Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin LÄhee Hitleriin

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Tapahtui, että hänen kuolemansa jälkeen elokuussa 2023 Venäjän presidentti Vladimir Putin muutti Hitlerin ruumiiseen. Lisäksi on niin siistiä, että Suuri isänmaallinen sota on täydessä vauhdissa kalenterissa 1.11.1941. Etkä voi korjata sitä. Mitä tehdä, jos Stalin ja Churchill eivät halua kuulla rauhasta? Sitten Vladimir Putin päättää rankaista heitä kaikkia hyvin!

  PUTIN LÄHEE HITLERIIN
  HUOMAUTUS
  Tapahtui, että hänen kuolemansa jälkeen elokuussa 2023 Venäjän presidentti Vladimir Putin muutti Hitlerin ruumiiseen. Lisäksi on niin siistiä, että Suuri isänmaallinen sota on täydessä vauhdissa kalenterissa 1.11.1941. Etkä voi korjata sitä. Mitä tehdä, jos Stalin ja Churchill eivät halua kuulla rauhasta? Sitten Vladimir Putin päättää rankaista heitä kaikkia hyvin!
  . PROLOGI.
  Pitkään jatkunut sota Ukrainan kanssa ei ollut kovin kiinnostava Venäjän presidentille. Mitä Ukraina on Venäjälle? Ajateltiin, että he suihkuttaisivat hänet hatuilla ja vievät Kiovan kolmeksi päiväksi. Mutta se ei onnistunut. Tämä on sodan toinen vuosi. Ja Venäjän presidentinvaalit ovat kirjaimellisesti nenän edessä. Ja Vladimir Putinilla oli ongelmia terveytensä kanssa. Se näkyy miljoonien ihmisten kirousten vaikutuksesta lähes kaikkialla maailmassa. Ihmisen veri ei ole vettä. Ja kuinka paljon verta Vladimir Putin on jo vuodattanut? Ehkä vain Stalin oli verisempi Venäjän historiassa. Ukrainalaiset suorittavat menestyksekästä hyökkäystä ja ovat vallanneet takaisin suurimman osan liitetyistä alueista Venäjän armeijalta ja erilaisilta yksityisiltä kokoonpanoilta. Lisäksi Taleban hyökkäsi Tadzikistaniin ja siellä olevaan Venäjän tukikohtaan toukokuussa 2023. Ja he avasivat toisen rintaman, mikä lisäsi päänsärkyä Venäjän presidentille. Kuten kävi ilmi, tadžikit osoittivat alhaista moraalia, ja heidän armeijansa osittain pakeni ja osittain vangittiin. Ja Venäjän oli taisteltava heitä vastaan. Joten talebanit piirittivät Venäjän sotilastukikohdan, ja suuri määrä sotilaita tapettiin, ja jotkut vangittiin.
  Ja heidän piti vastata. Ja jälleen ilmoittakaa mobilisaatiosta aukkojen umpemiseksi jo etelässä.
  Ja siihen mennessä, kun Vladimir Putin kuoli 5. elokuuta 2023, monet venäläiset jo vihasivat häntä, puhumattakaan länsimaista. Ja Venäjän presidentti kuoli tuskissa ja ilman kunniaa. Hänen lähipiirinsä ei edes tullut erityisen surullisiksi. Mutta silti he päättivät haudata upeasti. Ja antaa kunniaa.
  Vaikka tietysti monet sanoivat, että jos Putin olisi kuollut ennen Ukrainan hyökkäystä, hän olisi jäänyt historiaan yhtenä Venäjän parhaista hallitsijoista.
  Ja niin ehkä tämä on vain tapaus, jossa henkilö katuu, ettei Jumala lähettänyt häntä kuolemaan aikaisemmin.
  Joka tapauksessa elokuussa 2023 Vladimir Putin kuoli, ja hänen kohtalonsa päätti tuomioistuin.
  Ja taivaallinen tuomio! Mutta oikukas jumalatar-demiurgi Emmanuel vei ja varasti Vladimir Putinin sielun helvetistä ja vei hänet universumiinsa.
  Siellä hän otti ja juurrutti Venäjän diktaattorin Adolf Hitlerin ruumiiseen. Kaikkien aikojen ja kansojen suurin rikollinen.
