Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin GÅr Til Hitler

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Det skete, at den russiske præsident Vladimir Putin efter hans død i august 2023 flyttede ind i Hitlers krop. Desuden er det så fedt, at Den Store Fædrelandskrig er i fuld gang på kalenderen den 1. november 1941. Og du kan ikke ordne det. Hvad skal man gøre, hvis både Stalin og Churchill ikke ønsker at høre om fred? Så beslutter Vladimir Putin sig for at straffe dem alle godt!

  PUTIN GÅR TIL HITLER
  ANNOTNING
  Det skete, at den russiske præsident Vladimir Putin efter hans død i august 2023 flyttede ind i Hitlers krop. Desuden er det så fedt, at Den Store Fædrelandskrig er i fuld gang på kalenderen den 1. november 1941. Og du kan ikke ordne det. Hvad skal man gøre, hvis både Stalin og Churchill ikke ønsker at høre om fred? Så beslutter Vladimir Putin sig for at straffe dem alle godt!
  . PROLOG.
  Den langvarige krig med Ukraine var ikke særlig interessant for den russiske præsident. Nå, hvad er Ukraine for Rusland? Man troede, at de ville overøse hende med hatte og tage Kiev i tre dage. Men det lykkedes ikke. Det er andet år af krigen. Og præsidentvalget i Rusland står bogstaveligt talt på næsen. Og Vladimir Putin havde problemer med sit helbred. Det kan ses forbandelser fra millioner af mennesker næsten over hele verden berørt. Menneskeblod er ikke vand. Og hvor meget blod har Vladimir Putin allerede udgydt? Måske var kun Stalin mere blodig i Ruslands historie. Ukrainerne gennemfører en vellykket offensiv og har generobret de fleste af de annekterede områder fra den russiske hær og forskellige private formationer. Desuden angreb Taliban Tadsjikistan og den russiske base der i maj 2023. Og de åbnede en anden front og tilføjede hovedpine til Ruslands præsident. Som det viste sig, viste tadsjikerne lav moral, og deres hær flygtede dels og dels blev taget til fange. Og Rusland måtte kæmpe med dem. Så den russiske militærbase blev omringet af Taliban, og et stort antal soldater blev dræbt, og nogle blev taget til fange.
  Og de skulle svare. Og igen annoncere mobilisering for at lukke hullerne allerede i syd.
  Og da Vladimir Putin døde den 5. august 2023, hadede mange russere ham allerede, for ikke at nævne vestlige lande. Og Ruslands præsident døde i smerte og uden ære. Hans følge blev ikke engang særlig trist. Men alligevel besluttede de at begrave storslået. Og give hæder.
  Selvom mange selvfølgelig sagde, at hvis Putin var død før angrebet på Ukraine, ville han være gået over i historien som en af de bedste russiske herskere.
  Og så er det måske bare tilfældet, når en person fortryder, at Gud ikke sendte ham døden tidligere.
  Under alle omstændigheder døde Vladimir Putin i august 2023, og hans skæbne skulle afgøres af retten.
  Og himmelsk dom! Men den lunefulde gudinde-demiurg Emmanuel tog og stjal Vladimir Putins sjæl fra Helvede og tog ham til hendes univers.
  Der tog hun og indprentede den russiske diktator i Adolf Hitlers krop. Den største forbryder gennem alle tider og folk.
  Og i det øjeblik, hvor de tyske tropper er i nærheden af Moskva. Ja, hun fandt på sådan en straf til præsident Kain. Eller måske endda en belønning, fordi du bevæger dig fra kroppen af en, der er næsten tyve år yngre end dig på det tidspunkt, og på selve toppen af succes og herlighed.
  Og nu har Vladimir Putin fået en ny krop, nye muligheder, i en verden som to dråber vand, der minder om Jorden fra det tyvende århundrede. Og det mest interessante er, hvad der vil ske. En lejemorder-præsidents magt over verden, eller et skammeligt selvmord? Eller måske begge dele, eller noget midt imellem!?
  . KAPITEL 1
  Vladimir Putin huskede vagt sit korte ophold i Helvede. Han er ikke blevet forsøgt endnu. Sjælen var i et meget stort, lyst rum. Og du er fuldstændig vægtløs, og du hænger i luften, som det ofte er tilfældet i en drøm, især i barndommen.
  Ingen tortur, ingen ild i helvede. Men dette var en meget kort eksistensperiode som en ren ånd uden krop. Og du flagrer bare som i en drøm, og du føler dig god og let, og du husker ikke så godt, hvad der er omkring.
  Og så efter retssagen, vil du blive tildelt enten Paradiset eller Helvede eller Skærsilden for de fleste mennesker.
  Men nu følte Vladimir Putin sig selv i en ny krop. Ikke en ung krop, men heller ikke en gammel.
  Og den tidligere præsident i Rusland ved allerede, at han nu er Hitler i kødet.
  Takket være en vegetarisk kost og fraværet af dårlige vaner er Führeren, halvtreds år gammel, i ret anstændig form. Hans psyke er endnu ikke overbelastet med en række skammelige nederlag. Så du har det ganske tåleligt bedre end i Ruslands præsidents sted. Som ikke levede længe nok til at blive enoghalvfjerds år gammel.
  Men de herskere i Rusland, der levede til en sådan tid, kan tælles på fingrene.
  Under alle omstændigheder ser Hitler ud til at være i krop og sundere og mere energisk og yngre, så der er ikke noget at klage over skæbnen.
  Alt ville være ingenting, men på kalenderen 1. november 1941. Det betyder, at det ikke længere vil være muligt at stoppe Führeren ved den fatale linje og ikke angribe USSR. Og tilsyneladende skal du handle, men hvordan ...
  Følget og generalerne ønskede naturligvis fortsættelsen af banketten, og at Führeren gav dem sine kloge instruktioner.
  Men hvad skal man gøre, når man allerede er oppe til ørerne i lort. Både i et tidligere liv og i dette.
  Vladimir-Adolf meddelte, at han skulle være alene og tænke lidt og hvile sig. Samtidig bad han om kaffe med orange kaffe og et operationelt kort, samt den europæiske del af USSR og Afrika.
  Tyskernes anliggender gik generelt ret godt. Det lykkedes, selvom offensiven i oktober fuldstændig ødelægge seks sovjetiske hære, og flere delvist. Mere end seks hundrede og tredive tusinde soldater og fjendens officerer blev taget til fange.
  Og i Leningrad-retningen bevæger Wehrmacht-tropperne sig mod Tikhvin. Og i syd har de allerede besat Kharkov og en del af Donbass. På Krim nærmede de sig Sevastopol og stormede Kerch. Nå, dette er ikke toppen af succes endnu. Tyskerne er stadig nødt til at tage Tikhvin, Kerch, nogle byer i Donbass og Rostov-on-Don og nå det maksimale ved udgangen af november. Og så endda nærme sig Moskva bogstaveligt talt op til et par kilometer.
  Og så vil der ske et mirakel. Og hidtil uset frost, hvorfra selv tysk benzin fra kul frøs, og udstyr svigtede, og de tyske soldater selv frøs levende.
  I den nye krop begyndte Vladimir Putin at mærke erindringen om Hitler i sig selv. På den ene side er dette endda godt. Du vil ikke blive fanget med mærkelig adfærd og uvidenhed. Faktisk ved djævelen, hvordan de tyske generaler og ministre ser ud. Det ser ud til, at Speer blev betragtet som den mest talentfulde af dem.
  Men Hitlers hukommelse antydede, at Speer endnu ikke havde modtaget stillingen som rigsminister for våben og ammunition. Og måske - dette var en af hovedårsagerne til Nazitysklands nederlag. Havde en så energisk minister været udnævnt tidligere, ville krigens forløb have været anderledes.
  Hitler formåede dog ikke kun at give et jam i dette. For eksempel stoppede han tyske kampvogne nær Duker, og som et resultat lykkedes det fire hundrede tusinde briter og et hundrede tusinde franskmænd at flygte til Storbritannien. Og hvis disse tropper blev taget til fange af Hitler, så måtte endda Churchill gå til fred. Generelt var beslutningen om at bekæmpe Tyskland, som tog kontrol over næsten hele det kontinentale Europa, selvfølgelig idiotisk.
  Men det var Churchill, der reddede Rusland eller USSR.
  Uden en anden front ville Stalins chancer mod Det Tredje Rige og dets satellitter have været næsten nul.
  Så... Putin forbandede. Han kunne ikke lide Churchill. Måske var der endda skjult misundelse over for denne leder. Trods alt forblev Churchill i historien en legende og en gentleman.
  Og Ruslands præsident hedder: Vovka-Kain! Han huskes virkelig i Ruslands og verdens historie med et uvenligt ord. Ja, han brød løs - han kunne ikke stå for fristelsen og startede en stor krig. Den største fejl, og først og fremmest en moralsk fejl: dette er en kampagne mod Kiev. På et tidspunkt, da der var krig i Georgien, ønskede diktatoren at angribe Tbilisi. Men Ruslands formelle præsident og den øverstkommanderende Dmitrij Medvedev udtalte sig kategorisk imod det. Og jeg måtte holde op med at kæmpe. Den fem dage lange krig, en af de korteste i verdenshistorien, og måske den hurtigste i russisk historie, er forbi. Et hundrede og seks soldater gik tabt, georgierne mistede lidt mere. Der var da en følelse af ærgrelse over, at de ikke udnyttede lejligheden til besættelsen af Georgien. Men Dmitry Medvedev forklarede ganske logisk, at selvom det lykkes dem hurtigt at besætte den kaukasiske republiks territorium, vil den russiske hær stå over for en guerillakrig. Desuden var eksemplet med Irak allerede for mine øjne, som amerikanerne besatte på tre uger, men stod over for et sådant partiskhed, at de blev tvunget til at tage derfra, efter at have mistet fem tusinde kun dræbte.
  Ja, og Afghanistan er det samme ... Derudover er Georgien et bjergrigt land, og der kan man virkelig partisere fra og til. Desuden er den tjetjenske modstand endnu ikke afsluttet. Doku Umarov var stadig i live, og guerillakrigen foregik ikke kun i Tjetjenien, men også i næsten hele Nordkaukasus. Og i tilfældet med besættelsen af Georgien ville hele det kollektive Vesten hjælpe kaukasierne. Og islamisterne ville også begynde at modtage hjælp og løfte hovedet.
  Så Dmitry Medvedev viste på det tidspunkt sund fornuft. Og måske var dette en af de få kloge beslutninger, han tog.
  Men krigen med Ukraine virkede også forholdsvis let. Så den slaviske brors tropper viste sig meget dårligt i kampene i 2014 og vinteren 2015, og selvfølgelig var indtrykket, at fjenden var en nul kriger.
  Tja, tværtimod, om den russiske hær, især efter Syrien, overdrevne ideer. Ligesom vi er teknologisk de mest magtfulde i verden. Og kast hatte på alle.
  Det lader til, at mange ville tro det, hvis de var Putin. Og nok var amerikanerne ikke snedige, da de sagde, at den russiske hær kunne indtage Kiev på tre dage. De mente tilsyneladende også, at Rusland var for stærkt, og Ukraine var svagt. Men... Allerede i de allerførste dage led udvalgte russiske enheder store tab, og det stod klart, at blitzkrigen var slået fejl.
  Krigen fortsatte, ikke som han ville. Måske burde der være sluttet fred, især i krigens første måned, hvor der var de største succeser. Men jeg ville selvfølgelig have mere. Så steg tabene. Og så i slutningen af august og efterår opnåede ukrainerne håndgribelige succeser på slagmarkerne. De slog russiske tropper ud fra Kharkov-regionen og til dels Lugansk og generobrede Kherson og territoriet uden for Dnepr. På det tidspunkt ønskede ukrainerne ikke en anden verden, nogle som en tilbagevenden til grænserne i 1991.
  Jeg måtte erklære mobilisering og overføre yderligere tropper. Og om vinteren for at prøve igen, for at komme videre ...
  Vladimir Putin er en stædig person. Selvom historien lærer, at stædighed kan være ekstremt farligt. For eksempel kunne Hitler i det mindste delvist have bevaret sit regime, og måske sit eget skind, hvis han var gået til fred tidligere. Her var Hirohito i stand til at redde sit liv, og endda sin kejserlige titel, selvom han mistede reel magt. Og den besatte Fuhrer mistede alt. Du kan huske Ivan den Forfærdelige! Som tilbød verden, og en del af Livland, herunder Narva og Derpt. Men Ivan den Forfærdelige ønskede Livland i sin helhed. Og han fortsatte krigen med Sverige og Rigsfællesskabet. Nå, jeg var også nødt til at afvise razziaerne fra Krim Khan. Kort sagt mistede han alt, hvad han havde vundet, og måtte give noget af sit eget tilbage. Og krigen varede femogtyve år. Ja, der var et eventyr.
  Men handler Putin om fortiden og om fortiden? Har du brug for at beslutte, hvad du skal gøre i nuet? Eller fortsæt krigen med USSR i betragtning af det tredje riges tidligere fejltagelser. Eller stadig forsøge at slutte fred med Stalin. Alligevel er det ikke særlig behageligt at dræbe dine forfædre yderligere. Men hvis du kunne forene dig med kommunisterne, mod det forhadte Storbritannien og Amerika, ville det være fedt!
  Faktisk kunne Putin, der kæmpede i halvandet år, ikke besejre Ukraine, desuden led han nederlag der, og selv Taliban åbnede en anden front i syd. Og her er en chance! Du kan nå meget. Og måske endda blive verdens hersker!
  Vladimir Vladimirovich lo og grinte ind i sit korte overskæg. Lige meget hvad de siger om Hitler, erobrede han næsten hele Europa på to måneder. Polen, der dengang var sammenligneligt med hensyn til befolkning og territorium med Ukraine, blev besejret på to uger. Og på halvanden måned blev tropperne fra Frankrig, Storbritannien, Belgien, Holland besejret. Mere end fire millioner mennesker blev alene taget til fange. Her er præstationen.
  Ja, og USSR led enorme tab og blev næsten besejret. Men det er det, næsten. Så i december kommer der et vendepunkt. Og vi skal hurtigt slutte fred med Stalin. Men spørgsmålet er, hvordan man retfærdiggør sig selv over for sit eget miljø? Når alt kommer til alt, ser det ud til, at sejren i Rusland er så tæt på, og pludselig verden?
  Hvordan kan du forklare dette til dine egne? Derudover vides det endnu ikke, om Stalin vil acceptere fredsforslaget. Især hvis der kræves territoriale indrømmelser af ham. En verden uden annekteringer og godtgørelser lyder smukt, men efter at Tyskland har vundet så meget, og endda givet noget land til sin allierede, vil det ligne et forræderi mod en indrømmelse bare sådan.
  Her opstår naturligvis alvorlige problemer. Det ville være meget nemmere at ramme Hitler lidt tidligere, før angrebet på USSR. Så kunne Barbarossa-planen være blevet annulleret, og i stedet kunne Operation Sea Lion være blevet gennemført, der fangede Storbritannien og derefter Icarus, der fangede Island. De færreste ved, at Führeren også havde planer om dette. På den ene side ser det tredje rige ikke ud til at have brug for Island, men på den anden side var hovedmålet at beskytte sig mod angreb fra USA. Hitler i dette tilfælde risikerede dog i lang tid at sidde fast i en krig med Amerika.
  Her er et andet spørgsmål i øvrigt, om Stalin skulle ramme Det Tredje Rige i 1941? Eller endda i 42 bedre forberedt.
  Der er den berømte Suvorov-Rezun tetralogi, hvor han beviser og forsøger logisk at retfærdiggøre Stalins angreb på Det Tredje Rige. Nå, Putin, selvfølgelig, i et tidligere liv havde ikke tid til at læse dette værk i sin helhed. Men det blev vist ham kort. De vigtigste argumenter fra Suvorov-Rezun og kommentarer til dem.
  For eksempel flyttede USSR faktisk tropper tættere på sin vestlige grænse. Og han havde virkelig en fordel i antallet af kampvogne. Sandt nok ikke otte gange, som Rezun skriver, men omkring fire gange. På bekostning af kvaliteten af biler er heller ikke så klart. Cirka to tusinde sovjetiske kampvogne var stærkere end de tyske: disse er KV-1, KV-2, T-34, T-28 og T-35. Særligt kraftfuld var KV-2 med en 152 mm haubits. Og tyske kampvogne kunne ikke trænge ind fra alle sider og vinkler, som KV-1.
  Men dette er ikke så entydigt. For eksempel affyrede KV-2 kun et skud hvert andet minut og forsøgte at ramme en adræt tysk kampvogn. Og han kunne godt beskadige valserne, og den sovjetiske maskine blev immobiliseret. Rent praktisk er T-34'eren god. Den kan ikke gennembores i panden af en tysk kampvogn, undtagen måske i siden.
  Men også problemer. Optikken og udsynet er dårligt, gearkassen går i stykker og det er svært at skifte. T-28 er allerede en moralsk forældet tank, selvom den med to kanoner er værre end de fireogtredive i rustning. Og denne afskærmede tank er ikke særlig god til køreegenskaber. T-35 er et rigtigt monster - tre kanoner, syv maskingeværer, fem tårne. Men denne tank kan ikke dreje. Og rustningen på så mange som fem tårne er ligegyldig.
  Tanks i BT-serien - på den ene side ser de ud til at være gode: hastigheden er næsten hundrede kilometer i timen på motorvejen. Men i en rigtig kamp vil en kolonne af kampvogne stadig ikke være i stand til at gå. Og rustningen er svag, og selv anti-tank kanoner kan trænge ind i en sådan maskine. Derudover har tanken stadig store tanke benzin, den kan tages ud af drift ved skud af et tungt maskingevær. Ja, ikke rigtig denne bil. Den mest massive T-26 kampvogn med en 45 mm kanon var den tyske T-3 underlegen i både bevæbning og panser, og var tæt på i kørepræstationer.
  I det hele taget var Sovjetunionen selvfølgelig måske stærkere inden for kampvogne, men produktionen af de nyeste biler og fly blev netop fremmet, og de var knapt nok begyndt at komme ind i tropperne. Den seneste luftfart var endnu ikke mestret, og tanks også. Desuden blev den tekniske dokumentation for de seneste sovjetiske kampvogne ikke udstedt til cheferne. Og som et resultat, før krigen, blev KV- og T-34-køretøjerne ikke kørt ind. Og tyskerne lagde på en eller anden måde ikke mærke til de nye fireogtredive. For første gang blev T-34 kampvognen ifølge Guderians erindringer først bemærket i oktober 1941. Og hvor blev et helt tusinde af disse biler af før?
  Desuden voksede kvaliteten af de producerede fireogtredive under krigen ikke kun ikke, men faldt endda. Inklusiv rustningens kvalitet. Ja, og sovjetiske piloter havde ikke tid til at træne, hvordan man bruger sovjetisk teknologi. Ja, og universel militærtjeneste blev først indført i efteråret af det 39. år.
  Plus, de stalinistiske undertrykkelser svækkede hæren, slog erfarent og uddannet personale ud.
  Plus et sæt granater, specielt til de nyeste tanke. Nå, der er mange flere sammenligninger. Faktisk har USSR flere kampvogne og fly end Det Tredje Rige. Men på den anden side har tyskerne allerede mere end dobbelt så mange biler og motorcykler. Og Wehrmacht har flere maskinpistoler. Plus hendes midlertidige overlegenhed i infanteriet. Det er rigtigt, fordi Tyskland tidligere havde gennemført en generel mobilisering. Men stadig angribe Det Tredje Rige og miste personel? Det her er idiotisk!
  Sandt nok gjorde Putin selv netop det med Ukraine. Men måske var det derfor, han rodede.
  Men der er to store forskelle her. Den ukrainske hær, som ikke kunne besejre nogle militser i 2014, blev ikke betragtet som en seriøs kampstyrke af nogen - heller ikke amerikanerne. Og Wehrmacht erobrede Europa på to måneder - der er stor forskel. Endda en meget stor forskel.
  Den ukrainske hærs autoritet var meget lav før krigen, og måske var det derfor, den normalt forsigtige Vladimir Putin besluttede sig for dette eventyr. Plus, Kina gav i al hemmelighed grønt lys. Men allerede i de allerførste dage stod det klart, at blitzkrigen ikke bestod. Og tabene, især i eliteenhederne, er enorme.
  Der er faktisk en eller anden usynlig kraft, der ødelægger alle imperier. Siden kong Xerxes' tid, sandsynligvis det første rigtige, enorme imperium i den antikke verden. Alexander den Stores stormagt viste sig også at være kortvarig. Det faldt snarere fra hinanden et par år efter denne konges død.
  Endnu tidligere førte Egypten erobringskrige, men mistede også besiddelse. Du kan huske Assyrien. Det var også en ret stor magt. Nå, Babylon på Nebukadnezars tid, selvom det ikke er længe. Romerriget varede længe. Selv i skolehistoriens lærebøger er næsten halvdelen af oldtidens tid helliget det.
  Men den forfaldt også og kollapsede. Der kan gives mange eksempler her. Der var et rige af Karl den Store - delt umiddelbart efter den erobrende konges død. Det arabiske kalifat opstod - det største imperium målt i territorium, fra Frankrig til Indien, men det brød også sammen. Også Det Osmanniske Rige, omend langsommere smuldrede. Selve Djengis Khans imperium er menneskehedens største landmagt. Men Djengis Khan døde, og hendes sønner og børnebørn begyndte at knuse hende. Og så, efter at have nået Afrika til Wien, løb mongol-tatarerne tør for damp og faldt fra hinanden igen. Tamerlane forsøgte at genoprette dette imperium med ild og sværd, men så snart han døde, faldt hans Timurat-aften i lyksalighed uden spor.
  Det største med hensyn til befolkning og territorium i menneskehedens historie var måske det britiske imperium med kolonier og herredømme. Men det faldt også ret hurtigt fra hinanden. Og der var også det spanske kolonirige, som smuldrede endnu tidligere.
  Det tsaristiske Rusland, der havde nået sit højdepunkt under Nicholas II's regeringstid, kolliderede med Japan. Og som for at bekræfte det faktum, at der er en anti-imperialistisk styrke, tabte tsartropperne denne krig. Og som om den onde skæbne forfulgte dem. Der var så mange fiaskoer og uheld i den krig, fra start til slut. Så tro ikke bagefter på alle magters skæbne.
  Dengang, i Første Verdenskrig, var det ikke særlig heldigt, og der var et militær, og snarere endda et paladskup. Herefter kom en illegitim midlertidig regering til magten.
  Nå, og så bolsjevikkerne med borgerkrigen. Nå, ja, under Stalin skete der en ny stigning i imperiet, men på bekostning af enorme blodsudgydelser. Og efter lederens død fandt den tyvende kongres og kultens sammenbrud sted. Og USSR begyndte at miste sine positioner allerede under Khrusjtjov.
  Og så tog og afsluttede Gorbatjov det sovjetiske imperium. Desuden kan det ikke siges, at Mikhail Sergeevich gjorde det med vilje. Så blev alle opslugt af perestrojkaens vanvid. Og personligt er Vladimir Putin, selv om han er KGB-officer, forvandlet til en ivrig demokrat. Og han var imod GKChP og glædede sig også over CPSU's sammenbrud. Og han blev Sobchaks højre hånd. Og aktivt støttede Jeltsin. Herunder i oktober 1993. Ja, Sovjetunionens sammenbrud var, men de fleste af befolkningen og især eliten glædede sig!
  Eller i hvert fald havde folket ikke noget imod det, men eliten var rigtig glad. Især i Centralasien, hvor alle udmærket huskede, hvordan KGB forfulgte lokale stormænd i bomuldsbranchen.
  Kort sagt hvilede dengang i den 91 USSR på Bose. Og måske var det kun Vladimir Zhirinovsky, der brokkede sig lidt, sådan for at vise. Eller måske spiller for publikum eller ønsker at skille sig ud.
  Så var der Jeltsins styre. En tid med store muligheder for nogle og afsavn og frygtelige problemer for andre. Jeltsin selv forsøgte ikke engang at lime USSR's imperium, men kun at returnere Tjetjenien under kontrol. Og hvilken voldsom modstand det medførte. Inklusiv indenfor landet. Og selv Gaidars valg af Rusland talte imod det. Samt kommunisterne. Kun Zhirinovsky støttede denne krig. Men måske var det derfor, han underminerede sin egen vurdering og fratog sig selv chancen for at blive den nye russiske zar.
  Zhirinovsky var selvfølgelig en karismatisk leder. Men han manglede hverken mod eller vilje. Især var det ikke nødvendigt at tære på maven så som så, når en betydelig del af folket sulter. Og kost og motion.
  Nå, okay, Zhirinovsky er død. Og kongen mistede sin yndlingsnar. Hvilket var så sjovt og sjovt. Han underholdt og opløftede. Men der var lidt rigtig mening og gavn af det. Tværtimod var Zhirinovsky en for radikal patriot, måske endda en karikatur. Og han så ud til at latterliggøre patriotisme. Nå, ligesom den gode soldat Schweik, var han også en karikatur af Østrig-Ungarns patriot.
  Og det var sjovt, men ret skadeligt for sagen. Men alligevel er kongen ikke rask og keder sig uden en nar. Her er Dmitry Medvedev tydeligvis ikke tiltrukket af denne rolle.
  Vladimir Putin, i Hitlers krop, sukkede tungt. Han var endnu ikke vant til den nye krop, og levede i minder fra fortiden. Og det var tvetydigt, især i de senere år. Men selvfølgelig var Putin en heldig hersker. For eksempel en så sjælden lykkegave som terrorangrebet den 11. september. Dette er i sandhed en stor succes. I stedet for selv at bekæmpe Taleban, blev amerikanerne trukket ind i en massakre, der var unødvendig for USA.
  Dette er for eksempel det samme, hvis Hitler kæmpede i tyve år med Storbritannien og Yankees end angreb USSR. Og Stalin selv kunne i dette tilfælde vælge tidspunktet for, hvornår han skulle slå. Og fald ikke selv under et frygteligt slag.
  Men Hitler var i stand til at forhindre Stalin. Og her er resultatet - tyskerne nær Moskva. Og havde vinteren været mildere og mere tør, så havde vi måske været i selve hovedstaden.
  Ja, Stalin var heldig her. Selvom på den anden side, ja, hvorfor er de mest succesrige herskere, dem der er så grusomme? Her er han Vladimir Putin, selvfølgelig, ikke Stalin. Men måske er det derfor, Ukraine ikke blev givet til ham?
  Hvad kan man sige om Hitler? På den ene side havde han fænomenale succeser, men på den anden side havde han katastrofale fiaskoer. En slags formue lo af Adolf - gav ham selvtillid. Men så forlod hun og indrammede. Og der var så mange ofre og tab på begge sider.
  USSR fik ikke meget ud af sejren i denne krig. Territoriale erhvervelser var små. Desuden gav Stalin en del af Brest-regionen og Bialystok-regionen væk gratis og uden at spørge Polen. Og de fik ikke meget. Det ville være bedre, hvis denne krig ikke eksisterede. Befolkningen i USSR faldt til 170 millioner. Og under tsar-faderen Nicholas II udgjorde det allerede i 1914 180 millioner mennesker. Så tsar-faderen russeren steg, og Stalin tyndede ud.
  Og tyskerne tabte meget under Hitler. Selvom erobringen af Europa og Polen kun kostede tredive tusinde dræbte. Stalin i krigen med Finland mistede 126 tusind, hvilket er meget mere betydningsfuldt. Ja, sådan blev det gallimo.
  Det var godt at komme ind i Stalins krop før Nazitysklands angreb på USSR. Og gør noget. Virkelig, hvad er det helt præcist? Slå dig selv, som Suvorov-Rezun anbefalede? Dette har sine fordele og ulemper.
  Ulempen er især, at de sovjetiske tropper ikke er helt klar til at angribe. Især både nye kampvogne og fly er ikke blevet ordentligt behersket af tropperne. Den gode nyhed er, at tyskerne ikke forventer et forebyggende angreb. Og de kan blive overrasket. Ja, og de sovjetiske tropper var meget større og bedre lært at angribe end at forsvare. Reel praksis har i øvrigt vist, at nazisterne er meget bedre til at angribe end at forsvare.
  For eksempel, hvis nazisterne rykkede storslået frem og ved faldet af toogfyrre erobrede territorium, der kan sammenlignes med to romerske imperier. Så slog de sig hurtigt sammen i forsvaret.
  Når man tæller fra Kursk-bulen, hvor tyskerne sidst forsøgte at indlede en større strategisk offensiv og vende krigens skud ved at gribe initiativet, tog det Stalin kun ni måneder at generobre Ukraine og Krim. Tja, hvis du tæller Galicien med, så kan du tilføje et par mere. Og i alt holdt tyskerne ikke to år efter slaget ved Kursk.
  Ja, de er svage, de var i defensiven. Og Führeren? Og hvad med Führeren, han skød sig selv. Og så siger de, at modet ikke var nok til at gøre det selv - de hjalp!
  Vladimir Putin rystede sig selv. Kroppen er faktisk næsten tyve år yngre end før, hvilket er fantastisk. Adolf Hitler er kort. Ligesom Vladimir Putin selv. Og det giver dig mulighed for hurtigere at vænne dig til den nye krop.
  Og selvfølgelig har han et stort potentiale. Især hvis du kæmper med Stalin.
  Det er det, man kan bebrejde den overskægtige djævel for ikke at holde et personligt møde med Hitler i efteråret 1940. Måske ville begge diktatorer i dette tilfælde have charmeret hinanden så meget, at en alliance ville være blevet indgået i stedet for krig. Her er et eksempel på, hvordan de har det med C. Selvom Do Xi også kom godt ud af det med andre kinesiske præsidenter. Men alligevel er det nemmere at håndtere din jævnaldrende end med en ældre eller yngre leder. For eksempel kom Lukashenka og Medvedev ikke ud af det med hinanden. De havde forskel på alder og opvækst. Medvedev er søn af en professor - en intellektuel, og Lukashenka er søn af en kollektiv landmand, og ingen ved hvem.
  Putin, hvis far var en simpel arbejder og kunne lide at drikke, havde det også lettere med Lukasjenka. Måske ville det have været sværere med en anden leder. Især hvis han var ung og intelligent. Som for eksempel Putins forhold til Macron ikke lykkedes.
  Både Hitler og Stalins fædre var drukkenbolte, og begge diktatorer oplevede fattigdom, ydmygelse og sad i fængsel. Så det kunne godt have aftalt i et personligt møde. Men af en eller anden grund ønskede Stalin ikke dette. Måske ville han ikke beskæftige sig med en så modbydelig person som Hitler, men var Stalin ikke selv også en modbydelig person? Og på det tidspunkt var det lederen af USSR og Tysklands Fuhrer, der var meget mere blodig.
  Ja, Stalins hænder var dækket af blod op til albuen. Og i Det Tredje Rige er jøder endnu ikke blevet massivt dræbt, og storstilede straffeaktioner er ikke blevet gennemført.
  Så der var ingen særlig grund til at undgå at mødes personligt. Men krigen mellem to totalitære imperier kunne godt have været forhindret. Og måske ville verden på planeten Jorden være anderledes.
  USSR, Tyskland, Italien og Japan kunne dele hele verden. Og i betragtning af at de erobrede skal mestres i lang tid, ville der måske ikke være nogen krige i menneskehedens historie, i det mindste i de næste hundrede år.
  Men nu har Putin i Hitlers krop en chance for personligt at møde Stalin og tale. Selvfølgelig vil der være nogle problemer, men de vil sandsynligvis blive løst.
  Selvom spørgsmålet er, hvor meget jord at kræve af Stalin? Det er simpelthen umuligt og urealistisk at gå i nul, når man allerede har formået at få fat i så meget.
  Det andet punkt - at erklære en våbenhvile med det samme, eller først for at opnå nye succeser? Stadig ikke toppen endnu. På Krim er Kerch endnu ikke blevet indtaget, og i syd Rostov-on-Don. Og ikke alle Donbass er stadig under tyskernes kontrol. Og så videre...
  Og i øvrigt er der også Afrika. Det ser ud til, at briterne snart vil indlede en offensiv mod Rommels tropper der? På og den retning presserende at styrke. Det er trods alt en stor fornøjelse at kæmpe mod Storbritannien for Putin. Til at begynde med bør du se, hvilke reserver Tyskland har. Måske kan noget tages fra Frankrigs og Balkans territorium. Faktisk, hvis tsaren af Bulgarien Boris ikke ønsker at kæmpe med USSR, så lad ham kæmpe mod partisanerne i det mindste i Jugoslavien. Og også i Grækenland og Albanien. Og det bliver ekstremt fedt.
  Desuden skulle der erklæres total krig i Tyskland. Og mere aktivt tiltrække udenlandsk arbejdskraft. Allerede noget, men det tredje rige har arbejdskraft nok. Og selvfølgelig skal teenagere indkaldes til hæren. De kæmper ikke værre end voksne, og arbejdsstyrken hos dem er ikke særlig god. Så der er meget mere, der kan gøres. Nå, at danne udenlandske divisioner fra frivillige. Det gjorde tyskerne, men allerede da de begyndte at tabe krigen. Naturligvis er de villige til at kæmpe for en håbløs sag blevet mindre. I denne forbindelse handlede Hitler selvfølgelig uklogt. Generelt var Det Tredje Rige og Führeren personligt fulde af fejl, der forhindrede ham i at vinde Anden Verdenskrig. En af dem er selvfølgelig det faktum, at han i hvert fald ikke brugte polakkerne aktivt i krigen med Rusland. Men anti-russiske følelser i Polen er stærke og har været en tradition i mange århundreder.
  Her fangede Vladimir Putin sig selv på, hvad han mener som en forbedret Hitler. Og han bryder sig slet ikke om det russiske folks lidelser.
  Ja, det er her det sætter sig fast.
  Men set i bakspejlet er manden stærk. For eksempel, når du ser på amatørernes spil i skak i et blitztempo, så synes partnernes fejl at være meget tydeligt synlige. Men her sidder du ved bestyrelsen.
  Og spille en rolle. Men under alle omstændigheder bør følgende udnævnelser foretages: Sæt Speer i spidsen for ministeriet for våben og ammunition, og giv nødbeføjelser. Øg længden af arbejdsdagen og overfør fabrikker til tre arbejdsskift. Værnepligtige teenagere og singlepiger i hæren. Dann udenlandske divisioner. Mobiliser Khivaen mere aktivt. At øge produktionen af våben og udvindingen af råstoffer. Nå, og meget mere at gøre.
  Især kvinder - de er også gode kæmpere. Og hvorfor ikke bruge dem både i kampe og som tilsynsførende for fremmedarbejdere. Ja, og teenagere, især de yngste, kunne også prøve sig i rollen som vagter. Og voksne mænd til fronten. Der er stadig mange reserver.
  Kvindelige piloter er ikke dårlige, og de er gode som snigskytter. Og også i tanke er det retfærdige køn ikke dårligt, især hvis skæbnen er, at kvinder normalt er mindre end mænd og mere adrætte og forsigtige.
  Ja, og teenagere i kampvogne kæmper godt. Vi skal gøre tyske biler hurtigere og mere kompakte. Så der er faktisk ingen "Panther" endnu? Hvorfor viste den tyske kampvogn sig at være så tung, med generelt ikke for kraftige våben og svage sidepanser? Det er noget rod, her skal du give designerne en skældud.
  Og besætningen på T-4 og T-3 bør reduceres fra fem personer til fire. Du kan kombinere opgaver som kommandør og radiooperatør. Et eller andet sted hørte han sådanne råd om kampvognstropper. Nå, hvad ellers ... Så kan du huske.
  Der bør også foretages nogle ændringer i kommandostrukturen. Så lederne af hærgrupper har mere magt, så der bliver mindre ballade og koordinering. Også Mainstein, denne store strateg, skulle også forfremmes, såvel som Guderian, som havde ret i mange spørgsmål. Især i det faktum, at slaget vil blive leveret i Hviderusland fra den operationelle balkon.
  Putin ringede til sekretæren. Hun løb ind og stampede med sine høje hæle. Den nybagte Fuhrer gryntede noget ikke for forståeligt og begyndte at diktere ordrer.
  
  ARRESTERING OG RAGNING AF ROSA LUXEMBOURG
  ANNOTNING
  Den berømte revolutionære Rosa Luxembourg blev arresteret og taget i varetægt. I kvindefængslet må hun udstå minutiøse ransagninger, andre procedurer, ydmygelse og alvorlige retssager.
  . KAPITEL 1
  En ung kvinde, Rosa Luxembourg, blev arresteret på personlig ordre fra Kaiser Wilhelm.
  Hun blev lagt i håndjern og ført ud af huset. Folk så forvirrede ud, da en blond revolutionær, omkring tredive år gammel med en slank figur, blev ført ud af politiet.
  Rose trampede med sine læderstøvler på den smeltende martssne og forsøgte at bevare et roligt udtryk i ansigtet, bleg af frygt.
  For at muntre op og ikke give spænding ud, sang marxisten;
  I en verden af kulde - snefald,
  En tigger selv som er rig!
  Djævle styrer planeten
  Forvandlede Jorden til Helvede!
  
  Hvis du vil leve i glæde,
  Så den lykke kommer til alle i huset!
  Bryd slaveriets lænker som en tråd
  Så er posen fuld!
  
  Der er et land, der er et eksempel for alle,
  En stærk kriger er en pioner!
  hans hellige fædrelands sværd,
  Så den onde Sir ikke plager!
  
  Tysklands dekret til alle verdener,
  Kraften fra de klogeste lyskilder!
  Uden nogen vil vi sige udsmykning,
  Den Almægtige har vist os vejen!
  
  Vi kender ikke ordet kujon,
  Soldaten vil ikke hviske - jeg er bange!
  ren ortodoks tro,
  Gud velsigne Jesus!
  
  Der er ingen fred i hjerterne uden Kristus,
  Den strålende fører til kamp!
  Uden tro er krig forfængelighed,
  Lad os miste den voldsomme score!
  
  Djævelen vil friste
  Løj for din egen - eksamen fem!
  Men tro ikke på de onde
  Der er ingen grund til at forråde!
  
  Vi er tro mod eden til graven,
  Efterkommernes rum venter - tro mig!
  Lad os kaste Satans sønner ned
  Vil ikke være i stand til at fange Jorden!
  
  Derfor venter heldet
  Hvem er stærk - Herren vil frelse!
  Gud elsker det tyske folk,
  Flammen i årerne smelter isen!
  
  Lad os nå de grænseløse grænser -
  Lad os vise universet på vores måde!
  Fald ikke ned til de ortodokse os,
  Bøj ikke det urene i hornet!
  Undervejs slog politifolkene rosen på ryggen med håndfladerne - de siger, der er ikke noget at synge sange, når kejserens Tyskland taber krigen. Og da tropperne fra tsar-Rusland allerede var gået ind i Warszawa, hvilket markerer krigens vendepunkt. Og denne tæve ved selv at synge.
  Rose blev ført til bygningen af det centrale Berlin-fængsel. Alt er mere eller mindre rent og pænt på tysk. Rose faldt til ro. I et tysk fængsel vil det være rent, og højst sandsynligt en enecelle uden væggelus og rotter, med lodning foreskrevet ved lov. Og dér vil Tyskland kapitulere om nogle måneder og blive løsladt. Og måske endda i den nye regering får hun ministerposten.
  Rose, der stampede hælene på sine støvler, sang:
  - Lad dig leve som pedel,
  Du bliver født på ny som værkfører...
  Og så vil du vokse fra en værkfører til en præst,
  Men hvis du er dum som et træ -
  Du vil blive født som baobab
  Og du bliver en baobab
  Hundrede århundreder til du dør!
  Rose, så uden at være opmærksom på fængslets korridorer, stænger, låse, pigtråd, gik som en dronning. Hun forestillede sig, hvordan der blev lavet film om hende, og hvordan der blev lavet film om den bolsjevikiske martyr. Og hvor populær og sej hun blev af dette - kan ikke beskrives med ord, bare et eventyr.
  Nå, hvordan i denne situation ikke at tage og ikke at synge. Her kommer man i fængsel - som på ferie.
  Og Rosa, ikke flov, sang højt, som om hun var en rigtig dronning, der blev hævet til tronen;
  Jeg er et modigt Komsomol-medlem i fangenskab,
  Der viste hun sig at være meget hård i kampen ...
  Åh fædreland, vid, at jeg vil returnere gælden til dig,
  Jeg vil fylde huset med hygge og hygge!
  
  Jeg vidste lidt - ingenting,
  Og de tog mig barfodet til forhør,
  Fascisme er komplet lort.
  Fritz'en slog mig hårdt med en pisk!
  
  Afklædt, halvnøgen på en snedrive,
  Og så kørte de gennem landsbyerne i pisugas ...
  Ja, for at få din Fuhrer-kiste,
  Og vi vil se kommunismen i det fjerne!
  
  Vi må hellere ikke forvente nåde
  Og jeg vil ikke sige et ord til nazisterne!
  Forgæves tænkte jeg i vild vrede,
  Hvilket Komsomol-medlem er et frygtsomt får!
  
  Fjender satte mig op på stativet,
  Under hælene på brandene antændte ...
  Og jeg hører kampen - du er en pori wire,
  Jeg er vejen til sorger af glødende kul miles!
  
  Der er ingen anerkendelse, og strømmen er ikke forfærdelig,
  Jeg vil tåle enhver udfordring...
  Lad det være et chok for nazisterne
  Og for mig, ethvert støv af lidelse!
  
  Jeg vil gennemgå det hele, jeg tager det, tro mig
  Da mit hjemland er Rusland...
  Og fascismens udyr vil blive begravet,
  Kristus vil komme og den røde mission!
  
  Ja, jeg ved, jeg ved, en løkke venter på mig,
  Måske vil der være værre henrettelser!
  Vi bliver nødt til at starte landet fra bunden,
  For der har været mange forargelser!
  
  Og så kom den store kommunisme,
  På Mars legede, løb vi ...
  Lad humanismen sejre i verden,
  For at kæmpe så hårdt!
  
  Du vil være universet, kend mit
  Sådanne endeløse strålende stjerner ...
  En ørn, der engang var en spurv,
  Enhver af os med anerkendelse af kunstneren!
  Rosa lagde ikke engang i sin stolthed mærke til, hvordan hun blev bragt ind i rummet for at søge. Og tre kvindelige vagter begyndte at klæde hende af med deres behændige, sædvanlige bevægelser af professionelle. Og den stolte himmelske Rosa Luxembourg viste sig at være helt nøgen foran tre vagter, som lignede gorillaer meget.
  Kun et smertefuldt klemme med en stor pote på hendes bare bryst med ordene: "Åh, hvilke bryster" fordrev Rosas store humør, og hun dækkede sig ned og udbrød:
  - Hvad laver du!?
  Rose, især nøgen, så meget ung ud, hendes talje var tynd, og hendes figur var upåklagelig.
  Så matronen smilede og svarede:
  - Ikke noget særligt pige! Moster vil nu mærke dig for det forbudte - stik, skæring, kemi! Nå, hemmelige noter!
  Rose, der uden held forsøgte at dække sin nøgenhed med sine hænder, svarede:
  - Jeg har ingenting, og det er ydmygende og ulækkert!
  Matronen med betjentens epauletter lo og svarede resolut:
  - Rør dig ikke! Ellers gør det ondt!
  Og store hænder i tynde gummihandsker begyndte uhøjtideligt at rode rundt i Roses fine, smukke, forførende krop. To andre vagter, også maskuline og høje, holdt den unge, figurerede kvinde fast i hænderne og lod hende ikke dække sine skamfulde steder med sine egne.
  Den store matrone trak i Rosas ører, mærkede hende og kiggede ind i hendes næsebor. Så rakte hun ind i munden med sine behandskede fingre. Og det var meget ulækkert, Rose følte sig syg af berøring af gummi. Derudover opstod tanken om, at det måske ikke var engangshandsker, og hun brugte dem tidligere, da hun klatrede ind på kvinders intime steder. Og af disse tanker kastede Rose næsten op. Kun en titanisk indsats af vilje og manglende vilje til at vise sin svaghed tillod Rosa at begrænse frigivelsen af opkast.
  Og hendes fingre nåede selve mandlerne, var under tungen, mærkede himlen, bag kinderne, og en meget modbydelig smag af gummi forblev i hendes mund. Da hun var færdig med checken i munden, begyndte matronen at ælte Rosas bryst igen. Ved hendes grove berøring svulmede og stivnede den unge kvindes karminrøde brystvorter.
  Vagterne smilede og mumlede:
  - Godt? Synes godt om? Jeg kan se, at mine kærtegn ophidser dig!
  Rosa Luxembourg knurrede:
  - Din kælling! Opfør dig sådan!
  Den kvindelige betjent fjernede som svar den unge revolutionær i ansigtet og bemærkede:
  - Kend din plads som oprører! Ellers sender jeg dig til iscellen - nøgen!
  Så fortsatte hun skamløst med at rode rundt i fangens krop.
  Hendes stærke fingre pressede mod hendes navle, hvilket fik Rosa Luxembourg til at græde af smerte. Så følte de sig meget groft og smertefuldt under armhulerne på en revolutionær kvinde.
  Men det mest uhøflige og ydmygende var endnu ikke kommet. Matronen beordrede:
  - Spred dine ben bredere!
  Rose adlød modvilligt. Og den kvindelige vagtmester satte groft sin store pote ind i skeden. De behandskede tommelfingre, glatte af spyt, der var i rosens mund, gik meget dybt ind i kvindens mave. Væggene i skeden skiltes kraftigt, og det blev utroligt smertefuldt.
  Rose skreg og rykkede og forsøgte at slippe fri. Men de magtfulde vagter, som havde betydelig erfaring i eftersøgningen, holdt hende fast. Fangevogterens fingre nåede selve livmoderen og fortsatte med at plukke. Det var både smertefuldt og ekstremt ydmygende.
  Og den maskuline gorillavagt fortsatte med at spinde. Til sidst, efter endnu en drejning af hendes enorme pote, blev den revolutionære kvinde dødsbleg, og gispende slukkede hun. Hendes hoved med blond hår faldt til siden.
  Fangevogteren til højre bemærkede:
  - Hun er chokeret!
  Den store matrone klappede meget dygtigt Rosas kinder, masserede hendes hals og klemte hende groft. Kvinden kom til fornuft. Der var tårer i hendes øjne af smerte og ydmygelse. Hun forventede alt af fængslet, men hun troede ikke, at hun ville blive mødt sådan, groft, som om hun ikke var en person, men mindre end et dyr.
  Forstanderen sagde venligt:
  - Nå, vær ikke bange! Bøj dig nu, din tante vil mærke din røv, og det værste vil være overstået!
  Rose sig med skælvende stemme og faldt en tåre på gulvet og sagde:
  - Måske skal vi ikke!
  Gorillavagten snerrede.
  - Nej! Det er præcis, hvad du har brug for! Lad os vippe hende!
  Kraftige fangevogtere vred groft på Rosas arme, hvilket fik hende til at hvæse af smerte og bøje sig. Pigen var i kræftform. Og hendes nøgne krop skinnede af sved, som om den var olieret.
  Og gorillavagten stødte uden ceremoni sine to store, lange fingre ind i hendes anus. Og meget dybt, til meget tyktarmen sidder fast. Rose skreg af smerte og skam. Meget stærke kvindelige fangevogtere holdt hende fast og lod hende ikke flygte. Og opsynsmandens magtfulde hånd sværmede i røven på en smuk og forførende revolutionær.
  Rose stønnede, og hendes bare bryster hev og faldt. Og tårerne flød ned over hans udmattede, blege ansigt. Eftersøgningen var som tortur, både moralsk og fysisk.
  Hun følte, hvem overvagten ville ydmyge hende maksimalt, og derfor havde hun ikke travlt.
  Rose sang med sine blå tænder og rystede på kinderne af tårer af smerte og ydmygelse:
  Sejren venter, sejren venter
  Dem, der længes efter at bryde lænkerne!
  Sejren venter, sejren venter
  Vi vil være i stand til at knække Wilhelm!
  Gorillavagten lo og svarede:
  - Og du er en modig pige!
  Og hun vred sig igen, hvilket gav stærke smerter i røven, og til sidst trak hun sin pote ud i en handske, som var dækket af blod.
  Hun grimaserede som en bøller og kastede den ødelagte handske ind i urnen og udbrød:
  - Tjek hendes ben, eftersøgningen er slut!
  At mærke de bare såler og undersøge mellem tæerne er slet ikke så ydmygende, som det var før, da slevpoten klatrede ind i skeden og anus. Så du kan allerede nu opleve dette uden tårer.
  De var færdige med at søge Rosa, og sådan førte de hende nøgen og barfodet ind i det næste værelse.
  Der blev hun fotograferet. De gav mig et bord med et nummer og satte det op ad en hvid væg. De klikkede i profil, hel ansigt, halvside og bagved. Derefter filmede de en nøgenfilm i fuld længde, også foran, bagved, fra siden og halvt til siden. Og fotografen var en mand, hvilket gjorde det endnu mere ydmygende.
  Så blev Rosa sat på vægten. Vejet, målt og højden, og derefter stående mod væggen og armene. Dernæst optog jeg fodens længde og skoens størrelse. Det gør ikke ondt, men det er meget ydmygende. Især i rummet var ikke kun kvinder, men også mænd.
  Her satte en mand og to kvinder i hvide kitler Rosa ind i lyset og begyndte omhyggeligt at undersøge hende, skrive alle muldvarpe, ar, forbrændinger og særlige tegn ned i en dagbog.
  Rose blev skarlagenrød af skam og vrede. Hvordan de ydmyger hende, og er det virkelig muligt at behandle en ung kvinde, der allerede er blevet en rigtig legende på denne måde. Men måske er det derfor, de behandler hende sådan for at ydmyge lederen af den tyske venstrefløj.
  Tiden gik langsomt, og Rose begyndte at synge:
  Vi vil ødelægge hele voldens verden,
  Ned til bunden og så...
  Vi vil bygge en ny, ny verden,
  Hvem der var ingenting vil blive til alt!
  Kvinden i den hvide frakke bemærkede strengt:
  - Her er du nu ingen - bare en fange!
  Hun klemte Roses bare brystvorte. Rose stod bleg og glinsende af koldsved og sang:
  - Det er vores sidste
  Og en afgørende kamp...
  Uden tvivl -
  Fyre følg mig!
  Endelig er omskrivningen af tegn slut. Og hun blev ført til det næste værelse. Der beordrede en kvinde i uniform at strække sine håndflader ud. Og Rosas hænder var smurt ind med sort maling. Derefter blev hele håndfladen først påtrykt, og derefter hver finger individuelt. Så blev Rosas ører også smurt - først højre, og så venstre. Og den blev også trykt. Så læberne. Hvilket er ret ulækkert. Når dine læber er smurt med mørk og skarpt lugtende. Og påført et ark hvidt papir.
  Til sidst tog de aftryk fra en smuk kvindes bare fødder. En efter en. Det er ikke så ulækkert længere.
  De tørrede sålerne af med en speciel svamp, så der ikke var mærker.
  Så blev Rosa ført igen. Hun var fortabt i et gæt på, hvad de omhyggelige og pedantiske tyske fangevogtere ellers ville gøre med hende.
  Denne gang blev hun taget til røntgenstuen. Og de tog et billede af mave og tarme, hvilket generelt kan forstås, der er gemmesteder. Og de tjekkede også næseborene på billedet. Så nogle gange gemte de kapsler med gift eller ædelsten.
  Da det hele var overstået, følte Rosa en vis lettelse i sig selv. Det gjorde i hvert fald ikke ondt. Og man vænner sig til på en eller anden måde at gå sådan nøgen.
  Men Eva gik trods alt også nøgen og havde komplekser, så hun mærkede ikke anledningen. Og hun er som om, der ikke vil ske noget.
  Tværtimod ville procedurerne være afsluttet. Og så blev hun virkelig taget under en lang korridor til brusebadet. Der, under opsyn af vagterne, vaskede Rosa sig endelig. Vandet var varmt, behageligt, og du vasker moralsk og fysisk snavs væk fra dig selv. Nå, vagterne gav hende også officiel sæbe.
  Rose muntrede endda op: gratis vasker hun med sæbe. Så vil de give hende tag over hovedet gratis, og også en fængselsration. Selvfølgelig er det ubehageligt, at vagterne ser sådan på hende, men hun er smuk, og hun har ikke noget at skamme sig over.
  Kvinden vaskede sine bare fødder af sort maling. Hun har en meget god figur takket være sin atletiske livsstil - som en ung pige med faste bryster, men hendes ansigt viser, at hun er meget ældre. Dog ikke mere end tredive i udseende. Rosa var stolt over at se så godt ud.
  Så hun vaskede sig, de råbte til hende:
  - Nok, stop!
  Hun gik ud. Og vagtchefen stak hendes fingre i munden på hende, som om Rosa kunne bære noget væk eller stjæle noget. Og den anden kvindelige fangevogter poter stadig i barmen og anus. Hvilket var ydmygende og ulækkert. Og nok ikke kun Rosa, så vagtchefen klatrede med sine bare fingre uden at gad tage handsker på hænderne.
  Rose holdt ud, selvom hun var ydmygende, skammede sig og endda såret. Madronens negle kradsede hendes ømme, intime steder i livmoderen og femte punkt meget.
  Men omsider var de pinefulde timer med en allerede fuldstændig unødvendig eftersøgning forbi.
  Og Rosa blev lagt i håndjern og ført igen. En ung kvinde tænkte endda med overraskelse: Vil de virkelig låse hende inde og cellen nøgen? Men det kan ikke være. Fanger må ikke lovligt holdes nøgne. Ja, i hvert fald nogle sko er hun forpligtet til at give ud.
  Men de tog hende virkelig med i omklædningsrummet. Hvor de skal udstede officielt tøj, hvis der ikke er tilladelse, skal du bære dit eget. Rose fik kun en stribet kjole på en nøgen krop. Kjolen havde numre påsyet i stedet for hendes efternavn.
  Rosa spurgte:
  - Hvad med trusser og bh?
  Matronen svarede strengt:
  - Der er en særlig ordre fra kommandanten, giv dig ikke officielle underbukser og bh!
  Rose spurgte overrasket:
  - Hvorfor det?
  Fangevogteren svarede strengt:
  - Du kan hænge dig på dem!
  Den unge revolutionær spredte sine hænder:
  - Hvorfor er jeg et fjols af at hænge mig? Højst om et par måneder bliver jeg løsladt!
  Matronen nikkede vredt.
  - Det siger alle, men de sidder i årevis!
  Rosa var nu kun i en stribet kjole over knæene, og med bare, bare fødder.
  Den unge kvinde kiggede på hylden. Der var mange forskellige sko, ikke særlig attraktive i udseende. Men hendes bare fødder var kolde. Hun vil blive chokeret over ydmygelsen af eftersøgningen og andre procedurer, hun var ikke opmærksom på det kolde, fugtige betongulv i fængslet. Men nu ryster hun bare.
  Rosa stønnede i en klagende tone:
  - Mine fødder er kolde, giv mig i det mindste nogle sko!
  Fangevogteren svarede hårdt:
  - Kommandantens særlige ordre! På grund af den særlige fare for en politisk fange, er det forbudt at bære sko, mens du er varetægtsfængslet, da du kan bruge dem som militærvåben eller kaste genstande!
  Rose bemærkede med et suk:
  Men det er så koldt i fængslet! Jeg kan blive forkølet og blive syg!
  Matronen beroligede hende:
  - Vi har en god sygestue! Og alligevel, stop med at skændes. Og de vil give dig et godt tæsk!
  Revolutionæren var overrasket:
  - Er smæk ikke aflyst?
  Fangevogteren nikkede.
  - Under krigen blev de genindført! Så ydmyg dig selv, skønhed - du bliver mere hel! Og på bekostning af bare fødder vænner fangerne sig hurtigt til dette. Og snart bliver det varmere udenfor, det er allerede forår, og du vil føle dig bedre. Og hvis du har venner i naturen, så lad dem sende flere rationer. Så kun en lille del når fangerne!
  Rose nikkede kraftigt.
  - Jeg ved det! Korruption vil ødelægge Tyskland!
  Fangevogteren mumlede:
  - Som Rusland!
  Den unge kvinde blev igen lagt i håndjern på sine håndled, og de troede hende barfodet, i en fængsel, kort kjole, som en slave fra Spartacus' tid langs fængslets korridorer.
  Kameraet ventede nu på Rose. Desuden ville hun foretrække en fælles end en enkelt. I en fælles celle er det varmere, og der er nogen at snakke med. Desuden lugter kvinder meget mere behageligt end mænd, og hun ville have det fint med dem.
  For i det mindste lidt at rejse de faldne af smerte, ydmygelse, kulde i de bare kvindefødder, der fryser af det kolde betongulv, sang Rose:
  Vinteren er allerede ved at forsvinde
  Her kommer forårssolen...
  Visdom erobrede naturen,
  I videnskabelig søgning og vandretur!
  
  Vandløb ringer - snedriver smelter,
  Hvor sølvtæppet er et vandløb.
  Nelliker blomstrer frodigt i maj,
  Og vores venskab spilder ikke!
  
  Vi elsker naturens døtre
  Når svampe vokser om foråret...
  Nej, du kender dårligt vejr
  Hvor regner Kristi nåde!
  
  Naturen bliver levende om foråret
  Krystalisen revnede.
  Planeten vil blive, jeg tror, paradis,
  Lad den onde ild ikke antænde verden!
  
  Når alt kommer til alt, er hver blomst et univers,
  Fejlen vil også gerne leve.
  Alles skæbne er bedre - skabelse,
  Men stakkels kanin, du er en leg.
  
  Som det viste sig, er der meget frygt,
  Der er meget lidelse med skønhed ...
  Nogle gange stønner vi beder Gud -
  Hjælp os med lykke og drøm!
  
  Men hvad er vrede i verden,
  Hvad begyndte at vride os som en tornado,
  Men Gud svarede - dette er at,
  Du blev ikke doven som en bjørn!
  
  Når alt kommer til alt, hvis selve bananen faldt af,
  Du vil ikke engang spænde ploven.
  De helliges ansigter fra ikonerne nikker,
  Ingen ananas - så rug!
  
  Nå, det arbejde fører til succes,
  Han vil gøre vores race stærkere!
  Og velstand har ikke travlt,
  Intet behov for nærighed hos katte!
  
  Belønningen vil komme - der vil være styrke,
  Og vi vil genoplive dem, der faldt i kamp!
  Straf vil ramme, ved Judas,
  Løgn og bedrag vil blive hævnet!
  Rosa blev endelig bragt til den massive dør, hvor det ildevarslende tal "13" blev slået ud. Håndjernene blev fjernet fra hende, og den unge kvinde følte sig lettet, da hun gned sine udmattede, forslåede håndled. Ja, håndjern og smertefuldt og ydmygende på samme tid.
  Hun blev taget ind i cellen. Indenfor var det lidt varmere end udenfor, der var varme. Cellen viste sig at være dobbelt, og der var en pige med rødt hår i den. Ret smuk, og hun sov med et tæppe. Da hun vågnede, vendte hun sit ømme ansigt og spurgte:
  - Ny pige?
  Fangevogteren nikkede.
  - Politisk! Jeg tror, I to vil være meget mere interessante!
  Rose bemærkede:
  - Jeg har ikke sengetøj?
  Matronen grinede.
  - For at du kan være mere imødekommende og vidne hurtigst muligt, bliver du frataget puder, tæpper og en madras. Du vil lægge dig på de nøgne brædder, du fryser, og du vil før vidne mod dine medskyldige og medskyldige!
  Rosa stampede vredt på sin bare fod og knurrede:
  - Lad vær med at vente!
  Den tunge, massive celledør smækkede med et knirken bag hende.
  
  EN VERDEN UDEN 2. VERDENSKRIG
  ANNOTNING
  Chamberlain turde ikke erklære Det Tredje Rige krig efter angrebet på Polen, Frankrig kom heller ikke ind i konflikten alene. Efter Polens nederlag og dets opdeling mellem USSR og Nazityskland begyndte en lang periode med fred, menneskehedens udvikling tog en anden vej.
  . KAPITEL 1
  En speciel verden fra en alternativ historie. I den havde Chamberlain forstand på ikke at erklære krig mod Tyskland, der angreb Polen. Og selvfølgelig gik Frankrig ikke ind i krigen uden England.
  Hitler og Stalin delte Polen. Så var der delingen af de baltiske stater og underskrivelsen af en aftale om venskab og grænser.
  Der var en rigtig krig med Finland. USSR, på bekostning af store tab, formåede ikke desto mindre at erobre en del af territoriet, bryde gennem forsvarslinjen og tage Vyborg.
  Indtil videre gik alt fint. Men et forsøg på at tage Moldova fra Rumænien stødte på Hitlers modstand. Ligesom, ønsker Stalin ikke for meget?
  Men Hitler og Stalin mødtes personligt og blev enige om, at Sovjetunionen ville få Moldavien, og dette afsnit blev afsluttet.
  Så kom en lang periode med fred. Japan turde ikke kæmpe alene med USA og Storbritannien. Og Hitler fordøjede stadig Polen, hvoraf en betydelig del blev en del af Det Tredje Rige. Også Stalin, efter at have udvidet imperiet og oplevet en vanskelig krig med Finland, klatrede ingen steder.
  I USSR blev den tredje femårsplan officielt opfyldt og overopfyldt. Så tog de på den fjerde. Og det var overopfyldt. Og i den femte femårsplan begyndte de at sænke priserne og hæve levestandarden.
  Stalin døde i marts 1953... Ifølge nogle rapporter kan han være blevet forgiftet. Efter intriger tog Nikita Khrusjtjov magten. Så var der den tyvende kongres og afsløringen af personlighedskulten. Og ideen om at bygge kommunisme i 1980.
  På dette tidspunkt var atomvåben dukket op i Tyskland, USA, Storbritannien og USSR.
  Hitler forblev i historien som en helt normal leder uden Holocaust. Der var kun nogle love, der begrænsede jødernes rettigheder. Polakkerne fik også efterhånden tysk statsborgerskab og lige rettigheder. I det femoghalvtredsindstyvende år gik Warszawas guvernørskab direkte ind i Det Tredje Rige. I 1960 fik både tjekkere og polakker tysk statsborgerskab. Tyskland var det første i verden, der sendte en satellit op i himlen og sendte en mand ud i rummet.
  Og den 20. april 1961 startede den første bemandede flyvning til månen nogensinde. Dette er en stor begivenhed.
  Det Tredje Rige er et stort land, måske det største i Europa. Det omfatter Tjekkiet og Sudeterlandet, samt Østrig og Polen. Desuden erhvervede tyskerne en del af Danmark uden krig inden for grænserne af 1914 til pengeerstatning. Så var der folkeafstemning. Der blev også afholdt folkeafstemninger i Polen og Tjekkiet. En økonomisk udviklet og stærk magt opstod. Derudover indvilligede Storbritannien også i at returnere Namibia til tyskerne i Afrika, og også for monetær kompensation.
  Med næsten ingen andre krige end konflikten med Polen, udvidede Hitler Det Tredje Rige. De eneste problemer var kun med Frankrig. Her blev en lille del af Lorraine, hovedsagelig beboet af tyskere, ført tilbage til Tyskland efter en folkeafstemning. Men grænserne fra 1914 blev ikke genoprettet. Og det irriterede mange tyskere.
  Men franskmændene sluttede en militær alliance med USSR, og i så fald ville det være gået til kamp på to fronter. Det Røde Rige, der havde undsluppet Anden Verdenskrig, var økonomisk meget stærkt, sammenligneligt med USA og Tyskland og havde en stor befolkning. Så det er farligt at slås med hende.
  Derudover havde Storbritannien også en aftale med Frankrig. Som i modsætning til den virkelige historie beholdt sine kolonier og var militært meget magtfuld.
  Men Kina forblev fragmenteret og svagt, faktisk opdelt i indflydelsessfærer af verdens førende magter. Japan kæmpede i Kina i lang tid og var i stand til at holde en del af det under sin kontrol. Andre lande havde deres hovedstad der. USSR beholdt kontrollen over Mongoliet, som rent formelt beholdt sin uafhængighed.
  Hitler er stadig i live. Han er tooghalvfjerds år gammel. Han ryger ikke, drikker ikke alkohol, er vegetar og træner stadig på simulatorer. Führeren er besat af sit helbred. Han har også sønner og døtre - selvom de er opnået ved kunstig befrugtning. Nogle sønner er mere end hundrede. Den ældste af dem er allerede sytten år gammel. Det er svært at træffe et værdigt valg af en efterfølger. Så Führeren er stadig interesseret i at bo alene. Og i Det Tredje Rige arbejdes der på at forlænge diktatorens levetid.
  Tooghalvfjerds år er bestemt ikke en dyb gammel mand. Så Fuhreren elsker også underholdning. For eksempel kampe uden regler.
  Der kæmper de selvfølgelig ikke til døden - Det Tredje Rige er relativt civiliseret og mærkeligt. Og Hitler bliver slet ikke opfattet som et monster, selvom lederen bestemt er autoritær.
  Han var i stand til at besejre Polen næsten uden tab og udvide områderne med lidt eller ingen krig. Folket i Tyskland forguder ham, og andre landes nationer respekterer ham. Selv Nikita Khrusjtjov behandler ham med respekt. Desuden haltede USSR bagud i rumkapløbet.
  Stalin var ligeglad med raketter, og Nikita Khrusjtjov havde indtil videre kun formået at sende en pilot ud i rummet.
  Og nu sender tyskerne en raket til månen. Og der er to piger og en dreng. Og det er fantastisk.
  Til ære for Führerens fødselsdag og affyringen af raketten blev der arrangeret landsdækkende festligheder.
  Det enorme stadion i Berlin er fyldt med mennesker. Forskellige former for sportskonkurrencer kommer. Og selvfølgelig kampe uden regler. Hvad Hitler elsker så meget.
  Führeren er selvfølgelig blevet ældre, men ser stadig mere eller mindre ud, selvom han er grålig, og en lys skaldet plet har fundet vej på hans hoved. Og overskægget blev gråt, og figuren var let krum. Führeren har siddet ved magten i otteogtyve år. Med ham har Tyskland en af de første økonomier i verden, og måske endda den første. USSR, USA og Det Tredje Rige er meget tætte nu med hensyn til nationalindkomst. Ja, Storbritannien er stadig stærkt på grund af kolonierne. Japan begyndte at rejse sig - hendes langvarige krig med Kina havde udmattet hende. Men verden er multipolær.
  Hitler er fantastisk, men ikke helt i top. I USA er der nu en ny, ung præsident, John F. Kennedy, i Frankrig og Storbritannien er der også ret unge magthavere. Nikita Khrusjtjov er kun en ynkelig skygge på baggrund af Stalin, selvom han taler om kommunisme.
  Måske af alle verdens ledere er Hitler den mest legendariske, populære, karismatiske og store, på trods af sin alder, som endnu ikke har mistet sin glans og energi.
  Lige nu ser han på kampene gennem en speciel skærm. Og fra oven viser farvemonitorer et billede af Colosseum.
  En smuk, lyshåret dreng på tolv eller tretten år kommer ud for at slås. Han er med aflastningsmuskler, i nogle sportsshorts og barfodet. Drengen har handsker på. Og han går til musikken.
  Som i oldtiden er der ingen kampe på sværd i Det Tredje Rige. Fordi landet ikke faldt i barbari.
  Tværtimod er Tyskland blevet et land med eksemplarisk orden, med den laveste kriminalitet i verden og nul arbejdsløshed. Og det er på en eller anden måde ubehageligt for hende at dræbe folk i ringen.
  Drengen var i blå shorts og bukkede for Führeren og hans følge og til alle fire sider af stadion. Publikum jublede over ham.
  Meddeleren meddelte:
  - Champion of Berlin, med tilnavnet "Mouse", vil kæmpe om titlen som mester i Det Tredje Rige blandt børn under tolv.
  Det kan ses, at drengen er meget god.
  Og nu lyder musikken igen, og endnu en fighter kommer ud. Også en dreng på samme højde og vægt som ham. Og også lyshåret og meget muskuløs. Kun hans joggingbukser er røde, og hans ansigt er mere stift. Selvfølgelig er begge drenge bar overkrop og barfodede. De vil kæmpe efter reglerne for fransk boksning og med hænder og fødder.
  Den anden dreng blev annonceret:
  - Vicemester i Det Tredje Rige i kampe uden regler op til tolv år.
  Drengen bukkede også for Führeren og til alle fire sider af stadion. Kaldenavnet "Alligator".
  Dommeren var en stor og høj kvinde i læderdragt. Kampen var mesterskabet femten runder af tre minutter. Men det slutter som regel før.
  Børnene bøjede sig for hinanden. Og følget og Hitler selv lavede væddemål. Det er selvfølgelig en hemmelighed, hvem Führeren sætter på, ellers vil alle gøre det samme, som han gjorde. Eller omvendt...
  Gråhåret og træt kigger Adolf gennem en kikkert. Han er meget glad for muskuløse drenge, så de så ud til at kunne genoprette styrken til den affældige tyran. Fuhreren sover endda i en seng med en speciel hagekorsform. Og omkring ham er fire unge atletiske piger og fire teenagere - meget muskuløse og stærke. Og Hitler i en drøm er så at sige ladet med energi. Derudover tager den gamle diktator mælkebade til spædbørn.
  Fra tid til anden får Fuhreren også en transfusion af ungt blod - fra drenge, de stærkeste atleter i Det Tredje Rige.
  Hitler ønsker ikke at dø. Og han har nogle flere planer. Det er slemt, at USSR og Frankrig er i en alliance med Storbritannien. At kæmpe på to fronter er for eventyrligt og selvmordsagtigt. Tyskland har allerede tabt en sådan krig på to fronter. Så det giver ingen mening at træde på samme rive som Wilhelm II.
  Jeg vil gerne blive enige om en krig på én front. Eller med Vesten mod USSR eller med USSR mod Vesten. Men så to fronter ikke hænger på halsen.
  Men Nikita Khrusjtjov ønskede ikke at alliere sig med Hitler. I Frankrig ønsker man heller ikke en alliance med en autoritær diktator, da der er demokrati og magtskifte.
  Og Hitler havde det svært. Livet går, og du har stadig ikke slået franskmændene, russerne eller nogen seriøse.
  Selvom det tredje rige på den anden side undertvang næsten alle de lande, der var beboet af tysktalende mennesker. Og nu er Tyskland større og større, end det var før Verdenskrigen. Det er verden, så den anden har endnu ikke været.
  Drengene begyndte at slås efter gongongens signal. De slog med både behandskede hænder og bare fødder. Führeren kunne virkelig godt lide det, når drenge ikke ældre end femten og piger var barfodede. Det tændte diktatoren.
  Drenge har så runde, lyserøde hæle og en yndefuld kurve på sålen. De er atletiske, og spillets muskler er så prægede, og venerne er synlige. Führeren ser på benene på drengene i nærbillede og vikler sig op. Det her er virkelig fantastisk. De er solbrune, deres hud er skinnende, deres muskler ruller, vidunderlige.
  Og drengene slår hinanden. Og bare fødder letter og rammer enten forsvaret eller hovedet. Det kan ses, at drengene har smukke reb. Mavemusklerne er stablet med chokoladefliser, brysterne er som skjolde, og drengenes muskler er i bevægelse. Det er fascinerende.
  Hitler sukkede. I landsbyen var han stadig leder og hovedmand, men i gymnastiksalen tog andre fyre imod ham. Og den fremtidige Fuhrer havde det svært, og han løb bogstaveligt talt derfra.
  Men på trods af dette elskede Hitler børn. Disse drenge er så smukke. Og deres trænede kroppe er meget muskuløse, og aflastningen af musklerne er fantastisk.
  Det er ærgerligt, at de skal tæske hinanden. Her er første runde gået - drengene er spredt.
  Hitler syntes, det ville være rart at arrangere en kamp, så det var med sværd. Og så kæmperne skar og blodet flød som en strøm.
  Dette viste sig at være rigtig flot. Og så, når drengen falder, vil de brænde hans bare hæl med et glødende jern.
  Führeren forestillede sig ofte tortur i sine fantasier. Især når de bare fødder af drenge og piger brænder af ild.
  Og selv malede sådanne billeder i hemmelighed. Men han torturerede ikke rigtig nogen. Molen syntes ikke for statsoverhovedet, en af de største i verden, at bøje sig til et sådant niveau.
  Men film blev lavet efter hans regi. Her er et eksempel på verdenskrigen. Russerne fangede en tysk pige på østfronten. Og selvfølgelig klædte de hende kun af sted i trusser og bh'er og kørte barfodet gennem sneen.
  The Fuhrer kunne lide denne film. Selv derefter blev tyskeren Gerda pisket og rejst op.
  Ja, det var en smuk film. Führeren lavede dog også film baseret på alternativ historie. Der blev drengene fra Hitlerjugend taget til fange i USSR. Og alene fjortenårige i shorts blev kørt gennem sneen og frosten. Og de hældte endda isvand på deres nøgne torsoer, hvilket fik dem til at rødme.
  Hitler kunne lide det. Ja, når drenge tortureres og ydmyges, er dette lederen af en skjult sadist. Under Führeren blev folk ikke brændt i ovne, i det mindste i denne verden, men han fik glæde af tortur og ydmygelse.
  Desuden er Führerens krop allerede forfalden. Og energien er ikke den samme. Og du har brug for noget at forsørge dig selv.
  Führeren ser kampen igen. Drengenes kroppe skinner af sved, og aflastningen af de muskler, der er varmet op af kampen, er blevet endnu skarpere.
  Kampen er næsten lige. Begge drenge har samme vægt og højde. Alligator Boy angriber mere, men han rammer for det meste i blokke. Og Mouse går nogle gange til modangreb.
  Hitler tænker, hvor godt det trods alt er at være en dreng. De griner konstant lystigt. Disse børn smiler og griner altid af en eller anden grund. Og nu har han lært at grine.
  Åh, denne forbandede alderdom, når man gør alt med magt. Og der er ikke længere den tidligere livsglæde. Og selv gladiatorkampe er trættende.
  Friske indtryk af ungdommen er en anden sag. Führeren har millioner af piger klar til at give sig selv, men der er næsten ingen lyst. Kun hvis du giver en indsprøjtning af testosteron, så er der en bølge af styrke og hormoner. Der er ingen udviklet medicin i Tyskland. Her f.eks. hvilke vidunderlige tænder de lavede til Fuhreren - bare en perleskinn.
  Og der er forskellige slags anabolika. Hitler forventer stadig, at han vil leve op til det enogtyvende århundrede. Hvad Tyskland har brug for først og fremmest. Og så bliver der måske bestemt en efterfølger. Eller måske vil videnskabsmænd finde en måde at gøre ham selv udødelig på.
  Laboratorierne arbejder allerede på det. Hitler udstråler selvtillid og frygt.
  Her er Churchill ældre end ham, men stadig i live, selvom den ikke er helt rask. Roosevelt og Stalin er allerede døde, og Roosevelt er ret lang tid siden. Chamberlain sympatiserede med Tyskland. Selvom han truede med at åbne en anden front i tilfælde af et angreb på Polen, turde han ikke. Til gengæld gik Fuhrer ikke i krig med USSR. Selvom der var muligheder. Men USSR havde for stærke kampvogne. Med kun seks divisioner med lette kampvogne turde Fuhrer ikke at bekæmpe monsteret der.
  Selvom forberedelserne til krig var i gang. I det treogfyrre år dukkede "Panthers" op i Tyskland. Bilen er ikke dårlig, men for tung og dyr. I USSR var der en række KV. Hitler turde da ikke kæmpe. I Det Tredje Rige dukkede jetfly og FAA-raketter op. Men hvad er problemet. Efter Chamberlains død dukkede Churchill op, som gik i tilnærmelse til Stalin. Ja, og i Frankrig var regeringen tilbøjelig til en alliance med det røde imperium.
  Store forhåbninger i Det Tredje Rige var forbundet med diskoteker.
  Men faktisk retfærdiggjorde de sig ikke. Køretøjerne viste sig at være for dyre og sårbare over for ild med håndvåben. I fjendtligheder kunne de ikke have lavet et vendepunkt.
  I det 45. år dukkede "Panther" -2 op. Hun var på det tidspunkt en meget god tank. Pistolen er 88 mm og 71 løbslængde, og skrogets frontpanser er 100 mm skrå pande, 60 mm sider med skråninger, og tårnets pande er 120 mm med en maske på 150, og der er også tres sider . Det hele er på 53 tons, og motoren er på 850 hestekræfter. Bilen viste sig at være den kraftigste mellemstore tank i verden. Selvom hvad er gennemsnittet, hvis vægten er over halvtreds tons?
  Hitler var delvist tilfreds med denne maskine. Men det var ikke muligt at opnå garantier fra hverken USSR eller Frankrig. Desuden gav Vesten indrømmelser og afstod en del af Danmark, en lille del af Frankrig og den tidligere tyske koloni Namibia for penge. Dette tilfredsstillede det tyske folk. Sovjetunionen blev også stærk. I stedet for KV-serien fremstod kampvogne mere avancerede fra IS-serien.
  Hitler blev ved med at udsætte en ny krig. I USA arbejdede man langsomt på atombomben. I Tyskland havde de heller ikke travlt, og også i USSR.
  Men teknologien har udviklet sig.
  Panther-3 var en anden kampvogn fra den forældede serie. I den var pistolen endnu kraftigere end 105 mm 70 EL, og tårnets frontpanser var 185 mm, og skroget var 150 mm med skråninger, og siderne var 62 mm. Maskinernes vægt nåede enogtres tons. Hvilket dog blev opvejet af en kraftigere motor på 1200 hestekræfter. Sådan blev bilen. Gik i produktion i 1947. Absolut en god tank. Men USSR fik også T-54, som kun vejede seksogtredive tons og var lidt ringere end tyskerne i rustning og våben. Tårnets frontpanser var endnu tykkere - så meget som 200 mm. Og pistolen er lidt svagere ved 100 millimeter og 900 meter i sekundet, projektilets begyndelseshastighed. Tyskeren har dog en lidt større kaliber - 1000 meter i sekundet.
  Og så fandt krigen ikke sted igen.
  Panther-4 dukkede op i det 51. år. Hun var allerede et andet layoutskema. Motoren og transmissionen er i én blok, og gearkassen er på motoren. Tankens højde er faldet. Og det viste sig en bil, der vejede 70 tons, og en gasturbinemotor på 1500 hestekræfter, og frontalpanser på 250 mm og sidepanser på 170 mm, med en pistol på 105 mm og en løbslængde på 100 EL. Denne maskine var allerede faktisk tung og meget kraftfuld ... Kun den sovjetiske IS-7, en tank, der blev produceret i meget små mængder, kunne bekæmpe den. Og T-54 var meget svagere.
  Og i slutningen af det otteoghalvtredsindstyvende år dukkede "Panther" -5 op. Den var sammenlignelig i tykkelse med Panther-4 med hensyn til pansertykkelse og bevæbning, men med større hældningsvinkler og en lettere vægt på treogtres tons med en kraftigere motor på 1800 hestekræfter. Tanken var mere smidig og manøvredygtig.
  Dette er den vigtigste tyske bil. I USSR blev IS-7 afbrudt. Kun T-10 forblev lige så tung, men vejede halvtreds tons. Og udover T-54 dukkede kun T-55 op, lidt kraftigere i bevæbning.
  Man kan tale om teknologi i lang tid. Hitler var personligt engageret i vedtagelsen af visse typer våben. Nikita Khrusjtjov var mere interesseret i raketter. Rakettanke dukkede også op i Tyskland. De er meget stærke ligesom de sovjetiske. Hitler ville virkelig være med i krigen. Brintbomben er endnu ikke skabt, og der er relativt få atombomber. Og du kan løbe en risiko og indgå i en konflikt.
  Hitler ønsker virkelig at kæmpe i øst. Italien er klar til at modsætte sig USSR. Det styres af Mussolinis søn, men Benedito er død. Og hans søn, en ivrig antikommunistisk og ideologisk fascist, er sammen med Tyskland klar til at bekæmpe USSR, men på betingelse. at Frankrig og Storbritannien ville udvise neutralitet.
  Og Japan kan også åbne en front i øst. Og Tyskland kan stadig forbinde Finland, Ungarn, Rumænien, Slovakiet. Måske også Bulgarien med Jugoslavien og endda Sverige.
  Her kan sådanne være allierede. Hitler skal først overbevise franskmændene om ikke at blande sig i dem. Men det er lettere at blive enig med Storbritannien. De siger også, at der ikke er nogen kommunisme. Og i USA er Kennedy en mørk hest.
  Hitler har endnu ikke mistet sin iver. Men at gå i krig er moralsk svært.
  Her kæmper drengene allerede i den trettende runde. Børnene var trætte, og deres bevægelser blev mere træge.
  Führeren sukker. Med alderen bliver det sværere og sværere at beslutte sig for en krig. Børn er aggressive og kæmper. Men deres slag er lette og sjove. De slog hinanden og stak af.
  Men sådan er det ikke med voksne. Hitler vandt kun én krig med Polen i denne verden. Og det er ikke nok til otteogtyve års regering.
  Men på den anden side undgik tyskerne tab og skader.
  Men Tyskland er tæt befolket. Høj fødselsrate og mange børn.
  Drengene kæmper. Og man kan se, at børnene trækker vejret hårdt.
  Führeren tænkte igen, denne gang på flyvemaskiner. Jethæren i Det Tredje Rige er højt udviklet. Der er endda ret gode udviklings- og produktionsfly. Især ME-462. Flyet er også meget kraftfuldt og ødelæggende.
  Og raketkastere. Det er også en meget kraftfuld maskine.
  Skiveformede helikoptere dukkede også op. De er meget mobile og adrætte.
  De er udviklet af designeren Tank. Han ejer også TA-383 jagerfly, som er meget gode kampkøretøjer. Tyskerne har også haleløse bombefly, der er i stand til at bombe selv amerikansk territorium.
  Børnene er færdige med at kæmpe. Så ingen faldt.
  På point gav de sejren til vicemesteren Alligator.
  Drengene spredte sig. Efter at pigerne dukkede op i boksehandsker. De var barfodede og i bikini.
  Det var også en interessant kamp med arme og ben.
  Hitler ønskede, at det tredje rige skulle have et mirakelvåben. Men indtil videre er alt ikke lykkedes. Tysk raketteknologi er den bedste i verden. Der er også udviklinger af brintbomben. Det er endnu ikke blevet skabt i noget land i verden, men våbnet er forfærdeligt.
  Führeren læste selv Wales i sin ungdom og ønskede, at Det Tredje Rige skulle have varmestråler eller lasere.
  Men indtil videre har det ikke været muligt at skabe en effektiv kampinstallation. Undtagen måske for at blinde modstandere, men selv det er for besværligt. Også i det tredje rige var udviklingen af flyvende tallerkener. Skiveformede enheder viste ikke deres kampeffektivitet. Men der var en idé at pakke dem ind i en laminær stråle, der ville blæse skaller og fragmenter til siderne.
  Så disketten vil være fuldstændig usårlig.
  Pigerne begyndte at slå hinanden med deres bare fødder. De er også atletiske og muskuløse. Og sparke ret aktivt.
  Og så holdt en af dem en tredobbelt med næverne, den anden svarede hende. Det her er virkelig fantastisk.
  Hitler grinede:
  - Jeg er ikke et elendigt insekt - en supermonsterskildpadde.
  Og han forestillede sig, hvordan varmt jern brænder pigens bare, runde hæl. Kampene tog ikke omfanget af Anden Verdenskrig, men de viste deres niveau.
  Pigerne her er så vidunderlige - bare fantastiske. De er af højeste klasse.
  Führeren kom med digte som resultat;
  Om denne barfodede pige
  jeg kunne ikke glemme..
  Det så ud som stenene på fortovet,
  Pine huden på de sarte ben!
  Ja, de er interessante piger.
  Her i en film viste de, hvordan Jeanne d'Arc blev tortureret. Hun blev i øvrigt spillet en charmerende blondine. Og torturen var naturlig. Og pigens bare fødder brændte med et glimt.
  Hitler kunne lide det meget. Jeanne stod modigt på stativet. Og hendes bare hæle blærede. Og på ryggen og balderne i ny og næ faldt pisken.
  Så greb de hende med en tang på de karminrøde brystvorter. Hvilket er helt fantastisk. Hvordan det tændte Hitler.
  For eksempel tog de en nøgen pige og trak hende op på et stativ. Og lad os strippe med piske. Og krigeren blev stadig brændt med et glødende jern. Og det gør meget ondt. Men samtidig er pigen også glad, når hun plages.
  Især når varmt jern stryger den bare hæl.
  Det her er virkelig interessant.
  Pigerne kæmpede. Og en af dem slog blondinen med en anden bar fod i hagen. Den rødhårede skønhed kollapsede. Dommeren begyndte at tælle.
  Den rødhårede spændte og sprang op med en viljeanstrengelse.
  Kampen fortsatte igen.
  Adolf Hitler hvæsede:
  - Lidt mere, lidt mere,
  Den sidste kamp er den sværeste!
  Og jeg vil erobre hele verden,
  Planet for at gøre Tyskland til en mor!
  Führeren gjorde det ikke særlig godt, og hans stemme er hæs. Men under alle omstændigheder henrettelse af en diktator.
  Og pigerne kæmper, deres muskuløse kroppe glimter af sved. Vidunderlige stjæler.
  Führeren tænkte, hvad føler en kvinde, når hun bliver voldtaget? Smerte eller orgasme eller begge dele?
  Bliv kvinde! Og gå til panelet!
  Det er endda sjovt!
  Hvis du går til panelet
  Du er en stjerne, du vil være som Emmanuel!
  Og alt i alt fantastisk!
  Bevingede aforismer sprang i hovedet på Führeren;
  Hvis grænsen er nået - gå til kaos!
  Samvittighed er den dyreste vare af dem, der ikke er til salg - selvom mange er villige til at betale ekstra for at slippe af med denne værdi!
  I kærlighed giver kun digtere nyttige råd!
  Kærlighed er sådan et spil - hvor er den tredje ekstra!
  Hvor er kærlighed anderledes end en venskabelig fest - en tredje vil aldrig blive kaldt!
  Tallet tre symboliserer harmoni - men ikke i familielivet!
  Jalousi er en følelse af underlegne mennesker - de er svage i deres sind, selv medlidenhed med de fattige!
  Det er lettere at bygge en snemand i helvede end at finde en uselvisk præst!
  Ærlig pop ligesom - hvid forbandet!
  Kirken er som en butik - gå ikke ind uden penge!
  Uanset hvor stor knytnæven er, vil håndjernene stadig passe!
  Det er bedre at slå én gang end at sige hundrede gange!
  Oftest indkasserer man uinteresseret!
  På den grådige mund - der er mundkurv!
  Hvem elsker sex, har et lyst sind og et godt hjerte - da han er klar til at dele fornøjelsen med en partner!
  Krig er livets skole - som er bedre at springe over!
  De fleste ofre - kræver militær kunst!
  Kristus blev korsfæstet af præster - onde hunde værdsætter kun en pind!
  Tro er bestemt let, men i stedet for møl tiltrækker den pengesedler!
  Hvis du vil være rig, skal du åbne en bank, hvis du vil blive den rigeste, så skab en undervisning!
  Filosofi er som et net til at fange guldfisk!
  Politik er kunsten at bedrage!
  En politiker adskiller sig fra en morder - kun ved størrelsen af honoraret!
  Trappe af lig fører højst sandsynligt op!
  Krig er en konkurrence mellem mordere og en bøddel af barmhjertighed!
  Tro gør nogle renere - andre rigere!
  En politiker er værre end vodka - det koster mere, og dit hoved begynder at knække med det samme.
  En politiker, som en prostitueret, arbejder med sin tunge, men leverer mindre glæde!
  Politikeren er konstant givet, men tilfredsstiller ingen!
  Smukke ord - en tyranns kappe!
  Når staten bliver til en bøddel, kaldes det det hellige fædreland!
  Hvis en politiker krydser sig meget, betyder det, at hans hånd leder efter din pengepung!
  Politiker: legaliseret lommetyv!
  Forskellen på en politiker og en lommetyv er, at førstnævnte skaber meget mere larm under tyveriet!
  Kristendommens, og faktisk enhver religions historie, viser, at der ikke er nogen god fanatisme!
  At nægte at lytte er at dræbe i sjælen!
  Elsk din næste, ikke hans kone og pengepung!
  Slaven blev så vant til sin krave, at han efter at have opnået frihed begyndte at blive kvalt!
  Det godes næver vokser for hurtigt!
  Den, der sår splidens frø, vil skabe katastrofe!
  Hvis du vil redde din sjæl, så korsfæst selviskhed!
  Forskellen mellem en tom pung og et sjælløst hjerte er, at sidstnævnte er sværere at bære!
  Der er mange guder, men der er ingen til at udgyde sjælen!
  Hvad er forskellen på en stjerne på himlen og en popstjerne - ved at en popstjerne kan slukkes med én brosten!
  Kristus elsker alle mennesker - selv med synder, og de fleste af hans nuværende tjenere - kun med tegnebøger!
  Hvis du ønsker at komme tættere på Gud, så forkort din grådighed!
  Selv i den Almægtiges tilsyneladende ligegyldighed ligger kærligheden - trods alt ønsker børn først og fremmest at bryde ud under deres forældres omsorg!
  Gud udsætter straffen for det onde for at give synderen en chance!
  Talent og flid som mand og kone føder kun succes i par!
  Selv honning er bitter - hvis du drukner i den!
  Bedrag er som vin og kvalmende og sødt og svært at stoppe!
  Kærlighed er som et fragmenteringsprojektil - det knuser hjertet, ryster hjernen, slår lommer ud, går sidelæns!
  Mennesket er på nogle måder lig med Gud - den Almægtige skabte universet, og mennesket fødte dumhed: begge dele er uendelige!
  Succes, der bygger på blod - afventer skæbnen for en stikgris. De vil æde deres kampfæller - resultatet af vrede er trist!
  Nogle gange er den bedste måde at bevare et omdømme på en løkke om halsen! I hvert fald, lad det ikke falde!
  Du kan ikke ligge under en bjørn i lang tid - den vil knuse dig!
  Nogle gange er en kone som en mammut i stedet for et tæppe!
  En forfatter, der stræber efter at høste pengesedler - han vil ikke så godt, evigt!
  Et land uden lov er som en krop uden et skelet! Kun for ikke at forbene - der skal valg til!
  Hvis du vil skabe et mesterværk - glem alt om gebyret!
  Det mest dygtige bedrag er, når du ikke lyver, men ingen tror dig!
  Selvfølgelig lover nederlag store problemer, men dette er kun en afspejling af en fremtidig sejr!
  I kamp bringer det sejr - tapperhed og god intelligens.
  For at slå, skal du først se hvor!
  Spejderen er sejrens smed!
  Ethvert fjols kan lamme - ikke alle smarte kan helbrede!
  Mange uforskammede bødler - få læger!
  Til hvem er læger, og til hvem er bødler!
  Uden smerte er der ingen tapperhed - uden tapperhed er der ingen sejr!
  Kommunismens ideer er grænsen for idioti: hvis varme hoveder og kolde hjerter forpligter sig til at gennemføre dem!
  Kommunisme er let, men de, der er for olierede, bliver brændt!
  Hvis du ikke har tålmodigheden, hjælper sang!
  Menneskene er som jern - indtil det køler ned, giv det den ønskede form!
  Hvis du vil blive populær - brug magt oftere!
  Rating er som helvedes græs - det vokser, når du vander det med tårer og blod!
  Menneskene er som ukrudt - jo mere du tramper, jo højere strækker det sig!
  Sammenhold er nøglen til sejr!
  Disciplin er et værktøj til sejr! Sindet spiller på det!
  Enhed, mod, uselviskhed - nøglerne til sejr, frihed, lykke! Uden disciplin er der ingen hær, og uden en hær kan man ikke finde frihed!
  Arbejdskraft har gjort os stærkere, multipliceret med sindet vil give frihed, og sammen med held og lykke vil bringe lykke!
  Kommandøren er som toppen af en pyramide - der skal kun være én, ellers vil selv sådan en solid struktur kollapse!
  Familiens adel har samme forhold til mod, som hårets længde til sindet!
  Ingen forfædres tapperhed vil hjælpe kujonen!
  En klinge lavet af det stærkeste stål ruster i hænderne på en taler og en kujon!
  Det mest forfærdelige våben er Bibelen i hænderne på en slyngel!
  En mands største rigdom: styrke, det er også hovedårsagen til ruin!
  Det bedste erhverv er prostitution, du kombinerer forretning med fornøjelse og hver gang en ny partner - ingen rutine!
  Heltens stamtavle - du kan prale af i et århundrede, men kom på slagmarken - suser fejt bagud!
  En flaske vodka er som en granat - den slår dig ned, slår din hjerne af, knuser dit indre!
  
  DØDSKÆRLIGHEDSTREKANT
  ANNOTNING
  En meget smuk kvinde, Helena Ambrams, hustru på omkring tredive, en ældre over firs milliardær. Hun hader sin mand, især da hun har en usædvanlig smuk ung elsker på atten år Vyacheslav Kotovsky. Hun forelskede sig frygteligt i ham og kan ikke længere tåle sin grimme, men uhyrligt rige gamle mand. Hun vil af med sin mand og blive enke for at gifte sig med den vidunderlige unge mand Vyacheslav. Men det er ikke så enkelt. Milliardæren har en stærk sikkerhed, og den gamle mand vil selv have en ny kone, men kun for ikke at tabe penge ved en skilsmisse. Intrigen bliver stærkere og stærkere.
  . PROLOG.
  Milliardærens kone, Elena Ambrams, hadede sin mand og ville virkelig have ham til at dø. Den gamle mand var allerede over firs, skaldet, rynket, men stadig ret stærk. Og han skal heller ikke dø. Og du er næsten tredive, skrevet skønhedsblond. Og en stærk krop ønsker hengivenhed og sex.
  Elena besøger striptease-barer for kvinder med stor fornøjelse. Muskuløse, smukke, lydige mænd med store medlemmer danser der. Og hun elsker at se det. Der spiller musik, og fyrene klæder sig af, og man ser på det med lyst.
  Elena arbejdede som en natfe i sin ungdom. Og hun kunne virkelig godt lide det. Hun tog endda en tur til Europa med Natasha. Der havde de kunder: både mænd og kvinder, og nogle gange endda dyr.
  Hvor meget det hele betog pigerne. Der er en opfattelse af, at prostituerede ikke kan lide deres erhverv. Men alt efter hvem. Elena og Natasha var meget kærlige stjæle.
  De kunne lide at skifte fyre som handsker og ikke foragte piger. De var opslugt af deres nye rolle.
  Mænd er alle forskellige, og mangfoldighed var så inspirerende, og så tændt på pigerne. Og de ville elske at have sex kun for fornøjelsens skyld og orgasmer. Og så tager man penge fra mænd og kvinder for dette, og en masse penge!
  Elena havde et sjovt liv: en masse sex, de dyreste restauranter, saunaer, skønhedssaloner, solarier, swimmingpools, rejser rundt i landene. Alt var fuld af sjov og underholdning. Elena var ikke kun bange for eksotiske typer sex, men tværtimod tændte de hende. Hun kunne virkelig godt lide at eksperimentere. Og hun var en storslået prostitueret og på sit sted.
  Men nu er hendes lykke forbi. Årene går, og før eller siden vil den prostituerede miste sin friskhed og tiltrækningskraft. Og hun tog med glæde imod forslaget om at gifte sig med Moses Abrams, en gammel mand i firserne, som ifølge rygterne stadig har kræft. Hun forventede at blive enke og den rigeste kvinde i verden. Desuden begik den legitime søn af Moses selvmord. Den anden gik amok. Og det lykkedes min datter at få AIDS, hun var også en smuk luder.
  Så der er ingen direkte arvinger. Og Elena kunne forvente at arve den største formue!
  Men her er problemet, manden døde ikke. Men han havde selvfølgelig ikke kræfterne længere.
  Elena drømte om sex. Moses sagde til hende: - Kan du, unge kvinde, og gå en tur. Men så journalisterne ikke får nys om det, og så straks en skilsmisse!
  Ideen er selvfølgelig god.
  Elena bærer en maske i en stripbar. Det er endnu bedre, for hun har en perfekt figur. Der var ingen børn, og hun er engageret i fitness. Du kan også leje en mand for få penge til hende. Men det er ikke så interessant længere. Alphonse, dette er dit legetøj, og det er meget pænere, når du er en hore. Så hvis en mand gør, hvad du vil, er det ikke så spændende.
  Men nu danser en nytilkommen. En meget smuk ung mand. Han er langsomt og yndefuldt nøgen på scenen. Ja, sandelig, hvilken smuk mand. Håret er gyldent, og den erfarne Elena ser, ikke farvet, den rigtige hårfarve. Ansigtet er meget ømt og smukt, ligesom en piges. Og huden er så glat, ren, solbrændt. Her er han udsat for selve bunden. Hans muskler er meget fremtrædende og smukke. Ikke massive, men de har en så elegant og harmonisk tegning, at den bare driver dig til vanvid!
  Kvinder i forskellige aldre brøler bogstaveligt talt. Og de lagde penge i hans badebukser. Og ungdommens maskuline fuldkommenhed stiger, han har sådan en stor.
  Elena viftede med hånden.
  - Han er min! Jeg vil have det for mig selv!
  Lederen bemærkede:
  - Det er hans første optræden i en stripbar. Og efter skik skal den spilles på auktion, og kvinden køber den for natten. Er du klar til at punge ud?
  Elena nikkede.
  Bliver manden bortauktioneret? Dette er godt! Selvfølgelig er jeg klar!
  . KAPITEL 1
  Stripteasebaren havde et plus, kun kvinder fik adgang til den. Og mandlige strippere blev hyret af kvinder for penge. Derfor var der rigtig mange, der gerne ville arbejde i det. For en mand, især en ung, er det et eventyr, når hormoner spiller, danser, bliver nøgen for kvinder og endda har sex med dem og tager penge for det!
  Slavka var ekstraordinært smuk og var også engageret i kampsport. Og hans krop var perfekt i fysik og adræt. Han vidste, hvordan man danser godt, bevæger sig, fremragende stretching. Bare den perfekte fyr til en stripbar.
  Slavka studerede dog godt på instituttet og regnede med en karriere. Og han havde ikke noget særligt ønske om at være gigolo. Men hans far skylder mange penge til mafiaen. Og det var nødvendigt at få den rigtige mængde og hurtigt. Ellers vil banditternes hævn være forfærdelig.
  Og Slavka besluttede at prøve at tjene penge på en stripbar. Desuden sagde alle, at hans skønhed i både ansigt og krop er fantastisk.
  Lederen af stripbaren var en rødhåret kvinde, der så ud til at være i trediverne. Ret sød. Hun udvalgte blandt talrige kandidater. Mere præcist gjorde den primære assistenten. Straks måtte tyve mænd, der ville blive strippere, klæde sig af til musikken. Og næsten alle blev straks luget ud.
  Glory straks kunne hun lide. En meget smuk ung mand. Og hvor yndefuldt bevæger sig og smukt eksponeret, bare et mirakel. Stadig et sort bælte i karate, og du ved, hvordan du bevæger dig og opretholder balancen.
  Assistenten selv var for nylig en prostitueret, malet, det er ikke klart, hvilken alder. Og forgudede søde unge.
  Hun spurgte kun Slavka:
  - Er du atten?
  Han nikkede.
  - Det skete lige i går!
  Den malede kvinde bemærkede:
  - Du ligner en teenager! Dette er selvfølgelig endda godt! Mange kvinder, især ældre, elsker unge. Men der kan være problemer med politiet hos os ... - Hun stampede med hælen. - Kom nu, vis mig dit pas.
  Slava holdt ud. Kvinden kiggede på fødselsdatoen, slog på læben og svarede:
  - Vidunderligt! Du vil samle store penge. Femogtyve procent af overskuddet til dig, resten til os.
  Den unge mand knirkede:
  - Ikke nok!
  Kvinden mumlede:
  - Det er stadig gode forhold. Vi har et helt palads. Derudover er her de rigeste kvinder i Moskva. Ved de, hvor mange penge de giver dig gigolos? Så fortvivl ikke!
  Slavka bukkede. Kvinden løb hen til ham og stak sin hånd ind i hans underbukser. Fra berøring af fingrene fra en repræsentant for det modsatte køn svulmede den unge mands mandlige perfektion øjeblikkeligt. Og det blev større og stærkere.
  Kvinden grinte:
  - Du er en temperamentsfuld hingst. Jeg tror, du vil nyde succes med det retfærdige køn.
  Slava nikkede. Og jeg følte lyst. En ung, sund krop er bogstaveligt talt fuld af hormoner. Også selvom denne kvinde ikke er særlig behagelig at se på. Men lemmet er som en stang, og han vil plante den.
  Hun smilede og nikkede.
  - Vi vil elske med dig, smukke!
  Så dansede Slavka alene foran den rødhårede værtinde. Hun så på, hvordan den unge mand dansede, klædte sig af. Ja, det er rigtig spændende.
  Så, da den unge mand blev i badebukser og også var spændt, sprang hun op til ham. Hun greb perfektion med sin hånd og knuste den med fingrene. Det var varmt og hårdt for den flotte mand.
  Den rødhårede nikkede og bemærkede:
  - Godt! Tag nu badetøjet af.
  En meget smuk og muskuløs, præget fyr stod nu helt nøgen foran hende. Og hans stang svulmede. Warbler følte i sig selv en blanding af skam og stærk begejstring. Og hvor var han smuk.
  Den rødhårede kvinde slikkede sig om læberne. Hun følte et jag af et så stærkt ønske, at hun ikke længere kunne klare det. Hun begyndte at rive sit tøj af.
  Og hun var nøgen.
  Noget fyldig, men ret stærk og muskuløs kvinde i selve saften. Og hendes bryster er store og faste. For en ung mand, der har toppen af hyperseksualitet, er dette selvfølgelig en stor fristelse.
  Warbler trådte hen imod hende og kom ind næsten med det samme. Han var ikke en erfaren elsker og handlede i ungdommelig uhøflighed. Spild ikke tid på hengivenhed.
  Men den rødhårede elskerinde var allerede begejstret, og efter onani blev hendes barm våd. Derfor kom en stor, hot rod let ind.
  Og det var meget hyggeligt, stønnede den rødhårede kvinde i ekstase. Slavka begyndte at hakke hende kraftigt. Han havde elsket med piger mere end én gang.
  Men de var for det meste uerfarne og unge selv. Men for en voksen kvinde at undervise i kærlighedens kunst.
  Ikke desto mindre strøg den unge mand den rødhårede kvindes fulde bryster med hænderne og valgte intuitivt den rigtige rytme. Den rødhårede kom med et vildt støn. Så brød en smuk, smuk fyr ud i en strøm af hvid grød. Og Red oplevede endnu en gang en orgasme fra et brændende frø.
  Slavas penis stod stadig, men umiddelbart efter udbruddet begynder hovedet at klø ved berøring.
  Lederen af stripklubben nikkede.
  - Og du er god! Kun stadig uerfaren, men vi vil lære dig! Har du nogensinde tilfredsstillet en pige med din tunge?
  Glory rystede på hovedet.
  - Nej!
  Den rødhårede grinede.
  - Og du skal vide hvordan! Mange kvinder kan virkelig godt lide cunnilingus! Glem ikke, at de betaler dig og har ret til at kræve, hvad der bringer dem glæde!
  Slavka rystede:
  - Det er ulækkert!
  Kvinden lo.
  - Vil du lave et blowjob? Og mange kvinder giver mænd et blowjob med glæde! Så lad os slikke min klit lige nu og gøre det dygtigt!
  Den unge mand grimaserede.
  - Eller måske bedre uden!
  Den rødhårede rynkede panden.
  "Så ansætter jeg dig ikke!" Og det er meget rentabelt, og sjældent nogen mand kan få det. Nå, okay, jeg giver dig hundrede dollars til!
  Og kvinden tog en hundrede dollarseddel frem. Og tilføjede:
  - Du bliver ofte nødt til at arbejde med tungen, så læs studerende!
  Glory spurgte bedende:
  - Nå, vask i det mindste op...
  Den rødhårede nikkede.
  - OKAY! Kun for din ungdom og fordi det er første gang. Men husk, hvis en kvinde spørger dig og betaler dig, så opfyld alle hendes ønsker og uden indfald.
  Og hun nærmede sig sjælen nøgen, buet og sart. Hun tog regnen i hånden og tændte for det varme vand. Jeg mærkede, hvordan sæden blev vasket af skeden. Og hun var meget glad.
  Nu skal vi undervise en meget smuk, men uerfaren ung i gigolokunsten, og hvordan man giver kvinder glæde.
  Og dette skal også vides. Alt for mange mænd væmmes over at arbejde deres tunger i en kvindes mave. For dem betragtes det endda som zapadlo. Selvom en mands tunge forårsager betydelig fornøjelse.
  Nogle nægtede endda at arbejde som strippere på grund af dette. Og hvad tænker disse hanner på, at de kun stikker deres stang i barmen og stryger unge jomfruers brystvorter.
  Nej, og ungdommen skal tjene den gamle kvinde for penge, og opfylde alle kundernes ønsker. Selvfølgelig går mange unge kvinder på striptease-barer eller er midaldrende i god form. Gamle kvinder er ikke hyppige kunder, ønsket forsvinder allerede med alderen, og bedstemorens moral er stærkere. Men strippere bør også arbejde med dem.
  Og selvfølgelig vil deres hovedopgave ikke give glæde for sig selv, men til en kvinde. Så hun bestilte den igen og betalte. Og her har gigoloerne selvfølgelig brug for dygtighed.
  Måske endnu mere, til kvindelige prostituerede i panelet. Og det skal forstås, at repræsentanterne for det retfærdige køn er subtile skabninger, og nogle gange skal du tiltrække dem med dit sind og holde samtalen i gang. Nogle kan for eksempel godt lide at mærke mænd selv. Og nogle af dem kan slås med en pisk, eller ... Nå, for ikke at lamme.
  Og den anden kvinde vil ikke have sex, hun skal bare tale hjerte til hjerte. Og nogle kvinder kan lide at drikke en mand fuld, til en grises hvin og selv drikke sig fuld.
  Ja, og der er ingen kunder. Men hendes mænd har et plus: kun med kvinder. Og på andre bordeller, Slavka, formoder jeg, for de penge, de ville have beordret til at erstatte både røv og mund med manden! Og så vil han arbejde med god samvittighed. Og hun nyder det. Dette er nærmest en jomfru, som på en særlig måde begejstrer en lystfuld hun.
  Den rødhårede værtinde på bordellet lagde sig på sofaen og spredte benene. Hendes fisse var glatbarberet. Hun vinkede til Slava:
  - Nå, kom her smuk!
  Den nøgne, muskuløse, smukke mand spidsede til hende.
  Hans hud er solbrændt, og håret er lyst gyldent, og den unge mand er selv bare sød, sikke en smuk mand. Her er en han!
  Den rødhårede tog den og nikkede.
  - Nå, lad os slikke!
  Ung og meget smuk, nøgen gigolo knælede ned. Og hans ansigt nærmede sig barmen. Slavka elskede med en kvinde på denne måde for første gang, og han skammede sig meget. Men samtidig vakte skam også begejstring. Og den mandlige perfektion steg igen som en pæl.
  Bordellets værtinde gryntede:
  - Kom nu, vær ikke bange!
  Warbler stak sit ansigt ind og rørte forsigtigt ved hendes klitoris med sine læber. Duften af en frisk, stadig ung og stærk kvindekrop var behagelig. Og det ophidser snarere end frastøder. Og selve kusse var glatbarberet, som en meget ung pige.
  Og så åbnede den unge mand munden og trak tungen ud. Rørte forsigtigt ved indgangen til hulen. Jeg mærkede en let salt overflade med spidsen. Hun var glat, poleret.
  Den unge mand slikkede frygtsomt. Der skete ikke noget frygteligt.
  Den rødhårede kvinde jublede:
  - Vær dristigere, vær dristigere! Slik, som du slikkede is.
  Sanger slikkede igen. Og pludselig fik jeg kvalme. Faktisk er der et slik fra en kvinde. Tæt på skamfulde steder.
  Rødhåret bemærkede:
  - Bliv ikke flov! I øst slikkede selv sultanerne kvinder sådan! Så giver jeg dig et blowjob!
  Løftet om blowjob havde en effekt på Slavka. Og begejstringen vandt over anfaldet af kvalme og opkastninger. Han slikkede igen, endnu en gang. Og jeg følte mig inspireret som en kunstner, der begyndte at få slagtilfælde.
  Og hans tunge tjente energisk. Han mærkede Venus klitoris og livmoder blive våde. Men denne fugt smagte godt. Og det var som honning at absorbere det.
  Slavka arbejdede og blev begejstret. Her er hans penis, så oppustet, at det endda begyndte at gøre ondt.
  Og sproget virkede mekanisk, og energisk. Den rødhårede kvinde stønnede højlydt. Hun oplevede endnu en orgasme, og sådan en stærk en. Dette vakte stor beundring.
  Og Slava var vildt begejstret. Han er nu en mandlig prostitueret. Det er pinligt, og det er samtidig et stort turn-on.
  Den unge mand var henrykt. Selv da bordellets elskerinde sluttede af med et vildt skrig og sprøjtede væske i ansigtet på ham.
  Så bøjede hun sig ned og holdt sit ord og tog hans unge, store perfektion ind i munden.
  Den rødhårede plejede at arbejde på panelet. Og det var hun nødt til at gøre ofte. Hvis klienten er ren og ikke stinker, så er der ikke noget galt med blowjob. Tværtimod er det behageligt at mærke tungen fra et varmt, pulserende lem. Og hans lugt ophidser endda en kvinde og tænder hende!
  Tja, hvorfor kan mange af det retfærdige køn ikke lide at elske på denne måde?
  På grund af fordomme, selvfølgelig. Her i Indien og Østen er dette en helt normal og almindelig form for sex. Hvad er der galt med os?
  Bordellets værtinde slikkede kraftigt penis på en smuk ung. Slavkas øjne rullede tilbage af begejstring og forbløffelse. Og han blev færdig igen, og hans søde vælling strømmede ind i kvindens familie.
  Bordellets værtinde bemærkede, at den unge mands sperm er meget velsmagende og sød. Og det er så behageligt at sluge det, og hun gør det endda mens hun nyder det.
  Og hvor er det hele lækkert.
  Hun holdt endda den smukke mands frø i munden ved at rulle det under kinderne.
  Nå, det er godt!
  Bordellets værtinde befalede:
  - Godt gået, slik mig noget mere!
  Den unge mand nikkede ivrigt. Og han begyndte at gøre det med endnu større entusiasme. Generelt drømte han bestemt ikke om en karriere som gigolo. Der var andre ideer og drømme.
  Især skrev han endda fantastiske historier. Lad os endda sige dette.
  Rumpirater fløj til Jorden på en flyvende tallerken. Og de besluttede at hjælpe Hitler i Anden Verdenskrig. Og som et resultat viste det sig, at nazisterne vandt. Og rumpiraterne modtog selv stillinger som guvernører i de besatte områder.
  Og alt så ud til at være godt for dem. Men Hitler døde, og hendes efterfølger, den mest lumske Schellenberg, besluttede at skille sig af med stjernegæsterne.
  Men det var ikke muligt at gøre dette stille og roligt, og en ny stor krig begyndte.
  En ret lang historie var vellykket og populær, men bragte ikke penge.
  Og generelt er sådanne tider gået, at man ikke kan tjene penge til litteratur.
  De gyldne år for forfattere var måske halvfemserne. Der var ikke noget internet endnu, censuren blev annulleret, og skriv hvad du vil.
  Og folk har stadig ikke glemt, hvordan man læser.
  Og nu? Prøv at tjene.
  Warbler, for eksempel, arbejder nu med sin tunge, og kvinden er ved at komme igen. Så begynder han igen at slikke den pulserende jadestang.
  Den unge mand ender op... Ja, det er dejligt. Hvor sjovt har Alphonse det.
  Og vandfaldet brød ud igen.
  Telefonen ringede, og den rødhårede kvinde afbrød modvilligt.
  Som det viste sig, så Slavka ud til at være heldig. Han blev optaget på en stripklub. Nu skal han danse for kvinderne og tjene dem.
  Det mest ubehagelige var de andre mandlige strippere. Næsten alle er ældre end Slavka, muskuløse jocks. Af en eller anden grund bliver kvinder tiltrukket af muskler og begynder at danse ambaler.
  De gjorde grin med Slavka, hvilket forårsagede forlegenhed hos den unge mand.
  Men på podiet, når der er så mange kvinder rundt omkring, tænder det og begejstrer. Og der er mange unge og smukke damer.
  Du spekulerer endda på, hvorfor sådanne skønheder betaler gigolos, hvis de selv kan tjene ordentlige penge på panelet?
  Warbler i dansen var langsomt og seksuelt udsat. Han tog støvlerne af, og hans ben er så yndefulde i formen, som en ung pige, men samtidig stærke og solbrune.
  Efter at have klædt sig af til badebukser, henvendte han sig til kvinderne. De mærkede ham og lagde penge i hans badebukser. Den ene tog endda fat i den unges pik med hendes højre hånd, lænede sig over og bevægede hendes tunge flere gange. Slavka holdt sig knap nok tilbage fra at afslutte.
  Kvinder labber ham som en hore. Og det ophidser og forårsager skam.
  Den ene kildede hendes hæl, og den anden kyssede hendes røv. Ja, det er fantastisk her.
  De fleste af kvinderne er wow og i fuld saft.
  Ifølge stripbarens skik betragtes hver nybegynder som en jomfru og sælges på auktion natten over til pengeposekvinder. Dette er meget rentabelt for institutionen.
  Når der forhandles, tænder det desuden det retfærdige køn så meget, at de giver simpelthen absurde beløb pr. nat.
  Det er allerede blevet en tradition, og en god tradition.
  Sanger plaskede i en lille pool efter dansen. Så blev han smurt ind med olie og dækket med tæpper.
  Den rødhårede værtinde beordrede også at bære høje knæhøje støvler. Og omslagene var sådan, at de afslørede den unge mand i dele. Så ved at tænde kvinder, kan du indsamle det maksimale beløb.
  Warbler blev som en dyr slave solgt på auktion. Og det så lækkert ud. Normalt sælges kvinder trods alt sådan, og her er en meget smuk fyr, med et blidt ansigt af en smuk pige.
  Ja, der var endnu et skue.
  Elena forberedte sig også på handelen. Hun skulle betale kontant i dollars, og hun fjernede en hel pose grønne sedler fra kortet.
  Hun kunne virkelig godt lide denne søde dreng. Og hun besluttede, at hun for enhver pris ville overnatte hos ham. Selvom det kunne koste hende dyrt. Og hvad hvis den ældre mand finder ud af det?
  Elena sang med et suk:
  Hvor træt den beskidte mand
  Den gamle mand er skaldet og ildelugtende...
  Lidende piger kender skæbnen
  Der er altid skyer i horisonten!
  
  Men selvfølgelig er han rig,
  Han har milliarder...
  Og bare stjæle talentet
  Han er skurken i denne branche!
  Og den unge kvinde grinede af den knap så glade sang. Selvom der på den anden side er mange, der misunder hende. Og at hun har få mænd?
  Elena var så promiskuøs og vant til sex, at hun konstant kløede mellem sine ben.
  Og selv vibratoren hjalp ikke. Sådan er hun en hore og stolt af det.
  Elena mærkede sin spalte brænde. Og det ville hun virkelig gerne. Hun huskede, hvordan hun elskede med en afrikaner. Han havde så stor perfektion. Og han plantede det bogstaveligt talt som på et spyd.
  Elena oplevede derefter flere stærke orgasmer og modtog flere penge.
  Så hun tænkte, hvor godt det er at være prostitueret. Så meget sjov og indtægt. Og så var det fantastisk med mænd.
  Du er som en kat med dem, og katten er meget vild.
  Elena var en meget smuk og figursyet hore, stor, muskuløs, med udviklede former.
  Hun havde mange kunder. Erhvervet som prostitueret kræver et kald. Ikke alle kvinder elsker hende. Men Elena havde et naturligt instinkt og dygtighed. Hun gjorde underværker i sengen.
  Og hendes sprog er også meget adræt! Selv nu filmer hun mænd, og hun vil helt sikkert slikke dem for at afslutte i munden, og få mere glæde, og virkelig tage og tænde.
  Elena blev i øvrigt også solgt flere gange på auktion til mænd under hammeren.
  Og hun blev klædt af foran alle, og så taget væk natten over. Ak, hun mistede sin uskyld for tidligt og kunne ikke sætte den til salg. Men hvordan er det at stå nøgen på perronen, og hundredvis af mænd stirrer på dig med sultne øjne.
  Åh, hvor er det spændende! Og det er sådan, du føler nydelse og nydelse.
  Elena ønskede altid mænd og endnu sjældnere kvinder. Hun kunne virkelig godt lide kærlighedsspillet. Og hun elskede sex.
  Men hun kendte ikke en sådan kærlighed som i film eller fiktionsromaner. Hun havde ingen romantisk amorøsitet, kun dyrisk, fordærvet lyst.
  Men denne unge mand var noget særligt. Selvom han var meget yngre end hende, havde han et intellekt.
  Og for første gang følte Elena noget andet i sig selv end en begærlig kvindes dyriske instinkt.
  Og det her fik mit hjerte til at banke ængsteligt, og jeg mærkede en særlig stemning i mig selv.
  Elena sang:
  Min skæbne, fortryd ikke det gode,
  Vær smuk, så vær klog ...
  Giv den unge mand et kram
  Må jomfruens unge tråd ikke afbrydes!
  Hun ønskede virkelig sex, og hun ringede til gigoloen på en smartphone og overførte penge til institutionens konto.
  En ung mand i tyverne, smuk og buet, henvendte sig til hende.
  Elena sænkede sine trusser og spredte benet. Han knælede ned og begyndte entusiastisk at arbejde mellem hendes ben med tungen.
  Elena strøg hans hår og kraftige hals og stønnede af fornøjelse. Alphonse var erfaren og arbejdede professionelt. Han så også ud til at kunne lide det, jo mere kvinden er ung og smuk.
  Elena stønnede og tog en banan i munden. Jeg begyndte at gnave det sammen med huden, hvilket er dejligt.
  Ja, det er ret smukt.
  Elena huskede, hvordan hun under prostitution også blev slikket af klienter. Ja, det var.
  Og de betalte penge og gav stor fornøjelse. Hvilket gjorde hende meget glad.
  Det er godt at være prostitueret. Dette er et job, der kræver talent og fantasi. Og et meget stort sind. Og Elena er en meget bemærkelsesværdig pige med hensyn til intelligens.
  Og elsker sex så meget. Og Alphonses sprog får dig til at stønne vellystigt. Dette er virkelig relish.
  Elena smilede, og der kom endnu et dybt støn, og kroppen rystede af orgasme, efterfulgt af afslapning.
  Ja, det er en charme...
  Milliardærkvinden greb gigoloen med hænderne i penis. Og hun klemte ham hårdt i ballerne og tvang ham til at stønne af smerte.
  Og hun kurrede:
  Sex pige er sex
  Hvor pinligt for dig...
  Aldrig kede dig
  Skam dig aldrig!
  Men alligevel, når du får udbetalt penge, er det bedre, end når du selv betaler. Der er ikke noget at sige her.
  Og du kan også slikke et medlem ...
  Og hun ramte Alphonse med hælen i ballerne. Han skreg og sprang op.
  Den unge kvinde lo og svarede:
  - Jamen, hvordan kan du lide hunden?
  Han nikkede.
  - Du er charmerende frue!
  Elena nikkede.
  - Så tag bukserne af!
  Alphonse adlød. Hans mandlige perfektion var ret stor og så appetitlig ud.
  Milliardærens kone nikkede.
  - Og nu til mig!
  Han nærmede sig hende. Og Elena greb grådigt hendes pik med læberne. Hun er ikke uden grund en professionel og ved, hvordan man slikker. Og vigtigst af alt, hun kan virkelig godt lide det.
  Og lad os dygtigt arbejde med gigoloens pulserende kerne. Han grinede ganske.
  Kvinder slikker ofte mænds baller og betaler endda for blowjobs. For dem er det en stor fornøjelse. Og hvem ved ikke dette.
  Og gigoloen modtager penge og bliver høj. Og det er meget fedt. Her er et erhverv. Og du har smukke kvinder og valuta. Nå, hvordan kan du ikke bo her og ikke glæde dig.
  Den unge mand sang:
  Enhver brødre, enhver
  Elsk brødre at leve ...
  Alphonse behøver ikke at sørge med piger!
  Elena nikkede.
  - Du har god perfektion! Og jeg er meget glad. Og du vil have noget andet!
  Han sang med et smil:
  Alphonse er altid sund,
  Alphonse er klar til alt!
  Vi er mange kulakker!
  Tæl ikke gæld!
  Elena bekræftede:
  - Ja, du er klar! Og jeg er klar!
  Det er rart at slikke et medlem af en ung, smuk, muskuløs mand. Og Elena arbejdede og huskede Emmanuelle, som også var glad for det. Og hun gjorde det med stor entusiasme. Og hvor er det fantastisk, meget rart og forvandler kvinder til orgasme!
  Og så var manden færdig, og en strøm af sperm strømmede ind i munden på en ung kvinde.
  Elena slugte grådigt, og det var meget velsmagende.
  Så løslod hun Alphonse. Lidt faldet til ro.
  Tidspunktet for auktionen nærmede sig, da en meget smuk yngling skulle sættes på auktion, hvilket gradvist afslørede ham.
  Og det her er meget godt. Hun vil handle med andre lystige spidsmus.
  Disse er nogle gange lidenskabelige og hotte kvinder.
  Elena mente, at det at være kvinde på en eller anden måde var bedre end at være en mand. For eksempel er det nemmere at rive penge fra en mand og tjene penge på panelet. Og det er selvfølgelig nemmere for en kvinde at gifte sig med en milliardær end en mand for en milliardær.
  Ja, hun har en meget rig mand - må han snart dø! Og hendes liv er så godt og sejt!
  Elena sang:
  Det er godt at have milliarder
  Og ved at svømme i penge ...
  Men nogle gange svigter mandlerne,
  Og Alphonse er ude af drift!
  Og hun vil tage det og grine.
  
  PIGE OG NINJA ANT
  ANNOTNING
  En barfodet pige kom ind i en verden, hvor magi virker og er fuld af fantastiske, utrolige skabninger. For at tjene evig ungdom måtte pigen kæmpe mod Ninlja Ant. Og gå igennem mange andre tests.
  . KAPITEL 1
  Her plukker hun bær i skoven. Det er næsten som en skov. Medmindre der er træer, der ligner violiner, der sidder fast i bunden af stammen. Men dette er også interessant.
  Albina førte sin hånd langs sådan en snor. Der lød et knirke, og så dukkede en dværg op.
  Pigen knirkede:
  - Wow!
  Dværgen var høj som et egern, ret lille. Men samtidig holdt han en tryllestav i hænderne.
  Han så på en høj barfodet pige i en enkel hvid bondekjole og spurgte:
  - Hvad vil du, pige?
  Albina udbrød:
  - Jeg ønsker at blive hele Ruslands kejserinde!
  Nissen grinede og mumlede:
  - Åh, det er det, du vil! Gode ambitioner!
  Pigen nikkede.
  - Og hvis hele verden, så endnu bedre!
  Nissen fløjtede:
  - Sådan? Kan du huske historien om den gamle mand og den gamle kone og den gyldne fisk?
  Albina blev fornærmet:
  - Jeg er slet ikke gammel. Jeg er kun femten år gammel.
  Den lille mand med kasketten nikkede og spurgte:
  - Har du afsluttet skolen?
  Pigen svarede med et suk:
  - Ikke endnu!
  Dværgen nikkede igen med kasketten:
  - Og du vil styre verden?
  Albina bemærkede:
  - Jeg har en kæreste. Han er et rigtigt geni. Lad ham være kejseren, og jeg kejserinden.
  Nissen spurgte:
  - Også en dreng?
  Heltepigen nikkede.
  - Ja, dreng. Men så stort et geni, at han aldrig har været ligeværdig i menneskehedens historie.
  Den lille mand nikkede.
  - Ja, det ved jeg! Han brød sådan brænde i historien, køligere end Djengis Khan. Og det vil gøre endnu mere ondt, hvis du ikke stopper det.
  Albina bemærkede logisk:
  - Det er bedre for planeten at have én stor diktator for alle end to hundrede mindre despoter i forskellige lande!
  Nissen nikkede.
  - Måske! Én konge vil i det mindste ikke stjæle fra sig selv og vil ikke tillade en atomkrig mellem stater at udløse, som vil ødelægge hele Jorden.
  Den heroiske pige var enig:
  - Ser du, du forstår. Så giv os magt over planeten Jorden!
  Den lille mand i huen bemærkede:
  "Det kræver meget, eller rettere sagt, en kæmpe magisk kraft. Og jeg er bare en lille nisse. Kun de højeste Demiurg-guder kan give dig en sådan kraft.
  Albina mumlede:
  - Så led os til disse guder.
  Nissen bemærkede:
  - Det er en lang vej til dem, pige. Og ikke det faktum, at de vil opfylde din anmodning. Verdensmagten skal være værdig. Og jer, bare legesyge teenagere, der ikke er færdige med skolen endnu. Hvordan kan du få et så kolossalt ansvar?
  Pigen tog en dyb indånding og svarede:
  - Ved det ikke! Men ingen er bedre end os. Og Vitaly Akulov er sådan et geni. Jeg er sikker på, at han kan bruge sin magt over planeten til gode. Og lede menneskeheden til stjernerne.
  Nissen nikkede.
  - Indtil videre vil jeg flyve til sandhedens spejl, og jeg vil se nærmere på, hvordan Vitaly Akulov er. Og du, vælg større og sødere bær for at forkæle mig!
  Albina nikkede.
  - Det kommer! Det vil jeg gøre.
  Derefter viftede nissen med sin tryllestav og forsvandt.
  Og en barfodet, smuk pige i en simpel bondekjole begyndte at plukke bær. Det gjorde hun med sine ømme, men samtidig lange og yndefulde fingre.
  Så prøvede hun at plukke bærrene med bare pigefødder. Men det er mere vanskeligt og ubelejligt.
  Pigen arbejdede og sang muntert:
  Hindbær,
  Vinkede mig i det fjerne...
  Indtil efterårets morgen
  Venter i guld...
  Hvordan funklede disse?
  Gnister ved daggry
  Åh, sikke et sødt hindbær!
  Pigen plukkede bær i en kurv. Desuden ikke hindbær, men noget som jordbær, kun lysere og ligner rosenknopper. Ja, det er en smuk bær.
  Pigen tænkte, hvorfor har hun brug for magt over verden? Så mange bekymringer og problemer, ikke et eneste øjeblik gratis. Og selvom millioner velsigner dig, men millioner forbander dig! Og vigtigst af alt, med enhver praktisk beslutning, er der ofre og utilfredse.
  Hvad med alkohol for eksempel? På den ene side er det skadeligt, men på den anden side er vodka for mange mennesker den eneste glæde i livet! Også selvom hun er bitter og grim.
  Albina har selvfølgelig set meget i sit liv, men vodka smager så ulækkert, at det er umuligt at forstå voksne, der drikker så ulækre ting. En cigaret er dog endnu mere ulækkert, og mange piger ryger. De siger, at de gerne vil være slankere.
  Men Albina er en kødfuld, muskuløs pige, som en fuldblodshest. Hvorfor skulle hun være tynd? Og det passer hende fint.
  Virkelig, hvad, pigen skulle være et skelet? Og samtidig har hun intet fedt, kun muskler!
  Pigen plukkede bær og sang igen:
  Kalinka, Kalinka, min Kalinka,
  Mit hindbær, mit hindbær!
  Jeg samlede en hel pose hindbær,
  Og af denne vægt rev tønden!
  Efter det, hvordan man tager og griner. Ja, det ser meget sjovt ud.
  Og hun ville også have en fyr til at stryge hendes stærke, muskuløse ben. Og det var dejligt, som en kat.
  Nissen er endelig ankommet. Og kurven var allerede fuld. Hun tog dværgen med. En meget smuk, men lille pige med vinger dukkede op ved siden af ham.
  Hun rystede sin tryllestav, gnister fløj ud af den og kvidrede:
  - Hej skat!
  Albina nikkede.
  - Hej! Og hvem er du?
  Den bevingede pige svarede:
  - Jeg er en fe!
  Den heroiske pige nikkede.
  - Det tænkte jeg nok! Så hvad med Peter Pan?
  Feen rystede på hovedet.
  - Nej! Jeg er anderledes! Men også meget stærk, og jeg kan give dig evnen til at flyve. Eller evig ungdom!
  Albina fløjtede:
  - Evig ungdom er fantastisk, men hvad med magten over verden?
  Feen smilede og svarede:
  - Og du bliver dronning?
  Pigen rettede
  - Kejserinde!
  Feen trak på skuldrene.
  - Det er svært at nå. Bed hellere om evig ungdom. Dette er, hvad kvinder mere end noget andet, mere end magt, har ønsket til alle tider.
  Albina nikkede.
  - Bøde! Fra dig vil jeg tage evig ungdom. Og jeg vil bede andre feer eller troldmænd om magt over verden!
  Feen slog med vingerne og bemærkede:
  - Du skal stadig gøre dig fortjent til evig ungdom. Hvad kan du for eksempel gøre?
  Pigen, der stolt rettede ryggen, sagde:
  - Jeg har et sort bælte i Taekwondo! Og jeg hjalp Vitalik med at gøre rigtige mirakler.
  Feen nikkede med et smil og spurgte:
  - Hvad foretrækker du, en duel med sværd eller en intellektuel kamp?
  Albina trak på skuldrene og svarede:
  - At kæmpe med sværd, det er Kendo! Jeg kender ham kun sådan, hengiver sig. Selvom hun er en smart kriger. Og på bekostning af intelligens, ikke et fjols! Så klar til begge dele!
  Feen grinte og bemærkede:
  - Hvad med en kamp med en gåsehudsninja på sværd?
  Pigen kløede sig i hovedet og bemærkede:
  - Ninja-gåsehud, lyder på en eller anden måde truende! Ikke særlig villig til at tage kontakt. Kan det være bedre at måle intelligens?
  Fairy sagde:
  - Og hvis med ninja-gåsehud ikke på sværd, men med bare arme og ben?
  Albina nikkede.
  - I kamp er jeg et udyr! Ganske klar til at kæmpe, selv med gåsehud, hvis uden våben!
  Feen med vinger nikkede.
  - Kom nu, så kæmp!
  Og den lille troldkvinde viftede med sin tryllestav. Og en meget kæmpende ninja dukkede op foran pigen. Mere præcist var han et hoved kortere end Albina i størrelse. Og han lignede virkelig en myre, kun i en maske. Og han har straks seks lemmer, hvori han holder sværd og dolke.
  Fe kvidrede:
  - Læg dit våben fra dig! Lad os kæmpe med bare hænder!
  Gåsehuds-ninjaen lagde sine sværd og dolke ned, mens han bemærkede:
  - Det er på en eller anden måde ubelejligt for en berømt kriger at kæmpe med en barfodet pige!
  Feen nikkede indforstået.
  - Jeg forstår! Men denne pige ønsker at være evigt ung og smuk. Og bare sådan kan intet i denne verden, og i nogen anden, ikke opnås. Så ved siden af skal hun slå dig og selvfølgelig svare på tre spørgsmål.
  Albina sagde med vrede:
  - Hvad, jeg mangler stadig at svare på spørgsmål?
  Feen nikkede med et smil.
  - Sikkert! Men når alt kommer til alt, vil du ikke kun opnå evig ungdom, men også ... Hvis noget er afskåret fra dig, så vil det hele blive genoprettet med lethed. Og ingen kan nogensinde såre dig. Og det er allerede fedt.
  Albina var enig:
  - Ja fedt. Til dette kan du svede.
  Den bevingede troldkvinde forklarede kampreglerne:
  - Du skal have seks runder. Knockout, som i klassisk, professionel boksning. Når du bliver slået ned, indtil dommeren tæller, skal du flytte til hjørnet. I tilfælde af at ingen bliver slået ud i seks runder, afgøres sejren ved point.
  Gåsehud Ninja bemærkede:
  - Så er det bedre at have tolv runder på én gang, ligesom de professionelle! Lad os kæmpe for rigtigt og for rigtigt!
  Feen nikkede med hovedet.
  - Måske tolv! Men jeg håber der kommer en knockout!
  Og viftede igen med sin tryllestav.
  Der var straks en ring med reb, og dommeren - en pige i træningsdragt.
  Albina tog sin bondekjole af, så den ikke skulle forstyrre kampen.
  Derefter forblev hun kun i en bikini. Hendes muskler var nu meget godt synlige. De er så prægede, og selve pigen er smuk og en dejlig blondine.
  Hun, må jeg sige, er generelt simpelthen utænkelig storslået charme.
  Og ansigtet og på samme tid ømt, næsten barnligt, pigen, men med en modig hage.
  Begge kæmpere bøjede sig for hinanden. Gongen lød og signalet om at starte kampen.
  Albina var allerede en sofistikeret fighter, som havde været engageret i kampsport siden hun var tre år. Og hun så, at fjenden var ringere i højden, og endnu mere i længden af lemmerne, ja, hvad kan man tage fra en myre.
  Myrer er dog meget stærke og adrætte insekter. Og de skal holdes på afstand.
  Og pigen med sin bare fod læssede ninjamyren ind i maven. Og han, efter at have fået et slag, stoppede. Så skyndte han sig til Albina.
  Den heroiske pige mødte ham med et slag fra sit bare skinneben. Insektninjaen var dækket af en chitinøs skal, og derfor havde de stærke slag fra den trænede pige praktisk talt ingen effekt på ham.
  Albina stoppede ninjaens gåsehud flere gange med spark i angrebet, og holdt også en trippel med næverne i hovedet. Og indtil videre har hun ikke ladet sig fange.
  Første runde sluttede, og begge modstandere gik til hjørner.
  Feen bemærkede med et smil:
  - Hvorfor lader du hende slå dig!?
  Ninja Goosebump svarede:
  - Jeg kigger bare på hende!
  Gongen lød, og atter begyndte jagerne at nærme sig. Og så accelererede gåsehudsninjaen pludselig kraftigt og sparkede Albina i brystet med poterne. Pigen fløj op af fødderne. Hun faldt på ryggen, og hendes bare hæle blinkede i luften.
  Dommeren begyndte at tælle nedslaget. Albina sprang dog straks op. Og skyndte sig for at inddrive med raseri. Hendes bare, solbrune, muskuløse ben snurrede som en propel.
  Men gåsehudsninjaen tog dem med poterne på blokken. Afvist angreb. Og så accelererede det kraftigt. Og igen ramte hans poter pigen på maven og brystet. Efterlader blå mærker og hudafskrabninger. Og så et hovedstød i næsen. Og flød ned ad Albina Yushkas ansigt. Og pigen faldt selv.
  Sandheden steg, men dommeren begyndte stadig at tælle nedslaget.
  Ja, Albinas anliggender var ligegyldige.
  Feen kvidrede og viftede med sin tryllestav:
  - Godt gået gåsehudsninja! Du tog initiativet!
  Ninja-fighteren accelererede igen. Og igen væltede Albina. Han slog hende ret hårdt, og pigen faldt og sprang og kæmpede imod.
  Gåsehud Ninja hvæsede:
  - Om du er til hest, om du er til fods,
  Super mester...
  Nissen vil løbe over dig,
  Ratyu millionte!
  Albina skyndte sig at komme tilbage, men faldt over stærke blokke. Og hendes angreb blev afvist. Og den skarpe ende af poten ramte pigen på den bare sål, hvilket fik en vabel til at svulme op.
  Gongen lød for at afslutte runden.
  Pigen, haltende og vaklende, trak sig tilbage til sit hjørne. Ja, hun blev slået godt og hårdt.
  Albina floppede ind på en stol. Og hun trak vejret tungt. Hmmm, hun har aldrig haft sådan en modstander. Og fjenden er ikke en mand, men en ninjamyre. Hvilket er meget alvorligt.
  Her er gongen igen og en ny omgang!
  Albina forsøger igen at få spark. Men fjenden, som er et insekt, er hurtigere end en mand. Og her bryder han igen igennem med korte poter, griber pigen på den bare fod og trækker i hende og kaster hende som en dukke.
  Albina rejser sig, men igen følger et hårdt slag hende lige i brystet. Og der er blå mærker, pigen falder.
  Han rejser sig og får et slag i ansigtet igen. Og det er også smertefuldt.
  Albina mærkede et blåt mærke hævede under øjet Ja, duellen viste sig at være meget svær.
  Ninjaskildpadden dominerer klart og fører på point. Og igen anklagede han pigen med et smukt ansigt.
  Albina faldt, og gongsignalet annoncerede afslutningen på runden.
  Pigen er bogstaveligt talt kravlet ind i sit hjørne.
  Feen fløj hen til hende og spurgte:
  Forstår du hvorfor du taber?
  Albina svarede med et suk:
  Fordi det er et insekt!
  Feen nikkede og spurgte:
  - Vil du blive dobbelt så hurtig?
  Pigen bekræftede:
  - Selvfølgelig gør jeg det!
  Den bevingede pige sagde:
  - Besvar spørgsmålet rigtigt. Og så bliver du rigtig god!
  Albina svarede med et smil:
  - Nå, jeg er klar!
  Fe kvidrede:
  - Hvorfor har Gud mange dage!?
  Den heroiske pige spærrede øjnene op og mumlede:
  - Nu og spørgsmål? Jeg forstod ikke dens betydning.
  Feen sagde beslutsomt:
  - Og du behøver ikke at forstå meningen. Du skal bare tage det og svare, som du kan og forstår!
  Albina smilede og følte sig inspireret og sagde:
  - Fordi Gud kunne klare mange dage!
  Den magiske pige nikkede.
  - Godt klaret! Denne gang svarede hun rigtigt. Og din hastighed er fordoblet.
  Feen viftede med sin tryllestav. Og så sandelig, Albinas muskler fyldt med fænomenal styrke.
  Og så gik hun i kamp. Og hendes bare fødder glimtede. Og så faldt slaget i maven på gåsehudsninjaen. Selv hun selv, den trænede Albina, værdsatte den hurtighed og styrke, som dette slag blev behandlet med, og hjernerystelsen, der gennemborede hende.
  Albina gryntede af raseri:
  - Få en fascistisk granat,
  Syng en serenade!
  Gåsehud Ninja forsøgte at angribe hende. Men nu lykkedes det Albinas ben, som var blevet hurtigere, at møde ham. Og de ramte den chitinøse skal.
  Det var tydeligt, at gåsehuden var utilpas ved disse slag, men de gjorde ikke alvorlig skade på ham. Og pigen slog, men hun var foran fjenden, og nu førte hun allerede på point. Mere præcist var denne runde overladt til hende.
  Til sidst lavede Albina endda et lavt spark og væltede sin modpart.
  De skiltes i hjørnerne, og allerede nu så ninja-gåsehuden rumlede ud.
  Feen fløj igen op til heltepigen og bemærkede:
  "Nu har du det ret godt." Men du vil fordoble din hastighed og styrke igen?
  Albina nikkede indforstået.
  - Selvfølgelig gør jeg det! Hvad skal der gøres?
  Den magiske pige sagde med et smil:
  - Besvar et spørgsmål mere.
  Den heroiske pige svarede selvsikkert:
  - Jeg er klar!
  Feen kurrede:
  - Hvorfor er det frost om vinteren, kniber børnenes næser!
  Albina smilede og svarede:
  - Det er spørgsmålet! Men det er meningsløst og giver mange svar.
  Den magiske pige svarede:
  - Og det her er kun for humor. Her prøv, giv svaret vittigt.
  Heltepigen udsendte:
  "Fordi det er koldt om vinteren, kniber det i næsen af børnene, fordi det ikke er gammelt nok til at hugge næsen af rødderne!"
  Feen nikkede.
  - Ja. det kan tælles! Og din hastighed og styrke vil nu fordobles igen.
  Og den magiske pige rystede sin tryllestav.
  Og Albina mærkede en ny, utrolig bølge af styrke og energi.
  Hun løb ind i ringen med et raseri. Og kastede sig over gåsehudsninjaen.
  Og lad os slå ham. Hvad er ikke et slag, som om slået med en forhammer. Og insektkæmperen begyndte at falde og falde meget hårdt.
  Albina slog fjenden, og han faldt og med besvær, men rejste sig. Hele runden blev dog dikteret af pigen.
  Så sprang hun stolt tilbage i hjørnet.
  Feen spurgte med et smil:
  - Vil du have mere fordobling af hastighed og styrke?
  Albina nikkede.
  - OKAY! Lad os!
  Den magiske pige spurgte gåden igen:
  - Af hvad og hvorfor hyler ulve mod månen!
  Albina lo og svarede selvsikkert:
  - Ulve hyler, fordi de ikke kan spise månen!
  Fairy sagde med et smil:
  - Du er virkelig et geni. Jeg tror meget for at blive værdig!
  Og den magiske pige snurrede sin tryllestav igen.
  Albina fløj bogstaveligt talt op i luften. Så meget nu er det blevet til en utrolig styrke og energi.
  Og så skyndte hun sig hen til gåsehudsninjaen. Og så flyttede hun hans bare, runde hæl til hagen. Og insektkæmperen faldt i en knockout.
  Dommeren talte til ti og meddelte:
  - Fighteren Albina vandt på knockout! Godt klaret!
  Hun løftede hånden til pigen.
  Albina sang:
  - Pigen er ikke engang bange for døden,
  Hendes horde er ikke bange for nogen ...
  En kvinde vil kæmpe heroisk med fjenden,
  Og selv når han dør, vil han vinde!
  Feen meddelte højtideligt:
  - Da Albina besejrede en stærk fighter og svarede rigtigt og, vigtigst af alt, vittig på alle tre gåder, får hun evig ungdom og absolut vævsregenerering.
  Og den magiske pige lavede en ottetal med en tryllestav. Og så skete der et mirakel, Albina fik faktisk udødelighed.
  Og den heroiske pige sang:
  Intet på Jorden går ubemærket hen
  Og den unge, der er væk, er stadig udødelig ...
  Hvor unge vi var,
  Hvor oprigtigt elsket!
  Toppene blev erobret
  Til trods for skæbnens storm!
  
