατάσα κούνησε το κεφάλι της και υποστήριξε:
  - Και ασυμπαθής! Και δεν είναι αισθητικό!
  Η πολεμίστρια γέλασε και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της. Όπως, είναι τόσο ψύχραιμη και επιθετική.
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε σοβαρά:
  - Στην πραγματικότητα, τα γηρατειά είναι πολύ άσχημα. Κάνει τους ανθρώπους άσχημους, αδύναμους, ευάλωτους. Έχει όμως, από την άποψη της εξέλιξης, κάποια συν!
  Η Έλενα ξαφνιάστηκε. Έχοντας χτυπήσει ένα άλλο αντιτορπιλικό, ρώτησε:
  - Και ποια μπορεί να είναι τα συν σε αυτή την αποκρουστική κατάσταση;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε σοβαρά:
  - Διεγείρει την ανάπτυξη της επιστήμης και της νοημοσύνης. Εάν ένα άτομο δεν βιώνει κόπωση, τότε δεν θα χρειαζόταν να εφεύρει ένα αυτοκίνητο. Ομοίως , η αδυναμία των νυχιών και των κυνόδοντων οδήγησε στην εφεύρεση του μαχαιριού. Οι κρύοι καιροί και οι παγετώνες έμαθαν να ανάβουν φωτιά. Οι ασθένειες ώθησαν την ανάπτυξη της ιατρικής. - Ο εν ενεργεία πρόεδρος κοίταξε πόσο έξυπνα η Αλένκα έστειλε ένα άλλο ιαπωνικό πλοίο στο βυθό και συνέχισε. - Από πολλές απόψεις, οι ανθρώπινες αδυναμίες τόνωσαν την επιστήμη. Δεν ξέραμε να πετάμε, αλλά δημιουργήσαμε αεροπλάνα. Και αυτό είναι πρόοδος!
  Η Νατάσα έστειλε άλλο ένα βλήμα και σημείωσε:
  - Πρόοδος. Αλλά και πάλι, όταν κοιτάς τη γριά, γίνεται τόσο αηδιαστικό. Είναι πραγματικά αδύνατο να γίνει χωρίς την ανθρώπινη ασχήμια;
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Οι νέοι μπορούν επίσης να εφεύρουν ένα αεροπλάνο. Γιατί να γεμίσεις τα καταραμένα γηρατειά! Είναι φρικτό και αηδιαστικό!
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε εκτός τόπου:
  - Δεν θα αποχωριστώ την Κομσομόλ! Θα είμαι για πάντα νέος!
  Και το κορίτσι, καθώς κουνούσε τη γροθιά της στο μέταλλο.
  Εν τω μεταξύ, ένα άλλο θωρηκτό βυθιζόταν.
  Το υποβρύχιο άρμα συνέχισε να βυθίζει τον ιαπωνικό στόλο. Ο ίδιος ο ναύαρχος Τόγκο κατέληξε στο νερό, και αναγκάστηκε να δραπετεύσει με μια βάρκα. Η Ιαπωνία είχε έναν μεγάλο στόλο, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα θεμελιωδώς νέο όπλο. Και τώρα ήταν εντελώς ηττημένη.
  Η Αλένκα, συνεχίζοντας να βυθίζει τα πλοία της Ιαπωνίας, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, που έχει πολύ μεγάλα και αιχμηρά, πρότεινε:
  - Αυτό νομίζω. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει αισθητική των σωμάτων. Και οι γυναίκες είναι αδύνατο να γίνουν άσχημες, με πλαδαρό δέρμα και λυγισμένα σώματα.
  Η Νατάσα, έχοντας εκτοξεύσει έναν άλλο καταστροφέα προς τα κάτω, συμφώνησε πολύ πρόθυμα με αυτό:
  - Φυσικά! Αυτό είναι που δουλεύει η επιστήμη!
  Και οι δύο πολεμιστές αποδείχθηκαν πολύ χαρούμενοι. Άλλωστε, πνίγουν επιτυχώς τον εχθρικό στόλο.
  Τα επιθετικά κορίτσια είναι ικανά για μεγάλα κατορθώματα.
  Η Μαργαρίτα εξέφρασε την άποψή της εν τω μεταξύ:
  - Οι θρησκείες προέκυψαν και λόγω της αδυναμίας του ανθρώπου. Αν ο άνθρωπος ήταν πιο δυνατός, τότε δεν θα υπήρχαν θρησκείες. Και φυσικά, ο θάνατος και ο φόβος του θανάτου οδηγεί στο γεγονός ότι ένα άτομο αναζητά παρηγοριά!
  Η Αλένκα υπενθύμισε:
  - Συμμετείχα σε μια συναυλία και είδα κάτι καταπληκτικό. Υπάρχουν λοιπόν πνεύματα!
  Η Νατάσα, με πονηρή φωνή, παρατήρησε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στην ύπαρξη πνευμάτων! Μετά από όλα, πετάμε σε ένα όνειρο. Άρα, υπάρχει ψυχή, και ως ανάμνηση του πετάγματος!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά.
  Ναι, υπάρχει ψυχή! Από αυτή την άποψη, το άτομο είναι μοναδικό! Και τώρα μπορούμε να διασκεδάσουμε!
  Ο ιαπωνικός στόλος έλιωνε. Η υποβρύχια δεξαμενή έπαιζε το ρόλο του δολοφόνου. Η Μαργκερίτ ήταν λίγο λυπημένη. Αυτή, πρώτα, ήταν σε ρόλο έξτρα. Και δεύτερον, που είναι ενοχλητικό, δεν φαίνονται όλα πολύ καθαρά όταν βρίσκεσαι κάτω από το νερό. Γενικά, σε βάρος του Θεού, ο Πέτρος είχε έντονες αμφιβολίες. Γιατί μάλιστα, αφού οι Ρώσοι υιοθέτησαν τον Χριστιανισμό, τους έπεσαν βροχή διάφορα δεινά. Και η εισβολή Μογγόλων-Τατάρων, και πριν από αυτήν, ο φεουδαρχικός κατακερματισμός των πριγκίπων. Πόλεμοι μεταξύ ρωσικού λαού.
  Τότε, επιτέλους, από την εποχή του Ιβάν Καλίτα άρχισε η αναβίωση της Ρωσίας,
  Η Μοσχοβολία δυνάμωνε. Μέχρι που, για παράδειγμα, επί Ιβάν του Τρίτου, έγινε τελικά ένα ενιαίο, συγκεντρωτικό κράτος. Και πέταξε τον ταταρικό ζυγό.
  Ναι, φυσικά, η Ρωσία σηκωνόταν. Μέχρι που σκόνταψα στην Ιαπωνία.
  Αυτό σήμανε το τέλος της ιστορίας της μοναρχίας και της δυναστείας των Ρομανόφ.
  Ωστόσο, η μοναρχία έχει φύγει, αλλά ο αυταρχισμός παραμένει.
  Η Μαργαρίτα χάιδεψε απαλά την Αλένκα στην πλάτη. Το κορίτσι γουργούρισε μάλλον. Έδειχνε να το απολαμβάνει.
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε λογικά:
  - Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο γεγονός ότι ένας άντρας αγαπά ένα κορίτσι, και ένα κορίτσι αγαπά έναν άντρα, όχι. Αυτό είναι αρκετά φυσικό. Αλλά ταυτόχρονα, οι άνθρωποι πρέπει να τηρούν την ευπρέπεια.
  Η Μαργαρίτα αντιτάχθηκε με δυσαρέσκεια:
  Ας μην διαβάζουμε ήθη. Δεν μου αρέσει αυτό!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος γέλασε.
  - Και ποιος αγαπά! Πρέπει όμως να αντιμετωπίσεις την αλήθεια. Οι άνθρωποι, από αυτή την άποψη, διαφέρουν αισθητά από τα ζώα!
  Η Μάργκαρετ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ μας!
  Η Αλένκα απάντησε σαρκαστικά:
  - Και ξέρετε, ανάμεσα σε εσάς και τη μαϊμού, δεν παρατηρώ μεγάλη διαφορά!
  Η Μάργκαρετ γέλασε. Η Αλένκα βύθισε, εν τω μεταξύ, το τελευταίο από τα δώδεκα θωρακισμένα πλοία της Ιαπωνίας. Μετά από αυτό, η κοπέλα παρατήρησε:
  - Έχουμε σχεδόν τελειώσει με τον εχθρικό στόλο!
  Ο Μεντβέντεφ χαμογέλασε πονηρά:
  - Ναι, είστε καλοί εργάτες! Και μάλιστα είναι ικανοί για πολλά! Γενικά, λατρεύω τις γυναίκες πολεμίστριες - είναι τόσο σέξι!
  Η Μαργαρίτα έστριψε το κορμί της και τραγούδησε:
  - Φαίνομαι σέξι, είμαι σαν επεξεργαστής! Και κινούμαι σαν ρομπότ - ηχητικός επιθετικός!
  Μετά από αυτό, ο μαθητής χάιδεψε την Αλένκα λίγο πιο τολμηρά. Η κοπέλα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα μακριά της δάχτυλα και φαινόταν γοητευτική.
  Πόσο χαριτωμένες είναι οι κινήσεις της.
  Η Μαργκερίτ φαντάστηκε την πριγκίπισσα να περπατά ξυπόλητη προς το ικρίωμα. Αυτό είναι τόσο ρομαντικό. Και η πριγκίπισσα είναι τόσο κόκκινη. Της αφαιρέθηκαν όλα τα κοσμήματα και ένα ακριβό φόρεμα. Άφησαν μόνο τσουβάλια. Αλλά η ρόμπα της φυλακής εκπέμπει ακόμη περισσότερο τη γοητεία ενός γλυκού, ευχάριστου, φρέσκου προσώπου σαν τριανταφυλλιά. Και φλογερά μαλλιά. Πόσο όμορφη είναι η πριγκίπισσα που πηγαίνει στην εκτέλεση.
  Και υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που πνίγονται εκεί. Τα πλοία διαλύονται, τα στοιχεία μαίνονται.
  Και η Ιαπωνία υφίσταται μια κολοσσιαία, μοναδική ήττα. Έτσι, οι σαμουράι πρέπει, προφανώς, να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους.
  Η Μαργαρίτα σκέφτηκε, σε τι πιστεύουν οι Ιάπωνες; Ποια είναι η θρησκεία τους; Είναι ειδωλολάτρες. Αλλά νίκησαν την Ορθόδοξη Ρωσία. Μετά από αυτό, σκεφτείτε ποιος Θεός είναι πιο δυνατός!
  Και οι Μογγόλοι ήταν ειδωλολάτρες, αλλά πόσα εδάφη κατέλαβαν.
  Η Μαργαρίτα ρώτησε την Αλένκα:
  - Πες μου, ομορφιά, πώς σου αρέσει το Rodnoverie;
  Το κορίτσι χαμογέλασε πλατιά και, βυθίζοντας ένα άλλο καταστροφέα, απάντησε:
  - Πολύ καλή θρησκεία! Υπάρχουν τόσο όμορφες ιστορίες!
  Η Μαργαρίτα ρώτησε με ευγνωμοσύνη:
  -Πιστεύεις παραμύθια; Ή μήπως, στην πραγματικότητα, υπάρχουν όλοι αυτοί οι Ρώσοι Θεοί;
  Η Έλενα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Ίσως υπάρχουν και ξωτικά και καλικάντζαροι! Όλα είναι πιθανά στον κόσμο μας. Και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τι υπάρχει στην πραγματικότητα και τι όχι!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε λογικά:
  - Σε κάποιο βαθμό, τα πάντα στον κόσμο μας υπάρχουν. Όλες μας οι σκέψεις, τα όνειρα, οι επιθυμίες, όσα αφήνουμε πίσω μας. Εδώ έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία για την Υπερνόσφαιρα, στην οποία υπάρχει απολύτως ό,τι έχει εφευρεθεί ποτέ από ανθρώπους. Δηλαδή υπάρχει μια σκέψη για πάντα. Και παραμένει σε κάποιους άλλους, παράλληλους κόσμους.
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ βγήκε από τον ύπνο του. Και πάλι ανέλαβε το θεμελιώδες έργο του, ή μάλλον, την οικοδόμηση μιας αυτοκρατορίας.
  Και πάλι η κατάκτηση...
  Πρώτα, συναρμολογήστε μια νέα δεξαμενή βάρους χιλίων τόνων και εκτοξεύστε την σε εχθρικές θέσεις. Όχι, φυσικά, όχι ένας, αλλά πάρα πολλοί.
  Και κινούνται σε ξένο έδαφος. Και από ψηλά υπάρχουν και αεροπλάνα με ατομικές βόμβες. Και τι γίνεται αν οι βόμβες απομακρύνονται; Και να κάνει τον αφανισμό;
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ είναι ανοιχτός όπως όλοι οι άλλοι.
  Και τώρα μια άλλη χώρα πέφτει στις μπότες του δικτάτορα. Και υπάρχουν κατακτήσεις. Αλλά εδώ είναι ένας άλλος εχθρός. Είναι επίσης μια μεγάλη χώρα... Μπορείτε ακόμη και να προγραμματίσετε. Εδώ είναι η ΕΣΣΔ το 1941... Γίνεται εισβολή. Οι μονάδες στο Medvedev για πολλές ώρες παιχνιδιού πολλαπλασιάστηκαν αυτόματα και έχει πληθυσμό πάνω από ένα δισεκατομμύριο. Εναντίον 196 εκατ. Και πιο σύγχρονη τεχνολογία. Και οι στρατιώτες μπορούν να σφραγιστούν με στρατώνες επ' άπειρον.
  Ευτυχώς, οι ηλεκτρονικοί πόροι είναι ανεξάντλητοι. Και πιέστε τον εχθρό, πατήστε.
  Και δεξαμενές βάρους χιλίων τόνων πηγαίνουν μόνα τους σε πυρηνικούς αντιδραστήρες σε όλη τη Ρωσία απευθείας στη Μόσχα.
  Και είναι πρακτικά αδύνατο να τα αφήσετε - τίποτα δεν χρειάζεται!
  Ο Μεντβέντεφ κατευθύνει τη στρατηγική και τραγουδά στον εαυτό του... Μετά σταματά τα πυρηνικά τανκς. Και ρίχνει στη μάχη τον "Πάνθηρα" -2. Ένα αυτοκίνητο, το οποίο όμως εξακολουθεί να είναι ικανό να νικήσει τριαντατετράγωνο.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει για τον εαυτό του φορτώνοντας διάφορες παραμέτρους αυτοκινήτων ... "Πάνθηρας" -2 ... Πώς τραμπαρίζει από απόσταση. Και τρύπησε το σοβιετικό τανκ.
  Όχι έτσι θα το σπάσεις! Ειδικά στο μέτωπο, αλλά στο σκάφος μπορείς. Τα γυρίσματα είναι μαζικά. Και τριάντα τέσσερις ορμούν στον εαυτό τους ... Και πεθαίνουν κάτω από τα χτυπήματα των κανονιών ...
  Ο στρατός προχωρά ξανά ... Και εμφανίστηκαν ρομπότ μάχης. Περπατούν στον εαυτό τους. Και τα βλήματα καταρρίπτουν τα λέιζερ. Και το κάνουν πολύ έξυπνα.
  Και εικονικά κορίτσια επιτίθενται.
  Ο Μεντβέντεφ κοιτάζει μανιωδώς τη στρατηγική. Μια συναρπαστική μάχη. Και πάλι, παίζετε τον εαυτό σας ή το περνάτε σε έναν στρατιωτικό σύμβουλο. Και δείτε την εξέλιξη της μάχης.
  Οδηγήστε τα τανκς τους στην επίθεση.
  Εδώ μπορείτε να προχωρήσετε τις πυραμιδικές δεξαμενές, λιγότερο ευάλωτες και αδιαπέραστες από όλες τις γωνίες. Κινούνται σαν κύλινδρος.
  Και τα κορίτσια τρέχουν ξυπόλητα... Και πυροβολούν στο δρόμο τους.
  Άλλος πόλεμος. Γνήσιο παιχνίδι. Και τα λεφτά προέρχονται από τα πηγάδια χρυσού, δεν ξεραίνονται. Αυτό είναι σαν σε ένα παιχνίδι, όλα είναι σύμφωνα με το σχέδιο, χωρίς αποτυχίες και χωρίς ύφεση της φύσης.
  Τα πάντα δεν στεγνώνουν και οι πόροι δεν μειώνονται. Δεν φαίνεται όμως και πολύ πιθανό.
  Ο Μεντβέντεφ διεκόπη από μια κλήση. Ο ασκών καθήκοντα προέδρου σήκωσε το τηλέφωνο.
  - Γειά σου!
  Ο επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης είπε:
  - Είσαι ακόμα στο γραφείο του Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε κοφτά:
  - Ναί! Είμαι ακόμα πρόεδρος!
  Ο επικεφαλής της διοίκησης είπε:
  - Ο Ζελένσκι απαιτεί να φύγετε από την κατοικία μετά τα εγκαίνια.
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε ξεκινώντας:
  - Και πού θα ζήσω;
  Ο επικεφαλής της διοίκησης απάντησε:
  - Στο διαμέρισμά μου! Η εξουσία σας τελείωσε και πρέπει να αδειάσετε όλες τις εγκαταστάσεις!
  Ο Μεντβέντεφ γουργούρισε ψιθυρίζοντας:
  - Έχω ένα αίτημα στον νέο πρόεδρο - ας μου αφήσει έναν υπολογιστή!
  Ο επικεφαλής της διοίκησης ρώτησε:
  - Δώσε μου την παραγγελία του "Ανδρέα ο Πρωτόκλητος" και θα σου ζητήσω υπολογιστή από τον Ζελένσκι!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν, είναι δυνατόν!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #7
  Και κάλεσε τον βοηθό του να ετοιμάσει ένα διάταγμα. Με ανάθεση του επικεφαλής της διοίκησης του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου. Το πρότυπο είναι έτοιμο και προς το παρόν Ι. Υπέγραψα την υποχρέωση.
  Τότε ο Μεντβέντεφ άρχισε να παίζει ξανά.
  Τώρα τα εικονικά τανκς του πλησιάζουν τη Μόσχα και αρχίζουν την επίθεση. Αυτή η πόλη δέχεται επίθεση από μηχανές βάρους δύο χιλιάδων τόνων.
  Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ ρίχνει τον "Rat" -5 στην επίθεση, αυτό είναι τέρας, όχι τανκ. Δέκα χιλιάδες τόνοι!
  Τα στρατεύματα πλησιάζουν το Κρεμλίνο... Ο Στάλιν λοιπόν τρέχει μακριά. Και τον πιάνουν ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι. Πιάστε τη μύτη με γυμνά δάχτυλα. Και βάζουν τον Στάλιν να του φιλήσει τα γυμνά τακούνια.
  Εδώ τα στρατεύματα της εικονικής αυτοκρατορίας παρακάμπτουν τη Μόσχα και πηγαίνουν στα Ουράλια ...
  Αιχμαλωτίστε τον και εσείς...
  Ο Μεντβέντεφ αρχίζει πάλι να γνέφει και να ονειρεύεται.
  Η Μαργαρίτα ρώτησε σαρκαστικά:
  - Και τι γίνεται, για παράδειγμα, με έναν πιο κλασικό διαχωρισμό: σε παράδεισο και κόλαση;
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε με θλίψη:
  - Αυτή είναι πιθανότατα μια πρωτόγονη ιδέα των αρχαίων για την ανταπόδοση μετά το θάνατο. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα, όλα είναι κάπως πιο περίπλοκα!
  Η Νατάσα αναφώνησε με χαρά καθώς βύθιζε ένα από τα τελευταία ιαπωνικά πλοία:
  - Καταραμένο και αρχαίο,
  Ο εχθρός πάλι βρίζει
  τρίψε με
  Αλέστε σε σκόνη.
  Αλλά ο άγγελος δεν κοιμάται
  Και όλα θα πάνε καλά. Και όλα θα τελειώσουν καλά!
  Τα κορίτσια τελείωσαν τον εχθρικό στόλο. Ο Μεντβέντεφ επιτάχυνε το τανκ, κυνηγώντας τον σαμουράι. Ναι, έκαναν καλή δουλειά εδώ. Είναι ενδιαφέρον πώς μπορεί να διορθωθεί η ιστορία. Η τσαρική Ρωσία ήταν μια πανίσχυρη χώρα που ανέβηκε σε ύψος. Αν και δεν ζούσαν όλοι οι άνθρωποι καλά.
  Όμως η χώρα ανέβαινε. Η εργάσιμη ημέρα συντομεύτηκε. Υπάρχουν νέες διακοπές. Δημιουργήθηκε η τοπική αυτοδιοίκηση. Αύξηση μισθών σε σταθερές τιμές. Τα σχολεία άνοιξαν. Επί τσάρου Νικολάου Β', οι δαπάνες για την εκπαίδευση αυξήθηκαν περισσότερο από έξι φορές. Η πρωτοβάθμια εκπαίδευση έγινε υποχρεωτική.
  Ναι, δεν άλλαξαν όλα προς το καλύτερο αρκετά γρήγορα, αλλά πόσα έχασε η χώρα λόγω της επανάστασης και του εμφυλίου πολέμου. Πόσοι έξυπνοι άνθρωποι πέθαναν και άφησαν την πατρίδα τους; Και τώρα, σε αυτό το μέρος του σύμπαντος, υπάρχει μια ευκαιρία να αποτραπεί αυτό.
  Η δεξαμενή, εξορθολογισμένη, κολύμπησε γρήγορα και αθόρυβα κάτω από το νερό. Και τώρα ο τελευταίος καταστροφέας της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έχει βυθιστεί.
  Η Νατάσα είπε με χαρά:
  -Τόσο νέος είμαι!
  Η Αλένκα διόρθωσε το κορίτσι, διευκρινίζοντας:
  - Τι εδώ όλοι μας καλοί φίλοι! Πολεμήστε σαν λέαινες!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε εκνευρισμένη:
  - Τίποτα ιδιαίτερο! Απλώς είχαμε καλύτερη τεχνολογία!
  Η Αλένκα γέλασε και απάντησε:
  - Μα εμείς οι ίδιοι ρίξαμε κανόνια!
  Η Νατάσα υποστήριξε τη φίλη της:
  - Και ξεναγηθήκαμε κι εμείς! Και είναι κοφτερό μάτι...
  Η Μαργαρίτα φώναξε:
  - Κεκλιμένα χέρια!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Και είσαι ένα γοητευτικό κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα είπε ειλικρινά:
  - Λυπάμαι για τους Ιάπωνες. Φτιάχνουν υπέροχα κινούμενα σχέδια. Μου αρέσει ιδιαίτερα το χεντάι!
  Η Αλένκα ξέσπασε στα γέλια και έστριψε το πόδι της στον αέρα:
  - Το Hentai είναι κουλ! Ακόμα και πολύ κουλ!
  Η Νατάσα, με ένα χαμόγελο κοριτσιού που γεύτηκε μαρμελάδα, πρότεινε:
  - Και ας, ίσως και να κλωτσήσουμε τον κώλο των Ναζί!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε χαμογελώντας:
  - Καλή ιδέα. Αλλά ας τελειώσουμε πρώτα τις ιαπωνικές χερσαίες δυνάμεις. Ας βοηθήσουμε τον πόλεμο να τελειώσει πιο γρήγορα. Για να μην εμφανίζεται ο φασισμός σε αυτό το σύμπαν.
  Τα κορίτσια απάντησαν ομόφωνα:
  - Και δεν θα φανεί, και η Κίνα θα είναι δική μας!
  Μετά τη βύθιση του ιαπωνικού στόλου, το σούπερ τανκ T-95 βγήκε στην επιφάνεια.
  Τότε ο Μεντβέντεφ άρχισε να ονειρεύεται διάφορα σκουπίδια.
  Ο πολεμιστής Αλένκα στάθηκε όρθιος για την άμυνα του Ριαζάν. Η Νατάσα ήταν μαζί της.
  Και τα δύο κορίτσια είναι με ελαφριά πανοπλία, με ένα σπαθί σε κάθε χέρι. Και κάτω από τα πόδια υπάρχουν ειδικοί, λεπτοί δίσκοι.
  Ένας τεράστιος στρατός Μογγόλων-Τάταρων ανέβηκε στην επίθεση.
  Πολλά μακριά σκαλοπάτια κάλυψαν τους τοίχους ταυτόχρονα. Ήταν διαφορετικά: συνδέονταν από ριζικά κενά, κατεβασμένα πευκοδάση με εγκάρσια δοκάρια. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης βαριές σκάλες με σειρές κορμών. Οι επάλξεις, χάρη στον επιταχυνόμενο ρυθμό κατασκευής, αποδείχθηκαν υψηλότερες από ό,τι περίμεναν οι Τάταροι, πολλά σκαλοπάτια δεν έφτασαν στην κορυφή. Μπροστά, οι Μογγόλοι οδήγησαν τους λίγους αιχμάλωτους Ούρους. Ο ρωσικός λαός προτίμησε τον θάνατο από το όνειδος της αιχμαλωσίας.
  Όμως οι Μογγόλοι ήταν αμείλικτοι.
  Σπρώχνοντας αδίστακτα με μυτερά δόρατα, οι εξαντλημένοι άνθρωποι κλωτσήθηκαν, υπολογίζοντας στο γεγονός ότι ο ρωσικός λαός, μη θέλοντας να σκοτώσει τους δικούς του, θα παραδοθεί. Ή, κάτω από την κάλυψη των κρατουμένων, εισχωρήστε στον προμαχώνα πάγου. Μερικοί από τους αιχμαλώτους όρμησαν κάτω ουρλιάζοντας, κυλώντας τον παγωμένο πάγο, γκρεμίζοντας τους μισητούς πυρηνικούς πυρήνες, σκίζοντας τα ξίφη τους από τα χέρια τους και αμέσως έπεσαν κομμένα. Οι άνθρωποι ανέβηκαν γρήγορα τις σκάλες, δεν καταλαβαίνεις τι είδους και φυλής;
  Ημιγυμνοί, με κουρέλια, με ένα ρόπαλο στα χέρια, με τις πλάτες τους τρυπημένες στο αίμα. Ο χωρικός Βάουλα, ντυμένος με πανοπλίες, είχε ήδη σηκώσει ένα τεράστιο τσεκούρι, όταν από κάτω ούρλιαξαν απελπισμένα:
  -Μη μας καταστρέφεις, ιππότη, είμαστε δικοί μας, Ρας!
  Ο Βοεβόδα Ντίκορος πήδηξε στον τοίχο και φώναξε:
  -Το μυρίζω, δικό μας!
  Μια απελπισμένη κραυγή το επιβεβαίωσε:
  -Περίμενε, κόψε το δικό σου! Δεν υπάρχουν Mughlan ανάμεσά μας!
  Η πολύ έξυπνη Αλένκα φώναξε:
  -Όποιος σταυρώνει σωστά είναι δικός του!
  - Βαπτισμένοι Ορθόδοξοι!
  Με τρομακτική φωνή, όσο ένα μίλι μακριά τα άλογα έφυγαν, βρυχήθηκε ο γίγαντας Βάουλα-Μοροβίν.
  Οι υπερασπιστές του Ριαζάν ενέκριναν:
  -Σωστά! Αληθής!
  Μαζί σήκωσαν σε όλους τους τοίχους:
  - Λοιπόν, αδέρφια, κάντε το σημείο του σταυρού!
  Εκατοντάδες κουρελιασμένοι, γαλάζιοι αιχμάλωτοι, σκαρφαλώνοντας πάνω από τον προμαχώνα, έπεσαν, συνεχίζοντας μηχανικά να σταυρώνονται. Κάποιοι μάζεψαν αμέσως προδιπλωμένες πέτρες και τις πέταξαν μανιωδώς στους Μογγόλους. Πολλοί Ριαζανοί είδαν τους Τάταρους για πρώτη φορά, ακόμη και πολλοί παραδοσιακοί αντίπαλοι, οι ίδιοι Κιπτσάκοι, ντυμένοι με τον Μογγολικό τρόπο.
  Οι εχθροί ήταν με μακριά γούνινα παλτά, τόσο μακριά που μπλέχτηκαν στο στρίφωμα. Οι εκλεκτοί πυρηνικοί πυροβολητές είχαν χάλκινες και σιδερένιες πλάκες κρεμασμένες στο στήθος τους, οι πλάτες τους ήταν ανοιχτές. Για να εκφοβίσουν τους Ούρους, πολλοί έβαψαν με αίμα τα ήδη μοχθηρά, θηλυκά πρόσωπά τους.
  Αλλά οι Ούρες δεν πτοήθηκαν, συναντώντας τον εχθρό με σπαθιά και τσεκούρια. Από το ισχυρό σαρωτικό χτύπημα του Βάουλα, πέντε Μογγόλοι σκοτώθηκαν ταυτόχρονα, το δεύτερο χτύπημα και άλλοι τρεις! Άλλοι πολεμιστές δεν κόπηκαν χειρότερα. Οι Τάταροι ανέβηκαν αδέξια στον ολισθηρό άξονα, δεν μπορούσαν να καλυφθούν σωστά με ασπίδες, κομμένες με σπαθιά. Όταν, με τίμημα τεράστιων απωλειών, ο μογγολικός στρατός έφτασε στην κορυφή, βραστό νερό και ένα τρομερό όπλο χύθηκε πάνω τους: καμένη πίσσα.
  Ακόμη και γυναίκες και μικρά παιδιά έριχναν καυτό νερό, πετούσαν πέτρες και μπλοκ. Ιδιαίτερα αποτελεσματικές ήταν οι μικρές σφεντόνες με δηλητηριασμένα βέλη, ακόμη και ένα πεντάχρονο παιδί που δεν ήταν ακόμη σε θέση να τραβήξει ένα σφιχτό κορδόνι με τα μικρά του χέρια, μπορούσε να πυροβολήσει από αυτές. Και το να χάσεις, να πυροβολήσεις σε μια τόσο παχιά μάζα, είναι πολύ πιο δύσκολο από το να χτυπήσεις. Η επίθεση ήταν ξεκάθαρα πνιγμένη, ακρωτηριασμένα πτώματα κατέβηκαν σε μεγάλες ποσότητες.
  Μέσω ενός κατασκοπευτικού γυαλιού που έφτιαξαν επιδέξια οι Κινέζοι, ο Γκουγιούκ Χαν παρακολουθούσε στενά τη μάχη. Έγλειψε τα χείλη του και χτύπησε τα χείλη του, προσαρμόζοντας πότε πότε το χρυσό, με γούνινο κράνος, σκαρφαλώνοντας πεισματικά και ενοχλητικά στο μέτωπό του. Έπειτα έριξε τον σωλήνα θυμωμένος.
  Οι στρατιώτες μας πεθαίνουν! Το Μπουρουντάι και το Κίτρινο Φίδι για μένα!
  Οι Turgauds έσπευσαν να εκτελέσουν την εντολή του κληρονομικού κάγκαν. Ο Γκουγιούκ ήταν έτοιμος να καθίσει σε μια καρέκλα σκαλιστή σε ελεφαντόδοντο, όταν ένα χέρι ακούμπησε απαλά στον ώμο του:
  -Μην ανησυχείς, μεγάλε! Ηρέμησε το βλέμμα σου άγριο!
  Έβγαλε μια παρατεταμένη μελωδία που ακουγόταν σαν γυναικεία φωνή.
  Ο Γκουγιούκ Χαν ένιωθε υπνηλία, μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Ναι είναι. Και πάλι, έτσι εμφανίστηκε μπροστά του το Κίτρινο Φίδι - το πιο τρομερό άτομο του στρατού του, ένας κολασμένος δαίμονας από τη μακρινή και απόρθητη Ιαπωνία.
  -Εσείς!
  Ο διάδοχος του υπέρτατου κάγκαν έδειξε βλακωδώς το δάχτυλό του! Ο κίτρινος χαρταετός συνέχισε να χύνεται, είτε αυξανόταν είτε, αντίθετα, μειώθηκε:
  -ΕΓΩ! Και βλέπω ακριβώς μέσα από σένα! Ήρθε η ώρα να μετριάσεις τον θυμό της σάρκας! Λοιπόν, για να είμαστε πιο ακριβείς, φέρτε όλες τις εφεδρείες στη μάχη το συντομότερο δυνατό! Και θα σας βοηθήσω αδέρφια, θα φυτέψω μια τέτοια έκπληξη στον εχθρό! Η κίνηση του στέμματος, πιστέψτε με, θα είναι αληθινή!
  - Τζε, τζε, τζε! Θα στείλω στη μάχη μια επιλεγμένη τούμπα υπό τη διοίκηση του Μπουρουντάι! Μαζί θα ηγηθείτε της επίθεσης!
  Ο Ιάπωνας άστραψε τα μάτια του, βγάζοντας τα μεγάλα κίτρινα δόντια του:
  -Δεν υπάρχουν λευκοί δαίμονες, θέλω να σκοτώσω τους ίσους μου! Σαν αληθινός νίντζα!
  Ο κίτρινος χαρταετός άστραψε σαν φυλαχτό, ένα σφύριγμα φάνηκε ανεπαίσθητα στο στόμα, μια ιριδίζουσα μελωδία ακούστηκε.
  Ο Γκουιούκ νόμιζε ότι τον εκφοβίζουν, αλλά δεν είχε ούτε τη δύναμη ούτε την επιθυμία να διαφωνήσει με τον μάγο νίντζα. Αυτή τη στιγμή, οι turgauds έσπρωξαν αγενώς το Μπουρουντάι, ο Guyuk Khan δεν άρεσε αυτός ο υπάκουος κολλητός του Subudai-Bagatur.
  - Εσύ, υδάτινο δέρμα που διαρρέει! Δεν μπορείτε να δείτε ότι οι καλύτεροι πολεμιστές πεθαίνουν κάτω από τα τείχη της πρωτεύουσας του Ούρου. Πάρτε, αμέσως tumen "Berkutov" και, έχοντας διασχίσει το ποτάμι, κόψτε τους Uruses με ένα χτύπημα κάτω από τον δεξιό τοίχο.
  Ο έμπειρος Μπουρουντάι τόλμησε να αντιταχθεί:
  - Ο πάγος δεν είναι ακόμα δυνατός, κάτω από τα χτυπήματα χιλιάδων οπλών απλά θα σκάσει.
  Απροσδόκητα, ένας τρομερός Ιάπωνας απάντησε για τον Γκουιούκ.
  Η ανησυχία σας είναι αξιέπαινη. Αλλά οι προσπάθειές σας είναι μάταιες! Η μαγική σκόνη σφυρηλάτησε πάγο στο ποτάμι πιο δυνατό από στρατιωτικό ατσάλι! Λοιπόν, πήδα μπροστά, σε παραγγείλαμε!
  -Ο μεγάλος ninja-batyr ξέρει τι λέει! Βόλτα γρηγορότερα, αν καταφέρεις το χαλάζι, θα σου δώσω μια σχολή αλόγων ως ανταμοιβή!
  Φώναξε κουνώντας τα δάχτυλά του Γκουγιούκ Χαν. Το Μπουρουντάι δεν τόλμησε πια να αντικρούσει - είναι γεμάτο με θάνατο. Ο Μογγόλος με ένα κοπάδι γούνινοι ιππείς εξαφανίστηκε από τα μάτια του. Ξαφνικά μια σκιά μπήκε μέσα, ένας θόρυβος από πάνω, ένα κράνος πέταξε από το στεφάνι από ένα δυνατό κύμα αέρα:
  - Χαρακίρι! Έρχεται η Πεταλούδα! Πλέον θα γίνει "χύμα" για τους Ούρους.
  Ένας γιγαντιαίος δράκος αιωρούνταν πάνω από την επιφάνεια, με τα χρυσά φτερά του να φυσούν μακριά τις χιονοστιβάδες και οι πύρινες γλώσσες να ξεχύνονται από τα τρία αρπακτικά του μάγια.
  - Ηλίθια μαγκούστα!
  Ο Guyuk δεν πρόλαβε καν να φοβηθεί:
  -Είναι ικανός να κάψει ολόκληρο το Ριαζάν.
  - Όχι όλα, αλλά θα βάλει φωτιά στον τοίχο. Πήγαινε, Γκοτζίλα μου!
  Το υπέροχο όνειρο του Μεντβέντεφ συνεχίστηκε. Ο εν ενεργεία πρόεδρος είχε κολοσσιαία φαντασία.
  Ένας πανίσχυρος δράκος, με άνοιγμα φτερών πενήντα μέτρα, ανέβηκε ψηλά. Οι Μογγόλοι και οι σαμάνοι που τους συνόδευαν ούρλιαξαν με μανία. Το Tumen, υπό τη διοίκηση του Μπουρουντάι, πέταξε περίφημα στον πάγο, πολλά άλογα σκόνταψαν, ποδοπατήθηκαν αμέσως μαζί με τους αναβάτες από μια βίαιη σιδερένια μάζα. Το τρικέφαλο τέρας, εν τω μεταξύ, έπεσε ομαλά στον τοίχο. Ο Δίκωρος πριν από τους υπόλοιπους αντιλήφθηκε τον κίνδυνο αεροπορικής επίθεσης. Λοιπόν, δεν ήθελα, φυσικά, να αποκαλύψω τα ατού μου εκ των προτέρων, αλλά για να σώσουμε την πόλη, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ένα άγνωστο όπλο μέχρι εκείνη την ημέρα. Το φτερωτό τέρας ήρθε αντιμέτωπο με ένα μηχανικό τέρας που έμοιαζε αόριστα σαν ένα μείγμα αράχνης και ατσάλινης σαρανταποδαρούσας. Ο καπνός έβγαινε ήδη από τον ατμολέβητα. Μπράβο στα νεαρά που έριξαν κάρβουνο εκ των προτέρων.
  Ο καταπέλτης ατμού είναι ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός τεχνολογίας ατμομηχανών, βαρούλκου, μπαλίστας με πολλά όπλα ακόμα και... μουσικού ταμπακιέρα. Και αυτό το θηρίο, σφυρηλατημένο από σκληρυμένο ατσάλι, μπορούσε να πετάξει σχεδόν με την ταχύτητα ενός πολυβόλου, σε απόσταση έως και δύο μιλίων, οποιοδήποτε εντυπωσιακό πράγμα. Τα κορίτσια πολεμιστών ήταν τα πρώτα στον κόσμο που σκέφτηκαν να προσαρμόσουν έναν εμβολοφόρο κινητήρα για τη ρίψη γομώσεων. Ο άγριος χοντρός γύρισε προσωπικά το μοχλό και η λεπτώς σφυρηλατημένη κορδέλα των αλυσίδων άρχισε να κινείται, εισάγοντας τις πέτρες στις λεπίδες που περιστρέφονταν γρήγορα.
  Δεδομένου ότι οι Τάταροι ορμούσαν σε ένα πυκνό μάτσο, δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου αστοχίες, αντίθετα, κάθε βαρύ λιθόστρωτο, που αναπηδούσε, έριξε κάτω αρκετούς πιεστικούς αναβάτες. Ένα πράγμα είναι κακό, η κλίμακα σκόπευσης είναι μάλλον αδύναμη, μπορείτε ακόμα να χτυπήσετε τους Μογγόλους, αλλά προσπαθήστε να χτυπήσετε τον ιπτάμενο δράκο! Το τρικέφαλο τέρας γύρισε τα κεφάλια του και άνοιξε φαρδιά, κυνόδοντα, ρομβοειδή στόματα.
  Η εκτοξευόμενη φλόγα πέρασε δίπλα από το φρεάτιο και χτύπησε τα σπίτια. Ακούστηκαν ουρλιαχτά και ουρλιαχτά, αρκετές μισοτυφλές γυναίκες έτρεξαν στο δρόμο, σπίτια πήραν φωτιά με αφύσικη ταχύτητα. Ευτυχώς η άμμος και τα βαρέλια με βαρύ νερό, καθώς και η πυροσβεστική ήταν σε επιφυλακή. Μέρος των καλύβων, ιδιαίτερα κοντά στον τοίχο, καλύφθηκε με πυρίμαχο αμίαντο. Κάτω από μια φιλική πίεση, το αρπακτικό ηφαίστειο χλώμιασε και, έχοντας χάσει τη δύναμή του, μετατράπηκε σε σκούπες χλωμού καπνού.
  Αλλά ο δράκος προφανώς δεν ήθελε να τα παρατήσει, βγαίνοντας από την κατάδυση, γύρισε με τη χάρη ενός υπερφορτωμένου επιθετικού αεροσκάφους και κατέβασε ξανά τα ρέματα μιας πύρινης ανεμοστρόβιλου. Οι Τάταροι είχαν ήδη καταφέρει να φτάσουν στον τοίχο, κι έτσι η μανιασμένη φλόγα χτύπησε και αυτούς. Ο τρομερός Μπουρουντάι ήταν ανάμεσα στα θύματα, τα πολυτελή ρούχα του πήραν φωτιά και όρμησε πίσω με το βρυχηθμό ενός τραυματισμένου κάπρου. Οι Ρώσοι στρατιώτες το πήραν επίσης και μέρος του πάγου έλιωσε αισθητά, εκθέτοντας το έδαφος και τα κούτσουρα. Τα ρούχα πάνω στον Δικόρο σιγόκαιραν, αλλά ο μαχητής Αντόνοφ, που στεκόταν στον τοίχο, κατάφερε να του ρίξει έναν κουβά νερό και ο ατμός ξεχύθηκε από την καυτή αλυσίδα.
  - Τι διαβολική εμμονή, κρίμα που δεν μας βλέπει η cool Alyonka!
  Ο δράκος γύρισε πάλι και προσπάθησε να μπει στον τρίτο κύκλο. Ο μάγος Saveliy χτύπησε τα δάχτυλά του, κατάφερε να εκτοξεύσει μια μικρή βολίδα, το χτύπημα έπεσε στο μεσαίο κεφάλι του δράκου. Μια μικρή έκρηξη δεν προκάλεσε ιδιαίτερες απώλειες στο τρικέφαλο τέρας, αλλά το έριξε ελαφρά από την τροχιά, με αποτέλεσμα, ο δράκος να πυροβολήσει μπροστά από το χρόνο, ένας πύρινος ανεμοστρόβιλος χτύπησε τις συσσωρευμένες σειρές πυρηνικών πυρήνων. Και πάλι ξέφρενα ουρλιαχτά, μέρος των Τατάρων έγειρε πίσω. Τότε ήταν που ο Δίκωρος παρατήρησε μια νεαρή ψηλή κοπέλα, που περίφημα κουνούσε δύο δίκοπα ξίφη. Με απάνθρωπη ταχύτητα, τεμάχισε τους αντιπάλους της σε λάχανο, προκάλεσε τρομερά χτυπήματα με τα πόδια, τους αγκώνες, ακόμη και το κεφάλι της, φτερουγίζοντας σαν πεταλούδα.
  Μόνο ένας, ή μάλλον, δύο άνθρωποι θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοια καταστροφή:
  -Τζουλιάνα! Κόκκινος άγγελος, εσύ είσαι;!
  - Μύρισε τα λουλούδια με τη μύτη σου! Από τρία μέτρα ύψος!
  απάντησε γελώντας η Έλενα. Το κορίτσι πολεμιστής, με την ταχύτητα ενός τρελού τσιτάχ, πέταξε επάνω στην προμαχώνα, αφήνοντας ελάχιστα αισθητά αιματηρά ίχνη στον τοίχο.
  - Μη μιλάς, και έτσι όλα είναι ξεκάθαρα! Πρέπει να σβήσουμε τη φτερωτή δάδα!
  Η Αλένκα, σφύριξε άγρια, ο δράκος, έχοντας ισοπεδώσει την πτήση, μπήκε στον τέταρτο κύκλο. Ένας πολεμιστής που στεκόταν κοντά της είπε:
  -Χρησιμοποίησε καταπέλτη, Αλένκα, γκρέμισε τον με έναν ογκόλιθο.
  Η πολεμίστρια γάβγισε απειλητικά.
  -Ξέρω καλύτερα τι να χρησιμοποιήσω!
  Η Αλένκα πήρε αμέσως τρεις σφυρηλατημένες αλυσίδες. Ήταν, επίσης, ιδέα των πολεμιστών κοριτσιών τους, να συνδέσουν δύο ή τρεις μικρές πέτρες, να πυροβολήσουν από δύο ή περισσότερους μπαλίστα και να κουρέψουν, να ακρωτηριάσουν ολόκληρη την τάξη. Έχοντας αναπτύξει τον καταπέλτη ατμού, η Αλένκα πήδηξε πάνω στη λεπίδα και κλώτσησε το μοχλό με το πόδι της. Πετάχτηκε ψηλά, ήδη εν πτήσει, η κοπέλα πολεμίστρια κούνησε τα χέρια της, περιστρέφοντας αριστοτεχνικά τα ξίφη της, κατευθύνοντας τη γρήγορη κίνησή της, κατάφερε να προσγειωθεί στο πίσω μέρος του δράκου γεμάτο με ακίδες. Το τέρας ανατρίχιασε, προσπάθησε να πετάξει την αυθάδη κοπέλα αναβάτη, αλλά επιδέξια στριμμένες αλυσίδες πέρασαν πάνω από τα τεράστια στόματα - το τρομερό τέρας ήταν εντελώς σελωμένο.
  Γιατί χρειάζεστε τρία κεφάλια; Λείπει ένα; Διαρροή, οπότε θα τα αλυσοδένω για να μην πετάξουν και τα τελευταία μυαλά!
  Το κορίτσι πολεμιστής γέλασε με το αδέξιο αστείο της. Ο δράκος κέρδισε απότομα υψόμετρο, μετά αναπαρήγαγε τη θηλιά του Νεστέροφ, οι μύες κάτω από το δέρμα έτρεμαν, το τέρας έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να πετάξει τον απρόσκλητο αναβάτη. Ζεστά ρεύματα αέρα φύσηξαν πάνω από το γιγάντιο σώμα, ο χαρταετός όρμησε σαν πέτρα που απελευθερώθηκε από καταπέλτη ή, πιθανότατα, μετεωρίτης. Το ατμοσφαιρικό κύμα γκρέμισε τους Τάταρους από την αυλάκωση.
  Η Αλένκα φώναξε:
  -Όχι εντυπωσιακό!
  Ο ύπνος του εν ενεργεία προέδρου συνεχιζόταν ακόμα. Ο κ. Μεντβέντεφ χώρισε λίγο, ίσως και από θλίψη.
  Πράγματι, τι είναι ένας δράκος που συσπάται για ένα κορίτσι τερματισμού όταν πέρασε υπέρογκα φορτία σε δώδεκα μεταβλητά αεροπλάνα, επιταχύνοντας σε εκατόν πενήντα τη γήινη βαρύτητα και αμέσως βυθίζοντας στην έλλειψη βαρύτητας, φτάνοντας και πάλι στο όριο υποθανατηφόρου φορτίου. Οποιοσδήποτε εκπρόσωπος της χλωρίδας και της πανίδας είναι ένα σκουλήκι μπροστά σε αυτό το προϊόν της γενετικής μηχανικής.
  Το τέρας προσπάθησε να γυρίσει τα κεφάλια του, χτυπώντας τρομερά το τεράστιο μαύρα του. Η κοπέλα πολεμίστρια έκοψε με το θρυλικό σπαθί με όλη της τη δύναμη, στόχευσε στο πιο ευαίσθητο μέρος - το ρουθούνι. Το πρώτο χτύπημα ήταν επίπεδο, ασημένιες χάντρες πέταξαν έξω από τα ρουθούνια, άστραψαν σαν μαργαριτάρια στον ήλιο:
  - Έχεις όμορφη μύξα, σωστά, λένε ότι ένας δράκος μπορεί να αφοδεύσει τον χρυσό.
  Το φίδι πυροβόλησε. Σε απάντηση, η όμορφη και ευκίνητη Αλένκα έκοψε με μια αιχμηρή αιχμή, το χτύπημα ήταν απότομο και ακριβές, η λεπίδα έγινε ελαφρώς κόκκινη και από μια τεράστια μύτη έβγαιναν δροσοσταλίδες κερασιού. Πάγωσαν ευθύς αμέσως, μπλέκοντας σε ένα περίεργο στολίδι.
  Το κορίτσι γέλασε.
  -Τάξη, έλα, επανέλαβε το κόλπο!
  Το τέρας είχε ήδη συσπαστεί, αλλά συνέχισε να κερδίζει ύψος, η πρωτεύουσα Ριαζάν γινόταν όλο και μικρότερη. Εδώ είναι σε τροχό καροτσιού, τώρα σε πιατάκι, και εδώ με παπαρουνόσπορο, τελικά κρύβεται πίσω από τα σύννεφα. Ο ουρανός έλαμψε μαύρος, μέσα σε λαμπερά αστέρια, σκαρφάλωσαν στη στρατόσφαιρα, έγινε δύσκολη η αναπνοή, φύσηξε το κρύο του κενού. Αν και η θρυλική Αλένκα δεν είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, δεν μπορεί καθόλου χωρίς αέρα. Αλλά, όπως φαίνεται, φαγούρα και ο δράκος, το ερπετό σπάζει, ασφυκτιά, οπότε πρέπει να χαμηλώσεις το ύψος. Το να επαναλάβεις το κατόρθωμα του Ρουσλάν για τρεις μέρες και τρεις νύχτες, ο Τσερνομόρετς που κρατά τα γένια του, δεν είναι σαφώς κυνήγι. Μια φράση από ένα παιδικό site περνάει από το κεφάλι της, για κάποιο λόγο θέλει πολύ να την επαναλάβει.
  Και το κορίτσι πολεμιστής λέει:
  Είμαστε του ίδιου αίματος, εσύ κι εγώ!
  Ο δράκος φάνηκε να προλαβαίνει, ανατρίχιασε και σταμάτησε να πετάει. Μετά άρχισε σιγά σιγά να μειώνεται.
  Μια όμορφη και μυώδης πολεμίστρια μίλησε:
  Σωστά σκέφτεσαι, φτερωτό αδερφέ μου! Θα έχουμε αποτελέσματα μαζί σας!
  Παρακάτω, μια πραγματική μάχη βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, οι Μογγόλοι είχαν ήδη κυλήσει πίσω από τα τείχη και η υπέροχη Νατάσα αποφάσισε ότι είχε έρθει η καλύτερη στιγμή για απεργία. Μπράβο, γενναία κοπέλα, βλέπεις αμέσως που πήγε, μένει ένα ματωμένο, χοντροστρωμένο μονοπάτι με πτώματα. Όχι μόνο τα πόδια και τα χέρια, τα δύο επιμήκη δρεπάνια της Νατάσα τσιμπούν με σκληρυμένα στιλέτα από ατσάλι υφασμένα σε αλυσίδες.
  Η Alyonka είπε στον εαυτό της, χτυπώντας το πόδι της:
  - Σίγουρα θα φτιάξω τέτοια προσωπικά αντικείμενα! Τώρα, ας ζεστάνουμε τους Mughlans!
  Μια άγρια φλόγα έσκασε σαν τριπλό ηφαίστειο από κονσερβοποιημένο λαιμό, οι Τάταροι στριμώχνονταν πολύ σφιχτά, και απλώς ψήθηκαν κατά εκατοντάδες, ξεχύθηκαν από το στόμα τους από μια κολασμένη φωτιά. Τα άλογα φοβήθηκαν ιδιαίτερα, ωστόσο, τα περισσότερα από τα άλογα είχαν ήδη απωθηθεί από ένα ξαφνικό χτύπημα στην πλάτη, μόνο η προσωπική φρουρά χιλιάδων του Γκιούκ Χαν παρέμεινε κάτω από τη σέλα. Η έκρηξη συνεχίστηκε, παρασύροντας εκατοντάδες και εκατοντάδες μαχητές σε έναν πύρινο τυφώνα με ένα σάλβο. Το κίτρινο φίδι με τα στενά μάτια παρακολουθούσε την επιστροφή του μικρού του δράκου.
  Ένας μαχητής από τα ανατολικά φώναξε:
  -Προδότης! Εδώ είστε όλοι εκπρόσωποι της οικογένειας των δράκων, πάντα προδίδετε και υπηρετείτε αυτόν που είναι πιο δυνατός!
  Έξαλλος, ο μάγος νίντζα προσπάθησε να καταρρίψει τον προκλητικό αναβάτη, εκτοξεύοντας πάλσαρ με ταχύτητα πολυβόλου. Η νεαρή πολεμίστρια Αλένα χαμογέλασε και τραγούδησε δυνατά:
  - Με φωτιά νερό - χτυπήστε το ποτήρι! Είσαι ένας ωραίος ξένος - φτύνει φωτιά!
  Αυτό είναι ένα κορίτσι - χαρούμενο, με χιούμορ. Και δεν φοβάται τα πάλσαρ από τη φωτιά.
  Η Alena τους γκρέμισε εύκολα, χρησιμοποιώντας τα θρυλικά όπλα και, από καιρό σε καιρό, κατευθύνοντας το θηρίο σε εχθρικές μονάδες. Ένα τέτοιο επαναχρησιμοποιούμενο φλογοβόλο με φτερά, καλύτερα, εκατό ιππήλατα μηχανικά.
  Ίσως και αυτό να είναι πιο δροσερό από ένα επιθετικό αεροσκάφος, και από πού παίρνει τόσα καύσιμα, δεν λήγει η ασφάλεια; Θα χρειαστεί να μελετήσετε το τέρας στον ελεύθερο χρόνο σας και να δημιουργήσετε ένα νέο, αόρατο προηγουμένως όπλο! Τα βέλη, όπως το κεχρί, αναπηδούν χοντρά, ιριδίζοντα, λαμπυρίζουν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, θωρακισμένο δέρμα. Επιτυχίες, μόνο στιγμιαία αλλαγή χρωματισμού Το κόκκινο ρουμπίνι γίνεται μωβ λιλά. Το λιλά-ζαφείρι, αντίθετα, μετατρέπεται σε κόκκινο-πορτοκαλί, χρυσοκίτρινο, σμαραγδένιο πράσινο. Είναι πολύ όμορφο, είναι κρίμα που στον πυρετό μιας αιματηρής μάχης, δεν υπάρχει χρόνος για να απολαύσετε ένα παραμυθένιο θέαμα.
  Οι Ρώσοι πολεμιστές και οι στρατιώτες της Λευκής Λεγεώνας, που σχηματίστηκε από τα κορίτσια, στο μεταξύ είχαν ήδη αποκόψει το μεγαλύτερο μέρος των Μογγόλων ράτι. Έγινε ιδιαίτερα τρομερό όταν μπήκαν στο παιχνίδι μηχανικά φλογοβόλα, κανένας στρατός δεν μπορούσε να αντέξει ένα τέτοιο διπλό χτύπημα. Άλλο ένα λεπτό, και μια χαοτική πτήση θα ξεκινήσει. Το κίτρινο φίδι δίστασε για μια στιγμή.
  Η εντολή του Μπατού είναι κατανοητή, να σκοτώσουν τον κληρονομικό κάγκαν επί πονηρού, αλλά η αμοιβή είναι πολύ χαμηλή. Όχι, θα τον σκοτώσει αργότερα, αλλά προς το παρόν θα τον οδηγήσει κάτω από τα ρωσικά ξίφη που θρυμματίζουν:
  -Πάμε, κάγκαν, θα σε καλύψω!
  Τι γίνεται με την τρικέφαλη μαγκούστα; Δεν θα τον αφήσω να βασανίσει τον στρατό μου!
  Ο νίντζα έσπασε το δάχτυλό του, πέταξαν σπίθες:
  -Μπορώ να διαβάσω ένα περίπλοκο ξόρκι, και θα επιστρέψει στον κόσμο του, αλλά μετά δεν θα μπορέσω να τον καλέσω για επτά χρόνια! Αν και υπάρχει επιλογή! Ξόρκι επιπέδου Hale!
  -Πώς είναι αυτό?
  Το χοντρό και φουσκωμένο πρόσωπο του Γκουιούκ απλώθηκε πέρα από τα χρόνια του. Ο Ninja Killer εξήγησε:
  -Ναί! Αν σκοτώσω τη λευκή του μαγκούστα, τότε ο δράκος μου θα είναι, αν με σκοτώσει, τότε δικός του!
  Ο Ιάπωνας μάγος ψιθύρισε ένα μακρύ μάντρα, το φυλαχτό άστραφτε πιο λαμπερά από τον ήλιο. Παρασυρμένη από τον ενθουσιασμό της εξόντωσης, η ξυπόλητη Alyonka ένιωσε ξαφνικά την εύκαμπτη γυαλισμένη πλάτη ενός ισχυρού και ήδη υπάκουου τέρατος να χάνεται από κάτω της. Ήταν στον αέρα, πετούσε κάτω με ταχύτητα πέτρας. Η πτώση δεν ήταν ευχάριστη, αλλά όχι μοιραία. Έχοντας σπάσει μια χιονοστιβάδα μήκους μέτρων, με την οργή ενός τραυματισμένου κάπρου, ο πολεμιστής εξολοθρευτής έπεσε πάνω στους Μογγόλους. Η τελευταία οργανωμένη αντίσταση έπεσε, τα άθλια απομεινάρια του τεράστιου στρατού όρμησαν σε γενική φυγή.
  Τα πιο όμορφα κορίτσια, η γυμνόποδη Αλένκα και η Νατάσα, διαγωνίστηκαν κυριολεκτικά στην εξόντωση των αποπροσανατολισμένων πυρηνικών. Ο Γκουιούκ Χαν, εν τω μεταξύ, έγινε σχεδόν αόρατος, το λαγωνικό του άλογο κέρδισε όλα τα ρεκόρ του ιπποδρόμου, ο κληρονομικός κάγκαν σκεφτόταν μόνο το δικό του δέρμα.
  Όχι, δεν είναι σαμουράι! Αξιολύπητος δειλός. Σερβίρετε ένα τέτοιο mikado σε ένα κάθαρμα!
  Ο νίντζα γάβγισε.
  Το κίτρινο φίδι έβγαλε δύο δυνατά κατάνα, τα σταύρωσε και τράνταξε απότομα, μια αστραφτερή ροζ μπάλα χωρίστηκε από τις λεπίδες. Ένα μαγικό πάλσαρ απογειώθηκε γρήγορα προς την όμορφη, ημίγυμνη Αλένκα.
  Ο πολεμιστής εξολοθρευτής κατάφερε να παρατηρήσει την κίνηση, έκοψε έναν πύρινο θρόμβο εν πτήσει, μια μικρή έκρηξη σκόρπισε σαν κεραυνός, σκόρπισε μια ντουζίνα ή δύο Μογγόλους:
  -Είναι ο διάβολος! Σαμουράι του κάτω κόσμου!
  Φώναξε το Κίτρινο Φίδι. Ο νίντζα ετοιμαζόταν ήδη να ορμήσει να συναντήσει την ματωμένη ξυπόλητη Alyonka, όταν μια στοιχειώδης σκέψη ήρθε στο κεφάλι του. "Ότι αν δεν σκοτώσει αμέσως αυτή την πιο δυνατή γυναίκα μαχήτρια, τότε η ξανθιά εξολοθρευτής Νατάσα θα την ενώσει και τότε οι συνέπειες θα γίνουν καταστροφικές. Επιπλέον, υπέταξε τον δράκο και μόνο ένας πολύ ισχυρός πολεμιστής μπορεί να υποτάξει το μεγάλο φίδι. "
  Ο νίντζα γρύλισε:
  - Ξεπλένω πουλιά! Φεύγω για να επιστρέψω!
  Ο κίτρινος χαρταετός, ξεδιπλώνοντας τον λευκό του μανδύα, τρύπωσε στο χιόνι. Μετά, πνιγμένος, άρχισε να ψιθυρίζει ένα ξόρκι κίνησης.
  Η ξυπόλητη Αλένκα συνέχισε την έξαλλη καταδίωξή της, η ψύχραιμη Νατάσα δεν έμεινε πίσω. Παρ' όλη τη σφοδρότητα του αγώνα, δεν έχασαν από τα μάτια τους ούτε στιγμή τη βασιλική σκηνή του κληρονομικού κάγκαν.
  - Θα σκάσει, θα προλάβουμε τον αρχηγό!
  πρότεινε η ξυπόλητη Αλένκα. Πετώντας ένα δίσκο με το γυμνό της πόδι, η Νατάσα απάντησε πρόχειρα, συνεχίζοντας να ισοπεδώνει τους φυγάδες Μογγόλους με γρήγορες σαρώσεις.
  -Για ποιο λόγο! Θα φέρουμε επιπλέον χαρά στον Batyga, και αυτό είναι πολύ ανθρώπινο. Το σπαθί σκοτώνει εύκολα, αλλά ο τζιχαγκίρ απλά θα το γδέρνει.
  Η Alyonka, έχοντας κόψει τα τέσσερα με ένα κτύπημα, ξέσπασε σε γέλια.
  -Αν ο ίδιος δεν σπάσει τα κέρατα του Μπατού! Θα τους οδηγήσουμε μέχρι το στρατόπεδο, ή τι;
  Η Νατάσα γέλασε και είπε:
  -Ο Μπάτι όμορφο το έβαλε στο παντελόνι του και όσο λιγότεροι Mughlan επιβιώσουν, τόσο το καλύτερο!
  Τα κορίτσια των εξολοθρευτών επιτάχυναν τον ρυθμό τους, ήταν σαν ένα παιχνίδι σύλληψης, οι πυρηνικοί πυροβολητές μαστίγωναν απελπισμένα τα άλογά τους, σχίζοντας τα πλευρά τους στο αίμα. Με μια απέλπιδα προσπάθεια, κατάφεραν να ξεφύγουν ελαφρώς από τους αναβάτες Uru, αλλά δεν μπορείτε να ξεφύγετε από αυτούς που σχεδιάστηκαν πιο γρήγορα από ένα τσιτάχ!
  Ξυπνώντας, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ έκανε τις ασκήσεις του και άνοιξε την τηλεόραση. Με αφορμή τη νίκη του Ζελένσκι, πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά πανηγύρια και χαρές. Ο κόσμος χάρηκε ειλικρινά για τις αλλαγές.
  Όλοι ήθελαν να ζήσουν με έναν νέο τρόπο και πιο ελεύθερα. Τα εγκαίνια πλησίαζαν και ο Ζελένσκι θα έπαιρνε την πλήρη εξουσία. Και επίσης προκάλεσε ενθουσιασμό και έμπνευση. Όπως, όλα θα αλλάξουν, και θα είναι καλύτερα από χθες. Και οι Σλάβοι θα αποκτήσουν ενότητα και ο Ψυχρός Πόλεμος θα τελειώσει. Σαν τον αυταρχικό εφιάλτη της περιόδου Πούτιν.
  Και όμορφα τραγούδια είχαν ήδη τραγουδηθεί για τον Zelensky ... Όλοι ήθελαν κάτι νέο και όμορφο.
  Ο ίδιος ο Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει τη βουλευτική ασυλία με το πρώτο του διάταγμα και επίσης θα καθαρίσει τα φτερά με έναν ολιγάρχη. Ο Ζελένσκι υποσχέθηκε να αυξήσει σημαντικά τους φόρους στους πλούσιους. Όπως, δεν υπάρχει τίποτα για να παχύνουν!
  Γενικά ήταν προγραμματισμένα να γίνουν πολλά πράγματα. Συμπεριλαμβανομένης της μεγαλειώδους κατασκευής του σιδηροδρόμου: Αρχάγγελσκ - Τσουκότκα, και στη συνέχεια μια υπόγεια σήραγγα κάτω από την Αλάσκα.
  Γιατί ο Ζελένσκι δεν είναι τσάρος; Τα έργα του είναι σπουδαία. Και στις ΗΠΑ, η εξουσία θα αλλάξει σύντομα και θα υπάρξει μια άλλη γενιά πολιτικών. που θέλουν επίσης αλλαγή.
  Και τώρα ο Ζελένσκι ξετυλίγεται...
  Μέχρι να αφαιρεθεί ο υπολογιστής, ο Μεντβέντεφ μπήκε στο παιχνίδι ...
  Ήδη μετά την κατάκτηση της ΕΣΣΔ, είναι δυνατό να παλέψουμε με τις ΗΠΑ. Αλλά πρώτα, ας διώξουμε το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας λέιζερ, εδώ η αυτοκρατορία έχει τέτοιες ευκαιρίες. Πόλεμος κατά των ΗΠΑ - 2008! Η εισβολή ξεκινά από την Τσουκότκα στην Αλάσκα.
  Γίνεται ένας πραγματικός αγώνας.
  Πολεμώντας το "Abrams" ενάντια στο τανκ "Panther" -7. Το νέο μηχάνημα δεν είναι τόσο βαρύ όσο τέλειο. Και δείχνει την απόλυτη κλάση του.
  Και οι Γιάνκηδες καταστρέφονται... Ο Μεντβέντεφ βαρέθηκε κάπως τον πόλεμο και παρέδωσε τον έλεγχο σε έναν στρατιωτικό σύμβουλο της τάξης Ροκοσόφσκι. Και άρχισε να τα καταφέρνει...
  Για παράδειγμα, να φτιάξεις κάτι... Νέους ναούς ο καθένας με επτά θρησκείες. Ή ακόμα και νέους πύργους τηλεόρασης. Ναι, η κατασκευή μιας πυραμίδας θα ήταν ωραία. Ενάμιση χιλιόμετρο ύψος. Ναι, θα ήταν πραγματικά υπέροχο!
  Ο Μεντβέντεφ ανεβάζει ταυτόχρονα το επίπεδο της ευημερίας. Όχι μόνο επειδή σφραγίζουν τα στρατιωτικά εργοστάσια.
  Μπορείτε επίσης να παράγετε τηλεοράσεις, ψυγεία, υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές. Και χτίστε την παραγωγή, και ενισχύστε τους μύες μάχης. Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ήδη ακαταμάχητες ... Η αυτοκρατορία έχει ήδη πληθυσμό πάνω από δυόμισι δισεκατομμύρια και ο πόλεμος εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών είναι αρκετά τραβηγμένος. Ο Μεντβέντεφ βγάζει τα δόντια του και τραγουδά:
  - Είμαι αληθινός τυφώνας όλων των αιώνων! Αυτό που θα φέρει πολύ θάνατο!
  Και πάλι πιέζει την Αμερική. Υπάρχει ήδη ανταλλαγή πυρηνικών επιθέσεων. Αυτή η μάχη μεγαλώνει.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #8
  Ε, ας πιέσουμε ξανά τις μονάδες. Και πώς χτυπήσαμε! Εδώ έρχονται τα κορίτσια του πεζικού. Όλα ξυπόλητοι και με μπικίνι. Και πώς οι Γιάνκηδες μαχαιρώνουν με ξιφολόγχες, και πώς ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια. Η πραγματική ενέργεια είναι μέσα τους. Και όλα λαμπυρίζουν σαν μπάλες υδραργύρου να τρέχουν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα. Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν - αυτά είναι κορίτσια!
  Και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  Είμαστε τρελά κορίτσια της Κομσομόλ,
  Είμαστε ο Τσάρος Μεντβέντεφ, ένας πολύ σοφός Τσάρος...
  Και φυσικά έχουμε μια ηχηρή φωνή,
  Οποιαδήποτε επιχείρηση να διαφωνήσει - προχωρήστε!
  Και πάλι πώς πέταξε χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Αυτά τα κορίτσια είναι κυριολεκτικά καταπληκτικά. Και οι Γιάνκηδες συνθλίβουν, καταλαμβάνουν την Αλάσκα. Και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  - Κακοί λύκοι στριμώχνονται σε μια αγέλη! Μόνο τότε θα επιβιώσει η οικογένεια! Οι αδύναμοι χάνονται, σκοτώνονται - εξαγνίζοντας το ιερό αίμα!
  Και τα κορίτσια ορμούν στην επίθεση δείχνοντας τα δόντια τους. Κόντρα στους Αμερικάνους όμως υπάρχουν και "Τίγρεις" -7, τι καταπληκτική δύναμη. Και μην σταματάτε τέτοια τέρατα!
  Το "Tiger"-7 είναι ένα ειδικό όπλο υψηλής πίεσης με αρχική ταχύτητα βλήματος 2500 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Και ως lupanet, τότε τίποτα δεν θα τη σώσει. Και τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις "Άμπραμσα". Και γκρεμίστε τον πύργο από αυτούς.
  Και η κοπέλα κάνει τους στρατιώτες να γονατίσουν και να τους φιλήσουν τα γυμνά πόδια.
  Οι Αμερικανοί παραδίδονται ξανά. Και τα στρατεύματα του στρατού του Μεντβέντεφ πλησιάζουν τη Νέα Υόρκη. Και η πόλη δέχεται επίθεση. Τον συλλαμβάνουν χωρίς τελετή.
  Ο Μεντβέντεφ θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο διοικητή: τελικά πήρε τη Νέα Υόρκη.
  Και μπορείς να πεις ότι είναι ο μεγαλύτερος από τους εισβολείς. Και μετά η Ουάσιγκτον.
  Και οι Αμερικανοί παραδίδονται. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έπεσε με τα μούτρα και άρχισε να φιλάει τα ξυπόλητα πόδια των κοριτσιών. Το πρώτο και μετά το δεύτερο με τη σειρά του.
  Έτσι φίλησε ένα ολόκληρο τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών. Αυτή είναι μια μεγάλη μάχη!
  Ο Μεντβέντεφ γελάει... Έτσι κατέλαβε την Αμερική. Αλλά ο Πούτιν δεν μπόρεσε να το κάνει αυτό!
  Αυτή είναι πραγματικά μια μάχη - σούπερ! Και μετά στο Μεξικό.
  Και πάλι τα πιασίματα... Και τα μεξικανά κορίτσια τα γονατίζουν, και φιλούν τις γυμνές φτέρνες τους. Και μουγκρίζουν:
  - Δόξα ομορφιές!
  Ναι, ένας υπολογιστής μπορεί να δείξει έγχρωμες μεγάλες εικόνες κοριτσιών με γυμνά τακούνια που φιλιούνται από κρατούμενους. Και είναι τόσο συγκίνηση.
  Εδώ πάλι οδηγούνται οι κρατούμενοι - αυτή τη φορά μαύροι. Και φιλούν και τα ξυπόλητα των κοριτσιών.
  Και επίσης σέρνονται πυραμιδικές δεξαμενές ...
  Τα κορίτσια κινούνται και είναι πολλά... Άλλωστε, μπορείτε να βγάλετε ένα νεαρό από πόρους. Και επιλέξτε ότι όλες οι μονάδες είναι κορίτσια με μπικίνι. Και είναι τόσο όμορφο.
  Είναι κυρίως κοκκινομάλλες και ξανθές.
  Και κατακτήστε τη μια χώρα μετά την άλλη. Τόσο ψύχραιμοι πολεμιστές. Οι αυτοκρατορίες πέφτουν κάτω από τα γυμνά τους πόδια.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει με ευχαρίστηση... Και μάλιστα κάτι σφυρίζει κάτω από την ανάσα του.
  Πώς εκρήγνυται μια βόμβα υδρογόνου; Τερατώδης βαρβαρότητα! Και όλη η πόλη, σαν αγελαδόγλωσσα έγλειψε. Και πόση ακόμα ακτινοβολία. Και ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν μέσα από τη ραδιενεργή σκόνη. Και τα γυμνά τακούνια τους καίγονται.
  Ο Μεντβέντεφ, από την άλλη, παίζει σαν πύθωνας να καταπίνει άλλη περιοχή.
  Εδώ είναι μια άλλη δύναμη που κατακτήθηκε στον εικονικό κόσμο και η σημαία πέφτει.
  Τα τανκς είναι πλέον νέα με ενεργή θωράκιση και κεραμικά. Πολυεπίπεδο και αποτελεσματικό.
  Και τα αεροπλανοφόρα είναι σύγχρονα, και επίσης αρκετά παράταιρα. Και πώς αρχίζουν να τα χτυπούν αεροπλάνα.
  Ο Μεντβέντεφ, όπως μπορούμε να δούμε, είναι ένας πολύ έξυπνος εν ενεργεία πρόεδρος.
  Λοιπόν, τώρα η ανάπτυξη των drones. Και είναι ωραίο. Και επίσης, αεροσκάφη σε σχήμα δίσκου. Εδώ, τα UFO μπαίνουν ήδη στη μάχη. Και μετά, πυραμιδικές δεξαμενές.
  Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ, ένα λαμπερό κεφάλι, διέταξε να γίνει το αυτοκίνητο άτρωτο και αδιαπέραστο από όλες τις γωνίες. Και έτσι ο μαστόδοντας εμφανίστηκε με τη μορφή μιας χαμηλής πυραμίδας. Και μια τέτοια μηχανή έδειξε εξαιρετική προστασία. Ειδικά κατά των κινητικών βλημάτων.
  Και τώρα, αυτό το τανκ αποδείχθηκε τόσο επιτυχημένο που δεν μπορεί να διεισδύσει και εξακολουθεί να είναι σε υπηρεσία με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το έλεγαν μάλιστα έτσι: το τανκ του Τραμπ.
  Και η τρέλα πιάνει μερικές φορές τους ανθρώπους όταν βλέπουν ότι το αυτοκίνητο είναι αδιαπέραστο.
  Ο Μεντβέντεφ δίνει μια άνιση μάχη και οι μηχανές του έχουν ήδη πάρει άλλη μια εικονική πρωτεύουσα, μετατρέποντάς την σε ένα σωρό από ερείπια και χοάνες που βράζουν.
  Αλλά αυτό το κορίτσι-ρομπότ δεν είναι αρκετό. Ξεκινά να αναπτύξει μια νέα γενιά όπλων: τη βόμβα εξόντωσης. Και αυτή η βόμβα είναι τετρακόσιες φορές πιο ισχυρή από μια βόμβα υδρογόνου. Έτσι, αν χτυπήσει, τότε δεν θα μαζέψετε τη στάχτη!
  Και ο πόλεμος ήδη κινείται στο διάστημα.
  Ο Μεντβέντεφ χρησιμοποιεί πλοία κατασκευασμένα από νέο κράμα ισχυρότερο και ελαφρύτερο από το τιτάνιο. Και τα διαστημόπλοια πετούν στο διάστημα και τα ρομπότ μάχης πολεμούν. Υπάρχουν ήδη πολλά διαφορετικά μοντέλα σε υπόγεια εργοστάσια.
  Και έτσι πέφτει η τελευταία αυτοκρατορία στον πλανήτη. Και τι? Τώρα στο διάστημα!
  Η εποχή του Star Wars ξεκινά.
  Ο Μεντβέντεφ το αντιμετωπίζει και πατάει ζωηρά το πληκτρολόγιο. Και μπορείτε να οδηγείτε με τα δάχτυλά σας ή να ελέγχετε τις σκέψεις σας.
  Ο ασκών καθήκοντα προέδρου ενεργεί λογικά και φτιάχνει έναν διαστημικό στόλο. Και ο αγώνας συνεχίζεται.
  Μια ακόμη πιο ισχυρή βόμβα εξολόθρευσης θερμοκουάρκ αναπτύσσεται. Και είναι εκατό χιλιάδες φορές πιο ισχυρό από τον αφανισμό.
  Και μετά τα πλοία πάνε στους ουρανούς. Και καταγράψτε τους δορυφόρους του πλανήτη. Και μετά τα γειτονικά συστήματα. Το κάνουν πολύ γρήγορα.
  Και ο ενεργός πρόεδρος παράγει τους τερματιστές του παιχνιδιού. Εδώ είναι ο ήρωας εξολοθρευτής. Εδώ είναι ταξίδι στο χρόνο, έστω και περιορισμένο.
  Ο Μεντβέντεφ τσίριξε:
  - Οι άνθρωποι πατάνε τα πόδια τους στη γη, τι με τις μπότες! Τι ηλίθιο και τρομερά άσχημο!
  Και ο Μεντβέντεφ έγινε πολύ πιο διασκεδαστικός. Γεια σας παιδιά, είστε τόσο καλοί. Ειδικά αν έγιναν διαστημικοί πολεμιστές.
  Εδώ ξετυλίγεται η αστρική μάχη. Και σοβαρές ανταλλαγές χτυπημάτων, όταν χτυπούν επιπόλαια στο στομάχι. Πιο συγκεκριμένα, είναι η εικονιστική σκέψη.
  Ο Μεντβέντεφ συνεχίζει να επιτίθεται:
  - Τα διαστημόπλοια μου είναι θανατηφόρα!
  Και διορίζει νέους διαστημικούς διοικητές αντί για τον εαυτό του. Και τι αγώνας, υπάρχει αγώνας.
  Εδώ ο Μεντβέντεφ κάνει κουμάντο με τους διοικητές του. Εδώ ο εχθρικός συνασπισμός υψώνεται σε αυτό. Όταν πλησιάζει μια τέτοια αναρίθμητη αρμάδα, είναι τρομερό, από μακριά φαινόταν ότι σερνόταν ένα πολύχρωμο, αστραφτερό νεφέλωμα. Επιπλέον, κάθε σπίθα είναι ένας δαίμονας που καλείται από τη μαγεία ενός νεκρομαντείου μάγου. Περισσότερα από δωδεκάμισι εκατομμύρια στρατιωτικά διαστημόπλοια των κύριων τάξεων και ένας ατελείωτος μικρός "κουνουπιέρας", λαμβάνοντας υπόψη τις ενισχύσεις που έφταναν κάθε τόσο, ο αριθμός του πλησίαζε τα διακόσια εκατομμύρια. Το μπροστινό μέρος εκτείνεται για μερικά παρσέκ, σε τέτοια κλίμακα, ακόμη και τα ναυαρχίδα υπερ-θωρηκτά μοιάζουν με κόκκους άμμου στη Σαχάρα.
  Μια γενική μάχη πλησιάζει: ο στρατός της διαστημικής αυτοκρατορίας του Μεντβέντεφ ενάντια στον πολύπλευρο "Συνασπισμό Ολικής Σωτηρίας", ο οποίος αποφάσισε, αντί της συνεχούς τακτικής μιας αιώνια καθυστερημένης άμυνας, να χτυπήσει τον ίδιο τον στόλο ενός σκληρού επιτιθέμενου.
  Υπάρχουν τόσα πολλά πλοία εδώ, με μια εκπληκτική, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις μόνο εμπόδιο στην αποτελεσματική μάχη, ποικιλία. Λοιπόν, για παράδειγμα, ένα διαστημόπλοιο σε μορφή τσέμπαλου ή, με μακριά ρύγχη αντί για χορδές, μια άρπα ή ακόμα και ένα κοντραμπάσο με έναν πυργίσκο τανκ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό μπορεί και εντυπωσιάζει τους λιποθυμικούς, αλλά είναι πιο πιθανό να προκαλέσει γέλιο παρά φόβο.
  Ο αντίπαλός τους είναι μια αυτοκρατορία που ισχυρίζεται ότι είναι μια παγκόσμια δύναμη. Το μεγάλο διαστημικό εμιράτο του Μεντβέντεφ, όπου τα πάντα τίθενται στην υπηρεσία του πολέμου, το κύριο σύνθημα είναι η αποτελεσματικότητα και η σκοπιμότητα.
  Σε αντίθεση με τον συνασπισμό, τα διαστημόπλοια του Αναπληρωτή Προέδρου διαφέρουν μόνο ως προς το μέγεθος. Και η μορφή είναι σχεδόν η ίδια, με πολύ αρπακτικά ψάρια βαθέων υδάτων. Ίσως, με μια εξαίρεση, να μοιάζουν με χοντρά, χυτά στιλέτα - λαβές.
  Τα αστέρια σε αυτό το μέρος του σύμπαντος δεν είναι πολύ πυκνά διασκορπισμένα στον ουρανό, αλλά είναι πολύχρωμα, περίεργα στο εύρος φωτός τους.
  Για κάποιο λόγο, κοιτάζοντας αυτούς τους φωτιστές, υπάρχει μια θλιβερή αίσθηση, σαν να κοιτάς στα μάτια αγγέλων, ότι καταδικάζουν τα ζωντανά όντα του σύμπαντος για την ποταπή, πραγματικά άγρια συμπεριφορά τους.
  Ο στρατός του ενεργού προέδρου δεν βιαζόταν να συναντηθεί, μόνο χωριστά κινητά αποσπάσματα, εκμεταλλευόμενοι γρήγορα την ανώτερη ταχύτητά τους, επιτέθηκαν στον εχθρό, προκάλεσαν ζημιές και υποχώρησαν. Σε απάντηση, προσπάθησαν να τους συναντήσουν με πυρά μπαράζ, αλλά πιο εύστροφοι και με τέλεια προστασία, έδρασαν πολύ πιο αποτελεσματικά.
  Εξερράγη, όπως στην έκρηξη ναρκών, που φαίνονται μικρές σε κοσμική κλίμακα, καταδρομικών και αντιτορπιλικών. Αλλά εδώ ήταν δυνατό να χωματερή και μεγάλο παιχνίδι. Ένα από τα τεράστια θωρηκτά του συνασπισμού χτυπήθηκε, κάπνιζε πυκνά, παραμορφώθηκε και ξέσπασε πανικός στο γιγάντιο διαστημόπλοιο, σαν φωτιά σε ένα ξερό δάσος.
  Οι εξωγήινοι, παρόμοιοι με τα ζέρμποα, μόνο με νύχια αντί για ουρά, σκορπίζονται φοβισμένοι, ενώ ουρλιάζουν και πηδούν εκνευριστικά. Μεταξύ τους συναντάμε μικρότερους τύπους, που μοιάζουν με υβρίδια αρκούδων και πάπιων. Τα ράμφη από την άγρια φρίκη είναι στραβά, ρωγμές ακούγονται, ξεπετάγονται, φτερά ανάβουν εδώ. Εδώ είναι μια από τις πάπιες αρκούδας γυρισμένη ανάποδα, τυλίγοντας το κεφάλι της σε ένα πυροσβεστικό σωλήνα. Εκεί, ο αφρός κτυπήθηκε ακριβώς στο λαιμό της, το στομάχι της διογκώθηκε αμέσως και το κουφάρι του πουλιού έσκασε, πιτσίζοντας αίμα με τα υπολείμματα σάρκας που προέρχονταν από ένα παιδί.
  Τα jerboas καίγονται, ορμούν προς τις μονάδες διάσωσης, αλλά φαίνεται ότι το σύστημα που δίνει μια απόκοσμη ελπίδα για επιβίωση είναι απελπιστικά κατεστραμμένο. Ο στρατηγός τους, Cockroach Tail εκπέμπει ένα υστερικό τρίξιμο:
  - Ω θεοί του τετραγώνου του παγκόσμιου κύκλου, από ....
  Δεν ήταν δυνατό να τελειώσει, η φλόγα σκέπασε την άτυχη εξοχότητά του. Η σάρκα ενός ευφυούς τρωκτικού θρυμματίστηκε σε στοιχειώδη σωματίδια.
  Το θωρηκτό κάηκε, διώχνοντας φυσαλίδες αέρα στο κενό και στη συνέχεια εξερράγη, θρυμματίζοντας σε πολλά θραύσματα.
  Ο Μεντβέντεφ, έχοντας παίξει αρκετά, έκανε μερικές ακόμη παραγγελίες. Απένειμε επίσης στη Novodvorskaya μετά θάνατον το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας. Διέταξε να απονείμει στον Oleg Rybachenko όλες τις παραγγελίες και τα μετάλλια που υπάρχουν στη Ρωσία. Και παρουσίασε το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου και του Ντόναλντ Τραμπ. Μετά από αυτό, ο Μεντβέντεφ αποκοιμήθηκε ξανά ... Κανείς δεν τον έχει ενοχλήσει ακόμα.
  Μετά από ένα τέτοιο κατόρθωμα, η Αλένκα ευθυμούσε αισθητά. Όπως και η ομάδα της.
  Πρώτη πήρε τον λόγο η Μαργαρίτα:
  - Ας τελειώσουμε με την Ιαπωνία στη θάλασσα, ας τους τελειώσουμε στη στεριά!
  Η Αλένκα υποστήριξε θερμά αυτήν την ιδέα:
  - Ασφαλώς! Γιατί να επιτρέπεται ο θάνατος νέων Ρώσων στρατιωτών!
  Η Νατάσα είπε επίσης:
  - Ο Κουροπάτκιν είναι πολύ αναποφάσιστος διοικητής. Δεν είναι λοιπόν γεγονός ότι θα μπορέσει να κερδίσει, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η αποδυνάμωση των Ιαπώνων κατά την επίθεση στο Port Arthur!
  Ο Μεντβέντεφ συνόψισε αποφασιστικά:
  - Ερχόμαστε! Αυτή είναι η ευκαιρία μας και της Ρωσίας!
  Μετά από αυτό, ένα ισχυρό και υπερσύγχρονο τανκ τέθηκε σε κίνηση. Ναι, η Ιαπωνία έχει μια κακή μέρα. Και συχνά θα βρίζουν τη στιγμή που τους πέρασε από το μυαλό να πολεμήσουν με τη Ρωσία.
  Το τανκ κινούνταν προς τα ιαπωνικά στρατεύματα. Η Αλένκα είπε με χαρά:
  - Και είχα ένα τόσο καταπληκτικό όνειρο. Λες και εγώ και η Νατάσα υπερασπιζόμαστε τον Ριαζάν από τις ορδές του Μπατού Χαν.
  Η Μαργαρίτα είπε:
  - Ήμουν σε όνειρο;
  Η Έλενα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Οχι! Απλώς δεν υπήρχες!
  Το κορίτσι βόγκηξε εκνευρισμένο:
  - Τι κρίμα!
  Η γυμνόποδη Αλένκα γέλασε και παρατήρησε:
  - Θα μπορούσατε μόνο να ανακατευτείτε μαζί μας! Αλλά η Νατάσα και εγώ ήμασταν τόσο κουλ!
  Η ξανθιά κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Ήταν ψύχραιμοι;
  Η ξυπόλητη Αλένκα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ναι, πολύ ωραίο! Και σέλασα κι έναν δράκο!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Πάνω στον δράκο ήσουν πολύ όμορφη!
  Η Αλένκα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Είναι σαν παραμύθι! Όπου υπάρχουν δράκοι, ξωτικά και όλα αυτά τα λαμπερά πράγματα!
  Η Μαργαρίτα απάντησε με ειλικρινή αίσθηση:
  - Είσαι πολύ όμορφη και χωρίς τον δράκο! Απλά μια νεράιδα, και ένα θαύμα θαυμάτων!
  Η Αλένκα δήλωσε με σιγουριά:
  - Θα τους κερδίσω όλους! Και με δράκους και χωρίς δράκους!
  Και η πολεμίστρια έδειξε τη γροθιά της.
  Το πρώτο ρωσικό τανκ επιτέθηκε στους Ιάπωνες, που στέκονταν στα τείχη του Πορτ Άρθουρ. Υπήρχαν ακόμη πολλά από αυτά. Πυροβολικό πυροβόλησε. Σε απάντηση, ένα πυροβόλο εκτόξευσε ένα τρομερό άρμα 152 χιλιοστών, καθώς και οκτώ φονικά πολυβόλα. Και πάλι, εκατοντάδες σαμουράι άρχισαν να κουρεύουν.
  Πολυβόλα - "Δράκοι", ένα πολύ θανατηφόρο πράγμα. Πέντε χιλιάδες σφαίρες το λεπτό - απλώς κάποιο είδος ζώου.
  Οι Ιάπωνες έπεσαν τρυπημένοι, κομματιασμένοι, με θρυμματισμένα κρανία. Οι κοιλιές τους έσκασαν και τα σώματά τους αναπήδησαν, εκτοξεύτηκαν από συντριπτικά χτυπήματα φωτιάς.
  Τα κοχύλια θρυμματισμού με αθροιστική γέμιση επίσης σκάνε. Ήταν εξαιρετικά τόσο για σκοποβολή πεζικού όσο και για διάρρηξη του βυθού των πλοίων.
  Αυτά είναι κορίτσια εξολοθρευτές και ο καθηγητής είναι μια πραγματική ιδιοφυΐα. Άρχισαν λοιπόν να αλωνίζουν τους σαμουράι.
  Η γυμνόποδη Alyonka αναφώνησε:
  - Ναι, το ρώσικο πνεύμα είναι διάσημο!
  Η Νατάσα, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έστειλε ένα ντους από σφαίρες, συνέχισε:
  - Και ο Τσάρος μας, ο Νικόλαος Β'!
  Η γυμνόποδη Αλένκα συνέχισε να στέλνει κοχύλι μετά από οβίδα. Κάθε τρία δευτερόλεπτα, ένας θανατηφόρος πετούσε έξω. Και οι ιαπωνικές μπαταρίες σώπασαν. Και οι κιτρινόδερμοι στρατιώτες πέθαναν σε μεγάλους αριθμούς.
  Η Νατάσα, έχοντας κουρέψει αρκετές τάξεις σαμουράι, υποστήριξε:
  - Ο εθνικός ύμνος τραγουδιέται στις καρδιές μας.
  Η γυμνόποδη Alenka, συνεχίζοντας να φτύνει κοχύλια με θανατηφόρο γέμισμα, και είναι πολύ πιο ισχυρά από το πλαστίδιο, συνέχισε:
  - Σε ολόκληρο το σύμπαν δεν υπάρχει κανείς πιο όμορφος από αυτόν.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας αλύπητα στους Ιάπωνες, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, πρόσθεσε:
  - Πιέστε ισχυρότερο πολυβόλο ιππότη.
  Η ξυπόλητη Αλένκα, συνθλίβοντας τον σαμουράι, τελείωσε:
  - Πέθανε για τον Θεό που δόθηκε στη Ρωσία!
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά, πραγματικά υπέροχα! Υπέροχες ομορφιές. Δείτε τους και θαυμάστε τους. Αλλά για τους Ιάπωνες, αυτό είναι σκέτος θάνατος. Η δεξαμενή περπάτησε μέσα από τις μπαταρίες. Νοκ άουτ πληρώματα όπλων. Το έκανε πολύ, πολύ γρήγορα. Μετά περπάτησε μέσα από τα χαρακώματα. Επίσης κούρεψε πολλά. Πιο συγκεκριμένα, όχι πολλοί, αλλά σχεδόν όλοι. Η εξόντωση ήταν ολοκληρωτική. Εδώ βέβαια όλα έγιναν αυτόματα. Έτσι καταστράφηκαν οι Ιάπωνες.
  Η Αλένκα, γελώντας, παρατήρησε, πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλά της από τα μαυρισμένα πόδια της, στα κουμπιά του joystick:
  Είμαστε περισσότερο δήμιοι παρά πολεμιστές!
  Η Νατάσα γέλασε και συμφώνησε:
  - Ελευθερία, ιδιοφυΐα και δόξα δήμιοι!
  Και σουτάρει ξανά. Και χτυπά τους σαμουράι με άγρια δύναμη.
  Η Μαργαρίτα, που επίσης σούταρε εύστοχα με τα ξυπόλητα, παρατήρησε ορθολογικά:
  - Θα υπάρχει λιγότερο μπλε, στην Ιαπωνία θα υπάρχει έλλειψη ανδρών!
  Η γυμνόποδη Alyonka ξέσπασε σε γέλια και ξαναχτύπησε με μια οβίδα:
  - Προσοχή στις γυναίκες! Γυναίκες, προσοχή!
  Αυτό είναι, πράγματι, ένα τέτοιο κορίτσι που οβίδες, θραύσματα και τυχόν σφαίρες αναπηδούν από πάνω της. Τέλος πάντων, το κορίτσι είναι πραγματικός εξολοθρευτής.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  Λεγεώνες βαδίζουν
  Οι ξιφολόγχες τους λάμπουν.
  Εκατομμύρια πίσω μας
  Ω ρωσικά συντάγματα!
  Κανείς δεν θα σταματήσει
  Κανείς δεν θα νικήσει...
  Η κίνηση ανοίγει με μια νέα,
  Ας πετάξουμε πιο γρήγορα!
  Και πάλι σαν βροχή στον εχθρό. Και δεν τους δίνει μια κάθοδο κατά το εκατοστό του αμπέρ.
  Η γυμνόποδη Αλένκα, που πετούσε κοχύλια με τη μονοτονία του δρυοκολάπτη, σφύριξε, τραγουδώντας απλώς με κοροϊδία:
  - Ένας, επιθετικός, δύο επιθετικός, τρικλίζει.
  Η Νατάσα απολύεται, επιβεβαίωσε το τραγούδι:
  - Ένας χτυπητής, δύο χτυπητές, είναι ξαπλωμένος!
  Η Cool Alenka υποστήριξε δυναμικά:
  - Μια φορά σανίδα, δύο σανίδες - το φέρετρο χτίζεται.
  Η γυμνόποδη Νατάσα, συνεχίζοντας να πυροβολεί και να χτυπήσει τον εχθρό με ριπές πολυβόλων, σφύριξε:
  - Μία ωμοπλάτη, δύο ωμοπλάτες - η τρύπα σκάβει!
  Και η πολεμίστρια έκλεισε το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της. Είναι πραγματικά μια τέτοια ομορφιά.
  Η γυμνόποδη Alyonka κοίταξε τις θέσεις. Το τανκ λειτούργησε γρήγορα και ουσιαστικά δεν είχε απομείνει τίποτα από τον στρατό του στρατηγού Νόγκι. Φαίνεται ότι ο ίδιος ο διοικητής σκοτώθηκε. Τελειώνουμε τους τελευταίους Ιάπωνες από τον στρατό πολιορκίας.
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε λογικά:
  - Σε αυτό έχει φτάσει η τεχνολογία! Τέσσερις άνθρωποι σε λίγες ώρες κατέστρεψαν περισσότερους από ογδόντα πέντε χιλιάδες Ιάπωνες.
  Η ημίγυμνη Αλένκα, χαμογελώντας θυμωμένα, παρατήρησε:
  - Πρέπει να καταστρέψουμε τα υπόλοιπα! Μην αφήσεις κανέναν!
  Η Νατάσα τραγούδησε καθώς πυροβόλησε τους τελευταίους χίλιους σαμουράι:
  - Όχι, δεν θα υπάρχουν βουνά από χρυσό, θα σκοτώσουμε όλους τους εχθρούς της Ρωσίας σύντομα!
  Η Cool Margarita πρόσθεσε:
  - Όχι, όχι αιμορροΐδες, είσαι αντίπαλος μάλλον ρε!
  Έχοντας κουρέψει ολόκληρο τον στρατό του στρατηγού Noga, τα κορίτσια τερματισμού βγήκαν προσωρινά από το τανκ και έτρεξαν ξυπόλητα μέσα στο χιόνι. Λοιπόν, είναι ήδη χειμώνας.
  Ήδη ένα πεζικό εξόντωσαν πάνω από εκατόν πενήντα χιλιάδες. Και συν τον ιαπωνικό στόλο. Ωστόσο, περισσότεροι από διακόσιες πενήντα χιλιάδες Ιάπωνες στέκονται ενάντια στον στρατό του στρατηγού Κουροπάτκιν.
  Ο Μεντβέντεφ βγήκε με κεφάλι βελανιδιάς μετά τον ύπνο. Έμοιαζε λίγο. Μετά έπαιξα ξανά στον υπολογιστή... Το Star Wars είναι υπέροχο... Αλλά κάτι δεν λειτούργησε...
  Ο Μεντβέντεφ άρχισε να επαναλαμβάνει τη νέα στρατηγική. Άνοιξα το ιστορικό παιχνίδι: Ρωσία την εποχή του Νικολάου Β'. Και ο πόλεμος με την Ιαπωνία. Αυτός είναι ένας τόσο άγριος πόλεμος. Μπορείτε να αναπτύξετε μια στρατηγική και να αποτυπώσετε δυνάμεις σε έναν υπολογιστή.
  Ο Μεντβέντεφ έπαιξε σε εύκολο επίπεδο, αλλά έχασε μια ένεση από τους Ιάπωνες και υπέστη μεγάλες απώλειες. Ναι, δεν είναι απαραίτητο να χτίζετε πολύ ενεργά. Ας κάνουμε επανεκκίνηση.
  Και πάλι παίζεις για τον εαυτό σου... Όπως αποδείχτηκε στη θέση του Κουροπάτκιν, ο εν ενεργεία πρόεδρος δεν λάμπει και πολύ... Όλη την ώρα, υπάρχουν κάποιες αστοχίες, λάθη.
  Στη συνέχεια, ο Μεντβέντεφ άνοιξε έναν στρατιωτικό σύμβουλο και τα πράγματα κύλησαν ομαλά... Και ο ίδιος το πήρε και κοιμήθηκε σε μια πολυθρόνα.
  Η όμορφη Αλένκα , χτυπώντας με γυμνά πόδια, ρώτησε τη Νατάσα:
  - Και τι νιώθεις, σκοτώνοντας τόσους ανθρώπους;
  Το ξανθό κορίτσι απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Δεν ξέρω! Αισθάνεται σαν να είναι ένα παιχνίδι υπολογιστή! Δεν νιώθετε οργή, θυμό ή ιδιαίτερη χαρά!
  Η γυμνόποδη Αλένκα γέλασε εκνευρισμένη:
  - Αυτός είναι ο πόλεμος!
  Η Nat Asha στριμώχτηκε σε τούμπα. Οι κόκκινες, στρογγυλές γόβες της άστραψαν. Γενικά, είναι ένα υπέροχο κορίτσι, που μπορεί να πετύχει πάρα πολλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Και όχι με το πλύσιμο, άρα με το πατινάζ.
  Τα κορίτσια έτρεξαν μέσα από το χιόνι. Το σώμα τους είναι πολύ εκφραστικό. Το στήθος μεγάλο, οι γοφοί πολυτελείς, όπως τα δημητριακά των αλόγων, οι μύες ανάγλυφες. Τέτοιες είναι οι καλλονές-ήρωες. Έχουν την πιο πραγματική γυναικεία δύναμη. Τόση χάρη. Και τα πόδια - μπάλες των μυών κυλούν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα.
  Εδώ συνάντησαν τρεις Ιάπωνες προσκόπους.
  Τα κορίτσια στριμώχτηκαν σε τούμπες. Και πόσο γυμνά τακούνια θα χτυπήσουν τον σαμουράι στο πηγούνι. Και πραγματικά έσπασαν τα σαγόνια τους. Και έριξε όλα τα δόντια. Τότε τα κορίτσια τραγούδησαν:
  - Το μεγαλείο των Ρώσων αναγνώρισε τον πλανήτη,
  Προχωράμε με αυτοπεποίθηση.
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Ο λαός όλης της χώρας βαδίζει προς τον κομμουνισμό!
  Και πάλι οι καλλονές έγνεψαν τα σμαραγδένια μάτια τους. Φαίνονται τόσο μαχητικά. Οι πολεμιστές είναι ενεργοί. Και άλλο τρέξιμο.
  Η γυμνόποδη Alyonka πήδηξε όρθια. Γύρισε το πικάπ στον αέρα και παρατήρησε:
  - Είμαστε τόσο κουλ. Μπορούμε να κατακτήσουμε όλο τον κόσμο!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Αυτοκράτειρα του πλανήτη Γη -
  Είναι πολύ καλό!
  Και τα δύο κορίτσια έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο. Μετά έτρεξαν πίσω. Στην πραγματικότητα, κάθε μέρα του πολέμου είναι πολύ ακριβή για το ταμείο της τσαρικής Ρωσίας. Και ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με τους Ιάπωνες.
  Ο Μεντβέντεφ συνάντησε τα κορίτσια με ένα λαμπερό χαμόγελο:
  - Λοιπόν, πώς έτρεξες;
  Η γυμνόποδη Αλένκα είπε με ένα χαμόγελο:
  - Τρέξε και έτοιμος για μάχη!
  Η Νατάσα παρατήρησε επιθετικά:
  - Θα τους νικήσουμε όλους!
  Ο Μεντβέντεφ κούνησε το χέρι του και διέταξε:
  - Τότε πάμε!
  Η γυμνόποδη Αλένκα γέλασε και απάντησε:
  - Οι τέσσερις μας είναι οι πιο θανατηφόροι στον κόσμο!
  Η Νατάσα αντιτάχθηκε σε αυτό, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  - Όχι στον κόσμο, αλλά στο σύμπαν!
  Και ένα ισχυρό, επιθετικό και θανατηφόρο τανκ οδηγούσε με όλες τις ταχύτητες. Περισσότεροι από διακόσιες πενήντα χιλιάδες Ιάπωνες μπροστά. Αλλά θα υπάρχουν αρκετές οβίδες για ένα δισεκατομμύριο στρατιώτες!
  Κορίτσια, ένας καθηγητής και ένας μαθητής - αυτή είναι η ομάδα που θα τους συντρίψει και θα τους στρίψει στο κέρατο ενός κριαριού. Και το τανκ πετάει στα ιαπωνικά στρατεύματα. Ορμάει απειλητικά. Θέλει να καταστρέψει τους πάντες.
  Η γυμνόποδη Αλένκα τραγούδησε με χαρά:
  Οι εκτάσεις της Ρωσίας - όμορφα, αγαπητέ,
  Πού είναι τα μαργαριτάρια του χιονιού, τα ποτάμια από απέραντο κρύσταλλο,
  Και ο Ρώσος στρατιώτης και ο στρατηγός είναι ένα.
  Άγιο είναι το σύμβολο της δύναμης - ο ορθόδοξος αετός, ο βασιλιάς μας!
  Και τότε το γρήγορο τανκ πραγματικά απογειώθηκε. Έτρεξε σαν μαχητικό αεροσκάφος. Και κατέληξε μπροστά στους Ιάπωνες. Τα καθολικά κανόνια και πολυβόλα δράκου άρχισαν να λειτουργούν ξανά. Τα κορίτσια ασχολήθηκαν με πολύ ζήλο. Όχι επιπλέον τελετή.
  Η Αλένκα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της από ένα όπλο, χτύπησε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  - Γίνε διάσημος για τη Ρωσία, τον Στάλιν και τον Λένιν, μια οικογένεια!
  Και ο κοκκινομάλλης διάβολος αστράφτει με σμαραγδένια μάτια. Και πώς ο σαμουράι γκουγκ. Θα ερωτευτείς.
  Και η Νατάσα δεν είναι κατώτερη. Αλωνίζοντας τους Ιάπωνες.
  Και τραγουδάει:
  - Μην επιβραδύνετε όταν στρίβετε. Η μοίρα μας, κορίτσια να κερδίσουμε!
  Ο πολεμιστής ήταν σε πλήρη διάτρητη. Και τόσο γρήγορος, ρίχνοντας πυρ στον εχθρό.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πατούν το κουμπί του joystick.
  Η ημίγυμνη Αλένκα πυροβολεί, παρατήρησε:
  - Υπάρχουν δύο προβλήματα στη Ρωσία...
  Η Μάργκαρετ τη διέκοψε εδώ:
  - Αν μόνο δύο!
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας, συμφώνησε με ευχαρίστηση:
  - Ναι, μόνο δύο!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, ξάπλωσε τους Ιάπωνες κατά εκατοντάδες, το πήρε και τραγούδησε:
  - Σε δύο, σε δύο χειμώνες. Σε δύο, σε δύο άνοιξη!
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας, πρόσθεσε:
  - Σκότωσε τους Ιάπωνες και γύρνα πίσω!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Το Πορτ Άρθουρ είναι δικό μας! Και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας πάρει τη Μαντζουρία!
  Και ο πολεμιστής αλώνισε πάλι τους σαμουράι. Οι Ρώσοι δεν θα χάσουν από τους Ιάπωνες. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ανίκητη είναι η Ρωσία!
  Η γυμνόποδη Alyonka έσπασε την μπαταρία και ούρλιαξε:
  - Γίνετε διάσημοι για τη Ρωσία στις πιο μακρινές χώρες και αιώνες!
  Η Νατάσα γρύλισε επίσης:
  "Και τίποτα δεν θα μας σταματήσει!"
  Και κατέστρεψε μερικές χιλιάδες ακόμη σαμουράι. Στη συνέχεια η δεξαμενή προχώρησε και η συγκομιδή συνεχίστηκε.
  Η Μαργαρίτα, βλέποντας αυτό, εξέφρασε τη γνώμη της:
  - Εάν ο πόλεμος κερδίσει τόσο λαμπρά, τότε τι θα κάνει η Ρωσία μετά;
  Ο Μεντβέντεφ κοίταξε πώς τα κορίτσια κούρεψαν περίφημα τους Ιάπωνες και πρότεινε:
  - Θα γίνει πόλεμος, ή με τους Γερμανούς, ή με τους Άγγλους! Αλλά σε κάθε περίπτωση, η μάχη με τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν είναι η τελευταία!
  Η Αλένα, σπάζοντας μια άλλη μπαταρία, είπε:
  - Εδώ θα δώσουμε στους Γερμανούς τόσα, καλά, θα τους δώσουμε τόσα που δεν θα φαίνονται αρκετά!
  Η Νατάσα, συνθλίβοντας τον σαμουράι, πρόσθεσε:
  - Και δεν θα υπάρχει κανείς να στρατολογήσει τον Χίτλερ στη Βέρμαχτ!
  Η Alyonka, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, δήλωσε επιθετικά:
  - Μα είναι κρίμα για τους Άριους. Τόσοι όμορφοι λευκοί τύποι πέθαναν!
  Η Νατάσα συμφώνησε με αυτό, γνέφοντας με θλίψη:
  Ναι, τόσοι καλοί άνθρωποι πέθαναν! Και για τι!
  Η κοπέλα χτύπησε τον Ιάπωνα και το παρατήρησε.
  - Και οι Ιάπωνες είναι καλό έθνος, και είμαστε αναγκασμένοι να πολεμήσουμε μαζί τους! Αν και αυτό δεν είναι και πολύ καλό!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε λογικά:
  - Και τα ζώα; Δεν σκοτώνονται μεταξύ τους; Ένας άνθρωπος είναι απλώς ένα ζώο ανώτερης τάξης!
  Ο Μεντβέντεφ γέλασε και αντιτάχθηκε:
  - Ένας άνθρωπος, σε αντίθεση με το ζώο, έχει ψυχή! Και η ψυχή του είναι πραγματικά μοναδική και αθάνατη! Εμείς και τα ζώα λοιπόν, μια ολόκληρη άβυσσος!
  Η Μαργαρίτα απάντησε σε αυτό:
  - Και οι μαϊμούδες; Έχουν επίσης υψηλό επίπεδο νοημοσύνης. Εδώ είναι ένας από αυτούς ξέρει τρεισήμισι χιλιάδες λέξεις!
  Ο ασκών καθήκοντα προέδρου απάντησε:
  Αλλά είναι συγγενείς μας!
  Η γυμνόποδη Alyonka πυροβόλησε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  - Είμαι μαϊμού! Επίσης ανθρώπινο!
  Η Νατάσα, κουρεύοντας τους σαμουράι, ούρλιαξε:
  - Μην περπατάς σε μαϊμούδες για έναν αιώνα!
  Το σούπερ τανκ συνέχισε να κόβει τους Ιάπωνες. Γιατί όχι? Είναι πραγματικά ένα τρελό ζώο
  που πετάει σαράντα χιλιάδες σφαίρες το λεπτό. Και η πανοπλία του είναι αδιαπέραστη, για σχεδόν κάθε βλήμα. Και όχι μόνο στις αρχές του εικοστού αιώνα.
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας, δήλωσε επιθετικά:
  - Για τη Ρωσία ο Τσάρος Νικόλαος έκανε πολλά, αλλά έμεινε αναξιοποίητος και υποτιμημένος!
  Η Νατάσα, ρίχνοντας φωτιά στους Ιάπωνες, συμφώνησε:
  - Είναι σωστό! Ο βασιλιάς σκοτώθηκε. Ανάγκασαν τον πατέρα να κατέβει από τον θρόνο! Τι έγινε καλύτερο;
  Η γυμνόποδη Alyonka έριξε ένα κανόνι και πρόσθεσε:
  - Έγινε ακόμα χειρότερο! Και ήρθαν στην εξουσία, ακόμη πιο άθλιοι άνθρωποι!
  Η Νατάσα γέλασε, χτύπησε τον Ιάπωνα και είπε:
  Ας παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον! Και για την ελευθερία της Ρωσίας!
  Η ημίγυμνη Αλένκα, πυροβολώντας, είπε:
  - Για αλλαγή και νίκη!
  Μετά έδειξε τη γροθιά της. Είναι ένα κορίτσι που μπορεί να το κάνει αυτό. Ότι τότε οι σαμουράι δεν θα λυθούν. Και τα όπλα δουλεύουν. Όλοι κουρεύουν και κουρεύουν.
  Στην πραγματικότητα, οργώνουν ολόκληρες σειρές πτωμάτων. Και δολοφόνος καθάρισε τον χώρο.
  Ο στρατηγός Κουροπάτκιν πληροφορήθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε ανάμεσα στους Ιάπωνες. Πυροβολισμοί, εκρήξεις, κάποιος τους επιτέθηκε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #9
  Ο Μεντβέντεφ, έχοντας κοιμηθεί λίγο, πήρε ξανά τον υπολογιστή. Δεν ξυρίστηκε καν. Και άρχισε να παίζει ξανά.
  Επίθεση στην Ιαπωνία μετά τον αδίστακτο κώδικα με τανκς και αεροπλάνα. Συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου βομβαρδιστή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου "Ilya Muromets". Το οποίο δηλώνεται πολύ δυνατά. Και χτύπησε τους Ιάπωνες σαν λαστιχένιο κουπί στις μύγες.
  Προς το Τόκιο...
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έχοντας κατακτήσει την Ιαπωνία, αποκαλούσε τον εαυτό του Αυτοκράτορα του Μικάντο.
  Και μετά νέοι πόλεμοι...
  Εδώ, για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε σε ένα εναλλακτικό ιστορικό. Ο Αλέξανδρος Β' είπε στον Μπίσμαρκ το 1875 ότι οι διαφορές του με τη Γαλλία ήταν εσωτερική υπόθεση της Γερμανίας και των Γάλλων. Ο Μπίσμαρκ ανέλαβε και επιτέθηκε στη Γαλλία το 1876. Στην αρχή, οι Πρώσοι ήταν τυχεροί και έφτασαν στο Παρίσι. Αλλά μετά επιβράδυναν. Και η Βρετανία μπήκε στον πόλεμο... Όλα θα ήταν καλά, αλλά οι Βρετανοί έδωσαν μάχη στη Γερμανία και ηττήθηκαν. Τότε οι Πρώσοι τράβηξαν τις δυνάμεις τους.
  Ο πόλεμος στη Δύση συνέχισε. Οι Γάλλοι αμύνθηκαν απελπισμένα. Η Αγγλία μετέφερε όλο και περισσότερες νέες δυνάμεις...
  Εν τω μεταξύ, η Ρωσία κατέκτησε την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη. Η Βρετανία και η Γαλλία και η Γερμανία συνέχισαν τον πόλεμο. Και η αυτοκρατορία του Τσάρου Αλεξάνδρου προσάρτησε πολλά εδάφη, συμπεριλαμβανομένου του Ιράκ, πηγαίνοντας στον Ινδικό Ωκεανό. Και η Παλαιστίνη, και η γη μέχρι την Αίγυπτο. Και έτσι τα ρωσικά στρατεύματα, με επικεφαλής τον Skobelev, κατέκτησαν τη Μέκκα, τη Μεδίνα και άλλες πόλεις της Σαουδικής Αραβίας.
  Και σχηματίστηκε το νότιο τμήμα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και ο Αλέξανδρος Β' έγινε μεγάλος βασιλιάς. Και ο πόλεμος μεταξύ Γερμανίας εναντίον Γαλλίας και Βρετανίας κράτησε δέκα χρόνια.
  Και τελείωσε ισόπαλη.
  Ο Αλέξανδρος Β' κυβέρνησε μέχρι το 1887 και έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας με επικεφαλής τον Αλεξάντερ Ουλιάνοφ, αδερφό του Λένιν. Το ένδοξο βασίλειό του, κάτω από το οποίο η Ρωσία έχτισε πολλούς δρόμους, κατέκτησε πολλά εδάφη και ελευθέρωσε τους αγρότες, τελείωσε.
  Σύμφωνα με αυτή την εναλλακτική, το παιχνίδι παιζόταν. Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος, μαζί με τον διοικητή Σκόμπελεφ, κατέκτησαν τόσο το Ιράν όσο και το Πακιστάν. Αλλά πέθανε επίσης - ένα λαμπερό κεφαλάκι. Επί Νικολάου Β', η Ρωσία διεξήγαγε πόλεμο με την Ιαπωνία, έχοντας ήδη στόλο στον Ινδικό Ωκεανό, ο οποίος βοήθησε τον Ειρηνικό αρκετά γρήγορα. Οι Ρώσοι νίκησαν τους σαμουράι σχετικά γρήγορα και είχαν πολύ περισσότερες δυνάμεις τόσο στην ξηρά όσο και στο νερό.
  Επιπλέον, ο λαμπρός υπουργός Άμυνας Skobelev διοικούσε τον ρωσικό στρατό. Και η Ρωσία όχι μόνο κέρδισε, αλλά κατάφερε και να κατακτήσει την Ιαπωνία. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ανέβηκαν ακόμη πέρα από το Δυτικό Ημισφαίριο και η Βρετανία δεν ήταν τόσο ισχυρή. Επιπλέον, η Ρωσία ήταν σε συμμαχία με τη Γερμανία. Η τελευταία έμεινε πίσω από τη Βρετανία και τη Γαλλία στον αγώνα για την Αφρική. Η τσαρική Ρωσία, μετά την προσάρτηση της Ιαπωνίας, και τμημάτων της Κίνας, έγινε ακόμη πιο ισχυρή. Ο δρόμος Δελχί-Μόσχα ήταν υπό κατασκευή.
  Όπως φαίνεται από αυτό, τα σχέδια της τσαρικής Ρωσίας για επέκταση στην Ινδία και την Κίνα εφαρμόστηκαν με επιτυχία. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' επέλεξε την πλευρά της Γερμανίας κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί νίκησαν τη Γαλλία, κατέλαβαν το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Νορβηγία. Η Ρωσία κατέλαβε την Αίγυπτο, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής και την Ινδοκίνα. Και επίσης οι κτήσεις της Βρετανίας στον Ειρηνικό. Και μάλιστα προσγειώθηκε στην Αυστραλία. Και η Αυστραλία καταλήφθηκε.
  Μετά από αυτό, ο πόλεμος έληξε με την απόβαση και την κατοχή της Βρετανίας. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Αλλά φάνηκε στον Κάιζερ Βίλχελμ ότι η Ρωσία είχε ήδη κατακτήσει πάρα πολλά εδάφη, και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Και ονειρευόταν μια ρεβάνς. Η Ρωσία κατέκτησε πραγματικά τεράστιες περιοχές - την Αυστραλία, όλη την Ασία, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, οι Γερμανοί δεν δάγκωσαν τόσο πολύ, και ακόμη περισσότερο από την Πορτογαλία και την Ισπανία που κατέλαβαν. Η Αυστροουγγαρία, έθεσε υπό έλεγχο την Ιταλία και τη Λιβύη. Η Ρωσία είναι περίπου τα τρία τέταρτα της Αφρικής και μετά πήρε την Αιθιοπία λίγο αργότερα. Το Μαρόκο κατάφερε να διώξει τους Γερμανούς.
  Φυσικά, αυτό δεν φαινόταν αρκετό στη Γερμανία. Αν και πήρε τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Νορβηγία, και η Ρωσία υπέταξε τη Σουηδία.
  Ο Βίλχελμ άρχισε να προετοιμάζεται για νέο πόλεμο με τη Ρωσία. Η κρίση του 1929 επιδείνωσε την κατάσταση. Η Αυστροουγγαρία και η Γερμανία έλεγχαν σχεδόν όλη την Ευρώπη. Και μέρος της Αφρικής... Και της Βρετανίας. Υπήρχαν όμως ακόμη οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς. Ο Wilhelm και ο Nicholas II δεν τολμούσαν ακόμη να πολεμήσουν μεταξύ τους. Επιπλέον, η Ρωσία λιγότερο από όλα ήθελε να πολεμήσει, χωνεύοντας τεράστια εδάφη. Για να επιταχύνει την αφομοίωσή τους, ο Τσάρος Νικόλαος Β' επέτρεψε ακόμη και στους Ρώσους να έχουν τέσσερις συζύγους. Τι καθορίστηκε στην όγδοη οικουμενική σύνοδο.
  Παρόμοια απόφαση ελήφθη το 1925. Και το 1926, ο Νικόλαος Β' πήρε άλλη γυναίκα. Όπως αποδείχθηκε, ήταν μια ανόητη απόφαση. Το 1929, μια άλλη κόρη γεννήθηκε στον αυτοκράτορα. Και στις 25 Νοεμβρίου 1932 γεννήθηκε επιτέλους ένας υγιής γιος. Ο δεύτερος του Νικόλαος ονόμασε Πέτρο. Προς τιμήν του Μεγάλου Πέτρου.
  Και το 1933, στις 15 Μαΐου, άρχισε ένας νέος πόλεμος. Η Γερμανία κήρυξε τον πόλεμο στον Καναδά. ως κυριαρχία της Βρετανίας. Δύο μήνες αργότερα, οι ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Ρούσβελτ, παρά την οικονομική κρίση, μπήκαν στον πόλεμο με τη Γερμανία. Δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τον Καναδά.
  Ήδη μεσήλικας, αλλά επιθετικός Wilhelm, στην αρχή προσπάθησε να πολεμήσει μόνος, χωρίς να χρειαστεί τη βοήθεια της Ρωσίας. Περίμενε να τα κάνει όλα μόνος του. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να κατακτήσεις την περιοχή που χωρίζει ο ωκεανός. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατασκεύασαν γρήγορα τανκς και στρατό. Και σχημάτισαν συντάγματα ... Ο πόλεμος κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία για τους Γερμανούς. Το οποίο κατάφερε μόνο να καταλάβει την Ισλανδία και τη Γροιλανδία. Και στον Καναδά δεν μπορούσαν να προλάβουν.
  Ο Βίλχελμ στράφηκε στον Τσάρο Νικόλαο Β': βοηθήστε έναν συνάδελφο. Είσαι ξάδερφος και αδερφός μου. Ο ίδιος ο Νικόλαος Β' είχε άποψη για την Αλάσκα και τον Καναδά. Λοιπόν, αποφάσισα - δεν είναι οι θεοί που πλάθουν τις γλάστρες. Και το πήρε και στις 25 Ιουνίου 1934 κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Τα στρατεύματά του κινήθηκαν μέσω της Αλάσκας, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο σιδηρόδρομος προς την Τσουκότκα είχε ήδη κατασκευαστεί και τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούσαν με επιτυχία. Στο πλευρό τους ήταν μια αριθμητική υπεροχή και τα καλύτερα τανκς στον κόσμο, ελαφριά και βαριά και μεσαία.
  Έτσι η Αμερική έπρεπε να αντιμετωπίσει άνισες δυνάμεις.
  Και ο Νικόλαος Β', όπως βλέπουμε, είναι πραγματικά πάνω σε λευκό άλογο. Και η μία νίκη μετά την άλλη. Τα ρωσικά στρατεύματα διασχίζουν την Αλάσκα. Και παίρνουν πόλη με πόλη, χωριό με χωριό.
  Οι Γερμανοί προσπαθούν να αποβιβαστούν στην Κούβα. Ο πόλεμος μεγαλώνει. Ο Κάιζερ Γουλιέλμος γράφει στον Νικόλαο Β΄:
  - Ήμασταν και θα είμαστε πάντα ενωμένοι με τους Ρώσους. Και δεν μαλώνουμε ποτέ. Ας τελειώσει λοιπόν η Αμερική.
  Λόγω της διάρκειας των επικοινωνιών, η προώθηση ήταν λίγο πιο αργή από το προγραμματισμένο. Όμως τα ρωσικά, τσαρικά στρατεύματα, παρ' όλα αυτά, κατέλαβαν όλη την Αλάσκα σε πέντε μήνες μάχης και μπήκαν στον Καναδά.
  Ο Ρούσβελτ μάλιστα πρόσφερε ειρήνη στη Ρωσία, υποσχόμενος να εγκαταλείψει την Αλάσκα, αλλά ήταν πολύ αργά. Ο πόλεμος συνεχίστηκε με έξαλλο ρυθμό.
  Το χειμώνα του 1935, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, τα ρωσικά στρατεύματα έφτασαν στα σύνορα των ΗΠΑ στο βορρά. Οι μάχες συνεχίστηκαν την άνοιξη ... Τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποίησαν τη μια επιχείρηση μετά την άλλη και μέχρι τα τέλη Ιουλίου κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρο τον Καναδά. Και τον Αύγουστο περικύκλωσαν τη Φιλαδέλφεια.
  Οι ΗΠΑ βρέθηκαν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αλλά αντέδρασαν απελπισμένα... Ωστόσο, μέχρι τα τέλη του 1935, περισσότερο από το ένα τρίτο της επικράτειας των ΗΠΑ είχε ήδη καταληφθεί. Και τον χειμώνα, η επιτυχία του τσάρου ήταν ακόμη μεγαλύτερη... Στις αρχές Μαρτίου του 1936, πλησίασαν την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη.
  Και τον Απρίλιο, καταλήφθηκαν και οι δύο πόλεις ... Ο πόλεμος κράτησε ακόμα μέχρι τον Αύγουστο, μέχρι να καταληφθεί ολόκληρη η επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Στη συνέχεια ακολούθησε μια επίθεση στο Μεξικό, και ούτω καθεξής, μέσω της επικράτειας.
  Ο Γουλιέλμος πρόσφερε στον Νικόλαο Β' να ολοκληρώσει ολόκληρο τον κόσμο. Ο Νικόλαος Β' συμφώνησε.
  Κατά τη διάρκεια του 1937, όλη η Λατινική Αμερική καταλήφθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα. Έτσι, ο Νικόλαος Β' ολοκλήρωσε τη διαίρεση του κόσμου με τους Γερμανούς. Και παρέμειναν μόνο τρεις αυτοκρατορίες: η μεγαλύτερη: η ρωσική, μετά η γερμανική και ακόμη πιο πέρα η Αυστροουγγαρία.
  Η Ρωσία έγινε έτσι ο παγκόσμιος ηγεμόνας, αλλά... ο Νικόλαος Β' εξακολουθεί να είναι μεγάλος τσάρος, αλλά θνητός. Πέθανε τον Αύγουστο του 1939. Και ο ηλικιωμένος Wilhelm επιτέθηκε στη Ρωσία την 1η Σεπτεμβρίου 1939. Αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Πέτρος ο τέταρτος είναι ακόμα ένα αγόρι που δεν είναι καν επτά ετών. Και αποφάσισε ότι ενώ οι αντιβασιλείς κυβερνούν τη Ρωσία, είναι καλύτερο να χτυπήσει. Δύο μέρες αργότερα μπήκε στον πόλεμο και η Αυστροουγγαρία. Όλες οι χώρες του κόσμου παρασύρθηκαν στην αντιπαράθεση. Ο τελευταίος πόλεμος στην ιστορία του πλανήτη Γη ξεκίνησε.
  Ο τσαρικός στρατός δεν είχε ισάξιο ως προς τον αριθμό και την ποιότητα των όπλων. Τα ρωσικά τανκς και αεροπλάνα εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα στον κόσμο.
  Και οι αγώνες το έδειξαν. Το ίδιο και οι νέοι ταλαντούχοι διοικητές.
  Όμως η Αυστροουγγαρία αποδείχθηκε από την αρχή αδύναμος κρίκος. Και έχασε σχεδόν από την πρώτη μέρα. Ο τσαρικός στρατός νίκησε τους Αυστριακούς, πήρε το Lvov και μετά τον Peremyl. Μόνο με την απομάκρυνση μέρους των δυνάμεών τους από την Πολωνία, οι Γερμανοί έσωσαν τους Αυστριακούς από την πλήρη ήττα. Αλλά ακόμη και αυτό ήταν ελάχιστα χρήσιμο. Μια προσπάθεια να καταλάβει τη Βαρσοβία από τον στρατό του Κάιζερ απέτυχε σε ντροπή. Και τα ρωσικά στρατεύματα τους απώθησαν με τη βία για περισσότερα από διακόσια χιλιόμετρα.
  Οι Γερμανοί με μεγάλη δυσκολία σταμάτησαν τα ρωσικά στρατεύματα. Όλος ο χειμώνας πέρασε σε μάχες. Την άνοιξη, επίσης, οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν σταδιακά την πρωτοβουλία. Είχαν πολλές φορές περισσότερους στρατιώτες, και ως εκ τούτου κατάφεραν να εξουθενώσουν τους Γερμανούς τόσο πολύ σε αμοιβαίες αψιμαχίες μέχρι το καλοκαίρι που άρχισαν να παραδίδονται. Ταυτόχρονα άρχισε μια επίθεση κατά της Αυστροουγγαρίας. Η Βουδαπέστη ήταν περικυκλωμένη το φθινόπωρο. Επιπλέον, ο τσαρικός στρατός κατέλαβε γερμανικές κτήσεις στον Καναδά. Και τον χειμώνα του 1940-1941 ο τσαρικός στρατός απέκοψε και την Ανατολική Πρωσία. Και τον Απρίλιο του 1941 έφτασε στο Όντερ.
  Η θέση των Γερμανών έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Η Βιέννη έπεσε τον Μάιο του 1941. Και το καλοκαίρι, οι Ρώσοι έφτασαν στις Άλπεις και απελευθέρωσαν τη Βενετία. Μπήκαν στις νότιες περιοχές της Γερμανίας.
  Και το φθινόπωρο κατέλαβαν τελικά την Ιταλία. Η χειμερινή επίθεση στο Βερολίνο έληξε με την κατάληψη του στις 30 Ιανουαρίου 1942. Μετά από αυτό, η αντίσταση των Γερμανών, που είχαν ήδη χάσει όλες τις κτήσεις τους στην Αφρική, αποδυναμώθηκε. Οι Ρώσοι έφτασαν στον Ρήνο τον Απρίλιο. Μετά από αυτό, στις 22 Απριλίου, τα υπολείμματα των γερμανικών δυνάμεων συνθηκολόγησαν.
  Έτσι τελείωσε ο τελευταίος πόλεμος στον πλανήτη Γη. Τελείωσε με τη νίκη και την επιτυχία της τσαρικής Ρωσίας.
  Ακολούθησε η κατάκτηση του διαστήματος. Πίσω στο 1936, ο πρώτος Ρώσος πέταξε στο διάστημα. Πέταξε γύρω από τον πλανήτη Γη. Και το 1945, στις 9 Μαΐου, οι Ρώσοι προσγειώθηκαν στο φεγγάρι.
  Πέταξαν στον Άρη το 1967. Στην Αφροδίτη το 1969. Στον Ερμή το 1972. Και στους δορυφόρους του Δία το 1973. Στον πιο μακρινό πλανήτη Πλούτωνα, ένας άνθρωπος προσγειώθηκε ήδη το 1980. Και το 2003, πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση έξω από το ηλιακό σύστημα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το ρωσικό πλοίο πέταξε στο Alaf Centauri και επέστρεψε το 2018.
  Η Ρωσία για το 2020 εξακολουθεί να κυβερνάται από τον Πέτρο τον Τέταρτο, ο οποίος, χάρη στα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής, δεν είναι καθόλου βαθύς γέρος. Ο Πέτρος ο Τέταρτος κυβερνά εδώ και ογδόντα ένα χρόνια και η βασιλεία του είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του κόσμου. Όπου είναι γνωστές, βέβαια, οι ακριβείς ημερομηνίες της βασιλείας.
  Στο μεταξύ, όλα είναι ήρεμα στον κόσμο όπως πάντα. Και έστω και λίγο βαρετό... Οι άνθρωποι ζουν καλά. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν προβλήματα με τον υπερπληθυσμό. Όμως υπάρχουν ήδη περιορισμοί στο ποσοστό γεννήσεων.
  Η Ορθοδοξία εκσυγχρονίστηκε. Οι ιερείς ξυρίστηκαν και ντύθηκαν με στολή με ιμάντες ώμου.
  Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει δημιουργήσει τεράστια ανεργία. Αλλά και αυτό το πρόβλημα λύνεται. Το Hypernet έχει εξελιχθεί.
  Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και έχουν ήδη δημιουργηθεί διαστημόπλοια που μπορούν να κινηθούν ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός. Ναι, είναι καλό για την τσαρική Ρωσία και ολόκληρο τον κόσμο υπό τον έλεγχο των Ρομανόφ. Αυτή η πιο ένδοξη δυναστεία στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Ο πατέρας Τσάρος Νικόλαος. Φτιάξτε έναν παράδεισο στον πλανήτη Γη!
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ απέρριψε τη στρατηγική. Κατέκτησε όλο τον κόσμο για τους Ρώσους τσάρους. Έδειξε τη στρατηγική του σκέψη. Πέτυχε μεγάλη επιτυχία και ξανακοιμήθηκε, ντυμένος όπως παλιά και ονειρεύτηκε.
  Ο Κουροπάτκιν είπε:
  - Ήρεμα! Μόνο ηρεμία!
  Ο στρατηγός Λίνεβιτς παρατήρησε με ανησυχία:
  - Εξοχότατε, μπορούμε να χτυπήσουμε τώρα;
  Ο στρατηγός Κουροπάτκιν δήλωσε:
  - Οχι! Φυσικά και όχι! Θα μπορούσε να είναι μια ιαπωνική παγίδα!
  Ο στρατηγός Λίνεβιτς παρατήρησε δειλά:
  - Αυτή είναι η ευκαιρία μας να κερδίσουμε επιτέλους αυτόν τον πόλεμο!
  Ο Κουροπάτκιν δήλωσε με τρεμάμενη φωνή:
  - Υπομονή, υπομονή και περισσότερη υπομονή!
  Ο Λίνεβιτς αντιτάχθηκε πιο θυμωμένα:
  - Αλλά ο Αλεξάντερ Σουβόροφ είπε: μια στιγμή δίνει τη νίκη!
  Ο Κουροπάτκιν μουρμούρισε ξερά:
  - Είμαι υπεύθυνος εδώ! Και πρέπει πρώτα να σώσουμε τον στρατό. Και γενικά η Ιαπωνία σύντομα θα ξεμείνει από ατμό!
  Ο Λίνεβιτς πρότεινε:
  "Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε κάποια αναγνώριση;"
  Ο Κουροπάτκιν συμφώνησε απρόθυμα:
  - Μπορείς, μόνο πρόσεχε!
  Ο Λίνεβιτς γρύλισε επιθετικά:
  - Στο όνομα του Τσάρου και της Πατρίδας!
  Και το σούπερ τανκ, εν τω μεταξύ, καθάριζε τους Ιάπωνες. Τους νοκ άουτ, τους πυροβόλησε με διάφορους τρόπους.
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας αλύπητα, ρώτησε τον ενεργό πρόεδρο:
  - Είναι η τελευταία μας επέμβαση;
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  Η κοκκινομάλλα παρατήρησε:
  - Οι Ιάπωνες δεν έχουν άλλες μεγάλες συνδέσεις!
  Καρφώνοντας και πυροβολώντας σαμουράι, η Νατάσα συμφώνησε επίσης:
  - Αλλά, στην πραγματικότητα, η Ιαπωνία δεν έχει τίποτα άλλο να παλέψει!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε με μια κάπως αβέβαιη ματιά:
  - Η Ιαπωνία μπορεί να συγκεντρώσει περισσότερα στρατεύματα και να αγοράσει νέα πλοία από την Αμερική και τη Βρετανία. Οπότε ο πόλεμος, ας το παραδεχτούμε, δεν έχει τελειώσει ακόμα!
  Η ημίγυμνη Αλένκα, πυροβολώντας τον σαμουράι, παρατήρησε:
  - Και αν η Ρωσία προσφέρει ειρήνη στην Ιαπωνία με μέτριους όρους; Θα πάρουμε μόνο την κορυφογραμμή των Κουρίλων, και όλα τα άλλα θα παραμείνουν όπως ήταν πριν τον πόλεμο;
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος συμφώνησε:
  - Σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα, θα υπάρξει ειρήνη!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε θυμωμένη:
  - Αν όχι η επανάσταση, οι Ιάπωνες θα είχαν ηττηθεί ούτως ή άλλως. Δεν θα πήγαιναν πουθενά!
  Η ξυπόλητη Νατάσα, ρίχνοντας φωτιά στους σαμουράι, συμφώνησε πρόθυμα:
  - Ασφαλώς! Δεν θα πήγαιναν πουθενά!
  Η cool Alenka, σκίζοντας τους Ιάπωνες με κοχύλια, πρότεινε:
  - Και ας πιάσουμε το mikado!
  Η Νατάσα πήδηξε επιθετικά:
  - Αιχμαλωτίστε το Mikado; Και τι ενδιαφέρον!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Δεν θα ήταν υπερβολικό;
  Ο Μεντβέντεφ εξέφρασε επίσης τις αμφιβολίες του:
  - Δεν είναι πάρα πολύ; Άλλωστε, άλλο πράγμα είναι να υπερασπίζεσαι τους δικούς σου και άλλο πράγμα να σκαρφαλώνεις στην Ιαπωνία, η οποία, ας το παραδεχτούμε, επίσης δεν μάχεται σε γηγενή ρωσικά εδάφη!
  Η γυμνόποδη Αλένκα σφύριξε, σπάζοντας ξανά τους Ιάπωνες με κοχύλια:
  Αξίζει τον κόπο να δείξεις τέτοιο έλεος;
  Η Νατάσα, πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά του joystick, έγνεψε:
  "Αλήθεια, γιατί το χρειαζόμαστε αυτό; Μπορούμε να συλλάβουμε το Mikado!
  Η Μάργκαρετ γέλασε.
  - Είμαι πάνω σου, σαν σε πόλεμο! Και στον πόλεμο, όπως και σε σένα!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε αυστηρά:
  - Πρέπει να ξέρεις το μέτρο! Δεν είμαστε τυχαίες επιτυχίες! Είμαστε αυτοί που αλλάζουμε σοβαρά και συνειδητά την ιστορία! Πρέπει λοιπόν να δείξετε ένα συναίσθημα, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων!
  Η γυμνόποδη Αλένκα πυροβόλησε και τραγούδησε:
  - Ω, μέτρο, μέτρο! Τι είναι η χολέρα!
  Το supertank ήταν ενεργό. Περισσότεροι από εκατόν είκοσι πέντε χιλιάδες Ιάπωνες έχουν ήδη καταστραφεί. Μισό αριστερά.
  Η Νατάσα τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο της βίας,
  Στο κάτω μέρος και μετά
  Θα χτίσουμε έναν νέο κουλ κόσμο,
  Για να μην ξέρουν προβλήματα, προβλήματα!
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροδοτώντας μια πολύ θανατηφόρα φωτιά, σφύριξε:
  - Για έναν καλό και δίκαιο βασιλιά!
  Η Μαργαρίτα πρότεινε:
  "Ίσως μπορούμε να αρπάξουμε μερικά βαρέλια σακέ;"
  Η γυμνόποδη Αλένκα χαμογέλασε δηλητηριώδη:
  - Τι θέλετε να πιείτε?
  Η Μαργαρίτα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Οι αθλητές δεν πίνουν!
  Η γυμνόποδη Alyonka, έχοντας ανατινάξει μια άλλη μπαταρία, γέλασε:
  - Από μικρά πιάτα!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Ας πιούμε μπύρα φοίνικας. Είναι πιο χρήσιμο!
  Και κατέρριψε τους επόμενους Ιάπωνες.
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε:
  Πρώτα η επιχείρηση, μετά η διασκέδαση!
  Το αν είναι ο εν ενεργεία πρόεδρος δεν είναι γνωστό. Δεν ήταν όλη την ώρα σε τοκετούς και ανησυχίες;
  Ναι, ένα από τα πρώτα διατάγματα του Αναπληρωτή Προέδρου Μεντβέντεφ ήταν να αυξήσει τους μισθούς των βουλευτών της Κρατικής Δούμας τρεις φορές. Και τι γίνεται με τους βουλευτές; Ανέβαλαν τις προεδρικές εκλογές. Έτσι, στη Ρωσία, για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Μεντβέντεφ υπηρέτησε ως αναπληρωτής πρόεδρος.
  Και μάλιστα έγινε μια μοναδική κατάσταση. Όταν ο αρχηγός του κράτους ενεργεί τόσο καιρό. Και οι αλλαγές δεν έρχονται. Πιο συγκεκριμένα, όλα άλλαξαν επί Μεντβέντεφ προς το χειρότερο. Λες και η περιουσία που αγαπούσε τόσο πολύ τον Πούτιν αποφάσισε να εκδικηθεί τον διάδοχό του. Λοιπόν, τι του συμβαίνει!
  Το αναβαθμισμένο άρμα Τ-95 συνέχισε να εξοντώνει τους σαμουράι εκθετικά. Αυτό το μηχάνημα έδειξε την αποτελεσματικότητά του. Και η αρνητική δύναμη της μανίας του πολλαπλασιασμού της οιονεί ύλης.
  Η ημίγυμνη Αλένκα, πυροβολώντας τους Ιάπωνες, παρατήρησε λογικά:
  - Παρόλα αυτά, δεν είναι πολύ σωστό. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς υπερόπλο!
  Η γυμνόποδη Νατάσα απάντησε θυμωμένη:
  - Κάποιες ανώτερες δυνάμεις εμπόδισαν τη Ρωσία να κερδίσει τον πόλεμο με την Ιαπωνία. Αλλά σχεδιάστηκε ένα καλό πράγμα, ο ευαγγελισμός της Κίνας. Και δεν έγινε και πολύ όμορφο!
  Η Μαργαρίτα έκανε την προφανή ερώτηση:
  "Μα τι γίνεται τότε με τον Θεό;" Γιατί δεν βοήθησε την Ορθοδοξία;
  Σχεδόν γυμνή η Αλένκα, στέλνοντας κοχύλι μετά το κέλυφος, σημείωσε:
  - Αυτό είναι! Επιτρέψτε μάλιστα τη νίκη των Ιαπώνων επί της Ορθόδοξης χώρας. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, μια τέτοια προδοσία της ρωσικής πίστης!
  Η Νατάσα, ρίχνοντας φωτιά στους Ιάπωνες, παρατήρησε θυμωμένη:
  - Η αυτοκρατορική θρησκεία δεν πρέπει να είναι ειρηνιστική. Είναι δυνατόν να γίνεις μεγάλη χώρα αν ζεις σύμφωνα με την εντολή: σε χτυπούν στο δεξί σου μάγουλο - στρίψε αριστερά!
  Η Cool Alenka συμφώνησε πρόθυμα με αυτό, συντρίβοντας τους Ιάπωνες:
  - Ασφαλώς! Δεν χρειαζόμαστε ειρηνισμό! Αγάπα τον εχθρό σου! Είναι αυτό εντολή;
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Όποιος είναι άντρας γεννιέται πολεμιστής,
  Έτσι έγινε - ο γορίλας πήρε την πέτρα.
  Όταν οι ζωντανοί είναι καταδικασμένοι να πολεμήσουν,
  Και στην καρδιά μιας καυτής φλόγας φλογίζει!
  
