Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putyin Hitlerre Meg

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Történt, hogy 2023 augusztusában bekövetkezett halála után Vlagyimir Putyin orosz elnök beköltözött Hitler testébe. Ráadásul olyan menő, hogy 1941. november 1-jén javában zajlik a Nagy Honvédő Háború a naptárban. És nem tudod megjavítani. Mi a teendő, ha Sztálin és Churchill sem akar hallani a békéről? Aztán Vlagyimir Putyin úgy dönt, hogy jól megbünteti őket!

  PUTYIN HITLERRE MEG
  MEGJEGYZÉS
  Történt, hogy 2023 augusztusában bekövetkezett halála után Vlagyimir Putyin orosz elnök beköltözött Hitler testébe. Ráadásul olyan menő, hogy 1941. november 1-jén javában zajlik a Nagy Honvédő Háború a naptárban. És nem tudod megjavítani. Mi a teendő, ha Sztálin és Churchill sem akar hallani a békéről? Aztán Vlagyimir Putyin úgy dönt, hogy jól megbünteti őket!
  . PROLÓGUS.
  Az Ukrajnával elhúzódó háború nem volt túl érdekes az orosz elnök számára. Nos, mi Ukrajna Oroszország számára? Úgy gondolták, leöntik kalappal, és három napra elviszik Kijevet. De nem sikerült. Ez a háború második éve. Az oroszországi elnökválasztás pedig szó szerint az orrban van. Vlagyimir Putyinnak pedig egészségügyi problémái voltak. Szinte a világ minden tájáról látható, hogy emberek millióinak átkai érintettek. Az emberi vér nem víz. És mennyi vért ontott már Vlagyimir Putyin? Talán csak Sztálin volt véresebb Oroszország történetében. Az ukránok sikeres offenzívát hajtanak végre, az elcsatolt területek nagy részét visszafoglalták az orosz hadseregtől és a különböző magánalakulatoktól. Ráadásul a tálibok 2023 májusában megtámadták Tádzsikisztánt és az ottani orosz támaszpontot. És megnyitották a második frontot, ami fejfájást okozott Oroszország elnökének. Mint kiderült, a tadzsikok alacsony morálról tettek tanúbizonyságot, hadseregük részben elmenekült, részben pedig elfogták. Oroszországnak pedig harcolnia kellett velük. Így az orosz katonai bázist körülvették a tálibok, és nagyszámú katonát megöltek, néhányat elfogtak.
  És válaszolniuk kellett. És ismét jelentse be a mozgósítást, hogy betömje a réseket már délen.
  És mire Vlagyimir Putyin 2023. augusztus 5-én meghalt, már sok orosz gyűlölte őt, a nyugati országokról nem is beszélve. Oroszország elnöke pedig kínok közepette, becsület nélkül halt meg. Környezete nem is lett különösebben szomorú. De mégis úgy döntöttek, hogy pompásan temetnek. És adj kitüntetést.
  Bár persze sokan mondták, hogy ha Putyin meghalt volna az Ukrajna elleni támadás előtt, akkor az egyik legjobb orosz uralkodóként vonult volna be a történelembe.
  És talán ez az a helyzet, amikor az ember megbánja, hogy Isten nem küldte korábban a halálba.
  Mindenesetre 2023 augusztusában Vlagyimir Putyin meghalt, sorsáról a bíróságnak kellett döntenie.
  És mennyei ítélet! De a szeszélyes Emmanuel istennő-demiurgosz elvette és ellopta Vlagyimir Putyin lelkét a pokolból, és magával vitte az univerzumába.
  Ott fogta, és beleoltotta az orosz diktátort Adolf Hitler testébe. Minden idők és népek legnagyobb bűnözője.
  És abban a pillanatban, amikor a német csapatok Moszkva közelében vannak. Igen, kitalált egy ilyen büntetést Cain elnöknek. Vagy talán jutalom is, mert egy akkoriban nálad csaknem húsz évvel fiatalabb ember testéből költözöl a siker és a dicsőség legmélyén.
  És most Vlagyimir Putyin új testet, új lehetőségeket kapott egy olyan világban, mint két csepp víz, amely a huszadik századi Földre emlékeztet. És a legérdekesebb az, hogy mi fog történni. Egy bérgyilkos-elnök hatalma a világ felett, vagy egy szégyenletes öngyilkosság? Vagy talán mindkettő, vagy valami a kettő között!?
  . 1. FEJEZET
  Vlagyimir Putyin homályosan emlékezett rövid pokolbeli tartózkodására. Még nem próbálták ki. A lélek valami nagyon nagy, világos szobában volt. És teljesen súlytalan vagy, és a levegőben lógsz, ahogy az álomban gyakran lenni szokott, különösen gyermekkorban.
  Nincs kínzás, nincs pokoltűz. De ez egy nagyon rövid időszak volt a tiszta lélek, test nélküli létezésnek. És csak úgy repkedsz, mint egy álomban, és jól érzed magad és könnyűnek érzed magad, és nem nagyon emlékszel arra, ami körülötted van.
  Aztán a tárgyalás után a legtöbb ember számára vagy a Paradicsomba, vagy a Pokolba, vagy a Purgatóriumba osztanak be.
  De most Vlagyimir Putyin új testben érezte magát. Nem fiatal test, de nem is öreg.
  Oroszország egykori elnöke pedig már tudja, hogy ő most testben Hitler.
  A vegetáriánus étrendnek és a rossz szokások hiányának köszönhetően az ötvenéves Führer meglehetősen tisztességes formában van. Pszichéje még nincs túlterhelve szégyenletes vereségek sorozatával. Szóval tűrhetően jobban érzi magát, mint Oroszország elnökének helyében. Aki nem élt eleget ahhoz, hogy hetvenegy éves legyen.
  Oroszország uralkodói azonban, akik ilyen korig éltek, ujjakon számolhatók.
  Mindenesetre úgy tűnik, hogy Hitler testben van, egészségesebb, életerősebb és fiatalabb, tehát nincs panasz a sorsra.
  Minden nem lenne semmi, de a naptár szerint 1941. november 1. Ez azt jelenti, hogy többé nem lehet megállítani a Führert a végzetes vonalon, és nem támadni a Szovjetuniót. És úgy tűnik, cselekednie kell, de hogyan...
  A kíséret és a tábornokok természetesen azt akarták, hogy folytatódjon a lakoma, és hogy a Führer bölcs utasításokat adjon nekik.
  Viszont mit tegyél, ha már fülig a szarban vagy. Mind az előző életben, mind a mostaniban.
  Vladimir-Adolf bejelentette, hogy egyedül kell lennie, gondolkodnia kell egy kicsit, és pihennie kell. Ugyanakkor kért kávét narancskávéval és hadműveleti térképet, valamint a Szovjetunió európai részét és Afrikát.
  A németek ügyei általában egész jól mentek. Sikerült, bár az októberi offenzíva hat szovjet hadsereget teljesen megsemmisített, és néhányat részben. Az ellenség több mint hatszázharmincezer katonája és tisztje esett fogságba.
  Leningrád irányában pedig a Wehrmacht csapatai Tikhvin felé haladnak. Délen pedig már elfoglalták Harkovot és a Donbász egy részét. A Krím-félszigeten megközelítették Szevasztopolt, és megrohamozták Kercsit. Nos, ez még nem a siker csúcsa. A németeknek még be kell venniük Tikhvint, Kercset, néhány Donbász várost és a Don-i Rosztovot, november végére elérve a maximumot. Aztán szó szerint közelítsd meg Moszkvát néhány kilométerre.
  És akkor megtörténik a csoda. És példátlan fagyok, amelyektől még a szénből származó német benzin is megfagyott, és a berendezések meghibásodtak, és maguk a német katonák is élve fagytak meg.
  Az új testületben Vlagyimir Putyin kezdte érezni magában Hitler emlékét. Egyrészt ez még jó is. Nem fogsz elkapni furcsa viselkedésen és tudatlanságon. Valójában az ördög tudja, hogy néznek ki a német tábornokok és miniszterek. Úgy tűnik, Speert tartották a legtehetségesebbnek közülük.
  De Hitler emlékezete arra utalt, hogy Speer még nem kapta meg a birodalmi fegyverkezési és lőszerügyi miniszteri posztot. És talán - ez volt a náci Németország vereségének egyik fő oka. Ha egy ilyen lendületes minisztert korábban neveztek volna ki, a háborúk lefolyása másként alakult volna.
  Hitlernek azonban nem csak ebben sikerült egy jambot adnia. Például Duker közelében megállította a német tankokat, és ennek eredményeként négyszázezer britnek és százezer franciának sikerült Nagy-Britanniába menekülnie. És ha ezeket a csapatokat Hitler elfogta, akkor talán még Churchillnek is békére kellett mennie. Általában véve természetesen idióta volt az a döntés, hogy harcoljunk Németország ellen, amely szinte az egész kontinentális Európát átvette.
  De Churchill volt az, aki megmentette Oroszországot vagy a Szovjetuniót.
  Második front nélkül Sztálin esélye a Harmadik Birodalommal és szatelliteivel szemben szinte nulla lett volna.
  Szóval... Putyin káromkodott. Nem szerette Churchillt. Talán még rejtett irigység is volt erre a vezetőre. Végül is Churchill legenda és úriember maradt a történelemben.
  És Oroszország elnökét úgy hívják: Vovka-Cain! Ő valóban Oroszország és a világ történelmében most egy rosszindulatú szóval emlékeznek meg. Igen, elszabadult - nem bírta a kísértést, és nagy háborúba kezdett. A legnagyobb hiba, és mindenekelőtt erkölcsi: ez egy Kijev elleni kampány. Egy időben, amikor háború volt Grúziában, a diktátor meg akarta támadni Tbiliszit. De Oroszország hivatalos elnöke és Dmitrij Medvegyev legfelsőbb parancsnok határozottan ellene emelt szót. És abba kellett hagynom a harcot. Véget ért az ötnapos háború, amely a világtörténelem egyik legrövidebb, és talán az orosz történelem leggyorsabb háborúja. Százhat katona veszett, a grúzok még egy kicsit. Ekkor bosszantó érzés volt, hogy nem használták ki az alkalmat Grúzia megszállására. De Dmitrij Medvegyev meglehetősen logikusan elmagyarázta, hogy még ha sikerül is gyorsan elfoglalniuk a kaukázusi köztársaság területét, az orosz hadsereg gerillaháborúval néz szembe. Sőt, már Irak példája is a szemem előtt járt, amit az amerikaiak három hét alatt elfoglaltak, de akkora pártoskodással szembesültek, hogy onnan kénytelenek távozni, miután ötezer embert veszítettek, csak megöltek.
  Igen, és Afganisztán ugyanaz... Ráadásul Grúzia egy hegyvidéki ország, és ott tényleg lehet partizánkodni innen-onnan. Ráadásul a csecsen ellenállás még nem ért véget. Doku Umarov még élt, és a gerillaháború nemcsak Csecsenföldön, hanem szinte az egész Észak-Kaukázusban is zajlott. Grúzia megszállása esetén pedig az egész kollektív Nyugat segítené a kaukázusiakat. És az iszlamisták is elkezdenének segítséget kapni és felkapni a fejüket.
  Tehát Dmitrij Medvegyev abban az időben józan észt mutatott. És talán ez volt azon kevés bölcs döntések egyike, amit hozott.
  De az Ukrajnával vívott háború is viszonylag könnyűnek tűnt. Tehát a szláv testvér csapatai nagyon gyengén mutatták magukat a 2014-es és 2015-ös téli csatákban, és természetesen az volt a benyomás, hogy az ellenség egy nulla harcos.
  Nos, éppen ellenkezőleg, az orosz hadseregről, különösen Szíria után, túlzó elképzelések. Például technológiailag mi vagyunk a legerősebbek a világon. És dobj kalapot mindenkire.
  Úgy tűnik, sokan ezt gondolnák, ha ők Putyin lennének. És valószínűleg az amerikaiak nem ravaszkodtak, amikor azt mondták, hogy az orosz hadsereg három nap alatt beveheti Kijevet. Nyilván azt is gondolták, hogy Oroszország túl erős, Ukrajna pedig gyenge. De... Már az első napokban súlyos veszteségeket szenvedtek válogatott orosz egységek, és világossá vált, hogy a villámháború meghiúsult.
  A háború folytatódott, nem úgy, ahogy ő szerette volna. Talán békét kellett volna kötni, különösen a háború első hónapjában, amikor a legnagyobb sikerek voltak. De persze többet akartam. Aztán nőttek a veszteségek. Aztán augusztus végén és ősszel az ukránok kézzelfogható sikereket értek el a harctereken. Kiütötték az orosz csapatokat Harkov régióból és részben Luganszkból, és visszafoglalták Herszont és a Dnyeperen túli területet. Akkoriban az ukránok nem akartak egy másik világot, egyesek szeretik az 1991-es határokhoz való visszatérést.
  Ki kellett hirdetnem a mozgósítást és további csapatokat kellett áthelyeznem. És télen újra próbálkozni, előrelépni...
  Vlagyimir Putyin makacs ember. Bár a történelem azt tanítja, hogy a makacsság rendkívül veszélyes lehet. Például Hitler legalább részben megőrizhette volna rezsimjét, és talán a saját bőrét is, ha korábban békére ment volna. Itt Hirohito megmenthette életét, sőt birodalmi címét is, még ha elvesztette is a valódi hatalmát. A megszállott Führer pedig mindent elveszített. Emlékszel Rettegett Ivánra! Amely a világnak és Livónia egy részének felajánlotta, beleértve Narvát és Derptet is. De Rettegett Iván teljes egészében akarta Livóniát. És folytatta a háborút Svédországgal és a Nemzetközösséggel. Nos, a krími kán portyáit is vissza kellett vernem. Röviden, mindent elveszített, amit nyert, és vissza kellett adnia a sajátjából. És a háború huszonöt évig tartott. Igen, volt kaland.
  Putyin azonban a múltról és a múltról szól? El kell dönteni, hogy mit tegyünk a jelenben? Vagy folytassa a háborút a Szovjetunióval, tekintettel a Harmadik Birodalom korábbi hibáira. Vagy mégis próbálj meg békét kötni Sztálinnal. Ennek ellenére az őseit tovább ölni nem túl kellemes. De ha sikerülne egyesülni a kommunistákkal, a gyűlölt Nagy-Britannia és Amerika ellen, az menő lenne!
  Valójában a másfél éve harcoló Putyin nem tudta legyőzni Ukrajnát, ráadásul ott is vereséget szenvedett, sőt délen a tálibok nyitottak második frontot. És itt a lehetőség! Sokat érhetsz el. És talán még a világ uralkodójává is válhat!
  Vlagyimir Vlagyimirovics nevetett, és rövid bajuszába vigyorgott. Akármit mondanak Hitlerről, két hónap alatt meghódította szinte egész Európát. Lengyelországot, amely akkoriban lakosságát és területét tekintve összehasonlítható volt Ukrajnával, két hét alatt vereséget szenvedett. Másfél hónap alatt pedig Franciaország, Nagy-Britannia, Belgium, Hollandia csapatai vereséget szenvedtek. Csak több mint négymillió embert ejtettek foglyul. Itt az eredmény.
  Igen, és a Szovjetunió óriási veszteségeket szenvedett, és majdnem vereséget szenvedett. De nagyjából ennyi. Aztán decemberben fordulat következik. És gyorsan meg kell békélnünk Sztálinnal. De a kérdés az, hogyan igazolhatod magad a saját környezetednek? Végtére is, úgy tűnik, hogy a győzelem Oroszországban olyan közel van, és hirtelen a világ?
  Hogyan tudod ezt megmagyarázni a sajátodnak? Ráadásul még nem tudni, hogy Sztálin elfogadja-e a békejavaslatot. Főleg, ha területi engedményeket követelnek tőle. Szépen hangzik egy világ annexiók és kártalanítások nélkül, de miután Németország annyit nyert, sőt, még földet is adott szövetségesének, az már csak úgy fog kinézni, mint egy engedmény elárulása.
  Itt természetesen komoly problémák merülnek fel. Sokkal könnyebb lenne Hitlert egy kicsit korábban, a Szovjetunió elleni támadás előtt eltalálni. Akkor a Barbarossa-tervet törölhették volna, és helyette végrehajthatták volna az Oroszlánfóka hadműveletet, amellyel elfoglalják Nagy-Britanniát, majd az Ikaroszt, Izlandot. Kevesen tudják, hogy a Führernek erre is voltak tervei. Egyrészt úgy tűnik, hogy a Harmadik Birodalomnak nincs szüksége Izlandra, másrészt viszont az volt a fő cél, hogy megvédje magát az Egyesült Államok támadásaitól. Hitler azonban ebben az esetben azt kockáztatta, hogy hosszú időre belemerül az Amerikával vívott háborúba.
  Itt egyébként egy másik kérdés, hogy Sztálin 1941-ben megüti-e a Harmadik Birodalmat? Vagy akár negyvenkettőben jobban felkészült.
  Ott van a híres Szuvorov-Rezun tetralógia, ahol bizonyítja és megpróbálja logikusan igazolni Sztálin Harmadik Birodalom elleni támadását. Nos, Putyinnak természetesen egy korábbi életében nem volt ideje elolvasni ezt a művet a maga teljességében. De röviden megmutatták neki. Suvorov-Rezun fő érvei és megjegyzései azokhoz.
  Például a Szovjetunió valóban közelebb vitte csapatait nyugati határához. És valóban előnye volt a tankok számában. Igaz, nem nyolcszor, ahogy Rezun írja, hanem úgy négyszer. Az autók minőségének rovására szintén nem olyan egyértelmű. Körülbelül kétezer szovjet harckocsi volt erősebb a németeknél: ezek a KV-1, KV-2, T-34, T-28 és T-35. Különösen erős volt a KV-2 152 mm-es tarackjával. A német tankok pedig nem tudtak minden oldalról és szögből áthatolni rajta, mint a KV-1.
  De ez nem ennyire egyértelmű. Például a KV-2 kétpercenként csak egy lövést adott le, és megpróbált eltalálni egy fürge német tankot. És jól megrongálhatja a görgőket, és a szovjet gép immobilizálódott. Gyakorlatilag a T-34 jó. Nem szúrhatja át homlokon egy német tank, kivéve talán az oldalát.
  De problémák is. Rossz az optika és a kilátás, tönkremegy a váltó, nehéz a váltás. A T-28 már erkölcsileg elavult harckocsi, bár két löveggel páncélban rosszabb, mint a harmincnégy. És ez az árnyékolt tank nem túl jó vezetési teljesítményben. A T-35 egy igazi szörnyeteg - három fegyver, hét géppuska, öt torony. De ez a tank nem tud elfordulni. Az akár öt torony páncélzata pedig lényegtelen.
  A BT sorozat tartályai - egyrészt jónak tűnnek: autópályán csaknem száz kilométer per óra a sebesség. De egy igazi csatában egy tankoszlop továbbra sem tud elmenni. És a páncél gyenge, és még a páncéltörő fegyverek is áthatolnak egy ilyen gépen. Ráadásul a tankban még mindig nagy tankok vannak benzinnel, nehézgéppuska lövéseivel ki lehet kapcsolni. Igen, ez az autó nem igazán. A legmasszívabb, 45 mm-es ágyúval rendelkező T-26 harckocsi mind fegyverzetben, mind páncélzatban gyengébb volt a német T-3-nál, és a vezetési teljesítményben is közel volt.
  Összességében persze a Szovjetunió talán erősebb volt a harckocsikban, de a legújabb autók és repülőgépek gyártását még csak előmozdították, és alig kezdtek bevonulni a csapatokba. A legújabb repülést még nem sajátították el, és a tankokat sem. Ráadásul a legújabb szovjet tankok műszaki dokumentációját nem adták ki a parancsnokoknak. Ennek eredményeként a háború előtt a KV és a T-34 járműveket nem futották be. És a németek valahogy nem vették észre az új harmincnégyeseket. Guderian emlékiratai szerint a T-34-es harckocsit először csak 1941 októberében vették észre. És hová tűnt azelőtt egy egész ezer ilyen autó?
  Ráadásul a háború alatt a legyártott harmincnégyek minősége nemhogy nem nőtt, de még csökkent is. Beleértve a páncél minőségét. Igen, és a szovjet pilótáknak nem volt idejük kiképezni a szovjet technológia használatát. Igen, és az egyetemes katonai szolgálatot csak a harminckilencedik év őszén vezették be.
  Ráadásul a sztálini elnyomás meggyengítette a hadsereget, kiütötte a tapasztalt és képzett személyzetet.
  Plusz egy kagylókészlet, különösen a legújabb tankokhoz. Nos, van még sok összehasonlítás. Valójában a Szovjetuniónak több tankja és repülőgépe van, mint a Harmadik Birodalomnak. De másrészt a németeknek már több mint kétszer annyi autójuk és motorjuk van. A Wehrmachtnak pedig több géppisztolya van. Plusz ideiglenes fölénye a gyalogságban. Ez igaz, mert Németország korábban általános mozgósítást hajtott végre. De mégis megtámadják a Harmadik Birodalmat, elveszítve a személyzetet? Ez idióta!
  Igaz, maga Putyin is ezt tette Ukrajnával. De lehet, hogy ezért rontott el.
  De itt két nagy különbség van. Az ukrán hadsereget, amely 2014-ben nem tudott legyőzni egyes milíciákat, senki sem tartotta komoly harci erőnek - még az amerikaiak sem. A Wehrmacht pedig két hónap alatt elfoglalta Európát - nagy a különbség. Méghozzá nagyon nagy különbség.
  Az ukrán hadsereg tekintélye igen csekély volt a háború előtt, és talán ezért is döntött e kaland mellett az általában óvatos Vlagyimir Putyin. Ráadásul Kína titokban megadta az utat. De már az első napokban világossá vált, hogy a villámháború nem múlt el. A veszteségek pedig - különösen az elit egységeknél - óriásiak.
  Valóban, van valami láthatatlan erő, amely minden birodalmat elpusztít. Xerxész király kora óta, valószínűleg az ókori világ első igazi, hatalmas birodalma. Nagy Sándor nagyhatalma is rövid életűnek bizonyult. Inkább néhány évvel ennek a királynak a halála után szétesett.
  Még korábban Egyiptom hódító háborúkat vívott, de elvesztette birtokát is. Emlékezhetsz Asszíriára. Ez is elég nagy hatalom volt. Nos, Nabukodonozor korabeli Babilon, bár nem sokáig. A Római Birodalom sokáig fennmaradt. Még az iskolai történelemtankönyvekben is az ókor idejének csaknem a felét szentelik ennek.
  De az is tönkrement és összedőlt. Sok példát lehet itt felhozni. Volt Nagy Károly birodalma - közvetlenül a hódító király halála után kettészakadt. Felállt az arab kalifátus - a területet tekintve a legnagyobb birodalom Franciaországtól Indiáig, de össze is omlott. Az Oszmán Birodalom is, bár lassabban összeomlott. Maga Dzsingisz kán birodalma az emberiség korának legnagyobb szárazföldi hatalma. De Dzsingisz kán meghalt, fiai és unokái pedig összetörni kezdték. És akkor, miután Afrikából Bécsbe értek, a mongol-tatárok kifogytak a gőzükből, és újra szétestek. Tamerlane tűzzel és karddal próbálta helyreállítani ezt a birodalmat, de amint meghalt, Timurat előestéje nyomtalanul boldogságba esett.
  Az emberiség történetének lakosságát és területét tekintve a legnagyobb talán a Brit Birodalom volt gyarmatokkal és uradalmakkal. De ez is elég gyorsan szétesett. És ott volt a spanyol gyarmatbirodalom is, amely még korábban összeomlott.
  A cári Oroszország II. Miklós uralkodása alatt elérte csúcspontját, és Japánnal ütközött. És mintha megerősítené azt a tényt, hogy létezik birodalmi ellenes erő, a cári csapatok elvesztették ezt a háborút. És mintha a gonosz sors üldözte volna őket. Annyi kudarc és balszerencse volt abban a háborúban, az elejétől a végéig. Tehát ezek után ne higgy minden hatalom sorsában.
  Aztán az első világháborúban nem volt túl szerencsés, volt katonai, sőt inkább palotapuccs. Ezt követően egy illegitim ideiglenes kormány került hatalomra.
  No, és akkor a bolsevikok a polgárháborúval. Nos, igen, Sztálin alatt a birodalom új felemelkedése következett be, de hatalmas vérontás árán. A vezér halála után pedig megtörtént a huszadik kongresszus és a kultusz összeomlása. A Szovjetunió pedig már Hruscsov alatt kezdte elveszíteni pozícióit.
  Aztán Gorbacsov elvette és befejezte a szovjet birodalmat. Ráadásul nem lehet azt mondani, hogy Mihail Szergejevics szándékosan tette. Aztán mindenkit elnyelt a peresztrojka őrülete. És személy szerint Vlagyimir Putyin, bár KGB-tiszt, lelkes demokratává változott. És a GKChP ellen volt, és örült az SZKP összeomlásának is. És ő lett Szobcsak jobb keze. És aktívan támogatta Jelcint. Beleértve 1993 októberét. Igen, a Szovjetunió összeomlása az volt, de az emberek többsége és különösen az elit örült!
  Illetve az emberek nem bánták, de az elit nagyon örült. Főleg Közép-Ázsiában, ahol mindenki nagyon jól emlékezett arra, hogyan üldözte a KGB a helyi mágnásokat a gyapotüzletben.
  Röviden, akkor a kilencvenegyedik Szovjetunió a Bose-on nyugodott. És talán csak Vlagyimir Zsirinovszkij morgott egy kicsit, így a show kedvéért. Vagy talán a közönségnek játszik, vagy szeretne kitűnni.
  Aztán ott volt Jelcin uralma. Egyesek számára nagyszerű lehetőségek, mások számára a nélkülözés és szörnyű problémák ideje. Maga Jelcin meg sem próbálta összeragasztani a Szovjetunió birodalmát, hanem csak Csecsenföld ellenőrzése alá vonását. És milyen heves ellenállást váltott ki. Az országon belül is. És még a Gaidar's Choice of Russia is ellene emelt szót. Ahogy a kommunisták is. Csak Zsirinovszkij támogatta ezt a háborút. De talán ezért ásta alá saját minősítését, és megfosztotta magát attól az esélytől, hogy új orosz cár legyen.
  Zsirinovszkij természetesen karizmatikus vezető volt. De nem volt benne sem bátorság, sem akarat. Különösen nem volt szükség a has korrodálására, amikor az emberek jelentős része éhezik. És a diéta és a testmozgás.
  Nos, oké, Zsirinovszkij meghalt. És a király elvesztette kedvenc bolondját. Ami nagyon vicces és vicces volt. Szórakoztatott és feldobott. De nem sok valódi értelme és haszna volt belőle. Éppen ellenkezőleg, Zsirinovszkij túlságosan radikális hazafi volt, sőt, talán karikatúra is. És úgy tűnt, nevetségessé tette a hazaszeretetet. Nos, mint a jó katona Schweik, ő is Ausztria-Magyarország hazafiának karikatúrája volt.
  És vicces volt, de inkább káros az ügyre. De mindazonáltal a király nincs jól és unatkozik bolond nélkül. Itt Dmitrij Medvegyev nyilvánvalóan nem vonzódik ehhez a szerephez.
  Vlagyimir Putyin Hitler testében nagyot sóhajtott. Még nem szokott hozzá az új testhez, és a múlt emlékeiben élt. És ez kétértelmű volt, különösen az elmúlt években. Putyin azonban természetesen szerencsés uralkodó volt. Például egy olyan ritka szerencseajándék, mint a szeptember 11-i terrortámadás. Ez valóban nagy siker. Ahelyett, hogy magukkal harcoltak volna a tálibokkal, az amerikaiakat az Egyesült Államok számára szükségtelen mészárlásba hurcolták.
  Ez például ugyanaz, ha Hitler húsz évig harcolt Nagy-Britanniával és a jenkikkel, minthogy megtámadja a Szovjetuniót. És maga Sztálin választhatta meg ebben az esetben azt a pillanatot, amikor lecsap. És ne ess magad szörnyű csapás alá.
  De Hitler képes volt megelőzni Sztálint. És itt az eredmény - a németek Moszkva közelében. És ha a tél enyhébb és szárazabb lett volna, akkor talán magában a fővárosban lettünk volna.
  Igen, Sztálinnak itt szerencséje volt. Bár másrészt, hát miért a legsikeresebb uralkodók, azok, akik ilyen kegyetlenek? Itt ő Vlagyimir Putyin, persze, nem Sztálin. De lehet, hogy ezért nem adták neki Ukrajnát?
  Mit lehet mondani Hitlerről? Egyrészt voltak fenomenális sikerei, másrészt katasztrofális kudarcai. Egyfajta vagyon nevetett Adolfon - önbizalmat adott magának. De aztán elhagyta és bekerítette. És annyi áldozat és veszteség volt mindkét oldalon.
  A Szovjetunió nem sokat nyert ebben a háborúban. A területszerzések csekélyek voltak. Sőt, Sztálin ingyen és Lengyelország kérése nélkül odaadta Breszt és Bialystok egy részét. És nem sokat kaptak. Jobb lenne, ha ez a háború nem létezne. A Szovjetunió lakossága 170 millióra csökkent. II. Miklós cár-atya alatt pedig 1914-ben már 180 millió ember volt. Tehát az orosz cár-atya nőtt, Sztálin pedig elvékonyodott.
  A németek pedig sokat veszítettek Hitler alatt. Bár Európa és Lengyelország elfoglalása mindössze harmincezer megölt áldozatba került. Sztálin a Finnországgal vívott háborúban 126 ezret veszített, ami sokkal jelentősebb. Igen, így lett gallimo.
  Jó volt bekerülni Sztálin testébe, mielőtt a náci Németország megtámadta a Szovjetuniót. És csinálj valamit. Tényleg, mi is ez pontosan? Üsse meg magát, ahogy Suvorov-Rezun tanácsolta? Ennek megvannak az előnyei és hátrányai.
  A hátránya különösen az, hogy a szovjet csapatok még nem állnak készen a támadásra. Különösen az új tankokat és repülőgépeket nem sajátították el megfelelően a csapatok. A jó hír az, hogy a németek nem számítanak megelőző csapásra. És meglepődhetnek. Igen, és a szovjet csapatok sokkal nagyobbak voltak, és jobban megtanították támadni, mint védekezni. A valós gyakorlat egyébként azt mutatta, hogy a nácik sokkal jobban tudnak támadni, mint védekezni.
  Például, ha a nácik nagyszerűen haladtak előre, és negyvenkettő bukására két római birodalomhoz hasonlítható területet foglaltak el. Aztán védekezésben gyorsan összeolvadtak.
  A Kurszki dudortól számítva, ahol a németek utoljára megpróbáltak jelentős stratégiai offenzívát indítani és a kezdeményezés megragadásával megfordítani a háború hullámát, Sztálinnak mindössze kilenc hónapja volt Ukrajna és a Krím visszafoglalása. Nos, ha Galíciát számoljuk, akkor hozzáadhat még egy párat. Összességében a németek nem bírták ki két évig a kurszki csata után.
  Igen, gyengék, védekeztek. És a Führer? És mi van a Führerrel - lőtte le magát. És akkor azt mondják, hogy nem volt elég a bátorság, hogy csináld magad - segítettek!
  Vlagyimir Putyin megrázta magát. A test valóban majdnem húsz évvel fiatalabb, mint korábban, ami nagyszerű. Adolf Hitler alacsony. Akárcsak maga Vlagyimir Putyin. És ez lehetővé teszi, hogy gyorsabban megszokja az új testet.
  És persze nagy potenciál van benne. Főleg, ha Sztálinnal harcol.
  Ez az, amit a bajuszos ördögnek lehet felróni, amiért 1940 őszén nem tartott személyes találkozót Hitlerrel. Talán ebben az esetben mindkét diktátor annyira elbűvölte volna egymást, hogy háború helyett szövetséget kötöttek volna. Íme egy példa arra, hogyan viszonyulnak C-hez. Bár Do Xi más kínai elnökökkel is jól kijött. De mégis könnyebb bánni a kortársaddal, mint egy idősebb vagy fiatalabb vezetővel. Például Lukasenko és Medvegyev nem jött ki egymással. Különbség volt köztük koruk és nevelésük. Medvegyev egy professzor fia - egy értelmiségi, Lukasenka pedig egy kollektív farmer fia, és senki sem tudja, kinek.
  Putyin, akinek apja egyszerű munkás volt és szeretett inni, Lukasenkával is könnyebben járt. Talán nehezebb lett volna más vezetővel. Főleg, ha fiatal és intelligens volt. Ahogy például Putyin és Macron kapcsolata sem működött.
  Hitler és Sztálin apja is részeg volt, és mindkét diktátor szegénységet, megaláztatást élt át és börtönben volt. Tehát személyes találkozón is meg lehetett volna állapodni. De Sztálin valamiért nem akarta ezt. Talán nem akart egy olyan utálatos emberrel foglalkozni, mint Hitler, de nem maga Sztálin is utálatos ember? És abban az időben a Szovjetunió vezetője és Németország Führerje volt sokkal véresebb.
  Igen, Sztálin kezeit könyékig vér borította. A Harmadik Birodalomban pedig még nem öltek meg tömegesen zsidókat, és nem hajtottak végre nagyszabású büntetőakciókat.
  Így nem volt különösebb oka a személyes találkozás elkerülésére. De a két totalitárius birodalom háborúját meg lehetett volna akadályozni. És talán más lenne a világ a Földön.
  A Szovjetunió, Németország, Olaszország és Japán megoszthatja az egész világot. És tekintettel arra, hogy a meghódított igényeken még sokáig kell úrrá lenni, talán nem lennének háborúk az emberiség történetében, legalábbis a következő száz évben.
  Most azonban Hitler testében Putyinnak lehetősége van személyesen találkozni Sztálinnal és beszélni. Természetesen lesznek problémák, de ezek valószínűleg megoldódnak.
  Bár a kérdés az, hogy mennyi földet kell követelni Sztálintól? Egyszerűen lehetetlen és irreális a nullára menni, amikor már ennyit sikerült megragadnia.
  A második pont - azonnali fegyverszünet kihirdetése, vagy először új sikerek elérése? Még mindig nem a csúcs. A Krím-félszigeten Kercset még nem foglalták el, délen pedig Rosztov a Don mellett. És még mindig nem minden Donbász áll a németek ellenőrzése alatt. Stb...
  És mellesleg van Afrika is. Úgy tűnik, hogy a britek hamarosan offenzívát indítanak Rommel ottani csapatai ellen? Be és abba az irányba sürgősen erősíteni. Hiszen Nagy-Britanniával Putyinért harcolni nagy öröm. Kezdetnek meg kell néznie, milyen tartalékai vannak Németországnak. Talán el lehet venni valamit Franciaország és a Balkán területéről. Valójában, ha Borisz bolgár cár nem akar harcolni a Szovjetunióval, akkor legalább Jugoszláviában hadd harcoljon a partizánok ellen. És Görögországban és Albániában is. És rendkívül klassz lesz.
  Ráadásul Németországban totális háborút kellene hirdetni. És aktívabban vonzza a külföldi munkavállalókat. Már valami, de a Harmadik Birodalomnak van elég munkaerő. És persze a tinédzsereket be kell hívni a hadseregbe. Nem harcolnak rosszabbul, mint a felnőttek, és a munkaerő nem túl jó. Szóval még sok mindent lehet tenni. Hát önkéntesekből külföldi hadosztályokat alakítani. Ezt tették a németek, de már akkor, amikor elkezdték elveszíteni a háborút. Természetesen megfogyatkoztak azok, akik hajlandók küzdeni egy reménytelen ügyért. Ebben a tekintetben természetesen Hitler oktalanul járt el. Általában természetesen a Harmadik Birodalom és a Führer személyesen tele voltak olyan hibákkal, amelyek megakadályozták, hogy megnyerje a második világháborút. Az egyik természetesen az, hogy semmi esetre sem használta aktívan a lengyeleket az Oroszországgal vívott háborúban. De az oroszellenes érzelmek Lengyelországban erősek, és évszázadok óta hagyomány.
  Itt Vlagyimir Putyin azon kapta magát, hogy szerinte egy továbbfejlesztett Hitler. És egyáltalán nem törődik az orosz nép szenvedésével.
  Igen, itt akad el.
  Utólag visszagondolva azonban a férfi erős. Például, ha megnézzük az amatőrök sakkjátékát villámgyorsan, akkor a partnerek hibái nagyon jól láthatóak. De itt ülsz a táblánál.
  És játssz szerepet. De mindenesetre a következő kinevezéseket kell megtenni: állítsa Speert a Fegyverkezési és Lőszerügyi Minisztérium élére, és sürgősségi felhatalmazást adjon. Növelje meg a munkanap hosszát, és helyezze át a gyárakat három műszakba. Behívott tinédzserek és egyedülálló lányok a hadseregbe. Alakítsanak külföldi szakosztályokat. Aktívabban mozgósítsa a Khivát. A fegyverzetgyártás és az alapanyag-kitermelés fokozása. Nos, és még sok más tennivaló.
  Különösen a nők - ők is jó harcosok. És miért ne használhatná őket harcokban és külföldi munkások felügyelőjeként is. Igen, és a tizenévesek, főleg a legkisebbek, az őr szerepében is kipróbálhatták magukat. És a felnőtt férfiak a frontra. Sok tartalék van még.
  A női pilóták nem rosszak, és jó mesterlövészek. És a tankokban sem rossz a szép nem, különösen, ha a sors az, hogy a nők általában kisebbek, mint a férfiak, és mozgékonyabbak és óvatosabbak.
  Igen, és a tankokban lévő tinédzserek jól harcolnak. Gyorsabbá és kompaktabbá kell tennünk a német autókat. Tehát valójában még nincs "Panther"? Miért lett a német tank olyan nehéz, általában nem túl erős fegyverekkel és gyenge oldalpáncélzattal? Ez egy káosz, itt meg kell szidni a tervezőket.
  A T-4 és T-3 legénységét pedig öt főről négyre kellene csökkenteni. Összevonhatja a parancsnoki és a rádiós feladatokat. Valahol hallott ilyen tanácsokat a tankcsapatokról. Nos, mi más... Akkor emlékszel.
  Néhány változtatást végre kell hajtani a parancsstruktúrán is. Hogy a hadseregcsoportok parancsnokainak nagyobb hatalma legyen, hogy kevesebb legyen a felhajtás és a koordináció. Emellett Mainsteint, ezt a nagyszerű stratégát is elő kellene léptetni, valamint Guderiant, akinek sok kérdésben igaza volt. Főleg abban a tényben, hogy az ütést Fehéroroszországban fogják leadni az üzemi erkélyről.
  Putyin felhívta a titkárt. Beszaladt a magassarkújába. A frissen sült Führer felmordult valami nem túl érthetően, és parancsokat kezdett diktálni.
  
  ROSA LUXEMBURG ELFOGADÁSA ÉS KERESÉSE
  MEGJEGYZÉS
  A híres forradalmárt, Rosa Luxembourgot letartóztatták és őrizetbe vették. A női börtönben aprólékos átvizsgálásokat, egyéb eljárásokat, megaláztatásokat és komoly megpróbáltatásokat kell kiállnia.
  . 1. FEJEZET
  Egy fiatal nőt, Rosa Luxembourgot Wilhelm császár személyes utasítására tartóztatták le.
  Megbilincselték és kivitték a házból. Az emberek tanácstalanul néztek, ahogy egy harminc év körüli, karcsú alkatú szőke forradalmárt kivezetett a rendőrség.
  Rose bőrcsizmáját taposta az olvadó márciusi havon, és igyekezett nyugodt kifejezést tartani a félelemtől sápadt arcán.
  A marxista énekelt, hogy felvidítson, és ne adja ki az izgalmat;
  A hideg világában - havazás,
  Koldus még az is, aki gazdag!
  Ördögök uralják a bolygót
  Pokollá változtatta a Földet!
  
  Ha örömben akarsz élni,
  Tehát ez a boldogság mindenkihez eljut a házban!
  Szakítsd meg a rabszolgaság láncait, mint egy fonalat
  Akkor tele lesz a táska!
  
  Van egy ország, amely mindenki számára példaértékű,
  Az erős harcos úttörő!
  Szent Hazájának kardja,
  Hogy a gonosz úr ne dumáljon!
  
  Németország rendelete minden világnak,
  A legbölcsebb világítótestek ereje!
  Minden nélkül azt mondjuk, hogy díszítés,
  A Mindenható utat mutatott nekünk!
  
  Nem ismerjük a gyáva szót,
  A katona nem fog suttogni - attól tartok!
  tiszta ortodox hit,
  Isten éltesse Jézust!
  
  Krisztus nélkül nincs békesség a szívekben,
  A sugárzó harcba vezet!
  Hit nélkül a háború hiúság,
  Elveszítjük a burjánzó pontszámot!
  
  Az ördög kísérteni fogja
  Hazudj a sajátodnak - ötös vizsga!
  De ne higgy a gonoszoknak
  Nincs ok az árulásra!
  
  Sírig hűek vagyunk az eskühöz,
  Az utódok tere vár - hidd el!
  Vessük le a Sátán fiait
  Nem lesz képes rabul ejteni a Földet!
  
  Ezért a szerencse vár
  Aki erős - az Úr megment!
  Isten szereti a német népet,
  Az erekben lévő láng megolvasztja a jeget!
  
  Elérjük a határtalan határokat -
  Mutassuk meg az utat az univerzumnak!
  Ne dőlj le az ortodoxoknak,
  Ne hajlítsa meg a tisztátalant a szarvában!
  Útközben a rendőrök tenyerükkel hátba csapták a rózsát - azt mondják, nincs mit énekelni, ha a Kaiser Németországa elveszíti a háborút. És amikor a cári Oroszország csapatai már bevonultak Varsóba, ami a háború fordulópontját jelenti. És ez a kurva tudja, hogy énekel.
  Rose-t a központi berlini börtön épületébe vitték. Németül minden többé-kevésbé tiszta és rendezett. Rose megnyugodott. Egy német börtönben tiszta lesz, és nagy valószínűséggel magánzárka poloskák és patkányok nélkül, a törvény által előírt forrasztással. És ott Németország néhány hónapon belül kapitulál, és szabadon engedik. És talán még az új kormányban is megkapja a miniszteri posztot.
  Rose csizmája sarkába nyomkodva énekelte:
  - Hadd élj házmesterként,
  művezetőként fogsz újjászületni...
  És akkor művezetőből miniszter leszel,
  De ha néma vagy, mint a fa,
  Baobabnak fogsz születni
  És baobab leszel
  Száz évszázad, amíg meghalsz!
  Rose tehát, nem figyelve a börtönfolyosókra, rácsokra, zárakra, szögesdrótokra, úgy járt, mint egy királynő. Elképzelte, hogyan készülnek róla filmek, és hogyan készülnek filmek a bolsevik mártírról. És milyen népszerű és menő lett ettől - nem lehet szavakkal leírni, csak egy mese.
  Nos, hogyan lehet ebben a helyzetben nem venni és nem énekelni. Itt megy a börtönbe - mintha egy nyaraláson lenne.
  Rosa pedig nem jött zavarba, hangosan énekelt, mintha igazi királynő lenne, akit a trónra emeltek;
  Bátor komszomoltag vagyok fogságban,
  Ott nagyon hevesnek bizonyult a csatában ...
  Ó, szülőföld, tudd, hogy visszaadom neked az adósságot,
  Megtöltöm a házat kényelemmel és meghittséggel!
  
  Tudtam egy kicsit - semmit,
  És mezítláb vittek kihallgatásra,
  A fasizmus kész baromság.
  A Fritz keményen megvert egy ostorral!
  
  Levetkőzve, félmeztelenül a hóbuckán,
  És így áthajtottak a falvakon Pisugasban...
  Igen, hogy megkapjam a Führer-koporsódat,
  És a távolban látni fogjuk a kommunizmust!
  
  Jobb, ha nem várunk kegyelmet
  És egy szót sem szólok a nácikhoz!
  Hiába gondoltam vad haragomban,
  Micsoda komszomoltag egy félénk bárány!
  
  Az ellenségek felraktak a fogasra,
  A tüzek sarka alatt meggyulladt...
  És hallom a csatát - pori drót vagy,
  Én vagyok a mérföldes vörös parázs bánatának útja!
  
  Nincs felismerés, és az áramlat sem szörnyű,
  Minden kihívást elviselek...
  Legyen ez sokk a nácik számára
  Nekem pedig a szenvedés minden porát!
  
  Végigmegyek az egészen, vállalom, hidd el
  Mivel a hazám Oroszország...
  És eltemetik a fasizmus fenevadát,
  Krisztus eljön és a Vörös Misszió!
  
  Igen, tudom, tudom, egy hurok vár rám,
  Talán lesznek még rosszabb kivégzések!
  A nulláról kell kezdenünk az országot,
  Mert sok volt a felháborodás!
  
  Aztán jött a nagy kommunizmus,
  A Marson játszva futottunk...
  A humanizmus győzedelmeskedjen a világban,
  Hogy ilyen keményen küzdöttél!
  
  Te leszel az univerzum, ismerd meg az enyémet
  Olyan végtelenül ragyogó csillagok...
  Egy sas, aki valaha veréb volt,
  Bármelyikünk a művész elismerésével!
  Rosa büszkeségében észre sem vette, hogyan vitték be a szobába átvizsgálásra. Három női őr pedig elkezdte levetkőzni a profik ügyes, megszokott mozdulataival. A büszke égi Rosa Luxembourg pedig teljesen meztelennek bizonyult három őr előtt, akik nagyon hasonlítottak a gorillákra.
  Csak egy fájdalmas csípés, nagy mancsával a csupasz mellkasán a következő szavakkal: "Ó, micsoda mellek" oszlatta el Rosa nagy hangulatát, ő pedig szégyenlősen betakarta magát, és felkiáltott:
  - Mit csinálsz!?
  Rose, különösen meztelenül, nagyon fiatalnak tűnt, vékony volt a dereka, és kifogástalan volt az alakja.
  A matróna tehát mosolyogva válaszolt:
  - Semmi különös lány! A néni most ráérez a tilosra - szúrás, vágás, kémia! Nos, titkos jegyzetek!
  Rose, aki sikertelenül próbálta a kezével eltakarni meztelenségét, így válaszolt:
  - Nincs semmim, és ez megalázó és undorító!
  A tiszti epaulettes matróna nevetett, és határozottan válaszolt:
  - Ne mozdulj! Különben fájni fog!
  És nagy, vékony gumikesztyűs kezek szertartás nélkül kotorászni kezdtek Rose finom, gyönyörű, csábító teste körül. Két másik őr, szintén férfias és magas, szilárdan fogta a fiatal, alakos nőt a kezében, nem engedve, hogy szégyenletes helyeit a sajátjával takarja el.
  A nagy matróna meghúzta Rosa fülét, megtapogatta, és az orrlyukaiba nézett. Aztán kesztyűs ujjaival a szájába nyúlt. És nagyon undorító volt, Rose rosszul lett a gumi érintésétől. Ráadásul felmerült a gondolat, hogy talán nem eldobható kesztyűkről van szó, és korábban is használta, a nők intim helyeire mászkált. És ezektől a gondolatoktól Rose majdnem elhányta magát. Csak az akarat titáni erőfeszítése, és az, hogy nem akarta kimutatni gyengeségét, tette lehetővé Rosának, hogy visszatartsa a hányás felszabadulását.
  És az ujjai egészen a mandulákig értek, a nyelve alatt voltak, tapintották az eget, az orcák mögött, és nagyon undorító gumiíz maradt a szájában. Miután befejezte a csekket a szájában, a matróna ismét gyúrni kezdte Rosa mellkasát. Durva érintésére a fiatal nő skarlátvörös mellbimbói megduzzadtak és megkeményedtek.
  Az őrök mosolyogva dünnyögtek:
  - Jól? Mint? Látom, hogy a simogatásaim izgatnak!
  Rosa Luxembourg felmordult:
  - Te kurva! Viselkedj úgy!
  A női tiszt válaszul arcul vette a fiatal forradalmárt, és megjegyezte:
  - Lázadóként ismerd a helyed! Különben elküldelek a jégcellába - meztelenül!
  Aztán továbbra is szégyentelenül turkált a fogoly teste körül.
  Erős ujjai a köldökéhez nyomódtak, amitől Rosa Luxembourg felkiált a fájdalomtól. Aztán nagyon durván és fájdalmasan érezték magukat egy forradalmár nő hóna alatt.
  De a legdurvább és legmegalázóbb még hátra volt. A matróna ráparancsolt:
  - Terjessze szét a lábát!
  Rose vonakodva engedelmeskedett. A női gondnok pedig durván bedugta nagy mancsát a hüvelybe. A rózsa szájában lévő nyáltól csúszós, kesztyűs hüvelykujj nagyon mélyen behatolt a nő méhébe. A hüvely falai erősen szétváltak, és hihetetlenül fájdalmas lett.
  Rose sikoltott és megrándult, próbált kiszabadulni. De a hatalmas őrök, akiknek jelentős tapasztalatuk volt a keresésben, szorosan tartották. A börtönőr ujjai egészen a méhig értek, és tovább válogattak. Egyszerre volt fájdalmas és rendkívül megalázó.
  A férfias gorillagondnok pedig tovább pörögött. Végül hatalmas mancsának újabb fordulata után a forradalmár asszony halálsápadt lett, és zihálva kikapcsolt. Szőke hajú feje oldalra dőlt.
  A jobb oldali börtönőr megjegyezte:
  - Meg van döbbenve!
  A nagy matróna nagyon ügyesen megveregette Rosa arcát, masszírozta a nyakát, durván megcsípte. A nő magához tért. Könnyek szöktek a szemébe a fájdalomtól és a megaláztatástól. Mindent elvárt a börtöntől, de nem gondolta, hogy így, durván találkoznak vele, mintha nem is ember lenne, de nem is állat.
  A főmatróna kedvesen így szólt:
  - Nos, ne félj! Most hajolj le, a nagynénéd meg fogja érezni a segged, és a legrosszabbnak vége lesz!
  Rose remegő hangon, egy könnycseppet ejtve a padlóra, így szólt:
  - Talán nem kellene!
  A gorillafelügyelő vicsorgott.
  - Nem! Pontosan erre van szüksége! Döntsük meg őt!
  A nagyhatalmú börtönőrök durván megcsavarták Rosa karjait, amitől a lány zihálást szenvedett, és lehajolt. A lány rákpózban volt. És meztelen teste ragyogott az izzadságtól, mintha olajozott volna.
  A gorillagondnok pedig minden ceremónia nélkül beledugta két nagy, hosszú ujját a végbélnyílásába. És nagyon mélyen, egészen a vastagbélig elakadt. Rose felsikoltott fájdalmában és szégyenében. Nagyon erős női börtönőrök tartották szorosan, és nem engedték megszökni. És a felügyelő erőteljes keze egy gyönyörű és csábító forradalmár seggében nyüzsgött.
  Rose felnyögött, meztelen melle pedig megemelkedett és leesett. És könnyek folytak végig kimerült, sápadt arcán. A keresés olyan volt, mint a kínzás, erkölcsi és fizikai egyaránt.
  Érezte, hogy a főgondnok ki akarja őt maximálisan megalázni, ezért nem sietett.
  Rose kék fogaival énekelte, arcát megrázva a fájdalom és a megaláztatás könnyeitől:
  Győzelem vár, győzelem vár
  Akik arra vágynak, hogy letörjék a bilincseket!
  Győzelem vár, győzelem vár
  Tudjuk majd megtörni Wilhelmet!
  A gorillaőr nevetett, és így válaszolt:
  - És te bátor lány vagy!
  És újra megcsavarodott, súlyos fájdalmat okozva a fenekében, és végül kihúzta a mancsát egy kesztyűben, amelyet vér borított.
  Grimaszolt, mint egy gengszter, és a tönkrement kesztyűt az urnába dobta, és felkiált:
  - Ellenőrizze a lábát, a keresésnek vége!
  A csupasz talp tapogatása és a lábujjak közötti vizsgálat egyáltalán nem olyan megalázó, mint korábban, amikor a merőkanál-mancs bemászott a hüvelybe és a végbélnyílásba. Szóval ezt már könnyek nélkül átélheted.
  Befejezték Rosa kutatását, és így, meztelenül, mezítláb bevezették a szomszéd szobába.
  Ott lefotózták. Adtak egy asztalt számmal, és egy fehér falhoz tették. Kattantak profilban, teljes arccal, féloldalasan és hátul. Aztán egy egész alakos aktot forgattak, szintén elöl, hátul, oldalról és félig oldalt. A fotós pedig férfi volt, ami még megalázóbbá tette.
  Aztán Rosát mérlegre tették. Lemérték, megmérték a magasságát, majd a falnak és a karjainak hatókörében állt. Ezután feljegyeztem a láb hosszát és a cipő méretét. Nem fáj, de nagyon megalázó. Főleg nem csak nők voltak a szobában, hanem férfiak is.
  Itt egy férfi és két fehér köpenyes nő a fényre helyezte Rosát, és alaposan megvizsgálta, feljegyezte egy naplóba az anyajegyeket, hegeket, égési sérüléseket és különleges jeleket.
  Rose skarlátvörös lett a szégyentől és haragtól. Hogy alázzák meg, és tényleg lehet-e így bánni egy már igazi legendává vált fiatal nővel. Azonban talán ezért is bánnak így vele, hogy megalázzák a német baloldal vezérét.
  Lassan telt az idő, és Rose énekelni kezdett:
  Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Le az aljára, majd...
  Új, új világot építünk,
  Aki semmi volt, az lesz minden!
  A fehér köpenyes nő szigorúan megjegyezte:
  - Itt most senki vagy - csak egy fogoly!
  Megcsípte Rose csupasz mellbimbóját. Rose sápadtan állt és csillogott a hideg verejtéktől, és énekelte:
  - Ez az utolsó
  És egy döntő csata...
  Kétségkívül -
  Srácok kövessenek engem!
  Végre vége a jelek átírásának. És átvitték a szomszéd szobába. Ott egy egyenruhás nő megparancsolta, hogy nyújtsa ki a tenyerét. Rosa kezeit pedig fekete festékkel kenték be. Ezt követően először az egész tenyérre nyomtattak, majd minden ujjra külön-külön. Aztán Rosa fülét is bekenték - először a jobb, majd a bal. És ki is nyomtatták. Aztán az ajkak. Ami elég undorító. Amikor az ajkaid sötét és éles szagúak. És felvitték egy fehér papírlapra.
  A végén lenyomatokat vettek egy gyönyörű nő mezítlábáról. Egyenként. Már nem olyan undorító.
  Speciális szivaccsal letörölték a talpakat, hogy ne maradjanak nyomok.
  Aztán ismét Rosát vezették. Elmerült a sejtésben, mit csinálnának még vele az aprólékos és pedáns német börtönőrök.
  Ezúttal a röntgenszobába vitték. És csináltak képet a gyomorról és a belekről, ami általában érthető, vannak búvóhelyek. És a képen az orrlyukakat is megnézték. Így néha kapszulákat rejtettek el méreggel vagy drágakövekkel.
  Amikor mindennek vége volt, Rosa némi megkönnyebbülést érzett magában. Amúgy nem fájt. És megszokja, hogy valahogy így járjon meztelenül.
  De végül is Éva is meztelenül járt, és komplexusai voltak, így nem érezte az alkalmat. És olyan, mintha semmi sem történne.
  Inkább az eljárások véget értek volna. Így aztán tényleg egy hosszú folyosó alatt vitték a zuhanyzóba. Ott, az őrök felügyelete mellett, Rosa végre megmosakodott. A víz meleg volt, kellemes, és lemosod magadról az erkölcsi és fizikai szennyeződéseket. Nos, az őrök hivatalos szappant is adtak neki.
  Rose még fel is vidult: ingyen, szappannal mos. Akkor ingyen adnak neki tetőt a feje fölé, és börtönadagot is. Persze kellemetlen, hogy az őrök így néznek rá, de gyönyörű, és nincs miért szégyellnie magát.
  A nő megmosta a mezítláb fekete festékkel. Sportos életmódjának köszönhetően nagyon jó alakja van - olyan, mint egy fiatal lány, feszes mellekkel, de az arcán látszik, hogy sokkal idősebb. Kinézetre azonban nem több harmincnál. Rosa büszke volt, hogy ilyen jól néz ki.
  Így megmosakodott, és így kiabáltak neki:
  - Elég, állj!
  Ő kiment. És a felügyelő a szájába dugta az ujjait, mintha Rosa el tudna vinni valamit, vagy ellophat valamit. És a másik börtönőr nő még mindig a keblében és a végbélnyílásában tart. Ami megalázó és undorító volt. És valószínűleg nem csak Rosa, így a felügyelő puszta ujjaival mászott fel anélkül, hogy kesztyűt vett volna a kezére.
  Rose kibírta, bár megalázta, szégyellte, sőt bántotta is. A matróna körmei nagyon megkarcolták gyengéd, intim helyeit az anyaméhben és az ötödik ponton.
  De végre véget értek az amúgy is teljesen felesleges keresgélés gyötrelmes órái.
  Rosát pedig újra megbilincselték és vezették. Egy fiatal nő még azt is meglepetten gondolta: tényleg bezárják és meztelenül a cellát? De nem lehet. A foglyokat törvényesen nem szabad meztelenül tartani. Igen, legalább néhány cipőt köteles kiadni.
  De tényleg bevitték az öltözőbe. Ahol hivatalos ruhákat kellene kiadniuk, ha nincs engedély, hordjon saját ruhát. Rose csak egy csíkos ruhát kapott meztelen testen. A ruhára a vezetékneve helyett számok voltak varrva.
  Rosa megkérdezte:
  - Mi a helyzet a bugyival és a melltartóval?
  A matróna szigorúan válaszolt:
  - A parancsnok külön parancsa van, ne adj hivatalos alsónadrágot és melltartót!
  Rose meglepetten kérdezte:
  - Miert van az?
  A börtönőr szigorúan válaszolt:
  - Felakaszthatod magad rájuk!
  A fiatal forradalmár széttárta a kezét:
  - Miért vagyok bolond, ha felakasztom magam? Legfeljebb néhány hónap múlva szabadulok!
  A matróna dühösen bólintott.
  - Mindenki ezt mondja, de évekig ülnek!
  Rosa most csak térdig érő csíkos ruhában volt, és mezítláb.
  A fiatal nő a polcra nézett. Sokféle cipő volt, külsőre nem túl vonzó. De a mezítláb hideg volt. Meg fogja döbbenni a házkutatás és egyéb eljárások megaláztatása, nem figyelt a börtön hideg, nyirkos, betonpadlójára. De most csak remeg.
  Rosa panaszos hangon felnyögött:
  - Fáz a lábam, adj legalább egy cipőt!
  A börtönőr keményen válaszolt:
  - Parancsnok külön parancsa! A politikai fogoly különleges veszélye miatt őrizetben tilos cipőt viselni, mivel azt katonai fegyverként, tárgyak eldobására használhatod!
  Rose sóhajtva megjegyezte:
  De olyan hideg van a börtönben! Megfázhatok és megbetegedhetek!
  A matróna megnyugtatta:
  - Jó gyengélkedőnk van! És különben is, hagyd abba a vitát. És jót fognak verni!
  A forradalmár meglepődött:
  - Nem törölték a verést?
  A börtönőr bólintott.
  - A háború alatt újra betelepítették! Alázkodj hát meg, szépség - épebb leszel! És a mezítláb rovására a rabok gyorsan megszokják ezt. És hamarosan melegebb lesz kint, már tavasz van, és jobban fogod érezni magad. És ha vannak barátaid a vadonban, küldjenek több adagot. Így csak egy kis része jut el a foglyokhoz!
  Rose hevesen bólintott.
  - Tudom! A korrupció el fogja pusztítani Németországot!
  A börtönőr motyogta:
  - Mint Oroszország!
  A fiatal nőt ismét megbilincselték a csuklóján, és mezítláb hitték el, börtönben, rövid ruhában, mint egy Spartacus korabeli rabszolgát a börtönfolyosókon.
  A kamera most Rose-ra várt. Sőt, jobban szeretne egy közöset, mint egyet. Egy közös cellában melegebb van és van kivel beszélni. Ráadásul a nőknek sokkal kellemesebb az illata, mint a férfiaknak, és jól is járna velük.
  Hogy a fájdalomtól, megaláztatástól, hidegtől a csupasz, a hidegtől fagyos, betonpadlóban fagyos női lábakat legalább egy kicsit felemelje, Rose így énekelte:
  A tél már elmúlik
  Itt jön a tavaszi nap...
  A bölcsesség legyőzte a természetet,
  Tudományos keresésben és túrázásban!
  
  Csengenek a patakok - olvadnak a hófúvók,
  Ahol az ezüst szőnyeg egy patak.
  A szegfű bőségesen virágzik májusban,
  És a barátságunk nem száll ki!
  
  Szeretjük a természet lányait
  Amikor tavasszal megnő a gomba...
  Nem, tudod, hogy rossz az idő
  Mennyire esik Krisztus kegyelme!
  
  A természet tavasszal életre kel
  A kristályjég megrepedt.
  A bolygó, azt hiszem, paradicsom lesz,
  A gonosz tűz ne gyújtsa fel a világot!
  
  Végül is minden virág egy univerzum,
  A poloska is élni akar.
  Mindenkinek jobb a sorsa - a teremtés,
  De szegény nyuszi, játék vagy.
  
  Mint kiderült, nagy a félelem,
  Sok szenvedés van a szépséggel...
  Néha nyögve kérjük Istent -
  Segíts boldogságban és álmodozásban!
  
  De mi a harag a világon,
  Ami tornádóként kezdett kiforgatni minket,
  De Isten azt válaszolta - ez az,
  Nem lettél lusta, mint a medve!
  
  Végül is, ha maga a banán leesett,
  Még az ekét sem fogod kihasználni.
  A szentek arca az ikonokról bólogat,
  Nincs ananász - vess rozsot!
  
  Nos, ez a munka sikerhez vezet,
  Erősebbé teszi a versenyünket!
  És a jólét nem siet,
  Nincs szükség a macskák fösvénységére!
  
  Jön a jutalom - lesz erő,
  És feltámasztjuk a csatában elesetteket!
  Büntetés lesz, tudd meg Júdás,
  A hazugság és a csalás megbosszulják!
  Rosát végül a masszív ajtóhoz hozták, amelyen kiütötték az ominózus "13-as" számot. A bilincset levették róla, és a fiatal nő megkönnyebbülést érzett, miközben kimerült, zúzódásos csuklóját dörzsölte. Igen, megbilincselt és fájdalmas és megalázó egyszerre.
  Bevitték a cellába. Bent kicsit melegebb volt, mint kint, volt fűtés. A cella dupla volt, és egy vörös hajú lány volt benne. Nagyon csinos, és egy takaróval aludt. Felébredve elfordította gyöngéd arcát, és megkérdezte:
  - Új lány?
  A börtönőr bólintott.
  - Politikai! Szerintem ti ketten sokkal érdekesebbek lesztek!
  Rose megjegyezte:
  - Nincs ágyneműm?
  A matróna felnevetett.
  - Annak érdekében, hogy alkalmazkodóbb legyél és mielőbb tanúskodj, megfosztanak párnától, takarótól és matractól. Felfekszel a csupasz deszkákra, megfagysz, és hamarabb teszel tanúbizonyságot a tettestársak és bűntársak ellen!
  Rosa dühösen taposott mezítláb, és felmordult:
  - Ne várj!
  A nehéz, masszív cellaajtó nyikorogva becsapódott mögötte.
  
  VILÁGHÁBORÚ NÉLKÜLI VILÁG
  MEGJEGYZÉS
  Chamberlain a Lengyelország elleni támadás után nem mert hadat üzenni a Harmadik Birodalomnak, Franciaország sem ment bele egyedül a konfliktusba. Lengyelország veresége és a Szovjetunió és a náci Németország közötti megosztottsága után hosszú békeidőszak kezdődött, az emberiség fejlődése más utat járt be.
  . 1. FEJEZET
  Különleges világ egy alternatív történelemből. Ebben Chamberlainnek eszébe jutott, hogy ne üzenjen háborút a Lengyelországot megtámadó Németországnak. És persze Franciaország nem lépett be a háborúba Anglia nélkül.
  Hitler és Sztálin felosztották Lengyelországot. Ezután következett a balti államok felosztása és a barátságról és a határokról szóló egyezmény aláírása.
  Valóságos háború volt Finnországgal. A Szovjetuniónak súlyos veszteségek árán mégis sikerült elfoglalnia a terület egy részét, áttörni a védelmi vonalat és bevenni Vyborgot.
  Eddig minden rendben ment. A Moldovát Romániától való elvételi kísérlet azonban Hitler ellenállásába ütközött. Például Sztálin nem akar túl sokat?
  De Hitler és Sztálin személyesen találkoztak, és megegyeztek abban, hogy a Szovjetunió megkapja Moldvát, és ez a rész elkészült.
  Aztán jött egy hosszú békeidőszak. Japán nem mert egyedül harcolni az Egyesült Államokkal és Nagy-Britanniával. Hitler pedig még mindig Lengyelországot emésztette, amelynek jelentős része a Harmadik Birodalom része lett. Sztálin is, miután kiterjesztette a birodalmat, és átélte a Finnországgal vívott nehéz háborút, nem mászott sehova.
  A Szovjetunióban a harmadik ötéves tervet hivatalosan teljesítették és túlteljesítették. Aztán vállalták a negyediket. És túl volt töltve. Az ötödik ötéves tervben pedig elkezdték csökkenteni az árakat és emelni az életszínvonalat.
  Sztálin 1953 márciusában halt meg... Egyes hírek szerint megmérgezhették. Az intrikák után Nyikita Hruscsov magához ragadta a hatalmat. Aztán ott volt a huszadik kongresszus és a személyi kultusz leleplezése. És az ötlet, hogy 1980-ra építsük fel a kommunizmust.
  Ekkorra az atomfegyverek megjelentek Németországban, az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és a Szovjetunióban.
  Hitler teljesen normális vezetőként maradt a történelemben a holokauszt nélkül. Csak néhány törvény korlátozta a zsidók jogait. A lengyelek is fokozatosan megkapták a német állampolgárságot és egyenlő jogokat. Az ötvenötödik évben a varsói kormányzóság közvetlenül belépett a Harmadik Birodalomba. 1960-ban a csehek és a lengyelek is megkapták a német állampolgárságot. Németország volt az első a világon, amely műholdat lőtt az égbe, és embert küldött az űrbe.
  1961. április 20-án pedig megkezdődött az első emberes repülés a Holdra. Ez egy nagyszerű esemény.
  A Harmadik Birodalom nagy ország, talán a legnagyobb Európában. Ide tartozik Csehország és a Szudéta-vidék, valamint Ausztria és Lengyelország. Ezenkívül a németek 1914-ben, háború nélkül, pénzbeli ellentételezés fejében megszerezték Dánia egy részét. Aztán népszavazás volt. Népszavazást tartottak Lengyelországban és Csehországban is. Egy gazdaságilag fejlett és erős hatalom keletkezett. Emellett Nagy-Britannia abba is beleegyezett, hogy Namíbiát visszaadja az afrikai németeknek, és pénzbeli ellentételezést is kérjen.
  A Lengyelországgal vívott konfliktuson kívül szinte semmilyen háború nélkül Hitler kiterjesztette a Harmadik Birodalmat. A gondok csak Franciaországgal voltak. Itt azonban Lotaringia egy kis, főleg németek lakta részét népszavazás után visszaadták Németországnak. De az 1914-es határokat nem állították helyre. És ez sok németet bosszantott.
  De a franciák katonai szövetséget kötöttek a Szovjetunióval, és ebben az esetben két fronton harcolt volna. A Vörös Birodalom, miután megúszta a második világháborút, gazdaságilag nagyon erős volt, az USA-hoz és Németországhoz hasonlítható, és nagy népességgel rendelkezett. Szóval veszélyes vele veszekedni.
  Ráadásul Nagy-Britanniának is volt megállapodása Franciaországgal. Ami a valós történelemtől eltérően megőrizte kolóniáit és katonailag nagyon erős volt.
  Kína azonban töredezett és gyenge maradt, valójában befolyási övezetekre osztották fel a világ vezető hatalmai. Japán sokáig harcolt Kínában, és egy részét ellenőrzése alatt tudta tartani. Más országoknak ott volt a fővárosa. A Szovjetunió megtartotta ellenőrzését Mongólia felett, amely pusztán formálisan megőrizte függetlenségét.
  Hitler még él. Hetvenkét éves. Nem dohányzik, nem iszik alkoholt, vegetáriánus, és még mindig szimulátorokon dolgozik. A Führer az egészsége megszállottja. Vannak fiai és lányai is - igaz, ezeket mesterséges megtermékenyítéssel szerezték. Néhány fia száznál is több. Közülük a legidősebb már tizenhét éves. Nehéz méltó utódválasztást meghozni. Tehát a Führert továbbra is érdekli, hogy egyedül éljen. A Harmadik Birodalomban pedig a diktátor életének meghosszabbításán dolgoznak.
  Hetvenkét éves biztosan nem egy mély öregember. Tehát a Führer is szereti a szórakozást. Például szabályok nélküli harcok.
  Ott persze nem harcolnak halálra - a Harmadik Birodalom viszonylag civilizált és furcsa. Hitlert pedig egyáltalán nem tekintik szörnyetegnek, bár a vezető minden bizonnyal tekintélyelvű.
  Szinte veszteség nélkül tudta legyőzni Lengyelországot, és kevés háborúval vagy háború nélkül kiterjesztette a területeket. Németország népe bálványozza őt, és más országok nemzetei tisztelik őt. Még Nyikita Hruscsov is tisztelettel bánik vele. Ráadásul a Szovjetunió lemaradt az űrversenyben.
  Sztálin közömbös volt a rakéták iránt, és Nyikita Hruscsovnak eddig csak egy pilótát sikerült az űrbe küldenie.
  És most a németek rakétát indítanak a Holdra. És van két lány és egy fiú. És ez nagyszerű.
  A Führer születésnapja és a rakéta kilövése tiszteletére országos ünnepségeket szerveztek.
  A hatalmas berlini stadion tele van emberekkel. Különféle sportversenyek jönnek. És persze szabályok nélkül harcol. Amit Hitler annyira szeret.
  A Führer természetesen megöregedett, de többé-kevésbé még mindig úgy néz ki, bár szürkés, és egy szép kopasz folt került a fejére. És a bajusz elszürkült, és az alak kissé görnyedt. A Führer huszonnyolc éve van hatalmon. Vele Németország rendelkezik a világ egyik első gazdaságával, sőt talán az elsővel is. A Szovjetunió, az USA és a Harmadik Birodalom most nagyon közel állnak a nemzeti jövedelem tekintetében. Igen, Nagy-Britannia még mindig erős a gyarmatoknak köszönhetően. Japán emelkedni kezdett - a Kínával vívott elhúzódó háború kimerítette. De a világ többpólusú.
  Hitler nagyszerű, de nem a csúcs. Az Egyesült Államokban most új, fiatal elnök van, John F. Kennedy, Franciaországban és Nagy-Britanniában is egészen fiatal uralkodók vannak hatalmon. Nyikita Hruscsov csak egy szánalmas árnyék Sztálin hátterében, bár kommunizmusról beszél.
  Talán a világ összes vezetői közül Hitler a leglegendásabb, legnépszerűbb, karizmatikusabb és legnagyszerűbb, kora ellenére, aki még nem veszítette el fényét és energiáját.
  Jelenleg egy speciális képernyőn keresztül nézi a küzdelmeket. Felülről pedig színes monitorok mutatják a Colosseum képét.
  Egy tizenkét-tizenhárom éves jóképű, szőke fiú kijön harcolni. Megkönnyebbült izmokkal, néhány sportnadrágban és mezítláb. A fiú kesztyűt visel. És a zenére megy.
  Az ókorhoz hasonlóan a Harmadik Birodalomban sem folyik kardharc. Mert az ország nem esett barbárságba.
  Éppen ellenkezőleg, Németország a példamutató rend országává vált, ahol a legalacsonyabb a bűnözés a világon, és nulla a munkanélküliség. És valahogy kényelmetlen neki embereket ölni a ringben.
  A fiú kék rövidnadrágban volt, és meghajolt a Führer és kísérete, valamint a stadion mind a négy oldala előtt. A tömeg szurkolt neki.
  A bemondó közölte:
  - Berlin bajnoka, becenevén "Egér", a Harmadik Birodalom bajnoki címéért küzd majd a tizenkét éven aluli gyermekek között.
  Látszik, hogy a fiú nagyon ügyes.
  És most újra megszólal a zene, és előjön egy másik harcos. Szintén egy vele azonos magasságú és súlyú fiú. Ráadásul szőke hajú, és nagyon izmos. Csak a melegítőnadrágja piros, az arca pedig merevebb. Természetesen mindkét fiú mezítláb és mezítláb. A francia boksz szabályai szerint, kézzel-lábbal küzdenek majd.
  A második fiút bejelentették:
  - A Harmadik Birodalom alelnöke a szabályok nélküli harcokban tizenkét évig.
  A fiú a Führer előtt is meghajolt, és a stadion mind a négy oldala előtt. Beceneve "Aligátor".
  A játékvezető egy nagy termetű és magas nő volt, bőrruhában. A küzdelem tizenöt menetes, három perces bajnoki volt. De általában hamarabb véget ér.
  A gyerekek meghajoltak egymás előtt. A kíséret és maga Hitler pedig fogadásokat kötött. Persze, hogy a Führer kit ölt magára, az titok, különben mindenki ugyanazt csinálja, mint ő. Vagy fordítva...
  Ősz hajú és fáradt Adolf távcsövön keresztül néz. Nagyon szereti az izmos fiúkat, így úgy tűnt, képesek voltak visszaadni az erőt a levert zsarnoknak. A Führer még egy speciális horogkereszt alakú ágyban is alszik. És körülötte négy fiatal sportos lány és négy tinédzser - nagyon izmos és erős. És Hitler egy álomban, úgymond, energiával van feltöltve. Ezenkívül az idős diktátor tejfürdőt vesz a csecsemőknek.
  A Führernek időnként fiatal vért is adnak - fiúktól, a Harmadik Birodalom legerősebb sportolóitól.
  Hitler nem akar meghalni. És van még néhány terve. Rossz, hogy a Szovjetunió és Franciaország szövetséget kötött Nagy-Britanniával. A két fronton folytatott harc túl kalandos és öngyilkos. Németország már két fronton elveszített egy ilyen háborút. Tehát nincs értelme ugyanarra a gereblyére lépni, mint Wilhelm II.
  Egy fronton szeretnék megegyezni egy háborúban. Vagy a Nyugattal a Szovjetunió ellen, vagy a Szovjetunióval a Nyugat ellen. De hogy ne lógjon két eleje a nyakon.
  De Nyikita Hruscsov nem akart szövetségre lépni Hitlerrel. Franciaországban sem akarnak szövetséget kötni egy tekintélyelvű diktátorral, hiszen demokrácia és hatalomváltás van.
  Hitlernek pedig nehéz dolga volt. Az élet elmúlik, és még mindig nem győzted le a franciákat, az oroszokat, vagy senkit, aki komolyan gondolná.
  Bár ezzel szemben a Harmadik Birodalom szinte az összes német ajkúak által lakott vidéket leigázta. És most Németország egyre nagyobb és nagyobb, mint a világháború előtt volt. Ez a világ, tehát a második még nem volt.
  A fiúk a gong jelére verekedni kezdtek. Kesztyűs kézzel és mezítláb ütöttek. A Führer nagyon szerette, amikor a tizenöt évnél nem idősebb fiúk és a lányok mezítláb voltak. A diktátor ellen fordult.
  A fiúknak ilyen kerek, rózsaszín sarkuk van, és kecses a talpa. Atletikusak, és a játék izmai annyira domborúak, és láthatóak az erek. A Führer közelről nézi a fiúk lábát, és felteker. Ez tényleg nagyszerű. Lebarnultak, bőrük fényes, izmaik gurulnak, csodálatosak.
  A fiúk pedig ütik egymást. És mezítláb felszáll, és vagy a védelmet, vagy a fejet találja el. Látható, hogy a fiúknak gyönyörű köteleik vannak. A hasizmok csokoládélapokkal vannak felrakva, a mellek olyanok, mint a pajzsok, a fiúk izmai pedig mozgásban vannak. Elbűvölő.
  Hitler felsóhajtott. A faluban még mindig vezető volt, de a gimnáziumban más srácok is felvették. A leendő Führernek pedig nehéz dolga volt, és szó szerint megszökött onnan.
  De ennek ellenére Hitler szerette a gyerekeket. Nagyon szépek ezek a fiúk. Edzett testük pedig nagyon izmos, az izmok megkönnyebbülése pedig csodálatos.
  Kár, hogy csapkodniuk kell egymást. Itt az első kör lejárt - a fiúk szétszéledtek.
  Hitler úgy gondolta, jó lenne megszervezni a harcot úgy, hogy az karddal történjen. És úgy, hogy a harcosok vágtak, és patakként folyt a vér.
  Ez igazán remekül sikerült. Aztán amikor a fiú elesik, megégetik a csupasz sarkát egy vörösen izzó vasalóval.
  A Führer gyakran kínzást képzelt el fantáziájában. Főleg, ha a fiúk és lányok mezítláb ég a tűzben.
  És még titokban is festett ilyen képeket. De igazából nem kínzott senkit. A világ egyik legnagyobb államfőjének nem tűnt fel a mólónak, hogy ilyen szintre lehajoljon.
  De az ő irányításával készültek filmek. Íme egy példa a világháborúra. Az oroszok elkaptak egy német lányt a keleti fronton. És persze levetkőztették, csak bugyiban és melltartóban hagyták, és mezítláb vezettek a havon.
  A Führernek tetszett ez a film. A német Gerdát még ezután is megkorbácsolták és felnevelték.
  Igen, gyönyörű film volt. A Führer azonban alternatív történelem alapján is készített filmeket. Ott elfogták a Hitlerjugend fiúit a Szovjetunióban. És egyedül rövidnadrágos tizennégy éves gyerekeket hajtottak át a hóban és a fagyban. És még jeges vizet is öntöttek a meztelen felsőtestükre, amitől elvörösödtek.
  Hitlernek ez tetszett. Igen, amikor a fiúkat megkínozzák és megalázzák, ez egy rejtett szadista vezére. A Führer alatt az embereket nem égették kemencében, legalábbis ezen a világon, de élvezte a kínzást és a megaláztatást.
  Sőt, a Führer teste már tönkrement. És az energia nem ugyanaz. És szüksége van valamire, amivel eltarthatja magát.
  A Führer ismét a harcot nézi. A fiúk teste fénylik az izzadságtól, és még élesebbé vált a csatában felmelegedett izmok enyhülése.
  A küzdelem szinte egyenlő. Mindkét fiú azonos súlyú és magasságú. Az Alligator Boy többet támad, de leginkább blokkokban talál. Egér pedig néha ellentámadásba lendül.
  Hitler arra gondol, milyen jó mégis fiúnak lenni. Állandóan vidáman vigyorognak. Ezek a gyerekek mindig mosolyognak és nevetnek bármilyen okból. És most megtanult nevetni.
  Ó, ez az átkozott öregség, amikor mindent erőszakkal teszel. És nincs többé a korábbi életöröm. És még a gladiátorharcok is fárasztóak.
  A fiatalság friss benyomásai más kérdés. A Führernek több millió lánya van készen arra, hogy odaadja magát, de szinte semmi vágy. Csak ha tesztoszteron injekciót ad be, akkor az erő és a hormonok felfutása következik be. Németországban nincs kifejlesztett gyógyszer. Itt például, milyen csodálatos fogakat készítettek a Führernek - csak egy gyöngyfény.
  És vannak különféle anabolikák. Hitler továbbra is azt várja, hogy megélje a huszonegyedik századot. Amire Németországnak elsősorban szüksége van. És akkor talán eldől az utód. Vagy talán a tudósok megtalálják a módját, hogy halhatatlanná tegyék.
  A laborok már dolgoznak rajta. Hitler magabiztosságot és félelmet sugároz.
  Itt Churchill idősebb nála, de még mindig él, még ha nem is egészen egészséges. Roosevelt és Sztálin már halottak, Roosevelt pedig elég régen. Chamberlain rokonszenvezett Németországgal. Bár azzal fenyegetőzött, hogy egy második frontot nyit Lengyelország elleni támadás esetén, de nem merte. A Führer viszont nem háborúzott a Szovjetunióval. Bár voltak lehetőségek. De a Szovjetuniónak túl erős tankjai voltak. Mindössze hat hadosztály könnyű harckocsikkal, a Führer nem mert ott harcolni a szörnyeteggel.
  Bár a háború előkészületei folytak. A negyvenharmadik évben a "Panthers" megjelent Németországban. Az autó nem rossz, de túl nehéz és drága. A Szovjetunióban volt egy sorozat KV. Hitler akkor nem mert harcolni. A Harmadik Birodalomban sugárhajtású repülőgépek és FAA rakéták jelentek meg. De mi a probléma. Chamberlain halála után megjelent Churchill, aki közeledett Sztálinhoz. Igen, és Franciaországban a kormány hajlott a Vörös Birodalommal való szövetségre.
  A Harmadik Birodalomban nagy reményeket fűztek a diszkókhoz.
  De valójában nem igazolták magukat. A járművek túl drágának bizonyultak, és érzékenyek a kézi lőfegyverek tüzére. Az ellenségeskedésben nem hozhattak volna fordulópontot.
  A negyvenötödik évben megjelent a "Panther" -2. Akkoriban nagyon jó tank volt. A fegyver 88 mm-es és 71 csövű, a hajótest elülső páncélzata 100 mm-es ferde homlokú, 60 mm-es oldala lejtős, a torony homloka 120 mm-es 150-es maszkkal, és van még hatvan oldala. . Az egész ötvenhárom tonna, a motor pedig 850 lóerős. Az autó a világ legerősebb közepes tankjának bizonyult. Bár mi az átlag, ha a tömeg ötven tonna felett van?
  Hitler részben elégedett volt ezzel a géppel. De nem lehetett garanciákat szerezni sem a Szovjetuniótól, sem Franciaországtól. Ráadásul a Nyugat engedményeket tett, és pénzért átengedte Dánia egy részét, Franciaország egy kis részét és az egykori német gyarmat, Namíbia. Ez kielégítette a német népet. A Szovjetunió is erősödött. A KV széria helyett az IS sorozatból fejlettebb harckocsik jelentek meg.
  Hitler folyamatosan halogatta az új háborút. Az Egyesült Államokban lassan dolgoztak az atombombán. Németországban sem siettek, és a Szovjetunióban sem.
  De a technológia fejlődött.
  A Panther-3 egy másik tank volt az elavult sorozatból. Ebben a fegyver még erősebb volt, mint a 105 mm-es 70 EL, és a torony elülső páncélja 185 mm, a hajótest 150 mm-es lejtéssel, az oldalak pedig 62 mm-esek. A gépek tömege elérte a hatvanegy tonnát. Amit azonban egy erősebb, 1200 lóerős motor ellensúlyozott. Így lett az autó. 1947-ben került gyártásba. Határozottan jó tank. De a Szovjetunió megkapta a T-54-et is, amely mindössze harminchat tonnát nyomott, és páncélzatban és fegyverekben kissé alulmúlta a németet. A torony elülső páncélzata még vastagabb volt - akár 200 mm. És a fegyver egy kicsit gyengébb 100 milliméternél és 900 méter per másodpercnél, a lövedék kezdeti sebességénél. A német azonban valamivel nagyobb kaliberrel rendelkezik - 1000 méter másodpercenként.
  És akkor a háború nem történt meg újra.
  A Panther-4 az ötvenegyedik évben jelent meg. Ő már egy másik elrendezési séma volt. A motor és a sebességváltó egy blokkban, a sebességváltó a motoron van. A tartály magassága csökkent. És kiderült, hogy egy 70 tonnás autó, egy 1500 lóerős gázturbinás motor, valamint 250 mm-es elülső páncél és 170 mm-es oldalpáncél, 105 mm-es fegyverrel és 100 EL-es csőhosszal. Ez a gép már valójában nehéz volt és nagyon erős... Csak a szovjet IS-7, egy nagyon kis mennyiségben gyártott harckocsi tudott megküzdeni vele. A T-54 pedig sokkal gyengébb volt.
  És az ötvennyolcadik év végén megjelent a "Panther" -5. A páncélvastagság és a fegyverzet tekintetében a Panther-4-hez hasonlítható volt, de nagyobb dőlésszöggel és könnyebb, hatvanhárom tonnás tömeggel, erősebb, 1800 lóerős motorral. A tank fürgébb és manőverezhetőbb volt.
  Ez a fő német autó. A Szovjetunióban az IS-7-et leállították. Csak a T-10 maradt ilyen nehéz, de ötven tonnás tömegű. És a T-54 mellett csak a T-55 jelent meg, valamivel erősebb fegyverzetben.
  A technológiáról még sokáig lehet beszélni. Hitler személyesen vett részt bizonyos típusú fegyverek elfogadásában. Nyikita Hruscsovot jobban érdekelték a rakéták. Németországban is megjelentek a rakéta tankok. Nagyon erősek, mint a szovjetek. Hitler valóban csatlakozni akart a háborúhoz. A hidrogénbombát még nem hozták létre, és viszonylag kevés az atombomba. És kockáztathatsz és konfliktusba keveredhetsz.
  Hitler valóban harcolni akar keleten. Olaszország kész szembeszállni a Szovjetunióval. Mussolini fia uralja, de Benedito meghalt. Fia pedig, aki lelkes antikommunista és ideológiai fasiszta, Németországgal együtt készen áll a Szovjetunió elleni harcra, de feltétellel. hogy Franciaország és Nagy-Britannia semlegességet tanúsít.
  És Japán is nyithat frontot keleten. Németország pedig továbbra is összekötheti Finnországot, Magyarországot, Romániát, Szlovákiát. Talán Bulgária is Jugoszláviával, sőt Svédországgal.
  Itt ilyenek lehetnek szövetségesek. Hitlernek először meg kell győznie a franciákat, hogy ne avatkozzanak bele. Nagy-Britanniával azonban könnyebb megegyezni. Azt is mondják, hogy nincs kommunizmus. És az Egyesült Államokban Kennedy egy sötét ló.
  Hitler még nem veszítette el lelkesedését. De háborúba szállni erkölcsileg nehéz.
  Itt már a tizenharmadik menetet vívják a fiúk. A gyerekek fáradtak voltak, mozgásuk is lomhább lett.
  A Führer felsóhajt. Az életkor előrehaladtával egyre nehezebb a háború mellett dönteni. A gyerekek agresszívek és harcolnak. De az ütéseik könnyűek és szórakoztatóak. Megpofozták egymást és elfutottak.
  De ez a felnőtteknél nem így van. Hitler ezen a világon egyetlen háborút nyert Lengyelországgal. Ez pedig nem elég huszonnyolc éves kormányzáshoz.
  Másrészt a németek elkerülték a veszteségeket és a károkat.
  De Németország sűrűn lakott. Magas születési arány és sok gyerek.
  A fiúk verekednek. És láthatja, hogy a gyerekek nehezen lélegeznek.
  A Führer ismét elgondolkodott, ezúttal a repülőgépekre. A Harmadik Birodalom sugárhajtású hadserege rendkívül fejlett. Vannak még egészen jó fejlesztések és sorozatgyártású repülőgépek is. Különösen az ME-462. A repülőgép is nagyon erős és pusztító.
  És rakétavetők. Ez is egy nagyon erős gép.
  Korong alakú helikopterek is megjelentek. Nagyon mozgékonyak és mozgékonyak.
  Ezeket a tervező Tank fejlesztette ki. TA-383-as sugárhajtású vadászgépei is vannak, amelyek nagyon jó harcjárművek. A németeknek is vannak farok nélküli bombázói, amelyek akár az Egyesült Államok területét is képesek bombázni.
  A gyerekek befejezték a harcot. Szóval senki sem esett el.
  Pontszámban az alelnök Aligátornak adták a győzelmet.
  A fiúk szétszéledtek. Miután a lányok bokszkesztyűben jelentek meg. Mezítláb és bikiniben voltak.
  Érdekes küzdelem volt ez is karokkal-lábakkal.
  Hitler azt akarta, hogy a Harmadik Birodalomnak legyen csodafegyvere. De eddig nem minden sikerült. A német rakétatechnika a legjobb a világon. Vannak a hidrogénbomba fejlesztései is. Még nem hozták létre a világ egyetlen országában sem, de a fegyver szörnyű.
  Maga a Führer is olvasott Wales-t fiatalkorában, és azt akarta, hogy a Harmadik Birodalom hősugarakkal vagy lézerekkel rendelkezzen.
  De eddig nem sikerült hatékony harci installációt létrehozni. Kivéve talán a vak ellenfeleket, de még ez is túl nehézkes. Szintén a Harmadik Birodalomban fejlesztették ki a repülő csészealjakat. A korong alakú eszközök nem mutatták harci hatékonyságukat. De volt egy ötlet, hogy egy lamináris fúvókába csomagolják őket, amely a kagylókat és a szilánkokat oldalra fújja.
  Így a hajlékonylemez teljesen sérthetetlen lesz.
  A lányok mezítláb ütni kezdték egymást. Emellett sportosak és izmosak is. És elég aktívan rúgni.
  És akkor egyikük ököllel hármast tartott, a másik válaszolt neki. Ez tényleg nagyszerű.
  Hitler felnevetett:
  - Nem vagyok egy nyomorult rovar - egy szuperszörny teknős.
  És elképzelte, hogyan égeti a forró vas a lány csupasz, kerek sarkát. A csaták nem vették át a második világháború hatókörét, de megmutatták színvonalukat.
  A lányok itt olyan csodálatosak - egyszerűen nagyszerűek. A legmagasabb osztályba tartoznak.
  A Führer ennek hatására versekkel állt elő;
  Erről a mezítlábas lányról
  nem tudtam elfelejteni..
  A járda köveinek tűnt,
  Kínozza meg a finom lábak bőrét!
  Igen, érdekes lányok.
  Itt az egyik filmben bemutatták, hogyan kínozták meg Joan of Arcot. Egyébként egy bájos szőkét játszottak. És a kínzás természetes volt. És a lány mezítláb csillogva égett.
  Hitlernek nagyon tetszett. Jeanne bátran állt a fogason. És a csupasz sarka felhólyagosodott. És a háton és a fenéken hébe-hóba esett az ostor.
  Aztán fogóval megragadták a melle skarlátvörös mellbimbóin. Ami teljesen nagyszerű. Hogyan kapcsolta be Hitlert.
  Például elvittek egy meztelen lányt, és felhúzták egy fogasra. És csíkozzuk ostorral. És a harcost még mindig vörösen izzó vassal égették. És nagyon fáj. De ugyanakkor a lány is örül, ha gyötrődik.
  Főleg, ha forró vas simítja a csupasz sarkát.
  Ez igazán érdekes.
  A lányok verekedtek. És egyikük egy másik mezítláb állon ütötte a szőkét. A vörös hajú szépség összeesett. A játékvezető számolni kezdett.
  A vörös hajú megfeszült, és akarati erőfeszítéssel felugrott.
  A küzdelem ismét folytatódott.
  Adolf Hitler felszisszent:
  - Még egy kicsit, még egy kicsit,
  Az utolsó harc a legnehezebb!
  És meg akarom hódítani az egész világot,
  Bolygó, hogy Németország anyává váljon!
  A Führer nem csinálta túl jól, és a hangja rekedt. De mindenesetre egy diktátor kivégzése.
  A lányok pedig verekednek, izmos testük izzadságtól csillog. Csodálatos lopások.
  A Führer arra gondolt, mit érez egy nő, amikor megerőszakolják? Fájdalom vagy orgazmus vagy mindkettő?
  Legyél nő! És irány a panel!
  Még vicces is!
  Ha a panelhez megy
  Sztár vagy, olyan leszel, mint Emmanuel!
  És összességében nagyszerű!
  Szárnyas aforizmák ugrottak a Führer fejében;
  Ha eléri a határt - irány a káosz!
  A lelkiismeret a legdrágább áru azok közül, amelyek nem eladók - bár sokan hajlandóak külön fizetni, hogy megszabaduljanak ettől az értéktől!
  A szerelemben csak a költők adnak hasznos tanácsokat!
  A szerelem egy ilyen játék - hol van a harmadik extra!
  Miben különbözik a szerelem egy baráti bulitól - a harmadikat soha nem hívják!
  A hármas szám a harmóniát szimbolizálja - de nem a családi életben!
  A féltékenység az alsóbbrendű emberek érzése - gyengék az elméjük, még a szegényeket is sajnálják!
  Könnyebb hóembert építeni a pokolban, mint önzetlen papot találni!
  Őszinte pop, mint - fehér rohadt!
  A templom olyan, mint egy bolt - pénz nélkül ne menj be!
  Akármekkora is az ököl, a bilincs még elfér!
  Jobb egyszer ütni, mint mondjuk százszor!
  Leggyakrabban az érdektelenségből vált be!
  A mohó szájon - van szájkosár!
  Aki szereti a szexet, annak jó elméje és jó szíve van - hiszen kész megosztani az örömet egy partnerrel!
  A háború az élet iskolája - melyiket jobb kihagyni!
  A legtöbb áldozat - katonai művészet kell!
  Krisztust a papok keresztre feszítették - a gonosz kutyák csak egy botot értékelnek!
  A hit minden bizonnyal könnyű, de a molyok helyett a bankjegyeket vonzza!
  Ha gazdag akarsz lenni, nyiss bankot, ha a leggazdagabb akarsz lenni, alkoss tanítást!
  A filozófia olyan, mint egy háló az aranyhal fogásához!
  A politika a csalás művészete!
  A politikus különbözik a gyilkostól - csak a honorárium nagyságával!
  Valószínűleg holttestek lépcsője vezet felfelé!
  A háború a gyilkosok versenye és az irgalom hóhéra!
  A hit egyeseket tisztábbá, másokat gazdagabbá tesz!
  A politikus rosszabb, mint a vodka - többe kerül, és azonnal repedni kezd a fejed.
  A politikus, akár egy prostituált, a nyelvével dolgozik, de kevesebb örömet okoz!
  A politikus folyamatosan adott, de nem elégít ki senkit!
  Gyönyörű szavak - a zsarnok köpenye!
  Amikor az állam hóhérrá változik, szent hazának hívják!
  Ha egy politikus nagyon keresztbe teszi magát, az azt jelenti, hogy a pénztárcádat keresi a keze!
  Politikus: legalizált zsebtolvaj!
  A különbség a politikus és a zsebtolvaj között, hogy az előbbi sokkal nagyobb zajt kelt a lopás során!
  A kereszténység, sőt minden vallás története azt mutatja, hogy nincs jó fanatizmus!
  A meghallgatás megtagadása a lélekben való ölést jelenti!
  Szeresd felebarátodat, ne a feleségét és a pénztárcáját!
  A rabszolga annyira hozzászokott a gallérjához, hogy miután elnyerte a szabadságot, fulladozni kezdett!
  A jó öklei túl gyorsan nőnek!
  Aki elveti a viszály magvait, az katasztrófát szül!
  Ha meg akarod menteni a lelkedet, feszítsd keresztre az önzést!
  Az üres pénztárca és a lélektelen szív között az a különbség, hogy az utóbbit nehezebb hordozni!
  Sok isten van, de nincs, aki kiöntse a lelket!
  Mi a különbség egy csillag az égen és a popsztár között - annyiban, hogy egy popsztárt egy macskakővel el lehet oltani!
  Krisztus minden embert szeret - még a bűnökkel együtt is, jelenlegi szolgáinak nagy részét pedig - csak a pénztárcával!
  Ha közelebb akarsz kerülni Istenhez, rövidítsd le a kapzsiságodat!
  Még a Mindenható látszólagos közömbösségében is szeretet rejlik - a gyerekek ugyanis elsősorban a szüleik gondozása alól akarnak kitörni!
  Isten késlelteti a gonosz büntetését, hogy esélyt adjon a bűnösnek!
  Férjként és feleségként a tehetség és a szorgalom csak párban szül sikert!
  Még a méz is keserű - ha belefulladsz!
  A megtévesztés olyan, mint a bor, beteges, édes és nehéz megállítani!
  A szerelem olyan, mint egy széttöredezett lövedék - összetöri a szívet, megrázza az agyat, zsebre vág, oldalra megy!
  Az ember bizonyos szempontból egyenlő Istennel - a Mindenható teremtette az univerzumot, az ember pedig hülyeséget szült: mindkettő végtelen!
  Siker, aki vérre épít - egy leszúrt malac sorsára vár. Megeszik a harcostársaikat - a harag eredménye szomorú!
  Néha a jó hírnév megőrzésének legjobb módja egy hurok a nyaka körül! Mindegy, nehogy leessen!
  Nem feküdhetsz sokáig a medve alatt - összetör!
  Néha a feleség olyan, mint a mamut a takaró helyett!
  Egy író, aki arra törekszik, hogy bankjegyeket arasson - nem fog jót, örökkévalót vetni!
  Egy ország törvény nélkül olyan, mint egy test csontváz nélkül! Csak hogy ne csontosodjunk el - választások kellenek!
  Ha remekművet szeretne létrehozni - felejtse el a díjat!
  A legügyesebb megtévesztés az, amikor nem hazudsz, de senki sem hisz neked!
  Természetesen a vereség nagy bajokkal kecsegtet, de ez csak egy jövőbeli győzelem tükre!
  A csatában győzelmet hoz - vitézséget és jó intelligenciát.
  A legyőzéshez először meg kell nézni, hol!
  A cserkész a győzelem kovácsa!
  Minden bolond megnyomorít - nem minden okos tud meggyógyítani!
  Sok goromba hóhér - kevés orvos!
  Kinek az orvosok és kinek a hóhérok!
  Fájdalom nélkül nincs vitézség - vitézség nélkül nincs győzelem!
  A kommunizmus eszméi az idiotizmus határát jelentik: ha forró fejek és hideg szívek vállalják megvalósításukat!
  A kommunizmus könnyű, de aki túl olajos, azt megégetik!
  Ha nincs türelmed, az éneklés segít!
  Az emberek olyanok, mint a vas - amíg ki nem hűl, add meg a kívánt formát!
  Ha népszerűvé akarsz válni - használj gyakrabban erőt!
  Az értékelés olyan, mint a pokoli fű - nő, ha könnyekkel és vérrel öntözi!
  Az emberek olyanok, mint a gaz - minél jobban taposod, annál magasabbra nyúlik!
  Az egység a győzelem kulcsa!
  A fegyelem a győzelem eszköze! Az elme játszik rajta!
  Egység, bátorság, önzetlenség - a győzelem, a szabadság, a boldogság kulcsai! Fegyelem nélkül nincs hadsereg, és hadsereg nélkül nem lehet megtalálni a szabadságot!
  A munka erősebbé tett minket, az elmével megsokszorozva szabadságot ad, és a jó szerencsével együtt boldogságot hoz!
  A parancsnok olyan, mint egy piramis csúcsa - csak egynek kell lennie, különben még egy ilyen szilárd szerkezet is összeomlik!
  A család nemessége ugyanolyan viszonyban van a bátorsággal, mint a haj hossza az elmével!
  Az ősök vitézsége nem segít a gyáván!
  A legerősebb acélból készült penge berozsdásodik a beszélő és a gyáva kezében!
  A legszörnyűbb fegyver a Biblia egy gazember kezében!
  Az ember fő gazdagsága: a potencia, ez a tönkremenetel fő oka is!
  A legjobb szakma a prostitúció, az üzletet az örömmel ötvözi, és minden alkalommal, amikor új partnert talál - nincs rutin!
  A hős törzskönyve - egy évszázada büszkélkedhet, de a csatatérre került - gyáván hátba rohan!
  Egy üveg vodka olyan, mint a gránát - ledönti, agyonveri, bensőjét összetöri!
  
  HALÁL SZERELMI HÁROMSZÖG
  MEGJEGYZÉS
  Egy nagyon szép nő, Helena Ambrams, harminc év körüli felesége, nyolcvan feletti idős milliárdos. Gyűlöli a férjét, különösen azért, mert van egy szokatlanul jóképű, tizennyolc éves fiatal szeretője, Vjacseszlav Kotovszkij. Rettenetesen beleszeretett, és nem bírja tovább csúnya, de szörnyen gazdag öregjét. Meg akar szabadulni férjétől, és özvegy akar lenni, hogy hozzámenjen a csodálatos fiatalemberhez, Vjacseszlavhoz. De ez nem ilyen egyszerű. A milliárdosnak erős a biztonsága, és maga az idős férfi szeretne új feleséget szerezni, de csak azért, hogy ne veszítsen pénzt a váláskor. Az intrika egyre erősebb.
  . PROLÓGUS.
  A milliárdos felesége, Elena Ambrams gyűlölte férjét, és nagyon akarta, hogy meghaljon. Az öreg már túl volt a nyolcvanon, kopasz, ráncos, de még elég erős. És nem is fog meghalni. És majdnem harminc éves vagy, szép szőke. Az erős test pedig szeretetet és szexet kíván.
  Elena nagy örömmel látogatja a női sztriptíz bárokat. Izmos, szép, engedelmes férfiak táncolnak ott nagy tagokkal. És szereti nézni. Valóban szól a zene, a srácok vetkőznek, te pedig kéjesen nézed.
  Elena fiatalkorában éjszakai tündérként dolgozott. És nagyon tetszett neki. Még Európába is utazott Natasával. Ott voltak ügyfeleik: férfiak és nők, sőt néha állatok is.
  Mennyire magával ragadta ez az egész a lányokat. Van olyan vélemény, hogy a prostituáltak nem szeretik a szakmájukat. De attól függően, hogy ki. Elena és Natasha nagyon szerető tolvajok voltak.
  Szerették kesztyűként váltogatni a pasikat, és nem vetették meg a lányokat. Elmerültek új szerepükben.
  A férfiak mind különbözőek, és a sokszínűség annyira inspiráló volt, és így megfordult a lányokban. És szívesen szexelnének csak az élvezet és az orgazmus miatt. És akkor pénzt vesz el ezért a férfiaktól és a nőktől, és sok pénzt!
  Elena vidám életet élt: sok szex, a legdrágább éttermek, szaunák, szépségszalonok, szoláriumok, uszodák, országutazás. Minden csupa móka és szórakozás volt. Elena nemcsak hogy nem félt az egzotikus szextől, hanem éppen ellenkezőleg, felkavarták. Nagyon szeretett kísérletezni. És ő egy csodálatos prostituált volt, és a helyén.
  De most vége a boldogságának. Telnek az évek, és a prostituált előbb-utóbb elveszíti frissességét és vonzerejét. És örömmel fogadta a javaslatot, hogy férjhez menjen Moses Abramshez, egy nyolcvanas éveiben járó öregemberhez, aki a pletykák szerint még mindig rákos. Arra számított, hogy özvegy lesz, és a világ leggazdagabb nője lesz. Ráadásul Mózes törvényes fia öngyilkos lett. A másik megőrült. És a lányomnak sikerült AIDS-et kapnia, ő is csinos kurva volt.
  Tehát nincsenek közvetlen örökösök. És Elena számíthat arra, hogy a legnagyobb vagyont örökli!
  De itt van a probléma, a férj nem halt meg. De persze már nem volt ereje.
  Elena a szexről álmodott. Mózes így szólt hozzá: - Tudsz, fiatalasszony, sétálni. De hogy az újságírók ne kapjanak szelet, és így azonnal váljon!
  Az ötlet természetesen jó.
  Elena maszkot visel egy sztriptízbárban. Még jobb, mert tökéletes alakja van. Nem voltak gyerekei, és fitneszzel foglalkozik. Kevés pénzért férfit is bérelhetsz neki. De ez már nem annyira érdekes. Alphonse, ez a te játékod, és sokkal szebb, ha kurva vagy. És így, ha egy férfi azt csinál, amit akarsz, az nem olyan izgalmas.
  De most egy újonc táncol. Nagyon jóképű fiatalember. Lassan és kecsesen meztelenül áll a színpadon. Igen, valóban, milyen jóképű férfi. A haj aranysárga, és a tapasztalt Elena látja, nem festve, az igazi hajszínt. Az arca nagyon gyengéd és csinos, akár egy lányé. És a bőr olyan sima, tiszta, lebarnult. Itt egészen a fenékig van kitéve. Izmai nagyon kiemelkedőek és gyönyörűek. Nem masszív, de olyan elegáns és harmonikus rajzuk van, hogy egyszerűen az őrületbe kerget!
  A különböző korú nők szó szerint ordítanak. És pénzt tettek az úszónadrágjába. És felemelkedik a fiatalság férfias tökéletessége, olyan nagy van neki.
  Elena intett a kezével.
  - Ő az enyém! magamnak akarom!
  A kísérő megjegyezte:
  - Ez az első fellépése sztriptízbárban. És szokás szerint aukción játsszák, és a nő megveszi éjszakára. Készen állsz a kialvásra?
  Elena bólintott.
  Elárverezik a férfit? Ez nagyszerű! Természetesen készen állok!
  . 1. FEJEZET
  A sztriptízbárnak volt egy pluszja, csak nőket engedtek be. A férfi sztriptíztáncosokat pedig nők bérelték fel pénzért. Ezért nagyon sokan szerettek volna benne dolgozni. Valóban mese egy férfinak, főleg egy fiatalnak, amikor a hormonok játszanak, táncolnak, a nőknek meztelenkednek, sőt még szexelnek is, és pénzt szednek érte!
  Slavka rendkívül jóképű volt, és harcművészetekkel is foglalkozott. És a teste tökéletes volt fizikumban, és mozgékony. Tudott jól táncolni, mozogni, kiváló nyújtás. Egyszerűen tökéletes srác egy sztriptízbárba.
  Slavka azonban jól tanult az intézetben, és karrierre számított. És nem volt különösebb vágya arra, hogy gigolo legyen. De az apja sok pénzzel tartozik a maffiának. És szükség volt a megfelelő mennyiség megszerzésére és gyorsan. Ellenkező esetben a banditák bosszúja szörnyű lesz.
  És Slavka úgy döntött, hogy megpróbál pénzt keresni egy sztriptízbárban. Sőt, mindenki azt mondta, hogy arcának és testének szépsége egyaránt lenyűgöző.
  A sztriptízbár vezetője egy harmincas éveiben járó vörös hajú nő volt. Nagyon aranyos. Számos jelölt közül választott. Pontosabban az elsődleges csinálta az asszisztenst. A zenére azonnal le kellett vetkőznie húsz férfinak, aki sztriptíztáncosnő akart lenni. És szinte mindenkit azonnal kigyomláltak.
  Glory azonnal megtetszett neki. Nagyon jóképű fiatalember. És milyen kecsesen mozog és gyönyörűen ki van téve, csak egy csoda. Ennek ellenére egy fekete öv a karatéban, és tudod, hogyan kell mozogni és megőrizni az egyensúlyt.
  Maga az asszisztens nemrégiben prostituált volt, festett, nem világos, hány éves. És imádta az aranyos fiatalokat.
  Csak azt kérdezte Szlavkától:
  - Tizennyolc vagy?
  Bólintott.
  - Pont tegnap történt!
  A festett nő megjegyezte:
  - Úgy nézel ki, mint egy tinédzser! Ez persze még jó is! Sok nő, különösen az idősebbek, imádja a fiatalokat. De lehet, hogy baj van velünk a rendőrséggel... - Megnyomta a sarkát. - Gyere, mutasd meg az útleveled.
  Slava kitartott. A nő a születési dátumot nézve megütötte az ajkát, és így válaszolt:
  - Csodálatos! Nagy pénzt fogsz gyűjteni. A bevétel huszonöt százaléka Önnek, a többi nekünk.
  A fiatalember felkiáltott:
  - Nem elég!
  Az asszony motyogta:
  - Ezek még mindig jó körülmények. Egy egész palotánk van. Ráadásul itt vannak Moszkva leggazdagabb női. Tudják, mennyi pénzt adnak neked gigolókat? Szóval ne izgulj!
  Slavka meghajolt. A nő odaszaladt hozzá, és beledugta a kezét az alsónadrágjába. Az ellenkező nem képviselőjének ujjainak érintésétől a fiatal férfi férfi tökéletessége azonnal megduzzad. És egyre nagyobb és erősebb lett.
  A nő elvigyorodott:
  - Temperamentumos mén vagy. Azt hiszem, élvezni fogja a sikert a szép nemmel.
  Slava bólintott. És vágyat éreztem. Egy fiatal, egészséges test szó szerint tele van hormonokkal. Még akkor is, ha erre a nőre nem túl kellemes ránézni. De a tag olyan, mint egy rúd, és el akarja ültetni.
  A lány elmosolyodott és bólintott.
  - Szerelmeskedni fogunk veled, jóképű!
  Aztán Szlavka egyedül táncolt a vörös hajú háziasszony előtt. Nézte, ahogy a táncoló fiatalember levetkőzik. Igen, nagyon izgalmas.
  Aztán amikor a fiatalember úszónadrágban maradt, és szintén izgatott volt, a lány odaugrott hozzá. Kezével megragadta a tökéletességet, és ujjaival összetörte. Meleg és kemény volt a jóképű férfi számára.
  A vörös hajú bólintott, és megjegyezte:
  - Jó! Most vedd le a fürdőruhádat.
  Egy nagyon jóképű és izmos, domború srác most teljesen meztelenül állt előtte. És a botja megdagadt. Warbler érezte magában a szégyen és az erős izgalom keverékét. És milyen jóképű volt.
  A vörös hajú nő megnyalta az ajkát. Olyan erős vágyat érzett, hogy már nem tudott megbirkózni vele. Elkezdte letépni a ruháit.
  És meztelen volt.
  Kicsit gömbölyded, de elég erős és izmos nő a lében. A melle pedig nagy és feszes. Egy fiatal férfi számára, aki a hiperszexualitás csúcsán van, ez természetesen nagy kísértés.
  Warbler odalépett hozzá, és szinte azonnal belépett. Nem volt tapasztalt szerető, fiatalos durvasággal viselkedett. Ne vesztegesd az időt a szeretetre.
  De a vörös hajú úrnő már izgatott volt, és a maszturbáció után vizes lett a keble. Ezért egy nagy, hot rod könnyen bejutott.
  És nagyon szép volt, nyögte a vörös hajú nő elragadtatásában. Szlavka erőteljesen piszkálni kezdte. Nem egyszer szerelmeskedett lányokkal.
  De többnyire maguk is tapasztalatlanok és fiatalok voltak. De egy felnőtt nőnek megtanítani a szerelem művészetét.
  Ennek ellenére a fiatalember kezével megsimogatta a vörös hajú nő telt melleit, és intuitívan választotta meg a megfelelő ritmust. A vörös hajú vad nyögéssel jött. Aztán egy jóképű, jóképű srác kirobbant a fehér kása patakjában. És Red ismét átélt orgazmust egy égő magból.
  Slava hímtagja még mindig állt, de közvetlenül a kitörés után a feje viszketni kezd az érintéstől.
  A sztriptízklub vezetője bólintott.
  - És ügyes vagy! Csak még tapasztalatlan, de mi megtanítjuk! Elégedettél már egy lányt a nyelveddel?
  Glory megrázta a fejét.
  - Nem!
  A vörös hajú felnevetett.
  - És tudnod kell, hogyan! Sok nő nagyon szereti a cunilingust! Ne felejtsd el, hogy fizetnek neked, és joguk van azt követelni, ami örömet okoz nekik!
  Slavka összerándult:
  - Undorító!
  Az asszony nevetett.
  - Nos, akarsz szopást csinálni? És sok nő örömmel szoptatja a férfiakat! Szóval most azonnal nyaljuk meg a csiklómat, és csináljuk ügyesen!
  A fiatalember elfintorodott.
  - Vagy talán jobb nélküle!
  A vörös hajú összeráncolta a homlokát.
  - Akkor nem veszlek fel! És ez nagyon jövedelmező, és ritkán kaphatja meg bárki. Nos, oké, adok még száz dollárt!
  És a nő elővett egy százdolláros bankjegyet. És hozzáadott:
  - Gyakran kell majd a nyelvvel dolgozni, szóval tanulj diák!
  Glory könyörgőn megkérdezte:
  - Hát legalább mosakodj meg...
  A vörös hajú bólintott.
  - RENDBEN! Csak a fiatalságodért, és mert ez az első alkalom. De ne feledd, ha egy nő kér tőled és fizet neked, teljesítsd minden kívánságát, minden szeszély nélkül.
  És meztelenül, gömbölydeden és pompásan közeledett a lélekhez. Kezébe vette az esőt, és bekapcsolta a forró vizet. Éreztem, ahogy a spermát lemosták a hüvelyről. És nagyon örült.
  Most egy nagyon jóképű, de tapasztalatlan fiatalt kell megtanítanunk a gigolo művészetére és arra, hogyan kell örömet okozni a nőknek.
  És ezt is tudni kell. Túl sok férfi undorodik attól, hogy egy nő méhében dolgoztassa a nyelvét. Számukra ez még zapadlónak is számít. Bár az ember nyelve jelentős örömet okoz.
  Néhányan emiatt még sztriptíztáncosnőként sem voltak hajlandók dolgozni. És mit gondolnak ezek a hímek, hogy csak a botjukat szúrják a kebelbe, és simogatják a fiatal szüzek mellbimbóit.
  Nem, és a fiataloknak pénzért kell szolgálniuk az öregasszonyt, és teljesíteni kell az ügyfelek minden kívánságát. Természetesen sok fiatal nő jár sztriptízbárba, vagy jó formában van középkorú. Az öregasszonyok nem gyakori vásárlók, a vágy már az életkorral eltűnik, és a nagymama erkölcsisége is erősebb. De a sztriptíztáncosok is dolgozzanak velük.
  És természetesen fő feladatuk nem maguknak, hanem egy nőnek fog örömet okozni. Úgyhogy újra megrendelte és fizetett. És itt persze a gigolókhoz ügyesség kell.
  Talán még inkább, a női prostituáltaknak a panelen. És meg kell érteni, hogy a tisztességes nem képviselői finom lények, és néha az elméddel kell vonzani őket, és folytatni kell a beszélgetést. Néhányan például szeretik magukat hímnek érezni. És néhányat meg lehet verni ostorral, vagy ... Hát, hogy ne nyomorék meg.
  És a másik nő nem fog szexelni, csak szívről szívre kell beszélnie. Egyes nők pedig szeretik lerészegedni a férfit egy disznó visítására, és maguk is berúgnak.
  Igen, és nincsenek ügyfelek. De a férfiaknak van egy pluszja: csak nőkkel. Más bordélyházakban pedig, gondolom Slavkában, azért a pénzért rendelték volna, hogy mind a szamarat, mind a szájat kicseréljék a hímre! És így jó lelkiismerettel fog dolgozni. És élvezi. Ez már-már szűz, ami sajátos módon felizgat egy kéjes nőstényt.
  A bordély vörös hajú háziasszonya lefeküdt a kanapéra, és széttárta a lábát. A puncija tisztára borotvált volt. Intett Slavának:
  - Na, gyere ide szép!
  Az a meztelen, izmos, jóképű férfi lábujjhegyen odalépett hozzá.
  A bőre cserzett, a haja világos aranysárga, maga a fiatalember pedig csak édes, milyen jóképű férfiú. Itt egy hím!
  A vörös hajú elvette és bólintott.
  - Na, nyaljunk!
  Fiatal és nagyon jóképű, meztelen gigolo letérdelt. És az arca a keblhez közeledett. Szlavka először szeretkezett ilyen módon egy nővel, és nagyon szégyellte. De ugyanakkor a szégyenérzet is izgalmat keltett. És a férfi tökéletesség ismét tétként emelkedett.
  A bordély háziasszonya felmordult:
  - Gyerünk, ne félj!
  Warbler bedugta az arcát, és ajkával óvatosan megérintette a csiklóját. A friss, még fiatal és erős női test illata kellemes volt. És inkább izgat, mint taszít. És maga a punci borotvált volt, akár egy nagyon fiatal lány.
  Így hát a fiatalember kinyitotta a száját, és kihúzta a nyelvét. Óvatosan megérintette a barlang bejáratát. A hegyével enyhén sós felületet éreztem. Csúszós volt, csiszolt.
  A fiatalember bátortalanul nyaldosott. Nem történt semmi szörnyű.
  A vörös hajú nő ujjongott:
  - Légy merészebb, légy merészebb! Nyalj, mint a fagylaltot.
  Warbler ismét nyalott. És hirtelen hányingerem lett. Valójában van egy nyalás egy nőtől. Szégyenletes helyekhez közel.
  Vöröshajú megjegyezte:
  - Ne légy zavarban! Keleten még a szultánok is úgy nyalták a nőket! Akkor adok egy szopást!
  A szopás ígérete hatással volt Slavkára. És az izgalom győzött az émelygés és hányás rohamán. Megint megnyalta, még egyszer. És úgy éreztem, ihletet kaptam, mint egy művész, aki agyvérzést kap.
  És a nyelve energikusan szerzett. Érezte, hogy a Vénusz csiklója és méhe nedvessé válik. De jó íze volt ennek a nedvességnek. És olyan volt, mint a méz felszívni.
  Slavka dolgozott és izgult. Itt van a hímtagja, annyira felfuvalkodott, hogy még fájni is kezdett.
  És a nyelv gépiesen és energikusan működött. A vörös hajú nő hangosan felnyögött. Újabb orgazmust élt át, méghozzá olyan erőset. Ez nagy csodálatot váltott ki.
  Slava pedig vadul izgatott volt. Jelenleg férfi prostituált. Zavarba ejtő, és egyben nagy bekapcsolás is.
  A fiatalember el volt ragadtatva. Még akkor is, amikor a bordély úrnője vad kiáltással végzett, és folyadékot fröcskölt az arcába.
  Aztán, szavát betartva, ő maga lehajolt, és a szájába vette fiatal, nagy tökéletességét.
  A vörös hajú a panelen dolgozott. És ezt gyakran kellett megtennie. Ha a kliens tiszta és nem büdös, akkor nincs baj a szopással. Éppen ellenkezőleg, kellemes érezni egy forró, lüktető tag nyelvét. Az illata pedig még egy nőt is felizgat és feldob!
  Nos, miért nem a szép nemek közül sokan nem szeretnek így szeretkezni?
  Természetesen az előítéletek miatt. Itt Indiában és Keleten ez a szex teljesen normális és gyakori formája. mi a baj velünk?
  A bordély háziasszonya erőteljesen megnyalta egy jóképű fiatal hímtagját. Slavka szemei hátrakerekedtek az izgalomtól és a csodálkozástól. És ismét végzett, és édes zabkása beöntött az asszony családjába.
  A bordély háziasszonya megjegyezte, hogy a fiatal férfi spermája nagyon finom és édes. És olyan kellemes lenyelni, és még ízlelgetve is teszi.
  És milyen finom az egész.
  Még a jóképű férfi magját is a szájában tartotta úgy, hogy az arca alá forgatta.
  Hát ez jó!
  A bordély háziasszonya ezt parancsolta:
  - Jól van, nyalj még!
  A fiatalember lelkesen bólintott. És még nagyobb lelkesedéssel kezdte csinálni. Általánosságban elmondható, hogy biztosan nem álmodozott a gigolo karrierről. Voltak más ötletek és álmok is.
  Különösen még fantasztikus történeteket írt. Mondjuk még ezt is.
  Az űrkalózok egy repülő csészealjjal repültek a Földre. És úgy döntöttek, hogy segítik Hitlert a második világháborúban. És ennek eredményeként kiderült, hogy a nácik nyertek. Az űrkalózok pedig maguk kapták meg a kormányzói pozíciókat a megszállt területeken.
  És úgy tűnt, minden jó nekik. Ám Hitler meghalt, és utódja, a legravatalosabb Schellenberg úgy döntött, megszabadul a sztárvendégektől.
  De ezt nem lehetett csendben megtenni, és egy új nagy háború kezdődött.
  Egy meglehetősen hosszú történet sikeres és népszerű volt, de nem hozott pénzt.
  És általában elmentek olyan idők, hogy nem lehet pénzt keresni az irodalomért.
  Az írók aranyévei talán a kilencvenes évek voltak. Internet még nem volt, a cenzúrát megszüntették, és írj, amit akarsz.
  És az emberek még mindig nem felejtettek el olvasni.
  És most? Próbálj meg keresni.
  Warbler például most a nyelvével dolgozik, a nő pedig megint cukizik. Aztán ismét nyalogatni kezdi a lüktető, jade rudat.
  A fiatalember felteker... Igen, ez szép. Nos, milyen jól szórakozik Alphonse.
  És a vízesés újra kitört.
  Megcsörrent a telefon, és a vörös hajú nő kelletlenül közbevágott.
  Mint kiderült, Szlavkának szerencséje volt. Felvették egy sztriptíz klubba. Most neki kell táncolnia a nőknek, és ki kell szolgálnia őket.
  A legkellemetlenebb a többi férfi sztriptíztáncos volt. Szinte mindenki idősebb Slavkánál, izmos zsoké. Valamilyen oknál fogva a nők vonzódnak az izomzathoz, és táncolni szoktak ambálokat.
  Gúnyt űztek Szlavkáról, ami zavart keltett a fiatalemberben.
  De a pódiumon, amikor annyi nő van körülötte, bekapcsol és izgat. És sok fiatal és gyönyörű hölgy van.
  Még azon is csodálkozol, miért fizetnek az ilyen szépségek gigolókat, ha maguk is tisztességes pénzt kereshetnek a panelen?
  Warbler a táncban lassan és szexuálisan exponált. Levette a csizmáját, lábai olyan kecses formájúak, mint egy fiatal lánynak, de ugyanakkor erős és lebarnult.
  Miután úszónadrágra vetkőzött, odament a nőkhöz. Megtapogatták, és pénzt tettek az úszónadrágjába. Az egyik még jobb kezével megragadta a fiatal farkát, odahajolt és többször megmozdította a nyelvét. Szlavka alig tartotta vissza magát, hogy befejezze.
  A nők úgy mancsolják, mint egy kurvát. És ez izgat és szégyent okoz.
  Az egyik a sarkát csiklandozta, a másik pedig a fenekét csókolta. Igen, nagyon jó itt.
  A nők többsége hűha és teljes lében.
  A sztriptízbár szokása szerint minden újonc szűznek számít, és egyik napról a másikra aukción eladják pénzes nőknek. Ez nagyon jövedelmező az intézmény számára.
  Sőt, amikor alkudoznak, az annyira felkavarja a szép nemet, hogy egyszerűen abszurd összegeket adnak éjszakánként.
  Már hagyománnyá vált, és jó hagyománnyá.
  Pocsolya a tánc után egy kis medencében csobbant. Aztán bekenték olajjal, és letakarták takaróval.
  A vörös hajú háziasszony magas, térdig érő csizma viselését is megparancsolta. A borítók pedig olyanok voltak, hogy részenként kiteszik a fiatalembert. Tehát a nők bekapcsolásával a maximális összeget összeszedheti.
  A pocsolyát, mint egy drága rabszolgát, árverésen adták el. És finomnak tűnt. Általában végül is a nőket így árulják, és itt van egy nagyon jóképű srác, csinos lány szelíd arccal.
  Igen, volt még egy látványosság.
  Elena is az alkura készült. Készpénzben kellett fizetnie dollárban, és egy egész zacskó zöld számlát levett a kártyáról.
  Nagyon tetszett neki ez az aranyos fiú. És úgy döntött, hogy bármi áron, vele tölti az éjszakát. Bár ez sokba kerülhet neki. És mi van, ha az idős férj megtudja?
  Elena sóhajtva énekelte:
  Mennyire fáradt a mocskos férj
  Az öreg kopasz és büdös...
  A szenvedő lányok tudják a sorsot
  Mindig vannak felhők a láthatáron!
  
  De persze gazdag,
  Milliárdjai vannak...
  És csak lopd el a tehetséget
  Ő a szélhámos ebben az üzletben!
  A fiatal nő pedig nevetett a nem túl boldog dalon. Bár másrészt sokan irigylik őt. És hogy kevés férfija van?
  Elena annyira laza volt és hozzászokott a szexhez, hogy állandóan viszketett a lábai között.
  És még a vibrátor sem segített. Így egy kurva, és büszke rá.
  Elena érezte, hogy ég a hasítéka. És nagyon akarta. Eszébe jutott, hogyan szeretkezett egy afrikaival. Olyan nagyszerű volt a tökéletessége. És szó szerint úgy ültette, mint a nyársra.
  Elena ezután több erős orgazmust is átélt, és több pénzt kapott.
  Ezért arra gondolt, milyen jó prostituáltnak lenni. Annyi szórakozás és bevétel. És így nagyszerű volt a férfiakkal.
  Olyan vagy velük, mint egy macska, és a macska nagyon vad.
  Elena nagyon szép és alakos kurva volt, nagydarab, izmos, fejlett formájú.
  Sok ügyfele volt. A prostituált hivatás hivatást igényel. Nem minden nő szereti őt. De Elenának volt természetes ösztöne és képessége. Csodákat művelt az ágyban.
  És a nyelve is nagyon mozgékony! Még most is férfiakat forgat, és minden bizonnyal megnyalja őket, hogy a szájában végezzen, és még nagyobb örömet szerezzen, és valóban felkapja és bekapcsolja.
  Elenát egyébként többször is eladták aukción férfiaknak kalapács alatt.
  És mindenki előtt levetkőztették, majd egyik napról a másikra elvitték. Sajnos túl korán elvesztette ártatlanságát, és nem tudta eladni. De milyen meztelenül állni az emelvényen, és férfiak százai néznek rád éhes szemekkel.
  Ó, milyen izgalmas! És így érez örömöt és gyönyört.
  Elena mindig is férfiakat akart, és még ritkábban nőket. Nagyon szerette a szerelmi játékot. És szerette a szexet.
  De nem ismerte azt a szerelmet, mint a filmekben vagy a fikciós regényekben. Nem volt benne romantikus szerelme, csak állati, romlott vágy.
  De ez a fiatalember valami különleges volt. Bár sokkal fiatalabb volt nála, volt intellektusa.
  És Elena most először érzett magában valami mást, mint egy kéjes nő állati ösztönét.
  Ez a valami pedig aggodalmasan megdobogtatta a szívemet, és különös hangulatot éreztem magamban.
  Elena énekelte:
  Sorsom, ne sajnáld a jót,
  Légy szép, hát bölcs...
  Öleld meg a fiatalembert
  Ne szakadjon meg a szűz fiatal szála!
  Nagyon szeretett volna szexet, és okostelefonon felhívta a gigolót, és pénzt utalt át az intézmény számlájára.
  Egy huszon év körüli, jóképű és gömbölyű fiatal férfi lépett oda hozzá.
  Elena leengedte a bugyit, és széttárta a lábát. Letérdelt, és lelkesen elkezdett dolgozni a lány lábai között a nyelvével.
  Elena megsimogatta a haját és erőteljes nyakát, nyögött örömében. Alphonse tapasztalt volt és professzionálisan dolgozott. Úgy tűnt, hogy neki is tetszik, minél inkább fiatal és szép a nő.
  Elena felnyögött, és a szájába vett egy banánt. Elkezdtem rágcsálni a bőrrel együtt, ami gyönyörű.
  Igen, nagyon szép.
  Elena emlékezett, hogyan nyalták meg a kliensek prostitúció közben. Igen, az volt.
  És pénzt fizettek, és nagy örömet szereztek. Ami rendkívül boldoggá tette.
  Prostituáltnak lenni jó. Ez egy olyan munka, amelyhez tehetség és fantázia kell. És egy nagyon nagy elme. És Elena egy nagyon figyelemre méltó lány az intelligencia szempontjából.
  És nagyon szereti a szexet. Alphonse nyelve pedig kéjesen nyögdécsel. Ez igazán élvezet.
  Elena elmosolyodott, és újabb mély nyögés hallatszott, és a test remegett az orgazmustól, majd lazítás következett.
  Igen, ez egy varázslat...
  A milliárdos nő a kezével a péniszénél fogva megragadta a gigolót. És erősen megszorította a golyóknál fogva, és kénytelen volt felnyögni a fájdalomtól.
  És ő üvöltött:
  A szex lány az szex
  Milyen kínos neked...
  Soha ne unatkozz
  Soha ne szégyelld!
  De mégis, ha pénzt fizetnek neked, az jobb, mint ha magad fizeted. Itt nincs mit mondani.
  És megnyalhatod a tagot is...
  És a sarkával a labdákba ütötte Alphonse-t. Felsikoltott és felugrott.
  A fiatal nő nevetett, és így válaszolt:
  - Nos, hogy tetszik a kutya?
  Bólintott.
  - Ön elbűvölő hölgy!
  Elena bólintott.
  - Akkor vedd le a nadrágod!
  Alphonse engedelmeskedett. Férfias tökéletessége meglehetősen nagy volt, és étvágygerjesztőnek tűnt.
  A milliárdos felesége bólintott.
  - És most nekem!
  Közeledett hozzá. Elena pedig mohón az ajkával megragadta a farkát. Nem ok nélkül profi, és tudja, hogyan kell nyalni. És ami a legfontosabb, nagyon szereti.
  És ügyesen dolgozzunk a gigolo lüktető magjával. Eléggé felnevetett.
  A nők gyakran nyalnak férfilabdákat, és még szopást is fizetnek. Számukra ez nagy öröm. És ki nem tudja ezt.
  A gigolo pedig pénzt kap és magasra kerül. És nagyon klassz. Itt egy szakma. És gyönyörű nőid és pénzed vannak. Hát hogy lehet nem itt élni és nem örülni.
  A fiatalember ezt énekelte:
  Bármelyik testvér, bármelyik
  Szeress testvéreket élni...
  Alphonse-nak nem kell lányokkal szomorkodnia!
  Elena bólintott.
  - Jó a tökéletességed! És nagyon örülök. És mást akarsz!
  Mosolyogva énekelte:
  Alphonse mindig egészséges,
  Alphonse mindenre készen áll!
  Sok kulák vagyunk!
  Ne számold az adósságokat!
  Elena megerősítette:
  - Igen, készen állsz! És kész vagyok!
  Jó megnyalni egy fiatal, jóképű, izmos férfi tagját. Elena pedig dolgozott, emlékezve Emmanuelle-re, aki szintén rajongott érte. És ezt nagy lelkesedéssel tette. És milyen nagyszerű, nagyon kedves és orgazmusra készteti a nőket!
  Aztán a férfi végzett, és egy fiatal nő szájába ömlött a spermafolyam.
  Elena mohón nyelt egyet, és nagyon finom volt.
  Aztán elengedte Alphonse-t. Kissé megnyugodva.
  Közeledett az aukció ideje, amikor egy nagyon jóképű fiatalt kellett árverésre bocsátani, fokozatosan kitéve őt.
  És ez nagyon jó. Más kéjes cickányokkal fog kereskedni.
  Ezek néha szenvedélyes és dögös nők.
  Elena úgy gondolta, hogy nőnek lenni valahogy jobb, mint férfinak. Például egyszerűbb pénzt kiszakítani egy férfiból, és pénzt keresni a panelen. És persze könnyebb egy nőnek milliárdoshoz menni, mint egy férfinak egy milliárdoshoz.
  Igen, nagyon gazdag férje van - haljon meg hamarosan! És az élete olyan jó és menő!
  Elena énekelte:
  Jó, ha vannak milliárdok
  És tudj úszni a pénzben...
  De néha a mandulák elromlanak,
  És Alphonse megszűnt!
  És felveszi és nevet.
  
  LÁNY ÉS NINJA ANT
  MEGJEGYZÉS
  Egy mezítlábas lány egy olyan világba került, amelyben a mágia működik, és tele van mesés, hihetetlen lényekkel. Az örök fiatalság megszerzéséhez a lánynak meg kellett küzdenie a Ninlja Hangyával. És menj át sok más teszten.
  . 1. FEJEZET
  Itt bogyókat szed az erdőben. Majdnem olyan, mint egy erdő. Hacsak nincsenek hegedűre emlékeztető fák, amelyek beleragadtak a törzs aljába. De ez is érdekes.
  Albina végighúzta a kezét egy ilyen madzagon. Egy csikorgás hallatszott, majd megjelent egy törpe.
  A lány sikított:
  - Azta!
  A törpe olyan magas volt, mint egy mókus, egészen kicsi. De ugyanakkor egy varázspálcát tartott a kezében.
  Egy magas, mezítlábas, egyszerű, fehér parasztruhás lányra nézett, és megkérdezte:
  - Mit akarsz kislány?
  Albina kibökte:
  - Egész Oroszország császárnője akarok lenni!
  A gnóm kuncogott és azt motyogta:
  - Ó, ezt akarod! Jó ambíció!
  A lány bólintott.
  - És ha az egész világ, akkor még jobb!
  A gnóm füttyentett:
  - Így? Emlékszel a történetre az öregről, az öregasszonyról és az aranyhalról?
  Albina megsértődött:
  - Egyáltalán nem vagyok öreg. Még csak tizenöt éves vagyok.
  A sapkás ember bólintott, és megkérdezte:
  - Elvégezted az iskolát?
  A lány sóhajtva válaszolt:
  - Még nem!
  A törpe ismét bólintott a sapkájával:
  - És te akarod uralni a világot?
  Albina megjegyezte:
  - Van barátom. Ő egy igazi zseni. Legyen ő a császár, én pedig a császárné.
  A gnóm megkérdezte:
  - Szintén fiú?
  A hős lány bólintott.
  - Igen, fiú. De olyan nagy zseni, hogy még soha nem volt egyenlő az emberiség történetében.
  A kis ember bólintott.
  - Igen, tudom! Olyan tűzifát tört a történelemben, hidegebbet, mint Dzsingisz kán. És még jobban fog fájni, ha nem hagyod abba.
  Albina logikusan megjegyezte:
  - Jobb, ha a bolygónak egy nagy diktátora van, mint kétszáz kisebb despota különböző országokban!
  A gnóm bólintott.
  - Talán! Egy király legalább nem lopja el magát, és nem engedi, hogy az államok közötti atomháború kirobbanjon, ami az egész Földet elpusztítja.
  A hős lány beleegyezett:
  - Látod, érted. Adj hát hatalmat a Föld bolygó felett!
  A sapkás emberke megjegyezte:
  "Sok, vagy inkább hatalmas mágikus erő kell hozzá. És én csak egy kis gnóm vagyok. Csak a legmagasabb Demiurgosz Istenek adhatnak neked ilyen hatalmat.
  Albina motyogta:
  - Tehát vezess minket ezekhez az istenekhez.
  A gnóm megjegyezte:
  - Hosszú az út hozzájuk, kislány. És nem az a tény, hogy teljesítik a kérését. A világhatalomnak méltónak kell lennie. És ti, csak játékos tinédzserek, akik még nem fejezték be az iskolát. Hogyan lehet ilyen kolosszális felelősséget vállalni?
  A lány mély levegőt vett, és így válaszolt:
  - Nem tudom! De nálunk senki sem jobb. És Vitalij Akulov olyan zseni. Biztos vagyok benne, hogy jóra tudja használni a bolygó feletti hatalmát. És vezesse az emberiséget a csillagok felé.
  A gnóm bólintott.
  - Egyelőre az igazság tükréhez repülök, és közelebbről is megnézem, milyen Vitalij Akulov. Te pedig szedj nagyobb és édesebb bogyókat, hogy bánj velem!
  Albina bólintott.
  - Jön! Úgy teszek majd.
  Ezek után a gnóm intett a pálcájával, és eltűnt.
  És egy mezítlábas, szép lány egyszerű parasztruhában elkezdett bogyót szedni. Ezt gyengéd, de ugyanakkor hosszú és kecses ujjaival tette.
  Aztán csupasz lányos lábbal próbálta leszedni a bogyókat. De ez nehezebb és kényelmetlenebb.
  A lány dolgozott és vidáman énekelte:
  Málna,
  A távolba intett...
  Egészen ősz hajnalig
  Aranyban vár...
  Hogyan csillogtak ezek?
  Szikrák hajnalban
  Ó, milyen édes málna!
  A lány bogyókat szedett egy kosárban. Sőt, nem málna, hanem valami eper, csak fényesebb, és úgy néz ki, mint a rózsabimbó. Igen, ez egy gyönyörű bogyó.
  A lány arra gondolt, miért van szüksége a világ feletti hatalomra? Megannyi gond és baj, egyetlen pillanat sem szabad. És bár milliók áldanak, de milliók átkoznak! És ami a legfontosabb, minden gyakorlati döntésnek vannak áldozatai és elégedetlenek.
  Például mi a helyzet az alkohollal? Egyrészt káros, másrészt sokaknak a vodka az egyetlen öröm az életben! Annak ellenére, hogy keserű és csúnya.
  Albina persze sok mindent látott már életében, de a vodka olyan undorító ízű, hogy lehetetlen megérteni azokat a felnőtteket, akik ilyen undorító dolgokat isznak. A cigaretta azonban még undorítóbb, és sok lány dohányzik. Azt mondják, karcsúbbak akarnak lenni.
  De Albina egy húsos, izmos lány, akár egy telivér ló. Miért lenne sovány? És nagyon jól áll neki.
  Tényleg, a lánynak csontváznak kell lennie? És ugyanakkor nincs zsírja, csak izmai!
  A lány bogyókat szedett, és újra énekelte:
  Kalinka, Kalinka, az én kalinkám,
  Málnám, málnám!
  Összegyűjtöttem egy egész zacskó málnát,
  És ettől a súlytól elszakadt a hordó!
  Utána hogyan kell venni és nevetni. Igen, ez rendkívül viccesen néz ki.
  És azt is szerette volna, hogy valaki megsimogassa az erős, izmos lábát. És szép volt, mint egy macska.
  A gnóm végre megérkezett. És máris tele volt a kosár. Elhozta a törpét. Egy nagyon szép, de kicsi, szárnyas lány jelent meg mellette.
  Megrázta varázspálcáját, szikrák szálltak ki belőle, és csicseregte:
  - Szia édes!
  Albina bólintott.
  - Helló! És te ki vagy?
  A szárnyas lány így válaszolt:
  - Tündér vagyok!
  A hős lány bólintott.
  - Gondoltam! Szóval mi a helyzet Peter Pan?
  A tündér megrázta a fejét.
  - Nem! Én más vagyok! De nagyon erős is, és képes vagyok repülni. Vagy örök fiatalság!
  Albina füttyentett:
  - Nagyszerű az örök fiatalság, de mi a helyzet a világ feletti hatalommal?
  A tündér mosolyogva válaszolt:
  - És te leszel a királynő?
  - javította ki a lány
  - Császárnő!
  A tündér vállat vont.
  - Nehéz elérni. Inkább kérj örök fiatalságot. Ez az, amire a nők mindenkor jobban vágytak, mint a hatalom.
  Albina bólintott.
  - Bírság! Tőled elveszem az örök fiatalságot. És más tündérektől vagy varázslóktól fogok hatalmat kérni a világ felett!
  A tündér meglebbentette a szárnyait, és megjegyezte:
  - Még mindig ki kell érdemelni az örök fiatalságot. Például mit tehetsz?
  A lány büszkén kiegyenesítette a hátát, és így szólt:
  - Fekete övem van Taekwondóban! És segítettem Vitaliknak valódi csodákat tenni.
  A tündér mosolyogva bólintott, és megkérdezte:
  - Mit szeretsz jobban, a kardpárbajt, vagy a szellemi harcot?
  Albina megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Karddal harcolni, ez Kendo! Csak így ismerem, elkényeztetve. Annak ellenére, hogy okos harcos. És az intelligencia rovására, nem bolond! Szóval, mindkettőre készen!
  A tündér elvigyorodott és megjegyezte:
  - Mit szólnál egy harchoz egy libabőrös nindzsával kardokon?
  A lány megvakarta a feje búbját, és megjegyezte:
  - Ninja-Goosebump, valahogy fenyegetően hangzik! Nem nagyon hajlandó felvenni a kapcsolatot. Lehet-e jobban mérni az intelligenciát?
  Fairy azt mondta:
  - És ha nindzsa libabőrrel nem kardon, hanem puszta karral és lábbal?
  Albina bólintott.
  - A csatában vadállat vagyok! Egészen harcra készen, még libabőrösen is, ha fegyverek nélkül is!
  A szárnyas tündér bólintott.
  - Gyerünk, akkor harcolj!
  És a kis varázslónő meglengette a pálcáját. És a lány előtt megjelent egy nagyon harcos ninja. Pontosabban egy fejjel alacsonyabb volt Albinánál. És tényleg úgy nézett ki, mint egy hangya, csak maszkban. És rögtön hat végtagja van, amelyekben kardot és tőrt tart.
  Tündér csiripelt:
  - Tedd le a fegyvert! Harcoljunk puszta kézzel!
  A Libabőrös Nindzsa letette kardját és tőrét, miközben megjegyezte:
  - Valahogy kényelmetlen egy híres harcosnak egy mezítlábas lánnyal harcolni!
  A tündér egyetértően bólintott.
  - Megértem! De ez a lány örökké fiatal és szép akar lenni. És csakúgy, ezen a világon és a többi világon semmit nem lehet megszerezni. Tehát e mellett meg kell vernie téged, és természetesen három kérdésre kell válaszolnia.
  Albina sértődötten mondta:
  - Mi van, még válaszolnom kell a kérdésekre?
  A tündér mosolyogva bólintott.
  - Természetesen! De végül is nem csak örök fiatalságot szerezhetsz, hanem... Ha valamit levágnak rólad, akkor minden könnyedén helyreáll. És soha senki nem bánthat téged. És ez már menő.
  Albina beleegyezett:
  - Igen klassz. Erre meg lehet izzadni.
  A szárnyas varázslónő elmagyarázta a harc szabályait:
  - Hat köröd lesz. Kiütés, mint a klasszikus, profi bokszban. Leütéskor, amíg a játékvezető nem számol, menjen a sarokba. Abban az esetben, ha hat forduló alatt senki sem esik ki, a győzelmet pontok határozzák meg.
  Libabőrös Ninja megjegyezte:
  - Akkor jobb, ha egyszerre tizenkét kör van, mint a profik! Harcoljunk az igaziért és az igaziért!
  A tündér bólintott.
  - Talán tizenkettő! De remélem lesz kiütés!
  És ismét meglengette a varázspálcáját.
  Azonnal volt egy gyűrű kötelekkel, és a játékvezető - egy lány tréningruhában.
  Albina levette parasztruháját, hogy ne zavarja a harcot.
  Ezt követően csak egy bikiniben maradt. Most már nagyon jól látszottak az izmai. Annyira domborúak, és maga a lány is gyönyörű, és elragadó szőke.
  Azt kell mondanom, hogy általában egyszerűen elképzelhetetlen, csodálatos varázsa.
  És az arc és egyben gyengéd, szinte gyermeki, de bátor állú lány.
  Mindkét harcos meghajolt egymás előtt. Megszólalt a gong és a jel a csata megkezdésére.
  Albina már kifinomult harcos volt, aki három éves kora óta foglalkozott harcművészettel. És látta, hogy az ellenség alacsonyabb a magasságban, és még inkább a végtagok hosszában, hát mit lehet elvenni egy hangyától.
  A hangyák azonban nagyon erős és mozgékony rovarok. És távol kell tartani őket.
  A lány pedig mezítláb belerakta a nindzsahangyát a gyomorba. És miután ütést kapott, megállt. Aztán Albinához rohant.
  A hős lány csupasz sípcsontjából egy ütéssel találkozott vele. A rovarnindzsát kitinhéj borította, ezért a kiképzett lány erős ütései gyakorlatilag semmilyen hatással nem voltak rá.
  Albina támadásban többször rúgásokkal állította meg a nindzsa libabőrt, és ököllel fejben tartotta a triplát. És eddig nem hagyta magát elkapni.
  Az első kör véget ért, és mindkét ellenfél a sarkokba ment.
  A tündér mosolyogva megjegyezte:
  - Miért hagytad, hogy megverjen!?
  Ninja Goosebump válaszolt:
  - Csak őt nézem!
  Megszólalt a gong, és a harcosok ismét közeledni kezdtek. És ekkor a lúdbőrös nindzsa hirtelen élesen felgyorsult, és mancsával mellkason rúgta Albinát. A lány elrepült a lábáról. A hátára esett, és csupasz sarka megvillant a levegőben.
  A játékvezető elkezdte számolni a leütést. Albina azonban azonnal felpattant. És dühösen rohant felépülni. Csupasz, lebarnult, izmos lábai propellerként forogtak.
  De a libabőrös nindzsa a mancsával a tömbön vette őket. Visszaverte a támadásokat. Aztán hirtelen felgyorsult. És mancsai ismét a lány hasát és mellkasát találták el. Zúzódásokat és horzsolásokat hagyva. Aztán egy fejütés az orrban. És lefolyt Albina Yushka arcán. És maga a lány elesett.
  Az igazság feltámadt, de a bíró még mindig elkezdte számolni a leütést.
  Igen, Albina ügyei nem voltak fontosak.
  A tündér a varázspálcájával hadonászva csiripelt:
  - Szép lúdbőrös nindzsa! Megragadtad a kezdeményezést!
  A nindzsa harcos ismét felgyorsult. És ismét leütötte Albinát. Elég erősen megütötte, mire a lány elesett és visszaugrott.
  Libabőrös Ninja felszisszent:
  - Akár lóháton, akár gyalog,
  Szuper bajnok...
  A goblin elrohan rajtad,
  Ratyu milliomodik!
  Albina rohant, hogy felépüljön, de erős blokkokba botlott. És a támadását visszaverték. A mancs éles vége pedig a lány csupasz talpán találta el, amitől hólyag dagadt fel.
  Megszólalt a gong, hogy befejezze a kört.
  A lány sántikálva és tántorogva visszavonult a sarkába. Igen, jól és keményen megverték.
  Albina lerogyott egy székre. És nagyot lélegzett. Hmmm, még soha nem volt ilyen ellenfele. És az ellenség nem egy ember, hanem egy nindzsa hangya. Ami nagyon komoly.
  Újra itt a gong és új kör!
  Albina ismét rúgásokat próbál szerezni. De az ellenség, mivel egy rovar, gyorsabb, mint az ember. És itt ismét áttör rövid mancsokkal, megragadja a lányt a mezítlábánál, és húzza, úgy dobja, mint egy babát.
  Albina felemelkedik, de ismét kemény ütés követi közvetlenül a mellkasán. És vannak zúzódások, a lány elesik.
  Feláll, és ismét arcon ütik. És ez is fájdalmas.
  Albina zúzódást érzett a szeme alatt.Igen, a párbaj nagyon nehéznek bizonyult.
  A nindzsa teknős egyértelműen dominál, és pontokkal vezet. És ismét csinos arcot vágott a lányhoz.
  Albina elesett, és a gongjelzés a kör végét jelentette.
  A lány szó szerint bekúszott a sarkába.
  A tündér odarepült hozzá, és megkérdezte:
  Érted, miért veszítesz?
  Albina sóhajtva válaszolt:
  Mert ez egy rovar!
  A tündér bólintott, és megkérdezte:
  - Szeretnél kétszer olyan gyors lenni?
  A lány megerősítette:
  - Természetesen!
  A szárnyas lány így szólt:
  - Válaszolj helyesen a kérdésre. És akkor nagyon jó leszel!
  Albina mosolyogva válaszolt:
  - Nos, kész vagyok!
  Tündér csiripelt:
  - Miért van Istennek sok napja!?
  A hős lány elkerekedett szemmel mormogta:
  - Nu és kérdés? Nem értettem a jelentését.
  A tündér határozottan így szólt:
  - És nem kell értened a jelentését. Csak fogd és válaszolj, ahogy tudsz és értesz!
  Albina elvigyorodott, majd ihletve azt mondta:
  - Mert Isten sok napot megtehetne!
  A varázslatos lány bólintott.
  - Szép munka! Ezúttal helyesen válaszolt. És a sebességed megduplázódott.
  A tündér meglengette varázspálcáját. És valóban, Albina izmai megteltek fenomenális erővel.
  És így harcba szállt. És megvillant a mezítláb. És akkor az ütés a libabőrös nindzsa gyomrába esett. Még ő maga, a kiképzett Albina is értékelte azt a gyorsaságot és erőt, amellyel ezt az ütést mérték, és az agyrázkódást, amely átszúrta.
  Albina felmordult dühében:
  - Szerezz egy fasiszta gránátot,
  Énekelj szerenádot!
  Libabőrös Ninja megpróbálta megtámadni. Ám most Albina gyorsabbá vált lábai találkoztak vele. És eltalálták a kitinhéjat.
  Nyilvánvaló volt, hogy a libabőr kellemetlen volt ezektől az ütésektől, de nem okoztak neki komolyabb kárt. A lány pedig verte, de megelőzte az ellenséget, és most már pontokkal vezetett. Pontosabban ez a kör neki maradt.
  A végén Albina még egy mélyrúgást is végzett, és leütötte társát.
  A sarkokban elváltak egymástól, és a nindzsa-libabőrök máris kócosnak tűntek.
  A tündér ismét odarepült a hőslányhoz, és megjegyezte:
  - Most már egész jól haladsz. De szeretné újra megduplázni a sebességét és az erejét?
  Albina egyetértően bólintott.
  - Természetesen! Mit kell tenni?
  A varázslatos lány mosolyogva mondta:
  - Válaszolj még egy kérdésre.
  A hős lány magabiztosan válaszolt:
  - Készen állok!
  A tündér üvöltött:
  - Miért fagy télen, csípi a gyerekek orrát!
  Albina elvigyorodott, és így válaszolt:
  - Ez a kérdés! De értelmetlen, és sok választ ad.
  A varázslatos lány így válaszolt:
  - És ez csak a humor kedvéért. Itt próbálja meg, adja meg szellemesen a választ.
  A hős lány kiadta:
  "Mivel télen hideg van, becsípi a gyerekek orrát, mert nem elég idős ahhoz, hogy levágja az orrát a gyökerekről!"
  A tündér bólintott.
  - Igen. meg lehet számolni! És a sebességed és az erőd most ismét megduplázódik.
  És a varázslatos lány megrázta varázspálcáját.
  Albina pedig új, hihetetlen erő- és energiahullámot érzett.
  Dühösen berohant a ringbe. És lecsapott a libabőrös nindzsára.
  És verjük meg. Mi nem ütés, mintha kalapáccsal verték volna. És a rovarvadász zuhanni kezdett és nagyon erősen zuhant.
  Albina megverte az ellenséget, ő elesett és nehezen, de felkelt. Az egész kört azonban a lány diktálta.
  Aztán büszkén visszaugrott a sarokba.
  A tündér mosolyogva kérdezte:
  - Többet szeretne megduplázni a sebességet és az erőt?
  Albina bólintott.
  - RENDBEN! Gyerünk!
  A varázslatos lány újra feltette a rejtvényt:
  - Mitől és miért üvöltenek a farkasok a holdra!
  Albina nevetett, és magabiztosan válaszolt:
  - A farkasok üvöltenek, mert nem tudják megenni a holdat!
  Tündér mosolyogva mondta:
  - Te tényleg zseni vagy. Azt hiszem, sok, hogy érdemes!
  És a varázslatos lány ismét megforgatta varázspálcáját.
  Albina szó szerint a levegőbe repült. Annyira most hihetetlen erővé és energiává vált.
  És így nekirohant a libabőrös nindzsának. Így hát a csupasz, kerek sarkát az állához mozgatta. A rovarharcos pedig kiütésbe esett.
  A játékvezető tízig számolt, és közölte:
  - A harcos Albina kiütéssel nyert! Szép munka!
  Felemelte a kezét a lányra.
  Albina énekelte:
  - A lány még a haláltól sem fél,
  Hordája nem fél semmitől...
  Egy nő hősiesen harcol az ellenséggel,
  És még haldokláskor is nyerni fog!
  A tündér ünnepélyesen bejelentette:
  - Mivel Albina legyőzött egy erős harcost, és mindhárom rejtvényre helyesen és ami a legfontosabb: szellemesen válaszolt, örök fiatalságot és abszolút szövetregenerációt kap.
  A varázslatos lány pedig varázspálcával nyolcast készített. És akkor csoda történt, Albina tényleges halhatatlanságot nyert.
  És a hős lány énekelte:
  A Földön semmi sem marad észrevétlen
  És a fiatalság, amely elment, még mindig halhatatlan...
  Milyen fiatalok voltunk,
  Milyen őszintén szeretve!
  A csúcsokat meghódították
  A sors vihara ellenére!
  