  PUGACHEV TSAR AF RUSLAND
  Emelyan Pugachev belejrede Orenburg. Det gik ikke godt for oprørerne. De kongelige regimenter nærmede sig. Den selvbestaltede tsar ønskede ikke at ophæve belejringen fra Orenburg, men det var risikabelt at adskille tropperne. I virkelighedens historie splittede oprørerne sig stadig og blev slået stykke for stykke. Først nær Tatishchevo, og derefter nær Beloozersk. Denne beslutning viste sig at være forkert.
  Men drengen Oleg Rybachenko ankom til lejren til Emelyan Pugachev. På trods af det var der stadig sne, og det var slutningen af februar - drengen var barfodet og iført shorts.
  Han blev bragt til Yemelyan Pugachev. Drengen gik selvsikkert. At løbe barfodet i sneen er sjovere end tortur. Især i en udødelig krop.
  Drengen foreslog Emelyan Pugachev en plan:
  - Lad os tage tsarsoldaternes uniform, og vi har en masse af den slags uniformer, vi vil skifte tøj på oprørerne og kosakkerne. Lad os spille en kamp - som at skyde. Og så vil vi køre de fangede Pugachevites ind i byen. De vil tro, at dette er de kongelige tropper og vil lukke os ind i fæstningsværket, og der vil vi angribe dem!
  Emelyan Pugachev godkendt:
  - Jamen, du giver en nøgen! Nå, hovedet! Jeg giver dig titlen Yesaul!
  Oleg bukkede og svarede og sang med et grin:
  - Esaul, Esaul, at du forlod din hest! Hånden rejste sig ikke for at skyde!
  Kosak-zaren nikkede og svarede:
  - Du bliver min adjudant! Din uniform og dine støvler vil gøre det trick!
  Oleg bemærkede beskedent:
  - Og barfodet er mere fingernem! Og jeg bliver ikke for kold med bar overkrop!
  Emelyan Pugachev blev. Han var middelhøj, bred i skuldrene, og selvom Oleg var højden af en standarddreng på omkring tolv i det enogtyvende århundrede, det vil sige halvanden meter, var kosakkernes zar ikke meget højere. For denne gang var Oleg allerede en teenager og kunne kæmpe på lige fod med voksne og være officer.
  Emelyan beordrede...
  - Nå, forbered denne provokation meget hemmeligt!
  Og hvor kloge det videnskabelige ord.
  Kosakkerne gjorde sig klar... De satte vagter op, så ikke en eneste levende sjæl skulle vide det. Og en snedig fælde blev forberedt.
  Men fjenden var stadig på vej frem, men der var stadig noget tid, små afdelinger af oprørere angreb ham. Mere præcist, ret mange, men ikke særlig organiserede menneskemængder.
  Emelyan Pugacheva havde næsten tyve tusinde kampklare tropper nær Orenburg. I den virkelige historie var den delt. Ti tusinde Pugachevites kæmpede mod syv tusinde tsartropper under Tatishche. Fjenden oversteg Pugachevs hær i kanoner og antallet af rifler, såvel som i organisation. Men sejren kom til en høj pris! Derudover handlede Pugachev selv ikke særlig modigt og forlod slagmarken inden slagets afslutning.
  Nu havde Pugacheviterne en historisk chance for en rungende sejr.
  Her klædte de sig i form af mere end to tusinde udvalgte kæmpere. De fik dem til at barbere sig. Og at uniformerne er slidte, det er naturligt. Og meget mere. Pugacheviterne havde også flag i tidligere erobrede kampe og trommer og så videre.
  Forestillingen var planlagt til at spille som et urværk. Emelyan havde næsten hundrede kanoner i Berd, selvom halvdelen af dem ikke var vigtige. Men der er noget at arrangere et skud på.
  At have udseende af en rigtig kamp. Mens Pugachev ikke er så slem. Halvdelen af Ural-fabrikkerne er under hans kontrol. Chelyabinsk er skræmmende indtil videre, tæt på Ufa sidder Chika fast. Det er stadig slutningen af februar, og udfaldet af krigen er ikke klart, og Golitsyns styrker er langt fra Orenburg. Og i den virkelige historie vil der om en måned være et slag nær Tatishchevo, og i det nederlaget for bondehæren. Hvilket vil føre til massedesertering af oprørerne.
  Oleg er stadig barfodet og i shorts giver ordrer og giver råd. Hans næsten solbrændte, men blondhårede dreng adlydes af skæggede onkler.
  Oprørerne skyder allerede. Våben rumler, dødsgaver spyttes ud... Virkelig ødelæggelse er på vej.
  Oleg blotter sine tænder og brøler:
  - Ære til vort hellige fædreland! Der vil være en generation af digtere! Emelyan den store, kære - dine bedrifter vil blive sunget!
  Og røgskyer stiger op. Efterligning er en alvorlig kamp. Her er det selvfølgelig nødvendigt at vise alt overbevisende. Især i belejringen venter de selvfølgelig på frigivelse!
  De skyder selvfølgelig i tomgang for at redde kanonkuglerne og bukkeskuddene. Og krudt bruges dårligere.
  Emelyan Pugachev er stadig stærk nok til at tage Orenburg - men fæstningen er stærk! Og det er her, der er brug for list.
  Krigere og kosakker er generelt klar ... Mere end to tusinde forklædte infanterister og ryttere og over tre tusinde angiveligt fanger. Nok til pludselig at overtage byen.
  Oleg gik foran fangerne. Fra at have løbet barfodet i lang tid i februarsneen var hans drengelige ben lidt stive. Desuden er han allerede vant til varmen. Men intet, fingrene på en udødelig dreng vil ikke fryse.
  Og det lykkedes rigtig godt.
  Oleg smiler, efterlader bare fodspor på en hvid baggrund. Det ser rørende ud. Flere drenge fra bondefamilier løb også barfodet. De er ret hærdede, selvom de normalt går med bastsko i sneen.
  Så denne hær vil besejre Pugacheviterne til Orenburg. Og de synger endda en march.
  Bedraget er faktisk simpelt, men effektivt. Portene åbnes foran dem, og Pugacheviternes armada går ind i hovedbyen i denne region. Der kan ses, at de er for sikre på, at den dumme bonde ikke forstår noget, og han blev smadret.
  Her blev oprørerne trukket helt ind. Signalet følger, og de skynder sig hen til forsvarerne.
  Oleg hugger to betjente ned på én gang med en sabel. Og drengen skriger desperat:
  - Give op! Den retmæssige konge er med os!
  Forsvarerne er forvirrede. Soldaterne yder næsten ingen modstand. Kæmper hovedsageligt officerer, handelsmilits, rige kosakker.
  Kampen er hård, men fokus. Flere og flere regimenter brager ind i byen. Og kosakker og bønder med pæle og tatarer med bashkirer. Kampen er hård.
  Oleg Rybachenko skærer og råber også:
  - Give op! I vil alle have barmhjertighed, mange penge og frihed!
  Det kan ses, at forsvarsspillernes styrke er hurtigt aftagende, ligesom lysten til at kæmpe. Selv betjentene giver op. Kosakkerne ønsker ikke engang at dø.
  Matyusha Boron, Oleg skar halsen over og kastede en dolk med sine bare tæer.
  Slaget stillede næsten øjeblikkeligt. Købmænd faldt på knæ og bad om nåde. De slæbte både guvernøren fra tyskerne og kommandanten for fæstningen. Yemelyan Pugachev beordrede dem til at blive hængt.
  De tilfangetagne soldater blev taget i ed, officererne blev tilbudt et valg: enten at afsone tsar Peter den Tredje eller dødsstraf. Delt nogenlunde i to. Nogle blev henrettet. Del svor troskab til Yemelyan.
  I selve byen blev en rig skatkammer beslaglagt, og en masse værdigenstande, samt næsten halvfems kanoner og store lagre af krudt, bomber og kanonkugler.
  Den kolossale fæstning faldt endelig efter en lang belejring. Army Pugachev mærkbart genopfyldt. Og nu var det muligt at tage til Tatishchevo og kæmpe mod Golitsyn med overlegne styrker.
  Og Oleg selv gik til Chika for at få hjælp. Det var nødvendigt at hacke Mikhelson for at forhindre ham i at besejre oprørerne nær Ufa.
  Drengen løb barfodet i shorts gennem sneen. Margarita sluttede sig også til ham. Pigen var kun iført en tunika, og selvfølgelig også uden sko. Smuk, med gyldne krøllede, dog støvede af arbejde i stenbruddene.
  Margarita er smuk, men stadig et barn.
  Oleg spurgte hende:
  - Du var endnu ikke en gammel kone ... Du fortryder ikke, at du blev en pige i lang tid!
  Margarita svarede med et smil:
  - Og du var ikke gammel, men blev en dreng næsten for evigt! Du skal betale for udødelighed, og denne betaling er ikke overdreven!
  Oleg var enig i dette:
  - Slaveri for en stund, men evigt liv for evigt! Desuden er vi så hurtige, at vi ikke har brug for heste!
  Margarita lo og bemærkede:
  - Sikkert! Vi er hurtigere end de mest fuldblodshingste løber. Den udødelige krop er speciel, og den er mere behagelig i stenbruddene, under opsynsmandens pisk, end i en normal krop på en fjerseng!
  Oleg Rybachenko nikkede indforstået:
  - Det kan du ikke argumentere imod! Så lad os leve for evigt!
  Og terminatorbørnene satte farten op. Oleg var selvfølgelig meget tilfreds. Han er et fantastisk barn.
  Selvom der nogle gange sneg sig tvivl ind i sjælen: er det muligt at dræbe officerer fra den russiske hær? Det er højst sandsynligt forkert! Men heksens opgave skal udføres. Hun ændrede Ruslands historie og gav en evig, udødelig krop, endda en barnlig, men ekstrem stærk og hurtig. Og for dette skal du betale og tjene.
  Og hvordan kan du vide, om Pugachev vinder, vil Rusland kun vinde?
  Drengen og pigen vidste omtrent, hvor afdelingen af tsartropperne var placeret, hvor Michelson skulle ankomme.
  Chika har tolv tusinde organiserede tropper i nærheden af Ufa. Og han var tæt på at tage denne by, men to gange manglede han en lille smule held og disciplin.
  Selvfølgelig har Michelson flere gange mindre styrke, men i virkelighedens historie vandt han stadig. Så... Det er nødvendigt at fange eller dræbe denne meget talentfulde kommandant.
  Og så vil det blive set. Uden Michelson vil tropperne på Chika sandsynligvis ikke flytte sig. Og der havde Oleg Rybachenko en plan. Besejr Golitsyn og tag til Ufa. Tag denne by, send forstærkninger til Ural og Sibirien, og flyt selv til Kazan. Så vil oprørerne få overtaget.
  Og dronningens tropper vil slå i dele. Derudover er der i enhver revolution sådanne virkninger, jo flere sejre, jo flere tilhængere og jo svagere modstand fra fjenden.
  Så for hvert skridt vil opstanden kun blive stærkere. Oleg var sikker på det.
  Og Margarita, pigen, der løber hurtigere end en væddeløbshest, er med ham, og sammen vil de hugge fjenderne ned.
  De unge krigere tog deres plads i baghold. Mikhelson med en lille eskorteafdeling skulle ankomme til sit regiment. Her ventede terminatorbørnene allerede på ham.
  Oleg og Margarita, svingende deres sabler, angreb eskorten. De fældede flere husarer på én gang. Resten forsøgte at skyde, men kuglerne ramte ikke de udødelige børn. Og de fældede fjenderne med rasende raseri. Og Oleg Rybachenko kastede endda skarpe skiver med tæerne. Og Margarita prøvede dette med bare fødder, og det lykkedes.
  Drengen og pigen dræbte uden videre fjenden. Mikhelson forsøgte at ride væk, men Oleg og Margarita indhentede ham. De dumpede Michelson og bandt ham.
  Oleg lagde oberstløjtnanten på sine skuldre og bar ham til Chika til retssag.
  Udødelige børn spredte og nedlagde halvtreds husarer, hvilket viste, at de i bytte for evig barndom modtog meget seje evner.
  Oleg, der trak Michelson på sine skuldre, bemærkede:
  - Hvad jeg dog stærk blev!
  Margaret bemærkede:
  - Ja, det bekræfter endnu en gang, at vi har truffet det rigtige valg! Og udødelighed er værd at træne!
  Oleg var enig i dette:
  - Det er meget mere interessant at kæmpe end at gå i stenbruddene. Der i denne krop er ikke hårdt, men kedeligt!
  Margaret var enig:
  - Rutinedrab!
  I Chikas lejr vakte to barfodede børn, eller rettere efter denne tids målestok, hvor folk er mindre end nogle få teenagere, ikke den store mistanke. Hvis du er barfodet i sneen, betyder det, at du er fattig, og på bondekongens side.
  Chika belønnede den fangede Michelson og gav børnene en kejserlig - femten guldrubler.
  Michelson selv blev tilbudt: enten tjen kongen eller galgen!
  Michelson foretrak løkken. Men Oleg tilbød at lade denne kommandant tænke. De har jo altid tid til at hænge. Og Michelson kan være meget hjælpsom.
  Chika var enig.
  - Tiden lider!
  Oleg foreslog også:
  - Det er nødvendigt at fange zarens regiment uden en kommandør! For at beskytte dig selv.
  Chika var enig.
  - Slå, mens jernet er varmt!
  Og oprørerne angreb de kongelige tropper. De angreb om natten, Oleg og Margarita fjernede forsigtigt vagterne.
  Kampen var forholdsvis kort. Oleg, der kastede en hjemmelavet skive fra en knækket le, dræbte obersten, der fungerede som kommandør, og uden ham faldt moralen. Derudover var der for mange oprørere, og det lagde pres på soldaternes og mange officerers psyke.
  Og hvem ved, måske er dette den rigtige zar Peter den Tredje. Og hans legitimitet er højere end Catherine II.
  Det meste af regimentet blev taget til fange. Kanoner og rifler blev fanget.
  Fuldstændig sejr, uforberedt på at afvise troppernes angreb.
  Og selvfølgelig Chicas triumf.
  Men børnene løber naturligvis tilbage til Pugachev. Han bliver nødt til at kæmpe mod syv tusinde tropper, inklusive to tusinde ryttere fra Prins Golitsyn. Pugachev er bestemt mere talrig, men han har en broget hær. Mange tidligere soldater, som er upålidelige, dårligt bevæbnede og trænede bønder, tatarer og bashkirer og kalmykere.
  Den stærkeste kerne er Yaik-kosakkerne. Men disse kosakker er ikke de mest talrige. Der er også Iletsk-kosakker og Orenburg og andre.
  De løber allerede op til Tatishchevo fæstningen, hvor en betydelig hær af bondezaren er samlet.
  Emelyan Pugachev selv går rundt i positionerne på en hvid hest. Oleg Rybachenko ser omhyggeligt på denne leder. Emelyan Pugachev ser ud som en mester. Højden er cirka gennemsnitlig, men på en hest virker han højere på grund af korte ben og brede skuldre. Fysisk er oprørslederen stærk. Man kunne se, hvordan han skærer, og slagets kraft i kamp.
  Generelt er han ret egnet til rollen som høvding. Og for rollen som konge? Det er også muligt.
  Pugachevs hær er fantastisk. Fra Iletsk-forsvaret ankom den dømte Khlopusha efter at have samlet yderligere halvandet tusinde mennesker. Nu har Yemelyan mere end tyve tusinde krigere. Det er svært for dem at rumme selv i fæstningen. Tæl tre gange så mange tropper som Golitsyn, og flere bliver ved med at komme.
  Og Pugachev har dobbelt så mange våben. Der er ret mange lagre af krudt og kerner.
  Du kan kæmpe ... Men hæren er broget. Der er mænd med spyd, og bashkirer, og tatarer, og kalmykere, og kirgisere og kasakhere. Og også en masse tidligere soldater fra forskellige garnisoner, som ikke er helt pålidelige. Der er også Ural-arbejdere og sibiriske skytter. Kosakker - som er den vigtigste kerne i hæren.
  Stor hær, men for farverig. Nogle af soldaterne og officererne blev for nylig taget til fange i Orenburg.
  Nogle dele er fra en mand, som kun kan bruges i hånd-til-hånd kamp. Og en horde af asiater, ikke alt for disciplinerede, og ofte ikke kender det russiske sprog.
  Så, formelt med meget flere tropper og endda kanoner, er Emelyan Pugachev underlegen fjenden i kvaliteten af kampstyrke. Så udfaldet af kampen er slet ikke så klart, som det ser ud til, baseret på en rent formel magtbalance.
  Oleg Rybachenko forstår dette. Sandsynligvis er dette klart for Pugachev. Chika vandt, fordi han overraskede fjenden. Og i virkelighedens historie vandt Michelson lige, som var i stand til at angribe foran den større hær af Chika.
  Hvad skal jeg gøre nu? Fæstningen var godt befæstet og hældt med vand, hvilket gjorde skråningerne isglatte og glatte. Men man kan ikke blive i defensiven længe.
  Oleg foreslog Emelyan:
  - Lad os selv tsar-far angribe fjenderne!
  Emelyan bemærkede logisk:
  "Vil de ikke dække os med våben?"
  Oleg foreslog:
  - Jeg vil rekognoscere fjenden med Margarita, og vi rammer lige, hvor han mindst venter!
  Bondekongen godkendte:
  - Det er en god ide!
  Og Oleg, med Margarita, tog en rygsæk med granater, og et par skarpe sabler skyndte sig til fjenden.
  Børnene løb næsten nøgne, drengen i shorts og pigen i tunika. Oleg huskede Yan's Spartak. Drengen Gita var der også. Og en kvinde i en laset tunika, en danser, der er solbrændt. Drengen var meget stædig. Sandsynligvis ikke en arvelig slave. Måske blev han fanget . Så kørte de til Italien, strippede og satte på auktion. Selvom den forkerte Gita, da han var bronze fra solskoldning, så kørte de ham højst sandsynligt nøgen til købet. Og han gik så nøgen og trådte barfodet ad Italiens stenede veje. Hans bare såler brændte, hans læg gjorde ondt. Men drengen sænkede ikke hovedet.
  Og køberen begyndte at mærke drengen, hans naturligt udviklede muskler, du kan se bastarden fra glat hud. Så stak han sine beskidte fingre ind i munden. Og Gita kunne ikke holde det ud og bed ham.
  Herefter opstod et slagsmål. Ja, Gita, det var en dreng, som Oleg selv forvekslede med Spartak i barndommen. Men nej, det er stadig en mindre karakter.
  Jeg spekulerer på, om romerne ville have besluttet at torturere Gitaen? Når alt kommer til alt, bliver fangede slaver forhørt under tortur?
  Og varmt jern ville have rørt slaveknægtens bare hæl. Gita hylede og gentog det samme:
  - Slaver spredes og vil ikke slås!
  De brændte den anden hæl for symmetri og lod ham gå. Drengen bliver tvunget til at træde ham over tæerne, og det gør ret ondt. Men Gita formåede alligevel at flygte under rodet.
  Måske havde drengen tidligere arbejdet i stenbruddene. Han slæbte tunge sten, gennemblødt af sved, trak vejret hysterisk. Tilsynsmandens pisk piskede ham. Det er meget svært i de allerførste arbejdsdage, hvor lyset ikke er rart for dig. Og så vænner man sig til det. Svært bliver vane, og vane bliver let. Men alligevel dør mange slaver. Og Gita blev til en lille ulveunge.
  Oleg troede, at drengen i bogen "Spartacus" måske blev fanget efter oprørernes nederlag. Og da han stadig er et barn, blev han sendt i lænker til minerne. At han dør langsomt. Eller tortureret, brændende drengens muskuløse krop med en rødglødende stang. Så hældte de salt på forbrændingerne og brækkede tæerne på den unge træls bare fødder. De snoede leddene. Alle spurgte, hvor Spartak gemte guldet. Gita er tavs og bider tænder sammen. Den løftes op og sænkes skarpt ved at trække i rebet.
  Og årerne revner af vild smerte. Og drengen mister bevidstheden. Han bliver overhældt med isvand, vækket til live. Og lægen mærker pulsen for at afgøre, om det er muligt at fortsætte torturen, eller om det er nødvendigt at give den torturerede hvile, for senere at plage den unge krop igen.
  Gita tortureres alvorligt og i lang tid. Der hældes peber på sårene, de slås med en rødglødende tråd, de stikkes med nåle ind i nerveenderne, og der brænder ild under drengens bare fødder. Og bødlen river op for varmen på stativet. Og en stærk lugt af brænding, og trække ud hver vene.
  Og nu rører det rødglødende jern drengens bare bryst, og han mister bevidstheden af vild smerte. Han bliver igen overhældt med vand og ført ind i sig selv. Bøddelen klemmer testiklerne med en pincet, drengen skifter fra vilde lidelser og slukker igen.
  Gita under tortur ... Nogen rapporterede, at dette var Spartaks kæledyr, og han ved, hvor han begravede skatten. Og romerne torturerer... Drengen havde ikke et eneste helt uforbrændt eller skåret hudområde tilbage. Men han er tavs. Og romerne undrer sig over hans ihærdighed.
  Crassus hustru er til stede ved torturen. Hun ser ivrigt på, hvordan en smuk og blond dreng bliver tortureret. Det er spændende. Og så, efter endnu en tortur, beordrede hun, at Gita blev bragt til hende og lagt på en seng. Hun vil rigtig gerne gøre det selv.
  Stadig ret ung og stærk kvinde galopperede på en ung slaves mandlige perfektion. Gita blev en mand for første gang. Så måtte han slikke hendes livmoder med tungen. Hvilket er lidt ulækkert, men også usædvanligt.
  Og så beordrede Crassus hustru at stoppe torturen, og drengen, der allerede var vokset noget op under opstanden, begyndte at blive bedre fodret. Og hun elskede ham.
  Sår og forbrændinger på Gita helede som på en hund. Og efter at være blevet stærkere, krøllede drengen Crassus' begærlige kone og flygtede fra hendes ejendom. Derefter gemte han sig i bjergene og lavede sin bande af løbske slaver der. Til sidst endte alt godt. Crassus døde under krigen. Og Gita holdt fast i Julius Cæsar og gjorde en god karriere, blev gift og fik en flok børn. Og Spartacus skæbne er ukendt. Liget blev ikke fundet. Og om han døde eller blev frelst, vidste slaverne ikke.
  Men de troede, at selvfølgelig var deres forløser i live.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova, som engang var voksne, og nu evige, udødelige børn, nærmede sig Golitsyns lejr. Der er tre generaler her. Og tropperne blev fjernet fra den russisk-svenske grænse.
  Mens tsar-Rusland er i krig med Tyrkiet, er oprørerne mere rolige. Hvis Golitsyn bliver besejret, så vil Pugacheviterne endelig kunne gribe initiativet. Og tag endda Samara.
  Oleg og Margarita gik rundt om vagtposterne ... Det sner, og det er ikke særlig tydeligt at se.
  Drengen tænkte, at han måske kunne afslutte de tre generaler og oberst Bibikov ved at halshugge den tsaristiske hær. Men det er svært at gøre det.
  En dreng og en pige træder forsigtigt hen over sneen. De prøver ikke at efterlade mærker. De er stadig børn. Gå forsigtigt frem til vognene. Pistolen er placeret et sted separat. Hæren på march. Der er ikke mere alvorlig frost - marts. Men sneen er der stadig. De bare fødder af unge krigere føler næsten ikke kulden, især i bevægelse. De vænner sig hurtigt til kulden.
  Mange børn uden superkræfter løber dog barfodet i sneen, især i disse barske tider.
  Oleg troede, at han ikke havde set tv i lang tid og ikke spillede på computeren. Og at det uden spil på en eller anden måde er dumt.
  Fyrene sneg sig op til vogntoget, og Margarita foreslog:
  - Og hvis du sætter ild til varehuse med krudt?
  Oleg rynkede panden og spurgte:
  - Synes du, det er en god idé?
  Pigen bemærkede logisk:
  - Uden krudt er hæren ikke en hær!
  Oleg nikkede indforstået.
  - Lad os prøve det!
  Og drengen i shorts skyndte sig hen til vognene. Sammen med pigen dræbte de tre vagtposter med sabler og ved hjælp af flint, lægning af hø, satte ild til konvojen med krudt.
  Det bragede, og en sort sky begyndte at stige mod himlen. Krudt begyndte at briste ...
  Drengen og pigen gemte sig i lejren. Panikken satte ind. Golitsyn sprang også ud med to generaler. Han var denne prins, der hjerteskærende råbte og pegede med fingrene.
  Oleg kastede en skive med sine bare tæer, og den fløjtende trængte lige ind i Golitsyns hals. Prinsen spredte sine arme og faldt. General Mansurov skyndte sig hen til ham. Men allerede ved at bruge bare tæer brugte Margarita våbnet. Og den anden kommandant kollapsede.
  Den tredje var Fairman, den der kæmpede mod oprørerne sammen med general Kar. Med dem har de oberst Bibikov, en slægtning til general-in-chief Bibikov. De kan ses med udødelige børns skarpe syn ved deres epauletter, på trods af snefaldet.
  Oleg og Margarita kastede igen diske med deres bare tæer - deres udødelige kroppe havde sådan en evne, som tegneseriehelte.
  Og begge høvdinge blev dræbt, deres hoveder blev blæst af.
  Derefter begyndte terminatordrengen og rangerpigen at kaste skiver mod betjentene. Heldigvis begyndte panikken efter kommandanternes død, det forekom for alle, at Pugacheviterne angreb lejren.
  To børn er dog også en kolossal kraft. Og de dræber betjente ved at kaste skarpt slebne diske. Og de brækker deres hals, sprænger arterier og vener.
  Børn er svære at genkende i sneen, og de er perfekt camoufleret i snedriver.
  Men tsartropperne har det svært. Oleg Rybachenko, der kaster diske, siger:
  - Ære til det store Rusland!
  Og igen flyver disken, der kastes af drengens bare tæer.
  Margaret gør det samme, kaster det skarpt slebne apparat med sine bare fingre og hyler aggressivt:
  - For Emelyan Pugachev!
  Og disse børn arbejder meget aktivt og effektivt. De skærer med sabler. Og betjentene er valgt.
  Oleg Rybachenko synger:
  - Hvide ulve klumper sig sammen!
  Margarita, der kaster skiver efter sine modstandere med sine bare tæer, synger:
  - Først da vil familien overleve!
  Drengen, der fortsætter med at vinde, slår fjenden ned:
  De svage omkommer, de bliver dræbt!
  Pigen, der kaster diske og dræber betjente, hvæser:
  - Udrensning af det hellige blod!
  Unge krigere handler på en meget forskellig måde og kaster granater mod fjender.
  I dette øjeblik plyndrer oprørernes kavaleri lejren. Det viser sig, at Emelyan Pugachev besluttede at angribe først og flyttede sit talrige kavaleri efter børnene.
  Og slaget kom pludseligt og på det rigtige tidspunkt. Stepperne overøste soldaterne med pile, kosakkerne huggede med sabler, ryttere satte dem på horn.
  Den tsaristiske hærs vilje blev undermineret, og kommandanterne blev dræbt. Her skærer Emelyan Pugachev personligt den sidste oberst over med en sabel og råber:
  - Mine børn, anerkender I den legitime suveræn?
  Hundredvis af soldater og endda mange officerer falder på knæ og råber:
  - Vi indrømmer det! Hvordan anerkender vi det!
  Modstanden falder. Infanteriet overgiver sig næsten helt, bortset fra nogle officerer. Kavaleriet gjorde modstand lidt længere. Den har mange adelige. Men almindelige kavalerister dropper også deres våben.
  Oleg og Margarita hugger ryttere ned med deres sabler og kaster skarpe skiver med deres bare tæer og knirker:
  - Fantastiske mennesker til enhver tid,
  Store mennesker - i Peters herlighed!
  Både drengen og pigen er mere aktive i at hugge og kaste. Artilleri er allerede blevet erobret. Og hvordan de vil ramme rytterne med bukke. De falder med et dusin. Der er en total massakre.
  Oleg sang med et grin:
  - Tsar store Peter den første, vær altid et eksempel for os!
  Og han vil også tage det og skære det med to sabler, og straks hugge hovedet af fem.
  Margaret, afskar modstandere, kvidrede:
  - Mine stemmer, og jeg er smuk!
  Og også hvordan han vil tage og skære.
  Dreng og pige er blot legemliggørelsen af udslettelse. Og de fungerer som elektriske fletninger.
  Her falder en anden officer ... Emelyan Pugachevs høje stemme lyder:
  - Hvem vil tjene mig, han vil modtage en belønning, og resten vil omkomme.
  Nu er mændene med fletninger ankommet. Og de kæmper godt mod kavaleriet. Og hestestrømmene bliver tyndere...
  De overlevende ryttere overgiver sig også. Kampen er vundet igen ... Pugachev triumferer!
  Nu bliver fangerne ført og taget til ed. Soldater bøjer sig som regel for bedrageren. Betjentene er anderledes. Hvem vælger løkken, og som sværger troskab til den nye konge. Desuden, hvem ved, måske en rigtig monark.
  Emelyan Pugachevs udseende er meget magtfuldt. Det kan ses, at dette er et barn, der er vant til at kommando. Og bogstaveligt talt bøjer alle sig for ham.
  Efter at have moret dem, der nægtede at aflægge ed, foretog Emelyan en revision.
  Femoghalvfjerds kanoner blev erobret - hvilket var meget dengang. Og så mange tropper fra Golitsyn blev rekrutteret fra fæstningerne. Kernerne og bukkeskuddet er også på plads, men det meste af krudtet brændte ned. Men det er ikke noget problem.
  Mere end fem et halvt tusinde fanger. Hæren er vokset.
  Bøndernes konge tildelte Oleg rang af oberst for sine bedrifter og kaptajn Margarita.
  Og han gav også tre hundrede rubler.
  Ja, drengen fortsatte en god karriere. Du kan, og vokse op til feltmarskal.
  Og Emelyan gav en fest til en start...
  Og ved festen diskuterede de spørgsmålet om, hvad de så skulle gøre. Generelt var det nødvendigt at styrke deres bagdel. Sørg for at tage Ufa, og før det, Verkhoyaitskaya fæstningen, som stadig holdt fast. Send også forstærkninger til Kungur og Beloborodova. Og tag alle Ural-fabrikkerne. Anskaffelse af artilleri og forsyninger samt kanoner.
  Generelt var atamanerne enige i dette. Og efter at have taget Ufa, gå til Kazan.
  Et andet spørgsmål er, hvad man skal gøre med byen Yaik? Tage med storm, eller lade være i blokade for nu?
  Emelyan Pugachev ønskede at blive hos sin unge kone Ustinya i et stykke tid, og en del af kavaleriet rejste til byen. Ataman Ovchinnikov forblev midlertidigt i kommandoen. Han måtte gå til fæstningen Vernekhneyaitskaya og samtidig samle steppernes styrker. Forstærkninger blev sendt til Ural. Det skulle endda tage Tobolsk. Betydelige kræfter blev samlet.
  Kosakkernes konge med kavaleri galopperede til Yaitsk. Kan man lide det eller ej, men denne by er symbolsk. Men mest af alt ønskede Emelyan at gøre sig selv til arving til tronen. Krig er trods alt krig. Og hvis de dræber, så vil der i det mindste være nogen til at fortsætte løbet.
  Oleg og Margarita, sammen med hovedhæren, som er på vej mod Verkhneyaitskaya fæstningen.
  En dreng og en pige løber for sig selv og er meget muntre ...
  Selv skarp på vej.
  De udveksler aforismer;
  siger Oleg og springer op, og Margarita som svar;
  Kongen er ikke stærk ved kronen, men ved succesens kroning!
  En mand er ikke en ulv, men han har endnu mere brug for en flok!
  Drik, men bliv ikke fuld, og hvis du bliver fuld, så bliv ikke fanget!
  Tyrannens tale er honning, som velcro til fluer!
  Hvem hakker i søde taler, han er smart som en flue!
  En tyran bitter i gerninger, men sød i taler!
  Hvem ønsker ikke fred, vil ikke se festen!
  En person er kun stor, hvis han ikke bytter sig selv for små ting!
  Vær tålmodig, men vær ikke tålmodig!
  Hvis du vil vinde trumfkort, skal du ikke være en knægt!
  Et slag er bedre end tusinde forbandelser, og et slag i ansigtet er bedre end hundredvis af slag!
  Kongen, der klæder sine undersåtter af, er altid nøgen!
  Sko normalt at klæde sig af!
  Ved at stjæle fylder du dine lommer, men du tømmer din sjæl!
  En tyrann elsker magt, men hader den, han hersker over!
  En bøddel er nogle gange et nødvendigt erhverv, men en mand med et hoved er uelsket!
  En tyrann kan blive dræbt, men ikke kalket!
  En mand elsker det røde ord, men bøvser nogle gange blod!
  Hvem ser ind i fortiden er altid forsinket!
  Fremtiden er i tågen, men ikke langt væk!
  Spyt ikke i fortiden, de vil spytte i fremtiden!
  Tyrannen er i virkeligheden en vampyr, og hans tale er rød!
  Hvis du misbruger sød søvn, så bliver livet ikke honning!
  Søde drømme fører til en bitter opvågnen!
  Ved at hælde honning ud af munden for ofte, tiltrækker du bjørne!
  Tyrannen elsker blod og røde taler, men stræber altid efter kalkning!
  Folk er bange for forandring, men status quo passer aldrig!
  Hvis du ønsker at blive Gud, skal du ikke vælge en primat som din mentor!
  Får har brug for en klog hyrde, ikke en dum vædder!
  Et helligt sted er aldrig tomt, men hellighed kan være tomt!
  Mennesket er ligesom Gud en skaber, og som en djævel, der skaber problemer for sig selv!
  En tyran, som en hveps, har en brod, men kan ikke engang inspirere sig selv!
  En politiker er en ræv, vær ikke vælgere som krager, der mister deres daglige brød!
  Om en mand er endda syv spænd på hans pande, men stædighed vil gøre en makak ud af ham!
  Gud har alt, mennesket har ingen sans for proportioner!
  Let at bede, svært at tigge!
  At have en fantasi er godt - at være en drømmer er dårligt!
  Når du har Guds kraft, skal du ikke bøje dig for en primats ambitioner!
  Abe imiterer, mennesket imiterer kreativt!
  Fremtiden er ikke for høje bjerge, men for store ting!
  Ungdom i hjertet er evig, men alderdom er kedelig!
  Vrid ikke halen som en ræv, hold hellere om brystet med et hjul!
  Mænd modnes i krig, men du kan ikke dræbe uden grund!
  Krig vil reducere sundheden, men tilføje intelligens!
  Guldmønter har en gulhed af højforræderi!
  Bøddelen har også et hjerte, men med hårdheden som en øksesliber!
  For at kæmpe, ikke at dø, kan du vente et århundrede!
  Gud er i ethvert hjerte, men ikke i alle hoveder!
  Store ambitioner reducerer lykke!
  Hvem vil have for meget, har boblens styrke!
  Et imperium er som et hus, kærlighed og beregning er nødvendig under byggeriet, ellers vil taget bløde!
  Gode ting er aldrig nok, men du bør stadig ikke overspise!
  Det er rentabelt at være rig, det er kun ubehageligt, når alle malker dig!
  Hvis du vil være stærk, så svække ikke dit sind!
  Muskler fra sammentrækning bliver stærkere, og bureaukratiet er mere effektivt!
  Politikere elsker at arbejde med tungen, især ved bordet!
  Der er ingen større løgner end en politiker, der er fanatisk overbevist om sin egen retfærdighed!
  Gud skabte en kvinde til en mand, men Satan tilføjede endnu en svigermor!
  En tyv burde sidde i fængsel, men den største tyv får tronen!
  Hvem stjal en øre er en kriminel, hvem er en milliard, en stor finansmand!
  Med en hård sjæl kan du ikke fodre de sultne med frisk brød!
  Jo mere han stjal, jo mindre blev straffen, men ikke i den næste verden!
  Lad det ikke drive, det betyder ikke at holde i en løkke!
  Banken kan støtte, men som en hængt mandsløkke!
  Den, der ikke har nogen støtte, bliver presset mod væggen!
  Nøjagtighed er kongers høflighed, men kongelige gøglere er særligt passende!
  Politikeren er ofte en nar, men fortæller sjældent sandheden!
  Nøgen elsker at skære i sandheden, men risikerer ofte at blive stukket!
  Den, der elsker vodka, hader sit helbred og sin fornuft!
  Vodka er gennemsigtig, men det dugger hjernen!
  Det berusede hav er knædybt, men selv er han altid på knæ!
  Vælg på et nøgternt hoved, uden at blive fuld af den søde vin fra politikernes mund!
  Stem på vinderen af valget, du vil altid blive skuffet, at stemme på taberen er altid irriteret!
  Den, der ikke bliver valgt, vil altid være en følelse af fejl og skuffelse!
  Stemmer på den samme politiker, som en violinist, der rasler i samme streng!
  Politikere på tronen skal ændres, ikke det faktum, at den nye ret er bedre, men under alle omstændigheder frisk!
  Stem på de unge, du bliver selv yngre, hvis ikke i krop, så i en ny virksomhed!
  Den, der sidder på tronen i lang tid, bliver en hæmoride for sine undersåtter!
  Uanset hvor stikkende bajonetter, men den længste tid tyrannen formår at sidde på dem!
  En klog tyran vil ikke plante fjender mere, end han vil narre venner!
  Den, der hylder en tyrann, vil for evigt gå i formation!
  Demokrati er godt for de smarte, gennemsnitligt for de dumme, men tyranni er kun godt for tyrannen!
  Børnene fandt på nogle få aforismer. Så angreb de en lille afdeling af husarer. Del hakket og derefter fanget.
  Verkhneyaitskaya fæstning. Et meget magtfuldt citadel, og på trods af at det var omgivet af oprørere, blev det aldrig taget.
  Børn løber hen til hende, på vejen komponerede de et par aforismer mere.
  Tyrannen er altid svag i kommandoen: ulven elsker fårene og skælver for løverne!
  En præst lyver for sandhedens skyld, en politiker for profit og en drukkenbolt for et glas!
  Held og lykke kommer ikke altid gennem retfærdighed og flid, men det forlader altid gennem uagtsomhed og dovenskab!
  Det er godt at have styrken som en elefant, dens fingerfærdighed er værre, visdom er endnu værre, og fedme er absolut slemt!
  Alt i verden er relativt, bortset fra at mennesket er verdens navle!
  Ønsket om at opnå Guds kraft bør ikke kombineres med en gorillas moral!
  Forskere udvikler fremskridt, men stimulerer dovenskab!
  Hvis du vil være sund, så løb, hvis du ikke vil være forkrøblet, så løb væk!
  En persons styrke er i sindet, og svagheden er i tungen!
  En politiker er som en frugt, jo lysere, jo mere giftig!
  En politiker er som en boakonstriktor, kun han åbner munden og sluger meget oftere!
  En tyrann har meget list, men lidt anstændighed!
  Hvis du ønsker at blive højere end Gud, vil du synke lavere end en booger!
  Ingen er evige, selv guderne lever kun så længe menneskeheden eksisterer!
  Politikere vil herske for evigt, men de vil ikke smække i et par minutter!
  Stol ikke på politikere, og tjek dørens styrke!
  Dog er ikke alt guld, der glitrer, men alt, der glitrer, kan pakkes ind i en gylden strøm i lommen!
  Og én kriger i marken, når han har meget mod!
  Den stærkes udholdenhed, bedst af alt dæmper ophidselsen af fjendens magtesløse raseri!
  Du kan skrue op for alt i livet, du kan ikke bare leve som en paddehat!
  List er sejrens moder, hvis hun også har en glædelig lejlighed!
  Krig er en evig jomfru - hun kan ikke ende uden blod!
  Krig med et grådigt greb om en skøge - giver aldrig sejr for ingenting!
  Hver person er som et sandkorn i ørkenen, men i modsætning til den største ørken med kanter, har dette sandkorn ingen grænser for selvforbedring!
  Når guderne ler, græder dødelige, når gudernes latter bliver tordnende, er enden på de svage mennesker død!
  Den mest perfekte teknik er magtesløs med sin primitive brug og sofistikerede passivitet!
  Hvad kan rive et stjernetæppe af dets hængsler? Asteroide af menneskelig dumhed!
  Uden undertrykkelsens pisk er et spring til resultater, der bringer befrielse til hele menneskeheden, umuligt!
  Jo køligere hjernens "klokker og fløjter" er, jo mere forvredes de af force majeure!
  Den fattige er ikke den, der er bar i kroppen, men som ikke er chefen i ånden!
  Uvilje mod sex afføder usund moral!
  Begravelseshumor er lige så passende som en balkjole i en skyttegrav!
  Hvem slår spandene vil ikke lykkes, hvem bryder illusionen, opnår sandheden! Vinderen har altid ret, selvom succes opnås ved venstre metoder!
  Den bedste gave fra fjenden, når han giver magt til en idiot!
  Den, der udholder et halsbånd, vil aldrig blive en hingst elsket af kvinder!
  Frihed er dobbelt attraktiv for dem, der har formået at slavebinde deres egen følelse af dovenskab og uansvarlighed!
  Som ofte undervurderer fjendens evne til at kæmpe tilbage, og muligheden for at høste en værdifuld sejr vil sjældent modtage!
  Den der elsker at spytte, det er en bagatelsag at få ham til at spytte!
  Du kan tale en masse frugtesløse sætninger om Gud, men nyttige gerninger vil komme fra dette med en gugulkin-næse, der ikke vil vokse af at vande ord med en flod!
  Vindere bedømmes efter præstationer og trofæer...tabere bliver bare dømt! Vinderen har en dommer, taberen har en kriminel! Du kan stille spørgsmålstegn ved værdien og nødvendigheden af sejr, men nederlag gavner altid og unægtelig ingen!
  Den eneste fordel ved nederlag er, at det lærer dig at lære lektier og dyrke succesen fra grædende tårer af bitre fejltagelser!
  Hvis du vil bedrage fjenden, så vær en gåde for dine venner!
  Hvis planen for den fjendtlige kommandant er som en åben bog, så vil dens sider uundgåeligt plette dine kammerater med blod!
  Drengen og pigen spøgte stadig, mens de så sig omkring i den stærke fæstning.
  Vinderne, de bedømmer selv, kombinerer både anklageren og advokaten, kun dommen falder stadig ikke af dem, men af historien!
  Jo enklere tricket er, jo sværere er det for fjenden at komme ud af konsekvenserne af dets brug!
  Anslagsøjeblikket, som en tone i en melodi, vil ringe lidt tidligere eller senere, og det vil være falsk! Kun ikke engang fløjten fra et skuffet publikum kan høres fra graven!
  Når du ved, hvem din fjende er, så behøver du ikke at kende dine venner i problemer!
  Mist ikke initiativet, du vil miste sejrens søde honning, og du vil opnå tabets bitterhed! Når bokseren vakler, skal han slås endnu hårdere, ellers vil hans lemmer give efter!
  Fjenden sejler, tilintetgørelsens vind er i hans sejl!
  Hvem, svømmende i kamp, vil drukne i en vandpyt og brænde på vinstokken!
  Beskidt magi, som sæbeskum, svier i øjnene, men ikke for fjenden!
  Ukrudt vokser godt, når det vokser dårligt med reduktion af gartneres dumme fordomme!
  Den mest fornøjelige læringsproces er sex! Og vigtigst af alt, ingen vil nægte en anden gentagelse!
  Sex er det eneste emne, hvor alle stræber efter at sætte flere indsatser!
  Den fælles ting mellem sex og studier er, at en treer er bedre end en to!
  Og kun et solidt antal enheder er den mest tilfredsstillende vurdering!
  Den der står, når det er nødvendigt at rykke frem, han vil ikke stå og sove i gravkisten!
  Mat spyr, en der altid er i et dødvande i livet!
  Han går først med trumfkort, han er kun til grin af mennesker!
  Hvem ønsker at være i tide til uddeling af priser, han skal selv generøst sende gaver i form af manchetter!
  Vakuumet brister ikke, solen prutter ikke!
  Kuglen er ikke et fjols, men det fjols, der når man skyder, rammer forbi!
  Den, der nægter at hjælpe mennesker, spilder den tid, Herren har tildelt til forsoning af synder og omvendelse!
  Døden glemmer aldrig, selvom den lejlighedsvis glemmer!
  En stærk kriger, selv alene, er mere nyttig end en flok svækkelser, ligesom en skarp segl skærer et helt felt af aks!
  Men nogle gange, selv blandt spikelets af en svag rati, kan en segl-batyr snuble over en brosten af en ubehagelig undtagelse!
  Hvis fred, så en generøs fest, hvis krig, så lad den sejrende bæger vin!
  Hvem er klodset i militære anliggender, klodset lig i sengen!
  - En god kriger er præcis lige så meget en spion, som det hjælper at brodere og vinde! En god spion er så meget en kriger, så det forhindrer dig ikke i at dræbe og undgå at tabe!
  Det er nemt at falde ind i kampens hede, når du mister roen i øvelserne!
  Det er muligt at vinde med rå magt, men uden fint diplomati vil du ikke beholde frugterne af sejren!
  Der er to problemer i krig, at finde den skjulte fjende og at undgå fristelsen til selv at stikke hovedet i sandet!
  Sæt dig ikke tigger i den kongelige vogn, giv dig ikke tusind med et stativ til at svare!
  Grusomhed er nødvendig for at få et resultat - skån ikke fjenden, uanset hvor svag han er!
  Det er bedre at overleve uden at vide for meget end at dø, efter at have lært noget, der alligevel ikke bliver nødvendigt for dig!
  En person kan lide at lægge alt i en bunke, bortset fra de problemer, som han er klar til at glemme! Men oftest hober problemerne sig op i en flok netop på de glemsomme!
  Når de siger, at de kan lide det, er der ingen grund til at skynde sig, beslut dig med det samme, ellers kan din hals blive kvalt!
  Du skal også kunne tabe, men det er især nødvendigt ikke at kunne tabe!
  Et angreb er som en pæn vind i et sejl, kun tiltagende, det knækker andres master!
  Du kan ikke købe liv ved kapitulation, og en skamfuld tilværelse vil blive givet dig gratis alligevel!
  Den, der er grusom mod mennesker, vil selv blive en gelé fortæret af djævle i helvede!
  Nøjagtig snigskyttepilot, misser oftest, når den lander på den bredeste flyveplads i underverdenen!
  Angreb er altid mere effektivt end forsvar, fordi næsepartiet fra knytnæven er en dårlig blok!
  Går hurtigt til heldet, som ikke tøver med at kæmpe tilbage!
  Underholdning er den mest meningsløse og spildte ting, men hvis der ikke er tid til dem, overstiger betalingen for nyttige gerninger allerede rimelige grænser!
  Det mest meningsløse i livet er underholdning, men uden underholdning har livet ingen mening!
  En hyrde skal forstå fårene, men ikke tænke som et får!
  Herskeren skal være sin egen til gavn for sine undersåtter, men fremmed for mængdens svagheder og overtro!
  Alle falder - kun den åndeligt høje stigning!
  Hvem tæller ikke skallerne, han flyver i slaget!
  Hvert skud tælles, lykken ved i høj agtelse!
  Barndommen er som en åbning i et skakspil, der former spillet som helhed, men i modsætning til skak ønsker alle at vende tilbage og aldrig forlade åbningen igen!
  Kulden er ikke forfærdelig, hvis hjertet brænder, og isnende ro hersker i hovedet!
  Du kan overleve ved at fryse problemer eller følelser, men du kan ikke leve, hvis følelserne er afkølet!
  En sjakal kan besejre en tiger, hvis han er en sjakal i kamp, en tiger i sit valg af modstander!
  Drengen og pigen var færdig med at synge aforismer.
  De modtog dog heksens kommando om at gøre noget og forlod midlertidigt denne gang.
  Oleg Rybachenko befandt sig under kampen med nazisterne i en parallelverden, hvor russerne har det sværest.
  Margarita er ved siden af ham, også en pige klar til at kæmpe mod nazisterne.
  Børnene forbereder sig til kamp i nogen tid. De er både en pioner og en pioner.
  Hvordan føles det at have røde slips om halsen.
  Og barfodet er allerede velkendt og endda acceptabelt ... Vi må forberede os på at afvise angrebet af nazisterne og deres medskyldige.
  Inklusiv amerikanerne. Hvad skal du være forberedt på. Vid, at kræfterne er ulige, og du har brug for opfindsomhed.
  Ungerne gør sig klar og graver fælder og finder på ting i hast.
  Oleg og Margarita er i den naturlige verden, og de opfattes som deres egne.
  Drengen er ved at forberede forskellige overraskelser til nazisterne. Sjov med andre børn.
  Sammen med Margarita føler de sig helt fri i selskab med kvinder og børn.
  Oleg bemærkede endda vittigt:
  Heltemod har ingen alder, og bedrift giver ungdom til sjælen!
  Margarita var enig:
  - År for en bedrift er aldrig nok, og århundreders minder er altid mange!
  Drengen hjalp, pigen forbereder sig på at afvise forsvaret. Vi skal kæmpe.
  Det er her, fascisterne kommer ind. Sandt nok forlod Margarita uventet stillingen. Da hun er en pige, blev hun sendt til frontlinjen som budbringer.
  Piger vækker stadig mindre mistænksomhed end drenge. Desuden er Margarita lyshåret, og hendes ansigt inspirerer til øget selvtillid.
  
  Det er mest kvindelige krigere. Pionererne giver dem en hjælpende hånd, mens markerne er rolige, og fyrene med spidsnæsede piger selv tryglede om at hjælpe deres ældre brødre. De arbejder endda for nidkært, forsøger at gøre mere, uden at regne med børns styrke. Så forfærdeligt svulmede deres årer og brat, som en kobbertråd, kom årerne på de solbrændte hårdhændede hænder og barfodet, så grusomt, at man gerne vil græde, slåede ben af barnehelte ud. Samtidig formår de stadig at synge;
  Mit hjemland er Stalingrad,
  I det blomster dope - en diamant af dug!
  Vil være, tror jeg - en glædelig parade,
  I en verden uden krig - himmelsk skønhed!
  
  En mand vil blive en bror til en mand,
  En drømmepige vil komme til alle ...
  Hvis det er svært, har du skylden
  Den søde flod vil være fuld af vand!
  
  Fritz stak sin tryne - griner sit grin,
  Han er en fascist, der brøler - jeg vil dræbe jer alle!
  Men som svar ventede ham et slag -
  Vi ved, hvordan man slår uden store udsmykninger!
  
  Pioneren gav os en stor hilsen
  Han viste, at han er en rigtig tiger!
  Og nu slår Fritz-kæmperne hårdt,
  Tiden for børns spil er forbi for os!
  
  Herren Kristus selv befalede i spøg -
  Du vil have skæbne - legemliggørelsen af drømme!
  En mand i hjerter er bare et barn,
  Sorg i hans sjæl er som en krans af roser!
  
  Regndråber - der er havperler,
  Refleksion i dem, stjernerne på himlen!
  Døden truer os med en skarp le,
  Og den lumske ulv - med knogler i skovene!
  
  Men kend pioneren - et slips er blod,
  Kun rød farve - hellighed i århundreder!
  Svarog vil bringe - stol på os kærlighed,
  Himlens nåde - ved godt!
  
  I Berlin er vi et barfodet skridt,
  Pioneer leder tusindvis af kæmpere!
  Og fjenden blev - under æslets åg,
  Hele universet er lys - vores medmennesker!
  Pigen Alena tilføjede en kort sætning;
  Brænder på himlen,
  Onde Luftwaffe øjne!
  Som om de sagde
  Tordenvejr over verden igen!
  Og stormen kommer virkelig, selv solen går ned til horisonten skyer en blanding af skyer og ætsende røg bider øjnene.
  Der er et fjernt rumlen af tanks, der nærmer sig, og fly summer på himlen. De berømte rammer hænger først, efterfulgt af Arado-8 jetgribbe. Farlige multifunktionsbombefly. Eller meget manøvredygtig Yu-287 med omvendte fejevinger. Og de mægtige belejringsvåben brøler allerede. Fra hits af højeksplosive granater kastes jordklumper og smeltet græstørv højt op i himlen. Og endnu værre, kraftfulde ustyrede missiler affyret fra Arado-Super, der river skyttegravene op... Og så er der Focke-Wulf angrebsfly, der er i stand til at udjævne ethvert forsvar. Her læser hun slaget. Majoren, sofistikeret på trods af sin ungdom, Andrey Matrosov, holder en kikkert med skarp optik i hænderne og ser en fascistisk lavine af stål nærme sig. Der er mange nazister, og de er usædvanligt stærke. Selv infanteri på hjul og pansrede køretøjer, undgå beskydning fra håndvåben. De forsøger at drive de hårdtarbejdende pionerer bagud, men de ønsker ikke at gå og beder om rifler i hænderne for at kæmpe.
  Der er ikke nok våben til alle, selv om de lokale kæk- og greyhound-børn medbragte jagtrifler og endda sportsbuer. Den blåøjede og lyshårede dreng Oleg Rybachenko lavede endda en slynge fyldt med hjemmelavede granater med originalt fyld. Han er en stærk opfinder. Og selve slyngen er ikke enkel, men fra en række forskellige stammer - en rigtig "Katyusha" i træudførelse af pionerhænder. Innovative fyre kogte sprængstoffer på en håndværksmæssig måde og lavede endda nogle luftværnsanordninger. Alle ønsker at kæmpe modigt og vinde. Og det vil ikke fungere at dø med den sidste tanke om det hellige og uerstattelige moderland.
  Major Andrei Matrosov giver ordren:
  - Åbn ikke ild uden kommando!
  Faktisk har de for hele bataljonen kun tre udgivelser fra før krigen på "femogfyrre" (alle de seneste våben overføres omgående til Moskva-retningen, her er kun hvad de formåede at udskille i henhold til restprincippet), hvilket betyder, at den eneste chance er at lukke Fritz tættere på.
  Forude, som det er kutyme blandt nazisterne, de mest beskyttede biler; kampvogne "Royal Tiger", "Lion" og selvkørende kanoner "Ferdinand" -2 med en 128 mm kanon. En typisk taktik siden middelalderen er at lukke de stærkeste og mest strukturerede riddere ind i kanten af kilen. Og man kan ikke sige, at tyskerne var dårlige krigere. Det er endda på en eller anden måde generelt accepteret at betragte tyskerne som fødte krigere. Og fuldendte ødelæggelsesteknikere. Her er deres afkom - maskiner, der kun kan trænges ind i siden af en kaliber på mindst 85 mm. "Ferdinand" -128 faldt i smagen af den nye skuespiller Fuhrer Göring, og udgivelsen af denne maskine blev sat i gang. Og ikke kun i ændringen af tank destroyeren, men med en overfaldspistol. Det er sandt, at produktionen af banebrydende tanke stadig fremmes. De bør vige pladsen for lettere køretøjer og lidt fra hovedparten af det efterslæbende infanteri.
  Nazisternes biler og motorcykler bremser nu og da farten i frygt for at bryde frem ...
  Men den barfodede pionerdreng Oleg Rybachenko beviser, at de ikke blev her for ingenting. Først en slynge lavet af pionervenner efter tegningerne af et strålende barn. Det viste sig at være langt nok i dette tilfælde, kumulative eksplosive pakker, som skøjter, splittede rustningen og pressede nazisternes knækkede kroppe ud med fladtrykte hjelme og snoede maskingeværer. Og for tungere køretøjer er der våben og mere brat! En knap panserværnsmine, smurt ind med hjemmelavet lim, og oven på græstørven, der gør den usynlig ved hjælp af en wire, bevæger sig mellem stubbene, lige under den kongelige løves larve. Denne tank ser endda meget skræmmende ud, sådan en stor 128 mm kanon, og rovdyr, rasende mundinger er malet på tårnet på begge sider. Tyskerne regner åbenbart med at skræmme de sovjetiske soldater.
  Larvens stålplader med et skrig falder på den dødelige gave. Eksplosionen virker ikke for stærk, men larven bliver revet af, og nazistens kampvogn begynder at ryge som en skorsten og snurrer med en hastighed, der er uventet for sådan et monster, som et kæmpestort tårn med en træstamme.
  Andre pionerdrenge bruger lignende enheder såvel som sprængstoffer af deres egen oprindelse, svejset efter Oleg Rybachenkos innovative opskrift. Da det tyske infanteri er fejt, og kampvognene og selvkørende kanoner er forsvarsløse foran, så vil de blive straffet for dette.
  Her er for eksempel den tunge "Ferdinand" -128 bedst dækket fra en katapult, da intet kan trænge igennem 200 mm panser. Og han vil tage et svagere tag med garanti. Desuden fandt den geniale Rybachenko ud af, hvordan man kunne lave eksplosionen rettet. For at gøre dette er det nok at bruge en armatur fra en almindelig glødepære. Så suger vakuumet blæstbølgen ind, og al energien går til ét punkt. Denne innovation, sammen med et særligt sprængstof brygget med en blanding af urter og tørrede svampe, gør det muligt at producere alvorlig ødelæggelse selv med en lille eksplosiv pakke. Og drengene og pigerne bruger de mest almindelige, kun trestrengede buer og slangebøsser til at skyde på Wehrmachts stålvæsner. Så "Royal Tiger" blev smadret af larverne, og han, rovdyret, blev såret, knitrede vredt af motoren og smed et projektil næsten blindt ud.
  Den berømte "Varulv", med en lav silhuet og stærk rustning, ligner en fladtrykt skildpadde. Disse selvkørende kanoner dukkede op for ganske nylig på den sovjetisk-tyske front. På grund af gode køreegenskaber, haubits-kanon, der trænger ind på en anstændig afstand og overlevelsesevne i kamp, blev Varulven straks en lignelse i tunger.
  Men hans larver er stadig almindelige, omend brede ... Det er dog endnu bedre at underminere bunden af bilen og få den til at spytte indersiden ud med reservedele.
  Så er dette allerede en skildpadde, som blev kastet fra toppen af bjerget af en mægtig, russisk ørn. Hvorfra knækkede tarme kravler ud og jordknoglerne fra de myrdede medlemmer af det nazistiske besætning kravler ud.
  Lyubov Markovna foretrækker at ramme "Royal Tiger" fra en granatkaster - målet for larven, og for at tanken skal miste sin evne til at bevæge sig, skal rullernes drev brydes. Et blond Komsomol-medlem med let blåligt hår, vridende krøller, drejede våbnet i hænderne og knurrede:
  - Bag dig selv i et brød til aftensmad!
  Her er en anden ødelagt varulv, som en piratfregat med et knækket ror, der allerede glider til siden. Poker panser og kolliderer med "Kong Tiger". Og begge stålkister på larver begynder at gløde, og efter få øjeblikke eksplodere på grund af detonerende ammunition. Et par lette transporter væltede på grund af et mellemrum, og maskingeværerne kvalte og fyldte sig med patroner og granater. Så vendes disse gådefulde lig.
  Alesya Muravyova, der lige havde fået Panteren, der sprang fremad til at vælte, og som også behændigt skar skøjtebanen, udtrykte det smukt:
  - Styrken er ikke i musklerne, der ligger, men i hjernerne, hvor der ikke er raslende mus!
  Lyubov Markovna, der genlader granatkasteren og vejer den i sine arme, er foruroliget. Ammunition er lille, og fjenden er stærk, men stadig uden at miste optimismen, siger han:
  - Et egetræshoved og et støbejernssind er et tegn på en rådden stub hugget ned i kamp!
  Og tilføjer:
  -Selv kroppen af en eg, med et forkortet sind, er bare en stump, under en andens sæde!
  For helvede dusin stoppede kun tunge maskiner. Ødelagte og hjælpeløse tanke, der lugter af gamle vulkaner, er slet ikke skræmmende. Dragen har mistet hovedet, og dens pansrede skind vil blive solgt til souvenirs.
  Men bag dem resten af stangen, især de talrige pansrede. De heroiske pionerer er henrykte, de vil ikke sprede sig... Her tilføjer de selvkørende kanoner "Ferdinand"-128 fart og... Falder med et stort brag ned i en forklædt pit. Stammen på stammen er knækket, og kun de brede larver stikker ud fra oven og bevæger sig hjælpeløst. Og bag ham brød en kvik Panther løs. Dens grimme, alt for lange næseparti snoede sig og inde i den, som et pansergennemtrængende projektil ville eksplodere. Og så vil selve tårnet blive revet af ... Som et usynligt kvindeben sparkede det aggressivt til bolden. Et af de enorme tyske tankskibe blev revet i to ... En støvle med et monogram af to sølv lyn fløj af sted - karakteristisk for SS. Faldt en meter væk fra Oleg Rybachenko. Pionerdrengen tog det op og bemærkede:
  - Nyttigt for en samovar, og vi hærdede unge leninister - der er ikke noget at rive sko. - Og med et brøl efterlignede en voksen, tilføjede han. - Lad os hellere brække tankene!
  Her er endnu en overraskelse, og en almindelig skinne brækkede en støbejernsgryde af, der blev skubbet i par i en flammende arrogance og som et brag antændte hele tre transporter på én gang.
  Alesya Muravyova, hvis gyldne hår ikke bliver matt af støvet, råbte:
  - Men passaran (de spanske kommunisters legendariske slogan - de vil ikke bestå!)!
  Pionerer glæder sig og griner på trods af alt det tragiske i situationen. Nogle steder er hjemmelavede sprængstoffer gemt i gravede gruber. Det er lavet på en gammeldags, håndværksmæssig måde. Selvfølgelig lidt svagere end dynamit, men for at deaktivere er undervognen nok. Og udover dette fandt den barfodede geniale dreng Oleg Rybachenko på en måde at lave en destruktiv blanding af almindelig savsmuld, gødning og hø. Det er billigt og muntert! Og da det eksploderer, så ville Nobels øjne springe ud af overraskelse!
  Fritz lider store tab, pansrede mandskabsvogne fejler, nogle passerer gennem farlige zoner, men de bliver mødt af at kaste granater og sprængstoffer.
  Her er selv pionerer farligere end voksne. Siden de kvikke, unge kæmpere byggede små damp-ballister, der kaster dødelige "gaver" med en hastighed tæt på maskingevær. Selve princippet er stempel, men motoren drejer katapulternes blade, som kaster dødsgaver ud med høj starthastighed. De smider specielle poser med destilleret træsprit blandet med hjemmelavede eksplosive elementer ud - næsten lige så dødelig som nitroglycerin.
  Når de bliver ramt, giver nazisttransporternes tyndere rustning efter, hvilket får besætningerne til at flamme med blå flammer. Vred af smerte råber Fritz hjerteskærende og spreder sig med ansigter forvredne i rædsel.
  Nogle af dem opgiver endda deres udstyr...
  Den eneste skam er, at der er mange fjender, det ser ud til, at von Bock besluttede at slå hovedstødet her. Da de lider håndgribelige tab - nogle transporter, mest amerikanske eller franske - og oversvømmer alt med maskingeværild, nærmer de sig skyttegravene.
  Og de falder over pindsvin ... Alena er i mellemtiden nem og instruerer femogfyrre. Selvfølgelig kan du ikke tage "Royal Tiger" og endda den forbedrede "Panther", og endnu mere "Royal Panther", på panden, men du kan prøve siderne. Desuden er "Panther" om bord svag, men på grund af fart forsøger den at bryde igennem hurtigere ... Sådan slår tyske maskingeværer og forsøger at skræmme. Der er ikke noget at sige til pansrede mandskabsvogne. Alle freaks vil blive gennemboret og tvunget til at spytte blod på gulvene med rødglødende metal!
  Lyubov Markovna, der kaster en granat mod larven, råber:
  - Vi hakker hyæner med falke!
  En pistol med lille kaliber har mange fordele i forhold til en stor - skudhastighed, nem camouflage. Og de ved, hvordan man vælger mål.
  Selv de berygtede og tilsyneladende sikkert beskyttet mod kanoner i lille kaliber "Royal Lion" - en maskine, der er blevet et mareridt for russerne på Saratov-bulen, kan blive ramt, hvis tårnene og skrogene er præcist stødt fra siden. Det er der hans svageste side er. Og hvis det kommer ind i kamppakken, så ... Fritz vil have en dårlig tid!
  Alesya Muravyova råber til dem:
  - Der vil være Stalingrad til dig! Og hundrede gange værre end Stalingrad!
  Nazisterne snerrer, vildt som hyæner. Og blandt de sovjetiske fyre er der døde og sårede. Det er især tragisk, når unge krigere, der lige er begyndt at leve, dør. Her er en meget lille, men modig pionerpige, der næppe har løftet en eksplosiv pakke, skynder sig med den under sporene af en mellemstor tank T-4 "L" (denne freak er stadig bevaret i rækkerne! Så med en øget masse og en stærkere motor). Det er synd for pigen, men hun hader fascisme mere end hun elsker livet. Pioneren ved fuldt ud, at hendes gerning er heroisk, og Herren Jesus vil med glæde åbne paradisets døre for dem, der døde for fædrelandet. En grim kasse med en lang, men tilsyneladende tynd kuffert med en kæmpe maske springer op og river et firkantet tårn af sig.
  Og jagerflyene kaster igen granater, og kunstfærdigt forklædte maskingeværer begyndte at sømme motorcyklerne, der kravlede op til gengældelse. Og de nazistiske soldaters hoveder brast som modne kirsebær, der blev væltet af et hagl. Og endnu mere blod flyder end saft fra knuste saftige bær.
  Halvnøgen Oleg Rybachenko, opfinder-drengen, fløjtede gennem hans næsebor...
  - Tid til at samle sten fra noget, der ikke engang kaster et sekund i vinden!
  Det er ikke første gang, han har testet sine tricks på nazisterne. For eksempel suger bilmotorer luft til motorer, men er der en blanding af sorteret kul og nogle få blandede meget ætsende og stikkende urter med en pulverdetonator?
  Og gastankene på store motorcykler eksploderer og kaster strømme af voldsom ild ud. Det føles som om et optøj af infernalske genier er i gang. Her er nogle pansrede mandskabsvogne, der også slutter sig til deres ulykkelige kolleger. Og fra dem flyver fragmenter af rustning hundredvis af meter væk og finder sig selv flere og flere ofre.
  Alyonushka, der peger på "Varulven", sigter mod den nederste del af kroppen. Det er svært at komme dertil, men dette er den eneste chance for at bryde igennem den hensynsløse selvkørende pistol. Glat bevægelse af fingeren, og drej derefter.
  Pistolen giver et blødt rekyl, og den fascistiske maskine deler sig i to. Et afrevet rødt flag med et sort hagekors på hvid baggrund falder ned i det blodige mudder.
  Alyonushka hvisker kloge tanker:
  - Retfærdighed kræver ofre, donationer til velgørenhed og succes med en retfærdig årsag til ofre!
  Alesya Muravyova, tilføjer en tung granat til siden af Panther, tilføjer:
  - Kun de uundgåelige ofre i krigen vil hjælpe med at undgå overgivelsens ubønhørlige ofre!
  Oleg Rybachenko , der frigav endnu en støvsky fra ballista, som fik ham til at hoste vredt, og derefter fra den samme hoste eksplodere og sprænge, råbte motorerne:
  - Overgivelse skal gives til modstanderen, men det er umuligt at overgive sig med overgivelse til fjenden!
  En drejning hviler skytterpigen sine bare, smukke ben for bedre at kunne mærke Jordens biorytmer og græsset ånde med sine såler og skud igen og rammer den lumske T-4 nøjagtigt fra ende til anden.
  Det smukke Komsomol-medlem smiler og råber:
  - Gå ad helvede til, gamle mand!
  Og så blev blot to sovjetiske gråhårede bedstefædre afskåret af et maskingeværbrud. Og de var blodige dynger i hulen. En anden gammel mand, pakket ind i en flok granater, kollapsede under Panther-tankens spor. Ved afskeden råbte han:
  - Ære til Stalin!
  Alyoshka Muravyova fortsatte med pres:
  - Ære til helte!
  Lyubov Markova, der kastede en granat med sit meget fleksible ben, råbte øredøvende:
  - Død ære!
  Oleg Rybachenko, smilende hvidtandet, tilføjede:
  - Og smart, ære under livet!
  Prøv virkelig at modstå en sådan kraft. Her er der f.eks. måske endnu ingen "Royal Mouse" - en forholdsvis ny tank, og hvad med "Leoparden" ved E-25 bolden. Men Sherman skynder sig ... I dette tilfælde er der af en eller anden grund få amerikanske og britiske kampvogne, selv om von Bock på samme måde modtog udenlandsk udstyr i store mængder ... Den ressourcestærke dreng Oleshka mente, at der måtte have været problemer med udvikling af besætninger eller med forsyninger.
  På den anden side er det meget nemmere at vende Sherman... En høj klappefælde løber over en lerkrukke med en eksplosiv blanding og ... Bare en kraftig hjernerystelse vælter en velpansret bastard.
  Og bag ham står den anden amerikanske kampvogn på skrå, ordet leder hampens infernalske fristelse under et seglslag. I den tredje rammer den på grund af inerti beskadigede kolleger, og larven, også besejret, løfter larvens trutlyng op.
  Drenggeniet Oleg råber:
  - Bliv ved og bliv ved med at skubbe!
  Dette er virkelig en russisk heroisk styrke!
  Ved hjemkomst skal du begrunde dit lange fravær.
  Og til at begynde med tog de sproget. De fangede en af fæstningens officerer med en lasso og bandt ham og slæbte ham til hovedkvarteret.
  Bondekongen vidste tilsyneladende en vis hemmelighed om, hvordan man hurtigt kunne lave et barn til en ung kvinde og hans kone, og det lykkedes ham at vende tilbage på en meget frisk hest. Artilleri satte sig fast i den smeltende forårssne, og mens hæren ikke havde travlt, uden en voldsom kamp for at storme en ret stor fæstning.
  Emelyan Pugachev spurgte strengt fangen:
  - Hvem er jeg? Hvem respekterer han?
  Fangen svarede frimodigt:
  - Du er en tyv og en bedrager!
  Kosak-zaren sagde tørt:
  - Læg på!
  Shcherbatov foreslog:
  - Eller måske forhøre med forkærlighed?
  Pugachev knurrede:
  - Handl!
  Den tilfangetagne officer blev slæbt ind i en torturhytte. Men hvad kunne han vide? Er det der, de gemmer hærens statskasse. Og måske en underjordisk passage for at indikere!
  Dog er tortur halvdårlig....
  Pugachev har mere end to hundrede gode våben, og hun vil selvfølgelig løse sagen ved at beskyde og ikke bare storme. Og så Ufa og en tur til Kazan.
  Den tidligere dømte Khlopusha blev sendt med en pøbel og kanoner til Ural. Kongen er stadig fuld af ting at gøre.
  Ved at trække artilleri op, begyndte Pugachevs hær at beskyde. Tunge kanoner brølede. Kanonkugler blev affyret, og kanonens kraft spydde.
  To vægge er allerede kollapset ... Og Pugacheviterne gik til angreb. Styrkerne var ulige, og garnisonen gjorde næsten ikke modstand. Kun betjentene, og selv da ikke alle forsøgte at skyde og blev skåret. Oleg Rybachenko rev obersten og kaptajnens hoveder ned. Soldaterne kastede deres våben ned foran den overordnede fjende og faldt på knæ.
  Pugachev vandt endnu en, relativt simpel sejr og gik videre. Hans hær voksede hurtigt, selvom der er meget snavs, når sneen smelter. Generelt havde forsinkelsen nær Orenburg en effekt.
  Dette provinscenters fald hævede imidlertid Pugachevs autoritet, og nu blev han tilsluttet endnu mere villigt. Især en masse steppefolk kom løbende.
  Og en kæmpe horde og utallige kavaleri. Der er mange tusinde krigere, kun Emelyan Ivanovich selv har mere end tredive tusinde, og plus yderligere femten tusinde fra Chika og andre kommandanter for bonde-zaren.
  Pugachev selv besøgte Yaik-byen i den søde omfavnelse af sin unge kone, Ustinia. Han gjorde hende til et barn, helst en søn. Da du har brug for en arving, ved du aldrig, hvad der kan ske i en krig. Fra en vildfaren kugle eller en kerne er ingen garanteret. Og så er der nogen til at forlænge løbet. Pugachev har dog allerede børn fra sin tidligere kone Sofia.
  I selve Yaik-byen sidder kosakkerne fast. Fjendens forsøg på at undslippe blev slået tilbage. Flere krigere blev taget til fange, som bekræftede, at der var sult i fæstningen, og den ville snart overgive sig eller dø ud. Så det giver ingen mening at storme.
  Og Yemelyan forlod uden megen fortrydelse byen på sin friske, fuldblodshingst.
  Oprørerne sad solidt i Chelyabinsk. Kommandøren for det sibiriske korps, Decolong, efter at have lært om Orenburgs fald, trak sig hastigt tilbage fra byen. Han var generelt fej og forlod dette center, da han var omringet af oprørere.
  Selvom det på samme tid var Decolong, der påførte Pugachev et nederlag i den virkelige historie og endda overraskede ham. Bondekongens hær mistede derefter fire tusinde dræbte og det samme antal taget til fange. Men nu trækker Decolong sig tilbage, og hans soldater deserterer oftere og oftere.
  Men mens Kungur forsvarer sig fast, og for at tage denne by af stor strategisk betydning så hurtigt som muligt, sendte Emelyan Pugachev oberst Oleg Rybachenko og Yesaul Margarita Korshunova til ham.
  Drengen og pigen løber som altid barfodet gennem den smeltende forårssne og næsten klædt af.
  De er hurtigere end de mest friske heste i galop, og vigtigst af alt mere udholdende. De kan løbe i mange timer uden at bremse, og ikke en skygge af træthed - kroppene er udødelige, og derfor usårlige.
  Oleg Rybachenko tvivlede selvfølgelig på, om det var rigtigt at hjælpe Pugachev, men han havde brug for at træne sin evige, usårlige krop. Også selvom Catherine II var en god dronning.
  Hun vandt meget, herunder Krim og Hviderusland med en del af Ukraine.
  Men hvem ved, måske hvis Yemelyan vinder, så vil Rusland opnå endnu mere.
  Selvom dette er et chok for imperiet, der kan sammenlignes med Lenins kup i oktober og den efterfølgende borgerkrig. Hvad lidt har de allerede hugget det russiske folk op? Ak, smil fra borgerkrigen.
  Oleg Rybachenko løber sammen med Margarita til Kungur og tænker for sig selv.
  Stadig, selvfølgelig, afhænger meget af held, og heldet for enhver selv en gennemsnitlig lineal kan gøre stort.
  Og at Nicholas II i sine evner og talent klart overgik Vladimir Putin. Men sidstnævnte havde fænomenalt held, ikke ringere end Djengis Khan.
  Det ene held fører til det andet og omvendt. Terminator-drengen løb og tænkte.
  For eksempel er tilfangetagelsen af Salman Raduev, og selv på tærsklen til præsidentvalget i Rusland, en meget usandsynlig begivenhed. Nå, faktisk, hvad er chancerne for dette, især da vi taler om en sjælden svineri. Ikke en eneste kendt leder af de militante blev efterfølgende fanget i live. Alle døde. Desuden er Shamil Basayev ret tilfældig. Ja, hvis bevægelsesruten for terrorist nummer et var kendt så godt, at en mine blev lagt under den, hvad forhindrede den så i blot at blive dækket af et luftangreb? Det ville være meget mere pålideligt! Eller endda slukke for gassen og så lave et stort show ud af Basajevs retssag?
  Nej, højst sandsynligt var Putin også heldig i dette tilfælde, så Shamil Basayev døde ganske ved et uheld.
  Men lad os sige, at Salman Raduev dør under tilbageholdelsen eller helt undgår fælden. Putin mangler nogle få procent af stemmerne, og valget afholdes i to runder. Dette er allerede den ubestridte favorits nederlag og Zyuganovs triumf.
  Og det vides endnu ikke, hvordan anden runde ville have udviklet sig. Under alle omstændigheder ville protestvælgerne have dannet sig, og Putin ville næppe have vundet alt for overbevisende. Men hovedsagen er, at indvielsen ville finde sted en måned senere. Og Putin ville ikke have haft tid til at foreslå en reform af Føderationsrådet på forårsmødet. Og i efteråret ville der være dannet en seriøs koalition af oppositionsstyrker mod ham.
  Kommunister, agrarer, Union of Rightist Forces, OVR, Yabloko ville have flertal og blokere for reformen af Føderationsrådet. De ville også modsætte sig nationaliseringen af NTV.
  Som med Jeltsin ville en hård konfrontation mellem Dumaen og den siddende præsident blive gentaget. Og under sådanne forhold havde Putin måske ikke haft modet til at arrestere Khodorkovsky og give et stærkt slag til kommunisterne og Union of Right Forces og Yabloko. Desuden påvirker historiens forskydning meget. Og hvis situationen ændrede sig lidt, så var terrorangrebet den 11. september ikke sket. Og så ville Putin være kommet ind i krigen i Afghanistan, og det er muligt, at han kun ville have holdt en periode.
  Og den berygtede diktator ville være gået, spyttet på og med et nulkarakter, ligesom Jeltsin.
  Sådan sker det, nogle gange ved et lille uheld. Men den samme Nicholas II havde ikke dræbt Admiral Makarov, der ville have været en sejr over Japan. Og så ville hele Kina helt sikkert blive russisk! Og så ville Tyskland og Østrig-Ungarn være blevet besejret.
  Ja, det kan ses som om det ene svigt trækker det andet.
  Terminatorbørn løb, barfodet trampede gennem sneen. Og Oleg Rybachenko, der følte sig inspireret, begyndte entusiastisk at synge og komponerede på farten;
  Vi kæmper for en bedre skæbne
  For at gøre folks liv lettere...
  Og knus den forbandede horde
  Så der er færre onde modstandere!
  
  Over os er en guldvinget kerub,
  Til ære for vores moder Rusland...
  Befolkningen i Rus tror på uovervindelig,
  Og gør alle på Jorden smukkere!
  
  Vi er givet til at kæmpe for fædrelandet,
  Beskyttelse af fædrelandets storhed ...
  Og nogle gange er livet bare en film
  Selvom det burde være en afspejling af paradis!
  
  Alle mennesker har brug for at opnå en drøm,
  Rimelig tro kommunisme ...
  Så der er mere lykke på jorden,
  Og revanchismens ild kom ikke!
  
  Vores tsar, det store geni Pugachev,
  Han rejste bønderne til den hellige kamp ...
  Enhver virksomhed vil være på skulderen,
  Og elsker pigen barfodet dreng!
  
  Vi vil blive endnu stærkere end djævelen
  Når vi flytter videnskabens horisont...
  Fladt under skurkens hove,
  Selvom blod fosser fra en revet aorta!
  
  Ja, det er vores rigtige venner,
  Vi kan gøre fædrelandet lykkeligere ...
  Folk tror på en familie,
  Stort strålende Rusland!
  
  Se folk modigt ud i horisonten,
  Lad ikke onde skyer dække himlen...
  Vi vil give fjenden en sejrscore,
  Og du vil være en heldig helt i kamp!
  
  Jeg kender ikke ordet kujon
  Vi russere er slet ikke ringere ...
  Vi Svarog har en hvid Jesus,
  Og for evigt vil nyde maj!
  
  Piger og drenge i en runddans,
  Vi barfodspiger kommer ind...
  For os, trods alt, den almægtige Gud Rod,
  Vær ikke en hjerneløs papegøjedreng!
  
  Og Lenin inspirerede os til at kæmpe,
  Den kloge Stalin velsignede bedriften ...
  En kraftig kerub vil sprede sine vinger,
  Og vores muskler er simpelthen lavet af stål!
  
  Fædrelandets majestæt vil være med
  At vi er sådanne krigere med Gud...
  Her vil vi bekræfte herligheden med et stålsværd,
  Hvilket skjold blev smedet ved Svarog!
  
  Kort sagt, vær tro mod Herren,
  Til ære for det mest strålende Rusland...
  Vi kender bare ørne,
  Bag os er den hvide Gud Kristus Messias!
  Børnene sang smukt, deres stemmer var så rige og klare. Og samtidig stærk, storslået som en opera. Flere ulve forsøgte at følge efter fyrene, men de kom hurtigt bagud. Udødelige fyre skynder sig for hurtigt. De kender ingen svaghed eller tvivl. Selvom nej, det sidste er måske kendt. I Oleg Rybachenko selv tvivlede han stærkt på, om det var værd at ændre Catherine, men en dygtig, men analfabet Kosak. Men spøg med ham. Børn, for at blive distraheret, fordi stien er lang, begyndte at komponere bevingede aforismer på flugt. Og de gjorde det meget klogt og smukt.
  Her er børnene;
  Krig er som et spil domino, kun brækkede knogler kan ikke længere samles - jorden holder!
   Held og lykke er belønningen for mod, og straffen for hensynsløshed!
  Tyren er stærk, æslet er stædigt, løven er ædel, og ræven er snedig, men folk er dygtige!
  Tyrannen kan lide at intrigere, men kan ikke lide intriger ved valg!
  En politiker elsker at regere, men han elsker at gøre det rigtige!
  For at tage løvens plads skal du være en ræv til stedet!
  Vær ikke en røv - de vil stikke dine ører!
  En mand er ikke en flue, men han er også grådig efter sød tale!
  Det er godt at have støbejernsnæver - værre end et egetræshoved!
  Den mest umoralske politiker - kan lide at læse moral!
  Honning fra en politikers mund tærer en stålplov!
  Ikke krig er dårligt, men nederlag er dårligt!
  Krig bringer ikke glæde, men sejr bringer trofæer!
  En tyran er ofte sølle, men livet med ham er ikke honning!
  Man klatrer til den høje trone ved hjælp af basistricks!
  Jo højere post, jo lavere metode til at opnå!
  En politikers søde tale emmer af skuffelses bitterhed!
  Kommandantens ligefremhed - går sidelæns!
  Den mest skrøbelige stilling er den med egetræshoved!
  Sko til at forlade nøgne!
  Politikeren taler for meget, men store ting bliver gjort i stilhed!
  Ræven vil overliste løven, men han vil ikke fodre musen!
  Diktatoren ønsker at være en ørn, vingeløs i sine drømme!
  For en mand bliver penge, som mælk fra en ko, sure af griskhed, forsvinder af generøsitet!
  Løfter uden besvær, det er sandt, ja! Men altså, med hvilket besvær gør alt bagefter!
  Politik med egetræshoved venter på en træstammes skæbne!
  Jo større tyv, jo mindre straf!
  En politiker foragter ikke andet end et samvittighedsliv!
  Politikeren har lidt samvittighed, men gigantiske ambitioner!
  Forfølgelse gør en kriger til en bøddel, en kujon til en modig mand, en ydmyg mand til en uforskammet!
  Fantasy er en konkurrence mellem absurditet og absurditet! Samtidig er der ikke mere videnskabelig og logisk genre!
  I krig, som i en opera - alle synger sit eget, kun en sufflør kan være en spion!
  Moderne kvinder tilgiver en mand alt - undtagen fattigdom!
  Kender du forskellen på spioner og spejdere?
  Jeg ved! Vi har kun spejdere - udlændinge har solide spioner!
  Hvad er bedre med et tomt hoved eller en tom pung? Selvfølgelig med tomt hoved - ikke så mærkbart!
  Sindet er den bedste samler af rigdom!
  Sind og held: et forelsket par - føder succes, rigdom, position, men spredes hurtigt!
  Det er nemmere for stolte mænd at lytte til råd, når det er givet af en kvinde - medmindre det er en kone!
  En klog kone er en formue værd! Og en driftig kone kan sagsøge ham!
  Hvem sætter pris på personligheden i en person, og hvem sætter pris på kontanter!
  Menneskeheden kan blive ødelagt af to ting - computere og dataloger. Førstnævnte vil atrofiere sindet, sidstnævnte vil ikke være i stand til at drage fordel af det!
  Kammerat i krigen og en granat!
  Generelt er et granatæble, der fortæller vittigheder, som et Faberge-æg, der bruges til at knække nødder!
  Talent er som en sjæl: det er umuligt at tage væk, men det kan ødelægges!
  Hævn er ikke ære værd - anstændighedens gengældelse!
  Misundelse er kimen til kriminalitet, egeninteresse vander, lediggang er fodring!
  Dovenskab er den værste af alle forbrydelser!
  Det er bedre at dø med et sværd med værdighed - end at leve en okse drevet af en pisk ind i en bås!
  I krig kan mod slå list, men list kan aldrig slå mod!
  Krig gør livet forfærdeligt, og døden værdig og smuk!
  Beskedenhed er en sjælden kvalitet for en kommandør, men det gør den endnu mere værdifuld!
  - Sjakal stemmer overens med ordet afføring!
  Løven har kun én fordel i forhold til sjakalen - evnen til at dø med værdighed!
  Teknik er tapperhedens bøddel!
  - Men det er ikke sandt! Faktisk, jo højere teknologiniveau, jo mere intelligens og opfindsomhed kræves der på slagmarken!
  Hvor fædrelandets interesser begynder, slutter personligt velvære!
  Frihed skal kombineres med disciplin. Anarki er det modsatte af frihed!
  En stærk hukommelse er den bedste mentor! Generelt kan frihed vindes med et sværd, men kun med fornuftens hjælp kan den bevares!
  - Når en stærk kriger redder en anden, er der ingen særlig ære nødvendig for dette!
  Når alt kommer til alt, når tapperhed brænder i dit hjerte, vil du løfte dit skjold til forsvar for slaverne!
  En bastards ondskab er ikke en undskyldning for en ærlig, da tilstedeværelsen af snavs ikke retfærdiggør en beskidt!
  Kærlighed er aldrig billig - især hvis du ikke betaler med din pung, men med din sjæl!
  Det eneste, der kan retfærdiggøre spildt blod, er, hvis tårerne holder op med at flyde som et resultat!
  De, der tjener for penge, vil aldrig være i stand til at matche i kamp med dem, der er drevet af et modigt hjerte og ønsket om frihed!
  Et barns tåre er farlig, fordi den bliver til en rasende strøm, der skyller civilisationer væk!
  Stillingen som kommandør er ikke en ekstra lodning, men et ekstra ansvar og en tung byrde!
  Det vides ikke, hvad der er vigtigere - at fodre alle de sultne eller at tørre en tåre for et barn!
  Guld er blødere end stål, men rammer snarere hjertet!
  Det er ikke våbnet, der gør soldaten stærk, men soldatens våben!
  En rigtig lang samtale med et maskingevær fører til, at den begynder at skyde i øret!
  Sex er det mest destruktive våben, især farligt på grund af dets tilgængelighed!
  Effektiviteten af ethvert våben afhænger af det valgte offer, og endnu mere i sex!
  Sex er det mest humane våben, i modsætning til andre dødbringende våben giver det liv!
  Kærlighed dræber sjældent, men gør ofte ondt!
  Den, der ser på en bar kiste i lang tid, glemmer våbenskjoldets konturer!
  Hellere en cykel med pedaler end en Mercedes uden motor!
  Et gammelt våben er som en krykke, pålideligt, men ingen manøvre!
  At gå er ikke hurtigere, men billigere - du vil især spare på lægerne!
  Penge er som et afføringsmiddel - ærlighed og mod efterlader en person med det!
  Det er bedre at miste en dag på spejder end at dø på et sekund!
  I krigen er suset en løbetur i graven!
  De fleste af fangerne er meget lysere i sjælen og renere i hjertet end dem, der vogter dem! Kæden kan ikke være mere moralsk end fangen!
  En lille krop er som en skarp kniv, kun den kan ikke slibes!
  Kvinders tårer er bedre end perler, hver dråbe er en guldmønt!
  En stenøkse og atomenergi skal være knyttet til et godt hjerte!
  Der er ingen grund til at skamme sig over fattigdom, hvis du har en rig sjæl og et hjerte af guld!
  Fremskridt dækker over overtro!
  Nøjagtigheden af morderens høflighed og långiverens arrogance!
  En vagtpost koster ikke mere end et fugleskræmsel!
  I en krig er det at fylde en kommandør ensbetydende med at vinde!
  En ufærdig fjende er som en ubehandlet sygdom - forvent komplikationer!
  Ædel visdom er som dyr vin - det er bedre at skjule det for de lavere!
  Hvis du tabte to mønter, skal du først og fremmest hente ikke den, der er større, men den, der er dyrere! Giv resten til de fattige!
  Nederlag er altid sorg, medmindre du giver havet penge til gengæld!
  Kun en uforbederlig romantiker er glad for at dø i hænderne på en dejlig dame!
  Pragmatikeren foretrækker at føde et nyt liv!
  Mod kan kompensere for utilstrækkelig træning, men træning kompenserer aldrig for mod!
  Talent kan erstatte uddannelse, men uddannelse vil aldrig erstatte talent!
  Spænding og raseri, det er blot proteser af tapperhed og mod!
  Held og lykke, som en bi, vil helt sikkert flyve til, hvor nektaren af visdom og flid modnes!
  Ormen, i modsætning til ørnen, forsvinder let. Det lave er altid skjult, og det høje er sårbart!
  Det er ikke så meget kæden, der holder i slaveriet, men frygt - svagheden af mindst ét led giver mod!
  Det er en ære at dø for Fædrelandet, Kvinden, Forældrene, men det er endnu bedre at leve for dette!
  I krig er det lettere at opnå en fordel end at indse det! Sidstnævnte er beslægtet med jagt på fluer, der har sat sig omkring en besejret løve!
  Tungen er på trods af dens lille størrelse det stærkeste element i kroppen. Han flytter hære af millioner og beroliger barnet. I stand til at ødelægge og redde.
  En fighter uden sår er som en rig mand uden lomme!
  En mand har brug for styrke for at leve, og en kvinde for at overleve!
  Blandt fårene kan selv en vædder rejse sig, men prøv at blive en leder blandt løvinderne!
  Livet er for værdifuldt til at blive handlet!
  Stål er skarpt, men en kvindes tunge er meget skarpere!
  Handl frimodigt, hvis du ikke kan dygtigt!
  Føj en civil til afdelingen, jeg fjerner ligeså to soldater!
  En amatør med sin dumhed vil blokere fordelene for ti specialister!
  En stor familie er himlen for hjertet, skærsilden for pengepungen, helvede for fjender!
  At skille et bur ad er nogle gange sværere end at køre en grusom ejer væk!
  For det russiske folk er vodka værre end et dusin Hitlers!
  Drøm forråder virkeligheden!
  Der ville være en grund til at dræbe, men tag altid bagagerummet på!
  Vodka er en legaliseret terrorist!
  Alkohol er den største seriemorder! Så lad os drikke, men så de dræber os kun med alkohol!
  Uanset hvor lille den elektroniske chip er, men en prædikant klatrede ind i den med en udstrakt hånd!
  Automatisk er det bedste argument for omvendelse!
  En rigtig mand skal være modig i en kamp, selvsikker i kærlighed, vittig i en strid!
  Ufærdig vodka, som en utilfreds kone, kan hovedpine ikke undgås, så det er bedre at bukke under!
  Krig er det mest spændende spil, antallet af deltagere er ubegrænset, men faldende konstant!
  I krig, i modsætning til boksning, er det at vinde på point beslægtet med forræderi, men dommeren bliver ikke bestukket!
  Skak er logik og poesi legemliggjort i enkle stykker!
  Frihed er som en korrupt pige, kun de betaler for det ikke med penge, men med blod!
  Ungdom er arrogancens søster, arrogance er modets søster, men kun ved at blive relateret til en gammel mands oplevelse kan sejren fødes!
  Når kommandanten har et lyst hoved, bliver det mørkt i fjendens øjne!
  En følelse af tid er en uundværlig egenskab for en kommandør, det er ikke for ingenting, at minutviseren har en skarp ende, den slår stærkere end slebet damaskstål!
  Nydelse og smerte er modsætninger, men for nogle er det at påføre smerte den højeste fornøjelse!
  Krig og sex er en fornøjelse, men ikke i en blanding, for dødelig børste!
  Jo federe stykket i fælden er, jo skarpere skal tænderne være!
  Det er sværere at indhente en hare end at dræbe en mammut!
  Dræber du smukt, skaber du blodige stilleben, kun kendere går for hurtigt i graven!
  Mådeholdenhed er en god egenskab, hvis det ikke gælder indkomsten! En tung pung er altid let!
  Når en kvinde fortæller sandheden, begynder lidenskaben at falme, og når hun lyver, blomstrer forræderi!
  Blide kram kvæler stærkere, der er intet mere ubønhørligt end en kærlig løkke!
  Gæld er en tung byrde, især hvis der ikke er andet at betale end livet. Du kan til gengæld ikke låne det!
  Dødens søvn er den dybeste, men ikke den sødeste, især for dem, der har syndet!
  Jagten er sejrens krone, og uden en krone er der ingen sejrrig ende!
  Den, der kommer bagud, vil indhente et hjerteslag i hele livet!
  En uaffyret soldat vil som grøn vin vinde styrke med kampe, men en kommandant, der ikke vil lære, er som gødning - han vil ikke modnes, men kun perepere!
  En dårlig kommandant lykkes med at redde sit eget skind, en god redder sine soldater fra døden!
  Debuten i kampen er vigtig, fordi efter at have tabt, vil du ikke tale for et ekstranummer!
  Hvis en kammerat dør, så vær ikke ked af det, himlen er blevet beriget med et godt menneske!
  Hvad hvis det er dårligt? Så blev det lettere for de levende på jorden.
  Sandheden er én, men der er mange religioner, hvilket betyder, at en troende har større chance for at begå en fejl end en ateist!
  En ateist, selvom han har ret, vil hans sandhed ikke give ham profit, men en troende vil, selvom han tager fejl, få et lykkeligt liv og en værdig død!
  At blive ateist er som at stjæle din sjæl!
  Tro er som tøj, det er svært at have på og man kan ikke være nøgen! Du kan kun ændre det ved at vaske og vælge en moderne stil! Generelt generer religion, ligesom en kone, og det er skræmmende at ændre sig!
  Tro som pegende støder er kun én, og kun tåber griner af det!
  Lykke er en kræsen brudgom, der kun går efter et par med frihed!
  Hvad vil du sætte en slange til dit hjerte - åbn døren til underverdenen!
  Det er fordi en hakke og muskuløse arme har brug for et hoved!
  Kommandøren er beslægtet med en skuespiller, kun gentagelser til et ekstranummer, ikke klapsalver, men slag i ansigtet, der kører i jorden!
  Kærlighed er som en sky, underlagt luner og tårer!
  Barmhjertighed er en egenskab hos den stærke, grusomhed er født af usikkerhed, og usikkerhed er svaghed!
  Straffen for det onde er den mest værdifulde slags gode, det kræver åndelig renhed og styrke!
  Beslutsomhed er en uundværlig egenskab af en hersker, frygtsomhed ødelægger stater og efterlader folk forældreløse!
  Hvis blaster ville hvine, men din ville være tavs!
  Kærlighed kræver ofre, ikke mindre end had!
  - Religion skal i første omgang være moralsk, lære godhed og lydighed! Bare lad være med at gøre folk til en flok og vænne dem til eftertanke!
  Revolutionen bør ikke ændre typen af slaveri, dens mål er åndelig frihed med en enkelt holdning - at gøre godt!
  Intet forener menneskeheden som en sand religion baseret på venlighed og sund fornuft!
  - Kun den højeste sandheds endelige sejr kan retfærdiggøre en løgn! Ligesom fredens sag kræver vold, er det lettere at slå et sværd tilbage med et sværd end med et skjold!
  - Sandheden er altid i mindretal, og mindretallet kan kun vinde ved hjælp af intelligens og list! Dette betyder list og intelligens, sande kammerater af sandhed!
  En slave er først og fremmest en kujon, han er bange for at miste sin lænke!
  Tyrannen har tre egenskaber af insekter: brodden af en skorpion, poterne på en klæbrig flue, spindet af en blodsuger, men han er ikke bestemt til at blive vinget!
  Sjælens skønhed, hjertets renhed, kærlighedens kraft - bør ikke besmittes af overdreven gengældelse!
  Hvis du har ret, retfærdiggør retfærdighed grusomhed, men kun i det omfang, det ikke gør offeret til bøddelen!
  Den mest værdifulde egenskab ved en kommandør er at acceptere nederlag med værdighed og lære af det!
  I moderne krigsførelse vinder den, der flyver, og det, der kravler, bliver slået af fjenden!
  Fornærmelse er en slynks og en kujons våben, i et forsøg på at ydmyge andre, sænker han sig selv!
  Kun de døde tager ikke fejl, medmindre du selvfølgelig tæller stedet for paradis!
  Øvelse er dygtighedens moder, allieret med talent!
  De, der vil lære, vil have mere gavn af nederlag - end den selvtilfredse arrogante af sejren!
  Det er bedre at dø smukt end at leve grimt!
  For en doven person er alle tider dårlige, undtagen søvn!
  I krig er for tidlig glæde forræderiets søster!
  Den mest perfekte klinge - skrå hænder forkæler!
  Tid i krig er som vand, det slider på venlighed og menneskelighed!
  En kriger, der sidder i baghold, er som en røver, kun han ønsker at få sit liv, ikke en tegnebog.
  For en god kommandør er det vigtigere at redde sin egen end at dræbe fremmede!
  Et stort antal graverfærdigheder og dygtighed! Hvis du ønsker at blive en helt, så gå ikke sagtmodigt!
  En løgn er som en slange i stedet for en vagthund - når den først bider fjenden, vil den næste helt sikkert stikke dig på et svagt sted!
  En ridder kan afstå alt til en dame, undtagen retten til at dø først!
  En russisk soldat kan blive dræbt, men ikke besejret!
  Kæmpen er ikke den, der er stor i vækst, men som har tankerummet, til himlen!
  Vold avler ydre lydighed og tænder oprør i sjælen!
  Fangenskab er som en rødglødende smedje, hærder, hvis du efter det dykker ned i befrielsens iskolde strøm!
  Retfærdighed er nogle gange hård, men altid blødere end vilkårlighed!
  Nu løber barfodede børn op til Kungur, en mægtig fæstning, hvor der er seks hundrede soldater og en anden milits. Skræmt over major Vereshchagins nærme med to hundrede regulære soldater løftede en skare på to tusinde Pugachevites belejringen og trak sig tilbage.
  
  
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova ankom til oprørerne. Først var de skeptiske over for en dreng i shorts og en pige i en tunika. Men dekretet med suverænens segl overbeviste dem om at adlyde obersten. Men det blev endnu mere pålideligt, da Oleg, der havde bundet neglene med sine bare tæer, kastede dem mod atamanen, der begyndte at komme frem, og naglede ham til døren ved forlåsen.
  Derudover er der allerede nået rygter om en dreng, der ikke er bange for kulden og løber hurtigere end den mest greyhound-ulv.
  Drengen blev accepteret som kommandør. Og så kom han med en plan. De trænger sammen med Margarita ind i Kungur, dræber alle betjentene, og så bryder horden ind og afslutter garnisonen.
  hvilket med glæde blev modtaget.
  Og en dreng og en pige, disse terminatorbørn skyndte sig til Kungur. Og en stor afdeling af oprørere rykkede efter dem.
  Oleg og Margarita rykkede uden videre til væggen. De afskar et par vagtposter. Og lad os skære ned på betjentene. Panikken begyndte. Major Vereshchagin skyndte sig i kamp og var en af de første, der blev dræbt. Tre kaptajner blev også dræbt.
  Børn kastede skarpslibede skiver og skar med hærdede stålsabler. De kastede også hjemmelavede, men meget kraftige granater. Hvorfra fjenden fløj højere op og blev revet fra hinanden. Og fik fra disse børneterminatorer.
  Og så gik oprørerne i kamp. Og også hvordan de begyndte at hugge og knuse. Og den allerede forvirrede og halshuggede garnison overgiver sig til hæren af Pugachevs udsendinge.
  Børnene klarede opgaven. Og tog Kungur, skyndte de sig tilbage, nær Ufa, hvor den enorme hær af Emelyan Pugachev nærmede sig.
  Drengen og pigen løb til sig selv og sang;
  I Fædrelandet synger nattergale en salme;
  I den går den strålende sol op ...
  bringer nåde - fred, trøst,
  Og åbner øjnene - Herrens lys!
  
  Hvor er dalens liljer, og hvor er tusindfrydens sværme,
  Og høstakke hældes ud med honning ...
  Du vil blive ægte - kend helten -
  Knæk dæmonernes skarpe horn af!
  
  Nu løber du barfodet gennem markerne,
  En ganske lille dreng - et tungt maskingevær!
  Og kolde hæle under duggen -
  Klar til at sætte modstanderen - skakmat!
  
  Demiurgen vil forme naturen,
  Skab mønstre i stormende pragt...
  Ak, lidt streng Gud er en kirurg-
  Hvilket ikke kun vil sætte fem!
  
  Vi mennesker er også formidable skabere -
  I stand til at omfavne din nye verden!
  Ingen grund til at vise skam af et får -
  Så vil han straks samles for at skælde hæren ud!
  
  Pionerdrengen er nu i fangenskab,
  Bødlen løftede den på stativet, gav den med en pisk ...
  Men folk forbander ikke Satan -
  For prøvelser er også en gave!
  
  For pladsens skyld - vejene er alle i farver,
  De har ekstasen af en ren strøm ...
  Og vi er nødt til at overvinde vores modbydelige frygt -
  Ikke at gemme sig i en æske med en åls smidighed!
  
  Ak, hele verden er fuld af kister
  Selv i fangehullet har de et fetich-show ...
  Vi vil se det i Eden -
  Når alt kommer til alt, foran Gud - en helte-baby!
  
  Men mennesket er i bund og grund også Gud,
  Han er en kvik kæmpe med intellekt ...
  Skibet forlader den storslåede grotte,
  Folket og lederen uden frygt er ét!
  
  Karisma er også kapital,
  Lad det ikke bare blive drevet i omløb ...
  Og hvis nogen havde illusioner,
  Tyven har allerede naglet ham med et koben!
  
  Når vores sind vokser til toppen,
  Og det videnskabelige træk vil genoplive de døde...
  Vil dække isen med et blomstertæppe,
  Og vi er på march til andre universer!
  Oleg Rybachenko og Margarita indhentede et vildsvin undervejs. De dræbte ham og spiste kødet råt. Og hvad Tarzan trods alt spiste, og hvorfor er de værre.
  Og de tog kødet med sig.
  Oleg løb og tænkte:
  Det, der var fedt, var serien om Tarzan. Men han skrev også bedre. Dette er et interessant værk om junglen og vilde aber. Men lad os sige med en pige?
  Det er endnu mere fantastisk...
  Desuden komponerede han sammen med Margarita lidt aforismer for at gøre det sjovere;
  For en politiker er alle veje krogede, men de fører lige frem til målet!
  Guld er blødt, men har knusende kraft!
  Tungmetal er guld, men guld er let!
  Selvom guld er et tungmetal, men i store mængder gør det dig usænkelig!
  Bøddelen arbejder med hænderne, men produktet bæres frem med fødderne!
  Hvis du vil tage tronen, så hav en konge i dit hoved!
  Hvis du vil, så få en løves plads, vær en ræv i list og en hyæne i ondskab!
  Den mest succesrige politiker er en snedig ræv og en rovtiger, såvel som en abe i at bruge andres tricks!
  Den, der ikke er en ræv i politik, er en røv i livet!
  Den flatterende ræv har ulvevaner!
  Krigs list er ikke i modstrid med ære, undtagen når den vender sig mod dig!
  I krig er uagtsomhed som tjære i honning, det bløder kun ud!
  Undvigemanøvren ligner en krog, ikke kun i form, men også i resultat!
  Uanset hvor stærke hænderne er, uden et hoved er de ikke mere værd end en mannequin!
  Opfindsomhed kan sammenlignes med en tredje hånd, kun med et meget større sving!
  Revolutionen bløder, hvilket fører til forbedring af folket, driver fedt væk, hvilket fornyer eliten!
  Det største udbytte på investeringer vil blive modtaget af dem, der ikke skåner modermælk til børn!
  Løgn for det gode, dette er sandheden, udtalt på en ny måde!
  En kvinde er en skat, der kan bestikke de rigeste og et våben, der kan bringe de stærkeste i stykker!
  Problemer er et evigt begreb, selv døden flytter dem kun til de pårørende til den afdøde!
  Lykke er en blomst, der er befrugtet med knogler og vandet med blod!
  - Fundamentet, blandet med blod, er meget ustabilt, så kun i en levende krop har blod magt!
  Alt kan ændres, bortset fra ansvarsfølelsen og pligten!
  Det er slemt at miste livet, men det er meget værre at miste udødeligheden!
  Det er bedre at flyve i en time end at kravle i hundrede år!
  Styrke er synonymt med frihed, frihed er synonymt med pligt, pligt kræver selvopofrelse og forsagelse!
  En helt med et svagt hoved adskiller sig fra en mannequin ved, at han krøbler sig selv!
  Psykologi er nøglen til sejr, du skal bare kunne vælge den rigtige lås!
  Hjertet sendes ikke til intelligens, og hovedet er ikke hugget!
  Hurtighed føder sejr, hurtighed bringer held, hurtighed er den anden lykke!
  Hurtighed føder sejr, hurtighed bringer held, hurtighed er den anden lykke!
  Dødens iskolde ånde får hjertet til at skælve og forvrider en kujons indvolde. Men modig fra nærheden af en knoglet gammel kvinde med en skærpet le: får skarphed i reaktionen, ro i en kamp, at slippe af med overskydende fedt!
  Temperament hos kvinder sameksisterer ofte med beskedenhed - såvel som mod hos mænd!
  Teknik er et tveægget koncept - det tåler ikke dumhed!
  Den sødeste frugt er den sværeste at plukke!
  Hensynsløshed er det modsatte af mod, mod og beregning kun i par vil føde sejr! Et glas sejr er som en flaske vodka, så der er ingen problemer, det kræver tre personer: Held og lykke, intelligens og mod!
  Døden er ikke midlertidig, men livet er permanent!
  Der er ingen sådan religion, at den logiske forklaring af den eksisterende tilstand og tilstedeværelsen af fornuft!
  Her er det rigtigt, men selve det menneskelige sind er ikke det mest logiske i vores verden. Nogle gange ser det endda ud til, at intet er mere irrationelt end logik!
  Krig uden blod er som et liv uden smerte!
  Evnen til at overleve på egen hånd er vigtigere for en kriger end at dræbe fjenden! Enhver krig ender i fred, og livet ender i en begravelse!
  En teenagers kærlighed er som glas: for skrøbelig, den går let i stykker og gør ondt!
  En slave og en konge kommer ud af samme livmoder, hvis de er ens før fødslen, hvorfor så ikke være lige efter!
  Videnskabelige fremskridt uden udvikling af moral er ensbetydende med at forsøge at ryge fra en atomeksplosion!
  Uagtsomhed i krig, forbrydelsens moder og forræderiets søster!
  , Krigens brød er det bitreste: gennemblødt i brødres blod og mødres tårer!
  At føde børn er meget mere behageligt end at føde lig - selvom begge dele kræver dygtighed og spænding!
  Trældom begynder ikke ønsket om at lære og tænke!
  Kloge ord er gode - gode gerninger er bedre!
  Livet er altid strålende, og døden er middelmådig!
  Videnskab er ikke alt, de mest avancerede våben kræver dygtige hænder og et fleksibelt sind! Ånden erobrer materien!
  Ethvert øjeblik holder op med at være dejligt, så snart det fryser, fryser det som en isflage!
  Bevægelse er sand lykke!
  Fædreland er det mest dyrebare et menneske har, uden det har livet ingen mening!
  En mand uden et hjemland er som en krop uden en sjæl!
  Religion er de svages trøst - eventuelle ulykker virker ubetydelige, hvis de er midlertidige!
  Hvis teknikken er skytsengelen, så er kampånden krigens gud!
  Det er nemmere at øse havet op med en spiseskefuld end at skændes med en ateist!
  Computer som en pige elsker ung og stædig!
  Døden adskiller sig fra den elskede ved, at de altid forsøger at udskyde mødet med hende!
  Døden adskiller sig fra den elskede ved, at den altid kommer på det forkerte tidspunkt, men ingen bebrejder hende, at hun kommer for sent!
  Hvem sparer på sikkerheden - gå i stykker ved en begravelse!
  En velnæret hær er nøglen til velstand!
  I krig er god forberedelse som luft til lungerne, en dårlig blanding af gasser lammer og dræber!
  Når en person kunstigt giver sig selv et formidabelt udseende, er dette et sikkert tegn på åndelig svaghed.
  En frygtelig ulv i fåreklæder, ikke et får i ulveklæder!
  For en mand er der intet vigtigere end militærkunst - det er et synonym for en værdig tilværelse! En tigers død er bedre end en hunds liv!
  Død i krig er kun retfærdiggjort, når fjenden køber det til en overpris, og at give gaver til fjenden er ensbetydende med forræderi.
  Den rekognoscerede fjende er næsten besejret, du behøver bare ikke selv at lade chancerne gå til vinden!
  Liget af en fjende er dyrt, men en levende vil stadig koste mere!
  Vinder af stealth-kvalitet!
  Generelt er livet uden vanskeligheder som suppe uden krydderier, meget - bittert, nej - kravler ikke ind i halsen!
  Mænd bør mindst én gang i deres liv dræbe og redde nogen! Og hvis den første er heldig, så er den anden en uundværlig prøve på mod!
  Computeren er bedre end atombomben, det er den sikreste måde at erobre nationerne og få dem til at arbejde for vinderen! Desuden er jeg ikke bange for fristelser! Enhver tro er da noget værd, hvis den forstår at forsvare sig selv!
  I ungdommen flyder blodet hurtigere, og "bowler" laver varmere mad!
  Et langsomt æsel, værre end en gris, stinker også, men giver ikke kød!
  Automatisk ild og brøl fra en granat - bedst af alt slå en god hukommelse af!
  Tro uden beviser: at en falk uden vinger kan kradse, men ikke vil lade den svæve!
  Religiøs diskussion er den mest frugtesløse - da begge skændes ikke aner noget om det emne, de skændes om!
  I kapløbet mellem videnskabelige og teknologiske fremskridt og moral er sidstnævnte dømt til at være en outsider! Selvom menneskeheden risikerer at falde i afgrunden mellem videnskab og moral!
  Den, der sparer på videnskaben, berøver sine efterkommere, og den, der berøver sine efterkommere, vil for altid forblive en tigger!
  Ved at røve efterkommere kan du tjene kapital, men du kan ikke blive rig!
  ! Politik er en beskidt forretning udført i rene jakkesæt!
  Sandheden er altid mangesidig, men fejl er ensartet!
  Skønhed er et dialektisk begreb - kun grimhed er universel!
  Moderne våben, i modsætning til vin, elsker ungdom!
  Skån fjenden, hvad man skal sidde på en dolk - stål kender ikke følelsen af empati!
  Det bedste våben er opfindsomhed, kræver ikke omkostninger, men er dyrt!
  Når antallet af lig er mere end ét, bliver de fra en tragedie til en statist!
  Mord er som at miste sin mødom for første gang, og det gør ondt, så for hver ny handling mere og mere glæde!
  Den spejder er dårlig, som ikke kan forudse en udvej i tilfælde af fiasko!
  På ethvert andet område kan en fejl koste liv, sundhed, og kun ved at narre dig selv i religion risikerer du at miste udødelighed!
  Dyret har hugtænder, manden har en pistol, dyret stoler på musklerne og manden på sindet! Test sløver tænderne, men skærper sindet - derfor er sindet udødelig, fremskridt, som en evighedsmaskine, vil føre til velstand!
  Selv de mest forfærdelige nyheder fra gentagne gentagelser bliver almindelige!
  Når en agent arbejder for to intelligenser og får et barn, der prøver at proppe to brystvorter ind i munden på ham, risikerer han at rive munden i stykker!
  Bevægelse er regnen, hvorunder sundhedens blomster vokser, og hakken, der rykker sygdommens ukrudt op med rode!
  Blindes blinde ser ikke øjet - de går, hvor de vil!
  Kan ikke få blinde frem - kære trofaste kontrolpost!
  En seende rejsende trækker ikke - hjælp de blinde stakkels!
  En person knækker let, undertrykker sig med besvær og opnår meget sjældent kærlighed fra naturen!
  I kort kommer heldet til et lyst hoved, fingerfærdige fingre og et roligt hjerte!
  Generelt er kriminalitet ikke chokolade, efter at have ødelagt et sødt liv, vil du ikke, men du vil helt sikkert få fedme i hjertet!
  En mangel på styrke kan kompensere for en overskydende intelligens, men ingen overskydende styrke kan kompensere for en mangel på intelligens!
  Talent kan erstatte mangel på uddannelse, men ingen uddannelse kan erstatte mangel på talent!
  En diamant er en ædelsten uden polering, men ingen polering vil gøre kul til en diamant!
  En andens død er sjov, men fra din egen død brister dit hjerte og din sjæl går i hælene!
  Penge klæber til blodige hænder og glatte sjæle som snavs!
  Af alle former for fanatisme er religiøst det mest irrationelle og egoistiske, så det primært er rettet mod at opnå personlig udødelighed!
  Kærlighed adskiller sig kun fra voldtægt i form af betaling - betaling i naturalier for den sidste handling!
  Det er bedre at tabe i retfærdighed end at vinde i synd!
  Tabet af en retfærdig person er vinding i himlen, en synders vinding er et røveri af sjælen!
  Fornægter Gud, kommunisterne har lagt en urimelig byrde på menneskets skuldre! Da mennesket ønskede at tage den Almægtiges plads, kunne mennesket ikke stå for smerten fra Golgata og djævelens fristelser!
  Uden at besidde Jesu magt, brød folk sammen i stedet for at bygge et rige af godhed og retfærdighed sammen til en pøl af laster!
  Utallige skatte i en persons sjæl, kun hvis du begynder at røve dem, vil hurtigt løbe tør uden at bringe rigdom!
  Hver seksuel handling, juvelen, du deler for to og ikke en eneste tyv, vil stjæle den fra dit hjerte!
  Hver mand har noget til fælles med en primat, det er godt, hvis det er potens, men oftere intelligens!
  Det ville være sjovt, hvis det ikke var sandt!
  Desværre har vi flere levende vittigheder end ordentlige mænd og ærlige politikere!
  Den, der sælger sin sjæl, forbliver altid med tab - han giver det udødelige for det dødelige!
  En sejr over en stærk modstander koster normalt mere, men du giver den ikke væk for ingenting!
  Mord kan ikke retfærdiggøre egeninteresse og profit - kun ære, frihed og moderland er fortalere for vold!
  Godt skal være med en pistol,
  Slå til som rasende stål!
  At bløde som et vandfald
  Ondskab skån ikke alle for at dræbe!
  Af alle kunstværker er det militære mesterværker, der er mest fast forankret i folks hukommelse og forårsager flest tårer!
  - Et maleri skrevet i blod: lysere end olie og falmer meget langsommere!
  En anstændig person sætter retfærdighed - over familie og venskabelige forhold! Loven for fjender og venner bør være den samme som en mand til en kone!
  Tilstedeværelsen af forskellige love gør retfærdighed til en prostitueret!
  En stærk modstander tempererer kroppen og viljen, gør dig stærkere - en svag fordærver sjælen og svækker kroppen, gør dig svagere!
  Så den hårde vej giver meget mere let sejr!
  En soldats hænder er givet til at skyde, og hjernen til at stoppe i tide!
  At dræbe et fjols: det er det samme som at stikke med en nål, skyde en smart en - hvad skal man slå med et projektil!
  Naturen er menneskets moder, og moderen til en stor opfinder kan ikke være en fuldstændig tåbe! Selvom hun mangler praktisk snilde!
  Kuglen er den mest effektive pædagogiske metode i omgang med unge mennesker, såvel som med ældre!
  Kun virkningen af virkningen falder! Ofte vil troværdigheden falde, og hvis du når dertil, bliver du nødt til at opdrage zombier!
  Religion sænker en stolt person til et dyrs niveau - giver et valg mellem et får og en ged!
  Det er bedre at give din hud til mennesker som et får end at hvæse for evigt som en slange!
  Generelt giver begrebet at arbejde med hovedet ikke kun en bogstavelig fortolkning, selv når det kommer til kampsport!
  Hvis du vil blive rig - bliv døbt som jøde, hvis du vil gå fallit, så tag et lån hos en jøde!
  Bly hjælper fordøjelsen, især hvis pillen er i form af en patron!
  En embedsmand, der ikke tager imod bestikkelse, er som en jomfru prostitueret!
  Normalt, for at redde den ene, skal du dræbe den anden! Dette er uden tvivl en grusom lov, men den genopretter arternes naturlige balance!
  Der er ingen bedre fighter i verden - end en russisk soldat og en større tyrann - end en russisk general!
  Overdreven luksus er et tegn på letsindighed, letsindighed er en varsel om forestående ruin!
  Kloge ord fra en bastards læber er som en fontæne fra en skraldebunke!
  Du har en fordel i længden, men jeg har i tankerne!
  Nogle gange kan du dræbe, men du kan aldrig fjerne håbet!
  I krig, mangler et sekund - du kan miste evigheden!
  Et almindeligt tårn er patetisk blandt skyskrabere, men majestætisk blandt hytter!
  Mennesket underkaster sig magt, respekterer grusomhed, foragter mildhed og sætter ikke pris på venlighed!
  Sex er den bedste kur mod alle psykiske sygdomme, men desværre dyrt og svært at finde!
  Hvem elsker ikke sex elsker ikke livet og sætter ikke pris på kødets glæder!
  Poesi har det til fælles med vin, at dens værdi vokser med tiden, men selv århundreder tillader ikke, at linjerne går rådne og gnisterne går ud!
  En soldat er som en computer - han tæller en-nul, og en kriger er en ven-fjende!
  Mennesket adskiller sig fra dyret i humanismen, og evnen til at handle i strid med instinkterne!
  Fra vold mod en kvinde dukker nogle gange sunde børn op, og af vold mod naturen kun monstre!
  Hvis moderen er grusom, er børnene også grusomme! Hvad er karakteren af en sådan er hendes afkom - mand!
  Venskab søges hos de stærke, næring fra de rige, og hengivenhed vises til de frygtløse!
  Angreb er den bedste måde at neutralisere fjendens numeriske overlegenhed - at få dem til at kæmpe tilbage er som at hugge halvdelen af armene af!
  .For en kvinde er kærlighed fornøjelse og indkomst, for mænd fornøjelse og udgift!
  At opfinde et nyt våben til en umoralsk person er som at save benene på en stol, når et reb er fejet over halsen!
  Ved ankomsten nær Ufa rapporterede fyrene om opgaven til Pugachev.
  Bondekongen var overrasket over, at børnene arbejdede så hurtigt. Og selvfølgelig belønnede han dem. Han overrakte et sølvkors. Og to hundrede rubler hver.
  Derefter fulgte overfaldet på Ufa. Margarita og Oleg er som altid i front og angriber hurtigt.
  De hugger fjender med sabler og kaster bomber.
  Ufa-garnisonen var allerede svækket af sult, men oprørernes sejr havde brudt deres ånd.
  Derudover har kosakkernes konge næsten halvtreds tusinde tropper - en enorm styrke ...
  Efter at Oleg Rybachenko havde hacket kommandanten ihjel, overgav resten af soldaterne sig.
  De blev taget i ed, klippede deres fletninger, klippet som kosakker. Nogle betjente valgte at slutte sig til Pugachev. Og hvad er løkken bedre?
  Kort sagt, Ufa blev taget let. Og selv kosak-zaren fortrød, at han ikke stormede Yaitsky-byen.
  Generelt gik det bedre for Pugachev. Nu kan flere tropper sendes til Ural-fabrikkerne. Og instruer Beloborodov til at tage alle byerne og Tobolsk.
  Det blev bestemt besluttet at tage til Kazan og derefter til Moskva. Emelyan Pugachev rapporterede endda, at hans søn Tsarevich Pavel selv havde tilsluttet sig kampagnen og ville overdrage tronen til sin far. I hvert fald troede mange på det.
  Pugachevs hær fortsatte med at vokse. Der kom nyheder om erobringen af flere Ural-fabrikker og nye kanoner, forsyninger og krudt.
  Derefter drog en kæmpe hær ud på et felttog. Hun bevægede sig langs floden, langs begge breder til Volga.
  Zar Emelyan Pugachev var munter og glad. Indtil videre går det meget godt for ham. Generelt er oprørerne aldrig blevet hårdt slået. Og den nye russiske zars ry stiger. Og hver dag slutter nye krigere sig til ham i tusindvis.
  Den selvudråbte konge har mange kavaleritropper. Og alt lugter af en rigtig sejr.
  Børnevagterne løber foran resten af hæren. De er sjove og griner meget.
  Her angriber de unge krigere husarernes patrulje. Kort fældning, et par kast med tæerne af barfodsgranater. Og kæmperne er ødelagt.
  Dernæst ligger Osa fæstningen. I virkelighedens historie overgav hun sig uden kamp. Så fyrene har endnu ikke stormet og dræbt ingen.
  De kedede sig endda lidt... Fyrene sang;
  Spartacus rejste slavernes bedrifter,
  At smide de forhadte prinsers åg af sig...
  Han forvandlede de ulykkelige til en sværm af ørne -
  Opfordringen er enkel - flyt dine drømme fra hinanden!
  
  Tag sværdet frem ved at bryde det
  Og nådesløst fælde onde fjender ...
  Du åbner heldigvis vejen som en fighter,
  Den afdøde vil leve for evigt i granit!
  
  Vi får det fra himlen, nul behøver månen,
  Vi vil åbne Mars vidder som en port,
  Og berømt tro på Venus, jeg kommer ...
  Hele Mælkevejen - under sværdet vil gå til helten!
  
  Der er stjerner på himlen og pigernes øjne -
  Safirer, rubiner funkler ...
  Og mine voldsomme tanker flyver -
  Da vores forfader slog Mamaia!
  
  Den dødelige Chelubey udbrød i stødbolden -
  At Rus' vil dø under hoven af hvirvelvinde ...
  Mærkeligt græd sindssyg - dræb alle:
  At latter og klangfulde sange stilnede af!
  
  Svaret fra Peresvet er højlydt givet,
  Et spydslag og fjenden i et mareridtsagtigt inferno ...
  Vil ikke vente på krigeren zindan -
  Vi vil vinde, I tror på det!
  
  Lumsk rock - der er dage i skyerne,
  Ikke hver gang held og trofæer ...
  Og vores byer er ild, lys,
  Vi kan også se, i slaget ikke modnes!
  
  Men kender den russiske sted i triumf
  Vores forfader Cæsar, den formidable makedonske ...
  Planeterne vil snart blive til paradis
  Meget velsmagende Poshekhonsky ost med te!
  
  
  
  SPEER ÆNDRINGER HISTORIE
  Speer, dette geni af organisation, formåede at overbevise Führeren til omgående at udvikle og sætte i serie, en let, billig, manøvredygtig jetjager med kun to luftkanoner, men den bedste i verden med hensyn til flyveegenskaber.
  Så HE-162 blev født og ikke den 6. december 1944, da den først lettede, men det var allerede for sent, men den 20. april 1943, hvor det tredje rige stadig var fuld af styrke, og dette kunne have en indflydelse på krigens gang. Heldigvis var Yummo-jetmotoren allerede klar til masseproduktion. Flyet var næsten udelukkende lavet af træ, og rustningen vejede kun halvtreds kilo på panden. Men bilen er let, billig og meget manøvredygtig, nem at styre. Dens hastighed oversteg 900 kilometer i timen, og vægten af en tom jager var kun 1.600 kg. Oprindeligt var bevæbningen to 20-millimeter flykanoner - stærkere end Yak-9'eren og sammenlignelig med LAGG-5.
  Ret nem at betjene maskine. Kort sagt folkets fighter. Billigere end ME-109 og lettere at fremstille, men meget mere effektiv.
  HE-162 viste sig at være et effektivt våben. Allerede under slaget ved Kursk fik de tyske esser regnskab over det. Huffman udmærkede sig især.
  Hitler var selvfølgelig glad og beordrede til at bringe produktionen af bilen op på fem tusinde om måneden. Dette tal kunne ikke nås, men ved udgangen af 1943 blev der produceret mere end to tusinde biler om måneden.
  NE-162 skabte problemer for USSR i luften, og bremsede en smule de sovjetiske troppers fremrykning. På Kursk Bulge var tabene af tyske kampvogne mindre end i den virkelige historie, mange IL-2'ere blev skudt ned.
  Tyskerne var i stand til at stramme modstanden, og Kharkov og Orel faldt en måned senere end i den virkelige historie.
  Men alligevel rykkede Den Røde Hær frem, om end langsommere end i den virkelige historie. Takket være dette lykkedes det tyskerne at få fodfæste bag Dnepr og skabe et stærkt forsvar der. Og så ankom de selvkørende kanoner E-10, en meget vellykket tank destroyer.
  Tyskerne var i stand til at stabilisere fronten i øst. Om vinteren var sovjetiske tropper ude af stand til at krydse Dnepr. Tyskerne gjorde også modstand nær Leningrad.
  Selvom de allierede rykkede frem i Italien. Men til en meget høj pris.
  Efter at have undladt at bryde igennem nazisterne, rykkede Den Røde Hær ind på Krim. Også her varede kampene længere end i den virkelige historie, men endte med nederlag.
  Den allierede landgang i Normandiet endte med Storbritanniens og USA's nederlag. Den 22. juni slog sovjetiske tropper til i centrum. Men tyskerne var i stand til at afvise de sovjetiske styrkers angreb. Dels på grund af den succesrige og billige selvkørende pistol E-10. Med en vægt på tolv tons havde denne maskine en frontal reservation på 82 millimeter ved en hældning på 45 grader, uigennemtrængelig for sovjetiske fireogtredive og en pistol som T-4. Denne maskine kunne endda trænge ind i panden på IS-2'eren på tæt hold og have en god chance for at komme tilbage fra skrånende panser.
  Den nye tyske teknologi er god i forsvaret. Og Fritz bruger det. Men sovjetiske biler er stadig ikke så succesfulde. T-34-85 har et ret svagt våben og beskyttelse, og højden er for stor. Og IS-2 er sårbar i tårnets pande, og den nederste del af skroget.
  Tyskerne var i stand til at holde fast ved på forhånd at koncentrere kræfterne i midten, og gætte hovedretningen af slaget.
  Efter de allieredes nederlag i Normandiet blev anti-krigsstemningen intensiveret i USA og Storbritannien. Desuden var amerikanerne ikke heldige, da de forsøgte at lande i Filippinerne, blev deres transporter angrebet af japanske slagskibe. Og de blev sænket. Mange køretøjer og soldater blev dræbt.
  Det gjorde også et stærkt indtryk på det amerikanske folk.
  Tyskerne slog angrebet tilbage i centrum, overførte en del af tropperne til Italien og indledte en offensiv der.
  Panther-2 deltog i kampene. Tyskerne formåede at opfylde vægten af halvtreds tons, hvilket gjorde pistolen 88 mm og 71 EL løb, og bilen selv 150 mm tyk frontal panser under skråninger.
  Panther-2, der var lettere, men med en mere kraftfuld motor, viste sig at være en fremragende tank destroyer.
  Tyskerne var i stand til at generobre Napoli og fange mange fanger og trofæer. De allierede flygtede tilbage til Sicilien. Der ville de søge dækning ved hjælp af flåden.
  Tyske designere lancerede E-25 i serien. Sovjetiske tropper forsøgte igen at angribe nær Leningrad. Men tyskerne var der klar. Generelt fungerede den tyske efterretningstjeneste godt, især luftefterretningen, da Fritz havde jetmaskiner, der fløj i stor højde og absolut usårlige over for sovjetisk luftforsvar.
  Om vinteren ramte sovjetiske tropper igen i midten, men deres angreb var forudsigelige. Og i luften greb nazisterne fuldstændig dominans. Allierede fly mistede også meget.
  I februar gennemførte nazisterne en operation på Sicilien og tog mere end to hundrede tusinde britiske og amerikanske soldater til fange. Og i marts slog tyskerne til i syd. De brød igennem forsvaret, rykkede frem om natten og lavede et par kedler.
  Sovjetiske tropper begyndte at bevæge sig.
  Efter Roosevelts død tilbød Truman Hitler en våbenhvile. Fascist nummer et var enig. Men til gengæld krævede han levering af olieprodukter og tilbagelevering af fangerne. Truman og Churchill blev enige om dette.
  Tyskerne har løst deres hænder i øst. De fik også en ny E-75 kampvogn. Et tættere layout - motoren og transmissionen sammen, og det tværgående arrangement gjorde det muligt at reducere maskinens højde. Så det lignede en meget voksen "Tiger" -2, men med en meget lavere silhuet.
  Med meget tykkere, mere vinklet rustning passede E-75 i en vægt på 75 tons med en motor på 1250 hestekræfter. Hvad gjorde den ret mobil og pålidelig. Den britiske kampvogn havde to typer kanoner. 105 mm 100 EL pistol til at bekæmpe fjendtlige kampvogne og 128 mm 55 EL, mere alsidig pistol. Tårnet havde 252 mm tykt frontal skrånende panser, og 170 mm side, hækpanser var også skrånende. Skroget havde 200 mm panser i toppen ved en 45-graders hældning og 160 mm i bunden ved en 45-graders hældning. Skrogsider i 120 mm og yderligere 90 mm skjolde.
  Således skabte tyskerne med en vægt på 75 tons en maskine, der ikke er ringere end Maus i rustning og bevæbning, dog med én pistol.
  E-75 blev ikke gennemtrængt af sovjetiske panserværnskanoner, selv ind i siden, og fik utvivlsomt Hitlers prioritet over alle andre kampvogne i E-serien.
  Indtil videre har USSR kun modtaget IS-3, som er bedre beskyttet i tårnets pande, men sværere at fremstille. Så Stalin beordrede, at IS-2 og T-34-85 ikke skulle tages ud af produktion foreløbig.
  Om sommeren dukkede tyske E-75 kampvogne først op ved fronten. De viste sig at være meget effektive maskiner.
  Samtidig havde nazisterne et let køretøj ME-1010 med vinger, der ændrede feje, en mere avanceret model ME-262 X og et mere tungt bevæbnet og hurtigere og mere manøvredygtigt XE-262 køretøj. Folkets fighter fortjente al ros fra designerne. Og også Yu-287 jetbomberen, som viste kolossal kunstflyvning. Samt Arado-mærket.
  Tyskerne var i stand til at rykke frem om sommeren i Ukraine, generobrede Donbass. Så, om efteråret, indtog de Kursk og nærmede sig Voronezh. Sovjetiske tropper trak sig tilbage ud over Don og forsøgte at etablere forsvar der. Vinteren var på vej.
  Tyske diplomater gjorde en indsats for at inkludere Tyrkiet i krigen.
  Her kredsede de og lovede bjerge af guld.
  Stalin, der følte, at det var svært for USSR at modstå den nye tyske teknologi, og oprettelsen af en ny T-54-tank stod over for visse vanskeligheder, tilbød nazisterne en våbenhvile.
  Hitler krævede som svar at overgive Leningrad og Krim, samt at levere brød, olie og andre råvarer gratis! Og returnere krigsfanger og overføre en del af guldet til USSR.
  Stalin gik med til alt undtagen Leningrads overgivelse.
  Nazisterne rykkede frem på Krim om vinteren. De erobrede næsten hele halvøen, bortset fra Sevastopol. Den Røde Hær forsøgte at rykke frem i centrum og i nord, men igen uden held, efter at have lidt store tab.
  I marts 1946 gik Führeren endelig med til en våbenstilstand for en periode på tre år. USSR forsynede naturligvis Det Tredje Rige med gratis råmaterialer og overførte en del af udstyret fra militærfabrikker.
  Og nazisterne vendte sig mod Vesten. Atombomben var endnu ikke skabt, og Japan holdt desperat stand mod Amerika. For hver ø i Stillehavet var en hård kamp i fuld gang.
  Til at begynde med var Hitler enig med Franco, og de tyske tropper indtog Gibraltar med storm. Så gik de ind i Marokko. Den britiske base på Malta blev besejret og erobret ved landgang. Nazisterne har invaderet Afrika.
  Meget stærke og deres piloter blev: Albina og Alvina. Pigerne var i stand til at overhale Huffman og være de første til at overvinde barrieren fra fem hundrede nedskudte fly på østfronten.
  Og i Vesten er de helt barbenede djævle i bikini er blevet et tordenvejr for amerikanske og britiske biler.
  Og Gerda med sin kampvognsbesætning på E-75 kørte gennem Algeriet. Pigerne er rekordholdere for antallet af ødelagte køretøjer på østfronten foran Wittmann.
  Krigerne begyndte at kæmpe fra Kursk Bulge og viste deres klasse. Selvom han ikke var særlig smart, tvivlede Hitler på, at kvinder var i stand til at kæmpe. Men Gerda, Charlotte, Christina og Magda gjorde underværker på Panteren. De var den anden kampvognsbesætning efter Wittmann, der modtog en høj pris: Jernkorsets ridderkors med egetræsblade, sværd og diamanter. Og også et militært fortjenstkors i guld og med diamanter.
  Pigerne går for sig selv og synger:
  - Vi vil ødelægge hele verden uden riget,
  Ned til bunden og så...
  Vi vil bygge en ny, ny verden,
  Hvem var ingen, han vil blive alt!
  Samtidig fniser krigerne også, blotter deres tænder. Og skyde sig selv igen...
  De slog en engelsk tank ud, og de brøler:
  - Vi er super!
  Gerda trykker på joysticket med sine bare tæer, river tårnet af Shermanen og råber:
  - Jeg er en fremtidig gudinde!
  Så slår Christina tanken ned med sine bare tæer og hviner:
  - Jeg har også en super pige!
  Så skyder hun, smadrer Charlottes bil og knirker:
  - Men Pasaran!
  Og den næste granat afsluttede englænderen Magda. Piger er virkelig supermænd.
  Og for at være ærlig vinder alle uden undtagelse. Bruges til at våde alle fjenderne, og et sted i helvede, og selvfølgelig!
  Krigere arbejder for sig selv og skyder. Giv ingen nåde til dine modstandere.
  Flere tusinde briter og amerikanere overgav sig. Mændene falder på knæ og kysser pigerne på deres bare, støvede fødder.
  Sådan går kampen... Algeriet er faldet, og tyskerne er allerede i Libyen. Selvfølgelig vinder de legende. Der er ingen forhindringer for dem.
  Tyskerne erobrede i løbet af sommeren 1946 hele det nordlige Afrika og gik til Suez-kanalen. Fascisterne har et formidabelt våben: skivefly, der ikke kan skydes ned. Både briterne og amerikanerne brød sammen under dette.
  I efteråret flyttede Wehrmacht til Sudan og Mellemøsten. Briterne og amerikanerne faldt som knækkede nødder.
  I hemmelighed forsøgte de at forhandle med Stalin. Gerne åbne en anden front.
  Den røde diktator svarede undvigende... I løbet af efteråret erobrede tyskerne hele Mellemøsten, og det meste af Afrika, og nåede så langt som til Cameroun. Og om vinteren flyttede tyske tropper til Iran og videre til Indien. Elefantlandet blev erobret. Og så rykkede nazisterne frem til det sydlige Afrika i foråret og tog endelig kontrol over det sorte kontinent.
  I juni 1947 fulgte en landgang i Storbritannien ... De udvalgte styrker fra Wehrmacht deltog i kampene.
  For første gang blev en pyramideformet tank testet, som viste fremragende beskyttelse fra alle vinkler og høj hastighed.
  Gerdas kampvognsbesætning kæmpede i den. Pigerne viste sig at være ekstremt seje og greyhounds....
  De pakkede en flok kampvogne og våben.
  Gerda skød, væltede den engelske kanon og sang:
  - Fjender vil ikke stoppe os!
  Og hvor ler han!
  Også Charlotte blotter sine tænder og knirker:
  - Vi vil erobre universets dækning!
  Og tanken vil også blive fejet væk.
  Dernæst vil Christina daske, knurrende rasende:
  - Støvler glimter i marchen!
  Og også feje tårnet!
  Så, mens Magda skød, skød hun en engelsk haubits ned og kvækkede:
  - Øjeblikkelig flyvning!
  Krigere i kolossal højde.
  Og Albina og Alvina skynder sig i himlen og afslutter det engelske og amerikanske udstyr. De knuser Fritz ved hjælp af bare, mejslede ben og synger for sig selv:
  - Afrika er farligt, ja, ja, ja!
  Afrika er forfærdeligt - ja, ja, ja!
  Gå ikke børn! Gå i Afrika!
  Så han tæskede, for én kamp halvtreds fly for to.
  Sådan knuser fjendernes krigere derefter selvsikkert.
  Storbritannien faldt på to uger. Og London-garnisonen kapitulerede. Så det tredje rige knuste sin farlige modstander.
  Men USA forbliver stadig ... Efter at have forenet sig med japanerne og have en masse ressourcer, begynder tyskerne at presse amerikanerne ... I august 1947 landede nazisterne på Island og erobrede denne ø og nærmede sig Amerika.
  At få USA er ikke let. Men fascisterne har etableret fodfæste i Latinamerika og er ved at opbygge deres styrker. Men krigen trækker ud i lang tid. Om vinteren blev der udkæmpet kampe til søs og i luften. Og i foråret 1948 forsøgte tyskerne at komme til Grønland. Og det lykkedes ... Om sommeren mestrede nazisterne allerede Canada. Men kampene var hårde...
  Kommer tættere og tættere på USA. Men så er de sovjetiske piger i alarmberedskab.
  Fem piger Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympias ankom til Amerika for at kæmpe som frivillige mod horderne fra Det Tredje Rige. Alle fem piger er meget smukke og kan engelsk. Stalin-Putin nægtede at sende hele kvindebataljonen, da dette ville være i strid med vilkårene for den fred, der blev indgået med det fascistiske imperium. USSR var nødt til at købe tid for enhver pris, mens nazisterne angreb USA.
  De fem piger er frivillige: de har gennemgået hele krigen, fra Brest og Bug til Orenburg. Og de kæmper mod nazisterne på den anden side af Jorden i Honduras hovedstad.
  Tegucigalpa er en af forsvarets vigtigste højborge i opposition til en broget horde. Både de japanske og asiatiske horder klatrede på amokløbet. Tyskerne selv kæmpede kun i kampvogne, og infanteriet var udelukkende fra ikke-ariske folk. Asiater, sorte, arabere blev drevet frem.
  Natasha fyrede, skar to afrikanere af og kvidrede:
  - Bare en horde af Djengis Khan!
  Den guldhårede Mirabela, der havde skåret tre indianere ned med et automatisk udbrud, løftede sine bare, solbrune ben til toppen. Og hun sagde:
  - Vi maler kanonfoder!
  Et fragment fra en granat fløj og slog Mirabela-Zoya på hendes bare, runde hæl. Piger kæmper traditionelt i bikini og barfodet. Og når den rammer skarpt på en ru, pigeagtig sål, gør det ondt.
  Skønheden blinkede og fyrede igen... Mirabela er meget slank, mellemhøj med en perfekt figur.
  Natasha er højere, med rang af major, og endda en helt i Sovjetunionen. Men også næsten nøgen, knap dækket bikini. Meget solbrændt, men hendes hår er hvidt. Og Natasha skyder meget præcist. Og han elsker at kaste med granater med sine bare fødder.
  Den smukke Angelica skyder og vælter fire arabere med et udbrud. Hendes hår er rødt, eller rettere kobberrødt, som et proletarisk banner. Og når vinden blæser, er det som revolutionens flag. Pigen funkler med sine smaragdgrønne øjne, som stjerner. Og fejer brutalt fjender væk.
  Svetlana er også blond. Og affyre et maskingevær. Pigen hvilede sine bare fødder og gav en tur. Fem forskellige krigere blev kastet op og fløj ud af fjenderens bryster og maver, røde fontæner af blod.
  Svetlana slikkede sine fulde læber og kvidrede:
  - Krig er luft for lungerne ...
  Pigen, der ligger ned, kaster en granat med sin bare fod. Der er eksplosioner. Flere militante flyver af sted i forskellige retninger.
  Olympias er en større og bedre pige. Hendes hår er lysebrunt. En typisk landlig, ung, blod-og-mælk kvinde. Meget stærk fysisk og skyder godt.
  Her giver igen køen. Og de døde fascistiske lejesoldater falder.
  Olympias skydning, siger:
  - Okay, okay, hvor var du? Af bedstemor! - Pigen skød, nedlagde tre skæggede nazikrigere og tilføjede. - Hvad spiste de - grød! Hvad drak de? Brazhka!
  Pigerne er i defensiven. De lader ikke nazisterne gå fremad. Og venlige sange brøler:
  - Vi vil ødelægge hele voldens verden,
  Ned til bunden og så...
  Vi vil bygge en ny, himmelsk verden -
  Hvem var ingen, han vil blive alt!
  Natasha kaster igen en granat med sin bare fod. Sprænger fremrykkende fodsoldater i luften. Det bliver varmere. Her kommer den berygtede "Lion" -2. Og ved siden af står en mere avanceret E-50. Projektiler bryder ud. Revede hovedet af en sort amerikaner, og hun rullede væk.
  Mirabela trådte på det brændende bræt, og hendes hærdede fødder mærkede næsten ikke varmen fra flammen.
  Den guldhårede skønhed fyrede og spindede:
  - Og hvem vil stoppe strømmen af gale floder ...
  Mirabela skød igen og slog afrikaneren af E-50's rustning og kvidrede.
  - Strålen fra sprængeren vil ramme tindingen, en mand forsvandt i et ondt lyn!
  Pigen skød igen. Hun blinkede sit bare, solbrune, yndefulde ben gennem luften. En granat fløj hen imod hende. Den guldhårede skønhed slog behændigt nuet af med sine bare, næsten støvfrie såler. Granaten fløj tilbage. skyndte sig ind i rækken af militante i Det Tredje Rige. Det så ud til, at vandmeloner faldt fra lastbilen, der gik i stykker. Så meget blod flød.
  Mirabella tweetede:
  - Pigen bestod eksamen, og det forbandede Reich kom. Hitler var tilsyneladende træt af at leve, og hans skønhed spiste!
  Angelica er også en kriger, ikke en miss. Han skribler for sig selv fra maskingeværer og dømmer og spreder lig:
  - Til mors ske! Til fars ske! Og for Koba scoop! Og i seng på tønden!
  En skønhed med kobberrødt hår affyrer et træfly med sin bare fod. Han flyver direkte til den massive, tyske kampvogn "Lion". Sæt dig på mundingen af en 105 mm kanon, og den eksploderer. Våbnet er ude af drift.
  Tyskeren vender sig om og tvinges skam til at flyde væk. Angelica gnider sit ben mod et bygningsfragment og siger:
  - Der er ingen magt - du har brug for et sind! Du skal larme!
  Og igen skyder pigen meget præcist. Hendes røde hår er som flammen fra en olympisk fakkel. Attraktiv pige. I den amerikanske hær har hun allerede formået at udmærke sig ved at vise et rasende temperament. Det var især godt at starte tricks med afroamerikanere. De er så usædvanlige og smukke.
  Angelica ødelægger dog også sorte, der kæmper i Det Tredje Riges hær. Hvad erobrede Tyskland hele Afrika. Prøv at stoppe en sådan magt.
  E-50 er den nyeste tank med gasturbinemotor og tyk side- og frontalpanser. Det kan ikke tages med en granat. Angelica kastede en gave med sin bare fod, væltede flere infanterister og kvidrede:
  - Øh, du er pålidelig kampvognsrustning, fra en der har tænkt sig at bide ... Kun du kender kraften ... nja, du kan kun sparke med en stålhest!
  Svetlana skød også meget præcist. Og hun foretrak at kaste granater med fødderne. Hendes bare fingre snoede også stålskiven. Spidsen fløj over og skar halsen over på to fascistiske militante. De tabte maskingeværet, og nu slog et tykt udbrud af stor kaliber gennem hordens lænker. En hel række af fremmedkrigere rekrutteret ved razziaer til Det Tredje Riges hær.
  Svetlana tweetede:
  - Held er belønningen for mod! En sang er nok! Kun at synge om huset!
  Men indtil videre har skønheden ikke haft tid til at savne hjem. Selvom der er meget få sovjetiske frivillige i den amerikanske hær. Stalin-Putin ønskede ikke at skinne, for ikke senere at give Hitler en grund til at anklage Rusland for at krænke stråfredens betingelser.
  Fem piger - de bedste i kvindebataljonen, blev advaret om, at hvis de blev taget til fange, så måtte fædrelandet give afkald på dem. Og pigerne burde i dette tilfælde klippe om de trivielle lejesoldater, der blev hyret for penge.
  Både Svetlana og Natasha og andre piger forstår, at hvis de bliver taget til fange, venter dem en frygtelig tortur. Så de besluttede under alle omstændigheder ikke at blive givet levende til nazisterne.
  Tyske angrebsfly flyver over amerikanske troppers positioner. Uden at forvente, at en sådan stædig modstand ville møde dem i Honduras hovedstad, var nazisterne noget irriterede.
  Reaktiv, angrebsflyvning er stærk. Missiler flyver, våben virker.
  Amerikanske soldater dør. Olimpiada blev også ramt af granatsplinter i sin kødfulde skulder. Der kom blod ud. Heltepigen trak et stykke stål ud med tænderne og spyttede blod ud. Og så igen tæsket fra en omfangsrig maskinpistol. Faldende udenlandske lejesoldater. Næsten alle de indfødte her, kun deres befalingsmænd er tyskere, og selv da ikke altid. Sandt nok, på den mest moderne E-50 kampvogn er besætningerne helt tyske. Bilen har en anstændig hastighed og manøvredygtighed. Nå, dette er ikke den mest perfekte modifikation endnu - den vejer femoghalvfjerds tons. Væggene smuldrer under skinnerne. Normalt er denne lavet i tre versioner med en 105 mm kanon, med en 180 mm stormkanon og en 400 mm raketkaster.
  Og hver modifikation har sin egen opgave. Her er denne tank med en overfaldspistol, mere velegnet til at angribe byer. Og det er ikke så nemt at ødelægge det. Olimpiada laver korsets tegn, og griber med sine bare fingre en panserværnsgranat med sit store, men yndefulde, smukt formede ben. Nu skal du smide gaven lige ned i løbet for at deaktivere mastodontens våben . Fem maskingeværer dækker en tysk, moderne kampvogn, og det er ikke så nemt at komme tæt på den.
  Olympias er meget stærk, og hendes hestelignende ben kaster en granat langt væk. Men det er ikke altid korrekt. I hvert fald at ramme sådan et mål som løbet på en 180 mm kanon. Den heroiske pige er i tvivl. Og pludselig savner.
  Åh, hvis deres mangeårige partner Oleg Rybachenko var med dem, så ville denne modige pioner have fundet på noget.
  Men drengen omkom i kampene om Voronezh. Pigerne kendte ikke hans fremtidige skæbne. Men pioneropfinderens skæbne viste sig virkelig at være misundelsesværdig. Først blev Oleg Rybachenko brutalt tortureret, idet han forsøgte at snuppe hemmeligheder. Efter torturen endte en elleve-årig dreng i minerne. Arbejdet er forfærdeligt og ekstremt vanskeligt. Men den sovjetiske pioner, lille, men snurret, viste sig at være ihærdig.
  Det lykkedes ham at overleve, og selv gennem minernes labyrinter besluttede han sig for at flygte. Og Oleg Rybachenko formåede at komme ud. Drengen vandrede rundt på Balkan i nogen tid, indtil han sluttede sig til den lokale partisanafdeling. Der blev han forbindelsesmand og sabotør.
  Der var stadig en ret udviklet partisanbevægelse på Balkan. Dels også fordi besættelsestjenesten blev udført af italienere, rumænere, bulgarere, albanere - der ikke er lige så kampklare som Wehrmachts regulære enheder.
  Men partisanerne døde stadig meget. Især fra luftangreb. Og Jugoslaviens patrioter er tvunget til at gemme sig i bjergene, skovene eller i bedste fald små landsbyer. Et stort antal befalingsmænd er allerede døde. Den fred, der blev indgået med USSR, forværrede også situationen. Nu begyndte nye straffedivisioner at ankomme til Balkan, som iscenesatte massive opsamlinger og udførte udrensning af området.
  Oleg Rybachenko måtte klatre dybere og længere ind i bjergene sammen med partisanerne.
  Olympias, selvom hun ikke kendte skæbnen til deres universelle favorit, sukkede tungt. Så klemte hun granaten hårdere med fingrene på sine bare, pigelige fødder og kastede den af al sin styrke mod den fjendtlige kampvogn. E-50 har lige affyret et skud og affyret et dødeligt projektil.
  Olympias rystede endda, og hun faldt på knæ. En brosten revet fra fortovet ramte hans hoved, og hans bare hæl blev brændt af glødende metal. Pigen gned sit forbløffede hoved med støvet hår.
  Granaten fløj forbi, rørte næsten tønden og ramte bilens skrå pande. Der var en eksplosion ... Men selvfølgelig kan 250 mm frontal rustning, og selv i en vinkel, ikke trænge ind i en granat.
  Olympias slog knytnæven i støvet og rejste en hel sky af sand. Så brølede hun:
  - Dræb det, dræb det! Du scorer et mål i porten!
  Pigen bankede sit skinneben på den revnede asfalt. Et fragment sad fast i hård hud på hælen. Huden på pigens såler var tyk som en flodhest. Hun levede i en fattig familie, og tog næsten aldrig sko på fra fødslen. Hendes ben fra dette virkede dog slet ikke ru i formen, men var solbrune, yndefulde, forførende.
  Olympiaerne skræmte dog mændene lidt med deres sazhen-vækst og stærke muskler samt næver med udstående knoer. Men karakteren af pigehelten er den venligste, og brede hofter blev kombineret med en relativt tynd talje og en reliefpresse. Kun i tøjet, på grund af det store bryst, kunne OL virke tykt. I en bikini ligner hun en barmfagre atlet.
  Irriteret kastede pigen igen granaten, denne gang sigtede mod sporene. Men den dødelige gave ramte et tykt, pansret skjold - der dækkede rullerne.
  Olympias pressede sig irriteret med knytnæven til hagen. Dette fik hendes kæbe til at gøre ondt. Og heltepigen bandede:
  - Jeg klipper som en le!
  Svetlana forsøgte også at ramme den farlige kampvogn, men granaten, der blev kastet af pigens fod, savnede lidt. Og blondinen begyndte at samle op i bilen. Men så dukkede yderligere to kampvogne op - "Lev" og "Panther" -2, de skød mod alle tilgange med maskingevær. Jeg skulle være ekstremt forsigtig.
  Amerikaneren Sherman gjorde et forsøg på at komme tæt på de tyske køretøjer. Han havde en chance for at ramme "Panther" -2, kun om bord. Men tyskeren er ikke så let at bedrage. Desuden gør den høje silhuet af Sherman den mærkbar på lang afstand.
  "Panther" -2 spyttede en granat ud, og landede direkte på amerikanerens pande. Den høje bil gik i stykker. Og lyste op som et julelys.
  Svetlana sagde irriteret:
  - Åh, hvor er dine kampvogne svage ... Bedre at være mere teknisk, du bliver Yankees!
  Men Natasha, den mest erfarne kriger, var i stand til at komme tæt på Panther. Hun kastede en granat ... Og den lange næseparti af en tysk bil snoede sig ind i et vædderhorn.
  "Panther"-2 tank, lanceret i en serie i 1943. I den seneste mest massive modifikation har den frontalpanser på 150 mm, sidepanser på 82 mm i en vinkel og en 88 mm pistol med en løbslængde på 71EL. Fra den nye 1945 skulle den være udgået til fordel for en mere avanceret og bedre beskyttet model E- 50. Men indtil videre kæmper denne kampvogn. Med en vægt på 51 tons har bilen en motor på 900 hestekræfter, hvilket giver den gode køreegenskaber.
  Og nu, efter at have modtaget skade, vender Panther -2 rundt og går. Det lykkes Natashka at kaste endnu en granat med sin bare fod. Brækkede rullerne. Og farten på den tyske bil aftog mærkbart.
  Natasha siger med et glædeligt blik:
  - Det er et hit! Mit spark er Guds gave!
  Og pigen viste tyskerne sin næse. Men udbrud af maskingeværild strømmede ud af E-50. Og kuglerne fløjtede over Natashkas hvide, noget snavsede hår. En af kuglerne skar endda et hårstrå af. Den store pige følte sig endda lidt kildrende.
  Natasha kvidrede:
  - Hvis du vil være som en elefant, så få en bandit i et galehus!
  Pigen løftede sin afskårne tråd med tæerne. Natashas hår er silkeagtigt, perlefarvet, men let støvet. Alligevel så blød. Pigen kørte dem over sine såler. Lidt kildrende og behageligt.
  Natashka huskede, hvordan fyren kærtegnede hende. Hans hænder startede også fra sålerne, steg højere til hofterne, og det mest følsomme sted. Når en smuk ung mand stryger dig, er det meget behageligt. Natasha elskede ham næsten. Hun kunne lide kærlighedsspillet og vakte berøringen af en muskuløs mandlig krop. Men ægte, romantisk kærlighed, når du går amok over en mand, havde Natasha ikke. Hun har allerede skiftet mange kærester. Mange af hendes mænd døde i kamp.
  Selv dette var krigens forbandelse. Og her i Amerika er der muskuløse, sorte fyre. Og med dem er alt så usædvanligt.
  Natasha skød, skød den sorte mand. Lidt undskyld for den afrikanske dreng. Hun dræbte en mand, der kæmpede for interesser, der var fremmede for ham. Tyskerne er jo racister. De ser på sorte, som slaver. Men samtidig er afrikanere optaget i de udenlandske afdelinger af den svulstige Wehrmacht.
  Natasha lavede en slags figen med sine bare tæer og viste den til nazisterne. Ja, nationen af tyskere selv tager ikke skade her. Tanks er for tyk rustning til at blive gennemtrængt af en granat eller en bazooka. Men de indfødte enheder dør.
  Natasha kaster en granat mod E-50. Hun svingede sit bare, solbrændte ben og drillede og drejede hofterne. Og granaten fløj i en høj bue. Bare tæer efterlod en følelse af at røre ved metal. Og så eksploderede granaten.
  Natasha hvisker:
  - Gud velsigne os!
  En varm vind blæste på pigen, som om den blev rørt af en smuk mand. Natashka læste en bog om Tarzan, og hun ønskede virkelig, at netop denne mand skulle lege med hende. Jeg ville stryge mit bare bryst med stærke hænder.
  Granaten ramte mundingen, men eksploderede forsinket og fløj af metallet. Brudstykkerne klaprede som ærter på panser. Kun ridser tilbage!
  Natasha tog endnu en granat frem. Men jeg så, at det var antipersonel. Og panserværnsværnene er forbi.
  Pigen knurrede irriteret. Men for ikke at spilde tiden, lagde hun den i sine bare fingre. Hun foldede sit ben ud, bøjede sin torso, rettede det op og kastede det mod infanteriet.
  Et halvt dusin bevæbnede mænd fløj op som pingpongbolde. Et af dems glas fløj af, og fragmenterne fløj et par hundrede meter, gik langs Natashkas ryg. BH'en sprang, og den store piges smukke bryster blev blotlagt.
  Pigen dækkede automatisk sin brystvorte til jordbær. Men så indså hun, hvem hun var bange for. Og hun rystede sin pistol igen. Hun gav en tur og trådte lidt tilbage.
  En amerikansk infanterist affyrede en bazooka. Granaten ramte den tyske kampvogn på den skrå side, men 160 mm panser overlevede, hvilket afspejlede den destruktive energi. Tyskeren skød tilbage. Hans store kaliber kanon splittede muren.
  Natasha forsøgte at binde sine bh-stropper. Pigen troede, at Zoya Kosmodemyanskaya sandsynligvis kun blev kørt i shorts i kulden. Det var i den sovjetiske film, at hun blev afbildet i en skjorte eller endda i lighed med en kjole. Den ene er blot en hyldest til hykleriet. Faktisk klædte nazisterne hende sandsynligvis nøgen af for at ydmyge den fangede pige mere. Ja, og de sultne tyske soldater ville nok se en smuk og kurvet pige nøgen.
  Så i den virkelige historie kunne heltindepigen ikke dække sit bryst, så hendes hænder blev bundet bag ryggen. Men hun skammede sig ikke og så stolt ud. Natashka vidste godt, hvordan det var at gå barfodet i sneen. Hun var hærdet, og kunne godt lide at røre sneen med sine bare såler. Natasha kunne lide det og nød det. Men dette er allerede hærdet af års krig. Og for den unge og urbane Zoe er dette tilsyneladende smertefuldt. Sålerne er som brændende kul.
  Irriteret smed Natashka sin bh og råbte:
  - Skam er et borgerligt begreb! Den sovjetiske kvinde er ikke bange for noget og skammer sig ikke!
  Pigen begyndte igen at sømme fra et maskingevær, eller rettere sagt en maskinpistol. Metallet er blevet varmet op, Honduras er jo troperne, der, i februar, kan det være meget varmt. Natasjas fingre bliver varme. Skal dukke op. I dag er det den 23. februar. Det er den sovjetiske hærs dag, og dette kræver kamp med al rolig og rimelig raseri.
  Natashka skar yderligere fem ned med kugler og brændte ved et uheld hendes kind på maskingeværets rødglødende knæ. Ubehageligt svulmede en vabel selvfølgelig op.
  Natasha forbandede:
  - Nå, Gud, hvorfor skabte du så mange problemer for mig og mit land!
  Vablen kløede ... Pigens kind er et meget følsomt sted. Pigen forsøgte at finde noget koldt at anvende på den hævede bold. Men prøv at finde i det mindste noget fedt. I denne varme by Desuden er vejret klart, og sydenvinden blæste.
  Natasha er tydeligvis ikke tryg. Olympias kaster en granat fra lang afstand, men igen uden held. Og stormtropperne flyver allerede i himlen. Tyske køretøjer har stærk rustning og høj fart.
  Jetfly kommer i bølger, og det er, som om de skærer strimler af hør ned.
  Natasha gemte sig i en revne. Fragmenteringsraketter flammede oppefra. Pigen mærkede grusstykker falde fra oven med nåle. Det kildede i hendes bare hals. Skønhedens brystvorter blev også prikket.
  Natasha hviskede:
  - Dette er en massage ... Men ikke en corsage!
  Pigen mærkede, hvor smertefuldt det var at klø hendes krop næsten til hovedet. Og det er så varmt, og sprængende jetraketter øger varmen. Og er det et bad?
  Natashka huskede et naturligt russisk bad med grankoste. Hvordan pigen så blev tærsket.
  Sådanne her eksotiske har dukket op fornemmelser.
  Natasha sang for at muntre op:
  - Kærlighed og død! Godt og ondt! Hvad er helligt, hvad er syndigt! Vi er bestemt til at forstå!
  Pigen rejste sig, rystede alt dette klæbrige snavs og snavs af sig.
  Natasha knurrede:
  - Åh, du får Hitler i hornene!
  Og pigemajoren affyrede en linje mod infanteristerne, som prøvede at rejse sig for at angribe. Adskillige militante rekrutteret ved round-up faldt. Natashka tørrede sit beskidte ansigt, hendes øjne svie. Krigeren spyttede og krydsede sig.
  Igen åbnede ild fra maskingeværer, de militante kravlede. Den rødhårede Angelica kastede også en granat med sin bare fod. Nutiden sprang op og ramte nazisterne. Ti mennesker blev dræbt.
  Den rødhårede sang:
  - Der er meget godt i verden, kun det er dækket af sne!
  Og pigen åbnede ild fra en maskinpistol, men brugte ikke sine hænder, men sine fingerfærdige fingre, bare fødder.
  Angelica skød præcist og hylede:
  - Hit! Hit! Endnu et hit! Endnu et slag og her ... Mægtig dæmon, Guds gave, laver en uppercut!
  Og med hænderne kastede pigen glasskår. Hun slog nazisterne og kvidrede:
  - Og for dem, der ikke vil leve i fred ... Vi gør dem til hara-kiri!
  Japanerne dukkede virkelig op. Disse smaløjede kæmpere. Nå, hvordan laver man ikke hara-kiri sådan.
  Ved at losse clipsen fra maskingeværet samlede Angelica granaten op med sine bare fingre og kastede den mod samuraien. De fik en gave, flere lemlæstede japanere, fløj af sted i forskellige retninger.
  Angelica rakte tungen ud og mumlede:
  - Jeg er en super kriger! Og fjenden dræbte hyper!
  Kineserne, rekrutteret af japanerne i de besatte områder af det himmelske imperium, gik i kamp. Kinas krigere gik frygtløst, og pigerne, efter at have losset deres maskinpistoler, blev tvunget til at bakke.
  Mirabella metal fragmenter af bare fødder af gips og glas. Det samme gjorde de andre piger. Det blev meget svært.
  Shturmlev dukkede op, en kraftig maskine med en jetbomber. Her er såsom dolbanet - det vil ikke virke nok.
  Det første skud buldrede ... Svetlana, Angelica og Olympias blev kastet op af en eksplosiv bølge, som et springvand af en gigantisk hval. Pigerne fløj adskillige dusin meter og slog deres bare fødder lige ind i ilden.
  Derfra sprang pigerne skoldede og svedne ud. De slog deres bare såler på kullene.
  Angelica hvæsede irriteret:
  - Tyren er først under øksen, og så er de stegt! Og vi blev først stegt, og så under øksen!
  Og Komsomol-pigen lo! Men så blev hun ked af det. Jeg huskede, at hendes ven var i fangenskab. Tyskerne klædte den unge pige af og begyndte at bringe ild til hendes nøgne bryst. Sådan frygtelig smerte. Pigen skreg, og den sarte hud var forkullet. Disse fascister viste sig at være bigotte. De stillede ikke engang spørgsmål, men anlagde desuden en ild under fangens bare fødder. Komsomol-medlemmet kunne til sidst ikke tåle torturen og døde af et smertefuldt chok.
  Angelica huskede dette og slog på glødende kul. OL ligger foran hende. Denne landsbypige har solbrændt hud, og du kan ikke tage hende med en blæselampe. Hvorfor ikke en supermand pige? Olympias ser en bazooka med en granat faldet af en død amerikansk soldat. Han tager den op med foden, kaster den i sine arme. Og fra det hele plantede han.
  Projektilet flyver og rammer den tvungne kineser. Masser af skrig og støn. Masse af lig. Og afhuggede lemmer.
  Olypiada sang en gammel sang:
  - Og samuraien fløj til jorden! Under presset af stål og ild!
  Pigerne løb endelig tør for kullene. Deres yndefulde, bare fødder fik det.
  Svetlana, som den mest ømme af dem, rykkede og gned sine bare såler og forsøgte at lindre kløen.
  Olympias, der havde løbet barfodet i sneen siden den tidlige barndom, var ikke opmærksom på sådan en bagatel.
  Den heroiske pige sang:
  - Og du forestiller dig, at vi kastede os ud i frisk mælk.. Belønningen er en ting, der kommer med tiden!
  Og krigeren tog et afhugget og meget tungt stykke flise med sin fod. Hun holdt den ihærdigt med sine bare, pigeagtige fingre, snurrede den og affyrede den mod fjenden. Tre kinesere var ofre for dødens nutid, deres hoveder blev knust.
  Angelica sagde med et tilfreds blik og skød mod fjenden:
  Vi er seje kvinder!
  Svetlana sang for lidt at lindre kløen i hendes brændte eller rettere brændte ben:
  - Der er kvinder i vort fædreland,
  Hvad de kører, spøgende fly ....
  For dem er ære dyrere end livet,
  Det vil være nemt at dræbe modstanderen!
  