  Το αγόρι βλέπει στα όνειρά του ένα πολυβόλο,
  Άλλωστε ένα τανκ του είναι πιο ωραίο από μια λιμουζίνα.
  Ποιος θέλει να μετατρέψει μια δεκάρα σε μια δεκάρα -
  Από τη γέννησή του, καταλαβαίνει - η εξουσία κυβερνά!
  Η Νατάσα αναφώνησε, με την οργή ενός ηφαιστείου που φουσκώνει, πλημμυρίζοντας τους Ιάπωνες με φωτιά:
  Ναι, αυτόματο! Και η δύναμη είναι το κλειδί! Πρέπει να κερδίσουμε!
  Η γυμνόποδη Αλένκα σφύριξε με μανία και μανία, διώχνοντας τους Ιάπωνες έξω:
  - Είμαι αυτό που γεννιέται για να κερδίσω! Και τίποτα λιγότερο. Η νίκη μας θα είναι δική μας!
  Η Νατάσα συμφώνησε, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των μυωδών ποδιών της:
  - Αυτό θα ήταν το καλύτερο! Κυβερνήσαμε, και θα κυβερνάμε πάντα! Εννοώ τη Ρωσία!
  Η γυμνόποδη Αλένκα , βγάζει νοκ άουτ τον Ιάπωνα, propilikal:
  - Δεν θα διαλυθώ, θέλω να κυβερνήσω! Όχι όμως από μια σκουριασμένη μηχανή, αλλά από μια ολόκληρη δύναμη!
  Και το κορίτσι παρέσυρε την τελευταία μπαταρία της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Είναι τόσο όμορφη που θα έπρεπε να είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια. Και μην υποκύπτετε ποτέ στην αδυναμία και τη δειλία.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, μουρμούρισε:
  - Θα γίνω βασίλισσα! Ή, καλύτερα, μια αυτοκράτειρα!
  Η γυμνόποδη Αλένκα συνέχισε:
  - Και τι είναι πόλεμος, και τι είναι πόλεμος, μια κακιά θεία και είναι μια σκύλα! Αλλά βγάζει όμορφα παιδιά, διατάζει - σκοτώνεις τον δειλό μέσα σου!
  Η Μάργκαρετ έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά, σκότωσε τον δειλό μέσα σου! Νομίζω ότι αν ο Νικόλαος Β' παραιτήθηκε από τον θρόνο, δεν ήταν καθόλου λόγω δειλίας!
  Η ημίγυμνη Αλένκα δήλωσε αποφασιστικά:
  - Τώρα δεν θα τα παρατήσει! Θα ενισχύσουμε τον βασιλικό θρόνο για να σταθεί στους αιώνες!
  Η Νατάσα αναφώνησε:
  - Να είσαι μεγάλος Τσάρος Νικόλαος Β'! Σας υποστηρίζουμε! Δεν θα υπάρξει επανάσταση - θα υπάρξει Μεγάλη Ρωσία!
  Τελικά, οι πολεμιστές τελείωσαν με την εξόντωση του στρατού της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Κατέστρεψε περισσότερους από διακόσιες πενήντα χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικούς. Έτσι, σχεδόν όλες οι χερσαίες δυνάμεις της Ιαπωνίας καταστράφηκαν. Όπως το ναυτικό έπαψε να υπάρχει.
  Η γυμνόποδη Alyonka παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Και άξιζε τον κόπο να τα βάλεις; Δηλαδή, εννοούσα να φρικάρω; Όχι πολύ καιρό αντίσταση στον στρατό που κατάφερε να νικήσει τη Ρωσία!
  Η Νατάσα δήλωσε με σιγουριά:
  - Η Ρωσία έχασε μόνο λόγω της πέμπτης στήλης. Διαφορετικά θα είχαμε κερδίσει έτσι κι αλλιώς!
  Η Μαργαρίτα ρώτησε τον εν ενεργεία πρόεδρο:
  - Τι θα κάνουμε? Θα επιστρέψουμε ή θα συνεχίσουμε;
  Χάνοντας ρεύμα, ο Μεντβέντεφ άνοιξε τον υπολογιστή και είπε:
  - Τώρα θα μας δοθεί μια πρόβλεψη για την περαιτέρω ανάπτυξη της τσαρικής Ρωσίας. Αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψουμε.
  Μια ευχάριστη γυναικεία φωνή ακούστηκε.
  Μετά τον πλήρη αφανισμό των ιαπωνικών χερσαίων δυνάμεων και του ναυτικού, το Mikado πρόσφερε ειρήνη. Οι ΗΠΑ και η Βρετανία συμφώνησαν να ενεργήσουν ως μεσολαβητές.
  Οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές για τη Ρωσία. Η χώρα έλαβε την κορυφογραμμή Κουρίλ και την Ταϊβάν.
  Καθώς και έλεγχος στη Μαντζουρία, την Κορέα, τη Μογγολία. Επιπλέον, η Ιαπωνία κατέβαλε επίσης αποζημίωση διακοσίων πενήντα εκατομμυρίων χρυσών ρωσικών ρουβλίων.
  Η εξουσία του Τσάρου Νικολάου Β' αυξήθηκε και παρατηρήθηκε πτώση του επαναστατικού αισθήματος. Η χώρα άρχισε μια ταχεία οικονομική ανάκαμψη. Η Zheltorossia προέκυψε. Μέρος της Κίνας έγινε οικειοθελώς μέρος της Ρωσίας, καθώς και η Κορέα και η Μογγολία. Η τσαρική αυτοκρατορία έγινε μεγαλύτερη, ο πληθυσμός της αυξήθηκε. Η οικονομική ανάπτυξη ξεκίνησε νωρίτερα από την πραγματική ιστορία και ήταν ισχυρότερη.
  Δεν υπήρχε Κρατική Δούμα και η τσαρική κυβέρνηση θα μπορούσε να προετοιμαστεί καλύτερα για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα πρώτα ελαφρά άρματα μάχης στον κόσμο "Luna"-2 σε μαζική παραγωγή και τα τετρακινητήρια βομβαρδιστικά "Ilya Muromets" και "Svyatogor" εμφανίστηκαν στη Ρωσία. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισε ακόμα, αλλά ήταν πιο επιτυχημένος για τη Ρωσία.
  Αφού ο βασιλιάς είχε περισσότερο πληθυσμό, οικονομία και στρατό. Ναι, και η εσωτερική θέση είναι ισχυρότερη. Δεν υπάρχει Κρατική Δούμα - εστία εξέγερσης και στρατιωτικού πραξικοπήματος.
  Με ποικίλη επιτυχία, αλλά, γενικά, με πρωτοβουλία της Ρωσίας και κερδίζοντας τις περισσότερες μάχες, ο πόλεμος έληξε στις 7 Νοεμβρίου 1915 με την παράδοση της Γερμανίας. Η Αυστροουγγαρία διαλύθηκε και χωρίστηκε. Η Γαλικία και η Μπουκοβίνα έγιναν ρωσικές επαρχίες. Η Κρακοβία και τα γύρω εδάφη εισήλθαν στο βασίλειο της Πολωνίας, όπως και το Πόζναν, το Ντάντσιγκ, μέρος της Ανατολικής Πρωσίας. Και η Klaipeda προσχώρησε στην επαρχία της Βαλτικής. Η Τσεχοσλοβακία εμφανίστηκε ως βασίλειο εντός της Ρωσίας.
  Η Ρουμανία προσάρτησε την Τρανσυλβανία. Η Ουγγαρία έγινε ανεξάρτητο βασίλειο, αλλά υπό την αιγίδα της Ρωσίας, και συγκυβερνήτη του Τσάρου Νικολάου. Η Αυστρία έχει γίνει μια πολύ μικρή χώρα. Η Γιουγκοσλαβία προέκυψε, επίσης υπό την αιγίδα της Ρωσίας και υπό τον συγκυβερνήτη Νικόλαο Β'.
  Η Τουρκία έχει εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη του κόσμου. Το Ιράκ και η Παλαιστίνη έγιναν μέρος της Βρετανίας, η Συρία έγινε μέρος της Γαλλίας, η Μικρά Ασία και η Κωνσταντινούπολη έγιναν ρωσικές επαρχίες. Έτσι, η Ρωσία αύξησε ξανά την επικράτειά της. Αλλά δεν τελείωσε εκεί. Στη συνέχεια, μαζί με τους Γάλλους και τους Βρετανούς, κατακτήθηκε η Σαουδική Χερσόνησος. Και μετά η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν το Ιράν και το Αφγανιστάν. Ο βορράς και το κέντρο έγιναν ρωσικές επαρχίες και ο νότος έγινε βρετανική αποικία.
  Ο κόσμος φαινόταν να είναι σταθερός. Ο πόλεμος συνεχίστηκε μόνο στην Κίνα. Όμως το 1929 ξέσπασε μια σοβαρή οικονομική κρίση, που οδήγησε στη Μεγάλη Ύφεση.
  Τα επαναστατικά αισθήματα αυξάνονταν και πάλι στη Ρωσία. Ξέσπασαν απεργίες και διαμαρτυρίες. Όμως η κρίση δεν ήταν πολύ δυνατή. Ειδικά το 1931 ξέσπασε ξανά ο πόλεμος με την Ιαπωνία.
  Ο σαμουράι ήθελε εκδίκηση. Αλλά αυτός ο ρωσικός στρατός ήταν ισχυρότερος από όλες τις απόψεις. Και ο ναύαρχος Κολτσάκ είναι ένας λαμπρός ναυτικός διοικητής.
  Η Ιαπωνία όχι μόνο ηττήθηκε, αλλά και αιχμαλωτίστηκε. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' τον Φεβρουάριο του 1932 στέφθηκε επίσημα ως ο Ιάπωνας Αυτοκράτορας Μικάντο. Έτσι, η Ρωσία επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο. Και προσάρτησε σχεδόν όλη την Κίνα.
  Τόσο όσον αφορά τον πληθυσμό όσο και την επικράτεια της Ρωσίας δεν υπήρχαν ίσοι. Επιπλέον, η Βρετανική Αυτοκρατορία εξασθενούσε. Ο Χίτλερ ήρθε στην εξουσία στη Γερμανία το 1933, αλλά τι θα μπορούσε να κάνει ενάντια στη Ρωσία. Δεν πειράζει. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' πέθανε το 1937, έχοντας επιδείξει μια πολύ επιτυχημένη βασιλεία, τη δεύτερη μεγαλύτερη μετά τον Ιβάν τον Τρομερό. Και με κατακτήσεις ρεκόρ σε έκταση και πληθυσμό.
  Ωστόσο, στην προσωπική ζωή του βασιλιά, δεν λειτούργησαν όλα. Ο κληρονόμος, Αλεξέι, πέθανε νέος. Ο μικρότερος αδελφός Μιχαήλ, λόγω άνισου γάμου, στερήθηκε το δικαίωμα στο θρόνο της Ρωσίας.
  Το στέμμα διαδέχθηκε ο Kirill Romanov, ο οποίος πέθανε το 1938 πριν ζήσει ένα χρόνο. Και ο γιος του Βλαδίμηρος ο Τρίτος έγινε ο νέος βασιλιάς. Στέφθηκε και ο μονάρχης κυβέρνησε ευτυχισμένος για πάντα, μέχρι το 1992. Και η Ρωσία πήρε πρώτα τις αποικίες από τη Γαλλία και τη Βρετανία, μαζί με τη Γερμανία. Στη συνέχεια κατέκτησε τη Γερμανία. Και μετά όλος ο κόσμος. Με λίγα λόγια, ο νέος Τσάρος Γεώργιος ο Πρώτος το 1992 έγινε παγκόσμιος αυτοκράτορας.
  Ο Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε την αναθεώρηση και είπε:
  - Φαίνεται να είναι αρκετό για αυτό το σύμπαν! Επιστρέψαμε!
  Και οι τέσσερις φώναξαν:
  - Δόξα στον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  . ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Ο Μεντβέντεφ ξύπνησε από ένα τηλεφώνημα... Ενημερώθηκε ότι ο Ζελένσκι είχε ήδη ορκιστεί πρόεδρος της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Και ότι, λένε, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, ήρθε η ώρα να φύγεις από το γραφείο.
  Ο Μεντβέντεφ συμμορφώθηκε απρόθυμα. Ξυρίστηκε και έκανε μπάνιο πριν βγει.
  Μετά έφυγε από το γραφείο. Μεταφέρθηκε με ειδικό όχημα. Στο δρόμο είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν ο Μεντβέντεφ να πετάξει στα Κανάρια Νησιά για να ξεκουραστεί εκεί.
  Και ο Ζελένσκι ανέβασε άλλη μια παράσταση από τα εγκαίνιά του. Ως συνήθως πολύχρωμο με πυροτεχνήματα και άλματα. Την ημέρα των εγκαινίων, ο Vitali Klitschko στο γήπεδο του Κιέβου πάλεψε με τον Michael Tyson. Ο διαπρεπής Αμερικανός πυγμάχος συμφώνησε στον αγώνα λόγω μεγάλων χρηματικών προβλημάτων. Ο Klitschko κυριάρχησε και στους δώδεκα γύρους, αλλά δεν έβγαλε διπλωματικά νοκ-άουτ τον Tyson.
  Επίσημα, παίχτηκε μία από τις δευτερεύουσες εκδοχές του παγκόσμιου πρωταθλητή.
  Μετά από αυτό, στον Vitali Klitschko απονεμήθηκε μια διαμαντένια ζώνη.
  Ο Volodymyr Zelenskyy έλαβε συγχαρητήρια από όλες τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας. Επιπλέον, στην Ουράνια Αυτοκρατορία, οι λαϊκές αναταραχές εντάθηκαν. Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με ψωμί. Οι άνθρωποι ήθελαν δημοκρατία και ελευθερία. Ο δεσποτισμός του ΚΚ Κίνας είναι κουρασμένος, όλοι ήθελαν την ελευθερία.
  Ο Ζελένσκι έχει γίνει ακριβώς ένα τέτοιο σύμβολο. Σύμβολο της δημοκρατικής δύναμης, μετά την πτώση της δικτατορίας των μυστικών υπηρεσιών υπό τον Πούτιν.
  Ο Ζελένσκι μίλησε πολύ για την αλλαγή, την οικονομία και τα νέα επιτεύγματα. Στη Ρωσία έχει ήδη γίνει διαγωνισμός για τη θέση του πρωθυπουργού. Υπήρχαν πολλές χιλιάδες αιτούντες. Η διαδικασία επιλογής ήταν πολύ έντονη. Και φαινόταν υπέροχο.
  Μέχρι στιγμής όλα κυλούσαν αρκετά ομαλά. Ο Ζελένσκι έκανε ακόμη και τούμπα στα εγκαίνια του. Έσπασε το χειροκρότημα. Στη συνέχεια έδειξε τις γνώσεις του στις ξένες γλώσσες. Ενήργησε πολύ ενεργά και ζωηρά.
  Τέλος, ο Ζελένσκι πήρε και εκφώνησε μερικές ακόμη ομιλίες.
  Περαιτέρω, μετά τα εγκαίνια ακολούθησαν αποφάσεις προσωπικού. Πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση.
  Υπήρχε μια πραγματική επιλογή από "σιδερένιους λαϊκούς επιτρόπους". Στη Ρωσία γινόταν επανάσταση προσωπικού.
  Ο Ζελένσκι εξέδωσε πολλά διατάγματα τις πρώτες κιόλας μέρες. Επιτρέπεται η πώληση αλκοόλ τη νύχτα και τα σημεία ταξιδιού. Εισήγαγε νέους φόρους στους πλούσιους. Καταργήθηκε η ασυλία από βουλευτές και δικαστές. Αυξημένη παραγωγή. Εισήγαγε δασμούς στο εμπόριο με την Κίνα.
  Η Λευκορωσία διεξήγαγε δημοψήφισμα για την ένωση με τη Ρωσία. Και αυτό πήγε επίσης προς την αξία του Zelensky. Οι περισσότεροι Λευκορώσοι υποστήριξαν την ένωση με τη Ρωσία.
  Ο Ζελένσκι θρηνούσε που ο Μεντβέντεφ ανέβασε τα μπαλώματα πολύ ψηλά, αλλά υποσχέθηκε ότι ο πληθωρισμός θα ηρεμήσει. Και ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί.
  Πράγματι, η άνοδος των τιμών σταμάτησε σύντομα. Και η ρωσική οικονομία ανέβηκε. Και στον Καύκασο, οι επιδόσεις των αγωνιστών κάπως υποχώρησαν. Έγινε πολύ πιο ήρεμο.
  Ο Ζελένσκι πρότεινε τελικά υποψήφιο για τη θέση του πρωθυπουργού της Ρωσίας. Έγινε τριάντα δύο ετών διδάκτορας επιστημών Alexei Bolshakov. Κέρδισε τον διαγωνισμό με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και έγινε πρωθυπουργός, ο νεότερος στην ιστορία της Ρωσίας.
  Ο Μεντβέντεφ πέταξε για διακοπές στα Κανάρια Νησιά και πήρε τη σύνταξη του πρώην προέδρου, απλώς διασκεδάζοντας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Όμως ο Σόιγκου συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα πραξικοπήματος. Τι ήθελε;
  Υπήρχαν και πολλές άλλες λύσεις... Στην Αμερική κέρδισε μια σαρανταενάχρονη Δημοκρατική. Έτσι, η εξουσία έχει αλλάξει. Και μια γυναίκα ήρθε στην εξουσία και ο νεότερος υποψήφιος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εποχή Τραμπ τελείωσε . Αλλά η φιλία με τη Ρωσία μόλις άρχισε να ανθίζει. Φυσικά, ενάντια στη δικτατορική Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η νέα Ρωσική Αυτοκρατορία ήταν πλέον φίλοι.
  Ο Ζελένσκι διεξήγαγε ακόμη και δημοψήφισμα και εισήγαγε ένα διαφορετικό όνομα: αντ 'αυτού, Ρωσία - Ρωσία του Κιέβου. Που είπε επίσης πολλά. Η Λευκορωσία εντάχθηκε στην ομοσπονδία. Και άρχισε η αναβίωση της αυτοκρατορίας ... Σε δημοκρατική βάση.
  Η νέα γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κληρονόμησε την αντιπάθεια του Τραμπ για την Κίνα και αφοσιώθηκε στην οικοδόμηση συνασπισμών. Το Kievan Rus αναπτύχθηκε οικονομικά με επιτυχία υπό τον Zelensky. Η Ρωσία συγκρατούσε κάπως την Κίνα. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ. Σύντομα μια φιλορωσική κυβέρνηση ήρθε στην εξουσία στο Καζακστάν και δημιουργήθηκε ένα συνδικαλιστικό κράτος. Η Κεντρική Ασία αποσπάστηκε από Ρώσους από την Κίνα. Η αντιπαράθεση μεγάλωνε.
  Ο Ζελένσκι ηγήθηκε μιας εκστρατείας κατά του Στάλιν και του Πούτιν. Στέρησε από τον Στάλιν και τον Πούτιν όλα τα βραβεία που τους έδωσε ο Μεντβέντεφ.
  Όλα όμως κύλησαν ειρηνικά. Αν και οι κομμουνιστές διαμαρτυρήθηκαν. Πήγαν σε συλλαλητήρια.
  Και εκεί τελικά βγήκε ο Λένιν από το Μαυσωλείο. Τέτοια χαρά για πολλούς. Και η Ορθόδοξη Εκκλησία αγιοποίησε τον Αλέξανδρο Β' και τον Ιβάν τον Τρομερό, Ρώσους τσάρους, ως αγίους. Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των μνημείων του Νικολάου Β'.
  Ο τσαρισμός και ο δυτικισμός έγιναν κάπως της μόδας. Έγιναν πιο κοντά στην Ευρώπη, οι ξένοι άρχισαν να λαμβάνουν πολλές θέσεις. Η Ρωσία έχει γίνει μέρος του δυτικού κόσμου και μετά την αποχώρηση του Τραμπ, η διαδικασία της παγκοσμιοποίησης έχει ενταθεί. Και η Κίνα έπεσε στην απομόνωση και αντιμετώπισε εσωτερική αναταραχή.
  Ταυτόχρονα, ο Ζελένσκι αύξησε το ποσοστό γεννήσεων στη σλαβική αυτοκρατορία. Τελικά, πραγματοποιήθηκε η από καιρό υποσχεμένη πτήση στο φεγγάρι. Και όλα έγιναν κατά κάποιο τρόπο υπέροχα.
  Δημιουργήθηκαν συμμαχικές σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, πιο συγκεκριμένα μεταξύ της Ρωσίας του Κιέβου και της Αμερικής.
  Και η αντιπαράθεση έχει φύγει. Ο κόσμος γίνεται όλο και πιο παγκόσμιος και ασφαλής. Κι ας γίνονταν πόλεμοι. Επιχείρηση στη Λιβύη πραγματοποίησαν μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Κιέβιανς Ρωσίας όπου έβαλαν τέλος στους ισλαμιστές. Μετά τακτοποιήσαμε τη Μέση Ανατολή, δημιουργώντας βάσεις εκεί μαζί με την Αμερική. Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί άρχισαν να γέρνουν τον κόσμο και να σπρώχνουν την Κίνα από την Αφρική. Και εδώ δεν μπορούμε χωρίς πολέμους. Και οι χερσαίες επιχειρήσεις επίσης.
  Και οι αεροπορικές επιδρομές από τη Ρωσία του Κιέβου και τις Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιήθηκαν από κοινού.
  Σταδιακά, οι Κινέζοι αναγκάστηκαν να φύγουν από όλο τον κόσμο. Και η Ουράνια Αυτοκρατορία έπεσε σε βαθιά οικονομική και πολιτική κρίση.
  Και η Ρωσία του Κιέβου άνθιζε όλο και περισσότερο.
  Η Ρωσία δεν γνώρισε ποτέ ξανά τέτοιους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης. Και ότι η Κίνα κατέρρευσε - ανέβηκε η Ρωσία του Κιέβου. Και μεγάλωσε γρήγορα.
  Ο σιδηρόδρομος προς την Τσουκότκα κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ. Το οποίο από μόνο του είναι πολύ cool.
  Και έσκαψε ένα τούνελ κάτω από την Αλάσκα. Οι Αμερικανοί άρχισαν επίσης να κατασκευάζουν έναν σιδηρόδρομο για να συνδεθούν με τη Ρωσία. Κατασκευαζόταν και σιδηρόδρομος προς το Δελχί... Ταυτόχρονα, σκάβονταν κανάλια από τη Σιβηρία για την άρδευση της Κεντρικής Ασίας.
  Μια κοινή επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία του Κιέβου κατά του Ιράν. Και εγκαταστάθηκε ένα υγιές κοσμικό καθεστώς. Μετά από αυτό, άρχισαν να σκάβουν ένα κανάλι από την Κασπία Θάλασσα στον Περσικό Κόλπο.
  Το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει και αραβικές χώρες. Η Σαουδική Αραβία έχει κοινοβούλιο. Οι γυναίκες άρχισαν να βγάζουν το πέπλο. Άρχισε η οικοδόμηση ενός κοσμικού κράτους.
  Στα ρωσικά ΜΜΕ, όλοι επέπληξαν τον Πούτιν για εξτρεμισμό και του έριξαν λάσπη που παραλίγο να κάνει τη Ρωσία αποικία της Κίνας, αλλά δόξα τω Θεώ πέθανε εγκαίρως. Έλεγαν και πιο σκληρά λόγια. Αλλά ο Μεντβέντεφ κατέθεσε μια ποινική υπόθεση. Και όχι ένα.
  Ο Στάλιν απομακρύνθηκε από το τείχος του Κρεμλίνου. Ο Λένιν πολύ νωρίτερα από το μαυσωλείο.
  Πολλά έχουν αλλάξει και κρατούν σύμβολα. Υπάρχουν αρκετοί νέοι τύποι σημαιών. Πρόσθεσε κίτρινο στη ρωσική σημαία και το μπλε αντικατέστησε το μπλε.
  Αυτό ήταν επίσης ενδιαφέρον. Το εθνόσημο άλλαξε... Έγινε και νομισματική μεταρρύθμιση. Αντάλλαξαν χρήματα σύμφωνα με την αναλογία: ένα προς χίλια. Εμφανίστηκε ο χρυσός κανόνας του ρουβλίου της Ρωσίας του Κιέβου. Ταυτόχρονα, εμφανίστηκαν νέα, παλιά χρήματα - μια δεκάρα - μισή δεκάρα, και μια δεκάρα - ένα τέταρτο της δεκάρας.
  Όλα με τη σειρά...
  Οι τίτλοι άρχισαν επίσης να αναβιώνουν... Εμφανίστηκαν πρίγκιπες, βαρόνοι, κόμητες, μαρκήσιοι, ακόμη και δούκες. Συγκεκριμένα, ο Ζελένσκι έγινε δούκας. Η Μολδαβία έγινε επίσης μέρος της Ρωσίας του Κιέβου. Ήδη έχει γίνει λόγος για την εκλογή του βασιλιά.
  Όμως ο Ζελένσκι είπε ότι μόνο ο λαός θα εκλέξει τον πρόεδρο της Ρωσίας του Κιέβου. Και όχι περισσότερες από δύο θητείες.
  Επιπλέον, ο Ζελένσκι μείωσε τη θητεία του Ρώσου προέδρου από έξι χρόνια σε πέντε. Είναι αλήθεια ότι ο Ζελένσκι πέρασε την πρώτη του θητεία για έξι χρόνια.
  Μέχρι τότε, είχε ολοκληρώσει την προσάρτηση της Κεντρικής Ασίας στη Ρωσία. Και αποκατέστησε τα σύνορα της ΕΣΣΔ. Μόνο οι χώρες της Βαλτικής παρέμειναν ακατειλημμένες.
  Όμως οι Αμερικανοί δεν ήθελαν να το παρατήσουν ακόμα. Και έτσι χάρισαν την Κεντρική Ασία και τον Καύκασο.
  Ένας νέος πόλεμος ξέσπασε στον Καύκασο μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν. Και περπάτησε πολύ σκληρά. Έτσι η Ρωσία μπόρεσε να καταλάβει αυτές τις δημοκρατίες και να διεξαγάγει δημοψηφίσματα για την ένταξή τους.
  Έτσι, ο Ζελένσκι ανέκτησε τον Καύκασο, επεκτείνοντας τη Ρωσία του Κιέβου. Μεγάλος ας πούμε ότι είναι κατακτητής. Επιπλέον, ένας δημοκράτης ... Η αυτοκρατορία του επεκτάθηκε περαιτέρω ...
  Έτσι, το Αφγανιστάν βρίσκεται ήδη στη δεύτερη θητεία της κυβέρνησης και μέρος του Ιράν έγινε τμήμα της Ρωσίας.
  Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια γυναίκα πρόεδρος έθεσε υποψηφιότητα και για δεύτερη θητεία. Μέχρι στιγμής, έχει σημειώσει επιτυχία στην οικονομία, και το πιο σημαντικό, έχει καταφέρει να βγάλει νοκ άουτ την Κίνα. Τι μεγάλη νίκη. Ναι, και η Ρωσία του Κιέβου είναι πλέον σύμμαχος με επικεφαλής τον Ζελένσκι.
  Αλλά, φυσικά, η δύναμη της Ρωσίας αυξάνεται πολύ γρήγορα. Έχει ήδη προσαρτήσει το βόρειο Ιράκ στον εαυτό του.
  Ο Μπόρζο συμπεριφέρεται. Το Kievan Rus από άποψη ανάπτυξης, η πρώτη χώρα στον κόσμο! Και έχει ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε πληθυσμό. Και ήδη στην Αμερική παρακολουθούν με αγωνία αν η Ρωσία έχει γίνει πολύ δυνατή;
  Επιπλέον, η αυτοκρατορία της Ρωσίας του Κιέβου επεκτείνεται. Τώρα τα κράτη της Βαλτικής ήταν υπό τον έλεγχό της. Ναι, αυτό είναι ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα για τους Αμερικανούς. Ο Ζελένσκι έχει ήδη συγκεντρώσει όλα τα πρώην εδάφη της ΕΣΣΔ.
  Και συνεχίζει, όπως ο Ρώσος Τσάρος, η επέκταση προς τα νότια. Το Ιράν και το Ιράκ έχουν ήδη γίνει εξ ολοκλήρου μέρος της Ρωσίας του Κιέβου. Και για τη δεύτερη θητεία, ο Ζελένσκι εξελέγη εύκολα και στον πρώτο γύρο.
  Αν και οι υποψήφιοι για την προεδρία ήταν πολλοί, οι εκλογές ήταν δημοκρατικές.
  Ο Ζελένσκι είπε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα του Λουκασένκο και να κυβερνήσει δια βίου. Επιπλέον, οι συνθήκες εξαφάνισης του Λουκασένκο δεν έχουν διευκρινιστεί. Ίσως έγινε απλώς περιττός τόσο για τη Ρωσία όσο και για τη Δύση. Και εξαφανίστηκε ... Αλλά ο Zelensky κερδίζει μόνο δύναμη. Πράγματι, η βασιλεία του επισκιάζει τους προκατόχους της, και τον Μέγα Πέτρο, όσον αφορά την επιτυχία.
  Στην πραγματικότητα, δεν είναι όλοι σε θέση να αποκαταστήσουν το έδαφος της ΕΣΣΔ, συν το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιράκ.
  Όμως ο Ζελένσκι δεν σταματά εκεί. Τώρα, τόσο η Πολωνία όσο και η Φινλανδία είναι υπό το όπλο - εξάλλου, κάποτε ήταν επίσης μέρος της τσαρικής αυτοκρατορίας. Πράγματι, σε αυτές τις χώρες γίνονται δημοψηφίσματα και εισέρχονται οικειοθελώς στη Ρωσία του Κιέβου.
  Υπάρχουν επίσης πρόοδοι στο επιστημονικό μέτωπο. Πέρασε η πολυαναμενόμενη πτήση για τον Άρη. Ρώσοι κοσμοναύτες προσγειώθηκαν εκεί. Πήραν το χώμα και άφησαν τη σημαία, που ήταν μεγάλος θρίαμβος.
  Την ίδια περίοδο, η Κίεβο Ρως πήρε το προγονικό Πορτ Άρθουρ από την Κίνα. Και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ξεκίνησε εμφύλιος πόλεμος στην Κίνα, πήραν υπό την προστασία τους και τη Μαντζουρία.
  Την ίδια στιγμή, η Ρωσία του Κιέβου προσάρτησε μέρος της Τουρκίας στον εαυτό της. Εκείνα τα εδάφη που παραχωρήθηκαν στη Ρωσία βάσει της Συνθήκης των Βερσαλλιών. Η οποία ήταν επίσης μια πολύ δυνατή κίνηση. Ο Ζελένσκι επέκτεινε περαιτέρω τη Ρωσία του Κιέβου ως αυτοκρατορία. Και όσον αφορά την οικονομία, βγήκε στην κορυφή - ξεπερνώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Λοιπόν, η Κίνα είναι βυθισμένη στον εφιάλτη ενός εμφυλίου πολέμου και έχει ήδη αρχίσει να διχάζεται.
  Η Ρωσία του Κιέβου έγινε μια ισχυρή χώρα. Και η δημοτικότητα του Ζελένσκι στη χώρα έχει αυξηθεί τόσο πολύ που οι άνθρωποι άρχισαν να προσεύχονται γονατιστοί στον Βλαντιμίρ να μην φύγει. Συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι.
  Ο Ζελένσκι, κατ' εξαίρεση, διεξήγαγε δημοψήφισμα που του επέτρεψε να διεκδικήσει άλλη μια τρίτη θητεία ως επικεφαλής της Ρωσίας του Κιέβου.
  Οι ΗΠΑ έχουν νέο ηγέτη. Έχουν γίνει Ρεπουμπλικάνοι. Και όχι τόσο νέος πια - μεγαλύτερος από τον Ζελένσκι. Έτσι, οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας του Κιέβου και των Ηνωμένων Πολιτειών άρχισαν και πάλι να επιδεινώνονται. Ήδη βλάπτει τη Ρωσία υπό τον Ζελένσκι έχει ενταθεί. Υπενθύμισαν ότι, μαζί με την ουκρανική κυριαρχία, αυτή είναι η τέταρτη θητεία του Ζελένσκι.
  Ότι, λένε, οι εξουσίες του Ρώσου προέδρου δεν μειώθηκαν. Το μόνο πράγμα που έκανε ο Ζελένσκι ήταν να τροποποιήσει το σύνταγμα, σύμφωνα με το οποίο η Κρατική Δούμα έχει το δικαίωμα να απολύσει έναν μεμονωμένο υπουργό με τα δύο τρίτα των ψήφων ή με απλή πλειοψηφία περνώντας δύο φορές ψηφοφορία δυσπιστίας.
  Και ακόμη και τότε αυτή η τροπολογία δεν είναι τόσο σημαντική, αφού ο πρόεδρος διατήρησε το δικαίωμα να διορίζει όλους τους υπουργούς και να καθορίζει τη δομή της κυβέρνησης. Και στην Κρατική Δούμα, οι υποστηρικτές του Ζελένσκι έχουν συνταγματική πλειοψηφία.
  Πιο σημαντική ήταν η εισαγωγή άμεσων εκλογών για το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, καθώς και η δυνατότητα στους κρατούμενους να ψηφίσουν.
  Όμως, σε γενικές γραμμές, αυτό ήταν το τέλος του περιορισμού των εξουσιών του προέδρου. Διατηρήθηκε το δικαίωμα απομάκρυνσης των κυβερνητών. Και στη νομοθετική σφαίρα επεκτάθηκε ακόμη.
  Στις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να κατηγορούν τον Ζελένσκι για αυταρχισμό και ότι το κόμμα, ο Υπηρέτης του Λαού, ελέγχει σχεδόν όλες τις θέσεις στην πολιτεία. Το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας έπαψαν να υπάρχουν. Υπήρχε ένα πάρτι - "A Just World" από τα αριστερά. Αντί για το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα εμφανίστηκαν οι Πατριώτες της Ρωσίας. Αλλά το κόμμα του Υπηρέτη του Λαού κυριάρχησε πλήρως.
  Ορισμένες μεταρρυθμίσεις επηρέασαν επίσης την εκκλησία. Η Ορθοδοξία νομιμοποίησε το δικαίωμα απόκτησης τεσσάρων συζύγων, πλησιάζοντας περισσότερο το Ισλάμ. Η προσέγγιση των εικόνων έχει αλλάξει κάπως, προσέγγιση με τον προτεσταντισμό. Άρχισαν να λένε περισσότερα: ότι ο Θεός είναι Ένας, και ότι οι απλοί θνητοί της λατρείας του Θεού δεν είναι άξιοι.
  Ταυτόχρονα, η Τριάδα ακυρώθηκε ως μη βιβλικό σύμβολο, και ακατανόητο για τους απλούς θνητούς.
  Και εισήγαγαν: ότι ο Θεός είναι Ένας, ο Θεός Πατέρας. Και ο όρος Θεός ο Υιός δεν υπάρχει στη Βίβλο. Και ακόμη περισσότερο δεν υπάρχει όρος: ο Θεός είναι το Άγιο Πνεύμα. Γιατί λοιπόν να μην απλοποιήσουμε τη θρησκεία.
  Επιπλέον, ο θεός που κρέμεται στο σταυρό δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν δεν μπορούσε να προστατεύσει τον εαυτό του, πώς μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους; Με λίγα λόγια, πέρασαν στον μονοθεϊσμό. Και η ίδια η Βίβλος ανακατεύτηκε με αρχαίους σλαβικούς μύθους. Εμφανίστηκε το Ευαγγέλιο του Βέλες.
  Ο αθεϊσμός έχει επίσης ενταθεί - λένε, σταματήστε να παρασύρεστε με τα ανθρώπινα παραμύθια. Έχουμε έναν πλανήτη και δεν χρειάζεται οι άνθρωποι να πιστεύουν σε ένα θαύμα, και ειδικά στο τέλος του κόσμου.
  Δεν θα υπάρξει τέλος του κόσμου και δεν πρέπει να υπάρξει. Και η ανθρωπότητα πρέπει να γίνει διαστημική αυτοκρατορία και να φτάσει στην άκρη του γαλαξία. Τι γίνεται με τους γαλαξίες; Περισσότερο σαν το σύμπαν. Και έχοντας φτάσει στην άκρη του σύμπαντος, πηγαίνετε σε ένα άλλο μέρος του σύμπαντος. Άλλωστε, υπάρχουν αναρίθμητα σύμπαντα. Και έτσι μπορείτε να πετάξετε από το ένα σύμπαν στο άλλο. Και με τον καιρό, μάθετε να δημιουργείτε τον εαυτό σας! Και θα υπάρχουν νέα, αμέτρητα σύμπαντα, σχεδόν σε όλο το διάστημα.
  Και ο πλανήτης Γη είναι απλώς το λίκνο της ανθρωπότητας. Και θα υπάρξει στο μέλλον μια αυτοκρατορία για ένα εξάξιο δισεκατομμύριο στον βαθμό του εξάξιου των συμπάντων, και χωρίς να σταματήσει να επεκτείνεται περαιτέρω και να κατακτά το διάστημα.
  Και ο επικεφαλής και πρόεδρος της Ρωσίας του Κιέβου, Βλαντιμίρ Ζελένσκι, ανατέλλει σαν λαμπερός ήλιος ελπίδας πάνω από τον πλανήτη!
  Και το μέλλον του και το μέλλον της Ρωσίας του Κιέβου - ας είναι φωτεινό!
  
  ΜΑΓΙΑΖΟΡΑ ΟΤΑΝ Η ΕΣΣΔ Πολέμησε ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ
  Και έτσι ξεκίνησε μια ακαταμάχητη επιρροή, η οποία απενεργοποίησε τις συμμαχικές δυνάμεις από την 1η Ιανουαρίου 1943. Το χτυπημένο σώμα του Ρόμελ σταμάτησε στα σύνορα με τη Λιβύη. Και σταμάτησαν όλοι οι βομβαρδισμοί της ναζιστικής Γερμανίας. Οι προσπάθειες πτήσης προς το Λονδίνο επίσης εξελίχθηκε σε αποτυχίες. Τα γερμανικά αεροπλάνα δεν συνετρίβη, αλλά πετάχτηκαν πίσω. Συνέβη ένα αόρατο θαύμα, η διαίρεση του κόσμου με θεομαγική δύναμη.
  Ωστόσο, στην αρχή, αυτό δεν βοήθησε και πολύ τους Γερμανούς. Το Στάλινγκραντ, ή μάλλον η ομαδοποίηση του Πάουλους σε αυτό, ίσως, δεν μπορούσε πλέον να σωθεί. Και τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν με αυτοπεποίθηση. Η επίθεση κατά μήκος του Voronezh και σε άλλες κατευθύνσεις πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Σχεδόν όπως σε πραγματικούς όρους, ο Κόκκινος Στρατός απελευθέρωσε το Κουρσκ, το Μπέλγκοροντ, το Χάρκοβο.
  Ωστόσο, μετά τη μεταφορά των σκληρών τμημάτων του Ρόμελ από την Αφρική και εκείνων των δυνάμεων που στην πραγματική ιστορία ρίχτηκαν επίσης άχρηστα στις ερήμους της Αλγερίας και της Τυνησίας, η περίφημη αντεπίθεση του Mainstein κέρδισε αισθητά τη δύναμη. Δεδομένου ότι σε αυτό συμμετείχαν πολύ περισσότερες γερμανικές δυνάμεις, ειδικά η αεροπορία.
  Ναι, και τριάντα ολοκαίνουργια "Tigers", που βαλτώθηκαν στη Σαχάρα χωρίς αποτέλεσμα, αποδείχτηκαν καθόλου περιττά.
  Εδώ συνέβη η πρώτη σημαντική ασυμφωνία με την πραγματική ιστορία. Ο Mainstein ξεκίνησε μια αντεπίθεση τέσσερις ημέρες νωρίτερα και, με πολύ περισσότερη δύναμη, προχώρησε πιο γρήγορα. Το Kharkov ανακαταλήφθηκε εννέα ημέρες νωρίτερα, το Belgorod δώδεκα, και εν κινήσει, και το πιο σημαντικό, καταλήφθηκε το Kursk, το οποίο στην πραγματική ιστορία δεν υπέκυψε στον Fritz.
  Ο αριθμός των γερμανικών δυνάμεων αποδείχθηκε σημαντικός. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν επίσης τις μεταφερόμενες εφεδρείες από τη Γαλλία, σχεδόν όλες τις έτοιμες για μάχη μονάδες, και την κύρια αεροπορία. Είτε αρέσει είτε όχι, αλλά σχεδόν το ήμισυ της Luftwaffe αποσπάστηκε από το Δυτικό Μέτωπο, έτσι ώστε σημαντικές δυνάμεις στον αέρα προστέθηκαν στον εχθρό. Και το είπε αυτό στην πορεία της γερμανικής αντεπίθεσης, που έμοιαζε με δρεπανάκι.
  Ναι, και ο Mainstein ξεπέρασε τους σοβιετικούς στρατηγούς στην πραγματική ιστορία, αλλά εδώ έχει είκοσι μεραρχίες περισσότερες χερσαίες δυνάμεις και, λαμβάνοντας υπόψη τη συγκέντρωση των πόρων, τρεις φορές περισσότερα αεροσκάφη. Και το Focke-Wulf δεν είναι καθόλου κακό με σωστή χρήση: η ταχύτητα είναι υψηλή, τα όπλα είναι ισχυρά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι το F-190 είναι πιο αποτελεσματικό με αριθμητική υπεροχή. Δεδομένου ότι τα ισχυρά του όπλα σάς επιτρέπουν να καταρρίψετε ένα αεροσκάφος σε ένα τρέξιμο και ο ίδιος μπορεί να ξεφύγει λόγω της υψηλής ταχύτητας μιας κατάδυσης.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα υπέστησαν μια τακτική ήττα και έφυγαν από το Κουρσκ, πολλοί στρατιώτες και αξιωματικοί περικυκλώθηκαν. Εν μέρει, κάποιοι πέθαναν, άλλοι, αν και μια μειοψηφία από αυτούς συνελήφθησαν, πολλοί διέφυγαν, χάνοντας την αλήθεια του εξοπλισμού τους.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα υπέστησαν κολοσσιαία ζημιά και η επίθεσή τους σταμάτησε. Αλλά τα γερμανικά τανκς δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την επιτυχία λόγω της ανοιξιάτικης απόψυξης.
  Υπήρχε μια προσωρινή ισορροπία δυνάμεων.
  Ωστόσο, μια νέα δύναμη θα μπορούσε επίσης να εισέλθει στον πόλεμο: η Ιαπωνία. Οι σαμουράι είχαν επίσης λυμένα τα χέρια τους. Η Αμερική δεν είναι διαθέσιμη, αλλά ούτε και επιτίθεται. Είναι αλήθεια, ενώ ο ισχυρός χερσαίος στρατός της Ιαπωνίας ασκεί πίεση στην Κίνα. Εδώ ο Τσιάνγκ Κάι Σεκ βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Ή προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε με τους Ιάπωνες ή να πολεμήσετε, αλλά χωρίς να λαμβάνετε πλέον υποστήριξη με χρήματα και όπλα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και άλλες χώρες.
  Όπως ήταν φυσικό, οι Γερμανοί ήταν πρόθυμοι να ανοίξουν ένα δεύτερο μέτωπο για να εκτρέψουν μέρος των εχθρικών δυνάμεων από τα ανατολικά. Ωστόσο, υπέστησαν απτές απώλειες. Ειδικά το Στάλινγκραντ πήρε πολλή δύναμη. Τα σοβιετικά στρατεύματα έχασαν επίσης πολλά και μέρος των στρατευμάτων κατέληξε στους θύλακες του Χάρκοβο και του Κουρσκ.
  Οι Ναζί αύξησαν την παραγωγή όπλων. Λόγω της απουσίας βομβαρδισμών, οι Fritz μπόρεσαν να αυξήσουν την παραγωγή αρμάτων μάχης κατά μεγαλύτερο αριθμό, καθώς και αεροσκαφών. Ο βομβαρδισμός εμπόδισε τους Ναζί περισσότερο από όσο πιστεύεται συνήθως. Επιπλέον, στην πραγματική ιστορία, η Γερμανία αύξησε την παραγωγή εξοπλισμού σε μεγάλο βαθμό λόγω της αναδιάρθρωσης της οικονομίας σε πολεμική βάση και της ολοένα και πιο ενεργητικής χρήσης της δουλείας των σκλάβων, και όχι επειδή βομβαρδίστηκαν αδύναμα.
  Οι Γερμανοί περίμεναν και κατασκεύασαν νέα άρματα μάχης, εκπαίδευσαν πληρώματα, βασιζόμενοι στη σύγχρονη τεχνολογία. Ταυτόχρονα, το ερώτημα παρέμενε ανοιχτό, από πού να ξεκινήσει η επίθεση; Το Κουρσκ δεν υπήρχε πια. Και αυτό είναι ένα φυσικό άγκιστρο. Και έτσι οι ίδιοι οι Γερμανοί, και ο Χίτλερ δίστασαν. Υπήρχε μια ιδέα να κατακτήσουμε το Λένινγκραντ. Αν και σε αυτή την περίπτωση θα ήταν απαραίτητο να διαρρήξουμε ισχυρές οχυρώσεις.
  Οι Γερμανοί στρατηγοί δεν ήθελαν να πάνε ξανά στο Στάλινγκραντ. Αλλά η επιλογή, ειλικρινά, δεν είναι μεγάλη. Είναι να επιτεθεί στην ίδια τη Μόσχα. Σοβαρές διαφωνίες προέκυψαν ανάμεσα στους φασίστες ηγέτες. Ο Mainstein, ο Guderian και ο Rommel μίλησαν ακόμη και με την έννοια ότι είναι καλύτερα να μην επιτεθούν καθόλου, αλλά αφήστε τους Ρώσους να μπουν μέσα και να τους παρασύρουν σε μια παγίδα.
  Ένα εναλλακτικό σχέδιο προέβλεπε την έναρξη επίθεσης από τη χερσόνησο Taman και από το Ροστόφ-ον-Ντον, αυτή η καλά οχυρωμένη πόλη υπερασπιζόταν ο Φριτς, έχοντας μεταφέρει ενισχύσεις από τη Βαλκανική ομάδα, αντικαθιστώντας τα κατοχικά στρατεύματά τους με βουλγαρικά και ιταλικά.
  Ο Φύρερ, που του άρεσε η επιχείρηση, όταν τα στρατεύματα διεισδύουν σε συγκλίνουσες κατευθύνσεις, έτεινε όλο και περισσότερο σε αυτό το σχέδιο, αλλά δίσταζε να το εφαρμόσει. Συγκεκριμένα, το τανκ Panther αποδείχθηκε ιδιότροπο και συχνά κατέρρευσε, οπότε έπρεπε να βελτιωθεί. Αφήστε πρόσθετη εκπαίδευση του πληρώματος. Και ο Φύρερ ήθελε να σφραγίσει περισσότερους "Τίγρεις".
  Ο Στάλιν τελικά το βαρέθηκε. Φοβούμενος ότι το δεύτερο μέτωπο θα άνοιγε η Ιαπωνία, η οποία είχε σημειώσει μεγάλη πρόοδο στη νότια Κίνα, της οποίας ο χερσαίος στρατός είχε ήδη ξεπεράσει τα επτά εκατομμύρια στρατιώτες και δεδομένα για το αυξανόμενο στρατιωτικό δυναμικό του Τρίτου Ράιχ, διέταξε ο ίδιος μια επίθεση στο Κουρσκ και Οδηγίες Donbas. Ο δισταγμός του Χίτλερ, η επιθυμία του Φύρερ να σχηματίσει τμήματα με εκατοντάδες "Τίγρεις" και "Πάνθηρες" οδήγησαν στην προκοπή.
  Ωστόσο, τα σοβιετικά στρατεύματα, έχοντας εξαπολύσει μια επίθεση στις 7 Ιουλίου 1943, δεν είχαν αποφασιστικό πλεονέκτημα σε ισχύ. Ενάντια σε 6,6 εκατομμύρια Σοβιετικούς στρατιώτες και αξιωματικούς, έδρασαν 5,56 εκατομμύρια γερμανικοί στρατιώτες, περίπου ένα εκατομμύριο διακόσιες πενήντα χιλιάδες δορυφόροι στρατιώτες. Ο Μουσολίνι, μετά την εξαφάνιση της απειλής μιας επίθεσης από τα δυτικά και τα νότια, αύξησε πολύ τον αριθμό των ιταλικών στρατευμάτων στα ανατολικά. Ο αριθμός των ισπανικών μονάδων αυξήθηκε επίσης. Έστειλε ένα τμήμα "εθελοντών" και Σαλαζάρ. Πολέμησαν επίσης οι γαλλικές λεγεώνες, οι Ρουμάνοι, πιο ενεργά Ούγγροι, Αλβανοί και από όλη την Ευρώπη ξένες μεραρχίες στα SS.
  Έτσι, ο σοβιετικός στρατός δεν είχε ανώτερους αριθμούς, αλλά η ετερογένεια του συνασπισμού μείωσε την ποιότητα των εχθρικών δυνάμεων. Στα τανκς και στο πυροβολικό, ο Κόκκινος Στρατός έχει μια ορισμένη αριθμητική υπεροχή. Αλλά μέχρι στιγμής, ίσως, οι "Τίγρεις" και οι "Πάνθηρες" δεν έχουν ακόμη ισοφαρίσει τον αντίπαλό τους σε δύναμη πυρός και πανοπλία. Ναι, και το T-4 κέρδισε υπεροχή στη δύναμη πυρός του όπλου έναντι του T-34-76. Αλλά από την άλλη πλευρά, η ΕΣΣΔ διαθέτει πυραυλικό πυροβολικό και οι Γερμανοί, παρά την παρουσία εξελίξεων σε συγκεκριμένους εκτοξευτές αερίου, αυτό δεν είναι καλά ανεπτυγμένο.
  Στην αεροπορία, κατά προσέγγιση αριθμητική ισοτιμία. Τα γερμανικά μαχητικά ME-109 "G", Focke-Wulf είναι ισχυρότερα, ωστόσο, από τα σοβιετικά αεροσκάφη σε οπλισμό και ταχύτητα, αλλά ελαφρώς πιο αδύναμα σε ελιγμούς. Και η Γερμανία, αλίμονο, έχει πιο έμπειρους και παραγωγικούς άσους. Το βομβαρδιστικό Yu-188 είναι ίσως καλύτερο ως προς τα χαρακτηριστικά πτήσης από τα PE-2 και TU-3. Και το Yu-288 άρχισε να μπαίνει σε υπηρεσία. Είναι αλήθεια ότι μόλις είχε αρχίσει να ριζώνει, όπως το ME-309.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, μην έχοντας κανένα πλεονέκτημα σε δύναμη, ο Κόκκινος Στρατός εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των προετοιμασμένων άμυνων του εχθρού. Και συνάντησε πεισματική αντίσταση. Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα είναι δυναμικά στην επίθεση, ανεξάρτητα από τις απώλειες, ανέβηκαν προς τα εμπρός. Αν και ο μέσος ρυθμός προόδου ήταν χαμηλός και ένα ή δύο χιλιόμετρα την ημέρα. Ο εχθρός έσπασε και κατάφερε να σκάψει ξανά. Ο ρυθμός ωστόσο η ηρωική πρόοδος συνεχίστηκε. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, με το κόστος των μεγάλων απωλειών, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν έως και εκατό χιλιόμετρα, πλησίασαν το Κουρσκ, ξεκίνησαν πεισματικές μάχες για την ίδια την πόλη και πλησίασαν επίσης το Μπέλγκοροντ.
  Στις 19 Αυγούστου 1943, η Ιαπωνία, ξεπερνώντας τους δισταγμούς, άνοιξε ένα μέτωπο στην Άπω Ανατολή. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, έχοντας υποστεί μια σειρά από ήττες, το καθεστώς του Chiang Kai-shek πήγε σε μια ευνοϊκή ειρήνη για τους σαμουράι. Οι Ιάπωνες απέκτησαν τον έλεγχο των σημαντικών επικοινωνιών και απαλλάχθηκαν από την ανάγκη να διεξαγάγουν έναν βαρύ ανταρτοπόλεμο με κακώς οργανωμένα, αλλά πολύ πολυάριθμα κινεζικά στρατεύματα. Αλλά στον Τσιάνγκ Κάι Σεκ υποσχέθηκε υποστήριξη στον πόλεμο με τον Κόκκινο Στρατό του Μάο Τσε Τουνγκ. Η Ιαπωνία έχει ήδη όλα τα μέσα για να πολεμήσει με την ΕΣΣΔ. Και αποφάσισαν να μην περιμένουν το βροχερό φθινόπωρο και τον σκληρό Σιβηρικό χειμώνα. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι ο Χίτλερ κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1941, αλλά οι σαμουράι δεν τον υποστήριξαν. Το άνοιγμα ενός δεύτερου μετώπου το 1942 θα μπορούσε να είχε σώσει τους Ναζί από μια συντριπτική ήττα στο Στάλινγκραντ.
  Η απόφαση της Ιαπωνίας ήταν αρκετά αναμενόμενη. Ωστόσο, στην επίθεση στο Βλαδιβοστόκ, οι σαμουράι πέτυχαν τακτικό αιφνιδιασμό και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στον Σοβιετικό Στόλο του Ειρηνικού.
  Οι Γερμανοί στα τέλη Αυγούστου προσπάθησαν να αντεπιτεθούν, χρησιμοποιώντας πολλά από τα τελευταία άρματα μάχης. Αλλά η νότια αντεπίθεσή τους ήταν ικανή να πετύχει μόνο σχετική επιτυχία. Η σοβιετική διοίκηση είχε ήδη προβλέψει μια τέτοια πιθανότητα, απέσυρε τα στρατεύματα στις γραμμές εκκίνησης τους. Μόνο ο 31ος στρατός συνδυασμένων όπλων έπεσε στο καζάνι και στο μεγαλύτερο μέρος του καταστράφηκε.
  Ωστόσο, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν πέτυχαν τον στόχο τους και υπέστησαν πολύ σημαντικές απώλειες, αποτυγχάνοντας να ανακαταλάβουν το έδαφος. Περισσότερα από εξήμισι χιλιάδες τανκς χάθηκαν ιδιαίτερα, έναντι περίπου οκτακόσιων γερμανικών. Στο τανκ παρκ το αριθμητικό πλεονέκτημα πέρασε στους Ναζί. Τον Σεπτέμβριο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να φτάσουν την ΕΣΣΔ στην παραγωγή εκατοντάδων αεροσκαφών την ημέρα και τον Νοέμβριο, περίπου σε αυτοκίνητα, αυξάνοντας την παραγωγή Panthers σε 650-700 τανκς το μήνα. Εδώ, μεγάλο ρόλο έπαιξε η χρήση των πόρων των κατεχόμενων χωρών, κυρίως της Γαλλίας, καθώς και του Βελγίου και της Ολλανδίας, όπου εισήχθη η εργατική υπηρεσία.
  Κάπως καθυστερημένα, τον Σεπτέμβριο οι Γερμανοί εξαπέλυσαν μια από καιρό σχεδιασμένη επίθεση από το Ροστόφ-ον-Ντον και τη χερσόνησο Ταμάν. Και έπεσαν πάνω σε μια επίμονη σοβιετική άμυνα. Και η Ιαπωνία προχωρούσε προς τη Μογγολία, καταλαμβάνοντας το Ulaanbaatar και το Primorye. Αλλά μικρή πρόοδος έχει σημειωθεί εκεί.
  Αυτό εκτροπή σημαντικών εφεδρειών και μετά από ενάμιση μήνα σκληρών μαχών, οι γερμανικές ομάδες ενώθηκαν. Αλλά και οι απώλειες των Fritz αποδείχθηκαν πολύ σημαντικές και αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Αλλά αυτή η τακτική επιτυχία προκάλεσε την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο και το άνοιγμα ενός τρίτου μετώπου στην Υπερκαυκασία.
  Τώρα έπρεπε να αντεπιτεθώ προς αυτή την κατεύθυνση.
  Μέχρι το χειμώνα, η πρώτη γραμμή στην Άπω Ανατολή θα πρέπει να σταθεροποιηθεί. Οι Ιάπωνες προχώρησαν στην περιοχή Primorye από πενήντα έως εκατόν είκοσι χιλιόμετρα, κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της Μογγολίας μαζί με το Ulaanbaatar, αλλά η επίθεσή τους σταμάτησε. Οι Τούρκοι πλησίασαν το Ερεβάν και επιτέθηκαν στο Μπατούμι, κατάφεραν να καταλάβουν την τελευταία πόλη κατά τα δύο τρίτα. Οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν θα προχωρήσουν πολύ το φθινόπωρο. Και δεν έχουν πάρει ακόμη την πρωτοβουλία.
  Ο πόλεμος γινόταν όλο και πιο θέσιος και παρατεταμένος. Στην εξάντληση, και στην τεχνολογική υπεροχή. Το 1943, η ΕΣΣΔ αύξησε την παραγωγή αεροσκαφών κατά μιάμιση φορά από 25.000 σε 37.000. Η ναζιστική Γερμανία από πάνω από 15 χιλιάδες σε 32 χιλιάδες, πάνω από δύο φορές. Τους τελευταίους μήνες του έτους, οι Γερμανοί ισοφάρισαν τις επιδόσεις τους με τα σοβιετικά αποτελέσματα παραγωγής στα αεροσκάφη. Και σε τανκς και αυτοκινούμενα όπλα επίσης - με ποιοτική υπεροχή. Αλλά η ΕΣΣΔ χρειάζεται ακόμα να αντεπιτεθεί από την Ιαπωνία. Επιπλέον, μια σειρά από αεροσκάφη και τανκς παράγονται στην Ιταλία και σε άλλες δορυφορικές χώρες του Τρίτου Ράιχ. Αφήστε όχι πολύ. Επιπλέον, οι Γερμανοί, εκμεταλλευόμενοι την απουσία πολέμου, άρχισαν να εξάγουν και να προμηθεύουν πετρέλαιο από τη Λιβύη για τις ανάγκες τους.
  Έτσι σταδιακά η έλλειψη ενέργειας στο Τρίτο Ράιχ αποδυναμώθηκε. Επιπλέον, οι αφρικανικές γαλλικές κτήσεις υποσχέθηκαν να γίνουν μια καλή πηγή πρώτων υλών.
  Για να μπορέσουν οι Ναζί να εφοδιαστούν αρκετά καλά. Σε απάντηση, οι κόκκινοι σχεδιαστές ετοίμασαν νέους τύπους δεξαμενών για τον Στάλιν με πυροβόλα 85 mm και 122 mm. Οι Γερμανοί επιβράδυναν κάπως τις εργασίες στο "Πάνθηρας" -2. Δεν είναι εύκολο να αποκτήσεις ένα τανκ με ισχυρά όπλα, ισχυρή πανοπλία και σχετικά κινητά. Και το "Royal Tiger" αποδείχθηκε πολύ βαρύ στους 68 τόνους. Μόνο ο εκσυγχρονισμός του Πάνθηρα υποσχέθηκε να είναι σχετικά επιτυχημένος. Και το τανκ T-4, προφανώς, έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές του. Σταδιακά, από το νέο 1944, η παραγωγή αυτού του μηχανήματος άρχισε να μειώνεται. Να σταματήσει εντελώς τον Απρίλιο.
  Η σοβιετική διοίκηση ανέλαβε αρκετές επιθετικές επιχειρήσεις το χειμώνα. Και η χερσόνησος Ταμάν, και στο κέντρο, και προς την κατεύθυνση του Λένινγκραντ, και κοντά στο Κουρσκ. Πουθενά όμως δεν σημειώθηκε σημαντική επιτυχία. Ο εχθρός είχε ήδη αριθμητική υπεροχή σε ανθρώπινο δυναμικό τόσο στα τανκς όσο και στην αεροπορία. Μόνο ο φόβος του καιρού ανάγκασε τους Φριτς να ακολουθήσουν αμυντικές τακτικές.
  Αρνητικό ρόλο έπαιξε και ο αυξημένος αριθμός λιποτάκτες και προδότες, καθώς και το γεγονός ότι οι Γερμανοί ανέπτυξαν αεροπορία μεγάλου υψόμετρου, η οποία ασχολούνταν πιο αποτελεσματικά με την αναγνώριση από τον αέρα.
  Επιπλέον, η σοβιετική διοίκηση προσέγγισε τη διαδικασία συγκέντρωσης δυνάμεων κάπως εσφαλμένα. Συγκεκριμένα, η ίδια η τακτική της έναρξης της επόμενης επιχείρησης σε άλλο τομέα πριν από την ολοκλήρωση του προηγούμενου προκάλεσε αίσθηση μπροστά στην αριθμητική υπεροχή. Όπως στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τραβώντας τους Γερμανούς. Αλλά αν ο εχθρός σας υπερτερεί αριθμητικά, τότε αυτό σας εμπόδισε να επιτύχετε υπεροχή σε δυνάμεις σε ξεχωριστό τομέα.
  Εάν ο Στάλιν είχε καταφέρει να δημιουργήσει υπεροχή σε ένα ξεχωριστό τμήμα του μετώπου σε αναλογία περίπου τρία προς ένα, τότε ίσως η τακτική επιτυχία θα είχε επιτευχθεί.
  Και έτσι σε έναν τομέα υπάρχει επίθεση, σε άλλον ετοιμάζονται, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο εύκολο για τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους να αποκρούσουν. Επιπλέον, το Fritz είχε ήδη ανιχνευτές μεγάλου υψομέτρου, υψηλής ταχύτητας με εξαιρετική οπτική, που επέτρεπε την παρακολούθηση της κίνησης των στρατευμάτων. Και το χειμώνα είναι πιο δύσκολο να συγκαλυφθεί, και η νύχτα δεν είναι πανάκεια, έτσι οι Γερμανοί αξιωματικοί πληροφοριών πήραν συσκευές καλής νυχτερινής όρασης.
  Το "Royal Tiger" ως προγραμματισμένο άρμα μάχης καθυστέρησε με τη μαζική παραγωγή και δεν ήταν απολύτως επιτυχημένο. Το "Panther" -2, το οποίο ο Χίτλερ διέταξε να ενισχυθεί με θωράκιση για την αδιαπέραστη του IS-2 και να εγκατασταθεί κινητήρας 900 ίππων, ζύγιζε 51 τόνους, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η τοποθέτηση ενός περιβλήματος ντουραλουμίνης που εξοικονομούσε 800 κιλά. Από την άλλη, κατέστη δυνατή η ενίσχυση της πλευρικής θωράκισης έως και 82 χιλιοστά σε ορθολογική κλίση. Αυτό έκανε το γερμανικό τανκ να μην είναι τόσο ευάλωτο από τα πλάγια όσο τα προηγούμενα μοντέλα. Αλλά και πάλι, το "Panther" -2 και το "Lion" -2 σε ένα πιο προηγμένο σχήμα διάταξης είναι ακόμα μόνο στη διαδικασία ανάπτυξης.
  Αλλά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι Γερμανοί πήραν πλήρως τον έλεγχο των γαλλικών κτήσεων στην Αφρική, συμπεριλαμβανομένου του Νίγηρα. Και υπάρχει πετρέλαιο, αέριο, και βωξίτες, ακόμη και μεγάλα αποθέματα ουρανίου, ειδικά στο Κονγκό. Ο Ντε Γκωλ πιάστηκε - χωρίς τη βοήθεια των συμμάχων, δεν άξιζε τίποτα και ο Σκορέλι δούλεψε καθαρά και επιδέξια.
  Έτσι, μέχρι τον Μάιο του 1944, τα προβλήματα με το πετρέλαιο επιλύθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Ήδη ερχόντουσαν παραδόσεις από τη Λιβύη και το μόνο που έμενε ήταν να ανοίξουν όλο και περισσότερα νέα πηγάδια.
  Αλλά τον Μάιο, οι Γερμανοί δεν ήταν ακόμη έτοιμοι να επιτεθούν. Εκτός από το "Tiger", ξεπερασμένο στο σχεδιασμό, δεν είχαν μια σοβαρή δεξαμενή επανάστασης. Είναι αλήθεια ότι το "Tiger" ήταν ήδη μαζικής παραγωγής και, χάρη στην υψηλή ποιότητα της θωράκισης και το πάχος των πλευρών, καθώς και στο γρήγορο και ακριβές πυροβόλο, μπορούσε να παίξει τον ρόλο του, αν όχι ιδανικό, αλλά περισσότερο ή λιγότερο ανεκτό τανκ που σπάει την κυκλοφορία των στρατευμάτων της ΕΣΣΔ .
  Η γερμανική διοίκηση, μετά από μια σειρά διαφωνιών, επέστρεψε στο προηγούμενο σχέδιο του 1942. Δηλαδή, ξεκινήστε μια επίθεση στα πλάγια. Πάρτε το Λένινγκραντ σε ένα διπλό δαχτυλίδι και περάστε στο Στάλινγκραντ. Επιπλέον, αφού η Βέρμαχτ εγκατέλειψε την προεξοχή Rzhev-Vyazemsky, χάθηκε ένα βολικό εφαλτήριο για την επίθεση στη Μόσχα. Άρα η πρωτεύουσα είναι σχετικά μακριά.
  Το σχέδιο των Ναζί επίσης δεν είναι βέλτιστο, αλλά... Πρόωρες βουλευτικές εκλογές έγιναν στη Σουηδία, όπου οι Ναζί πέτυχαν μια εντυπωσιακή νίκη. Μια χώρα με πληθυσμό οκτώ εκατομμυρίων ανθρώπων, και με ανεπτυγμένη οικονομία, ήταν έτοιμη να πολεμήσει ενάντια στην ΕΣΣΔ. Η πιο δημοφιλής μορφή ήταν ο Κάρολος ο Δωδέκατος. Οι Σουηδοί λαχταρούσαν να εκδικηθούν για τις προηγούμενες ήττες και τις ταπεινώσεις τους κατά τη διάρκεια των πολέμων που έχασαν από τον Πέτρο τον Πρώτο και τον Αλέξανδρο τον Πρώτο. Έτσι, ολόκληρη η Ευρώπη βρισκόταν ήδη σε πόλεμο εναντίον της ΕΣΣΔ. Επιπλέον, ο Φράνκο και ο Σαλαζάρ αποφάσισαν να μπουν επίσημα στον πόλεμο για να διεκδικήσουν το μερίδιό τους από τη λεία. Μόνο μία Ελβετία παρέμεινε επίσημα ουδέτερη, αλλά έστειλε επίσης ένα τμήμα εθελοντών.
  Η αριθμητική υπεροχή αποδείχθηκε ότι ήταν στο πλευρό του ναζιστικού συνασπισμού. Επιπλέον, μέχρι τα μέσα Μαΐου 1944, οι Γερμανοί είχαν ήδη περίπου χίλια αεροσκάφη ME-262 σε υπηρεσία. Το ίδιο το αυτοκίνητο είναι αρκετά επιτυχημένο, αλλά με ημιτελείς κινητήρες. Αλλά σταδιακά οι κινητήρες σφίχτηκαν, έγιναν πιο ισχυροί, η αξιόπιστη κατανάλωση καυσίμου μειώθηκε.
  Η επίθεση ξεκίνησε στα νότια. Ο Φριτς προσπάθησε να επαναλάβει το σχέδιο που ανέπτυξε η OKW για την Επιχείρηση Μπλε τον Ιανουάριο του 1942, αλλά στη συνέχεια άλλαξε αυθαίρετα από τον Χίτλερ. Όταν προχωράτε στο Στάλινγκραντ τόσο από νότο όσο και από βορρά, σε συγκλίνουσες κατευθύνσεις. Αλλά πρώτα εδώ οι Γερμανοί έπρεπε να περάσουν στον Ντον. Οι φασίστες "Τίγρεις" βγήκαν στην επίθεση, αλλά αντιμετώπισαν μια ισχυρή γραμμή άμυνας. Η προέλαση του Fritz αποδείχθηκε αργή, βαλτώθηκαν στην άμυνα σε βάθος των σοβιετικών στρατευμάτων. Αφού περάσαμε το πρώτο δεκαήμερο μόνο 35-40 χιλιόμετρα προς την κατεύθυνση του Voronezh.
  Στη συνέχεια, σε δύο εβδομάδες επίμονων μαχών, οι Ναζί προχώρησαν μόνο μια ντουζίνα χιλιόμετρα και, ενόψει των μεγάλων απωλειών, αναγκάστηκαν να σταματήσουν.
  Αναπτύχθηκε με μεγαλύτερη επιτυχία επίθεση στο νότο. Υπάρχουν λιγότερα σοβιετικά στρατεύματα εκεί και είναι πιο δύσκολο να αμυνθεί κανείς. Πολυάριθμα "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (αυτά τα αυτοκινούμενα όπλα αποδείχθηκαν πιο ογκώδη λόγω της έλλειψης στρατηγικού βομβαρδισμού!) Και τα πρώτα μοντέλα του "Jagdtigr" και του ιδιαίτερα αποτελεσματικού "Sturmtigr". Οι Γερμανοί κατάφεραν να διαπεράσουν τις πρώτες γραμμές άμυνας και να μπουν στον επιχειρησιακό χώρο.
  Την ίδια στιγμή, ο ιαπωνικός στρατός πέρασε και αυτός στην επίθεση. Οι σαμουράι αύξησαν τον αριθμό του στόλου των δεξαμενών τους και τα νέα τους μεσαίου βάρους οχήματά τους δεν ήταν πρακτικά κατώτερα σε οπλισμό και οδηγική απόδοση από το T-34-76 και ξεπέρασαν ακόμη και την μετωπική θωράκιση, αν και κατώτερα, ωστόσο, στην προστασία από τα πλάγια .
  Η Ιαπωνία ξεκίνησε μια επίθεση στη Μογγολία, όπου είναι πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθεί η άμυνα. Η σοβιετική διοίκηση αντιμετώπισε έλλειψη εφεδρειών, αντεπιτίθεται και στα τρία μέτωπα. Και οι απώλειες προσωπικού κατά τη χειμερινή επίθεση ήταν μάλλον μεγάλες.
  Η επίθεση των Γερμανών στο Tikhvin, και των Φινλανδών και των Σουηδών από την πλευρά της Διώρυγας της Λευκής Θάλασσας, αποκρούστηκε με δυσκολία. Οι Ναζί προχωρούσαν αργά, αλλά σχεδόν συνεχώς. Στα μέσα Ιουνίου, στο νότο, τα στρατεύματα του Mainstein εισέβαλαν στο Στάλινγκραντ. Η δεύτερη Μάχη του Στάλινγκραντ ξεκίνησε. Και στις αρχές Ιουλίου, μετά την πτώση του Tikhvin και του Volkhov, οι Φινλανδοί, οι Σουηδοί και οι Γερμανοί ενώθηκαν - σχηματίζοντας έναν δεύτερο δακτύλιο γύρω από την πόλη του Λένιν.
  Έτσι, δημιουργήθηκε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για τις σοβιετικές στρατιωτικές δυνάμεις.
  Όμως το Στάλινγκραντ δεν υπέκυψε στον Μάινσταϊν. Και αυτό εμπόδισε τους Γερμανούς να αναπτύξουν την επίθεση προς άλλες κατευθύνσεις. Στο νότο, όπως και το 1942, έφτασαν μόνο στην Πύλη Terek: βαλτώθηκαν κοντά στο Γκρόζνι και στο Ορτζονικίτζε. Οι σφοδρές μάχες συνεχίστηκαν στην κατεύθυνση του Voronezh. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, τα σοβιετικά στρατεύματα αναγκάστηκαν να αποσυρθούν πέρα από το Ντον. Εδώ είναι η ειρωνεία της μοίρας μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, η πρώτη γραμμή στο νότο επαναλάμβανε το 1942 την εποχή της μεγαλύτερης προέλασης των Ναζί.
  Χειρότερα ήταν στο βορρά, όπου το Λένινγκραντ βρισκόταν στο δαχτυλίδι ολοκληρωτικού αποκλεισμού. Επιπλέον, οι Γερμανοί, οι Φινλανδοί και οι Σουηδοί μπόρεσαν να κόψουν τις άμυνες του Κόκκινου Στρατού στη χερσόνησο της Καρελίας, αποκόπτοντας το Μούρμανσκ από το κύριο τμήμα της ΕΣΣΔ μέσω ξηράς.
  Περίπου σαράντα σοβιετικές μεραρχίες απομονώθηκαν. Ωστόσο, ο αριθμός τους απείχε πολύ από το κανονικό. Η Σουηδία παρουσίασε περίπου είκοσι πέντε αρκετά καλά εξοπλισμένες μεραρχίες. Μαζί με τους σκληραγωγημένους Φινλανδούς και τα γερμανικά στρατεύματα, ήταν περισσότεροι. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταφερθούν αποθεματικά στη χερσόνησο της Καρελίας.
  Γενικά, ο Κόκκινος Στρατός δεν μπορούσε να πάρει τις απαραίτητες ενισχύσεις, οπότε οι Ιάπωνες αποδείχθηκαν απροσδόκητα ισχυροί, ο αριθμός τους, μαζί με τα στρατεύματα μαριονέτας, ξεπέρασε τα πέντε εκατομμύρια και αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα πλήρες δεύτερο μέτωπο. Έπρεπε λοιπόν να αντεπιτεθούμε στους Γερμανούς και τους συμμάχους τους.
  Σταδιακά, η ζώνη ελέγχου των σοβιετικών στρατευμάτων στην Καρελία μειώθηκε και το Μούρμανσκ αποκλείστηκε εντελώς και, στην πραγματικότητα, καταδικάστηκε. Έτσι ο εχθρικός στόλος και ιδιαίτερα τα υποβρύχια κυριαρχούσαν στη θάλασσα, οπότε δεν υπήρχε τίποτα για να εγκατασταθούν οι προμήθειες.
  Αλίμονο, τον Νοέμβριο του 1944 η ΕΣΣΔ δεν είχε αποθέματα για να επαναλάβει το σημείο καμπής του 1942. Σχεδόν τα πάντα ξοδεύτηκαν για να αποτραπεί η απώλεια του Καυκάσου. Επιπλέον, οι Γερμανοί διεξήγαγαν την επίθεση στο Στάλινγκραντ πιο επαγγελματικά και οι εφεδρείες έπρεπε να μεταφέρονται συνεχώς εκεί, σαν στη χοάνη του Τάρταρου. Ο Στάλιν διέταξε να κρατηθεί η πόλη στον Βόλγα με οποιοδήποτε κόστος. Αλλά στις συνθήκες κυριαρχίας των εχθρικών αεροσκαφών στον αέρα, η τιμή αποδείχθηκε απίστευτα υψηλή.
  Επιπλέον, ο Mainstein, σε αντίθεση με τον Paulus, δεν βιαζόταν και φρόντιζε τους στρατιώτες. Ως αποτέλεσμα, η αναλογία των απωλειών δεν ήταν υπέρ του Κόκκινου Στρατού.
  Ο Χίτλερ έσπευσε τον Μάινσταϊν, αλλά ο πονηρός στρατάρχης ήξερε πώς να αποφεύγει και να αντέχει την πίεση.
  Ένα από τα ισχυρότερα είδη όπλων έγινε το "Sturmtigers". Είχαν εξαιρετικά ισχυρά βομβαρδιστικά που εκτόξευαν βλήματα βάρους τριακοσίων είκοσι κιλών. Επιπλέον, τα κοχύλια είναι αντιδραστικά και πολύ πιο ισχυρά από τα οβιδοβόλα. Μπορείτε να τους αποκαλέσετε μια άξια απάντηση στο "Katyusha", αν και σε πίστες. Επιπλέον, ορισμένα βομβαρδιστικά τοποθετήθηκαν και σε φορτηγά, με μεγαλύτερο βεληνεκές.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν και γκαζοβόλο. Και φυσικά τζετ βομβαρδιστικά.
  Τον Δεκέμβριο, οι Ιάπωνες κατέλαβαν σχεδόν όλη τη Μογγολία και πλησίασαν το Βλαδιβοστόκ, καταλαμβάνοντας εν μέρει το Primorye και το Khabarovsk. Όμως ο στρατηγός Φροστ τους ανάγκασε να σταματήσουν.
  Εκμεταλλευόμενος αυτό, ο Κόκκινος Στρατός οργάνωσε μια σειρά από αντεπιθέσεις στις γερμανικές πλευρές που προσπάθησαν να καταλάβουν ό,τι είχε απομείνει από το Στάλινγκραντ. Τι κι αν ένα μικρό τμήμα της πόλης κρατήθηκε στις αρχές του 1945. Οι Γερμανοί πέτυχαν κάποια επιτυχία το 1944, αλλά δεν κατάφεραν καν να κατακτήσουν τον Καύκασο και να πάρουν πετρέλαιο στο Μπακού. Είναι αλήθεια ότι για τις δικές τους ανάγκες, είχαν ακόμα αρκετούς Ρουμάνους, Ουγγρικούς, Λιβυκούς και Καμερουνέζους και Νιγηριανούς.
  Το Λένινγκραντ βρισκόταν ακόμα υπό αποκλεισμό. Σε αυτήν είχαν δημιουργηθεί εκ των προτέρων μεγάλα αποθέματα τροφίμων και πυρομαχικών, ώστε η πόλη να επιβιώσει αυτόν τον χειμώνα, συνεχίζοντας να δεσμεύει σημαντικές δυνάμεις της Βέρμαχτ και των συμμάχων της.
  Η σοβιετική ηγεσία κατάφερε να δημιουργήσει στρατηγικά αποθέματα πρώτων υλών στην πόλη Λένιν, για την παραγωγή όπλων. Έτσι, ενώ οι Ναζί δεν έχουν δώσει πάρα πολλά.
  Αλλά το Μούρμανσκ ήταν εντελώς αποκλεισμένο. Από τα δέκα μεταφορικά που πήγαιναν στην πόλη, ο Φριτς τελείωσε να πίνει τα εννιά.
  Τον Ιανουάριο, η σοβιετική διοίκηση προσπάθησε να δοκιμάσει τη δύναμη των Γερμανών στο κέντρο. Ωστόσο, δεν ήταν δυνατό να νικήσουμε μια πολύ ισχυρή και κατασκευασμένη άμυνα. Η μέγιστη προέλαση ήταν πέντε ή έξι, στην καλύτερη περίπτωση όχι περισσότερο από οκτώ χιλιόμετρα. Και οι απώλειες των σοβιετικών τμημάτων ήταν πολύ απτές. Στα περισσότερα μέρη, μέχρι το ήμισυ της σύνθεσης.
  Όμως, μέρος των γερμανικών δυνάμεων εκτράπηκε, επιτρέποντάς τους να κρατήσουν το Στάλινγκραντ ... Τον Μάρτιο, οι ίδιοι οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στις Πύλες του Τέρεκ. Κατάφεραν να σπάσουν τη γραμμή της σοβιετικής άμυνας και να περικυκλώσουν το Γκρόζνι και τον Ορτζονικίτζε, αλλά στο Φριτς έτρεξαν στη γραμμή του Βεντένο, του Σάλι και πέρα από τις πόλεις.
  Η ίδια η πόλη του Γκρόζνι άντεξε μέχρι τον Μάιο σε πλήρη αποκλεισμό. Το Στάλινγκραντ έπεσε τελικά τον Μάιο. Από την πόλη και τα προάστια της, καθώς και από το εργοστάσιο δεξαμενών, πρακτικά δεν έμεινε κανένα ερείπιο.
  Ο γερμανικός συνασπισμός ήταν επίσης φθαρμένος, αλλά ο Φύρερ ήθελε τη νίκη. Τον Ιανουάριο πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επιτυχημένες δοκιμές του δισκοπλάνου, το οποίο έφτασε σε ταχύτητες έως και δύο ταχύτητες ήχου και ανέβηκε στα 18 χιλιόμετρα σε ύψος. Τον Μάιο, το δισκοπλάνο έχει ήδη αναπτύξει τέσσερις ταχύτητες ήχου και έχει πηδήξει σε ύψος 30 χιλιομέτρων.
  Αλλά το νέο αυτοκίνητο, με όλα τα δυνατά, ακόμη και μοναδικά χαρακτηριστικά πτήσης, αποδείχθηκε ευάλωτο σε πυρά φορητών όπλων και ακριβό. Το πρόβλημα ευπάθειας λύθηκε σύντομα με την εκτόξευση ενός στρωτού άροτρου, αλλά αυτό αύξησε την κατανάλωση καυσίμου και μείωσε τον χρόνο πτήσης του μηχανήματος. Και η ίδια η δισκέτα σε ένα στρωτό "γούνινο παλτό" δεν μπορούσε να διεξάγει αποτελεσματική πυρκαγιά.
  Όμως η αρχή της εποχής των "ιπτάμενων δίσκων" τέθηκε. Επιπλέον, οι Γερμανοί απέκτησαν ένα ισχυρό ατού: τανκς νέας γενιάς κλάσης "Ε". Διέφεραν σε βάρος παρόμοιο με το "Royal Tiger" και το "Panther" σε πολύ πιο πυκνή και τέλεια διάταξη, χαμηλή σιλουέτα και χοντρή πανοπλία.
  Στη μαζική παραγωγή και στα πεδία των μαχών, το Panther-2 και το Tiger-2, και στη συνέχεια το Tiger-3, εμφανίστηκαν αξιοπρεπώς. Το τελευταίο αυτοκίνητο με πιο πυκνή διάταξη και μικρό πυργίσκο είχε ισχυρή θωράκιση και κινητήρα 1080 ίππων. Τα "ποντίκια" δεν συνήθισαν ποτέ. Αλλά η τροποποίηση "Panther" - "F" έδειξε αξιοπρεπώς.
  Λόγω έλλειψης στοιχείων κράματος, τα σοβιετικά άρματα μάχης δεν διέθεταν πανοπλία πολύ υψηλής ποιότητας και μέχρι στιγμής το Panther, ακόμη και με πυροβόλο 75 χιλιοστών, έκανε αρκετά καλά τη δουλειά του. Και η κεκλιμένη μετωπική θωράκιση 120 mm προστάτευε το σοβιετικό πυροβόλο T-34-85 των 85 mm αρκετά αξιόπιστα. Αλλά, ίσως, το σοβιετικό αυτοκινούμενο όπλο SU-100 αποδείχθηκε άξιος αντίπαλος του Πάνθηρα, ο οποίος ενίσχυσε την πανοπλία. Το Τ-4 ήταν ήδη εκτός παραγωγής. Και από τις δεξαμενές παραγωγής, το Panther αποδείχθηκε το ελαφρύτερο.
  Το πρώτο εξελιγμένο στη διάταξή του ήταν η δεξαμενή παραγωγής "Lev". Ο πυργίσκος αυτής της δεξαμενής μετακινήθηκε προς τα πίσω και το κιβώτιο ταχυτήτων, ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονταν σε ένα μπλοκ μπροστά. Ως αποτέλεσμα, η σιλουέτα του αυτοκινήτου αποδείχθηκε χαμηλή και η πανοπλία με ένα ισχυρό πυροβόλο 105 mm είναι συγκρίσιμη με το "King Tiger" και το μέτωπο του πύργου είναι ακόμα πιο ισχυρό.
  Η μετατόπιση του πύργου προς τα πίσω έδωσε στο "Λιοντάρι" επίσης το πλεονέκτημα ότι όταν κινούνταν μέσα στο δάσος, το στόμιο του μακρόκαννου όπλου του δεν κολλούσε τόσο πολύ στους κορμούς των δέντρων.
  Οι Ναζί δοκίμασαν επίσης άλλα σχέδια, και επίσης βομβάρδισαν τις σοβιετικές θέσεις με ισχυρά αεροσκάφη.
  Η Ιαπωνία προσπάθησε επίσης να προχωρήσει και τελικά απέκοψε το Βλαδιβοστόκ από την ηπειρωτική χώρα.
  Οι Γερμανοί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο προσπάθησαν να περάσουν στη Μόσχα. Αλλά η σοβιετική γραμμή άμυνας αποδείχθηκε πολύ ισχυρή και οι Ναζί υπέστησαν κολοσσιαίες απώλειες. Ακόμη και το τανκ "Lev" δεν είναι αρκετά επαρκές στην επίθεση, κυρίως λόγω της ανεπαρκούς κάλυψης των πλευρών.
  Η σοβιετική διοίκηση χρησιμοποιούσε όλο και πιο ενεργά το διαμέτρημα του όπλου των 100 χιλιοστών. Είναι σαφές ότι η ΕΣΣΔ δεν έχει τους πόρους για να νικήσει τα εχθρικά άρματα με τα ίδια άρματα μάχης, αλλά το αντιαρματικό πυροβολικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζικά.
  Το E-100 στο αρχικό μοντέλο αποδείχθηκε πολύ βαρύ στους 140 τόνους και με πλευρική θωράκιση 120 χιλιοστών (μέτωπο 240 χιλιοστά!), Έστω και υπό γωνία. Αυτό δεν ήταν πλέον αρκετό. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι τα "Ποντίκια" υστερούν απελπιστικά στη διάταξη τους.
  Στην πραγματικότητα, η δεξαμενή "Lev" και τα αυτοκινούμενα όπλα - E-10, E-25 ήταν προηγμένα γερμανικά οχήματα, όπου συνδυάστηκε η θέση του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων και του κιβωτίου ταχυτήτων. Ωστόσο, οι Γερμανοί παρήγαγαν πολύ καθυστερημένο εξοπλισμό. Για παράδειγμα "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" με αρκετά υψηλές σιλουέτες που υστερούν στην ανάπτυξη.
  Ούτε το "Ε"-70 ήταν αρκετά επιτυχημένο. Το όχημα αποδείχθηκε ότι είχε ένα ισχυρό πυροβόλο 128 mm και μια προηγμένη διάταξη, αλλά λόγω της επιθυμίας να διατηρήσει ένα σετ μάχης τουλάχιστον 80 βολών και να μην υπερβαίνει τους 70 τόνους, η προστασία θωράκισής του αποδείχθηκε συγκρίσιμη με το "King Tiger" - το μοντέλο του 1944 και ανεπαρκές για μια σημαντική ανακάλυψη. Το "Tiger" -3 προστατεύεται καλύτερα. Αλλά στο E-70, ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με ισχύ 1200 ίππων δοκιμάστηκε με επιτυχία, ο οποίος επέτρεψε στη δεξαμενή να αναπτύξει ταχύτητα 60 χιλιομέτρων την ώρα στον αυτοκινητόδρομο.
  Σε κάθε περίπτωση, τα γερμανικά άρματα μάχης υπέστησαν μεγάλες απώλειες, όπως και το πεζικό. Τόσο οι ξένες μεραρχίες όσο και οι δορυφόροι του Τρίτου Ράιχ έχασαν πολλά.
  Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, οι Γερμανοί προχώρησαν μόνο 40-50 χιλιόμετρα στο κέντρο, και δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον επιχειρησιακό χώρο. Και οι απώλειες ήταν τεράστιες. Τον Σεπτέμβριο, οι Ναζί εξαπέλυσαν μια νέα επίθεση στο νότο... Σε ενάμιση μήνα από τις πιο σκληρές μάχες, ο εχθρός έσπασε στην Κασπία Θάλασσα, αποκόπτοντας από ξηρά τον Καύκασο.
  Όμως η σοβιετική διοίκηση κατάφερε να δημιουργήσει ανεφοδιασμό δια θαλάσσης, ωστόσο, με κόστος τεράστιες ζημιές. Τον Νοέμβριο, το Fritz, με τίμημα τεράστιων προσπαθειών και μεγάλης ζημιάς, έφτασε στο δέλτα του Βόλγα. Τον Δεκέμβριο, η πρώτη γραμμή σταθεροποιήθηκε. Το χάσμα μεταξύ των μετώπων του Καυκάσου και της κύριας σοβιετικής επικράτειας μεγάλωσε. Επιπλέον, οι Ιάπωνες κατάφεραν να αποκόψουν το Βλαδιβοστόκ, πολιορκώντας τη σοβιετική πόλη.
  Το Μούρμανσκ κατάφερε, παρά τον αποκλεισμό, να αντέξει ηρωικά μέχρι τον Δεκέμβριο του 1945. Αλλά και πάλι έπεσε...
  Το 1946, οι εχθροπραξίες συνεχίστηκαν ... Η θέση της ομάδας σοβιετικού στρατού στον Καύκασο αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη. Αποκόπτονται από την ξηρά και υπάρχει κίνδυνος οριστικής απώλειας του Μπακού.
  Ο Στάλιν ένιωσε υπερβολική νευρικότητα και σωματική εξάντληση. Σφοδρές μάχες εκτυλίχθηκαν προς την κατεύθυνση του Tikhvin. Υπήρχε μια προσπάθεια σωτηρίας του περικυκλωμένου Λένινγκραντ. Στην ίδια την πόλη έχουν απομείνει ήδη λιγότερο από μισό χρόνο προμήθειες τροφίμων και οι κάρτες τροφίμων έχουν κοπεί ξανά.
  Στην αρχή, τα σοβιετικά στρατεύματα έσπασαν τη γραμμή του μετώπου, αλλά στη συνέχεια ο εχθρός, υπερβαίνοντας τον αριθμό των τανκς, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια αντεπίθεση και μάλιστα να αποκόψει μέρος των σοβιετικών στρατευμάτων. Ο Φεβρουάριος πέρασε σε σκληρές μάχες τόσο στο βορρά όσο και στο νότο, όπου τα σοβιετικά στρατεύματα δοκίμασαν τον εχθρό και προσπάθησαν να ανακαταλάβουν το Στάλινγκραντ. Και το τελευταίο τα κατάφερε εν μέρει. Σοβιετικά τανκς εισέβαλαν στην πόλη, αλλά, δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να διώξουν τους Ναζί από εκεί.
  Όμως ξέσπασε η τρίτη Μάχη του Στάλινγκραντ. Τα σοβιετικά στρατεύματα πέτυχαν σχετικά μεγάλες επιτυχίες κοντά στο Voronezh. Αλλά και εκεί οι Fritz, χρησιμοποιώντας μεγάλο αριθμό μονάδων τανκ και την τεχνολογική τους υπεροχή, μπόρεσαν να αποκαταστήσουν την κατάσταση. Τον Μάρτιο, ελικόπτερα σε σχήμα δίσκου και αεροσκάφη σε σχήμα δίσκου άρχισαν να συμμετέχουν στις εχθροπραξίες. Οι Γερμανοί βελτίωσαν κάπως τους ιπτάμενους δίσκους και κατάφεραν να εξαπολύσουν επιθέσεις με ρουκέτες σε σοβιετικές θέσεις μαζί τους. Αλλά στην πράξη, η δισκέτα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες ως θαυματουργό όπλο.
  Ακριβώς όπως ο βαλλιστικός πύραυλος von Braun αποδείχθηκε πολύ ακριβός και χαμηλής ακρίβειας για την ενεργό χρήση του σε πολεμικές επιχειρήσεις για να δικαιολογηθεί.
  Όμως οι Γερμανοί διέθεταν βομβαρδιστικά αεροσκάφη χωρίς ουρά ικανά να μεταφέρουν έως και δέκα τόνους φορτίου, πετώντας σε απόσταση έως και 16 χιλιάδων χιλιομέτρων (!).
  Δυστυχώς, η σοβιετική αεροπορία υστερούσε ακόμα και ο εχθρός κυριάρχησε σχεδόν πλήρως στον αέρα. Σε κάθε περίπτωση, τα αεροσκάφη με έλικα δεν μπορούν, καταρχήν, να ξεπεράσουν τα αεριωθούμενα αεροσκάφη σε χαρακτηριστικά πτήσης. Και οι δικές μας εξελίξεις άργησαν πολύ. Και η μετάβαση από έλικα σε αεριωθούμενο αεροσκάφος είναι πολύ επώδυνη.
  Και οι πιλότοι πρέπει να επανεκπαιδευτούν, και οι διάδρομοι να επιμηκυνθούν και να προετοιμαστεί ένας ειδικός τύπος καυσίμου. Λοιπόν, οι ίδιοι οι κινητήρες πρέπει ακόμα να δοκιμαστούν και να εντοπιστούν σφάλματα!
  Οι Γερμανοί εκτράπηκαν στο Στάλινγκραντ... Παραδόξως, το Τρίτο Ράιχ και ολόκληρος ο συνασπισμός ξέμειναν από τον ατμό, και ο Κόκκινος Στρατός ήταν σαν πουλί του Φοίνικα. Τόσο ο Απρίλιος όσο και ο Μάιος πέρασαν σε σκληρές μάχες κοντά στο Στάλινγκραντ. Και ακόμη και τον Ιούνιο, ο Κόκκινος Στρατός προσπαθούσε ακόμα να προχωρήσει, καθηλώνοντας τον εχθρό. Αλλά τον Ιούλιο, παρά τη ζέστη, οι Ναζί παρ' όλα αυτά κινήθηκαν κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας προς την κατεύθυνση του Μπακού. Η πρόοδος ήταν εξαιρετικά αργή. Κατά μέσο όρο, 1,5 χιλιόμετρο την ημέρα. Το Νταγκεστάν έσπασε... Τα σοβιετικά στρατεύματα συνέτριψαν τον Φριτς και τους συμμάχους τους σε όλα τα αζιμούθια.
  Κτυπούσαν τον εχθρό και στο κέντρο και στο βορρά. Δεν τους επετράπη να πάνε στο Αρχάγγελσκ... Τον Σεπτέμβριο όμως ο ρυθμός της γερμανικής προέλασης στον Καύκασο επιταχύνθηκε. Οι δυνάμεις της καυκάσιας ομάδας εξαντλήθηκαν σοβαρά και μια θάλασσα δέκα μεταφορών έπλευσε υπό συνθήκες κυριαρχίας εχθρικών αεροσκαφών στον αέρα με δύναμη δύο ή τριών. Στα τέλη Οκτωβρίου, οι Ναζί εισήλθαν ωστόσο στο Αζερμπαϊτζάν. Και τον Νοέμβριο προχώρησαν στο Μπακού. Και στις αρχές Δεκεμβρίου, οι Fritz ενώθηκαν με τους Τούρκους, στη Γεωργία ...
  Ακόμη και πριν από τον Μάρτιο, υπήρξαν μάχες στον Καύκασο και το Ερεβάν γενικά κράτησε μέχρι τον Ιούνιο του 1947.
  Όλο το χειμώνα ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε ακούραστα να προχωρήσει. Χάιδεψαν έντονα τον συνασπισμό. Αν και οι Ιάπωνες, τελικά, κατέλαβαν το Βλαδιβοστόκ τον Απρίλιο, αυτό επέτρεψε στην ΕΣΣΔ να εγκατασταθεί πιο σταθερά πίσω από το Αμούρ.
  Αν και ο Κόκκινος Στρατός δεν πέτυχε απτή επιτυχία με τις επιθέσεις του τον χειμώνα και τον Μάρτιο, ο συνασπισμός έδωσε ένα δίκαιο μάθημα. Μέσα στις χώρες των γερμανικών δορυφόρων, η κατάσταση επιδεινώθηκε ολοένα και περισσότερο. Το ανθρώπινο δυναμικό εξαντλήθηκε και οι απώλειες ήταν τεράστιες. Το οικονομικό βάρος γινόταν δυσβάσταχτο. Ακόμη και οι επιτυχίες στα μέτωπα ευχαριστούσαν τον Ευρωπαίο στο δρόμο όλο και λιγότερο. Η επιθυμία για ειρήνη γινόταν όλο και πιο δυνατή.
  Αλλά ο Χίτλερ ήθελε πεισματικά να τελειώσει την ΕΣΣΔ. Αν και οι υπολογισμοί ότι ο Κόκκινος Στρατός θα έχανε τη μαχητική του αποτελεσματικότητα μετά την απώλεια του Μπακού δεν έγιναν πραγματικότητα. Το 1946, η ΕΣΣΔ παρήγαγε αριθμό ρεκόρ όπλων - περίπου 60 χιλιάδες αεροσκάφη και 40 χιλιάδες τανκς και αυτοκινούμενα όπλα, 250 χιλιάδες όπλα και όλμους. Ναι, η σοβιετική αεροπορία είναι κυρίως το μαχητικό Yak-9, το επιθετικό αεροσκάφος IL-2 που δεν έχει ακόμη διακοπεί. Το Yak-3 και το LA-7 παράγονταν σε μικρές ποσότητες. Ακόμα σε παραγωγή PE-2, και TU-3. Ναι, η αεροπορία μπορεί να θεωρηθεί ξεπερασμένη ενάντια στα εχθρικά τέρατα αεριωθουμένων, αλλά είναι. Όπως τα T-34-85, IS-3 και SU-100, τα υπόλοιπα οχήματα είναι σε μικρές ποσότητες.
  Και το 1947 άρχισε να μπαίνει σε υπηρεσία το T-54, το οποίο θα έπρεπε να είχε βάλει τέλος στην ποιοτική υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας. Φυσικά, το T-54, βάρους 36 τόνων, δεν θα μπορούσε να είναι ισχυρότερο από όλα τα εχθρικά άρματα μάχης, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να ανταγωνιστεί τους Πάνθηρες και τους Τίγρηδες.
  Το κύριο γερμανικό τανκ ήταν το "E" -50, που ονομαζόταν "Lion" -3. Ένα αυτοκίνητο παρόμοιο με το "Λιοντάρι", αλλά με ισχυρότερο κινητήρα 1200 ίππων, και χοντρή θωράκιση. Με βάρος 75 τόνων, το πάχος της πλευρικής θωράκισης της γερμανικής δεξαμενής αυξήθηκε στα 140 mm και το μέτωπο ήταν 240 mm με πυροβόλο όπλο 105 mm και μήκος κάννης 100 el. Το νέο γερμανικό αυτοκίνητο θα πρέπει να γίνει το κύριο. Είναι ανώτερο από το σοβιετικό σε οπλισμό και θωράκιση, αλλά υπερδιπλάσιο βαρύ.
  Ωστόσο, το T-54 μόλις αρχίζει να βγαίνει στην παραγωγή.
  Όμως το καλοκαίρι του 1947 είναι ακόμα πιο ζεστό. Οι Γερμανοί προσπαθούν να επιτεθούν ξανά στη Μόσχα. Διασχίζουν και το Σαράτοφ. Οι μάχες διαρκούν μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου. Οι Φριτς καταφέρνουν ακόμα να πάρουν τον Σαράτοφ. Αλλά στην περιοχή της Μόσχας, κατάφεραν να προχωρήσουν το πολύ σε εξήντα με εβδομήντα χιλιόμετρα. Τόσο ο Rzhev όσο και ο Vyazma, αν και ο τελευταίος ήταν κατά το ήμισυ περικυκλωμένος, παρέμειναν στην ΕΣΣΔ.
  Η Μόσχα δεν έχει κατακτηθεί και οι Ναζί και ο βάναυσος συνασπισμός τους πρέπει να συναντήσουν τον χειμώνα στα χαρακώματα. Αυτή τη φορά η σοβιετική διοίκηση σώζει ανθρώπους και συσσωρεύει δύναμη. Συγκεκριμένα, το άρμα Τ-54. Και στις 31 Δεκεμβρίου 1947, το MIG-15 δοκιμάστηκε με επιτυχία, το οποίο θα έπρεπε να τερματίσει το γερμανικό μονοπώλιο στα αεριωθούμενα αεροσκάφη στον αέρα.
  Είναι αλήθεια ότι τον Φεβρουάριο του 1948, το Λένινγκραντ έπεσε μετά από μια μακροχρόνια πολιορκία. Πολύ βαρύ πλήγμα στο κύρος της σοβιετικής εξουσίας.
  Η θέση της ΕΣΣΔ τον Μάιο του 1948 αναδιατάσσεται απελπιστική. Οι Γερμανοί και οι συνασπισμοί τους ελέγχουν τον Καύκασο, μετά τον Βόλγα μέχρι το Σαράτοφ και το Ταμπόφ με το Βορόνεζ. Στη συνέχεια ανατολικά του Orel, σχεδόν δίπλα στην Τούλα, μετά στο Vyazma και κοντά στο Sam Rzhev, μέχρι το Αρχάγγελσκ.
  Τι άλλο λοιπόν μπορεί να γίνει σε μια τέτοια κατάσταση; Επιπλέον, οι Ιάπωνες ελέγχουν όλο το Primorye κατά μήκος του ποταμού Amur και κατέλαβαν τον μοναδικό σύμμαχο: τη Μογγολία.
  Και στα επτά χρόνια του πολέμου, χάθηκαν εδάφη, στα οποία ζούσε τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός της ΕΣΣΔ πριν από την κατοχή, και ίσως και περισσότεροι. Κατά τη διάρκεια των επτά ετών του πολέμου, ο Κόκκινος Στρατός έχασε αμετάκλητα τουλάχιστον είκοσι εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικούς. Χωρίς να υπολογίζουμε αυτούς που τραυματίστηκαν ή ανάπηροι. Χωρίς να υπολογίζουμε τις τεράστιες απώλειες και από τους μαζικούς βομβαρδισμούς, τους βομβαρδισμούς και την πείνα.
  Ακόμη και αν ληφθούν υπόψη οι οικογένειες που εκκενώθηκαν, ο Στάλιν δεν είχε πάνω από εκατό εκατομμύρια εργατικό δυναμικό υπό έλεγχο, πιθανώς, ίσως λιγότερο. Από αυτούς, ένας στους πέντε επιστρατεύεται στο στρατό. Περίπου είκοσι εκατομμύρια διαφορετικά στρατεύματα. Επιτρεπόταν να μπαίνουν στα μηχανήματα παιδιά από πέντε ετών, συνταξιούχους και άτομα με ειδικές ανάγκες της πρώτης και της δεύτερης ομάδας.
  Η χώρα είναι εξαιρετικά κινητοποιημένη. Η απελευθέρωση όπλων το 1947 μειώθηκε ελάχιστα ... Έτσι για την ώρα, είναι πολύ νωρίς να τεθεί ένα τέλος στη χώρα των Σοβιετικών!
  Ο ίδιος ο Στάλιν, σε κάθε περίπτωση, δεν το πίστευε. Ναι, και ο Χίτλερ ήθελε επίσης να πιέσει τη Ρωσία - να τα πάρει όλα με τη μία! Δεν υπήρχε λοιπόν κανένας συμβιβασμός.
  Το καλοκαίρι οι Γερμανοί εξαπέλυσαν νέα επίθεση εναντίον της Μόσχας. Εξακολουθούσαν να ελπίζουν ότι θα μπορούσαν να σπάσουν την πρωτεύουσα και να τερματίσουν την ΕΣΣΔ. Από την πλευρά του Κόκκινου Στρατού, η Μόσχα καλυπτόταν από περισσότερα από τρία εκατομμύρια στρατιώτες και πολιτοφυλακές. Ήταν οπλισμένοι με δώδεκα χιλιάδες τανκς και αυτοκινούμενα όπλα. Είναι αλήθεια ότι το T-54 είναι μόνο πεντακόσια περίπου, κυρίως το T-34-85 και το SU-100 που πολέμησαν. Το IS-3 είχε ήδη βγει από την παραγωγή εκείνη τη στιγμή. Υπάρχουν πολύ λίγες δεξαμενές IS-4 που παράγονται λόγω της τεχνολογικής αναξιοπιστίας αυτού του μαστόδοντος. Παρήχθησαν έξι άρματα μάχης IS-7, αλλά αυτό το όχημα δεν μπήκε σε μαζική παραγωγή. Αν και, μάλλον μάταια. Μπορούσε να διεισδύσει με το πυροβόλο των 130 χιλ. της πανοπλίας 240 χλστ. του Lion-3 των 75 τόνων. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί είχαν μια πιο προηγμένη δεξαμενή "Royal Lion" βάρους 100 τόνων με κινητήρα 1800 ίππων και ένα 128 mm με πολύ μακρόβιο πυροβόλο όπλο με αρχική ταχύτητα βλήματος 1260 μέτρα ανά δευτερόλεπτο.
  Αλλά ο Στάλιν με κάποιο τρόπο ξεψύχησε με βαρύ εξοπλισμό και προτίμησε: ακόμα καλύτερο, μικρό, αλλά απομακρυσμένο.
  Αλλά από την άλλη, οι τέσσερις πολεμιστές: Ζόγια, Βικτώρια, Έλενα, Ναντέζντα δεν το σκέφτηκαν. Και μόλις πήραν το άρμα IS-7 υπό τον έλεγχό τους. Επιπλέον, και στο νούμερο επτά. Έτσι οι τέσσερις έφτιαξαν αυτό το αυτοκίνητο με δικά τους έξοδα. Τα κορίτσια βρήκαν ράβδους χρυσού στη Σιβηρία και τις δώρησαν στο ταμείο του υπουργείου Άμυνας. Και τώρα ήθελαν να αυτοπυροβοληθούν από αυτό το υπέροχο μηχάνημα.
  Και η σημαντική μέρα της 22ας Ιουνίου 1948 μόλις ερχόταν. Τα στρατεύματα του Χίτλερ απλώς οδηγούσαν τον πληθυσμό, προσπαθώντας να παρακάμψουν και να περικυκλώσουν τη σοβιετική πόλη Rzhev.
  Και οι τέσσερις κόρες των Ρώσων Demiurge Gods, όπως πάντα, σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Ρωσία, αποφάσισαν να επέμβουν! Άλλωστε, πάντα σώζουν την πατρίδα τους, τη Ρωσία, στον κατάλληλο χρόνο και τόπο!
  