  PUGACSOV OROSZORSZÁG CÉR
  Emelyan Pugachev ostromolta Orenburgot. A lázadók dolgai nem mentek jól. A királyi ezredek közeledtek. Az öntörvényű cár nem akarta feloldani Orenburg ostromát, de kockázatos volt a csapatok szétválasztása. A valós történelemben a lázadók még mindig feloszlottak, és darabonként megverték őket. Először Tatiscsevo, majd Beloozersk közelében. Ez a döntés tévesnek bizonyult.
  De a fiú Oleg Rybachenko megérkezett a táborba Emelyan Pugachevhoz. Ennek ellenére még mindig havazott, és február vége volt - a fiú mezítláb volt és rövidnadrágot viselt.
  Jemeljan Pugacsovhoz vitték. A fiú magabiztosan sétált. Mezítláb futni a hóban szórakoztatóbb, mint a kínzás. Főleg egy halhatatlan testben.
  A fiú egy tervet javasolt Emelyan Pugachevnak:
  - Vegyük a cári katonák egyenruháját, és sok ilyen egyenruhánk van, átöltöztetjük a lázadókat és a kozákokat. Játsszunk egy csatát - mint a lövöldözés. És akkor behajtjuk a városba az elfogott pugacsevitákat. Azt hiszik, hogy ezek a királyi csapatok, és beengednek minket az erődítménybe, és ott megtámadjuk őket!
  Emelyan Pugachev jóváhagyta:
  - Nos, meztelenül adsz! Hát a fej! megadom neked a Yesaul címet!
  Oleg meghajolt, és vigyorogva énekelve válaszolt:
  - Esaul, Esaul, hogy elhagytad a lovad! A kéz nem emelkedett lőni!
  A kozák cár bólintott, és így válaszolt:
  - Te leszel az adjutánsom! Az egyenruhád és a csizmád megcsinálja a trükköt!
  Oleg szerényen megjegyezte:
  - És mezítláb ügyesebb! És nem fázok túl csupasz mellkassal!
  Emelyan Pugachev lett. Közepes termetű, széles vállú volt, és bár Oleg a huszonegyedik században tizenkét év körüli átlagos fiú magassága volt, vagyis másfél méter, a kozákok cárja nem sokkal magasabb. Oleg ekkor már tinédzser volt, és egyenrangúan küzdhetett a felnőttekkel, és tiszt lehetett.
  Emelyan elrendelte...
  - Hát, nagyon titokban készítse elő ezt a provokációt!
  És milyen ügyesen elcsavarta a tudományos szót.
  A kozákok készülődtek... Őrséget állítottak fel, hogy egyetlen élő lélek se tudja meg. És ravasz csapda készült.
  De az ellenség még mindig előrenyomult, de volt még egy kis idő, a lázadók kis különítményei megtámadták. Pontosabban elég sok, de nem túl szervezett tömeg.
  Emelyan Pugacheva csaknem húszezer harcképes katonával rendelkezett Orenburg közelében. A valós történelemben ez megosztott volt. Tízezer pugacsevita harcolt hétezer cári csapat ellen Tatiscse alatt. Az ellenség ágyúkban és puskák számában, valamint szervezettségben felülmúlta Pugacsov hadseregét. De a győzelemnek nagy ára volt! Ráadásul maga Pugacsov sem cselekedett túl bátran, a csata vége előtt elhagyta a csatateret.
  Most a pugacsevitáknak volt történelmi esélyük a hangzatos győzelemre.
  Itt több mint kétezer válogatott harcos alakjába öltöztek. Borotválkoztatták őket. És hogy az egyenruha hordott, ez természetes. És még sok más. A pugacsevitáknak is voltak zászlóik a korábban elfogott csatákban, meg dobok, stb.
  Az előadást úgy tervezték, mintha óramű lenne. Emelyannak csaknem száz fegyvere volt Berdben, bár ezek fele nem volt fontos. De van mit intézni egy lövést.
  Hogy egy igazi csata látszata legyen. Míg Pugacsov nem is olyan rossz. Az uráli gyárak fele az irányítása alatt áll. Cseljabinszk eddig ijesztő, Ufa közelében Chika szilárdan ül. Még mindig február vége van, és a háború kimenetele nem világos, Golitsyn erői pedig messze vannak Orenburgtól. És a valós történelemben egy hónap múlva csata lesz Tatiscsevo mellett, és benne a paraszti hadsereg veresége. Ami a lázadók tömeges dezertációjához vezet.
  Oleg még mindig mezítláb, rövidnadrágban parancsol és tanácsot ad. Majdnem lebarnult, de szőke hajú fiúcskájának szakállas bácsik engedelmeskednek.
  A lázadók már tüzelnek. Fegyverek dübörögnek, halálajándékokat köpnek ki... Az igazi pusztulás közeleg.
  Oleg kihúzza a fogát, és ordít:
  - Dicsőség Szent Szülőföldünknek! Lesz egy költőnemzedék! Emelyan, a nagy, kedves - a hőstetteit eléneklik!
  És füstfelhők szállnak fel. Az utánzás komoly harc. Itt persze mindent meggyőzően kell bemutatni. Főleg az ostromban persze várják a szabadulást!
  Természetesen alapjáraton tüzelnek, hogy megmentsék az ágyúgolyókat és a lövést. A puskaport pedig rosszabbul használják.
  Emelyan Pugachev még mindig elég erős ahhoz, hogy elfoglalja Orenburgot - de az erőd erős! És itt van szükség a ravaszságra.
  A harcosok és a kozákok általában készen állnak... Több mint kétezer álcázott gyalogos és lovas, és több mint háromezer állítólagos fogoly. Elég, hogy hirtelen átvegye a város uralmát.
  Oleg a foglyok előtt ment. Attól, hogy sokáig mezítláb futott a februári hóban, kisfiús lábai kissé megmerevedtek. Ráadásul már hozzászokott a meleghez. De semmi, egy halhatatlan fiú ujjai nem fagynak meg.
  És nagyon jól sikerült.
  Oleg mosolyog, csupasz lábnyomokat hagy fehér alapon. Meghatónak tűnik. Több parasztcsaládból származó fiú is mezítláb futott. Meglehetősen edzettek, bár általában hóban hordnak szárú cipőt.
  Tehát ez a hadsereg le fogja győzni a pugacsevitákat Orenburgig. És még menetet is énekelnek.
  Valójában a megtévesztés egyszerű, de hatékony. A kapuk megnyílnak előttük, és a pugacseviták armádája belép a vidék fő városába. Ott látszik, hogy túl biztosak abban, hogy a hülye paraszt nem ért semmit, és összetörték.
  Itt a lázadók teljesen be voltak vonva. Következik a jelzés, és a védőkhöz rohannak.
  Oleg egyszerre két tisztet vág le egy szablyával. És a fiú kétségbeesetten kiált:
  - Felad! A jogos király velünk van!
  A védők összezavarodnak. A katonák szinte semmilyen ellenállást nem tanúsítanak. Főleg tisztek, kereskedő milícia, gazdag kozákok harcoltak.
  A küzdelem kemény, de hangsúlyos. Egyre több ezred tört be a városba. És kozákok, parasztok karóval, tatárok baskírokkal. A csata kemény.
  Oleg Rybachenko is vág és kiabál:
  - Felad! Mindannyian kegyelmet, sok pénzt és szabadságot kaptok!
  Látható, hogy a védők ereje rohamosan csökken, ahogy a küzdeni akarás is. Még a tisztek is feladják. A kozákok nem is akarnak meghalni.
  Matyusha Boron, Oleg elvágta a torkát, csupasz lábujjakkal tőrt dobott.
  A csata szinte azonnal elhalt. A kereskedők térdre borultak és kegyelemért könyörögtek. Elhurcolták a németektől a kormányzót és az erődparancsnokot is. Jemeljan Pugacsov elrendelte, hogy akasszák fel őket.
  Az elfogott katonák esküt tettek, a tisztek választási lehetőséget kínáltak: vagy Harmadik Péter cárt szolgálják, vagy halálbüntetést. Nagyjából felére osztva. Néhányat kivégeztek. Rész hűséget esküdött Yemelyannak.
  Magában a városban gazdag kincstárat foglaltak le, és rengeteg értékes tárgyat, valamint csaknem kilencven ágyút, valamint nagy készleteket lőporból, bombákból és ágyúgolyókból.
  A kolosszális erőd hosszas ostrom után végül elesett. Pugacsov hadsereg észrevehetően feltöltődött. És most el lehetett menni Tatiscsevóba, és hatalmas erőkkel csatát adni Golicinnak.
  És Oleg maga ment Chikához segítségért. Fel kellett törni Mikhelsont, hogy ne győzze le a lázadókat Ufa közelében.
  A fiú mezítláb futott rövidnadrágban a havon. Margarita is csatlakozott hozzá. A lány csak tunikát viselt, és természetesen cipő nélkül is. Gyönyörű, arany göndör, bár poros a kőbányában végzett munkától.
  Margarita gyönyörű, de még gyerek.
  Oleg megkérdezte tőle:
  - Még nem voltál öregasszony... Nem bánod meg, hogy sokáig lány lettél!
  Margarita mosolyogva válaszolt:
  - És nem voltál öreg, hanem szinte örökre fiú lettél! A halhatatlanságért fizetni kell, és ez a fizetés nem túlzó!
  Oleg egyetértett ezzel:
  - Egy ideig rabszolgaság, de örök élet! Ráadásul olyan gyorsak vagyunk, nincs szükségünk lovakra!
  Margarita nevetett, és megjegyezte:
  - Természetesen! Gyorsabbak vagyunk, mint a legtöbb telivér mének futnak. A halhatatlan test különleges, és kényelmesebb a kőbányában, a felügyelő ostor alatt, mint egy normál testben egy tollágyon!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Ezzel nem lehet vitatkozni! Szóval éljünk örökké!
  A terminátorgyerekek pedig felvették a tempót. Oleg természetesen nagyon elégedett volt. Ő egy nagyszerű gyerek.
  Bár néha kétségek kúsztak a lélekbe: meg lehet-e ölni az orosz hadsereg tisztjeit? Nagy valószínűséggel tévedés! De a boszorkány feladatát végre kell hajtani. Megváltoztatta Oroszország történelmét, és örök, halhatatlan testet adott, még ha gyerekes is, de rendkívül erős és gyors. És ezért fizetnie kell és szolgálnia kell.
  És honnan tudhatod, ha Pugacsov nyer, Oroszország csak nyer?
  A fiú és a lány hozzávetőlegesen tudták, hol található a cári csapatok különítménye, ahová Michelsonnak kellett megérkeznie.
  Chikának tizenkétezer szervezett katonája van Ufa közelében. És közel állt ahhoz, hogy elfoglalja ezt a várost, de kétszer is hiányzott belőle egy kis szerencse és fegyelem.
  Persze Michelsonnak többszörösen kevesebb ereje van, de a valós történelemben így is nyert. Szóval... El kell fogni vagy megölni ezt a nagyon tehetséges parancsnokot.
  És akkor majd kiderül. Michelson nélkül valószínűleg a Chikán lévő csapatok nem mozdulnak el. És ott Oleg Rybachenkonak volt egy terve. Győzd le Golitsint és menj Ufába. Fogd ezt a várost, küldj erősítést az Urálba és Szibériába, és költözz magad Kazanba. Akkor a lázadók nyernek fölénybe.
  És a királynő csapatai részenként fognak verni. Ráadásul minden forradalomban vannak ilyen hatások, minél több a győzelem, annál több a támogató, és annál gyengébb az ellenség ellenállása.
  Tehát minden lépéssel a felkelés csak erősödik. Oleg biztos volt benne.
  És Margarita, a lány, aki gyorsabban fut, mint egy versenyló, vele van, és együtt vágják le az ellenséget.
  A fiatal harcosok lesben foglaltak helyet. Mikhelsonnak egy kis kísérőosztaggal kellett volna megérkeznie az ezredébe. Itt már a terminátorgyerekek vártak rá.
  Oleg és Margarita szablyájukat lengetve megtámadták a kíséretet. Egyszerre több huszárt is levágtak. A többiek megpróbáltak lőni, de a golyók nem találták el a halhatatlan gyerekeket. És eszeveszett dühvel vágták le az ellenséget. És Oleg Rybachenko még éles korongokat is dobott a lábujjaival. Margarita pedig mezítláb próbálkozott, és sikerült.
  A fiú és a lány minden további nélkül megölték az ellenséget. Mikhelson megpróbált ellovagolni, de Oleg és Margarita utolérte. Ledobták Michelsont és megkötözték.
  Oleg a vállára fektette az alezredest, és Chikába vitte tárgyalásra.
  A halhatatlan gyerekek ötven huszárt szórtak szét és fektettek le, megmutatva, hogy az örök gyermekkorért cserébe nagyon klassz képességeket kaptak.
  Oleg Michelsont a vállán húzva megjegyezte:
  - Amiből azonban erős voltam, az lett!
  Margaret megjegyezte:
  - Igen, ez ismét megerősíti, hogy jól választottunk! A halhatatlanságot pedig érdemes kidolgozni!
  Oleg egyetértett ezzel:
  - Sokkal érdekesebb harcolni, mint kőbányákba menni. Ott ebben a testben nem nehéz, hanem unalmas!
  Margaret beleegyezett:
  - A rutin öl!
  Chika táborában két mezítlábas gyerek, pontosabban az akkori mércével mérve, amikor az emberek kisebbek néhány tinédzsernél, nem keltett nagy gyanút. Ha mezítláb vagy a hóban, az azt jelenti, hogy szegény vagy, és a parasztkirály oldalán állsz.
  Chika megjutalmazta a foglyul ejtett Michelsont, a gyerekeknek birodalmat - tizenöt arany rubelt adott.
  Magának Michelsonnak felajánlották: vagy a királyt szolgálja, vagy az akasztófát!
  Michelson jobban szerette a hurkot. De Oleg felajánlotta, hogy hagyja ezt a parancsnokot gondolkodni. Hiszen mindig van idejük lógni. És Michelson nagyon hasznos lehet.
  Chika egyetértett.
  - Az idő szenved!
  Oleg azt is javasolta:
  - Parancsnok nélkül kell elfogni a cári ezredet! Hogy megvédje magát.
  Chika egyetértett.
  - Addig üsd a vasat, amíg meleg!
  A lázadók pedig megtámadták a királyi csapatokat. Éjszaka támadtak, Oleg és Margarita óvatosan eltávolították az őröket.
  A küzdelem viszonylag rövid volt. Oleg, a törött kaszáról egy házi korongot dobott, megölte a parancsnoki tisztet betöltő ezredest, és nélküle megromlott a morál. Ráadásul túl sok volt a lázadó, és ez nyomást gyakorolt a katonák és sok tiszt pszichére.
  És ki tudja, talán ez az igazi Harmadik Péter cár. A legitimációja pedig magasabb, mint II. Katalin.
  Az ezred nagy része fogságba esett. Ágyúkat és puskákat fogtak el.
  Teljes győzelem, felkészületlenül a csapatok támadásának visszaverésére.
  És persze Chica diadala.
  De természetesen a gyerekek visszaszaladnak Pugacsovhoz. Hétezer katonával kell megküzdenie, köztük Golicin herceg kétezer lovasával. Pugacsov biztosan több, de tarka serege van. Sok volt katona, akik megbízhatatlanok, rosszul felfegyverzett és képzett parasztság, tatárok, baskírok és kalmükok.
  A legerősebb mag a Yaik Cossacks. De ez a kozák nem a legtöbb. Vannak még Iletsk kozákok, Orenburg és mások.
  Már futnak fel a Tatiscsevo-erődhöz, ahol a parasztcár jelentős serege gyűlt össze.
  Maga Emelyan Pugachev fehér lovon járja körbe a pozíciókat. Oleg Rybachenko alaposan megnézi ezt a vezetőt. Emelyan Pugachev úgy néz ki, mint egy mester. Magassága körülbelül átlagos, de lovon magasabbnak tűnik a rövid lábak és a széles vállak miatt. Fizikailag a lázadók vezére erős. Láthattad, hogyan vág, és milyen ereje van a csatában.
  Általában nagyon alkalmas a főispáni szerepre. És a király szerepére? Az is lehetséges.
  Pugacsov hadserege nagyszerű. Az ilecki védelemből megérkezett az elítélt Khlopusha, aki további másfél ezer embert gyűjtött össze. Most Jemelyannak több mint húszezer harcosa van. Még az erődben is nehezen tudnak elhelyezkedni. Háromszor annyi katonát számolj, mint Golitsin, és egyre többen jönnek.
  Pugacsovnak pedig kétszer annyi fegyvere van. A puskaporból és a magból elég sok készlet van.
  Lehet harcolni... De a hadsereg tarka. Vannak lándzsás férfiak, baskírok, tatárok, kalmükök, kirgizek és kazahok. És sok volt katona különböző helyőrségekből, akik nem teljesen megbízhatóak. Vannak uráli munkások és szibériai lövészek is. Kozákok - akik a hadsereg legfontosabb magja.
  Nagy hadsereg, de túl színes. A katonák és tisztek egy részét nemrég Orenburgban fogták el.
  Egyes részek egy embertől származnak, ami csak kézi harcban használható. És egy horda ázsiaiak, akik nem túl fegyelmezettek, és gyakran nem ismerik az orosz nyelvet.
  Tehát, mivel formálisan sokkal több csapattal és még fegyverrel rendelkezik, Emelyan Pugachev a harci erő minőségében rosszabb, mint az ellenség. A csata kimenetele tehát egyáltalán nem olyan egyértelmű, mint amilyennek látszik, pusztán formális erőviszonyok alapján.
  Oleg Rybachenko megérti ezt. Valószínűleg ez Pugacsov számára világos. Chika nyert, mert váratlanul elkapta az ellenséget. A valós történelemben pedig éppen Michelson győzött, aki Chika nagyobb seregét megelőzve tudott támadni.
  Mi a teendő most? Az erődöt jól megerősítették, felöntötték vízzel, ami jegessé és csúszóssá tette a lejtőket. De nem maradhatsz sokáig védekezésben.
  Oleg azt javasolta Emelyannak:
  - A cár-atya mi magunk támadjuk meg az ellenséget!
  Emelyan logikusan megjegyezte:
  - Nem takarnak el minket fegyverrel?
  Oleg azt javasolta:
  - Margaritával felderítem az ellenséget, és ott ütünk, ahol a legkevésbé számít!
  A parasztkirály jóváhagyta:
  - Ez egy jó ötlet!
  És Oleg Margaritával egy gránátos hátizsákot és egy pár éles szablyát az ellenséghez rohant.
  A gyerekek szinte meztelenül futottak, a fiú rövidnadrágban, a lány pedig tunikában. Olegnek eszébe jutott Yan Spartakja. A fiú Gita is ott volt. És egy nő kopott tunikában, egy leégett táncosnő. A fiú nagyon makacs volt. Valószínűleg nem örökletes rabszolga. Talán elfogták . Aztán Olaszországba mentek, levetkőztették és árverésre bocsátották. Bár a rossz Gita, mivel bronz volt a leégéstől, akkor nagy valószínűséggel meztelenül hajtották az alkuhoz. És olyan meztelenül járt, mezítláb lépkedett Olaszország sziklás útjain. Csupasz talpa égett, vádlija fájt. De a fiú nem hajtotta le a fejét.
  A vevő pedig érezni kezdte a fiút, természetesen kifejlődött izmait, a sima bőrből látni a baromságot. Aztán a szájába dugta piszkos ujjait. Gita pedig nem bírta, és megharapta.
  Ezt követően dulakodás alakult ki. Igen, Gita, egy fiú volt, akit maga Oleg a Szpartakkal tévesztett gyermekkorában. De nem, ez még mindig mellékszereplő.
  Vajon a rómaiak úgy döntöttek volna, hogy megkínozzák a Gitát? Végül is a rabszolgákat kínzások alatt vallatják?
  A forró vas pedig megérintette volna a rabszolgafiú csupasz sarkát. Gita felüvöltött, és ugyanazt ismételte:
  - A rabszolgák szétszóródnak, és nem akarnak harcolni!
  Megégették a második sarkot a szimmetria érdekében, és elengedték. A fiú kénytelen a lábujjait taposni, és ez eléggé fáj. De Gitának mégis sikerült megszöknie a rendetlenség alatt.
  Talán a fiú korábban a kőbányákban dolgozott. Súlyos köveket vonszolt, elázott az izzadságtól, hisztérikusan lélegzett. A felügyelő ostora megkorbácsolta. Nagyon nehéz a munka első napjaiban, amikor nem kedves a fény. Aztán megszokod. A nehéz megszokottá válik, a megszokott pedig könnyűvé. Ennek ellenére sok rabszolga meghal. Gita pedig kis farkaskölyökké változott.
  Oleg úgy gondolta, hogy a "Spartacus" című könyvben szereplő fiút talán a lázadók veresége után fogták el. És mivel még gyerek, láncra verve küldték a bányákba. Hogy lassan meghaljon. Vagy megkínozták, izmos pálcával égették meg a fiú izmos testét. Aztán sóval öntötték az égési sérüléseket, és eltörték a lábujjakat a fiatal rabszolga mezítlábán. Kicsavarták az ízületeket. Mindenki érdeklődött, hol rejtette el Spartak az aranyat. Gita elhallgat, a fogát csikorgatja. A kötél húzásával élesen felemeljük és leengedjük.
  És az erek megrepednek a vad fájdalomtól. És a fiú elveszti az eszméletét. Leöntik jeges vízzel, életre keltik. Az orvos pedig megtapintja a pulzust, hogy megállapítsa, lehet-e folytatni a kínzást, vagy kell-e pihentetni a megkínzottakat, hogy később újra meggyötörje a fiatal testet.
  Gitát súlyosan és sokáig kínozzák. A sebekre borsot öntenek, vörösen izzó dróttal verik, tűkkel szúrják az idegvégződésekbe, a fiú mezítláb alatt pedig tűz ég. És a hóhér felgereblyézi a hőt a fogason. És erős égett szaga, és húzza ki minden eret.
  És most a vörösen izzó vas megérinti a fiú csupasz mellkasát, és eszméletét veszti a vad fájdalomtól. Ismét leöntik vízzel, és magába vezetik. A hóhér csipesszel összeszorítja a heréket, a fiú átváltozik a vad szenvedéstől, és újra kikapcsol.
  Gita kínzás alatt... Valaki jelentette, hogy ez Spartak házi kedvence, és tudja, hol temette el a kincset. A rómaiak pedig kínoznak... A fiúnak egyetlen egész le nem égett vagy levágott bőrfelülete nem maradt. De ő hallgat. A rómaiak pedig csodálkoznak szívósságán.
  Crassus felesége jelen van a kínzásnál. Mohón figyeli, hogyan kínoznak egy jóképű és szőke fiút. Izgalmas. Így aztán egy újabb kínzás után megparancsolta, hogy hozzák Gitát hozzá, és fektessék le az ágyra. Nagyon meg akarja csinálni maga.
  Még mindig egészen fiatal és erős nő vágtatott egy fiatal rabszolga férfi tökéletességén. Gita először lett férfi. Aztán meg kellett nyalnia a méhét a nyelvével. Ami kicsit undorító, de egyben szokatlan is.
  Ezért Crassus felesége elrendelte, hogy hagyják abba a kínzást, és a fiút, aki a felkelés alatt már felnőtt némileg, jobban táplálták. És szerelmes volt vele.
  Gitán a sebek és égési sérülések úgy gyógyultak, mint egy kutyán. És miután megerősödött, a fiú meggörbítette Crassus kéjes feleségét, és elmenekült birtokáról. Ezt követően a hegyekben bujkált, és ott alkotta meg szökött rabszolgák bandáját. Végül minden jól végződött. Crassus a háború alatt halt meg. Gita pedig kitartott Julius Caesar mellett, jó karriert csinált, megnősült, és sok gyereke született. Spartacus sorsa pedig ismeretlen. A holttestet nem találták meg. És hogy meghalt-e vagy megmenekült, a rabszolgák nem tudták.
  De azt hitték, hogy megváltójuk természetesen él.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova, akik egykor felnőttek, most pedig örökkévaló, halhatatlan gyerekek, közeledtek Golicin táborához. Három tábornok van itt. A csapatokat pedig eltávolították az orosz-svéd határról.
  Míg a cári Oroszország háborúban áll Törökországgal, a lázadók nyugodtabbak. Ha Golicyn vereséget szenved, akkor a pugacsoviak végre magukhoz ragadhatják a kezdeményezést. És még Samara is.
  Oleg és Margarita körbejárták az őrszemeket... Esik a hó, és nem nagyon látszik.
  A fiú arra gondolt, hogy talán végezhet a három tábornokkal és Bibikov ezredessel, lefejezve a cári hadsereget. De nehéz ezt megtenni.
  Egy fiú és egy lány óvatosan lépkednek át a havon. Igyekeznek nem hagyni nyomokat. Még mindig gyerekek. Óvatosan közelítsd meg a kocsikat. A pisztoly valahol külön található. Hadsereg menet közben. Nincsenek komolyabb fagyok - március. De a hó még mindig ott van. A fiatal harcosok mezítláb szinte nem érzi a hideget, különösen mozgás közben. Gyorsan megszokják a hideget.
  Sok szuperképességekkel nem rendelkező gyerek azonban mezítláb szaladgál a hóban, különösen ezekben a zord időkben.
  Oleg úgy gondolta, hogy régóta nem nézett tévét, és nem játszik a számítógépen. És ez játékok nélkül valahogy hülyeség.
  A srácok felkúsztak a kocsivonathoz, és Margarita azt javasolta:
  - És ha lőporral gyújtasz fel raktárakat?
  Oleg a homlokát ráncolta, és megkérdezte:
  - Jó ötletnek tartod?
  A lány logikusan megjegyezte:
  - Puskapor nélkül a hadsereg nem hadsereg!
  Oleg egyetértően bólintott.
  - Próbáljuk ki!
  A rövidnadrágos fiú pedig a szekerekhez rohant. A lánnyal együtt három őrszemet öltek meg szablyával és kovakővel, szénarakással, felgyújtották a konvojt, lőporral.
  Lángolt, és fekete felhő kezdett felszállni az égre. A lőpor robbanni kezdett...
  A fiú és a lány elbújtak a táborban. Pánik támadt. Golitsin is kiugrott két tábornokkal. Ő volt ez a szívtépően ordító és ujjaival mutogató herceg.
  Oleg csupasz lábujjaival korongot dobott, és az fütyülve egyenesen Golicin nyakába fúródott. A herceg karját széttárva elesett. Manzurov tábornok odarohant hozzá. De Margarita már csupasz lábujjakkal használta a fegyvert. És a második parancsnok összeesett.
  A harmadik Fairman volt, aki Kar tábornokkal együtt harcolt a lázadók ellen. Velük van Bibikov ezredes, Bibikov főtábornok rokona. A havazás ellenére is halhatatlan gyermekek éles látásával láthatóak epaulettjüknél.
  Oleg és Margarita ismét csupasz lábujjakkal dobálták a korongokat - halhatatlan testük olyan képességgel bírt, mint a képregényhősök.
  És mindkét főnököt megölték, a fejüket lerobbantották.
  Ezt követően a terminátor fiú és az erdőőr lány korongokkal dobálni kezdett a rendőrök felé. Szerencsére a parancsnokok halála után pánik kezdődött, mindenkinek úgy tűnt, hogy a pugacseviták megtámadták a tábort.
  Azonban két gyerek is kolosszális erő. A tiszteket pedig élesen csiszolt korongok dobálásával ölik meg. És eltörik a torkukat, felszakadnak az artériák és az erek.
  A gyerekeket nehéz felismerni a hóban, és tökéletesen álcázzák őket a hófúvásban.
  De a cári csapatoknak nehéz dolguk van. Oleg Rybachenko, korongot dob, azt mondja:
  - Dicsőség a nagy Oroszországnak!
  És ismét repül a fiú csupasz lábujjai által dobott korong.
  Margaret ugyanezt teszi, csupasz ujjaival meglendíti az élesen csiszolt készüléket, és agresszívan üvöltött:
  - Emelyan Pugachevért!
  És ezek a gyerekek nagyon aktívan és eredményesen dolgoznak. Szablyával vágnak. És a tiszteket választják.
  Oleg Rybachenko énekli:
  - A fehér farkasok összebújnak!
  Margarita, csupasz lábujjával korongokat dobálva ellenfelei felé, énekel:
  - Csak akkor marad életben a család!
  A fiú tovább szelve lekaszálja az ellenséget:
  A gyengék elpusztulnak, megölik őket!
  A korongot dobáló és tiszteket gyilkoló lány felszisszent:
  - A szent vér megtisztítása!
  A fiatal harcosok nagyon sokrétűen cselekszenek, gránátokat dobnak ellenségeikre.
  Ebben a pillanatban a lázadó lovasság lerohanja a tábort. Kiderült, hogy Emelyan Pugachev úgy döntött, hogy először támad, és számos lovasságát a gyerekek után mozgatta.
  És az ütés hirtelen volt és a megfelelő időben. A sztyeppék nyilakat öntöttek a katonákra, a kozákokat szablyával aprították, a lovasok szarvra tették őket.
  A cári hadsereg akaratát aláásták, a parancsnokokat megölték. Itt Emelyan Pugachev személyesen vágja karddal az utolsó ezredest, és kiáltja:
  - Gyermekeim, felismeritek a törvényes uralkodót?
  Katonák százai, sőt sok tiszt borul térdre és kiáltja:
  - Bevalljuk! Hogyan ismerjük el!
  Az ellenállás csökken. A gyalogság néhány tiszt kivételével szinte teljesen megadja magát. A lovasság még egy kicsit ellenállt. Sok nemes van benne. De a hétköznapi lovas katonák is eldobják fegyvereiket.
  Oleg és Margarita levágta a lovasokat szablyáikkal, csupasz lábujjakkal éles korongokat dobálnak, és nyikorognak:
  - Nagyszerű emberek mindenkor,
  Nagyszerű emberek - Péter dicsőségében!
  A fiú és a lány egyaránt aktívabb a darabolásban és a dobásban. A tüzérséget már elfogták. És hogyan fogják megütni a lovasokat buckshot-tal. Tucatjával csökkennek. Totális mészárlás van.
  Oleg vigyorogva énekelte:
  - Első nagy Péter cár, légy mindig példa számunkra!
  És azt is fogja, és két szablyával vágja le, azonnal levágja ötnek a fejét.
  Margaret, levágva az ellenfeleket, csicseregte:
  - A hangom, és gyönyörű vagyok!
  És azt is, hogyan fogja venni és vágni.
  A fiú és a lány csak a megsemmisülés megtestesülése. És úgy működnek, mint az elektromos fonatok.
  Itt egy másik tiszt esik le... Emelyan Pugachev hangos hangja hallatszik:
  - Aki engem szolgál, jutalmat kap, a többi pedig elpusztul.
  Most megérkeztek a copfos férfiak. És jól harcolnak a lovasság ellen. És a lópatakok ritkulnak...
  Az életben maradt lovasok is megadják magukat. A csata ismét megnyert... Pugacsov diadalmaskodik!
  Most a foglyokat vezetik és esküt tesznek. A katonák általában meghajolnak a csaló előtt. A tisztek mások. Ki választja a hurkot, és ki esküszik hűséget az új királynak. Sőt, ki tudja, talán egy igazi uralkodó.
  Emelyan Pugachev megjelenése nagyon parancsoló. Látható, hogy ez egy parancsolgatáshoz szokott gyerek. És szó szerint mindenki meghajol előtte.
  Miután Emelyan szórakoztatta azokat, akik megtagadták az esküt, ellenőrzést végzett.
  Hetvenöt ágyút fogtak el - ami akkoriban sok volt. És nagyon sok Golitsin csapatot toboroztak az erődökből. A magok és a lövedékek is a helyükön vannak, de a puskapor nagy része leégett. De ez nem probléma.
  Több mint öt és fél ezer fogoly. A hadsereg nőtt.
  A parasztok királya Olegot ezredesi ranggal tüntette ki hőstettéért, Margarita kapitányt.
  És háromszáz rubelt is adott.
  Igen, a fiú folytatta a jó karriert. Megteheti, és felnőni marsallsá.
  Emelyan pedig kezdetnek lakomát adott...
  A lakomán pedig megvitatták a következő lépést. Általában meg kellett erősíteni a hátukat. Ügyeljen arra, hogy Ufát vegyen, és előtte a Verhoyitskaya erődöt, amely még mindig tartott. Küldj erősítést Kungurnak és Beloborodovának is. És vegyük az összes uráli gyárat. Tüzérség és kellékek, valamint fegyverek beszerzése.
  Általában az atamánok egyetértettek ezzel. Ufa bevétele után pedig menjen Kazanba.
  Egy másik kérdés, hogy mit kezdjünk Yaik városával? Vihart kapni, vagy blokádban hagyni egyelőre?
  Emelyan Pugachev fiatal feleségénél, Usztinjánál akart egy ideig maradni, és a lovasság egy része a városba indult. Ataman Ovchinnikov átmenetileg a parancsnokságon maradt. A Vernekhneyaitskaya erődhöz kellett mennie, egyúttal összegyűjtve a sztyeppék erőit. Erősítéseket küldtek az Urálba. Még Tobolszkot is el kellett volna vinnie. Jelentős erők gyűltek össze.
  A kozákok királya lovassággal Jaick felé vágtatott. Akár tetszik, akár nem, de ez a város szimbolikus. De leginkább Emelyan trónörökössé akarta tenni magát. Végül is a háború az háború. És ha ölnek, akkor legalább lesz, aki folytatja a versenyt.
  Oleg és Margarita a fő hadsereggel együtt, amely a Verkhneyaitskaya erőd felé halad.
  Egy fiú és egy lány rohannak magukhoz és nagyon vidámak...
  Még éles is az úton.
  Aforizmákat cserélnek;
  - mondja Oleg felpattanva, Margarita pedig válaszul;
  A király nem a korona, hanem a siker megkoronázása által erős!
  Az ember nem farkas, de még nagyobb szüksége van falkára!
  Igyál, de ne légy részeg, és ha berúgsz, akkor ne kapd el!
  A zsarnok beszéde méz, mint a tépőzár a legyeknek!
  Aki édes beszédet csipeget, okos, mint a légy!
  Tettekben keserű, de beszédben édes zsarnok!
  Aki nem akar békét, nem látja a lakomát!
  Az ember csak akkor nagyszerű, ha nem cseréli fel magát apróságokra!
  Légy türelmes, de ne légy türelmes!
  Ha ütőkártyákat akarsz nyerni, ne légy bubi!
  Egy ütés jobb ezer káromkodásnál, és egy pofon több száz ütésnél!
  A király, aki levetkőzteti alattvalóit, mindig meztelen!
  Cipő általában levetkőzni!
  A lopással megtöltöd a zsebeidet, de kiüríted a lelkedet!
  A zsarnok szereti a hatalmat, de gyűlöli azt, aki felett uralkodik!
  A hóhér néha szükséges szakma, de a fejes embert nem szeretik!
  A zsarnokot meg lehet ölni, de nem meszelni!
  Az ember szereti a piros szót, de néha vért böfög!
  Aki a múltba néz, mindig késik!
  A jövő ködben van, de nincs messze!
  Ne köpd a múltat, ők köpni fognak a jövőben!
  A zsarnok valójában egy vámpír, és a beszéde vörös!
  Ha visszaélsz az édes alvással, akkor az élet nem lesz méz!
  Az édes álmok keserű ébredéshez vezetnek!
  Ha túl gyakran öntesz ki mézet a szádból, magadhoz vonzod a medvéket!
  A zsarnok szereti a vért és a vörös beszédet, de mindig törekedjen a meszelésre!
  Az emberek félnek a változástól, de a status quo sosem felel meg!
  Ha Istenné akarsz válni, ne válassz főemlőst mentorodnak!
  A juhoknak bölcs pásztor kell, nem hülye kos!
  A szent hely soha nem üres, de a szentség lehet üres!
  Az ember, akárcsak Isten, teremtő, és mint az ördög, problémákat teremt magának!
  A zsarnok, akár a darázs, csíp, de még önmagát sem tudja lelkesíteni!
  A politikus egy róka, ne legyetek szavazók, mint a mindennapi kenyerüket elvesztő varjak!
  Akár hét feszesen van az ember a homlokán, de a makacsság makákót csinál belőle!
  Istennek mindene megvan, az embernek nincs arányérzéke!
  Könnyű imádkozni, nehéz könyörögni!
  Fantáziának lenni jó - álmodozónak lenni rossz!
  Isten ereje birtokában ne hajolj le egy főemlős ambícióira!
  A majom utánoz, az ember kreatívan utánoz!
  A jövő nem a magas hegyeké, hanem a nagy dolgoké!
  A fiatalság a szívben örök, de az öregség unalmas!
  Ne csavard a farkát, mint a róka, inkább fogd meg a mellkasodat kerékkel!
  A férfiak a háborúban érnek, de nem ölhetsz ok nélkül!
  A háború csökkenti az egészséget, de növeli az intelligenciát!
  Az aranyérmékben megvan a hazaárulás sárgasága!
  A hóhérnak is van szíve, de olyan keménységgel, mint egy fejszecsiszoló!
  Harcolni, nem meghalni, várhatsz egy évszázadot!
  Isten minden szívben van, de nem minden fejben!
  A nagy ambíció csökkenti a boldogságot!
  Aki túl sokat akar, annak megvan a buborék ereje!
  A birodalom olyan, mint egy ház, építkezéskor szeretet és számítás kell, különben vérzik a tető!
  A jóból sosem elég, de mégsem szabad túl sokat enni!
  Gazdagnak lenni nyereséges, csak akkor kellemetlen, ha mindenki megfej!
  Ha erős akarsz lenni, ne gyengítsd az elméd!
  Az összehúzódásból eredő izmok megerősödnek, a bürokrácia pedig hatékonyabb!
  A politikusok szeretnek a nyelvükkel dolgozni, főleg az asztalnál!
  Nincs nagyobb hazug, mint egy saját igazáról fanatikusan meggyõzõdõ politikus!
  Isten egy nőt teremtett a férfinak, de a Sátán hozzáadott egy másik anyóst!
  A tolvajnak börtönben kell lennie, de a legnagyobb tolvaj kapja a trónt!
  Aki egy fillért lopott, az bûnözõ, aki egymilliárdos, az nagy pénzember!
  Éhes lélekkel nem ehetsz friss kenyérrel az éhezőket!
  Minél többet lopott, annál kisebb a büntetés, de nem a következő világon!
  Ne hagyd, hogy sodródjon, ez nem azt jelenti, hogy hurokban kell tartani!
  A bank tud támogatni, de mint egy akasztott ember hurok!
  Akinek nincs támasza, az a falhoz van nyomva!
  A pontosság a királyok udvariassága, de a királyi bolondok különösen találóak!
  A politikus sokszor bolond, de ritkán mond igazat!
  A bolond szereti kivágni az igazságot, de gyakran fennáll annak a veszélye, hogy megkéselték!
  Aki szereti a vodkát, az utálja az egészségét és az eszét!
  A vodka átlátszó, de beködösíti az agyat!
  A részeg tenger térdig ér, de ő maga mindig térdel!
  Józan fejjel válassz, anélkül, hogy megrészegülnél a politikusok szájából származó édes bortól!
  Ha a választás győztesére szavaz, mindig csalódott lesz, a vesztesre szavazni mindig bosszantó!
  Akit nem választanak ki, annak mindig tévedés és csalódottság érzése lesz!
  Ugyanarra a politikusra szavazni, mint egy hegedűs, aki ugyanazon a húron zörög!
  A trónon ülő politikusokon kell változtatni, nem azt, hogy az új étel jobb, de mindenképpen friss!
  Szavazz a fiatalokra, te magad is fiatalabb leszel, ha nem testben, akkor egy új vállalkozásban!
  Aki sokáig ül a trónon, aranyérré válik alattvalóinak!
  Nem számít, milyen szúrós szuronyok, de a leghosszabb ideig tud rajtuk ülni a zsarnok!
  Egy bölcs zsarnok nem ülteti el jobban az ellenséget, mint inkább a barátait!
  Aki egy zsarnoknak tiszteleg, az örökké formációban jár!
  A demokrácia jó az okosnak, az átlagos a hülyének, de a zsarnokság csak a zsarnoknak jó!
  A gyerekek kitaláltak néhány aforizmát. Aztán megtámadtak egy kisebb huszárosztagot. Részét feldarabolták, majd elfogták.
  Verkhneyaitskaya erőd. Egy nagyon erős fellegvárat, és annak ellenére, hogy lázadók vették körül, soha nem foglalták el.
  Gyerekek futnak oda hozzá, útközben alkottak még néhány aforizmát.
  A zsarnok mindig gyenge a parancsnokságban: a farkas szereti a juhokat, és remeg az oroszlánok előtt!
  A pap az igazságért hazudik, a politikus a haszonért, a részeg a pohárért!
  A szerencse nem mindig tisztességből és szorgalomból fakad, de hanyagságból és lustaságból mindig távozik!
  Jó az elefánt ereje, az ügyessége rosszabb, a bölcsessége még rosszabb, az elhízás pedig teljesen rossz!
  A világon minden relatív, csakhogy az ember a világ köldöke!
  Az Isten hatalmának elérésére irányuló vágyat nem szabad egy gorilla erkölcsével párosítani!
  A tudósok fejlesztik a haladást, de serkentik a lustaságot!
  Ha egészséges akarsz lenni, fuss, ha nem akarsz nyomorék lenni, menekülj!
  Az ember ereje az elmében van, a gyengesége pedig a nyelvben!
  A politikus olyan, mint a gyümölcs, minél fényesebb, annál mérgezőbb!
  A politikus olyan, mint egy boa, csak ő nyitja ki a száját és sokkal gyakrabban nyel!
  A zsarnoknak sok a ravaszsága, de kevés a tisztessége!
  Ha magasabbra akarsz válni Istennél, lejjebb süllyedsz, mint egy bogár!
  Senki sem örök, az istenek is csak addig élnek, amíg az emberiség létezik!
  A politikusok örökké uralkodni akarnak, de még csak pár percig sem akarnak pofázni!
  Ne bízzon a politikusokban, és ellenőrizze az ajtó erejét!
  Azonban nem minden arany, ami csillog, de minden, ami csillog, aranypatakba tekerhető a zsebedben!
  És egy harcos a mezőn, amikor sok bátorsága van!
  Az erősek kitartása, a legjobban visszatartja az ellenség tehetetlen dühének izgalmát!
  Az életben mindent el lehet csavarni, nem lehet csak gombagombaként élni!
  A ravaszság a győzelem anyja, ha neki is van boldog alkalma!
  A háború egy örök szűz - nem érhet véget vér nélkül!
  Háború egy parázna mohó fogásával - soha nem ad semmiért győzelmet!
  Minden ember olyan, mint egy homokszem a sivatagban, de a legszélesebb sivataggal ellentétben ennek a homokszemnek nincs határa az önfejlesztésnek!
  Amikor az istenek nevetnek, a halandók sírnak, ha az istenek nevetése mennydörgővé válik, a gyenge emberek vége halott!
  A legtökéletesebb technika primitív használatával és kifinomult tétlenségével tehetetlen!
  Mi téphet le egy csillagszőnyeget a zsanérjairól? Az emberi hülyeség aszteroidája!
  Az elnyomás ostora nélkül lehetetlen ugrás az egész emberiség számára felszabadulást hozó eredmények felé!
  Minél hűvösebbek az agyak "harangjai és sípjai", annál jobban kicsavarja őket a vis maior!
  Nem az a szegény, aki testben csupasz, hanem aki lélekben nem a főnök!
  A szex iránti ellenszenv egészségtelen erkölcsöt szül!
  A temetési humor olyan helyénvaló, mint a báli ruha a lövészárokban!
  Aki megveri a vödröt, az nem fog sikerülni, aki megtöri az illúziót, eléri az igazságot! A győztesnek mindig igaza van, még akkor is, ha baloldali módszerekkel érik el a sikert!
  A legjobb ajándék az ellenségtől, ha hatalmat ad egy idiótának!
  Aki elviseli a nyakörvet, soha nem lesz a nők által szeretett mén!
  A szabadság duplán vonzó azok számára, akiknek sikerült saját lustaságukat és felelőtlenségüket rabszolgává tenni!
  Aki gyakran alábecsüli az ellenség képességét, hogy visszatámadjon, és az értékes győzelem lehetőségét ritkán kapja meg!
  Aki szeret köpködni, azt csekély dolog megköpni!
  Lehet sok meddő frázist beszélni Istenről, de ebből olyan hasznos tettek származnak gugulkin orrral, ami nem nő ki a folyóval való öntözésből!
  A győzteseket az elért eredmények és a trófeák alapján ítélik meg... a veszteseket csak úgy ítélik meg! A győztesnek bírája, a vesztesnek bűnözője van! Megkérdőjelezheti a győzelem értékét és szükségességét, de a vereség mindig és tagadhatatlanul senkinek nem szolgál!
  A vereség egyetlen előnye, hogy megtanít leckéket vonni, és a keserű hibák által hullott könnyekből kitermelni a sikert!
  Ha meg akarod csapni az ellenséget, legyél talány a barátaidnak!
  Ha az ellenséges parancsnok terve olyan, mint egy nyitott könyv, akkor annak lapjai elkerülhetetlenül vérrel szennyezik a társait!
  A fiú és a lány még mindig tréfálkoztak, miközben körülnéztek az erős erődben.
  A nyertesek, maguk ítélik meg az ügyészt és az ügyvédet is egyesítve, csak az ítéletet még mindig nem ők, hanem a történelem hozza meg!
  Minél egyszerűbb a trükk, az ellenség annál nehezebben tud kiszabadulni használatának következményeiből!
  A becsapódás pillanata, mint egy hang a dallamban, kicsit korábban vagy később megszólal, és hamis lesz! Csak még a csalódott közönség füttye sem hallatszik a sírból!
  Ha tudod, ki az ellenséged, akkor nem kell ismerned a bajban lévő barátaidat!
  Ne veszítsd el a kezdeményezést, elveszíted a győzelem édes mézét, és elnyeri a veszteség keserűségét! Amikor a bokszoló tántorog, még erősebben kell verni, különben a végtagjai megadják magukat!
  Az ellenség vitorlázik, vitorlájában a megsemmisülés szele!
  Aki a csatában úszva tócsába fullad, és a szőlőtőn ég el!
  A piszkos varázslat, mint a szappanhab, csípi a szemet, de nem az ellenséget!
  A gyomok akkor nőnek jól, ha rosszul nőnek a kertészek ostoba előítéleteinek mérséklésével!
  A legélvezetesebb tanulási folyamat a szex! És ami a legfontosabb, senki sem utasítja el a második ismétlést!
  A szex az egyetlen téma, ahol mindenki nagyobb tétre törekszik!
  A közös dolog a szex és a tanulás között, hogy a három jobb, mint a kettő!
  És csak a szilárd egységszám a legkielégítőbb értékelés!
  Aki kiáll, amikor előre kell lépni, az nem áll és nem alszik a sír koporsójában!
  Mat okád, aki mindig patthelyzetben van az életben!
  Adukkal megy az első, csak nevetség tárgya!
  Aki időben szeretne érkezni a díjak kiosztásához, annak magának kell bőkezűen küldenie mandzsetta formájában ajándékokat!
  A vákuum nem fog szétrobbanni, a nap nem fing!
  A golyó nem bolond, hanem az a bolond, aki lövéskor eltalálja!
  Aki nem hajlandó segíteni az embereknek, az az Úr által a bűnök engesztelésére és a megtérésre szánt időt vesztegeti!
  A halál soha nem felejt, még ha néha feledékeny is!
  Egy erős harcos, még egyedül is, hasznosabb, mint egy falka gyenge, mint ahogy egy éles sarló elvág egy egész kalászmezőt!
  De néha még egy gyenge rati kalászai között is egy kellemetlen kivételnek számító macskakövön botlik a sarló-batyr!
  Ha béke, akkor bőkezű lakoma, ha háború, akkor legyen a győztes pohár bor!
  Ki a katonai ügyekben ügyetlen, az ágyban ügyetlen holttest!
  - A jó harcos pontosan annyira kém, amennyit segít a hímzésben és a győzelemben! A jó kém annyira harcos, hogy nem akadályoz meg abban, hogy ölj és elkerüld a veszteséget!
  Könnyen beleeshet a csata hevébe, ha elveszti a hidegvérét a gyakorlatokon!
  Nyers erővel lehet nyerni, de finom diplomácia nélkül nem marad meg a győzelem gyümölcse!
  Két probléma van a háborúban: megtalálni a rejtett ellenséget, és elkerülni a kísértést, hogy te magad dugd a homokba a fejed!
  Ne ülj le koldus a királyi hintóba, ne adj egy ezrest fogasléccel válaszolni!
  Kegyetlenség kell az eredményhez - ne kímélje az ellenséget, bármilyen gyenge is!
  Jobb túlélni anélkül, hogy sokat tudna, mint meghalni, megtanulva valamit, ami úgysem válik szükségessé számodra!
  Az ember szeret mindent egy kupacba rakni, kivéve azokat a bajokat, amelyeket kész elfelejteni! A bajok azonban leggyakrabban éppen a felejtőkön halmozódnak fel egy csokorba!
  Amikor azt mondják, hogy tetszik, nem kell kapkodni, azonnal döntsön, különben megfulladhat a torka!
  Veszteni is tudni kell, de főleg arra, hogy ne tudj veszíteni!
  A támadás olyan, mint a vitorlában a szép szél, csak fokozódik, mások árbocát töri le!
  Kapitulációval nem vásárolhatsz életet, és a szégyenletes egzisztenciát úgyis ingyen adják!
  Aki kegyetlen az emberekhez, az ördögök által felfalt kocsonyává válik a pokolban!
  Pontos mesterlövész pilóta, legtöbbször az alvilág legszélesebb repülőterére való leszálláskor hibázik!
  A támadás mindig hatékonyabb, mint a védekezés, mert az ökölből való szájkosár rossz blokk!
  Gyorsan megy a szerencse, aki nem haboz visszavágni!
  A szórakoztatás a legértelmetlenebb és legpazarlóbb dolog, de ha nincs rá idő, a hasznos tettekért járó fizetés már túllép az ésszerű határokon!
  A legértelmetlenebb dolog az életben a szórakozás, de szórakozás nélkül az életnek nincs értelme!
  A pásztornak értenie kell a bárányt, de nem úgy gondolkodnia, mint egy birka!
  Az uralkodónak sajátjának kell lennie alattvalóinak érdekében, de idegen a tömeg gyengeségeitől és babonáitól!
  Mindenki elesik - csak a lelkileg emelkedett emelkedés!
  Aki nem számolja a kagylókat, az repül a csatában!
  Minden lövés számít, a szerencse nagy becsben tudja!
  A gyermekkor olyan, mint egy sakkjátszma nyitása, amely a játék egészét formálja, de a sakkkal ellentétben mindenki vissza akar térni, és soha többé nem hagyja el a nyitást!
  Nem szörnyű a hideg, ha lángol a szív, és a fejben jeges nyugalom uralkodik!
  A problémák vagy érzelmek lefagyasztásával túlélheted, de nem élheted meg, ha az érzések kihűlnek!
  Egy sakál képes legyőzni egy tigrist, ha sakál a csatában, tigris az ellenfél választása szerint!
  A fiú és a lány befejezte az aforizmák kántálását.
  Ők azonban megkapták a boszorkány parancsát, hogy tegyenek valamit, és ezúttal ideiglenesen távoztak.
  Oleg Rybacsenko a nácikkal vívott csata során egy párhuzamos világban találta magát, ahol az oroszok a legnehezebbnek találják.
  Margarita van mellette, szintén egy lány, aki készen áll a nácik elleni küzdelemre.
  A gyerekek egy ideig készülnek a csatára. Mindketten úttörők és úttörők.
  Milyen érzés vörös nyakkendőt viselni a nyakában.
  A mezítláb pedig már ismerős, sőt elfogadható... Fel kell készülnünk, hogy visszaverjük a nácik és bűntársaik támadását.
  Beleértve az amerikaiakat is. Mire kell felkészülni. Tudd, hogy az erők egyenlőtlenek, és találékonyságra van szükséged.
  A gyerekek készülődnek, csapdákat ásnak és kapkodva találnak ki dolgokat.
  Oleg és Margarita a természetes világban élnek, és sajátjuknak tekintik őket.
  A fiú különféle meglepetésekkel készül a náciknak. Szórakozás más gyerekekkel.
  Margaritával együtt teljesen szabadnak érzik magukat nők és gyerekek társaságában.
  Oleg szellemesen meg is jegyezte:
  A hősiességnek nincs kora, a bravúr pedig fiatalságot ad a léleknek!
  Margarita egyetértett:
  - Évek egy bravúrra soha nem elég, és az évszázados emlékek mindig sok!
  A fiú segített, a lány a védekezés visszaverésére készül. Harcolnunk kell.
  Itt jönnek be a fasiszták. Igaz, Margarita váratlanul elhagyta a pozíciót. Mivel lány, a frontra küldték hírvivőnek.
  A lányok még mindig kevesebb gyanút keltenek, mint a fiúk. Ráadásul Margarita szőke hajú, és az arca fokozott önbizalmat kelt.
  
  Többnyire női harcosok. Az úttörők segítő kezet nyújtanak nekik, miközben a mezők nyugodtak, és a hegyes orrú lányokkal rendelkező srácok maguk könyörögtek, hogy segítsenek idősebb testvéreiknek. Még túl buzgón dolgoznak, igyekeznek többet tenni, nem számítanak a gyerekek erejére. Így borzasztóan megduzzadtak az ereik, és hirtelen, mint egy rézhuzal, a lebarnult bőrkeményedéses kézen és mezítláb olyan kegyetlenül, hogy sírni akarsz, kibújtak a gyerekhősök ledöntött lábai. Ugyanakkor még mindig sikerül énekelni;
  Hazám Sztálingrád,
  Benne virágok dope - a harmat gyémántja!
  Azt hiszem, örömteli felvonulás lesz,
  Egy háború nélküli világban - mennyei szépség!
  
  Az ember testvére lesz az embernek,
  Mindenkihez eljön egy álomlány...
  Ha nehéz, akkor te vagy a hibás
  Az édes folyó tele lesz vízzel!
  
  Fritz bedugta az orrát - vigyorog a vigyor,
  Ő egy fasiszta üvöltő - mindnyájatokat megöllek!
  De válaszul egy ütés várt rá -
  Tudjuk, hogyan verjünk nagy díszítések nélkül!
  
  Az úttörő nagy tisztelgést adott nekünk
  Megmutatta, hogy ő egy igazi tigris!
  És most a Fritz vadászgépek keményen ütnek,
  Számunkra lejárt a gyerekjátékok ideje!
  
  Maga az Úr Krisztus tréfásan parancsolta:
  Sorsod lesz - az álmok megtestesítője!
  Az ember szívében csak egy gyerek,
  A bánat lelkében olyan, mint a rózsakoszorú!
  
  Esőcseppek - vannak tengeri gyöngyök,
  Tükörkép bennük, csillagok az égen!
  Éles kaszával fenyeget minket a halál,
  És az alattomos farkas - csontokkal az erdőkben!
  
  De ismerd meg az úttörőt - a nyakkendő vér,
  Csak piros szín - szentség évszázadok óta!
  Svarog hoz - bízz bennünk, szerelem,
  Az ég kegyelme - tudd nagyot!
  
  Berlinben mezítláb vagyunk,
  A Pioneer harcosok ezreit vezeti!
  És az ellenség a szamár igája alá került,
  Az egész univerzum fény - társaink!
  A lány Alena hozzátett egy rövid mondatot;
  Ég az égen,
  Gonosz Luftwaffe szemek!
  Mintha azt mondanák
  Ismét zivatar a világ felett!
  És valóban jön a vihar, még a nap is lemegy a horizontra felhőkig felhők és maró füst keveréke marja a szemet.
  A közeledő tankok távoli dübörgése hallatszik, és repülőgépek zümmögnek az égen. Először a híres keretek lógnak, majd az Arado-8 sugárkelyűk. Veszélyes többcélú bombázók. Vagy nagyon manőverezhető Yu-287 fordított sweep szárnyakkal. És már dörögnek a hatalmas ostromfegyverek. A robbanásveszélyes lövedékek találataitól földrögök és olvadt gyep repül a magasba. És ami még rosszabb, az Arado-Superből kilőtt erős, irányítatlan rakéták, amelyek felszakítják a lövészárkokat... És ott vannak a Focke-Wulf támadórepülőgépek, amelyek bármilyen védelmet képesek elsimítani. Itt olvassa a csatát. A fiatalkora ellenére kifinomult őrnagy, Andrej Matrosov éles optikájú távcsövet tart a kezében, és egy acélfasiszta lavina közeledtét figyeli. Sok náci van, és szokatlanul erősek. Még kerekes gyalogság és páncélozott járművek is, elkerülve a kézi lőfegyverek lövöldözését. Megpróbálják hátba terelni a szorgalmas úttörőket, de nem akarnak elmenni és puskát kérni a kezükbe a harchoz.
  Fegyver nem jut mindenkinek, pedig a helyi száguldó és agárgyerekek vadászpuskát, sőt sportíjat is hoztak. A kék szemű és szőke hajú fiú, Oleg Rybachenko még házilag készített gránátokkal töltött hevedert is készített eredeti töltelékkel. Erős feltaláló. És maga a heveder nem egyszerű, hanem különféle törzsekből - igazi "Katyusha" fából készült kivitelezésben, úttörő kezek által. Innovatív srácok kézműves módon főztek robbanóanyagokat, sőt néhány légelhárító berendezést is készítettek. Mindenki bátran harcolni és nyerni akar. És nem fog sikerülni a Szent és Pótolhatatlan Szülőföld utolsó gondolatával meghalni.
  Andrej Matrosov őrnagy kiadja a parancsot:
  - Ne nyisson tüzet parancs nélkül!
  Valójában az egész zászlóalj számára csak három további "negyvenöt" háború előtti kibocsátás áll rendelkezésükre (az összes legújabb fegyvert sürgősen átszállítják Moszkva irányába, itt csak az van, amit a maradék elv szerint sikerült kivágniuk). ami azt jelenti, hogy az egyetlen esély, hogy közelebb engedjük a Fritzet.
  Előre, ahogy a náciknál szokás, a legvédettebb autók; harckocsik "Royal Tiger", "Lion" és önjáró fegyverek "Ferdinand" -2 128 mm-es ágyúval. Tipikus taktika a középkor óta, hogy a legerősebb és leginkább textúrájú lovagokat engedik az ék szélére. És nem lehet azt mondani, hogy a németek rossz harcosok voltak. Még az is általánosan elfogadott, hogy a németeket született harcosnak tekintik. És a pusztítás tökéletes technikusai. Íme az utódaik - olyan gépek, amelyek oldalába csak legalább 85 mm-es kaliberrel tudnak behatolni. "Ferdinand" -128 íze volt az új színész Fuhrer Göringnek, és ennek a gépnek a kiadása beindult. És nem csak a tankromboló módosításában, hanem egy rohamfegyverrel is. Igaz, az áttörő harckocsik gyártását még mindig támogatják. Helyet kell adniuk a könnyebb járműveknek és egy kicsit a lemaradó gyalogság zöméből.
  A nácik autói és motorjai időnként lelassulnak, félve, hogy előretörnek...
  De a mezítlábas úttörő fiú, Oleg Rybachenko bizonyítja, hogy nem hiába maradtak itt. Először egy parittya, amelyet úttörő barátok készítettek egy briliáns gyerek rajzai alapján. Ebben az esetben elég nagy hatótávolságúnak bizonyult, a halmozott robbanócsomagok, mint a jégkorcsolya, széthasították a páncélt, és lapított sisakokkal, csavart géppuskákkal préselték ki a nácik törött testeit. A nehezebb járművekhez pedig vannak fegyverek és még hirtelenebb is! A csonkok között, közvetlenül a Királyi Oroszlán hernyója alatt mozog egy szűkös páncéltörő akna, házi ragasztóval bekent, és a drót segítségével láthatatlanná tevő gyep tetején. Ez a tank még nagyon ijesztően is néz ki, ekkora 128 mm-es ágyú, és a toronyra mindkét oldalára ragadozó, dühöngő szájkosár van festve. Nyilvánvalóan a németek a szovjet katonák megfélemlítésével számolnak.
  A hernyó acéllemezei csikorogva esnek a halálos jelenre. A robbanás nem tűnik túl erősnek, de a hernyó leszakadt, és a náci tank füstölni kezd, mint egy kémény, és egy ilyen szörnyeteg számára váratlan sebességgel úgy pörög, mint egy hatalmas torony, farönkökkel.
  Más, úttörő fiúk hasonló eszközöket, valamint saját eredetű robbanóanyagokat használnak, amelyeket Oleg Rybachenko innovatív receptje szerint hegesztettek. Mivel a német gyalogság gyáva, a tankok és az önjáró fegyverek elöl védtelenek, ezért megbüntetik őket.
  Itt például a nehéz "Ferdinand" -128-at legjobban katapultból lehet lefedni, mivel semmi sem tud áthatolni a 200 mm-es páncélzaton. És vállal egy gyengébb tetőt garanciával. Sőt, a zseniális Rybachenko kitalálta, hogyan lehet irányítani a robbanást. Ehhez elegendő egy közönséges izzólámpa lámpatestét használni. Ekkor a vákuum beszívja a robbanáshullámot, és az összes energia egy pontba kerül. Ez az újítás a gyógynövények és szárított gombák keverékével főzött speciális robbanóanyaggal együtt lehetővé teszi, hogy egy kis robbanócsomaggal is komoly pusztítást produkáljunk. A fiúk és lányok pedig a leghétköznapibb, csak háromhúros íjakkal és csúzlival lőnek a Wehrmacht acéllényeire. Így hát a "Királytigrist" összetörték a hernyók, őt, a ragadozót pedig megsebesítette, dühösen recsegette a motor, és szinte vakon lövedéket dobott ki.
  A híres "vérfarkas" alacsony sziluettjével és erős páncéljával úgy néz ki, mint egy lapított teknős. Ezek az önjáró fegyverek a közelmúltban jelentek meg a szovjet-német fronton. A jó vezetési teljesítménynek, a tisztes távolságra behatoló tarackágyúnak és a csatában való túlélésnek köszönhetően a Vérfarkas azonnal nyelveken beszélt példázattá vált.
  De a hernyói még mindig közönségesek, bár szélesek ... Azonban még jobb, ha aláássa az autó alját, és pótalkatrészekkel kiköpi a belsejét.
  Akkor ez már egy teknős, amit egy hatalmas orosz sas dobott le a hegy tetejéről. Ahonnan törött belek másznak ki, és a náci legénység meggyilkolt tagjainak őrölt csontjai másznak ki.
  Ljubov Markovna szívesebben találja el a "Királytigrist" egy csöv alatti gránátvetőről - a hernyó célpontjáról, és ahhoz, hogy a harckocsi elveszítse mozgási képességét, meg kell törni a görgők hajtását. Egy szőke, enyhén kékes hajú, vonagló fürtök Komszomol tag megcsavarta a fegyvert a kezében, és felmordult:
  - Süsd magad cipóban vacsorára!
  Itt van egy másik összetört Vérfarkas, mint egy kalóz fregatt törött kormányral, máris oldalra csúszik. Megböki a páncélt, és összeütközik a "Királytigrissel". A hernyók mindkét acélkoporsója pedig világítani kezd, és néhány pillanat múlva felrobban a robbanó lőszer miatt. Egy hézag miatt pár könnyű szállítóeszköz felborult, a géppuskák megfulladtak, töltényekkel és lövedékekkel megtöltötték magukat. Aztán ezeket a zsúfolt holttesteket megfordítják.
  Aleszja Muravjova, aki éppen az előreugró Párducot borulásra késztette, a jégpályát is ügyesen vágva, szépen fogalmazott:
  - Az erő nem a fekvő izmokban van, hanem az agyakban, ahol nincsenek suhogó egerek!
  Ljubov Markovna, aki újratölti a gránátvetőt, és a karjában mérlegeli, megriad. A lőszer kicsi, az ellenség erős, de még mindig nem veszít az optimizmusból, mondja:
  - A tölgy fej és az öntöttvas elme a csatában kivágott korhadt csonk jele!
  És hozzáteszi:
  -Még a tölgy teste is, megrövidült elmével, csak egy tuskó, másnak az ülése alatt!
  Egy tucatnyira csak a nehézgépek álltak le. Az elöregedett vulkánszagú, törött és tehetetlen tankok egyáltalán nem ijesztőek. A sárkány elvesztette a fejét, és páncélozott bőrét ajándéktárgyakért árulják.
  De mögöttük a többi rúd, különösen a számos páncélozott. A hős úttörők el vannak ragadtatva, nem fognak szétszóródni... Itt a "Ferdinand"-128-as önjáró lövegek sebességet adnak és... Nagy robajjal zuhan egy álcázott gödörbe. A törzs törzse eltört, és csak a széles hernyók állnak ki felülről és mozognak tehetetlenül. Mögötte pedig egy fürge Párduc elszabadult. Csúnya, túlságosan hosszú pofája megcsavarodott, és benne, mint egy páncéltörő lövedék, felrobban. És akkor a torony is leszakad... Mint egy láthatatlan női láb, agresszíven rúgta a labdát. Az egyik hatalmas német tanker kettészakadt... Leszállt egy csizma, amelyen két ezüst villám monogramja volt - jellemző az SS-re. Egy méterrel arrébb esett Oleg Rybachenkotól. Az úttörő fiú felkapta, és megjegyezte:
  - Hasznos egy szamovár, és mi edzett fiatal leninisták - nincs mit tépni a cipőt. - És üvöltve, felnőttet utánozva tette hozzá. - Inkább törjük fel a tankokat!
  Íme egy újabb meglepetés, és egy közönséges sín lángoló gőggel leszakadt egy párban tolt öntöttvas fazékról, és mint egy robbanás, egyszerre három szállítóeszközt is meggyújtott.
  Aleszja Muravjova, akinek arany haja nem fakul a portól, így kiáltott:
  - De passaran (a spanyol kommunisták legendás szlogenje - nem fognak átmenni!)!
  Az úttörők örülnek, és a helyzet tragédiája ellenére nevetnek. Egyes helyeken házi készítésű robbanóanyagokat rejtenek ásott gödrökben. Régimódi, kézműves módon készül. Természetesen egy kicsit gyengébb, mint a dinamit, de a futómű letiltásához elég. Ezen kívül a mezítlábas zseniális fiú, Oleg Rybacsenko kitalálta a módját, hogy közönséges fűrészporból, trágyából és szénából pusztító keveréket készítsen. Olcsó és vidám! És ahogy felrobban, Nobel szeme kipattanna a meglepetéstől!
  Fritz súlyos veszteségeket szenved, a páncélozott személyszállítók meghibásodnak, néhányan áthaladnak a veszélyes zónákon, de gránátokat és robbanóanyagokat dobálnak rájuk.
  Itt még az úttörők is veszélyesebbek, mint a felnőttek. Mivel a gyors észjárású, fiatal harcosok kis gőzballistákat építettek, amelyek géppuskához közeli sebességgel dobnak halálos "ajándékokat". Maga az elv dugattyús, de a motor forgatja a katapultok lapátjait, amelyek nagy kezdeti sebességgel dobják ki a halálajándékokat. Különleges tasakokat dobálnak ki desztillált faszeszből, házi készítésű robbanóelemekkel keverve - ami halálos ereje majdnem megegyezik a nitroglicerinnel.
  Ha eltalálják, a náci szállítóeszközök vékonyabb páncélja enged, amitől a legénység kék lánggal lobog fel. A fájdalomtól őrjöngő Fritz szívszaggatóan kiabál, és rémülettől eltorzult arccal szétszélednek.
  Néhányan még a felszerelésüket is elhagyják...
  Csak az a kár, hogy sok az ellenség, úgy tűnik, von Bock döntött úgy, hogy itt méri le a fő csapást. Kézzelfogható veszteségeket szenvedve - egyes szállítók, többnyire amerikai vagy francia -, mindent elárasztó géppuskatűzzel közelítik meg a lövészárkokat.
  És sündisznókba botlanak... Alena eközben könnyű, negyvenöt irányít. Természetesen a "Királytigrist", sőt a továbbfejlesztett "Panthert", sőt még inkább a "Királyi Párducot" nem lehet homlokra vinni, de az oldalakat meg lehet próbálni. Ráadásul a fedélzeten lévő "Panther" gyenge, de a sebesség miatt gyorsabban igyekszik áttörni... Így vernek a német géppuskák, próbálnak megijeszteni. A páncélozott szállítókról nincs mit mondani. Az összes korcsot átszúrják és kénytelenek vért köpni a padlóra vörösen izzó fémmel!
  Ljubov Markovna gránátot dobva a hernyóra kiált:
  - Hiénákat csípünk sólymokkal!
  A kis kaliberű fegyvernek számos előnye van a nagyhoz képest - tűzsebesség, könnyű álcázás. És tudják, hogyan kell célokat választani.
  Még a kis kaliberű "Royal Lion" fegyverektől látszólag biztonságosan védett gép is eltalálható, ha a tornyokat és a hajótesteket oldalról pontosan összeütik. Itt van a leggyengébb pontja. És ha bekerül a harci csomagba, akkor ... A Fritznek rossz dolga lesz!
  Alesya Muravyova kiáltja nekik:
  - Lesz neked Sztálingrád! És százszor rosszabb, mint Sztálingrád!
  A nácik vadul vicsorognak, mint a hiénák. És a szovjet srácok között vannak halottak és sebesültek. Különösen tragikus, amikor olyan fiatal harcosok halnak meg, akik most kezdtek élni. Íme egy nagyon kicsi, de bátor úttörő lány, aki alig emelt fel robbanócsomagot, rohan vele egy közepes T-4 "L" harckocsi lánctalpasai alá (ezt a korcsot még őrzik a sorokban! Tehát megnövekedett tömeggel, ill. erősebb motor). Kár érte a lányt, de jobban utálja a fasizmust, mint az életet. Az úttörő határozottan tudja, hogy tette hősi, és az Úr Jézus örömmel nyitja meg a paradicsom ajtaját azoknak, akik meghaltak a szülőföldért. Egy csúnya doboz hosszú, de vékonynak tűnő törzsével, hatalmas maszkkal felugrik, és leszakít belőle egy négyzet alakú tornyot.
  A harcosok pedig ismét gránátokat dobálnak, és művészien álcázott gépfegyverek kezdték szögezni a megtorlásra felkúszó motorkerékpárokat. És a náci katonák feje szétrepedt, mint a jégeső által ledöntött érett cseresznye. És még több vér folyik, mint a zúzott, lédús bogyókból származó lé.
  Oleg Rybachenko, a feltaláló fiú félmeztelenül fütyült az orrlyukain keresztül...
  - Ideje köveket gyűjteni valamiből, ami egy másodpercet sem dob a szélbe!
  Nem ez az első alkalom, hogy a nácikon teszteli trükkjeit. Például az autómotorok levegőt szívnak a motorokhoz, de létezik-e osztályozott szén és néhány nagyon maró és szúrós gyógynövény keveréke pordetonátorral?
  A nagy motorkerékpárok benzintartályai pedig felrobbannak, heves tűzpatakokat lövellve ki. Olyan érzés, mintha pokoli dzsinnek lázadása zajlik. Íme, néhány páncélozott csapatszállító is csatlakozik szerencsétlen kollégáihoz. És tőlük páncéltöredékek repülnek el több száz méterrel arrébb, és egyre több áldozatot találnak maguknak.
  Alyonushka a "Vérfarkasra" mutatva a test alsó részét célozza meg. Nehéz odajutni, de ez az egyetlen lehetőség, hogy áttörjük a kíméletlen önjáró fegyvert. Sima mozgás az ujját, majd forgassa.
  A fegyver lágy visszarúgást ad, és a fasiszta gép kettéhasad. Egy letépett vörös zászló fehér alapon fekete horogkereszttel a véres sárba esik.
  Alyonushka bölcs gondolatokat suttog:
  - Az igazságosság áldozatot, jótékonysági adományt és egy igazságos áldozati ügy sikerét kívánja!
  Alesya Muravyova, aki nehézgránátot ad a Párduc oldalához, hozzáteszi:
  - Csak a háború elkerülhetetlen áldozatai segítenek elkerülni a megadás kérlelhetetlen áldozatait!
  Oleg Rybachenko újabb porfelhőt engedett ki a ballisztáról, amitől dühösen köhögött, majd ugyanabból a köhögésből felrobbantak és szétrobbantak a motorok, így kiáltott:
  - A meghódolást meg kell adni az ellenfélnek, de nem lehet megadni magát az ellenségnek!
  Egy kanyar, a tüzérlány megpihenteti csupasz, csinos lábait, hogy jobban átérezhesse a Föld bioritmusát, a fű leheletét a talpával és ismét lövöldözve, pontosan a végétől a végéig eltalálva az alattomos T-4-et.
  A gyönyörű komszomol tag mosolyogva kiáltja:
  - Menj a pokolba öreg!
  Aztán csak két szovjet ősz hajú nagypapát vágott le egy géppuska robbanása. És véres kupacok voltak a mélyedésben. Egy másik öregember egy csomó gránátba csomagolva összeesett a Panther tank lánctalpasai alatt. Búcsúzáskor felkiáltott:
  - Dicsőség Sztálinnak!
  Aljoska Muravjova nyomással folytatta:
  - Dicsőség a hősöknek!
  Ljubov Markova, aki nagyon hajlékony lábával gránátot dobott, fülsüketítően felkiáltott:
  - Halott becsület!
  Oleg Ribacsenko fehér fogúan vigyorogva hozzátette:
  - És okos, becsület az élet során!
  Tényleg próbálj meg ellenállni egy ilyen erőnek. Itt például talán még nincs "Royal Mouse" - egy viszonylag új tank, és mit szólna a "Leopard"-hoz az E-25-ös bálban. De a Sherman rohan... Ebben az esetben valamiért kevés az amerikai és a brit tank, bár éppúgy von Bock is nagy mennyiségben kapott külföldi felszerelést... A leleményes fiú Oleshka úgy gondolta, biztos gondok voltak legénység fejlesztésével vagy utánpótlással.
  Másrészt sokkal könnyebb megfordítani a Shermant... Egy magas csörgőcsapda átfut egy robbanékony keverékű agyagedényen, és ... Csak egy erős agyrázkódás döf el egy jól páncélozott barom.
  Mögötte pedig ferdén dől a második amerikai tank, a szó a kender pokoli kísértését sarlócsapás alatt vezeti. A harmadikban a tehetetlenség miatt a sérült kollégákat találja el, a szintén legyőzött hernyó pedig felemeli a hernyópofát.
  A fiú-zseni Oleg felkiált:
  - Csak így tovább és nyomkodj!
  Ez valóban orosz hősi erő!
  A visszatéréskor igazolnia kell hosszú távollétét.
  Kezdetnek pedig átvették a nyelvet. Elkapták az erőd egyik tisztjét egy lasszóval, megkötözték és a főhadiszállásra hurcolták.
  A parasztkirály láthatóan tudott egy bizonyos titkot, hogyan lehet gyorsan gyermeket szülni egy fiatal nőnek és a feleségének, és sikerült egy nagyon nyüzsgő lovon visszatérnie. A tüzérség elakadt az olvadó tavaszi hóban, és miközben a hadsereg nem sietett, tüzes csata nélkül megrohamozta a meglehetősen nagy erődöt.
  Emelyan Pugachev szigorúan megkérdezte a fogolytól:
  - Ki vagyok én? Kit tisztel?
  A fogoly merészen válaszolt:
  - Tolvaj vagy és szélhámos!
  A kozák cár szárazon mondta:
  - Rakd le!
  Shcherbatov azt javasolta:
  - Vagy esetleg előszeretettel faggat?
  Pugacsov felmordult:
  - Törvény!
  Az elfogott tisztet egy kínzókunyhóba hurcolták. Azonban mit tudhatott? Ott rejtik a hadsereg kincstárát? És talán egy földalatti átjáró jelzi!
  A kínzás azonban olyan-olyan...
  Pugacsovnak több mint kétszáz jó fegyvere van, és természetesen ágyúzással akarja megoldani a dolgot, nem csak megrohanással. Aztán Ufa és egy kazanyi kirándulás.
  Az egykori elítélt Khlopusát tömeggel és ágyúkkal küldték az Urálba. A király még mindig tele van tennivalóval.
  Pugacsov hadserege lövöldözésbe kezdett. Nehéz fegyverek dörögtek. Ágyúgolyók dördültek, és az ágyú ereje lövellt.
  Két fal már összeomlott... És a pugacseviták támadásba lendültek. Az erők egyenlőtlenek voltak, és a helyőrség szinte nem ellenállt. Csak a tisztek, és akkor sem mindenki próbált lőni, és megvágták őket. Oleg Rybachenko lerombolta az ezredes és a kapitány fejét. A katonák ledobták fegyvereiket a felsőbbrendű ellenség előtt, és térdre borultak.
  Pugacsov újabb, viszonylag egyszerű győzelmet aratott, és továbbjutott. Hadserege gyorsan növekedett, bár a hó olvadásakor sok kosz van. Általában az Orenburg melletti késésnek volt hatása.
  Ennek a tartományi központnak a bukása azonban megemelte Pugacsov tekintélyét, és most még szívesebben csatlakozott hozzá. Különösen sok sztyeppei ember futott.
  És egy hatalmas horda, és megszámlálhatatlan lovasság. Sok ezer harcos van, csak magának Emelyan Ivanovicsnak van harmincezernél több, plusz tizenötezer Chikától és a parasztcár többi parancsnokától.
  Pugacsov maga látogatott el a Yaik városkába, fiatal felesége, Ustinia édes ölelésében. Gyermeket csinált belőle, lehetőleg fiút. Mivel szüksége van egy örökösre, soha nem tudhatja, mi történhet egy háborúban. Egy eltévedt golyótól vagy magtól senki sem garantált. És van, aki meghosszabbítja a versenyt. Pugacsovnak azonban már gyerekei vannak korábbi feleségétől, Szófiától.
  Magában a jaik városban a kozákok szilárdan ülnek. Az ellenség szökési kísérletét visszaverték. Több harcos fogságba esett, akik megerősítették, hogy az erődben éhség van, és hamarosan megadja magát, vagy kihal. Így nincs értelme viharozni.
  Jemelyan pedig különösebb megbánás nélkül elhagyta a várost nyüzsgő, telivér ménjén.
  A lázadók szilárdan Cseljabinszkban ültek. A szibériai hadtest parancsnoka, Decolong, miután tudomást szerzett Orenburg elestéről, sietve visszavonult a városból. Általában gyáva volt, elhagyta ezt a központot, amikor lázadók vették körül.
  Bár ugyanakkor Decolong volt az, aki a valós történelemben vereséget mért Pugacsovra, sőt meg is lepte. A parasztkirály serege ekkor négyezer megölt és ugyanennyi fogságba esett áldozatot veszített. De most Decolong visszavonul, katonái pedig egyre gyakrabban dezertálnak.
  Ám miközben Kungur határozottan védekezik, és hogy mielőbb elfoglalja ezt a nagy stratégiai jelentőségű várost, Emelyan Pugachev Oleg Rybachenko ezredest és Yesaul Margarita Korshunovát küldte hozzá.
  A fiú és a lány, mint mindig, mezítláb futnak át az olvadó tavaszi hóban, szinte levetkőzve.
  Gyorsabbak, mint a legfrissebb lovak vágtában, és ami a legfontosabb, kitartóbbak. Sok órán át futhatnak anélkül, hogy lassítanának, és a fáradtságnak egy árnyéka sem - a testek halhatatlanok, ezért sebezhetetlenek.
  Oleg Ribacsenko természetesen kételkedett abban, hogy helyes-e segíteni Pugacsovnak, de ki kellett dolgoznia örök, sebezhetetlen testét. Még akkor is, ha II. Katalin jó királynő volt.
  Sokat nyert, beleértve a Krímet és Fehéroroszországot Ukrajna egy részével.
  De ki tudja, talán ha Jemeljan nyer, akkor Oroszország még többet ér el.
  Bár ez az októberi lenini puccshoz és az azt követő polgárháborúhoz hasonlítható sokk a birodalom számára. Milyen keveset vágtak már fel az orosz népnek? Jaj, vigyorog a polgárháború.
  Oleg Rybachenko Margaritával Kungurhoz fut, és magában gondolkodik.
  Ennek ellenére természetesen sok múlik a szerencsén, és még egy átlagos uralkodó szerencséje is nagyszerű lehet.
  És hogy II. Miklós képességeiben és tehetségében egyértelműen felülmúlta Vlagyimir Putyint. De az utóbbinak fenomenális szerencséje volt, nem rosszabb, mint Dzsingisz kán.
  Egyik szerencse a másikhoz vezet, és fordítva. A terminátor fiú futva gondolkodott.
  Például Szalman Raduev elfogása, sőt még az oroszországi elnökválasztás előestéjén is nagyon valószínűtlen esemény. Nos, tulajdonképpen mennyi az esély erre, főleg, hogy ritka szemétládáról beszélünk. Ezt követően a fegyveresek egyetlen ismert vezetőjét sem fogták el élve. Mind meghaltak. Ráadásul Shamil Basayev meglehetősen véletlen. Valóban, ha az első számú terrorista mozgási útvonala olyan jól ismert volt, hogy aknát raktak alá, akkor mi akadályozta meg, hogy egyszerűen lefedjék egy légicsapás? Sokkal megbízhatóbb lenne! Vagy akár elzárják a gázt, és aztán nagy showt csinálnak Basajev peréből?
  Nem, nagy valószínűséggel Putyinnak ebben az esetben is szerencséje volt, így Shamil Basajev egészen véletlenül halt meg.
  De tegyük fel, hogy Salman Raduev a fogva tartás alatt meghal, vagy teljesen elkerüli a csapdát. Putyinnak a szavazatok néhány százaléka hiányzik, a választások két fordulóban zajlanak. Ez már a vitathatatlan favorit veresége és Zjuganov diadala.
  Azt pedig egyelőre nem tudni, hogyan alakult volna a második forduló. Mindenesetre kialakultak volna a tiltakozó választók, Putyin pedig aligha nyert volna túl meggyőzően. De a lényeg az, hogy az avatásra egy hónappal később kerüljön sor. Putyinnak pedig nem lett volna ideje a Föderációs Tanács reformját javasolni a tavaszi ülésszakon. Ősszel pedig az ellenzéki erők komoly koalíciója alakult volna ellene.
  A kommunisták, agráriusok, a Jobboldali Erők Uniója, az OVR, a Yabloko többséget szereznének, és blokkolnák a Szövetségi Tanács reformját. Elleneznék az NTV államosítását is.
  Jelcinhez hasonlóan a Duma és a hivatalban lévő elnök közötti kemény összecsapás megismétlődik. És ilyen körülmények között Putyinnak talán nem lett volna bátorsága letartóztatni Hodorkovszkijt, és erős csapást mérni a kommunistákra, a Jobberők Szövetségére és a Yablokóra. Sőt, a történelem eltolódása is sokat befolyásol. És ha egy kicsit megváltozik a helyzet, akkor nem történt volna meg a szeptember 11-i terrortámadás. És akkor Putyin beszállt volna az afganisztáni háborúba, és lehetséges, hogy csak egy ciklust bírt volna ki.
  És a dicsőített diktátor távozott volna, leköpött és nulla minősítéssel, mint Jelcin.
  Ez így történik, néha egy apró baleset következtében. De nem ugyanaz a II. Miklós ölte volna meg Makarov admirálist, győzelmet aratott volna Japán felett. És akkor egész Kína biztosan orosz lesz! És akkor Németország és Ausztria-Magyarország vereséget szenvedett volna.
  Igen, lehet látni, hogy egyik kudarc vonzza a másikat.
  Terminátor gyerekek szaladgáltak, mezítláb taposva a hóban. Oleg Rybachenko pedig ihletettnek érezve, lelkesen kezdett énekelni, és útközben komponálni;
  Egy jobb sorsért küzdünk
  Hogy megkönnyítsük az emberek életét...
  És összetörni az átkozott hordát
  Hogy kevesebb legyen a gonosz ellenfél!
  
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Anyánk, Oroszország dicsőségére...
  Rusz népe a legyőzhetetlent hiszi,
  És tegyen mindenkit szebbé a Földön!
  
  Adva van, hogy harcoljunk a szülőföldért,
  Védjük a haza nagyságát...
  És néha az élet csak egy film
  Bár a paradicsom tükörképe kellene, hogy legyen!
  
  Minden embernek el kell érnie egy álmát,
  Ésszerű hinni a kommunizmusban...
  Hogy több boldogság legyen a Földön,
  És a revansizmus tüze nem jött!
  
  Cárunk, a nagy zseni Pugacsov,
  A parasztokat a szent küzdelemre emelte ...
  Minden üzlet a vállán lesz,
  És szeresd a lányt mezítlábas fiú!
  
  Még az ördögnél is erősebbek leszünk
  Amikor eltoljuk a tudomány horizontját...
  A gazember patái alá lapítva,
  Bár szakadt aortából csordogál a vér!
  
  Igen, a mi helyes barátaink,
  Boldogabbá tehetjük a Szülőföldet...
  A népek egy családban hisznek,
  Nagy ragyogó Oroszország!
  
  Nézz bátran az embereket a horizontba,
  Ne hagyd, hogy gonosz felhők takarják el az eget...
  Győzelmes pontszámot adunk az ellenségnek,
  És te leszel, szerencsés hős a csatában!
  
  Nem ismerem a gyáva szót
  Mi, oroszok, egyáltalán nem vagyunk alsóbbrendűek...
  Nekünk Svarognak van egy Fehér Jézusunk,
  És örökké élvezni fogja a májust!
  
  Lányok és fiúk körtáncban,
  Mi mezítlábas lányok lépünk be...
  Hiszen nekünk, a mindenható Rod Istennek,
  Ne légy agyatlan papagájfiú!
  
  És Lenin inspirált minket a harcra,
  A bölcs Sztálin megáldotta a bravúrt...
  Erős kerub tárja ki szárnyait,
  Az izmaink pedig egyszerűen acélból vannak!
  
  Benne lesz a Haza fensége
  Hogy ilyen harcosok vagyunk Istennel...
  Itt acélkarddal fogjuk megerősíteni a dicsőséget,
  Melyik pajzsot kovácsolták Svarognál!
  
  Röviden: légy hűséges az Úrhoz,
  A legragyogóbb Oroszország dicsőségére...
  Csak ismerjük a saslovagokat,
  Mögöttünk a Fehér Isten Krisztus, a Messiás!
  A gyerekek gyönyörűen énekeltek, olyan gazdag és tiszta volt a hangjuk. És ugyanakkor erős, pompás, mint egy opera. Több farkas is megpróbálta követni a srácokat, de gyorsan lemaradtak. A halhatatlan srácok túl gyorsan rohannak. Nem ismernek gyengeséget vagy kétséget. Bár nem, ez utóbbi talán ismert. Oleg Rybachenko-ban erősen kételkedett abban, hogy érdemes-e megváltoztatni Catherine-t, de egy képes, de írástudatlan kozákot. Azonban viccelj vele. A gyerekek, hogy eltereljék a figyelmüket, mert az út hosszú, futás közben szárnyas aforizmákat kezdtek írni. És ezt nagyon bölcsen és szépen tették.
  Itt vannak a gyerekek;
  A háború olyan, mint egy dominójáték, csak a törött csontokat már nem lehet összeszedni - a föld tart!
   A bátorság jutalma a szerencse, a vakmerőség pedig büntetés!
  A bika erős, a szamár makacs, az oroszlán nemes, és a róka ravasz, de az emberek minden mesterségbeli bubi!
  A zsarnok szeret intrikálni, de nem szereti az intrikákat a választásokon!
  Egy politikus szeret uralkodni, de szeret helyesen cselekedni!
  Ahhoz, hogy elfoglald az oroszlán helyét, rókának kell lenned a helyedre!
  Ne légy szamár - kidugják a füledet!
  Az ember nem légy, de édes beszédre is mohó!
  Jó, ha öntöttvas ököl van - rosszabb, mint egy tölgyfej!
  A legerkölcstelenebb politikus - szereti az erkölcsöt olvasni!
  A politikus szájából a méz korrodálja az acélekét!
  Nem a háború rossz, hanem a vereség!
  A háború nem hoz örömet, de a győzelem trófeákat hoz!
  A zsarnok gyakran nyájas, de az élet vele nem méz!
  Alaptrükkök segítségével mászik fel az ember a magas trónra!
  Minél magasabb a poszt, annál alacsonyabb a megszerzési mód!
  Egy politikus édes beszéde, a csalódás keserűségét árasztja!
  A parancsnok egyenessége - oldalra megy!
  A legtörékenyebb pozíció a tölgyfejű!
  Cipő meztelenül!
  A politikus túl sokat beszél, de nagy dolgokat csendben tesznek!
  A róka kijátssza az oroszlánt, de az egeret nem eteti!
  A diktátor sas akar lenni, álmaiban szárnyatlan!
  Az ember számára a pénz, mint a tehéntej, megsavanyodik a kapzsiságtól, eltűnik a nagylelkűségtől!
  Ígéretek nehézség nélkül, igaz, igen! De aztán, milyen nehezen csinál mindent utána!
  A tölgyfejű politika egy rönk sorsára vár!
  Minél nagyobb a tolvaj, annál kisebb a büntetés!
  Egy politikus nem vet meg semmit, csak a lelkiismereti életet!
  A politikusnak kevés a lelkiismerete, de gigantikus ambíciói vannak!
  Az üldöztetés a harcosból hóhért, a gyávából bátor, az alázatosból pimasz emberré változtat!
  A fantasy az abszurditás és az abszurditás versenye! Ugyanakkor nincs több tudományos és logikai műfaj!
  Háborúban, mint az operában - mindenki énekelje a magáét, csak a súgó lehet kém!
  A modern nők mindent megbocsátanak a férfinak - kivéve a szegénységet!
  Tudod mi a különbség a kémek és a felderítők között?
  Tudom! Csak felderítőink vannak - a külföldieknek szilárd kémeik vannak!
  Mi a jobb üres fejjel vagy üres pénztárcával? Persze üres fejjel - nem annyira feltűnő!
  Az elme a legjobb vagyongyűjtő!
  Elme és szerencse: szerelmes pár - szüljön sikert, gazdagságot, pozíciót, de gyorsan szétoszlik!
  A büszke férfiaknak könnyebb meghallgatni a tanácsot, ha azt egy nő ad - hacsak nem feleségről van szó!
  Egy bölcs feleség egy vagyont ér! Egy vállalkozó szellemű feleség pedig beperelheti!
  Ki értékeli az emberben a személyiséget, és aki a készpénzt!
  Az emberiséget két dolog pusztíthatja el - a számítógépek és az informatikusok. Előbbi elsorvadja az elmét, utóbbi nem fogja tudni kihasználni!
  Elvtárs a háborúban és egy gránát!
  Általánosságban elmondható, hogy a vicceket mesélő gránátalma olyan, mint egy Faberge-tojás, amellyel diót törnek!
  A tehetség olyan, mint a lélek: elvenni nem lehet, de elpusztítani!
  A bosszú nem ér becsületet - a tisztesség megtorlása!
  Az irigység a bűn csírája, az önérdek öntöz, a tétlenség táplál!
  A lustaság a legrosszabb bűncselekmény!
  Jobb karddal meghalni méltóságteljesen - mint megélni egy ökröt, akit ostor hajtott az istállóba!
  A háborúban a bátorság legyőzi a ravaszságot, de a ravaszság soha nem győzi le a bátorságot!
  A háború szörnyűvé teszi az életet, a halált pedig méltóvá és széppé!
  A szerénység ritka tulajdonság egy parancsnoknál, de ettől még értékesebb!
  - A sakál egybecseng az ürülék szóval!
  Az oroszlánnak egyetlen előnye van a sakállal szemben: képes méltósággal meghalni!
  A technika a vitézség hóhéra!
  - De ez nem igaz! Valójában minél magasabb a technológiai szint, annál több intelligencia és találékonyság szükséges a csatatéren!
  Ahol az anyaország érdeke kezdődik, ott véget ér a személyes jólét!
  A szabadságot fegyelemmel kell párosítani. Az anarchia a szabadság ellentéte!
  Az erős memória a legjobb mentor! Általában a szabadságot karddal lehet megnyerni, de csak az ész segítségével lehet megtartani!
  - Amikor egy erős harcos megment egy másikat, ahhoz nem kell különösebb megtiszteltetés!
  Végül is, ha a vitézség ég a szívedben, felemeled a pajzsodat a rabszolgák védelmében!
  A gazember aljassága nem mentség a becsületesnek, hiszen a kosz jelenléte nem indokolja a piszkost!
  A szerelem soha nem olcsó - főleg, ha nem a pénztárcával, hanem a lelkeddel fizetsz!
  Csak az igazolhatja a kiömlött vért, ha a könnyek emiatt abbamaradnak!
  Azok, akik pénzért szolgálnak, soha nem fognak tudni megmérkőzni azokkal, akiket bátor szív és szabadságvágy hajt!
  A gyermek könnycseppje veszélyes, mert tomboló patakká változik, amely elmossa a civilizációkat!
  A parancsnoki beosztás nem plusz forrasztás, hanem plusz felelősség és súlyos teher!
  Nem tudni, mi a fontosabb - megetetni az éheseket, vagy letörölni egy könnycseppet egyetlen gyermekért!
  Az arany lágyabb, mint az acél, de inkább a szívet üti!
  Nem a fegyver teszi erőssé a katonát, hanem a katona fegyvere!
  Egy igazán hosszú beszélgetés egy géppuskával oda vezet, hogy a fülbe lőni kezd!
  A szex a legpusztítóbb fegyver, elérhetősége miatt különösen veszélyes!
  Minden fegyver hatékonysága a kiválasztott áldozattól függ, és még inkább a szexben!
  A szex a leghumánusabb fegyver, más halálos fegyverekkel ellentétben életet ad!
  A szerelem ritkán öl, de gyakran fáj!
  Aki sokáig nézi a csupasz ládát, az elfelejti a címer körvonalait!
  Jobb egy bicikli pedálos, mint egy Mercedes motor nélkül!
  Egy régi fegyver olyan, mint egy mankó, megbízható, de nincs manőver!
  A gyaloglás nem gyorsabb, hanem olcsóbb - különösen az orvosokon spórolhat!
  A pénz olyan, mint a hashajtó - az őszinteség és a bátorság magára hagyja az embert!
  Jobb elveszíteni egy napot a felderítéssel, mint egy pillanat alatt meghalni!
  A háborúban a rohanás egy kocogás a sírba!
  A rabok többsége sokkal fényesebb lelkű és tisztább szívű, mint azok, akik őrzik őket! A lánc nem lehet erkölcsösebb a fogolynál!
  A kis test olyan, mint egy éles kés, csak nem lehet élesíteni!
  A női könnyek jobbak, mint a gyöngyök, minden csepp egy aranyérme!
  A jó szívhez kőbaltát és atomenergiát kell kötni!
  Nem kell szégyellned a szegénységet, ha gazdag lelked és aranyszíved van!
  A haladás takarja a babonát!
  A gyilkos udvariasságának pontossága és a kölcsönadó arroganciája!
  Egy őrszem nem kerül többe egy kerti madárijesztőnél!
  Egy háborúban egy parancsnokot feltölteni egyenlő a győzelemmel!
  A befejezetlen ellenség olyan, mint egy kezeletlen betegség - számíts komplikációkra!
  A nemes bölcsesség olyan, mint a drága bor - jobb, ha elrejti az alsóbbak elől!
  Ha leejtett két érmét, először is ne a nagyobbat vedd fel, hanem a drágábbat! A többit add a szegényeknek!
  A vereség mindig bánat, hacsak nem adsz cserébe a tengeri pénzt!
  Csak a javíthatatlan romantikus örül, ha egy kedves hölgy kezétől hal meg!
  A pragmatikus inkább új életet szül!
  A bátorság kompenzálhatja az elégtelen edzést, de az edzés soha nem kompenzálja a bátorságot!
  A tehetség helyettesítheti az oktatást, de az oktatás soha nem helyettesíti a tehetséget!
  Izgalom és düh, ezek csak a vitézség és a bátorság protézisei!
  A szerencse, mint a méh, biztosan odarepül, ahol a bölcsesség és a szorgalom nektárja érik!
  A féreg, ellentétben a sassal, könnyen eltűnik. A mély mindig rejtve van, a magas pedig sebezhető!
  Nem annyira a lánc tartja a rabszolgaságot, hanem a félelem - legalább egy láncszem gyengesége bátorságot ad!
  Megtiszteltetés meghalni a Szülőföldért, a Nőért, a Szülőkért, de még jobb ezért élni!
  Háborúban könnyebb előnyt szerezni, mint megvalósítani! Ez utóbbi hasonló a legyek vadászatához, amelyek egy legyőzött oroszlán köré ragadtak!
  A nyelv kis mérete ellenére a test legerősebb tagja. Milliós seregeket mozgat meg, és megnyugtatja a babát. Képes elpusztítani és megmenteni.
  A harcos seb nélkül olyan, mint egy gazdag ember zseb nélkül!
  A férfinak erő kell az élethez, a nőnek a túléléshez!
  A birkák között még egy kos is felemelkedhet, de próbálj meg vezetővé válni az oroszlánok között!
  Az élet túl értékes ahhoz, hogy elcseréljük vele!
  Az acél éles, de a női nyelv sokkal élesebb!
  Cselekedj bátran, ha nem tudsz ügyesen!
  Adjunk hozzá egy civilt a különítményhez, ugyanúgy elviszek két katonát!
  Egy amatőr a hülyeségével blokkolja tíz szakember előnyét!
  A nagy család mennyország a szívnek, purgatórium a pénztárcának, pokol az ellenségnek!
  A ketrec szétszerelése néha nehezebb, mint egy kegyetlen gazdi elűzése!
  Az orosz nép számára a vodka rosszabb, mint egy tucat Hitler!
  Az álom elárulja a valóságot!
  Lenne miért ölni, de mindig tedd fel a csomagtartót!
  A vodka legalizált terrorista!
  Az alkohol a legnagyobb sorozatgyilkos! Szóval igyunk, de úgy, hogy csak alkohollal öljenek meg minket!
  Bármilyen kicsi is az elektronikus chip, de egy prédikátor kinyújtott kézzel mászott bele!
  Az automatikus a legjobb érv a bűnbánat mellett!
  Egy igazi férfinak merésznek kell lennie a harcban, határozottnak a szerelemben, szellemesnek a vitában!
  A befejezetlen vodka, mint egy elégedetlen feleség, a fejfájást nem lehet elkerülni, ezért jobb, ha behódol!
  A háború a legizgalmasabb játék, a résztvevők száma korlátlan, de folyamatosan csökken!
  A háborúban a boksztól eltérően a pontszerzés az áruláshoz hasonlít, de a bírót nem vesztegetik meg!
  A sakk egyszerű darabokban megtestesült logika és költészet!
  A szabadság olyan, mint egy korrupt lány, csak nem pénzzel fizetnek érte, hanem vérrel!
  A fiatalság az arrogancia nővére, az arrogancia a bátorság nővére, de csak az idős ember tapasztalatával rokonságba kerülve születhet győzelem!
  Amikor a parancsnoknak fényes a feje, elsötétül az ellenség szemében!
  Az időérzék a parancsnok nélkülözhetetlen tulajdonsága, nem hiába van éles vége a percmutatónak, erősebben üt, mint az élezett damasztacél!
  Az öröm és a fájdalom ellentéte, de egyesek számára a fájdalom okozása a legnagyobb öröm!
  A háború és a szex élvezet, de nem keverve, túl halálos ecset!
  Minél kövérebb a darab a csapdában, annál élesebbek legyenek a fogak!
  Nehezebb utolérni egy nyulat, mint megölni egy mamutot!
  Gyönyörűen gyilkolva, vérbeli csendéleteket alkotsz, csak az ínyencek mennek túl gyorsan a sírba!
  A mértékletesség jó tulajdonság, ha nem a bevételre vonatkozik! A nehéz pénztárca mindig könnyű!
  Amikor egy nő igazat mond, a szenvedély kezd elhalványulni, és ha hazudik, kivirágzik az árulás!
  A gyengéd ölelések erősebben megfojtanak, nincs kérlelhetetlenebb, mint egy gyengéd hurok!
  Az adósság súlyos teher, főleg ha az életen kívül nincs mit fizetni. Azt viszont nem kölcsönözheti!
  A halál álma a legmélyebb, de nem a legédesebb, különösen azoknak, akik vétkeztek!
  Az üldözés a győzelem koronája, és korona nélkül nincs győztes vége!
  Aki lemarad, egy szívdobbanással egy életre utoléri!
  Az el nem tüzelt katona, mint a zöldbor, a csatákkal erőre kap, de a tanulni nem akaró parancsnok olyan, mint a trágya - nem érik, hanem csak perepere!
  A rossz parancsnoknak sikerül megmentenie a bőrét, a jónak megmenti katonáit a haláltól!
  A debütálás a csatában azért fontos, mert ha veszített, nem fog ráadásért beszélni!
  Ha egy elvtárs meghal, ne keseredj el, jó emberrel gazdagodott a mennyország!
  Mi van, ha rossz? Aztán könnyebb lett a földön élőknek.
  Az igazság egy, de sok vallás létezik, ami azt jelenti, hogy egy hívőnek nagyobb az esélye a hibára, mint egy ateistának!
  Egy ateista, még ha igaza is van, igazsága nem hoz hasznot, de a hívő, ha téved is, boldog életet és méltó halált kap!
  Ateistává válni olyan, mintha ellopnád a lelkedet!
  A hit olyan, mint a ruha, nehéz viselni, és nem lehet meztelen! Csak mosással és modern stílus választásával tudod megváltoztatni! Általában a vallás, akárcsak egy feleség, zavar, és ijesztő változtatni!
  A hit, mint mozsártörő csak egy, és csak a bolondok nevetnek rajta!
  A boldogság egy válogatós vőlegény, aki csak szabadsággal megy párnak!
  Mit akarsz kígyót tenni a szívedbe - nyisd ki az ajtót az alvilágba!
  Ez azért van, mert a csákányhoz és az izmos karokhoz fej kell!
  A parancsnok egy színészhez hasonlít, csak ráadásszünetre az ismétlések nem taps, hanem arculcsapások, földbe hajtás!
  A szerelem olyan, mint egy felhő, szeszélyeknek van kitéve és könnyeket hullat!
  Az irgalom az erősek vonása, a kegyetlenség a bizonytalanságból születik, a bizonytalanság pedig gyengeség!
  A rossz büntetés a jó legértékesebb fajtája, lelki tisztaságot és lelkierőt igényel!
  A határozottság az uralkodó nélkülözhetetlen tulajdonsága, a félénkség államokat rombol, a népeket árván hagyja!
  Kinek a blaster sikítana, de a tiéd hallgatna!
  A szerelem áldozatot követel, nem kevesebbet, mint a gyűlöletet!
  - A vallás elsősorban erkölcsös legyen, tanítson jóra és engedelmességre! Csak ne csináld az embereket csordává, és ne válassz el gondolkodásról!
  A forradalomnak nem szabad megváltoztatnia a rabszolgaság típusát, célja a lelki szabadság egyetlen szemlélettel - jót tenni!
  Semmi sem egyesíti úgy az emberiséget, mint egy igazi vallás, amely kedvességen és józan észen alapul!
  - Csak a legmagasabb igazság végső győzelme igazolhat hazugságot! Ahogy a béke ügyéhez erőszakra van szükség, úgy könnyebb kardot visszaverni karddal, mint pajzzsal!
  - Az igazság mindig kisebbségben van, és a kisebbség csak intelligencia és ravaszság segítségével nyerhet! Ez ravaszságot és intelligenciát jelent, az igazság igazi elvtársait!
  A rabszolga elsősorban gyáva, fél, hogy elveszíti a láncát!
  A zsarnoknak három rovar tulajdonsága van: a skorpió csípése, a ragacsos légy mancsa, a vérszívó hálója, de nem arra van ítélve, hogy szárnyassá váljon!
  A lélek szépsége, a szív tisztasága, a szeretet ereje - ne szennyezze be a túlzott megtorlás!
  Ha igazad van, az igazságosság igazolja a kegyetlenséget, de csak addig, amíg az áldozatból nem lesz hóhér!
  A parancsnok legértékesebb tulajdonsága, hogy méltósággal fogadja a vereséget és tanul belőle!
  A modern hadviselésben aki repül, az nyer, és ami mászik, azt az ellenség legyőzi!
  A sértés a gazember és a gyáva fegyvere, mások megalázására törekszik, lealázza magát!
  Csak a halottak nem tévednek, hacsak természetesen nem számítjuk a paradicsom helyét!
  A gyakorlat a készség anyja, a tehetséggel párosul!
  A tanulni vágyók többet profitálnak a vereségből, mint az önelégült, arrogánsok a győzelemből!
  Jobb szépen meghalni, mint csúnyán élni!
  Egy lusta ember számára minden idő rossz, kivéve az alvást!
  A háborúban a korai öröm az árulás nővére!
  A legtökéletesebb penge - ferde kezek elrontják!
  A háborúban az idő olyan, mint a víz, elkoptatja a kedvességet és az emberséget!
  A lesben ülő harcos olyan, mint egy rabló, csak az életét akarja megszerezni, nem a pénztárcát.
  Egy jó parancsnoknak fontosabb a saját megmentése, mint az idegenek megölése!
  Nagyszámú sírásói készség és bátorság! Ha hős akarsz lenni, ne járj szelíden!
  A hazugság olyan, mint a kígyó az őrkutya helyén - ha egyszer megharapja az ellenséget, a következő biztosan megszúr egy gyenge ponton!
  A lovag mindent átengedhet egy hölgynek, kivéve a jogot, hogy először meghaljon!
  Egy orosz katonát meg lehet ölni, de legyőzni nem!
  Az óriás nem az, aki nagy a növekedésben, hanem az, akinek a gondolati mozgástere van, a mennybe!
  Az erőszak külső engedelmességet szül, és lázadást szít a lélekben!
  A fogság olyan, mint egy vörösen izzó kovács, megkeményedik, ha utána belemerülsz a felszabadulás jeges folyamába!
  Az igazságszolgáltatás néha kemény, de mindig lágyabb, mint az önkény!
  Most mezítlábas gyerekek futnak fel Kungurhoz, egy hatalmas erődhöz, amelyben hatszáz katona és egy másik milícia tartózkodik. Megijedve Verescsagin őrnagy közeledtétől kétszáz rendes katonával, a kétezernyi pugacsovi tömeg feloldotta az ostromot és visszavonult.
  
  
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova megérkezett a lázadókhoz. Eleinte szkeptikusak voltak egy rövidnadrágos fiúval és egy tunikás lánysal szemben. De az uralkodó pecsétjével ellátott rendelet meggyőzte őket, hogy engedelmeskedjenek az ezredesnek. De még megbízhatóbb lett, amikor Oleg, miután csupasz lábujjával összekötötte a szögeket, rádobta őket az atamánra, aki kezdett előbukkanni, és az előzárnál az ajtóhoz szegezte.
  Ráadásul már eljutottak a pletykák egy fiúról, aki nem fél a hidegtől, és gyorsabban fut, mint a legtöbb agárfarkas.
  A fiút elfogadták parancsnoknak. Aztán előállt egy tervvel. Margaritával együtt behatolnak Kungurba, megölik az összes tisztet, majd a horda betör és végez a helyőrséggel.
  amit örömmel fogadtak.
  És egy fiú és egy lány, ezek a terminátor gyerekek Kungurba rohantak. És a lázadók nagy csapata megindult utánuk.
  Oleg és Margarita minden további nélkül a falhoz költözött. Levágtak néhány őrszemet. És vágjuk le a tiszteket. Kezdődött a pánik. Verescsagin őrnagy csatába rohant, és az elsők között halt meg. Három kapitány is meghalt.
  A gyerekek élesen csiszolt korongokat dobtak és edzett acél szablyákkal vágtak. Házi készítésű, de nagyon erős gránátokat is dobtak. Ahonnan az ellenség magasabbra repült és elszakadt. És kapott ezektől a gyerekek-terminátoroktól.
  És akkor a lázadók csatába indultak. És azt is, hogyan kezdtek aprítani és zúzni. Az amúgy is megzavarodott és lefejezett helyőrség pedig megadja magát Pugacsov követeinek seregének.
  A gyerekek teljesítették a feladatot. És Kungurt elfoglalva, visszarohantak, Ufa közelébe, ahol Emelyan Pugachev hatalmas serege közeledett.
  A fiú és a lány magukhoz szaladtak és énekeltek;
  A Hazában a csalogányok zsoltárt énekelnek;
  Benne a ragyogó nap hajnal...
  Kegyelmet hoz - békét, vigaszt,
  És kinyitja a szemeket - az Úr világossága!
  
  Hol vannak a gyöngyvirágok, és hol vannak a százszorszép rajok,
  És a szénakazalokat kiöntik mézzel ...
  Igazi leszel - ismerd meg a hőst -
  Törd le a démonok éles szarvait!
  
  Most mezítláb rohansz a mezőkön,
  Egészen kisfiú - nehéz géppuska!
  És hideg sarkú a harmat alatt -
  Készen áll, hogy az ellenfél - sakk-matt!
  
  A demiurgosz meg fogja faragni a természetet,
  Készítsen mintákat viharos pompájában...
  Jaj, egy kicsit szigorú Isten sebész...
  Ami nem tesz csak öt!
  
  Mi, emberek is félelmetes alkotók vagyunk -
  Képes befogadni az új világot!
  Nem kell kimutatni a bárány szégyenét -
  Aztán mindjárt összegyűlik, hogy szidja a sereget!
  
  Az úttörő fiú most fogságban van,
  A hóhér felemelte a fogasra, ostorral adta...
  De az emberek nem átkozzák a Sátánt -
  Mert a próbatételek is ajándék!
  
  A térért - az utak mind színben pompáznak,
  Egy tiszta patak eksztázisában vannak...
  És le kell győznünk aljas félelmeinket -
  Nem egy dobozba bújva az angolna fürgeségével!
  
  Jaj, az egész világ tele van koporsókkal
  Még a börtönben is tartanak egy fétis show-t...
  Meglátjuk az Édenben...
  Végtére is, Isten előtt - egy hős-baba!
  
  De az ember lényegében Isten is,
  Egy fürge, intellektusú óriás...
  A hajó elhagyja a csodálatos barlangot,
  A nép és a félelem nélküli vezető egy!
  
  A karizma is tőke,
  Ne csak a forgalomba kerüljön...
  És ha valakinek voltak illúziói,
  A tolvaj már feszítővassal szegezte!
  
  Amikor elménk a csúcsra nő,
  És a tudományos lépés feltámasztja a halottakat...
  Virágszőnyeggel borítja be a jeget,
  És menetelünk más univerzumok felé!
  Oleg Rybachenko és Margarita útközben utolértek egy vaddisznót. Megölték, és nyersen megették a húst. És végül is mit evett Tarzan, és miért rosszabbak?
  És magukkal vitték a húst.
  Oleg futva gondolta:
  A Tarzanról szóló sorozat volt a menő. De jobbat is írt. Ez egy érdekes munka a dzsungelről és a vadmajmokról. De mondjuk egy lánnyal?
  Ez még csodálatosabb...
  Továbbá Margaritával közösen alkotott egy kis aforizmát, hogy szórakoztatóbb legyen;
  Egy politikusnak minden út görbe, de egyenesen a cél felé vezet!
  Az arany puha, de zúzó ereje van!
  A nehézfém az arany, de az arany könnyű!
  Bár az arany nehézfém, de nagy mennyiségben elsüllyeszthetetlenné tesz!
  A hóhér kézzel dolgozik, de a terméket lábbal viszik előre!
  Ha el akarod foglalni a trónt, legyen király a fejedben!
  Ha akarod, szerezd meg az oroszlán helyét, légy róka a ravaszságban, és hiéna az aljasságban!
  A legsikeresebb politikus egy ravasz róka és egy ragadozó tigris, valamint egy majom, aki mások trükkjeit használja!
  Aki nem róka a politikában, az életben szamár!
  A hízelgő rókának vannak farkas szokásai!
  A háború ravaszsága nem ellentétes a becsülettel, kivéve, ha ellened fordul!
  Háborúban a hanyagság olyan, mint a kátrány a mézben, csak kivérzik!
  A kitérő manőver egy horoghoz hasonlít, nemcsak formája, hanem eredménye is!
  Nem számít, milyen erősek a kezek, fej nélkül nem érnek többet, mint egy próbababa!
  A találékonyságot egy harmadik kézhez lehet hasonlítani, csak sokkal nagyobb kilengéssel!
  Elvérzik a forradalom, ami a nép javulásához vezet, elűzi a zsírt, ami megújítja az elitet!
  A legnagyobb osztalékot a befektetésekből azok kapják, akik nem kímélik az anyatejet a gyerekeknek!
  A jó hazugság, ez az igazság, új módon kimondva!
  A nő egy kincs, amely megvesztegetheti a leggazdagabbakat, és egy fegyver, amely a legerősebbet buktatja!
  A problémák örök fogalom, a halál is csak az elhunyt hozzátartozóira hárítja!
  A boldogság csontokkal megtermékenyített és vérrel meglocsolt virág!
  - A vérrel kevert alapozó nagyon ingatag, így csak élő testben van ereje a vérnek!
  Minden változhat, kivéve a felelősség- és kötelességtudatot!
  Rossz az életet elveszíteni, de sokkal rosszabb a halhatatlanságot!
  Jobb egy órát repülni, mint száz évig kúszni!
  Az erő a szabadság szinonimája, a szabadság a kötelesség szinonimája, a kötelesség önfeláldozást és lemondást kíván!
  A gyenge fejű hős abban különbözik a manökentől, hogy megnyomorítja magát!
  A pszichológia a győzelem kulcsa, csak ki kell tudni választani a megfelelő zárat!
  A szívet nem küldik az intelligenciának, és a fejet nem vágják!
  A gyorsaság győzelmet szül, a gyorsaság szerencsét hoz, a gyorsaság a második boldogság!
  A gyorsaság győzelmet szül, a gyorsaság szerencsét hoz, a gyorsaság a második boldogság!
  A halál jeges lehelete megremegteti a szívet, és elcsavarja a gyáva zsigereit. De bátor a csontos öregasszony közelségétől, kihegyezett kaszával: reakcióélességet, nyugalmat nyer a harcban, megszabadul a felesleges zsírtól!
  A nők vérmérséklete gyakran együtt él a szerénységgel - csakúgy, mint a férfiaknál a bátorság!
  A technika kétélű fogalom - nem tűri a hülyeséget!
  A legédesebb gyümölcsöt a legnehezebb leszedni!
  A vakmerőség a bátorság ellentéte, a bátorság és a számítás csak párban szüli a győzelmet! Egy pohár győzelem olyan, mint egy üveg vodka, hogy ne legyen baj, három ember kell hozzá: Sok szerencsét, intelligenciát és bátorságot!
  A halál nem átmeneti, de az élet állandó!
  Nincs olyan vallás, hogy a létező állapotok logikus magyarázata és az értelem jelenléte!
  Itt igaz, de maga az emberi elme nem a leglogikusabb a mi világunkban. Néha még úgy is tűnik, hogy semmi sem irracionálisabb, mint a logika!
  A háború vér nélkül olyan, mint az élet fájdalom nélkül!
  Az önálló túlélés képessége fontosabb egy harcos számára, mint az ellenség megölése! Minden háború békével ér véget, az élet pedig temetéssel!
  A tinédzser szerelme olyan, mint az üveg: túl törékeny, könnyen törik és fáj!
  A rabszolga és a király ugyanabból az anyaméhből jön ki, ha születés előtt egyformák, akkor miért ne lennének egyenlőek utána!
  A tudományos haladás az erkölcs fejlődése nélkül egyet jelent azzal, mintha egy atomrobbanásból próbálnánk füstölni!
  Hanyagság a háborúban, a bűn anyja és a hazaárulás nővére!
  , A hadi kenyér a legkeserűbb: testvérek vérével ázva és anyák könnyeivel!
  Gyerekeket szülni sokkal kellemesebb, mint hullákat szülni - bár mindkettőhöz ügyesség és izgalom kell!
  A rabszolgaság nem a tanulás és a gondolkodás vágyából indul ki!
  A bölcs szavak jók - a jó cselekedetek jobbak!
  Az élet mindig ragyogó, a halál pedig középszerű!
  A tudomány nem minden, a legfejlettebb fegyverekhez ügyes kéz és rugalmas elme kell! A szellem legyőzi az anyagot!
  Bármely pillanat megszűnik gyönyörködtető lenni, amint megfagy, megfagy, mint egy jégtábla!
  A mozgás az igazi boldogság!
  A szülőföld a legdrágább dolga az embernek, enélkül nincs értelme az életnek!
  Az ember szülőföld nélkül olyan, mint a test lélek nélkül!
  A vallás a gyengék vigasztalása - minden szerencsétlenség jelentéktelennek tűnik, ha átmeneti!
  Ha a technika az őrangyal, akkor a harci szellem a háború istene!
  Könnyebb egy evőkanállal felkanalazni az óceánt, mint vitatkozni egy ateistával!
  Számítógép, mint egy lány szereti a fiatal és makacs!
  A halál abban különbözik a szeretetttől, hogy mindig megpróbálják elhalasztani a találkozást vele!
  A halál abban különbözik a szeretetttől, hogy mindig rosszkor jön, de senki sem rója fel neki, hogy késik!
  Aki spórol a biztonságon, tönkremegy a temetésen!
  A jól táplált hadsereg a jólét záloga!
  Háborúban a jó felkészülés olyan, mint a levegő a tüdőnek, a rossz gázelegy megnyomorít és megöl!
  Ha egy személy mesterségesen félelmetes megjelenést kölcsönöz magának, az a lelki gyengeség biztos jele.
  Borzalmas farkas báránybőrben, nem bárány farkasbőrben!
  Egy férfi számára nincs fontosabb a katonai művészetnél - ez a méltó létezés szinonimája! Egy tigris halála jobb, mint egy kutya élete!
  A háborúban való halál csak akkor indokolt, ha az ellenség túlzott áron vásárolja meg, és az ellenség ajándékozása egyenértékű az árulással.
  A felderítő ellenséget már majdnem legyőzték, csak ne hagyd szélnek az esélyeket!
  Az ellenség holtteste drága, de egy élő még mindig többe kerül!
  Stealth minőség győztes!
  Általában az élet nehézségek nélkül olyan, mint a leves fűszerezés nélkül, a sok - keserű, nem - nem mászik a torkon!
  A férfiaknak életükben legalább egyszer meg kell ölniük és meg kell menteniük valakit! És ha az elsőnek szerencséje van, akkor a második nélkülözhetetlen bátorságpróba!
  A számítógép jobb, mint az atombomba, ez a legbiztosabb módja a nemzetek meghódításának, és a győztesnek való munkára késztetésére! Ráadásul nem félek a kísértésektől! Minden hit akkor ér valamit, ha tudja, hogyan védekezhet!
  Fiatalkorban a vér gyorsabban folyik, és a "tálca" melegebben főz!
  A lassú szamár, rosszabb, mint a disznó, szintén büdös, de nem ad húst!
  Automatikus tűz és egy kagyló üvöltése - a legjobb az egészben egy jó emléket ver el!
  Hit bizonyíték nélkül: hogy a sólyom szárnyak nélkül karcolhat, de nem engedi szárnyalni!
  A vallási vita a legeredménytelenebb - hiszen mindkét vitatkozónak fogalma sincs arról, hogy miről vitatkozik!
  A tudományos-technikai haladás és az erkölcs közötti versenyfutásban ez utóbbi kívülállóságra van ítélve! Bár az emberiség azt kockáztatja, hogy a tudomány és az erkölcs közötti szakadékba zuhan!
  Aki a tudományon spórol, kirabolja utódait, aki pedig utódait, az örökre koldus marad!
  A leszármazottak kirablásával tőkét csinálhatsz, de meggazdagodni nem!
  ! A politika tiszta öltönyben végzett piszkos üzlet!
  Az igazság mindig sokoldalú, de a hiba egységes!
  A szépség dialektikus fogalom - csak a csúnyaság az univerzális!
  A modern fegyverek, ellentétben a borral, szeretik a fiatalságot!
  Kímélje meg az ellenséget, mit üljön tőrre - az acél nem ismeri az empátia érzését!
  A legjobb fegyver a találékonyság, nem igényel költséget, de drága!
  Ha a holttestek száma egynél több, tragédiából statisztává válnak!
  A gyilkosság olyan, mintha először veszítené el a szüzességét és fáj, aztán minden újabb tettével egyre nagyobb öröm!
  Rossz az a felderítő, aki nem látja előre a kiutat kudarc esetén!
  Bármilyen más területen egy hiba életbe, egészségbe kerülhet, és csak ha a vallással áltatja magát, a halhatatlanság elvesztését kockáztatja!
  A fenevadnak agyarai vannak, az embernek fegyvere, az állat az izmokra támaszkodik, az ember az elmére! A tesztek tompítják a fogakat, de élesítik az elmét - ezért az elme halhatatlan, a haladás, mint egy örökmozgó, jóléthez vezet!
  Még a többszöri ismétlésből eredő legszörnyűbb hírek is mindennapossá válnak!
  Amikor egy ügynök két intelligenciának dolgozik, és megszerzi a gyereket, aki két mellbimbót próbál a szájába tömni, azzal a kockázattal jár, hogy elszakítja a száját!
  A mozgás az az eső, amely alatt az egészség virágai nőnek, és a kapa, amely a betegség gyomjait gyökerestül kitépi!
  A vak vak nem látja a szemet - oda megy, ahová akar!
  Nem lehet kihozni a vakot - kedves hűséges ellenőrzőpont!
  Egy látó utazó ne húzzon - segíts a vak szegényen!
  Az ember könnyen törik, nehezen uralja magát, és nagyon ritkán éri el a természet szeretetét!
  A kártyákban a szerencse fényes fejhez, ügyes ujjakhoz és nyugodt szívhez érkezik!
  Általánosságban elmondható, hogy a bûnözés nem csokoládé, ha elrontottad az édes életet, nem fogod, de szívelhízást az biztos!
  Az erő hiánya kompenzálhatja az intelligencia feleslegét, de az erőtöbblet sem tudja kompenzálni az intelligencia hiányát!
  A tehetség pótolhatja a képzettség hiányát, de semmiféle képzettség nem pótolja a tehetség hiányát!
  A gyémánt polírozás nélkül drágakő, de semmilyen polírozással nem lesz a szénből gyémánt!
  Másnak a halála mulatságos, de a saját halálodtól megszakad a szíved, és a lelked a sarkadba megy!
  A pénz piszokként tapad a véres kezekre és a csúszós lelkekre!
  A fanatizmus minden formája közül a vallásos a legirracionálisabb és legönzőbb, ezért elsősorban a személyes halhatatlanság elérésére irányul!
  A szerelem csak a fizetés formájában különbözik a nemi erőszaktól - az utolsó cselekedet természetbeni kifizetése!
  Jobb veszíteni az igazságban, mint nyerni a bűnben!
  Az igaz ember vesztesége nyereség a mennyben, a bűnös nyeresége lélekrablás!
  Istent tagadva a kommunisták indokolatlan terhet raktak az ember vállára! Az ember, aki a Mindenható helyébe akart lépni, nem tudta elviselni a Golgota fájdalmát és az ördög kísértését!
  Mivel nem birtokolták Jézus hatalmát, az emberek ahelyett, hogy a jóság és az igazságosság birodalmát építették volna, a bűnök medencéjébe omlottak össze!
  Számtalan kincs az ember lelkében, csak ha elkezdi rabolni, gyorsan elfogy anélkül, hogy gazdagságot hozna!
  Minden szexuális aktus, az ékszer, amit ketten megosztasz, és egyetlen tolvaj sem fogja ellopni a szívedből!
  Minden férfiban van valami közös egy főemlősben, jó, ha az potencia, de gyakrabban az intelligencia!
  Vicces lenne, ha nem lenne igaz!
  Sajnos több élő poénunk van, mint tisztességes ember és becsületes politikus!
  Aki eladja a lelkét, az mindig veszteséges - a halhatatlant adja a halandóért!
  Az erős ellenfél felett aratott győzelem általában többe kerül, de semmiért nem adod oda!
  A gyilkosság nem igazolhatja az önérdeket és a haszonszerzést - csak a becsület, a szabadság és a Szülőföld az erőszak szószólója!
  Jó legyen fegyverrel,
  Üss, mint a dühös acél!
  Vérezni, mint egy vízesés
  A gonosz ne kíméljen mindenkit megölni!
  Az összes műalkotás közül a katonai remekművek rögzülnek a legszigorúbban az emberek emlékezetében, és okozzák a legtöbb könnyet!
  - Vérrel írt festmény: világosabb, mint az olaj, és sokkal lassabban fakul!
  Egy tisztességes ember az igazságot helyezi a család és a baráti kapcsolatok fölé! Az ellenségre és a barátokra vonatkozó törvénynek olyannak kell lennie, mint a férjnek a feleségnek!
  A különböző törvények jelenléte az igazságszolgáltatást prostituálttá változtatja!
  Az erős ellenfél megedzi a testet és az akaratot, erősebbé tesz - a gyenge megrontja a lelket és legyengíti a testet, gyengíti!
  Tehát a nehéz út sokkal könnyebb győzelmet ad!
  A katona keze lőni adott, az agya pedig megállni időben!
  Bolondot ölni: ugyanaz, mint tűvel szúrni, okosat lőni - mit verni lövedékkel!
  A természet az ember anyja, és egy nagy feltaláló anyja nem lehet teljes bolond! Bár hiányzik belőle a gyakorlati találékonyság!
  A golyó a leghatékonyabb oktatási módszer a fiatalokkal, valamint az idősekkel való foglalkozásban!
  Csak a hatás hatékonysága csökken! Gyakran a hitelesség csökken, és ha eljutsz odáig, zombikat kell felnevelned!
  A vallás a büszke embert az állat szintjére süllyeszti - választást ad birka és kecske között!
  Jobb odaadni a bőrödet az embereknek, mint a báránynak, mint örökké sziszegni, mint a kígyónak!
  Általánosságban elmondható, hogy a fejjel végzett munka fogalma nem csak szó szerinti értelmezést biztosít, még akkor is, ha harcművészetről van szó!
  Ha meg akarsz gazdagodni - keresztelkedj meg zsidónak, ha csődbe akarsz menni, vegyél fel kölcsönt zsidótól!
  Az ólom segíti az emésztést, különösen, ha a tabletta patron formájában van!
  Az a hivatalnok, aki nem vesz fel kenőpénzt, olyan, mint egy szűz prostituált!
  Általában az egyik megmentéséhez meg kell ölni a másikat! Ez kétségtelenül kegyetlen törvény, de helyreállítja a fajok természetes egyensúlyát!
  Nincs jobb harcos a világon - mint egy orosz katona, és nagyobb zsarnok -, mint egy orosz tábornok!
  A túlzott luxus a komolytalanság jele, a komolytalanság a küszöbön álló tönkretétel előjele!
  A bölcs szavak egy barom ajkáról olyanok, mint a szökőkút a szemétdombból!
  Hosszban előnyöd van, de gondolok rá!
  Néha lehet ölni, de a reményt soha nem veheti el!
  Háborúban, ha kihagysz egy másodpercet - elveszítheted az örökkévalóságot!
  Egy közönséges torony szánalmas a felhőkarcolók között, de fenséges a kunyhók között!
  Az ember aláveti magát az erőszaknak, tiszteli a kegyetlenséget, megveti a szelídséget és nem értékeli a kedvességet!
  A szex a legjobb gyógymód minden mentális betegségre, de sajnos drága és nehezen beszerezhető!
  Aki nem szereti a szexet, nem szereti az életet, és nem értékeli a test örömeit!
  A költészetben közös a borral, hogy az értéke idővel nő, de még évszázadok sem engedik, hogy a sorok elrohadjanak, és a szikra kialudjon!
  A katona olyan, mint a számítógép - egy-nullát számol, a harcos pedig barát-ellenség!
  Az ember humanizmusban különbözik az állattól, és az ösztönökkel ellentétes cselekvés képességében!
  A nő elleni erőszakból néha egészséges gyerekek jelennek meg, a természet elleni erőszakból pedig csak szörnyek!
  Ha az anya kegyetlen, a gyerekek is kegyetlenek! Milyen természetű ez az utóda - férfi!
  Barátságot keresnek az erőseknél, táplálékot a gazdagoknál, és odaadást mutatnak a rettenthetetleneknek!
  A támadás a legjobb módja annak, hogy semlegesítsd az ellenség számbeli fölényét - a harcra késztetés olyan, mintha levágnád a karok felét!
  .A nőnek a szerelem élvezet és bevétel, a férfiaknak öröm és kiadás!
  Új fegyvert feltalálni egy erkölcstelen ember számára olyan, mint egy szék lábát fűrészelni, amikor egy kötél átsöpört a nyakán!
  Ufa közelébe érve a srácok beszámoltak a megbízásról Pugacsovnak.
  A parasztkirály meglepődött, hogy a gyerekek ilyen gyorsan dolgoznak. És természetesen megjutalmazta őket. Átnyújtott egy ezüst keresztet. És egyenként kétszáz rubel.
  Ezután következett az Ufa elleni támadás. Margarita és Oleg, mint mindig, az élvonalban vannak, és gyorsan támadnak.
  Szablyákkal vágják az ellenséget, és bombákat dobnak.
  Az ufai helyőrség már meggyengült az éhségtől, de a lázadók győzelme megtörte a lelküket.
  Ezenkívül a kozákok királyának csaknem ötvenezer katonája van - hatalmas erő ...
  Miután Oleg Rybachenko halálra törte a parancsnokot, a többi katona megadta magát.
  Megesküdtek, felvágták a fonatjukat, nyírták, mint a kozákokat. Néhány tiszt úgy döntött, hogy csatlakozik Pugacsovhoz. És mi a hurok jobb?
  Röviden: Ufát könnyen elvitték. És még a kozák cár is megbánta, hogy nem rohamozta meg a Yaitsky várost.
  Általában Pugacsov dolgai jobban mentek. Most újabb csapatokat lehet küldeni az uráli gyárakba. És utasítsa Beloborodovot, hogy vegye be az összes várost és Tobolszkot.
  Határozottan úgy döntöttek, hogy Kazanyba megyünk, majd Moszkvába. Emelyan Pugachev még arról is beszámolt, hogy fia, Carevics Pavel maga is csatlakozott a kampányhoz, és átadja a trónt apjának. Mindenesetre sokan hittek benne.
  Pugacsov hadserege tovább növekedett. Hírek érkeztek még több uráli gyár elfoglalásáról, valamint új fegyverekről, kellékekről és puskaporról.
  Ezt követően hatalmas sereg indult hadjáratra. A folyó mentén haladt, mindkét part mentén a Volgáig.
  Emelyan Pugacsov cár vidám és elégedett volt. Eddig nagyon jól mennek a dolgai. Általánosságban elmondható, hogy a lázadókat soha nem verték meg erősen. Az új orosz cár hírneve pedig emelkedik. És minden nap ezrével csatlakoznak hozzá új harcosok.
  Az önjelölt királynak sok lovas csapata van. És mindennek igazi győzelem szaga van.
  A gyermekőrök a sereg többi tagja előtt futnak. Viccesek és sokat nevetnek.
  Itt a fiatal harcosok a huszárok járőrére támadnak. Rövid kivágás, pár dobás mezítláb gránáttal. És a harcosok elpusztulnak.
  Ezután következik az Osa-erőd. A valós történelemben harc nélkül megadta magát. Tehát a srácok még nem rohamoztak meg és nem öltek meg senkit.
  Még egy kicsit meg is unták... A srácok énekeltek;
  Spartacus felvetette a rabszolgák hőstetteit,
  Ledobni a gyűlölt hercegek igáját...
  A szerencsétlenből sasrajt csinált -
  A hívás egyszerű - tegye szét álmait!
  
  Vedd ki a kardot úgy, hogy birkózz vele
  És könyörtelenül vágja le a gonosz ellenségeket ...
  Szerencsére harcosként megnyitod az utat,
  Az elhunyt örökké gránitban fog élni!
  
  Elhozzuk az égből, nullának kell a hold,
  Kinyitjuk a Mars tágait, mint egy kaput,
  És híresen hiszek a Vénuszban, eljövök...
  Az egész Tejút - a kard alatt a hősé lesz!
  
  Csillagok vannak az égen és lányok szemei -
  Zafírok, rubinok csillognak...
  És heves gondolataim repülnek -
  Amikor ősünk megütötte Mamaiát!
  
  A halandó Chelubey felkiáltott a golyóban:
  Az a rusz meg fog halni a forgószelek patája alatt...
  Furcsa sírás őrült - ölj meg mindenkit:
  Ez a nevetés és a hangzatos dalok elhallgattak!
  
  Pereszvetből hangosan adják a választ,
  Egy lándzsacsapás és az ellenség egy lidércnyomásos pokolgépben...
  Nem fog várni a harcos zindanra -
  Nyerni fogunk, ti emberek hisztek benne!
  
  Ármányos szikla - vannak napok a felhőkben,
  Nem minden alkalommal szerencse és trófeák...
  És városaink tűz, fények,
  Azt is láthatjuk, a csatában nem érett be!
  
  De ismerje meg az orosz helyet a diadalban
  Ősünk, Caesar, a félelmetes macedón...
  A bolygók hamarosan paradicsommá változnak
  Nagyon finom Poshekhonsky sajt teával!
  
  
  
  SPEER VÁLTOZÁSOK TÖRTÉNETE
  Speernek, ennek a zseniális szervezésnek sikerült meggyőznie a Führert, hogy sürgősen fejlesszenek ki és állítsanak sorozatba egy könnyű, olcsó, manőverezhető sugárhajtású vadászgépet, mindössze két légágyúval, de repülési jellemzőit tekintve a világ legjobbja.
  Tehát a HE-162 megszületett, és nem 1944. december 6-án, amikor először felszállt, hanem már túl késő volt, hanem 1943. április 20-án, amikor a Harmadik Birodalom még tele volt erővel, és ennek lehet hatása a háború menetére. Szerencsére a Yummo sugárhajtómű már készen állt a tömeggyártásra. A gép szinte teljes egészében fából készült, és a páncél csak ötven kilogramm volt a homlokon. De az autó könnyű, olcsó, és nagyon manőverezhető, könnyen irányítható. Sebessége meghaladta az óránkénti 900 kilométert, egy üres vadászgép súlya pedig mindössze 1600 kilogramm volt. Kezdetben a fegyverzet két 20 milliméteres repülőgépágyú volt - erősebb, mint a Yak-9, és összehasonlítható a LAGG-5-tel.
  Elég könnyen kezelhető gép. Röviden: a népharcos. Olcsóbb, mint az ME-109 és könnyebben gyártható, de sokkal hatékonyabb.
  A HE-162 hatékony fegyvernek bizonyult. Már a kurszki csata alatt a német ászok számlákat szereztek rajta. Huffman különösen jeleskedett.
  Hitler természetesen elégedett volt, és elrendelte, hogy az autó gyártását havi ötezerre emelje. Ezt a számot nem sikerült elérni, de 1943 végére havonta több mint kétezer autót gyártottak.
  Az NE-162 problémákat okozott a Szovjetuniónak a levegőben, és némileg lelassította a szovjet csapatok előrenyomulását. A Kursk Bulge-n a német tankok veszteségei kisebbek voltak, mint a valós történelemben, sok IL-2-t lelőttek.
  A németek meg tudták szigorítani az ellenállást, és Harkov és Orel egy hónappal később esett el, mint a valós történelemben.
  De mégis, a Vörös Hadsereg előretört, bár lassabban, mint a valós történelemben. Ennek köszönhetően a németeknek sikerült megvetni a lábukat a Dnyeper mögött, és ott erős védelmet kialakítani. És akkor megérkeztek az önjáró E-10-es fegyverek, egy nagyon sikeres tankromboló.
  A németek stabilizálni tudták a frontot keleten. Télen a szovjet csapatok nem tudták átkelni a Dnyeperen. A németek Leningrád közelében is ellenálltak.
  Bár a szövetségesek előrenyomultak Olaszországban. De nagyon magas áron.
  Miután nem sikerült áttörnie a nácik, a Vörös Hadsereg beköltözött a Krímbe. A csaták itt is tovább tartottak, mint a valós történelemben, de vereséggel végződtek.
  A szövetségesek normandiai partraszállása Nagy-Britannia és az Egyesült Államok vereségével végződött. Június 22-én a szovjet csapatok csapást mértek a központba. De a németek képesek voltak visszaverni a szovjet csapatok támadását. Részben a sikeres és olcsó E-10 önjáró löveg miatt. A tizenkét tonnás tömegű gép 82 milliméteres fronttartalékkal rendelkezett 45 fokos lejtőn, áthatolhatatlan a szovjet harmincnégyek és a T-4-hez hasonló fegyverek számára. Ez a gép akár az IS-2 homlokán is behatolhatna közelről, jó eséllyel visszapattanva a ferde páncélzatról.
  Védekezésben jó az új német technológia. És a Fritzek használják. De a szovjet autók még mindig nem olyan sikeresek. A T-34-85 meglehetősen gyenge fegyverrel és védelemmel rendelkezik, és túl nagy a magassága. És az IS-2 sebezhető a torony homlokában és a hajótest alsó részén.
  A németek úgy tudtak kapaszkodni, hogy előre összpontosították az erőket a központban, és kitalálták az ütés fő irányát.
  A szövetségesek normandiai veresége után az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában felerősödött a háborúellenes hangulat. Ráadásul az amerikaiaknak nem volt szerencséjük, amikor a Fülöp-szigeteken próbáltak partra szállni, szállítóeszközeiket japán csatahajók támadták meg. És elsüllyedtek. Sok jármű és katona életét vesztette.
  Ez erős benyomást tett az amerikai népre is.
  A németek a központban visszaverték a támadást, a csapatok egy részét átszállították Olaszországba, és ott támadást indítottak.
  A Párduc-2 részt vett a csatákban. A németeknek sikerült teljesítenie az ötven tonnás súlyt, így a fegyver 88 mm-es és 71 EL-csövű, maga az autó pedig 150 mm vastag elülső páncélzat lett a lejtők alatt.
  A Panther-2 könnyebb, de erősebb hajtóművel kiváló harckocsirombolónak bizonyult.
  A németeknek sikerült visszafoglalniuk Nápolyt, sok foglyot és trófeát elfogni. A szövetségesek visszamenekültek Szicíliába. Ott a flotta segítségével akartak fedezékbe vonulni.
  Német tervezők dobták be a sorozatba az E-25-öt. A szovjet csapatok ismét megpróbáltak támadni Leningrád közelében. De a németek készen álltak. Általánosságban elmondható, hogy a német hírszerzés jól működött, különösen a légi hírszerzés, mivel a Fritz sugárhajtású gépei nagy magasságban repültek, és teljesen sebezhetetlenek voltak a szovjet légvédelemmel szemben.
  Télen a szovjet csapatok ismét becsaptak a központba, de támadásaik előre láthatóak voltak. A levegőben pedig a nácik magukhoz ragadták a teljes uralmat. A szövetséges repülőgépek is sokat veszítettek.
  Februárban a nácik hadműveletet hajtottak végre Szicíliában, és több mint kétszázezer brit és amerikai katonát ejtettek fogságba. Márciusban pedig a németek támadtak délen. Áttörték a védelmet, éjszaka előrenyomultak, és létrehoztak néhány kazánt.
  A szovjet csapatok mozgásba kezdtek.
  Roosevelt halála után Truman fegyverszünetet ajánlott Hitlernek. Az első számú fasiszta egyetértett. De cserébe kőolajtermékek szállítását és a foglyok visszaszolgáltatását követelte. Truman és Churchill egyetértett ebben.
  A németek kioldották a kezüket keleten. Kaptak egy új E-75 harckocsit is. Sűrűbb elrendezés - a motor és a sebességváltó együtt, valamint a keresztirányú elrendezés lehetővé tette a gép magasságának csökkentését. Szóval úgy nézett ki, mint egy nagyra nőtt "Tigris" -2, de sokkal alacsonyabb sziluettjével.
  A jóval vastagabb, szögletesebb páncélzatú E-75 75 tonnás tömegben, 1250 lóerős motorral fért bele. Mitől lett elég mobil és megbízható. A brit tanknak kétféle fegyvere volt. 105 mm-es 100 EL fegyver az ellenséges tankok elleni harchoz, és 128 mm-es 55 EL, sokoldalúbb fegyver. A torony 252 mm vastag elülső ferde páncélzattal rendelkezett, és a 170 mm-es oldalsó, tatpáncélzat is ferde volt. A hajótest 200 mm-es páncélzattal rendelkezett a tetején 45 fokos lejtőn, és 160 mm-es alul 45 fokos lejtőn. Hajótest oldalak 120 mm-es és további 90 mm-es pajzsok.
  Így a németek 75 tonnás tömegével egy olyan gépet hoztak létre, amely páncélzatban és fegyverzetben nem rosszabb, mint a Maus, igaz, egy fegyverrel.
  Az E-75-öt nem hatolták át a szovjet páncéltörő ágyúk, még oldalba sem, és kétségtelenül Hitler elsőbbségét élvezte az E sorozat összes többi harckocsijával szemben.
  A Szovjetunió eddig csak az IS-3-at kapott, amely jobban védett a torony homlokában, de nehezebben gyártható. Ezért Sztálin elrendelte, hogy az IS-2-t és a T-34-85-öt egyelőre ne vonják ki a gyártásból.
  Nyáron jelentek meg először a német E-75 harckocsik a fronton. Nagyon hatékony gépeknek bizonyultak.
  Ugyanakkor a nácik rendelkeztek egy ME-1010 könnyű járművel, amelynek szárnyai változtattak a szárnyakon, egy fejlettebb ME-262 X modellel, valamint egy erősebben felfegyverzett, gyorsabb és manőverezhetőbb XE-262 járművel. A népharcos a tervezők minden dicséretét megérdemelte. És a Yu-287 sugárhajtású bombázó is, amely óriási műrepülést mutatott be. Valamint az Arado márkát.
  A németek nyáron tudtak előretörni Ukrajnában, visszafoglalták a Donbászt. Aztán ősszel bevették Kurszkot, és megközelítették Voronyezst. A szovjet csapatok visszavonultak a Donon túlra, és ott próbáltak védelmet kialakítani. Jött a tél.
  A német diplomaták erőfeszítéseket tettek, hogy Törökországot bevonják a háborúba.
  Itt köröztek és aranyhegyeket ígértek.
  Sztálin, mivel úgy érezte, hogy a Szovjetunió nehezen tud ellenállni az új német technológiának, és egy új T-54-es harckocsi létrehozása bizonyos nehézségekbe ütközik, fegyverszünetet ajánlott a náciknak.
  Hitler válaszul követelte Leningrád és Krím feladását, valamint ingyenes kenyér, olaj és egyéb nyersanyagok szállítását! És küldje vissza a hadifoglyokat, és vigye át az arany egy részét a Szovjetuniónak.
  Sztálin mindenbe beleegyezett, kivéve Leningrád átadását.
  A nácik télen előrenyomultak a Krím-félszigeten. Szevasztopol kivételével szinte az egész félszigetet elfoglalták. A Vörös Hadsereg középen és északon próbált előretörni, de ismét sikertelenül, hatalmas veszteségeket szenvedett.
  1946 márciusában a Führer végül beleegyezett egy három évre szóló fegyverszünetbe. A Szovjetunió természetesen ingyenes nyersanyagokkal látta el a Harmadik Birodalmat, és átadta a katonai gyárak felszerelésének egy részét.
  A nácik pedig nyugat felé fordultak. Az atombombát még nem hozták létre, és Japán kétségbeesetten kitartott Amerika ellen. A Csendes-óceán minden szigetéért heves harc dúlt.
  Először Hitler megegyezett Francóval, és a német csapatok meglepetésszerűen elfoglalták Gibraltárt. Aztán beléptek Marokkóba. A máltai brit támaszpont vereséget szenvedett és partraszállással elfoglalták. A nácik megszállták Afrikát.
  Nagyon erősek és pilótáik Albina és Alvina lettek. A lányok meg tudták előzni Huffmant, és elsőként lépték át a keleti fronton ötszáz lezuhant repülőgép sorompóját.
  Nyugaton pedig teljesen csupasz lábú ördögök bikiniben, viharrá váltak az amerikai és brit autók számára.
  Gerda pedig harckocsi-legénységével az E-75-ösön Algérián át vezetett. A lányok a rekorderek a keleti fronton megsemmisült járművek számában, megelőzve Wittmannt.
  A harcosok a Kurszki dudortól kezdtek harcolni, és megmutatták osztályukat. Bár nem túl okos Hitler kételkedett abban, hogy a nők képesek harcolni. De Gerda, Charlotte, Christina és Magda csodákat művelt a Párducon. Ők voltak a második harckocsi-legénység Wittmann után, aki magas kitüntetést kapott: a Vaskereszt lovagkeresztjét tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És egy katonai érdemkereszt is aranyból és gyémántból.
  A lányok magukhoz mennek és énekelnek:
  - Elpusztítjuk az egész világot a Birodalom nélkül,
  Le az aljára, majd...
  Új, új világot építünk,
  Aki senki volt, minden lesz belőle!
  Ugyanakkor a harcosok is kuncognak, kitárják a fogukat. És lőjék le magukat újra...
  Kiütöttek egy angol tankot, és azt üvöltötték:
  - Szuperek vagyunk!
  Gerda csupasz lábujjakkal megnyomja a joystick gombját, letépi a tornyot a Shermanról, és felkiált:
  - Leendő istennő vagyok!
  Aztán Christina csupasz lábujjakkal leüti a tankot, és felsikít:
  - Nekem is van egy szuper lányom!
  Aztán lő, összetöri Charlotte autóját, és nyikorgott:
  - De Pasaran!
  A következő kagyló pedig az angol Magdát végzett. A lányok valóban szupermenők.
  És hogy őszinte legyek, kivétel nélkül mindenki nyer. Az összes ellenség nedvesítésére használják, és egy hely a pokolban, és természetesen!
  A harcosok maguknak dolgoznak és lőnek. Ne adj kegyelmet ellenfeleidnek.
  Több ezer brit és amerikai megadta magát. A férfiak térdre esnek, és csupasz, poros lábukon csókolják a lányokat.
  Így megy a küzdelem... Algéria elesett, a németek pedig már Líbiában vannak. Persze játékosan nyernek. Nincsenek akadályok előttük.
  A németek 1946 nyarán elfoglalták Afrika egész északi részét, és elmentek a Szuezi-csatornához. A fasisztáknak van egy félelmetes fegyverük: a lemezes repülőgépek, amelyeket nem lehet lelőni. A britek és az amerikaiak is tönkrementek ez alatt.
  Ősszel a Wehrmacht Szudánba és a Közel-Keletre költözött. A britek és az amerikaiak úgy estek szét, mint a törött dió.
  Titokban próbáltak tárgyalni Sztálinnal. Például nyiss egy második frontot.
  A vörös diktátor kitérően válaszolt... Az ősz folyamán a németek elfoglalták az egész Közel-Keletet, és Afrika nagy részét, egészen Kamerunig. Télen pedig a német csapatok Iránba és tovább Indiába költöztek. Az elefántországot meghódították. Aztán tavasszal a nácik előrenyomultak Afrika déli részébe, és végre átvették az irányítást a fekete kontinens felett.
  1947 júniusában partraszállás követett Nagy-Britanniában... A Wehrmacht válogatott erői részt vettek a csatákban.
  Első alkalommal egy piramis tartályt teszteltek, amely minden szögből kiváló védelmet és nagy sebességet mutatott.
  Gerda harckocsi-legénysége harcolt benne. A lányok rendkívül menőknek bizonyultak, és agároknak ....
  Csomagoltak egy csomó harckocsit és fegyvert.
  Gerda lőtt, leütötte az angol ágyút és énekelte:
  - Az ellenségek nem állítanak meg minket!
  És hogy nevet!
  Charlotte is kihúzza a fogát és nyikorog:
  - Meghódítjuk az univerzum fedelét!
  És a tank is el lesz söpörve.
  Ezután Christina dühösen morogva pofoz:
  - Csizmák csillognak a menetben!
  És söpörje le a tornyot is!
  Aztán, ahogy Magda lőtt, lelőtt egy angol tarackot, és rikácsolt:
  - Azonnali repülés!
  Harcosok kolosszális magasságban.
  Albina és Alvina pedig rohannak az égen, és végeznek az angol és amerikai felszereléssel. Csupasz, cizellált lábakkal összetörik a Fritzt, és magukban éneklik:
  - Afrika veszélyes, igen, igen, igen!
  Afrika szörnyű - igen, igen, igen!
  Ne menjetek gyerekek! Sétálj Afrikában!
  Így hát verte, egy csatáért ötven gépet kettőért.
  Így aztán magabiztosan zúznak az ellenségek harcosai.
  Nagy-Britannia két hét alatt elesett. A londoni helyőrség pedig kapitulált. Így hát a Harmadik Birodalom legyűrte veszélyes ellenfelét.
  De az Egyesült Államok továbbra is megmarad... Miután egyesült a japánokkal és rengeteg erőforrással rendelkezik, a németek elkezdik nyomást gyakorolni az amerikaiakra... 1947 augusztusában a nácik Izlandon partra szálltak és elfoglalták ezt a szigetet, közeledve Amerika felé.
  Nem könnyű megszerezni az Egyesült Államokat. De a fasiszták megvették a lábukat Latin-Amerikában, és építik erőiket. De a háború sokáig elhúzódik. Télen a csatákat a tengeren és a levegőben vívták. 1948 tavaszán pedig a németek megpróbáltak Grönlandra jutni. És sikerült nekik... Nyáron a nácik már uralták Kanadát. De a harc heves volt...
  Egyre közelebb az USA-hoz. De akkor a szovjet lányok készenlétben vannak.
  Öt lány Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympias érkezett Amerikába, hogy önkéntesként harcoljanak a Harmadik Birodalom hordái ellen. Mind az öt lány nagyon szép és tud angolul. Sztálin-Putyin megtagadta a teljes női zászlóalj kiküldését, mivel ez ellentétes lenne a fasiszta birodalommal kötött béke feltételeivel. A Szovjetuniónak bármi áron időt kellett nyernie, miközben a nácik megtámadták az Egyesült Államokat.
  Az öt lány önkéntes: átvészelték az egész háborút, Bresttől és Bugtól Orenburgig. A nácikkal pedig a Föld másik oldalán, Honduras fővárosában harcolnak.
  Tegucigalpa a védelem egyik fő fellegvára, szemben a tarka hordával. A japán és az ázsiai hordák is felkapaszkodtak a tombolásra. Maguk a németek csak harckocsikban harcoltak, a gyalogság pedig teljes egészében nem árja népekből állt. Az ázsiaiakat, feketéket, arabokat előrehajtották.
  Natasha lőtt, levágott két afrikai embert, és csicseregve:
  - Csak egy horda Dzsingisz kán!
  Az aranyhajú Mirabela, miután három indiánt levágott egy automata lövéssel, felemelte csupasz, lebarnult lábát. És azt mondta:
  - Ágyútölteléket őrölünk!
  Egy gránáttöredék repült, és Mirabela-Zoya csupasz, kerek sarkára csapott. A lányok hagyományosan bikiniben és mezítláb küzdenek. És ha élesen üt egy durva, kislányos talpon, az fáj.
  A szépség kacsintott és megint lőtt... Mirabela nagyon karcsú, közepes magasságú, tökéletes alakkal.
  Natasha magasabb, őrnagyi ranggal, sőt a Szovjetunió hőse. De szinte meztelenül, alig fedett bikinit is. Nagyon lebarnult, de a haja fehér. Natasha pedig nagyon pontosan lő. És imád gránátot dobálni mezítláb.
  A gyönyörű Angelica lövöldöz, négy arabot löki le egy kitöréssel. A haja vörös, vagy inkább rézvörös, mint egy proletár zászló. És ha fúj a szél, az olyan, mint a forradalom zászlaja. A lány smaragdszemeivel csillog, akár a csillagok. És brutálisan elsöpri az ellenséget.
  Svetlana is szőke. És géppuskával lőni. A lány pihentette mezítláb, és fordult. Öt válogatott harcost feldobtak, és kirepültek az ellenfelek mellkasából és gyomrából, bíbor vérforrásokból.
  Svetlana telt ajkát nyalva csicseregte:
  - A háború levegő a tüdőnek...
  A lefekvő lány mezítláb gránátot dob. Vannak robbanások. Több fegyveres különböző irányokba repül el.
  Olympias nagyobb és testesebb lány. A haja világosbarna. Tipikus vidéki, fiatal, vér-tej nő. Fizikailag nagyon erős és jól lő.
  Itt ismét megadja a sort. És a halott fasiszta zsoldosok elesnek.
  Olimpia lövöldözése, azt mondja:
  - Oké, oké, hol voltál? Nagymama által! - A lány lőtt, lefektetve három szakállas náci harcost, és hozzátette. - Mit ettek - zabkását! Mit ittak? Brazhka!
  A lányok védekezésben vannak. Nem engedik előre a nácikat. És zúgnak a baráti dalok:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Le az aljára, majd...
  Új, mennyei világot építünk,
  Aki senki volt, minden lesz belőle!
  Natasha ismét gránátot dob mezítláb. Felrobbantja az előrenyomuló gyalogosokat. Egyre melegebb. Itt jön a hírhedt "Oroszlán" -2. És mellette egy fejlettebb E-50. Lövedékek törnek ki. Letépte egy fekete amerikai fejét, és elgurult.
  Mirabela rálépett az égő deszkára, és megkeményedett lábai alig érezték a láng melegét.
  Az aranyhajú szépség tüzelt és dorombolt:
  - És ki fogja megállítani a véres őrült folyók áramlását ...
  Mirabela ismét lőtt, leütötte az afrikait az E-50-es páncéljáról és csiripelt.
  - A robbantó sugár a halántékot éri, egy ember gonosz villanás alatt eltűnt!
  A lány ismét lőtt. Csupasz, lebarnult, kecses lábát kivillantotta a levegőben. Egy gránát repült felé. Az aranyhajú szépség csupasz, szinte pormentes talpával ügyesen verte le a jelent. A gránát visszarepült. Rohant a Harmadik Birodalom fegyvereseinek soraiban. Úgy tűnt, görögdinnyék hullanak le a törött teherautóról. Annyi vér folyt.
  Mirabella a Twitteren írta:
  - A lány megbukott a vizsgán, és jött az átkozott Reich. Hitler láthatóan belefáradt az életbe, és szépsége híresen evett!
  Angelica is harcos, nem kisasszony. Gépfegyverekből firkál magának, és mondatokat szór hullákat:
  - Anya kanalára! Apu kanáláért! És Koba gombócra! És az ágyban a hordón!
  Egy rézvörös hajú szépség mezítláb farepülőt indít. Egyenesen a masszív, német "Lion" tankhoz repül. Ülj rá egy 105 mm-es ágyú torkolatára, és felrobban. A fegyver nem működik.
  A német megfordul, és kénytelen szégyenletesen elfolyni. Angelica, miközben a lábát egy épülettöredékhez dörzsöli, azt mondja:
  - Nincs hatalom - ész kell! Zajt kell csapni!
  És megint nagyon pontosan lő a lány. Vörös haja olyan, mint egy olimpiai fáklya lángja. Vonzó lány. Az amerikai hadseregben már sikerült megkülönböztetnie magát, dühös temperamentumot mutatva. Különösen jó volt az afroamerikaiakkal kezdeni a trükköket. Annyira szokatlanok és gyönyörűek.
  Angelica azonban a Harmadik Birodalom hadseregében harcoló feketéket is elpusztítja. Mit hódított Németország egész Afrikában. Próbáld megállítani az ilyen hatalmat.
  Az E-50 a legújabb harckocsi, gázturbinás motorral, vastag oldal- és elülső páncélzattal. Nem vihető gránáttal. Angelica mezítláb dobott ajándékot, leütött néhány gyalogost, és ciripelt:
  - Eh, te megbízható tankpáncél vagy, olyantól, aki harapni szándékozik... Csak te ismered az erőt... na, csak acéllóval tudsz rúgni!
  Svetlana is nagyon pontosan lőtt. És inkább gránátokat dobált a lábával. Csupasz ujjai is megcsavarták az acélkorongot. A hegy átrepült, és elvágta a torkát két fasiszta fegyveresnek. Ledobták a géppuskát, és most egy vastag, nagy kaliberű robbanás hasított át a horda láncain. Egy egész sor külföldi harcos, akiket portyázással toboroztak a Harmadik Birodalom hadseregébe.
  Svetlana a Twitteren írta:
  - A bátorság jutalma a szerencse! Elég egy dal! Csak a házról énekelni!
  De eddig a szépségnek nem volt ideje hiányozni az otthonról. Bár nagyon kevés szovjet önkéntes van az amerikai hadseregben. Sztálin-Putyin nem akart tündökölni, hogy később ne adjon okot Hitlernek arra, hogy Oroszországot a szalmabéke feltételeinek megsértésével vádolja.
  Öt lányt - a női zászlóalj legjobbjait - figyelmeztették, hogy ha elfogják őket, akkor az anyaországnak le kell mondania róluk. A lányoknak pedig ebben az esetben kaszálniuk kell a pénzért felbérelt triviális zsoldosokat.
  Svetlana és Natasha és más lányok is megértik, hogy ha elfogják őket, szörnyű kínzás vár rájuk. Ezért úgy döntöttek, hogy nem adják élve a náciknak.
  Német támadórepülőgépek repülnek át az amerikai csapatok állásai felett. Nem számítottak arra, hogy Honduras fővárosában ilyen makacs ellenállásra találnak majd, a nácik kissé bosszankodtak.
  Reaktív, támadó repülés erős. Repülnek a rakéták, működnek a fegyverek.
  Amerikai katonák halnak meg. Olimpiadát a húsos vállába is eltalálta a repesz. Kijött a vér. A hős lány a fogaival kihúzott egy acéldarabot, vért köpött. Aztán megint egy terjedelmes géppisztolyból verték. Zuhanó idegen zsoldosok. Itt szinte az összes bennszülött, csak a parancsnokaik németek, és akkor sem mindig. Igaz, a legmodernebb E-50-es harckocsin a legénység teljes egészében német. Az autó megfelelő sebességgel és manőverező képességgel rendelkezik. Nos, ez még nem a legtökéletesebb módosítás - hetvenöt tonnát nyom. A falak összeomlanak a sínek alatt. Általában ezt három változatban készítik 105 mm-es ágyúval, 180 mm-es rohamlöveggel és 400 mm-es rakétavetővel.
  És minden módosításnak megvan a maga feladata. Íme ez a tank egy rohamfegyverrel, amely alkalmasabb városok támadására. És nem is olyan könnyű elpusztítani. Olimpiada készíti a kereszt jelét, és puszta ujjaival egy páncéltörő gránátot ragad meg nagy, de kecses, szép formájú lábával. Most rögtön le kell dobnia az ajándékot a csövön, hogy letiltja a mastodon fegyverét . Öt géppuska takar egy német, modern harckocsit, és nem is olyan egyszerű a közelébe férkőzni.
  Olympias nagyon erős, és lószerű lábai messzire dobnak egy gránátot. De ez nem mindig pontos. Mindenesetre olyan célpontot találni, mint egy 180 mm-es ágyú csöve. A hős lánynak kétségei vannak. És hirtelen hiányzik.
  Ó, ha régi társuk, Oleg Rybachenko velük lenne, akkor ez a bátor úttörő kitalált volna valamit.
  De a fiú elpusztult a voronyezsi csatákban. A lányok nem tudták jövőbeli sorsát. De az úttörő feltaláló sorsa valóban irigylésre méltónak bizonyult. Eleinte Oleg Rybachenkot brutálisan megkínozták, és megpróbálta elragadni a titkokat. A kínzás után egy tizenegy éves fiú a bányákban kötött ki. A munka szörnyű, és rendkívül nehéz. De a szovjet úttörő, kicsi, de drótos, kitartónak bizonyult.
  Sikerült túlélnie, és még a bányák labirintusain keresztül is úgy döntött, hogy megszökik. És Oleg Rybachenkonak sikerült kijutnia. A fiú egy ideig a Balkánon kóborolt, mígnem csatlakozott a helyi partizán különítményhez. Ott lett összekötő és szabotőr.
  A Balkánon még meglehetősen fejlett partizánmozgalom volt. Részben azért is, mert a megszálló szolgálatot olaszok, románok, bolgárok, albánok látták el - akik nem annyira harcképesek, mint a Wehrmacht reguláris egységei.
  De a partizánok így is sokat haltak. Főleg a légicsapásoktól. Jugoszlávia hazafiai pedig kénytelenek elbújni a hegyekben, erdőkben, vagy jó esetben kis falvakban. A parancsnokok nagy része meghalt már. A Szovjetunióval aláírt béke is rontotta a helyzetet. Most új büntetőhadosztályok kezdtek érkezni a Balkánra, amelyek hatalmas körözéseket szerveztek és megtisztították a területet.
  Oleg Rybachenko-nak a partizánokkal együtt egyre mélyebbre kellett másznia a hegyekbe.
  Olympias, bár nem tudta egyetemes kedvencük sorsát, nagyot sóhajtott. Aztán csupasz, lányos lábának ujjaival erősebben megszorította a gránátot, és minden erejével az ellenséges harckocsi felé hajította. Az E-50 éppen egy lövést adott le, és egy halálos lövedéket lőtt ki.
  Olympias még meg is remegett, és a lány térdre esett. A járdáról leszakadt macskakő a fejét érte, csupasz sarkát pedig megégette a vörösen izzó fém. A lány poros hajjal megdörzsölte kábult fejét.
  A gránát elrepült, szinte hozzáért a csövhöz, és nekiütközött az autó megdöntött homlokának. Robbanás történt... De természetesen 250 mm-es elülső páncél, még szögben sem, nem tud áthatolni egy gránáton.
  Olympias öklével a porba csapott, és egy egész homokfelhőt emelt fel. Aztán felkiáltott:
  - Öld meg, öld meg! Gólt lősz a kapuban!
  A lány a sípcsontjával megkopogtatta a repedezett aszfaltot. A sarok bőrkeményedéseiben egy töredék ragadt. A lány talpán olyan vastag volt a bőr, mint egy víziló. Szegény családban élt, születése óta szinte soha nem vett fel cipőt. A lábai ettől azonban egyáltalán nem tűntek durva formájúnak, hanem lebarnultak, kecsesek, csábítóak.
  Az olimpiák azonban kissé megijesztették a férfiakat sazhen növekedésükkel, erős izomzatukkal, valamint kiálló ököllel. De a lány-hős karaktere a legkedvesebb, és a széles csípőt viszonylag vékony derékkal és dombornyomással kombinálták. Csak ruhában, a nagy mellkas miatt tűnhetett vastagnak az olimpia. Bikiniben úgy néz ki, mint egy mellkas sportoló.
  A lány bosszúsan ismét eldobta a gránátot, ezúttal a nyomokat célozva meg. De a halálos ajándék egy vastag, páncélozott pajzsot talált el, amely eltakarta a görgőket.
  Olympias bosszúsan öklével az állához lökte magát. Ettől megfájdult az állkapcsa. És a hős lány káromkodott:
  - Úgy kaszálok, mint a kasza!
  Szvetlana is megpróbálta eltalálni a veszélyes tankot, de a lány lába által eldobott gránát kissé eltévedt. És a szőke elkezdett felszedni a kocsiban. De ekkor megjelent még két tank - "Lev" és "Panther" -2, géppuskákkal lőtték az összes megközelítést. Rendkívül óvatosnak kellett lennem.
  Az amerikai Sherman kísérletet tett, hogy közel kerüljön a német járművekhez. Csak a fedélzeten volt esélye eltalálni a "Panther" -2-t. De a németet nem olyan könnyű megtéveszteni. Sőt, a Sherman magas sziluettje nagy távolságból is észrevehetővé teszi.
  "Panther" -2 kiköpött egy kagylót, és közvetlenül az amerikai homlokán landolt. A magas autó kettétört. És úgy világított, mint egy karácsonyi gyertya.
  Svetlana bosszúsan mondta:
  - Ó, milyen gyengék a tankjaid... Inkább technikásabb legyél, jenkik leszel!
  De Natasha, a legtapasztaltabb harcos közel tudott kerülni a Párduchoz. Egy gránátot dobott... És egy német autó hosszú orrát koskürtbe csavarta.
  "Panther"-2 harckocsi, sorozatban indították 1943-ban. A legújabb legmasszívabb módosításban 150 mm-es elülső páncélzattal, szögben 82 mm-es oldalpáncélzattal, valamint egy 88 mm-es, 71EL csőhosszúságú löveggel rendelkezik. Az új 1945-től kezdve a gyártást be kellett volna szüntetni egy fejlettebb és jobban védett E-50 modell javára. De egyelőre ez a tank harcol. Az 51 tonnás tömegű autó 900 lóerős motorral rendelkezik, amely jó menetteljesítményt biztosít számára.
  És most, miután sérülést szenvedett, a Panther -2 megfordul és távozik. Nataskának sikerül egy újabb gránátot dobnia mezítláb. Eltörték a görgőket. A német autó sebessége pedig érezhetően lelassult.
  Natasha örömteli tekintettel mondja:
  - Ez telitalálat! A rúgásom Isten ajándéka!
  És a lány megmutatta az orrát a németeknek. Ám az E-50-ből géppuskatüzek törtek ki. És a golyók fütyültek Nataska fehér, kissé szennyezett haján. Az egyik golyó még egy hajszálat is levágott. A nagyobbik lány még egy kicsit csiklandozott is.
  Natasha csicseregte:
  - Ha olyan akarsz lenni, mint egy elefánt, szerezz egy banditát az őrültek házába!
  A lány lábujjaival felemelte vágott tincsét. Natasha haja selymes, gyöngyház színű, de kissé poros. Mégis olyan puha. A lány végigfutotta őket a talpán. Kicsit csiklandozó és kellemes.
  Nataskának eszébe jutott, hogyan simogatta a srác. Kezei is a talpról indultak, magasabbra emelkedve a csípőig, és a legérzékenyebb helyig. Ha egy jóképű fiatalember megsimogat, az nagyon kellemes. Natasha szinte szerette. Tetszett neki a szerelmi játék, és egy izmos férfitest érintését keltette fel. De az igazi, romantikus szerelem, amikor megőrülsz egy férfi miatt, Natasának nem volt. Sok barátot cserélt már. Sok embere meghalt a csatában.
  Még ez is a háború átka volt. És itt Amerikában vannak izmos, fekete srácok. És náluk minden olyan szokatlan.
  Natasha lőtt, lelőtte a feketét. Kicsit sajnálom az afrikai fiút. Megölt egy férfit, aki idegen érdekekért harcolt. Hiszen a németek rasszisták. Úgy néznek a feketékre, mint a rabszolgákra. De ugyanakkor az afrikaiak a megduzzadt Wehrmacht külföldi hadosztályaiban is szerepelnek.
  Natasha csupasz lábujjával készített egy fügét, és megmutatta a náciknak. Igen, a németek nemzete itt nem szenved kárt. A tankok túl vastag páncélok ahhoz, hogy egy gránát vagy egy páncéltörő áthatoljon rajtuk. De a bennszülött egységek kihalnak.
  Natasha gránátot dob az E-50-re. Meglendítette csupasz, lebarnult lábát, és csípőjét kicsavarva nyilazott. És a gránát magas ívben repült. A csupasz lábujjak fém érintésének érzetét hagyták maguk után. És akkor felrobbant a gránát.
  Natasha azt suttogja:
  - Isten áldjon meg minket!
  Forró szél fújta a lányt, mintha egy jóképű férfi érintette volna meg. Natashka egy könyvet olvasott Tarzanról, és nagyon szerette volna, hogy ez a férfi játsszon vele. Erős kézzel simogatnám a csupasz mellkasomat.
  A gránát a pofát találta el, de későn felrobbant, és leszállt a fémről. A töredékek borsóként csattogtak a páncélon. Csak karcok maradtak!
  Natasha elővett még egy gránátot. De láttam, hogy gyalogellenes volt. És a tankelhárítóknak vége.
  A lány bosszúsan felmordult. De hogy ne veszítse az időt, a csupasz ujjai közé tette. Kibontotta a lábát, meghajlította a törzsét, majd kiegyenesítette, és a gyalogság felé dobta.
  Fél tucat fegyveres repült fel, mint a ping-pong labda. Az egyik szemüvegük leszállt, a töredékek pedig pár száz métert repültek, végigsétáltak Nataska hátán. A melltartó szétrepedt, az őrnagy lány gyönyörű keblei kitárultak.
  A lány automatikusan eperre borította a mellbimbóját. De aztán rájött, hogy kitől fél. És újra megrázta a fegyverét. Megfordult, és egy kicsit hátralépett.
  Egy amerikai gyalogos páncélökölből lőtt. A lövedék a lejtős oldalon találta el a német tankot, de 160 mm-es páncélzat megmaradt, tükrözve a pusztító energiát. A német visszalőtt. Nagy kaliberű ágyúja kettészelte a falat.
  Natasha megpróbálta megkötni a melltartó pántjait. A lány úgy gondolta, Zoya Kosmodemyanskaya valószínűleg csak rövidnadrágban volt a hidegben. A szovjet filmben ingben vagy akár ruhaszerű alakban ábrázolták. Az egyik csak tisztelgés a képmutatás előtt. Valójában a nácik, hogy jobban megalázzák a fogoly lányt, valószínűleg meztelenre vetették. Igen, és az éhes német katonák valószínűleg egy csinos és kanyargós lányt akartak meztelenül látni.
  Az igazi történetben tehát a hőslány nem tudta eltakarni a mellkasát, így háta mögé kötözték a kezeit. De nem szégyellte, és büszkén nézett. Nataska jól tudta, milyen mezítláb sétálni a hóban. Edzett volt, és szerette csupasz talpával megérinteni a havat. Natasának tetszett és élvezte. De ezt már a háborús évek nehezítették. És a fiatal és városi Zoe számára ez láthatóan fájdalmas. A talpak olyanok, mint az égő szén.
  Nataska bosszúsan eldobta melltartóját, és felkiáltott:
  - A szégyen polgári fogalom! A szovjet nő nem fél semmitől és nem szégyelli!
  A lány ismét géppuskából, vagy inkább géppisztolyból kezdett szögezni. A fém felmelegedett, elvégre Honduras a trópusok, ott februárban nagyon meleg lehet. Natasha ujjai felforrósodnak. Meg kell jelenni. Ma február 23. Ez a szovjet hadsereg napja, és ehhez teljes nyugodt és ésszerű dühvel kell harcolni.
  Nataska még ötöt levágott golyóval, és véletlenül megégette az arcát a géppuska izzó szárán. Kellemetlen módon persze feldagadt egy hólyag.
  Natasha káromkodott:
  - Hát istenem, miért csináltál annyi problémát nekem és a hazámnak!
  A hólyag viszketett ... A lány arca nagyon érzékeny hely. A lány próbált valami hideget találni, amivel rákenhetné a duzzadt labdát. De próbálj legalább valami jót találni. Ebben a forró városban Ráadásul tiszta az idő, és fújt a déli szél.
  Natasha nyilvánvalóan nem érzi magát nyugodtnak. Olympias messziről dob egy gránátot, de ismét sikertelenül. És rohamosztagosok már repülnek az égen. A német járművek erős páncélzattal és nagy sebességgel rendelkeznek.
  A sugárhajtású repülőgépek hullámokban jönnek, és olyan, mintha lencsíkokat vágnának le.
  Natasha egy repedésbe bújt. Felülről töredezett rakéták lángoltak. A lány úgy érezte, hogy a kavicsdarabok felülről tűkkel hullanak alá. Megcsiklandozta a csupasz nyakát. A szépség mellbimbóit is szúrták.
  Natasha suttogta:
  - Ez egy masszázs... De nem fűző!
  A lány érezte, milyen fájdalmas, hogy szinte a fejéig viszket a teste. És olyan meleg van, és a felrobbanó sugárhajtású rakéták fokozzák a meleget. És ez fürdő?
  Nataska emlékezett egy természetes orosz fürdőre, lucfenyőseprűvel. Hogyan csépelték aztán a lányt.
  Ilyen itt egzotikus szenzációk jelentek meg.
  Natasha, hogy felvidítson, énekelte:
  - Szerelem és halál! Jó és gonosz! Mi szent, mi bűnös! Arra vagyunk hivatva, hogy megértsünk!
  A lány felkelt, lerázta magáról ezt a sok ragacsos szennyeződést és törmeléket.
  Natasha felmordult:
  - Ó, szarvakba kapod Hitlert!
  A leány őrnagy pedig egy sort lőtt a gyalogosokra, akik megpróbáltak támadni. Több körözéssel toborzott fegyveres elesett. Nataska megtörölte koszos arcát, szemei csíptek. A harcos kiköpött, és keresztet vetett.
  Ismét tüzet nyitottak gépfegyverekből, a fegyveresek kúsztak. A vörös hajú Angelica mezítláb is gránátot dobott. Az ajándék felugrott és eltalálta a nácikat. Tíz embert öltek meg.
  A vörös hajú ezt énekelte:
  - Sok jó van a világon, csak azt hó borítja!
  A lány pedig géppisztolyból tüzet nyitott, csak nem a kezét használta, hanem ügyes ujjait, mezítláb.
  Angelica pontosan lőtt és felüvöltött:
  -Találat! Találat! Újabb találat! Újabb ütés, és itt van... Hatalmas démon, Isten ajándéka, nagyot vág!
  A lány pedig a kezével üvegszilánkokat dobált. Megütötte a nácikat, és azt csipogta:
  - És azoknak, akik nem akarnak békében élni... Hara-kirivé tesszük!
  A japánok valóban megjelentek. Ezek a szűk szemű harcosok. Hát hogy ne csináljunk ilyen hara-kirit.
  Angelica a géppuska kapcsát kirakva csupasz ujjaival felkapta a gránátot, és a szamuráj felé hajította. Ajándékot kaptak, több megcsonkított japánt, akik különböző irányokba repültek.
  Angelica kinyújtotta a nyelvét, és azt suttogta:
  - Szuper harcos vagyok! És az ellenség megölte Hypert!
  A kínaiak, akiket a japánok az Égi Birodalom megszállt vidékein toboroztak, harcba szálltak. Kína harcosai félelem nélkül sétáltak, a lányok pedig, miután kirakták géppisztolyaikat, kénytelenek voltak hátrálni.
  Mirabella fém mezítláb gipsz- és üvegtöredékek. A többi lány is így tett. Nagyon nehéz lett.
  Megjelent a Shturmlev, egy erős gép sugárbombázóval. Itt van, mint a dolbanet - úgy tűnik, nem elég.
  Az első lövés eldördült... Szvetlanát, Angelicát és Olympiast egy robbanásszerű hullám lökte fel, akár egy óriási bálna szökőkútját. A lányok több tucat métert repültek, és mezítláb közvetlenül a tűzbe csaptak.
  Onnan a lányok leforrázva, megperzselve ugrottak ki. Csupasz talpukat a szénre csapták.
  Angelica bosszúsan felszisszent:
  - A bika előbb a fejsze alá kerül, aztán megsütik! És először megsütöttünk, aztán a fejsze alatt!
  És a komszomol lány nevetett! De aztán szomorú lett. Eszembe jutott, hogy a barátja fogságban van. A németek levetkőztették a fiatal lányt, és tüzet raktak a meztelen mellére. Olyan szörnyű fájdalom. A lány felsikoltott, és a finom bőr elszenesedett. Ezek a fasiszták nagyokosnak bizonyultak. Nem is kérdeztek, hanem tüzet raktak a fogoly mezítláb alatt. A komszomol tag végül nem bírta a kínzást, és fájdalmas sokk következtében meghalt.
  Angelica, erre emlékezve, forró parazsat csapott. Előtte az olimpia. Ennek a falusi lánynak lebarnult a bőre, és fújtatóval nem lehet elviselni. Miért nem egy szuperman lány? Olympias egy páncélökát lát, melynek kagylóját egy halott amerikai katona dobta le. Felveszi a lábával, a karjába dobja. És mindenhonnan ültetett.
  A lövedék repül és eltalálja a rákényszerített kínaiakat. Sok sikoly és nyögés. Holttestek tömege. És levágott végtagokat.
  Olypiada egy ősi dalt énekelt:
  - És a szamuráj a földre repült! Acél és tűz nyomása alatt!
  A lányok végre kifogytak a parázsból. Kecses, mezítlábuk megkapta.
  Szvetlana, mint a leggyengédebb közülük, megrándult és dörzsölte a csupasz talpát, próbálva enyhíteni a viszketést.
  Olimpia, aki kora gyermekkora óta mezítláb futott a hóban, nem figyelt ilyen apróságra.
  A hős lány ezt énekelte:
  - És képzeld, hogy belemerültünk a friss tejbe .. A jutalom olyan dolog, ami idővel jön!
  És a harcos a lábával elvitt egy töredezett és nagyon súlyos csempét. Csupasz, lányos ujjaival kitartóan fogva, megpörgette és az ellenség felé indította. Három kínai a halál jelenének áldozata lett, a fejüket összetörték.
  Angelica elégedett tekintettel mondta, és rálőtt az ellenségre:
  Klassz nők vagyunk!
  Svetlana, hogy kissé enyhítse a viszketést égett, vagy inkább megperzselt lábában, énekelte:
  - Vannak nők hazánkban,
  Amit vezetnek, tréfás repülő...
  Számukra a becsület értékesebb az életnél,
  Könnyű lesz megölni az ellenfelet!
  