  De er født til at vinde
  For at forherlige Rus' i århundreder!
  Når alt kommer til alt, vores oldefædre -
  Til dem samlede han en hær med det samme!
  Og Svetlana skriblede fra maskingeværet. Og hun gjorde det meget dygtigt. For alle at føle - dette er en kriger fra Gud! Hvis ikke fra den Almægtige, så fra Mars helt sikkert!
  Natasha skød også. Sammen med Mirabela blev de tvunget til at bakke væk og hentede klip fra de døde amerikanske soldater. Pigerne faldt om på ryggen og skød tilbage med fødderne - sådan gjorde de det bedre. Og de gjorde det pænt. En blanding af kinesiske og afrikanske tropper rykkede frem mod pigerne. Og krigerne tæskede.
  Natasha sang:
  - Verden er ikke et skakbræt...
  Mirabela samlede denne passage op og udryddede de gule og sorte lejesoldater.
  - Og tallene er ikke runde nul!
  Natasha tilføjede til linjen af gul og sort:
  - Kval angriber os!
  Mirabela skød med nøjagtigheden af en Robin Hood og kvidrede:
  - Og hesten skynder sig ind i ilden!
  Pigerne skød tilbage og trak sig tilbage bag minefeltet. Kinesiske og afrikanske krigere løb ind i gaverne. De begyndte at underminere, de sprang op, rev dem fra hinanden, og et blodigt rod.
  Flere Panther-2 kampvogne dukkede op i det fjerne. De skyder, og de er bange for at stikke næsen. "Lion" -2 bevæger sig fremad, spytter også en gnist. Og her er flammekasteren "Rhino", savlende, med flammestråler.
  Men den mest formidable er Shturmlev. Hans raketkaster er ikke særlig hurtigskydende, men det er ødelæggende som fanden.
  Natasha hvisker:
  - Russere, russere - ikke en rolig skæbne! Nå, hvorfor være stærkere - vi har brug for problemer!
  De kæmper faktisk langt fra Rusland. Men det er klart, at Wehrmacht, efter at have erobret USA, vil vende tilbage for at lægge pres på USSR. Og amerikanere for piger er så søde og kære.
  Natashka sømmer igen, fra hendes hits synes græskar og hoveder at briste under skovlene. Pigen får et fragment på benet. Et snit svulmer på underbenet. Skønhed knækkede hendes knogler og kvidrede:
  - Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Blikket af en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfuld -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Vejen, oplysende kommunisme!
  I det øjeblik kastede Olimpiada med al sin magt en granat mod Shturmlev. Og de sovjetiske piger var endelig heldige. Panserhuen faldt tilbage, den sovjetiske gave fløj lige ind i den brede næseparti. Et sekund frøs alt. Og så hvordan det eksploderede. Det var som at smide en atombombe. Og de tyske kampvogne spredte sig i forskellige retninger.
  Nazisterne erobrede Toronto og var alligevel i stand til at komme ind på det amerikanske territorium fra nord i efteråret.
  Amerikanerne bukkede under langsomt, men sikkert. De overgav sig ofte og forsøgte at holde deres positioner.
  Men tyskerne slog dem både til lands og til vands.
  Allerede sidst på efteråret omringer tyskerne Philadelphia. Vind den ene sejr efter den anden og brøl ad helvede til.
  Gerda med sin kampvognsbesætning, som altid på toppen. Og blotter sine tænder, brækker amerikanske kampvogne, synger han:
  - Tigerens kløer, stålets kraft,
  Udbrud...
  Vi ser nazismen givet,
  Fra Djengis Khans Europa!
  Og med bare tæer, hvordan man trykker på joysticket. Og skyd igen på amerikanerne.
  Charlotte skyder næste gang, og hendes præcise skud. Og Magda fulgte efter hende, med Christina.
  Så Philadelphia faldt. Tyskerne er på vej frem og til vinter er de nået til New York. Og der, hvordan de vil slå fjenden. Og bomber på ti tons vil blive kastet fra TA-500.
  Truman efter at tyskerne omringede New York og Washington tilbød fred. Som svar, kravet om ubetinget overgivelse.
  I januar fulgte angrebet på Washington. Tyske pyramideformede kampvogne kæmpede.
  På den fjerde dag af angrebet kapitulerede garnisonen. Og fem dage senere kapitulerede USA.
  Dermed sluttede krigen i vest ... Mere præcist sluttede den næsten. Tyskerne fortsatte med at rykke frem, indtil de erobrede hele Latinamerika ...
  Der var stadig våbenhvile med USSR. Det Tredje Rige fordøjede bytte, dannede nye divisioner. Stalin genoprettede stadig den ødelagte økonomi og samlede styrke.
  Inden for tankbygning lykkedes det ikke for Sovjetunionen, da det kun skabte T-54-køretøjet og et lille antal IS-4-tanke. I lang tid var det ikke muligt at få en ordentlig bil. Og den 20. april 1953, idet han udnyttede det faktum, at Stalin døde den 5. marts, angreb Hitler igen USSR. Et forsøg på verdenshegemoni blev gjort.
  Uden Stalin modstod de sovjetiske tropper ret svagt. Og kræfterne var ulige. Derudover gik både Japan og Türkiye ind i krigen.
  En måned senere omringede tyske pyramidetanke Moskva og erobrede Kaukasus. Og tre måneder senere var vi allerede i Ural. Ak, for ulige kræfter. Desuden er der uenigheder i ledelsen af USSR.
  Kort sagt, efter fem måneders krig blev USSR endelig besat af Det Tredje Rige og Japan.
  Yderligere så det ud til, at menneskeheden endelig fandt enhed. Men der er to supermagter i verden - Det Tredje Rige og Japan. Og Hitler den 20. april 1956 starter endnu en krig. Angriber Japan.
  Og pigerne deltager i kampen. Gerda er en heks, der angriber samurai.
  Og piger fra den røde hær. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, OL, Svetlana, Augustine, Aurora. Og det videre. Alle disse piger har det til fælles - de kæmper barfodet og i bikini.
  Og de gør det meget effektivt. De knuser Japan... Under slagene fra de tyske klubber og koalitionsklubber flygter og trækker samuraierne sig tilbage.
  Gerda og Charlotte kæmper sammen på en pyramideformet tank. Pigerne skyder på japanerne, smadrer biler og synger:
  - Vi er super, super mestre! Og vi vil knuse alle fejlene!
  Gerda trykkede på joysticket med sine bare tæer, væltede en japansk bil og hviskede:
  - Jeg er en kriger, der har en computer i mit hoved!
  Charlotte skød også, skar samuraiens bil og knirkede:
  - Og mit følge, lad det være det lyseste og sejeste!
  Og også hvordan han vil tage og vise sin tunge!
  Pigerne ødelægger Japan... Samuraierne mister deres kolonier, skibe og kampvogne.
  Japansk teknologi kan ikke sammenlignes med tysk. Og nazisterne har flere soldater. Så de har stor succes. Og samuraierne gør kun det, de glæder sig over, og viser deres tænder. Mere præcist er de triste, men deres tænder blotter stadig deres tænder.
  Flere måneders kampe, og Kina, Indokina og andre lande blev generobret. Nazisterne landede i selve Japan.
  Der udspillede slaget sig, og nazisterne brugte atomvåben. Og så meget ødelæggelse og ødelæggelse.
  Ja, samuraierne var uheldige! Under sådan en klub faldt de. Fuldstændig afslutning!
  Og generelt ser alt meget sjovt ud.
  Sovjetiske piger lægger samurai på deres knæ og får dem til at kysse deres bare fødder.
  Skønhederne husker, hvordan nazisterne svigtede dem. Og det er meget fedt.
  Alenka og Natasha synger:
  - Ødelæggelse er en lidenskab, uanset hvilken magt! Magt har altid drukket en andens blod! Nå, kærligheden hersker i hjertet!
  Og også hvordan de vil ramme samuraien. Og hvordan de lægger pres, og fra maskingeværer, vil de klippe ned linjen.
  Men Tokyo er allerede faldet... Krigen varede seks måneder og endte med Wehrmachts sejr.
  Og den 1. januar 1957 angreb tyskerne Tyrkiet og besejrede det også. Derefter blev alle andre lande i verden inkluderet i Det Tredje Rige.
  Dannelsen af et forenet imperium blev afsluttet. Allerede i 1947 fløj tyskerne ud i rummet, og i 1958, den 20. april, landede de på månen. Således begyndte æraen med rumudvidelse. Hitler døde i 1959, to dage efter sin halvfjerdsindstyvende fødselsdag.
  Kort før dette blev der afholdt en folkeafstemning om monarkiets oprettelse, og det lykkedes for Fuhreren at udpege sin arving. De blev en af Hitlers talrige sønner opnået ved kunstig befrugtning.
  Det fascistiske regime var grusomt, men bragte orden på Jorden. Efterhånden fik flere og flere borgerskab af imperiet.
  Ved at udvikle sig efter planen og bruge videnskabens resultater løste Jorden gradvist problemet med sult, epidemier og arbejdsløshed.
  Fødselsraten blev kontrolleret, kriminalitet blev bekæmpet med succes. I 1974 fløj folk til Mars. Og et år senere, til Venus. I 1979 på Mercury. I 1980 til Jupiters måner. Og i 1987 landede de på den fjerneste planet Pluto. Der var udforskning af rummet.
  I 2000 gav kejseren af Tyskland og hele planeten Jorden, Frederik den Tredje og Hitlers søn, statsborgerskab i Det Tredje Rige til alle mennesker på planeten Jorden. Og det blev annonceret om den formelle ligestilling for alle racer og folk.
  Og i 2017 begyndte den første interstellare ekspedition til andre verdener.
  I 2019 blev Frederik den Tredje myrdet, og Franz blev den nye kejser. Hans regeringstid var kort. To år senere fandt et militærkup sted, og Hitler-dynastiet faldt endelig. Og republikanerne kom til magten.
  En genoplivning af demokratiet og et flerpartisystem blev annonceret. Nazismen døde gradvist ud.
  I 2030 bad han om valg af den øverste koordinator for den menneskelige stat. De blev til Alenka, en heksekriger, som allerede var over hundrede år gammel. Men pigen ældes slet ikke og ændrede sig ikke med årene. Hele tiden muskuløs og ungdommelig, frisk og smuk.
  Hun beordrede ødelæggelsen af alle monumenter over Adolf Hitler og afbrændingen af hans portrætter.
  Derefter fortsatte Alenka sin ekspansion ud i rummet... I hundrede år bosatte folk sig i halvdelen af galaksen.
  Så brød krigen ud, hvor civilisationen indåndede fluor. Men det hele er ikke så skræmmende. Jordboere, der har mere avancerede teknologier, vandt.
  Og efter et par århundreder er hele galaksen allerede blevet menneskelig og flere naboer.
  Og her er endnu hundrede år, og de opdagede en måde at bevæge sig i tiden på. Og udvinde folk fra fortiden, før de dør. Og så erstatte dem med bio-modeller.
  Så Hitler blev fjernet før sin død og overført til fremtiden. Der var en retssag mod den største diktator af alle tider og folk. De besluttede at finde ham skyldig i monstrøse forbrydelser og idømme ham en milliard års fængsel, da dødsstraf ikke kan være i en human supercivilisation.
  Hitler blev forynget, forvandlet til en dreng på omkring tretten og sendt til en koloni, hvor andre nazistiske kriminelle, som også blev børn, blev fængslet.
  Der studerede de, arbejdede, boede bag tremmer.
  De, der opførte sig godt, blev lettet af betingelserne for tilbageholdelse: de blev taget med på udflugter, de fik overdådige måltider. De unge dømte havde et godt liv: separate celler med gravitationskameraer, badeværelser og computere, fitnesscentre og fritid.
  Sandt nok er der lidt fritid, og jeg skulle arbejde fysisk - ergoterapi for kriminelle. Men dette er ikke skræmmende i unge kroppe.
  Adolf Hitler var en dreng og voksede ikke op. Men på samme tid, fysisk sund, følte jeg mig fantastisk, et fremragende bord. Fanger har også menneskerettigheder.
  Fra tid til anden, for god opførsel, blev den tidligere Fuhrer taget på rumskibe og fik lov til at besøge andre verdener.
  Med tiden blev ergoterapien reduceret, og tiden til underholdning og spil steg.
  Der gik århundreder. Menneskeheden har spredt sig over hele universet. Og så fulgte endelig en amnesti, og Führeren blev løsladt. Han led slet ikke, i modsætning til sine mange ofre. Lige startet en ny stor krig med en civilisation af sommerfugle fra et andet univers, og den tidligere Fuhrer meldte sig frivilligt til hæren. Og den charmerende Gerda blev kommandør over ham, der ligesom alle indbyggerne i det menneskelige, universelle imperium var udødelig og evigt ung.
  
  
  GENERALSEKRETÆR SHELEPIN
  Historien skiftede lidt, og forsøget på Leonid Ilyich Brezhnev fandt sted i 1965 og viste sig at være vellykket. Den unge formand for KGB, Shelepin, blev generalsekretær. Mens Kosygin forblev premierminister. Shelepin gik i gang med at stramme skruerne og sætte tingene i stand. Arbejdsdagen blev forlænget, der blev indført strengere straffe, herunder fængsel for at komme for sent på arbejde og ikke overholde arbejdsstandarderne.
  Stalin blev rehabiliteret og personlighedskulten genoprettet. Og en lang række andre eksempler på skruestramning. Kampen mod druk og Kosygin-reformen.
  Og så prisreformen.
  USSR udviklede sig endnu hurtigere end i den virkelige historie under Bresjnev, og Shelepin, der kombinerede elementer fra en markedsøkonomi og en hård stalinistisk pisk, opnåede betydelige resultater. I lyset af den faldende fødselsrate indførte Shelepin desuden drakoniske skatter på ungkarle, barnløse familier og familier med et barn. Abort blev forbudt, og præventionsmidler blev praktisk talt ikke solgt.
  Børneydelserne er steget.
  Dette førte også til en højere fødselsrate, især i de russiske regioner i USSR. Befolkningsvæksten var meget højere end i den virkelige historie.
  Shelepin opbyggede også militært potentiale og overhalede USA med atomkraft, og ja, også med konventionelle våben. Og der var også Vietnam... USA's autoritet i verden faldt, der var kolossale vanskeligheder inde i landet.
  Afspændingspolitikken begyndte... Den blev ledsaget af hurtigere økonomisk vækst i USSR. Shelepins hårde ledelse gav et bedre afkast end Brezhnevs sløve stil. Og befolkningen voksede hurtigere...
  USSR trængte mere og mere aktivt ind i Afrika og sendte i 1979 tropper ind i Afghanistan.
  Og Moskva-olympiaden i 1980 var en kolossal triumf! Mere end hundrede og halvtreds sovjetiske olympiere blev tildelt guld.
  Og så angreb den sovjetiske hær og Iran, hvor Homeni tog magten.
  De besejrede iranerne ret hurtigt, men sandheden led nogle tab.
  En del af Iran blev en del af USSR. Hvor end etniske aserbajdsjanere boede, sluttede de sig til Aserbajdsjan. Turkmenistan fik en del, og kurderne blev en socialistisk sovjetrepublik inden for en folkeafstemning.
  USSR udvidede sine grænser for første gang siden 1945. En del af Iran blev irakisk, og Saddam Hussein tilsluttede sig Warszawapagten.
  Derefter gik den nordlige del af Afghanistan med usbekere og tadsjikere ind i USSR.
  Så var der en krig med Pakistan - USSR og Indien. Erobringen af et stort territorium fulgte.
  Et par år senere blev der afholdt folkeafstemninger, og Pakistan, såvel som det sydlige Iran og Afghanistan, blev en del af USSR.
  En borgerkrig brød ud i Jugoslavien, og det blev også besat af sovjetiske tropper, og derefter Albanien. Herefter gik disse lande også ind i Warszawapagten.
  USA var i krise, især under Reagan. Væk er masseurolighederne blandt sorte og andre farvede. Økonomien er faldet yderligere.
  Tilbage i 1977 blev der vedtaget en ny forfatning i USSR, som gjorde styreformen mere autoritær i person af posten som formand for USSR. Og republikkernes løsrivelse fra Unionen er forbudt.
  Og i 1988 blev det første præsidentvalg i det sovjetiske imperiums historie afholdt!
  Selvfølgelig vandt Shelepin dem ... Får næsten hundrede procent. USSR nåede sit højdepunkt i udviklingen. I 1990 erobrede irakiske tropper Kuwait, Saudi-Arabien, Brunei, De Forenede Arabiske Emirater, Oman ...
  Olieprisen steg i vejret...
  Krisen er eskaleret i USA. Den nye præsident Bush vaklede bogstaveligt talt under skæbnens slag. Sorte gjorde oprør... Og efter valget af Bill Clinton i 1992 splittes USA fuldstændigt...
  Der begyndte en borgerkrig og en massakre.
  I 1993 vandt Shelepin igen præsidentvalget i USSR.
  I 1995 besatte sovjetiske tropper Alaska og en måned senere afholdte en folkeafstemning dér om at blive medlem af USSR ...
  Således blev en anden drøm legemliggjort i virkeligheden - at vende tilbage til Rusland, selvfølgelig, dumt solgte Alaska.
  Alt så ud til at gå efter planen... I 1997 besatte sovjetiske tropper Finland og holdt en folkeafstemning dér om optagelse i USSR. Således blev endnu en sovjetrepublik organiseret.
  Selvom det var hårdt!
  Yderligere kampe var stadig i gang i Saudi-Arabien, da det islamistiske oprør brød ud, men de blev hurtigt undertrykt.
  I 1998 blev Shelepin valgt for en tredje periode.
  USSR angreb Tyrkiet, især siden NATO kollapsede. Og han føjede hende til sit hold.
  I 2000 døde Shelepin, efter at have levet et langt og begivenhedsrigt liv, regeret i USSR i 35 år - efter at have slået Stalins tidligere resultat.
  Magtsystemet var ret stabilt og autoritært. Næstformanden arvede beføjelserne frem til nyvalg. Og de blev Gennady Zyuganov. Som gjorde en god hardwarekarriere.
  USSR gennemførte ingen beslaglæggelser i nogen tid... Efter krisen tilsluttede Europa sig selv CMEA og Warszawapagten.
  Men forholdet til Kina forværredes. Rivaliseringen blev stærkere.
  I selve Sovjetunionen forblev fødselsraten meget høj takket være den demografiske politik. Men det førte til overbefolkning og fødevaremangel.
  Planøkonomien var altid en mangelvare. Og selvom udviklingen af teknologi og opførelsen af nye fabrikker i industrien gjorde det muligt på en eller anden måde at håndtere manglen på varer, er det i landbruget meget sværere at øge mængderne med tvang og traktorer. Det er ikke så nemt at rejse landbruget.
  Ved valget i 2003 blev Zyuganov valgt - med nioghalvfems procent og en hestehale. Men der var nogle problemer... Især med mad.
  Og der er ingen steder at købe - Europa er blevet socialistisk, USA er opslugt af en borgerkrig. Man kan ikke få meget i Brasilien og Argentina. Selvfølgelig problemer.
  USSR befandt sig i en lille fødevarekrise. Som hurtigt fik en kronisk karakter, men i 2008 blev Zyuganov igen valgt til præsident. Diktatorens stilling viste sig at være stabil. Men fødevaremangel er blevet mere akut ... I 2011 blev børnetilskud reduceret i USSR, og aborter blev igen legaliseret.
  De begyndte at kæmpe med en meget høj fødselsrate, især i de muslimske regioner i USSR. Samtidig kæmpede den sovjetiske militærmaskine i Afrika og skubbede det himmelske imperium ud af Indokina. I 2013 blev Zyuganov igen genvalgt.
  Men denne gang var procentdelen lidt lavere. Inden for USSR blev stræben efter demokrati intensiveret. Folk ønskede mere frihed. Zyuganov foreslog:
  - Lad os løse et par fester!
  Og faktisk to mere registrerede: LDPSS og SDPSS. De begyndte at spille demokratiets udseende. Zyuganov gav lidt mere frihed til medierne.
  Ved valget i 2018 kæmpede to kandidater mod Zyuganov: Ksenia Sobchak og Vladimir Zhirinovsky. Der blev for første gang afholdt valg på et alternativt grundlag. Og uventet tabte Zyuganov næsten til den unge Ksenia Sobchak - som vandt niogtyve procent af stemmerne - hvilket næsten forårsagede en afgang.
  Derefter var alle overbevist om, at der er demokrati i USSR. Nøgne piger og blodige actionfilm dukkede op på tv-skærmene.
  I udenrigspolitikken blev forholdet forværret med den eneste reelle konkurrent til USSR - Kina. Og hvilke to fugle på én planet kan ikke komme sammen!
  USA er i dybt tilbagegang og kan ikke spille en fremtrædende rolle. Og Alaska er sovjetisk. Alt er så ophængt...
  USSR er stadig i underskud og fødevarekrise, selvom det militær-industrielle kompleks fungerer meget godt.
  Og nu, i 2023, finder nye præsidentvalg sted i Rusland ... Endnu mere demokratisk, og de vinder uventet ... verdensmester i boksning Sergei Kovalev. Men det er en anden historie!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV ER PRÆSIDENT FOR RUSLAND
  I en af mulighederne for en alternativ udvikling af historien, ved valget i 1996, var det ikke Lebed, der tog tredjepladsen, men Vladimir Zhirinovsky. Nå, i princippet, i den virkelige historie, er det, hvad alle forventede.
  Hvem ville have troet efter fiaskoen i valget til KRO's parlament, ledet af Lebed, at han ville præstere så stærkt ved præsidentvalget i Rusland? Men Zhirinovsky tog ikke desto mindre, under betingelserne for hård konkurrence, så andenpladsen, og i det mindste havde han ti procent. Så... I enhver sejr og nederlag er der et element af tilfældighed og held.
  Som Zelenskijs triumf i Ukraine, Lukasjenko i Hviderusland og Putin i Rusland. Som Zhirinovskys succes i 1993.
  Men her tog det, og under Lebeds held. Derudover talte Zhirinovsky stærkt ved tv-debatterne og truede med at hænge Jeltsin og sagde, at Dumaen kun ville adlyde ham. Og han sammenlignede sig ganske positivt med Hitler - idet han huskede denne store diktators præstationer!
  Hvordan økonomien på syv år er vokset to en halv gange, arbejdsløsheden er forsvundet, og fødselstallet er vokset halvanden gang. Kriminaliteten er faldet tre gange. Og sådan vil det være under Zhirinovsky! Hvad angår alt andet, vil Zhirinovsky ikke arrangere folkedrab og vil ikke kæmpe med USA! Og atomvåben vil beskytte mod enhver aggression!
  Det hele lykkedes, og Zhirinovsky scorede femten procent og indtog tredjepladsen med stor margin.
  Og i Jeltsin-panikkens rækker: fejlberegnet. Hvad skal man gøre? De forsøgte at vinde over Zhirinovsky til deres side. Men kommunisterne lovede Vladimir Volfovich meget mere: til ham personligt posten som sekretær for sikkerhedsrådet og assistent for præsidenten i militære spørgsmål og fem flere poster i regeringen. Herunder udenrigsministeren for Mitrofanov og posten som indenrigsminister for Abaltsev.
  Selvfølgelig kunne Jeltsin ikke love så meget. Der er allerede betalt for mange indlæg.
  Kun Lebed, som tog femtepladsen, blev inviteret til Jeltsins hold, men Yavlinsky var imod begge præsidentkandidater.
  Og så fik Jeltsin et hjerteanfald fra overbelastningen af mental uro. Der er ingen styrke til at rejse sig og udføre et kup.
  Kort sagt vandt Zyuganov anden runde, og der skete et magtskifte. Og indvielsen faldt sammen med tjetjenernes storme af republikkens hovedstad, Groznyj.
  Men så blev de militante fanget. De fleste af dem blev ødelagt under angrebet på Groznyj. Derefter bad de militante, ledet af Yandarbiyev, igen om nåde. Men Zhirinovsky insisterede på at fortsætte krigen. Og Zyuganov godkendte det. Guerillakrigen fortsatte i flere år, men så løb terroristerne efterhånden ud af dampen. I Rusland, under kommunisterne, begyndte en stigning, økonomien begyndte at udvikle sig hurtigt.
  Kombinationen af planlagte metoder og markedselementer gav imponerende resultater. Og økonomien voksede hurtigt. Zyuganov blev let valgt til en anden periode og ændrede derefter forfatningen, som tillod ham at stille op som præsident et ubegrænset antal gange. Det blev bekræftet ved folkeafstemningen. Og i 2004 blev Zhirinovsky arresteret, og hans parti blev forbudt. Zyuganov slog ned på sine politiske modstandere. Forholdet til Vesten er ret anspændt. Og i 2014 beslaglagde Rusland også Krim. Som et resultat blev den kolde krig genoptaget . Og Rusland faldt under sanktioner. Men Zyuganov inkluderet i sammensætningen af Rusland og det sydøstlige Ukraine. Og udvidede imperiet. Hvad forårsagede sammenstødene. Efter Trump kom til magten, blev situationen endnu mere kompliceret. Rusland har ført krig i Syrien og etableret en base i Venezuela. Situationen var på randen af atomkrig. Så foreslog Vesten muligheden for at vælte kommunisterne fra magten.
  Men blot at fjerne Zyuganov nytter ikke meget. Du er nødt til at sætte din mand. Og så blev Natasha Sokolova foreslået til præsidentvalget i 2020!
  Natasha Sokolovskaya er sådan en pige, at hun kan besejre enhver modstander. Og giv aldrig op. At en gammel Zyuganov er imod hende. Som tydeligvis er syg og har sagt det samme i femogtyve år.
  Og her er intrigen. Desuden er Natasha fyrre år yngre end Zyuganov og meget smuk!
  Og den russiske økonomi er igen i krise, og der bliver produceret en masse unødvendige varer. Natasha er også en helt i Den Russiske Føderation, som en kriger. Hun kan selvfølgelig konkurrere med den gamle, syge, trætte diktator. Desuden blev Zyuganov for konservativ og pressede den private erhvervsdrivende, så der var mangel på mange ting. Især når den private handel blev knust. Selv olie og sæbe blev en sjældenhed, kuponer til mange produkter dukkede op igen. Den aldrende Zyuganov blev i stigende grad en ivrig fjende af kapitalismen.
  Og krævede mere socialisme!
  Natasha Sokolovskaya lovede at returnere råvareoverflod til lave priser, konkurrence og privat ejendom. Og generelt for at returnere ægte demokrati, herunder overførsel af dukken! Hvad med folket, der er trætte af manglen på censurstyranni, kontrolleret af medierne, alt dette stærkt støttet. Og Natasha samlede nemt to millioner underskrifter! Bevægede sig i kamp under sloganet: "Bliv fri og bliv rig!"
  Pigen var meget stridbar, og kom til stævnet i kun bikini og barfodet.
  Skønheden, der flimrede med bare hæle, kvidrede:
  - Lad os fjerne kommissærerne fra fabrikkerne! Lad hver fabrik tilhøre arbejderne! Og jord til bønderne!
  Og hun er en meget kurvet pige! Og hendes muskler er som støbt stål.
  Og hvordan man synger;
  Jeg er fredens og krigens falk
  Født under den klareste stjerne...
  Fædrelandets trofaste sønner -
  Kærlighed - fantastisk, ægte!
  
  Vi vil skabe en smuk verden
  I hvilken lykke vil være nu ...
  Lad Cherub Solen skinne
  Hellige, sublime Rusland!
  
  Vi vil nå vores drømme
  Det bliver ikke smukkere i universet!
  Løft sværd-drengen og dig
  Lad lykken være dit sted!
  
  Og skønheden i universet
  Det er tid til at skinne for mit store fædreland!
  Selvom pigen løber barfodet
  Vi vil snart leve tro under kommunismen!
  
  Majestæten af skønheden i høje bjerge,
  Og gyldne stepper med et duftende tæppe!
  Vi vil feje affaldet ud af universet
  Tro på, at du ikke vil fortryde livet!
  
  Og alt vil være godt i verden,
  Kommunismen vil sejre overalt!
  Hvem er i hænderne på en mejsel i hjertet,
  Hvem elsker et maskingevær og kugler!
  
  Det vi gør vil være for evigt
  Lad os bygge byer, spøg på Mars!
  Slavere, magten er trods alt frygtelig stor -
  Vi vil sige til verdens mennesker - hej!
  
  Blodet der hældes er til såning,
  Hvortil kærlighedens frø vokser!
  Lad det være godt i undermånen for alle,
  Hvis du ikke bare var en papegøjeridder!
  Efter sådanne sange kan du danse, hoppe og hoppe med bare fødder. Og pigen er generelt skøn og super klasse! Hun rev et portræt af Zyuganov op med sine bare tæer.
  Kommunisterne brøler, og folket glæder sig: alle vil have forandring! Og i økonomien og i politik og mere demokrati.
  Så man kan gøre grin med diktatorer og finansielle esser i medierne. Kommunistpartiet blev også hadet af folk. De huskede med nostalgi Jeltsins tid, hvor butikkerne var fyldt med varer, og der blev vist nøgne kvinder og interessante politiske shows på tv. Så det var godt!
  Mange huskede interessant politik og et stormfuldt parlament. Ikke som nu - hvor der kun er kommunister i Dumaen og de stemmer hele tiden for!
  Alle var trætte af Zyuganov og folk, der levede værre og værre, ønskede forandring!
  Smukke Natasha Sokolova lovede dette! At der kommer ændringer og nye præstationer. At russerne ikke kun bliver de første til at flyve til Mars, men de vil også leve bedre end i USA. Og at hun vil flytte bjerge! Og bjergene vil smelte, og skovene vil brænde!
  Men valgkampen er allerede i gang. Pigen tager fart. Og endda knirker:
  - Jeg vil være som Gagarin! Og lover bjerge af guld!
  Og hvordan den begynder at hoppe. Kort sagt var valget slut, og Natasha Sokolovskaya blev ny præsident!
  Zyuganov fik et hjerteanfald! Og Natasha foreslog:
  - Lad os skabe en enkelt stat med Amerika!
  Og der blev afholdt folkeafstemninger, og et fælles imperium opstod!
  Her slutter eventyret, og hvem lyttede godt gået!
  TSAR ALEXEY NIKOLAEVICH - DEN STORE
  En anden AI, da der den 5. januar 1905 fandt et mordforsøg sted på zar Nicholas II. Og kun nogle få centimeter var ikke nok til, at kejseren blev ramt af bukkeskud. Men hvis bare en lille smule... Zaren døde, og nominelt blev hans søn Alexei Nikolaevich Romanov monarken. Og Nikolai Alexandrovich Romanov blev udnævnt til regent under ham. En mand med ekstraordinært sind, og sej og viljestærk.
  De første skridt for den nye kejser var at erstatte Kuropatkin med Brusilov og Rozhdestvensky med Nebogatov.
  Ruslands position i krigen med Japan var vanskelig. Port Arthur er allerede faldet. Men kræfterne er stadig betydelige i Manchuriet. Derudover er kvaliteten af de russiske tropper vokset med ankomsten af udvalgte regimenter fra den europæiske del af Rusland.
  Og japanerne nedlagde tværtimod deres bedste regimenter i tidligere kampe og nær Port Arthur.
  Så Kuropatkin havde alle muligheder i slaget ved Mukend. Kun Kuropatkin selv var en uvigtig kommandør.
  Men Brusilov, dette er virkelig et stort militærtalent. Og han er klar til at kæmpe med en fjende af omtrent samme styrke. Og de russiske soldaters riffel er bedre end den japanske, og tropperne selv vil være bedre.
  Brusilov forberedte sig godt til kampen. Dækkede flankerne, blev i defensiven. Og styrket. Hans plan for slaget var enkel: slid ned japanerne i defensiven, og så, når de løber tør for damp, løs sagen med ét modangreb.
  Brusilov er selvfølgelig strateg, men Kuropatkin er det ikke.
  Og kampen begyndte i februar og varede to uger. Brusilov havde blandt andet knowhow, en hel bataljon af smukke piger. Han blev hastigt rekrutteret fra singler og unge skønheder, trænet i en måned og kastet i kamp.
  Det mest interessante var, at alle pigerne var barfodede. Og dette gav dem styrke fra Moder Jord og gjorde dem usårlige over for kugler og granater.
  Pigerne blev kommanderet af Anastasia Orlova og fire af hendes assistenter: Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana.
  Efter at have taget forsvaret op og trukket skyttegravene ud, venter pigerne på japanerne ... Og nu kravler samuraierne i tykke lænker. Artilleri begynder at skyde.
  Og pigerne tog Mosin-riflen i hænderne. Og lad os skyde på afstand mod japanerne.
  De er velrettede krigere, mange af dem er sibiriske jægere. De kæmper med bare ben, trods februar, i korte nederdele og åbne maver.
  De affyrer skud og synger for sig selv:
  - Rusland har været berømt i århundreder som en helgen,
  Vores store konge er simpelthen Alexei,
  Du er en værdig søn, kender Nicholas,
  Og hjertet er endnu mere tro mod sindet!
  De kvindelige krigere skyder præcist og slår japanerne ud på afstand.
  Palit Anastasia og siger:
  - For Fædrelandet, en vidunderlig drøm!
  Så skyder Natasha, slår japanerne ud og råber:
  - For vort hellige Rus'!
  Palit Zoya, væltede fjenden og hvæsede:
  - Nej, fjenden har en chance!
  Skyder præcist, og Augustina:
  - For fremtidige generationer!
  Lupit og Svetlana slår to japanere ned:
  - For hellige navne!
  Warriors, for at være sikker: virkelig cool!
  Og japanerne kravler op med store tab. Selvom de kommer tættere på. Men pigerne fyrer præcist og uafbrudt. Skyd og skyd. Skyd og skyd. Og de giver ikke op. Og da samuraien kom helt tæt på, begyndte pigerne at kaste granater med deres bare fødder. Og de demonstrerer deres manglende fleksibilitet.
  Og bare fødder kaster dræbervåben mod samuraien. Og nu udtynder japanerne skanser. Svækker deres impuls. Og i selve tilgangen møder krigerne dem med sabler og bajonetter. Afslut den sidste samurai.
  Og de synger med et meget entusiastisk blik.
  Efter at have udmattet japanerne i forsvaret indledte de russiske tropper, ledet af Brusilov, en afgørende offensiv og drev japanerne sydpå. Brusilov, ulige for Kuropatkin, handlede beslutsomt og kørte samuraien uden at stoppe. Og det lykkedes ham at fange Port Arthur med det samme, lige på fjendens skuldre.
  Barfodede pigebataljon af ørne Anastasia Orlova bragede ind i byen.
  De ræsede rundt i Port Arthur og skød og kastede granater mod fjenden med deres bare tæer.
  Og de knuste japanerne med sabler. Og hvad troede de, at de tog Port Arthur ved forræderi? Og her er djævelen to! De russiske soldater erobrer denne by igen.
  Og hvis vores kvinder kæmper! Dette betyder generelt, at de ikke vil give en nedstigning!
  Og de skar japanerne ned.
  Og fangerne er tvunget til at knæle og kysse de nøgne, støvede kvinders fodsåler.
  De bliver lydigt, og de kan endda lide det.
  Natasha, en samurai slikkede ikke kun sine såler med tungen for at skinne, men steg også højere. Pigen tillod ham at behandle femininitetens diamant med sin tunge.
  Så ganske som en kat spindede.
  Krigerne gjorde et godt stykke arbejde. Og nu bliver kolonnerne af fanger kørt. Hvor blev Japans moral af?
  Port Arthur faldt. Og så flyttede den russiske hær Brusilov til Korea.
  Og Anastasias bataljon løber foran. De griber samurai på vejen, og pigerne lægger dem på knæ.
  Og de kysser deres støvede hæle og solbrune skinneben.
  Kæmpende krigere. Og sjovt.
  Anastasia, hoppende og kastede diske med sine bare tæer, spurgte Natasha:
  Er det godt at kæmpe?
  Den blonde pige svarede ærligt:
  - Så godt som det bliver?
  Anastasia blinkede.
  - Og når tungen i kusse er ligesom?
  Natasha svarede oprigtigt:
  - Simpelthen super!
  Her smadrede de endnu en japansk bataljon. De samlede fangerne.
  Derefter lavede de ordentlige blommer på næsen med fingrene på deres bare fødder!
  Og pigerne knuser samuraien og Brusilovs hær, alt bliver ved og ved og vinder op.
  Her nåede den russiske hær det helt sydlige Korea. Og erobrede halvøen.
  En del af den russiske eskadre blev sænket i Port Arthur. Og russiske ingeniører begyndte at rejse skibe og restaurere dem.
  Trods samuraiens fuldstændige nederlag på land, fortsatte krigen stadig. Til søs var japanerne stærkere. Men så kom Nebogatov. Undervejs førte han eskadrillen til Port Arthur mere dygtigt. Og nu er den russiske armada blevet styrket. Her gik også en eskadron fra Sortehavet.
  Nebogatov var underlegen japanerne i styrke, men ikke for meget. I virkeligheden er kvaliteten af russiske skibe ikke værre. Flere af dem er mindre i antal. Men skallerne er mere panserbrydende.
  Nebogatov gik til søs. Han gav kamp til Togo. Men det viste sig, at langt fra alle russiske granater eksploderer - krudtet er råt! Luftfugtigheden er forhøjet.
  Men Nebogatov vendte eskadrillen tilbage til Port Arthur i tide og mistede ikke et eneste skib.
  Jeg skulle bruge tid på at udskifte skaller og genopbygge kræfter. Indtil eskadronen kommer fra Sortehavet.
  Krigen trak ud ligesom omkostningerne ved den. Begge sider ønskede at forsone sig. Men japanerne dominerer stadig havet.
  Men nu er skallerne skiftet ud, og Sortehavsflåden er bragt op. Og samtidig rejste barfodspiger sig op.
  Og skibet med pigerne gik i kamp i fuld fart. Barbenede piger i bikini sprang op og kredsede om våbnene. De rettede deres våben og skød.
  Skønhederne skød, og de tyske skibe blev hugget. De gjorde det med vildt raseri. De kvindelige krigere var meget sexede og muskuløse. Intet kan sammenlignes med dem. Japanerne er ikke gode til at slås med sådanne piger.
  Og rør, der er skudt ned af granater, falder.
  Og krigerne hopper op til sig selv og skriger:
  - Vi er super klasse piger!
  Og vis tunger! Og de skyder sig selv uden at give samuraien en udløser. De reagerer aggressivt. Men de modtager som svar fra skønheder. En japansk krydser er allerede ved at synke. Og pigerne hopper op og ryster på bare fødder. De er så store tyve. Som intet vil stoppe.
  Krigere kæmper og hopper. Og de bringer samurai-skaller ned. Og alligevel hviner de.
  Natasha skriger:
  - Tsar store Alexei! Vil være meget klogt!
  Zoya, smilende og fyrende, tilføjede:
  Han er den klogeste i verden! Det bliver meget mærkeligt!
  Her sang Augustin, der skød mod japanerne:
  - De fleste vil være klogt!
  Så skød Svetlana, knuste fjenderne og knurrede:
  - Alexey er sej!
  Anastasia fyrede og sagde:
  - For Hellige Rus!
  Og også lupanet! Pigerne er så fantastisk seje. Og tærsk samurai til chips!
  Og nu var det japanske slagskib sænket. Og samuraien blev meget dum.
  Og pigerne løber næsten nøgne og barfodede rundt. Og flimrer med deres smukke ben. De er generelt vidunderlige tyve.
  Og de ser mest sunde og solbrune ud.
  Samurai tigger for sig selv...
  En anden bæltedyr angriber også. Tæt nyttigt for Togos flåde, meget stramt. Og Sortehavsskibene trak op. Kast et projektil mod fjenden.
  Her bragte Natasha og Zoya et 12-tommers våben. Og hvordan de skyder med vild vanvid. Og slagskibet vil tage et slag og endda splitte.
  Natashka og Zoya hopper op og ryster på bare fødder og brøler:
  - Vi er hekse og smukkere skønheder og nej!
  Og pigerne viser deres tunger. Og hvor forbandet, hvilket bliver meget smertefuldt.
  Her skød de mod Togos skib, hans rustning sprængte, som om stål kogte.
  Så skibet tog og sank.
  Natasha og Zoya sang:
  - Rus' grinede og græd og sang! Det er derfor, hun er Holy Rus'!
  Og igen vil pigerne tage det og hoppe!
  Og så bliver Augustine og Svetlana smækket som en 12-tommer pistol. Så skibet vil tage fra Togo, splitte og synke!
  Pigerne viser næsen frem. Det var, hvad Togo blev fanget. Og de tvang smukke piger til at kysse deres bare, mejslede fødder. Togo slog krigerne på deres bare hæle og slikkede sig om læberne. Han kunne åbenbart godt lide det...
  Nå, pigerne er fantastiske!
  Og generelt brød af højeste klasse! Og de blinker til fjenden, siger de, vi gider ikke og gør noget mere alvorligt!
  Den japanske flåde er sænket. Og Brusilov og hans hold begyndte at lande i selve Japan.
  Så Rusland får endnu en stor provins på øerne. Og den russiske hersker selv bliver også den japanske mikado.
  Samtidig vil truslen fra den Rising Suns land blive elimineret for altid. Og den tsaristiske hær vil blive fyldt op med krigeriske og modige soldater.
  Så der var en grund - til at erobre Japan helt. Og tropperne blev overført til metropolen.
  Pigerne og deres bataljon gik i kamp med samuraierne på land. Pigerne mødte samuraien med velrettede skud, sabler og kastegranater med bare fødder.
  Smukke Natashka kastede en citron med sin bare fod og knirkede:
  - For kongen og fædrelandet!
  Og skød mod japanerne.
  Smukke Zoya kastede også en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - For den først kaldte Rus'!
  Og hun sømmede også samuraien.
  Her tæskede og knirkede den rødhårede Augustin:
  - Ære til moderdronningen!
  Og gennemborede også fjenden.
  Anastasia sprængte også, affyrede en hel tønde sprængstof med sine bare fødder og spredte japanerne langt væk:
  - Det store russiske imperiums herlighed!
  Og Svetlana tæskede. Hun fejede japanerne væk og bukkede under for den ødelæggende citron med sine bare hæle.
  Hun udbrød helt i lungerne:
  - For nye grænser!
  Natasha slog japanerne fast og knirkede:
  - For evigt Rus'!
  Og hun huggede også på samuraien:
  Fremragende Zoya tog det, ramte japanerne. Hun kastede en granat mod fjenden med sin bare fod og knirkede:
  - For et enkelt og udeleligt tsarimperium!
  Og pigen fløjtede. Det var tydeligt, at teenageren var blevet meget større, hendes bryst var højt, hendes talje var smal, hendes hofter var kødfulde. Hun havde allerede figuren af en voksen, muskuløs og sund og stærk kvinde. Og ansigtet er så ungt. Med besvær undertrykte pigen ønsket om at elske. Lad dem bare kærtegne. Og det er bedre med en anden pige, hun vil i det mindste ikke fratage hende sin mødom.
  Cool Zoya kaster meget behændigt granater mod japanerne med sine bare fødder. Og det fungerer meget vellykket.
  Augustina er meget rød og også meget smuk. Og generelt er sådanne piger i bataljonen vidunderlige, bare de højeste relish.
  Augustine kaster en granat med sin bare fod og kvidrer:
  - Lad det store Rusland blive berømt!
  Og også hvordan det drejer.
  Nå, piger, godt, skønheder!
  Rides og Anastasia. Sådan en pige er stor - to meter høj og et hundrede og tredive kg vægt. På samme tid, ikke fedt, med støbte muskler, og krydset af en trækhest. Han elsker mænd meget. Drømmer om at få en baby. Men indtil videre har det ikke virket. Mange mennesker er simpelthen bange for det. Og en meget aggressiv pige.
  Det er ikke hendes mænd, der spørger, men hun selv opfordrer frækt. Uden skam og forlegenhed.
  Og hun elsker det. Vær en aktiv part.
  Samtidig er Anastasia en vidunderlig kriger. Og hun opnåede mange store ting. Anastasia har kommandoen over deres bataljon.
  Han kaster også en granat med sin bare fod og råber:
  - Der bliver lys over landet!
  Svetlana kaster en citron med sin bare fod og hvisker:
  - Det store russiske imperiums herlighed!
  Smukke Zoya kaster også sine bare fingre og brøler:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Augustine skriger:
  - Med overjordisk sorg!
  Og en gave smidt med bar fod flyver også.
  Så hyler Anastasia. Han kaster også en hel masse granater med sine bare fødder.
  Og den heroiske pige brøler:
  - I den hvide guds navn!
  Natasha sendte også en granat med sine bare tæer og råbte:
  - I Kristi navn!
  Og affyrede et par skud.
  Og Anastasia begyndte at skrible fra et maskingevær. Hun var meget god til det.
  Kort sagt, pigen er et udyr.
  Den barbenede Natasha knirkede med aplomb:
  - Jeg er faktisk Superman!
  Og kastede en granat med sin bare fod.
  Barbenede Zoya skød også. Dræbte japanerne.
  Tweeted:
  - Ære til Rusland!
  Og med sin bare fod affyrede hun en granat.
  Augustine knirkede også:
  - For hellige Rus'!
  Anastasia lancerede en hel boks på japanerne. Og hun tog den, brølede af rasende raseri:
  - For Svarog!
  Natasha tog det og knirkede:
  - For et nyt system!
  Og hun kastede en granat med sin bare fod!
  Svetlana brægede:
  - For musklerne af stål!
  Og hun affyrede også en granat med sine bare tæer.
  Den barbenede Zoya tog den også og knirkede:
  - For kærlighed og magi!
  Og bare fødder i bevægelse.
  Augustina, den rødhårede hun-djævel, tog og affyrede en kasse med granater og knirkede:
  - Uden for grænserne på Mars!
  Anastasia vil også lancere en tønde med dynamit og mumler:
  - For Ruslands verdensorden.
  Og Natasha hvordan bjæffer:
  - For en ny vej til lykke!
  Herefter griner pigerne begge sammen.
  Og det er så fantastisk! Piger er vidunderlige!
  Det tsaristiske Ruslands tropper bevægede sig i retning af Tokyo.
  Den russiske hær stormede Tokyo.
  En dreng og en pige gik foran: Oleg og Margarita.
  Børnene udryddede japanerne og rykkede frem mod det kejserlige palads. Mikadoen meddelte højtideligt, at han ikke ville forlade hovedstaden og ville forblive der for evigt.
  Oleg affyrede et udbrud mod samuraien og kastede en granat med sin bare fod og knirkede for sig selv:
  - Rus vil aldrig overgive sig!
  Margarita affyrede også en citron med sit bare lille ben og kvækkede og blottede sine tænder:
  - Vind eller dø!
  Og en bataljon af piger bryder igennem til mikado-paladset. Alle pigerne var i uniform, kun trusser var tilbage. Og sådanne næsten nøgne mennesker kæmper som heltinder.
  Anastasia kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Nikolay, du er en mikado!
  Natashka lancerede også en dødsgave med sit bare lem og kvidrede og blottede sine tænder:
  Vores konge er den bedste!
  Og hvor funkler det som perler! Og sådan en fantastisk pige.
  Den barfodede Zoya kvidrer også af glæde og affyrer en granat med sin bare fod:
  - Jeg er en psykologivinder!
  Og hun viste sin tunge.
  Knuser samuraien.
  Shoots og Augustine, denne rødhårede hun-djævel. Og det gør det så godt. Dræber japanerne.
  Og brøler på toppen af sine lunger:
  - Ære være mit hellige land!
  Og blotter sine tænder!
  Svetlana er også en heroisk kvinde, da hun tager den og affyrer en hel kasse med sprængstoffer.
  Og japanerne fløj i alle retninger.
  Pigerne går i offensiven og knuser modstandere. At opnå håndgribelig succes. De føler en formidabel ynde og et utrætteligt pres og fraværet af svagheder. Og bare bryster er den bedste garanti for uovervindelighed og usynkelighed.
  Anastasia, afskærer japanerne, kvidrer:
  - Hænder af egetræ, leder af bly!
  Og kaster en granat med sin bare fod. Spreder samurai.
  Halvnøgen Natashka skyder også.
  Knuser japanerne. Og brækker dem i stykker.
  Tættere og tættere på paladset. Og en bar fod kaster en granat.
  Skræmte japanske overgivelse. At bryde fra hinanden.
  Terminator Girl siger:
  - Perun vær med os!
  Bare-benede Zoya, en smuk terminator pige, skyder sig selv og ødelægger militaristerne. Hun blottede sine tænder.
  Pigen kvækkede:
  - Vi er heltene i det største Rusland!
  Pigen kastede en granat med sin bare fod. spredte fjenden.
  Cool Zoya tog den og sang igen:
  - Lærte Suvorov at se fremad! Og hvis du står op, så stå til din død!
  Og hun grinede.
  Den brændende Augustin sang og gøede også:
  - For nye grænser!
  Og tilføjede med et grin:
  - Og vi er altid foran!
  Svetlana, den heroiske pige, ramte også fjenden. Hun spredte den kejserlige vagt og knirkede:
  - For æraens præstationer!
  Og igen flyver granaterne kastet med bare fødder.
  Piger presser fjenden. De husker det heroiske forsvar af Port Arthur, som ikke vil blive glemt i århundreder.
  Øh, hvordan kunne sådan en hær tabe i den virkelige historie, og endda til japanerne?
  Det er en skam.
  Anastasia kaster en granat med sin bare fod og fløjter:
  - Til den russiske grænse!
  Natashka lancerede også noget dødbringende med sin bare fod og knirkede desperat og blottede sine tænder:
  - For nye præstationer!
  Og gav tur til japanerne.
  Og her med bare hæle tager Zoya også op og slår. Og så tog hun den med sin bare fod og affyrede en granat.
  Og så sang hun:
  - Vi vil ikke bukke under for fjendens diktatur!
  Og blottede sit ansigt!
  Smuk meget ung pige med figuren af en atlet. Og meget modig.
  Og Augustine er som et knald på japanerne. Han knuser dem, og kaster en granat meget behændigt med sin bare fod.
  Og spreder fjender, som om flaskerne fløj af bolden.
  Pige brøler:
  - Chokolade, det er vores!
  Augustine elsker virkelig chokolade. Og under kongen er markederne fyldt med varer. Hvad kan man sige om zar Nicholas? Nu bliver tsar-taberen til en stor for vores øjne. Mere præcist døde kongen, men hans søn, Alexei, bliver stor! Og det eneste, der skal til, er, at pigerne kæmper på fronterne.
  Og et par børnehelte, der forhindrede japanerne i at erobre Mount High. Da Port Arthurs skæbne blev afgjort.
  Sådan faldt det russiske imperium fra hinanden.
  Svetlana lancerede også en tønde med mord og kollapsede den ydre mur af det kejserlige palads med maskingeværer.
  Nu løber pigerne allerede gennem stuerne. Det er her, krigens afslutning kommer.
  Anastasia siger entusiastisk:
  - Jeg tror, held venter mig!
  Og igen kaster han en granat med sin bare fod.
  Natashka, der fører en dødelig brand. Broderer modstandere, tweets:
  - Jeg er bestemt heldig!
  Og igen en granat affyret med en bar fod flyver.
  Og så er der den barfodede Zoya, som om den sprængte med et par bundne bomber affyret af hendes bare fødder. Og ødelægge modstanderne.
  Så brød ud i grin:
  - Jeg er en kometpige.
  Og igen kaster han dødens brændende tunger ud.
  Og så skynder Augustine sig allerede, denne terminatorpige. Hvordan hun tog alle og smurte. Simpelthen fremragende.
  En kriger, der er en sand demiurge af kamp.
  Og knirker for sig selv:
  - Vores mandskab, der er det højeste mod!
  Og så dukkede Svetlana op. Så cool og edgy. Han inficerer alle med sin hektiske energi. I stand til at besejre stort set enhver fjende.
  Og krigeren blotter sine perlefarvede tænder. Og de er større end en hest. Her er pigen.
  Svetlana fniser og brølede:
  - Til auberginer med sort kaviar!
  Og pigerne råbte for alvor i kor:
  - Æbletræer vil blomstre på Mars!
  Mikado turde ikke lave hara-kiri og underskrev en overgivelse. Zar Aleksej II blev erklæret som ny kejser af Japan. Samtidig forberedes en folkeafstemning om frivillig tiltrædelse af Rusland i den opgående sols land.
  Krigen er praktisk talt slut. De sidste underafdelinger er ved at arrangere deres våben.
  Bataljonen af piger stillede fangerne op. Mændene skulle knæle ned og kysse pigernes bare fødder. Og japanerne gør det med stor entusiasme. Det glæder dem også.
  Selvfølgelig er de skønheder. Og ikke noget at deres ben er lidt støvede. Så endnu mere behageligt og mere naturligt. Især når de er garvede. Og så groft.
  Japanerne kysser bare såler og slikker deres læber. Og pigen elsker det.
  Anastasia bemærker med patos:
  - Og hvem sagde, at krig ikke er for kvinder?
  Natasha grinede som svar.
  - Nej, krigen er for os den sødeste af alle optaktstider!
  Og hun viste sin tunge. Det er virkelig dejligt, når man får sådan et ydmyget kys.
  De kysser på den bare, runde hæl og Zoya. Pigen siger med glæde og hvinende:
  - Så det er fantastisk! Jeg vil gerne fortsætte!
  Rødhåret Augustine advarede:
  - Hold din mødom indtil ægteskabet! Og du bliver glad for det!
  Den barbenede Zoya fnisede og sagde:
  - Må mit hellige land herliggøres! Og uskyld gør kun ondt!
  Pigen blottede sit ansigt.
  Svetlana bemærkede stolt:
  - Jeg plejede at arbejde på et bordel. Og jeg vil ikke have mødom!
  Den barbenede Zoya spurgte fnisende:
  - Hvordan kunne du lide det?
  Svetlana sagde oprigtigt, beslutsomt:
  - Det bliver nok ikke bedre!
  Halvnøgen Zoya sagde ærligt:
  - Hver nat drømmer jeg om, hvordan en mand tager mig i besiddelse. Det er så fedt og dejligt. Og jeg vil ikke have andet.
  Svetlana foreslog pigen:
  - Efter krigen kan du tage på det mest prestigefyldte bordel i Moskva eller Sankt Petersborg. Tro mig, du vil elske det der!
  Halvnøgen Zoya brød ud i latter og bemærkede:
  - Du burde tænke dig om!
  Natasha foreslog:
  - Kan vi voldtage fangerne?
  Pigerne lo af denne joke.
  Generelt er skønheder temperamentsfulde her. Og kærlig skræmmende. Krig gør piger aggressive. De kvindelige krigere fortsatte med at støde deres bare, støvede fødder ind i fangerne for at få kys. Jeg kunne godt lide det.
  Så begyndte mere interessante forestillinger. Især blev der affyret fyrværkeri mod himlen. Fyrværkeri eksploderede. Og det var også rigtig sjovt. Musik spilles, trommer bankede.
  Det tsaristiske Rusland erobrede Japan. Hvilket generelt var forventet af alle. Den russiske hærs autoritet var meget høj. En masse syngende og dansende barbenede japanske kvinder.
  Alt er smukt og rigt ... I selve Rusland er der også jubel over sejren. Selvfølgelig var ikke alle glade. For marxister er dette et knusende slag. Kongens autoritet blev styrket. Og hans chancer er større. Opbakningen i samfundet er enorm.
  Efter erobringen af Japan fortsatte Rusland sin ekspansionspolitik til Kina. Frivilligt holdt de kinesiske regioner folkeafstemninger og sluttede sig til imperiet. Regent Nikolai Romanov førte en meget vellykket politik med at udvide Rusland i sydøst. Kina blev gradvist opslugt.
  Økonomien i det tsaristiske imperium, der havde undgået revolutionære omvæltninger, oplevede et hurtigt økonomisk opsving. Der blev bygget veje, planter, fabrikker, broer og meget mere. Landet solgte brød og mange produkter.
  Det producerede den mest kraftfulde i verden: bombefly "Ilya Muromets", "Svyatogor" og de hurtigste lette tanks "Luna" -2. Og der var en kæmpe hær på tre millioner soldater - en fredstidshær fem gange større end den tyske.
  Men kejser Wilhelm tog alligevel og stak hovedet. Desuden blev mordet på arvingen til den østrigske trone i Sarajevo et påskud for krig.
  Og så besluttede tyskerne at kæmpe på to fronter.
  Den kongelige hær rykkede hen imod dem. På grund af de kinesiske regioner, faldet i dødelighed og samtidig opretholde den højeste fødselsrate, havde tsar-Rusland en enorm befolkning. Og kunne mobilisere en kolossal hær.
  Desuden er befolkningen overvejende ung og aggressiv.
  Østrig-Ungarn, ramt af slag, brast med det samme. Tsartropperne knuste let de undertallige tyskere og erobrede Østpreussen og belejrede Koenigsberg.
  Hindenburg forsøgte at slå russerne med et slag, men tsarhærens numeriske overlegenhed viste sig at være for stor. Derudover viste maskingevær, lette kampvogne "Luna" -2 sig at være et meget effektivt våben til modangreb.
  Besejret flygtede Hindenburg. Og de russiske tropper skyndte sig til Oder. I syd blev Lvov og Przemysl taget med det samme. Den tsaristiske hær rykkede frem, og østrigerne flygtede i panik og overgav sig.
  Tyrkiets indtræden i krigen gjorde ikke meget for tyskerne. Selvom nogle kræfter er distraheret. Men russerne fortsatte med at rykke frem i Østrig. Og tyskerne blev også slået i nærheden af Paris.
  Kun i området ved Oder-floden, efter at have svækket deres tropper i vest, var tyskerne i stand til at stoppe offensiven fra de russiske regimenter.
  Men i syd drev tsarhæren fjenden. Feltmarskal Brusilov er som altid på toppen.
  Og nu er Budapest omringet ... Og Bratislava og Krakow er taget. Og russiske tropper nærmer sig Prag.
  I syd blev Lilleasien erobret, Bagdad faldt, russerne indtog Istanbul.
  Kejser Franz henvendte sig til Wilhelm med en anmodning om at opnå fred. Desuden havde Italien allerede angrebet østrigerne og åbnet en anden front.
  Men de russiske tropper kan ikke stoppes. Så Prag er taget. Og om vinteren rykkede tsarregimenterne over isen til Berlin. Og i februar afsluttede de omringningen af Tysklands hovedstad. Og de brød ind i Wien, Østrig-Ungarn faldt fra hinanden og blev besejret.
  Den 23. februar 1915 kapitulerede Tyskland. Russiske tropper gik igen ind i Berlin.
  Første Verdenskrig er slut. Rusland fik meget territorium. Grænsen gik langs Oder. Rusland inkluderede i sin sammensætning Jorden langs Alperne. En del af Østrig-Ungarn annekterede Italien i syd. Og der var en vasal af Rusland Jugoslavien. Kongeriget Ungarn og Tjekkiet blev en del af Rusland. Det polske kongerige omfattede Krakow og blev enormt. Koenigsberg blev en del af de russiske provinser, som Galicien og Bukovina. Transsylvanien blev rumænsk. Tyrkiet til Egypten, og sammen med Irak, Syrien og de arabiske lande i Mekka blev russisk territorium. Kun Basra formåede at fange briterne.
  Saudi-Arabien blev snart fuldstændig besat af russiske tropper. Og Tyskland blev pålagt enorme erstatninger.
  Dermed opstod det russiske hegemoni i Eurasien. I flere år var der ingen store krige. Rusland og Storbritannien fuldførte opdelingen af Iran, herunder i dets sammensætning: nord og centrum af Rusland, syd til briterne. Derefter Afghanistan. Også nord og centrum af Rusland, det sydlige Storbritannien.
  Tsarimperiet er blevet magtfuldt, men Storbritannien er stadig stærkt. Russerne bevægede sig tværs over Kina og fuldførte dets erobring.
  Hele verdens økonomier boomede ... Men så i 1929 brød den store depression ud.
  Zar Alexei II regerer på tronen i Rusland. Han er vokset fra sin sygdom og er ret fysisk stærk. Den nye konge styrer et land med ti millioner soldater i fredstid og har næsten slugt Kina. Og økonomien, som under depressionen led mindre end de andre, og overhalede USA.
  Og så besluttede kejseren af Rusland at handle med Amerika? Hvorfor tog de Alaska fra imperiet for en krone? Er dette fair? Måske er dette et røveri?
  Kort sagt, kejseren af All Rus', Alexei II, som allerede blev kaldt stor i 1933 den 5. januar, netop på dagen for mordet på sin far Nicholas II, begyndte en ny krig. Mod selvfølgelig Amerika, som nåede sit højdepunkt i depression.
  Og resten af landene kunne ikke blande sig i Rusland endnu. Ligesom amerikanerne snød og må svare for det.
  Og så begyndte angrebet på Alaska. Netop på dette tidspunkt blev jernbanen bygget af russiske ingeniører til Chukotka søsat.
  Og den russiske rati bevægede sig gennem sneen og snedriverne.
  Herunder fem evige piger: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana. De er trods alt ikke almindelige piger, men Rodnover-hekse. Og derfor ikke aldrende, men evigt ung og udødelig. Og da de er troldkvinder, så kæmper de om vinteren, på en polarnat og i en vild frost kun barfodet og i bikini.
  Disse piger løber for sig selv, kaster granater med deres bare fødder og synger:
  - Zar store Alexei,
  Du er den klogeste i verden!
  Og så kaster Anastasia en granat med sin bare fod. Amerikanerne flyver op fra revet.
  Og pigen skribler fra et maskingevær og råber:
  - I Rus' navn!
  Og så skyder Natasha også, smider også dødsgaven ud og hviner med sine bare tæer:
  - Gå i opfyldelse, stor drøm!
  Og han vil også tage og blotte sine tænder.
  Og så den barbenede Zoya... Hendes hæle er skarlagenrøde fra Alaskas snedriver. Pigen skriger for alvor:
  - For store Rusland vil kun vinde!
  Og en granat kastet med bar fod flyver også.
  Dernæst kommer Augustine. Han knuser yankeerne med maskingeværer og kaster granater med sine bare tæer.
  Og også brøler:
  - Den store zar Aleksej er den russiske zar!
  Og så skyder Svetlana ... Og med sine bare fødder kaster og knirker hun til amerikanerne:
  - Alt bliver fantastisk!
  Fem piger skynder sig næsten nøgne tværs over Alaska og slår amerikanerne på den måde. Og her flytter kampvognene: Nikolai-4, en ny model med en kanon og seks maskingeværer. Og amerikanerne bliver mejet grundigt ned. Og bag dem er også "Alexandra" -3, som er meget kraftfulde og dødelige. Og ti maskingeværer.
  Og pigerne er foran hele hæren, og de er halvnøgne og smukke. De skynder sig til sig selv og synger:
  - I zarernes hellige Ruslands navn vil alle blive gladere - klogere!
  Og nu vil de slibe endnu et batteri af amerikanere - kaste granater efter det ved hjælp af bare fødder.
  Mere og mere af Alaska bliver erobret af tsartropperne. Der er virkelig ikke noget at bedrage, og gribe sådan et territorium for ingenting.
  Og krigerne kæmper for sig selv og bevæger sig dybt ind i fjendens forsvar. Og de knuser fjenden, de knuser hårdt!
  Anastasia brøler endda:
  - Vær vores land stor og ren!
  Og igen vil han kaste en granat med sin bare fod!
  Og så gav Natasha turen og hvæsede:
  - Ja, vores seje Rus' er berømt!
  Og også hvordan han vil tage og nedkæmpe fjenderne.
  Og en citron kastet med bare tæer flyver.
  Og så afskærer Zoya amerikanerne i et brag og sukker:
  - Ja, fremtiden bliver bedlam!
  Og også lanceret af pigens bare fødder, eksploderer dødsgaven!
  Og så vil Augustine skyde fra maskingeværer. Og han vil klippe linen ned, og hvordan han vil knirke i lungerne:
  - Fra daggry til skumring!
  Og så skyder den aggressive Svetlana. Og han bruger også bare tæer og skribler aktivt:
  - Mad Empire er vores!
  Og igen, pige, vrid fjenderne! Hilsen til heltinden.
  Og når fangede amerikanere bliver taget til fange, skal de kysse hælene på pigerne på deres knæ. Og hvor skal de hen? Kys og kys. Og de slikker stadig.
  Så de vil stadig...
  Og hvor vil du trampe mod pigerne? De lod soldaterne klæde sig af og voldtage. Så heksene ville have sex. Og fornøjelsen er stor, og du er ladet med energi. Bliv tryllekunstnere. Og sådan en super klasse!
  Tja, piger elsker at dræbe, det er piger. Og de elsker at voldtage mænd, det er ligesom en heks skal.
  Og hekse er seje piger. Og de elsker at blive behandlet. Og de elsker det.
  Den tsaristiske hær har allerede erobret Alaska. Og hun stoppede ikke, men kom ind i Canada. Hvad er der ved ceremonien her? Canada er formelt et britisk herredømme. Nå, han følger ikke helt reglerne, han lader amerikanske tropper komme igennem sig.
  Så der er grund til at strejke. Og den russiske flåde er kommanderet af Kolchak. Og han har allerede smidt amerikanerne ud af Filippinerne og Hawaii-øerne. Og der erobrede han sine baser.
  Jamen, Yankees presser havet. Og på skibene er der så smukke piger. Og vigtigst af alt er krigerne næsten nøgne. Og det er så smukt. Hvis pigerne er i shorts, så er det generelt super!
  Det er så dejligt at se disse piger. Og når de griber amerikanernes og canadiernes skibe og ryster deres bare bryster. Det er generelt fantastisk!
  Og pigerne slår deres bare fødder på de varme dæk og hugger amerikanerne med deres sabler.
  Mod sådanne piger er alle midler magtesløse. Det er trods alt pigerne, som mænd drømmer om. Og hvad vil du gøre mod en skønhed, hvis bryster er helt nøgne?
  Det er trods alt sådanne piger, at du vil stirre på dem i timevis. Og vend ikke hovedet væk. Og de fanger fanger og tvinger dem til at arbejde med tunger for at behage lystige livmodere.
  Og det er så smukt og hyggeligt! Du kan ikke gå galt med disse piger! De vil skære hovedet af og save gennem alle årer.
  Her er et fem-løb på tværs af Canada. Det er slutningen af april og alt er i blomst. Og pigerne er så smukke. Og hugge amerikanerne ned med deres magiske sværd. Og de kaster skiver med deres bare tæer.
  Og de fløjter for sig selv:
  - Der er ikke noget smukkere Ruslands moderland,
  Kæmp for hende og vær ikke bange...
  Der er ikke noget smukkere land i universet -
  Hele universet er en lys fakkel Rus!
  Nå, piger, ja, supermænd! Og bring voldsramte fjender i knæ. Og så får de dig til at kysse dine bare og støvede såler. Disse piger er helt fantastiske!
  I slutningen af maj gik russiske tropper, efter at have erobret det meste af Canada, ind på amerikansk territorium. Kampene udspillede sig på det egentlige amerikansk territorium.
  Og fem piger angreb amerikanerne og pressede dem brutalt. Efter at have besejret en hel bataljon begyndte skønhederne at lege med fangerne. Når de havde rigeligt med at boltre sig med ham, arrangerede de en grillfest for sig selv.
  De spiste frisk kød og nynnede for sig selv.
  Der er mange dårlige veje i verden,
  Som fra en sigøjnerkvindes hår - en bunke stier!
  Jager skaldede mænd - væk over tærsklen,
  Som et sultent barn - en skurk!
  
  Mange gafler, en afgrund, en kløft:
  Som en imp i hver vej!
  Du kender ikke engang ven eller fjende
  Verden er blevet delt i to!
  
  Drengen går barfodet i kulden,
  Man får stillet sult med en snedrive ...
  Men du tror på de fattige med en taske,
  Bedre rige basks i maj!
  
  Kløver vokser, kender for alle på jorden
  Mens mælkebøtten bliver gylden om foråret ...
  Hvis du er venlig - et eventyr er overalt,
  Predator tror dog, du er en kanin!
  
  Folk kaster nikkel efter os
  Struber river - dette er en klar nåde!
  Stærkest af alt for os slag fra hånden,
  For at åbne det andet åndedrag!
  
  Sommeren er forbi, efteråret er på vej
  Det har fantastisk varme, flammer og regn!
  Det kan ses, at den Almægtige har åbenbaret os,
  Og kunstneren tegnede et kort over verden!
  
  Jeg ser et birketræ i kongers kjole,
  Guld, lyse farver af rubiner ...
  Hvis I mennesker har et godt hjerte.
  Og først da bliver du en kæmpe!
  
  De fattige måtte trampe meget,
  Igen en snestorm, og hver finger brænder ...
  Lad elgen hjælpe mig med at holde varmen,
  Hvor blev den forfrosne dreng blå!
  
  Hvorfor åbnede ingen døren?
  Men hvorfor er du så skræmt...
  Det stakkels barn frøs under sneen ...
  Jeg tror på, at englene vil fordrive snestormene!
  
  Keruber vil tage dig til paradis
  Jesus selv vil tage imod med ømhed i sine arme!
  Det vil være, tro på barnets evige lykke,
  Gud gik jo til krucifikset for ham!
  Pigerne sang, spiste og igen ud i kamp. De er krigere af sådan en ståltærskel.
  Og ødelægge amerikanerne. Kaster bare fødder og skiver og granater.
  Det er allerede i slutningen af juni, og russiske tropper har omringet Philadelphia. Allerede en tredjedel af det kontinentale USA er under kontrol af den russiske, zaristiske hær.
  Og allerede i mange byer vajer det russiske imperiums flag. Og bataljoner af smukke piger fra den tsaristiske hær kæmper!
  Og pigerne er virkelig så vidunderlige og hurtige. Og igen slog de alle deres modstandere. Og amerikanerne falder.
  Og her kommer tanken: "Alexander"-4 er den nyeste! Og foran ham tager modstanderne den under visiret. Og pigerne går også til tanken: Elizabeth, Catherine, Elena, Aurora. Og de sparker amerikanerne i hornene.
  Hvordan de skyder, hvordan de driver dem ind i kisten! Ikke nok vil ikke synes at nogen fighter!
  Bare ræk hænderne op og overgiv dig!
  Og pigerne knuser fjenderne med larver. Og Elizabeths tank bevæger sig...
  Og under det er som en masse blod, kød, knogler.
  Og pigerne træder på sig selv, knuser deres modstandere og synger:
  - Zaren styrer klogt i Rusland,
  Udsende dekreter, dømme tjenere...
  Tronen tolererer ikke ballade og gøen,
  Og ikke en metode til at dæmpe forskrækkelse!
  Sådan bevæger piger sig i kamp. Og deres kampentusiasme, det er ikke som at bruge en økse fra under bænken!
  Elizabeth blev rasende:
  - For den russiske trone!
  Og hvor skyder den! Og læg et bjerg af lig ud!
  Her er pigerne, der ikke vil stoppe. Og de slår deres fjender og knuser USA.
  Og nu leder den tsaristiske hær en kolonne af fanger. De hænder bag nakken, og sænkede deres hoveder.
  I mellemtiden kom Hitler til magten i Tyskland. Men han er stadig for svag til at udgøre en alvorlig fare for Rusland. En mere alvorlig trussel er Mussolinis Italien. Men med sådan et monster som Rusland vil hun ikke vove at komme ind i krigen.
  Så indtil videre er russiske tropper ved at overtage Amerika og resterne af Canada.
  Pigerne er barfodede og i bikini og kører kampvogn. De er meget formidable og stærke.
  Elizabeth opsummerede:
  - Hvem der kommer til os med hvad, han dør af det!
  Elena bekræftede:
  - Helt bestemt!
  Og sendte en granat ind i det amerikanske batteri. Sådan en pige med en gynge.
  Og så er der Aurora, da hun smider projektilet ud og taler ud:
  - Jeg vil leve for Rusland!
  Og ramte en anden amerikaner. Det er virkelig piger, som enhver aggressor vil snuble over.
  Og Storbritannien tør på trods af erobringen af Canada ikke gå ind i krigen med Rusland - de forstår, at dette imperium er for hårdt til det. Og hvis han kommer ind, så vil russerne helt sikkert tage væk og nemt alle de amerikanske kolonier. Så det er bedre ikke at mobbe med Rusland, hvor Alexei II regerer!
  Kongen blev helt rask og viste sig at være en fremragende erobrer.
  Og så faldt Philadelphia... Og i midten af juli nærmede russiske kampvogne sig allerede Washington.
  Elizabeth er også en heksepige, udkæmpet siden tiden for den russisk-tyrkiske krig fra Alexander II. Og denne pige med et vigtigt udseende siger:
  - På hvad stod Rus'!
  Elena skød mod en amerikansk, primitiv kampvogn og svarede:
  - Om Ruslands soldaters tapperhed!
  Cool Aurora bekræftede:
  - Ja, lige præcis på det her! Plus, på det ekstraordinære mod og organisering af den heroiske bagdel!
  Ekaterina svarede inderligt:
  - Ære til Ruslands helte! Ære til zar Alexei!
  Og igen skød pigen meget præcist mod fjenden.
  Krigere er uforlignelige!
  Og igen fyrer de på grund af alle deres smukke medlemmer. Ja, sådanne piger kan bestemt siges at føre det tsaristiske Rusland til sejr.
  I dem majsolen og kærlighedens morgengry.
  Og når de lægger pres på pedalerne med deres bare fødder, så er det fuldstændig dejligt.
  Sådanne piger vil virkelig elske og kærtegne! De er simpelthen en strålende sol af håb. Og de har poesi og mod i billederne af musik og lyriske strygere.
  Her overgav det amerikanske batteri sig. Og pigerne tvang de amerikanske soldater til at kysse ikke engang deres egne ben, men sporene af bare fødder på fortovet. Og mændene gjorde ingenting - hvor kan de komme væk fra det?
  Og krigerne optrådte dristigere og lysere.
  Anastasia og hendes partnere døsede heller ikke hen. Hvordan man skyder, hvordan man løber ud. Og hugge amerikanerne ned med sabler. Hun er jo simpelthen en funklende pige og starter op med en halv omgang.
  Men amerikanerne opførte sig dårligt. De fangede en russisk efterretningsdreng og begyndte at torturere ham. Afklædt, bundet til et træ og brændt den nøgne krop af en teenager med en fakkel.
  Drengen forsøgte at holde sine støn tilbage. Men til sidst skreg han ... Drengen var stærkt forbrændt.
  Pigerne svarede med øje for øje. Og bødlerne blev overhældt med benzin og sat i brand. Ja, russiske skønheder er forfærdelige i deres vrede. Og lad være med at drille den russiske bjørn.
  Der er også kampe på himlen. To russiske piloter: Albina og Alvina knuser og udrydder alle. De har meget kraftfulde fly. Med flykanoner, der er i stand til at vælte en amerikaner med et enkelt slag. Og disse krigere viser virkelig sådan noget. Hvad man ikke skal sige i et eventyr, ikke at beskrive med en pen.
  Albina giver en tur, og et dusin amerikanske fly bliver skudt ned. Krigeren er også næsten nøgen i kun trusser, hviner:
  - Må Tsarist Rus være fantastisk!
  Og tærsker bogstaveligt talt alle kæmperne i træk. Her er pigen.
  Og Alvina er ikke ringere. Og skyder et dusin fly ned på én gang. Makulerede dem og sang:
  - Til de største skåltaler!
  Og også hvor fanden! Denne pige gør ikke dumme ting! Det er kampe for alle kampe.
  For at fremskynde fordøjelsen af Kina og andre lande, der er underordnet Rusland, etablerede den unge zar Alexei polygami i Rusland! Og det er et stærkt træk! Nu tager russiske krigere kinesiske kvinder som koner og får smukke, hvide børn!
  Her bemærkede Albina med et smil:
  - Og hvorfor kan en mand have fire koner, men en kvinde kan ikke have fire mænd?
  Og skyder endnu et amerikansk fly ned.
  Alvina svarer logisk:
  - Fordi det er sværere for en kvinde at fodre så mange parasitter!
  Og begge piger griner. De er så vidunderlige og smukke skønheder.
  Og rydde himlen fra amerikanske fly.
  Allerede dele af den russiske tsarhær omgiver New York. Tvinger amerikanerne til at komme ud og overgive sig. Pigerne er meget glade og glade.
  Tank "Alexander" -4 ødelagde det amerikanske batteri. Han reproducerede mange lig.
  Elizabeth gryntede med et smil på tænderne:
  - Vi er krigere, der tjener zaren og fædrelandet perfekt!
  Elena skød mod fjenden og udsendte:
  - Der kommer snart en russisk guldrubel!
  Og pigen griner!
  Og hendes tænder er perlefarvede. Og så brød Aurora også ud i grin. Pigerne er vildt begejstrede og deres skønhed er sådan, at ord ikke kan beskrive.
  Og de tvinger Washingtons garnison til at overgive sig!
  Krigere er så uovervindelige! Og deres tankløsning vil knuse selv en stegepande.
  Piger kæmper for sig selv og synger;
  Det russiske land er berømt,
  Kommunismen styrer verden...
  Marker oversået med guld
  Lad os gå lige op, ikke ned!
  
  Vores hjerter brænder for fædrelandet,
  Vi er piger - der er ikke noget smukkere univers ...
  Vi vil bekæmpe vores fjender til det sidste
  Vores tro vil stige i Rodnoverie!
  
  Stærkere end alle de røde i verden, Rus,
  Hun skinner som solen i universet ...
  Du kæmper for hende og vær ikke bange,
  Må voksne og børn være i herlighed!
  
  Rusland er det største af lande
  Når fædrelandet er styret af Leshka ...
  En sådan skæbne er givet til det sovjetiske folk,
  Må vores helt være rutineret i kamp!
  
  I fædrelandet er enhver helt nu,
  I stand til at gøre fædrelandet smukkere ...
  I vor hellige moders navn,
  Den grænseløse russiske side af Rusland!
  
  Vi vil gøre enhver, der er en tyrann,
  Der kommer ikke noget diktatur over landet...
  Lad millioner af lande underkaste sig
  Og lad os dræbe præsident Roosevelt!
  
  Må den rasende drage regere
  Han tror, han kan brænde Rusland...
  Men nazisterne venter på et rasende nederlag,
  Siden ridderen ved det, er den ret almægtig!
  
  Vi vil aldrig give efter for Fritz,
  Russerne og kineserne vil ikke overvinde ...
  En lysende stjerne skinner over os
  Til påske maler vi påskekager og æg!
  
  Du kan opnå mange kæmpere,
  Noget der ikke bliver værre...
  Vores stolte fædre er stolte af os,
  Fordi vi bygger et sted i paradis!
  
  Barfodede piger løber gennem sneen
  De kender ikke frygt og bebrejdelse ...
  Jeg er et barfodet Komsomol-medlem,
  For der er ingen barrierer, og der er ingen deadline!
  
  Så lad os aldrig give efter piger
  Lad os ikke bøje hovedet under økserne...
  Når problemer kommer til fædrelandet,
  Lad os trampe den med bare fødder!
  
  Elsk søstrene, du er årsagen til sværdet,
  Og Alexei - ær Jesus ...
  Ingen grund til at skære fighterne fra skulderen,
  Hvis du bare skal løbe barfodet!
  
  
  Vi piger er en stor horde,
  Vi elsker at kæmpe og trækker os ikke tilbage ...
  Selvom at gå nogle gange er et modbydeligt rygte,
  Sejren vil være i strålende maj!
  
  Og tro, at kommunismen vil komme med en drøm,
  Og på Jorden vil der ikke være nogen pengemagt ...
  Vi giver skæbnen en grov beretning,
  Uden vold og dovenskab!
  
  Kort sagt, vi flyver snart til stjernerne,
  Og vi vil rejse det russiske flag over universet ...
  Bred vingerne ud, rød kerub,
  I familiens navn - Ruslands Herre!
  Mens pigerne sang, var næsten alle amerikanerne allerede dræbt, og Washington-garnisonen begyndte at smide hvide flag ud.
  Pigerne sprang ud af tanken og begyndte at danse og plaskede deres bare, mejslede ben gennem vandpytterne. Og deres hårmaner blev blæst af vinden. De piger er så vidunderlige skønheder.
  Lige nu har de arrangeret en fest i anledning af erobringen af Amerikas hovedstad. Grill, drik vin.
  Piger spiser det samtidig lækkert. Og de fløjter alle mulige sange. Sådan er de vidunderlige krigere, kan man sige om dem - supermænd i trusser.
  Og russiske soldater kysser på knæ og fødder. Og pigerne trasker og klynker af orgasmer.
  Og de hviner og hopper. De har en sådan spænding og smart skønhed af fængslende kraft.
  Men krigerne elskede også med sorte fanger, og begge sider kunne lide det.
  Men nu er ferien slut, og de russiske kampvogne rykker igen sydpå. New York faldt også...
  Amerikanerne trækker sig tilbage. Sælges i millioner. Roosevelt løber. Nu taler vi om overgivelse. Den russiske nation demonstrerer sin storhed.
  Især smukke piger med blond og rødt hår.
  Og de lægger fangerne på knæ, og de er meget glade, når pigerne fra famlen og griber deres næser og mandlige perfektion med deres bare tæer.
  Den russiske hærs krigere er virkelig uovervindelige!
  Og her er kampen for Atlanta.
  For første gang ser pigerne på "Alexandra" -4 en enorm amerikansk tank "Washington". Maskine, der vejer et hundrede og halvfjerds tons, på skinner. Hvad med sådan en kamp ville være dobbelt ærefuldt.
  Og pigerne skyder på afstand og rammer med frontalrustning. Og et tykt lag metal tåler.
  Elizabeth siger vredt:
  - Ja, vi løb ind i problemer!
  Elena bemærkede som en trøst:
  - Men fjenden vil ikke tage os!
  Og hun sendte også et projektil mod fjenden.
  Og så er der Aurora, som om den skyder. Og den rammer målet meget præcist. Og vende fjenden om.
  Og hun tjekkede:
  - Jeg er den hårdeste modstander!
  Virkelig ramt tønden på en amerikansk kampvogn. Og nu kan bøllen kun ramme med atten af sine maskingeværer. Og "Alexander" -4 hvordan man skynder sig til fjenden. Og hvordan den begynder at accelerere, raslende larver.
  Ingen vil nogensinde stoppe sådan en kæmpe.
  Hans atletiske kraft er uden sidestykke.
  Catherine sang:
  - Kunstflyvning, mit dødbringende mandskab!
  Og også hvordan han vil tage og slå på fjenden.
  Og pigerne her er overrasket.
  Amerikaneren blev til sidst ramt på siden. Og den gigantiske kampvogn brød i brand, og dens granater begyndte at briste.
  Og hvordan vil kampsættet blive udhulet! Og rustningen og alt andet vil komme af ...
  Og pigerne udbrød i kor:
  - For den russiske måde!
  Og griner, blotter deres tænder!
  Her kommer Atlanta. Og den 7. september 1933 kapitulerede resterne af de amerikanske hære. Og endnu en krig, sejrrig for Rusland, sluttede. Og hvor er det virkelig fantastisk!
  Efter sejren afholdt det tsaristiske imperium folkeafstemninger på USA's og Canadas territorium om tilslutning til det tsaristiske russiske imperium. Og kongelandet udvidede sig. Generelt er det godt, når autokrati og absolut monarki hersker. Alle er lige for kongen, og der er ingen talende butik - parlamentet.
  Og det tsaristiske Rusland er et stærkt og stabilt imperium - unikt i sin essens.
  I mellemtiden styrkede det nazistiske regime sig i Tyskland, hvilket satte kursen for oprettelsen af Wehrmacht og en stærk hær. Det er rigtigt, at Hitler konstant understregede sin venlighed over for det tsaristiske Rusland, selvom hun afskærer det meste område fra Tyskland.
  Men her blev, gav, indgået en militær alliance: Italien, Tyskland og Rusland. Ikke nok med det, tsar Alexei gik med til annekteringen af Østrig til Det Tredje Rige.
  Siden Storbritannien svækkedes økonomisk, og Frankrig også, så den tsaristiske regering seriøst på kolonierne Frankrig, Storbritannien og Holland. Rent militært er den russiske hær blevet den mest talrige - tyve millioner i fredstid. Og et stort antal af verdens bedste kampvogne, helikoptere og endda jetfly. Den russiske flåde var også stærkere og talrigere end den britiske, eftersom et svækket England ikke kunne konkurrere med det økonomisk mest magtfulde zarimperium.
  Så nu ønskede den store kejser Alexei at fjerne alle kolonierne af hans gårsdagens allierede.
  Og hvad? Vil samle op!
  Den 15. maj 1940 begyndte Anden Verdenskrig. Det tsaristiske Rusland flyttede tropper til den sydlige del af Iran, Indien, Indokina, Egypten. Og Wehrmacht angreb Frankrig, Belgien og Holland. Italien havde tidligere erobret Etiopien og angrebet Britisk Somalia og flyttet regimenter ind i det sydlige Frankrig.
  Her er heksepigerne, der bevæger sig i det sydlige Iran. Anastasia og hendes fire venner.
  Piger som altid, unge og barfodede. Årene går, og skønheder blomstrer kun og ikke en eneste rynke eller revne på huden og ikke en eneste dråbe fedt på de støbte kroppe.
  Så de begynder at ødelægge de britiske kolonitropper og gør det med stor entusiasme.
  Anastasia, der kaster en granat mod perserne med sin bare fod, brøler:
  - Krigere med umådelig magt!
  Natasha affyrer også et udbrud fra sit maskingevær, tilføjer en granat med sine bare tæer og råber:
  Og vi giver aldrig op!
  Så skyder Zoya, slår også englænderne og perserne ned og råber:
  - Lad os regere!
  Og så er der Aurora, som et dunk, og hun smører fjenden med sin bare fod og giver ud:
  - Fremgangen af vores styrker!
  Og fløjte igen!
  Og så Svetlana, som hun giver, og slag fra et maskingevær. Og også med bare tæer vil han sende en granat mod fjenden.
  Og hvin:
  - For raffinerede manerer!
  Og i Egypten rykker piger fra Elizabeths besætning frem på en tank. Han er på den nyeste tunge kampvogn "Alexander" -6. Maskinen har en lav silhuet og vejer femogtres tons. Og han skyder med et bombefly. Mere egnet til at bekæmpe fjendens befæstning.
  Storbritanniens tankflåde er relativt svag. Og den bedste bil "Matilda" -2. Men "Nikolay" -7 kæmper med hende.
  Han har den perfekte panserværnspistol. Det rammer på lang afstand.
  Piger opfører sig med hurtighed og list. Og deres tank kravler gennem ørkenen. Og han skyder sig selv. Og bombekasteren buldrer meget intenst.
  Pigerne griner og kvidrer:
  - Meget god på tronen! Vi er supermænd!
  Og igen vil de skyde og smadre endnu en bunker, eller et befæstet punkt i Storbritannien.
  Briterne giver efter og giver efter...
  Egyptiske pyramider dukker allerede op foran pigerne. De ser dem og blinker. Er det virkelig muligt at stoppe sådanne skønheder?
  Men på himlen kæmper Albina og Alvina om Middelhavet. De blotter også deres perlefarvede tænder. Og de fløjter sange. Disse piger har en kamprække.
  Warriors var dog fast besluttet på at kæmpe som altid i de samme trusser og bar overkroppen.
  Og de viser deres kolossale kampklasse. De skyder mod sig selv og skyder sig selv fra luftkanoner. Og pigerne kan altså ikke stoppes af noget. Kampen fortsætter dog, og briterne stikker af fra skønhederne. Stop ikke sådanne aggressive personer.
  Og pigerne skyder en halv snes fly ned i ét brag og griner for sig selv.
  Her flyver de og flyver. Og fyringen stopper ikke.
  Albina kvidrer med et grin:
  - Jeg er ubesejret til enhver tid!
  Alvina fortsætter med at skyde og tilføjer:
  - Under Peters banner!
  Krigere hopper og slår samtidig fjenden ned.
  Kolonner af britiske og lokale fanger bliver allerede kørt på tværs af Egypten.
  De tsaristiske tropper er meget stærkere, og de besejrer de koloniale, som ikke har nogen kampånd.
  Alexandria er faldet. Og det er meget enkelt. Og nu mødes de russiske tropper med de italienske.
  fælles parade. Fyrværkeri, farverige processioner. Og stormende udtryk for hengivenhed og venskab.
  Italienerne elsker det også. Især når russiske piger løber barfodet gennem den varme ørken...
  Og et andet sted gik Alenka med sit jomfruregiment ind i Delhi. Det føles, at sepoyerne ikke ønsker at kæmpe med de russiske regimenter. Og at den britiske kolonimagt blev besejret i dette indiske territorium.
  Mange sorte piger omringer de russiske soldater og hilser dem med blomster.
  Hvor er alt smukt her. Og masser af blomster. Og alt foregår ganske pænt og pyntelig.
  Russiske tropper nærmer sig allerede Bombay og besætter den uden megen modstand.
  Alenka er meget aktiv og uhøflig. Hun kaster granater med sine bare tæer og knirker:
  - Jeg er bare supermand i bikini!
  Og hvor er det godt for piger at løbe halvnøgen og i bikini. De ser så flotte ud.
  I kolonierne er den britiske modstand svag. Lokale tropper kan ikke yde en hård kamp.
  I mellemtiden rykker tyskerne frem med succes. Først lokkede de briterne til Belgien. Og så med et kast gennem Ardennernes bjerge kunne de afskære de engelske og franske enheder. Dermed blev der vundet en imponerende sejr.
  Og Belgien er taget til fange. Og den 22. juni, efter erobringen af Paris, kapitulerede Frankrig og lidt tidligere Holland. Dermed blev der vundet en imponerende sejr. Og tyskerne var mærkbart stolte. Og den russiske hær erobrede både Indien og den sydlige del af Iran og Burma og Bangladesh. Samt hele Indokina.
  Fjenden var tydeligvis ved at tabe. Og tyskerne brød ind i Spanien og Portugal.
  Russiske tropper var som Sydafrika. De blev ikke så meget hæmmet af Storbritanniens modstand, men af strækningen af kommunikations- og forsyningslinjer. Samt manglen på veje i Afrika, og den uigennemtrængelige jungle.
  Men den tsaristiske hær gik stadig igennem alt. Og bevægede sig som en skøjtebane af titanium. Og fjenden gav oftere og oftere op og faldt på knæ.
  Regimenter af piger flyttede som regel barfodet og tvang fangerne til at kysse deres fødder. Nogle gange tillod pigerne fangerne at bruse kys på deres bryster.
  Men så kom Anastasia, Natashka, Zoya, Augustina, Svetlana ind i Australien. Marcherer til hovedstaden Sydney. Og de synger:
  - Rus', hvor alle har mange koner,
  Hvor et smukt opkald er tilladt ...
  Hvor enhver person er som en bror,
  Vores symbol, vores symbol - Kolovrat!
  Og igen kaster de granater med deres bare fødder - og spreder briterne og de lokale.
  Anastasia skar hovedet af den britiske general med en sabel og kvidrede:
  - Til Fædrelandets Ære!
  Og Natasha splittede tanken med et kast med sin bare fod. Og syng:
  - Hyl navnet på Rus' Svarog!
  Og pigerne bevæger sig, Zoya affyrer et skud fra et maskingevær, lægger englænderne ned og knirker:
  - For en ny russisk orden!
  Her er pigerne! De elsker at dræbe! Og de vil ikke stoppe! Og skønhedens ansigter skinner!
  Og her er Augustin som at fyre. Hvordan han mejer englænderne og knirker:
  - For Rus' Rod givet!
  Og bag hendes negle og Svetlana. Og med sin bare fod kaster han en dødbringende og dødbringende granat.
  Og knirker også:
  - Min store Rus'!
  Og igen giver han en tur ... Han mejer tyskerne ned og dræber dem uden nogen ceremoni.
  Nu overgiver Sydney sig uden kamp. Og de tager borgere og militærnøgler ud. Og de udråber zar Alexei som deres konge og kejser.
  Dette kontinent overgiver sig også ...
  Og russiske skibe lander på New Zealand. Samtidig kommer lette kampvogne "Peter" -8 ind i Pretoria. Og Sydafrika falder også. En bataljon af barfodede piger landede på Madagaskar.
  Og meget smukke piger kaster granater med deres bare ben og lander mod fjenden. Madagaskar falder. Og det meste af Afrika blev erobret af russiske soldater.
  Det tsaristiske Rusland og Det Tredje Rige og Italien vandt næsten. Men kun Storbritannien og Irland var tilbage. Og efteråret kom, og så vinteren. Tyskerne og russiske fly bombede briterne, forvandlede deres byer til ruiner. Men Churchill nægtede stædigt at kapitulere.
  En amfibielanding fulgte i maj 1941. Barfodspiger fra Tigress-afdelingen var de første til at lande. Og lad dem ødelægge de engelske tropper. Og kast dem med bare fødders tæer.
  Briterne blev bombarderet af halvnøgne piger i intet andet end trusser og rystende bryster. Og det var virkelig fantastisk.
  Og kampvognene "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan" kæmpede, hvilket bogstaveligt talt knuste modstanderne.
  Og her er den nyeste tank "Alesya" -1 pyramideform. Som har rationelle hældningsvinkler fra alle vinkler, og du vil ikke bryde igennem det.
  I den, tilbagelænet, befinder Elizabeth og hendes hold af piger sig næsten nøgne i kun trusser.
  Fire smukke kvindelige krigere, næsten nøgne, skyder mod de engelske kanoner, og de bliver bogstaveligt talt væltet i ilden. Og pigerne skyder sig selv og fylder dem med bly fra maskingeværer. Og hundredvis af englændere falder for sig selv.
  Og de kæmpende skønheder vil meje fjenden ned og lade deres tank bogstaveligt talt over ligene. Og de dræbte englænders tæpper bredte sig. Og pigerne kører i tanken. De bærer Matildas og Churchills til sig selv. Den sidste kampvogn kan kun ridse tsarhærens bil.
  Og den ene russiske sejr følger den anden. Og tyskerne kommer. Men deres T-3 og T-4 kampvogne er så svage sammenlignet med russiske køretøjer. Og stadig små primitiv. Og høj ... Og tsarhærens kampvogne er på hug. Og selve stangen, der ikke er opmærksom på skuddene.
  Her er briterne og smider hvide flag ud. Flere tusinde udvalgte kampvogne fra Rusland landede i de allerførste timer, hvilket bogstaveligt talt brød forsvaret.
  Anastasia fik en kugle i sin bare hæl og lo:
  - Massør!
  Så tog hun fat i generalens næse med sine bare tæer og kastede ham over sig. Han fløj over og floppede maven på bajonetterne. Og så meget blod blev udgydt.
  Anastasia skreg hjerteskærende:
  - Ære til zar Alexei!
  Også Natasha, hvordan hun vil bevæge sin modstanders skinneben, og hvordan hun vil brøle:
  - For en ny slavisk orden!
  Og vil flytte fjendens hoved. Og brække hans kranium. Og hvin:
  - Seje piger, fans af frihed - vi kæmper for en ny orden!
  Og så skyder Zoya allerede fra to maskingeværer på én gang og kaster ærter med sprængstof med sine bare fødder.
  Og går til briterne under det første nummer. Og efter at have modtaget, kaster kæmperne fra imperiet af tåget Albion deres våben og direkte i fangenskab.
  Her kommer Aurora. Knuser en fjende med et våben. Hun har et specielt maskingevær med sporkugler. Han tæsker englænderne som en bunke af nunchucks.
  Og her skyder Svetlana. Og knuser fjenden.
  Den skyder med en dødelig masse ... Og blotter sine tænder.
  Og brøler på toppen af sine lunger:
  - Jeg er en kvinde, hvilket generelt er en rigtig super!
  Og han hopper op og kaster en granat med sin bare fod. Og det vil smadre i alle dele og fragmenter.
  Og hvin:
  - Jeg er bare overkropt Superman!
  Og nu rykker pigerne frem ... Dybere og dybere kommer de ind på Storbritanniens territorium.
  Oleg Rybachenko, i kroppen af en dreng, der ikke er ældre end elleve, men med en majors epauletter, selv om han selv er barfodet og i shorts, slår briterne ned. Og handler med vanvittigt raseri.
  Fører bål og synger:
  - Vi oplever daggryet og den højeste farve.
  Og med ham, pigen Margarita, som aldrig blev voksen. Det er godt for hende, at hun i det mindste ikke blev en gammel kvinde!
  Og det er meget værre end at være en pige!
  Omgive London. Og nu truer de med at tage den. Og massen af fjender overgiver sig. Kun kongens garder giver ikke efter for sig selv og overgiver sig ikke. Men de er nådesløst ødelagt. Og de fører en total, umenneskelig udryddelse. Dette er den totale ødelæggelse, der finder sted. Og maskinerne er meget aktive.
  Og i himlen samler Albina og Alvina på regninger. Pigen har allerede modtaget alle syv grader af St. George Cross. Første grad: Sankt Georgs kors, anden grad - Sankt Georgs med en bue! Den tredje er et gyldent kors. Den fjerde er et gyldent kors med en sløjfe. Den femte er et gyldent kors med diamanter. Den sjette er et gyldent kors med diamanter og en sløjfe. Og den syvende er stjernen af et gyldent kors i en bue og diamanter!
  Disse piger skød halvtreds biler ned i en kamp og synger for sig selv:
  - Vi er sådan nogle skønheder, der bare er super og hyper, og generelt skønne skønheder!
  Og blink med et grin af hugtænder.
  Det er pigerne - Albina og Alvina ... Og de elsker at voldtage mænd. Og de selv har ikke noget imod at arbejde med deres tunger, når de ser attraktiv mandlig perfektion.
  Og at piger bare er legemliggørelsen af begær og kærlighed og lidenskab!
  Hvor de elsker pulserende jade-stænger.
  Højklasse krigere...
  Her er Churchill på flugt fra det omringede London. Så de slog ham hårdt på hornene.
  Og slæbte hendes ben væk, skyndte sig til Brasilien ... Men London-garnisonen kapitulerede. Og russiske tropper indtog Irland næsten uden modstand. Briterne havde allerede overgivet sig til trommeslaget ...
  Anden Verdenskrig sluttede inden for et år med aksemagternes sejr. Det meste af Afrika er russisk. Både Tyskland og Italien kunne dog få fat i noget.
  Derudover omfattede Det Tredje Rige også Spanien og Portugal.
  Og i Storbritannien regerede russiske styrker, og zar Aleksej blev også den britiske monark. Rusland besatte også Sverige næsten uden modstand, og Tyskland besatte Norge og endnu tidligere Danmark.
  Hitler besatte en stor del af Europa. Ved at skabe en enhed som Det Tredje Rige med et protektorat. Og Rusland genskabte imperiet og inkluderede det i dets sammensætning.
  En midlertidig skrøbelig fredssituation er opstået. Hvilket varede indtil videre.
  Det tsaristiske Rusland og Tyskland fordøjede deres erhvervelser. Bosatte kolonier.
  Tsar Alexei var stadig ret ung og kunne ikke skynde sig at erobre hele verden.
  Men Hitler kunne på en eller anden måde ikke modstå. Det forekom ham, at han havde fået for lidt jord i Afrika, at Rusland var for stort. Og sammen med søn af Mussolini Jr. startede de en krig mod Rusland. Kampene begyndte den 20. april 1955, på dagen for Führerens halvtredsindstyvende og sjette fødselsdag.
  Tyskerne udviklede en hel række kampvogne til krigen med det zaristiske Rusland, og det regnede de åbenbart meget med.
  Panther-5 blev hovedtanken designet til krigen med Rusland.
  Med en vægt på 75 tons var denne bil cool.
  Og generelt er en 128-millimeter pistol i 100EL virkelig knusende kraft. Og hvis han slår, så vil selv den tsaristiske hær ikke synes nok.
  Og der er en endnu kraftigere tank: "Tiger" -5, som er endnu kraftigere pansret. Og den vejer hundrede tons!
  Og i Rusland vejer hovedtanken "Aleksey" -4 kun halvtreds tons og en pistol på kun 105 mm kaliber. Men meget mere perfekt, pyramideformet og med en gasturbinemotor på 1800 hestekræfter, altså meget mobil.
  Tyskeren er mere massiv og magtfuld. Især forfærdelige "Lions" -5 vejer to hundrede tons. Hvilket dog ikke øger Hitlers chancer for meget. Så supertunge tanke er for dyre og svære at transportere. Selvom der er nogle fordele ved brug og anvendelse.
  Under alle omstændigheder kunne Hitler ikke holde det ud og skyndte sig til det zaristiske Rusland. Og kampene brød ud.
  Den russiske hærs magtfulde befæstede bander stoppede fjendens fremmarch. Og tyskerne blev hængende. Og tsarhæren gik til offensiv i Afrika, hvor den havde meget flere styrker. Og italienerne mærkede de første slag. Deres tropper er for svage og med lav disciplin, med meget mere tilbagestående udstyr til at modstå Rusland.
  Efter tre ugers kampe drev tsarhæren italienerne ud af Somalia og Etiopien.
  Fornemme piger Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. De er stadig lige så unge, som de var for halvtreds år siden, da de kæmpede mod Japan. Aleksey Tsar har allerede børnebørn, og pigerne er stadig greyhounds, hårde, aggressive og modige.
  Og i halvtreds års krig forblev pigerne unge. Og de har ikke en eneste rynke og en eneste revne på huden. De er så smukke og friske som blomster.
  Og Oleg Rybachenko og hans partner Margarita er stadig børn - de er slet ikke modne. I hvert fald udadtil. Men de løber hurtigere end geparder. Og hverken en bajonet eller en kugle tager dem.
  Disse børn er meget glade for at kaste skarpe skiver med deres bare fødder. De er gode kæmpere!
  Og enhver magt vil blive bragt i knæ!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kæmpede også med tyrkerne under Alexander II. Og de er altså over hundrede år gamle. Men de ældes ikke på grund af hekse. Og fordi de er udødelige, i Rodnoverie's magt.
  Og repræsentanterne for zarerne i Etiopien løber for sig selv, og italienerne hugger allerede.
  Og igen får de dem til at kysse deres bare fødder. Og pigerne er selvfølgelig af ubeskrivelig skønhed og med en glødende passion i sjælen. De kan ikke bagatelliseres. De er, hvad der ligner landets storhed. Og de vinder med stor garanti.
  Det russiske tsarimperium er for det meste kontinentalt og unikt for den russiske nation. Den russiske nation, blandet af mange folkeslag, og en smeltedigel af Rusland, kan sluge andre folk, gradvist assimilere dem og ikke undertrykke dem. Derfor voksede det zaristiske imperium. Langsomt, rige efter rige ... Og nu er der meget lidt tilbage til verdenshegemoni. Rusland har en meget større befolkning end Det Tredje Rige og Italien.
  Så hun har alle muligheder for at fange og fordøje. Især når man tænker på, at modstanderne er svagere. Og ikke alle er tilfredse med Hitlers og Mussolinis regime.
  Så i Afrika støtter mange lokale stammer og koloniale enheder russerne. Så russisk udstyr til junglen er bedre egnet.
  Kampene viste, at tyskerne havde problemer selv med Panther -5, og ikke kun med Tiger -5. Ja, Fritz bestod mærkbart. Efter at den tsaristiske hær var gået gennem Etiopien og ramte Libyen, sejlede de tyske enheder også. I kampe på himlen overraskede den tyske udvikling dog de kongelige esser - især med diskoformede apparater. Og russiske biler blev knust af rasende raseri.
  Men i tal er tyskerne selvfølgelig ikke rivaler. Ja, og diskoteker er for dyre, og der er relativt få af dem. Og de er selv usårlige, men de kan heller ikke skyde, de ramler kun med en laminær jet. Og manøvredygtige russiske køretøjer kan forlade.
  Den kongelige hær på himlen er dog stærk. Og til søs endnu stærkere. Selvom det tredje rige ikke er svagt. Men stadig er kræfterne ulige.
  Og med hensyn til befolkning og økonomisk potentiale vil Det Tredje Rige ikke klare Rusland.
  Og hvis pigerne er meget stærke og smukke, kæmper de, så er der en total blokering.
  Elizabeth og hendes hold kæmper med tyske monstre, og det lykkes endda at vinde. Og de er ikke flov over, at nazisterne har meget større og tungere køretøjer.
  Her omgår pigerne fjendens kampvogne og stikker lige ind i siden. Og de har ingen problemer med fjenden. De knuser deres fjende og synger:
  - Rasende byggehold! Rasende bygmester!
  Hitler vil skakmat! Hitler vil skakmat!
  Og de smadrer fjenden med enorm lethed. Og pigerne kan ikke lade være med at grine.
  Men nazisterne, efter at have modtaget på halsen, rejser. Allerede i Libyen overgiver flere italienske divisioner sig næsten uden kamp. Og tsarhærens soldater rykker frem. Her bliver Fritzerne fra Alperne slået ud med et kraftigt slag, og tsartropperne marcherer tværs over Italien. Barfodede piger fra hæren af Mussolini Jr. hilser på den farvede ratis af tsarhæren. Millioner af soldater af alle nationaliteter fylder Italien. Og ti tusinde mobile tanke "Aleksey" -4, som med en vægt på halvtreds tons er næsten uigennemtrængelige, når de skydes fra alle vinkler.
  Italien, som det svagere led i koalitionen, dør meget hurtigt ... Den 30. maj erobrede tsartropperne Rom næsten uden kamp. Og hovedstaden i Mussolinis imperium faldt.
  Og igen tvang piger fra den russiske hær deres støvede, bare fødder til at kysse fjenden. Når alt kommer til alt forstår de, at fjenden skal vises sin rigtige status.
  Albina og Alvina, der ringede op regningerne, huskede, hvordan de kæmpede med heksene med japanerne, selv når Alexei lå i vuggen. Og det var også meget sjovt.
  Pigerne har endnu ikke fået nok af krigen og skyder tyskerne ned i luften. Albina bemærkede endda:
  - Her besejrer vi nazisterne, og hvad så?
  Alvina sagde selvsikkert:
  - Erobre Latinamerika!
  Albina bemærkede tvivlsomt:
  - Nå, det er endnu to-tre måneder! Og så?
  Alvina fnisede og svarede:
  - Suppe med en kat!
  Albina erklærede vredt:
  - Nej, der må være en mere realistisk plan for livet!
  Alvina sagde med entusiasme:
  - Så vi føder en flok børn!
  Albina godkendte dette:
  - Det er allerede bedre!
  Italien er faktisk allerede erobret. Mussolini Jr. flygter til Frankrig... Russiske tropper besætter Sicilien. Alle pastabeholdninger i Afrika er allerede gået tabt. Kun de tyske enklaver var tilbage, men den tsaristiske hær rykkede også frem mod dem. Truslen om det fuldstændige tab af Afrika, i kampen med en stærkere fjende.
  Tyskerne så ikke ud til at have beregnet deres styrker. Og nu sejler de under tsartroppernes slag.
  Og titusindvis af kampvogne er allerede i det sydlige Frankrig, og de tog Toulon ... Piger i bikini hopper rundt i byen og lægger nazisterne på knæ. De tvinger sig selv til at kysse deres bare hæle og grine.
  Og her kan du kysse en pige på brystet - hun har det ikke ked af det!
  Så mange succeser. Og i det sydlige Tyskland bryder russiske divisioner også igennem. Og de tog allerede Wien. Og de angriber München. Nazisterne bukker under for slag og rækker hænderne op. Og overgiv dig til dig selv!
  Oleg Rybachenko er selvfølgelig blandt dem, der kæmper i front.
  Og drengen tager personligt tre tyske generaler til fange. For hvilket han modtager en særlig pris fra monarken.
  Samtidig er den evige dreng barfodet og shorts.
  Zar Aleksej glæder sig over sejre. Og hvad skete der? Dæmonen Hitler selv klatrede ind i løkken. Hans E-serie tanks trækker ikke mod pyramideformede tanke på nogen måde.
  Tsar Alexei belønner helte og heltinder. Og han gør det med stor entusiasme.
  Sådan en faderkonge kan kun elskes og respekteres. Russiske tropper har allerede drevet tyskerne ud af Marokko. Og næsten hele Afrika er russisk territorium. Og hvad? Så det blev bedre!
  Tsar Alexei tildelte Albina og Alvina de bedste esser i Rusland med en ny pris. Stjerne af platin George Cross med sløjfe og diamanter.
  Krigerne fortjener det virkelig. Og de har sådan en magt. Og slog nazisterne. Og gå til målstregen. Den tsaristiske hær nærmer sig allerede Ruhr-regionen, og der raser hårde kampe. De ønsker ikke at give efter for nazisterne. Og i Frankrig omgiver de allerede Paris. Den lokale befolkning hilser zarhæren velkommen og vil ikke stoppe.
  Du kan sige, at fjenden er på niveau med overgivelse. Hitler skynder sig, og det er allerede midt i juli. Og tyskernes stilling er næsten håbløs.
  Dette er, hvad det vil sige at kontakte en så sej konge som Alexei II, eller den store.
  Endelig har resterne af Wehrmacht-tropperne i Afrika allerede overgivet sig. Russiske tropper marcherede gennem Paris. Situationen var ved at blive kritisk for tyskerne.
  I slutningen af juli var Ruhr fuldstændig generobret. Og russiske tropper nærmer sig Østersøen.
  Hitler flygter fra Berlin til Latinamerika. Kongelige enheder sætter fod i Danmark, og Norge er befriet, endnu tidligere. Pal og Lissabon. I august fulgte stormen af Berlin. Og hovedstaden i Det Tredje Rige er taget. Yderligere befrier den tsaristiske hær, som fortsætter offensiven, Madrid.
  Gibraltars fæstning blev indtaget sidst i september. De væltede citadellet... Og endnu en krig var næsten forbi. Den viste sig på en eller anden måde at være overraskende kort og let.
  Tsar Alexei modtog titlen som den største erobrer af alle tider og folk.
  Men Hitler er stadig i live og formåede at flygte. Hvad skal man gøre med dette monster? Mærkeligt nok, men Latinamerika ønskede ikke at udlevere denne tyran. Og så, den 1. maj 1957, begyndte den sidste kampagne mod Latinamerika og den sidste krig i planeten Jordens historie. Tropperne rykkede frem uden problemer. De lokale styrker var for svage militært, og kunne ikke modstå de russiske tropper.
  Elizabeth og hendes team har lige skudt batteriet, nu på vej gør fjenderne ikke andet end at overgive sig.
  Pigen sagde med et grin:
  - Dette er krig!
  Catherine sagde med et smil:
  - Den sidste krig i menneskehedens historie!
  Elena foreslog:
  - Så lad os skåle for verden! Og fremtidig skabelse!
  Og pigerne kyssede endda hinanden i glæde på de bare fodsåler.
  Nå, sådan går det godt...
  Anastasia og hendes hold løber for sig selv og kaster granater mod modstanderne med deres bare tæer. At rive fjender i stykker og grine med tænder.
  Natasha sang:
  - Jeg er en pige med kolossale drømme!
  Og hvordan man affyrer en dødelig granat. Ja, med sådanne piger kan du ikke være svag. De vil ikke tilgive det.
  Og de vil angribe sig selv uden at give nazisterne nåde. Lad i dette tilfælde ikke ligefrem være fascister.
  Zoya kaster også en granat med sin bare fod og hvæser:
  - For sejr over fjenden!
  Og så Augustine, der skyder fra et maskingevær og kaster en granat med sin bare fod.
  Og knirker:
  - Desperat slag!
  Og så vil Svetlana lægge pres på sine modstandere og fortære dem i revet dej.
  Her er pigerne.
  Og råber:
  - Zar Alexei er vores idol!
  Mexico City indtages, og Cuba erobres. Russiske tropper bevæger sig fra nord til syd. Og de gør det med stor succes. Du vil ikke blande dig i dem. Og der bliver en stor sejr.
  Og Albina og Alvina i luftkampen har stor succes med at få regnskab. De er krigere, der ikke behøver at vise svaghed. De skyder fly ned, der er langt efter de russiske i forhold til deres niveau. Og vigtigst af alt, barfodspiger i bikini er ved roret. At de tærsker alle. Og de skyder alle ned, der kommer i kampen.
  Har allerede passeret Nicaragua. Stop ikke armadaen af biler fra den tsaristiske hær. Og de russiske tropper kommer. Og flere og flere modstandere overgiver sig. Og de driver fjenderne med kolonner af fanger. Og bring fjenden i knæ.
  Anastasia løber hen til sig selv og tvinger modstanderne til at lægge sig ned og kysse hendes bare hæle.
  Så mange fjender har overgivet sig. Og mange af dem kapitulerer i takt med trommerne. Og hæve poterne.
  Russiske tropper har allerede sneget sig ind i Venezuela. Situationen bliver mere og mere rolig.
  Brasilien er den største modstander, relativt let at bryde. Og hun er tvunget til at kapitulere.
  Piger går rundt i Rio de Janeiro, og drenge kysser deres bare fodspor.
  Natasha bemærker med et grin:
  - Lev stadig godt!
  Zoya bemærkede med en vis tvivl:
  - Når du sover med fødderne mod væggen, er det ikke så slemt!
  Og pigerne kommer til at grine. De er faktisk sjovere end nogensinde før. Men hvad gør man med dem...
  Der er også en dreng, der kæmper mod Oleg Rybachenko. I mere end halvtreds år har han tjent i den tsaristiske hær. Han steg til rang af oberst, har mange priser, og han ser stadig ud som elleve år gammel. Og med ham den evige pige Margarita. Hun var en voksen kvinde og var meget bange for at blive gammel. Og som et resultat forblev hun for evigt en pige. De blev dog børn i hundrede år. Og så bliver de lovet, at de bliver op til seksten år - hvilket i det hele taget er godt! Drengen, for eksempel, behøver ikke at barbere sig!
  En dreng og en pige kaster granater mod fjenderne med deres bare fødder og synger:
  - Glæden ved sejre vokser,
  Galgen venter på Hitler!
  Her er den sidste højborg for Ruslands modstandere - Argentina. Hitler gemte sig der.
  Og i juli går russiske tropper ind på Argentinas territorium. Modstanden var spredt. Og så hovedstaden faldt næsten uden kamp. Og Hitler selv blev fundet i august 1957 ... Dingler i en løkke. Tilsyneladende tog de deres og hængte dem.
  Chile kapitulerede også. Dermed sluttede den sidste krig i menneskehedens historie.
  Tolv heksepiger - i besiddelse af evig ungdom fejrede sejren. Men en anden dreng, Oleg Rybachenko, så ud til at være meget tilfreds. Endelig kan du leve for din egen fornøjelse, hvor mange år han tilbragte i hæren.
  Og russerne gik allerede i rummet i 1947, og i 1954 fløj de til månen. Og 1967 til Mars. Og yderligere nye præstationer. Solsystemet blev gradvist underkuet. I 1975 styrtede Alexei II, efter at have været ved magten i halvfjerds år, i et fly. Og således sluttede regeringstiden for den største monark gennem alle tider og folk.
  Og hans søn blev den nye konge: Michael II. Og Rusland har bevæget sig ind i rumudvidelsen.
  Oleg Rybachenko og Margarita gik på Mars i 2005. Drengen siger:
  "Det er hundrede år siden, jeg blev barn. Og er det ikke på tide, at jeg bliver seksten?
  Margarita, der også ligner en pige, svarer:
  - Og jeg skal også vokse op under kontrakten! Men hvorfor er vi stadig børn?
  Oleg trak på skuldrene... Et billede af en engle-demiurg med vinger dukkede pludselig op foran dem.
  Beautiful Creature sagde:
  Du har fuldført en del af din mission.
  Men nu venter pladsen på dig! Og rumverdener! Så lev og kæmp!
  Oleg Rybachenko spurgte med et grin:
  - Du lovede os lig som seksten!
  Englen nikkede med et smil.
  - Og hvad vil du med Margaret?
  Margarita rystede indforstået på hovedet.
  - Endnu mere?
  Englen nikkede med et grin af perletænder.
  - Det bliver dig! Men når du bliver seksten år gammel, bliver du tusind år gammel! Og så forbliver du i din ungdom for evigt!
  Oleg og Margarita hvinede i kor:
  - Det er ikke fair!
  Angela bemærkede med et smil:
  - Sådan er prisen for udødelighed! Men acceptere at være udødelige børn meget bedre end dødelige gamle mennesker!
  Drengen og pigen var enige i dette:
  - Ja, meget bedre!
  Og grin højt!
  Ja, hvad er disse dødelige mennesker? Selv den største tsar af alle tider og folk, Alexei, var væk. Og foran dem ligger en evighed fuld af strålende eventyr.
  
  
  
  NAPOLEON GÅR IKKE TIL RUSLAND!
  . En alternativ historie, hvor den store kejser ikke tog til Rusland, men flyttede regimenterne til ... Tyrkiet! Nå, selvfølgelig, hvorfor ikke? Hvorfor ikke befri Balkan fra osmannisk styre?
  Og fjenden er selvfølgelig ikke for stærk. Ja, og før det slået af russere.
  Og Napoleons hær gik på tvangsmarch. Og hun gik næsten uden at møde modstand fra Bosnien til Istanbul. Én forhindring - bjerge, floder, fæstninger... Og episodisk modstand. Og befolkningen hilser franskmændene og europæerne velkommen som befriere.
  Napoleon erobrede Istanbul i 1812. Derefter kæmpede han i Lilleasien. Han nåede Det Indiske Ocean og Mekka. Derefter flyttede franskmændene og deres lejetropper ind i Egypten.
  Indtil videre tog Napoleon ikke til Rusland, men erobrede de osmanniske besiddelser. Måske advarede nogle spåkoner ham om en mulig fiasko i tilfælde af en krig med det zaristiske imperium.
  Briterne i 1814 forsøgte at lande i Spanien. Napoleon vendte tilbage til Paris. Og efter at have samlet kræfter, flyttede han hurtigt til Spanien og besejrede briterne der. Herefter befæstede franskmændene sig noget i Pyrenæerne.
  Deres tropper nåede Marokko og besatte hele det nordlige Afrika og Sudan.
  Således etablerede de universel dominans i Middelhavet. De tog også Gibraltar. Og de styrkede sig også. Krigen med Storbritannien fortsatte med blandet succes. Begge sider er trætte af træfninger på havet. Napoleon ville dog tage nummeret. Og flere og flere nye skibe blev bygget, søfolk blev uddannet. Efterhånden begyndte franskmændenes numeriske overlegenhed med store menneskelige og territoriale ressourcer at påvirke.
  Og de udmattede briter begyndte at bukke under. Endelig, i 1825, fandt en amfibielandgang sted. Og Napoleon tog endelig London. Dermed sluttede krigen. Og allerede besluttede den ældre kejser at tage en pause og engagere sig i fredelig konstruktion. Det eneste er, at franskmændene fortsatte med at bevæge sig tværs over Afrika og erobre dets syd. Nicholas I kom til magten i Rusland. Russerne var i krig med Iran, men trods sejrene erobrede de det ikke, men begrænsede sig til moderate territoriale erhvervelser. Så stod Rusland over for Shamils krig i Kaukasus og var bundet af den i lang tid.
  Napoleon regerede indtil 1837 og døde otteogtres år gammel. Han blev efterfulgt af sin søn Napoleon II. En ung 26-årig blond kejser, før det var han konge af Italien og Romerriget. Selvfølgelig ønskede han at overgå sin far Napoleon den førstes herlighed.
  Og Napoleon II foretog sit første felttog til Iran og videre til Indien. Selvfølgelig erobrede den største og mest velorganiserede hær i verden både Iran og Indien relativt hurtigt. Erobringen af Afrika blev også afsluttet. Frankrig førte krige i Latinamerika og forsøgte at tage kontrol over kolonierne i Spanien og Portugal. Det var på en eller anden måde ikke op til Rusland. Men franskmændene, efter lange krige, forskansede sig endelig i Latinamerika. Napoleon II døde i 1856, og hans søn Napoleon III besteg tronen. Han var kun seksten på det tidspunkt. Og i 1858 begyndte Napoleon III et felttog mod Rusland.
  Besluttede at overgå sin oldefar. Og i Rusland er der stadig livegenskab. Og landet er naturligvis uforlignelig i kampstyrke med Napoleons Frankrig.
  Napoleon III regnede med sejren. Og to millioner soldater bevægede sig tværs over Rusland. De gik i tre kolonner: til Kiev, Moskva og St. Petersborg. Men Rusland havde ikke sin egen Kutuzov.
  Og zar Alexander II blev tvunget til at flygte til Kazan. Moskva og Skt. Petersborg og Kiev blev erobret. Mod Rusland var der tropper fra hele verden, og mere avancerede våben. Selv i Napoleon III's hær dukkede de første lette kampvogne op.
  Ja, du kan ikke modstå en sådan magt. Zar Alexander II tilbød fred til franskmændene. Men Napoleon den Tredje erklærede, at han havde brug for Rusland som helhed.
  Kort sagt begyndte en guerillakrig. Men der er mange tropper i Napoleon. Derudover annoncerede Napoleon III afskaffelsen af livegenskab. Også det bøjede en del af folket for hans side. Krigen rasede i flere år, og Napoleons tropper nåede Stillehavet.
  Til sidst blev der fundet et kompromis. Napoleon III giftede sig med Alexander II's datter og blev kronet. Og Rusland, som en del af et stort imperium, fik en vis autonomi.
  Napoleon den Tredje kæmpede stadig i Kina, hans tropper nåede Australien og erobrede Indokina. Og i 1877 døde han, og Napoleon den Fjerde besteg tronen. En ung mand på fjorten år. Oldebarn af Napoleon I og moderlig efterkommer af russiske zarer. Napoleon den Fjerde fuldførte erobringen af verden - efter at have erobret USA, og alle andre øer ... Et verdensimperium opstod. Så var der kun tilbage at storme rummet.
  Men der var ingen tristhed, men djævlerne snuppede. Napoleon IV døde i 1894. Mere præcist døde han på en jagt i Afrika. Og hans trone blev indtaget af drengen Napoleon den Femte, fire år gammel.
  På en eller anden måde var Napoleons efterkommere ikke særlig ihærdige. Og selvfølgelig begyndte forvirringen. Nu i Latinamerika, nu i Kina, nu i Rusland.
  Men tropperne undertrykte urolighederne og separatisterne. Napoleon den Femte voksede op og begyndte resolut at undertrykke oprørene. Derefter faldt planeten Jorden til ro. Og i 1914 fløj den første mand ud i rummet! I 1917 landede folk på månen.
  Gradvist fik menneskeheden stabilitet. Og nu udvidelsen ud i rummet. I 1935 havde mennesker besøgt alle planeterne i solsystemet, og en bosættelse var dukket op på månen. Napoleon den Femte regerede indtil 1960 - seksogtres år - en rekord blandt Bonapartes og døde i herlighed. Tronen blev givet til Napoleon VI. På dette tidspunkt var vellykkede eksperimenter med foryngelse af mennesker allerede begyndt at blive udført. Og i 2000 begyndte folk at trænge ind i nabostjernerne. I 2020 er de første bosættelser af mennesker blevet skabt uden for planeten Jorden.
  
  IVAN DEN FORFÆRDELIGE ER IKKE FORGIFTET
  Denne Ivan den Forfærdelige blev ikke forgiftet i 1584 (hvorfor fik de den tanke, at han overhovedet var forgiftet?), men levede i noget mere tid. Gift med en engelsk prinsesse. Og samtidig erobrede han Sibirien, byggede byer der. I 1590 blev hans søn Alexander født af en engelsk prinsesse. I 1591 døde sønnen Dmitrij, men russerne generobrede deres år fra svenskerne. I 1592 indtog de Narva.
  Polens og Ruslands fælles krig mod Sverige sluttede i 1593 med erobringen af Vyborg. Og svenskekrigens nederlag i 1594.
  Rusland genvandt således byerne ved Østersøkysten og etablerede sig i Narva såvel som Vyborg. I 1595 beordrede Ivan den Forfærdelige at bygge en by ved mundingen af Neva. Således opstod Aleksandrovsk mere end hundrede år tidligere. Opkaldt år til ære for søn af Ivan den Forfærdelige og den engelske prinsesse.
  Så fortsatte Ivan den Forfærdelige med at bevæge sig tværs over Sibirien. Hans krigere rykkede frem til Amur-floden. I 1598, efter at have korrigeret femogtres år - en rekord for Rusland og en af de længste varigheder af riget i historien om planeten Jorden, døde Ivan den Forfærdelige. Døde med ham på et år og arvingen Fedot. Og Alexander den Første blev konge. Han var kun otte år gammel på tidspunktet for sin opstigning til tronen. Men Boris Godunov blev regent. Og alt gik mere eller mindre. Sandt nok var der sultne år. Derefter krigen med Polen i 1605. Så for første gang kommanderede Alexander selv hæren. Polakkerne forsøgte at belejre Smolensk, men blev fuldstændig besejret. Russerne gik i offensiven - de tog Kiev og Polotsk. Polakkerne afstod land langs Berezina og Kiev til Ukraines venstre bred.
  Et stykke tid var der stille. Rusland var på vej mod øst. Hun nåede Stillehavet, og der grundlagde hun nye byer.
  Derefter fulgte en kampagne på Krim, som faldt sammen med Tyrkiets svækkelse. Rusland erobrede også Krim-khanatet sammen med Azov.
  Således opstod et stort imperium. Så igen krigen med polakkerne. Alexander proklamerede - vi vil vinde landene tilbage i hele Kievan Rus.
  Og det skete. De russiske tropper, ledet af zaren og den store kommandør Skopin-Shuisky, var stadig i stand til at besejre polakkerne og indtog endda Warszawa.
  Efter nogle stridigheder accepterede Polen Alexander den Første som zar. Derefter opstod slavernes store magt. Rusland i 1630 vendte mod syd. Gik i krig med Tyrkiet. Det Osmanniske Rige var i tilbagegang og var ved at tabe.
  Rusland generobrede Balkan og gik endda ind i Konstantinopel. Den osmanniske trone blev overført til zar Alexander. Og nu nåede de russiske regimenter til Egypten. Og i 1640 erobrede de både Mekka og Irak med Kuwait. Byg et kæmpe imperium. I 1645-1647 var der krig med Iran. Og Persien underkastede sig også Rusland. Krigen med Det Manchuriske Rige endte med erobringen af det nordlige Kina.
  Tsar Alexander, i lyset af stigningen i antallet af ikke-russiske befolkning, indkaldte endda et økumenisk råd. I ortodoksi blev der foretaget en ændring, der tillod at have fire koner.
  Hvad var resultatet af ønsket om at lette vedtagelsen af ortodoksi af muslimer og at fremskynde russificeringen af de nyligt erobrede lande.
  I 1658 døde zar Alexander den første, som regerede i tres år, og blev også en stor Rurikovich.
  Michael den Første, søn af Alexander den Første, blev den nye zar. Den nye konge var allerede fyrre år gammel. Og han fortsatte sin fars aggressive politik. Russiske tropper flyttede til Indien. Der var krige.
  Hvilket endte med etableringen af russisk herredømme der. Så var der en stor krig med Kina. Michael døde i 1671. Og krigen blev fortsat af hans søn Alexei den første Rurikovich. Den unge konge på omkring tredive kommanderede energisk og opnåede store sejre. Kina efter flere års krig blev erobret.
  Yderligere fortsatte Rusland med at bevæge sig mod øst og syd og erobrede også Indokina. Indtil vi kom til Singapore. I 1701 døde også Alexei, og hans søn Peter begyndte at bygge en stor flåde. Rusland bevægede sig gennem øerne i Stillehavet og landede i Australien.
  Samtidig var der et ønske om at ekspandere ind i Europa. Og i 1715 begyndte krigen med Østrig. De overlegne russiske tropper erobrede Østrig hurtigt. Så blev Tyskland overtaget. Vi nåede Rhinen. Og i 1721 erobrede de Italien. Så Peter den Store skar et vindue til Europa. Sammen med Egypten. Samtidig besatte russerne Canada gennem Alaska. I 730 døde Peter den Store, og tronen blev efterfulgt af hans barnebarn Peter den Anden - Rurikovich.
  Hans regeringstid viste sig at være aktiv, den unge mand startede en krig med Frankrig og erobrede Canada, og de russiske tropper, der havde mere numerisk overlegenhed, indtog Paris. Holland blev også erobret. Selvom guerillakrigen trak ud der. Men til sidst blev hun knust.
  Og senere i 1745 faldt både Spanien og Portugal. Men der var også en guerillakrig i flere år. I 1753, efter Peter den Andens død, besteg Peter den Andens søn, Peter den Tredje, tronen. Den nye konge fortsatte med at bevæge sig på tværs af Afrika og Amerika. Krig brød ud i 1761 med den sidste stormagt, Storbritannien. Rusland havde ikke særlig succes til søs i starten.
  Men så blev briterne besejret af numerisk overlegenhed og erfarne befalingsmænd. Og der var en landing. London faldt i 1767.
  Og i 1780 døde også Peter den Tredje. Hans otteogtyve-årige søn Paul den Første besteg tronen. Rusland havde ikke længere seriøse modstandere og bevægede sig på tværs af Afrika og Latinamerika. I 1820, da Paulus den Første døde i en alder af otteogtres, havde Rusland fuldført erobringen af hele verden. Og Ivan den Femte, toogfyrre år gammel, besteg tronen.
  Der var ingen at slås med. Og videnskaben er endnu ikke nået til erobringen af rummets vidder. Ikke desto mindre bestilte Ivan flyvninger til månen. Ligesom imperiet skal videre. Og i 1833 fløj en mand første gang ud i rummet. Og i 1845 landede russerne endelig på månen.
  Kejser Ivan den Femte døde i 1847. Tronen blev efterfulgt af Alexander II. Udvidelsen til rummet fortsætter. Landede på Mars i 1861. Og så på alle solsystemets planeter.
  Og så fløj de til andre stjerner ...
  
  DONALD TRUMP PÅ ROOSEVELT'S STED
  Her er han, Donald Trump var i stedet for Roosevelt under Anden Verdenskrig. Dette er faktisk en fantastisk chance! Lær af din forgængers fejl. Og den første fejl: de lod USSR rejse sig og blive en supermagt.
  Donald Trump forstod som ingen anden: Rusland skulle ikke have lov til at vinde Anden Verdenskrig. Det tredje riges hurtige sejr er dog også urentabel for Amerika.
  Den bedste mulighed: lad dem dræbe hinanden så længe og så meget som muligt.
  Nå, selvfølgelig hjalp Donald Trump Rusland lidt, før Stalingrad ... Og der var ingen særlige forskelle med historien. Og drev det tredje rige ud af Afrika.
  Og så tilbød han Hitler en våbenhvile i bytte for afskaffelsen af antisemitiske love.
  Efter Stalingrad indså tyskerne, at de virkelig kunne tabe anden verdenskrig, og blev enige med Trump. Jøder vil ikke blive forfulgt, men... Handelen genoptages...
  Og fangerne udveksles. Trump laver selv en atombombe og afslutter Japan. Og tyskerne, efter ophøret af bombningen af deres territorium og lukningen af den anden front, akkumulerer styrke.
  Führeren udsatte Operation Citadel flere gange. Og selv i juli lancerede han ikke en offensiv, så han ville teste Tiger-2, monstertanken, og han mener Løven og Musen i kamp. Derudover begyndte tyskerne at danne divisioner fra udlændinge og akkumulere styrke.
  Ja, og Trump rådede Führeren til ikke at skynde sig, da planerne for den tyske offensiv på Kursk Bulge allerede er kendt af den sovjetiske kommando, og der er ikke noget dummere at angribe, når fjenden ved om det.
  Führeren var klog nok til at lytte til Trumps kloge råd. Og han gik i defensiven.
  Den Røde Hær i 30. august gik endelig i offensiven. Og sad fast i fjendens forsvar i dybden. Kampene viste, at Panther er meget god i forsvaret med sin hurtigskydende kanon, som slår på lang afstand.
  Og "Tiger" er ikke dårlig, og endda "Ferdinand". Den sidste selvkørende pistol i forsvaret er stærk nok. Og slår perfekt mod modstandernes angreb. Og Ferdinand arbejder meget aktivt. Da den rammer på afstand, vil du ikke være i stand til at rette ryggen op.
  Tyskerne bukkede stadig under, i det mindste langsomt, men på Oryol-kanten. Men sovjetisk luftfart dominerede ikke længere himlen. Uden en vestfront var Fritz'erne stærke. Marseille skilte sig ud blandt de tyske esser.
  Han døde ikke i en ulykke i slaget ved Middelhavet. Og nu, som et es, kæmpede nummer et i øst. Og dette bedste es fra Luftwaffe, som på kort tid satte en rekord på vestfronten, som ingen i den virkelige historie slog, kæmpede nu i øst.
  Marcel tæskede på afstand og lod sig ikke knibe og vælte. Han blev en legende blandt tyske og sovjetiske piloter.
  Og uden nogen overdrivelse. Skud både angrebsfly og jagerfly ned.
  Han blev præmieret for et hundrede og halvtreds fly med Ridderkorset af Jernkorset med sølv egeblade, sværd og diamanter. Da han lavede to hundrede fly, blev han tildelt Den tyske Ørneorden med diamanter. Da han nåede 300 fly, modtog han en særligt etableret pris for ham: Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Efter at han skød fire hundrede fly ned, modtog han et militært fortjenstkors af guld og diamant og en Luftwaffe-kop af guld og diamant. Marseille skød to hundrede fly ned over Middelhavet i efteråret. I løbet af vinteren og marts skød han næsten hundrede flere biler ned og blev overført til østfronten. Der overskred han i maj 1943 tre hundrede biler.
  Så, i september 1943, nåede den tallet på fire hundrede biler. Og han satte endda rekord ved at slå fjorten biler ud i én kamp.
  Selvfølgelig, med sådan et es, følte tyskerne på himlen sig mere end selvsikre.
  Og de kunne holde den Røde Hærs angreb tilbage og trække styrkerne op på forhånd. Ikke desto mindre rykkede de sovjetiske tropper frem, om end meget langsomt.
  I slutningen af oktober nærmede den røde hær sig Orel. Fritz forsøgte at beholde denne by for enhver pris.
  I kampe blev Tiger-2 kampvognen brugt for første gang. Denne bil viste sig dog godt i forsvaret, men gik ofte i stykker. Endnu værre er Leo. I lighed med den voksne "Tiger" -2, bedre kendt som den kongelige tiger, havde "Lion" en kraftigere pistol, hvilket dog var unødvendigt. Siden sovjetiske fireogtredive kampvogne allerede var taget af tyske våben. Og "Lion", der vejede 90 tons, havde ingen fordele i forhold til "Tiger" med hensyn til rustning, men kostede mere, var mindre pålidelig, og en mere kraftfuld pistol var ringere i skudhastighed.
  Kun når man skød på lang afstand, havde "Løven" fordele, men det nyttede ikke meget, så det er næsten umuligt for en fireogtredive at ramme på farten fra en afstand, hvor "Løven" havde fordele.
  Kampene viste, at "Lion" ikke har nogen fordele ved at beskytte siderne, og panden på skroget over "Tiger" -2, og den tykkere panser i tårnets pande bremser kun dens rotation.
  Det vil sige, det viste sig, at "Lion" i praksis er endnu værre end "Tiger" -2. Og til hvad det viser sig, er det designet.
  Ikke desto mindre var Tiger-2 relativt godt beskyttet, den var også uigennemtrængelig til siden for T-34-76, og viste sig derfor at være en effektiv, omend klodset maskine.
  Samtidig viste to piloter sig godt i kampe: Albina og Alvina. Som kæmpede hele tiden barfodet i bikini. Og de gjorde det meget effektivt.
  Det er sådan, Albina sætter sine bare fødder på aftrækkerne og slår en sovjetisk pilot ned.
  Og så vil han presse Alvin, også med bare mejslede ben. Og nedbring igen fjenden.
  Pigerne arbejdede aktivt og på panterskala. Selvom nybegyndere krigere. Men deres hemmelighed er at kæmpe i bikini og barfodet, så vil ingen slå ned!
  Kampen om Ørnen trak ud til slutningen af november. Tyskerne holdt byen, og den røde hær stormede den stædigt. Stalin selv viste stædighed i denne sag. Byen blev grundigt befæstet af Fritz og tillod ikke at blive omringet.
  I begyndelsen af december var der en midlertidig pause, kun kampe fandt sted på himlen. Marseille oversteg antallet af nedskudte fly og var det andet i Det Tredje Rige efter Göring, der blev tildelt jernkorsets storkors.
  Den Røde Hær stoppede. Men i slutningen af december genoptog den offensiven. Efter stædige kampe formåede Orel stadig at omringe. Og så tag. Tyskerne blev presset lidt mere i midten. Men de var klar til vinteren og kæmpede hårdt.
  Fritzerne var stadig i stand til at slå offensiven af nær Leningrad. Dels på grund af advarslen fra Trump, der var meget bange for nazisternes nederlag.
  Efter at have slået offensiven tilbage i nord, slog nazisterne på en eller anden måde angrebet tilbage og overlevede vinteren ... Og i foråret begyndte de at samle styrke.
  Den Røde Hær led også tab. Men hun fik IS-2 og T-34-85. En udveksling af slag begyndte, og den 22. juni 1944 indledte Den Røde Hær en stor offensiv i centrum.
  Tyskerne bukkede under, men langsomt ... sovjetiske tropper rykkede frem halvtreds kilometer på halvanden måned på en ret bred sektion af fronten. Nazisterne ændrede generelt deres taktik noget og forsøgte at bevare deres styrke ved ikke at rykke frem.
  Her spillede Trump rollen, som ikke ønskede hverken Ruslands eller Tysklands sejr. Men han var bange for, at russerne alligevel ville vinde, og rådede Führeren til at bygge en krig mod forsvaret for at udtømme bolsjevikkernes ressourcer.
  Hitler gik på trods af al sin aggressivitet ikke desto mindre ind i et døvt forsvar. Desuden er tyske kampvogne ufuldkomne. Og "Mouse" levede heller ikke op til forventningerne, og kun i forsvaret viste sig mere eller mindre i korte kontraangreb.
  Tyskerne har endnu ikke været i stand til at få ordentlig succes med teknologien. Det har endnu ikke været muligt at gøre Panther-2 mere kraftfuld i bevæbning og rustning, men ikke tungere end halvtreds tons. Focke-Wulf var ringere i manøvredygtighed og var ufærdig.
  Me-309 viste sig at være stærk i bevæbning og høj hastighed, men dårligere i manøvredygtighed. TA-152 var bedre end Focke-Wulf i flyveegenskaber og kraftigt bevæbnet, men viste sig også at være tungere. Sandt nok udviklede Marseille en god taktik for fly, der var tungere, men stærkere bevæbnet og bedre beskyttet.
  Indtil videre har tyskerne ikke kun bevaret en fordel på himlen, men endda øget den på grund af antallet af køretøjer. Selvom USSR også havde Yak-3 og LAGG-7. Men det har ikke været en fordel endnu.
  Men tyskerne havde ME-262. I juni havde Luftwaffe allerede tusindvis af disse jetmaskiner med fire 30 mm flykanoner. Men i kamp viste ME-262 sig at være utilstrækkeligt manøvredygtig og effektiv. Blandt andet på grund af den høje hastighed. Det eneste er, at ME-262 er meget svær at skyde ned, den er pansret og ihærdig, den er svær at ramme på grund af den høje hastighed, men den styrter ned af sig selv på grund af den ikke særlig pålidelige motor.
  Så tyskerne modtog indtil videre kun TA-152 relativt vellykket og havde en moderniseret ME-109 "K", Anden Verdenskrigs mest massive jagerfly.
  Antallet af producerede fly steg også, hvilket gjorde det muligt at bevare overlegenheden i forhold til sovjetiske mærker. Desuden var tyske biler væsentligt stærkere i bevæbning og motorkraft.
  Den tyske Yu-288 viste sig at være ganske vellykket, som kombinerede høj hastighed og en stor bombebelastning. Og det første serielle firemotorede bombefly Yu-488, der er i stand til at bombe på lange afstande. Dens højdepunkt var det relativt lille areal af vingerne, som gav en hastighed på op til 700 kilometer i timen, hvilket var meget for den tid og et bombefly.
  Tyskerne havde ikke særlig succes inden for kampvognsbygning. Maus er god i forsvaret, men stadig sårbar fra luften og svær at transportere. Jagdpanther viste sig at være mere vellykket. Det blev produceret i stigende mængder og fik et godt ry.
  Her fik tyskerne selvfølgelig næsten færdiggjort bilen, men i hvert fald drejede den godt.
  Den største mængde tysk udstyr steg, hvilket gjorde det muligt at modstå sovjetiske angreb med større succes. Herunder offensiv i august i syd.
  Efteråret 1944 kom, de sovjetiske tropper tog ikke engang Kharkov, og de står stadig i centrum.
  Fritz følte sig lidt mere selvsikker ... Stalin fortsatte med at hakke, men uden hjælp fra USA kunne han ikke vinde det teknologiske kapløb mod Tyskland.
  Med udenlandske divisioner og mange hiwier, plus satellitter og tidligere sovjetiske borgere, kunne Det Tredje Rige mere eller mindre genopbygge sine styrker og forblive i defensiven. Udenlandske arbejdere og slavearbejde gjorde det muligt at producere en masse udstyr. Og først og fremmest jetfly.
  Projektet med V-1 og V-2 missiler blev indskrænket til fordel for jetfly og Arado bombefly dukkede op. Som bombede godt. Og sovjetiske fly kunne ikke engang indhente dem.
  Hitler stolede i stigende grad på en luftoffensiv. Fritzerne kæmpede også om vinteren... Den Røde Hær var i stand til at rykke frem i centrum i løbet af vinteren.
  Her blev tyskerne, selvom de forventede en offensiv, chokerede over artilleriets arbejde, især Andryusha-jetflyet. Men så var talrige tyske kampvognsdivisioner i stand til at stoppe de sovjetiske tropper.
  De nye tyske selvkørende kanoner E-10 og E-25, små men smidige, viste sig at være særligt effektive.
  "Tiger" -2 dukkede også op med et smallere og mindre tårn og en kraftig motor på 1000 hestekræfter, hvilket viste sig at være en mere praktisk maskine.
  Kort sagt begyndte krigen med et menageri mere fordelagtigt for tyskerne.
  Hitler regnede med kampvognene i "E"-serien, som mere avancerede og med en lav silhuet. I E-50 var højden generelt en meter lavere end "Tiger" -2'erens, hvilket gjorde det muligt, med samme panser, at reducere tankens vægt til halvtreds tons med en 1200-hestes motor under forcering , en mere panserbrydende og præcis pistol.
  Dette blev fantastisk! Maskinen fik hastighed og hurtig gennembrud. Og pigerne kæmper om det. Og selvfølgelig barfodet og i bikini.
  Kampene blev aktive, især i foråret, i maj. Tyskerne forsøgte at angribe. Men de kunne kun generobre Belgorod, som tidligere blev erobret af sovjetiske tropper. Kampene fortsatte i lang tid. Og kampen, E-100 kampvognen deltog også. Denne maskine, meget godt beskyttet og med kraftige våben, blev et stort problem for de sovjetiske tropper.
  Efter udseendet af SU-100 besluttede Stalin uventet at ændre doktrinen i tankbygning. Og disse selvkørende kanoner begyndte at blive produceret i stadigt stigende mængder.
  Tiltrukket af enkelheden ved selvkørende kanoner i produktionen og en mere kraftfuld pistol. Og også det faktum, at Stalin begyndte at tænke på at redde soldater. I hvert fald var det kun tyskerne, der rykkede frem i sommeren 1945. De var kun i stand til at omringe Rostov-ved-Don og Oryol, men dette var begrænset til succes ... I efteråret satte Fritz sig i defensiven, og den røde hær rykkede frem. Og om vinteren også ... Og kun Belgorod var i stand til at slå tilbage.
  Så begge armadas bremsede ...
  Året 1946 er kommet. Tyskerne forsøgte at angribe om sommeren ved hjælp af E-50 og E-100 og E-75 kampvogne. Mod dem havde Stalin selvkørende kanoner SU-100, som praktisk talt erstattede alle andre typer våben. Tyskerne pustede, men rykkede næsten ikke frem ... Og i efteråret og vinteren rykkede den røde hær allerede frem ...
  Men igen kom der intet ud af det.
  Det er allerede 1947. Tyskerne presser og rykker frem, russerne presser tilbage og rykker frem. Intet lykkedes.
  Her kommer 1948. T-54 dukkede op, som dog ikke blev massiv. SU-100 er stadig i drift. Sandt nok er denne ACS noget forældet. Tyskerne ligger på førstepladsen i rækken over E-75 med gasturbinemotor. Og han var allerede godt beskyttet fra siderne ...
  Men tyskerne kunne stadig ikke opnå sejr. USSR producerede IS-7. som med succes bekæmpede tyskerne.
  Så 1949 ... Frontlinjen er ubevægelig, og der er en udveksling af slag. Boksere svinger og ødelægger hinanden.
  Så i 1950 er frontlinjen lidt svingende. Men der sker ikke noget væsentligt.
  Og går til 1951, det samme. Ingen ændring på østfronten. Begge sider var ret udmattede.
  Gik og 1952. Det sidste hele år af Stalins regeringstid. Det eneste, tyskerne havde diske, der var usårlige for håndvåben. USSR har den mest massive maskine: SU-122 med en lang tønde, som stadig er opført som den bedste.
  Og endelig, 1953... Stalin dør, og så begynder det her. Der er en kamp om magten i Moskva, og ved at udnytte dette går tyskerne i offensiven.
  Og de er på vej frem i Kaukasus. Endelig går Türkiye ind i krigen.
  Jeg indfanger hele Kaukasus forår, sommer og efterår, og får en fordel ...
  Men det er her, Trump griber ind. Og den 1. januar 1954 begynder USA atombombningen af det tredje riges og ... Ruslands territorium.
  Sådan her! Trump greb ind i Anden Verdenskrig.
  Og det viser sig, at alt er meget fedt på sin egen måde! Og på en måde er det fedt!
  Trump besejrer trygt sine fjender! Og dette er hans helvedes PR!
  Denne amerikanske diktator hopper endda af glæde!
  
  SMUKKE PIGER LAVER HISTORIE
  En alternativ historie, hvor Hitler alligevel besluttede, at han først skulle afslutte Storbritannien, og først derefter angribe USSR. Et af disse trin var efter erobringen af Kreta og angrebet på Malta. Sidstnævnte var ganske vellykket, og Führerens tropper besejrede briterne. Hitler tog beslutningen om at gøre op med Storbritannien og først derefter tage til USSR.
  Her blev han påvirket af fire heksepiger. Ariske skønheder: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - overbeviste Führeren om ikke at tage til Rusland endnu! De faldt endda på knæ og svor, at 41 ikke var tiden til dette. Ud over pigen løb de barfodet over kullene og udførte et ritual, der bekræftede, at det er bedre ikke at tage til Rusland. Og de fire skønheder overbeviste Fuhreren om, at det var nødvendigt, at piger også kæmpede i Afrika. Hvilket de var enige om.
  Den britiske base bliver angrebet af en Fritz-armada;
  Den største britiske base så virkelig ud af helvede. Mere end tusind bombefly samlet fra hele østfronten og efter at have modtaget anstændig kamperfaring sammen med eskortejagere faldt de på den. Briterne har selvfølgelig kæmpet i lang tid, men de forventede ikke et så kraftigt massivt slag. Ja, hvem vil tro, at Fritz beslutter at afsløre fronten, selvom fjenden midlertidigt er stille. Men britiske krigere bliver nu tævet nådesløst. For eksempel bliver deres skibe angrebet af Yu-87, den berømte "ting". Ikke for hurtigt, men med den højeste (for deres tid) bombenøjagtighed, plager de den britiske flåde, der lurer i bugterne. Den mere moderne Focke-Wulf er ikke langt bagefter, blandt dem selv den legendariske von Rudel, kongen af angrebsfly. Kendt for at sænke det mest magtfulde sovjetiske slagskib, slagskibet Marat.
  Her ser korporal Richard for eksempel gribbe trille ned ad en bakke som en slæde. Som rovfisk dukker talrige tyske bombefly op af hullet. Allerede en gammel englænder kaster telefonen op i frygt. Han havde aldrig set så forfærdeligt et syn. Sirenerne hyler meget sent, efter at bomberne var eksploderet. Sprængbølgen kaster britiske soldater op, afrevne arme og ben flyver i forskellige retninger. Her blev en af jernhjelmene varm og ramte betjenten i ansigtet. Og hvordan han hviner:
  - Churchill kaput! Hitler er sej!
  De britiske antiluftskyts begyndte ikke at skyde med det samme, men først da tusindvis af bomber regnede ned på én gang. Fjenden beregnede alt korrekt: ikke en eneste bombe skulle spildes. Så knus fjenden og slå. Alle sektorer er præmarkeret på kortet. Desuden forklædte de uforskammede briter sig selv ikke rigtigt. Mange af deres antiluftskyts kanoner står i fuld udsyn og er fejet væk i første omgang.
  Her er løbet af en 85 millimeter lang 32-fods antiluftskyts slynget op og bøjet i luften som en donut. Så styrtede hun ned og knuste fem englændere. Her blev maven på en af de sorte revet op, og tarmene faldt ud.
  Og bomberne regnede ned, og alt brændte, brændstofdepotet buldrede, de begyndte at eksplodere og spredte granater næsten over hele skelettet, så blev endnu et depot sprængt. For at toppe det hele hylede sirenerne installeret i Yu-87'ernes og Focke-Wulf-sirenerne, hvilket forårsagede vild rædsel blandt negrene og araberne blandt kolonitropperne. Men det lader til, at hvide ikke er mindre bange.
  Her stødte for eksempel to britiske fregatter sammen, så meget at kedlerne buldrede. Og selv fragmenterne af fregatterne, der lettede, blev revet i luften, som minemarker, og krydseren satte sig simpelthen på bunden.
  Den engelske Cromwell-tank med en kort snude, men med en anstændig fart og en kraftig frontalrustning, accelererede i panik og ramponerede sit eget lager og knuste endda et dusin af sine egne fortvivlede soldater undervejs. Kaos voksede. Også her begyndte det engelske hangarskib at synke, og en kraftig dreadnought åbnede ild ... på kysten, hvor deres egne soldater myldrede.
  Og i dette helvede forblev to mennesker fuldstændig uforstyrrede. En af dem var en indianer, der afmålt tændte sin pibe, og den anden var en kvinde, åbenbart af arabisk oprindelse, men i militæruniform. Sammen er de ikke opmærksomme på det hurtige dødsfald. Snarere skærer en hel horde af udslettelsesryttere sig ind i et ikke helt almindeligt kortspil. Det var et spil med tooghalvtreds kort med jokere, og endda efter reglerne opfundet af rødhuden selv.
  Den arabiske kvinde sagde:
  - Masser af larm! Og hvad er meningen med at gå i panik?
  En af soldaterne, med et rygskåret med granatsplinter, løb nærmest ind i en indianer, men så smed han ham tilfældigt væk som en killing. Dråber af blod faldt på rødhudens ansigt, og de slikkede det af smilende. Så bemærkede han:
  - At larme er de svage blege ansigter. Det tror vi apacher - ingen fjende er god, en fjende er dukket op - endnu bedre!
  Den sorte kvinde bemærkede:
  - Dette er en typisk svaghed hos dem, der bekender sig til Kristi tro. De elsker at tale om ofre, men de ofrer sig ikke.
  Indianeren nikkede hurtigt.
  - Orden er bygget på et fundament, hvor cement er tro, og sand er vilje! Tro er et hjerte af guld, og vilje er en jernnæve! Kun de blege ansigter har ingen af delene.
  Flere flammende britiske soldater kastede sig i vandet for at skylle flammerne væk. Det kogte endda af at komme i vandet, skrig og vilde støn blev hørt. Og blodige cirkler kravlede langs havskummet, først tykke, så spredte de sig gradvist og blev blege. Og krigerne fra det engang største og mest omfattende imperium på Jorden var ved at miste deres menneskelige form. Araberen fnyste foragtende:
  - Og disse mænd får os til at bære slør!
  Den rødhudede mand skelede listigt og bemærkede:
  - De er åbenbart bange, dit formidable udseende!
  Den arabiske kvinde blottede sine tænder listigt og sagde:
  - Blødheden af en kvinde ligner rustningens hårdhed, kun meget mere dødbringende og alsidig i forsvar!
  Tyskerne foretrak straks at plante med al deres magt, taktikken fra en bokser, der regner med fjendens uforberedthed, straks skynder sig med al sin magt mod fjenden. Når snesevis af fjendtlige fly brænder på flyvepladser, er de ude af stand til at lette. Når deres egne bomber eksploderer inde i Lancasterne og ødelægger alt omkring og alt. En hård, men effektiv taktik. Så underverdenens symfoni nåede toppen af sin styrke og begyndte derefter at aftage.
  Men dette sluttede selvfølgelig ikke sagen, den luftbårne division gik ind på banen. Mens briterne efter en sådan behandling, kan absolut ingen af dem tages lunkne. Heldigvis er der allerede lavet landingssvævefly i de nødvendige mængder, og metoderne til at bugsere dem er blevet fejlrettet. Sandsynligvis den bedste i verden i dag.
  Så de flyver, ikke som drager - langsommere, men hurtigt nok, og endda akkompagneret af musikken fra Wagner - Hitlers yndlingsmesterværk. Hvem ellers fra de levende huskede filmen "Apocalypse", hvor amerikanerne brugte netop denne musik, når de angreb vietnameserne. Hvor det skræmte dem. Så her Wagner, og rumlende motiver, gennem forstærkere. Faldskærmstropperne smurte deres ansigter ind med fosfor og malede, de ligner frygteligt dæmonerne i deres underverden. Også beregningen af den psykologiske effekt. Plus, nogle reagenser blev tilføjet til fosfor, og nogle magnesium chips, for at forårsage en glød i det mindste i en kort tid. Så uhyggeligt, især på baggrund af et røget skær, talrige brande. De har endda maskingeværer, også camoufleret i form af dragemunde. Så slår melodiøse tyske og erobrede maskinpistoler allerede. Og klippede, ujævne linjer falder til vindernes støvler. Og mange foretrækker simpelthen at overgive sig, på trods af at der er mange flere briter end tyskere.
  En indianer og en arabisk kvinde gemte sig i et lille, omhyggeligt camoufleret hul. Rødhåret bemærkede:
  - Jamen, vi pløjede dem!
  Den sorthårede kvinde var overrasket:
  - Siger du vi? Måske mener du os?
  Indianeren rystede på hovedet.
  - Nej! Palefaces slår englænderne, og det er et godt tegn! Og der bliver tid, så kommer vores ferie! Når indianerne befrier deres kontinent!
  Araberen fnyste foragtende:
  - Og hævder du tilfældigvis magten over verden?
  Indianeren smilede kærligt, som om han forklarede til et mentalt retarderet barn:
  - Hvem ønsker at få for meget - ender som regel med ingenting! Altså en stor ske - river i munden!
  Führeren så selvfølgelig ikke, hvad hans falke og høge lavede, men i princippet gættede han på, at den tyske krigsmaskine ville klare alt klart. Generelt blev tyske militære offensive operationer op til Kursk Bulge udført på et højt professionelt niveau. Nogle kalder dem endda benchmarks. Det er endda mærkeligt, at sådan en maskine gik i stå, og så faldt fuldstændig fra hinanden.
  Og de fire tog selv og deltog i landingen på Malta.
  Fire piger var kun i bikini. Og allerede i luften kastede de granater mod briterne med deres bare fødder. Og det er meget smukt. Sådan er pigerne.
  Og under flugten, som skarpslibede skiver kastes. Og med det samme blev en halv snes halse skåret op. Et ord - super klasse skønheder. Og meget sexet og muskuløs. Sådan er krigerne. Og med et slag flækkede de metal og mursten. De har sådan en hektisk, sydende kraft. Og lad dem bare hæle i et spring ind i hagerne på engelske soldater. Så forbandet.
  Og blod flyver og sprøjter i alle retninger.
  Så brugte pigerne deres sværd. Og de begyndte at ødelægge de engelske rækker. Og mens du synger:
  - Hvide ulve klumper sig sammen! Først da vil familien overleve! De svage går til grunde - de bliver dræbt og renser det hellige blod!
  Så seje piger her. Bare super!
  Og de skar hver engelsk soldat med to sværd. Og de kaster hagekors med deres bare fødder og dræber kæmperne. Og sådanne ivrige krigere ...
  Og luftangrebet på Malta er meget kraftigt. Führeren samlede luftfart fra østfronten. Og Yu-88 viste sig i deres herlighed. Og selvfølgelig blev der også brugt Yu-87'erne, som trods dominansen af jagerfly i luften viste sig at være meget effektive.
  Og Fritz slog briterne meget hårdt. Og barfodede Terminator-piger er endnu stærkere. Og krigerne her er simpelthen klasse!
  Nå, hvordan kan man ikke beundre sådanne piger. Ikke piger - men simpelthen pantere!
  De knuser deres modstandere. Og de synger:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os! Onde ulve river fjenden!
  Onde ulve - hilsen til heltene!
  Og de skærer ned igen ... Briterne er dog allerede ved at overgive sig. Og de rækker hænderne op.
  Gerda brøler på engelsk:
  - På knæ! Og kys mine fødder!
  Mænd falder på deres ansigter og kysser pigens bare, let støvede fødder.
  Så er de tvunget til at kysse benene og Charlotte, et rødhåret udyr. Hvor er hun smuk.
  I vinden flagrer hendes kobberrøde hår som et kamp, proletarisk banner.
  Både mænd og især unge mænd smækker gudinden på runde hæle. Og de slikker skønhedens grove fødder.
  De kyssede både Christina og Magda på deres bare fødder. Også kunstflyvning piger.
  Og sådanne krigere er stærke og muskuløse. Og vigtigst af alt barfodet, sød.
  Og slanke figurer og pressens plader! Og de er vidunderlige, og kæmpende og smukke.
  Og hver muskel spiller, og muskelkugler ruller under den solbrune hud.
  Disse piger er super seje! De har vredens kraft og lidenskabens flamme! Og selvtilliden til at vinde.
  Og briterne overøser deres bare, yndefulde ben med kys!
  Malta faldt, og det blev meget nemmere at overføre tropper til Afrika. Führeren blev klogere, og vigtigst af alt kom der en logisk tanke i hans sind: USSR er et totalitært land, hvilket betyder, at det er stærkt. Næsten to hundrede millioner mennesker er loddet af kommunistisk ideologi, og det er magt!
  Men på samme tid har USSR nok jord, og det vil ikke angribe nogen.
  Så for at angribe Rusland, bør du forberede dig.
  Og hvilken slags kampvogne har tyskerne? Helt ærligt svag! Og russerne ved paraden den første maj blev set KV-2 med 152 mm kanoner og KV-1 med 76 mm kanoner og T-34, smidige kampvogne også med kanoner, der gennemborer tyskerne.
  Og Führeren beordrede: at skabe sine egne monstre for at opveje de russiske kampvogne. Især "Panthers", "Tigers", "Lions" og "Mouses". Gode biler til deres tid, men for tunge.
  Og dyrt og arbejdskrævende! På den anden side kunne tysk teknologi i dette tilfælde konkurrere med den sovjetiske.
  Derudover håbede tyskerne, at de snart ville have hele Afrika, og de ville være i stand til at erobre verdens vigtige ressourcer. Og der vil være slaver og tropper og kampenheder ...
  Generelt er Wehrmacht-soldaterne stærke ...
  Og pigerne er fantastiske... Og gode stjæle!
  På Malta gik de og blev kendt for tortur af mænd. Hårde krigere. Drenge blev klædt af, og piger voldtog dem! Og hvad er ikke underholdning.
  Krigerne sang og råbte meget:
  - Ingen vil stoppe os, selv djævelen vil ikke besejre os!
  Gerda og hendes hold angreb også den engelske krydser. Med sværd gik pigerne langs den og skar alle ned. Og samtidig kastede de også slebne skiver med bare fødder.
  Hurtige sådan er de krigere, der ikke let og uden problemer kan stoppes. De går til sig selv og knuser sømændene. Og de vinker til sig selv med begge hænder. Der var sådan en fire hekse. Og hekse hensynsløse, absolut morderiske.
  De løber hen over dækket, blinkende runde, lyserøde hæle, og vifter med deres sværd som propelblade. De skærer englænderne ned og nynner for sig selv, mens de griner.
  - Vi er ikke patetiske piger, stemmen er så klangfuld! Vi knuser briterne berømt, så der ikke er stille her!
  Og hvordan vil tungerne vise sig! Disse er pigerne for sig selv ... Rigtig terminatorer!
  Og med bare tæer, hvordan de kaster skiver for sig selv, og hvordan de slår fjender ud.
  De gør det meget blodigt. Og deres struber blev skåret over. Og så mange struber blev åbnet.
  Aggressive fyre.
  Og mere præcist, piger, med musklerne fra vilde dyr. Og ingen kan bremse dem - sådan et element.
  Pigerne er flotte og næsten nøgne. Og selv brysterne blev udsat for at se smukkere ud.
  Gerda sang:
  - Og krydseren vil blive fanget - flotte piger! Sådan et element, sådan et element!
  Pigerne er virkelig smukke i sådan en skala, at man ikke kan stoppe dem med et hug.
  De er fyldt med voldsom, sydende energi. Og det er bare sådan en aggressiv orkan og en overflod af flammer og varme.
  Warriors er virkelig bare dejlige. Og de kan flytte en knytnæve i kæben.
  De har så aggressive hop af piger, der er født med vinger og hugtænder ...
  Charlotte skærer ned på englænderne og knirker for sig selv:
  - I kamp kan ingen måle sig med os! Jeg er en ulv, en sej ulv!
  Og det rødhårede dyr som en tæsk og skærer med et sværd ...
  Så den engelske admiral faldt under pigernes regning. Hvad ville han egentlig? Hvem kontaktede du?
  Krigerne tog og skar ham i stykker!
  Christina sang med glæde:
  - Der bliver riflet en shish kebab!
  Og hun viste sin tunge.
  Og så kastede hun med sin bare fod en skive med skarpe kanter. Og straks slagtede fem englændere.
  Magda sparkede med sin bare hæl, og tre englændere fløj overbord. Her er hun en pige - bare en vild!
  Og alle fire vil udbryde:
  - Ære være vore guder!
  Og han skærer igen ... Hundredvis af englændere er allerede blevet hugget ned. Og de overlevende falder på knæ og kysser smukke piger, deres stærke, mejslede, bare fødder.
  