  
  
  
  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΚΛΙΠ
  Γενικά, παραδόξως, αλλά στα περισσότερα παράλληλα σύμπαντα, η πορεία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου ήταν ακόμη χειρότερη για τη Ρωσία από την πραγματικότητα. Ίσως επειδή το φασιστικό καθεστώς που ανέλαβε τον έλεγχο της Ευρώπης είχε πολύ περισσότερες δυνατότητες από ό,τι μπορούσε να συνειδητοποιήσει. Ο συνδυασμός του βάναυσου ολοκληρωτισμού και των στοιχείων της αγοράς της οικονομίας είναι πιο αποτελεσματικός από τον φιλελεύθερο καπιταλισμό της Δύσης και το συγκεντρωτικό, γραφειοκρατικό σταλινικό μοντέλο. Ευτυχώς, για διάφορους λόγους, αντικειμενικούς και υποκειμενικούς. Συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης τύχης, οι Ναζί δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα ατού τους.
  Τόσο απέτυχαν πολλοί Γερμανοί κατάσκοποι μόνο και μόνο επειδή οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν ξύστρα από ανοξείδωτο χάλυβα στα έγγραφα και οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν απλό σίδερο; Και πώς ένα τόσο μικρό πράγμα επηρέασε καθοριστικά την πορεία του πολέμου;
  Σε κάθε περίπτωση, υπήρχε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου ήδη τον Οκτώβριο του 1941, ένας πολύ διαβρωτικός αξιωματικός των πληροφοριών ανακάλυψε κατά λάθος αυτό το γεγονός. Γνήσια σοβιετικά έγγραφα και ψεύτικα γερμανικά βράχηκαν και ... Στα σοβιετικά έγγραφα, ο συνδετήρας έχει σκουριάσει και αυτό είναι αντιληπτό, αλλά όχι στα γερμανικά.
  Εδώ είναι ένα ασήμαντο, και η επιρροή του στην πορεία του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου αποδείχθηκε πολύ σημαντική.
  Έχοντας αποφύγει τις αποτυχίες και την εργασία υπό τον έλεγχο των Γερμανών πρακτόρων, ανακάλυψαν σημαντικά στοιχεία ότι τα σοβιετικά στρατεύματα προετοίμαζαν μια επίθεση κοντά στο Στάλινγκραντ. Τόσο πειστικό που ο πεισματάρης Αδόλφος Χίτλερ συμφώνησε με αυτό και έδωσε εντολή να ανασυνταχθούν τα ναζιστικά στρατεύματα που στέκονταν στον Βόλγα. Και αυτό είχε σημασία.
  Εάν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Rzhev-Sychov, ο Κόκκινος Στρατός, έχοντας περισσότερες από διπλάσιες δυνάμεις από τη Wehrmacht, δεν μπόρεσε να σπάσει τη γερμανική άμυνα, τότε κοντά στο Στάλινγκραντ η ισορροπία των δυνάμεων ήταν πιο ευνοϊκή για τους Ναζί.
  Και ο καιρός στις 19 Νοεμβρίου 1942 δεν ευνοούσε επιθετικές επιχειρήσεις. Η αεροπορία, ειδικά τα αεροσκάφη επίθεσης, δεν μπορούσαν να απογειωθούν και η προετοιμασία του πυροβολικού είχε μόνο εξαιρετικά περιορισμένο αντίκτυπο στην αναπτυγμένη άμυνα του εχθρού. Τα σοβιετικά στρατεύματα, προχωρώντας στην επίθεση, βαλτώθηκαν. Ακόμη και η ανάθεση σωμάτων αρμάτων μάχης δεν μπορούσε να σπάσει μια τρύπα στην άμυνα των Ναζί.
  Σφοδρές μάχες εκτυλίχθηκαν στην κατεύθυνση Rzhev-Sychovsky. Συνέχισαν μέχρι την Πρωτοχρονιά. Μόνο τότε, έχοντας υποστεί σοβαρές απώλειες, τα σοβιετικά στρατεύματα και στις δύο κατευθύνσεις ανέστειλαν την επίθεσή τους. Ο Χίτλερ κράτησε τον Βόλγα, αλλά οι Γερμανοί άρχισαν να χτυπιούνται στην Αφρική. Ο Τσόρτσιλ αποκάλεσε την επίθεση του Μοντγκόμερι στην Αίγυπτο: το τέλος της αρχής. Είπε επίσης ότι τώρα οι σύμμαχοι θα κερδίσουν μόνο.
  Πράγματι, ο Ρόμελ, παρά τη συνεχιζόμενη μεταφορά μεγάλων δυνάμεων στην Αφρική, στάθηκε άτυχος και ο στρατός του υπέστη ήττα μετά την ήττα. Για να εξασφαλίσει τη διεξαγωγή του πολέμου σε δύο μέτωπα, το Τρίτο Ράιχ έπρεπε να κηρύξει πλήρη επιστράτευση τον Φεβρουάριο του 1943.
  Επιπλέον, οι κύριοι στόχοι της επιχείρησης Blau δεν εκπληρώθηκαν. Ωστόσο, τον χειμώνα του 1942-1943, η Βέρμαχτ, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, κατάφερε να αποφύγει μια σοβαρή ήττα στα ανατολικά. Στα τέλη Ιανουαρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα επανέλαβαν την επίθεσή τους στο κέντρο: την τρίτη επιχείρηση Rzhev-Sychov και κοντά στο Στάλινγκραντ. Αλλά το να σπάσεις έναν εχθρό που κάθεται σε μια σταθερή άμυνα δεν είναι καλή ιδέα. Οι μάχες θύμιζαν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Παρατεταμένη, θέση. Όταν αυτός που επιτέθηκε έχανε περισσότερα από αυτόν που αμύνθηκε.
  Αναβλήθηκε η επιχείρηση "Iskra" για τον αποκλεισμό του Λένινγκραντ. Ο Στάλιν ήθελε να κόψει την προεξοχή του Rzhev όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να νικήσει τον εχθρό κοντά στο Στάλινγκραντ. Οι Γερμανοί, ενθυμούμενοι τα μαθήματα του περασμένου χειμώνα, αμύνθηκαν ενεργά. Και μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να αποκρούσουν την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων. Όπως αποδείχθηκε, όταν οι Fritz είναι έτοιμοι, δεν είναι εύκολο να σπάσουν τις άμυνές τους. Και η ποιότητα των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων είναι ακόμα στην κορυφή.
  Η επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων κράτησε μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά δεν πέτυχε.
  Στις αρχές Μαρτίου, η σοβιετική διοίκηση επιχείρησε μια επίθεση στην κατεύθυνση του Voronezh. Μετά τις αρχικές επιτυχίες, ο Κόκκινος Στρατός δέχτηκε αντεπίθεση από τον Μάινσταϊν. Μεγάλες σοβιετικές δυνάμεις περικυκλώθηκαν και αναγκάστηκαν να σπάσουν πίσω στη μάχη. Οι απώλειες, ειδικά στην τεχνολογία, αποδείχθηκαν μεγάλες και οι Γερμανοί με τους συμμάχους τους κατάφεραν να αποκτήσουν βάση προς αυτή την κατεύθυνση και κατέλαβαν πλήρως το Voronezh και τα προάστια του.
  Κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης του Mainstein, οι "Panthers" και μαζικά οι "Tigers" πήραν μέρος στη μάχη για πρώτη φορά. Τα νέα τανκς δικαίωσαν εν μέρει τις ελπίδες που είχαν εναποθέσει στον εαυτό τους. Με σωστή χρήση, ξεπέρασαν αριθμητικά τα σοβιετικά οχήματα στην επερχόμενη μάχη.
  Ήρθε η ανοιξιάτικη απόψυξη και μια νηνεμία βασίλευε στο ανατολικό μέτωπο. Σφοδρές μάχες ξέσπασαν στην Τυνησία.
  Ο Φύρερ προσπάθησε πάση θυσία να κρατήσει ένα βήμα στην Αφρική. Για να γίνει αυτό, οι Ναζί αποφάσισαν ακόμη και ένα πρωτοφανές βήμα. Έδωσαν στον Φράνκο ένα τελεσίγραφο: είτε άφησε τα γερμανικά στρατεύματα να πάνε στο Γιβραλτάρ, είτε ανατράπηκε, όπως η κυβέρνηση του Βισύ. Ο στρατηγός τρόμαξε και συμφώνησε. Παράλληλα, απευθύνθηκε στις κυβερνήσεις της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών με μια δακρύβρεχτη παράκληση: μην κηρύξετε τον πόλεμο στην Ισπανία, γιατί δεν έγινε με τη θέλησή του!
  Στις 15 Απριλίου 1943, οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στο Γιβραλτάρ, ρίχνοντας εκεί τους τελευταίους "Τίγρεις" με "Πάνθηρες". Το φρούριο έπεσε κάτω από τα χτυπήματα εκατοντάδων τανκς μέσα σε δύο μέρες. Ο Paulus, που ανακλήθηκε από το ανατολικό μέτωπο, διέταξε την επίθεση. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν τις τελευταίες συνοικίες, τα σπίτια του Στάλινγκραντ και τα εργοστάσια του Στάλινγκραντ, μόλις την 1η Απριλίου 1943. Έτσι, ο Paulus αποκαταστάθηκε εν μέρει και έλαβε τον βαθμό του στρατάρχη και επιπλέον ξίφη στα φύλλα βελανιδιάς του σταυρού του ιππότη.
  Η κατάληψη του Γιβραλτάρ εμπόδισε την πρόσβαση Βρετανών και Αμερικανών από τα δυτικά στη Μεσόγειο. Και εκτός αυτού, οι ίδιοι οι Ναζί μπόρεσαν να εισβάλουν στο Μαρόκο στη μικρότερη απόσταση, εκτρέποντας μέρος των συμμαχικών δυνάμεων από την Τυνησία.
  Η επίθεση στο προγεφύρωμα της Τυνησίας αποδυναμώθηκε και στη συνέχεια ο Ρόμελ μεταφέρθηκε ξανά. Ο Χίτλερ αποφάσισε να παγώσει προς το παρόν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ανατολή και να προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο της Μεσογείου.
  Η σοβιετική διοίκηση άρχισε επίσης να ακολουθεί μια τακτική αναμονής. Έτσι έκανε ο Στάλιν στην πραγματική ιστορία, έτσι αποφάσισε να δράσει τώρα. Αφήστε τους καπιταλιστές να αιμορραγούν ανόητοι. Αφήστε τους να συντρίψουν ο ένας τον άλλον, και θα αποκτήσουμε δύναμη και θα χτυπήσουμε όταν τελικά τελειώσει ο ατμός.
  Οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να κρατούν το βόρειο τμήμα της Τυνησίας και τα στρατεύματα υπό τη διοίκηση του νέου Στρατάρχη Paulus προχωρούσαν στην Καζαμπλάνκα. Οι Αμερικανοί αντιμετώπισαν τους Τίγρεις και τους Πάνθηρες. Αποδείχθηκε ότι ο Sherman τους ήταν αδύναμος απέναντι σε τέτοια άρματα μάχης, όπως και το αναβαθμισμένο T-4.
  Και ο Τσόρτσιλ, μετά από τρεις μήνες δισταγμού, κήρυξε ωστόσο τον πόλεμο στην Ισπανία. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί είχαν ήδη καταλάβει ολόκληρο το Μαρόκο και είχαν εισβάλει στην Αλγερία. Ο ποιητής για τον Φράνκο δεν ήταν σοκ. Στις 25 Ιουλίου, τα γερμανικά στρατεύματα κατέλαβαν την πρωτεύουσα του Αλγέρι και προκάλεσαν μια συντριπτική ήττα στους Βρετανούς. Η επιτυχία διευκολύνθηκε από την αντεπίθεση του Ρόμελ και την ξαφνική ήττα και την προσγείωση του Κίσιλρινγκ στη Μάλτα.
  Το ανατολικό μέτωπο ήταν σταθερό και ήρεμο. Ο Στάλιν, του οποίου τα στρατεύματα είχαν υποστεί μεγάλες απώλειες σε προηγούμενες μάχες, αναπλήρωσε τον Κόκκινο Στρατό. Οι Γερμανοί σχημάτισαν επίσης νέες μεραρχίες και τις μετέφεραν μέσω του στενού του Γιβραλτάρ στη Μεσόγειο Θάλασσα.
  Η δραστηριότητα των γερμανικών υποβρυχίων οδήγησε στο γεγονός ότι η χωρητικότητα του αμερικανικού και του βρετανικού στόλου άρχισε να μειώνεται. Και αυτό επίσης δεν συνέβαλε στην επιτυχία στις μάχες για τη μεγαλύτερη νότια θάλασσα στην Ευρώπη.
  Η απειλητική κατάσταση στη Μεσόγειο Θάλασσα οδήγησε στο γεγονός ότι στις 6 Αυγούστου ο Τσόρτσιλ αποφάσισε να αποβιβαστεί στη Γαλλία. Όμως η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και ήταν ανεπαρκώς προετοιμασμένη.
  Στις 10 Αυγούστου, ο Ρόμελ και ο Πάουλους ενώθηκαν, σχηματίζοντας ένα βαρύ καζάνι στα ανατολικά της Αλγερίας. Και στις 19 Αυγούστου, ήδη ο Mainstein, ο ύπουλος κύριος των παγίδων, απέκοψε τα συμμαχικά στρατεύματα από την ακτή.
  Η επιτυχία του Fritz διευκολύνθηκε από την αναποφασιστικότητα των Αμερικανών, που θεώρησαν πρόωρη την απόβαση στη Γαλλία το 1943 και την έντονη έλλειψη αποβατικών σκαφών. Ηρεμία στο ανατολικό μέτωπο. Επιπλέον, η απελευθέρωση της αεροπορίας το 1943 στη Γερμανία υπερδιπλασιάστηκε, ξεπερνώντας τις τριάντα δύο χιλιάδες αεροσκάφη ετησίως - ευτυχώς οι Γερμανοί είχαν περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό και ελεγχόμενο έδαφος από την πραγματικότητα. Και τα νέα οχήματα Focke-Wulf με ισχυρή θωράκιση και όπλα, καθώς και πυροβόλα 30 χιλιοστών, προκάλεσαν υπερβολική ζημιά στη συμμαχική αεροπορία.
  Η καταστροφή στην Αλγερία και στη Γαλλία έκανε τον Αύγουστο του 1943 μια πραγματικά μαύρη χρονιά για τους Συμμάχους.
  Ο Στάλιν ήταν ακόμη ευχαριστημένος με τέτοιες επιτυχίες. Αλλά η υπομονή του Τσόρτσιλ κόπηκε. Στην Ανατολή, ακόμη και οι αεροπορικές μάχες ουσιαστικά σταμάτησαν και η δραστηριότητα των παρτιζάνων μειώθηκε. Οι Γερμανοί σχημάτισαν όλο και περισσότερα σώματα πρώην Σοβιετικών πολιτών και μάλιστα δημιούργησαν ένα είδος τοπικών κυβερνήσεων-μαριονέτα. Έτσι, ξεχωριστές ταξιαρχίες ντόπιων εθνικιστών από τα ανατολικά έχουν ήδη πολεμήσει στην Αφρική.
  Ο Βούλγαρος Τσάρος Μπόρις έστειλε επίσης τις τρεις καλύτερες μεραρχίες στην Τυνησία, ελπίζοντας προφανώς να αποκτήσει κάποιες αποικίες στη μαύρη ήπειρο.
  Τον Σεπτέμβριο, ο Ρόμελ εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση στην Αίγυπτο. Κατάφερε, χρησιμοποιώντας την ποσοτική και ποιοτική υπεροχή των δυνάμεων, μια εβδομάδα μετά το σύνθημα για επίθεση, να καταλάβει την Τρίπολη.
  Οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί υπέστησαν ήττα στη Λιβύη. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Τσόρτσιλ ανακοίνωσε την αναστολή της παροχής κάθε βοήθειας προς τη Μπολσεβίκικη ΕΣΣΔ και απαίτησε την άμεση εντατικοποίηση των εχθροπραξιών. Ο Στάλιν προσποιήθηκε ότι αγνόησε τα τελεσίγραφα. Αν και, φυσικά, πραγματοποιήθηκαν προετοιμασίες για επιθετικές επιχειρήσεις. Αλλά ο Κόμπα ήταν πονηρός και προσπάθησε ακόμη και να δοκιμάσει το έδαφος για μια ξεχωριστή ειρήνη. Ένα από τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι Γερμανοί κατέλαβαν εξ ολοκλήρου τη Λιβύη, συμπεριλαμβανομένου του Τολμπούκ, και μάλιστα εισέβαλαν στην Αίγυπτο μέχρι την Αλεξάνδρεια.
  Ο Paulus κατάφερε να περιπλανηθεί, το πιο σημαντικό αγγλικό οχυρωμένο σημείο, και να πάει νότια στον Νείλο. Στην πραγματικότητα, αυτή η καταστροφή για τη Βρετανία στην Αίγυπτο. Περαιτέρω, οι Γερμανοί μπορούσαν να πάνε στο κανάλι του Σουέζ και να πάνε στο Ιράκ, και εκεί δεν ήταν μακριά στο Μπακού.
  Η καθυστέρηση έγινε επικίνδυνη και ο Στάλιν έδωσε εντολή να ξαναρχίσει η επίθεση στο Ρζέφ, καθώς και να ανακαταλάβει το Στάλινγκραντ και ταυτόχρονα να συντρίψει τον εχθρό στον Βόρειο Καύκασο.
  Δηλαδή, τον Οκτώβριο, οι εχθροπραξίες ξανάρχισαν αμέσως σε τρεις κατευθύνσεις. Και τον Νοέμβριο επίσης στο Λένινγκραντσκι.
  Ωστόσο, δεν ήταν εύκολο να σπάσει ο εχθρός, ο οποίος ήταν καλά σκαμμένος και είχε ισχυρά βαριά άρματα μάχης "Πάνθηρας" και "Τίγρης". Τα σοβιετικά στρατεύματα αντιμετώπισαν βαθιά άμυνα θέσης. Και στην άμυνα, τα νέα γερμανικά τανκς και τα αυτοκινούμενα όπλα έδρασαν καλά.
  Δεν υπήρξαν λοιπόν σημαντικές προόδους τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Εκτός κι αν η γερμανική επίθεση ανακόπηκε με επιτυχία στη Διώρυγα του Σουέζ. Και τότε μόνο προσωρινά... Ωστόσο, ο Paulus και ο Rommel έστρεψαν τα στρατεύματά τους στο Σουδάν. Και άρχισαν να κυριεύουν την Αφρική.
  Η Βέρμαχτ δεν είναι ακόμη έτοιμη να επιτεθεί τον χειμώνα.
  Επιπλέον, το Fritz είχε μεγάλες ελπίδες για το "Panther" -2 ως πιο εξελιγμένο μηχάνημα και το "Tiger" -2 και το "Lion".
  Ο χειμώνας πέρασε στις προσπάθειες του Κόκκινου Στρατού να σπάσει τις άμυνες του Φριτς. Πουθενά όμως δεν ήταν δυνατό να επιτευχθούν μεγάλες επιτυχίες. Ακόμα κι αν γινόταν μια διάσπαση, ο εχθρός αποκατέστησε την κατάσταση με μια αντεπίθεση.
  Και η κατάσταση χειροτέρεψε. Στη Βρετανία, με φόντο τις στρατιωτικές ήττες, δημιουργήθηκε μια πολιτική κρίση. Το υπουργικό συμβούλιο του Τσόρτσιλ ενέκρινε ψήφο δυσπιστίας. Αλλά πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αν ο σοφότερος Paulus έδιωχνε την Αγγλία από το Σουδάν και την Αιθιοπία.
  Η νέα κυβέρνηση πρόσφερε στη Γερμανία μια ξεχωριστή ειρήνη. Λαμβάνοντας υπόψη περισσότερες απώλειες των ΗΠΑ από τον γερμανικό στόλο υποβρυχίων, ο Ρούσβελτ δεν τον πείραξε επίσης. Επιπλέον, η θέση του στην Αμερική κλονίστηκε. Ναι, και οι Ιάπωνες κατάφεραν να κερδίσουν μερικές μικρές νίκες, επιβραδύνοντας την αμερικανική προέλαση. Έτσι ώστε η άποψη - η καλύβα μας θριάμβευσε στην άκρη.
  Ο Χίτλερ, ωστόσο, πρότεινε στην αρχή υπερβολικούς όρους. Στη συνέχεια, τα Γαλλικά εδάφη και η Αίγυπτος έγιναν συμβιβασμός, καθώς και επιστρέφεται η πρώην Ιταλία. Το Σουδάν περνά επίσης στην κατοχή του Τρίτου Ράιχ, αλλά η Διώρυγα του Σουέζ λειτουργεί από κοινού.
  Έτσι, έχοντας λύσει τα χέρια του στη Δύση, ο Φύρερ πέταξε όλες του τις δυνάμεις στην Ανατολή. Η ναζιστική επίθεση ξεκίνησε τον Μάιο κατά της Μόσχας. Χάρη στις γαλλικές και βρετανικές αποικίες, η Λιβύη είχε ήδη αρκετό πετρέλαιο και ο Χίτλερ ήθελε να κερδίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
  Επιπλέον, η Türkiye άνοιξε επίσης ένα δεύτερο μέτωπο.
  Ωστόσο, ο Κόκκινος Στρατός έδειξε ήδη απίστευτη αντοχή και ηρωισμό στις μάχες για τη σοβιετική πρωτεύουσα. Κατά μέσο όρο, ο ρυθμός της γερμανικής προέλασης δεν ξεπερνούσε το ένα χιλιόμετρο την ημέρα. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, οι Ναζί μπόρεσαν να προχωρήσουν το πολύ εκατό χιλιόμετρα με πλάτος ανακάλυψης λίγο περισσότερο από τριακόσια.
  Πλησίασαν τη Μόσχα, αλλά έτρεξαν στη γραμμή άμυνας Mozhaisk. Αυτά ήταν μέτρια αποτελέσματα. Επιπλέον, τα σοβιετικά στρατεύματα αντεπιτίθενται συνεχώς στον εχθρό. Στις μάχες συμμετείχαν νέα σοβιετικά άρματα μάχης T-34-85 και IS-2. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι οι Γερμανοί έχασαν εντελώς τα πλεονεκτήματά τους, αλλά ο Κόκκινος Στρατός δεν έμεινε στάσιμος, όπως και η επιστήμη!
  Εμφανίστηκαν νέα σοβιετικά μαχητικά Yak-3 και LA-7, ικανά να ανταγωνιστούν γερμανικά αεροσκάφη με έλικα. Είναι αλήθεια ότι ο εχθρός έχει σε αντάλλαγμα πολύ ισχυρά αντιδραστικά ατού. Τα ME-262 και HE-162 δεν είχαν ανάλογα στον κόσμο. Ο Χίτλερ αποφάσισε επίσης να απαγορεύσει την παραγωγή και ανάπτυξη τανκς ελαφρύτερων από πενήντα τόνους. Ως αποτέλεσμα, το T-4 και το Panther εγκαταλείφθηκαν. Το "Panther" -2 αποδείχθηκε ότι ήταν 50,2 τόνοι σε βάρος και ένα ισχυρό όπλο με κινητήρα 900 ίππων. "Βασιλικός Τίγρης" και "Λιοντάρι" και κουνούσαν εντελώς τέρατα κάτω των 70 τόνων. Τα σοβιετικά αυτοκίνητα, σύμφωνα με το διάταγμα του κόμματος, δεν ξεπερνούσαν τους 47 τόνους σε βάρος.
  Αφού απέτυχαν να καταλάβουν τη Μόσχα, οι Ναζί έστρεψαν την προσοχή τους στο Λένινγκραντ. Αυτή η πόλη τους πήρε πάρα πολύ. Οι μαζικοί βομβαρδισμοί ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο. Συμμετείχαν επίσης όπλα διαμετρήματος 1000 χιλιοστών και ρομπότ με φτερωτά βλήματα.
  Ο Χίτλερ διέταξε να καταλάβει το Λένινγκραντ με οποιοδήποτε κόστος.
  Η πόλη κατάφερε να αποκρούσει τρεις επιθέσεις τον Σεπτέμβριο τον Οκτώβριο. Ωστόσο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να προχωρήσουν από δέκα έως είκοσι χιλιόμετρα και επίσης να καταλάβουν το προγεφύρωμα του Peterhof. Κατά τόπους οι μονάδες τους έμπαιναν στην πόλη επιδεινώνοντας την επιχειρησιακή κατάσταση της ομάδας. Τον Νοέμβριο του 1944, μετά τη νίκη των Ναζί στις βουλευτικές εκλογές, η Σουηδία μπήκε και αυτή στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ.
  Διαφήμιζε ενεργά το σύνθημα: εκδίκηση για τις ήττες από τον Μέγα Πέτρο και τον Αλέξανδρο. Νέα σουηδικά τμήματα έφτασαν στο μέτωπο και μαζί με τους Φινλανδούς εξαπέλυσαν επίθεση στην πόλη από τα βόρεια. Και οι Ναζί ξανάρχισαν τις επιθέσεις χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, το Sturmtiger και το ακόμα πιο ισχυρό Sturmaus, καθώς και το άρμα E-100, το πρώτο τέρας μαζικής παραγωγής στον κόσμο που ξεπερνά τους εκατό τόνους.
  Παρά τον τεράστιο ηρωισμό και την ανθεκτικότητα των Σοβιετικών στρατιωτών και των πολιτοφυλακών, καθώς και την απελπισμένη αντιεπιθετική επίθεση κατά του Νόβγκοροντ, δεν κατάφεραν να σώσουν την πόλη. Ωστόσο, το τελευταίο τρίμηνο έπεσε μόνο στις 27 Ιανουαρίου 1945, δείχνοντας ένα παράδειγμα απεριόριστης ανθεκτικότητας. Και η ίδια η πόλη άντεξε σε ένα ολόκληρο τετράγωνο: 1270 ημέρες! Ίσως ο μεγαλύτερος αποκλεισμός της πόλης στους σύγχρονους πολέμους.
  Αν και οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους υπέστησαν τεράστιες απώλειες, ο στόχος επετεύχθη εν μέρει. Η δεύτερη μεγαλύτερη και πιο σημαντική σοβιετική πόλη έπεσε και τα χέρια της πιο ισχυρής εχθρικής ομάδας λύθηκαν.
  Το χειμώνα οι μάχες ήταν σκληρές. Οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν με δύναμη και κύρια σειριακά, τζετ αεροσκάφη. Απέναντί τους, η ΕΣΣΔ δεν είχε ισοτιμία. Αυτό δυσκόλεψε την επίτευξη πλεονεκτήματος στον αέρα. Αντίθετα, εκεί κυριαρχούσε ο εχθρός. Όπως και μέχρι τώρα, τα γερμανικά τανκς διατήρησαν τα πλεονεκτήματά τους. Και μάλιστα τα αύξησε με την έλευση της σειράς "Ε".
  Σε σύγκριση με τα "Tigers" και "Panthers", τα τανκς της σειράς "E" είχαν πιο πυκνή διάταξη, χαμηλή σιλουέτα και ως εκ τούτου πολύ πιο παχιά θωράκιση υπό γωνία.
  Η απάντηση της σοβιετικής επιστήμης μέχρι στιγμής ήταν μόνο το IS-3, μια ισχυρότερη προστασία του μετώπου του πύργου. Το T-54 ήταν ακόμα υπό ανάπτυξη και το T-44 δεν ήταν πιο επιτυχημένο.
  Ωστόσο, τον Μάιο του 1945, ο Χίτλερ άλλαξε τα σχέδιά του. Και περιορίζοντας τον εαυτό του σε μεμονωμένες επιθέσεις, πραγματοποίησε την κύρια επίθεση στον Καύκασο. Ήταν πιο βολικό να πολεμάς εκεί. Έτσι, μετά την κατάληψη του Στάλινγκραντ, ο ανεφοδιασμός της σοβιετικής ομάδας αποδείχθηκε δύσκολος. Επιπλέον, τον Φεβρουάριο, τα σοβιετικά στρατεύματα προκάλεσαν μια σοβαρή ήττα στους Οθωμανούς στην Υπερκαυκασία, αναγκάζοντας τους Τούρκους να φύγουν από το Ερεβάν και απελευθερώνοντας την περιοχή του Καρς.
  Οι Γερμανοί διέρρηξαν τις άμυνες και περνώντας κατά μήκος του Βόλγα έφτασαν στην Κασπία Θάλασσα. Το Γκρόζνι έπεσε στις 15 Ιουνίου, μετά από επίμονες μάχες, το Σουχούμι στις 23 Ιουνίου, το Ζουγκντίντι στις 29 Ιουνίου του ίδιου μήνα. Η Τιφλίδα καταλήφθηκε στα τέλη Ιουλίου μαζί με το Κουτάισι. Τον Αύγουστο, οι φασίστες γύπες κατέλαβαν τελικά το Νταγκεστάν, καθώς και το Πότι, και βγήκαν από το βορρά στην Αρμενία. Τον Σεπτέμβριο ενώθηκαν με τους Τούρκους και άρχισε η επίθεση στο Μπακού. Η πόλη-κλειδί κράτησε μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 1945. Οι χωριστές μάχες στα βουνά, ειδικά στο Ερεβάν, διήρκεσαν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.
  Σφοδρές μάχες γίνονταν και στο κέντρο. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να πλησιάσουν την Τούλα και να πάρουν ακόμη και τον Καλίνιν, αλλά στη συνέχεια τους σταμάτησαν. Ωστόσο, η πρώτη γραμμή πλησίασε και δεν υπήρχαν ήδη περισσότερα από ογδόντα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα κατά τόπους.
  Το 1946 ξεκίνησε με έναν καυτό χειμώνα. Η σοβιετική διοίκηση, θέλοντας να προλάβει τη γερμανική επίθεση, όρμησε απελπισμένα στον εχθρό.
  Αλίμονο, στον αέρα το πλεονέκτημα του εχθρού μόνο αυξήθηκε. Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη της Luftwaffe, δυστυχώς, βελτιώθηκαν όλα. Νέες τροποποιήσεις του ME-262 έχουν εμφανιστεί, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Επίσης ένα ισχυρό μαχητικό αεριωθούμενο TA-183, πιο προηγμένο με σαρωμένα φτερά NE-262, και ένα πραγματικό αριστούργημα κατασκευής αεροσκάφους ME-1010 με ελεγχόμενα φτερά σάρωσης.
  Και στην ΕΣΣΔ, το Yak-9 παρέμεινε ο κύριος μαχητής. Κάποτε ένα νέο, αλλά τώρα ξεκάθαρα ξεπερασμένο μηχάνημα.
  Αλλά η Luftwaffe έχει επίσης ένα Yu-287 και εμφανίστηκε ένα βομβαρδιστικό αεροσκάφος Yu-387, TA-400, TA-500. Και τζετ επιθετικά αεροσκάφη. Και το HE-377 είναι αντιδραστικό και το HE-477 είναι επίσης αντιδραστικό και πολλαπλών χρήσεων.
  Και η σειρά E-70 με τανκς που ζυγίζουν σαν το King Tiger, αλλά με πολύ ισχυρότερη προστασία.
  Και η πυραμιδική δεξαμενή που παρουσιάστηκε σε μέταλλο για τα γενέθλια του Φύρερ στις 20 Απριλίου 1946 έγινε πραγματικό αριστούργημα. Ο Χίτλερ του έδωσε προσωπικά το όνομα "Imperial Lion".
  Το αυτοκίνητο είχε τη μορφή μιας επιμήκους πεπλατυσμένης πυραμίδας, με μικρούς κυλίνδρους που κάλυπταν ολόκληρο τον πυθμένα της δεξαμενής. Έτσι, δεν είχε παλέτα, γεγονός που αύξανε σημαντικά τη βατότητα. Επιπλέον, το τανκ δεν είχε οροφή και η θωράκισή του από όλες τις γωνίες είχε υψηλή γωνία ορθολογικής κλίσης. Με βάρος 99 τόνων, το αυτοκίνητο ήταν οπλισμένο με αντιαεροπορικό πυροβόλο των 128 mm με μακριά κάννη 100 EL, είχε κινητήρα 1800 ίππων και μετωπική θωράκιση 300 χιλιοστών. Επιπλέον, οι πλάκες βρίσκονται σε μεγάλες γωνίες ορθολογικής κλίσης, στο πρώτο μετωπιαίο μισό και 250 χιλιοστά στο δεύτερο κεκλιμένο μισό. Έτσι, αποδείχθηκε ότι ήταν το πιο ισχυρό τανκ στον κόσμο, αδιαπέραστο από όλα τα σημεία βολής και όταν δέχτηκε επίθεση με βόμβες από ψηλά.
  Ο Φύρερ διέταξε αμέσως να τεθεί σε παραγωγή το συντομότερο δυνατό και, ταυτόχρονα, να δημιουργηθεί μια επιθετική τροποποίηση με οβίδα και εκτοξευτή βομβών.
  Οπότε οι Ναζί έκαναν απόθεμα, θα έπρεπε να είχαν ηττηθεί. Όμως, δυστυχώς, πιάστηκε ένας πολύ πεισματάρης και τεχνικά ισχυρός εχθρός. Και στα τέλη Μαΐου, σύμφωνα με την παράδοση, όταν στεγνώνουν οι δρόμοι, άρχισε η επίθεση.
  Ο Φριτς προσπάθησε να παρακάμψει τη Μόσχα και την Τούλα. Οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη χωρίς προηγούμενο σε ένταση και έκταση. Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν άξια να ονομαστούν ανίκητα. Για τρεις μήνες συνεχών μαχών, οι Ναζί μπόρεσαν μόνο να περικυκλώσουν την Τούλα και να πάνε στην Kashina και να πλησιάσουν τη Μόσχα από τα βόρεια, κόβοντας εν μέρει τις επικοινωνίες. Οι μάχες γίνονταν ήδη στους δρόμους της ίδιας της πόλης.
  Ο Στάλιν άφησε την πρωτεύουσα και εκκενώθηκε στο Kuibyshev. Αλλά οι Ναζί εξαπέλυσαν μια επίθεση εναντίον του Σαράτοφ τον Ιούλιο. Αυτή η πόλη έπεσε στις 8 Αυγούστου. Δεδομένου ότι ο Kuibyshev ήταν πλέον επικίνδυνα κοντά στο μέτωπο, αυτός ο Ανώτατος Διοικητής μετέφερε το αρχηγείο του στο Sverdlovsk. Οι μάχες στη Μόσχα συνεχίστηκαν τον Σεπτέμβριο. Η Κασίρα έπεσε στις 18. Στις αρχές Οκτωβρίου, η πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ ήταν σχεδόν περικυκλωμένη και στις 29, μετά από επίμονες μάχες, έπεσε και ο Kuibyshev. Επιπλέον, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Γκουρίεφ και το Ουράλσκ.
  Ο Νοέμβριος πέρασε σε τρομερές μάχες. Στις 7 Νοεμβρίου, οι Fritz εισέβαλαν στο Κρεμλίνο, αλλά ανατράπηκαν από μια απελπισμένη αντεπίθεση. Και κατά τη διάρκεια αυτής της μάχης, ο εν ενεργεία διοικητής της Μόσχας, Στρατάρχης Ροκοσόφσκι, πέθανε!
  Και ο διάσημος Σοβιετικός πιλότος Kozhedub κατέρριψε το 100ο γερμανικό αεροπλάνο, και έγινε το πρώτο σοβιετικό άτομο που του απονεμήθηκε ο τίτλος τέσσερις φορές Ήρωας της ΕΣΣΔ. Και επίσης στις 7 Νοεμβρίου 1946.
  Στις 4 Δεκεμβρίου, ο δακτύλιος αποκλεισμού γύρω από τη Μόσχα έκλεισε οριστικά. Όμως η πρωτεύουσα και τα απομεινάρια της ηρωικής φρουράς της πολέμησαν μέχρι τα Ορθόδοξα Χριστούγεννα στις 7 Ιανουαρίου 1947.
  Η επίθεση στην πρωτεύουσα έγινε από τον Mainstein. Για αυτό, του απονεμήθηκε το δεύτερο παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Σιδηρού Σταυρού μετά τον Hermann Goering.
  Όμως ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο Στάλιν από το Σβερντλόφσκ υποσχέθηκε να συνεχίσει τον αγώνα. Οι Γερμανοί ήταν επίσης αρκετά εξαντλημένοι. Στο νότο, τα στρατεύματά τους πλησίασαν την Πένζα και το Ουλιάνοφσκ και σταμάτησαν. Τον Μάρτιο, οι Σοβιετικοί εξαπέλυσαν αντεπιθέσεις. Αλλά τον Απρίλιο εξακολουθούσαν να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το Ryazan. Και τον Μάιο, οι Ναζί περικύκλωσαν την πόλη Γκόρκι και διέσχισαν νότια στο Καζάν. Τον Ιούνιο, ο Φριτς κατέλαβε το Όρενμπουργκ και πλησίασε την Ούφα. Η αντίσταση του Κόκκινου Στρατού αποδυναμώθηκε, το ηθικό έπεσε και άρχισαν οι μαζικές λιποταξίες. Ήταν, όμως, πάντα, αλλά μετά την πτώση της πρωτεύουσας εντάθηκαν πολλές φορές. Κανείς δεν έχει πια καμία επιθυμία να πεθάνει για τον Στάλιν. Αλλά από την άλλη, οι άνθρωποι πολέμησαν ενάντια στο φασισμό για την πατρίδα τους.
  Έπεσε και η εξουσία της σοβιετικής κυβέρνησης. Τον Ιούλιο, οι Γερμανοί εισέβαλαν στο Σβερντλόφσκ. Ο Στάλιν και η ακολουθία του πήγαν στο Νοβοσιμπίρσκ. Στα Ουράλια, οι μάχες ήταν σε πλήρη εξέλιξη μέχρι τον Αύγουστο ... Οι Γερμανοί παρεμποδίστηκαν από τη διάρκεια των επικοινωνιών και τις ενεργές ενέργειες των ανταρτών. Όμως ο περαιτέρω πόλεμος έχει ήδη χάσει το νόημά του.
  Ο Στάλιν, ωστόσο, ήλπιζε ακόμα σε κάτι. Οι Γερμανοί εισέβαλαν στο Τομπόλσκ τον Σεπτέμβριο. Καθυστέρησαν όμως από τις καταρρακτώδεις βροχές του φθινοπώρου. Η προσέγγιση του χειμώνα σταμάτησε την επίθεση στη Σιβηρία, αλλά οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν ολόκληρη την Κεντρική Ασία. Το χειμώνα, δεν τολμούσαν να πάνε στο Νοβοσιμπίρσκ. Αλλά και ο Στάλιν αρρώστησε και μετακόμισε σε ένα πιο ζεστό Βλαδιβοστόκ.
  Το 1948 ήρθε. Οι Ναζί ήταν ήδη οπλισμένοι με δισκέτες. Επιπλέον, εμφανίστηκαν πιο συμπαγείς δεξαμενές σε κινητήρες turbojet. Μάλιστα, αφού ζεσταθεί, μένει να κινηθούμε σε νικηφόρα πορεία και να καταλάβουμε πόλεις.
  Αλλά ο Μπέρια δηλητηρίασε τον ήδη βαριά άρρωστο Στάλιν και πρόσφερε τη συνθηκολόγηση του Τρίτου Ράιχ, με την επιφύλαξη της διατήρησης της σοβιετικής εξουσίας στη Σιβηρία.
  Ο Χίτλερ, που ο ίδιος ήταν κουρασμένος από τον πόλεμο, σχεδόν συμφώνησε, αλλά για αρχή, κατέλαβε το Νοβοσιμπίρσκ τον Μάιο του 1948. Και η παράδοση υπογράφηκε στις 22 Ιουνίου 1948, σε μια συμβολική ημερομηνία - επτά ακριβώς χρόνια από την επίθεση στην ΕΣΣΔ. Έτσι τελείωσε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Ηνωμένες Πολιτείες νίκησαν την Ιαπωνία το 1945 και δοκίμασαν την ατομική βόμβα. Έτσι ο Φύρερ δεν έχει τίποτα να ανακατευτεί στον ωκεανό.
  Ο Μπέρια, ωστόσο, δεν κυβέρνησε για πολύ. Ο πιο διάσημος σοβιετικός άσος, στρατάρχης αεροπορίας, επτά φορές ήρωας της ΕΣΣΔ Kozhedub θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει στρατιωτικό πραξικόπημα και να ανατρέψει τον αντιδημοφιλή πρόεδρο της GKO. Ο Μπέρια και αρκετοί συνεργοί του πυροβολήθηκαν. Στο ίδιο το Τρίτο Ράιχ, τον Μάρτιο του 1953, οι πατριώτες σκότωσαν τον Χίτλερ. Και ο Γκέρινγκ πέθανε από κατάχρηση ναρκωτικών λίγο νωρίτερα, ενώ ο Χίμλερ πυροβολήθηκε λόγω υποψιών για συνωμοσία.
  Ένας άγριος αγώνας εκτυλίχθηκε μεταξύ των SS, υπό την ηγεσία του Schellenberg, και των ενόπλων δυνάμεων με τον στρατηγό Mainstein. Όλα μετατράπηκαν σε εμφύλιο πόλεμο. Ως αποτέλεσμα, το Τρίτο Ράιχ κατέρρευσε. Και η περικομμένη ΕΣΣΔ άρχισε να αποκαθιστά σταδιακά την επιρροή της. Η ιστορία πήγε και πάλι σε μια σπείρα. Η φανταστική άνοδος της Γερμανίας, που διογκώθηκε απότομα από την αυτοκρατορία του Τζένγκις Χαν, μετά ο θάνατος του κύριου ηγέτη - χάος και εξαφάνιση.
  Και η σταδιακή συγκέντρωση των πριγκιπάτων, μόνο η πόλη του Baikalsk έγινε πρωτεύουσα. Η ΕΣΣΔ, χωρισμένη σε πολλές επαρχίες με επαρχίες μαριονέτες που ορίστηκαν από τους Γερμανούς, ενώθηκε ξανά. Η μεγαλύτερη νίκη ήταν η προσάρτηση της Μόσχας, που έριξε τον ναζιστικό ζυγό. Είναι αλήθεια ότι η Ουκρανία, η Λευκορωσία και τα κράτη της Βαλτικής, καθώς και η Γεωργία, η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν διατήρησαν την κυριαρχία τους. Μετά την κατάρρευση του Τρίτου Ράιχ, οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν ο παγκόσμιος ηγεμόνας. Και στην Κίνα ιδρύθηκε μια φιλοαμερικανική κυβέρνηση.
  Όμως σταδιακά η Ουράνια Αυτοκρατορία γινόταν όλο και πιο ανεξάρτητη. Στην ΕΣΣΔ, μετά την πραγματική δικτατορία του Κοζεντούμπ, θεσπίστηκε ένα ουσιαστικά προεδρικό σύνταγμα, αλλά με όριο δύο θητειών στην εξουσία. Οι εκλογές έγιναν σε εναλλακτική βάση και η θέση του προέδρου ονομαζόταν διαφορετικά: πρόεδρος του λαού.
  Η χώρα είχε μια μικτή και ακμάζουσα οικονομία.
  Αλλά να πώς έχει αλλάξει η ιστορία από έναν συνδετήρα. Έχασαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και πολέμησαν γενναία. Και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Επιπλέον, η Γερμανία μπόρεσε να αποκτήσει μεγαλείο μόνο για λίγο.
  Ναι, και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν σταδιακά την επιρροή τους, ο κόσμος γινόταν πολυπολικός, πράγμα που σημαίνει ότι επικρατεί όλο και περισσότερο χάος σε αυτόν. Από την άλλη, υπάρχει λιγότερη τάξη. Και ακριβώς όπως στον σημερινό εικοστό πρώτο αιώνα.
  Λοιπόν, γιατί η ανθρωπότητα παρασύρεται τόσο στον κατακερματισμό και το χάος;
  
  
  ΤΡΟΤΣΚΙ ΑΝΤΙ ΣΤΑΛΙΝ
  Η εκστρατεία του Τουχατσέφσκι εναντίον της Βαρσοβίας αποδείχθηκε ανεπιτυχής, κυρίως λόγω υπαιτιότητας του Στάλιν - ο οποίος, αντί να καλύψει τη νότια πλευρά των Κόκκινων στρατευμάτων που προελαύνουν στη Βαρσοβία. έστρεψε την Πρώτη Στρατιά Ιππικού στη Γαλικία. Επιπλέον, παρά τις μεγάλες δυνάμεις που βρίσκονταν υπό τη διοίκηση του Ιωσήφ, κατάφερε να ηττηθεί από τους Πολωνούς. Ο Κόκκινος Στρατός έχασε επίσης τη Μάχη της Βαρσοβίας. Οι Πολωνοί εξαπέλυσαν αντεπίθεση, κατέλαβαν το έδαφος, συμπεριλαμβανομένου του Slutsk, και κατέλαβαν ακόμη και το Μινσκ για αρκετές ημέρες.
  Ωστόσο, η Δύση τότε δεν τόλμησε να χρηματοδοτήσει περαιτέρω αιματηρή μάχη με τους Μπολσεβίκους. Η Βαρσοβία έκανε ειρήνη και ο εμφύλιος πόλεμος τελείωσε γρήγορα.
  Υπάρχει όμως και μια εναλλακτική πορεία της ιστορίας και ένα από τα πολλά παράλληλα σύμπαντα. Εκεί, ο Λένιν διέταξε την απομάκρυνση του Στάλιν, ο οποίος δεν ήταν πολύ ταλαντούχος στις στρατιωτικές υποθέσεις και ιδιότροπος, από τη διοίκηση της νότιας πλευράς, και καθιέρωσε την ενότητα διοίκησης του Tukhachevsky, διατηρώντας παράλληλα το Πρώτο Ιππικό του Budyonny.
  Σε αυτή την περίπτωση, μια απόπειρα αντεπίθεσης από τα νότια της Βαρσοβίας δεν πέρασε και ο εμπνευσμένος Κόκκινος Στρατός κέρδισε μια νίκη σε μια σκληρή μάχη. Η πρωτεύουσα της Πολωνίας έπεσε. Αφού στάθηκε σε αυτό για λίγο και έχοντας διδάξει πρόσθετες ενισχύσεις, ο Tukhachevsky μετακόμισε στο Lvov και στην Κρακοβία.
  Για κάποιο χρονικό διάστημα, οι μάχες συνεχίζονταν εναντίον του Wrangel και με μια περαιτέρω επίθεση στην Κριμαία. Στη συνέχεια, ο Κόκκινος Στρατός κατέλαβε τα κράτη της Βαλτικής στο βορρά και απελευθέρωσε το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία και τη Γεωργία στο νότο. Επικράτησε μια προσωρινή ηρεμία. Η Σοβιετική Ρωσία χρειαζόταν ανάπαυση και προσωρινή ανάπαυλα, η οποία έγινε η ΝΕΠ. Όμως ο Τρότσκι επέμενε ακόμα στην επιστροφή όλων των εδαφών της τσαρικής Ρωσίας. Ως αποτέλεσμα, το καλοκαίρι του 1921, ο Κόκκινος Στρατός κατέλαβε και τη Φινλανδία, με τη συνεννόηση της Δύσης.
  Το 1922 ανακαταλήφθηκε και το Primorye, τότε η βόρεια Σαχαλίνη. Ο Τρότσκι, του οποίου η εξουσία ως Προέδρου του Στρατιωτικού Επαναστατικού Συμβουλίου είχε ενισχυθεί σημαντικά, κατάφερε να πάρει τη θέση του Λένιν και να σπρώξει τον Στάλιν, ο οποίος είχε υποβιβαστεί σε δευτερεύοντες ρόλους.
  Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, καθώς η προσωπική εξουσία ενισχύονταν, τα στοιχεία του καπιταλισμού ενισχύονταν ολοένα και περισσότερο στην οικονομία.
  Ο ίδιος ο Τρότσκι έγινε αριστερός κυρίως λόγω της επιθυμίας του να γίνει πιο ιερός από τον Πάπα ή πιο ριζοσπαστικός από τον Στάλιν. Ωστόσο, μόλις ανέλαβε την εξουσία, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος Εβραίος επέκτεινε μια ισορροπημένη εξωτερική πολιτική. Χωρίς να εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές ιδέες, προσπάθησε ταυτόχρονα να ενσταλάξει στοιχεία της αγοράς και να εξασφαλίσει καλές σχέσεις με άλλες καπιταλιστικές χώρες του κόσμου.
  Η άνοδος του Χίτλερ στην εξουσία στη Γερμανία δεν προκάλεσε θεμελιώδεις αλλαγές στην παγκόσμια πολιτική. Ο Φύρερ έδειξε γρήγορα το μέρος - απαγορεύοντας οποιαδήποτε ακύρωση των περιορισμών των Βερσαλλιών ή την αποκατάσταση της καθολικής στρατολόγησης και της στρατιωτικής ισχύος. Όπως ακριβώς απαγορεύτηκε στους Ναζί να εισάγουν αντισημιτικούς νόμους και πολλά άλλα.
  Το μόνο πράγμα είναι ότι επί Χίτλερ η γερμανική οικονομία βγήκε από την κρίση, αλλά ο φασισμός δεν πήρε ποτέ ριζοσπαστικές μορφές, παραμένοντας μετριοπαθής εθνικισμός με κάποια αυταρχικά χαρακτηριστικά, καθολικές οργανώσεις νεολαίας όπως η Χιτλερική Νεολαία.
  Η ΕΣΣΔ, υπό την ηγεσία του Λέον Τρότσκι, έγινε μια οικονομικά πλούσια δύναμη με ανεπτυγμένη βαριά βιομηχανία.
  Η οικονομία της ΕΣΣΔ ήταν περισσότερο προσανατολισμένη στην αγορά από αυτή του Στάλιν, αλλά περιείχε επίσης στοιχεία σχεδιασμού με τη μορφή πενταετών σχεδίων. Το ποσοστό γεννήσεων είναι υψηλό, ειδικά από τη στιγμή που ο Τρότσκι απαγόρευσε και τις αμβλώσεις - λένε ότι υπάρχουν τόσα πολλά άδεια εδάφη στη Ρωσία και δεν υπάρχει τίποτα για να σκάσουν σαν τρύπες.
  Δεδομένου ότι το μέγεθος του γερμανικού στρατού παρέμενε περιορισμένο σε 100 χιλιάδες, και η Πολωνία είχε ήδη μετατραπεί σε μια σοβιετική, σοσιαλιστική δημοκρατία, δεν θα υπήρχαν πολλά να πολεμήσουν με κανέναν. Η Μολδαβία επέστρεψε στη Ρωσία το 1921 - συλλέγοντας πίσω τα βασιλικά εδάφη.
  Ο ίδιος ο Τρότσκι υποστήριξε λίγο την παγκόσμια διεθνή, αλλά ο στόχος της παγκόσμιας επανάστασης άρχισε να αποσιωπάται. Εν μέρει, όπως επί Στάλιν.
  Αλλά ο πόλεμος ήρθε ακόμα από την Ανατολή. Η Ιαπωνία ξεκίνησε στρατιωτική δράση κατά της Μογγολίας. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, μαζί με την Ιταλία, έγιναν οι κύριοι παγκόσμιοι εισβολείς. Είναι αλήθεια ότι ο Μουσολίνι αναγκάστηκε να περιορίσει τις φιλοδοξίες του στην κατάληψη της Αιθιοπίας - της μόνης χώρας στην Αφρική που δεν ήταν αποικία κάποιου. Η Ιαπωνία, που επίσης δεν τολμούσε ακόμη να πολεμήσει μόνη της με τη Βρετανία, και ακόμη περισσότερο με τις Ηνωμένες Πολιτείες, σκαρφάλωσε στην Κίνα. Και έμπαινα εδώ όλο και περισσότερο.
  Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι και, παρά τον κατακερματισμό τους, είναι σοβαρός αντίπαλος. Και τότε οι σαμουράι μπήκαν στη Μογγολία ... Σοβαρές μάχες εκτυλίχθηκαν εκεί την άνοιξη του 1941.
  Ο Τρότσκι αποφάσισε ότι η ΕΣΣΔ ήταν ήδη αρκετά ισχυρή για να διεξαγάγει έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας ενάντια στους σαμουράι. Επιπλέον, ο Σοβιετικός δικτάτορας ήθελε να εκδικηθεί για την ήττα του 1904-1905. Στην ξηρά, ο Κόκκινος Στρατός είναι σαφώς ισχυρότερος από τον Ιάπωνα, ειδικά στα τανκς. Αλλά στη θάλασσα, ο στόλος του Ειρηνικού δεν έχει ακόμη φτάσει στην ισοτιμία. Αλλά ο Lev Davydovich δεν μπορούσε να εγκαταλείψει τη Μογγολία.
  Ο Κόκκινος Στρατός σταμάτησε πρώτα την προέλαση των σαμουράι. Στις 20 Αυγούστου 1941, έλαβε χώρα μια επίθεση στο Khalkhin Gol, η οποία έληξε με νίκη του Κόκκινου Στρατού. Μετά από αυτό, ο Τρότσκι απαίτησε από την Ιαπωνία να δώσει πίσω τη Νότια Σαχαλίνη και τις Κουρίλες.
  Ακολούθησε, όπως ήταν φυσικό, άρνηση και ξεκίνησε ένας πόλεμος μεγάλης κλίμακας. Μόνο που, σε αντίθεση με τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, διεξήχθη σε ξένο έδαφος. Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί αυτό με λίγο αίμα.
  Οι μάχες ήταν ευρείας κλίμακας και οι Ιάπωνες αντιστάθηκαν λυσσαλέα, δεν παραδόθηκαν. Αλλά σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις των σοβιετικών στρατευμάτων ήταν επιτυχείς. Η άμυνα, μετά από ισχυρή προετοιμασία πυροβολικού, έσπασε και τα άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου ισχυρού T-34, LT (βαρύ Λεβ Τρότσκι!), ξεπέρασαν ένα άγριο χαντάκι από πτώματα και μέταλλο.
  Πρώτα, οι πολεμιστές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου εκδιώχθηκαν από τη Μαντζουρία. Πραγματοποιήθηκαν αρκετές διαδοχικές επιχειρήσεις, οι οποίες διήρκεσαν εννέα μήνες από τον Νοέμβριο του 1941 έως τον Αύγουστο του 1942. Σοβιετικά στρατεύματα εισήλθαν στη Βόρεια Κορέα ... Έγιναν και μάχες στη Σαχαλίνη. Οι Ιάπωνες προσπάθησαν ακόμη και να προχωρήσουν - προχώρησαν τριάντα χιλιόμετρα, αλλά σταμάτησαν και πνίγηκαν στο αίμα.
  Τον Σεπτέμβριο του 1942 έγινε μια επίθεση στο Port Arthur. Οι Ιάπωνες, χρησιμοποιώντας υποστήριξη από τη θάλασσα, προσπάθησαν να κρατήσουν τη γραμμή. Τα σοβιετικά στρατεύματα έσπασαν το μέτωπο, αλλά ο εχθρός κατάφερε να σταματήσει την προέλαση ρίχνοντας στρατεύματα.
  Αλλά οι σαμουράι δεν μπορούσαν να τραβήξουν αντίσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η σοβιετική αεροπορία ανέλαβε και βομβάρδισε τα πλοία. Επιπλέον, οι Ιάπωνες είναι πολύ απορριπτικοί για τη ζωή τους - δεν πήραν καν αλεξίπτωτα στη μάχη. Εξαιτίας αυτού, μετά το θάνατο των βασικών ελίτ του αέρα, η αντίσταση των σαμουράι στον ουρανό εξασθενούσε αισθητά. Και η σοβιετική αεροπορία άρχισε να κερδίζει με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  Επιπλέον, οι νέες εξελίξεις από τους Σοβιετικούς σχεδιαστές ακύρωναν σταδιακά την ανωτερότητα των ιαπωνικών μαχητικών στην ικανότητα ελιγμών. Τον Δεκέμβριο του 1942, μετά από άλλη μια σφοδρή επίθεση, το Port Arthur καταλήφθηκε και η Σεούλ έπεσε τον ίδιο μήνα.
  Ο επόμενος μήνας του 1943 ξεκίνησε με την επίθεση του Ιανουαρίου στη Νότια Κορέα και την κατάληψη του λιμανιού του Πουσάν.
  Η Ιαπωνία έχανε μάχες εδάφους και έπαιρνε όλο και περισσότερες ζημιές στους ουρανούς και στη θάλασσα. Τον Φεβρουάριο του 1943, το Πεκίνο καταλήφθηκε από τα σοβιετικά στρατεύματα. Και τον Μάρτιο, μετά από σκληρές μάχες, η Νότια Σαχαλίνη απελευθερώθηκε. Ο Απρίλιος και ο Μάιος σημαδεύτηκαν από νέες νίκες σοβιετικών όπλων στη θάλασσα ... Ο αυξημένος στόλος υποβρυχίων, αεροσκάφη και πλοία που πλησίαζαν από τη Βαλτική ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί.
  Τον Ιούνιο του 1943, τα σοβιετικά στρατεύματα έδιωξαν τους Ιάπωνες και από τη Σαγκάη. Έτσι, έχοντας σχηματίσει τη δική του ζώνη κατοχής.
  Τον Ιούλιο, τον Αύγουστο, αλεξιπτωτιστές και ναύτες απελευθέρωσαν την κορυφογραμμή των Κουρίλων από τον εχθρό. Η Ιαπωνία βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Η σοβιετική αεροπορία αύξησε την χτυπητική της δύναμη και βομβάρδιζε όλο και περισσότερο και το ναυτικό της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έλιωνε. Τον Οκτώβριο του 1943, ο Τρότσκι πήρε μια απόφαση: να επιτεθεί στην Οκινάουα - μια πρόβα τζενεράλε πριν από τη μάχη για την ίδια την Ιαπωνική Μητρόπολη. Οι μάχες ήταν σκληρές και οι σαμουράι χρησιμοποιούσαν μαζικά όπλα: πιλότους καμικάζι.
  Η επική μάχη συνεχίστηκε για δύο μήνες και μια εβδομάδα, η οποία τελικά έληξε με την πτώση της Οκινάουα. Και τον Ιανουάριο του 1944 απελευθερώθηκε και η Ταϊβάν.
  Η Ιαπωνία ήταν πλέον στα πρόθυρα της πλήρους στρατιωτικής καταστροφής. Ο Χιροχίτο μπορούσε να υπολογίζει μόνο στην είσοδο στον πόλεμο από την πλευρά του των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας, η φασιστική Γερμανία εκείνη την εποχή ήταν ακόμα πολύ αδύναμη στρατιωτικά και ο Μουσολίνι δεν ήταν τόσο εύκολο να πάρει τον Τρότσκι στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Αλλά οι ΗΠΑ και η Βρετανία έκαναν υπαινιγμούς, αλλά δεν βιάστηκαν να μπουν στον πόλεμο. Ειδικά στην Ινδία, ξέσπασε μια μαζική αντιβρετανική εξέγερση. Ο μετριοπαθής Γκάντι παραμερίστηκε από πιο ριζοσπαστικούς εθνικιστές και την αριστερά. Ως αποτέλεσμα, ένας πραγματικός πόλεμος ξεκίνησε εκεί. Ο Τσόρτσιλ, που αντικατέστησε τον Τσάμπερλεν, ήταν πεισματάρης και προσπάθησε να κρατήσει το Πακιστάν και την Ινδία υπό τον έλεγχό του πάση θυσία. Που οδήγησε σε έναν παρατεταμένο και σκληρό πόλεμο που δέσμευσε τις βρετανικές δυνάμεις.
  Οι Αμερικανοί ενήργησαν παθητικά στην εξωτερική πολιτική: η καλύβα μου είναι στα όρια!
  Τον Μάρτιο του 1944, τα σοβιετικά στρατεύματα, παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν ακόμη πολύ ευνοϊκός, αποβιβάστηκαν στο Χοκάιντο. Τρεις εβδομάδες μάχης διήρκεσαν και έληξαν με την ήττα των Ιαπώνων. Αυτή η επιτυχία κλόνισε την εμπιστοσύνη του αυτοκράτορα για το απόρθητο της μητρόπολης.
  Οι μάχες στη στεριά και στη θάλασσα συνεχίστηκαν μέχρι τις 11 Μαΐου 1944, όταν, τελικά, μια εξουθενωμένη Ιαπωνία παραδόθηκε.
  Οι μάχες με τη συμμετοχή των σοβιετικών στρατευμάτων διήρκεσαν από τις 10 Απριλίου 1941 έως τις 11 Μαΐου 1944 και κράτησαν τρία χρόνια και λίγο περισσότερο από έναν μήνα. Οι απώλειες του σοβιετικού στρατού που σκοτώθηκαν και πέθαναν από τραύματα ανήλθαν σε 960 χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικούς. Λίγο περισσότεροι από εξήντα χιλιάδες φιλήσυχοι Σοβιετικοί πολίτες πέθαναν επίσης. Από βομβαρδισμούς, μάχες στη Σαχαλίνη και στα σύνορα στο Primorye. Και περίπου τρία εκατομμύρια άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τετρακόσιες χιλιάδες έμειναν ανάπηροι.
  Γενικά, η ΕΣΣΔ κέρδισε μια μεγάλη νίκη και κατάφερε να εγκαταστήσει φιλοσοβιετικά καθεστώτα στην Κίνα και την Κορέα και κατέλαβε με τα στρατεύματά της όλες τις κτήσεις της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Η εξουσία του συντρόφου Τρότσκι έχει ενισχυθεί περαιτέρω τόσο εντός της χώρας όσο και στη διεθνή σκηνή.
  Το 1946 εκτοξεύτηκε ο πρώτος τεχνητός δορυφόρος στην ΕΣΣΔ. Και το 1950, έστειλαν τον πρώτο Σοβιετικό κοσμοναύτη σε όλο τον κόσμο. Στη Ρουμανία, ο βασιλιάς Μίχας συμφώνησε να συνάψει στρατιωτική και οικονομική συμμαχία με την ΕΣΣΔ. Σύντομα η κυβέρνηση άλλαξε στην Ουγγαρία. Και στην Τσεχοσλοβακία, κυβερνάται εδώ και πολύ καιρό, αν και όχι εντελώς από κομμουνιστές, αλλά από αριστερές φιλοσοβιετικές δυνάμεις.
  Το 1951 ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και ΕΣΣΔ. Μέχρι εκείνη την εποχή, ούτε οι ΗΠΑ ούτε η Βρετανία είχαν ακόμη ατομική βόμβα, και η έναρξη μιας πραγματικής σφαγής με έναν τόσο ισχυρό εχθρό όπως η ΕΣΣΔ και οι σύμμαχοί της ήταν αυτοκτονία για τη Δύση.
  Ο σοβιετικός στρατός νίκησε την Τουρκία σε λιγότερο από ένα μήνα. Βλέποντας ότι η αντίδραση της Δύσης είναι εξαιρετικά υποτονική... Η Μπριτάγια πολέμησε για πολύ καιρό με τους Ινδούς, αλλά στο τέλος έχασε εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες και έχασε τον έλεγχο της μεγαλύτερης αποικίας της. Υπάρχει οικονομική κρίση στις ΗΠΑ και οι μαύροι ξεσηκώνονται.
  Ο Τρότσκι παίρνει μια απόφαση: και μέσα σε δύο μήνες ο Κόκκινος Στρατός παίρνει τον έλεγχο ολόκληρης της Μέσης Ανατολής και του Ιράν, και μια φιλοσοβιετική κυβέρνηση έρχεται στην εξουσία στην Αίγυπτο. Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι χτυπιούνται στα δόντια. Και ο Χίτλερ παίρνει το μέρος της ΕΣΣΔ και για αυτό έχει την ευκαιρία στο Anschluss της Αυστρίας.
  Ο Ντε Γκωλ έρχεται στην εξουσία στη Γαλλία. Είναι πολύ δυσαρεστημένος με τη σοβιετική επέκταση και μιλά για σταυροφορία προς την Ανατολή, ενάντια στον μπολσεβικισμό. Ο Τρότσκι, αντίθετα, ονειρεύεται επέκταση στην Ευρώπη, η κατάσταση θερμαίνεται.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η ΕΣΣΔ είναι πλέον σε συμμαχία, ξεκινά τη στρατιωτικοποίηση της Γερμανίας. Και στο Αλγέρι και στο Μαρόκο εναντίον της Γαλλίας ξεσπά μεγάλη εξέγερση.
  Ο Ντε Γκωλ είναι έξαλλος, απαιτεί από τη Γερμανία να σταματήσει τις στρατιωτικές προετοιμασίες. Σε απάντηση, ο Φύρερ απαιτεί να αποκαταστήσει τα σύνορα του 1914 και απειλεί να ρίξει την πολιτοφυλακή εναντίον του εχθρού.
  Και οι δύο πλευρές τελειώνουν τις απειλές και τραβούν στρατεύματα στα σύνορα. Ο πανούργος Τρότσκι δεν μπαίνει στον πόλεμο, αλλά πουλά τανκς και αεροσκάφη στη Γερμανία επί πιστώσει. Μια μάχη εκτυλίσσεται μεταξύ των Ναζί και των Γάλλων. Το Βέλγιο μπαίνει στον πόλεμο, αλλά αυτό μόνο χειροτερεύει τη θέση της Γαλλίας, η οποία είναι δεσμευμένη από την εξέγερση στις αποικίες και τη δραστηριότητα των κομμουνιστών σε διάφορα μέτωπα. Οι Γερμανοί όμως δεν πετυχαίνουν γρήγορη νίκη, αλλά κολλάνε στη γραμμή Mangio, αλλά μετά καταλαμβάνουν το Βέλγιο. Μετά από ενάμιση χρόνο του πολέμου, οι Ναζί πλησίασαν το Παρίσι.
  Ο Ντε Γκωλ πηγαίνει να υπογράψει ειρήνη και δίνει στους Γερμανούς πίσω τον Ελσάρζ και τη Λορένη. Το Βέλγιο επίσης χώρισε μέρος της επικράτειάς του. Ο Φύρερ ενισχύει την επιρροή του. Το 1955, η ΕΣΣΔ δοκιμάζει μια πυρηνική βόμβα. Ο Τρότσκι εντάσσει την Τσεχοσλοβακία στην ΕΣΣΔ. Οι Γερμανοί αναχωρούν πραγματικά από τη Σουδητία, αλλά πολύ λιγότερο από τα εθνικά σύνορα. Αλλά δεν έχουν τίποτα να ταρακουνήσουν...
  Ο Χίτλερ αναγκάζεται να ταπεινώσει τις φιλοδοξίες του, και να χαίρεται που κατάφερε να επεκταθεί στη Δύση και σε βάρος της Αυστρίας. Επίσης, οι Ναζί εισβάλλουν στη Δανία και αποκαθιστούν επίσης τα σύνορα του 1914 και τα βόρεια της αυτοκρατορίας τους.
  Ο Τρότσκι πέθανε το 1960, έχοντας γιορτάσει τα ογδόντα του γενέθλια. Χωρίς κακές συνήθειες και διατήρηση της φυσικής κατάστασης, ο πρόεδρος της ΕΣΣΔ, μέχρι τις τελευταίες υποθέσεις, διατήρησε διαύγεια σκέψης.
  Παρέδωσε τη θέση του προέδρου στον γιο του Ντέιβιντ και έτσι ίδρυσε την πρώτη κομμουνιστική δυναστεία στον κόσμο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η ΕΣΣΔ είχε βιώσει αυξημένο συγκεντρωτισμό και συνταγματικές τροποποιήσεις που απαγόρευαν την έξοδο από αυτήν. Ο Χίτλερ μεταβίβασε επίσης την εξουσία σε έναν από τους γιους του που αποκτήθηκε ως αποτέλεσμα τεχνητής γονιμοποίησης, αλλά σε ανταγωνιστική βάση.
  Ωστόσο, ο γιος είναι ακόμα πολύ μικρός και μετά το θάνατο του Χίτλερ, οι Ναζί χωρίστηκαν και σύντομα η αριστερή πτέρυγα ήρθε στην εξουσία. Ο κόσμος έχει γίνει πιο ασφαλής, αλλά η κατάρρευση του αποικιακού συστήματος οδήγησε σε έναν νέο πόλεμο αστάθειας. Η διέξοδος ήταν η δημιουργία ενός κομμουνιστικού συνασπισμού. Σε αυτό πραγματοποιήθηκε αλληλοβοήθεια και έγιναν προσπάθειες να οικοδομηθεί ο σοσιαλισμός στις συνθήκες της μαύρης ηπείρου.
  Όμως ο παγκόσμιος κομμουνισμός διακρινόταν από μεγάλο αριθμό στοιχείων της αγοράς και ήταν ένα συνδυασμένο σύστημα.
  Εν τω μεταξύ, στο εσωτερικό της ΕΣΣΔ, οι αντιφάσεις αυξάνονταν. Η πολιτική κυριαρχία ενός κόμματος δεν ταίριαζε πλέον στην αυξανόμενη ολιγαρχία. Οι επιχειρηματίες του κόκκινου κύματος ήθελαν αλλαγή και πολιτική εξουσία. Μέχρι στιγμής, οι επιτυχίες της σχεδιαζόμενης οικονομίας και τα πολιτικά αποκτήματα έχουν αντισταθμίσει εν μέρει την αντιπολιτευτική διάθεση. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει στις ΗΠΑ. Εμφανίστηκε ένας νέος ηγέτης που, έχοντας σπάσει το μονοπώλιο δύο κομμάτων: του δημοκρατικού και του δημοκρατικού, δημιούργησε ένα τρίτο - πατριωτικό.
  Και αφού ήρθε στην εξουσία, ίδρυσε μια αυτοκρατορία. Ταυτόχρονα ξεκινώντας μια σταυροφορία ενάντια στον κομμουνισμό. Ο Ντέιβιντ πέθανε και μετά από αυτό ξεκίνησε μια ολόκληρη σειρά από συνωμοσίες και φαξινομικούς αγώνες. Ως αποτέλεσμα, η χώρα κλονίστηκε. Αλλά τώρα ο αγώνας μεταξύ των φατριών έληξε με την κατάληψη της θέσης του προέδρου της ΕΣΣΔ και ο κόσμος ηρέμησε σε αυτό.
  Υπήρχε μια ενεργή διαστημική επέκταση. Το 2015, ο Πλούτωνας έγινε ο τελευταίος πλανήτης στον οποίο πάτησε το πόδι του ένας αστροναύτης. Για μικρό χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι μπόρεσαν να επισκεφθούν την επιφάνεια του Δία. Είναι αλήθεια ότι έπρεπε να ξαπλώσουν σε ειδικά αρωματικά λουτρά.
  Μέσα στην ΕΣΣΔ τα καπιταλιστικά στοιχεία έγιναν ακόμη πιο δυνατά. Υπήρχε μια διαστρωμάτωση σε φτωχούς και πλούσιους. Υπήρχαν πραγματικοί δισεκατομμυριούχοι, και ταυτόχρονα μέλη του Πολιτικού Γραφείου. Ο κομμουνισμός όλο και περισσότερο συγχωνευόταν με την ολιγαρχία των οικονομικών και όλο και λιγότερο, γινόταν διαφορετικός από τον καπιταλισμό. Ακόμη και ο φόρος εισοδήματος έγινε γραμμικός στην ΕΣΣΔ και καθιερώθηκε ένα ενιαίο ποσοστό. Αυτό, φυσικά, οδήγησε σε αόριστη δυσαρέσκεια και οδήγησε σε μικρές ταραχές.
  Όμως μέχρι στιγμής η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Αλλά στην πραγματικότητα, με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του κομμουνισμού, οι κοινωνικές εγγυήσεις περιορίζονταν όλο και περισσότερο. Συγκεκριμένα, η ιατρική και η εκπαίδευση έγιναν μερικώς αμειβόμενες και εμφανίστηκαν οι άνεργοι και οι ανταλλαγές εργασίας.
  Η Βικτόρια έφτασε στη Βίλνα και σταμάτησε να θυμάται τον παράλληλο κόσμο. Τώρα έπρεπε να συνεχίσει να ηγείται του ρωσικού στρατού.
  Η πρωτεύουσα του Μεγάλου Δουκάτου της Λιθουανίας, η Βίλνα, έπεσε, αλλά μπροστά ήταν μια εκστρατεία πιο πέρα στο Γκρόντνο και τη Βρέστη.
  Οι Λευκορώσοι προσχώρησαν πρόθυμα στον ρωσικό στρατό. Έπεσε, αν και το χιόνι και η κίνηση του μεσαιωνικού στρατού έγιναν πιο δύσκολα. Ωστόσο, ο Μέγας Δούκας Βασίλι διέταξε να καταλάβει το Γκρόντνο και να περάσει το χειμώνα εκεί. Η Βικτώρια έτρεξε γύρω από τα γύρω κάστρα αναζητώντας κάποιον άλλο για να κόψει ή να εξοντώσει.
  Η πιο άγρια δίψα για εξόντωση έβραζε μέσα της, αλλά όλο και πιο συχνά οι αντίπαλοι παραδίνονταν χωρίς μάχη.
  