  Arra születtek, hogy nyerjenek
  Rusz dicsőítése évszázadokon át!
  Végül is dédapáink -
  Nekik egyből sereget gyűjtött!
  Svetlana pedig a géppuskából firkált. És nagyon ügyesen csinálta. Hogy mindenki érezze - ez egy harcos Istentől! Ha nem a Mindenhatótól, akkor a Marsról biztosan!
  Natasha is lőtt. Mirabelával együtt kénytelenek voltak meghátrálni, és klipeket szedtek a halott amerikai katonákról. A lányok a hátukra estek és lábbal lőttek vissza - így sikerült jobban. És ügyesen csinálták. Kínai és afrikai csapatok keveréke nyomult a lányok felé. És a harcosok csapkodtak.
  Natasha énekelte:
  - A világ nem sakktábla...
  Mirabela felvette ezt a részt, és kiirtotta a sárga és fekete zsoldosokat.
  - És a számok nem kerek nullák!
  Natasha hozzátette a sárga és fekete sorhoz:
  - A gyötrelem támad ránk!
  Mirabela olyan pontossággal lőtt, mint egy Robin Hood, és csicseregte:
  - És a ló a tűzbe rohan!
  A lányok visszalőve visszavonultak az aknamező mögé. Kínai és afrikai harcosok futottak bele az ajándékokba. Elkezdtek aláásni, felugrottak, széttépték őket, és véres rendetlenség alakult ki.
  Több Panther-2 harckocsi jelent meg a távolban. Lövöldöznek, és félnek kiütni az orrukat. "Oroszlán" -2 előrelép, szikrát is köp. És itt van a "Rhino" lángszóró tank, nyáladzik, lángsugárral.
  De a legfélelmetesebb a Shturmlev. A rakétavetője nem túl gyors, de pokolian pusztító.
  Natasha azt suttogja:
  - Oroszok, oroszok - nem nyugodt sors! Nos, miért legyünk erősebbek - baj kell!
  Valóban, messze Oroszországtól harcolnak. De nyilvánvaló, hogy a Wehrmacht, miután meghódította az Egyesült Államokat, visszatér, hogy megszorítsa a Szovjetuniót. És az amerikai lányok olyan édesek és kedvesek.
  Nataska ismét szögez, ütéseitől tökök és fejek repkednek a lapátok alatt. A lány töredéket kap a lábára. A lábszáron vágás dagad. A szépség megrepedt a csontjában, és ciripelt:
  - Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas tekintete...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Az út, megvilágító kommunizmus!
  Ebben a pillanatban Olimpiada minden erejével gránátot dobott Shturmlevre. És a szovjet lányoknak végre szerencséjük volt. A páncélsapka visszaesett, a szovjet ajándék egyenesen a széles szájkosárba repült. Egy pillanatra minden megfagyott. Aztán hogyan robbant fel. Olyan volt, mint egy atombombát ledobni. A német tankok pedig különböző irányokba szóródtak szét.
  A nácik elfoglalták Torontót, és ősszel mégis behatolhattak az Egyesült Államok északi területére.
  Az amerikaiak lassan, de biztosan megadták magukat. Gyakran megadták magukat, és igyekeztek megtartani pozíciójukat.
  De a németek megverték őket szárazföldön és tengeren egyaránt.
  A németek már késő ősszel körülvették Philadelphiát. Nyerd meg egyik győzelmet a másik után, és ordíts, mint a pokol.
  Gerda a tank legénységével, mint mindig a csúcson. És fogát tátva, amerikai tankokat törve énekli:
  - A tigris karmai, az acél ereje,
  Kitörés...
  Látjuk, hogy a nácizmus adott,
  Dzsingisz kán Európájából!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan kell megnyomni a joystickot. És ismét lőni az amerikaiakra.
  Charlotte lő a következőre, és a pontos lövései. Magda pedig követte őt, Christinával.
  Philadelphia tehát elbukott. A németek haladnak előre, és télre elérték New Yorkot. És ott, hogyan fogják legyőzni az ellenséget. A TA-500-ról pedig tíz tonnás bombákat dobnak le.
  Truman miután a németek körülvették New Yorkot és Washington békét ajánlott. Válaszul a feltétel nélküli megadás követelése.
  Januárban a Washington elleni támadás következett. Német piramis tankok harcoltak.
  A támadás negyedik napján a helyőrség kapitulált. Öt nappal később pedig az Egyesült Államok kapitulált.
  Így ért véget a háború nyugaton... Pontosabban, majdnem véget ért. A németek tovább nyomultak, amíg el nem foglalták egész Latin-Amerikát...
  Még mindig fegyverszünet volt a Szovjetunióval. A Harmadik Birodalom megemésztette a zsákmányt, új hadosztályokat alakított ki. Sztálin még mindig a tönkrement gazdaságot helyreállította és erőt gyűjtött.
  A harckocsigyártás terén a Szovjetuniónak nem sikerült túl sok sikert, csak a T-54 járművet és kevés számú IS-4 harckocsit hozott létre. Hosszú ideig nem lehetett tisztességes autót szerezni. 1953. április 20-án pedig, kihasználva azt a tényt, hogy Sztálin március 5-én meghalt, Hitler ismét megtámadta a Szovjetuniót. Kísérlet történt a világ hegemóniájára.
  Sztálin nélkül a szovjet csapatok meglehetősen gyengén ellenálltak. És az erők egyenlőtlenek voltak. Ráadásul Japán és Türkiye is belépett a háborúba.
  Egy hónappal később német piramis tankok vették körül Moszkvát és elfoglalták a Kaukázust. És három hónappal később már az Urálban voltunk. Sajnos túl egyenlőtlen erők. Sőt, a Szovjetunió vezetésében is vannak nézeteltérések.
  Röviden, öt hónapos háború után a Szovjetuniót végül a Harmadik Birodalom és Japán megszállta.
  Továbbá úgy tűnt, hogy az emberiség végre megtalálta az egységet. De két szuperhatalom van a világon - a Harmadik Birodalom és Japán. Hitler pedig 1956. április 20-án újabb háborút indít. Megtámadja Japánt.
  A lányok pedig részt vesznek a csatában. Gerda egy boszorkány, aki szamurájokra támad.
  És lányok a Vörös Hadseregből. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olimpia, Svetlana, Augustine, Aurora. És tovább. Ezekben a lányokban közös: mezítláb és bikiniben harcolnak.
  És ezt nagyon hatékonyan teszik. Leverik Japánt... A német és a koalíciós klubok csapásai alatt a szamurájok elmenekülnek és visszavonulnak.
  Gerda és Charlotte együtt harcol egy piramis alakú tankon. A lányok rálőnek a japánokra, autókat törnek össze és énekelnek:
  - Szuper, szuper bajnokok vagyunk! És mi összetörjük az összes hibát!
  Gerda csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, leütött egy japán autót, és azt suttogta:
  - Én egy harcos vagyok, akinek számítógép van a fejemben!
  Charlotte is lőtt, levágta a szamuráj autóját és nyikorgott:
  - És a kíséretem, legyen a legfényesebb és legmenőbb!
  És azt is, hogyan fogja, és hogyan fogja megmutatni a nyelvét!
  A lányok elpusztítják Japánt... A szamurájok elveszítik kolóniáikat, hajóikat és tankjaikat.
  A japán technológia nem hasonlítható össze a némettel. A náciknak pedig több katonája van. Szóval nagyon sikeresek. A szamurájok pedig csak azt teszik, aminek örülnek és megmutatják a fogukat. Pontosabban szomorúak, de a fogaik még mindig feltárták a fogukat.
  Több hónapos harcok, és Kínát, Indokínát és más területeket visszafoglalták. A nácik Japánban szálltak partra.
  Ott kibontakozott a csata, és a nácik nukleáris fegyvereket használtak. És annyi pusztítás és pusztítás.
  Igen, a szamurájoknak nem volt szerencséjük! Egy ilyen klub alá estek. Teljes vége!
  És általában minden nagyon viccesnek tűnik.
  A szovjet lányok szamurájokat térdre állítanak, és megcsókolják a mezítlábukat.
  A szépségek emlékeznek, hogyan hagyták cserben a nácik. És nagyon klassz.
  Alenka és Natasha énekelnek:
  - A pusztítás szenvedély, bármilyen hatalom is legyen! A hatalom mindig is megitta valaki más vérét! Nos, a szeretet uralkodik a szívben!
  És azt is, hogyan fogják eltalálni a szamurájokat. És hogy nyomást gyakorolnak, és géppuskákkal fogják lekaszálni a sort.
  De Tokió már elesett... A háború hat hónapig tartott, és a Wehrmacht győzelmével ért véget.
  1957. január 1-jén pedig a németek megtámadták Törökországot, és azt is legyőzték. Ezt követően a világ összes többi országa bekerült a Harmadik Birodalomba.
  Az egységes birodalom kialakítása befejeződött. A németek már 1947-ben felrepültek az űrbe, majd 1958-ban, április 20-án landoltak a Holdon. Így kezdődött az űrtágulás korszaka. Hitler 1959-ben halt meg, két nappal a hetvenedik születésnapja előtt.
  Nem sokkal ez előtt népszavazást tartottak a monarchia létrehozásáról, és a Führernek sikerült kineveznie az örökösét. Egyikei lettek Hitler számos mesterséges megtermékenyítéssel megszerzett fiának.
  A fasiszta rezsim kegyetlen volt, de rendet hozott a Földön. Fokozatosan egyre többen kapták meg a birodalom állampolgárságát.
  A Föld a tervek szerint fejlődve, a tudomány vívmányait felhasználva fokozatosan megoldotta az éhezés, a járványok és a munkanélküliség problémáját.
  A születésszámot ellenőrizték, a bűnözést sikeresen felvették. 1974-ben emberek repültek a Marsra. Egy évvel később pedig a Vénuszra. 1979-ben a Merkúron. 1980-ban a Jupiter holdjaira. 1987-ben pedig leszálltak a legtávolabbi Plútó bolygóra. Volt űrkutatás.
  2000-ben Németország és az egész Föld császára, Harmadik Frigyes és Hitler fia megadta a Harmadik Birodalom állampolgárságát minden embernek a Földön. És bejelentették minden faj és nép formális egyenlőségét.
  2017-ben pedig megkezdődött az első csillagközi expedíció más világok felé.
  2019-ben Harmadik Frigyest meggyilkolták, és Ferenc lett az új császár. Uralkodása rövid volt. Két évvel később katonai puccs történt, és a Hitler-dinasztia végül megbukott. És a republikánusok hatalomra kerültek.
  Meghirdették a demokrácia és a többpártrendszer újjáéledését. A nácizmus fokozatosan kihalt.
  2030-ban az emberi állam legfőbb koordinátorának megválasztását kérte. Alenka, boszorkány harcos lett belőlük, aki már több mint száz éves volt. De a lány egyáltalán nem öregedett, és nem változott az évek során. Mindig izmos és fiatalos, friss és szép.
  Elrendelte minden Adolf Hitler emlékművének lerombolását és arcképeinek elégetését.
  Ezt követően Alenka folytatta terjeszkedését az űrbe... Száz éven át a galaxis felében telepedtek le az emberek.
  Aztán kitört a háború, a civilizáció fluort lélegzett. De ez nem olyan ijesztő. A fejlettebb technológiával rendelkező földlakók nyertek.
  És néhány évszázad után az egész galaxis már emberré vált, és számos szomszédos galaxis.
  És itt van még száz év, és felfedezték az időben való mozgás módját. És kivonni az embereket a múltból, mielőtt meghalnak. Ezután cserélje ki őket biomodellekre.
  Így Hitlert halála előtt eltávolították, és áthelyezték a jövőbe. Minden idők és népek legnagyobb diktátorának tárgyalása volt. Úgy döntöttek, hogy szörnyű bűnök elkövetésében bűnösnek találják, és egymilliárd év börtönre ítélik, mivel a halálbüntetés nem lehet humánus szupercivilizációban.
  Hitlert megfiatalították, tizenhárom éves fiúvá változtatták, és egy kolóniára küldték, ahol más náci bűnözőket is bebörtönöztek, akikből szintén gyerekek lettek.
  Ott tanultak, dolgoztak, rács mögött éltek.
  A jól viselkedőket megkönnyítették a fogva tartás körülményei: kirándulni vittek, pazar étkezést kaptak. A fiatal elítéltek jól éltek: külön zárkák gravitációs képalkotókkal, fürdőszoba és számítógép, edzőtermek és szabadidő.
  Igaz, kevés a szabadidő, és fizikailag is dolgoznom kellett - munkaterápia bűnözőknek. De ez nem ijesztő a fiatal testekben.
  Adolf Hitler fiú volt, és nem nőtt fel. Ugyanakkor fizikailag egészségesen remekül éreztem magam, kiváló asztal. A foglyokat is megilletik emberi jogok.
  Az egykori Führert időről időre a jó viselkedés miatt csillaghajókra vitték, és megengedték, hogy más világokat látogassanak meg.
  Idővel a foglalkozási terápia csökkent, a szórakozásra és a játékokra fordított idő pedig megnőtt.
  Évszázadok teltek el. Az emberiség elterjedt az univerzumban. Aztán végül amnesztia következett, és a Führert elengedték. Egyáltalán nem szenvedett, ellentétben sok áldozatával. Éppen most kezdődött egy új nagy háború egy másik univerzum pillangóinak civilizációjával, és az egykori Führer önként jelentkezett a hadseregbe. És a bájos Gerda lett felette a parancsnok, aki, mint az emberi, egyetemes birodalom minden lakója, halhatatlan és örökké fiatal volt.
  
  
  SHELEPIN FŐTITKÁR
  A történet kissé megváltozott, és Leonyid Iljics Brezsnyev elleni kísérlet 1965-ben történt, és sikeresnek bizonyult. A KGB fiatal elnöke, Shelepin főtitkár lett. Míg Koszigin miniszterelnök maradt. Shelepin hozzálátott, hogy meghúzza a csavarokat és rendet rakjon. Meghosszabbították a munkanapot, szigorúbb büntetéseket vezettek be, köztük börtönbüntetést a munkából való késésért és a munkaügyi normák be nem tartásáért.
  Sztálint rehabilitálták, és helyreállították a személyi kultuszát. És még sok más példa a csavarhúzásra. A részegség elleni küzdelem és a Kosygin-reform.
  Aztán az árreform.
  A Szovjetunió Brezsnyev alatt még gyorsabban fejlődött, mint a valós történelemben, és Shelepin a piacgazdaság elemeit és a kemény sztálini ostort ötvözve jelentős eredményeket ért el. Emellett a csökkenő születési arányra való tekintettel Shelepin drákói adót vezetett be a legényekre, a gyermektelen családokra és az egygyermekes családokra. Az abortuszt betiltották, a fogamzásgátlókat pedig gyakorlatilag nem adták el.
  Emelkedtek a gyermekellátások.
  Ez magasabb születési rátához is vezetett, különösen a Szovjetunió orosz régióiban. A népességnövekedés sokkal nagyobb volt, mint a valós történelemben.
  Shelepin katonai potenciált is kiépített, megelőzve az Egyesült Államokat az atomenergiában, és igen, a hagyományos fegyverek terén is. És ott volt még Vietnam is... Az USA tekintélye a világban visszaesett, kolosszális nehézségek adódtak az országon belül.
  Megkezdődött az enyhülés politikája... Gyorsabb gazdasági növekedés kísérte a Szovjetunióban. Shelepin kemény vezetése jobb megtérülést hozott, mint Brezsnyev lomha stílusa. És a lakosság egyre gyorsabban nőtt...
  A Szovjetunió egyre aktívabban behatolt Afrikába, és 1979-ben csapatokat küldött Afganisztánba.
  Az 1980-as moszkvai olimpia pedig óriási diadal volt! Több mint százötven szovjet olimpikon kapott aranyat.
  Aztán megtámadta a szovjet hadsereg, és Irán, ahol Homeni átvette a hatalmat.
  Elég gyorsan legyőzték az irániakat, de az igazság némi veszteséget szenvedett.
  Irán egy része a Szovjetunió része lett. Bárhol is éltek azerbajdzsánok, csatlakoztak Azerbajdzsánhoz. Türkmenisztán kapott egy részt, és a kurdok szovjet szocialista köztársasággá váltak a népszavazás terén.
  A Szovjetunió 1945 óta először terjesztette ki határait. Irán egy része iraki lett, Szaddám Huszein pedig csatlakozott a Varsói Szerződéshez.
  Ezután Afganisztán északi része üzbégekkel és tádzsikokkal belépett a Szovjetunióba.
  Aztán volt egy háború Pakisztánnal - a Szovjetunióval és Indiával. Nagy terület elfoglalása következett.
  Néhány évvel később népszavazást tartottak, és Pakisztán, valamint Irán déli része és Afganisztán a Szovjetunió része lett.
  Polgárháború tört ki Jugoszláviában, és szovjet csapatok is megszállták, majd Albánia. Ezt követően ezek az országok is beléptek a Varsói Szerződésbe.
  Az Egyesült Államok válságban volt, különösen Reagan idején. Elmúltak a feketék és más színes bőrűek tömeges nyugtalansága. A gazdaság tovább zuhant.
  A Szovjetunióban még 1977-ben új alkotmányt fogadtak el, amely a Szovjetunió elnöki posztja személyében tekintélyelvűbbé tette az államformát. A köztársaságoknak az Unióból való kiválása pedig tilos.
  1988-ban pedig megtartották a szovjet birodalom történetének első elnökválasztását!
  Természetesen Shelepin megnyerte őket ... Majdnem száz százalékot nyerve. A Szovjetunió elérte a fejlődés csúcsát. 1990-ben az iraki csapatok elfoglalták Kuvaitot, Szaúd-Arábiát, Bruneit, az Egyesült Arab Emírségeket, Ománt ...
  Az olaj ára az egekbe szökött...
  A válság kiéleződött az Egyesült Államokban. Az új Bush elnök szó szerint megtántorodott a sors csapásai alatt. A feketék fellázadtak... És Bill Clinton 1992-es megválasztása után az Egyesült Államok teljesen kettészakadt...
  Kitört a polgárháború és egy mészárlás.
  1993-ban Shelepin ismét megnyerte a Szovjetunió elnökválasztását.
  1995-ben a szovjet csapatok elfoglalták Alaszkát, és egy hónappal később népszavazást tartottak ott a Szovjetunióhoz való csatlakozásról ...
  Így egy másik álom testesült meg a valóságban - természetesen visszatérni Oroszországba, ostobán eladta Alaszkát.
  Úgy tűnt, minden a tervek szerint halad... 1997-ben a szovjet csapatok elfoglalták Finnországot, és ott népszavazást tartottak a Szovjetunióba való felvételről. Így egy újabb szovjet köztársaságot szerveztek.
  Bár durva volt!
  További harcok folytak Szaúd-Arábiában, amikor az iszlamista lázadás kitört, de gyorsan leverték őket.
  1998-ban Shelepint harmadik ciklusra is megválasztották.
  A Szovjetunió megtámadta Törökországot, különösen a NATO összeomlása óta. És felvette a csapatába.
  2000-ben végül Shelepin, aki hosszú és eseménydús életet élt, 35 évig uralkodott a Szovjetunióban - megverve Sztálin korábbi eredményét, meghalt.
  A hatalmi rendszer meglehetősen stabil és tekintélyelvű volt. Az alelnök az új választásokig örökölte a jogköröket. És Gennagyij Zjuganov lett belőlük. Aki jó hardveres karriert csinált.
  A Szovjetunió egy ideig nem hajtott végre lefoglalásokat... A válság után Európa maga is csatlakozott a KGST-hez és a Varsói Szerződéshez.
  A Kínával való kapcsolatok azonban megromlottak. A rivalizálás erősödött.
  Magában a Szovjetunióban a demográfiai politikának köszönhetően a születési ráta nagyon magas maradt. Ez azonban túlnépesedéshez és élelmiszerhiányhoz vezetett.
  A tervgazdaságból mindig hiány volt. S bár az iparban a technológia fejlődése és az új gyárak építése lehetővé tette az áruhiány valahogy kezelését, a mezőgazdaságban sokkal nehezebb kényszerrel és traktorokkal növelni a mennyiségeket. Nem olyan egyszerű felemelni a mezőgazdaságot.
  A 2003-as választásokon Zjuganovot választották meg - kilencvenkilenc százalékkal és lófarokkal. De voltak gondok... Főleg az étellel.
  És nincs hol vásárolni - Európa szocialista lett, az Egyesült Államokat polgárháború nyeli el. Brazíliában és Argentínában nem nagyon lehet kapni. Természetesen problémák.
  A Szovjetunió kis élelmiszerválságba került. Ami hamarosan krónikus jelleget öltött, de 2008-ban Zjuganovot ismét elnökké választották. A diktátor helyzete stabilnak bizonyult. De az élelmiszerhiány súlyosabbá vált... 2011-ben a Szovjetunióban csökkentették a gyermek után járó juttatásokat, és ismét legalizálták az abortuszt.
  Nagyon magas születési aránnyal kezdtek küzdeni, különösen a Szovjetunió muszlim régióiban. Ugyanakkor a szovjet katonai gépezet Afrikában harcolt, és kiszorította az Égi Birodalmat Indokínából. 2013-ban Zjuganovot ismét újraválasztották.
  De ezúttal valamivel alacsonyabb volt az arány. A Szovjetunión belül felerősödött a demokráciára való törekvés. Az emberek több szabadságot akartak. Zjuganov azt javasolta:
  - Oldjunk meg pár bulit!
  És valóban még kettő regisztrált: LDPSS és SDPSS. Elkezdték játszani a demokrácia látszatát. Zjuganov egy kicsit nagyobb szabadságot adott a médiának.
  A 2018-as választásokon két jelölt küzdött Zjuganov ellen: Ksenia Sobchak és Vlagyimir Zsirinovszkij. A választásokat első alkalommal tartották alternatív alapon. És váratlanul Zjuganov kis híján alulmaradt a fiatal Kszenja Szobcsak ellen - aki a szavazatok huszonkilenc százalékát szerezte meg -, ami kis híján a második fordulót okozta.
  Ezek után mindenki meg volt győződve arról, hogy a Szovjetunióban demokrácia van. Meztelen lányok és véres akciófilmek jelentek meg a televízió képernyőjén.
  A külpolitikában a kapcsolatok súlyosbodtak a Szovjetunió egyetlen igazi versenytársával - Kínával. És micsoda két madár nem tud kijönni egy bolygón!
  Az Egyesült Államok mélyen hanyatlóban van, és nem tud kiemelkedő szerepet játszani. Alaszka pedig szovjet. Minden annyira le van lógva...
  A Szovjetunióban még mindig hiány és élelmiszerválság van, bár a hadiipari komplexum nagyon jól működik.
  És most, 2023-ban új elnökválasztások zajlanak Oroszországban... Még demokratikusabbak, és váratlanul megnyerik a bokszvilágbajnokot, Szergej Kovaljovot. De ez egy másik történet!
  
  
  
  
  
  
  ZJUGANOV OROSZORSZÁG ELNÖKE
  A történelem alternatív fejlődésének egyik lehetőségében, az 1996-os választásokon nem Lebed szerezte meg a harmadik helyet, hanem Vlagyimir Zsirinovszkij. Nos, elvileg a valós történelemben mindenki ezt várta.
  Ki gondolta volna a Lebed vezette KRO parlamenti választási kudarca után, hogy ilyen erősen szerepel majd az oroszországi elnökválasztáson? Zsirinovszkij azonban a kiélezett verseny körülményei között a második helyet szerezte meg, és legalább tíz százaléka volt. Tehát... Minden győzelemben és vereségben benne van a véletlen és a szerencse is.
  Mint Zelenszkij diadala Ukrajnában, Lukasenko Fehéroroszországban és Putyin Oroszországban. Mint maga Zsirinovszkij sikere 1993-ban.
  De itt kellett, és Lebed szerencséje alatt. Ráadásul Zsirinovszkij határozottan felszólalt a televíziós vitákon, Jelcin felakasztásával fenyegetőzött, és azt mondta, hogy a Duma csak neki engedelmeskedik. És meglehetősen kedvezően hasonlította össze magát Hitlerrel - emlékeztetve ennek a nagy diktátornak az eredményeire!
  Hogy hét év alatt két és félszeresére nőtt a gazdaság, megszűnt a munkanélküliség, másfélszeresére nőtt a születések száma. A bűnözés háromszorosára csökkent. És ez így lesz Zsirinovszkij alatt! Ami minden mást illeti, Zsirinovszkij nem fog népirtást szervezni és nem fog harcolni az Egyesült Államokkal! A nukleáris fegyverek pedig megvédenek minden agressziótól!
  Minden sikerült, Zsirinovszkij tizenöt százalékot ért el, és nagy különbséggel megszerezte a harmadik helyet.
  Jelcin pánik soraiban pedig: rosszul számított. Mit kell tenni? Zsirinovszkijt igyekeztek maguk mellé állítani. De a kommunisták sokkal többet ígértek Vlagyimir Volfovicsnak: személyesen neki a Biztonsági Tanács titkári posztját és az elnök asszisztensét katonai kérdésekben, valamint további öt posztot a kormányban. Beleértve Mitrofanov külügyminiszterét és Abalcev belügyminiszteri posztját.
  Jelcin persze nem ígérhetett ennyit. Túl sok bejegyzés már ki van fizetve.
  Jelcin csapatába csak az ötödik helyet szerző Lebed kapott meghívást, de Javlinszkij mindkét elnökjelölt ellen volt.
  És akkor Jelcin szívrohamot kapott a túlterhelt lelki nyugtalanság miatt. Nincs erő felállni és puccsot végrehajtani.
  Röviden: Zjuganov megnyerte a második fordulót, és hatalomváltás történt. A beiktatás pedig egybeesett azzal, hogy a csecsenek megrohanták a köztársaság fővárosát, Groznijt.
  Ekkor azonban a fegyveresek csapdába estek. A legtöbbjük megsemmisült a Groznij elleni támadás során. Ezt követően a fegyveresek Jandarbijev vezetésével ismét kegyelmet kértek. De Zsirinovszkij ragaszkodott a háború folytatásához. És Zjuganov jóváhagyta. A gerillaháború több évig folytatódott, de aztán a terroristák fokozatosan elfogytak. Oroszországban a kommunisták alatt felemelkedés kezdődött, a gazdaság gyorsan fejlődni kezdett.
  A tervezett módszerek és piaci elemek kombinációja lenyűgöző eredményeket hozott. És a gazdaság gyorsan növekedett. Zjuganovot könnyedén megválasztották egy újabb ciklusra, majd módosította az alkotmányt, ami lehetővé tette számára, hogy korlátlan számú elnökválasztáson induljon. Ezt a népszavazás is megerősítette. 2004-ben pedig Zsirinovszkijt letartóztatták, pártját pedig betiltották. Zjuganov lecsapott politikai ellenfeleire. A Nyugattal való viszony meglehetősen feszült. 2014-ben pedig Oroszország elfoglalta a Krímet is. Ennek eredményeként kiújult a hidegháború . Oroszország pedig szankciók alá került. De Zyuganov szerepelt Oroszország és Délkelet-Ukrajna összetételében. És kiterjesztette a birodalmat. Mi okozta az ütközéseket. Trump hatalomra kerülése után a helyzet még bonyolultabbá vált. Oroszország háborút viselt Szíriában, és bázist hozott létre Venezuelában. A helyzet az atomháború küszöbén állt. Aztán a Nyugat a kommunisták hatalomból való megdöntésének lehetőségét javasolta.
  Zjuganov egyszerű eltávolítása azonban kevéssé használ. Be kell raknod az embered. És akkor Natasha Sokolovát javasolták a 2020-as elnökválasztásra!
  Natasha Sokolovskaya olyan lány, hogy képes legyőzni bármely ellenfelet. És soha ne add fel. Hogy valami öreg Zjuganov ellene van. Aki egyértelműen beteg, és huszonöt éve ugyanazt mondja.
  És itt az intrika. Ráadásul Natasha negyven évvel fiatalabb Zjuganovnál és nagyon szép!
  Az orosz gazdaság pedig ismét válságban van, és rengeteg felesleges árut gyártanak. Natasha harcosként az Orosz Föderáció hőse is. Természetesen felveheti a versenyt az öreg, beteg, fáradt diktátorral. Ráadásul Zjuganov túlságosan konzervatív lett, és annyira megszorította a magánkereskedőt, hogy sok mindenből hiány volt. Főleg, amikor a magánkereskedelmet felverték. Még az olaj és a szappan is ritkaságszámba ment, számos termékhez újra megjelentek a kuponok. Az idősödő Zjuganov egyre inkább a kapitalizmus heves ellenségévé vált.
  És több szocializmust követelt!
  Natasha Sokolovskaya megígérte, hogy alacsony árakon, versenyen és magántulajdon mellett visszaadja az árubőséget. És általában, hogy visszatérjen a valódi demokrácia, beleértve a baba átadását! Mi a helyzet az emberekkel, akik belefáradtak a cenzúra zsarnokságának hiányába, és amelyet a média irányít, mindezt hevesen támogatták. Natasha pedig könnyedén összegyűjtött kétmillió aláírást! Harcba vonult a következő jelszóval: "Légy szabad és gazdagodj!"
  A lány nagyon harcias volt, csak bikiniben és mezítláb érkezett a ralira.
  A csupasz sarkúval pislákoló szépség csicseregte:
  - Távolítsuk el a komisszárokat a gyárakból! Minden gyár a munkásoké! És földet a parasztoknak!
  És nagyon gömbölyű lány! És az izmai olyanok, mint az öntött acél.
  És hogyan kell énekelni;
  Én vagyok a béke és a háború sólyma
  A legfényesebb csillag alatt születtem...
  A haza hűséges fiai -
  Szerelem - nagyszerű, igazi!
  
  Egy gyönyörű világot fogunk teremteni
  Amiben most lesz a boldogság...
  Ragyogjon a Kerub Nap
  Szent, magasztos Oroszország!
  
  El fogjuk érni az álmainkat
  Nem lesz szebb az univerzumban!
  Emeld fel a kardos fiút és te
  Legyen a boldogság a helyed!
  
  És a szépség az univerzumban
  Itt az ideje, hogy ragyogjak nagy Hazámért!
  Pedig a lány mezítláb fut
  Hamarosan a kommunizmusban élünk!
  
  A magas hegyek szépségének fensége,
  És arany sztyeppék illatos szőnyeggel!
  Ki fogjuk söpörni az almot az univerzumból
  Hidd el, hogy nem fogja megbánni az életet!
  
  És minden rendben lesz a világon,
  A kommunizmus mindenhol győzni fog!
  Aki véső kezében van a szívben,
  Aki szereti a géppuskát és a golyókat!
  
  Amit teszünk, az örökre megmarad
  Építsünk városokat, viccelődve a Marson!
  A szlávok végül is rettenetesen nagy a hatalom -
  Azt fogjuk mondani a világ népeinek - helló!
  
  A kiömlő vér a vetésre való,
  Amihez a szerelem magvai nőnek!
  Legyen jó a holdalattiban mindenkinek,
  Ha nem csak papagájlovag lennél!
  Az ilyen dalok után mezítláb lehet táncolni, ugrálni, ugrálni. És a lány általában csodálatos és szuper osztály! Csupasz lábujjakkal feltépte Zjuganov portréját.
  A kommunisták ordítanak, a nép pedig örül: mindenki változást akar! És a gazdaságban, a politikában és több demokráciában.
  Hogy a médiában csúfolhassanak diktátorokat és pénzügyi ászokat. A kommunista pártot is gyűlölték az emberek. Nosztalgiával emlékeztek a jelcini időkre, amikor a boltok tele voltak áruval, meztelen nőket és érdekes politikai műsorokat vetítettek a televízióban. Szóval jó volt!
  Sokan emlékeztek az érdekes politikára és a viharos parlamentre. Nem úgy, mint most - amikor csak kommunisták vannak a Dumában és állandóan rá szavaznak!
  Mindenkinek elege volt Zjuganovból, és az egyre rosszabbul élő emberek változást akartak!
  A gyönyörű Natasha Sokolova ezt ígérte! Hogy lesznek változások és új eredmények. Hogy az oroszok nemcsak elsőként repülnek a Marsra, hanem jobban is fognak élni, mint az USA-ban. És hogy hegyeket fog mozgatni! És a hegyek elolvadnak és az erdők égni fognak!
  De a választási kampány már zajlik. A lány lendületet vesz. És még nyikorog is:
  - Olyan leszek, mint Gagarin! És aranyhegyeket ígér!
  És hogyan kezd ugrani. Röviden: a választások véget értek, és Natasa Szokolovskaya lett az új elnök!
  Zjuganov szívrohamot kapott! Natasha pedig azt javasolta:
  - Hozzunk létre egy államot Amerikával!
  És népszavazásokat tartottak, és közös birodalom jött létre!
  Itt a mese véget ér, és aki hallgatta, jó!
  ALEXEY NIKOLAJEVICS CÁR - A NAGY
  Egy másik mesterséges intelligencia, amikor 1905. január 5-én merényletet követtek el II. Miklós cár ellen. És csak néhány centiméter nem volt elég ahhoz, hogy a császárt eltalálja a baklövés. De ha csak egy kicsit is... A cár meghalt, és névleg fia, Alekszej Nyikolajevics Romanov lett az uralkodó. Nyikolaj Alekszandrovics Romanovot pedig régensnek nevezték ki alatta. Rendkívüli elméjű, kemény és erős akaratú ember.
  Az új császár első lépései az voltak, hogy Kuropatkin helyére Bruszilovot, Rozsgyesztvenszkijt pedig Nebogatovra cserélje.
  Oroszország helyzete a Japánnal vívott háborúban nehéz volt. Port Arthur már elesett. De az erők még mindig jelentősek Mandzsúriában. Ráadásul az orosz csapatok minősége nőtt az Oroszország európai részéből válogatott ezredek érkezésével.
  A japánok pedig éppen ellenkezőleg, a legjobb ezredeiket tették le a korábbi csatákban és Port Arthur közelében.
  Tehát Kuropatkinnak minden esélye megvolt a mukendi csatában. Csak maga Kuropatkin volt jelentéktelen parancsnok.
  De Bruszilov, ez tényleg egy nagy katonai tehetség. És készen áll a közel azonos erejű ellenséggel való harcra. És az orosz katonák puskája jobb, mint a japáné, és maguk a csapatok is jobbak lesznek.
  Bruszilov jól felkészült a csatára. Befedte a széleket, védekezésbe került. És megerősödött. A csatára egyszerű volt a terve: lekoptatni a japánokat védekezésben, majd ha elfogy a gőzük, egy ellentámadással megoldani a dolgot.
  Bruszilov természetesen stratéga, de Kuropatkin nem.
  A csata pedig februárban kezdődött és két hétig tartott. Többek között Bruszilovnak volt know-how-ja, egy egész zászlóalj gyönyörű lányokkal. Sietve beszervezték egyedülállókból és fiatal szépségekből, egy hónapig kiképezték, és csatába vetették.
  A legérdekesebb az volt, hogy minden lány mezítláb volt. Ez erőt adott nekik a Földanyától, és sebezhetetlenné tette őket a golyókkal és a lövedékekkel szemben.
  A lányokat Anastasia Orlova és négy asszisztense irányította: Natasha, Zoya, Augustina és Svetlana.
  Miután felvették a védelmet és kihúzták a lövészárkokat, a lányok várják a japánokat ... És most a szamurájok vastag láncokban másznak. A tüzérség tüzelni kezd.
  A lányok pedig kezükbe vették a Mosin puskát. És lőjünk messziről a japánokra.
  Jól irányzó harcosok, sok közülük szibériai vadász. Február ellenére csupasz lábbal harcolnak, rövid szoknyában és nyitott hasban.
  Lövéseket adnak le és énekelnek magukban:
  - Oroszország évszázadok óta szentként volt híres,
  A mi nagy királyunk egyszerűen Alekszej,
  Méltó fia vagy, ismerd Nicholas-t,
  És a szív még inkább igaz az elméhez!
  A női harcosok pontosan lőnek, és távolról kiütik a japánokat.
  Palit Anastasia és azt mondja:
  - A szülőföldnek csodálatos álom!
  Aztán Natasha lő, kiüti a japánt és felkiált:
  - Szent Ruszunkért!
  Palit Zoya, leüti az ellenséget, és sziszegve:
  - Nem, az ellenségnek van esélye!
  Pontosan lő, Augustina pedig:
  - A jövő nemzedékeinek!
  Lupit és Svetlana leüt két japánt:
  - Szent nevekre!
  Harcosok, az biztos: nagyon klassz!
  A japánok pedig súlyos veszteségekkel kúsznak felfelé. Bár egyre közelebb kerülnek. De a lányok pontosan és megállás nélkül tüzelnek. Lőj és lőj. Lőj és lőj. És nem adják fel. És amikor a szamuráj nagyon közel ért, a lányok mezítláb gránátot kezdtek dobálni. És bizonyítják rugalmatlanságukat.
  És mezítláb gyilkos fegyvereket dob a szamurájokra. És most a japánok elvékonyítják a redoubokat. Gyengíti az impulzusukat. És már a közeledésben a harcosok szablyákkal és szuronyokkal találkoznak velük. Fejezd be az utolsó szamurájt.
  És nagyon lelkes tekintettel énekelnek.
  Miután kimerítették a japánokat a védekezésben, az orosz csapatok Bruszilov vezetésével döntő offenzívát indítottak és délre űzték a japánokat. Bruszilov, aki furcsa volt Kuropatkintól, határozottan cselekedett, és megállás nélkül hajtotta a szamurájokat. És azonnal sikerült elfoglalnia Port Arthurt, közvetlenül az ellenség vállán.
  A mezítlábas lány sas zászlóalja, Anastasia Orlova berontott a városba.
  Port Arthur körül száguldottak, és csupasz lábujjakkal lőtték és dobták gránátokat az ellenségre.
  És szablyákkal szétverték a japánokat. És mit gondoltak arról, hogy hazaárulással vették el Port Arthurt? És itt az ördög kettő! Az orosz katonák visszafoglalják ezt a várost.
  És ha a nőink verekednek! Ez általában azt jelenti, hogy nem fognak leszállni!
  És levágták a japánokat.
  A foglyok pedig kénytelenek letérdelni és megcsókolni a nők csupasz, poros talpát.
  Azok engedelmesen válnak, és még szeretik is.
  Natasha, az egyik szamuráj nem csak a nyelvével nyalta meg a talpát, de fel is emelkedett. A lány megengedte neki, hogy nyelvével feldolgozza a nőiesség gyémántját.
  Aztán egészen úgy dorombolt, mint egy macska.
  A harcosok nagyszerű munkát végeztek. És most a fogolyoszlopokat hajtják. Hová lett Japán morálja?
  Port Arthur elesett. Aztán Bruszilov orosz hadserege Koreába költözött.
  És Anasztázia zászlóalja előreszalad. Útközben megragadják a szamurájokat, a lányok pedig térdre állítják őket.
  És megcsókolják poros sarkukat és lebarnult lábszárukat.
  Harc harcosok. És vicces.
  Anasztázia, aki csupasz lábujjával ugrált és korongokat dobált, megkérdezte Natasától:
  Jó-e harcolni?
  A szőke lány őszintén válaszolt:
  - Lesz ez még így se?
  Anastasia kacsintott.
  - És amikor a nyelv a punciban olyan?
  Natasha őszintén válaszolt:
  - Egyszerűen szuper!
  Itt összetörtek egy másik japán zászlóaljat. Összegyűjtötték a foglyokat.
  Utána tisztességes szilvát csináltak az orrukra a mezítláb ujjaival!
  A lányok pedig szétverik a szamurájokat és Bruszilov seregét, minden megy tovább és tovább, és felteker.
  Itt az orosz hadsereg elérte Korea déli részét. És meghódította a félszigetet.
  Az orosz osztag egy részét elsüllyesztették Port Arthurban. És az orosz mérnökök elkezdték hajókat emelni és helyreállítani.
  A szamurájok szárazföldi teljes veresége ellenére a háború továbbra is folytatódott. A tengeren a japánok erősebbek voltak. De aztán jött Nebogatov. Útközben ügyesebben vezette a századot Port Arthurba. És most az orosz armada megerősödött. Ide is indult egy század a Fekete-tenger felől.
  Nebogatov erőben alacsonyabb volt a japánoknál, de nem túlzottan. A valóságban az orosz hajók minősége nem rosszabb. Közülük többnek kisebb a száma. De a kagylók páncéltörőbbek.
  Nebogatov tengerre szállt. Harcát adott Togónak. De kiderült, hogy messze nem minden orosz lövedék robban fel - a puskapor nyers! A páratartalom megemelkedett.
  De Nebogatov időben visszafordította a századot Port Arthurhoz, és egyetlen hajót sem veszített el.
  Időt kellett töltenem a kagylók cseréjével és az erők feltöltésével. Amíg a század el nem jön a Fekete-tenger felől.
  A háború elhúzódott, mint annak költségei. Mindkét fél meg akart békülni. De a japánok még mindig uralják a tengert.
  De most kicserélték a lövedékeket, és felhozták a Fekete-tengeri Flottát. És ugyanakkor mezítlábas lányok is felhúzták magukat.
  És a hajó a lányokkal teljes sebességgel harcba szállt. Mezítláb, bikinis lányok felugrottak és köröztek a fegyverek körül. Rámutattak a fegyverükre és lőttek.
  A szépségek tüzeltek, a német hajókat pedig levágták. Vad dühvel tették. A női harcosok nagyon szexiek és izmosak voltak. Semmi sem hasonlítható hozzájuk. A japánok nem jók az ilyen lányokkal harcolni.
  És a lövedékek által lelőtt csövek hullanak.
  A harcosok pedig magukhoz ugranak, és sikoltoznak:
  - Szuper osztályos lányok vagyunk!
  És mutass nyelveket! És lelövik magukat, nem adnak ravaszt a szamurájnak. Agresszíven reagálnak. De választ kapnak a szépségektől. Egy japán cirkáló már süllyed. A lányok pedig felpattannak és mezítláb rázzák. Olyan nagy tolvajok. Amit semmi sem állít meg.
  A harcosok harcolnak és ugrálnak. És szamuráj kagylókat hoznak le. És mégis visítoznak.
  Natasha kiált:
  - Nagy Alekszej cár! Nagyon bölcs lesz!
  Zoya vigyorogva és tüzelve hozzátette:
  Ő a legbölcsebb a világon! Nagyon furcsa lesz!
  Itt Augustine, aki a japánokra lövöldözött, ezt énekelte:
  - A legtöbb bölcs lesz!
  Aztán Svetlana lőtt, legyűrte az ellenséget, és morgott:
  - Alexey király!
  Anastasia lőtt, és azt mondta:
  - A Szent Ruszért!
  És lupanet is! A lányok elképesztően menők. És a szamurájokat chipsre csépelni!
  És most a japán csatahajót elsüllyesztették. És a szamuráj nagyon néma lett.
  A lányok pedig szinte meztelenül és mezítláb rohangálnak. És villognak gyönyörű lábaikkal. Általában csodálatos tolvajok.
  És ők néznek ki a legegészségesebben és legbarnábban.
  A szamurájok könyörögnek magukért...
  Egy másik tatu is támad. Nagyon hasznos a togói flotta számára, nagyon szoros. És a fekete-tengeri hajók megérkeztek. Dobj egy lövedéket az ellenségre.
  Itt Natasha és Zoya hozott egy tizenkét hüvelykes fegyvert. És hogyan lőnek vad őrjöngéssel. És a csatahajó egy ütést fog kapni, és még ketté is válik.
  Nataska és Zoja felpattannak, mezítláb rázzanak, és ordítanak:
  - Boszorkányok vagyunk és szebbnél szebb szépségek és nem!
  A lányok pedig mutogatják a nyelvüket. És mennyire elbaszott, ami nagyon fájdalmassá válik.
  Itt lőttek Togo hajójára, a páncélja szétrobbant, mintha acél forrna.
  És így a hajó vette és elsüllyedt.
  Natasha és Zoya énekelték:
  - Rus nevetett, sírt és énekelt! Ezért ő a Szent Rusz!
  És megint a lányok veszik és ugrálnak!
  És akkor Augustine-t és Svetlanát úgy csapják le, mint egy tizenkét hüvelykes fegyvert. Tehát a hajó elszáll Togóból, szétválik és elsüllyed!
  A lányok mutogatják az orrukat. Ezt kapták el Togótól. És kényszerítették a gyönyörű lányokat, hogy csókolják meg csupasz, cizellált lábukat. Togo csupasz sarkukra csapta a harcosokat, és megnyalta az ajkát. Nyilván tetszett neki...
  Hát a lányok szuperek!
  És általában a legmagasabb osztályú cipó! És kacsintgatnak az ellenségre, azt mondják, nem bánjuk, és csináljunk valami komolyabbat!
  A japán flotta elsüllyedt. Bruszilov és csapata pedig Japánban kezdett leszállni.
  Tehát Oroszországnak még egy nagy tartománya lesz a szigeteken. És maga az orosz uralkodó is japán mikadó lesz.
  Ugyanakkor a Felkelő Nap országából származó fenyegetés örökre megszűnik. A cári hadsereg pedig harcias és bátor katonákkal fog feltöltődni.
  Tehát megvolt az oka annak, hogy Japánt teljesen meghódítsa. És a csapatokat átszállították a metropoliszba.
  A lányok és zászlóaljuk a szárazföldön harcba szálltak a szamurájokkal. A lányok mezítláb jól irányzott lövésekkel, szablyákkal és gránátdobásokkal találkoztak a szamurájokkal.
  A gyönyörű Nataska mezítláb dobott egy citromot, és nyikorgott:
  - A királyért és a hazáért!
  És lőtt a japánokra.
  A pompás Zoya csupasz lábujjával gránátot is dobott, és nyikorgott:
  - Az elsőként nevezett rusznak!
  És a szamurájt is leszögezte.
  Itt a vörös hajú Ágoston dörömbölt és nyikorgott:
  - Dicsőség az anyakirálynőnek!
  És áttörte az ellenséget is.
  Anasztázia is robbantott, mezítláb egy egész hordó robbanóanyagot indított, és messzire szórta a japánokat:
  - A Nagy Orosz Birodalom dicsősége!
  És Svetlana csapott. Elsöpörte a japánokat, és csupasz sarkával megadta magát a pusztító citromnak.
  Tüdejénél fogva felkiáltott:
  - Új határokért!
  Natasha odaszegezte a japánt, és nyikorgott:
  - Az örök Ruszért!
  És rávágott a szamurájra is:
  Kiváló Zoya elvette, megütötte a japánt. Mezítláb gránátot dobott az ellenségre, és nyikorgott:
  - Egyetlen és oszthatatlan cári birodalomért!
  És a lány füttyentett. Nyilvánvaló volt, hogy a tinédzser sokkal nagyobb lett, a mellkasa magas, a dereka keskeny, a csípője húsos. Már felnőtt, izmos, egészséges és erős nő alakja volt. És az arc olyan fiatal. A lány nehezen fojtotta el a szerelmi vágyat. Hadd simogatják csak. Egy másik lánnyal pedig jobb, legalább nem fogja megfosztani a szüzességétől.
  Cool Zoya nagyon ügyesen mezítláb dobja gránátokat a japánokra. És nagyon sikeresen működik.
  Augustina nagyon vörös és nagyon szép is. És általában az ilyen lányok a zászlóaljban csodálatosak, csak a legnagyobb élvezet.
  Ágoston mezítláb gránátot hajít, és csipog:
  - Legyen híres Nagy-Oroszország!
  És azt is, hogyan forog.
  Hát lányok, hát szépségek!
  Rides és Anastasia. Egy ilyen lány nagy - két méter magas és százharminc kilogramm súlyú. Ugyanakkor nem kövér, öntött izmokkal és igásló farával. Nagyon szereti a férfiakat. Álmok a babáról. De eddig nem sikerült. Sokan egyszerűen félnek tőle. És egy nagyon agresszív lány.
  Nem az emberei kérdeznek, hanem ő maga kéri pimaszul. Szégyen és szégyen nélkül.
  És szereti. Legyen aktív párt.
  Ugyanakkor Anastasia csodálatos harcos. És sok nagyszerű dolgot ért el. Anastasia a zászlóaljuk parancsnoka.
  Ő is mezítláb gránátot dob, és azt kiabálja:
  - Fény lesz az ország felett!
  Szvetlana mezítláb megdob egy citromot, és azt suttogja:
  - A Nagy Orosz Birodalom dicsősége!
  Gyönyörű Zoya is dobálja csupasz ujjait és ordít:
  - A szent szülőföldjének dicsőségére!
  Augustine felsikolt:
  - Földöntúli szomorúsággal!
  És a mezítláb dobott ajándék is repül.
  Aztán Anasztázia felüvöltött. Mezítláb is egy egész rakás gránátot dob.
  És a hős lány üvölti:
  - A Fehér Isten nevében!
  Natasha is gránátot küldött csupasz lábujjával, és felüvöltött:
  - Krisztus nevében!
  És leadott pár lövést.
  Anasztázia pedig gépfegyverből firkálni kezdett. Nagyon ügyes volt benne.
  Röviden: a lány egy vadállat.
  Mezítlábú Natasha dühösen nyikorgott:
  - Valójában Superman vagyok!
  És mezítláb dobott egy gránátot.
  A mezítláb Zoya is lőtt. Megölte a japánokat.
  Tweetelt:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  És mezítláb lőtt egy gránátot.
  Augustine is vicsorgott:
  - A szent Ruszért!
  Anastasia egy egész dobozt indított a japánoknál. És őrült dühtől ordítva elvette:
  - Svarognak!
  Natasha elvette, és felkiáltott:
  - Egy új rendszerért!
  És mezítláb gránátot dobott!
  Svetlana kiáltott:
  - Az acél izmainak!
  És gránátot is kilőtt csupasz lábujjaival.
  A mezítlábú Zoya is elvette, és nyikorgott:
  - Szerelemre és varázslatra!
  És mezítláb mozgásban.
  Augustina, a vörös hajú ördög fogott, elindított egy doboz gránátot, és nyikorgott:
  - Határon kívül a Marson!
  Anastasia egy hordó dinamitot is dob, és motyog:
  - Oroszország világrendjére.
  Natasha pedig hogyan ugat:
  - A boldogsághoz vezető új útért!
  Ezek után a lányok együtt nevetnek.
  És ez nagyon szuper! A lányok csodálatosak!
  A cári Oroszország csapatai Tokió irányába vonultak.
  Az orosz hadsereg megrohamozta Tokiót.
  Egy fiú és egy lány ment elöl: Oleg és Margarita.
  A gyerekek kiirtották a japánokat, és a császári palota felé nyomultak. A Mikado ünnepélyesen bejelentette, hogy nem hagyja el a fővárost, és örökre ott marad.
  Oleg lövöldözést lőtt a szamurájra, és mezítláb gránátot dobott, magában nyikorogva:
  - Rus soha nem adja meg magát!
  Margarita is megindított egy citromot csupasz lábával, és a fogát kitárva korogta:
  - Nyerj vagy halj!
  És egy zászlóalj lány áttör a mikádói palotába. Minden lány egyenruhában volt, csak bugyi maradt. És az ilyen szinte meztelen emberek hősnőként harcolnak.
  Anasztázia mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Nikolay, te mikádó vagy!
  Nataska a halál ajándékát is elindította csupasz végtagjával, és fogát kitárva csipogott:
  A mi királyunk a legjobb!
  És hogy csillog, mint a gyöngy! És egy olyan lenyűgöző lány.
  A mezítlábas Zoya is örömében csipog, és mezítláb gránátot indít:
  - Pszichológia győztes vagyok!
  És megmutatta a nyelvét.
  Összetöri a szamurájokat.
  Shoots és Augustine, ez a vörös hajú ördög. És olyan jól csinálja. Megöli a japánokat.
  És üvölt a tüdejéből:
  - Dicsőség szent hazámnak!
  És kicsavarja a fogát!
  Szvetlana is egy hősies nő, ahogy felveszi és egy egész doboz robbanóanyagot indít el.
  A japánok pedig minden irányba repültek.
  A lányok támadásba lendülnek, legyűrik az ellenfeleket. Kézzelfogható sikerek elérése. Félelmetes kecsességet, fáradhatatlan nyomást és gyengeségek hiányát érzik. A csupasz mell pedig a legjobb garancia a legyőzhetetlenségre és az elsüllyeszthetetlenségre.
  Anasztázia, elvágva a japánokat, csicsereg:
  - Tölgy kezek, ólomfejek!
  És puszta lábbal gránátot dob. Szétszórja a szamurájokat.
  A félmeztelen Nataska is tüzel.
  Összetöri a japánokat. És darabokra töri őket.
  Egyre közelebb a palotához. És a mezítláb gránátot dob.
  A rémült japán megadás. Szétszakadás.
  Terminator Girl azt mondja:
  - Perun legyen velünk!
  A mezítlábú Zoya, a gyönyörű terminátorlány lelövi magát, és elpusztítja a militaristákat. Kinyitotta a fogát.
  A lány rikácsolt:
  - Mi vagyunk a legnagyobb Oroszország hősei!
  A lány mezítláb gránátot dobott. Szétszórta az ellenséget.
  Cool Zoya fogta és újra énekelte:
  - Megtanította Suvorovot, hogy előre nézzen! És ha felállsz, állj a halálodig!
  És elvigyorodott.
  A tüzes Ágoston is énekelt és ugatott:
  - Új határokért!
  És vigyorogva hozzátette:
  - És mindig előrébb vagyunk!
  Szvetlana, a hős lány is eltalálta az ellenséget. Szétszórta a császári őrséget, és nyikorgott:
  - A korszak vívmányaiért!
  És ismét repülnek a mezítláb dobott gránátok.
  A lányok nyomják az ellenséget. Emlékeznek Port Arthur hősies védelmére, amelyet évszázadokig nem felejtenek el.
  Eh, hogyan veszíthetett egy ilyen hadsereg a valós történelemben, sőt a japánokkal szemben?
  Ez szégyen.
  Anasztázia mezítláb gránátot dob, és fütyül:
  - Az orosz határra!
  Nataska mezítláb is elindított valami halálos dolgot, és kétségbeesetten nyikorgott, a fogát kitárva:
  - Új eredményekért!
  És fordult a japánokhoz.
  És itt csupasz sarkúval Zoya is felveszi és üt. Aztán megvette mezítláb, és gránátot indított.
  És akkor énekelte:
  - Nem fogunk engedni az ellenséges diktatúrának!
  És kitárta az arcát!
  Gyönyörű nagyon fiatal lány egy sportoló alakjával. És nagyon bátor.
  És Augustine olyan, mint egy durranás a japánokon. Összetöri őket, és mezítláb nagyon ügyesen eldob egy gránátot.
  És szétszórja az ellenséget, mintha a palackok repültek volna le a labdáról.
  Lány ordít:
  - Csokoládé, a miénk!
  Augustine nagyon szereti a csokoládét. A király alatt pedig a piacok megtelnek árukkal. Mit lehet mondani Miklós cárról? A cár-lúzer most szemünk láttára válik naggyá. Pontosabban a király meghalt, de fia, Alekszej naggyá válik! Ehhez pedig már csak az kell, hogy a lányok harcoljanak a frontokon.
  És pár gyerekhős, akik megakadályozták, hogy a japánok elfoglalják a Magas-hegyet. Amikor Port Arthur sorsa eldőlt.
  Így esett szét az Orosz Birodalom.
  Szvetlana egy gyilkos hordót is elindított, és gépfegyverekkel ledöntötte a császári palota külső falát.
  Most már a lányok rohangálnak a szobákban. Itt jön el a háború vége.
  Anasztázia lelkesen mondja:
  - Hiszem, vár rám a szerencse!
  És ismét mezítláb dob egy gránátot.
  Nataska, halálos tüzet vezet. Ellenfelek hímzése, tweetek:
  - Határozottan szerencsés vagyok!
  És ismét repül egy mezítláb indított gránát.
  Aztán ott van a mezítlábas Zoya, mintha egy pár megkötött bombával robbant volna, amit a mezítláb indított. És elpusztítani az ellenfeleket.
  Aztán nevetésben tört ki:
  - Üstököslány vagyok.
  És ismét kidobja a halál tüzes nyelveit.
  És akkor már Augustine is rohan, ez a terminátorlány. Hogy mindenkit elvett és elkenődött. Egyszerűen nagyszerű.
  Egy harcos, aki a csata igazi demiurgosa.
  És kinyögi magában:
  - Legénységünk, ott a legnagyobb bátorság!
  És ekkor megjelent Svetlana. Olyan hűvös és pörgős. Őrült energiájával mindenkit megfertőz. Gyakorlatilag minden ellenséget képes legyőzni.
  És a harcos feltárja gyöngyházfogát. És nagyobbak egy lónál. Itt van a lány.
  Svetlana felkacag, és üvöltött:
  - Fekete kaviáros padlizsánhoz!
  A lányok pedig kórusban kiabáltak szívből:
  - Virágozni fognak az almafák a Marson!
  Mikado nem mert hara-kirit készíteni, és aláírta a feladást. Alekszej cárt Japán új császárává nyilvánították. Ezzel egy időben a Felkelő Nap Országában népszavazást készítenek elő az önkéntes orosz csatlakozásról.
  A háború gyakorlatilag véget ért. Az utolsó alosztályok fegyvereiket rendezik.
  A lányok zászlóalja felsorakoztatta a foglyokat. A férfiak térdeljenek le és csókolják meg a lányok mezítlábát. A japánok pedig nagy lelkesedéssel csinálják. Ez nekik is örömet okoz.
  Természetesen szépségek. És semmi, hogy a lábuk egy kicsit poros. Így még kellemesebb és természetesebb. Főleg ha lebarnultak. És olyan durva.
  A japánok csupasz talpakat csókolnak, és megnyalják az ajkukat. És a lány imádja.
  Anasztázia pátosszal megjegyzi:
  - És ki mondta, hogy a háború nem a nőknek való?
  Natasha kuncogott válaszul.
  - Nem, a háború számunkra a legkedvesebb az előjátékok közül!
  És megmutatta a nyelvét. Nagyon jó, amikor ilyen megalázott csókot kapsz.
  Megcsókolják a csupasz, kerek sarkát és Zoyát. A lány elragadtatva, visítozva mondja:
  - Szóval szuper! Szeretném folytatni!
  Vöröshajú Augustine figyelmeztetett:
  - Őrizd meg a szüzességedet a házasságig! És boldog leszel vele!
  A mezítlábú Zoya kuncogott, és így szólt:
  - Dicsőüljön meg szent földem! És az ártatlanság csak árt!
  A lány feltárta az arcát.
  Svetlana büszkén jegyezte meg:
  - Korábban egy bordélyházban dolgoztam. És nem akarok szüzességet!
  A mezítlábú Zoya kuncogva kérdezte:
  - Hogyan tetszik?
  Svetlana őszintén, határozottan kijelentette:
  - Valószínűleg nem lesz jobb!
  A félmeztelen Zoya őszintén mondta:
  - Minden éjjel arról álmodom, hogyan vesz birtokba egy férfi. Olyan klassz és szép. És nem akarok mást.
  Svetlana azt javasolta a lánynak:
  - A háború után el lehet menni Moszkva vagy Szentpétervár legrangosabb bordélyházába. Hidd el, imádni fogod ott!
  A félmeztelen Zoya nevetésben tört ki, és megjegyezte:
  - Gondolkodnod kellene!
  Natasha azt javasolta:
  - Megerőszakolhatjuk a foglyokat?
  A lányok nevettek ezen a viccen.
  Általában a szépségek itt temperamentumosak. És szeretni ijesztő. A háború agresszívvé teszi a lányokat. A női harcosok továbbra is csupasz, poros lábukat döfték a foglyokba csókra. Tetszett.
  Ezután érdekesebb előadások kezdődtek. Különösen a tűzijátékokat lőtték az égbe. Felrobbant a tűzijáték. És nagyon szórakoztató is volt. Zene szólt, dobok.
  A cári Oroszország meghódította Japánt. Amire általában mindenki számított. Az orosz hadsereg tekintélye nagyon magas volt. Sok éneklő és táncoló mezítlábú japán nő.
  Minden szép és gazdag... Magában Oroszországban is ujjong a győzelem. Persze nem mindenki volt boldog. A marxisták számára ez megsemmisítő csapás. A király tekintélye megerősödött. És megvannak az esélyei. A közösség támogatása óriási.
  Japán meghódítása után Oroszország folytatta Kínába való terjeszkedési politikáját. A kínai régiók önként népszavazást tartottak és csatlakoztak a birodalomhoz. Nyikolaj Romanov régens nagyon sikeres politikát folytatott Oroszország délkeleti kiterjesztésére. Kínát fokozatosan elnyelték.
  A cári birodalom gazdasága, elkerülve a forradalmi megrázkódtatásokat, gyors gazdasági fellendülésen ment keresztül. Utak, üzemek, gyárak, hidak és még sok más épült benne. Az ország kenyeret és sok terméket árult.
  A világ legerősebbjeit gyártotta: "Ilya Muromets", "Svyatogor" bombázókat és a "Luna" -2 leggyorsabb könnyű tankokat. És volt egy hatalmas, hárommillió katonából álló hadsereg - a békeidőben ötször nagyobb hadsereg, mint a német.
  De Vilmos császár mégis fogta, és megdugta a fejét. Ráadásul az osztrák trónörökös szarajevói meggyilkolása háborús ürügy lett.
  És akkor a németek úgy döntöttek, hogy két fronton harcolnak.
  A királyi sereg megindult feléjük. A kínai régiók, a halandóság csökkenése miatt a legmagasabb születési arány megőrzése mellett a cári Oroszország hatalmas népességgel rendelkezett. És kolosszális hadsereget tudott mozgósítani.
  Ráadásul a lakosság túlnyomórészt fiatal és agresszív.
  Az ütésektől sújtott Ausztria-Magyarország azonnal szétrobbant. A cári csapatok könnyedén szétverték a túlerőben lévő németeket, elfoglalták Kelet-Poroszországot, és ostrom alá vették Koenigsberget.
  Hindenburg megpróbálta egy ütéssel legyőzni az oroszokat, de a cári hadsereg számbeli fölénye túl nagynak bizonyult. Ezenkívül a géppuska, a "Luna" -2 könnyű tankok nagyon hatékony fegyvernek bizonyultak az ellentámadásokhoz.
  Legyőzve Hindenburg elmenekült. Az orosz csapatok pedig az Oderához rohantak. Délen azonnal elfoglalták Lvovot és Przemyslt. A cári hadsereg előrenyomult, az osztrákok pánikszerűen elmenekültek és megadták magukat.
  Törökország háborúba lépése keveset tett a németeknek. Bár egyes erők elvonják a figyelmet. De az oroszok tovább nyomultak Ausztriában. És a németeket is megverték Párizs mellett.
  A németek csak az Odera folyó környékén tudták megállítani az orosz ezredek támadását, miután komolyan meggyengítették csapataikat nyugaton.
  De délen a cári hadsereg elűzte az ellenséget. Bruszilov tábornagy, mint mindig, most is a csúcson van.
  És most Budapestet körülveszik... És elfoglalják Pozsonyt és Krakkót. És az orosz csapatok közelednek Prágához.
  Délen Kis-Ázsiát elfoglalták, Bagdad elesett, az oroszok bevették Isztambult.
  Ferenc császár Wilhelmhez fordult a béke megteremtése érdekében. Sőt, Olaszország már megtámadta az osztrákokat, és megnyitotta a második frontot.
  De az orosz csapatokat nem lehet megállítani. Tehát Prágát elfoglalják. Télen pedig a cári ezredek a jégen át Berlinbe költöztek. Februárban pedig befejezték Németország fővárosának bekerítését. És betörtek Bécsbe, Ausztria-Magyarország szétesett és vereséget szenvedett.
  1915. február 23-án Németország kapitulált. Az orosz csapatok ismét bevonultak Berlinbe.
  Az első világháború véget ért. Oroszországnak nagy területe van. A határ az Odera mentén haladt. Oroszország összetételébe belefoglalta a Földet az Alpok mentén. Ausztria-Magyarország egy része elcsatolta Olaszországot délen. És ott volt Oroszország Jugoszlávia vazallusa. A Magyar Királyság és a Cseh Köztársaság Oroszország része lett. A lengyel királyság magában foglalta Krakkót és hatalmas lett. Koenigsberg az orosz tartományok része lett, mint például Galícia és Bukovina. Erdély elrománosodott. Törökország Egyiptomba, és Irakkal együtt Szíria és a mekkai arab földek orosz területté váltak. Csak Basrának sikerült elfognia a briteket.
  Szaúd-Arábiát hamarosan teljesen elfoglalták az orosz csapatok. És óriási jóvátételt róttak ki Németországra.
  Így alakult ki az orosz hegemónia Eurázsiában. Évekig nem voltak nagy háborúk. Oroszország és Nagy-Britannia befejezte Irán felosztását, beleértve az összetételét: Oroszország északi és középső része, déli része a briteknek. Aztán Afganisztán. Oroszország északi és középső része, Nagy-Britannia déli része is.
  A cári birodalom erős lett, de Nagy-Britannia még mindig erős. Az oroszok átvonultak Kínán, és befejezték elfoglalását.
  Az egész világ gazdasága virágzott... De aztán 1929-ben kitört a nagy gazdasági világválság.
  Alekszej cár uralkodik Oroszországban a trónon. Túlnőtte a betegségét, és fizikailag elég erős. Az új király békeidőben tízmillió katonával rendelkező országot irányít, és majdnem bekebelezte Kínát. És a gazdaság, amely a válság idején kevésbé szenvedett, mint a többi, és megelőzte az Egyesült Államokat.
  És akkor Oroszország császára úgy döntött, hogy Amerikával foglalkozik? Miért vették el Alaszkát a birodalomtól egy fillérért? Ez igazságos? Talán ez egy rablás?
  Röviden: az Összrusz császára, II. Alekszej, akit már 1933-ban, január 5-én, éppen apja II. Miklós meggyilkolásának napján nagynak neveztek, új háborúba kezdett. Természetesen Amerika ellen, amely a depresszióban tetőzött.
  A többi ország pedig még nem szólhatott bele Oroszországba. Például az amerikaiak csaltak, és felelniük kell érte.
  Így kezdődött az Alaszka elleni támadás. Éppen ekkorra indult útjára az orosz mérnökök által Csukotkába épített vasút.
  Az orosz rati pedig áthaladt a hóban és a hófúvásban.
  Köztük öt örökkévaló lány: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina és Svetlana. Hiszen nem hétköznapi lányok, hanem Rodnoveri boszorkányok. És ezért nem öregedő, hanem örökké fiatal és halhatatlan. És mivel varázslók, télen, sarki éjszakán és vad fagyban csak mezítláb és bikiniben harcolnak.
  Ezek a lányok magukhoz futnak, mezítláb gránátot dobálnak és énekelnek:
  - Nagy Alekszej cár,
  Te vagy a legbölcsebb a világon!
  És akkor Anasztázia mezítláb dob egy gránátot. Az amerikaiak felrepülnek a torokból.
  A lány pedig géppuskából firkál, és azt kiabálja:
  - Rus nevében!
  És akkor Natasha is lő, szintén kidobja a halál ajándékát, és csupasz lábujjával visít:
  - Teljesülj, nagy álom!
  És azt is fogja, és ki is fogja a fogát.
  Aztán a csupasz lábú Zoya... Sarka vöröses az alaszkai hófúvástól. A lány a tüdejéből kiált:
  - Mert a nagy Oroszország csak nyer!
  És repül a mezítláb dobott gránát is.
  Következik Augustine. Gépfegyverekkel zúzza össze a jenkiket, csupasz lábujjával gránátokat dobál.
  És ordít is:
  - A nagy Alekszej cár az orosz cár!
  És akkor Svetlana lő... És mezítláb dobál és nyikorog az amerikaiakra:
  - Minden szuper lesz!
  Öt lány szinte meztelenül rohan át Alaszkán, és úgy verik szét az amerikaiakat. És itt mozognak a tankok: Nikolai-4, egy új modell ágyúval és hat géppuskával. Az amerikaiakat pedig alaposan elkaszálják. És mögöttük van az "Alexandra" -3 is, amelyek nagyon erősek és halálosak. És tíz géppuska.
  A lányok pedig az egész sereg előtt járnak, és félmeztelenek és csinosak. Magukhoz rohannak és éneklik:
  - A cárok szent Oroszországa nevében mindenki boldogabb - bölcsebb lesz!
  És most egy újabb üteg amerikait fognak darálni - mezítláb gránátokat dobnak rá.
  Alaszka egyre nagyobb részét foglalják el a cári csapatok. Valójában nincs mit megtéveszteni, és semmiért megragadni egy ilyen területet.
  A harcosok pedig magukért küzdenek, és mélyen behatolnak az ellenség védelmébe. És szétverik az ellenséget, keményen összetörik!
  Anastasia még üvölt is:
  - Legyen nagy és tiszta földünk!
  És megint gránátot fog dobni mezítláb!
  És akkor Natasha fordult, és felszisszent:
  - Igen, a mi menő Rusunk híres!
  És azt is, hogyan fogja elkapni és szétverni az ellenséget.
  És a csupasz lábujjakkal dobott citrom repül.
  És akkor Zoya kitörve levágja az amerikaiakat, és felsóhajt:
  - Igen, a jövő a bedlam lesz!
  És a lány mezítláb által is elindítva a halál ajándéka felrobban!
  És akkor Augustine gépfegyverből fog lőni. És lekaszálja a zsinórt, és hogyan fog nyikorogni a tüdeje tetején:
  - Hajnaltól sötétedésig!
  Aztán az agresszív Szvetlana tüzel. És csupasz lábujjakat is használ, és aktívan firkál:
  - Az Őrült Birodalom a miénk!
  És megint, lány, csavard ki az ellenséget! Tisztelet a hősnőnek.
  Amikor pedig elfogják az elfogott amerikaiakat, térdre kell csókolniuk a lányok sarkát. És hova fognak menni? Csók és puszi. És még mindig nyalnak.
  Szóval még mindig akarnak...
  És hol fogsz taposni a lányok ellen? Hagyták a katonákat levetkőzni és erőszakolni. Tehát a boszorkányok szexet akartak. És az öröm nagy, és feltöltődik energiával. Legyen varázsló. És milyen szuper osztály!
  Nos, a lányok szeretnek ölni, ezek lányok. És szeretnek férfiakat erőszakolni, ez olyan, mint egy boszorkánynak.
  A boszorkányok pedig menő lányok. És szeretik, ha kezelik őket. És szeretik.
  A cári hadsereg már elfoglalta Alaszkát. És nem állt meg, hanem belépett Kanadába. Mi van itt a szertartáson? Kanada formálisan brit fennhatóság. Nos, nem egészen tartja be a szabályokat, átengedi magán az amerikai csapatokat.
  Szóval van miért sztrájkolni. Az orosz flottát pedig Kolcsak irányítja. Az amerikaiakat pedig már ki is rúgta a Fülöp-szigetekről és a Hawaii-szigetekről. És ott elfoglalta a bázisait.
  Nos, a jenkik nyomják a tengert. És a hajókon olyan gyönyörű lányok vannak. És ami a legfontosabb, a harcosok szinte meztelenek. És olyan szép. Ha a lányok rövidnadrágban vannak, akkor általában szuper!
  Olyan jó látni ezeket a lányokat. És amikor megragadják az amerikaiak és a kanadaiak hajóit, és megrázzák csupasz mellüket. Ez általában nagyszerű!
  A lányok pedig mezítláb csapkodnak a forró fedélzeteken, és szablyáikkal vágják az amerikaiakat.
  Az ilyen lányokkal szemben minden eszköz tehetetlen. Végül is ezekről a lányokról álmodoznak a férfiak. És mit teszel egy olyan szépség ellen, akinek a mellei teljesen meztelenek?
  Hiszen ezek olyan lányok, hogy órákig bámulod őket. És ne fordítsd el a fejed. És elfogják a foglyokat, és nyelvekkel munkára kényszerítik őket, tetszetős anyaméhnek.
  És olyan szép és kellemes! Ezekkel a lányokkal nem tévedhetsz! Levágják a fejüket, és átfűrészelnek minden eret.
  Íme egy ötös futás Kanadán keresztül. Április vége van, és minden virágzik. És nagyon szépek a lányok. És vágják le az amerikaiakat mágikus kardjaikkal. És csupasz lábujjakkal korongokat dobálnak.
  És fütyülnek maguknak:
  - Nincs szebb Oroszország anyaországa,
  Küzdj érte és ne félj...
  Nincs szebb ország az univerzumban -
  Az egész univerzum egy fáklya a fény Rus!
  Hát lányok, hát szupermenek! És térdre kényszerítsd a megtépázott ellenségeket. Aztán megcsókolják a csupasz és poros talpadat. Ezek a lányok teljesen elképesztőek!
  Május végén az orosz csapatok, miután elfoglalták Kanada nagy részét, behatoltak az Egyesült Államok területére. A harcok a tulajdonképpeni amerikai területen bontakoztak ki.
  Öt lány pedig megtámadta az amerikaiakat, brutálisan megnyomva őket. Miután legyőztek egy egész zászlóaljat, a szépségek játszani kezdtek a foglyokkal. Amikor rengeteget mulattak vele, grillpartit rendeztek maguknak.
  Friss húst ettek és dúdoltak magukban.
  Sok rossz út van a világon,
  Mintha cigányasszony hajából - ösvénykupac!
  Kopasz férfiak üldözése - el a küszöbön,
  Mint egy éhes gyerek - egy gazember!
  
  Sok villa, egy szakadék, egy szakadék:
  Mint egy rabló minden úton!
  Nem is ismersz barátot vagy ellenséget
  A világ felére szakadt!
  
  A fiú mezítláb jár a hidegben,
  Az ember éhséget csillapít egy hófúvással...
  De te hiszel a szegénynek táskával,
  Jobb gazdag sütkérezés májusban!
  
  A lóhere nő, mindenki tudja a földön
  Ahogy tavasszal aranyszínűvé válik a pitypang...
  Ha kedves vagy - egy mese mindenhol van,
  Predator azonban azt hiszi, te nyuszi vagy!
  
  Az emberek nikkelt dobálnak ránk
  Torokszakad - ez tiszta kegyelem!
  Számunkra a legerősebb a kézből való ütés,
  A második lélegzet megnyitásához!
  
  Vége a nyárnak, jön az ősz
  Nagy a meleg, a láng és az eső!
  Látható, hogy a Mindenható kinyilatkoztatta nekünk,
  És a művész felvázolta a világ térképét!
  
  Nyírfát látok a királyok ruhájában,
  Arany, élénk színű rubin...
  Ha nektek jó szívetek van.
  És csak akkor leszel óriás!
  
  A szegényeknek sokat kellett taposniuk,
  Megint hóvihar, és minden ujj ég...
  Hadd segítsen a jávorszarvas melegen tartani,
  Milyen kék lett a fagyos fiú!
  
  Miért nem nyitott ajtót senki?
  De miért vagy ilyen kiakadva...
  Szegény gyerek megfagyott a hó alatt...
  Hiszem, hogy az angyalok eloszlatják a hóviharokat!
  
  A kerubok a paradicsomba visznek
  Jézus maga is gyengédséggel a karjában fogja elfogadni!
  Így lesz, higgy a gyermek örök boldogságában,
  Hiszen érte ment az Isten a feszületre!
  A lányok énekeltek, ettek és újra csatába indultak. Ilyen acélküszöb harcosai.
  És elpusztítani az amerikaiakat. Mezítláb dobás, korongok és gránátok.
  Már június vége van, és az orosz csapatok körülvették Philadelphiát. Az Egyesült Államok kontinentális részének már egyharmada az orosz, cári hadsereg ellenőrzése alatt áll.
  És már sok városban lobognak az Orosz Birodalom zászlói. És a cári sereg gyönyörű lányainak zászlóaljai harcolnak!
  És a lányok tényleg olyan csodálatosak és gyorsak. És ismét legyőzték az összes ellenfelüket. És az amerikaiak esnek.
  És itt jön a tank: "Alexander"-4 a legújabb! Előtte pedig az ellenfelek a napellenző alá veszik. És a lányok is a tankhoz mennek: Elizabeth, Catherine, Elena, Aurora. És szarvakba rúgják az amerikaiakat.
  Hogy lövik, hogyan hajtják a koporsóba! Egyetlen harcosnak sem tűnik elégnek!
  Csak tedd fel a kezed és add meg magad!
  A lányok pedig hernyókkal törik szét az ellenséget. És Elizabeth tankja mozog...
  És alatta olyan, mint egy tömeg vér, hús, csont.
  A lányok pedig magukra lépnek, szétverik ellenfeleiket és énekelnek:
  - A cár bölcsen uralja Oroszországot,
  Rendeletek kiadása, szolgák megítélése...
  A trón nem tűri a felhajtást és az ugatást,
  És nem az ijedtség leküzdésének módszere!
  A lányok így mozognak a csatában. És a harci lelkesedésük, nem olyan, mintha baltát használnának a pad alól!
  Erzsébet dühösen kijelentette:
  - Az orosz trónért!
  És hogy lő! És rakj ki egy hullahegyet!
  Itt vannak a lányok, akik nem akarják abbahagyni. És legyőzték ellenségeiket, és szétverték az Egyesült Államokat.
  És most a cári sereg egy fogolyoszlopot vezet. Azok a kezek a nyak mögött, és lehajtották a fejüket.
  Eközben Hitler hatalomra került Németországban. De még mindig túl gyenge ahhoz, hogy komoly veszélyt jelentsen Oroszországra. Komolyabb veszélyt Mussolini Olaszországa jelent. De egy ilyen szörnyeteggel, mint Oroszország, nem mer beszállni a háborúba.
  Egyelőre tehát orosz csapatok foglalják el Amerikát és Kanada maradványait.
  A lányok mezítláb és bikiniben vezetnek harckocsit. Nagyon félelmetesek és erősek.
  Erzsébet így foglalta össze:
  - Aki mivel jön hozzánk, attól meg fog halni!
  Elena megerősítette:
  - Egyértelműen!
  És küldött egy kagylót az amerikai akkumulátorba. Egy ilyen lány hintával.
  Aztán ott van Aurora, amint kidobja a lövedéket, és megszólal:
  - Oroszországnak akarok élni!
  És megütött egy másik amerikait. Ezek tényleg olyan lányok, akikbe minden agresszor belebotlik.
  Nagy-Britannia pedig Kanada elfoglalása ellenére nem mer belemenni a háborúba Oroszországgal - megérti, hogy ez a birodalom túl kemény hozzá. És ha belép, akkor az oroszok biztosan elviszik és könnyedén elviszik az összes amerikai gyarmatot. Tehát jobb, ha nem zaklatsz Oroszországgal, ahol Alekszej II uralkodik!
  A király teljesen egészséges lett, és kiváló hódítónak bizonyult.
  És így elesett Philadelphia... És július közepén az orosz tankok már közeledtek Washingtonhoz.
  Erzsébet szintén boszorkánylány, aki a II. Sándor idei orosz-török háború óta harcolt. És ez a fontos tekintetű lány azt mondja:
  - Amin Rus' állt!
  Elena rálőtt egy amerikai, primitív tankra, és így válaszolt:
  - Oroszország katonáinak vitézségéről!
  Cool Aurora megerősítette:
  - Igen, pontosan ezen! Ráadásul a hősies hátország rendkívüli bátorságán és szervezettségén!
  Ekaterina hevesen válaszolt:
  - Dicsőség Oroszország hőseinek! Dicsőség Alekszej cárnak!
  És ismét a lány nagyon pontosan lőtt az ellenségre.
  A harcosok utánozhatatlanok!
  És megint tüzelnek minden szép tagjuk miatt. Igen, az ilyen lányokról határozottan elmondható, hogy győzelemre vezetik a cári Oroszországot.
  Bennük a májusi nap és a szerelem hajnala.
  És amikor mezítláb nyomják a pedálokat, az teljesen bájos.
  Az ilyen lányok nagyon szeretnének szeretni és simogatni! Egyszerűen a remény ragyogó napja. És van bennük költészet és bátorság a zene képeiben és a lírai vonósokban.
  Itt az amerikai üteg megadta magát. A lányok pedig arra kényszerítették az amerikai katonákat, hogy ne a saját lábukat csókolják meg, hanem a mezítláb nyomait a járdán. És a férfiak nem csináltak semmit - hol menekülhetnek el tőle?
  A harcosok pedig merészebben és okosabbak voltak.
  Anastasia és partnerei sem szunnyadtak el. Hogyan kell lőni, hogyan kell kifogyni. És szablyával vágják le az amerikaiakat. Végül is egyszerűen egy csillogó lány, és fél fordulattal elindul.
  De az amerikaiak rosszul viselkedtek. Elkaptak egy orosz hírszerző fiút, és kínozni kezdték. Lecsupaszították, fához kötözték és fáklyával elégették egy tinédzser meztelen testét.
  A fiú megpróbálta visszatartani nyögéseit. De a végén felsikoltott... A fiú súlyosan megégett.
  A lányok szemet szemért válaszoltak. A hóhérokat pedig lelocsolták benzinnel és felgyújtották. Igen, az orosz szépségek szörnyűek haragjukban. És ne ugratd az orosz medvét.
  Az égen is vannak csaták. Két orosz pilóta: Albina és Alvina mindenkit összetör és kiirt. Nagyon erős repülőgépeik vannak. Olyan repülőgép-ágyúkkal, amelyek egy találattal képesek leütni egy amerikait. És ezek a harcosok tényleg valami ilyesmit mutatnak. Mit ne mondjunk egy mesében, ne írjunk le tollal.
  Albina fordul, és egy tucat amerikai gépet lelőnek. A harcos is szinte meztelen csak bugyiban, rikolt:
  - Legyen nagyszerű a Cári Rusz!
  És szó szerint az összes harcost csépeli egymás után. Itt van a lány.
  És Alvina nem alacsonyabb rendű. És egyszerre tucatnyi repülőgépet lő le. Felaprította őket és énekelte:
  - A legnagyobb pohárköszöntőkre!
  És azt is, hogy a kurva! Ez a lány nem csinál hülyeségeket! Ezek a harcok minden harcért.
  Egyébként, hogy felgyorsítsa Kína és más, Oroszországnak alárendelt vidékek emésztését, az ifjú Alekszej cár többnejűséget vezetett be Oroszországban! És ez egy erős lépés! Most az orosz harcosok kínai nőket vesznek feleségül, és gyönyörű, fehér gyerekeket csinálnak!
  Itt Albina mosolyogva megjegyezte:
  - És miért lehet egy férfinak négy felesége, de egy nőnek nem lehet négy férje?
  És lelő egy másik amerikai gépet.
  Alvina logikusan válaszol:
  - Mert egy nőnek nehezebb ennyi parazitát etetni!
  És mindkét lány nevet. Olyan csodálatosak és gyönyörűek.
  És tisztítsa meg az eget az amerikai repülők elől.
  Az orosz cári hadsereg egyes részei már körülvették New Yorkot. Kényszeríteni az amerikaiakat, hogy jöjjenek ki és adják meg magukat. A lányok nagyon vidámak és boldogok.
  Az "Alexander" -4 tank megsemmisítette az amerikai akkumulátort. Sok holttestet reprodukált.
  Elizabeth fogcsikorgatva felmordult:
  - Harcosok vagyunk, akik tökéletesen szolgálják a cárt és az anyaországot!
  Elena rálőtt az ellenségre, és kiadta:
  - Hamarosan lesz orosz aranyrubel!
  És a lány nevet!
  És a fogai gyöngyházasak. És akkor Aurora is kitört a nevetésből. A lányok vadul izgatottak, szépségük pedig olyan, hogy szavakkal nem lehet leírni.
  És megadásra kényszerítik Washington helyőrségét!
  A harcosok olyan legyőzhetetlenek! Tankleválásuk pedig még egy serpenyőt is összetör.
  A lányok magukért küzdenek és énekelnek;
  Az orosz föld híres,
  A kommunizmus uralja a világot...
  Arannyal teleszórt mezők
  Menjünk egyenesen felfelé, ne lefelé!
  
  Szívünk ég a szülőföldért,
  Lányok vagyunk - nincs szebb univerzum ...
  A végsőkig harcolni fogunk az ellenségeinkkel
  A hitünk meg fog erősödni Rodnoverie-ben!
  
  Erősebb a világ összes vörösénél, Rus'
  Ragyog, mint a nap az univerzumban...
  Harcolj érte, és ne félj,
  Legyenek dicsőségben a felnőttek és a gyerekek!
  
  Oroszország a legnagyobb ország
  Amikor a Hazát Leshka uralja ...
  Ilyen sors adatott a szovjet népnek,
  Hősünk legyen edzett a csatában!
  
  A hazában minden hős most
  Képes szebbé tenni a szülőföldet...
  Szent anyánk nevében,
  Oroszország határtalan orosz oldala!
  
  Bárkit zsarnokká teszünk,
  Nem lesz diktatúra az országban...
  Országok milliói engedjék be magukat
  És öljük meg Roosevelt elnököt!
  
  A dühöngő sárkány uralkodjon
  Azt hiszi, fel tudja égetni Oroszországot...
  De a nácik dühös vereségre várnak,
  Mióta a lovag tudja, elég mindenható!
  
  Soha nem engedünk a Fritznek,
  Az oroszok és a kínaiak nem győzik le...
  Fényes csillag ragyog felettünk
  Húsvétra húsvéti süteményt és tojást festünk!
  
  Sok harcost elérhetsz,
  Valami, ami nem lesz rosszabb...
  Büszke apáink büszkék ránk,
  Mert helyet építünk a paradicsomban!
  
  Mezítlábas lányok rohangálnak a hóban
  Nem ismerik a félelmet és a szemrehányást...
  mezítlábas komszomol tag vagyok,
  Mert nincs akadály, és nincs határidő!
  
  Szóval soha ne adjuk fel a lányokat
  Ne hajtsunk fejet a tengelyek alá...
  Ha baj éri a hazát,
  Mezítláb tapossuk!
  
  Szeresd a nővéreket, te vagy a kard oka,
  És Alekszej - tiszteld Jézust...
  Nem kell vállból vágni a harcosokat,
  Ha csak mezítláb kell futnod!
  
  
  Mi lányok egy nagy horda vagyunk,
  Szeretünk harcolni és nem vonulunk vissza...
  Bár a séta néha aljas pletyka,
  A győzelem a ragyogó májusban lesz!
  
  És hidd el, hogy a kommunizmus egy álommal jön,
  És a Földön nem lesz pénz hatalma ...
  Durva számot adunk a sorsnak,
  Minden erőszak és lustaság nélkül!
  
  Röviden: hamarosan a csillagokba repülünk,
  És felhúzzuk az orosz zászlót az univerzum fölé...
  Tárd ki a szárnyait, vörös kerub,
  A család nevében - Oroszország Ura!
  Amíg a lányok énekeltek, már majdnem az összes amerikait megölték, és a washingtoni helyőrség elkezdte kidobni a fehér zászlókat.
  A lányok kiugrottak a tankból, és táncolni kezdtek, csupasz, cizellált lábukat a tócsákon keresztül fröcskölve. Sörényüket pedig a szél sodorta. Olyan csodálatos szépségek ezek a lányok.
  Éppen most rendeztek bulit Amerika fővárosának elfoglalása alkalmából. Grillezés, borozás.
  A lányok ugyanakkor finoman esznek. És fütyülnek mindenféle dalt. Ilyenek a csodálatos harcosok, mondhatni róluk - bugyiban szupermen.
  És az orosz katonák térden és lábon csókolóznak. A lányok pedig vánszorognak és nyafognak az orgazmustól.
  És visítoznak és ugrálnak. Olyan izgalom és okos szépségük van, a magával ragadó erejük.
  De a harcosok a fekete foglyokkal is szeretkeztek, és ez mindkét félnek tetszett.
  De most vége az ünnepnek, és az orosz tankok ismét dél felé indulnak. New York is elesett...
  Az amerikaiak visszavonulnak. Millióban eladó. Roosevelt fut. Most a megadásról beszélünk. Az orosz nemzet bemutatja nagyságát.
  Különösen szép szőke és vörös hajú lányok.
  És térdre ültetik a foglyokat, és nagyon örülnek, ha a lányok a tapogatózásból csupasz lábujjakkal megragadják orrukat és férfias tökéletességüket.
  Az orosz hadsereg harcosai valóban legyőzhetetlenek!
  És itt a harc Atlantáért.
  Az "Alexandra" -4 lányai először látnak egy hatalmas amerikai tankot "Washington". Százhetven tonnás gép, síneken. Mi egy ilyen küzdelemmel kétszeresen megtisztelő lenne.
  A lányok pedig messziről lőnek, és frontpáncéllal ütnek. És egy vastag fémréteg ellenáll.
  Elizabeth dühösen mondja:
  - Igen, bajba keveredtünk!
  Elena vigasztalásul megjegyezte:
  - De az ellenség nem fog elvinni minket!
  És lövedéket is küldött az ellenségre.
  És akkor ott van az Aurora, mintha tüzelne. És nagyon pontosan találja el a célt. És fordítsd meg az ellenséget.
  És ellenőrizte:
  - Én vagyok a legkeményebb ellenfél!
  Tényleg eltalálta egy amerikai tank csövét. És most a gengszter csak tizennyolc gépfegyverével tud ütni. És "Alexander" -4 hogyan kell az ellenséghez rohanni. És hogyan kezd gyorsulni, zörög a hernyók.
  Egy ilyen óriást soha senki nem fog megállítani.
  Sportos ereje páratlan.
  Catherine énekelte:
  - Műrepülő, halálos legénységem!
  És azt is, hogy hogyan veszi és csapja rá az ellenséget.
  És a lányok itt lendületesek.
  Az amerikait a végén oldalba találták. És az óriás harckocsi kigyulladt, és lövedékei szétrobbantak.
  És milyen lesz a harci készlet! És a páncél és minden más leszakad...
  És a lányok kórusban felkiáltottak:
  - Orosz módra!
  És nevess, kitárva a fogukat!
  Itt jön Atlanta. 1933. szeptember 7-én pedig az amerikai hadseregek maradványai kapituláltak. És egy újabb, Oroszország számára győztes háború véget ért. És valóban milyen csodálatos!
  A győzelem után a cári birodalom népszavazást tartott az Egyesült Államok és Kanada területén a cári orosz birodalomhoz való csatlakozásról. És a királyi ország bővült. Általában jó, ha az autokrácia és az abszolút monarchia uralkodik. A király előtt mindenki egyenlő, és nincs beszédbolt - parlament.
  A cári Oroszország pedig erős és stabil birodalom - lényegét tekintve egyedülálló.
  Eközben Németországban megerősödött a náci rezsim, ami meghatározta az irányt a Wehrmacht és egy erős hadsereg létrehozásához. Igaz, Hitler folyamatosan hangsúlyozta a cári Oroszország iránti barátságosságát, bár a legtöbb területet elvágta Németországtól.
  De itt volt, adott, megkötött egy katonai szövetséget: Olaszország, Németország és Oroszország. Nem csak ez, Alekszej cár beleegyezett Ausztria Harmadik Birodalomhoz való csatolásába.
  Mivel Nagy-Britannia és Franciaország is gazdaságilag meggyengült, a cári kormány komolyan foglalkozott Franciaország, Nagy-Britannia és Hollandia gyarmataival. Tisztán katonai értelemben az orosz hadsereg lett a legtöbb - békeidőben húszmillió. És rengeteg a világ legjobb tankja, helikoptere és még sugárhajtású repülőgépe is. Az orosz flotta is erősebb és nagyobb volt, mint a britek, mivel a legyengült Anglia nem tudta felvenni a versenyt a gazdaságilag legerősebb cári birodalommal.
  Így hát a nagy császár, Alekszej el akarta venni tegnapi szövetségeseinek összes kolóniáját.
  És akkor? Felveszi!
  1940. május 15-én kezdődött a második világháború. A cári Oroszország csapatokat telepített Irán déli részébe, Indiába, Indokínába, Egyiptomba. A Wehrmacht pedig megtámadta Franciaországot, Belgiumot és Hollandiát. Olaszország korábban elfoglalta Etiópiát, megtámadta Brit Szomáliát, és ezredeket költöztetett Dél-Franciaországba.
  Itt vannak a boszorkánylányok, akik Irán déli részén mozognak. Anastasia és négy barátja.
  Lányok, mint mindig, fiatalok és mezítláb. Telnek az évek, és a szépségek csak virágoznak, és egyetlen ránc vagy repedés sem a bőrön, és egyetlen csepp zsír sem az öntött testeken.
  Elkezdik tehát pusztítani a brit gyarmati csapatokat, és ezt nagy lelkesedéssel teszik.
  Anasztázia, aki mezítláb gránátot dob a perzsákra, ordít:
  - Mérhetetlen hatalmú harcosok!
  Natasha is lövöldöz egy sort a gépfegyveréből, csupasz lábujjával rátesz egy gránátot, és kiabál:
  És soha nem adjuk fel!
  Aztán Zoya tüzel, lekaszálja az angolokat és a perzsákat is, és azt kiabálja:
  - Uralkodjunk!
  Aztán ott van Aurora, mint egy puffanás, és mezítláb bekeni az ellenséget, és kiadja:
  - Erőink felemelkedése!
  És megint fütyülj!
  Aztán Szvetlana, ahogy ad, és géppuskából üt. És csupasz lábujjakkal is gránátot küld az ellenségre.
  És sikít:
  - A kifinomult modorért!
  Egyiptomban pedig Erzsébet legénységéből lányok haladnak előre egy tankon. A legújabb "Alexander" -6 nehéz tankon van. A gép alacsony sziluettű, súlya hatvanöt tonna. És bombázóval lő. Alkalmasabb az ellenséges erődítmények leküzdésére.
  A brit tankflotta viszonylag gyenge. És a legjobb autó "Matilda" -2. De "Nikolaj" -7 harcol vele.
  Tökéletes páncéltörő fegyvere van. Ez messziről üti.
  A lányok gyorsan és ravaszul cselekszenek. A tankjuk pedig átkúszik a sivatagon. És lelövi magát. A bombavető pedig nagyon hevesen dübörög.
  A lányok nevetnek és csicseregnek:
  - Nagyon jó a trónon! Mi szupermenek vagyunk!
  És megint lövöldöznek és összetörnek egy másik bunkert, vagy Nagy-Britannia egy megerősített pontját.
  A britek feladják és feladják...
  Már az egyiptomi piramisok is megjelennek a lányok előtt. Meglátják őket és kacsintanak. Valóban meg lehet állítani az ilyen szépségeket?
  De az égen Albina és Alvina harcol a Földközi-tengeren. Ki is mutatták gyöngyfogukat. És dalokat fütyülnek. Ezeknek a lányoknak harci szériájuk van.
  A harcosok azonban elhatározták, hogy mindig ugyanabban a bugyiban és mezítláb harcolnak.
  És megmutatják kolosszális harci osztályukat. Önmagukra tüzelnek és légágyúkból lövik magukat. És így a lányokat semmi sem tudja megállítani. A csata azonban folytatódik, a britek pedig menekülnek a szépségek elől. Ne állítsa meg az ilyen agresszív embereket.
  A lányok pedig egy sorozatban lelőnek egy tucat repülőgépet, és elnevetik magukat.
  Itt repülnek és repülnek. És a tüzelés nem áll meg.
  Albina nevetve csicsereg:
  - Én mindenkor legyőzhetetlen vagyok!
  Alvina, folytatva a tüzelést, hozzáteszi:
  - Péter zászlaja alatt!
  A harcosok ugrálnak, és egyben leütik az ellenséget.
  Brit és helyi foglyok oszlopait már most is végighajtják Egyiptomon.
  A cári csapatok sokkal erősebbek, és legyőzik a gyarmatiakat, akiknek nincs harci kedvük.
  Alexandria elesett. És ez nagyon egyszerű. És most az orosz csapatok találkoznak az olaszokkal.
  közös felvonulás. Tűzijáték, színes felvonulások. És az odaadás és a barátság viharos kifejezései.
  Az olaszok is szeretik. Főleg, ha orosz lányok mezítláb szaladgálnak a forró sivatagon...
  Egy másik helyen pedig Alenka a leányezredével belépett Delhibe. Érezhető, hogy a sepoyok nem akarnak harcolni az orosz ezredekkel. És hogy a brit gyarmati hatalom vereséget szenvedett ezen az indiai területen.
  Sok sápadt lány veszi körül az orosz katonákat, és virágokkal köszönti őket.
  Milyen szép itt minden. És sok virág. És minden nagyon szépen és udvariasan történik.
  Az orosz csapatok már közelednek Bombay felé, és különösebb ellenállás nélkül elfoglalják azt.
  Alenka nagyon aktív és durva. Csupasz lábujjával gránátokat dobál, és nyikorog:
  - Én csak superman vagyok bikiniben!
  És milyen jó a lányoknak félmeztelenül és bikiniben futni. Nagyon jól néznek ki.
  A gyarmatokon gyenge a brit ellenállás. A helyi csapatok nem tudnak ádáz csatát vívni.
  Eközben a németek sikeresen haladnak előre. Először Belgiumba csábították a briteket. Aztán egy dobással az Ardennek hegyein keresztül le tudták vágni az angol és a francia egységet. Így lenyűgöző győzelem született.
  És Belgiumot elfogják. Június 22-én pedig Párizs elfoglalása után Franciaország kapitulált, kicsit korábban pedig Hollandia. Így lenyűgöző győzelem született. És a németek érezhetően büszkék voltak. Az orosz hadsereg pedig elfoglalta Indiát és Irán déli részét, Burmát és Bangladest. Valamint egész Indokína.
  Az ellenség egyértelműen vesztes volt. A németek pedig betörtek Spanyolországba és Portugáliába.
  Az orosz csapatok olyanok voltak, mint Dél-Afrika. Nem annyira Nagy-Britannia ellenállása, hanem a kommunikációs és utánpótlási vezetékek megnyúlása nehezítette őket. Valamint az utak hiánya Afrikában, és az áthatolhatatlan dzsungel.
  De a cári hadsereg még mindig átment mindenen. És úgy mozgott, mint egy titán korcsolyapálya. Az ellenség pedig egyre gyakrabban feladta és térdre esett.
  A lányezredek általában mezítláb mozogtak, és arra kényszerítették a foglyokat, hogy megcsókolják a lábukat. A lányok néha megengedték a foglyoknak, hogy puszit záporozzanak a mellükre.
  De aztán Anastasia, Natashka, Zoya, Augustina, Svetlana belépett Ausztráliába. Menetelés a fővárosba, Sydney-be. És éneklik:
  - Rus, ahol mindenkinek sok felesége van,
  Ahol megengedett a szép hívás...
  Ahol bárki olyan, mint egy testvér,
  A mi szimbólumunk, a mi szimbólumunk - Kolovrat!
  És ismét mezítláb dobálják gránátokat - szétszórva a briteket és a helyieket.
  Anasztázia szablyával levágta a brit tábornok fejét, és ciripelt:
  - A szülőföld dicsőségére!
  Natasha pedig mezítlábas dobással kettévágta a tankot. És énekelni:
  - Üvöltsd Rus' Svarog nevét!
  A lányok pedig mozognak, Zoya gépfegyverből lövöldöz, lerakja az angolokat és nyikorog:
  - Új orosz rendelésre!
  Itt vannak a lányok! Imádnak ölni! És nem hagyják abba! És a szépségek arca ragyog!
  És itt Augustine olyan, mint a tüzelés. Hogyan kaszálja az angolt és nyikorog:
  - A Rus' Rodért adott!
  És a körmei mögött és Svetlana. És mezítláb egy halálos és halálos gránátot dob.
  És nyikorog is:
  - Nagy Rus'!
  És ismét fordulat... Lekaszálja a németeket, minden szertartás nélkül megöli őket.
  Sydney most harc nélkül megadja magát. És előveszik a polgárokat és a katonai kulcsokat. Alekszej cárt pedig királyuknak és császáruknak kiáltják ki.
  Ez a kontinens is megadja magát...
  És orosz hajók szállnak le Új-Zélandon. Ugyanakkor a "Peter" -8 könnyű tankok belépnek Pretoriába. És Dél-Afrika is esik. Mezítlábas lányok zászlóalja szállt partra Madagaszkáron.
  És a nagyon szép lányok puszta lábukkal gránátot dobnak, és leszállnak az ellenség ellen. Madagaszkár elesik. Afrika nagy részét pedig orosz katonák hódították meg.
  A cári Oroszország és a Harmadik Birodalom és Olaszország majdnem győzött. De csak Nagy-Britannia és Írország maradt. És jött az ősz, aztán a tél. A németek és az orosz repülőgépek bombázták a briteket, városaikat romokká változtatták. Churchill azonban makacsul nem volt hajlandó megadni magát.
  1941 májusában kétéltű partraszállás következett. Elsőként mezítlábas lányok szálltak partra a Tigris hadosztályból. És hadd pusztítsák el az angol csapatokat. És dobd őket a mezítláb lábujjaival.
  A briteket csak bugyiban és remegő mellű félmeztelen lányok bombázták. És tényleg nagyszerű volt.
  És a "Péter", "Nikolaj", "Alexander", "Ivan" tankok harcoltak, ami szó szerint összetörte az ellenfeleket.
  És itt van a legújabb "Alesya" -1 piramis alakú tank. Amelynek minden szögből racionális dőlésszöge van, és nem fogsz áttörni rajta.
  Ebben fekvő helyzetben Elizabeth és lánycsapata szinte meztelenül, csak bugyiban található.
  Négy gyönyörű női harcos, szinte meztelenül tüzel az angol ágyúkra, és szó szerint a tűzbe csapódnak. A lányok pedig lelövik magukat, és gépfegyverekből ólommal töltik meg őket. És angolok százai esnek maguknak.
  A harcoló szépségek pedig lekaszálják az ellenséget, és szó szerint átengedik tankjukat a holttesteken. A megölt angolok szőnyegei pedig szétterültek. A lányok pedig a tankban ülnek. Matildást és Churchillst viszik magukhoz. Az utolsó tank csak megkarcolhatja a cári hadsereg autóját.
  És egyik orosz győzelem követi a másikat. És jönnek a németek. De a T-3-as és T-4-es tankjaik annyira gyengék az orosz járművekhez képest. És még mindig kicsi primitív. És magas... És a cári hadsereg tankjai zömök. És maga a rúd, nem figyelve a lövésekre.
  Itt vannak a britek és kidobják a fehér zászlókat. Oroszország több ezer válogatott harckocsija landolt az első órákban, szó szerint megtörve a védelmet.
  Anasztázia golyót kapott a csupasz sarkába, és felnevetett:
  - Masszőr!
  Aztán csupasz lábujjaival megragadta a tábornok orrát, és rádobta. Odarepült, és a szuronyokra vetette a hasát. És annyi vér ontott.
  Anasztázia szívszorítóan sikoltott:
  - Dicsőség Alekszej cárnak!
  Natasha is, hogyan fogja mozgatni ellenfele sípcsontját, és hogyan fog ordítani:
  - Új szláv rendért!
  És megmozdítja az ellenség fejét. És betöri a koponyáját. És sikít:
  - Menő lányok, szabadságrajongók - új rendért harcolunk!
  És akkor Zoya már egyszerre két géppuskából tüzel, és mezítláb dobálja a borsót robbanóanyaggal.
  És az első szám alatt a britekhez megy. És miután megkapták, a ködös Albion birodalmának harcosai eldobják fegyvereiket és közvetlenül a fogságba.
  Itt jön az Aurora. Fegyverrel szétver egy ellenséget. Van egy speciális géppuskája nyomjelző golyókkal. Úgy veri az angolokat, mint egy köteg nunchuckot.
  És itt van Svetlana lövöldözés. És legyűri az ellenséget.
  Halálos tömeggel lő... És feltárja a fogait.
  És üvölt a tüdejéből:
  - Nő vagyok, ami általában egy igazi szuper!
  És felugrik, és puszta lábbal gránátot dob. És minden részre és töredékre fog törni.
  És sikít:
  - Csupaszmellű Superman vagyok!
  És most a lányok haladnak előre... Egyre mélyebbre hatolnak Nagy-Britannia területére.
  Oleg Ribacsenko egy tizenegynél nem idősebb fiú testében, de egy őrnagy epaulettjeivel, bár ő maga mezítláb és rövidnadrágban kaszálja a briteket. És eszeveszett dühvel cselekszik.
  Tüzet vezet és énekel:
  - Megtapasztaljuk a hajnalt és a legmagasabb színt.
  És vele a lány Margarita, aki soha nem lett felnőtt. Jó neki, hogy legalább nem lett öregasszony!
  És ez sokkal rosszabb, mint lánynak lenni!
  London körül. És most azzal fenyegetőznek, hogy elviszik. És az ellenségek tömege megadja magát. Csak a király gárdistái nem engednek maguknak és nem adják meg magukat. De könyörtelenül elpusztítják. És teljes, embertelen megsemmisítést hajtanak végre. Ez a teljes pusztulás, ami zajlik. A gépek pedig nagyon aktívak.
  És az égen Albina és Alvina számlákat szednek. A lány már megkapta a Szent György-kereszt mind a hét fokozatát. Első fok: Szent György kereszt, második - Szent György íjjal! A harmadik egy arany kereszt. A negyedik egy arany kereszt íjjal. Az ötödik egy arany kereszt gyémántokkal. A hatodik egy arany kereszt gyémántokkal és egy íjjal. A hetedik pedig az arany kereszt csillaga íjban és gyémántok!
  Ezek a lányok egy harcban lelőttek ötven autót, és magukban éneklik:
  - Olyan szépségek vagyunk, akik egyszerűen szuperek és hiperek, és általában csodálatos szépségek!
  És kacsintott egy vigyorral.
  Ezek a lányok - Albina és Alvina... És szeretnek megerőszakolni a férfiakat. És ők maguk sem bánják, hogy a nyelvükkel dolgozzanak, amikor vonzó férfi tökéletességet látnak.
  És hogy a lányok csak a vágy, a szerelem és a szenvedély megtestesítői!
  Hogy szeretik a lüktető jade rudakat.
  Magas osztályú harcosok...
  Itt van Churchill, aki a körülvett Londonból menekül. Így hát erősen a szarvára ütötték.
  És elhúzta a lábát, rohanva Brazíliába... De a londoni helyőrség kapitulált. Az orosz csapatok pedig szinte ellenállás nélkül bevették Írországot. A britek már megadták magukat a dobpergésnek...
  A második világháború egy éven belül véget ért a tengelyhatalmak győzelmével. Afrika nagy része orosz. Azonban Németország és Olaszország is meg tudott ragadni valamit.
  Emellett a Harmadik Birodalomhoz Spanyolország és Portugália is tartozott.
  Nagy-Britanniában pedig az orosz erők uralkodtak, és Alekszej cár is a brit uralkodó lett. Oroszország szinte ellenállás nélkül elfoglalta Svédországot is, Németország pedig Norvégiát és még korábban Dániát.
  Hitler elfoglalta Európa nagy részét. Egy olyan entitás létrehozásával, mint a Harmadik Birodalom protektorátussal. Oroszország pedig újrateremtette a birodalmat, és belefoglalta összetételébe.
  Átmenetileg törékeny békehelyzet alakult ki. Ami egyelőre tartott.
  A cári Oroszország és Németország megemésztette felvásárlásait. Telepített kolóniák.
  Alekszej cár még nagyon fiatal volt, és nem tudott rohanni, hogy meghódítsa az egész világot.
  Hitler azonban valahogy nem tudott ellenállni. Úgy tűnt neki, hogy túl kevés földet kapott Afrikában, Oroszország túl nagy. Ifj. Mussolini fiával együtt háborút indítottak Oroszország ellen. A harcok 1955. április 20-án kezdődtek, a Führer ötvenedik és hatodik születésnapjának napján.
  A németek tankok egész sorát fejlesztették ki a cári Oroszországgal vívott háborúhoz, és láthatóan nagyon számoltak ezzel.
  A Panther-5 lett az Oroszországgal vívott háború fő harckocsija.
  75 tonnás tömegével ez az autó menő volt.
  És általában, egy 128 milliméteres fegyver 100EL-ben valóban zúzóerő. És ha veri, akkor még a cári hadsereg sem tűnik elégnek.
  És van egy még erősebb tank: "Tiger" -5, amely még erősebben páncélozott. És száz tonnát nyom!
  És Oroszországban az "Aleksey" -4 fő tank csak ötven tonnát nyom, és egy fegyver csak 105 mm-es kaliberű. De sokkal tökéletesebb, piramis és 1800 lóerős gázturbinás motorral, vagyis nagyon mozgékony.
  A német masszívabb és erősebb. Különösen szörnyű "Lions" -5, súlya kétszáz tonna. Ami azonban nem növeli túlságosan Hitler esélyeit. Tehát a szupernehéz tankok túl drágák és nehezen szállíthatók. Bár van néhány előnye a használatnak és az alkalmazásnak.
  Hitler mindenesetre nem bírta, és a cári Oroszországba rohant. És kitört a harc.
  Az orosz hadsereg erős megerősített csapatai megállították az ellenség előretörését. És a németek elakadtak. A cári hadsereg pedig támadásba lendült Afrikában, ahol sokkal több erővel rendelkezett. Az olaszok pedig megérezték az első ütéseket. Csapataik túl gyengék és alacsony fegyelmezettséggel, sokkal elmaradottabb felszereléssel rendelkeznek ahhoz, hogy ellenálljanak Oroszországnak.
  Három hét harc után a cári hadsereg kiűzte az olaszokat Szomáliából és Etiópiából.
  Tisztelt lányok Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Még mindig olyan fiatalok, mint ötven évvel ezelőtt, amikor Japán ellen harcoltak. Aleksey Tsarnak már unokái vannak, a lányok pedig még mindig agár kutyák, kemények, agresszívak és bátrak.
  És a háború ötven évében a lányok fiatalok maradtak. És nincs egyetlen ránc és egyetlen repedés sem a bőrön. Olyan szépek és frissek, mint a virágok.
  És Oleg Rybachenko és párja, Margarita még mindig gyerekek - egyáltalán nem érettek. Legalábbis külsőleg. De gyorsabban futnak, mint a gepárdok. És sem szurony, sem golyó nem viszi el őket.
  Ezek a gyerekek nagyon szeretnek éles korongokat mezítláb dobni. Nagyszerű harcosok!
  És minden hatalom térdre esik!
  Anasztázia, Natasa, Zoja, Ágoston, Szvetlana is harcolt a törökökkel II. Sándor alatt. És hát több mint száz évesek. De nem azért öregszenek, mert boszorkányok. És mivel halhatatlanok, Rodnoverie hatalmában.
  A cár etiópiai képviselői pedig magukhoz szaladnak, az olaszok pedig már aprítanak.
  És ismét megcsókolják a mezítlábukat. A lányok pedig természetesen leírhatatlan szépségűek, és lelkes szenvedéllyel a lelkükben. Nem lehet őket kisebbíteni. Ők azok, amik az ország nagyszerűségének tűnnek. És nagy garanciával nyernek.
  Az orosz cári birodalom többnyire kontinentális, és az orosz nemzetre jellemző. A sok népből kevert orosz nemzet és Oroszország olvasztótégelyes típusa elnyelhet más népeket, fokozatosan asszimilálva és nem elnyomva. Ezért nőtt ki a cári birodalom. Lassan királyság királyság után... És most már nagyon kevés maradt a világhegemóniához. Oroszország lakossága sokkal nagyobb, mint a Harmadik Birodalom és Olaszország.
  Így minden esélye megvan az elfogásra és az emésztésre. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az ellenfelek gyengébbek. És nem mindenki elégedett Hitler és Mussolini rendszerével.
  Tehát Afrikában sok helyi törzs és gyarmati egység támogatja az oroszokat. Tehát az orosz dzsungel felszerelése jobban megfelel.
  A csaták megmutatták, hogy a németeknek még a Panther -5-tel is voltak gondjaik, nem csak a Tiger -5-tel. Igen, a Fritz észrevehetően elmúlt. Miután a cári hadsereg áthaladt Etiópián és eltalálta Líbiát, a német egységek is hajóztak. Az égi csatákban azonban a német fejlesztések meglepték a királyi ászokat - főleg diszkó alakú eszközökkel. Az orosz autókat pedig összetörte az eszeveszett düh.
  De számokban persze a németek nem riválisok. Igen, és a diszkók túl drágák, és viszonylag kevés van belőlük. És ők maguk sebezhetetlenek, de tüzelni sem tudnak, csak lamináris sugárral döngölnek. A manőverezhető orosz járművek pedig távozhatnak.
  A királyi sereg azonban az égen erős. És a tengeren még erősebben. Bár a Harmadik Birodalom nem gyenge. De az erők még mindig egyenlőtlenek.
  A népesség és a gazdasági potenciál tekintetében pedig a Harmadik Birodalom nem fog megbirkózni Oroszországgal.
  És ha a lányok nagyon erősek és szépek, harcolnak, akkor teljes a blokkolás.
  Erzsébet és csapata német szörnyekkel küzd, és még nyerni is sikerül. És az sem hozza zavarba őket, hogy a náciknak sokkal nagyobb és nehezebb járműveik vannak.
  Itt a lányok megkerülik az ellenséges tankokat, és egyenesen oldalba nyúlnak. És nincs bajuk az ellenséggel. Leverik ellenségüket, és ezt éneklik:
  - Dühös építőcsapat! Dühös építő!
  Hitler sakkmattozni fog! Hitler sakkmattozni fog!
  És roppant könnyedén szétverik az ellenséget. A lányok pedig nem tudnak nem nevetni.
  De a nácik, miután a nyakába kaptak, távoznak. Már Líbiában több olasz hadosztály is szinte harc nélkül megadja magát. A cári hadsereg katonái pedig előrenyomulnak. Itt egy erős ütéssel kiütik az Alpokból származó Fritzeket, és a cári csapatok végigvonulnak Olaszországon. Ifj. Mussolini seregéből mezítlábas lányok köszöntik a cári hadsereg színes ratiszait. Minden nemzetiségű katonák milliói töltik be Olaszországot. És tízezer mobil harckocsi "Aleksey" -4, amelyek ötven tonnás tömegükkel szinte áthatolhatatlanok, ha minden szögből kilőnek.
  Olaszország, mint a koalíció gyengébb láncszeme nagyon gyorsan haldoklik... Május 30-án a cári csapatok szinte harc nélkül elfoglalták Rómát. Mussolini birodalmának fővárosa pedig elesett.
  És ismét az orosz hadsereg lányai kényszerítették poros, mezítlábukat, hogy megcsókolják az ellenséget. Végül is megértik, hogy az ellenségnek meg kell mutatni valódi státuszát.
  Albina és Alvina a számlákat tárcsázva felidézték, hogyan harcoltak a boszorkányokkal a japánokkal akkor is, amikor Alekszej a bölcsőben feküdt. És nagyon vicces is volt.
  A lányoknak még nem volt elegük a háborúból, és a levegőbe lövik le a németeket. Albina meg is jegyezte:
  - Itt legyőzzük a nácikat, és akkor mi van?
  Alvina magabiztosan kijelentette:
  - Hódítsd meg Latin-Amerikát!
  Albina kétkedve jegyezte meg:
  - Hát még két-három hónap! És akkor?
  Alvina kuncogott, és így válaszolt:
  - Leves macskával!
  Albina dühösen kijelentette:
  - Nem, kell valami reálisabb életterv!
  Alvina lelkesen mondta:
  - Szóval egy rakás gyereket szülünk!
  Albina jóváhagyta ezt:
  - Ez már jobb!
  Olaszországot már ténylegesen elfoglalták. Ifjabb Mussolini Franciaországba menekül... Az orosz csapatok elfoglalják Szicíliát. Afrikában már minden tésztaüzlet elveszett. Csak a német enklávék maradtak, de a cári hadsereg rájuk is nyomult. Afrika teljes elvesztésének veszélye az erősebb ellenséggel vívott csatában.
  A németek a jelek szerint nem számolták össze erejüket. Most pedig a cári csapatok csapásai alatt hajóznak.
  És már több tízezer tank van Dél-Franciaországban, és bevették Toulont... A bikinis lányok körbeugrálnak a városban, és térdre ültetik a nácikat. Kényszerítik magukat, hogy megcsókolják a csupasz sarkukat és nevetjenek.
  És itt megcsókolhat egy lányt a mellkason - nem sajnálja!
  Megannyi siker. Németország déli részén pedig az orosz hadosztályok is áttörnek. És már el is vették Bécset. És megtámadják Münchent. A nácik megadják magukat az ütéseknek, és felemelik a kezüket. És add át magadnak!
  Oleg Rybachenko természetesen azok közé tartozik, akik az élvonalban harcolnak.
  A fiú pedig személyesen ejt foglyul három német tábornokot. Amiért külön kitüntetést kap az uralkodótól.
  Ugyanakkor az örök fiú mezítláb és rövidnadrágban.
  Alekszej cár örül a győzelmeknek. És mi történt? Maga Hitler, a démon mászott be a hurokba. Az E-sorozatú tankjai semmilyen módon nem húzódnak a piramis alakú tankok ellen.
  Alekszej cár megjutalmazza a hősöket és a hősnőket. És ezt nagy lelkesedéssel teszi.
  Az ilyen atyakirályt csak szeretni és tisztelni lehet. Az orosz csapatok már kiűzték a németeket Marokkóból. És szinte egész Afrika orosz terület. És akkor? Szóval jobb lett!
  Alekszej cár új díjjal tüntette ki Albinát és Alvinát Oroszország legjobb ászainak. Platina George Cross csillaga masnival és gyémántokkal.
  A harcosok valóban megérdemlik. És akkora erejük van. És legyőzni a nácikat. És menj a célba. A cári hadsereg már közeledik a Ruhr-vidékhez, ott heves harcok dúlnak. Nem akarnak engedni a náciknak. Franciaországban pedig már Párizst is körülveszik. A helyi lakosság szívesen fogadja a cári sereget, és nem hagyja abba.
  Mondhatjuk, hogy az ellenség a megadás szintjén van. Hitler rohan, és már július közepe van. A németek helyzete pedig szinte reménytelen.
  Ezt jelenti felvenni a kapcsolatot egy olyan menő királlyal, mint II. Alekszej, vagy a nagy.
  Végül a Wehrmacht-csapatok afrikai maradványai már megadták magukat. Az orosz csapatok átvonultak Párizson. A helyzet kritikussá vált a németek számára.
  Július végére a Ruhr-vidéket teljesen visszafoglalták. Az orosz csapatok pedig közelednek a Balti-tengerhez.
  Hitler Berlinből Latin-Amerikába menekül. A királyi egységek bevetik a lábukat Dániába, és Norvégia felszabadul, még korábban is. Pal és Lisszabon. Augusztusban Berlin megrohanása következett. És elfoglalják a Harmadik Birodalom fővárosát. Továbbá a cári hadsereg az offenzívát folytatva felszabadítja Madridot.
  A gibraltári erődöt legutóbb szeptemberben foglalták el. Lebontották a fellegvárat... És majdnem véget ért az újabb háború. Valahogy meglepően rövidnek és könnyűnek bizonyult.
  Alekszej cár megkapta a minden idők és népek legnagyobb hódítója címet.
  De Hitler még mindig él, és sikerült megszöknie. Mi a teendő ezzel a szörnyeteggel? Furcsa módon, de Latin-Amerika nem akarta kiadni ezt a zsarnokot. És akkor, 1957. május 1-jén megkezdődött az utolsó hadjárat Latin-Amerika ellen és a Föld bolygó történetének utolsó háborúja. A csapatok gond nélkül haladtak előre. A helyi erők katonailag túl gyengék voltak, és nem tudtak ellenállni az orosz csapatoknak.
  Erzsébet és csapata épp most lőtték ki az akkumulátort, útjuk során az ellenségek nem tesznek mást, mint megadják magukat.
  A lány nevetve mondta:
  - Ez háború!
  Catherine mosolyogva mondta:
  - Az emberiség történetének utolsó háborúja!
  Elena azt javasolta:
  - Szóval koccintsunk a világra! És a jövő teremtése!
  A lányok pedig még puszta talpon is megcsókolták egymást örömükben.
  Hát így mennek jól a dolgok...
  Anastasia és csapata magukhoz futnak, és csupasz lábujjakkal gránátokat dobnak az ellenfelekre. Ellenségeket tépve, fogukat vigyorogva.
  Natasha énekelte:
  - Kolosszális álmok lánya vagyok!
  És hogyan kell elindítani egy halálos gránátot. Igen, ilyen lányokkal nem lehetsz gyenge. Nem fogják megbocsátani.
  És megtámadják magukat, nem adva kegyelmet a náciknak. Legyen ez ebben az esetben nem éppen fasiszták.
  Zoya mezítláb is gránátot dob, és felszisszen:
  - Az ellenség feletti győzelemért!
  Aztán Augustine géppuskából lő, és mezítláb gránátot dob.
  És nyikorog:
  - Kétségbeesett ütés!
  És akkor Szvetlana nyomást fog gyakorolni ellenfeleire, és felfalja őket szakadt tésztává.
  Itt vannak a lányok.
  És kiabál:
  - Alekszej cár a bálványunk!
  Mexikóvárost elfoglalják, Kubát pedig elfoglalják. Az orosz csapatok északról délre vonulnak. És ezt nagyon sikeresen teszik. Nem fogsz beleavatkozni velük. És nagy győzelem lesz.
  Albina és Alvina a légi csatában pedig nagyon sikeresek a számlák megszerzésében. Harcosok, akiknek nem kell gyengeséget mutatniuk. Olyan gépeket lőnek le, amelyek szintjüket tekintve messze elmaradnak az oroszoktól. És ami a legfontosabb, mezítlábas, bikinis lányok állnak az élen. Hogy mindenkit csépelnek. És mindenkit lelőnek, aki beszáll a harcba.
  Már elhaladt Nicaraguán. Ne állítsa meg a cári hadsereg autóinak armadáját. És jönnek az orosz csapatok. És egyre több ellenfél megadja magát. És fogolyoszlopokkal űzik az ellenséget. És térdre kényszerítsd az ellenséget.
  Anasztázia magához fut, és arra kényszeríti az ellenfelet, hogy leboruljanak, és megcsókolják a csupasz sarkát.
  Annyi ellenség megadta magát. Sokan pedig kapitulálnak a dobverés előtt. És emeljék fel a mancsukat.
  Az orosz csapatok már belopóztak Venezuelába. A helyzet egyre nyugodtabb.
  Brazília a legnagyobb ellenfél, viszonylag könnyű megtörni. És kénytelen kapitulálni.
  Lányok sétálnak Rio de Janeiróban, a fiúk pedig puszilgatják a csupasz lábnyomukat.
  Natasha nevetve jegyzi meg:
  - Élj még jól!
  Zoya némi kétséggel jegyezte meg:
  - Ha falnak támasztva alszol, az nem olyan rossz!
  És a lányok nevetni fognak. Valójában viccesebbek, mint valaha. De mit csinálsz velük...
  Egy fiú is harcol Oleg Rybachenkoval. Több mint ötven éve szolgál a cári hadseregben. Ezredesi rangra emelkedett, számos kitüntetése van, és még mindig úgy néz ki, mint tizenegy éves. És vele az örökkévaló lány, Margarita. Felnőtt nő volt, és nagyon félt az öregedéstől. És ennek eredményeként örökre lány maradt. Száz évre azonban gyerekek lettek. Aztán megígérik, hogy akár tizenhat évesek is lesznek - ami általában véve jó! A fiúnak például nem kell borotválkoznia!
  Egy fiú és egy lány mezítláb gránátot dob az ellenségre, és énekel:
  - A győzelmek öröme bővül,
  Az akasztófa várja Hitlert!
  Itt van Oroszország ellenfeleinek utolsó fellegvára - Argentína. Hitler ott bujkált.
  Júliusban pedig orosz csapatok lépnek be Argentína területére. Az ellenállás töretlen volt. És így a főváros szinte harc nélkül elesett. Hitlert pedig 1957 augusztusában találták meg... hurokban lógva. Nyilván elvették a sajátjukat és felakasztották.
  Chile is kapitulált. Ezzel véget ért az emberiség történetének utolsó háborúja.
  Tizenkét - örök fiatalságot birtokló - boszorkánylány ünnepelte a győzelmet. De egy másik fiú, Oleg Rybachenko nagyon elégedettnek tűnt. Végül megélheti a saját örömére, hány évet töltött a hadseregben.
  Az oroszok pedig már 1947-ben kimentek az űrbe, 1954-ben pedig a Holdra repültek. És 1967-től a Marsig. És további új eredmények. A Naprendszer fokozatosan uralma alá került. 1975-ben II. Alekszej, aki hetven éve volt hatalmon , lezuhant egy repülőgéppel. És ezzel véget ért minden idők és népek legnagyobb uralkodójának uralkodása.
  És fia lett az új király: II. Mihály. Oroszország pedig az űrbővítésbe lépett.
  Oleg Rybachenko és Margarita a Marson sétál 2005-ben. A fiú megjegyzi:
  "Száz éve, hogy gyerek lettem. És nem jött el az ideje, hogy felnőjek tizenhat éves koromig?
  Margarita, aki szintén lánynak tűnik, így válaszol:
  - És nekem is fel kell nőnöm a szerződés alapján! De miért vagyunk még gyerekek?
  Oleg megvonta a vállát... Hirtelen egy szárnyas angyal-demiurgosz képe jelent meg előttük.
  Gyönyörű teremtés azt mondta:
  Elvégezted küldetésed egy részét.
  De most az űr vár rád! És az űrvilágok! Szóval élj és küzdj!
  Oleg Rybachenko vigyorogva kérdezte:
  - Tizenhat évesen holttestet ígértél nekünk!
  Az angyal mosolyogva bólintott.
  - És mit akarsz Margittal?
  Margarita egyetértően megrázta a fejét.
  - Még több?
  Az angyal gyöngyházfogú vigyorral bólintott.
  - Te leszel az! De nőj fel tizenhat évesre, leszel ezer éves! És akkor örökre a fiatalságban maradsz!
  Oleg és Margarita kórusban felsikoltott:
  - Ez nem fair!
  Angela mosolyogva jegyezte meg:
  - Ennyi az ára a halhatatlanságnak! De egyezzenek bele abba, hogy halhatatlan gyerekek legyünk, mint halandó öregek!
  A fiú és a lány egyetértett ezzel:
  - Igen, sokkal jobb!
  És hangosan nevetni!
  Valóban, mik ezek a halandó emberek? Még minden idők és népek legnagyobb cárja, Alekszej is elment. És előttük egy örökkévalóság, tele ragyogó kalandokkal.
  
  
  
  NAPOLEON NEM MENT OROSZORSZÁGBA!
  . Egy alternatív történelem, ahol a nagy császár nem Oroszországba ment, hanem az ezredeket ... Törökországba költöztette! Hát persze, miért ne? Miért nem szabadítják fel a Balkánt az oszmán uralom alól?
  És az ellenség természetesen nem túl erős. Igen, és előtte oroszok verték.
  Napóleon hadserege pedig erőltetett menetre indult. És szinte ellenállás nélkül ment Boszniából Isztambulba. Egy akadály - hegyek, folyók, erődök... És epizodikus ellenállás. A lakosság pedig felszabadítóként fogadja a franciákat és az európaiakat.
  Napóleon 1812-ben elfoglalta Isztambult. Aztán Kis-Ázsiában harcolt. Elérte az Indiai-óceánt és Mekkát. Ezt követően a franciák és zsoldosaik Egyiptomba költöztek.
  Napóleon eddig nem Oroszországba ment, hanem meghódította az oszmán birtokokat. Talán néhány jós figyelmeztette a cári birodalommal vívott háború esetleges kudarcára.
  A britek 1814-ben megpróbáltak leszállni Spanyolországban. Napóleon visszatért Párizsba. Erőt gyűjtve gyorsan Spanyolországba költözött, és ott legyőzte a briteket. Ezt követően a franciák valamelyest megerősítették magukat a Pireneusokban.
  Csapataik elérték Marokkót, és elfoglalták Afrika egész északi részét és Szudánt.
  Így egyetemes dominanciát alakítottak ki a Földközi-tengeren. Bevették Gibraltárt is. És meg is erősödtek. A Nagy-Britanniával vívott háború felemás sikerrel folytatódott. Mindkét fél belefáradt a tengeri összecsapásokba. Napóleon azonban el akarta venni a számot. És egyre több új hajó épült, tengerészeket képeztek ki. Fokozatosan elkezdett hatni a nagy emberi és területi erőforrásokkal rendelkező franciák számbeli fölénye.
  És a kimerült britek elkezdtek behódolni. Végül 1825-ben kétéltű partraszállás történt. És Napóleon végül bevette Londont. Így a háború véget ért. És már az idős császár úgy döntött, hogy pihen és békés építkezésbe kezd. Az egyetlen dolog az, hogy a franciák továbbra is áthaladtak Afrikán, és meghódították déli részét. I. Miklós hatalomra került Oroszországban. Az oroszok hadban álltak Iránnal, de a győzelmek ellenére nem hódították meg, hanem a mérsékelt területszerzésre szorítkoztak. Ezután Oroszország szembeszállt a kaukázusi Shamil háborúval, és hosszú ideig lekötötte.
  Napóleon 1837-ig uralkodott, és hatvannyolc évesen halt meg. Utóda fia, Napóleon II. Fiatal, huszonhat éves szőke császár, előtte Olaszország és a Római Birodalom királya volt. Természetesen túl akarta szárnyalni apja, Első Napóleon dicsőségét.
  II. Napóleon pedig megtette első hadjáratát Iránba, majd Indiába. Természetesen a világ legnagyobb és legjobban szervezett hadserege viszonylag gyorsan meghódította Iránt és Indiát is. Afrika meghódítása is befejeződött. Franciaország háborút vívott Latin-Amerikában, hogy átvegye az irányítást Spanyolország és Portugália gyarmatain. Valahogy nem Oroszországon múlott. Ám a franciák hosszú háborúk után végre beépültek Latin-Amerikába. II. Napóleon 1856-ban halt meg, fia, III. Napóleon lépett a trónra. Ekkor még csak tizenhat éves volt. 1858-ban pedig III. Napóleon hadjáratot indított Oroszország ellen.
  Úgy döntött, hogy felülmúlja dédapját. És Oroszországban még mindig van jobbágyság. És az ország harci erejében természetesen összehasonlíthatatlan a napóleoni Franciaországgal.
  III. Napóleon a győzelemre számított. És kétmillió katona mozgott Oroszországon keresztül. Három oszlopban mentek: Kijevbe, Moszkvába és Szentpétervárra. De Oroszországnak nem volt saját Kutuzovja.
  Sándor cár pedig kénytelen volt Kazanyba menekülni. Moszkvát és Szentpétervárt és Kijevet elfoglalták. Oroszország ellen a világ minden tájáról érkeztek csapatok és fejlettebb fegyverek. Még III. Napóleon hadseregében is megjelentek az első könnyű tankok.
  Igen, nem tudsz ellenállni ennek az erőnek. Sándor cár békét ajánlott a franciáknak. Harmadik Napóleon azonban kijelentette, hogy szüksége van Oroszország egészére.
  Röviden: gerillaháború kezdődött. De Napóleonban sok katona van. Ezenkívül III. Napóleon bejelentette a jobbágyság eltörlését. Az emberek egy része is meghajolt mellette. A háború több évig dúlt, és Napóleon csapatai elérték a Csendes-óceánt.
  Végül sikerült kompromisszumot találni. III. Napóleon feleségül vette II. Sándor lányát, és megkoronázták. Oroszország pedig egy hatalmas birodalom részeként kapott némi autonómiát.
  Harmadik Napóleon még Kínában harcolt, csapatai elérték Ausztráliát és meghódították Indokínát. És 1877-ben meghalt, és Negyedik Napóleon lépett a trónra. Tizennégy éves fiatalember. I. Napóleon dédunokája és orosz cárok anyai leszármazottja. Negyedik Napóleon befejezte a világ meghódítását - miután meghódította az Egyesült Államokat és az összes többi szigetet... Világbirodalom keletkezett. Aztán már csak az űr megrohanása maradt hátra.
  De nem volt szomorúság, hanem az ördögök csimpaszkodtak. IV. Napóleon 1894-ben halt meg. Pontosabban egy afrikai vadászaton halt meg. Trónját pedig a négyéves Ötödik Napóleon fiú foglalta el.
  Valahogy Napóleon leszármazottai nem voltak túl kitartóak. És persze elkezdődött a zűrzavar. Most Latin-Amerikában, most Kínában, most Oroszországban.
  De a csapatok elfojtották a zavargásokat és a szeparatistákat. Ötödik Napóleon felnőtt, és határozottan elkezdte elfojtani a lázadásokat. Utána valahogy megnyugodott a Föld bolygó. És 1914-ben az első ember felrepült az űrbe! 1917-ben emberek landoltak a Holdon.
  Az emberiség fokozatosan stabilizálódott. És most a terjeszkedés az űrbe. 1935-re az emberek a Naprendszer összes bolygóját meglátogatták, és egy település jelent meg a Holdon. Ötödik Napóleon 1960-ig uralkodott - hatvanhat évig - rekordnak számít a bonapartok között, és dicsőségben halt meg. A trónt VI. Napóleon kapta. Ekkorra már elkezdődtek sikeres kísérletek az emberek fiatalítására. És 2000-ben az emberek elkezdtek behatolni a szomszédos csillagokba. 2020-ra létrejöttek az első embertelepek a Föld bolygón kívül.
  
  IVÁN A RETEGŐS NEM MÉRGEZETT
  Ezt a Rettegett Ivánt nem 1584-ben mérgezték meg (miért jutott eszébe egyáltalán, hogy megmérgezték?), hanem élt még egy ideig. Feleségül vett egy angol hercegnőt. És egyúttal meghódította Szibériát, városokat épített ott. 1590-ben egy angol hercegnőtől született fia, Sándor. 1591-ben meghalt a fia, Dmitrij, de az oroszok visszaszerezték az éveket a svédektől. 1592-ben elfoglalták Narvát.
  Lengyelország és Oroszország közös háborúja Svédország ellen 1593-ban ért véget Viborg elfoglalásával. És a svéd háború veresége 1594-ben.
  Oroszország így visszaszerezte a balti-tengeri városokat, és megtelepedett Narvában, valamint Viborgban. 1595-ben Rettegett Iván elrendelte, hogy építsenek várost a Néva torkolatánál. Így Aleksandrovszk több mint száz évvel korábban keletkezett. Rettegett Iván fia és az angol hercegnő tiszteletére nevezték el.
  Aztán Rettegett Iván tovább utazott Szibérián. Harcosai előrenyomultak az Amur folyóhoz. 1598-ban, miután hatvanöt évet korrigáltak - ez Oroszország rekordja és a királyság egyik leghosszabb időtartama a Föld bolygó történetében, Rettegett Iván meghalt. Egy év alatt meghalt vele, és az örökös Fedot. És Első Sándor király lett. Mindössze nyolc éves volt trónra lépésekor. De Borisz Godunov régens lett. És többé-kevésbé minden ment. Igaz, voltak éhes évek. Aztán a háború Lengyelországgal 1605-ben. Ekkor először maga Sándor vezényelte a hadsereget. A lengyelek megpróbálták ostromolni Szmolenszket, de teljesen vereséget szenvedtek. Az oroszok támadásba lendültek - bevették Kijevet és Polockot. A lengyelek átengedték a Berezina menti területeket és Kijevet a balparti Ukrajnának.
  Egy darabig csend volt. Oroszország keleten haladt előre. Elérte a Csendes-óceánt, és ott új városokat alapított.
  Ezután egy Krím-félszigeti hadjárat következett, amely egybeesett Törökország meggyengülésével. Oroszország Azovval együtt meghódította a Krími Kánságot is.
  Így jött létre egy nagy birodalom. Aztán megint háború a lengyelekkel. Sándor kijelentette: vissza fogjuk nyerni az egész Kijevi Rusz földjét.
  És megtörtént. Az orosz csapatok a cár és a nagy parancsnok, Szkopin-Sujszkij vezetésével még mindig meg tudták győzni a lengyeleket, sőt Varsót is bevették.
  Néhány vita után Lengyelország elfogadta Első Sándort cárnak. Ezt követően emelkedett ki a szlávok nagy hatalma. Oroszország 1630-ban délre fordult. Háborúba szállt Törökországgal. Az Oszmán Birodalom hanyatlóban volt, és veszteséges volt.
  Oroszország visszafoglalta a Balkánt, és belépett Konstantinápolyba is. Az oszmán trónt Sándor cárra ruházták át. És most az orosz ezredek eljutottak Egyiptomba. 1640-ben pedig Kuvaittal meghódították Mekkát és Irakot is. Építs egy hatalmas birodalmat. 1645-1647-ben háború volt Iránnal. És Perzsia is alávetette magát Oroszországnak. A Mandzsúriai Birodalommal vívott háború Észak-Kína elfoglalásával ért véget.
  Sándor cár, tekintettel a nem orosz lakosság számának növekedésére, még ökumenikus zsinatot is összehívott. Az ortodoxiában olyan változtatást hajtottak végre, amely lehetővé tette, hogy négy felesége legyen.
  Mi volt az eredménye annak a vágynak, hogy elősegítsék a muszlimok ortodoxia átvételét, és hogy felgyorsítsák az újonnan meghódított területek oroszosítását?
  1658-ban halt meg első Sándor cár, aki hatvan évig uralkodott, és nagy Rurikovics lett.
  Első Mihály, Első Sándor fia lett az új cár. Az új király már negyven éves volt. És folytatta apja agresszív politikáját. Az orosz csapatok Indiába vonultak. Háborúk voltak.
  Ami az orosz uralom ottani megteremtésével ért véget. Aztán nagy háború volt Kínával. Michael 1671-ben halt meg. És a háborút fia, Alekszej, az első Rurikovics folytatta. A harminc körüli fiatal király energikusan parancsolt, és jelentős győzelmeket aratott. Kínát több éves háború után meghódították.
  A továbbiakban Oroszország folytatta keleti és déli mozgását, meghódítva Indokínát is. Amíg el nem értünk Szingapúrba. 1701-ben Alekszej is meghalt, fia, Péter pedig nagy flottát kezdett építeni. Oroszország áthaladt a Csendes-óceán szigetein, és partra szállt Ausztráliában.
  Ugyanakkor megvolt az európai terjeszkedés vágya. 1715-ben pedig megkezdődött a háború Ausztriával. A felsőbbrendű orosz csapatok gyorsan meghódították Ausztriát. Aztán Németországot átvették. Elértük a Rajnát. 1721-ben pedig meghódították Olaszországot. Így hát Nagy Péter ablakot vágott Európára. Egyiptommal együtt. Ezzel egy időben az oroszok Alaszkán keresztül elfoglalták Kanadát. 730-ban Nagy Péter meghalt, és a trónt unokája, II. Péter, Rurikovics követte.
  Uralkodása aktívnak bizonyult, a fiatalember háborút indított Franciaországgal és meghódította Kanadát, a nagyobb számbeli fölénnyel rendelkező orosz csapatok pedig bevették Párizst. Hollandiát is meghódították. Bár a gerillaháború ott elhúzódott. De a végén összetört.
  Később, 1745-ben Spanyolország és Portugália is elesett. De több évig gerillaháború is volt. 1753-ban, Második Péter halála után, a második Péter fia, Harmadik Péter lépett a trónra. Az új király tovább utazott Afrikában és Amerikában. 1761-ben háború tört ki az utolsó nagyhatalommal, Nagy-Britanniával. Oroszország eleinte nem volt túl sikeres a tengeren.
  De aztán a briteket számbeli fölény és tapasztalt parancsnokok győzték le. És volt egy leszállás. London 1767-ben elesett.
  1780-ban pedig Harmadik Péter is meghalt. Huszonnyolc éves fia, Első Pál lépett trónra. Oroszországnak már nem volt komoly ellenfele, és Afrikán és Latin-Amerikán keresztül haladt. 1820-ra, amikor Első Pál hatvannyolc éves korában meghalt, Oroszország befejezte az egész világ meghódítását. És a negyvenkét éves ötödik Iván trónra lépett.
  Nem volt kivel harcolni. A tudomány pedig még nem érte el az űr kiterjedésének meghódítását. Ennek ellenére Iván járatokat rendelt a Holdra. Például a birodalomnak tovább kell lépnie. 1833-ban pedig egy ember először repült az űrbe. És 1845-ben az oroszok végre leszálltak a Holdra.
  Ötödik Iván császár 1847-ben halt meg. A trónt II. Sándor követte. Az űrbe való terjeszkedés folytatódik. Leszállás a Marson 1861-ben. És akkor a Naprendszer összes bolygóján.
  Aztán más sztárokhoz repültek...
  
  DONALD TRUMP ROOSEVELT HELYÉN
  Itt van Donald Trump, aki Roosevelt helyén állt a második világháború alatt. Ez valójában egy nagyszerű lehetőség! Tanuljon elődje hibáiból. És az első hiba: hagyták, hogy a Szovjetunió felemelkedjen és szuperhatalommá váljon.
  Donald Trump úgy értette, mint senki más: nem szabad hagyni, hogy Oroszország megnyerje a második világháborút. A Harmadik Birodalom gyors győzelme azonban Amerika számára is veszteséges.
  A legjobb megoldás: hagyd, hogy megöljék egymást, ameddig és amennyire csak lehetséges.
  Hát persze, Donald Trump segített egy kicsit Oroszországnak, Sztálingrád előtt... És nem voltak különösebb különbségek a történelemmel. És kiűzte a Harmadik Birodalmat Afrikából.
  Aztán fegyverszünetet ajánlott Hitlernek az antiszemita törvények eltörléséért cserébe.
  Sztálingrád után a németek rájöttek, hogy tényleg elveszíthetik a második világháborút, és egyetértettek Trumppal. A zsidókat nem üldözik, de... A kereskedelem újraindul...
  És a foglyokat kicserélik. Trump maga készít atombombát, és végez Japánnal. A németek pedig területük bombázásának megszűnése és a második front lezárása után erőt halmoznak fel.
  A Führer többször elhalasztotta a Citadella hadműveletet. És még júliusban sem indított offenzívát, ezért ki akarta próbálni a Tiger-2-t, a szörnytankot, vagyis az oroszlánt és az egeret a csatában. Ezenkívül a németek elkezdtek hadosztályokat alkotni a külföldiekből, és erőt halmoztak fel.
  Igen, és Trump azt tanácsolta a Führernek, hogy ne rohanjon, mivel a Kurszki-öbölre irányuló német offenzíva terveit már ismeri a szovjet parancsnokság, és nincs hülyeség támadni, ha az ellenség tud róla.
  A Führer elég okos volt ahhoz, hogy meghallgassa Trump bölcs tanácsát. És védekezésbe ment.
  A Vörös Hadsereg augusztus 30-án végre támadásba lendült. És elakadt az ellenség mélységes védelmében. A csaták megmutatták, hogy a Párduc nagyon jó védekezésben, gyorstüzelő ágyújával, amely nagy távolságra is üt.
  És a "Tigris" nem rossz, sőt "Ferdinand". Az utolsó önjáró fegyver a védelemben elég erős. És tökéletesen legyőzi az ellenfelek támadásait. Ferdinánd pedig nagyon aktívan dolgozik. Mivel távolról üti, nem fogja tudni kiegyenesíteni a hátát.
  A németek még mindig, legalábbis lassan, de az Oryol párkányon feladták magukat. De a szovjet repülés már nem uralta az eget. Nyugati front nélkül a Fritzek erősek voltak. A Marseille kiemelkedett a német ászok közül.
  Nem halt meg balesetben a Földközi-tengeri csatában. És most ászként az első számú harcolt keleten. A Luftwaffe legjobb ásza pedig, aki rövid időn belül rekordot döntött a nyugati fronton, amit a valós történelemben senki sem döntött meg, most keleten harcolt.
  Marcel messziről csapkodta, és nem engedte magát megcsípni és leütni. Legendává vált a német és szovjet pilóták körében.
  És minden túlzás nélkül. Lelőtték a támadó repülőgépeket és a vadászgépeket is.
  Százötven repülőgépért tüntették ki a Vaskereszt lovagkeresztjével, ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Amikor kétszáz repülőgépet készített, a Német Sas Rendjét gyémántokkal tüntették ki. A háromszáz repülőgép elérésekor egy külön neki alapított kitüntetést kapott: a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Miután négyszáz repülőgépet lelőtt, arany-gyémánt katonai érdemkeresztet és arany-gyémánt Luftwaffe-kupát kapott. Marseille ősszel kétszáz repülőgépet lőtt le a Földközi-tenger felett. A tél és március folyamán még csaknem száz autót lőtt le, és átszállították a keleti frontra. Ott 1943 májusában meghaladta a háromszáz autót.
  Aztán 1943 szeptemberében elérte a négyszáz autót. És még rekordot is felállított azzal, hogy egy csatában tizennégy autót kiütött.
  Természetesen egy ilyen ász mellett a németek az égen több mint magabiztosnak érezték magukat.
  És vissza tudták tartani a Vörös Hadsereg rohamát, előre felhúzva az erőket. Ennek ellenére a szovjet csapatok előrenyomultak, bár nagyon lassan.
  Október végén a Vörös Hadsereg megközelítette Orelt. Fritz megpróbálta bármi áron megtartani ezt a várost.
  A csatákban először használták a Tiger-2 harckocsit. Ez az autó azonban védekezésben jól mutatta magát, de gyakran elromlott. Leo még rosszabb. Hasonlóan a kifejlett "Tigris" -2-höz, ismertebb nevén a királytigrishez, az "Oroszlán"-nak is volt egy erősebb fegyvere, amely azonban szükségtelen volt. Mivel a szovjet harmincnégy tankot már elfoglaltak a német fegyverek. És a kilencven tonnás "Oroszlánnak" nem volt előnye a "Tigrissel" szemben a páncélzat tekintetében, de többe került, kevésbé volt megbízható, és egy erősebb fegyver gyengébb volt a tűzsebességben.
  Csak a nagy távolságból történő lövésnél volt az "Oroszlán" előnye, de nem sok haszna volt, így szinte lehetetlen egy harmincnégyesnek olyan távolságból eltalálni, ahol az "Oroszlán" előnyökkel járt.
  A csaták megmutatták, hogy az "Oroszlán"-nak nincs semmi előnye az oldalak és a hajótest homlokának védelmében a "Tiger" -2-vel szemben, a torony homlokának vastagabb páncélja pedig csak lassítja a forgását.
  Vagyis kiderült, hogy az "oroszlán" a gyakorlatban még rosszabb, mint a "tigris" -2. És amire kiderült, arra tervezték.
  Ennek ellenére a Tiger-2 viszonylag jól védett, oldalra is áthatolhatatlan volt a T-34-76 számára, ezért hatékony, bár ügyetlen gépnek bizonyult.
  Ugyanakkor két pilóta jól mutatta magát a csatákban: Albina és Alvina. Aki állandóan mezítláb harcolt bikiniben. És ezt nagyon hatékonyan tették.
  Így teszi Albina mezítlábat a ravaszra, és leüt egy szovjet pilótát.
  És akkor megnyomja Alvint, szintén csupasz vésett lábakkal. És ismét legyőzni az ellenséget.
  A lányok aktívan és párducmérlegben dolgoztak. Bár kezdő harcosok. De a titkuk az, hogy bikiniben és mezítláb harcolnak, akkor nem üt le senki!
  A Sasért folyó csata november végéig elhúzódott. A németek tartották a várost, a Vörös Hadsereg pedig makacsul megrohamozta. Maga Sztálin makacsságot mutatott ebben a kérdésben. A várost a Fritz alaposan megerősítette, és nem engedte, hogy körülvegyék.
  December elejére átmeneti szünet következett, csak csaták zajlottak az égen. A Marseille meghaladta a lelőtt repülőgépek számát, és Göring után a második volt a Harmadik Birodalomban, aki megkapta a Vaskereszt nagykeresztjét.
  A Vörös Hadsereg megállt. December végén azonban folytatta az offenzívát. A makacs harcok után Orelnek mégis sikerült megkörnyékeznie. És akkor vegye. A németek egy kicsit jobban megszorultak a központban. De készen álltak a télre, és keményen küzdöttek.
  A Fritzek még mindig le tudták verni az offenzívát Leningrád közelében. Részben Trump figyelmeztetése miatt, aki nagyon félt a nácik vereségétől.
  Miután visszaverték az északi offenzívát, a nácik valahogy visszaverték a támadást, és túlélték a telet ... És tavasszal elkezdték felhalmozni az erőt.
  A Vörös Hadsereg is veszteségeket szenvedett. De megkapta az IS-2-t és a T-34-85-öt. Megkezdődött az ütések cseréje, és 1944. június 22-én a Vörös Hadsereg nagy offenzívát indított a központban.
  A németek feladták, de lassan... a szovjet csapatok másfél hónap alatt ötven kilométert haladtak előre a front meglehetősen széles szakaszán. A nácik általában némileg változtattak a taktikájukon, és úgy próbálták megőrizni erejüket, hogy nem haladtak előre.
  Itt Trump játszotta a szerepet, aki nem akarta sem Oroszország, sem Németország győzelmét. De attól félt, hogy az oroszok úgyis nyernek, és azt tanácsolta a Führernek, hogy építsen háborút a védelemre, hogy kimerítse a bolsevikok erőforrásait.
  Hitler minden agresszivitása ellenére mégis süket védelembe lépett. Ráadásul a német tankok tökéletlenek. És "Egér" sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és csak védekezésben mutatkozott meg többé-kevésbé rövid kontrákban.
  A németek még nem tudtak megfelelő sikereket elérni a technológia terén. A Panther-2-t fegyverzetben és páncélzatban még nem sikerült erősebbé tenni, de ötven tonnánál nem nehezebbé. A Focke-Wulf manőverezőképességében gyengébb volt, és befejezetlen volt.
  A Me-309 fegyverzetben és nagy sebességben erősnek bizonyult, de a manőverezőképességben rosszabb. A TA-152 jobb volt, mint a Focke-Wulf repülési jellemzőit tekintve és erősen felfegyverzett, de nehezebbnek is bizonyult. Igaz, a Marseille jó taktikát dolgozott ki a nehezebb, de erősebb fegyverzetű és jobban védett repülőgépekhez.
  A németek eddig nem csak megőrizték az égboltban az előnyt, de a járművek száma miatt még növelték is. Bár a Szovjetuniónak volt Jak-3 és LAGG-7 is. De ez még nem jelentett előnyt.
  De a németeknél volt az ME-262. Júniusban a Luftwaffe már ezer ilyen sugárhajtású géppel rendelkezett négy 30 mm-es repülőgépágyúval. De a harcban az ME-262 nem bizonyult kellően manőverezőnek és hatékonynak. Többek között a nagy sebesség miatt. Csak annyit, hogy az ME-262-t nagyon nehéz lelőni, páncélozott és szívós, a nagy sebesség miatt nehéz eltalálni, de a nem túl megbízható motor miatt magától összeomlik.
  Így a németek eddig csak viszonylag sikeresen fogadták a TA-152-t, és volt egy modernizált ME-109 "K", a második világháború legmasszívabb vadászgépe.
  A gyártott repülőgépek száma is nőtt, ami lehetővé tette a szovjet márkákkal szembeni fölény megtartását. Ráadásul a német autók fegyverzetben és motorteljesítményben is lényegesen erősebbek voltak.
  A német Yu-288 meglehetősen sikeresnek bizonyult, amely kombinálta a nagy sebességet és a nagy bombaterhelést. És az első sorozatos négymotoros Yu-488 bombázó, amely képes nagy távolságra is bombázni. A csúcspontja a szárnyak viszonylag kis területe volt, amely akár 700 kilométeres óránkénti sebességet is adott, ami akkoriban és egy bombázónak sok volt.
  A németek nem voltak túl sikeresek a harckocsigyártás terén. A Maus védelemben jó, de még mindig sebezhető a levegőtől, és nehezen szállítható. A Jagdpanther sikeresebbnek bizonyult . Egyre nagyobb mennyiségben gyártották, és jó hírnevet szerzett.
  Itt persze a németek majdnem befejezték az autót, de mindenesetre jól fordult.
  A német felszerelések fő mennyisége nőtt, ami lehetővé tette a szovjet támadások sikeresebb ellenállását. Beleértve az augusztusi offenzívát délen.
  Eljött 1944 ősze, a szovjet csapatok még Harkovot sem vették be, és még mindig a központban állnak.
  Fritz egy kicsit magabiztosabbnak érezte magát... Sztálin folytatta a piszkálást, de az Egyesült Államok segítsége nélkül nem tudta megnyerni a technológiai versenyt Németországgal szemben.
  Külföldi hadosztályokkal és sok hiwivel, plusz műholdakkal és volt szovjet állampolgárokkal a Harmadik Birodalom többé-kevésbé feltölthette erőit, és védekezésben maradhatna. A külföldi munkások és a rabszolgamunka sok berendezés gyártását tette lehetővé. És mindenekelőtt a sugárhajtású repülőgépek.
  A V-1 és V-2 rakéták projektjét a sugárhajtású repülőgépek javára korlátozták, és megjelentek az Arado bombázók. Ami jól bombázott. A szovjet repülőgépek pedig még csak nem is tudták utolérni őket.
  Hitler egyre inkább a légi offenzívára támaszkodott. A Fritzek télen is harcoltak... A Vörös Hadsereg télen tudott előrenyomulni a központban.
  Itt a németek, bár offenzívára számítottak, sokkolták a tüzérség, különösen az Andryusha sugárhajtású munkája. Ekkor azonban számos német harckocsihadosztály meg tudta állítani a szovjet csapatokat.
  Az új német E-10 és E-25 önjáró lövegek, kicsik, de fürgeek különösen hatékonynak bizonyultak.
  Szűkebb és kisebb toronnyal és 1000 lóerős erős motorral megjelent a "Tiger" -2 is, ami praktikusabb gépnek bizonyult.
  Röviden: a háború a németek számára előnyösebb menazsériával kezdődött.
  Hitler az "E" sorozat tankjaira számított, mint fejlettebbek és alacsony sziluettűek. Az E-50-ben a magasság általában egy méterrel alacsonyabb volt, mint a "Tiger" -2-é, ami lehetővé tette, hogy egyforma páncélzattal a harckocsi súlyát 1200 lóerős motorral ötven tonnára csökkentsék a kényszerítés során. , egy páncéltörő és pontosabb fegyver.
  Ez remekül sikerült! A gép felgyorsult és az áttörés gyorsasága lett. És a lányok harcolnak rajta. És persze mezítláb és bikiniben.
  A harcok különösen tavasszal, májusban élénkültek. A németek megpróbáltak támadni. De csak a szovjet csapatok által korábban elfoglalt Belgorodot tudták visszafoglalni. A harcok sokáig tartottak. És a csatában az E-100 harckocsi is részt vett. Ez a nagyon jól védett és erős fegyverekkel rendelkező gép nagy problémát okozott a szovjet csapatoknak.
  Az SU-100 megjelenése után Sztálin váratlanul úgy döntött, hogy megváltoztatja a tanképítés doktrínáját. És ezeket az önjáró fegyvereket egyre nagyobb mennyiségben kezdték gyártani.
  Vonzza a gyártásban lévő önjáró fegyverek egyszerűsége és az erősebb fegyver. És az is, hogy Sztálin a katonák megmentésén kezdett gondolkodni. Mindenesetre csak a németek jutottak előre 1945 nyarán. Csak a Don melletti Rosztovot és Orjolt tudták bekeríteni, de ez a sikerre korlátozódott... Ősszel a Fritzek védekezésbe ültek, a Vörös Hadsereg pedig előrenyomult. És télen is... És csak a Belgorod tudott visszaverni.
  Szóval mindkét armada lelassult...
  Eljött az 1946-os év. A németek nyáron próbáltak támadni, E-50 és E-100, valamint E-75 harckocsikkal. Ellenük Sztálinnak SU-100 önjáró fegyverei voltak, amelyek gyakorlatilag minden más típusú fegyvert helyettesítettek. A németek pöfékeltek, de szinte nem haladtak előre ... És ősszel és télen a Vörös Hadsereg már előrenyomult ...
  De megint nem lett belőle semmi.
  Már 1947 van. A németek nyomulnak és előrenyomulnak, az oroszok visszanyomnak és előrenyomulnak. Semmi sem sikerült.
  Jön 1948. Megjelent a T-54, amely azonban nem lett masszív. Az SU-100 még mindig szolgálatban van. Igaz, ez az ACS kissé elavult. A németek az első helyen állnak a sorozatban a gázturbinás motorral szerelt E-75 felett. És már jól védve volt oldalról ...
  De a németek még mindig nem tudtak győzelmet aratni. A Szovjetunió gyártotta az IS-7-et. akik sikeresen harcoltak a németekkel.
  Aztán 1949... A frontvonal mozdulatlan, és ütések váltják egymást. A bokszolók hintáznak és pusztítják egymást.
  Tehát 1950-ben a frontvonal enyhén ingadozik. De semmi lényeges nem történik.
  És 1951-ig megy, ugyanaz. A keleti fronton nincs változás. Mindkét fél eléggé kimerült.
  Elment és 1952. Sztálin uralkodásának utolsó teljes éve. Az egyetlen dolog, amit a németek kézi lőfegyverekkel szemben sebezhetetlen korongokkal rendelkeztek. A Szovjetunió rendelkezik a legmasszívabb géppel: a hosszú csövű SU-122-vel, amelyet még mindig a legjobbnak tartanak.
  És végül, 1953... Sztálin meghal, és ez kezdődik. Moszkvában harc folyik a hatalomért, ezt kihasználva a németek támadásba lendülnek.
  És a Kaukázusban haladnak előre. Végül Türkiye belép a háborúba.
  Tavasszal, nyáron és ősszel megörökítem az egész Kaukázust, és előnyt kapok ...
  De itt közbelép Trump. 1954. január 1-jén pedig az Egyesült Államok megkezdi a Harmadik Birodalom és ... Oroszország területének nukleáris bombázását.
  Mint ez! Trump beavatkozott a második világháborúba.
  És kiderül, hogy minden nagyon klassz a maga módján! És bizonyos értelemben menő!
  Trump magabiztosan győzi le ellenségeit! És ez az ő pokoli PR-je!
  Ez az amerikai diktátor még ugrál is örömében!
  
  GYÖNYÖRŰ LÁNYOK TÖRTÉNELMI TÖRTÉNETET
  Egy alternatív történet, amelyben Hitler mégis úgy döntött, hogy először végez Nagy-Britanniával, és csak azután támadja meg a Szovjetuniót. Az egyik ilyen lépés Kréta elfoglalása és Málta megtámadása után történt. Ez utóbbi meglehetősen sikeres volt, és a Führer csapatai legyőzték a briteket. Hitler úgy döntött, hogy megszünteti Nagy-Britanniát, és csak ezután megy a Szovjetunióba.
  Itt négy boszorkánylány hatott rá. Árja szépségek: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - meggyőzte a Führert, hogy még ne menjen Oroszországba! Még térdre is ereszkedtek, és megesküdtek, hogy a 41-es nem erre való. A lány mellett mezítláb futottak a parázson, és rituálét végeztek, megerősítve, hogy jobb, ha nem mennek Oroszországba. A négy szépség pedig meggyőzte a Führert, hogy szükséges, hogy Afrikában is harcoljanak a lányok. Amibe beleegyeztek.
  A brit bázist megtámadja egy Fritz armada;
  A legnagyobb brit bázis valóban pokolian nézett ki. Több mint ezer bombázó zuhant rá a keleti front minden tájáról, és tisztességes harci tapasztalatot szerzett, kísérő vadászgépekkel együtt. A britek persze régóta harcolnak, de nem számítottak ilyen erős masszív csapásra. Valóban, ki hiszi el, hogy a Fritzek úgy döntenek, hogy leleplezik a frontot, még akkor is, ha az ellenség átmenetileg csendes. De a brit harcosokat most könyörtelenül verik. Például a hajóikat megtámadja a Yu-87, a híres "dolog". Nem túl gyorsan, de a (korukhoz képest) legmagasabb bombázási pontossággal megkínozzák az öblökben megbúvó brit flottát. Nem sokkal marad el a modernebb Focke-Wulf, köztük maga a legendás von Rudel, a támadórepülőgépek királya is. A legerősebb szovjet csatahajó, a Marat csatahajó elsüllyesztéséről ismert.
  Itt például Richard tizedes azt látja, hogy keselyűk gurulnak le a dombról, mint egy szán. A ragadozó halakhoz hasonlóan számos német bombázó bukkan elő a lyukból. Egy öreg angol már félelmében feldobja a telefont. Még soha nem látott ilyen szörnyű látványt. A szirénák nagyon későn üvöltenek, miután a bombák felrobbantak. A robbanáshullám feldobja a brit katonákat, a leszakított karok és lábak különböző irányokba repülnek. Itt az egyik vassisak felforrósodott, és arcon találta a tisztet. És hogyan visít:
  - Churchill kaput! Hitler király!
  A brit légelhárító ágyúk nem kezdtek el azonnal tüzelni, hanem csak akkor, amikor egyszerre több ezer bomba zuhogott. Az ellenség mindent helyesen számolt ki: egyetlen bombát sem szabad elpazarolni. Tehát törje össze az ellenséget, és verje meg. Minden szektor előre meg van jelölve a térképen. Ráadásul a pimasz britek még rendesen sem álcázták magukat. Sok légelhárító ágyújuk teljes látókörben áll, és először is elsodorják őket.
  Itt van egy 85 milliméter hosszú, harminckét méteres légelhárító ágyú csöve feldobva és fánkszerűen a levegőben hajolva. Aztán lezuhant, összezúzva öt angolt. Itt az egyik feketének felszakadt a hasa, és kihullottak a belek.
  És záporoztak a bombák, és minden lángokban állt, dübörgött az üzemanyagraktár, robbanni kezdtek, szinte az egész csontvázon szétszórták a lövedékeket, majd egy másik raktárt felrobbantottak. Mindennek a tetejébe a Yu-87 és a Focke-Wulf szirénák burkolatába szerelt szirénák üvöltöttek, vad rémületet keltve a gyarmati csapatok közül a négerekben és az arabokban. De úgy tűnik, a fehérek nem félnek kevésbé.
  Itt például két brit fregatt ütközött, olyannyira, hogy a kazánok dübörögtek. És még a felszálló fregattok töredékei is felszakadtak a levegőben, mint az elaknásodott mezők, és a cirkáló egyszerűen leült a fenékre.
  Az angol Cromwell harckocsi rövid torkolattal, de tisztességes sebességgel és erőteljes frontpáncélzattal pánikszerűen felgyorsult, és saját raktárát döngölte, útközben még egy tucatnyi elkeseredett katonáját is szétzúzta. A káosz nőtt. Az angol repülőgép-hordozó itt is ereszkedni kezdett, és egy erős dreadnought tüzet nyitott ... a parton, ahol saját katonáik nyüzsögtek.
  És ebben a pokolban két ember teljesen zavartalan maradt. Egyikük egy indián volt, kimérten gyújtott pipájára, a másik pedig egy nyilvánvalóan arab származású, de katonai egyenruhás nő. Együtt nem figyelnek a gyorshajtásra. Inkább a megsemmisülés lovasainak egész hordája vágta bele magát egy nem egészen hétköznapi kártyajátékba. Ötvenkét lapos játék volt jokerekkel, méghozzá a vörösbőr által kitalált szabályok szerint.
  Az arab nő azt mondta:
  - Sok a zaj! És mi értelme van a pániknak?
  Az egyik repeszdarabbal hátba vágott katona kis híján belefutott egy indiánba, de aztán véletlenül eldobta, mint egy cicát. Vércseppek hullottak a vörösbőr arcára, és mosolyogva nyalták le. Aztán észrevette:
  - A hangoskodás a sok gyenge sápadt arc. Mi, apacsok így gondoljuk - nem jó ellenség, megjelent az ellenség - még jobb!
  A sápadt nő megjegyezte:
  - Ez tipikus gyengesége azoknak, akik Krisztus hitét vallják. Szeretnek az áldozatról beszélni, de nem áldozzák fel magukat.
  Az indián gyorsan bólintott.
  - A rend olyan alapra épül, ahol a cement a hit, a homok pedig az akarat! A hit aranyszív, az akarat pedig vasököl! Csak a sápadt arcúaknak nincs egyik sem.
  Több lángoló brit katona a vízbe vetette magát, hogy elmossa a lángokat. Még a vízbe lépéstől is felforrt, sikolyok és vad nyögések hallatszottak. És véres körök kúsztak végig a tengerhabokon, eleinte sűrűek, majd fokozatosan elsápadtak. A Föld egykor legnagyobb és legkiterjedtebb birodalmának harcosai pedig elvesztették emberi formájukat. Az arab megvetően felhorkant:
  - És ezek a férfiak fátylat viselnek velünk!
  A vörös bőrű ravaszul hunyorgott, és megjegyezte:
  - Nyilván megijedtek, félelmetes tekinteted!
  Az arab nő ravaszul kitárta a fogát, és így szólt:
  - A nő lágysága hasonló a páncél keménységéhez, csak védekezésben sokkal halálosabb és sokoldalúbb!
  A németek szívesebben ültettek minden erejükkel azonnal egy bokszoló taktikáját, aki az ellenség felkészületlenségére számítva azonnal teljes erejével az ellenségre rohan. Amikor több tucat ellenséges gép ég a repülőtereken, nem tudnak felszállni. Amikor a saját bombáik felrobbannak a Lancasterben, és mindent elpusztítanak körülöttük. Kemény, de hatékony taktika. Így az alvilág szimfóniája elérte ereje tetőfokát, majd kezdett alábbhagyni.
  De ezzel persze nem volt vége a dolognak, a légideszant hadosztály pályára lépett. Míg a britek egy ilyen kezelés után, abszolút egyiket sem lehet langyosan venni. Szerencsére a leszálló vitorlázórepülők már elkészültek a szükséges mennyiségben, és a vontatási módszerek is hibakeresésre kerültek. Valószínűleg a mai világ legjobbja.
  Repülnek tehát, nem úgy, mint a sárkányok - lassabban, de elég gyorsan, sőt Wagner - Hitler kedvenc remekműve - zenéje kíséretében. Ki emlékezett még az élők közül az Apokalipszis című filmre, ahol az amerikaiak ezt a zenét használták a vietnamiak megtámadására. Mennyire megijesztette őket. Tehát itt Wagner, és dübörgő motívumok, erősítőkön keresztül. Az ejtőernyősök foszforral kenték be az arcukat, és festettek, rettenetesen úgy néznek ki, mint alviláguk démonai. A pszichológiai hatás számítása is. Ezenkívül néhány reagenst adtak a foszforhoz, és néhány magnéziumforgácsot, hogy legalább rövid ideig fényt okozzanak. Olyan hátborzongató, különösen a füstös ragyogás, a sok tűz hátterében. Még gépfegyverük is van, szintén sárkányszáj formájában álcázva. Aztán már dallamos német és elfogott géppisztolyok dobognak. És lekaszált, rongyos sorok hullanak a győztesek csizmájára. És sokan egyszerűen inkább megadják magukat, annak ellenére, hogy sokkal több a brit, mint a német.
  Egy indiai és egy arab nő bújt meg egy kis, gondosan álcázott lyukban. Vöröshajú megjegyezte:
  - Hát felszántottuk őket!
  A fekete hajú nő meglepődött:
  - Azt mondod, mi? Talán ránk gondolsz?
  Az indián megrázta a fejét.
  - Nem! A sápadt arcok verik az angolokat, és ez jó jel! És lesz idő, akkor jön a nyaralásunk! Amikor az indiánok felszabadítják kontinensüket!
  Az arab megvetően felhorkant:
  - És véletlenül hatalmat követel a világ felett?
  Az indián szeretettel, mintha egy értelmi fogyatékos gyereknek magyarázna, elvigyorodott:
  - Aki túl sokat akar kapni, az általában semmivel végződik! Szóval egy nagy kanál - tép a szád!
  A Führer persze nem látta, mit csinálnak sólymai és sólymai, de elvileg sejtette, hogy a német hadigépezet mindent tisztán megold. Általánosságban elmondható, hogy a német katonai offenzív műveleteket egészen a Kurszki dudorig magas szakmai színvonalon hajtották végre. Vannak, akik benchmarknak is nevezik őket. Még az is furcsa, hogy egy ilyen gép elakadt, majd teljesen szétesett.
  És maguk a négyek vettek részt a máltai partraszállásban.
  Négy lány csak bikiniben volt. És már a levegőben mezítláb gránátokat dobtak a britekre. És nagyon szép. Ilyenek a lányok.
  És repülés közben, ahogy élesen csiszolt korongokat dobnak. És egyszerre egy tucat nyakat elvágtak. Egy szó - szuper osztályú szépségek. És nagyon szexi és izmos. Ilyenek a harcosok. És egy csapással fémet és téglát hasítanak. Olyan eszeveszett, forrongó erejük van. És hagyják, hogy csupasz sarkúak ugorjanak az angol katonák állába. Annyira elbaszott.
  És a vér repül, és fröccsen minden irányba.
  Aztán a lányok használták a kardjukat. És elkezdték pusztítani az angol sorokat. És éneklés közben:
  - A fehér farkasok összebújnak! Csak akkor marad életben a család! A gyengék elpusztulnak - megölik őket, megtisztítva a szent vért!
  Olyan menő lányok vannak itt. Egyszerűen szuper!
  És minden angol katonát megvágtak két karddal. És mezítláb horogkereszteket dobálnak, megölve a harcosokat. És olyan lelkes harcosok...
  A Máltára irányuló légicsapás pedig nagyon erős. A Führer a keleti frontról gyűjtötte össze a repülést. És a Yu-88 megmutatta magát dicsőségében. És természetesen felhasználták a Yu-87-eseket is, amelyek a vadászgépek levegőben való dominanciája ellenére nagyon hatékonynak bizonyultak.
  A Fritz pedig nagyon megverte a briteket. A mezítlábas terminátorlányok pedig még erősebbek. És a harcosok itt egyszerűen osztályok!
  Nos, hogy ne csodáljuk az ilyen lányokat. Nem lányok - hanem egyszerűen párducok!
  Összetörik ellenfeleiket. És éneklik:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket! A gonosz farkasok megtépik az ellenséget!
  Gonosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  És újra levágták... A britek azonban már megadják magukat. És felemelik a kezüket.
  Gerda angolul ordít:
  - Térdre! És csókold meg a lábam!
  A férfiak arcra borulnak, és megcsókolják a lány csupasz, kissé poros lábát.
  Aztán kénytelenek megcsókolni a lábukat és Charlotte-ot, egy vörös hajú vadállatot. Milyen gyönyörű.
  A szélben rézvörös haja harci, proletár zászlóként lobog.
  Férfiak és különösen fiatal férfiak kerek sarkú cipőben ütik az istennőt. És megnyalják a szépség durva lábát.
  Christinát és Magdát is mezítláb csókolták. Műrepülő lányok is.
  És az ilyen harcosok erősek és izmosak. És ami a legfontosabb mezítláb, aranyos.
  És karcsú alakok, és sajtótányérok! És csodálatosak, harcosak és gyönyörűek.
  És minden izom játszik, és izomgolyók gördülnek a lebarnult bőr alatt.
  Nagyon menők ezek a lányok! Bennük van a harag ereje és a szenvedély lángja! És az önbizalom a győzelemhez.
  A britek pedig csókokkal hintik le csupasz, kecses lábukat!
  Málta elesett, és sokkal könnyebbé vált csapatokat Afrikába szállítani. A Führer bölcsebb lett, és ami a legfontosabb, egy logikus gondolat jutott eszébe: a Szovjetunió totalitárius ország, ami azt jelenti, hogy erős. Majdnem kétszáz millió embert forraszt a kommunista ideológia és ez a hatalom!
  Ugyanakkor a Szovjetuniónak elég földje van, és senkit sem fog megtámadni.
  Tehát Oroszország megtámadásához fel kell készülnie.
  És milyen tankjaik vannak a németeknek? Őszintén gyenge! Az oroszok pedig a május elsejei felvonuláson KV-2-t 152 mm-es ágyúkkal, és KV-1-et 76 mm-es ágyúkkal látták, és T-34-et, agilis harckocsikat is, olyan fegyverekkel, amelyek átütik a németeket.
  A Führer pedig elrendelte: hozza létre saját szörnyeit, hogy ellensúlyozza az orosz tankokat. Különösen a "párducok", "tigrisek", "oroszlánok" és "egerek". Jó autók a maguk idejében, de túl nehézek.
  És drága és munkaigényes! Másrészt a német technológia ebben az esetben felvehetné a versenyt a szovjetekkel.
  Ráadásul a németek abban reménykedtek, hogy hamarosan övék lesz egész Afrika, és képesek lesznek megszerezni a világ fontos erőforrásait. És lesznek rabszolgák, csapatok és harci egységek ...
  Általában véve a Wehrmacht katonák erősek ...
  És a lányok nagyszerűek... És remek lopók!
  Máltán sétáltak, és a férfiak kínzásáról ismertek. Heves harcosok. A fiúkat levetkőztették, a lányok pedig megerőszakolták őket! És mi nem szórakozás.
  A harcosok sokat énekeltek és kiabáltak:
  - Senki nem állít meg minket, még az ördög sem győz le!
  Gerda és csapata is megtámadta az angol cirkálót. A lányok karddal mentek végig rajta, és mindenkit levágtak. És közben mezítláb is kihegyezett korongokat dobáltak.
  Gyorsak azok a harcosok, akiket nem lehet könnyen és gond nélkül megállítani. Magukhoz mennek, és összetörik a tengerészeket. És két kézzel integetnek maguknak. Volt egy ilyen négy boszorkány. A boszorkányok pedig könyörtelenek, teljesen gyilkosok.
  Kerek, rózsaszín sarkú cipőben futnak át a fedélzeten, és úgy lengetik a kardjukat, mint a légcsavarlapátokat. Levágják az angolokat, és vigyorogva dúdolják magukban.
  - Nem vagyunk szánalmas lányok, olyan zengő a hangja! Híresen összetörjük a briteket, hogy ne legyen itt csend!
  És hogy a nyelvek megmutatják! Ezek a lányok maguknak... Igazi terminátorok!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan dobálnak korongokat maguknak, és hogyan ütik ki az ellenségeket.
  Nagyon véressé teszik. És elvágták a torkukat. És annyi torok nyílt meg.
  Agresszív srácok.
  És pontosabban lányok, a vadállatok izmaival. És senki sem tudja megfékezni őket - ilyen elem.
  A lányok lendületesek és szinte meztelenek. És még a mellek is ki voltak téve, hogy szebbek legyenek.
  Gerda énekelte:
  - És a cirkálót elfogják - lendületes lányok! Ilyen elem, ilyen elem!
  A lányok nagyon szépek olyan méretekben, hogy egy csapással nem lehet megállítani őket.
  Tele vannak erőszakos, forrongó energiával. És ez csak egy ilyen agresszív hurrikán, és rengeteg láng és hő.
  A harcosok igazán kedvesek. És ököllel tudnak mozdulni az állkapocsban.
  Olyan agresszív ugrásaik vannak a lányokról, akik szárnyakkal és agyarakkal születtek...
  Charlotte levágja az angolt, és magában vinnyog:
  - A csatában senki sem hasonlítható hozzánk! Farkas vagyok, menő farkas!
  És a vörös hajú vadállat, mint a verés, és a karddal vágó...
  Így az angol admirális a lányok számítása alá került. Mit akart valójában? kivel vetted fel a kapcsolatot?
  A harcosok elvitték és darabokra vágták!
  Christina örömmel énekelte:
  - Puskás shish kebab lesz!
  És megmutatta a nyelvét.
  Aztán mezítláb eldobott egy éles szélű korongot. És azonnal lemészárolt öt angolt.
  Magda csupasz sarkával rúgott, három angol pedig átrepült a fedélzeten. Itt egy lány - csak egy vad!
  És mind a négyen felkiáltanak:
  - Dicsőség isteneinknek!
  És újra vág... Máris angolok százait vágták le. A túlélők pedig térdre esnek, és gyönyörű lányokat csókolnak, erős, cizellált, mezítlábukat.
  