  
  DEN RUSSISKE PRÆSIDENT VLADIMIR ZELENSKY
  Volodymyr Zelensky annoncerede efter indsættelsen opløsningen af Rada og afholdelsen af tidlige parlamentsvalg. Dette forventes generelt. Forholdet til Rusland forblev dog anstrengt. Vladimir Putin lykønskede ikke Zelenskij med sejren og anerkendte ikke præsidentvalget i Ukraine. Men det gavnede endda den nye unge leder. Nationalisterne, som så på ham med mistænksomhed, anerkendte ham som en af deres egne. Og Vesten forstod, at Putin virkelig er en aggressor. Og styrket støtte til Ukraine. Så det begyndte for helbredet og sluttede for freden. Zelensky tog det og præsterede ekstremt stærkt ved nyvalget til Rada. Det lykkedes at få folketingsflertal. Og så holdt flere folkeafstemninger. Herunder forfatningsreform.
  Præsidentens beføjelser blev betydeligt udvidet. Og Rada'en er tværtimod begrænset. Derefter begyndte Zelensky resolut at forfølge reformer og modernisering.
  Samtidig blev et snedigt træk opfundet i Donbass. Warrior Anastasia Orlova blev tilbudt en interessant mulighed. Hun vil med støtte fra Ukraine og vestlige efterretningstjenester blive guvernør i Luhansk- og Donetsk-regionerne. Så vil han have formelt medlemskab i Ukraine og penge til restaurering og stor personlig magt. Og endda hans egen hær. Det vil sige Kadyrov-muligheden. Da Rusland faktisk gav uafhængighed til Tjetjenien, kun formelt bevarede kontrollen over det.
  Anastasia Orlova, som har indflydelse blandt feltchefer, accepterede denne mulighed. Jeg må sige, at denne kvinde var meget smuk, blond, og som regel, selv om vinteren, løb hun barfodet i kulden.
  Anastasia erklærede krig mod det "stjælende" lederskab af Ny Rusland. Hun er en meget kæmpende og autoritativ pige. Og i Novoazovsk grundlagde hun sin bolig. En del af folket og militserne støttede hende.
  Anastasia foretog sammen med en bataljon af barfodede piger adskillige razziaer og erobrede adskillige byer. Lokale kampe udspillede sig. Der var tovtrækkeri.
  Anastasia handlede ret dygtigt og modtog penge fra udlandet. Derudover havde hun støtte i Rusland. Herunder fra kvinder. At Putin blev syg, bidrog også til succesen. Det kan ses, at Ruslands ambitiøse præsident har overanstrengt sig. Og under disse forhold var ledelsen i Rusland splittet. Anastasia udnyttede dette og erobrede Donetsk. Få noget seriøs støtte.
  Krigen begyndte med Luhansk. Men ikke for energisk. Militserne ønskede ikke rigtig at dræbe hinanden.
  Til sidst fandt præsidentvalget i Novorossiya sted, og Anastasia vandt. Det blev straks anerkendt af USA og Kiev. Og så andre lande i Vesten, og faktisk hele verden!
  Zelensky holdt sit ord og gav Novorossiya en særlig status i Ukraine. Og i Donetsk vajede det gul-blå flag igen.
  Den længe ventede fred er kommet.
  Zelensky bekæmpede aktivt korruption og indførte endda dødsstraf for økonomisk kriminalitet. Efter at have dannet et professionelt team, sikrede Volodymyr Zelensky høje vækstrater for Ukraine, hårdt og dygtigt. Landet rejste sig, og den nye leders magt voksede sig stærkere. Forholdet til Rusland blev forbedret. Hvad bidrog til det slagtilfælde, der greb Putin og gjorde ham mindre ambitiøs og aggressiv.
  I Rusland voksede Zelenskys popularitet. Han var en stærk taler, en charmerende mand, en populist. Og ikke kommunist, men heller ikke antikommunist. Populær, både blandt venstrefløjen og blandt de russiske oligarker. Meget populær blandt russiske unge. En intellektuel og en kæreste. Det ser ud til at være intelligent, men greb en solid magt. Ja, bestemt en leder, men samtidig en gentleman! Højkultur, men forståelig og elsket af folket. Et rigtigt talent inden for ledelse. Og en fantastisk arrangør.
  Og da fem år med fremgang og opgang for Ukraine gik, og Zelenskys magt endelig blev styrket, fulgte et opsigtsvækkende forslag.
  Nemlig at forene sig med Rusland. Skab en enkelt unionsstat med en fælles præsident med stor magt. Selvfølgelig folkevalgt.
  Og i Rusland var eliten i chok. Her er farten! På dette tidspunkt var Putin svækket fra en alvorlig sygdom og mistet popularitet. Så han kunne i hvert fald ikke kæmpe fuldt ud. Og Medvedev selv er generelt ikke en fighter og uelsket af folket.
  Og her ønsker Zelensky tydeligvis at blive præsident for unionsstaten og ... Hans chancer er reelle! For det første vil Vesten gerne se Vladimir Zelensky som præsident for Rusland og Ukraine! Han viste sig at være en ret pro-vestlig politiker og europæer. For det andet er Zelensky populær i Rusland og især i Ukraine. For det tredje er der ingen konkurrenter i sigte. Putin er alvorligt syg, Medvedev er svag og ikke populær, Zyuganov og Zhirinovsky er for gamle. Der er ingen andre ledere i sigte. Desuden, for det fjerde, og pas på oligarkerne i Rusland og Zelensky, er der støtte.
  Ja, det er klart, at dette er en meget seriøs kandidat til Ruslands præsidentskab. Han har styrke og karisma og en ekstraordinær oratorisk begavelse. Og også støtte fra både vestlige og russiske medier. Plus, populariteten af det nye i russisk politik, under de gamle og kedelige ledere.
  Kort sagt, det er ubelejligt at afslå, og skræmmende at tage imod et tilbud. Putin fik et andet slagtilfælde. Medvedev blev fungerende præsident for Rusland.
  Det er selvfølgelig langt fra sikkert, at Zelensky helt sikkert vinder. Og jeg vil virkelig gerne annektere Ukraine. Medvedev har et ønske om at overgå Putin! Men er det værd at tage sådan en risiko som valg med Zelensky?
  Men befolkningen i Rusland støttede ideen om forening med Ukraine. Hundredtusinder af mennesker gik på gaden - krævede: de slaviske brødres enhed. Demonstranter stødte sammen med politiet i Moskva. Mange mennesker blev såret. En protestbølge begyndte at stige.
  Med kommunisterne nåede Zyuganov endelig, eller rettere rådnede, og den yngre ledelse begyndte at føre folket på gaden. Kræver et regimeskifte.
  Nationalisterne trak også op og havde deres egne stærke og ambitiøse ledere. Maidan blev mere og mere moderigtig. Sten og molotovcocktails blev kastet mod politiet. Folkets utilfredshed, som havde akkumuleret i lang tid, begyndte at manifestere sig stærkere og stærkere.
  Medvedev holdt et sikkerhedsråd.
  De fleste af medlemmerne gik ind for forening - med henvisning til det faktum, at djævelen ikke er så forfærdelig, som han er malet. Og den administrative ressource og propaganda er en kæmpe kraft! Og at folk kan hjernevaskes grundigt, og de vil generelt stemme på regeringspartiet.
  Russiske milliardærer svor også troskab til Medvedev, som var forudsigelig, længe ved magten og mere eller mindre passede til alle.
  Milliardær Deribasco bemærkede logisk:
  - Det er nødvendigt at føre en valgkamp i stilen: Medvedev er Putin i dag, og ingen Zelenskyer er farlige for os!
  Roman Abramovich bemærkede autoritativt:
  - Vi trak Jeltsin ud af valghullet på fire procent af vurderingen, og endnu mere vil vi trække dig ud! Vores penge og medie-kaution!
  Prokhorov bekræftede:
  - Vi ønsker ikke så høje skatter på de rige som i Ukraine, og vi vil stå alle for dig!
  Dmitry Medvedev slog knytnæven i bordet og meddelte:
  - Så accepterer vi forslaget om integration og ensretning!
  En foreningsaftale blev underskrevet mellem Ukraine og Rusland. Straks skiftede magtbalancen. Præsidentvalg skal afholdes inden for tre måneder.
  For at tilmelde sig præsidentembedet er det nok enten at indsamle hundrede tusinde underskrifter eller at deponere 90.000 dollars i kaution, som kun vil blive returneret, hvis den når anden runde. Det er nogle sjove regler. Dels taget fra russisk og dels fra ukrainsk lovgivning.
  Naturligvis vil der være mange præsidentkandidater, Medvedevs team mente tilsyneladende, at det ville være endnu mere rentabelt for dem! De siger, at magtvælgernes mobilitet vil give en fordel i første runde. Og i den anden vil alle støtte Medvedev. Det regnede den fungerende præsident i hvert fald med. Og det startede...
  Anastasia Orlova, denne barfodede Cleopatra, sagde, at Zelensky ville være imod et helt hundrede. Og at han er Lancelot mod Putins og Medvedevs drage.
  Voldelige angreb i pressen udspillede sig. Nogle var på Zelenskys side, andre af Medvedev.
  Tilmeldingsperioden for kandidater er begyndt. Rusland var rastløst. Dzhokhar Dudayevs søn dukkede op i Kaukasus og erklærede jihad. Og modtog bred støtte i de islamiske regioner. Mange eksperter havde mistanke om CIA's ører her. Desuden er Trump-præsidentskabet ved at løbe tør, og vi skal i det mindste vinde nogle sejre. Og Zelensky på den russiske trone er en stor sejr! Selvom der er skeptikere, der hævder, at Zelensky kan gøre Rusland til et fantastisk land, meget stærkere, især økonomisk, end det var under Putin.
  Så meningerne er delte i Vesten. En enkelt ukrainsk-russisk stat er naturligvis en magtfuld sammenslutning og er slet ikke en joke. Dette kunne virkelig være et monster. De russiske sikkerhedsstyrker støttede naturligvis også foreningen. At Anastasia er en sej kvinde. Hun var sammen med en bataljon af piger og alle skønhederne barfodet og i bikini, væltede og besejrede de russiske specialstyrker. Når de samler støv for at vælte den alt for ivrige beundrer af Zelensky.
  Her viste pigerne, at de kæmper fabelagtigt barfodet og i bikini! Og specialgruppen Vympel viste sig at være besejret af varme kvinder. Som et resultat, og det blev besluttet ikke at blande sig, kom mere pro-ukrainsk ledelse til magten i Novorossia.
  Anastasia førte kampagne for Zelensky. Pigen i kamp vidste at kaste med sine bare fødder skarpe, tynde skiver og boomerange og granater. Krigere i bikinier er blevet en legende. Et helt regiment af piger, hver af dem er en hel division værd. Dette er en kæmpe magt!
  Anastasia skyndte sig gennem sneen, hendes røde, bare hæle blinkede forbi. Pigen sang:
  I det store rum, tro mig, er der en drøm,
  Hun er som en solstråle på himlen...
  I Svarogs øjne, fred og renhed,
  Han er for os, når Jesus opstår!
  
  Vi vil føde en strålende skæbne,
  Hun vil skinne som solen i maj ...
  Men hvor mange udøde kan jeg ikke forstå
  Hvor leger ond rock med os!
  
  Beskyt dit hjemland, ridder,
  Lad himlens stjerne skinne...
  Vi beskytter udstrækningen af vores fædreland,
  Lad planeten blive et evigt paradis!
  
  Men hvad kan formidabel kommunisme,
  Han vil gøre moderlandets flag almægtig ...
  Og rasende fascisme vil gå til grunde i helvede,
  Vi vil gennembore fjenden med et meget stærkt slag!
  
  Du giver hjerter til vores hjemland,
  At brænde med en meget skarp varme ...
  Vi vil gå gennem vores kamp til enden,
  Og Führeren vil blive fejet væk med et slag!
  
  Kammerat Stalin erstattede sin far,
  Vi er børn af forskellige generationer...
  I Gehenna vil horden omkomme i raseri,
  Og geniet Lenin vil vise vejen til Eden!
  
  I Rusland er hver dreng en kæmpe,
  Og piger er trænet til at kæmpe...
  Herren Almægtige Rod vi har én,
  Vi russere har altid været i stand til at kæmpe!
  
  Vi vil nå, snart tror jeg, vi er alt,
  Det faktum, at der i universet ikke er noget højere ...
  Komsomol-medlemmet rejste, kend åren,
  Og ramte Führeren på taget!
  
  Ikke mere kommunisme, kender ideerne
  De er smukke og vil bringe lykke!
  Og Führeren er simpelthen en skurk,
  Meget lumsk, meget sort jakkesæt!
  
  Jeg er en pige - en kæmpers storhed,
  Barfodet ræsede dristigt gennem frosten ...
  Min tykke fletning af guld
  Konstrueret en hurtig rose!
  
  Der kan være en milliard ideer
  Hvordan man arrangerer et hjemland i kommunismen ...
  Hvis du ser Fritz, så slå hårdt,
  For at Adolf blodig ikke sidder på tronen!
  
  Tag fascisterne ud med din knytnæve,
  Og du må hellere flytte på dem med en forhammer ...
  Lad os ride langs Volga med en brise,
  Vi har simpelthen ikke ondt af at knuse geder!
  
  Vi vil rejse soldater til fædrelandet,
  Pigerne er til angreb...
  rettet af skønhedsmaskingeværet,
  Gengældelse vil skade Hitler!
  
  Ingen kan slå russerne
  Selvom fascismens ulv, så er djævelen krydret ...
  Men stadig stærkere end sin bjørn,
  Hvilken orden bygger en ny!
  
  For fædrelandet, løb for Stalin,
  Komsomol-pigerne skynder sig barfodet ...
  Nazisterne blev skåret ned med kogende vand,
  Fordi de store russere er de sejeste!
  
  Stolte piger kommer til Berlin,
  Efterlad aftryk af bare fødder ...
  Over dem er en guldvinget kerub,
  Og sølv som hvepseperler!
  Pigen synger så, men hvor kæmper hun! Det var trods alt hende, med fire partnere, der på et tidspunkt reddede militserne fra et fuldstændigt nederlag nær Iolaisk.
  Så kom fem piger i bikini og barfodet ind med en hel hær.
  Ja, det var et skuespil.
  Anastasia gav meget fra maskingeværet, afskærede fjendens rækker, og så kastede hun med sine bare tæer flere tynde skiver på én gang. De hoveder er skåret af.
  Og Anastasia synger:
  - For hellige Rus'!
  Natasha skød også, huggede fjenderne ned, og hvordan hun knirker, kaster en granat med sin bare fod og vælter en tank:
  - For Svarog!
  Og så giver den guldhårede Zoya en tur. Og han kaster også en dødsgave med sin bare fod og råber:
  - For fremtiden Rodnovery!
  Og bag dem vil Aurora også give efter. Og med sin bare hæl vil han frigive dødens gave og råbe:
  - For de store grænser!
  Og så vil Svetlana plante. Han vil give en tur, og derefter fra maskingeværet, og med sine bare tæer, vil han sende ødelæggelse ...
  Og den bare-benede skønhed vil råbe:
  - Til Romanovs tilbagevenden!
  Ja, Anastasia var en fan af genoprettelsen af det tsaristiske imperium. I Rusland er zaren faktisk ved magten alligevel. Så hvorfor ikke udstede et legitimt monarki. Desuden flyder blodet fra mange generationer af Europas konger i Romanovs årer. Er det deres stamtavle? Og hvad er Putins køn, og især Lukasjenko? Hvem skal de være konger? Men Romanovs er Guds salvede!
  Anastasia med sine veninder i bikini udførte mange mirakler. Hun kæmpede som en djævel. Men så skændtes hun med Putin og tog Zelenskys side. Generelt så Anastasia, at Ukraine blev fornærmet, og med en øget retfærdighedssans tog hun de svages parti!
  Anastasia og hendes fem afviste angrebet på Novoazovsk, da de forsøgte at arrestere hende som oprører. En hel kolonne af regeringsstyrker blev afskåret og afvæbnet.
  Derefter faldt fangerne på deres ansigter og kyssede Anastasia og den anden piges bare, støvede fødder.
  Pigen fortalte filosofisk de fangede krigere fra Novorossia:
  - Jeg vil ikke dræbe dig! I er mine brødre! Og jeg vil være din dronning!
  Generelt accepterede Novorossia Anastasia uden stor skade og store tab. Sandt nok skar den blonde terminator hovedet af Donetsk-republikkens guvernør og dræbte hans vagter, som hovedsageligt bestod af kaukasiere.
  Anastasia har længe været en legende. På Krim udførte hun sådanne mirakler, at hun modtog stjernen til helten i Den Russiske Føderation. Uden hende, med partnere i bikini, gik det ikke så gnidningsfrit. Men så blev Anastasia taget og frataget alle russiske priser. Herunder for drabet på russiske specialstyrker i kamp, da de forsøgte at fjerne dem. Selv en straffesag blev indledt.
  Men de turde ikke starte en stor krig med et de facto uafhængigt Novorossiya. Desuden blev Putin syg, og uden ham ville ingen tage ansvar.
  Især Medvedev, som generelt ikke er leder i ånd og ånd. Men det er netop, hvad Medvedey passede til de russiske oligarker og Putins følge - han kan let manipuleres.
  Hvorom alting er, så har en enorm propagandamaskine rejst sig mod Zelensky. De begyndte at give alt skylden. Og at det var som om en stofmisbruger og en tyv og hævede milliarder gennem offshore-selskaber, og at han generelt var homoseksuel.
  Provinsen gik for at skrive. Og selvfølgelig var der vidner, og forsikringer af forskellig art. Herunder påstande om homoseksualitet. Selv så snart registreringen af kandidater begyndte, og snavset allerede er hældt.
  Antallet af dem, der ønskede at deltage i valget, både ukrainere og især russere, viste sig at være kolossalt. Både kommunister og nationalister klatrede. Uventet stak selv den gamle og syge Zyuganov hovedet ind i valget. Selvom han allerede har forladt posten som formand for kommunistpartiet. Afonin, Udaltsov og Grudinin gik også til valg. Og generelt er der stadig en flok venstrefløjskandidater, lidet kendte, men greyhounds. Og så mange mennesker, der ønsker at være præsident, klatrede! Hvad med halvfems tusind dollars? Er dette så stort et beløb efter Ruslands standarder?
  Ligesom tanks villige klatrede. Og forretningsmænd, og kunstnere, og popartister og forfattere. Ja, forfattere er også aktive. Lav en annonce for dig selv. Og halvfems tusinde dollars er ikke så meget. Så hundredvis af ansøgninger strømmede ind i CEC.
  Nå, valg! Nå, showet viste sig! Selv Alla Pugachev stak hovedet ind i præsidentembedet. Og hvorfor ikke? Alka begyndte at glemme, der kan hun minde om sig selv! Af de gamle klatrede Yuri Luzhkov ind i præsidentembedet. Jeg ville også minde mig selv.
  Nå, selvfølgelig kunne et sådant show ikke undvære Vladimir Volfovich. Men denne gang deltog hans søn Igor Lebedev og hans højre hånd Degtyarev i valget. De gik også til valg i tre kolonner.
  Nationalisterne flyttede også. Selvfølgelig gik både den legendariske Demushkin, der afsonede tid i fængsel, og hvad der er interessant, Spider, lederen af Metal Corrosion og lederen af Kolovrat-rockgruppen, til præsidentembedet og mange andre.
  Nå, selvfølgelig tog popsangerne af sted på en kampagne. Philip Kirkorov og Nikolai Baskov er her. De har heller intet at tabe stort set. Sådan en kæmpende vagt indsat.
  Og Timothy og Vitas, og generelt rigtig mange tog på kampagne.
  Selvfølgelig ikke tilfældigt! Medvedevs plan var at nominere et stort antal kandidater, som skulle give stemmerne videre til ham i anden runde. Den overordnede plan er interessant. Medvedevs vurdering er oprindeligt lavere end Zelenskys. Og det er umuligt at vinde uden list!
  Men trods alt havde Jeltsin en nul rating, men han var i stand til at slå Zyuganov. Det er sandt, at sidstnævnte ledede valget som en handicappet person: tabte med vilje!
  Og i dette tilfælde er Medvedev imod af en fremragende og meget talentfuld person.
  Så der sker meget her. På showet blev Solovyov Zelensky konstant hældt med mudder. Sandt nok, så lancerede en pige is i Solovyovs ansigt med fingrene på hendes bare fødder. Og stak hendes øje ud. Derefter blev det klart, at det ikke var sikkert at kaste mudder efter Zelensky! Ligesom denne fyr er en ukrainsk ørn!
  Generelt var der ingen enhed i det russiske samfund. Mange, mange støttede Zelensky. Ligesom, virkelig ungt blod og var i stand til at hæve Ukraine uden høje olie-og gaspriser! Og hvad med Medvedev? Landet kvæler bogstaveligt talt i dollars til olie og gas, og økonomien er i fuldstændig stagnation. Der er ingen vækst, kun arbejdsløsheden stiger.
  Medvedev har generelt den højeste anti-rating blandt alle politikere. Selvom det netop er dette, der er gavnligt for oligarkerne. Mere afhængig af dem, mere overskuelig. Den russiske regering begyndte hastigt at hæve lønninger og pensioner til alle. Og mange gange...
  Ikke nok med det, Medvedev foreslog endda at sænke pensionsalderen med to år. Ligesom alt er til gavn for folket. Og der blev foretaget ændringer for at øge pensionerne og tælle erhvervserfaring efter pensionering.
  Medvedev glemte heller ikke embedsmændene. For at de skal stå frem og stemme på ham. Især offentlige indkomsterklæringer blev afskaffet, og det var tilladt at modtage gaver op til tusind dollars. Hvilket embedsmanden selvfølgelig kunne lide. Det samme er tilladelsen til at have fast ejendom i udlandet, samt konti.
  For at tiltrække rygere til deres side blev antirygeloven lempet betydeligt. Salg af alkohol om natten er tilladt, og selv spillevirksomheden er blevet legaliseret. Sidstnævnte blev hilst velkommen af oligarkerne, faktisk hvorfor miste en sådan indkomst og bringe den under jorden.
  Overførslen af "Dolls" er tilbage. De begyndte at vise mere erotik på tv.
  Medvedev annoncerede også en amnesti og beordrede endda, at fangerne skulle betales for at indsamle penge. Og det er også en betragtelig procentdel af stemmerne. Og de dømte selv og deres familier.
  Generelt fremsatte Medvedev sloganet: mere frihed! Faktisk er Rusland træt af Putins despoti. Når du ikke engang vil se en nøgen kvinde på tv!
  Og selvfølgelig var der et forsøg på at vise: livet er blevet friere, livet er blevet sjovere!
  Medvedev sænkede også prisen på alkohol og tillod ølreklamer på tv. Faktisk, hvorfor gå for langt.
  Men krigen brød ud i Kaukasus. Efter Putins afgang begyndte højlænderne at kræve endnu flere privilegier og rettigheder. Og deres ambitioner er kun vokset. Desuden begyndte Tyrkiet aktivt at lægge pres på Kaukasus, deres ambitioner voksede, især i Syrien modtog Erdogan for lidt efter hans mening. Situationen blev forværret af faldet i oliepriserne og dermed gaspriserne. Lige efter vælten af Maduro-regimet øgede Venezuela produktionen. USA og Iran er endelig blevet forsonet, og der er etableret en enkelt regering i Libyen.
  Faldet i oliepriserne kollapsede den russiske rubel, piskede inflationen op og devaluerede stigningen i lønninger og pensioner.
  Og den stigende aktivitet af militante i Kaukasus spillede mod Medvedev.
  Han siges at være ude af stand til at bevare Putins arv. Og hvad er det, som det ofte sker: Superstjernen har udpeget sig selv til en svag efterfølger.
  Både USA og de arabiske lande og endda Iran gav næring til separatismen i Kaukasus. Og der var uenigheder blandt sikkerhedsstyrkerne. Nogle ønskede stadig at se Putins mangeårige partner, Medvedev, som præsident! Og andre ville holde den meget mere populære Sergei Shoigu.
  Men sidstnævnte blev ikke støttet af oligarkerne og industrifolkene. De anså det for for venstreorienteret, og milliardærerne var trætte af én persons diktatur. Alle ønskede en liberal på tronen og forsoning med Vesten. Medvedev, efter at have ventet på, at registreringsperioden for præsidentkandidater sluttede, tog og fyrede Shoigu. Hvad forårsagede uroligheder i hæren.
  . KAPITEL 2
  Derefter tildelte Medvedev Shoigu den længe lovede rang som marskal og gav ham posten som æres vicepremierminister. Også et populistisk træk. Men under alle omstændigheder var linjeføringerne før valget ikke til fordel for den fungerende præsident.
  Zelensky, som var yngre, mere succesrig, mere veltalende, scorede point. Og selv da det blev registreret, beholdt mere end to hundrede præsidentkandidater den ubestridte ledelse. Men Medvedev måtte kæmpe om andenpladsen. Uventet blev Alla Pugacheva hans konkurrent til anden runde. Primadonnaen, der er blevet gammel og ikke har ageret længe, er ikke særlig ivrig med PR, sprang pludselig op i vurderingen.
  Måske var det en reaktion på de irriterende politikere. Zhirinovsky og Zyuganov faldt tværtimod kraftigt i deres vurderinger. Begge disse politikere er frygtelig trætte af folket. Desuden dukkede yngre og mere originale ledere op på deres valgfelt.
  Demushkin tilføjede synligt, som modtog billedet af en martyr i fængslet. Suraikin var stadig ude af stand til at score, men et andet medlem af hans parti, Sergei Kovalev, den bedste russiske professionelle bokser, begyndte også at score point.
  Generelt viste Sergey Kovalev sig at være en interessant fyr. Han stillede op til posten som borgmester i Moskva og blev uventet for alle den anden. Meldte sig til Ruslands kommunistiske parti. Og begyndte også at tilføje rating.
  Det skal bemærkes, at Sergey Kovalev er en meget stor bokser - den bedste blandt russerne, overgik endda Kostya Tszyu.
  Sergei Kovalev er således en terminator og nærmede sig farligt Medvedev.
  Sandt nok har de fleste russiske meningsmålingstjenester en vurdering og. O. præsidenten var overvurderet. Men forfremmelsen var kapital. Medvedev var dog ikke særlig heldig. Efter Putin blev formuen på en eller anden måde mere snæver. Oliepriserne fortsatte med at falde, rubelkursen faldt også, priserne steg hurtigt. Kaukasus brændte mere og mere aktivt. Og selv Kadyrovitterne begyndte at kæmpe på militanternes side. Sådan en situation opstod. Og så ramte Taleban også russiske tropper på grænsen til Tadsjikistan.
  Og som det viste sig, var de russiske tropper ikke klar. Medvedev trådte op igen. Plus, en skandale med underslæb blev afsløret i Forsvarsministeriet og i Finansministeriet. En skygge faldt på Medvedevs gamle venner. Der var også tvivl om, hvem der stjal hundredvis af milliarder af dollars fra Rusland. Også mistanke. Og medierne blev sur...
  Zelensky derimod førte valgkampen roligt, professionelt, som et show. Zhirinovsky arbejdede som altid mere for myndighederne end for sig selv. Zyuganov blev udråbt og pillet med rådne æg. Så flere hændelser...
  Selvfølgelig deltog Ksenia Sobchak i valget, og hun kunne ikke lade være med at smide keglen ud. Hun tog den og kastede en kage i Zhirinovskys ansigt. Og tiltrak sig opmærksomhed. Det var også ret episk.
  Alexander Povetkin deltog også i valget. Den russiske bokser, efter at have tabt til Joshua, kunne ikke vende tilbage i lang tid, så havde han et par kampe med forbipasserende modstandere og brød sammen på en mere alvorlig. Efter at have afsluttet sin karriere gik han ind i politik, begyndte at skabe et nationalistisk parti.
  Indtil videre uden den store succes.
  Povetkin slog dog under tv-debatten sin modstander i ansigtet med knytnæven. Han udmærkede sig, og dette hævede hans vurdering en smule.
  Generelt foregik valget hysterisk.
  De holdt tv-debatter: de gav tredive sekunder til at svare, og resultatet var et skænderi. Fester, slagsmål, skandaler. En hel flok.
  Medvedev blev skamløst forfremmet, men hans vurdering voksede praktisk talt ikke. Stadig i tvivl om exit til anden runde.
  Zelensky gik med bred margin. Og ikke så mærkeligt! Vladimir formåede at sætte en stopper for arbejdsløsheden på fem år og genoprette alle fabrikker og fabrikker og bygge nye.
  En af Zelenskys præstationer var udviklingen af landbrug og alternative energikilder.
  Især i Ukraine er der dukket kraftværker op, der fungerer og lader fra atmosfæriske trykforskelle. Samt geotermiske kraftværker. Og meget mere. Herunder at bruge ionosfærens energi. Det skete sådan, at videnskaben gik imod olie og gas.
  En sand sensation var, at der i Ukraine dukkede en plante op, der producerer syntetisk mad og leverer den til Kina. Og Rusland har reduceret fødevareeksporten.
  Der var også nominerede blandt ukrainerne. Især Wladimir Klitschko. Den berømte bokser har haft en svær karriere. Vendte tilbage til ringen: besejrede Charr og Tyson Fury. Men den tredje revanchekamp mod Joshua tabte stadig igen, men tjente mange penge. Og han annoncerede sin endelige pensionering fra boksning.
  Men så vendte han tilbage igen. Han kæmpede i Kiev med Gassiev og vandt. Herefter havde han endnu en kamp og vandt titlen som almindelig verdensmester - og slog endelig både Foremans rekord og Joe Louis' rekord. Derefter annoncerede han nomineringen til formandskabet for det forenede Rusland og Ukraine. Og jeg må sige, at Wladimir Klitschko blandt ukrainere er næst efter Zelensky selv. Og på trods af den solide boksealder holdt Wladimir Klitschko allerede under førvalgskampagnen et obligatorisk forsvar mod en bokser, der var tyve år yngre end ham. Og igen vundet på knockout.
  Derefter sprang Wladimir Klitschkos rating, og han nærmede sig Medvedev og fik chancer til anden runde.
  Generelt havde disse valg én indiskutabel favorit: Zelensky, og der var en meget tæt kamp om andenpladsen. Alla Pugacheva, der i en kort periode udkonkurrerede Medvedev i kampen om andenpladsen, begyndte at træde tilbage. I princippet er det ikke noget lyst og lyste ikke. Og Wladimir Klitschko kom på andenpladsen. Men hans vælgerskare er ikke særlig stabil. Sergey Kovalev, der formåede at gå efter tre nederlag og samle alle fire lette sværvægtsbælter, kæmpede også i ringen og vandt igen mestertitlen.
  Og hans seertal steg igen. Jeg kunne også komme til anden runde. Andre ukrainske boksere: Usyk og Lomachenko støttede Zelensky, og præsidenterne klatrede ikke. Selvom begge endnu ikke har afsluttet deres karriere. Og hvorfor skulle de blive færdige? Usyk slog Joshua på point og blev verdens ubestridte sværvægtsmester. Lomachenko vandrer fra den ene vægtkategori til den anden, og han får så store honorarer, at han nødig vil afslutte sin karriere.
  Også i USA er valgkampen. Anders går efter to perioder, og han er ikke særlig rask til at klatre ind i den tredje. Unge stiller op til præsidentvalget. Fra Demokraterne, en meget smuk kvindelig guvernør på omkring niogtredive - sandsynligvis den yngste dame af præsidentkandidaterne. Fra republikanerne, også fra de unge generaler-helte fra krigen mod Iran.
  Generationen af politikere i USA har ændret sig.
  I Rusland kunne og kunne Putin have slået Zelensky, men han brændte åbenbart ud på arbejdet. Overspænding har taget sin vejafgift! Og hvad han ville - han overvurderede sin styrke, stolede ikke på miljøet. Og måske endda afhængig. Efter Nazarbayevs afgang gik en anden bølge til SNG - demokratisering. Kasakhstan blev en parlamentarisk republik. Lukashenka forsvandt på en eller anden måde mistænkeligt i Hviderusland. Og præsidenten er også blevet en galionsfigur.
  Endnu en bølge kom. Allerede i Tyrkiet har parlamentet rejst sig mod Erdogan. Pendulet svingede den anden vej.
  Zelenskij ændrede forfatningen til fordel for mere autokrati, men i Vesten opfattes han som sin mand! Ja, der afholdes folkeafstemninger hele tiden. Og der er reel ytringsfrihed.
  Under alle omstændigheder er der indtil videre ingen særlige problemer for Zelensky at vinde i anden runde. Mest sandsynligt er det Medvedev, der vil gå ind i anden runde - den administrative ressource kan slå den lave popularitet og ikke særlig succesrige regel. Mange bemærkede også ligheder med valget i Ukraine - mange præsidentkandidater, Zelenskys ledelse, lave seertal for myndighederne og høje anti-rating.
  Om Zelenskij kunne besejre Putin er et andet spørgsmål, men Medvedev trak tydeligvis ikke til rollen som nationens leder. Og demokratiet her spillede allerede mod myndighederne.
  Medvedev kunne ikke indstille sig særligt på kampen. Han har ikke den karakter. Ikke en rigtig fighter!
  Men problemet med alle autokratier er, at efterfølgerne ikke er særlig gode! Normalt lægger en diktator en svækkelse efter sig - for ikke at vælte! Som for eksempel Nazarbajevs efterfølger var begrænset i magt. Og han gider ikke - blød krop!
  Og Vladimir Zelensky kom i hvert fald til magten fra oppositionen og er ikke en svækkelse.
  Det skal siges, at Putin også blev betragtet som blød og svag, og derfor blev udnævnt til præsident, efter den larmende Jeltsin. Men som det viste sig, er der djævle i en stille sump!
  Og så viste det sig, at det ikke var sådan en sump og stille. Men Medvedev er tilsyneladende ikke en ulv i fåreklæder, men i virkeligheden et naturligt får. Og kan ikke samle kræfter.
  Zhirinovsky fornærmede Zelensky med grimt sprog og blev idømt en bøde. Flere dusin præsidentkandidater trak sig tilbage til fordel for Medvedev, men det gjorde lidt til ingenting. Af de berømte, der spillede hovedrollen, var en bokser Denis Lebedev. Han er virkelig avanceret teknisk. Og der var også forretningsmænd, små kulturpersoner. Af forfatterne var det kun Sergei Lukyanenko, der spillede hovedrollen til fordel for Medvedev. Resten ønskede at blive forfremmet. Og alle troede på held.
  Medvedev er vokset en del. Men der var håb om, at hæren, fængslet og politiet ville stemme som beordret. Plus, bestikkelse af vælgere. Og selvfølgelig førtidsafstemning. Også her er der allerede alle muligheder for succes.
  Ja, det var det, der foranledigede myndighedernes øgede aktivitet. Giv tidlig afstemning. Og selvfølgelig er der forfalskninger. Og ønsket om at stemme med hjertet.
  I modsætning til valget i 1996 formåede Medvedev ikke at øge sin rating. Også Jeltsin må siges at være heldig. Især Dzhokhar Dudayev døde ved et uheld. Hvilken slags flue bed ham, tag ikke de sædvanlige forholdsregler under opkaldet. Hvis det var sket lidt tidligere, havde de jo ikke haft tid til at slå til. Og lidt senere ville de kun dække antennen, og Dzhokhar selv ville være på sikker afstand. Sådan held i krigen og for propaganda.
  Og her kan du ikke afslutte Dudayev. Og der er ingen Raduev, der så dumt blev fanget på tærsklen til præsidentvalget i Rusland. Men Dudayev Jr. ønsker ikke at dø under valget. Og generelt er tilsyneladende triumviratet af efterfølgere: Jeltsin, Putin, Medvedev - afbrudt ...
  Vælgerkøbsforsøg blev lækket og forårsagede yderligere skandale. Patriarken støttede ikke nogen og argumenterede: Guds er Guds, og Cæsars er Cæsars. Generelt viste det sig under Jeltsin på en eller anden måde lettere. Og den ortodokse kirke tog af en eller anden grund parti for Jeltsin, som allerede virkede fuldstændig håbløs. Og industrikredse.
  Og nu begyndte de russiske oligarker at flirte med Zelensky. Tilsyneladende kan Medvedev ikke opdrages.
  Og stemningen i medierne begyndte at ændre sig. Mere og mere blev Zelensky rost. Allerede Zhirinovsky begyndte at sige, at hans navnebror faktisk er en diamantmand.
  Medvedev fordoblede igen løn og pensioner. Men rublen kollapsede fuldstændig. Og inflationen satte ind. Taksterne er også steget.
  Selv måtte, beder om et lån fra IMF. Og olie og gas bliver billigere og billigere.
  Iran, Venezuela, Libyen, Saudi-Arabien øger alle deres eksport. Og også i USA blev en ny metode til udvinding af skifer introduceret. Omkostningerne er faldet kraftigt.
  Og så er der økonomisk recession og uro i Kina. Nå, det er forståeligt - træt af kommunistpartiets dominans. Og kineserne ønsker frihed og et flerpartisystem!
  Regeringen har ændret sig lidt i Indien. Der var et kupforsøg og oprettelsen af et diktatur.
  Konfrontationen i Kaukasus er vokset kraftigt. Urolighederne begyndte også i Sibirien. Særligt er separatisterne intensiveret.
  I Storbritannien vandt partiet valget: "Renæssance", dog i en koalition med laboritterne. Dronning Elizabeth er stadig i live, men har lovet, at hun vil tage afsted til sit 100-års jubilæum, hvorefter der vil blive afholdt en folkeafstemning, der afskaffer monarkiet. Og det stiftende kontor for Storbritanniens præsident.
  Frankrig er rastløst. I stedet for Macron vandt Mary Lipen, og der var et forsøg på at etablere et diktatur. Men franskmændene ved ikke selv, hvad de vil, de iscenesatte en ny Maidan. Ja, uden fortilfælde i omfang. Og Mary blev tvunget til at opgive sine radikale planer om at fordrive araberne og andre. Så endnu værre, annullerede højesteret præsidentvalget, og Mary blev arresteret.
  Der blev også annonceret tidlige valg i Frankrig. Det vil sige, som altid overalt et rod.
  I Hviderusland, efter at have drukket af Lukasjenkas tyranni, afholdt de en folkeafstemning og eliminerede generelt posten som præsident. Republikken blev parlamentarisk, og den nye premierminister sagde, at der kunne blive tiltrædelse af Rusland. Men efter præsidentvalget der. Zelensky er meget populær i Hviderusland.
  I Kasakhstan er forholdet mellem præsidenten og parlamentet forværret. Der var en trussel om rigsret. Men de blev hurtigt enige, men statsoverhovedets magt var endnu mere begrænset.
  Medvedev blev mere og mere nervøs. Valget nærmede sig, og Zelenskys vurdering var flere gange højere. Sandt nok vinder han ikke i første runde, men under alle omstændigheder passerer Medvedev. Der er kun en beregning til at snyde eller slå ud.
  Der blev afholdt et hemmeligt råd. Samlede milliardærer i Rusland.
  Medvedev sagde ligeud:
  - Vil du have en udenlandsk ukrainer til at modtage imperiets præsidents enorme magt?
  Deribasko bemærkede logisk:
  - Uanset om vi kan lide det eller ej, skal vi klare os med enhver magt! Zelensky er ikke kommunist, og ... Dette er ikke Zyuganov, som i hvert fald ikke passede os!
  Medvedev sagde tørt:
  - Indkomstskat i Ukraine er meget højere end i Rusland!
  Roman Abramovich fnisede og bemærkede:
  - Og hvem ved og overvejer vores indkomst! Derudover er de for nylig blevet reduceret der og næsten udlignet med vores!
  Prokhorov svarede med et smil:
  - Regeringerne ændrer sig. Vi bliver! Hvad kan du anbefale?
  Medvedev kvækkede i raseri:
  - Jeg tror ikke på, at Jeltsin vandt ærligt!
  Deribasco svarede koldt:
  - Hvis Zyuganov ikke var Jeltsins rival, så ville Borik virkelig have en lille chance. Men folk huskede stadig alt for godt den kommunistiske magts "charme". Nemlig: tomme hylder, kort, kuponer, visitkort, lange køer, en løn på fem dollars om måneden. Selvfølgelig ville ingen vende tilbage til disse helvedes tider. Ja, endda at miste skuespil og politiske shows, samt film med sex og meget mere. Folket ønskede frihed. Og de stemte ikke for Jeltsin, men imod fugleskræmsel Zyuganov. Og Zelensky vil ikke skræmme folket. I modsætning til Putin vil han ikke lukke Kukly-showet ned, og han vil ikke sætte folk på kort. Bare det 96. år kan ikke gentages. Jeltsin stjal fem eller seks procent, men vandt med tretten! Så næsten fair!
  Og Zelensky går med sådan en margin, at du ikke kan slå ham!
  Medvedev råbte:
  - De smed mig! Konspirerede!
  Roman Abramov bemærkede:
  - Selvom sanktionerne vil blive fjernet fra os! Og du er en bjørn ... Du har allerede optjent din pension!
  Medvedev hvæsede:
  - Brænd i helvede!
  Prokhorov bemærkede logisk:
  - Der er intet helvede! Der er kun et fugleskræmsel, for at indsamle penge!
  Medvedev spurgte forvirret:
  - Ja? Og at der ikke er nogen Gud?
  Prokhorov smilede og svarede:
  - Hvilken Gud? De repræsenterer det anderledes!
  Roman Abramovich foreslog:
  - Kan lave en ny tro! Hvem er rig, Gud elsker ham! Den, der er rigest af alle, Gud elsker ham mest af alt!
  Medvedev nikkede.
  - Logisk! Men hvad vil folket sige?
  Roman Abramovich fnisede:
  - Du kan uddanne folket!
  Medvedev gurglede:
  Jeg håber, vi forbliver venner!
  Så forlod han værelset...
  Kalejdoskopet af begivenheder fortsatte med at rase i verden. Vitali Klitschko vendte også tilbage til ringen og kæmpede på stadion i Kiev. Han kæmpede mod Michael Tyson. To gamle mænd, meget berømte og populære. Nå, de tjente mange penge. Michael Tyson gik selvfølgelig med til kampen, da han nærmest var en tigger.
  Selvom den yngre og vigtigst af alt i meget bedre form, slog Vitali Klitschko ham bogstaveligt talt. Wladimir Klitschko sagde, at han stadig ønsker at vinde titlen som absolut verdensmester og kæmpe med Usyk. Herefter vil han slå alle rekorder ved at blive den ældste absolutte verdensmester ... Og han kan falde til ro. Hvad kan han ellers slå? Joe Louis er allerede blevet slået, og Foreman er blevet slået, og har vundet verdensmesterskabet i sværvægt fire gange.
  Vitali Klitschko tjente mange penge på kampen, genopfyldte statskassen og berømmelsen og havde en forholdsvis nem kamp.
  Zelensky tildelte Vitali Klitschko den gyldne orden af Ilya Muromets. Og dette tjente yderligere sympati.
  I den politiske verden generelt er boksere blevet populære. Floyd Maweiser stiller op som præsident for USA. formelt uafhængig. Og med en anstændig vurdering. Og hvad med en milliardær og en ubesejret bokser og en sort mand. Hvorfor ikke en udfordrer?
  Floyd Maweiser støttede Zelensky i præsidentvalget og lovede venskab.
  De færreste Floyd ønskede en revanchekamp med Pacquio, og de rejste mange penge til dette.
  Medvedev tabte tydeligvis terræn under fødderne. For at skabe noget skandaløst udnævnte han Anatoly Kashpirovsky til sundhedsminister med rang af vicepremierminister. Hvilket selvfølgelig er et stærkt træk, men ikke nok. Forresten blev Anatoly Kashpirovsky den ældste minister og vicepremier i Ruslands historie. Ja, en rekordholder! Dmitry Medvedev tildelte også dronningen af England med ordenen St. Andrew the First-Called, overrakte endda heltens stjerne til Shoigu. Og han fratog Gorbatjov sin højeste orden. Hvilket generelt ikke er så smukt.
  Og han tog også og genoprettede Beria til rang som marskal. måske for at tiltrække
  på deres side af stalinisterne. Og Boris Nemtsov blev posthumt tildelt Order of Merit for Fædrelandet, første grad. Yderligere omdøbte han Volgograd ved sit dekret til Stalingrad. Også flirte med stalinisterne. Men det gør liberale også. Novodvorskaya tildelt posthumt titlen som Hero of Russia og ... Stalin!
  Posthumt overrakte Medvedev også Sankt Andreas den Førstekaldedes orden til Yuri Gagarin. Og han genoprettede sejrsordenen til Leonid Ilya Brezhnev. Uventet overrakte Medvedev også den russiske helts guldstjerne til Garry Kasparov.
  Flirter også med liberale. Og med kommunisterne. Både din og vores.
  Medvedev overrakte også Sankt Andreas den Førstekaldedes orden til pave Frans den Første.
  Også meget generøse gaver fra den "store hersker"! Derudover sænkede Medvedev pludselig igen pensionsalderen for både mænd og kvinder til femoghalvtreds. Hvilket viste sig at være en sensation. Og igen øgede pensioner.
  Hvad laver du på tærsklen til valget.
  Derudover tildelte den fungerende præsident Vladimir Zhirinovsky rang som generalløjtnant. Som, for trofast tjeneste, få det fra mesterens skulder. Og hans søn Igor Lebedev blev uventet udnævnt til udenrigsminister i stedet for den gamle og uelskede i West Lavrov.
  Medvedev tilbød også Demushkin posten som chef for indenrigsministeriet, men den autoritative nationalist nægtede. Af de nye udnævnelser var sensationen udnævnelsen af Ksenia Sobchak til kulturminister. Da hun så, at hendes vurdering er ret lille, var hun enig. Men hun krævede også posten som næstformand. Medvedev gik med til dette.
  Yavlinsky deltog også i valget, men blev fuldstændig syg og trak sig af helbredsmæssige årsager.
  Den fungerende præsident tildelte ham også stjernen til Ruslands helt.
  Mikhail Kasyanov modtog fortjenstordenen for fædrelandet, første grad, og stillingen som honorær økonomisk rådgiver. For hvilket han trak sig tilbage til fordel for Medvedev. Men det er meget små brøkdele af en procent.
  Sergei Kovalev blev tilbudt sportsministeren, men det forekom ham ikke nok.
  Der var en konflikt med formanden for forfatningsdomstolen. Zorkin gik endelig. Men hvem skal man give sådan et indlæg? Helst en kvinde! Og de tilbød Alla Pugacheva.
  Men den berømte sangerinde nægtede og citerede, at det ikke var for hende. Medvedev overrakte hende ikke desto mindre stjernen til Ruslands helt. Selvom Alla nægtede at handle til hans fordel.
  Men hvem bliver formanden for forfatningsdomstolen? Stillingen sidder fast. Shoigu nægtede også - ikke hans profil!
  Dima Bilan var uventet enig. Selvom det selvfølgelig endnu ikke er et faktum, at det er hans profil! Og selvfølgelig er det mere rentabelt og meget sjovere at være sanger end at være formand for forfatningsdomstolen.
  Medvedev tog under alle omstændigheder hurtigt fat i dette og overrakte stjernen fra Ruslands helt.
  Dima Bilan sagde dog, at dette kun var en joke. Men til den generelle godkendelse blev Lyudmila Putina udnævnt til formand for forfatningsdomstolen. Det var et stærkt træk i betragtning af Putins popularitet i Rusland, men det var allerede noget forsinket, og det kunne ikke redde Medvedev.
  Selvom indsatsen blev gjort titanisk. Men priserne steg, rublen faldt, Taleban rykkede frem i Tadsjikistan, og der var intet til at overbevise vælgeren.
  I sidste øjeblik blev Gennady Zyuganov udnævnt til første vicepremierminister med ansvar for den sociale blok. Men dette er allerede et dødt omslag.
  Og Zyuganov selv har allerede fuldstændig mistet sin vælgerskare.
  På tærsklen til afstemningen blev Degtyarev udnævnt til generalanklager. Også præsidentkandidat fra det liberale demokratiske parti.
  Medvedev rørte på sig og ledte efter nye veje. Et af de spektakulære træk før valget var overrækkelsen af en særlig guldmedalje opkaldt efter Zhukov til alle veteraner fra den store patriotiske krig. Og en million russiske rubler at starte med. Men der er meget få veteraner tilbage fra den store patriotiske krig.
  Medvedev tildelte også ordenen St. Andrew den førstekaldte til Tereshkova. At selvom der er en mulighed, hvorfor så ikke belønne? Så Anatoly Karpov kan få en helt fra Rusland. Han er en fantastisk skakspiller! Og Alekhine, og Botvinnik, og Tal og Spassky, Tigran - vil posthumt uddele priser - slet ikke dårligt!
  Stjerner fra Ruslands helt - det er fedt!
  Det er hyggeligt at give priser og uddele medaljer. Og hvis man også etablerer en orden opkaldt efter Putin. Hele fire grader: den fjerde - bronze, den tredje - sølv, den anden - guld, den første - guld med diamanter!
  Det er hvad Medvedevs opfinder.
  Dette er dog heller ikke nok. Zelensky etablerer også nye ordrer. Bestil for eksempel Taras Shevchenko. Eller Taras Bulba! Eller Gogol! Og hvad skal man bagatellisere. Og ordenen opkaldt efter Kozhedub! Dette er et stærkt træk af Zelensky for at behage venstrekræfterne. Generelt er Zelensky selvfølgelig ikke kommunist, og ikke engang venstremand. Så han kan være i problemer. Men kommunisterne i Rusland fandt ikke en leder.
  Og hvad mere er, Andrey Navalnyj? På en eller anden måde glemte alle ham. Stillede han ikke op til præsidentvalget? Men Andrei Navalnyj har arbejdet i Zelenskys team i lang tid og har allerede gjort meget i kampen mod korruption i Ukraine.
  Så ingen er døde endnu! Og processen med at fusionere de to broderfolk og det generelle valg af nationens leder er i gang.
  Andrey Navalny vil også vaske Zelensky ... Han er som sædvanlig på rulle.
  Og handler energisk med vanvittigt pres.
  Og samtidig meget subtilt, for ikke at skræmme vælgerne væk. Slet ikke Trump-stil.
  Og nye tider kommer i verden - sikrere og roligere. Demokratiske og sekulære reformer begynder i Saudi-Arabien, og religiøs ekstremisme er generelt på vej. Faktisk kan mange hvile på internettet modsætningerne mellem Koranen og videnskaben og tænke: hvorfor gør de dette? Hvad er begrundelsen for at betragte Koranen og Bibelen som Guds ord?
  Når folk begynder at tænke og stille spørgsmål, er de ikke længere så hensynsløse. Faktisk, hvorfor opstår århundredet? Mere som frygt for døden! Og så få mennesker er bange for at dø, indtil de bliver syge!
  Medvedev hævede på tærsklen til valget betalingerne for sygdomsbulletiner og ydelser til handicappede. Og også produktionen af tanke blev øget ...
  Medvedev, for at vise sig selv en patriot, hævede markant baren for militærudgifter. Medved-tanken, den tungeste af monstrene, der vejede mere end hundrede tons og med en atomreaktor i stedet for en motor, blev sat i masseproduktion.
  Projektet "Bear" blev udviklet under Putin på hans personlige ordre. Det skulle skabe en monstertank til intimidering. Bilen viste sig at være meget tung og dyr, med flerlags panser og to raketdrevne bombefly i tjeneste.
  Et træk ved bilen var dens hastighed på mere end hundrede kilometer i timen med en vægt på hundrede og halvtreds tons og en kolossal kraftreserve takket være en atomreaktor.
  Sandt nok skete der en anden uheldig hændelse under løbeturen - larven brast. Og igen var indtrykket spoleret. Medvedev blev bogstaveligt talt latterliggjort.
  Og så skete der endnu en episode med den fungerende præsident - du kan ikke forestille dig det med vilje. Da Medvedev forsøgte at vælte et træ foran skovhuggere, så faldt det lige på festbordet med mad. Så den uheldige midlertidige leder af Rusland vanærede igen sig selv.
  Ja, Medvedev var virkelig uheldig. Sådan en formue er lunefuld: den skænker den ene, fornærmer den anden. Er det virkelig så slemt, for eksempel var Nicholas II, men han blev virkelig fornærmet af højere magter. Så med Medvedev, generelt en intelligent person, faldt alt bogstaveligt talt ud af hånden.
  Forsøg på at gøre noget løb ind i modstand og noget stædigt.
  Medvedev så ud til at rykke i gryden. Og så var der andre problemer. Den fungerende premierminister optrådte også i en korruptionsskandale.
  Og her kunne Andrei Navalny selvfølgelig ikke undvære. Denne fyr vil altid passe!
  Han fik et sådant morderisk kompromitterende materiale om Medvedev og hans følge - skandalen viste sig at være fantastisk. Kort sagt blev både Navalnyj og dem, der faldt under hans knusende slag, berømte.
  Men Medvedev måtte komme med undskyldninger og tørre spyttet af. Og hvad der bare ikke væltede ud over ham. Ikke valg, men simpelthen rædsel.
  På afstemningsdagen ankom Medvedev under bevogtning. Det var tydeligt, at han var dyster og usikker. Hænderne ryster, da han tog stemmesedlen. I sin seneste ordre tredoblede den fungerende præsident militærets og politiets lønninger. Og fem gange pensionen!
  Anastasia Orlova drillede dog vittigt ansøgeren om rollen som diktator:
  - Det er svært at sidde på bajonetter! Her lægger han en pengepude!
  Efter terminator pigen tog og viste en figen, ved hjælp af bare tæer.
  Anastasia er selvfølgelig en pige, som med et ord ikke passer ind i hendes lomme. Vittig, stærk, cool, karismatisk.
  Og så mange fyre blev forelsket i hende. Desuden er Anastasia en meget temperamentsfuld blondine og går ikke i seng uden at vælge en ny mand til natten. Selvfølgelig vælger hun smukkere, atletiske, oppustede mænd, nogle gange endda meget unge. Men bestemt anderledes. Ser ud til at være energisk. Og ingen betragter denne formidable kriger som en hore.
  Tværtimod, for sådan en stærk og muskuløs kvinde virker det meget cool.
  Anastasia stemte også og tog stemmesedlen med de bare fingre på sine yndefulde ben, og dette er en hel rulle, hvor det er svært at finde et efternavn og sætte sig selv uden unødvendige fordomme. Nå, det er klart for hvem!
  Herefter viste hun med bare tæer en stor figur!
  Volodymyr Zelenskyy kom for at stemme på en cykel. Sprang, snoet. Som altid er han kæmpende og temperamentsfuld. Den rigtige Napoleon Bonaparte.
  Og stemte naturligvis som forventet rask.
  Wladimir Klitschko har ikke trukket sig fra valget. Og han stemte også på sig selv og rystede med næven til Medvedev.
  Nikolai Valuev modtog i allersidste øjeblik stjernen fra Ruslands helt fra Medvedev og posten som indenrigsminister. Næppe nåede at trække sig tilbage. Selvom han nægtede at sige, hvem han stemte på.
  Mange stemte her: både Alla Pugacheva og Suraykin...
  Zhirinovsky kunne selvfølgelig ikke undgå at bemærke. Han tog og rev portrættet af Volodymyr Zelensky lige ved valgstedet og lovede, at han, efter at være kommet til magten, helt sikkert ville skyde ham.
  Dima Bilan sang under afstemningen:
  - Alt det umulige, måske ved jeg det med sikkerhed! Bilan vil blive valgt, han er en pletfri ridder!
  Så dukkede andre stjerner op.
  Garry Kasparov sagde, at magten ændrer sig, og at Medvedev vil forlade, og at Putins æra endelig vil ende med ham.
  Samtidig sagde den tidligere verdensmester, at han ikke var imod at genoptage sin skakkarriere. Og slå Steinitz' aldersrekord. Og at Rusland snart vil modtage en værdig og demokratisk leder, og zarernes æra vil endelig synke ind i fortiden.
  Og at Garry Kasparov opfandt sit eget skak, som snart bliver populært over hele verden.
  Og han viste mig en tavle med hundrede celler. Den har nye figurer. To narrer hver: ved siden af kongen og dronningen. Desuden går gøgleren som en dronning, men slår kun som en ridder. Og to bueskytter på kanten i stedet for bønder. Bueskytter bevæger sig som bønder, men de slår skråt i to hele felter. Sandt nok, på grund af det faktum, at de er på kanten af brættet, er deres værdi reduceret noget. Men de kan også blive til enhver form.
  Garry Kasparovs skak har uden tvivl tiltrukket folks og journalisters opmærksomhed.
  Navalnyj lovede, at Kasparov helt sikkert ville blive minister.
  Anatoly Karpov stemte også. Men han er allerede en gammel tidligere mester, så han lovede kun at rådgive. Og han sagde, at der højst sandsynligt er store ændringer på vej. Og hvad bliver bedre i morgen end i går!
  Medvedev meddelte på valgdagen, at længden af minimumsferien i Rusland ville blive øget til tredive arbejdsdage, og at alle kvinder, der fødte ti eller flere børn, ville modtage en pris fra ham: stjernen i Helten i Den Russiske Føderation .
  Et nyt populistisk træk, og jeg må sige ret stærkt. Men for sent. Især på valgdagen er det tydeligt, at der kun er tale om arbejde for offentligheden.
  Medvedev tabte tydeligvis terræn under fødderne... Hans uafvendelige kraft var meget træt af alting.
  Befolkningen ønskede at komme ud af Putins spor, og tørsten efter forandring var moden. Plus, Medvedevs åbenlyse manglende evne til at være en stærk personlighed viste sig at være indlysende.
  Zelensky, der scorede point og handlede uden unødvendig populisme og løfter, gik selvsikkert fremad.
  I betragtning af exit meningsmålingerne sagde de, at han var den klare favorit. Men om Medvedev kommer til anden runde er et andet spørgsmål! Indtil videre kunne Wladimir Klitschko og Sergei Kovalev, såvel som Grudinin, udfordre dette sted med ham.
  Zyuganov stemte sidst. Den gamle, syge, tidligere formand for Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti skrev Grudins navn og sukkede. Ja, det er ikke en let byrde at blive Ruslands første vicepremier i næsten firs år. Har han brug for det?
  Og Zyuganov trak vejret tungt og kvækkede:
  Vi går i kamp igen
  For sovjeternes magt...
  Og som én dør vi
  I kampen for det!
  Og vaklede ud af kabinen. Nej, han træder tilbage hurtigst muligt.
  Tiden nærmede sig, og de første data om præsidentvalget er ved at begynde at ankomme. Rusland var på randen af store forandringer. I Hviderusland var der også stævner og krav om en alliance med Rusland. Alt blev mere og mere rasende og spændende.
  Valgdeltagelsen ved præsidentvalget i Rusland nåede et rekordhøjt niveau i alternative valgs historie på næsten halvfems procent.
  Og de meddelte netop, at stemmeurnerne var åbnet, og optællingen af stemmer fra Fjernøsten begyndte.
  . KAPITEL #3
  Resultaterne af første runde kom fra Fjernøsten. Som alle meningsmålinger sagde, var Zelensky sikkert i spidsen. Medvedev har ikke engang været nummer to. Grudinin og Wladimir Klitschko kæmpede om andenpladsen. Der var stadig omkring to hundrede kandidater på listen, så de spredte deres stemmer. Zelensky scorede dog næsten halvtreds procent i Sibirien og kunne endda regne med at vinde i allerførste runde.
  Medvedev sagde i sine hjerter:
  - De ville have det bedste, men de stemte for sjov!
  Zelensky var lakonisk:
  Sandheden har vundet!
  Valgdataene ændrede sig konstant, men Zelenskys førsteplads var med bred margin uændret. En anden ting er, at Grudinin og Klitschko sank lidt. Og Medvedev begyndte dog at tage andenpladsen med mere end en tredobbelt margin fra føreren. Mest af alt modtog den fungerende præsident i Tjetjenien, i hæren, et fængselscenter før retssagen. Nå det er klart. Især i fængsel. Det er sværere at følge optællingen af stemmer dér.
  Medvedev løslod dog mange fanger, og stigningen var ikke så betydelig, som han forventede.
  Men med stort besvær lykkedes det os at komme ind i anden runde. Selvom Zelensky tog næsten fyrre procent i alt, samlede Medvedev knap tretten. Ja, selv med bestikkelse af vælgere og krænkelser. Ja, Dmitry Anatolyevich viste sig at være ret svag. Den tredje var Wladimir Klitschko. Hvilken lille sensation, fjerde Grudinin. Femte, som også uventet passerede Dima Bilan. Den sjette var Sergey Kovalev, selvom hans rating var høj. Zhirinovsky kom ikke engang ind i top ti denne gang. Sandt nok tildelte Medvedev ham straks rang som oberstgeneral for hans trofaste tjeneste og stjernen for Ruslands helt.
  Sådan en trøstepræmie til hans trofaste tjener. Yderligere modtog Dima Bilan stjernen fra Ruslands helt og Order of Merit for fædrelandet af første grad.
  Men Dima sagde, at han alligevel ikke ville støtte Medvedev. Men på bekostning af Zelensky er holdningen også vag. Åbent til fordel for Zelenskaya opfordrede kun Vladimir Klitschko til at stemme. Desuden sagde denne bokser, at han ville kæmpe i Moskva med den olympiske mester i 2020. Og at hans aldersforskel ikke generer. At Vladimir er så stærk og motiveret som nogensinde.
  Medvedev overrakte imidlertid stjernen fra Ruslands helt til Vladimir Klitschko og Vitali Klitschko. Som om han er en retfærdig fyr. I brødre har gjort meget for boksning, især Vladimir.
  Vitaly sagde, at det værste ved Maidan var, at han på grund af ham ikke slog Holmes' rekord. Og så havde han alle muligheder!
  Og pludselig ville Vitaly møde Gassiev i Kiev. Hvilket vakte en del begejstring. Og hvorfor ikke prøve?
  Sergei Kovalev ønskede også at fortsætte sin karriere og huskede, at Hoppins havde vundet verdensmestre og samlede titler i en ældre alder. Og at hverken Zelesky eller Medvedev har planer om at arbejde i regeringen indtil videre. Og han vil kæmpe.
  Drengene var virkelig motiverede. Af de andre boksere udtrykte Dima Bivol et ønske om at kæmpe mod Kovalev.
  Medvedev forhandlede med Grudin. Han lovede ham bjerge af guld. Grudinin ønskede ikke noget mindre end premierministerposten. Uventet støttede den ældre Zyuganov Medvedev og opfordrede Grudinin til at slutte sig til den fungerende præsidents hold. Men så opstod der problemer og en splittelse i kommunisternes rækker. Hvilket begge kandidater ikke kunne lide.
  Men Sergei Udaltsov talte for Zelensky. Ligesom, af to onder skal vi vælge, som vi ikke vidste endnu!
  Nikolai Valuev tilbød Zelensky og Medvedev en alliance: Zelensky Præsident - Medvedevs premierminister. Hvad kunne oligarkerne lide! Desuden mindede de om, at der er et uudtalt punkt med forening: at forskellige lande vil have premierministre og præsidenter fra deres egne.
  Og da Zelensky vinder præsidentvalget, så burde Ruslands repræsentant blive premierminister. Men Medvedev er stadig i anden runde.
  Zelensky sagde imidlertid, at premierministeren ville være fra Rusland, men ikke Medvedev! Fordi russerne er trætte af hans ledelse. Og hvad der er brug for, mere dygtige i økonomien og med en vellykket, og ikke en fiaskooplevelse som Medvedevs!
  Meningsmålingsdata viste, at flertallet af russerne ikke ønskede at se Medvedev som premierminister. Mere præcist var næsten halvfems procent imod det.
  Rogozin vendte uventet tilbage fra politisk ikke-eksistens og begyndte at blive betragtet som en mulig premierminister. Også mange russere ønskede at se Andrei Navalnyj som deres premierminister.
  Så historiens hjul drejede hurtigere og hurtigere.
  I verden støttede Vesten selvfølgelig Zelensky, Kina forblev neutralt. De fleste af landene støtter også Zelensky, som blev betragtet som en demokrat og en vesterlænding. Men Medvedev var Putins partner så længe. De talte endda om de to lederes tandem. Og det er tydeligt, at Medvedev slet ikke er så hvid og fluffy, som han ønsker at fremstå. Der er også valg i USA. En konkurrence mellem en ung republikaner og en ung demokratisk kvinde. Og en fifty-fifty chance. Ændringer er også mulige i Kina Leder Xi har helbredsproblemer. Og der ser ud til at være en chance for, at en mere demokratisk leder vil arve ham.
  Generelt ønsker det kinesiske oligarki mere frihed og demokrati, men folket har det ikke sjovt nok. Og hvilken slags valg, når deres udfald er kendt på forhånd?
  Moden for diktatur begyndte at forsvinde. Alle ville noget mere end bare at være tandhjul.
  Zelensky personificerede det nye og ændringerne og succesrige. Og i Rusland blev det opfattet positivt. Folk ønskede ikke fængsler, lejre, generel frygt.
  Generationen har ændret sig, og alle ønskede forandring. Selv i Cuba, hvor det forhadte Castro-regime vaklede. Også selvom regeringen stod under et andet navn. Også i Nordkorea er tørsten efter forandring. Desuden sagde koreanerne ofte: monarkiet er ikke for kommunismen! Og at den fede diktator skal væk!
  Ønsket om forandring rundt om i verden voksede, og Zelensky var med i denne bølge. Og fremskridt med succes!
  Og i Nordkorea var der en protestdemonstration. Som det diktatoriske regime skød fra maskingeværer. Hvad var endnu en indikator for barbari, der herskede på kontinentet.
  Trump sagde, at USA kan, vil løse problemet med dette diktatur med magt. Og at en atombombe ikke vil skræmme dem. Yderligere sagde Trump, at USA allerede tester sådanne våben, at ingen termonukleare ladninger vil være forfærdelige.
  Men Trumps tid er ved at løbe ud. Og så er han den ældste af præsidenterne. Desuden, efter Carters død, blev han endda den ældste selv blandt tidligere præsidenter. Wow! Og held elsker ungdom! Hvis Trump havde en yngre kvinde som modstander, ville han næppe have besejret hende overhovedet!
  Det kan ses, loven om karma siger: vejen og held og lykke til de unge! Også selvom Ronald Reagan viste sig at være en undtagelse fra reglen!
  Og den relativt unge Gorbatjov viste sig at være en fiasko. Selv hvis nogen siger, at Mikhail Sergeevich tog fejl? Den første hersker i USSR, der talte menneskeligt sprog. Og blev ikke forstået af folket! Eller måske ikke engang folket, men eliten!
  Åh det held! Hvor meget held havde Vladimir Vladimirovich Putin, og hvor meget opnåede han?
  Og hvis Nicholas II havde lidt mere held - for eksempel, hvis admiral Makarov forblev i live, hvor stort og magtfuldt ville Rusland så være. Ville Kina blive Zheltorossiya, og hele verden ville blive bøjet!
  Og kun Krim alene blev taget og trukket ind i en konfrontation med hele verden!
  Og Nicholas II, som en subtil diplomat, formåede at forhandle Konstantinopel og Lilleasien med de allierede.
  Nå, okay, nu bliver den fænomenale Zelensky mere og mere aktiv. Og det andet valg her nærmer sig.
  Der er mere og mere jubel og optimisme i Ukraine. Medvedev foreslog naturligvis tv-debatter. Selvom det ikke giver mening. Positionerne for Ruslands fungerende præsident er ikke for stærke. Og intet at prale af. Ikke i økonomien, ikke i politik og i krig. Situationen er endda blevet værre i Kaukasus. Og intet kan gøres. Hverken magt eller diplomati tager. Forholdet bliver mere og mere fjendtligt over for Medvedevs følge. Ingen her tager kongen alvorligt. Selvom kongen stadig sidder på tronen.
  Oligarkerne er generelt ikke imod Zelensky. Kun sikkerhedsstyrkerne, mere præcist, nogle af dem er utilfredse!
  I hemmelighed indkaldte Medvedev et sikkerhedsråd. Samtalen kom ind på, om man skulle aflyse anden runde. Var der for eksempel krænkelser? Selvfølgelig var de det! Og du kan finde fejl i dette og annullere valgresultatet. Og hvorfor og bekræfte dette gennem Højesteret. Ideen virkede ganske fornuftig.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev mindede om, at Jeltsin på et tidspunkt i maj 1999 diskuterede en plan for et militærkup og spredning af statsdumaen!
  Og det skete næsten. Sandt nok, selv dengang havde sikkerhedsstyrkerne ikke enhed. Nogle sagde, at en blød løsning er bedre: Højesteret afviser rigsretsproceduren på grund af fraværet af en lov om afsættelse af den russiske præsident. Og mens denne lov er vedtaget, og dette er en forfatningslov, skal to tredjedele af parlamentet og tre fjerdedele af forbundsrådet forsamles. Og en tankes beføjelser vil udløbe, og der og præsidenten også.
  Sikkerhedsstyrkerne lovede da virkelig at arbejde sammen med Højesteret og løse problemet fredeligt. Jeltsin ønskede ikke rigtig at gå på et militærkup med en rating på to procent og fem hjerteanfald. Og kræfterne er ikke de samme, og støtten er ikke den samme. Især i 1993 var der stadig opbakning fra kursets folk. Og i 1999 var den væk. Og det kunne ikke være med sådanne resultater.
  Så gå gennem rigsretssagsprocessen, højst sandsynligt ville den være endt uden et skyderi.
  Medvedev appellerede til Højesteret for at ugyldiggøre valget.
  Men her begyndte dommerne selvfølgelig at protestere. At selv om valget annulleres, siger de, skal det stadig gentages. Og Medvedevs chancer bliver kun mindre. Og ja, der vil være borgerlig uro.
  Så, siger de, må Dmitry hellere acceptere, at Zelensky bliver Ruslands præsident. Og prøv at finde dit sted.
  Desuden sagde mange, at denne klovn i Ukraine ikke ville lykkes. Og det må have virket! Og lav ikke en tragedie, men ud af en elefants flue.
  Medvedev tog efter at have talt med dommere og sikkerhedsembedsmænd en beslutning: at gå til stemmeurnerne alligevel. Og en anden runde. Og der er virkelig, hvordan det fungerer. Måske vil der ske et mirakel. Men nej? Så de vil ikke sætte ham i fængsel.
  Mødet mellem milliardærer sagde også, at de ikke er imod demokrati. Og at Zelensky ikke er venstremand og passer dem. Og yderligere, at endelig vil alle vestlige sanktioner blive ophævet, og Rusland vil endelig vende tilbage til verdenssamfundet.
  Det sidste, der er tilbage nu, er at holde en tv-debat. Zelensky var enig, men kun på Luzhniki stadion. Det blev selvfølgelig accepteret. Det mindede meget om den allerede beståede etape med Poroshenko. Desuden var forskellen i første runde endnu større. Og Medvedevs anti-rating er kolossal.
  Men tv-debatter - en druknende mand griber om sugerør. Sidste møde er på fredag, og valget er på søndag.
  Medvedev forberedte sig generelt. Men fakta er ikke på hans side. Og Poroshenkos erfaring viste, at man ikke kan ændre fakta alene med retorik. Ligesom borgmester Luzhkov kunne de ikke vinde, for den eneste gang i Moskvas historie, da de centrale tv-kanaler arbejdede mod den nuværende leder af byen.
  Men propaganda kunne ikke opveje resultaterne i økonomien for Moskvas borgmester. Ja, og stem ikke på Kiriyenko, forfatteren af standarden! Men det var ham, der blev forfremmet mest. Sandsynligvis den mest mislykkede kandidat mod virksomhedslederen var fremstød.
  Men de russiske medier førte nu mere kampagne for Zelensky. Ingen troede på Medvedev. Selv Højesteret ønskede ikke at behandle sagen om annullering af valget.
  Mens essensen og sagen, har stadion samlet sig til randen. Bogstaveligt talt fyldt op.
  Og det var tydeligt, at en alvorlig polemik var på vej. Det var dog tydeligt fra Medvedevs ansigt, at han næsten havde resigneret for at besejre. Men det sidste skridt skal tages.
  På tærsklen til debatten udnævnte Medvedev Vladimir Zhirinovsky til indenrigsminister. Dette er desperationens sidste gestus. Men Zhirinovsky, der vidste, at mere end firs procent af vælgerne var klar til at stemme på Zelensky, var slet ikke ivrig efter at skændes med den fremtidige statsoverhoved. Selvom han selvfølgelig forstod, at det var usandsynligt, at han ville finde en plads i Zelensky-holdet.
  Ja, gamle Vladimir Volfovich. Anatoly Kashpirovsky er dog endnu ældre end sundhedsministeren og vicepremierministeren. Men han er heller ikke særlig ivrig efter at føre valgkamp for Medvedev. Han har dog en chance for at blive på holdet. Alder er stor og betyder erfaring. Og den fysiske form er bare meget god.
  Ikke underligt, at Kashpirovsky-fænomenet.
  Debatten på stadion begyndte med en udveksling af hilsner. Og vittige bemærkninger. Men Zelensky så friskere, mere selvsikker, mere overbevisende og mere professionel ud.
  Medvedev var på den anden side meget nervøs og brød ud i et gråd. Han formåede ikke at være overbevisende. Ja, og det er meget dårligt i landet. Folket støtter klart Zelensky. Alt er så hypet her.
  Hvert eneste ord af Zelensky er ledsaget af klapsalver, og Medvedev bliver udråbt. Det vil sige, at der er en reel fiasko i striden.
  Medvedev rykker og siger:
  - Jeg har erfaring!
  Zelensky svarer med et smil:
  - Med sådan en erfaring, gå kun til pedellerne!
  Medvedev som svar:
  - Vi tog Krim med Putin!
  Zelensky svarede vittigt:
  - Tyvegreb og korte arme!
  Og så videre var der debatter, men Zelensky vandt tydeligvis. Han var meget vittigere og mere overbevisende end Medvedev, og salen glædede sig.
  Umiddelbart efter tv-debatten udstedte Ruslands fungerende præsident et dekret, der hævede lønningerne fem gange og pensionerne syv gange! Men det lignede allerede en joke.
  Folk lo kun af Medvedev. Selvom det var tydeligt, at de på tærsklen til valget lavede noget andet!
  Medvedev besluttede også at tildele St. Andreas den Førstekaldede Orden til både Stalin og Lenin. En sådan beslutning, må det siges, er ret klog, men forsinket. Dmitrij Medvedev ønskede tydeligvis at vinde over kommunisterne. Og især stalinisterne. Men på samme tid tog han og tildelte stjernen til helten Tukhachevsky. Også et ekstraordinært træk og et forsøg på at flirte med liberale.
  Medvedev forsøgte generelt at behage både vores og dine. Han tildelte både patriarken og paven og ledere af kristne trosretninger. Primært protestanter. Og selv Jehovas Vidner blev genoprettet i deres rettigheder, men det nyttede ikke meget. Alligevel er de forbudt at stemme, og generelt er denne organisation ved at dø!
  Medvedev belønnede både muftier og lamaer. Han forsøgte at få alle på sin side. Bygen af medaljer og ordrer var ekstraordinær. Samtidig præsenterede den fungerende præsident alle deputerede i statsdumaen en bonus på hver million dollars. Dette skræmte dog snarere end tiltrak folk til ham.
  Yderligere forsøgte Medvedev at etablere flere nye ordener: Peter den Stores orden, Ivan den Forfærdeliges orden, Alexander Befrierordenen, Nicholas II-ordenen og Brusilovs orden. Ordrene fra "Lenin" og "Stalin" blev også genoprettet.
  Medvedev søgte at tiltrække en mangfoldig vælgerskare på denne måde. Og handler efter princippet: både dit og vores! Men i dette tilfælde gav altædende anledning til mistillid til folket - de siger, en politisk prostitueret. Folk ser ud til at have glemt, at Putin også flirtede med både venstre- og højrefløjen på denne måde. Og han forsøgte også at være altædende.
  Hvad der er tilladt til Jupiter er dog ikke tilladt for tyren! Putin nød på en eller anden måde lige fra begyndelsen, på trods af sporet af en efterfølger til det forhadte folk i Jeltsin, sympati fra både folket og eliten. Selv kommunisterne var bange for at modsætte sig ham og stemte for godkendelse til posten som premierminister uden kamp eller forhandlinger.
  Men Medvedev nød aldrig særlig kærlighed. Tilsyneladende var han for intelligent og i skyggen af Putin. Ingen opfattede ham som en rigtig fighter og hersker. Generelt, efter Putin, virkede enhver efterfølger på en eller anden måde som en politisk dværg og var noget andet. Og Zelensky blev opfattet som karismatisk, som en eventyrprins. Og ikke længere en gris i en poke, men en succesfuld hersker, der trak Ukraine op af sumpen, eller rettere op af hulen.
  Selvfølgelig led Ukraine først og fremmest på grund af bruddene i forbindelserne med Rusland. Og her er Poroshenko måske ikke så skyldig. Var dette sket i Hviderusland, ville det generelt have været en fiasko. Med hensyn til professionalisme er den ukrainske regering stærk! I Hviderusland er der tværtimod kun sykofanter og opvaskespisere. Putins hold stødte nogle gange på stærke personligheder - såsom Rogozin eller Tkachev, men de blev hurtigt fjernet.
  Medvedev var i hvert fald en mand, der ikke så ud til at være en født hersker, og derfor var denne tsar ikke helt en rigtig tsar.
  På nogle måder lignede han Gorbatjov, som almindelige mennesker i Vesten elskede, men som deres egne ikke kunne lide. Dels begyndte de selvfølgelig at ikke lide Gorbatjov på grund af hans kamp med fuldskab. Alkoholikere og drikkere tilgav selvfølgelig ikke manglen på vodka. Der er vinoptøjer. Og så forsvandt cigaretterne.
  Der er ingen Gorbatjov, det er klart, at de ikke kunne lide ham, ikke kun på grund af hans skaldethed. Medvedev viste sig som premierminister at være en meget svag økonom. Og selv uden Zelensky ville han have problemer med at blive genvalgt.
  Engang trak Putin Medvedev i ørerne.
  Men nu er Putin droppet ud af spillet - han underminerede sit helbred, kørte manuelt og overarbejdede med hockey. Og om det var nødvendigt at klatre på isen i en så respektabel alder. Især ikke at have færdigheder i sin ungdom?
  Putin brændte ned, overanstrengte sig selv. Og uden ham er der ingen til at stoppe Zelensky. Desuden førte Putin selv personalepolitikken på en sådan måde, at han ikke havde en værdig efterfølger tilbage. Som Stalin, der fik Khrusjtjov til at efterfølge ham og gik konkurs. Og her er Medvedev slet ikke en tilstrækkelig leder af det russiske imperium.
  Lørdag før valget blev der vist en film om Zelensky på alle russiske tv-kanaler. Naturligvis med det formål at miskreditere. Men få fakta blev præsenteret. Og propaganda viste sin hjælpeløshed. Ja, og mange kanaler kommenterede filmen.
  Medvedev tildelte ordrer til mange generaler. Igen arrangere en starfall.
  Uventet etablerede han også en ny Botvinnik-orden, tre grader: bronze, sølv og guld. Og også Alekhine-ordenen. Og også bronze, sølv og guld.
  Medvedev meddelte derefter ved dekret, at Rusland ville skifte til en professionel hær inden for fire år. Og levetiden er reduceret til seks måneder.
  Yderligere meddelte den fungerende præsident, at krigsveteraner og dem, der tjente i hot spots, bliver tildelt stjernen til helten i Den Russiske Føderation. Hvad er blevet et skridt uden sidestykke.
  Medvedev ledte tydeligvis efter et sted i historien. Ydermere tildelte den fungerende præsident Vladimir Vladimirovich Putin posthumt med Sejrsordenen og St. Andrews Orden den Førstekaldede og den nyetablerede store diamantstjerne af Helten i Den Russiske Føderation.
  Dette var allerede det sidste forsøg på at spille på vurderingen af det tidligere russiske idol. Ligesom jeg har været Medvedev i så mange år sammen med Putin - elsk mig af hele dit hjerte og sjæl!
  Men det er klart, at folk ikke er for ivrige efter at elske denne kandidat til diktatur.
  Og natten fra lørdag til søndag annoncerede Dmitry Anatolyevich Medvedev endda den postume opgave til Vladimir Vladimirovich Putin - titlen Generalissimo!
  Det her var virkelig rigtig fedt! Ligesom jeg giver titlen til idolet fra tidligere år!
  Men vil dette hjælpe Medvedev? Det er svært at overbevise én om kun at stemme på sig selv ved at rose tidligere idoler og tildele dem ordrer. Uanset hvor mange priser du overrækker, vil du ikke returnere Putin. Og det er tydeligt, at den tidligere tsar er væk, og den nye tsar kommer fra Kiev.
  Zelensky slumrede dog ikke hen og tildelte også paven. Ældre Frans den Første velsignede Ukraines præsident for nye resultater.
  Og i Hviderusland har en pro-russisk koalition af partier allerede afsluttet indsamlingen af underskrifter, under en folkeafstemning, om forening med Rusland. Der forventes afstemning om dette. Medvedev er dog ikke krediteret for dette. Og her kom hovedinitiativet fra Zelensky - dette idol af millioner.
  Så nu var Vladimir Zelensky på vej ind på hjemmebane...
  Afstemningen er begyndt i Sibirien. Valgdeltagelsen var høj fra start. Folk gik til stemmeurnerne og smilede. Det var tydeligt, at de gik efter forandring. Og det, de vil have, er nyt. Den gamle er træt og kedelig.
  Selv sangen lød om morgenen:
  Vores hjerter kræver forandring
  Vores øjne har brug for forandring.
  I vores latter og i vores tårer,
  Og i venernes pulseringer!
  Forandring, vi venter på forandring!
  Valget foregik roligt, men med en enorm stemmedeltagelse. Folk perli til valget i flok. Nikolai Valuev var en af de første til at stemme. Han kastede stemmesedlen i stemmeboksen og sagde:
  - Stem på den nye!
  Alexander Povetkin dukkede op næste gang. Jeg stemte også og udsendte mit eget:
  - For de russiske guder!
  Dernæst kom afstemningen. De smed stemmesedler i stemmeurnerne. Og Dima Bilan og Alla Pugacheva. Lev Leshchenko dukkede også op, meddelte:
  - Stem på den nye!
  Nikolai Baskov sang:
  - Russisk vals, vinger svæver! Foråret kommer!
  Og han tabte også bladet i urnen.
  Så dukkede andre fyre op ... Zelensky kom for at stemme på en scooter og lavede saltomortaler - og brød bifaldet. Stemmet selv reciteret:
  Kend hjertets og venernes pulsering,
  Tårer fra vores børn, mødre...
  De siger, at vi ønsker forandring
  Smid åget af tunge lænker!
  Og tordnende bifald! Selvom digtene ikke er hans, men den berømte digter og forfatter Oleg Rybachenko. Men Oleg Rybachenko blev selv til en dreng, og nu rejser han i en anden verden.
  Så stemte andre boksere: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. Den sidste forsøgte efter pausen at vende tilbage. Men han blev slået, og til sidst gik han.
  Sofia Rotaru stemte i Kiev. Og smilede meget...
  Vladimir Zhirinovsky kom også. Han råbte:
  - Til en ny vej!
  Og han blinkede med en generalobersts epauletter. Zyuganov kom til stemmeurnerne i kørestol. Og han tav hele tiden.
  Grudinin stemte smilende...
  Garry Kasparov gav en simultan spilsession og afgav også sin stemme. Desuden sagde han, at han ville spille en kamp med Carleson. Så Anatoly Karpov gav en simultan spilsession.
  Forresten er Karpov allerede blevet tildelt den gyldne orden af Mikhail Botvinnik.
  Så et andet spørgsmål er, hvem der er den vigtigste og bedste af verdensmestrene.
  Meget har bestemt ændret sig...
  Og Dmitry Anatolyevich Medvedev overraskede igen alle. Meddelt fra institutionen, ordenen opkaldt efter "Oleg Rybachenko". Desuden er der fire grader på én gang: den fjerde grad er bronze, den tredje grad er sølv, den anden grad er guld, og den første grad er guld med diamanter!
  Sådan her blev det fedt!
  Lucifers Armageddon er allerede blevet udgivet i biograferne, og Avatar- og Star Wars-rekorder er allerede blevet slået. Oleg Rybachenko bliver en rigtig litterær superstjerne!
  Medvedev indstiftede også Oleg Rybachenko Litteraturpris - med en prisfond ti gange større end Nobelprisen.
  Og det her er generelt meget fedt!
  Yderligere arbejdede flere og flere Medvedev søndag. Han tildelte Oleg Rybachenko med St. Andrew den førstkaldte orden og stjernen for Ruslands helt og en stor diamant med stjernen for Ruslands helt, sejrsordenen. Dette var et forsøg på at ændre historiens gang.
  Ligesom jeg vil kærtegne Oleg Rybachenko, og alt vil være super! Samtidig vil jeg give ham og marskal titlen Den Russiske Føderation!
  Og søndag kommer... De første data fra exit-målinger er allerede kendt, som siger, at Zelensky har over firs procent.
  Og informationsstrømmen stopper ikke ...
  Medvedev vil ikke stemme endnu. Arbejder. Her udsteder han en ordre om at tildele Vladimir Volfovich rang som hærgeneral. Som, vær tro mod mig.
  Selvom Zhirinovsky allerede ser ud til at have hoppet af til den anden side.
  Lev Leshchenko blev minister uden portefølje. Men det er ligegyldigt længere.
  Uroligheder i Kina. Folket vil have demokrati - træt af despoti! Mennesket lever ikke af brød alene!
  Jeg vil sige nej til myndighederne! Og hvor længe kan du holde stokdisciplin i det enogtyvende århundrede!
  Ikke særlig godt i Kina. Det er umuligt at følge kommunismens skinner og opbygge kapitalismen i det uendelige. Nogle ændringer er nødvendige. Ja, og ledelsen er for konservativ.
  Derudover ønsker det nye borgerskab demokrati og en ende på politibrutalitet.
  Udmattelsen af gammeldags arbejdsmetoder havde også effekt! Ikke lyst til at være tandhjul i systemet. Ja, i Kina om søndagen ryster heftige optøjer systemet.
  Og i USA har en kvinde størst chance for at blive præsident. Floyd Mayweathers popularitet begyndte dog pludselig at vokse. Denne ubesejrede bokser har allerede klatret til de første toppe af ratings.
  Tilsyneladende gik USA glip af nye sejre og ønskede hverken en republikaner eller en demokrat på tronen. Floyd er også fantastisk!
  Og så igen tv-debatter.
  Det er allerede søndag aften. Valgstederne lukker snart.
  Endelig dukkede Medvedev op i sidste øjeblik. Hurtigt kastede bulletinen i stemmeboksen og gik uden at sige et ord. Uret har slået - afstemningen er slut.
  Indtil videre har præsident Medvedev forladt Kreml og taget til en bolig nær Moskva.
  Der er to piger i førerhuset med ham. Enhver form for underholdning.
  Natasha, som sad til højre, spurgte:
  - Nå, hvad med Dima? Nu vil de annoncere din endelige fiasko!
  Medvedev bemærkede:
  - Der er stadig to måneder til indvielsen. Så indtil videre er jeg stadig alt, og Zelensky er kun Ukraines præsident!
  Alyonka, der sad på højre hånd, bemærkede:
  - Og indvielsen kan fremskyndes! Din magt, Dmitry Anatolyevich, er forbi!
  Medvedev spurgte bønfaldende:
  Men det kan I piger!
  Natasha rynkede panden og spurgte:
  - Hvad kan vi?
  Medvedev sagde selvsikkert:
  - Forhindr indvielsen!
  Natasha lo og svarede:
  - Og hvor?
  Den fungerende præsident svarede eftertrykkeligt:
  - Som om du ikke selv ved det!
  Natasha svarede vredt:
  - Vi vil ikke dræbe Zelensky!
  Medvedev protesterede straks:
  - Jamen, hvad er det at dræbe! Bare sørg for, at han selv nægter kronen!
  . KAPITEL #4
  Pigerne fnisede i kor...
  Alenka spurgte med et grin:
  - Hvad foreslår du at bruge hypnose?
  Dmitry Anatolyevich nikkede:
  - Det er det! Du kan gøre det!
  Natasha svarede for sin veninde:
  Vi kan, men vi vil ikke!
  Medvedev var overrasket:
  - Hvorfor det?
  Natasha svarede ærligt:
  - Zelensky valgt! Og du, Dmitry Anatolyevich, er ikke i stand til at styre landet!
  Alenka tilføjede med ondskab:
  - Og det er helt indlysende for os alle!
  Medvedev bemærkede med raseri:
  - Forstår du ikke, at vi bliver en koloni i Vesten?
  Alenka svarede selvsikkert:
  - Vesten bliver snarere vores koloni!
  Natasha tilføjede sarkastisk:
  - Og med dig, Misha, bliver Rusland alligevel ikke fantastisk!
  Medvedev gurglede:
  - Jeg vil give dig, i henhold til sejrsordenen, ifølge ordenen St. Andrew den førstekaldte, ifølge Nicholas II's orden, og en gylden stjerne i diamanter ...
  Natasha lo og bemærkede:
  - Eller måske bliver vi selv præsidenter, tre hundrede ordrer om at hænge os selv?
  Alenka sagde:
  - Vi kan hypnotisere dig og blive generalissimo.
  Natasha fnisede og bemærkede:
  - Eller måske supergeneralissimo!
  Pigerne grinede...
  Alenka sang:
  - Og selv fjenden råbte til tider,
  Skjul frygten - at jeg er kongen!
  Natasha blottede sine tænder og kvidrede:
  - Jeg kan ikke lide teatre og arenaer,
  Der bliver en million vekslet til en rubel ...
  Selvom der er store ændringer forude
  Jeg elsker Belobog med Stalin!
  Og pigen tog det med sine bare tæer, som om hun ville klemme den tabende præsident ved næsen.
  Der blev allerede offentliggjort tal fra Fjernøsten. For Zelensky 91 procent, for Medvedev 7,5 procent, den ukrainske præsidents selvsikre ledelse.
  Alyonka trak også Medvedev i øret med sine bare tæer og hvæsede:
  - Nå, hvad med den tidligere præsident, hjalp dine priser dig?
  Medvedev tvangsudstedt:
  - Jeg er ikke eks endnu! Før indvielsen af den rigtige!
  Pigen skreg:
  - Ære til den nye konge!
  Heksepigerne, det sidste trumfkort, nægtede at hjælpe Medvedev. Og nu forsøgte den fungerende præsident at finde en vej ud af en håbløs situation.
  Måske påvirke højesteret til at annullere resultaterne af præsidentvalget i Rusland? Det lignede en stor fristelse. Men i virkeligheden så oddsene glatte ud.
  Og hvad hvis vi udsteder et dekret og tilbyder hver dommer en milliard dollars? Han er trods alt præsidenten, og han har magt, som kongerne aldrig har drømt om! Mere specifikt fungerende præsident. Og faktisk, hvis du tilbyder en hel milliard dollars, vil dommerne ikke gøre modstand.
  Og hvad er der at bagatellisere.
  Data blev transmitteret via radio. Mens Zelensky havde over halvfems procent plus i Ukraine, var det forventet, at han overhovedet ville modtage næsten hundrede procent. Måske i området med det røde bælte, på grund af Medvedevs flirt med kommunisterne, vil der være lidt mere, der var nogle chancer i Kaukasus. Sandt nok ser Ramzan Kadyrov ud til at have besluttet sig for at tage parti for vinderen. Du kan stadig ende i hæren, selvom militæret ikke har noget særligt ønske om at tjene, er der ingen faldende præsident.
  Generelt, efter den første runde, blev Medvedevs magt svækket. Og hvis han stadig kunne uddele priser, så blev han ellers mere og mere ignoreret.
  Dmitry Medvedev ankom til sit kontor og forsøgte at kontakte centralbanken. Betjenten forbandt ham modvilligt.
  Den fungerende præsident krævede, at han fik penge til akutte behov.
  Chefen for centralbanken svarede:
  - Jeg vil ikke gøre noget, før jeg modtager bekræftelse fra den nye præsident Zelensky.
  Medvedev brølede:
  - Er du skør! Jeg indtil præsidenten derefter indsættelsen af den nye! Og hvis ja, så adlyd, du skylder mig!
  Chefen for centralbanken bemærkede:
  - Ifølge grundloven adlyder jeg dig ikke! Og alligevel, hvorfor har du brug for penge?
  Medvedev svarede med et smil:
  - Har du brug for lande akut?
  Chefen for centralbanken svarede i en hård tone:
  - Vil du løbe væk?
  Medvedev gøede:
  - Jeg vil arrestere dig nu! Jeg har en hær! Den trofaste Zhirinovsky er med mig!
  Chefen for centralbanken bemærkede:
  - Den her tager altid under visiret! Og i Moskva er mere end halvfems procent for Zelensky. Din magt er over Misha!
  Medvedev brølede:
  - Og din startede ikke!
  Og lagde på. Nu var situationen ved at blive alvorlig. Det er rigtigt, og sikkerhedsstyrkerne vil nægte at adlyde. Ja Zhirinovsky, han er stadig en ræv. Skal han udnævnes til indenrigsminister? Giv ordrer til SWAT. Eller prøv stadig at bruge statsdumaen?
  Det er klart, at Zelensky vil holde nyvalg, og mange deputerede vil ikke tælle deres mandater. Mere præcist, næsten alt.
  Her skal der noget andet til. Men statsdumaen vil næppe gå imod folket. Og hæren vil ikke støtte et direkte militærkup. Ikke sådanne generaler i Rusland at gå til en borgerkrig.
  Der er kun én ting tilbage - at aflyse præsidentvalget i retten. Dette er den eneste legitime chance for at forlænge din smerte. Men højst sandsynligt bare for at forlænge. Det er usandsynligt, at Medvedev har en reel mulighed for at blive genvalgt. Faktisk er hans anti-rating kolossal, endda værre end Petro Poroshenkos.
  Medvedev tænkte på en anden mulighed. Her, for eksempel, eliminere Zelensky fysisk? Men det er direkte kriminalitet. Ned til dette? Så meget desto mere, da dette vil irritere Medvedev. Og i bedste fald vil det give en udsættelse. Da folket ikke vil tilgive Medvedev en sådan kolossal fiasko ved valget.
  Nej, Dmitry Anatolyevich vil ikke lykkes. Uden selv at samle ti procent af stemmerne ved valget, vil han bestemt ikke blive ved magten.
  Medvedev gik til baren. Han åbnede den, tog en flaske frem, skænkede sig en cognac.
  Dyrt - "Napoleon", med en eksponering på to hundrede år!
  Den fungerende præsident drak et glas. Så spiste den anden en citron.
  Det blev varmere i maven, og tankerne sprang hurtigere. Efter det tredje glas smilede Medvedev og satte sig i en lænestol. muntrede lidt op. Faktisk, hvorfor har han brug for denne magt? Ansvaret er fuldstændigt. Ikke et minuts fritid, ikke et sekunds fred. Hele tiden i bevægelse, under opsyn af videokameraer. Du er bange for at sige for meget.
  Masser af arbejde, men ikke sjovt.
  Og jeg vil gerne ligge i sengen med en pige. Spil på computeren i krigen.
  Faktisk er du her præsidenten, og for at starte en rigtig krig vil du tænke tre gange. Sådan turde den formidable Trump ikke angribe Iran.
  Man kan tale meget om krigen, men det er faktisk ikke let at beslutte sig for den!
  Men spillet kæmpe, dig selv, kæmpe!
  Medvedev satte sig ved computeren. Tændte min favorit Anden Verdenskrig. Han har ikke spillet i lang tid. Her bruger du svindlerkoden for ikke at anstrenge dig for meget. Sådan her...
  Og så kører du teknologi i orkantempo. Og du har allerede IS-7'ere, som du opsender i regimenter, kun T-1'ere mod tyskerne. En mærkbar forskel i styrke og midler.
  Medvedev, der næsten aldrig drak, lyste synligt op på grund af dårligt helbred.
  Sådan kaster du den dyreste og tungeste tank fra Anden Verdenskrig IS-7 mod fjenden. Og du bryder den uden større besvær. Krigen foregår let og sejrrigt. Overtag by efter by.
  Generelt ledede Stalin naturligvis landet godt og formåede at besejre Det Tredje Rige på mindre end fire år. Putin bekæmpede ISIS længere. Men tyskerne har en meget fed teknik.
  Her i spillet for eksempel den tyske E-75 kampvogn, kun den sovjetiske IS-7 kan kæmpe på lige vilkår imod den, alle andre kampvogne giver efter. E E-75 er en meget stærk rustning. Selv overlegen i forhold til den sovjetiske IS-7 er kanonen tæt på i dødelig kraft.
  Og tyskerne planlagde at gøre denne kampvogn til deres vigtigste i det 45. år. Hvad med vores?
  Medvedev sukkede... IS-7 blev aldrig sat i masseproduktion i efterkrigstiden. Så krigen varede længere, det vides ikke, hvem der ellers vandt.
  Dmitry Anatolyevich Zakhmelev sang:
  - Elsk brødre, kærlighed! Elsker at leve brødre! Og vores ataman behøver ikke at sørge.
  Medvedev faldt i søvn, mens han spillede. Det er afslappende...
  Og dagen efter blev det endelige resultat af præsidentvalget kendt.
  Næsten 92 procent af vælgerne stemte på Zelensky sammen med Ukraine, 6,7 procent på Medvedev. Således fandt Zelenskys triumferende sejr sted.
  Festligheder og jubel begyndte i landet. Endelig kom et nyt, som det forekom mange, lyst liv.
  Indtil videre er sandheden om indvielsen fungerende præsident Dmitry Anatolyevich Medvedev.
  Og han lykønskede selvfølgelig vinderen. Og hvor skal du hen. Og seks procent er ikke noget at tælle.
  Indenrigsminister Vladimir Zhirinovsky besøgte imidlertid Medvedev og trøstede ham:
  - Jeg stemte på dig Dmitry Anatolyevich!
  Den fungerende præsident svarede stille:
  - Tak skal du have!
  Zhirinovsky foreslog:
  - Måske skulle du sættes i premierer?
  Medvedev rystede på sit malede hoved.
  - Jeg tror ikke, at de efter sådan et nederlag i anden runde vil give mig statsministeren. Det vil ikke være politisk korrekt længere.
  Zhirinovsky bemærkede logisk:
  - Alligevel burde en fra Rusland være i dit sted. Så hvem hvis ikke dig?
  Medvedev foreslog:
  - Mest sandsynligt, Andrei Navalnyj!
  Zhirinovsky smilede og knurrede:
  - Andrey Navalnyj? Lad dette ikke ske!
  Medvedev trak på skuldrene og bemærkede forvirret:
  - Hvor skal du hen?
  Zhirinovsky råbte:
  Ja, jeg vil arrestere dem alle!
  Medvedev viftede med hånden:
  - Nok! Vores tid ser ud til at være forbi! Jeg skal på ferie til De Kanariske Øer. Hvad vil du gøre?
  Zhirinovsky, der sneg øjnene sammen, svarede:
  - Lobby for dine venners interesser! Indtil Zelensky påtog sig pligterne som præsidenten for Rusland og Ukraine!
  Medvedev bemærkede trist:
  - Ak, det er ikke så simpelt ... Så kommer der tre skind af dig!
  Zhirinovsky knibede snedigt øjnene sammen og spurgte:
  - Gør mig venligst, marskal fra Den Russiske Føderation! Nå, hvad er du værd!
  Medvedev tænkte sig om et par sekunder og annoncerede derefter:
  - Bøde! Jeg vil ikke kun gøre dig til marskal, men jeg vil genoprette Beria til rang som marskal! Det vil være fair!
  Zhirinovsky nikkede indforstået:
  - I forhold til Beria, ja!
  Medvedev kneb øjnene sammen og spurgte:
  - Og i forhold til dig?
  Zhirinovsky svarede ærligt:
  - Og i forhold til mig kongeligt! Hvem jeg vil, belønner jeg!
  Medvedev nikkede indforstået.
  - Ja, så må det være!
  Og han beordrede at forberede begge dekreter om tildeling af marskalrækker.
  Ruslands fungerende præsident muntrede op. Tænker, at nu kan han nyde computerspil fuldt ud.
  Og de er meget sjove at spille...
  Og egentlig, hvorfor skulle præsidenten gøre noget andet? Nu har teknologien udviklet sig så meget, at du kan være hvem som helst. Selv Herren Gud. Og specifikt i spillet for at skabe universer.
  For eksempel er der på den fungerende præsidents kontor et stort antal forskellige spil, inklusive de mest moderne.
  Medvedev beslutter sig for at spille realtidsstrategi. Tyskland i 1939. Tja, hvorfor bruger du den useriøse kode. Du tilføjer dig selv fem tusinde Panthers, tre tusinde Tigre og ti tusinde Focke-Wulfs. Og indsæt disse styrker mod fjenden. Og du angriber Polen, som ikke engang har en tiendedel af sådanne styrker.
  Og krigen fortsætter, som du vil, i én port og sejrrigt. Medvedev, for at være ærlig, er en kæmpe erobrer her. Knuser fjenden, som om du knuser blommer med en presse.
  Polen bliver let og hurtigere fladtrykt end i den virkelige historie. Angriber Frankrig. Du affyrer ti tusinde E-75-tanke mod den ved hjælp af en skurkkode. Pragtfulde biler, mildest talt. Som er fuldstændig usårlige over for franske kanoner, men dødelige på lange afstande. Skyd fjendens køretøjer ned.
  Medvedev hopper endda af glæde. Hvordan bevæger han sig hurtigt i spillet og tager allerede Paris ... Og hvorfor så spilde tid på bagateller? Lad os tage Spanien samtidig, så Franco ikke bliver alt for begejstret.
  Og til angrebet på Gibraltar bruger vi jetfly. Hvor skal briterne hen?
  Selvfølgelig bruger vi samtidig midler til at bygge slagskibe og hangarskibe. Så vil Storbritannien være i problemer. Her er hundrede hangarskibe og to hundrede slagskibe. Det bliver en kolossal kraft.
  Og så er der landgangsfartøjerne. Du laver også tanke af E-U-serien, en videreudvikling af E. Her smider du "E"-50-U tanken, sådan en maskine, du ikke kan bryde igennem fra mere end én vinkel.
  Og lad hende plage briterne. Her er to smukke piger inde i sådan en tank, der blinker til Ruslands fungerende præsident.
  Medvedev blæser et kys tilbage til dem.
  Sådan spiller vi...
  Og de nyeste kampvogne nærmer sig London. Og uden ceremoni indtager de Englands hovedstad.
  Medvedev sang:
  - Verden er kedelig! Vi spiser alle katten!
  Selvfølgelig er spillet sjovt og nemt at spille. Jeg tog svindlerens kode og kasserer, hvad du vil. Her indtager du Balkan og tager til Afrika. Du stempler også, og også infanteri. Hvis du laver tropper, ville der være penge. Og det erobrede område giver også penge. Nå, prøv det, gå rundt i Afrika.
  USSR åbner stadig fronten. Fireogtredive mod E-50-U-serien, som jeg stemplede yderligere ti tusinde. Hvis det pansrede E-50-køretøj er omtrent det samme som "Tiger" -2, er kun den rationelle hældning større, og bevæbningen er lidt stærkere, og motoren er mere kraftfuld. At E-50-U, med samme vægt, kan sammenlignes med den sovjetiske T-64, har endda en kraftigere gasturbinemotor.
  Ja, kræfterne er ikke lige store. Her kæmper forskellige generationer af kampvogne.
  Og Medvedev, selvfølgelig, styrter på en sort hest.
  Kræfterne er selvfølgelig ikke sammenlignelige. Du kan også tilføje E-75-U, dette er en squat dræbermaskine, uigennemtrængelig selv af skibskanoner.
  Og hvordan man trampe sig selv. Intet at stoppe.
  Medvedev spiller som en lille dreng. Nå, hvordan er det. Og ingen er ivrige efter at modtage ham. Han tabte, og den fungerende præsident blev glemt.
  Alle elsker kun vindere.
  Dmitry Anatolyevich sang:
  Og vi trodser stormene
  Fra hvad og hvorfor...
  Lev i verden uden overraskelser
  Umuligt for nogen
  Må held og lykke, fiasko,
  Alle hop, så op, så ned,
  Kun på denne måde, og ikke på anden måde,
  Kun på denne måde, og ikke på anden måde!
  Længe leve overraskelse!
  Overraskelse! Overraskelse!
  Længe leve overraskelse!
  Overraskelse! Overraskelse!
  Længe leve overraskelse!
  Og det blev sjovere for Medvedev. Her besatte hans tropper Ukraine, Hviderusland og nærmer sig ubønhørligt Moskva!
  Ruslands tidligere præsident siger:
  - At vores liv er en leg!
  Og tager hovedstaden i USSR med storm. Selvfølgelig, mod hæren i det 41 år, har han kampvogne med karakteristika fra tresserne og endda 70'erne, og vigtigst af alt, at der er mange af dem.
  Medvedev blinker til sig selv... Hovedstaden Moskva er indtaget. Og nu kan du indfange Kaukasus ... Og samtidig rydde op i det sydlige Afrika for dig selv. Og gå til Argentina.
  Og derfra til at angribe USA. Han er en hård kommandør. Fjenden halter bagefter både i antal og kvalitet af tropper.
  Medvedev synger entusiastisk:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp! For Sovjets magt! Og vi vil tørre alle i lort i kampen for det!
  Medvedev blev midlertidigt trukket ud af spillet. Den russiske forsvarsminister, der afløste Shoigu Trubetskoy, ringede. Han spurgte den stadig fungerende præsident:
  - Hvornår skal vi aflægge ed til den nye leder?
  Medvedev svarede kortfattet:
  - Hvor det skal være, ved indvielsen!
  Trubetskoy bemærkede:
  - Den nye præsident i et forenet land ønsker at holde en indsættelse i næste uge. For ikke at have tid til at plyndre!
  Medvedev gøede:
  - Dette er ikke i henhold til vores forfatning og love!
  Trubetskoy bemærkede:
  - Og Jeltsin vedtog denne forfatning ikke i overensstemmelse med loven og den gamle forfatning. Faktisk troede mange, at Putin ville foreslå en ny forfatning, men på en eller anden måde ventede de ikke!
  Medvedev bemærkede:
  - Det er ikke den bedste idé for hver ny præsident at vedtage en ny forfatning!
  Trubetskoy svarede:
  - Og det kunne Putin! Han var sejere end Jeltsin, og du Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev nikkede og accepterede:
  - Sejere og vigtigst af alt heldigere! Uden Putin gik alt galt, og Zelensky tog magten i Rusland.
  Trubetskoy bemærkede:
  - Og Lukashenka havde en chance, kun han missede sin tid. Jeg skulle have bevæget mig hurtigere!
  Medvedev bemærkede logisk:
  - Lukasjenka var bange for konkurrenceprægede valg i Rusland. Ja, og Zelensky ville ikke have risikeret det, hvis Putins hjerte ikke kunne holde det ud. Så meget land at administrere i manuel tilstand - udbrændt! Putin brændte bestemt ud på arbejdet!
  Trubetskoy foreslog:
  - Nå, så hvad skal man acceptere indvielsen i en hurtigere tid eller ej?
  Medvedev svarede frimodigt:
  - Gør det, som du vil! Jeg er ligeglad mere! Jeg vil trække mig tilbage og nyde mit liv. Måske rejser jeg verden rundt! Jeg har allerede været både præsident og premierminister generelt, en rekordperiode for Rusland! Hvor længe kan du klamre dig til tronen?
  Trubetskoy var enig:
  - Jamen, hvis ja, så lad ændringerne komme! Og hvad skal man gøre med Shoigu?
  Medvedev svarede koldt:
  - Lad ham hvile! Marskalpensionen er stor. Lad den rejse verden rundt. Jeg gav dig tilladelse til at have ejendom i udlandet!
  Trubetskoy nikkede og bemærkede:
  - Putin har isoleret Rusland fra verden! Med ord, sørgende i dybet af vores sjæle, vi glædede os over hans død! Med hensyn til Zelensky, vi får se! Mange af os ønskede ordrer som i Vesten. At modtage som i USA, men at arbejde ... Som i USSR!
  Medvedev bemærkede:
  - Nå, under Stalin pløjede embedsmænd intensivt! Tro ikke, at de var solid honning!
  Trubetskoy spurgte:
  - Og hvad vil du gøre?
  Medvedev huskede:
  - Jeg var præsident, og jeg vil gå på præsidentpension. Det er stort... Og jeg vil nyde livet! Hvorfor skulle jeg stadig arbejde!
  Trubetskoy huskede:
  - Zelensky kan give dig posten som rådgiver hos ham!
  Medvedev vinkede:
  - Ai! Han er klog nok uden mit råd! Kort sagt - hold indvielsen! Dmitry Anatolyevich sendte sin egen!
  Trubetskoy var enig:
  - Indvielse ja!
  Medvedev lagde på. Besluttede at spille spillet. Noget der aldrig har været nok før. Og i det mindste mentalt knuse USA.
  Eller rettere sagt i spillet. Mod E-75-U er den amerikanske Sherman dog svag. Men USA har mange fly, selvom de ikke er så stærke som tyske jetfly.
  Men kvaliteten er selvfølgelig ikke den samme! Fritz'erne samler op på intensive regninger. Især piloterne: Albina og Alvina! Og det er piger, der er kendetegnet ved en kolossal lunte.
  Medvedev rykker frem mod Amerika fra syd. Og samtidig bevæger hans kampvogne sig tværs over Sibirien. Han har det sjovt. Forresten, hvorfor ikke erobre Japan endnu? I dette spil kan du våde dine allierede. Avanceret strategi. Brug slyngelkoden, og du vil være stærkere end fjenden både i antal og kvalitet. Ikke krig, men ren og skær fornøjelse. Her er haleløse jetbiler, amerikanerne kan ikke engang indhente det.
  Mere præcist, og få. Og brug radiostyrede missiler! Og på amerikanerne shugani. Medvedev kan virkelig godt lide dette spil. Og flytte tropperne. Her er Mexico. Amerikanske byer falder én efter én. Sådan en fornøjelse.
  Og i øst kommer tankene fra E-U-serien ind i Indien. Men hvad kan briterne modsætte sig dem. Desuden har Det Tredje Rige allerede fået ressourcer og producerer den mest moderne teknologi uden en slyngelkode.
  Men Medvedev besluttede at pumpe lidt "Panther". Her er den første almindelige "Panther" - frontalpanser på 80 - 110 millimeter, sidepanser på 50 millimeter og en 75 mm kanon med en løbslængde på 70EL, en motor på 650 hestekræfter. Her er "Panther" -2 frontal panser fra 120 til 150 millimeter, sider af en 60-mm kanon 88-mm med en løbslængde på 71 EL, og en motor på 850 - hestekræfter. Ja, en seriøs bil. Og tungere ikke på femogfyrre, men halvtreds tons og lavere i silhuet.
  Men "Panther" -3. Frontal panser fra 150 til 200 millimeter, sider på 82 - millimeter, en pistol på 88 millimeter med en løbslængde på 100 EL og en motor på 1200 hestekræfter - vægt 55 tons. Enig sådan en maskine er generelt super mod Shermans.
  Men der er en "Panther" -4. Hun har frontalpanser fra 200 til 250 mm under skråninger, og sidepanser på 160 mm. en 105 mm kanon med en løbslængde på 100 EL. Dette er allerede et monster, der vejer 65 tons og med en lav silhuet. Gasturbinemotor 1500 hestekræfter. Selvfølgelig en fremragende seriel udvikling, der er i stand til at kæmpe selv med den sovjetiske IS-7. Desuden var IS-7 ikke seriel.
  Men der er maskiner og stærkere. Progonka "Panther" -5, frontal panser 250 skrog i en vinkel på 45 grader, 300 mm pande af tårnet i en vinkel, side 210 i en vinkel, en pistol på 128 mm i 100 EL, vægten af en mere avanceret tank er 75 tons, en motor på 2000 hestekræfter gasturbinekraft . En maskine, der overgår alle sovjetiske og amerikanske modeller. I stand til at trænge ind i IS-7 fra kamprækkevidde og modstå frontale stød. "Panther" -5 er generelt super teknologi. USSR har intet stærkere end IS-7. Og tyskerne har også fem typer tigre.
  Medvedev besluttede, efter at have erobret det meste af USA's territorium, at fordrive "tigeren". Nå, "Tiger" er den første kendte af alle. Frontpanseret er 100-110 mm med næsten ingen hældning, og sidepanseret er 82 mm uden hældning. Og den 88 millimeter kanon 56 EL løbslængde - tanken hyler virkelig. I modsætning til Panthers, hvor kun den første serie faktisk kæmpede, og der var prøver af den anden. Tank "Tiger"-2, bedre kendt som "Royal Tiger".
  Frontpanser 120-150 mm på skrogets pande ved en hældning på 50 grader, 185 mm på tårnets pande ved en svag hældning og 82 mm på siden, ved en hældning på 60 grader. Godt beskyttet i panden, lidt bedre end "Tigeren" i siden, og en kanon på 88 mm med en løbslængde på 71 EL. Af de serielle kampvogne fra Anden Verdenskrig, den bedste inden for bevæbning og frontal beskyttelse, vægt 68 tons, motor 700 hestekræfter - ret svag køreevne.
  "Tiger" -3 design maskine. Den frontale panser er 150-200 mm skrånende med et 45-graders pandeskrog, og tårnets pande er 240 mm skrånende. Sider på 160 - millimeter med skjolde i en vinkel. Tre typer af forskellige våben 88 mm pistol 100 EL, 105 mm pistol 70 EL og 105 mm pistol 100 EL med motor 1000 til 1200 hestekræfter. Med et tættere layout og vægt fra 75 tons. Ja, bilen er alvorlig og meget farlig. Og endnu mere kraftfuld "Tiger" -4 frontal panser 250 - skrog i en vinkel på 45 grader, pande 300 millimeter i en vinkel, sider 210 millimeter, en pistol på 128 millimeter ved 100 EL løbslængde eller 150 millimeter løbslængde ved 56 EL , vægt 85 tons, gasturbinemotor 1500 hestekræfter. En meget kraftig tank.
  Men endnu sejere er "Tiger" -5. Frontal panser: panden på skroget er 350 mm ved en hældning på 45 grader, tårnets pande er 400 mm ved en hældning på 50 millimeter. Sider på 300 mm skrånende. En pistol på 150 mm i 100 EL, eller 174 mm i 70 EL, eller 210 mm i 38 EL. Vægt 100 tons, gasturbinemotor 2500 hestekræfter. Den mest kraftfulde maskine selv IS-7 og perikon trænger ikke ind i siden. Her er en, der kan lanceres mod Amerika. Selvom jeg må sige "Tiger" -5 i den virkelige historie var ikke engang i projekterne. Men det er ingens skyld, at krigen sluttede så hurtigt.
  Men i et virtuelt spil kan kampvogne trækkes op.
  Medvedev indledte et angreb på den amerikanske hovedstad Washington og den største by i New York. Her kan du virkelig arbejde og vinde.
  Også selvom det er virtuelt. Washington er i brand, og tyske kampvogne kører langs den. Og ingen kan stoppe Tigers-5.
  Medvedev fuldfører et stædigt angreb på de amerikanske hovedstæder, og det ser allerede ud til at være en sejr. Men der er stadig Japan foran.
  . KAPITEL #5
  Hvad skal man ellers køre i spillet. Men Lev-familien af tanks, som aldrig blev seriel. Her er de rigtige monstre. Men i Anden Verdenskrig er disse maskiner i den senere serie endda overflødige. Og endnu mere mod Japan med sine små og mellemstore tanke.
  Men Dmitry Medvedev besluttede også at jage dem lidt væk.
  Her er den første tank "Lion", der kun eksisterer i projekter, og er kun delvist udformet i metal. Skrogets frontpanser er 120 mm i en vinkel på 45 grader, tårnets frontpanser er 240 mm i en vinkel, siderne er 82 mm, pistolen er 105 mm, løbslængden er 70 EL, hele er 80 tons, motoren er på 800 hestekræfter. Generelt en bil, der kunne have dukket op allerede sammen med Tigers og Panthers på Kursk Bulge. Med et meget kraftfuldt våben for sin tid og fremragende pandebeskyttelse af tårnet. Men den dukkede heldigvis ikke op. "Lion" -2 projekt maskine. Panden på skroget er 250 millimeter skrå, panden på tårnet er 300 millimeter skrånende. Sider på 200 - millimeter under skråninger. Kanon eller 128 mm 100 EL eller 210 mm 38 EL. Vægt 100 tons, motor 1800 hestekræfter. Der er ingen lige i dens magt. Udkonkurrerer IS-7, som kun kan ramme hende i siden. Men så kører man videre, og "Lion" -3 dukker op, også et monsterløb. Skrogets frontpanser er 350 mm, tårnene er 450 mm under hældningen af siden, 300 mm under skråninger, kanonen er 150 mm i 100 EL, eller 175 mm i 70 EL, eller 210 mm i 56 EL, eller et jetbomber i 400 -millimeter. Vægt 120 tons, motor 2500 hestekræfter.
  Ja, det er en formidabel kraft.
  Tank "Lion"-4 er et andet supermonster. Den frontale panser på skroget er 450 mm, den frontale panser på tårnet er 500 mm. Siderne af skroget og tårnet er 400 millimeter skrånende. Kanon 175 mm i 100 EL, 210 mm i 70 EL, raketkaster 500 mm. Maskinens vægt er 150 tons, motoren er 3500 hestekræfter gasturbine. På lang afstand trænger den ind i alle kampvogne, inklusive den amerikanske T-93 IS-7. Og skibskanoner kan heller ikke trænge igennem den. Dette er en mægtig maskine, og med en overskydende pistol.
  Men endnu mere kraftfuld "Lion" -5 er kongen af tanks. Skrogets frontpanser er 600 mm ved en hældning på 45 grader, tårnene er 800 mm brede, siderne er 550 mm skrånende. En 210 mm kanon i 100 EL, 300 mm i 70 EL, en 600 mm raketkaster. Maskinens vægt er 200 tons, gasturbinemotoren er 5000 hestekræfter. De er uigennemtrængelige for næsten alle typer våben, undtagen højdrevne missiler, især våben og bomber med stor kaliber. I stand til at skyde mod slagskibe og hangarskibe. Virkelig en super tank.
  Nå, kort sagt, der er noget at spille. Medvedev presser Japan.
  Men han bliver afbrudt igen.
  Direktøren for FSB ringer og siger:
  - Dmitry Anatolyevich, vil du holde en konference for journalister?
  Medvedev udtalte eftertrykkeligt:
  - Ikke endnu!
  - Hvorfor?
  Den fungerende præsident svarede:
  - Jeg har ret til at give samtaler og ikke til at give! Så jeg besluttede ikke at give!
  FSB-direktøren nikkede.
  - Du kan være rolig for nu! Interviewet forsvinder ikke! Men vi vil lede efter et andet sted!
  Medvedev bemærkede:
  - Alle passer ind! Hvis noget, så har din general en stor pension! Du kan leve uden at arbejde!
  Direktøren for FSB spurgte overrasket:
  - Er det ikke ærgerligt at skille sig af med så kæmpe magt?
  Medvedev svarede ærligt:
  - Det er selvfølgelig ærgerligt, men en person adlyder det uundgåelige!
  Medvedev vendte tilbage til spillet igen. Den tidligere præsident for verdens største og rigeste land på naturressourcer har endelig rakt ud. Og hvorfor ikke spille, hvis nu de undværer det. Selvom han er fungerende statsoverhoved.
  Men hvordan undgår du fristelsen til at skære dig selv i sådan et spil. Nå, her nåede de tyske tropper Chukotka. Heldigvis er det i spillet meget nemmere at flytte udstyr end i virkeligheden. Og de tager til Kina. Og der gik de ind i kampen med japanerne. Med hjælp fra snydekoden stemplede Medvedev selvfølgelig Lev-5 kampvognene og kastede dem mod samuraien. Og det er virkelig superklassebiler.
  Hvordan samuraierne knuses. Men stadig ikke grænsen for perfektion.
  Men hvorfor, indtil Anden Verdenskrig er forbi, ikke køre den tungeste tyske kampvogn "Maus" gennem niveauerne?
  Dette er virkelig en omfordeling af perfektion og skønhedens krone. Mere præcist, hvad kan der ske, hvis der sker en udvikling af gigantomani.
  Medvedev begyndte at fordrive musene.
  Tank "Maus", en tank, der virkelig eksisterer i metal, den tungeste af dem, der virkelig var legemliggjort i metal, kørte og kæmpede endda. Musens frontalrustning er 150 mm på bunden af skroget, 200 mm på toppen af skroget, 250 mm på panden af tårnet og 210 mm på siderne. Som du kan se, er tanken, selv i sin første version, uigennemtrængelig for alle serielle sovjetiske tanke i panden og endda på siden. IS-2 og SU-100 kunne ikke trænge ind i denne tank fra nogen vinkel. Kun IS-7 kunne skabe problemer for Maus og virkelig bekæmpe denne kampvogn. Men IS-7 dukkede først op efter krigen og blev aldrig seriel. Og Musene kunne allerede kæmpe ved fronten i det treogfyrre år. Denne kampvogn har to kanoner: en kortløbet 75 mm og en 128 mm 55 EL, der er i stand til at trænge igennem alle sovjetiske kampvogne undtagen IS-7 i panden. Desuden IS-2 fra lang afstand. Der var også en 150 mm kanon.
  "Maus" vejede 188 tons, og havde en motor på 1250 hestekræfter, hvilket stadig ikke er nok. Generelt er maskinen den stærkeste for sin tid, og uden sidestykke.
  "Maus" -2 design maskine. Mere perfekt. I virkelighedens historie skulle det gøre bilen lavere i silhuet og lettere. Men i spillet er bilen selvfølgelig blevet mere perfekt, lavere silhuet, tættere layout, men endnu tungere. Maus skrogets frontalpanser er 2.350 mm. Tårnets frontalrustning er 450 mm. Brædder 300 mm. Kanoner 75 mm langløbet og 150 mm 70 EL, eller 210 mm haubitser, eller 400 mm raketkaster. Vægt 200 tons. Gasturbinemotor 2000 - hestekræfter.
  Maus-3 er en spillemaskine. Også perfekt. Skrogets frontpanser er 600 mm, tårnet er 800 mm, siderne er 550 mm. Kanoner 88 mm 100 EL, til at bekæmpe fjendtlige kampvogne, og 210 mm 70EL. Eller en 550 mm raketkaster. Tankens vægt er 250 tons, gasturbinemotoren er på 4000 hestekræfter. Tanken er næsten uigennemtrængelig for næsten alle våben, bortset fra særligt kraftige.
  Maus-4 er en ny udvikling af gigantomania og mere perfekt. Skrogets frontpanser er 1000 mm skråtstillet ved 45 grader, tårnets frontalpanser er 1200 mm skråtstillet. Brædder i 850 mm i vinkel. Bevæbning: 105 mm 10EL kanon til at bekæmpe fjendtlige kampvogne og er ganske tilstrækkelig mod næsten alle typer køretøjer. 300 mm våben i 70 EL, til ødelæggelse af befæstninger og overskud til kampvogne. Eller i stedet for en 750 millimeter jetbomber.
  Vægten af køretøjet er 350 tons, hvilket ikke er så meget for sådanne rustninger og våben. Selv kanonerne på et slagskib kan ikke trænge ind i en sådan maskine i panden. Kun et direkte hit fra et kraftigt krydsermissil eller en meget stor bombe kan ødelægge en sådan maskine. Fra alle vinkler er det uigennemtrængeligt for alle kampvogne og selvkørende kanoner fra Anden Verdenskrig. 6000 hestekræfter gasturbinemotor.
  Nå, "Maus" -5 er det højeste niveau i denne serie. Den frontale panser på skrogets pande er 1600 mm i en vinkel, tårnets pande er 2000 mm, siderne er 1500 mm i en vinkel.
  En 128 mm kanon med 100 EL til at kæmpe mod alle kampvogne, ganske tilstrækkeligt mod alle mærker inklusive IS-7 og en 900 mm raketkaster. Andre våben er upassende. Et dusin kanoner. Tankens vægt er 500 tons. Gasturbinemotor på 10.000 hestekræfter. Lad os bare sige, at bilen er perfekt. Du må ikke gennembore panden med næsten ingenting. Super tank...
  Men hvis nogen mener at den er køligere end "Maus" -5 og intet kan opfindes, så er det slet ikke tilfældet. Forfatternes fantasi til et godt spil om Anden Verdenskrig er ubegrænset.
  For eksempel er der også "Rotten". Denne tank i den virkelige historie er mester i størrelse blandt alle projektkøretøjer og var endda delvist udformet i metal.
  Tank "Rat" frontal panser på 400 millimeter, såvel som sidepanser, også ved en lille hældning. Bevæbn fire kanoner 210 mm, eller en 800 mm og to haubitser 150 mm, elleve antiluftskytskanoner. Vægt på 2000 tons, dieselmotorer med en samlet effekt på 10.000 hestekræfter.
  Tank "Rat" -2 er en videreudvikling af designkøretøjet med et mere avanceret layout. Frontal og enhver panser på 800 mm, med en stor rationel hældningsvinkel. Den er bevæbnet med en 1000 mm kanon og fire 150 mm haubitser, seksten antiluftskytskanoner, der er i stand til at skyde mod jord- og luftmål. Vægt 3.000 tons, gasturbinemotorer, samlet effekt 20.000 hestekræfter.
  "Rat" -3 endnu mere kraftfuld og perfekt maskine. Panser 1200 - millimeter i en vinkel. Bevæbningen er en 1250 mm kanon og seks 150 mm haubitser. Tyve antiluftskytskanoner, der er i stand til at skyde mod både luft- og jordmål. Vægt 4.000 tons, gasturbinemotorer, samlet effekt 35.000 hestekræfter.
  "Rat"-4 er en endnu mere kraftfuld og perfekt maskine Panser på 1600 mm i en vinkel. Bevæbning - en 1600 mm kanon og ni 150 mm haubitser, femogtyve antiluftskytskanoner, der er i stand til at skyde mod luft- og jordmål. Vægt på 5000 tons, gasturbinemotorer, forbedret samlet effekt på 50.000 hestekræfter.
  "Rat" -5 er den sejeste tank. Panser i 2500 - millimeter fra alle sider. Bevæbning er en kanon på 2500 mm. Og femten 150 mm haubitser. Fyrre antiluftskyts, der er i stand til at skyde mod luft- og jordmål. Vægt 10.000 tons. Atomreaktor som motor, effekt over 100.000 hestekræfter.
  Tanken er faktisk den fedeste i spillet. Og med hensyn til vægt og andre egenskaber.
  Nå, du kan instruere "Rotten" -5 til at storme Tokyo. Sandt nok er det så dyrt, at du flere gange er nødt til at køre slyngelkoden.
  Men i det hele taget kan Medvedev glæde sig. Han spillede hårdt.
  Og jeg så endelig på "Rat" -5 i den virtuelle maskine. Hvor godt at spille uærligt.
  Men her kalder de igen Medvedev.
  Denne gang, første vicepremierminister og fungerende premierminister Siluanov.
  Han sagde i en trist tone:
  - Vi mistede Dmitry Anatolyevich! Næsten alle stemmesedler er talt op!
  Medvedev bemærkede klogt:
  Bedre at tabe godt end at vinde dårligt!
  Siluanov var overrasket:
  - Og hvordan er det?
  Medvedev forklarede:
  - Hvis Vitali Klitschko var blevet valgt til borgmester i Kiev fra allerførste gang, var han ikke vendt tilbage til ringen. I stedet for en stor mester ville der være en latterlig borgmester!
  Siluanov var enig i dette:
  - Ja, du har ret Dmitry Anatolyevich! Klitschko havde fordelen af at tabe ... Men desværre havde du ikke engang sådan en fordel!
  Medvedev sang som svar:
  - Jeg er fri, som en fugl på himlen,
  Jeg er fri og glemmer, hvad frygt betyder ...
  Jeg er fri med den vilde vind på lige fod,
  Jeg er fri i virkeligheden, ikke i en drøm!
  Siluanov brokkede sig:
  - Ja, du er direkte en digter Dmitry Anatolyevich! Du kan skrive vers om dig!
  Medvedev svarede alvorligt:
  - Nu kan jeg i hvert fald roligt gøre min yndlingsting - spille computerspil! Og før det, i tyve år havde jeg kun råd til dette i anfald og start!
  Siluanov gryntede sløvt:
  - I spil?
  Medvedev bekræftede:
  - Det er det i spillet! Og det var nyttigt for dig at studere en militær-økonomisk strategi!
  Den første vicepremierminister bemærkede modvilligt:
  - Jeg foretrækker øvelse!
  Medvedev hvæsede tilbage:
  - Onde virkelighed forbandet, kan drive dig til vanvid!
  Siluanov svarede koldt:
  - Vil du flygte fra virkeligheden med spillets verden? Prisværdigt!
  Der var ironi i den fungerende premierministers ord.
  Medvedev sagde:
  - Lad mig også hænge stjernen fra Ruslands helt for dig!
  Siluanov rådede:
  - Hæng dig selv, hr. præsident!
  Medvedev grinede og svarede:
  - Måske er det en god idé! Og så blev Putin kun posthumt præmieret!
  Den fungerende statsminister svarede:
  Tak, hr. præsident!
  Medvedev fortsatte syngende:
  - For dumme tomme øjne ...
  Siluanov sang:
  Fordi alt er muligt...
  Medvedev sluttede:
  - Du kan ikke leve!
  Den fungerende statsminister svarede:
  - Seriøst, højst sandsynligt fjerner de mig! Det ser ud til, at du bliver nødt til at travle!
  Medvedev svarede koldt:
  - Der er mange steder på Jorden!
  Siluanov nikkede og gurglede:
  - Kort sagt, hr. præsident, du lovede mig en heltestjerne!
  Medvedev råbte højt:
  - Forbered dekretet!
  Han medbragte endnu et prispapir. Gerne, skriv fungerende præsident.
  Samtidig tildelte Medvedev hende en flok mennesker. Kend vores!
  Øh, det er allerede meget sent, og Ruslands fungerende præsident faldt i søvn.
  Han drømte om en anden alternativ historie. Den tsaristiske hær, ledet af Kuropatkin, kæmper for at fjerne blokeringen af Port Arthur. Men så optrådte Medvedev selv på en kamprobot, med lasere og termokvarkprojektiler på størrelse med et valmuefrø, men lige så dødbringende som bomberne, der blev kastet over Hiroshima.
  Og hvordan kan Medvedev bekæmpe japanerne fra sin kamprobot. Hvordan samuraierne blev revet fra hinanden i tusindvis. Og hvordan lasere og blastere gik i gang.
  Og skære den japanske, specifikt skære. Og savet i stykker. Og ødelagde deres rækker.
  Medvedev, der mistede sin trone, fandt henrykkelse i kamp. Han mejer disse samuraier, der vovede at ryste den hellige kongetrone.
  Men er det virkelig dårligt at sige helt ærligt, at det var under kongen?
  Gud forbyde ethvert land sådan en konge som Nicholas II. Dette er trods alt et rigtigt eksempel på en intelligent hersker, og samtidig en intellektuel.
  Det er en skam, at sådan en ikke-entitet som Kuropatkin svigtede ham. Og nu har Medvedev taget imod japanerne. Og lad os tæske dem. Og det er meget vanskeligt at gøre det.
  Og laserstråler slår samurai ned i tusindvis. Et par minutters kamp mere, og
  Der er ingen japansk hær.
  Hvad spiste samurai-herrerne? Og nu måske tage på dine skibe.
  Medvedev løftede kamprobotten op i luften og skyndte sig til positionerne for Togo-flåden. Hvad tror han, han kan klare den russiske ridder?
  Og det er hvor hurtigt thermoquark-robotten skynder sig. Her er han over havet. Og lad os sænke Togos flåde. Skær bæltedyr, krydsere og andre levende væsner.
  Sådan... Hvad hvis vi også tabte mini-termokvarkbomben?
  Og smider sin nye helt. En bølge rejser sig og sænker skibene i den opgående sols land.
  Medvedev råber helt i lungerne:
  - For Rusland Nicholas,
  Jeg vil ødelægge alle japanerne!
  Og igen går den fungerende russiske præsident i ekstase.
  Ja, det er dejligt at kæmpe med sådan en robot.
  Lad os drukne dig selv samurai ... Og der vil ikke være nogen Tsushima, japanerne vil ikke have noget at kæmpe for.
  Nu synker de sidste samurai-skibe. Hvilken sejr!
  Men der er stadig dele af den opgående sols land, der blokerer Port Arthur. Vi er virkelig nødt til at tage imod dem. At løse alle modstandere af imperiet af zar Nicholas.
  Medvedev synger entusiastisk:
  - Og samuraien fløj til jorden,
  Under presset af stål og ild!
  Og lad os ødelægge de tropper, der overlejrede Port Arthur. Det skete virkelig, at en kraftig fæstning faldt. Og Rusland fik et slag i ansigtet. Og vigtigst af alt var det værre end Krimkrigen. Der tabte zar Nicholas II's imperium til koalitionen af England, Frankrig, Tyrkiet og Kongeriget Sardinien. Og hun tabte hæderligt. Og så noget Japan, som ingen betragtede som en seriøs rival.
  Må Rusland ikke udstå ydmygelse. Måske var det derfor, Stalin, så forsigtig og tilbageholden i udenrigspolitikken, åbnede en anden front i Fjernøsten mod Japan. Faktisk ydmygede samuraien det tsaristiske Rusland for meget.
  Til dette skal du ødelægge med små termoquark-bomber og brænde med lasere.
  For ikke at vove at besejre Rusland! Åh, Gud forbyde, at Zelensky bliver en succesrig konge.
  Igen er russere og ukrainere forenet, og snart vil hviderussere slutte sig til dem.
  Og der vil være en treenighed af slaver!
  Medvedev afsluttede japanerne ved Port Arthur og skyndte sig videre ... Rusland besejrede Japan. Hun tog Korea, Manchuriet, Kuriløerne og Taiwan. Og også tvunget til at betale japanerne og en stor skadeserstatning.
  Tsar Nicholas II styrkede sine positioner, revolution og unødvendige tanker dukkede ikke op.
  Det tsaristiske Rusland fortsatte med at bevæge sig tværs over Kina. Og dens ekspansion i øst.
  Men Kaisers Tyskland, på trods af at tsartyskland var ved at blive en stormagt og voksede endnu hurtigere og mere end i den virkelige historie, tog det alligevel og klatrede ind i Første Verdenskrig.
  Ja, på to fronter.
  Nå, hvad nu Medvedev tog op på ødelæggelsen af tyskerne. Der er intet for dem at fornærme kongefaderen.
  Og hvordan lasere rammer fjender. Og lad os tærske dem i Østpreussen i en orkanorden. Medvedev skyder mod tyske tropper ved hjælp af lasere og gravitationsenergistråler.
  I det samme dukkede pigerne op. Selvfølgelig i bikini. Alenka og Natasha. Og lad Fritz'en hugge med lyssværd.
  Ja, zar Nicholas den Store, nazisterne drømte aldrig om sådan noget. Og hvad planlægger de imod jer, fædre?
  Medvedev synger aggressivt:
  - Meloner, vandmeloner, hvederuller,
  Generøst, velstående land ...
  Og sidder på tronen i St. Petersborg,
  Fader Tsar Nicholas!
  Indvielsesdatoen er rykket tilbage. Og Medvedev var fuldstændig overladt til sig selv. Ligesom mens du hygger dig med et barn.
  Medvedev tildelte også Andropov posthumt med Star of the Hero of Russia. Hvilket nok burde have været gjort før. Og han udstedte et dekret om opførelse af et monument til Andropov.
  Samtidig genoprettede den fungerende præsident også Yezhov og Yagoda i deres rækker. Hvad er der at stå på ceremoni.
  Derefter etablerede han en ny orden opkaldt efter Bobby Fischer. Og at han var en stor skakspiller, kan man ikke sige noget om. Og ikke bare fantastisk, men også skandaløst. Han ville være over alle, ikke kun i skak.
  Og også tre grader: bronze, sølv og guld!
  Og selvfølgelig tildelte Dmitry Medvedev først og fremmest denne ordre til: Garry Kasparov, Anatoly Karpov og ... Klitschko-brødrene!
  Og på samme tid etablerede Dmitry Medvedev Vladimir Klitschko-ordenen. Også et interessant træk. Tre grader: bronze, sølv, guld.
  Og så er der Svyatogor-ordenen, en strålende beslutning.
  Medvedev drev og pedaler. Og han opfinder det igen. Her er en bjørn. Alle bjørne bærer.
  Og han har nye ideer. Giv for eksempel hver russer en ny bil.
  I mellemtiden kan du tage og spille på computeren. Hvad Medvedev ønskede mest af alt. Så han inkluderede nu en ny strategi. Krig på forskellige niveauer. Det var det, præsidenten ville spille, selvom førstnævnte.
  Du starter med fem arbejdere og tusinde enheder hver: kul, jern, sten, olie, mad, guld.
  Og lad os først bygge et offentligt center til produktion af nye arbejdere. Så begynder du at udvikle miner og landbrug.
  Først og fremmest, selvfølgelig, udvinding af fødevarer for at sætte arbejdere mere.
  Medvedev har den mest kraftfulde, mest moderne computer. Og du kan stemple en masse enheder.
  Du bygger en by og nye handelscentre. Penge er selvfølgelig et problem i starten. Indtil du bygger et møntværk, et marked, et videnskabsakademi og så videre.
  Men Medvedev kender en universel måde at blive rig på. Skab flere landbrugsarbejdere og grav ressourcer op til brød. Markedet er meget billigt at bygge. Og så sparede man op, købte et akademi, byggede et savværk og lavede nye miner. Og så endnu en... Og guld flød - det dyreste produkt. Især når mynten gjorde det. Og så vil det være muligt at forbedre brøndene. Det er, hvor meget sjovere penge flyder. Kan bruges til forbedring. Nye save, nye landbrugsredskaber, landvinding, gødningsforskning. En ny slags plov...
  Yderligere uddybning af brønde, injektion af nye arbejdere der. Nye gårde. Kødproduktion. Opførelse af huse. Til husene til læger, politifolk, brønde, basarer, arkitekter, brandmænd. Og så videre... Inddrivelse af skat. Nye forbedringer i guldminedrift. Og udvikling af nye rum og arbejdsbygninger.
  Og der er allerede flere og flere penge ... Der er overskud og man kan begynde at bygge barakker.
  Spillet er interessant og udfordrende. Byen vokser. Så længe der ikke er krig. Her kan du etablere fredstid, og vælge en svagere fjende... Medvedev er faktisk stadig ved at samle styrke i den militær-økonomiske strategi.
  Militærakademiet er blevet bygget. Og du begynder at danne tropper. Kavaleri, infanteri, flammekastere, morterer og andre styrker. Selvfølgelig artilleri. Eller endda endnu en gang ved at forbedre tankanlæggets brønde. De første maskiner er selvfølgelig lette og primitive, men de kan køres væk.
  Medvedev blev revet med.
  Spillet har fortæret præsidenten. Du bygger dig selv flere og flere nye huse. Til dem, og skoler af skriftkloge, og et bibliotek, underholdning på forskellige niveauer. Det være sig musikere, dansere, jonglører, senetspillere, zoologiske haver. Eller endda et kasino.
  Og selvfølgelig templer til forskellige guder.
  Ja, der er mange forskellige religioner i imperiet. Templer bygges bedst på forskellige måder.
  Og her er alt anderledes. Og moskeer, kirker, bedehuse, buddhistiske templer, stupaer, hedenske guder.
  Ja, den rigeste mission. Du bygger broer og krydser floden.
  En masse arbejde. Arranger også festivaler for forskellige religioner, så guderne ikke bliver stødt.
  Og så uden afbrydelse. Og arbejdet på videnskabsakademiet fortsætter, nu en forbedring, så en anden. Det betyder mod gnavere, så mod insekter - som rejser landbruget, så dukker traktorer op.
  Og så sender guderne god høst. Så tanke kan køres ud og fabrikker til produktion af fly. Startende med lette flyvemaskiner, og du kan indhente atombombefly. Og antallet af enheder vokser konstant. Det er allerede nået op på 100.000.
  Medvedev spiller og afvikler nye teknologier. Så længe der ikke er frygt. Det er ikke nødvendigt at kæmpe, du kan hæve indekset for velstand og kultur for dit folk. Og det betyder også noget. Og nu er der penge og ressourcer nok.
  Så meget desto mere godt i spillet: brøndene er ikke udtømte. Du kan altid mine ressourcer.
  Og byg nye byer på kortet ... Eller endda forkæl dig selv med en pyramide eller et andet verdensvidunder.
  Medvedev er også i gang med at kassere nye kaserner. Sandt nok reducerer overfloden af tropper velstandsindekset. Her er der selvfølgelig et problem. Men indtil videre er der ingen at slås med ... Men du kan introducere nye teknologier til at gøre kampvogne og fly hurtigere. Og trække tunge bombefly op.
  Men hvorfor, der allerede har mellemstore kampvogne, for ikke at fange fjenden på niveau med middelalderen?
  Og Medvedev, efter at have stemplet flere tanke på samme tid og forbedret deres parametre, invaderer hurtigt nabolandet.
  Samt fly fra oven. Og lad os bombe fjenden med al din magt. Du kaster napalm efter ham.
  Og ikke efter spillereglerne.
  Medvedev nød ødelæggelsen af middelalderbyen. Og så hele landet med sin primitive hær. Han nød og vandt, selvom hans fly og kampvogne fik mindre skader. Sådan en forholdsvis nem indfangning viste sig. Og så bygger du igen en by på det erobrede område ...
  Og dine tanke er allerede tunge. Det er muligt at påsætte både anti-nuklear beskyttelse og aktiv panser.
  Medvedev har allerede været med i spillet i ti timer, og hans øjne er trætte og begyndte at hænge sammen. Den fungerende præsident faldt i søvn.
  Først snurrede Medvedev i noget ubestemt. Men det varede ikke længe. Og så fløj den ultramoderne T-95 tank op ad bakken. Det var allerede sent på efteråret, og striber af regn slog mod pansret.
  Medvedev sagde:
  - Den afgørende dag for kampen om Mount High! Det bjerg, der er nøglen til hele forsvaret af Port Arthur. I dag, blot 21. november eller 4. december, efter den nye stil. - Professoren slog voldsomt med knytnæven i rustningen og udbrød. - Men der bliver ingen fangst af Højbjerget! Stillehavseskadronen vil være i live!
  Japanerne har næsten erobret Vysokaya-bjerget. De kravlede som myrer, i tykke vandløb fra alle sider. T-95 fra en 152 millimeter hurtigskydende pistol åbnede ild.
  Alenka trykkede på joystick-knappen, og den automatiske pistol ramte japanerne som en antiluftskyts. Kraftige højeksplosive fragmenteringsgranater slog hundredvis af japanere ud med ét skud.
  Natasha affyrede til gengæld otte tunge maskingeværer. Og jeg foretrak også at bruge joysticket.
  Medvedev kørte tanken, superbilen klatrede selvsikkert op ad stejlerne, og larverne knuste krigerne i Land of the Rising Sun.
  Margarita fløjtede og sagde:
  - Vi skaber historie!
  Den fungerende præsident bekræftede rasende:
  - Sikkert! I intet tilfælde vil vi lade Port Arthur overgive sig!
  Alenka skød fra en pistol og affyrede tyve skud i minuttet og spyttede et projektil ud med øget dødelig kraft på halvtreds kilo. På et minut var et ton metal og sprængstoffer præcist udbrudt.
  Og pigen slog meget passende.
  Og maskingeværer affyrede hver fem tusinde skud i minuttet. Eller fyrre tusinde store kugler på kort tid. Og hvordan tog de imod samuraien. Hvordan de blev presset.
  Alenka sang endda:
  - Og fjendens flok fløj til jorden, under pres af stål og bly!
  Den russiske kampvogn arbejdede aggressivt. Her afskar han tusind japanere, her er den anden. Fjernelse af dem i lag.
  Natasha fnisede og sang:
  - Til ære for Rus! Vi vil aldrig glemme Fædrelandet!
  Og igen skud fra dødelige kaliber maskingeværer. Og tusindvis af japanere falder døde om.
  Medvedev tog den og hvæsede:
  - Zar Nicholas! Du bliver fantastisk.
  Og lad os knuse de ufærdige samurai-larver.
  Margarita bemærkede logisk:
  - Nicholas II kunne være den største af kongerne. Han havde alle muligheder for at gøre Kina til en russisk provins - Zheltorossia!
  Medvedev ramte samuraien, styrtede hen over dem med larver og sagde:
  - Lad det være sådan!
  Projektil fulgte projektil. De formerede sig som kvasi-stof, hvilket kræver meget mindre energi end den faktiske tilvækst af atomer og molekyler.
  Alenka, der trykkede sine yndefulde fingre på knapperne på joysticket, udbrød endda:
  - I de russiske zarers navn!
  . KAPITEL 6
  Pistolen buldrede og rumlede. Selvom det ikke var så højt, men dæmpet, var det muligt at tale.
  Margarita spurgte den fungerende præsident:
  - Og hvad, antallet af skaller er uendeligt?
  Medvedev svarede:
  - Kvasi-stof kræver ikke meget energi at skabe. Og at fylde en fusionsreaktor med vand er lige så let som at beskyde pærer!
  Margarita fløjtede:
  - Ja, det er genialt! Så du kan lave chokoladeis!
  Medvedev svarede med et suk:
  - Ikke endnu, men meget snart, ja! Det er ærgerligt, at der indtil videre kun opnås kvasi-stof!
  Alyonka, der trykkede på joystickets knapper med sine bare fingre, smilende med de store tænder fra en tiger, bemærkede:
  - Denne evne til at skabe materie er også kvasi-guddommelig!
  Medvedev grinede. Der var færre og færre japanere omkring bjerget, og flere og flere lig. Samuraien forsøgte at skyde mod tanken, men forgæves. Skallerne prellede af rustningen som regndråber.
  Den fungerende præsident bemærkede:
  - Mennesket er skabt i Guds billede og lignelse.
  Alenka, der affyrede dødelige granater, bemærkede:
  - Hvis, stadig oprettet. Måske er vi mennesker, der er det mest intelligente, stærke og magtfulde væsen i universet!
  Medvedev foreslog logisk:
  - Så meget desto mere nødvendigt er konsolideringen af menneskeheden! Vi burde stå sammen! Så kender vi ikke sorg og nederlag!
  Natasha sagde selvsikkert:
  - Det kongelige imperium er i stand til at forene alle! Og samle alle uden undtagelse til en monolit!
  Og pigen slog igen fra maskingevær. Fylder japanerne op, forsøger at gå fra venstre flanke. Granater skadede ikke T-95-tanken. Og kanonerne, også på afstand, enten savnede eller deres granater var ineffektive. Desuden er der ingen panserbrydende våben i noget land i verden endnu. Ja, og sådan en tank, og du vil ikke bryde igennem så let. Hans forsvar er i top.
  Og maskingeværerne mejer ned, og granaterne fejer ud. Og de gør alting konkret, og meget dødbringende.
  Natasha fnisede og sagde:
  - Japanerne vil ikke tælle mange!
  Alenka var enig i dette:
  - Rigtig mange!
  Og funklede med safirøjne. Og der er så mange forskellige ting i en pige, en sand terminator.
  Krigerne skyder. Og samuraien bløder. Fyrre tusinde kugler og et ton granater i minuttet, dette er en meget stor dødelig kraft.
  Natasha bemærker:
  - Vi er krigere, der bringer alvorlig død!
  Alenka var enig i dette:
  - Og ikke bare døden, men en kilde til styrke i hele universet!
  Margarita bemærkede fornuftigt:
  - Hvis det tsaristiske Rusland erobrer hele verden, så vil alle krige i menneskehedens historie være afsluttet én gang for alle!
  Medvedev var enig i dette:
  - Selvfølgelig skat! Ingen vil have krige! Men menneskeheden skal blive ét!
  Natasha hvæsede af glæde over en panter, der havde dræbt en tyr:
  - Når vi er forenede, er vi uovervindelige!
  Og lad gnisten ud af mine øjne! Her er pigen! Den indeholder ildens flammer og is og stål.
  Men nu dør de sidste japanere. Og der er ingen andre til at storme bjerget. Mere end halvtreds tusinde dræbte krigere fra den opgående sols land forblev under det høje bjerg.
  Kampen er forbi.
  De fire tog plads på en bakke, og Medvedev bemærkede:
  "Vi må hellere ikke tale med garnisonen lige foreløbig." Grundlæggende, hvad skal vi gøre?
  Elena foreslog:
  - Der er stadig mange japanere. Lad os ødelægge hele fodens hær.
  Margarita var uden videre enig i dette:
  - Det er det! Vi vil knuse alle samuraierne! Og det bliver fantastisk!
  Medvedev smilede og bemærkede:
  - Og vores tank kan stadig svømme under vand og affyre granater. Lad os sænke den japanske flåde!
  Natasha hvinede af glæde:
  - Det er det! Det er rigtigt, lad os tage og slette alle samuraierne på havet.
  Bare den japanske eskadron begyndte sit næste bombardement. Der fløj granater, herunder fra elleve og tolv tommer kanoner. Og det her, ser du, er alvorligt.
  Tanken skyndte sig til kysten. Alenka, der bankede med fingrene på bilens krop, bemærkede:
  - Okay, til havet. Men hvordan kunne vi give japanerne initiativet på landjorden?
  Margarita, som havde en vis viden om krigen, huskede:
  - Vi havde maskingeværer, og Mosin-riflen er meget mere pålidelig og effektiv end den japanske. Og hvis ikke alt fungerede til søs, så havde samuraien på land ingen chance!
  Alenka bevægede vredt sin bare fod på gulvet og mumlede:
  - Forræderi! Trivielt forræderi!
  Natasha foreslog:
  - Vi hænger alle!
  Tanken gik i vandet. Der dukkede skruer op fra siderne, som styrede maskinen. Her er det første mål: en japansk destroyer. Natasha trykkede sine tynde fingre på joystick-knapperne.
  Og projektilet med dødelig kraft ramte bunden af skibet. Ødelagde rustningen.
  Destroyeren modtog endnu en granat. Natasha trykkede på tåen igen.
  Og nu drukner japanerne.
  Alena fnisede.
  - Lad os skiftes til at drukne! Maskingeværer under vand er ikke særlig effektive!
  Og pigen trykkede på joysticket og sendte denne gang et projektil ind i bunden af destroyeren.
  Margarita svarede med et smil:
  - Jamen, vi har damer!
  Natasha sendte igen et projektil og råbte:
  - I Rus' navn, lad der være sejr!
  Alyonka spyttede skaller ud. Hun skar bunden af skibet i den opgående sols land og bemærkede:
  - Ikke desto mindre var kongemagten i Rusland ikke så slem, som propagandaen hævdede.
  Margarita var enig i dette og talte villigt, især da han alligevel ikke havde noget at gøre.
  - Under zar Nicholas II indførte Rusland guldstandarden for penge. Imperiets valuta blev den mest solide og stabile i verden. Priserne voksede stort set heller ikke. Og under tsar Nicholas nåede lønnen op på syvogtredive rubler om måneden. Faktisk er Rusland blevet et af de førende lande i verden med hensyn til levestandard. Industriel produktion blev den fjerde i verden.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev begyndte efter at have sovet at spille på computeren. I dette tilfælde skar han i forlængelse af strategien. Den styrkede magt gennemførte beslaglæggelser. Den fungerende præsident for Rusland kastede kampvogne i kamp.
  Og tung.
  Det er stadig en god ting at spille. Jeg kørte lidt og fik tanke tungere end hundrede tons. Da han var præsident, ønskede Medvedev at udvikle kampvogne, der var tungere end hundrede tons. Men så gav Putin ikke. Men ideen så fristende ud. Super tunge maskiner. Og seks slags biler. Over fem og hundrede tons.
  Men nu kaster Medvedev atomdrevne kampvogne i kamp. Og det bryder forsvaret fra lande på mellemniveau. Og igen fanger. Ja, fantastisk ... For at gøre det lidt nemmere, kobler du en militærrådgiver på. Og sammen med ham leder du fjendens ødelæggelse. Og hans tilfangetagelse.
  Her erobrer du endnu et imperium ... Her er krigen mere alvorlig, men den føres af en militærrådgiver på niveau med Napoleon. Så du kan bare se, og sætte dit imperium på en økonom på niveau med Stolypin.
  Og Medvedev, efter at have siddet ved en computer med en kæmpe skærm i flere timer, begyndte at snorke.
  Han havde haft mangel på søvn for længe.
  Alyonka skød mod japanerne. Efter at have sænket krydseren denne gang sang hun:
  - Vi er de stærkeste i verden,
  Vi vil suge alle fjenderne i toilettet.
  Fædrelandet tror ikke på tårer,
  Og vi vil give de onde oligarker i hjernen!
  Og pigen lo. Og hendes tænder funklede som perler!
  Medvedev foreslog:
  - Da krigen med Japan ender med sejr, vil Ruslands økonomiske vækst være endnu større! Og det tsaristiske imperium vil blive det rigeste land!
  Alyonka sænkede en anden destroyer og hvæsede:
  Vi har altid været rige! Ikke nok orden!
  Natasha ramte slagskibet i Land of the Rising Sun og bemærkede:
  - Vi var på ingen måde tyskerne ringere i Første Verdenskrig. Men på grund af den femte kolonne missede de sejren!
  Alenka sendte også en anden skal ind i bugen på bæltedyret og sagde:
  - Sikkert! Den femte kolonne er skyld i alt. Under Første Verdenskrig kunne tyskerne ikke engang nærme sig Minsk og blev slået i Galicien. Og under Stalin så de allerede Kreml gennem en kikkert. Hvad står der?
  Natasha affyrede endnu en granat i bunden af bæltedyret og gryntede:
  - Forræderi! Vi gik glip af sådan en sejr!
  Margarita fandt det også nødvendigt at minde om:
  - Hvis det ikke var for forræderiet, så havde vi fået besiddelsen af Konstantinopel og Lilleasien samt adgang til Middelhavet. Og vi har mistet så meget på grund af forræderi og den femte kolonne!
  Alenka affyrede endnu et projektil:
  - Ja, det er den femte spalte! Hvor meget besvær på grund af hende! Det russiske imperium er en unik formation, der kan udvide til hele verdens grænser og gøre menneskeheden til en!
  Natasha gryntede aggressivt:
  - Sikkert! Jeg kunne og ville have gjort hvad som helst! Og vær menneskeheden forenet og uovervindelig!
  Pigen sendte endnu en granat, hvorefter slagskibet endelig delte sig. Og japanerne druknede.
  Margarita, med alarm i stemmen, bemærkede:
  - Se, hvad der sker i verden nu? Rusland og USA er på randen af krig. Og Kina er overbefolket og totalitært. Der er ingen orden og velstand i verden!
  Natasha sendte et nyt projektil, denne gang til krydseren, og indvilligede:
  - Der er ingen orden i verden! Vi har brug for samlet ledelse!
  Alenka affyrede et projektil og nikkede indforstået:
  - Og det zaristiske imperium kunne blive sådan en regering! Ruslands autokrati er garanten for verdens stabilitet og velstand!
  Og pigen sendte endnu en granat og splittede til sidst krydseren.
  Japanerne var tydeligvis flippede. De skød vilkårligt uden at forstå, hvem der druknede dem.
  Det skal bemærkes, at på landjorden havde Japan ikke den store fordel i antal. Og selv i den virkelige historie mistede det meget flere dræbte og sårede end Rusland.
  Men til søs var skibene i Land of the Rising Sun, produceret i Storbritannien og USA, lidt bedre end russisk, for det meste indenlandsk produktion.
  Men selv her er japanernes kvalitative overlegenhed ret ubetydelig. Og russerne skyder måske mere præcist.
  Natasha, der affyrede og sænkede en anden destroyer, bemærkede irriteret:
  - Her besejrede Rusland såmænd også stærkere modstandere. Ligesom Napoleon!
  Alenka, der sendte en granat ind i den pansrede krydser, tilføjede:
  - Oh yeah! Napoleon var et geni! Og han var stærkere, men vi besejrede ham!
  Margarita sukkede tungt og brokkede sig:
  - Tab til japanerne. Det er så irriterende og pinligt!
  Alenka var enig i dette:
  - Meget irriterende! Ak, på grund af dette sluttede Romanov-dynastiets æra. Tiden er glorværdig, heroisk, med erobringer og sejre. Og selvom vi ikke havde vores egen Djengis Khan, har vi rejst os siden Ivan Kalitas tid.
  Og pigen sendte et andet, meget dødeligt projektil. Og den pansrede krydser brød i to dele.
  Natasha fortsatte, og med en granat sænkede hun en anden destroyer. Og samuraierne har mange destroyere.
  Krigeren spurgte fyrene:
  - Men jeg undrer mig over, hvorfor i verdenshistorien ingen af imperierne har nået den absolutte magt?
  Alenka sendte igen en granat ind i maven på en anden destroyer og sagde:
  - Ja, virkelig, hvorfor? Alle faldt. Og det persiske imperium og Alexander den Store og det romerske. Hvorfor har ingen forenet menneskeheden?
  Natasha trampede irriteret med foden. Sænkede et andet skib og sagde:
  - Det er det! Djengis Khan skabte et imperium, der kunne knuse hele verden under ham. Men efter hans død iscenesatte sønnerne og sønnesønnerne et opgør og rev imperiet fra hinanden. Kun tsar-Rusland med sit enhedssystem var et sådant land, at det kunne eksistere i mange århundreder og udvide sig, indtil det slugte hele kloden!
  Alenka blinkede med øjnene og erklærede efter at have sænket en anden destroyer:
  - Ære til zar Nicholas' store imperium! Vi vil ikke give magt til de illegitime bolsjevikker og den provisoriske regering!
  Natasha sendte også en granat ind i skibet. Hun druknede japanerne og sang:
  - Gud bevare kongen
  Stærk suveræn
  Reger til ære,
  til ære til os!
  Regere i frygt for fjender -
  Ortodokse konge!
  Regere for ære
  Ære til os!
  Pigerne ser ud til at være virkelig tændte. Så de knuste samuraien, du vil beundre. Og Medvedev kørte sin dødelige undervandstank. Generelt er dette et fedt våben han har. Han drukner hele Japans flåde. Men dette er en stor magt.
  Tolv, kun store pansrede skibe, snesevis af mindre, inklusive krydsere. Nogle destroyere mere end tres. Det tager tid at ødelægge det hele.
  Natasha afsluttede et andet skib og spurgte Medvedev:
  - Tror du, der er en Gud?
  Betjenten grinte og svarede:
  - I hvilken forstand?
  Natasha sendte et nyt projektil, afsluttede destroyeren og bemærkede:
  - Ja, der er mange versioner af religioner! Der er både hedenske og monoteistiske! Det er, når du begynder at tænke over det. Og du tvivler på, om der er en Gud, når der er sådan noget rod i læren!
  Alenka splittede en anden destroyer og bemærkede fnisende:
  - Ja, i den henseende er det svært at tro på Bibelen. For Gud alene at opføre sig sådan. Og endda lavet kæledyr!
  Natasha nikkede indforstået.
  - Det er det. At tro, at et hvilket som helst folk er Guds folk? Dette er klart uværdigt for et højere sind!
  Derefter begyndte pigen at sænke et stort tonnage slagskib. Krigeren arbejdede.
  Men Margarita udtrykte sin mening:
  - Det er stadig ubegribeligt, hvordan det er muligt, at en kærlig Gud vansirer kvinder så meget!
  Natasha var overrasket:
  - Hvordan skæmmer det?
  Margarita svarede ærligt:
  - Ja, gør dem til gamle kvinder! Og hvad kunne være mere ulækkert end en gammel kvinde!
  Alenka affyrede en granat ind i krydserens mave og sagde:
  - På jorden går der af en eller anden grund meget modbydelige gamle kvinder, hvilket både er dumt og frygteligt grimt!
  Natasha rystede på hovedet og støttede:
  - Og usympatisk! Og det er ikke æstetisk!
  Krigerpigen lo og blinkede til sin partner. Ligesom hun er så sej og aggressiv.
  Medvedev bemærkede alvorligt:
  - Faktisk er alderdommen meget dårlig. Det gør folk grimme, svage, sårbare. Men det har, set fra evolutionens synspunkt, nogle plusser!
  Elena var overrasket. Efter at have ramt en anden destroyer spurgte hun:
  - Og hvad kan plusserne være i denne ulækre tilstand?
  Medvedev svarede alvorligt:
  - Stimulerer udviklingen af videnskab og intelligens. Hvis en person ikke ville opleve træthed, ville han ikke behøve at opfinde en bil. Ligeledes førte svagheden af kløer og hugtænder til opfindelsen af kniven. Kolde tider og gletsjer lært at tænde bål. Sygdomme stimulerede udviklingen af medicin. - Den fungerende præsident så på, hvor smart Alenka sendte endnu et japansk skib til bunds, og fortsatte. - På mange måder stimulerede menneskelige svagheder videnskaben. Vi vidste ikke, hvordan vi skulle flyve, men vi skabte fly. Og det er fremskridt!
  Natasha sendte endnu et projektil og bemærkede:
  - Fremskridt. Men alligevel, når man ser på den gamle kvinde, bliver det så ulækkert. Er det virkelig umuligt at undvære menneskelig grimhed?
  Alenka var enig i dette:
  - Unge kan også opfinde en flyvemaskine. Hvorfor fylde den forbandede alderdom! Det er forfærdeligt og ulækkert!
  Margarita sang malplaceret:
  - Jeg vil ikke skille mig af med Komsomol! Jeg vil være evigt ung!
  Og pigen, da hun flyttede knytnæven på metallet.
  I mellemtiden var endnu et slagskib ved at synke.
  Ubådstanken fortsatte med at sænke den japanske flåde. Admiral Togo selv endte i vandet og blev tvunget til at flygte på en båd. Japan havde en stor flåde, men stod over for et fundamentalt nyt våben. Og nu var hun fuldstændig besejret.
  Alenka, der fortsatte med at sænke Japans skibe og blottede sine tænder, som hun har meget store og skarpe, foreslog:
  - Det er det, jeg tror. Selvfølgelig skal der være kropsæstetik. Og det er umuligt for kvinder at blive grimme, med slap hud og bøjede kroppe.
  Natasha, der havde lanceret en anden destroyer til bunden, var meget villig enig i dette:
  - Selvfølgelig! Det er det, videnskaben arbejder på!
  Begge krigere viste sig at være meget muntre. De drukner trods alt med succes fjendens flåde.
  Aggressive piger er i stand til store bedrifter.
  Margarita udtrykte i mellemtiden sin mening:
  - Religioner opstod også på grund af menneskets svaghed. Hvis mennesket var stærkere, så ville der ikke være nogen religioner. Og selvfølgelig fører døden og dødsangsten til, at en person leder efter trøst!
  Alenka mindede:
  - Jeg deltog i en seance, og jeg så noget fantastisk. Så der er ånder!
  Natasha bemærkede med en snedig stemme:
  - Der er ikke noget overraskende i eksistensen af ånder! Vi flyver jo i en drøm. Så der er en sjæl, og som et minde om at flyve!
  Medvedev nikkede indforstået.
  Ja, der er en sjæl! I denne henseende er personen unik! Og nu kan vi have det sjovt!
  Den japanske flåde var ved at smelte. Undervandstanken spillede rollen som en morder. Marguerite var lidt ked af det. Hun var for det første i rollen som statist. Og for det andet, hvilket er irriterende, er det ikke alt, der er særlig tydeligt, når man er under vand. Generelt var Peter på Guds bekostning stærk i tvivl. Faktisk hvorfor, efter at russerne adopterede kristendommen, regnede forskellige problemer ned over dem. Og den mongolsk-tatariske invasion, og før det, den feudale fragmentering af fyrsterne. Krige mellem russiske folk.
  Det var da endelig, fra Ivan Kalitas tid, genoplivningen af Rusland begyndte,
  Muscovy blev stærkere. Indtil for eksempel under Ivan den Tredje, blev det endelig en enkelt centraliseret stat. Og smed det tatariske åg af.
  Ja, selvfølgelig rejste Rusland sig. Indtil jeg snublede over Japan.
  Dette markerede afslutningen på monarkiets og Romanov-dynastiets historie.
  Monarkiet er dog væk, men autoritarismen består.
  Margarita strøg forsigtigt Alenka på ryggen. Pigen spindede snarere. Hun så ud til at nyde det.
  Medvedev bemærkede logisk:
  - Der er ikke noget galt med, at en mand elsker en pige, og en pige elsker en mand, nej. Dette er ret naturligt. Men samtidig skal folk iagttage anstændighed.
  Margarita protesterede med utilfredshed:
  Lad os ikke læse moral. Jeg kan ikke lide det her!
  Den fungerende præsident grinede.
  - Og hvem elsker! Men du skal se sandheden i øjnene. Mennesker er i denne henseende mærkbart forskellige fra dyr!
  Margaret nikkede indforstået.
  - Ja, der er et stort hul mellem os!
  Alenka svarede sarkastisk:
  - Og du ved, mellem dig og aben, jeg mærker ikke den store forskel!
  Margaret lo. Alenka sænkede i mellemtiden det sidste af Japans tolv pansrede skibe. Derefter bemærkede pigen:
  - Vi er næsten færdige med fjendens flåde!
  Medvedev smilede listigt:
  - Ja, I er gode arbejdere! Og faktisk er de i stand til meget! Generelt elsker jeg kvindelige krigere - det er så sexet!
  Margarita vred sin krop og sang:
  - Jeg virker sexet, jeg er som en processor! Og jeg bevæger mig som en robot - en lydaggressor!
  Herefter strøg eleven Alenka lidt mere modigt. Pigen trykkede på joystickets knapper med sine lange fingre og så charmerende ud.
  Hvor yndefulde hendes bevægelser er.
  Marguerite forestillede sig prinsessen gå barfodet hen til stilladset. Det her er så romantisk. Og prinsessen er så rød. Alle smykker og en dyr kjole blev fjernet fra hende. De efterlod kun sæk. Men fængselskåben udløser charmen af et sødt, behageligt, friskt, som et roseansigt endnu mere. Og brændende hår. Hvor er prinsessen smuk, der skal til henrettelsen.
  Og der er tusindvis af mennesker, der drukner deroppe. Skibe går i stykker, elementerne raser.
  Og Japan lider et kolossalt, unikt nederlag. Så samuraierne må tilsyneladende omvende sig fra deres synder.
  Margarita tænkte, hvad tror japanerne på? Hvad er deres religion? De er hedninger. Men de besejrede det ortodokse Rusland. Tænk derefter på, hvis Gud er stærkest!
  Og mongolerne var hedninger, men hvor mange territorier erobrede de.
  Margarita spurgte Alenka:
  - Sig mig, skønhed, hvordan kan du lide Rodnoverie?
  Pigen smilede bredt og sænkede en anden destroyer og svarede:
  - Meget god religion! Der er så smukke historier!
  Margarita spurgte indbydende:
  - Tænker du på eventyr? Eller måske i virkeligheden eksisterer alle disse russiske guder?
  Elena trak på skuldrene og svarede:
  - Måske findes både nisser og nisser! Alt er muligt i vores verden. Og det er svært at sige, hvad der rent faktisk findes, og hvad der ikke gør!
  Medvedev bemærkede logisk:
  - Til en vis grad eksisterer alt i vores verden. Alle vores tanker, drømme, ønsker, hvad vi efterlader. Her har jeg en meget interessant teori om Hypernoosfæren, hvor absolut alt, hvad der nogensinde er blevet opfundet af mennesker, eksisterer. Det vil sige, der er en tanke for evigt. Og hun forbliver i nogle andre parallelle verdener.
  Dmitry Medvedev kom ud af sin søvn. Og igen tog han sit grundlæggende arbejde op, eller rettere, opbygningen af et imperium.
  Og igen erobringen ...
  Saml først en ny tank, der vejer tusinde tons, og send den ind i fjendens positioner. Nej, selvfølgelig ikke én, men rigtig mange.
  Og de bevæger sig på fremmed territorium. Og fra oven er der også fly med atombomber. Og hvad hvis bomberne bliver kørt væk? Og lave udslettelse?
  Dmitry Medvedev er i åbent arbejde som alle andre.
  Og nu falder endnu et land for diktatorens støvler. Og der er erobringer. Men her er en anden fjende. Det er også et stort land... Du kan endda programmere. Her er USSR i 1941... Der er en invasion. Enheder i Medvedev for mange timers spil ganges automatisk, og han har en befolkning på mere end en milliard. Mod 196 mio. Og mere moderne teknologi. Og soldater kan stemples med barakker i det uendelige.
  Heldigvis er elektroniske ressourcer uudtømmelige. Og tryk på fjenden, tryk.
  Og tanke, der vejer tusind tons, går til sig selv på atomreaktorer over hele Rusland direkte til Moskva.
  Og det er praktisk talt umuligt at forlade dem - intet kræver!
  Medvedev styrer strategien og synger for sig selv... Så stopper han de atomdrevne kampvogne. Og kaster ind i kampen "Panther" -2. En bil, som dog stadig er i stand til at slå en fireogtredive.
  Medvedev spiller for sig selv ved at indlæse forskellige parametre for biler ... "Panther" -2 ... Hvordan han tæsker på afstand. Og gennembore den sovjetiske kampvogn.
  Ikke så du vil bryde det! Især på panden, men ombord kan man. Skydning er massiv. Og 34 skynder sig til sig selv ... Og de dør under kanonernes slag ...
  Hæren bevæger sig igen ... Og kamprobotter er dukket op. De går til sig selv. Og projektiler skyder lasere ned. Og de gør det meget smart.
  Og virtuelle piger angriber.
  Medvedev kigger ivrig på strategi. En spændende kamp. Igen spiller du dig selv, eller du giver det videre til en militærrådgiver. Og se på slagets fremskridt.
  Før deres kampvogne i offensiven.
  Her kan du flytte de pyramideformede tanke frem, mindre sårbare og uigennemtrængelige fra alle vinkler. De bevæger sig som en rulle.
  Og pigerne løber barfodet... Og de skyder på deres vej.
  Endnu en krig. Ægte legetøj. Og pengene kommer fra guldbrøndene og tørrer ikke ud. Det er ligesom i et spil, alt er efter planen, uden fejl og uden en recession i naturen.
  Alt tørrer ikke ud, og ressourcerne falder ikke. Det virker dog ikke særlig sandsynligt.
  Medvedev blev afbrudt af et opkald. Den fungerende præsident tog telefonen.
  - Hej!
  Chefen for præsidentens administration sagde:
  - Er du stadig på Dmitry Anatolyevichs kontor?
  Medvedev svarede skarpt:
  - Ja! Jeg er stadig præsident!
  Administrationschefen sagde:
  - Zelensky kræver, at man forlader boligen efter indvielsen.
  Medvedev spurgte med en start:
  - Og hvor skal jeg bo?
  Administrationschefen svarede:
  - I min lejlighed! Din magt er forbi, og du skal forlade alle lokalerne!
  Medvedev gurglede hvisken:
  - Jeg har en anmodning til den nye præsident - lad ham efterlade mig en computer!
  Administrationschefen spurgte:
  - Giv mig ordren "Andrew den førstekaldede", og jeg vil bede Zelensky om en computer til dig!
  Medvedev nikkede indforstået.
  - Jamen, det er muligt!
  . KAPITEL #7
  Og han tilkaldte sin assistent for at udarbejde et dekret. På overdragelse af lederen af administrationen af Sankt Andreas den Førstekaldedes orden. Skabelonen er klar og for nu I. Jeg underskrev forpligtelsen.
  Så begyndte Medvedev at spille igen.
  Nu nærmer hans virtuelle kampvogne sig Moskva og begynder angrebet. Denne by bliver angrebet af maskiner, der vejer to tusinde tons.
  Medvedev kaster dog "Rotten" -5 i angrebet, dette er et monster, ikke en tank. Ti tusinde tons!
  Tropperne nærmer sig Kreml... Så Stalin løber væk. Og han bliver fanget af barfodspiger i bikini. Tag fat i næsen med bare tæer. Og de får Stalin til at kysse hans bare hæle.
  Her omgår tropperne fra det virtuelle imperium Moskva og går til Ural ...
  Fang ham også...
  Medvedev begynder igen at nikke og drømme.
  Margarita spurgte sarkastisk:
  - Og hvad med for eksempel en mere klassisk opdeling: i himmel og helvede?
  Medvedev bemærkede dystert:
  - Dette er højst sandsynligt en primitiv idé fra de gamle om gengældelse efter døden. Faktisk er alt mest sandsynligt noget mere kompliceret!
  Natasha udbrød med glæde, da hun sænkede et af de sidste japanske skibe:
  - Forbandet og gammel,
  Fjenden bander igen
  gnid mig
  Kværn til pulver.
  Men englen sover ikke
  Og alt vil løse sig. Og alt vil ende godt!
  Pigerne afsluttede fjendens flåde. Medvedev accelererede tanken og jagtede samuraien. Ja, de gjorde et godt stykke arbejde her. Det er interessant, hvordan historien kan rettes. Det tsaristiske Rusland var et mægtigt land, der steg i højden. Selvom ikke alle mennesker levede godt.
  Men landet rejste sig. Arbejdsdagen blev forkortet. Der er nye helligdage. Lokalt selvstyre blev skabt. Forhøjede lønninger til stabile priser. Skoler blev åbnet. Under zar Nicholas II steg udgifterne til uddannelse mere end seks gange. Grundskolen blev obligatorisk.
  Ja, ikke alt ændrede sig hurtigt nok til det bedre, men hvor meget landet tabte på grund af revolutionen og borgerkrigen. Hvor mange smarte mennesker døde og forlod deres hjemland? Og nu, i denne del af universet, er der en chance for at forhindre dette.
  Tanken, strømlinet, svømmede hurtigt og lydløst under vand. Og nu er den sidste ødelægger af Land of the Rising Sun blevet sænket.
  Natasha sagde med glæde:
  - Så ung er jeg!
  Alenka rettede pigen og specificerede:
  - Hvad her alle vi gode fyre! Kæmp som løvinder!
  Margarita bemærkede irriteret:
  - Ikke noget specielt! Vi havde bare bedre teknologi!
  Alenka fnisede og svarede:
  - Men vi affyrede selv kanoner!
  Natasha støttede sin ven:
  - Og vi guidede også os selv! Og det er et skarpt øje...
  Margarita sagde:
  - Skrå hænder!
  Natasha lo og svarede:
  - Og du er en charmerende pige!
  Margarita sagde ærligt:
  - Jeg har ondt af japanerne. De laver gode tegnefilm. Jeg kan især godt lide hentai!
  Alenka brød ud i latter og vred sin fod i vejret:
  - Hentai er sej! Endda meget cool!
  Natasha foreslog med et smil fra en pige, der smagte syltetøj:
  - Og lad os, måske endda sparke nazisternes røv!
  Medvedev nikkede med et smil:
  - God ide. Men lad os først afslutte de japanske landstyrker. Lad os hjælpe krigen til at ende hurtigere. Så den fascisme optræder ikke i dette univers.
  Pigerne svarede i kor:
  - Og det vil ikke dukke op, og Kina bliver vores!
  Efter at den japanske flåde var sænket, kom supertanken T-95 op til overfladen.
  Så begyndte Medvedev at drømme om forskelligt affald.
  Warrior Alenka stod op for forsvaret af Ryazan. Natasha var sammen med hende.
  Begge piger er i let rustning, med en sabel i hver hånd. Og under fødderne er der specielle, tynde skiver.
  En enorm hær af mongol-tatarerne klatrede til angrebet.
  Mange lange trapper dækkede væggene på én gang. De var forskellige: forbundet fra rodhuller, væltede fyrreskove med tværbjælker. Der blev også brugt tunge stiger med rækker af træstammer. Voldene, takket være det accelererede byggetempo, viste sig at være højere end tatarerne forventede, mange trapper nåede ikke toppen. Forud drev mongolerne de få erobrede Uruser. Det russiske folk foretrak døden frem for fangenskabets skændsel.
  Men mongolerne var ubarmhjertige.
  Skånselsløst skubbede med spidse spyd blev udmattede mennesker sparket i vejret, mens de regnede med, at det russiske folk, der ikke ville dræbe deres egne, ville overgive sig. Eller under dækning af fanger sive ind i isvolden. Nogle af fangerne styrtede skrigende ned, rullede ned af den frosne is, væltede de forhadte nukere, rev deres sværd ud af deres hænder og faldt straks hugget ned. Folk klatrede hurtigt op ad trappen, du forstår ikke hvilken slags og stamme?
  Halvnøgne, i klude, med en kølle i hænderne, med ryggen punkteret til blod. Bonden Vaula, klædt i rustning, havde allerede rejst en kæmpe økse, da de nedefra desperat skreg:
  - Ødelæg os ikke, ridder, vi er vores egne, Russ!
  Voevoda Dikoros sprang op til væggen og råbte:
  -Jeg kan lugte det, vores!
  Et desperat råb bekræftede dette:
  - Vent, skær din egen! Der er ingen Mughlans blandt os!
  Meget smart Alenka råbte:
  -Den, der krydser sig rigtigt, er hans egen!
  - Døbte ortodokse mennesker!
  Med en frygtindgydende stemme, så meget som en kilometer væk, undgik hestene, brølede den gigantiske Vaula-Morovin.
  Forsvarerne af Ryazan godkendte:
  -Højre! Rigtigt!
  Sammen samlede de op på alle væggene:
  - Nå, brødre, gør korsets tegn!
  Hundredvis af pjaltede, blåfarvede fanger, der klatrede over volden, faldt og fortsatte med at krydse sig selv. Nogle samlede straks foldede sten op og kastede dem febrilsk efter mongolerne. Mange ryazanere så tatarerne for første gang, selv mange traditionelle modstandere, de samme Kipchaks, klædt ud på den mongolske måde.
  Fjenderne var i lange pelsfrakker, så lange, at de blev viklet ind i sømmen. Udvalgte nukers havde kobber- og jernplader hængende på brystet, ryggen var åben. For at skræmme Uruserne malede mange deres allerede ondskabsfulde, feminine ansigter med blod.
  Men Uruserne vigede ikke og mødte fjenden med sværd og økser. Fra Vaulas kraftige fejende slag blev fem mongoler dræbt på én gang, det andet slag og tre mere! Andre krigere blev skåret ikke værre. Tatarerne klatrede klodset op på den glatte skakt, de kunne ikke ordentligt dække sig med skjolde, skåret med sabler. Da den mongolske hær på bekostning af enorme tab nåede toppen, hældte kogende vand og et frygteligt våben over dem: brændende tjære.
  Selv kvinder og små børn hældte brændende vand, kastede med sten og blokke. Særligt effektive var små slangebøsser med forgiftede pile, selv et femårigt barn, der endnu ikke var i stand til at trække en stram buestreng med sine små hænder, kunne skyde fra dem. Og at misse, skyde ind i en så tyk masse, er meget sværere end at ramme. Overfaldet var tydeligvis kvælende, lemlæstede lig rullede ned i store mængder.
  Gennem et kikkertglas dygtigt lavet af kineserne fulgte Guyuk Khan tæt slaget. Han slikkede sig om læberne og slog sine læber, nu og da justerede han sin gyldne, pelsbeklædte hjelm, stædigt og irriterende klatrede han op på panden. Så tabte han røret i vrede.
  Vores soldater dør! Burundai og den gule slange til mig!
  Turgauds skyndte sig at udføre ordren fra den arvelige kagan. Guyuk var ved at sætte sig ned i en elfenbensskåret stol, da en hånd forsigtigt hvilede på hans skulder:
  - Bare rolig, store! Berolig dit blik vildt!
  Det spindede en dvælende melodi, der lød som en kvindestemme.
  Guyuk Khan følte sig søvnig, han kunne næsten ikke holde sig på benene. Ja det er. Igen er det sådan, den gule slange dukkede op foran ham - den mest forfærdelige person i hans hær, en infernalsk dæmon fra det fjerne og uindtagelige Japan.
  -Du!
  Arvingen til den øverste kagan pegede dumt fingeren! Den gule drage fortsatte med at spilde, enten stigende eller tværtimod aftagende:
  -JEG! Og jeg ser lige igennem dig! Det er tid til at dæmpe kødets vrede! Nå, for at være mere præcis, bring alle reserverne i kamp så hurtigt som muligt! Og jeg vil hjælpe jer brødre, jeg vil plante sådan en overraskelse på fjenden! Crown move, tro mig, vil være sandt!
  - Dze, dze, dze! Jeg vil sende en udvalgt tumen under kommando af Burundai i kamp! Sammen vil I lede angrebet!
  Japaneren blinkede med øjnene og blottede sine store gule tænder:
  -Der er ingen hvide dæmoner, jeg vil dræbe mine ligemænd! Som en ægte ninja!
  Den gule drage blinkede som en talisman, en fløjte dukkede umærkeligt op i munden, en iriserende melodi blev hørt.
  Guyuk troede, han blev mobbet, men han havde hverken styrken eller lysten til at skændes med ninja-troldmanden. I dette øjeblik skubbede turgauderne groft til Burundai, Guyuk Khan kunne ikke lide denne lydige håndlanger fra Subudai-Bagatur.
  - Dig, utæt vandskind! Kan du ikke se, at de bedste krigere dør under murene i Urus hovedstad. Tag straks tumen "Berkutov", og efter at have krydset floden, skær Uruserne ned med et slag under den højre væg.
  Erfarne Burundai vovede at protestere:
  - Isen er endnu ikke stærk, under slag fra tusindvis af hove vil den simpelthen briste.
  Uventet svarede en formidabel japaner for Guyuk.
  Din bekymring er prisværdig. Men din indsats er forgæves! Det magiske pulver smedet is på floden, stærkere end militærstål! Nå, hop videre, vi bestilte dig!
  -Den store ninja-batyr ved, hvad han taler om! Kør hurtigere, hvis du mestrer haglen, vil jeg give dig en hesteskole som belønning!
  Han råbte og rystede med fingrene Guyuk Khan. Burundai turde ikke modsige mere - det er fyldt med døden. Mongolen med en flok lodne ryttere forsvandt ud af syne. Pludselig rykkede en skygge ind, en raslende lyd over hovedet, en hjelm fløj af kronen kagan fra en stærk luftbølge:
  - Harakiri! Her kommer sommerfuglen! Nu bliver der "pour" for Urus.
  En gigantisk drage svævede over overfladen, dens gyldne vinger blæste snedriverne væk, og brændende tunger væltede ud fra dens tre rovdyr.
  - Dumme mangust!
  Guyuk havde ikke engang tid til at blive bange:
  -Han er i stand til at brænde hele Ryazan.
  - Ikke det hele, men det vil sætte ild til væggen. Gå, min lille Godzilla!
  Medvedevs storslåede drøm fortsatte. Den fungerende præsident havde en kolossal fantasi.
  En mægtig drage, med et vingefang på halvtreds meter, svævede højt. Mongolerne og shamanerne, der fulgte med dem, hylede rasende. Tumen, under kommando af Burundai, fløj berømt op på isen, flere heste snublede, de blev straks trampet sammen med rytterne af en voldsom jernmasse. Det trehovedede monster væltede i mellemtiden jævnt ned på væggen. Dikoros før resten indså faren for et luftangreb. Nå, jeg ønskede selvfølgelig ikke at afsløre mine trumfkort før tid, men for at redde byen skulle vi bruge et ukendt våben indtil den dag. Det bevingede monster blev konfronteret med et mekanisk monster, der vagt lignede en blanding af en edderkop og en tusindben af stål. Der steg allerede røg fra dampkedlen. Godt gået unge, der kastede kul i forvejen.
  Dampkatapulten er en mesterlig kombination af lokomotivteknologi, spil, flerarmede ballister og endda... en musikalsk snusboks. Og dette udyr, smedet af hærdet stål, kunne kaste næsten med maskingeværets hastighed, i en afstand på op til to miles, enhver slående ting. Krigerpiger var de første i verden, der tænkte på at tilpasse en stempelmotor til at kaste ladninger. Den vilde grove drejede personligt håndtaget, og det fint smedede bånd af kæder begyndte at bevæge sig og satte stenene ind i de hurtigt roterende klinger.
  Da tatarerne skyndte sig i en tæt flok, var der næsten ingen misser, tværtimod væltede hver tunge brosten, der hoppede af, flere skubbede ryttere ned. En ting er dårlig, sigteskalaen er ret svag, du kan stadig ramme mongolerne, men prøv at ramme den flyvende drage! Det trehovedede monster vendte hovederne og åbnede brede, fangede, diamantformede munde.
  Den udstødte flamme fløj forbi skakten og ramte husene. Skrig og skrig blev hørt, flere halvblinde kvinder løb ned ad gaden, huse brød i brand med unaturlig hastighed. Heldigvis var sand- og tungtvandstønderne samt brandvæsenet i alarmberedskab. En del af hytterne, især tæt på muren, var dækket af brandsikkert asbest. Under et venligt pres blev rovvulkanen bleg og, efter at have mistet sin styrke, forvandlet den til striber af bleg røg.
  Men dragen ville åbenbart ikke give op, da han kom ud af dykket, vendte han sig om med et overbelastet angrebsflys ynde og bragte igen strømmene af en brændende hvirvelvind. Det var allerede lykkedes tatarerne at nå væggen, så den rasende flamme ramte også dem. Den formidable Burundai var blandt ofrene, hans luksuriøse tøj brød i brand, og han skyndte sig tilbage med brøl fra en såret orne. De russiske soldater fik det også, og en del af isen smeltede mærkbart og blottede jorden og træstammerne. Tøjet på Dikoros ulmede, men fighteren Antonov, der stod på væggen, nåede at hælde en spand vand på ham, og dampen strømmede ud fra den rødglødende ringbrynje.
  - Sikke en djævelsk besættelse, det er ærgerligt, at seje Alyonka ikke ser os!
  Dragen vendte sig om igen og gjorde et forsøg på at komme ind i den tredje cirkel. Tryllekunstneren Saveliy slog fingrene, det lykkedes ham at affyre en lille ildkugle, slaget faldt på dragens midterste hoved. En lille eksplosion påførte ikke det trehovedede monster nogen særlige tab, men slog det lidt ud af banen, som et resultat af, at dragen skød før tid, ramte en flammende hvirvelvind de opstablede nukerrækker. Og igen hektiske hyl, lænede en del af tatarerne sig tilbage. Det var da, at Dikoros lagde mærke til en ung høj pige, som berømt viftede med to tveæggede sværd. Med umenneskelig hurtighed strimlede hun sine modstandere i kål, påførte forfærdelige slag med sine ben, albuer og endda hovedet, flagrende som en sommerfugl.
  Kun én, eller rettere, to mennesker kunne producere en sådan ødelæggelse:
  - Juliana! Rød engel, er det dig?!
  - Duft til blomsterne med næsen! Fra tre meters højde!
  svarede Elena med et grin. Krigerpigen fløj med en skør gepards hastighed op på volden og efterlod knap så mærkbare blodige fodspor på væggen.
  - Tal ikke, og så er alt klart! Vi skal slukke den bevingede fakkel!
  Alenka fløjtede vildt, dragen, efter at have jævnet flyvningen, gik ind i den fjerde cirkel. En kriger, der stod i nærheden, fortalte hende:
  -Brug en katapult, Alenka, slå den ned med en kampesten.
  Krigerpigen gøede truende.
  -Jeg ved bedre, hvad jeg skal bruge!
  Alenka hentede straks tre dygtigt smedede kæder. Det var, også deres krigerpigers idé, at forbinde to eller tre små sten, skyde fra to eller flere ballister og meje ned, lemlæste hele rækken. Efter at have udløst dampkatapulten, sprang Alenka op på bladet og sparkede til håndtaget med sin fod. Hun blev kastet højt op, allerede på flugt, viftede krigerpigen med armene, mesterligt drejede sine sværd, dirigerede sin hurtige bevægelse, formåede at lande på ryggen af dragen besat med pigge. Monsteret rystede, forsøgte at smide den uforskammede rytterpige af sig, men dygtigt snoede lænker fejede over de enorme munde - det formidable monster var fuldstændig sadlet.
  Hvorfor har du brug for tre hoveder? Mangler en? Utætte, så jeg kæder dem sammen, så de sidste hjerner ikke flyver ud!
  Krigerpigen lo af sin klodsede joke. Dragen vandt brat i højden og gengav derefter Nesterovs løkke, musklerne under huden rystede, monsteret gjorde desperate anstrengelser for at smide den ubudne rytter af sig. Varme luftstrømme blæste hen over det gigantiske legeme, dragen skyndte sig som en sten frigivet fra en katapult, eller højst sandsynligt en meteor. Den atmosfæriske bølge slog tatarerne ned af brunsten.
  Alenka kurrede:
  - Ikke imponerende!
  Den fungerende præsidents søvn var stadig i gang. Mr. Medvedev brød lidt op, måske endda af sorg.
  Ja, hvad er en rystende drage for en terminatorpige, når hun passerede ublu belastninger i tolv variable planer, accelererede til hundrede og halvtreds jordens tyngdekraft og straks dykkede ned i vægtløshed, for så igen at nå den subletale belastningsgrænse. Enhver repræsentant for flora og fauna er en orm foran dette genteknologiske produkt.
  Monsteret gjorde et forsøg på at vende hovedet og klirrede forfærdeligt med dets enorme maw. Krigerpigen huggede med det legendariske sværd af al sin magt, hun sigtede mod det mest følsomme sted - næseboret. Det første slag var fladt, sølvperler fløj ud af næseborene, de funklede som perler i solen:
  - Du har smuk snot, ikke sandt, de siger, at en drage kan afføre guld.
  Slangen skød. Som svar skar den smukke og adrætte Alenka med en skarp spids, slaget var skarpt og præcist, bladet blev let rødt, og kirsebærrubin dugdråber kom ud af en enorm næse. De frøs lige på fluen og flettede sig sammen til et besynderligt ornament.
  Pigen lo.
  -Klasse, kom nu, gentag tricket!
  Monsteret rykkede allerede, men det fortsatte med at tage højde, hovedstaden Ryazan blev mindre og mindre. Her er den i et vognhjul, nu i en underkop, og her er den med et valmuefrø, der endelig gemmer sig bag skyerne. Himlen blinkede sort, i klare stjerner, de klatrede ind i stratosfæren, det blev svært at trække vejret, det blæste kulden af vakuum. Selvom den legendariske Alenka ikke er en almindelig person, kan hun slet ikke undvære luft. Men tilsyneladende klør dragen også, krybdyret kramper, kvæler, så du skal sænke højden. At gentage Ruslans bedrift i tre dage og tre nætter, hvor Chernomorets holder sit skæg, er tydeligvis ikke en jagt. En sætning fra en børneside blinker gennem hendes hoved, af en eller anden grund vil hun virkelig gerne gentage den.
  Og krigerpigen siger:
  Vi er af samme blod, du og jeg!
  Dragen så ud til at få fat, rystede og standsede sin flugt. Så begyndte det langsomt at aftage.
  En smuk og muskuløs kriger talte:
  Du tænker rigtigt, min bevingede bror! Vi vil have resultater med dig!
  Nedenfor var en rigtig kamp i fuld gang, mongolerne rullede allerede tilbage fra væggene, og den storslåede Natasha besluttede, at det bedste øjeblik var kommet for et strejke. Godt gået, modige pige, du kan straks se, hvor hun gik hen, der er tilbage en blodig, tykt brolagt sti med lig. Ikke kun ben og arme, Natashas to aflange le svier med hærdede ståldolke vævet på kæder.
  Alyonka sagde til sig selv og stampede med foden:
  - Jeg vil helt sikkert lave sådanne personlige ejendele! Lad os nu varme Mughlanerne op!
  En vild flamme brød ud som en tredobbelt vulkan fra fortinnede struber, tatarerne krøb for tæt, og de blev simpelthen ristet i hundredvis, hældt ud af munden af en infernalsk ild. Hestene var især bange, dog var de fleste af hestene allerede blevet slået tilbage af et pludseligt slag i ryggen, kun Guyuk Khans personlige vagt tusinde tilbage under sadlen. Udbruddet fortsatte og fejede hundreder og atter hundreder af jagerfly ind i en brændende orkan med en salve. Den gule slange med indsnævrede øjne så sin lille drages tilbagevenden.
  En kæmper fra øst brølede:
  -Forræder! Her er I alle repræsentanter for dragefamilien, forråd og tjen altid den, der er stærkere!
  Rasende forsøgte ninja-troldmanden at bekæmpe den trodsige rytter og slyngede pulsarer med maskingeværhastighed. Den unge kriger Alena smilede og sang højt:
  - Med ildvand - vælt glasset! Du er en sej fremmed - spytter ild!
  Dette er en pige - munter, med humor. Og hun er ikke bange for pulsarer fra ild.
  Alena slog dem let ned ved at bruge de legendariske våben og fra tid til anden dirigere udyret mod fjendens enheder. Sådan en genanvendelig flammekaster med vinger, bedre, hundrede hestetrukne mekaniske.
  Måske selv dette er køligere end et angrebsfly, og hvor får det så meget brændstof fra, udløber sikringen ikke? Det vil være nødvendigt at studere monsteret i ro og mag og skabe et nyt, hidtil uset våben! Pile, som hirse, preller af tyk, iriserende, glitrende med alle regnbuens farver, pansret hud. Hits, ændrer kun et øjeblik farve Rubinrød bliver lilla lilla. Lilla safir bliver tværtimod til skarlagen-orange, gyldengul, smaragdgrøn. Det er meget smukt, det er en skam, at der i varmen af en blodig kamp ikke er tid til at nyde et fabelagtigt skue.
  Russiske krigere og soldater fra Den Hvide Legion, dannet af pigerne, havde i mellemtiden allerede skåret det meste af den mongolske rati ned. Det blev især forfærdeligt, da mekaniske flammekastere kom i spil, enhver hær kunne ikke modstå sådan et dobbelt slag. Endnu et minut, og en kaotisk flyvning begynder. Den gule slange tøvede et øjeblik.
  Batus ordre er forståelig, at dræbe den arvelige kagan på lur, men lønnen er for lav. Nej, han vil dræbe ham senere, men indtil videre vil han føre ham ud under de knusende russiske sværd:
  -Lad os gå, kagan, jeg dækker dig!
  Hvad med den trehovedede mangust? Jeg vil ikke lade ham plage min hær!
  Ninjaen knækkede med fingeren, gnister fløj:
  -Jeg kan læse en kompleks besværgelse, og han vil vende tilbage til sin verden, men så vil jeg ikke kunne tilkalde ham i syv år! Selvom der er en mulighed! Hale niveau besværgelse!
  -Hvordan er det?
  Guyuks fede og hævede ansigt strakte sig ud over hans år. Ninja Killer forklarede:
  -Ja! Hvis jeg dræber hans hvide mangust, så bliver min drage, hvis han dræber mig, så hans!
  Den japanske troldmand hviskede et langt mantra, talismanen funklede klarere end solen. Båret væk af udryddelsens spænding mærkede barfodede Alyonka pludselig den fleksible polerede ryg af et kraftfuldt og allerede lydigt monster forsvinde under sig. Hun var i luften og fløj ned med en stens hastighed. Faldet var ikke behageligt, men ikke fatalt. Efter at have brudt igennem en meter lang snedrive, med raseri fra en såret orne, faldt terminatorkrigeren over mongolerne. Den sidste organiserede modstand faldt, de elendige rester af den enorme hær styrtede ind i en generalflugt.
  De smukkeste piger, barebenede Alenka og Natasha, konkurrerede bogstaveligt talt i udryddelsen af desorienterede nukers. Guyuk Khan blev i mellemtiden næsten usynlig, hans greyhound-hest slog alle rekorder på hippodromen, den arvelige kagan tænkte kun på sin egen hud.
  Nej, det er ikke en samurai! Ynkelig kujon. Server sådan en mikado i en bastard!
  Ninjaen gøede.
  Den gule slange tog to mægtige katanaer ud, krydsede dem og rykkede skarpt, en funklende lyserød kugle adskilt fra knivene. En magisk målsøgende pulsar lettede hurtigt mod den smukke, halvnøgne Alenka.
  Terminatorkrigeren formåede at lægge mærke til bevægelsen, skar en ildprop ned i farten, en lille eksplosion spredte sig som et lyn, spredte et dusin eller to mongoler:
  -Det er djævelen! Samurai fra underverdenen!
  Råbte den gule slange. Ninjaen forberedte sig allerede på at skynde sig at møde den blodige barfodede Alyonka, da en elementær tanke kom ind i hans hoved. "At hvis han ikke straks dræber denne stærkeste kvindelige fighter, så vil den blonde terminator Natasha slutte sig til hende, og så vil konsekvenserne blive katastrofale. Desuden underkuede hun dragen, og kun en meget magtfuld kriger kan undertrykke den store slange. "
  Ninjaen kvækkede:
  - Jeg skyller fugle! Jeg tager afsted for at komme tilbage!
  Den gule drage, der foldede sin hvide kappe ud, gravede sig ned i sneen. Så, kvælende, begyndte han at hviske en bevægelsesformular.
  Barbenede Alenka fortsatte sin rasende jagt, den seje Natasha sad ikke bagud. På trods af al kampens hårdhed mistede de ikke et øjeblik det kongelige telt af den arvelige kagan af syne.
  - Han stikker af, vi indhenter lederen!
  Barbenede foreslog Alenka. Natasha kastede en skive med sin bare fod og svarede henkastet og fortsatte med at udjævne de flygtende mongoler med hurtige fejninger.
  -Hvorfor! Vi vil bringe ekstra glæde til Batyga, og det er for humant. Sværdet dræber let, men jihangiren vil simpelthen flå det.
  Alyonka, der havde skåret fire af med et slag, brød ud i latter.
  -Hvis han ikke selv brækker Batus horn af! Skal vi køre dem hele vejen til lejren, eller hvad?
  Natasha fnisede og sagde:
  -Baty puttede det pænt i sine bukser, og jo færre Mughlans overlever, jo bedre!
  Terminatorpigerne satte farten op, det var som et indhentningsspil, nukerne piskede desperat deres heste og rev deres sider til blods. Med en desperat indsats lykkedes det dem at bryde lidt væk fra Uru-rytterne, men du kan ikke komme væk fra dem, der blev designet hurtigere end en gepard!
  Da han vågnede op, lavede Dmitry Anatolyevich Medvedev sine øvelser og tændte for tv'et. I anledning af Zelenskys sejr fandt landsdækkende festligheder og jubel sted. Folk glædede sig oprigtigt over ændringerne.
  Alle ønskede at leve på en ny måde og mere frit. Indvielsen nærmede sig, og Zelenskij ville få fuld magt. Og det vakte også entusiasme og inspiration. Ligesom alt vil ændre sig, og det bliver bedre end i går. Og slaverne vil få enhed, og den kolde krig vil ende. Som Putin-periodens autoritære mareridt.
  Og smukke sange blev allerede sunget om Zelensky ... Alle ville have noget nyt og smukt.
  Zelensky meddelte selv, at han ville ophæve den parlamentariske immunitet med sit første dekret og også rense fjerene med en oligark. Zelensky lovede betydeligt at hæve skatterne på de rige. Der er ligesom ikke noget for dem at blive fede!
  Generelt var der planlagt en masse ting. Herunder den storladne konstruktion af jernbanen: Arkhangelsk - Chukotka, og så en underjordisk tunnel under Alaska.
  Hvorfor er Zelensky ikke en tsar? Hans projekter er fantastiske. Og i USA vil magten snart ændre sig, og der vil være endnu en generation af politikere. som også ønsker forandring.
  Og nu slapper Zelensky af ...
  Indtil computeren blev taget væk, gik Medvedev ind i spillet ...
  Allerede efter erobringen af USSR er det muligt at kæmpe med USA. Men først, lad os køre lasermissilforsvarssystemet ud, her har imperiet sådanne muligheder. Krig mod USA - 2008! Invasionen begynder fra Chukotka til Alaska.
  Der er en rigtig kamp i gang.
  Kæmper "Abrams" mod tanken "Panther" -7. Den nye maskine er ikke så meget tung som perfekt. Og viser sin absolutte klasse.
  Og Yankees ødelægger sig selv ... Medvedev kedede sig noget af krigen, og han overdrog kontrollen til en militærrådgiver i Rokossovsky-klassen. Og han begyndte at klare sig...
  For eksempel at bygge noget... Nye templer med hver syv religioner. Eller endda nye tv-tårne. Ja, det ville være fedt at bygge en pyramide. Halvanden kilometer høj. Ja, det ville være rigtig godt!
  Medvedev hæver samtidig niveauet af velvære. Ikke kun fordi militærfabrikker stempler.
  Du kan også producere tv'er, køleskabe, computere, bærbare computere. Og opbygge produktion, og pumpe kampmuskler op. Men USA er allerede ved at overmande ... Imperiet har allerede en befolkning på mere end to en halv milliard, og krigen mod USA trækker ret meget. Medvedev blotter sine tænder og synger:
  - Jeg er en sand orkan i alle århundreder! En der vil bringe en masse død!
  Og igen presser Amerika. Der er allerede en udveksling af atomangreb. Denne kamp vokser.
  . KAPITEL #8
  Eh, lad os skubbe enhederne igen. Og hvor ramte vi! Her kommer infanteripigerne. Alt sammen barfodet og i bikini. Og hvordan Yankees stikker med bajonetter, og hvordan de kaster granater med deres bare fødder. Den virkelige energi er i dem. Og alt glitrer som kviksølvkugler, der løber under solbrændt hud. Piger elsker at dræbe - det er piger!
  Og synger for sig selv:
  Vi overhaler Komsomol-piger,
  Vi er tsar Medvedev, en meget klog tsar...
  Og selvfølgelig har vi en klangfuld stemme,
  Enhver virksomhed at argumentere - go for it!
  Og igen, hvordan han kastede granater med sine bare tæer. Disse piger er bogstaveligt talt fantastiske. Og Yankees knuser og indtager Alaska. Og de synger for sig selv:
  - Onde ulve klemmer sig sammen i en flok! Først da vil familien overleve! De svage omkommer, de bliver dræbt - renser det hellige blod!
  Og pigerne skynder sig til angrebet og viser deres tænder. Men mod amerikanerne er der også "Tigers" -7, hvilken fantastisk magt. Og stop ikke sådanne monstre!
  "Tiger"-7 er en speciel højtrykspistol med en indledende projektilhastighed på 2500 meter i sekundet. Og som lupanet, så vil intet redde hende. Og de løber i alle retninger "Ambramsa". Og riv tårnet ned fra dem.
  Og pigen får soldaterne til at knæle og kysse deres bare fødder.
  Amerikanerne overgiver sig igen. Og tropperne fra Medvedevs hær nærmer sig New York. Og byen er under angreb. De fanger ham uden ceremoni.
  Medvedev betragter sig selv som en stor kommandør: han tog trods alt New York.
  Og man kan sige, at han er den største af angriberne. Og så Washington.
  Og amerikanerne overgiver sig. USA's præsident faldt på hans ansigt og begyndte at kysse pigernes bare fødder. Den første, så den anden til gengæld.
  Så kyssede en hel bataljon af barfodspiger. Dette er en stor kamp!
  Medvedev klukker... Så han erobrede Amerika. Men Putin var ikke i stand til at gøre dette!
  Det her er virkelig en kamp - super! Og så til Mexico.
  Og igen grebene... Og de mexicanske piger lagde dem på deres knæ, og de kysser deres bare hæle. Og de brøler:
  - Herlige skønheder!
  Ja, en computer kan vise store farvebilleder af piger med bare hæle, som bliver kysset af fanger. Og det er sådan en spænding.
  Her ledes igen fangerne - denne gang sorte. Og de kysser også pigernes bare fødder.
  Og også pyramideformede tanke kravler ...
  Pigerne flytter, og dem er der rigtig mange af... Man kan jo godt få en ung ud af ressourcer. Og vælg, at alle enheder er piger i bikini. Og det er så smukt.
  De er for det meste rødhårede og blondiner.
  Og overtage det ene land efter det andet. Sådanne seje krigere. Imperier falder under deres bare fødder.
  Medvedev spiller med fornøjelse... Og han fløjter endda noget under vejret.
  Hvordan eksploderer en brintbombe? Monstrøst barbari! Og hele byen, som en ko-tunge slikkede. Og hvor meget mere stråling. Og barfodede piger løber gennem det radioaktive støv. Og deres bare hæle bliver brændt.
  Medvedev, på den anden side, spiller som om en python sluger et andet territorium.
  Her er endnu en magt erobret i den virtuelle verden, og flaget er droppet.
  Tanks er nu nye med aktiv rustning og keramik. Flerlags og effektiv.
  Og hangarskibe er moderne, og også ret malplacerede. Og hvordan fly begynder at ramme dem.
  Medvedev, som vi kan se, er en meget smart fungerende præsident.
  Så nu udviklingen af droner. Og det er fedt. Og også skiveformede fly. Her går ufoer allerede i kamp. Og så pyramideformede tanke.
  Den amerikanske præsident Trump, et lyst hoved, beordrede at gøre bilen usårlig og uigennemtrængelig fra alle vinkler. Og så mastodonten dukkede op i form af en lav pyramide. Og sådan en maskine viste fremragende beskyttelse. Især mod kinetiske projektiler.
  Og nu viste denne tank sig at være så vellykket, at den ikke kan trænge igennem, og den er stadig i tjeneste med USA. De kaldte det endda sådan: Trumps tank.
  Og galskaben griber nogle gange folk, når de ser, at bilen er uigennemtrængelig.
  Medvedev kæmper en ulige kamp, og hans maskiner har allerede indtaget en anden virtuel hovedstad og forvandlet den til en bunke ruiner og sydende tragte.
  Men denne pige-robot er ikke nok. Hun sætter sig for at udvikle en ny generation af våben: udslettelsesbomben. Og denne bombe er fire hundrede gange stærkere end en brintbombe. Så hvis det rammer, så samler du ikke asken!
  Og krigen bevæger sig allerede ud i rummet.
  Medvedev bruger skibe lavet af en ny legering, der er stærkere og lettere end titanium. Og rumskibe flyver ud i rummet, og kamprobotter kæmper. Der findes allerede mange forskellige modeller i underjordiske fabrikker.
  Og så falder det sidste imperium på planeten. Og hvad? Nu til det ydre rum!
  Star Wars-æraen begynder.
  Medvedev håndterer dette og trykker kraftigt på tastaturet. Og du kan køre med fingrene eller styre dine tanker.
  Den fungerende præsident handler fornuftigt og bygger selv en rumflåde. Og kampen fortsætter.
  En endnu kraftigere udslettelse af termokvarkbombe er ved at blive udviklet. Og det er hundrede tusinde gange stærkere end udslettelse.
  Og så går skibene til himlen. Og fange planetens satellitter. Og så nabosystemerne. De gør det meget hurtigt.
  Og den fungerende præsident producerer terminatorerne i spillet. Her er terminator-helten. Her er tidsrejser, selvom de er begrænset.
  Medvedev knirkede:
  - Folk stamper fødderne i jorden, hvad med støvler! Hvad er dumt og frygteligt grimt!
  Og Medvedev blev meget sjovere. Hej børn, I er så gode. Især hvis de blev rumkrigere.
  Det er her stjernekampen udspiller sig. Og alvorlige udvekslinger af slag, når de trivielt rammer i maven. Mere præcist er det figurativ tænkning.
  Medvedev fortsætter med at angribe:
  - Mine rumskibe er dødelige!
  Og han udnævner nye rumchefer i stedet for sig selv. Og hvilken kamp, der er en kamp.
  Her kommanderer Medvedev sammen med sine befalingsmænd. Her rejser fjendens koalition sig til det. Når en så utallig armada nærmer sig, er det forfærdeligt, på lang afstand så det ud til, at en flerfarvet, funklende tåge kravlede. Desuden er hver gnist en dæmon fremkaldt af magien fra en necromancer troldmand. Mere end tolv og en halv million militære rumfartøjer af hovedklasserne og en endeløs lille "myggegrav", under hensyntagen til de forstærkninger, der ankommer i ny og næ, nærmede sig antallet af to hundrede millioner. Fronten strakte sig i et par parsecs, i sådan en skala ligner selv flagskibets ultra-slagskibe sandkorn i Sahara.
  En generel kamp nærmer sig: Army of Medvedevs rumimperium mod den mangesidede "Coalition of Total Salvation", som besluttede, i stedet for den konstante taktik af et evigt sent forsvar, at angribe flåden af en grusom aggressor selv.
  Der er så mange skibe her, med en fantastisk variation, selvom det i de fleste tilfælde kun hindrer effektiv kamp. Nå, for eksempel et rumskib i form af et cembalo, eller med lange næser i stedet for strygere, en harpe eller endda en kontrabas med et tanktårn fra Anden Verdenskrig. Dette kan og gør indtryk på sarte sjæle, men det er mere sandsynligt, at det forårsager latter end frygt.
  Deres modstander er et imperium, der hævder at være en universel magt. Medvedevs store rumemirat, hvor alt er sat i krigens tjeneste, er hovedsloganet effektivitet og hensigtsmæssighed.
  I modsætning til koalitionen adskiller den fungerende præsidents rumskibe sig kun i størrelse. Og formen er næsten den samme, dybhavsfisk, der ser meget rovdyr ud. Måske ligner de, med en enkelt undtagelse, tykke, stålstøbte dolke - gribere.
  Stjernerne i denne del af kosmos er ikke for tæt spredt over himlen, men de er farverige, ejendommelige i deres lysområde.
  Af en eller anden grund, når man ser på disse lyskilder, er der en trist følelse, som om man ser ind i engles øjne, at de fordømmer universets levende væsener for deres modbydelige, virkelig vilde adfærd.
  Den fungerende præsidents hær havde ikke travlt med at mødes, kun adskilte mobile afdelinger, der hurtigt udnyttede deres overlegne hastighed, angreb fjenden, påførte skade og trak sig tilbage. Som svar forsøgte de at møde dem med spærreild, men mere smidige og med perfekt beskyttelse handlede de meget mere effektivt.
  Eksploderede, som i detonationen af miner, som virker små i kosmisk skala, krydsere og destroyere. Men her var det muligt at dumpe og storvildt. Et af koalitionens enorme slagskibe blev ramt, det røg tykt, skævede, og panikken blussede op ombord på det gigantiske rumskib, som en ild i en tør skov.
  Udlændinge, der ligner jerboaer kun med kløer i stedet for en hale, spreder sig i frygt, mens de vrisser og hopper hjerteskærende. Mellem dem støder på mindre typer, der ligner hybrider af bjørne og ænder. Næb fra vild rædsel er skæve, revner høres, de flyver fra hinanden, fjer lyser op her. Her er en af bjørneænderne vendt på hovedet og pakker hovedet ind i et ildrør. Der piskede skum lige ind i halsen på hende, hendes mave bulede øjeblikkeligt ud, og fuglekroppen sprængtes og sprøjtede blod med kødresterne fra et barn.
  Jerboaerne bliver forbrændte og skynder sig mod redningsmodulerne, men det ser ud til, at systemet, der giver et spøgelsesagtigt håb om overlevelse, er håbløst beskadiget. Deres general, Cockroach Tail udsender et hysterisk knirken:
  - O guder for kvadratet af den universelle cirkel, ved ....
  Det var ikke muligt at afslutte, flammen dækkede over hans uheldige fortræffelighed. Kødet af en intelligent gnaver smuldrede til elementære partikler.
  Slagskibet brændte ned, drev luftbobler ud i vakuumet, og eksploderede derefter og splintrede i mange fragmenter.
  Medvedev, efter at have spillet nok, lavede et par flere ordrer. Han tildelte også Novodvorskaya posthumt med stjernen fra Helten i Rusland. Han beordrede at tildele Oleg Rybachenko alle de ordrer og medaljer, der er i Rusland. Og han præsenterede Sankt Andreas den Førstekaldedes orden og Donald Trump. Derefter faldt Medvedev i søvn igen ... Ingen har generet ham endnu.
  Efter sådan en bedrift muntrede Alenka sig mærkbart op. Ligesom hendes hold.
  Margarita var den første til at tage ordet:
  - Lad os afslutte med Japan til søs, lad os gøre dem færdige på land!
  Alenka støttede varmt denne idé:
  - Sikkert! Hvorfor tillade nye russiske soldaters død!
  Natasha sagde også:
  - Kuropatkin er for ubeslutsom kommandant. Så det er ikke et faktum, at han vil være i stand til at vinde, selv når man tager japanernes svækkelse i betragtning under angrebet på Port Arthur!
  Medvedev opsummerede afgørende:
  - Var på vej! Dette er vores chance, og Ruslands chance!
  Herefter satte en kraftfuld og ultramoderne tank i gang. Ja, Japan har en dårlig dag. Og de vil ofte forbande det øjeblik, hvor det faldt dem ind at kæmpe med Rusland.
  Tanken bevægede sig mod de japanske tropper. Alenka sagde med glæde:
  - Og jeg havde sådan en fantastisk drøm. Som om Natasha og jeg forsvarer Ryazan fra Batu Khans horder.
  Margarita vågnede:
  - Var jeg i en drøm?
  Elena rystede negativt på hovedet.
  - Nej! Du eksisterede bare ikke!
  Pigen stønnede irriteret:
  - Hvor er det synd!
  Barbenede Alenka lo og bemærkede:
  - Du kunne kun blande dig i os! Men Natasha og jeg var så seje!
  Den blonde pige spurgte overrasket:
  - Var de seje?
  Barfodet Alenka bekræftede gerne:
  - Ja, meget fedt! Og jeg sadlede endda en drage!
  Natasha lo og svarede:
  - På dragen var du meget smuk!
  Alenka bekræftede let:
  - Det er som et eventyr! Hvor der er drager og elvere og alt det glamourøse!
  Margarita svarede med oprigtig følelse:
  - Du er meget smuk selv uden dragen! Bare en fe og et mirakel af mirakler!
  Alenka sagde selvsikkert:
  - Jeg vil vinde alle! Både med drager og uden drager!
  Og krigeren viste sin næve.
  Den første russiske kampvogn angreb japanerne, som stod ved Port Arthurs mure. Dem var der stadig masser af. Artilleriet skød op. Som svar affyrede en kanon mod en 152 millimeter formidabel kampvogn, samt otte dødelige maskingeværer. Og igen begyndte hundredvis af samuraier at klippe.
  Maskingeværer - "Dragoner", en meget dødelig ting. Fem tusinde kugler i minuttet - bare en slags dyr.
  Japanerne faldt gennemhullet, revet i stykker, med knuste kranier. Deres maver sprængtes, og deres kroppe hoppede, kastet op af knusende ildslag.
  Fragmenteringsskaller med en kumulativ fyldning brister også. De var fremragende både til at skyde på infanteri og til at bryde gennem bunden af skibe.
  Det er terminatorpiger, og professoren er et rigtigt geni. Så de begyndte at tærske samuraien.
  Barbenede Alyonka udbrød:
  - Ja, den russiske ånd er berømt!
  Natasha, der trykkede på joystick-knappen med sine bare tæer, sendte en byge af kugler, fortsatte:
  - Og vores zar, Nicholas II!
  Barbenede Alenka fortsatte med at sende skal efter skal. Hvert tredje sekund fløj en dødelig ud. Og de japanske batterier tav. Og gulhudede soldater døde i stort tal.
  Natasha, der havde mejet flere rækker af samurai ned, støttede:
  - Nationalsangen synges i vores hjerter.
  Barbenede Alenka, der fortsætter med at spytte skaller med en dødelig fyldning, og de er meget kraftigere end plastiden, fortsatte:
  - I hele universet er der ingen smukkere end ham.
  Natasha skød nådesløst mod japanerne ved hjælp af sine bare tæer og tilføjede:
  - Klem stærkere ridder maskingevær.
  Barfodet Alenka, der knuste samuraien, afsluttede:
  - Dø for Gud givet Rusland!
  Pigerne er virkelig, virkelig fantastiske! Storslåede skønheder. Se på dem og beundre dem. Men for japanerne er dette ren død. Tanken gik gennem batterierne. Slået ud våbenbesætninger. Han gjorde det meget, meget hurtigt. Så gik han gennem skyttegravene. Også mejet mange ned. Mere præcist, ikke mange, men næsten alle. Udryddelsen var total. Her gik alt selvfølgelig automatisk. Sådan blev japanerne ødelagt.
  Alenka bemærkede med et grin, idet hun trykkede sine bare fingre af solbrune ben på joystick-knapperne:
  Vi er flere bødler end krigere!
  Natasha fnisede og indvilligede:
  - Frihed, geni og ære bødler!
  Og skyder igen. Og slår samuraien ud med vild styrke.
  Margarita, som også skød præcist med sine bare fødder, bemærkede rationelt:
  - Der bliver mindre blåt, i Japan vil der mangle mænd!
  Barebenede Alyonka brød ud i latter og slog igen med en skal:
  - Pas på kvinder! Kvinder, pas på!
  Dette er i sandhed sådan en pige, der granater, og fragmenterer, og alle kugler preller af hende. I hvert fald er pigen en rigtig terminator.
  Natasha tog den og sang:
  Legioner marcherer
  Deres bajonetter skinner.
  Millioner bag os
  O russiske regimenter!
  Ingen vil stoppe
  Ingen vil slå...
  Flytningen åbner med en ny,
  Lad os flyve hurtigere!
  Og igen, som en byge af regn på fjenden. Og giver dem ikke en nedstigning med en hundrededel af en ampere.
  Den barbenede Alenka, der kastede skaller med en spættes monotoni, hvæsede, bare sang med en hån:
  - En, angriber, to angriber, han vakler.
  Natasha fyrede, bekræftede sangen:
  - En hitter, to hitter, han ligger rundt!
  Cool Alenka energisk understøttet:
  - En gang en planke, to planker - kisten bygges.
  Den barbenede Natasha fortsatte med at skyde og slog fjenden ud med maskingeværudbrud, hvislede:
  - Et skulderblad, to skulderblade - hullet graver!
  Og krigerpigen blinkede med sine safirøjne. Hun er virkelig sådan en skønhed.
  Barbenede Alyonka kiggede på stillingerne. Tanken arbejdede hurtigt, og der var praktisk talt intet tilbage af general Nogis hær. Det ser ud til, at kommandanten selv blev dræbt. Vi afslutter den sidste japaner fra belejringshæren.
  Medvedev bemærkede logisk:
  - Det er det, teknologien er kommet til! Fire mennesker på få timer ødelagde mere end femogfirs tusind japanere.
  Halvnøgen Alenka, smilende vredt, bemærkede:
  - Vi er nødt til at ødelægge resten! Forlad ikke nogen!
  Natasha sang, mens hun skød mod de sidste tusinde samuraier:
  - Nej, der vil ikke være bjerge af guld, vi dræber snart alle Rus' fjender!
  Cool Margarita tilføjede:
  - Nej, ikke hæmorider, du er en modstander temmelig hurra!
  Efter at have mejet hele general Nogas hær ned, steg terminatorpigerne midlertidigt ud af tanken og løb barfodet gennem sneen. Nå, det er allerede vinter.
  Allerede et infanteri udryddede de mere end hundrede og halvtreds tusinde. Og plus den japanske flåde. Ikke desto mindre står mere end to hundrede og halvtreds tusinde japanere imod general Kuropatkins hær.
  Medvedev kom ud med et egetræshoved efter søvnen. Lignede lidt. Så spillede jeg på computeren igen... Star Wars er fantastisk... Men noget fungerede ikke...
  Medvedev begyndte at afspille den nye strategi. Jeg tændte for det historiske spil: Rusland på Nicholas II's tid. Og krigen med Japan. Det er sådan en brutal krig. Du kan implementere en strategi og stemple styrker på en computer.
  Medvedev spillede på et let niveau, men missede en indsprøjtning fra japanerne og led store tab. Ja, det er ikke nødvendigt at bygge for aktivt. Lad os genstarte.
  Og igen spiller du for dig selv... Som det viste sig i Kuropatkins sted, skinner den fungerende præsident ikke for meget... Hele tiden er der en form for fiaskoer, fejl.
  Medvedev tændte så på en militærrådgiver, og tingene gik glat ... Og han selv tog det og døsede hen i en lænestol.
  Den smukke Alenka , der slog med bare fødder, spurgte Natasha:
  - Og hvad føler du, at dræbe så mange mennesker?
  Den blonde pige svarede ærligt:
  - Ved det ikke! Det føles som om det er et computerspil! Du føler ikke nogen vrede, vrede eller særlig glæde!
  Barbenede Alenka fnisede irriteret:
  - Det her er krigen!
  Nat Asha snoede sig i en saltomortale. Hendes røde, runde hæle blinkede. Generelt er hun en vidunderlig pige, i stand til at opnå meget uden stor indsats. Og ikke ved at vaske, så ved at skøjte.
  Pigerne løb gennem sneen. Deres kroppe er meget udtryksfulde. Brystet er stort, hofterne er luksuriøse, ligesom korn fra heste, musklerne er prægede. Sådan er skønhedsheltene. De har den mest ægte feminine kraft. Så meget nåde. Og benene - muskulatur ruller under den solbrændte hud.
  Her mødte de tre japanske spejdere.
  Pigerne snoede sig i saltomortaler. Og hvordan bare hæle vil ramme samuraien i hagen. Og de brækkede virkelig deres kæber. Og slog alle tænderne ud. Så sang pigerne:
  - Russernes storhed anerkendte planeten,
  Vi går videre med tillid.
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden,
  Folket i hele landet marcherer mod kommunismen!
  Og igen blinkede skønhederne med deres smaragdgrønne øjne. De ser så stridbare ud. Krigere er aktive. Og endnu en løbetur.
  Barbenede Alyonka sprang op. Hun drejede pladespilleren i vejret og bemærkede:
  - Vi er så seje. Vi kan erobre hele verden!
  Natasha fnisede og svarede:
  - Kejserinde af planeten Jorden -
  Det er meget fedt!
  Begge piger blinkede til hinanden. Så skyndte de sig tilbage. Faktisk er hver dag i krigen for dyr for det tsaristiske Ruslands statskasse. Og det er tid til at afslutte med japanerne.
  Medvedev mødte pigerne med et strålende smil:
  - Nå, hvordan løb du?
  Barbenede Alenka sagde med et grin:
  - Løb og klar til kamp!
  Natasha bemærkede aggressivt:
  - Vi slår dem alle!
  Medvedev viftede med hånden og beordrede:
  - Så lad os gå!
  Barbenede Alenka lo og svarede:
  - Vores fire er de dødeligste i verden!
  Natasha protesterede mod dette og stampede med bare fod:
  - Ikke i verden, men i universet!
  Og en kraftig, aggressiv og dødbringende tank kørte i alle hastigheder. Mere end to hundrede og halvtreds tusinde japanere foran. Men der vil være granater nok til en milliard soldater!
  Piger, en professor og en studerende - dette er holdet, der vil knuse alle og vride dem til et vædderhorn. Og kampvognen flyver til de japanske tropper. Den skynder sig truende. Han vil ødelægge alle.
  Barbenede Alenka sang med glæde:
  Ruslands vidder - smukke, kære,
  Hvor er sneens perler, floder af grænseløse krystal,
  Og den russiske soldat og generalen er ét.
  Hellig er symbolet på magt - den ortodokse ørn, vores konge!
  Og så lettede den hurtige tank faktisk. Løb som et jagerfly. Og endte foran japanerne. De universelle kanoner og drage maskingeværer er begyndt at virke igen. Pigerne gik meget ivrigt i gang. Ingen ekstra ceremoni.
  Alenka skød med sine bare tæer fra en pistol, slog japanerne ud og sang:
  - Bliv berømt for min Rus', Stalin og Lenin, én familie!
  Og den rødhårede djævel funkler med smaragdøjne. Og hvordan samurai-gulden. Du vil blive forelsket.
  Og Natasha er heller ikke ringere. At tærske japanerne.
  og synger:
  - Sæt ikke farten ned i sving. Vores skæbne, piger at vinde!
  Krigeren var i fuld åbenhed. Og så hurtig til at hælde ild mod fjenden.
  Og bare tæer trykker på joystick-knappen.
  Halvnøgen Alenka skyder, bemærkede:
  - Der er to problemer i Rusland...
  Margaret afbrød hende her:
  - Hvis bare to!
  Barbenede Alenka, skydende, var enig med glæde:
  - Ja, hvis bare to!
  Natasha, der skød, lagde japanerne ned i hundredvis, tog den og sang:
  - Om to, om to vintre. Om to, om to forår!
  Barbenede Alenka, skydende, tilføjede:
  - Dræb japanerne og kom tilbage!
  Natasha fnisede og svarede:
  - Port Arthur er vores! Og vi vil ikke lade nogen tage vores Manchuria!
  Og krigeren tærskede igen samuraien. Russerne vil ikke tabe til japanerne. Dette beviser endnu en gang, hvor uovervindeligt Rusland er!
  Barebenede Alyonka smadrede batteriet og kurrede:
  - Vær berømt for Rus' i de fjerneste lande og århundreder!
  Natasha kvækkede også:
  "Og intet vil stoppe os!"
  Og ødelagde et par tusinde samurai mere. Så rykkede tanken frem og høsten fortsatte.
  Margarita, der kiggede på dette, udtrykte sin mening:
  - Hvis krigen vindes så glimrende, hvad gør Rusland så?
  Medvedev så på, hvordan pigerne berømt mejede japanerne ned og foreslog:
  - Der bliver krig, eller med tyskerne, eller med briterne! Men under alle omstændigheder er kampen med Land of the Rising Sun ikke den sidste!
  Alena, der smadrede endnu et batteri, sagde:
  - Her vil vi give tyskerne så meget, ja, vi vil give dem så meget, at det ikke vil synes nok!
  Natasha, der knuste samuraien, tilføjede:
  - Og der vil ikke være nogen til at rekruttere Hitler i Wehrmacht!
  Alyonka, der trykkede på joystickets knapper med sine bare tæer, erklærede aggressivt:
  - Men det er synd for arierne. Så mange smukke hvide fyre døde!
  Natasha var enig i dette og nikkede trist:
  Ja, så mange gode mennesker døde! Og til hvad!
  Pigen slog japaneren og lagde mærke til det.
  - Og japanerne er en god nation, og vi er tvunget til at kæmpe med dem! Selvom det heller ikke er for godt!
  Margarita bemærkede logisk:
  - Og dyrene? Slår de ikke hinanden ihjel? En mand er bare et dyr af højeste orden!
  Medvedev grinede og protesterede:
  - En mand har, i modsætning til et dyr, en sjæl! Og hans sjæl er virkelig unik og udødelig! Så vi og dyrene, en hel afgrund!
  Margaret svarede til dette:
  - Og aberne? De har også en høj grad af intelligens. Her er en af dem, der kender tre og et halvt tusinde ord!
  Den fungerende præsident svarede:
  Men de er vores slægtninge!
  Barbenede Alyonka skød mod japanerne og sang:
  - Jeg er en abe! Også menneskeligt!
  Natasha mejede samuraien ned og kurrede:
  - Gå ikke i aber i et århundrede!
  Supertanken fortsatte med at meje japanerne ned. Hvorfor ikke? Han er virkelig et skørt dyr
  som kaster fyrre tusinde kugler ud i minuttet. Og hans rustning er uigennemtrængeligt, for næsten ethvert projektil. Og ikke kun begyndelsen af det tyvende århundrede.
  Den barbenede Alenka, der skød, erklærede aggressivt:
  - For Rusland gjorde zar Nicholas meget, men han forblev upåskønnet og undervurderet!
  Natasha, der hældte ild mod japanerne, var enig:
  - Det er rigtigt! Kongen blev dræbt. De tvang faderen til at træde ned fra tronen! Hvad blev bedre?
  Barbenede Alyonka affyrede en kanon og tilføjede:
  - Det blev endnu værre! Og kom til magten, endnu flere modbydelige mennesker!
  Natasha fnisede, slog japaneren og sagde:
  Lad os kæmpe for en bedre fremtid! Og for Ruslands frihed!
  Halvnøgen Alenka, skydende, sagde:
  - For forandring og sejr!
  Så viste hun sin næve. Hun er en pige, der kan dette. At så bliver samuraien ikke løst. Og pistolerne virker. Alle klipper og klipper.
  De pløjer i virkeligheden hele rækker af lig. Og morder rydder pladsen.
  General Kuropatkin blev informeret om, at der foregik noget mærkeligt blandt japanerne. Skyderi, eksplosioner, nogen angreb dem.
  . KAPITEL #9
  Medvedev, efter at have sovet lidt, tog igen computeren op. Han barberede sig ikke engang. Og han begyndte at spille igen.
  Angreb på Japan efter slyngelkodeksen med kampvogne og fly. Herunder den bedste bombefly fra Første Verdenskrig "Ilya Muromets". Hvilket er meget højlydt erklæret sig selv. Og han ramte japanerne som en gummipagaj på fluer.
  Videre til Tokyo...
  Dmitry Medvedev, efter at have erobret Japan, kaldte sig selv Mikados kejser.
  Og så nye krige...
  Her kan du for eksempel spille i en alternativ historie. Alexander II fortalte Bismarck i 1875, at hans uoverensstemmelser med Frankrig var en intern anliggende for Tyskland og franskmændene. Bismarck overtog og angreb Frankrig i 1876. Først var preusserne heldige, og de nåede Paris. Men så satte de farten ned. Og Storbritannien gik ind i krigen ... Alt ville være fint, men briterne gav kamp til Tyskland og besejrede. Så trak preusserne deres styrker op.
  Krigen i Vesten trak ud. Franskmændene forsvarede sig desperat. England overførte flere og flere nye styrker ...
  I mellemtiden erobrede Rusland Tyrkiet og Istanbul. Storbritannien og Frankrig og Tyskland trak ud i krigen. Og zar Alexanders imperium annekterede mange lande, inklusive Irak, på vej til Det Indiske Ocean. Og Palæstina og landet op til Ægypten. Og så de russiske tropper, ledet af Skobelev, erobrede Mekka, Medina og andre byer i Saudi- Arabien.
  Og den sydlige del af det russiske imperium blev dannet. Og Alexander II blev en stor konge. Og krigen mellem Tyskland mod Frankrig og Storbritannien varede ti år.
  Og endte uafgjort.
  Alexander II regerede indtil 1887 og var offer for et mordforsøg ledet af Alexander Ulyanov, Lenins bror. Hans herlige rige, hvorunder Rusland byggede mange veje, erobrede mange lande og befriede bønderne, er forbi.
  Ifølge dette alternativ blev spillet spillet. Alexander den Tredje erobrede sammen med kommandøren Skobelev både Iran og Pakistan. Men han døde også - et lyst lille hoved. Under Nicholas II førte Rusland krig med Japan og havde allerede en flåde i Det Indiske Ocean, som kom Stillehavet til hjælp ret hurtigt. Russerne besejrede samuraierne relativt hurtigt, og de havde meget flere styrker både til lands og til vands.
  Derudover kommanderede den geniale forsvarsminister Skobelev den russiske hær. Og Rusland vandt ikke kun, men formåede også at erobre Japan. Desuden klatrede USA endnu ikke ud over den vestlige halvkugle, og Storbritannien var ikke så stærkt. Desuden var Rusland i alliance med Tyskland. Sidstnævnte haltede bagefter Storbritannien og Frankrig i kampen for Afrika. Det tsaristiske Rusland blev efter annekteringen af Japan og dele af Kina endnu stærkere. Vejen Delhi-Moskva var under konstruktion.
  Som det ses af dette, blev tsar-Ruslands planer for ekspansion til Indien og Kina gennemført med succes. Zar Nicholas II valgte Tysklands side under Første Verdenskrig. Tyskerne besejrede Frankrig, besatte Belgien, Holland, Danmark og Norge. Rusland erobrede Egypten, det meste af Afrika og Indokina. Og også Stillehavets besiddelser i Storbritannien. Og endda landet i Australien. Og Australien blev overtaget.
  Derefter sluttede krigen med landgang og besættelse af Storbritannien. Første Verdenskrig er forbi. Men det forekom Kaiser Wilhelm, at Rusland allerede havde erobret for meget land, og endda uden særlig belastning. Og han drømte om en omkamp. Rusland erobrede virkelig store områder - Australien, hele Asien, det meste af Afrika, tyskerne bed ikke så meget fra sig, og endnu mere fra Portugal og Spanien, som de besatte. Østrig-Ungarn, fik Italien under kontrol og Libyen. Rusland er omkring tre fjerdedele af Afrika, og indtog så Etiopien lidt senere. Det lykkedes Marokko at hugge tyskerne af.
  Naturligvis syntes dette ikke nok for Tyskland. Selvom hun tog Frankrig, Belgien, Holland og Norge, og Rusland underkuede Sverige.
  Wilhelm begyndte at forberede sig på en ny krig med Rusland. Krisen i 1929 forværrede situationen. Østrig-Ungarn og Tyskland kontrollerede næsten hele Europa. Og en del af Afrika... Og Storbritannien. Men der var stadig USA og Canada. Wilhelm og Nicholas II turde endnu ikke gå i krig med hinanden. Desuden ønskede Rusland mindst af alt at kæmpe og fordøje enorme territorier. For at fremskynde deres assimilering tillod zar Nicholas II endda russerne at have fire koner. Hvad blev fastsat ved det ottende økumeniske råd.
  En lignende beslutning blev truffet i 1925. Og i 1926 tog Nicholas II en anden kone. Som det viser sig, var det en dum beslutning. I 1929 blev endnu en datter født til kejseren. Og den 25. november 1932 blev der endelig født en sund søn. Hans anden Nicholas hed Peter. Til ære for Peter den Store.
  Og i 1933, den 15. maj, begyndte en ny krig. Tyskland erklærede Canada krig. som Storbritanniens herredømme. To måneder senere gik USA med Roosevelt i spidsen, trods den økonomiske krise, ind i krigen med Tyskland. De ønskede ikke at opgive Canada.
  Allerede midaldrende, men aggressive Wilhelm, forsøgte først at kæmpe alene uden at kræve hjælp fra Rusland. Han forventede at gøre alt selv. Men det er ikke så let at erobre territoriet adskilt af havet. Desuden byggede USA hurtigt kampvogne og en hær. Og de dannede regimenter ... Krigen varede i et helt år uden den store succes for tyskerne. Som kun nåede at erobre Island og Grønland. Og i Canada kunne de ikke få fat.
  Wilhelm henvendte sig til zar Nicholas II: hjælp en kollega. Du er min fætter og bror. Nicholas II havde selv udsigt over Alaska og Canada. Nå, jeg besluttede - det er ikke guderne, der støber potterne. Og han tog den, og den 25. juni 1934 erklærede han krig mod USA og Canada. Hans tropper bevægede sig gennem Alaska, på tværs af USA.
  På dette tidspunkt var jernbanen til Chukotka allerede blevet bygget, og russiske tropper rykkede frem. På deres side var en numerisk overlegenhed og de bedste kampvogne i verden, både lette og tunge og mellemstore.
  Så Amerika var nødt til at håndtere ulige kræfter.
  Og Nicholas II, som vi ser, er virkelig på en hvid hest. Og den ene sejr efter den anden. Russiske tropper marcherer tværs over Alaska. Og de tager by efter by, landsby efter landsby.
  Tyskerne forsøger at lande i Cuba. Krigen vokser. Kaiser Wilhelm skriver til Nicholas II:
  - Vi har været og vil altid være forenet med russerne. Og vi kæmper aldrig. Så lad Amerika blive færdig.
  På grund af kommunikationens længde var kampagnen lidt langsommere end planlagt. Men de russiske, tsaristiske tropper erobrede ikke desto mindre hele Alaska på fem måneders kampe og gik ind i Canada.
  Roosevelt tilbød endda fred til Rusland og lovede at opgive Alaska, men det var for sent. Krigen fortsatte i et rasende tempo.
  I vinteren 1935 nåede russiske tropper trods vanskelige vejrforhold de amerikanske grænser i nord. Kampene fortsatte i foråret ... Russiske tropper udførte den ene operation efter den anden, og i slutningen af juli erobrede de næsten hele Canada. Og i august omringede de Philadelphia.
  USA befandt sig i en meget vanskelig situation. Men de kæmpede desperat tilbage ... Men i slutningen af 1935 var mere end en tredjedel af USA's territorium allerede erobret. Og om vinteren var zarens succes endnu større ... I begyndelsen af marts 1936 nærmede de sig Washington og New York.
  Og i april blev begge byer indtaget ... Krigen varede stadig indtil august, indtil hele USA's territorium var besat.
  Derefter fulgte en offensiv i Mexico og så videre gennem territoriet.
  Wilhelm tilbød Nicholas II at fuldende hele verden. Nicholas II var enig.
  I løbet af 1937 blev hele Latinamerika erobret af russiske tropper. Dermed fuldførte Nicholas II opdelingen af verden med tyskerne. Og kun tre imperier var tilbage: det største: russiske, så tyske og endnu længere Østrig-Ungarn.
  Rusland blev dermed verdens hegemon, men... Nicholas II er stadig en stor zar, men dødelig. Han døde i august 1939. Og den gamle Wilhelm angreb Rusland den 1. september 1939. Han besluttede at udnytte det faktum, at Peter den fjerde stadig er en dreng, der ikke engang er syv år gammel. Og han besluttede, at mens regenterne styrer Rusland, er det bedst at slå til. To dage senere gik Østrig-Ungarn også ind i krigen. Alle lande i verden blev trukket ind i konfrontationen. Den sidste krig i planeten Jordens historie er begyndt.
  Den tsaristiske hær havde ingen side med hensyn til antallet og kvaliteten af våben. Russiske kampvogne og fly er stadig de bedste i verden.
  Og kampene viste det. Det samme er de nye dygtige befalingsmænd.
  Men Østrig-Ungarn viste sig at være et svagt led helt fra begyndelsen. Og tabte næsten fra første dag. Den tsaristiske hær besejrede østrigerne, indtog Lvov og derefter Peremyl. Kun ved at fjerne en del af deres styrker fra Polen reddede tyskerne østrigerne fra fuldstændigt nederlag. Men selv dette var til ringe nytte. Et forsøg på at indtage Warszawa af kejserens hær mislykkedes i skændsel. Og de russiske tropper skubbede dem tilbage med magt i mere end to hundrede kilometer.
  Tyskerne stoppede med stort besvær de russiske tropper. Hele vinteren blev brugt i kampe. Også i foråret var kampe i fuld gang. Russiske tropper greb gradvist initiativet. De havde flere gange flere soldater, og derfor var de i stand til at udmatte tyskerne så meget i indbyrdes træfninger til sommeren, at de begyndte at overgive sig. Samtidig begyndte en offensiv mod Østrig-Ungarn. Budapest blev omringet i efteråret. Derudover erobrede den tsaristiske hær tyske besiddelser i Canada. Og i vinteren 1940-1941 afskar zarhæren også Østpreussen. Og i april 1941 nåede hun Oder.
  Tyskernes stilling blev yderst vanskelig. Wien faldt i maj 1941. Og hen over sommeren nåede russerne Alperne og befriede Venedig. De kom ind i de sydlige egne af Tyskland.
  Og i efteråret erobrede de endelig Italien. Vinteroffensiven på Berlin sluttede med dens tilfangetagelse den 30. januar 1942. Derefter svækkedes modstanden fra tyskerne, som allerede havde mistet alle deres ejendele i Afrika. Russerne nåede Rhinen i april. Derefter, den 22. april, kapitulerede resterne af de tyske styrker.
  Dermed sluttede den sidste krig på planeten Jorden. Det endte med det tsaristiske Ruslands sejr og succes.
  Næste var erobringen af det ydre rum. Tilbage i 1936 fløj den første russiske mand ud i rummet. Fløj rundt om planeten Jorden. Og i 1945, den 9. maj, landede russerne på månen.
  De fløj til Mars i 1967. Til Venus i 1969. Om Merkur i 1972. Og på Jupiters satellitter i 1973. På den fjerneste planet Pluto landede en mand allerede i 1980. Og i 2003 fandt den første flyvning uden for solsystemet i menneskehedens historie sted. Det russiske skib fløj til Alaf Centauri og vendte tilbage i 2018.
  Rusland for 2020 er stadig styret af Peter den Fjerde, som takket være den moderne medicins resultater slet ikke er en dyb gammel mand. Peter den Fjerde har regeret i enogfirs år, og hans regeringstid er den længste i verdenshistorien. Hvor kendt, selvfølgelig, de nøjagtige datoer for regeringsperioden.
  I mellemtiden er alt roligt i verden som altid. Og endda lidt kedeligt... Folk lever godt. Sandt nok er der problemer med overbefolkning. Men der er allerede begrænsninger på fødselstallet.
  Ortodoksi er blevet moderniseret. Præsterne blev barberet og klædt i uniform med skulderstropper.
  Teknologiens udvikling har skabt enorm arbejdsløshed. Men dette problem er også løst. Hypernettet har udviklet sig.
  Forskning er i gang, og der er allerede skabt rumskibe, der kan bevæge sig hurtigere end lysets hastighed. Ja, det er godt for det tsaristiske Rusland og hele verden under Romanovs kontrol. Dette mest glorværdige dynasti i menneskehedens historie.
  Fader Tsar Nicholas. Byg et paradis på planeten Jorden!
  Dmitry Medvedev afviste strategien. Han erobrede hele verden for de russiske zarer. Han viste sin strategiske tænkning. Han opnåede stor succes og faldt i søvn igen, klædt som før og han drømte.
  Kuropatkin sagde:
  - Rolig! Kun ro!
  General Linevich bemærkede med alarm:
  - Deres Excellence, kan vi slå til nu?
  Generaladjudant Kuropatkin udtalte:
  - Nej! Selvfølgelig ikke! Det kunne være en japansk fælde!
  General Linevich bemærkede frygtsomt:
  - Dette er vores chance for endelig at vinde denne krig!
  Kuropatkin erklærede med skælvende stemme:
  - Tålmodighed, tålmodighed og mere tålmodighed!
  Linevich protesterede mere vredt:
  - Men Alexander Suvorov sagde: et øjeblik giver sejr!
  Kuropatkin mumlede tørt:
  - Jeg har ansvaret her! Og vi skal først redde hæren. Og generelt vil Japan snart løbe tør for damp!
  Linevich foreslog:
  "Måske skulle vi lave noget rekognoscering?"
  Kuropatkin accepterede modvilligt:
  - Det kan du, vær bare forsigtig!
  Linevich gryntede aggressivt:
  - I zarens og fædrelandets navn!
  Og supertanken var i mellemtiden ved at rydde op i japanerne. Slået dem ud, skød dem på forskellige måder.
  Barbenede Alenka, der skød nådesløst, spurgte den fungerende præsident:
  - Er det vores sidste operation?
  Medvedev spurgte med et grin:
  - Hvorfor tror du det?
  Den rødhårede bemærkede:
  - Japanerne har ikke flere store forbindelser!
  Natasha var også enig i at sømme og skyde samurai:
  - Men faktisk har Japan ikke mere at slås med!
  Medvedev svarede med et noget usikkert blik:
  - Japan kan rejse flere tropper og købe nye skibe fra Amerika og Storbritannien. Så krigen, lad os se det i øjnene, er ikke helt slut endnu!
  Halvnøgen Alenka, der skød mod samuraien, bemærkede:
  - Og hvis Rusland tilbyder fred til Japan på moderate vilkår? Vi tager kun Kuril-ryggen, og alt andet forbliver, som det var før krigen?
  Den fungerende præsident var enig:
  - I dette tilfælde vil der højst sandsynligt være fred!
  Margarita bemærkede vredt:
  - Hvis ikke for revolutionen, var japanerne alligevel blevet besejret. De ville ingen steder hen!
  Den barfodede Natasha, der hældte ild på samuraien, gik hurtigt med:
  - Sikkert! De ville ingen steder hen!
  Cool Alenka, der rev japanerne med skaller, foreslog:
  - Og lad os fange mikadoen!
  Natasha sprang aggressivt op:
  - Fange Mikado? Og hvad interessant!
  Margarita bemærkede med et smil:
  - Ville det ikke være overdrevent?
  Medvedev udtrykte også sin tvivl:
  - Er det ikke for meget? Når alt kommer til alt, er det én ting at forsvare sine egne, og en anden ting at klatre ind i Japan, som, lad os se det i øjnene, også kæmper ikke på indfødte russiske lande!
  Den barbenede Alenka hvæsede og knækkede igen japanerne med skaller:
  Er det det værd at vise sådan barmhjertighed?
  Natasha, der trykkede sine bare tæer på joystick-knapperne, nikkede:
  "Virkelig, hvorfor har vi brug for det her? Vi kan fange Mikado!
  Margaret lo.
  - Jeg er på dig, som i en krig! Og i krigen, som på dig!
  Medvedev svarede strengt:
  - Du skal kende målet! Vi er ikke tilfældige hits! Det er os, der seriøst og bevidst ændrer historien! Så du skal vise en følelse, inklusive foranstaltninger!
  Den barbenede Alenka skød og sang:
  - Åh, mål, mål! Hvad er kolera!
  Supertanken var aktiv. Mere end hundrede og femogtyve tusind japanere er allerede blevet ødelagt. Halvdelen tilbage.
  Natasha sang med et grin:
  - Vi vil ødelægge hele voldens verden,
  Til bunden og så
  Vi vil bygge en ny cool verden,
  Så de ikke kender problemer, problemer!
  Den barbenede Alenka, der affyrede en meget dødelig ild, hvæsede:
  - For en god og retfærdig konge!
  Margaret foreslog:
  "Måske kan vi få fat i et par trofætønder sake?"
  Barbenede Alenka smilede giftigt:
  - Hvad vil du drikke?
  Margarita rystede negativt på hovedet.
  - Atleter drikker ikke!
  Bare-benede Alyonka, der havde sprængt endnu et batteri i luften, fnisede:
  - Fra småretter!
  Natasha foreslog:
  - Lad os drikke palmeøl. Det er mere nyttigt!
  Og skød den næste japaner ned.
  Medvedev svarede:
  Forretning først, sjov senere!
  Om han er fungerende præsident er ikke til at vide. Var han ikke hele tiden i veer og bekymringer?
  Ja, et af de første dekreter fra den fungerende præsident Medvedev var at øge lønningerne til statsdumaens deputerede tre gange. Og hvad med stedfortrædere? De udsatte præsidentvalget. I Rusland fungerede Medvedev i ganske lang tid som fungerende præsident.
  Og det blev endda en unik situation. Når statsoverhovedet handler så længe. Og ændringerne kommer ikke. Mere præcist ændrede alt sig under Medvedev til det værre. Som om den formue, der elskede Putin så højt, besluttede at hævne sig på hans efterfølger. Nå, hvad er der galt med ham!
  Den opgraderede T-95 kampvogn fortsatte med at udrydde samuraien eksponentielt. Denne maskine viste sin effektivitet. Og den negative kraft af raseriet ved at formere kvasi-stof.
  Halvnøgen Alenka, der skyder mod japanerne, bemærkede logisk:
  - Alligevel er det ikke helt i orden. Det viser sig, at vi ikke kan gøre noget uden et supervåben!
  Barbenede Natasha svarede vredt:
  - Nogle højere magter forhindrede Rusland i at vinde krigen med Japan. Men en god ting var planlagt, evangeliseringen af Kina. Og det blev ikke for kønt!
  Margarita stillede det åbenlyse spørgsmål:
  "Men hvad med Gud så?" Hvorfor hjalp han ikke ortodoksien?
  Næsten nøgen Alenka, der sendte skal efter skal, bemærkede:
  - Det er det! Tillad faktisk japanernes sejr over det ortodokse land. Dette er i virkeligheden sådan et forræderi mod den russiske tro!
  Natasha, der hældte ild mod japanerne, bemærkede vredt:
  - Imperialistisk religion bør ikke være pacifistisk. Er det muligt at blive et stort land, hvis du lever efter budet: de slår dig på din højre kind - drej til venstre!
  Cool Alenka var villigt enig i dette og knuste japanerne:
  - Sikkert! Vi har ikke brug for pacifisme! Elsk din fjende! Er dette et bud?
  Margarita sang med entusiasme:
  Enhver, der er mand, er født som kriger,
  Så det skete - gorillaen tog stenen.
  Når de levende er dømt til at kæmpe,
  Og i hjertet af en varm flamme flammer!
  