  
  ΜΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΤΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ
  Υπάρχουν βέβαια και διαφορετικοί προγνωστικοί παράγοντες, χρήσιμοι και επικίνδυνοι.
  Αλλά σε μια από τις εναλλακτικές πραγματικότητες, βρέθηκε ένας μάγος που είπε στον Ναζί πώς να αποκαταστήσει τη δύναμη να ξαναδιηγηθεί τον καθρέφτη του Διαβόλου. Σταγονίδια από το κόκκινο αίμα ενός αθώου παιδιού έπεσαν στην ανακλαστική επιφάνεια. Και απορροφήθηκαν αμέσως, και ο ίδιος ο καθρέφτης φωτίστηκε, βρίσκοντας ξανά τα δώρα του. Και ο Φύρερ έμαθε πολλά τότε.
  Αλλά ακόμη και να γνωρίζουμε το μέλλον δεν είναι πάντα δυνατό να το διορθώσουμε. Στην Αφρική, ωστόσο, οι Γερμανοί ανασυγκρότησαν τα στρατεύματά τους και κατάφεραν να αποκρούσουν την επίθεση που εξαπέλυσε ο Μοντγκόμερι στις 23 Οκτωβρίου.
  Αν και με μεγάλη δυσκολία σταμάτησαν τα στρατεύματα, τα οποία ξεπερνούσαν αριθμητικά το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό. Ωστόσο, η γνώση του τόπου και του χρόνου της απεργίας βοήθησε τον Rommel να κατανείμει ορθολογικά τις λίγες μονάδες του και να αποκρούσει την επίθεση. Οι Βρετανοί υπέστησαν σημαντικές απώλειες και μετά από δύο εβδομάδες μάχης αναγκάστηκαν να σταματήσουν.
  Και ο γερμανικός στόλος των υποβρυχίων μπόρεσε να προκαλέσει μεγάλες ζημιές, βυθίζοντας μια ντουζίνα πλοία με δυνάμεις αποβίβασης που σχεδίαζαν να αποβιβαστούν στην Καζαμπλάνκα και στις ακτές του Μαρόκου. Οι Αμερικανοί, βλέποντας την έλλειψη επιτυχίας στην Αίγυπτο, και τη δραστηριότητα των "γερμανικών λύκων" - εγκατέλειψαν την επιχείρηση Torch.
  Οι Γερμανοί, με τη σειρά τους, προσπάθησαν να ανασυγκροτήσουν τα στρατεύματά τους κοντά στο Στάλινγκραντ για να αποκρούσουν τις πλευρικές επιθέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και προετοιμάστηκαν τρυπώντας στην άμυνα στο κέντρο.
  Λόγω κακοκαιρίας στις 19 Νοεμβρίου 1942, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά την αεροπορία, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών επίθεσης εδάφους, και η προετοιμασία του πυροβολικού σημείωσε εξαιρετικά περιορισμένη επιτυχία. Έτσι, έχοντας ανασυγκροτήσει δυνάμεις, οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους κατάφεραν να αποκρούσουν την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων. Είναι αλήθεια ότι αυτό αποσπούσε την προσοχή των Ναζί από το ίδιο το Στάλινγκραντ, δίνοντας στους Σοβιετικούς στρατιώτες που ήταν ήρωες στην πόλη μια ανάπαυλα. Αν και ελάχιστα σπίτια έχουν απομείνει υπό τον έλεγχο του Κόκκινου Στρατού.
  Ο Φριτς αντιστάθηκε και στο κέντρο... Η μάχη κοντά στο Στάλινγκραντ συνεχίστηκε μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Αφού απέτυχε να σπάσει το μέτωπο, ο Κόκκινος Στρατός σταμάτησε. Αλλά ούτε για τους Γερμανούς ήταν εύκολο. Έχασαν πάρα πολλά κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην πόλη, και παρόλο που η αναλογία των απωλειών στην άμυνα φαίνεται να είναι υπέρ τους, τα στρατεύματα εξακολουθούν να είναι εξαντλημένα.
  Τον Ιανουάριο, παρά την πρόβλεψη του μαντείου, οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να αντέξουν στο βορρά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Iskra. Είναι αλήθεια ότι οι μάχες διήρκεσαν περισσότερες από τρεις εβδομάδες και στοίχισαν στον Κόκκινο Στρατό μεγάλες απώλειες, αλλά κατάφεραν να περάσουν στο Στάλινγκραντ μέσω ξηράς.
  Ωστόσο, οι Γερμανοί, προειδοποιημένοι από τον καθρέφτη του Iblis, μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση κοντά στο Voronezh, ενισχύοντας τους αδύναμους συμμάχους τους: Ιταλούς και Ρουμάνους. Διαφορετικά, η άμυνα εκεί θα είχε σπάσει.
  Και η τρίτη επιχείρηση Rzhev-Sychov ήταν ανεπιτυχής. Οι Γερμανοί πάλι, αν και όχι χωρίς δυσκολία, απέκρουσαν τη σοβιετική επίθεση. Στο ίδιο το Στάλινγκραντ ήταν αποπνικτικό, τον Ιανουάριο έγιναν μάχες. Ο Paulus αντικαταστάθηκε από τον Mainstein και αυτός ο πιο εξελιγμένος στρατάρχης κατάφερε να καταλάβει την πόλη της ακρόπολης μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Αλλά και πάλι, οι Γερμανοί πλήρωσαν τεράστιο τίμημα για αυτό. Τον Φεβρουάριο του 1943, το Ράιχσταγκ έπρεπε να συγκεντρωθεί και να κηρυχτεί ολοκληρωτικός πόλεμος. Επεκτείνετε την εργάσιμη ημέρα και χρησιμοποιήστε την εργασία σκλάβων πιο ενεργά από πριν.
  Η κήρυξη ολοκληρωτικού πολέμου κατέστησε δυνατή την αύξηση της παραγωγής όπλων και τη δημιουργία νέων τμημάτων. Συμπεριλαμβανομένων ξένων και hivi.
  Γνωρίζοντας πότε οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί σχεδίαζαν να τρυπώσουν τη μύτη τους στο Μαρόκο, οι Γερμανοί, χρησιμοποιώντας τον πολυάριθμο υποβρύχιο στόλο τους, έδωσαν οδυνηρά χτυπήματα στα αποβατικά πλοία - διακόπτοντας τη μια προσγείωση μετά την άλλη. Αυτό επέτρεψε στους Ναζί να εντοπίζουν στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Δύσης και να συγκεντρώνουν όλες τις κύριες δυνάμεις στα ανατολικά.
  Η θέση του σώματος του Ρόμελ παρέμενε δύσκολη, αλλά χάρη στον καθρέφτη, η φασιστική αεροπορία άρχισε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και οι νηοπομπές βελτίωσαν τον ανεφοδιασμό της αφρικανικής ομάδας.
  Η νέα επίθεση του Μοντγκόμερι τον Μάρτιο του 1943 αποδείχθηκε αποτυχημένη. Αυτή τη φορά, ήδη ο Rommel, έχοντας λάβει ακριβή στοιχεία με τη βοήθεια της διαβολικής μαγείας, παρέσυρε τους Βρετανούς σε μια παγίδα και κατάφερε να τους επιφέρει μια συντριπτική ήττα! Είναι αλήθεια ότι λόγω της αριθμητικής υπεροχής και της κυριαρχίας του εχθρού στον αέρα, δεν ήταν δυνατό να νικηθεί πλήρως το Μοντγκόμερι, αλλά η ήττα της Βρετανίας αποδείχθηκε απτή. Ιδιαίτερα πολλά τανκς χάθηκαν και σημαντικός αριθμός οχημάτων αιχμαλωτίστηκε ως τρόπαια.
  Οι Βρετανοί υποχώρησαν σε μερικές αμυντικές γραμμές και πλησίασαν πιο κοντά στην Αλεξάνδρεια. Ο Ρόμελ χρειαζόταν νέες εφεδρείες και οι Ναζί σχεδίαζαν να συνεχίσουν την επίθεση στη νότια κατεύθυνση. Το Στάλινγκραντ έπεσε και ήταν δυνατό να προχωρήσουμε περαιτέρω κατά μήκος του Βόλγα.
  Τον Μάιο του 1943, το Fritz προχώρησε στην επιχείρηση Dolphin. Τα στρατεύματά τους, παρά τη βοήθεια του μαντείου, αντιμετώπισαν πολύ ισχυρή αντίθεση από τον Κόκκινο Στρατό. Η πρόοδος ήταν αργή με το κόστος των μεγάλων απωλειών. Είναι αλήθεια ότι η βοήθεια του προγνωστικού επηρέασε την πορεία του πολέμου. Η Βέρμαχτ προέβλεπε αντεπιθέσεις και αντάμειψε όλο και περισσότερους λέβητες. Στα μέσα Ιουνίου, οι Ναζί είχαν ήδη πλησιάσει το Δέλτα του Βόλγα και είχαν φτάσει στην Κασπία Θάλασσα.
  Η κατάσταση των σοβιετικών στρατευμάτων στον Καύκασο επιδεινώθηκε με την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο στις 22 Ιουνίου 1943. Και αυτό στην πραγματικότητα προκαθόρισε την έκβαση της μάχης για το πετρέλαιο του Μπακού.
  Οι Σύμμαχοι δεν ήταν αποφασιστικοί. Ο Μοντγκόμερι μεταπήδησε στην ενεργό άμυνα και δεν σκεφτόταν πλέον την επίθεση και η προσγείωση στο Μαρόκο παρέμεινε μη ρεαλιστική.
  Στις 10 Ιουλίου 1943, ο Τσόρτσιλ επιχείρησε να αποβιβαστεί στη Γαλλία για να εκτρέψει μέρος των γερμανικών δυνάμεων από τα ανατολικά. Ωστόσο, η ανεπαρκώς προετοιμασμένη απόβαση, μαζί με την αμερικανική αναποφασιστικότητα και το γεγονός ότι οι Γερμανοί γνώριζαν όλες τις λεπτομέρειες χάρη στο μαντείο, είχαν ως αποτέλεσμα μόνο τη χειρότερη ήττα των Βρετανών και των Αμερικανών στην ξηρά στην ιστορία.
  Μόνο αιχμάλωτοι συνελήφθησαν, περισσότεροι από εξακόσιες πενήντα χιλιάδες άνθρωποι και πολύς εξοπλισμός. Αλλά αυτό, δυστυχώς, δεν εμπόδισε την επίθεση των Ναζί στο νότο. Τον Αύγουστο οι Γερμανοί κατέλαβαν όλο το Νταγκεστάν, οι Τούρκοι κατέλαβαν σχεδόν όλη την Αρμενία μαζί με το Ερεβάν και στις 27 οι Ναζί και οι Οθωμανοί ενώθηκαν, σχίζοντας το μέτωπο της Υπερκαυκασίας σε δύο μέρη.
  Και πάλι, οι προσπάθειες επίθεσης των σοβιετικών δυνάμεων σε άλλους τομείς των μετώπων κατέληξαν σε αποτυχία. Ο εχθρός γνώριζε πολύ καλά τα σχέδια της σοβιετικής διοίκησης.
  Ένα ειδικό τμήμα στον Κόκκινο Στρατό μαινόταν, έγιναν καταστολές και μαζικές εκκαθαρίσεις. Ακόμη και αρκετές δεκάδες στρατηγοί πυροβολήθηκαν, και ο Στρατάρχης του Πυροβολικού Kulik.
  Όσο όμως ο εχθρός είχε ένα διαβολικό όπλο, τότε τίποτα δεν βοήθησε εναντίον του.
  Ο Σεπτέμβριος πέρασε σε σφοδρές μάχες, οι Ναζί και οι Οθωμανοί έφτασαν κοντά στο Μπακού. Και τον Οκτώβριο, ξέσπασαν μάχες στην ίδια την πόλη.
  Η παραλιακή πόλη τροφοδοτούνταν μέσω της θάλασσας και προσπαθούσαν απεγνωσμένα να την κρατήσουν. Οι μάχες κράτησαν και μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, όπως είχε προγραμματιστεί, ο Fritz δεν τα κατάφερε. Αλλά όλες οι άλλες πόλεις στον Καύκασο είχαν ήδη χαθεί εκείνη τη στιγμή. Και τον Δεκέμβριο, με τίμημα κολοσσιαίων απωλειών, η θρυλική πόλη έπεσε.
  Ο Καύκασος αποδείχθηκε εντελώς χαμένος, όπως και το μεγαλύτερο, εκείνη την εποχή, αναπτυγμένο κοίτασμα πετρελαίου στην ΕΣΣΔ. Είναι αλήθεια ότι, δεδομένου ότι όλες οι πετρελαιοπηγές ανατινάχτηκαν και καταστράφηκαν, οι ίδιοι οι Ναζί δεν μπορούσαν να επωφεληθούν σύντομα από αυτό το πλεονέκτημα.
  Στο ανατολικό μέτωπο επικρατούσε ηρεμία. Μεγάλες γερμανικές χερσαίες δυνάμεις κινήθηκαν στο Ιράκ και στη συνέχεια στην Παλαιστίνη και τη Διώρυγα του Σουέζ για να βοηθήσουν τον Ρόμελ. Η σοβιετική ηγεσία, ωστόσο, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την παύση. Έχουν ήδη αναπτυχθεί κοιτάσματα πετρελαίου σε άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Σιβηρίας. Και οι Σοβιετικοί σχεδιαστές εργάζονταν σε νέα τανκς. Τα IS-2 και T-34-85 υποτίθεται ότι ήταν μια απάντηση στους Γερμανούς Πάνθηρες και Τίγρεις.
  Η απελευθέρωση όπλων στη ναζιστική Γερμανία ήταν υψηλότερη από την πραγματική ιστορία. Είναι σαφές ότι οι Ναζί και οι σκλάβοι έχουν περισσότερους πόρους και ο βομβαρδισμός από τους αποθαρρυμένους συμμάχους είναι πιο αδύναμος. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να παράγουν περισσότερο σίδηρο και καλύτερη ποιότητα μετάλλου από ό,τι στην πραγματικότητα. Ως εκ τούτου, το πλάνο για την παραγωγή 600 "Πάνθηρων" τον μήνα επιτεύχθηκε και μάλιστα ξεπεράστηκε. Υπήρχαν όμως και άλλοι περιορισμοί: ο χρόνος εκπαίδευσης για νέα πληρώματα. Επιπλέον, το Panther, με όλα τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματά του: ένα πυροβόλο υψηλής διάτρησης θωράκισης και ταχύτητας πυρός, εξαιρετική ορατότητα και οπτική, καθώς και καλή μετωπική προστασία και καλές επιδόσεις οδήγησης, είχε αδύναμη πλευρική προστασία και κλιμακωτή διάταξη κυλίνδρων .
  Μια πιο προηγμένη και πολλά υποσχόμενη εξέλιξη ήταν το "Panther" -2. Χάρη σε ένα πολύ πιο πυκνό σχέδιο διάταξης με ελαφρώς μεγαλύτερο βάρος 47 τόνων, το Panther-2 είχε ένα ισχυρό πυροβόλο 88 χιλιοστών σε μήκος κάννης 71 EL και θωράκιση 120 χιλιοστών στο μπροστινό μέρος του κύτους, 60 πλευρές υπό γωνία , και 150 στο μέτωπο του πυργίσκου, με κινητήρα 900 ίππων σε περίβλημα ντουραλουμίν.
  Ένα τέτοιο μηχάνημα άρχισε να παράγεται από τον Νοέμβριο του 1943, μαζί με το "Tiger" -2. Ωστόσο, οι Γερμανοί απλώς στριφογύριζαν το αυτοκίνητό τους. Και επιτέθηκαν στη Μέση Ανατολή.
  Τον Μάρτιο του 1944 οι Γερμανοί κατέλαβαν και το Κουβέιτ και έφτασαν στη Διώρυγα του Σουέζ.
  Ήταν απαραίτητο να σπάσει ο χρησμός για να μην έχουν πλεονεκτήματα οι φασίστες. Τα κορίτσια σε αυτή την περίπτωση είχαν την επιθυμία να το κάνουν νωρίς, αλλά οι περιορισμοί στην επιρροή επηρέασαν.
  Για παράδειγμα, τώρα, αντί για κορίτσια γεμάτα μαγεία, την 1η Απριλίου 1944, δύο όμορφες καλλονές κινούνταν μπροστά. Δυστυχώς, με πολύ μέτριες ικανότητες - επηρεάστηκε ο περιοριστής άλματος. Έκανε κρύο ακόμα και για τα ξυπόλυτα πόδια να περπατήσουν στο έδαφος της άνοιξης, μόλις και μετά βίας από χιόνι. Στα αριστερά των κοριτσιών είναι ο γεμάτος ροή Βόλγας, βόρεια του Kamyshin, και αν προχωρήσετε πιο μακριά, θα φτάσετε στις γερμανικές θέσεις κοντά στο Στάλινγκραντ. Και το καθήκον των πολεμιστών είναι να γίνουν σχεδόν συνηθισμένα κορίτσια και έχοντας χάσει τις υπεράνθρωπες ικανότητες να εξουδετερώσουν τον μισητό χρησμό... Ωστόσο, ακόμη και αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό τώρα. Εξάλλου, η ΕΣΣΔ έχασε το έδαφος στο οποίο ζούσε ο μισός πληθυσμός πριν από τον πόλεμο, και ένα σημαντικό μέρος του βιομηχανικού δυναμικού, συμπεριλαμβανομένου, πρώτα απ 'όλα, του πετρελαίου που ήταν βολικό για εξόρυξη.
  Φυσικά, υπάρχουν πολλές άλλες καταθέσεις, αλλά για να λειτουργήσουν σε πλήρη ισχύ απαιτείται χρόνος και χρήμα. Δηλαδή, η κατάσταση είναι τέτοια που ακόμα κι αν ο Χίτλερ στερηθεί τη δύναμη του καθρέφτη του Ιμπλίς, αυτή μπορεί να αποδειχτεί οδυνηρά μικρή. Επιπλέον, τα αυτονομιστικά αισθήματα εντάθηκαν μεταξύ των συμμάχων. Ειδικά οι Αμερικανοί. Ο Ρούσβελτ είναι άρρωστος, ο Γκάλεν έχει σαφώς τάση προς τον αριστερό πασιφισμό και οι προοπτικές για νέες εκλογές δεν είναι πολύ εύθυμες.
  Ο υποβρύχιος πόλεμος για τους συμμάχους δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο. Ο αριθμός των γερμανικών υποβρυχίων αυξάνεται συνεχώς και οι μαχητικές τους ιδιότητες αυξάνονται. Έχουν ήδη εμφανιστεί τορπέτες που προκαλούνται από τη θερμότητα και υποβρύχια από υπεροξείδιο του υδρογόνου. Και ο στόλος των συμμάχων λεπταίνει και αποδυναμώνεται, ειδικά από τη στιγμή που οι τεχνοτρονικοί καρχαρίες Fritz έμαθαν να μην αναδύονται και να μην αποκαλύπτονται.
  Επιπλέον, η δραστηριότητα του ναζιστικού στόλου υποβρυχίων είναι υψηλότερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία: έχει γίνει ευκολότερη με τα καύσιμα, ακόμη και τα τάνκερ φτάνουν από τα λιβυκά πεδία. Επιπλέον, ο βομβαρδισμός της Ρουμανίας είναι πολύ πιο αδύναμος. Και η παραγωγή συνθετικού καυσίμου είναι υψηλότερη.
  Οι σύμμαχοι είναι σε κατάσταση σοκ και έχουν μια δυσμενή ευθυγράμμιση. Ειδικά το εσωτερικό πολιτικό.
  Η ισορροπία των δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο την 1η Απριλίου 1944: η ΕΣΣΔ 6,3 εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικοί, και περίπου 5,3 χιλιάδες τανκς και αυτοκινούμενα όπλα, 95 χιλιάδες όπλα και όλμοι, 7,7 χιλιάδες αεροσκάφη. Μεγάλες απώλειες σε χειμερινές μάχες όταν προσπαθείς να νικήσεις τον εχθρό. Οι Γερμανοί, λαμβάνοντας υπόψη τους δορυφόρους, τα ξένα τμήματα, το πεζικό hivi, έχουν συσσωρεύσει περισσότερα από 7,2 εκατομμύρια, τανκς και αυτοκινούμενα όπλα ήδη 8,8 χιλιάδες, όπλα και όλμους περίπου 100 χιλιάδες, αεροπορία 16,5 χιλιάδες οχήματα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα νέα άρματα μάχης IS-2 και T-34-85 μόλις άρχισαν να τίθενται σε υπηρεσία με τον Κόκκινο Στρατό, η υπεροχή του εχθρού από πλευράς εξοπλισμού είναι σημαντική. Έτσι, η παραγωγή των "Panthers" και "Tigers" έχει ήδη προωθηθεί, και αποτελούν περισσότερο από το ήμισυ του γερμανικού στόλου αρμάτων μάχης.
  Στην αεροπορία, οι αξιολογήσεις ποιότητας δεν είναι τόσο σαφείς. Τα γερμανικά οχήματα είναι ανώτερα από τα σοβιετικά σε ταχύτητα και οπλισμό, αλλά κατώτερα σε οριζόντια ευελιξία, ταυτόχρονα, ανώτερα σε κάθετο. Αλλά το πιο σημαντικό, αεριωθούμενα αεροσκάφη εμφανίστηκαν στο Fritz, κυρίως το ME-262. Από τα μαχητικά με έλικα, τα πιο ισχυρά από άποψη οπλισμού και ταχύτητας αποδείχθηκαν πολύ αποτελεσματικά: ME-309 και TA-152. Το Yu-488 και ακόμη νωρίτερα το Yu-288 μπήκαν στη μαζική παραγωγή. Αυτά τα βομβαρδιστικά ήταν απαράμιλλα ως προς τα χαρακτηριστικά πτήσης, υπό υψηλό φορτίο.
  Σε κάθε περίπτωση, αν λάβουμε υπόψη την ισορροπία δυνάμεων, τότε ο εχθρός πρέπει να αναγνωριστεί ως ισχυρότερος. Επιπλέον, σε περίπτωση ολοκλήρωσης της επιχείρησης στη Μέση Ανατολή, οι Ναζί θα ενταθούν ακόμη περισσότερο. Και πριν από την τελική τους νίκη έμεινε λιγότερο από ένα μήνα. Ετσι...
  Η γνώστης της τεχνολογίας Έλενα αναστέναξε βαριά και τραγούδησε:
  - Δεν υπάρχει δύναμη, δεν υπάρχει δύναμη ... Ο Leshy προφανώς ήπιε πάρα πολύ! Μόνο που βρυχάται πριονισμένος φλοιός, φώναξε χαλάκι!
  Η Ζόγια, που διατήρησε την κουλτούρα της ακόμη και με ένα σεμνό χωριάτικο φόρεμα, κούνησε το δάχτυλό της στη φίλη της:
  - Ας μην κάνουμε χυδαιότητα... Ο Ντάικ καλύτερα να συντάξετε ένα σχέδιο δράσης!
  Η Έλενα ανασήκωσε τους ώμους της. Είναι πιο αδύνατη από πριν και όχι τόσο αθλητική. Αν και ίσως πολλοί άντρες θα την έβρισκαν ακόμα πιο όμορφη από πριν. Το φόρεμα της κοπέλας είναι απλό, λινό, λευκό και καθαρό. Λίγο πιο κοντό από ό,τι συνηθίζεται για τις αγρότισσες, εκθέτοντας τα μαυρισμένα πόδια πάνω από τα γόνατα. Τα κορίτσια δεν είχαν όπλα ή κοσμήματα. Δεν υπάρχει καν ρολόι.
  Τώρα είναι τόσο ρουστίκ, πολύ μαυρισμένα για τον Απρίλιο, αλλά όχι τόσο γρήγορα και δυνατά. Τα πόδια περπατούν κατά μήκος ενός πήλινου δρόμου σπαρμένο με βότσαλα. Τα γυμνά πέλματα, όπως αυτά των γυναικών του χωριού, είναι τραχιά και νιώθουν άνετα όταν πατούν αγκαθωτές. Όταν περπατάς, δεν φυσάει τόσο κρύο. Ο πρωινός παγετός ξεπαγώνει μετά τον παγετό και τα πόδια δεν είναι τόσο σκληρά και επώδυνα.
  Στο πρώην σώμα της πολεμιστή γενικά, ακόμα και στην Ανταρκτική χωρίς προβλήματα. Και τώρα τα πόδια είναι κόκκινα από το κρύο, και ζεσταίνονται κάτω από τον πρωινό ήλιο, πονάνε αηδιαστικά.
  Η Έλενα, που είχε ήδη καταφέρει να ξεχάσει ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να βιώσει δυσφορία από το κρύο και την κούραση, είπε με ενόχληση:
  - Ειλικρινά δεν βλέπω το νόημα σε μια τέτοια αποστολή. Μας έριξαν σε αυτή την κόλαση, στερώντας μας την ισχυρή μαγεία... Αφήνοντάς μας ξυπόλητους και με ένα απλό αγροτικό φόρεμα, και ταυτόχρονα, υποχρεώνοντάς μας να σώσουμε την ανθρωπότητα από τον φασισμό!
  Η Ζόγια απάντησε λογικά σε ένα παρόμοιο απόσπασμα:
  - Μα αυτή είναι η ομορφιά του! Για να μην ήταν πολύ εύκολο όταν, χρησιμοποιώντας θαυματουργές ικανότητες, πήραμε τη Βίλνα και άλλες πόλεις της Λιθουανίας. Πολύ πιο ενδιαφέρον και κυρίως απαιτεί φαντασία για να νικήσεις τον εχθρό με απλά σώματα και χωρίς υπερδυνάμεις!
  Η Έλενα συνήθιζε να κλωτσάει με το γυμνό της πόδι σε ένα μεγάλο λιθόστρωτο που προεξείχε από τον πηλό στη μέση του δρόμου. Αλλά αντί να πετάξει έξω από το χτύπημα, η πέτρα έμεινε στη θέση της και η Σοφή ούρλιαξε από τον πόνο. Ακόμα μακριά, χαριτωμένα δάχτυλα πρήστηκαν αμέσως και έγιναν μπλε. Και η Ζόγια έπρεπε ακόμη και να προσαρμόσει μερικά από αυτά. Οι φάλαγγες, που είχαν γίνει μοβ, έπεσαν στη θέση τους και η Έλενα τίναξε ένα δάκρυ που εμφανίστηκε στο μάγουλό της. Πρέπει να είσαι τόσο ανόητος.
  Η κόρη του Belobog ένιωσε ένα κύμα συμπάθειας στον εαυτό της, κυριεύτηκε από ένα κύμα ενσυναίσθησης. Και ταυτόχρονα υπήρχε επίσης ένα αίσθημα αδυναμίας και ευαλωτότητας. Το νύχι κάτω από τη γαλαζωπή σάρκα της Έλενα ράγισε, και επίσης το πόδι έγινε πραγματικά συγκινητικά κατεστραμμένο και ευάλωτο.
  Σοφός σε συμπόνια για τον εαυτό του, παρατήρησε:
  - Αυτό σημαίνει σάρκα χωρίς υπερδυνάμεις ... Απλά γίνεσαι κανένας!
  Η Ζόγια παρατήρησε εκνευρισμένη:
  - Θα γιατρευτούν τα πόδια σου ... Κάπως θα ζήσεις!
  Τα κορίτσια ξεκίνησαν πάλι το δρόμο. Δεν είχαν πια την προηγούμενη απερίσκεπτη ευθυμία τους. Επιπλέον, όσο περισσότερο περπατούσαν, τόσο πιο έντονη η πείνα γινόταν αισθητή. Εμφανίστηκαν συλλογικά χωράφια... Οι εργασίες ήταν ήδη σε πλήρη εξέλιξη.
  Οι άντρες, όμως, δεν φαίνονται, μόνο γυναικόπαιδα τραβήχτηκαν, άλλοι στο άροτρο, άλλοι σκαπάνε. Οι άνθρωποι εδώ είναι τρομερά αδύνατοι, με εξαντλημένα πρόσωπα. Είναι αλήθεια ότι τα αγόρια, βλέποντας όμορφα κορίτσια, χαμογέλασαν και τους έγνεψαν, χαιρετώντας τα με τεντωμένα χέρια.
  Η Ζόγια πρόσφερε στην Έλενα να βοηθήσει στην αγροτική εργασία. Η κόρη του Σβάρογκ συμφώνησε απρόθυμα. Προσωπικά ήθελε κατορθώματα όπλων και όχι βαρύ μερίδιο του συλλογικού αγροκτήματος. Αλλά αφού χτύπησε το πόδι της στο λιθόστρωτο, η μαχητική διάθεση εξαφανίστηκε αμέσως. Επιπλέον, θα πρέπει να σκεφτείτε τη δική σας νομιμοποίηση. Άλλωστε, ό,τι και να πει κανείς, κατέληξαν με τα ίδια φορέματα και χωρίς πάστορες.
  Ναι, ανά πάσα στιγμή το NKVD μπορεί να τους κηρύξει κατασκόπους και να τους στρίψει. Και έτσι θα αποδειχθούν απλώς πρόσφυγες που έχουν χάσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων τους. Τα φορέματά τους δεν είναι πολύ καινούργια, και το στυλ με μια πιο κοντή φούστα είναι χαρακτηριστικό του χωριού των Μπολσεβίκων. Μπορείτε να ελπίζετε να πιστέψετε!
  Η Ζόγια γεννήθηκε στο χωριό και τα χέρια και το σώμα της είναι πολύ επιδέξια στο βηματισμό. Η Έλενα είναι κυρία της πόλης, εξάλλου, Μοσχοβίτη. Είναι αλήθεια ότι έχει εμπειρία σε αροτραίες εργασίες στην κοινότητα Rodnover. Ωστόσο, οι κινήσεις δεν είναι τόσο εύκολες και οικείες όσο της Zoya. Ναι, και χτυπημένα δάχτυλα στο κρύο έδαφος γκρινιάζουν αηδιαστικά.
  Ωστόσο, οι νέες γυναίκες, τα αγόρια και τα κορίτσια είναι όλα ξυπόλητα, ακόμα κι αν είχε παγωνιά τη νύχτα και κινδυνεύετε σχεδόν να δροσιστείτε. Μόνο ηλικιωμένες και ηλικιωμένες γυναίκες με παπούτσια. Δεν υπάρχουν άντρες στον ορίζοντα, και ο μεγαλύτερος πάνω απ' όλα είναι ένας στροβιλιζόμενος, κοκκινωπός έφηβος, που δεν φαίνεται μεγαλύτερος από δεκαπέντε, με πολύ διατεταγμένο παντελόνι, αλλά με πολύ εκφραστικό βλέμμα και ανδρικό πηγούνι. Αυτό το παιδί με το σήμα της Komsomol είναι το μεγαλύτερο από τα αγόρια και δίνει εντολές σε όλους.
  Το γεγονός ότι τους ενώθηκαν δύο καλλονές, ο νεαρός διοικητής δεν το σχολίασε με κανέναν τρόπο. Κάπως έτσι είναι φυσικά. Το κλίμα της περιοχής του Βόλγα είναι ήπιο και η σπορά είναι σε πλήρη εξέλιξη, εδώ ένα επιπλέον ζευγάρι χέρια δεν θα βλάψει.
  Σύντομα πόνεσε η πλάτη της Έλενας και ζήτησε ένα άροτρο. Έτσι, είναι πιο εύκολο για το σώμα ενός αρκετά δυνατού κοριτσιού, αλλά απλά πρέπει να πιείτε απαλά τις φτέρνες σας στη χαλαρή γη, έτσι ώστε τα δάχτυλά σας να μην πονάνε τόσο πολύ. Αλλά από την άλλη πλευρά, η πίεση στο στήθος πηγαίνει κάτω από διαφορετική κλίση και η πλάτη, χωρίς φορτίο, δεν αισθάνεται πόνο.
  Το κορίτσι σκέφτηκε εδώ, αλλά πόσο χρονών είναι αλήθεια; Ήδη πάνω από εκατό! Αστείος! Είναι μια από τις γηραιότερες γυναίκες στη σύγχρονη Ρωσία και ταυτόχρονα, γεμάτη δύναμη και υγιής. Αλλά αφού τους στέρησαν τις μαγικές ικανότητες, θα μπορούσαν να γίνουν τόσο φρικιά!
  Από αυτή τη σκέψη, το δέρμα της Έλενας είναι περιπατητής ...
  Όλοι δούλεψαν με ενθουσιασμό και χωρίς μεσημεριανό διάλειμμα. Ή μόνο όταν σκοτείνιασε τελείως, πλησίαζαν τη φωτιά για να δροσιστούν. Κοντά στον ποταμό Βόλγα και υπήρχε ένα ψάρι στο λέβητα. Αλλά το ψωμί είναι κοντό, και κατά κάποιο τρόπο δεν είναι αρκετά καθαρό, με ακαθαρσίες. Περισσότερη γεύση κρεμμυδιού.
  Το φαγητό είναι απλό, και όχι πολύ, για τα πεινασμένα στομάχια φαίνεται σαν λιχουδιά. Οι γυναίκες δασοφύλακες δεν έχουν αισθανθεί τόσο κουρασμένες εδώ και χρόνια. Όχι, τελικά, το να είσαι άνθρωπος χωρίς υπερδυνάμεις είναι πολύ οδυνηρό. Και κουράζεσαι σαν ...γάιδαρος!
  Αλλά είναι καλό που οι οργανισμοί είναι νέοι και υγιείς. Τα κορίτσια αποκοιμήθηκαν με άλλες γυναίκες στον αχυρώνα πάνω τους. Ένα από τα αγόρια ακούμπησε το κεφάλι του στο ψηλό στήθος της Ζωής. Η θηροφύλακας χάιδεψε τις ξανθιές ανεμοστρόβιλες του... Και ένιωσε μια έντονη μελαγχολία. Έλαβαν τα πάντα από τη ζωή και από τους προστάτες τους θεούς-δημιούργους: αιώνια νιότη, δύναμη, την ευκαιρία να έχουν πλούτο, δύναμη, τιμή και σεβασμό, αλλά... Για να συλλάβουν, πρέπει να κοιμηθούν με έναν άνθρωπο-άνθρωπο ίσο με τις ικανότητές τους. . Και αυτό δεν είναι εύκολο να το βρεις.
  Και αν υπάρχουν τέτοιοι τύποι, τότε είναι ήδη σε άλλο επίπεδο και σε άλλο σύμπαν. Η Έλενα θυμήθηκε ένα τραγούδι για τον Γκαγκάριν και από αυτό λαχταρούσε ακόμα περισσότερο.
  Ξέρεις τι τύπος ήταν...
  Όλος ο κόσμος τον κουβαλούσε στην αγκαλιά του!
  Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
  Ο αδελφός του Τσάρου Νικολάου Β', Μιχαήλ, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, έδρασε αποφασιστικά. Η Αυτοκρατορική Φρουρά άνοιξε πυρ εναντίον των ανταρτών που προσπαθούσαν να εισβάλουν στο Χειμερινό Παλάτι. Τότε οι Κοζάκοι, με ευγενική μεταχείριση από τον κυρίαρχο, και ευγενή συντάγματα μπήκαν στη μάχη.
  Αρκετές εκατοντάδες αντάρτες σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία κατέλαβε ενεργά τους αντάρτες και τους αρχηγούς τους. Εκπρόσωποι της Κρατικής Δούμας, πριγκιπικές οικογένειες, έμποροι και μέλη της οικονομικής ελίτ έσπευσαν να ορκιστούν πίστη στον Τσάρο Νικόλαο και ορκίστηκαν πίστη. Κατά τη διάρκεια της μάχης, περισσότεροι από εξακόσιοι επαναστάτες σκοτώθηκαν και ενάμιση χιλιάδες τραυματίστηκαν. Οι φρουροί έχασαν είκοσι νεκρούς, οι Κοζάκοι άλλους πενήντα.
  Σοβαρή σύγκρουση, αλλά η απολυταρχία άντεξε. Οι συνωμότες στην κορυφή δεν είχαν ούτε μια γνώμη, ούτε έναν αρχηγό. Και γενικά, πολλοί από αυτούς πίστευαν ότι ήταν αδύνατο να αλλάξει η μορφή διακυβέρνησης κατά τη διάρκεια του πολέμου.
  Υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι με τον Τσάρο Νικόλαο Β', αλλά είναι δύσκολο να προσφέρουμε μια εναλλακτική λύση στο αυτοκρατορικό καθεστώς. Πολύ περισσότερο, οι πλούσιοι φοβούνται σοβαρά ότι η ρεπουμπλικανική μορφή διακυβέρνησης θα αποδειχθεί πολύ αδύναμη και χαλαρή για να προστατεύσει τους καπιταλιστές από το πεινασμένο και εξεγερμένο προλεταριάτο και τους γαιοκτήμονες από τους αγρότες.
  Και από μόνος του, ο λαός δεν θα κανονίσει μια σοβαρή επανάσταση. Οι Μπολσεβίκοι είναι ακόμα πολύ αδύναμοι και λίγοι σε αριθμό, οι Σοσιαλεπαναστάτες ως επί το πλείστον πιστεύουν ότι η επανάσταση είναι καλή, αλλά είναι καλύτερα να κερδίσουμε πρώτα τον παγκόσμιο πόλεμο.
  Με λίγα λόγια, έγινε φασαρία και βγήκε το όλο θέμα! Επαναλήφθηκε μια ορισμένη όψη αιματηρής ανάστασης... Και σιωπή!
  Ο Νικόλαος Β' απένειμε τον αδελφό του για την αποφασιστικότητά του με το παράσημο του Γεωργίου πρώτου βαθμού και τον προήγαγε στο βαθμό του Αρχιστράτηγου, διορίζοντας τον Μιχαήλ να διοικήσει το δυτικό μέτωπο. Και το νότιο και το ρουμανικό μέτωπο υποτάχθηκαν στον Μπρουσίλοφ.
  Ο αριθμός του ρωσικού στρατού αυξήθηκε σε σχεδόν δέκα εκατομμύρια ανθρώπους και η συντήρησή του ήταν βαρύ φορτίο για την αυτοκρατορία. Έπρεπε να έρθει.
  Μόλις οι δρόμοι στέγνωσαν, ο τσαρικός στρατός χτύπησε στη Γαλικία. Η αριθμητική υπεροχή ήταν με το μέρος των ρωσικών στρατευμάτων. Οι Αυστριακοί αποδυναμώθηκαν σε ηθικό και τα συντάγματα, που αποτελούνταν από Σλάβους, εγκατέλειψαν μαζικά ή παραδόθηκαν. Δεν υπήρχαν αρκετές γερμανικές μονάδες για να περιορίσουν τον εχθρό.
  Συμπληρωματικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στον πόλεμο κατά των Κεντρικών Δυνάμεων τον Απρίλιο. Και έτσι η έκβαση της σύγκρουσης ήταν ήδη ένα προκαθορισμένο συμπέρασμα. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να αυξήσουν τις δυνάμεις τους στη Δύση για να νικήσουν τους Συμμάχους και δεν μπόρεσαν να παράσχουν σημαντική βοήθεια στην Αυστροουγγαρία.
  Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το Lvov και ορισμένες πόλεις στη Γαλικία. Σχηματίστηκαν ακόμη και αρκετοί μικροί λέβητες. Το αυστριακό, συνονθύλευμα, σπασμένο μέτωπο κατέρρεε πολύ γρήγορα, έτσι ώστε οι Γερμανοί έπρεπε να κινηθούν προς τα δυτικά σε μια κωφή άμυνα και να ρίξουν στρατεύματα στα κενά που είχαν σχηματιστεί.
  Αναπτύσσοντας επιτυχία, ο Ρώσος πλησίασε το Przemysl και περικύκλωσε ακόμη και την πόλη. Όμως τα προβλήματα ανεφοδιασμού και η εισαγωγή πιο πολεμικών γερμανικών μονάδων στη μάχη, επιβράδυναν την προέλαση. Από την άλλη πλευρά, το Ρουμανικό Μέτωπο πέρασε στην επίθεση και μετά από λίγο το Δυτικό Μέτωπο. Ο τελευταίος αντιμετώπισε ένα δύσκολο έργο: να διαπεράσει τις ισχυρές, βαθιά κλιμακωμένες γερμανικές άμυνες.
  Ο αδελφός του τσάρου Μιχαήλ δεν το θεώρησε ντροπή, θα μάθαινε από τον Μπρουσίλοφ και χρησιμοποίησε παρόμοιες τακτικές. Άρχισε να προετοιμάζει μια επίθεση σε δώδεκα διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα, έτσι ώστε οι Γερμανοί να μην μπορούν να καθορίσουν την κατεύθυνση της κύριας επίθεσης. Επιπλέον, χρησιμοποίησαν ενεργά μια κουρτίνα καπνού και μια επίθεση τη νύχτα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα στο νότο απελευθέρωσαν το Βουκουρέστι, και η επίθεση στο κέντρο έληξε με επιτεύγματα νότια της Βίλνας.
  Οι Γερμανοί έπρεπε να ενισχύσουν ξανά τη νότια πλευρά τους. Υπό την απειλή της περικύκλωσης ήταν τα γερμανικά στρατεύματα που απέκλεισαν τη Ρίγα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Κάιζερ πήρε μια δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψει τα κράτη της Βαλτικής και να αποσύρει στρατεύματα στην πρωσική αμυντική γραμμή.
  Δεν λειτούργησε, οι υποθέσεις των συμμάχων και της Τουρκίας. Οι Ρώσοι και οι Άγγλοι προχωρούσαν στη Μικρά Ασία, οι Γάλλοι συνέτριβαν στη Συρία και την Παλαιστίνη. Οι Οθωμανοί εξασθενούσαν και η πτώση τους δεν ήταν μακριά. Επιπλέον, οι Βούλγαροι άλλαξαν. Συνειδητοποιώντας ότι οι Πρώσοι είχαν ήδη χάσει τον πόλεμο και τα ρωσικά στρατεύματα, έχοντας απελευθερώσει το μεγαλύτερο μέρος της Ρουμανίας, έφτασαν στα σύνορα, ο Σλάβος βασιλιάς κήρυξε τον πόλεμο στην Αυστρία, την Τουρκία και τη Γερμανία.
  Φυσικά, αυτό πρόσθεσε έναν πονοκέφαλο στους Γερμανούς. Δεν μπορούσαν πλέον να κρατήσουν την πρώτη γραμμή στην Ανατολή και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν στον Βιστούλα. Αναμένοντας ότι ένα φυσικό υδάτινο φράγμα θα καθυστερήσει τα ρωσικά στρατεύματα.
  Ο σύμμαχος στη Δύση σημείωσε μόνο μερικές επιτυχίες, αν και τα τανκς χρησιμοποιούνταν ήδη πιο ενεργά. Αλλά ενώ η Γερμανία κρατούσε το μέτωπο, αν και αναγκάστηκε να κάνει λίγο πίσω. Το νότιο τμήμα χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια.
  Λοιπόν, το φθινόπωρο και το χειμώνα, η τσαρική Ρωσία μετατόπισε το κύριο βάρος των μαχών στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
  Η επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, τόσο από ξηρά όσο και από θάλασσα, έληξε με τον θρίαμβο των ρωσικών όπλων. Η Τουρκία έπεσε και μαζί της η Ρωσία έλαβε μεγάλα εδάφη, το Τσάργκραντ και τα στενά με πρόσβαση στη Μεσόγειο Θάλασσα.
  Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν δυνατό να τελειώσουν οι πόλεμοι το 1917, αλλά η ανάσα της νίκης ήταν ήδη αισθητή από όλους, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από το 1916.
  Ο χειμώνας πέρασε στη Ρωσία με μικρές απεργίες και διαμαρτυρίες, αλλά δεν υπήρξαν σοβαρές συγκρούσεις, παρά τις στρατιωτικές δυσκολίες. Εκτός αν το ρούβλι έχει υποτιμηθεί πάρα πολύ, αλλά είναι πρόωρο να μιλάμε για πείνα.
  Ωστόσο, είναι καιρός να τελειώσει ο πόλεμος και αυτό το κατάλαβαν όλοι. Ο Μπρουσίλοφ, ο οποίος προήχθη σε στρατάρχη, πρότεινε να δώσει το κύριο χτύπημα στο νότο, όπου ο εχθρός είναι πιο αδύναμος, και στη συνέχεια να στραφεί βόρεια.
  Οι Γερμανοί είχαν ήδη τα πρώτα τους τανκς. Όμως ο αριθμός τους είναι πολύ μικρός για να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου. Η Ρωσία έχει επίσης δικά της οχήματα, ιδιαίτερα τα άρματα μάχης του Μεντελέεφ. Αλλά και πάλι, η τσαρική βιομηχανία εξακολουθεί να μην μπορεί να αποσύρει τη σειριακή παραγωγή.
  Αλλά η μαζική παραγωγή τανκς καθιερώθηκε από τους Βρετανούς, τους Αμερικανούς και τους Γάλλους. Αυτό σημαίνει ότι εμφανίστηκε ένα νέο, ισχυρό μέσο διάρρηξης της άμυνας, το οποίο θα έπρεπε να διαπεράσει τις γερμανικές θέσεις.
  Οι σύμμαχοι θέλουν επίσης να τερματίσουν τον καταστροφικό πόλεμο το συντομότερο δυνατό. Και από τα τέλη Μαρτίου άρχισαν οι προσπάθειες από μέρους τους να διαπεράσουν τη γερμανική άμυνα σε βάθος.
  Η επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων άρχισε μόλις οι δρόμοι στέγνωσαν στο νότο. Τα ρωσικά στρατεύματα, μετά από προηγούμενες νίκες, ανέβηκαν και οι Αυστριακοί μετά βίας κράτησαν. Η Βουδαπέστη αποδείχθηκε ότι ήταν περικυκλωμένη ήδη στις αρχές Μαΐου. Στη συνέχεια η κίνηση σκιαγραφήθηκε προς τη Βιέννη και παρακάμπτοντας τον ποταμό Βιστούλα.
  Στην επίθεση πέρασαν και οι Ιταλοί. Ακόμη και η Ιαπωνία έστειλε εκστρατευτικό σώμα στην Ευρώπη. Οι Γερμανοί πίεσαν από όλες τις πλευρές.
  Όταν τα ρωσικά στρατεύματα είχαν ήδη πλησιάσει τη Βιέννη, η Αυστροουγγαρία συνθηκολόγησε. Ο τελευταίος σύμμαχος της Γερμανίας έπεσε επιτέλους. Στη Δύση, χρησιμοποιώντας την τακτική των χτυπημάτων σε διάφορα σημεία του μετώπου, οι Σύμμαχοι προχώρησαν αργά αλλά σταθερά. Και τα ρωσικά στρατεύματα πήγαν από τα νότια στο πίσω μέρος του γερμανικού μετώπου καλύπτοντας τον Βιστούλα.
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο καγκελάριος Wilhelm, συνειδητοποιώντας την πλήρη, απελπιστική κατάσταση της Γερμανίας, ανακοίνωσε την παύση όλων των εχθροπραξιών στις 22 Ιουνίου 1918. Μάλιστα οι Γερμανοί συνθηκολόγησαν.
  Η Αυστροουγγαρία έπαψε να υπάρχει. Η Ρωσία έλαβε τη Γαλικία, την περιοχή της Κρακοβίας, την Μπουκοβίντσα, μέρος της ανατολικής Σλοβενίας και την Ουγγαρία. Ρουμανία Τρανσυλβανία. Από την Αυστροουγγαρία υπήρχε μόνο μια μικρή Αυστρία και μια πολύ περιορισμένη Ουγγαρία. Η Τσεχοσλοβακία αναδύθηκε υπό την αιγίδα της Ρωσίας.
  Η τσαρική αυτοκρατορία έλαβε από τη Γερμανία την Κλαϊπέδα, το Πόζναν και πρόσβαση στις θάλασσες, αποκόπτοντας την Ανατολική Πρωσία από την ίδια τη μητρόπολη μέσω του Ντάντσιγκ.
  Η Γερμανία έπρεπε να δώσει πίσω στη Δανία και η Γαλλία που είχε προηγουμένως κατακτηθεί τον 19ο αιώνα. Καταδικάστηκε σε τεράστιες αποζημιώσεις κάθε χρόνο και περιόρισε το στρατιωτικό δυναμικό σε εκατό χιλιάδες άτομα.
  Και φυσικά, όπως στην πραγματική ιστορία, η αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη.
  Η τσαρική Ρωσία επέκτεινε τις κτήσεις της και στο νότο. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, όπως και το αυστριακό κράτος, έπαψε να υπάρχει. Η Βρετανία πήρε το Ιράκ, τη Γαλλία, τη Συρία και μαζί με τους Βρετανούς την Παλαιστίνη. Η Ρωσία πήρε την Αρμενία, τη Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη.
  Η Μέση Ανατολή και το Ιράν χωρίστηκαν επίσης σε σφαίρες επιρροής. Έτσι, η τσαρική Ρωσία πέτυχε σημαντικά υλικά αποκτήματα.
  Όμως ο πόλεμος στοίχισε τη ζωή σε περισσότερα από δυόμισι εκατομμύρια στρατιώτες, χωρίς να υπολογίζουμε τον νεκρό άμαχο πληθυσμό, τεράστια έξοδα. Τα οικονομικά έπεσαν σε αταξία και η χώρα χρεώθηκε.
  Είναι αλήθεια ότι οι σύμμαχοι συμφώνησαν συγκαταβατικά να διαγράψουν τους τόκους των δανείων, αλλά και πάλι το χρέος αποδείχθηκε αρκετά μεγάλο - περίπου δέκα δισεκατομμύρια χρυσά ρούβλια.
  Αλλά ήταν δυνατή η εθνικοποίηση επιχειρήσεων που ανήκαν προηγουμένως στους Γερμανούς.
  Η πολιτική κατάσταση στην τσαρική Ρωσία σταθεροποιήθηκε και η εξουσία του αυτοκράτορα αυξήθηκε.
  Ο Νικόλαος Β' το εκμεταλλεύτηκε αυτό ακυρώνοντας το δικό του μανιφέστο για την Κρατική Δούμα. Η αυτοκρατορία αποκαταστάθηκε ξανά και η νομοθετική εξουσία πέρασε πλήρως στον τσάρο.
  Αυτό προκάλεσε μόνο δειλές διαμαρτυρίες. Η χώρα ήταν πολύ κουρασμένη από τον πόλεμο και δεν ήθελε νέες ανατροπές.
  Και η οικονομία άρχισε μια ταχεία, μεταπολεμική ανάκαμψη! Κατά μέσο όρο, η ανάπτυξη ήταν περίπου εννέα τοις εκατό ετησίως και ήταν υψηλότερη από ό,τι στις ΗΠΑ.
  Δημιουργήθηκαν νέοι προηγμένοι κλάδοι της βιομηχανίας, αναπτύχθηκε η μηχανολογία. Οι μισθοί ανέβηκαν.
  Η διάρκεια της εργάσιμης ημέρας μειώθηκε με το νόμο του βασιλιά από 11,5 ώρες σε 10,5 ώρες. Προαργίες και πριν τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 9. Επίσης, η εργάσιμη μέρα μειώθηκε σε εννέα ώρες, αν τουλάχιστον ένα μέρος της έπεφτε τη νύχτα.
  Μετά την ανταλλαγή χρημάτων, ολόκληρο το υπόλοιπο χρυσού του ρουβλίου αποκαταστάθηκε. Μέχρι το 1929, ο μισθός ενός εργάτη είχε φτάσει τα 50 ρούβλια το μήνα, ενώ η τιμή της βότκας ήταν 25 καπίκια το μπουκάλι. Δηλαδή 200 μπουκάλια το μήνα. Και αν το πάρετε σε ισοδύναμο χρυσού, αυτό είναι όσο 37 γραμμάρια καθαρού χρυσού.
  Η χώρα ήρθε στη δεύτερη θέση, δεύτερη μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά τη βιομηχανική παραγωγή. Οι προοπτικές για την αυτοκρατορία έμοιαζαν πολύ ρόδινες, αλλά .... χτύπησε μια κατάθλιψη, μια μεγάλη κατάθλιψη.
  Η κατάρρευση έπληξε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και τη Ρωσία. Η αλήθεια περισσότερο από όλα έριξε τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά και η τσαρική Ρωσία ήταν πολύ εξαρτημένη από τον εξωτερικό δανεισμό και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να αποφύγει τις ανατροπές και την ύφεση.
  Το Μπολσεβίκικο Κόμμα της δεκαετίας του '20 βρισκόταν σε κρίση. Ο Λένιν στην πραγματικότητα απομακρύνθηκε από τον πρακτικό, επαναστατικό αγώνα βυθίζοντας τον εαυτό του στη θεωρία...και γράφοντας φανταστικά έργα.
  Ο Vladimir Ilyich συναντήθηκε στη Βρετανία και ο Herbert Wales, ένιωσε μέσα του μια γεύση για επιστημονική φαντασία. Συγκεκριμένα, από την πένα του Βλαντιμίρ Ίλιτς βγήκε ένα μεγάλο, φουτουριστικό μυθιστόρημα: "Κομμουνισμός - ο δρόμος της ευτυχίας"! Και μια σειρά από άλλα έργα. Ο Λένιν έβγαζε ήδη καλά χρήματα από φανταστικά έργα.
  Οι Μπολσεβίκοι χωρίστηκαν σε τροτσκιστές και σταλινιστές. Ο Στάλιν αποφάσισε να επιστρέψει στην τακτική της ατομικής τρομοκρατίας που χαρακτηρίζει τη Λαϊκή Βούληση. Ο Τρότσκι πήρε μια πιο μετριοπαθή θέση.
  Οι Σοσιαλεπαναστάτες εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται, αν και δεν υπήρξαν πολιτικές δολοφονίες υψηλού προφίλ στη δεκαετία του '20. Οι θέσεις των Ρεπουμπλικανών και των Καντέτ ενισχύθηκαν σταδιακά. Πράγματι, η απόλυτη μοναρχία φαινόταν σε όλους ένα ξεπερασμένο λείψανο. Ξανάρχισαν λοιπόν αναταραχές, απεργίες, διαδηλώσεις και ο βασιλικός θρόνος κλονίστηκε.
  Πολλά θα μπορούσαν να θυμηθούν στον μονάρχη...
  Η κυβέρνηση του Νικολάου Β' βρήκε διέξοδο ... στον πόλεμο! Επιπλέον, οι στρατηγοί ήταν πρόθυμοι για εκδίκηση για την ήττα από την Ιαπωνία. Και είναι κατανοητό...
  Μετά τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, η τσαρική Ρωσία πραγματοποίησε αρκετές μικρές στρατιωτικές εκστρατείες. Στη Μέση Ανατολή, όπου αυτοί και οι σύμμαχοί τους έχουν ολοκληρώσει τον αραβικό κόσμο. Στο Αφγανιστάν .... Εκεί έγινε ο πόλεμος μαζί με τη Βρετανία. Η Ρωσία κατέλαβε τις βόρειες περιοχές του Αφγανιστάν που κατοικούνται κυρίως από Ουζμπέκους και Τατζίκους, καθώς και το Χεράτ. Οι Βρετανοί, μετά από βάναυσους πολέμους, υπέταξαν ωστόσο τον νότο. Η αυτοδιοίκηση παρέμεινε στο κέντρο του Αφγανιστάν.
  Το Ιράν εξακολουθούσε να διατηρεί την όψη της κυριαρχίας, αλλά η διαίρεση του δεν ήταν επίσης μακριά.
  Αλλά η κύρια σύγκρουση συμφερόντων έπεσε στην Ιαπωνία. Επιπλέον, το 1931, οι Ιάπωνες δημιούργησαν μια κυβέρνηση μαριονέτα στη Μαντζουρία και εξαπέλυσαν επίθεση στην Κίνα.
  Αυτός ήταν ο λόγος για έναν νέο πόλεμο.
  Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο ρωσικός στρατός είχε καταφέρει να ενημερώσει τον στόλο των αρμάτων του και να δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή αεροπορία. Στον αέρα, η Ιαπωνία ήταν αισθητά κατώτερη και ο χερσαίος στρατός της Ρωσίας είναι πολύ πιο πολυάριθμος και, ίσως, έτοιμος για μάχη.
  Ο Στόλος του Ειρηνικού διοικούνταν από τον θρυλικό ναύαρχο Κολτσάκ. Ο Διοικητής του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου Μπρουσίλοφ είχε ήδη πεθάνει εκείνη τη στιγμή, αλλά οι ικανοί μαθητές του παρέμειναν.
  Από την αρχή, ο πόλεμος ήταν ανεπιτυχής για την Ιαπωνία. Ρώσοι στρατηγοί: Denikin, Wrangel, Kaleidin υπό τη γενική διοίκηση του αδελφού του τσάρου Mikhail Romanov - έδρασαν δυναμικά και επιδέξια. Η εμπειρία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου είχε αποτέλεσμα, λήφθηκαν υπόψη τα λάθη στη σύγκρουση του 1904-1905.
  Αρκετά καλά αποδείχθηκαν και τα ελαφρά τανκς του Προκόροφ, τα οποία είναι απλά αναντικατάστατα σε έναν πόλεμο ελιγμών. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ήδη ένας διαφορετικός ρωσικός στρατός και ένας εντελώς διαφορετικός πόλεμος.
  Ωστόσο, ακόμη και κατά την πρώτη μάχη με τους σαμουράι, αν αντί για τον Κουροπάτκιν ήταν ένας πιο ταλαντούχος και αποφασιστικός διοικητής, η έκβαση του πολέμου θα ήταν, φυσικά, εντελώς διαφορετική.
  Σε κάθε περίπτωση, μετά από δύο μήνες, το Port Arthur πολιορκήθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα και οι Ιάπωνες χτυπήθηκαν. Δύο μήνες αργότερα, όλη η Κορέα απελευθερώθηκε και η πόλη της ακρόπολης κατακλύθηκε από καταιγίδα.
  Στη θάλασσα, οι μάχες ήταν επίσης σε πλήρη εξέλιξη με διαφορετική επιτυχία. Μέχρι που πλησίασαν μοίρες από τη Βαλτική και τη Μαύρη Θάλασσα. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ηττήθηκε ολοκληρωτικά, και μάλιστα αποβίβασαν στρατεύματα στο Χοκάιντο. Η Ιαπωνία αναγκάστηκε να υπογράψει μια ταπεινωτική ειρήνη για τον εαυτό της. Δώστε πίσω τη Μαντζουρία, το Πορτ Άρθουρ, κάποιες κτήσεις που κατακτήθηκαν από τους Γερμανούς, τη νότια Σαχαλίνη και την κορυφογραμμή των Κουρίλων. Και ταυτόχρονα να πληρώσει μια αποζημίωση, ένα τακτοποιημένο ποσό - ένα δισεκατομμύριο χρυσά ρούβλια.
  Η νίκη ενίσχυσε προσωρινά τη θέση της Αυτοκρατορίας και στη συνέχεια η Μεγάλη Ύφεση έδωσε τη θέση της σε ραγδαίες οικονομικές ανόδους.
  Στη Γερμανία, όπως και στην πραγματική ιστορία, ο Χίτλερ ήρθε στην εξουσία, αλλά δεν του επέτρεψαν να περιπλανηθεί πολύ. Συγκεκριμένα, μια προσπάθεια αποκατάστασης της καθολικής επιστράτευσης αντιμετώπισε σφοδρή αντίσταση από τη Ρωσία και τη Γαλλία. Αν και έχουν γίνει μικρές παραχωρήσεις ως προς το στρατιωτικό δυναμικό. Το μέγεθος του στρατού επετράπη να αυξηθεί από εκατό χιλιάδες σε διακόσιες πενήντα. Επιπλέον, ο Χίτλερ επέστρεψε στη Γερμανία τον έλεγχο της αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης.
  Και δυναστικά προβλήματα δημιουργούσαν για την τσαρική Ρωσία. Πέθανε ο διάδοχος του θρόνου Τσαρέβιτς Αλεξέι... Ο αδελφός του Τσάρου Μιχαήλ Ρομάνοφ στερήθηκε το δικαίωμα κληρονομιάς. Και ο πραγματικός κληρονόμος ήταν ο Kirill Vladimirovich Romanov. Αλλά αυτός ο τύπος είναι βυθισμένος στο μεθύσι και την ακολασία. Εντελώς υποβαθμισμένο...
  Ποιος λοιπόν θα διαδεχθεί τον Τσάρο Νικόλαο Β'; Ο αδελφός του τσάρου Μιχαήλ, μετά τη νίκη επί της Ιαπωνίας, έλαβε τον βαθμό του στρατηγού και ήταν πολύ δημοφιλής. Έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας στην ιστορία της Αυτοκρατορικής Ρωσίας που έλαβε τόσο υψηλό βαθμό. Και πολλοί ήθελαν να τον δουν στον βασιλικό θρόνο.
  Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο Νικόλαος Β' - ένας μη πότης, χωρίς κακές συνήθειες, που έκανε τακτική γυμναστική, ήταν ακόμα αρκετά δυνατός και φαινόταν ότι η βασιλεία του θα ήταν η μεγαλύτερη στη ρωσική ιστορία. Όμως ο Στάλιν συνέλαβε την πιο μεγαλειώδη απόπειρα δολοφονίας από την εποχή του Αλέξανδρου Β'. Αν και φαινόταν, ποιο είναι το νόημα;
  Σε κάθε περίπτωση, το 1937 αποδείχθηκε μια δυσοίωνη χρονιά. Ο τσάρος Νικόλαος Β' σκοτώθηκε και μαζί του πέθαναν και δύο υπουργοί, καθώς και τρεις δωδεκάδες αυλικοί και μέρος των Χειμερινών Ανακτόρων κατέρρευσε.
  Οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν το αποχετευτικό σύστημα για εξόρυξη και φύτεψαν περισσότερο από έναν τόνο αμινολον.
  Έτσι, η επιθετική ευκαιρία παρενέβη στην πορεία της ιστορίας. Έτσι τελείωσε η βασιλεία του Τσάρου Νικολάου Β'. Ο μονάρχης που δεν έγινε παρατσούκλι, σπουδαίος ή τρομερός. Όσοι δεν αγαπούσαν τον αυτοκράτορα τον αποκαλούσαν αιματηρό, γιατί χύθηκε πολύ αίμα στο βασίλειό του. Ποιος αντιμετώπισε με σεβασμό - τον Κατακτητή. Έτσι, ο αριθμός των εδαφών υπό αυτόν, στη Ρωσία, αυξήθηκε. Υπήρχε ακόμη και μια μεγάλη επαρχία στην Κίνα: η Zheltorossia.
  Και ολόκληρο το βασίλειο κράτησε 43 χρόνια. Κανόνες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μόνο, και ονομαστικά ο Ιβάν ο Τρομερός. Δεδομένου όμως ότι ανέλαβε τον θρόνο για τρία χρόνια, η πραγματική θητεία ήταν μικρότερη.
  Και ο νόμιμος διάδοχος, Kirill Vladimirovich Romanov, ανέβηκε ωστόσο στον θρόνο. Κυβέρνησε για μικρό χρονικό διάστημα - περίπου ένα χρόνο, αλλά κατάφερε να ασκήσει κάποια επιρροή στην πορεία της ιστορίας. Συγκεκριμένα, επέτρεψε στον Αδόλφο Χίτλερ να πραγματοποιήσει το Anschluss της Αυστρίας. Αναφέρονται δήθεν στο δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεση και, λένε, θα υπάρξει περισσότερη τάξη. Συμφωνήθηκε με τους Anschluss της Αυστρίας και τον Μουσολίνι.
  Έτσι η Γερμανία επεκτάθηκε και ο πληθυσμός της ξεπέρασε τα ογδόντα εκατομμύρια. Για να μην αναφέρουμε ότι ο Χίτλερ ενθάρρυνε τη γονιμότητα. Υπό τον Adolf Besnovaty, αυξήθηκε μιάμιση φορά.
  Ένας εμφύλιος ξέσπασε στην Ισπανία, αλλά έληξε πολύ πιο γρήγορα, επειδή δεν υπήρχε Σοβιετική Ένωση, η οποία παρείχε βοήθεια στον αριστερό συνασπισμό στη Μαδρίτη.
  Όμως ο Φράνκο έγινε σύμμαχος του Φύρερ. Και ο νέος Τσάρος Βλαντιμίρ ο Τρίτος αντιμετώπισε τη Βρετανία.
  Η κατάσταση είναι πράγματι μπερδεμένη. Παζλ γεμάτος με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και νέος γύρος αντιπαράθεσης. Το Ιράν δεν είναι διαιρεμένο, και αυτή είναι στην πραγματικότητα η τελευταία ισλαμική χώρα, επίσημα ανεξάρτητη. Και η Ρωσία έχει απόψεις για αυτό, και η Βρετανία. Τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα στη Μέση Ανατολή. Τα εδάφη της Ρωσίας, της Γαλλίας, της Βρετανίας είναι μικτά και δεν είναι εύκολο στη διαχείριση.
  Η Αγγλία οικονομικά υστερεί ολοένα και περισσότερο τόσο από τη Ρωσία όσο και από τη Γερμανία που κερδίζει ισχύ. Και οι μεγαλύτερες αποικίες εξακολουθούν να είναι βρετανικές. Αλλά η δύναμη του στέμματος του λιονταριού εξασθενεί, ο Καναδάς είναι σχεδόν ανεξάρτητος. Η Νότια Αφρική είναι επίσης μια κυριαρχία, όπως η Αυστραλία. Στην Ινδία, η βρετανική θέση αποδυναμώνεται. Φυσικά, υπάρχει η επιθυμία να σπρώξουμε το λιοντάρι.
  Ο Χίτλερ προσπαθεί να παίξει σε δύο μέτωπα. Ή ζητήστε την υποστήριξη της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ιταλίας και της Ιαπωνίας. Όλοι μαζί συσσωρεύστε την τσαρική Ρωσία και μοιράστε τα τεράστια υπάρχοντά της.
  Ή αναζητήστε εδαφικές εξαγορές στη Δύση, αλλά ήδη σε συμμαχία με τη Ρωσία.
  Ο Χίτλερ είναι ένας ποταπός και χωρίς αρχές και, γενικά, δεν τον ενδιαφέρει με ποιον να συνάψει έναν συνασπισμό, αρκεί να τον ωφελήσει.
  Ο νέος νεαρός Τσάρος Βλαντιμίρ ονειρεύεται επίσης να μείνει στην ιστορία ως μεγάλος κατακτητής και θέλει να πάρει τις αποικίες από τη Βρετανία και τη Γαλλία. Στην πραγματικότητα, δεν μένει τίποτα να πάρουμε από τους Γερμανούς. Άρα ο συνασπισμός με τη Γερμανία είναι αρκετά λογικός.
  Η Ιταλία έχει καταλάβει την Αιθιοπία και θέλει επίσης νέα κατορθώματα. Ο Μουσολίνι είναι εξαιρετικά φιλόδοξος. Δεν τον νοιάζει που θα πάει ανατολικά ή δυτικά. Αλλά στη Γαλλία δεν υπάρχει μεγάλη επιθυμία μεταξύ των ανθρώπων να πολεμήσουν. Εκεί βασιλεύει ο ειρηνισμός και η κυβέρνηση εκλέγεται. Δεν είναι λοιπόν απαραίτητο να αποκτήσουμε έναν τόσο ισχυρό σύμμαχο. Και η τσαρική Ρωσία, με το παραδοσιακά υψηλό ποσοστό γεννήσεων και το συνεχώς μειούμενο ποσοστό θνησιμότητας, είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος. Ο πληθυσμός της τσαρικής Ρωσίας αυξάνεται κατά περίπου τρία τοις εκατό ετησίως. Η παιδική θνησιμότητα έχει μειωθεί, αλλά μέχρι στιγμής η μόδα για τις πολύτεκνες οικογένειες δεν έχει περάσει, ακόμη και οι οικογένειες των εργαζομένων είναι γόνιμες. Λαμβάνοντας υπόψη τις εδαφικές κατακτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της πυκνοκατοικημένης Κίνας και της αραιοκατοικημένης Μογγολίας, και στην Ευρώπη και την Τουρκία, ο πληθυσμός της τσαρικής Ρωσίας το 1940 ξεπέρασε τα 400 εκατομμύρια σε σύγκριση με το 1913, όταν ήταν 180 εκατομμύρια. Και αυτή είναι μια ηπειρωτική δύναμη... Η Βρετανία και η Γαλλία στις ίδιες τις μητρικές χώρες έχουν λιγότερα από 50 εκατομμύρια, συν περισσότερες αποικίες. Αλλά τα αποικιακά στρατεύματα είναι αδύναμα στο ηθικό και έχουν μικρή ικανότητα μάχης. Άρα οι χερσαίες δυνάμεις της Δύσης είναι πολύ πιο αδύναμες.
  Ο Φύρερ επιλέγει μια συμμαχία με τη Ρωσία ενάντια στη Δύση.
  Το 1939 η Τσεχοσλοβακία διαμελίστηκε. Η Γερμανία περιλάμβανε επίσης τη Σουδητία. Οι Γερμανοί ενίσχυσαν τον στρατό, σχημάτισαν στήλες αρμάτων μάχης. Η τσαρική Ρωσία επίσης δεν έμεινε ακίνητη, έχοντας πέντε εκατομμύρια στρατό σε καιρό ειρήνης και πεντακόσια τμήματα προσωπικού.
  Στην τσαρική Ρωσία, βαριά άρματα μάχης και στρατηγική αεροπορία, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών με οκτώ κινητήρες, παράγονται εδώ και καιρό. Η Γαλλία έχει μόνο περίπου τριάντα βαριά άρματα μάχης, και αυτά είναι ξεπερασμένα. Η Βρετανία δεν έχει βαριές μηχανές. Λοιπόν, η Γερμανία επίσης, κανένας βαρύτερος από είκοσι τόνους. Οι ΗΠΑ διαθέτουν κάτι παραπάνω από τετρακόσια άρματα μάχης.
  Ο Χίτλερ αποφάσισε ότι δεν άξιζε να το τραβήξει και χτύπησε στις 15 Μαΐου 1940. Μόλις ευνοήσει ο καιρός και όλα είναι έτοιμα. Ή λίγο πολύ γίνεται.
  Η τσαρική Ρωσία εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ινδίας και άλλων αποικιακών κτήσεων. Το χτύπημα του ρωσικού στρατού έπεσε σε κακώς αμυνόμενες θέσεις. Τα στρατεύματα που αποτελούνται από τους ίδιους τους Βρετανούς και τους Γάλλους είναι σχετικά λίγα, και οι αποικιακές μονάδες δεν είναι πολύ πρόθυμες να πεθάνουν για μια ιδέα ή μια αυτοκρατορία που τους είναι ξένη. Στην πραγματικότητα, ποιοι είναι για αυτούς οι Βρετανοί; Εκμεταλλευτές, σκλάβοι, ληστές ή άπιστοι. Είναι απίθανο οι Ρώσοι να είναι πολύ χειρότεροι από αυτούς, για να πεθάνουν για χάρη της αυτοκρατορίας του Λιονταριού ή του Πετεινού.
  Έτσι τα τσαρικά στρατεύματα προχωρούν, ξεπερνώντας την υποτονική, εστιακή αντίσταση. Όμως οι Γερμανοί μπόρεσαν να νικήσουν τα γαλλικά, βρετανικά, βελγικά και ολλανδικά στρατεύματα σε ενάμιση μήνα.
  Έτσι, ο Τσόρτσιλ έχασε την υποστήριξη των κύριων συμμάχων του. Η προσδοκία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έμπαιναν στον πόλεμο δεν υλοποιήθηκε. Ο Ρούσβελτ γενικά δεν διακρίθηκε από την αποφασιστικότητα της Στένκα Ραζίν. Και τότε τέτοιες δυνάμεις θα πήγαιναν εναντίον της Αμερικής.
  Τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν σε όλη την Αφρική και την Ασία σε πορείες, περισσότερα προβλήματα προέρχονταν από το έδαφος και επεκτάθηκαν οι επικοινωνίες παρά από τα εχθρικά στρατεύματα. Η έλλειψη δρόμων, ειδικά στην Αφρική, επηρέασε επίσης. Όμως ο ανεπιτήδευτος Ρώσος στρατιώτης ξεπερνά ηρωικά και στωικά όλες τις δυσκολίες.
  Οι Γερμανοί μπορούν να μεταφέρουν στρατεύματα στην Αφρική μόνο με δυσκολία. Η προέλαση στο Γιβραλτάρ καθυστέρησε λόγω της πεισματικής αντίστασης του Φράνκο. Και έπρεπε να μεταφέρουν δυνάμεις δια θαλάσσης. Οι Ρώσοι πέρασαν στην Αφρική, μέσω της Αιγύπτου και είναι πολύ πιο εύκολο γι' αυτούς. Η Ιταλία αρπάζει επίσης ό,τι μπορεί να αρπάξει, και σε αυτό το θέμα, ο Μουσολίνι έχει μια λαβή βόα.
  Η απόβαση στην ίδια τη μητρόπολη το 1940 δεν έγινε. Στην αεροπορική μάχη, κυρίως λόγω της παθητικότητας της Ρωσίας, η Βρετανία άντεξε. Αλλά πρέπει να πω ότι ο σοφός Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς δεν ήθελε η Βρετανία να συνθηκολογήσει εκ των προτέρων, αλλά πολύ ορθολογικά επρόκειτο να καταλάβει όλες τις ασιατικές και αφρικανικές αποικίες της.
  Πού πάει η Βρετανία; Άλλωστε, δεν έχει αποθέματα, χωρίς αποικίες και πρώτες ύλες - η πτώση είναι θέμα χρόνου.
  Τον χειμώνα και τον Μάρτιο του 1941, τα ρωσικά στρατεύματα έφτασαν τελικά στη Νότια Αφρική και νίκησαν την τελευταία Αφρικανική Κυριαρχία. Μια προσπάθεια των Βρετανών να καθίσουν έξω στη Μαδαγασκάρη απέτυχε επίσης και τον Μάιο του 1941, πραγματοποιήθηκε μια αμφίβια απόβαση με μια επακόλουθη νίκη.
  Η Ιαπωνία έδρασε στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας και κατάφερε να αρπάξει κάτι στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το καλοκαίρι του 1941 ήταν η περίοδος μιας μεγάλης αεροπορικής επίθεσης στη βρετανική μητρική χώρα.
  Ρωσικά και γερμανικά αεροσκάφη σιδέρωσαν το Λονδίνο και άλλες πόλεις της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Και στις 8 Νοεμβρίου, ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος του Μονάχου, έγινε τελικά η απόβαση.
  Οι μάχες διήρκεσαν δεκαέξι ημέρες και έληξαν με νίκη των ρωσικών και γερμανικών στρατευμάτων.
  Αυτό, στην πραγματικότητα, έληξε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αποδείχθηκε ότι ήταν λιγότερο αιματηρό και μακροσκελή από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Και πολύ αισθητά ενίσχυσε και διεύρυνε τις ρωσικές κτήσεις. Ειδικά στην Αφρική και την Ασία.
  Ακολούθησε μια σχετικά ειρηνική περίοδος. Η Ρωσία και η Γερμανία χωνεύονταν τα δικά τους εδαφικά κέρδη. Το Τρίτο Ράιχ περιελάμβανε στη σύνθεσή του: το Βέλγιο, την Ολλανδία, σχεδόν τη μισή Γαλλία, καθώς και το Μαρόκο, μέρος της Αλγερίας και τις κεντρικές κτήσεις. Είναι αλήθεια ότι λόγω της θέσης του Φράνκο και κάποιας αναποφασιστικότητας του Χίτλερ, οι Γερμανοί δεν είχαν χρόνο να προχωρήσουν στις Ισημερινές κτήσεις της Γαλλίας και πήγαν στα ρωσικά στρατεύματα.
  Ωστόσο, η Γερμανία έλαβε ακόμα ένα καλό κομμάτι αφρικανικής γης, που ξεπερνούσε το δικό της έδαφος σε έκταση. Η χερσαία έκταση του Τρίτου Ράιχ, λαμβάνοντας υπόψη τα ευρωπαϊκά αποκτήματα, έχει υπερτριπλασιαστεί. Και αν μετρήσουμε από τα σύνορα από το 1937, λαμβάνοντας υπόψη την Αυστρία, τη Σουδητία και την Τσεχία απέναντι στο προτεκτοράτο, τότε τέσσερις φορές.
  Έτσι οι Γερμανοί στο σύνολό τους είχαν αρκετά για να χωνέψουν και να κυριαρχήσουν και να αφομοιώσουν. Η Ρωσία, ακόμη περισσότερο, επέκτεινε τις αποικιακές κτήσεις της και δύσκολα μπορούσε να ελέγξει όλα αυτά.
  Και η Ιταλία πήρε πολλά: για παράδειγμα, το μεγαλύτερο μέρος του Σουδάν, της Σομαλίας, της Ουγκάντα και ορισμένες άλλες εξαγορές, ιδιαίτερα την Τυνησία.
  Έτσι, η ανακατανομή του κόσμου έχει ολοκληρωθεί προς το παρόν. Αλλά όπως λένε, με τον καιρό αρχίζουν να εκδηλώνονται φιλοδοξίες.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν αρχίσει να εργάζονται σοβαρά για το πυρηνικό έργο. Στη φασιστική Γερμανία και τη Ρωσία, επίσης, η στάση αποδείχτηκε ψύχραιμη. Η Ιαπωνία δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί αρκετά για να την τραβήξει, και η Βρετανία και η Γαλλία έχουν γίνει χώρες υποτελείς του Τρίτου Ράιχ και της Ρωσίας.
  Έτσι η εμφάνιση πυρηνικών όπλων αποδείχθηκε ότι καθυστέρησε για κάποιο χρονικό διάστημα.
  Αλλά η πρόοδος, φυσικά, είναι αδυσώπητη. Οι φυσικοί εργάζονται, η θεωρία αναπτύσσεται, όπως και τα εργαστηριακά πειράματα. Όμως το πυρηνικό έργο χρειάζεται τη βούληση του κράτους. Η τσαρική Ρωσία έχει ανησυχίες πέρα από το κεφάλι της και το κόστος επικοινωνίας με την επέκταση της επικράτειάς της. Και ο Χίτλερ για κάποιο λόγο είχε μνησικακία εναντίον τέτοιων ιδεών ενός πυρηνικού προγράμματος και πίστευε ότι το ατομικό έργο θα απορροφούσε μόνο τεράστια ποσά χρημάτων για το τίποτα.
  Επιπλέον, οι ρωσικοί χερσαίοι στρατοί και η αεροπορία ήταν οι ισχυρότεροι και πολυπληθέστεροι στον κόσμο, και ο στόλος, ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής ανάπτυξης, ανέβηκε.
  Οι τσαρικοί στρατηγοί και στρατάρχες προτιμούσαν να αναπτύξουν την κατασκευή δεξαμενών, να κατασκευάσουν αεροσκάφη, αεροπλανοφόρα και θωρηκτά. Και γιατί χρειάζονται μερικά παραμύθια - για τις πυρηνικές βόμβες; Δηλαδή, τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Ρώσοι ήταν αδιάφοροι για αυτό το πρόβλημα.
  Επιπλέον, υπήρχαν αρκετοί πόροι πρώτων υλών για να μην ανησυχούμε για τους μεταφορείς ενέργειας σε καμία περίπτωση στο εγγύς μέλλον.
  Έτσι, παρά την ψυχραιμία του Πενταγώνου και του Λευκού Οίκου, η πρωτοβουλία πέρασε ακούσια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και το θέμα εδώ δεν είναι μόνο στον φόβο ότι οι Ρώσοι ή οι Γερμανοί θα πάνε παραπέρα και θα πιέσουν τον Νέο Κόσμο, αλλά και στην οικονομία.
  Έχοντας χάσει την ευκαιρία να λαμβάνουν πετρέλαιο από την Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούσαν να έχουν τα πηγάδια τους στο Τέξας της Φλόριντα και άρχισαν να αναπτύσσονται στην Αλάσκα.
  Όμως ο πληθυσμός των ΗΠΑ αυξανόταν. Στη Ρωσία, η μετανάστευση δεν παρενέβη και ο πληθυσμός συνέχισε να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Μαύροι και Άραβες επετράπη ιδιαίτερα πρόθυμα να φύγουν για τις ΗΠΑ.
  Η αμερικανική οικονομία επίσης μεγάλωνε, όλο και περισσότερα αυτοκίνητα γίνονταν.
  Και άρχισε η αναζήτηση για πυρηνικά καύσιμα και μια ατομική αντίδραση που θα μπορούσε να προσφέρει κολοσσιαία ενέργεια.
  Δέκα χρόνια έχουν περάσει από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η Γερμανία του Χίτλερ είχε ένα νέο όπλο: δισκέτες ικανές όχι μόνο να πετούν με μεγάλη ταχύτητα, αλλά και πρακτικά να παραμένουν άτρωτες στα φορητά όπλα.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί κατάφεραν να εκτοξεύσουν έναν τεχνητό δορυφόρο σε τροχιά, και το πιο σημαντικό, τον Ιούνιο του 1951, τον πρώτο άνθρωπο στο διάστημα.
  Η τσαρική Ρωσία άργησε λίγο και έκανε πλήρη πρόοδο μόνο τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Στη φασιστική Ιταλία την ίδια χρονιά έγιναν αλλαγές. Πέθανε ο Μπενεντίτο Μουσολίνι, διεκδικητής του τίτλου του Ιούλιου Καίσαρα. Γενικά, ο Ιταλός δικτάτορας ήταν επιτυχής στη διακυβέρνηση. Λαμβάνοντας υπόψη τις κατακτήσεις στην Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της Αιθιοπίας, το έδαφος που ελέγχει η Ιταλία αυξήθηκε σχεδόν τρεισήμισι φορές κατά τη διάρκεια της βασιλείας του. Επιπλέον, ο Μπενεντίτο στην Ευρώπη κατάφερε να κόψει μέρος της Γαλλίας μαζί με την Τουλόν.
  Αλλά δεν τον άφησαν να πάει στην Αλβανία και την Ελλάδα - αυτά είναι εδάφη που περιλαμβάνονται στη σφαίρα επιρροής της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.
  Ο Μπενεντίτο, βέβαια, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεγάλος και κατακτητής, αν και ο ιταλικός στρατός δεν έλαμψε και πολύ με τα κατορθώματά του. Αλλά ο γιος του και ο κληρονόμος του δεν θεωρούσαν τον εαυτό του χειρότερο από τον πατέρα του.
  Και πήρε το φθινόπωρο του 1951 και εισέβαλε στην Αλβανία και στην Ελλάδα... Δεν είναι περίεργο που λένε ότι όλοι οι μεγάλοι πόλεμοι ξεκινούν ξαφνικά.
  Ο Βλαδίμηρος ο Τρίτος ήταν ενθουσιασμένος με αυτή την περίσταση. Οι κτήσεις της Ιταλίας στην Αφρική είναι μεγάλες, ακόμη πιο εκτεταμένες από τις γερμανικές. Γιατί λοιπόν να μην τα μαζέψετε όταν υπάρχει ένας σπουδαίος λόγος;
  Τα ρωσικά στρατεύματα ξεκίνησαν τις εχθροπραξίες στις 7 Νοεμβρίου 1951, επιτίθενται στην Αιθιοπία, τη Λιβύη και το Σουδάν. Οι ρωσικές μονάδες είναι ισχυρότερες, πολυάριθμες και μάχιμες από τις ιταλικές.
  Άρχισαν λοιπόν να συντρίβουν γρήγορα τον στρατό των ζυμαρικών... Κανείς όμως δεν περίμενε ότι, χωρίς καμία προειδοποίηση, ο Αδόλφος Χίτλερ θα έπαιρνε το μέρος του Μουσολίνι Τζούνιορ.
  Αν και αν το κοιτάξετε αυτό, δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο από απροσδόκητο.
  Η Γερμανία έχασε τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από τη Ρωσία και έχασε τα περισσότερα εδάφη στη Ρωσία. Και αν οι Γερμανοί κατάφεραν να επιστρέψουν ό,τι χάθηκε στη Δύση με εκδίκηση, τότε στα ανατολικά, για να είμαι ειλικρινής, έμειναν επιπόλαια με μύτη.
  Έτσι ο Χίτλερ βασιζόταν πραγματικά στα νέα του όπλα, ειδικά στις δισκέτες και τους ιπτάμενους δίσκους. Επιπλέον, ο Φύρερ πίστευε ότι αυτή τη φορά θα ήταν ευκολότερο να πολεμήσει με τη Ρωσία παρά στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού η Γερμανία και η Ιταλία θα οδηγούσαν την εταιρεία χωρίς να έχουν δεύτερο μέτωπο.
  Έγινε επίσης ο υπολογισμός ότι η Ιαπωνία, προσβεβλημένη από τους Ρώσους, θα έμπαινε και αυτή στον πόλεμο στην Άπω Ανατολή και θα έδενε εκεί τον εχθρό. Ίσως η Πορτογαλία και η Ισπανία να ενταχθούν στον συνασπισμό, όπως η Βρετανία και η Γαλλία; Είναι πολύ πιο κοντά στη Γερμανία παρά στη Ρωσία. Και κάποιες ελπίδες είχαν εναποθέσει στις ΗΠΑ!
  Επιπλέον, η Αμερική κατασκεύασε ένα εντυπωσιακό ναυτικό, πολλά αεροπλανοφόρα και εκσυγχρόνισε τον στόλο των αρμάτων μάχης - αν και ήταν ακόμα κατώτερο σε ποσότητα και ποιότητα από τις μηχανές του στρατού του Παλαιού Κόσμου.
  Το κοινωνικό σύστημα στην τσαρική Ρωσία παρέμεινε αυταρχικό και απόλυτη μοναρχία. Ο Τσάρος και ο Αυτοκράτορας Όλων των Ρωσιών είχαν πλήρη εξουσία: εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική. Η Βουλή απουσίαζε. Υπήρχε ένα Κρατικό Συμβούλιο προσώπων που διοριζόταν από τον αυτοκράτορα, αλλά είχε μόνο συμβουλευτικό δικαίωμα. Οι νόμοι εκδίδονταν από τον ίδιο τον βασιλιά, καθώς και διατάγματα. Είχε και το δικαίωμα της εκτέλεσης και της χάρης, αν και φυσικά υπήρχε και δικαστήριο. Οι δίκες των ενόρκων καταργήθηκαν μετά τη δολοφονία του Νικολάου Β', έτσι ώστε το δικαστικό σώμα να διορίζεται και να αφαιρείται από τον τσάρο ή τους αξιωματούχους που διορίζονται από τον αυτοκράτορα.
  Αυτό το σύστημα είχε και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Από τη μία πλευρά, ο αυτοκράτορας μπορούσε να λύσει γρήγορα αυτό ή εκείνο το πρόβλημα χωρίς διαφωνίες και συμφωνίες, αλλά από την άλλη, η υπερβολική συγκέντρωση εξουσίας από τη μία πλευρά κατέστειλε την πρωτοβουλία και έδωσε μεγάλες ευκαιρίες στη γραφειοκρατία. Γέννησε διάφορα αγαπημένα και αγαπημένα. Ο Βλαντιμίρ δεν διακρίθηκε από υπερβολική υποκρισία και συζυγική πίστη. Αν και οι γυναίκες δεν είχαν μεγάλη επιρροή στην πολιτική του.
  Στον τομέα της κατασκευής αρμάτων μάχης, η τσαρική Ρωσία διέθετε πολλά ισχυρά και βαρέα οχήματα. Ωστόσο, η εμπειρία των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Αφρική έδειξε ότι η οδηγική απόδοση του τανκ είναι εξαιρετικά σημαντική. Ως αποτέλεσμα, το κύριο ρωσικό τανκ δεν ξεπέρασε τους σαράντα πέντε τόνους. Δεδομένου ότι γέννησε περισσότερο βάρος, ακόμη και με φαρδιές πίστες, προβλήματα με τη βατότητα.
  Ο τσάρος αγαπούσε τα βαριά τανκς, αλλά οι σύμβουλοι του αυτοκράτορα τους απέτρεψαν από το να τα αφήσουν στη μαζική παραγωγή. Αλλά το μηχάνημα των εξήντα τόνων ήταν διαθέσιμο σε δύο χιλιάδες αντίτυπα. Και η πιο τεράστια δεξαμενή "Nikolai" - 3, κατασκευάστηκε γενικά σε εξήντα τρεις χιλιάδες.
  Και το μηχάνημα είναι - το βάρος είναι σαράντα πέντε τόνοι και το όπλο είναι 122 mm σε διαμέτρημα. Μπροστινή θωράκιση διακοσίων χιλιοστών, πρύμνη και πλευρές 120 χιλιοστών, η διάταξη είναι κλασική.
  Ο Χίτλερ λάτρευε σοβαρά τις βαριές μηχανές. Και ήθελα να έχω υπεροχή έναντι του Νικολάι σε ένα σειριακό τανκ. Το γερμανικό αυτοκίνητο διογκώθηκε σε βάρος έως και 75 τόνους και, αυτό ήταν ήδη το όριο, λόγω του γεγονότος ότι μια μεγάλη μάζα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταφερθεί στις σιδηροδρομικές γραμμές.
  Το γερμανικό αυτοκίνητο ήταν οπλισμένο με όπλα 128 χλστ., είχε μετωπική θωράκιση 250 χλστ., πλαϊνή και πρύμνη θωράκιση 180 χλστ. Η διάταξη είναι επίσης κοντά στην κλασική.
  Αριθμητικά, το γερμανικό τανκ ήταν τρεις φορές κατώτερο από το σοβιετικό. Για να μην αναφέρουμε τη δυσκολία στη χρήση υπερβολικά βαρέων μηχανών.
  Ωστόσο, ο ρωσικός εξοπλισμός είναι διασκορπισμένος σε μεγάλες περιοχές και στον ευρωπαϊκό τομέα του μετώπου υπάρχει κατά προσέγγιση ισότητα στον αριθμό των οχημάτων και του πεζικού. Αν και γενικά ο ρωσικός στρατός είναι πολύ πιο πολυάριθμος από τον γερμανικό. Και η Ρωσία έχει τεράστιο πληθυσμό: περιλαμβάνει την Ινδία, την Κίνα, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, τη Μέση Ανατολή, την Περσία, την Ινδοκίνα και πολλά άλλα.
  Φυσικά, η απόφαση του Χίτλερ να επιτεθεί στην τσαρική Ρωσία, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη ότι με το μέρος του είναι η Ιαπωνία και η Ιταλία, ενδεχομένως και η Γαλλία και η Βρετανία, είναι μια κολοσσιαία περιπέτεια. Αλλά ο Φύρερ είναι ένας τεράστιος τυχοδιώκτης.
  Πρέπει να σημειωθεί ότι οι δισκέτες με τις οποίες το Τρίτο Ράιχ είχε τόσο μεγάλες ελπίδες δεν είναι πολύ αποτελεσματικές στην πράξη. Η δημιουργία ενός ισχυρού laminar jet οδήγησε σε τεράστια κατανάλωση καυσίμου και ο χρόνος πτήσης των ιπτάμενων δίσκων αποδείχθηκε σχετικά σύντομος. Έτσι μπορούσαν να δράσουν, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια ταχύτητα σε όχι ιδιαίτερα σημαντικές αποστάσεις. Επιπλέον, ο στρωτός πίδακας προστάτευε τον δίσκο από μικρά όπλα, αλλά με τη σειρά του εμπόδισε την πυροδότηση από ιπτάμενο δίσκο.
  Έτσι, οι Γερμανοί μπορούσαν να ρίξουν μόνο ραδιοελεγχόμενους πυραύλους από τους δίσκους τους, και στη συνέχεια σε στενή γωνία, ή κλείνοντας το στρωτή τζετ, αλλά γίνονταν ευάλωτοι εκείνη τη στιγμή.
  Όμως, σε κάθε περίπτωση, ο Χίτλερ αποφάσισε να επιτεθεί στη Ρωσία και έριξε τα χαρτιά του στο παιχνίδι. Επιπλέον, ο φασίστας φοβόταν ότι σε περίπτωση ήττας της Ιταλίας θα τον καταλάμβαναν. Δεν εμπιστευόταν κανέναν με μουστάκι.
  Αρχικά, οι Ναζί σημείωσαν επιτυχία λόγω του αιφνιδιασμού της απεργίας και της καλύτερης οργάνωσης των στρατευμάτων τους. Αλλά ο χρόνος για την επίθεση επιλέχθηκε κακώς. Το χιόνι έπεσε και τα τανκς γλίστρησαν. Ο Φριτς μπορούσε να καταλάβει μέρος της Πολωνίας, συμπεριλαμβανομένης της Κρακοβίας, αλλά κόλλησε κοντά στη Βαρσοβία.
  Η ρωσική πολεμική μηχανή περιστρεφόταν... Η Ιαπωνία, όπως περίμενε ο Φύρερ, μπήκε στον πόλεμο, αλλά ο στόλος της δεν είχε υπεροχή έναντι του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού και οι μάχες ήταν περίπου ίσες. Και η Ιαπωνία ουσιαστικά δεν αποσπά την προσοχή των χερσαίων δυνάμεων από το δυτικό θέατρο επιχειρήσεων. Επιπλέον, οι σαμουράι ήταν κατώτεροι από τους Ρώσους στον αέρα, τόσο σε αριθμό όσο και σε ποιότητα. Και η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου μπόρεσε να καταλάβει μόνο μερικά μικρά νησιά.
  Οι προσεκτικοί Φράνκο και Σαλαζάρ δεν βιάζονταν να μπουν στον πόλεμο. Η Ρωσία είναι ένας πολύ ισχυρός εχθρός. Πρέπει να παρακολουθείς και να περιμένεις. Στην πραγματική ιστορία, ο Φράνκο περιορίστηκε στην αποστολή ενός μπλε τμήματος φασιστών εθελοντών κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Τώρα η ευθυγράμμιση των δυνάμεων φαινόταν εντελώς άνιση, ειδικά στην Αφρική.
  Η Ιταλία έχασε γρήγορα τις κτήσεις της στη μαύρη ήπειρο.
  Την άνοιξη του 1952, ο τσαρικός στρατός εξαπέλυσε επίθεση στην Ανατολική Πρωσία και μπόρεσε να διαπεράσει την άμυνα του εχθρού σε βάθος. Οι Ναζί μετά βίας εγκατέλειψαν την προέλαση του τσαρικού στρατού στο Koenigsberg, αλλά από την άλλη πλευρά, τα αυτοκρατορικά στρατεύματα άρχισαν να προελαύνουν στη Σουδητία και την Κρακοβία.
  Αποδείχθηκε ότι τα πιο ευκίνητα ρωσικά τανκς ήταν αρκετά ικανά να πολεμήσουν έναν βαρύ, αλλά λιγότερο ευκίνητο εχθρό. Οι κινεζικές μεραρχίες, υπό τη διοίκηση Ρώσων στρατηγών, έδειξαν καλά επίσης.
  Οι Γερμανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Κρακοβία ... Και μετά, λόγω της απειλής της περικύκλωσης, άρχισαν να υποχωρούν από το Βιστούλα στο Όντερ.
  Όχι, ο δαιμονισμένος Φύρερ δεν περίμενε τέτοια πορεία του πολέμου. Αλλά αυτός φταίει. Επιπλέον, οι Γάλλοι και οι Βρετανοί, έχοντας μυριστεί τη φασιστική κατοχή, δεν επιδίωξαν καθόλου να πεθάνουν για τον Φύρερ. Έτσι, η αναπλήρωση απέτυχε, και οι υποτελείς χώρες ήθελαν να κάτσουν επιπόλαια.
  Και τα χειρότερα ήταν για τους Γερμανούς στο μέτωπο.
  Μέχρι τον χειμώνα, οι Γερμανοί είχαν χάσει όλα τα υπάρχοντά τους στην Αφρική. Και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, την άνοιξη, γύρισαν εντελώς πίσω στο Όντερ. Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν την Πράγα και τη Σουδητία , πλησίασαν τη Βιέννη. Επιπλέον, νίκησαν την Ιταλία και κατέλαβαν τη Ρώμη, τη Νάπολη, τη Σικελία. Έτσι, η άνοιξη του 1953 δεν προοιωνίστηκε καλά για τους Ναζί. Ωστόσο, στις 8 Απριλίου 1953, ο Χίτλερ πεθαίνει ξαφνικά. Η νέα ηγεσία της Γερμανίας ζητά απεγνωσμένα ειρήνη.
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ συμφώνησε γενναιόδωρα. Όμως οι Γερμανοί το πλήρωσαν πολύ ακριβά. Τα νέα σύνορα πέρασαν τώρα κατά μήκος του Όντερ: το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Δανία έλαβαν την κυριαρχία, αλλά στο πλαίσιο ενός υποτελούς της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Η Γαλλία ανέκτησε τις προηγουμένως χαμένες κτήσεις της, αλλά εξαρτήθηκε ακόμη περισσότερο από τη Ρωσία.
  Η Ιταλία και η Γερμανία έχασαν όλες τις αποικίες τους, οι οποίες πλέον έγιναν ιδιοκτησία του βασιλικού στέμματος. Η ίδια η Ιταλία έλαβε επίσης το καθεστώς του Ρώσου υποτελούς και η Σικελία και η Σαρδηνία έγιναν άμεσα μέρος της αυτοκρατορίας του Βλαντιμίρ του Τρίτου.
  Η Γερμανία έχασε επίσης μεγάλο μέρος της ανεξαρτησίας της και πλήρωνε μεγάλες αποζημιώσεις.
  Η Ιαπωνία έχασε επίσης όλες τις κτήσεις της, εκτός από το δικό της έδαφος, και αναγκάστηκε να γίνει υποτελές κράτος. Και ο Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ έλαβε επίσης τον τίτλο του Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας.
  Φυσικά και εκείνο το τμήμα της Αυστραλίας που προηγουμένως ανήκε στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου πέρασε και αυτό στον έλεγχο της Ρωσίας.
  Τον Αύγουστο του 1953, μια ατομική βόμβα δοκιμάστηκε τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οκτώ χρόνια αργότερα, αλλά το πυρηνικό τζίνι ήταν έξω από το μπουκάλι. Σε κάθε περίπτωση, η πρόοδος δεν μπορεί να σταματήσει. Και η εμφάνιση της ατομικής βόμβας είναι αναπόφευκτη. Στο πιο ακραίο σενάριο, τα πυρηνικά όπλα θα μπορούσαν να εμφανιστούν το πολύ είκοσι χρόνια αργότερα από ό,τι στην πραγματικότητα.
  Με κάποια καθυστέρηση, η τσαρική κυβέρνηση άρχισε να αναπτύσσει τη δική της απάντηση.
  Μέχρι στιγμής, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούσαν να αποφασίσουν να πάνε σε πόλεμο με μια τόσο ισχυρή αυτοκρατορία. Επιπλέον, δεν είναι τόσο εύκολο να αποκτήσετε τα κύρια ρωσικά βιομηχανικά και οικονομικά κέντρα από την άλλη πλευρά του ωκεανού.
  Και η παραγωγή πυρηνικών φορτίων απαιτούσε και χρόνο και χρήμα! Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν κεφάλαια, αλλά ο χρόνος τελείωνε. Η τσαρική Ρωσία, με τους πόρους και το ισχυρό πνευματικό της δυναμικό, κάλυψε πολύ γρήγορα το κενό σε αυτόν τον τομέα. Και το 1956, μια ατομική βόμβα εμφανίστηκε επίσης στο Vladimir III.
  Σημαντικά κατώτερες από τη Ρωσία σε πληθυσμό και πόρους, οι καπιταλιστικές και δημοκρατικές ΗΠΑ έχασαν σταδιακά τα ατού τους.
  Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να χρησιμοποιήσουν τα πυρηνικά όπλα ως αποτρεπτικό μέσο και να προσπαθήσουν να υπονομεύσουν την τσαρική Ρωσία εκ των έσω. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τίποτα.
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς δεν είχε αρσενικό απόγονο από την πρώτη του σύζυγο και ξαναπαντρεύτηκε. Και αναπαρήγαγε τον κληρονόμο, ονομάζοντάς τον Γεώργιο.
  Η τσαρική Ρωσία πραγματοποίησε διαστημική επέκταση. Το 1959, μια επανδρωμένη πτήση στο φεγγάρι πραγματοποιήθηκε περίπου ένα χρόνο πριν από τους Αμερικανούς. Στη συνέχεια, το 1971 στον Άρη. Στον εναλλακτικό κόσμο, έχει γίνει πιο ασφαλές από ό,τι στην πραγματικότητα.
  Το 1975, ένας άνδρας προσγειώθηκε στην Αφροδίτη. Το 1980 στον Ερμή. Το 1981 σε ένα από τα φεγγάρια του Δία. Και το 1992, ακριβώς τη χρονιά του θανάτου του Vladimir Kirillovich Romanov, ο Ρώσος κοσμοναύτης πάτησε περήφανα τον Πλούτωνα.
  Ο Γεώργιος ο πρώτος κατέκτησε το στέμμα σε ηλικία δεκαοκτώ ετών. Και γενικά, μπορούμε να πούμε ότι ο Βλαντιμίρ ο Τρίτος - ο Μέγας πέρασε την 54χρονη βασιλεία του με μεγάλη επιτυχία. Και μετά η δυναστεία των Ρομανόφ συνεχίστηκε.
  
  
  
  Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ, Ο ΕΝΔΟΜΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ!
  Ας πούμε ότι ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος, αντίθετα, πέθανε νωρίτερα: το 1987 από μια απόπειρα δολοφονίας που οργάνωσε ο μεγαλύτερος αδελφός του Λένιν: ο Αλέξανδρος.
  Θα φαινόταν πολύ χειρότερο. Αλλά όχι πραγματικά. Ο Νικόλαος Β' έγινε τσάρος νωρίτερα, και παντρεύτηκε νωρίτερα: σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι, θα έβαζε τον γιο του στο θρόνο. Και η γυναίκα του είναι ήδη διαφορετική, και ο κληρονόμος είναι υγιής και ο Ρασπούτιν σίγουρα δεν είναι. Και έτσι στην αρχή, γενικά, όπως στην πραγματική ιστορία: χτίζεται το TRANSIB, η οικονομία βρίσκεται σε άνοδο - επέκταση στην Κίνα. Είναι αλήθεια ότι τα πλοία ναυπηγούνται στη Βαλτική Θάλασσα ένα χρόνο νωρίτερα. Και λίγο περισσότερη ανάταση, λόγω της παλαιότερης ανόδου της οικονομικής ιδιοφυΐας του Witte.
  Ο πόλεμος με την Ιαπωνία δεν ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά το Varyag κατάφερε να δραπετεύσει και ο ναύαρχος Makarov δεν πέθανε. Η ιστορία έχει αλλάξει λίγο και όλα πάνε λίγο διαφορετικά. Αλλά στην πραγματική ιστορία, και στην πραγματικότητα, οι Varyag είχαν μείνει λίγο για να ξεφύγουν και ο θάνατος του ναύαρχου Makarov ήταν γενικά τυχαίος και απίθανος.
  Ο ρωσικός στόλος, με επικεφαλής τον ναύαρχο Μακάροφ, έδρασε αρκετά επιδέξια και βύθισε ιαπωνικά πλοία. Και μετά, όταν δύο ιαπωνικά θωρηκτά ανατινάχτηκαν σε ένα σωρό ειρήνης, ο Μακάροφ επιτέθηκε στους σαμουράι και βύθισε άλλα δεκαπέντε πλοία.
  Δηλαδή όλα πήγαν καλά. Και η Ιαπωνία έχασε την υπεροχή στη θάλασσα.
  Και στην ξηρά, οι σαμουράι ήταν πιο αδύναμοι. Ο Κουροπάτκιν απέκρουσε όλες τις προσπάθειες των Ιαπώνων να επιτεθούν και τους προκάλεσε μεγάλες ζημιές. Ωστόσο, δεν ενήργησε πολύ αποφασιστικά. Σύντομα όμως ρωσικά πλοία έφτασαν από τη Βαλτική Θάλασσα και τελικά ο Μακάροφ πήρε όλα τα νερά υπό έλεγχο.
  Οι Ρώσοι άρχισαν ακόμη και να αποβιβάζουν στρατεύματα στην Ταϊβάν και στη συνέχεια στην κορυφογραμμή των Κουρίλων.
  Μέχρι που ο Θίοντορ Ρούσβελτ παρενέβη και προσέφερε μεσολάβηση. Η Ρωσία πήρε τη Μαντζουρία, την Κορέα, τη Μογγολία, την αλυσίδα των Κουρίλων και την Ταϊβάν.
  Εμφανίστηκε και η Ζελτορόσια. Έτσι σχηματίστηκε μια νέα αυτοκρατορία.
  Ωστόσο, ενώ ο βασιλιάς δεν είναι πολύ αναιδής. Το 1914 ξέσπασε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Ρωσία είναι καλύτερα προετοιμασμένη για αυτόν τον πόλεμο: η οικονομία είναι ισχυρότερη, το έδαφος και ο πληθυσμός είναι μεγαλύτεροι, και η σκέψη δεν παρεμβαίνει. Επιπλέον, δεν υπήρξε ύφεση που προκλήθηκε από ταραχές και τη λεγόμενη επανάσταση.
  Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος προχώρησε με ποικίλη επιτυχία. Έγιναν λάθη από Ρώσους στρατηγούς και επιτυχίες. Αλλά το 1915, οι Γερμανοί κατάφεραν να πετύχουν λιγότερη επιτυχία, έτσι ο τσαρικός στρατός ήταν πιο πολυάριθμος και καλύτερα εφοδιασμένος. Ωστόσο, η Ρωσία έχασε τη μισή Πολωνία και τη Γαλικία. Αλλά οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να εισέλθουν στη Λευκορωσία και τις Βαλτικές χώρες - η πρώτη γραμμή περνούσε κατά μήκος του Βιστούλα.
  Και το δέκατο έκτο έτος, ήδη ο τσαρικός στρατός σημείωσε μεγάλες επιτυχίες εναντίον της Αυστρίας και της Τουρκίας. Οι Οθωμανοί ηττήθηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά. Όπως οι Αυστριακοί, κατέλαβαν το Πρζεμίσλ και την Κρακοβία. Η Γερμανία έγινε χαζή. Την άνοιξη του δέκατου έβδομου έτους, οι Ρώσοι κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη. Η τσαρική Ρωσία σημείωσε επίσης σημαντική επιτυχία κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής επίθεσης κατά της Αυστρίας και της Γερμανίας. Και το φθινόπωρο, όταν τα τσαρικά στρατεύματα είχαν ήδη φτάσει στο Όντερ, η Γερμανία συνθηκολόγησε. Ακολούθησε η διαίρεση της Αυστροουγγαρίας και της Τουρκίας. Η Ρωσία έλαβε τη Μικρά Ασία, το βόρειο Ιράκ, την Κωνσταντινούπολη. Γαλικία, Μπουκοβίνα, Τσεχοσλοβακικό και Ουγγρικό βασίλειο και Κρακοβία. Συν το Danzig, μέρος της Ανατολικής Πρωσίας, περιοχή Klaipeda. Η Ρωσία, έτσι, έχει ενισχυθεί πολλές φορές. Και η Γερμανία πλήρωσε επίσης τεράστιες αποζημιώσεις.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β' δεν βιαζόταν να πάρει τα πάντα και τα πάντα. Όμως οι Ρώσοι, οι Βρετανοί και οι Γάλλοι χώρισαν τη χερσόνησο της Σαουδικής Αραβίας. Τότε οι Βρετανοί και οι Ρώσοι χώρισαν τόσο το Ιράν όσο και το Αφγανιστάν. Ολοκληρώθηκε η αναδιανομή του κόσμου.
  Μέχρι το 1929, όλος ο κόσμος βρισκόταν σε άνοδο, μέχρι που ξέσπασε η Μεγάλη Ύφεση. Το 1931, η Ιαπωνία ξεκίνησε έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Και γρήγορα ηττήθηκε και, μαζί με όλες τις κτήσεις του Ειρηνικού, καταλήφθηκε. Και μετά ακολούθησε δημοψήφισμα και ένταξη στη Ρωσία.
  Εκμεταλλευόμενος την αποδυνάμωση της Βρετανίας, της Γαλλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών που είχαν πιαστεί από τη Μεγάλη Ύφεση, ο Τσάρος Νικόλαος Β' οδήγησε πολέμους για την κατάληψη της Κίνας. Και αυτό έγινε η μεγάλη του κατάκτηση.
  Για να επιταχύνει κάπως τη ρωσικοποίηση, ο Νικόλαος Β' πήρε μια ανεπιτήδευτη απόφαση - εισήγαγε επίσημα την πολυγαμία στη Ρωσία - αλλάζοντας τη θεολογία και τα δόγματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Έτσι η μεταρρύθμιση εγκρίθηκε.
  Και ο βασιλιάς πήρε τη δεύτερη γυναίκα του. Οι Ρώσοι ενθαρρύνθηκαν να παντρευτούν ξένες γυναίκες και να κάνουν πολλά παιδιά. Η τεράστια Κίνα έπρεπε επίσης να ρωσικοποιηθεί. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό; Παντρευτείτε Κινέζους!
  Ο Χίτλερ δεν ήρθε στην εξουσία στη Γερμανία. Σε αυτή την ιστορία δεν του έφτανε λίγο. Κρίμα εξτρεμιστής. Ο κύριος ερεθιστής ήταν ο φασίστας Μουσολίνι, που κατέλαβε την Αιθιοπία. Και το όνειρο να γίνει ο νέος Καίσαρας και ο Τρώας έγιναν ένα.
  Το 1937 ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ιταλίας τον Μάιο. Όπως αποδείχθηκε, ο Μουσολίνι είχε αυτοκτονήσει. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν όλη την Ιταλία σε δύο μήνες και σε άλλους τρεις όλες τις αποικίες της εξουσίας. Η τσαρική Ρωσία περιέλαβε επίσης τελικά τη Ρουμανία και τη Γιουγκοσλαβία και λίγο αργότερα τη Βουλγαρία. Έχοντας ολοκληρώσει την προσάρτηση εδαφών. Ο Νικόλαος Β' πέθανε το φθινόπωρο του 1939. Και ο κληρονόμος του, υγιέστατος Αλεξέι Β', έγινε ο νέος βασιλιάς.
  Σε αυτή την περίπτωση, ο Νικόλαος Β' διόρθωσε πενήντα δύο χρόνια - ξεπερνώντας το αποτέλεσμα του Ιβάν του Τρομερού. Και η βασιλεία του αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη στην ιστορία της Ρωσίας και οι κατακτήσεις είναι απλώς ρεκόρ. Κανένας άλλος βασιλιάς δεν έχει αιχμαλωτίσει τόσα πολλά. Η Ρωσία τελικά εγκαταστάθηκε στην Κίνα και ενισχύθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ωστόσο, στη συνέχεια, υπό τον Αλεξέι Β', ακολούθησε μια μακρά περίοδος ειρήνης. Η Γαλλία, η Βρετανία, οι ΗΠΑ δεν ήθελαν πόλεμο. Και η Γερμανία ήταν αφοπλισμένη και δεν είχε δυνάμεις. Υπήρχε λοιπόν μια τέτοια κατάσταση που έγινε ήρεμη.
  Οι αποικιακές αυτοκρατορίες συνέχισαν να υπάρχουν. Η Ρωσία παρέμεινε η μεγαλύτερη χώρα, αλλά η Βρετανία ήταν τυπικά η δεύτερη δύναμη και ελαφρώς κατώτερη σε έκταση από την τσαρική αυτοκρατορία. Ωστόσο, η Αυστραλία, η Νότια Αφρική και ο Καναδάς ήταν σχεδόν ανεξάρτητες κυριαρχίες. Και στην Ινδία... Το 1968 ξέσπασε μεγάλη εξέγερση στην Ινδία και μετά από δύο χρόνια πολέμου εκδιώχθηκαν οι Βρετανοί. Όμως ο τσαρικός στρατός μπήκε στο έδαφος της Ινδίας, κατέστειλε τις ομιλίες. Μετά από αυτό, η Βρετανία έχασε αυτή την αποικία και η Ρωσία την απέκτησε. Σύντομα η Ρωσία κατέλαβε και το νότο του Ιράν.
  Μετά τον Αλεξέι Β' το 1969, ο Νικόλαος Γ' διαδέχθηκε τον θρόνο. Η βασιλική αυτοκρατορία βρισκόταν σε άνοδο. Έτσι η Γαλλία το 1979 έχασε τον έλεγχο της Ινδοκίνας και της Ταϊλάνδης. Κι εκεί ήρθαν και τα βασιλικά στρατεύματα.
  Και τη δεκαετία του ογδόντα και του ενενήντα, η Αφρική τέθηκε υπό τον έλεγχο της τσαρικής Ρωσίας. Μετά το 2001, ο Πέτρος ο τέταρτος γιος του Αλεξέι Β' ανέβηκε στον ρωσικό θρόνο.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η τσαρική Ρωσία είχε καταπιεί σχεδόν όλη την Αφρική, την Ασία και είχε πάρει τις αποικίες άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας. Αλλά φυσικά, δεν πήγε κόντρα στην Αυστραλία.
  Ήρθε η περίοδος της ειρήνης. Οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία είχαν πυρηνικό όπλο, η Γερμανία είχε οικονομική δύναμη. Ρωσία και οικονομική δύναμη, και πυρηνικά όπλα, και ο μεγαλύτερος στρατός στον κόσμο και πληθυσμός. Και ακόμη μια απόλυτη αυταρχική μοναρχία χωρίς κοινοβούλιο. Οι Αμερικανοί, όντας δεύτερη δύναμη, ή και υπερδύναμη, το έθεσαν αυτό στη διεκδίκηση της Ρωσίας.
  Ωστόσο, η απουσία δημοκρατίας δεν εμπόδισε την ανάπτυξη της προόδου. Συγκεκριμένα, το 1943 στην τσαρική Ρωσία, ο πρώτος άνθρωπος πέταξε στο διάστημα. Και το 1961 στο φεγγάρι. Η πτήση προς τον Άρη έγινε το 1974. Και μέχρι το 2000, σχεδόν όλοι οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος είχαν επισκεφθεί. Μια μεγάλη αποστολή στα αστέρια ετοιμαζόταν. Ξεκίνησε το 2018 και ανέκαμψε στο Alpha Centauri.
  Άρα ο τσαρισμός δεν εμπόδισε καθόλου την επιστήμη να κινηθεί. Ο Πέτρος ο Τέταρτος της δυναστείας των Ρομανόφ δήλωσε μάλιστα ότι ο φωτισμένος απολυταρχισμός ήταν καλύτερος.
  Ειδικά με φόντο εκείνα τα σκάνδαλα που κλόνιζαν συνεχώς την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.
  Ο μεγαλύτερος βασιλιάς όλων των εποχών και των λαών θεωρούνταν ακόμα ο Νικόλαος Β'. Η τσαρική Ρωσία έφιππος και παγκόσμιος ηγεμόνας. Τα περίχωρα και οι αποικίες ρωσικοποιούνται σταδιακά. Η αυτοκρατορία κερδίζει δυναμική. Και όλος ο κόσμος έγινε καλύτερος.
  Και γιατί? Χάρη στον Αλεξάντερ Ουλιάνοφ, τον αδερφό του Λένιν, ο οποίος εκτελέστηκε για αυτοκτονία. Ο ίδιος ο Λένιν παρέμεινε στο εξωτερικό. Γνώρισε την Ουαλία και επίσης ενδιαφέρθηκε να γράψει επιστημονική φαντασία, στην οποία έγινε πολύ πλούσιος και έκανε όνομα. Και έτσι έγινε διάσημος, έγινε διάσημος και διάσημος, και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Ο Στάλιν, από την άλλη, πέθανε στη φυλακή από φυματίωση και, γενικά, έμεινε γνωστός μόνο στους ειδικούς. Ο Τρότσκι εγκατέλειψε σύντομα την επαναστατική δραστηριότητα και έκανε μια καλή καριέρα ως αξιωματούχος, ανεβαίνοντας στο βαθμό του πραγματικού μυστικού συμβούλου και αναπληρωτή υπουργού. Ο Βοζνεσένσκι έγινε υπουργός υπό τον τσάρο και πέτυχε πολλά. Ο Χρουστσόφ παρέμεινε μικροκαταστηματάρχης και δεν κέρδισε φήμη. Ο Μπρέζνιεφ ανήλθε στον βαθμό του συνταγματάρχη. Ο Andropov υπηρέτησε στην αστυνομία και έγινε επίσης συνταγματάρχης. Ο Γκορμπατσόφ έγινε μεγαλοεπιχειρηματίας και σόουμαν. Ο Γέλτσιν παρέμεινε μαγαζάτορας. Ο Πούτιν ανήλθε στον βαθμό του συνταγματάρχη στη μυστική αστυνομία και αποσύρθηκε τιμητικά. Ο Μεντβέντεφ είναι μικρός αξιωματούχος. Ζιρινόφσκι, ιδρυτής της εφημερίδας και σόουμαν. Ο Ζιουγκάνοφ προσπάθησε να εργαστεί υπόγεια εναντίον του τσάρου. Έλαβε θητεία και στη συνέχεια έγινε πληροφοριοδότης για την Okhrana. Αποσύρθηκε με τον βαθμό του λοχαγού. Ο Ζούκοφ ανέβηκε μόνο στον βαθμό του ταγματάρχη. Ο Βασιλέφσκι έγινε αντιστράτηγος, ο Σαπόσνικοφ υποστράτηγος. Ο Κολτσάκ ήταν μεγάλος ναύαρχος και κάτοχος πολλών ταγμάτων. Ο Μακάροφ έγινε επίσης Μεγάλος Ναύαρχος, έχοντας καταφέρει να πολεμήσει τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όχι όμως στον πρώτο, αλλά στον μοναδικό παγκόσμιο πόλεμο, αφού δεν έγινε δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος. Έγινε διάσημος ... Ο Μπρουσίλοφ έγινε στρατάρχης και κάτοχος του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου. Οι Denikin, Wrangel, Kornilov και Kuropatkin έγιναν στρατάρχες.
  Και η ζωή ήταν καλή κάτω από τους βασιλιάδες. Και οι τιμές δεν έχουν αυξηθεί για περισσότερο από εκατό χρόνια. Και το ρούβλι είχε σταθερή βάση χρυσού, 0,77 γραμμάρια. Και πολλά έθνη ζούσαν καλά υπό τον βασιλιά.
  Όλοι είχαν ίσα δικαιώματα και πολλοί αυτοαποκαλούνταν Ρώσοι, ακόμη και Αφρικανοί. Έγινε καλό για όλους υπό τον βασιλιά. Μόνο για τους μη Ορθόδοξους Εβραίους παρέμεινε η προϋπόθεση διαμονής. Αυτά όμως γίνονταν όλο και λιγότερα.
  Επί βασιλέως, όμως, υπήρχαν κάποια προβλήματα. Ένα από αυτά, το υψηλό ποσοστό γεννήσεων με χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας, οδήγησε σε υπερπληθυσμό. Αλλά αυτό επρόκειτο να λυθεί με την επέκταση του διαστήματος. Επιπλέον, η ανάπτυξη της επιστήμης και της γεωργίας κατέστησε δυνατή την επίλυση του προβλήματος της πείνας. Υπήρχε αρκετό φαγητό για όλους. Αλλά η αύξηση του πληθυσμού στην αυτοκρατορία είναι μεγαλύτερη από το 3% ετησίως. Και απείλησε στο μέλλον προβλήματα.
  Η τσαρική κυβέρνηση βρήκε διέξοδο στην επέκταση του διαστήματος. Και φαινόταν λογικό. Και νέα διαστημόπλοια κατασκευάστηκαν και διεξήχθη έρευνα για υπερφωτιστικές ταχύτητες.
  
  
  
  ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!
  Η απόπειρα δολοφονίας του Αλέξανδρου Β' το 1866 ήταν επιτυχής. Ως αποτέλεσμα, ο Τσάρος Απελευθερωτής πέθανε. Και ο Αλέξανδρος ο Τρίτος ανέβηκε στο θρόνο. Το πλεονέκτημα ήταν ότι δεν κατάφεραν να πουλήσουν την Αλάσκα και ο νέος Ρώσος αυτοκράτορας δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει τουλάχιστον λίγη γη. Ακόμα κι αν είναι απομακρυσμένα και δεν έχουν ακόμη μεγάλη αξία.
  Επιπλέον, η κατασκευή του δρόμου από τη Σιβηρία προς το Βλαδιβοστόκ ξεκίνησε ακόμη νωρίτερα. Και έπρεπε να φτάσει στην Τσουκότκα!
  Ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος ήταν δυνατός, αποφασιστικός, με ισχυρή θέληση, υγιής και σωματικά πολύ δυνατός. Κυβέρνησε με σταθερό χέρι, και κάτω από αυτόν η Ρωσία μπήκε σε μια περίοδο μεγάλης ακμής και επιτευγμάτων!
  Καλά λοιπόν που ο μεγάλος αυτοκράτορας άρχισε να κυβερνά δεκαπέντε χρόνια νωρίτερα από την πραγματική ιστορία!
  Αρχικά, κατέστειλε αυστηρά όλες τις ομιλίες των επαναστατών και τη λαϊκή βούληση. Στη συνέχεια άρχισε να μεταρρυθμίζει τον στρατό και το ναυτικό. Με παραγγελία.
  Ο βασιλιάς έχει πετύχει πολλά. Χτίστηκαν δρόμοι, γέφυρες, εργοστάσια, η χώρα ανέπτυξε γρήγορα τον καπιταλισμό. Διατηρώντας παράλληλα την αυτοκρατορία. Η τσαρική κυβέρνηση διεξήγαγε μικρούς πολέμους, μετακινώντας την Κεντρική Ασία και επεκτείνοντας την επιρροή της εκεί.
  Το 1977 ξέσπασε μεγάλος πόλεμος με την Τουρκία. Πήγε ακόμα καλύτερα, πιο γρήγορα, πιο νικήτρια με λιγότερες ήττες από την πραγματική ιστορία. Έλαμψε στο πλήρες φως - η ιδιοφυΐα του Skobelev!
  Τα ρωσικά στρατεύματα νίκησαν τους Τούρκους με λιγότερη ζημιά στον εαυτό τους. Και αμέσως κατάφερε να καταλάβει την Κωνσταντινούπολη. Αφού έφτασαν εκεί πριν από την αγγλική μοίρα. Ο πόλεμος αυτός ήταν τόσο επιτυχημένος που οι πατέρες-τσάρο ονόμασαν τον Νικηφόρο Αλέξανδρο! Και ο Skobelev έγινε ο νεότερος στρατάρχης στην ιστορία της Ρωσίας.
  Η Τουρκία διχάστηκε. Οι Βρετανοί κατέλαβαν την Αίγυπτο και το Σουδάν. Η Ρωσία πήρε το Ιράκ, την Παλαιστίνη, τη Συρία και μέρος της Σαουδικής Αραβίας, τη Μικρά Ασία, όλη την Αρμενία και τα Βαλκάνια!
  Έτσι, αρκετά γρήγορα, και σχετικά εύκολα, ο Αλέξανδρος ο Τρίτος κατέλαβε μια μεγάλη περιοχή. Και συνέχισε να επεκτείνεται προς τα νότια. Προχωρώντας μέσω του Ιράν, του Τουρκμενιστάν και στο Αφγανιστάν!
  Ο τσαρικός στρατός έβαλε το βλέμμα του στην Ινδία! Οι Βρετανοί ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν. Υπήρχε συμμαχία Ρωσίας, Γερμανίας, Αυστροουγγαρίας κατά της Γαλλίας και της Βρετανίας.
  Η Γερμανία το 1992 πήγε στην επίθεση εναντίον της δημοκρατίας του κόκορα. Η Βρετανία κήρυξε τον πόλεμο στους Γερμανούς και τη Ρωσία. Η Αυστροουγγαρία πήρε τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και επιτέθηκε στην Ιταλία.
  Η Ρωσία ξεκίνησε μια εκστρατεία κατά της Ινδίας, των γαλλικών κτήσεων και της Ινδοκίνας. Έτσι ξεκίνησε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ήδη όμως η Ρωσία και οι Γερμανοί είναι μαζί!
  Η Ρωσία προχώρησε και στην Αίγυπτο.
  Τα τσαρικά στρατεύματα, με την υποστήριξη του ντόπιου πληθυσμού, καταλαμβάνουν την Ινδία και το Ιράν. Μπείτε περαιτέρω στην Ινδοκίνα. Και οι Πρώσοι πάλι νικούν τους Γάλλους και περικυκλώνουν το Παρίσι.
  Επιπλέον, οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να παραδοθούν. Και το Παρίσι δέχεται επίθεση, καταστρέφεται βαριά. Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν επίσης και το Βέλγιο και την Ολλανδία.
  Η Βρετανία συνεχίζει τον πόλεμο για αρκετό καιρό. Τα ρωσικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Αίγυπτο και το Σουδάν. Γίνεται πόλεμος στη θάλασσα. Ο ρωσικός στρατός κινείται σε όλη την Αφρική. Μέχρι τη Νότια Αφρική. Και μαζεύει αποικίες για τον εαυτό του. Κάτι παίρνουν και οι Γερμανοί.
  Αλλά η Αυστροουγγαρία έχει βαλτώσει σε έναν πόλεμο με την Ιταλία. Είναι αλήθεια ότι το 1894, οι Γερμανοί ήρθαν να βοηθήσουν τους Αυστριακούς. Και ολοκληρώστε την κατάκτηση της Ιταλίας.
  Μετά από αυτό, η χώρα των πορτοκαλιών μοιράζεται μεταξύ τους.
  Ο πόλεμος κινείται προς τη θάλασσα. Και εδώ φαίνεται η ιδιοφυΐα του ναυτικού διοικητή ναύαρχου Μακάροφ. Το οποίο, πετυχαίνει μια σειρά από λαμπρές νίκες. Αναγκάζοντας την ερωμένη των θαλασσών να συνθηκολογήσει.
  Η Ρωσία πήρε τον έλεγχο της Ινδίας, της Ινδοκίνας, του μεγαλύτερου μέρους της Αφρικής, καθώς και της Αυστραλίας, χτυπώντας τους Βρετανούς από εκεί. Τα ρωσικά στρατεύματα εγκατέλειψαν τη Βρετανία και τον Καναδά. Εκεί ίδρυσε και αποικία. Έτσι, η Βρετανία έχασε σχεδόν όλες τις αποικίες της, ενώ η Ρωσία τις κέρδισε. Η κατάληψη του Καναδά υποβοηθήθηκε από τον συνεχή έλεγχο της Αλάσκας από τη Ρωσία. Και η παρουσία ενός πολύ ισχυρού στόλου. Και η ιδιοφυΐα του ναύαρχου Makarov και του Rozhdestvensky.
  Λοιπόν, δεν είναι μόνο αυτό. Η Ρωσία μετακόμισε στην Κίνα. Επίσης πολύ επιτυχημένη. Και το 1904 άρχισε ο πόλεμος με την Ιαπωνία.
  Αλλά σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, αυτός ο πόλεμος αποδείχθηκε ότι δεν ήταν βαρύς, αλλά μάλλον γρήγορος. Επιπλέον, ο ιαπωνικός στόλος ήταν μάλλον αδύναμος, ενώ ο ρωσικός, αντίθετα, πολύ ισχυρός. Έχοντας νικήσει τους Ιάπωνες, τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το Τόκιο. Και μετά έγινε δημοψήφισμα και η συντριπτική πλειοψηφία των Ιαπώνων ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.
  Ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος κέρδισε μια νέα νίκη. Μετά ήρθε η εθελοντική-υποχρεωτική ένταξη της Κίνας. Περιοχή μετά περιοχή, επαρχία μετά επαρχία. Η βασιλική αυτοκρατορία έφτασε σε τεράστιες διαστάσεις. Από τις ΗΠΑ, όλο τον Καναδά και την Αλάσκα, όλη την Ασία, την Αυστρία, την περιοχή του Ειρηνικού. Στη Νότια Αφρική και τις γερμανικές κτήσεις στη δυτική Αφρική.
  Συν την Αυστροουγγαρία. Τέτοια είναι η τεράστια δύναμη.
  Αλλά, φυσικά, οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί ήθελαν περισσότερα. Η Γαλλία εξακολουθεί να είναι κατεχόμενη από τη Γερμανία. Η Βρετανία, προσβεβλημένη από τη Ρωσία, θέλει επίσης πόλεμο.
  Ο Κάιζερ κατάφερε να συγκεντρώσει έναν συνασπισμό: Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αυστροουγγαρία και Σουηδία ενάντια στη γιγάντια Ρωσία. Πριν από αυτό, οι Γερμανοί κατάφεραν επίσης να καταλάβουν τη Δανία και τη Νορβηγία κατά τη διάρκεια του πολέμου με τη Βρετανία. Έχει σχηματιστεί ένας ισχυρός συνασπισμός.
  Και ο πόλεμος άρχισε την 1η Αυγούστου 1917. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή που πέθανε ο Αλέξανδρος Γ' και ο Νικόλαος Β' ανέβηκε στο θρόνο. Ο υπολογισμός έγινε ότι χωρίς έναν τόσο μεγάλο μονάρχη όπως ο Αλέξανδρος ο Τρίτος, που διόρθωσε πενήντα ένα χρόνια, η Ρωσία σίγουρα θα έχανε.
  Όμως ο Νικόλαος Β' είχε ισχυρή και ισχυρή δύναμη. Χωρίς Ρασπούτιν και άρρωστο κληρονόμο. Έτσι θα μπορούσε να πολεμήσει με τον συνασπισμό.
  Και ο πόλεμος άρχισε ... Οι Γερμανοί ποδοπάτησαν σαν τυφώνας. Τα ρωσικά στρατεύματα τους αντιμετώπισαν με ισχυρές αντεπιθέσεις. Έγινε μεγάλος και άγριος αγώνας.
  Ο Νικόλαος Β', γενικά, βασιζόμενος σε μια αλυσίδα φρουρίων, εξάντλησε πλήρως τις γερμανικές και αυστριακές μονάδες. Και μετά πέρασε στην αντεπίθεση. Και στην Αφρική, τα ρωσικά στρατεύματα, χρησιμοποιώντας τα πρώτα ελαφρά οχήματα παντός εδάφους στον κόσμο, νίκησαν εντελώς τους Αυστριακούς και τους Γερμανούς. Και καθάρισε τη Μαύρη Ήπειρο.
  Τόσο η Σουηδία όσο και η Νορβηγία κατακτήθηκαν γρήγορα.
  Ο πόλεμος κράτησε ενάμιση χρόνο και τελείωσε με το γεγονός ότι τα πολυπληθέστερα και ισχυρά τανκς του ρωσικού στρατού κατέλαβαν ολόκληρη την Ευρώπη. Τότε η Βρετανία έπεσε. Η Ρωσία επιτέλους εδραίωσε την κυριαρχία στο ανατολικό ημισφαίριο.
  Και ο Τσάρος Νικόλαος Β' έγινε επίσης μεγάλος κατακτητής. Η ειρήνη βασίλευσε μέχρι το 1929, όταν ξέσπασε η Μεγάλη Ύφεση. Η γενική κρίση της οικονομίας οδήγησε στο γεγονός ότι το 1931, μόλις την 1η Μαΐου, ξέσπασε πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και της τελευταίας μεγάλης υπερδύναμης, των Ηνωμένων Πολιτειών!
  Ο τσαρικός στρατός του Νικολάου Β' μπήκε στα σύνορα της Αμερικής. Οι δυνάμεις ήταν άνισες. Ο Αμερικανός δεν είχε σχεδόν κανένα τανκ και ήταν κακώς εκπαιδευμένος. Και η Ρωσία ξεπέρασε αριθμητικά τις Ηνωμένες Πολιτείες πολλές φορές. Καλύτεροι ήταν και οι διοικητές της τσαρικής αυτοκρατορίας. Έτσι ο πόλεμος από την αρχή πήγε σε μια πύλη. Η Ρωσία κέρδισε και προχώρησε. Και τώρα, στις 30 Σεπτεμβρίου, μετά την κατάληψη της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν. Έτσι, άλλη μια σελίδα στην ιστορία γυρίστηκε. Το 1934, ο Νικόλαος Β' εξαπέλυσε εισβολή στο Μεξικό, και στη συνέχεια μέχρι τη Λατινική Αμερική, κατακτώντας τα λατινικά κράτη. Μέχρι που έπεσε η τελευταία ανεξάρτητη δημοκρατία της Χιλής τον Δεκέμβριο του 1936.
  Έτσι, ο Νικόλαος Β' ολοκλήρωσε τελικά την ιστορία. Η τσαρική Ρωσία ένωσε όλες τις χώρες και τους λαούς του πλανήτη Γη.
  Στις 7 Νοεμβρίου 1937, ο Μέγας Νικόλαος, αυτοκράτορας όλων των πλανητών, συνετρίβη σε αεροπλάνο. Και η βασιλεία του τελείωσε. Ο Αλεσέι Β' έγινε βασιλιάς. Ένας υγιής, νεαρός κληρονόμος - περίπου τριάντα τρία. Κάτω από αυτόν πήγε η διαστημική επέκταση. Νέα σύνορα και νέες πτήσεις. Η μοναρχία ήταν ακλόνητη. Η ανθρωπότητα είναι ενωμένη και κατακτά τον κόσμο.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Ο διοικητής του Πορτ Άρθουρ πέθανε, πράγματι στην πραγματική ιστορία, τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά μερικά χιλιοστά από ένα θραύσμα πήγε πιο κοντά στον εγκέφαλο. Με λίγα λόγια, ο προδότης που παρέδωσε την ακρόπολη πέθανε και τη θέση του πήρε ο Kondratenko, ο ήρωας της υπεράσπισης του Port Arthur.
  Ο νέος διοικητής, για να ενισχύσει την άμυνα του φρουρίου, απέλυσε όλους τους ναύτες και το πυροβολικό του πλοίου στην ακτή και αφόπλισε τη μοίρα, αλλά οχύρωσε το Πορτ Άρθουρ.
  Ως αποτέλεσμα, η ακρόπολη προστατεύτηκε πλήρως, συν τις επιδέξιες ενέργειες του διοικητή Kondratenko. Η άμυνα άντεξε καλά. Ο Kondratenko ενίσχυσε έγκαιρα την άμυνα του φρουρίου Vysoky και οι Ιάπωνες δεν μπορούσαν να το πάρουν.
  Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, οι σαμουράι είχαν εξαντληθεί στις επιθέσεις. Τον Ιανουάριο, υπήρξε μια ηρεμία που προκλήθηκε από την προσπάθεια του Kuropatkin να απελευθερώσει τον αποκλεισμό, αλλά όχι πολύ επιτυχημένη.
  Τον Φεβρουάριο, η επίθεση ήταν ξανά, και πάλι αποκρούστηκε με μεγάλες απώλειες για τους Ιάπωνες.
  Κατά τη διάρκεια της άμυνας, το αγόρι Oleg Rybachenko συμπεριφέρθηκε ηρωικά. Την εποχή της έναρξης της πολιορκίας, αυτό το αγόρι από την καμπίνα ήταν μόλις δέκα ετών. Το παιδί πάλεψε στο ίδιο επίπεδο με τους ενήλικες και πήγε σε αναγνώριση.
  Έδειχνε πολύ γενναίος και μαχητικός. Και η άμυνα κράτησε. Ήδη ήρθε ο Μάρτιος ... Οι Ιάπωνες υποχώρησαν ξανά. Αιματηρή Κυριακή δεν έγινε στη Ρωσία, αφού ο Τσάρος Νικόλαος, από τότε που κράτησε ο Πορτ Άρθουρ, είχε καλή διάθεση και βγήκε στον κόσμο. Ο ρωσικός στρατός αναπληρώθηκε και γινόταν όλο και περισσότερος. Στα τέλη Μαρτίου, οι Ιάπωνες προσπάθησαν να προχωρήσουν, αλλά οι δυνάμεις του Κουροπάτκιν είχαν υπερβολική αριθμητική υπεροχή και απέκρουσαν όλες τις επιθέσεις.
  Ακόμα καλύτερα, οι μονάδες του στρατηγού Nogi καθηλώθηκαν από την πολιορκία του Port Arthur. Αφού υπέστησαν μεγάλες απώλειες, οι Ιάπωνες υποχώρησαν. Αλλά και πάλι ο Κουροπάτκιν δίστασε.
  Στα τέλη Απριλίου ακολούθησε νέα επίθεση, η οποία όμως αποκρούστηκε και αυτή.
  Και ο Oleg Rybachenko, αυτό το γενναίο αγόρι συνέλαβε ακόμη και έναν Ιάπωνα συνταγματάρχη, με τη βοήθεια φυσικά μιας παγίδας.
  Στις αρχές Μαΐου, υπήρξαν μόνο μικρές αψιμαχίες και στην 25η μοίρα του Rozhdestvensky εισήλθε τελικά στο Port Arthur. Ο διάσημος ναύαρχος έφερε πενήντα ένα πλοία σε τρεις ωκεανούς ταυτόχρονα!
  Μετά από αυτό, η άμυνα έλαβε ενίσχυση. Και στις αρχές Ιουνίου, ακολούθησε η τελευταία επίθεση στο Port Arthur. Η επίθεση είναι απελπισμένη και σφοδρή. Και πάλι απωθήθηκε με τεράστιες απώλειες για τους Ιάπωνες. Ο τσάρος απομάκρυνε τελικά τον Κουροπάτκιν και διόρισε τον Λίνεβιτς. Στα μέσα Ιουλίου 1905, οι Ιάπωνες ηττήθηκαν τελικά. Και η ηρωική υπεράσπιση του Πορτ Άρθουρ, που κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο, τελείωσε.
  Ο Kondratenko τιμήθηκε με το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου. Και έλαβε τον βαθμό του στρατάρχη. Στη συνέχεια, η μοίρα του Rozhdestvensky, μαζί με τον Port Arthur, νίκησαν τους Ιάπωνες στη θάλασσα. Επιπλέον, ο ίδιος ο ναύαρχος Τόγκο πέθανε στη μάχη.
  Η Ιαπωνία αναγκάστηκε να συνάψει ειρήνη με τη Ρωσία, με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Έπρεπε να παραχωρήσω τα νησιά Κουρίλ και την Ταϊβάν. Η Ρωσία εξασφάλισε ένα προτεκτοράτο πάνω από την Κορέα, τη Μαντζουρία, τον έλεγχο του Πορτ Άρθουρ. Επιπλέον, η Ιαπωνία κατέβαλε μια τεράστια αποζημίωση ενός δισεκατομμυρίου χρυσών γιεν στην τσαρική Ρωσία.
  Η νίκη ενίσχυσε τη θέση του Τσάρου Νικολάου Β'. Η Ρωσία επέκτεινε τα εδάφη της και η Zheltorossiya άρχισε να σχηματίζεται εις βάρος της εθελοντικής ένταξης σε κινεζικές περιοχές. Καμία Κρατική Δούμα - Η Ρωσία παρέμεινε απόλυτη μοναρχία, χωρίς κοινοβούλιο.
  Φυσικά, λόγω της νίκης και της πολιτικής σταθερότητας, η οικονομική ανάπτυξη συνεχίστηκε νωρίτερα από την πραγματική ιστορία και ήταν ισχυρότερη.
  Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε όπως στην πραγματική ιστορία. Αλλά προχώρησε με μεγαλύτερη επιτυχία για τη Ρωσία. Στο οποίο ο στρατός ήταν μεγαλύτερος και καλύτερος, μεταξύ άλλων χάρη στις μεταρρυθμίσεις του στρατάρχη Kondratenko, και η οικονομία είναι ισχυρότερη και η εξουσία του τσάρου είναι υψηλότερη.
  Ο πόλεμος διήρκεσε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και έληξε με την κατάρρευση της Αυστροουγγαρίας και την παράδοση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της Γερμανίας. Και η Βουλγαρία, βλέποντας τι μυρίζει, πήρε το μέρος της Σερβίας και της Ρωσίας, όπως, παρεμπιπτόντως, η Ιταλία και η Ιαπωνία.
  Ο Στρατάρχης Kondratenko έλαβε τον υψηλότερο βαθμό - Generalissimo. Και έγινε κάτοχος σχεδόν όλων των παραγγελιών, όπως ο Σουβόροφ. Ο Μπρουσίλοφ έγινε στρατάρχης. Ο ναύαρχος Κολτσάκ έκανε καριέρα και ο Κορνίλοφ, ο Ντενίκιν. Η τσαρική Ρωσία προσαρτήθηκε στον εαυτό της: Γαλικία, Μπουκοβίνα, Βοεβοδάσιο της Κρακοβίας, Περιφέρεια Πόζναν, Κλαϊπέντα. Η Τσεχοσλοβακία έγινε επίσης μέρος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και η Μικρά Ασία με την Κωνσταντινούπολη. Και το βόρειο Ιράκ.
  Συνολικά, βγήκε καλά. Οι Ιάπωνες χώρισαν τις γερμανικές αποικίες με τη Ρωσία στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Τότε η Σαουδική Αραβία μοιράστηκε μεταξύ Ρωσίας, Γαλλίας και Βρετανίας. Επιπλέον, μετά από έναν σύντομο πόλεμο, η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν το Ιράν.
  Και μετά το Αφγανιστάν. Είναι αλήθεια ότι έγινε ένας μικρός πόλεμος. Και οι Βρετανοί δεν ήταν πολύ τυχεροί στην αρχή.
  Ο κόσμος έχει βρει σταθερότητα και ευημερία. Μέχρι που χτύπησε η Μεγάλη Ύφεση το 1929. Η Ρωσία, μετά από ραγδαία ανάπτυξη, έπεσε και αυτή σε κρίση.
  Το 1931, η Ιαπωνία επιτέθηκε στη Ρωσία, αναζητώντας εκδίκηση για τις προηγούμενες ήττες.
  Αλλά αυτή τη φορά, ήταν αυτοκτονία. Τα τσαρικά στρατεύματα νίκησαν τους Ιάπωνες. Ο ναύαρχος Κολτσάκ δεν είναι καθόλου μεγάλος ακόμα, έδειξε την ιδιοφυΐα του, συγκρίσιμη με τον Ουσάκοφ. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου συντρίφτηκε εντελώς στη θάλασσα και στη συνέχεια καταλήφθηκε. Ακολούθησε δημοψήφισμα στο οποίο η πλειοψηφία των Ιαπώνων ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.
  Έτσι ο Τσάρος Νικόλαος Β' ενίσχυσε τη δύναμή του στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η Ρωσία συνέχισε να κινείται μέσω της Κίνας. Αποδυναμωμένες από την κρίση, η Βρετανία, η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν παρενέβησαν στον έλεγχο της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Το 1933, ο Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία στη Γερμανία. Άρχισε να αποκαθιστά την προηγούμενη δύναμη της πρώην αυτοκρατορίας. Και φυσικά, προσπάθησε να μην τσακωθεί με τη Ρωσία.
  Ο Μουσολίνι στην Ιταλία είχε φιλία με τη Ρωσία. Και στην πονηρά καταληφθείσα Αιθιοπία, επεκτείνοντας τις αποικίες τους. Έγινε λόγος για δημιουργία Τριπλής Συμμαχίας.
  Η τσαρική Ρωσία ήθελε να προσαρτήσει όλες τις αποικίες της αποδυναμωμένης Αγγλίας και Γαλλίας. Λοιπόν, οι Γερμανοί και οι Ιταλοί είναι επίσης κατανοητοί. Οι ΗΠΑ είχαν τα δικά τους σχέδια.
  Το 1937, η Γερμανία ενώθηκε με την Αυστρία, παράγοντας το Anschluss. Και τον Νοέμβριο του 1937, το αεροπλάνο συνετρίβη με δεύτερο τον Νικολάεφ. Το βασίλειο τελείωσε με μεγάλη επιτυχία. Ο Νικόλαος Β' πέτυχε κολοσσιαίες κατακτήσεις στα σαράντα τρία χρόνια της βασιλείας του.
  Τον έλεγαν Νικόλαο τον Μέγα! Και ακόμη και οι Μεγαλύτεροι, έγιναν υψηλότεροι από τον Μέγα Πέτρο.
  Επί Νικολάου Β', η εργάσιμη ημέρα μειώθηκε σε δέκα ώρες, η επταετής εκπαίδευση έγινε υποχρεωτική και δωρεάν. Ο μέσος μισθός στη χώρα έφτασε τα 75 ρούβλια το μήνα με μηδενικό πληθωρισμό και χρυσή υποστήριξη του ρουβλίου. Το βασιλικό νόμισμα ήταν το πιο σκληρό και μετατρέψιμο στον κόσμο.
  Η Ρωσία είχε τον μεγαλύτερο χερσαίο στρατό στον κόσμο και το μέγεθος του στόλου ξεπέρασε τόσο τη Βρετανία όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Τα ρωσικά τανκς ήταν τα καλύτερα στον κόσμο, όπως και τα αεροσκάφη. Και τα ελικόπτερα εκείνη την εποχή ήταν πρακτικά τα μόνα στον πλανήτη Γη. Ο πιο πολυάριθμος και ποιοτικός στόλος υποβρυχίων. Το καλύτερο πυροβολικό. Προηγμένες τεχνολογίες στην τηλεόραση και το βίντεο. Η πρώτη έγχρωμη ταινία στον κόσμο άρχισε επίσης να γυρίζεται στην τσαρική Ρωσία. Συμπεριλαμβανομένων χάρη στο πάθος του Τσάρου Νικολάου Β' για τη φωτογραφία.
  Μετά την ένταξή της στην Κίνα, η Ρωσία βρέθηκε στην πρώτη θέση στον κόσμο όσον αφορά τον πληθυσμό, ξεπερνώντας τη Βρετανία με όλες τις αποικίες της.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β' αναμόρφωσε την Ορθοδοξία και νομιμοποίησε την πολυγαμία. Αυτός ο σοφός κυρίαρχος κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα. Και πέθανε όχι φτυμένος, μη διωγμένος, μη έχοντας χάσει τη Ρωσία, αλλά μεγάλος. Και μόλις λίγα χιλιοστά μετατόπισης θραυσμάτων επηρέασαν την ιστορία της Ρωσίας με τέτοιο τρόπο. Και λένε ότι δεν υπάρχουν ατυχήματα στην ιστορία! Ακόμα όπως είναι. Αυτό έδειξαν τόσο ο Νικόλαος Β' όσο και το φαινόμενο του στρατηγού Κοντρατένκο.
  Αλλά μετά το θάνατο του Τσάρου Νικολάου, υπήρξε ένα προσωρινό άλμα. Στην αρχή, ο μονάρχης Αλεξέι Β' πέθανε πριν προλάβει να στεφθεί. Στη συνέχεια, ένας άλλος κληρονόμος, ο Kirill Vladimirovich Romanov, πέθανε επίσης. Και ο Βλαδίμηρος ο Τρίτος ανέβηκε στο θρόνο το 1938. Ο βασιλιάς είναι νέος, αλλά γενικά όχι ηλίθιος και αρκετά ισχυρή και φιλόδοξος.
  Λοιπόν, μπήκε στη δουλειά! Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, εναντίον Βρετανίας, Γαλλίας και, στο μέλλον, των Ηνωμένων Πολιτειών. Εδώ, φυσικά, η Τριπλή Συμμαχία είναι πολύ ισχυρότερη.
  Τον Μάιο του 1940, η Γερμανία επιτέθηκε στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Βρετανία. Η Ρωσία επιτέθηκε στις γαλλικές, αγγλικές και ολλανδικές αποικίες. Άρχισε η ασυνήθιστη κατάληψη εδαφών.
  Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον ρωσικό στρατό. Και οι Γερμανοί νίκησαν και ανάγκασαν να συνθηκολογήσουν τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία σε ενάμιση μήνα.
  Στη συνέχεια, ο Φύρερ κατέλαβε τόσο την Ισπανία όσο και την Πορτογαλία και κατέλαβε τη Δανία και τη Νορβηγία. Η Ρωσία κατέλαβε τη Σουηδία.
  Ο πόλεμος ήταν σχεδόν σε μια πύλη. Με την υποστήριξη του ντόπιου πληθυσμού, η Ρωσία κατέλαβε την Ινδία, την Ινδοκίνα, το νότιο Αφγανιστάν, το νότιο Ιράν, τη Μέση Ανατολή και εισήλθε στην Αίγυπτο.
  Φυσικά, τα αποικιακά στρατεύματα δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον τσαρικό στρατό και δεν το ήθελαν πραγματικά. Η κατάληψη της Αφρικής καθυστέρησε κάπως λόγω έλλειψης δρόμων και μακρών επικοινωνιών. Οι Γερμανοί μετακινήθηκαν στην Αφρική μέσω του Γιβραλτάρ και του Μαρόκου, οι Ρώσοι μέσω της Αιγύπτου και περαιτέρω το Σουδάν.
  Ωστόσο, το έδαφος ήταν περισσότερο εμπόδιο από την αντίσταση των βρετανικών ή γαλλικών στρατευμάτων. Ήταν λίγοι από αυτούς, και είναι κακώς οπλισμένοι, και κυρίως από ντόπιους ιθαγενείς. Που δεν ήξερε πώς και δεν ήθελε να πολεμήσει.
  Το 1940 ο Χίτλερ δεν τόλμησε να αποβιβαστεί στη Βρετανία. Ξεκίνησε μια αεροπορική επίθεση, στην αρχή όχι πολύ επιτυχημένη. Αλλά την άνοιξη του 1941, ρωσικά αεροπλάνα μπήκαν στη μάχη και η Βρετανία άρχισε να πιέζεται μέχρι θανάτου.
  Και τον Αύγουστο, ακολούθησε η απόβαση κοινών γερμανο-ρωσικών στρατευμάτων και μετά από δύο εβδομάδες επίμονων μαχών, η κατάληψη του Λονδίνου.
  Μετά από αυτό, ολόκληρο το ανατολικό ημισφαίριο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, έγινε ρωσικό, γερμανικό και ιταλικό.
  Αλλά υπήρχαν ακόμη οι ΗΠΑ.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ αποφάσισε να επιτεθεί και στην Αμερική. Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι τον στήριξαν σε αυτή την απόφαση. Το Τρίτο Ράιχ μετέφερε στρατεύματα στην Ισλανδία, και περαιτέρω στη Γροιλανδία και τον Καναδά, και η τσαρική Ρωσία μετακόμισε στην Αλάσκα. Οι δυνάμεις είναι φυσικά άνισες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν έναν μάλλον αδύναμο στόλο αρμάτων μάχης και πολύ μικρότερο πληθυσμό από τη Ρωσία, μαζί με όλες τις αποικίες τους. Αν και η οικονομία είναι ανεπτυγμένη. Αλλά ένα τέτοιο τέρας δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Έχοντας ξεκινήσει μια επίθεση το 1943, ο ρωσικός στρατός κατέλαβε γρήγορα την Αλάσκα σε δύο χειμερινούς μήνες. Και την άνοιξη, μαζί με τους Γερμανούς, κατέλαβε σχεδόν όλο τον Καναδά.
  Η Βραζιλία, η Βενεζουέλα, το Μεξικό και άλλες χώρες κήρυξαν τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ξεκίνησε η κίνηση των ρωσικών στρατευμάτων στις βόρειες πολιτείες της Αμερικής. Οι δυνάμεις είναι φυσικά άνισες. Η Ρωσία και η Γερμανία είναι καλύτερες τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα.
  Τα κορίτσια Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα και Σβετλάνα παλεύουν στο καλύτερο τανκ του κόσμου "Kondratenko"-3, ένα κινητό όχημα με μακρόκαννο και γρήγορο πυροβόλο όπλο. Πολύ ευκίνητο, με χαμηλή σιλουέτα.
  Κατά βάρος, η δεξαμενή Kondratenko-3 είναι περίπου σαράντα τόνοι και είναι καλά προστατευμένη. Και το όπλο, παρά το μικρό διαμέτρημα των 76 mm, με μεγάλη ταχύτητα στομίου.
  Shermans, αυτή η δεξαμενή δεν μπορεί να διαπεραστεί από καμία γωνία. Ετσι...
  Κορίτσια, που παλεύουν ξυπόλητα και με μπικίνι, απλώς εξοντώνουν τους Αμερικανούς και γελούν πολύ.
  Ειδικά η Νατάσα... Και με γυμνά δάχτυλα, πατάει το joystick, λέγοντας:
  - Δόξα στη Ρωσία μου!
  Ο Ζόγια σουτάρει επίσης. Αυτό το κάνει με τα γυμνά του δάχτυλα, πατώντας τα κουμπιά του joystick και φωνάζοντας:
  - Και όλη η πατρίδα μας!
  Η Aurora πυροδοτεί περαιτέρω. Χτυπά τον εχθρό και λέει ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Και οι ανώτερες δυνάμεις είναι πίσω μας!
  Και επίσης το κορίτσι κλείνει το μάτι πολύ φλογερά! Με γυμνά δάχτυλα πατάει σαν κουμπιά στο joystick.
  Και τότε η Σβετλάνα πυροβολεί. Ένα τόσο έξυπνο και αυθόρμητο κορίτσι. Εκπέμπει ηλιαχτίδες από το στόμα. Και τραγουδάει επίσης:
  - Είμαι παγκόσμιο αστέρι! Τρέχω πιο γρήγορα ακόμα και από τον Σατανά!
  Με τέτοια κορίτσια, ο ίδιος ο διάβολος δεν είναι τρομερός. Αλωνίζουν τους Αμερικάνους, περικυκλώνουν σφιχτά το Σικάγο.
  Και να μην αφήσω κανέναν να βγει από εκεί. Βροντάνε, ας πούμε, επιπόλαια. Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Και τώρα η φρουρά του Σικάγο συνθηκολογεί. Μάθε το δικό μας!
  Και ρωσικά τανκς πλησιάζουν ήδη τη Νέα Υόρκη. Ο Τσάρος Βλαντιμίρ τρίβει τα χέρια του ικανοποιημένος. Πήγαν ποτέ τόσο μακριά οι Ρώσοι;
  Κορίτσια και στον αέρα πολεμούν γενναία. Για παράδειγμα, ένα χαριτωμένο ζευγάρι: η Μαρία και η Μιραμπέλα.
  Κερδίζουν τους λογαριασμούς τους, ξυπόλητες και μπικίνι καλλονές. Δεν έχουν κυριολεκτικά τίποτα να αντιταχθούν. Τέτοια κορίτσια εδώ είναι όμορφα και εκθαμβωτικά επιθετικά και εύστοχα.
  Η Μαρία πυροβόλησε, κατέρριψε δεκάδες αεροπλάνα, σε μια έκρηξη και τραγούδησε:
  - Δόξα σε σένα, πατρίδα μας! Στο όνομα της Ρωσίας!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε επίσης και βρυχήθηκε:
  - Αλλά υπάρχει ένας ηγέτης με μεγάλη δύναμη,
  Θα καλέσει τους Σλάβους σε μάχη...
  Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη Ρωσία
  Όταν ο Βλαντιμίρ είναι βασιλιάς!
  