  
  VLADIMIR ZELENSKIJ OROSZ ELNÖK
  Volodimir Zelenszkij a beiktatás után bejelentette a Rada feloszlatását és előrehozott parlamenti választások megtartását. Ez általában elvárható. Az Oroszországgal fenntartott kapcsolatok azonban továbbra is feszültek. Vlagyimir Putyin nem gratulált Zelenszkijnek a győzelméhez, és nem ismerte el az ukrajnai elnökválasztást. De ez még az új fiatal vezetőnek is hasznát vette. A nacionalisták, akik gyanakodva néztek rá, felismerték, mint a magukét. És a Nyugat megértette, hogy Putyin valóban agresszor. És megerősítette Ukrajna támogatását. Tehát az egészségért kezdődött, és a békéért ért véget. Zelenszkij elfogadta, és rendkívül erősen szerepelt az új Rada-választásokon. Sikerült parlamenti többséget szerezni. Aztán több népszavazást is tartottak. Beleértve az alkotmányreformot.
  Az elnök jogköre jelentősen bővült. És a Rada éppen ellenkezőleg, korlátozott. Ezt követően Zelenszkij határozottan elkezdte a reformokat és a modernizációt.
  Ugyanakkor a Donbassban egy ravasz húzást találtak ki. A harcos Anastasia Orlova érdekes lehetőséget kínált. Ukrajna és a nyugati titkosszolgálatok támogatásával Luhanszk és Donyeck régió kormányzója lesz. Ezután hivatalos tagsága lesz Ukrajnában, pénze lesz a helyreállításra és a nagy személyes hatalomra. És még a saját hadseregét is. Vagyis a Kadirov-opció. Amikor Oroszország ténylegesen függetlenséget adott Csecsenföldnek, csak formálisan tartotta meg az irányítást felette.
  Anastasia Orlova, akinek befolyása van a terepparancsnokok között, elfogadta ezt a lehetőséget. Azt kell mondanom, hogy ez a nő nagyon szép volt, szőke, és általában még télen is mezítláb futott a hidegben.
  Anasztázia hadat üzent Új-Oroszország "lopó" vezetésének. Nagyon harcos és tekintélyes lány. És Novoazovszkban megalapította rezidenciáját. Az emberek egy része és a milíciák támogatták őt.
  Anasztázia a mezítlábas lányokból álló zászlóaljjal számos razziát hajtott végre és több várost elfoglalt. Helyi harcok bontakoztak ki. Volt egy kötélhúzás.
  Anastasia meglehetősen ügyesen járt el, és pénzt kapott külföldről. Emellett támogatást kapott Oroszországban. Többek között a nőktől. A sikerhez az is hozzájárult, hogy Putyin megbetegedett. Látható, hogy Oroszország ambiciózus elnöke túlfeszítette magát. És ilyen körülmények között az oroszországi vezetés megosztott volt. Anasztázia ezt kihasználva elfoglalta Donyecket. Szerezzen komoly támogatást.
  A háború Luhanszkban kezdődött. De nem túl energikus. A milíciák nem igazán akarták megölni egymást.
  Végül Novorosszija elnökválasztására került sor, és Anasztázia nyert. Az Egyesült Államok és Kijev azonnal elismerte. Aztán a nyugati országok, sőt az egész világ más országai!
  Zelenszkij betartotta szavát, különleges státuszt biztosított Novorosszijának Ukrajnán belül. Donyeckben pedig ismét felpattant a sárga-kék zászló.
  Megérkezett a várva várt béke.
  Zelenszkij aktívan küzdött a korrupció ellen, sőt a gazdasági bűncselekményekért halálbüntetést is bevezetett. Volodimir Zelenszkij keményen és ügyesen irányítva, profi csapatot alkotva magas növekedési ütemet biztosított Ukrajna számára. Az ország felemelkedett, és az új vezető ereje egyre erősebb lett. Javultak a kapcsolatok Oroszországgal. Mi járult hozzá a stroke-hoz, amely megragadta Putyint, és kevésbé ambiciózussá és agresszívvé tette.
  Oroszországban Zelenszkij népszerűsége nőtt. Erős szónok volt, bájos ember, populista. És nem kommunista, de nem is antikommunista. Népszerű, mind a baloldal, mind az orosz oligarchák körében. Nagyon népszerű az orosz fiatalok körében. Egy értelmiségi és egy pasi. Intelligensnek tűnik, de megragadta a szilárd hatalmat. Igen, minden bizonnyal vezető, de egyben úriember is! Magas kultúra, de érthető és szeretett az emberek számára. Igazi tehetség a menedzsmentben. És nagyszerű szervező.
  És amikor eltelt Ukrajna jólétének és felemelkedésének öt éve, és Zelenszkij hatalma végre megerősödött, szenzációs javaslat következett.
  Mégpedig Oroszországgal való egyesülésre. Hozzon létre egyetlen szakszervezeti államot, közös elnökkel, nagy hatalommal. Természetesen nép által választott.
  Oroszországban pedig az elit sokkot kapott. Itt a lépés! Putyin ekkorra legyengült egy súlyos betegségtől, és elvesztette népszerűségét. Tehát semmi esetre sem tudott teljesen harcolni. És maga Medvegyev általában nem harcos, és nem szereti az emberek.
  És itt Zelenszkij egyértelműen az unió állam elnöke akar lenni, és ... Reálisak az esélyei! Először is, a Nyugat Vlagyimir Zelenszkijt szeretné látni Oroszország és Ukrajna elnökeként! Meglehetősen nyugatbarát politikusnak és európainak mutatta magát. Másodszor, Zelensky népszerű Oroszországban és különösen Ukrajnában. Harmadszor, nincsenek versenytársak a láthatáron. Putyin súlyos beteg, Medvegyev gyenge és nem népszerű, Zjuganov és Zsirinovszkij túl öregek. Nincsenek más vezetők a láthatáron. Sőt, negyedszer, és vigyázz Oroszország oligarcháira és Zelenszkijre, van támogatás.
  Igen, egyértelmű, hogy ez egy nagyon komoly jelölt Oroszország elnöki posztjára. Van ereje és karizmája, és rendkívüli szónoki adottsága. És a nyugati és az orosz média támogatása is. Ráadásul az új népszerűsége az orosz politikában, a régi és unalmas vezetők alatt.
  Röviden: kényelmetlen visszautasítani, és félelmetes elfogadni egy ajánlatot. Putyin második agyvérzést kapott. Medvegyev lett Oroszország megbízott elnöke.
  Persze korántsem biztos, hogy Zelensky biztosan nyer. És nagyon szeretném annektálni Ukrajnát. Medvegyevnek a vágya, hogy felülmúlja Putyint! De megéri-e olyan kockázatot vállalni, mint a választások Zelenszkijvel?
  Oroszország népe azonban támogatta az Ukrajnával való egyesülés gondolatát. Emberek százezrei vonultak utcára - követelve: a szláv testvérek egységét. A tüntetők összecsaptak a rendőrökkel Moszkvában. Sokan megsérültek. A tiltakozás hulláma kezdett erősödni.
  A kommunistákkal Zjuganov végre elérte, vagy inkább megrohadt, és a fiatalabb vezetés elkezdte az embereket az utcára vinni. Rendszerváltás követelése.
  A nacionalisták is felhúzódtak, megvoltak a maguk erős és ambiciózus vezetői. A Maidan egyre divatosabb lett. Kövekkel és Molotov-koktélokkal dobálták meg a rendőröket. A nép elégedetlensége, amely már régóta halmozódott, egyre erősebben kezdett megnyilvánulni.
  Medvegyev biztonsági tanácsot tartott.
  A tagok többsége az egyesülés mellett foglalt állást - arra hivatkozva, hogy az ördög nem olyan szörnyű, mint ahogy lefestik. Az adminisztratív erőforrás és a propaganda pedig hatalmas erő! És hogy az emberek agyát alaposan ki lehet mosni, és általában a kormánypártra fognak szavazni.
  Az orosz milliárdosok is hűséget esküdtek Medvegyevnek, aki kiszámítható volt, sokáig volt hatalmon, és többé-kevésbé mindenkinek megfelelt.
  Deribasco milliárdos logikusan megjegyezte:
  - Olyan stílusban kell választási kampányt folytatni: Medvegyev ma Putyin, és egyetlen Zelenszkij sem veszélyes ránk!
  Roman Abramovics hitelesen megjegyezte:
  - Jelcint mi húztuk ki a nézettség négy százalékos választási gödöréből, és még inkább kihúzzuk titeket! Pénzünk és média óvadékunk!
  Prohorov megerősítette:
  - Nem akarunk olyan magas adókat a gazdagokra, mint Ukrajnában, és mindent kiállunk érted!
  Dmitrij Medvegyev öklével az asztalra csapott, és bejelentette:
  - Akkor elfogadjuk az integrációs és egységesítési javaslatot!
  Ukrajna és Oroszország egyesülési megállapodást írt alá. Az erőviszonyok azonnal megváltoztak. Az elnökválasztást három hónapon belül kell megtartani.
  Az elnöki posztra való regisztrációhoz elég vagy százezer aláírás összegyűjtése, vagy kilencvenezer dollár óvadék letétbe helyezése, amelyet csak akkor kapnak vissza, ha eljut a második fordulóba. Ezek vicces szabályok. Részben az orosz, részben az ukrán jogszabályokból vettük át.
  Természetesen sok elnökjelölt lesz, Medvegyev csapata láthatóan úgy gondolta, hogy ez még jövedelmezőbb lesz számukra! Szerintük a hatalmi választók mobilitása előnyt jelent az első körben. A másodikban pedig mindenki Medvegyevet fogja támogatni. A megbízott elnök mindenesetre számolt vele. És elkezdődött...
  Anasztázia Orlova, ez a mezítlábas Kleopátra azt mondta, hogy Zelenszkij egész száz ellen lesz. És hogy ő Lancelot Putyin és Medvegyev sárkánya ellen.
  Erőszakos támadások bontakoztak ki a sajtóban. Néhányan Zelenszkij, mások Medvegyev oldalán álltak.
  Megkezdődött a jelentkezők regisztrációs időszaka. Oroszország nyugtalan volt. Dzhokhar Dudayev fia megjelent a Kaukázusban, és dzsihádot hirdetett. És széles körű támogatást kapott az iszlám régiókban. Sok szakértő a CIA fülére gyanakodott itt. Sőt, Trump elnöksége is kifogy, és legalább néhány győzelmet ki kell nyernünk. Zelenszkij pedig az orosz trónon nagy győzelem! Bár vannak szkeptikusok, akik azt állítják, hogy Zelenszkij nagyszerű országgá teheti Oroszországot, sokkal erősebbé, különösen gazdaságilag, mint Putyin alatt.
  Nyugaton tehát megoszlik a vélemény. Egyetlen ukrán-orosz állam természetesen erős társulás, és egyáltalán nem vicc. Ez tényleg egy szörnyeteg lehet. Természetesen az orosz biztonsági erők is támogatták az egyesülést. Ez az Anastasia menő nő. Ő, egy zászlóalj lányokkal és minden szépséggel, mezítláb és bikiniben volt, felborult és legyőzte az orosz különleges erőket. Amikor azok gyűjtik a port, hogy megdöntsék Zelenszkij túl lelkes tisztelőjét.
  Itt a lányok megmutatták, hogy mezítláb és bikiniben mesésen küzdenek! A Vympel speciális csoportról pedig kiderült, hogy dögös nők győzték le. Ennek eredményeként, és úgy döntöttek, hogy nem avatkoznak be, Novorossziában inkább ukránbarát vezetés került hatalomra.
  Anasztázia Zelenszkij mellett kampányolt. A csatában lévő lány tudta, hogyan kell mezítláb éles, vékony korongokat, bumerángokat és gránátokat dobni. A bikinis harcosok legendává váltak. Egy egész ezred lány, mindegyik megér egy egész hadosztályt. Ez óriási hatalom!
  Anasztázia átrohant a havon, vörös, csupasz sarka megvillant. A lány ezt énekelte:
  Az űr hatalmasságában, hidd el, van egy álom,
  Olyan, mint egy napsugár az égen...
  Svarog szemében béke és tisztaság,
  Értünk van, ahogy Jézus feltámad!
  
  Ragyogó sorsot fogunk szülni,
  Ragyogni fog, mint a nap májusban...
  De hány élőhalottat nem tudok megérteni
  Milyen gonosz rock játszik velünk!
  
  Védd a hazát, lovag,
  Ragyogjon az ég csillaga...
  Védjük szülőföldünk kiterjedését,
  Legyen a bolygó örök paradicsommá!
  
  De mit tud a félelmetes kommunizmus,
  Mindenhatóvá teszi az anyaország zászlaját...
  És a dühös fasizmus el fog pusztulni a pokolban,
  Egy nagyon erős ütéssel átütjük az ellenséget!
  
  Szívet adsz hazánknak,
  Nagyon erős hőséggel lángolni...
  A végsőkig végigmegyünk a csatánkon,
  És a Führert egy csapással elsöprik!
  
  Sztálin elvtárs váltotta fel apját,
  Különböző generációk gyermekei vagyunk...
  Gyehennában a horda elpusztul dühében,
  És a zseniális Lenin megmutatja az utat az Édenbe!
  
  Oroszországban minden fiú óriás,
  A lányok pedig harcra vannak képezve...
  A mindenható vesszőnk együnk van,
  Mi oroszok mindig is tudtunk harcolni!
  
  Hamarosan elérjük, azt hiszem, mi vagyunk a minden,
  Az a tény, hogy az univerzumban nincs magasabb...
  A komszomol tag nevelt, ismerd az evezőt,
  És üsse a Führert a tetőre!
  
  Nincs több kommunizmus, ismerd az eszméket
  Gyönyörűek és boldogságot hoznak!
  És a Führer egyszerűen egy gazember,
  Nagyon alattomos, nagyon fekete öltöny!
  
  Lány vagyok - a harcos nagysága,
  Mezítláb merészen száguldott át a fagyon...
  Vastag aranyfonatom
  Gyors rózsát épített!
  
  Egymilliárd ötlet lehet
  Hogyan rendezzünk be egy hazát a kommunizmusban ...
  Ha meglátod Fritzet, üss erősen,
  Nehogy Adolf véres a trónon üljön!
  
  Ököllel vedd ki a fasisztákat,
  És jobb, ha egy kalapáccsal haladsz rájuk...
  Menjünk végig a Volgán szellővel,
  Egyszerűen nem sajnáljuk a kecskék összezúzását!
  
  Katonákat nevelünk a szülőföldnek,
  A lányok támadnak...
  Célzott a szépséggéppuska,
  A megtorlás fájni fog Hitlernek!
  
  Senki sem tudja legyőzni az oroszokat
  Bár a fasizmus farkasa, de az ördög is be van fűszerezve...
  De még mindig erősebb a medvéjénél,
  Micsoda rend újat épít!
  
  Az anyaországért, Sztálinért indulva,
  A komszomol lányok mezítláb rohannak...
  A nácikat leöntötték forrásban lévő vízzel,
  Mert a nagyoroszok a legmenőbbek!
  
  Büszke lányok lépnek be Berlinbe,
  A mezítláb nyomát hagyja...
  Fölöttük egy aranyszárnyú kerub,
  És ezüst, mint a darázsgyöngy!
  A lány aztán énekel, de hogy harcol! Végül is ő volt az, aki négy társával egy időben megmentette a milíciákat a Iolaisk melletti teljes vereségtől.
  Aztán öt bikinis és mezítláb lány lépett be egy egész sereggel.
  Igen, látványosság volt.
  Anasztázia sokat adott a gépfegyverből, levágta az ellenség sorait, majd csupasz lábujjával egyszerre több vékony korongot is eldobott. Ezeket a fejeket levágják.
  Anastasia pedig énekli:
  - A szent Ruszért!
  Natasha is lőtt, levágta az ellenséget, és ahogy nyikorog, mezítláb gránátot dob, leüt egy tankot:
  - Svarognak!
  És akkor az aranyhajú Zoya fordulat. És ő is puszta lábbal dobja a halál ajándékát, és azt kiabálja:
  - A jövőért, Rodnoveryért!
  És mögöttük Aurora is megadja magát. És csupasz sarkával elengedi a halál ajándékát, és így kiált:
  - A nagy határokért!
  És akkor Svetlana fog ültetni. Fordulni fog, majd a géppuskából, és csupasz lábujjakkal pusztítást küld ...
  És a mezítlábú szépség azt kiáltja:
  - A Romanovok visszatéréséért!
  Igen, Anasztázia rajongott a cári birodalom helyreállításáért. Valóban, Oroszországban egyébként is a cár van hatalmon. Akkor miért nem adnak ki legitim monarchiát. Ráadásul Európa királyainak sok generációjának vére folyik a Romanovok ereiben. Ez a törzskönyvük? És mi Putyin, és főleg Lukasenko neme? Kik ők, hogy királyok legyenek? De a Romanovok Isten felkentjei!
  Anastasia bikinis barátnőivel sok csodát művelt. Úgy harcolt, mint egy ördög. De aztán összeveszett Putyinnal, és Zelenszkij oldalára állt. Általánosságban elmondható, hogy Anasztázia látta, hogy Ukrajnát megsértik, és fokozott igazságérzettel a gyengék oldalára állt!
  Anasztázia és ötöse visszaverték a Novoazovszk elleni támadást, amikor megpróbálták letartóztatni, mint lázadót. A kormányerők egy egész oszlopát levágták és leszerelték.
  Ezt követően a foglyok arcra borultak, és megcsókolták Anasztázia és a másik lány meztelen, poros lábát.
  A lány filozofikusan elmondta Novorossia elfogott harcosainak:
  - Nem akarlak megölni! Ti vagytok a testvéreim! És én leszek a királynőd!
  Általánosságban elmondható, hogy Novorossia nagy károk és súlyos veszteségek nélkül elfogadta Anastasiát. Igaz, a szőke terminátor levágta a Donyecki Köztársaság kormányzójának fejét, és megölte a főként kaukázusiakból álló őreit.
  Anastasia régóta legenda. A Krím-félszigeten olyan csodákat művelt, hogy megkapta az Orosz Föderáció hősének csillagát. Nélküle, bikinis partnerekkel ez nem ment olyan simán. De aztán Anasztáziát elvitték, és megfosztották minden orosz kitüntetéstől. Beleértve az orosz különleges erők meggyilkolását a csatában, amikor megpróbálták eltávolítani őket. Még büntetőeljárás is indult.
  De nem mertek nagy háborút kezdeni egy de facto független Novorosszijával. Ráadásul Putyin megbetegedett, és nélküle senki sem akart felelősséget vállalni.
  Különösen Medvegyev, aki általában nem vezető szellemben és szellemben. De Medvedey éppen ez illett az orosz oligarchákhoz és Putyin környezetéhez - könnyen manipulálható.
  Bárhogy is legyen, hatalmas propagandagépezet emelkedett Zelenszkij ellen. Elkezdtek mindent hibáztatni. És hogy olyan volt, mintha egy drogos és egy tolvaj, és milliárdokat vont volna ki offshore cégeken keresztül, és hogy általában meleg.
  A tartomány elment írni. És persze voltak tanúk, és különféle biztosítékok. Beleértve a homoszexualitás vádjait. Még akkor is, amikor elkezdődött a jelöltek regisztrációja, és már ömlött a kosz.
  Kolosszálisnak bizonyult a választásokon részt venni kívánók száma, mind az ukránok, mind az oroszok. A kommunisták és a nacionalisták egyaránt felmásztak. Váratlanul még az öreg és beteg Zjuganov is beledugta a fejét a választásokba. Bár már távozott a kommunista párt elnöki posztjáról. Afonin, Udalcov és Grudinin is elment szavazni. És általában még mindig van egy rakás baloldali jelölt, kevéssé ismert, de agár. És annyi ember mászott fel, aki elnök akar lenni! Mi van kilencvenezer dollárral? Ez olyan nagy összeg az orosz mércével mérve?
  Mintha tankok másztak volna fel. És üzletemberek, művészek, popművészek és írók. Igen, az írók is aktívak. Csinálj reklámot magadnak. És kilencvenezer dollár nem olyan sok. Így több száz kérelem érkezett a CEC-be.
  Hát választások! Nos, az előadás kiderült! Még Alla Pugacsov is beledugta a fejét az elnöki székbe. És miért nem? Alka kezdett elfelejteni, ott emlékeztethet magára! A régiek közül Jurij Luzskov mászott be az elnöki székbe. Én is emlékeztetni akartam magam.
  Nos, persze, egy ilyen műsor nem nélkülözheti Vlagyimir Volfovicsot. De ezúttal fia, Igor Lebegyev és jobb keze Degtyarev vett részt a választásokon. Három oszlopban is elmentek szavazni.
  A nacionalisták is megmozdultak. Természetesen mind a legendás Demushkin, aki börtönben ült, és ami érdekes, Spider, a Metal Corrosion vezetője és a Kolovrat rockegyüttes vezetője is elment az elnöki székbe és még sokan mások.
  Hát persze, hogy a popénekesek kampányba indultak. Fülöp Kirkorov és Nyikolaj Baskov itt vannak. Összességében nincs is vesztenivalójuk. Olyan harcoló gárda vonult be.
  És Timothy és Vitas, és általában nagyon sokan indultak kampányba.
  Persze nem véletlenül! Medvegyev terve az volt, hogy hatalmas számú jelöltet állítson, akiknek a második fordulóban rá kell adniuk a szavazatokat. Az általános terv érdekes. Medvegyev értékelése kezdetben alacsonyabb, mint Zelenszkijé. És ravaszság nélkül lehetetlen nyerni!
  De végül is Jelcinnek nulla volt az értékelése, de meg tudta verni Zjuganovot. Igaz, utóbbi úgy vezette a választásokat, mint egy rokkant: szándékosan veszített!
  És ebben az esetben Medvegyev ellen egy kiemelkedő és nagyon tehetséges személy áll.
  Szóval sok minden történik itt. A műsorban Szolovjov Zelenszkijt folyamatosan leöntötték sárral. Igaz, akkor egy lány mezítláb ujjaival fagylaltot indított Szolovjov arcába. És kiszúrta a szemét. Ezek után világossá vált, hogy nem biztonságos sárral dobálni Zelenszkijt! Ez a fickó például egy ukrán sas!
  Általánosságban elmondható, hogy az orosz társadalomban nem volt egység. Sokan támogatták Zelenskyt. Mint, igazán fiatal vér, és képes volt felemelni Ukrajnát magas olaj- és gázárak nélkül! És mi van Medvegyevvel? Az ország szó szerint fuldoklik az olaj- és gázdollároktól, a gazdaság pedig teljes stagnálásban van. Növekedés nincs, csak a munkanélküliség nő.
  Medvegyev általában véve a legmagasabb antibesorolású politikusok közül. Bár éppen ez az, ami az oligarchák számára előnyös. Jobban függ tőlük, jobban kezelhető. Az orosz kormány sietve elkezdte emelni mindenki fizetését és nyugdíját. És sokszor...
  Nem csak Medvegyev javasolta a nyugdíjkorhatár két évvel való csökkentését. Például minden az emberek javát szolgálja. A nyugdíjak emelésére és a nyugdíjba vonulás utáni munkatapasztalatok számbavételére pedig módosítások születtek.
  Medvegyev a hivatalnokokról sem feledkezett meg. Hogy kiálljanak és szavazzanak rá. Különösen eltörölték a nyilvános jövedelembevallásokat, és ezer dollárig engedélyezték az ajándékok fogadását. Ami persze tetszett a tisztviselőnek. Ugyanígy a külföldi ingatlanok, valamint a számlák engedélyezése is.
  Annak érdekében, hogy maguk mellé vonják a dohányosokat, jelentősen enyhítették a dohányzásellenes törvényt. Az éjszakai alkoholárusítás engedélyezett, sőt a szerencsejáték-üzletet is legalizálták. Ez utóbbit üdvözölték az oligarchák, valójában miért veszítenénk el az ilyen bevételeket, és minek a föld alá.
  A "Dolls" átadása visszatért. Több erotikát kezdtek vetíteni a televízióban.
  Medvegyev amnesztiát is hirdetett, sőt a foglyok fizetését is elrendelte, hogy gyűjtsenek pénzt. És ez is a szavazatok jelentős százaléka. És maguk az elítéltek és családjaik.
  Általánosságban Medvegyev a szlogent terjesztette elő: több szabadságot! Oroszországnak valóban elege van Putyin despotizmusából. Amikor még a tévében sem látsz meztelen nőt!
  És persze volt egy kísérlet, hogy megmutassák: szabadabb lett az élet, vidámabb lett az élet!
  Medvegyev emellett csökkentette az alkohol árát, és engedélyezte a sörreklámot a televízióban. Valójában minek menni túl messzire.
  De a háború kitört a Kaukázusban. Putyin távozása után a felvidékiek még több kiváltságot és jogot kezdtek követelni. Ambícióik pedig csak nőttek. Ráadásul Törökország aktívan nyomást gyakorolt a Kaukázusra, ambícióik nőttek, különösen Szíriában, Erdogan véleménye szerint túl keveset kapott. A helyzetet súlyosbította az olajárak és ennek következtében a gázárak esése. Közvetlenül a Maduro-rezsim megdöntése után Venezuela növelte a termelést. Az Egyesült Államok és Irán végre kibékült, Líbiában egységes kormányt hoztak létre.
  Az olajár esése összeomlott az orosz rubel árfolyama, felkorbácsolta az inflációt, leértékelte a bérek és nyugdíjak növekedését.
  És a kaukázusi fegyveresek növekvő aktivitása Medvegyev ellen játszott.
  Állítólag nem képes megőrizni Putyin örökségét. És mi van, ahogy ez gyakran megesik: a szupersztár gyenge utódnak nevezte ki magát.
  Mind az Egyesült Államok, mind az arab országok, sőt Irán is táplálta a szeparatizmust a Kaukázusban. És voltak nézeteltérések a biztonsági erők között. Néhányan még mindig Putyin régi partnerét, Medvegyevet akarták elnöknek látni! Mások pedig a sokkal népszerűbb Szergej Shoigut akarták ragasztani.
  De ez utóbbit nem támogatták az oligarchák és az iparosok. Túl baloldalinak tartották, és a milliárdosok belefáradtak az egyszemélyes diktatúrába. Mindenki liberálist akart a trónon és megbékélést a Nyugattal. Medvegyev, miután megvárta az elnökjelöltek regisztrációs időszakának végét, elvette és kirúgta Shoigut. Mi okozta a nyugtalanságot a hadseregben.
  . 2. FEJEZET
  Ezután Medvegyev Sojgunak a régóta ígért marsall rangot adományozta, és tiszteletbeli miniszterelnök-helyettesi posztot adományozott neki. Szintén populista lépés. De mindenesetre a választások előtti igazodások nem a megbízott elnöknek kedveztek.
  A fiatalabb, sikeresebb, beszédesebb Zelenszkij pontokat szerzett. És még a nyilvántartásba vételkor is több mint kétszáz elnökjelölt tartotta meg a vitathatatlan vezetést. Medvegyevnek azonban meg kellett küzdenie a második helyért. A második fordulóra váratlanul Alla Pugacheva lett a versenyzője. Hirtelen felugrott a besorolásban a megöregedett, sokáig nem színészkedő, PR-re nem nagyon vágyó primadonna.
  Talán ez egy reakció volt az idegesítő politikusokra. Zsirinovszkij és Zjuganov értékelése ezzel szemben meredeken csökkent. Mindkét politikus rettenetesen elege van az emberekből. Sőt, fiatalabb és eredetibb vezetők jelentek meg választói mezőnyükön.
  - tette hozzá láthatóan Demuskin, aki egy mártír képét kapta a börtönben. Suraikin továbbra sem tudott gólt szerezni, de pártja másik tagja, Szergej Kovaljov, a legjobb orosz profi ökölvívó is elkezdte a pontszerzést.
  Általában véve Szergej Kovalev érdekes srácnak bizonyult. A moszkvai polgármesteri posztért indult, és mindenki számára váratlanul a második lett. Belépett az Orosz Kommunista Pártba. És elkezdett értékelést adni.
  Meg kell jegyezni, hogy Szergej Kovaljov nagyon nagyszerű bokszoló - az oroszok legjobbja, még Kostya Tszyu-t is megelőzte.
  Szergej Kovaljov tehát terminátor, és veszélyesen közeledett Medvegyevhez.
  Igaz, a legtöbb orosz közvélemény-kutató szolgálat minősítéssel és. O. az elnököt túlértékelték. De az előléptetés tőke volt. Medvegyevnek azonban nem volt túl szerencséje. Putyin után valahogy fukarabb lett a szerencse. Az olaj ára tovább csökkent, a rubel árfolyama is csökkent, az árak gyorsan emelkedtek. A Kaukázus egyre aktívabban lángolt. És még a kadiroviták is harcolni kezdtek a fegyveresek oldalán. Ilyen helyzet állt elő. Aztán a tálibok a Tádzsikisztán határán is lecsaptak az orosz csapatokra.
  És mint kiderült, az orosz csapatok nem voltak készen. Medvegyev ismét fellépett. Ráadásul a Honvédelmi Minisztériumban és a Pénzügyminisztériumban is kiderült egy sikkasztásos botrány. Medvegyev régi barátaira árnyék vetült. Kétségek merültek fel azzal kapcsolatban is, hogy ki lopott el több száz milliárd dollárt Oroszországtól. Szintén gyanakvás. És a média feldühödött...
  Zelenszkij viszont higgadtan, profin, műsorszerűen vezette le a választási kampányt. Zsirinovszkij, mint mindig, többet dolgozott a hatóságoknak, mint magának. Zjuganovot kifütyülték és rothadt tojással dobálták meg. Aztán újabb események...
  Természetesen Ksenia Sobchak részt vett a választásokon, és nem tudott segíteni, de kidobta a kúpot. Elvette, és egy tortát dobott Zsirinovszkij arcába. És felkeltette a figyelmet. Ez is elég epikus volt.
  Alekszandr Povetkin is részt vett a választásokon. Az orosz ökölvívó a Joshuával szembeni vereség után sokáig nem tudott visszatérni, majd megvívott egy-két passzoló ellenfelet, és egy komolyabbra rontott. Pályafutása befejezése után politikába kezdett, nacionalista pártot kezdett létrehozni.
  Eddig nem sok sikerrel.
  Povetkin azonban a televíziós vita során ököllel arcon ütötte ellenfelét. Kiválóan teljesített, és ez némileg emelte az értékelését.
  A választások általában hisztérikusan zajlottak.
  Televíziós vitákat tartottak: harminc másodpercet adtak a válaszadásra, és az eredmény civakodás lett. Partik, verekedések, botrányok. Egy egész csomó.
  Medvegyevet szégyentelenül előléptették, de minősítése gyakorlatilag nem nőtt. Továbbra is kétséges a második körbe jutás.
  Zelenszkij nagy különbséggel ment el. És nem csoda! Vlagyimirnak sikerült öt év alatt véget vetnie a munkanélküliségnek, helyreállítani az összes üzemet és gyárat, valamint újakat építeni.
  Zelenszkij egyik eredménye a mezőgazdaság és az alternatív energiaforrások fejlesztése volt.
  Ukrajnában különösen olyan erőművek jelentek meg, amelyek légköri nyomáskülönbségből működnek és töltenek. Valamint a geotermikus erőművek. És még sok más. Beleértve az ionoszféra energiájának felhasználását. Történt, hogy a tudomány szembeszállt az olajjal és a gázzal.
  Igazi szenzáció volt, hogy Ukrajnában megjelent egy szintetikus élelmiszert előállító és Kínába szállító üzem. Oroszország pedig csökkentette az élelmiszerexportot.
  Az ukránok között is voltak jelöltek. Különösen Wladimir Klitschko. A híres bokszoló nehéz karriert futott be. Visszatérés a ringbe: Charr és Tyson Fury legyőzése. A Joshua elleni harmadik visszavágót azonban ismét elveszítették, de sok pénzt kerestek. És bejelentette, hogy végleg visszavonul a boksztól.
  De aztán újra visszatért. Kijevben harcolt Gassievvel és nyert. Ezt követően újabb küzdelmet vívott, és elnyerte a rendszeres világbajnoki címet - végül megdöntötte Foreman és Joe Louis rekordját is. Ezt követően bejelentette a jelölést az egyesült Oroszország és Ukrajna elnöki posztjára. És azt kell mondanom, Vlagyimir Klicsko az ukránok közül maga Zelenszkij után a második. Vlagyimir Klicsko pedig a szolid bokszkor ellenére már az előválasztási kampányban is kötelező védekezést tartott a nála húsz évvel fiatalabb bokszolóval szemben. És ismét kiütéssel nyert.
  Ezt követően Vlagyimir Klicsko értékelése megugrott, Medvegyevhez közeledett, így kapott lehetőséget a második körre.
  Általában véve ezeknek a választásoknak egy vitathatatlan kedvence volt: Zelenszkij, és nagyon szoros küzdelem folyt a második helyért. Alla Pugacheva, aki rövid ideig felülmúlta Medvegyevet a második helyért folytatott küzdelemben, elkezdett lemondani. Elvileg semmi fényes és nem világított. A második helyre pedig Wladimir Klitschko került. De a választói köre nem túl stabil. Szergej Kovaljov, akinek sikerült három vereség után mennie és begyűjtenie mind a négy félnehézsúlyú övet, szintén a ringben küzdött, és ismét megnyerte a bajnoki címet.
  És az értékelései ismét emelkedtek. A második körbe is bejuthatnék. További ukrán ökölvívók: Usyk és Lomachenko támogatta Zelenszkijt, és az elnökök nem másztak fel. Bár mindketten még nem fejezték be pályafutásukat. És miért kellene befejezniük? Usyk pontozással verte Joshuát, és a világ vitathatatlan nehézsúlyú bajnoka lett. Lomachenko egyik súlykategóriából a másikba vándorol, és akkora honoráriumot fizetnek neki, hogy nem szívesen fejezi be pályafutását.
  Az USA-ban is a választási kampány. Donald két ciklus után távozik, a harmadikra pedig nem túl egészséges. A fiatalok indulnak az elnökválasztáson. A demokraták közül egy nagyon szép, harminckilenc év körüli kormányzó nő - valószínűleg az elnökjelöltek legfiatalabb hölgye. A republikánusoktól, az Irán elleni háború fiatal tábornokaitól-hőseitől is.
  Megváltozott a politikusok generációja az Egyesült Államokban.
  Oroszországban Putyin meg tudta és verhette volna Zelenszkijt, de nyilván kiégett a munkahelyén. A túlfeszültség megtette a hatását! És amit akart - túlbecsülte az erejét, nem bízott a környezetben. És talán még függő is. Nazarbajev távozása után újabb hullám ment a FÁK-ba - a demokratizálódás. Kazahsztán parlamentáris köztársaság lett. Lukasenka valahogy gyanúsan eltűnt Fehéroroszországban. És az elnök is figurává vált.
  Újabb hullám jött. Törökországban már Erdogan ellen emelkedett a parlament. Az inga a másik irányba lendült.
  Zelenszkij valóban megváltoztatta az alkotmányt a nagyobb autokrácia érdekében, de Nyugaton az ő emberének tekintik! Igen, folyamatosan tartanak népszavazást. És van igazi szólásszabadság.
  Mindenesetre egyelőre nincs különösebb gond Zelensky számára, hogy a második körben nyerjen. Valószínűleg Medvegyev az, aki bejut a második körbe - az adminisztratív erőforrás legyőzheti az alacsony népszerűséget és a nem túl sikeres szabályt. Sokan megjegyezték az ukrajnai választásokkal való hasonlóságokat is - sok elnökjelölt, Zelenszkij vezetése, a hatóságok alacsony minősítése és magas ellenértékei.
  Az már más kérdés, hogy Zelenszkij legyőzheti-e Putyint, de Medvegyev nyilvánvalóan nem húzta magát a nemzet vezetőjének szerepéért. És a demokrácia itt már a hatalom ellen játszott.
  Medvegyev nem tudott különösebben ráhangolódni a harcra. Nincs ilyen karaktere. Nem igazi harcos!
  De az a baj minden autokráciával, hogy az utódok nem túl jók! Általában egy diktátor gyengét rak maga után - nehogy megdöntse! Ahogy például Nazarbajev utódjának hatalma korlátozott volt. És nem bánja - puha testű!
  Vlagyimir Zelenszkij pedig mindenesetre ellenzékből került hatalomra, és nem gyenge.
  El kell mondani, Putyint is puha testűnek és gyengének tartották, ezért nevezték ki elnöknek a zajos Jelcin után. De mint kiderült, egy csendes mocsárban ördögök laknak!
  Aztán kiderült, hogy nem is olyan mocsár és csendes. De Medvegyev, úgy tűnik, nem báránybőrbe bújt farkas, hanem valóban természetes bárány. És nem tud erőt gyűjteni.
  Zsirinovszkij trágár szavakkal sértette Zelenszkijt, és pénzbírságot kapott. Több tucat elnökjelölt lépett vissza Medvegyev javára, de ez nem sok eredményt hozott. A híres szereplők közül Denis Lebedev bokszoló volt. Technikailag nagyon fejlett. És voltak üzletemberek, kis kulturális személyiségek is. Az írók közül csak Szergej Lukjanenko szerepelt Medvegyev mellett. A többiek előléptetni akartak. És mindenki hitt a szerencsében.
  Medvegyev eléggé megnőtt. De volt remény, hogy a hadsereg, a börtön és a rendőrség a parancs szerint szavaz. Ráadásul a választók megvesztegetése. És persze korai szavazás. Itt is már minden esély megvan a sikerre.
  Igen, ez indította el a hatóságok fokozott aktivitását. Adjon korai szavazást. És persze vannak hamisítványok is. És a vágy, hogy szívvel szavazzunk.
  Az 1996-os választásokkal ellentétben Medvegyevnek nem sikerült növelnie minősítését. Jelcin is szerencsésnek mondható. Különösen Dzhokhar Dudayev véletlenül halt meg. Milyen légy harapta meg, ne tegye meg a szokásos óvintézkedéseket a hívás során. Hiszen ha ez kicsit korábban történt volna, nem lett volna idejük lecsapni. És egy kicsit később már csak az antennát takarják el, és maga Dzhokhar is biztonságos távolságban lesz. Micsoda szerencse a háborúban és a propagandában.
  És itt nem fejezheti be Dudajevet. És nincs Raduev, akit olyan hülyén kaptak el az oroszországi elnökválasztás előestéjén. De ifjabb Dudajev nem akar meghalni a választások alatt. És általában, úgy tűnik, az utódok triumvirátusa: Jelcin, Putyin, Medvegyev - megszakadt ...
  A szavazóvásárlási kísérletek kiszivárogtak, és további botrányt okoztak. A pátriárka nem támogatott senkit, azzal érvelt: Istené az Istené, a császáré pedig a császáré. Általában Jelcin alatt valahogy könnyebbnek bizonyult. Az ortodox egyház pedig valamiért Jelcin oldalára állt, aki már teljesen reménytelennek tűnt. És ipari körökben.
  És most az orosz oligarchák flörtölni kezdtek Zelenszkijvel. Medvegyev láthatóan nem nevelhető.
  És a hangulat a médiában kezdett megváltozni. Egyre több Zelenskyt dicsérték. Zsirinovszkij már elkezdte mondani, hogy névrokonja valójában egy gyémántember.
  Medvegyev ismét megduplázta a béreket és a nyugdíjakat. De a rubel teljesen összeomlott. És beindult az infláció. A tarifák is emelkedtek.
  Még kellett is, kölcsönt kér az IMF-től. Az olaj és a gáz pedig egyre olcsóbb.
  Irán, Venezuela, Líbia, Szaúd-Arábia mind növeli exportját. És az USA-ban is bevezették a palabányászat új módszerét. A költségek meredeken csökkentek.
  Aztán jön a gazdasági recesszió és a nyugtalanság Kínában. Nos, ez érthető - belefáradt a kommunista párt uralmába. A kínaiak pedig szabadságot és többpártrendszert akarnak!
  Kicsit megváltozott a kormány Indiában. Puccskísérlet és diktatúra létrehozása történt.
  A kaukázusi konfrontáció meredeken nőtt. Megindultak a zavargások Szibériában is. Különösen a szeparatisták erősödtek fel.
  Nagy-Britanniában a párt nyerte meg a választást: "Reneszánsz", azonban a Laboritákkal koalícióban. Erzsébet királynő még él, de megígérte, hogy százéves fennállására távozik, majd népszavazást tartanak a monarchia felszámolásáról. És Nagy-Britannia elnökének alapító hivatala.
  Franciaország nyugtalan. Macron helyett Mary Lipen nyert, és kísérlet történt a diktatúra létrehozására. De maguk a franciák sem tudják, mit akarnak, új Maidant rendeztek. Igen, példátlan méretben. Mária pedig kénytelen volt feladni az arabok és mások kiűzésére irányuló radikális terveit. Aztán ami még rosszabb, a legfelsőbb bíróság megsemmisítette az elnökválasztást, és Maryt letartóztatták.
  Franciaországban is előrehozott választásokat hirdettek. Vagyis mint mindig mindenhol rendetlenség.
  Fehéroroszországban Lukasenka zsarnokságától részegen népszavazást tartottak, és általában megszüntették az elnöki posztot. A köztársaság parlamentárissá vált, és az új miniszterelnök azt mondta, hogy sor kerülhet Oroszország csatlakozására. De az ottani elnökválasztás után. Zelensky nagyon népszerű Fehéroroszországban.
  Kazahsztánban megromlott az elnök és a parlament viszonya. Feljelentéssel fenyegetőzött. De gyorsan megegyeztek, de az államfő hatalma még korlátozottabb volt.
  Medvegyev egyre idegesebb lett. Közeledtek a választások, és Zelenszkij értékelése többszöröse volt. Igaz, nem ő nyer az első körben, de mindenesetre Medvegyev passzol. Csak egy számítás van, hogy csalni vagy kiütni.
  Titkos tanácsot tartottak. Összegyűjtötte Oroszország milliárdosait.
  Medvegyev nyersen kijelentette:
  - Azt akarja, hogy egy külföldi ukrán megkapja a birodalom elnökének hatalmas hatalmát?
  Deribasko logikusan megjegyezte:
  - Akár tetszik, akár nem, minden hatalommal ki kell boldogulnunk! Zelenszkij nem kommunista, és... Ez nem Zjuganov, aki semmi esetre sem illett hozzánk!
  Medvegyev szárazon kijelentette:
  - Ukrajnában sokkal magasabb a jövedelemadó, mint Oroszországban!
  Roman Abramovics kuncogott, és megjegyezte:
  - És ki ismeri és figyelembe veszi a bevételünket! Ráadásul ott nemrégiben csökkentettek és majdnem egyenlítettek a mieinkkel!
  Prohorov mosolyogva válaszolt:
  - Változnak a kormányok. Maradunk! Mit tudtok ajánlani?
  Medvegyev dühében károgott:
  - Nem hiszem, hogy Jelcin őszintén nyert!
  Deribasco hidegen válaszolt:
  - Ha Zjuganov nem Jelcin riválisa lenne, akkor Boriknak tényleg kevés esélye lenne. De az emberek még mindig túl jól emlékeztek a kommunista hatalom "varázsaira". Mégpedig: üres polcok, kártyák, kuponok, névjegykártyák, hosszú sorok, havi öt dollár fizetés. Természetesen senki sem akart visszatérni ezekbe a pokoli időkbe. Igen, még a látvány elvesztéséhez is, és politikai show-k, valamint szexet tartalmazó filmek és még sok más. A nép szabadságot akart. És nem Jelcinre szavaztak, hanem Madárijesztő Zjuganovra. És Zelensky nem fogja megijeszteni az embereket. Putyinnal ellentétben ő nem fogja leállítani a Kukly-show-t, és nem fogja kártyázni az embereket. Csak a kilencvenhatodik évet nem lehet megismételni. Jelcin öt-hat százalékot rabolt, de tizenhárommal nyert! Szóval majdnem igazságos!
  Zelensky pedig akkora különbséggel megy, hogy nem lehet legyőzni!
  Medvegyev felkiáltott:
  - Megdobtak! Összeesküdt!
  Roman Abramov megjegyezte:
  - Bár a szankciókat megszüntetik tőlünk! És te Medve vagy... Már megkereste a nyugdíját!
  Medvegyev felszisszent:
  - Égj a pokolban!
  Prohorov logikusan megjegyezte:
  - Nincs pokol! Csak egy madárijesztő van, pénzt gyűjteni!
  Medvegyev zavartan kérdezte:
  - Igen? És hogy nincs Isten?
  Prohorov mosolyogva válaszolt:
  - Milyen isten? Másképp képviselik!
  Roman Abramovics azt javasolta:
  - Új hitet teremthet! Aki gazdag, azt Isten szereti! Aki mind közül a leggazdagabb, azt Isten a legjobban szereti!
  Medvegyev bólintott.
  - Logikusan! De mit fognak szólni az emberek?
  Roman Abramovics felkacagott:
  - Tudod nevelni a népet!
  Medvegyev gurgulázott:
  Remélem barátok maradunk!
  Aztán kiment a szobából...
  Az események kaleidoszkópja tovább tombolt a világban. Vitalij Klicsko is visszatért a ringbe, és a kijevi stadionban küzdött. Harcolt Michael Tysonnal. Két öreg, nagyon híres és népszerű. Nos, sok pénzt kerestek. Michael Tyson természetesen beleegyezett a verekedésbe, hiszen szinte koldus volt.
  Még ha a fiatalabb, és ami a legfontosabb: sokkal jobb formában van, Vitali Klitschko szó szerint megverte. Wladimir Klitschko elmondta, hogy továbbra is meg akarja nyerni az abszolút világbajnoki címet és harcolni Usykkal. Ezt követően minden rekordot megdönt azzal, hogy a legidősebb abszolút világbajnok lesz... És megnyugodhat. Mit tud még legyőzni? Joe Louist már megverték, Foremant is megverték, és négyszer nyerte meg a nehézsúlyú világbajnoki címet.
  Vitalij Klitschko rengeteg pénzt keresett a küzdelemből, feltöltötte a kincstárat és a hírnevet, és viszonylag könnyű küzdelmet vívott.
  Zelenszkij Vitalij Klicskót az Ilja Muromets Arany Renddel tüntette ki. És ez további szimpátiát váltott ki.
  A politika világában általában a bokszolók népszerűvé váltak. Floyd Maweiser indul az Egyesült Államok elnöki posztjára. formálisan független. És tisztességes minősítéssel. És mi a helyzet egy milliárdossal, egy veretlen bokszolóval és egy fekete emberrel. Miért nem versenyző?
  Floyd Maweiser támogatta Zelenszkijt az elnökválasztáson, és barátságot ígért.
  Kevés Floyd szeretett volna visszavágót Pacquioval, ezért rengeteg pénzt gyűjtöttek össze.
  Medvegyev egyértelműen elvesztette a talajt a lába alatt. Hogy némi felháborodást keltsen, Anatolij Kaspirovszkijt miniszterelnök-helyettesi rangban egészségügyi miniszternek nevezte ki. Ami persze erős lépés, de nem elég. Anatolij Kashpirovszkij egyébként Oroszország történetének legidősebb minisztere és miniszterelnök-helyettese lett. Igen, rekorder! Dmitrij Medvegyev az angol királynőt is az Elsőhívott Szent András-renddel tüntette ki, sőt a hős csillagát is átadta Soigunak. Gorbacsovot pedig megfosztotta legmagasabb rendjétől. Ami általában nem olyan szép.
  És elvette és visszaadta Beriát a marsalli rangra. talán vonzani
  a sztálinisták oldalán. Borisz Nyemcov pedig posztumusz megkapta a Hazáért Érdemrend első fokozatát. Továbbá Sztálingrádnak nevezte át Volgográdot. A sztálinistákkal is flörtöl. De a liberálisok is. Novodvorszkaja posztumusz elnyerte Oroszország és ... Sztálin hőse címet!
  Medvegyev posztumusz a Szent András-rendet is átadta Jurij Gagarinnak. És visszaadta a Győzelem Rendet Leonyid Ilja Brezsnyevnek. Medvegyev váratlanul átadta Oroszország hősének aranycsillagát Garri Kaszparovnak is.
  A liberálisokkal is flörtöl. És a kommunistákkal. A tiéd és a miénk is.
  Medvegyev a Szent András-rendet is átadta Első Ferenc pápának.
  Szintén nagyon nagylelkű ajándékai a "nagy uralkodónak"! Ráadásul Medvegyev hirtelen ismét ötvenöt évre csökkentette mind a férfiak, mind a nők nyugdíjkorhatárát . Ami szenzációnak bizonyult. És ismét megemelték a nyugdíjakat.
  Mit csinálsz a választások előestéjén?
  Ezenkívül a megbízott elnök Vlagyimir Zsirinovszkijt altábornagyi rangban részesítette. Például a hűséges szolgálatért vedd a mester válláról. Fiát, Igor Lebegyevet pedig váratlanul kinevezték külügyminiszternek, a régi és nyugaton nem szeretett Lavrov helyett.
  Medvegyev felajánlotta Demuskinnak a belügyminisztérium vezetői posztját is, de a tekintélyes nacionalista ezt visszautasította. Az új kinevezések közül a szenzációt Ksenia Sobchak kulturális miniszteri kinevezése jelentette. Látva, hogy az értékelése meglehetősen alacsony, beleegyezett. De a miniszterelnök-helyettesi posztot is követelte. Medvegyev egyetértett ezzel.
  Yavlinsky is részt vett a választásokon, de teljesen megbetegedett, és egészségügyi okokból visszalépett.
  A megbízott elnök Oroszország hősének csillagával is kitüntette.
  Mihail Kaszjanov a Hazáért Érdemrend I. fokozatát és a tiszteletbeli gazdasági tanácsosi tisztséget kapott. Amiért Medvegyev javára visszalépett. De ezek a százalék nagyon kicsi töredékei.
  Szergej Kovaljovet felajánlották a sportminiszternek, de úgy tűnt, ez nem volt elég.
  Összeütközés támadt az Alkotmánybíróság elnökével. Zorkin végül elment. De kinek adjak ilyen posztot? Inkább nő! És felajánlották Alla Pugacsovát.
  De a híres énekesnő visszautasította, arra hivatkozva, hogy nem neki való. Medvegyev ennek ellenére átadta neki Oroszország hősének csillagát. Bár Alla nem volt hajlandó az ő javára cselekedni.
  De ki lesz az alkotmánybíróság elnöke? A pozíció elakadt. Shoigu is visszautasította - nem a profilja!
  Dima Bilan váratlanul beleegyezett. Bár persze még nem tény, hogy ez az ő profilja! És persze énekesnek lenni jövedelmezőbb és sokkal szórakoztatóbb, mint az alkotmánybíróság elnökének lenni.
  Medvegyev mindenesetre gyorsan megragadta ezt, és átadta Oroszország hősének csillagát.
  Dima Bilan azonban azt mondta, hogy ez csak vicc. Általános jóváhagyásra azonban Ljudmila Putyint nevezték ki az alkotmánybíróság elnökévé. Ez erős lépés volt Putyin oroszországi népszerűsége miatt, de már némileg megkésett, és nem tudta megmenteni Medvegyevet.
  Bár az erőfeszítések titáni lettek. De az árak emelkedtek, a rubel zuhant, Tádzsikisztánban előretörtek a tálibok, és semmi sem tudta meggyőzni a választókat.
  Az utolsó pillanatban Gennagyij Zjuganovot nevezték ki a társadalmi blokkért felelős első miniszterelnök-helyettesnek. De ez már egy halott borogatás.
  Maga Zjuganov pedig már teljesen elveszítette választóit.
  A szavazás előestéjén Degtyarjovet nevezték ki főügyésznek. Szintén a Liberális Demokrata Párt elnökjelöltje.
  Medvegyev megmozdult, és új utakat keresett. Az egyik látványos választás előtti lépés a Zsukovról elnevezett különleges aranyérem átadása volt a Nagy Honvédő Háború minden veteránjának. És egymillió orosz rubel. De nagyon kevés veterán maradt a Nagy Honvédő Háborúból.
  Medvegyev a Szent András-rendet is odaítélte Tereskovának. Hogy amíg van lehetőség, miért nem jutalmaz? Tehát Anatolij Karpov Oroszország hősévé válhat. Ő egy nagyszerű sakkozó! És Alekhine, és Botvinnik, és Tal és Szpasszkij, Tigran - posztumusz díjakat ad át - egyáltalán nem rossz!
  Oroszország hősének csillagai - ez klassz!
  Jó dolog kitüntetéseket osztani és érmeket osztani. És ha Putyinról elnevezett rendet is alapít. Egész négy fok: a negyedik - bronz, a harmadik - ezüst, a második - arany, az első - arany gyémánttal!
  Ezt Medvegyev találta ki.
  Ez azonban szintén nem elég. Zelensky új rendeket is alapít. Rendelje meg például Tarasz Sevcsenkot. Vagy Taras Bulba! Vagy Gogol! És mit kell kicsinyíteni. És a Kozhedubról elnevezett rend! Ez Zelenszkij erőteljes lépése a baloldali erők kedvében. Általában véve persze Zelenszkij nem kommunista, de még csak nem is baloldali. Szóval bajban lehet. De a kommunisták Oroszországban nem találtak vezetőt.
  És mi több, Andrej Navalnij? Valahogy mindenki megfeledkezett róla. Nem indult az elnökválasztáson? De Andrej Navalnij már régóta Zelenszkij csapatában dolgozik, és már sokat tett az ukrajnai korrupció elleni küzdelemben.
  Szóval még nem halt meg senki! A két testvérnép összeolvadásának és a nemzet vezetőjének általános megválasztásának folyamata pedig folyamatban van.
  Andrej Navalnij is megmossa Zelenszkijt ... Ő, mint általában, tekercsben van.
  És energikusan, őrjítő nyomással cselekszik.
  És egyben nagyon finoman, hogy ne riassza el a választókat. Egyáltalán nem Trump stílusban.
  És új idők jönnek a világban - biztonságosabbak és nyugodtabbak. Demokratikus és világi reformok kezdődnek Szaúd-Arábiában, és a vallási szélsőségesség általában hanyatlóban van. Valóban, sokan megpihenhetnek az interneten a Korán és a tudomány közötti ellentmondásokon, és elgondolkodhatnak: miért teszik ezt? Mi az oka annak, hogy a Koránt és a Bibliát Isten szavának tekintjük?
  Amikor az emberek gondolkodni kezdenek és kérdéseket tesznek fel, már nem ilyen vakmerőek. Tulajdonképpen miért keletkezik az évszázad? Inkább halálfélelem! És olyan kevesen félnek meghalni, amíg meg nem betegednek!
  Medvegyev a választások előestéjén megemelte a táppénzt és a fogyatékkal élők ellátását. És a tartályok gyártását is növelték ...
  Medvegyev, hogy hazafinak mutassa magát, jelentősen megemelte a katonai kiadások lécét. Tömeggyártásba kezdték a Medved tankot, a szörnyek közül a legnehezebbet, több mint száz tonnát, és motor helyett atomreaktorral.
  A "Medve" projektet Putyin alatt, az ő személyes megrendelésére fejlesztették ki. Egy szörny tankot kellett volna létrehozni a megfélemlítés céljából. Az autó nagyon nehéznek és drágának bizonyult, többrétegű páncélzattal és két rakétameghajtású bombázóval szolgált.
  Az autó jellemzője a több mint száz kilométeres óránkénti sebesség, a százötven tonnás tömeg és az atomreaktornak köszönhetően óriási teljesítménytartalék volt.
  Igaz, futás közben még egy sajnálatos eset történt - a hernyó kidurrant. És a benyomás ismét elrontott. Medvegyev szó szerint nevetségessé vált.
  Aztán egy újabb epizód történt a megbízott elnökkel - szándékosan nem tudod elképzelni. Amikor Medvegyev megpróbált kidönteni egy fát a favágók előtt, az közvetlenül az ünnepi asztalra esett étellel. Tehát Oroszország szerencsétlen ideiglenes vezetője ismét megszégyenítette magát.
  Igen, Medvegyev valóban szerencsétlen volt. Az ilyen vagyon szeszélyes: az egyiket megajándékozza, a másikat megsérti. Tényleg olyan rossz, például II. Miklós volt, de őt nagyon megbántották a magasabb hatalmak. Tehát Medvegyevnél, általában egy intelligens embernél, minden szó szerint kiesett a kezéből.
  Valamire tett kísérletek ellenállásba és valami makacsságba ütköztek.
  Medvegyev mintha rángatózott volna a serpenyőben. Aztán más problémák is adódtak. A megbízott miniszterelnök egy korrupciós botrányban is feltűnt.
  És itt természetesen Andrej Navalny nem nélkülözhette. Ez a srác mindig jó lesz!
  Ilyen gyilkos kompromittáló anyagokat kapott Medvegyevről és környezetéről - a botrány elképesztőre sikeredett. Röviden: Navalnij és azok, akik elestek a megsemmisítő ütése alatt, híresek lettek.
  Medvegyevnek azonban kifogásokat kellett keresnie, és le kellett törölnie a nyársat. És ami csak nem ömlött rá. Nem választások, hanem egyszerűen horror.
  A szavazás napján Medvegyev őrizet alatt érkezett. Nyilvánvaló volt, hogy komor és bizonytalan. A kezek remegnek, amikor átvette a szavazást. A megbízott elnök legutóbbi rendeletében megháromszorozta a katonaság és a rendőrség fizetését. És a nyugdíj ötszöröse!
  Anasztázia Orlova azonban szellemesen kigúnyolta a diktátori szerepre jelentkezőt:
  - Nehéz szuronyon ülni! Ide rak egy készpénzpárnát!
  Miután a terminátor lány fogott és mutatott egy fügét, csupasz lábujjak segítségével.
  Anastasia természetesen lány, ami egyszóval nem fér bele a zsebébe. Szellemes, erős, hűvös, karizmatikus.
  És nagyon sok srác beleszeretett. Ráadásul Anastasia nagyon temperamentumos szőke, és nem megy le anélkül, hogy új férfit választana éjszakára. Természetesen szebb, sportos, felfuvalkodott férfiakat választ, néha még nagyon fiatalokat is. De határozottan más. Úgy tűnik, energikus. És senki sem tartja kurvának ezt a félelmetes harcost.
  Éppen ellenkezőleg, egy ilyen erős és izmos nő számára ez nagyon menőnek tűnik.
  Anasztázia is szavazott, és kecses lábainak csupasz ujjaival vette át a voksot, ez pedig egy egész tekercs, ahol nehéz vezetéknevet találni, és felesleges előítéletek nélkül helyezi el magát. Nos, az világos, hogy kinek!
  Utána csupasz lábujjakkal nagy alakot mutatott!
  Volodimir Zelenszkij kerékpáron jött szavazni. Ugrált, csavarodott. Mint mindig, most is harcos és temperamentumos. Az igazi Napóleon Bonaparte.
  És természetesen a várakozásoknak megfelelően élénken szavazott.
  Vlagyimir Klicsko nem lépett vissza a választásoktól. És ő is megszavazta magát, és megrázta az öklét Medvegyev felé.
  Nikolai Valuev az utolsó pillanatban megkapta Medvegyevtől az Oroszország hősének csillagát és a belügyminiszteri posztot. Alig sikerült visszavonulni. Bár nem volt hajlandó megmondani, kire szavazott.
  Sokan szavaztak itt: Alla Pugacheva és Suraykin is...
  Zsirinovszkij természetesen nem hagyhatta figyelmen kívül. Elvette és feltépte Volodimir Zelenszkij portréját közvetlenül a szavazóhelyiségben, és megígérte, hogy hatalomra kerülve mindenképpen lelövi.
  Dima Bilan a szavazás során ezt énekelte:
  - Minden lehetetlen, talán biztosan tudom! Bilant megválasztják, makulátlan lovag!
  Aztán megjelentek más sztárok is.
  Garri Kaszparov azt mondta, hogy a hatalom változik, Medvegyev távozik, és Putyin korszaka végre véget ér vele.
  A korábbi világbajnok ugyanakkor azt mondta, nem ellenzi sakkpályafutása folytatását. És megdönteni Steinitz korrekordját. És hogy Oroszország hamarosan méltó és demokratikus vezetőt kap, és a cárok korszaka végre a múltba süllyed.
  És hogy Garri Kaszparov feltalálta saját sakkját, amely hamarosan népszerű lesz az egész világon.
  És mutatott egy százcellás táblát. Új figurák vannak benne. Két-két bolond: a király és a királynő mellett. Ráadásul a bolond úgy jár, mint egy királynő, de csak úgy ver, mint egy lovag. És két íjász a szélén gyalogok helyett. Az íjászok úgy mozognak, mint a gyalogok, de két teljes mezőn keresztül ferdén ütnek. Igaz, amiatt, hogy a tábla legszélén vannak, némileg csökken az értékük. De bármilyen formára is át tudnak alakulni.
  Garri Kaszparov sakkja kétségtelenül felkeltette az emberek és az újságírók figyelmét.
  Navalnij megígérte, hogy Kaszparovból mindenképpen miniszter lesz.
  Anatolij Karpov is szavazott. De ő már régi bajnok, ezért csak tanácsot ígért. És azt mondta, hogy nagy valószínűséggel nagy változások jönnek. És mi lesz jobb holnap, mint tegnap!
  Medvegyev a választás napján bejelentette, hogy harminc munkanapra növelik a minimális oroszországi vakáció hosszát, és minden nő, aki tíz vagy több gyermeket szült, megkapja tőle a kitüntetést: az Orosz Föderáció Hősének sztárját. .
  Új populista lépés, és azt kell mondjam, elég erős. De túl későn. Főleg a választás napján látszik, hogy ez csak a közért végzett munka.
  Medvegyev egyértelműen teret vesztett a lába alatt... Elmozdíthatatlan ereje már nagyon belefáradt mindenbe.
  A nép ki akart szállni Putyin kerékvágásából, és megérett a változásszomj. Ráadásul Medvegyev nyilvánvaló képtelensége erős személyiségnek lenni nyilvánvalónak bizonyult.
  Zelenszkij pontokat szerezve, fölösleges populizmus és ígéret nélkül cselekvő magabiztosan haladt előre.
  Az exit pollok alapján azt mondták, hogy ő az egyértelmű favorit. De hogy Medvegyev bejut-e a második fordulóba, az már más kérdés! Eddig Vlagyimir Klicsko és Szergej Kovaljov, valamint Grudinin is kihívhatta vele ezt a helyet.
  Zjuganov szavazott utoljára. Az idős, beteg, az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának egykori elnöke belefirkantotta Grudin nevét, és felsóhajtott. Igen, nem könnyű teher Oroszország első miniszterelnök-helyettesévé válni közel nyolcvan év után. Szüksége van rá?
  Zjuganov pedig nagyot lélegezve rikácsolt:
  Újra harcba indulunk
  A szovjetek erejéért...
  És egyként halunk meg
  A harcban érte!
  És kikászálódott a kabinból. Nem, a lehető leghamarabb lemond.
  Közeledett az idő, és hamarosan megérkeznek az első adatok az elnökválasztásról. Oroszország hatalmas változások küszöbén állt. Fehéroroszországban is voltak nagygyűlések és követelések az Oroszországgal való szövetségre. Minden egyre dühösebb és izgalmasabb lett.
  Az oroszországi elnökválasztáson a részvétel az alternatív választások történetében elért rekordmagasságot, csaknem kilencven százalékot érte el.
  És csak bejelentették, hogy felnyitották az urnákat, és megkezdődött a távol-keleti szavazatok számlálása.
  . 3. FEJEZET
  Az első forduló eredményei a Távol-Keletről áradtak. Mint minden közvélemény-kutatás szerint Zelenszkij magabiztosan állt az élen. Medvegyev még csak a második sem lett. A második helyért Grudinin és Vlagyimir Klicsko küzdött. A listán még körülbelül kétszáz jelölt volt, így szórták a szavazataikat. Zelenszkij azonban csaknem ötven százalékot ért el Szibériában, és már a legelső körben számíthatott a győzelemre.
  Medvegyev a szívében beszélt:
  - A legjobbat akarták, de szórakozásból szavaztak!
  Zelenszkij lakonikus volt:
  Az igazság győzött!
  A választási adatok folyamatosan változtak, de Zelenszkij nagy különbséggel elért elsősége nem változott. A másik dolog az, hogy Grudinin és Klitschko kissé elsüllyedt. Medvegyev azonban megkezdte a második helyet, több mint háromszoros különbséggel az élen. A megbízott elnök leginkább Csecsenföldön, a hadseregben kapott egy előzetes letartóztatást. Hát ez világos. Főleg a börtönben. A szavazatszámlálást ott nehezebb követni.
  Medvegyev azonban sok foglyot szabadon bocsátott, és a növekedés nem volt olyan jelentős, mint várta.
  De nagy nehezen sikerült bejutnunk a második körbe. Bár Zelenszkij összesen majdnem negyven százalékot vitt el, Medvegyev alig gyűjtött tizenhármat. Igen, még a választók megvesztegetésével és jogsértésekkel is. Igen, Dmitrij Anatoljevics meglehetősen gyengének bizonyult. A harmadik Wladimir Klitschko lett. Micsoda kis szenzáció, negyedik Grudinin. Ötödik, ami szintén váratlanul túljutott Dima Bilan mellett. A hatodik Szergej Kovaljov lett, bár értékelése magas volt. Zsirinovszkij ezúttal be sem került a legjobb tíz közé. Igaz, Medvegyev azonnal vezérezredesi rangot adományozott neki hűséges szolgálatáért és Oroszország hősének csillagáért.
  Ilyen vigaszdíj hű szolgájának. Továbbá Dima Bilan megkapta az orosz hős csillagát és az első fokú Hazai Érdemrendet.
  De Dima azt mondta, hogy ő amúgy sem támogatja Medvegyevet. Zelenszkij rovására azonban az álláspont is homályos. Nyíltan Zelenszkaja mellett egyedül Vlagyimir Klicsko szólított fel szavazásra. Sőt, ez a bokszoló azt mondta, hogy Moszkvában fog harcolni a 2020-as olimpiai bajnokkal. És hogy a korkülönbsége nem zavar. Vlagyimir olyan erős és motivált, mint valaha.
  Medvegyev azonban Vlagyimir Klicskónak és Vitalij Klicskónak adta át Oroszország hősének sztárját. Például tisztességes srác. Ti, testvérek, sokat tettetek a bokszért, különösen Vlagyimir.
  Vitalij szerint az volt a legrosszabb a Maidanban, hogy miatta nem döntötte meg Holmes rekordját. És így minden esélye megvolt!
  És hirtelen Vitalij találkozni akart Gaszijevvel Kijevben. Ami némi izgalmat okozott. És miért nem próbálja meg?
  Szergej Kovaljov is folytatni akarta pályafutását, felidézve, hogy Hoppins idősebb korában világbajnoki és egyesített címeket szerzett. És hogy egyelőre sem Zeleszkij, sem Medvegyev nem tervez a kormányban dolgozni. És harcolni akar.
  A srácok nagyon motiváltak voltak. A többi bokszoló közül Dima Bivol kifejezte azt a vágyát, hogy Kovaljov ellen harcoljon.
  Medvegyev tárgyalt Grudinnal. Aranyhegyeket ígért neki. Grudinin nem akart kevesebbet, mint a miniszterelnöki posztot. Az idős Zjuganov váratlanul támogatta Medvegyevet, és felszólította Grudinint, hogy csatlakozzon a megbízott elnök csapatához. Ekkor azonban problémák merültek fel, és a kommunisták sorai megosztottak. Ami mindkét jelöltnek nem tetszett.
  De Szergej Udalcov megszólalt Zelenszkij mellett. Például két rossz közül azt kell választanunk, amit még nem ismertünk!
  Nyikolaj Valuev szövetséget ajánlott Zelenszkijnek és Medvegyevnek: Zelenszkij elnök - Medvegyev miniszterelnök. Mit szerettek az oligarchák! Sőt, emlékeztettek arra is, hogy az egyesülésnek van egy kimondatlan pontja: a különböző országoknak saját miniszterelnökük és elnökük lesz.
  És mivel Zelenszkij megnyeri az elnökválasztást, akkor Oroszország képviselőjének kell a miniszterelnöknek lennie. De Medvegyev még mindig a második körben van.
  Zelenszkij viszont azt mondta, hogy a miniszterelnök Oroszországból lesz, de nem Medvegyev! Mert az oroszoknak elegük van a menedzsmentjéből. És ami kell, a gazdaságban jobban és sikeres, és nem olyan kudarctapasztalattal, mint Medvegyev!
  A közvélemény-kutatási adatok azt mutatták, hogy az oroszok többsége nem akarta Medvegyevet miniszterelnökként látni. Pontosabban csaknem kilencven százalék volt ellene.
  Rogozin váratlanul visszatért a politikai nemlétből, és szóba került, mint lehetséges miniszterelnök. Emellett sok orosz Andrej Navalnijt akarta miniszterelnökként látni.
  A történelem kereke tehát egyre gyorsabban forgott.
  A világban természetesen a Nyugat Zelenszkij mellett állt, Kína semleges maradt. A legtöbb ország a demokratának és nyugatinak tartott Zelenszkijt is támogatja. De Medvegyev olyan sokáig volt Putyin partnere. Még a két vezető tandeméről is beszéltek. És nyilvánvaló, hogy Medvegyev egyáltalán nem olyan fehér és bolyhos, mint amilyennek látszani akar. Az USA-ban is választások vannak. Verseny egy fiatal republikánus és egy fiatal demokrata nő között. És egy fifty-fifty esély. Változások Kínában is lehetségesek.Xi vezetőnek egészségügyi problémái vannak. És úgy tűnik, van esély arra, hogy egy demokratikusabb vezető örökölje őt.
  Általánosságban elmondható, hogy a kínai oligarchia több szabadságot és demokráciát akar, de az emberek nem szórakoznak eléggé. És milyen választások, ha előre ismertek az eredményük?
  A diktatúra divatja kezdett eltűnni. Mindenki valami többet akart, mint csak fogaskerekek lenni.
  Zelensky megszemélyesítette az újat és a változásokat, és a sikereseket. Oroszországban pedig pozitívan érzékelték. Az emberek nem akartak börtönt, tábort, általános félelmet.
  A generáció megváltozott, és mindenki változást akart. Még Kubában is, ahol a gyűlölt Castro-rezsim tántorgott. Még akkor is, ha a kormány más néven működött. Észak-Koreában is a változás szomja. Ráadásul a koreaiak gyakran mondták: a monarchia nem a kommunizmusért való! És hogy a kövér diktátornak mennie kell!
  A változás iránti vágy világszerte nőtt, és Zelenszkij is benne volt ebben a hullámban. És sikeresen haladt!
  Észak-Koreában pedig tiltakozó tüntetés volt. Amit a diktatórikus rezsim gépfegyverből lőtt. Mi volt a kontinensen uralkodó barbárság másik mutatója.
  Trump azt mondta, hogy az Egyesült Államok meg tudja, meg is fogja oldani a diktatúra problémáját erőszakkal. És hogy egy atombomba nem fogja megijeszteni őket. Továbbá Trump azt mondta, hogy az Egyesült Államok már olyan fegyvereket tesztel, amelyek miatt semmilyen termonukleáris töltet nem lesz szörnyű.
  De Trump ideje lejár. Így ő a legidősebb az elnökök közül. Sőt, Carter halála után még az exelnökök között is ő lett a legidősebb. Azta! És a szerencse szereti a fiatalságot! Ha Trumpnak egy fiatalabb nő lenne az ellenfele, aligha győzte volna le egyáltalán!
  Látható, hogy a karma törvénye azt mondja: az utat és sok szerencsét a fiataloknak! Még akkor is, ha Ronald Reagan kivételnek bizonyult a szabály alól!
  A viszonylag fiatal Gorbacsov pedig kudarcot vallott. Még akkor is, ha valaki azt mondja, hogy Mihail Szergejevics tévedett? A Szovjetunió első uralkodója, aki emberi nyelven beszélt. És nem értették meg az emberek! Vagy talán nem is a nép, hanem az elit!
  Ó az a szerencse! Mennyi szerencséje volt Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak, és mennyit ért el?
  És ha II. Miklósnak egy kicsit több szerencséje lenne - például ha Makarov admirális életben maradna, akkor milyen nagyszerű és hatalmas lenne Oroszország. Vajon Kínából Zheltorosszija lesz, és az egész világ meghajolna!
  Így csak a Krím-félszigetet vették el és vonták szembe az egész világgal!
  II. Miklósnak pedig finom diplomataként sikerült megalkudnia a szövetségesekkel Konstantinápolyral és Kis-Ázsiával.
  Nos, oké, most a fenomenális Zelensky egyre aktívabb. És itt a második választás közeledik.
  Ukrajnában egyre nagyobb az ujjongás és az optimizmus. Medvegyev természetesen televíziós vitákat javasolt. Bár ennek kevés értelme van. Oroszország megbízott elnökének pozíciói nem túl erősek. És nincs mit dicsekedni. Nem a gazdaságban, nem a politikában és a háborúban. A helyzet a Kaukázusban még súlyosbodott. És semmit sem lehet tenni. Sem erő, sem diplomácia nem igényel. A kapcsolatok egyre ellenségesebbek Medvegyev környezetével. Itt senki sem veszi komolyan a királyt. Bár a király még mindig a trónon.
  Az oligarchák általában nem Zelenszkij ellen vannak. Csak a biztonsági erők, pontosabban néhányan elégedetlenek!
  Titokban Medvegyev biztonsági tanácsot hívott össze. A beszélgetésen szó volt arról, hogy lemondják-e a második fordulót. Például voltak-e jogsértések? Hát persze hogy voltak! És ebben találhat hibát, és törölheti a választási eredményeket. És miért, és erősítse meg ezt a Legfelsőbb Bíróságon keresztül. Az ötlet egészen ésszerűnek tűnt.
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev emlékeztetett arra, hogy Jelcin egy időben, 1999 májusában megvitatta a katonai puccs és az Állami Duma feloszlatásának tervét!
  És majdnem megtörtént. Igaz, a biztonsági erőkben még akkor sem volt egység. Egyesek szerint a puha lehetőség jobb: a Legfelsőbb Bíróság elutasítja a vádemelési eljárást, mivel nincs törvény az orosz elnök menesztéséről. És amíg ezt a törvényt elfogadják, és ez alkotmánytörvény, össze kell ülni a parlament kétharmadának és a Szövetségi Tanács háromnegyedének. És a gondolat hatalma lejár, és ott és az elnök is.
  A biztonsági erők ekkor valóban megígérték, hogy együttműködnek a Legfelsőbb Bírósággal, és békésen megoldják a problémát. Jelcin nem igazán akart katonai puccsot végrehajtani két százalékos minősítéssel és öt szívinfarktussal. És nem ugyanazok az erők, és nem ugyanaz a támasz. Főleg 1993-ban még mindig támogatták a tanfolyam emberei. És 1999-ben eltűnt. És ilyen eredménnyel nem lehetett.
  Tehát menjen végig a felelősségre vonási eljáráson, valószínűleg lövöldözés nélkül is véget ért volna.
  Medvegyev a legfelsőbb bírósághoz fordult a választások érvénytelenítéséért.
  De itt természetesen a bírák tiltakozni kezdtek. Azt mondják, hiába semmisítik meg a választásokat, akkor is meg kell ismételni. Medvegyev esélyei pedig csak csökkenni fognak. És igen, polgári zavargások lesznek.
  Szóval, azt mondják, Dmitrij jobban elfogadja, hogy Zelenszkij lesz Oroszország elnöke. És próbálja megtalálni a helyét.
  Ráadásul sokan azt mondták, hogy ez a bohóc Ukrajnában nem fog sikerülni. És bizonyára sikerült! És ne tragédiát csinálj, hanem egy elefántlégyből.
  Medvegyev, miután beszélt a bírókkal és a biztonsági tisztviselőkkel, úgy döntött: mindenképpen elmegy szavazni. És egy második kör. És tényleg van, hogyan működik. Talán megtörténik a csoda. De nem? Szóval nem fogják börtönbe zárni.
  A milliárdosok találkozóján az is elhangzott, hogy nem ellenzik a demokráciát. És hogy Zelenszkij nem baloldali és megfelel nekik. Továbbá, hogy végre minden nyugati szankciót feloldanak, és Oroszország végre visszatér a világközösséghez.
  Az utolsó dolog, ami most maradt, egy televíziós vita megtartása. Zelenszkij beleegyezett, de csak a Luzsnyiki stadionban. Természetesen elfogadták. Nagyon emlékeztetett a Porosenkóval már lejárt szakaszra. Ráadásul az első körben még nagyobb volt a különbség. Medvegyev antibesorolása pedig kolosszális.
  De televíziós viták - egy fuldokló szívószálat szorongat. Az utolsó ülés pénteken, a választások pedig vasárnap lesznek.
  Medvegyev általában készült. De a tények nem az ő oldalán állnak. Porosenko tapasztalata pedig azt mutatta, hogy pusztán retorikával nem lehet változtatni a tényeken. Csakúgy, mint Luzskov polgármester, Moszkva történetében egyetlen alkalommal nem tudtak nyerni, amikor a központi televíziós csatornák a város jelenlegi feje ellen dolgoztak.
  A propaganda azonban nem tudta felülmúlni Moszkva polgármesterének gazdaságában elért eredményeit. Igen, és ne az alapértelmezett szerzőjére, Kirijenkóra szavazzon! De a legtöbbet őt léptették elő. Valószínűleg a cégvezetővel szemben a legsikertelenebb jelöltet lökdösték.
  Az orosz média azonban most inkább Zelenszkij mellett kampányolt. Senki sem hitt Medvegyevben. Még a Legfelsőbb Bíróság sem akarta tárgyalni a választások megsemmisítésének ügyét.
  Miközben a lényeg és az ügy, a stadion színültig gyűlt. Szó szerint megtelt.
  És nyilvánvaló volt, hogy komoly vita következik. Medvegyev arcán azonban jól látszott, hogy szinte beletörődött a vereségbe. De az utolsó lépést meg kell tenni.
  A vita előestéjén Medvegyev Vlagyimir Zsirinovszkijt nevezte ki belügyminiszternek. Ez a kétségbeesés utolsó gesztusa. De Zsirinovszkij, tudván, hogy a választók több mint nyolcvan százaléka kész Zelenszkijre szavazni, egyáltalán nem volt hajlandó veszekedni a leendő államfővel. Bár természetesen megértette, hogy valószínűleg nem talál helyet a Zelensky csapatban.
  Igen, az öreg Vlagyimir Volfovics. Anatolij Kashpirovszkij azonban még az egészségügyi miniszternél és a miniszterelnök-helyettesnél is idősebb. De nem is nagyon szeretne Medvegyev mellett kampányolni. Viszont van esélye a csapatban maradásra. A kor nagy és tapasztalatot jelent. A fizikai forma pedig nagyon jó.
  Nem csoda, hogy a Kashpirovsky-jelenség.
  A vita a stadionban köszöntéssel kezdődött. És szellemes megjegyzések. De Zelensky frissebbnek, magabiztosabbnak, meggyőzőbbnek és profibbnak tűnt.
  Medvegyev viszont nagyon ideges volt, és sírva fakadt. Nem sikerült meggyőzőnek lennie. Igen, és nagyon rosszak a dolgok az országban. A nép egyértelműen Zelenszkijt támogatja. Itt minden annyira fel van izgulva.
  Zelenszkij minden szavát taps kíséri, Medvegyev pedig kifütyül. Vagyis a vita valódi kudarca van.
  Medvegyev megrándul, és azt mondja:
  - Van tapasztalatom!
  Zelenszkij mosolyogva válaszol:
  - Ilyen tapasztalattal csak a házmesterekhez menjen!
  Medvegyev válasza:
  - Putyinnal bevettük a Krímet!
  Zelenszkij szellemesen válaszolt:
  - Tolvajfogás és rövid karok!
  És így tovább voltak viták, de Zelensky egyértelműen győzött. Sokkal szellemesebb és meggyőzőbb volt Medvegyevnél, és a terem örült.
  Közvetlenül a televíziós vita után Oroszország megbízott elnöke rendeletet adott ki a fizetések ötszörös, a nyugdíjak hétszeres emeléséről! De ez már viccnek tűnt.
  A nép csak nevetett Medvegyeven. Bár egyértelmű volt, hogy a választások előestéjén mást csinálnak!
  Medvegyev úgy döntött, hogy Sztálinnak és Leninnek is odaítéli az Elsőhívott Szent András-rendet. Meg kell mondani, hogy egy ilyen döntés meglehetősen bölcs, de megkésett. Dmitrij Medvegyev egyértelműen a kommunistákat akarta megnyerni. És főleg a sztálinisták. De ugyanakkor elvette és odaadta a hős Tukhachevsky csillagát. Szintén rendkívüli lépés és kísérlet a liberálisokkal való flörtölésre.
  Medvegyev általában igyekezett a miénk és az önök kedvében járni. Kitüntetésben részesítette a pátriárkát és a pápát, valamint a keresztény felekezetek vezetőit. Elsősorban protestánsok. És még Jehova Tanúinak is visszakapták a jogaikat, de ennek nem sok haszna volt. Mindazonáltal tilos szavazni, és általában ez a szervezet haldoklik!
  Medvegyev a muftikat és a lámákat is megjutalmazta. Igyekezett mindenkit a maga oldalára állítani. Az érmek és rendek zápora rendkívüli volt. Ugyanakkor az ügyvezető elnök az Állami Duma minden képviselőjét egy-egy millió dolláros bónuszban részesítette. Ez azonban inkább elriasztotta, semmint vonzotta az embereket.
  Továbbá Medvegyev számos új rendet próbált létrehozni: a Nagy Péter-rendet, a Rettegett Iván-rendet, a Felszabadító Sándor-rendet, a II. Miklós-rendet és a Bruszilov-rendet. Visszaállították a "Lenin" és a "Sztálin" rendet is.
  Medvegyev sokszínű választói réteget igyekezett magához vonzani ily módon. És az elv szerint cselekedve: a tiéd és a miénk is! De ebben az esetben a mindenevőség bizalmatlanságra adott okot az emberekkel szemben - azt mondják, egy politikai prostituált. Úgy tűnik, az emberek elfelejtették, hogy Putyin is így flörtölt a bal- és a jobboldallal egyaránt. És igyekezett mindenevő lenni is.
  Amit azonban szabad a Jupiternek, azt a bikának nem szabad! Putyin valahogy a kezdetektől fogva, annak ellenére, hogy Jelcin gyűlölt népének utódját követte, mind a nép, mind az elit szimpátiáját élvezte. Még a kommunisták is féltek szembeszállni vele, és harc és alkudozás nélkül megszavazták a miniszterelnöki posztot.
  Medvegyev azonban soha nem élvezte a különleges szerelmet. Nyilvánvalóan túl intelligens volt, és Putyin árnyékában volt. Senki sem tekintett rá igazi harcosnak és uralkodónak. Általában véve Putyin után minden utód politikai törpének tűnt, és valami más volt. Zelenszkijt pedig karizmatikusnak tartották, mint egy mesebeli herceget. És már nem disznó a bökkenőben, hanem egy sikeres uralkodó, aki kirángatta Ukrajnát a mocsárból, vagy inkább a gödörből.
  Természetesen elsősorban Ukrajna szenvedett az oroszországi kapcsolatok megszakadásai miatt. És itt Porosenko nem biztos, hogy annyira bűnös. Ha ez Fehéroroszországban történt volna, általában kudarcot vallott volna. Szakmailag erős az ukrán kormány! Ezzel szemben Fehéroroszországban csak szajkózók és ételevők élnek. Putyin csapata időnként erős személyiségekre bukkant - például Rogozinra vagy Tkacsovra, de gyorsan eltávolították őket.
  Medvegyev mindenesetre olyan ember volt, aki úgy tűnt, nem született uralkodó, és ezért ez a cár nem volt egészen igazi cár.
  Bizonyos tekintetben Gorbacsovra hasonlított, akit a nyugati hétköznapi emberek szerettek, de a sajátjuk nem kedvelt. Részben persze nem szerették Gorbacsovot a részegséggel való küzdelme miatt. Az alkoholisták és ivók természetesen nem bocsátották meg a vodkahiányt. Borlázadások vannak. Aztán a cigaretta eltűnt.
  Gorbacsov nincs, jól látszik, hogy nem csak a kopaszsága miatt nem szerették. Medvegyev miniszterelnökként nagyon gyenge közgazdásznak mutatta magát. És még Zelensky nélkül is gondjai lennének az újraválasztásával.
  Egyszer Putyin a fülénél fogva rántotta Medvegyevet.
  De most Putyin kiesett a játékból - aláásta az egészségét, kézi vezetést és túlhajszolt hokival. És hogy kellett-e ilyen tisztes korban jégre mászni. Főleg, hogy fiatalkorában nem volt készsége?
  Putyin leégett, túlfeszítette magát. És nélküle nincs senki, aki megállítson Zelenskyt. Ráadásul Putyin maga vezette úgy a személyzeti politikát, hogy nem maradt méltó utódja. Mint Sztálin, aki Hruscsovot követte, és csődbe ment. És itt Medvegyev egyáltalán nem megfelelő vezetője az orosz birodalomnak.
  A választások előtti szombaton minden orosz tévécsatorna vetített egy filmet Zelenszkijről. Természetesen hiteltelenítés céljából. De kevés tényt mutattak be. A propaganda pedig megmutatta tehetetlenségét. Igen, és sok csatorna kommentálta a filmet.
  Medvegyev sok tábornokot adományozott parancsokkal. Ismét egy csillaghullás megszervezése.
  Váratlanul megalapította az új Botvinnik Rendet is, három fokozattal: bronz, ezüst és arany. És az Alehine Rend is. És bronz, ezüst és arany is.
  Medvegyev ezután rendelettel bejelentette, hogy Oroszország négy éven belül átáll hivatásos hadseregre. És az élettartam hat hónapra csökken.
  Továbbá a megbízott elnök bejelentette, hogy a háborús veteránokat és a forró pontokon szolgálókat az Orosz Föderáció hősének csillagával jutalmazzák. Ami páratlan lépéssé vált.
  Medvegyev egyértelműen helyet keresett a történelemben. Továbbá a megbízott elnök Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint posztumusz a Győzelem Érdemrenddel és az Első Hívott Szent András Renddel, valamint az Orosz Föderáció Hősének újonnan alapított nagy gyémántcsillagával tüntette ki.
  Ez már az utolsó próbálkozás az egykori orosz bálvány értékelésére. Például Medvegyev voltam Putyinnal együtt - szeress teljes szívedből és lelkedből!
  De nyilvánvaló, hogy az emberek nem szeretik túlságosan a diktatúra jelöltjét.
  És szombatról vasárnapra virradó éjjel Dmitrij Anatoljevics Medvegyev bejelentette posztumusz megbízatását Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak - a Generalissimo címet!
  Ez tényleg nagyon klassz volt! Például az előző évek bálványának adom a címet!
  Ez azonban segít Medvegyeven? Nehéz meggyőzni az embert, hogy csak az egykori bálványok dicséretével és kitüntetésekkel szavazzon magára. Nem számít, hány díjat záporoztok, Putyint nem adjátok vissza. És jól látszik, hogy a volt cár elment, az új cár pedig jön Kijevből.
  Zelenszkij azonban nem szunyókált, és a pápát is kitüntette. Az idős Első Ferenc megáldotta Ukrajna elnökét az újabb eredményekért.
  Fehéroroszországban pedig egy oroszbarát pártkoalíció népszavazás keretében már befejezte az aláírásgyűjtést az Oroszországgal való egyesülésről. Erről szavazás várható. Ezt azonban nem Medvegyevnek tulajdonítják. És itt a fő kezdeményezés Zelenszkijtől származott - ez a milliók bálványa.
  Tehát most Vlagyimir Zelenszkij lépett be a hazai szakaszra...
  Megkezdődött a szavazás Szibériában. A részvétel kezdettől fogva magas volt. Az emberek elmentek szavazni és mosolyogtak. Egyértelmű volt, hogy változásra készülnek. És amit akarnak, az új. A régi fáradt és unalmas.
  Még a dal is megszólalt reggel:
  Szívünk változást kíván
  A szemünknek változásra van szüksége.
  Nevetésünkben és könnyeinkben,
  És az erek lüktetésében!
  Változás, változást várunk!
  A választások nyugodtan, de hatalmas részvétellel zajlottak. Az emberek falkában perli a választásokat. Nyikolaj Valuev az elsők között szavazott. Bedobta a szavazólapot az urnába, és így szólt:
  - Szavazz az újra!
  Alexander Povetkin következett. Én is szavaztam, és kiadtam a sajátomat:
  - Az orosz istenekért!
  Ezután következett a szavazás. A szavazólapokat az urnákba dobták. És Dima Bilan, és Alla Pugacsova. Lev Leshchenko is megjelent, bejelentette:
  - Szavazz az újra!
  Nyikolaj Baskov énekelte:
  - Orosz keringő, szárnyak szárnyalnak! Jön a tavasz!
  És a levelet is az urnába ejtette.
  Aztán megjelentek más srácok is... Zelensky robogón jött szavazni, és bukfencezett - megtörve a tapsot. Szavazott még fel is szavalta:
  Ismerje meg a szív és az erek lüktetését,
  Gyermekeink, anyáink könnyei...
  Azt mondják, változást akarunk
  Dobd le a nehéz láncok igáját!
  És dörgő taps! Bár a versek nem az övék, hanem a híres költő és író, Oleg Rybachenko. De maga Oleg Rybachenko fiúvá változott, és most egy másik világban utazik.
  Aztán más bokszolók szavaztak: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. Az utolsó a szünet után megpróbált visszatérni. De megverték, végül elment.
  Sofia Rotaru Kijevben szavazott. És sokat mosolygott...
  Vlagyimir Zsirinovszkij is jött. Azt kiáltotta:
  - Egy új útra!
  És megvillantotta egy vezérezredes epauletteit. Zjuganov tolószékben érkezett az urnákhoz. És mindvégig hallgatott.
  Grudinin mosolyogva szavazott...
  Garri Kaszparov szimultán játékmenetet tartott, és le is adta a voksát. Sőt, azt mondta, hogy meccset fog játszani Carlesonnal. Tehát Anatolij Karpov szimultán játékmenetet adott.
  Karpov egyébként már megkapta Mihail Botvinnik aranyrendjét.
  Más kérdés tehát, hogy ki a fő és a legjobb a világbajnokok közül.
  Persze sok minden változott...
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev pedig ismét meglepett mindenkit. Bejelentette az intézmény, az "Oleg Rybachenko" nevű rendet. Sőt, egyszerre négy fokozat van: a negyedik fok bronz, a harmadik fok az ezüst, a második fok az arany, az első fok pedig az arany gyémántokkal!
  Ez milyen klassz lett!
  A Lucifer's Armageddon-t már bemutatták a mozikban, és már megdőltek az Avatar és a Star Wars rekordok is. Oleg Rybachenko igazi irodalmi szupersztár lesz!
  Medvegyev alapította az Oleg Rybacsenko irodalmi díjat is - a Nobel-díjnál tízszer nagyobb díjalappal.
  És ez általában nagyon klassz!
  Medvegyev egyre többen dolgozott vasárnap. Oleg Ribacsenkót az Első Hívott Szent András Renddel és az Orosz Hős Csillagával, valamint egy nagy gyémánttal tüntette ki az Oroszország Hőse Csillagával, a Győzelem Renddel. Ez egy kísérlet volt a történelem menetének megváltoztatására.
  Például megsimogatom Oleg Rybachenkot, és minden szuper lesz! Ugyanakkor megadom neki és a marsallnak az Orosz Föderáció címét!
  És jön a vasárnap... Már ismertek az exit pollok első adatai, amelyek szerint Zelenszkij nyolcvan százalék feletti.
  És az információáramlás nem áll meg...
  Medvegyev még nem fog szavazni. Művek. Itt parancsot ad ki Vlagyimir Volfovicsnak a hadsereg tábornoki rangjára. Például légy hűséges hozzám.
  Bár úgy tűnik, Zsirinovszkij már átállt a másik oldalra.
  Lev Lescsenko tárca nélküli miniszter lett. De ez már nem számít.
  Nyugtalanság Kínában. A nép demokráciát akar - belefáradt a despotizmusba! Nem csak kenyérrel él az ember!
  Nemet akarok mondani a hatóságoknak! És meddig lehet tartani a fegyelmet a huszonegyedik században!
  Nem túl jó Kínában. Lehetetlen a kommunizmus sínjeit követni és a kapitalizmust építeni a végtelenségig. Néhány változtatásra van szükség. Igen, és a vezetés túl konzervatív.
  Ráadásul az új burzsoázia demokráciát és a rendőri brutalitás végét akarja.
  A régimódi munkamódszerek kimerülése is megtette a hatását! Nem akarok fogaskerekek lenni a rendszerben. Igen, Kínában vasárnaponként heves zavargások rázzák meg a rendszert.
  Az Egyesült Államokban pedig egy nőnek van a legnagyobb esélye arra, hogy elnök legyen. Floyd Mayweather népszerűsége azonban hirtelen növekedni kezdett. Ez a veretlen bokszoló már felkapaszkodott a nézettség első csúcsaira.
  Úgy tűnik, az Egyesült Államok elmulasztotta az újabb győzelmeket, és nem akart sem republikánus, sem demokrata trónt. Floyd is fantasztikus!
  Aztán megint televíziós viták.
  Már vasárnap este van. A szavazóhelyiségek hamarosan bezárnak.
  Végül Medvegyev az utolsó pillanatban megjelent. Sietve bedobta a közlönyöt az urnába, és szó nélkül távozott. Elütött az óra - vége a szavazásnak.
  Medvegyev elnök eddig elhagyta a Kreml területét, és egy Moszkva melletti rezidenciába ment.
  Két lány van vele a taxiban. Bármilyen szórakozás.
  Natasha, aki a jobb oldalon ült, megkérdezte:
  - Nos, mi van Dimával? Most bejelentik a végső kudarcot!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Még két hónap van az avatásig. Szóval egyelőre még mindig minden vagyok, és Zelenszkij csak Ukrajna elnöke!
  A jobb oldalon ülő Alyonka megjegyezte:
  - És lehet gyorsítani az avatást! A hatalmadnak, Dmitrij Anatoljevics, vége!
  Medvegyev könyörgőn megkérdezte:
  De ti lányok meg tudjátok csinálni!
  Natasha a homlokát ráncolta, és megkérdezte:
  - Mit tehetünk?
  Medvegyev magabiztosan kijelentette:
  - Akadályozzuk meg a felavatást!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - És hogyan?
  A megbízott elnök határozottan válaszolt:
  - Mintha te magad sem tudnád!
  Natasha dühösen válaszolt:
  - Nem öljük meg Zelenszkijt!
  Medvegyev azonnal tiltakozott:
  - Hát mit jelent megölni! Csak győződjön meg róla, hogy ő maga utasítja el a koronát!
  . 4. FEJEZET
  A lányok kórusban kuncogtak...
  Alenka vigyorogva kérdezte:
  - Mit javasolsz a hipnózis használatához?
  Dmitrij Anatoljevics bólintott:
  - Ez az! Meg tudod csinálni!
  Natasha így válaszolt a barátjának:
  Megtehetjük, de nem akarjuk!
  Medvegyev meglepődött:
  - Miert van az?
  Natasha őszintén válaszolt:
  - Zelenszkijt választották! És te, Dmitrij Anatoljevics, nem vagy képes kormányozni az országot!
  Alenka rosszindulattal hozzátette:
  - És ez mindannyiunk számára teljesen nyilvánvaló!
  Medvegyev dühvel jegyezte meg:
  - Nem érted, hogy a Nyugat gyarmata leszünk?
  Alenka magabiztosan válaszolt:
  - Inkább a Nyugat lesz a mi gyarmatunk!
  Natasha gúnyosan hozzátette:
  - És veled, Misha, Oroszország úgysem lesz nagyszerű!
  Medvegyev gurgulázott:
  - Adok neked a Győzelem Rendje szerint, az Első Hívott Szent András Rend szerint, a II. Miklós rend szerint, és egy arany gyémántcsillagot...
  Natasha nevetett, és megjegyezte:
  - Vagy talán mi magunk leszünk elnökök, háromszáz parancsot akasztunk fel?
  Alenka azt mondta:
  - Hipnotizálhatunk, és generalissimová válhatunk.
  Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - Vagy talán supergeneralissimo!
  A lányok nevettek...
  Alenka énekelte:
  - És néha még az ellenség is kiabált:
  Elrejteni a félelmet - hogy én vagyok a király!
  Natasha kihúzta a fogát, és ciripelt:
  - Nem szeretem a színházakat és az arénákat,
  Ott egy milliót rubelre cserélnek ...
  Bár nagy változások előtt állnak
  Szeretem a Belobogot Sztálinnal!
  A lány pedig úgy vette csupasz lábujjával, mintha az orránál fogva szorítaná a vesztes elnököt.
  A Távol-Keletről már hírt adtak adatokról. Zelenszkijnek 91 százalék, Medvegyevnek 7,5 százalék az ukrán elnök magabiztos vezetése.
  Alyonka is csupasz lábujjával a fülénél fogva húzta Medvegyevet, és felszisszent:
  - Nos, mi van a volt elnökkel, segítettek a kitüntetései?
  Medvegyev kényszerből kiadta:
  - Még nem vagyok ex! Az igazi felavatása előtt!
  A lány felkiáltott:
  - Dicsőség az új királynak!
  A boszorkánylányok, az utolsó ütőkártya, nem voltak hajlandók segíteni Medvegyevnek. Most pedig a megbízott elnök próbált kiutat találni a kilátástalan helyzetből.
  Talán befolyásolja a Legfelsőbb Bíróságot, hogy semmisítse meg az oroszországi elnökválasztás eredményét? Nagy kísértésnek tűnt. A valóságban azonban az esélyek csúszósnak tűntek.
  És mi van, ha kiadunk egy rendeletet, és minden bírónak felajánlunk egy milliárd dollárt? Hiszen ő az elnök, és olyan hatalma van, amiről a királyok álmodni sem mertek! Pontosabban megbízott elnök. És valóban, ha egy egész milliárd dollárt ajánl fel, a bírák nem fognak ellenállni.
  És mi van itt semmi apróság.
  Az adatokat rádión továbbították. Míg Zelenszkijnek több mint kilencven százaléka volt, plusz Ukrajnában, addig várható volt, hogy egyáltalán megkapja majd a száz százalékot. Talán a vörös öv területén Medvegyev kommunistákkal való flörtölése miatt egy kicsit több lesz, volt néhány esély a Kaukázusban. Igaz, úgy tűnik, Ramzan Kadirov úgy döntött, hogy a győztes oldalára áll. Továbbra is be lehet csapni a hadseregbe, bár a katonaságnak nincs különösebb szolgálati vágya, nincs bukott elnök.
  Általánosságban elmondható, hogy az első forduló után Medvegyev ereje gyengült. És ha még ki tudott osztani díjakat, akkor egyébként egyre inkább figyelmen kívül hagyták.
  Dmitrij Medvegyev megérkezett az irodájába, és megpróbálta felvenni a kapcsolatot a központi bankkal. A kísérő vonakodva kapcsolta be.
  A megbízott elnök azt követelte, hogy adjanak neki pénzt a sürgős szükségletekre.
  A jegybank vezetője így válaszolt:
  - Nem teszek semmit, amíg nem kapok megerősítést Zelenszkij új elnöktől.
  Medvegyev felüvöltött:
  - Őrült vagy! Én amíg az elnök, majd a beiktatása az új! És ha igen, akkor engedelmeskedj, tartozol nekem!
  A jegybank vezetője megjegyezte:
  - Az alkotmány szerint nem engedelmeskedem neked! És különben is, miért kell pénz?
  Medvegyev vigyorogva válaszolt:
  - Sürgősen országokra van szüksége?
  A jegybank vezetője kemény hangon válaszolt:
  - El akarsz szökni?
  Medvegyev ugatott:
  - Most letartóztatlak! Van egy seregem! Hűséges Zsirinovszkij velem van!
  A jegybank vezetője megjegyezte:
  - Ez mindig a napellenző alá kerül! Moszkvában pedig több mint kilencven százalék Zelenszkijé. A hatalmad Misha felett van!
  Medvegyev felüvöltött:
  - És a tied nem indult!
  És letette a telefont. Most a helyzet egyre súlyosabbá vált. Ez így van, és a biztonsági erők megtagadják az engedelmességet. Igen, Zsirinovszkij, még mindig róka. Ki kell-e nevezni belügyminiszternek? Adjon parancsot a SWAT-nak. Vagy megpróbálja továbbra is az Állami Dumát használni?
  Egyértelmű, hogy Zelenszkij új választásokat fog tartani, és sok képviselő nem számolja mandátumát. Pontosabban szinte mindent.
  Ide valami másra van szükség. De az Állami Duma nem valószínű, hogy szembemegy az emberekkel. A hadsereg pedig nem támogat egy nyílt katonai puccsot. Nem olyan tábornokok Oroszországban, hogy polgárháborúba menjenek.
  Már csak egy dolog van hátra - törölni kell az elnökválasztást a bíróságon. Ez az egyetlen jogos lehetőség a kínok meghosszabbítására. De nagy valószínűséggel csak kiterjeszteni. Nem valószínű, hogy Medvegyevnek reális lehetősége nyílik újraválasztani. Valójában az ő besorolása kolosszális, még Petro Porosenkoénál is rosszabb.
  Medvegyev egy másik lehetőségen gondolkodott. Itt például fizikálisan megszünteti Zelenskyt? De ez egyenesen bűnözés. odáig? Annál is inkább, mert ez feldühíti Medvegyevet. És a legjobb esetben haladékot ad. Mivel az emberek nem fogják megbocsátani Medvegyevnek a választások ilyen kolosszális kudarcát.
  Nem, Dmitrij Anatoljevicsnek nem fog sikerülni. Anélkül, hogy a választásokon a szavazatok tíz százalékát is összegyűjti, biztosan nem marad hatalmon.
  Medvegyev a bárhoz ment. Kinyitotta, kivett egy üveget, töltött magának egy konyakot.
  Drága - "Napoleon", kétszáz éves kitettséggel!
  A megbízott elnök ivott egy pohárral. Aztán a második, evett egy citromot.
  Melegebb lett a gyomorban, és gyorsabban ugráltak a gondolatok. A harmadik pohár után Medvegyev elmosolyodott, és leült egy karosszékbe. Felvidult egy kicsit. Tulajdonképpen miért van szüksége erre a hatalomra? A felelősség teljes. Egy perc szabadidő, egy másodperc nyugalom sem. Folyamatosan mozgásban, videokamerák felügyelete mellett. Félsz túl sokat mondani.
  Sok munka, de semmi szórakozás.
  És egy lánnyal akarok ágyban feküdni. Játssz a számítógépen a háborúban.
  Valójában itt vagy az elnök, és egy igazi háború elindításához háromszor meggondolod. Így nem merte megtámadni Iránt a félelmetes Trump.
  Sokat lehet beszélni a háborúról, de valójában nem könnyű eldönteni!
  De a játék harc, önmagad, küzdj!
  Medvegyev leült a számítógéphez. Bekapcsoltam a kedvenc II. világháborús. Már régóta nem játszott. Itt, hogy ne feszüljön túl, használja a csaló kódot. Mint ez...
  És akkor hurrikántempóban vezeti a technológiát. És már vannak IS-7-eseid, amiket ezredekben bocsátasz ki, a németeknél csak T-1-esek. Érezhető különbség az erőben és az eszközökben.
  Medvegyev, aki szinte soha nem ivott, láthatóan felderült a rossz egészségi állapot miatt.
  Így dobja az ellenségre a második világháború legdrágább és legnehezebb harckocsiját, az IS-7-et. És különösebb nehézség nélkül eltöröd. A háború könnyen és győzelmesen folyik. Vedd át várost város után.
  Általában persze Sztálin jól vezette az országot, és kevesebb, mint négy év alatt sikerült legyőznie a Harmadik Birodalmat. Putyin tovább harcolt az ISIS ellen. De a németeknek nagyon klassz technikájuk van.
  Itt a játékban például a német E-75 tank, ellene csak a szovjet IS-7 tud egyenlő feltételekkel harcolni, az összes többi tank megadja magát. Az E E-75 egy nagyon erős páncél. Még a szovjet IS-7-nél is felülmúlja, az ágyú halálos ereje közel van.
  A németek pedig azt tervezték, hogy a negyvenötödik évben ezt a tankot a fő harckocsijukká teszik. Mi van a miénkkel?
  Medvegyev felsóhajtott... Az IS-7-est a háború utáni időszakban soha nem bocsátották tömeggyártásba. A háború tehát tovább tartott, nem tudni, ki nyert még.
  Dmitrij Anatoljevics Zakhmelev, énekelte:
  - Szeress testvérek, szerelem! Szeress élni testvérek! Atamánunknak pedig nem kell szomorkodnia.
  Medvegyev játék közben elaludt. Pihentető...
  Másnap pedig kiderült az elnökválasztás végeredménye.
  Zelenszkijre Ukrajnával együtt a választók csaknem 92 százaléka, Medvegyevre 6,7 százaléka szavazott. Így Zelenszkij diadalmas győzelme megtörtént.
  Megkezdődtek az ünneplések és az örömünnep az országban. Végül egy új, sokak számára látszó fényes élet jött.
  Eddig a beiktatás igazsága Dmitrij Anatoljevics Medvegyev megbízott elnök.
  És természetesen gratulált a győztesnek. És hova mész. A hat százalék pedig nem számít.
  Vlagyimir Zsirinovszkij belügyminiszter azonban meglátogatta Medvegyevet, és vigasztalta:
  - Rád szavaztam, Dmitrij Anatoljevics!
  A megbízott elnök csendesen válaszolt:
  - Köszönöm!
  Zsirinovszkij azt javasolta:
  - Lehet, hogy premierekre kellene tenni?
  Medvegyev megrázta kifestett fejét.
  - Nem hiszem, hogy egy ekkora vereség után a második fordulóban nekem adják a miniszterelnököt. Ez már nem lesz politikailag korrekt.
  Zsirinovszkij logikusan megjegyezte:
  - Mindazonáltal valaki Oroszországból legyen a helyedben. Szóval ki, ha nem te?
  Medvegyev ezt javasolta:
  - Valószínűleg Andrej Navalnij!
  Zsirinovszkij vigyorgott és felmordult:
  - Andrej Navalnij? Ez ne történjen meg!
  Medvegyev megvonta a vállát, és zavartan megjegyezte:
  - Hová mész?
  Zsirinovszkij felkiáltott:
  Igen, mindet letartóztatom!
  Medvegyev intett a kezével:
  - Elég! Úgy tűnik, a mi időnk lejárt! A Kanári-szigetekre megyek nyaralni. Mit fogsz tenni?
  Zsirinovszkij ravaszul összehúzta a szemét, és így válaszolt:
  - Lobby a barátai érdekeiért! Amíg Zelenszkij el nem vette Oroszország és Ukrajna elnöki feladatait!
  Medvegyev szomorúan megjegyezte:
  - Jaj, ez nem olyan egyszerű... Akkor lesz rólad három bőr!
  Zsirinovszkij ravaszul összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  - Kérem, az Orosz Föderáció marsallját! Hát mit érsz!
  Medvegyev néhány másodpercig gondolkodott, majd bejelentette:
  - Bírság! Nemcsak marsallsá teszlek, hanem vissza is adom Beriát a marsall rangra! Igazságos lesz!
  Zsirinovszkij egyetértően bólintott:
  - Beriával kapcsolatban igen!
  Medvegyev összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  - És veled kapcsolatban?
  Zsirinovszkij őszintén válaszolt:
  - És velem kapcsolatban királyilag! Akit akarok, azt megjutalmazom!
  Medvegyev egyetértően bólintott.
  - Igen, legyen így!
  És elrendelte, hogy készítsék el mindkét rendeletet a marsallok rangjának adományozásáról.
  Oroszország megbízott elnöke felvidult. Arra gondolva, hogy most már teljes mértékben élvezheti a számítógépes játékokat.
  És nagyon szórakoztató őket játszani...
  És tényleg, miért csináljon mást az elnök? Mára a technológia olyan sokat fejlődött, hogy bárki lehetsz. Még az Úristen is. És kifejezetten az univerzumok létrehozására szolgáló játékban.
  Például az ügyvezető elnök irodájában számos különféle játék található, köztük a legmodernebbek is.
  Medvegyev úgy dönt, hogy valós idejű stratégiát játszik. Németországban 1939. Nos, miért használod a szélhámos kódot? Összeadja magát ötezer párducot, háromezer tigrist és tízezer Focke-Wulfot. És bevetni ezeket az erőket az ellenség ellen. És megtámadja Lengyelországot, amelynek a tizede sincs ilyen erőknek.
  És a háború megy tovább, ahogy akarod, egy kapuban és győztesen. Medvegyev, őszintén szólva, hatalmas hódító itt. Összetöri az ellenséget, mintha szilvát zúzna préssel.
  Lengyelország könnyen és gyorsabban ellaposodik, mint a valós történelemben. Franciaország megtámadása. Tízezer E-75-ös harckocsit indítasz rá egy csaló kód segítségével. Finoman szólva is csodálatos autók. Amelyek teljesen sebezhetetlenek a francia fegyverekkel szemben, de nagy távolságra halálosak. Lődd le az ellenséges járműveket.
  Medvegyev még ugrál is örömében. Hogyan mozog gyorsan a játékban, és már veszi Párizst ... És akkor miért vesztegeti az időt apróságokra? Vegyük egyúttal Spanyolországot is, nehogy Franco nagyon izguljon.
  A Gibraltár elleni támadáshoz pedig sugárhajtású repülőgépeket használunk. Merre mennek a britek?
  Természetesen ugyanakkor pénzeszközöket használunk csatahajók és repülőgép-hordozók építésére. Nagy-Britannia akkor bajban lesz. Itt van száz repülőgép-hordozó és kétszáz csatahajó. Kolosszális erő lesz.
  És akkor ott vannak a leszállóhajók. Ön az E-U sorozat tankjait is gyártja, ami az E továbbfejlesztése. Ide dobod az "E"-50-U tankot, egy olyan gépet, amin egynél több szögből nem tudsz áttörni.
  És hagyja, hogy kínozza a briteket. Íme, két gyönyörű lány egy ilyen tankban kacsint Oroszország ügyvezető elnökére.
  Medvegyev csókot lehel vissza rájuk.
  Így játszunk...
  És a legújabb tankok közelednek Londonhoz. És szertartás nélkül elfoglalják Anglia fővárosát.
  Medvegyev ezt énekelte:
  - Unalmas a világ! Mind megesszük a macskát!
  Természetesen a játék szórakoztató és könnyen játszható. Felvettem a csaló kódját, és kidobtam, amit akarsz. Itt elfoglalja a Balkánt, és Afrikába megy. Te is bélyegzel, és gyalogságot is. Ha csapatokat csinálsz, akkor lesz pénz. És az elfoglalt terület pénzt is ad. Nos, próbáld ki, járd körbe Afrikát.
  A Szovjetunió még mindig megnyitja a frontot. Harmincnégy az E-50-U sorozat ellen, amire még tízezret bélyegeztem. Ha az E-50 páncélozott jármű megközelítőleg megegyezik a "Tiger" -2-vel, csak a racionális lejtő nagyobb, a fegyverzet pedig egy kicsit erősebb, a motor pedig erősebb. Ez az azonos tömegű E-50-U a szovjet T-64-hez hasonlítható, még erősebb gázturbinás motorja is van.
  Igen, az erők nem egyenlőek. Itt harckocsik különböző generációi harcolnak.
  És persze Medvegyev fekete lovon rohant.
  Az erők természetesen nem összehasonlíthatók. Hozzáadhatja az E-75-U-t is, ez egy zömök gyilkológép, amely még hajófegyverekkel is áthatolhatatlan.
  És hogyan tapossa el magát. Nincs mit megállítani.
  Medvegyev úgy játszik, mint egy kisfiú. Na jó, hogy van. És senki sem szívesen fogadja őt. Elveszített, a megbízott elnököt pedig elfelejtették.
  Mindenki csak a győzteseket szereti.
  Dmitrij Anatoljevics énekelte:
  És dacolunk a viharokkal
  Miből és miért...
  Élj a világban meglepetések nélkül
  Lehetetlen bárki számára
  Sok szerencsét, kudarcot,
  Minden ugrik, majd fel, majd le,
  Csak így, és nem másként,
  Csak így, másként nem!
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés! Meglepetés!
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés! Meglepetés!
  Éljen a meglepetés!
  És Medvegyev számára szórakoztatóbb lett. Itt csapatai elfoglalták Ukrajnát, Fehéroroszországot, és menthetetlenül közelednek Moszkva felé!
  Oroszország volt elnöke azt mondta:
  - Hogy az életünk játék!
  És viharba veszi a Szovjetunió fővárosát. Persze a negyvenegyedik év seregével szemben a hatvanas, sőt a hetvenes évek jellegzetességeinek megfelelő tankjai vannak, és ami a legfontosabb, hogy rengeteg van.
  Medvegyev magára kacsint... A főváros Moszkvát elfoglalják. És most megörökítheti a Kaukázust... És ugyanakkor megtisztíthatja magának Dél-Afrikát. És menj Argentínába.
  És onnan támadni az Egyesült Államokat. Kemény parancsnok. Az ellenség mind mennyiségileg, mind minőségileg le van maradva.
  Medvegyev lelkesen énekli:
  - Bátran harcba indulunk! A szovjetek hatalmáért! És mindenkit a szarba törölünk az érte való küzdelemben!
  Medvegyev ideiglenesen ki lett vonva a játékból. A Shoigu Trubetskoy helyére lépő orosz védelmi miniszter telefonált. Megkérdezte a jelenleg is megbízott elnököt:
  - Mikor teszünk esküt az új vezetőnek?
  Medvegyev tömören válaszolt:
  - Ahol lennie kell, az avatáson!
  Trubetskoy megjegyezte:
  - Az egyesült ország új elnöke a jövő héten akar beiktatást tartani. Hogy ne legyen ideje rabolni!
  Medvegyev ugatott:
  - Ez nem a mi alkotmányunk és törvényeink szerint!
  Trubetskoy megjegyezte:
  - És Jelcin ezt az alkotmányt nem a törvény és a régi alkotmány szerint fogadta el. Sőt, sokan azt hitték, hogy Putyin új alkotmányt fog javasolni, de valahogy nem vártak!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Nem a legjobb ötlet, ha minden új elnök új alkotmányt fogad el!
  Trubetskoy így válaszolt:
  - És Putyin tudott! Menőbb volt Jelcinnél, és te, Dmitrij Anatoljevics!
  Medvegyev bólintott, és beleegyezett:
  - Hűvösebb és ami a legfontosabb szerencsésebb! Putyin nélkül minden rosszra fordult, és Zelenszkij átvette a hatalmat Oroszországban.
  Trubetskoy megjegyezte:
  - És Lukasenkának volt esélye, csak elszalasztotta az idejét. Gyorsabban kellett volna lépnem!
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Lukasenka félt az oroszországi versenyképes választásoktól. Igen, és Zelenszkij nem kockáztatta volna meg, ha Putyin szíve nem bírja. Annyi országot kell kézi üzemmódban kezelni - kiégett! Putyin biztosan kiégett a munkahelyén!
  Trubetskoy azt javasolta:
  - Nos, akkor minek fogadjuk el a beiktatást gyorsabban vagy sem?
  Medvegyev merészen válaszolt:
  - Ahogy akarod, csináld! Nem érdekel többé! Visszavonulok és élvezem az életem. Talán bejárom a világot! Voltam már elnök és általában miniszterelnök is, ez egy rekordidő Oroszország számára! Meddig tud ragaszkodni a trónhoz?
  Trubetskoy egyetértett:
  - Hát ha igen, akkor jöjjenek a változások! És mit kell tenni Shoiguval?
  Medvegyev hidegen válaszolt:
  - Hadd pihenjen! A marsall nyugdíja nagy. Hagyja, hogy körbeutazza a világot. Engedélyt adtam, hogy külföldön ingatlanod legyen!
  Trubetskoy bólintott, és megjegyezte:
  - Putyin elszigetelte Oroszországot a világtól! Szavakkal, lelkünk mélyén gyászolva, örvendtünk halálának! Ami Zelenszkijt illeti, meglátjuk! Sokan olyan megrendeléseket akartunk, mint Nyugaton. Kapni, mint az USA-ban, de dolgozni ... Mint a Szovjetunióban!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Nos, Sztálin alatt a tisztviselők intenzíven szántottak! Ne gondold, hogy szilárd mézek voltak!
  Trubetskoy megkérdezte:
  - És mit fogsz csinálni?
  Medvegyev felidézte:
  - Én voltam az elnök, és elnöki nyugdíjra megyek. Nagy... És élvezni fogom az életet! Miért kéne még dolgoznom!
  Trubetskoy felidézte:
  - Zelenszkij tanácsadói posztot adhat nála!
  Medvegyev legyintett:
  - Ai! Tanácsom nélkül is elég okos! Röviden: tartsa meg az avatóünnepséget! Dmitrij Anatoljevics elküldte a magáét!
  Trubetskoy egyetértett:
  - Beavatás igen!
  Medvegyev letette a telefont. Úgy döntött, hogy játszani fog. Olyasmi, amiből még sosem volt elég. És legalább mentálisan összetörni az Egyesült Államokat.
  Vagy inkább a játékban. Az E-75-U ellen azonban az amerikai Sherman gyenge. De az Egyesült Államoknak sok repülőgépe van, még ha nem is olyan erősek, mint a németek.
  De a minőség természetesen nem ugyanaz! A Fritz intenzív számlákat szed fel. Főleg a pilóták: Albina és Alvina! És ezek a lányok, akiket kolosszális biztosíték különböztet meg.
  Medvegyev dél felől nyomul Amerika felé. És ezzel egy időben a tankjai Szibérián keresztül haladnak. Szórakozik. Egyébként miért ne hódíthatná meg még Japánt? Ebben a játékban nedvesítheti szövetségeseit. Fejlett stratégia. Használd a szélhámos kódot, és számban és minőségben is erősebb leszel az ellenségnél. Nem háború, hanem puszta öröm. Itt vannak a farok nélküli sugárhajtású autók, az amerikaiak nem is érik utol.
  Pontosabban, és kap. És használj rádióvezérlésű rakétákat! És az amerikaiakon shugani. Medvegyevnek nagyon tetszik ez a játék. És mozgassa a csapatokat. Itt van Mexikó. Az amerikai városok sorra esnek. Micsoda öröm.
  Keleten pedig az E-U sorozat tankjai lépnek be Indiába. De mit tudnak ellenük tenni a britek. Sőt, a Harmadik Birodalom már erőforrásokhoz jutott, és a legmodernebb technológiát állítja elő szélhámos kód nélkül.
  De Medvegyev úgy döntött, hogy pumpál egy kis "Panther"-t. Íme az első közönséges "Panther" - 80-110 milliméteres elülső páncél, 50 milliméteres oldalpáncél és egy 75 mm-es ágyú 70EL-es hordóhosszúsággal, 650 lóerős motorral. Itt található a "Panther" -2 elülső páncél 120 és 150 milliméter között, egy 60 mm-es, 88 mm-es ágyú oldalai, 71 EL-es hordóhosszúsággal és 850 lóerős motorral. Igen, komoly autó. És nem negyvenöt, hanem ötven tonnával nehezebb és alacsonyabb a sziluettje.
  De "Panther" -3. Elülső páncél 150 és 200 milliméter között, oldalai 82 milliméter, 88 milliméteres pisztoly 100 EL hordóhosszúsággal és 1200 lóerős motorral - súlya 55 tonna. Egyetértek egy ilyen gép általában szuper a Shermanekkel szemben.
  De van egy "Panther" -4. Elülső páncélzata 200-250 mm a lejtők alatt, oldalpáncélja pedig 160 mm. egy 105 mm-es ágyú 100 EL csőhosszúsággal. Ez már egy 65 tonnás szörnyeteg, alacsony sziluettjével. Gázturbinás motor 1500 lóerő. Természetesen kiváló sorozatfejlesztés, amely még a szovjet IS-7-tel is képes harcolni. Ráadásul az IS-7 nem volt soros.
  De vannak gépek és erősebbek. Progonka "Panther" -5, elülső páncél 250-es hajótest 45 fokos szögben, 300 mm-es torony homloka szögben, oldala 210-es szögben, 128 mm-es fegyver 100 EL-ben, fejlettebb harckocsi súlya 75 tonnás, 2000 lóerős gázturbinás motor . Egy gép, amely minden szovjet és amerikai modellt felülmúl. Képes behatolni az IS-7-be a harci távolságból, és ellenáll a frontális ütéseknek. A "Panther" -5 általában szuper technológia. A Szovjetuniónak nincs erősebb az IS-7-nél. És a németeknek is van ötféle tigrise.
  Medvegyev úgy döntött, miután elfoglalta az Egyesült Államok területének nagy részét, kiűzi a "Tigrist". Nos, a "Tigris" az első, amelyet mindenki ismer. Az elülső páncél 100-110 mm-es szinte lejtés nélkül, az oldalpáncél 82 mm-es lejtés nélkül. És a 88 milliméteres ágyú 56 EL csövének hossza - a tank valóban üvölt. Ellentétben a Panthers-szel, ahol csak az első sorozat harcolt, és voltak minták a másodikból. Tank "Tiger"-2, ismertebb nevén a "Királytigris".
  Elülső páncélzat 120-150 mm a hajótest homlokán 50 fokos lejtőn, 185 mm a torony homlokán enyhe lejtőn, és 82 mm az oldalán, 60 fokos dőlésszögben. A homlokban jól védett, oldalt egy kicsit jobban, mint a "Tigris" és egy 88 mm-es ágyú 71 EL csövével. A második világháború sorozatos tankjai közül a legjobb fegyverzet és elülső védelem, tömeg 68 tonna, motor 700 lóerő - meglehetősen gyenge vezetési teljesítmény.
  "Tiger" -3 tervezőgép. Az elülső páncélzat 150-200 mm-es dőlésszögű, 45 fokos homloktesttel, a toronyhomlok pedig 240 mm-es ferdeségű. Oldalai 160 mm-es pajzsokkal szögben. Háromféle fegyver 88 mm-es 100 EL, 105 mm-es 70 EL és 105 mm-es 100 EL fegyver, 1000-1200 lóerős motorral. Sűrűbb elrendezéssel és 75 tonnától tömeggel. Igen, az autó komoly és nagyon veszélyes. És még erősebb "Tiger" -4 elülső páncél 250 - hajótest 45 fokos szögben, homlok 300 milliméter szögben, oldalak 210 milliméter, 128 milliméteres fegyver 100 EL csőhossznál vagy 150 milliméter csőhossz 56 EL , tömege 85 tonna, gázturbinás motor 1500 lóerő. Nagyon erős tank.
  De még menőbb a "Tigris" -5. Elülső páncélzat: a hajótest homloka 45 fokos dőlésnél 350 mm, a torony homloka 50 milliméteres dőlésnél 400 mm. Oldalai 300 mm lejtősek. 150 mm-es pisztoly 100 EL-ben, 174 mm-es 70 EL-ben vagy 210 mm-es 38 EL-ben. Tömege 100 tonna, gázturbinás motor 2500 lóerő. A legerősebb gép még az IS-7 és az orbáncfű sem hatol be az oldalba. Íme, egy Amerika ellen indítható. Bár azt kell mondanom, hogy "Tigris" -5 a valós történelemben nem is szerepelt a projektekben. De senki hibája, hogy a háború ilyen gyorsan véget ért.
  De egy virtuális játékban a tankokat fel lehet húzni.
  Medvegyev támadást indított az Egyesült Államok fővárosa, Washington és New York legnagyobb városa ellen. Itt valóban dolgozhat és nyerhet.
  Még ha virtuális is. Washington lángokban áll, és német tankok haladnak rajta. És senki sem tudja megállítani a Tigers-5-öt.
  Medvegyev makacs támadást hajt végre az Egyesült Államok fővárosai ellen, és máris győzelemnek tűnik. De Japán még mindig előttünk áll.
  . 5. FEJEZET
  Mit kell még vezetni a játékban. De a Lev tankcsalád, amely soha nem lett sorozatos. Itt vannak az igazi szörnyek. De a második világháborúban ezek a későbbi sorozat gépei még feleslegesek is. És még inkább Japán ellen a kis és közepes tankokkal.
  De Dmitrij Medvegyev úgy döntött, hogy őket is elűzi egy kicsit.
  Itt van az első "Lion" tank, amely csak projektekben létezik, és csak részben testesül meg fémben. A hajótest elülső páncélzata 45 fokos szögben 120 mm, a torony elülső páncélzata szögben 240 mm, az oldalak 82 mm, a fegyver 105 mm, a cső hossza 70 EL, az egész 80 tonna, a motor 800 lóerős. Általánosságban elmondható, hogy egy autó, amely már megjelenhetett a Tigers és Panthers mellett a Kursk Bulge-n. Korához képest nagyon erős fegyverrel és a torony kiváló homlokvédelmével. De szerencsére nem tűnt fel. "Oroszlán" -2 projekt gép. A hajótest homloka 250 milliméter, a torony homloka 300 milliméter ferdeségű. Oldalai 200 - milliméter lejtők alatt. Ágyú vagy 128 mm 100 EL vagy 210 mm 38 EL. Súlya 100 tonna, motorja 1800 lóerő. Hatalmában nincs egyenlő. Felülmúlja az IS-7-et, ami csak oldalba tudja ütni. De aztán tovább hajtasz, és megjelenik a "Lion" -3, szintén egy szörnyeteg. A hajótest elülső páncélzata 350 mm, a tornyok az oldal dőlése alatt 450 mm, a lejtők alatt 300 mm, az ágyú 100 EL-ben 150 mm, vagy 70 EL-ben 175 mm, vagy 56 EL-ben 210, ill. egy sugárhajtású bombázó 400 milliméterben. Súlya 120 tonna, motorja 2500 lóerő.
  Igen, ez egy hatalmas erő.
  A "Lion"-4 tank egy másik szuperszörny. A hajótest elülső páncélzata 450 mm, a torony elülső páncélzata 500 mm. A hajótest és a torony oldalai 400 milliméteres lejtésűek. 175 mm-es ágyú 100 EL-ben, 210 mm-es 70 EL-ben, rakétavető 500 mm. A gép tömege 150 tonna, a motor 3500 lóerős gázturbinás. Nagy távolságból áthatol minden tankon, beleértve az amerikai T-93 IS-7-et is. És a hajófegyverek sem tudnak áthatolni rajta. Ez egy hatalmas gép, és felesleges fegyverrel.
  De még erősebb "Lion" -5 a tankok királya. A hajótest elülső páncélzata 45 fokos dőlésszögben 600 mm, a tornyok 800 mm szélesek, az oldalak 550 mm ferdeségűek. 210 mm-es ágyú 100 EL-ben, 300 mm-es 70 EL-ben, 600 mm-es rakétavető. A gép tömege 200 tonna, a gázturbinás motor 5000 lóerős. Szinte minden típusú fegyverhez áthatolhatatlanok, kivéve a nagy teljesítményű rakétákat, különösen a nagy kaliberű fegyvereket és bombákat. Képes csatahajókra és repülőgép-hordozókra lőni. Tényleg szuper tank.
  Nos, röviden, van mit játszani. Medvegyev megnyomja Japánt.
  De ismét félbeszakítják.
  Az FSZB igazgatója felhív, és azt mondja:
  - Dmitrij Anatoljevics, tart konferenciát az újságíróknak?
  Medvegyev határozottan kijelentette:
  - Még nem!
  - Miért?
  A megbízott elnök így válaszolt:
  - Jogom van interjút adni és nem adni! Ezért úgy döntöttem, hogy nem adok!
  Az FSZB igazgatója bólintott.
  - Egyelőre nyugodt lehetsz! Az interjú nem marad el! De keresünk másik helyet!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Mindenki belefért! Ha valami, akkor a tábornokának nagy nyugdíja van! Munka nélkül is lehet élni!
  Az FSZB igazgatója meglepetten kérdezte:
  - Nem kár megválni ekkora erőtől?
  Medvegyev őszintén válaszolt:
  - Kár, persze, de az ember engedelmeskedik az elkerülhetetlennek!
  Medvegyev ismét visszatért a játékba. A világ legnagyobb és természeti erőforrásokban leggazdagabb országának egykori elnöke végre kinyúlt. És miért ne játszanak, ha most nélkülözik. Bár ő megbízott államfő.
  De hogyan kerüljük el a kísértést, hogy belevágjunk egy ilyen játékba. Nos, itt a német csapatok elérték Chukotkát. Szerencsére a játékban sokkal könnyebb a felszerelést mozgatni, mint a valóságban. És Kínába mennek. És ott beszálltak a csatába a japánokkal. Természetesen a csaló kód segítségével Medvegyev lenyomta a Lev-5 tankokat és a szamurájok ellen dobta őket. És ezek tényleg szuper osztályú autók.
  Hogyan törik össze a szamurájokat. De még mindig nem a tökéletesség határa.
  De miért nem hajtjuk végig a szinteken a legnehezebb német "Maus" tankot, amíg a második világháború véget nem ér?
  Ez valóban a tökéletesség újraelosztása és a szépség koronája. Pontosabban, mi történhet, ha gigantománia alakul ki.
  Medvegyev elkezdte elűzni az egereket.
  Tank "Maus", egy tank, amely valóban létezik a fémben, a legnehezebb azok közül, amelyek valóban fémben voltak, hajtott, sőt harcolt is. Az Egér elülső páncélzata a hajótest alján 150 mm, a hajótest tetején 200 mm, a torony homlokán 250 mm, az oldalakon 210 mm. Mint látható, a tank, még az első változatában is, áthatolhatatlan az összes szovjet harckocsi számára a homlokon, sőt az oldalán is. Az IS-2 és SU-100 semmilyen szögből nem tudott áthatolni ezen a tankon. Csak az IS-7 okozhat problémákat a Mausnak, és valóban harcolhat ezzel a tankkal. De az IS-7 csak a háború után jelent meg, és soha nem lett sorozatos. Az egerek pedig már a negyvenharmadik évben harcolhattak a fronton. Ennek a tanknak két lövege van: egy rövid csövű 75 mm-es és egy 128 mm-es 55 EL, amely képes áthatolni az összes szovjet harckocsit, kivéve az IS-7-et a homlokon. Sőt, az IS-2 nagy távolságból. Volt egy 150 mm-es ágyú is.
  A "Maus" 188 tonnát nyomott, 1250 lóerős motorja volt, ami még mindig nem elég. Általánosságban elmondható, hogy a gép a maga idejében a legerősebb, és páratlan.
  "Maus" -2 tervezőgép. Tökéletesebb. A valós történelemben az autót alacsonyabb sziluettűvé és könnyebbé kellett volna tenni. De a játékban persze tökéletesebb lett az autó, alacsonyabb sziluett, sűrűbb elrendezés, de még nehezebb is. A Maus hajótest elülső páncélzata 2350 mm. A torony elülső páncélzata 450 mm. Deszkák 300 mm. 75 mm-es hosszú csövű és 150 mm-es 70 EL fegyverek, vagy 210 mm-es tarack, vagy 400 mm-es rakétavető. Súlya 200 tonna. Gázturbinás motor 2000 - lóerő.
  A Maus-3 egy játékgép. Szintén tökéletes. A hajótest elülső páncélzata 600 mm, a torony 800 mm, az oldalak 550 mm. 88 mm-es 100 EL fegyverek az ellenséges tankok elleni harchoz és 210 mm-es 70EL. Vagy egy 550 mm-es rakétavető. A tartály tömege 250 tonna, a gázturbinás motor 4000 lóerős. A tank szinte minden fegyverrel áthatolhatatlan, kivéve a különösen erőseket.
  A Maus-4 a gigantománia új evolúciója és még tökéletesebb. A hajótest elülső páncélzata 1000 mm-es 45 fokos, a torony elülső páncélzata 1200 mm-es ferde. Deszkák 850 mm-es szögben. Fegyverzet: 105 mm-es 10EL ágyú az ellenséges tankok elleni harchoz, és szinte minden típusú jármű ellen elegendő. 300 mm-es fegyver 70 EL-ben, erődítmények megsemmisítésére és tankok feleslegére. Vagy helyette egy 750 milliméteres sugárhajtású bombázó.
  A jármű tömege 350 tonna, ami nem annyira az ilyen páncélokhoz és fegyverekhez. Még a csatahajó fegyverei sem tudnak a homlokon áthatolni egy ilyen gépen. Csak egy nagy teljesítményű cirkálórakéta közvetlen találata vagy egy nagyon nagy bomba képes elpusztítani egy ilyen gépet. Minden szögből áthatolhatatlan a második világháború minden harckocsija és önjáró fegyvere számára. 6000 lóerős gázturbinás motor.
  Nos, a "Maus" -5 a sorozat legmagasabb szintje. A hajótest homlokának elülső páncélzata szögben 1600 mm, a torony homloka 2000 mm, oldalai 1500 mm szögben.
  Egy 128 mm-es ágyú 100 EL-vel az összes harckocsi elleni harchoz, elégséges minden márkával szemben, beleértve az IS-7-et és a 900 mm-es rakétavetőt is. Más fegyverek nem megfelelőek. Egy tucat fegyver. A tartály tömege 500 tonna. 10.000 lóerős gázturbinás motor. Mondjuk az autó tökéletes. Ne szúrja át a homlokát szinte semmivel. Tank szuper...
  Viszont ha valaki azt hiszi, hogy menőbb mint a "Maus" -5 és semmit sem lehet feltalálni, akkor ez egyáltalán nem így van. A második világháborúról szóló jó játék szerzőinek fantáziája határtalan.
  Például ott van a "Patkány" is. Ez a tank a valós történelemben a méretek bajnoka az összes projektjármű között, sőt részben fémben is megtestesült.
  400 milliméteres "Rat" tank elülső páncél, valamint oldalpáncél is, enyhe lejtőn. Fegyverzett négy 210 mm-es löveg, vagy egy 800 mm-es és két tarack 150 mm-es, tizenegy légelhárító ágyú. 2000 tonna tömeg, dízelmotorok 10 000 lóerő összteljesítménnyel.
  A Tank "Rat" -2 a tervezési jármű továbbfejlesztése, fejlettebb elrendezéssel. Elülső és bármilyen 800 mm-es páncélzat, nagy racionális dőlésszöggel. Felfegyverzett egy 1000 mm-es ágyúval és négy 150 mm-es tarackkal, tizenhat légelhárító ágyúval, amelyek képesek földi és légi célpontok tüzelésére. Súly 3000 tonna, gázturbinás motorok, összteljesítmény 20 000 lóerő.
  "Rat" -3 még erősebb és tökéletesebb gép. Páncél 1200 - milliméter szögben. A fegyverzet egy 1250 mm-es ágyú és hat 150 mm-es tarack. Húsz légelhárító ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére is. Súly 4000 tonna, gázturbinás motorok, összteljesítmény 35.000 lóerő.
  A "Rat"-4 egy még erősebb és tökéletesebb gép, 1600 mm-es páncél szögben. Fegyverzet - egy 1600 mm-es ágyú és kilenc 150 mm-es tarack, huszonöt légvédelmi ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére. 5000 tonna tömeg, gázturbinás motorok, 50.000 lóerős megnövelt összteljesítmény.
  A "Rat" -5 a legmenőbb tartály. Páncél 2500 - milliméter minden oldalról. A fegyverzet egy 2500 mm-es ágyú. És tizenöt 150 mm-es tarack. Negyven légelhárító ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére. Súlya 10.000 tonna. Atomreaktor, mint motor, 100 000 lóerő feletti teljesítmény.
  A tank valójában a legmenőbb a játékban. És a súly és egyéb jellemzők tekintetében.
  Nos, utasíthatja a "Rat" -5-öt, hogy rohamozza meg Tokiót. Igaz, olyan drága, hogy többször is le kell futtatni a rogue kódot.
  De összességében Medvegyev elégedett lehet. Keményen játszott.
  És végre megnéztem a "Rat" -5-öt a virtuális gépben. Milyen jó tisztességtelenül játszani.
  De itt megint Medvegyevnek hívják.
  Ezúttal Siluanov első miniszterelnök-helyettes és megbízott miniszterelnök.
  Szomorú hangon mondta:
  - Elvesztettük Dmitrij Anatoljevicset! Szinte az összes szavazólapot megszámolták!
  Medvegyev bölcsen megjegyezte:
  Jobb jól veszíteni, mint rosszul nyerni!
  Siluanov meglepődött:
  - És hogy van ez?
  Medvegyev kifejtette:
  - Ha Vitalij Klicskót már az első alkalommal megválasztották volna Kijev polgármesterének, nem tért volna vissza a ringbe. Nagy bajnok helyett nevetséges polgármester lenne!
  Siluanov egyetértett ezzel:
  - Igen, igaza van Dmitrij Anatoljevics! Klicskónak megvolt az előnye, hogy veszített... De sajnos neked nem is volt ilyen előnyöd!
  Medvegyev ezt énekelte válaszul:
  - Szabad vagyok, mint madár az égen,
  Szabad vagyok, elfelejtem, mit jelent a félelem...
  Szabad vagyok egyenrangú vad széllel,
  A valóságban vagyok szabad, nem az álomban!
  Siluanov morogta:
  - Igen, ön közvetlenül egy költő, Dmitrij Anatoljevics! Verseket írhatsz magadról!
  Medvegyev komolyan válaszolt:
  - Mindenesetre most nyugodtan csinálhatom a kedvenc dolgomat - számítógépes játékokat! És ezt megelőzően húsz évig csak rohamokban engedhettem meg magamnak!
  Siluanov tompán felmordult:
  - Játékokban?
  Medvegyev megerősítette:
  - Ez van a játékban! És hasznos volt számodra egy katonai-gazdasági stratégia tanulmányozása!
  Az első miniszterelnök-helyettes kelletlenül megjegyezte:
  - Inkább gyakorlat!
  Medvegyev visszaszisszent:
  - A gonosz valóság átkozott, megőrjíthet!
  Siluanov hidegen válaszolt:
  - Szeretne elmenekülni a valóság elől a játékok világával? Dicséretes!
  A megbízott miniszterelnök szavaiban volt irónia.
  Medvegyev azt mondta:
  - Hadd akassza fel neked is Oroszország hősének csillagát!
  Siluanov azt tanácsolta:
  - Akaszd fel magát elnök úr!
  Medvegyev kuncogott, és így válaszolt:
  - Talán jó ötlet! És akkor Putyint csak posztumusz díjazták!
  A megbízott miniszterelnök így válaszolt:
  Köszönöm elnök úr!
  Medvegyev dalosan folytatta:
  - Hülye üres szemeknek...
  Siluanov énekelte:
  Mert minden lehetséges...
  Medvegyev befejezte:
  - Nem élhetsz!
  A megbízott miniszterelnök így válaszolt:
  - Komolyan, valószínűleg eltávolítanak! Úgy tűnik, sietned kell!
  Medvegyev hidegen válaszolt:
  - Sok hely van a Földön!
  Siluanov bólintott és gurgulázott:
  - Röviden, elnök úr, hőssztárt ígért nekem!
  Medvegyev teljes hangon felkiáltott:
  - Készítse elő a rendeletet!
  Újabb jutalomlapot hozott. Például írja a megbízott elnököt.
  Ugyanakkor Medvegyev egy csomó embert kitüntetett. Ismerd meg a miénket!
  Eh, már nagyon késő van, és Oroszország megbízott elnöke elaludt.
  Egy másik alternatív történelemről álmodott. A Kuropatkin vezette cári hadsereg Port Arthur blokkolásának feloldásáért küzd. De aztán maga Medvegyev is megjelent egy harci roboton, lézerekkel és mákmag méretű termokvark lövedékekkel, de olyan halálosak, mint a Hirosimára dobott bombák.
  És hogy harcolhat Medvegyev a japánokkal a harci robotjából. Hogyan szakították szét a szamurájokat, ezrével. És hogyan léptek működésbe a lézerek és a robbantók.
  És vágja a japánokat, konkrétan vágja. És darabokra fűrészelték. És lerombolta a soraikat.
  Medvegyev, aki elvesztette trónját, elragadtatásra talált a csatában. Lekaszálja ezeket a szamurájokat, akik meg merték rázni a szent királyi trónt.
  De tényleg rossz őszintén, őszintén megmondani, hogy a király alatt történt?
  Ne adj Isten minden országnak olyan királyt, mint II. Miklós. Végül is ez egy igazi példa az intelligens uralkodóra, és egyben értelmiségire.
  Kár, hogy egy ilyen semmiség, mint Kuropatkin cserbenhagyta. És most Medvegyev felvette a japánokat. És csapjuk össze őket. És nagyon körülményes ezt megtenni.
  A lézersugarak pedig ezrével nyírják le a szamurájokat. Még néhány perc harc, és
  Japán hadsereg nincs.
  Mit ettek a szamuráj urak? És most talán vegye fel a hajóit.
  Medvegyev a levegőbe emelte a harci robotot, és a togói flotta pozícióira rohant. Mit gondol, mit tud bánni az orosz lovaggal?
  És ilyen gyorsan rohan a termokvark robot. Itt van a tengeren túl. És süllyesszük el Togo flottáját. Vágja le a tatukat, cirkálókat és más élőlényeket.
  Így... Mi lenne, ha a mini-termokvark bombát is ledobnánk?
  És dobja az új hősét. Hullám száll fel és süllyeszti el a felkelő nap országának hajóit.
  Medvegyev a tüdejéből kiált:
  - Oroszország számára Nicholas,
  Elpusztítom az összes japánt!
  És a megbízott orosz elnök ismét extázisba kerül.
  Igen, nagyon jó egy ilyen robottal harcolni.
  Fojtsuk meg magunkat szamurájokká... És nem lesz Tsushima, a japánoknak nem lesz min harcolniuk.
  Most az utolsó szamurájhajók is süllyednek. Micsoda győzelem!
  De a felkelő nap országának még mindig vannak olyan részei, amelyek elzárják Port Arthurt. Tényleg fel kell vennünk őket. Megoldani Miklós cár birodalmának összes ellenfelét.
  Medvegyev lelkesen énekli:
  - És a szamuráj a földre repült,
  Acél és tűz nyomása alatt!
  És semmisítsük meg a csapatokat, amelyek a Port Arthur felett lepték el. Valóban megtörtént, hogy egy hatalmas erőd eldőlt. Oroszország pedig kapott egy pofont. És ami a legfontosabb, rosszabb volt, mint a krími háború. Ott II. Miklós cár birodalma alulmaradt Anglia, Franciaország, Törökország és a Szardíniai Királyság koalíciójával szemben. És becsülettel veszített. Aztán néhány Japán, amelyet senki sem tartott komoly riválisnak.
  Oroszország ne viselje el a megaláztatást. Talán ezért is nyitott a távol-keleti második frontot Japán ellen az olyan óvatos és visszafogott külpolitikai Sztálin. Valóban, a szamurájok túlságosan megalázták a cári Oroszországot.
  Ehhez apró termokvark bombákkal pusztítsunk, és lézerekkel égessünk.
  Hogy ne merjük legyőzni Oroszországot! Ó, Isten ments, hogy Zelenszkij sikeres király legyen.
  Az oroszok és az ukránok ismét egyesültek, és hamarosan a fehéroroszok is csatlakoznak hozzájuk.
  És lesz a szlávok hármassága!
  Medvegyev végzett a japánokkal Port Arthurban, és továbbrohant... Oroszország legyőzte Japánt. Elfoglalta Koreát, Mandzsúriát, a Kuril-szigeteket és Tajvant. És kénytelen fizetni a japánoknak és egy nagy kártalanítást.
  Miklós cár megerősítette pozícióit, nem jelentek meg a forradalom és a felesleges gondolatok.
  A cári Oroszország tovább haladt Kínában. És a terjeszkedése keleten.
  De Kaiser Németországa, annak ellenére, hogy a cári Németország nagyhatalommá vált, és még gyorsabban és jobban növekedett, mint a valós történelemben, mégis felvette és bemászott az első világháborúba.
  Igen, két fronton.
  Nos, most Medvegyev felvállalta a németek pusztítását. Nincs semmi, amivel megbánthatnák a király-atyát.
  És hogy a lézerek eltalálják az ellenséget. És csépeljük őket Kelet-Poroszországban hurrikánrendben. Medvegyev lézerek és gravitációs energiasugarak segítségével lő a német csapatokra.
  Ezzel egy időben megjelentek a lányok is. Természetesen bikiniben. Alenka és Natasha. És hagyja, hogy a Fritz fénykardokkal vágja.
  Igen, Nagy Miklós cár, a nácik soha nem álmodtak ilyesmiről. És mit terveznek ellenetek, apák?
  Medvegyev agresszíven énekli:
  - Dinnye, görögdinnye, búzatekercs,
  Bőkezű, virágzó föld...
  És ül a trónon Szentpéterváron,
  Miklós cár atya!
  Az avatási dátumot eltolták. Medvegyev pedig teljesen magára maradt. Például amikor egy gyerekkel szórakozol.
  Medvegyev posztumusz Andropovot is Oroszország hősének csillagával tüntette ki. Amit valószínűleg hamarabb meg kellett volna tenni. És rendeletet adott ki Andropov emlékművének építéséről.
  A megbízott elnök ezzel egy időben Jezsovot és Jagodát is visszaállította soraiba. Mit kell állni a szertartáson.
  Aztán új rendet alapított Bobby Fischerről. És hogy nagyszerű sakkozó volt, nem lehet mit mondani. És nem csak nagyszerű, hanem botrányos is. Mindenki felett akart állni, nem csak a sakkban.
  És még három fokozat: bronz, ezüst és arany!
  És természetesen mindenekelőtt Dmitrij Medvegyev ezzel a renddel: Garri Kaszparov, Anatolij Karpov és ... a Klitschko testvérek!
  Ezzel egy időben Dmitrij Medvegyev létrehozta a Vlagyimir Klicsko Rendet. Szintén érdekes lépés. Három fokozat: bronz, ezüst, arany.
  És akkor ott van a Szvjatogor-rend, zseniális döntés.
  Medvegyev vezet és pedál. És újra feltalálja. Itt van egy medve. Minden medve medve.
  És új ötletei vannak. Például adjon minden orosznak egy új autót.
  Addig is vigye és játsszon a számítógépen. Amit Medvegyev a legjobban akart. Így most új stratégiát írt be. Különböző szintű háborúk. Ezt akarta az elnök játszani, még ha az előbbi is.
  Öt munkással kezd, és egyenként ezer egységgel: szén, vas, kövek, olaj, élelmiszer, arany.
  És először építsünk egy nyilvános központot az új munkások termelésére. Ezután elkezdi fejleszteni a bányákat és a mezőgazdaságot.
  Mindenekelőtt természetesen az élelmiszerek kitermelése, hogy több munkavállalót állítsanak be.
  Medvegyev rendelkezik a legerősebb, legmodernebb számítógéppel. És sok egységet bélyegezhet.
  Egy várost és új kereskedelmi központokat építesz. A pénz persze eleinte probléma. Amíg nem épít pénzverdét, piacot, tudományos akadémiát stb.
  De Medvegyev ismer egy univerzális módot a meggazdagodásra. Legyen több mezőgazdasági dolgozó, és ássunk forrásokat kenyérre. A piac nagyon olcsó építeni. Aztán megtakarítottál, vettél egy akadémiát, építettél egy fűrészmalmot, és új bányákat csináltál. Aztán még egy... És folyt az arany - a legdrágább termék. Főleg, ha a menta ezt tette. És akkor lehet majd javítani a kutakon. Így sokkal szórakoztatóbb pénz folyik. Javításra használható. Új fűrészek, új mezőgazdasági eszközök, melioráció, műtrágyakutatás. Egy újfajta eke...
  A kutak további mélyítése, új munkások bejuttatása oda. Új farmok. Hústermelés. Házak építése. Orvosok, rendőrök, kutak, bazárok, építészek, tűzoltók házaiba. És így tovább... Adószedés. Új fejlesztések az aranybányászatban. És új terek és működő épületek fejlesztése.
  És máris egyre több a pénz... Vannak feleslegek, és lehet kezdeni a laktanyaépítést.
  A játék érdekes és kihívásokkal teli. A város növekszik. Amíg nincs háború. Itt lehet létrehozni békeidőt, és gyengébb ellenséget választani... Valóban, Medvegyev még mindig erőt halmoz a katonai-gazdasági stratégiában.
  Felépült a katonai akadémia. És elkezdesz csapatokat formálni. Lovasság, gyalogság, lángszórók, aknavetők és egyéb erők. Természetesen tüzérség. Vagy akár még egyszer a tartálygyár kútjainak javításával. Az első gépek persze könnyűek és primitívek, de el lehet őket hajtani.
  Medvegyev elragadtatta magát.
  A játék felemésztette az elnököt. Egyre több új házat építesz magadnak. Számukra, írástudói iskolák és könyvtár, különféle szintű szórakozás. Legyen szó zenészekről, táncosokról, zsonglőrökről, senet játékosokról, állatkertekről. Vagy akár egy kaszinó.
  És persze templomok különféle isteneknek.
  Igen, sok különböző vallás létezik a birodalomban. A templomokat a legjobb, ha különböző módon építik.
  És itt minden más. És mecsetek, templomok, imaházak, buddhista templomok, sztúpák, pogány istenek.
  Igen, a leggazdagabb küldetés. Hidakat építesz és átkelsz a folyón.
  Sok munka. Szervezzenek fesztiválokat a különböző vallások számára is, hogy az istenek ne sértődjenek meg.
  És így megszakítás nélkül. És a munka a Tudományos Akadémián folytatódik, most egy fejlesztés, aztán még egy. Ez azt jelenti, hogy rágcsálók, majd rovarok ellen - ami felemeli a mezőgazdaságot, aztán megjelennek a traktorok.
  És akkor az istenek jó termést küldenek. Tehát tankokat lehet kiűzni és gyárakat repülőgépek gyártására. Kezdve a könnyű repülőgépekkel, és utolérheti az atombombázókat. Az egységek száma pedig folyamatosan növekszik. Már elérte a 100 ezret.
  Medvegyev új technológiákat játszik és csavar ki. Amíg nincs félelem. Nem kell harcolni, fel tudod emelni néped jólétének és kultúrájának indexét. És ez is számít. És most van elég pénz és forrás.
  Annál több jó a játékban: a kutak nem fogytak ki. Mindig bányászhat forrásokat.
  És építs új városokat a térképen... Vagy akár egy piramisban vagy a világ egy másik csodájában kényeztesd magad.
  Medvegyev új laktanyát is kavar. Igaz, a csapatok bősége csökkenti a jóléti indexet. Itt persze van egy probléma. De egyelőre nincs kivel harcolni... De bevezethet új technológiákat a tankok és repülőgépek gyorsabbá tételéhez. És húzza fel a nehéz bombázókat.
  De miért nem a középkor szintjén kell elfogni az ellenséget már közepes tankokkal?
  Medvegyev pedig, miután több tankot bélyegzett, ugyanakkor javította a paramétereiket, lendületesen behatol a szomszédos országba.
  Valamint felülről a repülőket. És minden erőnkkel bombázzuk az ellenséget. Napalmot dobsz rá.
  És nem a játékszabályok szerint.
  Medvegyev élvezte a középkori város pusztulását. Aztán az egész ország a maga primitív hadseregével. Élvezte és nyert, bár gépei és tankjai kisebb sérüléseket szenvedtek. Egy ilyen viszonylag könnyű rögzítés lett. Aztán megint várost építesz a meghódított területen...
  És a tankjaid már nehezek. Lehetőség van nukleáris védelem és aktív páncél rögzítésére is.
  Medvegyev már tíz órája benne van a játékban, szemei elfáradtak és összetapadtak. A megbízott elnök elaludt.
  Medvegyev eleinte valami meghatározatlanban forgott. De nem tartott sokáig. És akkor az ultramodern T-95 harckocsi felrepült a dombra. Késő ősz volt már, és esőcseppek verték a páncélt.
  Medvegyev azt mondta:
  - A Magas-hegyért vívott csata döntő napja! Az a hegy, amely Port Arthur teljes védelmének kulcsa. Ma csak november 21-én, vagy december 4-én, az új stílus szerint. - A professzor hevesen verte öklét a páncélba, és felkiáltott. - De a Magashegyet nem fogják el! A Csendes-óceáni osztag életben lesz!
  A japánok majdnem elfoglalták a Vysokaya-hegyet. Hangyákként másztak, sűrű patakokban minden oldalról. A T-95 egy 152 milliméteres gyorstüzelő ágyúból tüzet nyitott.
  Alenka megnyomta a joystick gombját, és az automata fegyver úgy találta el a japánokat, mint egy légelhárító ágyú. Erőteljes, robbanásveszélyes szilánkos lövedékek több száz japánt ütöttek ki egyetlen lövéssel.
  Natasha pedig nyolc nehézgéppuskát lőtt ki. És én is inkább a joystickot használtam.
  Medvegyev vezette a tankot, a szuperautó magabiztosan mászott fel a meredeken, a hernyók pedig legyűrték a Felkelő Nap országának harcosait.
  Margarita füttyentett és így szólt:
  - Történelmet írunk!
  A megbízott elnök dühösen megerősítette:
  - Természetesen! Semmi esetre sem hagyjuk, hogy Port Arthur megadja magát!
  A fegyverből lőtt Alenka percenként húsz lövést adott le, és kiköpött egy ötven kilogramm súlyú, megnövekedett halálos erejű lövedéket. Egy perc alatt egy tonna fém és robbanóanyag pontosan kitört.
  A lány pedig nagyon találóan verte.
  És géppuskák, mindegyik percenként ötezer lövést lőtt. Vagy negyvenezer nagy golyó, rövid időn belül. És hogyan vették fel a harcot a szamurájokkal. Hogyan nyomták őket.
  Alenka még énekelte:
  - És az ellenséges nyáj a földre repült, az acél és az ólom nyomása alatt!
  Az orosz tank agresszíven dolgozott. Itt levágott ezer japánt, itt a második. Eltávolításuk rétegenként.
  Natasha kuncogva énekelte:
  - Rusz dicsőségére! Soha nem felejtjük el a szülőföldet!
  És ismét lő halálos kaliberű géppuskákból. És japánok ezrei zuhannak holtan.
  Medvegyev elvette, és felszisszent:
  - Miklós cár! Szuper leszel.
  És törjük össze a befejezetlen szamuráj hernyókat.
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - II. Miklós lehet a királyok legnagyobbja. Minden esélye megvolt arra, hogy Kínát orosz tartománnyá tegye - Zheltorosszia!
  Medvegyev megütötte a szamurájokat, hernyókkal átrohanta őket, és így szólt:
  - Legyen úgy!
  A lövedék lövedéket követett. Kvázi anyagként szaporodtak, ami sokkal kevesebb energiát igényel, mint az atomok és molekulák tényleges növekedése.
  Alenka kecses ujjait a joystick gombjain nyomva még felkiáltott:
  - Az orosz cárok nevében!
  . 6. FEJEZET
  A fegyver dörmögött és dörmögött. Bár nem olyan hangosan, de fojtottan, lehetett beszélgetni.
  Margarita megkérdezte a megbízott elnököt:
  - És mi van, a kagylók száma végtelen?
  Medvegyev így válaszolt:
  - A kvázianyag létrehozásához nem kell sok energia. A fúziós reaktort vízzel megtölteni pedig olyan egyszerű, mint a körtét pucolni!
  Margarita füttyentett:
  - Igen, zseniális! Így készíthetsz csoki fagylaltot!
  Medvegyev sóhajtva válaszolt:
  - Még nem, de hamarosan igen! Kár, hogy eddig csak kvázi-anyagot kapnak!
  Alyonka csupasz ujjaival a joystick gombjait nyomkodva, egy tigris nagy fogaival mosolyogva megjegyezte:
  - Ez az anyagteremtő képesség is kvázi isteni!
  Medvegyev felnevetett. Egyre kevesebb japán volt a hegy körül, és egyre több a holttest. A szamuráj megpróbált rálőni a tankra, de hiába. A kagylók esőcseppként pattantak le a páncélról.
  A megbízott elnök megjegyezte:
  - Az ember Isten képére és hasonlatosságára teremtetett.
  Alenka, aki halálos lövedékeket lőtt, észrevette:
  - Ha, akkor is létrejött. Talán emberek vagyunk, ott van a világegyetem legintelligensebb, legerősebb és leghatalmasabb lénye!
  Medvegyev logikusan javasolta:
  - Annál inkább szükséges az emberiség megszilárdítása! Össze kellene fognunk! Akkor nem ismerjük meg a gyászt és a vereséget!
  Natasha magabiztosan kijelentette:
  - A királyi birodalom mindenkit képes egyesíteni! És mindenkit kivétel nélkül egy monolitba tömörítsen!
  És a lány ismét géppuskából ütött. A japánok feltöltése, a bal szélről próbálva menni. A gránátok nem bántották a T-95 harckocsit. És a fegyverek, szintén távolról, vagy eltévedtek, vagy a lövedékeik hatástalanok voltak. Ráadásul még a világ egyetlen országában sincsenek páncéltörő fegyverek. Igen, és egy ilyen tankot, és nem fogsz olyan könnyen áttörni. A védekezése elsőrangú.
  És a géppuskák lekaszálnak, és a lövedékek kisöprik. És mindent konkrétan csinálnak, és nagyon halálosan.
  Natasha kuncogott, és így szólt:
  - A japánok nem fognak sokat számolni!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - Nagyon sok!
  És zafír szemekkel csillogott. És annyi különböző dolog van egy lányban, egy igazi terminátorban.
  A harcosok tüzelnek. És a szamuráj vérzik. Percenként negyvenezer golyó és egy tonna lövedék, ez nagyon nagy halálos erő.
  Natasha megjegyzi:
  - Harcosok vagyunk, akik súlyos halált hoznak!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - És nem csak a halál, hanem az erő forrása az egész univerzumban!
  Margarita megfontoltan megjegyezte:
  - Ha a cári Oroszország meghódítja az egész világot, akkor az emberiség történetének minden háborúja egyszer és mindenkorra véget ér!
  Medvegyev egyetértett ezzel:
  - Persze bébi! Senki sem akar háborúkat! De az emberiségnek eggyé kell válnia!
  Natasha felszisszent egy párduc örömében, aki megölt egy bikát:
  - Ha egyesülünk, legyőzhetetlenek vagyunk!
  És engedd ki a szikrát a szememből! Itt a lány! Benne van a tűz lángja, valamint jég és acél.
  De most az utolsó japánok halnak meg. És nincs más, aki megrohamozza a hegyet. A Felkelő Nap országának több mint ötvenezer megölt harcosa maradt a Magas-hegy alatt.
  A csata véget ért.
  A négyen egy dombon foglaltak helyet, és Medvegyev megjegyezte:
  - Jobb, ha még nem beszélünk a helyőrséggel. Alapvetően mit fogunk csinálni?
  Elena azt javasolta:
  - Még mindig sok a japán. Pusztítsuk el a Láb teljes hadseregét.
  Margarita készséggel egyetértett ezzel:
  - Ez az! Összetörjük az összes szamurájt! És nagyszerű lesz!
  Medvegyev elvigyorodott és megjegyezte:
  - És a tankunk még mindig tud úszni a víz és a lövedékek alatt. Elsüllyesztjük a japán flottát!
  Natasha felsikkantott örömében:
  - Ez az! Így van, vegyük és töröljük ki az összes szamurájt a tengeren.
  Éppen a japán osztag kezdte meg a következő bombázást. Repültek a lövedékek, köztük tizenegy és tizenkét hüvelykes ágyúkból. És ez, látod, komoly.
  A tank a part felé rohant. Alenka, ujjaival az autó karosszériáján ütögetve észrevette:
  - Oké, a tengerhez. De hogyan adhatnánk át a kezdeményezést a japánoknak a szárazföldön?
  Margarita, aki valamennyire ismerte a háborút, így emlékezett vissza:
  - Voltak géppuskáink, és a Mosin puska sokkal megbízhatóbb és hatékonyabb, mint a japán. És ha a tengeren nem minden működött, akkor a szárazföldön a szamurájoknak esélyük sem volt!
  Alenka dühösen megmozdította mezítlábát a padlón, és azt motyogta:
  - Árulás! Triviális árulás!
  Natasha azt javasolta:
  - Mindenkit felakasztunk!
  A tartály a vízbe került. Oldalról megjelentek a csavarok, amelyek irányították a gépet. Íme az első célpont: egy japán romboló. Natasha megnyomta vékony ujjait a joystick gombjain.
  És a lövedék halálos erővel eltalálta a hajó fenekét. Megsemmisítette a páncélt.
  A romboló újabb lövedéket kapott. Natasha ismét megnyomta a lábujját.
  És most a japán fuldoklik.
  Alena felkacagott.
  - Felváltva fulladjunk meg! A víz alatti géppuskák nem túl hatékonyak!
  A lány pedig megnyomta a joystickot, ezúttal egy lövedéket küldött a romboló aljába.
  Margarita mosolyogva válaszolt:
  - Nos, vannak hölgyeink!
  Natasha ismét lövedéket küldött, és felkiáltott:
  - Rusz nevében, legyen győzelem!
  Alyonka kagylókat köpött ki. Levágta a Felkelő Nap országának hajójának alját, és észrevette:
  - Ennek ellenére a királyi hatalom Oroszországban nem volt olyan rossz, ahogy a propaganda állította.
  Margarita egyetértett ezzel, és szívesen beszélt, főleg, hogy amúgy sem volt semmi dolga.
  - II. Miklós cár idején Oroszország bevezette a pénz aranystandardját. A birodalom pénzneme a világ legszilárdabb és legstabilabb pénze lett. Az árak is gyakorlatilag nem nőttek. Miklós cár alatt pedig a fizetés elérte a havi harminchét rubelt. Valójában Oroszország az életszínvonal tekintetében a világ egyik vezető országává vált. Az ipari termelés a negyedik lett a világon.
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev alvás után a számítógépen kezdett játszani. Ebben az esetben belevágott a stratégia folytatásába. A megerősödött hatalom rohamokat hajtott végre. Oroszország megbízott elnöke harckocsikat dobott harcba.
  És nehéz.
  Még mindig jó dolog játszani. Keveset vezettem, és száz tonnánál nehezebb tankokat kaptam. Elnök korában Medvegyev száz tonnánál nehezebb harckocsikat akart fejleszteni. De aztán Putyin nem adott. De az ötlet csábítónak tűnt. Szupernehéz gépek. És hatféle autó. Több mint ötszáz tonna.
  De most Medvegyev atommeghajtású tankokat dob csatába. És megtöri a középszintű országok védelmét. És ismét elfog. Igen, nagyszerű... Hogy egy kicsit könnyebb legyen, kapcsolj össze egy katonai tanácsadót. És vele együtt vezeted az ellenség pusztítását. És az elfogása.
  Itt hódít meg egy másik birodalmat... Itt a háború komolyabb, de egy Napóleon szintű katonai tanácsadó vívja. Tehát csak nézheti, és egy Stolypin szintű közgazdászra helyezheti a birodalmát.
  Medvegyev pedig, miután több órán át ült egy óriási képernyős számítógépnél, horkolni kezdett.
  Túl sokáig volt alváshiányos.
  Alyonka rálőtt a japánokra. Miután ezúttal elsüllyesztette a cirkálót, így énekelte:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon,
  Minden ellenséget eláztatunk a WC-ben.
  A haza nem hisz a könnyeknek,
  És mi adjuk a gonosz oligarchákat az agyban!
  És a lány nevetett. És a fogai gyöngyként csillogtak!
  Medvegyev ezt javasolta:
  - Mivel a Japánnal vívott háború győzelemmel fog végződni, Oroszország gazdasági növekedése még nagyobb lesz! És a cári birodalom lesz a leggazdagabb ország!
  Alyonka elsüllyesztett egy másik rombolót, és felszisszent:
  Mindig is gazdagok voltunk! Nincs elég rendelés!
  Natasha eltalálta a Felkelő Nap országának csatahajóját, és megjegyezte:
  - Az első világháborúban semmiben sem voltunk alábbvalók a németeknél. De az ötödik oszlop miatt elmaradt a győzelem!
  Alenka egy másik kagylót is küldött a tatu hasába, és így szólt:
  - Természetesen! Mindenért az ötödik oszlop a hibás. Az első világháború idején a németek Minszket sem tudták megközelíteni, Galíciában megverték őket. Sztálin alatt pedig már távcsővel látták a Kreml-et. Mit mond?
  Natasha újabb lövedéket lőtt a tatu fenekére, és felmordult:
  - Árulás! Kihagytunk egy ilyen győzelmet!
  Margarita szükségesnek tartotta emlékeztetni:
  - Ha nem lett volna az árulás, akkor megkaptuk volna Konstantinápoly és Kis-Ázsia birtokát, valamint hozzáférést a Földközi-tengerhez. És annyi mindent vesztettünk az árulás és az ötödik oszlop miatt!
  Alenka újabb lövedéket indított:
  - Igen, ez az ötödik oszlop! Mennyi baj van miatta! Az Orosz Birodalom egyedülálló képződmény, amely az egész világ határaira kiterjedhet, és eggyé teheti az emberiséget!
  Natasha agresszíven felmordult:
  - Természetesen! Bármit megtehettem és meg is tettem volna! És legyen az emberiség egységes és legyőzhetetlen!
  A lány újabb kagylót küldött, ami után a csatahajó végül kettéválik. És a japánok megfulladtak.
  Margarita riadtan a hangjában megjegyezte:
  - Nézd, mi történik most a világban? Oroszország és az USA a háború szélén áll. Kína pedig túlnépesedett és totalitárius. Nincs rend és jólét a világon!
  Natasha új lövedéket küldött, ezúttal a cirkálónak, és beleegyezett:
  - Nincs rend a világon! Egységes irányításra van szükségünk!
  Alenka kilőtt egy lövedéket, és egyetértően bólintott:
  - És a cári birodalomból is lehetne ilyen kormány! Oroszország autokráciája a világ stabilitásának és jólétének záloga!
  A lány pedig újabb kagylót küldött, végül kettészelte a cirkálót.
  A japánok egyértelműen kiakadtak. Válogatás nélkül lőttek, nem értették, ki fojtja meg őket.
  Meg kell jegyezni, hogy szárazföldön Japánnak nem volt nagy számbeli előnye. És még a valós történelemben is sokkal több halottat és sebesültet veszített, mint Oroszország.
  De a tengeren a Felkelő Nap országának Nagy-Britanniában és az USA-ban gyártott hajói valamivel jobbak voltak, mint az orosz, többnyire hazai gyártás.
  De még itt is egészen jelentéktelen a japánok minőségi fölénye. Az oroszok pedig talán pontosabban lőnek.
  Natasha egy másik rombolót kilőve és elsüllyesztve bosszúsan megjegyezte:
  - Itt bizony Oroszország erősebb ellenfeleket is legyőzött. Mint Napóleon!
  Alenka, egy lövedéket küldve a páncélos cirkálóba, hozzátette:
  - Ó igen! Napóleon zseni volt! És erősebb volt, de legyőztük!
  Margarita nagyot sóhajtott, és felmordult:
  - Vesztes a japánokkal szemben. Ez annyira bosszantó és kínos!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - Nagyon bosszantó! Sajnos emiatt a Romanov-dinasztia korszaka véget ért. A korszak dicsőséges, hősies, hódításokkal és győzelmekkel. És bár nem volt saját Dzsingisz kánunk, Ivan Kalita kora óta emelkedünk.
  És a lány küldött egy másik, nagyon halálos lövedéket. És a páncélos cirkáló két részre tört.
  Natasha folytatta, és egy lövedékkel elsüllyesztett egy másik rombolót. A szamurájoknak pedig sok pusztítójuk van.
  A harcos megkérdezte a srácoktól:
  - De vajon miért a világtörténelem során egyik birodalom sem érte el az abszolút hatalmat?
  Alenka ismét egy kagylót küldött egy másik romboló gyomrába, és így szólt:
  - Igen, tényleg, miért? Mindenki elesett. És a Perzsa Birodalom, és Nagy Sándor, és a római. Miért nem egyesítette senki az emberiséget?
  Natasha bosszúsan toppantotta a lábát. Elsüllyesztett egy másik hajót, és azt mondta:
  - Ez az! Dzsingisz kán olyan birodalmat hozott létre, amely az egész világot maga alá tudta zúzni. De halála után a fiak és az unokák leszámolást rendeztek, és szétszakították a birodalmat. Csak a cári Oroszország a maga egységes rendszerével volt olyan ország, amely évszázadokon át létezhetett, és addig terjeszkedett, amíg el nem nyelte az egész földkerekséget!
  Alenka felvillantotta a szemét, és kijelentette, miután elsüllyesztett egy másik rombolót:
  - Dicsőség Miklós cár nagy birodalmának! Nem adunk hatalmat az illegitim bolsevikoknak és az ideiglenes kormánynak!
  Natasha egy kagylót is küldött a hajóba. Megfojtotta a japánokat, és ezt énekelte:
  - Isten óvja a királyt
  Erős szuverén
  Uralkodj a dicsőségért,
  a dicsőségért nekünk!
  Uralkodj az ellenségtől való félelemben -
  Ortodox király!
  Uralkodj a dicsőségért
  Dicsőség nekünk!
  Úgy tűnik, a lányok nagyon be vannak kapcsolva. Tehát összetörték a szamurájokat, csodálni fogod. Medvegyev pedig halálos, víz alatti tankját vezette. Általában véve ez egy klassz fegyvere. Megfulladja magát az egész japán flottát. De ez egy nagy hatalom.
  Tizenkét, csak nagy páncélozott hajó, több tucat kisebb, köztük cirkálók. Néhány romboló több mint hatvan. Időbe telik, hogy mindezt elpusztítsák.
  Natasa egy másik hajóval végzett, megkérdezte Medvegyevtől:
  - Szerinted van Isten?
  A tiszt elvigyorodott, és így válaszolt:
  - Milyen értelemben?
  Natasha új lövedéket küldött, befejezve a rombolót, és megjegyezte:
  - Igen, a vallásoknak sokféle változata van! Vannak pogányok és egyistenhívők is! Ilyenkor kezd el gondolkodni rajta. És kételkedsz abban, hogy van-e Isten, amikor ekkora rendetlenség van a tanításokban!
  Alenka szétválasztott egy másik rombolót, és kuncogva megjegyezte:
  - Igen, ebből a szempontból nehéz hinni a Bibliában. Hogy egyedül Isten viselkedjen így. És még házi kedvenceket is csináltak!
  Natasha egyetértően bólintott.
  - Ez az. Elhinni, hogy bármely nép Isten népe? Ez egyértelműen méltatlan egy magasabb elméhez!
  Ezt követően a lány elkezdett elsüllyeszteni egy nagy űrtartalmú csatahajót. A harcos dolgozott.
  Margarita azonban kifejtette véleményét:
  - Még mindig érthetetlen, hogyan lehetséges, hogy egy szerető Isten ennyire elcsúfítja a nőket!
  Natasha meglepődött:
  - Hogyan rontja el?
  Margarita őszintén válaszolt:
  - Igen, öregasszonyokká változtatja őket! És mi lehet undorítóbb egy öregasszonynál!
  Alenka lövedéket lőtt a cirkáló hasába, és így szólt:
  - A földön valamiért nagyon aljas vénasszonyok sétálnak, ami egyszerre hülyeség és rettenetesen ronda!
  Natasha megrázta a fejét, és támogatta:
  - És unszimpatikus! És nem esztétikus!
  A harcos lány felnevetett, és párjára kacsintott. Például olyan hűvös és agresszív.
  Medvegyev komolyan megjegyezte:
  - Valójában az öregség nagyon rossz. Az embereket csúnyává, gyengévé, sebezhetővé teszi. De az evolúció szempontjából van néhány előnye!
  Elena meglepődött. Miután eltalált egy másik rombolót, megkérdezte:
  - És mik lehetnek a pluszok ebben az undorító állapotban?
  Medvegyev komolyan válaszolt:
  - Serkenti a tudomány és az intelligencia fejlődését. Ha az ember nem tapasztalna fáradtságot, akkor nem kellene feltalálnia egy autót. Hasonlóképpen , a karmok és az agyarak gyengesége vezetett a kés feltalálásához. A hideg idők és a jégkorszak megtanított tüzet gyújtani. A betegségek ösztönözték az orvostudomány fejlődését. - A megbízott elnök megnézte, hogy Alenka milyen ügyesen küldött le egy másik japán hajót, és folytatta. - Az emberi gyengeségek sok szempontból ösztönözték a tudományt. Nem tudtunk repülni, de repülőgépeket alkottunk. És ez a haladás!
  Natasha újabb lövedéket küldött, és megjegyezte:
  - Haladás. De mégis, ha ránézünk az öregasszonyra, olyan undorító lesz. Tényleg lehetetlen emberi csúfság nélkül?
  Alenka egyetértett ezzel:
  - A fiatalok is feltalálhatnak egy repülőgépet. Minek tölteni az átkozott öregséget! Szörnyű és undorító!
  Margarita nem a helyén énekelte:
  - Nem válok meg a Komszomoltól! Örökké fiatal leszek!
  És a lány, ahogy az öklét a fémen mozgatta.
  Eközben egy másik csatahajó süllyedt.
  A tengeralattjáró harckocsi tovább süllyesztette a japán flottát. Maga Togo admirális a vízben kötött ki, és kénytelen volt egy hajón megszökni. Japánnak nagy flottája volt, de alapvetően új fegyverrel kellett szembenéznie. És most teljesen vereséget szenvedett.
  Alenka, folytatva a japán hajók elsüllyesztését, kitárta a fogait, amelyek nagyon nagyok és élesek, és azt javasolta:
  - Ez az amit gondolok. Természetesen kell a test esztétikája. És lehetetlen, hogy a nők csúnyák legyenek, petyhüdt bőrűek, hajlott testűek.
  Natasha, miután egy másik rombolót indított a fenékre, nagyon készségesen egyetértett ezzel:
  - Természetesen! Ezen dolgozik a tudomány!
  Mindkét harcos nagyon vidámnak bizonyult. Végül is sikeresen vízbe fojtják az ellenséges flottát.
  Az agresszív lányok nagy bravúrokra képesek.
  Margarita eközben kifejtette véleményét:
  - A vallások is az ember gyengesége miatt keletkeztek. Ha az ember erősebb lenne, akkor nem lennének vallások. És persze a halál és a halálfélelem oda vezet, hogy az ember vigasztalást keres!
  Alenka emlékeztetett:
  - Részt vettem egy szeánszon, és valami csodálatosat láttam. Szóval vannak szellemek!
  Natasha ravasz hangon megjegyezte:
  - A szellemek létezésében nincs semmi meglepő! Hiszen álomban repülünk. Tehát van lélek, és a repülés emlékeként!
  Medvegyev egyetértően bólintott.
  Igen, van lélek! Ebből a szempontból az ember egyedülálló! És most jól szórakozhatunk!
  A japán flotta olvadt. A víz alatti tartály egy gyilkos szerepét játszotta. Marguerite kissé szomorú volt. Először is egy statiszta szerepében volt. Másodszor pedig, ami bosszantó, nem minden nagyon jól látható, amikor víz alatt van. Általában Isten rovására Péternek erős kétségei voltak. Valójában miért záporoztak rájuk különféle gondok, miután az oroszok felvették a kereszténységet. És a mongol-tatár invázió, és előtte a fejedelmek feudális széttagoltsága. Háborúk az oroszok között.
  Végül, Ivan Kalita idejében kezdődött Oroszország újjáéledése,
  Muscovy egyre erősödött. Egészen addig, amíg például Harmadik Iván alatt végül egyetlen, központosított állam lett. És ledobta magáról a tatár igát.
  Igen, természetesen Oroszország felemelkedett. Amíg meg nem botlottam Japánban.
  Ezzel véget ért a monarchia és a Romanov-dinasztia történelme.
  A monarchia azonban megszűnt, de a tekintélyelvűség megmarad.
  Margarita gyengéden megsimogatta Alenka hátát. A lány inkább dorombolt. Úgy tűnt, élvezi.
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Nincs azzal semmi baj, hogy a férfi egy lányt szeret, a lány pedig a férfit, nem. Ez teljesen természetes. De ugyanakkor az embereknek be kell tartaniuk a tisztességet.
  Margarita elégedetlenül tiltakozott:
  Ne olvassunk erkölcsöt. Nem szeretem ezt!
  A megbízott elnök felnevetett.
  - És aki szeret! De szembe kell nézned az igazsággal. Az emberek ebben a tekintetben észrevehetően különböznek az állatoktól!
  Margaret egyetértően bólintott.
  - Igen, nagy a szakadék köztünk!
  Alenka gúnyosan válaszolt:
  - És tudod, közted és a majom között nem veszek észre sok különbséget!
  Margaret nevetett. Eközben az Alenka elsüllyedt, Japán tizenkét páncélos hajója közül az utolsó. Ezek után a lány megjegyezte:
  - Már majdnem végeztünk az ellenséges flottával!
  Medvegyev ravaszul elmosolyodott:
  - Igen, jó munkások vagytok! És valójában sok mindenre képesek! Általában szeretem a női harcosokat - ez annyira szexi!
  Margarita megcsavarta a testét, és ezt énekelte:
  - Szexinek tűnik, olyan vagyok, mint egy processzor! És úgy mozgok, mint egy robot - egy hangagresszor!
  Ezek után a diák kicsit bátrabban simogatta Alenkát. A lány hosszú ujjaival megnyomta a joystick gombjait, és elbűvölően nézett ki.
  Milyen kecsesek a mozdulatai.
  Marguerite elképzelte, hogy a hercegnő mezítláb sétál az állványhoz. Ez olyan romantikus. És a hercegnő olyan vörös. Minden ékszert és egy drága ruhát eltávolítottak róla. Csak zsákruhát hagytak. De a börtönköntös még inkább kiváltja az édes, kellemes, friss, rózsa arc varázsát. És tüzes haj. Milyen szép a hercegnő a kivégzésre.
  És több ezer ember fuldoklik odafent. A hajók szétesnek, az elemek tombolnak.
  Japán pedig óriási, egyedülálló vereséget szenved. A szamurájoknak tehát nyilvánvalóan meg kell bánniuk a bűneiket.
  Margarita arra gondolt, miben hisznek a japánok? Mi a vallásuk? Ők pogányok. De legyőzték az ortodox Oroszországot. Ezek után gondold át, kinek az Istene erősebb!
  A mongolok pedig pogányok voltak, de mennyi területet foglaltak el.
  Margarita megkérdezte Alenkát:
  - Mondd, szépség, hogy tetszik neked Rodnoverie?
  A lány szélesen elmosolyodott, és egy újabb rombolót süllyesztve így válaszolt:
  - Nagyon jó vallás! Olyan szép történetek vannak!
  Margarita lelkesen kérdezte:
  - Szerinted mesék? Vagy talán valójában ezek az orosz istenek léteznek?
  Elena megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Lehet, hogy elfek és gnómok is léteznek! A mi világunkban minden lehetséges. És nehéz megmondani, mi létezik valójában és mi nem!
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Bizonyos mértékig minden létezik a mi világunkban. Minden gondolatunk, álmunk, vágyunk, amit magunk mögött hagyunk. Itt van egy nagyon érdekes elméletem a hipernooszféráról, amelyben abszolút minden létezik, amit valaha is feltaláltak az emberek. Vagyis van egy gondolat örökké. És marad néhány más, párhuzamos világban.
  Dmitrij Medvegyev kikelt álmából. És ismét hozzálátott alapvető munkájához, vagy inkább egy birodalom felépítéséhez.
  És megint a hódítás...
  Először is szereljen össze egy új, ezer tonnás tankot, és indítsa el az ellenséges pozíciókba. Nem, természetesen nem egy, hanem nagyon sok.
  És idegen területen költöznek. És felülről is vannak atombombás repülőgépek. És mi van, ha a bombákat elűzik? És megsemmisíteni?
  Dmitrij Medvegyev áttört, mint mindenki más.
  És most egy másik ország esik a diktátor csizmájába. És vannak hódítások. De itt van egy másik ellenség. Ez is egy nagy ország... Még programozni is lehet. Itt van a Szovjetunió 1941-ben... Invázió van. Medvegyevben a sok órányi játékra szánt egységek automatikusan megsokszorozódnak, és több mint egymilliárd lakossága van. 196 millióval szemben. És még modernebb technológia. A katonákat pedig a végtelenségig lehet laktanyával bélyegezni.
  Szerencsére az elektronikus források kimeríthetetlenek. És nyomja meg az ellenséget, nyomja meg.
  És ezer tonnás tankok mennek magukhoz az atomreaktorokon Oroszországon keresztül, közvetlenül Moszkvába.
  És gyakorlatilag lehetetlen elhagyni őket - semmi sem tart!
  Medvegyev irányítja a stratégiát, és magában énekel... Aztán leállítja az atommeghajtású tankokat. És csatába dobja a "Panther" -2-t. Egy autó, ami azonban így is képes verni egy harmincnégyet.
  Medvegyev saját magának játszik az autók különféle paramétereinek betöltésével ... "Panther" -2 ... Hogyan csapkod távolról. És átszúrja a szovjet tankot.
  Nem úgy, hogy eltöröd! Főleg a homlokon, de a fedélzeten igen. A lövöldözés hatalmas. És harmincnégyen rohannak magukhoz ... És meghalnak az ágyúk ütései alatt ...
  A hadsereg újra mozog... És megjelentek a harci robotok. Magukhoz sétálnak. A lövedékek pedig lézereket lőnek le. És nagyon ügyesen csinálják.
  És a virtuális lányok támadnak.
  Medvegyev mohón nézi a stratégiát. Izgalmas csata. Megint megjátssza magát, vagy átadja egy katonai tanácsadónak. És nézd meg a csata előrehaladását.
  Vezesd a harckocsijukat támadásba.
  Itt mozgathatja előre a piramis alakú tartályokat, amelyek kevésbé sérülékenyek és minden szögből áthatolhatatlanok. Úgy mozognak, mint egy görgő.
  A lányok pedig mezítláb futnak... És útközben lövöldöznek.
  Újabb háború. Eredeti játék. A pénz pedig az aranykutakból jön, nem szárad ki. Ez olyan, mint egy játékban, minden a tervek szerint, kudarcok és a természet recessziója nélkül.
  Nem szárad ki minden, és nem csökkennek az erőforrások. Ez azonban nem tűnik túl valószínűnek.
  Medvegyevet egy hívás zavarta meg. Az ügyvezető elnök felvette a telefont.
  - Helló!
  Az elnöki adminisztráció vezetője elmondta:
  - Még mindig Dmitrij Anatoljevics irodájában van?
  Medvegyev élesen válaszolt:
  - Igen! Még mindig én vagyok az elnök!
  Az adminisztráció vezetője elmondta:
  - Zelenszkij követeli, hogy a beiktatás után hagyja el a rezidenciát.
  Medvegyev megindultan kérdezte:
  - És hol fogok lakni?
  Az adminisztráció vezetője így válaszolt:
  - A lakásomban! A hatalmadnak vége, és ki kell hagynod az összes helyiséget!
  Medvegyev suttogva gurgulázott:
  - Lenne egy kérésem az új elnökhöz - hagyjon nekem egy számítógépet!
  Az igazgatóság vezetője megkérdezte:
  - Adja ki nekem az "Elsőhívott András" parancsot, és kérek Zelenszkijtől egy számítógépet!
  Medvegyev egyetértően bólintott.
  - Hát, lehetséges!
  . 7. FEJEZET
  És felhívta az asszisztensét, hogy készítsen rendeletet. Az Elsőhívott Szent András Rend igazgatási vezetőjének megbízásából. A sablon kész, és egyelőre I. aláírtam a kötelezettséget.
  Aztán Medvegyev újra játszani kezdett.
  Virtuális tankjai most közelednek Moszkvához, és megkezdik a támadást. Ezt a várost kétezer tonnás gépek támadják meg.
  Medvegyev azonban a "Rat" -5-öt dobja a támadásba, ez egy szörnyeteg, nem egy tank. Tízezer tonna!
  A csapatok a Kreml felé közelednek... Szóval Sztálin menekül. És mezítlábas, bikinis lányok kapják el. Fogja meg az orrát csupasz lábujjakkal. És arra késztetik Sztálint, hogy megcsókolja a csupasz sarkát.
  Itt a virtuális birodalom csapatai megkerülik Moszkvát, és az Urálba mennek ...
  Fogd el őt is...
  Medvegyev ismét bólogatni kezd és álmodozni kezd.
  Margarita gúnyosan megkérdezte:
  - És mi van például egy klasszikusabb felosztással: mennyországra és pokolra?
  Medvegyev komoran megjegyezte:
  - Ez valószínűleg a régiek primitív elképzelése a halál utáni megtorlásról. Valójában valószínűleg minden valamivel bonyolultabb!
  Natasha örömmel kiáltott fel, amikor elsüllyesztette az egyik utolsó japán hajót:
  - Átkozott és ősi,
  Az ellenség ismét esküszik
  dörzsölj
  Porrá őröljük.
  De az angyal nem alszik
  És minden sikerülni fog. És minden jó vége lesz!
  A lányok végeztek az ellenséges flottával. Medvegyev felgyorsította a tankot, üldözve a szamurájokat. Igen, jó munkát végeztek itt. Érdekes, hogyan lehet a történelmet korrigálni. A cári Oroszország egy hatalmas ország volt, amely magasra emelkedett. Bár nem minden ember élt jól.
  De az ország felemelkedett. A munkanap lerövidült. Új ünnepek vannak. Helyi önkormányzat jött létre. Bérek emelkedése stabil áron. Iskolákat nyitottak. Miklós cár idején az oktatásra fordított kiadások több mint hatszorosára nőttek. Az alapfokú oktatás kötelezővé vált.
  Igen, nem minden változott elég gyorsan jóra, de mennyit veszített az ország a forradalom és a polgárháború miatt. Hány okos ember halt meg és hagyta el hazáját? És most, az univerzum ezen részén van esély ennek megakadályozására.
  Az áramvonalas tartály gyorsan és hangtalanul úszott a víz alatt. És most elsüllyesztették a Felkelő Nap országának utolsó rombolóját.
  Natasha örömmel mondta:
  - Ilyen fiatal vagyok!
  Alenka kijavította a lányt, pontosítva:
  - Mi itt mindannyian jófiúk! Harcoljatok, mint az oroszlánok!
  Margarita bosszúsan jegyezte meg:
  - Semmi különös! Csak jobb technológiánk volt!
  Alenka kuncogott, és így válaszolt:
  - De mi magunk lőttünk ágyúkat!
  Natasha támogatta barátját:
  - És mi is elkalauzoltuk magunkat! És ez egy éles szem...
  Margarita beleszólt:
  - Ferde kezek!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - És te bájos lány vagy!
  Margarita őszintén kijelentette:
  - Sajnálom a japánokat. Remek rajzfilmeket készítenek. A hentai különösen tetszik!
  Alenka nevetésben tört ki, és a lábát a levegőbe csavarta:
  - Hentai király! Méghozzá nagyon klassz!
  Natasha egy lekvárt kóstoló lány mosolyával azt javasolta:
  - És talán még a nácik fenekét is rúgjuk!
  Medvegyev mosolyogva bólintott:
  - Jó ötlet. De előbb fejezzük be a japán szárazföldi erőket. Segítsünk, hogy a háború gyorsabban véget érjen. Tehát a fasizmus nem jelenik meg ebben az univerzumban.
  A lányok egyhangúan válaszoltak:
  - És nem fog megjelenni, és Kína a miénk lesz!
  A japán flotta elsüllyesztése után a T-95 szuper harckocsi a felszínre került.
  Aztán Medvegyev különféle szemétekről kezdett álmodozni.
  Harcos Alenka kiállt Ryazan védelmében. Natasha vele volt.
  Mindkét lány könnyű páncélban van, mindkét kezében karddal. A lábak alatt pedig speciális, vékony korongok.
  A mongol-tatárok hatalmas serege felmászott a támadásra.
  Sok hosszú lépcső borította egyszerre a falakat. Különbözőek voltak: gyökérrésekből, kidőlt fenyvesek keresztgerendákkal összekötve. Nehéz, rönksoros létrákat is használtak. A sáncok a felgyorsult építkezésnek köszönhetően magasabbnak bizonyultak, mint amire a tatárok számítottak, sok lépcső nem jutott fel a csúcsra. Előre a mongolok űzték a néhány elfogott Urust. Az orosz nép jobban szerette a halált, mint a fogság szégyenét.
  De a mongolok kérlelhetetlenek voltak.
  Kíméletlenül, hegyes lándzsákkal lökdösődve, kimerült embereket rúgtak fel, számítva arra, hogy az orosz nép, aki nem akarta megölni a sajátját, megadja magát. Vagy a foglyok leple alatt beszivárog a jégsáncba. A foglyok egy része sikoltozva rohant le, legurultak a fagyott jegen, ledöntötték a gyűlölt atomfegyvereket, kitépték kezükből kardjukat, és azonnal összetörve zuhantak le. Az emberek gyorsan felmásztak a lépcsőn, nem érted, milyen és milyen törzs?
  Félmeztelenül, rongyokban, bottal a kezükben, véres háttal. A páncélba öltözött Vaula paraszt már hatalmas fejszét emelt, amikor lentről kétségbeesetten kiáltoztak:
  -Ne pusztíts el minket, lovag, a magunké vagyunk, Russ!
  Voevoda Dikoros a falhoz ugrott és felkiáltott:
  -Érzem a szagát, a miénk!
  Egy kétségbeesett kiáltás erősítette meg ezt:
  -Várj, vágd a sajátodat! Nincsenek mogulok közöttünk!
  Nagyon okos Alenka felkiáltott:
  -Aki helyesen keresztet vet, az a magáé!
  - Megkeresztelkedett ortodox emberek!
  Félelmetes hangon, akár egy mérfölddel arrébb a lovak elriadtak, az óriás Vaula-Morovin ordított.
  Rjazan védői jóváhagyták:
  -Jobb! Igaz!
  Együtt felvették az összes falon:
  - Hát, testvéreim, tegyetek keresztjelet!
  A sáncon átmászva több száz rongyos, kék színű fogoly elesett, és továbbra is gépiesen keresztezte magát. Néhányan azonnal felkapták az előre hajtogatott köveket, és kétségbeesetten a mongolok felé hajították őket. Sok rjazaniai először látta a tatárokat, sőt sok hagyományos ellenfelet is, ugyanazokat a kipcsakokat, mongol módra felöltözve.
  Az ellenségek hosszú bundában voltak, olyan hosszúak, hogy belegabalyodtak a szegélybe. A Choice nukerek mellkasán réz- és vaslemezek lógtak , a hátuk nyitva volt. Hogy megfélemlítsék az Urusokat, sokan vérrel festették be amúgy is gonosz, nőies arcukat.
  De az Urusok nem rezzentek vissza, karddal és baltával találkoztak az ellenséggel. Vaula erőteljes, elsöprő ütésétől egyszerre öt mongolt öltek meg, a második ütést és még hármat! Más harcosok sem voltak rosszabbak. A tatárok ügyetlenül másztak fel a csúszós aknán, nem tudták rendesen letakarni magukat pajzsokkal, szablyával vágva. Amikor óriási veszteségek árán a mongol sereg a csúcsra ért, forrásban lévő vizet és egy szörnyű fegyvert öntöttek rájuk: égő kátrányt.
  Még a nők és a kisgyermekek is égő vizet öntöttek, köveket és tömböket dobáltak. Kifejezetten hatásosak voltak a mérgezett nyilakkal ellátott kis csúzli, még az ötéves gyerek is tudott lőni belőlük, aki még nem tudott kis kezeivel meghúzni egy szoros íjhúrt. És kihagyni, ilyen sűrű masszába lőni, sokkal nehezebb, mint eltalálni. A támadás egyértelműen fulladás volt, megcsonkított holttestek gördültek le nagy mennyiségben.
  A kínaiak által ügyesen készített távcsövön keresztül Guyuk Khan szorosan követte a csatát. Megnyalta az ajkát és megpaskolta az ajkát, időnként megigazította arany, prémes sisakját, makacsul és bosszantóan felmászott a homlokára. Aztán mérgében elejtette a pipát.
  Katonáink haldokolnak! Burundai és a Sárga Kígyó nekem!
  Turgaudok sietve rohantak végrehajtani az örökös kagán parancsát. Guyuk éppen le akart ülni egy elefántcsontból faragott székre, amikor egy kéz finoman a vállán pihent:
  - Ne aggódj, nagy! Nyugtassa meg a tekintetét vad!
  Egy elhúzódó dallamot dorombolt, ami úgy szólt, mint egy női hang.
  Guyuk Khan álmosnak érezte magát, alig tudott talpon maradni. Igen, ez az. Ismét így jelent meg előtte a Sárga Kígyó - seregének legszörnyűbb embere, egy pokoli démon a távoli és bevehetetlen Japánból.
  -Te!
  A legfelsőbb kagán örököse ostobán mutatott az ujjával! A sárga sárkány tovább ömlött, vagy nőtt, vagy éppen ellenkezőleg, csökkent:
  -ÉN! És pontosan rajtad keresztül látok! Ideje mérsékelni a test haragját! Nos, hogy pontosabban fogalmazzak, minél előbb vigyél harcba minden tartalékot! És segítek nektek testvérek, ilyen meglepetést okozok az ellenségnek! Korona lépés, hidd el, igaz lesz!
  - Dze, dze, dze! Csatába küldök egy válogatott tument Burundai parancsnoksága alatt! Együtt vezeti a támadást!
  A japán felvillantotta a szemét, kitárta nagy sárga fogait:
  -Nincsenek fehér démonok, meg akarom ölni a hozzátartozóimat! Mint egy igazi nindzsa!
  A sárga sárkány talizmánként villant, a szájban észrevétlenül síp jelent meg, irizáló dallam hallatszott.
  Guyuk azt hitte, hogy zaklatják, de nem volt sem ereje, sem kedve vitatkozni a nindzsa varázslóval. Ebben a pillanatban a turgaudok durván meglökték Burundait, Gujuk kán nem szerette Subudai-Bagatur engedelmes csatlósát.
  - Te, szivárgó vízbőr! Hát nem látod, hogy a legjobb harcosok halnak meg Uru fővárosának falai alatt? Vegyük, azonnal tumen "Berkutov", és miután átkelt a folyón, vágja le az Urusokat egy ütéssel a jobb fal alatt.
  A tapasztalt Burundai ellenkezni mert:
  - A jég még nem erős, több ezer pata ütése alatt egyszerűen szétreped.
  Váratlanul egy félelmetes japán válaszolt Guyukra.
  Dicséretes az aggodalmad. De az erőfeszítésed hiábavaló! A varázspor erősebb jeget kovácsolt a folyón, mint a katonai acél! Nos, ugorj előre, mi megrendeltük!
  -A nagy nindzsa-batyr tudja miről beszél! Lovagolj gyorsabban, ha elsajátítod a jégesőt, jutalmul egy lóiskolát adok neked!
  - kiáltotta az ujjait rázva Guyuk Khan. Burundai nem mert többé ellentmondani - tele van halállal. A mongol szőrös lovasokkal együtt eltűnt a szem elől. Hirtelen egy árnyék költözött be, susogó zaj a fejünk felett, egy sisak repült le a koronakagánról az erős léghullámtól:
  - Harakiri! Itt jön a Pillangó! Most "öntés" lesz az Urus számára.
  Egy gigantikus sárkány lebegett a felszín felett, arany szárnyai elfújták a hóbuckákat, és tüzes nyelvek ömlöttek ki három ragadozó pofájából.
  - Hülye mangúz!
  Guyuknak még arra sem volt ideje, hogy megijedjen:
  - Képes felgyújtani egész Rjazant.
  - Nem az egészet, de felgyújtja a falat. Menj, kis Godzillám!
  Medvegyev csodálatos álma folytatódott. A megbízott elnöknek kolosszális fantáziája volt.
  Egy hatalmas, ötven méteres szárnyfesztávolságú sárkány emelkedett a magasba. A mongolok és az őket kísérő sámánok dühösen üvöltöttek. A Burundai parancsnoksága alatt álló Tumen híresen a jégre repült, több ló megbotlott, őket a lovasokkal együtt egy heves vastömeg nyomban eltiporta. A háromfejű szörny eközben simán lecsapott a falra. Dikoros, mielőtt a többiek rájöttek volna a légitámadás veszélyére. Nos, persze nem akartam idő előtt felfedni az ütőkártyáimat, de ahhoz, hogy megmentsük a várost, addig a napig ismeretlen fegyvert kell bevetnünk. A szárnyas szörnyeteg egy mechanikus szörnyeteggel állt szemben, amely homályosan úgy nézett ki, mint egy pók és egy acél százlábú keveréke. A gőzkazánból már füst szállt fel. Ügyes fiatalok, akik előre szenet dobtak.
  A gőzkatapult a mozdonytechnika, a csörlő, a többkarú balliszták és még... a zenés tubákdoboz mesteri kombinációja. És ez az edzett acélból kovácsolt vadállat szinte egy géppuska sebességével, akár két mérföldes távolságra is el tudott dobni bármilyen feltűnő dolgot. A harcos lányok voltak az elsők a világon, akik arra gondoltak, hogy dugattyús motort alakítanak ki töltetdobáshoz. A vad-gross személyesen elfordította a kart, és a finomra kovácsolt láncszalag elkezdett mozogni, belehelyezve a köveket a gyorsan forgó pengékbe.
  Mivel a tatárok sűrű csokorban rohantak, kihagyás szinte nem volt, éppen ellenkezőleg, egy-egy súlyos macskakő, lepattanva, több lökdösőt ledöntött. Egy dolog rossz, a célzási skála elég gyenge, a mongolokat még eltalálhatod, de próbáld meg eltalálni a repülő sárkányt! A háromfejű szörny elfordította a fejét, és széles, agyaras, rombusz alakú száját nyitotta.
  A kilökődött láng az akna mellett elrepült, és a házakba ütközött. Sikoltozás és sikoltozás hallatszott, több félvak nő futott végig az utcán, a házak természetellenes sebességgel gyulladtak ki. Szerencsére a homok- és nehézvizes hordók, valamint a tűzoltóság készenlétben volt. A kunyhók egy részét, különösen a falhoz közel, tűzálló azbeszt borította. Baráti nyomás hatására a ragadozó vulkán elsápadt, és erejét vesztve sápadt füstfoszlányokká változott.
  De a sárkány nyilvánvalóan nem akarta feladni, a merülésből kilépve egy túlterhelt támadórepülőgép kegyelmével megfordult, és ismét lecsapta a tüzes forgószél folyamait. A tatároknak már sikerült elérniük a falat, így rájuk is lecsapott a dühödt láng. A félelmetes Burundai az áldozatok között volt, fényűző ruhái kigyulladtak, és egy sebesült vadkan üvöltésével rohant vissza. Az orosz katonák is megkapták, és a jég egy része észrevehetően elolvadt, szabaddá téve a talajt és a rönköket. Dikoroson parázslottak a ruhák, de a falon álló Antonov vadászgépnek sikerült ráönteni egy vödör vizet, és a vörösen izzó láncpostából ömlött a gőz.
  - Micsoda ördögi megszállottság, kár, hogy a menő Alyonka nem lát minket!
  A sárkány ismét megfordult, és megpróbált belépni a harmadik körbe. A bűvész Saveliy megütötte az ujjait, sikerült egy kis tűzgolyót elindítania, az ütés a sárkány középső fejére esett. Egy kisebb robbanás nem okozott különösebb veszteségeket a háromfejű szörnyetegben, de kissé kibillentette a pályáról, aminek következtében a sárkány idő előtt kilőtt, tüzes forgószél érte a felhalmozott nukersorokat. És ismét eszeveszett üvöltözés, a tatárok egy része hátradőlt. Dikoros ekkor vett észre egy fiatal, magas lányt, aki híresen két kétélű kardot lengetett. Embertelen gyorsasággal káposztává aprította ellenfeleit, iszonyatos ütéseket mért lábával, könyökével, de még a fejével is, pillangóként csapkodott.
  Csak egy, vagy inkább két ember tud ekkora pusztítást előidézni:
  - Juliana! Vörös angyal, te vagy az?!
  - Szagold meg az orroddal a virágokat! Három méter magasról!
  - válaszolta nevetve Elena. A harcos lány egy őrült gepárd sebességével felrepült a sáncra, alig észrevehető véres lábnyomokat hagyva a falon.
  - Ne beszélj, és így minden világos! El kell oltanunk a szárnyas fáklyát!
  Alenka vadul füttyentett, a sárkány, miután kiegyenlítette a repülést, belépett a negyedik körbe. Egy közelben álló harcos azt mondta neki:
  -Használj katapultot, Alenka, üsd le egy sziklával.
  A harcos lány fenyegetően ugatott.
  -Én jobban tudom mit kell használni!
  Alenka azonnal felkapott három ügyesen kovácsolt láncot. A harcos lányaik ötlete is az volt, hogy összekössenek két-három kis követ, lőjenek két vagy több ballisztáról és kaszáljanak le, megcsonkítsák az egész rangot. A gőzkatapult bevetése után Alenka felugrott a pengére, és a lábával megrúgta a kart. A magasba dobták, már repülés közben a harcos lány hadonászott, kardjait mesterien forgatva, gyors mozgását irányítva sikerült a sárkány tüskékkel tűzdelt hátára landolni. A szörnyeteg megborzongott, megpróbálta ledobni a szemtelen lovaslányt, de ügyesen csavart láncok söpörtek végig a hatalmas szájakon - a félelmetes szörnyeteg teljesen felnyergelt.
  Miért kell három fej? Hiányzik egy? Szivárog, úgyhogy felláncolom őket, nehogy az utolsó agyak kirepüljenek!
  A harcos lány nevetett ügyetlen tréfáján. A sárkány hirtelen emelkedett a magasságba, majd reprodukálta Neszterov hurkát, a bőr alatti izmok remegtek, a szörny kétségbeesett erőfeszítéseket tett, hogy eldobja a hívatlan lovast. Forró légáramlatok csaptak át a gigantikus testen, a sárkány katapultból kiszabadult kőként, vagy nagy valószínűséggel meteorként rohant. A légköri hullám ledöntötte a tatárokat a kerékvágásból.
  Alenka kotyogott:
  - Nem lenyűgöző!
  A megbízott elnök álma még mindig tartott. Medvegyev úr egy kicsit szakított, talán még a gyásztól is.
  Valóban, mit ér egy rángatózó sárkány egy terminátorlány számára, amikor tizenkét változó síkban túlzott terhelésen ment keresztül, százötven földgravitációra gyorsítva, azonnal a súlytalanságba merülve, majd ismét elérte a szubletális terhelési határt. A növény- és állatvilág bármely képviselője féreg a géntechnológia e terméke előtt.
  A szörnyeteg megkísérelte elfordítani a fejét, rettenetesen csapkodva hatalmas állát. A harcos lány teljes erejéből a legendás karddal vágott, a legérzékenyebb helyre - az orrlyukba - célzott. Az első ütés lapos volt, ezüst gyöngyök repültek ki az orrlyukakból, gyöngyszemként csillogtak a napon:
  - Szép takonyod van, ugye, azt mondják, hogy a sárkány is képes aranyat üríteni.
  A kígyó tüzelt. Válaszul a szép és fürge Alenka éles hegyet vágott, az ütés éles és pontos volt, a penge enyhén pirosra vált, és hatalmas orrból cseresznye-rubin harmatcseppek szálltak ki. Közvetlenül menet közben megfagytak, különös díszlé fonódva.
  A lány nevetett.
  -Osztály, gyerünk, ismételd meg a trükköt!
  A szörnyeteg már rángatózott, de tovább emelkedett, a főváros, Rjazan egyre kisebb lett. Itt van kocsikerékben, most csészealjban, itt pedig mákkal, végre a felhők mögé bújva. Az ég feketén villant, fényes csillagokban, felmásztak a sztratoszférába, nehéz lett lélegezni, fújta a vákuum hidegét. Bár a legendás Alenka nem hétköznapi ember, egyáltalán nem nélkülözheti levegőt. De láthatóan a sárkány is viszket, a hüllő görcsöl, fullad, úgyhogy lejjebb kell vinni a magasságot. Ruszlan bravúrját három napon és három éjszakán át megismételni, Csernomorec a szakállát fogja, nyilvánvalóan nem vadászat. Egy gyerekoldal mondata villan át a fején, valamiért nagyon szeretné megismételni.
  És a harcos lány azt mondja:
  Egy vérből valók vagyunk, te és én!
  Úgy tűnt, hogy a sárkány elkapta, megborzongott, és megállította a repülést. Aztán lassan hanyatlásnak indult.
  Egy gyönyörű és izmos harcos megszólalt:
  Jól gondolod, szárnyas bátyám! Lesznek eredményeink veled!
  Lent igazi csata zajlott, a mongolok már visszagurultak a falak közül, a csodálatos Natasa pedig úgy döntött, eljött a legjobb pillanat a sztrájkhoz. Jól van, bátor lány, azonnal látod, hova ment, marad egy véres, vastagon kikövezett ösvény, holttestekkel. Nem csak a lába és a karja, Natasha két hosszúkás kaszája szúr a láncra szőtt edzett acél tőrökkel.
  Alyonka azt mondta magában, és a lábával taposott:
  - Biztosan készítek ilyen személyes holmikat! Most pedig melegítsük fel a muglánokat!
  A bádogtorokból hármas vulkánként csapott fel a vad láng, a tatárok túlságosan szorosan összebújtak, és egyszerűen megsültek százan, pokoltűz öntötte ki a szájukból. A lovak különösen megijedtek, azonban a lovak nagy részét egy hirtelen hátba ütés már visszaverte, csak Guyuk Khan személyi őrsereje maradt a nyereg alatt. A kitörés folytatódott, harcosok százait és százait sodorva tüzes hurrikánba egyetlen szalvóval. A sárga kígyó összeszűkült szemekkel nézte kis sárkánya visszatérését.
  Egy keletről érkezett harcos üvöltött:
  -Áruló! Itt mindannyian a sárkánycsalád képviselői vagytok, mindig áruljátok el és szolgáljátok azt, aki erősebb!
  A nindzsa varázsló feldühödve megpróbálta letenni a dacos lovast, és géppuska sebességgel dobálta a pulzárokat. A fiatal harcos Alena vigyorgott, és hangosan énekelte:
  - Tűzvízzel - dönd fel a poharat! Menő idegen vagy - tüzet köpni!
  Ez egy lány - vidám, humoros. És nem fél a tűz pulzárjaitól.
  Alena könnyedén leütötte őket a legendás fegyverek segítségével, és időről időre az ellenséges egységekre irányította a fenevadat. Ilyen újrahasznosítható lángszóró szárnyakkal, jobb esetben száz lóvontatású mechanikus.
  Talán még ez is menőbb, mint egy támadórepülő, és honnan vesz annyi üzemanyagot, nem jár le a biztosíték? Szükséged lesz arra, hogy szabadidődben tanulmányozd a szörnyet, és készíts egy új, korábban nem látott fegyvert! A nyilak, mint a köles, vastagon, szivárványosan pattannak vissza, a szivárvány minden színében csillognak, páncélozott bőr. Slágerek, csak pillanatnyi színváltozás A rubinvörösből lila lila lesz. A lila zafír éppen ellenkezőleg, skarlát-narancssárga, aranysárga, smaragdzöld színűvé válik. Nagyon szép, kár, hogy egy véres csata hevében nincs idő egy mesés látványban gyönyörködni.
  Az orosz harcosok és a lányok alkotta Fehér Légió katonái időközben már levágták a mongol rati nagy részét. Különösen szörnyűvé vált, amikor a mechanikus lángszórók játékba léptek, egyetlen hadsereg sem tudott ellenállni egy ilyen kettős ütésnek. Még egy perc, és kaotikus repülés kezdődik. A sárga kígyó egy pillanatig habozott.
  Batu parancsa érthető, ölni kell az örökös kagánt, de a fizetés túl alacsony. Nem, később megöli, de egyelőre kivezeti az összetörő orosz kardok alól:
  -Menjünk, kagán, betakarlak!
  Mi a helyzet a háromfejű mangúzzal? Nem hagyom, hogy kínozza a hadseregemet!
  A ninja csettintett az ujjával, szikrák szálltak:
  -El tudok olvasni egy összetett varázslatot, és visszatér a világába, de akkor hét évig nem tudom megidézni! Bár van lehetőség! Hale szintű varázslat!
  - Hogy van ez?
  Guyuk kövér és puffadt arca túlnyúlt az életkoron. Ninja Killer elmagyarázta:
  -Igen! Ha megölöm a fehér mangúzát, akkor az én sárkányom lesz, ha megöl, akkor az övé!
  A japán varázsló hosszú mantrát suttogott, a talizmán fényesebben szikrázott, mint a nap. A kiirtás izgalmától elragadtatva, mezítlábas Alyonka hirtelen úgy érezte, egy erőteljes és már engedelmes szörnyeteg hajlékony csiszolt háta eltűnik alatta. A levegőben volt, és egy kő sebességével repült lefelé. Az esés nem volt kellemes, de nem is végzetes. Egy méteres hóbuckán áttörve egy sebesült vaddisznó dühével a terminátor harcos a mongolokra esett. Az utolsó szervezett ellenállás megbukott, a hatalmas sereg nyomorult maradványai általános menekülésre rohantak.
  A legszebb lányok, a mezítlábú Alenka és Natasa szó szerint versenyeztek az eltévedt nukerek kiirtásában. Guyuk Khan eközben szinte láthatatlanná vált, agár lova a hippodrom összes rekordját megdöntötte, az örökös kagán csak a saját bőrére gondolt.
  Nem, ez nem szamuráj! Szánalmas gyáva. Egy ilyen mikadót tálalj egy baromban!
  A ninja ugatott.
  A sárga kígyó kivett két hatalmas katanát, keresztbe vetette őket, és élesen megrándult, egy csillogó rózsaszín golyó vált el a pengéktől. Egy varázslatos irányzó pulzár gyorsan elindult a gyönyörű, félmeztelen Alenka felé.
  A terminátor harcosnak sikerült észrevennie a mozgást, menet közben levágott egy tüzes vérrögöt, egy kis robbanás, mint a villám, szétszórt egy tucat-két mongolt:
  - Ez az ördög! Az alvilág szamurájai!
  Kiáltotta a Sárga Kígyó. A ninja már készülődött, hogy találkozzon a véres mezítlábas Alyonkával, amikor egy elemi gondolat jutott a fejébe. "Hogy ha nem öli meg azonnal ezt a legerősebb női harcost, akkor csatlakozik hozzá a szőke terminátor Natasha, és akkor a következmények katasztrofálisak lesznek, ráadásul a sárkányt is leigázta, a nagy kígyót pedig csak egy nagyon erős harcos tudja. "
  A ninja károgott:
  - Kipirítom a madarakat! Elmegyek, hogy visszajöjjek!
  A sárga sárkány fehér köpenyét kibontva befurakodott a hóba. Aztán fulladozva mozgásvarázslatot kezdett suttogni.
  A mezítlábú Alenka folytatta dühödt üldözését, a hűvös Natasa nem maradt el. A küzdelem minden hevessége ellenére egy pillanatra sem tévesztették szem elől az örökös kagán királyi sátrát.
  - Elszalad, utolérjük a vezért!
  - javasolta a csupasz lábú Alenka. Natasha mezítláb dobott egy korongot, és lazán válaszolt, és gyors mozdulatokkal folytatta a menekülő mongolok kiegyenlítését.
  -Minek! Extra örömet fogunk szerezni Batygának, és ez túlságosan emberséges. A kard könnyen öl, de a dzsihangír egyszerűen megnyúz.
  Alyonka, miután egy mozdulattal négyet levágott, nevetésben tört ki.
  -Ha ő maga nem töri le Batu szarvát! Elvezetjük őket egészen a táborig, vagy mi?
  Natasha kuncogott, és így szólt:
  -Baty szépen belerakta a nadrágjába, és minél kevesebb mogul éli túl, annál jobb!
  A terminátorlányok felgyorsították a tempójukat, olyan volt, mint egy felzárkózási játék, a nukerek kétségbeesetten ostorozták lovaikat, véresre tépték az oldalukat. Kétségbeesett erőfeszítéssel sikerült kissé elszakadniuk az urui versenyzőktől, de nem lehet megkerülni azoktól, akiket gyorsabban terveztek, mint egy gepárd!
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev felébredve elvégezte a gyakorlatokat, és bekapcsolta a tévét. Zelenszkij győzelme alkalmából országos ünnepségekre és örvendezésre került sor. Az emberek őszintén örültek a változásoknak.
  Mindenki új módon és szabadabban akart élni. Közeledik a beiktatás, és Zelenszkij teljes hatalmat kap. És ez lelkesedést és ihletet is váltott ki. Például minden megváltozik, és jobb lesz, mint tegnap. És a szlávok egységet szereznek, és a hidegháború véget ér. Mint a Putyin-korszak tekintélyelvű rémálma.
  És máris gyönyörű dalokat énekeltek Zelenszkijről... Mindenki valami újat és szépet akart.
  Zelenszkij maga jelentette be, hogy első rendeletével eltörli a parlamenti mentelmi jogot, és egy oligarchával is megtisztítja a tollakat. Zelenszkij azt ígérte, hogy jelentősen megemeli a gazdagok adóját. Például nincs semmi, ami elhízhatna!
  Általánosságban elmondható, hogy sok mindent elterveztek. Beleértve a vasút grandiózus építését: Arhangelszk - Chukotka, majd egy földalatti alagút Alaszka alatt.
  Zelenszkij miért nem cár? A projektjei nagyszerűek. Az USA-ban pedig hamarosan megváltozik a hatalom, és a politikusok újabb generációja lesz. akik szintén változást akarnak.
  És most Zelenszkij ellazul...
  Amíg a számítógépet el nem vették, Medvegyev belépett a játékba ...
  Már a Szovjetunió meghódítása után is meg lehet birkózni az USA-val. De előbb űzzük ki a lézeres rakétavédelmi rendszert, itt vannak ilyen lehetőségei a birodalomnak. Háború az USA ellen - 2008! Az invázió Chukotkától Alaszkáig kezdődik.
  Valóságos harc folyik.
  Harc "Abrams" a "Panther" tank ellen -7. Az új gép nem annyira nehéz, mint inkább tökéletes. És megmutatja abszolút osztályát.
  A jenkik pedig pusztítják magukat... Medvegyev kissé megunta a háborút, és átadta az irányítást a Rokossovsky osztály katonai tanácsadójának. És elkezdte irányítani...
  Például építeni valamit... Új templomok, egyenként hét vallással. Vagy akár új tévétornyok. Igen, piramist építeni menő lenne. Másfél kilométer magasan. Igen, az nagyon jó lenne!
  Medvegyev ugyanakkor emeli a jólét szintjét. Nem csak azért, mert a katonai gyárak bélyegeznek.
  TV-t, hűtőszekrényt, számítógépet, laptopot is gyárthat. És építsd fel a termelést, és pumpáld fel a harci izmokat. De az Egyesült Államok már most is túlerőben van... A birodalom lakossága már több mint két és fél milliárd, és az Egyesült Államok elleni háború eléggé vonz. Medvegyev kihúzza a fogát, és énekel:
  - Minden évszázad igazi hurrikánja vagyok! Olyat, ami sok halált hoz!
  És ismét nyomja Amerikát. Már folyik a nukleáris csapások cseréje. Ez a csata egyre nő.
  . 8. FEJEZET
  Eh, nyomjuk újra az egységeket. És hogyan ütöttünk! Jönnek a gyalogos lányok. Mindenki mezítláb és bikiniben. És hogyan szúrnak a jenkik szuronyokkal, és hogyan dobálnak gránátot mezítláb. Az igazi energia bennük van. És minden úgy csillog, mint a higanygolyók, amelyek lebarnult bőr alatt futnak. A lányok szeretnek ölni - ezek lányok!
  És énekeljék maguknak:
  Komszomol lányokat rohanunk,
  Mi Medvegyev cár vagyunk, egy nagyon bölcs cár...
  És persze zengő hangunk van,
  Bármilyen vita tárgya - hajrá!
  És megint, hogyan dobált gránátokat csupasz lábujjaival. Ezek a lányok szó szerint csodálatosak. A jenkik pedig zúzzák, elfoglalják Alaszkát. És éneklik magukban:
  - A gonosz farkasok falkába verődnek! Csak akkor marad életben a család! A gyengék elpusztulnak, megölik őket - megtisztítják a szent vért!
  A lányok pedig fogukat mutatva rohannak a támadásra. De az amerikaiak ellen ott vannak a "Tigrisek" -7 is, micsoda elképesztő erő. És ne hagyd abba az ilyen szörnyeket!
  A "Tiger"-7 egy speciális nagynyomású fegyver, amelynek kezdeti lövedéksebessége 2500 méter másodpercenként. És mint lupanet, akkor semmi sem fogja megmenteni. És minden irányba futnak "Ambramsa". És lebontják róluk a tornyot.
  A lány pedig letérdelteti a katonákat és megcsókolja mezítlábukat.
  Az amerikaiak ismét megadják magukat. Medvegyev hadseregének csapatai pedig közelednek New York felé. És a város támadás alatt áll. Szertartás nélkül elfogják.
  Medvegyev nagy parancsnoknak tartja magát: végül is elvette New Yorkot.
  És mondhatni ő a legnagyobb a megszállók közül. Aztán Washington.
  És az amerikaiak megadják magukat. Az Egyesült Államok elnöke arcra borult és csókolgatni kezdte a lányok mezítlábát. Először az egyiket, aztán a másodikat.
  Így megcsókolt egy egész zászlóalj mezítlábas lányt. Ez egy nagyszerű csata!
  Medvegyev kuncog... Szóval elfoglalta Amerikát. De Putyin erre képtelen volt!
  Ez tényleg egy csata - szuper! Aztán Mexikóba.
  És megint a markolatok... És a mexikói lányok térdre tették őket, és puszilgatják a csupasz sarkukat. És üvöltenek:
  - Dicsőség szépségek!
  Igen, a számítógép színes nagy képeket tud megjeleníteni csupasz sarkú lányokról, akiket a rabok megcsókolnak. És ez olyan izgalom.
  Itt ismét a foglyokat vezetik - ezúttal feketéket. És megcsókolják a lányok mezítlábát is.
  És a piramis alakú tankok is másznak ...
  A lányok költöznek, és nagyon sokan vannak... Végül is lehet forrásból kicsalni egy fiatalt. És válassza azt, hogy minden egység bikinis lány legyen. És olyan szép.
  Többnyire vörös hajúak és szőkék.
  És átvenni egyik országot a másik után. Olyan menő harcosok. A birodalmak mezítlábuk alá esnek.
  Medvegyev élvezettel játszik... És még fütyül is valamit az orra alatt.
  Hogyan robban fel egy hidrogénbomba? Szörnyű barbárság! És az egész város, mint a nyalott tehénnyelv. És mennyivel több sugárzás. És mezítlábas lányok futnak át a radioaktív poron. És megég a csupasz sarkuk.
  Medvegyev viszont úgy játszik, mintha egy piton elnyelne egy másik területet.
  Itt egy újabb hatalom hódított meg a virtuális világban, és a zászlót ledobják.
  A tankok most újak, aktív páncélzattal és kerámiával. Többrétegű és hatékony.
  A repülőgép-hordozók pedig modernek, ráadásul meglehetősen oda nem illőek. És hogyan kezdik el ütni őket a repülők.
  Medvegyev, amint látjuk, nagyon okos megbízott elnök.
  Tehát most a drónok fejlesztése. És ez klassz. És korong alakú repülőgépek is. Itt már az ufók harcba indulnak. És akkor piramis tartályok.
  Trump amerikai elnök, világos fej, elrendelte, hogy az autót minden szögből sebezhetetlen és áthatolhatatlan legyen. És így a mastodon alacsony piramis formájában jelent meg. És egy ilyen gép kiváló védelmet mutatott. Főleg kinetikus lövedékek ellen.
  És most ez a tank olyan sikeresnek bizonyult, hogy nem lehet behatolni, és még mindig az Egyesült Államokban áll. Még így is hívták: Trump tankja.
  És az őrület néha elfogja az embereket, amikor látják, hogy az autó áthatolhatatlan.
  Medvegyev egyenlőtlen csatát vív, és gépei máris újabb virtuális tőkét vettek el, romhalmazzá és forrongó tölcsérré változtatva.
  De ez a lány-robot nem elég. Elkezdi kifejleszteni a fegyverek új generációját: a megsemmisítő bombát. És ez a bomba négyszázszor erősebb, mint egy hidrogénbomba. Tehát, ha eltalál, akkor nem gyűjtöd a hamvakat!
  A háború pedig már az űrbe költözik.
  Medvegyev új, a titánnál erősebb és könnyebb ötvözetből készült hajókat használ. És űrhajók repülnek az űrbe, és harci robotok harcolnak. Már sokféle modell létezik a földalatti gyárakban.
  És így összeomlik a bolygó utolsó birodalma. És akkor? Most a világűrbe!
  Kezdődik a Star Wars korszaka.
  Medvegyev ezzel foglalkozik, és erőteljesen nyomja a billentyűzetet. És vezethet az ujjaival, vagy irányíthatja a gondolatait.
  A megbízott elnök ésszerűen cselekszik, és űrflottát épít magának. És a harc folytatódik.
  Egy még erősebb megsemmisítő termokvark bombát fejlesztenek ki. És százezerszer erősebb, mint a megsemmisülés.
  És akkor a hajók felszállnak az egekbe. És rögzítse a bolygó műholdait. És akkor a szomszédos rendszerek. Nagyon gyorsan csinálják.
  A megbízott elnök pedig előállítja a terminátorokat a játékban. Íme a terminátor hős. Itt van időutazás, még ha korlátozott is.
  Medvegyev felsikkantott:
  - Az emberek a földön tapossák a lábukat, mi a csizmával! Mi a hülye és rettenetesen csúnya!
  Medvegyev pedig sokkal szórakoztatóbb lett. Hé gyerekek, nagyon jók vagytok. Főleg, ha űrharcosok lettek.
  Itt bontakozik ki a csillagcsata. És komoly ütésváltások, amikor triviálisan hasba találnak. Pontosabban a figuratív gondolkodás.
  Medvegyev továbbra is támad:
  - A csillaghajóim halálosak!
  És új űrparancsnokokat nevez ki maga helyett. És micsoda harc, harc van.
  Itt Medvegyev parancsol a parancsnokaival. Itt az ellenséges koalíció felemelkedik hozzá. Amikor egy ilyen számtalan armada közeledik, szörnyű, messziről úgy tűnt, hogy egy sokszínű, szikrázó köd kúszik. Sőt, minden szikra egy démon, akit egy nekromanta varázsló mágiája idéz meg. A főbb osztályok több mint tizenkét és fél milliós katonai űrhajója, és egy végtelen kis "szúnyoggödör", az időnként érkező erősítést figyelembe véve ennek száma megközelítette a kétszázmilliót. Az eleje pár parszekre nyúlt, ilyen léptékben még a zászlóshajó ultracsatahajók is homokszemeknek tűnnek a Szaharában.
  Közeledik egy általános csata: Medvegyev űrbirodalma hadserege a sokoldalú "Totális Üdvösség Koalíciója" ellen, amely az örökké késleltetett védekezés állandó taktikája helyett úgy döntött, hogy egy kegyetlen agresszor flottáját támadja meg.
  Annyi hajó van itt, elképesztő, bár a legtöbb esetben csak hátráltatja a hatékony harcot, változatossággal. Hát például egy csembaló formájú csillaghajó, vagy húrok helyett hosszú szájkosárral, hárfa, vagy akár egy második világháborús tanktoronyos nagybőgő. Ez lenyűgözheti és le is nyűgözi a gyenge szívűeket, de nagyobb valószínűséggel vált ki nevetést, mint félelmet.
  Ellenfelük egy olyan birodalom, amely egyetemes hatalomnak vallja magát. Medvegyev nagyszerű űremírsége, ahol mindent a háború szolgálatába állítanak, a fő szlogen a hatékonyság és a célszerűség.
  A koalícióval ellentétben a megbízott elnök csillaghajói csak méretben különböznek egymástól. A forma pedig majdnem ugyanaz, nagyon ragadozónak tűnő mélytengeri hal. Talán egy kivétellel úgy néznek ki, mint egy vastag, acélöntvény tőr - markoló.
  A csillagok a kozmosz ezen részén nincsenek túl sűrűn szétszórva az égen, de színesek, sajátos fénytartományukban.
  Valamiért ezeket a világítótesteket nézve szomorú érzés támad, mintha angyalok szemébe néznénk, hogy elítélik a világegyetem élőlényeit aljas, valóban vad viselkedésük miatt.
  A megbízott elnök serege nem sietett találkozni, csak külön mozgó különítmények, gyorsan, kihasználva nagy sebességüket, megtámadták az ellenséget, sebzést okoztak és visszavonultak. Válaszul zátonytűzzel próbáltak szembeszállni velük, de fürgébben és tökéletes védekezéssel sokkal hatékonyabban léptek fel.
  Felrobbant, mint a kozmikus léptékben kicsinek tűnő aknák, cirkálók és rombolók felrobbantásakor. De itt lehetett dömping és nagyvad. A koalíció egyik hatalmas csatahajóját eltalálták, sűrűn füstölt, elvetemült, a gigantikus csillaghajó fedélzetén pánik tört ki, akár tűz a száraz erdőben.
  Az idegenek, a jerboákhoz hasonlóan csak karmokkal a farok helyett, félelmükben szétszóródnak, miközben rikoltoznak és szívet tépően ugrálnak. Közöttük kisebb típusokkal találkozhatunk, amelyek medvék és kacsák hibridjeihez hasonlítanak. A vad iszonyattól csőrök görbültek, reccsenések hallatszanak, szétrepülnek, itt tollak világítanak. Itt van az egyik medvekacsa fejjel lefelé fordítva, fejét tűzcsőbe csavarva. Ott a hab a torkába verődött, a gyomra azonnal kidülledt, és a madár teteme felrobbant, vért fröcskölve a gyermekből kiáramló húsmaradványokkal.
  A jerbók égnek, rohannak a mentőmodulok felé, de úgy tűnik, reménytelenül megsérült a kísérteties túlélési reményt adó rendszer. A tábornok, Cockroach Tail hisztérikus nyikorgást hallat:
  - Ó, az egyetemes kör négyzetének istenei, a ...
  Nem lehetett befejezni, a láng lepte el szerencsétlen excellenciáját. Egy intelligens rágcsáló húsa elemi részecskékké omlott.
  A csatahajó leégett, légbuborékokat lövellve a vákuumba, majd felrobbant, sok darabra törve.
  Medvegyev, miután eleget játszott, még néhány parancsot adott. Novodvorszkáját posztumusz az Oroszország hőse csillagával is kitüntette. Elrendelte, hogy jutalmazzák Oleg Rybachenko-t az összes oroszországi kitüntetéssel és kitüntetéssel. És átadta az Elsőhívott Szent András rendet és Donald Trumpot. Utána Medvegyev újra elaludt... Még senki sem zavarta.
  Egy ilyen bravúr után Alenka érezhetően felvidult. Ahogy a csapata is.
  Margarita szólalt meg elsőként:
  - Végezzünk Japánnal a tengeren, végezzünk velük a szárazföldön!
  Alenka melegen támogatta ezt az ötletet:
  - Természetesen! Miért engedjük meg új orosz katonák halálát!
  Natasha azt is mondta:
  - Kuropatkin túl határozatlan parancsnok. Tehát nem tény, hogy képes lesz nyerni, még ha figyelembe vesszük a japánok meggyengülését is a Port Arthur elleni támadás során!
  Medvegyev határozottan összegezte:
  - Jött! Ez a mi esélyünk, és Oroszország esélye!
  Ezt követően egy erős és ultramodern tank indult útnak. Igen, Japánnak rossz napja van. És gyakran átkozzák azt a pillanatot, amikor eszükbe jutott, hogy Oroszországgal harcoljanak.
  A tank a japán csapatok felé haladt. Alenka örömmel mondta:
  - És olyan csodálatos álmom volt. Mintha Natasával megvédenénk Rjazant Batu kán hordáitól.
  Margarita felébredt:
  - Álmomban voltam?
  Elena negatívan megrázta a fejét.
  - Nem! Egyszerűen nem léteztél!
  A lány bosszúsan felnyögött:
  - De kár!
  A mezítlábú Alenka nevetett és megjegyezte:
  - Csak közbeavatkozhatsz velünk! De Natasha és én olyan menők voltunk!
  A szőke lány meglepetten kérdezte:
  - Menők voltak?
  Mezítlábas Alenka készségesen megerősítette:
  - Igen, nagyon klassz! És még sárkányt is nyergeltem!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - A sárkányon nagyon szép voltál!
  Alenka készséggel megerősítette:
  - Ez olyan, mint egy mese! Ahol vannak sárkányok, elfek, meg minden ilyen elbűvölő dolog!
  Margarita őszinte érzéssel válaszolt:
  - Nagyon szép vagy a sárkány nélkül is! Csak egy tündér, és a csodák csodája!
  Alenka magabiztosan kijelentette:
  - Mindenkit megnyerek! Sárkányokkal és sárkányok nélkül is!
  És a harcos felmutatta az öklét.
  Az első orosz tank megtámadta a japánokat, akik Port Arthur falainál álltak. Még mindig rengeteg volt belőlük. Tüzérség lőtt. Válaszul egy ágyú lőtt egy 152 milliméteres, félelmetes harckocsit, valamint nyolc halálos géppuskát. És ismét szamurájok százai kezdtek kaszálni.
  Géppuskák - "Sárkányok", nagyon halálos dolog. Ötezer golyó percenként - csak valami állat.
  A japánok áttörve, darabokra tépve, összezúzott koponyákkal estek el. A hasuk szétrepedt, testük felpattant, zúzós tűzcsapásoktól feldobva.
  A halmozott töltetű töredezett héjak is szétrepednek. Kiválóak voltak gyalogsági lövöldözésre és hajók fenekének áttörésére is.
  Ezek terminátorlányok, a professzor pedig egy igazi zseni. Így hát elkezdték csépelni a szamurájokat.
  A mezítlábú Alyonka felkiáltott:
  - Igen, az orosz szellem híres!
  Natasha csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és golyózáport küldött, folytatta:
  - És a cárunk, II. Miklós!
  A csupasz lábú Alenka tovább küldözgette a kagylót a másik után. Három másodpercenként kirepült egy halálos ember. És a japán akkumulátorok elhallgattak. Sárgabőrű katonák pedig nagy számban haltak meg.
  Natasha, miután számos szamuráj rangot lekaszált, támogatta:
  - Szívünkben éneklik a Himnuszt.
  A csupasz lábú Alenka, aki továbbra is halálos töltelékű kagylókat köp, és sokkal erősebbek, mint a plasztid, folytatta:
  - Az egész univerzumban nincs nála szebb.
  Natasha, csupasz lábujjai segítségével kíméletlenül lőtt a japánokra, hozzátette:
  - Szoríts erősebb lovagi géppuskát.
  Mezítlábas Alenka, a szamurájokat szétzúzva, befejezte:
  - Halj meg az Isten adta Oroszországért!
  A lányok nagyon-nagyon szuperek! Csodálatos szépségek. Nézz rájuk és csodáld meg őket. De a japánok számára ez tiszta halál. A tank átsétált az akkumulátorokon. Kiütötték a fegyvereseket. Nagyon-nagyon gyorsan megcsinálta. Aztán átsétált a lövészárkokon. Szintén sokat kaszáltak. Pontosabban nem sok, de majdnem minden. A kiirtás teljes volt. Itt persze minden automatikusan kiderült. Így pusztultak el a japánok.
  Alenka nevetve vette észre, csupasz, cserzett lábujjait megnyomva a joystick gombjain:
  Inkább hóhérok vagyunk, mint harcosok!
  Natasha kuncogott, és beleegyezett:
  - Szabadság, zseni és dicsőség hóhérok!
  És újra lő. És vad erővel kiüti a szamurájokat.
  Margarita, aki mezítláb is pontosan lőtt, racionálisan megjegyezte:
  - Kevesebb lesz a kék, Japánban férfihiány lesz!
  A mezítlábú Alyonka nevetésben tört ki, és ismét megütött egy kagylót:
  - Óvakodj a nőktől! Nők, vigyázzatok!
  Ez valóban egy olyan lány, aki lövedékeket, szilánkokat és minden golyót visszapattan róla. Amúgy a lány igazi terminátor.
  Natasha fogta és énekelte:
  Légiók menetelnek
  A szuronyuk ragyog.
  Milliók állnak mögöttünk
  Ó orosz ezredek!
  Senki nem fog megállni
  Senki nem fogja megverni...
  A lépés egy újjal kezdődik,
  Repüljünk gyorsabban!
  És ismét, mint az ellenség zápora. És nem ad nekik egy századamperrel ereszkedni.
  Csupaszlábú Alenka, kagylókat dobáló fakopáncs egyhangúságával, sziszegett, csak gúnyosan énekel:
  - Egy, csatár, két csatár, tántorog.
  Natasha tüzelt, megerősítette a dalt:
  - Egy ütő, két ütő, hever!
  Cool Alenka energikusan támogatott:
  - Egyszer egy deszka, két deszka - épül a koporsó.
  A mezítlábú Natasa, aki folytatta a tüzet, és géppuskarobbanásokkal kiütötte az ellenséget, felszisszent:
  - Egy lapocka, két lapocka - ás a lyuk!
  És a harcos lány kacsintott zafírszemére. Tényleg olyan szépség.
  A mezítlábú Alyonka nézegette a pozíciókat. A harckocsi gyorsan működött, Nogi tábornok seregéből gyakorlatilag nem maradt semmi. Úgy tűnik, magát a parancsnokot ölték meg. Végezzük az utolsó japánokat az ostromseregből.
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Erre jött a technológia! Négy ember néhány óra alatt több mint nyolcvanötezer japánt semmisített meg.
  Félmeztelen Alenka dühösen vigyorogva megjegyezte:
  - A többit el kell pusztítanunk! Ne hagyj el senkit!
  Natasha énekelte, miközben az utolsó ezer szamurájra lőtt:
  - Nem, nem lesznek aranyhegyek, hamarosan megöljük Rusz összes ellenségét!
  Cool Margarita hozzátette:
  - Nem, nem aranyér, te egy ellenfél inkább hurrá!
  Miután Noga tábornok teljes seregét lekaszálták, a terminátorlányok ideiglenesen kiszálltak a tankból, és mezítláb rohantak a havon. Nos, már tél van.
  Már egy gyalogságot is több mint százötvenezret irtottak ki. És plusz a japán flotta. Ennek ellenére több mint kétszázötvenezer japán áll szemben Kuropatkin tábornok hadseregével.
  Medvegyev tölgy fejjel jött ki alvás után. Kicsit úgy nézett ki. Aztán megint a számítógépen játszottam... A Star Wars remek... De valami nem jött össze...
  Medvegyev elkezdte újrajátszani az új stratégiát. Bekapcsoltam a történelmi játékot: Oroszország II. Miklós idejében. És a háború Japánnal. Ez egy olyan brutális háború. Stratégiát telepíthet és erőket bélyegezhet a számítógépen.
  Medvegyev könnyű szinten játszott, de kihagyott egy injekciót a japánoktól, és súlyos veszteségeket szenvedett. Igen, nem szükséges túl aktívan építkezni. Indítsuk újra.
  És megint magadnak játszol... Mint Kuropatkin helyén kiderült, a megbízott elnök nem tündököl túlságosan... Mindig vannak kudarcok, hibák.
  Medvegyev ekkor egy katonai tanácsadóhoz fordult, és a dolgok simán mentek... Ő maga pedig fogta, és elszunnyadt egy karosszékben.
  A gyönyörű Alenka , mezítláb verve, megkérdezte Natasától:
  - És mit érzel, amikor ennyi embert megölsz?
  A szőke lány őszintén válaszolt:
  - Nem tudom! Olyan, mintha egy számítógépes játék lenne! Nem érzel dühöt, haragot vagy különleges örömet!
  A mezítlábú Alenka bosszúsan felkacagott:
  - Ez a háború!
  Nat asha bukfencbe fordult. Vörös, kerek sarka megvillant. Általánosságban elmondható, hogy egy csodálatos lány, aki nagyon sok erőfeszítést tud elérni. És nem mosással, hanem korcsolyázással.
  A lányok futottak a hóban. A testük nagyon kifejező. A mellkas nagy, a csípő fényűző, mint a lovak gabona, az izmok domborúak. Ilyenek a szépségek-hősök. Nekik van a legvalódibb női erő. Ennyi kegyelem. És a lábak - izomgolyók gördülnek a cserzett bőr alatt.
  Itt találkoztak három japán cserkészsel.
  A lányok bukfencekbe csavarodtak. És a csupasz sarkú hogyan fogja a szamuráj állát. És tényleg eltörték az állukat. És kiütötte az összes fogát. Aztán a lányok ezt énekelték:
  - Az oroszok nagysága felismerte a bolygót,
  Bizalommal haladunk előre.
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Az egész ország népe a kommunizmus felé menetel!
  És ismét a szépségek kacsintottak smaragdszemükkel. Olyan harciasan néznek ki. A harcosok aktívak. És még egy futás.
  A csupasz lábú Alyonka felugrott. Felfordította a lemezjátszót a levegőben, és észrevette:
  - Olyan menők vagyunk. Meghódíthatjuk az egész világot!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - A Föld bolygó császárnője
  Ez nagyon jó!
  Mindkét lány egymásra kacsintott. Aztán rohantak vissza. Valójában a háború minden napja túl drága a cári Oroszország kincstárának. És itt az ideje befejezni a japánokkal.
  Medvegyev sugárzó mosollyal találkozott a lányokkal:
  - Nos, hogy futottál?
  A mezítlábú Alenka vigyorogva mondta:
  - Fuss és készen áll a csatára!
  Natasha agresszíven megjegyezte:
  - Mindet legyőzzük!
  Medvegyev intett a kezével, és ráparancsolt:
  - Akkor menjünk!
  A mezítlábú Alenka nevetett, és így válaszolt:
  - A mi négyünk a leghalálosabb a világon!
  Natasha tiltakozott ez ellen, és mezítláb taposott:
  - Nem a világon, hanem az univerzumban!
  És egy erős, agresszív és halálos tank minden sebességgel hajtott. Több mint kétszázötvenezer japán előtt. De lesz elég lövedék egymilliárd katonának!
  Lányok, professzor és diák - ez az a csapat, amely mindenkit összetör és kosszarvba csavar. A tank pedig a japán csapatokhoz repül. Fenyegetően megrohanja magát. Mindenkit el akar pusztítani.
  A mezítlábú Alenka örömmel énekelte:
  Oroszország kiterjedése - gyönyörű, kedves,
  Hol vannak a hó gyöngyei, a határtalan kristály folyók,
  És az orosz katona és a tábornok egy.
  A Szent a hatalom szimbóluma - az ortodox sas, a mi királyunk!
  És akkor a gyors tank valóban felszállt. Úgy futott, mint egy vadászgép. És a japánok előtt kötött ki. Újra működni kezdtek az univerzális ágyú és sárkány géppuskák. A lányok nagyon buzgón hozzáláttak az üzlethez. Nincs extra ceremónia.
  Alenka puszta lábujjakkal lőtt fegyverből, kiütötte a japánt és énekelte:
  - Legyen híres az én Ruszomról, Sztálinról és Leninről, egy család!
  A vörös hajú ördög pedig smaragdszemekkel csillog. És hogyan a szamuráj vájt. Szerelmes leszel.
  És Natasha sem alacsonyabb rendű. A japán cséplés.
  És énekli:
  - Ne lassítson kanyarodáskor. A mi sorsunk, lányok nyerni!
  A harcos teljesen áttört volt. És olyan gyors, hogy tüzet önt az ellenségre.
  És csupasz lábujjak nyomják meg a joystick gombját.
  Félmeztelen Alenka tüzel, észrevette:
  - Oroszországban két baj van...
  Margaret itt szakította félbe:
  - Ha csak kettőt!
  Mezítlábú Alenka, tüzelve, örömmel egyetértett:
  - Igen, ha csak kettőt!
  Natasha lövöldözve, százával letette a japánokat, fogta és énekelte:
  - Két, két tél alatt. Kettőben, két tavasszal!
  Mezítlábú Alenka, tüzel, hozzátette:
  - Öld meg a japánokat és gyere vissza!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - Port Arthur a miénk! És nem engedjük, hogy bárki elvegye Mandzsúriánkat!
  És a harcos ismét csépelte a szamurájokat. Az oroszok nem veszítenek a japánokkal szemben. Ez ismét bizonyítja, mennyire legyőzhetetlen Oroszország!
  A mezítláb Alyonka összetörte az akkumulátort, és búgta:
  - Legyen híres Rusról a legtávolabbi országokban és évszázadokban!
  Natasha is rikácsolt:
  - És semmi sem állíthat meg minket!
  És elpusztított még pár ezer szamurájt. Aztán a tank előremozdult, és folytatódott a betakarítás.
  Margarita erre nézve kifejtette véleményét:
  - Ha a háborút ilyen zseniálisan megnyerik, mit tesz ezután Oroszország?
  Medvegyev megnézte, hogyan kaszálták le a lányok a japánokat, és azt javasolta:
  - Háború lesz, vagy a németekkel, vagy a britekkel! De mindenesetre a Felkelő Nap Országával vívott csata nem az utolsó!
  Alena összetörve egy másik akkumulátort, így szólt:
  - Itt annyit adunk a németeknek, hát adunk nekik annyit, hogy úgy tűnik, nem lesz elég!
  Natasha, összezúzva a szamurájokat, hozzátette:
  - És nem lesz, aki beszervezze Hitlert a Wehrmachtba!
  Alyonka csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, és agresszíven kijelentette:
  - De kár az árjákért. Annyi gyönyörű fehér srác halt meg!
  Natasha egyetértett ezzel, és szomorúan bólintott:
  Igen, sok jó ember meghalt! És miért!
  A lány megütötte a japánt, és észrevette.
  - A japánok pedig jó nemzet, és kénytelenek vagyunk harcolni velük! Bár ez sem túl jó!
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - És az állatok? Nem ölik meg egymást? Az ember csak a legmagasabb rendű állat!
  Medvegyev kuncogott és ellenkezett:
  - Az embernek, az állattal ellentétben, lelke van! A lelke pedig valóban egyedi és halhatatlan! Szóval, mi és állatok, egy teljes szakadék!
  Margaret erre így válaszolt:
  - És a majmok? Magas szintű intelligenciával is rendelkeznek. Íme, az egyikük három és fél ezer szót tud!
  A megbízott elnök így válaszolt:
  De ők a rokonaink!
  A mezítlábú Alyonka rálőtt a japánokra, és ezt énekelte:
  - Én majom vagyok! Ember is!
  Natasha, aki lekaszálta a szamurájokat, kotyogott:
  - Ne sétálj majmokban egy évszázadig!
  A szupertank folytatta a japánok kaszálását. Miért ne? Tényleg egy őrült állat
  amely percenként negyvenezer golyót dob ki. A páncélja pedig áthatolhatatlan, szinte minden lövedékhez. És nem csak a huszadik század eleje.
  Mezítláb Alenka lövöldözve agresszíven kijelentette:
  - Oroszországért Miklós cár sokat tett, de megbecsületlen és alábecsült maradt!
  Natasha, tüzet öntve a japánokra, egyetértett:
  - Ez igaz! A királyt megölték. Kényszerítették az apát, hogy lépjen le a trónról! Mi lett jobb?
  A csupasz lábú Alyonka ágyút sütött, és hozzátette:
  - Még rosszabb lett! És hatalomra került, még aljasabb emberek!
  Natasha kuncogott, megütötte a japánt, és azt mondta:
  Harcoljunk egy szebb jövőért! És Oroszország szabadságáért!
  Félmeztelen Alenka tüzelve azt mondta:
  - Változásért és győzelemért!
  Aztán felmutatta az öklét. Ő egy lány, aki képes erre. Hogy akkor a szamuráj nem oldódik ki. És a fegyverek működnek. Mindenki kaszál és kaszál.
  Valójában egész holttestsorokat szántanak. És gyilkos ürítse ki a teret.
  Kuropatkin tábornok értesült arról, hogy valami furcsa dolog történik a japánok között. Lövöldözés, robbanások, valaki megtámadta őket.
  . 9. FEJEZET
  Medvegyev, miután aludt egy kicsit, újra kezébe vette a számítógépet. Még csak nem is borotválkozott. És újra játszani kezdett.
  Támadás Japán ellen a szélhámos kód után tankokkal és repülőgépekkel. Beleértve az első világháború legjobb bombázóját "Ilya Muromets". Ami nagyon hangosan kijelenti magát. És úgy ütötte a japánokat, mint gumilapát a legyekre.
  Tovább Tokióba...
  Dmitrij Medvegyev, miután meghódította Japánt, a Mikado császárának nevezte magát.
  Aztán új háborúk...
  Itt például egy alternatív történelemben játszhatsz. II. Sándor 1875-ben azt mondta Bismarcknak, hogy Franciaországgal való nézeteltérései Németország és a franciák belügyei. Bismarck 1876-ban átvette és megtámadta Franciaországot. Eleinte a poroszoknak szerencséjük volt, és elérték Párizst. De aztán lelassítottak. És Nagy-Britannia belépett a háborúba... Minden rendben lenne, de a britek csatát adtak Németországnak, és legyőzték. Aztán a poroszok megvonták erőiket.
  A nyugati háború elhúzódott. A franciák kétségbeesetten védekeztek. Anglia egyre több új erőt adott át...
  Eközben Oroszország meghódította Törökországot és Isztambult. Nagy-Britannia, Franciaország és Németország elhúzódott a háborúban. Sándor cár birodalma pedig sok országot annektált, köztük Irakot is, amelyek az Indiai-óceánig jutottak. És Palesztina, és a föld egészen Egyiptomig. Így az orosz csapatok Szkobelev vezetésével meghódították Mekkát, Medinát és Szaúd-Arábia más városait .
  És kialakult az Orosz Birodalom déli része. És II. Sándor nagy király lett. És a háború Németország között Franciaország és Nagy-Britannia ellen tíz évig tartott.
  És döntetlenre végződött.
  II. Sándor 1887-ig uralkodott, és Alekszandr Uljanov, Lenin testvére által vezetett merénylet áldozata lett. Dicső királysága, amely alatt Oroszország sok utat épített, sok földet hódított meg és felszabadította a parasztokat, véget ért.
  Ennek az alternatívának megfelelően a játékot lejátszották. Harmadik Sándor Szkobelev parancsnokkal együtt meghódította Iránt és Pakisztánt. De ő is meghalt - fényes kis fej. II. Miklós alatt Oroszország háborút vívott Japánnal, amelynek már flottája volt az Indiai-óceánon, amely elég gyorsan a Csendes-óceán segítségére volt. Az oroszok viszonylag gyorsan legyőzték a szamurájokat, szárazföldön és vízen is jóval több erővel rendelkeztek.
  Ezenkívül a zseniális Szkobelev védelmi miniszter vezényelte az orosz hadsereget. És Oroszország nemcsak győzött, hanem sikerült meghódítania Japánt is. Ráadásul az Egyesült Államok még nem mászott túl a nyugati féltekén, és Nagy-Britannia sem volt olyan erős. Ráadásul Oroszország szövetséget kötött Németországgal. Utóbbi az Afrikáért vívott harcban lemaradt Nagy-Britannia és Franciaország mögött. A cári Oroszország Japán és Kína egyes részei annektálása után még megerősödött. A Delhi-Moszkva út építés alatt állt.
  Ebből látható, hogy a cári Oroszország indiai és kínai terjeszkedési tervei sikeresen megvalósultak. Miklós cár az első világháború idején Németország oldalát választotta. A németek legyőzték Franciaországot, elfoglalták Belgiumot, Hollandiát, Dániát és Norvégiát. Oroszország elfoglalta Egyiptomot, Afrika nagy részét és Indokínát. És Nagy-Britannia csendes-óceáni birtokai is. És még Ausztráliában is leszállt. Ausztráliát pedig átvették.
  Ezt követően a háború Nagy-Britannia partraszállásával és megszállásával ért véget. Az első világháború véget ért. Wilhelm császárnak azonban úgy tűnt, hogy Oroszország már túl sok földet hódított meg, méghozzá különösebb megerőltetés nélkül. És a visszavágóról álmodott. Oroszország valóban hatalmas területeket hódított meg - Ausztráliát, egész Ázsiát, Afrika nagy részét, a németek nem haraptak el annyira, és még többet az általuk megszállt Portugáliától és Spanyolországtól. Ausztria-Magyarország, Olaszország ellenőrzése alá vont és Líbia. Oroszország körülbelül háromnegyede Afrikának, majd egy kicsit később Etiópiát is elfoglalta. Marokkónak sikerült levágnia a németeket.
  Németországnak ez természetesen nem tűnt elegendőnek. Bár elfoglalta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Norvégiát, Oroszország pedig leigázta Svédországot.
  Wilhelm elkezdett készülni egy új háborúra Oroszországgal. Az 1929-es válság súlyosbította a helyzetet. Ausztria-Magyarország és Németország szinte egész Európát ellenőrizte. És Afrika egy része... És Nagy-Britannia. De ott volt még az Egyesült Államok és Kanada. Wilhelm és II. Miklós még nem mertek háborúzni egymással. Ráadásul Oroszország a legkevésbé akart harcolni, hatalmas területeket emészt fel. Az asszimiláció felgyorsítása érdekében II. Miklós cár még négy feleséget is megengedett az oroszoknak. Amit a nyolcadik ökumenikus zsinaton rögzítettek.
  Hasonló döntés született 1925-ben. 1926-ban pedig II. Miklós vett egy másik feleséget. Mint kiderült, ostoba döntés volt. 1929-ben egy másik lánya is született a császárnak. 1932. november 25-én pedig végre egészséges fia született. Második Miklósát Péternek hívták. Nagy Péter tiszteletére.
  És 1933-ban, május 15-én új háború kezdődött. Németország hadat üzent Kanadának. mint Nagy-Britannia uralma. Két hónappal később az Egyesült Államok Roosevelt vezetésével a gazdasági válság ellenére belépett a háborúba Németországgal. Nem akarták feladni Kanadát.
  A már középkorú, de agresszív Wilhelm eleinte egyedül próbált harcolni, anélkül, hogy Oroszország segítségét kérte volna. Arra számított, hogy mindent maga csinál. De nem olyan egyszerű meghódítani az óceán által elválasztott területet. Ráadásul az Egyesült Államok gyorsan tankokat és hadsereget épített. És ezredeket alakítottak... A háború egy egész évig tartott, a németek sikere nélkül. Aminek csak Izlandot és Grönlandot sikerült elfoglalnia. Kanadában pedig nem tudták felfogni.
  Wilhelm II. Miklós cárhoz fordult: segítsen egy kollégán. Te vagy az unokatestvérem és a testvérem. Maga II. Miklósnak volt kilátása Alaszkára és Kanadára. Nos, úgy döntöttem - nem az istenek formálják az edényeket. És elvette, és 1934. június 25-én hadat üzent az Egyesült Államoknak és Kanadának. Csapatai Alaszkán, az Egyesült Államokon át vonultak át.
  Ekkorra már megépült a Chukotka felé vezető vasútvonal, és az orosz csapatok sikeresen nyomultak előre. Az ő oldalukon volt a számbeli fölény és a világ legjobb tankjai, mind könnyűek, mind nehézek és közepesek.
  Amerikának tehát egyenlőtlen erőkkel kellett megküzdenie.
  És II. Miklós, mint látjuk, valóban fehér lovon ül. És egyik győzelem a másik után. Az orosz csapatok átvonulnak Alaszkán. És várost városra, falut falura veszik.
  A németek Kubában próbálnak partra szállni. A háború növekszik. Vilmos császár ezt írja II. Miklósnak:
  - Az oroszokkal egységesek voltunk és leszünk mindig. És soha nem veszekedünk. Legyen tehát vége Amerikának.
  A kommunikáció elhúzódása miatt a promóció kissé lassabb volt a tervezettnél. De az orosz, cári csapatok ennek ellenére öt hónapos harcok alatt elfoglalták egész Alaszkát, és behatoltak Kanadába.
  Roosevelt még békét is ajánlott Oroszországnak, megígérte, hogy feladja Alaszkát, de már késő volt. A háború dühös iramban folytatódott.
  1935 telén a nehéz időjárási körülmények ellenére az orosz csapatok elérték az Egyesült Államok északi határait. A harcok tavasszal is folytatódtak... Az orosz csapatok egyik hadműveletet a másik után hajtották végre, és július végére szinte Kanada egészét elfoglalták. Augusztusban pedig körülvették Philadelphiát.
  Az USA nagyon nehéz helyzetbe került. De kétségbeesetten visszavágtak... 1935 végére azonban az Egyesült Államok területének több mint egyharmadát már elfoglalták. A télen pedig még nagyobb volt a cár sikere... 1936. március elejére megközelítették Washingtont és New Yorkot.
  Áprilisban pedig mindkét várost elfoglalták... A háború még augusztusig tartott, amíg az Egyesült Államok teljes területét el nem foglalták.
  Ezután egy mexikói offenzíva következett, és így tovább, a területen keresztül.
  Wilhelm felajánlotta II. Miklósnak, hogy teljessé tegye az egész világot. II. Miklós egyetértett.
  1937 folyamán egész Latin-Amerika elfoglalta az orosz csapatokat. Így II. Miklós befejezte a világ németekkel való felosztását. És csak három birodalom maradt: a legnagyobb: az orosz, majd a német, és még tovább Ausztria-Magyarország.
  Oroszország így lett a világ hegemónja, de... II. Miklós még mindig nagy cár, de halandó. 1939 augusztusában halt meg. Az idős Wilhelm pedig 1939. szeptember 1-jén támadta meg Oroszországot. Úgy döntött, kihasználja, hogy a negyedik Péter még mindig egy hét éves fiú. És úgy döntött, hogy míg a régensek uralják Oroszországot, a legjobb a sztrájk. Két nappal később Ausztria-Magyarország is belépett a háborúba. A világ összes országát bevonták a konfrontációba. Megkezdődött a Föld történetének utolsó háborúja.
  A cári hadseregnek nem volt párja a fegyverek számát és minőségét tekintve. Az orosz tankok és repülőgépek még mindig a legjobbak a világon.
  És a harcok ezt mutatták. Ilyenek az új tehetséges parancsnokok is.
  De Ausztria-Magyarország a kezdetektől fogva gyenge láncszemnek bizonyult. És szinte az első naptól elveszett. A cári hadsereg legyőzte az osztrákokat, bevette Lvovot, majd Peremilt. A németek csak azzal mentették meg az osztrákokat a teljes vereségtől, hogy haderejük egy részét eltávolították Lengyelországból. De még ennek sem volt haszna. A császár hadseregének kísérlete Varsó elfoglalására szégyenteljes kudarcot vallott. Az orosz csapatok pedig több mint kétszáz kilométeren keresztül erőszakkal visszaszorították őket.
  A németek nagy nehezen megállították az orosz csapatokat. Az egész tél csatákban telt. Tavasszal is javában folytak a csaták. Az orosz csapatok fokozatosan magukhoz ragadták a kezdeményezést. Többször több katonájuk volt, ezért nyárra annyira ki tudták fárasztani a németeket a kölcsönös csetepatékban, hogy elkezdték megadni magukat. Ezzel egy időben megkezdődött az Ausztria-Magyarország elleni offenzíva. Budapestet ősszel körülvették. Emellett a cári hadsereg elfoglalta a német birtokokat Kanadában. És 1940-1941 telén a cári hadsereg Kelet-Poroszországot is elvágta. És 1941 áprilisára elérte az Oderát.
  A németek helyzete rendkívül nehézzé vált. Bécs 1941 májusában elesett. A nyár folyamán pedig az oroszok elérték az Alpokat, és felszabadították Velencét. Beléptek Németország déli régióiba.
  Ősszel pedig végre elfoglalták Olaszországot. A berlini téli offenzíva 1942. január 30-i elfoglalásával ért véget. Ezt követően a németek ellenállása, akik Afrikában már elvesztették minden vagyonukat, meggyengült. Az oroszok áprilisra elérték a Rajnát. Ezt követően április 22-én a német erők maradványai kapituláltak.
  Ezzel véget ért az utolsó háború a Föld bolygón. A cári Oroszország győzelmével és sikerével ért véget.
  Ezután következett a világűr meghódítása. Még 1936-ban repült az első orosz ember az űrbe. A Föld körül repült. És 1945-ben, május 9-én az oroszok leszálltak a Holdra.
  1967-ben repültek a Marsra. A Vénuszra 1969-ben. A Merkúron 1972-ben. A Jupiter műholdain pedig 1973-ban. A legtávolabbi Plútó bolygón már 1980-ban landolt egy ember. 2003-ban pedig megtörtént az emberiség történetének első repülése a Naprendszeren kívül. Az orosz hajó Alaf Centauriba repült, és 2018-ban tért vissza.
  Oroszországot 2020-ban továbbra is Negyedik Péter uralja, aki a modern orvostudomány vívmányainak köszönhetően egyáltalán nem egy mély öregember. Negyedik Péter nyolcvanegy éve uralkodik, és uralkodása a leghosszabb a világ történetében. Ahol ismertek, természetesen az uralkodás pontos dátumai.
  Addig is minden nyugodt a világon, mint mindig. És még egy kicsit unalmas is... Az emberek jól élnek. Igaz, vannak problémák a túlnépesedés miatt. De a születési rátát már korlátozzák.
  Az ortodoxia modernizálódott. A papok borotválkoztak, vállpántos egyenruhába öltöztek.
  A technológia fejlődése óriási munkanélküliséget teremtett. De ez a probléma is megoldódott. A Hypernet fejlődött.
  Kutatások folynak, és már készítettek olyan űrhajókat, amelyek a fénysebességnél gyorsabban tudnak mozogni. Igen, ez jó a cári Oroszországnak és az egész világnak a Romanovok irányítása alatt. Ez a legdicsőségesebb dinasztia az emberiség történetében.
  Miklós cár atya. Építs paradicsomot a Föld bolygón!
  Dmitrij Medvegyev elvetette a stratégiát. Az egész világot meghódította az orosz cárok számára. Megmutatta stratégiai gondolkodását. Nagy sikert ért el, és újra elaludt, úgy öltözött, mint korábban, és álmodott.
  Kuropatkin azt mondta:
  - Nyugodt! Csak nyugalom!
  Linevich tábornok riadtan megjegyezte:
  - Méltóságos uram, lecsaphatunk most?
  Kuropatkin tábornok adjutáns kijelentette:
  - Nem! Természetesen nem! Ez lehet egy japán csapda!
  Linevich tábornok félénken megjegyezte:
  - Ez a lehetőség, hogy végre megnyerjük ezt a háborút!
  Kuropatkin remegő hangon kijelentette:
  - Türelem, türelem és még több türelem!
  Linevich dühösebben ellenkezett:
  - De Alekszandr Szuvorov azt mondta: egy pillanat győzelmet ad!
  Kuropatkin szárazon motyogta:
  - Itt én vagyok a felelős! És először meg kell mentenünk a sereget. És általában, Japán hamarosan kifogy!
  Linevich azt javasolta:
  - Talán felderítést kellene végeznünk?
  Kuropatkin vonakodva beleegyezett:
  - Megteheti, csak óvatosan!
  Linevich agresszíven felmordult:
  - A cár és a haza nevében!
  A szupertank pedig közben takarította a japánokat. Kiütötte őket, különféle módokon lelőtte őket.
  A csupasz lábú Alenka kíméletlenül tüzelve megkérdezte a megbízott elnöktől:
  - Ez az utolsó műtétünk?
  Medvegyev vigyorogva kérdezte:
  - Miből gondolod?
  A vörös hajú megjegyezte:
  - A japánoknak nincs több nagy kapcsolatuk!
  A szamurájok szögezésével és lövésével Natasha is egyetértett:
  - De valójában Japánnak nincs több harcolnivalója!
  Medvegyev kissé bizonytalan tekintettel válaszolt:
  - Japán több csapatot tud felvenni, és új hajókat vásárolhat Amerikától és Nagy-Britanniától. Tehát a háborúnak, valljuk be, még nincs teljesen vége!
  Félmeztelen Alenka a szamurájra lőve észrevette:
  - És ha Oroszország mérsékelt feltételekkel békét ajánl Japánnak? Csak a Kuril gerincet vesszük, és minden más marad, mint a háború előtt?
  A megbízott elnök egyetértett:
  - Ebben az esetben nagy valószínűséggel béke lesz!
  Margarita dühösen megjegyezte:
  - Ha nem a forradalom, a japánok úgyis vereséget szenvedtek volna. Nem mennének sehova!
  A mezítlábas Natasha, aki tüzet öntött a szamurájra, készségesen beleegyezett:
  - Természetesen! Nem mennének sehova!
  Cool Alenka, aki kagylóval tépte a japánokat, azt javasolta:
  - És fogjuk be a mikadót!
  Natasha agresszíven felugrott:
  - Elkapni a Mikadót? És milyen érdekes!
  Margarita mosolyogva jegyezte meg:
  - Nem lenne túlzás?
  Medvegyev is kifejezte kétségeit:
  - Nem túl sok? Hiszen egy dolog megvédeni a sajátját, és más bemászni Japánba, amely valljuk be, szintén nem az őshonos orosz földeken harcol!
  A mezítlábú Alenka felszisszent, ismét kagylókkal törte meg a japánokat:
  Megéri ekkora irgalmat tanúsítani?
  Natasha, csupasz lábujjait a joystick gombjain nyomva, bólintott:
  "Tényleg, miért van erre szükségünk? Elfoghatjuk a Mikadót!
  Margaret nevetett.
  - Rajtad vagyok, mint egy háborúban! És a háborúban, mint rajtad!
  Medvegyev szigorúan válaszolt:
  - Tudnod kell a mértéket! Nem vagyunk véletlen találatok! Mi vagyunk azok, akik komolyan és tudatosan megváltoztatják a történelmet! Tehát érzést kell mutatnia, beleértve az intézkedéseket is!
  A mezítlábú Alenka lőtt és énekelt:
  - Ó, mérj, mérj! Mi az a kolera!
  A szupertank aktív volt. Már több mint százhuszonötezer japánt semmisítettek meg. Fele maradt.
  Natasha vigyorogva énekelte:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Az aljára, majd
  Új, menő világot építünk,
  Hogy ne tudják a bajokat, problémákat!
  A mezítlábú Alenka nagyon halálos tüzet gyújtva felszisszent:
  - Egy jó és igazságos királyért!
  Margaret azt javasolta:
  - Talán elkaphatunk pár trófeás hordó szakét?
  A mezítlábú Alenka mérgesen vigyorgott:
  - Mit akarsz inni?
  Margarita negatívan megrázta a fejét.
  - A sportolók nem isznak!
  A mezítlábú Alyonka, miután felrobbantott egy újabb akkumulátort, kuncogott:
  - Kis edényekből!
  Natasha azt javasolta:
  - Igyunk pálmasört. Ez hasznosabb!
  És lelőtte a következő japánt.
  Medvegyev így válaszolt:
  Előbb üzlet, utána szórakozás!
  Hogy ő a megbízott elnök-e, azt nem tudni. Nem volt állandóan vajúdva és aggódva?
  Igen, Medvegyev megbízott elnök egyik első rendelete az volt, hogy háromszorosára emelte az Állami Duma képviselőinek fizetését. És mi a helyzet a képviselőkkel? Elhalasztották az elnökválasztást. Így Oroszországban meglehetősen hosszú ideig Medvegyev volt a megbízott elnök.
  És még egyedi helyzet is lett belőle. Amikor az államfő olyan sokáig jár el. És a változások nem jönnek. Pontosabban Medvegyev alatt minden rosszra változott. Mintha a Putyint annyira szerető vagyon úgy döntött volna, hogy bosszút áll utódján. Na, mi a baj vele!
  A továbbfejlesztett T-95 harckocsi exponenciálisan folytatta a szamurájok kiirtását. Ez a gép megmutatta hatékonyságát. És a kvázianyag megsokszorozódásának dühének negatív ereje.
  Félmeztelen Alenka a japánokra lőve logikusan megjegyezte:
  - Mégis, ez nem egészen helyes. Kiderült, hogy szuperfegyver nélkül nem tudunk mit kezdeni!
  A mezítláb Natasha dühösen válaszolt:
  - Néhány felsőbb hatalom megakadályozta, hogy Oroszország megnyerje a háborút Japánnal. De jót terveztek, Kína evangelizálását. És nem lett túl szép!
  Margarita feltette a nyilvánvaló kérdést:
  - De mi lesz akkor Istennel? Miért nem segített az ortodoxiának?
  Szinte meztelen Alenka, héját küldözgetve megjegyezte:
  - Ez az! Valójában engedje meg a japánok győzelmét az ortodox ország felett. Ez valójában az orosz hit elárulása!
  Natasha, tüzet öntve a japánokra, dühösen megjegyezte:
  - A birodalmi vallás ne legyen pacifista. Lehet-e nagy országgá válni, ha a parancsolat szerint élsz: a jobb arcodba ütnek - fordulj balra!
  Cool Alenka készségesen egyetértett ezzel, összetörve a japánokat:
  - Természetesen! Nincs szükségünk pacifizmusra! Szeresd az ellenségedet! Ez parancsolat?
  Margarita lelkesen énekelte:
  Bárki, aki férfi, harcosnak születik,
  Így történt - a gorilla elvette a követ.
  Amikor az élők harcra vannak ítélve,
  És a szívében forró láng lobog!
  