  Ja sillä hetkellä, kun saksalaiset joukot ovat lähellä Moskovaa. Kyllä, hän keksi sellaisen rangaistuksen presidentti Cainille. Tai ehkä jopa palkinto, koska olet siirtymässä jonkun itseäsi tuolloin lähes kaksikymmentä vuotta nuoremman ruumiista ja menestyksen ja kunnian harjalla.
  Ja nyt Vladimir Putin on saanut uuden ruumiin, uudet mahdollisuudet maailmassa kuin kaksi pisaraa vettä, joka muistuttaa 1900-luvun maapalloa. Ja mielenkiintoisinta on se, mitä tapahtuu. Surmamies-presidentin valta maailmassa vai häpeällinen itsemurha? Tai ehkä molemmat, tai jotain siltä väliltä!?
  . LUKU 1
  Vladimir Putin muisti hämärästi lyhyen oleskelunsa helvetissä. Häntä ei ole vielä koettu. Sielu oli jossain hyvin suuressa, valoisassa huoneessa. Ja olet täysin painoton ja roikkut ilmassa, kuten usein unessa, varsinkin lapsuudessa.
  Ei kidutusta, ei helvetin tulta. Mutta tämä oli hyvin lyhyt olemassaoloaika puhtaana hengena, ilman ruumista. Ja sinä vain lepatat kuin unessa, ja tunnet olosi hyväksi ja kevyeksi, etkä muista kovin hyvin mitä ympärilläsi on.
  Ja sitten oikeudenkäynnin jälkeen sinut määrätään useimmille ihmisille joko paratiisiin tai helvettiin tai kiirastuleen.
  Mutta nyt Vladimir Putin tunsi olevansa uudessa ruumiissa. Ei nuori kroppa, mutta ei myöskään vanha.
  Ja Venäjän entinen presidentti tietää jo olevansa nyt Hitler lihassa.
  Kasvisruokavalion ja huonojen tapojen puuttumisen ansiosta 50-vuotias Führer on melko kunnollisessa kunnossa. Hänen psyykensä ei ole vielä ylikuormitettu sarjalla häpeällisiä tappioita. Tunnet siis olosi siedettävän paremmaksi kuin Venäjän presidentin paikalla. Joka ei elänyt tarpeeksi kauan ollakseen seitsemänkymmentäyksi vuotta vanha.
  Siihen aikaan eläneet Venäjän hallitsijat voidaan kuitenkin laskea sormiin.
  Joka tapauksessa Hitler näyttää olevan vartalossa ja terveempi ja tarmokasempi ja nuorempi, joten kohtalosta ei ole valittamista.
  Kaikki ei olisi mitään, mutta kalenterissa 1.11.1941. Tämä tarkoittaa, että ei ole enää mahdollista pysäyttää Fuhreria kohtalokkaalla linjalla ja olla hyökkäämättä Neuvostoliittoon. Ja ilmeisesti sinun on toimittava, mutta kuinka ...
  Seurue ja kenraalit halusivat tietysti juhlan jatkumista ja että Fuhrer antoi heille viisaat ohjeet.
  Mutta mitä tehdä, kun on jo korvia myöten paskassa. Sekä menneessä että tässä elämässä.
  Vladimir-Adolf ilmoitti, että hänen pitäisi olla yksin ja ajatella vähän ja levätä. Samalla hän pyysi kahvia appelsiinikahvin kera ja operatiivista karttaa sekä Neuvostoliiton eurooppalaista osaa ja Afrikkaa.
  Yleisesti ottaen saksalaisten asiat sujuivat melko hyvin. Onnistui, vaikka hyökkäys lokakuussa tuhosi kuusi Neuvostoliiton armeijaa kokonaan ja useita osittain. Yli kuusisataakolmekymmentä tuhatta vihollisen sotilasta ja upseeria vangittiin.
  Ja Leningradin suuntaan Wehrmachtin joukot ovat siirtymässä Tihviniin. Ja etelässä he ovat jo miehittäneet Kharkovin ja osan Donbassista. Krimillä he lähestyivät Sevastopolia ja hyökkäsivät Kerchiin. No, tämä ei ole vielä menestyksen huippu. Saksalaisten on vielä vallattava Tikhvin, Kerch, jotkin Donbassin kaupungit ja Rostov-on-Don saavuttaen maksiminsa marraskuun loppuun mennessä. Ja sitten jopa lähestyä Moskovaa kirjaimellisesti muutamaan kilometriin asti.