  Από σταθερή, δυνατή, με σιδερένια θέληση,
  Μοιάζει σαν να κόβεις μέταλλο...
  Οι Ρώσοι δεν χρειάζονται καλύτερο μερίδιο -
  Μόνο ο κόσμος ονειρευόταν κάτι τέτοιο!
  Ναι, αυτά τα κορίτσια παλεύουν και τραγουδούν κύριοι...
  Παρεμπιπτόντως, στη μέση της καταιγίδας της Νέας Υόρκης, ο πρώτος Ρώσος κοσμοναύτης πέταξε στο διάστημα, πέταξε γύρω από τον πλανήτη Γη. Και αυτό είναι άλλο ένα επίτευγμα της τσαρικής Ρωσίας της δυναστείας των Ρομανόφ.
  Και τότε η φρουρά της Νέας Υόρκης συνθηκολόγησε και η Ουάσιγκτον σύντομα έπεσε. Και στις 3 Σεπτεμβρίου 1943, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν εντελώς. Έτσι τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, που ξεκίνησε στις 15 Μαΐου 1940. Ο πόλεμος είναι ένδοξος για τη Ρωσία και νικηφόρος.
  Φυσικά και ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι κέρδισαν πολλά από αυτόν τον πόλεμο. Και οι δύο δικτάτορες έλαβαν κτήσεις στην Αφρική, μερικοί στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Η Ευρώπη τελικά χωρίστηκε μεταξύ χωρών. Και η Βουλγαρία μετά το δημοψήφισμα έγινε το βασίλειο της Βουλγαρίας ως μέρος της Ρωσίας.
  Φαίνεται ότι ο κόσμος έχει αναδιανεμηθεί ξανά και οι αποικίες μπορούν να χωνευτούν. Αλλά ο Χίτλερ, φυσικά, δεν θα ήταν Χίτλερ αν δεν ήθελε περισσότερα. Συγκεκριμένα, νικήστε τη Ρωσία. Και να καταλάβει τα εδάφη της.
  Και φυσικά οι Γερμανοί υπολόγιζαν πολύ σε νέα, πιο ισχυρά όπλα. Άρματα μάχης της σειράς "Ε" και βαλλιστικοί πύραυλοι και ειδικά για ιπτάμενους δίσκους.
  Ωστόσο, η τσαρική Ρωσία ξεπέρασε σημαντικά το Τρίτο Ράιχ σε βαλλιστικούς πυραύλους και μάλιστα πέταξε στο φεγγάρι στις 12 Απριλίου 1951.
  Και τα τανκς της σειράς "Ε" δεν είχαν ποιοτική υπεροχή έναντι των ρωσικών.
  Και μόνο οι ιπτάμενοι δίσκοι ήταν μυστήριο. Χάρη στον στρωτό πίδακα, αποδείχθηκαν εντελώς άτρωτα σε κάθε τύπο μικρού όπλου. Αλλά ταυτόχρονα, οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν.
  Ο Μουσολίνι πέθανε και ο γιος του διαδέχθηκε τον θρόνο. Ο Χίτλερ τον πίεσε και ο νεαρός συμφώνησε να πολεμήσει με τη Ρωσία. Στις 20 Απριλίου 1955 ξεκίνησε ένας νέος, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Στο πλευρό του Χίτλερ ήταν: Ιταλία, Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Μεξικό, εν ολίγοις, όλη η Λατινική Αμερική, εκτός από την Κούβα που υποστήριζε τη Ρωσία. Και δεν υπήρχαν άλλες χώρες στον κόσμο! Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 1955. Και ο Τσάρος Βλαντιμίρ αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη πρόκληση της βασιλείας του.
  Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να τον παρηγορήσει είναι ότι αυτός ο πόλεμος θα είναι ο τελευταίος στην ιστορία των πολέμων στον πλανήτη Γη. Αφού σε αυτό συμμετέχουν όλες οι χώρες του κόσμου!
  Λοιπόν, μόλις αρχίσει ο πόλεμος, τότε πρέπει να γίνει! Η επίθεση του Χίτλερ δεν ήταν μια ιδιαίτερη έκπληξη. Ουγγαρία, Γιουγκοσλαβία, μέρος της Ρωσίας με περιορισμένη αυτονομία, ο τσάρος τους Βλαντιμίρ ο Τρίτος. Η Αλβανία καταλαμβάνεται από την Ιταλία. Όλα παραγγελία κατά παραγγελία. Οι Γερμανοί προσπαθούν να προχωρήσουν από την Ανατολική Πρωσία, την Αυστρία, την Ιταλία από το νότο. Και οι μάχες συνεχίζονται στην Αφρική. Ένας συνασπισμός λατινικών χωρών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά δεν είναι πολύ δραστήριοι εκεί. Μόλις κήρυξε πόλεμο.
  Και ο Χίτλερ, εν τω μεταξύ, κινούσε τις κύριες δυνάμεις στην Ευρώπη.
  Και ξέσπασε ένας κολασμένος πόλεμος. Ο τελευταίος μεγάλος πόλεμος στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Οι Γερμανοί έδωσαν το κύριο πλήγμα στην Ουγγαρία με κατεύθυνση τη Βουδαπέστη. Εκεί πολέμησε ο Oleg Rybachenko. Έμοιαζε ακόμα με αγόρι περίπου δέκα ετών. Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ δυνατός σωματικά, μυώδης, γρήγορος και το πιο σημαντικό, σαν αθάνατος ορειβάτης. Ναι, ο συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko έλαβε την αθανασία, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα γίνει αγόρι δέκα ετών και θα υπηρετεί τη Ρωσία σε ένα παιδικό, αλλά πολύ δυνατό και γρήγορο σώμα. Και είναι παιδί από την 1η Ιανουαρίου 1904. Όταν εγκαταστάθηκε στο Πορτ Άρθουρ ως παλιόπαιδο. Λοιπόν, αυτός και το αγόρι δεν είναι οι πιο μικροί, αλλά δυνατοί και γρήγοροι από την αρχή και τον πήραν στο καράβι.
  Επιπλέον, όταν αμφέβαλλαν αν ήταν πολύ μικρό, ο Oleg Rybachenko λύγισε μια χάλκινη δεκάρα με τα δάχτυλά του σε ένα τόλμημα. Μετά από αυτό, χωρίς συνομιλία, τον μετέφεραν στο πλοίο.
  Το αγόρι έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμμετέχοντας σε όλους τους πολέμους. Έγινε αξιωματικός. Αλλά έμοιαζε με παιδί. Επομένως, αν και του δόθηκαν βραβεία για πολλά κατορθώματα, δεν οικειοποιήθηκαν το αιώνιο αγόρι πάνω από τον καπετάνιο. Και τώρα ο Oleg Rybachenko είναι στο στρατό για περισσότερο από μισό αιώνα. Μου άξιζε από καιρό μια σύνταξη αξιωματικού, αλλά αν έχεις υγεία σιδήρου, τότε γιατί να φύγεις από την υπηρεσία.
  Επιπλέον, χωρίς υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, η τηλεόραση είναι κάπως βαρετή. Και στο στρατό είσαι ο λοχαγός τουλάχιστον που οδηγείς τους στρατιώτες. Ναι, ο χρόνος συνεχίζει να τρέχει.
  Πέθανε ο στρατηγός Κοντρατένκο. Ο μεγάλος ναύαρχος Κολτσάκ, ο οποίος ξεπέρασε τον Ουσάκοφ, πέθανε επίσης. Πολλοί με τους οποίους ξεκίνησε ο Oleg Rybachenko, η υπηρεσία δεν είναι πλέον εκεί.
  Πιο συγκεκριμένα, από την πολιορκία του Πορτ Άρθουρ, σχεδόν όλοι οι βετεράνοι έχουν πεθάνει. Μόνο ο Βόβκα έμεινε. Και αυτός, τότε, ήταν παλιόπαιδο και τώρα είναι ήδη ένας παππούς με γκρίζα μαλλιά. Η αλήθεια εξακολουθεί να λειτουργεί. Και εκπλήσσεται που ο Όλεγκ παραμένει το ίδιο αγόρι, που δεν έχει ούτε μια ουλή στο σώμα του. Τέτοιο είναι το φαινόμενο που είναι γνωστό σε όλο τον ρωσικό, τσαρικό στρατό. Η αλήθεια παλεύει πολύ ψύχραιμα.
  Το αγόρι Oleg είναι ξυπόλητος, επομένως είναι πιο ευχάριστος και πιο επιδέξιος. Στοχεύει πυροβόλο όπλο, και πυροβολεί τα γερμανικά τανκς της σειράς "Ε". Οι μηχανές των Ναζί είναι απλά τεράστιες. Και φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα να τους σταματήσει.
  Αλλά το αιώνιο αγόρι χτυπά τόσο καλά που σπάει το μέταλλο. Ζωγραφίζει τον Φριτς, γκρεμίζει τους πύργους και τραγουδά.
  - Τσάρος Βλαντιμίρ, Ρώσος Τσάρος ...
  Ορθόδοξος κυρίαρχος!
  Σύντομα θα κατακτήσουμε τον κόσμο,
  Άλλωστε ένα χερουβείμ είναι από πάνω μας!
  Ο Χίτλερ θα τελειώσει
  Και ποιος άκουσε - μπράβο!
  Και το αγόρι, σαν να πετούσε χειροβομβίδα, ξυπόλητο, με παιδικό πόδι. Ο γκριζογένης Βόβκα απλώς κουνάει το κεφάλι του.
  Περισσότερα από πενήντα χρόνια παιδί, ο συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko πέρασε στον εικοστό αιώνα. Και πρέπει να ομολογήσω ότι έχω δει πολλά. Όντας αθάνατος, είχε από καιρό χάσει κάθε αίσθηση φόβου. Και ο πόλεμος του θύμισε στρατηγική υπολογιστή.
  Ήταν εύκολο και διασκεδαστικό να παίξεις. Και ήταν ωραίο να τσακώνεσαι επίσης. Είναι καλό όταν η πρωινή δροσιά είναι κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια σου, και είσαι ένα αιώνιο αγόρι που λούζεσαι, και ντυμένος εκτός σειράς με σορτς!
  Ο Oleg Rybachenko επιτρέπεται να τρέχει με σορτς και ξυπόλητος. Πίσω στο Πορτ Άρθουρ, το παιδί με έμαθε να περπατάω χωρίς παπούτσια, ακόμα και στο κρύο. Άλλωστε, ένα αθάνατο σώμα δεν μπορεί να κρυώσει ή να αρρωστήσει, αλλά γρήγορα συνηθίζεις το κρύο, που δεν κάνει κακό. Ακριβώς όπως ο Πήτερ Παν. Και είναι σχεδόν ευχάριστο να τρέχεις ξυπόλητοι στο χιόνι. Στην κίνηση, το κρύο πρακτικά δεν γίνεται αισθητό, μόνο όταν κάθεσαι ακίνητος, ξυπόλητα τα πόδια ελαφρώς μαυρίζουν! Αλλά για ένα αγόρι, είναι ασήμαντο.
  Υπάρχουν όμως και μαγισσούλες Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα, Σβετλάνα! Παίρνουν μέρος και στον πόλεμο. Όχι όμως συνέχεια, αλλά επεισόδια. Βοήθησε να κρατηθεί το Όρος ψηλά όταν ήταν το πιο δύσκολο. Εκεί πάλεψαν ξυπόλητες καλλονές και με μπικίνι. Έριχναν τα πόδια τους με γυμνά δάχτυλα, απότομα ακονισμένους δίσκους.
  Και κόψτε με σπαθιά. Και ο Oleg Rybachenko στη συνέχεια βγήκε από ένα πολυβόλο - οι μεγαλύτεροι σύντροφοι σκοτώθηκαν. Και ως αποτέλεσμα, η επίθεση των σαμουράι τέλειωσε και το Όρος Υψηλό αποδείχθηκε ακλόνητο!
  Και τα κορίτσια έδειξαν την υψηλότερη τάξη τους και τα ακροβατικά των Βαλκυριών.
  Και τώρα οι Γερμανοί είναι σε άμυνα. Ο τσαρικός στρατός είναι έτοιμος για πόλεμο. Ο Φύρερ απέτυχε να πετύχει τακτική έκπληξη.
  Και τα ρωσικά στρατεύματα πολεμούν με θάρρος. Φαίνεται ότι ο Χίτλερ θα βρίσει τον εαυτό του πολλές φορές για την έναρξη ενός τέτοιου πολέμου. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι ο Φύρερ έχει υπό όπλα τα δύο τρίτα της Ευρώπης και το ένα τρίτο της Αφρικής, αλλά ακόμα
  δεν είναι αντίπαλος της Ρωσίας.
  Και ο αριθμός των στρατιωτών επίσης. Και τα ιταλικά στρατεύματα είναι αδύναμα. Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής συμμετέχουν νωθρά στον πόλεμο. Και οι στρατοί τους τεχνικά και οργανωτικά δεν είναι πολύ καλοί.
  Έτσι, η Ρωσία εξακολουθεί να κρατά τον εχθρό σε άμυνα σε βάθος.
  Το Tank "Kondratenko"-6 είναι ένας πολύ τρόπος να πολεμήσετε με αυτήν τη σειρά. Ναι, και το "Nikolay" -4 είναι πιο βαρύ, εμφανίζεται ως πολύ δυνατό μηχάνημα.
  Οι Ρώσοι μπορούν να πολεμήσουν βαρύτερα γερμανικά τέρατα.
  Ειδικά στο "Nikolay"-4 όπου το πλήρωμα της Αλένκα, τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και με μπικίνι.
  Όπλο σε διαμέτρημα 130 χλστ. Πώς να χτυπήσετε τους φασίστες. Μάταια ο Χίτλερ έσκασε στην τσαρική Ρωσία. Εδώ δεν είναι εύκολη βόλτα για αυτόν, αλλά ξυλοδαρμός.
  Η Anyuta πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Και πώς θα γελάσει η καλλονή!
  Και τότε ο Αυγουστίνος θα ρίξει ένα βλήμα στον εχθρό. Σπάστε το μέταλ και τραγουδήστε:
  Ας κάνουμε τις καρδιές μας να χτυπούν από κοινού!
  Και πατάει και τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Αυτό είναι πραγματικά ένα ωραίο κορίτσι!
  Και εδώ η Μαρία είναι σαν λουπανέτο. Και διχάστε τους φασίστες. Και καταστρέψτε τον εχθρό.
  Ενώ χρησιμοποιείτε γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και τραγουδήστε επίσης:
  - Στο όνομα της Πατρίδας μας, άγιε! Αφήστε τον μαχητή να είναι απλά ψύχραιμος!
  Και έσκασε στα γέλια, και έδειξε τα δόντια του!
  Και μετά οι Ολυμπιακοί Αγώνες με ένα βαρύ βλήμα λουπανέτ. Μετά από όλα, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε - ο πιο ζουμερός χυμός μήλου!
  Και πάλι τα κορίτσια έσπασαν το Ε-50, γκρέμισαν τον πύργο και γελούσαν.
  Ο Αλένκα έστειλε ένα βλήμα, συνθλίβοντας το Ε-100, τρυπώντας το μέσα και έξω. Και χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα. Γιατί το κορίτσι τραγούδησε:
  - Σπάστε τον εχθρό!
  Και η Anyuta τριγυρίζει, χρησιμοποιώντας τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Φριτς Καπούτ!
  Και μετά χτύπησε τον Augustine. Επίσης, πολύ εύστοχα και χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα των ποδιών, γουργουρίζοντας:
  - Τέλος στον Χίτλερ!
  Και τότε η Μαρία θα προσθέσει πολύ επιθετικά. Τσακίστε τους φασίστες και τρίξτε::
  - Και όποιος άκουσε, μπράβο!
  Και δείξε τη γλώσσα του!
  Και τότε η Ολυμπιάδα στέλνει ένα βλήμα, σκοτώνοντας αντιπάλους.
  Και επίσης ξυπόλητα κατά τη διάρκεια της αποχώρησης και του τραγουδιού:
  - Συνολικά εξαντλήθηκε!
  Και πάλι το κορίτσι θα πάρει τη γλώσσα και θα το δείξει.
  Έκοψαν λοιπόν...
  Οι Γερμανοί, μετά από ένα μήνα μάχης από την έναρξη της επίθεσης, προχώρησαν από πενήντα έως εκατό χιλιόμετρα, και υπέστησαν βαριές, ακόμη και τεράστιες απώλειες. Και οι Ιταλοί στην Αφρική κατέληξαν σε ένα καζάνι και περικυκλώθηκαν. Τα στρατεύματά τους ηττούνται επιπόλαια.
  Εδώ, στις 21 Μαΐου, ο Αδόλφος Χίτλερ διέταξε να καλέσουν τον στρατό, όλοι ικανοί να φέρουν όπλα από δεκαπέντε έως εξήντα πέντε. Ο τσαρικός στρατός μάζευε εφεδρείες.
  Όπως αποδείχθηκε, οι γερμανικοί δίσκοι δεν είναι τόσο τρομεροί στην πράξη. Είναι αλήθεια ότι τα ρωσικά αεροπλάνα μπορούν να επιτεθούν με κριάρι. Αλλά μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό, χάρη στην υψηλή ευελιξία των μηχανών του τσαρικού στρατού.
  Και ο υπολογισμός του Χίτλερ για ένα άτρωτο θαυματουργό όπλο δεν υλοποιήθηκε καθόλου.
  Ο τσαρικός στρατός βρισκόταν ακόμη σε άμυνα. Ισχυρές γραμμές άμυνας σκαμμένες εκ των προτέρων, ισχυρή άμυνα. Αφήστε τον Χίτλερ να αναπνεύσει. Αλλά στην Αφρική, μπορείτε να ασκήσετε πίεση σε έναν πιο αδύναμο, Ιταλό σύμμαχο.
  Αν ο Φύρερ δεν αποφάσιζε να πολεμήσει με την τσαρική Ρωσία, αναμφίβολα θα έμενε στην ιστορία ως ο μεγάλος, ακόμη και ο μεγαλύτερος ηγέτης της Γερμανίας. Και έτσι ο δαίμονας ήθελε να κυβερνήσει τον κόσμο, και τι βγήκε από αυτό;
  Τα Ρωσικά κορίτσια είναι τα πιο cool τελικά στον κόσμο.
  Ο Oleg Rybachenko, όπως πάντα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Δεν τον παίρνει ούτε σφαίρα ούτε θραύσματα. Είναι ένας απελπισμένος και κουλ τύπος.
  Ένα αγόρι με σορτς και ξυπόλητο, ενάντια στους Ναζί. Και τους πετάει χειροβομβίδες, και τρέχει στη μολύβδινη βροχή.
  Ναι, είναι κρίμα που δεν υπάρχει λαμπρός Kondratenko, αλλά υπάρχουν νέοι και ικανοί διοικητές. Συγκεκριμένα, ο στρατάρχης Βασιλέφσκι, ο οποίος ήδη ξεχώρισε κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Και διατάζει δυναμικά και επιδέξια.
  Και οι Fritz, που προσκρούουν σε μια σκληρή άμυνα, απελπιστικά βουλιάζουν σε αυτήν. Αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να ξεπεράσουν.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι γελάει, βγάζει τα δόντια του και τραγουδά:
  - Πατρίδα μου! Παναγία μου Πατρίδα!
  Και επίσης πώς ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Και εδώ είναι η Νατάσα, η Ζόγια, η Αουρόρα και η Σβετλάνα μπήκαν στη μάχη. Είναι τα αιώνια κορίτσια-μάγισσες του υπηρέτη του ιερού Θεού Ροντ. Δεν πολεμούν πάντα, διαφορετικά η Ρωσία θα είχε κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά είναι πάντα αποτελεσματικό και εντυπωσιακό.
  Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν: αυτά είναι κορίτσια!
  Και πώς θα περπατήσουν πάνω στους Ναζί, και πώς θα ενσωματώσουν ...
  Και με γυμνά δάχτυλα θα πετάξουν δίσκους, σκοτώνοντας τον Φριτς.
  Οι Ναζί έχουν βαλτώσει και υφίστανται όλο και περισσότερες απώλειες. Ο Βασιλέφσκι ο μεγάλος στρατηγός προτείνει να συντρίψουν τους Ναζί και τους Ιταλούς στην Αφρική. Άρα υπάρχουν πιο ευκίνητα, και με καλύτερους ελιγμούς, τα ρωσικά τανκς θα έχουν πλεονέκτημα. Και στην Ευρώπη, αφήστε τους Ναζί να τρελαθούν. Έτσι ώστε να εξαντλήσουν εντελώς τους πόρους τους.
  Ο τσάρος Βλαντιμίρ αποδέχτηκε ένα τέτοιο σχέδιο. Και νέες δυνάμεις μεταφέρθηκαν στην Αφρική.
  Η Ελισάβετ και το πλήρωμά της πολέμησαν στη Λιβύη, αποκόπτοντας ιταλικές μονάδες. Έχει ζέστη εκεί και το κορίτσι είναι ωραίο με μπικίνι. Έχουν το νεότερο τανκ "Kondratenko"-6, στο οποίο οι πολεμιστές παρακάμπτουν τις θέσεις των Ιταλών και του Fritz και τους συντρίβουν με σιγουριά.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί ένα τανκ από την αυτοκρατορία του Μουσολίνι Τζούνιορ και λέει:
  - Στις θάλασσες, στα κύματα, γούνινο παλτό και καφτάνι βόλτα!
  Και χρησιμοποιεί, φυσικά, γυμνά δάχτυλα.
  Η Αικατερίνα πυροβολεί στη συνέχεια. Χτυπάει γερμανικό αυτοκίνητο και βρυχάται:
  - Στη Ρωσία ο Τσάρος Βλαντιμίρ είναι ήρωας!
  Η Έλενα τη χτυπά, χτυπάει το αυτοκινούμενο όπλο του Φριτς και κελαηδάει:
  - Για την Πατρίδα, σκοτώνεις τον Χίτλερ!
  Και τέλος, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα βγάλουν ένα βλήμα. Θρυμματίστε τα Fritz, τσακίστε τα και τρίξτε:
  - Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!
  Και χρησιμοποιεί επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών.
  Στην Αφρική, στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου, τα ρωσικά στρατεύματα σημείωσαν σημαντική επιτυχία. Οι μάχες κινήθηκαν στο έδαφος της Λιβύης και της Αιθιοπίας. Στις 12 Ιουνίου έπεσε η Τρίπολη. Και στις 15 Ιουνίου, η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας μεταφέρθηκε. Έτσι οι στρατιώτες του Μουσολίνι Τζούνιορ έπεσαν κάτω. Αλίμονο, δεν κατάφερε να στηρίξει τον πατέρα του.
  Και η δόξα του ως κατακτητή επίσης. Αλλά ο Μουσολίνι, έχοντας πάρει μέρος από τις αγγλικές και γαλλικές αποικίες, θεωρούσε τον εαυτό του Καίσαρα. Αλλά το να ξεπεράσει τον Καίσαρα, φαίνεται πέρα από τις δυνάμεις του.
  Ο Oleg Rybachenko πολέμησε στην εντολή μιας μπαταρίας. Και τόσο γενναία που οι Γερμανοί έχασαν καθημερινά δεκάδες τανκς από τα πυρά του. Το αγόρι του μάλιστα βραβεύτηκε με έναν ακόμη χρυσό σταυρό. Και μάλιστα, τέλος, παρόλα αυτά, τους απονεμήθηκε ο επί μακρόν άξιος βαθμός του ταγματάρχη.
  Προηγουμένως δεν οικειοποιήθηκε γιατί μοιάζει με παιδί. Αλλά το αγόρι έδειξε εξαιρετικό ηρωισμό. Και η ικανότητα να πολεμάς.
  Στις 22 Ιουνίου 1955, τα ρωσικά στρατεύματα στην Αφρική κατέλαβαν τελικά την ιταλική Σομαλία. Και στις 25 Ιουνίου 1955, τα υπολείμματα των ιταλικών στρατευμάτων στην Αιθιοπία συνθηκολόγησαν.
  Ο Αυτοκρατορικός Στρατός νίκησε με αυτοπεποίθηση. Ο Mainstein, που θεωρούνταν ο καλύτερος διοικητής του Τρίτου Ράιχ, έγραψε στο ημερολόγιό του:
  - Ξυπνήσαμε την κολασμένη αρκούδα! Τώρα μας σκίζουν!
  Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οι Γερμανοί είχαν υποστεί τόσο βαριές απώλειες που αναγκάστηκαν να αναστείλουν την επίθεσή τους στην Ευρώπη.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ διέταξε να αυξηθεί η πίεση στην Αφρική. Πρώτα η Μαύρη Ήπειρος, μετά όλα τα άλλα - είπε ο εξαιρετικός μονάρχης! Την 1η Ιουλίου 1955 οι Γερμανοί προσπάθησαν να προχωρήσουν στη Σκανδιναβία. Και όρμησαν στη Στοκχόλμη, αλλά έπεσαν πάνω σε μια πολύ πυκνή άμυνα. Και υπέστησαν τεράστια ζημιά.
  Στις αρχές Ιουλίου 1955, τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στη γερμανική Αλγερία.
  Η Λιβύη ήταν ήδη υπό τον έλεγχο της τσαρικής Ρωσίας. Υπήρχε μια επίθεση και βρόχους του Νίγηρα.
  Το πλήρωμα δεξαμενής της Ελισάβετ πολεμά τους Ναζί. Έχει πολύ ζέστη και τα κορίτσια έβγαλαν ακόμη και το σουτιέν τους και τώρα φορούν μόνο εσώρουχα στο τανκ Kondratenko-6. Πυροβολούν με ακρίβεια τους Ναζί.
  Και θέλουν μεγάλα πράγματα.
  Η τσαρική Ρωσία εξακολουθεί να είναι μια αυταρχική χώρα. Και ακόμη δεν έχει κοινοβούλιο. Και ότι η επανάσταση δεν έγινε και η Δούμα δεν ιδρύθηκε. Οι ίδιοι οι βασιλιάδες δεν θέλουν να περιοριστούν στην εξουσία. Και ο Φύρερ και ο Ντούτσε είναι δικτάτορες. Δηλαδή γίνεται πόλεμος δύο συστημάτων με αυταρχικά καθεστώτα.
  Αλλά για την τσαρική Ρωσία είναι πιο φυσικό. Και υπάρχει μια πεισματική, και αδυσώπητη μάχη.
  Η Ελισάβετ πατά το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και εκτοξεύει ένα βλήμα. Γουργουρίζοντας στον εαυτό του:
  Ας κάνουμε κομμάτια τους φασίστες!
  Η Αικατερίνα πάτησε επίσης το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και απελευθέρωσε έναν δολοφόνο, γουργούρισμα:
  Ας ρίξουμε τον Χίτλερ!
  Και η Έλενα επίσης χτυπάει, βγάζει νοκ άουτ τους ναζί και τσιρίζει:
  - Θα το σκίσω!
  Και επίσης πώς να χαμογελάσετε! Και με τα γυμνά του πόδια θα πατάει τα κουμπιά του joystick.
  Και μετά οι Ολυμπιακοί Αγώνες πώς θα εξελιχθεί, και πόσο lupaen. Θα συντρίψει τους πάντες και θα γουργουρίσει:
  - Κόλαση πέρασμα και πλήρωμα!
  Μην ξεχάσετε να πατήσετε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών σας. Και χτυπήστε τον εχθρό.
  Οι πολεμιστές είναι πράγματι πολύ γενναίοι και αστραφτεροί στον χαρακτήρα.
  Ο Oleg Rybachenko, εν τω μεταξύ, απέκρουσε μια άλλη επίθεση των Fritz και τραγούδησε:
  - Για την Πατρίδα και τον Βλαδίμηρο τον Τσάρο - γρήγορα!
  Ναι, στην πραγματική ιστορία υπήρχε ένας τέτοιος αυτοαποκαλούμενος αυτοκράτορας της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ ο Τρίτος, ο επικεφαλής της δυναστείας των Ρομανόφ. Και πραγματικά άρχισε να κυβερνά επίσημα το 1938. Και τότε ο Βλαντιμίρ αποδείχθηκε - ένας πραγματικός βασιλιάς, και ακόμη και ένας σπουδαίος! Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ είναι ένας τσάρος που έχει όλες τις πιθανότητες να γίνει αυτοκράτορας ολόκληρης της Γης!
  Μετά τη νίκη, ή μάλλον την αντανάκλαση της επίθεσης, ο Oleg Rybachenko, αντάλλαξε κάρτες με τους υφισταμένους του. Ένα αγόρι με σορτς, ξανθό, πολύ μυώδες και γλυπτό έπαιζε με γκριζομάλληδες μαχητές. Ακόμη και παραδόξως, ο Oleg είναι μεγαλύτερος από όλους. Αλλά αυτό το αγόρι αυτοκόβεται.
  Θυμόμαστε το Πορτ Άρθουρ, την ηρωική άμυνα από την οποία προήλθε η δόξα της Ρωσίας. Μεγάλη δόξα ταυτόχρονα...
  Το αθάνατο αγόρι παρατήρησε:
  - Έτσι λύνουμε όλα μας τα προβλήματα! Σύντομα θα έρθει μια στιγμή που οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ ο ένας τον άλλον!
  Στρατιώτες και αξιωματικοί συμφώνησαν:
  - Φυσικά, ταγματάρχη! Δεν θα σκοτώσουν!
  Ο Όλεγκ κοίταξε την κορδέλα με τα πολλά μετάλλιά του. Ναι, υπάρχουν ήδη τόσες πολλές διαταγές, λίγοι στρατηγοί έχουν. Και θα ήταν ωραίο να αποκτήσεις έναν τίτλο για τον εαυτό σου. Πρίγκιπας, Κόμης, Δούκας!
  Duke Rybachenko - ακούγεται όμορφο!
  Και το αγόρι πήδηξε πιο ψηλά και στριφογύρισε στο πικάπ.
  Οι Γερμανοί προσπάθησαν να επιτεθούν, αλλά αποκρούστηκαν και πάλι και υπέστησαν κολοσσιαία ανεπανόρθωτη ζημιά.
  Τον Ιούλιο, ο ρωσικός στρατός σημείωσε νέες, μεγάλες επιτυχίες στην Αφρική. Ενώ η σφοδρότητα της επίθεσης του τσαρικού στρατού ήταν εκεί. Η Αλγερία έχει πολλά από τα καλύτερα ρωσικά όπλα. Και στο τέλος του μήνα οι Γερμανοί περικυκλώνονται και καταστρέφονται στο καζάνι.
  Τον Αύγουστο, ρωσικά στρατεύματα διέρρηξαν επίσης το Μαρόκο. Απελπισμένα πολέμησαν, τα κορίτσια στη δεξαμενή "Kondratenko" -6, σπάζοντας μέσα στο πάχος του.
  Κάθε τόσο υπήρχαν αναφορές για παράδοση Γερμανών για πόλεις που είχαν καταληφθεί.
  Έγιναν καυγάδες στη Νιγηρία και σε διάφορα μέρη. Οι Ρώσοι πήραν τόσο σε αριθμούς όσο και περισσότερους κινητούς τεχνικούς και με την υποστήριξη του ντόπιου πληθυσμού, τον οποίο οι ρατσιστές φασίστες έστρεψαν εναντίον των εαυτών τους.
  Η Αφρική αποδείχθηκε πράγματι ένας αδύναμος κρίκος στη στρατηγική του Χίτλερ και του Μουσολίνι Τζούνιορ.
  Η Ρωσία επικράτησε εκεί... Και τον Σεπτέμβριο, ανεβαίνοντας αργά, οι δυνάμεις κινήθηκαν στη Νορβηγία. Οι Ναζί υπέστησαν τεράστιες απώλειες. Και η Αλένκα και το πλήρωμά της καβάλησαν το τανκ. Το νεότερο τανκ "Nikolay" -5 βαρύ, αποδείχθηκε πιο εξελιγμένο από τη σειρά Ε.
  Ακόμη και ένα τόσο ισχυρό τανκ όπως το Ε-200 πέρασε μέσα από τα όπλα της τσαρικής μηχανής.
  Η Alyonka, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έτριψε τα χέρια της ικανοποιημένη:
  - Είμαι κάτι που μπορεί να σπάσει τη Βέρμαχτ!
  Η Anyuta πάτησε επίσης το κουμπί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τρύπησε το γερμανικό αυτοκίνητο και επιβεβαίωσε:
  - Θα σκουπίσουμε τη Βέρμαχτ στη σκόνη! Για την εξουσία του τσαρισμού!
  Ο κουλ Αυγουστίνος πυροβόλησε και φώναξε:
  - Και θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  Η Μαρία συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Ναι, στον τσαρικό κομμουνισμό!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πάτησε τα κουμπιά του joystick. Και συγχρόνως, ως λουπανέτο, και συντρίψτε τον εχθρό.
  Και εδώ η Marusya θα τρίζει:
  - Σε πλήρη βαθμό!
  Και επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα πατήσει το κουμπί του joystick.
  Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη περικυκλώσει το Όσλο. Οι μάχες πάνε για κάθε θάμνο και σπίτι.
  Στο κέντρο ο τσαρικός στρατός αποκρούει και πάλι τη γερμανική επίθεση. Ο Oleg Rybachenko, όπως πάντα, είναι στην πρώτη γραμμή και αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση. Το ρωσικό πυροβολικό λειτουργεί σαν ρολόι.
  Όλα σωστά και σωστά...
  Τον Οκτώβριο, τα ρωσικά στρατεύματα απέκοψαν τελικά την Αφρική από τις χερσαίες προμήθειες, απελευθερώνοντας το Μαρόκο. Οι Ναζί βρέθηκαν σε ένα είδος καζάνι.
  Ακόμα και στη μαύρη ήπειρο. Ο Χίτλερ έτρεμε από οργή, αλλά δεν μπορούσε να φάει τίποτα.
  Ναι, χώθηκε στη Ρωσία... Ο χειμώνας πλησίαζε. Ο Oleg Rybachenko, παρά το γεγονός ότι άρχισε να χιονίζει, εξακολουθεί να τρέχει ξυπόλητος και με σορτς. Λοιπόν, αγόρι - τι θα πάρεις! Και αρκετά ατρόμητο αγόρι.
  Και ρίχνει χειροβομβίδες με γυμνά δάχτυλα.
  Και τραγουδάει:
  - Άσε να τρέξει αδέξια,
  Θωρακισμένα τανκς στις λακκούβες...
  Και στην οροφή είναι ένα πολυβόλο -
  πυροβολητής Cheburashka,
  Κροκόδειλος πυροβολητής!
  Στην επίθεση ο Shakoklyak!
  Το αγόρι εξολοθρευτής πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζοντας τους Ναζί και τραγούδησε:
  - Και παίζω με δυναμίτη,
  Μπροστά στους περαστικούς!
  Πώς θα ξεφύγουν τα κομμάτια του Fritz!
  Όλοι λένε ψέματα, κι εγώ πάω!
  Και το αγόρι είναι πραγματικά αστείο! Αλλά ήδη στο στρατό για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Και απλά ένας διάβολος! Ακόμα και ξανθιά!
  Ο Oleg Rybachenko ρίχνει ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και βρυχάται:
  - Δόξα στον Τσάρο και τον Νικόλαο και τον Βλαδίμηρο τον Τρίτο!
  Και σκέφτηκα ότι ας μην μπερδεύουν τον Vladimir Kirillovich Romanov με τον Vladimir Putin! Οι μεγάλοι τσάροι των Ρομανόφ είναι μια καταπληκτική οικογένεια! Αυτοί που έκαναν τη Ρωσία τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία!
  Και όχι τόσο χαμένος από τύχη όσο ο Πούτιν!
  Αλλά τώρα τα ρωσικά στρατεύματα αποκρούουν άλλη μια επίθεση.
  Έρχεται ο Νοέμβρης. Οι Ναζί κόβεται η ανάσα. Αλλά νέες εφεδρείες ρίχνονται στη μάχη. Ήδη τελειώνουν στην Αφρική. Είναι δύσκολο για τους φασίστες.
  Έτσι βγάζουν την οργή τους στους κρατούμενους. Εδώ πήραν την όμορφη Νικολέττα. Την έγδυσαν μέχρι το εσώρουχό της και την οδήγησαν στο φρέσκο χιόνι του Νοεμβρίου.
  Ένα κορίτσι με τα χέρια δεμένα, σχεδόν γυμνό, περπατά μέσα από τις χιονοστιβάδες αφήνοντας γυμνά, χαριτωμένα ίχνη. Αυτή είναι τόσο όμορφη. Και οι Γερμανοί την ακολουθούν μαστιγώνοντάς τη με μαστίγια. Και χτύπησαν τον εαυτό τους μια καλλονή, χτύπησαν. Από την κομμένη πλάτη του στάζει αίμα.
  Η Νικολέττα μόλις έσφιξε τα δόντια της. Και σηκώνει περήφανα το κεφάλι του. Και τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν σαν προλεταριακό πανό.
  Και τα γυμνά της πόδια έγιναν επίσης κόκκινα, αλλά το κορίτσι δεν σηκώνει ούτε φρύδι.
  Τι απίστευτο θάρρος που έχει.
  Αν και οι Ναζί το έχουν ήδη πάρει και το έχουν βάλει στο γυμνό τους στήθος με έναν πυρσό. Αλλά ακόμα και τότε το κορίτσι μόνο ανατρίχιασε, αλλά δεν φώναξε.
  Έχει τόσο μεγάλη πίστη...
  Το κορίτσι τραβιέται πάνω σε ένα ράφι, οι αρθρώσεις της είναι στριμμένες. Τότε ανάβει φωτιά κάτω από γυμνά πόδια. Γλείφει τα ξυπόλυτα πόδια της καλλονής. Και με καυτές αλυσίδες μαστιγώνουν το γυμνό κορμί της καλλονής.
  Η Νικολέττα τραγούδησε ως απάντηση•
  Είμαι η Τσερνομπόγκ, η κόρη του κακού Θεού,
  Δημιουργώ χάος, σπέρνω την καταστροφή...
  Το μεγαλείο μου δεν ξεπερνιέται,
  Μόνο η έξαλλη εκδίκηση καίει στην ψυχή!
  
  Ως παιδί ήθελα ένα καλό κορίτσι,
  Έγραφε ποίηση και τάιζε γάτες...
  Σηκώθηκε νωρίς το πρωί
  Από πάνω φτερούγιζε τα φτερά των χερουβείμ!
  
  Τώρα όμως ξέρω τι είναι το κακό
  Τι κάνει αυτόν τον κόσμο δυστυχισμένο...
  Και τι είναι αυτό που λες καλό;
  Εδώ είναι η καταστροφή που αγαπήθηκε με πάθος!
  
  Και έδειξε την κοριτσίστικη ζέση της,
  Τι αστραφτερή κόρη του Θεού έχει γίνει...
  Θα κατακτήσουμε τις εκτάσεις του σύμπαντος,
  Ας δείξουμε δύναμη, πολύ δυνατό!
  
  Μεγάλος πατέρας αυτό το Τσερνομπόγκ,
  Φέρνει χάος, πολέμους στο σύμπαν...
  Προσεύχεσαι στον Svarog να βοηθήσει,
  Στην πραγματικότητα, ανταμείβεσαι!
  
  Είπα λοιπόν, σώσε τον Κύριο,
  Αφήστε τον θυμό να βράσει στην καρδιά σας...
  Θα χτίσουμε την ευτυχία, πιστεύω στο αίμα,
  Ας γεμίσει η μήτρα μέχρι το χείλος!
  
  Λατρεύω την πονηριά, την κακία και την απάτη,
  Πώς να ξεγελάσεις τον Στάλιν τον τύραννο...
  Δεν μπορεί να ντροπιαστεί
  Και πόση ομίχλη υπάρχει στον κόσμο!
  
  Εδώ πρότεινα να κάνω μια δυνατή κίνηση,
  Ένα χτύπημα για να καταστρέψει το κακό...
  Αλλά ένας πολύ μαύρος Θεός ερωτεύτηκε,
  Σε όλα τα θέματα, και σε αυτά και στη μετά θάνατον ζωή!
  
  Πώς αποδείχτηκε ότι ήμουν συνηθισμένος στο κακό,
  Και στην καρδιά της οργής, μανιωδώς τρέφεται ...
  Εξαφανισμένη λαχτάρα για χαρά, καλοσύνη,
  Μόλις ο θυμός διαπέρασε από το βάθρο!
  
  Και τι γίνεται με τον Στάλιν - είναι επίσης κακός,
  Σχετικά με τον Χίτλερ, οπότε δεν τίθεται θέμα...
  Ο Τζένγκις Χαν ήταν τόσο ωραίος ληστής
  Και πόσες ψυχές κατάφερε να σακατέψει!
  
  Οπότε λέω γιατί να είσαι καλά,
  Αν δεν υπάρχει το παραμικρό προσωπικό συμφέρον...
  Όταν είσαι δρυοκολάπτης - το μυαλό σου είναι μια σμίλη,
  Και εξαφανίστηκε όταν ανόητες σκέψεις!
  
  Λέω λοιπόν στον εαυτό μου και στους άλλους,
  Σερβίρετε τη δύναμη σαν μαύρο μελάνι...
  Τότε θα κατακτήσουμε την έκταση του σύμπαντος,
  Τα κύματα θα διασχίσουν το σύμπαν!
  
  Θα κάνουμε το κακό τόσο δυνατό
  Θα δώσει στην οργή αθανασία,
  Εκείνοι που είναι αδύναμοι στο πνεύμα έχουν ήδη εκπλαγεί,
  Και είμαστε οι πιο δυνατοί άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό!
  
  Εν ολίγοις, θα γίνουμε πιο δυνατοί παντού,
  Σηκώστε το σπαθί του αίματος πάνω από το σύμπαν...
  Και η οργή μας θα είναι και μαζί της,
  Θα λάβουμε μια κλήση γεμάτη μοίρα!
  
  Με λίγα λόγια, είμαι πιστός στο Chernobog,
  Υπηρετώ αυτή τη σκοτεινή δύναμη με όλη μου την καρδιά...
  Η ψυχή μου είναι σαν τα φτερά του αετού
  Όσοι είναι με τον Μαύρο Θεό είναι ανίκητοι!
  Ο πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και του χιτλερικού συνασπισμού συνεχίστηκε. Μέχρι τον Δεκέμβριο, τα ρωσικά στρατεύματα τελείωσαν τελικά τους Ιταλούς, αναγκάζοντάς τους να συνθηκολογήσουν στην Αφρική, και σχεδόν εξολοκλήρωσαν τους Γερμανούς εκεί. Εκκαθαρίστηκε από το Fritz και τη Νορβηγία.
  Τώρα ο τσαρικός στρατός πήγε στην επίθεση στις 25 Δεκεμβρίου. Ξέσπασαν σφοδρές μάχες. Το χειμώνα, τα ρωσικά τανκς ήταν σαφώς ισχυρότερα. Και διαπέρασε την άμυνα του εχθρού.
  Ο Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι, έτρεξε ξυπόλητος και με σορτς μέσα στο χιόνι, τραγουδώντας:
  - Αυτή είναι η τελευταία και αποφασιστική μάχη μας! Ας πεθάνουμε για την Πατρίδα - οι στρατιώτες είναι πίσω μου!
  Τα ρωσικά τανκς είναι πολύ ευκίνητα σε κινητήρες αεριοστροβίλων. Και οι Ναζί δεν μπορούν να τους σταματήσουν τόσο εύκολα.
  Εδώ μπροστά ορμάει το "Nikolay" -5. Έχει πέντε κορίτσια που τραγουδούν με θέρμη:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, ο ρωσικός κόσμος δεν μπορεί να νικηθεί!
  Και από κανόνι πώς να πέσουν! Στην πραγματικότητα αποδεικνύεται απλά υπέροχο! Κορίτσια παρά το κρύο, με μπικίνι και ξυπόλητα. Και αυτοπυροβολούνται, και δεν σκέφτονται να σταματήσουν.
  Είναι απλώς άγρια, ξέφρενη δύναμη.
  Η Alyonushka λατρεύει όχι μόνο να πυροβολεί, αν και πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και να χτυπήσει τον Γερμανό, αλλά και να συνθέτει ιστορίες.
  Για παράδειγμα, έγραψε πώς ένα κορίτσι πήγε σε μακρινές χώρες για να σώσει ένα γατάκι. Τριάντα τρεις μέρες περπατούσα ξυπόλητος σε έναν βραχώδη δρόμο, γκρεμίζοντας τα τρυφερά μου πόδια στο αίμα.
  Κι όμως μπόρεσα να βρω το ζώο. Για αυτό, η νεράιδα εκπλήρωσε την επιθυμία της και η κοπέλα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα.
  Η Alyonushka, ωστόσο, σκέφτηκε, γιατί χρειάζεται σύζυγο για έναν αξιωματικό του ρωσικού στρατού; Καλύτερα να έχεις ένα μάτσο εραστή. Και περισσότερα χρήματα και περισσότερη διασκέδαση. Τελικά, οι άντρες είναι τόσο διαφορετικοί. Και μαζί τους, φυσικά, βιώνεις την ευχαρίστηση με διαφορετικούς τρόπους. Τι γίνεται με τον σύζυγο; Γρήγορα θα τον βαρεθείτε και θα τον βαρεθείτε!
  Αλλά ένας νεαρός άνδρας που μόλις αρχίζει να ανακαλύπτει τον κόσμο των ενηλίκων είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
  Και ο Αλένκα ξαναπυροβολεί, χτυπώντας το γερμανικό Ε-100.
  Και κουνάει τα πολύ όμορφα πόδια της, σαν αρχαίας Ελληνίδας θεάς.
  Και τότε ο Anyuta σουτάρει. Επίσης γυμνά δάχτυλα. Και σπάει το γερμανικό κανόνι.
  Τότε το κορίτσι λέει:
  - Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι άνθρωποι στη Ρωσία, αλλά ο Τσάρος Βλαντιμίρ είναι ο καλύτερος από τους βασιλιάδες!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε:
  - Και ο Νικόλαος Β' δεν ήταν κακός! Α, δεν ξέραμε να εκτιμάμε τους βασιλιάδες!
  Η Μαρία τραγούδησε, πυροβολώντας τους Ναζί με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και χαμογελώντας:
  - Είναι απαραίτητο να υπακούσουμε στους Ρώσους, με καθαρή καρδιά και σοφότερο! Και προς δόξα του Νικολάου, είναι ο μεγάλος βασιλιάς των βασιλιάδων!
  Και η Marusya τραγούδησε κάτι ... Και παίζει επίσης με τα γυμνά της πόδια ...
  Τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν. Ο Oleg Rybachenko επίσης αγωνίζεται. Είναι ακόμα ένα δεκάχρονο αγόρι. Τέτοιο είναι το τίμημα της αθανασίας. Ναι, αλλά πόσο καλά και ευδιάθετα νιώθει! Έχει τόση πολλή ενέργεια και μια ροή δύναμης που βράζει.
  Το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τρίζει:
  - Είμαι τίγρη, όχι γάτα, τώρα ζει μέσα μου, όχι ο Λεοπόλδος, αλλά η Λεοπάρδαλη!
  Το αγόρι ταγματάρχης, όπως πάντα, είναι σε ένα αστραφτερό χτύπημα. Μην σταματάτε τους Ναζί.
  Εδώ τα ρωσικά στρατεύματα την 1η Ιανουαρίου είχαν ήδη καθαρίσει πλήρως το έδαφός τους από τα στρατεύματα της Γερμανίας και της Ιταλίας και μπήκαν στην κατοχή του Τρίτου Ράιχ.
  Την ίδια στιγμή, ρωσικές μονάδες εισήλθαν στο Μεξικό. Ήρθε το νέο έτος 1956.
  Για τους Ρώσους ξεκίνησε με νέες νίκες. Στις 7 Ιανουαρίου παρέδωσε τα υπολείμματα των γερμανικών στρατευμάτων στην Αφρική. Και ολόκληρη η Μαύρη Ήπειρος έγινε Ρωσική.
  Τώρα ο δαιμονισμένος Φύρερ κατάλαβε ότι είχε μπερδευτεί τελείως. Και πρόσφερε στη Ρωσία διαπραγματεύσεις.
  Στο οποίο ο Τσάρος Βλαντιμίρ απάντησε:
  - Θα μιλήσουμε μόνο για την άνευ όρων παράδοση του Τρίτου Ράιχ και της Ιταλίας!
  Τι σοφά λόγια! Και ο πόλεμος συνεχίζεται. Στην πρώτη γραμμή της επίθεσης βρίσκεται φυσικά ο Όλεγκ Ριμπατσένκο. Τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στην Ανατολική Πρωσία. Οι γραμμές άμυνας εδώ είναι δυνατές. Πρέπει να ξεπεράσεις με μάχες και δεν θα προχωρήσεις γρήγορα.
  Ένα από τα μέσα για μια σημαντική ανακάλυψη ήταν τα αυτοκινούμενα όπλα με το βομβαρδιστικό Alexander-4. Πολύ δυνατό και θανατηφόρο.
  Και επίσης όμορφα κορίτσια εδώ πώς να γιορτάσουν εδώ. Εκτοξεύουν βλήματα χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πατώντας τα κουμπιά του joystick. Και καταστρέψτε τα κουτιά και τα κουτιά του εχθρού.
  Τα κορίτσια τρέχουν με τόλμη στο χιόνι - γι' αυτό είναι οι Ρωσίδες. Και το ρίχνουν στη μάχη οι Ινδοί και οι Κινέζοι. Αυτοί ήδη γεμίζουν κυριολεκτικά τις προσεγγίσεις στα χαρακώματα με τα πτώματα τους. Αλλά και πάλι καταφέρνουν να το πάρουν.
  Ο ρωσικός στρατός εισέρχεται.
  Ωστόσο, ο στρατηγός Βασιλέφσκι μεταφέρει το βασικό πλήγμα στην Ιταλία -που είναι πολύ πιο αδύναμη. Και τώρα οι Ρώσοι στρατιώτες κερδίζουν τη μία νίκη μετά την άλλη.
  Ο Ιανουάριος ήταν πολύ επιτυχημένος. Τα ρωσικά στρατεύματα ανέτρεψαν τους Ιταλούς και σέλασαν τις Άλπεις. Και τον Φεβρουάριο κατέλαβαν τη Βενετία. Και μπήκαν στη Λορμπαντίνια. Πήραν και το Πόζναν. Οι Γερμανοί υποχώρησαν. Στις 2 Μαρτίου έπεσε η Κλαϊπέντα. Τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν μέσω της Ανατολικής Πρωσίας σε μια αργή, πολύ πυκνή άμυνα. Έπρεπε να κάψω κυριολεκτικά το δρόμο με κοχύλια.
  Αλλά στην Ιταλία, το μέτωπο των ζυμαρικών κατέρρευσε. Και τα ρωσικά στρατεύματα όρμησαν στη Ρώμη. Στις 30 Μαρτίου 1956 ξεκίνησε η επίθεση στην πρωτεύουσα της Ιταλίας. Έτσι ο λαός πλήρωσε για τις φιλοδοξίες της οικογένειας Μουσολίνι.
  Η Ρώμη, η πρωτεύουσα της Ιταλίας, δέχεται επίθεση. Οι μάχες είναι σκληρές. Αν και οι Ιταλοί υποχωρούν όλο και περισσότερο. Εδώ τα κορίτσια τσακώνονται πολύ όμορφα και με μπικίνι και ξυπόλητα. Οι πολεμιστές ρίχνουν χειροβομβίδες με τα πόδια τους και νοκ-άουτ τους πολεμιστές του Μουσολίνι.
  Όμορφα κορίτσια εδώ, και φυσικά πολύ σέξι. Και με τους μύες των τιτάνων. Και το πώς ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους είναι απλά εκπληκτικό.
  Η Νατάσκα πηγαίνει μπροστά και σουτάρει, ενώ γρυλίζει:
  - Για την Πατρίδα όμορφη στην καρδιά μου καίει η λαμπερή φωτιά!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας, τραγουδάει μαζί:
  - Ας ανοίξουμε την πόρτα στα επιτεύγματα! Η πίστη μας και ο βασιλιάς είναι μονόλιθος!
  Και μετά υπάρχει η Aurora, σαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, μια κοκκινομάλλα σκύλα θα βγάλει δίσκους. Και οι κομμένοι Ιταλοί πέφτουν.
  Και τότε η Σβετλάνα τραγουδά επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους! Θα τους τσακίσουμε όλους!
  Πετάνε δίσκους με τα ξυπόλητα και αλέθουν τους φασίστες. Έτσι ο Μουσολίνι μπήκε κάτω από την αποσυναρμολόγηση των κοριτσιών. Η επίθεση του Απριλίου του 1956 ήταν σφοδρή και πολύ ευφάνταστη.
  Και εδώ τα τανκς οδηγούν, κολασμένες στήλες φωτιάς ξεπηδούν από τα κουφάρια τους.
  Τα κορίτσια προχωρούν και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους. Και πώς φτύνουν κάτι ματωμένο.
  Και γελάνε...
  Η Νατάσα τραγούδησε με θέρμη:
  - Τσάρο Βλαντιμίρ, δώσε τον Χίτλερ στο πρόσωπο!
  Και κλείνει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια του. Ένα τόσο υπέροχο κορίτσι.
  Τα κορίτσια ορμούν με άγρια μανία. Πυροβολούν από πολυβόλα. Κόβουν τον εχθρό, σκόρπισαν τους Ναζί. Και μετά είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Και στα χέρια της πανίσχυρης γυναίκας-ήρωας κρατά ένα φλογοβόλο. Και θα το πάρει και θα το χτυπήσει, αλλά πώς θα τρακάρει.
  Τα τσιπ πετούν από τους Ναζί προς όλες τις κατευθύνσεις. Και οι πολεμιστές επίσης πώς θέλουν να γελάσουν.
  Μετά θα τραγουδήσει:
  - Θα χτυπηθεί ο Μουσολίνι! Η φιλία μας είναι μονόλιθος!
  Και πάλι με μάτια ζαφείρι κλείνει το μάτι! Και χτυπήστε τους Ναζί.
  Και τι ήθελες; Η Ρώμη καταλήφθηκε κάποτε από τους Σλάβους υπό την ηγεσία του Αττίλα. Και τώρα αναλαμβάνουν οι Ρώσοι.
  Η Ολυμπιάδα, τηγανίζοντας ζωντανούς αντιπάλους με δοκάρι, τραγούδησε:
  - Λαμπρός ήλιος της ελπίδας
  Ανεβαίνει ξανά στη χώρα..
  Η Ρωσία κερδίζει όπως πριν -
  Οι πολεμιστές της Βέρμαχτ χτυπούν!
  
  Ρωσικός αετός πάνω από τον πλανήτη
  Φτερά, ανοίγουν, απογειώνονται...
  Ο εχθρός θα κληθεί να λογοδοτήσει -
  Θα ηττηθεί - σπάσει!
  Μετά την πτώση της Ρώμης, τα ιταλικά στρατεύματα άρχισαν να παραδίδονται μαζικά. Η αυτοκρατορία του Μουσολίνι, αυτός ο κατώτερος στρατιωτικός εταίρος του Τρίτου Ράιχ, καιγόταν.
  Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Νάπολη σχεδόν χωρίς αντίσταση και αποβιβάστηκαν στη Σικελία. Και εκεί δεν υπήρχε σχεδόν καμία αντίσταση. Και ο Χίτλερ ήταν υστερικός.
  Μέχρι τα τέλη Μαΐου, η Ιταλία είχε τελειώσει. Οδηγήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες κρατούμενοι.
  Ρωσίδες τα έβαλαν στα γόνατα και αναγκάστηκαν να φιλήσουν τα ξυπόλητα πόδια τους. Γέλασαν ευσυνείδητα. Κάποιοι, ιδιαίτερα νεαροί άνδρες, το έκαναν με ενθουσιασμό.
  Τα κορίτσια στενάζουν αρκετά.
  Το αιώνιο αγόρι Oleg Rybachenko ανάγκασε τους αιχμαλώτους να φιλήσουν τα γυμνά, παιδικά πόδια τους.
  Το έκαναν αρκετά πρόθυμα. Τα αγόρια ήταν πολύ όμορφα, μυώδη και ξανθά. Είναι αλήθεια ότι ήταν ακόμα πολύ μικρός και δεν ήθελε να κάνει κάτι πιο σοβαρό με τις κυρίες. Αλλά όταν τα τραχιά τακούνια γαργαλάνε με τη γλώσσα - είναι ωραίο!
  Ο Oleg Rybachenko συνέλαβε τον στρατηγό και έλαβε άλλη μια διαταγή. Για το οποίο ήταν πολύ περήφανος.
  Ο Μουσολίνι Τζούνιορ προδόθηκε από το δικό του περιβάλλον και η τσαρική Ρωσία έλαβε άλλη μια νίκη. Και ο Μπενεντίτο Μουσολίνι ο πρεσβύτερος δεν έζησε για να δει την ντροπή του και την κατάρρευση του φασισμού στην Ιταλία. Ωστόσο, η ίδια τύχη περίμενε και τους Ναζί στη Γερμανία. Τα ρωσικά στρατεύματα κινήθηκαν στις αρχές Ιουνίου 1956 στην επίθεση. Η Αυστρία ήταν ο κύριος στόχος.
  Η Ελισαβέτα και το πλήρωμά της στο "Nikolay" -5 κινήθηκαν εναντίον των Γερμανών. Τα ρωσικά στρατεύματα προσπάθησαν να περικυκλώσουν τη Βιέννη.
  Ο Φύρερ φυσικά βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Οι κτήσεις των Γερμανών στην Αφρική, τη Σκανδιναβία και το μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ χάνονται. Και τώρα οι μάχες γίνονται ήδη αποκλειστικά στο έδαφος του Τρίτου Ράιχ. Κάτι που φυσικά είναι πιο κόκκινο για τους Γερμανούς. Ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν επίσης στο Μεξικό. Η Lady Gray de Monca είναι επικεφαλής πληρώματος τανκ σε αυτή τη χώρα.
  Και η Ελισάβετ οδηγεί το "Nikolay" -5 γύρω από τη Βιέννη. Ο βασικός του αντίπαλος είναι το Ε-50, το οποίο η τσαρική μηχανή το τρυπάει σαν blotter.
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πατώντας τα κουμπιά στο joystick.
  Χτύπησε ένα γερμανικό τανκ και κελαηδούσε:
  - Θα δώσουμε την καρδιά μας για τον Άγιο Νικόλαο Ρωσ!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Μάλλον, παρόλα αυτά, είναι πιο σωστό να πούμε Βλαντιμίρ!
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Αλλά και πάλι, ήταν ο αυτοκράτορας Νικόλαος, που, αφού μας έδωσε τον πληθυσμό της Κίνας, έκανε τη Ρωσία ανίκητη!
  Πράγματι, στο πεζικό που στάλθηκε να εισβάλει στις γερμανικές θέσεις, οι Κινέζοι ήταν εξ ολοκλήρου μπροστά. Πέταξαν κυριολεκτικά πτώματα. Αλλά έσπασαν.
  Συνήθως οι Ρώσοι πολεμούσαν με αεροσκάφη και τανκς. Πεζικό από Κινέζους, Ινδούς, Ασιάτες. Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι. Επιπλέον, το λαμπρό κεφάλι Νικόλαος Β' εισήγαγε την πολυγαμία κατά τη μεταρρύθμιση της Ορθοδοξίας και επιπλέον Κινέζοι άντρες στέλνονται στη μάχη. Και οι Ρώσοι παίρνουν για συζύγους χήρες και ανύπαντρες Κινέζες.
  Πονηρή στρατηγική.
  Και οι Κινέζοι ανεβαίνουν στην επίθεση, πεθαίνουν και διαπερνούν τις άμυνες των Γερμανών.
  Η Έλενα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πιέζει τα κουμπιά του joystick και ξαναχτυπά το Fritz.
  Και τραγουδάει:
  - Για την Αγία Ρωσία, θα πολεμήσουμε γενναία!
  Μετά από αυτό, το κορίτσι θα το πάρει και θα κλείσει το μάτι. Και ξεγύμνωσε τα λευκά του δόντια! Και είναι τόσο επιθετική.
  Και ιδού πώς θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Και τρίβει και με γυμνά δάχτυλα, και συνθλίβει.
  Τότε θα φωνάξει:
  - Είμαι μια θανατηφόρα κόμπρα!
  Πρέπει να σημειωθεί ότι το τανκ Ε-50 μπορεί να είναι επικίνδυνο. Το πυροβόλο των 88 χλστ. με κάννη 100 EL είναι γρήγορο, δώδεκα βλήματα το λεπτό και πολύ ακριβές. Συχνά χτυπά πανοπλία και μπορεί να προκαλέσει ζημιά.
  Ως εκ τούτου, τα κορίτσια προσπαθούν να κρατήσουν μακριά το κύριο γερμανικό τανκ. Ειδικά κοντά, η διεισδυτική του ικανότητα αυξάνεται δραματικά. Και οι Γερμανοί έχουν έναν πυρήνα σε ένα κέλυφος είτε από ουράνιο είτε από βολφράμιο. Είναι αλήθεια ότι μετά την απώλεια της Αφρικής και τα κοιτάσματα ουρανίου στο Κονγκό, η δύναμη των γερμανικών στρατευμάτων άρχισε να στερεύει.
  Και τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και ξυπόλητα και κουλ.
  Εδώ τραγουδούν στον εαυτό τους με ενθουσιασμό:
  - Λάμπει σαν αστέρι σε όλο τον κόσμο,
  Μέσα από το σκοτάδι...
  Ο μεγάλος ήρωας Τσάρος Βλαντιμίρ,
  Δεν γνωρίζει πόνο, κανένα φόβο!
  
  Οι εχθροί υποχωρούν μπροστά σας
  Το πλήθος ζητωκραυγάζει...
  Η Ρωσία σε δέχεται -
  Ένα δυνατό χέρι κυβερνά!
  Τα μαχητικά κορίτσια, δεν μπορείς να πεις τίποτα εναντίον τους. Και τα πόδια τους είναι τόσο γυμνά και λαξευμένα. Όταν οι αιχμάλωτοι Γερμανοί τους φιλούν, είναι ξεκάθαρο ότι αρέσει τόσο στα κορίτσια όσο και στους άνδρες. Και οι πολεμιστές τσιρίζουν αρκετά.
  Και έβγαλαν τα μαργαριταρένια δόντια τους.
  Αυτά είναι μερικά ωραία κορίτσια. Και με γυμνά δάχτυλα, ένας άλλος φασίστας βγαίνει νοκ άουτ από την Ελισάβετ.
  Τότε, όπως λέει:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Και έτσι η Κατερίνα θα πυροβολήσει. Θα εμβολίσει το εχθρικό τανκ, θα μουλιάσει το Fritz και θα τρίζει:
  - Θάνατος στους εχθρούς!
  Και εκεί η Έλενα τραμπαρίζει επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πατώντας τα στα κουμπιά του joystick. Και κελαηδάει:
  - Για την Πατρίδα στο μεγαλείο!
  Και τότε το βλήμα θα εκτοξευτεί και οι εξαιρετικοί Ολυμπιακοί Αγώνες - επίσης μια ξανθιά. Και καθώς κελαηδάει:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Και τα κορίτσια είναι γεμάτα ενθουσιασμό.
  Εδώ έρχεται το τανκ Ε-75. Το πυροβόλο του είναι πιο ισχυρό: 128 χιλιοστά, και μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά. Επιπλέον, αυτή η δεξαμενή έχει καλύτερη προστασία και παχύτερη θωράκιση.
  Αλλά η Ελισάβετ είναι σαν ανόητη. Και θα απελευθερώσει κάτι θανατηφόρο, διαπερνώντας από απόσταση. Και από τον Γερμανό έχουν μείνει μόνο κομμάτια σκισμένου μετάλλου.
  Και το κορίτσι θα τραγουδήσει:
  - Αγία ομορφιά και μεγάλο όνειρο!
  Μετά από αυτό, θα δείξει τη γλώσσα.
  Τα γερμανικά άρματα μάχης Ε-75 έγιναν πρόσφατα πιο ογκώδη. Έχουν ένα μακρύτερο όπλο, το οποίο σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε τα ρωσικά τανκς, ειδικά αυτά που είναι ευκολότερα. Και αυτό κάνει το Fritz πιο επικίνδυνο.
  Αλλά τα σοβιετικά κορίτσια δεν ντρέπονται από αυτό. Και συνθλίβουν τον Φριτς.
  Και οι ίδιοι οι πολεμιστές είναι ακόμη περισσότερο στη ζέστη με μπικίνι, και ξυπόλητοι. Και αγωνίζονται με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Κερδίζουν συντριπτικά.
  Η Catherine πυροβόλησε στους Ναζί και τραγούδησε:
  - Μα για να είμαι ειλικρινής! Συνθλίβω όλα τα Fritz ανεξαιρέτως!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Θα τους κερδίσουμε όλους και, φυσικά!
  Οι Ολυμπιακοί επίσης κέρδισαν τους Ναζί χωρίς οίκτο. Είναι τόσο ανίκητη σκύλα.
  Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Η Νατάσα και η ομάδα της πολεμούν στο τανκ Kondratenko-6. Αυτό το αυτοκίνητο είναι λίγο ελαφρύτερο, αλλά πιο κινητό από τον Νικολάι. Φυσικά, με λιγότερο βάρος, το διαμέτρημα είναι μικρότερο και η θωράκιση είναι λίγο πιο λεπτή. Και αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος θανάτου είναι πολύ μεγαλύτερος.
  Αλλά τα κορίτσια, πρέπει να πω, δεν ντρέπονται καθόλου. Και πολεμούν σαν γίγαντες της μάχης.
  Η Νατάσα τραγουδά, πυροβολώντας ενεργά:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και πατάει τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Η Ζόγια πυροβολεί επίσης, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και τρίζει:
  - Ο Τσάρος Βλαντιμίρ μπροστά!
  Και όλα τα κορίτσια γάβγιζαν στο ρεφρέν:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Μετά από αυτό, η Aurora πυροβόλησε, γύρισε το γερμανικό τανκ και εξέδωσε:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Κούνησε κι εκείνη ξυπόλητα τα πόδια της.
  Και τότε η Σβετλάνα ενέδωσε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και γρύλισε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Οι Ρώσοι πολεμούν μανιασμένα!
  Και όλα τα κορίτσια αναφώνησαν σε χορωδία:
  - Δυνατή γροθιά στρατιώτη!
  Και πάλι οι καλλονές ορμούν στη μάχη. Πυροβόλησε με ακρίβεια και ακρίβεια!
  Εδώ έρχονται τα πληρώματα της Τζέιν, χτυπώντας τους Μεξικανούς. Είναι επίσης μια πολύ έξυπνη και όμορφη κυρία.
  Και τα κορίτσια στην άμαξα της - ξυπόλητα και με μπικίνι. Πολεμούν τον εαυτό τους με άγρια και ήρεμη μανία.
  Τότε η Γερτρούδη πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και κελαηδούσε:
  - Είμαι ένα κορίτσι που θα καταστρέψει τους πάντες σε κλάσμα του δευτερολέπτου!
  Και εδώ η Malanya είναι σαν λουπανέτο. Και σπάστε το λάτιν τανκ από απόσταση.
  Και εκεί η Ματίλντα, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, θα τη χτυπήσει.
  Και γελάστε:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Και πολεμιστές ύψιστης και εξαγριωμένης τάξης. Δεν αισθάνονται αδύναμοι ή θυμωμένοι.
  Όπως γαμούν, γαμούν.
  Και η Alyonka αγωνίζεται επίσης με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, η Βιέννη είναι περικυκλωμένη. Συντριπτικό πλήγμα δόθηκε στη Γερμανία και το κύρος της. Την ίδια ώρα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν προς το Όντερ. Ρίχνουν στη μάχη Κινέζους, Ινδούς, Άραβες. Και σπάστε την άμυνα του Fritz.
  Ο Χίτλερ φυσικά είναι ήδη σε πανικό. Πώς τον πίεζαν τα κορίτσια με τανκς και αεροπλάνα.
  Εδώ είναι η Αλμπίνα και η Αλβίνα, δύο Ρώσοι πιλότοι. Επίσης ξυπόλητοι και με μπικίνι γκρεμίζουν τους Ναζί σαν αχλάδια με ένα ραβδί από κλαδί. Και για ένα ζευγάρι κάνει κυριολεκτικά τέτοια θαύματα.
  Η Αλμπίνα κατέρριψε πέντε αεροπλάνα με μια έκρηξη από το μαχητικό της "Μέγας Πέτρος" και τραγούδησε:
  - Είμαστε αρκούδες του ουρανού!
  Η Alvina κατέρριψε έξι αεροπλάνα με μια έκρηξη από τον πολεμικό της αετό και κελαηδούσε:
  - Και θα τους τσακίσουμε όλους!
  Στον ουρανό, αυτό το ζευγάρι ήταν ήδη θρυλικό!
  Στα κορίτσια απονεμήθηκαν επτά βαθμοί του Σταυρού του Αγίου Γεωργίου: ασημένιος σταυρός, ασημένιος σταυρός με τόξο, χρυσός σταυρός, χρυσός σταυρός με τράπεζα. Καθώς και χρυσός σταυρός με διαμάντια, και χρυσός σταυρός με διαμάντια και φιόγκος. Και ο υψηλότερος βαθμός είναι ένας χρυσός σταυρός αστέρι, με ένα τόξο από διαμάντια. Ένα υψηλότερο βραβείο - ένα μεγάλο αστέρι ενός χρυσού σταυρού, με διαμάντια και ένα τόξο, καθιερώθηκε πρόσφατα.
  Έτσι τα κορίτσια θα μπορούσαν δικαίως να είναι περήφανα για τα επιτεύγματά τους. Και πάντα, ακόμα και στο κρύο, τσακώνονταν μόνο με μπικίνι και αποκλειστικά ξυπόλητοι.
  Τόσο υπέροχα κορίτσια.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε και τραγούδησε:
  - Για τις καλύτερες μας νίκες!
  Ο Άλβιν συνέχισε:
  Ας μας καμαρώνουν τα εγγόνια και οι παππούδες μας!
  Πολεμιστές και μάλιστα - κορίτσια μιας κολοσσιαίας τάξης!
  Κτυπούν τους Ναζί στον ουρανό και τραγουδούν:
  - Δόξα στη Ρωσία, Δόξα! Ο Τσάρος μας Βλαντιμίρ είναι ήρωας! Θα υπάρχει δύναμη την αυγή! Θάψτε τον Χίτλερ στο έδαφος!
  Φυσικά, ο Vladimir Kirillovich Romanov μπορεί να είναι πολύ ευχαριστημένος με τους πολεμιστές του.
  Αν πολεμήσουν, τότε με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να σηκώσεις δόρυ εναντίον τους!
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ είναι ένας τσάρος που έχει κάθε ευκαιρία να δώσει τέλος στους πολέμους μια για πάντα!
  Και οι φασίστες ανατριχιάζουν από τα χτυπήματα του τσαρικού στρατού...
  Η περικυκλωμένη Βιέννη έπεσε γρήγορα. Στα μέσα Ιουλίου, τα στρατεύματα της τσαρικής αυτοκρατορίας βγήκαν σε ένα ευρύ μέτωπο προς το Όντερ. Και ο Koenigsberg μπλοκαρίστηκε εντελώς.
  Και οι Γερμανοί υποχώρησαν πέρα από το Όντερ. Και προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια γραμμή άμυνας εκεί. Κεφάλαια υπεράσπιση. Όμως, το δεύτερο μισό του Ιουλίου, τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του Αμβούργου... Οι Ναζί αργά αλλά σταθερά υποχώρησαν.
  Οι μάχες ήταν πολύ σκληρές. Κάποια χωριά άλλαξαν χέρια αρκετές φορές. Στις μάχες συμμετείχαν και τα νέα γερμανικά τανκς της πιο εξελιγμένης σειράς AG, πυραμιδικά. Διακρίνονταν από καλή προστασία από όλες τις πλευρές. Αλλά ο τσαρικός στρατός τους ξεπέρασε.
  Και ένας μεγάλος αριθμός Ασιατών πεζών πέθαναν στα μέτωπα. Αλλά σε αφήνουν να κινηθείς.
  Οι Γερμανοί, από την άλλη, είχαν εξαντληθεί και σε ανθρώπινο δυναμικό. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, το Αμβούργο περικυκλώθηκε και το Μόναχο ήταν αποκλεισμένο.
  Οι Γερμανοί έχασαν ένα σημαντικό έδαφος. Και δεν είχαν τίποτα να κρατήσουν τις θέσεις τους.
  Ο Oleg Rybachenko πολέμησε στο προσκήνιο στο έδαφος της ίδιας της Γερμανίας. Και το αιώνιο αγόρι χαμογελούσε συνεχώς και έβγαζε τα μαργαριταρένια δόντια του.
  Και εκεί πέταξε χειροβομβίδες με γυμνά, παιδικά πόδια. Είναι καλό να είσαι παιδί - πόσο φυσικό είναι να είσαι στη ζέστη μόνο με σορτς. Και αφού είσαι αθάνατη, μπορείς να είσαι και ημίγυμνη τον χειμώνα χωρίς να κινδυνεύεις να κρυώσεις.
  Έτσι το αγόρι τραγούδησε:
  - Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι,
  Κάτω από τις βροντές του Ιουλίου και υπό τον ήχο του σερφ!
  Ξυπόλητοι, μόνο ξυπόλητοι
  Είναι εύκολο για ένα αγόρι να είναι ένας κουλ καουμπόι!
  Και το παιδί-ταγματάρχης αυτών των φασιστών συνεχίζει να αυτοκαταστρέφεται. Και αντεπιτίθενται απεγνωσμένα.
  Είναι ήδη Σεπτέμβρης... Αρχίζει να βρέχει... Τα τσαρικά στρατεύματα, γεμίζοντας με τα πτώματα των Κινέζων, πήραν το Μόναχο και το Αμβούργο, και προχωρούν προς την περιοχή του Ρουρ. Το πιο σημαντικό στη βιομηχανία της Γερμανίας.
  Και οι Γερμανοί αντεπιτίθενται απεγνωσμένα.
  Η Νατάσα παλεύει στο τανκ της και γρυλίζει:
  - Οι φασίστες θα είναι εξαιρετικά σφιγμένοι!
  Και με γυμνά δάχτυλα καθώς πατάει τα κουμπιά του joystick. Και θα ρίξει οβίδες στους Ναζί.
  Και μετά είναι η Ζόγια, πόσο χαστούκισε. Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Και τραγουδήστε επίσης:
  - Η Ρωσία είναι αυτό που είναι εναντίον του Χίτλερ!
  Και τότε είναι η Aurora, θα κάνει έναν επιθετικό τρόπο. Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών:
  - Για τον ρωσικό τρόπο!
  Και πίσω τους βρίσκεται η Σβετλάνα, η οποία θα ρίξει και ένα φονικό βλήμα. Τρυπήστε ένα γερμανικό τανκ και τρίξτε:
  - Για τον Τσάρο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς!
  Και θα δείξει και τη γλώσσα του.
  Τα κορίτσια έχουν αγριέψει εδώ.
  Η Αλένκα σε ένα βαρύ τανκ συντρίβει επίσης τους Ναζί. Και τους χτυπάει από απόσταση.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Υπέταξα τον μισό κόσμο με το στήθος μου!
  Και το στήθος της Αλένκα με κατακόκκινες θηλές.
  Και τότε η Anyuta είναι σαν μια έκρηξη με τα γυμνά δάχτυλά της. Θα εμβολίσει ένα φασιστικό τανκ και θα φωνάζει:
  - Είμαι ένα κορίτσι σούπερ σταρ! Στα βιβλία ιστοριών!
  Και χαμόγελο...
  Και τότε ο Αυγουστίνος θα απελευθερώσει ένα δολοφονικό βλήμα. Τσακίστε τους Ναζί και γελάστε:
  - Ο στρατός μας να είναι ο πιο δυνατός!
  Και κουνάει και τα πόδια του...
  Και μετά από αυτούς, η Μαρία θα πάρει, και θα γκουγάρει τους Ναζί. Στρίψιμο από μόνο του, επιθετικά χαλαρό:
  - Είμαστε μεγάλη επιθετικότητα κορίτσια!
  Και τότε η Marusya θα απελευθερώσει το εξαιρετικά θανατηφόρο, καταστροφικό όπλο της εναντίον των Ναζί. Και με τη βοήθεια γυμνών, κοριτσίστων ποδιών.
  Και μετά τραγουδήστε:
  - Είμαστε η ολοκληρωτική ήττα των εχθρών!
  Ο Σεπτέμβρης πέρασε σε πολύ σκληρές μάχες. Οι Γερμανοί αντέδρασαν σκληρά. Αλλά τον Οκτώβριο, όταν οι βροχές έπεσαν πιο δυνατές, ο τσαρικός στρατός κέρδισε και πάλι το πλεονέκτημα. Και άρχισε να κινείται προς το Ruru. Μετά από μια σφοδρή επίθεση, ο Koenigsberg έπεσε. Οι Ναζί δέχτηκαν άλλο ένα χαστούκι στο πρόσωπο.
  Και στη νότια Γαλλία, τα βασιλικά στρατεύματα περικύκλωσαν την Τουλόν. Έτσι οι Ναζί πέρασαν εξαιρετικά άσχημα.
  Ο Χίτλερ οργίστηκε, αλλά όσο ήταν στο Βερολίνο. Η θέση του ήταν αδύναμη.
  Είναι σαφές ότι κανείς δεν ήθελε να ακούσει τις διαπραγματεύσεις. Αλλά οι Ναζί κόλλησαν σαν τις μύγες.
  Τον Νοέμβριο, τα στρατεύματα του τσαρικού στρατού κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής του Ρουρ με μάχες, στερώντας έτσι τη Γερμανία από την κύρια παραγωγική βάση.
  Και τον Δεκέμβριο, ο τσαρικός στρατός κατέλαβε ολόκληρη τη νότια Γαλλία και μπήκε στην Ισπανία. Και στο γερμανικό μέτωπο, τελικά κατέλαβε το Ρουρ. Επιπλέον, κατελήφθησαν και άλλα εδάφη της Γερμανίας. Και ο τσαρικός στρατός αποβιβάστηκε επίσης στη Δανία.
  Ο Χίτλερ λυσσομανούσε σαν κόλαση σε κλουβί, αλλά δεν μπορούσε να το βοηθήσει.
  Τα καθολικά Χριστούγεννα, τα τσαρικά στρατεύματα κινήθηκαν προς το Παρίσι. Παρά το χιόνι και τον παγετό, το πλήρωμα της Νατάσας ήταν ξυπόλητο και με μπικίνι.
  Οι Γερμανοί παραδόθηκαν όλο και πιο συχνά. Και οι Γάλλοι δεν ήθελαν καθόλου να πολεμήσουν τους Ρώσους.
  Σπάζοντας τη γερμανική μπαταρία, η Natashka παρατήρησε:
  - Στην πραγματικότητα, τι υπολόγιζε ο δαιμονισμένος Αδόλφος όταν άρχιζε έναν πόλεμο μαζί μας;
  Η χρυσαφένια Ζόγια παρατήρησε λογικά:
  - Μάλλον, το γεγονός ότι, έχοντας πέσει υπό πίεση, θα πέσουμε σαν κέρματα από την τρύπα!
  Η Aurora συνέτριψε ένα καρύδι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μετά το έβαλε στο στόμα της και παρατήρησε λογικά:
  - Η ιστορία διδάσκει ότι δεν διδάσκει τίποτα!
  Η Σβετλάνα πάτησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο κουμπί του joystick. Έριξε ένα άλλο γερμανικό κανόνι και απάντησε:
  Ας γίνουμε μεγάλοι μαχητές!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες φαίνεται να είναι, στην πραγματικότητα, αποφασισμένες να πολεμήσουν και να νικήσουν.
  Ο Oleg Rybachenko είναι ένα ξυπόλητο αγόρι που αγωνίζεται με σορτς και με γυμνό, μυώδη κορμό. Κουνιέται ακόμα και βρυχάται:
  - Ας νικήσουμε τον Φριτς! Ας νικήσουμε τον Φριτς! Και χτυπήστε τους κουβάδες!
  Και το αγόρι έχει τόσο λευκά, μαργαριταρένια δόντια! Απλώς ένας νέος και άκαμπτος τερματιστής.
  Ο Oleg Rybachenko σουτάρει στο τρέξιμο. Σκοτώνει φασίστες και τραγουδά:
  - Το ρωσικό πνεύμα είναι η δύναμη των βασιλιάδων, σπάστε το Φριτς!
  Το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τραγούδησε:
  - Ρωσικό βαλς, η αυγή ανατέλλει - στη δόξα του βασιλιά!
  Πράγματι, το αγόρι αποδείχθηκε πολύ μαχητικό. Και βάλτε τους Ναζί στο πρώτο νούμερο.
  Και τα κορίτσια παλεύουν σκληρά. Εδώ είναι η Μιραμπέλα... Επίσης κορυφαίος πιλότος. Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει. Ρίχνει κάτω το Fritz και τραγουδά, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Τρελό κορίτσι! Εδώ είναι η ετικέτα της!
  Και θα πάρει και θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο!
  Ναι, υπάρχουν γυναίκες εδώ! Όταν τα κορίτσια της Ρωσίας πολεμούν, τότε καμία δύναμη δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Ο Μιραμπέλα κατέρριψε επτά γερμανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη πέντε αεροβόλων και κελαηδούσε:
  - Ο Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς είναι ο Θεός μας!
  Και η κοπέλα χτυπά τα ξυπόλυτα πόδια της στο τζάμι.
  Και επίσης η Αλμπίνα και η Αλβίνα τσακώνονται στον ουρανό.
  Είναι τόσο υπέροχα κλεψίματα. Όλο και περισσότεροι λογαριασμοί κερδίζουν. Και ενώ τραγουδούν:
  - Στον ουρανό είμαστε τελειότητα! Άσσοι είμαστε τελειότητα! Από ένα χαμόγελο σε μια χειρονομία - πέρα από έπαινο!
  Η Αλμπίνα κατέρριψε τέσσερα γερμανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη και κελαηδούσε:
  - Αχ, τι ευδαιμονία! Τι είναι η τελειότητα στη μάχη!
  Η Alvina έκοψε πέντε γερμανικά αεροπλάνα και συνέχισε:
  - Να γνωρίζεις την τελειότητα στη μάχη! Και δροσερό ιδανικό!
  Οι πολεμιστές τραγούδησαν σε χορωδία, κόβοντας τους Ναζί:
  - Κορίτσια! Πιο δύσκολα κορίτσια! Κορίτσια! Πιο δύσκολα κορίτσια!
  Έδειξαν το επιθετικό τους φιτίλι. Δεν πίεσαν την κάθοδο, μάλιστα, σε κανέναν από τους ναζί άσους.
  Αλλά οι Ναζί, φυσικά, υπό άγρια πίεση.
  Ο Χίτλερ είναι σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο και τον βομβαρδίζουν σαν κατσαρίδα. Τι ήθελε; Τελειωμένος φασίστας νούμερο ένα! Πήγε στην τσαρική Ρωσία και τώρα τον συνθλίβουν σαν κατσαρίδα.
  Ο τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς αναπαύεται από τον χειμώνα στις ακτές του Ινδικού Ωκεανού. Μπροστά του χορεύουν όμορφα κορίτσια διαφορετικών φυλών και εθνικοτήτων.
  Ωστόσο, ο βασιλιάς δεν τον πειράζει να παρακολουθεί αγώνες μονομάχων. Εδώ, για παράδειγμα, δύο κορίτσια εναντίον δύο καλλονών.
  Παλεύουν με πλαστικά σπαθιά για να μην σακατεύουν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, παλεύουν απελπισμένα.
  Αυτοί είναι οι πολεμιστές. Υπάρχει μια μανιώδης ανταλλαγή χτυπημάτων. Δύο ξανθιές και δύο κοκκινομάλλες...
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ ρώτησε τον Στρατάρχη Βασιλέφσκι:
  - Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον πόλεμο με τους Γερμανούς;
  Ο στρατάρχης απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Αποκτάω αυτοπεποίθηση! Μόνο στην αρχή, όταν ο εχθρός άρχισε να προελαύνει, ένιωσα άβολα. Και τώρα αρχίσαμε να κερδίζουμε και όλα είναι ξεκάθαρα στους εχθρούς! - Ο στρατάρχης Βασίλεβιτς, αυτός ο μεγάλος στρατηγός, ήπιε κρασί.
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς λογικά παρατήρησε:
  - Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίζεις συνέχεια! Εμείς όμως δείξαμε ικανοί για πολλά! Και τώρα θα υπάρχει χρόνος, και ολόκληρος ο κόσμος θα γίνει ειρηνικός!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι επιβεβαίωσε:
  - Το πιστεύω!
  Τα κορίτσια έβαλαν μώλωπες στο γυμνό τους σώμα και έδειχναν εξαιρετικά νευρικά.
  Πολέμησαν, φυσικά, όχι όπως στις μέρες της Αρχαίας Ρώμης - προσπάθησαν να μην προκαλέσουν πολύ κακό στον εαυτό τους. Αλλά ήταν ενεργοί.
  Στο μεταξύ, οι μάχες συνεχίστηκαν. Τον Ιανουάριο, τα τσαρικά στρατεύματα κατέλαβαν το Παρίσι εν κινήσει. Καταλήφθηκε και η πρωτεύουσα της Δανίας, η Κοπεγχάγη. Τα γερμανικά στρατεύματα εξασθενούσαν. Οι Ρώσοι συνέχισαν να προελαύνουν μέσω της ίδιας της Γερμανίας. Ο Φριτς πάλεψε απελπισμένα, αλλά οι δυνάμεις τους είχαν σπάσει.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αθάνατο αγόρι πήδηξε ξυπόλητος στο χιόνι και όρμησε μπροστά από όλους για να επιτεθεί, εντελώς χωρίς φόβο φωτιάς. Και ενώ σφυρίζει:
  - Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη,
  Να νικήσουμε σίγουρα τον εχθρό...
  Γελάει χαρούμενα και πετυχαίνει πολλά,
  Και ο Χίτλερ θα χτυπηθεί δυνατά!
  Και με το γυμνό πόδι του αγοριού θα ρίξει χειροβομβίδα! Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια, μεγάλα δόντια του πέρα από τα χρόνια του. Ναι, έχει ήδη στόμα σαν λύκος. Θα ροκανίσει από οποιοδήποτε λαιμό.
  Και τα κορίτσια με τα τανκς μετακινούνται από τα νότια προς τα βόρεια της Γερμανίας. Εδώ βγαίνουν στη θάλασσα. Και μόνο τα εδάφη κοντά στο Βερολίνο και την Πομερανία θα παραμείνουν με τον Φριτς.
  Η Νατάσκα, χτυπώντας φασιστικά τανκς, παρατήρησε:
  - Και στον πόλεμο είναι διασκεδαστικό με τον τρόπο του!
  Η Ζόγια, χτυπώντας τους Ναζί, συμφώνησε:
  - Όσο καλό γίνεται! Ειδικά όταν κερδίζουμε!
  Η Aurora πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της είπε:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στο σύμπαν, έστω και λίγο....
  Και η κοκκινομάλλα γελάει!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες συσπώνται από ξέφρενη χαρά και οργή. Και τσακίζουν τους Γερμανούς.
  Την ίδια ώρα, τα τσαρικά στρατεύματα προελαύνουν σε όλη την Ισπανία και ήδη πλησιάζουν τη Σεβίλλη.
  Η Όλγα με ένα τεθωρακισμένο όχημα πυροβολεί τους Γερμανούς και τα αστυνομικά στρατεύματα.
  Οι ντόπιοι Ισπανοί δύσκολα αντιστέκονται. Άλλη μια χώρα πέφτει στο τσεκούρι της Ρωσίας.
  Ο Όλεγκ πυροβόλησε και τραγούδησε:
  - Aerobatics, θα γίνει bash on a bash!
  Και η σύντροφός της η Αλίκη κελαηδούσε:
  - Το μεγαλείο των Ρώσων αναγνωρίστηκε από τον πλανήτη,
  Ο φασισμός συντρίφτηκε με ένα χτύπημα του ξίφους...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Ας αντέξουμε τον μεγάλο ιερό τσαρισμό!
  Και τα κορίτσια θα χαστουκίσουν και θα πατήσουν το joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Ο πόλεμος μεταξύ της τσαρικής αυτοκρατορίας του Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ και της ναζιστικής Γερμανίας συνεχίζεται.
  Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν σχεδόν ολοκληρωτικά τη Γαλλία από τις ναζιστικές ορδές. Φεβρουάριος 1957... Ο τσαρικός στρατός απελευθερώνει την Πορτογαλία.
  Στις 23 Φεβρουαρίου, ρωσικές μονάδες από τη Δανία και τη Γερμανία ενώθηκαν.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, αυτό το αιώνιο αγόρι, χαστουκίζει στη λάσπη με τα γυμνά του πόδια. Το παιδί ταγματάρχης φωνάζει στην κορυφή του λαιμού του:
  - Δόξα στον Ρώσο Τσάρο Βλαντιμίρ τον Τρίτο! Θα χακάρω τον Χίτλερ, θα μετρήσω με μαστίγιο!
  Και το αγόρι θα ουρλιάξει ξανά, και με τα γυμνά του δάχτυλα θα πετάξει έναν απότομα ακονισμένο δίσκο. Και χτύπησε τον φασίστα στο λαιμό. Και μετά με ένα γυμνό, παιδικό πόδι θα πετάξει ένα μπούμερανγκ και θα κόψει αμέσως το λαιμό πέντε Φριτς.
  Ναι, κακή ιδέα του Χίτλερ να επιτεθεί σε μια τέτοια αυτοκρατορία.
  Η Νατάσα και η ομάδα της τερματίζουν τους τελευταίους Γερμανούς στην Πορτογαλία. Το τανκ τους καταστρέφεται αδυσώπητο.
  Και πατάνε και τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, κάνοντας μια έξαλλη καταστροφή.
  Η Ζόγια πυροβόλησε, έσπασε το γερμανικό κανόνι και τραγούδησε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Aurora, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κλώτσησε τον Ναζί και κελαηδούσε με απορία:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά!
  Η Σβετλάνα κλώτσησε επίσης, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της και τσίριξε:
  - Ισχυρός κυρίαρχος!
  Κορίτσια σπάνε τους Ναζί. Αλλά τότε εμφανίστηκε ένα νέο ναζιστικό τανκ "Maus" -4. Ένα πολύ ισχυρό μοντέλο - τριακόσιοι τόνοι σε βάρος και ένα όπλο 310 χιλιοστών. Μπορεί να διεισδύσει σε μεγάλη απόσταση και ο ίδιος έχει τόσο παχιά πανοπλία που το τανκ Kondratenko-6 δεν θα τον πάρει από καμία γωνία.
  Η Νατάσα δίνει εντολή:
  - Κορίτσια, πρέπει να πλησιάσουμε και να σπρώξουμε στο κάτω μέρος του πλάι, ανάμεσα στα παγοδρόμια - αυτή είναι η μοναδική μας ευκαιρία!
  Η Ζόγια χτύπησε το γερμανικό κανόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Η μοίρα σου δίνει την τελευταία ευκαιρία, αλλά βιάσου! Με βροχή και χαλάζι και χιόνι!
  Ο Αυγουστίνος επίσης κοπανούσε και κελαηδούσε:
  - Την τελευταία ευκαιρία, σου δίνει η μοίρα! Ζήτω το περπάτημα, και το καθημερινό τρέξιμο!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, αλλά πώς θα στρίψει. Και καταστρέψτε τους φασίστες.
  Η Σβετλάνα βρυχήθηκε:
  - Για νέα σύνορα και εντυπωσιακές νίκες!
  Το ρωσικό τανκ απογειώθηκε, ανεβάζοντας ταχύτητα. Και τα κορίτσια θα το πάρουν και θα τραγουδήσουν:
  - Δυνατό κυρίαρχο, ενδοξότατο στον αιώνα, Ορθόδοξε Τσάρε, βασίλευε για δόξα, για δόξα σε μας!
  Και πάλι επιτάχυναν, απομακρύνοντας ένα βαρύ βλήμα που στάλθηκε από ένα πυροβόλο όπλο που είχε το γερμανικό Maus-4. Τα κορίτσια ούρλιαξαν:
  - Μην σκύβετε στο κέρατο ενός κριαριού! Ώστε εσύ Χίτλερ - πεθάνεις!
  Και το τανκ τους επιταχύνει. Σαν μικρός μποξέρ που επιτίθεται σε μεγάλο. Αλλά οι πιθανότητες είναι, φυσικά, πενήντα πενήντα.
  Η Νατάσα, ακολουθώντας την κίνηση του τανκ, θυμήθηκε πώς μπήκε στο κουτί με έναν άνδρα στο ρινγκ. Έχασε τα χτυπήματα, και χτυπήθηκε, αλλά κράτησε. Και μετά έσπασε με σιγουριά. Και έπιασε την κίνηση του εχθρού, και στο πηγούνι. Νοκ άουτ!
  Έλαβε χίλια χρυσά ρούβλια. Αυτό είναι το μαχόμενο κορίτσι. Αν το κάνει, τότε θα το κάνει!
  Η Νατάσα κούνησε το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Αυτός δεν είναι ο τελευταίος αγώνας, αλλά υπάρχει ένας καθοριστικός! Για τη δόξα της Πατρίδας, για την Πατρίδα και την τιμή!
  Και τώρα η δεξαμενή τους γλιστράει από το πλάι και στέλνει ένα βλήμα... Η Ζόγια χρησιμοποίησε επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών, ένα τόσο χρυσόμαλλο κορίτσι, και ευκίνητο σαν μαϊμού. Και το Maus-4 άρχισε να σκάει. Προφανώς είχε πυροδοτήσει οβίδες. Και τότε πώς θα σκίσει τους πύργους, και θα πετάξει ψηλά στον αέρα!
  Τα κορίτσια φωνάζουν από κοινού:
  - Νίκη! Ωραία νίκη!
  Και άλλο ένα τανκ στη λίστα τους!
  1 Μαρτίου 1957 Ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να διασχίζουν τον Έλβα. Φαίνεται ότι ο Χίτλερ τον πάτησαν στο λαιμό.
  Το αγόρι Oleg Rybachenko πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό, παιδικό του πόδι, βύθισε ένα φασιστικό τανκ και φώναξε:
  - Για νέα, άκαμπτα σύνορα!
  Το πλήρωμα του τανκ της Αλένκα στρέφεται ανατολικά. Η Δυτική Γερμανία και η Γαλλία έχουν ήδη απελευθερωθεί. Μόνο τα εδάφη μεταξύ του Όντερ και του Έλβα παρέμειναν υπό τον έλεγχο των Ναζί. Λοιπόν, επίσης η Βρετανία και η Ιρλανδία. Εκεί οι τελευταίες δυνάμεις των Ναζί.
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τις φασιστικές μπαταρίες, λέει:
  - Τσεσάρεβιτς Νικόλαος,
  Αν πρέπει να βασιλέψεις...
  Ποτέ μην ξεχνάς -
  Περίφημα ο στρατός πολεμάει!
  Και εδώ πάλι στάλθηκε ένα άλλο βλήμα με γυμνά πόδια. Και χτύπησε το όπλο του Φριτς.
  Βλαστάρια με γυμνά δάχτυλα και Anyuta. Χτυπά έναν φασίστα και βρυχάται στα πνευμόνια του:
  - Είμαι τόσο κορίτσι - που ο Χίτλερ κάνει εμετό!
  Στη συνέχεια, ο φλογερός Αυγουστίνος καρφιά. Επίσης ένας εύστοχος διάβολος, και βρυχάται:
  - Προς τις πύλες της κόλασης!
  Και χρησιμοποιεί γυμνά πόδια.
  Η Μαρία πυροβολεί πίσω της. Με τον ίδιο τρόπο που παίρνει και χτυπάει, και ουρλιάζει:
  - Κανείς δεν θα με σταματήσει μια τίγρη, κανείς δεν θα σταματήσει ένα ξυπόλητο κορίτσι πουθενά και θα χτυπηθεί!
  Και μετά πώς θα κόψουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Και θα χτυπήσει ένα γερμανικό τανκ, ξεσκίζοντας τον πύργο σαν μανιτάρι από πάνω του.
  Και κακαρίσματα:
  - Για νέα, απότομα σύνορα!
  Και θα δείξει ξανά τις γλώσσες του!
  Τα κορίτσια είναι τόσο σκληρά με τον εαυτό τους και επιτίθενται απελπισμένα. Και οι Ναζί πνίγονται κάτω από τα χτυπήματά τους.
  Στις 2 Μαρτίου 1957, οι τελευταίες ναζιστικές δυνάμεις στην Πορτογαλία παραδόθηκαν. Έγινε σαφές ότι η αυγή του φασισμού έπεφτε. Πιο συγκεκριμένα, ξημερώματα; Εφιαλτικό ηλιοβασίλεμα!
  Και τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν. Οι Γερμανοί πέφτουν όλο και περισσότερο τα όπλα και παραδίδονται.
  Πέφτουν στα γόνατα. Και τα κορίτσια από τη Ρωσία και την Κίνα φιλούν τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Φαίνεται τόσο δροσερό και υπέροχο. Και οι ναζί τεμαχίζονται και τεμαχίζονται.
  Το πλήρωμα της Νατάσας είναι ήδη στο τρένο που πηγαίνει να πολεμήσει βόρεια, με τον Φριτς.
  Τα κορίτσια κάθονται στο διαμέρισμα τους. Παίζουν χαρτιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Η Νατάσα παρατήρησε:
  - Αυτό είναι ενδιαφέρον, όταν πάρουμε το Βερολίνο, τι ακολουθεί;
  Η Ζόγια απάντησε με σιγουριά:
  - Επόμενο θα είναι το Λονδίνο!
  Η φλογερή Aurora γέλασε και ρώτησε ξανά:
  - Και μετά?
  Η Ζόγια είπε κατηγορηματικά:
  - Η Λατινική Αμερική θα είναι δική μας! Δεν θα σταθούμε σε τελετή με τους Ναζί!
  Η Σβετλάνα συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά και δεν θα κάνουμε! Ας κατακτήσουμε όλο τον κόσμο!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό:
  - Και τότε θα υπάρξει ειρήνη, σε όλο τον κόσμο!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού, συνθέτοντας καθώς πήγαιναν.
  Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία του Τσαρισμού,
  Εκεί που ο Βλαντιμίρ κάθεται στο θρόνο ...
  Θα συντρίψουμε τις ορδές του κακού φασισμού -
  Δόξα στο στρατό και είμαστε μονόλιθος!
  
  Στην πίστη των μεγάλων καρδιών μετριάστηκαν,
  Η Πατρίδα μας με όλη μας την καρδιά...
  Είμαστε οι γιοι του Τσάρου Νικολάου
  Και δεν πέθαναν για αυτόν μάταια!
  
  Πατρίδα μας είσαι πιο πολύτιμη από όλα,
  Ας σηκώσουμε έναν φτερωτό, ουράνιο χαιρετισμό ...
  Πολεμάς και την Πατρίδα,
  Λοιπόν, ας πεθάνουν όλοι οι Ναζί!
  
  Ο Χίτλερ ήθελε να πάρει τα εδάφη μας,
  Και ο κακός σκύλος επιχείρησε εναντίον του βασιλιά ...
  Αλλά είμαστε θρασύδειλοι, δεν θα το δεχτούμε,
  Μάταια λοιπόν ο φασισμός μας κατέκλυσε!
  
  Ο βασιλιάς είναι ένας ευγενικός και σοφός ηγεμόνας,
  Πετώντας σαν αετός του βουνού πάνω από τον πλανήτη...
  Ο Βλαντιμίρ θα είναι ο άρχοντας της ορδής,
  Η φιλία μας είναι σαν ατσάλινος μονόλιθος!
  
  Χτυπάμε το στήριγμα από τα πόδια του Φριτς,
  αφήνουμε τον Χίτλερ να πνιγεί στη θηλιά...
  Θα προδώσουμε εκτελέσεις στους αγριεμένους, προς ντροπή,
  Ποιος ενεργεί ως κακός στη Γη!
  
  Βασιλική δύναμη και βασιλική σοφία,
  Θα υπάρξουν φασίστες, τσακίστε χωρίς μέτρο...
  Ο Χίτλερ, πιστέψτε με, έκανε τρελή βλακεία,
  Και τώρα η ζωή του είναι σαν κλωστή!
  
  Σεβαστείτε λοιπόν τους μεγάλους βασιλιάδες
  Δεν υπάρχει πιο cool από τους Romanov στη Γη ...
  Στη μάχη των Ναζί, χτυπήστε τις καρδιές,
  Για να ανοίξουμε το δρόμο προς τα επιτεύγματα, τα όνειρα!
  
  
  Ο Μέγας Πέτρος μας πήγε στη θάλασσα,
  Ο Αλέξανδρος κατέκτησε το Παρίσι...
  Ναι, μερικές φορές συνέβαινε θλίψη,
  Αλλά τη Ρωσία την κράτησε ένα χερουβείμ!
  
  Όλα είναι όμορφα μαζί μας
  Και κορίτσια και αγόρια πιστεύουν...
  Ο βασιλιάς κυβερνά, ξέρετε καλά
  Αν και ένα κακό θηρίο βρυχάται στο κατώφλι!
  
  Δεν υπάρχει όριο, πιστέψτε στην τελειότητα
  Ο κομμουνισμός θα έχει σύντομα βασιλιάδες...
  Θα ανοίξουμε τις πόρτες στην ευδαιμονία,
  Καταραμένος ο φασισμός καταστρέφεται!
  
  Για τη Ρωσία, τα σύνορα δεν έχουν καθοριστεί,
  Εμείς, πιστέψτε μας, θα νικήσουμε τον εχθρό...
  Ξυπόλητα κορίτσια, σαν στη Σπάρτη,
  Λοιπόν, ο Τσάρος μας Βλαντιμίρ είναι ένας!
  
  Πιστεύουμε στον Ροντ - τον Μεγάλο Θεό,
  Τι δημιούργησε τους τέλειους Σλάβους...
  Αγωνιζόμαστε για την τιμή και την ελευθερία
  Ας χτυπήσουμε τον ναζισμό!
  
  Είστε η μεγαλύτερη οικογένεια των Ρομανόφ,
  Θα κυβερνά τη Ρωσία για πάντα...
  Ο μεγάλος βασιλιάς, η υψηλότερη πτήση,
  Ο Σατανάς δεν θα σπάσει τον αετό!
  
  Για την αγάπη για τη Ρωσία μεγάλη,
  Στέλνουμε μαχητές στη μάχη...
  Άγιοι από εικόνες δοξάζουν πρόσωπα,
  Άλλωστε, οποιοσδήποτε πολεμιστής είναι και βασιλιάς!
  
  Η καρδιά μας καίει για την Πατρίδα,
  Είμαστε υπέροχα κορίτσια στη μάχη...
  Θα ανοίξουμε λίγο στο διάστημα, θα γνωρίσουμε την πόρτα,
  Θα σκοτώσω τον Αδόλφο σαν σκύλα!
  
  Απομένει μόνο λίγο για το Βερολίνο,
  Θα μπούμε φέροντας τη δόξα των βασιλιάδων...
  Τα γηρατειά δεν μας απειλούν τα κορίτσια,
  Εμείς, πιστέψτε με, δεν χύνουμε νερό!
  
  Ας θάψουμε ποιος είναι κακός και μοχθηρός,
  Ο δράκος θα νικηθεί περίφημα...
  Και έχουμε χρυσές εικόνες,
  Το Rodnovery είναι ένας αιώνιος νόμος!
  
  
  
  
  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
  Την 1η Σεπτεμβρίου 1942, η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Ο λόγος είναι κατανοητός - η δίψα για εκδίκηση για προηγούμενες ήττες και η επιθυμία να καταλάβει το Μπακού. Επιπλέον, ρόλο έπαιξε και η γερμανική διπλωματία, η οποία υποσχόταν χρυσά βουνά στους Οθωμανούς. Σε κάθε περίπτωση, οι Τούρκοι αποφάσισαν ότι δεν είχε νόημα να περιμένουν άλλο και ότι δεν ήταν οδοκαθαριστές, αλλά μπορούσαν επίσης να έχουν χρόνο να πολεμήσουν.
  Ως αποτέλεσμα, τριάντα τουρκικές μεραρχίες έπληξαν τη Σοβιετική Υπερκαύκασο.
  Μέσα σε λίγες μέρες κατέλαβαν το Μπατούμι και μπόρεσαν να περικυκλώσουν το Ερεβάν.
  Σε απάντηση, ο Στάλιν αναγκάστηκε να αποσύρει μέρος των αναδυόμενων εφεδρειών και να τα μεταφέρει στον Υπερκαύκασο.
  Η σοβιετική διοίκηση αναγκάστηκε να αναβάλει την επίθεση κοντά στο Στάλινγκραντ. Οι Γερμανοί, με τη σειρά τους, μπόρεσαν να πετύχουν περισσότερα στην καυκάσια κατεύθυνση και να πάρουν το Ordzhonikidze και το Grozny. Και μόνο υποχωρώντας στα βουνά, τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να σταματήσουν τους Ναζί.
  Ταυτόχρονα, οι Βρετανοί ανέβαλαν την επιχείρηση Torch, φοβούμενοι να εμπλέξουν την Τουρκία σε εχθροπραξίες κατά της Βρετανίας.
  Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 1942, οι Ναζί κατέλαβαν ωστόσο το Στάλινγκραντ. Εγκαταστάθηκαν εκεί. Τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν, αλλά χωρίς επιτυχία στο κέντρο - η επιχείρηση Rzhev-Sychov αποδείχθηκε πολύ δαπανηρή. Ωστόσο, ο Φύρερ κήρυξε ωστόσο ολοκληρωτικό πόλεμο, επομένως δεν υπήρχαν αρκετοί πόροι στο Τρίτο Ράιχ.
  Τον Φεβρουάριο, ο Κόκκινος Στρατός συγκέντρωσε δυνάμεις και προσπάθησε να επιτεθεί στους Γερμανούς από τα πλευρά του Στάλινγκραντ. Όμως οι Ναζί είχαν ήδη καταφέρει να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και ήταν έτοιμοι να αποκρούσουν τα χτυπήματα.
  Τον Φεβρουάριο ξεκίνησε και η επιχείρηση Torch. Έτοιμοι ήταν και οι Γερμανοί και μετά από δύο εβδομάδες σκληρών μαχών σταμάτησαν τους Βρετανούς.
  Οι Αμερικανοί δεν έχουν προσγειωθεί ακόμη στην Καζαμπλάνκα και την Τυνησία. Οι μάχες στην Αφρική σταμάτησαν ξανά.
  Ο Χίτλερ μάζευε ακόμα δυνάμεις ... Τον Μάρτιο, ο Κόκκινος Στρατός πραγματοποίησε την επιχείρηση Rzhev-Sychov για τρίτη φορά, οι μάχες κράτησαν έναν ολόκληρο μήνα, χωρίς μεγάλη επιτυχία.
  Τον Ιούνιο, οι Ναζί έσωσαν τις δυνάμεις τους και κινήθηκαν κατά μήκος του Βόλγα, προσπαθώντας να αποκόψουν τις σοβιετικές δυνάμεις στον Καύκασο και να φτάσουν στην Κασπία Θάλασσα.
  Νέα γερμανικά τανκς συμμετείχαν στις μάχες: "Τίγρης", "Πάνθηρας", "Λιοντάρι".
  Καθώς και αυτοκινούμενα όπλα "Ferdinand".
  Οι Γερμανοί ήταν πιο δυνατοί από την πραγματική ιστορία, χωρίς να χτυπηθούν και με φρέσκα στρατεύματα.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες ουσιαστικά δεν βομβάρδισαν το Τρίτο Ράιχ, γεγονός που κατέστησε δυνατή την αύξηση της παραγωγής τανκς και αυτοκινούμενων όπλων. Και επίσης λανσάρισμα στη σειρά "Lion". Ωστόσο, το τανκ αποδείχτηκε πολύ ακριβό και βαρύ, συχνά χαλούσε και κολλούσε. Αλλά η παχιά πλαϊνή θωράκισή του με κλίση 100 χιλιοστών έκανε το αυτοκίνητο ένα καλό εργαλείο ξεμπλοκαρίσματος. Το πλεονέκτημα της δεξαμενής "Lion" ήταν ένα ισχυρό όπλο, αλλά μείον βάρος ενενήντα. Κάτι που μείωσε την κινητικότητα του αυτοκινήτου.
  Οι μάχες έδειξαν ότι αυτό το τανκ σε επίπεδο έδαφος μπορεί ακόμα να κάνει κάτι.
  Η πλαϊνή θωράκιση του Panther αποδείχθηκε μάλλον αδύναμη, γεγονός που αύξησε τις απώλειες. Το Tiger έδειξε την πιο αποτελεσματική δεξαμενή επανάστασης. Τα πλαϊνά του ήταν καλυμμένα με θωράκιση 82 χλστ., κάτι που έκανε τους σαράντα πέντε ανίσχυρους.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν σχετικά αργά. Η σοβιετική ηγεσία στο σύνολό της περίμενε ακριβώς μια τέτοια επιλογή και προετοιμάστηκε, τράβηξε τα στρατεύματα.
  Είναι αλήθεια ότι σε αντίθεση με το Kursk Bulge, οι Ναζί είναι πολύ πιο δυνατοί και πιο σίγουροι.
  Και το έδαφος είναι πιο βολικό για επίθεση παρά για άμυνα. Και οι Fritz έχουν επίσης περισσότερα αεροσκάφη και τανκς και πεζικό. Και δεν είναι εύκολο να εφοδιαστούν τα σοβιετικά στρατεύματα πέρα από τον Βόλγα.
  Έτσι οι Ναζί, διαπερνώντας τις γραμμές άμυνας, προχώρησαν. Πέτυχαν επιτυχία μετά από επιτυχία.
  Μετά από τρεις μήνες επίμονων μαχών, έφτασαν στην Κασπία Θάλασσα.
  Ο Στάλιν, βρισκόμενος σε δύσκολη κατάσταση, θέλησε να ξεκινήσει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Από τότε που έγινε προφανές - ο Καύκασος δεν μπορεί να κρατηθεί. Αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμφωνήσω με τον Χίτλερ. Οι φασίστες απαιτούν πάρα πολλά. Κι αν υποκύψεις σε αυτά, θα σε κατασπαράξουν μόνοι σου. Και η εκεχειρία; Εδώ ο Χίτλερ δεν θέλει. Και φυσικά οι σύμμαχοι είναι παθητικοί. Φοβούνται να αποσύρουν το επιπλέον τμήμα.
  Ο Φριτς εδώ κι εκεί κινούνταν κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας. Και τελικά ενώθηκαν με τους Τούρκους. Χαρά, αυτό ήταν!
  Όμορφες Γερμανίδες αναγκάστηκαν να φιλήσουν τα ξυπόλητα πόδια τους από τους Σοβιετικούς κρατούμενους. Το έκαναν ευσυνείδητα. Και χτύπησε γυμνά τακούνια.
  Έτσι έγινε η σύλληψη. Και οι Γερμανοί αφόπλισαν τις σοβιετικές μονάδες.
  Τότε ο Στάλιν πρόσφερε ειρήνη στον Φύρερ - συμφωνώντας να εγκαταλείψει ολόκληρο τον Καύκασο, ακόμη και το Λένινγκραντ και την Καρελία. Επιπλέον, πληρώστε εκατό χρόνια αποζημιώσεις.
  Ο Φύρερ, μετά από αρκετή σκέψη, αποδέχτηκε την προσφορά και στις 7 Δεκεμβρίου 1943 συνήφθη η ειρήνη.
  Οι σύμμαχοι το εξέλαβαν ως προδοσία! Και επέβαλε κυρώσεις κατά του Στάλιν και της ΕΣΣΔ!
  Και η σοβιετική προπαγάνδα παρουσίασε την πραγματική παράδοση ως μεγάλη νίκη. Λένε ότι, εγκαταλειμμένοι από τους συμμάχους, έσωσαν το σοβιετικό κράτος και η Μόσχα δεν καταλήφθηκε ποτέ.
  Και οι Ναζί, φυσικά, εξαπέλυσαν μια επίθεση από τον Καύκασο στη Μέση Ανατολή και ενίσχυσαν την ομάδα του Ρόμελ. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου 1943, ολόκληρη η Μέση Ανατολή και η Αίγυπτος καταλήφθηκαν από ανώτερες ναζιστικές δυνάμεις. Επιπλέον, οι μάχες έδειξαν ότι ο Πάνθηρας πολεμούσε με επιτυχία τους Άγγλους Τσόρτσιλς και Κρόμγουελς, αλλά οι τελευταίοι δεν μπορούσαν να το διαπεράσουν στο μέτωπο.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί σκληρύνθηκαν στις μάχες με τους Ρώσους και τα αποικιακά αγγλικά στρατεύματα νικήθηκαν εύκολα.
  Τον Απρίλιο, οι Ναζί μετακόμισαν στο Σουδάν. Και τελικά πήραν το Γιβραλτάρ, προχωρώντας στην κατάληψη του Μαρόκου. Ο Τσόρτσιλ προσπάθησε επίσης να δοκιμάσει το έδαφος για την ειρήνη. Αλλά ο Χίτλερ, έχοντας λύσει τα χέρια του στα ανατολικά, είπε όχι!
  Και οι Ναζί μετακινήθηκαν σε όλη την Αφρική. Καθυστέρησαν περισσότερο από το μήκος των επικοινωνιών, τους κακούς δρόμους ή την πλήρη απουσία τους, το σκληρό κλίμα και τις τεράστιες αποστάσεις.
  Ωστόσο, οι Γερμανοί προχωρούσαν. Και μετακόμισε στη Μαύρη Ήπειρο. Αν και, φυσικά, τα τανκς τους, ειδικά το "Tiger" -2 και το "Lion", στη ζούγκλα γλίστρησαν πολύ. Παρεμπιπτόντως, οι Γερμανοί εμφανίστηκαν στη σειρά και ένας ελαφρύς "Πάνθηρας" βάρους είκοσι έξι τόνων, που είναι πολύ απαραίτητος για τον πόλεμο στην Αφρική.
  Όπως έδειξε η μάχη, ένα τέτοιο άρμα, ωστόσο, δεν είχε κανένα θεμελιώδες πλεονέκτημα στο T-4, εκτός από έναν ισχυρότερο κινητήρα, αλλά και κεκλιμένες πλάκες θωράκισης.
  Στα τέλη του 1944, οι Γερμανοί πήραν τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Ε-10, τα οποία ζύγιζαν δώδεκα τόνους, με πολύ χαμηλή σιλουέτα και πολύ κεκλιμένη θωράκιση. Ένα τέτοιο μηχάνημα είναι πράγματι απαραίτητο για την Αφρική.
  Ειδικά αν τα κορίτσια τσακώνονται σε αυτό. Και τα κορίτσια είναι γενικά σούπερ και κλασάτα.
  Η Γκέρντα και η Σαρλότ διασχίζουν τη ζούγκλα και εξοντώνουν τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς. Αυτό πραγματικά χρειάζονται τα κορίτσια! Δεν θα τα βρείτε καν πιο δροσερά στα επόμενα εκατό μίλια εδάφους. Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν - αυτό είναι ωραία κορίτσια!
  Έπιασαν μαύρους μαχητές και τους ανάγκασαν να φιλήσουν τα ξυπόλυτα πόδια των καλλονών. Μπορεί επίσης να φανεί αμέσως - σοβαροί κλέφτες! Και παλεύουν για τον εαυτό τους, γρονθοκοπώντας αγγλικά αυτοκίνητα από μεγάλη απόσταση.
  Το αυτοκινούμενο όπλο τους πλησιάζει ήδη την Πρετόρια, την πρωτεύουσα της Νότιας Αφρικής. Τα κορίτσια αυτοπυροβολούνται, τρυπούν τον πυρήνα βολφραμίου του Τσόρτσιλ με ένα βλήμα και τραγουδούν:
  - Η Αφρική έχει καρχαρίες, η Αφρική έχει γορίλες, η Αφρική έχει περισσότερους κροκόδειλους! Θα σε δαγκώσουν, θα σε χτυπήσουν και θα σε προσβάλλουν! Μην πηγαίνετε παιδιά στην Αφρική για βόλτα! Στην Αφρική, ένας ληστής, στην Αφρική, ένας κακός, στην Αφρική, ένας τρομερός Barmaley! Θα σε δαγκώσει, θα σε χτυπήσει και θα σε προσβάλει! Και τα κορίτσια του πρέπει να ξεσκίσουν!
  Τον Φεβρουάριο του 1945, το τελευταίο προπύργιο των Βρετανών στην Αφρική έπεσε στο νησί της Μαδαγασκάρης.
  Έτσι, τώρα η Βρετανία έχει χάσει και εκεί τη βάση της. Ταυτόχρονα, οι Γερμανοί κατέλαβαν τόσο το Ιράν όσο και την Ινδία. Έδειξαν την εκπληκτική τους δύναμη.
  Και τον Μάιο του 1945, οι Ναζί πραγματοποίησαν απόβαση στη Βρετανία. Μετά από τρεις εβδομάδες σκληρών αγώνων, το Λονδίνο έπεσε. Ένα μήνα αργότερα, η Ιρλανδία καταλήφθηκε.
  Υπήρχε μια προσωρινή ηρεμία στη στεριά, αλλά ο πόλεμος συνεχίστηκε στη θάλασσα. Οι ΗΠΑ έμειναν μόνες ενάντια στο Τρίτο Ράιχ, τους συμμάχους τους και την Ιαπωνία. Αλλά ενώ η Αμερική είναι πέρα από τον ωκεανό, δεν θα το πάρετε τόσο εύκολα.
  Στο Τρίτο Ράιχ εισήχθη η γενική υπηρεσία εργασίας και η παραγωγή αεροσκαφών και πλοίων άρχισε να αυξάνεται.
  Κατασκευάστηκαν επίσης θωρηκτά και αεροπλανοφόρα. Και φυσικά ο πόλεμος των υποβρυχίων βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Και τότε δεν υπήρχε έλεος για κανέναν από τα αμερικανικά πλοία.
  Το φθινόπωρο, πιο συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του σαράντα πέμπτου έτους, οι Γερμανοί κατέλαβαν με τόλμη την Ισλανδία και στη συνέχεια δημιούργησαν προγεφυρώματα στην Αργεντινή. Ωστόσο, ο πόλεμος στη θάλασσα συνεχίστηκε για πολύ καιρό. Χρειάστηκαν πολλά αεροσκάφη για να φτάσουν στην Αμερική. Και τα πλοία δεν κατασκευάζονται τόσο γρήγορα. Αλλά όπως και να έχει, το Τρίτο Ράιχ αποκτούσε δύναμη. Πέρασε το σαράντα έκτο έτος στην ανταλλαγή χτυπημάτων στη θάλασσα. Και το σαράντα έβδομο έτος, οι Γερμανοί είχαν ήδη μεταφέρει εχθροπραξίες στη Γροιλανδία, την κατέλαβαν. Από εκεί, δεν είναι μακριά στον Καναδά!
  Οι φασίστες σχεδίαζαν κολοσσιαίες κατακτήσεις για τον εαυτό τους. Και το 1948, ξεκίνησε μια επίθεση στον Καναδά και από τη Βραζιλία στη Βενεζουέλα, μαζί με τους Ιάπωνες. Οι μάχες αποδείχθηκαν πολύ σκληρές.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν αργά αλλά σταθερά. Τα άρματα μάχης της σειράς "Ε" τους ήταν πιο εξελιγμένα από τα αμερικανικά και έδειχναν το πλεονέκτημά τους στο πεδίο της μάχης. Αλλά παρεμπιπτόντως, οι Yankees δεν είναι τόσο απλοί, και αντιστάθηκαν πολύ πεισματικά. Και δεν προσπάθησαν να τα παρατήσουν.
  Αν και, φυσικά, συνέβησαν και λέβητες. Οι Αμερικανοί μπήκαν μέσα τους. Μετά τα παράτησαν. Και οι κρατούμενοι φίλησαν τα κορίτσια των Άρεων τα γυμνά, σκονισμένα πόδια τους.
  Σύντομα το Κεμπέκ και το Τορόντο έπεσαν και μετά άλλες πόλεις. Οι Γερμανοί από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 1948 κατέλαβαν σχεδόν όλο τον Καναδά, καθώς και τη Βενεζουέλα, τη Νικαράγουα και το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού. Αυτή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Στις αρχές του 1949, οι Γερμανοί είχαν πάρει τις Ηνωμένες Πολιτείες με λαβίδες από χάλυβα. Στη συνέχεια, στις 11 Ιανουαρίου, οι Αμερικανοί προσπάθησαν για πρώτη φορά στην ιστορία να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα. Και δεν τα κατάφεραν. Από τις πέντε βόμβες, οι τέσσερις σκοτώθηκαν σε αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν από γερμανικά αεροσκάφη και μία εξερράγη χωρίς να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στα γερμανικά στρατεύματα.
  Σε απάντηση, οι Fritz ενέτειναν τους βομβαρδισμούς αμερικανικών πόλεων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
  Έτσι η μάχη προχωρούσε με συνεχή επιτυχία υπέρ της Βέρμαχτ. Το οποίο είχε καλύτερο εξοπλισμό και εκπαίδευση στρατευμάτων. Ναι, και μεγάλος αριθμός. Οι μάχες ήταν πολύ σκληρές. Στις αρχές του 1949, γερμανικές, ξένες και ιαπωνικές μεραρχίες κατέλαβαν τα απομεινάρια του Μεξικού και εισήλθαν στις ΗΠΑ από τον Βορρά. Έστριψαν καλά την Αμερική. Και έγινε σαφές ότι τα πράγματα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι άσχημα. Και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, το ήμισυ της επικράτειας της αυτοκρατορίας του αετού, καθώς και η Αλάσκα, είχαν ήδη καταληφθεί.
  Οι Γερμανοί κατέλαβαν την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 1949. Και στις 7 Δεκεμβρίου 1949, τα απομεινάρια του στρατού των ΗΠΑ συνθηκολόγησαν. Έτσι τελείωσε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο πιο αιματηρός από όλους τους πολέμους και κράτησε πάνω από δέκα χρόνια!
  Φαινόταν ότι είχε έρθει η πολυαναμενόμενη ειρήνη. Αλλά ο Χίτλερ δεν ήθελε να ανεχτεί το γεγονός ότι η ηγεμονία έπρεπε να μοιραστεί με την Ιαπωνία. Και στις 20 Απριλίου 1953, το Τρίτο Ράιχ επιτέθηκε στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Ένας νέος πόλεμος ξέσπασε. Για την παγκόσμια ηγεμονία.
  Η ποσοτική υπεροχή είναι με το μέρος του Τρίτου Ράιχ, όπως και η ποιοτική. Αλλά οι Ιάπωνες πολεμούν με μεγάλη αγριότητα και μαζικό ηρωισμό.
  Ωστόσο, οι Ναζί εξακολουθούν να επικρατούν. Ωστόσο, ο πόλεμος κράτησε σχεδόν ένα χρόνο. Η ΕΣΣΔ παραμένει ουδέτερη. Ο Στάλιν πέθανε εκεί και γίνεται σοβαρός αγώνας για την εξουσία.
  Τελικά, η Ιαπωνία καταλαμβάνεται από τη Βέρμαχτ. Λίγους μήνες αργότερα, οι Ναζί κατέλαβαν και χώρες της Λατινικής Αμερικής. Καθιερώνουν την παγκόσμια ηγεμονία.
  Μεταρρυθμίσεις γίνονται στο ίδιο το Τρίτο Ράιχ. Μια νέα θρησκεία εισάγεται αντί του Χριστιανισμού. Δεν υπάρχει Τριάδα σε αυτό, μόνο ένας υπέρτατος Θεός και ο αγγελιοφόρος του - ο Αδόλφος Χίτλερ. Σφραγίδα ενιαίου νομίσματος, ενιαία οντότητα. Καθώς και η θρησκευτικά καθαγιασμένη πολυγαμία. Και η γενετική επιλογή είναι ακόμα ενεργή. Υπάρχει βελτίωση του ανθρώπινου γένους.
  Η ΕΣΣΔ εξακολουθεί να υπάρχει σε περικομμένη μορφή και αποτίει φόρο τιμής στους Ναζί. Εκεί κυβερνά ο Νικήτα Χρουστσόφ, ο οποίος προσπαθεί να μην εκφοβίσει το θηρίο. Ωστόσο, ο Χίτλερ έχει ήδη υποτάξει ολόκληρο τον κόσμο. Και βλέπει τη Ρωσία ως κόκκινη κηλίδα. Αλλά ο άνθρωπος κάνει πρόταση γάμου και ο Θεός απορρίπτει Στις 20 Απριλίου 1957, ο Φύρερ, ακριβώς στα γενέθλιά του, έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας. Και ακριβώς στα εξήντα οκτώ χρόνια η βασιλεία του άγριου τυράννου διεκόπη. Το οποίο κατέκτησε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, και ήθελε να επιτεθεί ξανά στην ΕΣΣΔ στις 22 Ιουνίου.
  Αλλά όπως μπορείτε να δείτε, δεν λειτούργησε...
  Τον Χίτλερ διαδέχθηκε ο Σέλλενμπεργκ. Ο Hermann Göring πέθανε από κατάχρηση ναρκωτικών και υπερφαγία. Ο Χίμλερ έπεσε σε ντροπή και ο Χίτλερ σταμάτησε να τον εμπιστεύεται και μετά τον απομάκρυνε. Ο Σέλλενμπεργκ διαδέχθηκε τον Χίμλερ και έλαβε τη θέση του διαδόχου. Επιπλέον, ο Χίτλερ είχε παιδιά που αποκτήθηκαν με τεχνητή γονιμοποίηση. Αλλά ο μεγαλύτερος από αυτούς δεν ήταν ακόμη δεκατεσσάρων.
  Έτσι οι απόγονοι του Φύρερ δεν είχαν χρόνο να κληρονομήσουν. Ο Χίτλερ έγινε έτσι αυτοκράτορας, αλλά χωρίς δυναστεία. Ο Σέλλενμπεργκ δεν τόλμησε να σκοτώσει τα παιδιά του Φύρερ, αλλά τα απομάκρυνε από την εξουσία. Και ο ίδιος έγινε Φύρερ και δικτάτορας.
  Ο αγώνας για την εξουσία κράτησε αρκετά χρόνια.
  Και την 1η Μαΐου 1961, η ναζιστική Γερμανία ωστόσο επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ. Έγινε μια προσπάθεια να επιτευχθεί: ένας πλανήτης - μια αυτοκρατορία!
  Και τα στρατεύματα του Σέλλενμπεργκ ήταν ακόμη σε θέση να καταλάβουν τη Μόσχα. Ο σοβιετικός στρατός ήταν πολύ κατώτερος σε ποσότητα και ποιότητα στρατιωτικού εξοπλισμού. Η κατάληψη μεγάλων πόλεων της ΕΣΣΔ, λόγω των μεγάλων αποστάσεων, κράτησε έξι μήνες. Και μετά άλλα δέκα χρόνια κράτησε ο ανταρτοπόλεμος.
  Ωστόσο, σύντομα τα πράγματα ηρέμησαν. Ο Σέλλενμπεργκ οδήγησε μια σχετικά φιλελεύθερη πολιτική και το 1981 όλοι οι Ρώσοι έλαβαν την υπηκοότητα του Τρίτου Ράιχ. Σταδιακά έγινε η απελευθέρωση. Ο Σέλλενμπεργκ πέθανε αμέσως μετά. Και ξέσπασε ένας σοβαρός αγώνας για την εξουσία. Στη συνέχεια, ως συμβιβασμός, η μοναρχία αποκαταστάθηκε και ένας άμεσος απόγονος του Κάιζερ, ο Φρειδερίκος Δ', ανέβηκε στον θρόνο. Το 2001 διεξήχθη δημοψήφισμα, στο οποίο δόθηκαν υπηκοότητα και τυπικά ίσα δικαιώματα σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη Γη. Και το 2017, άρθηκαν οι τελευταίοι περιορισμοί για Εβραίους και Τσιγγάνους.
  Η εποχή του εθνικοσοσιαλισμού έφτασε στο τέλος της. Ωστόσο, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια ενιαία αυτοκρατορία, ομοσπονδιακή και μοναρχική. Εξερευνά το διάστημα.
  Σε αυτό, όλοι είναι τυπικά ίσοι, και υπάρχει μια γερουσία και μια Bundestag, όπου οι βουλευτές εκλέγονται από ολόκληρο τον πληθυσμό του Τρίτου Ράιχ. Και από πάνω τους είναι ο Κάιζερ, ο αυτοκράτορας όλου του πλανήτη Γη.
  Το να ζεις, γενικά, με υλικούς όρους δεν είναι κακό. Η αυστηρή πειθαρχία, η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας με άριστη γερμανική οργάνωση έδωσε αποτελέσματα. Η γεωργία είναι στην κορυφή, δεν υπάρχει πείνα και τα τρόφιμα είναι άφθονα ακόμη και στις φτωχές περιοχές της Αφρικής. Όλοι έχουν δουλειά, όλοι παίρνουν μισθό και συντάξεις. Η εκπαίδευση και η ιατρική είναι δωρεάν. Αντίστοιχα, δωρεάν παιδικοί σταθμοί και παιδικοί σταθμοί. Το φαγητό κοστίζει μια δεκάρα και οι τιμές όλων των προϊόντων έχουν παγώσει εδώ και πολλά χρόνια. Παντού, ακόμα και στην Αφρική, στους δρόμους, σχεδόν όλοι έχουν είτε ξεχωριστό διαμέρισμα είτε σπίτι. Σε όλους τους νεόνυμφους δίνονται αμέσως τουλάχιστον τρία δωμάτια ένα διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις. Μπορείτε να δανειστείτε ένα αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο. Πολλοί έχουν ακόμη και προσωπικά ελικόπτερα.
  Το Διαδίκτυο είναι διαθέσιμο, όλοι έχουν τηλεοράσεις και υπολογιστές, η εργάσιμη ημέρα είναι μόνο τέσσερις ώρες. Όλα τα αθλητικά τμήματα είναι δωρεάν, και μάλιστα πληρώνουν για τη συμμετοχή τους.
  Σε κάθε παιδί δίνεται μεγάλο επίδομα. Οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι δωρεάν. Όλα είναι τόσο προσεγμένα και τακτοποιημένα. Οι δρόμοι είναι καθαροί, υπάρχουν πολλά ρομπότ και αυτοματισμοί. υποδειγματική τάξη. Τα τσιγάρα απαγορεύονται, το αλκοόλ εξακολουθεί να πωλείται, ωστόσο, και η μπύρα διαφόρων ειδών είναι σχεδόν δωρεάν. Τα παιδιά στη δημόσια εστίαση σιτίζονται επίσης δωρεάν.
  Πολλές δωρεάν βόλτες και αίθουσες υπολογιστών.
  Ανθρώπινοι οικισμοί υπάρχουν ήδη στη Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τα φεγγάρια του Δία.
  Ο κόσμος ετοιμάζεται να πηδήξει στα αστέρια. Πολλά πράγματα έχουν ήδη εφευρεθεί.
  Με λίγα λόγια, σε γενικές γραμμές βγήκε καλά. Και δεν έπρεπε να είναι τόσο δύσκολο.
  ΑΝ Ο ΖΙΟΥΓΚΑΝΟΦ ΔΕΙΧΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑΡΡΑΓΙΟ ΠΡΟΟΡΑΣΙΑΣ
  Τον Μάιο του 1999, ο Zyuganov αποφάσισε να μην εγκρίνει την υποψηφιότητα του Stepashin, αλλά να πάει σε πρόωρες εκλογές για τη Δούμα. Οι κομμουνιστές και οι σύμμαχοί τους πήραν μια ενιαία απόφαση να καταψηφίσουν τον Στεπάσιν. Επιπλέον, προσβλήθηκαν και στερήθηκαν τις θέσεις τους στην κυβέρνηση. Μια τέτοια απόφαση θα ήταν η πιο πιθανή στην ιστορία, αν ο Zyuganov δεν ήταν δούρειος ίππος στο στρατόπεδο των κομμουνιστών, που υπονόμευαν και συμβιβάζονταν τις αριστερές ιδέες.
  Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές υποσχέθηκαν πολλά οφέλη για τους κομμουνιστές, μεταξύ άλλων λόγω των λιγότερων ανταγωνιστών και της εικόνας των μαρτύρων.
  Ναι, και αυτό έδειξε ότι οι κομμουνιστές δεν προσκολλώνται καθόλου στις καρέκλες τους, αλλά στις καρέκλες τους με περισσότερες αρχές.
  Τη δεύτερη φορά ο Γέλτσιν έφερε ξανά τον Στεπάσιν και μετά πήρε τον Ακσενένκο για τρίτη φορά. Η Δούμα πάλι δεν ενέκρινε, και το πήραν και το διέλυσαν. Νέες εκλογές είχαν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.
  Το πείσμα της Βουλής άλλαξε κάπως τον ρου της ιστορίας. Ο βομβαρδισμός της Γιουγκοσλαβίας κράτησε περισσότερο - καθώς ο Μιλόσεβιτς ήλπιζε σε βοήθεια από τη Ρωσία. Και η διάλυση του κοινοβουλίου έδωσε πιθανότητες για τη νίκη της αντιπολίτευσης.
  Οι κομμουνιστές κατάφεραν να θέσουν ξανά σε ψηφοφορία την παραπομπή του Γέλτσιν.
  Και πάλι, δεν αρκούσε καθόλου, αυτή τη φορά μόνο δύο ψήφοι. Οι βουλευτές ανησύχησαν για την εγγύτητα των βουλευτικών εκλογών και τον κίνδυνο να μην περάσουν.
  Η Δούμα διαλύθηκε και ο Γέλτσιν ενέκρινε τον ελάχιστα γνωστό Ακσενένκο ως πρωθυπουργό.
  Σε γενικές γραμμές, οι ελπίδες του Zyuganov ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν δικαιώθηκαν. Ο άρρωστος και αποδυναμωμένος πρόεδρος δεν πήγε ενάντια στο σύνταγμα. Και δεν τόλμησε, έχοντας βαθμολογία δύο τοις εκατό να ξεπεράσει την εξουσία του. Ο Primakov, βλέποντας ότι ο συνασπισμός του δεν είχε χρόνο να σχηματιστεί και να εγγραφεί, συμφώνησε σε μια συμμαχία με τους κομμουνιστές. Η Yabloko και το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα πήγαν στις κάλπες. Το μπλοκ Unity δεν είχε χρόνο να σχηματιστεί και το NDR αποδυναμώθηκε.
  Υπάρχει επίσης η εισβολή μαχητών στο Νταγκεστάν και η αναποφασιστικότητα των δυνάμεων ασφαλείας κατά τη διάρκεια των εκλογών.
  Οι κομμουνιστές, μαζί με τον Primakov και τον Luzhkov, πέτυχαν μια κολοσσιαία νίκη. Κέρδισε περισσότερο από το πενήντα πέντε τοις εκατό των ψήφων. Το δεύτερο ήταν το μπλοκ Yabloko, το οποίο επίσης απέδωσε επάξια, λαμβάνοντας δεκαπέντε τοις εκατό. Απροσδόκητα, το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα είχε επίσης καλές επιδόσεις, συγκεντρώνοντας πάνω από δώδεκα τοις εκατό. Η NDR δεν πήρε το φράγμα του πέντε τοις εκατό - πλήρης καταστροφή! Ο Ζιρινόφσκι έγινε ο μοναδικός ηγέτης υπέρ του Κρεμλίνου στη Δούμα. Ο πραγματικός ανταγωνισμός ήταν αδύναμος. Σύμφωνα με τον νέο νόμο, τα κόμματα πρέπει να εγγραφούν ξανά το αργότερο ένα χρόνο πριν από τις εκλογές και πολλά δεν είχαν χρόνο.
  Η αριστερή αντιπολίτευση κυριάρχησε και πάλι στο κοινοβούλιο, και ο Yabloko με μονομελή μέλη, και το LDPR στη μειοψηφία.
  Και φυσικά, προέκυψε μια σύγκρουση ... Πολέμησα μετά την εκλογή του προέδρου της Κρατικής Δούμας, ούρλιαξε μια ψήφος δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Και πάλι έγινε λόγος για παραπομπή. Αυτή τη φορά τα δύο τρίτα, θα ήταν εύκολο να συλλεχθούν!
  Ο Γέλτσιν, μετά από κάποιους δισταγμούς, αποφάσισε να επιστρέψει στην καρέκλα τον Πρωθυπουργό Primakov και τον πρώτο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Maslyukov.
  Ο αριστερός συνασπισμός συμφώνησε σε αυτό, αλλά οι εξουσίες του προέδρου περιορίστηκαν προσωρινά. Και πριν τις νέες εκλογές, σχεδόν τίποτα. Μετά από διαπραγματεύσεις εντός του συνασπισμού, αποφασίστηκε να οριστεί ο Πριμάκοφ για την προεδρία. Ο Λουζκόφ έγινε πρωθυπουργός. Και ο Zyuganov έλαβε τη θέση του επικεφαλής του νομοθετικού σώματος! Αυτός είναι ο Superskipper! Όσον αφορά το νέο, επρόκειτο μάλιστα να εγκριθούν τροποποιήσεις στο σύνταγμα.
  Οι μαχητές εκδιώχθηκαν από το Νταγκεστάν. Αλλά δεν πήγαν στην Τσετσενία. Εκεί ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος. Η Ρωσία υποστήριξε τους Μασκάντοφ και Καντίροφ, εναντίον των Μπασάγιεφ και Ραντούεφ.
  Ο Primakov κατάφερε να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία στον πρώτο γύρο. Η κυβέρνηση, ωστόσο, έλαβε πρόσθετες εξουσίες. Όπως το νομοθετικό σώμα υπό τον έλεγχο των κομμουνιστών.
  Στη Ρωσία, η οικονομική ανάκαμψη συνεχίστηκε, οι τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου αυξήθηκαν και η βιομηχανία αναβίωσε.
  Οι Αμερικανοί, γενικά, όπως και στην πραγματικότητα, μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, μπήκαν στο Αφγανιστάν και βαλτώθηκαν στο Ιράκ. Ο Πριμάκοφ εξελέγη εύκολα για δεύτερη θητεία. Αλλά το 2008, έδωσε τη θέση του στον πολύ επιτυχημένο πρωθυπουργό Γιούρι Λουζκόφ.
  Ο νέος πρόεδρος συνέχισε την παλιά πολιτική της συμμαχίας με τους κομμουνιστές. Ο Ζιουγκάνοφ έγινε πρωθυπουργός.
  Για κάποιο διάστημα υπήρχε συνεργασία με τη Δύση και φιλία με την Κίνα στην εξωτερική πολιτική. Το καθεστώς του Γιανουκόβιτς έχει ενισχυθεί στην Ουκρανία. Έτσι, ο Λουζκόφ, σε αντίθεση με τον Πούτιν, ακολούθησε μια πιο φιλοουκρανική πολιτική και εκτιμούσε την ένωση των σλαβικών κρατών. Η Ουκρανία ακόμη και το 2016 εντάχθηκε στην Ευρασιατική Ένωση. Ο Λουζκόφ υπηρέτησε δύο θητείες και συνταξιοδοτήθηκε. Ο Zyuganov έγινε τελικά πρόεδρος, κερδίζοντας επίσης τις εκλογές αρκετά εύκολα. Ο Ζιρινόφσκι συμμετείχε για έβδομη φορά, συνολικά από το 1991 και έχασε ξανά.
  Το φθινόπωρο του 2015, η Ρωσία μπήκε στον πόλεμο στη Συρία και βομβάρδισε εκεί. Ο Τραμπ ήρθε στην εξουσία στις ΗΠΑ. Ο Ζιουγκάνοφ, παρά τον επίσημο κομμουνισμό, συνέχισε την ίδια πορεία στην οικονομία. Η Ρωσία, παρά την επίσημη κυριαρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος, παρέμεινε μια αγορά, δημοκρατική και μετρίως αυταρχική χώρα.
  Συνεργασία με τη Δύση και μέτριος ανταγωνισμός. Με την Ουκρανία και τη Λευκορωσία, και το Καζακστάν, μια συμμαχία, αλλά και όχι πολύ στενή. Το 2020, ο Zyuganov εξελέγη για δεύτερη θητεία. Σε γενικές γραμμές, ελαφρώς χαμηλώνοντας το αποτέλεσμα στα πρόθυρα του δεύτερου γύρου. Και στην Ουκρανία, μετά την αποχώρηση του Γιανουκόβιτς, ο μη συστημικός Ζελένσκι κέρδισε απροσδόκητα. Έφυγε και ο Ναζαρμπάγιεφ.
  Ο Ζιουγκάνοφ είπε ότι δεν θα αλλάξει το σύνταγμα και θα αποχωρήσει μετά από μια δεύτερη θητεία.
  Έτσι, ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος κατάφερε ακόμα να κατευθύνει τη Ρωσία, δείχνοντας λίγο περισσότερο θάρρος. Και ο κόσμος αποδείχθηκε πιο ασφαλής και ήρεμος από ό,τι στην πραγματικότητα.
  Και ποιος είναι ο Πούτιν; Πώς εξελίχθηκε η καριέρα του; Αφού ο Πριμάκοφ έγινε πρωθυπουργός, ο Πούτιν απορρίφθηκε ως πολύ κοντά στον Γέλτσιν. Κατηγορώντας συγκεκριμένα ότι η FSB έχασε την εισβολή μαχητών στο Νταγκεστάν. Ο Πούτιν είναι στην πολιτική εδώ και αρκετό καιρό. Έτρεξε ανεπιτυχώς για την Κρατική Δούμα. Στη συνέχεια στον δήμαρχο της Αγίας Πετρούπολης.
  Στη συνέχεια όμως εγκατέλειψε την πολιτική και εντάχθηκε στην υπηρεσία ασφαλείας μιας ιδιωτικής εταιρείας. Τόσο λίγοι τον θυμούνται.
  Ο Ζιρινόφσκι το 2020, για όγδοη φορά, πήγε στις προεδρικές εκλογές και πάλι έχασε με ένα μέτριο αποτέλεσμα. Αλλά εξακολουθεί να έχει μια φατρία στην Κρατική Δούμα. Και ακόμη και ο Zyuganov, μετά τις εκλογές του 2020, του απένειμε τον βαθμό του στρατηγού. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε απροσδόκητα τις εκλογές από έναν νεαρό Δημοκρατικό αντίπαλο. Η Μέρκελ συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα. Και η υγεία του Λουκασένκο έχει επιδεινωθεί απότομα.
  Το 2021, τελικά, Ρώσοι κοσμοναύτες πέταξαν στο φεγγάρι. Και έβαλαν κόκκινη σημαία! Ο Zyuganov ανακοίνωσε τον Afonin ως επίσημο διάδοχό του. Λοιπόν, γενικά, η ζωή κύλησε για άλλη μια φορά σε κύκλο.
  Όπως μπορείτε να δείτε, η κατάρρευση της Ρωσίας δεν έγινε ούτε χωρίς τον Πούτιν. Και ο κόσμος δεν αναποδογύρισε.
  