  A fiú gépfegyvert lát álmában,
  Hiszen egy tank szebb neki, mint egy limuzin.
  Ki akar egy fillért fillért változtatni -
  Születésétől fogva megérti - a hatalom uralkodik!
  Natasa felkiáltott egy bugyogó vulkán dühével, amely tűzzel árasztotta el a japánokat:
  Igen, automata! És az erő a kulcs! Nyernünk kell!
  A mezítlábú Alenka őrjöngve és dühében felszisszent, kirúgta a japánokat:
  - Én vagyok az, aki győzni született! És nem kevesebb. Győzelmünk a miénk lesz!
  Natasha beleegyezett, és izmos lábujjaival megnyomta a joystick gombjait:
  - Az lenne a legjobb! Uralkodtunk, és mindig is uralkodni fogunk! Mármint Oroszország!
  Mezítlábú Alenka , kiüti a japánokat, propilikal:
  - Nem fogok szétszedni, uralkodni akarok! De nem egy rozsdás géppel, hanem egy egész hatalommal!
  És a lány elsöpörte a Felkelő Nap országának utolsó akkumulátorát. Olyan szépség, hogy világbajnoknak kellene lennie. És soha ne engedj a gyengeségnek és a félénkségnek.
  Natasha lövöldözve motyogta:
  - Királynő leszek! Vagy ami még jobb, egy császárné!
  A mezítlábú Alenka így folytatta:
  - És mi a háború, és mi a háború, rossz néni és kurva! De gyönyörű pasikat produkál, parancsol - öld meg magadban a gyávát!
  Margaret egyetértően bólintott.
  - Így van, öld meg magadban a gyávát! Azt hiszem, ha II. Miklós lemondott a trónról, az egyáltalán nem a gyávaság miatt történt!
  A félmeztelen Alenka határozottan kijelentette:
  - Most már nem adja fel! Megerősítjük a királyi trónt, hogy évszázadokon át álljon!
  Natasha felkiáltott:
  - Legyen nagy II. Miklós cár! Mi támogatjuk Önt! Nem lesz forradalom - lesz Nagy Oroszország!
  Végül a harcosok befejezték a Felkelő Nap országa hadseregének kiirtását. Több mint kétszázötvenezer katona és tiszt pusztult el. Így Japán szinte minden szárazföldi hadereje megsemmisült. Mint ahogy a haditengerészet is megszűnt létezni.
  A csupasz lábú Alyonka vigyorogva jegyezte meg:
  - És megérte vacakolni? Úgy értem, kiborulni akartam? Nem túl sokáig ellenállni annak a hadseregnek, amelynek sikerült legyőznie Oroszországot!
  Natasha magabiztosan kijelentette:
  - Oroszország kizárólag az ötödik oszlop miatt veszített. Különben úgyis nyertünk volna!
  Margarita megkérdezte a megbízott elnököt:
  - Mit fogunk csinálni? Visszatérünk vagy folytatjuk?
  Az áramellátás elvesztésével Medvegyev bekapcsolta a számítógépet, és így szólt:
  - Most előrejelzést kapunk a cári Oroszország további fejlődéséről. Ha minden jól megy, visszajövünk.
  Kellemes női hang hallatszott;
  A japán szárazföldi erők és haditengerészet teljes megsemmisítése után a Mikado békét ajánlott. Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia megállapodott abban, hogy közvetítőként lépnek fel.
  A feltételek kedvezőek voltak Oroszország számára. Az ország megkapta a Kuril gerincet és Tajvant.
  Valamint Mandzsuria, Korea, Mongólia feletti ellenőrzés. Emellett Japán kétszázötvenmillió arany orosz rubel kártalanítást is fizetett.
  II. Miklós cár tekintélye nőtt, és a forradalmi érzelmek hanyatlásnak indultak. Az ország gyors gazdasági fellendülésbe kezdett. Zheltorossia felkelt. Kína egy része önként Oroszország része lett, valamint Korea és Mongólia. A cári birodalom nagyobb lett, lakossága nőtt. A gazdasági növekedés korábban kezdődött, mint a valós történelemben, és erősebb volt.
  Nem volt Állami Duma, és a cári kormány jobban fel tudott készülni az első világháborúra. Oroszországban megjelentek a világ első tömeggyártású "Luna"-2 könnyű tankjai, valamint az "Ilya Muromets" és "Svyatogor" négymotoros bombázók. Az első világháború még elkezdődött, de Oroszország számára sikeresebb volt.
  Mivel a királynak több volt a lakossága, a gazdasága és a hadserege. Igen, és a belső pozíció erősebb. Nincs Állami Duma - a lázadás és a katonai puccs melegágya.
  Változó sikerrel, de általában Oroszország kezdeményezésére és a legtöbb csatát megnyerve a háború 1915. november 7-én Németország megadásával ért véget. Ausztria-Magyarország szétesett és kettészakadt. Galícia és Bukovina orosz tartományok lettek. Krakkó és a környező területek bekerültek a lengyel királyságba, csakúgy, mint Poznan, Danzig, Kelet-Poroszország része. Klaipeda pedig csatlakozott a balti tartományhoz. Csehszlovákia királysággá alakult Oroszországon belül.
  Románia annektálta Erdélyt. Magyarország független királyság lett, de Oroszország és Miklós cár társuralkodója alatt. Ausztria nagyon kicsi ország lett. Jugoszlávia jött létre, szintén Oroszország égisze alatt és a társuralkodó II. Miklós alatt.
  Türkiye eltűnt a világ politikai térképéről. Irak és Palesztina Nagy-Britanniához, Szíria Franciaországhoz, Kis-Ázsia és Isztambul orosz tartományokká váltak. Így Oroszország ismét megnövelte területét. De ezzel nem ért véget. Aztán a franciákkal és a britekkel együtt meghódították a Szaúd-félszigetet. Aztán Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta Iránt és Afganisztánt. Az északi és a középső része orosz tartományok, déli része pedig brit gyarmat lett.
  A világ stabilnak tűnt. A háború csak Kínában folytatódott. 1929-ben azonban súlyos gazdasági válság tört ki, amely a nagy gazdasági világválsághoz vezetett.
  A forradalmi érzelmek ismét erősödtek Oroszországban. Sztrájkok és tiltakozások törtek ki. De a válság nem volt túl erős. Különösen 1931-ben tört ki újra a háború Japánnal.
  A szamuráj bosszút akart állni. De ez az orosz hadsereg minden tekintetben erősebb volt. És Kolchak admirális zseniális haditengerészeti parancsnok.
  Japánt nemcsak legyőzték, hanem el is foglalták. Miklós cárt 1932 februárjában hivatalosan Mikado japán császárrá koronázták. Így Oroszország még jobban terjeszkedett. És annektálta szinte egész Kínát.
  Oroszország lakosságát és területét tekintve nem voltak egyenlők. Ráadásul a Brit Birodalom gyengült. Hitler 1933-ban került hatalomra Németországban, de mit tehetett volna Oroszország ellen. Nem fontos. II. Miklós cár 1937-ben halt meg, miután nagyon sikeres uralkodást mutatott be, Rettegett Iván után a második leghosszabb ideig. És rekordméretű hódításokkal a területet és a lakosságot tekintve.
  A király személyes életében azonban nem minden sikerült. Az örökös, Alekszej fiatalon meghalt. Mihail öccsét egyenlőtlen házasság miatt megfosztották Oroszország trónjára való jogától.
  A koronát Kirill Romanov követte, aki 1938-ban halt meg, mielőtt egy évet élt volna. És fia, Vlagyimir, a harmadik lett az új király. Megkoronázták, és az uralkodó boldogan uralkodott, amíg meg nem halnak, egészen 1992-ig. Oroszország pedig először Franciaországtól és Nagy-Britanniától vette át a gyarmatokat Németországgal együtt. Aztán meghódította Németországot. Aztán az egész világ. Röviden: az új Első György cár 1992-ben világcsászár lett.
  Medvegyev befejezte az áttekintést, és azt mondta:
  - Úgy tűnik, elég ehhez az univerzumhoz! Visszatértünk!
  És mind a négyen felkiáltottak:
  - Dicsőség II. Miklós cárnak!
  . KÖZÉPES EPILÓGUS
  Medvegyev egy hívásból felébredt... Úgy értesült, hogy Zelenszkijt már Oroszország és Ukrajna elnökévé avatták. És azt mondják, Dmitrij Anatoljevics, ideje elhagyni az irodát.
  Medvegyev vonakodva engedelmeskedett. Borotválkozott és megfürdött, mielőtt kiment.
  Aztán elhagyta az irodát. Speciális járművel vitték el. Útközben azt mondták, hogy Medvegyevnek az lesz a legjobb, ha a Kanári-szigetekre repül, hogy ott pihenjen.
  Zelenszkij pedig újabb műsort rendezett a beiktatásáról. Szokás szerint színes tűzijátékkal és ugrásokkal. A beiktatás napján Vitalij Klitschko a kijevi stadionban harcolt Michael Tysonnal. A kiváló amerikai ökölvívó nagy pénzproblémák miatt egyezett bele a küzdelembe. Klitschko uralta mind a tizenkét menetet, de diplomatikusan nem ütötte ki Tysont.
  Formálisan a világbajnok egyik mellékváltozatát játszották.
  Ezt követően Vitali Klitschko gyémánt övet kapott.
  Volodimir Zelenszkij gratulációkat kapott a világ minden országából, beleértve Kínát is. Sőt, az Égi Birodalomban a népi nyugtalanság fokozódott. Az ember nem csak kenyérrel él. Az emberek demokráciát és szabadságot akartak. A Kínai Kommunista Párt despotizmusa fáradt, mindenki szabadságot akart.
  Zelensky pont ilyen szimbólummá vált. A demokratikus erő jelképe, Putyin alatt a titkosszolgálatok diktatúrájának bukása után.
  Zelensky sokat beszélt a változásról, a gazdaságról és az új eredményekről. Oroszországban már kiírták a versenyt a miniszterelnöki posztért. Több ezer jelentkező volt. A kiválasztási folyamat nagyon intenzív volt. És remekül nézett ki.
  Eddig minden elég gördülékenyen ment. Zelenszkij még bukfencet is csinált a beiktatásán. Megtörte a tapsot. Majd bemutatta idegennyelv-tudását. Nagyon aktívan és lendületesen cselekedett.
  Végül Zelenszkij vett és tartott még néhány beszédet.
  A beiktatást követően személyi döntések következtek. Sok változás és új arcok a kormányban.
  Valóságos válogatás zajlott a "vasi népbiztosok" között. Személyzeti forradalom zajlott Oroszországban.
  Zelensky már az első napokban számos rendeletet adott ki. Engedélyezett alkoholárusítás éjszaka és utazási pontokon. Új adókat vezettek be a gazdagokra. Megvonták a képviselők és bírák mentelmi jogát. Megnövelt teljesítmény. Vámokat vezettek be a Kínával folytatott kereskedelemre.
  Fehéroroszország népszavazást tartott az Oroszországgal való egyesülésről. És ez Zelenszkij érdeme is volt. A legtöbb fehérorosz támogatta az Oroszországgal való egyesülést.
  Zelenszkij nehezményezte, hogy Medvegyev túl magasra emelte a foltokat, de megígérte, hogy az infláció megnyugszik. És hogy semmi rossz nem fog történni.
  Az árak emelkedése ugyanis hamarosan megállt. És az orosz gazdaság felpörgött. A Kaukázusban pedig valahogy alábbhagyott a fegyveresek fellépése. Sokkal nyugodtabb lett.
  Zelenszkij végül jelöltet javasolt Oroszország miniszterelnöki posztjára. Harminckét éves tudományok doktora lett, Alekszej Bolsakov. A versenyt elég magabiztosan nyerte. És ő lett a miniszterelnök, a legfiatalabb Oroszország történetében.
  Medvegyev nyaralni repült a Kanári-szigetekre, és csak szórakozva megkapta a volt elnök nyugdíját. Eddig semmi gond nem volt vele. De Shoigut letartóztatták, azzal vádolták, hogy puccskísérletet tett. Mit akart?
  Rengeteg más megoldás is volt... Amerikában egy negyvenegy éves demokrata nő nyert. Így a hatalom megváltozott. És egy nő került hatalomra, és az Egyesült Államok történetének legfiatalabb jelöltje. A Trump- korszak véget ért . De a barátság Oroszországgal csak kezdett virágozni. Természetesen a diktatórikus Kínával szemben az Egyesült Államok és az új Orosz Birodalom barátok voltak.
  Zelenszkij még népszavazást is tartott, és más nevet vezetett be: ehelyett Oroszország - Kijevi Rusz. Ami szintén sokat mondott. Fehéroroszország csatlakozott a szövetséghez. És elkezdődött a birodalom újjáéledése... Demokratikus alapon.
  Az Egyesült Államok új női elnöke örökölte Trump Kínával szembeni ellenszenvét, és a koalícióépítésnek szentelte magát. A Kijevi Rusz gazdaságilag sikeresen fejlődött Zelenszkij alatt. Oroszország némileg visszatartotta Kínát. Aztán csatlakozott a NATO-hoz. Hamarosan egy oroszbarát kormány került hatalomra Kazahsztánban, és megalakult az unió állam. Közép-Ázsiát az oroszok szorították ki Kínából. A konfrontáció egyre nőtt.
  Zelenszkij Sztálin- és Putyin-ellenes kampányt vezetett. Megfosztották Sztálint és Putyint minden kitüntetéstől, amelyet Medvegyev adott nekik.
  De minden békésen ment. Bár a kommunisták tiltakoztak. Gyűlésekre mentek.
  És ott végre kivették Lenint a mauzóleumból. Sokak számára ez az öröm. Az ortodox egyház pedig szentté avatta II. Sándort és Rettegett Ivánt, az orosz cárokat. Miklós emlékművei is növekedtek.
  A cárizmus és a nyugatiasság valahogy divatos lett. Közelebb kerültek Európához, a külföldiek sok állást kaptak. Oroszország a nyugati világ részévé vált, Trump távozása után pedig felerősödött a globalizációs folyamat. Kína pedig elszigetelődött, és belső zűrzavarral kellett szembenéznie.
  Ugyanakkor Zelensky növelte a születési arányt a szláv birodalomban. Végül megtörtént a régóta ígért holdrepülés. És minden csodálatosra sikerült.
  A szövetséges kapcsolatok Oroszország és az Egyesült Államok, pontosabban Kijevi Rusz és Amerika között jöttek létre.
  És a konfrontáció elmúlt. A világ egyre globálisabb és biztonságosabb lett. Annak ellenére, hogy háborúk voltak. A Kijevi Rusz az Egyesült Államokkal közösen hadműveletet hajtott végre Líbiában, ahol véget vetettek az iszlamistáknak. Aztán rendeztük a Közel-Keletet, Amerikával együtt bázisokat hoztunk létre ott. A Kijevi Rusz és az Egyesült Államok együtt kezdte megbillenteni a világot, és kiszorítani Kínát Afrikából. És itt nem nélkülözhetjük a háborúkat. És a földi hadműveletek is.
  A Kijevi Rusz és az Egyesült Államok légicsapásait pedig közösen hajtották végre.
  Fokozatosan a kínaiak kiszorultak a világ minden tájáról. Az Égi Birodalom pedig mély gazdasági és politikai válságba esett.
  A Kijevi Rusz pedig egyre jobban virágzott.
  Ilyen ütemű gazdasági növekedést Oroszország még nem ismert. És hogy Kína összeomlott - a Kijevi Rusz felemelkedett. És gyorsan nőtt.
  A Chukotka felé vezető vasút rekordidő alatt épült meg. Ami önmagában is nagyon klassz.
  És alagutat ásott Alaszka alatt. Az amerikaiak elkezdték építeni az Oroszországgal való összeköttetést szolgáló vasutat is. Vasút is épült Delhibe... Ugyanakkor Szibériából csatornákat ástak Közép-Ázsia öntözésére.
  Az Egyesült Államok és a Kijevi Rusz közös hadműveletet hajtott végre Irán ellen. És felállítottak egy józan világi rezsimet. Ezt követően csatornát kezdtek ásni a Kaszpi-tengertől a Perzsa-öbölig.
  A NATO az arab országokkal bővült. Szaúd-Arábiának van parlamentje. A nők elkezdték levenni a fátylat. Megkezdődött a világi állam kiépítése.
  Az orosz médiában mindenki szidta Putyint a szélsőségesség miatt, és leöntötte a sárral, amiért majdnem Kína gyarmatává tette Oroszországot, de hála istennek még időben meghalt. Keményebb szavakat is mondtak. De Medvegyev mégis büntetőeljárást indított. És nem egyet.
  Sztálint kivitték a Kreml falából. Lenin sokkal korábban a mauzóleumból.
  Sok minden megváltozott, és az állam szimbólumai. Számos új típusú zászló létezik. Sárgával egészítette ki az orosz zászlót, a kéket pedig kék váltotta fel.
  Ez is érdekes volt. Megváltozott a címer... Pénzreform is volt. Pénzt váltottak az arány szerint: egy az ezerhez. Megjelent a Kijevi Rusz rubel aranystandardja. Ugyanakkor új, régi pénzek jelentek meg - egy fillér - fél penny, és egy fillér - negyed penny.
  Minden rendben...
  A címek is újjáéledtek... Megjelentek a hercegek, bárók, grófok, márkik, sőt hercegek is. Különösen Zelenszkij lett a herceg. Moldova is a Kijevi Rusz része lett. A királyválasztásról már volt szó.
  De Zelenszkij azt mondta, hogy a Kijevi Rusz elnökét csak a nép választja meg. És legfeljebb két kifejezés.
  Ráadásul Zelenszkij hat évről ötre csökkentette az orosz elnök hivatali idejét. Igaz, Zelenszkij hat évig töltötte első ciklusát.
  Ekkorra már befejezte Közép-Ázsia Oroszországhoz csatolását. És visszaállították a Szovjetunió határait. Csak a balti államok maradtak megszállva.
  De az amerikaiak még nem akarták feladni. Így odaadták Közép-Ázsiát és a Kaukázust.
  Új háború tört ki a Kaukázusban Örményország és Azerbajdzsán között. És nagyon keményen sétált. Tehát Oroszország elfoglalhatta ezeket a köztársaságokat, és népszavazást tarthatott a csatlakozásukról.
  Így Zelenszkij visszaszerezte a Kaukázust, kiterjesztve a Kijevi Ruszt. Nagy, mondjuk ő egy hódító. Ráadásul egy demokrata ... birodalma tovább terjeszkedett ...
  Tehát Afganisztán már a második kormányzati ciklus alatt van, és Irán egy része Oroszország része lett.
  Az Egyesült Államokban egy női elnök is indult a második ciklusért. Eddig sikeres volt a gazdaságban, és ami a legfontosabb, Kínát sikerült kiütnie. Micsoda nagy győzelem. Igen, és a Kijevi Rusz immár Zelenszkij által vezetett szövetséges.
  De természetesen Oroszország ereje túl gyorsan növekszik. Irak északi részét már magához csatolta.
  Borzo viselkedik. A Kijevi Rusz a növekedés szempontjából az első ország a világon! És népességszámban megelőzte az Egyesült Államokat. És már Amerikában aggódva figyelik, hogy nem nőtt-e túl Oroszország?
  Ráadásul a Kijevi Rusz birodalma terjeszkedik. Most a balti államok az irányítása alatt álltak. Igen, ez nagyon nagy probléma az amerikaiaknak. Zelenszkij már összegyűjtötte a Szovjetunió összes korábbi területét.
  És folytatódik, mint az orosz cár, a terjeszkedés dél felé. Irán és Irak már teljes egészében a Kijevi Rusz részévé vált. A második ciklusra pedig Zelenszkijt könnyedén és az első fordulóban választották meg.
  Bár sok volt az elnökjelölt, a választások demokratikusak voltak.
  Zelenszkij azt mondta, hogy nem fogja Lukasenka példáját követni és egy életen át uralkodni. Ráadásul Lukasenka eltűnésének körülményei sem tisztázottak. Talán egyszerűen szükségtelenné vált mind Oroszország, mind a Nyugat számára. És eltűnt... De Zelensky csak erősödik. Valójában az ő uralma beárnyékolja elődeit és Nagy Pétert a siker szempontjából.
  Valójában nem mindenki képes visszaállítani a Szovjetunió területét, plusz Afganisztánt, Iránt, Irakot.
  Zelensky azonban nem áll meg itt. Most Lengyelország és Finnország is fegyver alatt áll - elvégre ők is a cári birodalom részei voltak egykor. Valójában ezekben az országokban népszavazásokat tartanak, és önként lépnek be a Kijevi Ruszba.
  Tudományos fronton is vannak előrelépések. A régóta várt Mars-repülés elmúlt. Orosz űrhajósok szálltak le ott. Elvették a talajt, és otthagyták a zászlót, ami nagy diadal volt.
  Ugyanakkor a Kijevi Rusz elvette Kínától az ősi Port Arthurt. És kihasználva, hogy Kínában polgárháború kezdődött, Mandzsúriát is oltalmuk alá vették.
  Ezzel egy időben a Kijevi Rusz Törökország egy részét magához csatolta. Azok a földek, amelyeket a Versailles-i Szerződés értelmében Oroszországnak engedtek át. Ami szintén nagyon erős lépés volt. Zelenszkij tovább bővítette a Kijevi Ruszt, mint birodalmat. A gazdaságosság terén pedig az élen járt - megelőzve az Egyesült Államokat.
  Nos, Kína elmerül a polgárháború rémálmában, és máris megkezdődött a megosztása.
  A Kijevi Rusz hatalmas országgá vált. Zelenszkij népszerűsége pedig annyira megnőtt az országban, hogy az emberek térden állva imádkoztak Vlagyimirhoz, hogy ne hagyja el. Több százezer ember gyűlt össze.
  Zelenszkij kivételként népszavazást tartott, amely lehetővé tette számára, hogy újabb harmadik ciklusra induljon a Kijevi Rusz élén.
  Az Egyesült Államoknak új vezetője van. Republikánusok lettek. És már nem is olyan fiatal - idősebb Zelenskynél. Így a Kijevi Rusz és az Egyesült Államok közötti kapcsolatok ismét megromlani kezdtek. Már most is fáj Oroszországnak Zelenszkij alatt felerősödött. Felidézték, hogy az ukrán uralom mellett Zelenszkijnek ez a negyedik ciklusa.
  Azt mondják, hogy nem csökkentették az orosz elnök jogkörét. Zelenszkij egyetlen dolga volt az alkotmány módosítása, amely szerint az Állami Dumának jogában áll a szavazatok kétharmadával, vagy egyszerű többséggel felmenteni egy minisztert, kétszeres bizalmatlansági szavazással.
  És még akkor sem olyan jelentős ez a módosítás, hiszen az elnök megtartotta a miniszterek kinevezésének és a kormány struktúrájának meghatározásának jogát. Az Állami Dumában pedig Zelenszkij híveinek van alkotmányos többsége.
  Jelentősebb volt a Szövetségi Tanács közvetlen választásának bevezetése, valamint a foglyok szavazati joga.
  De általában ez volt a vége az elnök jogkörének korlátozásának. A kormányzók elmozdításának joga megmaradt. És a jogalkotási szférában még bővült is.
  Az Egyesült Államokban Zelenszkijt autoritarizmussal kezdték vádolni, és azzal, hogy a párt, a Nép Szolgája az állam szinte minden posztját ellenőrzi. A Liberális Demokrata Párt és az Orosz Föderáció Kommunista Pártja megszűnt. Volt egy buli - "Egy igazságos világ" balról. A Liberális Demokrata Párt helyett az Oroszország Hazafiai jelentek meg. De a Nép Szolgája párt teljesen dominált.
  Bizonyos reformok az egyházat is érintették. Az ortodoxia legalizálta a négy feleség jogát, így közelebb került az iszlámhoz. Az ikonok megközelítése némileg megváltozott, közeledés a protestantizmushoz. Egyre többet kezdtek mondani: Isten egy, és a halandók nem méltók Isten imádatára.
  Ugyanakkor a Szentháromság mint nem bibliai szimbólum, és az egyszerű halandók számára érthetetlen volt.
  És bemutatták: hogy Isten egy, az Atya Isten. És az Isten Fiú kifejezés nem szerepel a Bibliában. És még inkább nincs kifejezés: Isten a Szentlélek. Szóval miért nem egyszerűsítjük le a vallást.
  Ráadásul a kereszten függő isten nem kelt bizalmat. Ha Ő nem tudta megvédeni magát, hogyan védheti meg az embereket? Röviden: áttértek az egyistenhitre. Maga a Biblia pedig ősi szláv mítoszokkal keveredett. Megjelent Veles evangéliuma.
  Az ateizmus is felerősödött - azt mondják, ne ragadjatok már el az emberi meséktől. Egy bolygónk van, és nem kell ahhoz, hogy az emberek higgyenek a csodában, és különösen a világ végén.
  A világnak nem lesz vége, és nem is kell lennie. És az emberiségnek űrbirodalommá kell válnia, és el kell jutnia a galaxis legszélére. Mi a helyzet a galaxisokkal? Inkább az univerzum. És miután elérte az univerzum szélét, menjen az univerzum másik részébe. Végül is számtalan univerzum létezik. És így repülhetsz egyik univerzumból a másikba. És idővel tanuld meg teremteni magad! És lesznek új, mérhetetlen univerzumok, gyakorlatilag az űrben.
  A Föld pedig csak az emberiség bölcsője. És a jövőben a világegyetemek hatmilliárdjára kiterjedő birodalma lesz, anélkül, hogy megállítaná a terjeszkedést és a világűr meghódítását.
  És a Kijevi Rusz feje és elnöke, Vlagyimir Zelenszkij a remény ragyogó napjaként kel fel a bolygó felett!
  És a jövője és a Kijevi Rusz jövője - legyen fényes!
  
  EREDMÉNY, AMIKOR A Szovjetunió SZÖVETSÉGESEK NÉLKÜL harcolt
  Így hát beindult egy ellenállhatatlan befolyás, amely 1943. január 1-től kikapcsolta a szövetséges erőket. Rommel megtépázott hadteste megállt a líbiai határon. És abbamaradt a náci Németország minden bombázása. A London felé repülési kísérletek is kudarcba fulladtak. A német gépek nem zuhantak le, hanem visszadobták őket. Egy eddig nem látott csoda történt, a világ teomágikus erővel való felosztása.
  Ez azonban eleinte nem segített túl sokat a németeken. Sztálingrád, vagy inkább Paulus csoportosulása benne talán már nem menthető meg. És a szovjet csapatok magabiztosan haladtak előre. A Voronyezs mentén és más irányú offenzívát sikeresen végrehajtották. Szinte a valósághoz hasonlóan a Vörös Hadsereg felszabadította Kurszkot, Belgorodot, Harkovot.
  Miután azonban Rommel megkeményedett hadosztályait Afrikából átszállították, és azokat az erőket, amelyeket a valós történelemben szintén hasztalanul dobtak az algériai és tunéziai sivatagba, Mainstein híres ellentámadása érezhetően megerősödött. Mivel sokkal több német haderő, különösen a repülés vett részt benne.
  Igen, és a harminc vadonatúj "Tigris", amely hiába ragadt le a Szaharában, egyáltalán nem volt felesleges.
  Itt történt az első jelentős eltérés a valós történelemmel. Mainstein négy nappal korábban indított ellentámadást, és sokkal nagyobb erővel gyorsabban haladt előre. Harkovot kilenc nappal korábban foglalták vissza, Belgorodot tizenkettővel, és útközben, és ami a legfontosabb, elfoglalták Kurszkot, amely a valós történelemben nem engedett a Fritzeknek.
  A német erők létszáma jelentősnek bizonyult. A németek felhasználták a Franciaországból átvitt tartalékokat, gyakorlatilag az összes harcképes harckocsi egységet és a főrepülést is. Akár tetszik, akár nem, de a Luftwaffe majdnem felét elterelte a nyugati front, így a levegőben jelentős erőket adtak az ellenséghez. És ezt a német ellentámadás során mondta, ami sarlócsapásnak tűnt.
  Igen, és Mainstein a valós történelemben felülmúlta a szovjet tábornokokat, de itt húsz hadosztállyal több szárazföldi erővel rendelkezik, és az erőforrások koncentrációját figyelembe véve háromszor több repülőgépe van. A Focke-Wulf pedig egyáltalán nem rossz megfelelő használat mellett: nagy a sebesség, erősek a fegyverek. Ami lényeges, hogy az F-190 számbeli fölényével hatékonyabb. Mivel erős fegyverei lehetővé teszik egy repülőgép lelövését egy futásban, és ő maga el tud menekülni a merülés nagy sebessége miatt.
  A szovjet csapatok taktikai vereséget szenvedtek, és elhagyták Kurszkot, sok katonát és tisztet bekerítettek. Részben néhányan meghaltak, mások, bár kisebb részüket elfogták, sokan megszöktek, elveszítve felszerelésük igazságát.
  A szovjet csapatok óriási károkat szenvedtek, offenzívájukat leállították. De a német tankok a tavaszi olvadás miatt nem építhettek a sikerre.
  Átmeneti erőviszonyok uralkodtak.
  A háborúba azonban új erő is beléphet: Japán. A szamurájoknak is kioldották a kezüket. Amerika nem elérhető, de nem is támad. Igaz, miközben Japán erős szárazföldi hadserege nyomást gyakorol Kínára. Itt Csang Kaj-sek nagyon nehéz helyzetbe került. Vagy próbáljon tárgyalni a japánokkal, vagy harcoljon, de már nem kap pénzt és fegyvert az Egyesült Államoktól, Nagy-Britanniától és más országoktól.
  A németek természetesen szívesen nyitottak egy második frontot, hogy az ellenséges erők egy részét keletről eltereljék. Ennek ellenére kézzelfogható veszteségeket szenvedtek. Főleg Sztálingrád vett erőt rajta. A szovjet csapatok is sokat veszítettek, a csapatok egy része Harkov és Kurszk zsebében kötött ki.
  A nácik növelték a fegyvergyártást. A bombázások hiánya miatt a Fritz nagyobb számmal tudta növelni a tankok, valamint a repülőgépek gyártását. A bombázás jobban hátráltatta a nácikat, mint azt általában gondolják. Ráadásul Németország a valós történelemben nagyrészt a gazdaság háborús alapokra történő átstrukturálása és a rabszolgamunka egyre aktívabb alkalmazása miatt növelte a berendezések gyártását, nem pedig azért, mert gyengén bombázták őket.
  A németek kivártak és a modern technikára támaszkodva új harckocsikat építettek, legénységet képeztek ki. Ugyanakkor nyitott maradt a kérdés, hogy hol kezdjük az offenzívát? A kurszki csúcs nem volt többé. És ez egy természetes horog. Így maguk a németek és Hitler habozott. Volt egy ötlet, hogy elfoglalják Leningrádot. Bár ebben az esetben hatalmas erődítményeket kellene áttörni.
  A német tábornokok nem akartak újra Sztálingrádba menni. De a választék őszintén szólva nem széles. Ez magát Moszkvát akarja megtámadni. Súlyos nézeteltérések alakultak ki a fasiszta vezetők között . Mainstein, Guderian és Rommel még abban az értelemben is megszólalt, hogy jobb, ha egyáltalán nem támadnak, hanem hagyják, hogy az oroszok piszkálják magukat, és csapdába csalják őket.
  Alternatív terv szerint a Taman-félszigetről és a Don-i Rosztovról támadtak volna meg, ezt a jól megerősített várost a Fritz védte, a balkáni csoport erősítését áthelyezve, megszálló csapataikat bolgár és olasz csapatokkal helyettesítve.
  A Führer, akinek tetszett a hadművelet, amikor a csapatok konvergáló irányokba törnek át, egyre inkább hajlott erre a tervre, de habozott a megvalósítástól. Különösen a Panther tank bizonyult szeszélyesnek és gyakran elromlott, ezért javítani kellett. Engedje meg a személyzet további képzését. A Führer pedig több "Tigrist" akart bélyegezni.
  Sztálin végül belefáradt. Attól tartva, hogy a második frontot a Dél-Kínában nagy előrehaladást elért Japán nyitja meg, amelynek szárazföldi hadserege már meghaladta a hétmillió katonát és a Harmadik Birodalom növekvő katonai potenciáljáról szóló adatokat, ő maga rendelt el offenzívát a Kurszkban. Donbas útbaigazítás. Hitler tétovázása, a Führer azon vágya, hogy több száz "tigrissel" és "párducsal" hadosztályokat alkossanak, az elővásárláshoz vezetett.
  A szovjet csapatok azonban, miután 1943. július 7-én offenzívát indítottak, maguk nem rendelkeztek döntő erőfölénnyel. 6,6 millió szovjet katonával és tiszttel szemben 5,56 millió német katona, mintegy egymillió-kétszázötvenezer szatellit katona lépett fel. Mussolini, miután megszűnt a nyugati és déli offenzíva veszélye, jelentősen megnövelte az olasz csapatok számát keleten. A spanyol egységek száma is növekedett. Elküldött egy hadosztály "önkéntesek" és Salazar. Harcoltak az SS-ben a francia légiók, románok, aktívabban magyarok, albánok, és Európa-szerte külföldi hadosztályok is.
  A szovjet hadsereg tehát nem rendelkezett túlerővel, de a koalíció heterogenitása csökkentette az ellenséges erők minőségét. A harckocsikban és a tüzérségben a Vörös Hadsereg bizonyos számbeli fölénnyel rendelkezik. De eddig talán a "Tigrisek" és a "Panthers" még nem mérkőztek meg ellenfelükkel tűzerő és páncél tekintetében. Igen, és a T-4 fölényt szerzett a fegyver tűzerejében a T-34-76-tal szemben. Másrészt azonban a Szovjetuniónak van rakéta tüzérsége, és a németek, annak ellenére, hogy bizonyos gázkilövőket fejlesztettek, ez nem elég fejlett.
  A repülésben hozzávetőleges numerikus paritás. A német ME-109 "G", Focke-Wulf vadászgépek azonban fegyverzetben és sebességben erősebbek, mint a szovjet repülőgépek, de kissé gyengébbek a manőverezőképességben. És sajnos Németországnak tapasztaltabb és eredményesebb ásza van. A Yu-188 bombázó repülési tulajdonságait tekintve talán jobb, mint a PE-2 és TU-3. És a Yu-288 szolgálatba állt. Igaz, még csak most kezdett gyökeret verni, mint az ME-309.
  De mindenesetre, mivel a Vörös Hadsereg nem lévén előnye, támadást indított az ellenség felkészült védelme ellen. És makacs ellenállásba ütközött. De a szovjet csapatok határozottak az offenzívában, a veszteségektől függetlenül előremásztak. Bár a haladás átlagos üteme alacsony volt és napi egy-két kilométer. Az ellenség csattant, és ismét sikerült beásnia magát. A tempó azonban a hősies haladás folytatódott. Augusztus közepére súlyos veszteségek árán a szovjet csapatok száz kilométerre haladtak előre, megközelítették Kurszkot, makacs csatákat indítottak magáért a városért, és megközelítették Belgorodot is.
  1943. augusztus 19-én Japán a habozást legyőzve frontot nyitott a Távol-Keleten. Ekkorra a sorozatos vereségek után Csang Kaj-sek rezsimje a szamurájok számára kedvező békére lépett. A japánok megszerezték az irányítást a fontos kommunikáció felett, és megszabadultak attól, hogy súlyos gerillaháborút vívjanak rosszul szervezett, de nagyon sok kínai csapattal. Csang Kaj-seknek azonban támogatást ígértek a Mao Ce-tung Vörös Hadseregével vívott háborúban. Japánnak már minden eszköze megvan ahhoz, hogy háborút viseljen a Szovjetunióval. És úgy döntöttek, hogy nem várják meg az esős őszt és a kemény szibériai telet. Arról nem is beszélve, hogy Hitler még 1941-ben hadat üzent az Egyesült Államoknak, de a szamurájok nem támogatták. A második front 1942-es megnyitása megmenthette volna a nácikat a megsemmisítő sztálingrádi vereségtől.
  Japán döntése várható volt. A Vlagyivosztok elleni támadásban azonban a szamurájok taktikai meglepetést értek el, és komoly károkat okoztak a szovjet csendes-óceáni flottában.
  A németek augusztus végén megpróbáltak ellentámadást indítani, sok legújabb harckocsit használva. De déli ellentámadásuk csak viszonylagos sikert tudott elérni. A szovjet parancsnokság már előre látta ezt a lehetőséget, kivonta a csapatokat a rajtvonalukba. Csak a 31. egyesített fegyveres hadsereg esett az üstbe, és nagy része megsemmisült.
  A szovjet csapatok azonban nem érték el céljukat, igen jelentős veszteségeket szenvedtek el, nem sikerült visszafoglalniuk a területet. Több mint hat és fél ezer harckocsi különösen veszett, szemben a mintegy nyolcszáz német harckocsival. A tankparkban a számbeli előny a nácikra szállt. Szeptemberben a németek napi több száz repülőgép gyártásában, novemberben pedig megközelítőleg autókban tudták utolérni a Szovjetuniót, havi 650-700 tankra növelve a Panthers gyártását. Itt nagy szerepe volt a megszállt országok, elsősorban Franciaország, valamint Belgium és Hollandia erőforrásainak felhasználásának, ahol bevezették a munkaszolgálatot.
  Kissé megkésve szeptemberben a németek régóta tervezett offenzívát indítottak a Don-i Rosztovból és a Taman-félszigetről. És belebotlottak egy makacs szovjet védelembe. Japán pedig előrenyomult Mongóliára, elfoglalva Ulánbátort és Primorye-t. Csakhogy ott kevés előrelépés történt.
  Ez jelentős tartalékokat von el, és másfél hónapos heves harcok után a német csoportok egyesültek. De a Fritz veszteségei is nagyon jelentősnek bizonyultak, és kénytelenek voltak megállni. De ez a taktikai siker kiváltotta Törökország háborúba lépését, és egy harmadik front megnyitását Kaukázuson túl.
  Most vissza kellett küzdenem ebbe az irányba.
  Télre stabilizálni kell a távol-keleti frontvonalat. A japánok a Primorye régióban ötvenről százhúsz kilométerre haladtak előre, elfoglalták Mongólia nagy részét Ulánbátorral együtt, de offenzívájukat leállították. A törökök Jerevánhoz közeledve megtámadták Batumit, kétharmaddal sikerült elfoglalniuk az utolsó várost. Maguk a németek nem nagyon fognak előrelépni ősszel. És még nem kezdeményeztek.
  A háború egyre inkább pozicionálissá vált és elhúzódott. A kimerültségig és a technológiai fölényig. 1943-ban a Szovjetunió másfélszeresére növelte a repülőgépek gyártását, 25 000-ről 37 000-re. A náci Németország több mint 15 ezerről 32 ezerre, több mint kétszer. Az év utolsó hónapjaiban a németek egyenlítették teljesítményüket a szovjet repülőgépgyártási eredményekkel. És harckocsikban és önjáró fegyverekben is - minőségi fölénnyel. De a Szovjetuniónak továbbra is vissza kell küzdenie Japántól. Ezenkívül számos repülőgépet és harckocsit gyártanak Olaszországban és a Harmadik Birodalom más műholdas országaiban. Ne túl sokat. Ráadásul a németek, kihasználva a háború hiányát, elkezdték kitermelni és szállítani az olajat Líbiából saját igényeikre.
  Így fokozatosan gyengült az energiahiány a Harmadik Birodalomban. Ráadásul az afrikai francia birtokok jó nyersanyagforrássá válnak.
  Hogy a nácik elég jól el tudják látni magukat. Válaszul a vörös tervezők új típusú harckocsikat készítettek Sztálinnak 85 mm-es és 122 mm-es ágyúkkal. A németek némileg lelassították a "Panther" -2-vel kapcsolatos munkát. Nem könnyű olyan tankot szerezni, amely erős fegyverekkel, erős páncélzattal rendelkezik és viszonylag mozgékony. És a "Királytigris" túl nehéznek bizonyult, 68 tonnával. Csak a Panther modernizálása ígérkezett viszonylag sikeresnek. És a T-4 harckocsi nyilvánvalóan kimerítette képességeit. Fokozatosan, az új 1944-től kezdődően ennek a gépnek a gyártása hanyatlásnak indult. Áprilisban teljesen abbahagyni.
  A szovjet parancsnokság télen több támadó hadműveletet is végrehajtott. És a Taman-félsziget, és a központban, és Leningrád irányában és Kurszk közelében. De jelentős sikert sehol sem értek el. Az ellenség már akkor is számbeli fölényben volt a létszámban, mind a harckocsikban, mind a repülésben. Csak az időjárástól való félelem kényszerítette a Fritzeket a védekező taktika betartására.
  Negatív szerepet játszott a dezertőrök és árulók megnövekedett száma is, valamint az, hogy a németeknél kifejlesztették a magashegyi repülést, amely hatékonyabban foglalkozott a légi felderítéssel.
  Ráadásul a szovjet parancsnokság kissé helytelenül közelítette meg az erők koncentrálásának folyamatát. Különösen annak a taktikának volt értelme, hogy a következő műveletet egy másik szektorban kezdjük meg az előző befejezése előtt. Mint az első világháborúban, húzva a németeket. De ha az ellenség meghaladja önt, akkor ez megakadályozta, hogy egy külön szektorban erőfölényt érjen el.
  Ha Sztálinnak sikerült volna a front egy külön szakaszán, hozzávetőleg három az egyhez arányban fölényt kiépíteni, akkor talán taktikai siker született volna.
  És így az egyik szektorban offenzíva folyik, a másikban készülnek, de a valóságban a németek és szövetségeseik könnyebben visszaverik. Sőt, a Fritznek már voltak nagy magasságú, nagy sebességű felderítői, kiváló optikával, ami lehetővé tette a csapatok mozgásának nyomon követését. Télen pedig nehezebb álcázni, és az éjszaka sem csodaszer, így a német hírszerzők jó éjjellátó készüléket kaptak.
  A "Royal Tiger" mint tervezett áttörést jelentő tank a tömeggyártás miatt késett, és nem volt teljesen sikeres. A "Panther" -2, amelyet Hitler elrendelt páncélzattal az IS-2 áthatolhatatlanságáig, és egy 900 lóerős motor felszerelését, 51 tonnát nyomott, még a 800 megtakarítást eredményező duralumínium ház beszerelését is figyelembe véve. kilogramm. Másrészt lehetővé vált az oldalpáncél 82 milliméterig történő megerősítése racionális lejtőn. Emiatt a német tank oldalról nem volt annyira sebezhető, mint a korábbi modellek. De ismét, a "Panther" -2 és a "Lion" -2 egy fejlettebb elrendezési sémában még mindig csak a fejlesztési folyamatban van.
  De a tél folyamán a németek teljesen átvették az irányítást az afrikai francia birtokok felett, beleértve a Niger-hurkot is. És van olaj, gáz, bauxit, és még nagy uránkészletek is, különösen Kongóban. De Gaulle-t elkapták - a szövetségesek segítsége nélkül semmit sem ért, Scoreli tisztán és ügyesen dolgozott.
  Így 1944 májusára az olajproblémák nagyrészt megoldódtak. Líbiából már érkeztek a szállítások, és már csak az újabb és újabb kutakat fúrni kellett.
  De májusban a németek még mindig nem voltak készen a támadásra. A tervezésben elavult "Tigris" mellett nem volt komoly áttörést jelentő tankjuk. Igaz, a "Tigrist" már sorozatgyártásban is gyártották, és a páncélzat kiváló minőségének és az oldalvastagságnak, valamint a gyorstüzelő, pontos ágyúnak köszönhetően, ha nem is ideális szerepet tölthetett be, de többé-kevésbé elviselhető tank megtörve a Szovjetunió csapatainak keringését .
  A német parancsnokság sorozatos vita után visszatért a korábbi, 1942-es tervhez. Nevezetesen, kezdjen támadást a széleken. Vegyünk Leningrádot kettős gyűrűn, és törjünk át Sztálingrádba. Sőt, miután a Wehrmacht elhagyta a Rzsev-Vjazemszkij párkányt, elveszett egy kényelmes ugródeszka a Moszkva elleni támadáshoz. A főváros tehát viszonylag messze van.
  A nácik terve sem optimális, de... Svédországban előrehozott parlamenti választásokat tartottak, ahol a nácik lenyűgöző győzelmet arattak. Egy nyolcmillió lakosú és fejlett gazdaságú ország készen állt a Szovjetunió elleni háborúra. A legnépszerűbb figura Tizenkettedik Károly volt. A svédek bosszúra vágytak korábbi vereségeikért és megaláztatásaikért az Első Péterrel és Első Sándorral szemben elvesztett háborúk során. Így már egész Európa háborúban állt a Szovjetunió ellen. Sőt, Franco és Salazar úgy döntöttek, hogy hivatalosan is belépnek a háborúba, hogy kivegyék a részüket a zsákmányból. Csak egy Svájc maradt formálisan semleges, de ő is küldött egy hadosztályt önkéntesekből.
  Kiderült, hogy a számszerű fölény a náci koalíció oldalán van. Ráadásul 1944. május közepén a németeknél már mintegy ezer ME-262 típusú sugárhajtású repülőgép állt szolgálatban. Maga az autó meglehetősen sikeres, de befejezetlen motorokkal. De fokozatosan a motorok megfeszültek, erősebbek lettek, a megbízható üzemanyag-fogyasztás csökkent.
  Az offenzíva délen kezdődött. A Fritzek megpróbálták megismételni az OKW által a Kék hadművelethez 1942 januárjában kidolgozott tervet, amelyet aztán Hitler önkényesen megváltoztatott. Amikor Sztálingrád felé haladsz délről és északról is, összefutó irányokban. De itt először a németeknek kellett áttörniük a Donig. A fasiszta "tigrisek" támadásba lendültek, de erős védelmi vonallal szembesültek. A Fritz előrenyomulása lassúnak bizonyult, a szovjet csapatok mélyén elakadtak a védelemben. Az első tíz nap elhaladása után csak 35-40 kilométert Voronyezs irányába.
  Aztán két hetes makacs harcok alatt a nácik csak egy tucat kilométert léptek előre, és a súlyos veszteségekre való tekintettel megállni kényszerültek.
  Sikeresebben fejlesztett offenzíva délen. Ott kevesebb a szovjet csapat, és nehezebb a védekezés. Számos "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (ez az önjáró fegyver a stratégiai bombázás hiánya miatt masszívabbnak bizonyult!) És a "Jagdtigr" első modelljei és a különösen hatékony "Sturmtigr". A németeknek sikerült áttörniük az első védelmi vonalakat és belépni a hadműveleti térbe.
  Ezzel egy időben a japán hadsereg is támadásba lendült. A szamurájok növelték harckocsiflottájuk számát, és új, közepes tömegű járműveik fegyverzetükben és vezetési teljesítményében gyakorlatilag nem maradtak el a T-34-76-tól, sőt a frontpáncélt is felülmúlták, bár oldalról való védelemben gyengébbek voltak. .
  Japán támadásba kezdett Mongóliában, ahol sokkal nehezebb fenntartani a védelmet. A szovjet parancsnokság tartalékhiánnyal küzdött, és mindhárom fronton visszavágott. És a személyi veszteségek a téli offenzíva során meglehetősen nagyok voltak.
  A németek Tikhvin, valamint a finnek és svédek támadását a Fehér-tengeri csatorna oldaláról nehezen sikerült visszaverni. A nácik lassan, de szinte folyamatosan haladtak előre. Június közepén délen Mainstein csapatai betörtek Sztálingrádba. Megkezdődött a második sztálingrádi csata. Július elejére pedig Tikhvin és Volhov bukása után a finnek, a svédek és a németek egyesültek - egy második gyűrűt alkotva Lenin városa körül.
  Így rendkívül nehéz helyzet alakult ki a szovjet katonai erők számára.
  De Sztálingrád nem engedett Mainsteinnek. Ez pedig megakadályozta, hogy a németek más irányba fejlesszék ki az offenzívát. Délen, akárcsak 1942-ben, csak a Terek-kapuig jutottak el: Groznij és Ordzsonikidze közelében megrekedtek. A heves harcok Voronyezs irányában folytatódtak. Szeptemberre a szovjet csapatok kénytelenek voltak visszavonulni a Donon túlra. Íme, a sors iróniája október végére, a déli frontvonal megismételte 1942-t, a nácik legnagyobb előretörésének idején.
  Rosszabb volt a helyzet északon, ahol Leningrád a teljes blokád gyűrűjében volt. Ezenkívül a németek, finnek és svédek át tudták vágni a Vörös Hadsereg védelmét a Karéliai-félszigeten, szárazföldön elvágva Murmanszkot a Szovjetunió nagy részétől.
  Mintegy negyven szovjet hadosztályt izoláltak. Számuk azonban messze volt a normálistól. Svédország mintegy huszonöt, meglehetősen jól felszerelt hadosztályt állított ki. A megkeményedett finnekkel és német csapatokkal együtt túlerőben voltak. És rendkívül nehéz tartalékokat átvinni a Karél-félszigetre.
  Általánosságban elmondható, hogy a Vörös Hadsereg nem tudta megszerezni a szükséges erősítést, így a japánok váratlanul erősnek bizonyultak, létszámuk a bábcsapatokkal együtt meghaladta az ötmilliót, és ez tulajdonképpen egy teljes értékű második front. Így már csak a németek és szövetségeseik ellen kellett visszavágnunk.
  Fokozatosan csökkent a szovjet csapatok ellenőrzési övezete Karéliában, Murmanszkot pedig teljesen blokkolták, és valójában kudarcra ítélték. Tehát az ellenséges flotta és főleg a tengeralattjárók uralták a tengert, így nem volt miből utánpótlást létrehozni.
  Sajnos 1944 novemberében a Szovjetuniónak nem volt tartaléka az 1942-es fordulópont megismétlésére. Szinte mindent a Kaukázus elvesztésének megakadályozására költöttek. Ráadásul a németek szakszerűbben hajtották végre a Sztálingrád elleni támadást, és ott folyamatosan tartalékokat kellett áthelyezni, mintha a Tartarus tölcsérébe lennének. Sztálin elrendelte, hogy bármi áron megtartsák a Volga-parti várost. De az ellenséges repülőgépek dominanciája mellett az ár hihetetlenül magasnak bizonyult.
  Ráadásul Mainstein, Paulusszal ellentétben, nem sietett, és gondoskodott a katonákról. Ennek eredményeként a veszteségek aránya nem a Vörös Hadseregnek kedvezett.
  Hitler siettette Mainsteint, de a ravasz marsall tudta, hogyan kell kitérni és ellenállni a nyomásnak.
  Az egyik legerősebb fegyvertípus a "Sturmtigers" lett. Rendkívül erős bombázógépeik voltak, amelyek háromszázhúsz kilogramm tömegű lövedékeket dobtak. Ráadásul a kagylók reaktívak és sokkal erősebbek, mint a tarackok. Méltó válasznak nevezheti őket a "Katyusha"-ra, bár pályákon. Emellett teherautókra is szereltek néhány bombázót, nagyobb lőtávolsággal.
  A németek gázdobókat is használtak. És persze sugárhajtású bombázók.
  Decemberben a japánok elfoglalták szinte egész Mongóliát, és közel kerültek Vlagyivosztokhoz, részben elfoglalva Primorye-t és Habarovszkot. De Frost tábornok megállásra kényszerítette őket.
  Ezt kihasználva a Vörös Hadsereg ellentámadásokat szervezett a német szárnyakon, és megpróbálta elfoglalni azt, ami Sztálingrádból maradt. Bár a város egy kis részét 1945 elején tartották. A németek 1944-ben értek el némi sikert, de még a Kaukázust sem tudták meghódítani és bakui olajhoz jutni. Igaz, saját szükségleteikre volt még elég román, magyar, líbiai, valamint kameruni és nigériai.
  Leningrád még mindig blokád alatt állt. Előzetesen nagy élelmiszer- és lőszerkészleteket hoztak létre benne, hogy a város túlélje ezt a telet, továbbra is lekötve a Wehrmacht és szövetségesei jelentős erőit.
  A szovjet vezetésnek sikerült stratégiai nyersanyagkészleteket készítenie Lenin városában a fegyvergyártáshoz. Tehát míg a nácik nem adtak túl sokat.
  De Murmanszk teljesen blokkolva volt. A városba induló tíz transzportból a Fritz kilencet megivott.
  Januárban a szovjet parancsnokság megpróbálta a központban próbára tenni a németek erejét. Egy nagyon erős és megtervezett védelmet azonban nem lehetett legyőzni. A maximális előrehaladás öt-hat, legjobb esetben nem több nyolc kilométernél. A szovjet hadosztályok veszteségei pedig nagyon kézzelfoghatóak voltak. A legtöbb részben a kompozíció fele.
  De a német erők egy részét eltérítették, lehetővé téve számukra Sztálingrád megtartását... Márciusban maguk a németek indítottak támadást a Terek-kapu ellen. Sikerült áttörniük a szovjet védelmi vonalat, és körülvették Groznijt és Ordzsonikidze-t, de a Fritznél befutottak Vedeno, Shali vonalába és tovább a városokon keresztül.
  Groznij városa egészen májusig kitartott egy teljes blokádban. Sztálingrád májusban végül elesett. A városból és külvárosaiból, valamint a harckocsigyárból gyakorlatilag nem is maradt romok.
  A német koalíció is kidőlt, de a Führer győzelmet akart. Januárban megtörténtek az akár két hangsebességet is elérő és 18 kilométeres magasságú tárcsasík első sikeres tesztjei. Májusban a lemezsík már négy hangsebességet fejlesztett és 30 kilométeres magasságba ugrott.
  De az új autó minden erős, sőt egyedi repülési jellemzőivel sebezhetőnek bizonyult a kézi lőfegyverek tüzével szemben és drága. A sebezhetőséget hamar megoldották egy lamináris eke elindításával, de ez megnövelte az üzemanyag-fogyasztást és csökkentette a gép repülési idejét. Maga a lemez egy lamináris "bundában" pedig nem tudott hatékony tüzet vezetni.
  De a "repülő csészealjak" korszakának kezdete eldőlt. Ezenkívül a németek erős ütőkártyát szereztek: az "E" osztály új generációjának tankjait. Súlyukban különböztek a "Királytigrishez" és a "Pantherhez" sokkal sűrűbb és tökéletesebb elrendezésben, alacsony sziluettben és vastag páncélban.
  A tömeggyártásban és a harctereken a Panther-2 és a Tiger-2, majd a Tiger-3 tisztességesen megmutatta magát. Az utolsó, sűrűbb elrendezésű, kis toronnyal rendelkező autó erős páncélzattal és 1080 lóerős motorral rendelkezett. Az "egerek" soha nem szoktak hozzá. De a "Panther" - "F" módosítás tisztességesen megmutatta magát.
  Az ötvözőelemek hiánya miatt a szovjet tankok nem rendelkeztek túl jó minőségű páncélzattal, és eddig a Párduc még egy 75 mm-es ágyúval is egész jól tette a dolgát. A 120 mm-es ferde homlokpáncél pedig meglehetősen megbízhatóan védte a 85 mm-es szovjet T-34-85 ágyút. De talán az SU-100 szovjet önjáró fegyver a Panther méltó ellenfelének bizonyult, amely megerősítette a páncélt. A T-4 már kikerült a gyártásból. A gyártótartályok közül pedig a Panther bizonyult a legkönnyebbnek.
  Az első fejlesztés az elrendezésben a "Lev" gyártótartály volt. Ennek a tanknak a toronyját visszatolták, a sebességváltót, a motort és a sebességváltót egy blokkban elöl helyezték el. Ennek eredményeként az autó sziluettje alacsonynak bizonyult, és az erőteljes 105 mm-es ágyúval ellátott páncél összehasonlítható a "King Tigrissel", és a torony homloka még erősebb.
  A torony visszatolódása azt az előnyt is adta az "Oroszlán"-nak, hogy az erdőn áthaladva a hosszú csövű fegyverének orrcsője nem tapadt annyira a fatörzsekhez.
  erős repülőgépekkel bombázták a szovjet állásokat.
  Japán is igyekezett előretörni, és végül elvágta Vlagyivosztokot a szárazföldtől.
  A németek júniusban és júliusban megpróbáltak áttörni Moszkvába. De a szovjet védelmi vonal nagyon erősnek bizonyult, és a nácik óriási veszteségeket szenvedtek. Még a "Lev" tank sem eléggé megfelelő az offenzívában, elsősorban az oldalak elégtelen lefedettsége miatt.
  A szovjet parancsnokság egyre aktívabban használta a 100 milliméteres fegyverkalibert. Nyilvánvaló, hogy a Szovjetuniónak nincsenek erőforrásai ahhoz, hogy ugyanazokkal a harckocsikkal legyőzze az ellenséges tankokat, de a páncéltörő tüzérséget tömegesen lehet használni.
  Az eredeti modellben az E-100 túl nehéznek bizonyult 140 tonnával, és 120 milliméteres oldalpáncélzattal (homlok 240 milliméter!), még ha szögben is. Ez már nem volt elég. Arról nem is beszélve, hogy az "Egerek" reménytelenül le vannak maradva az elrendezésükben.
  A valóságban a "Lev" tartály és az önjáró fegyverek - E-10, E-25 fejlett német járművek voltak, ahol a motor, a sebességváltó és a sebességváltó elhelyezkedését kombinálták. A németek azonban sok lemaradó berendezést gyártottak. Például "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" meglehetősen magas sziluettekkel, amelyek lemaradnak a fejlődésben.
  Az "E"-70 sem volt túl sikeres. Kiderült, hogy a jármű erős 128 mm-es ágyúval és fejlett elrendezéssel rendelkezik, de a legalább 80 lövésből álló és 70 tonnánál nem haladó harci készlet megtartása miatt a páncélvédelme a "King"-hez hasonlítható. Tiger" - az 1944-es modell, és nem megfelelő az áttöréshez. A "Tiger" -3 jobban védett. De az E-70-en sikeresen teszteltek egy 1200 lóerős turbófeltöltős motort, amely lehetővé tette a tank számára, hogy 60 kilométer per órás sebességet fejlesszen ki az autópályán.
  Mindenesetre a német tankok súlyos veszteségeket szenvedtek, akárcsak a gyalogság. Mind a külföldi hadosztályok, mind a Harmadik Birodalom szatellitjei sokat veszítettek.
  Augusztus közepére a németek mindössze 40-50 kilométert haladtak előre a központban, és nem tudtak belépni a hadműveleti térbe. És a veszteségek óriásiak voltak. Szeptemberben a nácik új offenzívát indítottak délen... A legkeményebb harcok másfél hónapja alatt az ellenség áttört a Kaszpi-tengerig, szárazföldön elvágva a Kaukázust.
  A szovjet parancsnokságnak azonban sikerült tengeri utánpótlást létrehoznia, óriási károk árán. Novemberben a Fritz óriási erőfeszítések és nagy károk árán elérte a Volga-deltát. Decemberben a frontvonal stabilizálódott. A Kaukázus frontja és a fő szovjet terület közötti szakadék nőtt. Ráadásul a japánoknak sikerült elvágniuk Vlagyivosztokot, ostrom alá véve a szovjet várost.
  Murmanszk a blokád ellenére hősiesen kitartott 1945 decemberéig. De mégis leesett...
  1946-ban az ellenségeskedés folytatódott ... A szovjet hadseregcsoport helyzete a Kaukázusban rendkívül nehéznek bizonyult. Szárazföld elvágja őket, és Baku végleges elvesztése fenyeget.
  Sztálin rendkívül ideges és fizikai kimerültséget érzett. Heves harcok bontakoztak ki Tikhvin irányában. Megpróbálták megmenteni Leningrádot. Magában a városban már kevesebb, mint fél év van hátra az élelmiszerkészletből, és ismét levágták az élelmiszerkártyákat.
  Eleinte a szovjet csapatok áttörték a frontvonalat, de aztán a harckocsik számát meghaladó ellenségnek sikerült ellentámadást végrehajtania, és még a szovjet csapatok egy részét is elvágta. Február heves harcokban telt el északon és délen is, ahol a szovjet csapatok megpróbálták az ellenséget és megpróbálták visszafoglalni Sztálingrádot. És ez utóbbi részben sikerült is. A szovjet tankok betörtek a városba, de sajnos nem tudták onnan kiűzni a nácikat.
  De kitört a harmadik sztálingrádi csata. A szovjet csapatok viszonylag jelentős sikereket értek el Voronyezs közelében. De még ott is a Fritzek, nagyszámú harckocsi egységgel és technológiai fölényükkel vissza tudták állítani a helyzetet. Márciusban korong alakú helikopterek és korong alakú repülőgépek kezdtek részt venni az ellenségeskedésben. A németek némileg továbbfejlesztették a repülő csészealjakat, és rakétatámadásokat tudtak indítani velük a szovjet állások ellen. De a gyakorlatban a hajlékonylemez csodafegyverként nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
  Ahogy a von Braun ballisztikus rakéta is túl drágának és alacsony pontosságúnak bizonyult ahhoz, hogy harci műveletekben való aktív felhasználása igazolja magát.
  De a németeknek farok nélküli sugárhajtású bombázói voltak, amelyek akár tíz tonna rakomány szállítására is alkalmasak voltak, és akár 16 ezer kilométeres (!) távolságot is repültek.
  Sajnos a szovjet sugárhajtású repülés még mindig lemaradt, és az ellenség szinte teljesen uralta a levegőt. Mindenesetre a propeller hajtású repülőgépek elvileg nem tudják felülmúlni a sugárhajtású repülőgépeket repülési jellemzőikben. A saját fejlesztéseink pedig túl későn voltak. A légcsavarról a sugárhajtású repülőgépre való átállás pedig túl fájdalmas.
  A pilótákat pedig át kell képezni, és meg kell hosszabbítani a kifutópályákat, és elő kell készíteni egy speciális üzemanyagot. Nos, maguk a motorok még tesztelésre és hibakeresésre várnak!
  A németeket Sztálingrádba terelték... Furcsa módon a Harmadik Birodalomból és az egész koalícióból kifogyott a gőz, a Vörös Hadsereg pedig olyan volt, mint egy Főnixmadár. Április és május is heves harcokban telt el Sztálingrád mellett. És még júniusban is a Vörös Hadsereg próbált előrenyomulni, megszorítva az ellenséget. Júliusban azonban a hőség ellenére a nácik mégis a Kaszpi-tenger partja mentén haladtak Baku irányába. A haladás rendkívül lassú volt. Átlagosan 1,5 kilométer naponta. Dagesztán felpattant... A szovjet csapatok minden irányszögben szétverték a Fritzeket és szövetségeseiket.
  Középen és északon is megverték az ellenséget. Arhangelszkbe nem engedték... De szeptemberben felgyorsult a németek előrenyomulása a Kaukázusban. A kaukázusi csoport erői erősen kimerültek, és tíz szállítóhajó tengere hajózott az ellenséges repülőgépek dominanciája alatt a levegőben két vagy három erősséggel. Október végén a nácik mégis bevonultak Azerbajdzsánba. Novemberben pedig előrenyomultak Bakuba. December elején pedig a Fritz egyesült a törökökkel Grúziában ...
  Már március előtt is voltak csaták a Kaukázusban, és Jereván általában 1947 júniusáig kitartott.
  A Vörös Hadsereg egész télen fáradhatatlanul igyekezett előretörni. Erősen megveregették a koalíciót. Bár a japánok végül áprilisban elfoglalták Vlagyivosztokot, ez csak lehetővé tette a Szovjetunió számára, hogy szilárdabban letelepedjen az Amur mögött.
  Bár a Vörös Hadsereg a téli és márciusi támadásaival nem ért el kézzelfogható sikert, a koalíció tisztességes leckét adott. A német műholdak országain belül a helyzet egyre súlyosabbá vált. Az emberi erőforrások kimerültek, és a veszteségek hatalmasak voltak. A gazdasági teher elviselhetetlenné vált. A fronton elért sikerek is egyre kevésbé örültek az utca európai emberének. A békevágy egyre erősebb lett.
  De Hitler makacsul ki akarta fejezni a Szovjetuniót. Bár azok a számítások, amelyek szerint a Vörös Hadsereg Baku elvesztése után elveszítené harci hatékonyságát, nem váltak be. 1946-ban a Szovjetunió rekordszámú fegyvert gyártott - körülbelül 60 ezer repülőgépet és 40 ezer tankot és önjáró fegyvert, 250 ezer fegyvert és habarcsot. Igen, a szovjet repülés elsősorban a Jak-9-es vadászrepülőgép, az IL-2-es támadórepülőgép, amelyet még nem szüntették meg. A Yak-3 és LA-7 kis mennyiségben készült. Még mindig gyártásban a PE-2 és TU-3. Igen, a repülés elavultnak tekinthető az ellenséges sugárhajtású szörnyekkel szemben, de az. A T-34-85-höz, IS-3-hoz és SU-100-hoz hasonlóan a többi jármű kis mennyiségben van.
  1947-ben pedig a T-54-es szolgálatba állt, aminek véget kellett volna vetnie a német technológia minőségi fölényének. Természetesen a 36 tonnás T-54 nem lehetett erősebb, mint az összes ellenséges tank, de jól felvehetné a versenyt a Panthers-szel és a Tigrisekkel.
  A fő német tank az "E" -50 volt, az úgynevezett "Oroszlán" -3. Az "Oroszlánhoz" hasonló autó, de erősebb, 1200 lóerős motorral és vastag páncélzattal. A 75 tonnás tömeg mellett a német harckocsi oldalpáncéljának vastagsága 140 mm-re nőtt, a homlok pedig 240 mm volt 105 mm-es fegyverrel és 100 el csőhosszúsággal. Az új német autó legyen a fő. Fegyverzetében és páncélzatában felülmúlja a szovjet, de több mint kétszer nehezebb.
  A T-54-es gyártása azonban csak most kezdődik.
  De 1947 nyara még melegebb. A németek ismét megpróbálják megtámadni Moszkvát. Szaratovba is áttörnek. A harcok késő őszig tartanak. A Fritzeknek még mindig sikerül bevenniük Saratovot. De a moszkvai régióban maximum hatvan-hetven kilométerre sikerült előrelépniük. Rzsev és Vjazma is, bár az utóbbit félig körülvették, a Szovjetuniónál maradt.
  Moszkva nincs meghódítva, a náciknak és brutalizált koalíciójuknak a lövészárkokban kell megküzdeniük a téllel. Ezúttal a szovjet parancs menti meg az embereket és halmoz fel erőt. Különösen a T-54 harckocsi. 1947. december 31-én pedig sikeresen tesztelték a MIG-15-öt, ami véget vet a német sugárhajtású repülőgépek monopóliumának a levegőben.
  Igaz, 1948 februárjában Leningrád hosszan tartó ostrom után elesett. Nagyon súlyos csapás a szovjet hatalom presztízsére.
  A Szovjetunió helyzete 1948 májusában reménytelenül átrendeződik. A németek és koalícióik irányítják a Kaukázust, majd a Volgát Szaratovig, Tambovot pedig Voronyezssel. Majd Oreltől keletre, majdnem Tula mellett, majd Vjazmában és Sam Rzsev közelében, egészen Arhangelszkig.
  Tehát mit lehet még tenni ilyen helyzetben? Ráadásul a japánok egész Primorye-t irányítják az Amur folyó mentén, és elfoglalták az egyetlen szövetségest: Mongóliát.
  A háború hét éve alatt pedig olyan földek vesztek el, amelyeken a Szovjetunió lakosságának legalább fele élt a megszállás előtt, és talán több is. A háború hét éve alatt a Vörös Hadsereg visszavonhatatlanul legalább húszmillió katonát és tisztet veszített. Nem számítva azokat, akik megsebesültek vagy nyomorékok lettek. Nem számítva a hatalmas veszteségeket és a hatalmas bombázásokat, ágyúzásokat és éhezést.
  Sztálinnak még az evakuált családokat is figyelembe véve nem több mint százmillió ember maradt ellenőrzése alatt, valószínűleg, talán kevesebb is. Közülük minden ötödik besorozzák a hadseregbe. Körülbelül húszmillió különböző katona. Ötéves kortól gyerekeket, nyugdíjasokat, első- és másodcsoportos mozgássérülteket helyezhettek a gépek elé.
  Az ország rendkívül mozgósított. Az 1947-es fegyverkibocsátás csak kismértékben csökkent... Szóval egyelőre nagyon korai véget vetni a szovjetek országának!
  Maga Sztálin mindenesetre nem így gondolta. Igen, és Hitler is meg akarta nyomni Oroszországot - hogy mindent egyszerre! Tehát nem volt kompromisszum.
  A nyáron a németek új offenzívát indítottak Moszkva ellen. Még mindig abban reménykedtek, hogy megtörhetik a fővárost és véget vethetnek a Szovjetuniónak. A Vörös Hadsereg oldaláról Moszkvát több mint hárommillió katona és milícia fedte le. Tizenkétezer harckocsival és önjáró fegyverrel voltak felfegyverkezve. Igaz, a T-54-es csak ötszáz körüli, főleg a T-34-85 és SU-100 harcolt. Az IS-3-at ekkorra már kivonták a gyártásból. Nagyon kevés IS-4 harckocsit gyártanak ennek a mastodonnak a technológiai megbízhatatlansága miatt . Hat IS-7 harckocsit gyártottak, de ez a jármű nem került tömeggyártásba. Bár valószínűleg hiába. 130 mm-es ágyújával át tudott hatolni a 75 tonnás Lion-3 240 mm-es páncélzatán. Igaz, a németeknek volt egy fejlettebb, 100 tonnás "Royal Lion" harckocsijuk 1800 lóerős motorral és egy 128 mm-es, nagyon hosszú csövű fegyverrel, 1260 méter/s lövedék sebességgel.
  De Sztálin valahogy lehűtötte a nehéz felszerelést, és inkább: még jobb, kicsi, de távoli.
  De másrészt a négy harcos: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda nem így gondolta. És most irányításuk alá vették az IS-7 harckocsit. Sőt, és a hetes számban. Így hát négyen saját költségükön készítették el ezt az autót. A lányok Szibériában aranyrudakra bukkantak, amelyeket a Honvédelmi Minisztérium alapítványának adományoztak. És most ki akarták lőni magukat ebből a csodálatos gépből.
  És éppen közeledett a jeles nap, 1948. június 22.. Hitler csapatai éppen a lakosságot vezették, és megpróbálták megkerülni és bekeríteni Rzsev szovjet városát.
  És az orosz demiurgosz istenek négy lánya, mint mindig, Oroszország számára kritikus pillanatban úgy döntött, hogy közbelép! Hiszen mindig a megfelelő időben és helyen mentik meg hazájukat, Ruszt!
  