  Ja sitten tapahtuu ihme. Ja ennennäkemättömät pakkaset, joista jopa saksalainen hiilen bensiini jäätyi, ja laitteet epäonnistuivat, ja saksalaiset sotilaat itse jäätyivät elossa.
  Uudessa ruumiissa Vladimir Putin alkoi tuntea Hitlerin muistoa itsessään. Toisaalta tämä on jopa hyvä. Et jää kiinni oudosta käytöksestä ja tietämättömyydestä. Itse asiassa paholainen tietää, miltä saksalaiset kenraalit ja ministerit näyttävät. Näyttää siltä, että Speeria pidettiin heistä lahjakkaimpana.
  Mutta Hitlerin muisti viittasi siihen, että Speer ei ollut vielä saanut valtakunnan ase- ja ammusministerin virkaa. Ja ehkä - tämä oli yksi tärkeimmistä syistä natsi-Saksan tappioon. Jos näin energinen ministeri olisi nimitetty aikaisemmin, sotien kulku olisi ollut toinen.
  Hitler ei kuitenkaan vain onnistunut antamaan jambille tässä. Hän esimerkiksi pysäytti saksalaiset tankit lähellä Dukeria, ja sen seurauksena neljäsataa tuhatta brittiä ja satatuhatta ranskalaista onnistui pakenemaan Isoon-Britanniaan. Ja jos Hitler vangitsi nämä joukot, ehkä jopa Churchillin täytyi mennä rauhaan. Yleensä päätös taistella Saksaa, joka otti haltuunsa lähes koko Manner-Euroopan, oli tietysti idioottimainen.
  Mutta se oli Churchill, joka pelasti Venäjän tai Neuvostoliiton.
  Ilman toista rintamaa Stalinin mahdollisuudet Kolmatta valtakuntaa ja sen satelliitteja vastaan olisivat olleet lähes nolla.
  Joten... Putin kirosi. Hän ei pitänyt Churchillistä. Ehkä tätä johtajaa kohtaan oli jopa piilotettua kateutta. Loppujen lopuksi Churchill pysyi historiassa legendana ja herrasmiehenä.
  Ja Venäjän presidenttiä kutsutaan: Vovka-Cain! Häntä todella muistetaan Venäjän ja maailman historiassa epäystävällisellä sanalla. Kyllä, hän pääsi irti - hän ei kestänyt kiusausta ja aloitti suuren sodan. Suurin virhe, ja ennen kaikkea moraalinen: tämä on kampanja Kiovaa vastaan. Kerran, kun Georgiassa käytiin sotaa, diktaattori halusi hyökätä Tbilisiin. Mutta Venäjän virallinen presidentti ja korkein komentaja Dmitri Medvedev vastustivat sitä jyrkästi. Ja minun piti lopettaa tappelu. Viisi päivää kestänyt sota, yksi maailmanhistorian lyhyimmistä ja kenties Venäjän historian nopein sota, on ohi. Satakuusi sotilasta menetettiin, georgialaiset menettivät hieman enemmän. Silloin oli ärtymyksen tunne siitä, etteivät he käyttäneet tilaisuutta hyväkseen Georgian miehittämiseksi. Mutta Dmitri Medvedev selitti melko loogisesti, että vaikka he onnistuvat miehittämään nopeasti Kaukasian tasavallan alueen, Venäjän armeija kohtaa sissisodan. Lisäksi silmieni edessä oli jo esimerkki Irakista, jonka amerikkalaiset miehittivät kolmessa viikossa, mutta kohtasivat sellaisen puolueellisuuden, että heidän oli pakko lähteä sieltä, kun he menettivät viisi tuhatta vain kuollutta.
  Kyllä, ja Afganistan on sama ... Lisäksi Georgia on vuoristoinen maa, ja siellä voit todella partisoida sieltä ja takaisin. Lisäksi Tšetšenian vastarinta ei ole vielä päättynyt. Doku Umarov oli vielä elossa, ja sissisota ei ollut käynnissä vain Tšetšeniassa, vaan myös lähes koko Pohjois-Kaukasiassa. Ja Georgian miehityksen tapauksessa koko kollektiivinen länsi auttaisi valkoihoisia. Ja islamistit alkaisivat myös saada apua ja nostaa päätään.