  Drengen ser et maskingevær i sine drømme,
  En tank er trods alt pænere for ham end en limousine.
  Hvem ønsker at forvandle en krone til en krone -
  Fra fødslen forstår han - magten hersker!
  Natasha udbrød, med raseri fra en boblende vulkan, der oversvømmede japanerne med ild:
  Ja, automatisk! Og styrke er nøglen! Vi skal vinde!
  Den barbenede Alenka hvæsede i vanvid og rasende og sparkede japanerne ud:
  - Jeg er det, der er født til at vinde! Og intet mindre. Vores sejr bliver vores!
  Natasha accepterede og trykkede på joystickets knapper med sine bare fingre af muskuløse ben:
  - Det ville være det bedste! Vi regerede, og vi vil altid regere! Jeg mener Rusland!
  Barbenede Alenka , der slår japanerne ud, propilikal:
  - Jeg vil ikke skille mig af, jeg vil herske! Men ikke af en rusten maskine, men af en hel kraft!
  Og pigen fejede det sidste batteri af den Rising Suns land væk. Hun er sådan en skønhed, at hun burde være verdensmester. Og aldrig bukke under for svaghed og frygtsomhed.
  Natasha, skød, mumlede:
  - Jeg bliver dronning! Eller endnu bedre, en kejserinde!
  Barbenede Alenka fortsatte:
  - Og hvad er krig, og hvad er krig, en dårlig tante og hun er en tæve! Men han producerer smukke fyre, beordrer han - du dræber kujonen i dig selv!
  Margaret nikkede indforstået.
  - Det er rigtigt, dræb kujonen i dig selv! Jeg tror, at hvis Nicholas II abdicerede tronen, var det slet ikke på grund af fejhed!
  Halvnøgen Alenka erklærede resolut:
  - Nu giver han ikke op! Vi vil styrke den kongelige trone, så den vil stå i århundreder!
  Natasha udbrød:
  - Vær en stor zar Nicholas II! Vi støtter dig! Der vil ikke være nogen revolution - der vil være Stor Rusland!
  Til sidst afsluttede krigerne med udryddelsen af hæren i landet med den opgående sol. Ødelagde mere end to hundrede og halvtreds tusinde soldater og officerer. Således blev næsten alle landstyrker i Japan ødelagt. Ligesom flåden ophørte med at eksistere.
  Barbenede Alyonka bemærkede med et grin:
  - Og var det det værd at rode rundt? Jeg mener, mente jeg at flippe ud? Ikke for længe modstå den hær, der formåede at overvinde Rusland!
  Natasha sagde selvsikkert:
  - Rusland tabte udelukkende på grund af den femte kolonne. Ellers havde vi vundet alligevel!
  Margarita spurgte den fungerende præsident:
  - Hvad skal vi gøre? Vil vi vende tilbage eller fortsætte?
  Ved at miste strømmen tændte Medvedev computeren og sagde:
  - Nu får vi en prognose for den videre udvikling af det tsaristiske Rusland. Hvis alt går godt, vender vi tilbage.
  En behagelig kvindestemme hørtes;
  Efter den fuldstændige udslettelse af de japanske landstyrker og flåde tilbød Mikado fred. USA og Storbritannien er blevet enige om at fungere som mæglere.
  Forholdene var gunstige for Rusland. Landet modtog Kuril-ryggen og Taiwan.
  Samt kontrol over Manchuriet, Korea, Mongoliet. Derudover betalte Japan også en godtgørelse på to hundrede og halvtreds millioner guld russiske rubler.
  Zar Nicholas II's autoritet voksede, og der var et fald i den revolutionære følelse. Landet begyndte et hurtigt økonomisk opsving. Zheltorossia opstod. En del af Kina blev frivilligt en del af Rusland, samt Korea og Mongoliet. Det tsaristiske imperium blev større, dets befolkning voksede. Den økonomiske vækst startede tidligere end i den virkelige historie og var stærkere.
  Der var ingen statsduma, og tsarregeringen kunne bedre forberede sig på Første Verdenskrig. Verdens første lette kampvogne "Luna"-2 i masseproduktion og fire-motors bombefly "Ilya Muromets" og "Svyatogor" dukkede op i Rusland. Den første verdenskrig begyndte stadig, men var mere vellykket for Rusland.
  Siden kongen havde mere befolkning, økonomi og hær. Ja, og den interne position er stærkere. Der er ingen statsduma - et arnested for oprør og et militærkup.
  Med varierende succes, men generelt på initiativ af Rusland og vinde de fleste af kampene, sluttede krigen den 7. november 1915 med Tysklands overgivelse. Østrig-Ungarn faldt fra hinanden og blev delt. Galicien og Bukovina blev russiske provinser. Krakow og de omkringliggende lande gik ind i kongeriget Polen, ligesom Poznan, Danzig, en del af Østpreussen. Og Klaipeda sluttede sig til den baltiske provins. Tjekkoslovakiet opstod som et kongerige i Rusland.
  Rumænien annekterede Transsylvanien. Ungarn blev et selvstændigt kongerige, men i regi af Rusland, og zar Nicholas medhersker. Østrig er blevet et meget lille land. Jugoslavien opstod, også i Ruslands auspicier og under medherskeren Nicholas II.
  Türkiye er forsvundet fra verdens politiske kort. Irak og Palæstina blev en del af Storbritannien, Syrien blev en del af Frankrig, Lilleasien og Istanbul blev russiske provinser. Dermed øgede Rusland igen sit territorium. Men det sluttede ikke der. Derefter blev den saudiarabiske halvø sammen med franskmændene og briterne erobret. Og så delte Rusland og Storbritannien Iran og Afghanistan. Nord og centrum blev russiske provinser, og syd blev en britisk koloni.
  Verden så ud til at være stabil. Krigen fortsatte kun i Kina. Men i 1929 brød en alvorlig økonomisk krise ud, som førte til den store depression.
  Revolutionære følelser voksede igen i Rusland. Strejker og protester brød ud. Men krisen var ikke for stærk. Især i 1931 brød krigen med Japan ud igen.
  Samuraien ønskede hævn. Men denne russiske hær var stærkere i alle henseender. Og admiral Kolchak er en strålende flådekommandant.
  Japan blev ikke kun besejret, men også erobret. Zar Nicholas II i februar 1932 blev officielt kronet som den japanske kejser Mikado. Dermed udvidede Rusland sig endnu mere. Og annekterede næsten hele Kina.
  Både med hensyn til befolkning og territorium i Rusland var der ingen lige. Desuden var det britiske imperium ved at svækkes. Hitler kom til magten i Tyskland i 1933, men hvad kunne han gøre mod Rusland. Glem det. Zar Nicholas II døde i 1937 efter at have vist en meget vellykket regeringstid, den næstlængste efter Ivan den Forfærdelige. Og med rekordstore erobringer i forhold til areal og befolkning.
  Men i kongens personlige liv lykkedes ikke alt. Arvingen, Alexei, døde ung. Den yngre bror Mikhail blev på grund af et ulige ægteskab frataget retten til Ruslands trone.
  Kronen blev efterfulgt af Kirill Romanov, som døde i 1938, før han levede et år. Og hans søn Vladimir den Tredje blev den nye konge. Han blev kronet, og monarken regerede lykkeligt til deres dages ende, indtil 1992. Og Rusland tog først kolonierne fra Frankrig og Storbritannien, sammen med Tyskland. Så erobrede hun Tyskland. Og så hele verden. Kort sagt blev den nye zar George den Første i 1992 verdenskejser.
  Medvedev afsluttede anmeldelsen og sagde:
  - Det ser ud til at være nok til dette univers! Vi er tilbage!
  Og alle fire råbte:
  - Ære til zar Nicholas II!
  . MELLEM EPILOG
  Medvedev vågnede fra et opkald ... Han blev informeret om, at Zelensky allerede var indsat som præsident for Rusland og Ukraine. Og det, siger de, Dmitry Anatolyevich, det er tid til at forlade kontoret.
  Medvedev efterkom modvilligt. Barberede og tog et bad, inden jeg gik ud.
  Så forlod han kontoret. Han blev ført væk i en speciel bil. På vejen sagde de, at det ville være bedst for Medvedev at flyve til De Kanariske Øer for at hvile sig der.
  Og Zelensky iscenesatte endnu et show fra sin indvielse. Som sædvanlig farverig med fyrværkeri og hop. På dagen for indvielsen kæmpede Vitali Klitschko på stadion i Kiev med Michael Tyson. Den eminente amerikanske bokser sagde ja til kampen på grund af store pengeproblemer. Klitschko dominerede alle tolv runder, men slog ikke Tyson diplomatisk ud.
  Formelt blev en af de mindre versioner af verdensmesteren spillet.
  Derefter blev Vitali Klitschko tildelt et diamantbælte.
  Volodymyr Zelenskyy modtog lykønskninger fra alle lande i verden, inklusive Kina. Desuden intensiveredes folkelige uroligheder i det himmelske imperium. Mennesket lever ikke af brød alene. Folk ville have demokrati og frihed. Det kinesiske kommunistpartis despotisme er træt, alle ønskede frihed.
  Zelensky er blevet netop sådan et symbol. Et symbol på demokratisk styrke efter faldet af efterretningstjenesternes diktatur under Putin.
  Zelensky talte meget om forandring, økonomi og nye resultater. I Rusland har der allerede været en konkurrence om posten som premierminister. Der var flere tusinde ansøgere. Udvælgelsesprocessen var meget intens. Og det så godt ud.
  Indtil videre er alt gået ret glat. Zelensky lavede endda en saltomortale ved sin indsættelse. Han brød bifaldet. Derefter demonstrerede han sit kendskab til fremmedsprog. Han handlede meget aktivt og rask.
  Til sidst tog Zelensky og holdt et par taler mere.
  Yderligere, efter indvielsen, fulgte personalebeslutninger. Mange ændringer og nye ansigter i regeringen.
  Der var et sandt udvalg af "jernfolkekommissærer". En personalerevolution fandt sted i Rusland.
  Zelensky udstedte mange dekreter i de allerførste dage. Tillad salg af alkohol om natten og rejsepunkter. Indførte nye skatter på de rige. Fjernet immunitet fra stedfortrædere og dommere. Øget output. Indført told på handel med Kina.
  Hviderusland holdt en folkeafstemning om forening med Rusland. Og dette gik også til Zelenskys fortjeneste. De fleste hviderussere støttede forening med Rusland.
  Zelensky beklagede, at Medvedev havde hævet plasterne for højt, men lovede, at inflationen ville falde til ro. Og at intet dårligt vil ske.
  Faktisk stoppede stigningen i priserne snart. Og den russiske økonomi steg. Og i Kaukasus aftog militantes præstationer på en eller anden måde. Det blev meget roligere.
  Zelensky foreslog endelig en kandidat til posten som premierminister i Rusland. Hun blev en 32-årig doktor i videnskaber Alexei Bolshakov. Han vandt konkurrencen ganske sikkert. Og han blev premierminister, den yngste i Ruslands historie.
  Medvedev fløj væk på ferie til De Kanariske Øer og modtog den tidligere præsidents pension, bare for at have det sjovt. Indtil videre har han ikke haft problemer. Men Shoigu blev arresteret, anklaget for at forsøge et kup. Hvad ville han?
  Der var også masser af andre løsninger... I Amerika vandt en 41-årig demokratkvinde. Dermed har magten ændret sig. Og en kvinde kom til magten og den yngste kandidat i USA's historie. Trump- æraen er forbi . Men venskab med Rusland begyndte først at blomstre. Naturligvis mod det diktatoriske Kina var USA og det nye russiske imperium nu venner.
  Zelensky holdt endda en folkeafstemning og indførte et andet navn: i stedet Rusland - Kievan Rus. Hvilket også sagde meget. Hviderusland sluttede sig til føderationen. Og genoplivningen af imperiet begyndte ... På et demokratisk grundlag.
  Den nye kvindelige præsident i USA arvede Trumps modvilje mod Kina og dedikerede sig til koalitionsopbygning. Kievan Rus udviklede sig økonomisk med succes under Zelensky. Rusland holdt Kina noget tilbage. Så meldte hun sig ind i NATO. Snart kom en pro-russisk regering til magten i Kasakhstan, og en unionsstat blev dannet. Centralasien blev presset ud af russere fra Kina. Konfrontationen voksede.
  Zelensky ledede en anti-Stalin- og anti-Putin-kampagne. Frataget Stalin og Putin alle de priser, som Medvedev gav dem.
  Men alt forløb fredeligt. Selvom kommunisterne protesterede. De gik til stævner.
  Og der blev Lenin endelig taget ud af mausoleet. Sådan en glæde for mange. Og den ortodokse kirke kanoniserede Alexander II og Ivan den Forfærdelige, russiske zarer, som helgener. Antallet af monumenter til Nicholas II steg også.
  Tsarisme og westernisme blev på en eller anden måde moderne. De kom tættere på Europa, udlændinge begyndte at modtage mange stillinger. Rusland er blevet en del af den vestlige verden, og efter Trumps afgang er globaliseringsprocessen blevet intensiveret. Og Kina faldt i isolation og stod over for intern uro.
  Samtidig øgede Zelensky fødselsraten i det slaviske imperium. Endelig fandt den længe lovede flyvning til månen sted. Og alt blev på en eller anden måde vidunderligt.
  Allierede forbindelser blev etableret mellem Rusland og USA, mere præcist mellem Kievan Rus og Amerika.
  Og konfrontationen er væk. Verden er blevet mere og mere global og sikker. Selvom der var krige. Kievan Rus gennemførte sammen med USA en operation i Libyen, hvor de satte en stopper for islamisterne. Så ordnede vi Mellemøsten og skabte baser der sammen med Amerika. Kievan Rus og USA begyndte sammen at vippe verden og skubbe Kina ud af Afrika. Og her kan vi ikke undvære krige. Og jordoperationer også.
  Og luftangreb fra Kievan Rus og USA blev udført i fællesskab.
  Efterhånden blev kineserne tvunget ud fra hele verden. Og det himmelske imperium faldt i en dyb økonomisk og politisk krise.
  Og Kievan Rus blomstrede mere og mere.
  Rusland har aldrig kendt sådanne økonomiske vækstrater før. Og at Kina kollapsede - Kievan Rus steg. Og det voksede hurtigt.
  Jernbanen til Chukotka blev bygget på rekordtid. Hvilket i sig selv er meget fedt.
  Og gravede en tunnel under Alaska. Amerikanerne begyndte også at bygge en jernbane for at forbinde med Rusland. Der blev også bygget en jernbane til Delhi ... Samtidig blev der gravet kanaler fra Sibirien for at vande Centralasien.
  En fælles operation blev udført af USA og Kievan Rus mod Iran. Og et fornuftigt sekulært regime blev oprettet. Derefter begyndte de at grave en kanal fra Det Kaspiske Hav til Den Persiske Golf.
  NATO udvidede til at omfatte arabiske lande. Saudi-Arabien har et parlament. Kvinderne begyndte at tage sløret af. Opbygningen af en sekulær stat begyndte.
  I de russiske medier skældte alle Putin ud for ekstremisme og hældte mudder over ham for næsten at gøre Rusland til en koloni af Kina, men gudskelov døde han i tide. De sagde også hårdere ord. Men Medvedev anlagde stadig en straffesag. Og ikke én.
  Stalin blev båret ud af Kreml-muren. Lenin meget tidligere fra mausoleet.
  Meget har ændret sig og stat symboler. Der er flere nye typer flag. Han tilføjede gul til det russiske flag, og blå erstattede det blå.
  Dette var også interessant. Våbenskjoldet er ændret ... Der var også en monetær reform. De vekslede penge efter forholdet: en til tusind. Guldstandarden for rublen i Kievan Rus dukkede op. Samtidig dukkede nye, gamle penge op - en øre - en halv øre, og en øre - en kvart øre.
  Alt i orden...
  Titler begyndte også at blive genoplivet ... Prinser, baroner, grever, markiser og endda hertuger dukkede op. Især Zelensky blev hertugen. Moldova blev også en del af Kievan Rus. Der har allerede været talt om valget af konge.
  Men Zelensky sagde, at kun folket ville vælge præsidenten for Kievan Rus. Og ikke mere end to valgperioder.
  Desuden reducerede Zelensky den russiske præsidents embedsperiode fra seks år til fem. Sandt nok tilbragte Zelensky sin første periode i seks år.
  På dette tidspunkt havde han afsluttet annekteringen af Centralasien til Rusland. Og genoprettede grænserne til USSR. Kun de baltiske lande forblev ubesatte.
  Men amerikanerne ønskede ikke at opgive det endnu. Og derfor gav de Centralasien og Kaukasus væk.
  En ny krig udbrød i Kaukasus mellem Armenien og Aserbajdsjan. Og hun gik meget hårdt. Så Rusland var i stand til at besætte disse republikker og holde folkeafstemninger om deres tiltrædelse.
  Således genvandt Zelensky Kaukasus og udvidede Kievan Rus. Big lad os bare sige, at han er en erobrer. Desuden en demokrat ... Hans imperium udvidede sig yderligere ...
  Så Afghanistan er allerede under anden regeringsperiode, og en del af Iran blev dele af Rusland.
  I USA stillede en kvindelig præsident også op til en anden periode. Indtil videre har den haft succes i økonomien, og vigtigst af alt har den formået at slå Kina ud. Hvilken stor sejr. Ja, og Kievan Rus er nu en allieret ledet af Zelensky.
  Men selvfølgelig vokser Ruslands magt for hurtigt. Det har allerede annekteret det nordlige Irak til sig selv.
  Borzo opfører sig. Kievan Rus i form af vækst, det første land i verden! Og det har overhalet USA i indbyggertal. Og allerede i Amerika ser de spændt på, om Rusland har vokset sig for stærkt?
  Desuden udvider imperiet Kievan Rus. Nu var de baltiske stater under dens kontrol. Ja, dette er et virkelig stort problem for amerikanere. Zelensky har allerede samlet alle de tidligere territorier i USSR.
  Og fortsætter, ligesom den russiske zar, ekspansionen mod syd. Iran og Irak er allerede blevet helt en del af Kievan Rus. Og for den anden periode blev Zelensky valgt let og i første runde.
  Selvom der var mange præsidentkandidater, var valget demokratiske.
  Zelensky sagde, at han ikke ville følge Lukashenkas eksempel og regere for livet. Desuden er omstændighederne omkring Lukashenkas forsvinden ikke blevet afklaret. Måske blev han simpelthen unødvendig for både Rusland og Vesten. Og han forsvandt ... Men Zelensky får kun styrke. Faktisk overskygger hans regeringstid sine forgængere, og Peter den Store, med hensyn til succes.
  Faktisk er det ikke alle, der er i stand til at genoprette USSR's territorium plus Afghanistan, Iran, Irak.
  Men Zelensky stopper ikke der. Nu er både Polen og Finland under pistolen - de var trods alt også engang en del af zarimperiet. Faktisk afholdes folkeafstemninger i disse lande, og de kommer frivilligt ind i Kievan Rus.
  Der er også fremskridt på den videnskabelige front. Den længe ventede flyvning til Mars er bestået. Russiske kosmonauter landede der. De tog jorden og forlod flaget, hvilket var en stor triumf.
  På samme tid tog Kievan Rus den forfædres Port Arthur fra Kina. Og ved at udnytte det faktum, at en borgerkrig begyndte i Kina, tog de også Manchuriet under deres beskyttelse.
  På samme tid annekterede Kievan Rus en del af Tyrkiet til sig selv. De lande, der blev afstået til Rusland under Versailles-traktaten. Hvilket også var et meget stærkt træk. Zelensky udvidede Kievan Rus yderligere som et imperium. Og rent økonomisk kom den i top - og overhalede USA.
  Nå, Kina er fordybet i mareridtet om en borgerkrig, og det er allerede begyndt at blive delt.
  Kievan Rus blev et magtfuldt land. Og Zelenskys popularitet i landet er vokset så meget, at folk begyndte at bede på knæ til Vladimir om ikke at forlade. Hundredtusindvis af mennesker samledes.
  Zelensky afholdt som en undtagelse en folkeafstemning, der tillod ham at stille op for endnu en tredje periode som leder af Kievan Rus.
  USA har fået en ny leder. De er blevet republikanere. Og ikke så ung længere - ældre end Zelensky. Så forholdet mellem Kievan Rus og USA begyndte igen at forværres. Det gør allerede ondt Rusland under Zelensky har intensiveret. De mindede om, at dette sammen med det ukrainske styre er Zelenskys fjerde periode.
  At den russiske præsidents beføjelser ikke blev reduceret, siger de. Det eneste, Zelensky gjorde, var at ændre forfatningen, ifølge hvilken statsdumaen har ret til at afskedige en individuel minister med to tredjedele af stemmerne eller med simpelt flertal ved at vedtage en mistillidsvotum to gange.
  Og selv da er denne ændring ikke så vigtig, da præsidenten beholdt retten til at udpege alle ministre og bestemme regeringens struktur. Og i statsdumaen har Zelenskys tilhængere et forfatningsmæssigt flertal.
  Mere betydningsfuldt var indførelsen af direkte valg til forbundsrådet, samt at lade fanger stemme.
  Men generelt var dette afslutningen på begrænsningen af præsidentens beføjelser. Retten til at fjerne guvernører blev bevaret. Og på det lovgivningsmæssige område endda udvidet.
  I USA begyndte man at anklage Zelensky for autoritarisme, og at partiet, Folkets Tjener, kontrollerer næsten alle poster i staten. Det Liberale Demokratiske Parti og Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti ophørte med at eksistere. Der var fest - "En retfærdig verden" fra venstre. I stedet for det liberale demokratiske parti dukkede Ruslands patrioter op. Men Folkets Tjener-partiet dominerede totalt.
  Visse reformer påvirkede også kirken. Ortodoksi legaliserede retten til at have fire koner, hvilket rykkede tættere på islam. Tilgangen til ikoner har ændret sig noget, tilnærmelse til protestantismen. De begyndte at sige mere: at Gud er Én, og at blot dødelige af Guds tilbedelse ikke er værdige.
  Samtidig blev treenigheden annulleret som et ikke-bibelsk symbol og uforståeligt for rene dødelige.
  Og de introducerede: at Gud er Én, Gud Faderen. Og udtrykket Gud Sønnen er ikke i Bibelen. Og endnu mere er der ingen term: Gud er Helligånden. Så hvorfor ikke forenkle religion.
  Desuden vækker den gud, der hænger på korset, ikke tillid. Hvis han ikke kunne beskytte sig selv, hvordan kan han så beskytte mennesker? Kort sagt gik de over til monoteisme. Og selve Bibelen var blandet med gamle slaviske myter. Evangeliet om Veles dukkede op.
  Ateismen er også blevet intensiveret - man siger, stop med at lade dig rive med af menneskelige eventyr. Vi har én planet, og den behøver ikke, at folk tror på et mirakel, og især på verdens ende.
  Der vil ikke være nogen ende på verden, og det burde der ikke være. Og menneskeheden skulle blive et rumimperium og nå helt til kanten af galaksen. Hvad med galakser? Mere ligesom universet. Og efter at have nået kanten af universet, gå til en anden del af universet. Der er jo et utal af universer. Og så kan du flyve fra et univers til et andet. Og med tiden, lær at skabe dig selv! Og der vil være nye, umådelige universer, praktisk talt i rummet.
  Og planeten Jorden er bare menneskehedens vugge. Og der vil i fremtiden være et imperium for en sextillion i sextillion grad af universer, og uden at stoppe yderligere at udvide og erobre rummet.
  Og lederen og præsidenten for Kievan Rus, Vladimir Zelensky, rejser sig som en strålende sol af håb over planeten!
  Og hans fremtid og fremtiden for Kievan Rus - lad det være lyst!
  
  FORCE MAJOR, DA USSR kæmpede uden allierede
  Og så satte en uimodståelig indflydelse ind, som slukkede de allierede styrker fra 1. januar 1943. Rommels voldsramte korps stoppede ved grænsen til Libyen. Og al bombningen af Nazityskland stoppede. Forsøg på at flyve mod London blev også til fiaskoer. Tyske fly styrtede ikke ned, men blev smidt tilbage. Et hidtil uset mirakel skete, opdelingen af verden ved teomagisk magt.
  Men i første omgang hjalp dette ikke tyskerne for meget. Stalingrad, eller rettere gruppen af Paulus i den, kunne måske ikke længere reddes. Og de sovjetiske tropper bevægede sig selvsikkert fremad. Offensiven langs Voronezh og i andre retninger blev gennemført med succes. Næsten som i reelle termer befriede den røde hær Kursk, Belgorod, Kharkov.
  Men efter overførslen af Rommels hærdede divisioner fra Afrika og de styrker, der i virkelighedens historie også blev kastet ubrugeligt ud i de algeriske og tunesiske ørkener, tog Mainsteins berømte modangreb mærkbart til i styrke. Da meget flere tyske styrker, især luftfarten, deltog i det.
  Ja, og tredive splinternye "tigre", som forgæves kørte fast i Sahara, viste sig slet ikke at være overflødige.
  Her opstod den første væsentlige uoverensstemmelse med den virkelige historie. Mainstein lancerede et modangreb fire dage tidligere og rykkede hurtigere frem med meget mere styrke. Kharkov blev generobret ni dage tidligere, Belgorod tolv, og på farten, og vigtigst af alt, blev Kursk taget, som i virkelighedens historie ikke bukkede under for Fritz.
  Antallet af tyske styrker viste sig at være betydeligt. Tyskerne brugte også de overførte reserver fra Frankrig, praktisk talt alle kampklare kampvognsenheder og hovedluftfarten. Kan man lide det eller ej, men næsten halvdelen af Luftwaffe blev distraheret af Vestfronten, så betydelige styrker i luften blev føjet til fjenden. Og det sagde han i forbindelse med den tyske modoffensiv, der lignede et seglslag.
  Ja, og Mainstein udspillede de sovjetiske generaler i den virkelige historie, men her har han tyve divisioner flere jordstyrker og, taget i betragtning af koncentrationen af ressourcer, tre gange flere fly. Og Focke-Wulf er slet ikke dårlig med korrekt brug: hastigheden er høj, våbnene er kraftfulde. Det væsentlige er, at F-190 er mere effektiv med numerisk overlegenhed. Da dets kraftfulde våben giver dig mulighed for at skyde et fly ned på én gang, og han selv kan flygte på grund af den høje hastighed af et dyk.
  De sovjetiske tropper led et taktisk nederlag, og forlod Kursk, mange soldater og officerer blev omringet. Delvist døde nogle, andre, selvom et mindretal af dem blev fanget, undslap mange og mistede sandheden om deres udstyr.
  De sovjetiske tropper led kolossal skade, og deres offensiv blev stoppet. Men de tyske kampvogne kunne ikke bygge videre på succesen på grund af forårets tøbrud.
  Der var en midlertidig magtbalance.
  En ny styrke kunne dog også gå ind i krigen: Japan. Samuraien havde også deres hænder løst. Amerika er ikke tilgængeligt, men angriber heller ikke. Sandt nok, mens Japans stærke landhær lægger pres på Kina. Her befandt Chiang Kai-shek sig i en meget vanskelig position. Eller forsøge at forhandle med japanerne, eller kæmpe, men ikke længere modtage støtte med penge og våben fra USA, Storbritannien og andre lande.
  Tyskerne var naturligvis ivrige efter at åbne en anden front for at aflede en del af fjendens styrker fra øst. Alligevel led de håndgribelige tab. Især Stalingrad tog en masse kræfter. De sovjetiske tropper tabte også meget, og en del af tropperne endte i Kharkov- og Kursk-lommen.
  Nazisterne øgede produktionen af våben. På grund af fraværet af bombardementer var Fritz i stand til at øge produktionen af kampvogne med et større tal, såvel som fly. Bombningen hæmmede nazisterne mere, end man almindeligvis tror. Desuden øgede Tyskland i virkelighedens historie produktionen af udstyr i høj grad på grund af omstruktureringen af økonomien på krigsfod og den mere og mere aktive brug af slavearbejde, og ikke fordi de blev bombet svagt.
  Tyskerne ventede og byggede nye kampvogne, trænede besætninger, afhængige af moderne teknologi. Samtidig forblev spørgsmålet åbent, hvor man skulle starte offensiven? Kursk fremtrædende var ikke mere. Og dette er en naturlig krog. Og så tyskerne selv, og Hitler tøvede. Der var en idé om at tage Leningrad med storm. Selvom det i dette tilfælde ville være nødvendigt at bryde igennem kraftige fæstningsværker.
  De tyske generaler ønskede ikke at tage til Stalingrad igen. Men valget er ærligt talt ikke bredt. Er det at angribe Moskva selv. Der opstod alvorlige uenigheder blandt de fascistiske ledere. Mainstein, Guderian og Rommel talte endda i den forstand, at det er bedre slet ikke at angribe, men lade russerne stikke sig ind og lokke dem i en fælde.
  En alternativ plan sørgede for at lancere en offensiv fra Taman-halvøen og fra Rostov-on-Don, denne velbefæstede by blev forsvaret af Fritz, efter at have overført forstærkninger fra Balkan-gruppen og erstattet deres besættelsestropper med bulgarske og italienske.
  Führeren, der kunne lide operationen, da tropperne bryder igennem i sammenfaldende retninger, var mere og mere tilbøjelig til denne plan, men tøvede med at gennemføre den. Især Panther-tanken viste sig at være lunefuld og gik ofte i stykker, så den skulle forbedres. Lad yderligere besætningstræning. Og Führeren ville stemple flere "tigre".
  Stalin blev til sidst træt af det. I frygt for, at den anden front ville blive åbnet af Japan, som havde gjort store fremskridt i det sydlige Kina, hvis landhær allerede havde overskredet syv millioner soldater og data om Det Tredje Riges voksende militære potentiale, beordrede han selv en offensiv i Kursk og Donbas retninger. Hitlers tøven, Führerens ønske om at danne divisioner med hundredvis af "Tigre" og "Panthers" førte til prævention.
  De sovjetiske tropper, der havde indledt en offensiv den 7. juli 1943, havde imidlertid ikke selv en afgørende fordel i styrke. Mod 6,6 millioner sovjetiske soldater og officerer handlede 5,56 millioner tyske tropper, omkring en million to hundrede og halvtreds tusinde satellitsoldater. Efter forsvinden af truslen om en offensiv fra vest og syd øgede Mussolini antallet af italienske tropper i øst kraftigt. Antallet af spanske enheder steg også. Sendte en afdeling af "frivillige" og Salazar. De franske legioner, rumænere, mere aktivt ungarere, albanere og fra hele Europa kæmpede også udenlandske divisioner i SS.
  Den sovjetiske hær havde således ikke overlegne antal, men koalitionens heterogenitet reducerede kvaliteten af de fjendtlige styrker. Inden for kampvogne og artilleri har den røde hær en vis numerisk overlegenhed. Men indtil videre har "Tigrene" og "Panthers" måske endnu ikke udlignet deres modstander med hensyn til ildkraft og rustning. Ja, og T-4 fik overlegenhed i pistolens ildkraft over T-34-76. Men på den anden side har USSR raketartilleri, og tyskerne, på trods af tilstedeværelsen af udviklinger i især gaskastere, er dette ikke veludviklet.
  I luftfart, omtrentlig numerisk paritet. De tyske kampfly ME-109 "G", Focke-Wulf er dog stærkere end sovjetiske fly i bevæbning og fart, men lidt svagere i manøvredygtighed. Og Tyskland har desværre mere erfarne og produktive esser. Yu-188 bombeflyet er måske bedre med hensyn til flyveegenskaber end PE-2 og TU-3. Og Yu-288 begyndte at komme i drift. Sandt nok var han lige begyndt at slå rod, ligesom ME-309.
  Men i hvert fald, uden fordel i styrke, indledte den røde hær en offensiv mod fjendens forberedte forsvar. Og mødte stædig modstand. Men de sovjetiske tropper er assertive i offensiven, uanset tabene klatrede de frem. Selvom den gennemsnitlige fremskridtshastighed var lav og en eller to kilometer om dagen. Fjenden knækkede og formåede at grave sig ind igen. Tempoet fortsatte ikke desto mindre heroisk fremgang. I midten af august, på bekostning af store tab, rykkede sovjetiske tropper op til hundrede kilometer, nærmede sig Kursk, indledte stædige kampe om selve byen og nærmede sig også Belgorod.
  Den 19. august 1943 åbnede Japan, som overvandt tøven, en front i Fjernøsten. På dette tidspunkt, efter at have lidt en række nederlag, gik Chiang Kai-sheks regime til en gunstig fred for samuraierne. Japanerne fik kontrol over vigtig kommunikation, og slap for behovet for at føre en tung guerillakrig med dårligt organiserede, men meget talrige kinesiske tropper. Men Chiang Kai-shek blev lovet støtte i krigen med Mao Zedongs Røde Hær. Japan har allerede alle midler til at føre krig med USSR. Og de besluttede ikke at vente på det regnfulde efterår og den hårde sibiriske vinter. For ikke at nævne det faktum, at Hitler erklærede USA krig tilbage i 1941, men samuraien støttede ham ikke. Åbningen af en anden front i 1942 kunne have reddet nazisterne fra et knusende nederlag ved Stalingrad.
  Japans beslutning var ret forventet. Men i angrebet på Vladivostok opnåede samuraien taktisk overraskelse og påførte den sovjetiske stillehavsflåde alvorlig skade.
  Tyskerne i slutningen af august forsøgte at modangreb ved at bruge mange af de nyeste kampvogne. Men deres sydlige modangreb var kun i stand til at opnå relativ succes. Den sovjetiske kommando forudså allerede en sådan mulighed og trak tropper tilbage til deres startlinjer. Kun den 31. armé med kombinerede våben faldt i gryden og blev for det meste ødelagt.
  De sovjetiske tropper nåede dog ikke deres mål og led meget betydelige tab, idet de ikke kunne generobre territoriet. Mere end seks og et halvt tusinde kampvogne gik især tabt, mod omkring otte hundrede tyske. I tankparken overgik den numeriske fordel til nazisterne. I september var tyskerne i stand til at indhente USSR i produktionen af hundredvis af fly om dagen, og i november, cirka i biler, øgede produktionen af Panthers til 650-700 tanke om måneden. Her spillede brugen af ressourcerne i de besatte lande, primært Frankrig, samt Belgien og Holland, hvor arbejdstjenesten blev indført, en stor rolle.
  Noget forsinket indledte tyskerne i september en længe planlagt offensiv fra Rostov-ved-Don og Taman-halvøen. Og de faldt over et stædigt sovjetisk forsvar. Og Japan rykkede frem mod Mongoliet og erobrede Ulaanbaatar og Primorye. Men der er kun sket små fremskridt.
  Dette afledte betydelige reserver og efter halvanden måneds hårde kampe forenede de tyske grupper sig. Men tabene af Fritz viste sig også at være meget betydelige, og de blev tvunget til at stoppe. Men denne taktiske succes provokerede Tyrkiets indtræden i krigen og åbningen af en tredje front i Transkaukasien.
  Nu måtte jeg kæmpe tilbage i denne retning.
  Om vinteren skulle frontlinjen i Fjernøsten være stabiliseret. Japanerne rykkede frem i Primorye-regionen fra halvtreds til hundrede og tyve kilometer, erobrede det meste af Mongoliet sammen med Ulaanbaatar, men deres offensiv blev stoppet. Tyrkerne nærmede sig Jerevan og angreb Batumi, det lykkedes dem at erobre den sidste by med to tredjedele. Tyskerne selv kommer ikke særlig meget frem i efteråret. Og de har ikke taget initiativet endnu.
  Krigen blev mere og mere positionsbestemt og langvarig. Til udmattelse og til teknologisk overlegenhed. I 1943 øgede USSR produktionen af fly med halvanden gang fra 25.000 til 37.000. Nazityskland fra over 15 tusind til 32 tusind, mere end to gange. I årets sidste måneder udlignede tyskerne deres præstationer med de sovjetiske produktionsresultater inden for fly. Og også i kampvogne og selvkørende kanoner - med en kvalitativ overlegenhed. Men USSR skal stadig kæmpe tilbage fra Japan. Derudover produceres en række fly og kampvogne i Italien og i andre satellitlande i Det Tredje Rige. Lad ikke for meget. Plus, tyskerne, der udnyttede fraværet af krig, begyndte at udvinde og levere olie fra Libyen til deres behov.
  Så gradvist svækkedes energimanglen i Det Tredje Rige. Derudover lovede afrikanske franske besiddelser at blive en god kilde til råvarer.
  Så nazisterne kunne forsyne sig godt nok. Som svar forberedte de røde designere nye typer kampvogne til Stalin med 85 mm og 122 mm kanoner. Tyskerne bremsede noget arbejdet på "Panther" -2. Det er ikke let at få en kampvogn med kraftige våben, stærke rustninger og relativt mobil. Og "Royal Tiger" viste sig at være for tung på 68 tons. Kun moderniseringen af Panther lovede at blive relativt vellykket. Og T-4-tanken har tilsyneladende opbrugt sine muligheder. Gradvist, fra det nye 1944, begyndte produktionen af denne maskine at falde. At stoppe helt i april.
  Den sovjetiske kommando foretog flere offensive operationer om vinteren. Og Taman-halvøen, og i centrum, og i Leningrad-retningen og nær Kursk. Men ingen steder blev der opnået væsentlig succes. Fjenden havde allerede en numerisk overlegenhed i mandskab både i kampvogne og i luftfart. Kun frygt for vejret tvang Fritz til at følge defensiv taktik.
  Det øgede antal desertører og forrædere spillede også en negativ rolle, ligesom tyskerne udviklede højhøjdeflyvning, som var mere effektivt engageret i rekognoscering fra luften.
  Derudover nærmede den sovjetiske kommando processen med koncentration af styrker noget forkert. Især selve taktikken med at starte den næste operation i en anden sektor før afslutningen af den forrige gav mening i lyset af numerisk overlegenhed. Som i Første Verdenskrig, trækker tyskerne. Men hvis fjenden overgår dig, så forhindrede dette dig i at opnå overlegenhed i styrker i en separat sektor.
  Hvis Stalin havde formået at skabe overlegenhed i en separat sektion af fronten i forholdet cirka tre til en, så ville der måske være opnået taktisk succes.
  Og så i en sektor er der en offensiv, i en anden forbereder de sig, men i virkeligheden er det lettere for tyskerne og deres allierede at slå tilbage. Desuden havde Fritz allerede højhastighedsspejdere med fremragende optik, hvilket gjorde det muligt at spore troppernes bevægelser. Og om vinteren er det sværere at skjule, og natten er ikke et vidundermiddel, så de tyske efterretningsofficerer fik gode nattesynsapparater.
  "Royal Tiger" som en planlagt gennembrudstank blev forsinket med masseproduktion og var ikke helt vellykket. "Panther" -2, som Hitler beordrede for at blive forstærket med panser til IS-2'erens uigennemtrængelighed og for at installere en motor på 900 hestekræfter, vejede 51 tons, selv under hensyntagen til installationen af et duraluminium-hus, der sparede 800 kilogram. På den anden side blev det muligt at forstærke sidepansringen op til 82 millimeter ved en rationel hældning. Dette gjorde den tyske kampvogn ikke så sårbar fra siderne som de tidligere modeller. Men igen, "Panther" -2 og "Lion" -2 i et mere avanceret layoutskema er stadig kun i udviklingsprocessen.
  Men i løbet af vinteren tog tyskerne fuldstændig kontrol over franske besiddelser i Afrika, herunder Nigerløkken. Og der er olie og gas og bauxit og endda store reserver af uran, især i Congo. De Gaulle blev fanget - uden de allieredes hjælp var han intet værd, og Scorreli arbejdede rent og dygtigt.
  I maj 1944 var olieproblemerne således stort set løst. Der kom allerede leverancer fra Libyen, og der var kun tilbage at bore flere og flere nye brønde.
  Men i maj var tyskerne stadig ikke klar til at angribe. Ud over "Tiger", forældet i design, havde de ikke en seriøs banebrydende tank. Sandt nok var "Tigeren" allerede masseproduceret, og takket være rustningens høje kvalitet og tykkelsen af siderne samt den hurtigskydende, præcise kanon kunne den spille rollen som, hvis ikke ideel, men mere eller mindre acceptabel kampvogn bryder cirkulationen af USSR-tropperne .
  Den tyske kommando vendte efter en række stridigheder tilbage til den tidligere plan fra 1942. Starte nemlig en offensiv på flankerne. Tag Leningrad i en dobbeltring, og bryd igennem til Stalingrad. Desuden, efter at Wehrmacht forlod Rzhev-Vyazemsky-afsatsen, gik et bekvemt springbræt for angrebet på Moskva tabt. Så hovedstaden er relativt langt væk.
  Nazisternes plan er heller ikke optimal, men... Der blev afholdt tidligt parlamentsvalg i Sverige, hvor nazisterne opnåede en imponerende sejr. Et land med en befolkning på otte millioner mennesker og med en udviklet økonomi var klar til at gå i krig mod USSR. Den mest populære figur var Karl den Tolvte. Svenskerne længtes efter hævn for deres tidligere nederlag og ydmygelser under krigene tabt til Peter den Første og Alexander den Første. Således var hele Europa allerede i krig mod USSR. Desuden besluttede Franco og Salazar at gå officielt ind i krigen for at kræve deres del af byttet. Kun ét Schweiz forblev formelt neutralt, men hun sendte også en afdeling af frivillige.
  Numerisk overlegenhed viste sig at være på den nazistiske koalitions side. Derudover havde tyskerne allerede i midten af maj 1944 omkring tusind ME-262 jetfly i drift. Selve bilen er ret vellykket, men med ufærdige motorer. Men gradvist strammede motorerne op, blev mere kraftfulde, pålideligt brændstofforbrug faldt.
  Offensiven begyndte i syd. Fritz forsøgte at gentage planen udviklet af OKW for Operation Blue i januar 1942, men derefter vilkårligt ændret af Hitler. Når du er på vej frem mod Stalingrad både fra syd og fra nord, i konvergerende retninger. Men først her måtte tyskerne bryde igennem til Don. De fascistiske "tigre" gik til angreb, men stod over for en stærk forsvarslinje. Fremrykningen af Fritz viste sig at være langsom, de kørte fast i forsvaret i dybden af de sovjetiske tropper. Efter at have passeret de første ti dage kun 35-40 kilometer i retning af Voronezh.
  Derefter, i to ugers stædige kampe, rykkede nazisterne kun en halv snes kilometer frem og blev i lyset af de store tab tvunget til at stoppe.
  Mere succesfuldt udviklet offensiv i syd. Der er færre sovjetiske tropper der, og det er sværere at forsvare. Talrige "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (disse selvkørende kanoner viste sig at være mere massive på grund af manglen på strategisk bombning!) Og de første modeller af "Jagdtigr" og den særligt effektive "Sturmtigr". Det lykkedes tyskerne at bryde igennem de første forsvarslinjer og komme ind i det operationelle rum.
  Samtidig gik den japanske hær også i offensiven. Samuraierne øgede antallet af deres kampvognsflåde, og deres nye mellemvægtige køretøjer var praktisk talt ikke ringere med hensyn til bevæbning og køreegenskaber end T-34-76 og overgik endda frontpansringen, selvom de var ringere, dog med hensyn til beskyttelse fra siderne .
  Japan indledte en offensiv i Mongoliet, hvor det er meget sværere at opretholde forsvaret. Den sovjetiske kommando stod over for mangel på reserver og kæmpede tilbage på alle tre fronter. Og tabene af mandskab under vinteroffensiven var ret store.
  Tyskernes offensiv på Tikhvin og finnerne og svenskerne fra siden af Hvidehavskanalen blev slået tilbage med besvær. Nazisterne rykkede langsomt frem, men næsten uafbrudt. I midten af juni, i syd, brød Mainsteins tropper ind i Stalingrad. Det andet slag ved Stalingrad begyndte. Og i begyndelsen af juli, efter Tikhvins og Volkhovs fald, forenede finnerne, svenskerne og tyskerne sig - og dannede en anden ring omkring byen Lenin.
  Der udviklede sig således en yderst vanskelig situation for de sovjetiske militærstyrker.
  Men Stalingrad bukkede ikke under for Mainstein. Og det forhindrede tyskerne i at udvikle offensiven i andre retninger. I syd, som i 1942, nåede de kun Terek-porten: bundet ned nær Grozny og Ordzhonikidze. Tunge kampe fortsatte i Voronezh-retningen. I september blev sovjetiske tropper tvunget til at trække sig tilbage ud over Don. Her er skæbnens ironi i slutningen af oktober, frontlinjen i syd gentog 1942 på tidspunktet for nazisternes største fremmarch.
  Værre var det i nord, hvor Leningrad var i den totale blokadering. Derudover var tyskerne, finnerne og svenskerne i stand til at skære igennem forsvaret af Den Røde Hær på den Karelske Halvø og afskære Murmansk fra den største del af USSR over land.
  Omkring fyrre sovjetiske divisioner blev isoleret. Deres antal var dog langt fra normale. Sverige stillede med omkring femogtyve ret veludstyrede divisioner. Sammen med hærdede finner og tyske tropper var de i undertal. Og det er ekstremt svært at overføre reserver til den karelske halvø.
  Generelt kunne den røde hær ikke få de nødvendige forstærkninger, så japanerne viste sig at være uventet stærke, deres antal sammen med marionettropperne oversteg fem millioner, og dette er faktisk en fuldgyldig anden front. Så vi skulle kun kæmpe tilbage mod tyskerne og deres allierede.
  Gradvist blev kontrolzonen for sovjetiske tropper i Karelen reduceret, og Murmansk blev fuldstændig blokeret og i virkeligheden dømt. Så den fjendtlige flåde og især ubåde dominerede havet, så der var intet til at etablere forsyninger.
  Ak, i november 1944 havde USSR ikke reserver til at gentage vendepunktet i 1942. Næsten alt blev brugt på at forhindre tabet af Kaukasus. Derudover udførte tyskerne angrebet på Stalingrad mere professionelt, og reserver skulle konstant overføres dertil, som om i Tartarus-tragten. Stalin beordrede at beholde byen ved Volga for enhver pris. Men under betingelserne for dominans af fjendtlige fly i luften, viste prisen sig at være utrolig høj.
  Desuden havde Mainstein, i modsætning til Paulus, ikke travlt og tog sig af soldaterne. Som et resultat var forholdet mellem tab ikke til fordel for Den Røde Hær.
  Hitler skyndte sig Mainstein, men den snedige feltmarskal vidste, hvordan man undviger og modstår pres.
  En af de stærkeste våbentyper blev "Sturmtigers". De havde ekstremt kraftige bombefly, der kastede projektiler, der vejede tre hundrede og tyve kilo. Desuden er skallerne reaktive og meget kraftigere end haubitser. Du kan kalde dem et værdigt svar på "Katyusha", omend på spor. Derudover blev der også installeret nogle bombefly på lastbiler, med længere skyderækkevidde.
  Tyskerne brugte også gaskastere. Og selvfølgelig jetbomber.
  I december erobrede japanerne næsten hele Mongoliet og kom tæt på Vladivostok og erobrede delvist Primorye og Khabarovsk. Men general Frost tvang dem til at stoppe.
  Ved at udnytte dette, organiserede den Røde Hær en række modangreb på de tyske flanker, som de forsøgte at erobre, hvad der var tilbage af Stalingrad. Hvad selvom en lille del af byen blev afholdt i begyndelsen af 1945. Tyskerne opnåede en vis succes i 1944, men de var ikke engang i stand til at erobre Kaukasus og få Baku-olie. Sandt nok, til deres egne behov havde de stadig nok rumænske, ungarske, libyske og kamerunske og nigerianske.
  Leningrad var stadig under blokade. Store lagre af mad og ammunition var blevet skabt i den på forhånd, så byen kunne overleve denne vinter og fortsætte med at binde betydelige styrker fra Wehrmacht og dets allierede.
  Den sovjetiske ledelse formåede at lave strategiske lagre af råvarer i byen Lenin til produktion af våben. Så mens nazisterne ikke har givet for meget.
  Men Murmansk var fuldstændig blokeret. Af de ti transporter, der gik til byen, var Fritz færdig med at drikke ni.
  I januar forsøgte den sovjetiske kommando at teste tyskernes styrke i centrum. Det var dog ikke muligt at slå et meget kraftfuldt og konstrueret forsvar. Den maksimale fremrykning var fem eller seks, i bedste fald ikke mere end otte kilometer. Og tabene af de sovjetiske divisioner var meget håndgribelige. I de fleste dele op til halvdelen af kompositionen.
  Men en del af de tyske styrker blev omdirigeret, så de kunne holde Stalingrad ... I marts indledte tyskerne selv en offensiv mod Terek-portene. Det lykkedes dem at bryde igennem den sovjetiske forsvarslinje og omringe Groznyj og Ordzhonikidze, men ved Fritz løb de ind i linjen Vedeno, Shali og videre gennem byerne.
  Selve byen Groznyj holdt ud indtil maj i en fuldstændig blokade. Stalingrad faldt endelig i maj. Fra byen og dens forstæder, såvel som tankfabrikken, var der praktisk talt ingen ruiner tilbage.
  Den tyske koalition var også i gang, men Führeren ønskede sejr. I januar fandt de første vellykkede tests af disc-flyet sted, som nåede hastigheder på op til to lydhastigheder og steg til 18 kilometer i højden. I maj har skiveflyet allerede udviklet fire lydhastigheder og hoppet til en højde på 30 kilometer.
  Men den nye bil, med alle dens stærke og endda unikke flyveegenskaber, viste sig at være sårbar over for håndvåben og dyr. Sårbarhedsproblemet blev hurtigt løst ved at lancere en laminarplov, men dette øgede brændstofforbruget og reducerede maskinens flyvetid. Og selve disketten i en laminar "pelsfrakke" kunne ikke udføre effektiv ild.
  Men begyndelsen på æraen med "flyvende tallerkener" var lagt. Derudover erhvervede tyskerne et stærkt trumfkort: kampvogne af en ny generation af klasse "E". De adskilte sig i vægt svarende til "Royal Tiger" og "Panther" i et meget mere tæt og perfekt layout, lav silhuet og tyk rustning.
  I masseproduktion og på slagmarkerne viste Panther-2 og Tiger-2, og derefter Tiger-3, sig anstændigt. Den sidste bil med et tættere layout og et lille tårn havde stærk rustning og en motor på 1080 hestekræfter. "Mus" blev aldrig vant. Men modifikationen "Panther" - "F" viste sig anstændigt.
  På grund af manglen på legeringselementer havde sovjetiske kampvogne ikke rustning af særlig høj kvalitet, og indtil videre gjorde Panther, selv med en 75 mm kanon, sit arbejde ganske godt. Og den 120 mm skrånende frontalrustning beskyttede den 85 mm sovjetiske T-34-85 kanon ganske pålideligt. Men måske viste den sovjetiske selvkørende pistol SU-100 sig at være en værdig modstander af Panther, som styrkede rustningen. T-4 var allerede ude af produktion. Og af produktionstankene viste Panther sig at være den letteste.
  Den første avancerede i sit layout var produktionstanken "Lev". Denne tanks tårn blev flyttet tilbage, og transmissionen, motoren og gearkassen var placeret i en blok foran. Som et resultat viste bilens silhuet sig at være lav, og rustningen med en kraftig 105 mm kanon kan sammenlignes med "King Tiger", og tårnets pande er endnu mere kraftfuld.
  Forskydningen af tårnet tilbage gav "Løven" også den fordel, at når den bevægede sig gennem skoven, klamrede mundingen af dens langløbede pistol sig ikke så meget til træstammer.
  Nazisterne prøvede også andre ordninger og bombarderede også sovjetiske stillinger med stærke fly.
  Japan forsøgte også at rykke frem og til sidst afskære Vladivostok fra fastlandet.
  Tyskerne forsøgte i juni og juli at bryde igennem til Moskva. Men den sovjetiske forsvarslinje viste sig at være meget stærk, og nazisterne led kolossale tab. Selv tanken "Lev" er ikke helt tilstrækkelig i offensiven, primært på grund af utilstrækkelig dækning af siderne.
  Den sovjetiske kommando brugte mere og mere aktivt pistolkaliberen på 100 millimeter. Det er klart, at USSR ikke har ressourcerne til at slå fjendens kampvogne med de samme kampvogne, men anti-tank artilleri kan bruges massivt.
  E-100'eren i den originale model viste sig at være for tung på 140 tons, og med sidepanser på 120 millimeter (pande 240 millimeter!), også selvom den er i en vinkel. Dette var ikke længere nok. For ikke at nævne det faktum, at "Musene" er håbløst bagud i deres layout.
  I virkeligheden var "Lev"-tanken og selvkørende kanoner - E-10, E-25 avancerede tyske køretøjer, hvor placeringen af motor, transmission og gearkasse blev kombineret. Tyskerne producerede dog en del haltende udstyr. For eksempel "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" med ret høje silhuetter, der halter bagud i udviklingen.
  "E"-70 var heller ikke helt vellykket. Køretøjet viste sig at have en kraftig 128 mm kanon og et avanceret layout, men på grund af ønsket om at beholde et kampsæt på mindst 80 skud og ikke gå ud over 70 tons, viste dets panserbeskyttelse sig at være sammenlignelig med "Kongen Tiger" - 1944-modellen og utilstrækkelig til et gennembrud. "Tiger" -3 er bedre beskyttet. Men på E-70 blev en turboladet motor med en effekt på 1200 hestekræfter testet med succes, hvilket gjorde det muligt for tanken at udvikle en hastighed på 60 kilometer i timen på motorvejen.
  Under alle omstændigheder led de tyske kampvogne store tab, ligesom infanteriet. Både udenlandske divisioner og satellitter fra Det Tredje Rige mistede meget.
  I midten af august rykkede tyskerne kun 40-50 kilometer frem i centrum og kunne ikke komme ind i det operationelle rum. Og tabene var enorme. I september indledte nazisterne en ny offensiv i syd... I halvanden måneds hårdeste kamp brød fjenden igennem til Det Kaspiske Hav og afskar Kaukasus af land.
  Men den sovjetiske kommando formåede at etablere en forsyning ad søvejen, dog på bekostning af enorm skade. I november nåede Fritz, på bekostning af enorme anstrengelser og store skader, Volga-deltaet. I december stabiliserede frontlinjen sig. Kløften mellem fronterne af Kaukasus og det vigtigste sovjetiske territorium voksede. Derudover lykkedes det japanerne at afskære Vladivostok og tog den sovjetiske by under belejring.
  Murmansk formåede, på trods af blokaden, heroisk at holde ud indtil december 1945. Men faldt alligevel...
  I 1946 fortsatte fjendtlighederne ... Den sovjetiske hærgruppes stilling i Kaukasus viste sig at være ekstremt vanskelig. De er afskåret af land, og der er en trussel om det endelige tab af Baku.
  Stalin følte sig ekstrem nervøs og fysisk udmattelse. Hårde kampe udfoldede sig i retning af Tikhvin. Der var et forsøg på at redde det omringede Leningrad. I selve byen er der allerede mindre end et halvt års madforsyning tilbage, og madkortene er klippet igen.
  Først brød de sovjetiske tropper gennem frontlinjen, men så lykkedes det fjenden, der oversteg antallet af kampvogne, at udføre et modangreb og endda afskære en del af de sovjetiske tropper. Februar forløb i voldsomme kampe både i nord og i syd, hvor sovjetiske tropper forsøgte fjenden og forsøgte at generobre Stalingrad. Og det sidste lykkedes delvist. Sovjetiske kampvogne brød ind i byen, men de kunne desværre ikke drive nazisterne derfra.
  Men det tredje slag om Stalingrad brød ud. De sovjetiske tropper opnåede relativt store succeser nær Voronezh. Men selv der var Fritz ved hjælp af et stort antal tankenheder og deres teknologiske overlegenhed i stand til at genoprette situationen. I marts begyndte skiveformede helikoptere og skiveformede fly at deltage i fjendtlighederne. Tyskerne forbedrede noget flyvende tallerkener og var i stand til at iværksætte raketangreb på sovjetiske stillinger med dem. Men i praksis levede disketten ikke op til forventningerne som et mirakelvåben.
  Ligesom von Braun ballistiske missil viste sig at være for dyrt og af lav nøjagtighed til, at dets aktive brug i kampoperationer kunne retfærdiggøre sig selv.
  Men tyskerne havde haleløse jetbombefly, der var i stand til at transportere op til ti tons last, der flyver en afstand på op til 16 tusinde kilometer (!).
  Desværre var den sovjetiske jetflyvning stadig bagud, og fjenden dominerede luften næsten fuldstændigt. Under alle omstændigheder kan propeldrevne fly i princippet ikke overgå jetfly i flyveegenskaber. Og vores egen udvikling var for sent. Og overgangen fra propel til jetfly er for smertefuld.
  Og piloterne skal omskoles, og landingsbanerne skal forlænges, og der skal forberedes en særlig type brændstof. Nå, selve motorerne skal stadig testes og fejlfindes!
  Tyskerne blev omdirigeret til Stalingrad... Mærkeligt nok løb Det Tredje Rige og hele koalitionen tør for damp, og Den Røde Hær var som en Fønix-fugl. Både april og maj passerede i voldsomme kampe nær Stalingrad. Og selv i juni forsøgte den røde hær stadig at rykke frem og fangede fjenden. Men i juli, trods varmen, bevægede nazisterne sig alligevel langs kysten af Det Kaspiske Hav i retning af Baku. Fremskridtet var ekstremt langsomt. I gennemsnit 1,5 kilometer om dagen. Dagestan knækkede... Sovjetiske tropper knuste Fritz og deres allierede i alle azimuths.
  De slog fjenden både i centrum og i nord. De fik ikke lov til at tage til Arkhangelsk... Men i september accelererede tempoet i den tyske fremrykning i Kaukasus. Styrkerne fra den kaukasiske gruppering var alvorligt udtømt, og et hav på ti transporter sejlede under betingelserne for dominans af fjendtlige fly i luften med en styrke på to eller tre. I slutningen af oktober gik nazisterne alligevel ind i Aserbajdsjan. Og i november rykkede de frem til Baku. Og i begyndelsen af december forenede Fritz sig med tyrkerne i Georgien ...
  Allerede før marts var der kampe i Kaukasus, og Jerevan holdt generelt ud indtil juni 1947.
  Hele vinteren forsøgte den røde hær utrætteligt at rykke frem. De klappede stærkt koalitionen. Selvom japanerne til sidst tog Vladivostok i april, tillod dette kun USSR at slå sig mere fast bag Amur.
  Selvom Den Røde Hær ikke opnåede håndgribelig succes med sine angreb i vinteren og i marts, lærte koalitionen en rimelig lektie. Inde i de tyske satellitters lande blev situationen mere og mere forværret. De menneskelige ressourcer var opbrugt, og tabene var enorme. Den økonomiske byrde var ved at blive uudholdelig. Selv succeser på fronterne glædede den europæiske mand på gaden mindre og mindre. Ønsket om fred blev stærkere og stærkere.
  Men Hitler ønskede stædigt at afslutte USSR. Selvom beregningerne om, at Den Røde Hær ville miste sin kampeffektivitet efter tabet af Baku, ikke gik i opfyldelse. I 1946 producerede USSR et rekordstort antal våben - omkring 60 tusinde fly og 40 tusinde tanks og selvkørende kanoner, 250 tusinde kanoner og morterer. Ja, sovjetisk luftfart er hovedsageligt Yak-9 jagerflyet, IL-2 angrebsflyet, der endnu ikke er udgået. Yak-3 og LA-7 blev produceret i små mængder. Stadig i produktion PE-2 og TU-3. Ja, luftfart kan betragtes som forældet mod fjendens jetmonstre, men det er det. Ligesom T-34-85, IS-3 og SU-100 er resten af køretøjerne i små mængder.
  Og i 1947 begyndte T-54 at komme i drift, hvilket burde have sat en stopper for tysk teknologis kvalitative overlegenhed. Selvfølgelig kunne T-54, der vejede 36 tons, ikke være stærkere end alle fjendens kampvogne, men den kunne godt konkurrere med Panthers og Tigers.
  Den vigtigste tyske kampvogn var "E" -50, kaldet "Lion" -3. En bil, der ligner "Lion", men med en kraftigere motor på 1200 hestekræfter, og tyk panser. Med en vægt på 75 tons steg tykkelsen af sidepansringen af den tyske kampvogn til 140 mm, og panden var 240 mm med en pistol på 105 mm og en løbslængde på 100 el. Den nye tyske bil skulle blive den vigtigste. Den er overlegen i forhold til bevæbning og rustning, men mere end dobbelt så tung.
  T-54 er dog lige begyndt at gå i produktion.
  Men sommeren 1947 er endnu varmere. Tyskerne forsøger at angribe Moskva igen. De bryder også igennem til Saratov. Kampene trækker ud til det sene efterår. Fritzerne formår stadig at tage Saratov. Men i Moskva-regionen formåede de at avancere til maksimalt tres til halvfjerds kilometer. Både Rzhev og Vyazma, selv om sidstnævnte var halvt omringet, forblev hos USSR.
  Moskva er ikke erobret, og nazisterne og deres brutaliserede koalition må gå vinteren i skyttegravene. Denne gang redder den sovjetiske kommando folk og samler styrke. Især T-54 tanken. Og den 31. december 1947 blev MIG-15 med succes testet, hvilket skulle afslutte det tyske monopol på jetfly i luften.
  Sandt nok faldt Leningrad i februar 1948 efter en langvarig belejring. Et meget hårdt slag mod den sovjetiske magts prestige.
  USSR's position i maj 1948 omlægges håbløs. Tyskerne og deres koalitioner kontrollerer Kaukasus, derefter Volga til Saratov og Tambov med Voronezh. Derefter øst for Orel, næsten ved siden af Tula, derefter i Vyazma og nær Sam Rzhev, hele vejen til Arkhangelsk.
  Så hvad kan man ellers gøre i sådan en situation? Plus, japanerne kontrollerer hele Primorye langs Amur-floden og erobrede den eneste allierede: Mongoliet.
  Og i løbet af krigens syv år gik landområder tabt, hvor mindst halvdelen af befolkningen i USSR levede før besættelsen, og måske mere. I løbet af krigens syv år mistede Den Røde Hær uigenkaldeligt mindst tyve millioner soldater og officerer. Ikke medregnet dem, der blev sårede eller krøblinge. De enorme tab og fra den massive bombning, beskydning og udsultning medregnes ikke.
  Selv når man tager de evakuerede familier i betragtning, havde Stalin ikke mere end hundrede millioner mandskab tilbage under kontrol, sandsynligvis, måske mindre. Heraf er hver femte indkaldt til hæren. Omkring tyve millioner forskellige tropper. Det var tilladt at sætte børn fra fem år og pensionister og handicappede fra første og anden gruppe til maskinerne.
  Landet er ekstremt mobiliseret. Frigivelsen af våben i 1947 faldt kun lidt ... Så foreløbig er det meget tidligt at sætte en stopper for Sovjets land!
  Det mente Stalin i hvert fald ikke selv. Ja, og Hitler ville også lægge pres på Rusland - at få alt på én gang! Så der var ikke gået på kompromis.
  Om sommeren indledte tyskerne en ny offensiv mod Moskva. De håbede stadig, at de kunne bryde hovedstaden og afslutte USSR. Fra Den Røde Hærs side var Moskva dækket af mere end tre millioner soldater og militser. De var bevæbnet med tolv tusinde kampvogne og selvkørende kanoner. Sandt nok er T-54 kun omkring fem hundrede, hovedsageligt T-34-85 og SU-100 kæmpede. IS-3 var allerede taget ud af produktion på dette tidspunkt. Der er meget få IS-4 tanke produceret på grund af den teknologiske upålidelighed af denne mastodont. Seks IS-7 tanke blev produceret, men dette køretøj gik ikke i masseproduktion. Selvom, sandsynligvis forgæves. Hun kunne trænge ind med sin 130 mm kanon 240 mm panser af 75 tons Lion-3. Ganske vist havde tyskerne en mere avanceret tank "Royal Lion" på 100 tons med en motor på 1800 hestekræfter og en 128 mm med en meget langløbet pistol med en indledende projektilhastighed på 1260 meter i sekundet.
  Men Stalin afkølede på en eller anden måde til tungt udstyr og foretrak: endnu bedre, lille, men fjernt.
  Men på den anden side troede de fire krigere: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda det ikke. Og de har lige fået IS-7-tanken under deres kontrol. Desuden og på nummer syv. Så de fire lavede denne bil for egen regning. Pigerne fandt guldbarrer i Sibirien og donerede dem til Forsvarsministeriets fond. Og nu ville de skyde sig selv fra denne vidunderlige maskine.
  Og den betydningsfulde dag den 22. juni 1948 var lige ved at komme. Hitlers tropper førte bare befolkningen og forsøgte at omgå og omringe den sovjetiske by Rzhev.
  Og de fire døtre af de russiske Demiurge Gods besluttede sig som altid på et kritisk tidspunkt for Rusland for at gribe ind! De redder jo altid deres hjemland, Rus', på det rigtige tidspunkt og sted!
  