  
  
  
  HA NEM LENNE ACÉLCSIPSZETŐ
  Általánosságban, furcsa módon, de a legtöbb párhuzamos univerzumban a második világháború és a Nagy Honvédő Háború lefolyása még rosszabb volt Oroszország számára, mint a valóság. Talán azért, mert az Európát átvevő fasiszta rezsim sokkal több lehetőséget rejtett magában, mint amennyit képes volt megvalósítani. A brutális totalitarizmus és a gazdaság piaci elemeinek kombinációja hatékonyabb, mint a nyugati liberális kapitalizmus és a centralizált, bürokratikus sztálinista modell. Szerencsére számos, objektív és szubjektív okból. A nagy szerencsével együtt a nácik nem tudták használni az ütőkártyáikat.
  Ennyi német kém bukott meg csak azért, mert a németek rozsdamentes kaparót használtak az iratokhoz, az oroszok pedig egyszerű vasat? És hogyan befolyásolta döntően egy ilyen apróság a háború menetét?
  Mindenesetre létezett egy párhuzamos univerzum, ahol már 1941 októberében egy nagyon maró hírszerző véletlenül felfedezte ezt a tényt. Az eredeti szovjet és a hamis német dokumentumok átnedvesedtek és ... A szovjet dokumentumokon a gemkapocs berozsdásodott, és ez észrevehető, de a németeken nem.
  Itt van egy apróság, és a Nagy Honvédő Háború lefolyására gyakorolt hatása nagyon jelentősnek bizonyult.
  Miután elkerülték a kudarcokat és a német ügynökök irányítása alatt dolgoztak, jelentős bizonyítékot fedeztek fel a szovjet csapatok offenzívájának előkészítésére Sztálingrád közelében. Olyan meggyőző, hogy a makacs Adolf Hitler egyetértett ezzel, és parancsot adott a Volgán álló náci csapatok csoportosítására. És ez számított.
  Ha a Rzsev-Szichov hadművelet során a Wehrmachtnál több mint kétszer annyi erővel rendelkező Vörös Hadsereg nem tudta áttörni a német védelmet, akkor Sztálingrád közelében az erőviszonyok a nácik számára kedvezőbbek voltak.
  Az 1942. november 19-i időjárás pedig nem kedvezett a támadó hadműveleteknek. A légi közlekedés, különösen a rohamrepülőgépek nem tudtak felszállni, és a tüzérségi előkészítés csak rendkívül korlátozott hatással volt a fejlett ellenséges védelemre. Az offenzívára induló szovjet csapatok elakadtak. Még a harckocsihadtestek beüzemelése sem tudott lyukat törni a náci védelemben.
  Heves harcok bontakoztak ki Rzsev-Szichovszkij irányban. Folytatták az újévet. Csak ezután, súlyos veszteségeket szenvedve, a szovjet csapatok mindkét irányban felfüggesztették offenzívájukat. Hitler kitartott a Volgánál, de Afrikában elkezdték verni a németeket. Churchill Montgomery egyiptomi offenzíváját a kezdet végének nevezte. Azt is mondta, hogy most a szövetségesek csak nyernek.
  Valójában Rommel, annak ellenére, hogy nagy erőket szállítottak Afrikába, nem volt szerencsés, és serege vereséget szenvedett vereség után. A háború két fronton való lebonyolítása érdekében a Harmadik Birodalomnak 1943 februárjában ki kellett hirdetnie a teljes mozgósítást.
  Ráadásul a Blau hadművelet fő céljai sem teljesültek. 1942-1943 telén azonban a Wehrmachtnak a valós történelemtől eltérően sikerült elkerülnie a súlyos vereséget keleten. Január végén a szovjet csapatok újraindították támadásukat a központban: a harmadik Rzsev-Szichov hadműveletben és Sztálingrád közelében. Ám a szilárd védelemben ülő ellenségen áttörni nem jó ötlet. A harcok az első világháborúra emlékeztettek. Elhúzódó, pozíciós. Amikor az, aki támadott, többet veszített, mint az, aki védekezett.
  A Leningrád blokád feloldását célzó "Iszkra" hadműveletet elhalasztották. Sztálin a lehető leggyorsabban le akarta vágni a Rzsev-párkányt, és Sztálingrád közelében legyőzni az ellenséget. A németek, emlékezve a múlt tél tanulságaira, aktívan védekeztek. És eddig sikerült visszaverniük a szovjet csapatok támadását. Mint kiderült, amikor a Fritzek készen állnak, nem könnyű áttörni a védelmüket. A német fegyveres erők minősége pedig továbbra is a csúcson van.
  A szovjet csapatok offenzívája február végéig tartott, de nem járt sikerrel.
  Március elején a szovjet parancsnokság támadást kísérelt meg Voronyezs irányába. A kezdeti sikerek után a Vörös Hadsereg Mainstein ellentámadása alá került. A nagy szovjet erőket bekerítették, és kénytelenek voltak visszatörni a csatában. A veszteségek, különösen a technológia terén, nagynak bizonyultak, és a németek szövetségeseikkel meg tudtak venni a lábukat ebben az irányban, és teljesen elfoglalták Voronyezst és külvárosait.
  Mainstein ellentámadása során a "Panthers" és a tömegesen "Tigers" először vett részt a csatában. Az új harckocsik részben igazolták a hozzájuk fűzött reményeket. Megfelelő használat mellett meghaladták a szovjet járműveket a közelgő csatában.
  Eljött a tavaszi olvadás, és a keleti fronton csend honolt. Heves harcok dörögtek Tunéziában.
  A Führer mindenáron megpróbálta megőrizni a lábát Afrikában. Ennek érdekében a nácik még példátlan lépésre is döntöttek. Ultimátumot adtak Francónak: vagy elengedte a német csapatokat Gibraltárba, vagy megbuktatják, mint a Vichy-kormányt. A Generalissimo megijedt és beleegyezett. Egyúttal Nagy-Britannia és az Egyesült Államok kormányához fordult könnyes könyörgéssel: ne üzenjenek hadat Spanyolországnak, mert nem az ő akaratából történt!
  1943. április 15-én a németek támadást indítottak Gibraltár ellen, odadobták a legújabb "Tigers"-t "Panthers"-szel. Az erőd két nap alatt több száz harckocsi csapásai alá esett. A keleti frontról visszahívott Paulus vezényelte a rohamot. Ironikus módon a németek csak 1943. április 1-jén tudták elfoglalni az utolsó negyedeket, Sztálingrád házait és a sztálingrádi gyárakat. Így Paulus részben rehabilitálta magát, és emellett a lovagkereszt tölgyfalevelére kapott tábornagyi rangot és kardokat.
  Gibraltár elfoglalása megakadályozta a brit és az amerikai hozzáférést nyugatról a Földközi-tengerhez. Ráadásul maguk a nácik a legrövidebb távolságon tudták megtámadni Marokkót, eltérítve a szövetséges erők egy részét Tunéziától.
  A tunéziai hídfőn meggyengült a támadás, majd Rommelt ismét áthelyezték. Hitler úgy döntött, egyelőre leállítja a hadműveleteket Keleten, és megpróbálja átvenni az irányítást a Földközi-tenger felett.
  A szovjet parancsnokság is elkezdett kivárni a taktikát. Így tett Sztálin a valós történelemben, ezért úgy döntött, hogy most cselekszik. A kapitalisták vérezzék ki magukat hülyék. Hadd verjék egymást, mi pedig erőt gyűjtünk és lecsapunk, ha végre elfogy a gőzünk.
  A németek továbbra is birtokolták Tunézia északi részét, és az új Paulus tábornagy parancsnoksága alatt álló csapatok előrenyomultak Casablancára. Az amerikaiak a tigrisekkel és a párducokkal álltak szemben. Kiderült, hogy a Shermanjuk gyenge volt az ilyen tankokkal, valamint a továbbfejlesztett T-4-gyel szemben.
  Churchill pedig három hónapnyi habozás után mégis hadat üzent Spanyolországnak. Ekkorra azonban a németek már egész Marokkót elfoglalták, és betörtek Algériába. Franco költője nem volt sokkoló. Július 25-én a német csapatok elfoglalták Algír fővárosát, és megsemmisítő vereséget mértek a britekre. A sikert elősegítette Rommel ellentámadása, valamint a Kissilring hirtelen veresége és partraszállása Máltán.
  A keleti front stabil és nyugodt volt. Sztálin, akinek csapatai a korábbi csatákban súlyos veszteségeket szenvedtek, feltöltötte a Vörös Hadsereget. A németek új hadosztályokat is alakítottak és átvitték a Gibraltári-szoroson át a Földközi-tengerre.
  A német tengeralattjárók tevékenysége oda vezetett, hogy az amerikai és a brit flották űrtartalma csökkenni kezdett. És ez sem járult hozzá a sikerhez Európa legnagyobb déli tengeréért vívott csatákban.
  A Földközi-tenger fenyegető helyzete oda vezetett, hogy augusztus 6-án Churchill úgy döntött, hogy leszáll Franciaországban. A művelet azonban kedvezőtlen időjárási körülmények között zajlott, és rosszul volt előkészítve.
  Augusztus 10-én Rommel és Paulus egyesültek, és egy jókora üstöt alkottak Algéria keleti részén. Augusztus 19-én pedig már Mainstein, a csapdák alattomos mestere elvágta a szövetséges csapatokat a partoktól.
  A Fritz sikerét elősegítette az amerikaiak határozatlansága, akik korainak tartották az 1943-as franciaországi partraszállást, valamint a leszállóhajók akut hiánya. Nyugalom a keleti fronton. Ráadásul 1943-ban Németországban több mint kétszeresére nőtt a légiközlekedés, meghaladva az évi harminckétezer repülőgépet - szerencsére a németek több munkaerővel és ellenőrzött területtel rendelkeztek, mint a valóságban. Az új Focke-Wulf járművek erős páncélzattal és fegyverekkel, valamint 30 mm-es ágyúkkal pedig túl sok kárt okoztak a szövetséges repülésben.
  Az algériai és franciaországi katasztrófa 1943 augusztusát valóban fekete évté tette a szövetségesek számára.
  Sztálin még örült is az ilyen sikereknek. Churchill türelme azonban megszakadt. Keleten még a légi harcok is gyakorlatilag megszűntek, a partizánok aktivitása csökkent. A németek egyre több volt szovjet állampolgárokból álló hadtestet hoztak létre, sőt egyfajta báb önkormányzatokat is létrehoztak. Tehát a keleti helyi nacionalisták külön brigádjai már harcoltak Afrikában.
  Borisz bolgár cár a három legjobb hadosztályt is Tunéziába küldte, nyilván abban a reményben, hogy gyarmatokat szerezhet magának a fekete kontinensen.
  Szeptemberben Rommel jelentős offenzívát indított Egyiptomban. Az erők mennyiségi és minőségi fölényét kihasználva egy héttel a támadás jele után sikerült elfoglalnia Tripolit.
  A britek és az amerikaiak vereséget szenvedtek vereség után Líbiában. Ilyen feltételek mellett Churchill bejelentette a bolsevik Szovjetuniónak nyújtott segítség felfüggesztését, és követelte az ellenségeskedés azonnali fokozását. Sztálin úgy tett, mintha figyelmen kívül hagyná az ultimátumokat. Bár természetesen megtörténtek a támadó hadműveletek előkészületei. De Koba ravasz volt, és még a talajt is megpróbálta próbára tenni egy külön béke megteremtésére. Az egyik szeptember végére a németek teljesen elfoglalták Líbiát, beleértve Tolbukot is, sőt Egyiptomba is betörtek Alexandriáig.
  Paulusnak sikerült megkerülnie a legfontosabb angol erődítményt, és délre menni a Nílushoz. Valójában ez katasztrófát jelentett Nagy-Britanniának Egyiptomban. Továbbá a németek eljuthattak a Szuezi-csatornához és Irakba, és ott nem volt messze Baku.
  A késés veszélyessé vált, és Sztálin parancsot adott a Rzsev elleni támadás folytatására, valamint Sztálingrád visszafoglalására, és ezzel egyidejűleg az ellenség szétzúzására az észak-kaukázusiban.
  Vagyis októberben három irányban azonnal kiújultak az ellenségeskedések. És novemberben a Leningrádszkijról is.
  Azonban nem volt könnyű áttörni az ellenséget, aki jól be volt ásva, és erős nehéz tankjai voltak, "Panther" és "Tiger". A szovjet csapatok mély helyzetvédelemmel néztek szembe. És védekezésben az új német tankok és önjáró fegyverek jól működtek.
  Októberben és novemberben tehát nem történt jelentős előrelépés. Hacsak nem sikerült a német offenzívát megállítani a Szuezi-csatornán. Aztán csak átmenetileg... Paulus és Rommel azonban Szudán felé fordította csapatait. És elkezdték elfoglalni Afrikát.
  A Wehrmacht még nem áll készen a téli támadásra.
  Ezenkívül a Fritz nagy reményeket fűzött a "Panther" -2-höz, mint fejlettebb géphez, valamint a "Tiger" -2-höz és az "Oroszlánhoz".
  A tél eltelt a Vörös Hadsereg azon kísérletei között, hogy áttörje a Fritz védelmét. De sehol nem lehetett komolyabb sikereket elérni. Ha volt is áttörés, az ellenség egy ellentámadással helyreállította a helyzetet.
  És a helyzet tovább romlott. Nagy-Britanniában a katonai vereségek hátterében politikai válság alakult ki. Churchill kabinetje bizalmatlansági szavazást fogadott el. De hogyan is lehetne másként, ha a bölcsebb Paulus kiütötte Angliát Szudánból és Etiópiából.
  Az új kormány külön békét ajánlott Németországnak. Figyelembe véve a német tengeralattjáró-flotta több amerikai veszteségét, Roosevelt sem bánta. Ráadásul pozíciója Amerikában megrendült. Igen, és a japánoknak sikerült pár kis győzelmet aratniuk, lelassítva az amerikai előretörést. Úgy, hogy a nézőpont - a mi kunyhónk diadalmaskodott a szélén.
  Hitler azonban eleinte túlzó feltételeket támasztott. Aztán kompromisszummá vált a francia földek és Egyiptom, valamint visszaadják a korábban Olaszországhoz tartozót. Szudán szintén a Harmadik Birodalom birtokába kerül, de a Szuezi-csatornát közösen üzemeltetik.
  Így a Führer, miután kioldotta a kezét Nyugaton, minden erejét Keletre vetette. A náci offenzíva májusban kezdődött Moszkva ellen. A francia és a brit gyarmatoknak köszönhetően Líbiának már volt elég olaja, Hitler pedig a lehető leggyorsabban győzni akart.
  Ráadásul Türkiye egy második frontot is nyitott.
  A Vörös Hadsereg azonban már a szovjet fővárosért vívott csatákban hihetetlen kitartásról és hősiességről tett tanúbizonyságot. A német előrenyomulás üteme átlagosan nem haladta meg a napi egy kilométert. A nácik augusztus végéig maximum száz kilométert tudtak előretörni, alig több mint háromszáz áttörési szélességgel.
  Megközelítették Moszkvát, de befutottak a Mozhaisk védelmi vonalába. Ezek szerény eredmények voltak. Ezenkívül a szovjet csapatok folyamatosan ellentámadást indítottak az ellenség ellen. A harcokban új szovjet tankok, T-34-85 és IS-2 vettek részt. Nem lehet azt mondani, hogy a németek teljesen elvesztették az előnyeiket, de a Vörös Hadsereg nem állt meg, akárcsak a tudomány!
  Megjelentek az új szovjet Yak-3 és LA-7 vadászgépek, amelyek képesek versenyezni a német propeller hajtású repülőgépekkel. Igaz, az ellenségnek cserébe nagyon erős reaktív ütőkártyái vannak. Az ME-262-nek és a HE-162-nek nem volt analógja a világon. Hitler úgy döntött, hogy betiltja az ötven tonnánál könnyebb harckocsik gyártását és fejlesztését. Ennek eredményeként a T-4-et és a Panthert feladták. A "Panther" -2 50,2 tonna súlyúnak bizonyult, és egy erős fegyvernek bizonyult, 900 lóerős motorral. "Királytigris" és "Oroszlán" és teljesen hullámzott szörnyek 70 tonna alatt. A szovjet autók a pártrendelet szerint nem haladták meg a 47 tonnát.
  Mivel nem sikerült elfoglalniuk Moszkvát, a nácik Leningrád felé fordították figyelmüket. Ez a város nagyon megfogta őket. Szeptemberben megkezdődött a tömeges ágyúzás. 1000 milliméteres kaliberű fegyverek és szárnyas lövedékrobotok is részt vettek rajtuk.
  Hitler elrendelte, hogy bármi áron elfoglalja Leningrádot.
  A városnak szeptemberben októberben három támadást sikerült visszavernie. A németek azonban tízről húsz kilométerre tudtak előrelépni, és elfoglalták a peterhofi hídfőt is. Helyenként egységeik behatoltak a városba, rontva a csoport hadműveleti helyzetét. 1944 novemberében, a nácik parlamenti választásokon aratott győzelme után, Svédország is beszállt a Szovjetunió elleni háborúba.
  Aktívan hirdette a szlogent: bosszút Nagy Péter és Sándor vereségeiért. Új svéd hadosztályok érkeztek a frontra, és a finnekkel együtt észak felől támadást indítottak a város ellen. A nácik pedig többek között a Sturmtiger és a még erősebb Sturmaus, valamint az E-100 harckocsi, a világ első, száz tonnát meghaladó tömeggyártású szörnyeteg felhasználásával folytatták a támadásokat.
  A szovjet katonák és milíciák hatalmas hősiessége és ellenálló képessége, valamint a Novgorod elleni kétségbeesett elterelő ellentámadás ellenére nem sikerült megmenteniük a várost. Az utolsó negyedév azonban csak 1945. január 27-re esett, példát mutatva a határtalan rugalmasságra. És maga a város egy egész háztömbben kitartott: 1270 nap! Valószínűleg a város leghosszabb blokádja a modern háborúkban.
  Bár a németek és szövetségeseik óriási veszteségeket szenvedtek el, a célt részben sikerült elérni. A második legnagyobb és legfontosabb szovjet város elesett, és a legerősebb ellenséges csoport kezei eloldódtak.
  Télen heves harcok folytak. A németek erős és fő sorozatú, sugárhajtású repülőgépekkel használtak. Velük szemben a Szovjetuniónak nem volt paritásos hatalma. Ez megnehezítette az előny elérését a levegőben. Ellenkezőleg, ott az ellenség dominált. Csakúgy, mint eddig, a német tankok is megőrizték előnyeiket. És még növelte őket az "E" sorozat megjelenésével.
  A "Tigers"-hez és a "Panthers"-hez képest az "E" sorozat tankjai sűrűbb elrendezésűek, alacsony sziluettűek, és ennek köszönhetően szögben sokkal vastagabb páncélzattal rendelkeztek.
  A szovjet tudomány válasza eddig csak az IS-3 volt, a torony erősebb homlokvédelme. A T-54 még fejlesztés alatt állt, és a T-44 sem volt sikeresebb.
  1945 májusában Hitler azonban megváltoztatta a terveit. Az egyéni támadásokra korlátozva a fő offenzívát a Kaukázusban hajtotta végre. Ott kényelmesebb volt harcolni. Így Sztálingrád elfoglalása után a szovjet csoportosulás ellátása nehézkesnek bizonyult. Ráadásul februárban a szovjet csapatok súlyos vereséget mértek az oszmánokra a Kaukázuson túl, így a törökök menekülésre kényszerítették Jerevánból, és felszabadították a Kars régiót.
  A németek áttörték a védelmet, és a Volga mentén elhaladva elérték a Kaszpi-tengert. Groznij június 15-én, makacs harcok után, Szuhumi június 23-án, Zugdidi június 29-én esett el. Tbiliszit július végén foglalták el Kutaiszival együtt. Augusztusban a fasiszta keselyűk végül elfoglalták Dagesztánt, valamint Potit, és kimentek északról Örményországba. Szeptemberben egyesültek a törökökkel, és megkezdődött a Baku elleni támadás. A kulcsfontosságú város 1945. november 6-ig kitartott. Külön csaták a hegyekben, különösen Jerevánban, december végéig elhúzódtak.
  A központban is heves harcok folytak. A németek közel tudtak jönni Tulához, és el is tudták venni Kalinint, de aztán megállították őket. Ennek ellenére közeledett a frontvonal, és helyenként már nem volt több nyolcvan kilométernél a fővárostól.
  1946 forró téllel kezdődött. A szovjet parancsnokság, amely meg akarta előzni a német offenzívát, kétségbeesetten rohant az ellenségre.
  Sajnos a levegőben az ellenség előnye csak nőtt. Sajnos a Luftwaffe sugárhajtású repülőgépei mindent javítottak. Az ME-262 új módosításai jelentek meg, köztük az ultra-nagy sebességű. Szintén erős TA-183 sugárhajtású vadászrepülőgép, fejlettebb NE-262 szárnyas szárnyakkal, és a repülőgépgyártás igazi remeke az ME-1010 irányított szárnyakkal.
  És a Szovjetunióban a Yak-9 maradt a fő vadászgép. Egykor új, de mára egyértelműen elavult gép.
  De a Luftwaffe is rendelkezik Yu-287-essel, és megjelent egy Yu-387, TA-400, TA-500 sugárhajtású bombázó. És sugárhajtású támadó repülőgépek. És a HE-377 reaktív és a HE-477 is reaktív és többcélú.
  És az E-70-es sorozat olyan tankokkal, mint a King Tigris, de sokkal erősebb védelemmel.
  A Führer születésnapjára 1946. április 20-án fémből bemutatott piramis alakú tank pedig igazi remekművé vált. Hitler személyesen adta neki a "birodalmi oroszlán" nevet.
  Az autó egy hosszúkás, lapított piramis volt, kis görgők borították a tartály teljes alját. Így nem volt raklapja, ami jelentősen növelte az átjárhatóságot. Ezenkívül a tartálynak nem volt tetője, és minden szögből származó páncélja nagy racionális dőlésszöggel rendelkezett. A 99 tonnás tömegű autót 128 mm-es, 100 EL hosszú csövű légvédelmi ágyúval szerelték fel, 1800 lóerős motorral és 300 milliméteres frontpáncéllal. Ezenkívül a lemezek racionális dőlésszöge nagy, az első elülső felében és 250 milliméter a második ferde felében. Így kiderült, hogy ez a világ legerősebb tankja, áthatolhatatlan minden tüzelési pontról és felülről bombákkal támadva.
  A Führer azonnal elrendelte, hogy mielőbb állítsák gyártásba, és ezzel egyidejűleg készítsenek egy tarack- és bombavetős rohammódosítást.
  Szóval a nácik felhalmoztak, le kellett volna győzni őket. De sajnos egy nagyon makacs és technikailag erős ellenséget fogtak el. Május végén pedig a hagyomány szerint, amikor kiszáradtak az utak, megkezdődött az offenzíva.
  Fritz megpróbálta megkerülni Moszkvát és Tulát. A csaták javában zajlottak, feszültségben és terjedelemben példátlanul. De a szovjet csapatok méltóak voltak arra, hogy legyőzhetetlennek nevezzék őket. Három hónapig tartó folyamatos harcok során a nácik csak Tulát tudták bekeríteni, Kashinába menni, és északról megközelíteni Moszkvát, részben megszakítva a kommunikációt. A harcok már a város utcáin is folytak.
  Sztálin elhagyta a fővárost, és Kujbisevbe menekítették. A nácik azonban júliusban offenzívát indítottak Szaratov ellen. Ez a város augusztus 8-án esett el. Mivel Kujbisev most veszélyesen közel volt a fronthoz, ez a legfelsőbb parancsnok áthelyezte főhadiszállását Szverdlovszkba. A moszkvai harcok szeptemberben is folytatódtak. Kashira 18-án esett el. Október elején szinte körülvették a Szovjetunió fővárosát, 29-én pedig makacs harcok után Kujbisev is elesett. Ezenkívül a németek elfoglalták Guryevet és Uralszkot.
  A november szörnyű csatákban telt. November 7-én a Fritz behatolt a Kremlbe, de egy kétségbeesett ellentámadás visszaverte őket. És ebben a csatában meghalt Moszkva megbízott parancsnoka, Rokossovsky marsall!
  A híres szovjet pilóta, Kozhedub pedig lelőtte a 100. német gépet, és ő lett az első szovjet személy, aki négyszer elnyerte a Szovjetunió hőse címet. És 1946. november 7-én is.
  December 4-én végleg bezárult a Moszkva körüli blokádgyűrű. Ám a főváros és hősi helyőrségének maradványai az ortodox karácsonyig, 1947. január 7-ig harcoltak.
  A főváros elleni támadást Mainstein vezette. Ezért Hermann Göring után a Vaskereszt Nagykeresztje második rendjével tüntették ki.
  De a háborúnak még nincs vége. A szverdlovszki Sztálin megígérte, hogy folytatja a harcot. A németek is eléggé kimerültek. Délen csapataik megközelítették Penzát és Uljanovszkot, és megálltak. Márciusban a szovjetek ellentámadásokat indítottak. Áprilisban azonban mégis kénytelenek voltak elhagyni Rjazant. Májusban pedig a nácik körülvették Gorkij városát, és dél felé törtek át Kazanig. Júniusban a Fritz elfoglalta Orenburgot és megközelítette Ufát. A Vörös Hadsereg ellenállása meggyengült, a morál megdőlt és tömeges dezertálások kezdődtek. Ezek azonban mindig is voltak, de a főváros bukása után sokszorosára fokozódtak. Senkinek nincs kedve meghalni Sztálinért. De másrészt az emberek a fasizmus ellen harcoltak hazájukért.
  A szovjet kormány tekintélye is csökkent. Júliusban a németek betörtek Szverdlovszkba. Sztálin és kísérete Novoszibirszkbe ment. Az Urálban augusztusig javában folytak a csaták... A németeket hátráltatta a kommunikáció hossza és a partizánok aktív fellépése. De a további háború már értelmét vesztette.
  Sztálin azonban még reménykedett valamiben. A németek szeptemberben törtek be Tobolszkba. Ám a szakadó őszi esők késleltették őket. A tél közeledte leállította az offenzívát Szibériában, de a náciknak sikerült elfoglalniuk egész Közép-Ázsiát. Télen nem mertek Novoszibirszkbe menni. De Sztálin is megbetegedett, és egy melegebb Vlagyivosztokba költözött.
  Eljött 1948. A nácik már hajlékonylemezekkel voltak felfegyverkezve. Ezenkívül megjelentek a turbóhajtóművek kompaktabb tartályai. Valójában, miután melegebb lesz, marad a győzelmes menetelés és a városok elfoglalása.
  Berija azonban megmérgezte a már súlyosan beteg Sztálint, és felajánlotta a Harmadik Birodalom kapitulációját, feltéve, hogy a szovjet hatalom megmarad Szibériában.
  Hitler, aki maga is rohadt belefáradt a háborúba, majdnem beleegyezett, de kezdetben 1948 májusában elfoglalta Novoszibirszket. A feladást pedig 1948. június 22-én írták alá egy szimbolikus napon - pontosan hét évvel a Szovjetunió elleni támadás óta. Ezzel véget ért a második világháború. Az Egyesült Államok 1945-ben legyőzte Japánt és kipróbálta az atombombát. Tehát a Führernek nincs mit beavatkoznia az óceánon túlra.
  Beria azonban nem sokáig uralkodott. A leghíresebb szovjet ász, légi marsall, a Szovjetunió hétszeres hőse, Kozhedub képes lesz katonai puccsot végrehajtani és megdönteni a GKO népszerűtlen elnökét. Beriát és számos bűntársát lelőtték. Magában a Harmadik Birodalomban 1953 márciusában a hazafiak megölték Hitlert. Goering pedig valamivel korábban halt meg kábítószerrel, míg Himmlert összeesküvés gyanúja miatt lőtték le.
  Heves küzdelem bontakozott ki a Schellenberg vezette SS és a Generalissimo Mainsteinnel felálló fegyveres erők között. Az egész polgárháborúvá fajult. Ennek eredményeként a Harmadik Birodalom összeomlott. És a csonka Szovjetunió fokozatosan kezdte visszaállítani befolyását. A történelem ismét egy spirálba ment. A fantasztikus Németország felemelkedése, hirtelen megduzzadt, mint Dzsingisz kán birodalma, majd a fő vezető halála - káosz és kihalás.
  És a fejedelemségek fokozatos összegyűjtése, csak Bajkalszk városa lett a főváros. A sok tartományra osztott Szovjetunió a németek által felállított bábtartományokkal ismét egyesült. A legnagyobb győzelem Moszkva annektálása volt, amely ledobta magáról a náci igát. Igaz, Ukrajna, Fehéroroszország és a balti államok, valamint Grúzia, Örményország, Azerbajdzsán megőrizte szuverenitását. A Harmadik Birodalom összeomlása után az Egyesült Államok lett a világ hegemónja. Kínában is Amerika-barát kormányt hoztak létre.
  De fokozatosan az Égi Birodalom egyre függetlenebbé vált. A Szovjetunióban a tényleges Kozhedub diktatúra után lényegében elnöki alkotmányt hoztak létre, de két ciklusra korlátozták a hatalmat. A választásokat alternatív alapon tartották, az elnöki posztot másként hívták: népelnök.
  Az ország vegyes és virágzó gazdasággal rendelkezett.
  De íme, hogyan változott a történelem egyetlen gemkapocstól. A második világháborút elvesztették, bár bátran harcoltak. Az eredmény pedig katasztrofális volt. Ráadásul Németország csak egy ideig tudott nagyot szerezni.
  Igen, és az Egyesült Államok fokozatosan veszített befolyásából, a világ többpólusúvá vált, ami azt jelenti, hogy egyre nagyobb a káosz benne. Másrészt kisebb a rend. És akárcsak a jelenlegi huszonegyedik században.
  Nos, miért vonzza az emberiséget annyira a széttagoltság és a káosz?
  
  
  SZTÁLIN HELYETT TROCSKIJ
  Tuhacsevszkij hadjárata Varsó ellen sikertelennek bizonyult, elsősorban Sztálin hibája miatt, aki ahelyett, hogy a Varsó felé nyomuló vörös csapatok déli szárnyát fedezte volna. az első lovas hadsereget Galícia felé fordította. Ráadásul a József parancsnoksága alatt álló nagy erők ellenére sikerült legyőzni a lengyelektől. A Vörös Hadsereg a varsói csatát is elvesztette. A lengyelek ellentámadásba lendültek, elfoglalták a területet, így Szluckot is, sőt több napra Minszket is elfoglalták.
  A Nyugat azonban akkor nem merte finanszírozni a további véres csatát a bolsevikokkal. Varsó békét kötött, és a polgárháború gyorsan véget ért.
  De létezik a történelemnek egy alternatív menete is, és egy a sok párhuzamos univerzum közül. Ott Lenin elrendelte a katonai ügyekben nem túl tehetséges és szeszélyes Sztálin eltávolítását a déli szárny parancsnoksága alól, és létrehozta Tuhacsevszkij parancsnoki egységét, miközben megtartotta Budjonnij első lovasságát.
  Ebben az esetben a Varsótól délre megkísérelt ellentámadás nem ment át, és az ihletett Vörös Hadsereg ádáz csatában aratott győzelmet. Lengyelország fővárosa elesett. Miután egy ideig benne állt, és további erősítést tanított, Tuhacsevszkij Lvovba és Krakkóba költözött.
  Egy ideig még folyt a harc Wrangel ellen, és egy újabb offenzívával a Krím-félszigeten. Ezután a Vörös Hadsereg északon elfoglalta a balti államokat, délen pedig felszabadította Azerbajdzsánt, Örményországot és Grúziát. Átmeneti nyugalom volt. Szovjet-Oroszország pihenésre és átmeneti haladékra szorult, ez lett a NEP. De Trockij továbbra is ragaszkodott a cári Oroszország összes földjének visszaadásához. Ennek eredményeként 1921 nyarán a Vörös Hadsereg a Nyugat beleegyezésével Finnországot is megszállta.
  1922-ben Primorye-t is visszafoglalták, majd Szahalin északi részét. Trockijnak, akinek a Katonai Forradalmi Tanács elnöki jogköre jelentősen megerősödött, sikerült átvennie Lenin helyét, és meglökni Sztálint, akit másodlagos szerepkörökbe taszítottak.
  Bármilyen furcsa is, a személyes hatalom erősödésével a kapitalizmus elemei egyre inkább megerősödtek a gazdaságban.
  Maga Trockij nagyrészt azért lett baloldali, mert szentebb akart lenni a pápánál vagy radikálisabb Sztálinnál. Egy rendkívül tehetséges zsidó azonban hatalomra jutva kiegyensúlyozott külpolitikát folytatott. A kommunista eszmék feladása nélkül igyekezett egyúttal piaci elemeket is meghonosítani, és jó kapcsolatokat biztosítani a világ többi kapitalista országával.
  Hitler hatalomra jutása Németországban nem hozott alapvető változásokat a világpolitikában. A Führert gyorsan a helyre mutatták - megtiltották a versailles-i korlátozások eltörlését, illetve az egyetemes sorkatonaság és a katonai hatalom visszaállítását. Mint ahogy a náciknak megtiltották az antiszemita törvények bevezetését és még sok mást.
  Csak az a helyzet, hogy Hitler alatt a német gazdaság kikerült a válságból, de a fasizmus soha nem öltött radikális formákat, megmaradt mérsékelt nacionalizmusnak némi tekintélyelvű vonásokkal, egyetemes ifjúsági szervezeteknek, mint a Hitlerjugend.
  A Szovjetunió Leon Trockij vezetése alatt gazdaságilag gazdag hatalommá vált fejlett nehéziparral.
  A Szovjetunió gazdasága inkább piacorientált volt, mint Sztálin gazdasága, de ötéves tervek formájában tervezési elemeket is tartalmazott. Magas a születési ráta, főleg, hogy Trockij is betiltotta az abortuszt - azt mondják, annyi üres föld van Oroszországban, és nincs semmi, ami lyukakként tátonghatna.
  Mivel a német hadsereg létszáma 100 ezerre korlátozódott, Lengyelország pedig már szovjet, szocialista köztársasággá változott, nem nagyon lenne mit harcolni senkivel. Moldova még 1921-ben visszakerült Oroszországhoz - visszagyűjtve a királyi földeket.
  Maga Trockij is támogatta egy kicsit a nemzetközi világot, de a világforradalom célját kezdték elhallgatni. Részben, mint Sztálin idején.
  De a háború mégis keletről jött. Japán katonai akcióba kezdett Mongólia ellen. A Felkelő Nap Országa Olaszországgal együtt a világ fő megszállóivá vált. Igaz, Mussolini kénytelen volt ambícióit Etiópia elfoglalására korlátozni - ez az egyetlen afrikai ország, amely nem volt valakinek gyarmata. Japán, amely szintén még nem mert egyedül harcolni Nagy-Britanniával, és még inkább az Egyesült Államokkal, bemászott Kínába. És egyre többször került be ide.
  Sok kínai van, és minden töredezettségük ellenére komoly ellenfélnek számítanak. És akkor a szamuráj Mongóliába került... 1941 tavaszán ott komoly csaták bontakoztak ki.
  Trockij úgy döntött, hogy a Szovjetunió már elég erős ahhoz, hogy teljes körű háborút vívjon a szamurájok ellen. Ráadásul a szovjet diktátor bosszút akart állni az 1904-1905-ös vereségért. Szárazföldön a Vörös Hadsereg egyértelműen erősebb a japánoknál, különösen harckocsikban. De a tengeren a csendes-óceáni flotta még nem érte el a paritást. De Lev Davydovich nem tudta feladni Mongóliát.
  A Vörös Hadsereg először megállította a szamurájok előrenyomulását. 1941. augusztus 20-án offenzívára került sor Khalkhin Gol ellen, amely a Vörös Hadsereg győzelmével végződött. Ezt követően Trockij azt követelte Japántól, hogy adja vissza Dél-Szahalint és a Kurilokat.
  Természetesen visszautasítás következett, és nagyszabású háború kezdődött. Csak a Nagy Honvédő Háborúval ellentétben idegen területen vívták. Bár kevés vérrel ezt nem lehet mondani.
  A csaták teljes körűek voltak, a japánok hevesen ellenálltak, nem adták meg magukat. De a szovjet csapatok szinte minden művelete sikeres volt. A védelem az erőteljes tüzérségi előkészítés után áttört, és a harckocsik, köztük a legújabb nagy teljesítményű T-34, LT (nehéz Lev Trockij!), Leküzdötték a holttestek és fémek heves árkát.
  Először a Felkelő Nap országának harcosait űzték ki Mandzsúriából. Több egymást követő hadműveletet hajtottak végre, amelyek 1941 novemberétől 1942 augusztusáig kilenc hónapig tartottak. A szovjet csapatok bevonultak Észak-Koreába ... Szahalinon is voltak csaták. A japánok meg is próbáltak haladni - harminc kilométert haladtak előre, de megállták őket és megfulladtak a vértől.
  1942 szeptemberében megtámadták Port Arthurt. A japánok tengeri támogatást használva próbálták tartani a vonalat. A szovjet csapatok áttörték a frontot, de az ellenségnek csapatok ledobásával sikerült megállítania az előrenyomulást.
  De a szamurájok sokáig nem tudták kivonni az ellenállást. A szovjet repülés átvette és bombázta a hajókat. Ráadásul a japánok túlságosan elutasítóak az életükkel kapcsolatban - még ejtőernyőt sem vittek a csatába. Emiatt a fő légi elitek halála után a szamurájok ellenállása az égen érezhetően gyengült. És a szovjet repülés sokkal magabiztosabban kezdett nyerni.
  Ezenkívül a szovjet tervezők új fejlesztései fokozatosan semmissé tették a japán vadászgépek manőverezési képességét. 1942 decemberében, egy újabb heves támadás után Port Arthurt elfoglalták, és Szöul ugyanabban a hónapban elesett.
  1943 következő hónapja a dél-koreai januári offenzívával és Pusan kikötőjének elfoglalásával kezdődött.
  Japán elvesztette a szárazföldi csatákat, és egyre több sebzést szenvedett az égen és a tengeren. 1943 februárjában a szovjet csapatok elfoglalták Pekinget. Márciusban pedig heves harcok után Dél-Szahalint felszabadították. Áprilisban és májusban a szovjet fegyverek újabb győzelmei voltak a tengeren... A megnövekedett tengeralattjáró-flotta, repülőgépek és hajók, amelyek a Balti-tenger felől közeledtek, különösen hatékonyak voltak.
  1943 júniusában a szovjet csapatok kiűzték a japánokat Sanghajból is. Így, miután kialakította saját megszállási övezetét.
  Júliusban, augusztusban az ejtőernyősök és a tengerészek felszabadították a Kuril gerincet az ellenségtől. Japán rendkívül nehéz helyzetbe került. A szovjet repülés növelte ütőerejét, egyre többet bombázott, és a Felkelő Nap országának haditengerészete olvadt. 1943 októberében Trockij úgy döntött, hogy megtámadja Okinavát - egy ruhapróbát a japán metropoliszért vívott csata előtt. A harcok hevesek voltak, és a szamurájok tömegesen használtak fegyvereket: kamikaze pilóták.
  Az epikus csata két hónapig és egy hétig tartott, ami végül Okinawa elestével ért véget. És 1944 januárjában Tajvan is felszabadult.
  Japán most a teljes katonai katasztrófa küszöbén állt. Hirohito csak az Egyesült Államok és Nagy-Britannia oldalán számíthatott a háborúba való belépésre, a fasiszta Németország akkoriban még túl gyenge volt katonailag, Mussolinit pedig nem volt olyan könnyű megszerezni Trockijt a Csendes-óceánon.
  Az USA és Nagy-Britannia azonban célzásokat tett, de nem sietett a háborúba való belépéssel. Különösen Indiában tört ki hatalmas brit-ellenes felkelés. A mérsékelt Gandhit a radikálisabb nacionalisták és a baloldal lökte félre. Ennek eredményeként ott igazi háború kezdődött. Churchill, aki Chamberlaint váltotta, makacs volt, és igyekezett mindenáron ellenőrzése alatt tartani Pakisztánt és Indiát. Ez egy elhúzódó és keserű háborúhoz vezetett, amely megbéklyózta a brit erőket.
  Az amerikaiak passzívan léptek fel a külpolitikában: a kunyhóm a szélén van!
  1944 márciusában a szovjet csapatok annak ellenére, hogy az időjárás még nem volt túl kedvező, partra szálltak Hokkaidóban. Három hetes harc tartott, és a japánok vereségével ért véget. Ez a siker megrendítette a császárnak a metropolisz bevehetetlenségébe vetett bizalmát.
  A szárazföldi és tengeri harcok 1944. május 11-ig folytatódtak, amikor is a kimerült Japán megadta magát.
  A szovjet csapatok részvételével zajló harcok 1941. április 10-től 1944. május 11-ig tartottak, és három évig, valamivel több mint egy hónapig tartottak. A szovjet hadsereg vesztesége 960 ezer katona és tiszt volt. Valamivel több mint hatvanezer békés szovjet állampolgár is meghalt. Az ágyúzástól, a Szahalinon és a primorei határon folytatott harcoktól. És körülbelül hárommillióan sérültek meg, ebből négyszázezer rokkant lett.
  Általánosságban elmondható, hogy a Szovjetunió jelentős győzelmet aratott, és sikerült szovjetbarát rendszereket telepítenie Kínában és Koreában, és csapataival elfoglalta a Felkelő Nap országának minden birtokát.
  Trockij elvtárs tekintélye tovább erősödött mind az országon belül, mind a nemzetközi színtéren.
  1946-ban felbocsátották az első mesterséges műholdat a Szovjetunióban. 1950-ben pedig elküldték az első szovjet űrhajóst a földkerekségre. Romániában Mikeás király beleegyezett, hogy katonai és gazdasági szövetséget köt a Szovjetunióval. Hamarosan kormányváltás Magyarországon. Csehszlovákiában pedig régóta uralják, igaz, nem egészen a kommunisták, hanem a baloldali szovjetbarát erők.
  1951-ben háború tört ki Törökország és a Szovjetunió között. Akkoriban még sem az Egyesült Államoknak, sem Nagy-Britanniának nem volt atombombája, és egy igazi mészárlásba kezdeni egy olyan erős ellenséggel, mint a Szovjetunió és szövetségesei, a Nyugat öngyilkossága volt.
  A szovjet hadsereg alig egy hónap alatt legyőzte Törökországot. Látva, hogy a Nyugat reakciója rendkívül lomha... Britaya sokáig harcolt az indiánokkal, de végül katonák százezreit veszítette el, és elvesztette az irányítást legnagyobb kolóniája felett. Az USA-ban gazdasági válság van, és a feketék lázonganak.
  Trockij döntést hoz: és két hónapon belül a Vörös Hadsereg átveszi az irányítást az egész Közel-Kelet és Irán felett, Egyiptomban pedig szovjetbarát kormány kerül hatalomra. A britek és a franciák ütik a fogukat. Hitler pedig a Szovjetunió oldalára áll, és ezért lehetőséget kap az osztrák Anschlussra.
  De Gaulle hatalomra kerül Franciaországban. Nagyon elégedetlen a szovjet terjeszkedéssel, és keresztes hadjáratról beszél keletre, a bolsevizmus ellen. Trockij éppen ellenkezőleg, az európai terjeszkedésről álmodik, a helyzet felforrósodik.
  Adolf Hitler, kihasználva azt a tényt, hogy a Szovjetunió immár szövetségben van, megkezdi Németország militarizálását. Algírban és Marokkóban pedig Franciaország ellen nagy felkelés tör ki.
  De Gaulle dühös, követeli, hogy Németország hagyja abba a katonai előkészületeket. Válaszul a Führer az 1914-es határok visszaállítását követeli, és azzal fenyeget, hogy a milíciát az ellenség ellen veti.
  Mindkét fél felszámolja a fenyegetéseket és csapatokat vonz a határokhoz. A ravasz Trockij nem lép be a háborúba, hanem tankokat és repülőgépeket ad el Németországnak hitelre. Harc bontakozik ki a nácik és a franciák között. Belgium belép a háborúba, de ez csak rontja Franciaország helyzetét, amelyet a gyarmatokon zajló lázadás és a kommunisták különböző frontokon való tevékenysége béklyóz. A németek azonban nem aratnak gyors győzelmet, hanem megrekednek a Mangio vonalon, de aztán elfoglalják Belgiumot. Másfél év háború után a nácik közel kerültek Párizshoz.
  De Gaulle békét köt, és visszaadja a németeknek Elsarzot és Lotaringiát. Belgium is megvált területének egy részétől. A Führer erősíti befolyását. 1955-ben a Szovjetunió atombombát tesztel. Trockij Csehszlovákiát a Szovjetunióba foglalja. A németek valóban eltávolodnak a Szudéta-vidéktől, de sokkal kevésbé az etnikai határoktól. De nincs mit ringatniuk...
  Hitler kénytelen megalázni ambícióit, és örülni, hogy sikerült Nyugaton terjeszkednie és Ausztria rovására. Ezenkívül a nácik megtámadják Dániát, és visszaállítják az 1914-es határokat és birodalmuk északi részét.
  Trockij 1960-ban halt meg, nyolcvanadik születésnapját ünnepelve. Rossz szokások és fizikai állapot megőrzése nélkül a Szovjetunió elnöke az utolsó ügyekig megőrizte a gondolkodás tisztaságát.
  Az elnöki posztot fiának, Dávidnak adta át, és ezzel megalapította a világ első kommunista dinasztiáját. Ekkorra a Szovjetunió fokozott centralizáción és alkotmánymódosításokon ment keresztül, amelyek megtiltották a kilépést. Hitler a hatalmat is átadta egyik mesterséges megtermékenyítés eredményeként megszerzett fiának , de versenyszerűen.
  A fiú azonban még túl fiatal, és Hitler halála után a nácik szétváltak, és hamarosan a balszárny került hatalomra. A világ biztonságosabbá vált, de a gyarmati rendszer összeomlása újabb instabilitási háborút indított el. A kiutat egy kommunista koalíció létrehozása jelentette. Kölcsönös segítségnyújtást végeztek benne, és kísérletet tettek a szocializmus felépítésére a fekete kontinens körülményei között.
  De a világkommunizmust számos piaci elem különböztette meg, és kombinált rendszer volt.
  Eközben a Szovjetunión belül egyre nőttek az ellentétek. Az egyik párt politikai dominanciája már nem felelt meg a növekvő oligarchiának. A vörös hullám üzletemberei változást és politikai hatalmat akartak. A tervgazdaság és a politikai felvásárlások eddigi sikerei részben kompenzálták az ellenzéki hangulatot. De a dolgok megváltoztak az Egyesült Államokban. Megjelent egy új vezető, aki megtörve két párt monopóliumát: a demokrata és a köztársasági, létrehozta a harmadikat - hazafiat.
  És miután hatalomra került, autokráciát hozott létre. Egyúttal keresztes hadjáratot indítanak a kommunizmus ellen. Dávid meghalt, és ezt követően összeesküvések és frakcióharcok egész sora kezdődött. Ennek eredményeként az ország megrendült. De most a frakciók közötti harc a Szovjetunió elnöki posztjának elfoglalásával ért véget, és az emberek ezen megnyugodtak.
  Aktív térbővítés történt. 2015-ben a Plútó lett az utolsó bolygó, amelyre ember űrhajós tette a lábát. Az emberek rövid ideig ellátogathattak a Jupiter felszínére. Igaz, különleges illatú fürdőkben kellett feküdniük.
  A Szovjetunión belül a kapitalista elemek még megerősödtek. Szegényekre és gazdagokra rétegződés történt. Voltak igazi milliárdosok, és egyben a Politikai Hivatal tagjai is. A kommunizmus egyre inkább egybeolvadt a pénzügy oligarchiájával, és egyre kevésbé lett más, mint a kapitalizmus. Még a jövedelemadó is lineárissá vált a Szovjetunióban, és egységes százalékot vezettek be. Ez természetesen homályos elégedetlenséghez, és apró zavargásokhoz vezetett.
  Ám a helyzet egyelőre nem ment ki az irányítás alól. A valóságban azonban a kommunizmus külső jellemzőivel a társadalmi garanciákat egyre inkább megnyirbálták. Különösen az orvostudomány és az oktatás vált részben fizetőssé, megjelentek a munkanélküliek és a munkaerőpiacok.
  Victoria Vilnába ért, és már nem emlékezett a párhuzamos világra. Most folytatnia kellett az orosz hadsereg vezetését.
  A Litván Nagyhercegség fővárosa, Vilna elbukott, de előtte egy hadjárat következett tovább Grodnóba és Bresztbe.
  A fehéroroszok készségesen csatlakoztak az orosz hadsereghez. Lezuhant, bár a hó és a mozgás a középkori hadsereg egyre nehezebbé vált. Ennek ellenére Vaszilij nagyherceg elrendelte, hogy foglalják el Grodnót és töltsék ott a telet. Victoria körbeszaladt a környező kastélyokban, keresve valakit, aki feldarabolhat vagy kiirthatna.
  A legvadabb irtásszomj forrt benne, de az ellenfelek egyre gyakrabban adták meg magukat harc nélkül.
  
  
  ÓVÁSOK A SÖTÉT POKOLBÓL
  Természetesen vannak különböző előrejelzők, hasznosak és veszélyesek.
  De az egyik alternatív valóságban találtak egy varázslót, aki elmondta a nácinak, hogyan állítsák vissza az ördög tükrének újramesélésének hatalmát. Egy ártatlan gyermek skarlátvörös vérének cseppjei hullottak a tükröződő felületre. És azonnal felszívódtak, és maga a tükör is kigyulladt, és újra megtalálta ajándékait. És a Führer sokat tanult akkor.
  De még a jövő ismeretében sem mindig lehet megjavítani. Afrikában azonban a németek átcsoportosították csapataikat, és sikerült visszaverniük a Montgomery által október 23-án indított offenzívát.
  Nagy nehezen ugyan, de megállították a csapatokat, amelyek létszáma és felszerelése meghaladta a létszámot. A csapás helyének és időpontjának ismerete azonban segített Rommelnek racionálisan elosztani néhány egységét, és visszaverni az offenzívát. A britek jelentős veszteségeket szenvedtek, és két hét harc után kénytelenek voltak abbahagyni.
  A német tengeralattjáró-flotta pedig nagy károkat tudott okozni, elsüllyesztett egy tucat hajót leszállási erőkkel, amelyek Casablancában és Marokkó partjainál terveztek leszállni. Az amerikaiak, látva az egyiptomi siker hiányát és a "német farkasfalkák" tevékenységét, felhagytak a Fáklya hadművelettel.
  A németek pedig Sztálingrád közelében próbálták átcsoportosítani csapataikat, hogy visszaverjék a szovjet csapatok oldaltámadásait, és a központban a védelembe fúródva készültek.
  1942. november 19-én a rossz időjárás miatt a szovjet csapatok nem tudták hatékonyan használni a repülést, így a szárazföldi támadórepülőgépeket is, a tüzérségi előkészítés pedig rendkívül korlátozott sikereket ért el. Így az erők átcsoportosítása után a németek és szövetségeseik visszaverték a szovjet csapatok offenzíváját. Igaz, ez elvonta a nácik figyelmét magáról Sztálingrádról, így a szovjet katonák, akik hősök voltak a városban, pihenőt kaptak. Bár nagyon kevés ház maradt a Vörös Hadsereg ellenőrzése alatt.
  Fritz a központban is ellenállt... A Sztálingrád melletti csata december végéig tartott. Mivel nem sikerült áttörnie a frontot, a Vörös Hadsereg megállt. De a németeknek sem volt könnyű dolguk. Túl sokat veszítettek a város elleni roham során, és bár a védekezésben a veszteségek aránya nekik kedvez, a csapatok még mindig kimerültek.
  Januárban az orákulum jóslata ellenére a németek nem tudták kitartani északon az Iskra hadművelet során. Igaz, a csaták több mint három hétig tartottak, és súlyos veszteségekkel jártak a Vörös Hadseregnek, de sikerült szárazföldön áttörniük Sztálingrádig.
  Az Iblis tükrétől figyelmeztetett németek azonban Voronyezs közelében visszaverték az offenzívát, megerősítve gyenge szövetségeseiket: az olaszokat és a románokat. Ellenkező esetben az ottani védelem áttört volna.
  És a harmadik Rzhev-Sychov műtét sikertelen volt. A németek ismét, bár nem minden nehézség nélkül, visszaverték a szovjet offenzívát. Maga Sztálingrádban fülledt volt, januárban csaták voltak. Paulust Mainstein váltotta, és ennek a kifinomultabb marsallnak február 12-re sikerült elfoglalnia a fellegvár városát. De a németek ismét óriási árat fizettek ezért. 1943 februárjában össze kellett állítani a Reichstagot és ki kellett hirdetni a totális háborút. Hosszabbítsa meg a munkanapot, és alkalmazzon aktívabban a rabszolgamunkát, mint korábban.
  A totális háború meghirdetése lehetővé tette a fegyvergyártás növelését és új hadosztályok felállítását. Beleértve a külföldit és a hivit.
  Tudva, hogy a britek és az amerikaiak Marokkóban tervezték kiütni az orrukat, a németek számos tengeralattjáró-flottájukat használva fájdalmas ütéseket mértek a leszálló hajókra - megzavarva egyik leszállást a másik után. Ez lehetővé tette a nácik számára, hogy a Nyugat elleni katonai műveleteket lokalizálják, és az összes fő erőt keletre összpontosítsák.
  Rommel hadtestének helyzete továbbra is nehézkes maradt, de a tükörnek köszönhetően a fasiszta repülés hatékonyabban kezdett működni, és a konvojok javították az afrikai csoport utánpótlását.
  Montgomery új offenzívája 1943 márciusában kudarcba fulladt. Ezúttal már Rommel, miután ördögi mágia segítségével pontos adatokat kapott, csapdába csalta a briteket, és sikerült megsemmisítő vereséget mérni rájuk! Igaz, az ellenség számbeli fölénye és levegőbeli dominanciája miatt nem sikerült teljesen legyőzni Montgomeryt, de Nagy-Britannia veresége kézzelfoghatónak bizonyult. Különösen sok tank veszett el, és jelentős számú jármű került trófeaként.
  A britek visszahúzódtak néhány védelmi vonalra, és közelebb kerültek Alexandriához. Rommelnek új tartalékokra volt szüksége, és a nácik azt tervezték, hogy déli irányban folytatják az offenzívát. Sztálingrád elesett, és tovább lehetett haladni a Volga mentén.
  1943 májusában a Fritz áttért a Delfin hadműveletbe. Csapataik az orákulum segítsége ellenére nagyon erős ellenállásba ütköztek a Vörös Hadsereg részéről. A haladás lassú volt, súlyos veszteségek árán. Igaz, az előrejelző segítsége befolyásolta a háború menetét. A Wehrmacht előre látta az ellentámadásokat, és egyre több kazánt jutalmazott. Június közepén a nácik már megközelítették a Volga-deltát és elérték a Kaszpi-tengert.
  A szovjet csapatok helyzetét a Kaukázusban súlyosbította, hogy Törökország 1943. június 22-én belépett a háborúba. És ez valójában előre meghatározta a bakui olajért folytatott csata kimenetelét.
  A szövetségesek nem voltak határozottak. Montgomery aktív védekezésre váltott, és nem gondolt tovább az offenzívára, a marokkói landolás pedig irreális maradt.
  1943. július 10-én Churchill megkísérelt leszállni Franciaországban, hogy a német erők egy részét keletről elterelje. A nem megfelelően előkészített partraszállás, az amerikai döntésképtelenség és az a tény azonban, hogy a németek az orákulumnak köszönhetően minden részletet tudtak, csak a britek és az amerikaiak történelem legrosszabb szárazföldi vereségét eredményezték.
  Csak foglyokat fogtak el, több mint hatszázötvenezer embert és rengeteg felszerelést. De ez sajnos nem akadályozta meg a nácik déli offenzíváját. Augusztusban a németek elfoglalták egész Dagesztánt, a törökök Jerevánnal együtt szinte egész Örményországot, 27-én pedig a nácik és az oszmánok egyesültek, két részre szakítva a kaukázusi frontot.
  És ismét kudarcba fulladtak a szovjet erők támadási kísérletei a frontok más szektoraiban. Az ellenség túlságosan is tisztában volt a szovjet parancsnokság terveivel.
  A Vörös Hadsereg egy speciális osztálya tombolt, elnyomásokat és tömeges tisztogatásokat hajtottak végre. Még több tucat tábornokot is lelőttek, és Kulik tüzérségi marsallt is.
  De amíg az ellenségnek ördögi fegyvere volt, addig semmi sem segített ellene.
  A szeptember heves harcokban telt el, a nácik és az oszmánok közel kerültek Bakuhoz. Októberben pedig magában a városban törtek ki harcok.
  A tengerparti várost a tengeren keresztül látták el, és kétségbeesetten próbálták megtartani. A harcok elhúzódtak, és november 7-én a terveknek megfelelően a Fritznek nem sikerült bevennie magát. De a Kaukázus összes többi városa ekkorra már elveszett. Decemberben pedig óriási veszteségek árán a legendás város elbukott.
  A Kaukázus teljesen elveszettnek bizonyult, csakúgy, mint a Szovjetunió legnagyobb, akkoriban fejlett olajmezője. Igaz, mivel az összes olajkutat felrobbantották és megsemmisítették, maguk a nácik nem tudták egyhamar kihasználni ezt az előnyt.
  A keleti fronton csend volt. Nagy német szárazföldi erők vonultak be Irakba, majd Palesztinába és a Szuezi-csatornához, hogy segítsék Rommelt. A szovjet vezetés azonban úgy döntött, hogy kihasználja a szünetet. Más helyeken, így Szibériában is építettek már olajmezőket. A szovjet tervezők pedig új tankokon dolgoztak. Az IS-2-nek és a T-34-85-nek a német párducok és tigrisek elleni válasz kellett volna lennie.
  A náci Németországban a fegyverek kiadása magasabb volt, mint a valós történelemben. Nyilvánvaló, hogy a nácik és a rabszolgák több erőforrással rendelkeznek, és a demoralizált szövetségesek bombázása gyengébb. Ez azt jelenti, hogy több vasat és jobb fémminőséget tudnak előállítani, mint a valóságban. Ezért a havi 600 "Panthers" gyártására vonatkozó tervet sikerült elérni, sőt meg is haladták. De voltak más korlátozások is: az új csapatok képzési ideje. Sőt, a Panther minden kétségtelen előnyével együtt: nagy páncéltörő és tűzsebességű ágyú, kiváló láthatóság és optika, valamint jó elülső védelem és jó menetteljesítmény, gyenge oldalvédelmet és lépcsőzetes görgőket tartalmazott. .
  Egy fejlettebb és ígéretesebb fejlesztés volt a "Panther" -2. A sokkal sűrűbb, 47 tonnás tömegű Panther-2-nek egy erős, 88 milliméteres ágyúja volt 71 EL csőhosszban és 120 milliméteres páncélzata a hajótest elején, 60 oldalon szögben. , és 150 a torony homlokán, 900 lóerős motorral duralumínium házban.
  Egy ilyen gépet 1943 novemberétől kezdték gyártani, a "Tigris" -2-vel együtt. A németek azonban csak pörgették az autójukat. És megtámadták a Közel-Keletet.
  1944 márciusában a németek Kuvaitot is elfoglalták, és elérték a Szuezi-csatornát.
  Meg kellett törni az orákulumot, hogy a fasiszták ne legyenek előnyök. A lányok ebben az esetben korán meg akarták tenni, de a befolyás korlátai befolyásolták.
  Például most, 1944. április 1-jén a varázslattal teli lányok helyett két csinos szépség mozgott a fronton. Sajnos nagyon közepes képességekkel - az ugráskorlátozó érintett. Még mezítláb is hideg volt a tavaszi talajon, alig csupasz hó. A lányoktól balra a teli folyású Volga, Kamysintől északra, ha tovább megy, eléri a Sztálingrád melletti német állásokat. A harcosok feladata pedig az, hogy szinte hétköznapi lányokká váljanak, és emberfeletti képességeiket elvesztve semlegesítsék a gyűlölt orákulumot... Lehet azonban, hogy most még ez sem lesz elég. Végül is a Szovjetunió elvesztette azt a területet, amelyen a lakosság fele élt a háború előtt, és az ipari potenciál jelentős részét, beleértve mindenekelőtt a kitermelésre alkalmas olajat.
  Természetesen sok más betét is létezik, de ahhoz, hogy teljes erővel működjenek, időre és pénzre is szükség van. Vagyis a helyzet olyan, hogy még ha Hitlert meg is fosztják Iblis tükrének hatalmától, ez fájdalmasan kevésnek bizonyulhat. Ráadásul a szövetségesek körében felerősödtek a szeparatista érzelmek. Főleg az amerikaiak. Roosevelt beteg, Gallen egyértelműen a baloldali pacifizmus felé hajlik, és az új választások kilátásai sem túl vidámak.
  A szövetségesek tengeralattjáró-háborúja nem a legjobb módon fejlődik. A német tengeralattjárók száma folyamatosan növekszik, harci képességeik pedig javulnak. Már megjelentek a hő által indukált torpet és a hidrogén-peroxid által kiváltott tengeralattjárók. A szövetségesek flottája pedig egyre ritkul és gyengül, különösen amióta a Fritz technotronic cápák megtanulták, hogy ne bukkanjanak fel, és ne fedjék fel magukat.
  Ráadásul a náci tengeralattjáró-flotta aktivitása is nagyobb, mint a valós történelemben: üzemanyaggal könnyebbé vált, a líbiai mezőkről még tankerek is érkeznek. Ráadásul Románia bombázása is sokkal gyengébb. És a szintetikus üzemanyag termelése magasabb.
  A szövetségesek sokkos állapotban vannak, és kedvezőtlen a felállásuk. Főleg a belpolitikai.
  Az erőviszonyok a keleti fronton 1944. április 1-jén: a Szovjetunió 6,3 millió katona és tiszt, valamint körülbelül 5,3 ezer harckocsi és önjáró löveg, 95 ezer ágyú és aknavető, 7,7 ezer repülőgép. Nagy veszteségek a téli csatákban, amikor megpróbálják legyőzni az ellenséget. A németek, figyelembe véve a műholdakat, a külföldi hadosztályokat, a hivi gyalogságot, több mint 7,2 milliót, harckocsikat és önjáró lövegeket már 8,8 ezret, ágyúkat és aknavetőket körülbelül 100 ezret, a légi közlekedés 16,5 ezer járművet halmoztak fel. Tekintettel arra, hogy az új IS-2 és T-34-85 harckocsik csak most kezdték meg a Vörös Hadsereg szolgálatát, az ellenség felszerelési fölénye jelentős. Tehát a "Panthers" és a "Tigers" gyártását már népszerűsítették, és ők teszik ki a német tankflotta több mint felét.
  A légi közlekedésben a minőségértékelés nem ilyen egyértelmű. A német járművek sebességben és fegyverzetben felülmúlják a szovjet járműveket, de alacsonyabbak a vízszintes manőverezőképességben, ugyanakkor függőlegesek. De ami a legfontosabb, a sugárhajtású repülőgépek megjelentek a Fritzben, elsősorban az ME-262. A propeller hajtású vadászgépek közül a fegyverzet és a sebesség tekintetében a legerősebbek bizonyultak nagyon hatékonynak: az ME-309 és a TA-152. A Yu-488 és még korábban a Yu-288 tömeggyártásba került. Ezek a bombázók a repülési jellemzőket tekintve, nagy terhelés mellett páratlanok voltak.
  Mindenesetre, ha figyelembe vesszük az erőviszonyokat, akkor az ellenséget erősebbnek kell elismerni. Ráadásul a közel-keleti hadművelet befejezése esetén a nácik még jobban fel fognak erősödni. És a végső győzelmükig kevesebb mint egy hónap maradt. Így...
  A technikás Elena nagyot sóhajtott, és énekelte:
  - Nincs erő, nincs erő... Leshy nyilvánvalóan túl sokat ivott! Csak üvöltő fűrészelt kéreg, ordított gyékény!
  Zoya, aki szerény falusi ruhában is megőrizte kultúráját, ujját rázta barátjára:
  - Ne vulgaritás... Dyke inkább készítsen cselekvési tervet!
  Elena vállat vont. Vékonyabb, mint korábban, és nem olyan sportos. Bár talán sok férfi még szebbnek találná, mint korábban. A lány ruha egyszerű, vászon, fehér és tiszta. Kicsit rövidebb, mint a parasztasszonyoknál megszokott, a lebarnult lábakat a térd felett teszi láthatóvá. A lányoknak sem fegyverük, sem ékszerük nem maradt. Még óra sincs.
  Annyira rusztikusak, túlságosan lebarnultak áprilishoz képest, de nem olyan gyorsak és erősek. Lábak sétálnak egy kavicsokkal teleszórt agyagos úton. A csupasz talp, mint a falusi asszonyoké, durva, és jól érzi magát, amikor szúrósan lép rá. Amikor sétálsz, nem fúj olyan hideg. A reggeli dér fagy után olvad, és a lábak nem annyira kemények és fájnak.
  Egykori harcos testében általában, még az Antarktiszon is gond nélkül. És most vörösek a lábak a hidegtől, és a reggeli napsütésben felmelegedve undorítóan fájnak.
  Elena, akinek már sikerült elfelejtenie, hogy az emberi test kellemetlen érzést érezhet a hideg és a fáradtság miatt, bosszúsan mondta:
  - Őszintén szólva nem látom értelmét egy ilyen expedíciónak. Bedobtak minket ebbe a pokolba, megfosztva minket az erős varázslattól... Mezítláb és egyszerű paraszti ruhában hagytak minket, és egyúttal arra köteleztek bennünket, hogy megmentsük az emberiséget a fasizmustól!
  Zoya logikusan válaszolt egy hasonló passzusra:
  - De ez a szépsége! Hogy ne legyen túl könnyű, amikor csodálatos képességekkel bevettük Vilnát és Litvánia más városait. Sokkal érdekesebb, és ami a legfontosabb, képzelőerőt igényel az ellenség legyőzése egyszerű testekben és szuperképességek nélkül!
  Elena szokásosan mezítláb belerúgott az út közepén lévő agyagból kilógó nagy macskakőbe. De ahelyett, hogy kirepült volna az ütéstől, a kő a helyén maradt, és a Bölcs Lány felsikoltott a fájdalomtól. A még mindig hosszú, kecses ujjak azonnal megduzzadtak és kékek lettek. És Zoyának még ki is kellett igazítania néhányat. A lilára színező falanxok a helyükre kerültek, és Elena lerázott egy könnycseppet, amely az arcán jelent meg. Ilyen hülyének kell lenned.
  Belobog lánya együttérzést érzett magában, empátia hulláma kerítette hatalmába. És ugyanakkor a saját gyengeség és kiszolgáltatottság érzése is ott volt. Elena kékes húsa alatt megrepedt a körme, és a lába is igazán meghatóan sérült és sebezhetővé vált.
  Bölcs önegyüttérzésben, megjegyezte:
  - Ezt jelenti a hús szuperképességek nélkül... Egyszerűen senkivé válsz!
  Zoya bosszúsan jegyezte meg:
  - Meggyógyul a lábad... Élni fogsz valahogy!
  A lányok újra elindultak az úton. Már nem élték meg korábbi vakmerő vidámságukat. Ráadásul minél tovább sétáltak, annál erősebben érezte magát az éhség. Megjelentek a kollektív mezők... Már javában folyt a munka rajtuk.
  Férfiak viszont nem látszanak, csak nőket és gyerekeket lódítottak be, ki az ekét, ki kapa. Az emberek itt rettenetesen vékonyak, kimerült arcúak. Igaz, a fiúk a szép lányokat látva mosolyogva integettek nekik, üdvözölve őket érzéketlen, kitárt karokkal.
  Zoya felajánlotta Elenának, hogy segítsen a paraszti munkában. Svarog lánya vonakodva beleegyezett. Ő személy szerint fegyveres bravúrokat akart, nem pedig a kolhoz nagy részét. De miután a lábát a macskakövön ütötte, a harcias hangulat egyszerre eltűnt. Ezen túlmenően gondolnia kell a saját legalizálására. Végül is, bármit is mondjunk, ugyanazokban a ruhákban és pásztorok nélkül kötöttek ki.
  Igen, az NKVD bármelyik pillanatban kémnek nyilváníthatja és kiforgathatja őket. És így kiderül, hogy csak menekültek, akik mindent elvesztettek, beleértve az irataikat is. Ruháik nem túl újak, a rövidebb szoknyás fazon pedig a bolsevik falura jellemző. Remélheti, hogy elhiszi!
  Zoya a faluban született, kezei és teste nagyon ügyes a lépésekben. Elena városi hölgy, ráadásul moszkvai. Igaz, van tapasztalata a rodnoveri közösségben végzett szántóföldi munkákban. De ennek ellenére a mozdulatok nem olyan könnyűek és ismerősek, mint Zoyáé. Igen, és a hideg földön vert ujjak undorítóan nyüszítenek.
  A fiatal nők, fiúk és lányok azonban mezítláb vannak, még akkor is, ha éjszaka fagy volt, és fennáll a veszélye, hogy majdnem lehűti magát. Csak idős nők és öregasszonyok köcsögcipőben. Férfiak nincsenek a látókörében, a legidősebb pedig mindenekelőtt egy kavargó, vöröses tinédzser, aki nem néz ki tizenöt évnél nem idősebb, rendkívül rendezett nadrágban, de nagyon kifejező megjelenésű és férfias állú. Ez a Komszomol-jelvényes kölyök a legidősebb a fiúk között, és mindenkinek parancsol.
  Azt, hogy két szépség csatlakozott hozzájuk, a fiatal parancsnok nem kommentálta. Ez persze így van. A Volga-vidék klímája enyhe és javában zajlik a vetés, itt nem árt egy plusz kéz.
  Elenának hamar megfájdult a háta, és ekét kért. Tehát egy meglehetősen erős lány testének könnyebb, de csak óvatosan kell beleitatni a sarkát a laza földbe, hogy ne fájjanak annyira az ujjai. De másrészt a mellkasra nehezedő nyomás más lejtő alatt megy, és a hát, tehermentesen, nem érez fájdalmat.
  Gondolta itt a lány, de hány éves is valójában? Már több mint száz! Vicces! Ő az egyik legidősebb nő a modern Oroszországban, ugyanakkor tele erővel és egészségesen. De miután megfosztották őket a mágikus képességeiktől, ilyen korcsokká válhatnak!
  Ettől a gondolattól Elena bőre sétáló...
  Mindenki lelkesedéssel, ebédszünet nélkül dolgozott. Vagy csak amikor teljesen besötétedett, közeledtek a tűzhöz, hogy felfrissüljenek. A Volga folyó közelében, és egy hal volt a kazánban. De a kenyér rövid, és valahogy nem egészen tiszta, szennyeződésekkel. Több hagyma íz.
  Az étel sima, és nem túl sok, éhes gyomornak ínyencségnek tűnik. A női őrök évek óta nem érezték magukat ilyen fáradtnak. Nem, elvégre szuperképességek nélküli embernek lenni nagyon fájdalmas. És elfáradsz, mint egy szamár!
  De jó, hogy a szervezetek fiatalok és egészségesek. A lányok más nőkkel együtt elaludtak magukon az istállóban. Az egyik fiú Zoe magas mellkasára hajtotta a fejét. A vadászlány megsimogatta szőke hajú forgószeleit... És erős melankóliát érzett. Mindent megkaptak az élettől és védőisteneiktől-demiurgusaiktól: örök fiatalságot, hatalmat, gazdagság lehetőségét, hatalmat, becsületet és tiszteletet, de... A fogantatáshoz le kell feküdniük egy velük egyenrangú emberrel. . És ezt nem könnyű megtalálni.
  És ha vannak ilyen srácok, akkor már más szinten és egy másik univerzumban vannak. Elenának eszébe jutott egy dal Gagarinról, és ettől még jobban vágyott;
  Tudod milyen fickó volt...
  Az egész világ a karjában vitte!
  A KIRÁLY TESTVÉRÉNEK ELHASZNÁLATA MEGMENTI A BIRODALOMOT
  Miklós cár testvére, Mihály a valós történettel ellentétben határozottan cselekedett. A császári gárda tüzet nyitott a lázadókra, akik megpróbálták megrohamozni a Téli Palotát. Ezután a kozákok, akikkel az uralkodó kedvesen bánt, és a nemesi ezredek beszálltak a csatába.
  Több száz lázadót megöltek, míg mások elmenekültek. A rendőrség aktívan lefoglalta a lázadókat és vezetőiket. Az Állami Duma képviselői, a fejedelmi családok, a kereskedők és a pénzügyi elit tagjai siettek hűséget esküdni Miklós cárnak, és hűséget esküdtek. A csata során több mint hatszáz lázadó vesztette életét, és másfél ezren megsebesültek. A gárdisták húsz embert, a kozákok további ötvenet vesztettek.
  Komoly összecsapás, de az autokrácia kibírta. A csúcson lévő összeesküvőknek nem volt egyetlen véleménye, egyetlen vezető sem. És általában is sokan úgy vélték, hogy a háború alatt lehetetlen megváltoztatni az államformát.
  Sok az elégedetlen II. Miklós cárral, de nehéz alternatívát kínálni a birodalmi rendszerrel szemben. Annál is inkább, a gazdagok komolyan félnek attól, hogy a köztársasági államforma túl gyengének és lazának bizonyul ahhoz, hogy megvédje a kapitalistákat az éhező és lázadó proletariátustól, a földbirtokosokat pedig a parasztoktól.
  És önmagában a nép nem fog komoly forradalmat rendezni. A bolsevikok még mindig túl gyengék és kevesen vannak, a szocialisták-forradalmárok többnyire azt gondolják, hogy a forradalom jó, de jobb előbb megnyerni a világháborút.
  Egyszóval lázadás volt és az egész kiderült! A véres feltámadás bizonyos látszata ismétlődött... És csend!
  II. Miklós bátyját határozottságáért az I. fokú György-renddel tüntette ki, és főtábornoki rangra emelte, és Mihailt nevezte ki a nyugati front élére. A déli és a román front pedig Bruszilovnak volt alárendelve.
  Az orosz hadsereg létszáma közel tízmillió főre nőtt, fenntartása súlyos terhet rótt a birodalomra. Jönnie kellett volna.
  Amint az utak kiszáradtak, a cári hadsereg lecsapott Galíciára. A számbeli fölény az orosz csapatok oldalán volt. Az osztrákok morálja meggyengült, a szlávokból álló ezredek pedig tömegesen dezertáltak vagy megadták magukat. Nem volt elég német egység az ellenség megfékezésére.
  A tetejébe az Egyesült Államok áprilisban belépett a központi hatalmak elleni háborúba. Így a konfliktus kimenetele már előre eldöntött dolog volt. A németek megpróbálták növelni erőiket Nyugaton, hogy legyőzzék a szövetségeseket, és nem tudtak jelentős segítséget nyújtani Ausztria-Magyarországnak.
  Az orosz csapatok elfoglalták Lvovot és számos várost Galíciában. Még több kis kazánt is kialakítottak. Az osztrák, foltos, törött front túl gyorsan omlott össze, így a németeknek nyugat felé kellett vonulniuk süket védelembe, és csapatokat dobniuk a kialakult résekbe.
  A sikert kifejlő oroszok megközelítették Przemyslt, és még a várost is körülvették. De az ellátási problémák és a harcra készebb német egységek bevonása a csatába lelassította az előrenyomulást. Ezzel szemben a Román Front támadásba lendült, majd egy idő után a nyugati front. Utóbbira nehéz feladat várt: áttörni az erős, mélyen lépcsőzetes német védelmet.
  A cár testvére, Mihail nem tartotta szégyenletesnek, tanult Bruszilovtól, és hasonló taktikát alkalmazott. Egyszerre tizenkét helyen kezdett támadást előkészíteni, hogy a németek ne tudták meghatározni a főtámadás irányát. Ezen kívül aktívan használtak füstfüggönyt és éjszakai offenzívát.
  A déli orosz csapatok felszabadították Bukarestet, és a központban történt támadás Vilnától délre áttörésekkel ért véget.
  A németeknek ismét meg kellett erősíteniük déli szárnyukat. A bekerítés veszélye alatt a német csapatok blokkolták Rigát. Ilyen körülmények között a császár nehéz döntést hozott, hogy elhagyja a balti államokat, és csapatait a porosz védelmi vonalra vonja vissza.
  Nem sikerült, a szövetségesek és Törökország ügyei. Az oroszok és a britek Kis-Ázsiában nyomultak, a franciák Szíriában és Palesztinában zúztak. Az oszmánok meggyengültek, és bukásuk már nem volt messze. Ráadásul a bolgárok változtak. A szláv király felismerve, hogy a poroszok már elvesztették a háborút, és az orosz csapatok, miután felszabadították Románia nagy részét, elérték a határt, a szláv király hadat üzent Ausztriának, Törökországnak és Németországnak.
  Ez persze fejfájást okozott a németeknek. Keleten már nem tudták tartani a frontvonalat, és kénytelenek voltak visszavonulni a Visztulához. Arra számítva, hogy egy természetes vízzár késlelteti az orosz csapatokat.
  A nyugati szövetséges csak részsikereket ért el, bár a tankokat már aktívabban használták. De míg Németország tartotta a frontot, bár kénytelen volt egy kicsit hátrálni. A déli szakasz sok erőfeszítést igényelt.
  Nos, ősszel és télen a cári Oroszország a harcok súlyát az Oszmán Birodalomra hárította.
  A Konstantinápoly elleni támadás szárazföldről és tengerről egyaránt az orosz fegyverek diadalával végződött. Törökország elesett, és ezzel Oroszország nagy területeket kapott, Tsargradot és a Földközi-tengerhez hozzáférést biztosító szorosokat.
  Igaz, 1917-ben nem lehetett befejezni a háborúkat, de a győzelem leheletét már mindenki érezte, sokkal nagyobb mértékben, mint 1916-ban.
  A tél kisebb sztrájkokkal és tiltakozásokkal telt el Oroszországban, de komolyabb összecsapásokra a katonai nehézségek ellenére sem került sor. Hacsak nem leértékelődött túl sokat a rubel, de éhségről még korai beszélni.
  Azonban itt az ideje, hogy véget vessünk a háborúnak, és ezt mindenki megértette. Bruszilov, akit terepmarsallal léptettek elő, azt javasolta, hogy a fő csapást délen adja le, ahol az ellenség gyengébb, majd forduljon északra.
  A németeknek már megvoltak az első tankjaik. De számuk túl kicsi ahhoz, hogy jelentős hatást gyakoroljanak a háború menetére. Oroszországnak is vannak saját járművei, különösen Mengyelejev tankjai. A cári ipar azonban még mindig nem tudja elindítani a sorozatgyártást.
  De a tankok tömeggyártását a britek, az amerikaiak és a franciák hozták létre. Ez azt jelenti, hogy megjelent a védelem áttörésének új, erőteljes eszköze, amelynek át kell törnie a német pozíciókat.
  A szövetségesek a pusztító háborút is szeretnék mielőbb befejezni. Március végétől pedig elkezdődtek részükről a német védelem mélyreható áttörésére irányuló kísérletek.
  Az orosz csapatok offenzívája azonnal megkezdődött, amint az utak kiszáradtak délen. Az orosz csapatok a korábbi győzelmek után felpörögtek, az osztrákok pedig alig bírták ki. Budapest már május elején körbezártnak bizonyult. Ezután körvonalazódott a mozgás Bécs felé és a Visztula folyót megkerülve.
  Az olaszok is támadásba lendültek. Még Japán is küldött expedíciós haderőt Európába. A németek minden oldalról nyomultak.
  Amikor az orosz csapatok már Bécshez közeledtek, Ausztria-Magyarország kapitulált. Németország utolsó szövetségese végre elbukott. Nyugaton a szövetségesek a front különböző részeire irányuló csapások taktikáját alkalmazva lassan, de biztosan előrenyomultak. Az orosz csapatok pedig délről a Visztulát borító német front hátuljába mentek.
  Ilyen feltételek mellett Wilhelm kancellár, felismerve Németország teljes, kilátástalan helyzetét, 1918. június 22-én bejelentette minden ellenségeskedés beszüntetését. Valójában a németek kapituláltak.
  Ausztria-Magyarország megszűnt létezni. Oroszország megkapta Galíciát, a krakkói régiót, a kelet-szlovéniai Bukovincát és Magyarországot. Románia Erdély. Ausztria-Magyarországból csak egy kis Ausztria volt, és egy erősen megnyirbált Magyarország. Csehszlovákia Oroszország égisze alatt jelent meg.
  A cári birodalom megkapta Németországtól Klaipedát, Poznanot és a tengerhez való hozzáférést, elvágva Kelet-Poroszországot magától a metropolisztól Danzigen keresztül.
  Németországnak vissza kellett adnia a 19. században korábban meghódított Dániát és Franciaországot. Évente hatalmas jóvátétel fizetésére ítélték, és a katonai potenciált százezer emberre korlátozta.
  És persze, mint a valós történelemben, a demilitarizált zóna.
  A cári Oroszország délen is kiterjesztette birtokait. Az Oszmán Birodalom az osztrák államhoz hasonlóan megszűnt létezni. Nagy-Britannia bevette Irakot, Franciaországot, Szíriát és a britekkel együtt Palesztinát. Oroszország megkapta Örményországot, Kis-Ázsiát és Konstantinápolyt.
  A Közel-Kelet és Irán is befolyási övezetekre oszlott. Így a cári Oroszország jelentős anyagbeszerzéseket ért el.
  De a háború több mint két és fél millió katona életébe került, nem számítva az elhunyt civil lakosságot, óriási kiadásokba. A pénzügyek felborultak, az ország eladósodott.
  Igaz, a szövetségesek leereszkedően beleegyeztek a hitelek kamatainak leírásába, de az adósság így is meglehetősen nagynak bizonyult - körülbelül tízmilliárd arany rubelnek.
  De sikerült államosítani a korábban németek tulajdonában lévő vállalkozásokat.
  A cári Oroszország politikai helyzete stabilizálódott, a császár tekintélye nőtt.
  II. Miklós ezt kihasználva lemondta saját kiáltványát az Állami Dumáról. Az önkényuralom ismét helyreállt, és a törvényhozó hatalom teljes egészében a cárra szállt.
  Ez csak félénk tiltakozást váltott ki. Az ország túlságosan belefáradt a háborúba, és nem akart újabb megrázkódtatásokat.
  És a gazdaság gyors, háború utáni fellendülésbe kezdett! A növekedés átlagosan körülbelül évi kilenc százalék volt, és magasabb volt, mint az Egyesült Államokban.
  Új fejlett ipari ágak jöttek létre, fejlődött a gépészet. Emelkedtek a bérek.
  A munkanap időtartamát a király törvénye 11,5 óráról 10,5 órára csökkentette. Ünnepek előtt és hétvégék előtt 9 óráig. Ezenkívül a munkanapot kilenc órára csökkentették, ha legalább egy része éjszakára esett.
  A pénzváltás után a rubel teljes aranyegyenlege helyreállt. 1929-re egy munkás fizetése elérte a havi 50 rubelt, míg a vodka ára 25 kopejkát tett ki. Ez 200 palack havonta. És ha aranyegyenértékben vesszük, az annyi, mint 37 gramm tiszta arany.
  Az ország a második helyre került, az Egyesült Államok után a második az ipari termelés tekintetében. A birodalom kilátásai nagyon rózsásnak tűntek, de... beütött a depresszió, egy nagy depresszió.
  Az összeomlás az egész világot és Oroszországot is érte. Az igazság leginkább Németországot és az Egyesült Államokat ejtette ki. De a cári Oroszország is túlságosan függött a külső hitelfelvételektől, ezért nem tudta elkerülni a felfordulásokat és a recessziót.
  A húszas évek bolsevik pártja válságban volt. Lenin valójában eltávolodott a gyakorlati, forradalmi küzdelemtől azzal, hogy belemerült az elméletbe...és fantasztikus műveket írt.
  Vlagyimir Iljics Nagy-Britanniában ismerkedett meg Herbert Wales-szel, és érezte magában a sci-fi ízét. Különösen Vlagyimir Iljics tollából jelent meg egy nagy, futurisztikus regény: "Kommunizmus - a boldogság útja"! És még számos más mű. Lenin már jó pénzt keresett fantasztikus alkotásokkal.
  A bolsevikok trockistákra és sztálinistákra szakadtak. Sztálin úgy döntött, hogy visszatér a népakarat egyéni terror taktikájához. Trockij mérsékeltebb álláspontra helyezkedett.
  A szociálforradalmárok továbbra is aktívak, bár a húszas években nem történt nagy horderejű politikai merénylet. A republikánusok és a kadétok pozíciói fokozatosan erősödtek. Valójában az abszolút monarchia mindenki számára elavult ereklyének tűnt. Így hát ismét nyugtalanság, sztrájkok, tüntetések kezdődtek, és a királyi trón megtántorodott.
  Sok minden emlékezhetett az uralkodóra...
  II. Miklós kormánya megtalálta a kiutat ... a háborúban! Ráadásul a tábornokok bosszút álltak Japántól a vereségért. És ez érthető...
  Az első világháború után a cári Oroszország több kisebb katonai hadjáratot tartott. A Közel-Keleten, ahol ők és szövetségeseik befejezték az arab világot. Afganisztánban... Ott a háború Nagy-Britanniával együtt zajlott. Oroszország átvette Afganisztán főként üzbégek és tádzsik lakta északi régióit, valamint Herátot. A britek a brutális háborúk után mégis leigázták a délt. Afganisztán központjában maradt az önkormányzat.
  Irán továbbra is megőrizte a szuverenitás látszatát, de a megosztottsága sem volt messze.
  De az érdekek fő ütközése Japánra esett. Sőt, 1931-ben a japánok bábkormányt hoztak létre Mandzsúriában, és offenzívát indítottak Kínában.
  Ez volt az oka egy új háborúnak.
  Ekkorra az orosz hadseregnek sikerült felfrissítenie harckocsiflottáját, és nagyon erős repülést hozott létre. A levegőben Japán észrevehetően alsóbbrendű volt, Oroszország szárazföldi hadserege pedig sokkal több, és talán harcra kész.
  A csendes-óceáni flottát a legendás Kolchak admirális irányította. A Szent András-rend parancsnoka Bruszilov ekkorra már meghalt, de rátermett tanítványai megmaradtak.
  A háború kezdettől fogva sikertelen volt Japán számára. Orosz tábornokok: Denikin, Wrangel, Kaleidin a cár testvérének, Mihail Romanovnak az általános parancsnoksága alatt - energikusan és ügyesen cselekedtek. Az első világháború tapasztalatai hatással voltak, figyelembe vették az 1904-1905-ös konfliktus hibáit.
  Prohorov könnyű tankjai is elég jónak bizonyultak, amelyek egyszerűen pótolhatatlanok egy manőverháborúban. Mindenesetre ez már egy másik orosz hadsereg volt, és egy teljesen más háború.
  Azonban még a szamurájokkal vívott első csatában is, ha Kuropatkin helyett tehetségesebb és határozottabb parancsnok lenne, a háború kimenetele természetesen teljesen más lenne.
  Mindenesetre két hónap után Port Arthurt orosz csapatok ostromolták, a japánokat pedig megverték. Két hónappal később egész Korea felszabadult, és a fellegvár városát vihar szállta meg.
  A tengeren is javában folytak a csaták változó sikerrel. Egészen addig, amíg a Balti- és Fekete-tenger felől érkező századok közeledtek. A Felkelő Nap Országa teljesen vereséget szenvedett, és még Hokkaidón is partra szálltak csapatokkal. Japán kénytelen volt aláírni a maga számára megalázó békét. Adja vissza Mandzsúriát, Port Arthurt, néhány némettől meghódított birtokot, Dél-Szahalint és a Kuril gerincet. És ugyanakkor fizessen egy kártalanítást, egy rendezett összeget - milliárd arany rubelt.
  A győzelem átmenetileg megerősítette az autokrácia pozícióit, majd a nagy gazdasági világválság gyors gazdasági fellendülésnek adott teret.
  Németországban, mint a valós történelemben, Hitler került hatalomra, de nem engedték túl sokat kóborolni. Különösen az általános hadkötelezettség helyreállítására tett kísérlet szembesült heves ellenállással Oroszország és Franciaország részéről. Bár kis engedményeket tettek a katonai potenciál tekintetében. A hadsereg létszámát százezerről kétszázötvenre növelték . Emellett Hitler visszaadta Németországnak a demilitarizált övezet irányítását.
  És a cári Oroszország számára dinasztikus problémák készülődtek. Meghalt Alekszej Tsarevics trónörökös... A cár testvérét, Mihail Romanovot megfosztották az öröklési jogtól. És az igazi örökös Kirill Vladimirovich Romanov volt. De ez a típus belemerült a részegségbe és a kicsapongásba. Teljesen leromlott...
  Ki lesz tehát II. Miklós cár utóda? A cár testvére, Mihály a Japán felett aratott győzelem után generalissimo rangot kapott, és nagyon népszerű volt. Ő lett a királyi család első tagja a birodalmi Oroszország történetében, aki ilyen magas rangot kapott. És sokan szerették volna látni őt a királyi trónon.
  Igaz, maga II. Miklós - nem ivó, rossz szokások nélkül, rendszeresen tornázott - még mindig elég erős volt, és úgy tűnt, hogy uralkodása a leghosszabb lesz az orosz történelemben. De Sztálin a leggrandiózusabb merényletet tervezte II. Sándor kora óta. Bár úgy tűnt, mi értelme van?
  1937 mindenesetre baljós évnek bizonyult. Miklós cárt megölték, vele együtt két miniszter is meghalt, valamint három tucat udvaronc, a Téli Palota egy része pedig összeomlott.
  A terroristák a csatornarendszert bányászatra használták, és több mint egy tonna aminolont telepítettek.
  Így az agresszív véletlen beavatkozott a történelem menetébe. Így ért véget II. Miklós cár uralkodása. Az uralkodó, aki nem lett becézett, nagy vagy félelmetes. Akik nem szerették a császárt, véresnek nevezték, mert sok vért ontottak királyságában. Aki tisztelettel bánt - a Hódító. Így nőtt az alatta lévő földek száma Ruszban. Még egy nagy tartomány is volt Kínában: Zheltorossia.
  És az egész királyság 43 évig tartott. Csak hosszabb szabályok, és névleg Rettegett Iván. De tekintettel arra, hogy három évre foglalta el a trónt, a tényleges hivatali idő rövidebb volt.
  És a törvényes örökös, Kirill Vladimirovics Romanov ennek ellenére trónra lépett. Rövid ideig - körülbelül egy évig - uralkodott, de sikerült némi befolyást gyakorolnia a történelem menetére. Különösen megengedte Adolf Hitlernek, hogy végrehajtsa Ausztria Anschlussát. Állítólag a népek önrendelkezési jogára hivatkozva, és azt mondják, nagyobb lesz a rend. Ausztria és Mussolini Anschlussával megegyezett.
  Így Németország terjeszkedett, és lakossága meghaladta a nyolcvanmilliót. Arról nem is beszélve, hogy Hitler bátorította a termékenységet. Adolf Besnovaty alatt másfélszeresére nőtt.
  Spanyolországban polgárháború tört ki, de sokkal gyorsabban ért véget, mert nem volt Szovjetunió, amely segítséget nyújtott volna a madridi baloldali koalíciónak.
  De Franco a Führer szövetségese lett. Az új Vlagyimir harmadik cár pedig Nagy-Britanniával állt szemben.
  A helyzet valóban zavaros. A második világháborúval teli rejtvény. És a konfrontáció új fordulója. Irán nincs megosztott, és valójában ez az utolsó iszlám ország, amely formálisan független. És Oroszországnak van véleménye erről, és Nagy-Britanniának. A Közel-Keleten a dolgok nagyon bonyolultak. Oroszország, Franciaország, Nagy-Britannia területei vegyesek és nem könnyű kezelni.
  Anglia gazdaságilag egyre inkább lemarad mind Oroszország, mind pedig a hatalomra kerülő Németország mögött. A legnagyobb gyarmatok pedig még mindig britek. De az oroszlánkorona ereje gyengül, Kanada szinte független. Dél-Afrika is egy uralom, akárcsak Ausztrália. Indiában a brit pozíció gyengül. Természetesen van vágy, hogy meglökd az oroszlánt.
  Hitler két fronton próbál játszani. Vagy kérje Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország és Japán támogatását. Együtt halmozzák fel a cári Oroszországot, és osszák fel hatalmas birtokait.
  Vagy keress területszerzéseket Nyugaton, de már Oroszországgal szövetségben.
  Hitler aljas és elvtelen ember, és általában nem érdekli, hogy kivel kössön koalíciót, amíg az előnyös számára.
  Az új, fiatal Vlagyimir cár is arról álmodik, hogy nagy hódítóként vonuljon be a történelembe, és el akarja venni a gyarmatokat Nagy-Britanniától és Franciaországtól. Ami azt illeti, a németektől már nincs mit elvenni. Tehát a koalíció Németországgal teljesen logikus.
  Olaszország elfoglalta Etiópiát, és új zsákmányokat is szeretne. Mussolini rendkívül ambiciózus. Nem érdekli, merre megy keletre vagy nyugatra. De Franciaországban nincs nagy vágy a harcra. Ott a pacifizmus uralkodik, és megválasztják a kormányt. Tehát nem szükséges ilyen erős szövetségest szerezni. A cári Oroszország pedig a hagyományosan magas születési és folyamatosan csökkenő halálozási arányával nagyon erős ellenfél. A cári Oroszország lakossága évente mintegy három százalékkal növekszik. Csökkent a gyermekhalandóság, de egyelőre nem múlt el a nagycsaládosok divatja, sőt a dolgozók családjai is szaporodnak. Figyelembe véve a területszerzéseket, beleértve a sűrűn lakott Kínát és a gyéren lakott Mongóliát, valamint Európában és Törökországban, a cári Oroszország lakossága 1940-ben meghaladta a 400 milliót 1913-hoz képest, amikor 180 millió volt. És ez egy kontinentális hatalom... Nagy-Britanniának és Franciaországnak az anyaországokban maguknak kevesebb mint 50 milliója van, plusz még több gyarmatja. De a gyarmati csapatok morálisan gyengék, és kevés a harci képességük. Tehát a Nyugat szárazföldi hadereje sokkal gyengébb.
  A Führer szövetséget választ Oroszországgal a Nyugat ellen.
  1939-ben Csehszlovákiát felosztották. Németországhoz tartozott a Szudéta-vidék is. A németek megerősítették a hadsereget, harckocsioszlopokat alakítottak ki. A cári Oroszország sem állt meg, békeidőben ötmilliós hadserege és ötszáz állományú hadosztálya volt.
  A cári Oroszországban már régóta gyártanak nehéz harckocsikat és stratégiai repülést, köztük nyolc hajtóműves repülőgépeket. Franciaországnak csak körülbelül harminc nehéz harckocsija van, és ezek elavultak. Nagy-Britanniának nincsenek nehéz gépei. Nos, Németország is, egyik sem nehezebb húsz tonnánál. Az Egyesült Államoknak alig több mint négyszáz tankja van.
  Hitler úgy döntött, hogy nem érdemes húzni, és 1940. május 15-én leütött. Amint az időjárás kedvez, és minden készen áll. Vagy többé-kevésbé kész.
  A cári Oroszország offenzívát indított India és más gyarmati birtokok ellen. Az orosz hadsereg csapása a rosszul védett pozíciókra esett. Maguk a britekből és franciákból álló csapatok viszonylag kevesen vannak, és a gyarmati egységek sem hajlandók meghalni egy tőlük idegen eszméért vagy birodalomért. Tulajdonképpen kik a britek számukra? Kizsákmányolók, rabszolgabírók, rablók vagy hitetlenek. Nem valószínű, hogy az oroszok sokkal rosszabbak náluk, hogy meghaljanak az Oroszlán vagy a Kakas birodalmáért.
  A cári csapatok tehát előrenyomulnak, leküzdve a lomha, fókuszált ellenállást. De a németek másfél hónap alatt le tudták győzni a francia, brit, belga és holland csapatokat.
  Így Churchill elvesztette fő szövetségesei támogatását. Az a várakozás, hogy az Egyesült Államok belép a háborúba, nem vált be. Rooseveltet általában nem Stenka Razin határozottsága jellemezte. És akkor az ilyen erők Amerika ellen mennének.
  Az orosz csapatok menetekben nyomultak előre Afrikán és Ázsián, több probléma adódott a terepből és a megnyúlt kommunikációból, mint az ellenséges csapatokból. Az utak hiánya is érintette, különösen Afrikában. De az igénytelen orosz katona hősiesen és sztoikusan legyőz minden nehézséget.
  A németek csak nehezen tudnak csapatokat átvinni Afrikába. A gibraltári előrenyomulást Franco makacs ellenállása késleltette. És haderőt kellett tengeren átvinniük. Az oroszok áttörtek Afrikába, Egyiptomon keresztül, és sokkal könnyebb nekik. Olaszország is mindent megragad, amit meg tud, és ebben a kérdésben Mussolininek boa-összehúzó markolata van.
  Magára a metropoliszra való leszállásra 1940-ben nem került sor. A légi csatában - elsősorban Oroszország passzivitása miatt - Nagy-Britannia kitartott. De azt kell mondanom, hogy a bölcs Vlagyimir Kirillovics cár nem akarta, hogy Nagy-Britannia idő előtt kapituláljon, hanem racionálisan az összes ázsiai és afrikai gyarmatát elfoglalta.
  Merre tart Nagy-Britannia? Végül is nincsenek tartalékai, kolóniák és nyersanyagok nélkül - az esés idő kérdése.
  1941 telén és márciusában az orosz csapatok végül elérték Dél-Afrikát, és legyőzték az utolsó afrikai uralmat. A britek Madagaszkáron való kiszállási kísérlete is kudarcot vallott, és 1941 májusában kétéltű partraszállást hajtottak végre, ezt követő győzelemmel.
  Japán a háborúban Oroszország oldalán lépett fel, és sikerült megragadnia valamit a Csendes-óceánon. 1941 nyara a brit anyaország elleni nagy légitámadás időszaka volt.
  Orosz és német repülőgépek vasalták Londont és a Brit Birodalom más városait. November 8-án, a müncheni puccs évfordulóján pedig végre megtörtént a partraszállás.
  A harc tizenhat napig tartott, és az orosz és a német csapatok győzelmével végződött.
  Valójában ezzel véget is ért a második világháború. Kevésbé véresnek és hosszadalmasnak bizonyult, mint a valós történelemben. És nagyon észrevehetően megerősítette és kibővítette az orosz birtokokat. Főleg Afrikában és Ázsiában.
  Viszonylag békés időszak következett. Oroszország és Németország saját területi nyereségét emésztette meg. A Harmadik Birodalom a következőket foglalta magában: Belgium, Hollandia, Franciaország majdnem felét, valamint Marokkó, Algéria egy része és a központi birtokok. Igaz, Franco helyzete és Hitler bizonyos határozatlansága miatt a németeknek nem volt idejük előrenyomulni Franciaország egyenlítői birtokaiba, és az orosz csapatokhoz mentek.
  Ennek ellenére Németország továbbra is kapott egy jó darab afrikai földet, ami területileg meghaladja saját területét. A Harmadik Birodalom területe, figyelembe véve az európai felvásárlásokat, több mint háromszorosára nőtt. Ha pedig a határoktól 1937 óta számolunk, a protektorátussal szemben Ausztriát, Szudétát és Csehországot is figyelembe véve, akkor négyszer.
  Tehát a németek egészének elég volt megemészteni, elsajátítani és asszimilálni. Oroszország annál inkább kiterjesztette gyarmati birtokait, és mindezt aligha tudta ellenőrizni.
  És Olaszország sokat kapott: például Szudán nagy része, Szomália, Uganda és néhány más felvásárlás, különösen Tunézia.
  Így a világ újrafelosztása egyelőre befejeződött. De ahogy mondják, idővel az ambíciók kezdenek megnyilvánulni.
  Az Egyesült Államok nem kezdett el komolyan dolgozni az atomprojekten. A fasiszta Németországban és Oroszországban is hűvösnek bizonyult a hozzáállás. Japán még nem elég fejlett ahhoz, hogy meghúzza, Nagy-Britannia és Franciaország pedig a Harmadik Birodalom és Oroszország vazallus országaivá vált.
  Így az atomfegyverek megjelenése egy ideig késett.
  De a haladás természetesen kérlelhetetlen. A fizikusok dolgoznak, az elmélet fejlődik, ahogy a laboratóriumi kísérletek is. A nukleáris projekthez azonban az állam akarata kell. A cári Oroszország fején túl aggodalmakat és a kommunikáció költségeit is meghaladja területe kiterjesztésével. Hitler pedig valamilyen oknál fogva haragudott az ilyen nukleáris program ötleteire, és úgy gondolta, hogy az atomprojekt csak a semmiért vesz fel hatalmas összegeket.
  Ráadásul az orosz szárazföldi hadsereg és a légiközlekedés a világ legerősebb és legszámosabb volt, és a flotta is, különösen a gazdasági növekedés miatt, felfelé húzódott.
  A cári tábornokok és marsallok előszeretettel fejlesztették a tanképítést, építettek repülőgépeket, repülőgép-hordozókat és csatahajókat. És miért van szükségük néhány tündérmesére - az atombombákról? Vagyis mind a németek, mind az oroszok közömbösek voltak e probléma iránt.
  Ráadásul elég volt a nyersanyagforrás ahhoz, hogy a közeljövőben semmiképpen ne aggódjunk az energiahordozók miatt.
  Így hát a Pentagon és a Fehér Ház hidegsége ellenére a kezdeményezés önkéntelenül átszállt az Egyesült Államokba. És itt nem csak abban a félelemben van a lényeg, hogy az oroszok vagy a németek továbbmennek és megnyomják az Újvilágot, hanem a gazdaságban is.
  Miután elveszítette a lehetőséget Ázsiából, Afrikából és a Közel-Keletről származó olaj fogadására, az Egyesült Államoknak még mindig voltak kútjai Texasban, Floridában, és Alaszkában kezdett fejleszteni.
  De az Egyesült Államok lakossága nőtt. Oroszországban a bevándorlás nem szólt bele, és a népesség gyorsan növekedett. A feketék és az arabok különösen szívesen hagyták el az USA-ba.
  Az amerikai gazdaság is növekedett, egyre több autó lett.
  És megkezdődött a kutatás a nukleáris üzemanyag és egy atomreakció után, amely kolosszális energiát biztosíthat.
  Tíz év telt el a második világháború vége óta. A hitleri Németországnak új fegyvere volt: a lemezek, amelyek nemcsak nagy sebességgel repülnek, hanem gyakorlatilag sebezhetetlenek maradnak a kézi lőfegyverekkel szemben.
  Ráadásul a németeknek sikerült egy mesterséges műholdat pályára állítani, és ami a legfontosabb, 1951 júniusában az első embert az űrbe.
  A cári Oroszország egy kicsit késett, és csak ez év augusztusában ért el teljes előrehaladást. A fasiszta Olaszországban ugyanabban az évben változások történtek. Meghalt Benedito Mussolini, a Julius Caesar címre pályázó. Általában véve az olasz diktátor sikeres volt a kormányzásban. Figyelembe véve az afrikai, köztük Etiópiai hódításokat, az Olaszország által ellenőrzött terület csaknem három és félszeresére nőtt uralkodása alatt. Ezenkívül az európai Beneditonak sikerült levágnia Franciaország egy részét Toulonnal együtt.
  De nem engedték el Albániába és Görögországba - ezek az Orosz Birodalom befolyási övezetébe tartozó területek.
  Beneditót természetesen nagynak és hódítónak nevezhetjük, bár az olasz hadsereg nem tündökölt túlságosan a hőstetteivel. De fia és örököse semmivel sem tartotta magát rosszabbnak, mint az apja.
  És bevette 1951 őszét, és megszállta Albániát és Görögországot... Nem csoda, hogy azt mondják, hogy minden nagy háború hirtelen kezdődik.
  Harmadik Vlagyimir még örült is ennek az alkalomnak. Olaszország afrikai birtokai nagyok, még a németeknél is kiterjedtebbek. Akkor miért ne vedd fel őket, ha jó oka van rá?
  Az orosz csapatok 1951. november 7-én kezdték meg az ellenségeskedést, megtámadva Etiópiát, Líbiát és Szudánt. Az orosz egységek erősebbek, nagyobbak és harckészebbek, mint az olaszok.
  Így hát gyorsan elkezdték szétverni a tésztahadsereget... Arra azonban senki sem számított, hogy Adolf Hitler minden figyelmeztetés nélkül is Mussolini Jr oldalára áll.
  Bár ha ezt megnézzük, nem volt több a váratlannál.
  Németország elvesztette az első világháborút Oroszországgal szemben, és a legtöbb területet veszítette el Oroszországban. És ha a németeknek sikerült bosszúval viszonozniuk azt, ami nyugaton elveszett, akkor keleten, hogy őszinte legyek, triviálisan orral maradtak.
  Hitler tehát valóban számított új fegyvereire, különösen a lemezekre és a repülő csészealjakra. Ezenkívül a Führer úgy vélte, hogy ezúttal könnyebb lesz Oroszországgal harcolni, mint az első világháborúban, mivel Németország és Olaszország vezeti a céget anélkül, hogy lenne második frontja.
  Azt is számításba vették, hogy az oroszok által megsértett Japán is beszáll a távol-keleti háborúba, és ott köti meg az ellenséget. Talán Portugália és Spanyolország csatlakozik a koalícióhoz, mint Nagy-Britannia és Franciaország? Sokkal közelebb vannak Németországhoz, mint Oroszországhoz. És némi reményt fűztek az USA-hoz!
  Ráadásul Amerika lenyűgöző haditengerészetet, sok repülőgép-hordozót épített, és modernizálta tankflottáját - bár mennyiségben és minőségben még mindig alulmúlta az óvilági hadsereg gépeit.
  A cári Oroszország társadalmi rendszere autokratikus és abszolút monarchia maradt. Az Össz-Russz cárjának és császárának teljes hatalma volt: végrehajtó, törvényhozó és bírói. A parlament hiányzott. Létezett a császár által kinevezett személyekből álló Államtanács, de ennek csak tanácsadói joga volt. A törvényeket maga a király adta ki, valamint rendeleteket. Kivégzési és kegyelmi joga is volt, bár persze volt bíróság is. Miklós meggyilkolása után az esküdtszéki pereket megszüntették, így az igazságszolgáltatást is a cár vagy a császár által kinevezett tisztviselők nevezték ki és távolították el.
  Ennek a rendszernek voltak előnyei és hátrányai is. Egyrészt a császár gyorsan meg tudta oldani ezt vagy azt a problémát, minden vita és megegyezés nélkül, másrészt a hatalom túlzott koncentrációja egy kézben elnyomta a kezdeményezést, és nagy lehetőségeket adott a bürokráciának. Különféle kedvenceket és kedvenceket szült. Vladimirt nem jellemezte a túlzott képmutatás és a házastársi hűség. Bár a nők nem sok befolyást gyakoroltak a politikájára.
  A harckocsigyártás terén a cári Oroszországnak sok erős és nehéz járműve volt. Az afrikai hadműveletek tapasztalatai azonban azt mutatták, hogy a harckocsi vezetési teljesítménye rendkívül fontos. Ennek eredményeként a fő orosz tank nem haladta meg a negyvenöt tonnát. Mivel nagyobb súlyt szült, még széles pályákkal is, problémák az átjárhatósággal.
  A cár szerette a nehéz harckocsikat, de a császár tanácsadói lebeszélték őket a tömeggyártásba bocsátásukról. De a hatvantonnás gép kétezer példányban kapható volt. És a legmasszívabb "Nikolaj" tank - 3 - általában hatvanháromezer darabban készült.
  És a gép - a súlya negyvenöt tonna, a pisztoly kalibere 122 mm. Kétszáz milliméteres elülső páncél, 120 milliméter a far és az oldalak, az elrendezés klasszikus.
  Hitler komolyan szerette a nehézgépeket. És fölényben akartam lenni a Nikolaival szemben egy soros tankban. A német kocsi tömege 75 tonnára duzzadt, és ez már a határ volt, mivel a nagy tömeget rendkívül nehéz vasúti síneken szállítani.
  A német autó 128 mm-es fegyverekkel volt felfegyverezve, 250 mm-es elülső páncélzattal, 180 mm-es oldal- és hátsó páncélzattal rendelkezett, elrendezése is közel áll a klasszikushoz.
  Számszerűen a német tank tank háromszor alacsonyabb volt a szovjetnél. Nem beszélve a túl nehéz gépek használatának nehézségeiről.
  Az orosz felszerelések azonban széles területeken vannak szétszórva, és a front európai szektorában megközelítőleg egyenlő a járművek és a gyalogság száma. Bár általában az orosz hadsereg sokkal több, mint a német. Oroszországnak pedig hatalmas a lakossága: ide tartozik India, Kína, Afrika nagy része, a Közel-Kelet, Perzsia, Indokína és még sok más.
  Természetesen Hitler döntése, hogy megtámadja a cári Oroszországot, még ha figyelembe vesszük, hogy Japán és Olaszország, esetleg Franciaország és Nagy-Britannia is az ő oldalán áll, kolosszális kaland. De a Führer hatalmas kalandor.
  Meg kell jegyezni, hogy azok a lemezek, amelyekkel a Harmadik Birodalom ilyen nagy reményeket fűzött, a gyakorlatban nem túl hatékonyak. Az erős lamináris sugár megalkotása hatalmas üzemanyag-fogyasztáshoz vezetett, a repülő csészealjak repülési ideje pedig viszonylag rövidnek bizonyult. Így cselekedhettek, még a nem különösebben jelentős távolságokon tapasztalható óriási sebességet is figyelembe véve. Ezenkívül a lamináris sugár megvédte a korongot a kézi lőfegyverektől, viszont megakadályozta a repülő csészealjból való kilövést.
  A németek tehát csak a rádióvezérlésű rakétákat ejthették le korongjaikról, majd szűk szögben, vagy a lamináris sugár lekapcsolásával, de ekkor már sebezhetővé válva.
  De mindenesetre Hitler úgy döntött, hogy megtámadja Oroszországot, és játékba dobta lapjait. Ráadásul a fasiszta attól tartott, hogy Olaszország veresége esetén átveszik őt. Nem bízott senkire, akinek bajusza van.
  Kezdetben a nácik a csapás meglepetésének és csapataik jobb szervezettségének köszönhetően értek el sikert. De az offenzíva időpontját rosszul választották meg. Leesett a hó, és a tankok megcsúsztak. Fritz el tudta foglalni Lengyelország egy részét, beleértve Krakkót is, de Varsó közelében elakadt.
  Az orosz hadigépezet felpörög... Japán, ahogy a Führer várta, belépett a háborúba, de flottája nem volt fölényben az orosz csendes-óceáni flottával szemben, és a csaták nagyjából egyenlőek voltak. Japán pedig gyakorlatilag nem vonja el a szárazföldi erők figyelmét a nyugati hadműveleti színtérről. Ráadásul a szamurájok a levegőben alacsonyabbak voltak az oroszoknál, mind számban, mind minőségben. A Felkelő Nap Országa pedig csak néhány kis szigetet tudott befogni.
  Az óvatos Franco és Salazar nem sietett a háborúba való belépéssel. Oroszország nagyon erős ellenség. Figyelni és várni kell. A valós történelemben Franco arra korlátozódott, hogy fasiszta önkéntesekből álló kék hadosztályt küldött a második világháború idején.
  Most az erők elrendezése teljesen egyenlőtlennek tűnt, különösen Afrikában.
  Olaszország gyorsan elvesztette birtokait a fekete kontinensen.
  1952 tavaszán a cári hadsereg offenzívát indított Kelet-Poroszországban, és képes volt mélységben áttörni az ellenség védelmét. A nácik alig hagyták el a cári hadsereg előrenyomulását Koenigsbergnél, viszont a császári csapatok megkezdték az előrenyomulást a Szudéta-vidéken és Krakkóban.
  Kiderült, hogy a fürgébb orosz tankok eléggé képesek megküzdeni egy nehéz, de kevésbé mozgékony ellenséggel. Az orosz tábornokok parancsnoksága alatt álló kínai hadosztályok is jól mutatták magukat.
  A németek kénytelenek voltak elhagyni Krakkót... Aztán a bekerítés veszélye miatt elkezdtek visszavonulni a Visztulától az Oderáig.
  Nem, a megszállott Führer nem számított a háború ilyen lefolyására. De ő a hibás. Ráadásul a franciák és a britek, miután megérezték a fasiszta megszállás szagát, egyáltalán nem akartak meghalni a Führerért. Az utánpótlás tehát nem sikerült, a vazallus országok triviálisan ki akartak ülni.
  És a legrosszabb helyzet a fronton lévő németekkel volt.
  Télre a németek elvesztették minden birtokukat Afrikában. És a tél folyamán, tavaszra, teljesen visszagurultak az Oderába. Az orosz csapatok felszabadították Prágát és a Szudéta-vidéket , közeledtek Bécshez. Emellett legyőzték Olaszországot és elfoglalták Rómát, Nápolyt, Szicíliát. 1953 tavasza tehát nem sok jót ígért a náciknak. 1953. április 8-án azonban Hitler hirtelen meghal. Németország új vezetése kétségbeesetten békét kér.
  Vlagyimir Kirillovics Romanov nagylelkűen egyetértett. De a németek drágán fizettek érte. Az új határ most az Odera mentén haladt: Belgium, Hollandia, Dánia szuverenitást kapott, de az Orosz Birodalom vazallusa keretein belül. Franciaország visszakapta korábban elvesztett birtokait, de még jobban függött Oroszországtól.
  Olaszország és Németország elveszítette összes gyarmatát, amely immár a királyi korona tulajdonába került. Olaszország maga is orosz vazallus státuszt kapott, Szicília és Szardínia pedig közvetlenül Vlagyimir Vlagyimir birodalmának része lett.
  Németország is elvesztette függetlenségének nagy részét, és nagy kárpótlást fizetett.
  Japán is elvesztette minden birtokát, kivéve saját területét, és kénytelen volt vazallus állammá válni. És Vlagyimir Kirillovics Romanov cár is megkapta a japán császári címet.
  Természetesen Ausztráliának az a része is, amely korábban a Felkelő Nap országához tartozott, szintén Oroszország irányítása alá került.
  1953 augusztusában végre atombombát teszteltek az Egyesült Államokban. Nyolc évvel később, de a nukleáris dzsinn kikerült a palackból. A fejlődést mindenesetre nem lehet megállítani. Az atombomba megjelenése pedig elkerülhetetlen. A legszélsőségesebb forgatókönyv szerint az atomfegyverek legfeljebb húsz évvel később jelenhetnek meg, mint a valóságban.
  A cári kormány némi késéssel megkezdte saját válaszának kidolgozását.
  Eddig az Egyesült Államok nem tudta eldönteni, hogy háborúba kezd egy ilyen erős birodalommal. Ráadásul nem is olyan egyszerű a főbb orosz ipari és gazdasági központokat az óceán túloldaláról megszerezni.
  A nukleáris töltetek előállítása pedig időt és pénzt is igényelt! Az Egyesült Államoknak volt pénze, de az idő fogyott. A cári Oroszország erőforrásaival és hatalmas szellemi potenciáljával nagyon gyorsan pótolta a hiányt ezen a területen. 1956-ban pedig egy atombomba is megjelent Vlagyimir III.
  A lakosság és az erőforrások tekintetében jelentősen elmaradva Oroszországtól, a kapitalista és demokratikus USA fokozatosan elvesztette ütőkártyáit.
  Az egyetlen dolog, amit tehettek, az volt, hogy nukleáris fegyvereket alkalmaztak elrettentésül, és belülről próbálták aláásni a cári Oroszországot. De eddig nem tudtak semmit tenni.
  Vlagyimir Kirillovicsnak nem volt férfi leszármazottja első feleségétől , és újraházasodott. És megismételte az örököst, és George-nak nevezte el.
  A cári Oroszország űrbővítést hajtott végre. 1959-ben egy emberes repülés a Holdra történt körülbelül egy évvel az amerikaiak előtt. Aztán 1971-ben a Marsra. Az alternatív világban biztonságosabbá vált, mint a valóságban.
  1975-ben egy ember landolt a Vénuszon. 1980-ban a Merkúron. 1981-ben a Jupiter egyik holdján. És 1992-ben, éppen Vlagyimir Kirillovics Romanov halálának évében, az orosz űrhajós büszkén lépett a Plútóra.
  György tizennyolc évesen szerezte meg először a koronát. És általában azt mondhatjuk, hogy Vlagyimir Harmadik - Nagy sikeresen töltötte 54 éves uralkodását. Aztán a Romanov-dinasztia folytatódott.
  
  
  
  MÁSODIK MIKLÓS, A KIRÁLYOK LEGDICSŐBBSÉGE!
  Tegyük fel, hogy Harmadik Sándor cár, éppen ellenkezőleg, korábban halt meg: 1987-ben egy merénylet következtében, amelyet Lenin bátyja, Sándor szervezett.
  Sokkal rosszabbnak tűnne. De nem igazán. II. Miklós korábban cár lett, és korábban megnősült: ha valami történne, fiát ülteti a trónra. És a felesége már más, és az örökös egészséges, Raszputyin pedig biztosan nem. És így eleinte általában, mint a valós történelemben: a TRANSIB épül, a gazdaság felfelé ível - terjeszkedés Kínába. Igaz, egy évvel korábban hajókat építenek a Balti-tengeren. És még egy kis felemelkedés, Witte pénzügyi zsenijének korábbi felemelkedése miatt.
  A Japánnal vívott háború nem indult túl jól, de a Varyagnak sikerült megszöknie, és Makarov admirális nem halt meg. A történet egy kicsit megváltozott, és minden másképp zajlik. De a valós történelemben, sőt, a Varyagnak még egy kicsit hátra volt a meneküléshez, és Makarov admirális halála általában véletlen és valószínűtlen volt.
  A Makarov admirális vezette orosz flotta meglehetősen ügyesen járt el, és elsüllyesztette a japán hajókat. Aztán amikor két japán csatahajót felrobbantottak egy csomó békén, Makarov megtámadta a szamurájokat, és újabb tizenöt hajót elsüllyesztett.
  Vagyis minden jól ment. Japán pedig elvesztette a fölényét a tengeren.
  A szárazföldön pedig a szamurájok gyengébbek voltak. Kuropatkin visszaverte a japánok minden támadási kísérletét, és súlyos károkat okozott bennük. Nem cselekedett azonban túl határozottan. Ám hamarosan orosz hajók érkeztek a Balti-tengerről, és végül Makarov ellenőrzése alá vont minden vizet.
  Az oroszok még Tajvanon, majd a Kuril-gerincen is megkezdték csapatok partraszállását.
  Egészen addig, amíg Theodore Roosevelt nem lépett közbe, és felajánlotta a közvetítést. Oroszország megkapta Mandzsúriát, Koreát, Mongóliát, a Kuril láncot és Tajvant.
  Zheltorossia is megjelent. Így egy új birodalom jött létre.
  Míg azonban a király nem túl szemtelen. 1914-ben kitört a második világháború. Oroszország jobban felkészült erre a háborúra: a gazdaság erősebb, a terület és a lakosság nagyobb, és a gondolat nem szól bele. Ráadásul nem volt zavargások és az úgynevezett forradalom okozta recesszió.
  Az első világháború változó sikerrel zajlott. Az orosz tábornokok hibákat és sikereket követtek el. De 1915-ben a németeknek kevesebb sikert sikerült elérniük, így a cári hadsereg nagyobb volt és jobban ellátott. De ennek ellenére Oroszország elvesztette Lengyelország és Galícia felét. De a németek nem léphettek be Fehéroroszországba és a balti államokba - a frontvonal a Visztula mentén haladt.
  A tizenhatodik évben pedig már a cári hadsereg nagy sikereket ért el Ausztria és Törökország ellen. Az oszmánok szinte teljesen vereséget szenvedtek. Az osztrákokhoz hasonlóan elfoglalták Przemyslt és Krakkót. Németország buta lett. A tizenhetedik év tavaszán az oroszok elfoglalták Isztambult. A cári Oroszország az Ausztria és Németország elleni nyári offenzíva során is jelentős sikereket ért el. Ősszel pedig, amikor a cári csapatok már elérték az Oderát, Németország kapitulált. Ausztria-Magyarország és Törökország felosztása következett. Oroszország megkapta Kis-Ázsiát, Észak-Irakot, Isztambult. Galícia, Bukovina, a csehszlovák és a magyar királyság és Krakkó. Plusz Danzig, Kelet-Poroszország része, Klaipeda régió. Oroszország tehát sokszorosára erősödött. És Németország is hatalmas jóvátételt fizetett.
  II. Miklós cár nem sietett mindent és mindent elvenni. De az oroszok, a britek és a franciák felosztották a Szaúd-félszigetet. Aztán a britek és az oroszok felosztották Iránt és Afganisztánt. Befejeződött a világ újraelosztása.
  1929-ig az egész világ felemelkedésben volt, egészen a nagy gazdasági világválság kitöréséig. 1931-ben Japán háborút indított Oroszország ellen. És gyorsan vereséget szenvedett, és a csendes-óceáni birtokokkal együtt elfoglalták. Aztán egy népszavazás és az oroszországi felvétel következett.
  Kihasználva a nagy gazdasági világválság által sújtott Nagy-Britannia, Franciaország és az Egyesült Államok meggyengülését, II. Miklós cár háborúkat vezetett Kína elfoglalására. És ez lett a nagy hódítása.
  Az oroszosítás valamelyest felgyorsítása érdekében II. Miklós szerény döntést hozott - hivatalosan bevezette Oroszországban a többnejűséget -, megváltoztatva az ortodox egyház teológiáját és dogmáit. A reformot tehát elfogadták.
  És a király elvette második feleségét. Az oroszokat arra ösztönözték, hogy külföldi nőket vegyenek feleségül és szüljenek sok gyermeket. A hatalmas Kínát is oroszosítani kellett. És mi a legjobb módja ennek? Házasodj kínaiul!
  Hitler nem került hatalomra Németországban. Ebben a történetben kevés volt neki. Kár, hogy szélsőséges. A fő irritáló a fasiszta Mussolini volt, aki elfoglalta Etiópiát. És az álmodozás, hogy az új Caesar és a trójai eggyé vált.
  1937 májusában háború tört ki Oroszország és Olaszország között. Mint kiderült, Mussolini öngyilkos volt. Az orosz csapatok két hónap alatt elfoglalták egész Olaszországot, további háromban pedig a hatalom összes gyarmatait. A cári Oroszországba végül beletartozott Románia és Jugoszlávia, majd valamivel később Bulgária is. Miután befejezte a területek annektálását. II. Miklós 1939 őszén halt meg. És örököse, egészen egészséges II. Alekszej lett az új király.
  Ebben az esetben II. Miklós korrigált ötvenkét évet - felülmúlva Rettegett Iván eredményét. Uralkodása pedig a legsikeresebbnek bizonyult Oroszország történetében, és a hódítások egyszerűen rekordot döntöttek. Egyetlen másik király sem fogott el ennyit. Oroszország végül Kínában telepedett le, és minden irányban megerősödött.
  Ekkor azonban II. Alekszej alatt hosszú békeidőszak következett. Franciaország, Nagy-Britannia, az USA nem akart háborút. Németországot pedig lefegyverezték, és nem voltak hadereje. Szóval volt egy olyan helyzet, hogy megnyugodott.
  A gyarmati birodalmak továbbra is fennálltak. Oroszország továbbra is a legnagyobb ország, de Nagy-Britannia formálisan a második hatalom volt, és területét tekintve kissé alulmaradt a cári birodalomhoz képest. Ausztrália, Dél-Afrika és Kanada azonban szinte független uradalmak voltak. Indiában pedig... 1968-ban nagy felkelés tört ki Indiában, és két év háború után a briteket kiűzték. De a cári hadsereg belépett India területére, elnyomta a beszédeket. Ezt követően Nagy-Britannia elvesztette ezt a gyarmatot, Oroszország pedig megszerezte. Hamarosan Oroszország bevette Irán déli részét is.
  II. Alekszej után 1969-ben III. Miklós került a trónra. A királyi birodalom felemelkedésben volt. Így Franciaország 1979-ben elvesztette az irányítást Indokína és Thaiföld felett. És ott is jöttek a királyi csapatok.
  A nyolcvanas-kilencvenes években pedig Afrika a cári Oroszország irányítása alá került. 2001 után II. Alekszej negyedik fia, Péter lépett az orosz trónra.
  A cári Oroszország ekkorra bekebelezte szinte egész Afrikát, Ázsiát, és felvette más országok gyarmatait, köztük Indonéziát is. De természetesen ez nem ment Ausztrália ellen.
  Eljött a béke időszaka. Az USA-nak, Nagy-Britanniának és Franciaországnak volt atomfegyvere, Németországnak gazdasági ereje volt. Oroszország és a gazdasági hatalom, és az atomfegyverek, és a világ legnagyobb hadserege és lakossága. És még mindig abszolút autokratikus monarchia parlament nélkül. Az amerikaiak, lévén második hatalom, vagy akár szuperhatalom, ezt Oroszország igényébe helyezték.
  A demokrácia hiánya azonban nem akadályozta a haladás fejlődését. Különösen 1943-ban, a cári Oroszországban repült az első ember az űrbe. És 1961-ben a Holdra. A Marsra való repülés 1974-ben történt. 2000-re pedig a Naprendszer szinte összes bolygóját meglátogatták. Nagy expedíció készült a csillagokhoz. 2018-ban indult, és Alpha Centaurira tért vissza.
  A cárizmus tehát egyáltalán nem akadályozta meg a tudomány mozgását. Negyedik Péter a Romanov-dinasztiából még azt is kijelentette, hogy a felvilágosult abszolutizmus jobb.
  Különösen azoknak a botrányoknak a hátterében, amelyek folyamatosan megrázták Donald Trump kormányát.
  Minden idők és népek legnagyobb királyának még mindig II. Miklóst tartották. A cári Oroszország lóháton és a világhegemón. A külterületek és a gyarmatok fokozatosan eloroszosodnak. A birodalom lendületet vesz. És az egész világ jobb lett.
  És miért? Köszönet Alekszandr Uljanovnak, Lenin testvérének, akit regicidáért kivégeztek. Lenin maga külföldön maradt. Megismerkedett Wales-szel, és érdeklődni kezdett a sci-fi írása iránt is, amiben nagyon gazdag lett és hírnevet szerzett. És így vált híressé, híressé és híressé vált, és sok nyelvre lefordították. Sztálin viszont a börtönben halt meg tuberkulózisban, és általában csak a szakemberek ismerték. Trockij hamarosan felhagyott a forradalmi tevékenységgel, és jó hivatalnoki karriert futott be, igazi titkos tanácsosi és miniszterhelyettesi rangra emelkedve. Voznyesensky miniszter lett a cár alatt, és sokat ért el. Hruscsov kisboltos maradt, és nem szerzett hírnevet. Brezsnyev ezredesi rangra emelkedett. Andropov a rendőrségen szolgált, és ezredes is lett. Gorbacsov nagy üzletember és showman lett. Jelcin boltos maradt. Putyin a titkosrendőrség ezredesi rangjára emelkedett, és becsülettel nyugdíjba vonult. Medvegyev kishivatalnok. Zsirinovszkij, az újság alapítója és showman. Zjuganov megpróbált a föld alatt dolgozni a cár ellen. Megkapott egy kifejezést, majd az Okhrana informátora lett. Kapitányi ranggal vonult nyugdíjba. Zsukov csak az őrnagyi rangig emelkedett. Vaszilevszkij altábornagy, Shaposhnikov altábornagy lett. Kolcsak nagy admirális volt, és számos rend birtokosa volt. Makarov nagyadmirális is lett, miután sikerült megvívnia az első világháborút. Azonban nem az első, hanem az egyetlen világháborúban, hiszen nem volt második világháború. Híres lett... Bruszilov tábornagy lett és az Elsőhívott Szent András-rend birtokosa. Denikin, Wrangel, Kornyilov és Kuropatkin mezőbírók lettek.
  És jó volt az élet a királyok alatt. Az árak pedig több mint száz éve nem emelkedtek. A rubelnek pedig stabil arany hátlapja volt, 0,77 gramm. És sok nemzet élt jól a király alatt.
  Mindenkinek egyenlő jogai voltak, és sokan oroszoknak, sőt afrikaiaknak mondták magukat. Mindenkinek jó lett a király alatt. Csak a nem ortodox zsidók esetében maradt a tartózkodási követelmény. De ezek egyre kevesebbek lettek.
  A király alatt azonban voltak problémák. Az egyik, a magas születési ráta alacsony halálozási rátával, túlnépesedéshez vezetett. De ezt a térbővítéssel akarták megoldani. Emellett a tudomány és a mezőgazdaság fejlődése lehetővé tette az éhezés problémájának megoldását. Mindenkinek jutott ennivaló. De a népesség növekedése a birodalomban több mint három százalék évente. És ez a jövőbeni bajokkal fenyegetett.
  A cári kormány az űrbővítésben talált kiutat. És ésszerűnek tűnt. És új űrhajókat építettek, és kutatásokat végeztek a szuperluminális sebességekkel kapcsolatban.
  
  
  
  NAGY SÁNDOR ÖTVEN ÉVE!
  A II. Sándor elleni merénylet 1866-ban sikeres volt. Ennek eredményeként a Cár Liberator meghalt. És Harmadik Sándor lépett a trónra. Az előny az volt, hogy nem sikerült eladniuk Alaszkát, és az új orosz császár nem volt hajlandó legalább egy kis földet adni. Még akkor is, ha távoliak és még nem túl értékesek.
  Ráadásul a szibériai út építése Vlagyivosztokba még korábban elkezdődött. És el kellett volna érnie Chukotkát!
  Harmadik Sándor cár erős, határozott, erős akaratú, egészséges és fizikailag nagyon erős volt. Határozott kézzel uralkodott, és alatta Oroszország a nagy jólét és a teljesítmények időszakába lépett!
  Szóval jó, hogy a nagy császár tizenöt évvel korábban kezdett uralkodni, mint a valós történelemben!
  Kezdetben szigorúan elnyomott minden forradalmár beszédet és a népakaratot. Aztán elkezdte megreformálni a hadsereget és a haditengerészetet. Rendeléssel.
  A király sok mindent elért. Utak, hidak, gyárak épültek, az országban gyorsan fejlődött a kapitalizmus. Az autokrácia fenntartása mellett. A cári kormány kisebb háborúkat vívott, átvonult Közép-Ázsián, és ott kiterjesztette befolyását.
  1977-ben nagy háború tört ki Törökországgal. Még jobban ment, gyorsabban, győzedelmesebben, kevesebb veszteséggel, mint a valós történelemben. Teljes fényben ragyogott - Szkobelev zsenije!
  Az orosz csapatok kevesebb kárt okozva legyőzték a törököket. És azonnal sikerült elvenni Isztambult. Mivel az angol század előtt érkeztek oda. Ez a háború annyira sikeres volt, hogy a cár-atyák elnevezték a Győztes Sándort! És Skobelev lett Oroszország történetének legfiatalabb marsallja.
  Türkiye megosztott. A britek elfoglalták Egyiptomot és Szudánt. Oroszország bevette Irakot, Palesztinát, Szíriát és Szaúd-Arábia egy részét, Kis-Ázsiát, egész Örményországot és a Balkánt!
  Így Harmadik Sándor meglehetősen gyorsan és viszonylag könnyen elfoglalt egy nagy területet. És tovább terjeszkedett dél felé. Iránon, Türkmenisztánon keresztül, és tovább Afganisztánba!
  A cári hadsereg Indiát vette célba! A britek készen álltak a harcra. Oroszország, Németország, Ausztria-Magyarország szövetsége volt Franciaország és Nagy-Britannia ellen.
  Németország 1992-ben támadásba lendült a Kakas Köztársaság ellen. Nagy-Britannia hadat üzent a németeknek és Oroszországnak. Ausztria-Magyarország megszerezte Bosznia-Hercegovinát, és megtámadta Olaszországot.
  Oroszország hadjáratot indított India, valamint a francia birtokok és Indokína ellen. Így kezdődött az első világháború. De már együtt vannak Oroszország és a németek!
  Oroszország is előrelépett Egyiptom ellen.
  A cári csapatok a helyi lakosság támogatásával elfoglalják Indiát és Iránt. Lépjen tovább Indokínába. A poroszok pedig ismét legyőzik a franciákat, és körülveszik Párizst.
  Továbbá a republikánusok nem hajlandók megadni magát. És Párizst megtámadják, súlyosan elpusztítják. A németek elfoglalják Belgiumot és Hollandiát is.
  Nagy-Britannia egy ideig folytatja a háborút. Az orosz csapatok elfoglalják Egyiptomot és Szudánt. Háború van a tengeren. Az orosz hadsereg átvonul Afrikán. Egészen Dél-Afrikáig. És gyarmatokat gyűjt magának. A németek is visznek valamit.
  De Ausztria-Magyarország belemerült az Olaszországgal vívott háborúba. Igaz, 1894-ben a németek az osztrákok segítségére voltak. És fejezze be Olaszország meghódítását.
  Ezt követően a narancsok országát felosztják egymás között.
  A háború a tengerbe költözik. És itt megmutatkozik Makarov admirális haditengerészeti parancsnok zsenialitása. Ami számos ragyogó győzelmet ér el. A tengerek úrnőjét kapitulációra kényszerítve.
  Oroszország átvette Indiát, Indokínát, Afrika nagy részét és Ausztráliát is, kiütötte onnan a briteket. Az orosz csapatok elhagyták Nagy-Britanniát és Kanadát. Ott is kolóniát alapított. Így Nagy-Britannia szinte minden gyarmatát elveszítette, míg Oroszország megszerezte azokat. Kanada átvételét elősegítette, hogy Oroszország továbbra is ellenőrzése alatt tartotta Alaszkát. És egy nagyon erős flotta jelenléte. És Makarov admirális és Rozsgyesztvenszkij zsenije.
  Nos, ez még nem minden. Oroszország Kínába költözött. Szintén nagyon sikeres. És 1904-ben elkezdődött a háború Japánnal.
  De a valós történelemtől eltérően ez a háború nem nehéznek bizonyult, hanem inkább gyorsnak. Ráadásul a japán flotta meglehetősen gyenge volt, míg az orosz, éppen ellenkezőleg, nagyon erős. A japánok legyőzése után az orosz csapatok elfoglalták Tokiót. Aztán népszavazást tartottak, és a japánok túlnyomó többsége az Oroszországhoz való csatlakozás mellett szavazott.
  Harmadik Sándor cár új győzelmet aratott. Aztán jött Kína önkéntes-kötelező csatlakozása. Tehát régióról régióra, tartományról tartományra. A királyi birodalom óriási méreteket öltött. Az USA-ból, Kanadából és Alaszkából, Ázsiából, Ausztriából, a csendes-óceáni térségből. Dél-Afrikába és a nyugat-afrikai német birtokokba.
  Plusz Ausztria-Magyarország. Ilyen a hatalmas hatalom.
  De persze a németek és az osztrákok többet akartak. Franciaország még mindig Németország megszállása alatt áll. Az Oroszország által megsértett Nagy-Britannia is háborút akar.
  A császárnak sikerült egy koalíciót összeállítania: Spanyolország, Portugália, Németország, Ausztria-Magyarország és Svédország az óriási Oroszország ellen. Előtte a németeknek sikerült elfoglalniuk Dániát és Norvégiát is a Nagy-Britanniával vívott háború során. Erőteljes koalíció alakult.
  A háború pedig 1917. augusztus 1-jén kezdődött. Éppen abban a pillanatban, amikor III. Sándor meghalt, és II. Miklós trónra lépett. A számítás szerint egy olyan nagyszerű uralkodó nélkül, mint Harmadik Sándor, aki ötvenegy évet korrigált, Oroszország minden bizonnyal veszít.
  De II. Miklósnak erős és erős hatalma volt. Raszputyin és egy beteg örökös nélkül. Így harcolhatott a koalícióval.
  És elkezdődött a háború... A németek tájfunként tapostak. Az orosz csapatok erőteljes ellentámadásokkal találkoztak velük. Nagy és ádáz küzdelem volt.
  II. Miklós általában egy erődláncra támaszkodva alaposan kimerítette a német és osztrák egységeket. Aztán ellentámadásba kezdett. Afrikában pedig az orosz csapatok a világ első könnyű terepjáróit használva teljesen legyőzték az osztrákokat és a németeket. És megtisztította a fekete kontinenst.
  Svédországot és Norvégiát is gyorsan meghódították.
  A háború másfél évig tartott, és azzal végződött, hogy az orosz hadsereg nagyobb számú és erősebb tankjai elfoglalták egész Európát. Aztán Nagy-Britannia elesett. Oroszország végül megszerezte a dominanciát a keleti féltekén.
  És II. Miklós cár is nagy hódító lett. A béke 1929-ig, a nagy gazdasági világválság kitöréséig uralkodott. A gazdaság általános válsága oda vezetett, hogy 1931-ben, éppen május 1-jén háború tört ki Oroszország és az utolsó nagyhatalom, az Egyesült Államok között!
  Miklós cári hadserege belépett Amerika határai közé. Az erők egyenlőtlenek voltak. Az amerikainak szinte nem volt tankja, és rosszul volt kiképzett. Oroszország pedig sokszorosan felülmúlta az Egyesült Államokat. A cári birodalom parancsnokai is jobbak voltak. Tehát a háború kezdettől fogva egy kapuba ment. Oroszország nyert és továbbjutott. És most, szeptember 30-án, New York és Washington elfoglalása után, az Egyesült Államok kapitulált. Ezzel egy újabb lapot fordítottak a történelemben. 1934-ben II. Miklós inváziót indított Mexikóba, majd egészen Latin-Amerikáig, meghódítva a latin államokat. Egészen addig, amíg Chile utolsó független köztársasága 1936 decemberében megbukott.
  Így végül II. Miklós befejezte a történetet. A cári Oroszország egyesítette a Föld bolygó összes országát és népét.
  1937. november 7-én Nagy Miklós, minden bolygó császára lezuhant egy repülőgéppel. És az ő uralma véget ért. Alesei II lett a király. Egészséges, fiatal örökös - harminchárom év körüli. Alatta ment a tértágulás. Új határok és új járatok. A monarchia megingathatatlan volt. Az emberiség egyesül és meghódítja a kozmoszt.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  A Port Arthur parancsnoka meghalt, a valós történelemben valóban megsebesült a fején, de néhány milliméteres töredék közelebb került az agyhoz. Röviden: az áruló, aki feladta a fellegvárat, meghalt, és Kondratenko, Port Arthur védelmének hőse vette át a helyét.
  Az új parancsnok az erőd védelmének megerősítése érdekében az összes tengerészt és hajótüzérséget a partra íratta, a századot lefegyverezte, de Port Arthurt megerősítette.
  Ennek eredményeként a fellegvárat alaposan megvédték, valamint Kondratenko parancsnok ügyes cselekedeteit. A védelem jól tartotta magát. Kondratenko időben megerősítette a Vysoky erőd védelmét, és a japánok nem tudták bevenni.
  December végére a szamurájok kimerültek a támadásokban. Januárban elcsendesedett Kuropatkin kísérlete a blokád feloldására, de nem túl sikeres.
  Februárban a támadást ismét sikerült visszaverni, súlyos veszteségekkel a japánok számára.
  A védekezés során a fiú Oleg Rybachenko hősiesen viselkedett. Az ostrom kezdetén ez a kabinos fiú még csak tíz éves volt. A gyerek a felnőttekkel egyenrangúan harcolt, és felderítésre ment.
  Nagyon bátornak és harciasnak mutatta magát. És a védelem kitartott. Már eljött a március... A japánok ismét visszavonultak. A véres vasárnap nem történt Oroszországban, hiszen Miklós cár, mióta Port Arthur kitartott, jó hangulatban volt, és kiment a néphez. Az orosz hadsereget feltöltötték, és egyre több lett. Március végén a japánok megpróbáltak előretörni, de Kuropatkin erői túl nagy számbeli fölényben voltak, és minden támadást visszavertek.
  Még jobb, hogy Nogi tábornok egységeit megszorította Port Arthur ostroma. Súlyos veszteségek elszenvedése után a japánok visszavonultak. De Kuropatkin ismét habozott.
  Április végén újabb roham következett, amelyet azonban szintén visszavertek.
  És Oleg Rybachenko, ez a bátor fiú még egy japán ezredest is elfogott, természetesen csapda segítségével.
  Május elején még csak kisebb összetűzések voltak, és 25-én Rozsgyesztvenszkij százada végre belépett Port Arthurba. A híres admirális ötvenegy hajót vitt át egyszerre három óceánon!
  Ezt követően erősítést kapott a védelem. Június elején pedig az utolsó támadás Port Arthur ellen következett. A támadás kétségbeesett és heves. És ismét hatalmas veszteségekkel taszították a japánokat. A cár végül eltávolította Kuropatkint, és kinevezte Linevicset. 1905. július közepén a japánok végül vereséget szenvedtek. És Port Arthur több mint egy évig tartó hősies védelme véget ért.
  Kondratenko az Elsőhívott Szent András-rendet kapta. És megkapta a tábornagyi rangot. Ezután Rozhdestvensky százada Port Arthurral együtt legyőzte a japánokat a tengeren. Ráadásul maga Togo admirális is meghalt a csatában.
  Japán az Egyesült Államok közvetítésével kénytelen volt békét kötni Oroszországgal.
  Át kellett engednem a Kuril-szigeteket és Tajvant. Oroszország protektorátust biztosított Korea felett, Mandzsúriát, ellenőrzést Port Arthur felett. Ráadásul Japán hatalmas, egymilliárd aranyjen kártalanítást fizetett a cári Oroszországnak.
  A győzelem megerősítette II. Miklós cár pozícióját. Oroszország kiterjesztette területeit, és a Zheltorossiya kezdett kialakulni a kínai régiókhoz való önkéntes csatlakozás rovására. Nincs Állami Duma - Oroszország abszolút monarchia maradt, parlament nélkül.
  Természetesen a győzelemnek és a politikai stabilitásnak köszönhetően a gazdasági növekedés a valós történelemnél korábban folytatódott és erősebb volt.
  Az első világháború úgy kezdődött, mint a valós történelemben. De Oroszország számára sikeresebben ment. Amelyben a hadsereg nagyobb és jobb volt, többek között Kondratenko tábornagy reformjainak köszönhetően, és erősebb a gazdaság, és magasabb a cár tekintélye.
  A háború valamivel több mint egy évig tartott, és Ausztria-Magyarország összeomlásával, valamint az Oszmán Birodalom és Németország megadásával ért véget. Bulgária pedig, látva, milyen szagú, Szerbia és Oroszország oldalára állt, ahogy egyébként Olaszország és Japán is.
  Kondratenko tábornagy megkapta a legmagasabb rangot - Generalissimo. És szinte minden rend birtokosa lett, mint Suvorov. Bruszilov marsall lett. Kolchak admirális karriert csinált, Kornyilov pedig Denikin. A cári Oroszország magához csatolta: Galícia, Bukovina, Krakkói vajda, Poznani régió, Klaipeda. Csehszlovákia is az Orosz Birodalom része lett. Kis-Ázsia pedig Konstantinápolyval. És Észak-Irak.
  Összességében jól alakult. A japánok felosztották a német gyarmatokat Oroszországgal a Csendes-óceánon.
  Ezután Szaúd-Arábiát felosztották Oroszország, Franciaország és Nagy-Britannia között. Rövid háború után Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta Iránt.
  És akkor Afganisztán. Igaz, volt egy kis háború. A britek pedig eleinte nem voltak túl szerencsések.
  A világ megtalálta a stabilitást és a jólétet. Egészen a nagy gazdasági világválságig, 1929-ig. A gyors növekedés után Oroszország is válságba került.
  1931-ben Japán megtámadta Oroszországot, hogy bosszút álljon a múltbeli vereségekért.
  De ezúttal öngyilkosság történt. A cári csapatok legyőzték a japánokat. Kolcsak admirális még egyáltalán nem öreg, megmutatta Usakovhoz hasonlítható zsenialitását. A felkelő nap országát teljesen a tengerbe zúzták, majd elfoglalták. Ezt követte a népszavazás, amelyen a japánok többsége az Oroszországhoz való csatlakozás mellett voksolt.
  Így II. Miklós cár megerősítette hatalmát a Csendes-óceánon. Oroszország tovább haladt Kínán keresztül. A válság miatt meggyengült Nagy-Britannia, Franciaország és az Egyesült Államok nem avatkozott bele az Égi Birodalom irányításába.
  1933-ban Hitler hatalomra került Németországban. Elkezdte helyreállítani az egykori birodalom egykori hatalmát. És persze igyekezett nem veszekedni Oroszországgal.
  Mussolini Olaszországban barátságot ápolt Oroszországgal. És a ravaszul elfoglalt Etiópián, bővítve gyarmataikat. Szóba került egy hármas szövetség létrehozása.
  A cári Oroszország be akarta csatolni a gyengülő Anglia és Franciaország összes gyarmatát. Nos, a németek és az olaszok is érthetőek. Az USA-nak megvoltak a maga tervei.
  1937-ben Németország csatlakozott Ausztriához, és létrehozta az Anschlusst. És 1937 novemberében a gép lezuhant Nikolaev másodikkal. A királyság nagyon sikeresen véget ért. II. Miklós hatalmas hódításokat ért el uralkodásának negyvenhárom éve alatt.
  Nagy Miklósnak hívták! És még a Legnagyobbak is magasabbak lettek Nagy Péternél.
  Miklós alatt a munkanap tíz órára csökkent, hét év oktatás kötelező és ingyenes lett. Az országban az átlagos fizetés elérte a havi 75 rubelt nulla infláció mellett, és a rubel aranytámogatása mellett. A királyi fizetőeszköz volt a legkeményebb és leginkább konvertibilis a világon.
  Oroszországnak volt a legnagyobb szárazföldi hadserege a világon, és a flotta mérete megelőzte Nagy-Britanniát és az Egyesült Államokat is.
  Az orosz tankok voltak a legjobbak a világon, akárcsak a repülőgépek. A helikopterek pedig akkoriban gyakorlatilag az egyedüliek voltak a Földön. A legtöbb és kiváló minőségű tengeralattjáró flotta. A legjobb tüzérség. Fejlett technológiák a televízióban és a videóban. A világ első színes filmjét is a cári Oroszországban kezdték forgatni. Többek között II. Miklós cár fotózás iránti szenvedélyének köszönhetően.
  Oroszország Kínához való csatlakozása után a népességet tekintve a világ élére került, megelőzve Nagy-Britanniát az összes gyarmatával együtt.
  Miklós cár megreformálta az ortodoxiát és legalizálta a többnejűséget. Ennek a bölcs szuverénnek sok mindenre sikerült. És nem köpve , nem üldözve, nem Oroszországot elvesztve, hanem nagyszerűen halt el. És mindössze néhány milliméteres töredékeltolódás hatott oly módon Oroszország történelmére. És azt mondják, a történelemben nincsenek balesetek! Mégis milyenek. II. Miklós és Generalissimo Kondratenko jelensége is ezt mutatta.
  De Miklós cár halála után átmeneti ugrás következett. Eleinte II. Alekszej uralkodó meghalt, mielőtt megkoronázhatták volna. Aztán egy másik örökös, Kirill Vladimirovics Romanov is meghalt. Harmadik Vlagyimir pedig 1938-ban lépett a trónra. A király fiatal, de általában nem hülye, és elég erős akaratú és ambiciózus.
  Nos, nekilátott a dolognak! Oroszország, Olaszország, Németország, Nagy-Britannia, Franciaország és a jövőben az Egyesült Államok ellen. Itt persze a Triple Alliance sokkal erősebb.
  1940 májusában Németország megtámadta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Nagy-Britanniát. Oroszország megtámadta a francia, angol és holland gyarmatokat. Megkezdődött a területek szertartás nélküli elfoglalása.
  A britek és a franciák nem tudtak ellenállni az orosz hadseregnek. A németek pedig másfél hónap alatt legyőzték és kapitulációra kényszerítették Franciaországot, Belgiumot és Hollandiát.
  Ezután a Führer elfoglalta Spanyolországot és Portugáliát, és elfoglalta Dániát és Norvégiát. Oroszország elfoglalta Svédországot.
  A háború szinte egy kapuban zajlott. A helyi lakosság támogatásával Oroszország elfoglalta Indiát, Indokínát, Dél-Afganisztánt, Dél-Iránt, a Közel-Keletet és belépett Egyiptomba.
  Természetesen a gyarmati csapatok nem tudtak ellenállni a cári hadseregnek, és nem is nagyon akartak. Afrika elfoglalása némileg késett az utak hiánya és a hosszadalmas kommunikáció miatt. A németek Gibraltáron és Marokkón keresztül, az oroszok Egyiptomon és tovább Szudánon keresztül vándoroltak át Afrikán.
  A terep azonban inkább akadályozott, mint a brit vagy francia csapatok ellenállása. Kevesen voltak belőlük, és rosszul vannak felfegyverkezve, és többnyire helyi őslakosoktól származnak. Aki nem tudta, hogyan és nem akart harcolni.
  1940-ben Hitler nem mert leszállni Nagy-Britanniában. Légi offenzívát indított, eleinte nem túl sikeres. De 1941 tavaszán orosz repülőgépek léptek be a csatába, és Nagy-Britanniát elkezdték halálra nyomni.
  Augusztusban pedig a közös német-orosz csapatok partraszállása, majd két hét makacs harc után London elfoglalása következett.
  Ezt követően az egész keleti félteke, beleértve Ausztráliát és Új-Zélandot is, orosz, német és olasz lett.
  De ott volt még az USA.
  Vlagyimir cár úgy döntött, hogy Amerikát is megtámadja. Hitler és Mussolini támogatta őt ebben a döntésében. A Harmadik Birodalom csapatait Izlandra, majd Grönlandra és Kanadára, a cári Oroszország pedig Alaszkába költözött. Az erők természetesen egyenlőtlenek. Az Egyesült Államoknak meglehetősen gyenge tankflottája van, és sokkal kisebb a lakossága, mint Oroszország, az összes gyarmatával együtt. Bár a gazdaság fejlett. De egy ilyen szörnyetegnek nem lehet ellenállni.
  Miután 1943-ban offenzívát indítottak, az orosz hadsereg két téli hónap alatt gyorsan elfoglalta Alaszkát. Tavasszal pedig a németekkel együtt szinte egész Kanadát elfoglalta.
  Brazília, Venezuela, Mexikó és más országok hadat üzentek az Egyesült Államoknak.
  Megkezdődött az orosz csapatok mozgása Amerika északi államaiban. Az erők természetesen egyenlőtlenek. Oroszország és Németország jobbak mind minőségben, mind mennyiségben.
  A lányok Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana a világ legjobb "Kondratenko"-3 tankján harcolnak, egy mobil járművön, hosszú csövű és gyorstüzelő fegyverrel. Nagyon mozgékony, alacsony sziluettű.
  A Kondratenko-3 harckocsi tömege körülbelül negyven tonna, és jól védett. És a pisztoly, a kis, 76 mm-es kaliber ellenére, nagy torkolati sebességgel.
  Shermans, ebbe a tankba semmilyen szögből nem lehet áthatolni. Így...
  A mezítláb és bikiniben harcoló lányok egyszerűen kiirtják az amerikaiakat, és sokat nevetnek.
  Főleg Natasha... És puszta ujjakkal megnyomja a joystickot, mondván:
  - Dicsőség az én Rusomnak!
  Zoya is lő. Ezt csupasz lábujjakkal teszi, megnyomja a joystick gombjait, és kiabál:
  - És az egész szülőföldünk!
  Az Aurora tovább tüzel. Megüti az ellenséget, és fogát kitárva mondja:
  - És a magasabb hatalmak mögöttünk állnak!
  És a lány is nagyon tüzesen kacsint! Csupasz lábujjakkal úgy nyomogatja, mint a joystick gombjait.
  És akkor Svetlana kirúg. Olyan okos és pörgős lány. A szájból napsugarakat bocsát ki. És énekli is:
  - Világsztár vagyok! Még a Sátánnál is gyorsabban futok!
  Az ilyen lányoknál maga az ördög nem szörnyű. Cséplik az amerikaiakat, szorosan körülveszik Chicagót.
  És nem enged ki onnan senkit. Mennydörögnek, mondjuk, triviálisan. Ezek a lányok.
  És most a chicagói helyőrség kapitulál. Ismerd meg a miénket!
  Az orosz tankok pedig már közelednek New York felé. Vlagyimir cár elégedetten dörzsöli a kezét. Elmentek valaha idáig az oroszok?
  A lányok és a levegőben bátran harcolnak. Például egy aranyos pár: Maria és Mirabela.
  Megszerzik a számláikat, mezítláb és bikinis szépségeket. Szó szerint nincs mit ellenezniük. Az ilyen lányok itt gyönyörűek, és káprázatosan agresszívak és jól céloznak.
  Maria lövést adott le, lelőtt egy tucat repülőgépet, egy sorozatban, és énekelte:
  - Dicsőség neked, szülőföldünk! Oroszország nevében!
  Mirabela is lőtt és üvöltött:
  - De van egy nagy erősségű vezető,
  Harcra hívja a szlávokat...
  Nem tud bánni Oroszországgal
  Amikor Vlagyimir király!
  