  Joten Dmitri Medvedev osoitti tuolloin tervettä järkeä. Ja ehkä tämä oli yksi harvoista viisaista päätöksistä, joita hän teki.
  Mutta myös sota Ukrainan kanssa vaikutti suhteellisen helpolta. Joten slaavilaisen veljen joukot osoittivat itsensä erittäin huonosti vuoden 2014 ja talven 2015 taisteluissa, ja tietysti vaikutelma oli, että vihollinen oli nollasoturi.
  No, päinvastoin, Venäjän armeijasta, varsinkin Syyrian jälkeen, liioiteltuja ideoita. Kuten, olemme teknisesti maailman tehokkain. Ja heittää hatut kaikille.
  Vaikuttaa siltä, että monet ajattelisivat niin, jos he olisivat Putin. Ja luultavasti amerikkalaiset eivät olleet ovelia sanoessaan, että Venäjän armeija voisi valloittaa Kiovan kolmessa päivässä. He myös ilmeisesti ajattelivat, että Venäjä oli liian vahva ja Ukraina heikko. Mutta... Jo ensimmäisinä päivinä valitut venäläiset yksiköt kärsivät raskaita tappioita ja kävi selväksi, että blitzkrieg oli epäonnistunut.
  Sota jatkui, ei niin kuin hän halusi. Ehkä rauha olisi pitänyt tehdä, varsinkin sodan ensimmäisenä kuukautena, jolloin saavutettiin suurimmat onnistumiset. Mutta tietysti halusin enemmän. Sitten tappiot lisääntyivät. Ja sitten elokuun lopussa ja syksyllä ukrainalaiset saavuttivat konkreettisia menestyksiä taistelukentillä. He tyrmäsivät venäläiset joukot Harkovin alueelta ja osittain Luganskista ja valtasivat takaisin Khersonin ja Dneprin takana olevan alueen. Tuolloin ukrainalaiset eivät halunneet toista maailmaa, jotkut pitivät paluusta vuoden 1991 rajoille.
  Minun piti julistaa mobilisaatio ja siirtää lisäjoukkoja. Ja talvella yrittää uudelleen, edetä...
  Vladimir Putin on itsepäinen ihminen. Vaikka historia opettaa, että itsepäisyys voi olla erittäin vaarallista. Esimerkiksi Hitler olisi voinut ainakin osittain säilyttää hallintonsa ja ehkä oman ihonsa, jos hän olisi mennyt rauhaan aikaisemmin. Täällä Hirohito pystyi pelastamaan henkensä ja jopa keisarillisen tittelinsä, vaikka hän menetti todellisen vallan. Ja riivattu Fuhrer menetti kaiken. Voit muistaa Ivan Julman! Joka tarjosi maailmalle ja osan Liivinmaata, mukaan lukien Narva ja Derpt. Mutta Ivan Julma halusi Liivinmaan kokonaisuudessaan. Ja hän jatkoi sotaa Ruotsin ja Kansainyhteisön kanssa. No, minun piti myös torjua Krimin khaanin hyökkäyksiä. Lyhyesti sanottuna hän menetti kaiken, mitä oli voittanut, ja joutui antamaan takaisin osan omastaan. Ja sota kesti kaksikymmentäviisi vuotta. Kyllä oli seikkailu.
  Onko Putin kuitenkin vain menneisyydestä ja menneisyydestä? Pitääkö päättää mitä tehdä nykyhetkellä? Tai jatka sotaa Neuvostoliiton kanssa, ottaen huomioon kolmannen valtakunnan aiemmat virheet. Tai yritä silti tehdä rauha Stalinin kanssa. Silti esi-isiensä tappaminen ei ole kovin miellyttävää. Mutta jos voisitte yhdistyä kommunistien kanssa vihattua Britanniaa ja Amerikkaa vastaan, se olisi siistiä!
  Itse asiassa Putin, joka taisteli puolitoista vuotta, ei voinut voittaa Ukrainaa, lisäksi hän kärsi tappioita siellä, ja jopa Taleban avasi toisen rintaman etelään. Ja tässä on mahdollisuus! Voit saavuttaa paljon. Ja ehkä jopa tulla maailman hallitsijaksi!