  
  
  
  
  
  ΑΝ Ο ΜΕΝΣΙΚΟΦ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ
  . Στην οποία η τσαρική Ρωσία κέρδισε τον Κριμαϊκό πόλεμο. Μόνο ο Menshikov πέθανε από μια αδέσποτη σφαίρα και στη θέση του πήρε ένας πιο ικανός διοικητής. Δηλαδή, έγινε ένα ατύχημα και άλλαξε τον ρου της ιστορίας.
  Το πίσω μέρος αυτού με τον Μακάροφ. Οι Γάλλοι και οι Βρετανοί χωρίστηκαν σε μέρη. Και η Ρωσία, αιχμαλωτίζοντας έναν τεράστιο αριθμό αιχμαλώτων και τροπαίων, ανακατέλαβε την Κριμαία.
  Η Türkiye ηττήθηκε στην Υπερκαυκασία. Έδωσε στη Ρωσία το Καρς, το Ερζερούμ και σχεδόν όλη την Αρμενία. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Ρουμανία. Ωστόσο, δεν χρειαζόταν να συνεχιστεί η επίθεση. Ο Σουλτάνος ζήτησε ειρήνη. Την ίδια περίοδο η Αυστρία κατέλαβε τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
  Οι Τούρκοι συμφώνησαν να παραχωρήσουν αυτονομία στη Σερβία, τη Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο και η Ρουμανία έγινε Ρώσος υποτελής. Την ίδια στιγμή, η Ρωσία πήρε για τον εαυτό της την Αρμενία: Καρς, Ερζερούμ, Τανρόγκ, επεκτείνοντας τις κτήσεις της στο νότο.
  Στη Γαλλία ξέσπασαν ταραχές και ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος και δεν μπορούσε πλέον να στείλει στρατεύματα. Η Βρετανία επίσης αποσύρθηκε από τη σύγκρουση. Αποδυναμωμένο και το βασίλειο της Σαρδηνίας. Ενισχυμένη Αυστρία. Οι Αυστριακοί σύντομα κατέκτησαν το Βασίλειο της Σαρδηνίας, εδραιώνοντας την κυριαρχία τους στην Ιταλία.
  Σύντομα ο Σαμίλ πιάστηκε επίσης, τερματίζοντας τον πόλεμο στον Καύκασο. Η Ρωσία έκανε μια ευνοϊκή ειρήνη με την Κίνα, αφαιρώντας ακόμη περισσότερα εδάφη από ό,τι στην πραγματική ιστορία, επομένως η εξουσία των ρωσικών όπλων ήταν υψηλότερη.
  Ο Νικόλαος ο Πρώτος δεν υποστήριξε τον Βορρά στον πόλεμο εναντίον του Νότου. Αντίθετα αποφάσισε να βοηθήσει τους νότιους μαζί με τη Βρετανία για να ενισχύσει τη θέση του στην Αλάσκα.
  Στο έδαφος της Αμερικής, η Ρωσία άρχισε να χτίζει πόλεις και φρούρια. Υπήρχαν ακόμη και έργα για σιδηρόδρομο προς την Τσουκότκα. Ο Τσάρος Νικόλαος σχεδίασε πολλά. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέκτησαν την Κεντρική Ασία. Αυτός ο μονάρχης πέθανε το 1867. Αφήνοντας τη Ρωσία ισχυρή και ευημερούσα. Ο γιος του Αλέξανδρος δεν κατήργησε τη δουλοπαροικία, αλλά συνέχισε να κινείται νότια. Συγκεκριμένα , διεξήγαγε νικηφόρο πόλεμο με την Τουρκία, προσάρτησε την Κωνσταντινούπολη στη Ρωσία. Μετά η Μεσοποταμία.
  Και πάλι ο πόλεμος με τη Βρετανία και η ήττα των Βρετανών στην Ασία. Ο Αλέξανδρος ο Β' διόρθωσε λίγο ακόμα, χωρίς να κάνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις, εκτός από το δικαστικό, και να βελτιώσει κάπως το σύστημα διαχείρισης.
  Δεν ακολούθησε η κατάργηση της δουλοπαροικίας. Όμως η Ρωσία προσάρτησε το Ιράν. Ο τσάρος πέθανε ακριβώς είκοσι χρόνια μετά τον Νικόλαο Α' το 1887. Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος κυβέρνησε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι το 1894, αλλά κατάφερε να προσαρτήσει ουσιαστικά ολόκληρη την Ινδία στη Ρωσία. Και ο Νικόλαος Β' συνέχισε να μετακομίζει στην Ινδοκίνα και στην ίδια την Κίνα.
  Έγινε πόλεμος με την Ιαπωνία. Γενικά νικηφόρα. Και η πλήρης κατάκτηση της Κίνας και της Ινδοκίνας. Και διείσδυση μέχρι την Αυστραλία. Αλλά στην Ευρώπη, η ευθυγράμμιση αποδείχθηκε κάπως διαφορετική.
  Η Αυστριακή Αυτοκρατορία προσάρτησε τη νότια Γαλλία. Και μετά νίκησε την Πρωσία, καταλαμβάνοντας τη νότια Γερμανία. Ήταν η Αυστρία που έγινε ο παγκόσμιος ηγεμόνας. Η Γαλλία ήταν πολύ αποδυναμωμένη από τον εμφύλιο πόλεμο. Η Πρωσία δεν μπορούσε να ενωθεί. Τελικά, οι Αυστριακοί κατέλαβαν και κατέλαβαν όλη την Πρωσία, καθώς και μέρος της ανατολικής Γαλλίας. Δημιουργήθηκε μια μεγάλη αυτοκρατορία, η οποία σκαρφάλωσε στην Αφρική. Σύντομα οι Αυστριακοί κατέκτησαν επίσης το Βέλγιο, την Ολλανδία και πολλά εδάφη στην Αφρική. Μετά υπήρξε ο πόλεμος της Αυστρίας και της Ρωσίας εναντίον της Βρετανίας. Τελείωσε με τη διαίρεση της Αφρικής μεταξύ των Αυστριακών και των Ρώσων.
  Ο αυτοκράτορας Φραντς έγινε πραγματικά ο μεγαλύτερος μονάρχης, ξεπερνώντας τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη κατακτώντας σχεδόν τη μισή Αφρική και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. Η Γαλλία, επίσης, σύντομα καταλήφθηκε πλήρως, μαζί με την Ισπανία και την Πορτογαλία. Ναι, όλα πήγαν καλά, αλλά...
  Ο κληρονόμος του αυτοκράτορα Φραντς ήθελε να προσαρτήσει τη Σερβία στον εαυτό του! Και το 1920 άρχισε ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας του Νικολάου Β' και της Αυστριακής Μεγάλης Αυτοκρατορίας.
  Όλη η Ευρώπη είναι στο πλευρό της Αυστρίας. Εκτός από τη Βρετανία, που δεν είναι τόσο δυνατή όσο στην πραγματική ιστορία, και σχεδόν τη μισή Αφρική. Επιπλέον, η Σουηδία ήταν εναντίον της Ρωσίας. Και η Νορβηγία και η Δανία καταλήφθηκαν υπό τον αυτοκράτορα Φραγκίσκο.
  Ήταν επίσης ο μισός κόπος. Οι ΗΠΑ παρέμειναν, διασπάστηκαν και μια δευτερεύουσα δύναμη. Αλλά η Βρετανία εξακολουθούσε να ελέγχει τον Καναδά και την Αυστρία. Και μετά τους δύο πρώτους μήνες δισταγμού, μπήκε και αυτή σε αγώνα στο πλευρό της Αυστρίας.
  Έτσι ξέσπασε ένας μεγάλος πόλεμος. Αυστρία και Αγγλία εναντίον Ρωσίας.
  Φυσικά, ο Oleg Rybachenko είναι ακριβώς εκεί. Και παλεύει σαν πραγματικός και ακλόνητος ήρωας.
  Το αγόρι σκαρφίζεται σε έναν ξένο ράτι από ένα πολυβόλο και τραγουδά:
  - Ο ύμνος της Πατρίδας τραγουδάει στις καρδιές μας,
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη γυναίκα σε όλο το σύμπαν...
  Πιέστε ισχυρότερο όπλο ιππότη -
  Πέθανε για τον Θεό που δόθηκε στη Ρωσία!
  Και αυτοκτονεί, συντρίβει με πολυβόλο στρατό από όλη την Ευρώπη και εν μέρει από την Αφρική.
  Και το αγόρι δεν υποχωρεί στον εαυτό του. Εδώ ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά του δάχτυλα και τρίζει:
  Δεν θα τα παρατήσουμε και δεν θα τα παρατήσουμε!
  Και πάλι το παιδί απελευθερώνει μια θανατηφόρα και συντριπτική έκρηξη. Δεν θέλει να υποκύψει στον αντίπαλο.
  Και τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Ούτε ένα λιοντάρι δεν μπορεί να κερδίσει!
  Το αγόρι είναι πραγματικός stalker. Άθραυστο και ανίκητο. Ιππότης της πίστης! Μπορεί να μην είναι χριστιανός!
  Και τώρα η αυστριακή επίθεση αποκρούεται.
  Οι Αυστριακοί και οι Βρετανοί έχουν τανκς, αλλά και η Ρωσία έχει μαστόδοντα.
  Ο Νικόλαος Β' έχει ακόμα πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό, λαμβάνοντας υπόψη τις αποικίες. Σκεφτείτε ολόκληρη την Ασία, την ανατολική Ευρώπη, μέρος των Βαλκανίων, περισσότερο από τη μισή Αφρική.
  Άρα η Ρωσία υπερτερεί αριθμητικά του πεζικού. Και οι στρατιώτες πολεμούν πολύ γενναία...
  Και οι Αυστριακοί δεν μπόρεσαν να αντισταθούν, πετάχτηκαν πίσω από τη Βαρσοβία. Στη συνέχεια, τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν στο Όντερ και κατέλαβαν την Ανατολική Πρωσία. Πάλα και Γαλικία, με τον Λβοφ. Πολιόρκησαν το Przemysl. Απελευθερώθηκε η Κρακοβία.
  Αποδείχθηκε ότι οι Σλάβοι δεν ήθελαν να πολεμήσουν με τους Ρώσους και παραδόθηκαν μαζικά.
  Οι μάχες έδειξαν επίσης ότι τα ελαφρύτερα και πιο ευκίνητα ρωσικά τανκς ήταν πιο αποτελεσματικά από τα βαρύτερα και πιο αδέξια γερμανικά. Και στην αεροπορία, η τσαρική Ρωσία είναι γενικά μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη από την ποιότητα των Βρετανών και των Αυστριακών.
  Τα ρωσικά στρατεύματα μετά από μια παύση επανέλαβαν την επίθεση. Πήραν τόσο σε αριθμό όσο και σε δεξιότητες.
  Έτσι η Βουδαπέστη περικυκλώθηκε και καταλήφθηκε. Στη θάλασσα, ο ναύαρχος Κολτσάκ νίκησε τους Βρετανούς και κατέλαβε την Αυστραλία. Στην ξηρά, τα ρωσικά στρατεύματα περικύκλωσαν και κατέλαβαν το Βερολίνο. Και μετά η Βιέννη.
  Η Αυστριακή Αυτοκρατορία έχανε τη μάχη και στην Αφρική. Ηττήθηκε και το αγγλικό σώμα. Ναι, οι υποθέσεις του αυτοκράτορα Αδόλφου ήταν δυσάρεστες.
  Έσπρωξε το κεφάλι του προς τη λάθος κατεύθυνση και άρχισε να χάνει εντελώς. Πού να αντισταθεί σε τέτοια δύναμη.
  Μετά την άλωση της Βιέννης, η αντίσταση των Αυστριακών άρχισε να είναι εστιακή. Και σύντομα οι Ρώσοι κατέλαβαν όλη την Ευρώπη και την Αφρική. Την ίδια ώρα ξεκίνησε η επίθεση στον Καναδά από την Αλάσκα. Έχασαν και οι Βρετανοί.
  Η Βρετανία ήταν απομονωμένη και προσπάθησε να καθίσει έξω στο νησί.
  Αλλά είναι σαφές ότι η Ρωσία θα επικρατήσει εξαπολύοντας αεροπορική επίθεση.
  Και βομβάρδισε σχεδόν ό,τι υπήρχε στην επιφάνεια. Και τότε μια δύναμη αποβίβασης αποβιβάστηκε στη στεριά, η οποία οδήγησε τη Βρετανία στην υποταγή.
  Έτσι, ολόκληρο το ανατολικό ημισφαίριο, καθώς και η Αλάσκα και ο Καναδάς, έγιναν ρωσικά.
  Αυτό είναι, γενικά, υπέροχο! Ο Νικόλαος Β' έκανε μια προσωρινή παύση, χωνεύοντας τα υπάρχοντα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να είναι διχασμένες και όχι πολύ ισχυρές, όπως άλλα κράτη που εξαρτώνται από τη Ρωσία.
  Το 1937, ο Τσάρος Νικόλαος Β' συνετρίβη σε αεροπλάνο. Τον θρόνο διαδέχθηκε ο Αλεξέι Β'. Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, ο κληρονόμος ήταν αρκετά υγιής και σφριγηλός. Και το 1941 αποφάσισε να κατακτήσει όλα όσα οι πρόγονοί του δεν πρόλαβαν να αποτυπώσουν.
  Ξεκινώντας από τον πλανήτη, η Γη θα είναι ήδη μια αυτοκρατορία. Και ο ρωσικός στρατός κινήθηκε πρώτα στις βόρειες πολιτείες της Αμερικής και μετά στο νότο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν ισχυρές, συνελήφθησαν γρήγορα. Και το Μεξικό αποδείχθηκε ότι ήταν πιο εύκολο να κατακτηθεί. Στη συνέχεια ανεβείτε. Ένα προς ένα, καταλαμβάνοντας τη μια χώρα μετά την άλλη. Η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή Βραζιλία. Κράτησε όμως και λιγότερο από ένα μήνα.
  Και έτσι κατέκτησαν τη Λατινική Αμερική και τη Νέα Ζηλανδία. Ο Alesei II έμεινε στην ιστορία ως ο φιναλίστ όλων των κατακτήσεων της Ρωσίας. Και ήδη το 1947, Ρώσοι κοσμοναύτες πάτησαν το πόδι τους στο φεγγάρι. Και το 1958 στον Άρη! Το 1961 στην Αφροδίτη. Το 1972 στον Ερμή και το 1973 στα φεγγάρια του Δία. Ο Αλέξιος Β' πέθανε το 1975 σε ηλικία 71 ετών. Με το παρατσούκλι ο τελικός. Και ο γιος του Νικόλαος Γ' έγινε βασιλιάς. Το 1980, ο άνθρωπος εισήλθε στον τελευταίο, πιο μακρινό πλανήτη του ηλιακού συστήματος - τον Πλούτωνα. Κυβερνάται από τον Νικόλαο τον Τρίτο δεν είναι πολύ μεγάλο. Πέθανε το 1985. Και στον θρόνο ανέβηκε ο γιος του Αλέξανδρος ο τέταρτος. Ένας νεαρός βασιλιάς περίπου είκοσι επτά. Και ο βασιλιάς διέταξε να προετοιμαστούν για ένα άλμα έξω από το ηλιακό σύστημα. Και άρχισαν να κατασκευάζουν διαστημόπλοια και έναν πύραυλο φωτονίων. Και τελικά, το 2017, ξεκίνησε η πρώτη διαστρική αποστολή.
  
  Ο ΤΣΑΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β' ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
  Ο διάσημος συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko ένιωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στον κόσμο. Η ανθρωπότητα, όπως ήταν, παραμένει κατακερματισμένη. Ο αριθμός των χωρών στον πλανήτη Γη αυξάνεται μόνο. Και αν κάποιος προσθέσει επιρροή, τότε μόνο η ολοκληρωτική, δικτατορική Κίνα. Και η Ρωσία, μετά το τέλος της βασιλείας του Βλαντιμίρ Πούτιν, βυθίστηκε σε βαθιά κρίση. Ο πόλεμος στον Καύκασο φλέγεται ξανά, αριστεροί και εθνικιστές ξεσηκώνονται. Και πάλι η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση, η εγκληματικότητα αυξάνεται. Και η Ρωσία αρχίζει να διαλύεται.
  Παρά την εκπληκτική τύχη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν κατάφερε ποτέ να δημιουργήσει ένα σταθερό, σταθερό πολιτικό σύστημα και μια σταθερή και ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία. Πολλά κοινωνικά και διεθνικά προβλήματα δεν έχουν επιλυθεί επίσης. Η σπάνια τύχη επέτρεψε στον Πούτιν να διατηρήσει την εμφάνιση της ευημερίας. Μόλις όμως έφυγε, άνοιξαν αμέσως όλα τα αποστήματα που δεν επουλώθηκαν.
  Ναι, και η απειλή του πυρηνικού πολέμου πλανάται! Ο κόσμος είναι σε χάος, η Ρωσία κυλά σε έναν εμφύλιο πόλεμο μεγάλης κλίμακας! Αυτό πρέπει να διορθωθεί επειγόντως.
  Το αγόρι διάβασε στο βιβλίο ότι μπορείς να αλλάξεις τη μοίρα των ανθρώπων και να αλλάξεις θέσεις! Και υπάρχει ένας ισχυρός τσιγγάνος που μπορεί να το κάνει αυτό με οποιοδήποτε άτομο.
  Γιατί λοιπόν να μην ανταλλάξουμε την τύχη και την τύχη του Πούτιν και του Νικολάου Β';
  Επιπλέον, εάν ο Νικόλαος Β' είναι τόσο εντυπωσιακά επιτυχημένος όσο ο Πούτιν, τότε η πορεία της ιστορίας θα αλλάξει. Και στον εικοστό πρώτο αιώνα, οι Ρομανόφ θα κυβερνήσουν στη Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι ο Πούτιν δεν χρειάζεται τύχη. Ή τουλάχιστον η τύχη του Πούτιν στη Ρωσία.
  Και στον εικοστό αιώνα, η τύχη της τσαρικής Ρωσίας χρειάζεται πολύ.
  Ο διάσημος συγγραφέας αποφάσισε να πάει στον γύφτο. Ευτυχώς, η διεύθυνσή της ήταν στο Διαδίκτυο και η ανεπτυγμένη της διαίσθηση είπε στον συγγραφέα και ποιητή ότι δεν ήταν καθόλου τσαρλατάνος.
  Πράγματι, ο γύφτος δεν είναι αδρανής. Ζει σε μια έπαυλη στη Μόσχα και μοιάζει περίπου είκοσι χρονών, αν και μαντεύει από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Μπορείτε να δείτε αμέσως το αιώνιο κορίτσι με μαύρα σγουρά μαλλιά - υπάρχει ένα εξαιρετικό!
  Ο Oleg Rybachenko τη ρώτησε:
  -Κάνε μια καλή πράξη! Αλλάξτε την τύχη του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Νικολάου Β΄!
  Η παντοτινή νεαρή τσιγγάνα κοίταξε τον Oleg Rybachenko και απάντησε:
  - Καλά που δεν είσαι εγωιστής και δεν θα φύγεις για τον εαυτό σου, αλλά για τη χώρα της Ρωσίας! Και είναι ακόμα καλύτερο που έχετε πλούσια ενέργεια και μια πρωτόγνωρη, απίστευτη, υπεράνθρωπη φαντασίωση!
  Ο γύφτος έκλεισε το μάτι και συνέχισε:
  Δεν είναι εύκολο ούτε για μένα να αλλάξω τόσο πολύ την ιστορία! Αλλά εσύ, ο ιδιοκτήτης της πιο δυνατής και πλούσιας φαντασίας στον κόσμο, μπορείς να με βοηθήσεις!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Είμαι έτοιμος για όλα! Και θα εκπληρώσω κάθε αίτημα!
  Ο νεαρός τσιγγάνος έγνεψε καταφατικά και είπε:
  - Θα σε μετατρέψω σε αγόρι δώδεκα ετών, και θα μεγαλώσεις εξαιρετικά αργά και δεν θα γίνεις ποτέ μεγαλύτερος από δεκατέσσερα στο σώμα. Θα σε στείλω σε έναν παράλληλο κόσμο όπου πρώτα θα γίνεις σκλάβος!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο σύμφωνα με το πέταξε:
  - Είμαι έτοιμος!
  Ο τσιγγάνος έγνεψε καταφατικά και συνέχισε:
  - Θα πρέπει να μου πάρεις εννέα πέτρες τεχνουργημάτων: μαύρη, άσπρη, κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη, πράσινη, μπλε, μπλε, μοβ. Και εκτός από αυτό, το δέκατο τεχνούργημα - το στέμμα του Koshchei!
  Είναι δύσκολο, αλλά θα έχεις το αιώνια νεανικό, γρήγορο, δυνατό, ανθεκτικό σώμα ενός αγοριού πολεμιστή. Και συν μια εξαιρετική διάνοια και ένα εκπληκτικό δώρο φαντασίας. Αργά ή γρήγορα, θα συλλέξετε αντικείμενα και θα επιστρέψετε στον κόσμο σας. Και για πάντα θα είσαι στο σώμα ενός φαινομενικά δυνατού και γρήγορου αγοριού δεκατεσσάρων ετών και θα είναι αδύνατο να σε σκοτώσει. Δηλαδή θα λάβεις και την αθανασία ως ανταμοιβή!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Μπορείτε μόνο να το ονειρευτείτε!
  Η Forever Young Witch παρατήρησε:
  - Αλλά δέκα τεχνουργήματα είναι δικά μου, και μόνο δικά μου! Θα μου δώσουν τέτοια δύναμη που θα σου αξίζει περισσότερο από την αθανασία! Στο μεταξύ, θα σε βάλω για ύπνο, και θα ξυπνήσεις κιόλας σκλάβο στα λατομεία. Και τότε η εφευρετικότητά σας θα σας πει πώς να ξεφύγετε από αυτό!
  Όταν μετακινείστε, τότε μπορώ να αλλάξω τη μοίρα, την τύχη και την τύχη του Προέδρου Πούτιν και του Τσάρου Νικολάου Β'. Θα συλλέξετε αντικείμενα για μένα από διαφορετικούς κόσμους, και στο μεταξύ, από τις αρχές του εικοστού αιώνα, η ιστορία της Ρωσίας θα πάει διαφορετικά. Δηλαδή, ακόμα κι αν δεν συλλέξετε αντικείμενα - εννέα πέτρες και το στέμμα του Koshchei, ο Τσάρος της Ρωσίας Νικόλαος Β' θα λάβει καλή τύχη, μοίρα και την τύχη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν!
  Ο Oleg Rybachenko χαμογέλασε πλατιά και απάντησε:
  -Αυτό είναι καλό! Στον νέο κόσμο, θα είμαι ήρεμος που επιτέλους η ιστορία άλλαξε προς το καλύτερο! Και ότι η Ρωσία θα μπορέσει να βάλει τάξη σε όλο τον κόσμο και να γίνει μια ηγεμονική χώρα! Και απόλυτος ηγεμόνας!
  Ο για πάντα νέος τσιγγάνος διέταξε:
  - Ανέβα στον καναπέ!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο ξάπλωσε.
  Η μάγισσα γουργούρισε:
  - Τώρα κοιμήσου! Θα ξυπνήσεις σε έναν άλλο κόσμο.
  Τα μάτια του Oleg Rybachenko έκλεισαν και σχεδόν αμέσως έπεσε σε ένα όνειρο.
  Η τσιγγάνα, από την άλλη, έβγαλε από τα συρτάρια τα υλικά που είχε αποθηκεύσει εκ των προτέρων και άρχισε να ετοιμάζει το φίλτρο. Άνοιξε το γκάζι κάτω από το καζάνι που ήταν προετοιμασμένο εκ των προτέρων για μαγεία. Και άρχισε να πετάει πράγματα εκεί, κάνοντας ξόρκια. Την ίδια στιγμή, το αιώνιο κορίτσι έβγαλε από την τσέπη της μια τράπουλα και τραγούδησε:
  - Ω, μοίρα, μοίρα βοηθήστε τον Νικόλα! Καλή επιτυχία από τον Πούτιν, έλα στον Τσάρο Ρομανόφ!
  Αφήστε τον Ρομανόφ να κερδίσει
  Κανόνες όπως ο Τζένγκις Χαν...
  Αφήστε το να χτυπήσει στην τύχη
  Ο Πούτιν κλέβει δώρο!
  
  Είναι καλύτερα για τη Ρωσία
  Νικόλαος ο Μέγας Τσάρος...
  Ο Τζένγκις Χαν θα γίνει πιο ψύχραιμος
  Πώς να γίνεις Βλαντιμίρ Πούτιν!
  Το καζάνι έβρασε και το φίλτρο φούσκωσε μέσα του. Ο τσιγγάνος έκανε μια διάταξη από κάρτες, έκανε ένα ξόρκι και πέταξε την τράπουλα σε μια ομίχλη που έβραζε... Ένα σούπερ λαμπερό φλας φούντωσε, σαν από χίλιες φωτογραφίες. Ο ύπνος Oleg Rybachenko εξαφανίστηκε ... Και στη συνέχεια, φωτισμένο, ο λέβητας εξαφανίστηκε.
  Στην ευρύχωρη αίθουσα, όπου η μεγάλη μάγισσα έψελνε, έγινε άδεια και ήσυχη!
  Η για πάντα νεαρή μάγισσα είπε:
  - Καλά! Άλλαξα τον ρου της ιστορίας και είναι ωραίο! Και αν αυτός ο ιδεαλιστής είναι τυχερός και μαζέψει τεχνουργήματα, τότε θα γίνω τόσο δυνατός που ο ίδιος ο Σατανάς θα με ζηλέψει!
  Και η τσιγγάνα μάγισσα άστραψε τα σμαραγδένια μάτια της!
  Και έγινε ένα θαύμα!
  Τι περίμενε πραγματικά τον Νικόλαο Β'... Πράγματι, πολλά έχουν αλλάξει. Δεν υπήρξε αιματηρή συμπλοκή κατά τη διάρκεια της στέψης. Και η επέκταση στην Κίνα ήταν επιτυχής. Ο πόλεμος με την Ιαπωνία, φυσικά, συνέβη. Αυτό ήταν γενικά ιστορικά αναπόφευκτο. Είναι σαφές ότι ήταν απαραίτητο να αφοπλιστεί και να καταστρέψει το τέρας στο πρόσωπο του σαμουράι. Και δεν υπάρχει πουθενά να πάει από αυτό. Δεν μπορείς να αφήσεις τον κίνδυνο στα σύνορά σου.
  Η Ιαπωνία ήταν η πρώτη που ξεκίνησε τον πόλεμο, αλλά η προσπάθειά της να επιτεθεί στα ρωσικά πλοία ήταν ανεπιτυχής. Οι Ρώσοι δεν υπέστησαν σημαντικές ζημιές και δώδεκα αντιτορπιλικά της Γης του Ανατέλλοντος Ήλιου βυθίστηκαν.
  Ο "Varyag" κατάφερε επίσης να ξεφύγει από την περικύκλωση. Το οποίο αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία. Ναι, και ο ναύαρχος Μακάροφ έφτασε σύντομα στη θάλασσα και ας καταστρέψουμε τους Ιάπωνες. Και ο στρατηγός Κουροπάτκιν νίκησε τους σαμουράι στην ξηρά και κατέλαβε πλήρως ολόκληρη την κορεατική χερσόνησο.
  Και έτσι ακόμα και ο Τσάρος Νικόλαος Β' πήρε μια απόφαση: πρέπει να είσαι ασφαλής από την Ιαπωνία για πάντα! Αλλά όπως? Ναι, να αποβιβαστούν στρατεύματα και να προσαρτηθούν πλήρως στη Ρωσία, ως επαρχία.
  Και έτσι έγινε μια αποφασιστική μάχη στη θάλασσα, όπου ο ιαπωνικός στόλος τερματίστηκε τελικά από τον ναύαρχο Μακάροφ.
  Στη μάχη πήραν μέρος και τέσσερα κορίτσια! Ξυπόλητοι και με μπικίνι!
  Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα, Σβετλάνα. Τέσσερις καλλονές που κουνώντας τα σπαθιά τους επιβιβάζονται στο μεγαλύτερο πλοίο των σαμουράι.
  Η Νατάσα κόβει τους Ιάπωνες και φωνάζει:
  - Θα σου λερώσουν στενομάτια!
  Η Ζόγια έκοψε έναν άλλο σαμουράι και παρατήρησε:
  - Και έχεις μάτια ζαφείρι!
  Η Νατάσα, αφού έτρεξε το μύλο, επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά ναι! Φυσικά ναι!
  Και τότε η Aurora το πήρε και κίνησε τη γυμνή της φτέρνα στους Ιάπωνες στο πηγούνι. Έσπασε το σαγόνι του και βρυχήθηκε:
  -Για την Πατρίδα Χάρι!
  Η Σβετλάνα το πήρε, έκοψε το κεφάλι του σαμουράι και φώναξε:
  - Για τον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Φυσικά, πολλά εξαρτώνται από την τύχη. Συγκεκριμένα, ο ναύαρχος Μακάροφ παρέμεινε ζωντανός. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ο δεύτερος Ushakov. Πόσο καλά κάνει κουμάντο. Ο ίδιος σε ένα κινητό καταδρομικό, συμβαδίζει παντού. Και οι Ιάπωνες, που παρεμπιπτόντως δεν είχαν μεγάλο πλεονέκτημα στα όπλα, χτυπιούνται τμηματικά και τακτικά.
  Η τέχνη του διοικητή ή του ναυτικού διοικητή καταλαμβάνει ένα μικρό αριθμητικό πλεονέκτημα.
  Επιπλέον, εκείνη τη στιγμή, οι Ιάπωνες ήταν επίσης πιο αδύναμοι σε αριθμό. Έτσι, ο Μακάροφ τα σπάει. Επιβάλλει στενή μάχη, όπου τα ρωσικά πλοία με οβίδες διάτρησης θωράκισης είναι πολύ ισχυρότερα.
  Και οι Ιάπωνες ηττήθηκαν. Και τα κορίτσια αιχμαλωτίζουν ένα άλλο πλοίο σαμουράι. Και πάνω του κυματίζει η σημαία της τσαρικής αυτοκρατορίας!
  Τι είναι οι Ιάπωνες; Δεν είναι πολύ καλή τύχη μαζί σας; Ο Νικόλαος Β' έλαβε την τύχη του Βλαντιμίρ Πούτιν και όλα του πήγαν τόσο καλά!
  Και τα κορίτσια; Οι τέσσερις καλλονές ντυμένες με μπικίνι είναι μάγισσες Rodnovery που αποφασίζουν να πολεμήσουν για τον βασιλιά, αν και συνήθως δεν τους νοιάζει αυτός ο κόσμος.
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε τον ρωσικό λαό. Και αυτό οφείλεται στην τύχη του Πούτιν. Ποτέ δεν θα είχε καταλάβει την Κριμαία χωρίς πυροβολισμό, αν όχι για τα ίδια τέσσερα κορίτσια μάγισσες. Βοήθησαν να γίνει ένα θαύμα. Αλλά αν η Ρωσία χρειαζόταν να αφαιρέσει την Κριμαία από τον αδελφό λαό είναι ένα άλλο ερώτημα. Αλλά η προσάρτηση της Κίνας στη Ρωσική Αυτοκρατορία είναι μια εξαιρετική ιδέα! Φανταστείτε πόσα θέματα θα έχει ο Ρώσος Τσάρος - ναι, μπορείτε να συντρίψετε ολόκληρο τον κόσμο!
  Με λίγα λόγια, τα κορίτσια δεν χάνουν τον χρόνο τους εδώ. Και ήδη ένα νέο θωρηκτό εισβάλλει.
  Και τον ξανασυλλαμβάνουν. Και τα σπαθιά στα χέρια των καλλονών απλώς τρεμοπαίζουν, και μάλιστα τόσο αιχμηρά. Και τόσοι πολλοί Ιάπωνες ανακατεμένοι.
  Η μάχη στη θάλασσα έληξε με την οριστική βύθιση της ιαπωνικής μοίρας και τη σύλληψη του ναύαρχου Τόγκο.
  Και άρχισε η προσγείωση. Δεν υπήρχαν αρκετά ατμόπλοια και μεταφορικά. Και μακροβούτια χρησιμοποιήθηκαν, και μεταφέρονταν σε καταδρομικά και θωρηκτά, και έκαναν πολλά άλλα. Ο βασιλιάς διέταξε τη χρήση του εμπορικού στόλου κατά την απόβαση.
  Τα ρωσικά στρατεύματα νίκησαν την επίθεση των σαμουράι, που προσπάθησαν να τους πετάξουν από το προγεφύρωμα. Όμως ο τσαρικός στρατός άντεξε με θάρρος. Και η μαζική επίθεση αποκρούστηκε με μεγάλες απώλειες.
  Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τα κορίτσια μάγισσες έκοψαν με σπαθιά και πέταξαν χειροβομβίδες στον εχθρό με τα γυμνά τους πόδια.
  Βρίσκονται σίγουρα στα πιο επικίνδυνα μέρη. Και πώς άρχισαν να πυροβολούν τα πολυβόλα. Κάθε σφαίρα είναι στο στόχο.
  Η Νατάσα πυροβόλησε, πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Όχι, είμαι πιο ψύχραιμος!
  Η Ζόγια, χτυπώντας με ένα πολυβόλο, πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Η Aurora, συνεχίζει να πυροβολεί από πολυβόλα, και πηδά επάνω, καθώς χτυπάει και δίνει έξω:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Σβετλάνα, συνεχίζοντας να αναστατώνει τον εχθρό, υποχώρησε επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Για τη βασιλική αυτοκρατορία!
  Οι πολεμιστές συνέχισαν να χτυπούν και να αλωνίζουν. Έχουν μια τέτοια έκρηξη ενέργειας. Αυτοπυροβολούνται και συντρίβουν τους σαμουράι που προελαύνουν.
  Οι Ιάπωνες που σκοτώθηκαν από αυτόν είναι ήδη χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες.
  Και οι σπασμένοι σαμουράι τρέχουν ... Τα κορίτσια είναι πολύ θανατηφόρα εναντίον τους.
  Και οι Ρώσοι με ξιφολόγχες, τεμαχίζουν τους σαμουράι ...
  Η καταιγίδα απωθήθηκε. Και νέα ρωσικά στρατεύματα προσγειώνονται στην ακτή. Η πλατφόρμα επεκτείνεται. Ναι, όχι κακό, φυσικά, για την τσαρική αυτοκρατορία. Η μια νίκη μετά την άλλη. Και ο ναύαρχος Makarov θα βοηθήσει επίσης από τα όπλα. Σαρώνοντας τους Ιάπωνες.
  Και τώρα τα ρωσικά στρατεύματα κινούνται ήδη στην Ιαπωνία. Και η χιονοστιβάδα τους δεν μπορεί να σταματήσει. Τεμαχίζουν τον εχθρό και μαχαιρώνουν με ξιφολόγχες.
  Η Νατάσα, επιτίθεται στους σαμουράι και κόβοντάς τους με σπαθιά, τραγουδά:
  - Λευκοί λύκοι στριμώχνονται μαζί! Μόνο τότε θα επιβιώσει η οικογένεια!
  Και πώς πετάει χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του!
  Η Ζόγια τραγουδάει μαζί, με έξαλλη επιθετικότητα. Και επίσης να πετάς ξυπόλητα, κάτι μοναδικό, θανατηφόρο:
  Οι αδύναμοι χάνονται, σκοτώνονται! Προστατεύοντας την ιερή σάρκα!
  Η Αυγουστίνα, πυροβολώντας τον εχθρό, σχίζοντας με σπαθιά, και ρίχνοντας τα πόδια της χειροβομβίδας με τα γυμνά της δάχτυλα, τσιρίζει:
  - Γίνεται πόλεμος στο καταπράσινο δάσος, απειλές έρχονται από παντού!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας και πετώντας δώρα θανάτου με τα γυμνά της πόδια, το πήρε και ψέλλισε:
  - Μα πάντα νικάμε τον εχθρό! Λευκοί λύκοι χαιρετούν τους ήρωες!
  Και τα κορίτσια σε χορωδία, εξοντώνοντας τον εχθρό, τραγουδούν, πετώντας θανάσιμα με τα ξυπόλυτα τους πόδια:
  - Ιερός πόλεμος! Θα είναι η νίκη μας! Εμπρός η αυτοκρατορική σημαία! Δόξα στον πεσόντα ήρωα!
  Και πάλι τα κορίτσια πυροβολούν και τραγουδούν εκκωφαντικά ουρλιάζοντας:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει! Λευκοί λύκοι συντρίβουν τον εχθρό! Λευκοί λύκοι - χαιρετισμός στους ήρωες!
  Τα κορίτσια πάνε και τρέχουν... Και ο ρωσικός στρατός προχωρά προς το Τόκιο. Και οι Ιάπωνες χάνονται για τον εαυτό τους, και κουρεύονται. Ο ρωσικός στρατός κινείται. Και η μία νίκη μετά την άλλη.
  Ο Τσάρος Νικόλαος έβγαλε πραγματικά ένα τυχερό δελτίο. Τώρα τα ρωσικά στρατεύματα αρχίζουν να εισβάλλουν στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Και είναι όλα τόσο υπέροχα.
  Τα κορίτσια εδώ φυσικά προηγούνται όλων και η πίεση και τα κατορθώματά τους είναι σε μεγάλο υψόμετρο.
  Ειδικά όταν ρίχνουν χειροβομβίδες με γυμνά πόδια. Αυτό γενικά προκαλεί σοκ και δέος στους σαμουράι.
  Και εδώ σκαρφαλώνουν στον τοίχο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Και κόβουν ανθρώπους και άλογα σε λάχανο. Έσπασε τους αντιπάλους σε κομμάτια. Έρχονται τα κορίτσια, με κραυγές και γέλια! Και με γυμνά τακούνια σαν να θα σφυρηλατηθούν στα πηγούνια. Οι Ιάπωνες πετάνε ανάποδα. Και πέσουν στα πονταρίσματα τους.
  Και οι πολεμιστές κουνούν τα σπαθιά τους ακόμα πιο δυνατά.
  Και οι σαμουράι υφίστανται ήττα μετά την ήττα. Εδώ τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το Τόκιο.
  Ο Μικάντο τρέχει φοβισμένος, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί πουθενά. Και τώρα τα κορίτσια τον αιχμαλωτίζουν και τον δένουν!
  Μαγευτική νίκη! Ο Ιάπωνας αυτοκράτορας υπογράφει την παραίτηση υπέρ του Νικολάου Β'. Ο τίτλος του Ρώσου Τσάρου επιμηκύνεται σημαντικά. Η Κορέα, η Μογγολία, η Μαντζουρία, οι Κουρίλες, η Ταϊβάν και η ίδια η Ιαπωνία γίνονται ρωσικές επαρχίες. Αν και η Ιαπωνία έχει μια μικρή, περιορισμένη αυτονομία. Αλλά ο αυτοκράτορας του είναι Ρώσος, ένας αυταρχικός τσάρος!
  Ο Νικόλαος Β' παραμένει απόλυτος μονάρχης, χωρίς κανένα περιορισμό. Είναι ο αυταρχικός Τσάρος!
  Και τώρα επίσης ο αυτοκράτορας της Ιαπωνίας, Zheltorossia, Bogdykhan, Khan, Kagan, και ούτω καθεξής, ούτω καθεξής, ούτω καθεξής...
  Ναι, περισσότερη τύχη. Προσέξτε την τύχη, ο Πούτιν επέτρεψε πόσα να κερδίσει! Ο εικοστός πρώτος αιώνας, δυστυχώς, δεν είναι πολύ κατάλληλος για συλλήψεις!
  Και σε τι χρησιμεύει η Ρωσία από το γεγονός ότι ο εχθρός του Πούτιν Μακέιν πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο; Η τύχη, φυσικά, είναι κολοσσιαία, δεν μπορείτε καν να τη φανταστείτε επίτηδες - ο εχθρός σας να πεθάνει με έναν τόσο κακό και δυσάρεστο θάνατο!
  Αλλά η επιστροφή για τη Ρωσία είναι ένα συγκεκριμένο μηδέν.
  Αλλά για τον Νικόλαο Β', τέτοια τύχη και τύχη του Πούτιν μετατράπηκαν σε μεγάλα εδαφικά αποκτήματα. Αλλά στην πραγματικότητα, γιατί να κάνει η τύχη δώρα στον Πούτιν. Λοιπόν, από το γεγονός ότι ο Sobchak πέθανε τόσο εγκαίρως και δεν έπρεπε να του δώσει τη θέση του επικεφαλής του συνταγματικού δικαστηρίου, πόσο καλή είναι η Ρωσία;
  Και ο Τσάρος όλων των Ρωσιών, Νικόλαος Β', είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα. Όπως ήταν φυσικό, μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη, η δύναμη και η εξουσία του ενισχύθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν κάποιες μεταρρυθμίσεις. Ιδιαίτερα στην Ορθοδοξία! Επιτρέψτε στους ευγενείς να έχουν τέσσερις συζύγους, όπως στο Ισλάμ. Και επίσης δώσε το δικαίωμα δεύτερης συζύγου σε στρατιώτες ως ανταμοιβή για κατορθώματα και πιστή υπηρεσία.
  Καλή μεταρρύθμιση! Εφόσον ο αριθμός των Εθνικών και των ξένων στην αυτοκρατορία έχει αυξηθεί, τότε ο αριθμός των Ρώσων πρέπει να αυξηθεί. Και πώς να το κάνουμε; Σε βάρος των γυναικών άλλων εθνών. Άλλωστε, αν ένας Ρώσος παντρευτεί τρεις Κινέζες, τότε θα κάνει παιδιά από αυτές και ποια θα είναι αυτά τα παιδιά κατά εθνικότητα;
  Φυσικά ρωσικά στον πατέρα! Και είναι υπέροχο! Ο Νικόλαος Β', έχοντας προοδευτικό μυαλό, ήταν περισσότερο θρησκευόμενος στην εμφάνιση παρά στην ψυχή του. Και φυσικά, θέστε τη θρησκεία στην υπηρεσία του κράτους και όχι το αντίστροφο!
  Ο Νικόλαος Β' ενίσχυσε έτσι την εξουσία του στην ελίτ. Αυτό ήθελαν εδώ και καιρό οι άντρες. Και επιτάχυνε τη ρωσικοποίηση των περιχώρων.
  Λοιπόν, ούτε οι παπάδες πείραξαν. Επιπλέον, η πίστη στον εικοστό αιώνα έχει αποδυναμωθεί. Και η θρησκεία υπηρέτησε τον βασιλιά, χωρίς να πιστεύει πραγματικά στον Θεό!
  Και οι στρατιωτικές νίκες έκαναν τον Νικολάι δημοφιλές στους ανθρώπους, και όσοι ήταν συνηθισμένοι στον αυταρχισμό δεν ήθελαν πολλές αλλαγές. Οι Ρώσοι δεν γνώριζαν άλλη δύναμη!
  Και η οικονομία είναι σε άνοδο, οι μισθοί αυξάνονται. Δέκα τοις εκατό αυξάνεται κάθε χρόνο. Αλήθεια, γιατί να αλλάξει;
  Το 1913, στην εικοστή επέτειο των Ρομανόφ, ο Τσάρος Νικολάι μείωσε για άλλη μια φορά την εργάσιμη ημέρα σε 10,5 ώρες και τα Σάββατα και τις προαργίες, ακόμη και σε 8 ώρες. Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των Σαββατοκύριακων και των αργιών. Άρχισε να γιορτάζεται ως ρεπό και ως ημερομηνία παράδοσης της Ιαπωνίας. Και τα γενέθλια του βασιλιά, και τα γενέθλια της βασίλισσας, και η ημέρα της στέψης.
  Αφού αποδείχθηκε ότι ο διάδοχος του θρόνου ήταν άρρωστος με αιμορροφιλία, ο Τσάρος Νικόλαος πήρε τη δεύτερη σύζυγό του. Έτσι λύθηκε το θέμα της διαδοχής στο θρόνο.
  Όμως ερχόταν ένας μεγάλος πόλεμος. Η Γερμανία ονειρευόταν να αναδιανείμει τον κόσμο. Ωστόσο, η τσαρική Ρωσία ήταν έτοιμη για πόλεμο.
  Το 1910, οι Ρώσοι προσάρτησαν το Πεκίνο και επέκτειναν την αυτοκρατορία. Η Βρετανία συμφώνησε σε αυτό με αντάλλαγμα μια συμμαχία εναντίον της Γερμανίας.
  Ο τσαρικός στρατός ήταν ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος. Η ισχύς του σε καιρό ειρήνης έφτασε τα τρία εκατομμύρια και χίλια συντάγματα. Η Γερμανία είχε μόνο εξακόσιες χιλιάδες σε καιρό ειρήνης. Συν την Αυστροουγγαρία, αλλά τα στρατεύματά της δεν είναι έτοιμα για μάχη!
  Αλλά οι Γερμανοί εξακολουθούν να σχεδιάζουν να πολεμήσουν τη Γαλλία και τη Βρετανία. Και πού μπορούν να τραβήξουν δύο μέτωπα;
  Οι Ρώσοι έχουν τα πρώτα ελαφρά άρματα μάχης Luna-2 στον κόσμο σε σειριακή παραγωγή. Και τετρακινητήρια βομβαρδιστικά "Ilya Muromets" και μαχητικά με πολυβόλα "Alexander" και πολλά άλλα. Και φυσικά ισχυρός στόλος.
  Η Γερμανία δεν έχει ίσες δυνάμεις.
  Και οι Γερμανοί αποφάσισαν ακόμα να επιτεθούν, στο Βέλγιο και παρακάμπτοντας το Παρίσι. Δεν υπήρχε τίποτα για αυτούς.
  Όμως ο πόλεμος άρχισε ακόμα. Η Γερμανία έκανε τη μοιραία της κίνηση. Και τα στρατεύματά της μετακινήθηκαν στο Βέλγιο. Μόνο που εδώ οι δυνάμεις είναι άνισες. Τα ρωσικά στρατεύματα στην Πρωσία και την Αυστροουγγαρία κινούνται ήδη. Και το τανκ Luna-2 με ταχύτητα 40 χιλιομέτρων είναι ήδη μια κολοσσιαία δύναμη.
  Επιπλέον, προσέξτε, η τύχη του Τσάρου Νικολάου είναι ότι ξεκίνησε ο πόλεμος. Ο ίδιος ο τσάρος δεν θα είχε επιτεθεί στη Γερμανία. Και έτσι, στο πλευρό των Ρώσων, υπάρχει μια μεγάλη, συντριπτική υπεροχή σε δυνάμεις, άρματα μάχης, υπεροχή στο πυροβολικό και η καλύτερη αεροπορία σε ποσότητα και ποιότητα. Και ισχυρότερη οικονομία, καθώς αποφεύχθηκε η ύφεση που προκάλεσε η επανάσταση και η ήττα στον πόλεμο. Και έτσι όλη την ώρα η άνοδος και η επιτυχία μετά την επιτυχία.
  Προφανώς οι Γερμανοί δέχθηκαν επίθεση. Και μετά οι ίδιοι ανέβηκαν με τις κύριες δυνάμεις, εναντίον της Γαλλίας και της Βρετανίας. Και που είναι!
  Πάρτε την Ιταλία και κηρύξτε τον πόλεμο στην Αυστροουγγαρία! Το μόνο συν είναι ότι η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο κατά της Ρωσίας. Αλλά αυτό είναι ακόμα καλύτερο για τον βασιλιά, μπορείς να πάρεις επιτέλους την Κωνσταντινούπολη και τα στενά για τον εαυτό σου! Ετσι...
  Και επίσης τέσσερις μάγισσες, για πάντα νέοι ιθαγενείς-πιστοί Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα, Σβετλάνα στη μάχη! Και ήδη συντρίβονται! Θα χτυπήσουν λοιπόν και τους Γερμανούς και τους Τούρκους!
  Ο συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko ξύπνησε. Για πάντα, η νεαρή μάγισσα-μάγισσα εκπλήρωσε την υπόσχεσή της, δίνοντας στον Νικόλαο Β' την τύχη του Βλαντιμίρ Πούτιν και τώρα ο Oleg Rybachenko πρέπει να εκπληρώσει τη δική του. Το ξύπνημα δεν ήταν εύκολο. Το σώμα του αγοριού χτυπήθηκε από ένα σκληρό μαστίγιο. Το αγόρι πετάχτηκε πάνω. Ναι, ο Oleg Rybachenko είναι τώρα ένα μυώδες αγόρι αλυσοδεμένο από τα χέρια και τα πόδια του. Μπορεί κανείς να δει ένα μαυρισμένο έως σκοτεινό σώμα, ξηρό και κουρελιασμένο, με ανακουφιστικούς μύες. Ένας πραγματικά δυνατός και ανθεκτικός σκλάβος, με δυνατό δέρμα, που είναι ήδη τόσο σκληρυμένο που δεν μπορεί να το κόψει ο επιτηρητής. Τρέχετε μαζί με τα άλλα αγόρια για να πάρετε πρωινό, σηκώνεστε από το χαλίκι, όπου οι νεαροί σκλάβοι κοιμούνται εντελώς γυμνοί και χωρίς κουβέρτες. Είναι αλήθεια ότι εδώ είναι ζεστό, το κλίμα είναι σαν την Αίγυπτο. Και το αγόρι είναι όλο γυμνό, μόνο αλυσίδες. Ωστόσο, είναι αρκετά μακριά και πρακτικά δεν παρεμβαίνουν στο περπάτημα, καθώς και στην εργασία. Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα σε αυτά.
  Ξεπλύνετε τα χέρια σας στο ρεύμα πριν φάτε. Παίρνετε μερίδες: κουνώντας ρύζι και σάπια κομμάτια ψαριού. Ωστόσο, σε ένα πεινασμένο σκλάβο, μοιάζει με λιχουδιά. Και μετά πας στο ορυχείο. Ο ήλιος δεν έχει ανατείλει ακόμα το πρωί και είναι αρκετά ευχάριστο.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού είναι τραχιά, κερατινοποιημένα τόσο πολύ που οι κοφτερές πέτρες δεν πονάνε καθόλου, γαργαλάνε ακόμα και ευχάριστα.
  Λατομεία όπου εργάζονται παιδιά κάτω των δεκαέξι ετών. Φυσικά έχουν μικρότερα αυτοκίνητα και εργαλεία. Αλλά πρέπει να δουλέψεις δεκαπέντε, δεκαέξι ώρες όπως οι ενήλικες.
  Μυρίζει, οπότε η ανάγκη ανακουφίζεται ακριβώς στα πρόσωπα. Η δουλειά είναι απλή, να κόβεις πέτρες με αξίνες και μετά να τις μεταφέρεις σε καλάθια ή σε φορείο. Μερικές φορές πρέπει να σπρώξετε και το τρόλεϊ. Συνήθως τα αγόρια την σπρώχνουν ανά δύο και στα τρία. Αλλά ο Oleg Rybachenko είναι μόνος, άρα είναι πολύ δυνατός. Και έχει μια αξίνα στα χέρια του σαν ενήλικας. Έχει περισσότερη δουλειά να κάνει από οποιονδήποτε άλλον.
  Είναι αλήθεια ότι δίνουν όλο και πιο συχνά. Τρεις φορές την ημέρα, όχι δύο.
  Το αγόρι-σκλάβος στο σώμα του οποίου μετακόμισε ο Oleg Rybachenko βρίσκεται εδώ για περισσότερο από ένα χρόνο. Υπάκουοι, σκληρά εργαζόμενοι, όλα τα κινήματα κατέληξαν στον αυτοματισμό. Πραγματικά καταραμένο δυνατό, ανθεκτικό και πρακτικά δεν γνωρίζει την κούραση. Αλλά ταυτόχρονα, το αγόρι σχεδόν δεν μεγαλώνει και τώρα δεν φαίνεται περισσότερο από δώδεκα, με μέσο ύψος για αυτήν την ηλικία.
  Αλλά από την άλλη, δύναμη ... Για αρκετούς ενήλικες. Νέος ήρωας. Ο οποίος, όμως, όπως φαίνεται δεν θα ενηλικιωθεί ποτέ, και δεν θα αφήσει μούσι.
  Και δόξα τω Θεώ! Ως συγγραφέας και ποιητής, ο Oleg Rybachenko δεν του άρεσε να ξυρίζεται. Δουλεύεις για τον εαυτό σου και σπας πέτρες, τις θρυμματίζεις. Και στο καλάθι. Μετά το μεταφέρεις στο τρόλεϊ. Το να τη σπρώχνεις είναι δύσκολο και τα παιδιά το κάνουν εναλλάξ.
  Τα αγόρια εδώ είναι σχεδόν μαύρα, αλλά τα χαρακτηριστικά είναι είτε Ευρωπαϊκά είτε Ινδικά ή Αραβικά. Επιπλέον, υπάρχουν πολύ περισσότερα ευρωπαϊκά.
  Ο Όλεγκ τους κοιτάζει. Οι σκλάβοι δεν επιτρέπεται να μιλάνε, χτυπούν με μαστίγιο.
  Ο Oleg Rybachenko είναι επίσης σιωπηλός μέχρι στιγμής. Και σπουδάζει. Εδώ, εκτός από άνδρες επόπτες, υπάρχουν και γυναίκες. Είναι επίσης σκληροί και χτυπιούνται με μαστίγιο.
  Και δεν έχουν όλα τα αγόρια τόσο δυνατό δέρμα όπως του Oleg. Πολλοί σκάνε και αιμορραγούν. Και οι φύλακες μπορούν να χτυπήσουν μέχρι θανάτου. Η δουλειά είναι πολύ δύσκολη και τα αγόρια, ειδικά όταν ανατέλλει ο ήλιος, αρχίζουν να ιδρώνουν πολύ.
  Και εδώ ο ήλιος δεν είναι ένας, αλλά δύο. Και η μέρα είναι πολύ μεγάλη. Και πολλή δουλειά. Τα αγόρια δεν έχουν χρόνο για ύπνο και ξεκούραση. Για αυτούς είναι μεγάλος πόνος.
  Ο Oleg Rybachenko εργάστηκε για τον εαυτό του, μηχανικά κομμένος και φορτωμένος. Ανακάτεψα τον εαυτό μου...
  Και φαντάστηκε μια εικόνα του τι συνέβη αφού ο Νικόλαος Β' κέρδισε την περιουσία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
  Η Natasha, η Zoya, η Aurora και η Svetlana επιτίθενται στους Αυστριακούς στο Przemysl. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν αμέσως το Lvov. Και επιτεθείτε στο ισχυρότερο φρούριο.
  Κορίτσια με γυμνά πόδια με μπικίνι ορμούν στους δρόμους της πόλης.
  Κόβουν τους Αυστριακούς και ρίχνουν δισκάκια με τα ξυπόλυτα τους πόδια.
  Την ίδια στιγμή, τα κορίτσια τραγουδούν:
  - Ο Τσάρος Νικόλαος είναι ο μεσσίας μας,
  Ο τρομερός ηγεμόνας της ισχυρής Ρωσίας...
  Όλος ο κόσμος τρέμει - πού θα πάει -
  Για τον Νικολάι με ένα τραγούδι μπροστά!
  Η Νατάσα κόβει τους Αυστριακούς, ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγουδά:
  - Για τη Ρωσία!
  Η Ζόγια συντρίβει επίσης τους εχθρούς και τραγουδά μαζί με την ατάκα:
  - Για τη βασιλική αυτοκρατορία!
  Και η χειροβομβίδα που της πέταξε το γυμνό της πόδι πετάει! Αυτό είναι ένα κορίτσι δολοφόνο. Μπορεί να συνθλίψει το σαγόνι και να πιει τη θάλασσα!
  Και η Aurora, επίσης, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα πετάξει ένα δίσκο, θα σκορπίσει τους Αυστριακούς και θα τσιρίσει:
  - Για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Και θα βγάλει τα πολύ κοφτερά δόντια του! Που λάμπει σαν κυνόδοντες.
  Η Σβετλάνα επίσης δεν ξεχνά να υποχωρήσει και βρυχάται:
  - Rus' του Αγίου και Αήττητου Νικολάου Β'!
  Το κορίτσι δείχνει κολοσσιαίο ενθουσιασμό. Και με ξυπόλητα τα πετάει όλα, και τα δώρα!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας και πετσοκόβοντας, και πετώντας θανατηφόρα πράγματα με τα γυμνά της πόδια, τρίζει:
  - Λατρεύω τη Ρωσία μου! Λατρεύω τη Ρωσία μου! Και θα σας κόψω όλους!
  Και η Ζόγια πυροβολεί και ουρλιάζει, πετώντας κάτι εκρηκτικό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Μεγάλος Νικόλαος Τσάρος! Να του ανήκουν τα βουνά και οι θάλασσες!
  Η Aurora, ουρλιάζοντας με άγρια, ξέφρενη οργή και πετώντας δώρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ουρλιάζει:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει! Τολμηρά κορίτσια συντρίβουν τους εχθρούς με γυμνά πόδια, γυμνά τακούνια!
  Και πάλι τα κορίτσια βρίσκονται σε άγρια πίεση. Αιχμαλωτίζουν τον Przemysl εν κινήσει και τραγουδούν, συνθέτοντας εν κινήσει.
  Η αγία μας Ρωσία δοξάζεται,
  Έχει πολλές μελλοντικές νίκες...
  Κορίτσι που τρέχει ξυπόλητος
  Και δεν είναι πιο όμορφη στον κόσμο!
  
  Είμαστε σπασμωδικοί Rodnovers,
  Μάγισσες που είναι πάντα ξυπόλητες...
  Τα κορίτσια αγαπούν πολύ τα αγόρια,
  Της εξαγριωμένης ομορφιάς του!
  
  Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ
  Ας μην υποκύψουμε στους εχθρούς μας...
  Αν και έχουμε ξυπόλητα πόδια,
  Θα υπάρξουν πολλές μελανιές!
  
  Τα κορίτσια λατρεύουν να τρέχουν
  Ξυπόλητος στο κρύο...
  Είμαστε πραγματικά λύκοι
  Μπορούμε να γρονθοκοπήσουμε!
  
  Δεν μπορεί να μας σταματήσει
  Ο Φριτς τρομερή ορδή...
  Και δεν φοράμε παπούτσια
  Ο Σατανάς μας φοβάται!
  
  Τα κορίτσια υπηρετούν τον Θεό της οικογένειας,
  Το οποίο φυσικά είναι υπέροχο...
  Είμαστε υπέρ της δόξας και της ελευθερίας,
  Θα υπάρξει ένα άθλιο beat Kaiser!
  
  Για τη Ρωσία, που είναι πιο όμορφη από όλες,
  Οι μαχητές ξεσηκώνονται...
  Φάγαμε λαδωμένο χυλό
  Ανένδοτοι μαχητές!
  
  Κανείς δεν θα μας σταματήσει
  Η δύναμη των κοριτσιών είναι τεράστια...
  Και δεν θα χύσει ούτε δάκρυ
  Γιατί είμαστε ταλέντο!
  
  Κανένα κορίτσι δεν μπορεί να λυγίσει,
  Είναι πάντα δυνατά...
  Πολεμούν λυσσαλέα για την Πατρίδα,
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!
  
  Θα υπάρχει ευτυχία στο σύμπαν
  Ο ήλιος θα είναι πάνω από τη γη...
  Με την άφθαρτη σοφία του,
  Μπαγιονέτα ο Κάιζερ!
  
  Ο ήλιος πάντα λάμπει στους ανθρώπους
  Πάνω από την πιο ευρύχωρη χώρα,
  Στην ευτυχία, ενήλικες και παιδιά,
  Και κάθε αγωνιστής είναι ήρωας!
  
  Δεν υπάρχει πολλή ευτυχία
  Για να είστε τυχεροί πιστέψτε μας...
  Αφήστε τον κακό καιρό να διαλύσει -
  Ντροπή στους εχθρούς!
  
  Ο ευγενικός Θεός μας είναι τόσο υπέρτατος,
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από Αυτόν...
  Θα υψωθούμε στο πνεύμα
  Για μοχθηρούς όλοι έκαναν εμετό!
  
  Νίκησε τους εχθρούς, πιστεύω
  Bely, ο Ρώσος Θεός είναι μαζί μας ...
  Θα είναι ένα εγχείρημα χαράς
  Μην αφήνετε το κακό στο κατώφλι!
  
  Λοιπόν, εν ολίγοις, Ιησούς,
  Ας είμαστε πάντα πιστοί...
  Είναι ο Ρώσος Θεός, ακούστε
  Ψέματα ότι είναι Εβραίος Σατανάς!
  
  Όχι, ο Παντοδύναμος Θεός,
  Εμείς η Παναγία Κύρια Ράβδος...
  Πόσο αξιόπιστη είναι μια στέγη,
  Και ο Υιός του-Θεός Σβάρογκ!
  
  Λοιπόν, εν ολίγοις για τη Ρωσία,
  Δεν είναι ντροπή να πεθαίνεις...
  Και τα κορίτσια είναι πιο όμορφα από όλα
  Με τη δύναμη μιας γυναίκας σαν αρκούδα!
  
  
  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ
  Ο Χίτλερ απλά δεν άλλαξε το σχέδιο της OKW και η επίθεση στο Στάλινγκραντ πραγματοποιήθηκε τόσο από το βορρά όσο και από το νότο, από τις ομάδες στρατού Α και Β. Και η επίθεση ανατέθηκε στον Μάινσταϊν . Ως αποτέλεσμα, το Στάλινγκραντ έπεσε σε δέκα ημέρες επίθεσης από όλες τις πλευρές. Και τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν εντελώς περικυκλωμένα. Μετά από αυτό, η Βέρμαχτ κινήθηκε κατά μήκος της ακτής του Βόλγα προς την Κασπία Θάλασσα. Πώς απάντησε ο Κόκκινος Στρατός; Η επίθεση στο κέντρο δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη.
  Επιπλέον, η Ιαπωνία κέρδισε επίσης τη μάχη του Midway, αν και δεν άνοιξε δεύτερο μέτωπο, αλλά κατέλαβε τα νησιά της Χαβάης. Και ταυτόχρονα, οι χερσαίες μονάδες των σαμουράι μετακινήθηκαν στην Ινδία. Για να διατηρήσει αυτή την αποικία, η Βρετανία έπρεπε να αποσύρει μέρος των στρατευμάτων από την Αίγυπτο, εγκαταλείποντας την επιχείρηση Torch.
  Οι Γερμανοί είχαν την πρωτοβουλία στο ανατολικό μέτωπο. Η ταχεία κατάληψη του Στάλινγκραντ κατέρρευσε τη νότια πλευρά. Ο Φριτς γλίστρησε στην Κασπία Θάλασσα και έκοψε τον Καύκασο από την ξηρά. Και τότε η Türkiye μπήκε στον πόλεμο. Ο στρατός της, αν και όχι πολύ δυνατός, είναι αρκετά πολυάριθμος και ικανός να πολεμήσει γενναία.
  Ήδη από τις πρώτες μέρες, οι Τούρκοι κατέλαβαν το Μπατούμι και περικύκλωσαν το Ερεβάν. Ναι, τα επιτεύγματά τους είναι αξιοπρεπή, αφού ο Κόκκινος Στρατός είναι καθηλωμένος από το γερμανικό μέτωπο.
  Να σημειωθεί ότι οι Ναζί εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι τα σοβιετικά στρατεύματα μπήκαν στη μάχη απευθείας από τα κλιμάκια και τα χτυπούσαν κομμάτι-κομμάτι. Αυτό βέβαια επηρέασε αρνητικά την πορεία του πολέμου.
  Ο Στάλιν ήταν επίσης νευρικός και υστερικός - απαίτησε να κρατήσει τον Καύκασο με κάθε κόστος.
  Με λίγα λόγια, η ηρωική άμυνα του Στάλινγκραντ δεν λειτούργησε και όλα κατέρρευσαν. Και ακόμη και η απουσία ιαπωνικών τμημάτων στην Άπω Ανατολή δεν βοήθησε.
  Οι Γερμανοί κινήθηκαν κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας, στο Νταγκεστάν. Σταματήστε να μαζεύουν σκόνη - αλλά οι δυνάμεις είναι άνισες, επιπλέον, ο Κόκκινος Στρατός αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με τις προμήθειες. Και κρεμασμένος. Και οι Fritz βομβάρδισαν ενεργά.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδόν δεν άγγιξαν το Τρίτο Ράιχ, αποσπασμένοι από τις νίκες της Ιαπωνίας. Η Βρετανία αποδυναμώθηκε κάπως, και επίσης δεν ανέβηκε στη μανία! Τώρα οι Γερμανοί είχαν πάρα πολλά αεροπλάνα και μπορούσαν πραγματικά να πιέσουν.
  Ο Στάλιν, από την άλλη πλευρά, έδειξε τα χειρότερα προσόντα του και ξεσπά και φώναζε πολύ συχνά, αλλά δεν έπαιρνε τις καλύτερες αποφάσεις.
  Έτσι η απώλεια του Καυκάσου έγινε αναπόφευκτη.
  Γίνεται ήδη μάχη στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν.
  Τα σοβιετικά κορίτσια παλεύουν απελπισμένα. Να οι καλλονές που παλεύουν απελπισμένα.
  Και δεν τα παρατάνε και δεν τα παρατάνε. Και σέρνονται κατά μήκος των οπισθίων τους.
  Η Νατάσα, η Ζόγια, ο Αυγουστίνος και η Σβετλάνα έσυραν έναν Γερμανό στρατηγό από τα μετόπισθεν. Αυτό είναι ωραίο. Τα κορίτσια τον γονάτισαν και τον ανάγκασαν να του φιλήσει τα ξυπόλητα πόδια. Τους χτύπησε με μεγάλο ενθουσιασμό! Και έγλειψε τις φτέρνες των κοριτσιών.
  Οι πολεμιστές γενικά είναι τόσο σέξι και γοητευτικοί. Μετά έδωσαν μάχη στον Φριτς.
  Η Νατάσα έκοψε με ριπάξ, έκοψε τους Ναζί. Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλη δόξα!
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης και τσούριζε:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Το πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και καταπληκτικά.
  Η Αυγουστίνα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, και βγάζοντας τα δόντια της, την πήρε και σφύριξε:
  - Τόσο τσακώνομαι! Σαν εξολοθρευτής!
  Και η Σβετλάνα, επίσης, θα εκτοξεύσει ένα τέτοιο δολοφονικό και καταστροφικό πράγμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και τραγουδήστε ξανά:
  - Η φιλία μας είναι μονόλιθος, και αυτό αντιπροσωπεύει!
  Τέσσερα, ναι, τσακώνονται έτσι - αυτά είναι τα κορίτσια! Αστείες καλλονές και δείχνουν τις μακριές τους γλώσσες ως απάντηση.
  Πολεμιστές ανώτερης τάξης. Και πώς θολώνουν, και πώς φωνάζουν.
  Συνθλίβουν τους Γερμανούς σαν τη μούρη με την πρέσα.
  Η Νατάσα πυροβόλησε, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Είμαστε πολεμιστές του φωτός, και του κόκκινου πανό!
  Η Ζόγια, επίσης, εκτόξευσε τον δολοφόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φώναξε:
  - Και θα πολεμήσουμε για τον Λένιν!
  Και τότε ο Αυγουστίνος έκοψε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Στο όνομα της μεγάλης χαράς!
  Και τότε η Σβετλάνα πυροβόλησε επίσης και εκτόξευσε χειροβομβίδες με τα γυμνά της πόδια, βρυχώνοντας:
  - Θα το πάρουμε και θα το αναποδογυρίσουμε!
  Οι τέσσερις εργάζονται ενεργά και πυροβολούν. Λοιπόν, είναι ακόμα τα κορίτσια που ξέρουν πολλά για την εξόντωση. Και δεν τσακώνονται έτσι.
  Και πώς θα έπρεπε οι πραγματικοί τερματιστές ... Πολεμιστές που πετούν ψηλά. Και έχουν το πάθος της καταστροφής.
  Η Νατάσα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Καταλαβαίνω απόλυτα αυτόν τον κόσμο, ως όξυνση της ταξικής πάλης!
  Η Ζωή σφύριξε επίσης, πετώντας μια θανατηφόρα χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  - Ποιο σπίτι θα έχει κόκκινη σημαία!
  Και τότε ο Αυγουστίνος έδωσε τη σειρά. Κόρεψε τους Ναζί και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι - σφυρίζοντας:
  - Υπέροχος χώρος, αυτή είναι η γη μας και όλοι μας!
  Πολεμιστές και μάλιστα ικανοί να σκίσουν ακόμη και ένα μαξιλάρι θέρμανσης.
  Και τότε η Σβετλάνα, σαν να έσκαγε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, θα έσκαγε και θα έβγαινε με μανία:
  - Η φωτιά είναι έξαλλη, και το άλογο που κουνάει!
  Τα κορίτσια φυσικά θα ενθουσιαστούν. Και πισώνουν.
  Και από την πλευρά των Γερμανών, το πλήρωμα του Gerd πολεμά στο T-4. Και πάλι, καθώς ξεκινά, δεν θα ζεσταθείτε και δεν θα καταστείλετε τέτοια πίεση. Στα μάτια των κοριτσιών υπάρχει μια τέτοια κολασμένη φλόγα.
  Αυτοπυροβολούνται και δεν δίνουν ευκαιρία να ξεφύγουν. Και να μην αντισταθείτε στα λευκά, μαργαριταρένια δόντια τους.
  Οι πολεμιστές είναι επιθετικοί και ουρλιάζουν:
  - Άγρια γεύση! Θα στείλουμε όλους τους εχθρούς στην κόλαση!
  Η Γκέρντα θα πυροβολήσει, θα χτυπήσει τα τριάντα τέσσερα και θα τρίξει:
  - Μελλοντικές νίκες!
  Η Σάρλοτ πατάει τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και γουργουρίζει:
  - Θα το σκίσω!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης, έσπασε το Τ-26 και εξέδωσε:
  - Ας το ανοίξουμε.
  Και κούνησε τα γυμνά της δάχτυλα.
  Και η Χριστίνα, επίσης, θα πατήσει τα ξυπόλητα της στα πετάλια και θα σφυρίσει:
  - Γρήγορα για το πάρτι μας!
  Κορίτσια φυσικά και σχεδόν γυμνά με μπικίνι και ξυπόλητα. Και άκρως σέξι ταυτόχρονα.
  Και επιτίθενται στο όχι πολύ τέλειο, αλλά αποτελεσματικό Τ-4 τους. Και πυροβολήστε τον εχθρό. Μην υποχωρείτε σε τέτοια κορίτσια σε τίποτα! Και πώς χαμογελούν. Και πώς στρίβουν τα μούτρα τους!
  Η Γκέρντα βρυχάται στον εαυτό της, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Η Γκέρντα λατρεύει να σκοτώνει, αυτός ο Γκερντ!
  Και εκτοξεύει ξανά βλήματα.
  Και τότε η Σάρλοτ πυροβολεί με τη σειρά της και βρυχάται, βγάζοντας νοκ άουτ ένα τριάντα τέσσερα:
  - Θα τους κόψω την κοιλιά!
  Και με ξυπόλητα θα ξαναρχίσει.
  Και εδώ θα προσθέσει και η Christina killer. Επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Και βρυχάται:
  - Είμαι η ενσάρκωση της επιθετικότητας!
  Και τι μέση έχει, και ανακουφιστική πρέσα!
  Και τότε η Μάγδα θα το πάρει και θα βυθιστεί και θα βρυχηθεί:
  - Μπανζάι!
  Και έχει και ξυπόλητα πόδια, και λαξευμένα!
  Οι τέσσερις Γερμανοί ανεβαίνουν μόνοι τους και πραγματικά κερδίζουν. Έχει τόση επιθετικότητα και ζωντάνια.
  Οι πολεμιστές κολλάνε στον εαυτό τους και πυροβολούν. Μην δίνετε την κάθοδο του Κόκκινου Στρατού.
  Και στον ουρανό, επίσης, οι πιλότοι πολεμούν, και αυτό φαίνεται. Ότι το πνεύμα τους είναι αμέτρητο.
  Εδώ είναι το πιο πρόσφατο γερμανικό Focke-Wulf. Έχει τη Γερτρούδη. Και αυτό το κορίτσι δείχνει ότι είναι πιο κουλ από τους άντρες. Αλωνίζουν λοιπόν φασίστες. Δεν τους δίνει έλεος. Τον πραγματικό αγώνα ξεκίνησε η Γερτρούδη.
  Και γκρεμίζει το Σοβιετικό Yak και τσιρίζει:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Μετά θα πάρει και θα δείξει τη γλώσσα. Και πάλι θα αναλάβει την ολοκληρωτική εξόντωση. Εδώ είναι το κορίτσι. Και επίσης ξυπόλυτη και με μπικίνι. Και μετά η LAGG καταρρίφθηκε και βρυχήθηκε ξανά:
  - Πιλότος πυροβολητής!
  Και θα γελάσει στα πνεύμονά του. Και μετά θα το πάρει και θα καταρρίψει το PE-2. Ένα τέτοιο κορίτσι, της πιο cool εμβέλειας και κλάσης. Στη συνέχεια έκανε και πάλι ελιγμούς και συνέτριψε το Yak από τα αεροβόλα. Και θα προσπαθήσει.
  - Είμαι η λύκος του ουρανού!
  Και πώς βγάζει τα δόντια του! Και πώς να βγείτε έξω! Λοιπόν, γιαγιά! Σε όλες τις γυναίκες, η γυναίκα!
  Αλλά, φυσικά, οι Ναζί εξακολουθούν να προσπαθούν να επιτεθούν στο νότο.
  Εκεί, συγκεκριμένα, ο πιλότος Helga μάχεται στο ME-109. Και με τόση επιτυχία που πετάνε θραύσματα από τους Βρετανούς.
  Το κορίτσι της Mustang γκρέμισε και τραγούδησε:
  - Η λιλά ομίχλη επιπλέει από πάνω μας!
  Γενικά πόσο καλό είναι να παλεύεις ξυπόλητος και με μπικίνι. Πόσο πρακτικό είναι αυτό! Και πολύ βολικό.
  Η Helga είναι πιλότος. Ο Φύρερ ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να ακούει τις συμβουλές και να επιτρέπει στα κορίτσια να πάνε σε τανκς, αεροπλάνα και στο στρατό. Και πόσο καλύτερα πήγαν τα πράγματα για το Fritz.
  Οι ίδιοι δεν περίμεναν ότι τα σώματα των γυναικών είναι τόσο αποτελεσματικά. Εδώ η Helga κερδίζει περίφημα δυναμική και λογαριασμούς.
  Το κορίτσι με τα ξυπόλυτα της πατάει τα πετάλια και βρυχάται:
  - Είμαι τόσο απολαυστικός - αγελάδα!
  Η Helga καταρρίπτει άλλα δύο βρετανικά αεροπλάνα και τσιρίζει:
  - Πίσω μου Γερμανία στρατιώτες στη σειρά!
  Και κατέρριψε βομβιστή! Εδώ είναι το κορίτσι! Όλα τα κορίτσια έχουν έναν μεγάλο και ψύχραιμο πολεμιστή. Αν εξοντώσει, επίσης χωρίς καμία τελετή και οίκτο.
  Τα κορίτσια είναι τόσο σέξι εδώ!
  Και τα στρατεύματα του Ρόμελ σκίζουν την έρημο, χωρίς να περιμένουν την προσέγγιση πρόσθετων δυνάμεων. Πρέπει να κερδίσουμε, άρα πρέπει. Ο θρυλικός διοικητής της "Αλεπού της Ερήμου" έχει ήδη συνηθίσει να πολεμά με ανώτερες δυνάμεις. Και οι στρατιώτες του επίσης. Εδώ, για παράδειγμα, είναι μια επίλεκτη ομάδα γυναικών πολεμιστών από τα SS. Μεταφέρθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν το μέτωπο ράγιζε, οι Γερμανοί υποχώρησαν και οι Βρετανοί, αντίθετα, έσπασαν, απελευθερώνοντας το Tolbuk και απείλησαν να πετάξουν τη Βέρμαχτ από το αφρικανικό έδαφος.
  Τότε ο δαιμονισμένος Φύρερ πρότεινε: μεταφορά του γυναικείου τάγματος των τίγρεων. Όχι γιατί οι κυρίες θα αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων, αλλά για να ντρέπονται οι άντρες, ειδικά οι Ιταλοί και να αγωνίζονται πολύ πιο επιθετικά και πιο επιδέξια. Σε τελική ανάλυση, αν σκληρύνονται από τη σοβαρή εκπαίδευση, τα κορίτσια της ελίτ προηγούνται, τότε οι αγρότες θα ντρέπονται πολύ.
  Οι πολεμιστές πολέμησαν με ένα μπικίνι, χρησιμοποιώντας ειδικές κρέμες για προστασία. Για έξι μήνες, τα γυμνά, κοριτσίστικα πόδια τους κερατινοποιήθηκαν τόσο που δεν φοβήθηκαν την άμμο καυτή σαν τηγάνι και από το ηλιακό έγκαυμα το δέρμα τους απέκτησε ένα σκούρο σοκολατί χρώμα. Και πολλοί έχουν ήδη περισσότερα από δώδεκα πτώματα πίσω από τους ώμους τους.
  Η Margot και η Schella, δύο πολύ νέοι, αλλά ήδη σκληραγωγημένοι Άριοι στις μάχες. Είναι οι νεότεροι του λόχου, αλλά σε μισό χρόνο έχουν ήδη καταφέρει να κερδίσουν έναν Σιδηρούν Σταυρό Α' Τάξης (τη δεύτερη τάξη, όλοι στο τάγμα είχαν ήδη), αδίστακτοι και ευγενικοί.
  Η Margot είχε μαλλιά στο χρώμα της φωτιάς και η Shelley ήταν μια κατάλευκη ξανθιά με ένα μείγμα μελιού. Εδώ πολεμούν, αποκρούοντας την επίθεση των βρετανικών τανκς που αντεπιτίθενται. Οι "Matildas" με την ισχυρή πανοπλία τους προχωρούν. Περαιτέρω βατό "Cromwell" με ισχυρά εκρηκτικά οβίδες και ελαφρύτερα αυτοκίνητα. Τα κορίτσια θάφτηκαν στην άμμο. Είναι ανώφελο να πυροβολείς στο μέτωπο σε τέτοια τανκς. Είναι απαραίτητο να μην γίνουν αντιληπτοί και στη συνέχεια ...
  Το "Matilda" και το "Cromwell" ζυγίζουν περίπου τριάντα τόνους και όταν περνούν πάνω από χαρακώματα σκαμμένα σε αργιλώδη άμμο, γίνεται τρομακτικό. Από ψηλά, χύνεται σε γυμνούς, μαυρισμένους λαιμούς, νιώθεις ένα τρομερό βάρος πάνω σου, κάθαρμα μηχανήματα. Εδώ είναι το ίδιο "Cromwell", ένα τυπικό σίδερο με κεκλιμένη θωράκιση 70 mm, που ακόμη και ένα όπλο των 88 mm δεν μπορεί πάντα να το πάρει. Μυρίζει βρετανική, πολύ πικάντικη βενζίνη και λάδι κινητήρα. Τα κορίτσια έχουν τις δικές τους εκπλήξεις, ανάλαφρα χωρίς ανάκρουση. Τα πρώτα μοντέλα της Faustpatrons. Αφού οι άντρες, όπως συνηθίζεται, αφήνουν τις κυρίες να προχωρήσουν, έτσι δοκιμάζουν τα πιο πρόσφατα και, όπως είναι αναμενόμενο, πολλά υποσχόμενα όπλα.
  Βάζουν όμως και τα κορίτσια, σε αντίθεση με το υποκριτικό σύνθημα του ναζισμού: "Ο πόλεμος είναι αντρική υπόθεση, η ειρήνη για τις γυναίκες!", στο πολύ μεγάλο μέρος του.
  Ωστόσο, το πεζικό έμεινε πίσω, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να καθίσει έξω στα χαρακώματα και να κερδίσει.
  Η Σέλα λέει ψιθυριστά, φοβούμενη να φτερνιστεί από το να φράξει τα ρουθούνια της άμμου που πέφτουν από την τάφρο:
  - Μόνο η γήρανση στο πεδίο της μάχης θα σας επιτρέψει να αποφύγετε τη ζύμωση της σαμπάνιας νίκης σάπια από χαμένες προθεσμίες!
  Η Margot συμφώνησε:
  - Όποιος δεν έχει αντοχές, τότε θα 'ναι ένα ξινό κρασί από ήττες, και ένα πικρό κύμα απωλειών!
  Αλλά τώρα οι Matildas, οι Cromwells και μια ντουζίνα ελαφριές μαγκούστες βρίσκονται ήδη πίσω τους. Τώρα είναι η ώρα της συγκομιδής.
  Η Σέλλα, της οποίας τα κάποτε μαργαριταρένια μαλλιά έχουν γκριζάρει από τη σκόνη, και ακουμπάει τις γυμνές της φτέρνες στην καυτή άμμο, μετατρέπεται νοερά σε Παναγία και άλλους αγίους, λένε, μη με απογοητεύσετε. Το δάχτυλο πιέζει ομαλά το πόδι, έτσι ώστε το διαμορφωμένο φορτίο να πηγαίνει κατευθείαν στη δεξαμενή αερίου.
  Η Μαργκώ τραβάει τη σκανδάλη μαζί της, επίσης χαλαρά. Μετά από αυτό, και τα δύο κορίτσια χαστουκίζουν το ένα το άλλο με τα χέρια τους. Οι γομώσεις χτύπησαν ακριβώς στην πρύμνη και μετά εκρήγνυνται οι δεξαμενές αερίου. Πορτοκαλί φλόγες ψεκάζουν σαν κύματα αφρού στον αέρα, ακούγονται οι κατάρες κάποιου.
  Στη συνέχεια, τα κοντά ρύγχη των βρετανικών τανκς τυλίγονται σε ένα είδος σωλήνων από κραδασμούς.
  Και τα κορίτσια-τίγρεις ρίχνουν γενναία χειροβομβίδες στους εχθρούς. Και θραύσματα πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις, σκίζοντας, σαν το πόδι μιας πύρινης γάτας, μια πανοπλία, ένα καταστροφικό ρεύμα συσσωρευμένων σωματιδίων.
  Εδώ είναι γυναικεία οργή, λέγοντας ότι οι Γερμανοί σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζονται από ψυχραιμία. Και ξέρουν να πολεμούν... Και να πνίγει η επίθεση.
  Είναι πολύ πιο εύκολο να αποκρούσει κανείς την επίθεση του πεζικού που αποτελείται, κατά κανόνα, από Άραβες και Νέγρους που στρατολογούνται από επιδρομές ή διάφορες υποσχέσεις. Βλέποντας ότι τα τανκς είχαν χτυπηθεί και υπήρχε σοβαρή αντίσταση μπροστά, οπισθοχώρησαν ήδη με τις πρώτες απώλειες.
  Λοιπόν, μετά από αυτό μετατρέπονται εντελώς σε γενική πτήση. Δεδομένου ότι ένα τέτοιο στυλ - προσβάλει τους αδύναμους, έτσι ας είναι και στα τέρατα!
  Όταν τελικά η επίθεση σταμάτησε και τα κορίτσια συνέχισαν το τρέξιμό τους στην έρημο το βράδυ, είχαν μια συζήτηση εν κινήσει. Η Σέλα ρώτησε τη Μάργκοτ:
  - Νομίζεις ότι θα είμαστε στην Αλεξάνδρεια;
  Ο πολεμιστής της φωτιάς απάντησε με σιγουριά:
  - Νομίζω ότι το αργότερο μέχρι τον Νοέμβριο, ή ίσως τον Οκτώβριο, θα καταλάβουμε επιτέλους την Αίγυπτο.
  Η Shella λογικά και αγνοώντας τη φαγούρα στα κάλους της από την καυτή άμμο, πρότεινε:
  - Όταν νικήσουν αυτό το καρφί στο κάτω μέρος μας, τη βάση στη Μάλτα, ο εφοδιασμός θα γίνει καλύτερος, μόλις μπουν νέες μονάδες, ο εχθρός δεν θα έχει πλέον ευκαιρία.
  Η Μάργκοτ κοίταξε τριγύρω για να δει πόσο καιρό είχε μείνει ο ήλιος πριν από τη δύση του ηλίου. Για να ξαπλώσω επιτέλους και να κοιμηθώ καλά. Η εγγύτητα του φωτιστικού που κοκκίνιζε στον ορίζοντα ηρέμησε τον πολεμιστή. Παρατήρησε νωχελικά:
  - Νομίζω ότι ο Φύρερ δεν θα χάσει μετά το Περού-Χάμπορ και το Μίντγουεϊ να επαναλάβει την υπέροχη απόβαση στην Κρήτη. Μόνο που αυτή τη φορά η Μάλτα θα κατεδαφιστεί πραγματικά.
  Η Σέλα φώναξε στον ουρανό με μια κατάρα:
  - Είθε ο Παντοδύναμος να μετατρέψει όλες τις βάσεις των Βρετανών σε κόλαση.
  Ο ήλιος τελικά κρύφτηκε πίσω από τον ορίζοντα, η πιο δροσερή μέρα του χρόνου στις 21 Οκτωβρίου έφτασε στο τέλος της. Και μαζί του ξεκίνησε η Επιχείρηση Πολική Άρκτος. Γιατί ακριβώς λευκό; Πονηρή παραπληροφόρηση για να νομίζουν ότι μιλάμε για τον βορρά, αλλά στην πραγματικότητα η συντριπτική κούνια ενός μποξέρ στο νότο.
  Η μεγαλύτερη βρετανική βάση έμοιαζε πραγματικά με κόλαση. Περισσότερα από χίλια βομβαρδιστικά που συγκεντρώθηκαν από όλο το ανατολικό μέτωπο και έχοντας λάβει αξιοπρεπή εμπειρία μάχης, μαζί με μαχητικά συνοδείας, έπεσαν πάνω του. Οι Βρετανοί, βέβαια, μάχονταν εδώ και καιρό, αλλά δεν περίμεναν ένα τόσο ισχυρό μαζικό πλήγμα. Πράγματι, ποιος θα πιστέψει ότι οι Fritz αποφασίζουν να αποκαλύψουν το μέτωπο, ακόμα κι αν ο εχθρός είναι προσωρινά ήσυχος. Αλλά οι Βρετανοί πολεμιστές ξυλοκοπούνται πλέον ανελέητα. Για παράδειγμα, τα πλοία τους δέχονται επίθεση από το Yu-87, το περίφημο "πράγμα". Όχι πολύ γρήγορα, αλλά έχοντας την υψηλότερη (για την εποχή τους) ακρίβεια βομβαρδισμού, βασανίζουν τον βρετανικό στόλο που παραμονεύει στους κόλπους. Ο πιο σύγχρονος Focke-Wulf δεν είναι πολύ πίσω, ανάμεσά τους και ο ίδιος ο θρυλικός φον Ρούντελ, ο βασιλιάς των επιθετικών αεροσκαφών. Γνωστός για τη βύθιση του ισχυρότερου σοβιετικού θωρηκτού, του θωρηκτού Marat.
  Εδώ, για παράδειγμα, ο δεκανέας Ρίτσαρντ βλέπει γύπες να κυλούν από ένα λόφο σαν έλκηθρο. Όπως τα αρπακτικά ψάρια, πολλά γερμανικά βομβαρδιστικά αναδύονται από την τρύπα. Ήδη ένας γέρος Άγγλος πετάει φοβισμένος το τηλέφωνο. Δεν είχε ξαναδεί τόσο τρομερό θέαμα. Οι σειρήνες ουρλιάζουν πολύ αργά, αφού είχαν σκάσει οι βόμβες. Το κύμα έκρηξης εκτοξεύει Βρετανούς στρατιώτες, κομμένα χέρια και πόδια πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Εδώ ένα από τα σιδερένια κράνη ζεστάθηκε και χτύπησε τον αξιωματικό στο πρόσωπο. Και πώς τσιρίζει:
  - Τσόρτσιλ καπούτ! Ο Χίτλερ είναι κουλ!
  Τα βρετανικά αντιαεροπορικά δεν άρχισαν να πυροβολούν αμέσως, αλλά μόνο όταν χιλιάδες βόμβες έπεσαν βροχή ταυτόχρονα. Ο εχθρός υπολόγισε τα πάντα σωστά: ούτε μια βόμβα δεν πρέπει να χαθεί. Συντρίψτε λοιπόν τον εχθρό και νικήστε. Όλοι οι τομείς είναι προσημειωμένοι στον χάρτη. Επιπλέον, οι αυθάδειοι Βρετανοί, έστω και σωστά, δεν μεταμφιέστηκαν. Πολλά από τα αντιαεροπορικά πυροβόλα τους στέκονται σε πλήρη θέα και παρασύρονται στην πρώτη θέση.
  Εδώ είναι η κάννη ενός αντιαεροπορικού πυροβόλου μήκους 85 χιλιοστών, τριάντα δύο ποδιών, πεταμένη και λυγισμένη στον αέρα σαν ντόνατ. Στη συνέχεια συνετρίβη, συντρίβοντας πέντε Άγγλους. Εδώ σκίστηκε η κοιλιά ενός από τους μαύρους και έπεσαν τα έντερα.
  Και οι βόμβες έπεσαν βροχή, και όλα πήραν φωτιά, η αποθήκη καυσίμων βρόντηξε, άρχισαν να εκρήγνυνται, σκορπίζοντας οβίδες σχεδόν σε όλο τον σκελετό, και μετά μια άλλη αποθήκη ανατινάχθηκε. Επιπροσθέτως, οι σειρήνες που ήταν τοποθετημένες στα φέρινγκ του Yu-87 και οι σειρήνες Focke-Wulf ούρλιαξαν, προκαλώντας άγρια φρίκη στους Νέγρους και τους Άραβες από τα αποικιακά στρατεύματα. Αλλά φαίνεται ότι οι λευκοί δεν φοβούνται λιγότερο.
  Εδώ, για παράδειγμα, δύο βρετανικές φρεγάτες συγκρούστηκαν, τόσο πολύ που οι λέβητες βρόντηξαν. Και ακόμη και τα θραύσματα των φρεγατών που απογειώθηκαν σκίστηκαν στον αέρα, σαν ναρκοθετημένα χωράφια, και το καταδρομικό απλά κάθισε στον πάτο.
  Το αγγλικό τανκ Cromwell με κοντό ρύγχος, αλλά με αξιοπρεπή ταχύτητα και ισχυρή μετωπική θωράκιση, επιτάχυνε πανικόβλητο και εμβόλισε τη δική του αποθήκη, συντρίβοντας ακόμη και μια ντουζίνα από τους δικούς του αναστατωμένους στρατιώτες στην πορεία. Το χάος μεγάλωνε. Και εδώ, το αγγλικό αεροπλανοφόρο άρχισε να κρεμάει και ένα ισχυρό dreadnought άνοιξε πυρ... στην ακτή, όπου σμήνωναν οι δικοί τους στρατιώτες.
  Και σε αυτή την κόλαση δύο άνθρωποι έμειναν εντελώς ατάραχοι. Ο ένας από αυτούς ήταν Ινδός, που άναβε μετρημένα τη πίπα του και η άλλη ήταν μια γυναίκα, προφανώς αραβικής καταγωγής, αλλά με στρατιωτική στολή. Μαζί δεν δίνουν σημασία στον επιταχυνόμενο θάνατο. Μάλλον, μια ολόκληρη ορδή αναβατών του αφανισμού, κόπηκαν σε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο παιχνίδι με χαρτιά. Ήταν ένα παιχνίδι πενήντα δύο φύλλων με τζόκερ, και μάλιστα σύμφωνα με τους κανόνες που επινόησε ο ίδιος ο ερυθρόδερμος.
  Η Άραβα είπε:
  - Πολύς θόρυβος! Και τι νόημα έχει ο πανικός;
  Ένας από τους στρατιώτες, με κομμένο στην πλάτη με σκάγια, παραλίγο να πέσει πάνω σε έναν Ινδό, αλλά στη συνέχεια τον πέταξε αδιάφορα σαν γατάκι. Σταγόνες αίματος έπεσαν στο πρόσωπο του κοκκινόδερμα και το έγλειψαν χαμογελώντας. Τότε παρατήρησε:
  - Το να κάνεις θόρυβο είναι τα αδύναμα χλωμά πρόσωπα. Εμείς οι Απάτσι το πιστεύουμε - κανένας εχθρός δεν είναι καλός, ένας εχθρός εμφανίστηκε - ακόμα καλύτερα!
  Η μελαγχολική γυναίκα παρατήρησε:
  - Αυτή είναι μια τυπική αδυναμία όσων ομολογούν την πίστη του Χριστού. Τους αρέσει να μιλούν για θυσίες, αλλά δεν θυσιάζονται.
  Ο Ινδός έγνεψε γρήγορα.
  - Η τάξη χτίζεται σε ένα θεμέλιο όπου το τσιμέντο είναι η πίστη και η άμμος είναι η θέληση! Η πίστη είναι μια καρδιά από χρυσό και η θέληση είναι μια σιδερογροθιά! Μόνο οι χλωμόπρόσωποι δεν έχουν κανένα από τα δύο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ #5
  Και στο γερμανικό βομβαρδιστικό υπάρχει επίσης ένα κορίτσι. Σε αυτή την περίπτωση η Βιόλα. Πολύ όμορφη ξανθιά, και είναι ζευγάρι με τη Νικολέττα. Και τα δύο κορίτσια είναι πολύ σέξι. Ρίχνοντας μια βόμβα από ψηλά. Και επίσης πολεμιστές ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Τα κορίτσια ουρλιάζουν μόνοι τους:
  - Έχουμε τέτοια κλοπή που σουπεράνθρωποι!
  Η Νικολέττα φτύνει και βόμβες από την άτρακτο. Και συντρίβει τον εχθρό. Οι Άγγλοι το καταλαβαίνουν έτσι.
  Η Βιόλα, επίσης, θα εκτοξεύσει μια φονική βόμβα από ψηλά. Και σκοτώστε τους μαχητές της Αυτοκρατορίας των Λιονταριών.
  Και επίσης πώς πάει:
  - Εμπνέω φόβο στη Βρετανία!
  Και κούνησε το γυμνό του πόδι. Και ποπ:
  Ας νικήσουμε τον Τσόρτσιλ!
  Τα κορίτσια από το Yu-188 είναι πολύ καλά στο να ρίχνουν βόμβες. Το αυτοκίνητό τους είναι το πιο πρόσφατο και καλύτερο. Έχει σχέδιο όπλου πολύ γρήγορης βολής.
  Εδώ καταρρίφθηκαν τα κορίτσια και ο Άγγλος μαχητής.
  Το αεροπλάνο τους είναι αρκετά γρήγορο. Οι πολεμιστές πάλι με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών πυροβολούν την καταστροφή.
  Η βιόλα βρυχάται:
  - Οδηγώ όλους τους εχθρούς στο φέρετρο!
  Η Νικολέτα ουρλιάζει:
  - Και ρίχνω τον εχθρό!
  Και πώς θα πάρει και θα κουνηθεί με ξυπόλητα!
  Εδώ είναι τα κορίτσια και πώς αλωνίζουν τους εχθρούς. Και μη σταματάς. Αυθεντικοί Άριοι.
  Και όταν στρίβουν και τινάζουν τα γυμνά τους βυζιά.
  Και ρίχνουν ξανά βόμβες.
  Και υπάρχουν κορίτσια εδώ, σε άλλα αεροπλάνα. Εδώ είναι η Εύα που ρίχνει βόμβες. Τσακίζει τους Άγγλους και τραγουδά:
  - Είμαι τόσο σούπερ!
  Και η Εύα κάνει επίσης πετάλι με γυμνά πόδια.
  Αλλά η Βιόλα θα ξαναρίξει τη βόμβα και θα βρυχηθεί:
  - Είμαι ένα άγριο κορίτσι, θέλω δέκα άντρες ταυτόχρονα σε μια ώρα, που είναι πολύ κουλ και καταπληκτικό!
  Αρκετοί φλεγόμενοι Βρετανοί στρατιώτες ρίχτηκαν στο νερό για να ξεπλύνουν τις φλόγες. Έβραζε ακόμα και από την είσοδο στο νερό, ακούστηκαν κραυγές και άγρια γκρίνια. Και αιματοβαμμένοι κύκλοι σέρνονταν κατά μήκος του αφρού της θάλασσας, στην αρχή πυκνοί, μετά διασκορπίστηκαν σταδιακά χλωμοί. Και οι πολεμιστές της άλλοτε μεγαλύτερης και πιο εκτεταμένης αυτοκρατορίας στη Γη έχασαν την ανθρώπινη μορφή τους. Ο Άραβας βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Και αυτοί οι άντρες μας κάνουν να φοράμε πέπλο!
  Ο κοκκινόδερμος κοίταξε πονηρά και παρατήρησε:
  - Προφανώς φοβούνται, το τρομερό σου βλέμμα!
  Η Άραβα ξεγύμνωσε πονηρά τα δόντια της και είπε:
  - Η απαλότητα μιας γυναίκας είναι παρόμοια με τη σκληρότητα της πανοπλίας, μόνο πολύ πιο θανατηφόρα και πολύπλευρη στην άμυνα!
  Οι Γερμανοί προτίμησαν να φυτέψουν αμέσως με όλη τους τη δύναμη, την τακτική ενός πυγμάχου που υπολογίζοντας στην απροετοιμασία του εχθρού, ορμά αμέσως με όλη του τη δύναμη στον εχθρό. Όταν δεκάδες εχθρικά αεροπλάνα καίγονται σε αεροδρόμια, δεν μπορούν να απογειωθούν. Όταν οι δικές τους βόμβες εκρήγνυνται μέσα στα Λάνκαστερ, καταστρέφοντας τα πάντα γύρω και τα πάντα. Μια σκληρή αλλά αποτελεσματική τακτική. Έτσι, η συμφωνία του κάτω κόσμου έφτασε στο απόγειο της δύναμής της, και μετά άρχισε να υποχωρεί.
  Αλλά αυτό, φυσικά, δεν τελείωσε το θέμα, το αερομεταφερόμενο τμήμα μπήκε στην πορεία. Ενώ οι Βρετανοί μετά από τέτοια θεραπεία, κανένα απολύτως από αυτά δεν μπορεί να ληφθεί χλιαρό. Ευτυχώς, τα ανεμόπτερα προσγείωσης έχουν ήδη κατασκευαστεί στις απαιτούμενες ποσότητες και έχουν γίνει αποσφαλμάτωση των μεθόδων ρυμούλκησής τους. Ίσως το καλύτερο στον κόσμο σήμερα.
  Πετάνε λοιπόν, όχι σαν χαρταετοί - πιο αργά, αλλά αρκετά γρήγορα, και μάλιστα με τη συνοδεία της μουσικής του Βάγκνερ - του αγαπημένου αριστουργήματος του Χίτλερ. Ποιος άλλος από τους ζωντανούς θυμήθηκε την ταινία "Apocalypse", όπου οι Αμερικανοί χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη μουσική όταν επιτέθηκαν στους Βιετναμέζους. Πόσο τους τρόμαξε. Εδώ λοιπόν Βάγκνερ, και γοητευτικά κίνητρα, μέσω ενισχυτών. Οι αλεξιπτωτιστές άλειψαν τα πρόσωπά τους με φώσφορο, και ζωγράφισαν, μοιάζουν τρομερά με τους δαίμονες του κάτω κόσμου τους. Επίσης ο υπολογισμός της ψυχολογικής επίδρασης. Επιπλέον, ορισμένα αντιδραστήρια προστέθηκαν στον φώσφορο και μερικά τσιπς μαγνησίου, προκειμένου να προκληθεί λάμψη τουλάχιστον για μικρό χρονικό διάστημα. Τόσο ανατριχιαστικό, ειδικά με φόντο μια καπνιστή λάμψη, πολυάριθμες φωτιές. Έχουν ακόμη και πολυβόλα, επίσης καμουφλαρισμένα με τη μορφή στόματος δράκου. Τότε χτυπούν ήδη μελωδικά γερμανικά και αιχμαλωτισμένα υποπολυβόλα. Και κουρεμένες, κουρελιασμένες γραμμές πέφτουν στις μπότες των νικητών. Και πολλοί απλώς προτιμούν να παραδοθούν, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ περισσότεροι Βρετανοί από Γερμανοί.
  Ένας Ινδός και μια Άραβα κρύφτηκαν σε μια μικρή, προσεκτικά καμουφλαρισμένη τρύπα. Η κοκκινομάλλα σημείωσε:
  - Λοιπόν, τα οργώσαμε!
  Η μαυρομάλλης ξαφνιάστηκε:
  - Λέτε εμείς; Ίσως εννοείς εμάς;
  Ο Ινδός κούνησε το κεφάλι του.
  - Οχι! Τα Palefaces κερδίζουν τους Άγγλους και αυτό είναι καλό σημάδι! Και θα υπάρχει χρόνος, τότε θα έρθουν οι διακοπές μας! Όταν οι Ινδοί ελευθερώσουν την ήπειρό τους!
  Ο Άραβας βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Και τυχαίνει να διεκδικείς την εξουσία στον κόσμο;
  Ο Ινδός με στοργή, σαν να εξηγούσε σε ένα διανοητικά καθυστερημένο παιδί, χαμογέλασε:
  - Όποιος θέλει να πάρει πάρα πολλά - συνήθως δεν έχει τίποτα! Ένα μεγάλο κουτάλι λοιπόν - σκίζει το στόμα σου!
  Ο Φύρερ, φυσικά, δεν είδε τι έκαναν τα γεράκια και τα γεράκια του, αλλά καταρχήν μάντεψε ότι η γερμανική πολεμική μηχανή θα τα έβγαζε όλα ξεκάθαρα. Σε γενικές γραμμές, οι γερμανικές στρατιωτικές επιθετικές επιχειρήσεις μέχρι το Kursk Bulge πραγματοποιήθηκαν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι τα αποκαλούν ακόμη και σημεία αναφοράς. Είναι ακόμη περίεργο ότι ένα τέτοιο μηχάνημα σταμάτησε και στη συνέχεια διαλύθηκε εντελώς.
  Και τα κορίτσια βλέπουν ένα παρόμοιο όνειρο, ένα είδος προφητικού οράματος, που διακόπτεται από μια σκληρή εντολή - σηκωθείτε!
  