  Határozottan, erősen, vasakarattal,
  Úgy néz ki, mint a fémvágás...
  Az oroszoknak nincs szükségük jobb részesedésre -
  Csak az emberek álmodoztak ilyesmiről!
  Igen, ezek a lányok küzdenek és énekelnek mesterek...
  A New York-i viharzás közepette egyébként az első orosz űrhajós az űrbe repült, körberepült a Föld bolygón. És ez a Romanov-dinasztia cári Oroszországának újabb eredménye.
  Aztán a New York-i helyőrség kapitulált, és Washington hamarosan elesett. 1943. szeptember 3-án pedig az Egyesült Államok teljesen kapitulált. Ezzel véget ért a második világháború, amely 1940. május 15-én kezdődött. A háború dicsőséges Oroszország számára és győztes.
  Természetesen Hitler és Mussolini is sokat nyert ebből a háborúból. Mindkét diktátor Afrikában, néhány Európában és az Egyesült Államokban kapott birtokot. Európát végül felosztották az országok között. Bulgária pedig a népszavazás után Bulgária királyságává vált Oroszország részeként.
  Úgy tűnik, hogy a világot újra felosztották, és a kolóniákat meg lehet emészteni. De Hitler természetesen nem lenne Hitler, ha nem akarna többet. Főleg Oroszország legyőzése. És vegye át a területeit.
  És persze a németek erősen számítottak új, erősebb fegyverekre. "E" sorozatú harckocsik és ballisztikus rakéták, különösen repülő csészealjakhoz.
  A cári Oroszország azonban lényegesen felülmúlta a Harmadik Birodalom ballisztikus rakétáiban, sőt 1951. április 12-én a Holdra repült.
  És az "E" sorozat tankjai nem rendelkeztek minőségi fölénnyel az oroszokkal szemben.
  És csak a repülő csészealjak voltak rejtélyek. A lamináris sugárnak köszönhetően kiderült, hogy teljesen sebezhetetlenek bármilyen típusú kézifegyverrel szemben. De ugyanakkor ők maguk sem tudtak tüzelni.
  Mussolini meghalt és fia lett a trónon. Hitler nyomást gyakorolt rá, és a fiatalember beleegyezett, hogy harcoljon Oroszországgal. 1955. április 20-án új, harmadik világháború kezdődött. Hitler oldalán állt: Olaszország, Brazília, Argentína, Chile, Mexikó, egyszóval egész Latin-Amerika, kivéve Kubát, amely Oroszországot támogatta. És nem volt több más ország a világon! A harmadik világháború 1955. április 20-án kezdődött. Vlagyimir cár pedig uralkodása legnagyobb kihívásával néz szembe.
  Az egyetlen dolog, ami megvigasztalhatja, az az, hogy ez a háború lesz az utolsó a Föld bolygón zajló háborúk történetében. Mivel a világ minden országa részt vesz benne!
  Nos, ha egyszer elkezdődött a háború, akkor meg kell vívni! Hitler támadása nem volt különösebb meglepetés. Magyarország, Jugoszlávia, Oroszország része, korlátozott autonómiával, harmadik Vlagyimir cárjuk. Albániát Olaszország megszállta. Minden rendelés rendelésre. A németek Kelet-Poroszországból, Ausztriából, Olaszországból délről próbálnak előretörni. A harcok pedig Afrikában folynak. Latin országok koalíciója az Egyesült Államokkal. De ott nem túl aktívak. Most hirdettek háborút.
  Hitler pedig eközben mozgatta a fő erőket Európában.
  És kitört a pokoli háború. Az emberiség történetének utolsó nagy háborúja.
  A németek adták le a fő csapást Magyarországon Budapest irányába. Oleg Rybachenko ott harcolt. Még mindig úgy nézett ki, mint egy tíz év körüli fiú. Igaz, fizikálisan nagyon erős, izmos, gyors, és ami a legfontosabb, olyan, mint egy halhatatlan hegymászó. Igen, az író és költő Oleg Rybachenko megkapta a halhatatlanságot, de azzal a feltétellel, hogy tíz éves fiú lesz, és gyermeki, de nagyon erős és gyors testben szolgálja Oroszországot. És 1904. január 1. óta gyerek. Amikor kabinos fiúként letelepedett Port Arthurban. Nos, ő és a fiú nem a legkisebbek, hanem a kezdetektől erősek és gyorsak, és felvitték a hajóra.
  Sőt, amikor kételkedtek abban, hogy túl kicsi-e, Oleg Rybacsenko ujjaival egy rézpennyt hajlított egy merészségre. Ezt követően beszélgetés nélkül a hajóra vitték.
  A fiú nagyon sok díjat szerzett, minden háborúban részt vett. Tiszt lett. De úgy nézett ki, mint egy gyerek. Ezért bár számos bravúrért kitüntetést kapott, mégsem tulajdonították az örök fiút a kapitány fölé. És most Oleg Rybachenko több mint fél évszázada a hadseregben van. Régóta megérdemeltem a tiszti nyugdíjat, de ha vasi egészséged van, akkor minek hagyd ott a szolgálatot.
  Sőt, számítógépek, játékkonzolok nélkül a televízió valahogy unalmas. A hadseregben pedig te vagy a kapitány, aki legalább a katonákat vezeti. Igen, még mindig telik az idő.
  Meghalt Generalissimo Kondratenko. Kolcsak főadmirális, aki megelőzte Usakovot, szintén meghalt. Sokan, akikkel Oleg Rybachenko kezdett, a szolgáltatás már nem létezik.
  Pontosabban Port Arthur ostroma óta szinte minden veterán meghalt. Csak Vovka maradt. Ő is kabinos volt akkor, most pedig már ősz hajú nagypapa. Az igazság még mindig működik. És meglepődik, hogy Oleg ugyanaz a fiú marad, akinek egyetlen sebhelye sincs a testén. Ilyen jelenség az egész orosz, cári hadseregben ismert. Az igazság nagyon hűvösen harcol.
  A fiú Oleg mezítláb, így kellemesebb és ügyesebb. Fegyvert löveg után céloz, és az "E" sorozat német tankjaira lő. A nácik gépei egyszerűen hatalmasak. És úgy tűnik, semmi sem akadályozza meg őket.
  De az örökfiú olyan jól üt, hogy áttöri a fémet. Kifesti a Fritzeket, lebontja a tornyokat és énekel.
  - Vlagyimir cár, orosz cár...
  ortodox szuverén!
  Hamarosan meghódítjuk a világot,
  Elvégre egy kerub van felettünk!
  Hitlernek vége lesz
  És aki hallgatott - jól sikerült!
  A fiú pedig, mintha gránátot dobna, mezítláb, gyereklábbal. Szürkeszakállú Vovka csak a fejét rázza.
  Oleg Rybachenko író és költő több mint ötven évet töltött gyermekkorában a XX. És be kell vallanom, sokat láttam. Halhatatlan lévén, már rég elvesztette minden félelmét. A háború pedig a számítógépes stratégiára emlékeztette.
  Könnyű és szórakoztató volt játszani. És jó volt verekedni is. Jó, ha a hajnali harmat a mezítláb alatt, te pedig egy örökké fürdőző, rövidnadrágba öltözött fiú vagy!
  Oleg Rybachenko rövidnadrágban és mezítláb futhat. Port Arthurban a gyerek megtanított cipő nélkül járni, még hidegben is. Hiszen egy halhatatlan test nem tud megfázni vagy megbetegedni, de gyorsan hozzászokik a hideghez, ami nem okoz kárt. Akárcsak Pán Péter. És szinte kellemes mezítláb futni a hóban. Mozgás közben gyakorlatilag nem érződik a hideg, csak nyugodtan ülve, mezítláb enyhén barnulva! De egy fiúnak ez apróság.
  De vannak boszorkánylányok is, Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! A háborúban is részt vesznek. De nem mindig, hanem epizódként. Segített megőrizni a Mount High-ot, amikor a legnehezebb volt. Mezítlábas szépségek küzdöttek ott, és bikiniben. Csupasz lábujjakkal, élesen csiszolt korongokkal dobálták a lábukat.
  És karddal vágni. És Oleg Rybachenko ezután kivágott egy géppuskát - az idősebb elvtársak meghaltak. Ennek eredményeként a szamurájok támadása elakadt, és a Magas-hegy megingathatatlannak bizonyult!
  És a lányok megmutatták a Valkűr legmagasabb osztályát és műrepülését.
  És most a németek védekezésre állnak. A cári hadsereg készen áll a háborúra. A Führernek nem sikerült taktikai meglepetést elérnie.
  Az orosz csapatok pedig bátran harcolnak. Úgy tűnik, Hitler többször is átkozni fogja magát, amiért ilyen háborút indított. Ráadásul annak ellenére, hogy a Führernek Európa kétharmada és Afrika egyharmada van fegyver alatt, de mégis
  nem vetélytársa Oroszországnak.
  És a katonák száma is. Az olasz csapatok pedig gyengék. Latin-Amerika országai lassan vesznek részt a háborúban. A hadseregük pedig technikailag és szervezetileg sem túl jó.
  Oroszország tehát továbbra is mélyen védekezésben tartja az ellenséget.
  Tank "Kondratenko"-6 elég módja a harcot ezzel a sorozattal. Igen, és a "Nikolaj" -4 nehezebb, nagyon erős gépnek mutatja magát.
  Az oroszok harcolhatnak nehezebb német szörnyekkel.
  Főleg a "Nikolaj"-4-en, ahol Alenka legénysége nagyon szépek és bikiniben vannak a lányok.
  130 mm-es kaliberű pisztoly. Hogyan kell megütni a fasisztákat. Hiába csapott rá Hitler a cári Oroszországra. Itt nem könnyű séta ez neki, hanem verés.
  Anyuta csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  És hogy fog nevetni a szépség!
  És akkor Ágoston lövedéket lő az ellenségre. Törd össze a fémet és énekeld:
  Dobogassuk együtt a szívünket!
  És a joystick gombjait is csupasz lábujjakkal nyomja. Ez tényleg király lány!
  És itt Maria olyan, mint egy lupanet. És megosztotta a fasisztákat. És pusztítsd el az ellenséget.
  A csupasz lábujjak használata közben. És énekelni is:
  - Szülőföldünk nevében, szent! Legyen a harcos egyszerűen menő!
  És nevetésben tört ki, és mutassa a fogát!
  Aztán az olimpia egy súlyos lupanet lövedékkel. Végül is ő az, amire szüksége van - a leglédúbb almalé!
  És ismét a lányok áttörték az E-50-et, kiütötték a tornyot és nevettek.
  Alenka lövedéket küldött, szétzúzta az E-100-at, át- és átszúrva. És csupasz lábujjak használatával. Miért énekelte a lány:
  - Törd le az ellenséget!
  Anyuta pedig mezítláb csapkod, és nyikorog:
  - Fritz kaput!
  Aztán megüti Augustine-t. Szintén nagyon találóan és csupasz lábujjakkal, búgva:
  - Vége Hitlernek!
  És akkor Maria nagyon agresszíven hozzáteszi. Törd össze a fasisztákat és nyikorogj::
  - És aki hallgatott, jó!
  És mutasd a nyelvét!
  Aztán az Olimpia lövedéket küld, megölve ellenfeleit.
  És mezítláb az elengedés és az éneklés során:
  - Teljesen elfogyott!
  És ismét a lány fogja a nyelvet, és megmutatja.
  Szóval levágták...
  A németek az offenzíva kezdete óta tartó egy hónapos harc után ötvenről száz kilométerre haladtak előre, és súlyos, sőt hatalmas veszteségeket szenvedtek el. Az olaszok Afrikában pedig egy üstben végezték, és körülvették. Csapataikat triviálisan legyőzték.
  Itt május 21-én Adolf Hitler elrendelte, hogy hívják be a hadsereget, és mindannyian 15 és 65 év közötti fegyvert viseltek. A cári hadsereg tartalékokat gyűjtött.
  Mint kiderült, a német lemezek nem olyan szörnyűek a gyakorlatban. Igaz, az orosz gépek kossal is támadhatnak. De ezt megúszhatja, köszönhetően a cári hadsereg gépeinek nagy manőverezőképességének.
  Hitlernek a sebezhetetlen csodafegyverre vonatkozó számítása pedig egyáltalán nem valósult meg.
  A cári hadsereg még mindig védekezésben volt. Előre kiásott erős védelmi vonalak, erős védelem. Hadd lélegezzen Hitler. De Afrikában nyomást lehet gyakorolni egy gyengébb, olasz szövetségesre.
  Ha a Führer nem döntene úgy, hogy háborúba kezd a cári Oroszországgal, akkor kétségtelenül Németország nagy, sőt legnagyobb vezetőjeként vonulna be a történelembe. És hát a démon uralni akarta a világot, és mi lett belőle?
  Az orosz lányok a legmenőbbek a világon.
  Oleg Rybachenko, mint mindig, most is a csata élére áll. Sem golyó, sem töredékek nem viszik el. Kétségbeesett és menő srác.
  Egy fiú rövidnadrágban és mezítláb, a nácik ellen. És gránátokat dobál rájuk, és rohan az ólomesőben.
  Igen, kár, hogy nincs zseniális Kondratenko, de vannak fiatal és tehetséges parancsnokok. Különösen Vasziljevszkij tábornagy, aki már az első világháború idején is kiemelkedett. És energikusan és ügyesen parancsol.
  A kemény védekezésbe ütköző Fritz pedig reménytelenül belefásul. De még mindig megpróbálnak áttörni.
  Oleg Rybacsenko, ez az örök fiú nevet, kicsatolja a fogát és énekel:
  - Szülőföldem! Szent Szülőföldem!
  És azt is, hogyan dobja mezítláb a gránátot.
  És itt van Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana beszállt a csatába. Ők a szent isten, Rod szolgájának örök boszorkányai. Nem mindig harcolnak, különben Oroszország meghódította volna az egész világot. De mindig hatásos és feltűnő.
  A lányok szeretnek ölni: ezek lányok!
  És hogyan fognak a nácikon sétálni, és hogyan fognak beágyazni ...
  És csupasz lábujjakkal korongokat dobnak, megölve a Fritzeket.
  A nácik elakadtak, és egyre több veszteséget szenvednek el. Vasziljevszkij, a nagy stratéga azt javasolja, hogy szétverjék a nácikat és az olaszokat Afrikában. Tehát vannak fürgébbek, és jobb manőverezhetőség mellett az orosz tankok előnyt élveznek. Európában pedig hadd szaladjanak el a nácik. Hogy teljesen kimerítsék az erőforrásaikat.
  Vlagyimir cár elfogadta ezt a tervet. És új erőket helyeztek át Afrikába.
  Erzsébet és legénysége Líbiában harcolt, és elvágta az olasz egységeket. Ott meleg van, és a lány szép bikiniben. Nekik van a legújabb "Kondratenko"-6 tank, amelyen a harcosok megkerülik az olaszok és a Fritz pozícióit, és magabiztosan összetörik őket.
  Erzsébet rálő egy tankra Ifjabb Mussolini birodalmából, és azt mondja:
  - A tengeren, a hullámokon, bundában és kaftánban!
  És természetesen csupasz lábujjakat használ.
  Ekaterina lő utána. Üt egy német autót és ordít:
  - Oroszországban Vlagyimir cár hős!
  Elena megüti, megveri a Fritz önjáró fegyverét, és csipog:
  - Az anyaországért megölöd Hitlert!
  És végül az olimpia lövedéket bocsát ki. Törd össze a Fritzeket, törd össze és nyikorogj:
  - Az eredmény kiváló lesz!
  És a gyerekek lábának csupasz lábujjait is használja.
  Afrikában május végén és június elején az orosz csapatok jelentős sikereket értek el. A harcok átterjedtek Líbia és Etiópia területére. Június 12-én Tripoli elesett. Június 15-én pedig útnak indult Etiópia fővárosa. Így ifjabb Mussolini katonái elestek. Sajnos nem tudta eltartani az apját.
  És az ő dicsősége is, mint hódító. De Mussolini, miután részt vett az angol és francia gyarmatokon, Caesarnak tekintette magát. Ám túlszárnyalni Caesart, úgy tűnik, meghaladja az erejét.
  Oleg Rybachenko egy üteg parancsnokaként harcolt. És olyan vitézül, hogy a németek nap mint nap több tucat harckocsit veszítettek a tüzéből. Fiát még egy aranykereszttel is kitüntették. És végül mégis megkapták a régóta megérdemelt őrnagyi rangot.
  Korábban nem kisajátították, mert úgy néz ki, mint egy gyerek. De a fiú kiemelkedő hősiességről tett tanúbizonyságot. És a harci képesség.
  1955. június 22-én az Afrikában tartózkodó orosz csapatok végül elfoglalták az olasz Szomáliát. 1955. június 25-én pedig az olasz csapatok etiópiai maradványai kapituláltak.
  A császári hadsereg magabiztosan győzött. Mainstein, akit a Harmadik Birodalom legjobb parancsnokának tartottak, ezt írta naplójába:
  - Felkeltettük a pokoli medvét! Most szakadunk!
  Június végére a németek olyan súlyos veszteségeket szenvedtek el, hogy kénytelenek voltak felfüggeszteni európai offenzívájukat.
  Vlagyimir cár elrendelte, hogy fokozzák a nyomást Afrikában. Először a fekete kontinens, aztán minden más - mondta a kiváló uralkodó! 1955. július 1-jén a németek megpróbáltak előrenyomulni Skandináviában. És rohantak Stockholmba, de nagyon sűrű védekezésbe botlottak. És óriási károkat szenvedtek.
  1955. július elején az orosz csapatok bevonultak a német Algériába.
  Líbia már a cári Oroszország ellenőrzése alatt állt. Volt egy offenzíva és hurkok Nigerből.
  Erzsébet tank legénysége a nácikkal harcol. Nagyon meleg van, és a lányok le is vették a melltartójukat, és most már csak bugyiban vannak a Kondratenko-6 tankban. Pontosan lőnek a nácikra.
  És nagy dolgokat akarnak.
  A cári Oroszország továbbra is autokratikus ország. És még mindig nincs parlamentje. És hogy nem történt meg a forradalom, és nem jött létre a Duma. Maguk a királyok nem akarják korlátozni magukat a hatalomban. A Führer és a Duce pedig diktátorok. Vagyis két rendszer háborúja folyik autoriter rendszerekkel.
  De a cári Oroszország számára ez természetesebb. És makacs és könyörtelen harc folyik.
  Elizabeth csupasz lábujjával megnyomja a joystick gombját, és kilő egy lövedéket. Magában dorombolva:
  Törjük szét a fasisztákat!
  Ekaterina szintén csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és elengedett egy gyilkost, dorombolva:
  Buzdítsuk le Hitlert!
  És Elena is veri, kiüti a nácikat és nyikorog:
  - Majd széttépem!
  És azt is, hogyan vigyorogjunk! És csupasz lábbal fogja megnyomni a joystick gombjait.
  És akkor az olimpia, hogy milyen lesz, és hogyan lupaen. Mindenkit összetör és gurgulázik:
  - Pokoli átjáró és legénység!
  Ne felejtse el csupasz lábujjakkal megnyomni a joystick gombjait. És megüti az ellenséget.
  A harcosok valóban nagyon bátrak és csillogó karakterűek.
  Oleg Ribacsenko eközben visszaverte a Fritz újabb támadását, és ezt énekelte:
  - A szülőföldért és Vlagyimir cárért - hurrá!
  Igen, a valós történelemben volt egy magát oroszországi császárnak kikiáltó Vlagyimir Harmadik, a Romanov-dinasztia feje. És valóban 1938-ban kezdett hivatalosan uralkodni. És akkor Vlagyimir kiderült - igazi király, sőt nagyszerű! Vlagyimir Kirillovics Romanov cár, akinek minden esélye megvan arra, hogy az egész Föld császára legyen!
  A győzelem, vagy inkább a támadás tükörképe után Oleg Ribacsenko kártyát váltott beosztottjaival. Egy rövidnadrágos, szőke, nagyon izmos és faragott fiú ősz hajú harcosokkal játszott. Még meglepő módon Oleg idősebb mindannyiuknál. De ez a fiú megvágja magát.
  Emlékezzünk Port Arthurra, a hősies védelemre, amelyből Oroszország dicsősége származott. Nagy dicsőség egyben...
  A halhatatlan fiú megjegyezte:
  - Így oldjuk meg minden problémánkat! Hamarosan eljön az a pillanat, amikor az emberek soha nem fogják megölni egymást!
  A katonák és a tisztek egyetértettek:
  - Hát persze, őrnagy! Nem fognak ölni!
  Oleg ránézett a szalagra a sok érmével. Igen, annyi parancs van már, kevés tábornoknak van. És jó lenne egy címet szerezni magának. Herceg, gróf, herceg!
  Rybachenko herceg - gyönyörűen hangzik!
  A fiú pedig feljebb ugrott, és megpördült a lemezjátszóban.
  A németek megpróbáltak támadni, de ismét visszaverték őket, és óriási, helyrehozhatatlan károkat szenvedtek.
  Júliusban az orosz hadsereg újabb, jelentős sikereket ért el Afrikában. Miközben a cári hadsereg támadásának súlyossága ott volt. Algériában sok a legjobb orosz fegyver. A hónap végére pedig a németeket körülveszik és megsemmisítik a bográcsban.
  Augusztusban az orosz csapatok áttörték Marokkót is. Kétségbeesetten harcoltak a lányok a "Kondratenko" -6 tankon, és betörtek a sűrűbe.
  Időnként érkeztek jelentések németek meghódolásáról az elfoglalt városokról.
  Nigériában és különböző helyeken voltak harcok. Az oroszok mind létszámban, mind több mobil technikust vittek, és a helyi lakosság támogatásával, amit a rasszista fasiszták önmaguk ellen fordítottak.
  Afrika valóban gyenge láncszemnek bizonyult Hitler és ifjabb Mussolini stratégiájában.
  Oroszország győzött ott... Szeptemberben pedig, lassan felfelé húzódva, az erők megmozdultak Norvégiában. A nácik óriási veszteségeket szenvedtek. És Alenka és legénysége a tankon ült. A legújabb "Nikolay" -5 nehéz tank fejlettebbnek bizonyult, mint az E sorozat.
  Még egy olyan erős tank is, mint az E-200, átjutott a cári gép fegyverei között.
  Alyonka csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, elégedetten dörzsölte a kezét:
  - Olyan vagyok, ami meg tudja törni a Wehrmachtet!
  Anyuta is csupasz lábujjával megnyomta a gombot, átütötte a német autót és megerősítette:
  - Porba töröljük a Wehrmachtet! A cárizmus hatalmáért!
  A hűvös Augustine lőtt, és felkiáltott:
  - És kommunizmusban fogunk élni!
  Maria készséggel egyetértett ezzel:
  - Igen, a cári kommunizmus alatt!
  És csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait. És ugyanakkor, mint egy lupanet, és törje össze az ellenséget.
  És itt Marusya nyikorogni fog:
  - Teljes mértékben!
  És csupasz lábujjakkal is megnyomja a joystick gombját.
  Az orosz csapatok már körülvették Oslót. Harcok mennek minden bokorért és házért.
  A központban a cári hadsereg ismét visszaveri a német offenzívát. Oleg Rybachenko, mint mindig, most is az élmezőnyben áll, és magabiztosan küzd. Az orosz tüzérség úgy működik, mint az óramű.
  Minden pontos és korrekt...
  Októberben az orosz csapatok végül elzárták Afrikát a szárazföldi utánpótlástól, felszabadítva Marokkót. A nácik egyfajta üstben találták magukat.
  Még a fekete kontinensen is. Hitler remegett a dühtől, de nem tudott enni semmit.
  Igen, bebökte magát Rusba... Közeledett a tél. Oleg Rybachenko annak ellenére, hogy elkezdett havazni, még mindig mezítláb és rövidnadrágban fut. Nos, fiú - mit veszel! És elég rettenthetetlen fiú.
  És csupasz lábujjakkal gránátokat dobál.
  És énekli:
  - Hagyjuk, hogy ügyetlenül futhasson,
  Páncélozott tankok a tócsákban...
  És a tetőn egy géppuska -
  Cseburaska tüzér,
  Krokodil tüzér!
  Shakoklyak támad!
  A terminátor fiú csupasz lábujjával gránátot dobott, széttépte a nácikat, és énekelte:
  - És játszom a dinamittal,
  Járókelők előtt!
  Mennyire visszariadnak a Fritz-darabkák!
  Mindenki hazudik, én pedig megyek!
  És a fiú nagyon vicces! De már több mint ötven éve a hadseregben. És csak egy ördög! Még szőke is!
  Oleg Rybachenko ismét mezítláb dob egy gránátot, és ordít:
  - Dicsőség a cárnak és Miklósnak és Harmadik Vlagyimirnak!
  És arra gondoltam, hogy ne keverjék össze Vlagyimir Kirillovics Romanovot Vlagyimir Putyinnal! A Romanov nagy cárok csodálatos család! Akik Oroszországot a legnagyobb birodalommá tették!
  És nem rontotta el annyira a szerencse, mint Putyint!
  De most az orosz csapatok újabb támadást veri vissza.
  Jön a november. A nácik kifulladtak. De új tartalékokat vetnek harcba. Afrikában már végeznek velük. Nehéz a fasisztáknak.
  Tehát kivívják haragjukat a foglyokon. Itt kapták meg a gyönyörű Nicolettát. Levetkőztették a bugyijáig, és átvezették a friss novemberi havon.
  Egy lány megkötött kézzel, szinte meztelenül sétál át a hóbuckákon, csupasz, kecses lábnyomokat hagyva maga után. Annyira szép. A németek pedig követik őt, ostorral korbácsolják. És megverték magukat egy szépséget, vernek. Levágott hátából csurog a vér.
  Nicoletta csak a fogát csikorgatta. És büszkén feltartja a fejét. Rézvörös haja pedig proletár zászlóként lobog.
  És a mezítláb is skarlátvörös lett, de a lány még csak fel sem vonta a szemöldökét.
  Milyen fenomenális bátorság van benne.
  Bár a nácik már elvitték és fáklyával a csupasz mellkasukba tették. De a lány akkor is csak megborzongott, de nem kiáltott fel.
  Olyan nagy hite van...
  A lányt fogasra húzzák, ízületei csavarodnak. Aztán mezítláb alatt tüzet gyújtanak. Megnyalja a szépség mezítláb. És izzó láncokkal korbácsolják a szépség meztelen testét.
  Nicoletta válaszul énekelt;
  Csernobog vagyok, a gonosz Isten lánya,
  Káoszt teremtek, pusztulást vetek...
  Nagyságomat nem lehet legyőzni,
  Csak a dühös bosszú ég a lélekben!
  
  Gyerekként szerettem volna egy jó kislányt,
  Verseket írt és macskákat etetett...
  Reggel korán keltem
  Fölötte kerubok szárnyai lobogtak!
  
  De most már tudom, mi a gonosz
  Mitől boldogtalan ez a világ...
  És mit mondasz jónak?
  Íme a szenvedélyesen szeretett pusztítás!
  
  És megmutatta lányos lelkesedését,
  Milyen csillogó Isten lánya lett...
  Meghódítjuk az univerzum tágait,
  Mutassunk erőt, nagyon erős!
  
  Nagy atya ez a Csernobog,
  Káoszt, háborúkat hoz a világegyetembe...
  Imádkozz Svaroghoz, hogy segítsen,
  Sőt, jutalmat kapsz!
  
  Így hát azt mondtam: mentsd meg az Urat,
  Hagyd forrni a harag a szívedben...
  Boldogságot építünk, hiszek a vérben,
  Az anyaméh színültig teljék meg!
  
  Szeretem a ravaszságot, az aljasságot és a csalást,
  Hogyan lehet becsapni Sztálint, a zsarnokot...
  Nem lehet szégyellni
  És mennyi köd van a világon!
  
  Itt azt javasoltam, hogy tegyen egy erős lépést,
  Egy ütés a gonosz elpusztítására...
  De egy nagyon fekete Isten beleszeretett,
  Minden kérdésben, ezekben és a túlvilágon is!
  
  Hogy kiderült, hogy hozzászoktam a gonoszhoz,
  És a düh szívében, dühösen táplálva...
  Eltűnt vágy az öröm, a jóság után,
  Amint a harag áthatolt a talapzatról!
  
  És mi a helyzet Sztálinnal - ő is gonosz,
  Hitlerről, szóval nem kérdés...
  Dzsingisz kán olyan menő bandita volt
  És mennyi lelket sikerült megnyomorítania!
  
  Szóval azt mondom, miért maradj jó,
  Ha nincs benne a legkisebb önérdek...
  Amikor fakopáncs vagy - az elméd véső,
  És eltűnt, amikor a hülye gondolatok!
  
  Ezért mondom magamnak és másoknak:
  Úgy szolgálja az erőt, mint a fekete tintát...
  Akkor meghódítjuk az univerzum kiterjedését,
  A hullámok áttörnek az univerzumon!
  
  Olyan erőssé tesszük a gonoszt
  Halhatatlanságot ad a dühnek,
  Akik lélekben gyengék, azokat már elfújták,
  És mi vagyunk a legerősebbek, akik hiszünk ebben!
  
  Egyszóval mindenhol erősebbek leszünk,
  Emeld fel a vér kardját az univerzum fölé...
  És a mi dühünk is vele lesz,
  Sorssal teli hivatást kapunk!
  
  Röviden: hűséges vagyok Csernoboghoz,
  Teljes szívemből ezt a sötét erőt szolgálom...
  A lelkem olyan, mint a sas szárnya
  Akik a Fekete Istennel vannak, azok legyőzhetetlenek!
  A háború Oroszország és a Hitler-koalíció között folytatódott. Decemberre az orosz csapatok végre végeztek az olaszokkal, kapitulációra kényszerítve őket Afrikában, és majdnem végeztek ott a németekkel. Megtisztították a Fritztől és Norvégiától.
  Most a cári hadsereg december 25-én támadásba lendült. Heves harcok törtek ki. Télen az orosz tankok egyértelműen erősebbek voltak. És áttört az ellenség védelmén.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú, mezítláb és rövidnadrágban rohant a hóban, és énekelte:
  - Ez az utolsó és döntő csatánk! Haljunk meg a Hazáért - mögöttem állnak a katonák!
  Az orosz tankok nagyon ügyesek a gázturbinás motorokon. A nácik pedig nem tudják olyan könnyen megállítani őket.
  Itt rohan "Nikolaj" -5. Öt lány van benne, akik buzgón énekelnek:
  - Senki nem állít meg minket, az orosz világot nem lehet legyőzni!
  És ágyúból hogyan kell bukdácsolni! Valójában egyszerűen nagyszerű! Lányok a hideg ellenére, bikiniben és mezítláb. És lelövik magukat, és eszébe sem jut abbahagyni.
  Ők csak egy vad, frenetikus hatalom.
  Alyonushka nem csak forgatni szeret, bár csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, és megütötte a németet, hanem történeteket is komponálni.
  Például azt írta, hogyan ment egy lány távoli országokba, hogy megmentsen egy cicát. Harminchárom napon át mezítláb sétáltam egy sziklás úton, vérben döngölve érzékeny lábaimat.
  És mégis sikerült megtalálnom az állatot. Erre a tündér teljesítette kívánságát, és a lány hozzáment a herceghez.
  Aljonuska azonban arra gondolt, miért van szüksége férjre az orosz hadsereg tisztjének? Jobb, ha van egy rakás szerető. És több pénz és több szórakozás. Végül is a férfiak annyira különbözőek. És velük természetesen különböző módon éled át az örömöt. Mi lesz a férjjel? Gyorsan unatkozni fog vele és unatkozni fog!
  De egy fiatal férfi, aki csak most kezdi felfedezni a felnőttek világát, sokkal érdekesebb.
  És Alenka ismét lő, eltalálja a német E-100-at.
  És nagyon szép lábait mozgatja, mint egy ókori görög istennőé.
  És akkor Anyuta lő. Szintén csupasz lábujjak. És eltöri a német ágyút.
  Aztán a lány azt mondja:
  - Oroszországban sok okos ember él, de Vlagyimir cár a királyok legjobbja!
  Augustine megjegyezte:
  - És II. Miklós nem volt rossz! Ó, nem tudtuk, hogyan kell értékelni a királyokat!
  Maria énekelt, csupasz lábujjaival lövöldözött a nácikra, és vigyorgott:
  - Engedelmeskedni kell az oroszoknak, tiszta szívből és bölcsebben! És Miklós dicsőségére ő a királyok nagy királya!
  És Marusya énekelt valamit ... És mezítláb is játszik ...
  Az orosz csapatok előrenyomulnak. Oleg Rybachenko is harcol. Még mindig tíz éves fiú. Ilyen a halhatatlanság ára. Igen ám, de milyen jól és vidáman érzi magát! Rengeteg energiája és forrongó ereje van.
  A fiú mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Tigris vagyok, nem macska, most bennem él, nem Leopold, hanem Leopárd!
  A fiú őrnagy, mint mindig, most is sziporkázó ütésben van. Ne állítsd meg a nácikat.
  Itt az orosz csapatok január 1-jén már teljesen megtisztították területüket Németország és Olaszország csapataitól, és a Harmadik Birodalom birtokába léptek.
  Ugyanakkor az orosz egységek behatoltak Mexikóba. Eljött az új év, 1956.
  Az oroszok számára ez új győzelmekkel kezdődött. január 7-én feladták az afrikai német csapatok maradványait. És az egész fekete kontinens orosz lett.
  Most a démontól megszállott Führer rájött, hogy alaposan elcseszték. És tárgyalásokat ajánlott Oroszországnak.
  Mire Vlagyimir cár így válaszolt:
  - Csak a Harmadik Birodalom és Olaszország feltétlen megadásáról fogunk beszélni!
  Milyen bölcs szavak! És a háború folytatódik. Oleg Rybachenko természetesen a támadás élére áll. Az orosz csapatok bevonultak Kelet-Poroszországba. A védelmi vonalak itt erősek. Át kell törni a csatákat, és nem jutsz gyorsan előre.
  Az áttörés egyik eszköze az Alexander-4 bombázó önjáró fegyverei voltak. Nagyon erős és halálos.
  És gyönyörű lányok is itt, hogyan ünnepeljenek itt. Csupasz lábujjaik segítségével lövedékeket indítanak a joystick gombjainak megnyomásával. És pusztítsd el az ellenség pilledobozait és piruladobozait.
  A lányok merészen rohangálnak a havon - erre valók az orosz nők. És harcba vetik az indiaiak és a kínaiak. Ezek már szó szerint megtöltik holttesteikkel a lövészárkok megközelítését. De még így is el tudják fogadni.
  Az orosz hadsereg bevonul.
  A stratéga, Vasziljevszkij azonban Olaszországra adja a fő csapást - amely sokkal gyengébb. És most az orosz katonák egyik győzelmet a másik után aratják.
  A január nagyon jól sikerült. Az orosz csapatok megdöntötték az olaszokat és felnyergelték az Alpokat. Februárban pedig elfoglalták Velencét. És bementek Lorbandiniába. Bevették Poznant is. A németek visszavonultak. Március 2-án elesett Klaipeda. Az orosz csapatok lassú, túl sűrű védekezéssel nyomultak előre Kelet-Poroszországon. Szó szerint fel kellett égetnem az utat kagylókkal.
  De Olaszországban a tésztafront összeomlott. Az orosz csapatok pedig Rómába rohantak. 1956. március 30-án megkezdődött a támadás Olaszország fővárosa ellen. Tehát az emberek fizettek a Mussolini család ambícióiért.
  Rómát, Olaszország fővárosát támadás érte. A harcok hevesek. Bár az olaszok egyre inkább feladják. Itt nagyon szépen, bikiniben és mezítláb verekednek a lányok. A harcosok gránátokat dobnak a lábukkal, és kiütik Mussolini harcosait.
  Gyönyörű lányok itt, és természetesen nagyon szexi. És a titánok izmaival. Az pedig, ahogy mezítláb gránátot dobnak, egyszerűen elképesztő.
  Nataska előremegy és lő, miközben morog:
  - A szívben szép Szülőföldért, sugárzó tüzem ég!
  Zoya, tüzel, együtt énekel:
  - Nyissuk ki a kaput a teljesítmények előtt! A mi hitünk és a király egy monolit!
  És akkor ott van Aurora, mint a csupasz lábujjak, egy vörös hajú szuka korongokat ad ki. És a vágott olaszok elesnek.
  És ekkor Svetlana agresszíven énekel, és a fogát kicsavarja:
  - Mindenkit megölünk! Mindenkit összezúzunk!
  Mezítláb dobálják a korongokat és darálják a fasisztákat. Így Mussolini a lányok szétszedése alá került. Az 1956-os áprilisi roham heves volt és nagyon ötletes.
  És itt hajtanak a tankok, pokoli tűzoszlopok törnek elő csomagtartóikból.
  A lányok előremennek és mezítláb gránátokat dobnak. És hogy köpnek valami véreset.
  És nevetnek...
  Natasha hevesen énekelte:
  - Vlagyimir cár, adj szembe Hitlerrel!
  És kacsintott zafírszemeivel. Olyan csodálatos lány.
  A lányok vad dühvel rohannak. Géppuskákból lőnek. Lekaszálják az ellenséget, szétszórják a nácikat. És akkor ott van az olimpia. És a hatalmas nő-hős kezében lángszórót tart. És elviszi és megüti, de hogyan fog ütni.
  A náciktól minden irányba repülnek a chipek. És a harcosok is, hogyan akarnak nevetni.
  Majd énekli:
  - Mussolinit megverik! Barátságunk egy monolit!
  És megint zafír szemekkel kacsint! És megütötte a nácikat.
  És mit akartál? Rómát egy időben a szlávok vették be Attila vezetésével. És most az oroszok veszik át a hatalmat.
  Olympias, sugárvetővel elevenen sütögetve az ellenfeleket, ezt énekelte:
  - A remény ragyogó napja
  Megint az ország fölé emelkedik..
  Oroszország győzelme, mint korábban -
  A Wehrmacht harcosai vernek!
  
  Orosz sas a bolygó felett
  Szárnyak, széttárva, felszállni...
  Az ellenséget felelősségre vonják -
  Le lesz győzve - megtörve!
  Róma bukása után az olasz csapatok tömegesen elkezdték megadni magukat. Mussolini birodalma, a Harmadik Birodalom fiatalabb katonai partnere leégett.
  Az orosz csapatok szinte ellenállás nélkül bevették Nápolyt, és partra szálltak Szicíliában. Ott sem volt szinte semmi ellenállás. Hitler pedig hisztis volt.
  Május végére Olaszország elkészült. Több százezer foglyot vezettek.
  Az orosz lányok térdre tették őket, és kényszerítették magukat, hogy megcsókolják a mezítlábukat. Kötelességtudóan kuncogtak. Néhányan, különösen a fiatal férfiak, lelkesedéssel tették.
  A lányok nagyon nyögöttek.
  Az örök fiú, Oleg Rybacsenko arra kényszerítette a foglyokat, hogy csupasz, gyerekes lábukat csókolják.
  Elég szívesen tették. A fiúk nagyon jóképűek voltak, izmosak és szőkék. Igaz, még túl kicsi volt, és nem akart komolyabbat kezdeni a hölgyekkel. De amikor a durva sarok csiklandoz a nyelvvel - az szép!
  Oleg Rybachenko elfogta a tábornokot, és újabb parancsot kapott. Amire nagyon büszke volt.
  Ifjabb Mussolinit saját környezete elárulta, a cári Oroszország pedig újabb győzelmet aratott. Idősebb Benedito Mussolini pedig nem élte meg szégyenét, és a fasizmus összeomlását Olaszországban. Ugyanez a sors várt azonban a nácikra Németországban. Az orosz csapatok 1956 júniusának elején támadásba lendültek. Ausztria volt a fő célpont.
  Elizaveta és legénysége a "Nikolay" -5-ön a németek ellen indult. Az orosz csapatok igyekeztek körülvenni Bécset.
  A Führer természetesen nehéz helyzetbe került. A németek birtokai Afrikában, Skandináviában és az USA nagy részében elvesztek. És most a csaták már kizárólag a Harmadik Birodalom területén zajlanak. Ami persze inkább a németek számára kellemetlen. Az orosz csapatok bevonultak Mexikóba is. Lady Gray de Monca egy harckocsi-legénység parancsnoka ebben az országban.
  Erzsébet pedig "Nikolaj" -5-öt vezet Bécs környékén. Legfőbb ellenfele az E-50, amit a cári gép blotterként szúr át.
  Elizabeth csupasz lábujjaival lőtt, és megnyomta a joystick gombjait.
  Elütött egy német tankot, és azt csicseregte:
  - Szívünket odaadjuk Rusz Szent Miklósért!
  Ekaterina is csupasz lábujjjal lőtt, és kijavította partnerét:
  - Valószínűleg mégis helyesebb Vlagyimir!
  Erzsébet ismét puszta lábujjával lőtt, és csicseregte:
  - De mégis Miklós császár volt az, aki, miután megadta nekünk Kína lakosságát, legyőzhetetlenné tette Oroszországot!
  Valójában a német állások megrohanására küldött gyalogságban a kínaiak teljes mértékben megelőztek. Szó szerint holttesteket dobáltak. De áttörtek.
  Az oroszok általában repülőgépekben és tankokban harcoltak. Gyalogság a kínaiaktól, indiaiaktól, ázsiaiaktól. Sok kínai van. Ezenkívül a jófej II. Miklós bevezette a többnejűséget az ortodoxia megreformálásakor, és extra kínai férfiakat küldenek csatába. Az oroszok pedig özvegyeket és hajadon kínai nőket vesznek feleségül.
  Ravasz stratégia.
  A kínaiak pedig nekivágnak a támadásnak, meghalnak, és áttörik a németek védelmét.
  Elena csupasz lábujjait használva megnyomja a joystick gombjait, és újra ráüt a Fritzre.
  És énekli:
  - A Szent Ruszért bátran harcolunk!
  Utána a lány fogja és kacsint. És feltárta fehér fogait! És olyan agresszív.
  És így fog kitörni az olimpia. És csupasz lábujjakkal is veri, és zúz.
  Aztán kiabálni fog:
  - Halálos kobra vagyok!
  Meg kell jegyezni, hogy az E-50 harckocsi veszélyes lehet. 88 mm-es lövege 100 EL-csővel gyorstüzelésű, percenként tizenkét lövés és nagyon pontos. Gyakran eltalálja a páncélt, és sérülést okozhat.
  Ezért a lányok igyekeznek távol tartani az útból a fő német tankot. Különösen közelről, áthatoló képessége drámaian megnő. A németeknél pedig uránból vagy volfrámból van egy héj. Igaz, Afrika elvesztése és a kongói uránlelőhelyek után a német csapatok ereje kezdett kiszáradni.
  És a lányok olyan szépek, mezítláb és menők.
  Itt éneklik maguknak lelkesedéssel:
  - Csillagként ragyog az egész világon,
  A sötét sötétségen át...
  A nagy hős Vlagyimir cár,
  Nem ismer fájdalmat, nem fél!
  
  Az ellenségek visszavonulnak előtted
  A tömeg ujjong...
  Oroszország elfogad téged -
  Erős kéz uralkodik!
  Küzdő lányok, nem lehet ellenük szólni. És a lábuk olyan csupasz és cizellált. Amikor az elfogott németek megcsókolják őket, nyilvánvaló, hogy a lányoknak és a férfiaknak egyaránt tetszik. A harcosok pedig eléggé visítoznak.
  És feltárták gyöngyfogukat.
  Ezek jópofa lányok. És csupasz lábujjakkal egy újabb fasisztát üt ki Erzsébet.
  Aztán ahogy mondja:
  - Dicsőség a nagy Hazának!
  És így Catherine lőni fog. Megdöngöli az ellenséges tankot, eláztatja a Fritz-et és nyikorog:
  - Halál az ellenségre!
  És ott Elena is csupasz lábujjait használja, és megnyomja a joystick gombjait. És csipog:
  - A Szülőföldért nagyságban!
  És akkor a lövedék elindul, és a kiemelkedő olimpián - szintén szőke. És ahogy csipog:
  - A nagy Oroszországért!
  A lányok pedig tele vannak teljes lelkesedéssel.
  Jön az E-75 harckocsi. Az ágyúja erősebb: 128 mm, és több sebzést is tud okozni. Ezen kívül ez a tank jobb védelemmel és vastagabb páncélzattal rendelkezik.
  De Elizabeth olyan, mint egy bolond. És elenged valami halálosat, ami távolról áthatol. A németből pedig csak szakadt fémdarabok maradtak.
  És a lány énekelni fogja:
  - Szent szépség és nagy álom!
  Utána megmutatja a nyelvét.
  A német E-75-ös harckocsik mostanában tömegesebbek lettek. Van egy hosszabb fegyverük, ami lehetővé teszi az orosz tankok kezelését, különösen azokkal, amelyek könnyebbek. És ez veszélyesebbé teszi a Fritz-et.
  De a szovjet lányokat ez nem hozza zavarba. És összetörik a Fritzeket.
  Maguk a harcosok pedig még inkább a hőségben bikiniben, mezítláb. És nagyon magabiztosan küzdenek.
  Túlnyomóan nyernek.
  Catherine rálőtt a nácikra és ezt énekelte:
  - De hogy őszinte legyek! Kivétel nélkül összetöröm az összes Fritz-et!
  Elena is csupasz lábujjjal lőtt, és csicseregte:
  - Mindenkit megnyerünk és persze!
  Az olimpia a nácikat is szánalom nélkül verte. Olyan legyőzhetetlen kurva.
  És a csupasz lábujjak segítségével is.
  Natasha és csapata a Kondratenko-6 harckocsin harcol. Ez az autó egy kicsit könnyebb, de mozgékonyabb, mint Nikolai. Persze kisebb súllyal a kaliber kisebb, a páncél kicsit vékonyabb. És ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb a halál kockázata.
  De a lányok, azt kell mondanom, egyáltalán nem jönnek zavarba. És harcolnak, mint a csata óriásai.
  Natasha énekel, aktívan forgat:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És csupasz lábujjakkal nyomja a joystick gombjait.
  Zoya is lő, csupasz lábaival és nyikorogva:
  - Vlagyimir cár előre!
  És az összes lány kórusban ugatott:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  Ezt követően Aurora lőtt, megfordította a német tankot és kiadta:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket!
  Mezítláb is rázta.
  Aztán Szvetlana csupasz lábujjait használva megadta magát, és a tüdejéből felmordult:
  - Az oroszok hevesen harcolnak!
  És az összes lány kórusban felkiáltott:
  - Erős katonakökle!
  És ismét a szépségek rohannak csatába. Lőj pontosan és pontosan!
  Itt jön Jane legénysége, és megüti a mexikóiakat. Ő is nagyon okos és gyönyörű hölgy.
  És a lányok a hintójában - mezítláb és bikiniben. Vad és nyugodt dühvel küzdenek meg magukkal.
  Aztán Gertrude csupasz lábujjait használva lőtt, és ciripelt:
  - Olyan lány vagyok, aki a másodperc töredéke alatt mindenkit elpusztít!
  És itt Malanya olyan, mint egy lupanet. És távolról törje meg a latin tankot.
  És ott Matilda csupasz lábujjai segítségével megüti.
  És nevetni:
  - Van egy szuper lányom!
  És a legmagasabb rendű és dühös harcosok. Nem érzik magukat gyengének vagy dühösnek.
  Ahogy basznak, dugnak.
  És Alyonka is nagyon magabiztosan küzd.
  Június végére Bécset körülveszik. Megsemmisítő csapást mértek Németországra és presztízsére. Ezzel egy időben az orosz csapatok az Odera felé nyomulnak. Harcba dobnak kínaiakat, indiaiakat, arabokat. És áttörni a Fritz védelmét.
  Hitler persze már pánikban van. Hogyan nyomták őt a lányok a tankokon és a repülőgépeken.
  Itt van Albina és Alvina, két orosz pilóta. Szintén mezítláb és bikiniben úgy ütik le a nácikat, mint a körtét bottal az ágról. És egy pár szó szerint ilyen csodákat tesz.
  Albina "Nagy Péter" vadászrepülőjének egy robbanásával lelőtt öt gépet, és ezt énekelte:
  - Az ég medvéi vagyunk!
  Alvina hat gépet lőtt le egy robbanásban a harci sastól, és csicseregte:
  - És mindenkit összetörünk!
  Az égvilágon ez a pár már legendás volt!
  A lányok a Szent György-kereszt hét fokozatát kapták: ezüst keresztet, ezüst keresztet íjjal, aranykeresztet, arany keresztet bankóval. Valamint egy arany kereszt gyémántokkal, és egy arany kereszt gyémántokkal és egy masni. A legmagasabb fokozat pedig egy arany keresztcsillag, gyémánt íjjal. Nemrég alapítottak egy magasabb kitüntetést - egy nagy aranykereszt csillagot, gyémántokkal és íjjal.
  A lányok tehát joggal lehettek büszkék az eredményeikre. És mindig, még a hidegben is csak bikiniben és kizárólag mezítláb harcoltak.
  Olyan csodálatos lányok.
  Albina lőtt és énekelt:
  - A legjobb győzelmeinkért!
  Alvin folytatta:
  Legyenek ránk büszkék unokáink, nagyapáink!
  Harcosok és valójában egy kolosszális osztály lányai!
  Megverik a nácikat az égen és éneklik:
  - Dicsőség Oroszországnak, dicsőség! Vlagyimir cárunk egy hős! Hajnalban lesz erő! Temesd Hitlert a földbe!
  Természetesen Vlagyimir Kirillovics Romanov nagyon elégedett lehet a harcosaival.
  Ha mégis harcolnak, akkor úgy, hogy lándzsát ne emelhessen ellenük!
  Vlagyimir Kirillovics Romanov cár, akinek minden esélye megvan arra, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen a háborúknak!
  És a fasiszták összerezzennek a cári hadsereg csapásai alatt ...
  A bekerített Bécs gyorsan elesett. Július közepére a cári birodalom csapatai széles fronton vonultak ki az Odera felé. És Koenigsberg teljesen leblokkolt.
  A németek pedig visszavonultak az Oderán túlra. És ott próbáltak egy védelmi vonalat kialakítani. Kapitálisan védekezni. De július második felében az orosz csapatok offenzívát indítottak Hamburg ellen... A nácik lassan, de biztosan megadták magukat.
  A harc nagyon heves volt. Néhány falu többször is gazdát cserélt. A harcokban részt vettek a fejlettebb AG sorozat új német tankjai, piramisok is. Minden szögből jó védelem jellemezte őket. De a cári hadsereg túlerőben volt rajtuk.
  És nagyszámú ázsiai gyalogos halt meg a frontokon. De engedték, hogy mozogj.
  A németeknél viszont az emberi erőforrások is kimerültek. Augusztus végére Hamburgot körülvették, Münchent pedig blokád alá vették.
  A németek jelentős területet veszítettek. És nem volt mit megtartaniuk a pozícióikat.
  Oleg Rybachenko az élvonalban harcolt magának Németország területén. Az örökkévaló fiú pedig állandóan mosolygott, és kitárta gyöngyházfogait.
  És ott gránátokat dobált csupasz, gyermeki lábbal. Gyereknek lenni jó - milyen természetes, hogy rövidnadrágban a hőségben élünk. És mivel halhatatlan vagy, télen félmeztelenül is lehetsz anélkül, hogy megfázik.
  Így a fiú ezt énekelte:
  - Mezítláb, csak mezítláb,
  A júliusi mennydörgés és a szörf hangja alatt!
  Mezítláb, csak mezítláb
  Egy fiúnak könnyű menő cowboynak lenni!
  És ezeknek a fasisztáknak a gyerek-nagyja továbbra is pusztítja magát. És kétségbeesetten ellentámadásba lendülnek.
  Már szeptember van... Esik az eső... A cári csapatok a kínaiak holttesteivel megtelve bevették Münchent és Hamburgot, és a Ruhr-vidék felé nyomulnak. A legfontosabb a német iparban.
  A németek pedig kétségbeesetten visszavágnak.
  Natasha harcol a tankján, és felmordul:
  - A fasiszták rendkívül szorosak lesznek!
  És csupasz lábujjakkal, ahogy a joystick gombjait nyomja. És lövedékeket fog lőni a nácikra.
  És akkor ott van Zoya, milyen pofon. És a csupasz lábujjak segítségével is.
  És énekelni is:
  - A rusz az, ami Hitler ellen szól!
  És akkor itt van Aurora, agresszív módon viselkedik. És a csupasz lábujjak segítségével is:
  - Orosz módra!
  Mögöttük pedig Svetlana áll, aki szintén halálos lövedéket bocsát ki. Szúrj át egy német tankot, és nyikorogj:
  - Vlagyimir Kirillovics cárért!
  És a nyelvét is megmutatja.
  A lányok itt megvadultak.
  Alenka egy nehéz tankon a nácikat is legyűri. És távolról veri őket.
  A harcos ezt énekelte:
  - A fél világot leigáztam a melleimmel!
  És Alenka melle skarlátvörös mellbimbókkal.
  És akkor Anyuta olyan, mint egy robbanás a csupasz lábujjaival. Egy fasiszta tankot fog döngölni, és azt harsogja:
  - Szupersztár lány vagyok! A mesekönyvekben!
  És vigyorogj...
  És akkor Augustine elenged egy gyilkos lövedéket. Zúzd össze a nácikat és röhögj:
  - Legyen a mi seregünk a legerősebb!
  És a lábát is mozgatja...
  Utánuk pedig Maria fog, és rávágja a nácikat. Maga a csavar, agresszíven petyhüdt:
  - Nagy agressziós lányok vagyunk!
  És akkor Marusya elengedi rendkívül halálos, pusztító fegyverét a nácik ellen. És csupasz, lányos lábak segítségével.
  És akkor énekeld:
  - Mi vagyunk az ellenségek teljes legyőzése!
  A szeptember nagyon heves harcokban telt el. A németek hevesen harcoltak. Ám októberben, amikor még hevesebben szakadt az eső, a cári hadsereg ismét előnyhöz jutott. És elindult a Ruru felé. Egy heves támadás után Koenigsberg elesett. A nácik újabb pofont kaptak.
  Dél-Franciaországban pedig a királyi csapatok körülvették Toulont. A nácik tehát rendkívül rosszul élték át magukat.
  Hitler tombolt, de amíg Berlinben volt. Pozíciója gyenge volt.
  Nyilvánvaló, hogy senki nem akarta hallgatni a tárgyalásokat. De a nácik elakadtak, mint a legyek.
  Novemberben a cári hadsereg csapatai csatákkal elfoglalták a Ruhr-vidék nagy részét, megfosztva ezzel Németországot a fő termelési bázistól.
  Decemberben pedig a cári hadsereg elfoglalta egész Dél-Franciaországot, és bevonult Spanyolországba. A német fronton pedig végre birtokba vette a Ruhr-vidéket. Sőt, Németország más földjeit is elfoglalták. És a cári hadsereg is partra szállt Dániában.
  Hitler pokolian tombolt a ketrecben, de nem tehetett róla.
  A katolikus karácsonykor a cári csapatok Párizs felé indultak. A hó és a fagy ellenére Natasha legénysége mezítláb és bikiniben volt.
  A németek egyre gyakrabban adták meg magukat. A franciák pedig egyáltalán nem akartak harcolni az oroszokkal.
  A német akkumulátort feltörve Nataska megjegyezte:
  - Tehát tulajdonképpen mire számított a megszállott Adolf, amikor háborút indított velünk?
  Az aranyhajú Zoya logikusan megjegyezte:
  - Valószínűleg az a tény, hogy nyomás alá esve, úgy fogunk kiesni, mint az érmék a lyukas zsebből!
  Aurora csupasz lábujjával összetört egy diót. Aztán a szájába vette, és racionálisan megjegyezte:
  - A történelem azt tanítja, hogy nem tanít semmit!
  Svetlana megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombján. Kiütött egy másik német ágyút, és így válaszolt:
  Legyünk nagy harcosok!
  Úgy tűnik, hogy a női harcosok elszántak a harcra és a győzelemre.
  Oleg Rybachenko egy mezítlábas fiú, aki rövidnadrágban és meztelen, izmos felsőtesttel versenyzik. Még imbolyog és ordít is:
  - Verjük meg a Fritzeket! Győzzük meg a Fritzeket! És verd a vödröket!
  És a fiúnak olyan fehér, gyöngyház fogai vannak! Csak egy fiatal és rugalmatlan terminátor.
  Oleg Rybachenko szökésben lő. Fasisztákat öl és énekel:
  - Az orosz szellem a királyok hatalma, törd meg a Fritzeket!
  A fiú mezítláb gránátot dobott, és ezt énekelte:
  - Orosz keringő, felkel a hajnal - a király dicsőségében!
  Valóban, a fiú nagyon harciasnak bizonyult. És a nácikat a legelső számnál vájd ki.
  A lányok pedig keményen küzdenek. Itt van Mirabela... Szintén csúcskategóriás pilóta. Senki sem állíthatja meg. Leüti a Fritzt, és fogát kitárva énekli:
  - Őrült nő! Itt a címkéje!
  És fog és indít egy rakétát!
  Igen, vannak itt nők! Amikor az orosz lányok harcolnak, semmilyen erő nem tud ellenállni nekik.
  Mirabela hét német gépet lőtt le öt légágyú egyetlen robbanásával, és csicseregve:
  - Vlagyimir Kirillovics cár a mi Istenünk!
  És a lány mezítláb az üvegre csap.
  És Albina és Alvina is harcol az égen.
  Olyan csodálatos lopások. Egyre több fiók gyarapodik. És miközben énekelnek:
  - Az égen mi vagyunk a tökéletesség! Ászok mi vagyunk a tökéletesség! Mosolytól gesztusig - dicséreten felül!
  Albina négy német gépet lőtt le egy robbanással, és csipogott:
  - Ó, micsoda boldogság! Mi a tökéletesség a harcban!
  Alvina leállított öt német gépet, és így folytatta:
  - Ismerni a tökéletességet a harcban! És klassz ideális!
  A harcosok kórusban énekelték, levágták a nácikat:
  - Lányok! Keményebb lányok! Lányok! Keményebb lányok!
  Megmutatták agresszív biztosítékukat. Valójában egyik náci ásznak sem nyomták rá a leszállást.
  De a nácik természetesen vad nyomás alatt.
  Hitler egy bunkerben van Berlinben, és úgy bombázzák, mint egy csótányt. Mit akart? Elkészült az első számú fasiszta! Elment a cári Oroszországba, és most őt magát zúzzák, mint a csótányt.
  Vlagyimir Kirillovics cár jelenleg az Indiai-óceán partján piheni a telet. Különböző fajú és nemzetiségű gyönyörű lányok táncolnak előtte.
  A király azonban nem bánja, ha gladiátorharcokat néz. Itt például két lány két szépség ellen.
  Műanyag kardokkal harcolnak, hogy ne nyomorítsák meg egymást. Ők azonban elkeseredetten harcolnak.
  Ezek a harcosok. Dühös ütésváltás következik. Két szőke és két vörös...
  Vlagyimir cár megkérdezte Vasziljevszkij tábornagytól:
  - Mi a legnehezebb a németekkel vívott háborúban?
  A marsall őszintén válaszolt:
  - Önbizalmat szerezni! Csak a legelején, amikor az ellenség előrenyomulni kezdett, éreztem kényelmetlenül magam. És most elkezdtünk nyerni, és minden világos az ellenségben! - Vasziljevics tábornagy, ez a fő stratéga bort ivott.
  Vlagyimir Kirillovics logikusan megjegyezte:
  - Rendkívül nehéz mindig nyerni! De megmutattuk, hogy sok mindenre képesek vagyunk! És most lesz idő, és az egész világ békés lesz!
  Vasziljevszkij tábornagy megerősítette:
  - Hiszek benne!
  A lányok zúzódásokat tömtek a meztelen testükre, és rendkívül idegesnek tűntek.
  Harcoltak persze nem úgy, mint az ókori Róma idején - igyekeztek nem sok kárt okozni maguknak. De aktívak voltak.
  Közben a harcok tovább folytatódtak. Januárban a cári csapatok menet közben elfoglalták Párizst. Dánia fővárosát, Koppenhágát is elfoglalták. A német csapatok meggyengültek. Az oroszok tovább nyomultak Németországon keresztül. Fritz elkeseredetten harcolt, de erejük megtört.
  Oleg Rybachenko, ez a halhatatlan fiú mezítláb ugrott a hóban, és mindenkit megelőzve rohant támadni, tűztől való félelem nélkül. És fütyülés közben:
  - Aki szokott a győzelemért harcolni,
  Határozottan győzd le az ellenséget...
  Vidáman nevet és sok mindent elér,
  Hitlert pedig keményen meg fogják verni!
  És a fiú mezítláb gránátot fog dobni! És gyöngyházfényű, nagy fogait korán túlra is kitárta. Igen, már olyan a szája, mint a farkasnak. Bármilyen torkon átrágja.
  A tankos lányok pedig Németország déli felől költöznek északra. Itt mennek ki a tengerre. És csak a Berlin és Pomeránia melletti földek maradnak a Fritzeknél.
  Nataska a fasiszta tankokat kiütve megjegyezte:
  - A háborúban pedig a maga módján szórakoztató!
  Zoya, aki a nácikra csapott, egyetértett:
  - Lesz ez még így se! Főleg ha nyerünk!
  Aurora csupasz lábujjával tüzelve azt mondta:
  - Minden lehetetlen lehetséges az univerzumban, ha csak egy kicsit is...
  És a vörös hajú lány nevet!
  A női harcosok őrjöngő örömükben és dühében összerándulnak. És szétverik a németeket.
  Ugyanakkor a cári csapatok Spanyolországon keresztül nyomulnak előre, és már közelednek Sevillához.
  Olga egy páncélozott szállítókocsiban lő a németekre és a rendőri csapatokra.
  A helyi spanyolok aligha ellenállnak. Újabb ország kerül Oroszország fejszéje alá.
  Oleg lőtt és énekelt:
  - Műrepülés, lesz bash a bash!
  A párja, Alice pedig csicseregte:
  - A bolygó felismerte az oroszok nagyságát,
  A fasizmust egy kardcsapással leverték...
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Álljuk meg a nagy szent cárságot!
  A lányok pedig csupasz lábujjakkal csapják és nyomják a joystickot.
  Folytatódik a háború Vlagyimir Kirillovics Romanov cári birodalma és a náci Németország között.
  Az orosz csapatok szinte teljesen felszabadították Franciaországot a náci hordák alól. 1957. február... A cári hadsereg felszabadítja Portugáliát.
  Február 23-án egyesültek a dán és a német orosz egységek.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú, mezítláb csap át a sárban. Az őrnagy torka szakadtán kiáltja:
  - Dicsőség Vlagyimir harmadik orosz cárnak! Megcsapom Hitlert, ostorral mérem!
  És a fiú újra sikoltozni fog, és puszta ujjaival élesen csiszolt korongot dob. És ütötte a fasiszta torkát. Aztán csupasz, gyerekes lábbal bumerángot dob, és azonnal elvágja öt Fritz torkát.
  Igen, Hitler rossz ötlete, hogy megtámadjon egy ilyen birodalmat.
  Natasha és csapata végez az utolsó németekkel Portugáliában. Tankjuk könyörtelenül pusztít.
  És csupasz lábujjakkal nyomkodják a joystick gombjait is, dühödt pusztítást végezve.
  Zoya lőtt, szétzúzta a német ágyút, és ezt énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  Aurora csupasz lábujjai segítségével megrúgta a nácit, és dühösen csicseregte:
  - Isten óvja a királyt!
  Szvetlana is rúgott, csupasz lába ujjaival megnyomta a joystick gombjait, és nyikorgott:
  - Erős szuverén!
  A lányok megtörik a nácikat. De ekkor megjelent egy új náci tank "Maus" -4. Nagyon erős modell - háromszáz tonna súlyú és 310 milliméteres pisztoly . Nagy távolságra képes behatolni, és olyan vastag páncélja van, hogy a Kondratenko-6 harckocsi semmilyen szögből nem veszi el.
  Natasha parancsol:
  - Lányok, közel kell jönnünk és be kell nyomnunk az oldal alsó részébe, a pályák közé - ez az egyetlen esélyünk!
  Zoya csupasz lábujjával dörömbölte a német ágyút, és ezt énekelte:
  - A sors megadja az utolsó esélyt, de siess előre! Esőben, jégesőben és hóban!
  Augustine is dörömbölt és csicseregte:
  - Az utolsó esélyt a sors adja! Éljen a gyaloglás, és a napi futás!
  És csupasz lábujjakkal is, de hogyan fog csavarni. És pusztítsd el a fasisztákat.
  Svetlana üvöltött:
  - Új határokért és lendületes győzelmekért!
  Az orosz tank felszállt, és felgyorsult. A lányok pedig veszik és éneklik:
  - Erős uralkodó, legdicsőségesebb a korban, ortodox cár, uralkodj a dicsőségért, a dicsőségért nekünk!
  És ismét felgyorsultak, távolodva a német Maus-4 fegyveréből küldött nehéz lövedéktől. A lányok felsikoltottak:
  - Ne hajolj bele a kosszarvba! Hogy te Hitler - halj meg!
  És a tankjuk gyorsul. Mint egy kis bokszoló, aki megtámad egy nagyot. De erre természetesen fifty-fifty az esély.
  Natasha a tank mozgását követve eszébe jutott, hogyan bokszolt egy férfival a ringben. Kihagyta az ütéseket, megverték, de kitartott. Aztán magabiztosan felpattant. És elkapta az ellenség mozdulatát, és az állán. Kiütött!
  Ezer aranyrubelt kapott. Ez a harcos lány. Ha megteszi, akkor megteszi!
  Natasha megrázta csupasz lábát, és énekelte:
  - Nem ez az utolsó harc, de van egy döntő! A haza dicsőségére, a szülőföldért és a becsületre!
  És most a tankjuk elsiklik az oldal mellett, és lövedéket küld... Zoya is csupasz lábujjakat használt, olyan aranyhajú lány, és mozgékony, mint egy majom. És a Maus-4 robbanni kezdett. Nyilvánvalóan lövedékeket robbantottak fel. És akkor hogy leszakítja a tornyokat, és a magasba repül!
  A lányok kórusban kiabálnak:
  - Győzelem! Klassz győzelem!
  És még egy tank a listájukon!
  1957. március 1. Az orosz csapatok megkezdték az Elbán átkelését. Úgy tűnik, Hitlert torkán taposták.
  A fiú, Oleg Ribacsenko csupasz, gyerekes lábával gránátot dobott, elsüllyesztett egy fasiszta tankot, és azt kiabálta:
  - Új, rugalmatlan határokért!
  Alenka harckocsi-legénysége kelet felé fordul. Nyugat-Németország és Franciaország már felszabadult. Csak az Odera és az Elba közötti területek maradtak a nácik ellenőrzése alatt. Nos, Nagy-Britannia és Írország is. Ott vannak a nácik utolsó erői.
  Alenka a fasiszta ütegekre lőve azt mondja:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Ha uralkodni kell...
  Sosem felejt -
  Híres, hogy a hadsereg harcol!
  És itt megint egy újabb lövedéket küldtek mezítláb. És eltalálta a Fritz fegyverét.
  Csupasz lábujjakkal lő és Anyuta. Megüt egy fasisztát, és üvölti a tüdejét:
  - Olyan lány vagyok, hogy Hitler hány!
  Ezután a tüzes Ágoston-körmök. Szintén egy jól irányzott ördög, és ordít:
  - A pokol kapujába!
  És mezítláb használ.
  Maria utána lő. Ugyanúgy fog és üt, és rikolt:
  - Senki nem állít meg egy tigrist, senki nem állít meg egy mezítlábas lányt sehol, és megverik!
  És akkor hogyan fog vágni az olimpia. És kiüt egy német tankot, úgy leszakítja róla a tornyot, mint egy gombasapkát.
  És kacarászik:
  - Új, meredek határokért!
  És újra megmutatja a nyelvét!
  A lányok olyan kemények magukhoz, és kétségbeesetten támadnak. A nácik pedig megfulladnak az ütéseiktől.
  1957. március 2-án az utolsó náci erők megadták magukat Portugáliában. Világossá vált, hogy közeleg a fasizmus hajnala. Pontosabban hajnalban? Rémálom naplemente!
  És az orosz csapatok előrenyomulnak. A németek egyre inkább ledobják fegyvereiket és megadják magukat.
  Térdre esnek. Orosz és kínai lányok pedig puszilgatják mezítlábukat.
  Nagyon klassznak és nagyszerűen néz ki. A nácikat pedig aprítják és aprítják.
  Natasha legénysége már azon a vonaton van, amely észak felé harcol, a Fritzekkel.
  A lányok a fülkéjükben ülnek. Csupasz lábujjakkal kártyáznak.
  Natasha megjegyezte:
  - Ez érdekes, ha Berlint vesszük, mi lesz ezután?
  Zoya magabiztosan válaszolt:
  - A következő London lesz!
  A tüzes Aurora kuncogott, és ismét megkérdezte:
  - És akkor?
  Zoya határozottan mondta:
  - Latin-Amerika a miénk lesz! Nem fogunk szertartást tartani a nácikkal!
  Svetlana egyetértett ezzel:
  - Természetesen nem fogunk! Hódítsuk meg az egész világot!
  Natasha lelkesen megerősítette:
  - És akkor béke lesz, az egész világon!
  A lányok egyhangúan énekeltek, menet közben komponáltak;
  Dicsőség a cárizmus nagy Oroszországának,
  Ahol Vladimir ül a trónon...
  Leverjük a gonosz fasizmus hordáit -
  Dicsőség a hadseregnek és mi egy monolit vagyunk!
  
  A nagy szívek hitében megedzett,
  Szülőföldünk teljes szívünkből...
  Miklós cár fiai vagyunk
  És nem hiába haltak meg érte!
  
  Hazánk te mindennél drágább vagy,
  Emeljünk szárnyas, mennyei köszöntőt...
  Te is harcolsz a Hazával,
  Hát haljanak meg a nácik mind!
  
  Hitler meg akarta szerezni a földjeinket,
  És a gonosz kutya megkísérelte a királyt...
  De rohanunk, ezt nem fogadjuk el,
  Szóval hiába csapott le ránk a fasizmus!
  
  A király kedves és bölcs uralkodó,
  Havasi sasként szárnyal a bolygó felett...
  Vlagyimir lesz a horda ura,
  A barátságunk olyan, mint egy acél monolit!
  
  Kiütjük a támaszt a Fritz lábából,
  hagyjuk, hogy Hitler megfulladjon a hurokban...
  Eláruljuk a kivégzéseket a heveseknek, a szégyenre,
  Aki gonoszként viselkedik a Földön!
  
  Királyi hatalom és királyi bölcsesség,
  Lesznek fasiszták, összetörni mérték nélkül...
  Hitler higgyen nekem, nagy hülyeséget csinált,
  És most olyan az élete, mint egy fonal!
  
  Tehát tiszteld a nagy királyokat
  A Romanovoknál nincs menőbb a Földön...
  A nácik csatájában üsd meg a szíveket,
  Hogy megnyissa az utat a teljesítmények, álmok felé!
  
  
  Nagy Péter a tengerhez vitt minket,
  Sándor meghódította Párizst...
  Igen, néha előfordult bánat,
  De Oroszországot egy kerub tartotta!
  
  Nálunk minden szép
  És a lányok és a fiúk hisznek...
  A király uralkodik, ezt jól tudod
  Bár gonosz vadállat ordít a küszöbön!
  
  Nincs határ, higgy a tökéletességben
  A kommunizmusnak hamarosan királyai lesznek...
  Megnyitjuk az ajtót a boldogságnak,
  Az átkozott fasizmus elpusztult!
  
  Oroszország számára nem szabták meg a határt,
  Hidd el, legyőzzük az ellenséget...
  Mezítlábas lányok, mintha Spártában lennének,
  Nos, Vlagyimir cárunk egy!
  
  Hiszünk Rodban - a nagy Istenben,
  Mi hozta létre a tökéletes szlávokat...
  Harcolunk a becsületért és a szabadságért
  Sztrájkoljunk a nácizmusra!
  
  Te vagy a legnagyobb Romanov család,
  Örökké uralkodni fog Oroszországon...
  A nagy király, a legmagasabb járat,
  A Sátán nem töri meg a sast!
  
  Oroszország iránti nagy szerelemért,
  Harcosokat küldünk a csatába...
  Az ikonokból származó szentek dicsőítik az arcokat,
  Hiszen minden harcos egyben király is!
  
  Szívünk ég a szülőföldért,
  Menő lányok vagyunk a csatában...
  Kinyitunk egy kicsit az űrbe, ismerjük az ajtót,
  Megölöm Adolfot, mint egy kurva!
  
  Már csak egy kicsit maradt Berlinig,
  A királyok dicsőségét hordozva lépünk be...
  Az öregség nem fenyeget minket, lányokat,
  Mi, higgyétek el, nem öntjük ki a vizet!
  
  Temessük el, aki gonosz és aljas,
  A sárkányt híresen legyőzik...
  És vannak arany ikonjaink,
  Rodnovery örök törvény!
  
  
  
  
  Türkiye BEVEZETT A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚBA
  1942. szeptember 1-jén Türkiye belépett a Szovjetunió elleni háborúba. Az ok érthető - a bosszúvágy a korábbi vereségekért, és a vágy, hogy elfoglalják Bakut. Emellett a német diplomácia is szerepet játszott, amely aranyhegyeket ígért az oszmánoknak. A törökök mindenesetre úgy döntöttek, hogy nincs értelme tovább várni, és nem dögevő, hanem lesz idejük a harcra is.
  Ennek eredményeként harminc török hadosztály érte a szovjet Transzkaukázust.
  Néhány napon belül elfoglalták Batumit, és körülvették Jerevánt.
  Válaszul Sztálin kénytelen volt visszavonni a feltörekvő tartalékok egy részét, és áthelyezni a Kaukázusba.
  A szovjet parancsnokság kénytelen volt elhalasztani a Sztálingrád melletti offenzívát. A németek pedig többet tudtak elérni kaukázusi irányban, és bevették Ordzhonikidze-t és Groznijt. A szovjet csapatok pedig csak a hegyekbe vonulva tudták megállítani a nácikat.
  A britek ugyanakkor elhalasztották a Fáklya hadműveletet, attól tartva, hogy Törökországot bevonják a Nagy-Britannia elleni hadműveletbe.
  1942 decemberének végére a nácik mégis elfoglalták Sztálingrádot. Ott telepedtek le. A szovjet csapatok előrenyomultak, de sikertelenül a központban - a Rzsev-Szichov művelet túl költségesnek bizonyult. A Führer ennek ellenére totális háborút hirdetett, így nem volt elegendő erőforrás a Harmadik Birodalomban.
  Februárban a Vörös Hadsereg felerősödött, és Sztálingrád szárnyairól próbálta megtámadni a németeket. De a náciknak már sikerült átcsoportosítaniuk erőiket, és készen álltak a csapások visszaverésére.
  Februárban megkezdődött a Fáklya hadművelet is. A németek is készen álltak, és két hét heves harc után megállították a briteket.
  Az amerikaiak még nem szálltak le Casablancában és Tunéziában. A harcok Afrikában ismét leálltak.
  Hitler még mindig erőt halmozott... Márciusban a Vörös Hadsereg harmadszor hajtotta végre a Rzsev-Szichov hadműveletet, a csaták egy egész hónapig tartottak, nem sok sikerrel.
  Júniusban a nácik megmentették erőiket, és a Volga mentén vonultak, megpróbálva elvágni a szovjet erőket a Kaukázusban, és elérni a Kaszpi-tengert.
  Új német tankok vettek részt a csatákban: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Csakúgy, mint a "Ferdinand" önjáró fegyverek.
  A németek erősebbek voltak, mint a valós történelem, nem verték meg, és friss csapatokkal.
  Az Egyesült Államok gyakorlatilag nem bombázta a Harmadik Birodalmat, ami lehetővé tette a harckocsik és az önjáró fegyverek gyártásának növelését. És indul az "Oroszlán" sorozatban is. A tartály azonban túl drágának és nehéznek bizonyult, gyakran elromlott és elakadt. De vastag, 100 milliméteres lejtős oldalpáncélja jó kitörési eszközzé tette az autót. Az "Oroszlán" tank előnye egy erős fegyver volt, de kilencven mínusz súlya volt. Ami csökkentette az autó mobilitását.
  A csaták megmutatták, hogy ez a tank a sík terepen még tud valamit.
  A Panther oldalpáncélzata meglehetősen gyengének bizonyult, ami növelte a veszteségeket. A Tigris mutatta a leghatékonyabb áttörő tankot. Oldalát 82 mm-es páncél borította, ami a negyvenötöst tehetetlenné tette.
  A németek viszonylag lassan haladtak előre. A szovjet vezetés összességében éppen ilyen lehetőségre számított, és felkészülten, felvonva a csapatokat.
  Igaz, a Kurszki dudorral ellentétben a nácik sokkal erősebbek és magabiztosabbak.
  A terep pedig kényelmesebb támadásra, mint védekezésre. És a Fritznek több repülőgépe, tankja és gyalogsága is van. És nem könnyű a szovjet csapatokat ellátni a Volgán keresztül.
  A nácik tehát a védelmi vonalakat áttörve előrenyomultak. Sikert sikerre értek el.
  Három hónapos makacs harc után elérték a Kaszpi-tengert.
  Sztálin nehéz helyzetbe kerülve béketárgyalásokat akart kezdeni. Mióta nyilvánvalóvá vált - a Kaukázust nem lehet megtartani. De rendkívül nehéz Hitlerrel egyetérteni. A fasiszták túl sokat követelnek. És ha engedsz nekik, felfalnak téged. És a fegyverszünet? Itt Hitler nem akar. És persze a szövetségesek passzívak. Félnek visszavonni az extra felosztást.
  Fritz ide-oda mozgott a Kaszpi-tenger partja mentén. És végül egyesültek a törökkel. Joy, ez volt az!
  A gyönyörű német lányokat a szovjet foglyok mezítláb csókolásra kényszerítették. Kötelességtudóan tették. És csupasz sarkúra csapott.
  Így megtörtént az elfogás. A németek pedig leszerelték a szovjet egységeket.
  Ezután Sztálin békét ajánlott a Führernek - beleegyezett abba, hogy feladja az egész Kaukázust, sőt Leningrádot és Karéliát is. Ráadásul fizessen száz év jóvátételt.
  A Führer némi gondolkodás után elfogadta az ajánlatot, és 1943. december 7-én megkötötték a békét.
  A szövetségesek árulásnak vették! És szankciókat vezetett be Sztálin és a Szovjetunió ellen!
  A szovjet propaganda pedig nagy győzelemként mutatta be a tényleges megadást. Azt mondják, mivel a szövetségesek elhagyták, megmentették a szovjet államot, és Moszkvát soha nem foglalták el.
  A nácik pedig természetesen offenzívát indítottak a Kaukázusból a Közel-Kelet felé, és megerősítették Rommel csoportosulását. 1943 márciusának végére az egész Közel-Keletet és Egyiptomot elfoglalták a felsőbbrendű náci erők. Ezenkívül a csaták azt mutatták, hogy a Párduc sikeresen harcolt az angol Churchillekkel és Cromwellekkel, de az utóbbiak nem tudtak homlokon áthatolni.
  Ráadásul a németek megedztek az oroszokkal vívott csatákban, a gyarmati angol csapatokat pedig könnyen megverték.
  Áprilisban a nácik Szudánba költöztek. És végül elfoglalták Gibraltárt, továbblépve Marokkó megszállása felé. Churchill is megpróbálta próbára tenni a béke talaját. De Hitler, miután kioldotta a kezét keleten, nemet mondott!
  És a nácik átköltöztek Afrikán. Inkább késleltette őket a kommunikáció hossza, a rossz utak vagy teljes hiányuk, a zord éghajlat és a hatalmas távolságok.
  A németek azonban előrenyomultak. És a fekete kontinensre költözött. Bár természetesen a tankjaik, különösen a "Tiger" -2 és az "Oroszlán", a dzsungelben nagyon megcsúsztak. Egyébként a németek megjelentek a sorozatban és egy huszonhat tonnás könnyű "Panther"-ben, ami nagyon szükséges az afrikai háborúhoz.
  Amint a harcok mutatták, egy ilyen harckocsinak azonban nem volt alapvető előnye a T-4-en, kivéve az erősebb motort, de a ferde páncéllemezeket is.
  1944 végén a németek megkapták a tizenkét tonnás, nagyon alacsony sziluettű, nagyon ferde páncélzatú E-10 önjáró lövegeket. Egy ilyen gép valóban nélkülözhetetlen Afrikában.
  Főleg, ha a lányok veszekednek rajta. És a lányok általában szuperek és klasszak.
  Gerda és Charlotte átlovagolnak a dzsungelen, és kiirtják a briteket és az amerikaiakat. Ez tényleg az, amire a lányoknak szüksége van! A következő száz mérföldes területen sem találja őket menőbbnek . A lányok szeretnek ölni - ez klassz lányok!
  Fekete harcosokat fogtak el, és kényszerítették őket, hogy megcsókolják a szépségek mezítlábát. Azonnal látható is - komoly tolvajok! És küzdenek magukért, messziről angol autókat ütve.
  Önjáró fegyverük már közeledik Pretoriához, Dél-Afrika fővárosához. A lányok lelövik magukat, lövedékkel átszúrják a Churchill volfrámmagját, és énekelnek:
  - Afrikában vannak cápák, Afrikában gorillák, Afrikában több krokodil! Megharapnak, megvernek és megbántanak! Ne menjenek gyerekek Afrikába sétálni! Afrikában egy rabló, Afrikában egy gazember, Afrikában egy szörnyű Barmaley! Megharap, megver és megbánt! A lányait pedig biztos szét kell tépni!
  1945 februárjában a britek utolsó afrikai fellegvára Madagaszkár szigetére esett.
  Így most Nagy-Britannia ott is megvetette a lábát. Ezzel egy időben a németek elfoglalták Iránt és Indiát is. Megmutatták fenomenális erejüket.
  1945 májusában pedig a nácik partraszállást hajtottak végre Nagy-Britanniában. Három hét kemény harc után London elesett. Egy hónappal később Írországot elfogták.
  A szárazföldön átmeneti szünet volt, de a háború a tengeren folytatódott. Az USA egyedül maradt a Harmadik Birodalommal, szövetségeseivel és Japánnal szemben. De amíg Amerika az óceánon túl van, nem fogod olyan könnyen venni.
  A Harmadik Birodalomban bevezették az általános munkaszolgálatot, és növekedni kezdett a repülőgépek és hajók gyártása.
  Csatahajókat és repülőgép-hordozókat is építettek. És persze javában zajlott a tengeralattjáróháború. És akkor nem volt kegyelem senkinek az amerikai hajókról.
  Ősszel, pontosabban a negyvenötödik év novemberében a németek merészen elfoglalták Izlandot, majd hídfőállásokat hoztak létre Argentínában. A tengeri háború azonban sokáig tartott. Sok leszállóhajóra volt szükség, hogy elérjék Amerikát. És a hajók nem épülnek olyan gyorsan. De bármi is legyen, a Harmadik Birodalom erősödött. A negyvenhatodik év telt el a tengeri ütések cseréjében. És a negyvenhetedik évben a németek már átvitték az ellenségeskedést Grönlandra, elfoglalták azt. Innen már nincs messze Kanada!
  A fasiszták kolosszális hódításokat terveztek maguknak. 1948-ban pedig offenzíva indult Kanada ellen, és Brazíliától Venezueláig a japánokkal együtt. A harcok nagyon hevesnek bizonyultak.
  A németek lassan, de biztosan haladtak előre. Az "E" sorozatú tankjaik fejlettebbek voltak, mint az amerikaiak, és megmutatták előnyüket a csatatéren. De mellesleg a jenkik nem ilyen egyszerűek, és nagyon makacsul ellenálltak. És nem próbálták feladni.
  Bár persze kazánok is előfordultak. Az amerikaiak beléjük kerültek. Aztán feladták. A foglyok pedig megcsókolták az árja lányoknak meztelen, poros lábukat.
  Hamarosan elesett Quebec és Toronto, majd más városok. A németek 1948 májusától decemberéig elfoglalták szinte egész Kanadát, valamint Venezuelát, Nicaraguát és Mexikó nagy részét. Ez egy rendkívül nehéz helyzet. 1949 elejére a németek acélfogóval bevették az Egyesült Államokat. Aztán január 11-én az amerikaiak a történelem során először próbálkoztak atomfegyver alkalmazásával. És nem igazán sikerült nekik. Az öt bomba közül négy meghalt a német repülőgépek által lelőtt repülőgépekben, egy pedig úgy robbant fel, hogy nem okozott komolyabb károkat a német csapatokban.
  Válaszul a Fritz fokozta az amerikai városok és katonai létesítmények bombázását.
  Így a csata folyamatos sikerrel folyt a Wehrmacht javára. Amelyiknek jobb volt a felszerelése és a csapatok kiképzése. Igen, és nagy számban. A harc nagyon heves volt. 1949 elején német, külföldi és japán hadosztályok elfoglalták Mexikó maradványait, és északról behatoltak az Egyesült Államokba. Alaposan megszorongatták Amerikát. És világossá vált, hogy az Egyesült Államokban rosszak a dolgok. A nyár végére pedig már elfoglalták a sasbirodalom területének felét, valamint Alaszkát.
  A németek 1949. november 8-án bevették Washingtont és New Yorkot. 1949. december 7-én pedig az amerikai hadsereg maradványai kapituláltak. Ezzel véget ért a második világháború. Az összes háború közül a legvéresebb, és több mint tíz évig tartott!
  Úgy tűnt, megérkezett a várva várt béke. De Hitler nem akart beletörődni abba, hogy a hegemóniát meg kell osztani Japánnal. 1953. április 20-án pedig a Harmadik Birodalom megtámadta a Felkelő Nap Országát. Új háború tört ki. A világ hegemóniájáért.
  A mennyiségi fölény a Harmadik Birodalom oldalán van, csakúgy, mint a minőségi. De a japánok nagy hevességgel és tömeges hősiességgel harcolnak.
  A nácik azonban továbbra is érvényesülnek. A háború azonban csaknem egy évig tartott. A Szovjetunió semleges marad. Sztálin ott halt meg, és komoly harc folyik a hatalomért.
  Japánt végül a Wehrmacht megszállta. Néhány hónappal később a nácik latin-amerikai országokat is elfoglaltak. Megalapítják a világ hegemóniáját.
  Magában a Harmadik Birodalomban reformok zajlanak. A kereszténység helyett új vallást vezetnek be. Nincs benne Szentháromság, csak egy legfelsőbb Isten és az ő hírnöke - Adolf Hitler. Egy valuta bélyeg, egyetlen entitás. Valamint a vallásilag megszentelt többnejűség. És a genetikai szelekció továbbra is aktív. Az emberi faj javulása tapasztalható.
  A Szovjetunió még mindig csonka formában létezik, és tiszteleg a nácik előtt. Nyikita Hruscsov uralkodik ott, aki igyekszik nem zaklatni a fenevadat. Ennek ellenére Hitler már leigázta az egész világot. Oroszországot pedig vörös foltnak tekinti. De az ember javasol, és Isten intézkedik 1957. április 20-án a Führer éppen a születésnapján egy merénylet áldozata lett. És pontosan hatvannyolc évvel a vad zsarnok uralma megszakadt. Ami szinte az egész világot meghódította, és június 22-én újra meg akarta támadni a Szovjetuniót.
  De mint látod, nem sikerült...
  Hitlert Schellenberg követte. Hermann Göring kábítószerrel való visszaélés és túlevés miatt halt meg. Himmler szégyenbe esett, Hitler pedig már nem bízott benne, majd eltávolította. Schellenberg követte Himmlert, és megkapta az utód posztot. Ráadásul Hitlernek mesterséges megtermékenyítéssel szerzett gyermekei voltak. De a legidősebb közülük még nem volt tizennégy éves.
  Így a Führer leszármazottainak nem volt idejük örökölni. Hitler így császár lett, de dinasztia nélkül. Schellenberg nem merte megölni a Führer gyermekeit, hanem eltávolította őket a hatalomból. Ő maga pedig Führer lett és diktátor.
  A hatalomért folytatott küzdelem több évig tartott.
  És 1961. május 1-jén a náci Németország mégis megtámadta a Szovjetuniót. Volt egy kísérlet a megvalósításra: egy bolygó - egy birodalom!
  És Schellenberg csapatai még mindig el tudták foglalni Moszkvát. A szovjet hadsereg a katonai felszerelés mennyiségét és minőségét tekintve túlságosan gyengébb volt. A Szovjetunió nagyvárosainak elfoglalása a nagy távolságok miatt hat hónapig elhúzódott. Aztán még tíz évig tartott a gerillaháború.
  A dolgok azonban hamar megnyugodtak. Schellenberg viszonylag liberális politikát vezetett, és 1981-ben minden orosz megkapta a Harmadik Birodalom állampolgárságát. Fokozatosan megtörtént a liberalizáció. Schellenberg nem sokkal ezután meghalt. És kitört a komoly hatalomharc. Ezután kompromisszumként helyreállították a monarchiát, és a császár közvetlen leszármazottja, IV. Friedrich lépett a trónra. 2001-ben népszavazást tartottak, amelyen állampolgárságot és formálisan egyenlő jogokat kaptak a Föld bolygó minden lakója. 2017-ben pedig feloldották a zsidókra és cigányokra vonatkozó utolsó korlátozásokat.
  A nemzetiszocializmus korszaka véget ért. Az emberiség azonban egyetlen birodalomban, szövetségi és monarchikus birodalomban van. A világűrt kutatja.
  Ebben formálisan mindenki egyenlő, és van szenátus és Bundestag, ahol a Harmadik Birodalom teljes lakossága választja a képviselőket. És felettük áll a császár, az egész Föld császára.
  Anyagi értelemben élni általában nem rossz. A szigorú fegyelem, a tudomány és a technika fejlődése kiváló német szervezettséggel meghozta az eredményt. A mezőgazdaság a csúcson van, nincs éhség, és még Afrika szegény vidékein is bőven van élelem. Mindenkinek van munkája, mindenki kap fizetést és nyugdíjat. Az oktatás és az orvoslás ingyenes. Hasonlóképpen ingyenes bölcsődék és óvodák. Az élelmiszer egy fillérbe kerül, és az összes termék ára hosszú évek óta be van fagyasztva. Mindenhol, még Afrikában is, utakon, szinte mindenkinek van vagy külön lakása vagy háza. Minden ifjú házasnak azonnal legalább három szobás lakást biztosítanak minden kényelemmel. Kölcsön vehetsz autót vagy bármit. Sokaknak még személyi helikopterük is van.
  Internet elérhető, tévé és számítógép mindenkinek van, a munkanap mindössze négy óra. Minden sportrész ingyenes, és még a látogatásukért is fizetni kell.
  Minden gyermek nagy támogatást kap. A rezsi és a tömegközlekedés ingyenes. Minden olyan tiszta és rendezett. Az utcák tiszták, sok a robot és az automatizálás. példamutató rend. A cigaretta tilos, alkoholt azonban továbbra is árulnak, és a különféle sörök szinte ingyenesek. A közétkeztetésben részt vevő gyermekek étkeztetése szintén ingyenes.
  Rengeteg ingyenes út és számítógépterem.
  Már léteznek emberi települések a Holdon, a Marson, a Vénuszon, a Merkúron és a Jupiter holdjain.
  Az emberek a csillagok felé ugrásra készülnek. Sok mindent kitaláltak már.
  Egyszóval általánosságban jól sikerült. És nem kellett olyan nehéznek lennie.
  HA ZYUGANOV TÖBB ELŐREÉRZŐ BÁTORT MUTATNA
  1999 májusában Zjuganov úgy döntött, hogy nem hagyja jóvá Sztepasin jelöltségét, hanem előrehozott Duma-választáson indul. A kommunisták és szövetségeseik úgy döntöttek, hogy Sztepasin ellen szavaznak. Sőt, megsértették őket, és megfosztották tisztségüktől a kormányban. Egy ilyen döntés a történelemben a legvalószínűbb lett volna, ha Zjuganov nem lett volna trójai faló a baloldali eszméket aláásó és kompromittáló kommunisták táborában.
  Az előrehozott parlamenti választások számos előnnyel kecsegtetnek a kommunisták számára, többek között a kevesebb versenyző és a mártírkép miatt.
  Igen, és ez megmutatta, hogy a kommunisták egyáltalán nem ragaszkodnak a székeikhez, hanem az elvibbekhez.
  Másodszor Jelcin ismét behozta Sztepasint, majd harmadszorra Aksenenkot. A Duma megint nem hagyta jóvá, átvették és feloszlatták. Szeptemberre új választásokat tűztek ki.
  A parlament makacssága némileg megváltoztatta a történelem menetét. Jugoszlávia bombázása tovább tartott - mivel Milosevics Oroszország segítségét remélte. A parlament feloszlatása pedig esélyt adott az ellenzék győzelmére.
  A kommunistáknak sikerült ismét szavazásra bocsátaniuk Jelcin felelősségre vonását.
  És megint nem volt elég kevés, ezúttal csak két szavazat. A képviselők aggodalommal töltik el a parlamenti választások közeledtét és annak veszélyét, hogy nem sikerül átmenni.
  A Duma feloszlott, Jelcin pedig a kevéssé ismert Aksenenkot hagyta jóvá miniszterelnöknek.
  Összességében jogos volt Zjuganov reménye a választások megtartására. A beteg és legyengült elnök nem ment szembe az alkotmánnyal. És nem merte túllépni a hatáskörét, mivel két százalékos értékelése volt. Primakov, látva, hogy koalíciójának nincs ideje megalakítani és regisztrálni, beleegyezett a kommunistákkal való szövetségbe. A Yabloko és a Liberális Demokrata Párt elment szavazni. Az egységtömbnek nem volt ideje megalakulni, az NDR meggyengült.
  A fegyveresek inváziója Dagesztánba, valamint a biztonsági erők határozatlansága a választások során.
  A kommunisták Primakovval és Luzskovval együtt kolosszális győzelmet arattak. A szavazatok több mint ötvenöt százalékát szerezte meg. A második a Yabloko blokk volt, amely szintén méltóan teljesített, tizenöt százalékot vitt el. Nem várt módon a Liberális Demokrata Párt is jól szerepelt, több mint tizenkét százalékot gyűjtött be. Az NDR nem vette át az ötszázalékos korlátot - ez egy teljes út! Zsirinovszkij lett az egyetlen Kreml-barát vezető a Dumában. Az igazi verseny gyenge volt. Az új törvény szerint a pártoknak legkésőbb egy évvel a választások előtt újra kell regisztrálniuk magukat, és sokaknak nem volt idejük.
  A parlamentet ismét a baloldali ellenzék uralta, a Yabloko pedig egymandátummal, az LDPR pedig kisebbségben.
  És persze konfliktus alakult ki... Az Állami Duma elnökének megválasztása után harcoltam, a kormány iránti bizalmatlansági szavazást kiáltották. És ismét szóba került a felelősségre vonás. Ezúttal kétharmadát, könnyű lenne összeszedni!
  Jelcin némi habozás után úgy döntött, hogy Primakov miniszterelnököt és Maszljukov első miniszterelnök-helyettest visszahelyezi a székbe.
  A baloldali koalíció ebbe beleegyezett, de az elnök jogkörét átmenetileg megnyirbálták. Az új választások előtt pedig szinte semmi. A koalíción belüli tárgyalások után úgy döntöttek, Primakovot jelölik az elnöki posztra. Luzskov lett a miniszterelnök. Zjuganov pedig megkapta a törvényhozás vezetői posztját! Ez a Superskipper! Az új kapcsán még alkotmánymódosításokat is kellett elfogadni.
  A fegyvereseket kiűzték Dagesztánból. De nem mentek Csecsenföldre. Ott polgárháború tört ki. Oroszország Mashadovot és Kadirovot támogatta, Basajev és Raduev ellenében.
  Primakovnak már az első fordulóban sikerült megnyernie az oroszországi elnökválasztást. A kormány azonban további jogosítványokat kapott. Mint a kommunisták irányítása alatt álló törvényhozás.
  Oroszországban folytatódott a gazdasági fellendülés, emelkedett az olaj és a gáz ára, az ipar élénkült.
  Az amerikaiak általában, ahogy a valóságban is, a szeptember 11-i támadások után bejutottak Afganisztánba, és Irakban rekedtek. Primakovot könnyen megválasztották második ciklusra. 2008-ban azonban átadta helyét a nagyon sikeres miniszterelnöknek, Jurij Luzskovnak.
  Az új elnök a régi szövetségi politikát folytatta a kommunistákkal. Zjuganov lett a miniszterelnök.
  Egy ideig partnerség volt a Nyugattal és barátság Kínával a külpolitikában. Janukovics rezsimje megerősödött Ukrajnában. Luzskov tehát Putyinnal ellentétben inkább ukránbarát politikát folytatott, és nagyra értékelte a szláv államok unióját. Ukrajna még 2016-ban csatlakozott az Eurázsiai Unióhoz. Luzskov két ciklust töltött le, és visszavonult. Zjuganov végre elnök lett, a választást is elég könnyen megnyerte. Zsirinovszkij hetedszer vett részt, összesen 1991 óta, és ismét veszített.
  2015 őszén Oroszország belépett a szíriai háborúba, és ott bombázott. Trump hatalomra került az Egyesült Államokban. Zjuganov a formális kommunizmus ellenére ugyanazt az irányt folytatta a gazdaságban. Oroszország a kommunista párt formális dominanciája ellenére piaci, demokratikus és mérsékelten tekintélyelvű ország maradt.
  Partnerség a Nyugattal és mérsékelt verseny. Ukrajnával és Fehéroroszországgal és Kazahsztánnal szövetség, de nem is túl szoros. 2020-ban Zjuganovot második ciklusra választották meg. Általában kissé csökkentve az eredményt a második kör küszöbén. Ukrajnában pedig Janukovics távozása után váratlanul a rendszertelen Zelenszkij nyert. Nazarbajev is elment.
  Zjuganov azt mondta, nem változtat az alkotmányon, és egy második ciklus után távozik.
  Így a kommunista párt vezetőjének mégis sikerült egy kicsit több bátorságot felmutatva terelni Oroszországot. És a világ biztonságosabbnak és nyugodtabbnak bizonyult, mint a valóságban.
  És ki az a Putyin? Hogyan alakult a karrierje? Miután Primakov miniszterelnök lett, Putyint elbocsátották, mert túl közel állt Jelcinhez. Különösen azzal vádolva, hogy az FSZB elmulasztotta a militánsok dagesztáni invázióját. Putyin egy ideje politizál. Sikertelenül indult az Állami Dumába. Aztán Szentpétervár polgármesteréhez.
  De aztán otthagyta a politikát, és egy magáncég biztonsági szolgálatához csatlakozott. Olyan kevesen emlékeznek rá.
  Zsirinovszkij 2020-ban nyolcadik alkalommal vett részt az elnökválasztáson, és ismét szerény eredménnyel veszített. De még mindig van egy frakciója az Állami Dumában. És még Zjuganov is a 2020-as választások után vezérőrnagyi rangot adományozott neki. Donald Trump váratlanul elvesztette a választást egy fiatal demokrata riválisával szemben. Merkel korán visszavonult. Lukasenka egészségi állapota pedig erősen megromlott.
  2021-ben végül orosz űrhajósok repültek a Holdra. És kitettek egy vörös zászlót! Zjuganov bejelentette Afonint hivatalos utódjának. Nos, általában az élet ismét egy körben forgott.
  Mint látható, Oroszország összeomlása Putyin nélkül sem következett be. És a világ nem fordult meg.
  
  
  
  
  
  
  HA MENSIKOVOT NYIKOLÁS IDŐBEN MEGÖLTENÉNEK
  . Amelyben a cári Oroszország megnyerte a krími háborút. Egyedül Mensikov halt meg egy eltévedt golyótól, és egy rátermettebb parancsnok vette át a helyét. Vagyis baleset történt, és megváltoztatta a történelem menetét.
  A hátoldala annak, amiben Makarov szerepel. A franciákat és a briteket részekre osztották. És Oroszország, hatalmas számú foglyot és trófeát elfogva, visszafoglalta a Krímet.
  Türkiye vereséget szenvedett a Kaukázusontúlon. Oroszországnak Karst, Erzurumot és szinte egész Örményországot adta. Az orosz csapatok elfoglalták Romániát. Az offenzíva folytatására azonban nem volt szükség. A szultán békét kért. Ezzel egy időben Ausztria megszállta Bosznia-Hercegovinát.
  A törökök beleegyeztek, hogy autonómiát adnak Szerbiának, Bulgária, Montenegró és Románia orosz vazallus lett. Ugyanakkor Oroszország elvette magának Örményországot: Karst, Erzurumot, Tanrogot, kiterjesztve birtokait délen.
  Franciaországban zavargások és polgárháború tört ki, és nem küldhetett többé csapatokat. Nagy-Britannia is kiszállt a konfliktusból. Meggyengült és a szardíniai királyság. Megerősítette Ausztriát. Az osztrákok hamarosan meghódították a Szardíniai Királyságot, megszilárdítva uralmukat Olaszország felett.
  Hamarosan Shamil is elkapták, véget ért a kaukázusi háború. Oroszország kedvező békét kötött Kínával, még több területet elvett, mint a valós történelemben, így az orosz fegyverek tekintélye magasabb volt.
  Első Miklós nem támogatta északot a dél elleni háborúban. Éppen ellenkezőleg, úgy döntött, hogy Nagy-Britanniával közösen segíti a délieket, hogy megerősítse alaszkai pozícióját.
  Amerika területén Oroszország városokat és erődöket kezdett építeni. Még a Chukotka felé vezető vasúti projektek is voltak. Miklós cár sokat tervezett. Az orosz csapatok meghódították Közép-Ázsiát. Ez az uralkodó 1867-ben halt meg. Hatalmas és virágzó Oroszország elhagyása. Fia, Sándor nem szüntette meg a jobbágyságot, hanem tovább vonult dél felé. Különösen győztes háborút folytatott Törökországgal, amely Konstantinápolyt Oroszországhoz csatolta. Aztán Mezopotámia.
  Megint a háború Nagy-Britanniával és a britek veresége Ázsiában. Második Sándor egy kicsit hosszabb ideig korrigált anélkül, hogy jelentős reformokat hajtott végre, kivéve az igazságszolgáltatást, és némileg javította az irányítási rendszert.
  A jobbágyság eltörlése nem következett. De Oroszország annektálta Iránt. A cár pontosan húsz évvel I. Miklós után halt meg, 1887-ben. Harmadik Sándor nagyon rövid ideig, 1894-ig uralkodott, de sikerült gyakorlatilag az egész Indiát Oroszországhoz csatolnia. II. Miklós pedig továbbra is Indokínába költözött, és magába Kínába.
  Japánnal háború volt. Általában győztes. És Kína és Indokína teljes meghódítása. És a behatolás egészen Ausztráliáig. De Európában az igazodás némileg másnak bizonyult.
  Az Osztrák Birodalom annektálta Dél-Franciaországot. Aztán legyőzte Poroszországot, elfoglalva Németország déli részét. Ausztria lett a világ hegemónja. Franciaországot nagyon meggyengítette a polgárháború. Poroszország nem tudott egyesülni. Végül az osztrákok bevették és elfoglalták egész Poroszországot, valamint Kelet-Franciaország egy részét. Nagy birodalom alakult ki, amely bemászott Afrikába. Hamarosan az osztrákok meghódították Belgiumot, Hollandiát és sok földet Afrikában. Aztán ott volt Ausztria és Oroszország háborúja Nagy-Britannia ellen. Afrika osztrákok és oroszok közötti felosztásával ért véget.
  Ferenc császár valóban a legnagyobb uralkodó lett, megelőzve Bonaparte Napóleont azzal, hogy meghódította Afrika majdnem felét és Európa nagy részét. Franciaországot is hamarosan teljesen elfoglalták Spanyolországgal és Portugáliával együtt. Igen, minden jól ment, de...
  Ferenc császár örököse magához akarta csatolni Szerbiát! 1920-ban pedig nagy háború kezdődött II. Miklós Oroszországa és az Osztrák Nagy Birodalom között.
  Egész Európa Ausztria oldalán áll. Kivéve Nagy-Britanniát, amely nem olyan erős, mint a valós történelemben, és Afrika majdnem felét. Ráadásul Svédország Oroszország ellen volt. Norvégiát és Dániát pedig Ferenc császár fogságába esett.
  Ez is a baj fele volt. Az USA megmaradt, megosztott és kisebb hatalom. De Nagy-Britannia továbbra is ellenőrizte Kanadát és Ausztriát. És az első két hónapnyi habozás után Ausztria oldalán is harcba szállt.
  Szóval nagy háború tört ki. Ausztria és Anglia Oroszország ellen.
  Természetesen Oleg Rybachenko ott van. És úgy harcol, mint egy igazi és hajthatatlan hős.
  A fiú gépfegyverből egy idegen ratira firkál, és énekli:
  - Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza,
  Nincs szebb nő az egész univerzumban...
  Szoríts erősebb lovagsugár fegyvert -
  Halj meg az Isten adta Oroszországért!
  És veri magát, gépfegyverrel szétzúz egy sereget Európa-szerte, részben Afrikából.
  A fiú pedig nem adja meg magát. Itt csupasz lábujjakkal gránátot dob, és nyikorog:
  Nem adjuk fel és nem adjuk fel!
  És a kölyök ismét halálos és ütős sorozatot bocsát ki. Nem akar engedni az ellenfélnek.
  És ezt énekli magában:
  - Senki nem állít meg minket! Még egy oroszlán sem nyerhet!
  A fiú igazi stalker. Törhetetlen és legyőzhetetlen. A hit lovagja! Lehet, hogy nem keresztény!
  És most az osztrák támadást visszaverték.
  Az osztrákoknak és a briteknek van tankjuk, de Oroszországnak is van mastodonja.
  Miklósnak még mindig sokkal nagyobb a lakossága, figyelembe véve a kolóniákat. Tekintsük egész Ázsiát, Európa keleti részét, a Balkán egy részét, Afrika több mint felét.
  Tehát Oroszország meghaladja a gyalogságot. A katonák pedig nagyon bátran harcolnak...
  Az osztrákok pedig nem tudtak ellenállni, visszadobták őket Varsóból. Ezután az orosz csapatok az Oderáig nyomultak, és elfoglalták Kelet-Poroszországot. Pala és Galícia, Lvovval. Ostrom alá vették Przemyslt. Felszabadult Krakkó.
  Kiderült, hogy a szlávok nem akartak harcolni az oroszokkal, és tömegesen megadták magukat.
  A harcok azt is megmutatták, hogy a könnyebb és ügyesebb orosz tankok hatékonyabbak, mint a nehezebb és ügyetlenebb németek. A repülésben pedig a cári Oroszország általában egy nagyságrenddel erősebb, mint a britek és az osztrákok minősége.
  Az orosz csapatok szünet után folytatták az offenzívát. Mind számban, mind ügyességben vállalták.
  Így Budapestet körülvették és bevették. A tengeren Kolchak admirális legyőzte a briteket és elfoglalta Ausztráliát. A szárazföldön az orosz csapatok körülvették és elfoglalták Berlint. Aztán Bécs.
  Az Osztrák Birodalom Afrikában is elvesztette a csatát. Az angol hadtest is vereséget szenvedett. Igen, Adolf császár ügyei kellemetlenek voltak.
  Rossz irányba bökte a fejét, és kezdett teljesen elveszíteni. Hol tud ellenállni egy ilyen hatalomnak.
  Bécs bukása után az osztrákok ellenállása kezdett hangsúlyossá válni. És hamarosan az oroszok elfoglalták egész Európát és Afrikát. Ezzel egy időben Alaszkából megkezdődött a Kanada elleni támadás. A britek is veszítettek.
  Nagy-Britannia elszigetelődött, és megpróbált kiülni a szigetre.
  De egyértelmű, hogy Oroszország győzni fog, ha légi offenzívát indít.
  És szinte mindent lebombázott, ami a felszínen volt. Aztán egy partraszálló csapat landolt a szárazföldön, ami Nagy-Britanniát engedelmességre késztette.
  Így az egész keleti félteke, valamint Alaszka és Kanada orosz lett.
  Ez általában csodálatos! II. Miklós átmeneti szünetet tartott, és megemésztette a javakat. Az Egyesült Államok még mindig megosztott és nem túl erős, mint más Oroszországtól függő államok.
  1937-ben II. Miklós cár lezuhant egy repülőgéppel. A trónt Alekszej II. A valós történettől eltérően az örökös egészséges és életerős volt. 1941-ben pedig úgy döntött, hogy meghódít mindent, amit az őseinek nem volt idejük megörökíteni.
  A bolygótól kezdve a Föld már egy birodalom lesz. És az orosz hadsereg először Amerika északi államaiba költözött, majd délre. Az Egyesült Államok nem volt erős, gyorsan elfogták őket. Mexikó pedig könnyebben meghódíthatónak bizonyult. Ezután lépjen felfelé. Egy-egy ország elfoglalása a másik után. A legnagyobb és legerősebb Brazília. De ez is kevesebb mint egy hónapig tartott.
  Így aztán meghódították Latin-Amerikát és Új-Zélandot. Alesei II úgy vonult be a történelembe, mint Oroszország összes hódításának döntőse. És már 1947-ben orosz űrhajósok megtették a lábukat a Holdon. És 1958-ban a Marsra! 1961-ben a Vénuszra. 1972-ben a Merkúrra, 1973-ban pedig a Jupiter holdjaira. II. Alexy 1975-ben halt meg, 71 évesen. Becenevén a Befejező. És fia, III. Miklós lett a király. 1980-ban az ember belépett a Naprendszer utolsó, legtávolabbi bolygójára - a Plútóra. Nicholas the Third uralma nem túl hosszú. 1985-ben halt meg. És fia, a negyedik Sándor lépett a trónra. Huszonhét év körüli fiatal király. A király pedig elrendelte, hogy készüljenek fel egy ugrásra a Naprendszeren kívül. És elkezdtek csillaghajókat és fotonrakétát építeni. És végül 2017-ben elindult az első csillagközi expedíció.
  
  II. MIKLÓS CÉR PUTYIN ELNÖK SZERENCSÉJE
  A híres író és költő, Oleg Rybachenko úgy érezte, hogy valami nincs rendben a világban. Az emberiség, ahogy volt, töredezett marad. A Föld bolygó országainak száma csak növekszik. És ha valaki hozzáteszi a befolyást, akkor csak a totalitárius, diktatórikus Kína. Oroszország pedig Vlagyimir Putyin uralkodásának vége után mély válságba süllyedt. A kaukázusi háború újra lángol, baloldaliak és nacionalisták lázonganak. A gazdaság ismét recesszióban van, a bűnözés nő. És Oroszország elkezd szétesni.
  A fenomenális szerencse ellenére Vlagyimir Putyin soha nem tudott szilárd, stabil politikai rendszert, valamint stabil és gyorsan növekvő gazdaságot létrehozni. Sok társadalmi és interetnikus probléma sem oldódott meg. A ritka szerencse lehetővé tette Putyinnak, hogy fenntartsa a jólét látszatát. De amint elment, az összes be nem gyógyult tályog egyszerre megnyílt.
  Igen, és az atomháború veszélye fenyeget! A világ káoszban van, Oroszország nagyszabású polgárháborúba gurul! Ezt sürgősen korrigálni kell.
  A fiú azt olvasta a könyvben, hogy megváltoztathatod az emberek sorsát, és megváltoztathatod a helyét! És van egy erős cigány, aki ezt bárkivel megteheti.
  Miért ne cserélhetnénk fel Putyin és II. Miklós szerencséjét?
  Sőt, ha II. Miklós olyan fenomenálisan sikeres, mint Putyin, akkor a történelem menete megváltozik. A huszonegyedik században pedig a Romanovok uralkodnak Oroszországban. Ez azt jelenti, hogy Putyinnak nincs szüksége szerencsére. Vagy legalábbis Putyin szerencséje Oroszországnak.
  A huszadik században pedig nagy szükség van a cári Oroszország szerencséjére.
  A híres író úgy döntött, hogy elmegy a cigányhoz. Szerencsére a címe az interneten volt, és fejlett intuíciója azt mondta az írónak és költőnek, hogy ez egyáltalán nem sarlatán.
  Valóban, a cigány nem tétlenkedik. Moszkvában él egy kastélyban, és úgy néz ki, húsz éves, bár a szovjet idők óta találgat. Azonnal láthatja az örökkévaló lányt fekete göndör hajjal - van egy kiemelkedő!
  Oleg Rybachenko megkérdezte tőle:
  - Csinálj jót! Változtasd meg Vlagyimir Putyin és II. Miklós szerencséjét!
  Az örökké fiatal cigánylány Oleg Rybachenkora nézett, és így válaszolt:
  - Még jó, hogy nem vagy egoista, és nem magadért indulsz el, hanem Oroszországért! És még jobb, hogy gazdag energiával és példátlan, hihetetlen, emberfeletti fantáziával rendelkezel!
  A cigány kacsintott, és így folytatta:
  Még nekem sem könnyű ennyire megváltoztatni a történelmet! De te, a világ legerősebb és leggazdagabb fantáziájának tulajdonosa, segíthetsz nekem!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Mindenre készen állok! És minden kérést teljesítek!
  A fiatal cigány bólintott, és így szólt:
  - Tizenkét éves fiút csinálok belőled, és rendkívül lassan fogsz nőni, és soha nem leszel idősebb tizennégy évesnél. Elküldelek egy párhuzamos világba, ahol először leszel rabszolga!
  Oleg Rybachenko dobása szerint:
  - Készen állok!
  A cigány bólintott, és így folytatta:
  - Kilenc műkövet kell szerezned: fekete, fehér, piros, narancs, sárga, zöld, kék, kék, lila. És ezen kívül a tizedik műtárgy - Koscsej koronája!
  Nehéz, de olyan örökké fiatalos, gyors, erős, kitartó tested lesz, mint egy harcos fiú. Ráadásul kiemelkedő intellektussal, és fenomenális képzelőerővel. Előbb vagy utóbb összegyűjtöd a tárgyakat, és visszatérsz a világodba. És örökre egy tüneményesen erős és gyors, tizennégy éves fiú testében leszel, és lehetetlen lesz megölni. Vagyis a halhatatlanságot is megkapod jutalmul!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Csak álmodozhatsz róla!
  Az Örökké Fiatal Boszorkány megjegyezte:
  - De tíz műtárgy az enyém, és csak az enyém! Olyan hatalmat adnak nekem, hogy jobban megérdemled a halhatatlanságot! Közben elaltatlak, és már rabszolgafiúként ébredsz a kőbányában. És akkor a találékonyságod megmondja, hogyan jössz ki ebből!
  Ha elköltözöl, megváltoztathatom Putyin elnök és II. Miklós cár sorsát, szerencséjét és szerencséjét. Különböző világokból fogsz leleteket gyűjteni nekem, és addig is, a huszadik század elejétől Oroszország története másként fog alakulni. Vagyis még ha nem is gyűjt műtárgyakat - kilenc követ és Koscsej koronáját, II. Miklós orosz cár még mindig jó szerencsét, sorsot és Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz elnök szerencséjét kapja!
  Oleg Rybachenko szélesen mosolygott, és így válaszolt:
  -Ez jó! Az új világban nyugodt leszek, hogy végre jó irányba változott a történet! És hogy Oroszország képes lesz rendet teremteni az egész világon, és hegemón országgá válik! És abszolút hegemón!
  Örökké fiatal cigány parancsolta:
  - Gyere fel a kanapéra!
  Oleg Rybachenko lefeküdt.
  A varázslónő dorombolt:
  - Most aludj! Egy másik világban fogsz felébredni.
  Oleg Rybachenko szeme lecsukódott, és szinte azonnal álomba merült.
  A cigány viszont elővette a fiókokból az előre elraktározott hozzávalókat, és hozzálátott a főzet elkészítéséhez. Bekapcsolta a gázt az üst alatt, előre felkészülve a varázslatra. És elkezdett odadobálni dolgokat, varázsolni. Az örökkévaló lány ugyanakkor elővett a zsebéből egy pakli kártyalapot, és ezt énekelte:
  - Ó, sors, a sors segítse Nicholas-t! Sok sikert Putyintól, gyere Romanov cárhoz!
  Nyerjen Romanov
  Dzsingisz kánhoz hasonló szabályok...
  Hadd dobogjon a szerencse
  Putyin ajándékot lop!
  
  Oroszországnak jobb
  Nagy Miklós cár...
  Dzsingisz kán hűvösebb lesz
  Hogyan válhat Vlagyimir Putyinná!
  Az üst felforrt, és a bájital bugyborékolt benne. A cigány kártyaelrendezést készített, varázsolt és forró ködbe dobta a paklit... Szuperfényes villanás villant, mintha ezer fotóvillanásból lett volna. Az alvó Oleg Rybachenko eltűnt... És akkor, kivilágítva, a kazán eltűnt.
  A tágas teremben, ahol a nagy varázslónő varázsolt, üres és csendes lett!
  Az Örökké Fiatal Boszorkány azt mondta:
  - Jól! Megváltoztattam a történelem menetét, és ez klassz! És ha ennek az idealistának szerencséje van, és műtárgyakat gyűjt, akkor olyan erős leszek, hogy maga a Sátán irigyelni fog!
  És a cigány varázslónő felvillantotta smaragdszemét!
  És csoda történt!
  Mi várt II. Miklósra... Valóban, sok minden megváltozott. A koronázás során nem volt véres verekedés. A kínai terjeszkedés pedig sikeres volt. A Japánnal vívott háború természetesen megtörtént. Ez általában történelmileg elkerülhetetlen volt. Nyilvánvaló, hogy le kellett fegyverezni és elpusztítani a szörnyet a szamurájokkal szemben. És ettől nincs hova továbbmenni. Nem hagyhatsz veszélyt a határaidnál.
  Japán volt az első, aki megkezdte a háborút, de az orosz hajók megtámadására tett kísérlete nem járt sikerrel. Az oroszok nem szenvedtek jelentős károkat, a Felkelő Nap országának egy tucat rombolóját elsüllyesztették.
  "Varyag"-nak is sikerült megszöknie a bekerítésből. Ami nagy sikert aratott. Igen, és Makarov admirális hamarosan megérkezett a tengerre, és pusztítsuk el a japánokat. És Kuropatkin tábornok legyőzte a szamurájokat a szárazföldön, és teljesen elfoglalta az egész Koreai-félszigetet.
  Így aztán még II. Miklós cár is úgy döntött: örökre biztonságban kell lenned Japántól! De mint? Igen, csapatokat partra tenni és teljesen Oroszországhoz csatolni, mint tartományt.
  Így aztán döntő ütközet zajlott a tengeren, ahol a japán flottát végül Makarov admirális végezte.
  A csatában négy lány is részt vett! Mezítláb és bikiniben!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Négy szépség, akik szablyájukat lengetve felszállnak a szamuráj legnagyobb hajójára.
  Natasha megvágja a japánt, és azt kiabálja:
  - Szűk szemű leszel maszatos!
  Zoya levágott egy másik szamurájt, és megjegyezte:
  - És zafír szemed van!
  Natasha a malom működtetése után megerősítette:
  - Természetesen igen! Természetesen igen!
  Aztán Aurora fogta, és csupasz sarkát a japánhoz húzta az állán. Eltörte az állkapcsát, és felüvöltött:
  - A szülőföldért Hurrá!
  Szvetlana elvette, levágta a szamuráj fejét, és felkiáltott:
  - II. Miklós cárért!
  Persze sok múlik a szerencsén. Különösen Makarov admirális maradt életben. És kiderült, hogy ő a második Ushakov. Milyen jól parancsol. Maga egy mobil cirkálón, mindenhol tartja a lépést. A japánokat pedig, akiknek egyébként nem volt nagy előnye a fegyverekben, részenként és taktikailag is verik.
  A parancsnok vagy a haditengerészeti parancsnok művészete kis számbeli előnyhöz jut.
  Ráadásul ekkorra a japánok is gyengébbek voltak. Tehát Makarov összetöri őket. Közelharcot ír elő, ahol a páncéltörő kagylókkal ellátott orosz hajók sokkal erősebbek.
  A japánok pedig vereséget szenvedtek. A lányok pedig elfognak egy másik, szamurájhajót. És rajta lobog a cári birodalom zászlaja!
  Mik azok a japánok? Nincs sok szerencséd veled? II. Miklós Vlagyimir Putyin szerencséjét kapta, és minden olyan jól ment neki!
  És a lányok? A négy bikinibe öltözött szépség Rodnovery boszorkányok, akik úgy döntenek, hogy harcba szállnak a királyért, bár általában nem törődnek ezzel a világgal.
  De ebben az esetben segíteni kell az orosz népnek. És ez Putyin szerencséjének köszönhető. Lövés nélkül soha nem foglalta volna el a Krímet, ha nem ugyanaz a négy boszorkánylány. Segítettek csodát tenni. De az már más kérdés, hogy Oroszországnak el kellett-e vennie a Krímet a testvérnéptől. De Kínát az Orosz Birodalomhoz csatolni nagyszerű ötlet! Képzeld el, mennyi alattvalója lesz az orosz cárnak - igen, az egész világot szétzúzhatod!
  Egyszóval a lányok nem vesztegetik az idejüket itt. És máris egy új csatahajót rohamoznak meg.
  És újra elfogják. És a szablyák a szépségek kezében csak pislákolnak, méghozzá olyan élesen. És annyi japán vegyesen.
  A tengeri csata a japán század végső elsüllyedésével és Togo admirális elfoglalásával ért véget.
  És elkezdődött a leszállás. Nem volt elég gőzhajó és szállítóeszköz. És hosszú csónakokat használtak, cirkálókon és csatahajókon szállították őket, és sok mást is csináltak. A király elrendelte a kereskedelmi flotta használatát a partraszállás során.
  Az orosz csapatok legyőzték a szamurájok támadását, akik megpróbálták ledobni őket a hídfőről. De a cári hadsereg bátran kitartott. A hatalmas támadást pedig súlyos veszteségekkel sikerült visszaverni.
  A támadás során a boszorkánylányok szablyákkal vágták és mezítláb gránátokat dobtak az ellenségre.
  Minden bizonnyal a legveszélyesebb helyeken vannak. És hogyan kezdtek tüzelni a géppuskák. Minden golyó célba ért.
  Natasha lőtt, csupasz lábujjával gránátot dobott és csicseregte:
  - Nem, hűvösebb vagyok!
  Zoya géppisztollyal vergődve, csupasz lábujjával dobta a halál ajándékát, és nyikorgott:
  - II. Miklós cárért!
  Aurora tovább lő a gépfegyverekből, és felugrik, miközben felpattan, és kiadja:
  - A nagy Rus'ért!
  Svetlana, folytatva az ellenség felborzolását, agresszíven kiadta a száját, kitárta a fogát, és csupasz sarkával gránátot dobott:
  - A királyi birodalomért!
  A harcosok tovább verték és csépelték. Akkora energiájuk van. Lelövik magukat, és összetörik az előrenyomuló szamurájokat.
  Az általa megölt japánok már több ezren, tízezren vannak.
  És a megtört szamurájok rohannak... A lányok nagyon halálosak ellenük.
  És az oroszok szuronyokkal aprítják a szamurájokat ...
  A vihar visszaverte. És új orosz csapatok szállnak partra a parton. A platform bővül. Igen, persze nem rossz a cári birodalomnak. Egyik győzelem a másik után. És Makarov admirális is kisegít majd a fegyverekből. A japánok elsöprése.
  És most az orosz csapatok már átvonulnak Japánon. A lavinát pedig nem lehet megállítani. Feldarabolják az ellenséget, és szuronyokkal szúrnak.
  Natasha megtámadja a szamurájokat, és szablyákkal feldarabolja őket, így énekel:
  - A fehér farkasok összebújnak! Csak akkor marad életben a család!
  És hogy gránátot dob a csupasz lábujjaival!
  Zoya dühös agresszióval együtt énekel. És a mezítláb dobás is, valami egyedi, halálos:
  A gyengék elpusztulnak, megölik őket! A szent test védelme!
  Ágoston, aki az ellenségre lő, szablyákkal vág, és puszta ujjaival gránátlábakat dobál, rikolt:
  - Háború dúl a buja erdőben, mindenhonnan jön a fenyegetés!
  Szvetlana lőtt, és halálajándékokat dobált mezítláb, fogta, és felsikoltott:
  - De mindig legyőzzük az ellenséget! Fehér farkasok köszöntik a hősöket!
  A lányok pedig kórusban, kiirtva az ellenséget, énekelnek, mezítláb halálosan dobálnak:
  - Szent háború! Ott lesz a mi győzelmünk! Birodalmi zászló előre! Dicsőség az elesett hősnek!
  És a lányok ismét lőnek, és fülsiketítően üvöltve énekelnek:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket! A fehér farkasok szétverik az ellenséget! Fehér farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  A lányok mennek és futnak... Az orosz hadsereg pedig Tokió felé halad. A japánok pedig maguknak pusztulnak el, és elkaszálják őket. Az orosz hadsereg mozog. És egyik győzelem a másik után.
  Miklós cár valóban szerencsejegyet húzott elő. Most az orosz csapatok kezdik megrohamozni a japán fővárost. És minden olyan nagyszerű.
  A lányok itt természetesen mindenkit megelőznek, és a nyomásuk és az exploitjaik nagy magasságban vannak.
  Főleg, ha mezítláb dobálják a gránátokat. Ez általában sokkot és félelmet kelt a szamurájok körében.
  És itt másznak fel a japán főváros falára. És káposztába vágták az embereket és a lovakat. Darabokra zúzták az ellenfeleket. Jönnek a lányok, sikolyokkal és nevetéssel! És csupasz sarkúval, mintha az állba vernék. A japánok fejjel lefelé repülnek. És ess a cövekre.
  A harcosok pedig még erősebben lengetik szablyáikat.
  A szamurájok pedig vereséget szenvednek vereség után. Itt az orosz csapatok bevették Tokiót.
  Mikado ijedten fut, de nem tud elbújni sehova. És most a lányok foglyul ejtik és megkötözik!
  Csodálatos győzelem! A japán császár aláírja a trónról való lemondását II. Miklós javára. Az orosz cár címe jelentősen meghosszabbodik. Korea, Mongólia, Mandzsúria, a Kurile-szigetek, Tajvan és maga Japán orosz tartományokká válik. Bár Japánnak kicsi, korlátozott autonómiája van. De a császára orosz, egy autokrata cár!
  II. Miklós abszolút uralkodó marad, akit semmi sem korlátoz. Ő az autokratikus cár!
  És most még a japán császár, Zheltorossia, Bogdykhan, Khan, Kagan, és így tovább, így tovább...
  Igen, több szerencsét. Figyeld meg a szerencsét, Putyin mennyit engedett nyerni! A huszonegyedik század sajnos nem túl alkalmas a rögzítésre!
  És mi haszna Oroszországnak abból, hogy Putyin ellensége, McCain agyrákban halt meg? A szerencse természetesen óriási, még csak szándékosan sem tudja elképzelni, hogy ellensége ilyen rossz és kellemetlen halált haljon!
  De Oroszország megtérülése egy konkrét nulla.
  De II. Miklós számára Putyin ilyen szerencséje és szerencséje nagy területi felvásárlásokká vált. De valójában miért ajándékozzon a szerencse Putyinnak. Nos, attól, hogy Szobcsak ilyen időben meghalt, és nem kellett neki adnia az alkotmánybíróság vezetői posztját, mennyire jó Oroszország?
  Az összrusz cárja, II. Miklós pedig kiemelkedő személyiség. Természetesen egy ilyen nagy győzelem után ereje és tekintélye megerősödött. Ez azt jelenti, hogy bizonyos reformokat végre lehet hajtani. Főleg az ortodoxiában! Engedjük meg, hogy a nemeseknek négy felesége legyen, mint az iszlámban. És adjon egy második feleség jogát a katonáknak a hőstettek és a hűséges szolgálat jutalmaként.
  Jó reformot! Mivel a pogányok és a külföldiek száma nőtt a birodalomban, az oroszok számát növelni kell. És hogyan kell csinálni? Más nemzetekhez tartozó nők rovására. Végül is, ha egy orosz feleségül vesz három kínai nőt, akkor tőlük lesznek gyerekei, és kik lesznek ezek a gyerekek nemzetiség szerint?
  Természetesen orosz az apán! És ez nagyszerű! II. Miklós, aki haladó elméjű volt, inkább vallásos volt, mint lelkében. És persze a vallást állítsa az állam szolgálatába, és ne fordítva!
  II. Miklós ezzel megerősítette tekintélyét az elitben. Ez az, amire a férfiak régóta vágynak. És felgyorsította a külterületek oroszosítását.
  Nos, a papok sem bánták. Ráadásul a huszadik századba vetett hit is meggyengült. A vallás pedig a királyt szolgálta, nem igazán hitt Istenben!
  A katonai győzelmek pedig népszerűvé tették Nikolajt az emberek körében, és a tekintélyelvűséghez szokottak nem akartak sok változást. Az oroszok nem ismertek más hatalmat!
  A gazdaság pedig felpörög, a bérek emelkednek. Évente tíz százalékkal növekszik. Tényleg, minek változtatni?
  1913-ban, a Romanovok harmadszázadik évfordulóján Nyikolaj cár ismét 10,5 órára, szombaton és ünnep előtti napokon pedig még 8 órára csökkentette a munkanapot. Nőtt a hétvégék és az ünnepnapok száma is. Szabadnapként kezdték ünnepelni, és Japán megadásának dátumaként. És a király születésnapja, és a királyné születésnapja és a koronázás napja.
  Miután kiderült, hogy a trónörökös hemofíliában szenved, Miklós cár elvette második feleségét. Ezzel megoldódott a trónöröklés kérdése.
  De nagy háború következett. Németország a világ újraelosztásáról álmodott. A cári Oroszország azonban készen állt a háborúra.
  1910-ben az oroszok bekebelezték Pekinget és kiterjesztették a birodalmat. Nagy-Britannia ebbe beleegyezett a Németország elleni szövetségért cserébe.
  A cári hadsereg volt a legnagyobb és legerősebb. Békeidőben elérte a hárommillió ezer ezredet. Németországnak békeidőben csak hatszázezer volt. Plusz Ausztria-Magyarország, de csapatai nem harcképesek!
  De a németek továbbra is azt tervezik, hogy Franciaországgal és Nagy-Britanniával harcolnak. És hol tudnak két frontot húzni?
  Az oroszoknál van a világ első sorozatgyártású Luna-2 könnyű harckocsija. És négymotoros bombázók "Ilya Muromets" és vadászgépek "Alexander" géppuskával és még sok más. És persze egy erős flotta.
  Németországnak nincsenek egyenlő erői.
  És a németek mégis úgy döntöttek, hogy megtámadják Belgiumot, és megkerülik Párizst. Egyáltalán nem volt számukra semmi.
  De a háború mégis elkezdődött. Németország végzetes lépést tett. És csapatai Belgiumba költöztek. Csak itt az erők egyenlőtlenek. Az orosz csapatok Poroszországban és Ausztria-Magyarországon már megmozdulnak. A 40 kilométeres sebességű Luna-2 tank pedig már kolosszális erő.
  Sőt, ne feledje, Miklós cár szerencséje az, hogy elkezdődött a háború. Maga a cár nem támadta volna meg Németországot. Tehát az oroszok oldalán hatalmas, elsöprő erőfölény van az erőkben, a tankokban, a tüzérségben, és a legjobb repülés mennyiségben és minőségben. És egy erősebb gazdaság, hiszen a forradalom és a háborús vereség okozta recesszió elkerülhető. És így mindig emelkedés és siker siker után.
  Egyértelmű, hogy a németeket támadás érte. Aztán ők maguk másztak fel a fő erőkkel, Franciaország és Nagy-Britannia ellen. És hol vannak!
  Vegyük Olaszországot és üss hadat Ausztria-Magyarországnak! Az egyetlen plusz az, hogy Türkiye belépett az Oroszország elleni háborúba. De ez még jobb a királynak, végre magadnak veheted Konstantinápolyt és a szorosokat! Így...
  És még négy boszorkány, örökké fiatal bennszülött hívők Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana a csatában! És már össze is zuhannak! Tehát megütik a németeket és a törököket is!
  Oleg Rybachenko író és költő felébredt. A fiatal boszorkány-varázslónő örökre beváltotta ígéretét, II. Miklósnak Vlagyimir Putyin szerencséjét adta, most pedig Oleg Rybachenkonak kell teljesítenie az övét. Az ébredés nem volt könnyű. A fiú testét kemény ostor érte. A fiú felugrott. Igen, Oleg Rybachenko most egy izmos fiú, akit karjai és lábai láncolnak. Feketére cserzett, száraz és inas test látható, megkönnyebbült izmokkal. Igazán erős és szívós rabszolga, erős bőrrel, ami már annyira megedzett, hogy a felügyelő nem tudja levágni. Együtt futsz a többi fiúval reggelizni, felkelsz a kavicsról, ahol a fiatal rabszolgák teljesen meztelenül alszanak, takaró nélkül. Igaz, itt meleg van, az éghajlat olyan, mint Egyiptomban. És a fiú csupa meztelen, csak láncok. Azonban meglehetősen hosszúak, és gyakorlatilag nem zavarják a sétát, valamint a munkát. De ezekben nem lehet nagy lépést tenni.
  Étkezés előtt öblítse le a kezét a patakban. Adagokat kap: integető rizst és rothadt haldarabokat. Egy éhes rabszolgafiú számára azonban finomságnak tűnik. És akkor mész a bányába. Reggel még nem kelt fel a nap, és egész kellemes.
  A fiú mezítláb annyira eldurvult, keratinizálódott, hogy az éles kövek egyáltalán nem fájnak, sőt kellemesen csiklandoznak.
  Kőbányák, ahol tizenhat éven aluli gyerekek dolgoznak. Természetesen vannak kisebb autóik és szerszámaik. De tizenöt-tizenhat órát kell dolgoznia, mint a felnőtteknek.
  Büdös, így az arcnál enyhül a szükség. A munka egyszerű, csákányokkal köveket vágunk, majd kosarakban, hordágyon hordjuk. Néha a kocsit is tolni kell. Általában kettesével-hármasával lökdösik a fiúk. De Oleg Rybachenko egyedül van, tehát nagyon erős. És csákány van a kezében, mint egy felnőttnek. Több dolga van, mint bárki másnak.
  Igaz, egyre gyakrabban adnak. Naponta háromszor, nem kétszer.
  A fiú-rabszolga, akinek testébe Oleg Rybachenko beköltözött, már több mint egy éve itt van. Engedelmes, szorgalmas, minden mozdulat automatizmusig kidolgozott. Tényleg rohadt erős, szívós és gyakorlatilag nem ismeri a fáradtságot. De ugyanakkor a fiú szinte nem növekszik, és most nem néz ki tizenkét évesnél, átlagos magassággal ebben a korban.
  De másrészt erő... Több felnőttnek is. Fiatal hős. Amiből azonban láthatóan soha nem lesz felnőtt, és nem nő majd szakálla.
  És hála Istennek! Íróként és költőként Oleg Rybachenko nem szeretett borotválni. Magadnak dolgozol és köveket törsz, morzsolsz. És a kocsihoz. Aztán viszed a kocsihoz. Lökni nehéz, és a gyerekek felváltva teszik.
  A fiúk itt szinte feketék, de a vonások vagy európaiak, vagy indiaiak vagy arabok. Ráadásul sokkal több európai is van.
  Oleg rájuk néz. A rabszolgák nem beszélhetnek, ostorral vernek.
  Oleg Rybachenko is hallgat egyelőre. És tanul. Itt a férfi felvigyázók mellett nők is vannak. Ők is kegyetlenek és ostorral vernek.
  És nem minden fiúnak van olyan erős bőre, mint Olegnek. Sokan felrobbannak és elvéreztek. Az őrök pedig agyonverhetik. A munka nagyon nehéz, és a fiúk, különösen, amikor felkel a nap, nagyon izzadnak.
  És itt a nap nem egy, hanem kettő. És a nap nagyon hosszú. És sok munka. A fiúknak nincs idejük aludni és pihenni. Számukra ez nagy fájdalom.
  Oleg Rybachenko magának dolgozott, mechanikusan aprított és megrakott. Magam kevertem...
  És elképzelt egy képet arról, ami azután történt, hogy II. Miklós megszerezte Vlagyimir Putyin orosz elnök vagyonát.
  Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana megtámadják az osztrákokat Przemyslben. Az orosz csapatok azonnal bevették Lvovot. És támadja meg a legerősebb erődöt.
  Mezítláb, bikinis lányok rohangálnak a város utcáin.
  Levágják az osztrákokat és mezítláb kis korongokat dobálnak.
  Közben a lányok énekelnek:
  - Miklós cár a mi messiásunk,
  A hatalmas Oroszország félelmetes uralkodója...
  Az egész világ remeg - hova fog
  Nyikolajnak egy dallal előre!
  Natasa levágja az osztrákokat, csupasz lábujjával gránátot dob, és énekli:
  - Rusért!
  Zoya az ellenségeket is legyűri, és aplombdal énekel:
  - A királyi birodalomért!
  És a mezítláb által dobott gránát repül! Ez egy gyilkos lány. Összetörheti az állkapcsot és megihatja a tengert!
  És Aurora is csupasz lábujjával korongot dob, szétszórja az osztrákokat és nyikorog:
  - Oroszország nagyságáért!
  És ki fogja mutatni nagyon éles fogait! Ez csillog, mint az agyar.
  Svetlana sem felejti el megadni magát, és üvölti:
  - II. Miklós Szent és Legyőzhetetlen Rus'!
  A lány óriási izgalmat mutat. És mezítláb mindent feldob, ajándékokat dob fel!
  Natasha, aki lövöldöz és vág, és halálos dolgokat dobál mezítláb, nyikorog:
  - Imádom a ruszomat! Imádom a ruszomat! És mindnyájatokat megváglak!
  És Zoya is lő és üvölt, csupasz lábujjával dob valami robbanóanyagot:
  - Nagy Miklós cár! Övé legyenek a hegyek és a tengerek!
  A vad, eszeveszett dühtől sikoltozó, csupasz lábujjjal ajándékokat dobáló Aurora üvölt:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket! A lendületes lányok mezítláb, csupasz sarkúval zúzzák szét az ellenségeket!
  És a lányokra ismét vad nyomás nehezedik. Megörökítik Przemyslt útközben, és énekelnek, komponálnak útközben;
  Szent Ruszunk megdicsőült,
  Sok jövőbeli győzelme van...
  Lány mezítláb fut
  És nem szebb a világon!
  
  Rohanunk Rodnoversre,
  Boszorkányok, akik mindig mezítláb...
  A lányok nagyon szeretik a fiúkat,
  Dühös szépségéből!
  
  Soha nem adjuk fel
  Ne engedjünk ellenségeinknek...
  Bár mezítlábunk van,
  Sok lesz a zúzódás!
  
  A lányok szeretnek futni
  Mezítláb a hidegben...
  Valóban farkasok vagyunk
  Tudunk ütni!
  
  Nem állíthat meg minket
  Fritz félelmetes horda...
  És nem hordunk cipőt
  A Sátán fél tőlünk!
  
  A lányok a család Istenét szolgálják,
  Ami persze nagyszerű...
  A dicsőségért és a szabadságért vagyunk,
  Aljas beat Kaiser lesz!
  
  Oroszországnak, amely mindennél szebb,
  Felkelnek a harcosok...
  Zsíros zabkását ettünk
  Hajlíthatatlan harcosok!
  
  Senki nem fog megállítani minket
  A lányok ereje óriási...
  És egy könnyet sem ejt
  Mert tehetségek vagyunk!
  
  Egy lány sem tud meghajolni,
  Mindig erősek...
  Hevesen harcolnak a Hazáért,
  Hadd váljon valóra az álom!
  
  Lesz boldogság az univerzumban
  A nap a föld felett lesz...
  Elmúlhatatlan bölcsességével,
  Bajonett a Kaiser!
  
  A nap mindig az emberekre süt
  A legtágasabb ország fölött,
  Boldogságban felnőttek és gyerekek,
  És minden harcos hős!
  
  Nincs sok boldogság
  Hogy szerencsénk legyen, higgy nekünk...
  Hagyja, hogy a rossz idő eloszlassa -
  Szégyelljék magukat az ellenségek!
  
  A mi kedves Istenünk olyan legfőbb,
  Nála nincs szebb...
  Lélekben fel fogunk emelkedni
  A rosszindulatú mindenki hányt!
  
  Győzd le az ellenséget, azt hiszem
  Beli, az orosz Isten velünk van...
  Örömteli vállalkozás lesz
  Ne engedd a gonoszt a küszöbre!
  
  Nos, röviden Jézus,
  Legyünk mindig hűségesek...
  Ő az orosz isten, figyelj
  Hazudik, hogy Ő egy zsidó Sátán!
  
  Nem, mindenható Isten,
  Mi a legszentebb főbot...
  Mennyire megbízható Ő egy tető,
  És a fia, Svarog isten!
  
  Nos, röviden Oroszországról,
  Nem szégyen meghalni...
  És a lányok mindenkinél szebbek
  Egy nő erejével, mint egy medve!
  
  
  A TERVEK NEM VÁLTOZTAK
  Hitler egyszerűen nem változtatott az OKW tervén, és a Sztálingrád elleni támadást északról és délről egyaránt végrehajtották az A és B hadseregcsoportok. A támadást Mainsteinre bízták . Ennek eredményeként Sztálingrád minden oldalról tíz napos támadásban esett el. A szovjet csapatokat pedig teljesen bekerítették. Ezt követően a Wehrmacht a Volga-part mentén a Kaszpi-tengerhez vonult. Hogyan reagált a Vörös Hadsereg? A center offenzíva nem volt túl sikeres.
  Ráadásul Japán megnyerte a midwayi csatát is, bár nem nyitott második frontot, hanem elfoglalta a Hawaii-szigeteket. Ezzel egy időben a szamurájok szárazföldi egységei Indiába költöztek. A gyarmat megtartásához Nagy-Britanniának ki kellett vonnia a csapatok egy részét Egyiptomból, felhagyva a Fáklya hadművelettel.
  A németek kezében volt a kezdeményezés a keleti fronton. Sztálingrád gyors elfoglalása összeomlott a déli szárny. Fritz a Kaszpi-tengerhez csúszott, és szárazföldön elvágta a Kaukázust. És akkor Türkiye belépett a háborúba. Hadserege, bár nem túl erős, meglehetősen sok, és képes bátran harcolni.
  A törökök már az első napokban bevették Batumit és körülvették Jerevánt. Igen, az eredményeik tisztességesek, hiszen a Vörös Hadsereget a német front megszorította.
  Megjegyzendő, hogy a nácik kihasználták azt a tényt, hogy a szovjet csapatok közvetlenül a lépcsőkről szálltak be a csatába, és darabonként megverték őket. Ez természetesen negatív hatással volt a háború menetére.
  Sztálin is ideges és hisztérikus volt - követelte a Kaukázus megtartását bármi áron.
  Röviden: Sztálingrád hősies védelme nem működött, és minden szétesett. És még a japán hadosztályok távol-keleti hiánya sem segített.
  A németek a Kaszpi-tenger partja mentén, Dagesztánba költöztek. Ne gyűjtsék a port - de az erők egyenlőtlenek, ráadásul a Vörös Hadseregnek nagy nehézségei voltak az ellátással. És megereszkedett. És a Fritz aktívan bombázott.
  Az Egyesült Államok szinte nem érintette meg a Harmadik Birodalmat, elterelve Japán győzelmei miatt. Nagy-Britannia némileg meggyengült, és nem is mászott fel a tombolásra! Most a németeknek túl sok gépük volt, és nagyon tudtak nyomni.
  Sztálin ezzel szemben a legrosszabb tulajdonságait mutatta meg, és túl gyakran kiabált és kiabált, de nem a legjobb döntéseket hozta.
  Így elkerülhetetlenné vált a Kaukázus elvesztése.
  Az azerbajdzsáni határon már csata folyik.
  A szovjet lányok elkeseredetten harcolnak. Itt vannak a szépségek, akik elkeseredetten harcolnak.
  És nem adják fel és nem adják fel. És mászkálnak a hátukon.
  Natasha, Zoya, Augustine és Svetlana hátulról vonszoltak egy német tábornokot. Ez király. A lányok térdre tették, és arra kényszerítették, hogy megcsókolja a mezítláb. Nagy lelkesedéssel csapta le őket! És megnyalta a lányok sarkát.
  A harcosok általában annyira szexiek és bájosak. Aztán megküzdöttek a Fritzekkel.
  Natasha robbanással vágott, levágta a nácikat. Mezítláb gránátot dobott, és csicseregte:
  - Nagy dicsőségre!
  Zoya is lőtt és nyikorgott:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Elvette, és csupasz lábujjaival gránátot dobott. Szétszórta a nácikat, és nyikorgott:
  - A Szovjetuniónak!
  A lányok nagyon szépek és csodálatosak.
  Augustina is mezítláb dobott egy gránátot, fogát tátva elvette és felszisszent:
  - Annyira harcolok! Mint egy terminátor!
  És Szvetlana is egy ilyen gyilkos és pusztító dolgot fog elindítani a csupasz lábujjaival. És énekeld újra:
  - A barátságunk egy monolit, és ezt jelenti!
  Négyen, igen, így verekednek - ezek a lányok! Vicces szépségek és válaszul mutassák meg hosszú nyelvüket.
  A legmagasabb rendű harcosok. És hogyan vernek, és hogyan kiabálnak.
  Úgy zúzzák a németeket, mint a bogyókat a préssel.
  Natasha lőtt, mezítláb gránátot dobott és énekelte:
  - A fény és a vörös zászló harcosai vagyunk!
  Zoya is csupasz lábujjjal elindította a gyilkost, és felkiáltott:
  - És harcolni fogunk Leninért!
  És akkor Augustine fogát tátva vágott:
  - A nagy öröm nevében!
  És akkor Svetlana is lőtt, és mezítláb gránátokat lőtt, üvöltve:
  - Ezt fogjuk és megfordítjuk!
  A négyen aktívan dolgoznak és lövöldöznek. Nos, még mindig a lányok tudnak sokat a kiirtásról. És nem veszekednek így.
  És hogyan kellene a valódi terminátoroknak... Magasra járatott harcosoknak. És van bennük a pusztítás szenvedélye.
  Natasha ismét mezítláb dobott egy gránátot, és felszisszent:
  - Tökéletesen értem ezt a világot, mint az osztályharc súlyosbítását!
  Zoe is felszisszent, és csupasz lábujjaival halálos, hústépő gránátot dobott.
  - Melyik háznak lesz vörös zászlója!
  És akkor Ágoston fordult. Lekaszálta a nácikat, és puszta lábbal gránátot dobott - sziszegve:
  - Remek tér, ez a mi földünk és mindannyiunk!
  Harcosok, és még egy fűtőbetétet is képesek eltépni.
  És ekkor Szvetlana, mintha mezítláb gránátot rázna, felrobbant, és dühében kiadta:
  - A tűz dühöng, és a baktató ló!
  A lányok természetesen izgulni fognak. És fenekek.
  A németek oldaláról pedig Gerd legénysége harcol a T-4-en. Ismét, ahogy beindul, nem fog felmelegedni és elnyomni az ilyen nyomást. A lányok szemében olyan pokoli láng van.
  Lelövik magukat, és esélyt sem adnak a szökésre. És ne álljon ellen fehér, gyöngyház fogaknak.
  A harcosok agresszívek és üvöltenek:
  - Vad íz! Minden ellenséget a pokolba küldünk!
  Gerda tüzel, megüti a harmincnégyet és nyikorog:
  - Jövőbeli győzelmek!
  Charlotte csupasz lábujjával megnyomja a ravaszt, és gurgulázik:
  - Majd széttépem!
  Magda is lőtt, összetörte a T-26-ost és kiadta:
  - Nyissuk ki.
  És megrázta csupasz ujjait.
  És Christina is mezítláb nyomni fogja a pedálokat, és sziszegni:
  - Hurrá a bulinkra!
  Lányok természetesen és szinte meztelenül bikiniben és mezítláb. És egyben rendkívül szexi.
  És támadják a nem túl tökéletes, de hatékony T-4-et. És lőni az ellenséget. Semmiben ne engedj az ilyen lányoknak! És hogy vigyorognak. És hogy elcsavarják az arcukat!
  Gerda magában ordít, csupasz lábujjjal lő:
  - Gerda szeret ölni, ez a Gerd!
  És ismét lövedékeket lő ki.
  Aztán Charlotte sorra lő, és üvölt, és kiüt egy harmincnégyet:
  - Megvágom a hasukat!
  És mezítláb kezdődik újra.
  És itt Christina Killer is hozzáteszi. A csupasz lábujjak segítségével is.
  És ordít:
  - Az agresszivitás megtestesítője vagyok!
  És micsoda dereka van, és megkönnyebbült sajtója!
  És akkor Magda fogja, és vlupit, és ordít:
  - Banzai!
  És mezítláb is van, és cizellált!
  A négy német felmászik, és tényleg nyer. Annyi agresszió és életerő van benne.
  A harcosok ragaszkodnak magukhoz és lőnek. Ne adja meg a Vörös Hadsereg származását.
  És az égen is pilóták harcolnak, és ez meg is látszik. Hogy a lelkük mérhetetlen.
  Itt a legújabb német Focke-Wulf. Gertrude van benne. És ez a lány azt mutatja, hogy menőbb, mint a férfiak. Szóval fasiszták csépelnek. Nem ad nekik kegyelmet. Az igazi harcot Gertrude kezdte.
  Leüti a szovjet jakot, és sikolt:
  - Van egy szuper lányom!
  Aztán fogja, és megmutatja a nyelvét. És ismét felvállalja a teljes kiirtást. Itt van a lány. És mezítláb és bikiniben is. Aztán LAGG lelőtt, és újra felüvöltött:
  - Pilóta tüzér!
  És hevesen fog nevetni. Aztán elviszi és lelövi a PE-2-t. Egy ilyen lány, a legmenőbb terjedelemből és osztályból. Aztán ismét manőverezett, és szétzúzta a jakot a légágyúk közül. És megpróbálja.
  - Én vagyok az ég farkasa!
  És hogy kicsavarja a fogát! És hogyan lehet kijutni! Hát nagyi! Minden nőnek, a nőnek!
  De természetesen a nácik továbbra is támadni próbálnak délen.
  Ott különösen Helga pilóta harcol az ME-109-en. És olyan sikeresen, hogy a töredékek elszállnak a britektől.
  A musztáng lány leütött és ezt énekelte:
  - Lila köd lebeg felettünk!
  Általában milyen jó mezítláb és bikiniben küzdeni. Milyen praktikus! És nagyon kényelmes.
  Helga pilóta. A Führer elég okos volt ahhoz, hogy meghallgassa a tanácsokat, és engedje, hogy a lányok tankokba, repülőgépekbe és hadseregbe szálljanak. És mennyivel jobban ment a Fritz.
  Ők maguk sem számítottak arra, hogy a nők teste ennyire hatékony. Itt Helga híresen lendületbe jön és számlál.
  A lány mezítláb nyomkodja a pedálokat és ordít:
  - Olyan elragadó vagyok - tehén!
  Helga lelő még két brit gépet, és nyikorog:
  - Mögöttem német katonák sorban!
  És lelőttek egy bombázót! Itt a lány! Minden lánynak van egy nagy és menő harcosa. Ha kiirt, szintén minden szertartás és szánalom nélkül.
  Nagyon szexiek itt a lányok!
  Rommel csapatai pedig átszakítják a sivatagot, anélkül, hogy megvárnák a további erők közeledését. Nyernünk kell, tehát muszáj. A "Sivatagi róka" legendás parancsnoka már hozzászokott a felsőbb erőkkel való harchoz. És a katonái is. Itt van például egy válogatott női harcos az SS-ből. December elején szállították át őket, amikor a front megrepedt, a németek visszavonultak, a britek pedig éppen ellenkezőleg, áttörtek, elengedték Tolbukot, és azzal fenyegetőztek, hogy kidobják a Wehrmachtot afrikai földről.
  Aztán a démoni Führer azt javasolta: helyezzék át a tigrisek nőstény zászlóalját. Nem azért, mert a hölgyek megváltoztatják az erőviszonyokat, hanem azért, hogy a férfiak, főleg az olaszok szégyelljék magukat, és sokkal agresszívebben, ügyesebben küzdenének. Végtére is, ha kemény edzéssel keménykednek, az elit lányok előrébb járnak, akkor a parasztok nagyon szégyellik magukat.
  A harcosok egy bikiniben harcoltak, speciális krémekkel védekezve. Hat hónapra csupasz, lányos lábuk annyira keratinizálódott, hogy nem féltek a serpenyőként forró homoktól, a napégéstől pedig étcsokoládé színű lett a bőrük. És sokaknak már több mint egy tucat holtteste van a vállu mögött.
  Margot és Schella, két nagyon fiatal, de a csatákban már megedződött árja. Ők a legfiatalabbak a társaságban, de fél év alatt már sikerült megszerezniük az I. osztályú vaskeresztet (másodosztályú, a zászlóaljban már mindenkinek volt), könyörtelenek és kedvesek.
  Margot haja tűzszínű volt, Shelley pedig hófehér szőke volt, mézkeverékkel. Itt harcolnak, visszaverik az ellentámadásba lendülő brit tankok rohamát. "Matildák" erős páncéljukkal haladnak előre. További járható "Cromwell" robbanásveszélyes lövedékekkel és könnyebb autókkal. A lányok a homokba temették magukat. Hiába lőni homlokon az ilyen tankokat. Szükséges, hogy ne vegyék észre őket, és akkor ...
  A "Matilda" és a "Cromwell" körülbelül harminc tonnát nyomnak, és amikor áthaladnak az agyagos homokba ásott árkok felett, ijesztővé válik. Felülről a csupasz, lebarnult nyakra ömlik, iszonyatos súlyt érzel magadon, barom gépek. Itt van ugyanaz a "Cromwell", egy tipikus vas 70 mm-es ferde páncélzattal, amelyet még egy 88 mm-es fegyver sem mindig képes elviselni. Brit, nagyon csípős benzin és motorolaj illata van. A lányoknak megvannak a maguk meglepetései, könnyed visszarúgás. A Faustpatrons legelső modelljei. Mivel a férfiak szokás szerint előre engedik a hölgyeket, így a legújabb és a várakozásoknak megfelelően ígéretes fegyvereket tesztelik.
  De a lányokat is a nácizmus álszent szlogenjével ellentétben: "A háború a férfiak dolga, béke a nőknek!" - a mélybe helyezték.
  A gyalogság azonban lemaradt, ami azt jelenti, hogy van esély kiülni a lövészárkokba és nyerni.
  Shella suttogva mondja, mert fél tüsszenteni attól, hogy eltömíti az árokból hulló homok orrlyukait:
  - Csak a csatatéren való öregedés teszi lehetővé, hogy elkerülje a határidők elmulasztása miatt rothadt győzelmi pezsgő erjesztését!
  Margot beleegyezett:
  - Akinek nincs kitartása, akkor lesz a vereségek savanyú bora, és a veszteségek keserű mosléka!
  De most a Matildák, Cromwellek és egy tucat világos Mongúz már mögöttük vannak. Most itt a betakarítás ideje.
  Shella, akinek egykor gyöngyház haja megszürkült a portól, és csupasz sarkát a forró homokban pihenteti, lelkileg Szűz Máriává és más szentekké változik, azt mondják, ne hagyj cserben. Az ujj simán nyomja a kilincset, így a formált töltet egyenesen a gáztartályba kerül.
  Margo meghúzza magával a ravaszt, szintén lazán. Ezt követően mindkét lány egymásra csap a kezével. A töltetek közvetlenül a tatba ütköztek, ami után a gáztartályok felrobbannak. Narancssárga lángok habhullámokként permeteznek a levegőben, valaki átkai hallatszanak.
  Aztán a brit tankok rövid torkolatai egyfajta csövekké gördülnek fel az ütésektől.
  A tigrislányok pedig bátran dobálják gránátokat az ellenségekre. És a töredékek minden irányba repülnek, tépve, mint egy tüzes macska mancsa, egy páncélfolt, a halmozott részecskék pusztító folyama.
  Itt a női düh, mondván, a németekre semmiképpen nem jellemző a higgadtság. És tudják, hogyan kell harcolni... És hagyja, hogy a támadás megfulladjon.
  Sokkal könnyebb visszaverni a gyalogság támadását, amely általában arabokból és négerekből áll, akiket portyázással vagy különféle ígéretekkel toboroztak. Látva, hogy a tankok kiütöttek, és komoly ellenállás van előttük, már az első veszteségeknél visszahúzódtak.
  Nos, ezek után teljesen általános repüléssé változnak. Mivel egy ilyen stílus - sértsd meg a gyengéket, legyen szó a szörnyekről!
  Amikor a támadás végül elhalt, és a lányok este folytatták futásukat a sivatagban, útközben beszélgettek. Shella megkérdezte Margottól:
  - Gondolod, hogy Alexandriában leszünk?
  A tűzharcos magabiztosan válaszolt:
  - Szerintem legkésőbb novemberben, esetleg októberben végre elfoglaljuk Egyiptomot.
  Shella logikusan, figyelmen kívül hagyva a forró homoktól bőrkörösödött talpának viszketését, azt javasolta:
  - Amikor legyőzik ezt a szöget a hasunkban, a máltai bázison, akkor jobb lesz az utánpótlás, amint új egységek érkeznek, az ellenségnek már esélye sem lesz.
  Margot körülnézett, hogy lássa, mennyi idő van még napnyugta előtt. Hogy végre lefeküdjek és jól aludjak. A vöröslő világítótest közelsége a horizonthoz megnyugtatta a harcost. Lustán megjegyezte:
  - Azt hiszem, a Führer nem hagyja ki Peru-Habor és Midway után, hogy megismételje a csodálatos krétai partraszállást. Csak ezúttal Máltát fogják ténylegesen lerombolni.
  Shella káromkodva kiáltott az égbe:
  - A Mindenható változtassa pokollá a britek összes bázisát.
  A nap végre elbújt a horizont mögé, október 21-én véget ért az év leghűvösebb napja. És ezzel megkezdődött a Jegesmedve hadművelet. Miért pont fehér? Ravasz dezinformáció, hogy azt higgyék, hogy északról beszélünk, de valójában egy bokszoló zúzós kilengése délen.
  A legnagyobb brit bázis valóban pokolian nézett ki. Több mint ezer bombázó zuhant rá a keleti front minden tájáról, és tisztességes harci tapasztalatot szerzett, kísérő vadászgépekkel együtt. A britek persze régóta harcolnak, de nem számítottak ilyen erős masszív csapásra. Valóban, ki hiszi el, hogy a Fritzek úgy döntenek, hogy leleplezik a frontot, még akkor is, ha az ellenség átmenetileg csendes. De a brit harcosokat most könyörtelenül verik. Például a hajóikat megtámadja a Yu-87, a híres "dolog". Nem túl gyorsan, de a (korukhoz képest) legmagasabb bombázási pontossággal megkínozzák az öblökben megbúvó brit flottát. Nem sokkal marad el a modernebb Focke-Wulf, köztük maga a legendás von Rudel, a támadórepülőgépek királya is. A legerősebb szovjet csatahajó, a Marat csatahajó elsüllyesztéséről ismert.
  Itt például Richard tizedes azt látja, hogy keselyűk gurulnak le a dombról, mint egy szán. A ragadozó halakhoz hasonlóan számos német bombázó bukkan elő a lyukból. Egy öreg angol már félelmében feldobja a telefont. Még soha nem látott ilyen szörnyű látványt. A szirénák nagyon későn üvöltenek, miután a bombák felrobbantak. A robbanáshullám feldobja a brit katonákat, a leszakított karok és lábak különböző irányokba repülnek. Itt az egyik vassisak felforrósodott, és arcon találta a tisztet. És hogyan visít:
  - Churchill kaput! Hitler király!
  A brit légelhárító ágyúk nem kezdtek el azonnal tüzelni, hanem csak akkor, amikor egyszerre több ezer bomba zuhogott. Az ellenség mindent helyesen számolt ki: egyetlen bombát sem szabad elpazarolni. Tehát törje össze az ellenséget, és verje meg. Minden szektor előre meg van jelölve a térképen. Ráadásul a pimasz britek még rendesen sem álcázták magukat. Sok légelhárító ágyújuk teljes látókörben áll, és először is elsodorják őket.
  Itt van egy 85 milliméter hosszú, harminckét méteres légelhárító ágyú csöve feldobva és fánkszerűen a levegőben hajolva. Aztán lezuhant, összezúzva öt angolt. Itt az egyik feketének felszakadt a hasa, és kihullottak a belek.
  És záporoztak a bombák, és minden lángokban állt, dübörgött az üzemanyagraktár, robbanni kezdtek, szinte az egész csontvázon szétszórták a lövedékeket, majd egy másik raktárt felrobbantottak. Mindennek a tetejébe a Yu-87 és a Focke-Wulf szirénák burkolatába szerelt szirénák üvöltöttek, vad rémületet keltve a gyarmati csapatok közül a négerekben és az arabokban. De úgy tűnik, a fehérek nem félnek kevésbé.
  Itt például két brit fregatt ütközött, olyannyira, hogy a kazánok dübörögtek. És még a felszálló fregattok töredékei is felszakadtak a levegőben, mint az elaknásodott mezők, és a cirkáló egyszerűen leült a fenékre.
  Az angol Cromwell harckocsi rövid torkolattal, de tisztességes sebességgel és erőteljes frontpáncélzattal pánikszerűen felgyorsult, és saját raktárát döngölte, útközben még egy tucatnyi elkeseredett katonáját is szétzúzta. A káosz nőtt. Az angol repülőgép-hordozó itt is ereszkedni kezdett, és egy erős dreadnought tüzet nyitott ... a parton, ahol saját katonáik nyüzsögtek.
  És ebben a pokolban két ember teljesen zavartalan maradt. Egyikük egy indián volt, kimérten gyújtott pipájára, a másik pedig egy nyilvánvalóan arab származású, de katonai egyenruhás nő. Együtt nem figyelnek a gyorshajtásra. Inkább a megsemmisülés lovasainak egész hordája vágta bele magát egy nem egészen hétköznapi kártyajátékba. Ötvenkét lapos játék volt jokerekkel, méghozzá a vörösbőr által kitalált szabályok szerint.
  Az arab nő azt mondta:
  - Sok a zaj! És mi értelme van a pániknak?
  Az egyik repeszdarabbal hátba vágott katona kis híján belefutott egy indiánba, de aztán véletlenül eldobta, mint egy cicát. Vércseppek hullottak a vörösbőr arcára, és mosolyogva nyalták le. Aztán észrevette:
  - A hangoskodás a sok gyenge sápadt arc. Mi, apacsok így gondoljuk - nem jó ellenség, megjelent az ellenség - még jobb!
  A sápadt nő megjegyezte:
  - Ez tipikus gyengesége azoknak, akik Krisztus hitét vallják. Szeretnek az áldozatról beszélni, de nem áldozzák fel magukat.
  Az indián gyorsan bólintott.
  - A rend olyan alapra épül, ahol a cement a hit, a homok pedig az akarat! A hit aranyszív, az akarat pedig vasököl! Csak a sápadt arcúaknak nincs egyik sem.
  . 5. FEJEZET
  És a német bombázón is van egy lány. Ebben az esetben Viola. Nagyon szép szőke, és Nicolettával van párosítva. És mindkét lány nagyon szexi. Bomba ledobása felülről. És harcosok mezítláb és bikiniben.
  A lányok magukban kiabálnak:
  - Van olyan stólánk, hogy szupermenek!
  Nicoletta bombákat is kiköp a törzsből. És legyűri az ellenséget. Az angolok így értik.
  Viola is halálos bombát indít el felülről. És öld meg az Oroszlán Birodalom harcosait.
  És azt is, hogyan zajlik:
  - Félelmet keltek Nagy-Britanniában!
  És rázza a mezítlábát. És pop:
  Győzzük meg Churchillt!
  A Yu-188-as lányok nagyon jók a bombadobásban. Az ő autójuk a legújabb és legjobb. Nagyon gyors tüzelésű fegyverterve van.
  Itt lőtték le a lányokat és az angol vadászgépet.
  A gépük elég gyors. A harcosok ismét mezítláb segítségével pusztítást lőnek.
  Viola üvölt:
  - Minden ellenséget a koporsóba hajtok!
  Nicoletta üvölt:
  - És dobom az ellenséget!
  És hogy fog mezítláb fogni és rázni!
  Itt vannak a lányok, és hogyan csépelnek ellenséget. És ne hagyd abba. Hiteles árják.
  És amikor csavarják és rázzák csupasz melleiket.
  És megint bombákat dobnak.
  És vannak lányok itt, más repülőkön. Itt van Eve, aki bombákat dobál. Összetöri az angolokat és énekli:
  - Annyira szuper vagyok!
  És Éva is mezítláb pedáloz.
  De Viola ismét ledobja a bombát, és üvölt:
  - Vad lány vagyok, tíz férfit akarok egyszerre egy órában, ami nagyon klassz és csodálatos!
  Több lángoló brit katona a vízbe vetette magát, hogy elmossa a lángokat. Még a vízbe lépéstől is felforrt, sikolyok és vad nyögések hallatszottak. És véres körök kúsztak végig a tengerhabokon, eleinte sűrűek, majd fokozatosan elsápadtak. A Föld egykor legnagyobb és legkiterjedtebb birodalmának harcosai pedig elvesztették emberi formájukat. Az arab megvetően felhorkant:
  - És ezek a férfiak fátylat viselnek velünk!
  A vörös bőrű ravaszul hunyorgott, és megjegyezte:
  - Nyilván megijedtek, félelmetes tekinteted!
  Az arab nő ravaszul kitárta a fogát, és így szólt:
  - A nő lágysága hasonló a páncél keménységéhez, csak védekezésben sokkal halálosabb és sokoldalúbb!
  A németek szívesebben ültettek minden erejükkel azonnal egy bokszoló taktikáját, aki az ellenség felkészületlenségére számítva azonnal teljes erejével az ellenségre rohan. Amikor több tucat ellenséges gép ég a repülőtereken, nem tudnak felszállni. Amikor a saját bombáik felrobbannak a Lancasterben, és mindent elpusztítanak körülöttük. Kemény, de hatékony taktika. Így az alvilág szimfóniája elérte ereje tetőfokát, majd kezdett alábbhagyni.
  De ezzel persze nem volt vége a dolognak, a légideszant hadosztály pályára lépett. Míg a britek egy ilyen kezelés után, abszolút egyiket sem lehet langyosan venni. Szerencsére a leszálló vitorlázórepülők már elkészültek a szükséges mennyiségben, és a vontatási módszerek is hibakeresésre kerültek. Valószínűleg a mai világ legjobbja.
  Repülnek tehát, nem úgy, mint a sárkányok - lassabban, de elég gyorsan, sőt Wagner - Hitler kedvenc remekműve - zenéje kíséretében. Ki emlékezett még az élők közül az Apokalipszis című filmre, ahol az amerikaiak ezt a zenét használták a vietnamiak megtámadására. Mennyire megijesztette őket. Tehát itt Wagner, és dübörgő motívumok, erősítőkön keresztül. Az ejtőernyősök foszforral kenték be az arcukat, és festettek, rettenetesen úgy néznek ki, mint alviláguk démonai. A pszichológiai hatás számítása is. Ezenkívül néhány reagenst adtak a foszforhoz, és néhány magnéziumforgácsot, hogy legalább rövid ideig fényt okozzanak. Olyan hátborzongató, különösen a füstös ragyogás, a sok tűz hátterében. Még gépfegyverük is van, szintén sárkányszáj formájában álcázva. Aztán már dallamos német és elfogott géppisztolyok dobognak. És lekaszált, rongyos sorok hullanak a győztesek csizmájára. És sokan egyszerűen inkább megadják magukat, annak ellenére, hogy sokkal több a brit, mint a német.
  Egy indiai és egy arab nő bújt meg egy kis, gondosan álcázott lyukban. Vöröshajú megjegyezte:
  - Hát felszántottuk őket!
  A fekete hajú nő meglepődött:
  - Azt mondod, mi? Talán ránk gondolsz?
  Az indián megrázta a fejét.
  - Nem! A sápadt arcok verik az angolokat, és ez jó jel! És lesz idő, akkor jön a nyaralásunk! Amikor az indiánok felszabadítják kontinensüket!
  Az arab megvetően felhorkant:
  - És véletlenül hatalmat követel a világ felett?
  Az indián szeretettel, mintha egy értelmi fogyatékos gyereknek magyarázna, elvigyorodott:
  - Aki túl sokat akar kapni, az általában semmivel végződik! Szóval egy nagy kanál - tép a szád!
  A Führer persze nem látta, mit csinálnak sólymai és sólymai, de elvileg sejtette, hogy a német hadigépezet mindent tisztán megold. Általánosságban elmondható, hogy a német katonai offenzív műveleteket egészen a Kurszki dudorig magas szakmai színvonalon hajtották végre. Vannak, akik benchmarknak is nevezik őket. Még az is furcsa, hogy egy ilyen gép elakadt, majd teljesen szétesett.
  A lányok pedig hasonló álmot látnak, egyfajta prófétai látomást, amit egy kemény parancs szakít meg - kelj fel!
  