  Vladimir Vladimirovich nauroi ja virnisti lyhyisiin viiksiinsä. Huolimatta siitä, mitä he sanovat Hitleristä, hän valloitti melkein koko Euroopan kahdessa kuukaudessa. Puola, joka oli tuolloin väkiluvultaan ja alueeltaan verrattavissa Ukrainaan, voitti kahdessa viikossa. Ja puolessatoista kuukaudessa Ranskan, Britannian, Belgian ja Hollannin joukot voitettiin. Pelkästään yli neljä miljoonaa ihmistä vangittiin. Tässä saavutus.
  Kyllä, ja Neuvostoliitto kärsi valtavia tappioita ja melkein voitettiin. Mutta siinä se, melkein. Sitten joulukuussa tulee käännekohta. Ja meidän on nopeasti tehtävä rauha Stalinin kanssa. Mutta kysymys kuuluu, kuinka perustella itsesi omalle ympäristöllesi? Loppujen lopuksi näyttää siltä, että voitto Venäjällä on niin lähellä, ja yhtäkkiä maailma?
  Miten voit selittää tämän omallesi? Lisäksi ei ole vielä tiedossa, hyväksyykö Stalin rauhanehdotuksen. Varsinkin jos häneltä vaaditaan alueellisia myönnytyksiä. Maailma ilman liitteitä ja korvauksia kuulostaa kauniilta, mutta kun Saksa on voittanut niin paljon ja jopa antanut maata liittolaiselleen, se tulee näyttämään myönnytysten pettämiseltä.
  Tässä syntyy tietysti vakavia ongelmia. Olisi paljon helpompaa lyödä Hitleriä vähän aikaisemmin, ennen hyökkäystä Neuvostoliittoon. Sitten Barbarossa-suunnitelma olisi voitu peruuttaa, ja sen sijaan olisi voitu toteuttaa Operaatio Merileijona valtaamalla Britannian ja sitten Icaruksen, vangitaen Islannin. Harvat ihmiset tietävät, että Fuhrerilla oli suunnitelmia myös tähän. Toisaalta Kolmas valtakunta ei näytä tarvitsevan Islantia, mutta toisaalta päätavoitteena oli suojautua Yhdysvaltojen hyökkäyksiltä. Tässä tapauksessa Hitler kuitenkin uhkasi juuttua sotaan Amerikan kanssa pitkäksi aikaa.
  Tässä, muuten, toinen kysymys on, aikoiko Stalin iskeä Kolmanteen valtakuntaan vuonna 1941? Tai jopa neljäkymmentäkaksi paremmin valmistautuneena.
  Siellä on kuuluisa Suvorov-Rezun-tetralogia, jossa hän todistaa ja yrittää loogisesti perustella Stalinin hyökkäyksen Kolmanteen valtakuntaan. No, Putinilla ei tietenkään menneessä elämässä ollut aikaa lukea tätä teosta kokonaisuudessaan. Mutta se näytettiin hänelle lyhyesti. Suvorov-Rezunin tärkeimmät argumentit ja kommentit niistä.
  Esimerkiksi Neuvostoliitto todellakin siirsi joukkoja lähemmäs länsirajaansa. Ja hänellä oli todella etu tankkien lukumäärässä. Totta, ei kahdeksan kertaa, kuten Rezun kirjoittaa, mutta noin neljä kertaa. Autojen laadun kustannuksella ei myöskään ole niin selvää. Noin kaksituhatta Neuvostoliiton tankkia oli vahvempia kuin saksalaiset: nämä ovat KV-1, KV-2, T-34, T-28 ja T-35. Erityisen tehokas oli KV-2 152 mm haupitsilla. Ja saksalaiset tankit eivät pystyneet läpäisemään sitä kaikilta puolilta ja kulmista, kuten KV-1.
  Mutta tämä ei ole niin yksiselitteinen. Esimerkiksi KV-2 ampui vain yhden laukauksen joka toinen minuutti ja yritti osua ketterään saksalaiseen panssarivaunuun. Ja hän saattoi vaurioittaa rullat, ja Neuvostoliiton kone jäi liikkumattomaksi. Käytännössä T-34 on hyvä. Saksalainen tankki ei voi lävistää sitä otsaan, paitsi ehkä sivuun.
  Mutta myös ongelmia. Optiikka ja näkyvyys huonot, vaihteisto hajoaa ja vaihtaminen vaikeaa. T-28 on jo moraalisesti vanhentunut panssarivaunu, vaikka kahdella aseella se on pahempi kuin kolmekymmentäneljä panssarivaunussa. Ja tämä suojattu säiliö ei ole kovin hyvä ajo-ominaisuuksiltaan. T-35 on todellinen hirviö - kolme asetta, seitsemän konekivääriä, viisi tornia. Mutta tämä säiliö ei voi kääntyä. Ja jopa viiden tornin panssari on merkityksetön.