  
  
  
  HVIS DER IKKE VAR INGEN STÅLKLIPS
  Generelt mærkeligt nok, men i de fleste parallelle universer var forløbet af Anden Verdenskrig og Den Store Fædrelandskrig endnu værre for Rusland end virkeligheden. Måske fordi det fascistiske regime, der tog kontrol over Europa, havde meget mere potentiale, end det var i stand til at realisere. Kombinationen af brutal totalitarisme og markedselementer i økonomien er mere effektiv end Vestens liberale kapitalisme og den centraliserede, bureaukratiske stalinistiske model. Heldigvis af en række årsager, både objektive og subjektive. Inklusiv stort held kunne nazisterne ikke bruge deres trumfkort.
  Så mange tyske spioner blev svigtet, bare fordi tyskerne brugte en rustfri stålskraber i dokumenter, og russerne brugte simpelt jern? Og hvordan påvirkede sådan en lille ting afgørende krigens gang?
  Under alle omstændigheder var der et parallelt univers, hvor en meget ætsende efterretningsofficer allerede i oktober 1941 ved et uheld opdagede dette faktum. Ægte sovjetiske dokumenter og falske tyske blev våde og ... På sovjetiske dokumenter har papirclipsen rustet, og det er vel at mærke, men ikke på tyske.
  Her er en bagatel, og dens indflydelse på forløbet af den store patriotiske krig viste sig at være meget betydelig.
  Efter at have undgået fejl og arbejde under kontrol af de tyske agenter, opdagede de betydelige beviser på, at de sovjetiske tropper forberedte en offensiv nær Stalingrad. Så overbevisende, at den stædige Adolf Hitler var enig i dette og gav ordre til at omgruppere de nazistiske tropper, der stod ved Volga. Og det betød noget.
  Hvis den Røde Hær, der havde mere end dobbelt så mange styrker som Wehrmacht, under Rzhev-Sychov-operationen ikke var i stand til at bryde igennem det tyske forsvar, så var styrkebalancen nær Stalingrad mere gunstig for nazisterne.
  Og vejret den 19. november 1942 var ikke befordrende for offensive operationer. Luftfarten, især angrebsflyene, kunne ikke lette, og artilleriforberedelse havde kun en yderst begrænset indflydelse på det udviklede fjendens forsvar. Sovjetiske tropper, der gik i offensiven, kørte fast. Selv idriftsættelsen af kampvognskorps kunne ikke bryde et hul i det nazistiske forsvar.
  Hårde kampe udspillede sig i Rzhev-Sychovsky-retningen. De fortsatte ind i det nye år. Først da, efter at have lidt alvorlige tab, indstillede de sovjetiske tropper i begge retninger deres offensiv. Hitler holdt fast ved Volga, men tyskerne begyndte at blive slået i Afrika. Churchill kaldte Montgomerys offensiv i Egypten: slutningen på begyndelsen. Han sagde også, at nu vil de allierede kun vinde.
  Faktisk var Rommel, på trods af den igangværende overførsel af store styrker til Afrika, uheldig, og hans hær led nederlag efter nederlag. For at sikre gennemførelsen af krigen på to fronter måtte Det Tredje Rige erklære total mobilisering i februar 1943.
  Desuden blev hovedmålene for Operation Blau ikke opfyldt. Men i vinteren 1942-1943 lykkedes det Wehrmacht, i modsætning til den virkelige historie, at undgå et alvorligt nederlag i øst. I slutningen af januar genoptog sovjetiske tropper deres offensiv i midten: den tredje Rzhev-Sychov-operation og nær Stalingrad. Men at bryde igennem en fjende, der sidder i et solidt forsvar, er ikke en god idé. Kampene mindede om den første verdenskrig. Langvarig, positionsbestemt. Når den der angreb tabte mere end den der forsvarede.
  Operation "Iskra" for at afblokere Leningrad blev udsat. Stalin ønskede at afskære Rzhev-afsatsen så hurtigt som muligt og besejre fjenden nær Stalingrad. Tyskerne, der huskede erfaringerne fra sidste vinter, forsvarede sig aktivt. Og indtil videre har de formået at afvise angrebet af sovjetiske tropper. Som det viste sig, når Fritz er klar, er det ikke let at bryde igennem deres forsvar. Og kvaliteten af de tyske væbnede styrker er stadig i top.
  De sovjetiske troppers offensiv varede indtil slutningen af februar, men lykkedes ikke.
  I begyndelsen af marts forsøgte den sovjetiske kommando en offensiv i Voronezh-retningen. Efter indledende succeser kom den Røde Hær under modangreb af Mainstein. Store sovjetiske styrker blev omringet og blev tvunget til at bryde tilbage i kamp. Tabene, især inden for teknologi, viste sig at være store, og tyskerne med deres allierede var i stand til at få fodfæste i denne retning og fuldstændig erobrede Voronezh og dens forstæder.
  Under Mainsteins modangreb deltog "Panthers" og massivt "Tigers" i kampen for første gang. Nye kampvogne retfærdiggjorde til dels de forhåbninger, der blev stillet til dem selv. Med korrekt brug overgik de sovjetiske køretøjer i det modkørende slag.
  Tøbrudet kom, og der herskede en pause på østfronten. Hårde kampe tordnede i Tunesien.
  Führeren forsøgte for enhver pris at holde fodfæste i Afrika. For at gøre dette besluttede nazisterne endda et hidtil uset skridt. De stillede Franco et ultimatum: enten lod han de tyske tropper gå til Gibraltar, eller også blev han væltet, ligesom Vichy-regeringen. Generalissimo blev bange og var enig. Samtidig henvendte han sig til Storbritanniens og USA's regeringer med en tårevækkende bøn: Erklær ikke Spanien krig, for det skete ikke efter hans vilje!
  Den 15. april 1943 indledte tyskerne et angreb på Gibraltar og kastede de seneste "tigre" med "Panthers" derhen. Fæstningen faldt under slagene fra hundredvis af kampvogne på to dage. Paulus, tilbagekaldt fra østfronten, kommanderede angrebet. Ironisk nok var tyskerne i stand til at erobre de sidste kvarterer, Stalingrads huse og Stalingrad-fabrikkerne, først den 1. april 1943. Således rehabiliterede Paulus sig delvist og modtog rang som feltmarskal og sværd til egebladene på ridderkorset derudover.
  Erobringen af Gibraltar blokerede britiske og amerikanske adgang fra vest til Middelhavet. Og desuden var nazisterne selv i stand til at invadere Marokko på den korteste afstand og aflede en del af de allierede styrker fra Tunesien.
  Angrebet på det tunesiske brohoved svækkedes, og så blev Rommel forflyttet igen. Hitler besluttede at fastfryse militære operationer i Østen indtil videre og forsøge at tage kontrol over Middelhavet.
  Den sovjetiske kommando begyndte også at holde sig til en ventetaktik. Det gjorde Stalin i den virkelige historie, så han besluttede at handle nu. Lad kapitalisterne forbløde sig selv tåber. Lad dem tæske hinanden, og vi vil opbygge styrke og slå til, når vi endelig løber tør for damp.
  Tyskerne holdt stadig den nordlige del af Tunesien, og tropperne under kommando af den nye feltmarskal Paulus rykkede frem mod Casablanca. Amerikanerne stod over for Tigre og Panthers. Det viste sig, at deres Sherman var svag mod sådanne kampvogne, såvel som den opgraderede T-4.
  Og Churchill erklærede efter tre måneders tøven alligevel krig mod Spanien. Men på dette tidspunkt havde tyskerne allerede erobret hele Marokko og invaderet Algeriet. Digteren for Franco var ikke et chok. Den 25. juli erobrede tyske tropper Algiers hovedstad og påførte briterne et knusende nederlag. Succesen blev lettet af et modangreb fra Rommel, og det pludselige nederlag og landing af Kissilring på Malta.
  Østfronten var stabil og rolig. Stalin, hvis tropper havde lidt store tab i tidligere kampe, genopfyldte den røde hær. Tyskerne dannede også nye divisioner og overførte dem over Gibraltarstrædet til Middelhavet.
  De tyske ubådes aktivitet førte til, at tonnagen af de amerikanske og britiske flåder begyndte at falde. Og dette bidrog heller ikke til succes i kampene om det største sydlige hav i Europa.
  Den truende situation i Middelhavet førte til, at Churchill den 6. august besluttede at lande i Frankrig. Men operationen fandt sted under ugunstige vejrforhold og var dårligt forberedt.
  Den 10. august forenede Rommel og Paulus sig og dannede en heftig kedel i det østlige Algeriet. Og allerede den 19. august afskar Mainstein, den lumske mester i fælder, de allierede tropper fra kysten.
  Fritz'ens succes blev lettet af amerikanernes ubeslutsomhed, som anså landingen i Frankrig i 1943 for tidligt, og den akutte mangel på landgangsfartøjer. Ro på østfronten. Derudover blev frigivelsen af luftfart i 1943 i Tyskland mere end fordoblet, og oversteg toogtredive tusinde fly om året - heldigvis havde tyskerne mere mandskab og kontrolleret territorium end virkeligheden. Og de nye Focke-Wulf-køretøjer med stærke rustninger og våben samt 30 mm kanoner forårsagede for stor skade på den allierede luftfart.
  Katastrofen i Algeriet og i Frankrig gjorde august 1943 til et sandt sort år for de allierede.
  Stalin var endda tilfreds med sådanne succeser. Men Churchills tålmodighed brød. I øst ophørte selv luftkampene praktisk talt, og partisanernes aktivitet faldt. Tyskerne dannede flere og flere korps af tidligere sovjetiske borgere og skabte endda en slags marionet-lokalregeringer. Så separate brigader af lokale nationalister fra øst har allerede kæmpet i Afrika.
  Den bulgarske zar Boris sendte også de tre bedste divisioner til Tunesien i håb om at få sig nogle kolonier på det sorte kontinent.
  I september indledte Rommel en større offensiv i Egypten. Det lykkedes ham, ved at bruge styrkernes kvantitative og kvalitative overlegenhed, en uge efter signalet om at angribe, at erobre Tripoli.
  Briterne og amerikanerne led nederlag efter nederlag i Libyen. Under disse forhold annoncerede Churchill suspensionen af leveringen af enhver bistand til den bolsjevikiske USSR og krævede en øjeblikkelig intensivering af fjendtlighederne. Stalin lod som om han ignorerede ultimatumrne. Selvom der naturligvis blev gennemført forberedelser til offensive operationer. Men Koba var snedig og forsøgte endda at teste jorden for en separat fred. Én i slutningen af september erobrede tyskerne Libyen helt, inklusive Tolbuk, og brød endda ind i Egypten til Alexandria.
  Paulus formåede at komme rundt, det vigtigste engelske befæstede punkt, og gå sydpå til Nilen. Faktisk betød dette en katastrofe for Storbritannien i Egypten. Yderligere kunne tyskerne tage til Suez-kanalen og tage til Irak, og der var der ikke langt til Baku.
  Forsinkelsen blev farlig, og Stalin gav ordre til at genoptage angrebet på Rzhev, samt generobre Stalingrad og samtidig knuse fjenden i Nordkaukasus.
  Det vil sige, at i oktober blev fjendtlighederne straks genoptaget i tre retninger. Og i november også på Leningradsky.
  Det var dog ikke let at bryde igennem fjenden, som var godt gravet i og havde kraftige tunge kampvogne "Panther" og "Tiger". Sovjetiske tropper stod over for dybt positionsforsvar. Og i forsvaret agerede de nye tyske kampvogne og selvkørende kanoner godt.
  Så der var ingen væsentlige fremskridt i oktober og november. Medmindre den tyske offensiv lykkedes at stoppe på Suez-kanalen. Og så kun midlertidigt... Men Paulus og Rommel vendte deres tropper til Sudan. Og de begyndte at overtage Afrika.
  Wehrmacht er endnu ikke klar til at angribe om vinteren.
  Derudover havde Fritz store forhåbninger til "Panther" -2 som en mere avanceret maskine og "Tiger" -2 og "Lion".
  Vinteren gik i den Røde Hærs forsøg på at bryde igennem Fritz' forsvar. Men ingen steder var det muligt at opnå større succeser. Selvom der var et gennembrud, genoprettede fjenden situationen med et modangreb.
  Og situationen blev værre. I Storbritannien opstod der på baggrund af militære nederlag en politisk krise. Churchills kabinet vedtog et mistillidsvotum. Men hvordan kunne det være anderledes, hvis den klogere Paulus slog England ud af Sudan og Etiopien.
  Den nye regering tilbød Tyskland en særfred. I betragtning af flere amerikanske tab fra den tyske ubådsflåde havde Roosevelt heller ikke noget imod det. Desuden blev hans position i Amerika rystet. Ja, og japanerne formåede at vinde et par små sejre, hvilket bremsede den amerikanske fremmarch. Så det synspunkt - vores hytte triumferede på kanten.
  Hitler fremførte imidlertid overdrevne betingelser i starten. Så blev de franske lande og Egypten et kompromis, ligesom det tidligere tilhørende Italien er returneret. Sudan går også i Det Tredje Riges besiddelse, men Suez-kanalen drives i fællesskab.
  Efter at have løst sine hænder i Vesten, kastede Führeren således alle sine styrker mod øst. Den nazistiske offensiv begyndte i maj mod Moskva. Takket være de franske og britiske kolonier havde Libyen allerede olie nok, og Hitler ønskede at vinde så hurtigt som muligt.
  Plus, Türkiye åbnede også en anden front.
  Den Røde Hær viste imidlertid allerede en utrolig udholdenhed og heltemod i kampene om den sovjetiske hovedstad. I gennemsnit oversteg tempoet i den tyske fremrykning ikke en kilometer om dagen. I slutningen af august kunne nazisterne højst rykke hundrede kilometer frem med en gennembrudsbredde på godt tre hundrede.
  De nærmede sig Moskva, men løb ind i Mozhaisks forsvarslinje. Det var beskedne resultater. Derudover modangreb sovjetiske tropper konstant fjenden. Nye sovjetiske kampvogne T-34-85 og IS-2 deltog i kampene. Det kan ikke siges, at tyskerne fuldstændig mistede deres fordele, men den røde hær stod ikke stille, ligesom videnskaben!
  Nye sovjetiske jagerfly Yak-3 og LA-7 dukkede op, i stand til at konkurrere med tyske propeldrevne fly. Sandt nok har fjenden meget stærke reaktive trumfkort til gengæld. ME-262 og HE-162 havde ingen analoger i verden. Hitler besluttede også at forbyde produktion og udvikling af tanke på under halvtreds tons. Som et resultat blev T-4 og Panther opgivet. "Panther" -2 viste sig at være 50,2 tons i vægt og en kraftig pistol med en motor på 900 hestekræfter. "Royal Tiger" og "Lion" og viftede fuldstændigt med monstre under 70 tons. Sovjetiske biler oversteg ifølge partidekretet ikke 47 tons i vægt.
  Efter at have undladt at tage Moskva, vendte nazisterne deres opmærksomhed mod Leningrad. Denne by fik dem meget. Den massive beskydning begyndte i september. De blev også overværet af kanoner på 1000 millimeter kaliber og bevingede projektilrobotter.
  Hitler beordrede at indtage Leningrad for enhver pris.
  Det lykkedes byen at slå tre overfald tilbage i september oktober. Tyskerne var dog i stand til at rykke frem fra ti til tyve kilometer og også erobre Peterhof-brohovedet. Nogle steder kom deres enheder ind i byen, hvilket forværrede gruppens operationelle situation. I november 1944, efter nazisternes sejr ved parlamentsvalget, gik Sverige også ind i krigen mod USSR.
  Det annoncerede aktivt sloganet: hævn for nederlag fra Peter den Store og Alexander. Nye svenske divisioner ankom til fronten og iværksatte sammen med finnerne et angreb på byen fra nord. Og nazisterne genoptog angrebene ved hjælp af blandt andet Sturmtigeren og den endnu kraftigere Sturmaus samt E-100 kampvognen, verdens første masseproducerede monster på over hundrede tons.
  På trods af de sovjetiske soldaters og militsers massive heltemod og modstandskraft, samt en desperat afledningsmodoffensiv mod Novgorod, lykkedes det ikke at redde byen. Det sidste kvarter faldt dog først den 27. januar 1945, hvilket viser et eksempel på grænseløs modstandskraft. Og selve byen holdt ud i en hel blok: 1270 dage! Sandsynligvis den længste blokade af byen i moderne krige.
  Selvom tyskerne og deres allierede led store tab, blev målet delvist nået. Den næststørste og vigtigste sovjetiske by faldt, og hænderne på den mest magtfulde fjendegruppe blev løst.
  Om vinteren var kampene hårde. Tyskerne brugte med magt og hovedserie, jetfly. Mod dem havde USSR ingen paritetsmagt. Det gjorde det svært at opnå en fordel i luften. Tværtimod dominerede fjenden dér. Ligesom hidtil beholdt tyske kampvogne deres fordele. Og endda øget dem med fremkomsten af "E"-serien.
  Sammenlignet med "Tigers" og "Panthers" havde tankene i "E"-serien et tættere layout, en lav silhuet og som et resultat meget tykkere rustning i en vinkel.
  Den sovjetiske videnskabs svar har hidtil kun været IS-3, en stærkere pandebeskyttelse af tårnet. T-54 var stadig under udvikling, og T-44 var ikke mere vellykket.
  Men i maj 1945 ændrede Hitler sine planer. Og begrænsede sig til individuelle angreb udførte han hovedoffensiven i Kaukasus. Det var mere bekvemt at kæmpe der. Så efter erobringen af Stalingrad viste forsyningen af den sovjetiske gruppering sig at være vanskelig. Derudover påførte sovjetiske tropper i februar osmannerne i Transkaukasien et alvorligt nederlag, hvilket tvang tyrkerne til at flygte fra Jerevan og befriede Kars-regionen.
  Tyskerne brød igennem forsvaret og passerede langs Volga og nåede det Kaspiske Hav. Grozny faldt den 15. juni efter stædige kampe, Sukhumi den 23. juni, Zugdidi den 29. juni samme måned. Tbilisi blev taget i slutningen af juli sammen med Kutaisi. I august erobrede de fascistiske gribbe endelig Dagestan, såvel som Poti, og drog ud fra nord til Armenien. I september forenede de sig med tyrkerne, og angrebet på Baku begyndte. Nøglebyen holdt ud indtil den 6. november 1945. Separate kampe i bjergene, især i Jerevan, trak ud til slutningen af december.
  Der var også voldsomme kampe i centrum. Tyskerne var i stand til at komme tæt på Tula og endda tage Kalinin, men så blev de stoppet. Ikke desto mindre nærmede frontlinjen sig, og der var allerede stedvis ikke mere end firs kilometer fra hovedstaden.
  1946 begyndte med en varm vinter. Den sovjetiske kommando, der ønskede at foregribe den tyske offensiv, stormede desperat mod fjenden.
  Ak, i luften steg fjendens fordel kun. Jetfly fra Luftwaffe, desværre blev alt forbedret. Nye modifikationer af ME-262 er dukket op, inklusive den ultra-højhastigheds-en. Også en stærk jetjager TA-183, mere avanceret med fejede vinger NE-262, og et rigtigt mesterværk af flykonstruktion ME-1010 med kontrollerede fejevinger.
  Og i USSR forblev Yak-9 hovedjageren. Engang en ny, men nu klart forældet maskine.
  Men Luftwaffe har også en Yu-287, og en jetbomber Yu-387, TA-400, TA-500 dukkede op. Og jet-angrebsfly. Og HE-377 er reaktiv og HE-477 er også reaktiv og multifunktionel.
  Og E-70-serien med tanke, der vejer som King Tiger, men med meget stærkere beskyttelse.
  Og pyramidetanken vist i metal til Fuhrerens fødselsdag den 20. april 1946 blev et rigtigt mesterværk. Hitler gav ham personligt navnet "Imperial Lion".
  Bilen var i form af en aflang flad pyramide, med små ruller, der dækkede hele tankens bund. Han havde således ikke en palle, hvilket øgede åbenheden markant. Derudover havde tanken ikke et tag, og dens rustning fra alle vinkler havde en høj rationel hældningsvinkel. Med en vægt på 99 tons var bilen bevæbnet med en 128 mm antiluftskyts med en lang løb på 100 EL, havde en motor på 1800 hestekræfter og en frontalpanser på 300 millimeter. Desuden er pladerne i store rationelle hældningsvinkler i den første frontale halvdel og 250 millimeter i den anden skrå halvdel. Det viste sig således at være den kraftigste tank i verden, uigennemtrængelig fra alle skydepunkter og når den blev angrebet med bomber fra oven.
  Führeren beordrede straks, at den skulle sættes i produktion så hurtigt som muligt, og samtidig oprettes en angrebsmodifikation med en haubits og en bombekaster.
  Så nazisterne fyldte op, de burde være blevet besejret. Men desværre blev en meget stædig og teknisk stærk fjende fanget. Og i slutningen af maj begyndte traditionen tro, når vejene tørrer op, offensiven.
  Fritz forsøgte at omgå Moskva og Tula. Kampene var i fuld gang uden fortilfælde i spænding og omfang. Men de sovjetiske tropper var værdige til at blive kaldt uovervindelige. I tre måneders kontinuerlige kampe var nazisterne kun i stand til at omringe Tula og gå til Kashina og nærme sig Moskva fra nord, hvilket delvist afbrød kommunikationen. Kampene fandt allerede sted på gaderne i selve byen.
  Stalin forlod hovedstaden og evakuerede til Kuibyshev. Men nazisterne indledte en offensiv mod Saratov i juli. Denne by faldt den 8. august. Da Kuibyshev nu var faretruende tæt på fronten, flyttede den øverstbefalende sit hovedkvarter til Sverdlovsk. Kampene i Moskva fortsatte ind i september. Kashira faldt den 18. I begyndelsen af oktober blev hovedstaden i USSR næsten omringet, og den 29. efter stædige kampe faldt Kuibyshev også. Derudover erobrede tyskerne Guryev og Uralsk.
  November gik i frygtelige kampe. Den 7. november brød Fritz-familien igennem til Kreml, men blev drevet tilbage af et desperat modangreb. Og under dette slag døde den fungerende kommandant for Moskva, marskal Rokossovsky!
  Og den berømte sovjetiske pilot Kozhedub skød det 100. tyske fly ned og blev den første sovjetiske person, der blev tildelt titlen fire gange Sovjetunionens helt. Og også den 7. november 1946.
  Den 4. december lukkede blokaderingen omkring Moskva endelig. Men hovedstaden og resterne af dens heroiske garnison kæmpede indtil den ortodokse jul den 7. januar 1947.
  Angrebet på hovedstaden blev ledet af Mainstein. For dette blev han tildelt den anden Orden af Storkorset af Jernkorset efter Hermann Göring.
  Men krigen er ikke slut endnu. Stalin fra Sverdlovsk lovede at fortsætte kampen. Tyskerne var også ret udmattede. I syd nærmede deres tropper sig Penza og Ulyanovsk og stoppede. I marts indledte Sovjet modangreb. Men i april blev de stadig tvunget til at forlade Ryazan. Og i maj omringede nazisterne byen Gorky, og brød igennem mod syd til Kazan. I juni erobrede Fritz Orenburg og nærmede sig Ufa. Den Røde Hærs modstand svækkedes, moralen faldt og massedeserteringer begyndte. Det har de dog altid været, men efter hovedstadens fald intensiverede de mange gange. Ingen har længere noget ønske om at dø for Stalin. Men på den anden side kæmpede folk mod fascismen for deres hjemland.
  Den sovjetiske regerings autoritet faldt også. I juli brød tyskerne ind i Sverdlovsk. Stalin og hans følge tog til Novosibirsk. I Ural var kampene i fuld gang indtil august ... Tyskerne blev hindret af længden af kommunikationer og partisanernes aktive handlinger. Men yderligere krig har allerede mistet sin mening.
  Stalin håbede dog stadig på noget. Tyskerne brød ind i Tobolsk i september. Men de blev forsinket af voldsom efterårsregn. Vinterens nærme sig stoppede offensiven i Sibirien, men det lykkedes nazisterne at erobre hele Centralasien. Om vinteren turde de ikke tage til Novosibirsk. Men Stalin blev også syg, og han flyttede til et varmere Vladivostok.
  1948 kom. Nazisterne var allerede bevæbnet med disketter. Derudover dukkede mere kompakte tanke på turbojetmotorer op. Faktisk, efter at det er blevet varmere, er det tilbage at bevæge sig i en sejrrig march og besætte byer.
  Men Beria forgiftede den i forvejen alvorligt syge Stalin og tilbød Det Tredje Rige kapitulation, med forbehold af sovjetmagtens bevarelse i Sibirien.
  Hitler, der selv var forbandet træt af krigen, var næsten enig, men til at begynde med erobrede han Novosibirsk i maj 1948. Og overgivelsen blev underskrevet den 22. juni 1948 på en symbolsk dato - præcis syv år siden angrebet på USSR. Dermed sluttede Anden Verdenskrig. USA besejrede Japan i 1945 og testede atombomben. Så Führeren har intet at blande sig over havet.
  Beria regerede dog ikke længe. Den mest berømte sovjetiske es, luftmarskal, syv-tid helt fra USSR Kozhedub vil være i stand til at udføre et militærkup og vælte den upopulære formand for GKO. Beria og en række af hans medskyldige blev skudt. I selve det tredje rige dræbte patrioterne i marts 1953 Hitler. Og Göring døde af stofmisbrug lidt tidligere, mens Himmler blev skudt på grund af mistanke om en sammensværgelse.
  En voldsom kamp udspillede sig mellem SS, ledet af Schellenberg, og de væbnede styrker med Generalissimo Mainstein. Det hele blev til en borgerkrig. Som et resultat kollapsede Det Tredje Rige. Og den afkortede USSR begyndte gradvist at genoprette sin indflydelse. Historien gik igen i en spiral. Tysklands fantastiske fremgang, brat opsvulmet end Djengis Khans imperium, derefter hovedlederens død - kaos og udryddelse.
  Og den gradvise indsamling af fyrstedømmer, kun byen Baikalsk blev hovedstad. Sovjetunionen, opdelt i mange provinser med marionetprovinser fastsat af tyskerne, forenede sig igen. Den største sejr var annekteringen af Moskva, som kastede det nazistiske åg af sig. Sandt nok beholdt Ukraine, Hviderusland og de baltiske stater samt Georgien, Armenien, Aserbajdsjan deres suverænitet. Efter det tredje riges sammenbrud blev USA verdenshegemon. Også i Kina blev der etableret en pro-amerikansk regering.
  Men efterhånden blev det himmelske imperium mere og mere selvstændigt. I USSR blev der efter Kozhedubs egentlige diktatur etableret en i det væsentlige præsidentiel forfatning, men med en to-periodes grænse for magten. Der blev afholdt valg på et alternativt grundlag, og præsidentposten blev kaldt anderledes: Folkets formand.
  Landet havde en blandet og blomstrende økonomi.
  Men her er, hvordan historien har ændret sig fra én papirclips. De tabte Anden Verdenskrig, selvom de kæmpede tappert. Og resultatet var katastrofalt. Desuden var Tyskland kun i stand til at opnå storhed for et stykke tid.
  Ja, og USA var gradvist ved at miste indflydelse, verden var ved at blive multipolær, hvilket betyder, at der er mere og mere kaos i den. Til gengæld er der mindre orden. Og ligesom i det nuværende enogtyvende århundrede.
  Tja, hvorfor er menneskeheden så tiltrukket af fragmentering og kaos?
  
  
  TROTSKY I STEDET FOR STALIN
  Tukhachevskys kampagne mod Warszawa viste sig at være mislykket, primært på grund af Stalins skyld - som i stedet for at dække den sydlige flanke af de røde tropper, der rykkede frem mod Warszawa. vendte den første kavalerihær til Galicien. På trods af de store styrker, der var under kommando af Joseph, lykkedes det ham desuden at blive besejret af polakkerne. Den Røde Hær tabte også slaget ved Warszawa. Polakkerne indledte en modoffensiv, besatte territoriet, inklusive Slutsk, og besatte endda Minsk i flere dage.
  Men Vesten turde dengang ikke finansiere yderligere blodig kamp med bolsjevikkerne. Warszawa sluttede fred, og borgerkrigen sluttede hurtigt.
  Men der er også et alternativt historieforløb og et af de mange parallelle universer. Der beordrede Lenin fjernelse af Stalin, som ikke var alt for begavet i militære anliggender og lunefuld, fra kommandoen over den sydlige flanke og etablerede Tukhachevskys enhed af kommandoen, samtidig med at Budyonnys første kavaleri bibeholdtes.
  I dette tilfælde gik et modangrebsforsøg fra syd for Warszawa ikke igennem, og den inspirerede Røde Hær vandt en sejr i en hård kamp. Polens hovedstad faldt. Efter at have stået i det et stykke tid og efter at have undervist yderligere forstærkninger, flyttede Tukhachevsky til Lvov og Krakow.
  I nogen tid var kampene stadig i gang mod Wrangel, og med en yderligere offensiv på Krim. Derefter besatte Den Røde Hær de baltiske stater i nord og befriede Aserbajdsjan, Armenien og Georgien i syd. Der var en midlertidig ro. Sovjetrusland havde brug for hvile og midlertidigt pusterum, som blev NEP. Men Trotskij insisterede stadig på at få alle tsarruslands land tilbage. Som følge heraf besatte den Røde Hær i sommeren 1921 også Finland med Vestens medvirken.
  I 1922 blev Primorye også generobret, dengang det nordlige Sakhalin. Trotskij, hvis autoritet som formand for Det Militære Revolutionære Råd var blevet betydeligt styrket, formåede at indtage Lenins plads og skubbe Stalin, som var blevet henvist til sekundære roller.
  Hvor mærkeligt det end kan virke, efterhånden som den personlige magt styrkedes, blev kapitalismens elementer i stigende grad styrket i økonomien.
  Trotskij blev selv venstreorienteret hovedsagelig på grund af et ønske om at blive helligere end paven eller mere radikal end Stalin. Men en gang ved magten, udbyggede en ekstremt talentfuld jøde en afbalanceret udenrigspolitik. Uden at opgive kommunistiske ideer forsøgte han samtidig at indgyde markedselementer og sikre gode relationer til andre kapitalistiske lande i verden.
  Hitlers magtovertagelse i Tyskland førte ikke til grundlæggende ændringer i verdenspolitikken. Führeren blev hurtigt peget på stedet - og forbød enhver annullering af Versailles-restriktioner eller genoprettelse af universel værnepligt og militær magt. Ligesom nazisterne blev forbudt at indføre antisemitiske love og meget mere.
  Det eneste er, at under Hitler kom den tyske økonomi ud af krisen, men fascismen tog aldrig radikale former, forblev moderat nationalisme med nogle autoritære træk, universelle ungdomsorganisationer som Hitlerjugend.
  USSR blev under ledelse af Leon Trotskij en økonomisk velhavende magt med en udviklet sværindustri.
  Sovjetunionens økonomi var mere markedsorienteret end Stalins, men den indeholdt også elementer af planlægning i form af femårsplaner. Fødselsraten er høj, især da Trotskij også forbød aborter - de siger, at der er så mange tomme lande i Rusland, og at der ikke er noget for dem at gabe som huller.
  Da størrelsen af den tyske hær forblev begrænset til 100 tusinde, og Polen allerede var blevet til en sovjetisk, socialistisk republik, ville der ikke være meget at kæmpe med nogen. Moldova blev returneret til Rusland tilbage i 1921 - ved at samle de kongelige lande tilbage.
  Trotskij støttede selv verdensinternationalen en smule, men målet med verdensrevolutionen begyndte at blive dæmpet op. Dels som under Stalin.
  Men krigen kom stadig fra østen. Japan begyndte militæraktion mod Mongoliet. Landet med den opgående sol blev sammen med Italien de vigtigste verdensangribere. Sandt nok blev Mussolini tvunget til at begrænse sine ambitioner til erobringen af Etiopien - det eneste land i Afrika, der ikke var nogens koloni. Japan, der heller ikke endnu vovede at kæmpe alene med Storbritannien, og endnu mere med USA, klatrede ind i Kina. Og kom herind mere og mere.
  Der er mange kinesere, og trods al deres fragmentering er de en seriøs modstander. Og så kom samuraien ind i Mongoliet ... Alvorlige kampe udspillede sig der i foråret 1941.
  Trotskij besluttede, at USSR allerede var stærk nok til at føre en fuldskala krig mod samuraierne. Derudover ønskede den sovjetiske diktator at hævne sig for nederlaget i 1904-1905. På landjorden er den røde hær klart stærkere end japanerne, især i kampvogne. Men til søs har Stillehavsflåden endnu ikke nået paritet. Men Lev Davydovich kunne ikke opgive Mongoliet.
  Den Røde Hær stoppede først samuraiernes fremrykning. Den 20. august 1941 fandt en offensiv sted på Khalkhin Gol, som endte med den Røde Hærs sejr. Derefter krævede Trotskij, at Japan skulle give Sydsakhalin og Kurilerne tilbage.
  Naturligvis fulgte et afslag, og en storstilet krig begyndte. Kun i modsætning til den store patriotiske krig blev den udkæmpet på fremmed territorium. Selvom det ikke kan siges med lidt blod.
  Kampene var fuldskala, og japanerne gjorde hård modstand, de overgav sig ikke. Men næsten alle de sovjetiske troppers operationer lykkedes. Forsvaret brød igennem, efter kraftig artilleriforberedelse, og kampvogne, inklusive den seneste kraftfulde T-34, LT (tunge Lev Trotsky!), overvandt en voldsom grøft af lig og metal.
  Først blev krigerne i Land of the Rising Sun drevet ud af Manchuriet. Der blev udført flere successive operationer, som tog ni måneder fra november 1941 til august 1942. Sovjettropper gik ind i Nordkorea ... Der var også kampe på Sakhalin. Japanerne forsøgte endda at rykke frem - avancerede tredive kilometer, men blev stoppet og kvalt med blod.
  I september 1942 var der et overfald på Port Arthur. Japanerne, ved hjælp af støtte fra havet, forsøgte at holde linjen. Sovjetiske tropper brød igennem fronten, men det lykkedes fjenden at stoppe fremrykningen ved at droppe tropper.
  Men samuraien kunne ikke trække modstanden ud i lang tid. Sovjetisk luftfart overtog og bombede skibene. Derudover er japanerne for afvisende over for deres liv - de tog ikke engang faldskærme i kamp. På grund af det, efter de vigtigste lufteliters død, blev samuraiernes modstand på himlen mærkbart svækket. Og sovjetisk luftfart begyndte at vinde meget mere selvsikkert.
  Derudover ophævede nye udviklinger af sovjetiske designere gradvist japanske jagerflys overlegenhed i manøvredygtighed. I december 1942, efter endnu et voldsomt overfald, blev Port Arthur taget, og Seoul faldt i samme måned.
  Den næste måned af 1943 begyndte med januaroffensiven i Sydkorea og erobringen af havnen i Pusan.
  Japan tabte kampe og tog mere og mere skade på himlen og til søs. I februar 1943 blev Beijing taget af sovjetiske tropper. Og i marts, efter hårde kampe, blev Sydsakhalin befriet. April og maj var præget af nye sejre for sovjetiske våben til søs ... Den øgede ubådsflåde, fly og skibe, der nærmede sig fra Østersøen, var særligt effektive.
  I juni 1943 drev sovjetiske tropper også japanerne ud af Shanghai. Således at have dannet sin egen besættelseszone.
  I juli, august befriede faldskærmstropper og søfolk Kuril-ryggen fra fjenden. Japan befandt sig i en usædvanlig vanskelig situation. Sovjetisk luftfart øgede sin slagkraft og bombede mere og mere, og flåden i Land of the Rising Sun smeltede. I oktober 1943 traf Trotskij en beslutning: at angribe Okinawa - en generalprøve før kampen om selve den japanske metropol. Kampene var hårde, og samuraierne brugte massivt våben: kamikaze-piloter.
  Det episke slag fortsatte i to måneder og en uge, som endelig endte med Okinawas fald. Og i januar 1944 blev Taiwan også befriet.
  Japan var nu på randen af fuldstændig militær katastrofe. Hirohito kunne kun regne med indtræden i krigen på hans side af USA og Storbritannien, det fascistiske Tyskland var på det tidspunkt stadig for svagt militært, og Mussolini var ikke så let at få Trotskij i Stillehavet.
  Men USA og Storbritannien kom med hints, men havde ikke travlt med at gå ind i krigen. Især i Indien brød en massiv anti-britisk opstand ud. Den moderate Gandhi blev skubbet til side af mere radikale nationalister og venstrefløjen. Som et resultat begyndte en rigtig krig der. Churchill, der erstattede Chamberlain, var stædig og forsøgte for enhver pris at holde Pakistan og Indien under hans kontrol. Hvilket førte til en langvarig og bitter krig, der lænkede de britiske styrker.
  Amerikanerne handlede passivt i udenrigspolitikken: min hytte er på kanten!
  I marts 1944 landede sovjetiske tropper, på trods af at vejret endnu ikke var for gunstigt, i Hokkaido. Tre ugers kampe varede og endte med japanernes nederlag. Denne succes rystede kejserens tillid til metropolens uindtagelighed.
  Kampene til lands og til vands fortsatte indtil 11. maj 1944, hvor et udmattet Japan endelig overgav sig.
  Kampene med deltagelse af sovjetiske tropper varede fra 10. april 1941 til 11. maj 1944 og tog tre år og lidt mere end en måned. Tabet af den sovjetiske hær dræbte og døde af sår beløb sig til 960 tusind soldater og officerer. Lidt mere end tres tusinde fredelige sovjetiske borgere døde også. Fra beskydning af bombardementer, kampe på Sakhalin og på grænsen i Primorye. Og omkring tre millioner mennesker blev såret, hvoraf fire hundrede tusinde blev handicappede.
  Generelt vandt USSR en stor sejr og formåede at installere pro-sovjetiske regimer i Kina og Korea og besatte med sine tropper alle ejendele i landet med den Rising Sun.
  Kammerat Trotskijs autoritet er blevet yderligere styrket både i landet og på den internationale arena.
  I 1946 blev den første kunstige satellit opsendt i USSR. Og i 1950 sendte de den første sovjetiske kosmonaut rundt på kloden. I Rumænien indvilligede kong Micah i at indgå en militær og økonomisk alliance med USSR. Snart skiftede regeringen i Ungarn. Og i Tjekkoslovakiet har det længe været styret, omend ikke helt af kommunister, men af venstreorienterede pro-sovjetiske kræfter.
  I 1951 udbrød en krig mellem Tyrkiet og USSR. På det tidspunkt havde hverken USA eller Storbritannien en atombombe endnu, og at starte en rigtig massakre med en så stærk fjende som USSR og dets allierede var selvmord for Vesten.
  Den sovjetiske hær besejrede Tyrkiet på mindre end en måned. At se, at Vestens reaktion er ekstremt træg ... Britaya kæmpede i lang tid med indianerne, men til sidst mistede hun hundredtusindvis af soldater og mistede kontrollen over sin største koloni. Der er en økonomisk krise i USA, og sorte gør optøjer.
  Trotskij træffer en beslutning: og inden for to måneder tager Den Røde Hær kontrol over hele Mellemøsten og Iran, og en pro-sovjetisk regering kommer til magten i Egypten. Briterne og franskmændene bliver ramt i tænderne. Og Hitler tager parti for USSR og for dette får han mulighed for at Anschluss af Østrig.
  De Gaulle kommer til magten i Frankrig. Han er meget utilfreds med den sovjetiske ekspansion og taler om et korstog mod øst, mod bolsjevismen. Trotskij drømmer tværtimod om ekspansion til Europa, situationen er ved at blive varmere.
  Adolf Hitler, der udnytter det faktum, at USSR nu er i en alliance, begynder militariseringen af Tyskland. Og i Algier og Marokko mod Frankrig bryder et stort oprør ud.
  De Gaulle er rasende, han kræver, at Tyskland stopper militære forberedelser. Som svar kræver Fuhrer at genoprette grænserne fra 1914 og truer med at kaste militsen mod fjenden.
  Begge sider afvikler trusler og trækker tropper til grænserne. Den snedige Trotskij går ikke ind i krigen, men sælger tanks og fly til Tyskland på kredit. En kamp udspiller sig mellem nazisterne og franskmændene. Belgien går ind i krigen, men det forværrer kun Frankrigs stilling, som er bundet af oprøret i kolonierne og kommunisternes aktivitet på forskellige fronter. Tyskerne opnår dog ikke en hurtig sejr, men bliver hængende på Mangio-linjen, men så indtager de Belgien. Efter halvandet år af krigen kom nazisterne tæt på Paris.
  De Gaulle går for at underskrive fred og giver tyskerne Elsarz og Lorraine tilbage. Belgien skiltes også med en del af sit territorium. Führeren styrker sin indflydelse. I 1955 tester USSR en atombombe. Trotskij inkluderer Tjekkoslovakiet i USSR. Tyskerne går virkelig fra Sudeterlandet, men langt mindre etniske grænser. Men de har ikke noget at rocke...
  Hitler er tvunget til at ydmyge sine ambitioner og glæde sig over, at det lykkedes ham at ekspandere i Vesten og på bekostning af Østrig. Også nazisterne invaderer Danmark og genopretter også grænserne fra 1914 og den nordlige del af deres imperium.
  Trotskij døde i 1960 efter at have fejret sin firsårs fødselsdag. Uden dårlige vaner og opretholdelse af den fysiske form, opretholdt formanden for USSR indtil de sidste anliggender en klar tanke.
  Han overdrog formandsposten til sin søn David og grundlagde dermed verdens første kommunistiske dynasti. På dette tidspunkt havde USSR oplevet øget centralisering og forfatningsændringer, der forbød udrejse fra det. Hitler overførte også magten til en af sine sønner opnået som følge af kunstig befrugtning, men på konkurrencebasis.
  Sønnen er dog stadig for ung, og efter Hitlers død splittes nazisterne, og snart kom venstrefløjen til magten. Verden er blevet mere sikker, men kolonisystemets sammenbrud har givet anledning til en ny ustabilitetskrig. Vejen ud var oprettelsen af en kommunistisk koalition. Der blev udført gensidig bistand i den, og der blev gjort forsøg på at opbygge socialismen under forholdene på det sorte kontinent.
  Men verdenskommunismen var kendetegnet ved en lang række markedselementer og var et kombineret system.
  Inde i USSR voksede modsætningerne i mellemtiden. Et partis politiske dominans passede ikke længere til det voksende oligarki. Den røde bølges forretningsmænd ønskede forandring og politisk magt. Indtil videre har planøkonomiens succeser og politiske opkøb delvist kompenseret for den oppositionelle stemning. Men tingene har ændret sig i USA. En ny leder dukkede op, som efter at have brudt to partiers monopol: demokratiske og republikanske, skabte en tredje - patriotisk.
  Og da han kom til magten, etablerede han et autokrati. Samtidig med at starte et korstog mod kommunismen. David døde, og derefter begyndte en hel række af sammensværgelser og fraktionskampe. Som et resultat blev landet rystet. Men nu endte kampen mellem fraktionerne med beslaglæggelsen af posten som formand for USSR, og folket faldt til ro på dette.
  Der var en aktiv pladsudvidelse. I 2015 blev Pluto den sidste planet, som en menneskelig astronaut satte sine ben på. I kort tid var folk i stand til at besøge Jupiters overflade. Sandt nok skulle de ligge i specielle duftbade.
  Inden for USSR blev de kapitalistiske elementer endnu stærkere. Der var en lagdeling i de fattige og de rige. Der var rigtige milliardærer, og samtidig medlemmer af politbureauet. Kommunismen smeltede mere og mere sammen med finansoligarkiet, og mindre og mindre blev den anderledes end kapitalismen. Selv indkomstskatten blev lineær i USSR, og en enkelt procentdel blev indført. Dette førte selvfølgelig til vag utilfredshed og førte til små optøjer.
  Men indtil videre er situationen ikke kommet ud af kontrol. Men i virkeligheden, med kommunismens ydre egenskaber, blev sociale garantier mere og mere indskrænket. Især medicin og uddannelse blev delvist betalt, og arbejdsløse og arbejdsudveksling dukkede op.
  Victoria nåede Vilna og holdt op med at huske den parallelle verden. Hun skulle nu fortsætte med at lede den russiske hær.
  Hovedstaden i Storhertugdømmet Litauen, Vilna, faldt, men forude var et felttog videre til Grodno og Brest.
  Hviderussere sluttede sig villigt til den russiske hær. Tumlede, selvom sneen og bevæge sig den middelalderlige hær blev sværere. Ikke desto mindre beordrede storhertug Vasily at besætte Grodno og tilbringe vinteren der. Victoria løb rundt i de omkringliggende slotte på jagt efter en anden at hugge eller udrydde.
  Den vildeste tørst efter udryddelse kogte i hende, men oftere og oftere overgav modstanderne sig uden kamp.
  
  
  ORAKLER FRA MØRKE HELVEDE
  Der er selvfølgelig forskellige forudsigelser, nyttige og farlige.
  Men i en af de alternative virkeligheder blev der fundet en troldmand, der fortalte nazisten, hvordan de skulle genoprette magten til at genfortælle Djævelens spejl. Dråber af det skarlagenrøde blod fra et uskyldigt barn faldt på den reflekterende overflade. Og de blev øjeblikkeligt absorberet, og selve spejlet lyste op og fandt sine gaver igen. Og Führeren lærte meget dengang.
  Men selv at kende fremtiden er det ikke altid muligt at rette op på det. I Afrika omgrupperede tyskerne imidlertid deres tropper og formåede at afvise den offensiv, som Montgomery indledte den 23. oktober.
  Skønt med stort besvær standsede de tropperne, som oversteg antallet af mandskab og udstyr. Kendskab til stedet og tidspunktet for strejken hjalp imidlertid Rommel med at fordele sine få enheder rationelt og afvise offensiven. Briterne led betydelige tab og blev efter to ugers kampe tvunget til at stoppe.
  Og den tyske ubådsflåde var i stand til at påføre stor skade og sænke et dusin skibe med landgangsstyrker, der planlagde at lande i Casablanca og på Marokkos kyst. Amerikanerne, der så manglen på succes i Egypten, og aktiviteten af de "tyske ulveflokke" - opgav Operation Torch.
  Tyskerne forsøgte til gengæld at omgruppere deres tropper nær Stalingrad for at afvise de sovjetiske troppers flankeangreb og forberedte sig ved at grave sig ind i forsvaret i midten.
  På grund af dårligt vejr den 19. november 1942 var sovjetiske tropper ude af stand til effektivt at bruge luftfart, herunder angrebsfly på jorden, og artilleriforberedelse opnåede yderst begrænset succes. Så efter at have omgrupperet styrker var tyskerne og deres allierede i stand til at afvise de sovjetiske troppers offensiv. Sandt nok distraherede dette nazisterne fra selve Stalingrad og gav de sovjetiske soldater, der var helte i byen, et pusterum. Selvom der er meget få huse tilbage under den røde hærs kontrol.
  Fritz gjorde også modstand i midten... Slaget ved Stalingrad fortsatte indtil slutningen af december. Efter at have undladt at bryde igennem fronten, stoppede den røde hær. Men det var heller ikke let for tyskerne. De tabte for meget under angrebet på byen, og selvom forholdet mellem tab i forsvaret ser ud til at være til deres fordel, er tropperne stadig udmattede.
  I januar kunne tyskerne trods oraklets forudsigelse ikke holde ud i nord under Operation Iskra. Ganske vist varede kampene mere end tre uger og kostede den Røde Hær store tab, men det lykkedes dem at bryde igennem til Stalingrad over land.
  Imidlertid var tyskerne, advaret af Iblis' spejl, i stand til at afvise offensiven nær Voronezh og styrkede deres svage allierede: italienere og rumænere. Ellers ville forsvaret der være brudt igennem.
  Og den tredje Rzhev-Sychov-operation var mislykket. Tyskerne slog igen, om end ikke uden besvær, den sovjetiske offensiv tilbage. I selve Stalingrad var det lunt, i januar var der kampe. Paulus blev erstattet af Mainstein, og denne mere sofistikerede feltmarskal formåede at erobre citadelbyen den 12. februar. Men igen, tyskerne betalte en enorm pris for dette. I februar 1943 skulle rigsdagen samles og erklæres total krig. Forlæng arbejdsdagen og brug slavearbejde mere aktivt end tidligere.
  Erklæringen om total krig gjorde det muligt at øge produktionen af våben og danne nye divisioner. Herunder udenlandsk og hivi.
  Da de vidste, hvornår briterne og amerikanerne planlagde at stikke næsen i Marokko, gav tyskerne, ved hjælp af deres talrige ubådsflåde, smertefulde slag til de landende skibe - og forstyrrede den ene landing efter den anden. Dette gjorde det muligt for nazisterne at lokalisere militære operationer mod Vesten og koncentrere alle hovedstyrkerne i øst.
  Rommels korps position forblev vanskelig, men takket være spejlet begyndte fascistisk luftfart at operere mere effektivt, og konvojer forbedrede forsyningen af den afrikanske gruppe.
  Montgomerys nye offensiv i marts 1943 viste sig at være en fiasko. Denne gang lokkede allerede Rommel, efter at have modtaget nøjagtige data ved hjælp af djævelsk magi, briterne i en fælde og formåede at påføre dem et knusende nederlag! Sandt nok, på grund af fjendens numeriske overlegenhed og dominans i luften, var det ikke muligt helt at besejre Montgomery, men Storbritanniens nederlag viste sig at være håndgribeligt. Især mange kampvogne gik tabt, og et betydeligt antal køretøjer blev erobret som trofæer.
  Briterne trak sig tilbage til et par defensive linjer og kom tættere på Alexandria. Rommel havde brug for nye reserver, og nazisterne planlagde at fortsætte offensiven i sydlig retning. Stalingrad faldt, og det var muligt at rykke længere frem langs Volga.
  I maj 1943 gik Fritz videre til Operation Dolphin. Deres tropper, trods hjælp fra oraklet, mødte meget stærk modstand fra den røde hær. Fremskridtene var langsom på bekostning af store tab. Sandt nok påvirkede prædiktorens hjælp krigens forløb. Wehrmacht forudså modangreb og belønnede flere og flere kedler. I midten af juni havde nazisterne allerede nærmet sig Volga-deltaet og nået Det Kaspiske Hav.
  Situationen for de sovjetiske tropper i Kaukasus blev forværret af Tyrkiets indtræden i krigen den 22. juni 1943. Og dette forudbestemte faktisk udfaldet af kampen om Baku-olie.
  De allierede var ikke beslutsomme. Montgomery skiftede til aktivt forsvar og tænkte ikke længere på offensiven, og landingen i Marokko forblev urealistisk.
  Den 10. juli 1943 forsøgte Churchill at lande i Frankrig for at aflede en del af de tyske styrker fra øst. Den utilstrækkeligt forberedte landgang, sammen med amerikansk ubeslutsomhed og det faktum, at tyskerne kendte alle detaljerne takket være oraklet, resulterede imidlertid i kun det værste nederlag for briterne og amerikanerne på land i historien.
  Kun fanger blev fanget, mere end seks hundrede og halvtreds tusinde mennesker og en masse udstyr. Men dette forhindrede desværre ikke nazisternes offensiv i syd. I august erobrede tyskerne hele Dagestan, tyrkerne erobrede næsten hele Armenien sammen med Jerevan, og den 27. forenede nazisterne og osmannerne sig og rev den transkaukasiske front i to dele.
  Og igen endte forsøgene på de sovjetiske styrkers offensiv på andre sektorer af fronterne i fiasko. Fjenden var for godt klar over den sovjetiske kommandos planer.
  En særlig afdeling i Den Røde Hær rasede, undertrykkelser og masseudrensninger blev gennemført. Selv flere dusin generaler blev skudt, og Marshal of Artillery Kulik.
  Men så længe fjenden havde et djævelsk våben, så hjalp intet imod ham.
  September måned gik i hårde kampe, nazisterne og osmannerne kom tæt på Baku. Og i oktober udbrød der kampe i selve byen.
  Kystbyen blev forsynet gennem havet, og de forsøgte desperat at beholde den. Kampene trak ud og inden den 7. november, som planlagt, lykkedes det ikke Fritz at tage. Men alle de andre byer i Kaukasus var allerede tabt på dette tidspunkt. Og i december faldt den legendariske by på bekostning af kolossale tab.
  Kaukasus viste sig at være fuldstændig tabt, ligesom det var det største, på det tidspunkt udviklede oliefelt i USSR. Sandt nok, da alle oliebrøndene blev sprængt i luften og ødelagt, kunne nazisterne ikke selv drage fordel af denne fordel snart.
  Der var pause på østfronten. Store tyske landstyrker rykkede ind i Irak og videre til Palæstina og Suez-kanalen for at hjælpe Rommel. Den sovjetiske ledelse besluttede dog at udnytte pausen. Oliefelter er allerede blevet udviklet andre steder, herunder Sibirien. Og sovjetiske designere arbejdede på nye tanke. IS-2 og T-34-85 skulle være et svar på de tyske pantere og tigre.
  Frigivelsen af våben i Nazityskland var højere end i den virkelige historie. Det er klart, at nazisterne og slaverne har flere ressourcer, og bombardementet fra de demoraliserede allierede er svagere. Det betyder, at de kunne producere mere jern og bedre metalkvalitet end i virkeligheden. Derfor blev planen for produktion af 600 "Panthers" om måneden nået og endda overskredet. Men der var andre begrænsninger: træningstiden for nye besætninger. Desuden havde Panther, med alle dens utvivlsomme fordele: en kanon med høj pansergennemtrængning og skudhastighed, fremragende udsyn og optik, samt god frontal beskyttelse og gode køreegenskaber, svag sidebeskyttelse og et forskudt arrangement af ruller .
  En mere avanceret og lovende udvikling var "Panther" -2. Takket være et meget mere tæt layoutskema med en lidt større vægt på 47 tons havde Panther-2 en stærk 88-millimeter kanon i 71 EL løbslængde og panser på 120 millimeter på forsiden af skroget, 60 sider i en vinkel , og 150 på panden af tårnet, med motor på 900 hestekræfter i et duraluminium kabinet.
  En sådan maskine begyndte at blive produceret fra november 1943 sammen med "Tiger" -2. Tyskerne var dog bare ved at snurre deres bil. Og de angreb Mellemøsten.
  I marts 1944 erobrede tyskerne også Kuwait og nåede Suez-kanalen.
  Det var nødvendigt at bryde oraklet, så fascisterne ikke skulle have fordele. Pigerne i dette tilfælde havde et ønske om at gøre det tidligt, men begrænsningerne i indflydelse påvirkede.
  For eksempel, nu, i stedet for piger fulde af magi, den 1. april 1944, bevægede to smukke skønheder sig langs fronten. Desværre, med meget middelmådige evner - var springbegrænseren påvirket. Det var koldt selv for bare fødder at gå på forårsgrunden, knap blot for sne. Til venstre for pigerne ses den fuldt flydende Volga, nord for Kamyshin, og går man længere, når man de tyske stillinger nær Stalingrad. Og krigernes opgave er at blive næsten almindelige piger, og efter at have mistet overmenneskelige evner til at neutralisere det forhadte orakel ... Men selv dette er måske ikke nok nu. Sovjetunionen mistede trods alt det territorium, hvor halvdelen af befolkningen boede før krigen, og en betydelig del af det industrielle potentiale, herunder først og fremmest olie, der var praktisk til udvinding.
  Der er selvfølgelig mange andre indskud, men for at de kan fungere fuldt ud, kræves der både tid og penge. Det vil sige, at situationen er sådan, at selvom Hitler bliver frataget kraften fra Iblis-spejlet, kan dette vise sig at være smerteligt lille. Desuden forstærkedes separatistiske følelser blandt de allierede. Især amerikanerne. Roosevelt er syg, Gallen er tydeligvis tilbøjelig til venstreorienteret pacifisme, og udsigterne til nyvalg er ikke særlig muntre.
  Ubådskrig for de allierede udvikler sig ikke på den bedste måde. Antallet af tyske ubåde stiger konstant, og deres kampegenskaber er stigende. Torpets induceret af varme og ubåde af hydrogenperoxid er allerede dukket op. Og de allieredes flåde bliver tyndere og svækkes, især da Fritz teknotroniske hajer har lært ikke at dukke op og ikke at afsløre sig selv.
  Derudover er aktiviteten i den nazistiske ubådsflåde højere end i den virkelige historie: det er blevet lettere med brændstof, selv tankskibe ankommer fra de libyske felter. Derudover er bombningen af Rumænien meget svagere. Og produktionen af syntetisk brændstof er højere.
  De allierede er i chok, og de har en ugunstig linjeføring. Især internpolitisk.
  Styrkebalancen på den østlige front den 1. april 1944: USSR 6,3 millioner soldater og officerer og omkring 5,3 tusinde kampvogne og selvkørende kanoner, 95 tusinde kanoner og morterer, 7,7 tusinde fly. Store tab i vinterkampe, når man forsøger at besejre fjenden. Tyskerne, under hensyntagen til satellitter, udenlandske divisioner, hivi-infanteri, har akkumuleret mere end 7,2 millioner, tanks og selvkørende kanoner allerede 8,8 tusinde, kanoner og morterer omkring 100 tusind, luftfart 16,5 tusinde køretøjer. I betragtning af at de nye IS-2 og T-34-85 kampvogne kun lige er begyndt at gå i tjeneste hos Den Røde Hær, er fjendens overlegenhed med hensyn til udstyr betydelig. Så produktionen af "Panthers" og "Tigers" er allerede blevet fremmet, og de udgør mere end halvdelen af den tyske tankflåde.
  I luftfarten er kvalitetsvurderinger ikke så entydige. Tyske køretøjer er overlegne i forhold til sovjetiske køretøjer i hastighed og bevæbning, men underlegne i horisontal manøvredygtighed, samtidig overlegne i lodret. Men vigtigst af alt dukkede jetfly op i Fritz, primært ME-262. Af de propeldrevne jagerfly viste de mest kraftfulde med hensyn til bevæbning og hastighed at være meget effektive: ME-309 og TA-152. Yu-488 og endnu tidligere Yu-288 gik ind i masseproduktion. Disse bombefly var uden sidestykke med hensyn til flyveegenskaber under høj belastning.
  Under alle omstændigheder, hvis vi tager hensyn til styrkebalancen, så må fjenden anerkendes som mere magtfuld. Derudover vil nazisterne i tilfælde af afslutningen af operationen i Mellemøsten intensivere endnu mere. Og før deres endelige sejr var der mindre end en måned tilbage. Så...
  Den teknologikyndige Elena sukkede tungt og sang:
  - Der er ingen kraft, ingen styrke ... Leshy drak åbenbart for meget! Kun brølende savet bark, råbte mat!
  Zoya, der bevarede sin kultur selv i en beskeden landsbydragt, rystede fingeren til sin ven:
  - Lad os ikke være vulgaritet ... Dyke må hellere udarbejde en handlingsplan!
  Elena trak på skuldrene. Hun er tyndere end før og ikke så atletisk. Selvom måske mange mænd ville finde hende endnu smukkere end før. Pigens kjole er enkel, hør, hvid og ren. Lidt kortere end det er sædvanligt for bondekvinder, der blotter solbrune ben over knæene. Pigerne havde ingen våben eller smykker tilbage. Der er ikke engang et ur.
  De er nu så rustikke, for solbrune til april måned, men ikke så hurtige og stærke. Fødder går langs en lervej oversået med småsten. Bare såler er, ligesom landsbykvindernes, ru og føles godt tilpas, når de træder på stikkende. Når du går, blæser det ikke så koldt. Morgenrimfrost tøer op efter frost, og fødderne er ikke så hærdede og ømme.
  I hendes tidligere krop af en kriger i almindelighed, selv i Antarktis uden problemer. Og nu er benene røde af kulde, og varmer op under morgensolen, smerter de ulækkert.
  Elena, som allerede havde formået at glemme, at den menneskelige krop kan opleve ubehag fra kulde og træthed, sagde med irritation:
  - Jeg kan ærlig talt ikke se meningen med sådan en ekspedition. De kastede os ind i dette inferno og fratog os stærk magi ... De efterlod os barfodet og i en simpel bondekjole, og på samme tid forpligtede de os til at redde menneskeheden fra fascismen!
  Zoya svarede logisk på en lignende passage:
  - Men det er det smukke ved det! For at det ikke skulle være for nemt, da vi ved hjælp af mirakuløse evner indtog Vilna og andre byer i Litauen. Meget mere interessant og vigtigst af alt kræver fantasi for at besejre fjenden i simple kroppe og uden superkræfter!
  Elena sparkede sædvanligvis med sin bare fod ind i en stor brosten, der stak ud af leret midt på vejen. Men i stedet for at flyve ud fra slaget, blev stenen på plads, og den kloge pige skreg af smerte. Stadig lange, yndefulde fingre hævede straks og blev blå. Og Zoya måtte endda justere et par af dem. Falankserne, der var blevet lilla, faldt på plads, og Elena rystede en tåre af sig, der dukkede op på hendes kind. Du skal være så dum.
  Datteren af Belobog følte en bølge af sympati i sig selv, hun blev overvældet af en bølge af empati. Og samtidig var der også en følelse af egen svaghed og sårbarhed. Fingerneglen under Elenas blålige kød revnede, og også benet blev virkelig rørende beskadiget og sårbart.
  Klog i selvmedfølelse, bemærkede:
  - Det er, hvad kød uden superkræfter betyder ... Man bliver simpelthen ingen!
  Zoya bemærkede irriteret:
  - Dine ben vil hele ... Du vil leve på en eller anden måde!
  Pigerne startede ned ad vejen igen. De havde ikke længere deres tidligere hensynsløse munterhed. Desuden, jo længere de gik, jo stærkere gjorde sulten sig. Kollektivbrugsmarker dukkede op... Arbejdet var allerede i fuld gang med dem.
  Mænd er dog ikke synlige, kun kvinder og børn blev spændt, nogle til ploven, nogle hakkede. Folk her er frygtelig tynde, med udmattede ansigter. Det er sandt, at drengene, da de så smukke piger, smilede og vinkede til dem og hilste på dem med hårdhændede, strakte arme.
  Zoya tilbød Elena at hjælpe med bondearbejde. Svarogs datter gik modvilligt med. Hun ville personligt have våbenbragde og ikke en tung andel af den kollektive gård. Men efter hun slog sin fod på brosten, forsvandt den militante stemning med det samme. Derudover bør du tænke på din egen legalisering. De endte jo, hvad end man måtte sige, i de samme kjoler og uden præster.
  Ja, når som helst kan NKVD erklære dem for spioner og fordreje dem. Og så vil de vise sig bare at være flygtninge, der har mistet alt, inklusive deres dokumenter. Deres kjoler er ikke særlig nye, og stilen med en kortere nederdel er typisk for den bolsjevikiske landsby. Du kan håbe på at tro!
  Zoya blev født i landsbyen, og hendes hænder og krop er meget fingerfærdige i skridt. Elena er en bydame, desuden en moskovit. Sandt nok har hun erfaring med agerarbejde i Rodnover-samfundet. Men alligevel er bevægelserne ikke så lette og velkendte som Zoyas. Ja, og bankede fingre på den kolde jord klynker ulækkert.
  Men unge kvinder, drenge og piger er alle barfodede, selvom det var frost om natten, og du risikerer næsten at køle dig selv ned. Kun ældre kvinder og gamle kvinder i bastsko. Der er ingen mænd i sigte, og den ældste frem for alt er en hvirvlende, rødlig teenager, der ikke ser ældre ud end femten, i velordnede bukser, men med et meget udtryksfuldt udseende og en mandig hage. Denne knægt med et Komsomol-mærke er den ældste blandt drengene og giver ordrer til alle.
  Det faktum, at to skønheder sluttede sig til dem, kommenterede den unge kommandant på ingen måde. Sådan er det selvfølgelig. Klimaet i Volga-regionen er mildt og såningen er i fuld gang, her vil et ekstra par hænder ikke skade.
  Elenas ryg gjorde hurtigt ondt, og hun bad om en plov. Så det er nemmere for en ret stærk pigekrop, men du skal bare forsigtigt drikke hælene ned i den løse jord, så fingrene ikke gør så ondt. Men på den anden side går trykket på brystet under en anden hældning, og ryggen, ubelastet, føler ikke smerte.
  Pigen tænkte her, men hvor gammel er hun egentlig? Allerede over hundrede! Sjov! Hun er en af de ældste kvinder i det moderne Rusland og på samme tid fuld af styrke og sund. Men efter at have frataget dem magiske evner, kunne de blive sådanne freaks!
  Fra denne tanke er Elenas hud en rollator ...
  Alle arbejdede med entusiasme og uden frokostpause. Eller først da det blev helt mørkt, nærmede de sig bålet for at forfriske sig. Nær Volga-floden og der var en fisk i kedlen. Men brødet er kort, og det er på en eller anden måde ikke helt rent, med urenheder. Mere løgsmag.
  Maden er almindelig, og ikke for meget, for sultne maver virker det som en delikatesse. De kvindelige rangers har ikke følt sig så trætte i årevis. Nej, det er trods alt meget smertefuldt at være en mand uden superkræfter. Og man bliver træt som ... et æsel!
  Men det er godt, at organismerne er unge og sunde. Pigerne faldt i søvn sammen med andre kvinder i stalden på sig selv. En af drengene hvilede sit hoved på Zoes høje bryst. Pige-ranger strøg sine lyshårede hvirvelvinde... Og mærkede en stærk melankoli. De modtog alt fra livet og fra deres protektor guds-demiurger: evig ungdom, magt, muligheden for at have rigdom, magt, ære og respekt, men ... For at blive gravide skal de sove med en mand, der svarer til dem i kapaciteter . Og det er ikke nemt at finde.
  Og hvis der er sådanne fyre, så er de allerede på et andet niveau og i et andet univers. Elena huskede en sang om Gagarin, og herfra længtes hun endnu mere;
  Du ved, hvilken slags fyr han var...
  Hele verden bar ham i hans arme!
  BESTEMMELSEN AF KONGENS BRODER REDDE IMPERIERET
  Tsar Nicholas II's bror, Michael, handlede i modsætning til den virkelige historie beslutsomt. Den kejserlige garde åbnede ild mod oprørerne, der forsøgte at storme Vinterpaladset. Derefter gik kosakkerne, der blev behandlet venligt af suverænen, og adelige regimenter i slaget.
  Flere hundrede oprørere blev dræbt, mens andre flygtede. Politiet beslaglagde aktivt oprørerne og deres ledere. Repræsentanter for statsdumaen, fyrstefamilier, købmænd og medlemmer af den finansielle elite skyndte sig at sværge troskab til zar Nicholas og svor loyalitet. Under slaget blev mere end seks hundrede oprørere dræbt, og halvandet tusinde blev såret. Vagtmændene mistede tyve mennesker døde, kosakkerne yderligere halvtreds.
  Et alvorligt sammenstød, men autokratiet modstod. De sammensvorne på toppen havde ikke en eneste mening, ikke en eneste leder. Og generelt mente mange af dem, at det var umuligt at ændre styreformen under krigen.
  Der er mange utilfredse med zar Nicholas II, men det er svært at tilbyde et alternativ til det kejserlige regime. Så meget desto mere er de rige alvorligt bange for, at den republikanske styreform vil vise sig at være for svag og løs til at beskytte kapitalisterne mod det sultne og oprørske proletariat og godsejerne mod bønderne.
  Og i sig selv vil folket ikke arrangere en seriøs revolution. Bolsjevikkerne er stadig for svage og få i antal, de socialistisk-revolutionære mener for det meste, at revolutionen er god, men det er bedre at vinde verdenskrigen først.
  Kort sagt, der var tumult og det hele kom ud! Et vist skin af en blodig opstandelse blev gentaget ... Og tavshed!
  Nicholas II tildelte sin bror for hans beslutsomhed med Georgsordenen af første grad, og forfremmede ham til rang af general-in-chief, udnævnte Mikhail til at lede vestfronten. Og de sydlige og rumænske fronter var underordnet Brusilov.
  Antallet af den russiske hær voksede til næsten ti millioner mennesker, og dens vedligeholdelse var en tung byrde for imperiet. Skulle være kommet.
  Så snart vejene tørrede ud, slog tsarhæren til i Galicien. Numerisk overlegenhed var på de russiske troppers side. Østrigerne svækkedes i moralen, og regimenterne, bestående af slaver, deserterede massivt eller overgav sig. Der var ikke nok tyske enheder til at begrænse fjenden.
  Oven i købet gik USA ind i krigen mod centralmagterne i april. Og dermed var udfaldet af konflikten allerede givet. Tyskerne forsøgte at øge deres styrker i Vesten for at besejre de allierede og var ude af stand til at yde væsentlig bistand til Østrig-Ungarn.
  Russiske tropper besatte Lvov og en række byer i Galicien. Selv flere små kedler blev dannet. Den østrigske, patchwork, knækkede front var ved at kollapse for hurtigt, så tyskerne måtte rykke mod vest til et døveforsvar og kaste tropper ind i de huller, der var dannet.
  Med at udvikle succes nærmede russeren sig Przemysl og omringede endda byen. Men forsyningsproblemer og indførelsen af flere kampklare tyske enheder i kampen bremsede fremrykningen. På den anden side gik den rumænske front i offensiven, og efter nogen tid vestfronten. Sidstnævnte stod over for en vanskelig opgave: at bryde igennem det magtfulde, dybt optagne tyske forsvar.
  Zarens bror Mikhail anså det ikke for skammeligt, han ville lære af Brusilov og brugte lignende taktik. Han begyndte at forberede en offensiv tolv forskellige steder på én gang, så tyskerne ikke kunne bestemme retningen for hovedangrebet. Derudover brugte de aktivt et røggardin og en offensiv om natten.
  Russiske tropper i syd befriede Bukarest, og angrebet i centrum endte med gennembrud syd for Vilna.
  Tyskerne måtte igen forstærke deres sydlige flanke. Under truslen om omringning var de tyske tropper, der blokerede Riga. Under disse forhold traf kejseren en vanskelig beslutning om at forlade de baltiske stater og trække tropper tilbage til den preussiske forsvarslinje.
  Det lykkedes ikke, de allieredes og Tyrkiets anliggender. Russerne og briterne rykkede frem i Lilleasien, franskmændene knuste i Syrien og Palæstina. Osmannerne var ved at svækkes, og deres fald var ikke langt væk. Derudover ændrede bulgarerne sig. Idet den indså, at preusserne allerede havde tabt krigen, og de russiske tropper, efter at have befriet det meste af Rumænien, nåede grænsen, erklærede den slaviske konge krig mod Østrig, Tyrkiet og Tyskland.
  Dette gav naturligvis tyskerne hovedpine. De kunne ikke længere holde frontlinjen i øst og blev tvunget til at trække sig tilbage til Vistula. Forventer, at en naturlig vandbarriere vil forsinke de russiske tropper.
  Den allierede i vest opnåede kun delvise succeser, selvom kampvogne allerede blev brugt mere aktivt. Men mens Tyskland holdt fronten, selvom det var tvunget til at rykke lidt tilbage. Den sydlige del tog mange kræfter.
  Nå, i efteråret og vinteren flyttede tsar-Rusland hovedparten af kampene til Det Osmanniske Rige.
  Angrebet på Konstantinopel, både fra land og fra havet, endte med russiske våbens triumf. Tyrkiet faldt, og med det fik Rusland store territorier, Tsargrad og strædet med adgang til Middelhavet.
  Det var ganske vist ikke muligt at afslutte krigene i 1917, men sejrsånden mærkedes allerede af alle, i langt højere grad end i 1916.
  Vinteren gik i Rusland med små strejker og protester, men der var ingen alvorlige sammenstød på trods af de militære vanskeligheder. Medmindre rublen er faldet for meget, men det er for tidligt at tale om sult.
  Men det er på tide at afslutte krigen, og alle forstod dette. Brusilov, der blev forfremmet til feltmarskal, foreslog at levere hovedstødet i syd, hvor fjenden er svagere, og derefter vende mod nord.
  Tyskerne havde allerede deres første kampvogne. Men deres antal er for lille til at have en væsentlig indflydelse på krigens gang. Rusland har også sine egne køretøjer, især Mendeleevs kampvogne. Men igen kan zarindustrien stadig ikke udføre serieproduktion.
  Men masseproduktionen af kampvogne blev etableret af briterne, amerikanerne og franskmændene. Det betyder, at der er dukket et nyt, kraftfuldt middel til at bryde igennem forsvaret op, som skulle bryde igennem de tyske stillinger.
  De allierede ønsker også at afslutte den ødelæggende krig så hurtigt som muligt. Og fra slutningen af marts begyndte forsøgene fra deres side at bryde igennem det tyske forsvar i dybden.
  De russiske troppers offensiv begyndte, så snart vejene tørrede ud i syd. Russiske tropper, efter tidligere sejre, piggede op, og østrigerne holdt knap nok fast. Budapest viste sig at være omringet allerede i begyndelsen af maj. Derefter blev bevægelsen skitseret mod Wien og forbi Wisla-floden.
  Italienerne gik også i offensiven. Selv Japan sendte en ekspeditionsstyrke til Europa. Tyskerne pressede på fra alle sider.
  Da de russiske tropper allerede havde nærmet sig Wien, kapitulerede Østrig-Ungarn. Tysklands sidste allierede er endelig faldet. I Vesten, ved at bruge taktikken med angreb på forskellige dele af fronten, rykkede de allierede langsomt, men sikkert frem. Og de russiske tropper gik fra syd til bagenden af den tyske front, der dækkede Vistula.
  Under disse forhold meddelte kansler Wilhelm, der indså Tysklands fuldstændige, håbløse situation, at alle fjendtligheder var indstillet den 22. juni 1918. Faktisk kapitulerede tyskerne.
  Østrig-Ungarn ophørte med at eksistere. Rusland modtog Galicien, Krakow-regionen, Bukovinca, en del af det østlige Slovenien og Ungarn. Rumænien Transsylvanien. Fra Østrig-Ungarn var der kun et lille Østrig, og et stærkt indskrænket Ungarn. Tjekkoslovakiet opstod under Ruslands auspicier.
  Det zaristiske imperium modtog fra Tyskland Klaipeda, Poznan og adgang til havene, afskåret Østpreussen fra selve metropolen gennem Danzig.
  Tyskland måtte give tilbage til Danmark og Frankrig tidligere erobrede tilbage i 1800-tallet. Hun blev dømt til at betale enorme erstatninger hvert år og begrænsede det militære potentiale til hundrede tusinde mennesker.
  Og selvfølgelig, som i den virkelige historie, den demilitariserede zone.
  Det tsaristiske Rusland udvidede også sine besiddelser i syd. Det Osmanniske Rige ophørte ligesom den østrigske stat med at eksistere. Storbritannien tog Irak, Frankrig, Syrien og sammen med briterne Palæstina. Rusland fik Armenien, Lilleasien og Konstantinopel.
  Mellemøsten og Iran var også opdelt i indflydelsessfærer. Således opnåede det tsaristiske Rusland betydelige materielle erhvervelser.
  Men krigen kostede mere end to en halv million soldater livet, den døde civilbefolkning ikke medregnet, enorme udgifter. Finanserne faldt i opløsning, og landet kom i gæld.
  Ganske vist gik de allierede nedladende med til at afskrive renterne på lån, men alligevel viste gælden sig at være ret stor - omkring ti milliarder guldrubler.
  Men det var muligt at nationalisere virksomheder, der tidligere var ejet af tyskerne.
  Den politiske situation i det tsaristiske Rusland stabiliserede sig, og kejserens autoritet voksede.
  Nicholas II udnyttede dette ved at annullere sit eget manifest om statsdumaen. Autokratiet blev genoprettet, og den lovgivende magt overgik fuldt ud til zaren.
  Dette fremkaldte kun frygtsomme protester. Landet var for træt af krigen, og ønskede ikke nye omvæltninger.
  Og økonomien begyndte en hurtig genopretning efter krigen! I gennemsnit var væksten omkring ni procent om året og var højere end i USA.
  Nye avancerede industrigrene blev skabt, maskinteknik udviklet. Lønningerne steg.
  Arbejdsdagens varighed blev ved kongens lov nedsat fra 11,5 timer til 10,5 timer. Før helligdage og før weekender til kl. Desuden blev arbejdsdagen reduceret til ni timer, hvis i det mindste en del af den faldt om natten.
  Efter udvekslingen af penge blev hele guldbalancen af rublen genoprettet. I 1929 var en arbejders løn nået op på 50 rubler om måneden, mens prisen på vodka var 25 kopek per flaske. Det er 200 flasker om måneden. Og hvis du tager det i guldækvivalent, er det hele 37 gram rent guld.
  Landet kom på andenpladsen kun næst efter USA med hensyn til industriel produktion. Udsigterne for imperiet så meget rosenrøde ud, men .... en depression ramte, en stor depression.
  Sammenbruddet ramte hele verden og også Rusland. Sandheden faldt mest af alt Tyskland og USA. Men også tsar-Rusland var for afhængig af ekstern låntagning og kunne derfor ikke undgå omvæltninger og recession.
  Bolsjevikpartiet i tyverne var i krise. Lenin bevægede sig faktisk væk fra den praktiske, revolutionære kamp ved at fordybe sig i teori...og skrive fantastiske værker.
  Vladimir Ilyich mødtes i Storbritannien og Herbert Wales, følte i sig selv en smag for science fiction. Især fra Vladimir Iljitjs penne udkom en stor, futuristisk roman: "Kommunisme - lykkens vej"! Og en række andre værker. Lenin tjente allerede gode penge på fantastiske værker.
  Bolsjevikkerne delte sig i trotskister og stalinister. Stalin besluttede at vende tilbage til taktikken for individuel terror, der er karakteristisk for Folkets Vilje. Trotskij indtog en mere moderat holdning.
  De socialrevolutionære er stadig aktive, selvom der ikke var nogen højprofilerede politiske mord i tyverne. Republikanernes og kadetternes positioner styrkedes gradvist. Faktisk forekom det absolutte monarki for alle som et forældet levn. Så uroligheder, strejker, demonstrationer begyndte igen, og kongetronen vaklede.
  Meget kunne huskes for monarken ...
  Nicholas II's regering fandt en vej ud ... i krigen! Desuden var generalerne ivrige efter hævn for nederlaget fra Japan. Og det er forståeligt...
  Efter 1. verdenskrig afholdt det tsaristiske Rusland flere små militære kampagner. I Mellemøsten, hvor de og deres allierede har fuldendt den arabiske verden. I Afghanistan .... Der fandt krigen sted sammen med Storbritannien. Rusland overtog de nordlige regioner i Afghanistan, hovedsagelig befolket af usbekere og tadsjikere, samt Herat. Briterne underkastede sig alligevel efter brutale krige syden. Selvstyret forblev i centrum af Afghanistan.
  Iran beholdt stadig skinnet af suverænitet, men dets opdeling var heller ikke langt væk.
  Men det største interessesammenstød faldt på Japan. Desuden oprettede japanerne i 1931 en marionetregering i Manchuriet og indledte en offensiv i Kina.
  Det var grunden til en ny krig.
  På dette tidspunkt havde den russiske hær formået at opdatere sin kampvognsflåde og skabe en meget stærk luftfart. I luften var Japan mærkbart underlegen, og Ruslands landhær er meget mere talrig og måske kampklar.
  Stillehavsflåden blev kommanderet af den legendariske admiral Kolchak. Kommandøren af St. Andreas Ordenen den førstekaldte Brusilov var allerede død på dette tidspunkt, men hans dygtige elever forblev.
  Helt fra begyndelsen var krigen mislykket for Japan. Russiske generaler: Denikin, Wrangel, Kaleidin under ledelse af zarens bror Mikhail Romanov - handlede energisk og dygtigt. Oplevelsen af Første Verdenskrig havde en effekt, fejl i konflikten 1904-1905 blev taget i betragtning.
  Prokhorovs lette kampvogne viste sig også at være ret gode, som simpelthen er uerstattelige i en manøvrekrig. Under alle omstændigheder var det allerede en anden russisk hær, og en helt anden krig.
  Men selv under det første slag med samuraien, hvis i stedet for Kuropatkin en mere talentfuld og beslutsom kommandant, ville udfaldet af krigen naturligvis være helt anderledes.
  Under alle omstændigheder blev Port Arthur efter to måneder belejret af russiske tropper, og japanerne blev slået. To måneder senere blev hele Korea befriet, og citadelbyen blev taget med storm.
  Til søs var kampene også i fuld gang med varierende succes. Indtil eskadriller fra Østersøen og Sortehavet nærmede sig. The Land of the Rising Sun blev fuldstændig besejret, og de landede endda tropper på Hokkaido. Japan blev tvunget til at underskrive en ydmygende fred for sig selv. Giv tilbage Manchuriet, Port Arthur, nogle besiddelser erobret fra tyskerne, det sydlige Sakhalin og Kuril-ryggen. Og på samme tid at betale en godtgørelse, en pæn sum - en milliard guldrubler.
  Sejren styrkede midlertidigt autokratiets position, og derefter gav den store depression plads til hurtige økonomiske opsving.
  I Tyskland, som i den virkelige historie, kom Hitler til magten, men han fik ikke lov til at strejfe for meget. Især et forsøg på at genoprette den universelle værnepligt mødte hård modstand fra Rusland og Frankrig. Selvom der er givet små indrømmelser i form af militært potentiale. Hærens størrelse fik lov til at stige fra et hundrede tusinde til to hundrede og halvtreds. Derudover returnerede Hitler kontrollen over den demilitariserede zone til Tyskland.
  Og dynastiske problemer var under opsejling for det tsaristiske Rusland. Tronarvingen, Tsarevich Aleksej, døde... Zarens bror Mikhail Romanov blev frataget retten til at arve. Og den rigtige arving var Kirill Vladimirovich Romanov. Men denne type er bundet i fuldskab og udskejelser. Fuldstændig nedbrudt...
  Så hvem skal efterfølge zar Nicholas II? Zarens bror Michael fik efter sejren over Japan rang af generalissimo og var meget populær. Han blev det første medlem af kongefamilien i det kejserlige Ruslands historie, der modtog en så høj rang. Og mange ønskede at se ham på kongetronen.
  Sandt nok var Nicholas II selv - en ikke-drikker, uden dårlige vaner, der dyrkede regelmæssig gymnastik, stadig ret stærk, og det så ud til, at hans regeringstid ville være den længste i russisk historie. Men Stalin udtænkte det mest grandiose mordforsøg siden Alexander II's tid. Selvom det så ud, hvad er meningen?
  I hvert fald blev 1937 et ildevarslende år. Zar Nicholas II blev dræbt, og sammen med ham døde også to ministre, samt tre dusin hoffolk, og en del af Vinterpaladset kollapsede.
  Terroristerne brugte kloaksystemet til minedrift og plantede mere end et ton aminolon.
  Således greb aggressiv tilfældighed ind i historiens løb. Dermed sluttede zar Nicholas II's regeringstid. Monarken, der ikke fik tilnavnet, stor eller formidabel. De, der ikke elskede kejseren, kaldte ham blodig, for der blev udgydt meget blod i hans rige. Hvem behandlede med respekt - Erobreren. Så antallet af jorder under ham, i Rus', steg. Der var endda en stor provins i Kina: Zheltorossia.
  Og hele riget varede 43 år. Kun længere regler, og nominelt Ivan the Terrible. Men i betragtning af at han indtog tronen i tre år, var den faktiske embedsperiode kortere.
  Og den legitime arving, Kirill Vladimirovich Romanov, besteg ikke desto mindre tronen. Han regerede i kort tid - omkring et år, men formåede at øve en vis indflydelse på historiens gang. Især gav han Adolf Hitler lov til at udføre Østrigs Anschluss. Angiveligt henviser til folks ret til selvbestemmelse, og de siger, at der vil være mere orden. Aftalt med Anschluss af Østrig og Mussolini.
  Således udvidede Tyskland, og dets befolkning oversteg firs millioner. For ikke at nævne, at Hitler opmuntrede til fertilitet. Under Adolf Besnovaty voksede den halvanden gang.
  En borgerkrig brød ud i Spanien, men den endte meget hurtigere, fordi der ikke var noget Sovjetunionen, som ydede bistand til venstrekoalitionen i Madrid.
  Men Franco blev en allieret med Führeren. Og den nye zar Vladimir den Tredje stod over for Storbritannien.
  Situationen er virkelig forvirrende. Puslespil fyldt med Anden Verdenskrig. Og en ny runde af konfrontation. Iran er ikke delt, og dette er faktisk det sidste islamiske land, formelt uafhængigt. Og Rusland har holdninger til det, og Storbritannien. Tingene er meget komplicerede i Mellemøsten. Territorierne i Rusland, Frankrig, Storbritannien er blandede og ikke nemme at administrere.
  England halter økonomisk mere og mere bagefter både Rusland og Tyskland, som vinder magten. Og de største kolonier er stadig britiske. Men løvekronens kraft svækkes, Canada er næsten uafhængigt. Sydafrika er også et herredømme, ligesom Australien. I Indien er den britiske position svækket. Selvfølgelig er der et ønske om at skubbe løven.
  Hitler forsøger at spille på to fronter. Eller få støtte fra Frankrig, Storbritannien, Italien og Japan. At alle sammen stable på det tsaristiske Rusland og dele dets enorme besiddelser.
  Eller se efter territoriale erhvervelser i Vesten, men allerede i alliance med Rusland.
  Hitler er en modbydelig og principløs person, og i det hele taget er han ligeglad med, hvem han skal indgå en koalition med, så længe det er til gavn for ham.
  Den nye unge zar Vladimir drømmer også om at gå over i historien som en stor erobrer og vil tage kolonierne fra Storbritannien og Frankrig. Faktisk er der intet tilbage at tage fra tyskerne. Så koalitionen med Tyskland er ganske logisk.
  Italien har erobret Etiopien og ønsker også nye bedrifter. Mussolini er ekstremt ambitiøs. Han er ligeglad med, hvor han går mod øst eller vest. Men i Frankrig er der ingen stor lyst blandt folket til at kæmpe. Pacifismen hersker der, og regeringen er valgt. Så det er ikke nødvendigt at erhverve sig en så stærk allieret. Og det tsaristiske Rusland er med sin traditionelt høje fødselsrate og konstant faldende dødsrate en meget stærk modstander. Befolkningen i det tsaristiske Rusland vokser med omkring tre procent om året. Børnedødeligheden er faldet, men indtil videre er moden for store familier ikke gået forbi, og selv arbejdernes familier er produktive. Tager man hensyn til territoriale erhvervelser, herunder i det tætbefolkede Kina og det tyndt befolkede Mongoliet og i Europa og Tyrkiet, oversteg befolkningen i tsar-Rusland i 1940 400 millioner sammenlignet med 1913, hvor den var 180 millioner. Og dette er en kontinental magt ... Storbritannien og Frankrig i moderlandene selv har mindre end 50 millioner, plus flere kolonier. Men de koloniale tropper er svage i moralen og har ringe kampkapacitet. Så vestens landstyrker er meget svagere.
  Führeren vælger en alliance med Rusland mod Vesten.
  I 1939 blev Tjekkoslovakiet opdelt. Tyskland omfattede også Sudeterlandet. Tyskerne styrkede hæren, dannede kampvognskolonner. Det tsaristiske Rusland stod heller ikke stille med en fem millioner fredstidshær og fem hundrede mandskabsdivisioner.
  I det tsaristiske Rusland har tunge kampvogne og strategisk luftfart, herunder fly med otte motorer, længe været i produktion. Frankrig har kun omkring tredive tunge kampvogne, og de er forældede. Storbritannien har ikke tunge maskiner. Tja, også Tyskland, ingen tungere end tyve tons. USA har lidt over fire hundrede kampvogne.
  Hitler besluttede, at det ikke var værd at trække, og slog til den 15. maj 1940. Så snart vejret er gunstigt og alt er klar. Eller mere eller mindre gjort.
  Det tsaristiske Rusland indledte en offensiv mod Indien og andre koloniale besiddelser. Slaget fra den russiske hær faldt på dårligt forsvarede stillinger. Tropperne, der består af de etniske briter og franskmænd selv, er relativt få, og kolonienhederne er ikke alt for villige til at dø for en idé eller et imperium, der er fremmed for dem. Faktisk, hvem er briterne for dem? Udbyttere, slavere, røvere eller vantro. Det er usandsynligt, at russerne er meget værre end dem, for at dø for Løvens eller Hanens imperium.
  Så de tsaristiske tropper rykker frem og overvinder den træge, fokuserede modstand. Men tyskerne var i stand til at besejre de franske, britiske, belgiske og hollandske tropper på halvanden måned.
  Således mistede Churchill støtten fra sine vigtigste allierede. Forventningen om, at USA ville gå ind i krigen, blev ikke til noget. Roosevelt var generelt ikke kendetegnet ved Stenka Razins beslutsomhed. Og så ville sådanne kræfter gå imod Amerika.
  Russiske tropper rykkede frem på tværs af Afrika og Asien i marcher, flere problemer kom fra terrænet og strakte kommunikationen end fra fjendtlige tropper. Manglen på veje, især i Afrika, ramte også. Men den uhøjtidelige russiske soldat overvinder heroisk og stoisk alle vanskeligheder.
  Tyskerne kan kun med besvær overføre tropper til Afrika. Fremrykningen mod Gibraltar blev forsinket af Francos stædige modstand. Og de måtte overføre styrker ad søvejen. Russerne brød igennem til Afrika, gennem Egypten, og det er meget nemmere for dem. Italien griber også alt, hvad det kan få fat i, og i denne sag har Mussolini et boa constrictor-greb.
  Landgangen på selve metropolen i 1940 fandt ikke sted. I luftkampen, primært på grund af Ruslands passivitet, holdt Storbritannien stand. Men jeg må sige, at den kloge zar Vladimir Kirillovich ikke ønskede, at Storbritannien skulle kapitulere før tid, men helt rationelt ville han erobre alle hendes asiatiske og afrikanske kolonier.
  Hvor skal Storbritannien hen? Hun har jo ingen reserver, uden kolonier og råvarer - efteråret er et spørgsmål om tid.
  Om vinteren og i marts 1941 nåede russiske tropper endelig frem til Sydafrika og besejrede det sidste afrikanske herredømme. Et forsøg fra briterne på at sidde ude på Madagaskar mislykkedes også, og i maj 1941 blev der gennemført en amfibielanding med efterfølgende sejr.
  Japan handlede i krigen på Ruslands side og formåede at få fat i noget i Stillehavet. Sommeren 1941 var perioden med et større luftangreb på det britiske moderland.
  Russiske og tyske fly strøg London og andre byer i det britiske imperium. Og den 8. november, på dagen for årsdagen for München-putschen, fandt landingen endelig sted.
  Kampene varede seksten dage og endte med sejr for de russiske og tyske tropper.
  Dette afsluttede faktisk Anden Verdenskrig. Det viste sig at være mindre blodigt og langvarigt end i den virkelige historie. Og meget mærkbart styrket og udvidet russisk besiddelse. Især i Afrika og Asien.
  En forholdsvis fredelig periode fulgte. Rusland og Tyskland fordøjede deres egne territoriale gevinster. Det Tredje Rige inkluderede i sin sammensætning: Belgien, Holland, næsten halvdelen af Frankrig, samt Marokko, en del af Algeriet og de centrale besiddelser. Sandt nok, på grund af Francos stilling og Hitlers ubeslutsomhed, havde tyskerne ikke tid til at rykke ind i Frankrigs ækvatoriale besiddelser, og de gik til de russiske tropper.
  Ikke desto mindre modtog Tyskland stadig et godt stykke afrikansk jord, der oversteg sit eget territorium i areal. Landarealet i Det Tredje Rige, under hensyntagen til europæiske erhvervelser, er mere end tredoblet. Og hvis vi tæller fra grænserne siden 1937, under hensyntagen til Østrig, Sudeterlandet og Tjekkiet i forhold til protektoratet, så fire gange.
  Så tyskerne som helhed havde nok at fordøje og mestre og assimilere. Rusland udvidede så meget desto mere sine koloniale besiddelser og kunne næppe kontrollere alt dette.
  Og Italien fik en masse: for eksempel det meste af Sudan, Somalia, Uganda og nogle andre opkøb, især Tunesien.
  Dermed er omfordelingen af verden afsluttet foreløbig. Men som de siger, med tiden begynder ambitionerne at manifestere sig.
  USA er ikke begyndt for alvor at arbejde på atomprojektet. Også i det fascistiske Tyskland og Rusland viste holdningen sig at være kølig. Japan er endnu ikke udviklet nok til at trække det, og Storbritannien og Frankrig er blevet vasallande i Det Tredje Rige og Rusland.
  Så udseendet af atomvåben viste sig at være forsinket i nogen tid.
  Men fremskridtet er selvfølgelig ubønhørligt. Fysikere arbejder, teori udvikles, ligesom laboratorieforsøg. Men atomprojektet har brug for statens vilje. Det tsaristiske Rusland har bekymringer over hovedet og omkostningerne ved kommunikation med udvidelsen af sit territorium. Og Hitler havde af en eller anden grund et nag til sådanne ideer om et atomprogram og troede, at atomprojektet kun ville absorbere enorme mængder penge for ingenting.
  Derudover var de russiske landhære og luftfart de stærkeste og mest talrige i verden, og flåden trak sig også, især fra økonomisk vækst.
  Tsargeneraler og marskaler foretrak at udvikle tankbygning, bygge fly, hangarskibe og slagskibe. Og hvorfor har de brug for nogle eventyr - om atombomber? Det vil sige, at både tyskere og russere var ligeglade med dette problem.
  Derudover var der ganske nok råstofressourcer til ikke at bekymre sig om energibærere under alle omstændigheder i den nærmeste fremtid.
  Så på trods af al kulden fra Pentagon og Det Hvide Hus gik initiativet ufrivilligt over til USA. Og pointen her er ikke kun i frygten for, at russerne eller tyskerne vil gå længere og vil presse den nye verden, men også i økonomien.
  Efter at have mistet muligheden for at modtage olie fra Asien, Afrika, Mellemøsten, havde USA stadig sine brønde i Texas, Florida, og begyndte at udvikle sig i Alaska.
  Men den amerikanske befolkning voksede. I Rusland blandede immigration sig ikke, og befolkningen fortsatte med at stige hurtigt. Sorte og arabere fik især gerne lov til at rejse til USA.
  Den amerikanske økonomi voksede også, flere og flere biler blev til.
  Og jagten begyndte efter atombrændsel og en atomreaktion, der kunne give kolossal energi.
  Ti år er gået siden slutningen af Anden Verdenskrig. Hitlers Tyskland havde et nyt våben: disketter, der ikke kun kunne flyve med stor hastighed, men også praktisk talt forblive usårlige over for håndvåben.
  Derudover lykkedes det tyskerne at opsende en kunstig satellit over kredsløb, og vigtigst af alt, i juni 1951, den første mand ud i rummet.
  Det tsaristiske Rusland kom lidt for sent og gjorde først fuld fremgang i august i år. I det fascistiske Italien samme år skete ændringer. Benedito Mussolini, kandidat til titlen Julius Cæsar, er død. Generelt havde den italienske diktator succes med at regere. Under hensyntagen til erobringerne i Afrika, inklusive Etiopien, voksede det territorium, der kontrolleres af Italien, næsten tre en halv gange under hans regeringstid. Derudover lykkedes det Benedito i Europa at hugge en del af Frankrig af sammen med Toulon.
  Men de lod ham ikke gå til Albanien og Grækenland - det er territorier, der er omfattet af det russiske imperiums indflydelsessfære.
  Benedito kunne selvfølgelig kaldes en stor og erobrer, selvom den italienske hær ikke skinnede for meget med sine bedrifter. Men hans søn og arving anså sig ikke for værre end sin far.
  Og han tog efteråret 1951 og invaderede Albanien og Grækenland... Ikke underligt, at de siger, at alle store krige starter pludseligt.
  Vladimir den Tredje var endda henrykt over denne lejlighed. Italiens besiddelser i Afrika er store, endda mere omfattende end de tyske. Så hvorfor ikke hente dem, når der er en god grund?
  Russiske tropper begyndte fjendtlighederne den 7. november 1951 og angreb Etiopien, Libyen og Sudan. De russiske enheder er stærkere, flere og kampklare end de italienske.
  Så de begyndte at smadre pastahæren hurtigt ... Men ingen forventede, at Adolf Hitler uden nogen varsel ville tage parti for Mussolini Jr.
  Selvom hvis du ser nærmere på dette, var der intet mere end uventet.
  Tyskland tabte den første verdenskrig til Rusland og mistede mest territorium i Rusland. Og hvis det lykkedes tyskerne at returnere det tabte i Vesten med en hævn, så stod de i øst, for at være ærlig, trivielt tilbage med en næse.
  Så Hitler regnede virkelig med sine nye våben, især disketter og flyvende tallerkener. Derudover mente Fuhrer, at det denne gang ville være lettere at kæmpe med Rusland end i Første Verdenskrig, da Tyskland og Italien ville lede kompagniet uden at have en anden front.
  Den beregning blev også lavet, at Japan, krænket af russerne, også ville gå ind i krigen i Fjernøsten og binde fjenden der. Måske vil Portugal og Spanien tilslutte sig koalitionen, ligesom Storbritannien og Frankrig? De er meget tættere på Tyskland end på Rusland. Og nogle forhåbninger var knyttet til USA!
  Desuden byggede Amerika en imponerende flåde, mange hangarskibe og moderniserede sin kampvognsflåde - selvom den stadig var ringere i mængde og kvalitet i forhold til den gamle verdens hærs maskiner.
  Det sociale system i det tsaristiske Rusland forblev autokratisk og et absolut monarki. Tsaren og kejseren af hele Rus havde fuld magt: udøvende, lovgivende og dømmende. Parlamentet var fraværende. Der var et statsråd af personer udpeget af kejseren, men det havde kun en rådgivende ret. Lovene blev udstedt af kongen selv, samt dekreter. Han havde også ret til at henrette og benåde, selvom der selvfølgelig også var en domstol. Juryprocesser blev afskaffet efter mordet på Nikolaj II, således at retsvæsenet også blev udnævnt og afsat af zaren eller embedsmænd udpeget af kejseren.
  Dette system havde både sine fordele og ulemper. På den ene side kunne kejseren hurtigt løse dette eller hint problem uden tvister og aftaler, men på den anden side undertrykte den overdrevne magtkoncentration på den ene hånd initiativet og gav store muligheder for bureaukratiet. Det fødte forskellige favoritter og favoritter. Vladimir var ikke kendetegnet ved overdreven hykleri og ægteskabelig troskab. Selvom kvinder ikke havde meget indflydelse på hans politik.
  Inden for tankbygning havde det tsaristiske Rusland mange kraftfulde og tunge køretøjer. Erfaringerne fra militære operationer i Afrika viste dog, at tankens køreegenskaber er ekstremt vigtig. Som et resultat gik den vigtigste russiske tank ikke ud over femogfyrre tons. Da det fødte mere vægt, selv med brede spor, problemer med åbenhed.
  Zaren elskede tunge kampvogne, men kejserens rådgivere afholdt dem fra at lade dem i masseproduktion. Men den tres tons tunge maskine var tilgængelig i to tusinde eksemplarer. Og den mest massive tank "Nikolai" - 3, blev generelt lavet i treogtres tusinde.
  Og maskinen er - vægten er femogfyrre tons, og pistolen er 122 mm i kaliber. Frontpanser på to hundrede millimeter, agterstavn og sider på 120 millimeter, layoutet er klassisk.
  Hitler var seriøst glad for tunge maskiner. Og jeg ville have overlegenhed over Nikolai i en seriel tank. Den tyske bil svulmede i vægt op til 75 tons, og dette var allerede grænsen, på grund af det faktum, at en stor masse er ekstremt vanskelig at transportere på jernbaneskinner.
  Den tyske bil var bevæbnet med 128 mm våben, havde en frontalpanser på 250 mm, og side- og hækpanser på 180 mm Layoutet er også tæt på det klassiske.
  Talmæssigt var den tyske kampvogn tre gange ringere end den sovjetiske. For ikke at nævne vanskeligheden ved at bruge alt for tunge maskiner.
  Russisk udstyr er dog spredt over store områder, og på den europæiske frontsektor er der en omtrentlig lighed i antallet af køretøjer og infanteri. Selvom den russiske hær generelt er meget mere talrig end den tyske. Og Rusland har en enorm befolkning: Det omfatter Indien, Kina, det meste af Afrika, Mellemøsten, Persien, Indokina og meget mere.
  Selvfølgelig er Hitlers beslutning om at angribe det zaristiske Rusland, selv under hensyntagen til, at Japan og Italien, og muligvis Frankrig og Storbritannien, er på hans side, et kolossalt eventyr. Men Fuhrer er en kæmpe eventyrer.
  Det skal bemærkes, at de disketter, som Det Tredje Rige havde så store forhåbninger med, ikke er særlig effektive i praksis. Skabelsen af et stærkt laminært jetfly førte til et stort brændstofforbrug, og flyvetiden for de flyvende tallerkener viste sig at være relativt kort. Så de kunne handle, selv under hensyntagen til den enorme hastighed på ikke særlig betydelige afstande. Derudover beskyttede den laminære jet skiven mod håndvåben, men forhindrede til gengæld affyring fra en flyvende tallerken.
  Så tyskerne kunne kun slippe radiostyrede raketter fra deres skiver, og så i en snæver vinkel, eller ved at slukke for den laminære jet, men blive sårbare på det tidspunkt.
  Men under alle omstændigheder besluttede Hitler at angribe Rusland og kastede sine kort i spil. Derudover frygtede fascisten, at de i tilfælde af Italiens nederlag ville overtage ham. Han stolede ikke på nogen med overskæg.
  I første omgang opnåede nazisterne succes på grund af strejkens overraskelse og den bedre organisering af deres tropper. Men tidspunktet for offensiven var dårligt valgt. Sneen faldt, og tankene skred. Fritz kunne erobre en del af Polen, inklusive Krakow, men satte sig fast i nærheden af Warszawa.
  Den russiske krigsmaskine var ved at snurre op ... Japan, som Führeren forventede, gik ind i krigen, men dens flåde havde ikke overlegenhed over den russiske stillehavsflåde, og kampene var omtrent lige store. Og Japan distraherede praktisk talt ikke jordstyrker fra det vestlige operationsteater. Derudover var samuraierne underlegne i forhold til russerne i luften, både i antal og kvalitet. Og Land of the Rising Sun var kun i stand til at erobre nogle få små øer.
  Forsigtige Franco og Salazar havde ikke travlt med at gå ind i krigen. Rusland er en meget stærk fjende. Du må se og vente. I den virkelige historie begrænsede Franco sig til at sende en blå afdeling af fascistiske frivillige under Anden Verdenskrig.
  Nu så styrkefordelingen fuldstændig ulige ud, især i Afrika.
  Italien mistede hurtigt sine ejendele på det sorte kontinent.
  I foråret 1952 indledte den tsaristiske hær en offensiv i Østpreussen og var i stand til at bryde igennem fjendens forsvar i dybden. Nazisterne forlod næppe tsarhærens fremrykning ved Koenigsberg, men på den anden side begyndte de kejserlige tropper at rykke frem mod Sudeterlandet og Krakow.
  Det viste sig, at de mere adrætte russiske kampvogne var ganske i stand til at bekæmpe en tung, men mindre adræt fjende. De kinesiske divisioner, under kommando af russiske generaler, viste sig også godt.
  Tyskerne blev tvunget til at forlade Krakow ... Og så, på grund af truslen om omringning, begyndte de at trække sig tilbage fra Vistula til Oder.
  Nej, sådan et krigsforløb forventede den besatte Führer ikke. Men han har skylden. Desuden søgte franskmændene og briterne, efter at have lugtet den fascistiske besættelse, slet ikke at dø for Führeren. Så genopfyldningen mislykkedes, og vasallandene ønskede at sidde trivielt ude.
  Og det værre var det for tyskerne ved fronten.
  Om vinteren havde tyskerne mistet alle deres ejendele i Afrika. Og hen over vinteren, til foråret, rullede de helt tilbage til Oder. Russiske tropper befriede Prag og Sudeterlandet , nærmede sig Wien. Derudover besejrede de Italien og besatte Rom, Napoli, Sicilien. Så foråret 1953 lovede ikke godt for nazisterne. Men den 8. april 1953 dør Hitler pludselig. Tysklands nye ledelse beder desperat om fred.
  Vladimir Kirillovich Romanov var generøst enig. Men tyskerne betalte dyrt for det. Den nye grænse gik nu langs Oder: Belgien, Holland, Danmark fik suverænitet, men inden for rammerne af en vasal af det russiske imperium. Frankrig genvandt sine tidligere tabte besiddelser, men blev endnu mere afhængige af Rusland.
  Italien og Tyskland mistede alle deres kolonier, som nu blev kongekronens ejendom. Italien selv fik også status som russisk vasal, og Sicilien og Sardinien blev direkte en del af Vladimir den Tredies imperium.
  Tyskland mistede også meget af sin uafhængighed og betalte store erstatninger.
  Japan mistede også alle sine besiddelser, bortset fra sit eget territorium, og blev tvunget til at blive en vasalstat. Og zar Vladimir Kirillovich Romanov modtog også titlen som kejser af Japan.
  Selvfølgelig kom den del af Australien, der tidligere tilhørte den Rising Suns land, også under Ruslands kontrol.
  I august 1953 blev en atombombe endelig testet i USA. Otte år senere, men atomånden var ude af flasken. Under alle omstændigheder kan fremskridtet ikke standses. Og udseendet af atombomben er uundgåelig. I det mest ekstreme scenarie kan atomvåben dukke op maksimalt tyve år senere end i virkeligheden.
  Med nogen forsinkelse begyndte den tsaristiske regering at udvikle sit eget svar.
  Indtil videre kunne USA ikke beslutte sig for at gå i krig med et så magtfuldt imperium. Desuden er det ikke så let at få de vigtigste russiske industrielle og økonomiske centre fra den anden side af havet.
  Og produktionen af atomladninger krævede både tid og penge! USA havde midler, men tiden var ved at løbe ud. Det tsaristiske Rusland, med dets ressourcer og stærke intellektuelle potentiale, kompenserede meget hurtigt for hullet på dette område. Og i 1956 dukkede der også en atombombe op i Vladimir III.
  Det kapitalistiske og demokratiske USA, der var væsentligt ringere end Rusland med hensyn til befolkning og ressourcer, mistede gradvist deres trumfkort.
  Det eneste, de kunne gøre, var at bruge atomvåben som afskrækkende middel og forsøge at underminere det tsaristiske Rusland indefra. Men indtil videre har de ikke kunnet gøre noget.
  Vladimir Kirillovich havde ikke en mandlig efterkommer fra sin første kone , og han giftede sig igen. Og han reproducerede arvingen og kaldte ham George.
  Det zaristiske Rusland gennemførte rumudvidelse. I 1959 fandt en bemandet flyvning til månen sted omkring et år før amerikanerne. Derefter i 1971 til Mars. I den alternative verden er det blevet mere sikkert end i virkeligheden.
  I 1975 landede en mand på Venus. I 1980 på Mercury. I 1981 på en af Jupiters måner. Og i 1992, lige i året for Vladimir Kirillovich Romanovs død, trådte den russiske kosmonaut stolt på Pluto.
  George den første efterfulgte kronen i en alder af atten. Og generelt kan vi sige Vladimir den Tredje - Den Store tilbragte sin 54-årige regering med stor succes. Og så fortsatte Romanov-dynastiet.
  
  
  
  NICHOLAS DEN ANDEN, DEN HERLIGSTE AF KONGERNE!
  Lad os sige, at tsar Alexander den Tredje tværtimod døde tidligere: i 1987 fra et mordforsøg organiseret af Lenins ældre bror: Alexander.
  Det ville virke så meget værre. Men egentlig ikke. Nicholas II blev tsar tidligere og giftede sig tidligere: i tilfælde af at der skete noget, ville han sætte sin søn på tronen. Og hans kone er allerede anderledes, og arvingen er rask, og det er Rasputin bestemt ikke. Og så i første omgang, generelt, som i den virkelige historie: TRANSIB er ved at blive bygget, økonomien er i fremgang - ekspansion til Kina. Sandt nok bliver der bygget skibe i Østersøen et år tidligere. Og lidt mere opløftning på grund af den tidligere fremkomst af Wittes finansielle geni.
  Krigen med Japan startede ikke for godt, men Varyag formåede at flygte, og admiral Makarov døde ikke. Historien har rykket sig lidt, og alt går lidt anderledes. Men i den virkelige historie, og faktisk, havde Varyag en lille smule tilbage at undslippe, og admiral Makarovs død var generelt tilfældig og usandsynlig.
  Den russiske flåde, ledet af admiral Makarov, handlede ganske dygtigt og sænkede japanske skibe. Og så, da to japanske slagskibe blev sprængt i luften på en flok fred, angreb Makarov samuraien og sænkede yderligere femten skibe.
  Det vil sige, at alt gik godt. Og Japan mistede overherredømmet til søs.
  Og på landjorden var samuraierne svagere. Kuropatkin afviste alle japanernes forsøg på at angribe og påførte dem stor skade. Han handlede dog ikke alt for beslutsomt. Men snart ankom russiske skibe fra Østersøen, og til sidst tog Makarov alle farvande under kontrol.
  Russerne begyndte endda at lande tropper i Taiwan og derefter på Kuril-ryggen.
  Indtil Theodore Roosevelt trådte til og tilbød mægling. Rusland fik Manchuriet, Korea, Mongoliet, Kuril-kæden og Taiwan.
  Zheltorossia dukkede også op. Således blev et nyt imperium dannet.
  Dog mens kongen ikke er særlig fræk. I 1914 brød Anden Verdenskrig ud. Rusland er bedre forberedt på denne krig: økonomien er stærkere, og territoriet og befolkningen er større, og tanken blander sig ikke. Desuden var der ingen recession forårsaget af optøjer og den såkaldte revolution.
  Første Verdenskrig forløb med varierende succes. Fejl blev begået af russiske generaler og succeser. Men i 1915 formåede tyskerne at opnå mindre succes, så tsarhæren var flere og bedre forsynet. Men alligevel mistede Rusland halvdelen af Polen og Galicien. Men tyskerne kunne ikke komme ind i Hviderusland og de baltiske stater - frontlinjen passerede langs Vistula.
  Og allerede i det sekstende år opnåede den tsaristiske hær store succeser mod Østrig og Tyrkiet. Osmannerne var næsten fuldstændig besejret. Ligesom østrigerne erobrede de Przemysl og Krakow. Tyskland blev dum. I foråret i det syttende år indtog russerne Istanbul. Det tsaristiske Rusland opnåede også betydelig succes under sommeroffensiven mod Østrig og Tyskland. Og i efteråret, da tsartropperne allerede var nået til Oder, kapitulerede Tyskland. Delingen af Østrig-Ungarn og Tyrkiet fulgte. Rusland modtog Lilleasien, Nordirak, Istanbul. Galicien, Bukovina, de tjekkoslovakiske og ungarske kongeriger og Krakow. Plus Danzig, en del af Østpreussen, Klaipeda-regionen. Rusland har således styrket sig mange gange. Og Tyskland betalte også enorme erstatninger.
  Zar Nicholas II havde ikke travlt med at tage alt og alt. Men russerne, briterne og franskmændene delte den saudiarabiske halvø. Derefter delte briterne og russerne både Iran og Afghanistan. Fuldførte omfordelingen af verden.
  Indtil 1929 var hele verden i fremmarch, indtil den store depression brød ud. I 1931 startede Japan en krig mod Rusland. Og hun blev hurtigt besejret og blev sammen med alle Stillehavets besiddelser besat. Og så fulgte en folkeafstemning og inklusion i Rusland.
  Ved at udnytte svækkelsen af Storbritannien, Frankrig og USA, grebet af den store depression, førte zar Nicholas II krige for at erobre Kina. Og dette blev hans store erobring.
  For at fremskynde russificeringen noget, traf Nicholas II en uhøjtidelig beslutning - han indførte officielt polygami i Rusland - og ændrede den ortodokse kirkes teologi og dogmer. Så reformen blev vedtaget.
  Og kongen tog sin anden hustru. Russerne blev opfordret til at gifte sig med udenlandske kvinder og få mange børn. Kæmpe Kina skulle også russificeres. Og hvad er den bedste måde at gøre dette på? Gift dig med kinesisk!
  Hitler kom ikke til magten i Tyskland. I denne historie var lidt ikke nok for ham. Ærgerligt ekstremist. Den største irriterende var fascisten Mussolini, der erobrede Etiopien. Og drømmen om at blive den nye Cæsar og Trojan rullede sammen.
  I 1937 udbrød der krig mellem Rusland og Italien i maj. Som det viste sig, var Mussolini selvmordstruet. Russiske tropper erobrede hele Italien på to måneder, og på tre mere alle magtens kolonier. Det tsaristiske Rusland omfattede også endelig Rumænien og Jugoslavien og lidt senere Bulgarien. Efter at have afsluttet annekteringen af territorier. Nicholas II døde i efteråret 1939. Og hans arving, ganske raske Alexei II, blev den nye konge.
  I dette tilfælde korrigerede Nicholas II tooghalvtreds år - og overgik resultatet af Ivan the Terrible. Og hans regeringstid viste sig at være den mest succesrige i Ruslands historie, og erobringerne er simpelthen rekordstore. Ingen anden konge har fanget så meget. Rusland slog sig endelig ned i Kina og styrkede sig i alle retninger.
  Men så fulgte en lang periode med fred under Alexei II. Frankrig, Storbritannien, USA ønskede ikke krig. Og Tyskland var afvæbnet og havde ingen styrker. Så der var sådan en situation, at det blev roligt.
  Koloniimperier fortsatte med at eksistere. Rusland forblev det største land, men Storbritannien var formelt den anden magt og lidt ringere i areal i forhold til zarimperiet. Australien, Sydafrika og Canada var dog næsten selvstændige herredømmer. Og i Indien... I 1968 brød et stort oprør ud i Indien, og efter to års krig blev briterne fordrevet. Men den tsaristiske hær gik ind i Indiens territorium, undertrykte talerne. Derefter mistede Storbritannien denne koloni og Rusland erhvervede den. Snart tog Rusland også den sydlige del af Iran.
  Efter Alexei II i 1969 efterfulgte Nicholas III tronen. Det kongelige imperium var i fremmarch. Så Frankrig i 1979 mistede kontrollen over Indokina og Thailand. Og der kom også de kongelige tropper.
  Og i firserne og halvfemserne kom Afrika under det tsaristiske Ruslands kontrol. Efter 2001 besteg Peter, den fjerde søn af Alexei II, den russiske trone.
  På dette tidspunkt havde det tsaristiske Rusland opslugt næsten hele Afrika, Asien og hentet kolonierne fra andre lande, inklusive Indonesien. Men det gik selvfølgelig ikke imod Australien.
  Fredens periode er kommet. USA, Storbritannien og Frankrig havde et atomvåben, Tyskland havde økonomisk magt. Rusland og økonomisk magt, og atomvåben, og den største hær i verden og befolkning. Og stadig et absolut autokratisk monarki uden et parlament. Amerikanerne, som er en anden magt, eller endda en supermagt, sætter dette i Ruslands påstand.
  Men fraværet af demokrati hindrede ikke udviklingen af fremskridt. Især tilbage i 1943 i det tsaristiske Rusland fløj den første mand ud i rummet. Og i 1961 til månen. Flyveturen til Mars fandt sted i 1974. Og i 2000 var næsten alle solsystemets planeter blevet besøgt. En stor ekspedition til stjernerne var ved at blive forberedt. Hun lancerede i 2018 og kom sig over til Alpha Centauri.
  Tsarismen forhindrede altså slet ikke videnskaben i at bevæge sig. Peter den Fjerde af Romanov-dynastiet erklærede endda, at oplyst enevælde var bedre.
  Især på baggrund af de skandaler, der konstant rystede Donald Trumps administration.
  Den største konge af alle tider og folk blev stadig betragtet som Nicholas II. Tsarrusland til hest og verdenshegemon. Udkanter og kolonier bliver gradvist russificeret. Imperiet er ved at tage fart. Og hele verden blev bedre.
  Og hvorfor? Tak til Alexander Ulyanov, Lenins bror, som blev henrettet for regicid. Lenin selv blev i udlandet. Han mødte Wales og blev også interesseret i at skrive science fiction, som han blev meget rig på og skabte et navn på. Og så blev han berømt, blev berømt og berømt, og blev oversat til mange sprog. Stalin på den anden side døde i fængslet på grund af tuberkulose og forblev i det hele taget kun kendt af specialister. Trotskij opgav hurtigt revolutionær aktivitet og gjorde en god karriere som embedsmand, idet han steg til rang af ægte privatrådsmedlem og viceminister. Voznesensky blev minister under zaren og opnåede meget. Khrusjtjov forblev en lille butiksejer og opnåede ikke berømmelse. Bresjnev steg til rang af oberst. Andropov tjente i politiet og blev også oberst. Gorbatjov blev en stor forretningsmand og showmand. Jeltsin forblev butiksejer. Putin steg til rang af oberst i det hemmelige politi og trak sig hæderligt tilbage. Medvedev er en lille embedsmand. Zhirinovsky, grundlægger af avisen, og showman. Zyuganov forsøgte at arbejde under jorden mod zaren. Modtog en periode og blev derefter informant for Okhrana. Han trak sig tilbage med rang af kaptajn. Zhukov steg kun til rang af major. Vasilevsky blev generalløjtnant, Shaposhnikov generalløjtnant. Kolchak var en storadmiral og indehaver af mange ordrer. Makarov blev også en storadmiral efter at have formået at bekæmpe Første Verdenskrig. Dog ikke i den første, men den eneste verdenskrig, da der ikke var nogen anden verdenskrig. Han blev berømt ... Brusilov blev feltmarskal og indehaver af Sankt Andreas den Førstekaldedes orden. Denikin, Wrangel, Kornilov og Kuropatkin blev feltmarskaler.
  Og livet var godt under kongerne. Og priserne er ikke steget i mere end hundrede år. Og rublen havde en stabil guldbagside, 0,77 gram. Og mange nationer levede godt under kongen.
  Alle havde lige rettigheder og mange kaldte sig russere, også afrikanere. Det blev godt for alle under kongen. Kun for ikke- ortodokse jøder forblev bopælskravet. Men disse blev færre og færre.
  Under kongen var der dog nogle problemer. En af dem, en høj fødselsrate med en lav dødsrate, førte til overbefolkning. Men dette skulle løses ved pladsudvidelse. Derudover gjorde udviklingen af videnskab og landbrug det muligt at løse problemet med sult. Der var mad nok til alle. Men befolkningstilvæksten i imperiet er mere end tre procent om året. Og det truede i fremtiden problemer.
  Den tsaristiske regering fandt en vej ud i rummets ekspansion. Og det virkede fornuftigt. Og nye rumskibe blev bygget, og der blev forsket i superluminale hastigheder.
  
  
  
  50 ÅR AF ALEXANDER DEN STORE!
  Attentatforsøget på Alexander II i 1866 var vellykket. Som et resultat døde zarbefrieren. Og Alexander den Tredje besteg tronen. Fordelen var, at det ikke lykkedes dem at sælge Alaska, og den nye russiske kejser var ikke tilbøjelig til at give i det mindste noget land. Også selvom de er fjerntliggende og endnu ikke særlig værdifulde.
  Desuden begyndte byggeriet af vejen til Sibirien til Vladivostok endnu tidligere. Og den skulle nå Chukotka!
  Zar Alexander den Tredje var stærk, beslutsom, viljestærk, sund og fysisk meget stærk. Han regerede med fast hånd, og under ham gik Rusland ind i en periode med stor fremgang og præstationer!
  Så det er godt, at den store kejser begyndte at regere femten år tidligere end i den virkelige historie!
  Til at begynde med undertrykte han alvorligt alle revolutionæres taler og folks vilje. Så begyndte han at reformere hæren og flåden. Med ordre.
  Kongen har opnået meget. Veje, broer, fabrikker blev bygget, landet udviklede hurtigt kapitalismen. Samtidig med at autokrati bevares. Den tsaristiske regering førte små krige, bevægede sig på tværs af Centralasien og udvidede sin indflydelse der.
  En stor krig brød ud med Tyrkiet i 1977. Hun gik endnu bedre, hurtigere, mere sejrrig med færre tab end i den virkelige historie. Den skinnede i fuldt lys - Skobelevs geniale!
  Russiske tropper besejrede tyrkerne i mindre skade på dem selv. Og det lykkedes straks at tage Istanbul. Siden de ankom der før den engelske eskadre. Denne krig var så vellykket, at zar-fædrene kaldte den sejrrige Alexander! Og Skobelev blev den yngste feltmarskal i Ruslands historie.
  Türkiye var delt. Briterne besatte Egypten og Sudan. Rusland tog Irak, Palæstina, Syrien og en del af Saudi-Arabien, Lilleasien, hele Armenien og Balkan!
  Således erobrede Alexander den Tredje ret hurtigt og relativt nemt et stort territorium. Og fortsatte med at udvide mod syd. Bevæger dig gennem Iran, Turkmenistan og videre til Afghanistan!
  Den tsaristiske hær satte sit syn på Indien! Briterne var klar til at kæmpe. Der var en alliance mellem Rusland, Tyskland, Østrig-Ungarn mod Frankrig og Storbritannien.
  Tyskland gik i 1992 til offensiv mod hanerepublikken. Storbritannien erklærede tyskerne og Rusland krig. Østrig-Ungarn fik Bosnien-Hercegovina, og angreb Italien.
  Rusland begyndte en kampagne mod Indien, og franske besiddelser og Indokina. Således begyndte Første Verdenskrig. Men allerede Rusland og tyskerne er sammen!
  Rusland rykkede også frem mod Egypten.
  De tsaristiske tropper, med støtte fra den lokale befolkning, besætter Indien og Iran. Gå længere ind i Indokina. Og preusserne besejrer igen franskmændene og omringer Paris.
  Yderligere nægter republikanerne at overgive sig. Og Paris bliver angrebet, stærkt ødelagt. Tyskerne erobrer også både Belgien og Holland.
  Storbritannien fortsætter krigen i nogen tid. Russiske tropper besætter Egypten og Sudan. Der er krig på havet. Den russiske hær bevæger sig tværs over Afrika. Op til Sydafrika. Og samler kolonier til sig selv. Tyskerne tager også noget.
  Men Østrig-Ungarn er bundet ned i en krig med Italien. Ganske vist kom tyskerne i 1894 østrigerne til hjælp. Og fuldend erobringen af Italien.
  Derefter er appelsinernes land delt indbyrdes.
  Krigen bevæger sig til havet. Og her viser flådekommandantens genialitet admiral Makarov. Som opnår en række strålende sejre. Tvinger havets elskerinde til at kapitulere.
  Rusland tog kontrol over Indien, Indokina, det meste af Afrika og også Australien og slog briterne ud derfra. Russiske tropper forlod Storbritannien og Canada. Han grundlagde også en koloni der. Således mistede Storbritannien næsten alle sine kolonier, mens Rusland fik dem. Overtagelsen af Canada blev hjulpet af Ruslands fortsatte kontrol over Alaska. Og tilstedeværelsen af en meget magtfuld flåde. Og genialiteten af Admiral Makarov og Rozhdestvensky.
  Nå, det er ikke alt. Rusland flyttede til Kina. Også meget vellykket. Og i 1904 begyndte krigen med Japan.
  Men i modsætning til den virkelige historie viste denne krig sig ikke at være tung, men ret hurtig. Desuden var den japanske flåde ret svag, mens den russiske tværtimod var meget stærk. Efter at have besejret japanerne, erobrede russiske tropper Tokyo. Og så blev der afholdt en folkeafstemning, og det store flertal af japanerne stemte for at tilslutte sig Rusland.
  Zar Alexander den Tredje vandt en ny sejr. Så kom Kinas frivillige obligatoriske tiltrædelse. Altså region efter region, provins efter provins. Det kongelige imperium nåede enorme proportioner. Fra USA, hele Canada og Alaska, hele Asien, Østrig, Stillehavsregionen. Til Sydafrika og tyske besiddelser i det vestlige Afrika.
  Plus Østrig-Ungarn. Sådan er den enorme magt.
  Men selvfølgelig ville tyskerne og østrigerne mere. Frankrig er stadig besat af Tyskland. Storbritannien, krænket af Rusland, ønsker også krig.
  Kaiser formåede at samle en koalition: Spanien, Portugal, Tyskland, Østrig-Ungarn og Sverige mod kæmpe Rusland. Inden da nåede tyskerne også at erobre Danmark og Norge under krigen med Storbritannien. En stærk koalition er dannet.
  Og krigen begyndte den 1. august 1917. Lige i det øjeblik, hvor Alexander III døde og Nicholas II besteg tronen. Beregningen blev lavet, at uden en så stor monark som Alexander den Tredje, der korrigerede enoghalvtreds år, ville Rusland helt sikkert tabe.
  Men Nicholas II havde en stærk og stærk magt. Uden Rasputin og en syg arving. Så han kunne kæmpe med koalitionen.
  Og krigen begyndte ... Tyskerne trampede som en tyfon. Russiske tropper mødte dem med kraftige modangreb. Der var en stor og hård kamp.
  Nicholas II, i almindelighed, afhængig af en kæde af fæstninger, udmattede de tyske og østrigske enheder grundigt. Og så gik han i modoffensiven. Og i Afrika besejrede russiske tropper, ved hjælp af verdens første lette terrængående køretøjer, østrigerne og tyskerne fuldstændigt. Og ryddede det sorte kontinent.
  Både Sverige og Norge blev hurtigt erobret.
  Krigen varede i halvandet år og endte med, at den russiske hærs mere talrige og stærke kampvogne erobrede hele Europa. Så faldt Storbritannien. Rusland etablerede endelig dominans over den østlige halvkugle.
  Og zar Nicholas II blev også en stor erobrer. Fred herskede indtil 1929, hvor den store depression brød ud. Den generelle krise i økonomien førte til, at der i 1931, netop den 1. maj, udbrød en krig mellem Rusland og den sidste store supermagt, USA!
  Den tsaristiske hær af Nicholas II trådte ind i Amerikas grænser. Kræfterne var ulige. Amerikaneren havde næsten ingen kampvogne og var dårligt trænet. Og Rusland oversteg USA mange gange. Tsarimperiets kommandanter var også bedre. Så krigen gik lige fra begyndelsen ind i én port. Rusland vandt og avancerede. Og nu, den 30. september, efter erobringen af New York og Washington, kapitulerede USA. Dermed var endnu en side i historien vendt. I 1934 lancerede Nicholas II en invasion af Mexico og derefter op til Latinamerika, hvor han erobrede de latinske stater. Indtil den sidste uafhængige republik Chile faldt i december 1936.
  Således fuldendte Nicholas II endelig historien. Det tsaristiske Rusland forenede alle lande og folk på planeten Jorden.
  Den 7. november 1937 styrtede Nicholas den Store, kejser over alle planeter, ned i et fly. Og hans regeringstid sluttede. Alesei II blev konge. En sund, ung arving - omkring treogtredive. Under ham gik rumudvidelsen. Nye grænser og nye flyvninger. Monarkiet var urokkeligt. Menneskeheden er forenet og erobrer kosmos.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Kommandanten af Port Arthur døde, faktisk i den virkelige historie blev han såret i hovedet, men et par millimeter af et fragment gik tættere på hjernen. Kort sagt døde forræderen, der overgav citadellet, og Kondratenko, helten fra forsvaret af Port Arthur, tog hans plads.
  Den nye kommandant afskrev for at styrke fæstningens forsvar alle sømænd og skibsartilleri til kysten og afvæbnede eskadrillen, men befæstede Port Arthur.
  Som et resultat blev citadellet grundigt beskyttet, plus kommandør Kondratenkos dygtige handlinger. Forsvaret holdt godt. Kondratenko styrkede forsvaret af Vysoky-fæstningen i tide, og japanerne kunne ikke klare det.
  Ved udgangen af december var samuraierne udmattede i overfaldene. I januar var der en pause forårsaget af Kuropatkins forsøg på at frigive blokaden, men ikke særlig vellykket.
  I februar blev angrebet igen, og igen slået tilbage med store tab for japanerne.
  Under forsvaret opførte drengen Oleg Rybachenko sig heroisk. På tidspunktet for begyndelsen af belejringen var denne hyttedreng kun ti år gammel. Barnet kæmpede på lige fod med voksne og gik til rekognoscering.
  Han viste sig selv at være meget modig og stridbar. Og forsvaret holdt. Marts er allerede kommet ... Japanerne trak sig tilbage igen. Blodig søndag skete ikke i Rusland, da zar Nicholas, siden Port Arthur holdt på, var i godt humør og gik ud til folket. Den russiske hær blev fyldt op, og blev mere og mere. I slutningen af marts forsøgte japanerne at rykke frem, men Kuropatkins styrker havde for meget numerisk overlegenhed og afviste alle angreb.
  Endnu bedre, General Nogis enheder blev fastklemt af belejringen af Port Arthur. Efter at have lidt store tab trak japanerne sig tilbage. Men igen tøvede Kuropatkin.
  I slutningen af april fulgte et nyt overfald, som dog også blev slået tilbage.
  Og Oleg Rybachenko, denne modige dreng fangede endda en japansk oberst, selvfølgelig ved hjælp af en fælde.
  I begyndelsen af maj var der kun mindre træfninger, og den 25. gik Rozhdestvenskys eskadron endelig ind i Port Arthur. Den berømte admiral bragte enoghalvtreds skibe over tre oceaner på én gang!
  Herefter fik forsvaret forstærkninger. Og i begyndelsen af juni fulgte det sidste angreb på Port Arthur. Overfaldet er desperat og voldsomt. Og igen blev han slået tilbage med store tab for japanerne. Zaren fjernede endelig Kuropatkin og udnævnte Linevich. I midten af juli 1905 blev japanerne endelig besejret. Og det heroiske forsvar af Port Arthur, som varede mere end et år, sluttede.
  Kondratenko blev tildelt St. Andrew den Førstekaldedes orden. Og fik rang af feltmarskal. Derefter besejrede Rozhdestvensky-eskadren sammen med Port Arthur japanerne til søs. Desuden døde admiral Togo selv i kamp.
  Japan blev tvunget til at slutte fred med Rusland, formidlet af USA.
  Jeg måtte afstå Kuriløerne og Taiwan. Rusland sikrede sig et protektorat over Korea, Manchuriet, kontrol over Port Arthur. Derudover betalte Japan en enorm godtgørelse på en milliard guldyens til tsar-Rusland.
  Sejren styrkede zar Nicholas II's position. Rusland udvidede sine territorier, og Zheltorossiya begyndte at dannes på bekostning af frivilligt at tilslutte sig kinesiske regioner. Ingen statsduma - Rusland forblev et absolut monarki uden et parlament.
  På grund af sejren og den politiske stabilitet fortsatte den økonomiske vækst naturligvis tidligere end i den virkelige historie og var stærkere.
  Første Verdenskrig begyndte som i den virkelige historie. Men det gik mere vellykket for Rusland. Hvor hæren var større og bedre, herunder takket være reformerne af feltmarskal Kondratenko, og økonomien er stærkere, og zarens autoritet er højere.
  Krigen varede lidt over et år og endte med Østrig-Ungarns sammenbrud og overgivelsen af Osmannerriget og Tyskland. Og Bulgarien, der så, hvad det lugter af, tog parti for Serbien og Rusland, ligesom Italien og Japan i øvrigt gjorde.
  Feltmarskal Kondratenko modtog den højeste rang - Generalissimo. Og han blev indehaver af næsten alle ordrer, som Suvorov. Brusilov blev feltmarskal. Admiral Kolchak gjorde karriere, og Kornilov, Denikin. Tsar-Rusland annekterede til sig selv: Galicien, Bukovina, Krakow Voivodeship, Poznan-regionen, Klaipeda. Tjekkoslovakiet blev også en del af det russiske imperium. Og Lilleasien med Konstantinopel. Og det nordlige Irak.
  Alt i alt blev det godt. Japanerne delte de tyske kolonier med Rusland i Stillehavet.
  Så blev Saudi-Arabien delt mellem Rusland, Frankrig og Storbritannien. Yderligere, efter en kort krig, delte Rusland og Storbritannien Iran.
  Og så Afghanistan. Sandt nok var der lidt krig. Og briterne var ikke så heldige i starten.
  Verden har fundet stabilitet og velstand. Indtil den store depression ramte i 1929. Rusland faldt efter hurtig vækst også ind i en krise.
  I 1931 angreb Japan Rusland og søgte hævn for tidligere nederlag.
  Men denne gang var det selvmord. De tsaristiske tropper besejrede japanerne. Admiral Kolchak er slet ikke gammel endnu, han viste sit geni, der kan sammenlignes med Ushakov. Landet med den opgående sol blev fuldstændig smadret i havet og derefter besat. Dette blev efterfulgt af en folkeafstemning, hvor flertallet af japanerne stemte for at tilslutte sig Rusland.
  Så zar Nicholas II styrkede sin magt i Stillehavet. Rusland fortsatte med at bevæge sig gennem Kina. Svækket af krisen blandede Storbritannien, Frankrig og USA sig ikke i at tage kontrol over det himmelske imperium.
  I 1933 kom Hitler til magten i Tyskland. Han begyndte at genoprette det tidligere imperiums tidligere magt. Og selvfølgelig forsøgte han ikke at skændes med Rusland.
  Mussolini i Italien havde venskab med Rusland. Og på lur erobrede Etiopien og udvidede deres kolonier. Der var tale om at skabe en Triple Alliance.
  Det tsaristiske Rusland ønskede at annektere alle kolonierne i det svækkede England og Frankrig. Tja, tyskerne og italienerne er også forståelige. USA havde sine egne planer.
  I 1937 sluttede Tyskland sig til Østrig og producerede Anschluss. Og i november 1937 styrtede flyet ned med Nikolaev som nummer to. Kongeriget endte meget vellykket. Nicholas II opnåede kolossale erobringer i de 43 år af hans regeringstid.
  De kaldte ham Nicholas den Store! Og selv den Største, de blev højere end Peter den Store.
  Under Nicholas II blev arbejdsdagen reduceret til ti timer, syv års uddannelse blev obligatorisk og gratis. Den gennemsnitlige løn i landet nåede 75 rubler om måneden med nul inflation og guldstøtte af rublen. Den kongelige valuta var den hårdeste og mest konvertible i verden.
  Rusland havde den største landhær i verden, og flådens størrelse overhalede både Storbritannien og USA.
  Russiske kampvogne var de bedste i verden, ligesom fly. Og helikoptere på det tidspunkt var praktisk talt de eneste på planeten Jorden. Den mest talrige og højkvalitets ubådsflåde. Det bedste artilleri. Avancerede teknologier inden for tv og video. Verdens første farvefilm begyndte også at blive optaget i det zaristiske Rusland. Herunder takket være zar Nicholas II's passion for fotografering.
  Efter at have tilsluttet sig Kina, kom Rusland ud i toppen i verden med hensyn til befolkning og overhalede Storbritannien med alle dets kolonier.
  Zar Nicholas II reformerede ortodoksi og legaliserede polygami. Denne kloge suveræn formåede at gøre en masse ting. Og han gik bort, ikke spyttet på, ikke forfulgt, ikke efter at have mistet Rusland, men stor. Og blot et par millimeters fragmentskift påvirkede Ruslands historie på en sådan måde. Og de siger, at der ikke er nogen ulykker i historien! Stadig hvordan de er. Både Nicholas II og fænomenet Generalissimo Kondratenko viste dette.
  Men efter zar Nicholas død var der et midlertidigt spring. Først døde monarken Alexei II, før han kunne krones. Så døde en anden arving, Kirill Vladimirovich Romanov, også. Og Vladimir den Tredje besteg tronen i 1938. Kongen er ung, men generelt ikke dum og ret viljestærk og ambitiøs.
  Nå, han gik i gang! Rusland, Italien, Tyskland, mod Storbritannien, Frankrig og i fremtiden USA. Her er Triple Alliance selvfølgelig meget stærkere.
  I maj 1940 angreb Tyskland Frankrig, Belgien, Holland og Storbritannien. Rusland angreb de franske, engelske og hollandske kolonier. Den uhøjtidelige beslaglæggelse af territorier begyndte.
  Briterne og franskmændene kunne ikke modstå den russiske hær. Og tyskerne besejrede og tvang til at kapitulere Frankrig, Belgien og Holland på halvanden måned.
  Derefter besatte Führeren både Spanien og Portugal og erobrede Danmark og Norge. Rusland besatte Sverige.
  Krigen var næsten i én port. Med støtte fra den lokale befolkning erobrede Rusland Indien, Indokina, det sydlige Afghanistan, det sydlige Iran, Mellemøsten og gik ind i Egypten.
  Selvfølgelig kunne kolonitropperne ikke modstå den tsaristiske hær, og det ville de egentlig ikke. Indtagelsen af Afrika blev noget forsinket på grund af manglende veje og langvarig kommunikation. Tyskerne flyttede på tværs af Afrika gennem Gibraltar og Marokko, russerne gennem Egypten og videre Sudan.
  Terrænet var dog mere en hindring end modstanden fra de britiske eller franske tropper. Der var få af dem, og de er dårligt bevæbnede, og for det meste fra lokale aboriginer. Som ikke vidste hvordan og ikke ønskede at kæmpe.
  I 1940 turde Hitler ikke lande i Storbritannien. Han lancerede en luftoffensiv, som først ikke var særlig vellykket. Men i foråret 1941 gik russiske fly ind i kampen, og Storbritannien begyndte at blive presset ihjel.
  Og i august fulgte landingen af fælles tysk-russiske tropper, og efter to ugers stædige kampe, erobringen af London.
  Derefter blev hele den østlige halvkugle, inklusive Australien og New Zealand, russisk, tysk og italiensk.
  Men der var stadig USA.
  Zar Vladimir besluttede også at angribe Amerika. Hitler og Mussolini støttede ham i denne beslutning. Det Tredje Rige flyttede tropper til Island og videre til Grønland og Canada, og tsar-Rusland flyttede til Alaska. Kræfterne er naturligvis ulige. USA har en ret svag tankflåde og en meget mindre befolkning end Rusland, sammen med alle dets kolonier. Selvom økonomien er udviklet. Men sådan et monster kan man ikke modstå.
  Efter at have lanceret en offensiv i 1943, besatte den russiske hær hurtigt Alaska i løbet af to vintermåneder. Og i foråret erobrede hun sammen med tyskerne næsten hele Canada.
  Brasilien, Venezuela, Mexico og andre lande erklærede USA krig.
  Bevægelsen af russiske tropper i de nordlige stater i Amerika begyndte. Kræfterne er naturligvis ulige. Rusland og Tyskland er bedre både i kvalitet og kvantitet.
  Pigerne Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana kæmper på verdens bedste kampvogn "Kondratenko"-3, et mobilt køretøj med en langløbet og hurtigskydende pistol. Meget adræt, med en lav silhuet.
  Efter vægt er Kondratenko-3-tanken omkring fyrre tons og er godt beskyttet. Og pistolen, trods den lille kaliber på 76 mm, med en stor mundingshastighed.
  Shermans, denne tank kan ikke penetreres fra nogen vinkel. Så...
  Piger, der kæmper barfodet og i bikini, udrydder bare amerikanere og griner meget.
  Især Natasha ... Og med bare fingre trykker hun på joysticket og siger:
  - Ære til min Rus!
  Zoya skyder også. Det gør han med sine bare tæer, trykker på joystick-knapperne og råber:
  - Og hele vores fædreland!
  Aurora skyder videre. Hun slår fjenden og siger og blotter sine tænder:
  - Og de højere magter er bag os!
  Og også pigen blinker meget brændende! Med bare tæer trykker han som knapper på et joystick.
  Og så skyder Svetlana. Sådan en smart og smart pige. Udsender solstråler fra munden. Og han synger også:
  - Jeg er en verdensstjerne! Jeg løber hurtigere end selv Satan!
  Med sådanne piger er djævelen selv ikke forfærdelig. De tærsker amerikanerne og omgiver Chicago tæt.
  Og ikke slippe nogen ud derfra. De tordner, lad os sige, trivielt. Det er pigerne.
  Og nu kapitulerer Chicago-garnisonen. Kend vores!
  Og russiske kampvogne nærmer sig allerede New York. Zar Vladimir gnider sig tilfreds i hænderne. Gik russerne nogensinde så langt?
  Piger og i luften kæmper tappert. For eksempel et sødt par: Maria og Mirabela.
  Få deres regninger, barfodet og bikini skønheder. De har bogstaveligt talt intet at modsætte sig. Sådanne piger her er smukke og blændende aggressive og velrettede.
  Maria affyrede et skud, skød et dusin fly ned i ét stød og sang:
  - Ære være dig, vort fædreland! I Ruslands navn!
  Mirabela skød og brølede også:
  - Men der er en leder med stor styrke,
  Han vil kalde slaverne til kamp ...
  Kan ikke håndtere Rusland
  Når Vladimir er konge!
  