  
  ΤΣΑΡ ΜΙΧΑΗΛ Β'
  Ο Νικόλαος Β' έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας στην Ιαπωνία. Ακόμα και τότε πέθανε όταν ήταν διάδοχος του θρόνου. Μια διάσημη απόπειρα δολοφονίας που συνέβη στην πραγματική ιστορία. Ο Τσαρέβιτς Νικόλαος τραυματίστηκε, αλλά επέζησε από θαύμα.
  Όμως το θαύμα δεν έγινε. Αυτή η τύχη, για τον πιο άτυχο τσάρο σε όλη την ιστορία της Ρωσίας. Ο Νικολάι πέθανε... Και μαζί του πέθανε ο μεγάλος ηττημένος, που φυσικά, άθελά του, αλλά και πάλι κατέστρεψε την τσαρική αυτοκρατορία και δυναστεία.
  Και το 1894, σε ηλικία δεκαπέντε ετών, ο Μιχαήλ Β' ανέβηκε στο θρόνο. Αδελφός του Τσάρου Νικολάου. Το άτομο γενικά δεν είναι ανόητο, μάλλον σκληρό και γενναίο. Ο Μιχαήλ Αλεξάντροβιτς Ρομάνοφ διέταξε μια άγρια μεραρχία κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, διακρίθηκε στις μάχες. Υπήρχε, γενικά, ένας άντρας πιο σκληρός από τον Νικολάι, πιο ψηλό, πιο εκφραστικό πρόσωπο. Ήταν πιο έξυπνος; Ο Νικόλαος Β' δεν είναι ένα ηλίθιο, ταλαντούχο άτομο. Αλλά και πάλι όχι αρκετά σκληρός, με ισχυρή θέληση και γεννημένος για να γίνει βασιλιάς. Στα συν, φυσικά, τα προβλήματα του Νικολάου Β', ειδικά με τη γυναίκα του.
  Ο Μιχαήλ δεν είναι πιο ηλίθιος από τον αδερφό του, και το πιο σημαντικό, είναι πιο επιτυχημένος ... Λοιπόν, Νικολάι, ωστόσο, το όνομα είναι κατά κάποιο τρόπο κακό για τους βασιλιάδες. Και ο Νικόλαος ήταν ο πρώτος που απέτυχε. Από την αρχή η εξέγερση των Δεκεμβριστών. Στη συνέχεια, η ανεπιτυχής έναρξη του πολέμου με το Ιράν. Η νίκη κερδήθηκε, αλλά όχι τόσες κατακτήσεις. Ναι, και το Ιράν δεν είναι αντίπαλος της Ρωσίας a priori. Πόλεμος με την Τουρκία. Ούτε στην αρχή πολύ καλό. Και η νίκη άξιζε πολύ αίμα. Και λίγες κατακτήσεις.
  Και μετά ο πόλεμος στον Καύκασο για σχεδόν σαράντα χρόνια με τον Σαμίλ. Και αυτό είναι κακό, η επέκταση έχει παγώσει. Και τέλος, η ήττα στον Κριμαϊκό πόλεμο. Και σύμφωνα με φήμες, ο Τσάρος Νικόλαος ήταν ο πρώτος που αυτοκτόνησε.
  Ναι, αυτός ο βασιλιάς ήταν άτυχος. Μιχαήλ ο Πρώτος ... Βασίλεψε την εποχή των ταραχών. Σώθηκε η Ρωσία. Λίγες, κατακτημένες πόλεις από την Πολωνία. προχώρησε στη Σιβηρία. Έζησε, ωστόσο, όχι αρκετά. Αλλά ο βασιλιάς ήταν, γενικά, κανονικός. Και χωρίς σοβαρά τρυπήματα.
  Η πολιτική του Μιχαήλ Ρομάνοφ ήταν όπως του Νικολάου Β΄: επέκταση στην Κίνα και την Ανατολή. Κατασκευή του Port Arthur. Διπλωματία με τη Γερμανία, προετοιμασία για πόλεμο με την Ιαπωνία. Φυσικά, ήταν προφανές ότι ένας πόλεμος με τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ήταν αναπόφευκτος. Οδυνηρά, ήταν ενεργά οπλισμένη. Και ο νεαρός τσάρος ήθελε δόξα, ήθελε κατακτήσεις, ήθελε να δημιουργήσει την Κίτρινη Ρωσία. Επιπλέον, ήταν προφανές ότι η Κίνα υποσχέθηκε να γίνει μια κολοσσιαία δύναμη στο μέλλον, και είναι καλύτερα να τη διαιρέσουμε τώρα. Αρκεί να είναι σπασμένο.
  Η Ιαπωνία επιτέθηκε στη ρωσική μοίρα στο Πορτ Άρθουρ.
  Τότε στάλθηκε ο ναύαρχος Μακάροφ. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε θάνατος. Εν μέρει επειδή ο Μιχαήλ δεν επέτρεψε στον Τσάρεβιτς Κύριλλο να παρέμβει στον Μακάροφ και δεν ήταν στο πλοίο. Και αυτό άλλαξε λίγο τη διαδρομή.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ εκπαίδευσε τη μοίρα. Στη συνέχεια, όταν οι Ιάπωνες πιάστηκαν σε νάρκες, μπόρεσε να επιτεθεί στον στόλο του Τόγκο.
  Η ναυμαχία έληξε με πειστική νίκη του ρωσικού στόλου. Ωστόσο, αργότερα, οι Ιάπωνες εξακολουθούσαν να πολιορκούν το Πορτ Άρθουρ. Αλλά όχι για πολύ. Ο Μιχαήλ απέλυσε τον Κουροπάτκιν, διορίζοντας έναν διοικητή νεότερο και πιο ικανό. Και πάλι, οι νίκες κερδήθηκαν στην ξηρά.
  Η Ιαπωνία, γενικά, έσπασε από τη θάλασσα. Και μετά προσγειώθηκε και η προσγείωση.
  Ο σαμουράι παραδόθηκε. Η Ρωσία ανέκτησε τις Κουρίλες, κατέλαβε την Ταϊβάν και την Κορέα.
  Αργότερα, μια σειρά από κινεζικές επαρχίες προσχώρησαν οικειοθελώς στην αυτοκρατορία, σχηματίζοντας τη Zheltorossia. Η βασιλική αυτοκρατορία επεκτάθηκε και άκμασε.
  Καμία σκέψη, καμία περιττή δημοκρατία. Όχι ζωή, αλλά χάρη! Ραγδαία ανάπτυξη της χώρας. Αλλά φυσικά ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Και τώρα ήρθε η ώρα του δράκου.
  Αλλά αυτή τη στιγμή, η Ρωσία είχε ήδη ελαφρά άρματα μάχης "Luna" -2, βαριά: "Peter the First", σχεδιασμένα από τον γιο του Mendeleev και τα πιο ισχυρά βομβαρδιστικά στον κόσμο: "Svyatogor" και "Ilya Muromets". Τέτοια ήταν η δύναμη!
  Και ο ρωσικός στρατός από τις πρώτες μέρες άρχισε να κερδίζει. Και ο αριθμός των τσαρικών στρατευμάτων, λόγω του παράγοντα της ήδη μισοκολλημένης Κίνας, ήταν μεγάλος.
  Τα ρωσικά στρατεύματα νίκησαν τους Γερμανούς στην Ανατολική Πρωσία και περικύκλωσαν το Koenigsberg. Αμέσως πήραν και το Lvov και το Przemysl. Η Ρωσία είχε πάρα πολλούς στρατιώτες και μεγάλο αριθμό ελαφρών, κινητών αρμάτων μάχης. Που δεν είχε όμοιο και έδειξε τρομερή δύναμη. Ο ένας στρατός έπεφτε μετά τον άλλο.
  Οι Ρώσοι ράτοι έχουν ήδη καταλάβει τη Βουδαπέστη.
  Η Γερμανία βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Τα ρωσικά στρατεύματα πλησίαζαν ήδη το Όντερ. Η Ιταλία κήρυξε επίσης τον πόλεμο στην Αυστρία. Είναι αλήθεια ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία μπήκε στον πόλεμο κατά της Ρωσίας. Αλλά αυτό το μόνο μετατράπηκε σε αταξία και ήττα σε όλα τα μέτωπα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη διασχίσει το Όντερ. Και τον χειμώνα άρχισαν να εισβάλλουν στο Βερολίνο. Δεν υπήρχε τίποτα να κρατήσει την πόλη. Έτσι οι Γερμανοί έχουν ακόμα πολλές δυνάμεις δεσμευμένες στη Δύση.
  Και ο Βίλχελμ και το επιτελείο του κήρυξαν βιαστικά την ειρήνη ή μάλλον την παράδοση.
  Ο πόλεμος κράτησε μόνο έξι μήνες. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη. Και η Τουρκία καταλήφθηκε από τον στρατό του Τσάρου Μιχαήλ Β'.
  Μετά από αυτό, συνήφθη ειρήνη στο Peterhof. Η Αυστροουγγαρία κατέρρευσε και έπαψε να υπάρχει. Η Γαλικία και η Μπουκοβίνα έγιναν ρωσικές επαρχίες. Η Τσεχική Δημοκρατία και η Σλοβακία έγιναν βασίλεια με επικεφαλής τον Τσάρο Μιχαήλ Β'. Η Ουγγαρία αναγνώρισε επίσης τον Ρώσο Τσάρο ως μονάρχη της.
  Η Κρακοβία και άλλα εδάφη εισήλθαν στο Βασίλειο της Πολωνίας. Η Ανατολική Πρωσία αποκόπηκε, το Ντάντσιγκ έγινε ρωσική πόλη. Η Μικρά Ασία και το μεγαλύτερο μέρος του Ιράκ με τη Βαγδάτη έγινε ρωσική. Οι Βρετανοί έλαβαν μόνο την επαρχία της Βασόρας και την Παλαιστίνη, ενώ η Γαλλία έλαβε τη νότια Συρία.
  Δημιουργήθηκε επίσης το βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας, στο οποίο ο Μιχαήλ Β' έγινε συγκυβερνήτης. Άρπαξα λίγο, τον εαυτό μου και την Ιταλία. Έτσι, η Ρωσία μπόρεσε να γίνει μεγάλος κατακτητής. Και υπέστη μικρές απώλειες με ασήμαντα έξοδα. Αλλά η Γερμανία έπρεπε να πληρώσει στη Ρωσία το μεγαλύτερο μέρος των αποζημιώσεων. Εντυπωσιακή νίκη!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
  Μετά από αυτό, έγιναν αρκετοί ακόμη μικροί πόλεμοι. Η Ρωσία κατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος του Αφγανιστάν - ο νότος πήγε στη Βρετανία και τα δύο τρίτα του Ιράν - ο νότος είναι επίσης Βρετανός. Τότε τα βασιλικά, γαλλικά και αγγλικά στρατεύματα χώρισαν τελικά τη Σαουδική Χερσόνησο. Προέκυψε η ηγεμονία. Η Ιαπωνία κατάφερε επίσης να αρπάξει μερικές γερμανικές κτήσεις.
  Μέχρι το 1929, η οικονομική ανάπτυξη παρατηρήθηκε σε όλο τον κόσμο - η ισχυρότερη στη Ρωσία. Ακολούθησε όμως η Μεγάλη Ύφεση. Αυτό έφερε τον Χίτλερ στην εξουσία στη Γερμανία.
  Στη Ρωσία, επίσης, παρατηρήθηκε αύξηση του επαναστατικού και απεργιακού αισθήματος. Αλλά το 1931 έγινε ένας νέος πόλεμος με την Ιαπωνία για την Κίνα. Η Ρωσία ήταν ισχυρότερη και ο άξιος διάδοχος του ναύαρχου Μακάροφ, ναύαρχος Κολτσάκ, διοικούσε τον στόλο.
  Η νίκη, η απόβαση και η Ιαπωνία με όλες τις κτήσεις της στον Ειρηνικό έγιναν η επαρχία της Ρωσίας. Και ο Τσάρος Μιχαήλ Β' και επίσης ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας. Ναι, λειτούργησε τόσο καλά. Όμως ο αγώνας για παγκόσμια κυριαρχία δεν τελείωσε.
  Ο Χίτλερ έφτιαχνε τις δυνάμεις του. Και προέκυψε ένας συνασπισμός: Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, ενάντια στη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και τις ΗΠΑ.
  Ο τσαρικός στρατός το 1940 ουσιαστικά ολοκλήρωσε την κατάκτηση της Κίνας και έπεσε στις γαλλικές, ολλανδικές και βρετανικές κτήσεις.
  Στις 22 Ιουνίου 1941, ο Χίτλερ ξεκίνησε τον πόλεμο εισβάλλοντας στη Γαλλία. Ο Φύρερ είχε ένα εξαιρετικό σχέδιο και την ιδιοφυΐα του Μάινσταϊν. Η Ρωσία εξαπέλυσε επίθεση κατά των βρετανικών και γαλλικών αποικιών στην Ασία και την Αφρική. Αυτός είναι ένας τόσο άγριος πόλεμος.
  Όσον αφορά τον πληθυσμό, η Ρωσία κατείχε ήδη την πρώτη θέση στον κόσμο, ο στρατός της ήταν εξοπλισμένος με τα καλύτερα και πιο προηγμένα τανκς και αεροσκάφη. Ελικόπτερα, μαχητικά, επιθετικά αεροσκάφη, βομβαρδιστικά, συμπεριλαμβανομένων τζετ, βρίσκονται ήδη σε μαζική παραγωγή! Γενικά, κατά κάποιο τρόπο όλα πάνε υπέροχα.
  Ο Χίτλερ κατέλαβε τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Δανία σε ενάμιση μήνα! Η τσαρική Ρωσία κατέλαβε τη Νορβηγία και τη Σουηδία. Όπως και η Ινδία, η Ινδοκίνα, το νότιο Ιράν, η Σαουδική Χερσόνησος και εισήλθαν στην Αίγυπτο.
  Τα αποικιακά αγγλικά και γαλλικά στρατεύματα ήταν αξιοσημείωτα για τη χαμηλή μαχητική τους ικανότητα και είχαν πολύ χαμηλό στρατιωτικό πνεύμα - παραδόθηκαν σχεδόν χωρίς αντίσταση.
  Ο Χίτλερ ήθελε να μετακομίσει στην Αφρική, αλλά η Ισπανία αντιτάχθηκε στη Γερμανία. Τότε οι Ναζί επιτέθηκαν στο καθεστώς του Φράνκο και το νίκησαν. Και μετά η Πορτογαλία. Μετά από μια σφοδρή επίθεση, κατέλαβαν το Γιβραλτάρ!
  Τότε η Ρωσία και η Γερμανία εισέβαλαν στην Αφρική. Εδώ, οι μεγάλοι χώροι, οι ζούγκλες, οι έρημοι και η απουσία δρόμων επενέβαιναν περισσότερο από την αντίσταση των αδύναμων και μπερδεμένων αποικιακών στρατευμάτων της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Πορτογαλίας.
  Υπήρξε κατάληψη εδαφών. Επεισοδιακές μάχες, εστιακή αντίσταση. Τα ρωσικά τανκς εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα και με καλή ευελιξία, ειδικά το μεσαίο: "Νικολάι", που πήρε το όνομά του από τον Τσαρέβιτς Νικολάι, που σκοτώθηκε από τους Ιάπωνες.
  Ωστόσο, αν ήξερες από ποια κακή μοίρα έσωσε ο σαμουράι Tsuda Sanzo , τη Ρωσία, τότε ένα μνημείο του από τον Πύργο του Άιφελ στην Αγία Πετρούπολη θα είχε ξαναχτιστεί. Ή ίσως ονομάσατε το τανκ προς τιμήν του.
  Σε κάθε περίπτωση, το "Nikolay" -3 ήταν σχετικά ελαφρύ - κάτω από τριάντα τόνους, μια κινητή δεξαμενή με κινητήρα ντίζελ. Είχε ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή του θρυλικού τριάντα τεσσάρων και παχύτερη και πιο κεκλιμένη μετωπική θωράκιση και χαμηλότερη σιλουέτα και ένα μακρύτερο όπλο, αν και παρόμοιο σε διαμέτρημα 76 χιλιοστών.
  Ό,τι κι αν ήταν, η Ρωσία κατέλαβε περισσότερα από τα δύο τρίτα της Αφρικής, το υπόλοιπο πήγε στη Γερμανία και την Ιταλία. Και μετά τον μαζικό βομβαρδισμό τον Μάιο του 1942, ακολούθησε κοινή απόβαση ρωσικών και γερμανικών στρατευμάτων στη Βρετανία. Οι μάχες κράτησαν μόνο δύο εβδομάδες και η Αγγλία και η Ιρλανδία ήταν υπό κατοχή.
  Ένα μήνα αργότερα κατέλαβαν την Ιρλανδία.
  Η Αμερική συμπεριφέρθηκε μάλλον παθητικά φοβούμενη να μπει σε έναν τόσο επικίνδυνο πόλεμο, αλλά η Βρετανία παρόλα αυτά βοήθησε με πόρους. Έτσι, ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι και ο Νικόλαος Β' αποφάσισαν να τελειώσουν την πιο ισχυρή οικονομικά δύναμη.
  Ότι η Ρωσία έχει κοινά σύνορα με την Αμερική κατά μήκος της Αλάσκας. Και έχουν ήδη φτιάξει έναν σιδηρόδρομο για την Τσουκότκα - που είναι πολύ χρήσιμος για τον πόλεμο!
  Και τώρα ο ρωσικός, τσαρικός στρατός θα κινηθεί... Και θα μπει στην Αλάσκα. Και αμερικανικά τανκς εναντίον Ρώσων και μην κυλάνε. Έτσι αποδείχτηκε.
  Τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να αποβιβάζονται στην Αλάσκα την 1η Σεπτεμβρίου 1942 ... Και προχώρησαν με μεγάλη επιτυχία.
  Γρήγορα διευρυνόμενη βάση. Και στις μάχες, όπως πάντα, συμμετέχουν όμορφες Ρωσίδες.
  Βρίσκονται στο νεότερο τανκ "Nikolay" -4. Πολεμιστές ξυπόλητοι, με ένα μπικίνι. Και έχουν ένα πιο ισχυρό πυροβόλο όπλο 85 χιλιοστών: την καταιγίδα Sherman.
  Είναι ήδη Νοέμβριος, χιόνι έπεσε, αλλά τα όμορφα κορίτσια: η Νατάσα, η Μαρία, η Αουρόρα και η Σβετλάνα, δεν αναγνωρίζουν κανένα ρούχο και τσακώνονται σχεδόν γυμνές.
  Εδώ οι πολεμιστές πυροβολούν και συνθλίβουν με το ακριβές χτύπημα του βλήματος Σέρμαν. Ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Η Νατάσα πυροβόλησε και βρυχήθηκε:
  - Νίκησα τους πάντες για τον βασιλιά!
  Και πώς πυροβολεί!
  Τότε η Μαρία πυροβόλησε και με τόση ακρίβεια που έσκισε τον πυργίσκο του Σέρμαν.
  Το πήρα και κελαηδούσα:
  - Είμαι ένα κορίτσι που κόβει μέταλλο!
  Και τότε η Aurora θα εκτοξεύσει ένα βλήμα. Και επίσης ακριβής και σαφής.
  Ο πολεμιστής τρίζει:
  - Τα υψηλότερα ακροβατικά!
  Και μετά, όπως θα σβήσει η Σβετλάνα, με όλη της τη ξέφρενη δύναμη. Ξανθό κορίτσι καταστροφέας. Και τσιρίζουν:
  - Είμαι ένας δαίμονας της κόλασης!
  Και οι τέσσερις θα το πάρουν καθώς κινούνται κατά μήκος του νότου της Αλάσκας.
  Και εδώ είναι το τανκ Alexander-4, επίσης το τελευταίο μοντέλο με όμορφα κορίτσια. Ένα ισχυρό κανόνι μήκους 130 χιλιοστών και οκτώ πολυβόλα και ένα πλήρωμα πέντε όμορφων κοριτσιών με μπικίνι.
  Πάνε και πυροβολούν, νοκ άουτ τους Αμερικανούς, σπάνε τους Σέρμαν.
  Η Αλένκα έριξε ένα βλήμα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και τραγούδησε:
  - Προς δόξα του Τσάρου Μιχαήλ!
  Ενώ πυροβολούσε, ο Anyuta υποστήριξε, κουρεύοντας τους Αμερικανούς:
  - Μεγάλος βασιλιάς!
  Ο Αυγουστίνος έσπασε επίσης, έσπασε τον Σέρμαν, σφυρίζοντας:
  - Για ειρήνη, εργασία, αυτοκρατορία!
  Στη συνέχεια η Μιραμπέλα άνοιξε πυρ. Έσπασε επίσης την πανοπλία του εχθρού και σφύριξε:
  - Για μια νέα ρωσική παραγγελία!
  Και τότε η Ολυμπιάδα έριξε ένα βλήμα, σαν λούμπανο και βρυχηθμό:
  - Είμαι τόσο δύναμη και πόνος για τον εχθρό!
  Τα κορίτσια πάνε καλά και πυροβολούν. Στα σμαραγδένια και ζαφείρια μάτια τους, οι φλόγες του κάτω κόσμου.
  Και το νεότερο, αδιαπέραστο από όλες τις γωνίες τανκ "Alexander" -4, πάει στον εαυτό του και αλωνίζει τους Αμερικάνους. Τέτοια είναι η αναπαράσταση και η άνευ όρων καταστροφή.
  Και τα κορίτσια είναι τι, παγωνιά, και είναι με το ίδιο μπικίνι και σχεδόν γυμνές - ομορφιά! Φέρνουμε τη γάτα μας μαζί μας!
  Αλένκα πώς να πυροβολήσει μια οβίδα σε ένα αμερικανικό αυτοκίνητο. Πώς να την χτυπήσετε και να τραγουδήσετε:
  - Είμαι παγκόσμιο αστέρι!
  Και τότε ο Anyuta θα το πάρει και θα το απελευθερώσει, θα κόψει τον εχθρό και θα σφυρίσει:
  - Και η δόξα της αυτοκρατορίας!
  Και τότε η Αυγουστίνα θα σφυροκοπήσει με ένα βλήμα, θα κουρέψει τον εχθρό, θα σπάσει την πανοπλία του εχθρού και θα τρίξει:
  - Είμαι ένα κοκκινομάλλη και ξεδιάντροπο κορίτσι!
  Και τότε η Μιραμπέλα είναι σαν σανδάλι. Και εκτοξεύστε ένα φονικό βλήμα στον εχθρό. Κόψτε τον πύργο και ουρλιάξτε:
  - Κριάρι από κριάρι!
  Και τότε ο όμορφος ήρωας θα πάρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα απελευθερώσει το πιο θανατηφόρο από τα κοχύλια. Σπάστε το εχθρικό τανκ και φωνάξτε:
  - Όλα σκούπισμα!
  Εδώ είναι ένα τανκ εβδομήντα τόνων που έρχεται και σπάει τους εχθρούς. Και ταυτόχρονα κινείται εύκολα στο χιόνι - ο τελευταίος κινητήρας είναι ένας αεριοστρόβιλος! Δεν μπορείς να σταματήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
  Η Αλένκα τραγουδά:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει! Ρώσοι λύκοι σκίζουν τον εχθρό! Ρώσοι λύκοι - χαιρετισμός στους ήρωες!
  Και πάλι, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών, πατώντας τη σκανδάλη, χτυπά τον εχθρό. Εδώ είναι το κορίτσι!
  Η Anyuta έπεσε επίσης χρησιμοποιώντας τα γυμνά της πόδια και τσιρίζοντας:
  - Είμαι υπέροχος!
  Και τότε ο Αυγουστίνος εκτοξεύει το βλήμα και ουρλιάζει:
  - Είμαι άγριο κορίτσι!
  Και η Μιραμπέλα θα βγάλει κάτι εντελώς θανατηφόρο και θα βρυχηθεί:
  - Σε νέα, άκαμπτα σύνορα!
  Και θα δείξει τη γλώσσα του τόσο ροζ και μακριά.
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα χτυπήσουν και θα συντρίψουν τους Αμερικάνους και θα το κάνουν πολύ ωραίο.
  Λοιπόν, γενικά, μια ξεκάθαρη νίκη είναι ορατή. Αυτή η μάχη κερδίζεται και τα ρωσικά, τσαρικά στρατεύματα προχωρούν.
  Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 1942, όλη η Αλάσκα είχε ήδη καταληφθεί από τον τσαρικό στρατό και οι μάχες συνεχίζονταν στον Καναδά.
  Εκτός από τα τανκς, πολεμούν και πιλότοι σε αεριωθούμενα αεροπλάνα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πολλή αεροπορία, αλλά η ποιότητά τους είναι πολύ κακή. Μην συγκρίνετε με ρωσικά τζετ μηχανήματα. Που συντρίβουν τον εχθρό με την ένταση των τερματιστών.
  Και τα κορίτσια Αναστασία και Μαργαρίτα στα αεροπλάνα τους "Αικατερίνα" -6 πόσο αποτελεσματικά σκοράρουν.
  Η Αναστασία καταρρίπτει οκτώ αμερικανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη πέντε πυροβόλων αεροσκαφών και ουρλιάζει:
  "Είμαι απλώς ένας πολεμιστής σούπερ κλάσης!"
  Και με ξυπόλητα θα πατάει στα πετάλια.
  Η Μαργαρίτα καταρρίπτει δέκα αμερικανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη και τσιρίζει:
  - Και είμαι ακόμα μια τάξη παραπάνω!
  Η Αναστασία με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, λες και θα πατούσε τις σκανδάλες, και θα φλεγόταν στον εχθρό. Θα γκρεμίσει επτά οχήματα του αμερικανικού στρατού και θα τρίζει:
  - Είμαι τόσο πολεμιστής που ο βασιλιάς είναι σε θαυμασμό!
  Η Μαργαρίτα θα απελευθερώσει επίσης τον δολοφόνο και θα τσιρίσει:
  - Και όχι μόνο ο βασιλιάς! Είμαστε πολύ όμορφοι!
  Τα κορίτσια τσακώνονται και χτυπούν διαφορετικά αυτοκίνητα. Ρίχνουν τον εχθρό σαν νεκρά ποντίκια σε οδοκαθαριστή. Και καταστρέψτε τα αμερικανικά αεροσκάφη.
  Η Αναστασία κατέρριψε πολλά ακόμη αεροπλάνα και γρύλισε:
  - Για τον δικέφαλο βασιλικό αετό!
  Η Μαργαρίτα, βγάζοντας τους κυνόδοντές της, κελαηδούσε:
  - Για αυτό και κουλ!
  Και χτύπησε επίσης μια ντουζίνα ακόμη αμερικανικά αυτοκίνητα. Εδώ είναι τα κορίτσια. Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν. Και σκίστε το!
  Και αυτό το ζευγάρι λειτουργεί...
  Μετακινείται σε επίγειους στόχους. Και έλα με τους Σέρμαν, τους τρυπώντας. Σαν μεταλλική βελόνα. Και σχίζοντας το πιο δυνατό σίδερο και ατσάλι. Έτσι τους πήρε η συντριβή.
  Η Αναστασία τρυπάει αρκετούς Σέρμαν και τσιρίζει στον εαυτό της:
  - Είμαι ένα κορίτσι ικανό για πολλά!
  Η Μαργαρίτα χτυπάει και τους Αμερικάνους στη στεριά και τσιρίζει:
  Τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει και ποτέ δεν με έχει σταματήσει!
  Η Αναστασία συντρίβει τον εχθρό, γκρεμίζει τανκς και τσιρίζει:
  - Για τον βασιλιά, που δεν είναι σοφότερος και ψύχραιμος!
  Τα κορίτσια είναι απολύτως καταπληκτικά! Και το πιο σημαντικό, μόνο με ένα μπικίνι! Και ανίκητος!
  Κανένα κορίτσι δεν μπορεί να κερδίσει και να σταματήσει!
  Η Αναστασία, πυροβολώντας, τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι ένα κορίτσι που σπάει ατσάλι!
  Η Μαργαρίτα, συνεχίζοντας το σουτ, προσθέτει:
  - Και οποιοδήποτε μέταλλο!
  Τα κορίτσια πετούν στον εαυτό τους και πυροβολούν ... Αν και ο παγετός και ο χειμώνας, αλλά αυτό δεν τους σταματά. Στον Καναδά οι μάχες είναι σε πλήρη εξέλιξη.
  Η Αναστασία ξαναπυρίζει και βρυχάται:
  - Είμαι σαν αγόρι!
  Η Marguerite επιβεβαιώνει ενεργά και χτυπά με τη μανία ενός πάνθηρα:
  - Είμαι αυτός που είναι πιο διασκεδαστικός και πιο κουλ από όλους!
  Τα κορίτσια δείχνουν να υπολογίζουν πραγματικά μεγάλη και απερίγραπτη τύχη!
  Κερδίζει ημίγυμνους λογαριασμούς! Και η θλίψη δεν ξέρω, χωρίς αμφιβολία! Έχουν πολλές διαφορετικές απόψεις!
  Αλλά, με λίγα λόγια, τυχερές καλλονές. Πήραν και κάλυψαν έναν στρατηγό με τέσσερα αστέρια με αεροπορική επίθεση. Υπέροχες ομορφιές. Όπως γαμούν, γαμούν!
  Και πάλι, ρωσικά και γερμανικά τανκς κινούνται στον Καναδά.
  Εδώ είναι το πλήρωμα της Gerda, στο γερμανικό T-4. Το αυτοκίνητο είναι ειλικρινά μάλλον αδύναμο στο φόντο των σοβιετικών αυτοκινήτων. Αλλά από την άλλη, τα κορίτσια δεν είναι εύκολα - τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι στο κρύο. Και αυτό κάτι λέει!
  Τέτοιοι πολεμιστές, ειλικρινά, είναι κουλ! Μην ξέρεις αμφιβολία και αδυναμία! Ζαφείρια και διαμάντια καίνε στα μάτια τους! Τέτοιες ομορφιές δεν θα δώσουν ούτε ίντσα γης στον εχθρό! Είναι άγιοι και μοχθηροί ταυτόχρονα.
  Κινούνται με τρομερή ενέργεια.
  Και έτσι-έτσι συντρίψτε τους Αμερικανούς.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Είμαι άγριο κορίτσι! Και καθόλου παρθένα!
  Και μετά, πώς να γελάσουμε.
  Η Σάρλοτ εκτόξευσε και το κανόνι της. Αφήστε όχι πολύ ισχυρό, αλλά γρήγορη πυροδότηση:
  - Είμαι σαν καυτή και δαγκωμένη μέλισσα!
  Μετά από αυτό, η καλλονή θα πάρει και θα δείξει τη μακριά γλώσσα της!
  Και μετά η Χριστίνα χαστουκίζει και τρίζει:
  - Και τα φωνητικά μου! Απεργία κυνόδοντα!
  Και επίσης τα δόντια ενός λύκου θα γυμνωθούν και θα βρυχηθούν:
  - Θα υπάρξει νέα νίκη!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά σκληροί και επιθετικοί. Και έχουν τόση μυϊκή δύναμη και βίαιη οργή.
  Και η Μάγδα θα χαστουκίσει και τον εχθρό. Θα συντρίψει τον Sherman από απόσταση, χτυπώντας με μεγάλη ακρίβεια από άκρη σε άκρη και θα βρυχηθεί:
  - Είμαι τόσο cool Γερμανός!
  Οι τέσσερις, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν είναι και το καλύτερο, αγωνίζονται με επιτυχία.
  Και γιατί? Γιατί δεν έχουν σχεδόν καθόλου ρούχα! Και οι πολεμιστές καταστρέφουν πολύ όμορφα τον εχθρό.
  Η Γκέρντα σχολιάζει περήφανα:
  - Είμαστε άξιοι του Φύρερ!
  Μετά από αυτό, η καλλονή θα πυροβολήσει ξανά και θα αποκαλύψει το χαριτωμένο πρόσωπό της.
  Οι πολεμιστές εδώ είναι του Άριου πνεύματος. Και δεν φοβούνται το κρύο. Αν και ο χειμώνας στον Δυτικό Καναδά είναι ακόμα πολύ κρύος.
  Αλλά τίποτα - μόνο ξυπόλητος, και σχεδόν γυμνός. Τότε θα υπάρχει καλή τύχη και νίκη!
  Αυτοί είναι πολεμιστές γεμάτοι περήφανο πνεύμα.
  Και τώρα οι Άριοι δεν έχουν όμοιο σε επιμονή. Εκτός από τις Ρωσίδες.
  Αλλά η Νατάσα στο "Nikolay" -3, επίσης με μπικίνι και ξυπόλητη, πυροβόλησε, έστριψε και περπάτησε. Το τανκ της πάντως είναι καλύτερο από το γερμανικό T-4. Οι αγώνες εδώ είναι σκληροί και πολύ επιθετικοί.
  Οι Γιάνκηδες προσπαθούν να σπάσουν. Αλλά εδώ η Νατάσα χτύπησε τη "μάγισσα" και σφύριξε με ένα χαμόγελο από μαργαριταρένια δόντια:
  - Είμαι τόσο κορίτσι που δεν θα σηκωθεί κανείς!
  Και η Μαρία πυροβόλησε με ακρίβεια τα αμερικανικά τανκς. Θα τα σπάσει και θα σφυρίσει με ένα χαμόγελο των δοντιών:
  - Καμία δύναμη δεν θα μας πάρει!
  Και τώρα η Aurora θα σουτάρει κι αυτή με τη σειρά της. Ο Σέρμαν έχει καταστραφεί. Ναι κορίτσι μου ότι χρειάζεσαι.
  Και τότε η Σβετλάνα θα κάνει τη συνεισφορά της... Πόσο θα βλάψει τους Αμερικάνους.
  Γίνονται και μάχες στη θάλασσα. Ο ρωσικός στόλος καταλαμβάνει τις Φιλιππίνες.
  Και εδώ, επίσης, η ομάδα: ξυπόλητα κορίτσια ναυτικών. Επίσης σχεδόν γυμνές καλλονές, με μπικίνι. Είναι αλήθεια ότι στις Φιλιππίνες ο καιρός είναι υπέροχος και το χειμώνα - ζεστός, γιατί είναι σχεδόν ο ισημερινός.
  Και στα κορίτσια αρέσει να τσακώνονται και να πυροβολούν. Και φορεμένες γυμνές, στρογγυλές γόβες που τρεμοπαίζουν. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά αξιολάτρευτα. Τα περισσότερα που δεν είναι - σούπερ!
  Παρεμπιπτόντως, οι κρατούμενοι λατρεύουν να βιάζονται! Δένονται και μετά καβαλούν πάνω τους. Ναι, ακόμα και για να χάσουν τις αισθήσεις τους οι κρατούμενοι! Και κανονίζουν την ολοκληρωτική εξόντωση για τους εαυτούς τους - ή μάλλον, όχι για τον εαυτό τους, αλλά για τους εχθρούς τους.
  Τόσο κουλ πληρώματα ημίγυμνων κοριτσιών. Και δεν υπάρχει τίποτα να σταματήσει και να τους συντρίψει!
  Πολεμιστές επιβιβάζονται σε ένα αμερικανικό καταδρομικό. Πηδάνε σχεδόν γυμνοί, ξυπόλητοι, με μύες που κυλούν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα. Και έκοψε με μανία τους Αμερικανούς. Και μην δίνετε την παραμικρή πιθανότητα επιβίωσης.
  Και εδώ μπορείτε να δείτε την όμορφη Στέλλα και τη σύντροφό της Μάσα. Και τα δύο κορίτσια είναι ψηλά, μυώδη ξανθά, σαν να τα κόβουν όλοι. Τι δεν είναι χτύπημα, τότε τεμαχισμός και σχίσιμο των σωμάτων!
  Τα κορίτσια περπατούν κατά μήκος του αμερικανικού πλοίου. Κουνώντας προς τα δεξιά - τον δρόμο, κουνώντας προς την αριστερή - λωρίδα!
  Και τα κορίτσια δεν θα σταματήσουν nikah! Μην αφήνετε ευκαιρία στους αντιπάλους σας! Κι αν βρυχηθούν, και αρχίσουν να κουνάνε τους μύες τους!
  Και πάλι κουνούν τα ξίφη τους εναντίον τους και ουρλιάζουν:
  - Είμαστε κορίτσια ό,τι είναι για τον βασιλιά, την Πατρίδα και τον Μιχαήλ Ρομάνοφ!
  Και ψιλοκόβουν σαν λάχανο σαμουράι. Εδώ η Στέλλα το πήρε και με το γυμνό της πόδι θα κινούσε τον Αμερικανό αξιωματικό στη βουβωνική χώρα. Θα πετάξει ψηλότερα και θα πηδήξει στη θάλασσα.
  Ο ξανθός τερματιστής θα δώσει ως:
  - Για τα χτυπήματά μου πληρώνουν τέλη!
  Και πάλι θα γυμνώσει τα δόντια του και θα αστράφτει με μαργαριταρένια δόντια! Εδώ είναι το κορίτσι! Ο πιο χυμός και γεύση!
  Και τα κορίτσια ορμούν στον εαυτό τους. Και περάστε σαν παλίρροια ανεμοστρόβιλου. Μην δίνετε ευκαιρία στον εχθρό. Έχουν τρομερή δύναμη. Σκοτάδι αυτοί οι διάβολοι και χιλιάδες χιλιάδες άγγελοι.
  Και εδώ είναι η Μάσα, σαν να έσφιγγε, και με δύο σπαθιά ταυτόχρονα θα σκάσει τρία κεφάλια! Αυτό είναι ένα κορίτσι - ένα κορίτσι για όλα τα κορίτσια!
  Και οι δύο καλλονές κόβουν σαν να σφυρίζουν καρφιά με σπαθιά. Και δεν υπάρχει αδυναμία ή αμφιβολία στις πράξεις τους. Προχωρούν χωρίς να υποχωρούν ή να εγκαταλείπουν. Η δικαιοσύνη απαιτεί την ενοποίηση της ανθρωπότητας. Μια αυτοκρατορία, ένα στέμμα, ένας στόχος και επέκταση στο διάστημα.
  Ακριβώς αυτή τη στιγμή, πραγματοποιείται η εκτόξευση του πρώτου τεχνητού δορυφόρου της Γης σε τροχιά. Εδώ πετάει σε όλο τον κόσμο.
  Και οι Ρωσίδες με μπικίνι παλεύουν για τον εαυτό τους. Και μην υποχωρείτε στον εχθρό. Και οι Αμερικάνοι κομμένοι από καλλονές πέφτουν. Ακόμα, κορίτσια της υψηλότερης τάξης και ικανότητας.
  Κάποτε κατάφεραν να κάνουν πόλεμο στην Ιαπωνία. Πολέμησαν και στην κορυφή. Ο ίδιος ο αυτοκράτορας αιχμαλωτίστηκε. Έδειξαν την τρομερή τους ικανότητα. Έχουν τέτοιο ενθουσιασμό και τόση μυϊκή δύναμη. Φυσικά, τέτοια κορίτσια είναι ένα θαύμα των θαυμάτων!
  Έκοψαν σαμουράι στο παλάτι. Και ήταν επίσης σχεδόν γυμνοί και ξυπόλητοι. Κορίτσια που μπορούσαν να κάνουν πράγματα που ξάφνιαζαν τους εχθρούς τους.
  Και έκοψαν οποιοδήποτε κρέας, και έδειξαν την καλλιτεχνία τους. Οι πολεμιστές μη γνωρίζοντας αμφιβολίες, προχωρούν.
  Να ένας Αμερικανός ναύαρχος του έκοψε το κεφάλι με σπαθί. Και πώς θα γελάσουν οι καλλονές, βγάζοντας τους κυνόδοντες.
  Και πάλι στην επίθεση και κόβονται. Τέτοιοι πολεμιστές είναι πραγματικά τέρατα. Και ο Τσάρος Μιχαήλ βρίσκεται στο θρόνο. Ο γιος του Αλέξανδρου Γ', αλλά όχι αυτός. Ένας πιο επιτυχημένος, πιο αποφασιστικός, με πιο ισχυρή θέληση και επίσης ένας ταλαντούχος κυβερνήτης.
  Αλλά, φυσικά, η τύχη έχει σημασία, συν ακόμη μεγαλύτερη ακαμψία - ο Μιχαήλ οδήγησε έναν ασυμβίβαστο αγώνα κατά της διαφθοράς, ο οποίος είχε θετική επίδραση στον στρατό. Αλλά η πιο αποτελεσματική τεχνογνωσία είναι να χρησιμοποιείτε κορίτσια με μπικίνι για στρατιωτικούς σκοπούς. Και τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα όταν είναι σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα.
  Εδώ είναι οι μάχες με διαφορετική επιτυχία. Και οι όμορφοι πολεμιστές πυροβολούν με μεγάλη ακρίβεια, καλύτερα από τους άνδρες. Και το πιο σημαντικό, όταν τα κορίτσια είναι σχεδόν γυμνά, είναι πρακτικά άτρωτα. Δεν τα πιάνουν σφαίρες και οβίδες. Ένας πολύ δυνατός στρατός πολεμιστών. Αυτό είναι ωραίο. Μια τέτοια ιδέα του Τσάρου Μιχαήλ - να χρησιμοποιεί κορίτσια σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα, και αυτό έφερε τη νίκη.
  Και τα κορίτσια στις μάχες έριχναν και χειροβομβίδες και στιλέτα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και έδειξαν την άγρια οργή τους.
  Τα κορίτσια είναι πολύ τολμηρά. Και πολύ όμορφο, ζωηρό και στόλιστο. Κανείς δεν μπορούσε να τους κρατήσει.
  Οι πολεμιστές είναι πολύ λαγωνικά... Τα ξυπόλητα κοριτσίστικα πόδια είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο. Τι μπορούν όμως να κάνουν; Πολλά πράγματα. Τα ίδια τα γυμνά πέλματα λάμβαναν ενέργεια από τη γη και οι πολεμιστές της ομορφιάς ήταν φρικιαστικοί.
  Πρέπει να πω ότι τα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα στον κόσμο, κάτι που είναι και υπέροχο και με τη μανία των κόμπρες!
  Αμερικανικό καταδρομικό συνελήφθη. Οι αιχμάλωτοι άνδρες έπεσαν με τα μούτρα. Μετά από αυτό, τα πόδια των πολεμιστών χώθηκαν στα πρόσωπά τους. Και αναγκάστηκε να φιλήσει. Και τα κορίτσια βογκούσαν, και τα γυμνά τους πέλματα, όταν έγλειφαν τη γλώσσα τους, ήταν ευχάριστα και γαργαλητά.
  Αλλά οι καλλονές απολάμβαναν το γεγονός ότι τα ξυπόλυτα πόδια τους ήταν πλημμυρισμένα με φιλιά, και οι φτέρνες τους φιλήθηκαν.
  Τότε τα κορίτσια γελούν. Και χαμογελώντας δόντια!
  Αλλά έγινε καλύτερα, τα κορίτσια έκαναν ηλιοθεραπεία λίγο γυμνά και αγόρασαν. Τόσο όμορφοι πολεμιστές. Και πώς να πάρεις ένα τέτοιο πόδι και να φιλήσεις. Και γλείφετε κάθε δάχτυλο.
  Τα κορίτσια είναι υπέροχα.
  Εδώ πάλι το τανκ "Alexander" -4 στη μάχη. Προετοιμαστείτε και φεύγει ήδη ο Φεβρουάριος. Τα στρατεύματα προχωρούν. Όλο και πιο κοντά στο έδαφος των ΗΠΑ. Τα κορίτσια είναι τόσο κουλ.
  Εδώ η Νατάσα σουτάρει εύστοχα. Και χτυπάει με μεγάλη ακρίβεια.
  Το κορίτσι σουτάρει εξαιρετικά εύστοχα και φωνάζει:
  Θα συντρίψουμε τον εχθρό!
  Η Μαρία σουτάρει στη συνέχεια. Πήρε και νίκησε τον εχθρό:
  - Είμαι σούπερ!
  Η Μαρία είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και πολύ δραστήρια.
  Και τα ξυπόλυτα πόδια της είναι πολύ όμορφα και κομψά στον ερωτισμό τους:
  Θα καταστρέψουμε τον εχθρό!
  Και η Aurora είναι ένα τέτοιο κορίτσι, και σούπερ με γυμνή κοιλιά και στήθος, και τέτοιες κατακόκκινες θηλές φουσκωμένες:
  - Θα σπάσω τους εχθρούς και θα το κάνω σούπερ!
  Και πώς κουνάει τα κόκκινα μαλλιά της!
  Και πάλι θα σφυροκοπήσει με τα γυμνά, πελεκημένα πόδια του. Τέτοιοι πολεμιστές είναι πολύ κουλ!
  Και τότε η Σβετλάνα θα πάρει και θα νικήσει τον εχθρό:
  - Αγαπώ τον βασιλιά και κρεμώ μια θηλιά στο λαιμό των εχθρών!
  Εδώ γελάνε τα κορίτσια. Πώς έγιναν λαγωνικά και ψύχραιμα.
  Οι Αμερικανοί ξεφεύγουν από τα κορίτσια. Ή παραιτηθείτε. Ή πεθαίνουν. Οι γυναίκες πολεμίστριες είναι τόσο όμορφες, και πολύ πολύ ξυπόλητες, και τα κορίτσια είναι τόσο υπέροχα. Και με ένα μπικίνι, η μάχη είναι ευχάριστη και αποτελεσματική. Οι πολεμιστές είναι τόσο καταπληκτικοί.
  Η Νατάσα πυροβολεί ξανά τους Αμερικανούς και σφυρίζει:
  Εσύ είσαι ο αδερφός μου και εγώ είμαι ο αδερφός σου! Πιο συγκεκριμένα αδερφή μου!
  Και πάλι, αρκεί να κουνήσει τη γλώσσα του. Ας πούμε επιθετικός πολεμιστής και ομορφιά!
  Και εδώ η Anyuta κουνάει το γυμνό στήθος της. Και να ουρλιάζεις και να χαμογελάς. Και η οβίδα θα στείλει στους Αμερικανούς. Και θα πάρει και θα γαμήσει.
  - Η καλλονή το έσκασε! Και τσιρίζει:
  - Είμαι τόσο σούπερ κορίτσι!
  Όμορφο κορίτσι και λατρεύει το σεξ. Και είναι ωραίο!
  Και η κοπέλα το πήρε και το τσάκισε - γρύλισε:
  - Θα νικήσουμε και θα συντρίψουμε τον εχθρό!
  Και εδώ η Aurora σφυροκοπάει και τραμπουκίζει:
  - Είμαι βασιλιάς και σκληρό κορίτσι!
  Μια γυναίκα πολεμίστρια μπορεί να είναι αρκετά λαγωνικό.
  Τα κορίτσια γελούν μόνοι τους.
  Αλλά η Σβετλάνα το πήρε και είναι πολύ ωραίο. Και έδωσε τέτοια αμοιβή για την καταστροφή του εχθρού, και φίλησε τους διαβόλους:
  - Αυτό είναι ένα τόσο ολοκληρωτικό ακροβατικό!
  Το τανκ είναι πολύ ευκίνητο και θανατηφόρο. Κερδίζει τον αδύναμο και ψηλό Σέρμαν. Εδώ είναι οι μάχες εδώ υπέρ της τσαρικής Ρωσίας.
  Η Νατάσα ξαναπυρίζει. Και γοητεύοντας:
  - Για το είδωλό σου!
  Η Μαρία άρχισε να πυροβολεί. Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο και έχει χρυσά μαλλιά. Από το βλέμμα.
  Το κορίτσι κλώτσησε, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στοχεύει και τρίζει:
  - Αυτό είναι φόνος για τον βασιλιά!
  Και εδώ είναι η Aurora που γαμάει έναν Αμερικανό. Και η κοπέλα είναι, ας πούμε, πραγματικά εξαιρετικά επιθετική και τσίριξε:
  - Για μια πραγματική επιβίβαση!
  Και το κορίτσι έδειξε τον εαυτό της πολύ δυνατό.
  Και η Σβετλάνα είναι επιθετική και μαχητική. Χτύπησε με το γυμνό της πόδι και διέλυσε τον εχθρό.
  Και κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι μια κυρία που πετάει έναν αετό!
  Έτσι, τα κορίτσια άρχισαν να σκαλίζουν με άγρια δύναμη. Και μην σταματάς τέτοια επιθετικότητα καλλονών. Δεν υποχωρεί και δεν λυγίζει.
  Η Νατάσα πυροβόλησε ξανά και σφύριξε:
  Μέχρι ολοκληρωτικού αφανισμού!
  Και η Μαρία, χωρίς καρφιά, κατάφερε πολύ περισσότερο να καταστρέψει τους εχθρούς της, και άρχισε να σπάει τους αντιπάλους της.
  Και μετά το πήρε η Aurora και πώς χτυπάει τον εχθρό από ένα κανόνι. Και πολύ πετυχημένα, με κολοσσιαία απήχηση. Και συντρίψτε, συντρίψτε τον εχθρό. Και λιωμένα συντρίμμια πετούν από το Sherman προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και η Σβετλάνα θα πυροβολήσει επίσης και πώς θα τραγουδήσει:
  - Είμαι ένα κορίτσι με μεγάλα όνειρα και μεγάλη ομορφιά!
  Οι Warriors, στην πραγματικότητα, επιδεικνύουν μια υπέροχη θέληση για νίκη.
  Δεν είναι περίεργο που η αυτοκρατορία έγινε δροσερή και μεγάλη. Θα μπορούσε να ξεπεράσει τα επιτεύγματα του Τζένγκις Χαν.
  Οι πολεμιστές κινούνται στον εαυτό τους... Και πυροβολούν, πυροβολούν και σκίζουν τις θέσεις του εχθρού, σαν να ανοίγουν με ένα μαχαίρι. Ή μάλλον, ένα πολύ κοφτερό και σκληρυμένο στιλέτο. Και τώρα τα ρωσικά στρατεύματα είναι ήδη πραγματικά ανίκητα. Και το βασίλειο μιας μεγάλης αυτοκρατορίας.
  Αν το κοιτάξετε, τότε στην ιστορία της Ρωσίας υπήρξαν πολλοί πόλεμοι και δύσκολες περίοδοι. Αλλά ο Νικόλαος Β', ως επί το πλείστον, ήταν απλώς άτυχος! Αποδείχθηκε αποτυχημένος. Όμως η τακτική έχει μεγάλη σημασία. Τι έδειξε ο μεγάλος Ρώσος σκακιστής Αλεχίν. Όταν άρχισε να παίζει αντί για τον αντίπαλό του, γυρίζοντας το ταμπλό και κερδίζοντας. Η ιδιοφυΐα είναι ιδιοφυΐα.
  Με όλα τα προβλήματα της τσαρικής Ρωσίας, μόνο ο παράγοντας των γυμνών κοριτσιών έλυσε πολλά.
  Στις μάχες συμμετέχουν και ελικόπτερα. Πολεμικά οχήματα, αλλά και πληρώματα με κορίτσια με μπικίνι και ξυπόλητα. Ποια είναι η ποιότητα μιας στρατιάς κοριτσιών; Το πιο εξαιρετικό. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει και να νικήσει έναν τέτοιο στρατό.
  Σε αυτόν τον στρατό λοιπόν υπάρχουν ξυπόλητα και σχεδόν γυμνά κορίτσια. Πλήρωμα στο ελικόπτερο του καπετάν Βαρβάρα. Δεν είναι θαύμα! Η θάλασσα αναβράζει! Και πώς θα χτυπήσουν τα όπλα των αεροσκαφών. Και μετά υπάρχουν πύραυλοι. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικοί τυφώνες τύπου ανεμοστρόβιλου.
  Δεν είναι κατώτεροι από τον εχθρό σε τίποτα. Ο ρωσικός στρατός είναι έτοιμος για μάχες και μεγάλα επιτεύγματα.
  Η Βαρβάρα είναι ένα όμορφο κορίτσι με ξανθά μαλλιά και είναι σχεδόν γυμνή. Πώς να βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Οι εχθροί δεν θα περάσουν! Και δεν θα ξεφύγουν!
  Και θα το πάρει, θα απελευθερώσει μια θανατηφόρα εκκένωση από όλους τους πίδακες του πιο κουλ αυτοκινήτου του. Και σαρώστε τον εχθρό. Και θα το πάρει, θα το κουρέψει με μια καταστροφική κάμψη.
  Όμως η σεμνή Όλγα, πήρε και εκτόξευσε πύραυλο στις θέσεις των Αμερικανών και σφύριξε:
  - Πάλεψα, όχι με παπουτσάκια, αλλά ξυπόλητη!
  Και κλείνει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια του. Ναι, αυτά είναι κορίτσια - ένα τόσο απίστευτα ευχάριστο ακροβατικό. Μαζί του, μπορείτε να ανεβείτε στο βουνό του πόσιμου νερού και να κατεβάσετε τον γυμνό δράκο.
  Και τα πόδια είναι τόσο χαριτωμένα και μοναδικά! Και η μέση είναι λεπτή και το σώμα είναι πολύ μυώδες.
  Η Μπάρμπαρα θα σφυρί και θα ουρλιάζει:
  - Μπορώ να κάνω μια τρύπα στην υδρόγειο για τον βασιλιά!
  Και θα γυμνώσει το πρόσωπό του και θα κλείσει το μάτι.
  Οι Warriors είναι κορυφαίοι. Εδώ η Τατιάνα είναι επίσης ένα κορίτσι με μπικίνι, καθώς το παίρνει και τσιρίζει:
  - Να υπάρχει ένας βασιλιάς σε όλη τη γη!
  Και θα αστράφτει με τα μαργαριταρένια δόντια του. Και από ελικόπτερο φονικό σαν καρφί. Και θα είναι θανατηφόρο. Και πραγματικά τηγανίζουμε το μέταλλο. Και θα προκαλέσει την καταστροφή του καταφυγίου.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - όλα τα κορίτσια κορίτσια! Και μετά, όταν φέρνουν τους κρατούμενους, αυτά τα κορίτσια φιλούν και γλείφουν τα ξυπόλυτα πόδια τους. Αυτός είναι γενικά ο πιο εξελιγμένος τρόπος για να ταπεινώσετε και να ενθαρρύνετε.
  
  ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΡΟΜΕΛ
  Σε αυτό, ο στρατός του Ρόμελ τον Νοέμβριο του 1941 κατάφερε να κερδίσει στην Αφρική. Αυτό συνέβη επίσης επειδή η σύντροφος του λαμπρού Ρόμελ δεν έκανε εκείνα τα χοντρά λάθη που συνέβησαν στην πραγματική ιστορία.
  Ως αποτέλεσμα, οι Γερμανοί νίκησαν τους προελαύνοντες Βρετανούς και κράτησαν το έδαφός τους. Στην αρχή, αυτό δεν επηρέασε την πορεία των μαχών, έτσι στο ανατολικό μέτωπο οι Γερμανοί ηττήθηκαν κοντά στη Μόσχα.
  Ωστόσο, αργότερα τα σχέδια του Φύρερ άλλαξαν. Ο Ρόμελ σε αυτό το σημείο μπόρεσε να πάρει το Τολμπούκ και μετακόμισε στην Αίγυπτο. Ο Χίτλερ αποφάσισε να στραφεί στην προσωρινή άμυνα στο ανατολικό μέτωπο και προς το παρόν να επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
  Ωστόσο, δεδομένου ότι η επίθεση στην Αφρική απαιτούσε λιγότερες δυνάμεις, οι Ναζί πραγματοποίησαν αρκετές επιχειρήσεις στα ανατολικά. Νίκησε τα σοβιετικά στρατεύματα στο Κερτς. Περιβάλλεται κοντά στο Χάρκοβο. Τράβηξαν ένα θραύσμα προς την κατεύθυνση του Σμολένσκ. Η επίθεση του δεύτερου στρατού σοκ του στρατηγού Βλάσοφ κοντά στο Λένινγκραντ έληξε επίσης με ήττα.
  Έπεσε μετά την πολιορκία και την επίθεση στη Σεβαστούπολη. Και ο Φριτς ενισχύθηκε. Η μάχη εκτυλίχθηκε στην προεξοχή Rzhevsky. Εδώ οι Ναζί κατάφεραν να αντισταθούν.
  Αλλά στην Αίγυπτο, ο Ρόμελ, έχοντας λάβει ενισχύσεις, κέρδισε μια συντριπτική νίκη. Αναπτύσσοντας επιτυχία, οι Γερμανοί πέρασαν από την Παλαιστίνη, κατέλαβαν το Ιράκ και το Κουβέιτ. Και μετά ολόκληρη η Μέση Ανατολή - έχοντας αποκτήσει πρόσβαση στο πετρέλαιο.
  Μετά από αυτό, οι Ναζί στράφηκαν στο Σουδάν και προσπάθησαν να καταλάβουν ολόκληρη την Αφρική.
  Ταυτόχρονα, ακολούθησε η επίθεση στο Γιβραλτάρ και η διείσδυση των γερμανικών στρατευμάτων στο Μαρόκο και περαιτέρω στις αφρικανικές εκτάσεις.
  Αλλά η επιτυχία των Γερμανών συνέβαλε στην ενεργητική δουλειά στα μετόπισθεν. Πού είναι και ο Χίτλερ, που το έκανε πιο επιδέξια από την πραγματική ιστορία.
  Ξυπνώντας τον Χίτλερ, ο εξολοθρευτής έκανε μπάνιο με τα κορίτσια, πήρε πρωινό με σαλάτα, χυλό κουνουπίδι και μερικά άλλα λαχανικά, προσθέτοντας κατσικίσιο τυρί με χαμηλά λιπαρά και χαβιάρι. Μετά από αυτό, κάλεσε τον Speer, δίνοντας επίσημα στον νέο αυτοκρατορικό υπουργό ένα έγγραφο με υπογεγραμμένο νόμο για τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης. Ο Αδόλφος ο δαιμονισμένος ήταν πολύ διαβρωτικός:
  - Η απελευθέρωση όπλων στο Τρίτο Ράιχ είναι εξαιρετικά χαμηλή! Υστερούμε όχι μόνο από την εμπόλεμη Βρετανία, αλλά και από την ολοκληρωτική ΕΣΣΔ. Και χρειαζόμαστε αεροπορική υπεροχή, και αυξάνοντας την παραγωγή παλαιών όπλων, πρέπει να στραφούμε σε νέα. Ιδιαίτερα πολλά υποσχόμενα τζετ βομβαρδιστικά. Εξάλλου, η τεράστια ταχύτητά τους και η ψηλή οροφή καθιστούν δυνατή την καταστροφή βρετανικών πόλεων σχεδόν ατιμώρητη!
  Ο Σπέρ εξέπεμπε αισιοδοξία:
  - Στη Γερμανία και την Πολωνία με περίσσεια άνθρακα, στη Γαλλία σιδηρομεταλλεύματος, και έχουμε αρκετό εξοπλισμό για να παράγουμε πολλά αυτοκίνητα. Άλλωστε, παράγουμε περισσότερο αλουμίνιο και ντουραλουμίνιο από όλες τις χώρες του κόσμου μαζί!
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος έγνεψε καταφατικά.
  - Προς το παρόν! Η Βρετανία και οι ΗΠΑ αυξάνουν επίσης την παραγωγή και πρέπει να προστατεύσουμε κάθε γραμμάριο μετάλλου. Ας μαζεύουν μέταλλο και μαθητές και άλλα παιδιά από πέντε ετών. Εξάλλου, γιατί να φτιάξετε τα φτερά και την άτρακτο εξ ολοκλήρου από ντουραλούμ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ξύλο και καμβά. Για παράδειγμα, για την παραγωγή φτερών μονομπλόκ. Και τι? Χρειαζόμαστε ένα νέο μαχητικό αεροσκάφος που δεν ζυγίζει περισσότερο από δύο τόνους, εύκολο να πετάξει, εύκολο στην κατασκευή και φθηνό! Ο αριθμός των εξαρτημάτων συναρμολόγησης θα πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο, καθώς και να βρεθούν τρόποι ελαχιστοποίησης του βάρους του αεροσκάφους και βελτίωσης των αεροδυναμικών ιδιοτήτων του. Τώρα, παρεμπιπτόντως, θα έρθουν σχεδιαστές αεροσκαφών, θα τους μάθουμε.
  Ο Σπέερ χαμογέλασε.
  - Φυσικά ο Φύρερ μου. Από όσο καταλαβαίνω, θα επιστρέψετε όλους τους εργάτες υψηλής ειδίκευσης από το στρατό;
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος επιβεβαίωσε:
  - Μόνο με υψηλά προσόντα, θα προσλάβουμε απλούς σκληρούς εργάτες από αλλοδαπούς. Οπότε θα είναι καλύτερο να έχουμε λιγότερα loafers, και ως εκ τούτου κομματικούς. Φυσικά, θα μειώσουμε τον αριθμό των χερσαίων δυνάμεων, αν δεν γίνει πόλεμος με την ΕΣΣΔ, τότε δεν χρειαζόμαστε τόσο πεζικό, αλλά ... Όχι ριζικά, οπότε σχεδιάζω να νικήσω το Γιβραλτάρ και τη Μάλτα τους επόμενους μήνες , να καταλάβει ολόκληρο το βόρειο τμήμα της Αφρικής και περαιτέρω στη Μέση Ανατολή. Χρειαζόμαστε ακόμη μονάδες γης. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να κατασκευαστούν επιπλέον ναυπηγεία τόσο στην ίδια τη Γερμανία όσο και στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Νορβηγία. Χρειαζόμαστε αεροπλανοφόρα, θωρηκτά και μεταγωγικά. Και η Μεσόγειος Θάλασσα θα μετατραπεί, λες, σε μια ενδογερμανική λίμνη. Καταλαβαίνεις?
  Ο Σπέερ υποκλίθηκε.
  - Ναι, Φύρερ μου! Έχω ήδη δώσει εντολή να αναπτύξω ένα πρόγραμμα κατασκευής ...
  Ο πονηρός Αδόλφος πρόσθεσε:
  - Οι ώρες εργασίας μπορούν να παραταθούν έως και 16 ώρες, εάν απαιτείται από τα σχέδια έκτακτης ανάγκης μας. Η παραγωγή αεροσκαφών θα πρέπει να ανέλθει σε εκατό αεροσκάφη την ημέρα σε μόλις εννέα μήνες ... Πάνω από τρεις φορές σε σύγκριση με το σημερινό, και δεν είναι καθόλου γεγονός ότι αυτό θα είναι αρκετό!
  Ο Σπέερ έσπευσε να επευφημήσει τον Φύρερ:
  - Οι πιλότοι μας είναι πάνω από τη βρετανική τάξη, επομένως δεν καθορίζονται όλα από τον αριθμό. Και θα βρούμε νέους τρόπους να μετατρέψουμε τα άροτρα σε ξίφη. Από όσο καταλαβαίνω, ποια είναι η προτεραιότητα για εμάς η αεροπορία;
  Ο Φύρερ έσφιξε τη γροθιά του πιο σφιχτά:
  - Η προτεραιότητα για εμάς είναι αεριωθούμενα, βομβαρδιστικά και μετά μαχητικά αεροσκάφη, συν την απελευθέρωση νέου εξοπλισμού και την ανάπτυξη θαυματουργών όπλων! Ωστόσο, όχι μόνο στον τομέα της αεροπορίας, αλλά και στα τανκς, στο πυροβολικό, κυρίως στο πυροβολικό πυραύλων ... Θα μιλήσουμε για αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες.
  Ένα κάλεσμα ακούστηκε και οι κορυφαίοι σχεδιαστές αεροσκαφών του Τρίτου Ράιχ μπήκαν στην αίθουσα.
  Ο Messerschmitt, σχετικά νέος με ψηλό μέτωπο, ο Heinkel ήδη ηλικιωμένος, αλλά πολύ ευκίνητος, αθλητικά χτισμένος Tank, ο Lippisch και μερικοί λιγότερο γνωστοί.
  Ο Αδόλφος τους έδειξε στις καρέκλες και τους διέταξε να απλώσουν τα σχέδια στο τραπέζι:
  - Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα νέο, πολύ ισχυρό και σύγχρονο όπλο. Υπάρχουν περισσότερες αεροσήραγγα στη Γερμανία από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και η τεχνολογία πολλών αεροσκαφών είναι πολύ καθυστερημένη. Αλλά μόνο στο Yu-88, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την ταχύτητα δίνοντας στο αυτοκίνητο πιο βελτιωμένα σχήματα. Ειδικότερα, στο πιλοτήριο θα πρέπει να δοθεί ένα σχήμα σταγόνας, κυρτό, το οποίο θα βελτιώσει την ορατότητα και ο πιλότος θα είναι πιο ευρύχωρος και θα προσθέσει ταχύτητα, βελτιώνοντας την αεροδυναμική κατά πέντε καλά χιλιόμετρα. Επιπλέον, πρέπει να δοθεί ένα βελτιωμένο σχήμα στα σημεία βολής, τόσο για το βομβαρδιστικό όσο και για τα μαχητικά, σχάρες βομβών, αερόφρενα στη θέση off.
  Γράψε αυτό που σου λέω!
  Οι σχεδιαστές έγνεψαν ομόφωνα:
  - Ακριβώς λοιπόν ο μεγάλος Φύρερ!
  Ο Αδόλφος συνέχισε:
  - XE-129 - θα πρέπει να επανασχεδιαστεί έτσι ώστε να δοθεί ένα βελτιωμένο σχήμα στο ίδιο το κιβώτιο όπλων και να εγκατασταθεί ένα κινητό πυροβόλο αεροσκάφους για προστασία από επιθέσεις από το πίσω και το κάτω ημισφαίριο. Επιπλέον, αυτό το επιθετικό αεροσκάφος θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με σύστημα ενίσχυσης κινητήρα. Παράλληλα με την αναδιάρθρωση, είναι απαραίτητο να αυξηθεί η παραγωγή τέτοιων επιθετικών αεροσκαφών. Οι καταστροφικές αεροπορικές επιδρομές τους παραλύουν τη δραστηριότητα των Βρετανών. Επιπλέον, το βομβαρδιστικό κατάδυσης Yu-87 θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί στη Βρετανία. Θα βάλουμε ξεπερασμένα αυτοκίνητα στον επιθετικό ...
  Ο Αδόλφος σταμάτησε. Οι σχεδιαστές ήταν σιωπηλοί. Ο Φύρερ παρατήρησε:
  Έχω μεγάλες αμφιβολίες για το F -190. Το αυτοκίνητο αποδείχθηκε ότι ήταν βαρύ και δεν ήταν αρκετά ευέλικτο, επιπλέον, δεν διαθέτει σύστημα πλήρωσης δεξαμενών με αδρανή αέρια, τα οποία αντικαθιστούν το αναλωμένο καύσιμο. Εξαιτίας αυτού, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να χτυπηθεί ακόμη και με μία εμπρηστική σφαίρα. Τι θα πει ο Tank για αυτό;
  Ο διάσημος σχεδιαστής των SS, τεντώνοντας την προσοχή, παρατήρησε:
  - Αυτό είναι το ελάττωμά μας, ο μεγάλος Φύρερ. Αν και η τοποθέτηση των αρμάτων πρέπει να αναγνωριστεί ως αρκετά επιτυχημένη, είναι λιγότερο ευάλωτα στα εχθρικά πυρά, και ταυτόχρονα προστατεύουν τον πιλότο. Όσο για την ευελιξία, τότε ... Μια πανοπλία ζυγίζει 120 κιλά και δεν είναι τόσο εύκολο για εμάς να την ελαφρύνουμε ...
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος πρότεινε:
  - Προσπαθήστε να αυξήσετε τις αεροδυναμικές ιδιότητες του Focken-Wulf. Πρώτα απ 'όλα, μειώνοντας το βάρος, και είναι απαραίτητο να λυγίσετε τα άκρα των φτερών για να αυξήσετε την ικανότητα ελέγχου και ελιγμών του μηχανήματος. Επιπλέον, θα εγκαταστήσει προστασία για το πίσω ημισφαίριο... Όσο για τη θέση του κινητήρα μπροστά από το πιλοτήριο, αυτό προστατεύει τον πιλότο, αλλά απαιτεί τον εξοπλισμό του μηχανήματος με συσκευή εκτίναξης. Παρεμπιπτόντως, το ίδιο το σχήμα του κινητήρα μπορεί να γίνει πιο βελτιωμένο, κάτι που σίγουρα θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από τους βιομήχανους μας. Παρεμπιπτόντως, τι γίνεται με τις εργασίες στο ME-309;
  Ο Messerschmit ήταν κάπως συγκινημένος:
  - Δουλεύουμε πάνω σε αυτόν τον μεγάλο Φύρερ. Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά υπόσχονται να αυξήσουν την ταχύτητα του αυτοκινήτου, έως και 740 χιλιόμετρα την ώρα, όταν είναι οπλισμένο με επτά σημεία βολής! Αυτός θα είναι ο πιο ισχυρός θάνατος για τους Βρετανούς...
  Ο Αδόλφος διέκοψε:
  - Το φινίρισμα πρέπει να γίνεται πιο γρήγορα. Και εσείς, Speer, επιταχύνετε την ανάπτυξη ενός νέου πυροβόλου αεροπλάνου ταχείας βολής 30 χιλιοστών. Θα είναι επίσης δυνατή η πολύ επιτυχημένη χρήση του τόσο για βολές σε επίγειους στόχους όσο και εναντίον εχθρικών αεροσκαφών! Το νέο ME-309 θα πρέπει να αντικαταστήσει το παλιό ME-109. Όσο για το μηχάνημα τζετ ME-262, δυστυχώς, έχει πολλές ελλείψεις: μεγάλο βάρος, χαμηλή λειτουργική αξιοπιστία, υπερβολικό ποσοστό ατυχημάτων .... Θα σχεδιάσω μόνος μου το τζετ που χρειαζόμαστε.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ άρχισε να σχεδιάζει το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του για τα σύγχρονα μαχητικά αεριωθούμενα. Ωστόσο, όχι το πιο σύγχρονο, αλλά περίπου τη δεκαετία του πενήντα, προκειμένου να προσαρμοστεί στο σημερινό επίπεδο παραγωγής και τεχνολογίας. Έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην τεχνολογία αλλαγής του σκουπίσματος της πτέρυγας. Εξηγώντας όλα τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου σχεδιασμού:
  - Κατά την προσγείωση και την εκτόξευση, η σάρωση θα μειωθεί και θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μόνο λόγω αυτού, ένας μαχητής με σύγχρονο κινητήρα ME-262 θα μπορεί να επιταχύνει στα 1100 χιλιόμετρα την ώρα. Ναι, και το βάρος θα είναι σημαντικά μικρότερο.
  Ο Messerschmit κοίταξε το διάγραμμα, ζάρωσε το ψηλό μέτωπό του με μια γραμμή μαλλιών που υποχωρούσε και έσφιξε:
  - Λαμπρό! Μα Φύρερ μου, από πού πήρες τόσο βαθιά γνώση της αεροδυναμικής;
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος στένεψε τα μάτια του πονηρά:
  - Και τι γίνεται μόνο στην αεροδυναμική; Ένας προικισμένος είναι συνήθως προικισμένος σε όλα! Και μετριότητα και μετριότητα στην Αφρική! Τι συμβαίνει με το βομβαρδιστικό Arado; Εμφάνιση διαγράμματος;
  Ο Führer-popadanets έριξε μια σύντομη ματιά, κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Όχι, αυτό δεν θα κάνει! Η ιδέα με το τρόλεϊ δεν είναι καλή, γιατί το αεροπλάνο δεν θα γυρίσει και θα συντριβεί. Χρειαζόμαστε συμβατικά ανασυρόμενα όργανα προσγείωσης. Εξετάστε μερικές σχεδιαστικές αλλαγές για καλύτερη αεροδυναμική. Χωρίς πολλή μυθοπλασία, αλλά με ευρηματικότητα.
  Ο Αδόλφος, με τη στέγη του, έκανε μερικές ακόμη παρατηρήσεις:
  - Το αεροσκάφος "Griffin" Xe-177 έχει μια εξαιρετικά αναξιόπιστη μονάδα παραγωγής ενέργειας. Πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα, οι πιο πρόσφατοι εμβολοφόροι κινητήρες, στην αρχή τέσσερις στέκονται χωριστά. Μετά στους πιο σύγχρονους κινητήρες με ισχύ 2950 ίππων. Όσο για την ικανότητα να χτυπάς από μεγάλο ύψος και σε κατάδυση, τότε ... Ξεκινήστε να αναπτύσσετε το Xe-277, αυτό το μηχάνημα θα γίνει επίσης ένα όπλο Νέμεσις. Το κυριότερο όμως είναι τα τζετ βομβαρδιστικά. Αυτή είναι μια εργασία ύψιστης προτεραιότητας. Εδώ, για παράδειγμα, το Yu-287 θα πρέπει να είναι έτσι.
  Ο Φύρερ έφτιαξε ξανά ένα σκίτσο με αντίστροφα σαρωμένα φτερά, εξηγώντας ορισμένες αποχρώσεις στους σχεδιαστές. Ο Αδόλφος παρασύρθηκε σοβαρά, δείχνοντας ορισμένα σχέδια. Ειδικά βομβαρδιστικό χωρίς ουρά. Και ότι το σχέδιο της πτέρυγας μιας μηχανής τζετ είναι κάτι παραπάνω από πολλά υποσχόμενο. Και ταυτόχρονα, το μηχάνημα είναι ικανό να βομβαρδίσει ακόμη και το έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών. Τόνισε ευθέως ότι στη δουλειά πρέπει να εμπλακούν σχεδιαστές από όλη την Ευρώπη, ακόμη και Εβραίοι. Τελικά συνειδητοποιώντας ότι οι σχεδιαστές είχαν ήδη φορτώσει αρκετά, τους άφησε ευγενικά, αφήνοντας μόνο τον Lippisch. Ο Φύρερ φώναξε:
  - Κι εσύ, Αλέξανδρε, σε παρακαλώ να μείνεις! Θα σας ανατεθεί η δημιουργία νέων, εξαιρετικά αποτελεσματικών όπλων.
  Ο Λίπις ξαφνιάστηκε:
  - Θα σας είμαι ευγνώμων Φύρερ!
  Ο Χίτλερ ο εξολοθρευτής άρχισε να εξηγεί:
  - Φυσικά, γνωρίζετε τη θεωρία του Wieselsberger, ο οποίος ήταν κάποτε βοηθός του καθηγητή Prandtl στο Göttingen. Ήταν ο πρώτος που ανέπτυξε τη θεωρία της επιρροής της οθόνης στην υποκείμενη επιφάνεια...
  Ο Λίπις χαμογέλασε και έγνεψε:
  - Γνωρίζετε καλά τον Φύρερ μου! Ναι, την ξέρω αυτή τη θεωρία!
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος συνέχισε:
  - Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα ekranoplan - ένα είδος υβριδίου ενός τορπιλοπλάνου και ενός υδροπλάνου. Πετάει πραγματικά πολύ χαμηλότερα, περίπου 20-40 εκατοστά από το νερό. Σε αυτή την περίπτωση, η μάζα του αέρα που υποστηρίζει το σκάφος ekranoplan αποτελείται, όπως ήταν, από δύο μέρη. Το ένα είναι ένα παγωμένο ρέμα κάτω από το φτερό. το άλλο - μάλλον ασήμαντο - βγαίνει από κάτω από το φτερό στην περιοχή της πίσω ακμής και αναπληρώνεται συνεχώς με αέρα που έρχεται από πάνω, από το δάκτυλο του φτερού.
  Ο Lippisch επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Πραγματικά έτσι Φύρερ μου!
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος συνέχισε:
  - Ωστόσο, η κύρια μάζα του αέρα παραμένει κάτω από την επιφάνεια έδρασης και δημιουργεί εκεί πίεση σχεδόν ίση με τη δυναμική πίεση. Παίζει το ρόλο ενός είδους παγοδρομίου αεροδρομίου, στο οποίο το σκάφος ekranoplan "κυλάει" σαν ρολόι! Ο πρώτος που το χρησιμοποίησε στην πράξη ήταν ο Φινλανδός μηχανικός Kaario, ο οποίος ανέπτυξε ένα απλό ορθογώνιο έλκηθρο που γλιστρούσε πάνω από το χιόνι με τη βοήθεια μιας οθόνης και μάλιστα έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αυτό. Δυστυχώς, ο στρατός δεν εκτίμησε εγκαίρως μια τέτοια ανακάλυψη. Λένε ότι ο Ρώσος καθηγητής Levkov έκανε επίσης παρόμοια πειράματα ... Δηλαδή, μπορεί να γίνει ένα νέο θαυματουργό όπλο ικανό να μεταφέρει βόμβες, τορπίλες, προσγειώσεις στις ακτές της Βρετανίας, με την ταχύτητα ενός αεροπλάνου και ταυτόχρονα αόρατο στο ραντάρ. Συν περισσότερα συντριπτικά χτυπήματα στα αγγλικά πλοία! Συμφωνώ?
  Ο Λίπις έψαχνε με το χέρι του, βοηθητικές σερβιτόρες του έριξαν χυμό... Έχοντας πιει λίγο, ο σχεδιαστής παρατήρησε:
  - Ναι, αυτή είναι μια πλούσια ιδέα, αν και θα υπάρξουν κάποια τεχνικά προβλήματα. Για παράδειγμα, η ανθεκτικότητα...
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος έγνεψε με φιλικό ύφος:
  - Θα σας σκιαγραφήσω ένα κατά προσέγγιση σχέδιο, είναι καλύτερα να το κάνετε και εσείς οι ίδιοι θα γυαλίσετε τις μικρές τεχνικές λεπτομέρειες. Το αμάξωμα θα πρέπει να είναι μακρύ, να μοιάζει με την άτρακτο ενός αεροσκάφους, να μετατρέπεται σε μύτη δελφινιού του πιλοτηρίου, διογκωμένα παρμπρίζ και κινητήρες turbojet.... Αν και είναι πιθανό στα πρώτα μοντέλα να κάνουν τα πιστόνια. Και όταν αυτός ο κολοσσός ρυμουλκηθεί σε καθαρό νερό, οι μηχανές θα βρυχηθούν εκκωφαντικά και το στενό αρπακτικό σώμα θα εκραγεί σαν φάλαινα που πετάει ένα σύννεφο ψεκασμού. Παρατηρήστε ότι αυτός ο κολοσσός είναι σε θέση να ορμήσει σαν μαχητής λίγα μέτρα από την επιφάνεια του νερού.
  Ο Λίπις σφύριξε με γνήσιο θαυμασμό:
  - Έχεις πλούσια φαντασία Φύρερ!
  Ο θρασύς Αδόλφος εμπνεύστηκε ακόμη περισσότερο:
  - Φυσικά θα ήταν ένα θαυματουργό όπλο. Εξάλλου, οι ekranoplans δεν φοβούνται καμία καταιγίδα. Δεν φοβούνται τον πάγο - πετούν από πάνω τους. Δεν απειλούνται από βαλτώδεις εκβολές και παράκτιες πέτρες, πάνω στις οποίες μπορεί να συντρίψουν συνηθισμένα πλοία, αλλά ρηχά γενικά σαν παιδική λιμνούλα. Είναι ικανά να αποβιβάσουν στρατεύματα παντού: από την αφρικανική ακτή των Σκελετών με τους διαβολικούς υφάλους της, μέχρι και τις δύο ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών, τα εδάφη της Αρκτικής του Καναδά και την Αλάσκα. Θα υπήρχαν αρκετές εκατοντάδες τέτοιες μηχανές και η Βρετανία θα έπεφτε σε δύο μήνες.
  Ο Λίπις δειλά παρατήρησε:
  - Τι γίνεται με τα ορυχεία;
  Ο Φύρερ γέλασε:
  - Αυτά είναι τα ορυχεία! Δεν απειλούν ούτε κάτω από την επιφάνεια των νερών ούτε στα ρηχά! Καθώς και τορπίλες από υποβρύχια. Και ο ίδιος είναι ένα ιδανικό όπλο για να πολεμήσει τα πιο εξελιγμένα υποβρύχια, χτυπώντας τα με βόμβες βάθους. Επιπλέον, τα ekranoplanes μπορούν να χτυπήσουν εχθρικά πλοία με ρουκέτες και νάρκες. Ναι, φυσικά, θα εισαγάγω τον σχεδιασμό των κατευθυνόμενων βομβών. Και φυσικά προσγειώσεις... Ιδανικό όχημα παράδοσης για προσγειώσεις, όχι μόνο με πεζικό, αλλά και με τανκς! Τότε ολόκληρος ο χαρακτήρας του πολέμου θα αλλάξει αμέσως! Κατάλαβε ο Lippisch με ποια δουλειά σας εμπιστεύεται ο Φύρερ;
  Ο σχεδιαστής ρώτησε πιο εμπορικά:
  - Τι γίνεται με τα βραβεία;
  Ο σοβαρός Αδόλφος επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά ο πιο γενναιόδωρος, σιδερένιος σταυρός με διαμάντια, εδάφη, αποικίες, θέματα! Αν κατακτήσουμε ολόκληρη την Αφρική, τότε θα υπάρχει αρκετή γη για όλους!
  Lippisch δήλωσε:
  - Αν δοθούν χρήματα και κεφάλαια, το ekranoplan θα είναι έτοιμο, αλλά ... έχω και έργα για ένα μαχητικό χωρίς ουρά.
  Ο Φύρερ-εξολοθρευτής έσπευσε να καθησυχάσει τον εφευρέτη:
  - Ένα βομβαρδιστικό τζετ χωρίς ουρά, το σκιαγράφησα ήδη, άλλοι θα το φροντίσουν. Όπως παρεμπιπτόντως, και μαχητής! Το WIG είναι πιο σημαντικό, καθώς είναι ένα θεμελιωδώς νέο όπλο... Επιπλέον, η εταιρεία Gotha έχει πολύ ταλαντούχους σχεδιαστές που θα ασχοληθούν με αυτό. Και ενώ εργάζεστε σε ekranoplans. Γενικά, τώρα έχω πολλές επείγουσες δουλειές, πρέπει ακόμα να μιλήσω με τους στρατηγούς των τανκς ... Η εντολή θα σας δοθεί ...
  Ο Λίπις άφησε τον Φύρερ πολύ ενθουσιασμένος. Ο Αδόλφος σκέφτηκε ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να μιλήσει πρώτα με πυρηνικούς φυσικούς για τη δημιουργία μιας ατομικής και, στο μέλλον, μιας βόμβας υδρογόνου, αλλά αποφάσισε να μην κάνει πολλά, να φορτώσει τον εαυτό του και άλλους ανθρώπους κάθε φορά.
  Υπήρχαν αρκετοί σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των πιο διάσημων: Porsche και Aders. Γενικά, αν στην αεροπορία και στον στόλο των υποβρυχίων οι Γερμανοί είχαν ποιοτική υπεροχή έναντι των Σοβιετικών (αν και δεν το αναγνωρίζουν όλοι αυτό!) Τότε ο στόλος των αρμάτων μάχης στο panzvale υστερούσε αισθητά. Ειδικότερα, τα σοβιετικά οχήματα KV, T-28, T-34, ήταν ανώτερα από τα γερμανικά σε θωράκιση και οπλισμό, και το T-34 υπερτερούσε επίσης σε οδηγικές επιδόσεις. Ωστόσο, τα πυροβόλα των γερμανικών τανκς δεν είναι αρκετά δυνατά για τους Βρετανούς Matildas και Cromwells, και ακόμη περισσότερο για τους Churchills και Challenger που ήδη αναπτύσσονται από τους σχεδιαστές. Για να μην αναφέρουμε την αδυναμία της θωράκισης των γερμανικών σχεδίων ...
  Προσκαλώντας τους καλεσμένους να καθίσουν, ο Φύρερ άρχισε να απαγγέλλει μια ηθική:
  - Δυστυχώς, η Γερμανία αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει αξιόπιστο αντιαρματικό πυροβόλο... Εξοπλισμένο με πυροβόλο 50 χιλιοστών Τ-3, μπορούν να χαϊδέψουν μόνο τη θωράκιση Matilda ή KV.... Αλλά η "Matilda" τέθηκε σε υπηρεσία με τη Βρετανία ακόμη και πριν από την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Εμείς οι ίδιοι έχουμε αιχμαλωτίσει τη Matildas, της οποίας η μετωπική πανοπλία δεν μπορεί να διαπεραστεί. Λοιπόν, τα σοβιετικά KV δεν μπορούν ούτε να τρυπήσουν το πλάι ή τη γάστρα. Το μέγιστο που μπορεί να κάνει η μηχανή μας είναι να σπάσει την κάμπια! Δηλαδή, εσείς οι σχεδιαστές μας έχετε βάλει σε τέτοια θέση που τα εχθρικά τανκς μας είναι πολύ πιο δυνατά στο booking και τα νέα αμερικανικά "Grants" και τα "Sherman" που είναι έτοιμα για μαζική παραγωγή υπερτερούν και σε οπλισμό. Για να μην αναφέρουμε τα ρωσικά οχήματα με πυροβόλα 76 χλστ. Και πώς εκτελείτε το έργο της δημιουργίας νέων δεξαμενών, ιδίως με ένα πυροβόλο 88 χλστ.
  Η Porsche απάντησε μπερδεμένη:
  - Φυσικά, αναπτύσσουμε τέτοιες εξελίξεις, μεγάλε Φύρερ. Στις 26 Μαΐου, το Τμήμα Μηχανισμών μας έδωσε παραγγελία για ένα άρμα ViK -4501 45 τόνων. Θα έπρεπε να είναι ακριβώς έτσι, με ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο των 88 χιλιοστών που μετατράπηκε σε πυργίσκο τανκ. Έχουμε ήδη προκαταρκτικά σχέδια. Μπορείτε να εξοικειωθείτε με αυτά τα μέγιστα.
  Ο Φύρερ ρώτησε:
  - Είστε οι Άντερς;
  Ο Έρβιν έγνεψε καταφατικά.
  το vk -3001 δοκιμάστηκε με επιτυχία . Νέα βαριά μηχανή, με πυροβόλο 75 χλστ. Έχουμε ένα παρόμοιο όπλο στο αντιαρματικό μοντέλο, αλλά δεν έχει τεθεί ακόμη σε μαζική παραγωγή. Επιπλέον, έγιναν εργασίες για τη δημιουργία του T-6, με μάζα έως 65 τόνους. Και ένα ελαφρύτερο μοντέλο 36 τόνων. Δοκιμάζουμε τον μεγάλο Φύρερ.
  Ο Αδόλφος, ο οποίος φανταζόταν τον εαυτό του ότι τα ξέρει όλα, άρχισε να εξετάζει γρήγορα τα σχέδια. Εδώ είναι τα πρώτα σκίτσα του τρομερού "Τίγρη" του πιο διάσημου γερμανικού τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό το αυτοκίνητο έγινε διάσημο κατά τη διάρκεια του Kursk Bulge. Στη σοβιετική εποχή, οι Τίγρεις, κατά κανόνα, επιπλήττονταν, τότε η στάση απέναντι σε αυτό το αυτοκίνητο έγινε πιο αντικειμενική. Για την εποχή του, αυτό το τανκ, φυσικά, δεν ήταν κακό. Κατά τη διάρκεια της πρώτης μεγάλης αψιμαχίας με το KV μας - τρεις "Τίγρεις" έριξαν άουτ δέκα σοβιετικά οχήματα και οι ίδιοι έφυγαν χωρίς ζημιές. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της μηχανής ήταν ένα ισχυρό πυροβόλο 88 mm, το οποίο για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε έναν άξιο αντίπαλο. Ωστόσο, στο Kursk Bulge, παρά την ποιοτική υπεροχή στην τεχνολογία, οι Ναζί εξακολουθούν να ηττούνται ... Τα στατιστικά στοιχεία της πολεμικής χρήσης αυτής της μηχανής, καθώς και η αναλογία των απωλειών, γενικά, μιλούν για αυτό ως ένα από τα καλύτερες μηχανές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αλλά τα ελαττώματα είναι ορατά με γυμνό μάτι. Μεγάλο βάρος 56 τόνων, όταν κάνετε κράτηση μόνο 100 χιλιοστά (μόνο 80 πλευρές!), Μεγάλο ύψος, έλλειψη γωνιών ορθολογικής κλίσης της θωράκισης και κακές επιδόσεις οδήγησης. Σε γενικές γραμμές, το άρμα IS-2, που ζύγιζε δέκα τόνους λιγότερο, ήταν ανώτερο από την τίγρη τόσο σε θωράκιση όσο και σε οπλισμό ... Αλλά αυτό το τανκ εμφανίστηκε μόλις τον Φεβρουάριο του 1944. Το "Royal Tiger" ζύγιζε γενικά 68 τόνους, με μετωπική θωράκιση 180 χιλιοστών... Φυσικά, ένα τέτοιο τανκ δεν ήταν κατάλληλο για πόλεμο στην Αφρική, στην έρημο, για προσγείωση, είναι απλά μια μηχανή σαν αυτί. πήλινα πόδια. Όχι, φυσικά, για την εποχή του, ο "Βασιλικός Τίγρης" ήταν πολύ αποτελεσματικός, μπορούσε να καταστρέψει πολλά εχθρικά άρματα μάχης σε μια μάχη και μια φορά να χτυπήσει είκοσι πέντε "Σέρμαν" μέσα σε μια ώρα. Φαίνεται ότι υπήρχαν πληροφορίες για είκοσι τρία άρματα μάχης T-34 που καταστράφηκαν από τον Τίγρη κατά τη διάρκεια μιας μάχης. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτή η δεξαμενή είναι απλώς η ενσάρκωση της παράλογης χρήσης ισχύος και μάζας. Και εδώ, για παράδειγμα, το σοβιετικό τανκ T-54 ... Ένα είδος ενσάρκωσης της επιτυχημένης ορθολογικής χρήσης ουσιαστικά των προηγούμενων τεχνολογιών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Ο Φύρερ δήλωσε κατηγορηματικά:
  - Οχι κύριε! Αυτό το έργο δεν λειτουργεί! Φτιάχνοντας ένα αυτοκίνητο πενήντα έξι τόνων με μόνο 100 χιλιοστά θωράκιση ... Πού είναι η περίφημη γερμανική αποτελεσματικότητα και ορθολογισμός μας.
  Ο Άντερς παρατήρησε δειλά:
  - Το γαλλικό S-2, βάρους 70 τόνων, είχε θωράκιση 45 χιλιοστών ...
  Ο Fuhrer Terminator διέκοψε θυμωμένος:
  - Είναι ένα τανκ από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως το ρωσικό KV-2 διέθετε οβιδοβόλο των 152 χλστ. με βάρος 52 τόνων. Αλλά αυτό είναι 152 - χιλιοστά, όχι 88.
  Ως εκ τούτου, σας δίνω την αποστολή ενός πυροβόλου 88 χιλιοστών διαμετρήματος 71, για ένα άρμα με βάρος όχι μεγαλύτερο από σαράντα τόνους και μετωπική θωράκιση τουλάχιστον 180 χιλιοστών, πλευρές και κύτος 150 χιλιοστών, κινητήρα εξακόσιοι, επτακόσιοι ίπποι. Και αυτή η δεξαμενή θα πρέπει να τεθεί σε μαζική παραγωγή το συντομότερο δυνατό, σε έξι μήνες.
  Οι Γερμανοί σχεδιαστές χλόμιασαν και τα χέρια τους έτρεμαν. Ο Αλέξανδρος τους κοίταξε κοροϊδευτικά. Το έργο ήταν πράγματι το πιο δύσκολο. Ο οπλισμός και η πανοπλία είναι τυπικά για το "Royal Tiger" του μοντέλου του 1944, αλλά πρέπει να καλύψετε το βάρος 28 τόνων λιγότερο! Ωστόσο, ο Αδόλφος το θεώρησε αυτό αρκετά πραγματικό, και μάλιστα χτύπησε την Porsche στον ώμο με φιλικό τρόπο:
  - Μην ανησυχείτε, εγώ ο ίδιος θα σχεδιάσω το βέλτιστο σχέδιο για εσάς, στο οποίο μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με ένα σχετικά μικρό βάρος. Δεν είμαι τύραννος, αλλά ορθολογιστής. Απλά πρέπει να ξαναχτίσεις πολλά. Συγκεκριμένα, τοποθετήστε το κιβώτιο ταχυτήτων και τον κινητήρα μαζί.
  Ο Άντερς παρατήρησε με λύπη:
  - Αυτό θα μας δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Συγκεκριμένα, σε μια τέτοια διάταξη θα υπάρχουν τα ακόλουθα μειονεκτήματα ....
  Ο σκληρός Αδόλφος διέκοψε:
  - Φυσικά, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, αλλά καταρχήν εξαλείφονται εύκολα. Ειδικά σε τεχνικούς όρους. Αλλά είναι δυνατό να τοποθετήσετε τον κινητήρα πολύ πιο συμπαγή, να μετακινήσετε την ανάρτηση και ... Το ύψος της δεξαμενής πρέπει να μειωθεί στα δύο μέτρα και το πλήρωμα πρέπει να τοποθετηθεί σε ανάκλιση, τότε όλα θα είναι πολύ πιο λογικά.
  Ο Φύρερ άρχισε να φτιάχνει ένα σκίτσο, ένα είδος σχεδίου, στο στυλ του πιο ογκώδους σοβιετικού τανκ της μεταπολεμικής περιόδου, του T-54. Αυτό το μηχάνημα ήταν τόσο επιτυχημένο που χρησιμοποιήθηκε επίσης κατά τη διάρκεια των μαχών στο Αφγανιστάν με τους Ταλιμπάν, που άρχισαν να παράγονται το 1947, ιρακινά στρατεύματα πολέμησαν μαζί τους με τον αμερικανικό στρατό κατά τη διάρκεια της Καταιγίδας της Ερήμου και της Επιχείρησης Σοκ και Δέος ή Ελευθερία του Ιράκ" . Συνολικά, κατασκευάστηκαν περισσότερες από 70 χιλιάδες από αυτές τις δεξαμενές. Και ότι το αυτοκίνητο ήταν πολύ επιτυχημένο. Με βάρος 36 τόνων, μετωπική θωράκιση 200 χιλιοστών και πυροβόλο όπλο διαμετρήματος 100 χιλιοστών. Αυτός ο τύπος πολέμησε με επιτυχία με τους Αμερικανούς "Patons" και "Pershings" κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας. Άρα για αυτό το τεχνολογικό επίπεδο, το μοντέλο είναι πολύ κατάλληλο και ρεαλιστικό για υλοποίηση. Και αρκετά απλό στην κατασκευή - φθηνό ... Όσο για το γερμανικό κανόνι 88 χιλιοστών 71 el, ήταν αρκετά διεισδυτικό για όλα τα άρματα μάχης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (με εξαίρεση την μετωπική θωράκιση του IS-3, που τέθηκε σε υπηρεσία τον Μάιο του 1945!). Τι είναι το IS-3; Το τανκ είναι υπέροχο από άποψη θωράκισης, και ο πυργίσκος, στον οποίο δόθηκε το σχήμα λούτσου. Είναι αλήθεια ότι οι επιδόσεις οδήγησης ήταν κακές και σύντομα αφαιρέθηκαν από την παραγωγή. Στη συνέχεια, υπήρχαν πολλά άλλα μοντέλα, το IS-4, και ούτω καθεξής μέχρι να εγκατασταθούν στο IS-10, που μετονομάστηκε μετά τον θάνατο του Στάλιν σε T-10. Και αποδείχθηκε ότι ήταν το τελευταίο σοβιετικό βαρύ τανκ. Ο Χρουστσόφ απαγόρευσε κάθε ανάπτυξη βαρέων μηχανών και οι διάδοχοί του δεν άρχισαν να την αναθεωρούν!
  Αλλά γενικά, χρειάζονται οι Γερμανοί άρμα βαρύτερο από σαράντα τόνους, αν μπορεί να τοποθετηθεί κανόνι σε μεσαίο άρμα, διαπερνώντας 193 χιλιοστά θωράκισης σε απόσταση 1000 μέτρων;
  Οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν γρήγορα τα βαριά τανκ και το βάρος του Pershing δεν ξεπέρασε τους 42 τόνους και του Sherman γενικά τους 32. Αλλά αφού έγινε φανερό ότι μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος με την ΕΣΣΔ, εμφανίστηκε ένα τέρας με διαμέτρημα 120 χιλιοστών όπλο και η ταχύτητα του ρύγχους σχεδόν 1000 μέτρων ανά δευτερόλεπτο. Ωστόσο, οι Αμερικανοί σύντομα απογοητεύτηκαν με αυτό το τανκ. Πριν από την εμφάνιση του IS-10, το πιο ογκώδες μεταπολεμικό άρμα ήταν το IS-4, με μετωπική θωράκιση 250 χιλιοστών και ενσωματωμένη θωράκιση 170 ... Ένα αξιόπιστο μηχάνημα, αν και ζύγιζε περισσότερους από 60 τόνους . Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να ανατεθεί η δημιουργία για τη Γερμανία ενός βαρέως άρματος, αλλά όχι άνω των 50 τόνων. Για παράδειγμα, το IS-10 ζύγιζε μόλις 50 τόνους, έχοντας μετωπική θωράκιση 290 χιλιοστών και πυροβόλο όπλο 125 χιλιοστών ... Με την ευκαιρία, ποιο διαμέτρημα είναι το πιο επιτυχημένο; Κατά τη διάρκεια του πολέμου, τα πιο δημοφιλή μοντέλα Sherman και Churchill είχαν θωράκιση 100 και 152 mm (μετωπιαία). Λοιπόν, τι το αντιμετώπισαν αρκετά καλά οι "Royal Tigers" ... Αλλά ο "Πάνθηρας" άρχισε να υστερεί ελαφρώς πίσω από το διαμέτρημα 75 - χιλιοστά, ακόμη και με υψηλή αρχική ταχύτητα του βλήματος, έγινε ανεπαρκής. Ως εκ τούτου, οι "Πάνθηρες" εμφανίστηκαν σε όπλα 88 mm, αν και μόνο στο τέλος του πολέμου, και δεν υπήρχαν πολλά από αυτά. Αλλά το γεγονός ότι η Βέρμαχτ δεν είχε σχέδια να επανεξοπλίσει άρματα μάχης και αντιαρματικά όπλα με μεγάλο διαμέτρημα υποδηλώνει ότι αυτή η κατάσταση ταίριαζε σε όλους. Ήταν αλήθεια ότι τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Yagdtigr είχαν ένα πυροβόλο 128 χιλιοστών και μια μετωπική θωράκιση 250 χιλιοστών, αλλά μόνο 71 από αυτά παρήχθησαν και δεν μπορούσαν να επηρεάσουν την πορεία του πολέμου σε τόσο πενιχρό ποσό. Παρεμπιπτόντως, είναι ενδιαφέρον ότι τη στιγμή που οι Jagdtigers παραδόθηκαν, 43 ακόμη κομμάτια παρέμειναν σε υπηρεσία, πράγμα που δείχνει την εξαιρετική ικανότητα επιβίωσης μιας τέτοιας μηχανής.
  Παρεμπιπτόντως, ο Στάλιν διέταξε να οπλιστεί αμέσως το IS-2 με ένα πυροβόλο 122 χιλιοστών, αν και η διεισδυτική του ισχύς ήταν υπερβολική για τα γερμανικά τανκς (εκτός από το Royal Tiger, αλλά παρήχθησαν μόνο 458 τέτοια άρματα μάχης). Πολλοί συμβούλεψαν τον δικτάτορα να περιοριστεί σε κάννη 100 χλστ. Πράγματι, τα αυτοκινούμενα όπλα T-100 αποδείχθηκαν τα καλύτερα από την άποψη του συνόλου των χαρακτηριστικών μάχης. Εξάλλου, όσο μεγαλύτερο είναι το διαμέτρημα, τόσο μικρότερη είναι η προσφορά οβίδων, τόσο χαμηλότερος είναι ο ρυθμός πυρκαγιάς, η αρχική ταχύτητα του βλήματος, το βεληνεκές και η ακρίβεια του πυρός... Και οι Γερμανοί είχαν το πιο ογκώδες άρμα Τ-4, και αυτοκινούμενα όπλα που βασίζονταν σε αυτό, ζύγιζαν μόνο 22-24 τόνους. Τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Panzer, ωστόσο, είχαν μεγάλη επιτυχία: ο οπλισμός και η μετωπική θωράκιση της Panther ήταν σχεδόν ίδια με τη δική της, με τόσο χαμηλό βάρος και ύψος. Θα χρειαστεί να παραγγείλετε περισσότερα απλά και φθηνά Panzer για να τεθούν στην παραγωγή.
  Και τι γίνεται με το διαμέτρημα του όπλου, τότε τι; Για αντιαρματικά όπλα, ένα διαμέτρημα 128 χιλιοστών είναι πολύ μεγάλο, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε ως όπλο επίθεσης και επιλέξτε ένα ενδιάμεσο 105 χιλιοστά.
  Ο Αδόλφος έδειξε στους Γερμανούς σχεδιαστές το σχέδιο:
  - Αυτό είναι το νέο μας μυστικό όπλο! Τους επόμενους μήνες, η δεξαμενή θα πρέπει να δοκιμαστεί. Η πολεμική του χρήση θα είναι το 1943. Εν τω μεταξύ, έχετε ακόμα ένα έργο για να δημιουργήσετε ένα βαρύ άρμα με πυροβόλα 105 χλστ. Καθώς και ελαφριά αυτοκινούμενα όπλα. Έτσι για τη δουλειά κύριοι.
  Οι Aders αντέτειναν δειλά:
  - Το σχέδιο που προτείνατε φαίνεται ελκυστικό, αλλά αυτό είναι το πρόβλημα - αυτή η δεξαμενή δεν είναι στο πνεύμα των παραδόσεων μας ... Και το πλήρωμα θα αισθάνεται άβολα ...
  Ο Αδόλφος, αντί να απαντήσει, ήπιε χυμό και πρότεινε:
  "Ίσως θα φάμε μεσημεριανό, σύντροφοι". Γενικά, αυτό το τανκ μπορεί να σφραγιστεί σε μεγάλες ποσότητες και δεν νομίζω ότι οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί θα έχουν κάτι καλύτερο πριν από το τέλος του πολέμου. Ναι, και σήμερα θα μπορείτε να φάτε λίγο κρέας ...
  Τα κορίτσια έστρωναν γρήγορα το τραπέζι. Ο Αλέξανδρος, συνειδητοποιώντας ότι το στομάχι του Φύρερ, απογαλακτισμένο από το κρέας, μπορούσε να αρρωστήσει, επέλεξε να παραμείνει πιστός στον εαυτό του και έφαγε μόνο ένα μικρό οξύρρυγχο, ενώ θυμόταν τον Σομπάκεβιτς από τις νεκρές ψυχές τους. Λοιπόν, φαίνεται ότι τα κάνει όλα σωστά. Βάζει την οικονομία σε στρατιωτική βάση, κηρύσσει ολοκληρωτικό πόλεμο, υιοθετεί νόμους που θα έπρεπε να είχαν εγκριθεί το 1939... Η βραδύτητα του Χίτλερ με τη στρατιωτικοποίηση οδήγησε σε έλλειψη όπλων, και ακριβώς σε ποσοτικούς όρους... Και επιπλέον, το περίφημο υπομηχάνημα MP-44 όπλο... Εξαιρετικό στα μαχητικά του χαρακτηριστικά, κατά κάποιο τρόπο ακόμα καλύτερο από τα πρώτα μοντέλα Καλάσνικοφ. Είναι λίγο βαρύ... Ίσως είναι πραγματικά δυνατό να πάρουμε ως βάση το επιθετικό τουφέκι AKM; Α, θα ήταν ωραίο να δημιουργηθεί ένα όπλο που να συνδυάζει την ακρίβεια του αμερικανικού M-16, με το ρυθμό βολής και την αξιοπιστία του AKM. Γενικά, η πρόοδος εξελίσσεται άνισα. Για παράδειγμα, οι κινητήρες στις δεξαμενές δεν πρόσθεταν μεγάλη ισχύ, αλλά ο υπολογιστής έγινε γενικά απρόσιτος. Εδώ όμως έχει γνώσεις για το μέλλον, αλλά τι μπορεί να προσφέρει όσον αφορά, για παράδειγμα, ένα υποκατάστατο λαδιού. Μέχρι τώρα, ακόμη και στην Αμερική δεν έχουν μάθει πώς να παράγουν αποτελεσματικά βενζίνη από άνθρακα! Παρά την αύξηση των τιμών του πετρελαίου. Λοιπόν, τι άλλο μπορεί να προσφέρει. Δυναμική προστασία, κινητήρες turbo-generator... Και θα είναι, αλλά λίγο αργότερα, για να μην βιαστείτε να απλώσετε ατού. Για εβδομήντα χρόνια, η πρόοδος έχει προχωρήσει πολύ μπροστά, αλλά μέχρι να νικηθούν τα γηρατειά, και οι ασθένειες, και ο άνθρωπος δεν είναι Θεός! Επιπλέον, κατά κάποιο τρόπο υπάρχει ακόμη και μια οπισθοδρόμηση... Για παράδειγμα, η ανάπτυξη της θρησκευτικότητας, ειδικά στη Ρωσία και τον μετασοβιετικό χώρο, καθώς και στις ισλαμικές χώρες. Όμως οι μεγάλοι στοχαστές της Αναγέννησης και της σύγχρονης εποχής προέβλεψαν ότι η θρησκεία σταδιακά θα εξαφανιζόταν!
  Όμως όσο κι αν φαίνεται παράξενο, ο θρησκευτικός εξτρεμισμός αυξάνεται... Και οι ιερείς εμπλέκονται όλο και περισσότερο στην πολιτική του κράτους. Και σε αυτή την κατάσταση η πολιτική των αρχών είναι ακατανόητη, πιστεύουν σοβαρά ότι η αλήθεια βρίσκεται στην Ορθοδοξία ή στο Ισλάμ; Όλοι αυτοί οι μορφωμένοι και έξυπνοι άνθρωποι; Αν όχι, τότε τι νόημα έχει να εγκαταλείψουμε το κοσμικό μοντέλο του κρατισμού; Για χάρη της αποτελεσματικής μαζικής διαχείρισης; Όμως είναι ακριβώς η Ορθοδοξία που έχει αποδείξει την αναποτελεσματικότητα της ως κρατική θρησκεία... Γεγονός είναι ότι η Ορθοδοξία, έχοντας επίσημα βάση τον Χριστιανισμό και, πρώτα απ' όλα, την Καινή Διαθήκη, έχει ως βάση της την ειρηνική διδασκαλία: μην αντιστέκεσαι στο κακό και αγάπησε τον εχθρό σου! Αλλά την ίδια στιγμή, η πραγματική πολιτική της αυτοκρατορίας είναι επιθετική και απαιτεί βία και κατακτήσεις. Από αυτό που γεννά μια αντίφαση μεταξύ μορφής και ουσίας. Ακόμα κι αν πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν συνειδητά, υποσυνείδητα το νιώθουν!
  Εξαιτίας αυτού, η Ορθόδοξη διδασκαλία είναι αναποτελεσματική, στερείται λογικής, προσπαθεί να είναι ταυτόχρονα αυτοκρατορική και χριστιανική. Και χριστιανός σημαίνει Εβραίος και ειρηνιστής! Άλλωστε, η Βίβλος γράφτηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από Εβραίους, και ίσως και εξ ολοκλήρου, γιατί ο Απόστολος Παύλος λέει μεγάλο πλεονέκτημα στους Εβραίους επειδή τους έχει εμπιστευτεί τον λόγο του Θεού! Αυτό σημαίνει ότι οι Ρώσοι δεν πρέπει να πιστεύουν τη Βίβλο! Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μια άλλη πίστη, αλλά δεν βασίζεται πλέον στις Εβραϊκές Γραφές... Τι; Θα πρέπει να αναπτυχθεί από έμπειρους επαγγελματίες και ψυχολόγους υπό την καθοδήγηση του FSB! Τότε πολλές αντιφάσεις θα λυθούν επιτυχώς...
  Πρέπει να πω ότι ένα παιδί που διαβάζει το Ευαγγέλιο δεν θα γίνει ποτέ δυνατός, θαρραλέος, σκληρός πολεμιστής που αγαπά τη Ρωσία! Και ποια χώρα είναι διάσημη στη Βίβλο; Ισραήλ!
  Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος είναι ο Αδόλφος ο δαιμονισμένος, αυτός ο παίκτης, όντας στη θέση του Χίτλερ, δεν πρόκειται καθόλου να σκληρύνει τη δίωξη των Εβραίων. Αντίθετα, οι χρήσιμοι Εβραίοι θα απολαμβάνουν οφέλη και θα εργαστούν για το Τρίτο Ράιχ. Δεν θα υπάρχει τέτοια ανοησία να πυροβολούν Εβραίους επιστήμονες ή ανθρώπους της τέχνης! Αλλά προς το παρόν, είναι πρόωρο να καταργηθούν οι αντισημιτικοί νόμοι. Πρώτον, ο κόσμος μπορεί να παρεξηγήσει, και δεύτερον, αυτό είναι μια πηγή πλούτου και μια πολύ σταθερή πηγή! Αλλά, φυσικά, είναι δυνατόν να αμβλύνουμε την αντισημιτική πολιτική με αντάλλαγμα την υποστήριξη των Εβραίων.
  Και τι γίνεται με τον Πάπα; Οι σχέσεις με το Βατικανό απέχουν πολύ από το να είναι ιδανικές, αλλά ο ανοιχτός πόλεμος σε αυτό το στάδιο θα φέρει μόνο κακό. Πρέπει λοιπόν να αναζητήσετε την υποστήριξη του Βατικανού, αλλά ταυτόχρονα να επιμείνετε στα δικά σας συμφέροντα ... Ιδανικά, βάλτε την μαριονέτα σας στο θρόνο του Πέτρου και σταδιακά μεταρρυθμίστε τη θρησκεία ...
  Η Πόρσε διέκοψε τις σκέψεις του Αδόλφου:
  - Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το δείπνο σου Φύρερ!
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος χαμογέλασε ευγενικά:
  - Λοιπόν, ενώ θα συναντηθώ με τον Χίμλερ, και μετά αφήστε τον Χάινσεμπεργκ να φτάσει. Και κοιτάτε: οι προθεσμίες για εσάς είναι πολύ δύσκολες!
  Ο στρατός του Φύρερ κινούνταν στην Αφρική. Και ενάντια στην ΕΣΣΔ κράτησε την άμυνα.
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός εξαπέλυσε μια επίθεση στην προεξοχή Rzhevsky, αλλά οι Ναζί περίμεναν εκεί και μπόρεσαν να αποκρούσουν το χτύπημα. Στο νότο, οι Γερμανοί αντιστάθηκαν επίσης, κρατώντας τις κατευθύνσεις Oryol και Kharkov. Και μόνο κοντά στο Λένινγκραντ, τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση "Iskra", αλλά οι μάχες διήρκεσαν σχεδόν ένα μήνα και η νίκη αγοράστηκε σε εξαιρετικά υψηλή τιμή.
  Ο Φριτς κατά κάποιο τρόπο επέζησε τον χειμώνα των σαράντα δύο - σαράντα τριών.
  Αλλά την άνοιξη, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής έχει ήδη κατακτηθεί από αυτούς. Και ο Φύρερ διερευνά το έδαφος της ειρήνης με τη Βρετανία.
  Ο Τσόρτσιλ είναι κάπως ψυχρός με αυτό. Αν και η Βρετανία υφίσταται ήττα μετά την ήττα.
  Με την Ιαπωνία, δεν είναι επίσης μονοσήμαντο - η μάχη του Μίντγουεϊ χάθηκε από την Αμερική, και ενώ οι σαμουράι νικούν τον πολυάριθμο στόλο των Γιάνκι σε μέρη. Και η Αμερική δεν μπορεί να επωφεληθεί από την αριθμητική της υπεροχή στη θάλασσα και στον αέρα.
  Ο Χίτλερ, από την άλλη, θέλει να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ, αλλά ακόμα και μετά την ανακοίνωση μιας γενικής, ολοκληρωτικής κινητοποίησης, έχει πολύ λίγη δύναμη για αυτό. Δεδομένου ότι οι Fritz είναι διάσπαρτοι σε όλη την Αφρική.
  Το καλοκαίρι, ο ίδιος ο Κόκκινος Στρατός είναι έτοιμος να προχωρήσει. Οι Ναζί, ωστόσο, έχοντας κατακτήσει την Αφρική, σχηματίζουν αποικιακά στρατεύματα. Και αποκτήστε περισσότερους πόρους.
  Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή δεξαμενών "Lion", "Tiger", "Panther". Ωστόσο, τα δεδομένα για το τέρας αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν απολύτως επιτυχημένα. Πολύ ακριβό, πολύ βαρύ. Είναι αλήθεια, για την άμυνα του "Πάνθηρα", ενός καλού καταστροφέα αρμάτων μάχης, με ένα πυροβόλο ταχείας βολής.
  Το πιο ατυχές όμως ήταν το "Λιοντάρι", βαρύ, ακριβό, αλλά όχι πολύ αποτελεσματικό. Το όπλο είναι πολύ ισχυρό, ενάντια σε σοβιετικά τριάντα τέσσερα και ελαφρά τανκς, και ο ρυθμός βολής είναι πολύ χαμηλότερος από αυτόν του Πάνθηρα και της Τίγρης. Και η πανοπλία, όμως, είναι καλύτερη από αυτή του "Τίγρη", και μάλιστα κάτω από λογικές κλίσεις. Το "Λιοντάρι" έγινε σαν ένας μεγάλος "Πάνθηρας" βάρους ενενήντα τόνων και κινητήρα οκτακοσίων ίππων. Ωστόσο, κάπως πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματική ιστορία, το Tiger-2 μπήκε στη σειρά είκοσι δύο τόνους ελαφρύτερο. Κοντά από άποψη προστασίας στο "Λιοντάρι", αλλά πιο κινητό, ελαφρύ. Το όπλο, ωστόσο, είναι διαμετρήματος 88 χιλιοστών - έναντι 105, αλλά είναι αρκετά αρκετό για να καταστρέψει όλα τα σοβιετικά τανκς. Και αυτό που είναι ουσιαστικό - πιο γρήγορο - οκτώ βολές εναντίον πέντε.
  Έτσι το "Λιοντάρι" είναι παιδί του Γερμανού, ζοφερή ιδιοφυΐα δεν ρίζωσε.
  Οι Γερμανοί κατέλαβαν όλη την Αφρική το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένης της Μαδαγασκάρης. Ο Στάλιν περίμενε πάρα πολύ.
  Ίσως ο ίδιος περίμενε ότι οι Γερμανοί θα ξεκινούσαν επίθεση. Ειδικά βλέποντας πώς φτάνουν τα τανκς "Λιοντάρι", "Τίγρης", "Πάνθηρας". Αλλά οι Fritz εξακολουθούσαν να λύνουν προβλήματα στη μαύρη ήπειρο.
  Ο Στάλιν έχασε τη στιγμή. Η επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων ξεκίνησε προς την κατεύθυνση του Orel και του Kharkov. Ακριβώς εκεί που οι Γερμανοί ήταν καλά προετοιμασμένοι. Και δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί τακτική έκπληξη. Οι πρώτες κιόλας μάχες έδειξαν ότι ο "Πάνθηρας" δείχνει καλά στην άμυνα. Δεν είναι κακό και ο Ferdinands. Είναι και αυτοί καλοί.
  Ναι, και "Tiger", το τανκ είναι παραγωγικό. Και σκοράρει καλά. Οι Γερμανοί αμύνονται ενεργά. Και κρατήστε τα χτυπήματα του εχθρού. Ο Κόκκινος Στρατός, σε τρεις μήνες πολύ επίμονων μαχών, προχώρησε μόλις δεκαπέντε χιλιόμετρα. Και η απώλειά της ήταν αισθητή.
  Δυο δωδεκάδες αγγλικά αεροπλάνα πέταξαν πάνω από τα μεταμφιεσμένα κορίτσια, μάλλον δεν παρατήρησαν τίποτα και είχαν ήδη αρχίσει να διαλύονται πίσω από τον ορίζοντα, όταν ξαφνικά ακούστηκαν νέοι ύποπτοι ήχοι. Η Madeleine διέταξε:
  Ξαπλώστε όλοι και μην κουνηθείτε!
  Τα κορίτσια πάγωσαν, κάτι περίμεναν. Και τότε ελαφρά μεταφορείς και φορτηγά εμφανίστηκαν πίσω από τον αμμόλοφο. Αν κρίνουμε από το σχέδιο, αγγλική και αμερικανική παραγωγή. Προχώρησαν αργά προς την πρωτεύουσα της Τυνησίας. Η Μάντελεϊν ξαφνιάστηκε λίγο. Πίστευε ότι η πρώτη γραμμή ήταν ακόμα μακριά, πράγμα που σημαίνει ότι οι Βρετανοί δεν θα είχαν χρόνο να εμφανιστούν ακόμα. Ή μάλλον, δεν πρέπει να εμφανίζονται. Και μετά υπάρχει μια ολόκληρη στήλη. Αν και, ίσως, λιγότερο από ένα τάγμα ... Ποιοι είναι αυτοί, κάποιο είδος ομάδας μάχης, παρακάμπτοντας τις ερήμους σε καμία περίπτωση ένα συνεχές μέτωπο, θέλει να ψαχουλέψει στα μετόπισθεν. Φαίνεται να είναι λογικό, αν και με την τεχνολογία είναι εύκολο να εντοπιστούν στην έρημο. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μεταδώσετε στους δικούς σας στο ραδιόφωνο, αλλά μην ανοίξετε πυρ. Επιπλέον, υπάρχουν μόνο εκατό από αυτούς, και υπάρχουν περισσότεροι από τριακόσιοι Άγγλοι!
  Η Γκέρντα ψιθύρισε στην Σάρλοτ:
  - Είναι Άγγλοι! Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπω από κοντά!
  Ο κοκκινομάλλης φίλος, επίσης αρκετά νευρικός, απάντησε:
  - Τίποτα ιδιαίτερο! Και υπάρχουν τόσοι μαύροι ανάμεσά τους!
  Πράγματι, τουλάχιστον οι μισοί Βρετανοί ήταν μαύροι. Και η στήλη προχωρούσε αργά, και οι μαύροι εξακολουθούσαν να ουρλιάζουν κάτι ... Πλησιάζουν όλο και πιο κοντά ...
  Τότε τα νεύρα μιας από τις κοπέλες δεν άντεξαν και χτύπησε με ένα πολυβόλο. Στο ίδιο δευτερόλεπτο, οι υπόλοιποι πολεμιστές άνοιξαν πυρ και η Μάντελεϊν γάβγισε καθυστερημένα:
  - Πλή!
  Αρκετές δεκάδες Άγγλοι κόπηκαν αμέσως, ένα από τα φορτηγά πήρε φωτιά. Οι υπόλοιποι Βρετανοί άνοιξαν πυρ αδιακρίτως. Η Μάντελεϊν άδραξε τη στιγμή και φώναξε:
  - Ρίξτε επιθετικές χειροβομβίδες μαζί!
  Τα κορίτσια από το επίλεκτο τάγμα SS "She-Wolves" ρίχνουν χειροβομβίδες μακριά και με ακρίβεια. Και ότι έχουν εκπαιδευτεί από την παιδική ηλικία, και πέρασαν και από μια ειδική τεχνική. Είναι όταν προπονείσαι με ρεύμα, λίγη καθυστέρηση με τη ρίψη και εσύ με αποφόρτιση. Η Gerda και η Charlotte πέταξαν επίσης τα δώρα τους. Και η βρετανική τούμπα και ανάποδα... Είναι αστείο. Πυροβολούν τυχαία, και οι μαύροι εξακολουθούν να φωνάζουν σε μια ακατανόητη γλώσσα. Ιδού μερικοί βλάκες...
  Και η Γκέρντα σουτάρει και πετάει, τραγουδώντας επίσης:
  - Στους μαθητές των SS είναι ένας εφιάλτης! Ένα άλμα, ένα χτύπημα! Είμαστε λύκοι - η μέθοδός μας είναι απλή! Δεν μας αρέσει να τραβάμε τη γάτα από την ουρά!
  Η Σάρλοτ επίσης γρυλίζει ως απάντηση. Οι σφαίρες που εκτοξεύτηκαν από αυτήν θρυμματίζονται σε θραύσματα του κρανίου. Και βγάζουν τα μάτια. Εδώ είναι ένας φοβισμένος μαύρος, πώς θα ξιφολογήσει την ξανθιά σύντροφό του στο πλάι. Θα φτύσει αίμα ως απάντηση. Η Charlotte τραγουδάει μαζί:
  - Άγγελοι της έναστρης ζοφερής κόλασης! Φαίνεται ότι όλα στο σύμπαν θα καταστραφούν! Είναι απαραίτητο να πετάξετε στον ουρανό με ένα γρήγορο γεράκι! Για προστασία από το θάνατο της ψυχής!
  Οι Βρετανοί ενεργούν με ανοργάνωτο τρόπο, οι περισσότεροι από αυτούς είναι αποικιακοί στρατιώτες: Νέγροι και Ινδοί, Άραβες. Είτε πέφτουν, παγώνουν, είτε, αντίθετα, πηδούν απότομα και αρχίζουν να ορμούν σαν τρελοί λαγοί. Ωστόσο, τα κορίτσια πυροβολούν με ακρίβεια, και οι χειροβομβίδες, αν και τα θραύσματα δεν πετούν μακριά, αλλά πυκνά! Τώρα έχουν μείνει λίγοι εχθροί. Η Madeleine ουρλιάζει στα αγγλικά, η φωνή της είναι τόσο εκκωφαντικά δυνατή που δεν χρειάζεσαι καν επιστόμιο:
  - Παραδοθείτε και θα σας σώσουμε τη ζωή! Στην αιχμαλωσία θα έχετε καλό φαγητό, κρασί και σεξ!
  Λειτούργησε αμέσως και αφού ήδη τα παρατάνε... Ψηλά τα χέρια και...
  Συγκεντρώθηκαν πενήντα αιχμάλωτοι, εκ των οποίων οι μισοί τραυματίστηκαν. Η Madeleine διέταξε:
  - Σκότωσε τους τραυματίες!
  Οι λύκοι χωρίς τελετή έριξαν σφαίρες στους κροτάφους όσων δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους και οι υπόλοιποι φορτώθηκαν σε αυτοκίνητα και οδηγήθηκαν στην πλησιέστερη βάση.
  Μετά την καυτή άμμο της ερήμου, είναι πολύ ευχάριστο για τα γυμνά πόδια της Gerda να αισθάνονται απαλό καουτσούκ. Η ίδια μάλιστα γκρινιάζει πανευτυχής... Τα αμερικανικά φορτηγά είναι πολύ άνετα και δεν κουνούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Έχοντας κερδίσει τα κορίτσια είναι χαρούμενα. Η Σάρλοτ ρώτησε την Γκέρντα:
  - Πόσους σκότωσες;
  Η κοπέλα ανασήκωσε τους ώμους της σαστισμένη.
  - Δεν ξέρω; Δεν ήμουν ο μόνος που πυροβόλησα... Σκέφτομαι όμως πολύ!
  Η Σάρλοτ υπολόγισε:
  - Είμαστε εκατό, σκοτωμένοι περίπου τριακόσιοι, που σημαίνει τρεις ανά αδελφό, δηλαδή ανά αδελφή! Ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στον πόλεμο!
  Η Γκέρντα κούνησε το χέρι της περιφρονητικά.
  - Δεν με πειράζει! Το κύριο πράγμα είναι ότι δεν πέθανε ούτε μια φίλη. Αν και αυτό είναι φυσικά ένα στατιστικό, τριακόσιοι εχθροί καταστράφηκαν και από την πλευρά μας μόνο δύο πολεμιστές λύκων τραυματίστηκαν ελαφρά. Αναρωτιέμαι ακόμη πώς δεν έχουμε καταλάβει ακόμη ολοκληρωτικά την Αφρική, με τέτοιους πολεμιστές.
  Η Σαρλότ χάλασε αμέσως τη διάθεση:
  - Άρα τελικά χάσαμε από αυτούς τους άτυχους πολεμιστές στο δέκατο όγδοο!
  Η Γκέρντα κούνησε θυμωμένα το ξανθό κεφάλι της, σαν να ήταν πασπαλισμένη με το χιόνι της Πρωτοχρονιάς:
  - Είναι λόγω προδοσίας! Στην πραγματικότητα, όμως, ήμασταν πιο κοντά από ποτέ στη νίκη και ήταν εμφανές σε όλους όσους δεν είναι τυφλοί! Αλίμονο, μας διέκοψαν!
  Η Σάρλοτ συμφώνησε, ξύνοντας επιδέξια τα γυμνά πόδια της πίσω από το αριστερό της αυτί με τα δάχτυλα των ποδιών της.
  - Ναι, προδοσία, δολιοφθορά, μετριότητα των στρατιωτικών .... Αλλά και πάλι σπάσαμε τους Ρώσους, αναγκάζοντάς τους να παραδοθούν στο δέκατο όγδοο έτος! Ω, θα ήταν ωραίο να κάνετε μια βόλτα στις εκτάσεις της Ρωσίας, είναι δροσερό εκεί, αλλά έχει ζέστη εδώ!
  Η Γκέρντα γέλασε εύθυμα.
  - Αλλά στη Ρωσία υπάρχουν τόσο έντονοι παγετοί ... Αλλά όταν έτρεξα ξυπόλητος μέσα στο χιόνι στα βουνά, ξέρω τι είδους αλεύρι είναι.
  Η Σάρλοτ ξεγύμνωσε τα δόντια της.
  - Η μικρή Γκέρντα τρέχει ξυπόλητη μέσα στο φλεγόμενο χιόνι ... Είναι συμβολικό σαν σε παραμύθι ... Παραμύθια μιας αγνής, ακόμα παιδικής και καθόλου εγωιστικής ...
  Η Γκέρντα έκλεισε θερμά το μάτι στη φίλη της:
  - Είναι σαν να έχουμε τον Φύρερ;
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Σχεδόν! Απλώς οδηγούμε, δεν τρέχουμε ξυπόλητοι στην καυτή άμμο της ερήμου. Ναι, ακόμα και μετά τη νίκη.
  Ο δεμένος νέγρος μουρμούρισε στα γερμανικά:
  - Τρομεροί άγγελοι, είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω! Είσαι θεά, είμαι σκλάβος σου!
  Η Σάρλοτ χάιδεψε το ελαφρώς τραχύ πόδι της πάνω από τα καστανά σγουρά μαλλιά του μαύρου αιχμάλωτου.
  - Εσείς οι μαύροι είστε από τη φύση σας σκλάβοι! Αυτό, βέβαια, είναι καλό από τη μια, κάποιος πρέπει να δουλεύει σκληρά από την αυγή μέχρι το σούρουπο, να κάνει ταπεινές δουλειές... Αλλά ένας σκλάβος από τη φύση του, η ποταπή φύση είναι προδότης και δεν μπορεί να του εμπιστευτούν τα όπλα. Εμείς οι Γερμανοί, με τη σειρά μας, είμαστε το πιο καλλιεργημένο και πιο οργανωμένο έθνος στη Γη. Ένα μεγάλο έθνος πολεμιστών, και δεν είναι τυχαίο που Γερμανοί μισθοφόροι υπηρέτησαν σε όλους τους ευρωπαϊκούς στρατούς, ακόμη και στη Ρωσία, και τις περισσότερες φορές σε διοικητικές θέσεις!
  Η Γκέρντα πέταξε άγρια:
  - Ναι, θα μας υπηρετήσεις ως σκλάβος. Έχουμε ειδικά θηριοτροφεία για μαύρους. Και μένεις με...
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  Αφήστε τον να μας φιλήσει τα πόδια. Μετά από όλα, θα είναι ευχάριστο για εμάς, και ο Νίγηρας ταπεινωθεί.
  Η Γκέρντα κούνησε έντονα το κεφάλι της.
  "Δεν ξέρω πώς είσαι, αλλά είναι αηδιαστικό αν το καθαρό δέρμα του Άρειου αγγίζει τα χείλη του δύσοσμου Νίγηρα". Ετσι...
  Η Σάρλοτ διαφώνησε.
  - Όχι πραγματικά! Αντίθετα, θα μου άρεσε. Λοιπόν δείτε...
  Η φλογερή κοκκινομάλλα καλλονή έβαλε το ποδαράκι της στον μαύρο. Άρχισε με ενθουσιασμό να φιλά τα μακριά, λεία, λαξευμένα δάχτυλα της θεάς. Και το κορίτσι σε απάντηση χαμογέλασε μόνο απαλά, τα χοντρά χείλη ενός μαύρου άντρα γαργαλούν το μαυρισμένο δέρμα. Εδώ η γλώσσα του κρατούμενου περπατούσε κατά μήκος του ελαστικού, ελαφρώς σκονισμένου ποδιού του κοριτσιού. Παρόλα αυτά, είναι ωραίο όταν ταπεινώνεις έναν δυνατό άντρα, σχεδόν δύο μέτρων.
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Είναι περίεργο, αλλά τι γίνεται με σένα, δεν είναι αηδιαστικό;
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε.
  - Όχι πραγματικά! Γιατί να αηδιάζω;
  Η Γκέρντα προτίμησε να μείνει σιωπηλή: γιατί να ανακατευτεί στις υποθέσεις του φίλου της. Στην πραγματικότητα, ανατράφηκαν ότι μια Γερμανίδα δεν πρέπει να είναι μόνο μια πολεμίστρια, αλλά και μια στοργική, ευγενική σύζυγος και μια υγιής μητέρα. Αλλά η ίδια δεν έχει σκεφτεί ακόμη τα παιδιά, ίσως λόγω βαριάς σωματικής άσκησης, ή απλά δεν έχει βρει ακόμα το ταίρι της. Ωστόσο, η Charlotte, όπως φαίνεται, το έχει βαρεθεί. Χτύπησε τον νέγρο με τον αστράγαλό της στη μύτη, τόσο που η γιούσκα κύλησε και πρότεινε στην Γκέρντα:
  - Μπορούμε να τραγουδήσουμε;
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά και θα τραγουδήσουμε! Αλλιώς γίνεται λυπηρό!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και οι φίλες τους συμμετείχαν ομόφωνα, έτσι ώστε το τραγούδι κυλούσε σαν καταρράκτης:
  Πάμε με ένα όμορφο μικρό από το αλσύλλιο,
  Κρατώντας απόκοσμη θλίψη!
  Και το κρύο, που καίει ανατριχιαστικό,
  Τρυπημένο σπασμένο κίνητρο!
  