  
  MICHAEL CÁR II
  II. Miklós merénylet áldozata lett Japánban. Még akkor is meghalt, amikor ő volt a trónörökös. Egy híres merénylet, amely a valós történelemben történt. Tsarevics Miklós megsebesült, de csodával határos módon túlélte.
  De a csoda nem történt meg. Ez a szerencse Oroszország történetének legszerencsétlenebb cárjának. Nyikolaj meghalt... És vele együtt meghalt a nagy vesztes is, aki persze akaratlanul is, de mégis tönkretette a cári birodalmat és dinasztiát.
  1894-ben pedig, tizenöt évesen, II. Mihály lépett a trónra. Miklós cár testvére. Az ember általában nem hülye, inkább kemény és bátor. Mihail Alekszandrovics Romanov vad hadosztályt vezetett az első világháború alatt, kitüntette magát a csatákban. Általában volt egy férfi, aki keményebb volt Nyikolajnál, magasabb, kifejezőbb arca. Okosabb volt? II. Miklós nem egy hülye, tehetséges ember. De még mindig nem elég kemény, erős akaratú, és királynak született. Plusz természetesen II. Miklós problémái, különösen a feleségével.
  Mihail nem hülyébb, mint a bátyja, és ami a legfontosabb, sikeresebb... Nos, Nikolai, ennek ellenére a név valahogy rossz a királyoknak. És Nicholas volt az első, aki elbukott. A kezdetektől fogva a dekabristák lázadása. Aztán az Iránnal folytatott háború sikertelen kezdete. A győzelmet megnyerték, de nem annyi hódítást. Igen, és Irán eleve nem riválisa Oroszországnak. Háború Törökországgal. Elsőre sem túl jó. A győzelem pedig sok vért megért. És kevés hódítás.
  Aztán a kaukázusi háború csaknem negyven évig Shamillal. És ez rossz, a terjeszkedés befagyott. És végül a vereség a krími háborúban. És a pletykák szerint Miklós cár volt az első, aki öngyilkos lett.
  Igen, az a király szerencsétlen volt. Michael az Első ... A bajok idejében uralkodott. Megmentette Oroszországot. Kevés, meghódított várost Lengyelországból. előrehaladt Szibériában. Élt azonban nem eleget. De a király általában normális volt. És komoly defektek nélkül.
  Mihail Romanov politikája olyan volt, mint II. Miklósé: a terjeszkedés Kínába és Keletre. Port Arthur építése. Diplomácia Németországgal, felkészülés a háborúra Japánnal. Természetesen nyilvánvaló volt, hogy elkerülhetetlen a háború a Felkelő Nap Országával. Fájdalmas módon aktívan fel volt fegyverkezve. Az ifjú cár pedig dicsőséget akart, hódításokat akart, meg akarta teremteni a Sárga Oroszországot. Ezen kívül nyilvánvaló volt, hogy Kína azt ígérte, hogy a jövőben kolosszális hatalommá válik, és jobb most megosztani. Amíg elromlott.
  Japán megtámadta az orosz osztagot Port Arthurban.
  Aztán elküldték Makarov admirálist. Ezúttal nem volt halál. Részben azért, mert Mihail nem engedte, hogy Carevics Kirill beavatkozzon Makarovba, és nem volt a hajón. És ez egy kicsit megváltoztatta az útvonalat.
  Makarov admirális képezte ki a századot. Aztán amikor a japánokat aknákba fogták, meg tudta támadni Togo flottáját.
  A tengeri csata az orosz flotta meggyőző győzelmével ért véget. Később azonban a japánok még mindig Port Arthurt ostromolták. De nem sokáig. Mihail elbocsátotta Kuropatkint, fiatalabb és tehetségesebb parancsnokot nevezve ki. És ismét szárazföldön arattak győzelmeket.
  Japánt általában megtörte a tenger. És akkor a leszállás is leszállt.
  A szamuráj megadta magát. Oroszország visszaszerezte a Kuril-szigeteket, elfoglalta Tajvant és Koreát.
  Később számos kínai tartomány önként csatlakozott a birodalomhoz, létrehozva Zheltorossziát. A királyi birodalom terjeszkedett és virágzott.
  Nincs gondolat, nincs felesleges demokrácia. Nem élet, hanem kegyelem! Az ország gyors fejlődése. De természetesen az első világháború elkerülhetetlen volt. És most eljött a sárkány órája.
  De ekkorra Oroszországnak már voltak könnyű tankjai "Luna" -2, nehéz tankok: "Első Péter", amelyet Mengyelejev fia és a világ legerősebb bombázói tervezett: "Svyatogor" és "Ilya Muromets". Ilyen volt az erő!
  És az orosz hadsereg az első napoktól kezdve győzni kezdett. A cári csapatok száma pedig az amúgy is félig becsatolt Kína tényezője miatt nagy volt.
  Az orosz csapatok Kelet-Poroszországban legyőzték a németeket, és körülvették Koenigsberget. Azonnal elvették Lvovot és Przemyslt is. Oroszországnak túl sok katonája és nagyszámú könnyű, mozgó harckocsija volt. Aminek nem volt párja, és félelmetes hatalmat mutatott. Egyik sereg a másik után esett el.
  Az orosz rati már elfoglalta Budapestet.
  Németország nehéz helyzetben volt. Az orosz csapatok már közeledtek az Oderához. Olaszország is hadat üzent Ausztriának. Igaz, az Oszmán Birodalom belépett az Oroszország elleni háborúba. De ez csak csapásra és vereségbe torkollott minden fronton.
  Az orosz csapatok már átkeltek az Oderán. Télen pedig elkezdték megrohamozni Berlint. Nem volt semmi, ami megtarthatná a várost. Tehát a németek még mindig sok erővel vannak bilincsben Nyugaton.
  Wilhelm és munkatársai pedig sietve kihirdették a békét, vagy inkább megadják magukat.
  A háború csak hat hónapig tartott. Az orosz csapatok elfoglalták Isztambult. Türkiye-t pedig II. Mihály cár serege foglalta el.
  Ezt követően megkötötték a békét Peterhofban. Ausztria-Magyarország összeomlott és megszűnt létezni. Galícia és Bukovina orosz tartományok lettek. Csehország és Szlovákia királyság lett II. Mihály cár vezetésével. Magyarország is elismerte uralkodójának az orosz cárt.
  Krakkó és más vidékek bekerültek a Lengyel Királyságba. Kelet-Poroszországot elvágták, Danzig orosz város lett. Kis-Ázsia és Irak nagy része Bagdaddal együtt orosz lett. A britek csak Bászra tartományt és Palesztinát kapták meg, míg Franciaország Dél-Szíriát.
  Megalakult a jugoszláv királyság is, amelyben II. Mihály társuralkodó lett. Kicsit kiragadva magamat és Olaszországot. Így Oroszország jelentős hódítóvá válhatott. És kis veszteségeket szenvedett el jelentéktelen költségek mellett. De Németországnak így is ki kellett fizetnie Oroszországnak a jóvátétel nagy részét. Lenyűgöző győzelem!
  . 2. FEJEZET
  Ezt követően még több kisebb háború volt. Oroszország elfoglalta Afganisztán nagy részét - a déli része Nagy-Britanniához került, Irán kétharmada - a déli rész szintén brit. Aztán a királyi, francia és angol csapatok végül felosztották a Szaúd-félszigetet. Megjelent a hegemónia. Japánnak sikerült megszereznie néhány német birtokot is.
  1929-ig a gazdasági növekedés az egész világon megfigyelhető volt - a legerősebb Oroszországban. De a nagy gazdasági világválság következett. Ezzel Hitler hatalomra jutott Németországban.
  Oroszországban is megnőtt a forradalmi és sztrájkhangulat. De 1931-ben új háború kezdődött Japánnal Kína miatt. Oroszország erősebb volt, és Makarov admirális méltó utódja, Kolchak admirális irányította a flottát.
  Győzelem, partraszállás és Japán az összes csendes-óceáni birtokával együtt Oroszország tartománya lett. És II. Mihály cár és Japán császára is. Igen, ez olyan jól sikerült. De a világuralomért folytatott küzdelem nem ért véget.
  Hitler építette erőit. És létrejött egy koalíció: Németország, Olaszország, Oroszország, Nagy-Britannia, Franciaország, Hollandia, Belgium és az USA ellen.
  A cári hadsereg 1940-ben ténylegesen befejezte Kína meghódítását, és francia, holland és brit birtokokba futott be.
  1941. június 22-én Hitler megkezdte a háborút Franciaország megszállásával. A Führernek kiváló terve volt, és Mainstein zsenije volt. Oroszország offenzívát indított az ázsiai és afrikai brit és francia gyarmatok ellen. Ez egy olyan brutális háború.
  A lakosság számát tekintve Oroszország már az első helyet foglalta el a világon, hadseregét a legjobb és legfejlettebb harckocsikkal és repülőgépekkel szerelték fel. Már tömeggyártásban vannak a helikopterek, vadászrepülők, támadórepülőgépek, bombázók, beleértve a sugárhajtásúakat is! Általában valahogy minden remekül megy.
  Hitler másfél hónap alatt elfoglalta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Dániát! A cári Oroszország elfoglalta Norvégiát és Svédországot. Valamint India, Indokína, Dél-Irán, a Szaúd-félsziget és belépett Egyiptomba.
  A gyarmati angol és francia csapatok alacsony harci képességeikről és nagyon alacsony katonai szellemiségükről tűntek ki - gyakorlatilag ellenállás nélkül megadták magukat.
  Hitler Afrikába akart költözni, de Spanyolország ellenezte Németországot. Aztán a nácik megtámadták a Franco-rendszert és legyőzték. Aztán Portugália. Egy heves támadás után elfoglalták Gibraltárt!
  Ezután Oroszország és Németország megszállta Afrikát. Itt a nagy terek, dzsungelek, sivatagok és az utak hiánya jobban zavart, mint Nagy-Britannia, Franciaország és Portugália gyenge és zavart gyarmati csapatainak ellenállása.
  Területek elfoglalására került sor. Epizodikus csaták, fókuszos ellenállás. Még mindig az orosz tankok a legjobbak és jó manőverezőképességgel, különösen a közepes: "Nikolaj", amelyet a japánok által megölt Nikolaj Tsarevicsről neveztek el.
  Ha azonban tudná, milyen gonosz sorstól mentette meg Tsuda Sanzo szamuráj Oroszországot, akkor a szentpétervári Eiffel-toronyból felépült volna neki egy emlékmű. Vagy talán róla nevezted el a tankot.
  Mindenesetre a "Nikolaj" -3 viszonylag könnyű volt - harminc tonna alatt, mobil tank dízelmotorral. Sebessége nagyobb volt, mint a legendás harmincnégyes, vastagabb és lejtősebb frontpáncélja, alacsonyabb sziluettje, és hosszabb fegyvere volt, bár 76 milliméteres kalibere hasonló.
  Bármi is volt, Oroszország elfoglalta Afrika több mint kétharmadát, a többi Németországba és Olaszországba került. Az 1942. májusi hatalmas bombázás után pedig az orosz és német csapatok közös partraszállása következett Nagy-Britanniában. A harcok mindössze két hétig tartottak, és Angliát és Írországot megszállták.
  Egy hónappal később elfoglalták Írországot.
  Amerika meglehetősen passzívan viselkedett attól félve, hogy ilyen veszélyes háborúba keveredik, de Nagy-Britannia még mindig segített erőforrásokkal. Így Hitler, Mussolini és II. Miklós úgy döntött, hogy végez a gazdaságilag legerősebb hatalommal.
  Hogy Oroszországnak közös határa van Amerikával Alaszka mentén. És már építettek egy vasutat Csukotkára - ami nagyon hasznos a háborúban!
  És most az orosz, cári hadsereg megmozdul... És belép Alaszkába. És amerikai tankok az oroszok ellen, és nem gurulnak. Így alakult.
  Az orosz csapatok 1942. szeptember 1-jén kezdtek partra szállni Alaszkában... És nagyon sikeresen haladtak előre.
  Gyorsan bővülő támaszték. És a csatákban, mint mindig, gyönyörű orosz lányok vesznek részt.
  A legújabb "Nikolay" -4 tankon vannak. Harcosok mezítláb, egy bikiniben. És van egy erősebb, 85 mm-es hosszú csövű fegyverük: a Sherman zivatar.
  Már november van, leesett a hó, de a gyönyörű lányok: Natasha, Maria, Aurora és Svetlana nem ismernek fel semmilyen ruhát, és szinte meztelenül harcolnak.
  Itt a harcosok a Sherman lövedék pontos találatával lőnek és törnek össze. Kitárták a fogukat. Natasha tüzelt és üvöltött:
  - Mindenkit megvertem a királyért!
  És hogy lő!
  Aztán Maria lőtt, és olyan pontosan, hogy letépte a Sherman tornyát.
  Elvettem és csipogtam:
  - Fémet vágó lány vagyok!
  És akkor Aurora lövedéket indít. Ráadásul pontos és világos.
  A harcos nyikorog:
  - A legmagasabb műrepülés!
  És akkor, ahogy Szvetlana ki fogja vájni, minden eszeveszett erejével. Szőke lány pusztító. És sikít:
  - Pokoli démon vagyok!
  És az egész négyen elviselik, ahogy haladnak Alaszka déli részén.
  És itt az Alexander-4 tank, egyben a legújabb modell gyönyörű lányokkal. Egy erős, 130 milliméteres hosszú csövű ágyú, és nyolc géppuska és egy öt gyönyörű bikini lányból álló legénység.
  Mennek is és lőnek, kiütik az amerikaiakat, áttörik a Shermaneket.
  Alenka csupasz lábujjai segítségével lövedéket lőtt és énekelte:
  - Mihály cár dicsőségére!
  Lövés közben Anyuta támogatta, lekaszálta az amerikaiakat:
  - Nagy király!
  Ágoston is összetört, áttörte a Shermant, sziszegve:
  - Békéért, munkáért, birodalomért!
  Mirabela ezután tüzet nyitott. Ő is összetörte az ellenség páncélját, és felszisszent:
  - Új orosz rendelésre!
  Aztán Olimpiada kilőtt egy lövedéket, mint egy lupanet, és üvöltött:
  - Olyan erő és fájdalom vagyok az ellenség számára!
  A lányok jól mennek és tüzelnek. Smaragd és zafír szemükben az alvilág lángjai.
  A legújabb, minden szögből áthatolhatatlan "Alexander" -4 tank pedig magához megy és csépeli az amerikaiakat. Ilyen a reprezentáció és a feltétlen rombolás.
  És a lányok milyenek, fagy, és ugyanabban a bikiniben vannak, és szinte meztelenek - szépség! A macskánkat hozzuk magunkkal!
  Alenka hogyan kell lövedéket lőni egy amerikai autóra. Hogyan kell döngölni és énekelni:
  - Világsztár vagyok!
  És akkor Anyuta elveszi és elengedi, levágja az ellenséget, és felszisszen:
  - És a birodalom dicsősége!
  És akkor Augustina lövedékkel dörömböl, lekaszálja az ellenséget, összetöri az ellenség páncélját és nyikorog:
  - Vörös hajú és szemérmetlen lány vagyok!
  És akkor Mirabela olyan, mint egy szandál. És lőj ki egy halálos lövedéket az ellenségre. Tépd le a tornyot és üvölts:
  - Kosból kos!
  És akkor a gyönyörű hős elviszi az olimpiát. Felszabadítja a leghalálosabb kagylót. Törd össze az ellenséges tankot, és kiálts:
  - Minden söprés!
  Íme, egy hetven tonnás harckocsi jön, és megtöri az ellenséges redutokat. És ugyanakkor könnyen mozog a hóban - a legújabb motor egy gázturbina! Egy ilyen autót nem lehet megállítani.
  Alenka énekli:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog legyőzni minket! Az orosz farkasok megtépik az ellenséget! Orosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  És ismét csupasz lábujjak segítségével, a ravaszt megnyomva eltalálja az ellenséget. Itt a lány!
  Anyuta is elesett a csupasz lábával és nyikorogva:
  - Nagyszerű vagyok!
  És akkor Augustine elindítja a lövedéket, és felüvölt:
  - Vad lány vagyok!
  Mirabela pedig valami teljesen halálos dolgot fog kiadni és ordítani:
  - Új, rugalmatlan határokra!
  És olyan rózsaszín és hosszú a nyelve.
  Aztán az olimpia le fogja verni az amerikaiakat, és ez nagyon klassz lesz.
  Nos, általában egyértelmű győzelem látható. Ezt a csatát megnyerték, és az orosz, cári csapatok haladnak előre.
  1942. december végén már egész Alaszkát elfoglalta a cári hadsereg, és Kanadában folytak a harcok.
  A tankok mellett a sugárhajtású repülőgépek pilótái is harcolnak. Az Egyesült Államokban sok a repülés, de a minősége nagyon rossz. Ne hasonlítsa össze az orosz sugárhajtású gépekkel. Amelyek a terminátorok intenzitásával leverik az ellenséget.
  És a lányok Anastasia és Margarita a gépeiken "Ekaterina" -6 milyen hatékonyan szereznek gólt.
  Anastasia nyolc amerikai gépet lőtt le öt repülőgéppuskával, és sikolt:
  - Én csak egy szuperosztályú harcos vagyok!
  És mezítláb fogja nyomni a pedálokat.
  Margarita tíz amerikai gépet lő le egy sorozatban, és nyikorog:
  - És még mindig egy osztállyal feljebb vagyok!
  Anastasia csupasz lábujjaival, mintha megnyomná a ravaszt, és az ellenségre csapna. Leüti az amerikai hadsereg hét járművét és nyikorog:
  - Akkora harcos vagyok, hogy a király csodálatban van!
  Margarita is elengedi a gyilkost, és nyikorog:
  - És nem csak a király! Nagyon szépek vagyunk!
  A lányok verekednek és különböző autókat ütnek el. Úgy dobják az ellenséget, mint a döglött egereket a dögevőbe. És semmisítse meg az amerikai repülőgépeket.
  Anasztázia még több gépet lelőtt, és felmordult:
  - A kétfejű királyi sasnak!
  Margarita agyarait kitárva csicseregte:
  - Erre és menő!
  És még egy tucat amerikai autót is elütött. Itt vannak a lányok. A lányok szeretnek ölni. És tépd szét!
  És ez a pár működik...
  Földi célokra mozog. És gyerünk a Shermanekkel, átütve őket. Mint egy fém tű. És a legerősebb vas és acél hasítása. Így vitte őket a baleset.
  Anastasia több Shermant átszúr, és magában sikolt:
  - Én egy lány vagyok, aki sok mindenre képes!
  Margarita a szárazföldön is veri az amerikaiakat, és nyikorog:
  Semmi sem állíthat meg, és soha nem is állított!
  Anasztázia legyűri az ellenséget, leüti a tankokat és sikolt:
  - A királynak, aki nem bölcsebb és menőbb!
  A lányok teljesen elképesztőek! És ami a legfontosabb, csak egy bikiniben! És legyőzhetetlen!
  Egyetlen lány sem nyerhet és megállhat!
  Anasztázia lövöldözik, sikít a tüdejéből:
  - Olyan lány vagyok, aki töri az acélt!
  Margarita, aki folytatja a forgatást, hozzáteszi:
  - És bármilyen fém!
  A lányok magukhoz repülnek és lőnek... Bár a fagy és a tél, de ez nem állítja meg őket. Kanadában javában folynak a harcok.
  Anastasia ismét tüzel, és üvölt:
  - Olyan vagyok, mint egy fiú!
  Marguerite aktívan megerősíti és egy párduc dühével dühöng:
  - Én vagyok mindenkinél vidámabb és menőbb!
  Úgy tűnik, hogy a lányok igazán nagy és leírhatatlan szerencsére számítanak!
  Félmeztelen számlák megszerzése! És a bánat nem tudom, nem kétséges! Nagyon sokféle véleményük van!
  De röviden: szerencsés szépségek. Elvittek és légicsapással lefedtek egy négycsillagos tábornokot. Csodálatos szépségek. Ahogy basznak, basznak!
  És ismét orosz és német tankok mozognak Kanadán keresztül.
  Itt van Gerda legénysége a német T-4-en. Az autó őszintén szólva meglehetősen gyenge a szovjet autók hátterében. De másrészt a lányok nem könnyűek - mezítláb és bikiniben küzdenek a hidegben. És ez mond valamit!
  Az ilyen harcosok őszintén szólva menők! Ne ismerd a kétséget és a gyengeséget! Zafír és gyémánt ég a szemükben! Az ilyen szépségek egy hüvelyk földet sem adnak az ellenségnek! Egyszerre szentek és gonoszak.
  Óriási energiával mozognak.
  És úgy-úgy összetörni az amerikaiakat.
  Gerda csupasz lábujjjal lőtt, és csicseregte:
  - Vad lány vagyok! És egyáltalán nem szűz!
  És ezek után hogyan nevet.
  Charlotte is elsütötte az ágyút. Ne legyen túl erős, de gyors tüzelésű:
  - Olyan vagyok, mint egy izzó és harapós méhecske!
  Ezek után a szépség fogja és megmutatja hosszú nyelvét!
  És akkor Christina pofon vág és nyikorog:
  - És az énekem! Agyar sztrájk!
  És a farkas fogai is feltárulnak és ordítanak:
  - Új győzelem lesz!
  A harcosok nagyon kemények és agresszívek. És annyi izomerejük és heves dühük van.
  És Magda is lecsapja az ellenséget. Távolról összetöri a Shermant, nagyon pontosan üti el a végét, és ordít:
  - Olyan menő német vagyok!
  A négyes, annak ellenére, hogy az autó nem a legjobb, sikeresen küzd.
  És miért? Mert szinte nincs rajtuk ruha! És a harcosok nagyon szépen elpusztítják az ellenséget.
  Gerda büszkén jegyzi meg:
  - Méltóak vagyunk a Führerhez!
  Ezt követően a szépség újra lőni fog, és feltárja aranyos arcát.
  A harcosok itt árja szelleműek. És nem félnek a hidegtől. Bár a tél Nyugat-Kanadában még mindig nagyon hideg.
  De semmi - csak mezítláb, és szinte meztelenül. Akkor jó szerencse és győzelem lesz!
  Ezek büszke lélekkel teli harcosok.
  És most az árjáknak nincs párja a kitartásban. Kivéve az orosz lányokat.
  De Natasha a "Nikolaj" -3-on, szintén bikiniben és mezítláb lőtt, csavart és járt. A tankja azonban jobb, mint a német T-4. A harcok itt kemények és nagyon agresszívek.
  A jenkik megpróbálnak csattanni. Natasha azonban itt kiütötte a "boszorkányt", és gyöngyfogak vigyorával felszisszent:
  - Olyan lány vagyok, hogy senki sem fog feltámadni!
  Maria pedig pontosan lőtt az amerikai tankokra. Áttör rajtuk, és fogcsikorgatva sziszegi:
  - Semmiféle erő nem visz el minket!
  És most Aurora is forgatni fog sorra. A Sherman megsemmisült. Igen lány, amire szüksége van.
  És akkor Svetlana hozzá fog járulni... Mennyire fog fájni az amerikaiaknak.
  A tengeren is vannak csaták. Az orosz flotta elfoglalja a Fülöp-szigeteket.
  És itt is a csapat: mezítlábas tengerészlányok. Szinte meztelen szépségek is, bikiniben. Igaz, a Fülöp-szigeteken télen is csodálatos az idő - meleg, mert már majdnem az egyenlítő.
  A lányok pedig szeretnek verekedni és lövöldözni. És kopott villódzó csupasz, kerek sarkú. Egyszerűen imádnivalóak ezek a lányok. A legtöbb, ami egyik sem - szuper!
  A rabok egyébként imádják, ha megerőszakolják őket! Megkötik magukat, majd lovagolnak rajtuk. Igen, még úgy is, hogy a foglyok elvesztik az eszméletüket! A teljes kiirtást pedig maguknak rendezik - vagy inkább nem maguknak, hanem ellenségeiknek.
  Olyan menő félmeztelen lányok csapata. És nincs mit megállítani és összetörni őket!
  Harcosok felszállnak egy amerikai cirkálóra. Szinte meztelenül, mezítláb, cserzett bőr alatt gördülő izmokkal ugranak be. És dühösen levágta az amerikaiakat. És a legkisebb esélyt sem adják a túlélésre.
  És itt láthatod a gyönyörű Stellát és párját, Masát. Mindkét lány magas, izmos szőke, mintha mindenkit levágnának. Mi nem ütés, azután a testek feldarabolása és széttépése!
  A lányok az amerikai hajón sétálnak. Integetve jobbra - az utcára, integetett a balra - sáv!
  És a lányok nem fogják megállítani Nikát! Ne hagyj esélyt ellenfeleidnek! És ha ordítanak, és elkezdik remegni az izmaikat!
  És ismét maguk felé hadonásznak kardjukkal, és üvöltenek:
  - Lányok vagyunk, ami a királynak, a hazának és Mihail Romanovnak szól!
  És aprítják, mint a szamurájkáposztát. Itt Stella elvette, és mezítláb megmozgatta az amerikai tiszt ágyékát. Feljebb repül, és átugrik a fedélzeten.
  A szőke terminátor így fog kiadni:
  - Az ütéseimért díjat fizetnek!
  És újra feltárja fogait, és gyöngyfogakkal csillog! Itt a lány! A legtöbb gyümölcslé és íz!
  A lányok pedig magukhoz rohannak. És elhalad, mint egy tornádó. Ne adj esélyt az ellenségnek. Óriási erejük van. Sötétségbe azokat az ördögöket és angyalok ezreit.
  És itt van Mása, mintha vágna, és két szablyával egyszerre három fejet fog lefújni! Ez egy lány - lány minden lánynak!
  Mindkét szépség úgy vág, mintha szöget verne a karddal. És tetteikben nincs gyengeség vagy kétség. Visszavonulás vagy feladás nélkül haladnak előre. Az igazságosság megköveteli az emberiség egyesülését. Egy birodalom, egy korona, egy cél és terjeszkedés az űrbe.
  Éppen ebben az időben zajlik az első mesterséges földi műhold pályára állítása. Itt repül az egész világon.
  A bikinis orosz lányok pedig magukért küzdenek. És ne engedj utat az ellenségnek. A szépségek által megvágott amerikaiak pedig buknak. Mégis, a legmagasabb osztályú és ügyességű lányok.
  Egyszer sikerült háborút vívniuk Japánban. A csúcson is harcoltak. Magát a császárt elfogták. Megmutatták óriási ügyességüket. Van bennük olyan izgalom, és annyi izomerő. Persze az ilyen lányok a csodák csodája!
  Levágták a szamurájokat a palotában. És szinte meztelenek és mezítláb is voltak. Lányok, akik olyan dolgokra képesek, amelyek meglepték ellenségeiket.
  És bármilyen húst feldaraboltak, és bemutatták művészi képességeiket. A kételyeket nem ismerő harcosok előrehaladnak.
  Íme, egy amerikai admirális szablyával levágta a fejét. És hogyan fognak nevetni a szépségek, leleplezve az agyarukat.
  És ismét támadólag, és megvágták magukat. Az ilyen harcosok igazi szörnyetegek. És Mihály cár ül a trónon. III. Sándor fia, de nem az. Sikeresebb , határozottabb, akaratosabb és tehetségesebb uralkodó.
  De persze számít a szerencse, plusz a még nagyobb merevség - Mihail megalkuvás nélküli harcot vezetett a korrupció ellen, ami pozitívan hatott a hadseregre. De a leghatékonyabb know-how a bikinis lányok katonai célokra való felhasználása. És a lányok nagyon szépek, amikor szinte meztelenek és mezítláb.
  Íme a csaták változó sikerrel. A gyönyörű harcosok pedig nagyon pontosan lőnek, jobban, mint a férfiak. És ami a legfontosabb, amikor a lányok szinte meztelenek, gyakorlatilag sebezhetetlenek. Nem veszik el őket golyók és lövedékek. A harcosok nagyon erős serege. Szuper. Mihály cár ilyen ötlete - hogy a lányokat szinte meztelenül és mezítláb használjuk, és ez győzelmet hozott.
  És a csatákban a lányok is csupasz lábujjakkal dobáltak gránátot és tőrt. És megmutatták vad dühüket.
  A lányok nagyon lendületesek. És nagyon szép, pörgős és flottulábas. Senki sem tudta megtartani őket.
  A harcosok nagyon agarak ... A mezítlábas lányos lábak nagyon hatékony fegyverek. De mit tehetnek? Egy csomó dolgot. Maguk a csupasz talpak is energiát kaptak a földből, a szépség harcosai pedig nyüzsgőek voltak.
  Azt kell mondanom, hogy a lányok a legszebbek a világon, ami egyszerre csodálatos és a kobrák dühével!
  Elfogták az amerikai cirkálót. Az elfogott férfiak arcra estek. Ezt követően a harcosok lábát az arcukba döfték. És kénytelen csókolózni. És a lányok kócogtak, és csupasz talpuk, amikor nyalták a nyelvüket, kellemes és csiklandozó volt.
  De a szépségek élvezték, hogy csupasz lábukat csókokkal záporoztak, a sarkukat meg puszilták.
  Aztán a lányok nevetnek. És vigyorgó fogak!
  De jobb lett, a lányok kicsit meztelenül napoztak és vásároltak. Olyan gyönyörű harcosok. És hogyan kell egy ilyen lábat megcsókolni. És nyalja meg minden ujját.
  A lányok nagyszerűek.
  Itt ismét az "Alexander" tank -4 a csatában. Csinálja magát, és már megy is a február. A csapatok továbbmennek. Egyre közelebb az Egyesült Államok területéhez. A lányok nagyon menők.
  Itt Natasha pontosan lő. És nagyon pontosan üt.
  A lány rendkívül pontosan lő, és azt kiáltja:
  Letörjük az ellenséget!
  Maria következőre lő. Elvette és legyőzte az ellenséget:
  - Szuper vagyok!
  Maria nagyon szép lány, és nagyon aktív.
  És a mezítláb nagyon szép és elegáns erotikában:
  Megsemmisítjük az ellenséget!
  És Aurora egy olyan lány, és szuper a hasában és a melle, és olyan skarlátos mellbimbói vannak felpuffadva:
  - Áttöröm az ellenségeket, és szupervé teszem!
  És hogy rázza a vörös haját!
  És megint csupasz, cizellált lábával fog ütni. Az ilyen harcosok nagyon menők!
  És akkor Svetlana meg fogja verni az ellenséget:
  - Szeretem a királyt, és hurkot akasztok az ellenség nyakába!
  Ezen nevetnek a lányok. Hogy lett belőlük agár és menő.
  Az amerikaiak menekülnek a lányok elől. Vagy add fel. Vagy meghalnak. A női harcosok olyan gyönyörűek, és nagyon mezítláb, a lányok pedig olyan csodálatosak. Egy bikiniben pedig kellemes és hatékony a harc. A harcosok olyan csodálatosak.
  Natasha ismét az amerikaiakra lő, és felszisszent:
  Te a bátyám vagy, én pedig a testvéred! Pontosabban a nővérem!
  És megint, amíg mozgatja a nyelvét. Mondjuk agresszív harcos és szépség!
  És itt Anyuta megrázza csupasz melleit. És sikít és vigyorog. És a héj elküldi az amerikaiaknak. És elviszi és megbasz.
  - A szépség lefújta! És nyikorog:
  - Olyan szuper lány vagyok!
  Gyönyörű lány és szereti a szexet. És szép!
  A lány pedig elvette és megverte - morogta:
  - Legyőzzük és szétzúzzuk az ellenséget!
  És íme, Aurora kalapál és ver:
  - Király vagyok és kemény lány!
  Egy harcos nő egészen agár tud lenni.
  A lányok elnevetik magukat.
  De Svetlana elvette, és ez nagyon klassz. És ilyen díjakat adott az ellenség elpusztításáért, és megcsókolta az ördögöket:
  - Ez egy olyan totalitárius műrepülés!
  A tank nagyon mozgékony és halálos. Megveri a gyenge és magas Shermant. Itt vannak a harcok a cári Oroszország javára.
  Natasha ismét tüzel. És üvöltés:
  - A bálványodért!
  Maria lőni kezdett. A lány nagyon szép és arany haja van. A kinézet szerint.
  A lány rúgott, csupasz lábujjával céloz és nyikorog:
  - Ez gyilkosság a királynak!
  És itt van Aurora, aki kibaszott egy amerikait. A lány pedig mondjuk tényleg rendkívül agresszív és nyikorgó:
  - Igazi beszálláshoz!
  És a lány nagyon erősnek mutatta magát.
  Svetlana pedig agresszív és harcias. Csupasz lábával koppant, és széttépte az ellenséget.
  És fogát kitárva csicseregte:
  - Én egy sast röptető hölgy vagyok!
  Így hát a lányok vad erővel kezdték el vájni. És ne hagyja abba a szépségek ilyen agresszióját. Nem hátrál és nem hajlik.
  Natasha ismét tüzelt, és felszisszent:
  A teljes megsemmisülésig!
  Mariának pedig minden szög nélkül sikerült sokkal jobban megsemmisítenie ellenségeit, és elkezdte megtörni ellenfeleit.
  És akkor Aurora átvette, és hogyan csapja le az ellenséget egy ágyúból. És nagyon sikeresen, kolosszális aplombával. És összetörni, összetörni az ellenséget. És az olvadt törmelék minden irányba repül a Shermanból.
  És Svetlana is forgatni fog, és hogyan fog énekelni:
  - Nagy álmok és gyönyörű szépségű lány vagyok!
  A harcosok valójában csodálatos győzni akarást mutatnak.
  Nem csoda, hogy a birodalom hűvös és nagyszerű lett. Meghaladhatja Dzsingisz kán eredményeit.
  A harcosok magukhoz költöznek... És lövöldöznek, lövöldöznek és feltörik az ellenséges állásokat, mintha késsel hasítanák fel. Vagy inkább egy nagyon éles és edzett tőr. És most az orosz csapatok már tényleg legyőzhetetlenek. És egy nagy birodalom királysága.
  Ha megnézzük, akkor Oroszország történelmében sok háború és nehéz időszak volt. De II. Miklós a legtöbb esetben egyszerűen szerencsétlen volt! Kiderült, hogy kudarcot vallott. De a taktika nagyon fontos. Mit mutatott meg a nagy orosz sakkozó, Alekhin. Amikor elkezdett játszani ellenfele helyett, megfordította a táblát és nyert. A zseni az zseni.
  A cári Oroszország minden problémájával együtt a meztelen lányok faktora önmagában sokat megoldott.
  A harcokban helikopterek is részt vesznek. Harci járművek, valamint bikiniben és mezítláb járó lányokkal rendelkező csapatok. Milyen minőségű egy lánysereg? A legkiemelkedőbb. Semmi sem állíthat meg és nem győzhet le egy ilyen sereget.
  Tehát ebben a seregben vannak mezítlábas és szinte meztelen lányok. Varvara kapitány helikopterének legénysége. Hát nem csoda! Kavar a tenger! És hogyan fognak ütni a repülőgép fegyverei. Aztán ott vannak a rakéták. Ezek a lányok igazi tornádó típusú hurrikánok.
  Semmiben sem alacsonyabbak az ellenségnél. Az orosz hadsereg készen áll a csatákra és a nagyszerű eredményekre.
  Varvara egy gyönyörű lány, szőke hajjal és szinte meztelenül. Hogyan ordítson a tüdeje tetején:
  - Az ellenségek nem múlnak el! És nem fognak elfutni!
  És elviszi, és halálos folyást ereszt ki legmenőbb autójának minden sugárjából. És átsöpörni az ellenséget. És elviszi, pusztító kanyarral lekaszálja.
  De a szerény Olga fogott, rakétát lőtt az amerikaiak állásaira, és felszisszent:
  - Küzdöttem, nem szárú cipővel, hanem mezítláb!
  És kacsintott zafírszemeivel. Igen, ezek lányok - egy hihetetlenül elragadó műrepülő. Vele felmehetsz az ivóvíz hegyére, és leszedheted a meztelen sárkányt.
  És a lábak olyan kecsesek és egyediek! És a derék vékony, és a test nagyon izmos.
  Barbara kalapál és üvölt:
  - A királynak lyukat tudok csinálni a földgömbön!
  És felfedi az arcát, és kacsint a szemével.
  A harcosok elsőrangúak. Itt Tatyana is egy bikinis lány, ahogy felveszi és visít:
  - Legyen király az egész földön!
  És csillogni fog gyöngyházfogaival. És egy helikoptertől halálos, mint a szög. És halálos lesz. És nagyon megsütjük a fémet. És ez a bunker pusztulását okozza.
  Itt vannak a lányok - minden lány lány! Aztán amikor behozzák a foglyokat, azok a lányok megcsókolják és megnyalják a mezítlábukat. Általában ez a legkifinomultabb módja a megaláztatásnak és a bátorításnak.
  
  LEGYŐZHETETLEN ROMMEL
  Ebben Rommel hadserege 1941 novemberében, decemberében győzni tudott Afrikában. Ez azért is történt, mert a zseniális Rommel társa nem követte el azokat a durva hibákat, amelyek a valós történelemben előfordultak.
  Ennek eredményeként a németek legyőzték az előrenyomuló briteket, és megtartották területüket. Ez eleinte nem befolyásolta a csaták menetét, így a keleti fronton Moszkva közelében vereséget szenvedtek a németek.
  Később azonban a Führer tervei megváltoztak. Rommel ekkor el tudta foglalni Tolbukot, és Egyiptomba költözött. Hitler úgy döntött, hogy a keleti fronton átmeneti védelemre vált, és egyelőre Afrikára és a Közel-Keletre összpontosítja erőfeszítéseit.
  Mivel azonban az afrikai offenzíva kevesebb erőt igényelt, a nácik több hadműveletet is végrehajtottak keleten. Legyőzték a szovjet csapatokat Kercsben. Kharkov közelében körülvéve. Kihúztak egy szilánkot Szmolenszk irányába . Vlasov tábornok második sokkhadseregének Leningrád melletti offenzívája is vereséggel végződött.
  Elesett az ostrom és Szevasztopol megtámadása után. És a Fritz megerősödött. A harcok a Rzsevszkij-párkányon bontakoztak ki. Itt a náciknak sikerült ellenállniuk.
  De Egyiptomban Rommel, miután erősítést kapott, elsöprő győzelmet aratott. A sikert elérve a németek keresztülmentek Palesztinán, elfoglalták Irakot és Kuvaitot. Aztán az egész Közel-Kelet - miután hozzájutott az olajhoz.
  Ezt követően a nácik Szudán felé fordultak, és megpróbálták elfoglalni egész Afrikát.
  Ezzel egy időben következett a Gibraltár elleni támadás, majd a német csapatok behatolása Marokkóba és tovább az afrikai területekre.
  De a németek sikere hozzájárult a hátul végzett energikus munkához. Hol van Hitler is, amit ügyesebben csinált, mint a valós történelemben.
  Hitlert felébresztve, a terminátor megfürdött a lányokkal, reggelizett salátával, karfiolkásával és néhány más zöldséggel, zsírszegény réteges kecskesajttal és kaviárral. Ezt követően beidézte Speert, és hivatalosan átadta az új birodalmi miniszternek a szükséghelyzeti jogosítványokról szóló aláírt törvényt tartalmazó dokumentumot. A megszállott Adolf nagyon maró volt:
  - A Harmadik Birodalomban rendkívül alacsony a fegyverleadás! Nemcsak a háborúzó Nagy-Britanniától vagyunk lemaradva, hanem a totalitárius Szovjetuniótól is. És szükség van a légi fölényre, és a régi fegyverek gyártásának növelésével át kell váltani újakra. Különösen ígéretes sugárbombázók. Hiszen óriási sebességük és magas felső plafonjuk szinte büntetlenül teszi lehetővé a brit városok elpusztítását!
  Speer optimizmust áradt:
  - Németországban és Lengyelországban szénfelesleggel, Franciaországban vasérccsel, és van elég berendezésünk sok autó gyártásához. Hiszen több alumíniumot és duralumíniumot gyártunk, mint a világ összes országában együttvéve!
  A démoni Adolf bólintott.
  - Egyelőre! Nagy-Britannia és az Egyesült Államok is felpörgeti a termelést, és minden gramm fémet meg kell védenünk. Gyűjtsenek fémet iskolások és más gyerekek is 5 éves kortól. Ezenkívül miért kell a szárnyakat és a törzset teljesen duralumíniumból készíteni? Használhat fát és vásznat is. Például monoblokk szárnyak gyártásához. És akkor? Egy új, két tonnánál nem nagyobb tömegű, könnyen repülhető, könnyen gyártható és olcsó sugárhajtású vadászre van szükségünk! Az összeszerelési alkatrészek számát minimálisra kell csökkenteni, valamint módot kell találni a repülőgép tömegének minimalizálására és aerodinamikai tulajdonságainak javítására. Most egyébként jönnek a repülőgéptervezők, megtanítjuk őket.
  Speer elmosolyodott.
  - Természetesen a Führerem. Ha jól értem, minden magasan képzett dolgozót vissza fog küldeni a hadseregből?
  A megszállott Adolf megerősítette:
  - Csak magas képzettséggel fogunk egyszerű, kemény munkásokat toborozni külföldiek közül. Így jobb lesz, ha kevesebb naplopó, tehát partizán lesz. Természetesen csökkentjük a szárazföldi erők számát, ha nem lesz háború a Szovjetunióval, akkor nem kell annyi gyalogság, de ... Nem radikálisan, így Gibraltár és Málta legyőzését tervezem a következő hónapokban , elfoglalni Afrika egész északi részét és tovább a Közel-Keletig. Szükségünk van még földegységekre. Ezenkívül további hajógyárak építésére van szükség mind magában Németországban, mind Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában és Norvégiában. Repülőgép-hordozókra, csatahajókra és szállítóeszközökre van szükségünk. És a Földközi-tenger mintegy németen belüli tóvá változik. Érted?
  Speer meghajolt.
  - Igen, Führerem! Már utasítottam egy építési program kidolgozására ...
  A ravasz Adolf hozzátette:
  - A munkaidő akár 16 órára is meghosszabbítható, ha azt vészhelyzeti terveink előírják. A repülőgépgyártást napi száz gépre kellene felhozni mindössze kilenc hónap alatt... Több mint háromszorosára a jelenlegihez képest, és korántsem tény, hogy ez elég lesz!
  Speer sietett felvidítani a Führert:
  - Pilótáink a brit osztály felett állnak, így nem mindent a szám dönt el. És új módokat fogunk találni arra, hogy az ekevasból kardot készítsünk. Ha jól értem, mi a prioritás számunkra a repülés?
  A Führer erősebben ökölbe szorította a kezét:
  - Nálunk a sugárhajtású, bombázó, majd vadászrepülőgépek a prioritások, plusz az új felszerelések kiadása, és a csodafegyverek fejlesztése! Azonban nem csak a repülés területén, hanem harckocsikban, tüzérségben, elsősorban rakétatüzérségben is... Erről még részletesebben szólunk.
  Hívás hallatszott, és a Harmadik Birodalom vezető repülőgép-tervezői beléptek a szobába.
  Messerschmitt, viszonylag fiatal, magas homlokú, Heinkel már idős, de nagyon mozgékony, sportos alkatú Tank, Lippisch és pár kevésbé ismert.
  Adolf a székekre mutatta őket, és megparancsolta nekik, hogy tegyék ki a rajzokat az asztalra:
  - Az Ön feladata egy új, nagyon erős és modern fegyver létrehozása. Németországban több szélcsatorna van, mint a világ bármely más országában, és sok repülőgép technológiája nagyon elmaradott. De csak a Yu-88-ban jelentősen növelheti a sebességet azáltal, hogy áramvonalasabb formákat ad az autónak. Különösen a pilótafülke csepp alakú, domború formát kell adni, ami javítja a kilátást, a pilóta pedig tágasabb lesz, és növeli a sebességet, jó öt kilométerrel javítva az aerodinamikát. Ráadásul áramvonalas formát kell adni a lőpontoknak, mind a bombázónál, mind a vadászgépeknél, bombatartók, légfékek kikapcsolt állásban.
  Írd le, amit mondok!
  A tervezők egyöntetűen bólogattak:
  - Tehát pontosan a nagy Führer!
  Adolf folytatta:
  - XE-129 - át kell tervezni úgy, hogy maga a fegyverdoboz áramvonalas formát kapott, és egy mozgatható repülőgép-fegyvert szereltek fel a hátsó és alsó féltekéből érkező támadások ellen. Ezen túlmenően ezt a támadó repülőgépet fel kell szerelni hajtómű-növelő rendszerrel. A szerkezetátalakítással párhuzamosan növelni kell az ilyen támadórepülőgépek gyártását. Pusztító légicsapásaik megbénítják a britek tevékenységét. Ezenkívül a Yu-87-es búvárbombázót kell használni Nagy-Britanniában. Elavult autókat teszünk a csatárba...
  Adolf szünetet tartott. A tervezők hallgattak. A Führer megjegyezte:
  Nagy kétségeim vannak az F -190- el kapcsolatban . Az autó nehéznek és nem elég manőverezhetőnek bizonyult, ráadásul nincs benne rendszer a tartályok inert gázokkal való feltöltésére, amelyek helyettesítik a kiégett üzemanyagot. Mi miatt ezt az autót akár egy gyújtógolyóval is ki lehet ütni. Mit szól ehhez Tank?
  A híres SS-tervező a figyelem felé nyújtózkodva megjegyezte:
  - Ez a mi hibánk, a nagy Führer. Bár a harckocsik elhelyezése meglehetősen sikeresnek mondható, kevésbé vannak kitéve az ellenséges tűznek, és egyben védik a pilótát. Ami a manőverezhetőséget illeti, akkor ... Egy páncél 120 kilogrammot nyom, és nem olyan könnyű könnyíteni...
  A megszállott Adolf azt javasolta:
  - Próbálja meg javítani a Focken-Wulf aerodinamikai tulajdonságait. Először is a súly csökkentésével, illetve a szárnyvégek hajlításával a gép irányíthatóságának, manőverezhetőségének növelése érdekében. Ezenkívül a hátsó féltekére is beépít védelmet... Ami a motor helyét a pilótafülke előtt illeti, ez védi a pilótát, de a gépet kilökőeszközzel kell felszerelni. Egyébként a motor formája is áramvonalasabbá tehető, amit iparosainknak mindenképpen figyelembe kell venniük. Egyébként mi a helyzet az ME-309-en?
  Messerschmit kissé megzavarodott:
  - Dolgozunk ezen a nagyszerű Führeren. A tervezési jellemzők azt ígérik, hogy hét lőponttal felfegyverkezve akár 740 kilométer/órára növelik az autó sebességét! Ez lesz a britek legerőteljesebb halála...
  Adolf félbeszakította:
  - A befejezést gyorsabban kell elvégezni. És te, Speer, gyorsítsd fel egy új, 30 milliméteres gyorstüzelő repülőgép-ágyú kifejlesztését. Nagyon sikeresen lehet majd használni mind földi célpontok tüzelésére, mind ellenséges repülőgépek ellen! Az új ME-309-nek fel kell váltania a régi ME-109-et. Ami az Ön ME-262 sugárhajtású gépét illeti, sajnos sok hiányossága van: nagy súly, alacsony működési megbízhatóság, túlzott baleseti arány .... Magam vázolom fel a szükséges repülőgépet.
  Adolf Hitler hozzálátott az autó megrajzolásához, felhasználva a modern vadászrepülőgépekről szerzett tudását. Azonban nem a legmodernebb, hanem az ötvenes évekről, hogy alkalmazkodjunk a jelenlegi gyártási és technológiai színvonalhoz. Különös figyelmet fordított a szárnysebesség megváltoztatásának technológiájára. Az ilyen tervezés összes előnyének ismertetése:
  - Leszállás és indítás során a sweep csökkenni fog, repülés közben pedig nő. Csak ennek köszönhetően egy modern ME-262 hajtóművel rendelkező vadászgép 1100 kilométer per órás sebességre képes felgyorsulni. Igen, és a súly jelentősen kisebb lesz.
  Messerschmit ránézett a diagramra, magas homlokát összeráncolta egy távolodó hajvonallal, és kinyomta:
  - Zseniális! De Führerem, honnan szereztél ilyen mély ismereteket az aerodinamikáról?
  A megszállott Adolf ravaszul összehúzta a szemét:
  - És mi a helyzet csak az aerodinamikában? A tehetséges ember általában mindenben tehetséges! És középszerűség és középszerűség Afrikában! Mi a helyzet az Arado bombázóval? Mutass diagramot?
  A Führer-popadanecek rövid pillantást vetettek, nemlegesen megrázták a fejét:
  - Nem, ez nem megy! Nem jó az ötlet a trolival, mert a gép nem fog megfordulni és lezuhan. Hagyományos behúzható futóműre van szükségünk. Fontolja meg néhány tervezési változtatást a jobb aerodinamika érdekében. Túl sok fikció nélkül, de találékonyan.
  Adolf, miközben a tető le volt vágva, még néhány megjegyzést tett:
  - A "Griffin" Xe-177 repülőgép rendkívül megbízhatatlan erőművel rendelkezik. Azonnal cserélni kell, a legújabb dugattyús motorok, eleinte négy külön áll. Aztán a legmodernebb, 2950 lóerős motorokhoz. Ami a nagy magasságból és merülésben való ütés képességét illeti, akkor ... Kezdje el fejleszteni a Xe-277-et, ez a gép is ellenséges fegyver lesz. De a lényeg a sugárhajtású bombázók. Ez a legfontosabb feladat. Itt például a Yu-287-nek ilyennek kell lennie.
  A Führer ismét készített egy vázlatot fordított szárnyakkal, bizonyos árnyalatokat elmagyarázva a tervezőknek. Adolfot komolyan elragadta, bizonyos sémákat mutatott be. Főleg farok nélküli bombázó. És hogy egy sugárhajtású gép repülő szárnya több mint ígéretes. És ugyanakkor a gép még az Egyesült Államok területét is képes bombázni. Egyenesen felhívta a figyelmet arra, hogy a munkába Európa minden tájáról érkező tervezőket, sőt zsidókat is be kell vonni. Végül rájött, hogy a tervezők már eleget pakoltak, kedvesen elengedte őket, és csak Lippisch maradt. A Führer felkiáltott:
  - És te, Sándor, kérlek, maradj! Új, rendkívül hatékony fegyverek létrehozása lesz a feladatod.
  Lippisch meglepődött:
  - Hálás leszek neked, Führer!
  Hitler, a terminátor magyarázkodni kezdett:
  - Természetesen ismeri Wieselsberger elméletét, aki egy időben Prandtl professzor asszisztense volt Göttingenben. Ő volt az első, aki kidolgozta az elméletet a képernyőnek az alatta lévő felületre gyakorolt hatásáról...
  Lippisch elmosolyodott és bólintott:
  - Jól ismeri a Führeremet! Igen, ismerem ezt az elméletet!
  A démoni Adolf így folytatta:
  - Létre kell hozni egy ekranoplant - egy torpedócsónak és egy hidroplán egyfajta hibridjét. Valóban jóval lejjebb, a víztől 20-40 centire repül. Ebben az esetben az ekranoplan csónakot tartó levegő tömege két részből áll. Az egyik befagyott patak a szárny alatt; a másik - meglehetősen jelentéktelen - a szárny alól a hátsó él tartományában kerül ki, és folyamatosan feltöltődik felülről, a szárnyujjból érkező levegővel.
  Lippisch készséggel megerősítette:
  - Tényleg, Führerem!
  A démoni Adolf így folytatta:
  - A fő légtömeg azonban a csapágyfelület alatt marad, és ott a dinamikus nyomással közel megegyező nyomást hoz létre. Egyfajta légkorcsolyapálya szerepét tölti be, amelyen az ekranoplan hajó óraműként "gurul"! Elsőként Kaario finn mérnök alkalmazta ezt a gyakorlatban, ő kifejlesztett egy egyszerű, négyszögletes szárnyasszánt, amely egy paraván segítségével siklott a havon, és még szabadalmat is kapott rá. Sajnos a katonaság nem értékelte időben ezt a felfedezést. Azt mondják, hogy Levkov orosz professzor is végzett hasonló kísérleteket... Vagyis egy új csodafegyverré válhat, amely bombákat, torpedókat, leszállásokat képes eljuttatni Nagy-Britannia partjaihoz, repülőgép sebességével, és egyúttal a radar számára láthatatlan. Plusz még több zúzó ütés az angol hajókon! Egyetért?
  Lippisch kezével turkált, segítőkész pincérnők öntöttek neki levet... Kicsit itatva a tervező megjegyezte:
  - Igen, ez egy gazdag ötlet, bár lesznek technikai problémák. Például a rugalmasság...
  A megszállott Adolf barátságosan bólintott:
  - Felvázolok neked egy hozzávetőleges sémát, jobb, ha megcsinálod, és te magad csiszolod az apró technikai részleteket. A karosszéria legyen hosszú, úgy néz ki, mint egy utasszállító repülőgép törzse, a pilótafülke delfinorrává változik, domború szélvédők és turbóhajtóművek... Bár lehetséges, hogy az első modelleknél a dugattyús is megteszi. És amikor ezt a kolosszust a tiszta vízbe vontatják, a motorok fülsüketítően zúgnak, és a keskeny ragadozó test felrobban, mint egy permetfelhőt feldobó bálna. Figyeljük meg, hogy ez a kolosszus vadászgépként tud rohanni néhány méterre a víz felszínétől.
  Lippisch őszinte csodálattal füttyentett:
  - Gazdag fantáziája van, Führer!
  Dashing Adolf még jobban megihletett:
  - Természetesen csodafegyver lenne. Végül is az ekranoplanok nem félnek a viharoktól. Nem félnek a jégtől - átrepülnek rajtuk. Nem a mocsaras torkolatok és a part menti kövek fenyegetik őket, amelyeken a közönséges hajók zuhanhatnak, hanem általában a sekélyek, mint egy gyermektó. Mindenhol képesek csapatokat partra szállni: a Skeletons afrikai partjaitól az ördögi zátonyokkal, az Egyesült Államok mindkét partjáig, Kanada északi sarkvidékeiig és Alaszkáig. Több száz ilyen gép lenne, és Nagy-Britannia két hónapon belül bukna.
  Lippisch bátortalanul megjegyezte:
  - Mi lesz a bányákkal?
  A Führer nevetett:
  - Ezek a bányák! Nem fenyegetnek sem a vizek felszíne alatt, sem a sekélyen! Valamint a tengeralattjárók torpedói. Ő maga pedig ideális fegyver a legfejlettebb tengeralattjárók elleni küzdelemhez, mélységi töltetekkel ütve őket. Ezenkívül az ekranoplánok rakétákkal és aknákkal is eltalálhatják az ellenséges hajókat. Igen, természetesen bemutatom az irányított bombák tervezését. És persze partraszállások... Ideális szállítójármű leszálláshoz, nem csak gyalogsággal, hanem harckocsival is! Akkor a háború egész jellege egyszerre megváltozik! Vajon megértette Lippisch, hogy a Führer milyen üzletet bíz rád?
  A tervező merkantilisabban kérdezte:
  - Mi a helyzet a díjakkal?
  Komoly Adolf megerősítette:
  - Természetesen a legbőkezűbb, vaskereszt gyémántokkal, földekkel, gyarmatokkal, alattvalókkal! Ha meghódítjuk egész Afrikát, akkor lesz elég föld mindenkinek!
  Lippisch kijelentette:
  - Ha pénzt és forrást adnak, akkor kész lesz az ekranoplan, de... Vannak projektjeim egy farkatlan harcosra is.
  A Führer-terminátor sietett megnyugtatni a feltalálót:
  - Egy farkatlan sugárbombázó, már vázoltam, majd mások elintézik. Mint egyébként, és egy harcos! A WIG fontosabb, hiszen ez egy alapvetően új fegyver... Ráadásul a Gotha cégnek nagyon tehetséges tervezői vannak, akik ezzel foglalkoznak majd. És miközben az ekranoplanokon dolgozol. Általánosságban elmondható, hogy most sok sürgős dolgom van, még mindig beszélnem kell a harckocsi tábornokokkal ... A parancsot megkapja ...
  Lippisch nagyon lelkesen hagyta el a Führert. Adolf arra gondolt, hogy talán jobb lenne először atomfizikusokkal beszélni egy atom- és a jövőben egy hidrogénbomba létrehozásáról, de úgy döntött, nem tesz túl sokat, egyszerre terheli magát és másokat.
  Több tervező is volt, köztük a leghíresebbek: a Porsche és az Aders. Általánosságban elmondható, hogy ha a repülésben és a tengeralattjáró-flottában a németek minőségi fölényben voltak a szovjetekkel szemben (bár ezt nem mindenki ismeri fel!), akkor a páncélos tartályflotta észrevehetően lemaradt. Különösen a KV, T-28, T-34 szovjet járművek voltak jobbak a németeknél páncélzatban és fegyverzetben, és a T-34 vezetési teljesítményben is. A német tankok lövegei azonban nem elég erősek a brit Matildákhoz és Cromwellekhez, és még inkább a tervezők által már fejlesztés alatt álló Churchillekhez és Challengerekhez. Nem is beszélve a német minták páncéljának gyengeségéről ...
  A Führer felkérte a vendégeket, hogy üljenek le, és morált szavalni kezdett:
  - Sajnos Németországnak jelenleg nincs megbízható páncéltörő ágyúja... 50 milliméteres T-3-as löveggel szerelve csak a Matilda vagy a KV páncélt tudják simogatni.... De "Matilda" még a második világháború kezdete előtt szolgálatba állt Nagy-Britanniában. Mi magunk fogtuk el Matildást, akinek a frontpáncélját nem lehet áthatolni. Nos, a szovjet KV-k még az oldalt vagy a hajótestet sem tudják átszúrni. A gépünk maximum annyit tehet, hogy eltöri a hernyót! Vagyis ti tervezők olyan helyzetbe hoztatok minket, hogy az ellenséges tankok nálunk sokkal erősebbek foglalásban, és az új amerikai "Grants" és a tömeggyártásra kész "Sherman" fegyverzetben is felülmúlja. Nem beszélve a 76 mm-es fegyverekkel szerelt orosz járművekről. És hogyan hajtja végre az új tankok létrehozásának feladatát, különösen egy 88 mm-es fegyverrel.
  Porsche zavartan válaszolt:
  - Természetesen ilyen fejlesztéseket fejlesztünk, nagy Führer. Május 26-án a hadászati osztály megrendelést adott nekünk egy 45 tonnás ViK -4501-es harckocsira. Pontosan ilyennek kell lennie, egy 88 mm-es légelhárító ágyúval, amelyet harckocsi toronnyá alakítottak át. Már vannak előzetes rajzaink. Velük lehet a legjobban megismerkedni.
  A Führer megkérdezte:
  - Te vagy Aders?
  Erwin bólintott.
  sikeresen tesztelték a vk -3001-et . Új nehézgép, 75 mm-es ágyúval. Hasonló fegyverünk van a páncéltörő modellben is, de még nem került tömeggyártásba. Ezenkívül munkálatokat végeztek a 65 tonnáig terjedő tömegű T-6 létrehozásán. És egy könnyebb, 36 tonnás modell. Kipróbáljuk a nagy Führert.
  Adolf, aki tudónak képzelte magát, gyorsan megvizsgálta a rajzokat. Itt vannak az első vázlatok a második világháború leghíresebb német tankjának félelmetes "Tigriséről". Ez az autó a Kursk Bulge idején vált híressé. A szovjet időkben a tigriseket általában szidták, majd az autóhoz való hozzáállás objektívebbé vált. A maga idejében ez a tank természetesen nem volt rossz. A KV-nkkal történt első nagyobb összecsapás során három "Tigris" kiütött tíz szovjet járművet, és ők maguk is sérülés nélkül távoztak. Ennek a gépnek a fő előnye egy erős 88 mm-es fegyver volt, amelynek sokáig nem volt méltó ellenfele. Azonban a Kursk Bulge-n a technológia minőségi fölénye ellenére a nácik még mindig vereséget szenvedtek ... A gép harci használatának statisztikái, valamint a veszteségek aránya általában úgy beszélnek róla, mint az egyik A második világháború legjobb gépei. De a hibák szabad szemmel is láthatóak. Nagy, 56 tonnás tömeg, mindössze 100 milliméter (csak 80 oldal!) foglalása esetén, Nagy magasság, a páncél racionális dőlésszögének hiánya és gyenge vezetési teljesítmény. Általánosságban elmondható, hogy a tíz tonnával kisebb súlyú IS-2 harckocsi páncélzatban és fegyverzetben is jobb volt a tigrisnél ... De ez a tank csak 1944 februárjában jelent meg. A "Királytigris" általában 68 tonnát nyomott, 180 milliméteres frontpáncéllal... Természetesen egy ilyen tank nem volt alkalmas afrikai háborúra, sivatagba, leszállásra, csak egy gép, mint a fül. agyag lábak. Nem, természetesen a maga idejében a "Királytigris" nagyon hatékony volt, egy csatában több ellenséges harckocsit is megsemmisíthetett, és egyszer egy órán belül huszonöt "Shermant" ütött ki. Úgy tűnik, hogy huszonhárom T-34-es tankról volt információ, amelyet a Tigris semmisített meg egy csata során. De mindenesetre ez a tank egyszerűen a hatalom és a tömeg irracionális felhasználásának megtestesülése. És itt van például a szovjet T-54 tank ... A második világháború gyakorlatilag korábbi technológiáinak sikeres ésszerű felhasználásának egyfajta megtestesítője.
  A Führer határozottan kijelentette:
  - Nem uram! Ez a projekt nem működik! Ötvenhat tonnás autó készítése mindössze 100 milliméteres páncélzattal... Hol van a mi dicséretes német hatékonyságunk és racionalitásunk?
  Aders bátortalanul megjegyezte:
  - A 70 tonnás francia S-2 páncélzata 45 milliméter volt ...
  A Führer Terminátor dühösen közbeszólt:
  - Ez egy tank az első világháborúból. De az orosz KV-2-nek volt egy 152 mm-es tarackja, 52 tonna tömeggel. De ez 152 milliméter, nem 88.
  Ezért adok egy 88 mm-es, 71-es kaliberű ágyút egy legfeljebb negyven tonnás harckocsihoz és legalább 180 milliméteres frontpáncélzathoz, 150 milliméteres oldal- és hajótesthez, egy hajtóműhöz hatszáz, hétszáz lóerő. Ezt a tartályt pedig a lehető leghamarabb, hat hónapon belül tömeggyártásba kell helyezni.
  A német tervezők elsápadtak, és remegett a kezük. Sándor gúnyosan nézett rájuk. A feladat valóban a legnehezebb volt; fegyverzet és páncélzat jellemző az 1944-es modell "Királytigrisére", de 28 tonnával kevesebb súlyt kell teljesítenie! Adolf azonban ezt egészen valóságosnak tartotta, és még a Porschét is barátságosan vállon veregette:
  - Ne aggódj, én magam rajzolom meg neked az optimális sémát, amelyben ilyen viszonylag kis súllyal boldogulsz. Nem vagyok zsarnok, hanem racionalista. Csak sokat kell újjáépíteni. Különösen helyezze együtt a sebességváltót és a motort.
  Aders szomorúan jegyezte meg:
  - Ez problémákat fog okozni számunkra. Egy ilyen elrendezésben különösen a következő hátrányok lesznek...
  Kemény Adolf félbeszakította:
  - Természetesen lesznek problémák, de elvileg könnyen kiküszöbölhetők. Főleg technikai értelemben. De lehet sokkal kompaktabban elhelyezni a motort, eltolni a felfüggesztést és... A tartály magasságát két méterre kell csökkenteni, a legénységet pedig fekvő helyzetben kell elhelyezni, akkor minden sokkal racionálisabb lesz.
  A Führer elkezdett vázlatot, egyfajta rajzot készíteni a háború utáni időszak legmasszívabb szovjet tankjának, a T-54-nek a stílusában. Ez a gép olyan sikeres volt, hogy a tálibokkal folytatott afganisztáni csatákban is használták, amelyeket 1947-ben kezdtek gyártani, az iraki csapatok harcoltak rajtuk az amerikai hadsereggel a Sivatagi vihar és a Shock and Awe vagy Iraqi Freedom hadművelet során . Összességében több mint 70 ezer ilyen tartályt gyártottak. És hogy az autó nagyon sikeres volt. 36 tonnás tömeggel, 200 milliméteres elülső páncélzattal és 100 milliméteres kaliberű fegyverrel. Ez a típus sikeresen harcolt az amerikai "Patonokkal" és "Pershingekkel" a koreai háború alatt. Tehát erre a technológiai szintre a modell nagyon alkalmas és reális a megvalósításra. És meglehetősen egyszerű a gyártása - olcsó ... Ami a német 88 milliméteres 71 el ágyút illeti, elég átható volt a második világháború összes harckocsijához (kivéve az IS-3 elülső páncélzatát, amely szolgálatba állt 1945 májusában!). Mi az IS-3? A harckocsi páncélzatát tekintve pompás, és a torony is, ami csuka formát kapott. Igaz, a vezetési teljesítmény gyenge volt, és hamarosan kivonták a gyártásból. Aztán volt még néhány modell, az IS-4, és így tovább, amíg meg nem telepedtek az IS-10-nél, amelyet Sztálin halála után átneveztek T-10-re. És kiderült, hogy ez az utolsó szovjet nehéz harckocsi. Hruscsov betiltotta a nehézgépek fejlesztését, és utódai nem kezdték el felülvizsgálni!
  De általában szükségük van-e a németeknek negyven tonnánál nehezebb harckocsira, ha egy közepes harckocsira fel lehet szerelni egy ágyút, amely 1000 méter távolságból áthatol 193 milliméteres páncélzaton?
  Az amerikaiak gyorsan elhagyták a nehéz harckocsikat, és a Pershing tömege nem haladta meg a 42 tonnát, a Sherman pedig általában a 32 tonnát. De miután nyilvánvalóvá vált, hogy háború törhet ki a Szovjetunióval, megjelent egy szörnyeteg 120 milliméteres kaliberrel. pisztoly és a csőtorkolat sebessége csaknem 1000 méter másodpercenként. Az amerikaiak azonban hamarosan kiábrándultak ebből a tankból. Az IS-10 megjelenése előtt a háború utáni legmasszívabb harckocsi az IS-4 volt, 250 milliméteres frontpáncéllal és 170 fedélzeti páncélzattal ... Megbízható gép, bár több mint 60 tonnát nyomott. . Mindenesetre meg kell bízni egy nehéz, de legfeljebb 50 tonnás tartály létrehozását Németország számára. Például az IS-10 éppen 50 tonnát nyomott, 290 milliméteres elülső páncélzattal és 125 milliméteres fegyverrel... Mellesleg melyik a legsikeresebb kaliber? A háború alatt a legnépszerűbb Sherman és Churchill modellek 100 és 152 mm-es páncélzattal rendelkeztek (elülső). Nos, mit tudtak a "Királyi Tigrisek" elég jól megbirkózni vele ... De a "Panther" kissé lemaradt a 75-ös kalibertől - a milliméterek még a lövedék nagy kezdeti sebessége mellett is elégtelenné váltak. Ezért a "Panthers" 88 mm-es fegyverekben jelent meg, bár csak a háború végén, és nem is volt belőlük sok. De az a tény, hogy a Wehrmacht nem tervezte, hogy nagy kaliberű tankokat és páncéltörő ágyúkat szereljen fel újra, arra utal, hogy ez az állapot mindenkinek megfelelt. Igaz ugyan, hogy a Yagdtigr önjáró lövegek 128 milliméteres ágyúval és 250 milliméteres frontpáncéllal rendelkeztek, de ebből csak 71 darab készült, és ilyen csekély mennyiségben nem tudták befolyásolni a háború menetét. Egyébként érdekes módon mire a Jagdtigerek megadták magukat, még 43 darab maradt szolgálatban, ami egy ilyen gép rendkívüli túlélőképességét jelzi.
  Sztálin egyébként elrendelte, hogy az IS-2-t azonnal fel kell fegyverezni egy 122 milliméteres ágyúval, bár ennek átütőereje túlzott volt a német harckocsikhoz képest (kivéve a Royal Tigert, de csak 458 ilyen harckocsit gyártottak). Sokan azt tanácsolták a diktátornak, hogy korlátozza magát egy 100 mm-es hordóra. Valójában a T-100 önjáró fegyverek bizonyultak a legjobbnak a harci jellemzők összességét tekintve. Végtére is, minél nagyobb a kaliber, annál kisebb a kagylókészlet, annál kisebb a tűzsebesség, a lövedék kezdeti sebessége, a tűz hatótávolsága és pontossága ... És a németeknek volt a legmasszívabb T-4 tankja, és az erre épülő önjáró lövegek mindössze 22-24 tonnát nyomtak. A Panzer önjáró lövegek azonban nagyon sikeresek voltak: a Panther fegyverzete és elülső páncélzata majdnem megegyezett az övével, olyan alacsony tömeggel és magassággal. Több egyszerű és olcsó páncélost kell rendelni a gyártáshoz.
  És mi a helyzet a fegyver kaliberével, akkor mi van? A páncéltörő fegyverekhez a 128 milliméteres kaliber túl nagy, jobb, ha támadófegyverként használja, és egy köztes 105 millimétert válasszon.
  Adolf megmutatta a német tervezőknek a sémát:
  - Ez az új titkos fegyverünk! A következő hónapokban a tartályt tesztelni kell. Harchasználata 1943 lesz. Addig is van egy projektje egy nehéz harckocsi létrehozására 105 mm-es ágyúkkal. Valamint könnyű önjáró fegyvereket. Tehát a munkáért uraim.
  Aders félénken tiltakozott:
  - Az általad javasolt dizájn vonzónak tűnik, de ez a probléma - ez a tank nem felel meg a hagyományainknak... És a legénység kényelmetlenül fog érezni...
  Adolf válasz helyett levet ivott, és azt javasolta:
  - Talán megebédelünk, elvtársak. Általában ez a tank bélyegezhető nagy mennyiségben, és nem hiszem, hogy az amerikaiaknak és a briteknek lesz valami jobb a háború vége előtt. Igen, és ma lehet enni egy kis húst ...
  A lányok gyorsan megterítettek. Alexander, felismerve, hogy a Führernek a hústól elválasztott gyomra megbetegszik, úgy döntött, hogy hű marad önmagához, és csak egy kis tokhalat evett, miközben emlékezett Szobakevicsre halott lelkeikről. Nos, úgy tűnik, mindent jól csinál. Katonai alapokra helyezi a gazdaságot, totális háborút hirdet, olyan törvényeket fogad el, amelyeket már 1939-ben kellett volna elfogadni... Hitler lassúsága a militarizálással fegyverhiányhoz vezetett, és pontosan mennyiségileg... És emellett a híres MP-44-es gép fegyver... Harcjellemzőiben kiváló, bizonyos szempontból még az első Kalasnyikov modelleknél is jobb. Csak egy kicsit nehéz ... Talán tényleg lehetséges az AKM gépkarabélyt alapul venni? Ó, jó lenne egy olyan fegyvert létrehozni, amely egyesíti az amerikai M-16 pontosságát, az AKM tűzsebességét és megbízhatóságát. Általában a haladás egyenetlenül fejlődik. Például a tartályokban lévő motorok nem adtak sok energiát, de a számítógép általában elérhetetlenné vált. De itt van tudása a jövőről, de mit tud nyújtani például olajpótló tekintetében. Eddig még Amerikában sem tanulták meg, hogyan lehet szénből hatékonyan előállítani benzint! Az emelkedő olajárak ellenére. Hát mi mást tud ajánlani. Dinamikus védelem, turbógenerátoros motorok... És lesz is, de kicsit később, nehogy rohanjunk az adu kiosztásával. Hetven éven keresztül a fejlődés messze haladt előre, de amíg az öregség le nem győződik, a betegségek is, és az ember nem Isten! Sőt, bizonyos szempontból még visszafejlődés is megfigyelhető... Például a vallásosság növekedése, különösen Oroszországban és a posztszovjet térben, valamint az iszlám országokban. De a reneszánsz és a modern idők nagy gondolkodói azt jósolták, hogy a vallás fokozatosan kihal!
  De bármennyire is furcsának tűnik, a vallási szélsőségesség erősödik... A papok pedig egyre jobban belekeverednek az állam politikájába. És ebben a helyzetben érthetetlen a hatóságok politikája, komolyan hiszik, hogy az igazság az ortodoxiában vagy az iszlámban van? Azok a tanult és okos emberek? Ha nem, akkor mi értelme feladni az államiság szekuláris modelljét? A hatékony tömeggazdálkodás érdekében? De éppen az ortodoxia bizonyította hatástalanságát államvallásként... Tény, hogy miután formálisan a kereszténységre és mindenekelőtt az Újszövetségre épül, az ortodoxia alapja a pacifista tanítás: ne állj ellen a gonosznak és szeresd az ellenségedet! Ugyanakkor a birodalom tényleges politikája agresszív, erőszakot és hódítást igényel. Attól, hogy mi okozza a forma és a lényeg közötti ellentmondást. Ha sokan ezt tudatosan nem is értik, tudat alatt mégis érzik!
  Emiatt az ortodox tanítás hatástalan, logikátlan, egyszerre próbál birodalmi és keresztény lenni. A keresztény pedig azt jelenti, hogy zsidó és pacifista! Hiszen a Bibliát szinte teljes egészében zsidók írták, sőt talán teljes egészében, mert Pál apostol azt mondja, hogy nagy előny a zsidóknak, mert rájuk van bízva Isten igéje! Ez azt jelenti, hogy az oroszoknak nem szabad hinniük a Bibliának! Ez azt jelenti, hogy szükség van egy másik hitre, de már nem a zsidó írásokon alapul... Mi? Tapasztalt szakembereknek és pszichológusoknak kell kidolgozniuk az FSB irányítása mellett! Akkor sok ellentmondás sikeresen feloldódik...
  Azt kell mondanom, hogy egy gyermek, aki olvassa az evangéliumot, soha nem lesz erős, bátor, kegyetlen harcos, aki szereti Oroszországot! És melyik ország híres a Bibliában? Izrael!
  Igaz, ő maga a megszállott Adolf, ez a játékos Hitler helyén lévén egyáltalán nem fogja erősíteni a zsidóüldözést. Éppen ellenkezőleg, a hasznos zsidók előnyöket élveznek, és a Harmadik Birodalomnak dolgoznak. Nem lesz akkora hülyeség zsidó tudósokat vagy művészeteket lelőni! De egyelőre korai az antiszemita törvényeket visszavonni. Először is, az emberek félreérthetik, másodszor pedig ez a gazdagság forrása és nagyon szilárd forrás! De persze lehet tompítani az antiszemita politikát a zsidók támogatásáért cserébe.
  És mi van a pápával? A Vatikánnal való kapcsolatok messze nem ideálisak, de a nyílt háború ebben a szakaszban csak kárt okoz. Tehát meg kell keresnie a Vatikán támogatását, de ugyanakkor ragaszkodnia kell a saját érdekeihez ... Ideális esetben tegye a bábját Péter trónjára, és fokozatosan reformálja meg a vallást ...
  Porsche félbeszakította Adolf gondolatait:
  - Nagyon örülünk a vacsora Führernek!
  A megszállott Adolf kedvesen elmosolyodott:
  - Nos, amíg találkozom Himmlerrel, aztán hadd érkezzen Heinseberg. És ti, srácok, nézzétek: nagyon kemények a határidők számotokra!
  A Führer hadserege átvonult Afrikán. És a Szovjetunió ellen védekezett.
  Télen a Vörös Hadsereg támadást indított a Rzsevszkij-párkányon, de a nácik ott várakoztak, és sikerült visszaverni a csapást. Délen a németek is ellenálltak, ragaszkodtak az orjoli és harkovi irányokhoz. És csak Leningrád közelében tudták a szovjet csapatok végrehajtani az "Iskra" hadműveletet, de a harcok csaknem egy hónapig tartottak, és a győzelmet rendkívül magas áron vásárolták meg.
  A Fritz valahogy túlélte a negyvenkettő-negyvenhárom éves telet.
  De tavasszal Afrika nagy részét már meghódították. A Führer pedig a béke talaját kutatja Nagy-Britanniával.
  Churchill kissé hidegen fogadja ezt. Bár Nagy-Britannia vereséget szenved vereség után.
  Japánnal ez sem egyértelmű - a midwayi csatát Amerika elvesztette, miközben a szamurájok részenként verik a számos jenki flottát. Amerika pedig nem profitálhat számbeli fölényéből a tengeren és a levegőben.
  Hitler viszont meg akarja támadni a Szovjetuniót, de az általános, teljes mozgósítás meghirdetése után is kevés ereje van ehhez. Mivel a Fritzek szétszóródtak Afrikában.
  Nyáron maga a Vörös Hadsereg is készen áll az előretörésre. A nácik azonban, miután meghódították Afrikát, gyarmati csapatokat hoznak létre. És szerezzen több forrást.
  "Oroszlán", "Tigris", "Panther" tartályok gyártására használják. A szörnyre vonatkozó adatok azonban nem voltak teljesen sikeresek. Túl drága, túl nehéz. Igaz, a "Panther" védelmére egy jó tankromboló, gyorstüzelő ágyúval.
  De a legszerencsétlenebb az "Oroszlán" volt, nehéz, drága, de nem túl hatékony. A fegyver túl erős a szovjet harmincnégyes és könnyű harckocsik ellen, és a tűzsebesség sokkal alacsonyabb, mint a Párducé és a Tigrisé. És a páncél azonban jobb, mint a "Tigris", és még racionális hajlamok mellett is. Az "oroszlán" olyan volt, mint egy nagy "Panther", kilencven tonna súlyú és nyolcszáz lóerős motorral. Azonban valamivel gyorsabban, mint a valós történelemben, a Tiger-2 huszonkét tonnával könnyebben lépett be a sorozatba. Védelmi szempontból közel áll az "oroszlánhoz", de mobilabb, könnyű. A fegyver azonban 88 milliméteres kaliberű - 105-höz képest, de ez teljesen elegendő az összes szovjet tank megsemmisítéséhez. És ami lényeges - gyorsabb tüzelés - nyolc lövés öt ellen.
  Tehát az "oroszlán" a német gyermeke, a komor zseni nem vert gyökeret.
  A németek a nyár folyamán elfoglalták egész Afrikát, beleértve Madagaszkárt is. Sztálin túl sokáig várt.
  Talán ő maga is arra számított, hogy a németek offenzívát indítanak. Különösen látva, hogyan érkeznek az "Oroszlán", "Tigris", "Panther" tankok. De a Fritzek még mindig problémákat oldottak meg a fekete kontinensen.
  Sztálin elszalasztotta a pillanatot. Megkezdődött a szovjet csapatok offenzívája Orel és Harkov irányában. Pont ott, ahol a németek jól felkészültek. Taktikai meglepetést pedig nem lehetett elérni. A legelső csaták megmutatták, hogy a "Panther" jól mutatja magát védekezésben. Nem rossz és Ferdinands. Ők is jók.
  Igen, és a "Tigris", a tartály produktív. És jól gólt szerez. A németek aktívan védekeznek. És tartsa meg az ellenség csapásait. A Vörös Hadsereg három hónapos nagyon makacs harcok alatt mindössze tizenöt kilométert haladt előre. És a vesztesége tapintható volt.
  Két tucat angol repülőgép repült át az álcázott lányok felett, valószínűleg nem vettek észre semmit, és már kezdtek feloldódni a horizont mögött, amikor hirtelen újabb gyanús hangok hallatszottak. Madeleine parancsolta:
  Mindenki feküdjön le és ne mozduljon!
  A lányok megdermedtek, vártak valamire. És ekkor megjelentek a dűne mögül a könnyűszállítók és teherautók. A dizájnból ítélve angol és amerikai gyártás. Lassan megindultak Tunézia fővárosa felé. Madeleine kissé ledöbbent. Úgy vélte, hogy a frontvonal még messze van, ami azt jelenti, hogy a briteknek még nem lesz idejük megjelenni. Vagy inkább ne jelenjenek meg. És akkor van egy egész oszlop. Bár talán kevesebb, mint egy zászlóalj... Kik ők, valami harci csoport, a sivatagokat korántsem folyamatos fronton elkerülő, hátulban akar turkálni. Logikusnak tűnik, bár a technológiával könnyen észrevehetőek a sivatagban. Mindenesetre át kell adnia a sajátjának rádión, de ne nyisson tüzet. Ráadásul csak százan vannak, és több mint háromszáz angol!
  Gerda odasúgta Charlotte-nak:
  - Angolok! Most látom először őket közelről!
  A szintén eléggé ideges vörös hajú barát így válaszolt:
  - Semmi különös! És annyi fekete van köztük!
  Valójában a britek legalább fele fekete volt. És az oszlop lassan haladt, és a feketék még mindig üvöltöttek valamit... Egyre közelebb jönnek...
  Aztán az egyik lány idegei nem bírták, és géppisztollyal ütött. Ugyanebben a másodpercben a többi harcos tüzet nyitott, Madeleine pedig késve ugatott:
  - Pli!
  Egyszerre több tucat angolt kaszáltak le, az egyik kamion kigyulladt. A többi brit válogatás nélkül tüzet nyitott. Madeleine megragadta a pillanatot, és felkiáltott:
  - Dobjatok össze támadógránátokat!
  A "She-wolves" elit SS zászlóalj lányai messzire és pontosan dobják a gránátokat. És hogy gyerekkoruk óta képezték őket, és egy speciális technikán is átestek. Ilyenkor edz árammal, kis késéssel a dobással és te kisütéssel. Gerda és Charlotte is eldobta az ajándékait. És a brit bukfenc és fejjel lefelé... Vicces. Véletlenszerűen lövöldöznek, és a feketék még mindig érthetetlen nyelven kiabálnak. Íme néhány szemétláda...
  Gerda pedig lő és dob, közben énekel is:
  - Az SS tanítványaiban egy rémálom! Egy ugrás, egy ütés! Nőfarkasok vagyunk - a mi módszerünk egyszerű! Nem szeretjük a macskát a farkánál fogva rángatni!
  Charlotte is morog válaszul. Az általa kilőtt golyók koponyadarabokra törnek. És kivájják a szemüket. Íme, egy ijedt fekete férfi, hogyan fogja oldalba szuronyozni szőke társát. Válaszul vért fog köpni. Charlotte együtt énekel:
  - A csillagos komor pokol angyalai! Úgy tűnik, hogy az univerzumban minden elpusztul! Gyors sólyommal kell az égbe repülni! Megvédeni a lélek halálától!
  A britek szervezetlenül cselekszenek, többségük gyarmati katona: négerek és indiánok, arabok. Vagy leesnek, megfagynak, vagy éppen ellenkezőleg, élesen felpattannak, és rohanni kezdenek, mint a veszett nyulak. A lányok azonban pontosan lőnek, a gránátok pedig, bár a töredékek nem repülnek messzire, de sűrűn! Most már kevés ellenség maradt. Madeleine angolul sikoltozik, olyan fülsiketítően hangos a hangja, hogy nem is kell szócsöve:
  - Add meg magad és mi megkíméljük az életedet! Fogságban jó ételt, bort és szexet kapsz!
  Azonnal működött, és mivel már feladják... Kezeket fel és...
  Ötven fogoly gyűlt össze, ezek fele megsebesült. Madeleine parancsolta:
  - Öld meg a sebesültet!
  A nőstény farkasok szertartás nélkül lövöldöztek a lábukra nem tudók halántékába, a többieket autókba pakolták és a legközelebbi bázisra hajtották.
  A sivatag forró homokja után nagyon kellemes, hogy Gerda csupasz lábai puha gumit éreznek. Még boldogan nyög is... Az amerikai teherautók nagyon kényelmesek és nem remegnek az utazás során. A győztes lányok vidámak. Charlotte megkérdezte Gerdát:
  - Hányat öltél meg?
  A lány tanácstalanul megvonta a vállát.
  - Nem tudom? Nem én voltam az egyetlen, aki lőtt... De szerintem nagyon!
  Charlotte kiszámolta:
  - Százan vagyunk, körülbelül háromszázan öltünk meg, ami testvérenként, vagyis nővérenként hármat jelent! Lenyűgöző kezdete a háborúnak!
  Gerda elutasítóan intett a kezével.
  - Nekem mindegy! A lényeg, hogy egyetlen barátnője sem halt meg. Bár ez természetesen statisztika, háromszáz ellenséget semmisítettek meg, és oldalunkon mindössze két farkas harcos sérült meg könnyebben. Még azon is csodálkozom, hogy nem sikerült még teljesen elfoglalnunk Afrikát ilyen harcosokkal.
  Charlotte azonnal elrontotta a hangulatot:
  - Tehát végül is vereséget szenvedtünk ezekkel a szerencsétlen harcosokkal szemben a tizennyolcadikban!
  Gerda dühösen csóválta szőke fejét, mintha újévi hóval lenne meghintve:
  - Ez az árulás miatt van! De valójában közelebb voltunk a győzelemhez, mint valaha, és ez mindenki számára nyilvánvaló volt, aki nem vak! Jaj, megzavartak minket!
  Charlotte beleegyezett, és a lábujjaival ügyesen megvakarta mezítlábát a bal füle mögött.
  - Igen, a katonaság árulása, szabotázsa, középszerűsége... De mi mégis megtörtük az oroszokat, a tizennyolcadik évben megadásra kényszerítve őket! Ó, jó lenne sétálni Oroszországban, ott hűvös van, de meleg van itt!
  Gerda vidáman felkacagott.
  - De Oroszországban olyan súlyos fagyok vannak... De amikor mezítláb futottam a hóban a hegyekben, tudom, milyen liszt az.
  Charlotte kitárta a fogát.
  - A kis Gerda mezítláb szaladgál az égő hóban... Szimbolikus, mintha mesében lenne... Mesék egy tiszta, még mindig gyerekes és egyáltalán nem önző...
  Gerda hevesen kacsintott barátjára:
  - Ez olyan, mint a Führer?
  Charlotte megerősítette:
  - Majdnem! Csak lovagolunk, nem mezítláb futunk a forró sivatagi homokon. Igen, még a győzelem után is.
  A megkötözött néger németül motyogta:
  - Szörnyű angyalok, készen állok a szolgálatra! Te egy istennő vagy, én a rabszolgád vagyok!
  Charlotte megsimogatta kissé érdes lábfejét a fekete fogoly barna göndör haján.
  - Ti feketék természetüknél fogva rabszolgák vagytok! Ez persze egyrészt jó, valakinek hajnaltól estig keményen kell dolgoznia, alantas munkát végezni... De a rabszolga természeténél fogva, aljas természet áruló, és nem lehet rá fegyvert bízni. Mi, németek viszont a Föld legkulturáltabb és leginkább szervezett nemzete vagyunk. A harcosok nagyszerű nemzete, és nem hiába szolgáltak német zsoldosok az összes európai hadseregben, sőt Oroszországban is, és leggyakrabban parancsnoki pozíciókban!
  Gerda vadul dobta:
  - Igen, rabszolgaként fogsz szolgálni minket. Különleges menazsériáink vannak a feketék számára. És neked marad...
  Charlotte azt javasolta:
  Hadd csókolja meg a lábunkat. Végül is kellemes lesz számunkra, és Niger megalázza magát.
  Gerda hevesen megrázta a fejét.
  - Nem tudom, hogy vagy, de undorító, ha az árja tiszta bőre megérinti a büdös Niger ajkát. Így...
  Charlotte nem értett egyet.
  - Nem igazán! Ellenkezőleg, szerettem volna. Hát nézd...
  A tűzvörös hajú szépség beledugta kis lábát a fekete férfiba. Lelkesen csókolgatta az istennő hosszú, sima, cizellált ujjait. És a lány válaszul csak finoman mosolygott, egy fekete férfi vastag ajka csiklandozta a lebarnult bőrt. Itt a fogoly nyelve járt végig a lány rugalmas, kissé poros lábán. Mégis jólesik, amikor megaláz egy erős, majdnem kétméteres férfit.
  Gerda meglepődött:
  - Furcsa, de mi van veled, nem undorító?
  Charlotte elmosolyodott.
  - Nem igazán! Miért kellene undorodnom?
  Gerda inkább hallgatott: miért avatkozzon bele barátja ügyeibe. Valójában arra nevelték őket, hogy egy német nő ne csak harcos legyen, hanem szerető, szelíd feleség és egészséges anya is. De ő maga még nem gondolt a srácokra, talán erős fizikai megterhelés miatt, vagy egyszerűen még nem találta meg a párját. Charlotte azonban, úgy tűnik, belefáradt. A bokájával az orrán megütötte a négert, olyannyira, hogy a yushka folyt, és azt javasolta Gerdának:
  - Tudunk énekelni?
  Gerda bólintott.
  - Hát persze, hogy énekelünk! Különben szomorú lesz!
  A lányok énekeltek, barátnőik pedig egyöntetűen csatlakoztak, így zuhogott a dal:
  Egy csinos kicsivel megyünk a sűrűből,
  Földöntúli szomorúság!
  És a hideg, égető hidegrázás,
  Áttört törött motívum!
  
  Mezítláb a hóban
  Jönnek a fehér kislányok!
  Farkasként üvöltve a hóvihar gonosz,
  Pichug madarak rajok lerombolása!
  
  De a lány nem ismer félelmet
  Hatalmas erők harcosa!
  Az ing alig fedte a húst,
  Biztosan nyerünk!
  
  A mi harcosunk a legtapasztaltabb,
  Ne hajlítsa meg kalapáccsal!
  Itt a juharok finoman mozognak,
  Lehullanak a hópelyhek!
  
  Nem szokásunk félni,
  Ne merészelj kirázni a hidegtől!
  Az ellenség kövér, bika nyakú,
  Ragadós, csúnya, mint a ragasztó!
  
  Ilyen az emberek ereje
  Mit csinált a szent szertartás!
  A hit és a természet értünk van,
  Az eredmény győztes lesz!
  
  Krisztus lelkesíti a Hazát,
  Azt mondja, harcoljunk a végsőkig!
  Hogy a bolygót paradicsommá tegyük
  Minden szív bátor lesz!
  
  Az emberek hamarosan boldogok lesznek
  Legyen az élet néha nehéz kereszt!
  Brutális halálos golyók
  De aki elesett, az már feltámadt!
  
  A tudomány halhatatlanságot ad nekünk
  És az elesettek elméje visszatér a sorokba!
  De ha félünk, hiszel
  Az ellenség azonnal elrontja a pontszámot!
  
  Tehát imádkozz Istenhez
  Nem kell rendetlenkedni, a lustaság el!
  A mindenható bíró nagyon szigorú,
  Legalább néha segíthet!
  
  A szülőföld mindennél kedvesebb nekem,
  Szent, bölcs ország!
  Tartsd erősebben vezetőnket a gyeplőnél,
  Megszületett Virágos Haza!
  A "Wolves" elit SS zászlóalj lányai gyönyörűen énekeltek, és a szavak őszinték voltak. Általában volt egy sztereotípia, hogy az SS ember hóhért jelent! De nem az. Természetesen voltak speciális büntető egységek, leggyakrabban a biztonsági hadosztályok részeként, amelyek különleges műveleteket hajtottak végre, de az SS-hadosztályok többsége egyszerűen a Wehrmacht elit őrsége volt. Általánosságban elmondható, hogy a vörös, totalitárius propaganda nem a legmegbízhatóbb információforrás a második világháborúról. Végül is világos, hogy az Agitprop kommunista vezetői nem tehettek mást, mint elfogulatlanok, és tárgyilagosan fedték le az eseményeket. Így hát megbízhatóan nehéz megítélni, hol volt az igazi igazság, a nácik atrocitásairól, és hol a fikció. Mindenesetre a történelmi kutatásokkal komolyan foglalkozók kénytelenek beismerni, hogy nem minden SS-katona hóhér és szörnyeteg. Ráadásul a Szovjetunió elleni támadás előtt; a nácik összességében a megszállt területeken toleránsan viselkedtek, a nyugati források tömeges atrocitásokat és mészárlásokat nem jeleznek.
  És most a lányok segítettek a foglyoknak kiszállni az autókból; barátságosan megveregették a félénk férfiak széles vállát. Ezt követően a lányokat meghívták, hogy frissítsék magukat ...
  A vacsora szerény volt, másrészt egy zebrát lőttek a sivatagban, és minden lány kapott egy arabul főzött shish kebabot. Általában az arabok, legalábbis külsőre, barátságosak voltak, és a németül tudók még viccelni is próbáltak, vagy finoman megsimogatták a lányok lábát.
  Gerda eltolta magától a ragacsos arabot, és így szólt:
  - Nem vagyok neked való!
  Charlotte követte a példáját:
  - Szerezz magadnak háremet!
  Gerda mosolyogva azt javasolta:
  - De mondd meg Charlotte-nak, mit tennél, ha a szultán felesége lennél?
  A vörös hajú barát kétkedve jegyezte meg:
  - Ez valójában egy vitatott boldogság... Bár attól függ, melyik szultán felesége. Ha a nagy Oszmán Birodalom a fénykorát élné, akkor... még nagyon jó lenne... megreformálnám a török hadsereget, fejleszteném a fegyvereket... És valószínűleg először keletre fordítanám a tekintetem.
  Gerda egyetértett.
  - Jobb! De itt Törökország szégyene, hogy még fénykorában sem tudta meghódítani Iránt. Ez egészen valóságos volt, különösen, mivel a perzsa hadsereg elmaradott volt. Kíváncsi vagyok, a nagy Führer, milyen döntést fog hozni, hogy meghódítja Törökországot, vagy mégis beveszi a koalíciójába, csontot dobva az oszmánoknak, beleértve Irán néhány nem túl értékes földjét?
  Charlotte tanácstalanul megvonta a vállát.
  - Nem tudom! Valójában az utóbbi időben olyan pletykák keringenek, hogy meg fogjuk támadni a Szovjetuniót... Azt mondják, nagy szükség van az orosz gazdagságra és Ukrajna kövér földjére!
  Gerda a mezítláb ujjaival felkapott egy bögre teát, és meglehetősen ügyesen az állához emelte, és magába öntötte a barna folyadékot. Ugyanakkor a lánynak sikerült beszélnie:
  - Nagyon gazdag, kövér földek vannak Ukrajnában. Bölcs német vezetés mellett és magas mezőgazdasági kultúránkkal rekordtermést fognak produkálni. És akkor van kenyerünk, olcsóbb lesz, mint a víz. És ebből maguk az ukránok is profitálnak, mert a szovjet kormány egyszerűen kirabolja őket, éhezésre kényszerítve őket!
  Charlotte bólintott.
  - Megtanítjuk ezeket a szlávokat a mi nagy német kultúránkra! Világosítsuk fel őket!
  Itt goromba kiabálások szakították meg a beszélgetést, a pihenőidő lejárt.
  Ám vacsora után a lányokat ismét sorba állították, és kénytelenek voltak erőszakos menetet tenni a sivatagon keresztül. Evés után nehéz volt futni, és a lányok még nyögtek is egy kicsit, mígnem felmelegedett a testük. És úgy rohantak el, mint a jerbók.
  Ez egy virtuális csata... És Afrika németné válik... És a szovjet-német front...
  Télen a Vörös Hadsereg ismét támadásba lendült. Kemény csaták folynak.
  Christina, Magda, Margaret és Schella harcol a Párducban. A gép, bár nem ideális, de gyorstüzelésű, nagy hatótávolságú fegyverrel, közepesen mozgékony, jó frontpáncélzattal.
  A német lányok a hideg ellenére mezítláb és bikiniben vannak. És manőverező csatát folytatnak.
  Itt Christina lövöldöz... A lövedék eltalálja a T-34-76 tornyot és átlyuggatja. A szovjet tank leáll.
  A lányok szívből kiabálnak:
  - A mi vettünk!
  Aztán Magda lő. Az aranyhajú szépség is csapkodott.
  Igen, tehát harmincnégykor leszakadt a torony.
  A tigrislányok felváltva lövöldöznek. És nagyon találóan. Itt eltaláltak egy másik szovjet tankot.
  Margaret következett. És eltalálta az SU-76 önjáró fegyvereket. Ügyesen szar. És énekelte:
  - Pokoli Németországunk erős, megvédi a világot!
  És hogyan fog megmutatkozni a nyelv!
  Aztán Shell ágyújából lőtt. Eltalálta a KV-1S szovjet harckocsit. A lány is jó munkát végzett.
  Igen, a négy bikinis harcos harcol, és nem fél a hidegtől. Miután a nők elkezdtek harcolni, sokkal jobban mentek a dolgok a Harmadik Birodalomban.
  Itt vannak Albina és Alvina pilóták az égen. Mindkét szépség bikiniben és mezítláb. Küzdenek magukért a Focke-Wulfs-on. És ez az autó nagyon komoly.
  Albina, aki légágyúból tüzel, azt mondja:
  - Aktív krokett! Ne sajnáld a szót!
  És milyen káprázatos mosolyt villant fel! És egyszerre két szovjet repülőgépet lő le.
  Alvina hármat is levágott légágyúkkal, és csicseregte:
  - A bejegyzésem halálos és unalmas lesz!
  Aztán a lány kitárta a fogát, és megmutatta a fogát! Ő maga a báj, és tele van fenomenális bájjal.
  Albina levág egy másik Yak-9 gépet, és nyikorog:
  - Miért van szükségünk szovjet pilótákra?
  Alvina lelövi a LAGG-5-öt, és magabiztosan mondja:
  - Hogy mi, németek számláljunk!
  Csodálatos pár lány. Hogyan fogtak hozzá, hogy díjakat gyűjtsenek maguknak. Az ilyen szépségek ellen tényleg nem lehet vitatkozni. Repülőgépeket lőnek le, és kitárják a fogukat.
  A fő titok pedig a hidegben van, a lányoknak mezítláb és bikiniben kell lenniük. Aztán jönnek a számlák.
  És soha ne öltözz fel. És rázza a csupasz mellkasát, és mindig nagy becsben tartjuk!
  Albina levágta a Vörös Hadsereg egy másik gépét, és ezt énekelte:
  - Nagy magasságban és csillagtisztaságban!
  És kacsintott, felugrott és mezítláb rángatva üvöltött:
  - A tenger hullámában és a dühödt tűzben! És dühödt és dühödt tűzben!
  És ismét a lány lendületes megközelítéssel lelövi a gépet.
  És ekkor Alvina megtámadja az ellenséget. Fordulva csinálja, kicsatolja a fogát és nyikorog:
  - Én leszek a világ szuperbajnoka!
  És ismét lezuhan a lány által elütött autó. Igen, a Vörös Hadsereg nagyon rosszul van.
  Albina pedig vad eksztázisban ordít:
  - Most hóhér vagyok, nem pilóta!
  Lelő egy másik szovjet gépet, és felszisszent:
  - lehajolok az irányzék fölé, és a rakéták a cél felé rohannak, előtte még egy futás!
  A harcos rendkívül agresszív.
  Itt mindkét lány földi célpontokat támad. Albina ököllel üti a harmincnégyest, és felsikít:
  - Ez lesz a vége!
  Alvina eltalálja az SU-76-ot, és azt suttogja:
  - A teljes pusztulásra!
  És hogy remeg a mezítláb!
  Télen a Vörös Hadsereg nem tudott jelentős sikereket elérni. Csak Rzsev környékén sikerült egy kicsit beékelni, de tartalékok bevezetésével a németek helyreállították a helyzetet. A Fritzek nagyon erősek.
  1944 májusában pedig új tankokkal, köztük a fejlettebb és jobban védett Panther-2-vel feltöltötték csapataikat, támadásba lendültek a Kurszk régióban és a Don-i Rosztovban.
  Nem lett volna minden olyan rossz, ha nagyszámú arab és fekete nem vett volna részt az offenzívában. És ami a legfontosabb, Türkiye is belépett a háborúba. A helyzet tehát rendkívül nyugtalanító.
  A súlyos veszteségeket elszenvedő Vörös Hadsereg pedig visszavonult a Wehrmacht felsőbb erői elől.
  De a bátor hat lány Alenka vezetésével dühösen harcolt a Fritzekkel. És az erők egyértelműen egyenlőtlenek voltak.
  Alenka Kurszkért harcolt, amelyet a nácik megrohantak. A kétségbeesett szépség csupasz lábujjával gránátot dobott, és ciripelt:
  - Dicsőség Rusnak és a bennszülött pártnak!
  Aztán Nataska csupasz lábujjával gránátot indított, és felszisszent:
  - A lányt mezítláb védjük!
  Miután Anyuta is csupasz láb ujjaival ajándékot küldött a halálnak, és fújta:
  - Csodálatos ütés lesz!
  A vörös hajú Ágoston csupasz alsó végtagjával megsemmisülési ajándékot küldött, és nyikorgott:
  - Irány a radar az ég felé!
  Aztán az aranyhajú Maria puszta lábbal halált adott a náciknak.
  És énekelte:
  - Madagaszkáron, a sivatagban és a Szaharában! Mindenhol fehér fényt láttam!
  És most Marusya csupasz talppal dob egy egész csomót és énekel:
  - Finnországban, Görögországban és Ausztráliában, Svédországban azt fogják mondani, hogy nincs szebb lány!
  Igen, a hat lány nagyon jól küzdött. De a Fritz mégis elvette Kurszkot...
  Nem, nem ellenállni az ilyen felsőbbrendű erőknek. A fasiszták ragaszkodnak magukhoz és a rúdhoz.
  És mi befolyásolja a szörnyek előkészítését.
  Adolf Hitler egyszerűen őrült volt: igazi despotának érezte magát, akinek mindenki engedelmeskedik és remeg. Igen, ha sztálinista sikereket akarsz, akkor olyannak kell lenned, mint Sztálin, szánalom és követelés nélkül másokkal és önmagaddal szemben (pontosan így gondolta Iosif Vissarionovich ebben a sorozatban!). Most a susogás rendben van, és az autó elkezd mozogni. Általánosságban elmondható, hogy Németország, a műholdakat figyelembe véve, óriási előnnyel rendelkezik a Szovjetunióval szemben az ipari berendezések mennyiségében, a képzett munkaerőben és a mérnökök számában minden szinten. Ez tény, de a fegyvergyártás még mindig nem éri el a színvonalat! Németország a háború során végig lemaradt a Szovjetunió mögött, az oroszországi pusztítás ellenére. És miből? Természetesen egy bizonyos rendetlenség miatt, amely a különböző osztályokon, és különösen a hadiiparban uralkodott. Emellett negatív szerepet játszott a nyersanyagok hiánya, valamint az ellenség potenciáljának alábecsülése. Különösen 1940-ben Németországban alacsonyabb volt a fegyvergyártás, mint 1939-ben (ha a tengelyt számoljuk, figyelembe véve a lőszert), és ez annak ellenére, hogy a háború már zajlott, és a Harmadik Birodalom átvette az irányítást nagy területek hatalmas termelési kapacitástartalékokkal. Nos, mit mondhatnánk Hitler szervezési képességeiről? Nem túl sokat, aztán villant, a hadiipar terén.
  A Führer hosszú beszédben kijelentette:
  - A légi közlekedés felügyelete ügyében vészhelyzeti felhatalmazást kap Sauer. Szorosan figyelemmel fogja kísérni a gyártott berendezések mennyiségét, és ami nem kevésbé fontos, a minőséget is. Ráadásul sok barátod, Göring, bár egykor jó ászok voltak, nem képesek vezetni a munkát. Nem minden jó katona egyben kiemelkedő tábornok sem, így az akasztott Eric helyett a műszaki szférát a hivatásos vállalkozók közül egy olyan személy fogja irányítani, aki képes megreformálni, újra felszerelni a légierőt. Hiszen Nagy-Britannia nem alszik, fegyveres erőinek mennyiségét és minőségét is növeli, és főleg a repülést. Két fejjel, egy tucat lépéssel kell megelőznünk az ellenséget, különben teljesen elveszítjük az ellenség feletti fölényt. Ezért minőségi lépésekre van szükség.
  Goering bátortalanul tiltakozott:
  - Barátaim, bevált emberek, akik bizonyították harci hatékonyságukat és professzionalizmusukat.
  A démoni diktátor dühös lett:
  - Vagy talán, szerinted, elfelejtettem, ki veszítette el a csatát Nagy-Britanniáért? Vagy ki bukta meg a nemzetgazdaság fejlesztésének négyéves tervet. Vagy te is szeretnél ostorozni, és még nyilvánosan is. Tehát fogd be a szád, és maradj csendben, amíg felkarikálnak!
  Göring le is ült ijedten. Jaj, a Führerrel nem szabad tréfálkozni. Aztán ismét hallatszott a zaj, egy másik ME-262-es repülőgép szállt fel az égbe. Az autó hatalmas volt, és két motorja volt. A szárnyak enyhén söpörtek, maga a vadászgép meglehetősen fenyegetően néz ki. Sebességjellemzői 1941-ben általában tisztességesek, sőt világszinten rekordot döntöttek. Igaz, maga a gép még nem teljesen megbízható és hibakeresést igényel. A fasiszta diktátor azonban már megadta az új, fejlettebb vadászgépek jellemzőit... Az ME-262 több mint hat tonnát nyom, ami valamiféle túlterhelés. A sugárhajtású vadászgépnek kicsinek, olcsónak és ügyesnek kell lennie. Ebből a szempontból az ME-163 egész jó lehet, de a rakétamotorja túl erőltetett, és csak hat percig működik (vagy inkább még működni fog!), ami azt jelenti, hogy a hatótávolság csak száz kilométeres körzetben van. . Blitz-stílusú bombázóként vagy fedezékharcosként az Anglia elleni armada támadásokhoz természetesen nem jó.
  De az ME-262 rengeteg bombát tud szállítani, vagyis annyit, mint a Pe-2 szovjet frontvonali repülőgép. Azaz kiváló megoldás vadászrepülőgépekre és csapatok támogatására egyaránt. De miért nem készítenek egy ME-163 Comet típusú vadászgépet, de rakétamotor nélkül, de turbóhajtóművel? Megpróbálták javítani az üstököst, és úgy tűnt, hogy a repülési időt 15 percre hozták (ez akár 300 kilométeres hatótáv), ami általában elfogadható a brit csatában. Normandiából még lehet kapni Londont... Bár nem minden olyan magától értetődő, de bombázni is kell és vissza kell menni, és tizenöt perc nem volt olyan erőltetett módban. A jövőben a rakéta- és sugárhajtású vadászgépeket zsákutcának tekintették a repülésben. De a "Comet" kialakítása nagyon érdekes, kis mérete és könnyűsége miatt, ami olcsóságot és manőverezhetőséget jelent.
  Ezen kívül még mindig vannak nagyon ígéretes, általában 800 kilogramm tömegű vadászrepülők, olyan vitorlázórepülőgépek, amelyeket légi csatákban is lehet használni. Igaz, a kis hatótáv miatt a rajtuk lévő repüléseket csak védekező csatákban lehet megvívni, vagy Londonba szállítani ... Transports-on, majd visszakötni a pilótákhoz. Itt kell gondolkodni. A valós történelemben a vitorlázóknak nem volt idejük háborúzni, és valamiért a szovjet repüléstábornokok nem merték kipróbálni ezt az ötletet Koreában. Általában véve nem szomorú, de a koreai háború alatt egy amerikai pilóta volt az első, aki megnyitotta a győzelmek számláját. A Yankees-t tehát nem szabad alábecsülni.
  A repülés végén egy fiatal, szőke lány kiugrott a pilótafülkéből, és teljes sebességgel a Führerhez rohant.
  Az első számú megszállott náci kezet nyújtott neki egy csókra. Milyen szép, ha a lányok szeretnek téged, és a Führert, úgy tűnik, őszintén bálványozza az összes német, vagy inkább szinte mindenki, kivéve néhány koncentrációs tábori foglyot. A pilóta lelkesen mondta:
  - Ez csak egy csodálatos repülőgép, olyan sebessége és ereje van. Tépjük le az összes kölyköt, mint egy fűtőbetétet a helyettesítőről!
  A Führer jóváhagyta a lány késztetését:
  - Természetesen megtörjük, de ... A gép hibakeresését gyorsabb ütemben kell elvégezni, és ez különösen a motorokra vonatkozik. Itt persze radikális intézkedésekre lesz szükség a javításukhoz, de ha a vezető-tervező segít!
  Mindenki kórusban ugatott:
  - Dicsőség a nagy Führernek! A Gondviselés segítsen rajtunk!
  A Harmadik Birodalom himnusza szólalt meg, és a Hitlerjugend fiatal harcosaiból álló hadoszlop továbbindult. A tizennégy-tizenhét éves fiúk különleges formációban mentek a dob alá. És akkor ott volt a legérdekesebb: a németországi nőszövetségből tizenéves lányok vonultak fel. Rövid szoknyában voltak, a szépségek meztelen, meztelen lábai vonzották a férfiak tekintetét. A lányok megpróbálták feljebb emelni a lábukat, de közben meghúzták a lábujjat, óvatosan rátették a sarkát. Kifogástalan alakzatú szépségek szórakoztató látványossága... Igaz, az arcok mások voltak, és néhány fiatal fasiszta nő kissé durva, már-már férfias volt, ráadásul ki is csavarták őket. Főleg, ha összehozták a szemöldöküket.
  Esthete Adolf megjegyezte:
  - Szükséges, hogy a fiúk és a lányok tömegesebben részesüljenek fizikai képzésben. És tudom, hogy sok minden történik ebből az alkalomból, különösen Jungvolkban, de amire szükség van, az a befogadás és a spártai módszerek átvétele. Természetesen a lopásra való ösztönzésen túlmenően... Fiatal férfijaink és nőink tisztességes és egyben könyörtelen emberként nőjenek fel.
  A Legfelsőbb Parancsnok szünetet tartott. A tábornokok hallgattak, valószínűleg féltek ellenkezni, de nem akarták megerősíteni a nyilvánvalót. A Führer folytatta:
  - A háború nem vicc, de az ellenségekkel szembeni könyörtelenséget a kölcsönös segítségnyújtással és az elvtársak iránti testvériség érzésével kell párosítani. Ezt kell mindenkibe belecsempésznünk... Az új szuperember kíméletlen másokkal szemben, de még inkább könyörtelennek kell lennie önmagával szemben. Mert a kisebbrendűséget előbb ki kell irtani a lelkedből, aztán feltámad a gyenge, emberi test!
  Újabb szünet... A tábornokok és a tervezők hirtelen rájöttek, és heves tapsba kezdtek. A Führer elégedettnek tűnt:
  - Már jobb, de most egy légiharc utánzatot szeretnék látni. Egy ilyen félelmetes és mindent elpusztító...
  Heinkel bátortalanul érdeklődött:
  - Éles lőszerrel vagy lövedékekkel, Führer?
  Az első számú náci bólintott.
  - Természetesen harccal. Ezen kívül szeretném átgondolni a kilökőeszköz működését. Végül is dolgozol rajta... - A Führer megrázta az öklét. - Amikor végre elkészül és tömeggyártásba kerül. Hiszen a tapasztalt pilóta tapasztalt pilóta, akit meg kell védeni a jövőbeli csatákhoz!
  A Führer-terminátor mégis úgy döntött, hogy bemutatja a tervezőknek a kilökőeszköz modernebb sémáját. Ennek a rendszernek kevésbé körülményesnek, egyszerűbbnek és könnyebbnek kell lennie. Hogy az olcsó és a német ipar által már elsajátított squib nagyon alkalmas erre a célra.
  Az ábrát menet közben kellett megrajzolnom, de Hitler nagyon jó művész volt, tisztán, gyorsan rajzolt, a diagramok vonalai és a fordulatok egyenletesek és tiszták voltak minden vonalzó és iránytű nélkül. A terminátor-popadanecek persze furcsának tartották, hogy a németek, akik általában olyan erős és bizonyos mértékig fejlett ideológiával rendelkeztek, mint a nemzetiszocializmus és a totalitárius rendszer, kiszivárogtatták a háborút az oroszoknak. Talán ez annak köszönhető, hogy az orosz katonák erősebbek és kitartóbbak voltak, mint a németek, és gyorsabban tanultak meg harcolni.
  Általánosságban elmondható, hogy ha a háború menetét összességében nézzük, akkor igen, az oroszok, vagy inkább a szovjet hadsereg megtanultak harcolni, a németek pedig elfelejtették, hogyan... A parancsnokságuk döntéseket hozott az első osztályosok szintje, és talán még alacsonyabb is, ha az első osztályosnak van tapasztalata a valós idejű stratégiák szerinti katonai műveletek végrehajtásában. És hogy néha hatéves gyerekek már ilyen ügyesen vezetnek virtuális hadsereget, akkor nem bűn nekik, Zsukovnak és Mainsteinnek tanulni. Egyes kutatók azonban mind Zsukovot, mind Mainsteint középszerűnek tartják. Ellentmondások vannak a felszerelések számát illetően is, különösen a foglyul ejtett, francia. Hitler emlékezete (jó emlékezés, főleg amikor még egészséges volt!) azt sugallta, hogy 3600 harckocsit fogtak el a franciák, ez egy nagyon lenyűgöző adat... Egyes modellek, mint például a SiS -35, jobbak voltak, mint a T- 34 páncéljukban, bár csak elülső páncélban . Tehát ez a harckocsi francia gyárakban is előállítható, csakhogy a 47 milliméteres fegyvert 75 milliméter hosszú csövre cserélik. Valójában ez nem biztos, hogy elég. Nagy-Britannia és az Egyesült Államok általában mindig is a páncélzatot értékelte a leginkább a harckocsikban. Itt például a negyventonnás Churchillnek 152 milliméter volt a tartaléka a 120-hoz képest az IS-2 nehéz harckocsi számára.
  A Führer még valamit mondott a tervezőknek:
  - Elég sok szélcsatornánk van, ezért keressünk egy optimálisabb gépmodellt, és alkossunk áramvonalas formákat anélkül, hogy drága tesztekbe vinnénk, ahol a legjobb ászaink is elpusztulnak. Például egy repülő szárnyú repülőgépmodell nagyon hatékony, különösen, ha a vastagság és a dőlésszög változtatható. Már odaadtam a rajzot, így a farkatlannak készen kell lennie. Becsült sebessége a Yumo motorral akár 1100 kilométer per óra is lehet. Szóval hajrá, de ne menj!
  Popadanec Adolf azt is tanácsolta, hogyan lehet növelni a csőfújás sebességét. Megfogott egy rosszul elrejtett iróniát a tervezők nézeteiben: honnan tud, mondják, egy egyszerű tizedes annyit. Nem hisznek a Führer zsenialitásában? Hogy mit fogunk kitalálni... vagy nem, azt nem fogjuk kitalálni, de bebizonyítjuk nekik a képzettségünket.
  Ezt követte az ebéd a szabadban, a szolgálólányok asztalokat, székeket állítottak fel. Gyönyörű... De milyen reformokat kell végrehajtani a nemzetiszocializmusban? Ilyen például az ellenségek számának minimalizálása és a barátkozás. Itt például ne magasztald fel minden fordulóban a német fajt, és még az is lehet, hogy hagyd abba a népek osztályokra osztását. Formálisan azonban még nem legalizálták a nemzetek alsóbbrendűekre és árjákra való felosztását. Ez leegyszerűsíti a dolgokat. Általánosságban elmondható, hogy Hitler pontosan a Szovjetunió elleni támadás után kezdte meg a zsidók tömeges megsemmisítését. Miért ugrottak volna? Talán abban reménykedett, hogy a világcionizmus megáldja a bolsevizmus elleni háborúban, és a Nyugat támogatni fogja. És amikor Nagy-Britannia és az Egyesült Államok határozottan nemet mondott a Wehrmachtnak, a Führer dühös lett? Bosszút állt azokon a zsidókon, akiket elérhetett? Hitler természetesen egy idióta, aki megrendezte a holokausztot, és ezzel hiteltelenné tette a nemzetiszocializmus eszméjét. Mára a náci és a hóhér szó szinonimává vált. Sokan a nacionalizmust és a fasizmust is összekeverik, talán a náci szó összhangja miatt . De ez egyáltalán nem igaz. A fasizmusnak elvileg semmi köze a nemzetiszocializmushoz. Lényegében a fasizmus fogalma Franciaországban keletkezett a 19. században, és teljesen más jelentéssel bírt.
  A fasizmus doktrínájának egyfajta lényege az eredeti változatban a tőkések közötti társasági szellem, a bajtársiasság megteremtésére redukálódott. Aztán Mussolini bevezette a fasizmus tanításait a fekete ingébe. Nos, a nácikat először ellenségeik és politikai versenytársaik nevezték fasisztának. Őszintén szólva a nácik kegyetlenül cselekedtek, így a fasiszta sértő, negatív jelentést kapott. Oroszországban egy időben a nacionalisták bizonyos fellendülést éltek át, különösen a kilencvenes évek elején, és 93-94-ben érték el a maximumot. Ezután a csecsenföldi háború a társadalom pacifista érzelmei növekedéséhez és a nacionalizmus átmeneti hanyatlásához vezetett. A jugoszláviai háború és Szerbia bombázása a hazaszeretet átmeneti megugrásához, majd a nemzeti mozgalom kettéválásához vezetett. Oroszországban a nacionalistáknak bajuk volt a vezetőkkel... Nem volt saját Führerük... Igaz, Zsirinovszkijt Hitlerrel hasonlították össze, és még Adolfot is meghaladta bizonyos tekintetben. Például a politikai felfutás gyorsaságában, négy évvel a pártalapítás után, az országgyűlési választások első helyén. De Zsirinovszkij ésszerűtlenül viselkedett, és nem csak sikert tudott elérni, de még azt sem tudta megtartani, amit elért. Itt először is azt kell mondani, hogy ez az ő személyes hibája volt. Fegyelem hiánya a pártban, botrányok, amelyekbe bekerült. De az igazi Hitler egyáltalán nem ült a Reichstagban, és senki sem mutatta meg filmes dührohamait a televízióban. És nem volt televízió. Bár Zsirinovszkij sikere az 1993-as választásokon a televíziós közönséggel végzett sikeres munkájának az érdeme.
  Egy gyönyörű lány a szolgák közül leült a Führerhez, és kezét a csupasz térdére tette. Cooed:
  - Gondolsz valamire, Führer?
  Beindult a náci diktátor és egyben egy virtuális játékos. Észrevette, hogy nem fejezte be a zöldséglevest és a gyümölcssalátát. A Führer szájon csókolta a lányt, megérezve fiatalos, édes illatát, és kijelentette:
  - Velem fogsz ülni a kocsiban. És mindannyian munkához láttok, az evés ideje lejárt.
  És ismét forogni kezdett az állam fogaskerekei, de nem egészen, jól olajozott mechanizmus. Visszaúton a Führer szerelmes volt a szépséggel, és még azon is töprengett, honnan van annyi energiája és erő. Végül is azt mondták, hogy a Führer impotens és általában állítólag rokkant, aki szifiliszben (hazugság) és kasztrált (általában fikció!) volt. Igaz, Hitlernek nem sikerült utódokat szereznie... Nos, holnap ő maga foglalkozik ezzel az üggyel... Vagy nem, akkor is meg kell hívnia Himmlert. Általánosságban elmondható, hogy a valós történelemben a Führer drámaian megnövelte az SS szerepét. Nyilvánvalóan ezt az utat kell majd járnia ebben az alternatívában. És hogy a bűnügyi rendőrség alárendeltsége az SS-struktúra egészének ésszerű, most minden adat- és irattár egy forrásba fog egyesülni. Emellett a bûnözõk elleni kínzás, valamint a Gestapóra és más titkosrendõrségi struktúrákra jellemzõ fejlett kihallgatási módszerek jelentõsen növelik a nyilvánosságra hozatali arányt.
  Igaz, az ártatlan áldozatok száma növekedhet, de... Az SS-emberek túlnyomó többsége tisztességes ember, és a tapasztalt nyomozó általában azonnal látja: az ember hazudik vagy igazat mond, és ritkán hibázik. Hogy ezt sok bűnügyi krónika megítélheti.
  Miután megoldott néhány aktuális ügyet, és meghívott két vadonatúj lányt az ágy melegítésére, a Führer, fejét a szépség meztelen, csodálatos mellkasára fektetve, elaludt...
  Ezúttal visszatért ahhoz az álomhoz, amelyet korábban félbeszakított, egy nagy űrcsatáról. Ismét átlátszó harcosában, miközben az ellenség Nagy-Oroszország hadseregének sorait próbálja megtámadni. A Hipernet-játék Führerje slágere és párja, egy puffadt, de egyben izmos szőke pedig egymást szinkronban segítve próbál fellépni. Csúnya ellenséges harcosok, akik megpróbálják elvenni a számot, kihasználva számbeli fölényüket. A Shitmen harci armadáinak diszharmóniája egyre nyilvánvalóbb. Hajóik egyre undorítóbbnak tűnnek. Vladislav kapitány a "vödör" technikával meglehetősen sikeresen levágta az autót egy csavart cipő formájában, és feltette:
  - Mi az, hogy nem ok nélkül Hitler és Sztálin apja is cipész volt!
  Válaszul szőke párja megvillantotta csupasz, rózsaszín sarkú cipőjét:
  - Nincs szükségem csizmára vagy egyéb lábbelire. Mezítláb sokkal jobban érzem a vákuum legkisebb görbületét, vagy a tér rezgéseit! Ó, Führerem, szeretnél lány lenni?
  Vladislav kuncogott válaszul:
  - Rövid ideig érdekes lenne. Mindenki azt mondja, hogy a nők sokkal erősebb és hosszabb orgazmusban részesülnek, mint a férfiak, ezért nagyon szerettem volna ellenőrizni, hogy ez valóban így van-e?
  A szőke felnevetett.
  - A haladás ezt is megtapasztalhatja... Hacsak nem veszítjük el a nagy űrcsatát. Túl sok az ellenség. Almaztigr 13 császár, aki még meg sem született, de már parancsol nekünk, meghalhat.
  A Fuhrerben történt találat megjegyezte:
  - Egy nagy parancsnok, egy háborúban, mint egy fej, minél nagyobb a méret, annál nehezebb a veszteség!
  A szőke ahelyett, hogy válaszolt volna, csavarni kezdte a harcosát. Egy perecet ivott, amint elszabadult a verő kostól, majd nagyon pontosan visszalőtt. Az ellenség autója lángra lobbant és elkezdett hasadni, és egészen apró darabokra, mint a mákmag, lángoló darabokra. A lány, aki csupasz lábujjával felkapta a rágógumit, és olyan ügyesen dobta, hogy pont a kiálló nyelvébe ütötte:
  - Kedves! Amikor rágsz, akkor egyél!
  De a menő harcosnak nem volt ilyen szerencséje, újra eltalálták, még ha érintőlegesen is, mire a harcos-kapitány felüvöltött:
  - Hogy kaptam ezeket a női agyvérzéseket!
  A szőke lesütötte a szemét.
  - Nem elégedett a simogatással? Valami komolyabbra vágysz? Ezért vagytok türelmetlenek, árulásra hajlamosak!
  Vladislav felnevetett, és majdnem lenyelt egy kemény választ Shitmenstan harcosai közül. A csata képe némileg megváltozott. Az ellenség kimeríthetetlennek tűnt, és újabb és újabb erőket vont be a csatába. Különösen veszélyesek voltak az ultra-csatahajók, hatalmasak, mint az aszteroidák, lassan mintha szimpatikus tintával lettek volna festve (ami akkor tűnt fel, amikor lámpát gyújtanak rájuk) a vákuumból. Shitman mindenekelőtt a szárnyakat próbálta meghajlítani, köríves manővert végrehajtani, valószínűleg egy üstöt létrehozni az űrben.
  Nagyorosz csapatai bátran harcoltak, ugyanakkor nem riadtak vissza a manőverektől. Tehát a módszert alkalmazták, a mobil védekezést, valamint a merész manővereket és merüléseket. Például Nagy-Oroszország űrhadseregének harci cirkálói és markolói vagy eltűntek, vagy éppen ellenkezőleg, egy rémálomszerű ellenfél hátában jelentek meg. Jéglyukban vadászó halra emlékeztetett - felszínre kerültek, zsákmányt ragadtak (valamilyen téli rovart, és ha harcsa volt a vadász, akkor madarat!) És ismét a lyukba. Ebben az esetben a Dermostan hajói azonnal eltévedtek, összebújni kezdtek, sőt tüzet is nyitottak egymásra. Vicces plazmakitörés csillaghajók elégetésével. Például még egy ultra-csatahajó is, amely több termopreon rakétatalálatot kapott, kék és zöld lángokkal lobogott. Aztán a nagy harcos (továbbra is pusztítja a fürdőlevélként ragadozó szar embereket!) Egy barátja látott egy képet egy lángoló ultracsatahajó belsejében. És milyen lenyűgöző kolosszus, kétmillió katonából és ötvenmillió robotból álló legénység!
  A hajó belsejében lévő harcosok különböző típusú szemétládák: trollok, goblinok és többféle hibrid típus, például a legmasszívabbak: kullancsok és cigaretta keveréke, vagy inkább cigarettacsikk! Hát ijesztő lények, mintha egy drogos által rajzolt horrorfilmből lennének.
  A lények kétségbeesetten el akarnak menekülni, ugyanakkor egymásnak ütköznek, szúrnak, vágnak, harapnak. Itt jelent meg egy vívógép, amelyet kifejezetten beszállóharcra terveztek. És fel van fegyverkezve: kvázi plazma kardokkal, és nem egyenes, hanem ívelt a különféle manőverekhez. Itt vágott bele az első vívógép a tűzben lángoló hatalmas hajóból kiáramló élők zűrébe. Azonnal feldarabolt húsfoszlányok és elszenesedett testek repültek minden irányba. Egy barát jelent meg mögötte, úgy nézett ki, mint egy pók, csak a végtagja volt legalább harminc, és olyan megsemmisítő patakok formájában voltak, amelyek képesek még egy dinoszauruszt is kettévágni.
  Az egyik Shitmen tiszt felkiáltott:
  - Jaj, ne vágj meg! A gyalog megette a királynőt!
  De nem volt szerencséje, egy kullancsmancsos cigarettacsikk, csak még undorítóbb, belebotlott az antennába, és átszúrva lógott rajta. Azt azonban, hogy hogyan visít, már nem lehetett hallani abban a legvadabb, egyre növekvő kakofóniában. Princeps plazmalángok, melyek túlnyomórészt kék és narancssárga színűek, söpörtek át Shitton rémült harcosai felett, és megpirultak. A vívógépek pedig tomboltak az ultracsatahajó belsejében. Nyilvánvalóan a programjukban egyértelműen be volt írva: ölj, ölj, és ölj újra! És valójában nem érdekli őket. És a folyosók zajosak szörnyű giperrubka.
  Most azonban az ultraláng már elérte a vívógépeket, valamint sok goblint, és a karmok - a cigarettacsikkek már fotonokká omlottak. Így az ultra-csatahajó fokozatosan több részre bomlott. Bár az egyházszakadás lassan haladt, egyáltalán nem tűnt kevésbé baljósnak. Különösen sok más hátterében, akár villogó miniatűr szupernóvák, akár fordítva, gyűrődő csillaghajók. Sajnos nem csak Dermostan, hanem Nagyoroszország is.
  Például egy kalapács és sarló emblémával ellátott cirkáló elvesztette uralmát, és egy ellenséges dreadnoughtba ütközött. Amikor két tömeg szubluminális sebességgel ütközik, az egyenértékű egy megsemmisítő rakéta döngölésével. Elsöprő erővel könnyek (persze ha lehet így fogalmazni). A robbanás úgy virágzott, mint egy sokszínű szirmú tulipán, és hirtelen elnyelt mindent, ami még egy tucat kilométer körül létezik. Vladislav-Adolf így fogalmazott:
  - És úgy tűnik, a srácaink már a mennyországban vannak!
  A szőke filozófiailag megjegyezte:
  - A mennyország az egyetlen jó hely, ahová senki sem siet, még ha a pokolban is van!
  A hitleri ütő egyetértett:
  - Ezek az univerzum paradoxonai. Nem akarunk jó helyre kerülni, de a rossz maga is függőséget okoz! Így még az sem világos, hogy melyik a jobb, az élet vagy a halál.
  A lány filozofikusan megjegyezte:
  - Az élet mindig jobb, mint a halál. Nem csoda, hogy szinte mindenki így gondolja. Az emberek véleménye azonban, mint minden más a világon, relatív.
  A Führer, miután végrehajtott egy újabb meglehetősen ravasz kanyart, amivel lelőhetett egy kétüléses gépet, ami egy sokkal drágább és gazdagabb fegyverzetű vadászgépet jelent (milyen szépen felrobbant, mintha pirotechnikai anyagok összetett kombinációinak tűzijátéka lobbant volna fel), a hasított anyag gyöngyei szétszóródtak a vákuumban. Vladislav-Adolf megjegyezte:
  - Az emberek elképzelései a természetről és Istenről egyaránt nagyon ellentmondásosak. Általában létezik még a reaktív, vagyis még a pusztító elme fogalma is, amely arra készteti az embert, hogy egyáltalán úgy vezesse, ahogyan azt a pragmatikus ösztönök és a célszerűségi megfontolások parancsolják.
  A szőke, aki nehezen jött ki egy kegyetlen merülésből (és akkor is, ha hét harcos egyszerre rohan rád), azt mondta:
  - Hagyd fel a pragmatikát - kapcsold be a matematikát!
  - Nem vicces! - vágott vissza Vladislav.
  A haditengerészeti repülés kapitánya előtt hirtelen felbukkant a Nagyoroszország hadseregének parancsnoki helyének képe. Valóban, ez természetesen ajándék, az a képesség, hogy behatoljunk a szentek szentjébe, sőt felismerjük, még ha nem is valaki más szándékait, hanem saját parancsolatait.
  Itt van a zászlóshajó csatahajó, lenyűgöző száz kilométer átmérőjű, a Nagyoroszország űrhadseregének zászlóshajója. És ez a hajó természetesen harcol is, mert több tízezer erős tüzérségi csövet nem lehet tétlenségre ítélni. A zászlóshajó ultra-csatahajó azonban megpróbál szinkronban fellépni más fővárosi hajókkal. Lehetetlen, hogy az ellenség a legkisebb esélyt is megadja a zászlóshajó megsemmisítésére, ahol a Nagyoroszországi űrhadsereg századának főparancsnoksága található.
  Még meglepő módon az általános parancsnok és uralkodó csak egy magzat, aki az anyaméhben fekszik. Maga az anya olyan alvási állapotba merül, mint például a felfüggesztett animáció, mert különben túlságosan fájdalmas lenne a feladatai ellátása. És a már kellően fejlett, végtagokkal és ami a legfontosabb, meglehetősen nagy agyú embrió-monarch működését számos kibernetikai egység biztosítja. Maga a csíra, amely a Nagy Orosz Birodalom felett uralkodik, meglehetősen kényelmesen érzi magát.
  Igen, persze, és megterheli a szükség, már egy éve bent van az anyjában. Az ember csak álmodozhat futni, bármit mozgatni. És ezek fájdalmas álmok, mert a születés azonnali eltűnést jelent. A magzat szkennerek segítségével kommunikál a külvilággal. Természetesen nem a parancsoló embrió valódi megjelenését mutatják, hanem egy olyan képet, amely jobban képes önbizalmat kelteni. Különösen egy jóképű fiatalember jelenik meg egy meg nem született király formájában. Tiszta, parancsoló hangon parancsot ad a csapatoknak:
  - Alkalmazza a rugalmas védekezés elvét. Csakúgy, mint évezredekkel ezelőtt, a gyenge, számokban alacsonyabb erők azt a tagadhatatlan tényt használták fel, hogy egy kisebb tömeg sokkal mozgékonyabb, mint egy nagy. Mivel egy csekély tömeget jelentéktelen tehetetlenség jellemez!
  A marsall lány megerősítette:
  - Természetesen... A hadsereg manőverező képessége a győzelem kulcsa. Természetesen a szélsőségeket kerülni kell. Hiszen a hangya nem a vadállatok királya!
  Az Embrió Hadúr elvigyorodott.
  - A leghalálosabb lények a baktériumok. Bár nem, talán még vírusok sem! Bár primitív szervezet, de hatékony! Itt az ellenség hatalmas erőket gyűjtött össze, szinte az egész univerzumból, ami azt jelenti, hogy feltárta a többi területet.
  Fego elf marsall lila és narancssárga copfokkal megjegyezte:
  "Néha egy jelentéktelennek tűnő előny is elég ahhoz, hogy az élvonal egy korlátozott szakaszán nyerjünk. Ez a furcsa axiómája sok csatának, különféle civilizációknak!
  A Fetus Emperor kuncogott a szkennereken keresztül.
  - Ebben az esetben a gyökeret látod.
  Eközben Dermostan armadái menet közben próbáltak újra csoportosulni. Hátulról egy igen jelentős tartalék közeledett feléjük. Több ezer nagy csillaghajó és milliónyi kisebb hajó szállt fel a harangformáció segítségével. Ennek eredményeként a paraziták tűzereje jelentősen megnőtt. A marsall lány izgatottan mondta:
  - Itt egy újabb adu, amit a szemét ellenfél dobott. Mindazonáltal az intelligenciánk nem volt teljesen megfelelő, ilyen hatalmas számú haderő bevezetésének lehetősége nem volt biztosított.
  A császár hologramja fiú alakban rúgta a kardot. A lövedék a kapunak csapódott. Szinte azonnal felrobbant. Először egy villanás, amely kiszúrja a szemet, majd egy lila gomba növekedése, ami mindent elpusztít a csatahajó fegyverének hatókörében. A hologramos fiú így szólt:
  - Itt egy fenomenális labdaszerzés! Nos, hadd helyezkedjenek el az ellenfelek. Van egy meglepetésem neki.
  Fego manó némi kétséggel nézte a csata képét. Dermostan armádája fájdalmasan félelmetesnek tűnt. Különösen az ultra-csatahajók, amelyek átmérője elérte a kétszázötven kilométert. Az elfnek hirtelen eszébe jutott szülőbolygója... Idilli természete van ott, még vérszívó rovarok sincsenek. És az oroszlánok... Nos, nem éppen oroszlánok, hanem hibridek a búzavirággal. Általában ez egy gyönyörű vadállat: a búzavirág teste, és az arany sörény a szélben fejlődik. Sőt, a búzavirágok megváltoztatják az árnyékukat ... Az őszinte csúnyaság azonnal az emberek és a tündék ellen irányul.
  A szőke marsall azt mondta:
  "Nem tudjuk, mennyi tartaléka van az ellenségnek, de számomra úgy tűnik, hogy itt az ideje mozgatni lesezredünket.
  A csíracsászár így válaszolt:
  - Most nincs itt az ideje, hogy felmutassa a kártyákat!
  A marsall lány megpróbált vitatkozni:
  - Ha embereink meghalnak, nem lesz kivel harcolni!
  És akkor megtalálták a parancsnok-embriót:
  - Nem nyerhetsz háborút áldozatok nélkül. A sakkban lehet, de egy igazi csatában nem! A háború könyörtelen törvénye - a veszteségek olyanok, mint az eső, amely a győzelem hajtásait öntözi, csak arra kell ügyelnie, hogy a veszteségek ne nőjenek záporrá, amely elmossa a hajtásokat! - Aztán az anyaméhből kiküldött hologram hirtelen kedvesebb arc lett. - De nem gondolja, hogy a veszteségek csökkentése érdekében, különösen az ultracsatahajók tüzéből, hagyják, hogy Nagy-Oroszország űrhajói spirálisan induljanak el.
  Az elf marsall támogatta az embrió főparancsnokát:
  - Pontosan, csak úgy. Egyelőre nem tudni, hogy az ellenség hány erőt képes kidobni az alvilágból.
  Valójában Shitton űrhajói sűrű nyájban próbáltak mozogni. Ugyanakkor egyáltalán nem spóroltak lőszerrel, milliókra dobtak rakétákat, miközben nem is törődtek a ütés pontosságával. Úgy tűnt, hogy több milliárd gyufa csapott át a vákuumon, hogy fellángoljanak a hiperplazmával, égessenek el mindent, ami él és mozog, majd kialszik. Az orosz harcosok sokkal pontosabban lőnek, itt az ellenség nagy dreadnoughtja dübörgött, konfettiként szórta szét a szilánkokat, mint egy petárda. Halálos konfetti, amely lelőtte Shitton több hajóját. A barom civilizáció elpusztult fregattjainak száma pedig egyáltalán nem kiszámítható. Igaz, az orosz hajók is pusztulnak. Itt a megsérült cirkáló kétségbeesésében orosz tankként rohant a Kurszk dudorra, és döngölte az ellenség ultra-csatahajóját. Egyszerre több százezer élet szakadt félbe, és lángokban állt, miközben olyan volt, mintha egy gigantikus csövet robbantott volna fel egy gázvezeték.
  A törpe marsall komoran megjegyezte:
  - Hajlítanak minket, de nem adjuk fel! - A térparancsnok észrevette (vagy inkább holografikus képe, maga a törpe a Gross-dreadnought osztály másik hajóján volt!). - Szükséges lenne legalább néhány ellentámadást indítani az ellenséges kommunikációs és utánpótlási vonalakon.
  A Magzatcsászár vigyorgott fiús hologramjain keresztül.
  - Mit gondolsz, mi vagyok én - balek!
  A gnóm marsall felmordult, és széttárta mancsait:
  - De egyáltalán nem takarítanak meg lőszert. Ez azt jelenti, hogy elég. Hát nem így van, uram?
  Az embriócsászár tiltakozott:
  - Nem, nem így! A nagy parancsnok értékesebb, mint a fej, ezért az óvatosság sisakja és a ravaszság álcája nem árt neki! Röviden, az ellenség még mindig abban az édes illúzióban él, hogy minden rendben van vele, de valójában már közel van a győzelmünk! A váratlan ütés egyenértékű az ököl lecserélésével egy ötvözött acél karddal!
  
  
  WITTMAN ÉL
  Egy kis változás a történelemben, ami a nácik ardenneki offenzíva során elért jelentős sikeréhez kapcsolódik. A nácik gyorsabban haladtak, át tudtak kelni a hidakon, és fegyverrel, lőszerrel és üzemanyaggal elfoglalták a raktárakat. A sikerhez Wittmann részvétele is hozzájárult a sztrájkban, ami a valós sztorival ellentétben nem halt meg! És akkor? Az igazi hősök nem halnak meg és halhatatlanok! Wittmann folytatta a küzdelmet és gólt. A 200. harckocsi megsemmisítése után ő lett az első és eddig egyetlen tanker, aki megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét tölgyfalevéllel, karddal és gyémánttal.
  Wittmann zsenialitása kissé megváltoztatta a történelem menetét. A németek pedig egy kicsit sikeresebbnek, gyorsabbnak, hatékonyabbnak bizonyultak. És sikerült nekik, ami majdnem megtörtént a valós történelemben, de szó szerint pár óra nem volt elég. Így a raktárakat elfoglalták, és a német hadsereg megsemmisítő erőre tett szert. Ennek eredményeként Brüsszelt elfoglalták, és brit és amerikai katonák százezrei kerültek fogságba.
  Sztálin nem sietett a támadással, mert azt akarta, hogy a szövetségesek erősebben leverjék Nyugaton.
  A csaták megmutatták, hogy a "Tiger" -2 egy nagyon hatékony fegyver fegyverekkel és elülső páncélzattal egyaránt. A németek, látva, hogy a Vörös Hadsereg keleten passzív, további egységeket vetettek be a harcba, és elkezdtek sikereket elérni. A Fritz megkapta a legújabb E-25-ös önjáró lövegeket is, amelyek kis méretűek és súlyúak, de erős fegyverekkel és jó páncélzattal, és ami a legfontosabb, mozgékonysággal bírtak.
  Ennek eredményeként új győzelmek... A Fritz már Párizsban van. Ismét elfoglalják a francia fővárost.
  Sztálin pedig ezt akarja - hogy a szövetségeseket megölik, és akkor egész Európa a Szovjetunióhoz kerül.
  Ravasz róka Sztálin... De Churchill sem idióta. Amikor Roosevelt meghalt, Trumannal együtt fegyverszünetet kötöttek a Harmadik Birodalommal. Egyúttal a legyőzött csapatok maradványainak kivonása Franciaországból. És persze teljes hadifogolycserével, sőt a Harmadik Birodalom üzemanyag- és utánpótlásával.
  Válaszul Németország hatályon kívül helyezte az antiszemita törvényeket. A zsidók azonban a táborokban maradtak, de nem elégették őket, hanem csak munkára kényszerítették őket, míg az amerikaiak konzervet és gabonaféléket küldtek a táborokba.
  A németek kioldották a kezüket Franciaországban és Olaszországban. Most Sztálin volt az, aki külön békét javasolt. De Hitler visszautasította. Júniusban megkezdődött a Fritz offenzíva. Az első E-50 harckocsik beléptek a sorozatba. De mint kiderült, az autó nem volt teljesen sikeres. Súlya továbbra is magas, csaknem 65 tonnás maradt, a sziluettje valóban alacsonyabb volt, mint a Tiger-2-é, de a páncélzat ugyanolyan vastagságú volt, egyértelműen elégtelen, különösen az oldalak mentén. Valamivel jobb volt egy 88 mm-es fegyver és egy 100 EL-es csőhossz. Percenként tizenkét lövést lőtt.
  A vezetési teljesítmény erősebb motort adott hozzá, amely akár 1200 lóerőre is felgyorsult. Általánosságban elmondható, hogy a tank természetesen hozzáadott a "Tiger" -2-hez képest, és a páncél kissé racionálisabb lejtésével, de oldalról sebezhető maradt.
  Az E-100 jobban védett, de nagy súlya megnehezítette a szállítást és a használat elleni harcot. Az E-25 önjáró fegyverek bizonyultak a legsikeresebbnek, nagyon alacsony, 120 mm-es elülső páncél sziluettjével, nagy lejtéssel, 82-es fedélzeti páncélzattal és a Tiger-2 fegyverével. a Wehrmacht és a második világháború legjobb önjáró lövege volt. Hetven kilométer per órás sebességre gyorsult - egy 700 lóerős motor, és még az IS-2 kagylók is a homlokba zuhantak.
  A fő csapást a németek adták le Magyarországról, így próbálták megmenteni a továbbra is körülvett Budapestet. A harcok rendkívül hevesek voltak.
  Az offenzíva június 22-én kezdődött, és a Vörös Hadsereg védelme nagyon erős volt. A németeknek még mindig kevés E-sorozatú harckocsijuk van, csak az E-25 önjáró lövegei vannak elég nagy számban - elég egyszerű a gyártása és olcsó. Itt fekszik benne két bikinis lány. Az autó kevesebb, mint másfél méterrel lejjebb van, és ennek köszönhetően olyan jól védett és viszonylag kis súllyal van felfegyverkezve.
  Két lány, Charlotte és Gerda fekve lőtt a szovjet fegyverekre. Előttük összerogyott autók, rádióvezérléssel haladtak, és aknamezőket tisztítottak.
  Vörös Charlotte elsütötte az ágyút. Elnyomta a szovjet fegyvert, és megrázta a mellkasát, amelyet alig takart egy vékony szövetcsík. És ő üvöltött:
  - Tomboló tűz hiperplazma!
  És akkor Gerda is pofon vágja a csupasz lábujjait használva. És csipog:
  - Nagyon menő lány vagyok és nem is rossz...
  Az önjáró pisztoly önmagát mozgatja. És időnként megáll. Elülső páncélja erősen lejtős, és ez jó védelmet nyújt. A szovjet fegyverekben a lövedékek érzékenyek a ricochetekre. És semmi sem fenyeget egy ilyen önjáró fegyvert a homlokban. Itt még áttörhetik a táblát. De a lányok nem sietnek. A hatékony önjáró fegyver a páncéllyukasztásban felülmúlja az SU-100-at, emellett jobban védett, mozgékonyabb és egyben könnyebb is.
  A Vörös Hadseregnek pedig kevés szárítója van. Alapvetően a T-34-85 tank, amely nem elég erős egy fegyverhez, és a páncél meglehetősen gyenge. A német E-25 önjáró löveg egyébként könnyebb, páncélban és fegyverekben sokkal erősebb.
  A lányok harcolnak... Nagyon szép és fiatal. És az önjáró fegyvereik bombáznak és dobnak...
  A Fritznek végül sikerült áttörnie Budapestre. Meggyőző győzelem, a szovjet egységek körülvették. Sokan fogságba estek és meggyilkoltak.
  Igaz, a nácik veszteségei kézzelfoghatóak. És nem akkora erő. Nos, ha még mindig berendezéseket gyártanak, akkor az emberi erőforrás nem elegendő.
  A hadsereg pedig gyerekeket és nőket hív. Vagy külföldiek, de ezek nem elég megbízhatóak.
  Ennek ellenére a harcok folytatódnak... A Vörös Hadsereg nagyon makacsul ellenáll, sok a védelmi vonal. A németek további száz kilométert haladnak előre, és megállnak. Nincs elég erő. És maga a Vörös Hadsereg támadásba lendül. De ő sem túl sikeres, és kissé visszaszorítja a németeket.
  Amíg nem jön a tél... A frontvonal stabilizálódik. A Vörös Hadsereg 1946 januárjában továbbra is előrenyomul Kelet-Poroszországban és Lengyelországban, de kissé előrenyomul.
  A németek télen nem ringatják a hajót. A csaták véresek. De a frontvonal inaktív...
  És eljön az első világháborúra jellemző időszak. A frontvonal inaktívvá válik. Nyáron a németek és a külföldi hadosztályok, télen a Vörös Hadsereg nyomul előre. És senki sem érhet el jelentős sikereket.
  A háború évről évre folytatódik. A németek némileg megelőzik a Szovjetuniót a sugárhajtású repülőgépek fejlesztésében. A Szovjetunióban csak 1949-ben jelent meg a MIG-15 tömeggyártásban. De másrészt a németek ekkor már rendelkeztek ME-462-vel és XE-362-vel. És ami a legfontosabb, olyan diszkók, amelyeket nem lehet kézifegyverrel lelőni egy erős lamináris sugárból.
  A harckocsikban a német "E" sorozat ... Ezzel szemben megjelent a T-54 és az IS-7. De a németek ezután bevetették az AG sorozatot - egy tökéletesebb piramisot.
  De senkinek sem volt előnye. A frontvonal mozdulatlanul áll.
  Sztálin 1953 márciusi haláláig...
  Aztán a pártvezetésben és a hatalmi harcban tapasztalható némi zavart kihasználva a németek sikerrel járhattak. De aztán Berija letartóztatása és kivégzése után Vasziljevszkijnek, a nagy stratégának a legfelsőbb főparancsnoki kinevezése, valamint az Államvédelmi Bizottság vezetőjének Malenkov megerősítése. A frontvonal stabilizálódott Európa határain belül.
  A németek, miközben a Szovjetunióban a hatalomért folytatott harc időszaka volt, el tudták érni a Nemunt, visszafoglalták a Balkánt, Romániát, Bulgáriát, Szlovákiát, Görögországot, Albániát, és visszaszerezték a teljes uralmat Európa felett.
  De a frontvonal ismét stabilizálódott már a Szovjetunió határain 1941-ben ...
  Aztán 1955 decembere... A Vörös Hadsereg télen a hagyomány szerint ismét előrenyomul. Hány éve tart a háború? Horror tizennégy és fél! És nincs a vég!
  Amíg Hitler él, a háború nem ér véget. Malenkov a korábbi határokon belüli béke felé hajlik 1941. június 22-ig. De Hitler makacs, és bármi áron nyerni akar!
  A Vörös Hadsereg előrenyomul. A legújabb IS-12 harckocsi harcba indul. 203 milliméteres kaliberű fegyverrel ellátott gép. Nagy, tíz géppuskával. És hat lány - a legénység tagjai. Kipróbálják a legelső tankmodellt. Túl nagy és nehéz. Hatékony az autó? Lányok a december 25-i karácsony és a fagy ellenére egy bikiniben. Igaz, a tankban a legújabb gázturbinás motor van, és meleg is van benne. Ráadásul maga a hat lány sem egyszerű.
  A negyvenegyedik év óta harcolnak. És régen szinte meztelen volt bármilyen időjárásban. Valójában, ha állandóan bikiniben vagy, már abbahagyod a fagyást. És a bőr rugalmas és erős lesz.
  Mezítlábú lányok gyilkológépet vezetnek. Nagyon aranyosak és gyönyörűek.
  Alenka itt a fő- és legénységi parancsnok. Amit csak a lány nem látott tizennégy és fél év háború alatt. Ahol nem járt. Breszttől Sztálingrádig, Sztálingrádtól a Visztuláig haladt a fronton, most pedig Bialystok környékén nyomulnak előre. Maga Bialystok még mindig a németek kezében van. A frontvonal stabilan alakult. És tisztességesen árkokat ásott.
  Tehát valójában a háború végtelen... És még több mint egy év eltarthat. És mit akar ez a makacs Hitler?
  Az USA és Nagy-Britannia itt sem akar békét a Szovjetunió és a Harmadik Birodalom között. Azt akarják, hogy egymás mindkét oldala teljesen megsemmisüljön.
  A lányok az IS-12-n haladnak előre. A harckocsi elülső páncélzata 450 mm-es szögben áll. A lövedékek lepattannak. És a lányok visszalőnek.
  De eddig csak egy ilyen tank van a Szovjetunióban. Az IS-10 már a sorozatban van, de ötven tonnás. Az IS-7 még mindig T-54 néven készül. A T-55 is feltűnt a sorozatgyártásúak között, de egyelőre még csak bekerül a sorozatba. A németeknek piramis tankjaik vannak. Szintén nagyon erős és tökéletes. És rövid csövű nagynyomású fegyverek.
  Tehát a harc lesz a legkomolyabb. Natasha és Anyuta egy erős hajóágyúból tüzelnek és nyikorognak:
  - Ott lesz a zászlónk Berlin felett!
  És feltárták fehér, gyöngyház fogukat. És ne akadályozza meg a lányokat az aknákkal.
  Két lövedék eltalálta az elülső páncélt... Ricochetnek. Nem, az IS-12 egy komoly autó, és nem is olyan könnyű elvinni.
  De a lányoktól jobbra mozgó IS-7, úgy tűnik, egy nagynyomású ágyúból kapott, eltalálta és megállt. Károsította a szépséget.
  Alenka, a hasizmokkal játszó, énekel:
  - Világunkban minden lehetetlen lehetséges, Newton felfedezte, hogy kétszer kettő négy!
  A harcok továbbra is töretlenül folynak. A szovjet ágyú eltalálja a németeket. A nagy Marusya kagylókat helyez a farnadrágba. Ilyen a lányok élete és sorsa. És éneklik:
  Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket! Az orosz farkasok szétverik az ellenséget, az orosz farkasok tisztelegnek a hősök előtt!
  Ágoston géppuskából firkálva ezt mondja:
  - Szent háború! Ott lesz a mi győzelmünk! Oroszország zászlaja előre, dicsőség az elesett hősöknek!
  És újra dörög a halálos ágyú, és megszólal:
  Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket! Az orosz farkasok szétverik az ellenséget, tudod, hogy hűvös kezük van!
  Maria, ez az arany hajú lány irányítja a tankot, és nyikorog:
  - Törjük szét a fasisztákat!
  A németeknek nehéz dolguk van, az égen is javában dúlnak a csaták. De eddig a MIG-15 sebességében és fegyverzetében gyengébb a német márkáknál. A csata egyenlőtlen egy költő számára.
  Huffman, ez a figyelemre méltó ászpilóta jó karriert futott be a háború éveiben. Inkább csodálatos és fantasztikus. Miután elérte a háromszáz repülőgépet, megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal. A négyszáz lezuhant repülőgép elérésekor megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét, arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ötszáz repülőgépért megkapta a Német Sas Rendet gyémántokkal, ezer után a vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És miután elérte a kétezer repülőgépet, megkapta a Lovagkereszt nagykeresztjét.
  Az egyedülálló pilóta számos légi győzelmet aratott. És amíg még élt. Huffmant nemrégiben tábornoki rangra léptették elő. De még mindig úgy repült, mint egy közönséges pilóta.
  Ahogy mondani szokták, nem ég a tűzben és nem süllyed el a vízben. A háború sok éve alatt Huffman elsajátította a vadász ösztönét. Szuperlegendás pilóta lett, és nagyon népszerű. De volt egy erős versenytársa - az Agave, amely szintén meghaladta a kétezer lerobbant autó számát. És utolérte Huffmant. De még nagyon fiatal, és még egyetlen harcost sem veszített el.
  A lány csupasz, vésett lábával nyomta a pedálokat, lőtt légfegyvereket. És itt van négy lelőtt szovjet MIG-15 jármű.
  Agave kuncog és azt mondja:
  Bizonyos mértékig mindannyian szukák vagyunk! De acél idegeim vannak!
  És a lány ismét megfordul. Hét szovjet repülőgépet lő le egy sorozatban - hat MiG-t és egy TU-4-et, és nyikorog:
  - Általában, ha nem szuper, akkor hiper!
  Az Agave persze egy kurva. Pilóta Lucifertől. Nagyon szép mézes szőke.
  Itt újabb sorozatot ad, és egyszerre lelő nyolc szovjet MIG-15-ös repülőgépet, és nyikorog:
  - Én vagyok a legkreatívabb és legreaktívabb!
  A lány tényleg nem hülye. Minden lehetséges, és minden lehetséges. Ne hívd privátnak.
  És a lábak olyan cserzettek, olyan kecsesek...
  De Mirabela harcol ellene... Sokáig Kozhedub volt a legjobb szovjet ász. Hat aranycsillagot gyűjtött össze a Szovjetunió hőséről, százhatvanhét repülőgépet lőtt le. De aztán meghalt. Akkor senki sem tudta megdönteni a rekordját. És csak nemrégiben Mirabela felülmúlta Kozhedubot. És miután több mint száznyolcvan repülőgépet lőtt le, a Szovjetunió hétszeres hőse lett.
  Ez a terminátor lány! Például megállít egy vágtató lovat, és belép egy égő kunyhóba.
  És még keményebb.
  Mirabelának nehéz sorsa volt. Egy gyermek-munkatelepre kerültem. Mezítláb és szürke köntöst viselve fát vágott és törzseket fűrészelt. Olyan erős és egészséges volt. Súlyos fagyokban mezítláb járt, börtönpizsamában. És legalább egyszer tüsszögne.
  Természetesen a frontokon is felfigyeltek egy ilyen jelenségre. Mirabela sokáig a gyalogságban harcolt, majd pilóta lett. Mirabela első tűzkeresztségét a Moszkva melletti csatában kapta, ahová közvetlenül a kolónia után ment. És ott menőnek mutatta magát.
  Mezítláb és szinte meztelenül harcolt a csípős hidegben, amely szó szerint megbénította a Wehrmachtet. Olyan átkozott és legyőzhetetlen lány volt. És nagy sikert aratott.
  Mirabela hitt a Szovjetunió közelgő győzelmében. De telik az idő. Egyre több az áldozat, de a győzelem nem jön el. És nagyon hátborzongató lesz.
  Mirabela győzelmekről és eredményekről álmodik. Hét csillaga van a Szovjetuniónak - ez több, mint bárki másnak! És a fenébe is, megérdemli a díját! És viszi a karkeresztet és azon túl is. Még ha Sztálin meghal is, ügye tovább él!
  A lány bejön és megdermed... Leüti a német XE-362-t és nyikorog:
  - Műrepülés! És egy rohadt új stáb!
  Tényleg, ő egy nagyszerű lány. Egy igazi kobra is sok mindenre képes.
  Mirabela egy új sztár....
  A harcok több napig tartanak, amíg el nem jön az új év... A szovjet IS-12-es hengerei és lánctalpai megsérültek - javítás alatt áll. Igen, egy ilyen kegyetlen és könyörtelen háború. És meddig fog tartani?
  És mindez annak köszönhető, hogy Wittmann túlélte a nyugati csatákat.
  Maga Wittmann egy ideig harckocsizó legénységben harcolt. Miután háromszáz járműre behozta a számlát, nem számítva a fegyvereket, aknavetőket, teherautókat, motorkerékpárokat és egyéb dolgokat, megkapta: a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, és tábornokká léptették elő.
  Ezután már nem harcolt. De másrészt ő irányította a hatodik, SS tank hadsereget.
  Kurt Knipsel lett a Wehrmacht legeredményesebb tankásza. De csak ötszáz megsemmisült tank után kapta meg a Vaskereszt lovagkeresztjét.
  Valahogy megfosztottak lettek díjak. Igaz, hogy elérte az ezer tankot, végül megkapta: a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Kurt Knipsel egy nagyon hatékony harci gép. Különböző tankokon harcolt. Egyszerre volt lövész és parancsnok. Sokáig verseny nélkül mindenkit megelőzött.
  De itt van a szépség, Gerda, már utolérhette. A lányok jól küzdöttek. De aztán szünetet tartottak. Mind a négy szépség teherbe esett, és szült egy párat: egy fiút és egy lányt. De a szünet után gyorsan felzárkóztak.
  És most Gerda megkerülte Knieselt.
  Hogyan tudják elkerülni? Mezítláb és bikiniben harcolnak. A lányok újabb szünetet tartottak, miután ismét gyermeket szültek. És most közeledtek a kétezer megsemmisült tank számához. És még soha nem látott jutalomra számíthattak: a Vaskereszt lovagkeresztjének ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített csillagára.
  Itt vannak a lányok!
  Gerda rálő a szovjet autóra. Letépi a tornyot és sikít:
  - Rohadt vagyok!
  És újra lő. Behatol a T-54-be. És nyikorog:
  - Szülőföld Németország!
  A lány megrándul. És nagyon aktív... Igen, van egy ilyen stratégiai sorozata. Már 1956 van... A háború megy és tart... Nem akarok megállni. A Vörös Hadsereg különböző helyeken próbál előretörni. De inkább óvatosan, mivel kevés a humán erőforrás.
  És Oroszország vérzik.
  A Vörös Hadsereg Románia felé igyekszik előrenyomulni. Aztán hatalmas tüzérségi előkészítés, lövöldözés és gyilkosságok.
  De az ellenség vár. A németeknek van a legmasszívabb AG-50-es tankjuk. Védettségben felülmúlja a T-54-et, különösen az oldalakon, és talán a fegyver páncélzatát is, de nehezebb. Igaz, a német fordulatszáma a gázturbinás motor miatt nagyobb.
  A német tank tüzel és gólt lő.
  Margaret legénysége harcol. Jól küzd. Német lányok lelőnek egy szovjet tankot. És visítoznak örömükben.
  Igen, és erre nincs mód...
  Az égen Albina és Alvina által irányított korongsík pörög. Két szőke lány szovjet autókat lő le. És mesterien csinálják. Egy teljesen sebezhetetlen tárcsasík kos Migit és Tut. Vágókocsi. A harcosok pedig csupasz lábujjakkal préselik magukat. És ne adj esélyt a Vörös Hadseregnek az égen.
  A hajlékonylemez olyan dolog, amit a Szovjetunió tudósai nem tudnak lemásolni. Ez olyan dolog, amelyre nem találtak ellenszert. A levegőben lévő németek pedig nagyon magabiztosnak érzik magukat. És úgy harcolnak magukkal, mint a varázslók varázspálcával.
  Albina, miközben a lemezét az ellenségre irányította, nyikorgott:
  - Nos, ha van Isten, akkor ő német!
  Alvina, leverve az ellenséget, megerősítette:
  - Biztosan német!
  És a lány nevetett ... Általában ő is belefáradt a végtelen háborúba. Nos, németek és oroszok ölik egymást. Pontosabban a Vörös Hadsereg és a Wehrmacht. És a frontvonal még mindig mozdulatlan... És ennek nincs vége.
  Háború... Ez már valóság. A háború kitörése után született harcosok már az égen és a földön harcolnak.
  Például Hans Feuer. Az I. osztályú Vaskereszt Érdemrend legfiatalabb kitüntetettje. Aztán ő lett a legfiatalabb, akit egy szovjet tábornok elfogásáért a Vaskereszt lovagkeresztje kitüntetéssel tüntettek ki.
  Igen, ez tényleg nagyon klassz.
  Hans Feuer kétségbeesett harcos. A fiú óriásként harcol, és hideg van, télen egyedül rövidnadrágban.
  Ez tényleg nagyon klassz!
  Hans évszázadok óta híres lett!
  És általában, egy ilyen hihetetlen és feszült háború folyik itt... Minden mesterséges intelligencia elhalványul.
  Romániában pedig a Vörös Hadsereg nem tud áthatolni a német védelmen. Mindkét fél veszteséget szenvedett. Jön a január... És napról napra egyre több halott és sebesült.
  Az őrültségnek nincs kezdete vagy vége.
  Agave visszatért az égbe, és lelövi a szovjet autókat. Vadász és ragadozó. Megüti az ellenséget.
  Az autók, amiket elütött, lezuhannak. És akkor a lány rálő a szárazföldi erőkre. Kiüti az IS-7-et. És azt akarja:
  - Én vagyok a legjobb! Én vagyok a lány, aki megöli az ellenséget!
  És ismét átkerül a légi célokra. Ez egy tankromboló és minden gép, amely repül és lő.
  Hát az ilyen frontokon forr. A tudósok pedig megpróbálnak valami halálos dolgot létrehozni a hátsó részben. Bár nem megy jól.
  De itt van egy kis AG-5 tank. Hét tonnás gép. Harci tesztek teljesítése. És rágja és rágja az ellenséget.
  És itt az ideje, hogy énekeljünk - senki sem állít meg minket, és senki sem fog nyerni!
  Az AG-5 magához rohan, és menet közben lő. És ne hagyja abba az ilyen tankot. És a kagylók ricochet.
  A gépben pedig egy tízéves kisfiú, Friedrich ül, és nyikorog:
  - És igazi szuper harcos leszek!
  És megint, hogyan lőtt... És eltalálta a torony közepét. És halálos ereje, bár kis kaliberű, óriási.
  És az égen Helga harcol. Egy mezítlábas lány bikiniben tárcsázza a számlákat. És örül fantasztikus sikereinek.
  És Agave előre húz... És harcol is.
  Már 1956 februárja van... A Vörös Hadsereg sehol sem tudott sikert elérni. De a németek sem tudnak előretörni. Félelmetes földalatti tankok indulnak csatába. De ezek pusztán taktikaiak.
  A lányok a föld alá söpörtek, megölték a szovjet fegyverek ütegét, és visszatértek.
  Ugyanakkor elfogtak pár úttörőt. A fiúkat elkapó lányokat levetkőztették és megkínozták. Dróttal verték az úttörőket, majd tűzzel pörkölték meg csupasz sarkukat. Aztán elkezdték törni a lábujjaikat vörösen izzó fogóval. A fiúk elviselhetetlen fájdalomtól üvöltöttek. A lányok végül vörösen izzó vassal égették ki a mellükön lévő csillagokat, csizmáikkal pedig férfias tökéletességeket törtek össze. Az utolsó úttörők végeztek, és elgörbültek a fájdalmas sokktól.
  A lányok egyszóval extra osztályt mutattak. De a németek megint nem értek el semmi jelentőset.
  Erőteljes önjáró fegyverek: "Sturmmaus", a szovjet állásokra lőttek. Sok volt a pusztítás és a pusztítás. De a szovjet támadógép kiütötte az egyik járművet, és a Fritz visszatért.
  A nácik hajlékonylemezekkel próbálták szétzúzni a szovjet ütegeket. Sünit és robbanóanyagot használtak ellenük. Totális ütésváltás zajlott.
  Ismét Albina és Alvina a repülő csészealjakon. Csupasz lábujjak segítségével, a joystick gombjait nyomkodva mutatnak, és ezt rendkívül ügyesen teszik.
  A lányok természetesen a legmagasabb műrepülést mutatják be. Itt előhúzták a lemezüket, és egy tucat szovjet repülő gépet lelőttek.
  Albina csicsereg:
  - Dühös építőcsapat! Csillaghullás lesz!
  És újra megfordítja a kocsiját. A lányok pedig szétverik a Vörös Hadsereget. Ráadásul őrnagy...
  Alvina is leüt egy tucat szovjet gépet, és nyikorog:
  - Őrült lányok, és egyáltalán nem szüzek!
  Helyes az utolsóval kapcsolatban. Párjuk sétált a férfiakkal. És ami csak nem kelt fel. A lányok szerették a férfiakat - ez jó nekik! És különösen, ha a nyelvvel dolgozik.
  Egy legmagasabb rangú lány... Itt megkínoztak egy úttörőt... Először is levetkőztették, és leöntöttek pár vödör vizet a torkán. Aztán forró vasalót hoztak a feldagadt gyomorra. És hogy égtek! Az úttörő felkiáltott a vad fájdalomtól... Égés szaga volt.
  Alvina egy vörösen izzó dróttal oldalba ütötte. És hogy akarsz nevetni... Nagyon vicces.
  Aztán ezt énekelte:
  - Belefáradtam a hátsó boronálásba - Meg akarom ugratni a boldogságomat!
  És hogy nevet! És feltárta gyöngyházfogait! A lány szeret ölni, ez a lány!
  A lány lába pedig csupaszok és kecsesek. Imád mezítláb sétálni a parázson. És meghajtani az elfogott úttörőket. Annyira vinnyognak, ha megsült a sarkuk. Még Alvina is nagyon vicces. És Albina is lány, őszintén szólva - szuper! Hogyan mozgassa az ellenséget könyökkel az állához. És nyikorog:
  - Én a legmagasabb osztályú lány vagyok!
  És feltárta gyöngyházfogait. Amelyek úgy csillognak, mintha megvertek volna. A harcos csodálatos! Olyasmi lehet, amit mesében nem lehet elmondani, de tollal sem leírni!
  Mindkét női harcost a szovjet migik ledöntik az égbe. A szépségek aktívak. A legcsekélyebb kétség sincs bennük. És olyan vad és frenetikus szépség.
  A női harcosok csupasz lábujjakkal irányítják a joystickot, és orosz autókra támadnak. Ahogy összetörnek, összetörik a harcosokat, mint egy ütő a kristályon. A lányok könyörtelenek és könyörtelenek. Bennük van a harag ereje és a szenvedély lángja. És az önbizalom a győzelemhez. Még akkor is, ha a háború tizenöt éve tart. De nem akar véget érni. Albina és Alvina népszerűségük csúcsán vannak. És nem akarnak visszavonulni vagy egy pillanatra sem megállni. És magukhoz költöznek, és megdöntik az ellenséget.
  Albina, szovjet repülőgépeket döngetve rikolt:
  - Elegem van a csaj sírásából, inkább megfojtom a farcipőt!
  És hogyan vigyorog, és csillog gyöngyfogakkal. És most férfit akar. Imád férfiakat erőszakolni. Ez nagyon kellemes neki. Itt fog megerőszakolni.
  Albina ordít:
  A szex lány az szex
  Egy nagy éneklési haladásért!
  És a harcos nevetésben tör ki... És öljük meg újra az összes ellenségünket. Rengeteg energiája van. És teljes izomerő.
  És Alvina hogyan kell ordítani:
  - Zúzzuk a halmokig az ellenséget!
  És a harcos aktívan nevetni kezd! És elképzelte, hogyan mancsolnak a srácai. De finoman szólva is szép.
  Mindjárt itt a március... Egyre jobban süt a nap. A tavasz első napján orosz fiúk mezítláb futnak az olvadt havon. Magukban nevetnek, megfedték az arcukat, és fügét mutatnak a németeknek.
  Úttörők piros nyakkendővel, rövid frizurával, némelyik akár nulláig is. Ugrálva futnak. A mezítláb szinte soha nem fázik. Nagyon durva. A lányok is futnak, szintén cipő nélkül. A rózsaszíntől kerek sarkú csillog a napon. Csodálatos szovjet lányok. Karcsú, sportos, hozzászokott az apró dolgokhoz.
  És mindenki vigyorog és vigyorog a fogára... A tavasz első napja igazi öröm és szomjúság a fényre és az alkotásra!
  És az égen légi csata. Mirabela, ő az első számú szovjet pilóta, aki lelő egy másik német gépet. És mint mindig egy bikinis lányban. Örökké fiatal és soha nem fakul. Ilyen a lelke ereje.
  Mirabela azonban azt is szereti, ha megérintik a férfiak. Ez nagyon tetszik neki. Ezért pilóta... Amikor egy lány meztelen, izmos testét ráncosítja a férfi keze - ez egy igazi élvezet. És remek szórakozás!
  Mirabela leüt egy másik náci autót, és felszisszent:
  - Páncélos kurva vagyok!
  A lány csupasz, kerek sarkával még a vezérlőpultot is üti. Ő gyönyörű. És utánozhatatlan.
  Mirabella el van csavarodva. Agave pedig feléje repül. Végül itt találkozott a két legeredményesebb női harcos-pilóta. Hátulról lőnek egymásra. Távolról próbálják megszerezni. De nem működik túl jól. Mindkét szépség leszáll a lővonalról. És agresszíven kitárták a fogukat. Nos, a nők szukák. Keményen néznek egymás szemébe. Pontosabban fej fej mellett, és lőj újra. A német ME-562 még mindig jobban fel van fegyverezve, mint a MIG-15, és a szovjet járművet lelőtték ...
  De Mirabelának sikerül kilöknie, és repülési pályafutása során először elveszíti a gépet. A legrosszabb az, hogy az ellenséges területre került. És ez rossz. Igen, ilyenek a sors egyedi fordulatai. És 1956. március 1-jén a világ megváltozik, de a Führer uralma a kibernetikus játékban megmarad.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"