  Fra fast, stærk, med en jernvilje,
  Et udseende som at skære metal ...
  Russerne har ikke brug for en bedre andel -
  Kun mennesker drømte om sådan noget!
  Ja, disse piger kæmper og synger mestre ...
  Forresten, midt i stormen af New York, fløj den første russiske kosmonaut ud i rummet, fløj rundt om planeten Jorden. Og dette er endnu en præstation af det tsaristiske Rusland af Romanov-dynastiet.
  Og så kapitulerede New York-garnisonen, og Washington faldt snart. Og den 3. september 1943 kapitulerede USA totalt. Dermed sluttede Anden Verdenskrig, som begyndte den 15. maj 1940. Krigen er herlig for Rusland og sejrrig.
  Selvfølgelig fik både Hitler og Mussolini meget ud af denne krig. Begge diktatorer modtog besiddelser i Afrika, nogle i Europa og USA. Europa blev til sidst delt mellem lande. Og Bulgarien blev efter folkeafstemningen Bulgariens rige som en del af Rusland.
  Det ser ud til, at verden er blevet omfordelt igen, og kolonier kan fordøjes. Men Hitler ville selvfølgelig ikke være Hitler, hvis han ikke ville mere. Især besejre Rusland. Og overtage dens territorier.
  Og selvfølgelig regnede tyskerne i høj grad med nye, kraftigere våben. Tanks af "E"-serien og ballistiske missiler og især til flyvende tallerkener.
  Det tsaristiske Rusland overgik dog det Tredje Rige betydeligt i ballistiske missiler og fløj endda til månen den 12. april 1951.
  Og kampvognene i "E"-serien havde ikke en kvalitativ overlegenhed over de russiske.
  Og kun flyvende tallerkener var et mysterium. Takket være den laminære jet, viste de sig at være fuldstændig usårlige over for enhver form for håndvåben. Men samtidig kunne de ikke selv fyre.
  Mussolini døde, og hans søn efterfulgte tronen. Hitler lagde pres på ham, og den unge mand gik med til at kæmpe med Rusland. Den 20. april 1955 begyndte en ny, tredje verdenskrig. På Hitlers side var: Italien, Brasilien, Argentina, Chile, Mexico, kort sagt hele Latinamerika, bortset fra Cuba, som støttede Rusland. Og der var ikke flere andre lande i verden! Den tredje verdenskrig begyndte den 20. april 1955. Og zar Vladimir stod over for den største udfordring i sin regeringstid.
  Det eneste, der kunne trøste ham, er, at denne krig vil være den sidste i krigens historie på planeten Jorden. Da alle lande i verden deltager i det!
  Nå, når først krigen er begyndt, så skal den føres! Hitlers angreb var ikke en særlig overraskelse. Ungarn, Jugoslavien, en del af Rusland med begrænset autonomi, deres tsar Vladimir den Tredje. Albanien er besat af Italien. Alt ordre efter ordre. Tyskerne forsøger at rykke frem fra Østpreussen, Østrig, Italien fra syd. Og kampene foregår i Afrika. En koalition af latinske lande om USA. Men de er ikke særlig aktive der. Har lige erklæret krig.
  Og Hitler flyttede i mellemtiden hovedkræfterne i Europa.
  Og en helvedes krig brød ud. Den sidste store krig i menneskehedens historie.
  Tyskerne leverede hovedstødet i Ungarn i retning mod Budapest. Oleg Rybachenko kæmpede der. Han lignede stadig en dreng på omkring ti. Sandt nok er han meget fysisk stærk, muskuløs, hurtig og vigtigst af alt, som en udødelig bjergbestiger. Ja, forfatteren og digteren Oleg Rybachenko modtog udødelighed, men på betingelse af, at han bliver en dreng på ti år og tjener Rusland i en barnlig, men meget stærk og hurtig krop. Og han er et barn siden 1. januar 1904. Da han slog sig ned i Port Arthur som hyttedreng. Nå, han og drengen er ikke de mindste, men stærke og hurtige fra begyndelsen, og de tog ham med på skibet.
  Desuden, da de tvivlede på, om det var for lille, bøjede Oleg Rybachenko en kobberpenning med fingrene på en vove. Herefter blev han uden samtale ført til skibet.
  Drengen har vundet rigtig mange priser og har deltaget i alle krige. Blev officer. Men han lignede et barn. Derfor, selvom han fik priser for adskillige bedrifter, tilegnede de sig ikke den evige dreng over kaptajnen. Og nu har Oleg Rybachenko været i hæren i mere end et halvt århundrede. Jeg har længe fortjent en officerspension, men hvis du har jernsundhed, hvorfor så forlade tjenesten.
  Uden computere, spillekonsoller er fjernsyn desuden kedeligt. Og i hæren er du kaptajnen, der i det mindste kører soldaterne. Ja, tiden tikker stadig afsted.
  Generalissimo Kondratenko er død. Storadmiral Kolchak, der overgik Ushakov, døde også. Mange, som Oleg Rybachenko startede med, tjenesten er der ikke længere.
  Mere præcist, siden belejringen af Port Arthur, er næsten alle veteraner døde. Kun Vovka var tilbage. Også han var dengang en hytteknægt, og nu er han allerede en gråhåret bedstefar. Sandheden virker stadig. Og han er overrasket over, at Oleg forbliver den samme dreng, som ikke har et eneste ar på kroppen. Sådan er fænomenet kendt i hele den russiske, zaristiske hær. Sandheden kæmper meget cool.
  Drengen Oleg er barfodet, så han er mere behagelig og mere fingernem. Han sigter pistol efter pistol, og skyder mod de tyske kampvogne i "E"-serien. Nazisternes maskiner er simpelthen enorme. Og der lader ikke til at være noget, der stopper dem.
  Men den evige dreng rammer så godt, at den bryder igennem metallet. Maler Fritz, river tårnene ned og synger.
  - Zar Vladimir, russisk zar ...
  Ortodokse suveræne!
  Vi vil snart erobre verden,
  trods alt er en kerub over os!
  Hitler vil ende
  Og hvem lyttede - godt gået!
  Og drengen, som om han kastede en granat, barfodet, med en barnefod. Greybeards Vovka ryster bare på hovedet.
  Mere end halvtreds år som barn tilbragte forfatteren og digteren Oleg Rybachenko i det tyvende århundrede. Og jeg må indrømme, at jeg har set en masse. Da han var udødelig, havde han for længst mistet al følelse af frygt. Og krigen mindede ham om en computerstrategi.
  Det var nemt og sjovt at spille. Og det var også rart at kæmpe. Det er godt, når morgendug er under dine bare fødder, og du er en evig dreng, der bader, og klædt ud af orden i shorts!
  Oleg Rybachenko får lov at løbe i shorts og barfodet. Tilbage i Port Arthur lærte knægten mig at gå uden sko, selv i kulden. En udødelig krop kan jo ikke blive forkølet eller syg, men man vænner sig hurtigt til kulden, som ikke gør skade. Ligesom Peter Pan. Og det er næsten behageligt at løbe barfodet i sneen. I bevægelse mærkes kulden praktisk talt ikke, kun når du sidder stille, bare fødder let solbrun! Men for en dreng er det en bagatel.
  Men der er også heksepigerne Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! De deltager også i krigen. Men ikke hele tiden, men episoder. Var med til at holde Mount High, da det var sværest. Barfodede skønheder kæmpede der, og i bikinier. De kastede deres fødder med bare tæer, skarpt slebet skiver.
  Og skåret med sværd. Og Oleg Rybachenko skar derefter fra et maskingevær - de ældre kammerater blev dræbt. Og som et resultat kørte angrebet af samuraien fast, og Mount High viste sig at være urokkeligt!
  Og pigerne viste deres højeste klasse og kunstflyvning i Valkyrierne.
  Og nu er tyskerne i defensiven. Den tsaristiske hær er klar til krig. Führeren formåede ikke at opnå taktisk overraskelse.
  Og de russiske tropper kæmper modigt. Det ser ud til, at Hitler vil forbande sig selv mere end én gang for at starte sådan en krig. Desuden, på trods af at Führeren har to tredjedele af Europa og en tredjedel af Afrika under våben, men stadigvæk
  han er ikke en rival til Rusland.
  Og antallet af soldater også. Og de italienske tropper er svage. Landene i Latinamerika deltager trægt i krigen. Og deres hære er teknisk og organisatorisk ikke særlig gode.
  Så Rusland holder stadig fjenden i forsvar i dybden.
  Tank "Kondratenko"-6 er noget af en måde at kæmpe på med denne serie. Ja, og "Nikolay" -4 er tungere, den viser sig som en meget stærk maskine.
  Russere kan bekæmpe tungere tyske monstre.
  Især på "Nikolay"-4, hvor besætningen på Alenka, pigerne er meget smukke og i bikini.
  Pistol i 130 mm kaliber. Hvordan rammer man fascisterne. Forgæves dukkede Hitler op på det zaristiske Rusland. Her er det ikke en let gang for ham, men et tæsk.
  Anyuta trykkede på joysticket med sine bare tæer og sang:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Og hvor vil skønheden grine!
  Og så vil Augustin affyre et projektil mod fjenden. Knus metallet og syng:
  Lad os få vores hjerter til at banke i kor!
  Og han trykker også på joystickets knapper med sine bare tæer. Det er virkelig en sej pige!
  Og her er Maria som en lupanet. Og splitte fascisterne. Og ødelægge fjenden.
  Mens du bruger bare tæer. Og syng også:
  - I vort fædrelands navn, helgen! Lad fighteren simpelthen være cool!
  Og brød ud i grin, og viser tænder!
  Og så OL med et vægtigt lupanetprojektil. Hun er trods alt lige hvad du har brug for - den saftigste æblejuice!
  Og igen brød pigerne igennem E-50, slog tårnet ud og grinede.
  Alenka sendte et projektil, knuste E-100, gennemborede det igennem og igennem. Og med bare tæer. Hvorfor sang pigen:
  - Bryd fjenden!
  Og Anyuta tæsker rundt med sine bare fødder og knirker:
  - Fritz kaput!
  Og så ramte Augustine. Også meget passende og med bare tæer, kurrende:
  - Slut med Hitler!
  Og så vil Maria tilføje meget aggressivt. Knus fascisterne og knirke::
  - Og hvem der lyttede, godt gået!
  Og vis hans tunge!
  Og så sender Olympias et projektil og dræber modstandere.
  Og også bare fødder i løbet af at give slip og synge:
  - Totalt udsolgt!
  Og igen vil pigen tage tungen og vise den.
  Så de skærer...
  Tyskerne rykkede efter en måneds kampe siden begyndelsen af offensiven frem fra halvtreds til hundrede kilometer og led store, endda enorme tab. Og italienerne i Afrika endte i en kedel og omringede. Deres tropper er trivielt besejret.
  Her den 21. maj beordrede Adolf Hitler at kalde ind i hæren, alle i stand til at bære våben fra femten til femogtres. Den tsaristiske hær var ved at trække reserver op.
  Som det viste sig, er tyske diske ikke så forfærdelige i praksis. Sandt nok kan russiske fly angribe med en vædder. Men du kan komme væk fra dette takket være den høje manøvredygtighed af tsarhærens maskiner.
  Og Hitlers beregning for et usårligt mirakelvåben blev slet ikke til noget.
  Den tsaristiske hær var stadig i defensiven. Kraftige forsvarslinjer gravet på forhånd, stærkt forsvar. Lad Hitler trække vejret. Men i Afrika kan man lægge pres på en svagere, italiensk allieret.
  Hvis Führeren ikke besluttede sig for at gå i krig med det tsaristiske Rusland, ville han uden tvivl gå over i historien som Tysklands store og endda største leder. Og så ville dæmonen styre verden, og hvad kom der ud af det?
  Russiske piger er trods alt de sejeste i verden.
  Oleg Rybachenko er som altid i spidsen for kampen. Hverken en kugle eller fragmenter tager ham. Han er en desperat og sej fyr.
  En dreng i shorts og barfodet mod nazisterne. Og kaster granater efter dem og løber i blyregnen.
  Ja, det er en skam, at der ikke er nogen genial Kondratenko, men der er unge og dygtige befalingsmænd. Især feltmarskal Vasilevsky, der allerede skilte sig ud under Første Verdenskrig. Og kommanderer energisk og dygtigt.
  Og Fritz'eren, der støder ind i et hårdt forsvar, hænger håbløst fast i det. Men de forsøger stadig at bryde igennem.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng ler, blotter sine tænder og synger:
  - Mit fædreland! Mit hellige fædreland!
  Og også hvordan han kaster en granat med sine bare fødder.
  Og her er Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana ind i kampen. De er de evige pige-hekse af den hellige Guds Rods tjener. De kæmper ikke altid, ellers ville Rusland have erobret hele verden. Men det er altid effektivt og slående.
  Piger elsker at dræbe: det er piger!
  Og hvordan de vil gå på nazisterne, og hvordan de vil indlejre ...
  Og med bare tæer vil de kaste diske og dræbe Fritz.
  Nazisterne hænger fast og lider flere og flere tab. Vasilevsky, den store strateg, foreslår at smadre nazisterne og italienerne i Afrika. Så der er mere kvikke, og med bedre manøvredygtighed vil russiske kampvogne have en fordel. Og lad nazisterne løbe løbsk i Europa. Så de helt ville opbruge deres ressourcer.
  Zar Vladimir accepterede en sådan plan. Og nye styrker blev overført til Afrika.
  Elizabeth og hendes besætning kæmpede i Libyen og afskar italienske enheder. Det er varmt der og pigen er pæn i bikini. De har den nyeste kampvogn "Kondratenko"-6, hvorpå krigerne omgår italienernes og Fritz' positioner og selvsikkert smadrer dem.
  Elizabeth skyder mod en kampvogn fra imperiet Mussolini Jr. og siger:
  - På havet, på bølgerne, en pelsfrakke og en kaftanvandring!
  Og bruger selvfølgelig bare tæer.
  Ekaterina skyder næste gang. Slår en tysk bil og brøler:
  - I Rusland er zar Vladimir en helt!
  Elena slår hende, slår den selvkørende pistol fra Fritz og kvidrer:
  - For fædrelandet, du dræber Hitler!
  Og endelig vil OL frigive et projektil. Knus Fritz, knus dem og knirk:
  - Resultatet bliver fremragende!
  Og han bruger også de bare tæer på børns fødder.
  I Afrika opnåede russiske tropper i slutningen af maj og begyndelsen af juni betydelig succes. Kampene rykkede ind i Libyens og Etiopiens territorium. Den 12. juni faldt Tripoli. Og den 15. juni blev hovedstaden i Etiopien taget på farten. Så soldaterne fra Mussolini Jr. faldt ned. Ak, han undlod at støtte sin far.
  Og også hans herlighed som erobrer. Men Mussolini, der havde taget en del af de engelske og franske kolonier, betragtede sig selv som Cæsar. Men at overgå Cæsar, virker det over hans styrke.
  Oleg Rybachenko kæmpede med kommandoen over et batteri. Og så tappert, at tyskerne mistede snesevis af kampvogne fra hans ild hver dag. Hans dreng blev endda tildelt endnu et gyldent kors. Og til sidst blev de alligevel tildelt den længe fortjente rang af major.
  Tidligere ikke tilegnet sig, fordi det ligner et barn. Men drengen viste enestående heltemod. Og evnen til at kæmpe.
  Den 22. juni 1955 erobrede russiske tropper i Afrika endelig det italienske Somalia. Og den 25. juni 1955 kapitulerede resterne af de italienske tropper i Etiopien.
  Den kejserlige hær vandt selvsikkert. Mainstein, som blev betragtet som den bedste kommandør for Det Tredje Rige, skrev i sin dagbog:
  - Vi vækkede den infernalske bjørn! Nu bliver vi revet i stykker!
  I slutningen af juni havde tyskerne lidt så store tab, at de var tvunget til at indstille deres offensiv i Europa.
  Zar Vladimir beordrede at øge presset i Afrika. Først det sorte kontinent, så alt det andet - sagde den fremragende monark! Den 1. juli 1955 forsøgte tyskerne at rykke frem i Skandinavien. Og de skyndte sig til Stockholm, men faldt over et meget tæt forsvar. Og de led enorm skade.
  I begyndelsen af juli 1955 gik russiske tropper ind i det tyske Algeriet.
  Libyen var allerede under kontrol af det tsaristiske Rusland. Der var en offensiv og sløjfer af Niger.
  Elizabeths kampvognsbesætning kæmper mod nazisterne. Det er meget varmt, og pigerne tog endda deres bh'er af, og nu har de kun trusser på i Kondratenko-6 tanken. De skyder præcist mod nazisterne.
  Og de vil have store ting.
  Det tsaristiske Rusland er stadig et autokratisk land. Og det har stadig ikke et parlament. Og at revolutionen ikke skete, og dumaen ikke blev etableret. Kongerne selv ønsker ikke at begrænse sig i magten. Og Fuhrer og Duce er diktatorer. Det vil sige, at der er en krig mellem to systemer med autoritære regimer.
  Men for det tsaristiske Rusland er det mere naturligt. Og der er en stædig og utrættelig kamp.
  Elizabeth trykker på joysticket med sine bare tæer og affyrer et projektil. Spinder for sig selv:
  Lad os slå fascisterne i stykker!
  Ekaterina trykkede også på joystick-knappen med sine bare tæer og slap en morder, spindede:
  Lad os vælte Hitler!
  Og Elena slår også, slår nazisterne ud og knirker:
  - Jeg river den fra hinanden!
  Og også hvordan man griner! Og med sine bare ben vil han trykke på knapperne på joysticket.
  Og så OL, hvordan det bliver, og hvordan lupaen. Det vil knuse alle og gurgle:
  - Infernalsk passage og besætning!
  Glem ikke at trykke på joystick-knapperne med dine bare tæer. Og ramte fjenden.
  Krigere er virkelig meget modige og funklende i karakter.
  Oleg Rybachenko afviste i mellemtiden endnu et angreb af Fritz og sang:
  - For fædrelandet og Vladimir zaren - hurra!
  Ja, i den virkelige historie var der sådan en selvudråbt kejser af Rusland, Vladimir den Tredje, lederen af Romanov-dynastiet. Og han begyndte for alvor at regere formelt i 1938. Og så viste Vladimir sig - en rigtig konge, og endda en stor! Vladimir Kirillovich Romanov er en tsar, der har alle muligheder for at blive kejser over hele jorden!
  Efter sejren, eller rettere afspejlingen af angrebet, udvekslede Oleg Rybachenko kort med sine underordnede. En dreng i shorts, blond, meget muskuløs og skulptureret legede med gråhårede fightere. Selv overraskende er Oleg ældre end dem alle. Men denne dreng skærer sig selv.
  Mindes Port Arthur, det heroiske forsvar, hvorfra Ruslands herlighed kom. Stor herlighed på samme tid ...
  Den udødelige dreng bemærkede:
  - Sådan løser vi alle vores problemer! Snart vil der være et øjeblik, hvor folk aldrig vil dræbe hinanden!
  Soldater og officerer var enige:
  - Selvfølgelig, major! De vil ikke dræbe!
  Oleg kiggede på båndet med sine mange medaljer. Ja, der er allerede så mange ordrer, få generaler har. Og det ville være rart at få en titel til dig selv. Prins, greve, hertug!
  Duke Rybachenko - lyder smukt!
  Og drengen hoppede højere og snurrede i drejeskiven.
  Tyskerne forsøgte at angribe, men blev igen slået tilbage og led kolossal uoprettelig skade.
  I juli opnåede den russiske hær nye, store succeser i Afrika. Mens sværhedsgraden af den tsaristiske hærs angreb var der. Algeriet har mange af de bedste russiske våben. Og i slutningen af måneden er tyskerne omringet og ødelagt i gryden.
  I august brød russiske tropper også gennem Marokko. Desperat kæmpede pigerne på tanken "Kondratenko" -6, der brød igennem i det tykke af det.
  Nu og da var der meldinger om overgivelse af tyskere om indtog byer.
  Der var slagsmål i Nigeria og forskellige steder. Russerne tog både i antal og flere mobile teknikere, og med støtte fra lokalbefolkningen, som de racistiske fascister selv vendte sig imod.
  Afrika viste sig faktisk at være et svagt led i Hitlers og Mussolini Jrs strategi.
  Rusland sejrede der ... Og i september trak styrkerne langsomt op i Norge. Nazisterne led enorme tab. Og Alenka og hendes mandskab kørte på tanken. Den nyeste tank "Nikolay" -5 tung, viste sig at være mere avanceret end E-serien.
  Selv en så kraftig tank som E-200 kom igennem tsarmaskinens kanoner.
  Alyonka, der trykkede på joystickets knapper med sine bare tæer, gned sine hænder tilfreds:
  - Jeg er noget, der kan knække Wehrmacht!
  Anyuta trykkede også på knappen med sine bare tæer, slog gennem den tyske bil og bekræftede:
  - Vi vil tørre Wehrmacht til støv! For tsarismens magt!
  Cool Augustine fyrede og råbte:
  - Og vi vil leve under kommunismen!
  Maria var meget enig i dette:
  - Ja, under den zaristiske kommunisme!
  Og med sine bare tæer trykkede hun på joystick-knapperne. Og på samme tid, som en lupanet, og knuse fjenden.
  Og her vil Marusya knirke:
  - På fuld grad!
  Og også med sine bare tæer vil han trykke på joystick-knappen.
  Russiske tropper har allerede omringet Oslo. Kampe går for hver busk og hus.
  I midten slår zarhæren igen den tyske offensiv tilbage. Oleg Rybachenko er som altid i spidsen og kæmper selvsikkert. Russisk artilleri fungerer som et urværk.
  Alt sammen præcist og korrekt...
  I oktober afskar russiske tropper endelig Afrika fra landforsyninger og befriede Marokko. Nazisterne befandt sig i en slags kedel.
  Selv på det sorte kontinent. Hitler rystede af raseri, men han kunne ikke spise noget.
  Ja, han prikkede sig ind i Rus' ... Vinteren nærmede sig. Oleg Rybachenko løber, på trods af at det begyndte at sne, stadig barfodet og i shorts. Nå, dreng - hvad vil du tage! Og en ret frygtløs dreng.
  Og kaster granater med bare tæer.
  og synger:
  - Lad løbe klodset,
  Pansrede kampvogne i vandpytterne...
  Og på taget er et maskingevær -
  Cheburashka skytte,
  Krokodilleskytte!
  Shakoklyak er på angreb!
  Terminator-drengen kastede en granat med sine bare tæer, rev nazisterne i stykker og sang:
  - Og jeg leger med dynamit,
  Foran forbipasserende!
  Hvor vil Fritz-bitterne vige tilbage!
  Alle lyver, og jeg går!
  Og drengen er virkelig sjov! Men allerede i hæren i mere end halvtreds år. Og bare en djævel! Selv blond!
  Oleg Rybachenko kaster igen en granat med sin bare fod og brøler:
  - Ære til zaren og Nicholas og Vladimir den Tredje!
  Og jeg tænkte, at lad dem ikke forveksle Vladimir Kirillovich Romanov med Vladimir Putin! Romanovs store zarer er en fantastisk familie! Dem, der gjorde Rusland til det største imperium!
  Og ikke så forkælet af held som Putin!
  Men nu afviser de russiske tropper endnu et angreb.
  november kommer. Nazisterne er forpustede. Men nye reserver kastes i kamp. De bliver allerede færdiggjort i Afrika. Det er svært for fascisterne.
  Så de fjerner deres vrede på fangerne. Her fik de den smukke Nicoletta. De tog hende af til trusserne og førte hende gennem den friske novembersne.
  En pige med hænderne bundet, næsten nøgen, går gennem snedriverne og efterlader nøgne, yndefulde fodspor. Hun er så smuk. Og tyskerne følger efter hende og piskes hende med piske. Og de slår sig selv en skønhed, de slår. Blodet drypper fra hans afskårne ryg.
  Nicoletta bed bare tænderne sammen. Og løfter stolt hovedet. Og hendes kobberrøde hår flagrer som et proletarisk banner.
  Og hendes bare fødder blev også skarlagenrøde, men pigen løfter ikke engang et øjenbryn.
  Sikke et fænomenalt mod hun har.
  Selvom nazisterne allerede har taget det og lagt det i deres bare bryst med en fakkel. Men selv da rystede pigen kun, men græd ikke.
  Hun har så stor tro...
  Pigen er trukket op på et stativ, hendes led er snoet. Så tændes der bål under bare fødder. Han slikker skønhedens bare fødder. Og med rødglødende kæder pisker de skønhedens nøgne krop.
  Nicoletta sang som svar;
  Jeg er Chernobog, den onde Guds datter,
  Jeg skaber kaos, jeg sår ødelæggelse...
  Min storhed kan ikke overvindes,
  Kun rasende hævn brænder i sjælen!
  
  Som barn ville jeg have en god pige,
  Hun skrev poesi og fodrede katte ...
  Stod tidligt op om morgenen
  Over det flagrede, kerubernes vinger!
  
  Men nu ved jeg, hvad ondskab er
  Hvad gør denne verden ulykkelig...
  Og hvad er det godt du siger?
  Her er ødelæggelsen lidenskabeligt elsket!
  
  Og viste sin pigeagtige inderlighed,
  Hvilken glitrende Guds datter er blevet...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Lad os vise styrke, meget kraftfuld!
  
  Store far denne Chernobog,
  Han bringer kaos, krige ind i universet...
  Du beder Svarog om at hjælpe,
  Faktisk bliver du belønnet!
  
  Så jeg sagde: frels Herren,
  Lad vreden koge i dit hjerte...
  Vi vil bygge lykke, jeg tror på blod,
  Lad livmoderen blive fyldt til randen!
  
  Jeg elsker list, ondskab og bedrag,
  Hvordan man bedrager tyrannen Stalin...
  Kan ikke gøres til skamme
  Og hvor meget tåge er der i verden!
  
  Her foreslog jeg at gøre et stærkt træk,
  Et slag for at ødelægge det onde ...
  Men en meget sort Gud blev forelsket,
  I alle spørgsmål, både disse og efterlivet!
  
  Hvordan jeg viste sig at være vant til det onde,
  Og i hjertet af raseri, rasende næret ...
  Forsvundet trang til glæde, godhed,
  Så snart vreden trængte ind fra piedestalen!
  
  Og hvad med Stalin - han er også ond,
  Om Hitler, så der er ingen tvivl ...
  Genghis Khan var sådan en sej bandit
  Og hvor mange sjæle formåede han at lamme!
  
  Så jeg siger hvorfor holde det godt,
  Hvis der ikke er den mindste egeninteresse i det ...
  Når du er en spætte - dit sind er en mejsel,
  Og forsvandt, når dumme tanker!
  
  Så jeg siger til mig selv og til andre,
  Server kraften som sort blæk...
  Så vil vi erobre universets vidder,
  Bølger vil bryde igennem universet!
  
  Vi vil gøre ondskaben så stærk
  Det vil give raseri udødelighed,
  De, der er svage i ånden, er allerede blevet blæst væk,
  Og vi er de stærkeste mennesker, der tror på dette!
  
  Kort sagt, vi bliver stærkere overalt,
  Løft blodets sværd over universet...
  Og vores vrede vil også være med hende,
  Vi vil modtage et kald fuld af skæbne!
  
  Kort sagt, jeg er tro mod Chernobog,
  Jeg tjener denne mørke kraft af hele mit hjerte...
  Min sjæl er som en ørnes vinger
  De, der er sammen med den sorte Gud, er uovervindelige!
  Krigen mellem Rusland og Hitler-koalitionen fortsatte. I december afsluttede russiske tropper endelig italienerne, hvilket tvang dem til at kapitulere i Afrika, og næsten afsluttede tyskerne der. Det blev renset for Fritz og Norge.
  Nu gik tsarhæren til offensiv den 25. december. Hårde kampe brød ud. Om vinteren var russiske kampvogne klart stærkere. Og gennemboret fjendens forsvar.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng, løb barfodet og i shorts gennem sneen og sang:
  - Dette er vores sidste og afgørende kamp! Lad os dø for Fædrelandet - soldaterne er bag mig!
  Russiske tanke er meget kvikke på gasturbinemotorer. Og nazisterne kan ikke stoppe dem så let.
  Her fremme suser "Nikolay" -5. Den har fem piger, der inderligt synger:
  - Ingen vil stoppe os, den russiske verden kan ikke besejres!
  Og fra en kanon hvordan man tumler! Det bliver faktisk bare fantastisk! Piger på trods af kulden, i bikini og barfodet. Og de skyder sig selv og tænker ikke på at stoppe.
  De er bare vild, frenetisk kraft.
  Alyonushka elsker ikke kun at skyde, selvom hun trykkede på joystick-knappen med sine bare tæer og ramte tyskeren, men også at komponere historier.
  For eksempel skrev hun, hvordan en pige tog til fjerne lande for at redde en killing. I treogtredive dage gik jeg barfodet på en stenet vej og væltede mine ømme ben i blodet.
  Og alligevel var jeg i stand til at finde dyret. For dette opfyldte feen hendes ønske, og pigen giftede sig med prinsen.
  Alyonushka tænkte imidlertid, hvorfor har hun brug for en mand til en officer fra den russiske hær? Bedre at have en flok elskere. Og flere penge og mere sjov. Når alt kommer til alt, er mænd så forskellige. Og hos dem oplever du selvfølgelig nydelse på forskellige måder. Hvad med manden? Du vil hurtigt kede dig med ham og kede dig!
  Men en ung mand, der lige er begyndt at opdage voksenverdenen, er meget mere interessant.
  Og Alenka skyder igen og rammer den tyske E-100.
  Og hun bevæger sine meget smukke ben, som en gammel græsk gudindes.
  Og så skyder Anyuta. Også bare tæer. Og knækker den tyske kanon.
  Så siger pigen:
  - Der er mange kloge mennesker i Rusland, men zar Vladimir er den bedste af kongerne!
  Augustin bemærkede:
  - Og Nicholas II var ikke dårlig! Åh, vi vidste ikke, hvordan vi skulle værdsætte konger!
  Maria sang og skød mod nazisterne ved hjælp af sine bare tæer og grinede:
  - Det er nødvendigt at adlyde russerne, med et rent hjerte og klogere! Og til Nikolajs ære er han kongernes store konge!
  Og Marusya sang noget ... Og hun leger også med sine bare fødder ...
  Russiske tropper rykker frem. Oleg Rybachenko kæmper også. Han er stadig en ti år gammel dreng. Sådan er prisen for udødelighed. Ja, men hvor føler han sig god og munter! Den har så meget energi og en sydende strøm af kraft.
  Drengen kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Jeg er en tiger, ikke en kat, bor nu i mig, ikke Leopold, men Leopard!
  Drengmajoren er som altid i et gnistrende slag. Stop ikke nazisterne.
  Her havde de russiske tropper allerede den 1. januar fuldstændig ryddet deres territorium for Tysklands og Italiens tropper og indtrådt i det tredje riges besiddelse.
  Samtidig gik russiske enheder ind i Mexico. Det nye år 1956 er kommet.
  For russerne begyndte det med nye sejre. 7. januar overgav resterne af tyske tropper i Afrika. Og hele det sorte kontinent blev russisk.
  Nu indså den dæmonbesatte Fuhrer, at han var grundigt skruet sammen. Og han tilbød Rusland forhandlinger.
  Hvortil zar Vladimir svarede:
  - Vi vil kun tale om det tredje riges og Italiens ubetingede overgivelse!
  Hvilke kloge ord! Og krigen fortsætter. Oleg Rybachenko er selvfølgelig i spidsen for angrebet. Russiske tropper gik ind i Østpreussen. Forsvarslinjerne her er stærke. Du skal bryde igennem med kampe, og du kommer ikke hurtigt videre.
  Et af midlerne til et gennembrud var de selvkørende kanoner med Alexander-4 bombefly. Meget kraftfuld og dødelig.
  Og også smukke piger her hvordan man fejrer her. De affyrer projektiler med deres bare tæer ved at trykke på joystick-knapperne. Og ødelægge fjendens æsker og æsker.
  Piger løber modigt gennem sneen - det er, hvad russiske kvinder er til for. Og den bliver kastet i kamp af indianerne og kineserne. Disse fylder allerede bogstaveligt talt tilgangene til skyttegravene med deres lig. Men alligevel formår de at tage det.
  Den russiske hær rykker ind.
  Strategen Vasilevsky overfører dog hovedstødet til Italien - som er meget svagere. Og nu vinder de russiske soldater den ene sejr efter den anden.
  Januar har været meget vellykket. Russiske tropper væltede italienerne og sadlede Alperne. Og i februar besatte de Venedig. Og de gik ind i Lorbandinia. De tog også Poznan. Tyskerne trak sig tilbage. Den 2. marts faldt Klaipeda. Russiske tropper rykkede frem gennem Østpreussen i et langsomt, for tæt forsvar. Jeg måtte bogstaveligt talt brænde vejen med skaller.
  Men i Italien brød pastafronten sammen. Og de russiske tropper skyndte sig til Rom. 30. marts 1956 begyndte angrebet på Italiens hovedstad. Så folket betalte for Mussolini-familiens ambitioner.
  Rom, Italiens hovedstad, er under angreb. Kampene er hårde. Selvom italienerne i stigende grad giver op. Her kæmper pigerne meget smukt og i bikini og barfodet. Krigere kaster granater med deres ben og slår Mussolinis krigere ud.
  Smukke piger her, og selvfølgelig meget sexede. Og med titanernes muskler. Og hvordan de kaster granater med deres bare fødder er simpelthen fantastisk.
  Natashka går frem og skyder, mens han knurrer:
  - For Fædrelandet skønt i Hjertet, min strålende Ild brænder!
  Zoya, skyder, synger med:
  - Lad os åbne døren til præstationer! Vores tro og kongen er en monolit!
  Og så er der Aurora, ligesom bare tæer, vil en rødhåret tæve frigive skiver. Og de skære italienere falder.
  Og så synger Svetlana aggressivt og blotter sine tænder:
  - Vi slår alle ihjel! Vi knuser alle!
  De kaster skiver med deres bare fødder og kværner fascisterne. Så Mussolini kom under demontering af pigerne. Aprilangrebet i 1956 var voldsomt og meget fantasifuldt.
  Og her kører kampvognene, helvedes ildsøjler bryder ud fra deres stammer.
  Pigerne rykker frem og kaster granater med deres bare fødder. Og hvordan de spytter noget blodigt.
  Og de griner...
  Natasha sang inderligt:
  - Tsar Vladimir, giv Hitler i ansigtet!
  Og blink med sine safirøjne. Sådan en vidunderlig pige.
  Piger skynder sig af vildt raseri. De skyder fra maskingeværer. De mejer fjenden, de spredte nazisterne. Og så er der OL. Og i hænderne på den mægtige kvindehelt holder en flammekaster. Og han vil tage den og slå den, men hvordan den vil tæske.
  Chips flyver fra nazisterne i alle retninger. Og krigerne også hvordan de vil grine.
  Så vil han synge:
  - Mussolini bliver slået! Vores venskab er en monolit!
  Og igen blinker den med safirøjne! Og ramte nazisterne.
  Og hvad ville du? Rom blev indtaget på et tidspunkt af slaverne under ledelse af Attila. Og nu tager russerne over.
  Olympias, der steg modstandere i live med en strålekaster, sang:
  - Håbets strålende sol
  Stiger sig over landet igen..
  Rus' sejre som før -
  Warriors of the Wehrmacht-beats!
  
  Russisk ørn over planeten
  Vinger, spredes, lette...
  Fjenden vil blive stillet til ansvar -
  Vil blive besejret - brudt!
  Efter Roms fald begyndte italienske tropper at overgive sig i massevis. Mussolinis imperium, denne junior militærpartner fra Det Tredje Rige, var ved at brænde ned.
  Russiske tropper indtog Napoli næsten uden modstand og landede på Sicilien. Også dér var der næsten ingen modstand. Og Hitler var hysterisk.
  I slutningen af maj var Italien færdig. Hundredtusindvis af fanger blev ført.
  Russiske piger lagde dem på knæ og tvang sig selv til at kysse deres bare fødder. De klukkede pligtskyldigt. Nogle, især unge mænd, gjorde det med entusiasme.
  Pigerne var ret stønnede.
  Den evige dreng Oleg Rybachenko tvang fangerne til at kysse deres bare, barnlige fødder.
  De gjorde det villigt nok. Drengene var meget smukke, muskuløse og blonde. Sandt nok var han stadig for lille, og han ville ikke gøre noget mere seriøst med damerne. Men når de ru hæle kildrer med tungen - det er dejligt!
  Oleg Rybachenko fangede generalen og modtog en anden ordre. Hvilket han var meget stolt af.
  Mussolini Jr. blev forrådt af sit eget følge, og tsar-Rusland fik endnu en sejr. Og Benedito Mussolini Sr. levede ikke for at se sin skam og fascismens sammenbrud i Italien. Den samme skæbne ventede dog nazisterne i Tyskland. Russiske tropper rykkede i begyndelsen af juni 1956 på offensiven. Østrig var hovedmålet.
  Elizaveta og hendes besætning på "Nikolay" -5 rykkede mod tyskerne. Russiske tropper søgte at omringe Wien.
  Führeren befandt sig naturligvis i en vanskelig situation. Tyskernes besiddelser i Afrika, Skandinavien og det meste af USA er tabt. Og nu foregår kampene allerede udelukkende på det tredje riges territorium. Hvilket selvfølgelig er rødere ubehageligt for tyskerne. Russiske tropper kom også ind i Mexico. Lady Grey de Monca har kommandoen over en kampvognsbesætning i dette land.
  Og Elizabeth leder "Nikolay" -5 rundt i Wien. Dens hovedmodstander er E-50, som zarmaskinen gennemborer som en blotter.
  Elizabeth skød ved at bruge sine bare tæer og trykke på knapperne på joysticket.
  Ramte en tysk tank og kvidrede:
  - Vi vil give vores hjerter for Saint Nicholas Rus'!
  Ekaterina skød også med sine bare tæer og korrigerede sin partner:
  - Sandsynligvis, alligevel, er det mere korrekt at sige Vladimir!
  Elizabeth skød igen med sine bare tæer og kvidrede:
  - Men alligevel var det kejser Nicholas, der, efter at have givet os Kinas befolkning, gjorde Rusland uovervindeligt!
  I det infanteri, der blev sendt for at storme de tyske stillinger, var kineserne faktisk helt foran. De kastede bogstaveligt talt lig. Men de brød igennem.
  Normalt kæmpede russerne i fly og kampvogne. Infanteri fra kinesere, indere, asiater. Der er mange kinesere. Derudover introducerede det lyse hoved Nicholas II polygami, da han reformerede ortodoksien, og ekstra kinesiske mænd sendes i kamp. Og russerne tager enker og ugifte kinesiske kvinder som hustruer.
  Udspekuleret strategi.
  Og kineserne klatrer på angrebet, dør og bryder igennem tyskernes forsvar.
  Elena, der bruger sine bare tæer, trykker på joystick-knapperne og rammer Fritz igen.
  og synger:
  - For Holy Rus', vil vi kæmpe tappert!
  Derefter vil pigen tage den og blinke. Og blottede sine hvide tænder! Og hun er så aggressiv.
  Og her er hvordan OL vil snappe. Og han tæsker også med bare tæer og knuser.
  Så vil den råbe:
  - Jeg er en dødbringende kobra!
  Det skal bemærkes, at E-50 tanken kan være farlig. Dens 88 mm kanon med en 100 EL-løb er hurtigskydende, tolv skud i minuttet og meget præcis. Rammer ofte panser, og kan forårsage skade.
  Derfor forsøger pigerne at holde den tyske hovedkampvogn af vejen. Især tæt på, dens gennemtrængende evne øges dramatisk. Og tyskerne har en kerne i en skal enten fra uran eller wolfram. Sandt nok, efter tabet af Afrika og uranforekomsterne i Congo begyndte styrken af de tyske tropper at tørre op.
  Og pigerne er så smukke og barfodede og seje.
  Her synger de for sig selv med entusiasme:
  - Lyser som en stjerne over hele verden,
  Gennem mørkets mørke...
  Den store helt zar Vladimir,
  Kender ingen smerte, ingen frygt!
  
  Fjender trækker sig tilbage foran dig
  Publikum jubler...
  Rusland accepterer dig -
  En mægtig hånd hersker!
  Kæmpende piger, du kan ikke sige noget imod dem. Og deres fødder er så bare og mejslede. Når fangne tyskere kysser dem, er det tydeligt, at både piger og mænd kan lide det. Og krigerne er ret hvinende.
  Og blottede deres perlefarvede tænder.
  Det er nogle seje piger. Og med bare tæer bliver endnu en fascist slået ud af Elizabeth.
  Så, som der står:
  - Ære være det store Fædreland!
  Og så vil Catherine skyde. Den vil ramme fjendens tank, gennemvæde Fritz og knirke:
  - Død over fjenderne!
  Og der tæsker Elena også ved hjælp af sine bare tæer og trykker dem på joystick-knapperne. Og kvidrer:
  - For Fædrelandet i Storhed!
  Og så vil projektilet affyres og de fremragende OL - også en blondine. Og som han kvidrer:
  - For det store Rusland!
  Og pigerne er fulde af total entusiasme.
  Her kommer E-75 tanken. Hans kanon er mere kraftfuld: 128 mm, og han kan gøre mere skade. Derudover har denne tank bedre beskyttelse og tykkere rustning.
  Men Elizabeth er som et fjols. Og han vil frigive noget dødeligt, trænge ind på afstand. Og kun stykker af iturevne metal er tilbage fra tyskeren.
  Og pigen vil synge:
  - Hellig skønhed og stor drøm!
  Derefter vil han vise tungen.
  Tyske E-75 kampvogne er for nylig blevet mere massive. De har en længere pistol, som giver dig mulighed for at håndtere russiske kampvogne, især dem, der er lettere. Og det gør Fritz farligere.
  Men sovjetiske piger er ikke flov over dette. Og de knuser Fritz.
  Og krigerne selv er endnu mere i varmen i bikini og barfodet. Og de kæmper meget selvsikkert.
  De vinder overvældende.
  Catherine skød mod nazisterne og sang:
  - Men for at være ærlig! Jeg knuser alle Fritz uden undtagelse!
  Elena skød også med sine bare tæer og kvidrede:
  - Vi vil vinde alle og selvfølgelig!
  OL slog også nazisterne uden medlidenhed. Hun er sådan en uovervindelig tæve.
  Og også ved hjælp af bare tæer.
  Natasha og hendes hold kæmper på Kondratenko-6 kampvognen. Denne bil er lidt lettere, men mere mobil end Nikolai. Med mindre vægt er kaliberen selvfølgelig mindre, og rustningen er lidt tyndere. Og det betyder, at risikoen for at dø er meget større.
  Men pigerne, må jeg sige, er slet ikke flove. Og de kæmper som kampens kæmper.
  Natasha synger og skyder aktivt:
  - Det bliver vores sejr!
  Og han trykker på joystickets knapper med sine bare tæer.
  Zoya skyder også ved hjælp af sine bare ben og knirker:
  - Tsar Vladimir frem!
  Og alle pigerne gøede i kor:
  - Ære til de faldne helte!
  Derefter skød Aurora, vendte den tyske kampvogn og udsendte:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os!
  Hun rystede også på sine bare fødder.
  Og så gav Svetlana efter ved at bruge sine bare tæer og knurrede helt i lungerne:
  - Russerne kæmper rasende!
  Og alle pigerne udbrød i kor:
  - Stærk soldats knytnæve!
  Og igen skynder skønhederne sig i kamp. Skyd præcist og præcist!
  Her kommer Janes mandskab og slår mexicanerne. Hun er også en meget klog og smuk dame.
  Og pigerne i hendes vogn - barfodet og i bikini. De kæmper sig selv med vildt og roligt raseri.
  Så skød Gertrude med sine bare tæer og kvidrede:
  - Jeg er en pige, der vil ødelægge alle på et splitsekund!
  Og her er Malanya som en lupanet. Og bryde den latinske tank på afstand.
  Og dér vil Matilda ved hjælp af sine bare tæer slå hende.
  Og grin:
  - Jeg har en super pige!
  Og krigere af højeste og rasende orden. De føler sig ikke svage eller vrede.
  Mens de knepper, knepper de.
  Og Alyonka kæmper også meget selvsikkert.
  I slutningen af juni er Wien omringet. Tyskland og dets prestige er blevet tildelt et knusende slag. Samtidig rykker russiske tropper frem mod Oder. De kaster kinesere, indere, arabere i kamp. Og bryde igennem forsvaret af Fritz.
  Hitler er selvfølgelig allerede i panik. Hvordan pigerne på tanks og fly pressede ham.
  Her er Albina og Alvina, to russiske piloter. Også barfodet og i bikini slår de nazisterne ned som pærer med en pind fra en gren. Og for et par gør de bogstaveligt talt sådanne mirakler.
  Albina skød fem fly ned med et udbrud fra hendes jager "Peter den Store" og sang:
  - Vi er himlens bjørne!
  Alvina skød seks fly ned i ét stød fra sin krigsørn og kvidrede:
  - Og vi knuser alle!
  På himlen var dette par allerede legendarisk!
  Pigerne blev tildelt syv grader af St. George-korset: et sølvkors, et sølvkors med sløjfe, et guldkors, et guldkors med en bank. Samt et guldkors med diamanter, og et guldkors med diamanter og en sløjfe. Og den højeste grad er en gylden korsstjerne med en sløjfe af diamanter. En højere pris - en stor stjerne af et gyldent kors, med diamanter og en sløjfe, blev for nylig etableret.
  Så pigerne kunne med rette være stolte af deres præstationer. Og altid, selv i kulden, kæmpede de kun i bikini og udelukkende barfodet.
  Sådan nogle vidunderlige piger.
  Albina fyrede og sang:
  - For vores bedste sejre!
  Alvin fortsatte:
  Lad vores børnebørn og bedstefædre være stolte af os!
  Krigere og faktisk - piger af en kolossal klasse!
  De slår nazisterne i himlen og synger:
  - Ære til Rusland, Ære! Vores zar Vladimir er en helt! Der vil være kraft i daggry! Begrav Hitler i jorden!
  Selvfølgelig kan Vladimir Kirillovich Romanov være meget tilfreds med sine krigere.
  Hvis de kæmper, så på en sådan måde, at du ikke kan rejse et spyd mod dem!
  Vladimir Kirillovich Romanov er en tsar, der har alle muligheder for at sætte en stopper for krige én gang for alle!
  Og fascisterne gyser under tsarhærens slag ...
  Omringede Wien faldt hurtigt. I midten af juli kom tsarimperiets tropper ud på en bred front til Oder. Og Koenigsberg var fuldstændig blokeret.
  Og tyskerne trak sig tilbage ud over Oder. Og de forsøgte at skabe en forsvarslinje der. Kapital forsvar. Men i anden halvdel af juli indledte russiske tropper en offensiv mod Hamborg... Nazisterne gav langsomt, men sikkert efter.
  Kampene var meget hårde. Nogle landsbyer skiftede hænder flere gange. De nye tyske kampvogne af den mere avancerede AG-serie, pyramideformede, deltog også i kampene. De var kendetegnet ved god beskyttelse fra alle vinkler. Men den tsaristiske hær oversteg dem.
  Og et stort antal asiatiske fodsoldater døde på fronterne. Men de lader dig flytte.
  Tyskerne var på den anden side også udtømt for menneskelige ressourcer. I slutningen af august var Hamborg omringet, og München blev blokeret.
  Tyskerne mistede et betydeligt område. Og de havde intet at holde deres stillinger.
  Oleg Rybachenko kæmpede i spidsen på selve Tysklands territorium. Og den evige dreng smilede konstant og blottede sine perletænder.
  Og der kastede han granater med bare, barnlige ben. Det er godt at være barn - hvor er det naturligt at være i varmen i bare shorts. Og da du er udødelig, kan du også være halvnøgen om vinteren uden risiko for at blive forkølet.
  Så drengen sang:
  - Barfodet, kun barfodet,
  Under juli torden og under lyden af brændingen!
  Barfodet, kun barfodet
  Det er nemt for en dreng at være en sej cowboy!
  Og barnemajoren af disse fascister fortsætter med at ødelægge sig selv. Og de går desperat til modangreb.
  Det er allerede september... Det begynder at regne... Tsartropperne, der fylder op med kinesernes lig, indtog München og Hamborg og rykker frem mod Ruhr-området. Den vigtigste i industrien i Tyskland.
  Og tyskerne kæmper desperat tilbage.
  Natasha kæmper på sin tank og knurrer:
  - Fascister vil være ekstremt stramme!
  Og med bare tæer, mens han trykker på knapperne på joysticket. Og han vil affyre granater mod nazisterne.
  Og så er der Zoya, hvor smækket. Og også ved hjælp af bare tæer.
  Og syng også:
  - Rus er det, der er imod Hitler!
  Og så er her Aurora, hun vil gøre en aggressiv måde. Og også ved hjælp af bare tæer:
  - For den russiske måde!
  Og bag dem står Svetlana, som også vil frigive et dødeligt projektil. Gennembor en tysk tank og knirker:
  - For zar Vladimir Kirillovich!
  Og han vil også vise sin tunge.
  Pigerne er gået vilde her.
  Alenka på en tung tank knuser også nazisterne. Og han slår dem på afstand.
  Krigeren sang:
  - Jeg underkuede halvdelen af verden med mine bryster!
  Og Alenkas bryster med karminrøde brystvorter.
  Og så er Anyuta som et brag med sine bare tæer. Det vil ramme en fascistisk kampvogn og pladder:
  - Jeg er en superstjernepige! I historiebøgerne!
  Og grin...
  Og så vil Augustine frigive et dræberprojektil. Knus nazisterne og grin:
  - Må vores hær være den stærkeste!
  Og han bevæger også sine ben ...
  Og efter dem vil Maria tage nazisterne og fælde dem. Vrid sig selv, aggressivt slap:
  - Vi er store aggressionspiger!
  Og så vil Marusya frigive sit ekstremt dødbringende, destruktive våben mod nazisterne. Og ved hjælp af bare, pigelige ben.
  Og så syng:
  - Vi er fjendernes totale nederlag!
  September gik i meget voldsomme kampe. Tyskerne kæmpede indædt tilbage. Men i oktober, da regnen væltede kraftigere ud, fik tsarhæren igen fordelen. Og hun begyndte at bevæge sig mod Ruru. Efter et voldsomt overfald faldt Koenigsberg. Nazisterne fik endnu et slag i ansigtet.
  Og i det sydlige Frankrig omringede de kongelige tropper Toulon. Så nazisterne havde det ekstremt dårligt.
  Hitler rasede, men mens han var i Berlin. Hans position var svag.
  Det er tydeligt, at ingen ønskede at lytte til forhandlingerne. Men nazisterne sad fast som fluer.
  I november besatte tsarhærens tropper det meste af Ruhr-regionen med kampe og fratog derved Tyskland den vigtigste produktionsbase.
  Og i december besatte den tsaristiske hær hele det sydlige Frankrig og gik ind i Spanien. Og på den tyske front tog hun endelig Ruhr i besiddelse. Desuden blev andre lande i Tyskland også erobret. Og den zaristiske hær gik også i land i Danmark.
  Hitler rasede som et helvede i et bur, men han kunne ikke lade være.
  Ved den katolske jul rykkede de tsaristiske tropper mod Paris. På trods af sneen og frosten var Natashas mandskab barfodet og i bikini.
  Tyskerne overgav sig oftere og oftere. Og franskmændene ville slet ikke bekæmpe russerne.
  Ved at bryde det tyske batteri bemærkede Natashka:
  - Så hvad regnede den besatte Adolf egentlig med, da han startede en krig med os?
  Den guldhårede Zoya bemærkede logisk:
  - Sandsynligvis vil det faktum, at vi, efter at være faldet under pres, falde som mønter fra en hul lomme!
  Aurora knuste en valnød med sine bare tæer. Så puttede hun det i munden og bemærkede rationelt:
  - Historien lærer, at den ikke lærer noget!
  Svetlana trykkede sine bare tæer på joystick-knappen. Hun slog en anden tysk kanon ud og svarede:
  Lad os være gode kæmpere!
  De kvindelige krigere ser faktisk ud til at være fast besluttet på at kæmpe og vinde.
  Oleg Rybachenko er en barfodet dreng, der kører racerløb i shorts og med en nøgen, muskuløs torso. Han svajer og brøler endda:
  - Lad os slå Fritz! Lad os slå Fritz! Og slå spandene!
  Og drengen har så hvide, perletænder! Bare en ung og ufleksibel terminator.
  Oleg Rybachenko skyder på flugt. Dræber fascister og synger:
  - Russisk ånd er kongers magt, knæk Fritz!
  Drengen kastede en granat med sin bare fod og sang:
  - Russisk vals, daggry står op - i kongens herlighed!
  Drengen viste sig faktisk at være meget stridbar. Og prøv nazisterne på det allerførste nummer.
  Og pigerne kæmper hårdt. Her er Mirabela... Også en pilot i topklasse. Ingen kan stoppe hende. Hun vælter Fritz'en og synger og blotter sine tænder:
  - Skøre pige! Her er hendes mærke!
  Og han vil tage og affyre en raket!
  Ja, der er kvinder her! Når russiske piger kæmper, så kan ingen styrke modstå dem.
  Mirabela skød syv tyske fly ned med et udbrud af fem luftkanoner og kvidrede:
  - Zar Vladimir Kirillovich er vores Gud!
  Og pigen slår sine bare fødder på glasset.
  Og også Albina og Alvina kæmper i himlen.
  De er så vidunderlige stjæler. Flere og flere konti vinder frem. Og mens de synger:
  - På himlen er vi perfektion! Esser vi er perfektion! Fra et smil til en gestus - ud over ros!
  Albina skød fire tyske fly ned med et stød og kvidrede:
  - Åh, hvilken lyksalighed! Hvad er perfektion i kamp!
  Alvina afbrød fem tyske fly og fortsatte:
  - At kende perfektion i kamp! Og fedt ideal!
  Krigerne sang i kor og skar nazisterne ned:
  - Piger! Sværere piger! Piger! Sværere piger!
  De viste deres aggressive lunte. De pressede faktisk ikke nedstigningen til ingen af de nazistiske esser.
  Men nazisterne selvfølgelig under vildt pres.
  Hitler er i en bunker i Berlin, og de bomber ham som en kakerlak. Hvad ville han? Færdig med fascist nummer et! Han tog til tsar-Rusland, og nu bliver han selv knust som en kakerlak.
  Zar Vladimir Kirillovich hviler i øjeblikket fra vinteren ved Det Indiske Oceans kyster. Smukke piger af forskellige racer og nationaliteter danser foran ham.
  Kongen gider dog ikke se gladiatorkampe. Her for eksempel to piger mod to skønheder.
  De kæmper med plastiksværd for ikke at lamme hinanden. De kæmper dog desperat.
  Det er krigerne. Der er en rasende udveksling af slag. To blondiner og to rødhårede...
  Zar Vladimir spurgte feltmarskal Vasilevsky:
  - Hvad er det sværeste i krigen med tyskerne?
  Feltmarskalen svarede ærligt:
  - Få selvtillid! Først i begyndelsen, da fjenden begyndte at rykke frem, følte jeg mig utilpas. Og nu er vi begyndt at vinde, og alt er klart i fjenderne! - Feltmarskal Vasilevich, denne store strateg, drak vin.
  Vladimir Kirillovich bemærkede logisk:
  - Det er ekstremt svært at vinde hele tiden! Men vi har vist os i stand til meget! Og nu vil der være tid, og hele verden bliver fredelig!
  Feltmarskal Vasilevsky bekræftede:
  - Jeg tror på det!
  Pigerne proppede blå mærker på deres nøgne kroppe og så ekstremt nervøse ud.
  De kæmpede selvfølgelig ikke som i det antikke Roms dage - de forsøgte ikke at forårsage meget skade på sig selv. Men de var aktive.
  I mellemtiden fortsatte kampene. I januar erobrede tsartropperne Paris på farten. Danmarks hovedstad, København, blev også indtaget. De tyske tropper var ved at svækkes. Russerne fortsatte med at rykke frem gennem selve Tyskland. Fritz kæmpede desperat, men deres styrke var brudt.
  Oleg Rybachenko, denne udødelige dreng sprang barfodet i sneen og skyndte sig foran alle for at angribe, helt uden frygt for brand. Og mens du fløjter:
  - Hvem er vant til at kæmpe for sejren,
  Besejr bestemt fjenden...
  Han ler lystigt og opnår meget,
  Og Hitler vil blive slået hårdt!
  Og med drengens bare fod vil han kaste en granat! Og han blottede sine perlefarvede, store tænder ud over sine år. Ja, han har allerede en mund som en ulv. Vil gnave gennem enhver hals.
  Og pigerne i kampvogne flytter fra det sydlige til det nordlige Tyskland. Her går de ud på havet. Og kun landene i nærheden af Berlin og Pommern forbliver hos Fritz.
  Natashka, der slog fascistiske kampvogne ud, bemærkede:
  - Og i krigen er det sjovt på sin egen måde!
  Zoya, der bankede på nazisterne, var enig:
  - Så godt som det bliver! Især når vi vinder!
  Aurora skød med sine bare tæer og sagde:
  - Alt umuligt er muligt i universet, hvis bare en lille smule....
  Og den rødhårede pige griner!
  De kvindelige krigere rykker i vanvittig glæde og raseri. Og de knuser tyskerne.
  Samtidig rykker tsartropperne frem over Spanien og nærmer sig allerede Sevilla.
  Olga i en pansret mandskabsvogn skyder mod tyskerne og polititropper.
  De lokale spaniere gør næppe modstand. Et andet land falder under Ruslands økse.
  Oleg skød og sang:
  - Kunstflyvning, der vil være en bash på en bash!
  Og hendes partner Alice kvidrede:
  - Russernes storhed blev anerkendt af planeten,
  Fascismen blev knust med et sværdslag...
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden,
  Lad os stå det store hellige tsardømme!
  Og pigerne vil daske og trykke på joysticket med deres bare tæer.
  Krigen mellem det zaristiske imperium Vladimir Kirillovich Romanov og Nazityskland fortsætter.
  Russiske tropper har næsten fuldstændigt befriet Frankrig fra de nazistiske horder. Februar 1957... Den tsaristiske hær befrier Portugal.
  Den 23. februar forenede russiske enheder fra Danmark og Tyskland.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng, slår gennem mudderet med sine bare fødder. Barnemajoren råber øverst i halsen:
  - Ære til den russiske zar Vladimir den Tredje! Jeg vil hacke Hitler, jeg vil måle med en pisk!
  Og drengen vil skrige igen, og med sine bare fingre vil han kaste en skarpt slebet skive. Og ramte fascisten i halsen. Og så med et bart, barnligt ben vil han kaste en boomerang og straks skære halsen over på fem Fritz.
  Ja, Hitlers dårlige idé at angribe sådan et imperium.
  Natasha og hendes hold afslutter de sidste tyskere i Portugal. Deres tank er ubønhørlig i ødelæggelse.
  Og de trykker også på joystickets knapper med deres bare tæer, hvilket laver en rasende ødelæggelse.
  Zoya skød, smadrede den tyske kanon og sang:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Aurora sparkede ved hjælp af sine bare tæer til nazisten og kvidrede med selvstyre:
  - Gud bevare kongen!
  Svetlana sparkede også, trykkede på knapperne på joysticket med fingrene på sine bare ben og knirkede:
  - Stærk suveræn!
  Piger bryder nazisterne. Men så dukkede en ny nazistisk kampvogn "Maus" -4 op. En meget kraftfuld model - tre hundrede tons i vægt og en pistol på 310 millimeter. Han kan trænge ind på stor afstand, og han har selv så tyk rustning, at Kondratenko-6-tanken ikke vil tage ham fra nogen vinkel.
  Natasha befaler:
  - Piger, vi er nødt til at komme tæt på og skubbe ind i den nederste del af siden, mellem skøjterne - det er vores eneste chance!
  Zoya bankede den tyske kanon med sine bare tæer og sang:
  - Skæbnen giver dig sidste chance, men skynd dig! I regn og hagl og sne!
  Augustin tæskede og kvidrede også:
  - Den sidste chance giver skæbnen dig! Længe leve gang og daglig løb!
  Og også med bare tæer, men hvordan det vil vride sig. Og ødelægge fascisterne.
  Svetlana brølede:
  - For nye grænser og flotte sejre!
  Den russiske kampvogn lettede og tog fart. Og pigerne vil tage den og synge:
  - Stærk suveræn, mest herlig i tiden, ortodokse zar, reger til ære, til ære til os!
  Og igen accelererede de og bevægede sig væk fra et tungt projektil sendt fra en pistol, som den tyske Maus-4 havde. Pigerne råbte:
  - Bøj dig ikke ind i et vædderhorn! Så du Hitler - dør!
  Og deres tank accelererer. Som en lille bokser, der angriber en stor. Men chancerne er selvfølgelig fifty-fifty.
  Natasha, der fulgte tankens bevægelse, huskede, hvordan hun boksede med en mand i ringen. Hun missede slagene, og hun blev slået, men hun holdt fast. Og så selvsikkert snappede. Og hun fangede fjendens mødte bevægelse, og i hagen. Slået ud!
  Modtaget tusind guld rubler. Dette er den kæmpende pige. Hvis han gør det, så gør han det!
  Natasha rystede på sit bare ben og sang:
  - Det er ikke den sidste kamp, men der er en afgørende kamp! Til Fædrelandets Ære, til Fædrelandet og Æren!
  Og nu glider deres tank forbi siden, og sender et projektil ... Zoya brugte også bare tæer, sådan en guldhåret pige, og adræt som en abe. Og Maus-4 begyndte at briste. Han fik åbenbart sprængt granater. Og så vil den rive tårnene af, og den vil flyve højt op i luften!
  Pigerne råber i kor:
  - Sejr! Fed sejr!
  Og endnu en tank på deres liste!
  1. marts 1957 begyndte russiske tropper at krydse Elben. Det ser ud til, at Hitler blev trådt i halsen.
  Drengen Oleg Rybachenko kastede en granat med sin bare, barnlige fod, sænkede en fascistisk kampvogn og råbte:
  - For nye, ufleksible grænser!
  Alenkas kampvognsbesætning drejer mod øst. Vesttyskland og Frankrig er allerede blevet befriet. Kun landene mellem Oder og Elben forblev under nazisternes kontrol. Nå, også Storbritannien og Irland. Der nazisternes sidste kræfter.
  Alenka, der skyder mod de fascistiske batterier, siger:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Hvis du skal regere...
  Glem aldrig -
  Det er berømt, at hæren kæmper!
  Og her blev endnu et projektil sendt med bare fødder. Og ramte pistolen fra Fritz.
  Skyder med bare tæer og Anyuta. Rammer en fascist og brøler for alvor:
  - Jeg er sådan en pige - at Hitler kaster op!
  Dernæst de brændende Augustine-negle. Også en velrettet djævel, og brøler:
  - Til helvedes porte!
  Og bruger bare fødder.
  Maria skyder efter hende. På samme måde som han tager og slår, og skriger:
  - Ingen vil stoppe mig en tiger, ingen vil stoppe en barfodet pige nogen steder og vil blive slået!
  Og så hvordan OL vil skære. Og han vil slå en tysk kampvogn ud og rive tårnet af som en svampehætte fra den.
  Og kagler:
  - For nye, stejle grænser!
  Og han vil vise sine tunger igen!
  Pigerne er så hårde ved sig selv og angriber desperat. Og nazisterne drukner under deres slag.
  Den 2. marts 1957 overgav de sidste nazistiske styrker i Portugal sig. Det blev klart, at fascismens begyndelse var på vej. Mere præcist, daggry? Mareridt solnedgang!
  Og de russiske tropper rykker frem. Tyskerne taber i stigende grad deres våben og overgiver sig.
  De falder på knæ. Og russiske og kinesiske piger kysser deres bare fødder.
  Det ser så fedt og flot ud. Og nazisterne bliver makuleret og makuleret.
  Natashas mandskab er allerede på toget, der skal kæmpe mod nord med Fritz.
  Pigerne sidder i deres kupé. De spiller kort med deres bare tæer.
  Natasha bemærkede:
  - Det er interessant, når vi tager Berlin, hvad er det næste?
  Zoya svarede selvsikkert:
  - Næste bliver London!
  Den brændende Aurora fnisede og spurgte igen:
  - Og så?
  Zoya sagde eftertrykkeligt:
  - Latinamerika bliver vores! Vi vil ikke stå på ceremoni med nazisterne!
  Svetlana var enig i dette:
  - Selvfølgelig vil vi ikke! Lad os erobre hele verden!
  Natasha bekræftede entusiastisk:
  - Og så bliver der fred, over hele verden!
  Pigerne sang i kor og komponerede, mens de gik;
  Ære til tsarismens store Rusland,
  Hvor Vladimir sidder på tronen ...
  Vi vil knuse horderne af ond fascisme -
  Ære til hæren, og vi er en monolit!
  
  I troen på de store hjerter blev tempereret,
  Vores fædreland af hele vores hjerter...
  Vi er sønner af zar Nicholas
  Og de døde ikke forgæves for ham!
  
  Vores hjemland du er mere værdifuld end noget andet,
  Lad os rejse en bevinget, himmelsk salut ...
  Du kæmper også mod fædrelandet,
  Nå, lad nazisterne alle dø!
  
  Hitler ønskede at få vores lande,
  Og den onde hund forsøgte på kongen ...
  Men vi er overrasket, det vil vi ikke acceptere,
  Så fascismen væltede ned over os forgæves!
  
  Kongen er en venlig og klog hersker,
  Svævende som en bjergørn over planeten...
  Vladimir vil være hordens herre,
  Vores venskab er som en stålmonolit!
  
  Vi slår støtten ud af Fritz' ben,
  lader Hitler kvæles i løkken ...
  Vi vil forråde henrettelser til de hårde, til skamme,
  Hvem opfører sig som ond på Jorden!
  
  Kongelig magt og kongelig visdom,
  Der vil være fascister, knuse uden mål ...
  Hitler tro mig, han gjorde kølig dumhed,
  Og nu er hans liv som en tråd!
  
  Så respekter de store konger
  Der er ingen køligere end Romanovs på Jorden ...
  I slaget om nazisterne, ramt hjerterne,
  For at åbne vejen til resultater, drømme!
  
  
  Peter den Store tog os til havet,
  Alexander erobrede Paris...
  Ja, nogle gange skete der sorg,
  Men Rusland blev holdt af en kerub!
  
  Alt er smukt hos os
  Og piger og fyre tror...
  Kongen regerer, du ved med rette
  Skønt et ondt dyr brøler ved tærsklen!
  
  Der er ingen grænse, tro på perfektion
  Kommunismen vil snart have konger...
  Vi vil åbne dørene til lyksalighed,
  Forbandet fascisme er ødelagt!
  
  For Rusland er grænsen ikke sat,
  Vi, tro os, vil besejre fjenden ...
  Barfodede piger, som i Sparta,
  Nå, vores zar Vladimir er en!
  
  Vi tror på Rod - den store Gud,
  Hvad skabte de perfekte slaver ...
  Vi kæmper for ære og frihed
  Lad os slå mod nazismen!
  
  Du er den største Romanov-familie,
  Vil regere Rusland for evigt...
  Den store konge, den højeste flugt,
  Satan vil ikke knække ørnen!
  
  For stor kærlighed til Rusland,
  Vi sender krigere i kamp ...
  Hellige fra ikoner forherliger ansigter,
  Enhver kriger er jo også en konge!
  
  Vores hjerte brænder for fædrelandet,
  Vi er seje piger i kamp...
  Vi åbner lidt ud i rummet, kender døren,
  Jeg slår Adolf ihjel som en tæve!
  
  Kun en lille smule tilbage til Berlin,
  Vi går ind og bærer kongers herlighed...
  Alderdom truer ikke os piger,
  Vi, tro mig, spilder ikke vand!
  
  Lad os begrave den, der er ond og modbydelig,
  Dragen vil blive berømt besejret ...
  Og vi har gyldne ikoner,
  Rodnovery er en evig lov!
  
  
  
  
  Türkiye KOM I DEN ANDEN VERDENSKRIG
  Den 1. september 1942 gik Türkiye ind i krigen mod USSR. Årsagen er forståelig - tørsten efter hævn for tidligere nederlag og ønsket om at erobre Baku. Derudover spillede det tyske diplomati også en rolle, som lovede bjerge af guld til osmannerne. Under alle omstændigheder besluttede tyrkerne, at det ikke nyttede at vente længere, og at de ikke var ådselædere, men også kunne nå at kæmpe.
  Som et resultat ramte tredive tyrkiske divisioner det sovjetiske Transkaukasus.
  Inden for få dage indtog de Batumi og var i stand til at omringe Jerevan.
  Som svar blev Stalin tvunget til at trække en del af de nye reserver tilbage og overføre dem til Transkaukasus.
  Den sovjetiske kommando blev tvunget til at udsætte offensiven nær Stalingrad. Tyskerne var til gengæld i stand til at opnå mere i den kaukasiske retning og tage Ordzhonikidze og Groznyj. Og kun ved at trække sig tilbage i bjergene, var de sovjetiske tropper i stand til at stoppe nazisterne.
  Samtidig udsatte briterne Operation Torch af frygt for at involvere Tyrkiet i fjendtligheder mod Storbritannien.
  Ved udgangen af december 1942 erobrede nazisterne alligevel Stalingrad. De slog sig ned der. De sovjetiske tropper rykkede frem, men uden held i midten - Rzhev-Sychov-operationen viste sig at være for dyr. Führeren erklærede dog alligevel total krig, så der var ikke nok ressourcer i Det Tredje Rige.
  I februar opbyggede Den Røde Hær styrke og forsøgte at angribe tyskerne fra Stalingrads flanker. Men nazisterne havde allerede formået at omgruppere deres styrker og var klar til at afvise slagene.
  I februar begyndte Operation Torch også. Tyskerne var også klar, og efter to ugers voldsomme kampe stoppede de briterne.
  Amerikanerne er endnu ikke landet i Casablanca og Tunesien. Kampene i Afrika er stoppet igen.
  Hitler akkumulerede stadig styrke ... I marts gennemførte Den Røde Hær Rzhev-Sychov-operationen for tredje gang, kampene varede en hel måned, uden den store succes.
  I juni reddede nazisterne deres styrker og bevægede sig langs Volga og forsøgte at afskære de sovjetiske styrker i Kaukasus og nå Det Kaspiske Hav.
  Nye tyske kampvogne deltog i kampene: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Samt selvkørende kanoner "Ferdinand".
  Tyskerne var stærkere end den virkelige historie, ikke slået og med friske tropper.
  USA bombede praktisk talt ikke Det Tredje Rige, hvilket gjorde det muligt at øge produktionen af kampvogne og selvkørende kanoner. Og også lancering i "Lion"-serien. Tanken viste sig dog at være for dyr og tung, den gik ofte i stykker og satte sig fast. Men dens tykke 100-millimeter skrå sidepanser gjorde bilen til et godt breakout-værktøj. Fordelen ved tanken "Lion" var en kraftig pistol, men en minusvægt på halvfems. Hvilket reducerede bilens mobilitet.
  Kampene viste, at denne kampvogn på fladt terræn stadig kan noget.
  Panterens sidepanser viste sig at være ret svag, hvilket øgede tabene. Tigeren viste den mest effektive gennembrudstank. Dens sider var dækket af panser på 82 mm, hvilket gjorde de 45 magtesløse.
  Tyskerne rykkede forholdsvis langsomt frem. Den sovjetiske ledelse som helhed forventede netop en sådan mulighed og forberedte sig på at trække tropperne op.
  Sandt nok, i modsætning til Kursk Bulge er nazisterne meget stærkere og mere selvsikre.
  Og terrænet er mere bekvemt for en offensiv end et forsvar. Og Fritz har også flere fly og kampvogne og infanteri. Og det er ikke let at forsyne sovjetiske tropper over Volga.
  Så nazisterne, der brød igennem forsvarslinjerne, rykkede frem. De opnåede succes efter succes.
  Efter tre måneders stædige kampe nåede de Det Kaspiske Hav.
  Stalin, der befandt sig i en vanskelig situation, ønskede at starte fredsforhandlinger. Siden det blev tydeligt - kan Kaukasus ikke holdes. Men det er ekstremt svært at være enig med Hitler. Fascister kræver for meget. Og hvis du giver efter for dem, vil de selv fortære dig. Og våbenhvilen? Her vil Hitler ikke. Og selvfølgelig er de allierede passive. De er bange for at trække den ekstra opdeling tilbage.
  Fritz bevægede sig hist og her langs kysten af Det Kaspiske Hav. Og endelig forenede de sig med tyrkerne. Joy, det var hvad!
  Smukke tyske piger blev tvunget til at kysse deres bare fødder af sovjetiske fanger. De gjorde det pligtskyldigt. Og smækkede på bare hæle.
  Således blev fangsten foretaget. Og tyskerne afvæbnede de sovjetiske enheder.
  Så tilbød Stalin fred til Führeren - og gik med til at opgive hele Kaukasus og endda Leningrad og Karelen. Plus, betal hundrede års erstatning.
  Führeren tog efter nogen overvejelse imod tilbuddet, og den 7. december 1943 blev freden sluttet.
  De allierede tog det som et forræderi! Og indførte sanktioner mod Stalin og USSR!
  Og sovjetisk propaganda præsenterede selve overgivelsen som en stor sejr. De siger, at de blev forladt af de allierede, reddede sovjetstaten, og at Moskva aldrig blev taget.
  Og nazisterne indledte selvfølgelig en offensiv fra Kaukasus til Mellemøsten og styrkede Rommels gruppering. Ved udgangen af marts 1943 blev hele Mellemøsten og Egypten erobret af overlegne nazistiske styrker. Derudover viste kampene, at Panteren med held bekæmpede de engelske Churchills og Cromwells, men sidstnævnte kunne ikke trænge igennem den i panden.
  Derudover blev tyskerne hærdet i kampe med russerne, og de koloniale engelske tropper blev let slået.
  I april flyttede nazisterne til Sudan. Og til sidst indtog de Gibraltar og gik videre til besættelsen af Marokko. Churchill forsøgte også at teste jorden for fred. Men Hitler, efter at have løst sine hænder i øst, sagde nej!
  Og nazisterne bevægede sig tværs over Afrika. De blev mere forsinket på grund af længden af kommunikationer, dårlige veje eller deres fuldstændige fravær, barske klima og store afstande.
  Tyskerne rykkede dog frem. Og flyttede på det sorte kontinent. Selvom deres kampvogne, især "Tiger" -2 og "Lion", selvfølgelig i junglen gled meget. Forresten optrådte tyskerne i serien og en let "Panther" med en vægt på seksogtyve tons, hvilket er meget nødvendigt for krigen i Afrika.
  Som kampene viste, havde en sådan kampvogn dog ingen grundlæggende fordele på T-4'eren, bortset fra en kraftigere motor, men også skrå panserplader.
  I slutningen af 1944 fik tyskerne E-10 selvkørende kanoner, som vejede tolv tons, med en meget lav silhuet og meget skrånende panser. Sådan en maskine er virkelig uundværlig for Afrika.
  Især hvis pigerne kæmper om det. Og pigerne er generelt super og klasse.
  Gerda og Charlotte rider gennem junglen og udrydder briterne og amerikanerne. Det er virkelig, hvad piger har brug for! Du vil ikke engang finde dem køligere i de næste hundrede miles af territorium. Piger elsker at dræbe - det er seje piger!
  De fangede sorte kæmpere og tvang dem til at kysse skønhedens bare fødder. Det kan også ses med det samme - alvorlige tyve! Og de kæmper for sig selv og slår engelske biler på lang afstand.
  Deres selvkørende pistol nærmer sig allerede Pretoria, Sydafrikas hovedstad. Pigerne skyder sig selv, gennemborer Churchills wolframkerne med et projektil og synger:
  - Afrika har hajer, Afrika har gorillaer, Afrika har flere krokodiller! De vil bide, slå og støde dig! Tag ikke børn til Afrika for at gå en tur! I Afrika, en røver, i Afrika, en skurk, i Afrika, en frygtelig Barmaley! Vil bide, slå og støde dig! Og hans piger skal rives fra hinanden!
  I februar 1945 faldt briternes sidste højborg i Afrika på øen Madagaskar.
  Så nu har Storbritannien også mistet fodfæstet der. Samtidig erobrede tyskerne både Iran og Indien. De viste deres fænomenale styrke.
  Og i maj 1945 gennemførte nazisterne en landgang i Storbritannien. Efter tre ugers hård kamp faldt London. En måned senere blev Irland taget til fange.
  Der var en midlertidig pause på land, men krigen fortsatte til søs. USA stod alene tilbage mod Det Tredje Rige, dets allierede og Japan. Men mens Amerika er på den anden side af havet, vil du ikke tage det så let.
  I Det Tredje Rige indførtes generel arbejdstjeneste, og produktionen af fly og skibe begyndte at stige.
  Slagskibe og hangarskibe blev også bygget. Og selvfølgelig var ubådskrigen i fuld gang. Og så var der ingen nåde for nogen fra de amerikanske skibe.
  I efteråret, mere præcist, i november i det femogfyrre år, indtog tyskerne dristigt Island og skabte derefter brohoveder i Argentina. Krigen til søs fortsatte dog i lang tid. Det tog en masse landgangsfartøjer at nå Amerika. Og skibene bygges ikke så hurtigt. Men uanset hvad, så var det tredje rige ved at vinde styrke. Det seksogfyrre år er gået i udvekslingen af slag til søs. Og i det syvogfyrre år havde tyskerne allerede overført fjendtligheder til Grønland, erobret det. Derfra er der ikke langt til Canada!
  Fascisterne planlagde kolossale erobringer for sig selv. Og i 1948 begyndte en offensiv mod Canada og fra Brasilien til Venezuela sammen med japanerne. Kampene viste sig at være meget hårde.
  Tyskerne rykkede langsomt, men sikkert frem. Deres "E" serie kampvogne var mere avancerede end de amerikanske og viste deres fordele på slagmarken. Men i øvrigt er yankeerne ikke så simple, og de modstod meget stædigt. Og de forsøgte ikke at give op.
  Selvom der selvfølgelig også skete kedler. Amerikanerne kom ind i dem. Så gav de op. Og fangerne kyssede de ariske piger med deres bare, støvede fødder.
  Snart faldt Quebec og Toronto, derefter andre byer. Tyskerne fra maj til december 1948 erobrede næsten hele Canada, såvel som Venezuela, Nicaragua og det meste af Mexico. Dette er en ekstremt vanskelig situation. I begyndelsen af 1949 havde tyskerne taget USA i ståltang. Så den 11. januar forsøgte amerikanerne for første gang i historien at bruge atomvåben. Og det lykkedes ikke helt. Af de fem bomber døde fire i fly skudt ned af tyske fly, og en eksploderede uden at forårsage alvorlig skade på tyske tropper.
  Som svar intensiverede Fritz bombningen af amerikanske byer og militære installationer.
  Så slaget fortsatte med konstant succes til fordel for Wehrmacht. Som havde bedre udstyr og træning af tropper. Ja, og et stort antal. Kampene var meget hårde. I begyndelsen af 1949 besatte tyske, udenlandske og japanske divisioner resterne af Mexico og kom ind i USA fra nord. De pressede Amerika grundigt. Og det blev klart, at tingene i USA er dårlige. Og i slutningen af sommeren var halvdelen af ørneimperiets territorium, såvel som Alaska, allerede erobret.
  Tyskerne indtog Washington og New York den 8. november 1949. Og den 7. december 1949 kapitulerede resterne af den amerikanske hær. Dermed sluttede Anden Verdenskrig. Den blodigste af alle krige, og den varede i mere end ti år!
  Det så ud til, at den længe ventede fred var kommet. Men Hitler ville ikke finde sig i, at hegemoniet skulle deles med Japan. Og den 20. april 1953 angreb Det Tredje Rige Land of the Rising Sun. En ny krig brød ud. For verdenshegemoni.
  Kvantitativ overlegenhed er på det tredje riges side, såvel som kvalitativ. Men japanerne kæmper med stor voldsomhed og masseheltemod.
  Nazisterne sejrer dog stadig. Krigen varede dog næsten et år. USSR forbliver neutral. Stalin døde der, og der er en alvorlig kamp om magten.
  I sidste ende er Japan besat af Wehrmacht. Et par måneder senere erobrede nazisterne også latinamerikanske lande. De etablerer verdenshegemoni.
  Reformer finder sted i selve Det Tredje Rige. En ny religion indføres i stedet for kristendommen. Der er ingen treenighed i den, kun én højeste Gud og hans budbringer - Adolf Hitler. Fælles valuta stempel, enkelt enhed. Samt religiøst indviet polygami. Og genetisk selektion er stadig aktiv. Der er en forbedring af den menneskelige race.
  USSR eksisterer stadig i en afkortet form og hylder nazisterne. Nikita Khrushchev regerer der, som forsøger ikke at mobbe udyret. Ikke desto mindre har Hitler allerede underlagt sig hele verden. Og han ser på Rusland som en rød plet. Men mennesket frier, og Gud disponerer Den 20. april 1957 blev Führeren, netop på sin fødselsdag, offer for et mordforsøg. Og præcis efter otteogtres år blev den vilde tyranns regeringstid afbrudt. Som erobrede næsten hele verden, og ønskede at angribe USSR igen den 22. juni.
  Men som du kan se, virkede det ikke...
  Hitler blev efterfulgt af Schellenberg. Hermann Göring døde af stofmisbrug og overspisning. Himmler faldt i vanære, og Hitler holdt op med at stole på ham og fjernede ham derefter. Schellenberg efterfulgte Himmler, og fik posten som efterfølger. Derudover fik Hitler børn opnået ved kunstig befrugtning. Men den ældste af dem var endnu ikke fjorten.
  Så efterkommerne af Fuhrer havde ikke tid til at arve. Hitler blev dermed kejser, men uden dynasti. Schellenberg turde ikke dræbe Führerens børn, men fjernede dem fra magten. Og han blev selv Führer og diktator.
  Kampen om magten varede i flere år.
  Og den 1. maj 1961 angreb Nazityskland alligevel USSR. Der var et forsøg på at opnå: én planet - ét imperium!
  Og Schellenbergs tropper var stadig i stand til at erobre Moskva. Den sovjetiske hær var for ringere med hensyn til kvantitet og kvalitet af militært udstyr. Indtagelsen af store byer i USSR på grund af de store afstande trak ud i seks måneder. Og så varede guerillakrigen yderligere ti år.
  Men tingene faldt hurtigt til ro. Schellenberg førte en relativt liberal politik, og i 1981 fik alle russere statsborgerskab i Det Tredje Rige. Gradvist fandt liberalisering sted. Schellenberg døde kort efter. Og en alvorlig kamp om magten brød ud. Derefter, som et kompromis, blev monarkiet genoprettet, og en direkte efterkommer af kejseren, Friedrich IV, besteg tronen. I 2001 blev der afholdt en folkeafstemning, hvor statsborgerskab og formelt lige rettigheder blev givet til alle indbyggere på planeten Jorden. Og i 2017 blev de sidste restriktioner for jøder og sigøjnere ophævet.
  Nationalsocialismens æra er slut. Imidlertid er menneskeheden i et enkelt imperium, føderalt og monarkisk. Udforsker det ydre rum.
  I den er alle formelt lige, og der er et senat og en Forbundsdag, hvor deputerede vælges af hele Det Tredje Riges befolkning. Og over dem er kejseren, kejseren af hele planeten Jorden.
  At leve, generelt, i materiel henseende er ikke dårligt. Streng disciplin, udvikling af videnskab og teknologi med fremragende tysk organisation gav resultater. Landbruget er i top, der er ingen sult, og mad er rigeligt selv i de fattige regioner i Afrika. Alle har et arbejde, alle får løn og pensioner. Uddannelse og medicin er gratis. Tilsvarende gratis vuggestuer og børnehaver. Mad koster en krone, og priserne på alle produkter har været frosset i mange år. Overalt, selv i Afrika, veje, har næsten alle enten en separat lejlighed eller hus. Alle nygifte får straks mindst tre værelser en lejlighed med alle faciliteter. Du kan låne en bil eller andet. Mange har endda personlige helikoptere.
  Internettet er tilgængeligt, alle har tv og computere, arbejdsdagen er kun fire timer. Alle sportssektioner er gratis og betaler endda for deres deltagelse.
  Hvert barn får et stort tillæg. Hjælpeværker og offentlig transport er gratis. Alt er så pænt og ryddeligt. Gaderne er rene, der er mange robotter og automatisering. eksemplarisk orden. Cigaretter er forbudt, alkohol sælges dog stadig, og øl af forskellig art er næsten gratis. Børn i offentlig forplejning får også gratis mad.
  Masser af gratis ture og computerrum.
  Menneskelige bosættelser findes allerede på Månen, Mars, Venus, Merkur og Jupiters måner.
  Folk forbereder sig på at springe til stjernerne. Mange ting er allerede opfundet.
  Kort sagt, det blev generelt godt. Og det behøvede ikke at være så svært.
  HVIS ZYUGANOV VILLE VISE MERE MOD TIL AT UDSEENDE
  I maj 1999 besluttede Zyuganov ikke at godkende Stepashins kandidatur, men at gå til tidlige valg til Dumaen. Kommunisterne og deres allierede tog en konsolideret beslutning om at stemme imod Stepashin. Desuden blev de fornærmede og frataget deres poster i regeringen. En sådan beslutning ville have været den mest sandsynlige i historien, hvis Zyuganov ikke havde været en trojansk hest i kommunisternes lejr, som underminerede og kompromitterede venstreorienterede ideer.
  Det tidlige parlamentsvalg lovede mange fordele for kommunisterne, blandt andet på grund af færre konkurrenter og martyrbilledet.
  Ja, og det viste, at kommunisterne slet ikke klæber sig til deres stole, men mere principielle.
  Anden gang hentede Jeltsin Stepashin ind igen og tog derefter Aksenenko for tredje gang. Dumaen godkendte igen ikke, og de tog den og opløste den. Nyvalg var planlagt til september.
  Parlamentets stædighed ændrede i nogen grad historiens gang. Bombningen af Jugoslavien varede længere - da Milosevic håbede på hjælp fra Rusland. Og opløsningen af parlamentet gav chancer for oppositionens sejr.
  Det lykkedes kommunisterne at sætte Jeltsins rigsretssag til afstemning igen.
  Og igen, det rakte ikke ret meget, denne gang kun to stemmer. Deputerede var bekymrede over, hvor tæt parlamentsvalget er, og faren for ikke at bestå dem.
  Dumaen blev opløst, og Jeltsin godkendte den lidet kendte Aksenenko som premierminister.
  I det hele taget var Zyuganovs håb om, at valget ville blive afholdt, berettiget. Den syge og svækkede præsident gik ikke imod forfatningen. Og han turde ikke, med en vurdering på to procent for at overskride sin autoritet. Primakov, da han så, at hans koalition ikke havde tid til at danne og registrere sig, gik med til en alliance med kommunisterne. Yabloko og det liberale demokratiske parti gik til valg. Enhedsblokken havde ikke tid til at danne sig, og NDR svækkedes.
  Der er også invasionen af militante i Dagestan, og sikkerhedsstyrkernes ubeslutsomhed under valget.
  Kommunisterne opnåede sammen med Primakov og Luzhkov en kolossal sejr. Fik mere end femoghalvtreds procent af stemmerne. Den anden var Yabloko-blokken, som også præsterede værdigt og tog femten procent. Uventet klarede det liberale demokratiske parti sig også godt og samlede mere end tolv procent. NDR tog ikke fem procent-barrieren - en fuldstændig rutt! Zhirinovsky blev den eneste pro-Kremlin-leder i Dumaen. Den sande konkurrence var svag. Ifølge den nye lov skal partier ommelde sig senest et år før valget, og mange havde ikke tid.
  Venstreoppositionen dominerede igen parlamentet, og Yabloko med enkeltmandsmedlemmer, og LDPR i mindretal.
  Og selvfølgelig opstod der en konflikt ... Jeg kæmpede efter valget af formanden for Statsdumaen, en mistillidsvotum til regeringen blev hylet. Og igen var der tale om rigsretssag. Denne gang to tredjedele ville det være nemt at indsamle!
  Jeltsin besluttede efter en vis tøven at sætte premierminister Primakov og første vicepremierminister Maslyukov tilbage i formandsstolen.
  Venstrekoalitionen gik med til dette, men præsidentens beføjelser blev midlertidigt indskrænket. Og før nyvalget næsten ingenting. Efter forhandlinger inden for koalitionen blev det besluttet at indstille Primakov til præsidentposten. Luzhkov blev premierminister. Og Zyuganov modtog posten som leder af den lovgivende forsamling! Det er Superskipper! Vedrørende den nye skulle der endda vedtages ændringer af grundloven.
  De militante blev drevet ud af Dagestan. Men de tog ikke til Tjetjenien. Der udbrød en borgerkrig. Rusland støttede Maskhadov og Kadyrov, mod Basayev og Raduev.
  Det lykkedes Primakov at vinde præsidentvalget i Rusland i første runde. Regeringen fik dog yderligere beføjelser. Ligesom den lovgivende forsamling under kommunisternes kontrol.
  I Rusland fortsatte det økonomiske opsving, olie- og gaspriserne steg, og industrien genoplivede.
  Amerikanerne, generelt, som i virkeligheden, efter 11. september-angrebene, kom ind i Afghanistan og kørte fast i Irak. Primakov blev let valgt for en anden periode. Men i 2008 gav han plads til den meget succesrige premierminister Yuri Luzhkov.
  Den nye præsident fortsatte den gamle alliancepolitik med kommunisterne. Zyuganov blev premierminister.
  I nogen tid var der partnerskab med Vesten og venskab med Kina i udenrigspolitikken. Janukovitjs regime er blevet styrket i Ukraine. Så Luzhkov førte i modsætning til Putin en mere pro-ukrainsk politik og værdsatte foreningen af slaviske stater. Ukraine blev selv i 2016 medlem af Den Eurasiske Union. Luzhkov tjente to perioder og gik på pension. Zyuganov blev endelig præsident og vandt også valget ganske let. Zhirinovsky deltog for syvende gang, i alt siden 1991 og tabte igen.
  I efteråret 2015 gik Rusland ind i krigen i Syrien og bombede der. Trump kom til magten i USA. Zyuganov fortsatte, trods formel kommunisme, samme kurs i økonomien. Rusland forblev, på trods af kommunistpartiets formelle dominans, et markedsmæssigt, demokratisk og moderat autoritært land.
  Partnerskab med Vesten og moderat konkurrence. Med Ukraine og Hviderusland, og Kasakhstan, en alliance, men heller ikke for tæt. I 2020 blev Zyuganov valgt for en anden periode. Generelt sænker resultatet lidt på randen af anden runde. Og i Ukraine, efter Janukovitjs afgang, vandt den ikke-systemiske Zelensky uventet. Nazarbayev rejste også.
  Zyuganov sagde, at han ikke ville ændre forfatningen og ville forlade efter en anden periode.
  Dermed formåede lederen af kommunistpartiet stadig at styre Rusland og udviste lidt mere mod. Og verden viste sig at være mere sikker og rolig end i virkeligheden.
  Og hvem er Putin? Hvordan udviklede hans karriere sig? Efter at Primakov blev premierminister, blev Putin afvist som for tæt på Jeltsin. Anklager især, at FSB missede invasionen af militante i Dagestan. Putin har været i politik i nogen tid. Han stillede op uden held for statsdumaen. Så til borgmesteren i Sankt Petersborg.
  Men så forlod han politik og sluttede sig til sikkerhedstjenesten i en privat virksomhed. Så få mennesker husker ham.
  Zhirinovsky gik i 2020 for ottende gang til præsidentvalget og tabte igen med et beskedent resultat. Men han har stadig en fraktion i statsdumaen. Og selv Zyuganov, efter valget i 2020, tildelte ham rang som generalmajor. Donald Trump tabte uventet valget til en ung demokratisk rival. Merkel gik tidligt på pension. Og Lukasjenkas helbred er blevet kraftigt forværret.
  I 2021 fløj russiske kosmonauter endelig til månen. Og de satte et rødt flag op! Zyuganov annoncerede Afonin som sin officielle efterfølger. Nå, generelt rullede livet igen i en cirkel.
  Som du kan se, skete Ruslands sammenbrud ikke selv uden Putin. Og verden vendte ikke.
  
  
  
  
  
  
  HVIS MENSHIKOV PÅ NICHOLAS TID VILLE BLI DRÆBET
  . Hvor tsar-Rusland vandt Krimkrigen. Kun Menshikov døde af en vildfaren kugle, og en mere dygtig kommandant overtog hans plads. Det vil sige, at der skete en ulykke og ændrede historiens gang.
  Det modsatte af den med Makarov. Franskmændene og briterne var opdelt i dele. Og Rusland, der fangede et stort antal fanger og trofæer, generobrede Krim.
  Türkiye blev besejret i Transkaukasien. Gav Rusland Kars, Erzurum og næsten hele Armenien. Russiske tropper besatte Rumænien. Det var dog ikke nødvendigt at fortsætte offensiven. Sultanen bad om fred. Samtidig besatte Østrig Bosnien-Hercegovina.
  Tyrkerne blev enige om at give autonomi til Serbien, Bulgarien, Montenegro, og Rumænien blev en russisk vasal. Samtidig tog Rusland Armenien for sig selv: Kars, Erzurum, Tanrog og udvidede sine besiddelser i syd.
  I Frankrig udbrød der optøjer, og en borgerkrig brød ud, og hun kunne ikke længere sende tropper. Storbritannien trak sig også ud af konflikten. Svækket og det sardinske rige. Styrket Østrig. Østrigerne erobrede snart Kongeriget Sardinien og konsoliderede deres dominans over Italien.
  Snart blev Shamil også fanget, hvilket afsluttede krigen i Kaukasus. Rusland lavede en gunstig fred med Kina og fjernede endnu mere territorium end i den virkelige historie, så autoriteten til russiske våben var højere.
  Nicholas den Første støttede ikke norden i krigen mod syd. Tværtimod besluttede han at hjælpe sønderjyderne sammen med Storbritannien for at styrke sin position i Alaska.
  På Amerikas territorium begyndte Rusland at bygge byer og fæstninger. Der var endda projekter for en jernbane til Chukotka. Zar Nicholas planlagde meget. Russiske tropper erobrede Centralasien. Denne monark døde i 1867. Efterlader Rusland mægtigt og velstående. Hans søn Alexander afskaffede ikke livegenskab, men fortsatte med at flytte sydpå. Især førte han en sejrrig krig med Tyrkiet, annekteret Konstantinopel til Rusland. Derefter Mesopotamien.
  Igen krigen med Storbritannien og briternes nederlag i Asien. Alexander den Anden korrigerede lidt længere, uden at foretage væsentlige reformer, bortset fra retsvæsenet, og noget forbedret ledelsessystemet.
  Afskaffelsen af livegenskabet fulgte ikke. Men Rusland annekterede Iran. Zaren døde præcis tyve år efter Nicholas I i 1887. Alexander den Tredje regerede i meget kort tid, indtil 1894, men det lykkedes at annektere stort set hele Indien til Rusland. Og Nicholas II fortsatte med at flytte til Indokina og til selve Kina.
  Der var krig med Japan. Generelt sejrende. Og den fuldstændige erobring af Kina og Indokina. Og penetration hele vejen til Australien. Men i Europa viste tilpasningen sig at være noget anderledes.
  Det østrigske imperium annekterede det sydlige Frankrig. Og så besejrede hun Preussen og erobrede det sydlige Tyskland. Det var Østrig, der blev verdenshegemon. Frankrig var stærkt svækket af borgerkrigen. Preussen kunne ikke forene sig. I sidste ende tog og erobrede østrigerne hele Preussen, såvel som en del af det østlige Frankrig. Et stort imperium blev dannet, som klatrede ind i Afrika. Snart erobrede østrigerne også Belgien, Holland og en masse land i Afrika. Så var der Østrigs og Ruslands krig mod Storbritannien. Det endte med delingen af Afrika mellem østrigerne og russerne.
  Kejser Franz blev virkelig den største monark og overgik Napoleon Bonaparte ved at erobre næsten halvdelen af Afrika og det meste af Europa. Også Frankrig blev snart fuldstændig erobret sammen med Spanien og Portugal. Ja, alt gik godt, men...
  Kejser Franzs arving ville annektere Serbien til sig selv! Og i 1920 begyndte en stor krig mellem Nikolaj II's Rusland og det østrigske store imperium.
  Hele Europa er på Østrigs side. Bortset fra Storbritannien, der ikke er så stærkt som i den virkelige historie, og næsten halvdelen af Afrika. Plus, Sverige var imod Rusland. Og Norge og Danmark blev taget til fange under kejser Franz.
  Det var også halvdelen af besværet. USA forblev, splittet og en mindre magt. Men Storbritannien kontrollerede stadig Canada og Østrig. Og efter de første to måneders tøven gik hun også ind i en kamp på Østrigs side.
  Så en stor krig brød ud. Østrig og England mod Rusland.
  Selvfølgelig er Oleg Rybachenko lige der. Og han kæmper som en rigtig og ubøjelig helt.
  Drengen skribler i en fremmed rati fra et maskingevær og synger:
  - Fædrelandets hymne synger i vores hjerter,
  Der er ingen smukkere kvinde i hele universet...
  Klem stærkere ridderstrålepistol -
  Dø for Gud givet Rusland!
  Og han slår sig selv, knuser med et maskingevær en hær fra hele Europa og til dels fra Afrika.
  Og drengen giver ikke efter for sig selv. Her kaster han en granat med sine bare tæer og knirker:
  Vi vil ikke give op, og vi vil ikke give op!
  Og igen udløser knægten et dødbringende og knusende udbrud. Han ønsker ikke at bukke under for modstanderen.
  Og synger for sig selv:
  - Ingen vil stoppe os! Ikke engang en løve kan vinde!
  Drengen er en rigtig stalker. Ubrydelig og uovervindelig. Troens Ridder! Måske ikke kristen!
  Og nu er det østrigske angreb slået tilbage.
  Østrigerne og briterne har kampvogne, men Rusland har også mastodonter.
  Nicholas II har stadig en meget større befolkning, når man tager kolonierne i betragtning. Overvej hele Asien, det østlige Europa, en del af Balkan, mere end halvdelen af Afrika.
  Så Rusland overgår infanteriet. Og soldaterne kæmper meget modigt...
  Og østrigerne kunne ikke modstå, de blev smidt tilbage fra Warszawa. Derefter rykkede de russiske tropper frem til Oder og erobrede Østpreussen. Pala og Galicien, med Lvov. De belejrede Przemysl. Befriet Krakow.
  Det viste sig, at slaverne ikke ønskede at kæmpe med russerne og overgav sig i massevis.
  Kampene viste også, at de lettere og mere adrætte russiske kampvogne var mere effektive end de tungere og mere klodsede tyske. Og i luftfarten er det tsaristiske Rusland generelt en størrelsesorden stærkere end briternes og østrigernes kvalitet.
  Russiske tropper genoptog efter en pause offensiven. De tog både i antal og dygtighed.
  Så Budapest blev omringet og indtaget. Til søs besejrede admiral Kolchak briterne og erobrede Australien. På landjorden omringede og indtog russiske tropper Berlin. Og så Wien.
  Det østrigske imperium tabte også slaget i Afrika. Det engelske korps blev også besejret. Ja, kejser Adolfs anliggender var ubehagelige.
  Han stak hovedet i den forkerte retning og begyndte at tabe sig helt. Hvor kan han modstå en sådan magt.
  Efter Wiens fald begyndte østrigernes modstand at være i fokus. Og snart besatte russerne hele Europa og Afrika. Samtidig begyndte angrebet på Canada fra Alaska. Briterne tabte også.
  Storbritannien blev isoleret og forsøgte at sidde ude på øen.
  Men det er klart, at Rusland vil sejre ved at iværksætte en luftoffensiv.
  Og bombede næsten alt, hvad der var på overfladen. Og så blev en landgangsstyrke landet på land, hvilket førte Storbritannien til underkastelse.
  Således blev hele den østlige halvkugle, samt Alaska og Canada, russisk.
  Dette er generelt fantastisk! Nicholas II holdt en midlertidig pause og fordøjede ejendele. USA er stadig splittet og ikke for stærkt, ligesom andre stater, der er afhængige af Rusland.
  I 1937 styrtede zar Nicholas II ned i et fly. Tronen blev efterfulgt af Alexei II. I modsætning til den virkelige historie var arvingen ganske sund og livskraftig. Og i 1941 besluttede han at erobre alt, hvad hans forfædre ikke havde tid til at fange.
  Startende på planeten vil Jorden allerede være ét imperium. Og den russiske hær flyttede først til de nordlige stater i Amerika og derefter mod syd. USA var ikke stærkt, de blev hurtigt fanget. Og Mexico viste sig at være lettere at erobre. Flyt derefter op. Én efter én og indtager det ene land efter det andet. Det største og mest magtfulde Brasilien. Men det varede også mindre end en måned.
  Og så erobrede de Latinamerika og New Zealand. Alesei II gik over i historien som finalisten i alle erobringerne af Rusland. Og allerede i 1947 satte russiske kosmonauter foden på månen. Og i 1958 til Mars! I 1961 til Venus. I 1972 til Merkur og i 1973 til Jupiters måner. Alexy II døde i 1975 i en alder af 71. Tilnavnet Finisher. Og hans søn Nicholas III blev konge. I 1980 trådte mennesket ind på den sidste, fjerneste planet i solsystemet - Pluto. Regeret af Nicholas den Tredje er ikke for lang. Døde i 1985. Og hans søn Alexander den fjerde besteg tronen. En ung konge på omkring syv og tyve. Og kongen beordrede at forberede sig til et spring uden for solsystemet. Og de begyndte at bygge rumskibe og en fotonraket. Og endelig, i 2017, startede den første interstellare ekspedition.
  
  TSAR NICHOLAS II ER PRÆSIDENT PUTINS LYKKE
  Den berømte forfatter og digter Oleg Rybachenko følte, at der var noget galt i verden. Menneskeheden, som den var, forbliver fragmenteret. Antallet af lande på planeten Jorden er kun stigende. Og hvis nogen tilføjer indflydelse, så kun det totalitære, diktatoriske Kina. Og Rusland, efter afslutningen på Vladimir Putins regeringstid, kastede sig ud i en dyb krise. Krigen i Kaukasus flammer igen, venstreorienterede og nationalister gør optøjer. Igen er økonomien i recession, kriminaliteten stiger. Og Rusland begynder at gå i opløsning.
  På trods af fænomenalt held var Vladimir Putin aldrig i stand til at skabe et solidt, stabilt politisk system og en stabil og hurtigt voksende økonomi. Mange sociale og interetniske problemer er heller ikke blevet løst. Sjældent held tillod Putin at bevare udseendet af velstand. Men så snart han gik, åbnede alle de uhelede bylder sig på én gang.
  Ja, og truslen om atomkrig truer! Verden er i kaos, Rusland ruller ind i en storstilet borgerkrig! Dette skal rettes hurtigst muligt.
  Drengen læste i bogen, at du kan ændre menneskers skæbne og ændre dens steder! Og der er en stærk sigøjner, der kan gøre dette med enhver person.
  Så hvorfor ikke bytte held og lykke med Putin og Nicholas II?
  Desuden, hvis Nicholas II er lige så fænomenalt succesfuld som Putin, så vil historiens gang ændre sig. Og i det enogtyvende århundrede vil Romanovs regere i Rusland. Det betyder, at Putin ikke har brug for held. Eller i det mindste Putins held til Rusland.
  Og i det tyvende århundrede er det tsaristiske Ruslands held meget tiltrængt.
  Den berømte forfatter besluttede at gå til sigøjneren. Heldigvis var hendes adresse på internettet, og hendes udviklede intuition fortalte forfatteren og digteren, at dette slet ikke var en charlatan.
  Faktisk er sigøjneren ikke ledig. Han bor i et palæ i Moskva og ser omkring tyve år gammel ud, selvom han har gættet siden sovjettiden. Du kan straks se den evige pige med sort krøllet hår - der er en enestående!
  Oleg Rybachenko spurgte hende:
  - Gør en god gerning! Skift lykken for Vladimir Putin og Nicholas II!
  Den evigt unge sigøjnerpige kiggede på Oleg Rybachenko og svarede:
  - Det er godt, at du ikke er en egoist, og du vil ikke tage afsted til dig selv, men til landet Rusland! Og det er endnu bedre, at du har rig energi og en hidtil uset, utrolig, overmenneskelig fantasi!
  Sigøjneren blinkede og fortsatte:
  Det er ikke nemt selv for mig at ændre historien så meget! Men du, ejeren af den stærkeste og rigeste fantasi i verden, kan hjælpe mig!
  Oleg Rybachenko nikkede indforstået:
  - Jeg er klar til hvad som helst! Og jeg vil opfylde enhver anmodning!
  Den unge sigøjner nikkede og sagde:
  - Jeg vil gøre dig til en dreng på tolv år, og du vil vokse ekstremt langsomt, og du bliver aldrig ældre end fjorten i kroppen. Jeg vil sende dig til en parallel verden, hvor du først bliver en slave!
  Oleg Rybachenko ifølge kastede:
  - Jeg er klar!
  Sigøjneren nikkede og fortsatte:
  - Du bliver nødt til at skaffe mig ni artefaktsten: sort, hvid, rød, orange, gul, grøn, blå, blå, lilla. Og udover dette, den tiende artefakt - Koshcheis krone!
  Det er svært, men du vil have den evigt ungdommelige, hurtige, stærke, udholdende krop som en kriger-dreng. Og plus et enestående intellekt og en fænomenal gave til fantasi. Før eller siden vil du samle artefakter og vende tilbage til din verden. Og for evigt vil du være i kroppen af en fænomenalt stærk og hurtig dreng på fjorten år, og det vil være umuligt at dræbe dig. Det vil sige, at du også vil modtage udødelighed som belønning!
  Oleg Rybachenko nikkede indforstået:
  - Man kan kun drømme om det!
  The Forever Young Witch bemærkede:
  - Men ti artefakter er mine, og kun mine! De vil give mig en sådan kraft, at du mere end fortjener udødelighed! I mellemtiden vil jeg lægge dig til at sove, og du vil allerede vågne en slavedreng i stenbruddene. Og så vil din opfindsomhed fortælle dig, hvordan du kommer ud af dette!
  Når du flytter, så kan jeg ændre skæbnen, heldet og heldet for præsident Putin og zar Nicholas II. Du vil samle artefakter til mig fra forskellige verdener, og i mellemtiden, fra begyndelsen af det tyvende århundrede, vil Ruslands historie gå anderledes. Det vil sige, selvom du ikke samler artefakter - ni sten og Koshcheis krone, vil Ruslands zar Nicholas II stadig modtage held og lykke, skæbne og den russiske præsident Vladimir Vladimirovich Putins held!
  Oleg Rybachenko smilede bredt og svarede:
  -Det er godt! I den nye verden vil jeg være rolig, at historien endelig har ændret sig til det bedre! Og at Rusland vil være i stand til at bringe orden rundt omkring i verden og blive et hegemonisk land! Og en absolut hegemon!
  En evig ung sigøjner beordrede:
  - Kom på sofaen!
  Oleg Rybachenko lagde sig ned.
  Troldkvindepigen spindede:
  - Sov nu! Du vil vågne op i en anden verden.
  Oleg Rybachenkos øjne lukkede, og han faldt næsten øjeblikkeligt ind i en drøm.
  Sigøjneren tog derimod de ingredienser, hun havde gemt i forvejen, op af skufferne og begyndte at tilberede eliksiren. Hun tændte for gassen under gryden, der var forberedt på magi. Og hun begyndte at kaste ting derhen og trylleformede. I det samme tog den evige pige et sæt kort op af lommen og sang:
  - Åh, skæbne, skæbne hjælp Nicholas! Held og lykke fra Putin, kom til zar Romanov!
  Lad Romanov vinde
  Regler som Genghis Khan...
  Lad det slå i held
  Putin stjæler en gave!
  
  Det er bedre for Rusland
  Nicholas den store zar...
  Genghis Khan vil blive køligere
  Sådan bliver du Vladimir Putin!
  Kedlen kogte, og eliksiren boblede op i den. Sigøjneren lavede et layout af kort, kastede en trylleformular og kastede bunken ind i en kogende dis... Et superstærkt blitz brændte, som fra tusinde fotoblitzer. Sovende Oleg Rybachenko forsvandt ... Og så, tændte op, forsvandt kedlen.
  I den rummelige sal, hvor den store troldkvinde tryllede, blev der tomt og stille!
  Den evigt unge heks sagde:
  - Godt! Jeg ændrede historiens gang, og det er fedt! Og hvis denne idealist er heldig, og han samler på artefakter, så bliver jeg så magtfuld, at Satan selv vil misunde mig!
  Og sigøjner-troldkvinnen blinkede med sine smaragdøjne!
  Og der skete et mirakel!
  Hvad der virkelig ventede Nicholas II ... Faktisk har meget ændret sig. Der var intet blodigt slagsmål under kroningen. Og udvidelsen til Kina lykkedes. Krigen med Japan skete selvfølgelig. Dette var generelt historisk uundgåeligt. Det er klart, at det var nødvendigt at afvæbne og ødelægge monsteret i ansigtet på samuraien. Og der er ingen steder at gå fra dette. Du kan ikke efterlade fare ved dine grænser.
  Japan var den første til at starte krigen, men dets forsøg på at angribe russiske skibe var mislykket. Russerne modtog ikke væsentlig skade, og et dusin destroyere af Land of the Rising Sun blev sænket.
  "Varyag" formåede også at flygte fra omkredsen. Hvilket viste sig at være en stor succes. Ja, og admiral Makarov ankom snart til havet og lad os ødelægge japanerne. Og general Kuropatkin besejrede samuraierne på land og besatte fuldstændig hele den koreanske halvø.
  Og så selv tsar Nicholas II tog en beslutning: du skal være sikker fra Japan for evigt! Men som? Ja, at landsætte tropper og fuldstændig annektere til Rusland, som en provins.
  Og således fandt et afgørende slag sted til søs, hvor den japanske flåde endelig blev afsluttet af admiral Makarov.
  Fire piger deltog også i kampen! Barfodet og i bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Fire skønheder, der svingende med sablerne går ombord på samuraiens største skib.
  Natasha skærer japaneren og råber:
  - Du bliver smurt smaløjet!
  Zoya skar endnu en samurai ned og bemærkede:
  - Og du har safirøjne!
  Natasha, efter at have drevet møllen, bekræftede:
  - Selvfølgelig ja! Selvfølgelig ja!
  Og så tog Aurora den og flyttede sin bare hæl til japaneren i hagen. Hun brækkede hans kæbe og brølede:
  - For Fædrelandet Hurra!
  Svetlana tog den, skar hovedet af samuraien og råbte:
  - For zar Nicholas II!
  Meget afhænger selvfølgelig af held. Især admiral Makarov forblev i live. Og han viste sig at være den anden Ushakov. Hvor kommanderer han godt. Selv på en mobil cruiser holder han trit overalt. Og japanerne, der i øvrigt ikke havde den store fordel i våben, bliver slået dels og taktisk.
  En kommandørs eller flådechefs kunst overtager en lille numerisk fordel.
  Desuden var japanerne på dette tidspunkt også svagere i antal. Så Makarov smadrer dem. Det pålægger nærkamp, hvor russiske skibe med panserbrydende granater er meget stærkere.
  Og japanerne er besejret. Og pigerne fanger et andet samurai-skib. Og på den vajer tsarimperiets flag!
  Hvad er japanerne? Ikke særlig held og lykke med dig? Nicholas II modtog Vladimir Putins held, og alt gik så godt for ham!
  Og pigerne? De fire bikini-klædte skønheder er Rodnovery-hekse, der beslutter sig for at kæmpe for kongen, selvom de normalt er ligeglade med denne verden.
  Men i dette tilfælde er det nødvendigt at hjælpe det russiske folk. Og det skyldes Putins held. Han ville aldrig have erobret Krim uden et skud, hvis ikke for de samme fire heksepiger. De hjalp med at lave et mirakel. Men om Rusland var nødt til at tage Krim væk fra det broderlige folk, er et andet spørgsmål. Men at annektere Kina til det russiske imperium er en god idé! Forestil dig, hvor mange undersåtter den russiske zar vil have - ja, du kan knuse hele verden!
  Kort sagt, pigerne spilder ikke deres tid her. Og allerede nu stormes et nyt slagskib.
  Og de fanger ham igen. Og sablerne i skønhedens hænder flimrer bare, og endda så skarpe. Og så mange japanere blandet.
  Slaget til søs endte med den endelige sænkning af den japanske eskadron og erobringen af admiral Togo.
  Og landingen begyndte. Der var ikke nok dampbåde og transporter. Og der blev brugt langbåde, og de blev transporteret på krydsere og slagskibe, og de lavede meget andet. Kongen beordrede brug af handelsflåden under landgangen.
  Russiske tropper slog samuraiernes angreb, som forsøgte at smide dem fra brohovedet. Men den tsaristiske hær holdt modigt stand. Og det massive angreb blev slået tilbage med store tab.
  Under overfaldet huggede heksepiger med sabler og kastede granater mod fjenden med deres bare fødder.
  De er bestemt på de farligste steder. Og hvordan maskingeværerne begyndte at skyde. Hver kugle er på målet.
  Natasha skød, kastede en granat med sine bare tæer og kvidrede:
  - Nej, jeg er sejere!
  Zoya, der tæskede med et maskingevær, kastede dødsgaven med sine bare tæer og knirkede:
  - For zar Nicholas II!
  Aurora fortsætter med at skyde fra maskingevær og hopper op, mens hun snapper og giver ud:
  - For stor Rus'!
  Svetlana, der fortsatte med at pjuske fjenden, gav aggressivt ud, blottede sine tænder og kastede en granat med sin bare hæl:
  - For det kongelige imperium!
  Krigerne fortsatte med at slå og tærske. De har sådan et udbrud af energi. De skyder sig selv og knuser de fremrykkende samurai.
  De japanere, der blev dræbt af ham, er allerede tusinder, titusinder.
  Og de ødelagte samurai løber ... Pigerne er meget dødelige mod dem.
  Og russerne med bajonetter, river samuraien ...
  Storm afvist. Og nye russiske tropper lander på kysten. Platformen udvides. Ja, selvfølgelig ikke dårligt for det zaristiske imperium. Den ene sejr efter den anden. Og admiral Makarov vil også hjælpe ud af kanonerne. At feje japanerne.
  Og nu bevæger de russiske tropper sig allerede på tværs af Japan. Og deres lavine kan ikke stoppes. De river fjenden i stykker og stikker med bajonetter.
  Natasha, der angriber samuraierne og hugger dem med sabler, synger:
  - Hvide ulve klumper sig sammen! Først da vil familien overleve!
  Og hvordan han kaster en granat med sine bare tæer!
  Zoya synger med, med rasende aggression. Og også at kaste bare fødder, noget unikt, dødeligt:
  De svage omkommer, de bliver dræbt! Beskyttelse af helligt kød!
  Augustina, der skyder på fjenden og hugger med sabler og kaster granatben med sine bare fingre, hviner:
  - Der foregår en krig i den frodige skov, trusler kommer alle vegne fra!
  Svetlana skød og kastede dødsgaver med sine bare fødder, tog den og skreg:
  - Men vi besejrer altid fjenden! Hvide ulve hylder heltene!
  Og pigerne i kor, der udrydder fjenden, synger og kaster dødbringende med deres bare fødder:
  - Hellig krig! Der vil være vores sejr! Kejserligt flag frem! Ære til den faldne helt!
  Og igen skyder pigerne og synger øredøvende hylende:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os! Hvide ulve knuser fjenden! Hvide ulve - hilsen til heltene!
  Pigerne går og løber... Og den russiske hær bevæger sig mod Tokyo. Og japanerne omkommer for sig selv, og de bliver mejet ned. Den russiske hær bevæger sig. Og den ene sejr efter den anden.
  Zar Nicholas trak virkelig en heldig billet. Nu begynder de russiske tropper at storme den japanske hovedstad. Og det hele er så fantastisk.
  Pigerne her er selvfølgelig foran alle, og deres pres og bedrifter er i stor højde.
  Især når de kaster granater med bare fødder. Dette forårsager generelt chok og ærefrygt blandt samuraierne.
  Og her klatrer de op på muren i den japanske hovedstad. Og de skar mennesker og heste i kål. Knuste modstandere i stykker. Pigerne kommer, med skrig og latter! Og med bare hæle vil de blive hamret ind i hagerne. Japanerne flyver på hovedet. Og falder på deres indsats.
  Og krigerne vifter endnu stærkere med sablerne.
  Og samurai lider nederlag efter nederlag. Her indtog de russiske tropper Tokyo.
  Mikado løber i frygt, men han kan ikke gemme sig nogen steder. Og nu tager pigerne ham til fange og binder ham!
  Storslået sejr! Den japanske kejser underskriver abdikationen til fordel for Nicholas II. Titlen på den russiske zar er betydeligt forlænget. Korea, Mongoliet, Manchuriet, Kurilerne, Taiwan og Japan bliver selv russiske provinser. Selvom Japan har en lille, begrænset autonomi. Men dens kejser er russisk, en autokratisk zar!
  Nicholas II forbliver en absolut monark, ubegrænset af noget. Han er den autokratiske zar!
  Og nu også kejseren af Japan, Zheltorossia, Bogdykhan, Khan, Kagan, og så videre, så videre, så videre...
  Ja, mere held. Bemærk held, Putin tillod, hvor meget han kunne vinde! Det enogtyvende århundrede er desværre ikke så velegnet til fangst!
  Og hvad nytter Rusland af, at Putins fjende McCain døde af hjernekræft? Held er selvfølgelig kolossalt, du kan ikke engang forestille dig det med vilje - for at din fjende skal dø sådan en slem og ubehagelig død!
  Men afkastet for Rusland er et konkret nul.
  Men for Nicholas II blev Putins held og held til store territoriale erhvervelser. Men i virkeligheden, hvorfor skulle formuen give gaver til Putin. Nå, ud fra det faktum, at Sobchak døde så til tiden og ikke behøvede at give ham stillingen som leder af forfatningsdomstolen, hvor godt er Rusland?
  Og Tsar of All Rus, Nicholas II, er en enestående personlighed. Naturligvis blev hans magt og autoritet styrket efter så stor en sejr. Det betyder, at nogle reformer kan gennemføres. Især i ortodoksi! Tillad adelige at have fire koner, som i islam. Og også give ret til en anden hustru til soldater som en belønning for bedrifter og tro tjeneste.
  God reform! Da antallet af hedninger og udlændinge i imperiet er vokset, så skal antallet af russere øges. Og hvordan gør man det? På bekostning af kvinder fra andre nationer. Når alt kommer til alt, hvis en russer gifter sig med tre kinesiske kvinder, så får han børn fra dem, og hvem vil disse børn være efter nationalitet?
  Selvfølgelig russisk på faderen! Og det er fantastisk! Nicholas II, der havde et progressivt sind, var mere religiøs af udseende end i sin sjæl. Og selvfølgelig sætter religionen i statens tjeneste, og ikke omvendt!
  Nicholas II styrkede dermed sin autoritet i eliten. Det er, hvad mænd længe har ønsket. Og han fremskyndede russificeringen af udkanten.
  Nå, det havde præsterne heller ikke noget imod. Desuden er troen på det tyvende århundrede svækket. Og religionen tjente kongen, idet den ikke rigtig troede på Gud!
  Og de militære sejre gjorde Nikolai populær blandt folket, og de autoritære vante ønskede ikke meget forandring. Russerne kendte ikke nogen anden magt!
  Og økonomien er i fremgang, lønningerne stiger. Ti procent stigning hvert år. Virkelig, hvorfor ændre sig?
  I 1913, på romanovernes 300-års jubilæum, reducerede zar Nikolai endnu en gang arbejdsdagen til 10,5 timer og på lørdage og før-feriedage endda til 8 timer. Antallet af weekender og helligdage er også steget. Det begyndte at blive fejret som en fridag og datoen for overgivelsen af Japan. Og kongens fødselsdag og dronningens fødselsdag og kroningsdagen.
  Efter at det viste sig, at arvingen til tronen var syg med hæmofili, tog tsar Nicholas sin anden kone. Dermed var spørgsmålet om tronfølgen løst.
  Men en stor krig var på vej. Tyskland drømte om at omfordele verden. Det tsaristiske Rusland var imidlertid klar til krig.
  I 1910 annekterede russerne Beijing og udvidede imperiet. Storbritannien gik med til dette i bytte for en alliance mod Tyskland.
  Den tsaristiske hær var den største og stærkeste. Dens styrke i fredstid nåede op på tre millioner og tusinde regimenter. Tyskland havde kun seks hundrede tusinde i fredstid. Plus Østrig-Ungarn, men dets tropper er ikke kampklare!
  Men tyskerne planlægger stadig at bekæmpe Frankrig og Storbritannien. Og hvor kan de trække to fronter?
  Russerne har verdens første Luna-2 lette tanke i serieproduktion. Og fire-motors bombefly "Ilya Muromets" og jagerfly med maskingevær "Alexander" og meget mere. Og selvfølgelig en stærk flåde.
  Tyskland har ingen lige kræfter.
  Og tyskerne besluttede stadig at angribe, på Belgien og uden om Paris. Der var slet ikke noget for dem.
  Men krigen startede stadig. Tyskland tog sit fatale skridt. Og hendes tropper flyttede til Belgien. Kun her er kræfterne ulige. Russiske tropper i Preussen og Østrig-Ungarn er allerede i bevægelse. Og Luna-2-tanken med en hastighed på 40 kilometer er allerede en kolossal kraft.
  Desuden, vel at mærke, tsar Nicholas held er, at krigen begyndte. Zaren selv ville ikke have angrebet Tyskland. Og så er der på russernes side en stor, overvældende overlegenhed i styrker, kampvogne, overlegenhed i artilleri og den bedste luftfart i kvantitet og kvalitet. Og en stærkere økonomi, da recessionen forårsaget af revolutionen og nederlaget i krigen blev undgået. Og så hele tiden stigningen og succes efter succes.
  Tyskerne var tydeligvis under angreb. Og så klatrede de selv med hovedstyrkerne, mod Frankrig og Storbritannien. Og hvor er de!
  Tag Italien og erklær Østrig-Ungarn krig! Det eneste plus er, at Türkiye gik ind i krigen mod Rusland. Men dette er endnu bedre for kongen, du kan endelig tage Konstantinopel og strædet for dig selv! Så...
  Og også fire hekse, evigt unge indfødte troende Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana i kamp! Og de styrter allerede ned! Så de vil ramme både tyskerne og tyrkerne!
  Forfatteren og digteren Oleg Rybachenko vågnede. For evigt opfyldte den unge hekse-troldkvinde sit løfte og gav Nicholas II lykken med Vladimir Putin, og nu skal Oleg Rybachenko opfylde sit. Opvågningen var ikke let. Drengens krop blev ramt af en hård pisk. Drengen sprang op. Ja, Oleg Rybachenko er nu en muskuløs dreng lænket af sine arme og ben. Man kan se en solbrændt til sort, tør og senet krop med aflastningsmuskler. En rigtig stærk og hårdfør slave, med kraftig hud, som allerede er så hærdet, at den ikke kan skæres af opsynsmanden. Du løber sammen med de andre drenge for at spise morgenmad, rejser dig fra gruset, hvor unge slaver sover helt nøgne og uden tæpper. Sandt nok er det varmt her, klimaet er som Egypten. Og drengen er helt nøgen, kun lænker. Men de er ret lange og forstyrrer praktisk talt ikke at gå, såvel som at arbejde. Men du kan ikke tage et stort skridt i dem.
  Skyl dine hænder i vandløbet, før du spiser. Du får rationer: vinkende ris og rådne stykker fisk. Men for en sulten slavedreng virker det som en delikatesse. Og så går du til minen. Solen er endnu ikke stået op om morgenen, og det er ganske behageligt.
  Drengens bare fødder er grove, keratinerede så meget, at skarpe sten slet ikke gør ondt, de kildrer endda behageligt.
  Stenbrud, hvor børn under seksten arbejder. De har selvfølgelig mindre biler og værktøj. Men man skal arbejde femten, seksten timer som voksne.
  Det stinker, så behovet lindres lige ved ansigterne. Arbejdet er enkelt, at skære sten med hakker og derefter bære dem i kurve eller på en båre. Nogle gange skal du også skubbe vognen. Normalt skubber drengene hende i to og tre. Men Oleg Rybachenko er sat alene, så han er meget stærk. Og han har en hakke i hænderne som en voksen. Han har mere arbejde at gøre end nogen anden.
  Sandt nok giver de oftere og oftere. Tre gange om dagen, ikke to.
  Drengen-slaven, i hvis krop Oleg Rybachenko flyttede ind, har været her i mere end et år. Lydige, hårdtarbejdende, alle bevægelser udformet til automatisme. Virkelig forbandet stærk, hårdfør og kender praktisk talt ikke træthed. Men på samme tid vokser drengen næsten ikke, og nu ser han ikke mere ud end tolv, med en gennemsnitlig højde for denne alder.
  Men på den anden side styrke ... Til flere voksne. Ung helt. Som dog tilsyneladende aldrig bliver voksen, og han får ikke skæg.
  Og gudskelov! Som forfatter og digter kunne Oleg Rybachenko ikke lide at barbere sig. Du arbejder for dig selv og knækker sten, smuldrer dem. Og til vognen. Så bærer du den til vognen. Det er hårdt at skubbe til hende, og børnene skiftes til at gøre det.
  Drengene her er næsten sorte, men træk er enten europæiske eller indiske eller arabiske. Desuden er der mange flere europæiske.
  Oleg kigger på dem. Slaver må ikke tale, de slår med en pisk.
  Oleg Rybachenko er også tavs indtil videre. Og han studerer. Her er der udover mandlige opsynsmænd også kvinder. De er også grusomme og slås med en pisk.
  Og ikke alle drenge har så stærk hud som Olegs. Mange brister og bløder. Og vagterne kan slå ihjel. Arbejdet er meget hårdt, og drengene begynder at svede meget, især når solen står op.
  Og her er solen ikke én, men to. Og dagen er meget lang. Og meget arbejde. Drengene har ikke tid til at sove og hvile. For dem er dette en stor smerte.
  Oleg Rybachenko arbejdede for sig selv, mekanisk hugget og læsset. Blandede mig selv...
  Og han forestillede sig et billede af, hvad der skete, efter at Nicholas II havde vundet den russiske præsident Vladimir Putins formue.
  Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana angriber østrigerne i Przemysl. Russiske tropper indtog straks Lvov. Og angribe den stærkeste fæstning.
  Bare-benede piger i bikini skynder sig gennem byens gader.
  De hugger østrigerne ned og kaster små skiver med deres bare fødder.
  Samtidig synger pigerne:
  - Zar Nicholas er vores messias,
  Den formidable hersker over det mægtige Rusland...
  Hele verden ryster - hvor vil den gå hen -
  For Nikolai med en sang frem!
  Natasha skærer østrigerne ned og kaster en granat med sine bare tæer og synger:
  - For Rus'!
  Zoya knuser også fjender og synger med overbevisning:
  - For det kongelige imperium!
  Og granaten kastet af hendes bare fod flyver! Dette er en morderpige. Kan knuse kæben og drikke havet!
  Og Aurora vil også med sine bare tæer kaste en skive, sprede østrigerne og knirke:
  - For Ruslands storhed!
  Og han vil blotte sine meget skarpe tænder! Det funkler som hugtænder.
  Svetlana glemmer heller ikke at give efter og brøler:
  - Rus' af den hellige og uovervindelige Nicholas II!
  Pigen demonstrerer kolossal spænding. Og med bare fødder kaster han alt op, og kaster gaver op!
  Natasha, der skyder og hugger og kaster dødelige ting med sine bare fødder, knirker:
  - Jeg elsker min Rus'! Jeg elsker min Rus'! Og jeg vil skære jer alle sammen!
  Og Zoya skyder også og hyler og kaster noget eksplosivt med sine bare tæer:
  - Store Nicholas Zar! Må bjergene og havene tilhøre ham!
  Aurora, der skriger af vildt, vanvittig raseri og kaster gaver med sine bare tæer, hyler:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os! Prangende piger knuser fjender med bare fødder, bare hæle!
  Og igen er pigerne i et vildt pres. De fanger Przemysl på farten og synger og komponerer på farten;
  Vort hellige Rus er herliggjort,
  Den har mange fremtidige sejre...
  Pige løber barfodet
  Og hun er ikke smukkere i verden!
  
  Vi overhaler Rodnovers,
  Hekse, der altid er barfodet ...
  Piger elsker drenge meget,
  Af dens rasende skønhed!
  
  Vi vil aldrig give efter
  Lad os ikke bukke under for vores fjender...
  Selvom vi har bare fødder,
  Der vil være mange blå mærker!
  
  Piger elsker at løbe
  Barfodet i kulden...
  Vi er virkelig ulve
  Vi kan slå!
  
  Kan ikke stoppe os
  Fritz formidabel horde...
  Og vi har ikke sko på
  Satan er bange for os!
  
  Piger tjener familiens gud,
  Hvilket selvfølgelig er fantastisk...
  Vi er for ære og frihed,
  Der vil være et modbydeligt beat Kaiser!
  
  For Rusland, som er smukkere end alt andet,
  Fightere rejser sig...
  Vi spiste fed grød
  Ubøjelige kæmpere!
  
  Ingen vil stoppe os
  Pigernes styrke er kæmpe...
  Og hun vil ikke fælde en tåre
  Fordi vi er talenter!
  
  Ingen pige kan bøje sig,
  de er altid stærke ...
  De kæmper indædt for fædrelandet,
  Lad drømmen gå i opfyldelse!
  
  Der vil være lykke i universet
  Solen vil være over jorden...
  Med sin uforgængelige visdom,
  Bajonet kejseren!
  
  Solen skinner altid på folk
  Over det mest rummelige land,
  I lykke, voksne og børn,
  Og enhver fighter er en helt!
  
  Der er ikke meget lykke
  For at være heldig, tro os...
  Lad det dårlige vejr forsvinde -
  Skam fjenderne!
  
  Vores venlige Gud er så suveræn,
  Der er ikke noget smukkere end ham...
  Vi vil opstå i ånden
  Til ondsindet alle kastede op!
  
  Besejr fjenderne, tror jeg
  Bely, russisk Gud er med os ...
  Vil være en glæde venture
  Lad ikke ondskaben komme på tærsklen!
  
  Nå, kort sagt, Jesus,
  Lad os altid være trofaste...
  Han er den russiske gud, hør her
  Løgner, at han er en jøde, Satan!
  
  Nej, Gud almægtige,
  Os den allerhelligste hovedstang...
  Hvor pålidelig er han et tag,
  Og hans Søn-Gud Svarog!
  
  Nå, kort sagt for Rusland,
  Det er ikke skammeligt at dø...
  Og pigerne er smukkere end alle andre
  Ved styrken af en kvinde som en bjørn!
  
  
  PLANER ER IKKE ÆNDRET
  Hitler ændrede simpelthen ikke OKW-planen, og angrebet på Stalingrad blev udført både fra nord og syd af hærgruppe A og B. Og angrebet blev betroet Mainstein . Som et resultat faldt Stalingrad i ti dages angreb fra alle sider. Og de sovjetiske tropper var fuldstændig omringet. Derefter bevægede Wehrmacht sig langs Volga-kysten til Det Kaspiske Hav. Hvordan reagerede Den Røde Hær? Offensiven i midten var ikke særlig vellykket.
  Derudover vandt Japan også slaget ved Midway, selvom det ikke åbnede en anden front, men erobrede Hawaii-øerne. Og samtidig flyttede samuraiernes landenheder til Indien. For at beholde denne koloni måtte Storbritannien trække en del af tropperne tilbage fra Egypten og opgive Operation Torch.
  Tyskerne holdt initiativet på østfronten. Den hurtige erobring af Stalingrad kollapsede den sydlige flanke. Fritz gled til Det Kaspiske Hav og afskar Kaukasus ved land. Og så gik Türkiye ind i krigen. Hendes hær, selvom den ikke er særlig stærk, er ret talrig og i stand til at kæmpe modigt.
  Allerede i de allerførste dage indtog tyrkerne Batumi og omringede Jerevan. Ja, deres præstationer er anstændige, eftersom den røde hær er fastlåst af den tyske front.
  Det skal bemærkes, at nazisterne udnyttede det faktum, at de sovjetiske tropper gik direkte ind i slaget fra lag og slog dem stykke for stykke. Dette havde selvfølgelig en negativ effekt på krigens gang.
  Stalin var også nervøs og hysterisk - han forlangte at beholde Kaukasus for enhver pris.
  Kort sagt lykkedes det heroiske forsvar af Stalingrad ikke, og alt faldt fra hinanden. Og selv fraværet af japanske divisioner i Fjernøsten hjalp ikke.
  Tyskerne flyttede langs kysten af Det Kaspiske Hav, til Dagestan. Stop dem med at samle støv - men kræfterne er ulige, derudover oplevede Den Røde Hær store vanskeligheder med forsyninger. Og sank. Og Fritz bombede aktivt.
  USA rørte næsten ikke Det Tredje Rige, distraheret af Japans sejre. Storbritannien svækkedes noget, og klatrede heller ikke på amok! Nu havde tyskerne for mange fly og kunne virkelig presse på.
  Stalin viste på den anden side sine værste egenskaber og slog ud og råbte for ofte, men traf ikke de bedste beslutninger.
  Så tabet af Kaukasus blev uundgåeligt.
  Der er allerede en kamp i gang ved grænsen til Aserbajdsjan.
  Sovjetiske piger kæmper desperat. Her er skønhederne, der kæmper desperat.
  Og de giver ikke op, og de giver ikke op. Og de kravler langs ryggen.
  Natasha, Zoya, Augustine og Svetlana slæbte en tysk general bagfra. Det her er sejt. Pigerne lagde ham på knæ og tvang ham til at kysse hans bare fødder. Han slog dem med stor entusiasme! Og slikkede pigernes hæle.
  Warriors generelt er så sexede og charmerende. Så gav de Fritz en kamp.
  Natasha huggede med et udbrud og afskar nazisterne. Hun kastede en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Til stor ære!
  Zoya fyrede også og knirkede:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Hun tog den og kastede en granat med sine bare tæer. Hun spredte nazisterne og knirkede:
  - For USSR!
  Pigerne er så smukke og fantastiske.
  Augustina kastede også en granat med sin bare fod og blottede sine tænder, tog den og hvæsede:
  - Jeg kæmper så meget! Som en terminator!
  Og Svetlana vil også lancere sådan en morderisk og destruktiv ting med sine bare tæer. Og syng igen:
  - Vores venskab er en monolit, og det er det, det står for!
  Fire, ja, de kæmper sådan - det er pigerne! Sjove skønheder og viser deres lange tunger som svar.
  Krigere af højeste orden. Og hvordan de tæsker, og hvordan de råber.
  De knuser tyskerne som bær med en presse.
  Natasha skød, kastede en granat med sin bare fod og sang:
  - Vi er lysets krigere, og det røde banner!
  Zoya affyrede også morderen med sine bare tæer og råbte:
  - Og vi vil kæmpe for Lenin!
  Og så huggede Augustin og blottede sine tænder:
  - I den store glædes navn!
  Og så skød Svetlana også og affyrede granater med sine bare fødder, brølende:
  - Vi tager det her og vender det!
  De fire arbejder aktivt og skyder. Nå, det er stadig piger, der ved meget om udryddelse. Og sådan slås de ikke.
  Og hvordan skulle rigtige terminatorer ... Højtflyvende krigere. Og de har passionen for ødelæggelse.
  Natasha kastede igen en granat med sin bare fod og hvæsede:
  - Jeg forstår udmærket denne verden, som en forværring af klassekampen!
  Zoe hvæsede også og kastede en dødelig, kød-rivende granat med sine bare tæer.
  - Hvilket hus vil have et rødt flag!
  Og så gav Augustin turen. Hun mejede nazisterne ned og kastede en granat med sin bare fod - hvæsende:
  - Fantastisk plads, det her er vores land og os alle sammen!
  Krigere og faktisk i stand til at rive selv en varmepude i stykker.
  Og så ville Svetlana, som om hun skubbede en granat med sin bare fod, give et udbrud og give ud af raseri:
  - Ilden er rasende, og hesten!
  Pigerne vil selvfølgelig blive begejstrede. Og de røv.
  Og fra tyskernes side kæmper besætningen på Gerd på T-4. Igen, når det starter op, vil du ikke varme op og undertrykke et sådant pres. I pigernes øjne er der sådan en helvedes flamme.
  De skyder sig selv, og giver ikke en chance for at flygte. Og ikke modstå deres hvide, perlefarvede tænder.
  Krigere er aggressive og hyler:
  - Vild smag! Vi vil sende alle fjender til helvede!
  Gerda vil fyre, ramme de fireogtredive og knirke:
  - Fremtidige sejre!
  Charlotte trykker på aftrækkeren med sine bare tæer og gurgler:
  - Jeg river den fra hinanden!
  Magda skød også, smadrede T-26'eren og udsendte:
  - Lad os åbne den.
  Og rystede med sine bare fingre.
  Og Christina vil også trykke sine bare fødder på pedalerne og hvæse:
  - Hurra for vores fest!
  Piger selvfølgelig og næsten nøgne i bikini og barfodet. Og ekstremt sexet på samme tid.
  Og de angriber deres ikke alt for perfekte, men effektive T-4. Og skyd på fjenden. Giv ikke efter for sådanne piger i noget som helst! Og hvordan de griner. Og hvor vrider de deres ansigter!
  Gerda brøler for sig selv og skyder med sine bare tæer:
  - Gerda elsker at slå ihjel, denne Gerd!
  Og affyrer projektiler igen.
  Og så skyder Charlotte på skift og brøler og slår en fireogtredive ud:
  - Jeg skærer deres maver over!
  Og med bare fødder vil starte igen.
  Og her vil også Christina killer tilføje. Også ved hjælp af bare tæer.
  Og brøl:
  - Jeg er legemliggørelsen af aggressivitet!
  Og hvilken talje hun har, og en aflastningspresse!
  Og så vil Magda tage den og vlupite og brøle:
  - Banzai!
  Og hun har også bare fødder, og mejslet!
  De fire tyskere klatrer selv og vinder virkelig. Den har så meget aggression og vitalitet.
  Krigere holder sig til sig selv og skyder. Giv ikke den røde hærs nedstigning.
  Og på himlen kæmper piloter også, og det er vist. At deres ånd er umådelig.
  Her er den seneste tyske Focke-Wulf. Det har Gertrude. Og denne pige viser, at hun er sejere end mænd. Så fascister tærsker. Giver dem ingen nåde. Den rigtige kamp blev startet af Gertrude.
  Og slår den sovjetiske Yak ned og hviner:
  - Jeg har en super pige!
  Så vil han tage og vise tungen. Og igen vil tage den totale udryddelse op. Her er pigen. Og også barfodet og i bikini. Og så skød LAGG ned og brølede igen:
  - Pilotskytte!
  Og han vil grine ud af lungerne. Og så vil han tage den og skyde PE-2'eren ned. Sådan en pige, af det fedeste omfang og klasse. Så manøvrerede hun igen og knuste Yaken fra luftkanonerne. Og det vil prøve.
  - Jeg er himlens hun-ulv!
  Og som han blotter sine tænder! Og hvordan man kommer ud! Nå, bedstemor! Til alle kvinderne, kvinden!
  Men selvfølgelig forsøger nazisterne stadig at angribe i syd.
  Der kæmper især piloten Helga på ME-109. Og så succesfuldt, at fragmenter flyver væk fra briterne.
  Mustang-pigen væltede og sang:
  - Lilla tåge svæver over os!
  Generelt, hvor er det godt at kæmpe barfodet og i bikini. Hvor er det praktisk! Og meget praktisk.
  Helga er pilot. Führeren var klog nok til at lytte til råd og tillade pigerne at gå ind i kampvogne, fly og ind i hæren. Og hvor meget bedre det gik for Fritz.
  De havde ikke selv forventet, at kvinders kroppe er så effektive. Her er Helga berømt ved at få fart og regninger.
  Pigen med bare fødder trykker på pedalerne og brøler:
  - Jeg er så dejlig - ko!
  Helga skyder yderligere to britiske fly ned og knirker:
  - Bag mig tyske soldater på rad og række!
  Og skød et bombefly ned! Her er pigen! Alle pigerne har en stor og sej kriger. Hvis det udrydder, også uden nogen ceremoni og medlidenhed.
  Pigerne er så sexede her!
  Og Rommels tropper river sig gennem ørkenen uden at vente på, at yderligere styrker nærmer sig. Vi skal vinde, så det skal vi. Den legendariske kommandant for "Desert Fox" er allerede vant til at kæmpe med overlegne styrker. Og det er hans soldater også. Her er for eksempel et udvalgt kompagni af kvindelige krigere fra SS. De blev forflyttet i begyndelsen af december, da fronten revnede, tyskerne trak sig tilbage, og briterne tværtimod brød igennem, frigav Tolbuk og truede med at smide Wehrmacht fra afrikansk jord.
  Så foreslog den dæmoniske Führer: Overfør den kvindelige bataljon af tigre. Ikke fordi damerne vil ændre magtbalancen, men for at mændene, især italienerne, skammer sig, og de ville kæmpe meget mere aggressivt og dygtigere. Når alt kommer til alt, hvis de hærdes af hård træning, er elitepiger foran, så vil bønderne skamme sig meget.
  Krigere kæmpede i én bikini og brugte specielle cremer til beskyttelse. I seks måneder blev deres bare, pigelige ben så keratiniserede, at de ikke var bange for sand, der var varmt som en stegepande, og af solskoldning fik deres hud en mørk chokoladefarve. Og mange har allerede mere end et dusin lig bag skuldrene.
  Margot og Schella, to meget unge, men allerede hærdede ariere i kampe. De er de yngste i kompagniet, men på et halvt år er det allerede lykkedes dem at tjene et jernkors af første klasse (anden klasse havde alle i bataljonen allerede), hensynsløse og venlige.
  Margot havde hår med ildfarve, og Shelley var en snehvid blondine med en blanding af honning. Her kæmper de og afviser angrebet fra modangreb fra britiske kampvogne. "Matildas" med deres kraftfulde rustning bevæger sig fremad. Yderligere farbar "Cromwell" med højeksplosive granater og lettere biler. Pigerne begravede sig i sandet. Det nytter ikke at skyde i panden på sådanne kampvogne. Det er nødvendigt, at de ikke bliver bemærket, og så ...
  "Matilda" og "Cromwell" vejer omkring tredive tons, og når de passerer over skyttegrave gravet i lerholdigt sand, bliver det skræmmende. Ovenfra vælter det ud på bare, solbrune nakke, du mærker en frygtelig vægt på dig selv, bastard-maskiner. Her er den samme "Cromwell", et typisk jern med 70 mm skrå panser, som selv en 88 mm pistol ikke altid kan tage. Det lugter af britisk, meget stikkende benzin og motorolie. Pigerne har deres egne overraskelser, let rekylfri. De allerførste modeller af Faustpatrons. Da mænd, som det er skik og brug, lader damerne gå foran, så tester de de nyeste og som forventet lovende våben.
  Men de satte også pigerne, i modsætning til nazismens hykleriske slogan: "Krig er en mands sag, fred for kvinder!", i det helt store.
  Infanteriet faldt dog bagud, hvilket betyder, at der er en chance for at sidde ude i skyttegravene og vinde.
  Shella udtaler hvisken, bange for at nyse fra at tilstoppe næseborene af sand, der falder ned fra skyttegraven:
  - Kun aldring på slagmarken vil give dig mulighed for at undgå gæring af sejrschampagne, der er rådden fra forpassede deadlines!
  Margot var enig:
  - Hvem har ikke udholdenhed, så bliver der en sur vin af nederlag, og en bitter svulst af tab!
  Men nu er Matildaerne, Cromwells og et dusin lette Mongooses allerede bag dem. Nu er det høsttid.
  Shella, hvis engang perlehår er blevet gråt af støv og hviler sine bare hæle i det varme sand, bliver mentalt til Jomfru Maria og andre helgener, siger de, svig mig ikke. Fingeren trykker let på palen, så den formede ladning går direkte ind i benzintanken.
  Margo trykker på aftrækkeren med hende, også afslappet. Herefter slår begge piger hinanden med hænderne. Ladningerne rammer lige i agterstavnen, hvorefter gastankene eksploderer. Orange flammer sprøjter som skumbølger gennem luften, nogens forbandelser høres.
  Så ruller de britiske kampvognes korte mundinger op i en slags rør fra stød.
  Og tigerpigerne kaster modigt granater mod fjenderne. Og fragmenter flyver i alle retninger og river, som en pote på en brændende kat, en skamplet af rustning, en destruktiv strøm af kumulative partikler.
  Her er det kvindeligt raseri, der siger, at tyskerne på ingen måde er præget af ro. Og de ved, hvordan de skal kæmpe... Og lade angrebet kvæle.
  Det er meget lettere at afvise angrebet af infanteri, der som regel består af arabere og negre rekrutteret ved razziaer eller forskellige løfter. Da de så, at kampvognene var slået ud, og der var alvorlig modstand forude, rykkede de allerede tilbage ved de første tab.
  Nå, efter det bliver de fuldstændig til en generel flyvning. Siden sådan en stil - fornærme de svage, så vær det til monstrene!
  Da angrebet endelig løb ud, og pigerne fortsatte deres løbetur gennem ørkenen om aftenen, havde de en samtale på farten. Shella spurgte Margot:
  - Tror du, vi er i Alexandria?
  Ildkrigeren svarede selvsikkert:
  - Jeg tror, at vi senest i november, eller måske oktober, endelig vil besætte Egypten.
  Shella foreslog logisk og ignorerede kløen i hendes hårde såler fra det varme sand:
  - Når de besejrer dette søm i vores underliv, basen på Malta, vil forsyningen blive bedre, så snart nye enheder kommer ind, vil fjenden ikke længere have en chance.
  Margot så sig omkring for at se, hvor længe solen havde været tilbage før solnedgang. For endelig at ligge og få en god nats søvn. Nærheden af det rødmende lys til horisonten beroligede krigeren. Hun bemærkede dovent:
  - Jeg tror, at Fuhrer ikke vil savne efter Peru-Habor og Midway at gentage den storslåede landing på Kreta. Kun denne gang vil Malta faktisk blive revet ned.
  Shella råbte op i himlen med en forbandelse:
  - Må den Almægtige gøre alle briternes baser til helvede.
  Solen gemte sig endelig bag horisonten, årets køligeste dag den 21. oktober sluttede. Og med den begyndte Operation Isbjørn. Hvorfor lige hvid? Udspekuleret desinformation for at få dem til at tro, at vi taler om norden, men faktisk en boksers knusende sving i syd.
  Den største britiske base så virkelig ud af helvede. Mere end tusind bombefly samlet fra hele østfronten og efter at have modtaget anstændig kamperfaring sammen med eskortejagere faldt de på den. Briterne har selvfølgelig kæmpet i lang tid, men de forventede ikke et så kraftigt massivt slag. Ja, hvem vil tro, at Fritz beslutter at afsløre fronten, selvom fjenden midlertidigt er stille. Men britiske krigere bliver nu tævet nådesløst. For eksempel bliver deres skibe angrebet af Yu-87, den berømte "ting". Ikke for hurtigt, men med den højeste (for deres tid) bombenøjagtighed, plager de den britiske flåde, der lurer i bugterne. Den mere moderne Focke-Wulf er ikke langt bagefter, blandt dem selv den legendariske von Rudel, kongen af angrebsfly. Kendt for at sænke det mest magtfulde sovjetiske slagskib, slagskibet Marat.
  Her ser korporal Richard for eksempel gribbe trille ned ad en bakke som en slæde. Som rovfisk dukker talrige tyske bombefly op af hullet. Allerede en gammel englænder kaster telefonen op i frygt. Han havde aldrig set så forfærdeligt et syn. Sirenerne hyler meget sent, efter at bomberne var eksploderet. Sprængbølgen kaster britiske soldater op, afrevne arme og ben flyver i forskellige retninger. Her blev en af jernhjelmene varm og ramte betjenten i ansigtet. Og hvordan han hviner:
  - Churchill kaput! Hitler er sej!
  De britiske antiluftskyts begyndte ikke at skyde med det samme, men først da tusindvis af bomber regnede ned på én gang. Fjenden beregnede alt korrekt: ikke en eneste bombe skulle spildes. Så knus fjenden og slå. Alle sektorer er præmarkeret på kortet. Desuden forklædte de uforskammede briter sig selv ikke rigtigt. Mange af deres antiluftskyts kanoner står i fuld udsyn og er fejet væk i første omgang.
  Her er løbet af en 85 millimeter lang 32-fods antiluftskyts slynget op og bøjet i luften som en donut. Så styrtede hun ned og knuste fem englændere. Her blev maven på en af de sorte revet op, og tarmene faldt ud.
  Og bomberne regnede ned, og alt brændte, brændstofdepotet buldrede, de begyndte at eksplodere og spredte granater næsten over hele skelettet, så blev endnu et depot sprængt. For at toppe det hele hylede sirenerne installeret i Yu-87'ernes og Focke-Wulf-sirenerne, hvilket forårsagede vild rædsel blandt negrene og araberne blandt kolonitropperne. Men det lader til, at hvide ikke er mindre bange.
  Her stødte for eksempel to britiske fregatter sammen, så meget at kedlerne buldrede. Og selv fragmenterne af fregatterne, der lettede, blev revet i luften, som minemarker, og krydseren satte sig simpelthen på bunden.
  Den engelske Cromwell-tank med en kort snude, men med en anstændig fart og en kraftig frontalrustning, accelererede i panik og ramponerede sit eget lager og knuste endda et dusin af sine egne fortvivlede soldater undervejs. Kaos voksede. Også her begyndte det engelske hangarskib at synke, og en kraftig dreadnought åbnede ild ... på kysten, hvor deres egne soldater myldrede.
  Og i dette helvede forblev to mennesker fuldstændig uforstyrrede. En af dem var en indianer, der afmålt tændte sin pibe, og den anden var en kvinde, åbenbart af arabisk oprindelse, men i militæruniform. Sammen er de ikke opmærksomme på det hurtige dødsfald. Snarere skærer en hel horde af udslettelsesryttere sig ind i et ikke helt almindeligt kortspil. Det var et spil med tooghalvtreds kort med jokere, og endda efter reglerne opfundet af rødhuden selv.
  Den arabiske kvinde sagde:
  - Masser af larm! Og hvad er meningen med at gå i panik?
  En af soldaterne, med et rygskåret med granatsplinter, løb nærmest ind i en indianer, men så smed han ham tilfældigt væk som en killing. Dråber af blod faldt på rødhudens ansigt, og de slikkede det af smilende. Så bemærkede han:
  - At larme er de svage blege ansigter. Det tror vi apacher - ingen fjende er god, en fjende er dukket op - endnu bedre!
  Den sorte kvinde bemærkede:
  - Dette er en typisk svaghed hos dem, der bekender sig til Kristi tro. De elsker at tale om ofre, men de ofrer sig ikke.
  Indianeren nikkede hurtigt.
  - Orden er bygget på et fundament, hvor cement er tro, og sand er vilje! Tro er et hjerte af guld, og vilje er en jernnæve! Kun de blege ansigter har ingen af delene.
  . KAPITEL #5
  Og på det tyske bombefly er der også en pige. I dette tilfælde Viola. Meget smuk blondine, og hun er parret med Nicoletta. Og begge piger er meget sexede. At kaste en bombe fra oven. Og også krigere barfodet og i bikini.
  Pigerne hyler for sig selv:
  - Vi har sådan stjålet det supermænd!
  Nicoletta spytter også bomber ud fra flykroppen. Og knuser fjenden. Englænderne forstår det sådan.
  Viola vil også affyre en dødbringende bombe fra oven. Og dræbe kæmperne fra Løveriget.
  Og også hvordan det går:
  - Jeg vækker frygt i Storbritannien!
  Og ryste sin bare fod. Og pop:
  Lad os slå Churchill!
  Piger fra Yu-188 er meget gode til at kaste bomber. Deres bil er den nyeste og bedste. Hun har et meget hurtigtskydende våbendesign.
  Her blev pigerne og den engelske fighter skudt ned.
  Deres fly er hurtigt nok. Krigere igen ved hjælp af bare fødder skyder ødelæggelse.
  Viola brøler:
  - Jeg driver alle fjender i kisten!
  Nicoletta hyler:
  - Og jeg kaster fjenden!
  Og hvor vil han tage og ryste med bare fødder!
  Her er pigerne, og hvordan de tærsker fjender. Og stop ikke. Autentiske ariere.
  Og når de vrider sig og ryster på deres bare bryster.
  Og de smider bomber igen.
  Og der er piger her, på andre fly. Her er det Eva, der kaster bomber. Knuser englænderne og synger:
  - Jeg er sådan set super!
  Og Eva træder også i pedaler med bare fødder.
  Men Viola vil smide bomben igen og brøle:
  - Jeg er en vild pige, jeg vil have ti mænd på én gang på en time, hvilket er meget fedt og fantastisk!
  Flere flammende britiske soldater kastede sig i vandet for at skylle flammerne væk. Det kogte endda af at komme i vandet, skrig og vilde støn blev hørt. Og blodige cirkler kravlede langs havskummet, først tykke, så spredte de sig gradvist og blev blege. Og krigerne fra det engang største og mest omfattende imperium på Jorden var ved at miste deres menneskelige form. Araberen fnyste foragtende:
  - Og disse mænd får os til at bære slør!
  Den rødhudede mand skelede listigt og bemærkede:
  - De er åbenbart bange, dit formidable udseende!
  Den arabiske kvinde blottede sine tænder listigt og sagde:
  - Blødheden af en kvinde ligner rustningens hårdhed, kun meget mere dødbringende og alsidig i forsvar!
  Tyskerne foretrak straks at plante med al deres magt, taktikken fra en bokser, der regner med fjendens uforberedthed, straks skynder sig med al sin magt mod fjenden. Når snesevis af fjendtlige fly brænder på flyvepladser, er de ude af stand til at lette. Når deres egne bomber eksploderer inde i Lancasterne og ødelægger alt omkring og alt. En hård, men effektiv taktik. Så underverdenens symfoni nåede toppen af sin styrke og begyndte derefter at aftage.
  Men dette sluttede selvfølgelig ikke sagen, den luftbårne division gik ind på banen. Mens briterne efter en sådan behandling, kan absolut ingen af dem tages lunkne. Heldigvis er der allerede lavet landingssvævefly i de nødvendige mængder, og metoderne til at bugsere dem er blevet fejlrettet. Sandsynligvis den bedste i verden i dag.
  Så de flyver, ikke som drager - langsommere, men hurtigt nok, og endda akkompagneret af musikken fra Wagner - Hitlers yndlingsmesterværk. Hvem ellers fra de levende huskede filmen "Apocalypse", hvor amerikanerne brugte netop denne musik, når de angreb vietnameserne. Hvor det skræmte dem. Så her Wagner, og rumlende motiver, gennem forstærkere. Faldskærmstropperne smurte deres ansigter ind med fosfor og malede, de ligner frygteligt dæmonerne i deres underverden. Også beregningen af den psykologiske effekt. Plus, nogle reagenser blev tilføjet til fosfor, og nogle magnesium chips, for at forårsage en glød i det mindste i en kort tid. Så uhyggeligt, især på baggrund af et røget skær, talrige brande. De har endda maskingeværer, også camoufleret i form af dragemunde. Så slår melodiøse tyske og erobrede maskinpistoler allerede. Og klippede, ujævne linjer falder til vindernes støvler. Og mange foretrækker simpelthen at overgive sig, på trods af at der er mange flere briter end tyskere.
  En indianer og en arabisk kvinde gemte sig i et lille, omhyggeligt camoufleret hul. Rødhåret bemærkede:
  - Jamen, vi pløjede dem!
  Den sorthårede kvinde var overrasket:
  - Siger du vi? Måske mener du os?
  Indianeren rystede på hovedet.
  - Nej! Palefaces slår englænderne, og det er et godt tegn! Og der bliver tid, så kommer vores ferie! Når indianerne befrier deres kontinent!
  Araberen fnyste foragtende:
  - Og hævder du tilfældigvis magten over verden?
  Indianeren smilede kærligt, som om han forklarede til et mentalt retarderet barn:
  - Hvem ønsker at få for meget - ender som regel med ingenting! Altså en stor ske - river i munden!
  Führeren så selvfølgelig ikke, hvad hans falke og høge lavede, men i princippet gættede han på, at den tyske krigsmaskine ville klare alt klart. Generelt blev tyske militære offensive operationer op til Kursk Bulge udført på et højt professionelt niveau. Nogle kalder dem endda benchmarks. Det er endda mærkeligt, at sådan en maskine gik i stå, og så faldt fuldstændig fra hinanden.
  Og pigerne ser en lignende drøm, en slags profetisk vision, afbrudt af en hård kommando - rejs dig!
  