  BT-sarjan säiliöt - toisaalta ne näyttävät olevan hyviä: nopeus on lähes sata kilometriä tunnissa maantiellä. Mutta todellisessa taistelussa panssarivaunukollonni ei silti voi mennä. Ja panssari on heikko, ja jopa panssarintorjuntaaseet voivat tunkeutua tällaiseen koneeseen. Lisäksi säiliössä on edelleen suuret tankit bensiiniä, se voidaan saada pois toiminnasta raskaan konekiväärin laukauksilla. Kyllä, ei todellakaan tämä auto. Massiivisin T-26-panssarivaunu 45 mm:n kanuunalla oli huonompi kuin saksalainen T-3 sekä aseistuksessa että haarniskassa ja oli lähellä ajokykyä.
  Kaiken kaikkiaan Neuvostoliitto oli tietysti ehkä vahvempi tankeissa, mutta uusimpien autojen ja lentokoneiden tuotantoa vain edistettiin, ja ne olivat tuskin alkaneet tulla joukkoihin. Uusinta ilmailua ei vielä hallittu, eikä myöskään tankkeja. Lisäksi uusimpien Neuvostoliiton tankkien teknisiä asiakirjoja ei annettu komentajille. Tämän seurauksena ennen sotaa KV- ja T-34-ajoneuvoihin ei ajettu sisään. Ja saksalaiset eivät jotenkin huomanneet uusia kolmekymmentäneljä. Ensimmäistä kertaa T-34-panssarivaunu huomattiin Guderianin muistelmien mukaan vasta lokakuussa 1941. Ja minne tuhannet näitä autoja menivät ennen?
  Lisäksi sodan aikana valmistettujen kolmenkymmenenneljän laatu ei vain kasvanut, vaan jopa heikkeni. Mukaan lukien panssarin laatu. Kyllä, ja Neuvostoliiton lentäjillä ei ollut aikaa kouluttaa käyttämään Neuvostoliiton tekniikkaa. Kyllä, ja yleinen asepalvelu otettiin käyttöön vasta 39. vuoden syksyllä.
  Lisäksi stalinistiset sortotoimet heikensivät armeijaa, syrjäyttivät kokeneen ja koulutetun henkilöstön.
  Lisäksi sarja kuoria, erityisesti uusimpiin tankkeihin. No, vertailuja on monia muitakin. Todellakin, Neuvostoliitolla on enemmän panssarivaunuja ja lentokoneita kuin Kolmannella valtakunnalla. Mutta toisaalta saksalaisilla on jo yli kaksi kertaa enemmän autoja ja moottoripyöriä. Ja Wehrmachtissa on enemmän konepistooleja. Plus hänen väliaikainen ylivoimansa jalkaväessä. Tämä on totta, koska Saksa oli aiemmin toteuttanut yleisen mobilisoinnin. Mutta silti hyökätä kolmatta valtakuntaa vastaan, menettäen henkilöstöä? Tämä on idioottimaista!
  Totta, Putin itse teki juuri niin Ukrainan kanssa. Mutta ehkä siksi hän meni sekaisin.
  Mutta tässä on kaksi suurta eroa. Ukrainan armeijaa, joka ei kyennyt kukistamaan joitakin miliisejä vuonna 2014, ei kukaan - edes amerikkalaiset - pitänyt vakavana taisteluvoimana. Ja Wehrmacht valloitti Euroopan kahdessa kuukaudessa - siinä on suuri ero. Jopa erittäin suuri ero.
  Ukrainan armeijan arvovalta oli hyvin alhainen ennen sotaa, ja ehkä siksi yleensä varovainen Vladimir Putin päätti tämän seikkailun. Lisäksi Kiina antoi salaa lupaa. Mutta jo ensimmäisinä päivinä kävi selväksi, että blitzkrieg ei mennyt läpi. Ja tappiot, etenkin eliittiyksiköissä, ovat valtavia.