  Γυμνά πόδια στο χιόνι
  Έρχονται μικρά λευκά κορίτσια!
  Να βρυχώνται σαν λύκοι οι χιονοθύελλες είναι κακές,
  Καταστρέφοντας κοπάδια πουλιών pichug!
  
  Αλλά το κορίτσι δεν γνωρίζει φόβο
  Είναι μαχήτρια πανίσχυρων δυνάμεων!
  Το πουκάμισο μόλις κάλυπτε τη σάρκα,
  Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  
  Ο πολεμιστής μας είναι ο πιο έμπειρος,
  Μην τον λυγίζετε με βαριοπούλα!
  Εδώ τα σφεντάμια κινούνται απαλά,
  Πέφτουν νιφάδες χιονιού!
  
  Δεν είναι έθιμο να φοβόμαστε,
  Μην τολμήσεις να ανατριχιάσεις από το κρύο!
  Ο εχθρός είναι χοντρός με λαιμό ταύρου,
  Είναι κολλώδες, άσχημο σαν κόλλα!
  
  Τέτοια είναι η δύναμη των ανθρώπων
  Τι έκανε η ιερή ιεροτελεστία!
  Η πίστη και η φύση είναι για εμάς,
  Το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο!
  
  Ο Χριστός εμπνέει την Πατρίδα,
  Μας λέει να παλέψουμε μέχρι το τέλος!
  Να γίνει ο πλανήτης παράδεισος
  Όλες οι καρδιές θα είναι γενναίες!
  
  Ο κόσμος θα είναι ευτυχισμένος σύντομα
  Αφήστε τη ζωή μερικές φορές να είναι ένας βαρύς σταυρός!
  Βάναυσες θανατηφόρες σφαίρες
  Αλλά αυτός που έπεσε έχει ήδη αναστηθεί!
  
  Η επιστήμη μας δίνει την αθανασία
  Και το μυαλό των πεσόντων θα επιστρέψει στις τάξεις!
  Αλλά αν φοβόμαστε, πιστεύεις
  Ο εχθρός θα χαλάσει αμέσως το σκορ!
  
  Προσευχήσου λοιπόν στον Θεό
  Δεν χρειάζεται να μπλέξετε, η τεμπελιά μακριά!
  Ο Παντοδύναμος δικαστής είναι πολύ αυστηρός,
  Τουλάχιστον μερικές φορές μπορεί να βοηθήσει!
  
  Η πατρίδα μου είναι πιο αγαπητή από οτιδήποτε άλλο,
  Αγία, σοφή χώρα!
  Κρατήστε τον ηγέτη μας πιο δυνατό από τα ηνία,
  Blossom Fatherland γεννιέται!
  Τα κορίτσια από το επίλεκτο τάγμα SS "Wolves" τραγούδησαν όμορφα και τα λόγια ήταν ειλικρινή. Γενικά υπήρχε ένα στερεότυπο ότι άνθρωπος των SS σημαίνει δήμιος! Αλλά δεν είναι. Υπήρχαν, φυσικά, ειδικές τιμωρητικές μονάδες, τις περισσότερες φορές ως τμήμα τμημάτων ασφαλείας, που πραγματοποιούσαν ειδικές επιχειρήσεις, αλλά οι περισσότερες από τις μεραρχίες των SS ήταν απλώς οι επίλεκτοι φρουροί της Βέρμαχτ. Γενικά, πρέπει να πούμε ότι η κόκκινη, ολοκληρωτική προπαγάνδα δεν είναι η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Άλλωστε, είναι σαφές ότι οι κομμουνιστές ηγέτες του Agitprop δεν θα μπορούσαν παρά να είναι αμερόληπτοι και να καλύπτουν αντικειμενικά τα γεγονότα. Έτσι, είναι αξιόπιστα δύσκολο να κρίνουμε πού ήταν η πραγματική αλήθεια, για τις φρικαλεότητες των Ναζί και πού η μυθοπλασία. Σε κάθε περίπτωση, όσοι ασχολούνται σοβαρά με την ιστορική έρευνα αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι δεν είναι κάθε στρατιώτης των SS δήμιος και τέρας. Επιπλέον, πριν από την επίθεση στην ΕΣΣΔ. οι Ναζί στο σύνολό τους στα κατεχόμενα συμπεριφέρθηκαν ανεκτικά, οι δυτικές πηγές δεν αναφέρουν μαζικές θηριωδίες και σφαγές.
  Και τώρα τα κορίτσια βοήθησαν τους αιχμαλώτους να βγουν από τα αυτοκίνητα. χτύπησαν φιλικά τους φαρδιούς ώμους των δειλών ανδρών. Μετά από αυτό, τα κορίτσια κλήθηκαν να ανανεωθούν ...
  Το δείπνο ήταν μέτριο, αλλά από την άλλη, μια ζέβρα πυροβολήθηκε στην έρημο και κάθε κορίτσι πήρε ένα σουβλάκι μαγειρεμένο στα αραβικά. Γενικά, οι Άραβες, τουλάχιστον εξωτερικά, ήταν φιλικοί και όσοι ήξεραν γερμανικά προσπαθούσαν να αστειευτούν ή να χαϊδέψουν απαλά τα πόδια των κοριτσιών.
  Η Γκέρντα έσπρωξε τον κολλητό Άραβα και είπε:
  - Δεν είμαι για σένα!
  Η Charlotte ακολούθησε το παράδειγμά της:
  - Πάρε στον εαυτό σου ένα χαρέμι!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Πες όμως στη Σαρλότ, τι θα έκανες αν γινόσουν γυναίκα του Σουλτάνου;
  Ο κοκκινομάλλης φίλος παρατήρησε αμφίβολα:
  - Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια αμφιλεγόμενη ευτυχία... Αν και εξαρτάται από τη σύζυγο ποιου σουλτάνου. Αν η μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία βρισκόταν στα χρόνια της ακμής της, τότε ... Θα ήταν μάλιστα πολύ καλό ... θα αναμόρφωσα τον τουρκικό στρατό, θα βελτίωνα τα όπλα ... Και μάλλον πρώτα θα έστρεφαν τα μάτια μου προς την ανατολή.
  Η Γκέρντα συμφώνησε.
  - Σωστά! Αλλά εδώ είναι κρίμα για την Τουρκία που ούτε στην ακμή της δεν μπορούσε να κατακτήσει το Ιράν. Αυτό ήταν αρκετά πραγματικό, ειδικά αφού ο περσικός στρατός ήταν οπισθοδρομικός. Αναρωτιέμαι, ο μεγάλος Φύρερ, τι απόφαση θα πάρει, να κατακτήσει την Τουρκία ή να συμπεριλάβει ακόμα στον συνασπισμό του, ρίχνοντας ένα κόκκαλο στους Οθωμανούς, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα όχι πολύ πολύτιμα εδάφη του Ιράν;
  Η Σάρλοτ ανασήκωσε τους ώμους της σαστισμένη.
  - Δεν ξέρω! Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι θα επιτεθούμε στην ΕΣΣΔ... Λένε ότι χρειάζονται πολύ τα ρωσικά πλούτη και τα παχιά εδάφη της Ουκρανίας!
  Η Γκέρντα πήρε ένα φλιτζάνι τσάι με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και το σήκωσε επιδέξια στο πηγούνι της, χύνοντας το καφέ υγρό μέσα της. Την ίδια στιγμή, το κορίτσι κατάφερε να μιλήσει:
  - Υπάρχουν πολύ πλούσια, παχιά εδάφη στην Ουκρανία. Υπό σοφή γερμανική ηγεσία, και με την υψηλή γεωργική μας κουλτούρα, θα παράγουν ρεκόρ σοδειάς. Και τότε έχουμε ψωμί, θα είναι φθηνότερο από το νερό. Και οι ίδιοι οι Ουκρανοί θα επωφεληθούν από αυτό, γιατί η σοβιετική κυβέρνηση απλώς τους κλέβει, αναγκάζοντάς τους να λιμοκτονήσουν!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Θα διδάξουμε σε αυτούς τους Σλάβους τη μεγάλη γερμανική κουλτούρα μας! Ας τους διαφωτίσουμε!
  Εδώ η κουβέντα διακόπηκε από αγενείς φωνές, ο χρόνος ανάπαυσης είχε τελειώσει.
  Αλλά μετά το δείπνο, τα κορίτσια παρατάχθηκαν και πάλι και αναγκάστηκαν να κάνουν μια αναγκαστική πορεία μέσα στην έρημο. Μετά το φαγητό, δυσκολευόταν να τρέξουν και τα κορίτσια έστω και λίγο γκρίνιαζαν, ώσπου, όμως, το σώμα τους ζεστάθηκε. Και έτσι όρμησαν σαν τζέρμποες.
  Αυτή είναι μια εικονική μάχη ... Και η Αφρική γίνεται γερμανική ... Και το σοβιεο-γερμανικό μέτωπο ...
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός πήγε ξανά στην επίθεση. Γίνονται σκληρές μάχες.
  Η Χριστίνα, η Μάγδα, η Μαργαρίτα και η Σέλλα αγωνίζονται στον Πάνθηρα. Το μηχάνημα, αν και δεν είναι ιδανικό, αλλά με όπλο ταχείας βολής, μεγάλης εμβέλειας, μέτρια ευκίνητο και καλή μετωπική θωράκιση.
  Οι Γερμανίδες είναι ξυπόλητες και με μπικίνι παρά το κρύο. Και διεξάγουν μια μάχη ελιγμών.
  Εδώ η Χριστίνα κάνει ένα σουτ... Η οβίδα χτυπά τον πυργίσκο T-34-76 και τον τρυπάει. Τα σοβιετικά τανκς χτυπήθηκαν.
  Τα κορίτσια ουρλιάζουν από πάνω τους:
  - Το πήραμε!
  Τότε η Μάγδα σουτάρει. Η καλλονή με τα χρυσαφένια μαλλιά τράβηξε και αυτή.
  Ναι, έτσι ο πύργος σκίστηκε στις τριάντα τέσσερις.
  Τα κορίτσια-τίγρεις πυροβολούν εναλλάξ. Και πολύ εύστοχα. Εδώ χτύπησαν ένα άλλο σοβιετικό τανκ.
  Ακολούθησε η Μάργκαρετ. Και χτυπήστε τα αυτοκινούμενα όπλα SU-76. Επιδέξια γαμημένο. Και τραγούδησε:
  - Η κολασμένη Γερμανία μας είναι δυνατή, προστατεύει τον κόσμο!
  Και πώς θα δείξει η γλώσσα!
  Στη συνέχεια πυροβόλησε από το κανόνι της Shell. Έπληξε το σοβιετικό τανκ KV-1S. Και η κοπέλα έκανε καλή δουλειά.
  Ναι, οι τέσσερις πολεμιστές με μπικίνι τσακώνονται και δεν φοβούνται το κρύο. Αφού οι γυναίκες άρχισαν να πολεμούν, τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα για το Τρίτο Ράιχ.
  Εδώ είναι οι πιλότοι Albina και Alvina στον ουρανό. Και οι δύο καλλονές με μπικίνι και ξυπόλητες. Πολεμούν για τον εαυτό τους στο Focke-Wulfs. Και αυτό το αυτοκίνητο είναι πολύ σοβαρό.
  Η Αλμπίνα, πυροβολώντας από αεροβόλα, λέει:
  - Ενεργό κροκέ! Μην λυπάσαι για τη λέξη!
  Και πώς λάμπει ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο! Και θα καταρρίψει ταυτόχρονα δύο σοβιετικά αεροσκάφη.
  Η Alvina έκοψε επίσης τρία με αεροβόλα και κελαηδούσε:
  - Η είσοδός μου θα είναι θανατηφόρα και βαρετή!
  Τότε η κοπέλα ξεγύμνωσε τα δόντια της και έδειξε τα δόντια της! Είναι η ίδια γοητεία και γεμάτη εκπληκτική γοητεία.
  Η Αλμπίνα κόβει άλλο ένα αεροπλάνο Yak-9 και τσιρίζει:
  - Γιατί χρειαζόμαστε σοβιετικούς πιλότους;
  Η Alvina καταρρίπτει το LAGG-5 και λέει με σιγουριά:
  - Για να κάνουμε λογαριασμούς εμείς οι Γερμανοί!
  Υπέροχο ζευγάρι κοριτσιών. Πώς άρχισαν να μαζεύουν βραβεία για τον εαυτό τους. Πραγματικά δεν μπορείς να αντιπαραθέσεις σε τέτοιες ομορφιές. Καταρρίπτουν αεροπλάνα και γυμνώνουν τα δόντια τους.
  Και το κύριο μυστικό είναι στο κρύο, τα κορίτσια πρέπει να είναι ξυπόλητα και με μπικίνι. Μετά θα έρθουν οι λογαριασμοί.
  Και μην ντύνεσαι ποτέ. Και κουνήστε το γυμνό σας στήθος, και θα το έχετε πάντα σε υψηλή εκτίμηση!
  Η Αλμπίνα έκοψε ένα άλλο αεροπλάνο του Κόκκινου Στρατού και τραγούδησε:
  - Σε μεγάλα ύψη και αστρική αγνότητα!
  Και έκλεισε το μάτι, πηδώντας και τραντάζοντας τα ξυπόλυτα πόδια της, βρυχώνοντας:
  - Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά! Και σε μια έξαλλη και έξαλλη φωτιά!
  Και πάλι το κορίτσι καταρρίπτει το αεροπλάνο με μια ενεργητική προσέγγιση.
  Και τότε η Alvina επιτίθεται στον εχθρό. Το κάνει με μια στροφή, βγάζει τα δόντια του και τρίζει:
  - Θα είμαι ο σούπερ πρωταθλητής του κόσμου!
  Και πάλι το αυτοκίνητο που χτύπησε η κοπέλα πέφτει. Ναι, ο Κόκκινος Στρατός είναι πολύ άσχημος.
  Και η Αλμπίνα βρυχάται από άγρια έκσταση:
  - Είμαι πλέον δήμιος, όχι πιλότος!
  Καταρρίπτει ένα άλλο σοβιετικό αεροπλάνο και σφυρίζει:
  - Σκύβω πάνω από το στόχαστρο και οι πύραυλοι ορμούν στο στόχο, υπάρχει άλλο τρέξιμο μπροστά!
  Ο πολεμιστής είναι εξαιρετικά επιθετικός.
  Εδώ είναι και τα δύο κορίτσια που επιτίθενται σε στόχους εδάφους. Η Αλμπίνα χτυπάει γροθιές στα τριάντα τέσσερα και τσιρίζει:
  - Αυτό θα είναι το τέλος!
  Η Alvina χτυπά το SU-76 και ψιθυρίζει:
  - Στην πλήρη καταστροφή!
  Και πώς κουνάει το γυμνό του πόδι!
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός δεν μπόρεσε να επιτύχει σημαντική επιτυχία. Μόνο στην περιοχή Rzhev κατάφεραν να σφηνώσουν λίγο, αλλά εισάγοντας εφεδρείες, οι Γερμανοί αποκατέστησαν την κατάσταση. Οι Fritz είναι πραγματικά δυνατοί.
  Και τον Μάιο του 1944, έχοντας αναπληρώσει τα στρατεύματά τους με νέα άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένου του πιο προηγμένου και καλύτερα προστατευμένου Panther-2, πέρασαν στην επίθεση στην περιοχή Kursk και το Rostov-on-Don.
  Όλα δεν θα ήταν τόσο άσχημα αν δεν έπαιρνε μέρος στην επίθεση μεγάλος αριθμός Αράβων και μαύρων. Και το πιο σημαντικό, η Τουρκία μπήκε επίσης στον πόλεμο. Άρα η κατάσταση είναι εξαιρετικά ανησυχητική.
  Και ο Κόκκινος Στρατός, έχοντας βαριές απώλειες, υποχώρησε μπροστά στις ανώτερες δυνάμεις της Βέρμαχτ.
  Όμως τα γενναία έξι κορίτσια, με αρχηγό την Αλένκα, πολέμησαν με μανία με τον Φριτς. Και οι δυνάμεις ήταν σαφώς άνισες.
  Η Αλένκα πολέμησε για το Κουρσκ, το οποίο εισέβαλαν οι Ναζί. Η απελπισμένη καλλονή πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Δόξα για τη Ρωσία και το εγγενές κόμμα!
  Τότε η Νατάσκα εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και σφύριξε:
  - Προστατεύουμε το κορίτσι ξυπόλητο!
  Αφού και η Anyuta, με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της, έστειλε ένα δώρο θανάτου και φύσηξε:
  - Θα είναι υπέροχο χτύπημα!
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος πήρε και έστειλε ένα δώρο αφανισμού με το γυμνό κάτω άκρο της και τσίριξε:
  - Δείχνοντας το ραντάρ στον ουρανό!
  Και τότε η χρυσαυγίτη Μαρία έδωσε το θάνατο στους Ναζί με τα γυμνά της πόδια.
  Και τραγούδησε:
  - Στη Μαδαγασκάρη, στην έρημο και τη Σαχάρα! Παντού, είδα λευκό φως!
  Και τώρα η Marusya με τα γυμνά της πέλματα θα πετάξει ένα ολόκληρο μάτσο και θα τραγουδήσει:
  - Στη Φινλανδία, στην Ελλάδα και στην Αυστραλία, στη Σουηδία, θα σου πουν ότι δεν υπάρχουν πιο όμορφα κορίτσια!
  Ναι, τα έξι κορίτσια πάλεψαν πολύ καλά. Αλλά ο Φριτς πήρε το Κουρσκ ούτως ή άλλως...
  Όχι, για να μην αντισταθούμε σε τέτοιες ανώτερες δυνάμεις. Οι φασίστες κολλάνε στον εαυτό τους και στο καλάμι.
  Και τι επηρεάζει την προετοιμασία των τεράτων.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν απλά τρελός: ένιωθε σαν πραγματικός δεσπότης, στον οποίο όλοι υπακούουν και τρέμουν. Ναι, αν θέλεις σταλινικές επιτυχίες, τότε πρέπει να είσαι σαν τον Στάλιν, χωρίς οίκτο και απαίτηση από τους άλλους και τον εαυτό σου (έτσι σκέφτηκε ακριβώς ο Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς σε αυτή τη σειρά!). Τώρα το θρόισμα είναι αξιοπρεπές και το αυτοκίνητο θα αρχίσει να κινείται. Σε γενικές γραμμές, η Γερμανία, λαμβάνοντας υπόψη τους δορυφόρους, έχει τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της ΕΣΣΔ σε ποσότητα βιομηχανικού εξοπλισμού, σε εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και σε αριθμό μηχανικών σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι γεγονός, αλλά η παραγωγή όπλων δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο! Η Γερμανία έμεινε πίσω από την ΕΣΣΔ σε όλη τη διάρκεια του πολέμου, παρά τις καταστροφές στη Ρωσία. Και από τι; Φυσικά, λόγω ενός συγκεκριμένου χάους που επικρατούσε σε διάφορα τμήματα, και ειδικά στη στρατιωτική βιομηχανία. Επιπλέον, αρνητικό ρόλο έπαιξε η έλλειψη πρώτων υλών, καθώς και η υποτίμηση των δυνατοτήτων του εχθρού. Συγκεκριμένα, το 1940, η παραγωγή όπλων στη Γερμανία ήταν χαμηλότερη από το 1939 (αν υπολογίσουμε τον άξονα, λαμβάνοντας υπόψη τα πυρομαχικά) και αυτό παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος ήταν ήδη σε εξέλιξη και το Τρίτο Ράιχ ανέλαβε τον έλεγχο του μεγάλες περιοχές με τεράστια αποθέματα παραγωγικής ικανότητας. Λοιπόν, τι μπορούμε να πούμε για τις οργανωτικές ικανότητες του Χίτλερ; Όχι πολύ, τότε άστραψε, στον τομέα της στρατιωτικής βιομηχανίας.
  Ο Φύρερ δήλωσε σε μια μακρά ομιλία:
  - Στο θέμα της επίβλεψης της αεροπορίας, δίνονται εξουσίες έκτακτης ανάγκης στον Sauer. Θα παρακολουθεί στενά την ποσότητα του παραγόμενου εξοπλισμού και, όχι λιγότερο σημαντικό, την ποιότητα. Επιπλέον, πολλοί από τους φίλους σας Γκέρινγκ, παρόλο που κάποτε ήταν καλοί άσοι, δεν είναι ικανοί να ηγηθούν της δουλειάς. Δεν είναι κάθε καλός στρατιώτης και εξαιρετικός στρατηγός, επομένως αντί για τον κρεμασμένο Έρικ, η τεχνική σφαίρα θα καθοδηγείται από ένα άτομο από επαγγελματίες επιχειρηματίες που είναι σε θέση να μεταρρυθμίσει και να επανεξοπλίσει τις αεροπορικές δυνάμεις. Άλλωστε η Βρετανία δεν κοιμάται, αυξάνει και την ποσότητα και την ποιότητα των ενόπλων της δυνάμεων και κυρίως της αεροπορίας. Πρέπει να είμαστε μπροστά από τον εχθρό με δύο κεφάλια, κατά μια ντουζίνα βήματα, διαφορετικά θα χάσουμε εντελώς την υπεροχή έναντι του εχθρού. Και επομένως, απαιτούνται ποιοτικά βήματα.
  Ο Γκέρινγκ αντιτάχθηκε δειλά:
  - Φίλοι μου, αποδεδειγμένα άτομα που έχουν αποδείξει τη μαχητική τους αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό τους.
  Ο δαιμονισμένος δικτάτορας έγινε έξαλλος:
  - Ή μήπως, κατά τη γνώμη σας, ξέχασα ποιος έχασε τη μάχη για τη Βρετανία; Ή ποιος απέτυχε το τετραετές σχέδιο για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Ή θέλετε επίσης να σας μαστιγώνουν, και μάλιστα δημόσια. Κλείσε το στόμα σου λοιπόν και μείνε ήσυχος μέχρι να σε καρφώσουν!
  Ο Γκέρινγκ μάλιστα κάθισε φοβισμένος. Αλίμονο, ο Φύρερ δεν πρέπει να τον παραπλανήσουμε. Στη συνέχεια ακούστηκε ξανά ο θόρυβος, ένα άλλο αεροσκάφος ME-262 απογειώθηκε στον ουρανό. Το αυτοκίνητο ήταν τεράστιο και είχε έως και δύο κινητήρες. Τα φτερά είναι ελαφρώς σαρωμένα, ο ίδιος ο μαχητής φαίνεται αρκετά απειλητικός. Τα χαρακτηριστικά ταχύτητάς του, για το 1941, είναι γενικά αξιοπρεπή, και μάλιστα ρεκόρ για τα παγκόσμια πρότυπα. Είναι αλήθεια ότι το ίδιο το μηχάνημα δεν είναι ακόμη πλήρως αξιόπιστο και απαιτεί εντοπισμό σφαλμάτων. Ο φασίστας δικτάτορας, όμως, έχει ήδη δώσει τα χαρακτηριστικά νέων, πιο εξελιγμένων μαχητικών... Το ME-262 ζυγίζει περισσότερο από έξι τόνους, κάτι που είναι κάποιου είδους υπερφόρτωση. Ένα μαχητικό τζετ πρέπει να είναι μικρό, φθηνό και ευκίνητο. Από αυτή την άποψη, το ME-163 θα μπορούσε να είναι αρκετά καλό, αλλά ο πυραυλοκινητήρας του είναι πολύ ζόρικος και λειτουργεί μόνο για έξι λεπτά (ή μάλλον, θα εξακολουθεί να λειτουργεί!), πράγμα που σημαίνει ότι η εμβέλεια είναι μόνο σε ακτίνα εκατό χιλιομέτρων . Ως βομβαρδιστικό τύπου blitz ή ως μαχητής κάλυψης για επιθέσεις αρμάδας στην Αγγλία, φυσικά δεν είναι καλό.
  Αλλά το ME-262 μπορεί να μεταφέρει έναν τόνο βομβών, δηλαδή όσο το σοβιετικό αεροσκάφος πρώτης γραμμής Pe-2. Δηλαδή, μια εξαιρετική λύση τόσο για σαρώσεις μαχητικών όσο και για υποστήριξη στρατευμάτων. Ωστόσο, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα μαχητικό τύπου ME-163 Comet, αλλά χωρίς κινητήρα πυραύλων, αλλά με κινητήρα turbojet; Προσπάθησαν να βελτιώσουν τον κομήτη και φαινόταν ότι είχαν φέρει τον χρόνο πτήσης στα 15 λεπτά (αυτή είναι εμβέλεια έως και 300 χιλιόμετρα), κάτι που είναι γενικά αποδεκτό για τη Μάχη της Βρετανίας. Μπορείτε ακόμα να πάρετε το Λονδίνο από τη Νορμανδία... Αν και δεν είναι όλα τόσο προφανή, πρέπει επίσης να βομβαρδίσετε και να επιστρέψετε, και δεκαπέντε λεπτά δεν ήταν σε τόσο αναγκαστική λειτουργία. Στο μέλλον, τα μαχητικά πυραύλων και αεριωθουμένων αναγνωρίστηκαν ως αδιέξοδο στην αεροπορία. Όμως ο σχεδιασμός του "Comet" είναι πολύ ενδιαφέρον, για το μικρό του μέγεθος και την ελαφρότητά του, που σημαίνει φθηνότητα και ευελιξία.
  Επιπλέον, υπάρχουν ακόμα πολλά υποσχόμενα μαχητικά βάρους γενικά 800 κιλών, τέτοια ανεμόπτερα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αερομαχίες. Είναι αλήθεια ότι λόγω της μικρής εμβέλειας, οι πτήσεις σε αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο σε αμυντικές μάχες ή να παραδοθούν στο Λονδίνο στις ... Μεταφορές και στη συνέχεια να συνδεθούν ξανά στους πιλότους. Εδώ πρέπει να σκεφτείς. Στην πραγματική ιστορία, τα ανεμόπτερα δεν είχαν χρόνο να κάνουν πόλεμο και για κάποιο λόγο, οι σοβιετικοί στρατηγοί της αεροπορίας δεν τόλμησαν να δοκιμάσουν αυτήν την ιδέα στην Κορέα. Γενικά, δεν είναι λυπηρό, αλλά κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας, ένας Αμερικανός πιλότος ήταν ο πρώτος που άνοιξε τον λογαριασμό των νικών. Οπότε οι Yankees δεν πρέπει να υποτιμηθούν.
  Μετά το τέλος της πτήσης, ένα νεαρό κορίτσι με ξανθά μαλλιά πήδηξε έξω από το πιλοτήριο και έτρεξε ολοταχώς προς τον Φύρερ.
  Ο κατεχόμενος νούμερο ένα ναζί της άπλωσε το χέρι του για ένα φιλί. Τι είναι ωραίο όταν τα κορίτσια σε αγαπούν και ο Φύρερ, όπως φαίνεται, λατρεύεται ειλικρινά από όλους τους Γερμανούς, ή μάλλον, σχεδόν όλους, εκτός από λίγους κρατούμενους στρατοπέδων συγκέντρωσης. Ο πιλότος είπε με ενθουσιασμό:
  - Είναι απλά ένα υπέροχο αεροσκάφος, έχει τέτοια ταχύτητα και δύναμη. Ας σκίσουμε όλα τα μωρά σαν θερμαινόμενο μαξιλάρι από παρένθετο!
  Ο Φύρερ ενέκρινε την παρόρμηση του κοριτσιού:
  - Φυσικά, θα το σπάσουμε, αλλά ... Η αποσφαλμάτωση του μηχανήματος πρέπει να γίνεται με ταχύτερο ρυθμό, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους κινητήρες. Εδώ βέβαια θα χρειαστούν ριζικά μέτρα για τη βελτίωσή τους, αλλά αν βοηθήσει ο αρχηγός-σχεδιαστής!
  Όλοι γάβγιζαν στο ρεφρέν:
  - Δόξα στον μεγάλο Φύρερ! Είθε η Πρόνοια να μας βοηθήσει!
  Ο ύμνος του Τρίτου Ράιχ άρχισε να παίζει και μια στήλη νεαρών μαχητών από τη νεολαία του Χίτλερ προχώρησε. Αγόρια από δεκατεσσάρων έως δεκαεπτά ετών πήγαιναν κάτω από το τύμπανο σε ειδικό σχηματισμό. Και τότε υπήρχε το πιο ενδιαφέρον: έφηβες από την ένωση γυναικών της Γερμανίας έκαναν πορεία. Ήταν με κοντές φούστες, τα γυμνά, γυμνά πόδια των καλλονών τράβηξαν τα βλέμματα των αντρών. Τα κορίτσια προσπάθησαν να σηκώσουν τα πόδια τους ψηλότερα, αλλά ταυτόχρονα τράβηξαν το δάχτυλο του ποδιού, έβαλαν προσεκτικά τη φτέρνα. Ένα διασκεδαστικό θέαμα καλλονών με άψογες φιγούρες... Αλήθεια, τα πρόσωπα ήταν διαφορετικά, και μερικές από τις νεαρές φασίστριες ήταν κάπως αγενείς, σχεδόν αρρενωπές, και επιπλέον τις έστριβαν. Ειδικά όταν έφεραν μαζί τα φρύδια τους.
  Η Esthete Adolf σημείωσε:
  - Είναι απαραίτητο τα αγόρια και τα κορίτσια να λάβουν πιο μαζική φυσική προπόνηση. Και ξέρω ότι γίνονται πολλά με αυτή την ευκαιρία, ιδιαίτερα στο Jungvolk, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι η συμπερίληψη και η υιοθέτηση σπαρτιατικών μεθόδων. Φυσικά, εκτός από την ενθάρρυνση της κλοπής... Οι νέοι και οι νέες μας πρέπει να μεγαλώνουν ως αξιοπρεπείς και ταυτόχρονα αδίστακτοι άνθρωποι.
  Ο Ανώτατος Διοικητής σταμάτησε. Οι στρατηγοί σιωπούσαν, πιθανότατα φοβήθηκαν να φέρουν αντιρρήσεις, αλλά δεν ήθελαν να επιβεβαιώσουν το προφανές. Ο Φύρερ συνέχισε:
  - Ο πόλεμος δεν είναι αστείο, αλλά η σκληρότητα προς τους εχθρούς πρέπει να συνδυάζεται με αλληλοβοήθεια και αίσθημα αδελφοσύνης προς τους συντρόφους. Αυτό πρέπει να ενσταλάξουμε σε όλους... Ο νέος υπεράνθρωπος είναι ανελέητος με τους άλλους, αλλά σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό πρέπει να είναι ανελέητος με τον εαυτό του. Γιατί η κατωτερότητα πρέπει πρώτα να εξαλειφθεί από την ψυχή σου και μετά θα αναστηθεί το αδύναμο, ανθρώπινο σώμα!
  Άλλη μια παύση... Οι στρατηγοί και οι σχεδιαστές το κατάλαβαν ξαφνικά και άρχισαν να χειροκροτούν ζωηρά. Ο Φύρερ φαινόταν ευχαριστημένος:
  - Είναι ήδη καλύτερα, αλλά τώρα θα ήθελα να δω μια απομίμηση αεροπορικής μάχης. Ένα τόσο τρομερό και καταστροφικό...
  Ο Χάινκελ ρώτησε δειλά:
  - Με πραγματικά πυρά ή οβίδες, Φύρερ μου;
  Ο νούμερο ένα των Ναζί έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά με τη μάχη. Επιπλέον, θα ήθελα να εξετάσω τη λειτουργία της συσκευής εκτίναξης. Εξάλλου, το δουλεύεις... - Ο Φύρερ κούνησε τις γροθιές του. - Όταν, επιτέλους, θα είναι έτοιμο και θα τεθεί σε μαζική παραγωγή. Άλλωστε, ένας έμπειρος πιλότος είναι ένας έμπειρος πιλότος που πρέπει να προστατεύεται για τις μελλοντικές μάχες!
  Ο Fuhrer-terminator αποφάσισε ωστόσο να δείξει στους σχεδιαστές ένα πιο σύγχρονο σχέδιο της συσκευής εκτίναξης. Αυτό το σύστημα θα πρέπει να είναι λιγότερο επαχθές, απλούστερο και ελαφρύτερο. Ότι το φθηνό και ήδη κατακτημένο από τη γερμανική βιομηχανία σκουπίδια είναι αρκετά κατάλληλο για αυτό το σκοπό.
  Έπρεπε να σχεδιάσω το διάγραμμα εν κινήσει, αλλά ο Χίτλερ ήταν πολύ καλός καλλιτέχνης, και σχεδίαζε καθαρά, γρήγορα, οι γραμμές των διαγραμμάτων και οι στροφές ήταν ίσες και καθαρές χωρίς χάρακες και πυξίδες. Οι Terminator-popadanets θεώρησαν ότι ήταν περίεργο, φυσικά, που οι Γερμανοί, έχοντας, γενικά, μια τόσο ισχυρή και ως ένα βαθμό προηγμένη ιδεολογία όπως ο εθνικοσοσιαλισμός και ένα ολοκληρωτικό σύστημα, διέρρευσαν τον πόλεμο στους Ρώσους. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Ρώσοι στρατιώτες ήταν πιο δυνατοί και πιο ανθεκτικοί από τους Γερμανούς και έμαθαν να πολεμούν πιο γρήγορα.
  Γενικά, αν δει κανείς την πορεία του πολέμου συνολικά, τότε ναι, οι Ρώσοι, ή μάλλον ο σοβιετικός στρατός, έμαθαν να πολεμούν και οι Γερμανοί, σαν να λέγαμε, ξέχασαν πώς... Η διοίκηση τους έπαιρνε αποφάσεις στο το επίπεδο των μαθητών της πρώτης τάξης, και ίσως ακόμη χαμηλότερο εάν ο μαθητής της πρώτης τάξης έχει εμπειρία στη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων σε στρατηγικές σε πραγματικό χρόνο . Και ότι μερικές φορές παιδιά έξι ετών ήδη οδηγούν με τόσο επιδέξια εικονικούς στρατούς, τότε δεν είναι αμαρτία για αυτά και για τον Ζούκοφ και τον Μάινσταϊν να μάθουν. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές θεωρούν τόσο τον Zhukov όσο και τον Mainstein μέτριους. Υπάρχουν επίσης αντιφάσεις σχετικά με τον αριθμό του εξοπλισμού, ιδίως του γαλλικού που έχει συλληφθεί. Η μνήμη του Χίτλερ (μια καλή ανάμνηση, ειδικά όταν ήταν ακόμα υγιής!), υποδήλωνε ότι υπήρχαν 3600 άρματα μάχης από τους Γάλλους, μια πολύ εντυπωσιακή φιγούρα... Μερικά μοντέλα, όπως το SiS -35, ήταν ανώτερα από τα Τ- 34 στην πανοπλία τους, αν και μόνο στη μετωπική θωράκιση . Αυτό το άρμα λοιπόν μπορεί να παραχθεί και σε γαλλικά εργοστάσια, εκτός από την αντικατάσταση του όπλου των 47 χιλιοστών με μια κάννη μήκους 75 χιλιοστών. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό. Η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες γενικότερα εκτιμούσαν πάντα την πανοπλία περισσότερο από όλα στα άρματα μάχης τους. Εδώ, για παράδειγμα, ο Τσόρτσιλ σαράντα τόνων είχε κράτηση 152 - χιλιοστών έναντι 120 - για το βαρύ τανκ IS-2.
  Ο Φύρερ είπε κάτι άλλο στους σχεδιαστές:
  - Έχουμε αρκετά αεροσήραγγα, οπότε αναζητήστε ένα πιο βέλτιστο μοντέλο του αεροσκάφους και δημιουργήστε βελτιωμένες φόρμες, χωρίς να το φέρετε σε ακριβές δοκιμές, όπου χάνονται και οι καλύτεροί μας άσοι. Για παράδειγμα, ένα μοντέλο αεροσκάφους με ιπτάμενα φτερά είναι πολύ αποτελεσματικό, ειδικά εάν το πάχος και η γωνία κλίσης μπορούν να αλλάξουν. Σας έδωσα ήδη το σχέδιο, οπότε το χωρίς ουρά πρέπει να είναι έτοιμο. Η εκτιμώμενη ταχύτητά του θα είναι ομοιόμορφη με τον κινητήρα Yumo έως και 1100 χιλιόμετρα την ώρα. Προχώρα λοιπόν, αλλά μην πας!
  Ο Adolf the Popadanets συμβούλεψε επίσης πώς να αυξήσετε την ταχύτητα φυσήματος του σωλήνα. Έπιασε μια κακώς κρυμμένη ειρωνεία στις απόψεις των σχεδιαστών: πώς, λένε, ένας απλός δεκανέας ξέρει τόσα πολλά. Δεν πιστεύουν στην ιδιοφυΐα του Φύρερ; Τι θα καταλάβουμε ... ή όχι, δεν θα το καταλάβουμε, αλλά θα τους αποδείξουμε την παιδεία μας.
  Ακολούθησε γεύμα στο ύπαιθρο, οι υπηρέτριες έστησαν τραπέζια και καρέκλες. Όμορφα... Αλλά τι είδους μεταρρυθμίσεις στον εθνικοσοσιαλισμό να κάνουμε; Για να ελαχιστοποιήσετε τον αριθμό των εχθρών και να κάνετε φίλους. Εδώ, για παράδειγμα, μην εξυψώνετε τη γερμανική φυλή σε κάθε στροφή και μπορεί ακόμη και να σταματήσετε να χωρίζετε τους λαούς σε τάξεις. Ωστόσο, τυπικά, η διαίρεση των εθνών σε κατώτερα και άρια δεν έχει ακόμη νομιμοποιηθεί. Αυτό απλοποιεί τα πράγματα. Γενικά, ο Χίτλερ ξεκίνησε τη μαζική εξόντωση των Εβραίων ακριβώς μετά την επίθεση στην ΕΣΣΔ. Γιατί να έχει άλματα; Ίσως ήλπιζε ότι ο παγκόσμιος σιωνισμός θα τον ευλογούσε για τον πόλεμο ενάντια στον μπολσεβικισμό και η Δύση θα τον υποστήριζε. Και τότε, όταν η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες είπαν αποφασιστικά, όχι στη Βέρμαχτ, ο Φύρερ έγινε έξαλλος; Άρχισε να εκδικείται αυτούς τους Εβραίους που μπορούσε να φτάσει; Ο Χίτλερ, φυσικά, είναι ένας ηλίθιος που οργάνωσε το Ολοκαύτωμα και έτσι απαξίωσε την ιδέα του εθνικοσοσιαλισμού. Τώρα η λέξη Ναζί και δήμιος έχουν γίνει συνώνυμα. Πολλοί επίσης μπερδεύουν τον εθνικισμό και τον φασισμό, ίσως λόγω της ομοφωνίας της λέξης Ναζί. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου αλήθεια. Ο φασισμός, κατ' αρχήν, δεν έχει καμία σχέση με τον εθνικοσοσιαλισμό. Στον πυρήνα της, η έννοια του φασισμού ξεκίνησε στη Γαλλία τον δέκατο ένατο αιώνα και είχε εντελώς διαφορετικό νόημα.
  Ένα είδος ουσίας του δόγματος του φασισμού στην αρχική εκδοχή περιορίστηκε στην εγκαθίδρυση ενός εταιρικού πνεύματος, μιας αίσθησης συντροφικότητας μεταξύ των καπιταλιστών. Τότε ο Μουσολίνι εισήγαγε τις διδασκαλίες του φασισμού στα μαύρα του πουκάμισα. Λοιπόν, οι Ναζί ονομάστηκαν για πρώτη φορά φασίστες από τους εχθρούς και τους πολιτικούς ανταγωνιστές τους. Για να είμαι ειλικρινής, οι Ναζί ενήργησαν σκληρά, με αποτέλεσμα ο φασίστας να αποκτήσει ένα υβριστικό, αρνητικό νόημα. Στη Ρωσία, κάποτε, οι εθνικιστές γνώρισαν μια ορισμένη έξαρση, ειδικά στις αρχές της δεκαετίας του '90, φτάνοντας στο μέγιστο το 93-94. Στη συνέχεια, ο πόλεμος στην Τσετσενία οδήγησε σε αύξηση του ειρηνιστικού αισθήματος στην κοινωνία και σε προσωρινή πτώση του εθνικισμού. Ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία και ο βομβαρδισμός της Σερβίας οδήγησαν σε ένα προσωρινό κύμα πατριωτισμού, αλλά στη συνέχεια σε διάσπαση του εθνικού κινήματος. Στη Ρωσία, οι εθνικιστές είχαν πρόβλημα με τους ηγέτες... Δεν είχαν δικό τους Φύρερ... Είναι αλήθεια ότι ο Ζιρινόφσκι συγκρίθηκε με τον Χίτλερ, και ξεπέρασε ακόμη και τον Αδόλφο κατά κάποιο τρόπο. Για παράδειγμα, στην ταχύτητα της πολιτικής απογείωσης, τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση του κόμματος, πάρτε την πρώτη θέση στις βουλευτικές εκλογές. Αλλά ο Ζιρινόφσκι συμπεριφέρθηκε παράλογα και δεν κατάφερε όχι μόνο να αναπτύξει την επιτυχία, αλλά ακόμη και να διατηρήσει αυτό που είχε πετύχει. Εδώ πρέπει να πούμε, πρώτα απ' όλα, ήταν προσωπικό του λάθος. Έλλειψη πειθαρχίας στο πάρτι, σκάνδαλα στα οποία μπήκε. Αλλά ο πραγματικός Χίτλερ δεν κάθισε ποτέ στο Ράιχσταγκ και κανείς δεν έδειξε τα κινηματογραφικά του ξεσπάσματα στην τηλεόραση. Και δεν υπήρχε τηλεόραση. Αν και η επιτυχία του Ζιρινόφσκι στις εκλογές του 1993 είναι η αξία της επιτυχημένης δουλειάς του με το τηλεοπτικό κοινό.
  Ένα όμορφο κορίτσι από τους υπηρέτες κάθισε στον Φύρερ και έβαλε το χέρι του στο γυμνό της γόνατο. Cooed:
  - Σκέφτεσαι κάτι, Φύρερ μου;
  Ξεκίνησε ο ναζιστής δικτάτορας και ταυτόχρονα ένας εικονικός παίκτης. Παρατήρησε ότι δεν είχε τελειώσει τη σούπα λαχανικών και τη φρουτοσαλάτα του. Ο Φύρερ φίλησε το κορίτσι στα χείλη, διαισθανόμενος το νεανικό, γλυκό άρωμά της και είπε:
  - Θα ανέβεις στο αμάξι μαζί μου. Και πηγαίνετε όλοι στη δουλειά, η ώρα για φαγητό τελείωσε.
  Και πάλι τα γρανάζια του κράτους, όχι αρκετά, ωστόσο, ο καλά λαδωμένος μηχανισμός άρχισε να γυρίζει. Στο δρόμο της επιστροφής, ο Φύρερ έκανε έρωτα με την ομορφιά, και μάλιστα αναρωτήθηκε από πού αντλούσε τόση ενέργεια και δύναμη. Άλλωστε, είπαν ότι ο Φύρερ ήταν ανίκανος και, γενικά, δήθεν ανάπηρος, που είχε αρρωστήσει από σύφιλη (ψέμα) και ευνουχισμένος (γενικά μυθοπλασία!). Αλήθεια, ο Χίτλερ απέτυχε να αποκτήσει απογόνους ... Λοιπόν, αύριο, ο ίδιος θα ασχοληθεί με αυτό το θέμα ... Ή όχι, πρέπει ακόμα να προσκαλέσετε τον Χίμλερ. Γενικά, στην πραγματική ιστορία, ο Φύρερ αύξησε δραματικά τον ρόλο των SS. Προφανώς, θα πρέπει να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την εναλλακτική. Και ότι η υπαγωγή της εγκληματικής αστυνομίας στη δομή των SS στο σύνολό της είναι λογική, τώρα όλα τα γραφεία δεδομένων και αρχείων θα συγχωνευθούν σε μια πηγή. Επιπλέον, η χρήση βασανιστηρίων εναντίον εγκληματιών και οι προηγμένες μέθοδοι ανάκρισης που είναι χαρακτηριστικές της Γκεστάπο και άλλων δομών της μυστικής αστυνομίας, θα αυξήσουν σημαντικά το ποσοστό αποκάλυψης.
  Είναι αλήθεια ότι ο αριθμός των αθώων θυμάτων μπορεί να αυξηθεί, αλλά... Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών των SS είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι και ένας έμπειρος ερευνητής, κατά κανόνα, βλέπει αμέσως: ένα άτομο λέει ψέματα ή λέει την αλήθεια και σπάνια κάνει λάθη. Ότι αυτό μπορεί να κριθεί από πολλά εγκληματικά χρονικά.
  Αφού έλυσε μερικές ακόμη τρέχουσες υποθέσεις και κάλεσε δύο ολοκαίνουργια κορίτσια να ζεστάνουν το κρεβάτι, ο Φύρερ, ακουμπώντας το κεφάλι του στο γυμνό υπέροχο στήθος της καλλονής, αποκοιμήθηκε...
  Αυτή τη φορά, επέστρεψε στο όνειρο που είχε διακόψει νωρίτερα, για μια μεγάλη διαστημική μάχη. Και πάλι στο διάφανο μαχητικό του, ενώ ο εχθρός προσπαθεί να επιτεθεί στις τάξεις του στρατού της Μεγάλης Ρωσίας. Και το χτύπημα στο παιχνίδι Fuhrer of the Hypernet, και η σύντροφός του, μια φουσκωμένη, αλλά ταυτόχρονα μυώδης ξανθιά, προσπαθούν να δράσουν, βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Άσχημοι εχθρικοί μαχητές, προσπαθώντας να πάρουν τον αριθμό, χρησιμοποιώντας την αριθμητική τους υπεροχή. Η δυσαρμονία των μάχιμων αρμάδων των Shitmen είναι ολοένα και πιο εμφανής. Τα πλοία τους φαίνονται όλο και πιο αηδιαστικά. Ο καπετάνιος Vladislav, χρησιμοποιώντας την τεχνική "κουβά", έκοψε με επιτυχία το αυτοκίνητο με τη μορφή ενός στριμμένου παπουτσιού και το έβαλε:
  - Τι δεν είναι χωρίς λόγο που τόσο ο Χίτλερ όσο και ο πατέρας του Στάλιν ήταν τσαγκάρης!
  Σε απάντηση, η ξανθιά σύντροφός του άστραψε τις γυμνές, ροζ γόβες της:
  - Δεν χρειάζομαι μπότες ή άλλα υποδήματα. Με τα γυμνά μου πόδια, νιώθω πολύ καλύτερα την παραμικρή καμπυλότητα του κενού, ή τους κραδασμούς του χώρου! Ω Φύρερ μου, θα ήθελες να είσαι κορίτσι;
  Ο Βλάντισλαβ γέλασε ως απάντηση:
  - Θα είχε ενδιαφέρον για λίγο. Όλοι λένε ότι οι γυναίκες έχουν οργασμό πολύ πιο δυνατό και μεγαλύτερο από τους άντρες, οπότε ήθελα πραγματικά να ελέγξω αν είναι όντως έτσι;
  Η ξανθιά γέλασε.
  - Η πρόοδος μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να το ζήσετε κι αυτό... Εκτός, φυσικά, αν χάσουμε τη μεγάλη διαστημική μάχη. Υπάρχουν πάρα πολλοί εχθροί. Ο αυτοκράτορας Almaztigr 13, που δεν έχει γεννηθεί ακόμα, αλλά μας διοικεί ήδη, μπορεί να πεθάνει.
  Το χτύπημα στον Φύρερ σημείωσε:
  - Μεγάλος διοικητής, σε έναν πόλεμο σαν κεφάλι, όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος, τόσο πιο δύσκολη η απώλεια!
  Η ξανθιά, αντί να απαντήσει, άρχισε να στρίβει τον μαχητή της. Ήπιε ένα κουλουράκι μόλις ξέφυγε από το κριάρι και μετά απάντησε με μεγάλη ακρίβεια. Το αυτοκίνητο του εχθρού ξέσπασε στις φλόγες και άρχισε να χωρίζεται και σε πολύ μικρά κομμάτια, σαν παπαρουνόσπορος, φλεγόμενα κομμάτια. Το κορίτσι, μαζεύοντας την τσίχλα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πετώντας την τόσο επιδέξια που τη χτύπησε ακριβώς στην προεξέχουσα γλώσσα:
  - Υπέροχο! Όταν μασάς, τότε τρως!
  Αλλά ο ψύχραιμος πολεμιστής δεν ήταν τόσο τυχερός, τον ξαναχτύπησαν, έστω και σε μια εφαπτομένη, και ο πολεμιστής-λοχαγός βρυχήθηκε:
  - Πώς έπαθα αυτά τα γυναικεία εγκεφαλικά!
  Η ξανθιά γούρλωσε τα μάτια της.
  - Δεν σε ικανοποιεί το χαϊδεύοντας; Θέλετε κάτι πιο σοβαρό; Αυτό είναι που όλοι οι άντρες είστε ανυπόμονοι, επιρρεπείς στην προδοσία!
  Ο Βλάντισλαβ γέλασε και παραλίγο να καταπιεί μια σκληρή απάντηση από τους μαχητές του Shitmenstan. Η εικόνα της μάχης έχει αλλάξει κάπως. Ο εχθρός φαινόταν ανεξάντλητος, εισάγοντας όλο και περισσότερες νέες δυνάμεις στη μάχη. Ιδιαίτερα επικίνδυνα ήταν τα υπερ-θωρηκτά, τεράστια σαν αστεροειδείς, που σιγά σιγά έμοιαζαν να βάφονται με συμπαθητικό μελάνι (που εμφανιζόταν όταν τους ανάβεις μια λάμπα) εμφανίστηκαν από το κενό. Ο Σίτμαν προσπάθησε να λυγίσει πρώτα απ' όλα τα πλευρά, να κάνει έναν ελιγμό περιφέρειας, πιθανότατα για να δημιουργήσει ένα καζάνι στο διάστημα.
  Τα στρατεύματα της Μεγάλης Ρωσίας πολέμησαν θαρραλέα και ταυτόχρονα δεν απέφευγαν από ελιγμούς. Χρησιμοποιήθηκε λοιπόν η μέθοδος, κινητή άμυνα, καθώς και τολμηροί ελιγμοί και καταδύσεις. Για παράδειγμα, τα καταδρομικά μάχης και οι μάχες του διαστημικού στρατού της Μεγάλης Ρωσίας είτε εξαφανίστηκαν είτε, αντίθετα, εμφανίστηκαν στο πίσω μέρος ενός εφιαλτικού αντιπάλου. Θύμιζε ψάρι που κυνηγούσε σε μια τρύπα πάγου - βγήκαν στην επιφάνεια, άρπαξαν θήραμα (κάποιο είδος χειμερινού εντόμου και αν ο κυνηγός ήταν γατόψαρο, τότε πουλί!) Και ξανά στην τρύπα. Σε αυτή την περίπτωση, τα πλοία του Dermostan χάθηκαν αμέσως, άρχισαν να στριμώχνονται μεταξύ τους και μάλιστα άνοιξαν πυρ το ένα στο άλλο. Αστεία έκρηξη πλάσματος με καύση αστροπλοίων. Για παράδειγμα, ακόμη και ένα υπερ-θωρηκτό, έχοντας δεχθεί πολλά χτυπήματα πυραύλων θερμοπρεόν, φλεγόμενα από μπλε και πράσινες φλόγες. Στη συνέχεια, ο μεγάλος πολεμιστής (συνεχίζοντας να καταστρέφει τους χαζούς που κολλούσαν σαν φύλλο μπάνιου!) Ένας φίλος είδε μια εικόνα μέσα σε ένα φλεγόμενο υπερ-θωρηκτό. Και τι εντυπωσιακός κολοσσός, ένα πλήρωμα που φτάνει τα δύο εκατομμύρια στρατιώτες και πενήντα εκατομμύρια ρομπότ!
  Οι μαχητές μέσα στο πλοίο είναι διαφορετικοί τύποι σκουπιδονιών: τρολ, καλικάντζαροι και αρκετοί υβριδικοί τύποι, για παράδειγμα οι πιο ογκώδεις: ένα μείγμα από τσιμπούρια και τσιγάρα, ή μάλλον ακόμα και αποτσίγαρα! Λοιπόν, τρομακτικά πλάσματα, σαν από ταινία τρόμου που σχεδίασε ένας τοξικομανής.
  Τα πλάσματα θέλουν απεγνωσμένα να τρέξουν μακριά, αλλά την ίδια στιγμή συγκρούονται μεταξύ τους, μαχαιρώνουν, κόβουν, δαγκώνουν. Εδώ εμφανίστηκε ένα μηχάνημα ξιφασκίας ειδικά σχεδιασμένο για μάχη επιβίβασης. Και είναι οπλισμένη: με ξίφη σχεδόν πλάσματος, και όχι ίσια, αλλά κυρτή για διάφορους ελιγμούς. Εδώ το πρώτο μηχάνημα ξιφασκίας χτύπησε το ζωντανό χάος όσων έτρεχαν έξω από το τεράστιο πλοίο που φλεγόταν από φωτιά. Αμέσως, κομμάτια από ψιλοκομμένο κρέας και απανθρακωμένα σώματα πέταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Μια φίλη εμφανίστηκε πίσω της, έμοιαζε με αράχνη, μόνο το άκρο ήταν τουλάχιστον τριάντα, και είχαν τη μορφή ρευμάτων εκμηδένισης ικανών να κόψουν ακόμη και έναν δεινόσαυρο στη μέση.
  Ένας από τους αξιωματικούς Shitmen φώναξε:
  - Α, μη με κόβεις! Το πιόνι έφαγε τη βασίλισσα!
  Αλλά δεν ήταν τυχερός, ένα αποτσίγαρο με τσιμπούρια, μόνο πιο αηδιαστικό, έπεσε πάνω στην κεραία και κρεμάστηκε τρυπημένο. Ωστόσο, το πώς τσιρίζει δεν ακουγόταν πια σε εκείνη την πιο άγρια, διαρκώς αυξανόμενη κακοφωνία. Γλώσσες από φλόγες πλάσματος princeps, κυρίως μπλε και πορτοκαλί, σάρωσαν τους τρομαγμένους μαχητές του Shitton, προκαλώντας τους να τηγανιστούν. Και οι μηχανές ξιφασκίας έσκασαν μέσα στο υπερ-θωρηκτό. Προφανώς στο πρόγραμμά τους αποτυπώθηκε ξεκάθαρα: σκότωσε, σκότωσε και ξανασκότωσε! Και ποιους, στην πραγματικότητα, δεν τους νοιάζει. Και οι διάδρομοι ήταν θορυβώδεις τρομερό giperrubka.
  Ωστόσο, τώρα η υπερφλόγα έχει ήδη φτάσει στις μηχανές ξιφασκίας, καθώς και πολλά καλικάντζαρια, και νύχια - αποτσίγαρα έχουν ήδη θρυμματιστεί σε φωτόνια. Έτσι το υπερ-θωρηκτό άρχισε σταδιακά να αποσυντίθεται σε πολλά μέρη. Αν και το σχίσμα προχώρησε αργά, δεν φαινόταν καθόλου λιγότερο δυσοίωνο. Ειδικά στο φόντο πολλών άλλων, είτε μινιατούρων σουπερνόβα που αναβοσβήνουν, είτε αντίστροφα, τσαλακωμένων αστροπλοίων. Δυστυχώς, όχι μόνο το Dermostan, αλλά η Μεγάλη Ρωσία.
  Για παράδειγμα, ένα καταδρομικό με το έμβλημα του σφυροδρέπανου έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε ένα εχθρικό dreadnought. Όταν δύο μάζες συγκρούονται με υποφωτεινή ταχύτητα, ισοδυναμεί με εμβολισμό ενός πυραύλου εκμηδένισης. Δάκρυα με συντριπτική δύναμη (αν μπορείτε να το θέσετε έτσι, φυσικά). Η έκρηξη άνθισε σαν τουλίπα με πολύχρωμα πέταλα, καταπίνοντας ξαφνικά ό,τι υπάρχει γύρω στα άλλα δώδεκα χιλιόμετρα. Ο Vladislav-Adolf το έθεσε:
  - Και τα παιδιά μας φαίνεται να είναι ήδη στον παράδεισο!
  Η ξανθιά παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Ο Παράδεισος είναι το μόνο καλό μέρος όπου κανείς δεν βιάζεται να πάει, ακόμα κι αν είναι στην κόλαση!
  Ο χτυπητής στο Χίτλερ συμφώνησε:
  - Αυτά είναι τα παράδοξα του σύμπαντος. Δεν θέλουμε να μπούμε σε ένα καλό μέρος, αλλά ένα κακό από μόνο του είναι εθιστικό! Επομένως, δεν είναι καν σαφές τι είναι καλύτερο, η ζωή ή ο θάνατος.
  Το κορίτσι φιλοσοφικά παρατήρησε:
  - Η ζωή είναι πάντα καλύτερη από τον θάνατο. Δεν είναι περίεργο που σχεδόν όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν έτσι. Ωστόσο, η γνώμη των ανθρώπων, όπως όλα τα άλλα στον κόσμο μας, είναι σχετική.
  Ο Φύρερ, έχοντας κάνει άλλη μια μάλλον πονηρή στροφή, που του επέτρεψε να καταρρίψει ένα διθέσιο, που σημαίνει ένα πολύ πιο ακριβό και πλούσια οπλισμένο μαχητή (πόσο όμορφα έσκασε, σαν ένα πυροτέχνημα πολύπλοκων συνδυασμών πυροτεχνικών υλικών φούντωσε) τα μαργαριτάρια της διάσπασης ύλης σκορπισμένα στο κενό. Ο Vladislav-Adolf παρατήρησε:
  - Οι ιδέες των ανθρώπων, τόσο για τη φύση όσο και για τον Θεό, είναι πολύ αντιφατικές. Γενικά, υπάρχει ακόμη και η έννοια του αντιδραστικού, δηλαδή ακόμη και ενός καταστροφικού μυαλού, που κάνει έναν άνθρωπο να οδηγεί καθόλου με έναν τρόπο που πρέπει να επιτάσσουν τα πραγματιστικά ένστικτα και οι σκέψεις σκοπιμότητας.
  Η ξανθιά που με δυσκολία βγήκε από μια σκληρή βουτιά (και επίσης να κάνει όταν επτά μαχητές ορμήσουν πάνω σου ταυτόχρονα), είπε:
  - Εγκαταλείψτε την πραγματιστική - ενεργοποιήστε τα μαθηματικά!
  - Δεν είναι αστείο! - απάντησε ο Βλάντισλαβ.
  Ξαφνικά, μπροστά στον καπετάνιο της ναυτικής αεροπορίας, εμφανίστηκε μια εικόνα από το διοικητήριο του στρατού της Μεγάλης Ρωσίας. Πράγματι, αυτό είναι, φυσικά, ένα δώρο, η ικανότητα να διεισδύσει στα ιερά των αγίων και ακόμη και να αναγνωρίσει, έστω και αν όχι τις προθέσεις κάποιου άλλου, αλλά από δική του εντολή.
  Εδώ είναι το θωρηκτό ναυαρχίδα, μια εντυπωσιακή διάμετρος εκατό χιλιομέτρων, η ναυαρχίδα του διαστημικού στρατού της Μεγάλης Ρωσίας. Και αυτό το πλοίο, φυσικά, πολεμά επίσης, γιατί δεκάδες χιλιάδες ισχυρές κάννες πυροβολικού δεν μπορούν να είναι καταδικασμένες σε αδράνεια. Ωστόσο, το ναυαρχίδα υπερ-θωρηκτό προσπαθεί να δράσει σε συγχρονισμό με άλλα πλοία κεφαλαίου. Είναι αδύνατο για τον εχθρό να δώσει την παραμικρή πιθανότητα να καταστρέψει τη ναυαρχίδα, όπου βρίσκεται η κύρια διοίκηση της μοίρας του διαστημικού στρατού της Μεγάλης Ρωσίας.
  Ακόμη και παραδόξως, ο γενικός διοικητής και μονάρχης είναι απλώς ένα έμβρυο που βρίσκεται στη μήτρα. Η ίδια η μητέρα είναι βυθισμένη σε μια κατάσταση ύπνου όπως η αναστολή κινουμένων σχεδίων, γιατί διαφορετικά η εκτέλεση των καθηκόντων της θα ήταν πολύ επώδυνη. Και η λειτουργία του ήδη επαρκώς αναπτυγμένου, που έχει άκρα και, το πιο σημαντικό, έναν αρκετά μεγάλο εγκέφαλο του εμβρύου-μονάρχη παρέχεται από πολυάριθμες κυβερνητικές μονάδες. Το ίδιο το μικρόβιο, που βασιλεύει στη Μεγάλη Ρωσική Αυτοκρατορία, αισθάνεται αρκετά άνετα.
  Ναι φυσικά και τον βαραίνει η ανάγκη, εδώ και ένα χρόνο είναι μέσα στη μητέρα του. Μπορεί κανείς μόνο να ονειρεύεται να τρέχει, να κινεί οτιδήποτε. Και αυτά είναι οδυνηρά όνειρα, γιατί η γέννηση σημαίνει άμεση εξαφάνιση. Το έμβρυο επικοινωνεί με τον έξω κόσμο χρησιμοποιώντας σαρωτές. Φυσικά, δεν δείχνουν την πραγματική εμφάνιση του επιβλητικού εμβρύου, αλλά μια εικόνα πιο ικανή να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Συγκεκριμένα, ένας όμορφος νεαρός εμφανίζεται με τη μορφή ενός αγέννητου βασιλιά. Δίνει διαταγές στα στρατεύματα με καθαρή, επιβλητική φωνή:
  - Χρησιμοποιήστε την αρχή της ελαστικής άμυνας. Ακριβώς όπως πριν από χιλιάδες χρόνια, οι αδύναμες δυνάμεις, κατώτερες σε αριθμούς, χρησιμοποίησαν το αναμφισβήτητο γεγονός ότι μια μικρότερη μάζα είναι πολύ πιο ευκίνητη από μια μεγάλη. Αφού μια πενιχρή μάζα χαρακτηρίζεται από ασήμαντη αδράνεια!
  Το κορίτσι στρατάρχης επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά ... Η ικανότητα ελιγμών του στρατού είναι το κλειδί της νίκης. Φυσικά, οι ακρότητες πρέπει να αποφεύγονται. Άλλωστε το μυρμήγκι δεν είναι ο βασιλιάς των θηρίων!
  Ο Πολέμαρχος των Εμβρύων χαμογέλασε.
  - Τα πιο θανατηφόρα πλάσματα είναι τα βακτήρια. Αν και όχι, ίσως ούτε καν ιοί! Αν και πρωτόγονος οργανισμός, αλλά αποτελεσματικός! Εδώ ο εχθρός συγκέντρωσε τεράστιες δυνάμεις, σχεδόν από ολόκληρη την οικουμένη, που σημαίνει ότι εξέθεσε τις υπόλοιπες περιοχές.
  Το Elf Marshal Fego με μωβ και πορτοκαλί κοτσιδάκια παρατήρησε:
  "Μερικές φορές ένα φαινομενικά ασήμαντο πλεονέκτημα είναι αρκετό για να κερδίσεις σε ένα περιορισμένο τμήμα του μετώπου. Τέτοιο είναι το περίεργο αξίωμα πολλών μαχών, διαφόρων πολιτισμών!
  Ο Αυτοκράτορας του Εμβρύου γέλασε μέσα από τους σαρωτές.
  - Σε αυτή την περίπτωση, βλέπετε τη ρίζα.
  Εν τω μεταξύ, οι αρμάδες του Dermostan προσπάθησαν να ανασυνταχθούν εν κινήσει. Μια πολύ σημαντική ρεζέρβα τους πλησίασε από πίσω. Χιλιάδες μεγάλα διαστημόπλοια και εκατομμύρια μικρότερα πλοία απογειώθηκαν χρησιμοποιώντας το σχηματισμό καμπάνας. Ως αποτέλεσμα, η δύναμη πυρός των παρασίτων έχει αυξηθεί σημαντικά. Το κορίτσι του στρατάρχη είπε ενθουσιασμένη:
  - Να άλλο ένα ατού που πέταξε ο μπάσταρδος αντίπαλος. Παρ 'όλα αυτά, η νοημοσύνη μας δεν ήταν αρκετά στο ίδιο επίπεδο, η δυνατότητα εισαγωγής τόσο τεράστιου αριθμού δυνάμεων δεν παρέχεται.
  Το ολόγραμμα του αυτοκράτορα με τη μορφή αγοριού κλώτσησε το ξίφος. Το βλήμα έπεσε στην πύλη. Ανατινάχθηκε σχεδόν αμέσως. Πρώτα, μια λάμψη που βγάζει τα μάτια, και μετά η ανάπτυξη ενός μωβ μύκητα, καταστρέφοντας τα πάντα εντός της εμβέλειας του όπλου του θωρηκτού. Το αγόρι με ολόγραμμα είπε:
  - Εδώ είναι ένα εκπληκτικό σκοράρισμα μπάλες! Λοιπόν, αφήστε τους αντιπάλους να απλώσουν. Του έχω μια έκπληξη.
  Ο Elf Fego κοίταξε την εικόνα της μάχης με κάποια αμφιβολία. Η αρμάδα του Dermostan φαινόταν οδυνηρά τρομερή. Ειδικά υπερ-θωρηκτά, των οποίων η διάμετρος έφτανε τα διακόσια πενήντα χιλιόμετρα. Το ξωτικό θυμήθηκε ξαφνικά τον πλανήτη του... Έχει μια ειδυλλιακή φύση εκεί, δεν υπάρχουν καν έντομα που ρουφούν το αίμα. Και λιοντάρια... Λοιπόν, όχι ακριβώς λιοντάρια, αλλά υβρίδια με κενταύριο. Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ένα όμορφο θηρίο: το σώμα ενός λουλουδιού αραβοσίτου και η χρυσή χαίτη αναπτύσσεται στον άνεμο. Επιπλέον, τα άνθη αραβοσίτου αλλάζουν απόχρωση... Αμέσως, η ειλικρινής ασχήμια στρέφεται τόσο εναντίον ανθρώπων όσο και εναντίον ξωτικών.
  Ο ξανθός στρατάρχης είπε:
  "Δεν ξέρουμε πόσες εφεδρείες έχει ο εχθρός, αλλά μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να μετακινήσουμε το σύνταγμά μας ενέδρας.
  Ο αυτοκράτορας των μικροβίων απάντησε:
  - Τώρα δεν είναι η ώρα να δείξουμε τις κάρτες!
  Το κορίτσι του στρατάρχη προσπάθησε να διαφωνήσει:
  - Αν πεθάνει ο λαός μας, δεν θα υπάρχει κανείς να πολεμήσει!
  Και τότε βρέθηκε ο διοικητής-έμβρυο:
  - Δεν μπορείς να κερδίσεις έναν πόλεμο χωρίς απώλειες. Στο σκάκι μπορείς, αλλά σε μια πραγματική μάχη δεν μπορείς! Ο αδίστακτος νόμος του πολέμου - οι απώλειες είναι σαν τη βροχή που ποτίζει τους βλαστούς της νίκης, απλά πρέπει να φροντίσεις οι απώλειες να μην εξελιχθούν σε νεροποντή που ξεβράζει τους βλαστούς! - Τότε το ολόγραμμα που εστάλη από τη μήτρα έγινε ξαφνικά ένα πιο ευγενικό πρόσωπο. - Αλλά μη νομίζετε, για να μειώσετε τις απώλειες, ειδικά από τα πυρά των υπερ-θωρηκτών, αφήστε τα διαστημόπλοια της Μεγάλης Ρωσίας να φύγουν σε σπείρα.
  Ο Στρατάρχης των Ξωτικών υποστήριξε τον Ανώτατο Διοικητή του Εμβρύου:
  - Ακριβώς, έτσι ακριβώς. Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσες δυνάμεις θα μπορέσει να πετάξει ο εχθρός έξω από τον κάτω κόσμο.
  Πράγματι, τα διαστημόπλοια του Shitton προσπάθησαν να κινηθούν σε ένα πυκνό κοπάδι. Ταυτόχρονα, δεν εξοικονόμησαν καθόλου πυρομαχικά, πετώντας βλήματα σε εκατομμύρια, ενώ δεν νοιάζονταν καν για την ακρίβεια του χτυπήματος. Φαινόταν ότι δισεκατομμύρια σπίρτα χτυπούσαν στο κενό για να φουντώσουν με υπερπλασία, να κάψουν τα πάντα ζωντανά και κινούμενα και μετά να σβήσουν. Οι Ρώσοι πολεμιστές πυροβολούν με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, εδώ ο μεγάλος τρόμος του εχθρού βρόντηξε, σκορπίζοντας θραύσματα σαν κομφετί σαν κροτίδα. Θανατηφόρο κομφετί που κατέρριψε πολλά σκάφη του Shitton. Και ο αριθμός των κατεστραμμένων φρεγατών του καθάρματος πολιτισμού δεν είναι καθόλου υπολογίσιμος. Είναι αλήθεια ότι πεθαίνουν και ρωσικά πλοία. Εδώ το κατεστραμμένο καταδρομικό σε απόγνωση όρμησε σαν ρωσικό τανκ στο Kursk Bulge και εμπόδισε το υπερ-θωρηκτό του εχθρού. Εκατοντάδες χιλιάδες ζωές διακόπηκαν ταυτόχρονα, και φλεγόταν, ενώ ήταν σαν να ανατινάχθηκε ένας γιγάντιος σωλήνας από αγωγό αερίου.
  Ο στρατάρχης νάνος παρατήρησε με θλίψη:
  - Μας λυγίζουν, αλλά δεν τα παρατάμε! - Ο τετράγωνος διοικητής παρατήρησε (ή μάλλον, την ολογραφική του εικόνα, ο ίδιος ο νάνος βρισκόταν σε άλλο πλοίο της κατηγορίας Gross-dreadnought!). - Θα ήταν απαραίτητο να προκληθούν τουλάχιστον κάποιες αντεπιθέσεις στις γραμμές επικοινωνίας και ανεφοδιασμού του εχθρού.
  Ο αυτοκράτορας του εμβρύου χαμογέλασε μέσα από τα αγορίστικα ολογράμματά του.
  - Τι νομίζεις ότι είμαι - κορόιδο!
  Ο στρατάρχης των καλικάντζων γρύλισε και άπλωσε τα πόδια του:
  "Αλλά δεν σώζουν πυρομαχικά καθόλου. Αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά. Δεν είναι έτσι, κύριε μου;
  Ο Αυτοκράτορας του Εμβρύου αντιτάχθηκε:
  - Όχι έτσι! Ένας μεγάλος διοικητής είναι πιο πολύτιμος από ένα κεφάλι, οπότε ένα κράνος προσοχής και ένα καμουφλάζ πονηριάς δεν θα του κάνει κακό! Με λίγα λόγια, ο εχθρός εξακολουθεί να έχει τη γλυκιά ψευδαίσθηση ότι όλα είναι καλά μαζί του, αλλά στην πραγματικότητα η νίκη μας είναι ήδη κοντά! Το να χτυπάς απροσδόκητα, ισοδυναμεί με αντικατάσταση μιας γροθιάς με ένα ξίφος από κράμα χάλυβα!
  
  
  Ο WITTMAN ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  Μια μικρή αλλαγή στην ιστορία που συνδέεται με τη μεγάλη επιτυχία των Ναζί κατά τη διάρκεια της επίθεσης στις Αρδέννες. Οι Ναζί κινήθηκαν πιο γρήγορα, μπόρεσαν να περάσουν τις γέφυρες και να καταλάβουν τις αποθήκες με όπλα, πυρομαχικά και καύσιμα. Στην επιτυχία συνέβαλε και η συμμετοχή του Wittmann στην απεργία, η οποία, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, δεν πέθανε! Και τι? Οι πραγματικοί ήρωες δεν πεθαίνουν και είναι αθάνατοι! Ο Wittmann συνέχισε να παλεύει και να σκοράρει. Μετά την καταστροφή του 200ου τανκ, έγινε το πρώτο και μέχρι στιγμής το μοναδικό δεξαμενόπλοιο που του απονεμήθηκε ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η ιδιοφυΐα του Wittmann άλλαξε λίγο τον ρου της ιστορίας. Και οι Γερμανοί αποδείχτηκαν λίγο πιο επιτυχημένοι, πιο γρήγοροι, πιο αποτελεσματικοί. Και πέτυχαν αυτό που παραλίγο να συμβεί στην πραγματική ιστορία, αλλά κυριολεκτικά μερικές ώρες δεν ήταν αρκετές. Και έτσι οι αποθήκες κατελήφθησαν και ο γερμανικός στρατός απέκτησε συντριπτική δύναμη. Ως αποτέλεσμα, οι Βρυξέλλες καταλήφθηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί και Αμερικανοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν.
  Ο Στάλιν δεν βιαζόταν να επιτεθεί, θέλοντας να συντριβούν οι σύμμαχοι στη Δύση πιο δυνατά.
  Οι μάχες έδειξαν ότι το "Tiger" -2 είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο τόσο με όπλα όσο και με μετωπική θωράκιση. Οι Γερμανοί, βλέποντας ότι ο Κόκκινος Στρατός ήταν παθητικός στα ανατολικά, ανέπτυξαν πρόσθετες μονάδες στη μάχη και άρχισαν να αναπτύσσουν επιτυχία. Το Fritz πήρε επίσης τα νεότερα αυτοκινούμενα όπλα E-25, τα οποία είχαν μικρό μέγεθος και βάρος, αλλά ισχυρά όπλα και καλή θωράκιση, και το πιο σημαντικό, κινητικότητα.
  Ως αποτέλεσμα, νέες νίκες ... Οι Fritz είναι ήδη στο Παρίσι. Παίρνουν ξανά τη γαλλική πρωτεύουσα.
  Και ο Στάλιν θέλει αυτό - να σκοτωθούν οι σύμμαχοι και τότε ολόκληρη η Ευρώπη θα πάει στην ΕΣΣΔ.
  Πονηρή αλεπού Στάλιν... Αλλά και ο Τσόρτσιλ δεν είναι ηλίθιος. Όταν ο Ρούσβελτ πέθανε, μαζί με τον Τρούμαν, πήραν και συνήψαν ανακωχή με το Τρίτο Ράιχ. Ταυτόχρονα, αποσύροντας τα υπολείμματα των ηττημένων στρατευμάτων από τη Γαλλία. Και φυσικά με πλήρη ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου, ακόμη και με την προμήθεια καυσίμων και προμηθειών στο Τρίτο Ράιχ.
  Σε απάντηση, η Γερμανία κατάργησε τους αντισημιτικούς νόμους. Ωστόσο, οι Εβραίοι παρέμειναν στα στρατόπεδα, αλλά δεν τους κάηκαν, παρά μόνο τους ανάγκασαν να εργαστούν, ενώ οι Αμερικανοί έστελναν κονσέρβες και δημητριακά στα στρατόπεδα.
  Οι Γερμανοί έλυσαν τα χέρια τους στη Γαλλία και την Ιταλία. Τώρα ήταν ο Στάλιν που πρότεινε μια ξεχωριστή ειρήνη. Όμως ο Χίτλερ αρνήθηκε. Τον Ιούνιο ξεκίνησε η επίθεση του Φριτς. Τα πρώτα άρματα μάχης Ε-50 μπήκαν στη σειρά. Αλλά όπως αποδείχθηκε, το αυτοκίνητο δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Το βάρος του παρέμεινε υψηλό στους 65 τόνους σχεδόν, με μια πραγματική χαμηλότερη σιλουέτα από αυτή του Tiger-2, αλλά η θωράκιση ήταν του ίδιου πάχους, σαφώς ανεπαρκής, ειδικά κατά μήκος των πλευρών. Κάπως καλύτερο ήταν ένα πυροβόλο 88 mm και μήκος κάννης 100 EL. Έριξε δώδεκα φυσίγγια το λεπτό.
  Οι επιδόσεις οδήγησης πρόσθεσαν έναν πιο ισχυρό κινητήρα, επιταχύνοντας έως και 1200 ίππους. Σε γενικές γραμμές, το τανκ φυσικά προστέθηκε σε σχέση με το "Tiger" -2 και είχε λίγο πιο ορθολογική κλίση της θωράκισης, αλλά παρέμενε ευάλωτο από τα πλάγια.
  Το E-100 ήταν καλύτερα προστατευμένο, αλλά το μεγάλο του βάρος δυσκόλευε τη μεταφορά και την πολεμική χρήση. Τα αυτοπροωθούμενα πυροβόλα όπλα E-25 αποδείχθηκαν τα πιο επιτυχημένα, με πολύ χαμηλή σιλουέτα μετωπικής θωράκισης 120 mm με μεγάλη κλίση και ενσωματωμένη θωράκιση 82 και όπλο για το Tiger-2. ήταν τα καλύτερα αυτοκινούμενα όπλα της Βέρμαχτ και του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Επιτάχυνε στα εβδομήντα χιλιόμετρα την ώρα - ένας κινητήρας 700 ίππων, και ακόμη και κοχύλια IS-2 ρικοσέ στο μέτωπο.
  Οι Γερμανοί έδωσαν το κύριο χτύπημα από την Ουγγαρία, προσπαθώντας να σώσουν την περικυκλωμένη ακόμα Βουδαπέστη. Οι μάχες ήταν εξαιρετικά σκληρές.
  Η επίθεση ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου και οι άμυνες του Κόκκινου Στρατού ήταν πολύ ισχυρές. Οι Γερμανοί εξακολουθούν να έχουν λίγα άρματα της σειράς E, μόνο τα αυτοκινούμενα όπλα E-25 σε αρκετά μεγάλο αριθμό - είναι αρκετά απλό στην κατασκευή και φθηνό. Εδώ μέσα βρίσκονται δύο κορίτσια με μπικίνι. Το αυτοκίνητο είναι λιγότερο από ενάμιση μέτρο χαμηλότερα και χάρη σε αυτό είναι τόσο καλά προστατευμένο και οπλισμένο με σχετικά μικρό βάρος.
  Δύο κορίτσια Charlotte και Gerda, ξαπλωμένα, πυροβόλησαν τα σοβιετικά όπλα. Μπροστά τους θρυμματισμένα αυτοκίνητα, ραδιοελεγχόμενα, κινούνταν και καθάριζαν ναρκοπέδια.
  Η Red Charlotte εκτόξευσε το κανόνι της. Ξεπέρασε το σοβιετικό όπλο και κούνησε το στήθος της, που μόλις κάλυπτε μια λεπτή λωρίδα υφάσματος. Και εκείνη φώναξε:
  - Υπερπλάσμα μανίας φωτιάς!
  Και τότε η Γκέρντα θα τη χαστουκίσει επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και κελαηδάει:
  - Είμαι ένα πολύ ωραίο κορίτσι και όχι κακό ...
  Το αυτοκινούμενο όπλο κινείται μόνο του. Και σταματά από καιρό σε καιρό. Η μετωπική της θωράκιση έχει μεγάλη κλίση και αυτό παρέχει καλή προστασία. Στα σοβιετικά όπλα, τα κοχύλια είναι ευαίσθητα στα ricochets. Και τίποτα δεν απειλεί ένα τέτοιο αυτοκινούμενο όπλο στο μέτωπο. Εδώ μπορούν ακόμα να ξεπεράσουν το ταμπλό. Όμως τα κορίτσια δεν βιάζονται. Ένα αποτελεσματικό αυτοκινούμενο όπλο ξεπερνά το SU-100 σε διάτρηση θωράκισης και είναι επίσης καλύτερα προστατευμένο, πιο κινητό και ταυτόχρονα ελαφρύτερο.
  Και ο Κόκκινος Στρατός έχει λίγα στεγνωτήρια. Βασικά, το τανκ T-34-85, το οποίο δεν είναι αρκετά ισχυρό με όπλο, και η θωράκιση είναι μάλλον αδύναμη. Και το γερμανικό αυτοκινούμενο όπλο E-25, παρεμπιπτόντως, είναι ελαφρύτερο, πολύ ισχυρότερο σε πανοπλίες και όπλα.
  Τα κορίτσια τσακώνονται... Πολύ όμορφα και νέα. Και τα αυτοκινούμενα όπλα τους βομβαρδίζουν και ρίχνουν ...
  Οι Fritz, στο τέλος, κατάφεραν να διασχίσουν τη Βουδαπέστη. Μια πειστική νίκη, οι σοβιετικές μονάδες περικύκλωσαν. Πολλοί αιχμαλωτίστηκαν και σκοτώθηκαν.
  Είναι αλήθεια ότι οι απώλειες των Ναζί είναι απτές. Και όχι τόση δύναμη. Λοιπόν, αν εξακολουθεί να παράγεται εξοπλισμός, τότε το ανθρώπινο δυναμικό δεν επαρκεί.
  Και ο στρατός καλεί παιδιά και γυναίκες. Ή αλλοδαποί, αλλά αυτοί δεν είναι αρκετά αξιόπιστοι.
  Ωστόσο, οι μάχες συνεχίζονται... Ο Κόκκινος Στρατός αντιστέκεται πολύ πεισματικά, υπάρχουν πολλές αμυντικές γραμμές. Οι Γερμανοί προχωρούν άλλα εκατό χιλιόμετρα και σταματούν. Όχι αρκετή δύναμη. Και ο ίδιος ο Κόκκινος Στρατός προχωρά στην επίθεση. Αλλά επίσης δεν έχει μεγάλη επιτυχία και σπρώχνει ελαφρώς τους Γερμανούς πίσω.
  Μέχρι να έρθει ο χειμώνας... Η πρώτη γραμμή σταθεροποιείται. Ο Κόκκινος Στρατός τον Ιανουάριο του 1946 θα συνεχίσει να προελαύνει στην Ανατολική Πρωσία και την Πολωνία, αλλά προχωρά ελαφρά.
  Οι Γερμανοί δεν κουνάνε τη βάρκα τον χειμώνα. Οι μάχες είναι αιματηρές. Αλλά η πρώτη γραμμή είναι ανενεργή...
  Και έρχεται μια περίοδος χαρακτηριστική του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Η πρώτη γραμμή γίνεται ανενεργή. Οι Γερμανοί και τα ξένα τμήματα προχωρούν το καλοκαίρι και ο Κόκκινος Στρατός το χειμώνα. Και κανείς δεν μπορεί να πετύχει σημαντική επιτυχία.
  Χρόνο με το χρόνο ο πόλεμος συνεχίζεται. Οι Γερμανοί προηγούνται κάπως από την ΕΣΣΔ στην ανάπτυξη αεριωθούμενων αεροσκαφών. Στην ΕΣΣΔ, μόλις το 1949 εμφανίστηκε το MIG-15 σε μαζική παραγωγή. Αλλά από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί είχαν εκείνη τη στιγμή ME-462 και XE-362. Και το πιο σημαντικό, ντίσκο που δεν μπορούν να καταρριφθούν από ένα ισχυρό laminar jet με φορητά όπλα.
  Στα τανκς, η γερμανική σειρά "Ε" ... Αντίθετα, εμφανίστηκαν τα T-54 και IS-7. Αλλά οι Γερμανοί ανέπτυξαν στη συνέχεια τη σειρά AG - μια πιο τέλεια πυραμιδική.
  Κανείς όμως δεν είχε το πλεονέκτημα. Η πρώτη γραμμή παραμένει ακίνητη.
  Μέχρι που πέθανε ο Στάλιν τον Μάρτιο του 1953...
  Και τότε, εκμεταλλευόμενοι κάποια σύγχυση στην ηγεσία του κόμματος και τον αγώνα για την εξουσία, οι Γερμανοί μπόρεσαν να τα καταφέρουν. Στη συνέχεια, όμως, μετά τη σύλληψη και την εκτέλεση του Μπέρια, ο διορισμός του Βασιλέφσκι, του μεγάλου στρατηγού, ως Ανώτατου Γενικού Διοικητή και η ενίσχυση του Επικεφαλή της Κρατικής Επιτροπής Άμυνας Malenkov. Η πρώτη γραμμή έχει σταθεροποιηθεί εντός των συνόρων της Ευρώπης.
  Οι Γερμανοί, ενώ υπήρχε μια περίοδος αγώνα για την εξουσία στην ΕΣΣΔ, μπόρεσαν να φτάσουν στο Νέμαν και να ανακαταλάβουν τα Βαλκάνια, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σλοβακία, την Ελλάδα, την Αλβανία και ανέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της Ευρώπης.
  Αλλά η πρώτη γραμμή σταθεροποιήθηκε ξανά ήδη στα σύνορα της ΕΣΣΔ το 1941 ...
  Και μετά Δεκέμβριος 1955 ... Ο Κόκκινος Στρατός τον χειμώνα, σύμφωνα με την παράδοση, προχωρά ξανά. Πόσα χρόνια συνεχίζεται ο πόλεμος; Φρίκη δεκατέσσερα και μισό! Και δεν υπάρχει τέλος!
  Όσο ο Χίτλερ είναι ζωντανός, ο πόλεμος δεν θα τελειώσει. Ο Malenkov κλίνει προς την ειρήνη εντός των πρώην συνόρων μέχρι τις 22 Ιουνίου 1941. Όμως ο Χίτλερ είναι πεισματάρης και θέλει να κερδίσει με κάθε κόστος!
  Ο Κόκκινος Στρατός προχωρά. Το νεότερο τανκ IS-12 μπαίνει στη μάχη. Ένα μηχάνημα με όπλο στο διαμέτρημα 203 - χιλιοστών. Μεγάλο, με δέκα πολυβόλα. Και έξι κορίτσια - μέλη του πληρώματος. Δοκιμάζουν το πρώτο μοντέλο δεξαμενής. Είναι πολύ μεγάλο και βαρύ. Είναι το αυτοκίνητο αποδοτικό; Κορίτσια, παρά τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου και τον παγετό, με ένα μπικίνι. Είναι αλήθεια ότι η δεξαμενή έχει τον πιο πρόσφατο κινητήρα αεριοστροβίλου και είναι ζεστό μέσα σε αυτό. Επιπλέον, τα ίδια τα έξι κορίτσια δεν είναι απλά.
  Αγωνίζονται από το σαράντα πρώτο έτος. Και κάποτε ήμουν σχεδόν γυμνός σε κάθε καιρό. Μάλιστα, όταν είσαι συνέχεια με μπικίνι, ήδη σταματάς να παγώνεις. Και το δέρμα γίνεται ελαστικό και δυνατό.
  Κορίτσια με γυμνά πόδια οδηγούν μια φονική μηχανή. Είναι πραγματικά χαριτωμένα και όμορφα.
  Η Alenka είναι ο κύριος και διοικητής του πληρώματος εδώ. Αυτό που μόνο το κορίτσι δεν έχει δει στα δεκατέσσερα και μισά χρόνια πολέμου. Εκεί που δεν έχει πάει. Πέρασε το μέτωπο από τη Βρέστη στο Στάλινγκραντ, από το Στάλινγκραντ στον Βιστούλα και τώρα προχωρούν στην περιοχή του Μπιαλίστοκ. Το ίδιο το Bialystok εξακολουθεί να κρατείται από τους Γερμανούς. Η πρώτη γραμμή σχηματίστηκε σταθερή. Και έσκαψε τάφρους αξιοπρεπώς.
  Οπότε, στην πραγματικότητα, ο πόλεμος είναι ατελείωτος... Και μπορεί να συνεχιστεί πάνω από ένας χρόνος. Και τι θέλει αυτός ο πεισματάρης Χίτλερ;
  Και εδώ οι ΗΠΑ και η Βρετανία δεν θέλουν ειρήνη μεταξύ της ΕΣΣΔ και του Τρίτου Ράιχ. Θέλουν και οι δύο πλευρές να εκμηδενιστούν εντελώς.
  Τα κορίτσια στο IS-12 προχωρούν. Η μετωπική θωράκιση της δεξαμενής είναι 450 mm υπό γωνία. Τα βλήματα αναπηδούν. Και τα κορίτσια πυροβολούν.
  Αλλά μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο ένα τέτοιο τανκ στην ΕΣΣΔ. Το IS-10 βρίσκεται ήδη στη σειρά, αλλά ζυγίζει πενήντα τόνους. Το IS-7 εξακολουθεί να παράγεται ως T-54. Μεταξύ των μαζικής παραγωγής εμφανίστηκε και το T-55, αλλά μέχρι στιγμής μόλις μπαίνει στη σειρά. Οι Γερμανοί έχουν πυραμιδικές δεξαμενές. Επίσης πολύ δυνατό και τέλειο. Και πιστόλια υψηλής πίεσης με κοντές κάννες.
  Άρα ο αγώνας θα είναι ο πιο σοβαρός. Η Natasha και η Anyuta πυροβολούν από ένα ισχυρό όπλο πλοίου και τρίζουν:
  - Θα υπάρχει η σημαία μας πάνω από το Βερολίνο!
  Και έβγαλαν τα λευκά, μαργαριταρένια δόντια τους. Και μην σταματάτε τα κορίτσια με τις δικές μου.
  Δύο οβίδες χτύπησαν τη μετωπική θωράκιση... Ρικοσκούν. Όχι, το IS-12 είναι ένα σοβαρό αυτοκίνητο και δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρεις.
  Όμως το IS-7 που κινείται στα δεξιά των κοριτσιών, φαίνεται ότι δέχθηκε από πυροβόλο υψηλής πίεσης, χτύπησε και σταμάτησε. Χάλασε την ομορφιά.
  Η Αλένκα, παίζοντας με τους κοιλιακούς της μύες, τραγουδά:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στον κόσμο μας, ο Νεύτων ανακάλυψε ότι δύο φορές δύο κάνουν τέσσερα!
  Οι μάχες συνεχίζονται ακόμη αμείωτοι. Το σοβιετικό κανόνι χτυπά τους Γερμανούς. Η μεγάλη Marusya εισάγει κοχύλια στη βράκα. Τέτοια είναι η ζωή και η μοίρα των κοριτσιών. Και τραγουδούν:
  Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει! Ρώσοι λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, Ρώσοι λύκοι χαιρετούν τους ήρωες!
  Ο Αυγουστίνος σκαρφίζεται από πολυβόλα, λέει:
  - Ιερός πόλεμος! Θα είναι η νίκη μας! Σημαία της Ρωσίας εμπρός, δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και πάλι το φονικό κανόνι βροντάει, και ακούγεται:
  Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει! Οι Ρώσοι λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, ξέρεις ότι έχουν ψύχραιμο χέρι!
  Μαρία αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά κατευθύνει το τανκ και τρίζει:
  - Ας τσακίσουμε τους φασίστες!
  Οι Γερμανοί δυσκολεύονται, οι μάχες είναι επίσης σε πλήρη εξέλιξη στον ουρανό. Αλλά μέχρι στιγμής, το MIG-15 είναι κατώτερο σε ταχύτητα και οπλισμό από τις γερμανικές μάρκες. Η μάχη είναι άνιση για έναν ποιητή.
  Huffman, αυτός ο αξιόλογος πιλότος άσος έκανε μια καλή καριέρα στα χρόνια του πολέμου. Περισσότερο σαν καταπληκτικό και φανταστικό. Αφού έφτασε στα τριακόσια αεροσκάφη, έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια ξίφη από φύλλα βελανιδιάς και διαμάντια. Φτάνοντας στα τετρακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Για πεντακόσια αεροπλάνα έλαβε το Τάγμα του Γερμανικού Αετού με διαμάντια και μετά από χίλια τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και έχοντας φτάσει τις δύο χιλιάδες αεροσκάφη, έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σταυρού του Ιππότη.
  Ο μοναδικός πιλότος μπόρεσε να κάνει πολλές εναέριες νίκες. Κι όσο ζούσε ακόμα. Ο Χάφμαν προήχθη πρόσφατα στον βαθμό του στρατηγού. Αλλά και πάλι πέταξε σαν συνηθισμένος πιλότος.
  Όπως λένε, δεν καίγεται στη φωτιά και δεν βυθίζεται στο νερό. Μέσα στα πολλά χρόνια του πολέμου, ο Χάφμαν απέκτησε το ένστικτο του κυνηγού. Έγινε ένας υπερ-θρυλικός πιλότος και πολύ δημοφιλής. Αλλά είχε έναν ισχυρό ανταγωνιστή - την Αγαύη, η οποία ξεπέρασε επίσης τον αριθμό των δύο χιλιάδων κατεδαφισμένων αυτοκινήτων. Και πρόλαβε τον Χάφμαν. Αλλά είναι ακόμα πολύ νέα, και δεν έχει χάσει ακόμη ούτε έναν μαχητή.
  Η κοπέλα πίεσε τα πεντάλ με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της, πυροβόλησε με αεροβόλα. Και εδώ καταρρίφθηκαν τέσσερα σοβιετικά οχήματα MIG-15.
  Η Αγαύη γελάει και λέει:
  Ως ένα βαθμό, είμαστε όλοι σκύλες! Αλλά έχω ατσάλινα νεύρα!
  Και πάλι το κορίτσι γυρίζει. Καταρρίπτει επτά σοβιετικά αεροσκάφη με μια έκρηξη - έξι MiG και ένα TU-4, και τσιρίζει:
  - Γενικά, αν όχι σούπερ, τότε υπερ!
  Η αγαύη, φυσικά, είναι μια σκύλα. Πιλότος από τον Εωσφόρο. Πολύ όμορφο ξανθό μελί.
  Εδώ δίνει άλλη μια έκρηξη και καταρρίπτει οκτώ σοβιετικά αεροσκάφη MIG-15 ταυτόχρονα και τσιρίζει:
  - Είμαι η πιο δημιουργική και αντιδραστική!
  Το κορίτσι δεν είναι πραγματικά ανόητο. Όλα είναι δυνατά και όλα είναι δυνατά. Μην την αποκαλείς ιδιωτική.
  Και τα πόδια είναι τόσο μαυρισμένα, τόσο χαριτωμένα ...
  Αλλά η Μιραμπέλα παλεύει εναντίον της ... Για πολύ καιρό, ο Κοζεντούμπ ήταν ο καλύτερος σοβιετικός άσος. Συνέλεξε έξι χρυσά αστέρια του ήρωα της ΕΣΣΔ, έχοντας καταρρίψει εκατόν εξήντα επτά αεροσκάφη. Μετά όμως πέθανε. Τότε κανείς δεν μπορούσε να ξεπεράσει το ρεκόρ του. Και μόλις πρόσφατα η Mirabela ξεπέρασε τον Kozhedub. Και έχοντας καταρρίψει πάνω από εκατόν ογδόντα αεροσκάφη, έγινε επτά φορές ήρωας της ΕΣΣΔ.
  Αυτό είναι το κορίτσι εξολοθρευτής! Όπως θα σταματήσει ένα άλογο που καλπάζει και θα μπει σε μια φλεγόμενη καλύβα.
  Και ακόμα πιο σκληρό.
  Η Μιραμπέλα είχε μια δύσκολη μοίρα. Κατέληξα σε μια παιδική, εργατική αποικία. Ξυπόλητη και φορώντας μια γκρίζα ρόμπα, έκοψε ξύλα και πριόνισε κορμούς. Ήταν τόσο δυνατή και υγιής. Σε έντονους παγετούς πήγαινε ξυπόλητη και με πιτζάμες φυλακής. Και τουλάχιστον μια φορά θα φτερνιζόταν.
  Φυσικά τέτοιο φαινόμενο σημειώθηκε και στα μέτωπα. Για πολύ καιρό, ο Μιραμπέλα πολέμησε στο πεζικό και στη συνέχεια έγινε πιλότος. Η Μιραμπέλα έλαβε το πρώτο της βάπτισμα του πυρός στη μάχη κοντά στη Μόσχα, όπου πήγε αμέσως μετά την αποικία. Και εκεί έδειξε ψύχραιμος.
  Πολέμησε ξυπόλητη και σχεδόν γυμνή στο τσουχτερό κρύο, που κυριολεκτικά παρέλυσε τη Βέρμαχτ. Τόσο καταραμένο και ανίκητο κορίτσι ήταν. Και τα κατάφερε μαζικά.
  Ο Μιραμπέλα πίστευε στην επικείμενη νίκη της ΕΣΣΔ. Όμως ο χρόνος περνάει. Όλο και περισσότερα θύματα, αλλά η νίκη δεν έρχεται. Και γίνεται πραγματικά ανατριχιαστικό.
  Η Μιραμπέλα ονειρεύεται νίκες και επιτεύγματα. Έχει επτά αστέρια της ΕΣΣΔ - αυτό είναι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Και διάολε, της αξίζουν τα βραβεία της! Και θα φέρει τον σταυρό των όπλων και όχι μόνο. Ακόμα κι αν πέθανε ο Στάλιν, η υπόθεση του ζει!
  Μπαίνει η κοπέλα και παγώνει... Γκρεμίζει το γερμανικό XE-362 και τσιρίζει:
  - Αεροβατικά! Και ένα καταραμένο νέο πλήρωμα!
  Πραγματικά, είναι υπέροχο κορίτσι. Μια πραγματική κόμπρα είναι επίσης ικανή για πολλά.
  Η Μιραμπέλα είναι νέο αστέρι....
  Οι μάχες συνεχίζονται για αρκετές ημέρες, μέχρι να έρθει το νέο έτος ... Το σοβιετικό IS-12 έλαβε ζημιά στους κυλίνδρους και τις ράγες - επισκευάζεται. Ναι, ένας τόσο σκληρός και ανελέητος πόλεμος. Και πόσο θα διαρκέσει;
  Και όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι ο Wittmann επέζησε από τις μάχες στη Δύση.
  Ο ίδιος ο Wittmann πολέμησε για κάποιο διάστημα σε πλήρωμα τανκ. Έχοντας φέρει το λογαριασμό σε τριακόσια οχήματα, χωρίς να υπολογίζονται τα όπλα, οι όλμοι, τα φορτηγά, οι μοτοσικλέτες και άλλα πράγματα, του απονεμήθηκε: ο Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια και προήχθη σε στρατηγό.
  Μετά από αυτό, δεν αγωνίστηκε άλλο. Αλλά από την άλλη πλευρά, διοικούσε τον έκτο, στρατό αρμάτων μάχης SS.
  Ο Kurt Knipsel έγινε ο πιο παραγωγικός άσος στο τανκ της Wehrmacht. Αλλά μόνο μετά από πεντακόσια κατεστραμμένα τανκς έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού.
  Κάπως στερημένα αποδείχθηκαν βραβεία. Είναι αλήθεια ότι, έχοντας φτάσει σε χίλιες δεξαμενές, τελικά έλαβε: τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Ο Kurt Knipsel είναι μια πολύ αποτελεσματική μηχανή μάχης. Πολέμησε σε διαφορετικά τανκς. Ήταν και πυροβολητής και διοικητής. Για πολύ καιρό ήταν μπροστά από όλους χωρίς ανταγωνισμό.
  Αλλά εδώ είναι η ομορφιά Gerda, ήταν ήδη σε θέση να τον φτάσει. Τα κορίτσια πάλεψαν καλά. Μετά όμως είχαν ένα διάλειμμα. Και οι τέσσερις καλλονές έμειναν έγκυες και έφεραν στον κόσμο ένα ζευγάρι: έναν γιο και μια κόρη. Αλλά μετά το διάλειμμα, πρόλαβαν γρήγορα.
  Και τώρα η Γκέρντα παρέκαμψε τον Κνίζελ.
  Πώς μπορούν να το αποφύγουν; Τσακώνονται ξυπόλητοι και με μπικίνι. Τα κορίτσια έκαναν άλλο ένα διάλειμμα, έχοντας ξανά γεννήσει παιδιά. Και τώρα πλησίαζαν τον αριθμό των δύο χιλιάδων κατεστραμμένων δεξαμενών. Και μπορούσαν να υπολογίζουν σε μια άνευ προηγουμένου ανταμοιβή: το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Ορίστε τα κορίτσια!
  Η Γκέρντα πυροβολεί το σοβιετικό αυτοκίνητο. Σκίζει τον πύργο και ουρλιάζει:
  - Είμαι καταραμένος!
  Και σουτάρει ξανά. Διεισδύει T-54. Και τσιρίζει:
  - Πατρίδα Γερμανία!
  Το κορίτσι συσπάται. Και είναι πολύ δραστήρια... Ναι, έχει τόσο στρατηγικό σερί. Είναι ήδη 1956... Ο πόλεμος συνεχίζεται και συνεχίζεται... Δεν θέλω να σταματήσω. Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να προχωρήσει σε διάφορα σημεία. Αλλά μάλλον προσεκτικά, καθώς απομένουν ελάχιστοι ανθρώπινοι πόροι.
  Και η Ρωσία αιμορραγεί.
  Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να προχωρήσει προς τη Ρουμανία. Και μετά ισχυρή προετοιμασία πυροβολικού, πυροβολισμοί και δολοφονίες.
  Όμως ο εχθρός περιμένει. Οι Γερμανοί έχουν το πιο ογκώδες τανκ AG-50. Ξεπερνά το Τ-54 σε προστασία, ειδικά στα πλάγια και, ίσως, στην θωράκιση του όπλου, αλλά είναι πιο βαρύ. Είναι αλήθεια ότι η ταχύτητα του Γερμανού λόγω του κινητήρα αεριοστροβίλου είναι μεγαλύτερη.
  Το γερμανικό τανκ πυροβολεί και σκοράρει.
  Το πλήρωμα της Μάργκαρετ μάχεται. Αγωνίζεται ψύχραιμα. Γερμανίδες καταρρίπτουν ένα σοβιετικό τανκ. Και τσιρίζουν από ευχαρίστηση.
  Ναι και δεν υπάρχει περίπτωση...
  Στον ουρανό, ένα δισκοπλάνο που ελέγχεται από την Albina και την Alvina περιστρέφεται. Δύο ξανθά κορίτσια καταρρίπτουν σοβιετικά αυτοκίνητα. Και το κάνουν με μαεστρία. Ένα εντελώς άτρωτο δισκοπλάνο κρύβει τους Migi και Tu. Αυτοκίνητο σφαγής. Και οι πολεμιστές πιέζονται με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και μην δώσετε στον Κόκκινο Στρατό στον ουρανό μια ευκαιρία.
  Μια δισκέτα είναι κάτι που οι επιστήμονες της ΕΣΣΔ δεν μπορούν να αντιγράψουν. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν έχει βρεθεί αντίδοτο. Και οι Γερμανοί στον αέρα νιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και πολεμούν τον εαυτό τους σαν μάγοι με ένα μαγικό ραβδί.
  Η Αλμπίνα, στρέφοντας τη δισκέτα της στον εχθρό, τσίριξε:
  - Τώρα, αν υπάρχει Θεός, τότε είναι Γερμανός!
  Η Alvina, συντρίβοντας τον εχθρό, επιβεβαίωσε:
  - Σίγουρα Γερμανός!
  Και η κοπέλα γέλασε ... Αυτή, γενικά, ήταν επίσης κουρασμένη από τον ατελείωτο πόλεμο. Λοιπόν, Γερμανοί και Ρώσοι αλληλοσκοτώνονται. Πιο συγκεκριμένα, ο Κόκκινος Στρατός και η Βέρμαχτ. Και η πρώτη γραμμή είναι ακόμα ακίνητη... Και δεν υπάρχει τέλος σε αυτό.
  Πόλεμος... Αυτό είναι ήδη πραγματικότητα. Οι πολεμιστές που γεννήθηκαν μετά το ξέσπασμα του πολέμου πολεμούν ήδη στον ουρανό και στη γη.
  Για παράδειγμα, ο Χανς Φόιερ. Ο νεότερος παραλήπτης του Τάγματος του Σιδηρού Σταυρού, Α' Τάξεως. Και τότε έγινε ο νεότερος που βραβεύτηκε για τη σύλληψη ενός Σοβιετικού στρατηγού με το Τάγμα του Σταυρού του Ιππότη του Σιδηρού Σταυρού.
  Ναι, αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο.
  Ο Χανς Φόιερ είναι ένας απελπισμένος μαχητής. Το αγόρι παλεύει σαν γίγαντας, και κάνει κρύο, τον χειμώνα με σορτς μόνο.
  Αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο!
  Ο Χανς έγινε διάσημος για αιώνες!
  Και γενικά, ένας τόσο απίστευτος και τεταμένος πόλεμος συμβαίνει εδώ ... Κάθε AI εξασθενεί.
  Και στη Ρουμανία, ο Κόκκινος Στρατός δεν μπορεί να διεισδύσει στις γερμανικές άμυνες. Και οι δύο πλευρές υπέστησαν απώλειες. Έρχεται ο Ιανουάριος... Και κάθε μέρα όλο και περισσότεροι σκοτωμένοι και τραυματίες.
  Δεν υπάρχει αρχή ή τέλος στην παράνοια.
  Η Αγαύη επιστρέφει στον ουρανό και καταρρίπτει σοβιετικά αυτοκίνητα. Είναι κυνηγός και αρπακτικό. Χτυπά τον εχθρό.
  Τα αυτοκίνητα που χτύπησε πέφτουν. Και τότε το κορίτσι πυροβολεί κατά των χερσαίων δυνάμεων. Νοκ άουτ το IS-7. Και θέλει:
  - Είμαι ο καλύτερος! Είμαι το κορίτσι που σκοτώνει τους εχθρούς!
  Και πάλι μεταφέρεται σε εναέριους στόχους. Αυτός είναι ένας καταστροφέας τανκ και όλα τα μηχανήματα που πετούν και πυροβολούν.
  Λοιπόν, βράζει στα μέτωπα έτσι. Και οι επιστήμονες προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι θανατηφόρο στο πίσω μέρος. Αν και δεν βγαίνει καλά.
  Αλλά εδώ είναι ένα μικρό τανκ AG-5. Μηχάνημα βάρους επτά τόνων. Περνώντας δοκιμασίες μάχης. Και ροκανίζει και ροκανίζει τον εχθρό.
  Και ήρθε η ώρα να τραγουδήσουμε - κανείς δεν θα μας σταματήσει και κανείς δεν θα κερδίσει!
  Ο AG-5 ορμάει στον εαυτό του και πυροβολεί εν κινήσει. Και μην σταματήσετε μια τέτοια δεξαμενή. Και τα κοχύλια κάνουν ρίψεις.
  Και μέσα στη μηχανή κάθεται ένα δεκάχρονο αγόρι, ο Φρίντριχ, και τσιρίζει:
  - Και θα γίνω ένας πραγματικός σούπερ μαχητής!
  Και πάλι, πώς πυροβόλησε ... Και χτυπά το κέντρο του πύργου. Και η φονική του δύναμη, αν και μικρού διαμετρήματος, είναι κολοσσιαία.
  Και στον ουρανό, η Helga παλεύει. Ένα ξυπόλητο κορίτσι με μπικίνι πληκτρολογεί τους λογαριασμούς. Και χαίρεται για τις φανταστικές επιτυχίες του.
  Και η Αγαύη τραβάει μπροστά ... Και επίσης τσακώνεται.
  Είναι ήδη Φεβρουάριος του 1956... Ο Κόκκινος Στρατός δεν κατάφερε πουθενά να πετύχει. Αλλά ούτε οι Γερμανοί μπορούν να προχωρήσουν. Φοβερά υπόγεια τανκς μπαίνουν στη μάχη. Είναι όμως καθαρά τακτικοί.
  Τα κορίτσια σάρωσαν υπόγεια, σκότωσαν την μπαταρία των σοβιετικών όπλων και επέστρεψαν πίσω.
  Ταυτόχρονα, αιχμαλώτισαν ένα ζευγάρι πρωτοπόρων. Τα κορίτσια που έπιασαν τα αγόρια γδύθηκαν και βασανίστηκαν. Κτυπούσαν τους πρωτοπόρους με σύρμα και μετά έψηναν τις γυμνές τους φτέρνες με φωτιά. Μετά άρχισαν να σπάνε τα δάχτυλα των ποδιών τους με καυτές λαβίδες. Τα αγόρια ούρλιαξαν από φρικτό πόνο. Στο τέλος, τα κορίτσια έκαψαν τα αστέρια στο στήθος τους με καυτό σίδερο και τσάκισαν τις ανδρικές τελειότητες με τις μπότες τους. Οι τελευταίοι πρωτοπόροι τελείωσαν και λύγισαν από ένα οδυνηρό σοκ.
  Τα κορίτσια, με λίγα λόγια, έδειξαν έξτρα κλάση. Και πάλι όμως οι Γερμανοί δεν πέτυχαν κάτι σημαντικό.
  Ισχυρά αυτοκινούμενα πυροβόλα: "Sturmmaus", που πυροβολούν κατά των σοβιετικών θέσεων. Υπήρξαν πολλές καταστροφές και καταστροφές. Αλλά το σοβιετικό επιθετικό αεροσκάφος έριξε ένα από τα οχήματα και το Fritz επέστρεψε.
  Οι Ναζί προσπάθησαν με δισκέτες να συντρίψουν τις σοβιετικές μπαταρίες. Σε βάρος τους χρησιμοποιήθηκαν σκαντζόχοιροι και εκρηκτικά. Υπήρξε ολική ανταλλαγή χτυπημάτων.
  Εδώ πάλι η Αλμπίνα και η Αλβίνα στον ιπτάμενο δίσκο τους. Δείχνουν με τη βοήθεια γυμνών ποδιών, πατώντας τα κουμπιά του joystick και το κάνουν εξαιρετικά επιδέξια.
  Τα κορίτσια, φυσικά, επιδεικνύουν τα υψηλότερα ακροβατικά. Εδώ τράβηξαν τη δισκέτα τους και καταρρίφθηκαν μια ντουζίνα σοβιετικές ιπτάμενες μηχανές.
  Η Αλμπίνα κελαηδάει:
  - Εξαγριωμένη ομάδα κατασκευής! Θα γίνει αστρική πτώση!
  Και ξαναγυρίζει το αυτοκίνητό του. Και τα κορίτσια συντρίβουν τον Κόκκινο Στρατό. Επιπλέον, ο κύριος...
  Η Alvina γκρεμίζει επίσης μια ντουζίνα σοβιετικά αεροπλάνα και τσιρίζει:
  - Τρελά κορίτσια, και καθόλου παρθένες!
  Σωστό για το τελευταίο. Το ζευγάρι τους έκανε βόλτα με τους άντρες. Και τι ακριβώς δεν σηκώθηκε. Τα κορίτσια αγαπούσαν τους άντρες - είναι ωραίο για αυτά! Και ειδικά αν δουλεύεις με τη γλώσσα.
  Ένα κορίτσι του υψηλότερου βαθμού... Εδώ βασάνισαν έναν πρωτοπόρο... Πρώτα, τον έγδυσαν και του έριξαν δυο κουβάδες νερό στο λαιμό. Στη συνέχεια, ένα καυτό σίδερο έφερε στο πρησμένο στομάχι. Και πώς κάηκαν! Ο πρωτοπόρος φώναξε από άγριο πόνο ... Μύριζε καύση.
  Η Άλβινα τον χτύπησε στο πλάι με ένα καυτό σύρμα. Και πώς θέλετε να γελάσετε ... Είναι πολύ αστείο.
  Μετά τραγούδησε:
  - Βαρέθηκα να σβήνω το πίσω μέρος - Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Και πόσο γελάει! Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια του δόντια! Το κορίτσι λατρεύει να σκοτώνει, αυτό είναι το κορίτσι!
  Και τα πόδια του κοριτσιού είναι όλα γυμνά και χαριτωμένα. Της αρέσει να περπατάει ξυπόλητη στα κάρβουνα. Και να οδηγήσουν τους αιχμάλωτους πρωτοπόρους. Τσιρίζουν τόσο πολύ όταν τηγανίζονται οι φτέρνες τους. Ακόμα και η Αλβίνα είναι πολύ αστεία. Και η Albina είναι επίσης κορίτσι, ειλικρινά - σούπερ! Πώς να μετακινήσετε τον εχθρό με έναν αγκώνα στο πηγούνι. Και τρίξιμο:
  - Είμαι κορίτσι της υψηλότερης κατηγορίας!
  Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια του δόντια. Τα οποία αστράφτουν σαν χτυπημένα. Ο πολεμιστής είναι καταπληκτικός! Μπορεί να είναι κάτι που δεν λέγεται σε παραμύθι, ούτε περιγράφεται με στυλό!
  Και οι δύο γυναίκες πολεμίστριες γκρεμίζονται στον ουρανό από τους Σοβιετικούς Migis. Οι ομορφιές είναι ενεργές. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία σε αυτά. Και μια τέτοια άγρια και ξέφρενη ομορφιά.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες ελέγχουν το joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και επιτίθενται σε ρωσικά αυτοκίνητα. Όπως συνθλίβουν, θα συντρίψουν τους μαχητές, σαν ρόπαλο πάνω σε κρύσταλλο. Τα κορίτσια είναι αδίστακτα και ανελέητα. Έχουν τη δύναμη του θυμού και τη φλόγα του πάθους. Και η αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Κι ας έχει δεκαπέντε χρόνια ο πόλεμος. Αλλά δεν θέλει να τελειώσει. Η Albina και η Alvina βρίσκονται στο απόγειο της δημοτικότητάς τους. Και δεν θέλουν να υποχωρήσουν ή να σταματήσουν για μια στιγμή. Και κινούνται προς τον εαυτό τους, και εμβολίζουν τον εχθρό.
  Η Αλμπίνα, γκρεμίζοντας σοβιετικά αεροπλάνα, ουρλιάζει:
  - Βαρέθηκα το κορίτσι που κλαίει, προτιμώ να πνίξω τα παπούτσια!
  Και πώς χαμογελάει, και αστράφτει με μαργαριταρένια δόντια. Και τώρα θέλει άντρα. Της αρέσει να βιάζει άντρες. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο για εκείνη. Εδώ θα πάρει και θα βιάσει.
  Η Αλμπίνα βρυχάται:
  Το κορίτσι του σεξ είναι σεξ
  Για μια μεγάλη πρόοδο τραγουδιού!
  Και ο πολεμιστής θα σκάσει στα γέλια... Και ας σκοτώσουμε ξανά όλους τους εχθρούς μας. Έχει πολλή ενέργεια. Και πλήρη μυϊκή δύναμη.
  Και η Alvina πώς να βρυχάται:
  - Ας συντρίψουμε τον εχθρό στα ανάχωμα!
  Και ο πολεμιστής θα αρχίσει να γελάει ενεργά! Και φαντάστηκε πώς τα παιδιά της πάτησαν τα πόδια. Αλλά είναι ωραίο να πούμε το λιγότερο.
  Ο Μάρτιος είναι προ των πυλών... Ο ήλιος λάμπει όλο και περισσότερο. Την πρώτη μέρα της άνοιξης, τα αγόρια της Ρωσίας τρέχουν ξυπόλητα πάνω στο λιωμένο χιόνι. Γελάνε μόνοι τους, ξεγυμνώνουν τα πρόσωπά τους και δείχνουν στους Γερμανούς σύκα.
  Πρωτοπόροι με κόκκινες γραβάτες, με κοντά κουρέματα, μερικά ακόμη και στο μηδέν. Τρέχουν πηδώντας. Τα ξυπόλυτα πόδια τους δεν κρυώνουν σχεδόν ποτέ. Πολύ αγενής. Τρέχουν και τα κορίτσια, επίσης χωρίς παπούτσια. Από ροζ, στρογγυλές γόβες αστράφτουν στον ήλιο. Υπέροχα σοβιετικά κορίτσια. Λεπτός, αθλητικός, συνηθισμένος να κάνει μικρά πράγματα.
  Και όλοι χαμογελούν και χασκογελούν στα δόντια τους... Η πρώτη μέρα της άνοιξης είναι πραγματική χαρά και δίψα για φως και δημιουργία!
  Και στον ουρανό μια αερομαχία. Μιραμπέλα, αυτός είναι ο νούμερο ένα Σοβιετικός πιλότος που καταρρίπτει ένα άλλο γερμανικό αεροπλάνο. Και όπως πάντα με ένα μπικίνι. Για πάντα νέος και ποτέ δεν ξεθωριάζει. Τέτοια είναι η δύναμη της ψυχής της.
  Η Μιραμπέλα, όμως, λατρεύει επίσης να την αγγίζουν οι άντρες. Της αρέσει πολύ αυτό. Γι' αυτό είναι πιλότος... Όταν το γυμνό, μυώδες σώμα ενός κοριτσιού ζαρώνεται από τα χέρια των ανδρών - αυτό είναι μια πραγματική απόλαυση. Και μεγάλη διασκέδαση!
  Η Μιραμπέλα γκρεμίζει ένα άλλο αυτοκίνητο των Ναζί και σφυρίζει:
  - Είμαι θωρακισμένη σκύλα!
  Η κοπέλα χτυπά ακόμη και τον πίνακα ελέγχου με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της. Είναι πανέμορφη. Και αμίμητη.
  Η Μιραμπέλα είναι στριμμένη. Και η Αγαύη πετάει προς το μέρος της. Εδώ, επιτέλους, συναντήθηκαν οι δύο πιο παραγωγικές γυναίκες πολεμίστριες-πιλότοι. Πυροβολούν ο ένας τον άλλον από πίσω. Προσπαθούν να το πάρουν από απόσταση. Αλλά δεν λειτουργεί πολύ καλά. Και οι δύο καλλονές πετούν από τη γραμμή βολής. Και έβγαλαν τα δόντια τους επιθετικά. Λοιπόν, οι γυναίκες είναι σκύλες. Κοιτάζονται δυνατά ο ένας στα μάτια. Πιο συγκεκριμένα κεφάλι με κεφάλι και σουτάρετε ξανά. Το γερμανικό ME-562 είναι ακόμα καλύτερα οπλισμένο από το MIG-15 και το σοβιετικό όχημα καταρρίφθηκε ...
  Όμως η Μιραμπέλα καταφέρνει να εκτιναχθεί, χάνοντας το αεροπλάνο για πρώτη φορά στην πτητική της καριέρα. Το πιο άσχημο είναι ότι κατέληξε σε εχθρικό έδαφος. Και αυτό είναι κακό. Ναι, τέτοιες είναι οι μοναδικές ανατροπές της μοίρας. Και την 1η Μαρτίου 1956, ο κόσμος αλλάζει, αλλά ο κανόνας του Φύρερ στο κυβερνητικό παιχνίδι παραμένει.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"