  
  TSAR MICHAEL II
  Nicholas II var offer for et mordforsøg i Japan. Allerede dengang døde han, da han var arving til tronen. Et berømt mordforsøg, der skete i den virkelige historie. Tsarevich Nicholas blev såret, men overlevede mirakuløst.
  Men miraklet skete ikke. Dette held, for den mest uheldige tsar i hele Ruslands historie. Nikolai døde... Og med ham døde den store taber, som naturligvis uforvarende, men alligevel ødelagde zarriget og dynasti.
  Og i 1894, i en alder af femten år, besteg Michael II tronen. Bror til zar Nicholas. Personen er generelt ikke dum, snarere sej og modig. Mikhail Alexandrovich Romanov kommanderede en vild division under Første Verdenskrig, udmærkede sig i kampe. Der var generelt en mand, der var hårdere end Nikolai, et højere, mere udtryksfuldt ansigt. Var han klogere? Nicholas II er ikke en dum, talentfuld person. Men stadig ikke hård nok, viljestærk og født til at være en konge. Plus, selvfølgelig, problemerne med Nicholas II, især med hans kone.
  Mikhail er ikke mere dum end sin bror, og vigtigst af alt er han mere succesfuld ... Nå, Nikolai, ikke desto mindre er navnet på en eller anden måde dårligt for konger. Og Nicholas var den første, der fejlede. Helt fra begyndelsen, decembristernes oprør. Så den mislykkede start på krigen med Iran. Sejren blev vundet, men ikke så mange erobringer. Ja, og Iran er ikke en rival til Rusland på forhånd. Krig med Tyrkiet. Heller ikke for godt i starten. Og sejren var meget blod værd. Og få erobringer.
  Og så krigen i Kaukasus i næsten fyrre år med Shamil. Og det er dårligt, udvidelsen har frosset. Og endelig nederlaget i Krimkrigen. Og ifølge rygter var zar Nicholas den første til at begå selvmord.
  Ja, den konge var uheldig. Michael den første ... Han regerede i problemernes tid. Redde Rusland. Få, erobrede byer fra Polen. avanceret i Sibirien. Levede dog ikke nok. Men kongen var i det hele taget normal. Og uden alvorlige punkteringer.
  Mikhail Romanovs politik var som Nicholas II: ekspansion til Kina og østen. Opførelse af Port Arthur. Diplomati med Tyskland, forberedelse til krig med Japan. Selvfølgelig var det indlysende, at en krig med Land of the Rising Sun var uundgåelig. Smertefuldt var hun aktivt bevæbnet. Og den unge zar ønskede ære, han ønskede erobringer, han ville skabe det gule Rusland. Derudover var det indlysende, at Kina lovede at blive en kolossal magt i fremtiden, og det er bedre at dele det nu. Så længe den er i stykker.
  Japan angreb den russiske eskadron i Port Arthur.
  Så blev admiral Makarov sendt. Denne gang var der ingen død. Dels fordi Mikhail ikke tillod Tsarevich Kirill at blande sig med Makarov, og han var ikke på skibet. Og dette ændrede ruten lidt.
  Admiral Makarov trænede eskadrillen. Så, da japanerne blev fanget på miner, var han i stand til at angribe Togos flåde.
  Søslaget endte med en overbevisende sejr til den russiske flåde. Men senere belejrede japanerne stadig Port Arthur. Men ikke længe. Mikhail afskedigede Kuropatkin og udnævnte en kommandant, der var yngre og mere dygtig. Og igen blev der vundet sejre på land.
  Japan blev generelt brudt af havet. Og så blev landingen også landet.
  Samuraien overgav sig. Rusland genvandt Kurilerne, erobrede Taiwan og Korea.
  Senere sluttede en række kinesiske provinser sig frivilligt til imperiet og dannede Zheltorossia. Det kongelige imperium udvidede sig og blomstrede.
  Ingen tanke, intet overflødigt demokrati. Ikke liv, men nåde! Hurtig udvikling af landet. Men selvfølgelig var den første verdenskrig uundgåelig. Og nu er dragens time kommet.
  Men på dette tidspunkt havde Rusland allerede lette tanks "Luna" -2, tunge: "Peter the First", designet af søn af Mendeleev og de mest magtfulde bombefly i verden: "Svyatogor" og "Ilya Muromets". Sådan var magten!
  Og den russiske hær fra de første dage begyndte at vinde. Og antallet af tsartropper, på grund af faktoren af allerede halvt forbundne Kina, var stort.
  Russiske tropper besejrede tyskerne i Østpreussen og omringede Koenigsberg. De tog straks både Lvov og Przemysl. Rusland havde for mange soldater og et stort antal lette, mobile kampvogne. Som ikke havde sin side og viste formidabel kraft. Den ene hær efter den anden faldt.
  De russiske rati har allerede erobret Budapest.
  Tyskland var i en vanskelig situation. Russiske tropper nærmede sig allerede Oder. Italien erklærede også Østrig krig. Sandt nok gik det osmanniske rige ind i krigen mod Rusland. Men denne ene blev kun til et nederlag og et nederlag på alle fronter.
  Russiske tropper har allerede krydset Oder. Og om vinteren begyndte de at storme Berlin. Der var ikke noget at beholde byen. Så tyskerne har stadig en masse styrker lænket i Vesten.
  Og Wilhelm og hans stab erklærede i al hast fred, eller rettere overgivelse.
  Krigen varede kun seks måneder. Russiske tropper indtog Istanbul. Og Türkiye blev besat af zar Michael II's hær.
  Derefter blev der sluttet fred i Peterhof. Østrig-Ungarn kollapsede og ophørte med at eksistere. Galicien og Bukovina blev russiske provinser. Tjekkiet og Slovakiet blev kongeriger ledet af zar Michael II. Ungarn anerkendte også den russiske zar som sin monark.
  Krakow og andre lande kom ind i Kongeriget Polen. Østpreussen blev afskåret, Danzig blev en russisk by. Lilleasien, og det meste af Irak med Bagdad blev russisk. Briterne modtog kun provinsen Basra og Palæstina, mens Frankrig modtog det sydlige Syrien.
  Kongeriget Jugoslavien blev også dannet, hvor Michael II blev medhersker. Snuppede lidt, mig selv og Italien. Dermed var Rusland i stand til at blive en stor erobrer. Og led små tab ved ubetydelige udgifter. Men Tyskland skulle stadig betale Rusland det meste af erstatningerne. Imponerende sejr!
  . KAPITEL 2
  Herefter var der flere små krige. Rusland erobrede det meste af Afghanistan - syd gik til Storbritannien, og to tredjedele af Iran - syd er også britisk. Så delte de kongelige, franske og engelske tropper endelig den saudiarabiske halvø. Hegemoni opstod. Japan formåede også at få fat i nogle tyske ejendele.
  Indtil 1929 blev der observeret økonomisk vækst over hele verden - den stærkeste i Rusland. Men den store depression fulgte. Dette bragte Hitler til magten i Tyskland.
  Også i Rusland var der en stigning i revolutionær- og strejkestemningen. Men i 1931 var der en ny krig med Japan om Kina. Rusland var stærkere, og admiral Makarovs værdige efterfølger, admiral Kolchak, kommanderede flåden.
  Sejr, landgang og Japan med alle dets Stillehavsbesiddelser blev Ruslands provins. Og zar Michael II og også kejseren af Japan. Ja, det lykkedes så godt. Men kampen om verdensherredømmet sluttede ikke.
  Hitler var ved at opbygge sine styrker. Og en koalition opstod: Tyskland, Italien, Rusland, mod Storbritannien, Frankrig, Holland, Belgien og USA.
  Den tsaristiske hær i 1940 gennemførte faktisk erobringen af Kina og løb ind i franske, hollandske og britiske besiddelser.
  Den 22. juni 1941 begyndte Hitler krigen ved at invadere Frankrig. Führeren havde en fremragende plan og Mainsteins genialitet. Rusland indledte en offensiv mod de britiske og franske kolonier i Asien og Afrika. Det er sådan en brutal krig.
  Med hensyn til befolkning besatte Rusland allerede det første sted i verden, dens hær var udstyret med de bedste og mest avancerede tanke og fly. Helikoptre, jagerfly, angrebsfly, bombefly, inklusive jetfly, er allerede i masseproduktion! Generelt går alt på en eller anden måde godt.
  Hitler besatte Frankrig, Belgien, Holland og Danmark på halvanden måned! Det tsaristiske Rusland besatte Norge og Sverige. Samt Indien, Indokina, det sydlige Iran, Saudi-halvøen og ind i Egypten.
  De koloniale engelske og franske tropper var bemærkelsesværdige for deres lave kampevne og havde en meget lav militærånd - overgav sig praktisk talt uden modstand.
  Hitler ville selv flytte til Afrika, men Spanien var imod Tyskland. Så angreb nazisterne Franco-regimet og besejrede det. Og så Portugal. Efter et voldsomt overfald indtog de Gibraltar!
  Så invaderede Rusland og Tyskland Afrika. Her forstyrrede store rum, jungler, ørkener og fraværet af veje mere end modstanden fra de svage og forvirrede kolonitropper i Storbritannien, Frankrig og Portugal.
  Der var en beslaglæggelse af territorier. Episodiske kampe, fokal modstand. Russiske kampvogne er stadig de bedste og med god manøvredygtighed, især den mellemste: "Nikolai", som blev opkaldt efter Tsarevich Nikolai, som blev dræbt af japanerne.
  Men hvis du vidste, hvilken ond skæbne samuraien Tsuda Sanzo reddede fra, Rusland, så ville et monument til ham fra Eiffeltårnet i St. Petersborg være blevet genopbygget. Eller måske har du opkaldt tanken efter ham.
  Under alle omstændigheder var "Nikolay" -3 relativt let - under tredive tons, en mobil tank med dieselmotor. Han havde en hastighed højere end den legendariske fireogtredive og tykkere og mere skrånende frontalpanser og en lavere silhuet og en længere pistol, dog ens i 76-millimeter kaliber.
  Uanset hvad det var, erobrede Rusland mere end to tredjedele af Afrika, resten gik til Tyskland og Italien. Og efter den massive bombning i maj 1942 fulgte en fælles russisk og tysk landgang af tropper i Storbritannien. Kampene varede kun to uger, og England og Irland var besat.
  En måned senere besatte de Irland.
  Amerika opførte sig ret passivt af frygt for at gå ind i sådan en farlig krig, men Storbritannien hjalp stadig med ressourcer. Så Hitler, Mussolini og Nicholas II besluttede at afslutte den økonomisk mest magtfulde magt.
  At Rusland har en fælles grænse med Amerika langs Alaska. Og de har allerede bygget en jernbane til Chukotka - hvilket er meget nyttigt til krigen!
  Og nu vil den russiske, tsaristiske hær rykke... Og gå ind i Alaska. Og amerikanske kampvogne mod russere og ikke rulle. Sådan blev det.
  Russiske tropper begyndte at lande i Alaska den 1. september 1942 ... Og de rykkede frem med stor succes.
  Hurtigt voksende fodfæste. Og i kampene deltager som altid smukke russiske piger.
  De er på den nyeste tank "Nikolay" -4. Warriors barfodet, i én bikini. Og de har en mere kraftfuld 85 mm langløbet pistol: Sherman-tordenvejret.
  Det er allerede november, sneen er faldet, men de smukke piger: Natasha, Maria, Aurora og Svetlana, genkender ikke noget tøj og kæmper næsten nøgne.
  Her skyder og smadrer krigerne med det nøjagtige hit af Sherman-projektilet. De blotter deres tænder. Natasha fyrede og brølede:
  - Jeg slog alle for kongen!
  Og hvor skyder den!
  Så ville Maria skyde, og det så præcist, at hun rev Shermans tårn af.
  Jeg tog den og kvidrede:
  - Jeg er en pige, der skærer metal!
  Og så vil Aurora affyre et projektil. Og også præcis og klar.
  Krigeren knirker:
  - Den højeste kunstflyvning!
  Og så, som Svetlana vil udhule, med al sin hektiske styrke. Blonde pige destroyer. Og hvin:
  - Jeg er en helvedes dæmon!
  Og hele fire vil tage det, mens de bevæger sig langs den sydlige del af Alaska.
  Og her er Alexander-4 tanken, også den nyeste model med smukke piger. En kraftig 130-millimeter langløbet kanon, og hele otte maskingeværer og en besætning på fem smukke piger i bikini.
  De går også og skyder, slår amerikanerne ud, bryder igennem Shermanerne.
  Alenka affyrede et projektil ved hjælp af sine bare tæer og sang:
  - Til zar Michaels ære!
  Under skud støttede Anyuta og mejede amerikanerne ned:
  - Stor konge!
  Augustine smadrede også, brød igennem Sherman og hvæsede:
  - For fred, arbejde, imperium!
  Mirabela åbnede ild næste gang. Hun brød også fjendens rustning og hvæsede:
  - For en ny russisk orden!
  Og så affyrede Olimpiada et projektil, som en lupanet og brøl:
  - Jeg er sådan en magt og smerte for fjenden!
  Pigerne går godt og fyrer. I deres smaragd- og safirøjne, underverdenens flammer.
  Og den nyeste, uigennemtrængelige fra alle vinkler tank "Alexander" -4, går til sig selv og tærsker amerikanerne. Sådan er repræsentationen og den ubetingede ødelæggelse.
  Og pigerne er hvad, frost, og de er i samme bikini og næsten nøgne - skønhed! Vi tager vores kat med!
  Alenka hvordan man affyrer en granat mod en amerikansk bil. Sådan ramser du hende og synger:
  - Jeg er en verdensstjerne!
  Og så vil Anyuta tage den og slippe den, fælde fjenden og hvæse:
  - Og imperiets herlighed!
  Og så vil Augustina banke med et projektil, slå fjenden ned, bryde fjendens rustning og knirke:
  - Jeg er en rødhåret og skamløs pige!
  Og så er Mirabela som en sandal. Og affyr et dødeligt projektil mod fjenden. Riv tårnet af og hvin:
  - En vædder fra en vædder!
  Og så vil den smukke helt tage OL. Vil frigive den mest dødelige af skallerne. Knus fjendens tank og råb:
  - Alle fej!
  Her kommer en kampvogn på halvfjerds tons og bryder fjendens skanser. Og samtidig bevæger den sig let i sneen - den nyeste motor er en gasturbine! Du kan ikke stoppe en bil som denne.
  Alenka synger:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os! Russiske ulve river fjenden! Russiske ulve - hilsen til heltene!
  Og igen, ved hjælp af bare tæer, ved at trykke på aftrækkeren, rammer fjenden. Her er pigen!
  Anyuta faldt også med sine bare ben og hvin:
  - Jeg har det godt!
  Og så affyrer Augustin projektilet og hyler:
  - Jeg er en vild pige!
  Og Mirabela vil udgive noget helt dødbringende og brøle:
  - Til nye, ufleksible grænser!
  Og han vil vise sin tunge så pink og lang.
  Og så vil OL tæske, og smadre amerikanerne, og gøre det meget sejt.
  Nå, generelt er en klar sejr synlig. Dette slag er vundet, og de russiske, zaristiske tropper bevæger sig fremad.
  Ved udgangen af december 1942 var hele Alaska allerede blevet erobret af den tsaristiske hær, og kampene foregik i Canada.
  Udover kampvogne kæmper piloter på jetfly også. USA har meget luftfart, men kvaliteten er meget dårlig. Sammenlign ikke med russiske jetmaskiner. Som knuser fjenden med intensiteten af terminatorerne.
  Og pigerne Anastasia og Margarita på deres fly "Ekaterina" -6 hvor effektivt de scorer.
  Anastasia skyder otte amerikanske fly ned med et udbrud af fem flykanoner og hvin:
  "Jeg er bare en super-klasse kriger!"
  Og med bare fødder vil han trykke på pedalerne.
  Margarita skyder ti amerikanske fly ned i et stød og knirker:
  - Og jeg er stadig en klasse over!
  Anastasia med sine bare tæer, som om hun ville trykke på aftrækkerne og flamme mod fjenden. Vil vælte syv amerikanske militærkøretøjer og knirke:
  - Jeg er sådan en kriger, at kongen er i beundring!
  Margarita vil også løslade morderen og knirke:
  - Og ikke kun kongen! Vi er meget smukke!
  Pigerne kæmper og rammer forskellige biler. De kaster fjenden som døde mus ind i en skurvogn. Og ødelægge amerikanske fly.
  Anastasia skød flere fly ned og knurrede:
  - For den tohovedede kongeørn!
  Margarita blottede sine hugtænder og kvidrede:
  - For det her og fedt!
  Og hun ramte også et dusin flere amerikanske biler. Her er pigerne. Piger elsker at dræbe. Og riv den fra hinanden!
  Og dette par virker...
  Bevæger sig til jordmål. Og kom nu med Shermanerne, slå igennem dem. Som en metalnål. Og flække det stærkeste jern og stål. Sådan tog styrtet dem.
  Anastasia gennemborer adskillige Shermans og hviner for sig selv:
  - Jeg er en pige, der kan meget!
  Margarita tæsker også amerikanerne på land og knirker:
  Intet kan stoppe mig, og har aldrig gjort det!
  Anastasia knuser fjenden, vælter kampvogne og hviner:
  - For kongen, som ikke er klogere og sejere!
  Pigerne er helt fantastiske! Og vigtigst af alt, kun i én bikini! Og uovervindelig!
  Ingen piger kan vinde og stoppe!
  Anastasia, der skyder, hviner helt i lungerne:
  - Jeg er en pige, der knækker stål!
  Margarita fortsætter med at skyde og tilføjer:
  - Og ethvert metal!
  Pigerne flyver til sig selv og skyder ... Selvom frosten og vinteren, men dette stopper dem ikke. I Canada er kampene i fuld gang.
  Anastasia skyder igen og brøler:
  - Jeg er som en dreng!
  Marguerite bekræfter aktivt og tæsker med en panters raseri:
  - Jeg er den, der er sjovere og sejere end alle andre!
  Pigerne ser ud til at beregne stort og ubeskriveligt held!
  Får halvnøgne regninger! Og sorg ved ikke, uden tvivl! De har mange forskellige meninger!
  Men kort sagt, heldige skønheder. De tog og dækkede en general med fire stjerner med et luftangreb. Storslåede skønheder. Mens de knepper, knepper de!
  Og igen bevæger russiske og tyske kampvogne sig tværs over Canada.
  Her er besætningen på Gerda, på den tyske T-4. Bilen er ærlig talt ret svag på baggrund af sovjetiske biler. Men på den anden side er pigerne ikke nemme - de kæmper barfodet og i bikini i kulden. Og det siger noget!
  Sådanne krigere er ærligt talt seje! Kender ikke tvivl og svaghed! Safirer og diamanter brænder i deres øjne! Sådanne skønheder vil ikke give en tomme land til fjenden! De er hellige og ondskabsfulde på samme tid.
  De bevæger sig med enorm energi.
  Og så som så knus amerikanerne.
  Gerda skød med sine bare tæer og kvidrede:
  - Jeg er en vild pige! Og slet ikke jomfru!
  Og efter det, hvordan man griner.
  Charlotte affyrede også sin kanon. Lad ikke for kraftig, men hurtigfyring:
  - Jeg er som en rødglødende og bidende bi!
  Derefter vil skønheden tage og vise sin lange tunge!
  Og så slår Christina og knirker:
  - Og min vokal! Fang strejke!
  Og også en ulvs tænder vil blotte og brøle:
  - Der kommer en ny sejr!
  Warriors er virkelig hårde og aggressive. Og de har så meget muskelstyrke og voldsomt raseri.
  Og Magda vil også smække fjenden. Den vil smadre Sherman på afstand, ramme meget præcist ende-til-ende og brøle:
  - Jeg er sådan en sej tysker!
  De fire kæmper, på trods af at bilen ikke er den bedste, med succes.
  Og hvorfor? For de har næsten intet tøj på! Og krigerne ødelægger fjenden meget smukt.
  Gerda siger stolt:
  - Vi er Führeren værd!
  Derefter vil skønheden skyde igen og blotte sit søde ansigt.
  Krigerne her er af arisk ånd. Og de er ikke bange for kulden. Selvom vinteren i det vestlige Canada stadig er meget kold.
  Men intet - kun barfodet, og næsten nøgen. Så bliver der held og lykke og sejr!
  Disse er krigere fulde af stolt ånd.
  Og nu har arierne ingen side i udholdenhed. Bortset fra de russiske piger.
  Men Natasha på "Nikolay" -3, også i bikini og barfodet, skød, vred og gik. Hendes kampvogn er dog bedre end den tyske T-4. Kampene her er hårde og meget aggressive.
  Yankees forsøger at snappe. Men her slog Natasha "Heksen" ud og hvæsede med et grin af perletænder:
  - Jeg er sådan en pige, at ingen vil rejse sig!
  Og Maria skød præcist mod de amerikanske kampvogne. Vil bryde igennem dem og hvæse med et smil på tænderne:
  - Ingen magt vil tage os!
  Og nu vil Aurora også skyde på skift. Sherman er blevet ødelagt. Ja pige hvad du har brug for.
  Og så vil Svetlana yde sit bidrag ... Hvordan det vil skade amerikanerne.
  Der er også kampe til søs. Den russiske flåde erobrer Filippinerne.
  Og også her holdet: barfodede sømandspiger. Også næsten nøgne skønheder, i bikini. Sandt nok er vejret på Filippinerne også vidunderligt om vinteren - varmt, fordi det næsten er ækvator.
  Og piger kan lide at slås og skyde. Og slidte flimrende bare, runde hæle. Disse piger er bare søde. Det mest, der ingen af delene er - super!
  Forresten elsker fanger at blive voldtaget! De binder sig selv, og rider så på dem. Ja, endda så fangerne mister bevidstheden! Og de arrangerer total udryddelse for sig selv - eller rettere, ikke for sig selv, men for deres fjender.
  Sådanne seje hold af halvnøgne piger. Og der er intet til at stoppe og knuse dem!
  Warriors går ombord på en amerikansk krydser. De hopper ind næsten nøgne, barfodet, med muskler, der ruller under solbrændt hud. Og fældede rasende amerikanerne. Og giv ikke den mindste chance for at overleve.
  Og her kan du se den smukke Stella og hendes partner Masha. Begge piger er høje, muskuløse blondiner, som om alle bliver skåret ned. Hvad er ikke et slag, så hugge, og rive i stykker kroppene!
  Pigerne går langs det amerikanske skib. Vinke til højre - gaden, vinkede til venstre - bane!
  Og pigerne vil ikke stoppe nikah! Efterlad ikke dine modstandere en chance! Og hvis de brøler, og begynder at ryste i musklerne!
  Og atter vifter de med deres sværd mod sig selv og hyler:
  - Vi er piger, hvad der er for kongen, fædrelandet og Mikhail Romanov!
  Og de hakker som samuraikål. Her tog Stella den og ville med sin bare fod flytte den amerikanske officer i lysken. Han vil flyve højere op og hoppe over bord.
  Den blonde terminator vil give ud som:
  - For mine slag betaler de gebyrer!
  Og igen vil han blotte sine tænder og gnistre med perletænder! Her er pigen! Den mest saft og smag!
  Og pigerne skynder sig til sig selv. Og passerer som en tornado tidevand. Giv ikke fjenden en chance. De har en enorm magt. Mørke disse djævle og tusinder af tusinder af engle.
  Og her er Masha, som om han huggede, og med to sabler på én gang vil hun blæse tre hoveder af! Dette er en pige - en pige for alle piger!
  Begge skønheder hugger, som om de slår søm med sværd. Og der er ingen svaghed eller tvivl i deres handlinger. De bevæger sig fremad uden at trække sig tilbage eller give op. Retfærdighed kræver menneskehedens forening. Et imperium, en krone, et mål og udvidelse til rummet.
  Netop på dette tidspunkt finder opsendelsen af den første kunstige jordsatellit i kredsløb sted. Her flyver den kloden rundt.
  Og russiske piger i bikini kæmper for sig selv. Og giv ikke plads for fjenden. Og amerikanerne skåret af skønheder falder. Alligevel piger af højeste klasse og dygtighed.
  Det lykkedes dem engang at føre krig i Japan. De kæmpede også i toppen. Kejseren selv blev taget til fange. De viste deres enorme dygtighed. De har sådan en spænding og så meget muskelstyrke. Selvfølgelig er sådanne piger et mirakel af mirakler!
  De fældede samurai i paladset. Og de var også næsten nøgne og barfodede. Piger, der kunne gøre ting, der overraskede deres fjender.
  Og de huggede alt kød og demonstrerede deres kunst. Krigere, der ikke kender tvivl, rykker frem.
  Her er en amerikansk admiral skåret hovedet af med en sabel. Og hvordan skønhederne vil grine og blotte deres hugtænder.
  Og igen i offensiven og skære sig selv. Sådanne krigere er rigtige monstre. Og zar Michael sidder på tronen. Søn af Alexander III, men ikke den. En mere succesfuld, mere beslutsom, mere viljestærk og også en talentfuld hersker.
  Men selvfølgelig betyder heldet noget plus endnu større stivhed - Mikhail førte en kompromisløs kamp mod korruption, hvilket havde en positiv effekt på hæren. Men den mest effektive knowhow er at bruge piger i bikinier til militære formål. Og pigerne er meget smukke, når de er næsten nøgne og barfodede.
  Her er kampene med varierende succes. Og smukke krigere skyder meget præcist, bedre end mænd. Og vigtigst af alt, når pigerne er næsten nøgne, er de praktisk talt usårlige. De bliver ikke taget af kugler og granater. En meget stærk hær af krigere. Det er sejt. Sådan en idé om tsar Michael - at bruge piger næsten nøgne og barfodet, og dette bragte sejr.
  Og pigerne i kampene kastede også granater og dolke med deres bare tæer. Og de viste deres vilde vrede.
  Piger er meget flotte. Og meget smuk, frisk og flådefodet. Ingen kunne holde dem.
  Krigere er meget greyhounds ... Barfodede pigelige ben er et meget effektivt våben. Men hvad kan de gøre? En masse ting. Selve de bare såler modtog energi fra jorden, og skønhedens krigere var friske.
  Jeg må sige, at piger er de smukkeste i verden, hvilket er både vidunderligt og med kobraernes raseri!
  Amerikansk krydser fanget. Fangede mænd faldt på deres ansigter. Derefter blev krigernes ben stukket ind i deres ansigter. Og tvunget til at kysse. Og pigerne kurrede, og deres bare såler, når de slikkede deres tunger, var behagelige og kildrende.
  Men skønhederne nød det faktum, at deres bare fødder blev overhældt med kys, og deres hæle blev kysset.
  Så griner pigerne. Og grinende tænder!
  Men det blev bedre, pigerne solbadede lidt nøgne og købte. Sådanne smukke krigere. Og hvordan man tager sådan et ben og kysser. Og slikke hver finger.
  Pigerne er fantastiske.
  Her igen kampvognen "Alexander" -4 i kamp. Pret for sig selv og allerede februar går. Tropperne går videre. Kommer tættere og tættere på amerikansk territorium. Piger er så seje.
  Her skyder Natasha præcist. Og det rammer meget præcist.
  Pigen skyder ekstremt præcist og råber:
  Vi vil knuse fjenden!
  Maria skyder næste gang. Tog og besejrede fjenden:
  - Jeg er super!
  Maria er en meget smuk pige, og meget aktiv.
  Og hendes bare fødder er meget smukke og elegante i deres erotik:
  Vi vil ødelægge fjenden!
  Og Aurora er sådan en pige, og super i hende og bare maver og bryster, og sådanne skarlagenrøde brystvorter oppustede:
  - Jeg vil bryde igennem fjenderne og gøre det super!
  Og som hun ryster sit røde hår!
  Og igen vil han hamre med sine bare, mejslede ben. Sådanne krigere er meget seje!
  Og så vil Svetlana tage og slå fjenden:
  - Jeg elsker kongen og hænger en løkke om halsen på fjenderne!
  Det er her, pigerne griner. Hvordan de blev greyhounds og seje.
  Amerikanere løber væk fra piger. Eller give op. Eller de dør. De kvindelige krigere er så smukke og meget meget barfodede, og pigerne er så vidunderlige. Og i én bikini er kamp behageligt og effektivt. Krigerne er så fantastiske.
  Natasha skyder igen mod amerikanerne og hvæser:
  Du er min bror og jeg er din bror! Mere specifikt, min søster!
  Og igen, så længe han bevæger tungen. Lad os sige aggressiv kriger og skønhed!
  Og her ryster Anyuta sine bare bryster. Og skrige og grine. Og granaten vil sende til amerikanerne. Og han vil tage og kneppe.
  - Skønheden blæste det! Og knirker:
  - Jeg er sådan en super pige!
  Smuk pige og elsker sex. Og det er dejligt!
  Og pigen tog den og tæskede den - knurrede:
  - Vi vil besejre og smadre fjenden!
  Og her er Aurora, der hamrer og tæsker:
  - Jeg er en konge og en sej pige!
  En krigerkvinde kan være noget af en greyhound.
  Pigerne griner for sig selv.
  Men Svetlana tog det, og det er meget fedt. Og den gav sådanne gebyrer for fjendens ødelæggelse og kyssede djævle:
  - Det er sådan en totalitær kunstflyvning!
  Tanken er meget adræt og dødelig. Han slår den svage og høje Sherman. Her er kampene her til fordel for det tsaristiske Rusland.
  Natasha fyrer igen. Og kurrer:
  - For dit idol!
  Maria begyndte at skyde. Pigen er meget smuk og hun har gyldent hår. Ved udseendet.
  Pigen sparkede, og med sine bare tæer sigter hun og knirker:
  - Dette er mord for kongen!
  Og her er Aurora skide en amerikaner. Og pigen er, lad os sige, virkelig ekstremt aggressiv og knirkede:
  - For en rigtig boarding!
  Og pigen viste sig virkelig stærk.
  Og Svetlana er aggressiv og stridbar. Hun bankede med sit bare ben og rev fjenden fra hinanden.
  Og hun kvidrede og blottede sine tænder:
  - Jeg er en dame, der flyver en ørn!
  Så pigerne begyndte at hugge med vild kraft. Og stop ikke sådan aggression af skønheder. Ikke at trække sig tilbage og ikke bøje sig.
  Natasha skød igen og hvæsede:
  Indtil total udslettelse!
  Og Maria, uden nogen søm, lykkedes meget mere med at ødelægge sine fjender og begyndte at knække sine modstandere.
  Og så tog Aurora det, og hvordan hun slår mod fjenden fra en kanon. Og meget succesfuldt, med kolossal aplomb. Og knus, knus fjenden. Og smeltet affald flyver fra Sherman i alle retninger.
  Og Svetlana vil også skyde, og hvordan hun vil synge:
  - Jeg er en pige med store drømme og stor skønhed!
  Krigere viser faktisk en vidunderlig vilje til at vinde.
  Ikke underligt, at imperiet blev cool og fantastisk. Kunne overgå Djengis Khans præstationer.
  Krigere flytter til sig selv... Og de skyder, skyder og sprænger fjendens positioner, som om de river op med en kniv. Eller rettere sagt en meget skarp og hærdet dolk. Og nu er de russiske tropper allerede virkelig uovervindelige. Og riget af et stort imperium.
  Hvis man ser på det, så var der i Ruslands historie mange krige og svære perioder. Men Nicholas II var for det meste simpelthen uheldig! Han viste sig at være en fiasko. Men taktik er af stor betydning. Hvad viste den store russiske skakspiller Alekhin. Da han begyndte at spille i stedet for sin modstander, vendte han brættet og vandt. Geni er geni.
  Med alle problemerne i det tsaristiske Rusland løste faktoren med nøgne piger alene meget.
  Helikoptere deltager også i kampene. Kampkøretøjer, og også mandskab med piger i bikini og barfodet. Hvad er kvaliteten af en hær af piger? Den mest fremragende. Intet kan stoppe og besejre sådan en hær.
  Så i denne hær er der barfodede og næsten nøgne piger. Besætning på kaptajn Varvaras helikopter. Er det ikke et mirakel! Havet vrimler! Og hvordan flykanonerne vil slå til. Og så er der raketter. Disse piger er rigtige orkaner af tornado-typen.
  De er ikke ringere end fjenden i noget som helst. Den russiske hær er klar til kampe og store præstationer.
  Varvara er en smuk pige med lyst hår og er næsten nøgen. Sådan brøler du øverst i lungerne:
  - Fjender vil ikke passere! Og de vil ikke løbe væk!
  Og han vil tage det, frigive en dødelig udledning fra alle jetflyene i hans sejeste bil. Og feje over fjenden. Og han vil tage den, klippe den ned med en destruktiv bøjning.
  Men den beskedne Olga tog og affyrede en raket mod amerikanernes positioner og hvæser:
  - Jeg kæmpede, ikke med bastsko, men barfodet!
  Og blink med sine safirøjne. Ja, det er piger - sådan en utrolig dejlig kunstflyvning. Med ham kan du gå op på bjerget af drikkevand og tage den nøgne drage ned.
  Og benene er så yndefulde og unikke! Og taljen er tynd, og kroppen er meget muskuløs.
  Barbara vil hamre og hyle:
  - Jeg kan lave et hul i kloden til kongen!
  Og han vil blotte sit ansigt og blinke med øjnene.
  Warriors er i top. Her er Tatyana også en pige i bikini, mens hun tager den og hviner:
  - Må der være en konge over hele jorden!
  Og den vil gnistre med sine perlefarvede tænder. Og fra en helikopter dødelig som et søm. Og det vil være dødbringende. Og virkelig stege metallet. Og det vil forårsage ødelæggelsen af bunkeren.
  Her er pigerne - alle pigerne! Og når så fangerne bliver bragt ind, kysser og slikker de piger så deres bare fødder. Dette er generelt den mest sofistikerede måde at både ydmyge og opmuntre på.
  
  UOVERVINDELIGE ROMMEL
  I den kunne Rommels hær i november, december 1941, vinde i Afrika. Dette skete også, fordi partneren til den geniale Rommel ikke lavede de grove fejl, der skete i den virkelige historie.
  Som et resultat besejrede tyskerne de fremrykkende briter og holdt deres territorium. I første omgang påvirkede dette ikke kampens forløb, så på østfronten blev tyskerne besejret nær Moskva.
  Men senere ændrede Führerens planer sig. Rommel var på dette tidspunkt i stand til at tage Tolbuk og flyttede til Egypten. Hitler besluttede at skifte til midlertidigt forsvar på østfronten og foreløbig at koncentrere sin indsats i Afrika og Mellemøsten.
  Men da offensiven i Afrika krævede færre styrker, gennemførte nazisterne flere operationer i øst. Besejrede sovjetiske tropper i Kerch. Omgivet nær Kharkov. De trak en splint ud i Smolensk-retningen. Offensiven af den anden chokhær af general Vlasov nær Leningrad endte også med nederlag.
  Faldt efter belejringen og angrebet på Sevastopol. Og Fritz styrket. Kampene udspillede sig på Rzhevsky-afsatsen. Her formåede nazisterne at gøre modstand.
  Men i Egypten vandt Rommel, efter at have modtaget forstærkninger, en jordskredssejr. For at udvikle succes gik tyskerne gennem Palæstina, erobrede Irak og Kuwait. Og så hele Mellemøsten - efter at have fået adgang til olie.
  Derefter vendte nazisterne sig mod Sudan og forsøgte at erobre hele Afrika.
  Samtidig fulgte angrebet på Gibraltar, og de tyske troppers indtrængen i Marokko og videre ind i de afrikanske vidder.
  Men tyskernes succes bidrog til det energiske arbejde bagved. Hvor er Hitler også, hvilket han gjorde dygtigere end i den virkelige historie.
  Når Hitler vågnede op, tog terminatoren et bad med pigerne, spiste morgenmad med salat, blomkålsgrød og nogle andre grøntsager og tilføjede fedtfattig gedeost og kaviar. Derefter tilkaldte han Speer og overrakte officielt den nye kejserlige minister et dokument med en underskrevet lov om nødbeføjelser. Adolf den besatte var meget ætsende:
  - Frigivelsen af våben i Det Tredje Rige er ekstremt lav! Vi halter ikke kun bagefter det krigsførende Storbritannien, men også det totalitære USSR. Og vi har brug for luftoverherredømme, og ved at øge produktionen af gamle våben skal vi skifte til nye. Især lovende jetbomber. Når alt kommer til alt, gør deres enorme hastighed og høje øvre loft det muligt at ødelægge britiske byer næsten ustraffet!
  Speer udstrålede optimisme:
  - I Tyskland og Polen med et overskud af kul, i Frankrig af jernmalm, og vi har udstyr nok til at producere mange biler. Vi producerer trods alt mere aluminium og duralumin end alle verdens lande tilsammen!
  Den dæmoniske Adolf nikkede.
  - Indtil videre! Storbritannien og USA øger også produktionen, og vi er nødt til at beskytte hvert gram metal. Lad skolebørn og andre børn fra fem år også samle metal. Desuden, hvorfor lave vingerne og skroget helt af duraluminium. Du kan bruge både træ og lærred. For eksempel at producere monoblokvinger. Og hvad? Vi har brug for en ny jetjager, der ikke vejer mere end to tons, nem at flyve, nem at fremstille og billig! Antallet af samledele bør reduceres til et minimum, samt finde måder at minimere flyets vægt og forbedre dets aerodynamiske egenskaber. Nu kommer der i øvrigt flydesignere, vi vil lære dem.
  Speer smilede.
  - Selvfølgelig min Führer. Så vidt jeg forstår, vil du returnere alle højt kvalificerede arbejdere fra hæren?
  Den besatte Adolf bekræftede:
  - Kun med høje kvalifikationer vil vi rekruttere simple hårde arbejdere blandt udlændinge. Så det vil være bedre at have færre loafers, og dermed partisaner. Selvfølgelig vil vi reducere antallet af landstyrker, hvis der ikke er krig med USSR, så har vi ikke brug for så meget infanteri, men ... Ikke radikalt, så jeg planlægger at besejre Gibraltar og Malta i de kommende måneder , for at besætte hele det nordlige Afrika og videre til Mellemøsten. Vi mangler stadig landenheder. Derudover er det nødvendigt at bygge yderligere skibsværfter både i selve Tyskland og i Frankrig, Belgien, Holland og Norge. Vi har brug for hangarskibe, slagskibe og transporter. Og Middelhavet vil så at sige blive til en intratysk sø. Forstår du?
  Speer bukkede.
  - Ja, min Führer! Jeg har allerede instrueret i at udvikle et byggeprogram ...
  Den snedige Adolf tilføjede:
  - Arbejdstiden kan forlænges op til 16 timer, hvis det kræves af vores beredskabsplaner. Produktionen af fly skulle bringes op på hundrede fly om dagen på kun ni måneder ... Mere end tre gange i forhold til det nuværende, og det er på ingen måde et faktum, at det vil være nok!
  Speer skyndte sig at heppe på Führeren:
  - Vores piloter er over den britiske klasse, så det er ikke alt, der afgøres af antallet. Og vi vil finde nye måder at forvandle plovjern til sværd. Så vidt jeg forstår, hvad prioriterer vi luftfarten?
  Führeren knyttede næven hårdere:
  - Prioriteten for os er jetfly, bombefly og derefter kampfly, plus frigivelse af nyt udstyr og udvikling af mirakelvåben! Men ikke kun inden for luftfart, men også i kampvogne, artilleri, primært raketartilleri ... Vi vil tale om dette mere detaljeret.
  Et opkald blev hørt, og de førende flydesignere fra Det Tredje Rige trådte ind i lokalet.
  Messerschmitt, forholdsvis ung med høj pande, Heinkel allerede ældre, men meget adræt, atletisk bygget Tank, Lippisch, og et par mindre kendte.
  Adolf pegede dem på stolene og beordrede dem til at lægge tegningerne på bordet:
  - Din opgave er at skabe et nyt, meget kraftfuldt og moderne våben. Der er flere vindtunneller i Tyskland end i noget andet land i verden, og teknologien i mange fly er meget tilbagestående. Men kun i Yu-88 kan du øge hastigheden markant ved at give bilen mere strømlinede former. Især skal cockpittet have en dråbeformet, konveks form, som vil forbedre sigtbarheden, og piloten bliver mere rummelig og vil øge farten ved at forbedre aerodynamikken med godt fem kilometer. Derudover skal der gives en strømlinet form til affyringsstederne, både for bombeflyet og for jagerne, bombestativer, luftbremser i slukket position.
  Du skriver ned, hvad jeg fortæller dig!
  Designerne nikkede i kor:
  - Altså præcis den store Führer!
  Adolf fortsatte:
  - XE-129 - skulle redesignes, så en strømlinet form blev givet til selve våbenboksen, og en bevægelig flypistol blev installeret for at beskytte mod angreb fra den bageste og nedre halvkugle. Derudover bør dette angrebsfly være udstyret med et motorboost-system. Sammen med omstruktureringen er det nødvendigt at øge produktionen af sådanne angrebsfly. Deres ødelæggende luftangreb lammer briternes aktivitet. Derudover bør Yu-87 dykkebomberen bruges i Storbritannien. Vi vil sætte forældede biler ind i angriberen ...
  Adolf holdt en pause. Designerne var tavse. Führeren bemærkede:
  Jeg er meget i tvivl om F -190. Bilen viste sig at være tung og ikke manøvredygtig nok, desuden har den ikke et system til påfyldning af tanke med inaktive gasser, som erstatter det brugte brændstof. På grund af hvad kan denne bil endda blive slået ud med en enkelt brandkugle. Hvad vil Tank sige om dette?
  Den berømte SS-designer, der strakte sig ud til opmærksomhed, bemærkede:
  - Dette er vores defekt, den store Führer. Selvom placeringen af kampvognene må anerkendes som ganske vellykket, er de mindre sårbare over for fjendens ild, og beskytter samtidig piloten. Hvad angår manøvredygtighed, så ... En rustning vejer 120 kg, og det er ikke så let for os at lette det ...
  Den besatte Adolf foreslog:
  - Prøv at hæve Focken-Wulfs aerodynamiske kvaliteter. Først og fremmest ved at reducere vægten, og det er nødvendigt at bøje vingespidserne for at øge styrbarheden og manøvredygtigheden af maskinen. Derudover vil den installere beskyttelse til den bagerste halvkugle ... Hvad angår placeringen af motoren foran cockpittet, beskytter dette piloten, men kræver at maskinen udstyres med en udstødningsanordning. Forresten kan selve motorens form gøres mere strømlinet, hvilket bestemt bør tages i betragtning af vores industrifolk. Hvad med arbejdet på ME-309?
  Messerschmit var noget rystet:
  - Vi arbejder på denne store Fuhrer. Designegenskaberne lover at øge bilens hastighed, op til 740 kilometer i timen, når den er bevæbnet med syv skydepunkter! Dette vil være den mest magtfulde død for briterne ...
  Adolf afbrød:
  - Efterbehandling skal ske hurtigere. Og du, Speer, fremskynder udviklingen af en ny hurtigskydende flykanon på 30 millimeter. Det vil også være muligt at bruge det med stor succes både til at skyde mod jordmål og mod fjendtlige fly! Den nye ME-309 bør erstatte den gamle ME-109. Hvad angår din ME-262 jetmaskine, desværre har den mange mangler: tung vægt, lav driftssikkerhed, overdreven ulykkesrate .... Jeg skitserer selv den jet, vi skal bruge.
  Adolf Hitler gik i gang med at tegne bilen ved at bruge sin viden om moderne jetjager. Dog ikke den mest moderne, men omkring halvtredserne, for at tilpasse sig det nuværende niveau af produktion og teknologi. Han var særlig opmærksom på teknologien til at ændre vingens sweep. Forklarer alle fordelene ved et sådant design:
  - Under landing og opsendelse vil sweep falde, og stige under flyvningen. Kun på grund af dette vil en jagerfly med en moderne ME-262-motor være i stand til at accelerere til 1100 kilometer i timen. Ja, og vægten bliver væsentligt mindre.
  Messerschmit kiggede på diagrammet, rynkede sin høje pande med en vigende hårgrænse og pressede ud:
  - Genialt! Men min Fuhrer, hvor har du fået sådan en dyb viden om aerodynamik?
  Den besatte Adolf kneb sine øjne snedigt sammen:
  - Og hvad med kun i aerodynamik? En begavet person er normalt begavet i alt! Og middelmådighed og middelmådighed i Afrika! Hvad sker der med Arado-bombeflyet? Vis et diagram?
  Führer-popadanets kiggede kort, rystede negativt på hovedet:
  - Nej, det duer ikke! Ideen med trolleyen er ikke god, fordi flyet ikke vil vende rundt og styrte ned. Vi har brug for konventionelt optrækkeligt landingsstel. Overvej nogle designændringer for bedre aerodynamik. Uden for meget fiktion, men med opfindsomhed.
  Adolf, med taget væk, gjorde et par bemærkninger mere:
  - Flyet "Griffin" Xe-177 har et ekstremt upålideligt kraftværk. Det skal udskiftes med det samme, de nyeste stempelmotorer, først fire står hver for sig. Så til de mest moderne motorer med en effekt på 2950 hestekræfter. Med hensyn til evnen til at slå fra en stor højde og i et dyk, så ... Begynd at udvikle Xe-277, denne maskine vil også blive et nemesis våben. Men det vigtigste er jetbomber. Dette er en topprioritet opgave. Her skulle Yu-287 for eksempel være sådan.
  Führeren lavede igen en skitse med omvendt fejede vinger, der forklarede visse nuancer til designerne. Adolf blev alvorligt revet med og viste visse planer. Især haleløs bombefly. Og at ordningen med en jetmaskine, der flyver vinge, er mere end lovende. Og på samme tid er maskinen i stand til at bombe selv USA's territorium. Han påpegede direkte, at designere fra hele Europa og endda jøder burde involveres i arbejdet. Til sidst indså han, at designerne allerede havde læsset nok, lod han dem elskværdigt gå og efterlod kun Lippisch. Führeren råbte:
  - Og du, Alexander, jeg beder dig blive! Du får til opgave at skabe nye, ekstremt effektive våben.
  Lippisch blev overrasket:
  - Jeg vil være dig taknemmelig Fuhrer!
  Terminator Hitler begyndte at forklare:
  - Selvfølgelig kender du teorien om Wieselsberger, som på et tidspunkt var assistent for professor Prandtl i Göttingen. Han var den første til at udvikle teorien om skærmens indflydelse på den underliggende overflade...
  Lippisch smilede og nikkede:
  - Du er godt klar over min Führer! Ja, jeg kender denne teori!
  Den dæmoniske Adolf fortsatte:
  - Det er nødvendigt at skabe en ekranoplan - en slags hybrid af en torpedobåd og en vandflyver. Den flyver virkelig meget lavere, omkring 20-40 centimeter fra vandet. I dette tilfælde består luftmassen, der understøtter ekranoplan-båden, så at sige af to dele. Den ene er en frossen bæk under vingen; den anden - ret ubetydelig - kommer ud fra under vingen i området ved bagkanten og bliver konstant genopfyldt med luft, der kommer fra oven, fra vingetåen.
  Lippisch bekræftede let:
  - Virkelig min Fuhrer!
  Den dæmoniske Adolf fortsatte:
  - Men hovedmassen af luft forbliver under lejefladen og skaber et tryk der, der er næsten lig med det dynamiske tryk. Den spiller rollen som en slags luftskøjtebane, hvorpå ekranoplan-båden "ruller" som et urværk! Den første til at bruge dette i praksis var den finske ingeniør Kaario, han udviklede en simpel rektangulær vingeslæde, der gled hen over sneen ved hjælp af en skærm og fik endda patent på det. Desværre satte militæret ikke pris på en sådan opdagelse i tide. De siger, at den russiske professor Levkov også udførte lignende eksperimenter ... Det vil sige, det kan blive et nyt mirakelvåben, der er i stand til at levere bomber, torpedoer, landinger til Storbritanniens kyst, med et flys hastighed og på samme tid usynlig for radar. Plus flere knusende slag på engelske skibe! Enig?
  Lippisch rodede rundt med hånden, hjælpsomme servitricer skænkede juice for ham ... Efter at have drukket lidt, bemærkede designeren:
  - Ja, det er en rig idé, selvom der vil være nogle tekniske problemer. For eksempel modstandskraft...
  Den besatte Adolf nikkede venligt:
  - Jeg skitserer et omtrentligt skema for dig, det er bedre at gøre det, og du vil selv pudse de små tekniske detaljer. Kroppen skal være lang, ligne skroget af et passagerfly, blive til en delfinnæse i cockpittet, svulmende forruder og turbojetmotorer ... Selvom det er muligt i de første modeller, vil stempel dem gøre. Og når denne kolos bliver slæbt ind i klart vand, vil motorerne brøle øredøvende, og den smalle rovdyr vil eksplodere som en hval, der kaster en sky af spray op. Læg mærke til, at denne kolos er i stand til at skynde sig som en jager et par meter fra vandoverfladen.
  Lippisch fløjtede i ægte beundring:
  - Du har en rig fantasi Fuhrer!
  Dashing Adolf blev endnu mere inspireret:
  - Selvfølgelig ville det være et mirakelvåben. Ekranoplaner er trods alt ikke bange for storme. De er ikke bange for is - de flyver over dem. De er ikke truet af sumpede flodmundinger og kyststen, som almindelige skibe kan styrte på, men lavvandede generelt som en børnedam. De er i stand til at lande tropper overalt: fra Skeletternes afrikanske kyst med dets djævelske rev, til begge kyster i USA, Canadas og Alaskas arktiske lande. Der ville være flere hundrede sådanne maskiner, og Storbritannien ville falde om to måneder.
  Lippisch bemærkede frygtsomt:
  - Hvad med minerne?
  Führeren lo:
  - Det er minerne! De truer hverken under vandoverfladen eller på lavvandet! Samt torpedoer fra ubåde. Og han er selv et ideelt våben til at bekæmpe de mest avancerede ubåde og ramme dem med dybdeangreb. Derudover kan ekranofly ramme fjendens skibe med raketter og miner. Ja, selvfølgelig vil jeg introducere designet af guidede bomber. Og selvfølgelig landinger... Et ideelt leveringskøretøj til landinger, ikke kun med infanteri, men også med kampvogne! Så vil hele krigens karakter ændre sig på én gang! Forstod Lippisch, hvilken virksomhed Führeren betror dig?
  Designeren spurgte mere merkantilt:
  - Hvad med priserne?
  Seriøs Adolf bekræftede:
  - Selvfølgelig det mest generøse, jernkors med diamanter, lande, kolonier, undersåtter! Hvis vi erobrer hele Afrika, så vil der være jord nok til alle!
  Lippisch udtalte:
  - Hvis der gives penge og midler, vil ekranoplanen være klar, men ... jeg har også projekter til en haleløs jager.
  Fuhrer-terminatoren skyndte sig at berolige opfinderen:
  - En haleløs jetbomber, den har jeg allerede skitseret, andre tager sig af den. Som i øvrigt, og en fighter! WIG er vigtigere, da det er et fundamentalt nyt våben ... Derudover har Gotha-virksomheden meget dygtige designere, som vil beskæftige sig med dette. Og mens du arbejder på ekranoplans. Generelt, nu har jeg en masse presserende forretninger, jeg mangler stadig at tale med tankgeneralerne ... Ordren vil blive givet til dig ...
  Lippisch forlod Führeren meget opstemt. Adolf mente, at det måske ville være bedre først at tale med atomfysikere om skabelsen af en atom- og i fremtiden en brintbombe, men besluttede ikke at gøre for meget for at lade sig selv og andre mennesker ad gangen.
  Der var flere designere, herunder de mest berømte: Porsche og Aders. Generelt, hvis tyskerne i luftfarten og ubådsflåden havde en kvalitativ overlegenhed over sovjetterne (selvom ikke alle erkender dette!), så haltede tankflåden ved Panzvale mærkbart bagud. Især de sovjetiske køretøjer KV, T-28, T-34 var de tyske overlegne med hensyn til rustning og bevæbning, og T-34 var også overlegne i køreegenskaber. Kanonerne på tyske kampvogne er dog ikke stærke nok til de britiske Matildas og Cromwells, og endnu mere Churchills og Challengers, der allerede er udviklet af designerne. For ikke at nævne svagheden ved rustningen af tyske designs ...
  Da han inviterede gæsterne til at sætte sig ned, begyndte Führeren at recitere en morale:
  - Desværre har Tyskland i øjeblikket ikke en pålidelig panserværnspistol... Udstyret med en 50-millimeter T-3 kanon, kan de kun stryge Matilda eller KV panser.... Men "Matilda" gik i tjeneste med Storbritannien allerede før begyndelsen af Anden Verdenskrig. Vi har selv fanget Matildas, hvis frontalrustning ikke kan trænge igennem. Nå, de sovjetiske KV'er kan ikke engang gennembore siden eller skroget. Det maksimale, vores maskine kan gøre, er at knække larven! Det vil sige, at I designere har sat os i en sådan position, at fjendens kampvogne er meget stærkere for os i booking, og de nye amerikanske "Grants" og "Shermans", der er klar til masseproduktion, er også overlegne i bevæbning. For ikke at nævne russiske køretøjer med 76 mm kanoner. Og hvordan løser du opgaven med at skabe nye kampvogne, især med en 88 mm pistol.
  Porsche svarede forvirret:
  - Selvfølgelig udvikler vi sådan en udvikling, store Fuhrer. Den 26. maj gav ammunitionsafdelingen os en ordre på en 45 tons ViK -4501 kampvogn. Det skulle være præcis sådan, med en 88 mm antiluftskyts omdannet til et tanktårn. Vi har allerede foreløbige tegninger. Du kan stifte bekendtskab med dem bedst.
  Führeren spurgte:
  - Er du Aders?
  Erwin nikkede.
  vk -3001 testet med succes . En ny tung maskine, med en 75 mm kanon. Vi har et lignende våben i panserværnsmodellen, men endnu ikke sat i masseproduktion. Derudover blev der arbejdet på at skabe T-6, med en masse på op til 65 tons. Og en lettere model på 36 tons. Vi prøver den store Fuhrer.
  Adolf, der forestillede sig, at han kunne det hele, begyndte hurtigt at undersøge tegningerne. Her er de første skitser af den formidable "Tiger" af den mest berømte tyske kampvogn fra Anden Verdenskrig. Denne bil blev berømt under Kursk Bulge. I sovjettiden blev Tigrene som regel skældt ud, så blev holdningen til denne bil mere objektiv. For sin tid var denne tank selvfølgelig ikke dårlig. Under den første store træfning med vores KV - slog tre "tigre" ti sovjetiske køretøjer ud, og de forlod selv uden skader. Den største fordel ved denne maskine var en kraftig 88 mm pistol, som i lang tid ikke havde en værdig modstander. Men på Kursk Bulge, på trods af den kvalitative overlegenhed inden for teknologi, blev nazisterne stadig besejret ... Statistikken over kampbrugen af denne maskine, såvel som forholdet mellem tab, taler generelt om det som en af de Anden Verdenskrigs bedste maskiner. Men fejlene er synlige med det blotte øje. Stor vægt på 56 tons, når du reserverer kun 100 millimeter (kun 80 sider!), Stor højde, mangel på vinkler af rationel hældning af pansret og dårlige køreegenskaber. Generelt var IS-2-tanken, der vejede ti tons mindre, tigeren overlegen både i rustning og i bevæbning ... Men denne tank dukkede først op i februar 1944. "Royal Tiger" vejede generelt 68 tons, med en frontalpanser på 180 millimeter ... Selvfølgelig var sådan en tank ikke egnet til en krig i Afrika, i ørkenen, til landing, det er bare en maskine som et øre på lerfødder. Nej, selvfølgelig, for sin tid var "Royal Tiger" meget effektiv, den kunne ødelægge flere fjendtlige kampvogne i en kamp og slog en gang femogtyve "Shermans" ud inden for en time. Det ser ud til, at der var oplysninger om treogtyve T-34 kampvogne ødelagt af Tigeren under et slag. Men under alle omstændigheder er denne tank simpelthen legemliggørelsen af den irrationelle brug af magt og masse. Og her, for eksempel, den sovjetiske T-54-tank ... En slags legemliggørelse af den vellykkede rationelle brug af praktisk talt de tidligere teknologier fra Anden Verdenskrig.
  Führeren erklærede eftertrykkeligt:
  - Nej Herre! Dette projekt virker ikke! At lave en bil på seksoghalvtreds tons med kun 100 millimeter rustning ... Hvor er vores berygtede tyske effektivitet og rationalitet.
  Aders bemærkede frygtsomt:
  - Den franske S-2, der vejede 70 tons, havde en rustning på 45 millimeter ...
  Fuhrer Terminator afbrød vredt:
  - Det er en kampvogn fra Første Verdenskrig. Men den russiske KV-2 havde en 152 mm haubits med en vægt på 52 tons. Men dette er 152 - millimeter, ikke 88.
  Derfor giver jeg dig opgaven med en 88 mm kanon på 71 kaliber, til en kampvogn med en vægt på ikke mere end fyrre tons og frontalpanser på mindst 180 millimeter, sider og skrog på 150 millimeter, en motor på seks hundrede, syv hundrede hestekræfter. Og denne tank skal sættes i masseproduktion så hurtigt som muligt, om seks måneder.
  De tyske designere blev blege, og deres hænder rystede. Alexander så hånende på dem. Opgaven var i sandhed den sværeste; bevæbning og rustning er typisk for "Royal Tiger" af 1944-modellen, men du skal klare vægten på 28 tons mindre! Adolf anså dette dog for rigtigt og slog endda Porsche på skulderen på en venlig måde:
  - Bare rolig, jeg tegner selv den optimale ordning for dig, hvor du kan klare dig med så relativt lille en vægt. Jeg er ikke en tyrann, men en rationalist. Du skal bare bygge en masse om. Sæt især gearkassen og motoren sammen.
  Aders bemærkede trist:
  - Det vil skabe nogle problemer for os. Især i et sådant arrangement vil der være følgende ulemper ....
  Hårde Adolf afbrød:
  - Selvfølgelig vil der være nogle problemer, men de er i princippet let at eliminere. Især i tekniske termer. Men det er muligt at placere motoren meget mere kompakt, skifte affjedringen og ... Tankens højde skal sænkes til to meter, og besætningen skal placeres tilbagelænet, så vil alt være meget mere rationelt.
  Führeren begyndte at lave en skitse, en slags tegning, i stil med den mest massive sovjetiske tank i efterkrigstiden, T-54. Denne maskine var så vellykket, at den også blev brugt under kampene i Afghanistan med Taleban, som begyndte at blive produceret tilbage i 1947, irakiske tropper kæmpede mod dem med den amerikanske hær under Desert Storm og Operation Shock and Awe eller Iraqi Freedom " . I alt blev mere end 70 tusinde af disse tanke produceret. Og at bilen var meget vellykket. Med en vægt på 36 tons, frontal panser på 200 millimeter, og en pistol på 100 millimeter kaliber. Denne type kæmpede med succes med de amerikanske "Patons" og "Pershings" under Koreakrigen. Så for dette teknologiske niveau er modellen meget velegnet og realistisk til implementering. Og ret enkel at fremstille - billig ... Hvad angår den tyske 88-millimeter 71 el-kanon, var den ret gennemtrængende for alle kampvogne fra Anden Verdenskrig (med undtagelse af frontalpansringen af IS-3, som kom i drift i maj 1945!). Hvad er IS-3? Tanken er storslået hvad angår rustning, og tårnet, som fik form som en gedde. Det er rigtigt, at køreegenskaberne var dårlige, og den blev hurtigt fjernet fra produktionen. Så var der flere modeller, IS-4, og så videre, indtil de slog sig ned på IS-10, omdøbt efter Stalins død til T-10. Og det viste sig at være den sidste sovjetiske tunge kampvogn. Khrusjtjov forbød al udvikling af tunge maskiner, og hans efterfølgere begyndte ikke at revidere det!
  Men generelt, har tyskerne brug for en kampvogn, der er tungere end fyrre tons, hvis en kanon kan installeres på en mellemstor kampvogn, der trænger igennem 193 millimeter panser i en afstand af 1000 meter?
  Amerikanerne forlod hurtigt tunge kampvogne, og vægten af Pershing oversteg ikke 42 tons, og Sherman generelt 32. Men efter at det blev klart, at en krig med USSR kunne bryde ud, dukkede et monster op med en kaliber på 120 millimeter pistol og mundingshastigheden på næsten 1000 meter i sekundet. Imidlertid blev amerikanerne hurtigt desillusionerede over denne kampvogn. Før fremkomsten af IS-10 var den mest massive efterkrigskampvogn IS-4, med en frontalpanser på 250 millimeter og en indbygget panser på 170 ... En pålidelig maskine, selvom den vejede mere end 60 tons . Under alle omstændigheder er det nødvendigt at betro oprettelsen for Tyskland af en tung tank, men ikke mere end 50 tons. For eksempel vejede IS-10 lige 50 tons, med en frontalpanser på 290 millimeter og en pistol på 125 millimeter ... Forresten, hvilken kaliber er den mest succesfulde? Under krigen havde de mest populære Sherman og Churchill modeller 100 og 152 mm panser (frontal). Nå, hvad klarede "Royal Tigers" det ret godt ... Men "Panther" begyndte at halte lidt efter kaliber 75 - millimeter, selv med en høj starthastighed af projektilet, blev utilstrækkelig. Derfor dukkede "Panthers" op i 88 mm kanoner, dog først i slutningen af krigen, og der var ikke mange af dem. Men det faktum, at Wehrmacht ikke havde planer om at genudruste kampvogne og panserværnskanoner med en stor kaliber, tyder på, at denne situation passede alle. Det var rigtigt, at Yagdtigr selvkørende kanoner havde en 128-millimeter kanon og en frontalpanser på 250-millimeter, men kun 71 af dem blev produceret, og de kunne ikke påvirke krigens gang i så ringe mængde. Forresten, interessant nok, da Jagdtigerne overgav sig, forblev 43 flere stykker i drift, hvilket indikerer den ekstreme overlevelsesevne af en sådan maskine.
  Forresten beordrede Stalin, at IS-2 øjeblikkeligt skulle bevæbnes med en 122-millimeter kanon, selvom dens gennemtrængende kraft var overdreven for tyske kampvogne (bortset fra Royal Tiger, men kun 458 sådanne kampvogne blev produceret). Mange rådede diktatoren til at begrænse sig til en tønde på 100 mm. T-100 selvkørende kanoner viste sig faktisk at være de bedste med hensyn til totalen af kampegenskaber. Når alt kommer til alt, jo større kaliber, jo mindre forsyning af granater, jo lavere skudhastighed, projektilets begyndelseshastighed, ildens rækkevidde og nøjagtighed ... Og tyskerne havde den mest massive T-4 kampvogn, og selvkørende kanoner baseret på det, vejede kun 22-24 tons. Panzer selvkørende kanoner var dog meget succesrige: Panterens bevæbning og frontalrustning var næsten det samme som hendes, med så lav en vægt og højde. Det vil være nødvendigt at bestille flere simple og billige Panzers, der skal sættes i produktion.
  Og hvad med pistolens kaliber, hvad så? For anti-tank kanoner er en kaliber på 128 millimeter for stor, det er bedre at bruge den som en overfaldspistol og vælge en mellemliggende 105 millimeter.
  Adolf viste de tyske designere ordningen:
  - Dette er vores nye hemmelige våben! I de kommende måneder skal tanken testes. Dens kampbrug vil være 1943. I mellemtiden har du stadig et projekt om at skabe en tung kampvogn med 105 mm kanoner. Samt lette selvkørende kanoner. Så for arbejdet, mine herrer.
  Aders protesterede frygtsomt:
  - Det design, du foreslog, ser attraktivt ud, men det er problemet - denne tank er ikke i ånden i vores traditioner ... Og besætningen vil være utilpas ...
  I stedet for at svare drak Adolf saft og foreslog:
  "Måske spiser vi frokost, kammerater." Generelt kan denne kampvogn stemples i store mængder, og jeg tror ikke, at amerikanerne og briterne vil have noget bedre inden krigens afslutning. Ja, og i dag bliver det muligt at spise lidt kød ...
  Pigerne dækkede hurtigt bord. Alexander, der indså, at Führerens mave, fravænnet fra kød, kunne blive syg, valgte at forblive tro mod sig selv og spiste kun lidt stør, mens han huskede Sobakevich om deres døde sjæle. Det ser ud til, at han gør alt rigtigt. Det sætter økonomien på et militært grundlag, erklærer total krig, vedtager love, der skulle have været vedtaget tilbage i 1939... Hitlers langsommelighed med militarisering førte til mangel på våben, og netop i kvantitative termer... Og desuden den berømte MP-44 submaskine pistol... Fremragende i dets kampegenskaber, på nogle måder endda bedre end de første Kalashnikov-modeller. Det er bare lidt tungt ... Måske er det virkelig muligt at tage AKM kampgeværet til grund? Åh, det ville være rart at skabe et våben, der kombinerer nøjagtigheden af den amerikanske M-16, med skudhastigheden og pålideligheden af AKM. Generelt udvikler fremskridt sig ujævnt. For eksempel tilførte motorer i tanke ikke meget strøm, men computeren blev generelt utilgængelig. Men her har han viden om fremtiden, men hvad kan han tilbyde af for eksempel en olieerstatning. Indtil nu har de ikke selv i Amerika lært, hvordan man effektivt producerer benzin fra kul! På trods af stigende oliepriser. Nå, hvad kan han ellers tilbyde. Dynamisk beskyttelse, turbogeneratormotorer... Og det bliver det, men lidt senere, for ikke at skynde sig at lægge trumfkort ud. I halvfjerds år er fremskridtet gået langt frem, men indtil alderdommen er besejret, sygdomme også, og mennesket er ikke Gud! Desuden er der på nogle måder endda en regression ... For eksempel væksten af religiøsitet, især i Rusland og det post-sovjetiske rum, såvel som islamiske lande. Men de store tænkere fra renæssancen og moderne tid forudsagde, at religionen gradvist ville dø ud!
  Men hvor mærkeligt det end kan virke, vokser religiøs ekstremisme... Og præsterne bliver mere og mere involveret i statens politik. Og i denne situation er myndighedernes politik uforståelig, tror de seriøst på, at sandheden er i ortodoksi eller islam? Alle de uddannede og kloge mennesker? Hvis ikke, hvad er så meningen med at opgive den sekulære model for stat? Af hensyn til effektiv massestyring? Men det er netop ortodoksien, der har bevist sin ineffektivitet som statsreligion... Faktum er, at efter at have formelt baseret på kristendommen og først og fremmest Det Nye Testamente, har ortodoksien den pacifistiske lære som grundlag: modstå ikke det onde og elsk din fjende! Men samtidig er imperiets egentlige politik aggressiv og kræver vold og erobring. Fra det, der giver anledning til en modsætning mellem form og essens. Selvom mange mennesker ikke bevidst forstår dette, så mærker de det ubevidst!
  På grund af dette er den ortodokse lære ineffektiv, blottet for logik, idet den forsøger at være både imperialistisk og kristen på samme tid. Og Christian betyder jøde og pacifist! Bibelen var jo næsten udelukkende skrevet af jøder, og måske endda helt, fordi apostlen Paulus siger stor fordel til jøderne, fordi de er betroet Guds ord! Det betyder, at russerne ikke skal tro på Bibelen! Det betyder, at der er brug for en anden tro, men ikke længere baseret på de jødiske skrifter ... Hvad? Det bør udvikles af erfarne fagfolk og psykologer under vejledning af FSB! Så vil mange modsætninger blive løst med succes...
  Jeg må sige, at et barn, der læser evangeliet, aldrig vil blive en stærk, modig, grusom kriger, der elsker Rusland! Og hvilket land er berømt i Bibelen? Israel!
  Sandt nok er han selv Adolf den besatte, denne spiller, der er i Hitlers sted, kommer slet ikke til at skærpe jødeforfølgelsen. Tværtimod vil nyttige jøder nyde fordele og arbejde for Det Tredje Rige. Der vil ikke være noget sådant nonsens at skyde jødiske videnskabsmænd eller kunstfolk! Men indtil videre er det for tidligt at ophæve antisemitiske love. For det første kan folket misforstå, og for det andet er dette en kilde til rigdom og en meget solid kilde! Men det er selvfølgelig muligt at blødgøre den antisemitiske politik i bytte for støtte fra jøderne.
  Og hvad med paven? Forholdet til Vatikanet er langt fra ideelt, men åben krig på dette stadium vil kun bringe skade. Så du skal søge støtte fra Vatikanet, men samtidig insistere på dine egne interesser ... Ideelt set skal du sætte din marionet på Peters trone og gradvist reformere religion ...
  Porsche afbrød Adolfs tanker:
  - Vi er meget tilfredse med din middag Fuhrer!
  Den besatte Adolf smilede elskværdigt:
  - Nå, mens jeg mødes med Himmler, og så lader Heinseberg komme. Og ser I ud: Deadlines for jer er meget hårde!
  Führerens hær bevægede sig tværs over Afrika. Og mod USSR holdt forsvaret.
  Om vinteren indledte den røde hær en offensiv på Rzhevsky-afsatsen, men nazisterne ventede der og var i stand til at afvise slaget. I syd gjorde tyskerne også modstand og holdt fast i Oryol- og Kharkov-retningerne. Og kun i nærheden af Leningrad var de sovjetiske tropper i stand til at udføre operationen "Iskra", men kampene varede næsten en måned, og sejren blev købt til en ekstrem høj pris.
  Fritz'en overlevede på en eller anden måde vinteren toogfyrre - treogfyrre.
  Men i foråret er det meste af Afrika allerede erobret af dem. Og Führeren udforsker fredens jord med Storbritannien.
  Churchill er noget kold over dette. Selvom Storbritannien lider nederlag efter nederlag.
  Med Japan er det heller ikke entydigt - slaget ved Midway blev tabt af Amerika, og mens samuraierne slår den talrige Yankee-flåde i dele. Og Amerika kan ikke drage fordel af sin numeriske overlegenhed til søs og i luften.
  Hitler vil derimod angribe USSR, men selv efter annonceringen af en generel, total mobilisering har han for lidt styrke til dette. Da Fritz er spredt ud over Afrika.
  Om sommeren er den røde hær selv klar til at rykke frem. Men efter at have erobret Afrika danner nazisterne kolonitropper. Og få flere ressourcer.
  De bruges til produktion af tanke "Lion", "Tiger", "Panther". Dataene til monsteret viste sig dog ikke at være helt succesfulde. For dyrt, for tungt. Sandt nok, til forsvaret af "Panther", en god tank destroyer, med en hurtig kanon.
  Men den mest uheldige var "Lion", tung, dyr, men ikke særlig effektiv. Pistolen er for kraftig mod sovjetiske fireogtredive kampvogne og lette kampvogne, og skudhastigheden er meget lavere end Panther og Tiger. Og rustningen er dog bedre end "Tigerens" og endda under rationelle tilbøjeligheder. "Lion" viste sig som en stor "Panther" med en vægt på halvfems tons og en motor på otte hundrede hestekræfter. Men noget hurtigere end i den virkelige historie kom Tiger-2 ind i serien toogtyve tons lettere. Tæt på beskyttelsen til "Løven", men mere mobil, let. Pistolen er dog af 88 millimeter kaliber - mod 105, men den er ganske tilstrækkelig til at ødelægge alle sovjetiske kampvogne. Og hvad der er vigtigt - mere hurtig affyring - otte skud mod fem.
  Så "Løven" er et barn af den tyske, dystre geni slog ikke rod.
  Tyskerne erobrede hele Afrika i løbet af sommeren, inklusive Madagaskar. Stalin ventede for længe.
  Måske forventede han selv, at tyskerne ville indlede en offensiv. Især at se hvordan kampvognene "Lion", "Tiger", "Panther" ankommer. Men Fritz løste stadig problemer på det sorte kontinent.
  Stalin gik glip af øjeblikket. De sovjetiske troppers offensiv begyndte i retning af Orel og Kharkov. Lige hvor tyskerne var godt forberedte. Og det var ikke muligt at opnå taktisk overraskelse. De allerførste kampe viste, at "Panther" viser sig godt i forsvaret. Ikke dårligt og Ferdinands. De er også gode.
  Ja, og "Tiger", tanken er produktiv. Og han scorer godt. Tyskerne forsvarer aktivt. Og hold fjendens slag. Den Røde Hær rykkede i tre måneders meget stædige kampe kun femten kilometer frem. Og hendes tab var til at tage og føle på.
  To dusin engelske fly fløj hen over de udklædte piger, de mærkede sikkert ikke noget, og de var allerede begyndt at opløses bag horisonten, da der pludselig hørtes nye mistænkelige lyde. Madeleine kommanderede:
  Alle ligger ned og rør dig ikke!
  Pigerne frøs, de ventede på noget. Og så dukkede lette transportere og lastbiler op bag klitten. At dømme efter designet, engelsk og amerikansk produktion. De bevægede sig langsomt mod Tunesiens hovedstad. Madeleine var lidt overrasket. Hun mente, at frontlinjen stadig var langt væk, hvilket betyder, at briterne ikke ville nå at dukke op endnu. Eller rettere sagt, de skal ikke dukke op. Og så er der en hel klumme. Selvom det måske er mindre end en bataljon ... Hvem er de, en slags kampgruppe, der går uden om ørkenerne på ingen måde en kontinuerlig front, ønsker at rode gennem bagenden. Det ser ud til at være logisk, selvom de med teknologi er nemme at få øje på i ørkenen. Under alle omstændigheder skal du sende til din egen på radioen, men ikke åbne ild. Desuden er der kun hundrede af dem, og der er mere end tre hundrede englændere!
  Gerda hviskede til Charlotte:
  - De er engelske! Det er første gang, jeg har set dem tæt på!
  Den rødhårede ven, der også var ret nervøs, svarede:
  - Ikke noget specielt! Og der er så mange sorte blandt dem!
  Faktisk var mindst halvdelen af briterne sorte. Og søjlen bevægede sig langsomt, og de sorte hylede stadig noget ... De kommer tættere og tættere på ...
  Så kunne nerverne hos en af pigerne ikke holde det ud, og hun slog med en maskinpistol. I samme sekund åbnede resten af krigerne ild, og Madeleine gøede forsinket:
  - Pli!
  Flere dusin englændere blev mejet ned på én gang, en af lastbilerne brød i brand. Resten af briterne åbnede ild uden skels. Madeleine greb øjeblikket og råbte:
  - Smid offensive granater sammen!
  Piger fra elite SS-bataljonen "She-wolves" kaster granater langt og præcist. Og at de er blevet trænet siden barndommen, og de har også gennemgået en særlig teknik. Det er når du træner med en strøm, lidt forsinkelse med kastet og dig med udledning. Gerda og Charlotte smed også deres gaver. Og den britiske saltomortale og på hovedet ... Det er sjovt. De skyder tilfældigt, og de sorte råber stadig i et uforståeligt sprog. Her er nogle skurke...
  Og Gerda skyder og kaster, mens hun også synger:
  - I eleverne i SS er et mareridt! Et hop, et slag! Vi er hun-ulve - vores metode er enkel! Vi kan ikke lide at trække katten i halen!
  Charlotte knurrer også som svar. Kuglerne, der blev affyret af hende, splintres i fragmenter af kraniet. Og de stikker øjnene ud. Her er en skræmt sort mand, hvordan han vil bajonette sin blonde partner i siden. Han vil spytte blod som svar. Charlotte synger med:
  - Engle i det stjerneklare dystre helvede! Det ser ud til, at alt i universet vil blive ødelagt! Det er nødvendigt at flyve ind i himlen med en hurtig falk! For at beskytte mod sjælens død!
  Briterne handler på en uorganiseret måde, de fleste af dem er kolonisoldater: negre og indianere, arabere. Enten falder de, fryser, eller tværtimod springer de skarpt op og begynder at skynde sig som gale harer. Dog skyder pigerne præcist, og granaterne, selvom fragmenterne ikke flyver langt, men tæt! Nu er der få fjender tilbage. Madeleine skriger på engelsk, hendes stemme er så øredøvende høj, at du ikke engang behøver et mundstykke:
  - Overgiv jer, og vi skåner jeres liv! I fangenskab vil du have god mad, vin og sex!
  Det virkede med det samme, og da de allerede er ved at give op ... Hænderne op og ...
  Halvtreds fanger var samlet, hvoraf halvdelen blev såret. Madeleine kommanderede:
  - Dræb de sårede!
  Hun-ulvene affyrede uden ceremoni kugler i tindingerne på dem, der ikke kunne stå på benene, og resten blev læsset ind i biler og kørt til den nærmeste base.
  Efter ørkenens varme sand er det meget behageligt for Gerdas bare ben at føle blødt gummi. Hun stønner endda saligt ... Amerikanske lastbiler er meget komfortable og ryster ikke under turen. Efter at have vundet er pigerne glade. Charlotte spurgte Gerda:
  - Hvor mange har du dræbt?
  Pigen trak forvirret på skuldrene.
  - Ved det ikke? Jeg var ikke den eneste, der skød... Men jeg tænker meget!
  Charlotte har beregnet:
  - Vi er hundrede af os, dræbt omkring tre hundrede, hvilket betyder tre per bror, altså per søster! En imponerende start på krigen!
  Gerda viftede afvisende med hånden.
  - Det er lige meget for mig! Det vigtigste er, at ikke en eneste kæreste døde. Selvom dette selvfølgelig er en statistik, blev tre hundrede fjender ødelagt, og på vores side blev kun to ulvekrigere lettere såret. Jeg undrer mig endda over, hvordan vi endnu ikke helt har erobret Afrika med sådanne krigere.
  Charlotte spolerede straks stemningen:
  - Så trods alt tabte vi til disse uheldige krigere i det attende!
  Gerda rystede vredt på sit blonde hoved, som om det var drysset med nytårssne:
  - Det er på grund af forræderi! Men faktisk var vi tættere end nogensinde på sejren, og det var tydeligt for alle, der ikke er blinde! Ak, vi blev afbrudt!
  Charlotte indvilligede og kløede sig behændigt på sine bare fødder bag venstre øre med tæerne.
  - Ja, forræderi, sabotage, middelmådighed af militæret .... Men vi knækkede stadig russerne og tvang dem til at overgive sig i det attende år! Åh, det ville være rart at gå en tur gennem Ruslands vidder, det er køligt der, men det er varmt her!
  Gerda fnisede lystigt.
  - Men i Rusland er der så hård frost ... Men når jeg løb barfodet gennem sneen i bjergene, ved jeg, hvilken slags mel det er.
  Charlotte blottede sine tænder.
  - Lille Gerda løber barfodet gennem den brændende sne ... Det er symbolsk som i et eventyr ... Fortællinger om en ren, stadig barnlig og slet ikke egoistisk ...
  Gerda blinkede inderligt til sin veninde:
  - Det er lidt som om, vi skal til Führeren?
  Charlotte bekræftede:
  - Næsten! Vi rider bare, ikke løber barfodet på varmt ørkensand. Ja, også efter sejren.
  Den bundne neger mumlede på tysk:
  - Forfærdelige engle, jeg er klar til at tjene dig! Du er en gudinde, jeg er din slave!
  Charlotte strøg sin lidt ru fod over den sorte fanges brune krøllede hår.
  - I sorte er af natur slaver! Dette er selvfølgelig godt på den ene side, nogen skal arbejde hårdt fra daggry til solnedgang, gøre ringe arbejde ... Men en slave af natur, modbydelig natur er en forræder, og han kan ikke betros med våben. Vi tyskere er til gengæld den mest kultiverede og højt organiserede nation på Jorden. En stor nation af krigere, og det er ikke for ingenting, at tyske lejesoldater tjente i alle europæiske hære og endda i Rusland, og oftest i kommandostillinger!
  Gerda kastede vildt:
  - Ja, du vil tjene os som slave. Vi har specielle menagerier til sorte. Og du står tilbage med...
  Charlotte foreslog:
  Lad ham kysse vores fødder. Det vil trods alt være behageligt for os, og Niger ydmyger sig selv.
  Gerda rystede kraftigt på hovedet.
  "Jeg ved ikke, hvordan du har det, men det er ulækkert, hvis ariernes rene hud rører ved læberne på den ildelugtende Niger." Så...
  Charlotte var uenig.
  - Ikke rigtig! Tværtimod ville jeg gerne have det. Jamen se...
  Den brændende rødhårede skønhed stødte sit lille ben ind i den sorte mand. Han begyndte entusiastisk at kysse gudindens lange, glatte, mejslede fingre. Og pigen som svar smilede kun blidt, tykke læber af en sort mand kildrer solbrun hud. Her gik fangens sprog langs pigens elastiske, let støvede fod. Alligevel er det rart, når man ydmyger en stærk, næsten to meter lang mand.
  Gerda blev overrasket:
  - Det er mærkeligt, men hvad med dig, er det ikke ulækkert?
  Charlotte smilede.
  - Ikke rigtig! Hvorfor skulle jeg væmmes?
  Gerda foretrak at tie: hvorfor skulle hun blande sig i sin vens anliggender. Faktisk blev de opdraget til, at en tysk kvinde ikke kun skulle være en kriger, men også en kærlig, blid hustru og en sund mor. Men hun selv har endnu ikke tænkt på fyrene, måske på grund af hård fysisk anstrengelse, eller har simpelthen endnu ikke fundet sin mage. Charlotte er dog tilsyneladende træt af det. Hun slog negeren med sin ankel på næsen, så meget, at yushkaen flød og foreslog Gerda:
  - Kan vi synge?
  Gerda nikkede.
  - Selvfølgelig synger vi! Ellers bliver det trist!
  Pigerne sang, og deres veninder tilsluttede sig enstemmigt, så sangen flød som et vandfald:
  Vi går med en smuk lille en fra krattet,
  Holder på ujordisk tristhed!
  Og den kolde, brændende kulde,
  Gennemboret brudt motiv!
  
  Bare fødder i sneen
  Små hvide piger kommer!
  Brølende som ulve snestorme er onde,
  At rive flokke af pichug-fugle ned!
  
  Men pigen kender ingen frygt
  Hun er en kæmper af mægtige kræfter!
  Skjorten dækkede næsten ikke kødet,
  Vi vinder helt sikkert!
  
  Vores kriger er den mest garvede,
  Bøj ham ikke med en forhammer!
  Her bevæger ahornene sig blidt,
  Snefnug falder!
  
  Det er ikke vores skik at være bange,
  Tør du ikke ryste af kulde!
  Fjenden er fed med en tyrehals,
  Det er klistret, grimt som lim!
  
  Sådan er folkets styrke
  Hvad gjorde den hellige ritual!
  Tro og natur er for os,
  Resultatet vil være sejrrigt!
  
  Kristus inspirerer fædrelandet,
  Fortæller os at kæmpe til det sidste!
  At gøre planeten til et paradis
  Alle hjerter vil være modige!
  
  Folk bliver snart glade
  Lad livet nogle gange være et tungt kors!
  Brutale dødbringende kugler
  Men den, der faldt, er allerede opstanden!
  
  Videnskaben giver os udødelighed
  Og de faldnes sind vil vende tilbage til rækkerne!
  Men hvis vi er bange, tror du
  Fjenden vil straks skrue op for scoringen!
  
  Så bed til Gud
  Ingen grund til at rode, dovenskab væk!
  Den Almægtige Dommer er meget streng,
  Det kan i hvert fald hjælpe nogle gange!
  
  Fædrelandet er mig kærere end noget andet,
  Hellige, kloge land!
  Hold vores leder stærkere end tøjlerne,
  Blossom Fædreland er født!
  Pigerne fra elite-SS-bataljonen "Wolves" sang smukt, og ordene var oprigtige. Generelt var der en stereotype om, at en SS-mand betyder en bøddel! Men det er det ikke. Der var selvfølgelig særlige straffeenheder, oftest som en del af sikkerhedsdivisioner, der udførte særlige operationer, men de fleste af SS-divisionerne var simpelthen Wehrmachts elitevagter. Generelt må det siges, at den røde, totalitære propaganda ikke er den mest pålidelige kilde til information om Anden Verdenskrig. Det er trods alt klart, at de kommunistiske ledere af Agitprop ikke kunne andet end at være upartiske og objektivt dække begivenheder. Så det er pålideligt svært at bedømme, hvor den virkelige sandhed var, om nazisternes grusomheder, og hvor er fiktionen. I hvert fald tvinges de, der er seriøst engageret i historisk forskning, til at indrømme, at ikke enhver SS-soldat er en bøddel og et monster. Derudover før angrebet på USSR; nazisterne som helhed i de besatte områder opførte sig tolerant, vestlige kilder indikerer ikke nogen masseovergreb og massakrer.
  Og nu hjalp pigerne fangerne med at komme ud af bilerne; de klappede venligt på de frygtsomme mænds brede skuldre. Derefter blev pigerne inviteret til at forfriske sig ...
  Middagen var beskeden, men på den anden side blev der skudt en zebra i ørkenen, og hver pige fik en shish kebab tilberedt på arabisk. Generelt var araberne, i det mindste udadtil, venlige, og de, der kunne tysk, forsøgte endda at spøge eller forsigtigt stryge pigernes ben.
  Gerda skubbede den klæbrige araber væk og sagde:
  - Jeg er ikke for dig!
  Charlotte fulgte trop:
  - Skaf dig et harem!
  Gerda smilede og foreslog:
  - Men sig til Charlotte, hvad ville du gøre, hvis du blev sultanens hustru?
  Den rødhårede ven bemærkede tvivlsomt:
  - Dette er faktisk en kontroversiel lykke ... Selvom det afhænger af konen til hvilken sultan. Hvis det store osmanniske rige var i sin storhedstid, så ... ville det endda være meget godt ... jeg ville reformere den tyrkiske hær, forbedre våben ... Og nok først ville jeg vende blikket mod øst.
  Gerda var enig.
  - Højre! Men her er en skam for Tyrkiet, at det selv i sin storhedstid ikke kunne erobre Iran. Dette var ret virkeligt, især da den persiske hær var tilbagestående. Jeg spekulerer på, den store Fuhrer, hvilken beslutning vil han træffe, om at erobre Tyrkiet, eller stadig inkludere i sin koalition, at kaste en knogle til osmannerne, inklusive nogle af de ikke særlig værdifulde lande i Iran?
  Charlotte trak forvirret på skuldrene.
  - Ved det ikke! Faktisk har der været rygter på det seneste om, at vi vil angribe USSR ... De siger, at der er meget brug for russiske rigdomme og fede lande i Ukraine!
  Gerda tog et krus te med fingrene på sin bare fod og løftede det ret behændigt op til hagen og hældte den brune væske ind i sig selv. På samme tid lykkedes det pigen at tale:
  - Der er meget rige, fede lande i Ukraine. Under klog tysk ledelse, og med vores høje landbrugskultur, vil de producere rekordhøster. Og så har vi brød, det bliver billigere end vand. Og ukrainerne selv vil nyde godt af det, fordi den sovjetiske regering simpelthen berøver dem og tvinger dem til at sulte!
  Charlotte nikkede.
  - Vi vil lære disse slaver vores store tyske kultur! Lad os oplyse dem!
  Her blev samtalen afbrudt af grove tilråb, hviletiden var forbi.
  Men efter middagen blev pigerne igen stillet op og tvunget til at foretage en tvungen march gennem ørkenen. Efter at have spist var det hårdt at løbe og pigerne stønnede endda lidt, indtil deres kroppe dog blev varmet op. Og så styrtede de af sted som jerboaer.
  Dette er en virtuel kamp ... Og Afrika bliver tysk ... Og den sovjet-tyske front ...
  Om vinteren gik den røde hær i offensiven igen. Der foregår hårde kampe.
  Christina, Magda, Margaret og Schella kæmper i Panteren. Maskinen, dog ikke ideel, men med en hurtigskydende langdistancepistol, moderat adræt og god frontalrustning.
  Tyske piger er barfodet og i bikini trods kulden. Og de fører en manøvreringskamp.
  Her laver Christina et skud... Granaten rammer T-34-76 tårnet og gennemborer det. Den sovjetiske kampvogn stopper slået ud.
  Pigerne skriger for alvor:
  - Vores tog!
  Så skyder Magda. Skønheden med gyldent hår tæskede også.
  Ja, så tårnet blev revet af klokken fireogtredive.
  Tigerpigerne skiftes til at skyde. Og meget passende. Her ramte de en anden sovjetisk kampvogn.
  Dernæst kom Margaret. Og ramte de selvkørende kanoner SU-76. Behændigt kneppet. Og hun sang:
  - Vores infernalske Tyskland er stærkt, det beskytter verden!
  Og hvordan vil tungen vise sig!
  Så skød hun fra Shells kanon. Den ramte den sovjetiske kampvogn KV-1S. Pigen gjorde også et godt stykke arbejde.
  Ja, de fire krigere i bikini kæmper og er ikke bange for kulden. Efter at kvinderne begyndte at kæmpe, gik det meget bedre for Det Tredje Rige.
  Her er piloterne Albina og Alvina på himlen. Begge skønheder i bikini og barfodet. De kæmper for sig selv på Focke-Wulfs. Og denne bil er meget seriøs.
  Albina, der skyder fra luftkanoner, siger:
  - Aktiv kroket! Vær ikke ked af ordet!
  Og hvor glimter hun med et blændende smil! Og han vil skyde to sovjetiske fly ned på én gang.
  Alvina skar også tre ned med luftkanoner og kvidrede:
  - Mit indlæg bliver dødbringende og kedeligt!
  Så blottede pigen sine tænder og viste sine tænder! Hun er selve charmen og fuld af fænomenal charme.
  Albina skærer endnu et Yak-9-fly af og knirker:
  - Hvorfor har vi brug for sovjetiske piloter?
  Alvina skyder LAGG-5 ned og siger selvsikkert:
  - Så vi tyskere scorer konti!
  Fantastisk par piger. Hvordan gik de i gang med at samle priser til sig selv. Du kan virkelig ikke argumentere imod sådanne skønheder. De skyder fly ned og blotter deres tænder.
  Og hovedhemmeligheden er i kulden, pigerne skal være barfodet og i bikini. Så kommer regningerne.
  Og tag aldrig tøj på. Og ryst dit bare bryst, og det vil altid blive holdt højt!
  Albina afbrød et andet fly fra Den Røde Hær og sang:
  - I store højder og stjernerenhed!
  Og hun blinkede, sprang op og rykkede med sine bare fødder og brølede:
  - I havets bølge og rasende ild! Og i en rasende og rasende ild!
  Og igen skyder pigen ned af flyet med en energisk tilgang.
  Og så angriber Alvina fjenden. Han gør det med en drejning, blotter sine tænder og knirker:
  - Jeg bliver verdens supermester!
  Og igen falder den bil, der blev ramt af pigen. Ja, den røde hær bliver ret dårlig.
  Og Albina brøler af vild ekstase:
  - Jeg er nu en bøddel, ikke en pilot!
  Skyder et andet sovjetisk fly ned og hvæser:
  - Jeg bøjer mig over sigtet og missilerne styrter mod målet, der er endnu et løb forude!
  Krigeren er ekstremt aggressiv.
  Her er begge piger, der angriber jordmål. Albina slår de fireogtredive og hviner:
  - Dette bliver enden!
  Alvina rammer SU-76 og hvisker:
  - For at fuldende ødelæggelsen!
  Og hvor ryster han med bare fod!
  Om vinteren var den røde hær ude af stand til at opnå væsentlig succes. Kun i Rzhev-området lykkedes det at kile lidt, men ved at indføre reserver genoprettede tyskerne situationen. Fritzerne er virkelig stærke.
  Og i maj 1944, efter at have genopfyldt deres tropper med nye kampvogne, inklusive den mere avancerede og bedre beskyttede Panther-2, gik de til offensiven i Kursk-regionen og Rostov-on-Don.
  Alt ville ikke have været så slemt, hvis ikke et stort antal arabere og sorte havde deltaget i offensiven. Og vigtigst af alt gik Türkiye også ind i krigen. Så situationen er yderst foruroligende.
  Og den Røde Hær, der led store tab, trak sig tilbage foran Wehrmachts overlegne styrker.
  Men de modige seks piger, ledet af Alenka, kæmpede rasende med Fritz. Og kræfterne var tydeligvis ulige.
  Alenka kæmpede for Kursk, som blev stormet af nazisterne. Den desperate skønhed kastede en granat med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ære til Rus' og den indfødte part!
  Så affyrede Natashka en granat med sine bare tæer og hvæsede:
  - Vi beskytter pigen barfodet!
  Efter at Anyuta også med fingrene på sine bare ben sendte en dødsgave og blæste:
  - Det bliver et vidunderligt slag!
  Den rødhårede Augustin tog og sendte en udslettelsesgave med sit bare underekstremitet og knirkede:
  - Peger radaren mod himlen!
  Og så gav den guldhårede Maria døden til nazisterne med sine bare ben.
  Og hun sang:
  - På Madagaskar, i ørkenen og Sahara! Overalt var, jeg så hvidt lys!
  Og nu vil Marusya med sine bare fodsåler kaste en hel flok og synge:
  - I Finland, Grækenland og i Australien, Sverige, vil de fortælle dig, at der ikke er flere smukke piger!
  Ja, de seks piger kæmpede meget godt. Men Fritz tog Kursk alligevel ...
  Nej, ikke at modstå sådanne overlegne kræfter. Fascisterne holder sig til sig selv og stangen.
  Og hvad påvirker forberedelsen af monstre.
  Adolf Hitler var simpelthen skør: følte sig som en rigtig despot, som alle adlyder og skælver. Ja, hvis du vil have stalinistiske succeser, så skal du være som Stalin, uden medlidenhed og kræve af andre og dig selv (det er præcis sådan Iosif Vissarionovich tænkte i denne sekvens!). Nu er raslen anstændig, og bilen begynder at bevæge sig. Generelt har Tyskland, under hensyntagen til satellitterne, en enorm fordel i forhold til USSR i mængden af industrielt udstyr, i en kvalificeret arbejdsstyrke og i antallet af ingeniører på alle niveauer. Dette er en kendsgerning, men produktionen af våben er stadig ikke på niveau! Tyskland haltede bagefter USSR under hele krigen, på trods af alle ødelæggelserne i Rusland. Og fra hvad? Selvfølgelig på grund af et vist rod, der herskede i forskellige afdelinger, og især i militærindustrien. Derudover spillede manglen på råmaterialer en negativ rolle samt undervurderingen af fjendens potentiale. Især i 1940 var produktionen af våben i Tyskland lavere end i 1939 (hvis vi tæller skaftet med, under hensyntagen til ammunition), og det på trods af at krigen allerede var i gang, og det tredje rige overtog kontrollen over store territorier med enorme reserver af produktionskapacitet. Nå, hvad kan vi sige om Hitlers organisatoriske evner? Ikke for meget, så blinkede han, inden for militærindustrien.
  Führeren erklærede i en lang tale:
  - I spørgsmålet om at føre tilsyn med luftfarten er der givet nødbeføjelser til Sauer. Han vil nøje overvåge mængden af produceret udstyr og, ikke mindre vigtigt, kvaliteten. Derudover er mange af dine venner Göring, selvom de engang var gode esser, ikke i stand til at lede arbejdet. Ikke enhver god soldat er også en fremragende general, så i stedet for den hængte Eric, vil den tekniske sfære blive ledet af en person blandt professionelle iværksættere, der er i stand til at reformere og genopruste luftfartsstyrkerne. Når alt kommer til alt, sover Storbritannien ikke, det øger både kvantiteten og kvaliteten af sine væbnede styrker, og især luftfarten. Vi skal være foran fjenden med to hoveder, med et dusin skridt, ellers vil vi fuldstændig miste overlegenheden over fjenden. Og derfor er der brug for kvalitetstrin.
  Göring indvendte frygtsomt:
  - Mine venner, gennemprøvede mennesker, der har bevist deres kampeffektivitet og professionalisme.
  Den dæmoniske diktator blev rasende:
  - Eller måske har jeg, efter din mening, glemt, hvem der tabte kampen om Storbritannien? Eller som fejlede fireårsplanen for udviklingen af samfundsøkonomien. Eller vil du også gerne piskes, og endda offentligt. Så luk din mund og hold dig stille, indtil de spiddede dig!
  Göring satte sig endda ned i frygt. Ak, Fuhreren er ikke til at spøge med. Så blev støjen hørt igen, et andet ME-262 jetfly lettede op i himlen. Bilen var massiv og havde hele to motorer. Vingerne er let fejet, selve fighteren ser ret truende ud. Dens hastighedsegenskaber, for 1941, er generelt anstændige og endda rekordstore efter verdensstandarder. Sandt nok er selve maskinen endnu ikke helt pålidelig og kræver fejlfinding. Den fascistiske diktator har dog allerede givet karakteristika af nye, mere avancerede jagerfly ... ME-262 vejer mere end seks tons, hvilket er en form for overbelastning. En jetjager skal være lille, billig og kvik. I denne henseende kunne ME-163 være ganske god, men dens raketmotor er for forceret og virker kun i seks minutter (eller rettere sagt, den vil stadig fungere!), hvilket betyder, at rækkevidden kun er i en radius af hundrede kilometer . Som bombefly i blitz-stil eller som dækkæmper for armada-angreb på England er det selvfølgelig ikke godt.
  Men ME-262 kan bære et væld af bomber, det vil sige lige så meget som det sovjetiske Pe-2-fly i frontlinjen. Det vil sige en glimrende løsning til både jagerfejninger og til at støtte tropper. Men hvorfor ikke skabe en ME-163 Comet-lignende jagerfly, men uden en raketmotor, men med en turbojetmotor? De forsøgte at forbedre kometen og så ud til at have bragt flyvetiden til 15 minutter (dette er en rækkevidde på op til 300 kilometer), hvilket generelt er acceptabelt for slaget om Storbritannien. Du kan stadig få London fra Normandiet... Selvom alt ikke er så indlysende, skal du også bombe og gå tilbage, og femten minutter var ikke i sådan en tvungen tilstand. I fremtiden blev raket- og jetjagere anerkendt som en blindgyde i luftfarten. Men designet af "Comet" er meget interessant, for sin lille størrelse og lethed, hvilket betyder billighed og manøvredygtighed.
  Derudover er der stadig meget lovende jagerfly, der generelt vejer 800 kilo, sådanne svævefly, at de kan bruges i luftkampe. Sandt nok, på grund af den korte rækkevidde, kan flyvninger på dem kun udkæmpes i defensive kampe, eller leveres til London på ... Transporter, og derefter koblet tilbage til piloterne. Det er her du skal tænke. I den virkelige historie havde svæveflyene ikke tid til at føre krig, og af en eller anden grund turde de sovjetiske luftfartsgeneraler ikke prøve denne idé i Korea. Generelt er det ikke trist, men under Koreakrigen var en amerikansk pilot den første til at åbne kontoen om sejre. Så Yankees skal ikke undervurderes.
  Efter flyvningen sluttede, sprang en ung lyshåret pige ud af cockpittet og løb i fuld fart til Führeren.
  Den besatte nazist nummer et rakte sin hånd til hende for at kysse. Hvad der er rart, når pigerne elsker dig, og Führeren, ser det ud til, er helt oprigtigt idoliseret af alle tyskere, eller rettere sagt, næsten alle undtagen nogle få fanger fra koncentrationslejre. Piloten sagde med entusiasme:
  - Det er bare et storslået fly, det har sådan en fart og kraft. Lad os rive alle ungerne som en varmepude fra en surrogat!
  Führeren godkendte pigens impuls:
  - Selvfølgelig vil vi bryde det, men ... Fejlretning af maskinen skal udføres i et hurtigere tempo, og det gælder især motorer. Her vil der selvfølgelig være brug for radikale tiltag for at forbedre dem, men hvis leder-designeren hjælper!
  Alle gøede i kor:
  - Ære til den store Führer! Må forsynet hjælpe os!
  Hymnen fra Det Tredje Rige begyndte at spille, og en kolonne af unge krigere fra Hitlerjugend rykkede videre. Drenge fra fjorten til sytten år gik under tromme i en speciel formation. Og så var der det mest interessante: teenagepiger fra kvindeforbundet i Tyskland marcherede. De var i korte nederdele, skønhedens nøgne, bare fødder tiltrak mænds øjne. Pigerne forsøgte at løfte deres ben højere, men samtidig trak de i tåen, satte forsigtigt hælen. Et underholdende skue af skønheder med upåklagelige figurer ... Sandt nok var ansigterne anderledes, og nogle af de unge fascistiske kvinder var noget uhøflige, nærmest maskuline, og desuden fordrejede de dem. Især når de førte deres øjenbryn sammen.
  Esthete Adolf bemærkede:
  - Det er nødvendigt, at drenge og piger mere massivt fik fysisk træning. Og jeg ved, at der bliver gjort meget ved denne lejlighed, især i Jungvolk, men det, der skal til, er rummelighed og vedtagelse af spartanske metoder. Selvfølgelig, udover at opmuntre til tyveri ... Vores unge mænd og kvinder skal vokse op som anstændige og samtidig hensynsløse mennesker.
  Den øverstkommanderende holdt en pause. Generalerne var tavse, sandsynligvis bange for at protestere, men ønskede ikke at bekræfte det åbenlyse. Führeren fortsatte:
  - Krig er ikke en joke, men hensynsløshed over for fjender skal kombineres med gensidig bistand og en følelse af broderskab over for kammerater. Det er det, vi skal indgyde alle ... Det nye overmenneske er nådesløst over for andre, men i endnu højere grad skal det være nådesløst over for sig selv. For mindreværd skal først udryddes i din sjæl, og så vil den svage, menneskelige krop rejse sig!
  Endnu en pause ... Generalerne og designerne indså det pludselig og begyndte at klappe kraftigt. Führeren virkede tilfreds:
  - Det er allerede bedre, men nu vil jeg gerne se en efterligning af luftkamp. Sådan en formidabel og altødelæggende ...
  Heinkel spurgte frygtsomt:
  - Med skarp ammunition eller granater, min Führer?
  Nazist nummer et nikkede.
  - Selvfølgelig med kamp. Derudover vil jeg gerne overveje betjeningen af udstødningsanordningen. Du arbejder jo på det ... - Führeren rystede næverne. - Når den endelig skal være klar og sat i masseproduktion. En erfaren pilot er trods alt en erfaren pilot, der skal beskyttes til fremtidige kampe!
  Fuhrer-terminatoren besluttede ikke desto mindre at vise designerne et mere moderne skema af udstødningsanordningen. Dette system skal være mindre besværligt, enklere og lettere. At den billige og allerede mestrede af den tyske industri squib er ganske velegnet til dette formål.
  Jeg var nødt til at tegne diagrammet på farten, men Hitler var en rigtig god kunstner, og han tegnede klart, hurtigt, linjerne i diagrammerne og svingene var jævne og klare uden linealer og kompas. Terminator-popadanets mente, at det selvfølgelig var mærkeligt, at tyskerne, der generelt havde en så stærk og til en vis grad avanceret ideologi som nationalsocialismen og et totalitært system, lækkede krigen til russerne. Måske skyldes det, at de russiske soldater var stærkere og mere udholdende end de tyske og lærte at kæmpe hurtigere.
  Generelt, hvis man ser på krigens forløb som helhed, ja, så lærte russerne, eller rettere det sovjetiske militær, at kæmpe, og tyskerne glemte så at sige, hvordan ... Deres kommando tog beslutninger kl. niveauet af førsteg'ere, og måske endda lavere, hvis 1.g'eren har erfaring med at udføre militære operationer i realtidsstrategier. Og at børn på seks år nogle gange allerede så behændigt leder virtuelle hære, så er det ingen synd for dem og Zhukov og Mainstein at lære. Nogle forskere anser dog både Zhukov og Mainstein for middelmådige. Der er også modsætninger med hensyn til antallet af udstyr, især fanget, fransk. Hitlers hukommelse (en god hukommelse, især da han stadig var rask!), antydede, at der var 3600 erobrede kampvogne fra franskmændene, et meget imponerende tal ... Nogle modeller, såsom SiS -35, var overlegne i forhold til T- 34 i deres panser, dog kun i frontal panser . Så denne kampvogn kan også produceres på franske fabrikker, undtagen ved at erstatte 47-millimeter-våbenet med en 75-millimeter lang løb. Faktisk er dette måske ikke nok. Storbritannien og USA generelt har altid værdsat rustning mest af alt i deres kampvogne. Her havde den fyrre tons tunge Churchill eksempelvis en reservation på 152 - millimeter mod 120 - til den tunge kampvogn IS-2.
  Führeren sagde noget andet til designerne:
  - Vi har vindtunneler nok, så led efter en mere optimal model af flyet og skab strømlinede former, uden at bringe det til dyre tests, hvor vores bedste esser også går til grunde. For eksempel er en flyvende flymodel meget effektiv, især hvis tykkelsen og hældningsvinklen kunne ændres. Jeg har allerede givet dig tegningen, så den haleløse burde være klar. Dens estimerede hastighed vil være jævn med Yumo-motoren op til 1100 kilometer i timen. Så gå videre, men gå ikke!
  Adolf the Popadanets rådgav også, hvordan man kan øge hastigheden af at blæse røret. Han fangede en dårligt skjult ironi i designernes synspunkter: hvordan, siger de, en simpel korporal ved så meget. Tror de ikke på Führerens geni? Hvad vil vi finde ud af ... eller ej, vi finder ikke ud af det, men vi vil bevise for dem vores uddannelse.
  Herefter fulgte frokost under åben himmel, tjenestepigerne stillede borde og stole op. Smukt ... Men hvilken slags reformer i nationalsocialismen skal man lave? Sådan at minimere antallet af fjender og få venner. Her skal du for eksempel ikke ophøje den tyske race ved hver tur og måske endda holde op med at opdele folk i klasser. Formelt er opdelingen af nationer i underlegne og ariske dog endnu ikke blevet legaliseret. Dette forenkler tingene. Generelt begyndte Hitler masseudryddelsen af jøder præcis efter angrebet på USSR. Hvorfor skulle han have hop? Måske håbede han, at verdenszionismen ville velsigne ham for krigen mod bolsjevismen, og Vesten ville støtte ham. Og så, da Storbritannien og USA beslutsomt sagde nej til Wehrmacht, blev Führeren rasende? Han begyndte at hævne sig på de jøder, som han kunne nå? Hitler er selvfølgelig en idiot, der iscenesatte Holocaust og derved miskrediterede ideen om nationalsocialisme. Nu er ordet nazist og bøddel blevet synonymt. Mange blander også nationalisme og fascisme sammen, måske på grund af konsonansen af ordet nazist. Men dette er slet ikke sandt. Fascisme har i princippet intet med nationalsocialisme at gøre. I sin kerne opstod begrebet fascisme i Frankrig i det nittende århundrede og havde en helt anden betydning.
  En slags essens af doktrinen om fascismen i den oprindelige version blev reduceret til etableringen af en virksomhedsånd, en følelse af kammeratskab blandt kapitalisterne. Derefter introducerede Mussolini fascismens lære til sine Blackshirts. Nå, nazisterne blev først kaldt fascister af deres fjender og politiske konkurrenter. For at være ærlig handlede nazisterne grusomt, så fascisten fik en krænkende, negativ betydning. I Rusland oplevede nationalister på et tidspunkt et vist opsving, især i begyndelsen af halvfemserne, og nåede et maksimum i 93-94. Derefter førte krigen i Tjetjenien til en stigning i pacifistisk stemning i samfundet og et midlertidigt fald i nationalismen. Krigen i Jugoslavien og bombningen af Serbien førte til en midlertidig bølge af patriotisme, men derefter en splittelse i den nationale bevægelse. I Rusland havde nationalisterne et problem med lederne... De havde ikke deres egen Fuhrer... Sandt nok blev Zhirinovsky sammenlignet med Hitler, og han overgik endda Adolf på nogle måder. For eksempel, i hastigheden af politisk take-off, fire år efter stiftelsen af partiet, indtage førstepladsen ved parlamentsvalget. Men Zhirinovsky opførte sig urimeligt og formåede ikke kun at udvikle succes, men endda at holde det, han havde opnået. Her skal det først og fremmest siges, at det var hans personlige skyld. Mangel på disciplin i partiet, skandaler, som han kom ind i. Men den rigtige Hitler sad overhovedet aldrig i Rigsdagen, og ingen viste hans filmiske raserianfald i fjernsynet. Og der var intet fjernsyn. Selvom Zhirinovskys succes ved valget i 1993 er fortjenesten af hans succesfulde arbejde med tv-publikummet.
  En smuk pige blandt tjenerne satte sig til Führeren og lagde sin hånd på hendes bare knæ. Cooed:
  - Tænker du på noget, min Führer?
  Nazidiktatoren og samtidig en virtuel spiller startede op. Han bemærkede, at han ikke var færdig med sin grøntsagssuppe og frugtsalat. Führeren kyssede pigen på læberne, fornemmede hendes ungdommelige, søde duft og erklærede:
  - Du kører i bilen med mig. Og I kommer alle på arbejde, tiden til at spise er forbi.
  Og igen gearene i staten, ikke helt, dog begyndte den velsmurte mekanisme at dreje. På vej tilbage elskede Fuhreren skønheden og undrede sig endda over, hvor han fik så meget energi og styrke fra. De sagde jo, at Führeren var impotent og generelt angiveligt invalid, som havde været syg af syfilis (løgn) og kastreret (generelt fiktion!). Sandt nok, Hitler undlod at erhverve afkom ... Nå, i morgen, vil han selv tage sig af denne sag ... Eller ej, du skal stadig invitere Himmler. Generelt i den virkelige historie øgede Fuhrer SS'ens rolle dramatisk. Tilsyneladende bliver han nødt til at gå denne vej i dette alternativ. Og at kriminalpolitiets underordning af SS-strukturen som helhed er rimelig, nu vil alle data- og arkivskabe smelte sammen til én kilde. Derudover vil brugen af tortur mod kriminelle og de avancerede afhøringsmetoder, der er karakteristiske for Gestapo og andre hemmelige politistrukturer, øge afsløringsraten betydeligt.
  Sandt nok kan antallet af uskyldige ofre stige, men ... Langt de fleste SS-mænd er anstændige mennesker, og en erfaren efterforsker ser som regel straks: en person lyver eller fortæller sandheden og laver sjældent fejl. At dette kan bedømmes af mange kriminalkrøniker.
  Efter at have løst endnu et par aktuelle anliggender og inviteret to splinternye piger til at varme sengen, faldt Fuhreren i søvn, idet han lagde hovedet på skønhedens nøgne pragtfulde bryst.
  Denne gang vendte han tilbage til den drøm, han havde afbrudt tidligere, om en storslået rumkamp. Igen i hans gennemsigtige jagerfly, mens fjenden forsøger at angribe rækken af hæren i det store Rusland. Og hittet i Fuhrer of the Hypernet-spillet, og hans partner, en hævet, men samtidig muskuløs blondine, forsøger at handle og synkront hjælper hinanden. Grimme fjendtlige krigere, der forsøger at tage nummeret ved at bruge deres numeriske overlegenhed. Disharmonien i Shitmens kamparmadaer er mere og mere tydelig. Deres skibe virker mere og mere ulækre. Kaptajn Vladislav, ved hjælp af "spand"-teknikken, afskærede ganske med succes bilen i form af en snoet sko og satte den:
  - Hvad er det ikke uden grund, at både Hitler og Stalins far var skomager!
  Som svar blinkede hans blonde partner med hendes bare, lyserøde hæle:
  - Jeg har ikke brug for støvler eller andet fodtøj. Med mine bare fødder har jeg det meget bedre med den mindste krumning af vakuumet, eller rummets vibrationer! O min Fuhrer, vil du gerne være en pige?
  Vladislav grinede som svar:
  - Det ville være interessant i kort tid. Alle siger, at kvinder har en orgasme meget stærkere og længere end mænd, så jeg ville virkelig gerne tjekke, om det virkelig er sådan?
  Blondinen fnisede.
  - Fremskridt kan give dig muligheden for også at opleve dette... Medmindre vi selvfølgelig taber den store rumkamp. Der er for mange fjender. Kejseren Almaztigr 13, som endnu ikke er født, men som allerede befaler os, kan dø.
  Hittet i Fuhrer bemærkede:
  - En stor kommandør, i en krig som et hoved, jo større størrelse, jo sværere er tabet!
  Blondinen, i stedet for at svare, begyndte at vride sin fighter. Hun drak en kringle, så snart hun kom væk fra rambukken, og skød derefter meget præcist tilbage. Fjendens bil brød i flammer og begyndte at splitte, og i meget små stykker, som et valmuefrø, flammende stykker. Pigen, der tager tyggegummiet op med sine bare tæer og kaster det så behændigt, at hun ramte det lige i den udstående tunge:
  - Dejligt! Når du tygger, så spis!
  Men den seje kriger var ikke så heldig, de ramte ham igen, selvom på en tangent, og krigerkaptajnen brølede:
  - Hvordan jeg fik disse kvinders slagtilfælde!
  Blondinen rullede med øjnene.
  - Du er ikke tilfreds med at strøg? Vil du have noget mere seriøst? Det er hvad I alle mænd er utålmodige, tilbøjelige til forræderi!
  Vladislav lo og næsten slugte et hårdt svar blandt Shitmenstan-krigerne. Billedet af slaget har ændret sig noget. Fjenden virkede uudtømmelig og introducerede flere og flere nye styrker i kampen. Særligt farlige var ultra-slagskibene, enorme som asteroider, de syntes langsomt at være malet med sympatisk blæk (som dukkede op, når man tændte en lampe på dem) dukkede op fra vakuumet. Shitman forsøgte først og fremmest at bøje flankerne for at lave en omkredsmanøvre, sandsynligvis for at skabe en kedel i rummet.
  Tropperne i Storrusland kæmpede modigt og vigede samtidig ikke tilbage for manøvrer. Så metoden blev brugt, mobilt forsvar, samt vovede manøvrer og dyk. For eksempel forsvandt kampkrydsere og gribere fra rumhæren i Det Store Rusland enten eller dukkede tværtimod op i ryggen på en mareridtsagtig modstander. Det mindede om en fisk, der jagtede i et ishul - de dukkede op, greb bytte (en slags vinterinsekt, og hvis jægeren var en havkat, så en fugl!) Og igen ind i hullet. I dette tilfælde gik skibene i Dermostan straks tabt, begyndte at klemme sig sammen og åbnede endda ild mod hinanden. Sjovt plasmaudbrud med forbrænding af rumskibe. For eksempel brændte selv et ultra-slagskib, efter at have modtaget flere hits af thermopreon-missiler, med blå og grønne flammer. Så den store kriger (fortsat med at ødelægge de lorte mennesker, der stak som et badeblad!) En ven så et billede inde i et flammende ultra-slagskib. Og hvilken imponerende kolos, en besætning på så mange som to millioner soldater og halvtreds millioner robotter!
  Kæmperne inde i skibet er forskellige typer af skurke: trolde, nisser og flere hybridtyper, for eksempel de mest massive: en blanding af tæger og cigaretter, eller rettere endda cigaretskod! Nå, skræmmende væsner, som fra en gyserfilm tegnet af en stofmisbruger.
  Væsnerne vil desperat løbe væk, men samtidig støder de ind i hinanden, stikker, skærer, bider. Her dukkede en fægtemaskine op specielt designet til boardingkamp. Og hun er bevæbnet: med kvasi-plasmasværd, og ikke lige, men buet til en række manøvrer. Her skar den første hegnsmaskine ind i det levende rod af dem, der flyder ud af det enorme skib, der brænder af ild. Straks fløj der strimler af hakket kød og forkullede kroppe i alle retninger. En ven dukkede op bag hende, hun lignede en edderkop, kun lemmet var mindst tredive, og de var i form af udslettelsesstrømme, der var i stand til at skære selv en dinosaur i to.
  En af Shitmen-betjentene råbte:
  - Åh, skær mig ikke! Bonden har spist dronningen!
  Men han var ikke heldig, et cigaretskod med tægepoter, kun mere ulækkert, snuble over antennen og hang gennemboret på den. Men hvordan han hviner hørtes ikke længere i den vildeste, stadigt voksende kakofoni. Tunger af princeps-plasmaflammer, overvejende blå og orange, fejede ind over de rædselsslagne krigere fra Shitton og fik dem til at stege. Og fægtemaskinerne ramlede inde i ultraslagskibet. Tilsyneladende var det tydeligt indprentet i deres program: dræb, dræb og dræb igen! Og hvem de i virkeligheden er ligeglade med. Og korridorerne var støjende frygtelige giperrubka.
  Men nu er ultraflammen allerede nået til hegnsmaskinerne, såvel som mange nisser og kløer - cigaretskod er allerede smuldret til fotoner. Så ultra-slagskibet begyndte gradvist at gå i opløsning i flere dele. Selvom skismaet forløb langsomt, virkede det slet ikke mindre ildevarslende. Især på baggrund af rigtig mange andre, enten blinkende miniaturesupernovaer eller omvendt, rynkende rumskibe. Desværre ikke kun Dermostan, men det store Rusland.
  For eksempel mistede en krydser med hammer og segl-emblem kontrollen og ramlede ind i en fjendens dreadnought. Når to masser støder sammen med subluminal hastighed, svarer det til at ramme en annihilationsraket. Tårer med overvældende kraft (hvis man kan sige det sådan, selvfølgelig). Eksplosionen blomstrede som en tulipan med flerfarvede kronblade, og pludselig slugte alt, hvad der eksisterer omkring et dusin andre kilometer. Vladislav-Adolf sagde det:
  - Og vores fyre ser ud til at være i himlen allerede!
  Blondinen bemærkede filosofisk:
  - Himlen er det eneste gode sted, hvor ingen har travlt med at tage hen, selvom det er i helvede!
  Hitteren i Hitler var enig:
  - Det er universets paradokser. Vi ønsker ikke at komme ind på et godt sted, men et dårligt er i sig selv vanedannende! Så det er ikke engang klart, hvad der er bedst, liv eller død.
  Pigen sagde filosofisk:
  - Livet er altid bedre end døden. Ikke underligt, at næsten alle mennesker tror det. Men menneskers mening, som alt andet i vores verden, er relativ.
  Führeren, efter at have udført endnu en ret snedig drejning, som gjorde det muligt for ham at skyde en to-sædet ned, hvilket betyder en meget dyrere og rigt bevæbnet jagerfly (hvor smukt eksploderede den, som et fyrværkeri af komplekse kombinationer af pyrotekniske materialer blussede op), perlerne af spaltet stof spredt ud over vakuumet. Vladislav-Adolf bemærkede:
  - Menneskers ideer, både om naturen og om Gud, er meget modstridende. Generelt er der endda begrebet et reaktivt, det vil sige endda et destruktivt sind, som får en person til overhovedet at lede på en måde, som pragmatiske instinkter og hensigtsmæssighedsovervejelser burde befale.
  Blondinen med besvær med at komme ud af et grusomt dyk (og også at gøre, når syv krigere styrter mod dig på én gang), sagde:
  - Opgiv pragmatikken - tænd for matematik!
  - Ikke sjovt! - svarede Vladislav.
  Pludselig, foran kaptajnen fra flådeflyvning, dukkede et billede af kommandoposten for hæren i det store Rusland op. Ja, dette er selvfølgelig en gave, evnen til at trænge ind i det allerhelligste og endda genkende, selvom det ikke er en andens hensigter, men af ens egen befaling.
  Her er det flagskibsslagskibet, en imponerende hundrede kilometer i diameter, flagskibet for rumhæren i Det Store Rusland. Og dette skib kæmper selvfølgelig også, for titusindvis af kraftige artilleriløb kan ikke dømmes til inaktivitet. Flagskibets ultra-slagskib forsøger dog at agere synkroniseret med andre kapitalskibe. Det er umuligt for fjenden at give den mindste chance for at ødelægge flagskibet, hvor hovedkommandoen for eskadronen af rumhæren i Det Store Rusland er placeret.
  Selv overraskende er generalkommandanten og monarken bare et foster, der ligger i maven. Moderen selv er nedsænket i en tilstand af søvn, såsom suspenderet animation, for ellers ville udførelsen af hendes pligter være for smertefuld. Og funktionen af de allerede tilstrækkeligt udviklede, der har lemmer og, vigtigst af alt, en ret stor hjerne af embryo-monark leveres af talrige kybernetiske enheder. Selve kimen, som hersker over det store russiske imperium, føles ganske behagelig.
  Ja, selvfølgelig, og han er tynget af behovet, han har været inde i sin mor i et år nu. Man kan kun drømme om at løbe, flytte enhver ting. Og det er smertefulde drømme, fordi fødslen betyder øjeblikkelig forsvinden. Fosteret kommunikerer med omverdenen ved hjælp af scannere. Selvfølgelig viser de ikke det virkelige udseende af det kommanderende embryo, men et billede, der er mere i stand til at inspirere tillid. Især dukker en smuk ung mand op i form af en ufødt konge. Han giver ordrer til tropperne med en klar, kommanderende stemme:
  - Brug princippet om elastisk forsvar. Ligesom for tusinder af år siden brugte svage kræfter, ringere i antal, det ubestridelige faktum, at en mindre masse er meget mere mobil end en stor. Da en mager masse er karakteriseret ved en ubetydelig inerti!
  Pigemarskalen bekræftede:
  - Selvfølgelig ... Hærens evne til at manøvrere er nøglen til sejr. Selvfølgelig skal ekstremer undgås. Myren er jo ikke dyrenes konge!
  Embryo-krigsherren smilede.
  - De mest dødbringende væsner er bakterier. Selvom nej, måske ikke engang vira! Selvom en primitiv organisme, men effektiv! Her samlede fjenden enorme styrker, fra næsten hele universet, hvilket betyder, at han blottede resten af områderne.
  Elf Marshal Fego med lilla og orange pigtails bemærkede:
  "Nogle gange er en tilsyneladende ubetydelig fordel nok til at vinde på en begrænset del af fronten. Sådan er det mærkelige aksiom for mange kampe, for forskellige civilisationer!
  Fosterkejseren klukkede gennem scannerne.
  - I dette tilfælde ser du roden.
  I mellemtiden forsøgte Dermostans armadas at omgruppere sig på farten. En meget betydelig reserve nærmede sig dem bagfra. Tusindvis af store rumskibe og millioner af mindre skibe lettede ved hjælp af klokkeformationen. Som følge heraf er parasitternes ildkraft steget markant. Marskalpigen sagde begejstret:
  - Her er endnu et trumfkort kastet af bastard-modstanderen. Ikke desto mindre var vores intelligens ikke helt på niveau, muligheden for at indføre et så stort antal styrker var ikke tilvejebragt.
  Kejserens hologram i form af en dreng sparkede til sværdet. Projektilet styrtede ind i porten. Det blæste næsten med det samme. Først et blitz, der stikker øjnene ud, og derefter væksten af en lilla svamp, der ødelægger alt inden for rækkevidde af slagskibets pistol. Hologram-drengen sagde:
  - Her er det en fænomenal scoring af bolde! Nå, lad modstanderne lægge ud. Jeg har en overraskelse til ham.
  Elf Fego så på billedet af slaget med en vis tvivl. Dermostans armada så smerteligt formidabel ud. Især ultra-slagskibe, hvis diametre nåede to hundrede og halvtreds kilometer. Alven huskede pludselig sin hjemplanet... Han har en idyllisk natur der, der er ikke engang blodsugende insekter. Og løver... Nå, ikke ligefrem løver, men hybrider med kornblomster. Generelt er dette et smukt dyr: kroppen af en kornblomstblomst, og den gyldne manke udvikler sig i vinden. Desuden ændrer kornblomsterne deres skygge ... Umiddelbart er ærlig grimhed rettet både mod mennesker og mod alfer.
  Den blonde marskal sagde:
  "Vi ved ikke, hvor mange reserver fjenden har, men det forekommer mig, at det er på tide at flytte vores bagholdsregiment.
  Kimkejseren svarede:
  - Nu er det ikke tid til at vise kortene!
  Marskalpigen forsøgte at argumentere:
  - Hvis vores folk dør, er der ingen til at kæmpe!
  Og så blev kommandant-embryoet fundet:
  - Man kan ikke vinde en krig uden ofre. I skak kan du, men i en rigtig kamp kan du ikke! Krigens hensynsløse lov - tab er som regn, der vander sejrsskud, du skal bare sørge for, at tabene ikke vokser til et regnskyl, der skyller skuddene væk! - Så blev hologrammet, der blev sendt ud fra livmoderen, pludselig et venligere ansigt. - Men tror du ikke, for at reducere tabene, især fra ilden fra ultra-slagskibe, lad rumskibene i Storrusland sejle af sted i en spiral.
  Elf-marskalen støttede embryoets øverstkommanderende:
  - Præcis, bare sådan. Det vides endnu ikke, hvor mange styrker fjenden vil være i stand til at smide ud af underverdenen.
  Faktisk forsøgte Shittons rumskibe at bevæge sig i en tæt flok. Samtidig sparede de slet ikke ammunition, kastede missiler til millioner, mens de ikke engang bekymrede sig om treffets nøjagtighed. Det så ud til, at milliarder af tændstikker slog hen over vakuumet for at blusse op med hyperplasma, brænde alt levende og i bevægelse og derefter gå ud. Russiske krigere skyder meget mere præcist, her buldrede fjendens store dreadnought og spredte fragmenter som konfetti som et fyrværkeri. Dødelig konfetti, der skød adskillige Shitton-både ned. Og antallet af ødelagte fregatter af bastardcivilisationen er slet ikke til at beregne. Sandt nok dør russiske skibe også. Her styrtede den beskadigede krydser i desperation som en russisk kampvogn på Kursk Bulge og ramponerede fjendens ultra-slagskib. Hundredtusindvis af liv blev afbrudt på én gang, og det var i brand, mens det var, som om et gigantisk rør var blevet sprængt i luften af en gasledning.
  Dværgmarskalen bemærkede dystert:
  - De bøjer os, men vi giver ikke op! - Den firkantede kommandant bemærkede (eller rettere, hans holografiske billede, dværgen selv var på et andet skib af Gross-dreadnought-klassen!). - Det ville være nødvendigt at påføre i det mindste nogle modangreb på fjendens kommunikations- og forsyningslinjer.
  Fosterkejseren smilede gennem sine drengeagtige hologrammer.
  - Hvad tror du, jeg er - sutter!
  Nissemarskalen gryntede og spredte sine poter:
  "Men de sparer overhovedet ikke ammunition. Det betyder, at de er nok. Er det ikke sådan, min herre?
  Embryo-kejseren protesterede:
  - Nej ikke sådan her! En stor kommandør er mere værdifuld end et hoved, så en hjelm af forsigtighed og en camouflage af list vil ikke skade ham! Kort sagt, fjenden er stadig i den søde illusion, at alt er godt med ham, men faktisk er vores sejr allerede tæt på! At slå uventet er ensbetydende med at erstatte en knytnæve med et legeret stålsværd!
  
  
  WITTMAN ER LEVENDE
  En lille ændring i historien forbundet med nazisternes store succes under offensiven i Ardennerne. Nazisterne bevægede sig hurtigere, var i stand til at krydse broerne og erobre pakhusene med våben, ammunition og brændstof. Wittmanns deltagelse i strejken bidrog også til succesen, der i modsætning til den virkelige historie ikke døde! Og hvad? Rigtige helte dør ikke og er udødelige! Wittmann fortsatte med at kæmpe og score. Efter ødelæggelsen af den 200. kampvogn blev han det første og hidtil eneste tankskib, der blev tildelt ridderkorset af jernkorset med egetræsblade, sværd og diamanter.
  Wittmanns geni ændrede historiens gang en smule. Og tyskerne viste sig at være lidt mere succesrige, hurtigere, mere effektive. Og de lykkedes med det, der næsten skete i den virkelige historie, men bogstaveligt talt var et par timer ikke nok. Og så blev pakhusene erobret, og den tyske hær fik knusende magt. Som et resultat blev Bruxelles taget, og hundredtusindvis af britiske og amerikanske soldater blev taget til fange.
  Stalin havde ikke travlt med at angribe, da han ønskede, at de allierede blev knust i Vesten kraftigere.
  Kampene viste, at "Tiger" -2 er et meget effektivt våben med både våben og frontalpanser. Tyskerne, da de så, at den røde hær var passiv i øst, indsatte yderligere enheder i kamp og begyndte at udvikle succes. Fritz'en fik også de nyeste selvkørende kanoner E-25, som havde en lille størrelse og vægt, men stærke våben og god rustning, og vigtigst af alt, mobilitet.
  Som et resultat, nye sejre ... Fritz er allerede i Paris. De indtager den franske hovedstad igen.
  Og Stalin ønsker dette - at de allierede bliver dræbt, og så vil hele Europa gå til USSR.
  Den snu ræv Stalin... Men Churchill er heller ikke en idiot. Da Roosevelt døde, tog de sammen med Truman og indgik en våbenhvile med Det Tredje Rige. Samtidig med at trække resterne af de besejrede tropper tilbage fra Frankrig. Og selvfølgelig med en fuldstændig udveksling af krigsfanger, og endda med levering af brændstof og forsyninger til Det Tredje Rige.
  Som svar ophævede Tyskland antisemitiske love. Jøderne blev dog i lejrene, men de blev ikke brændt, men kun tvunget til at arbejde, mens amerikanerne sendte dåsemad og korn til lejrene.
  Tyskerne løste deres hænder i Frankrig og Italien. Nu var det Stalin, der foreslog en separatfred. Men Hitler nægtede. I juni begyndte Fritz-offensiven. De første E-50 kampvogne kom ind i serien. Men som det viste sig, var bilen ikke helt vellykket. Dens vægt forblev høj på næsten 65 tons, med en ægte lavere silhuet end Tiger-2'erens, men rustningen var af samme tykkelse, tydeligvis utilstrækkelig, især langs siderne. Noget bedre var en pistol på 88 mm og en løbslængde på 100 EL. Hun skød tolv skud i minuttet.
  Køreydelsen tilføjede en mere kraftfuld motor, der accelererede op til 1200 hestekræfter. Generelt blev tanken selvfølgelig tilføjet i forhold til "Tiger" -2 og havde en lidt mere rationel hældning af rustningen, men forblev sårbar fra siderne.
  E-100 var bedre beskyttet, men dens tunge vægt gjorde det svært at transportere og bekæmpe brug. E-25 selvkørende kanoner viste sig at være de mest succesrige med en meget lav silhuet af en frontal panser på 120 mm med en stor hældning og en indbygget panser på 82, og en pistol til Tiger-2, den var de bedste selvkørende kanoner fra Wehrmacht og Anden Verdenskrig. Den accelererede til halvfjerds kilometer i timen - en motor på 700 hestekræfter, og endda IS-2-skaller rikochetterede ind i panden.
  Tyskerne leverede hovedstødet fra Ungarn og forsøgte at redde det stadig omringede Budapest. Kampene var ekstremt hårde.
  Offensiven begyndte den 22. juni, og forsvaret af Den Røde Hær var meget magtfuldt. Tyskerne har stadig få E-serie kampvogne, kun E-25 selvkørende kanoner i et ret stort antal - det er ret simpelt at fremstille og billigt. Her i den ligger to piger i bikini. Bilen er mindre end halvanden meter lavere og takket være dette er den så godt beskyttet og bevæbnet med en relativt lille vægt.
  To piger Charlotte og Gerda, liggende ned, skød mod de sovjetiske kanoner. Foran dem bevægede smuldrede biler, radiostyrede, sig og ryddede minefelter.
  Røde Charlotte affyrede sin kanon. Hun overvældede den sovjetiske pistol og rystede på brystet, knap dækket af en tynd stribe stof. Og hun kurrede:
  - Rabiat brandhyperplasma!
  Og så vil Gerda også smække hende med sine bare tæer. Og kvidrer:
  - Jeg er en meget sej pige og ikke dårlig ...
  Selvkørende pistol bevæger sig selv. Og stopper fra tid til anden. Hendes frontalrustning er kraftigt skrånende, og det giver god beskyttelse. I sovjetiske kanoner er granater følsomme over for rikochetter. Og intet truer sådan en selvkørende pistol i panden. Her kan de stadig bryde igennem tavlen. Men pigerne har ikke travlt. En effektiv selvkørende pistol overgår SU-100 i panserbrydende, og er desuden bedre beskyttet, mere mobil og samtidig lettere.
  Og den røde hær har få tørretumblere. Dybest set er T-34-85 tanken, som ikke er kraftig nok med en pistol, og rustningen er ret svag. Og den tyske selvkørende pistol E-25 er i øvrigt lettere, meget stærkere i panser og kanoner.
  Pigerne kæmper... Meget smuk og ung. Og deres selvkørende våben bomber og kaster ...
  Det lykkedes til sidst Fritz at bryde igennem til Budapest. En overbevisende sejr omringede de sovjetiske enheder. Mange blev taget til fange og dræbt.
  Sandt nok er nazisternes tab håndgribelige. Og ikke så meget magt. Tja, hvis der stadig produceres udstyr, så er menneskelige ressourcer ikke nok.
  Og hæren kalder på børn og kvinder. Eller udlændinge, men de er ikke pålidelige nok.
  Ikke desto mindre fortsætter kampene... Den Røde Hær gør meget stædigt modstand, der er mange defensive linjer. Tyskerne rykker yderligere hundrede kilometer frem og stopper. Ikke nok styrke. Og den Røde Hær går selv i offensiven. Men han er heller ikke særlig succesfuld og skubber tyskerne lidt tilbage.
  Indtil vinteren kommer... Frontlinjen stabiliserer sig. Den Røde Hær vil i januar 1946 fortsætte med at rykke frem i Østpreussen og Polen, men rykker en smule frem.
  Tyskerne vugger ikke med båden om vinteren. Kampene er blodige. Men frontlinjen er inaktiv ...
  Og der kommer en periode, der er karakteristisk for Første Verdenskrig. Frontlinjen bliver inaktiv. Tyskerne og udenlandske divisioner rykker frem om sommeren, og den røde hær om vinteren. Og ingen kan opnå væsentlig succes.
  År efter år med krig fortsætter. Tyskerne er noget foran USSR i udviklingen af jetfly. I USSR optrådte MIG-15 først i 1949 i masseproduktion. Men på den anden side havde tyskerne på dette tidspunkt ME-462 og XE-362. Og vigtigst af alt, diskoteker, der ikke kan skydes ned fra en kraftig laminær jet med håndvåben.
  I kampvognene, den tyske "E"-serie ... I modsætning hertil dukkede T-54 og IS-7 op. Men tyskerne indsatte så AG-serien - en mere perfekt pyramideformet.
  Men ingen havde fordelen. Frontlinjen står stille.
  Indtil Stalin døde i marts 1953...
  Og så, ved at udnytte en vis forvirring i partiledelsen og kampen om magten, kunne tyskerne få succes. Men så efter arrestationen og henrettelse af Beria, udnævnelsen af Vasilevsky, den store strateg, til den øverste øverstbefalende, og styrkelsen af lederen af statens forsvarskomité Malenkov. Frontlinjen har stabiliseret sig inden for Europas grænser.
  Tyskerne var, mens der var en periode med kamp om magten i USSR, i stand til at nå Neman og generobre Balkan, Rumænien, Bulgarien, Slovakiet, Grækenland, Albanien og genvandt fuld kontrol over Europa.
  Men frontlinjen stabiliserede sig igen allerede ved grænserne til USSR i 1941 ...
  Og så december 1955 ... Den Røde Hær om vinteren er traditionen tro på vej frem igen. Hvor mange år har krigen stået på? Horror fjorten og en halv! Og der er ingen ende i sigte!
  Så længe Hitler er i live, vil krigen ikke ende. Malenkov hælder til fred inden for de tidligere grænser indtil 22. juni 1941. Men Hitler er stædig og vil vinde for enhver pris!
  Den Røde Hær rykker frem. Den nyeste IS-12 kampvogn går i kamp. En maskine med en pistol i 203 - millimeter kaliber. Stor en med ti maskingeværer. Og seks piger - besætningsmedlemmer. De prøver den allerførste tankmodel. Er den for stor og tung. Er bilen effektiv? Piger, trods jul den 25. december og frost, i én bikini. Sandt nok har tanken den nyeste gasturbinemotor, og den er varm i den. Derudover er de seks piger ikke selv simple.
  De har kæmpet siden det enogfyrre år. Og plejede at være næsten nøgen i al slags vejr. Faktisk holder du allerede op med at fryse, når du er i bikini hele tiden. Og huden bliver elastisk og stærk.
  Bare-benede piger kører en dræbermaskine. De er virkelig søde og smukke.
  Alenka er hoved- og besætningschef her. Hvad kun pigen ikke har set i fjorten et halvt års krig. Hvor hun ikke har været. Den passerede fronten fra Brest til Stalingrad, fra Stalingrad til Vistula, og nu rykker de frem i Bialystok-området. Selve Bialystok ejes stadig af tyskerne. Frontlinjen dannede stabil. Og gravede skyttegrave anstændigt.
  Så faktisk er krigen uendelig ... Og der kan gå mere end et år. Og hvad vil denne stædige Hitler?
  Heller ikke her ønsker USA og Storbritannien fred mellem USSR og Det Tredje Rige. De ønsker, at begge sider af hinanden fuldstændig tilintetgøres.
  Pigerne på IS-12 bevæger sig fremad. Tankens frontalpanser er 450 mm i en vinkel. Projektilerne preller af. Og pigerne fyrer tilbage.
  Men indtil videre er der kun en sådan tank i USSR. IS-10 er allerede i serien, men vejer halvtreds tons. IS-7 er stadig i produktion som T-54. T-55 dukkede også op blandt de masseproducerede, men indtil videre er den bare på vej ind i serien. Tyskerne har pyramideformede kampvogne. Også meget stærk og perfekt. Og højtrykspistoler med korte løb.
  Så kampen bliver den mest alvorlige. Natasha og Anyuta skyder fra en kraftig skibspistol og knirker:
  - Der vil være vores flag over Berlin!
  Og blottede deres hvide, perlefarvede tænder. Og stop ikke pigerne med miner.
  To granater ramte frontalrustningen... De rikochetterer. Nej, IS-12 er en seriøs bil, og den er ikke så let at tage den.
  Men IS-7'eren, der bevæger sig til højre for pigerne, ser ud til, modtaget fra en højtrykskanon, ramt og stoppet. Skadede skønheden.
  Alenka, der leger med sine mavemuskler, synger:
  - Alt umuligt er muligt i vores verden, opdagede Newton, at to gange to gør fire!
  Kampene fortsætter stadig med uformindsket styrke. Den sovjetiske kanon rammer tyskerne. Stor Marusya sætter skaller ind i buksen. Sådan er pigernes liv og skæbne. Og de synger:
  Ingen vil stoppe os, ingen vil besejre os! Russiske ulve knuser fjenden, russiske ulve hylder heltene!
  Augustine skrible fra maskingeværer, siger:
  - Hellig krig! Der vil være vores sejr! Ruslands flag frem, ære til de faldne helte!
  Og igen buldrer den dødelige kanon, og den lyder:
  Ingen vil stoppe os, ingen vil besejre os! Russiske ulve knuser fjenden, du ved, de har en sej hånd!
  Maria, denne pige med gyldent hår, styrer tanken og knirker:
  - Lad os knuse fascisterne!
  Tyskerne har det svært, kampene er også i fuld gang på himlen. Men indtil videre er MIG-15 underlegen i hastighed og bevæbning i forhold til de tyske mærker. Kampen er ulige for en digter.
  Huffman, denne bemærkelsesværdige acepilot gjorde en god karriere i krigsårene. Mere som fantastisk og fantastisk. Efter at have nået tre hundrede fly modtog han Ridderkorset af Jernkorset med sølvegebladssværd og diamanter. Da han nåede fire hundrede nedskudte fly, modtog han jernkorsets ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter. For fem hundrede fly modtog han Den Tyske Ørneorden med diamanter, og efter tusinde, Ridderkorset af Jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter. Og efter at have nået to tusinde fly modtog han Ridderkorsets Storkors.
  Den unikke pilot var i stand til at lave mange luftsejre. Og mens han stadig var i live. Huffman blev for nylig forfremmet til rang af general. Men han fløj stadig som en almindelig pilot.
  Som de siger, brænder det ikke i ild og synker ikke i vand. I løbet af de mange års krig har Huffman tilegnet sig jægerinstinktet. Han blev en superlegendarisk pilot og meget populær. Men han havde en stærk konkurrent - Agave, som også oversteg tallet på to tusinde nedskudte biler. Og indhentede Huffman. Men hun er stadig meget ung, og har endnu ikke mistet en eneste fighter.
  Pigen trykkede på pedalerne med sine bare, mejslede ben og affyrede et udbrud af luftgeværer. Og her er fire sovjetiske MIG-15 køretøjer skudt ned.
  Agave fniser og siger:
  Til en vis grad er vi alle tæver! Men jeg har nerver af stål!
  Og igen vender pigen sig om. Den skyder syv sovjetiske fly ned i ét udbrud - seks MiG'er og en TU-4, og knirker:
  - Generelt, hvis ikke super, så hyper!
  Agave er selvfølgelig en tæve. Pilot fra Lucifer. Meget smuk honningblond.
  Her giver han endnu et udbrud og skyder otte sovjetiske MIG-15-fly ned på én gang og knirker:
  - Jeg er den mest kreative og reaktive!
  Pigen er virkelig ikke dum. Alt er muligt, og alt er muligt. Kald hende ikke privat.
  Og benene er så solbrune, så yndefulde ...
  Men Mirabela kæmper mod hende ... I lang tid var Kozhedub det bedste sovjetiske es. Han samlede seks guldstjerner fra Sovjetunionens helt efter at have skudt et hundrede og syvogtres fly ned. Men så døde han. Så kunne ingen slå hans rekord. Og først for nylig overgik Mirabela Kozhedub. Og efter at have skudt over hundrede og firs fly ned, blev hun en syv gange helt i USSR.
  Dette er terminator-pigen! Sådan som hun vil stoppe en galoperende hest og gå ind i en brændende hytte.
  Og endnu hårdere.
  Mirabela havde en svær skæbne. Jeg endte i en børne-, arbejdskoloni. Barfodet og iført en grå kjortel huggede hun træ og savede stammer. Hun var så stærk og sund. I hård frost gik hun barfodet og i fængselspyjamas. Og mindst én gang ville nyse.
  Et sådant fænomen blev naturligvis også noteret ved fronterne. I lang tid kæmpede Mirabela i infanteriet og blev derefter pilot. Mirabela modtog sin første ilddåb i slaget nær Moskva, hvor hun gik umiddelbart efter kolonien. Og der viste han sig sej.
  Hun kæmpede barfodet og næsten nøgen i den bitre kulde, som bogstaveligt talt lammede Wehrmacht. Sådan en forbandet og uovervindelig pige var. Og det lykkedes massivt.
  Mirabela troede på USSR's forestående sejr. Men tiden går. Der er flere og flere ofre, men sejren kommer ikke. Og det bliver virkelig uhyggeligt.
  Mirabela drømmer om sejre og præstationer. Hun har syv stjerner i USSR - dette er mere end nogen anden! Og for fanden, hun fortjener sine priser! Og vil bære korset af våben og videre. Selvom Stalin døde, lever hans sag videre!
  Pigen kommer ind og fryser ... Hun vælter den tyske XE-362 og knirker:
  - Kunstflyvning! Og et pokkers nyt mandskab!
  Virkelig, hun er en fantastisk pige. En rigtig kobra er også i stand til meget.
  Mirabela er en ny stjerne....
  Kampene fortsætter i flere dage, indtil det nye år kommer ... Den sovjetiske IS-12 modtog skader på rullerne og sporene - den er ved at blive repareret. Ja, sådan en grusom og nådesløs krig. Og hvor længe vil det vare?
  Og alt sammen på grund af det faktum, at Wittmann overlevede kampene i Vesten.
  Wittmann selv kæmpede i nogen tid i en kampvognsbesætning. Efter at have bragt regningen til tre hundrede køretøjer, ikke medregnet kanoner, morterer, lastbiler, motorcykler og andre ting, blev han tildelt: Ridderkorset af jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter og blev forfremmet til general.
  Herefter kæmpede han ikke mere. Men på den anden side kommanderede han den sjette, SS-kampvognshær.
  Kurt Knipsel blev Wehrmachts mest produktive tank-es. Men først efter fem hundrede ødelagte kampvogne modtog jernkorset ridderkorset.
  En eller anden måde frataget viste sig at være priser. Sandt nok, efter at have nået tusinde kampvogne, modtog han endelig: Ridderkorset af jernkorset med sølv egeblade, sværd og diamanter.
  Kurt Knipsel er en meget effektiv kampmaskine. Kæmpede på forskellige kampvogne. Han var både skytter og kommandør. I lang tid var han foran alle uden konkurrence.
  Men her er skønheden Gerda, hun var allerede i stand til at indhente ham. Pigerne kæmpede godt. Men så havde de en pause. Alle fire skønheder blev gravide og fødte et par: en søn og en datter. Men efter pausen indhentede de hurtigt det.
  Og nu gik Gerda uden om Kniesel.
  Hvordan kan de undgå det? De kæmper barfodet og i bikini. Pigerne tog endnu en pause, da de havde født børn igen. Og nu nærmede de sig antallet af to tusinde ødelagte kampvogne. Og de kunne regne med en hidtil uset belønning: Stjernen fra Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Her er pigerne!
  Gerda skyder mod den sovjetiske bil. River tårnet af og hviner:
  - Jeg er en fandens ting!
  Og skyder igen. Gennemtrænger T-54. Og knirker:
  - Fædrelandet Tyskland!
  Pigen rykker i sig selv. Og hun er meget aktiv ... Ja, hun har sådan en strategisk streak. Det er allerede 1956... Krigen bliver ved og ved... Vil ikke stoppe. Den Røde Hær forsøger at rykke frem forskellige steder. Men ret forsigtigt, da der er få menneskelige ressourcer tilbage.
  Og Rusland bløder.
  Den Røde Hær forsøger at rykke frem mod Rumænien. Og så kraftfuld artilleriforberedelse, skydning og drab.
  Men fjenden venter. Tyskerne har den mest massive kampvogn AG-50. Den overgår T-54 i beskyttelse, især på siderne og måske i pistolens pansergennembrydning, men den er tungere. Sandt nok er tyskerens hastighed på grund af gasturbinemotoren højere.
  Den tyske kampvogn skyder og scorer.
  Margarets mandskab kæmper. Kæmper sejt. Tyske piger skyder en sovjetisk kampvogn ned. Og de hviner af fornøjelse.
  Ja, og der er ingen måde...
  På himlen drejer et skivefly styret af Albina og Alvina. To blonde piger skyder sovjetiske biler ned. Og de gør det mesterligt. Et fuldstændig usårligt skivefly ramler Migi og Tu. Slagtebil. Og krigerne presser sig med deres bare tæer. Og giv ikke den røde hær på himlen en chance.
  En diskette er noget, som videnskabsmænd i USSR ikke kan kopiere. Dette er noget, der ikke er fundet modgift mod. Og tyskerne i luften føler sig meget selvsikre. Og de kæmper sig selv som troldmænd med en tryllestav.
  Albina, der rettede sin diskette mod fjenden, knirkede:
  - Nu, hvis der er en Gud, så er han en tysker!
  Alvina, der knuste fjenden, bekræftede:
  - Absolut en tysker!
  Og pigen lo ... Hun var generelt også træt af den endeløse krig. Tja, tyskere og russere dræber hinanden. Mere præcist, Den Røde Hær og Wehrmacht. Og frontlinjen er stadig ubevægelig ... Og der er ingen ende i sigte på dette.
  Krig... Dette er allerede en realitet. Krigere født efter krigens udbrud kæmper allerede i himlen og på jorden.
  For eksempel Hans Feuer. Den yngste modtager af Jernkorsordenen, første klasse. Og så blev han den yngste belønnet for tilfangetagelsen af en sovjetisk general med Ordenen af Ridderkorset af Jernkorset.
  Ja, det her er faktisk ret fedt.
  Hans Feuer er en desperat fighter. Drengen kæmper som en kæmpe, og det er koldt, om vinteren i shorts alene.
  Det her er virkelig rigtig fedt!
  Hans blev berømt i århundreder!
  Og generelt foregår sådan en utrolig og anspændt krig her ... Enhver AI falmer.
  Og i Rumænien kan Den Røde Hær ikke trænge ind i det tyske forsvar. Begge sider led tab. Januar kommer... Og hver dag flere og flere dræbte og sårede.
  Der er ingen begyndelse eller ende på sindssyge.
  Agave er tilbage på himlen og skyder sovjetiske biler ned. Hun er jæger og rovdyr. Slår fjenden.
  Bilerne, hun ramte, falder. Og så skyder pigen mod jordstyrkerne. Slår IS-7 ud. Og han vil:
  - Jeg er den bedste! Jeg er pigen, der dræber fjender!
  Og igen overføres det til luftmål. Dette er en tank destroyer og alle de maskiner, der flyver og skyder.
  Jamen det koger sådan på fronterne. Og videnskabsmænd forsøger at skabe noget dødeligt bagved. Selvom det ikke fungerer godt.
  Men her er en lille tank AG-5. Maskine med en vægt på syv tons. Bestå kampprøver. Og gnaver og gnaver i fjenden.
  Og det er tid til at synge - ingen vil stoppe os, og ingen vil vinde!
  AG-5 skynder sig til sig selv og skyder på farten. Og stop ikke en sådan tank. Og skallerne rikochetterer.
  Og inde i maskinen sidder en ti-årig dreng, Friedrich, og knirker:
  - Og jeg bliver en rigtig super fighter!
  Og igen, hvordan han skød ... Og han rammer selve midten af tårnet. Og hans dødelige kraft, selvom den er af lille kaliber, er kolossal.
  Og i himlen kæmper Helga. En barfodet pige i bikini ringer regningerne. Og glæder sig over hans fantastiske succeser.
  Og Agave trækker frem ... Og kæmper også.
  Det er allerede februar 1956... Den Røde Hær har ikke været i stand til at opnå succes nogen steder. Men tyskerne kan heller ikke rykke frem. Formidable underjordiske kampvogne går i kamp. Men de er rent taktiske.
  Pigerne fejede under jorden, dræbte batteriet af sovjetiske kanoner og vendte tilbage.
  Samtidig fangede de et par pionerer. Pigerne, der fangede drengene, blev klædt af og tortureret. De slog pionererne med ståltråd og steg derefter deres bare hæle med ild. Så begyndte de at brække tæerne med en glødende tang. Drengene hylede i voldsom smerte. Til sidst brændte pigerne stjernerne ud på deres bryst med glødende jern og knuste mandlige perfektioner med deres støvler. De sidste pionerer sluttede af, og de blev bøjet af et smertefuldt chok.
  Pigerne viste kort sagt ekstra klasse. Men igen opnåede tyskerne ikke noget væsentligt.
  Kraftige selvkørende kanoner: "Sturmmaus", affyret mod de sovjetiske stillinger. Der var en masse ødelæggelse og ødelæggelse. Men det sovjetiske angrebsfly slog et af køretøjerne ud, og Fritz vendte tilbage.
  Nazisterne forsøgte med disketter at knuse sovjetiske batterier. Pindsvin og sprængstoffer blev brugt mod dem. Der var en total udveksling af slag.
  Her igen Albina og Alvina på deres flyvende tallerken. De peger ved hjælp af bare tæer, trykker på knapperne på joysticket og gør det ekstremt behændigt.
  Piger demonstrerer selvfølgelig den højeste kunstflyvning. Her trak de deres diskette, og et dusin sovjetiske flyvemaskiner blev skudt ned.
  Albina kvidrer:
  - Rasende byggehold! Der vil være en starfall!
  Og vender sin bil igen. Og pigerne knuser den røde hær. Desuden store...
  Alvina vælter også et dusin sovjetiske fly og knirker:
  - Gale piger, og slet ikke jomfruer!
  Korrekt med det sidste. Deres par gik en tur med mændene. Og hvad kom bare ikke op. Piger elskede mænd - det er rart for dem! Og især hvis du arbejder med tungen.
  En pige af højeste rang ... Her torturerede de en pioner ... Først klædte de ham af og hældte et par spande vand ned i halsen på ham. Så blev der bragt et varmt jern til den hævede mave. Og hvor brændte de! Pioneren råbte af vild smerte ... Det lugtede af brænding.
  Alvina slog ham på siden med en rødglødende ledning. Og hvor vil du gerne grine ... Det er meget sjovt.
  Så sang hun:
  - Jeg er træt af at harve bagenden - jeg vil drille min lykke!
  Og hvor ler han! Og blottede sine perlefarvede tænder! Pigen elsker at dræbe, det er pigen!
  Og pigens ben er alle bare og yndefulde. Hun elsker at gå barfodet på kul. Og at drive de tilfangetagne pionerer. De hviner så meget, når deres hæle er stegt. Selv Alvina er meget sjov. Og Albina er også en pige, helt ærligt - super! Sådan flytter du fjenden med en albue til hagen. Og knirker:
  - Jeg er en pige af højeste klasse!
  Og blottede sine perletænder. Som funkler som om de var slået. Krigeren er fantastisk! Det kan være noget, der ikke kan siges i et eventyr, og heller ikke beskrives med en kuglepen!
  Begge kvindelige krigere bliver væltet på himlen af sovjetiske Migis. Skønheder er aktive. Der er ikke den mindste tvivl i dem. Og sådan en vild og frenetisk skønhed.
  De kvindelige krigere styrer joysticket med deres bare tæer og angriber russiske biler. Når de knuser, vil de knuse kæmperne, som en kølle på krystal. Pigerne er hensynsløse og nådesløse. De har vredens kraft og lidenskabens flamme. Og selvtilliden til at vinde. Også selvom krigen har stået på i femten år. Men han vil ikke slutte. Albina og Alvina er på toppen af deres popularitet. Og de ønsker ikke at trække sig tilbage eller stoppe et øjeblik. Og de flytter til sig selv og ramler fjenden.
  Albina, der vælter sovjetiske fly, hviner:
  - Jeg er træt af, at pigen græder, jeg vil hellere drukne bastskoene!
  Og hvordan han griner og funkler med perletænder. Og nu vil hun have en mand. Hun elsker at voldtage mænd. Det er meget behageligt for hende. Her vil han tage og voldtage.
  Albina brøler:
  Sex pige er sex
  For et stort fremskridt i sangen!
  Og krigeren vil bryde ud i grin... Og lad os dræbe alle vores fjender igen. Hun har en masse energi. Og fuld muskelstyrke.
  Og Alvina hvordan man brøler:
  - Lad os smadre fjenden til højene!
  Og krigeren vil begynde at grine aktivt! Og hun forestillede sig, hvordan hendes fyre potede. Men det er mildest talt rart.
  Marts er lige om hjørnet... Solen skinner mere og mere. På den første forårsdag løber russiske drenge barfodet hen over den smeltede sne. De griner for sig selv, blotter deres ansigter og viser tyskerne figner.
  Pionerer med røde slips, med korte klipninger, nogle endda ned til nul. De løber hoppende. Deres bare fødder er næsten aldrig kolde. Meget uhøflig. Pigerne løber også, også uden sko. Fra pink glitrer runde hæle i solen. Vidunderlige sovjetiske piger. Slank, atletisk, vant til at lave små ting.
  Og alle griner og griner af deres tænder ... Den første dag i foråret er en sand glæde og tørst efter lys og skabelse!
  Og på himlen en luftkamp. Mirabela, dette er den sovjetiske pilot nummer et, der skyder et andet tysk fly ned. Og som altid i én bikini pige. For evigt ung og falmer aldrig. Sådan er hendes sjæls styrke.
  Mirabela elsker dog også at blive rørt af mænd. Hun kan virkelig godt lide dette. Det er derfor, hun er pilot ... Når en piges nøgne, muskuløse krop rynkes af mænds hænder - det er en ægte relish. Og rigtig sjovt!
  Mirabela vælter endnu en nazibil og hvæser:
  - Jeg er en pansret tæve!
  Pigen rammer endda kontrolpanelet med sine bare, runde hæle. Hun er smuk. Og uforlignelig.
  Mirabella er snoet. Og Agave flyver hen mod hende. Her mødtes endelig de to mest produktive kvindelige kriger-piloter. De skyder på hinanden bagfra. De prøver at få det på afstand. Men det fungerer ikke så godt. Begge skønheder flyver af skudlinjen. Og de blotter deres tænder aggressivt. Tja, kvinder er tæver. De stirrer hinanden hårdt ind i øjnene. Mere præcist hoved til hoved og skyd igen. Den tyske ME-562 er stadig bedre bevæbnet end MIG-15, og det sovjetiske køretøj blev skudt ned ...
  Men det lykkes Mirabela at skubbe ud og miste flyet for første gang i sin flyvekarriere. Det mest grimme er, at hun endte på fjendens territorium. Og det er slemt. Ja, sådan er skæbnens unikke drejninger. Og den 1. marts 1956 ændrer verden sig, men Führerens styre i det kybernetiske spil består.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"