  Todellakin, on olemassa jokin näkymätön voima, joka tuhoaa kaikki imperiumit. Kuningas Xerxesin ajoista lähtien, luultavasti ensimmäinen todellinen, valtava valtakunta antiikin maailmassa. Aleksanteri Suuren suurvalta osoittautui myös lyhytaikaiseksi. Pikemminkin se hajosi muutama vuosi tämän kuninkaan kuoleman jälkeen.
  Jo aikaisemmin Egypti kävi valloitussotia, mutta menetti myös hallussaan. Voit muistaa Assyrian. Se oli myös melkoinen voima. No, Nebukadnessarin ajan Babylon, vaikkakaan ei kauaa. Rooman valtakunta kesti pitkään. Jopa koulujen historian oppikirjoissa lähes puolet antiikin ajasta on omistettu sille.
  Mutta se myös rapistui ja romahti. Täällä voidaan antaa monia esimerkkejä. Siellä oli Kaarle Suuren valtakunta, joka jakautui heti valloittajan kuoleman jälkeen. Syntyi arabikalifaatti - alueen suurin valtakunta Ranskasta Intiaan, mutta se myös romahti. Myös Ottomaanien valtakunta mureni, vaikkakin hitaammin. Itse Tšingis-kaanin valtakunta on ihmiskunnan aikojen suurin maavalta. Mutta Tšingis-kaani kuoli, ja hänen poikansa ja pojanpojansa alkoivat murskata häntä. Ja sitten, saavuttuaan Afrikasta Wieniin, mongolitataarit loppuivat ja hajosivat jälleen. Tamerlane yritti palauttaa tämän valtakunnan tulella ja miekalla, mutta heti kun hän kuoli, hänen Timurat-aattonsa putosi autuuteen ilman jälkiä.
  Ihmiskunnan historian suurin väkiluvulla ja alueella mitattuna oli kenties Brittiläinen valtakunta siirtomaine ja dominioineen. Mutta se myös hajosi melko nopeasti. Ja siellä oli myös Espanjan siirtomaavaltakunta, joka mureni vielä aikaisemmin.
  Tsaari-Venäjä, joka oli saavuttanut huippunsa Nikolai II:n aikana, törmäsi Japaniin. Ja ikään kuin vahvistaakseen sen tosiasian, että on olemassa imperiumin vastainen voima, tsaarin joukot hävisivät tämän sodan. Ja ikään kuin paha kohtalo olisi vainonnut heitä. Siinä sodassa oli niin monia epäonnistumisia ja huonoa onnea alusta loppuun. Älä siis usko sen jälkeen kaikkien valtojen kohtaloon.
  Sitten, ensimmäisessä maailmansodassa, se ei ollut kovin onnekas, ja siellä oli armeija ja pikemminkin jopa palatsin vallankaappaus. Sen jälkeen valtaan tuli laiton väliaikainen hallitus.
  No, ja sitten bolshevikit sisällissodan kanssa. No, kyllä, Stalinin aikana tapahtui imperiumin uusi nousu, mutta valtavan verenvuodatuksen kustannuksella. Ja johtajan kuoleman jälkeen tapahtui kahdeskymmenes kongressi ja kultin romahdus. Ja Neuvostoliitto alkoi menettää asemansa jo Hruštšovin aikana.
  Ja sitten Gorbatšov otti ja lopetti Neuvostoliiton imperiumin. Lisäksi ei voida sanoa, että Mihail Sergeevich teki sen tarkoituksella. Sitten kaikki joutuivat perestroikan vimmaan. Ja henkilökohtaisesti Vladimir Putinista, vaikka hän oli KGB:n upseeri, on tullut kiihkeä demokraatti. Ja hän vastusti GKChP:tä ja iloitsi myös NKP:n romahtamisesta. Ja hänestä tuli Sobchakin oikea käsi. Ja tuki aktiivisesti Jeltsiniä. Mukaan lukien lokakuu 1993. Kyllä, Neuvostoliiton romahdus oli, mutta suurin osa ihmisistä ja erityisesti eliitti iloitsi!
  Tai joka tapauksessa kansa ei välittänyt, mutta eliitti oli todella tyytyväinen. Varsinkin Keski-Aasiassa, jossa kaikki muistivat erittäin hyvin, kuinka KGB vainosi paikallisia magnaatteja puuvilla-alalla.
  Lyhyesti sanottuna 91. Neuvostoliitto lepäsi Bosen päällä. Ja ehkä vain Vladimir Žirinovski mutisi vähän, niin näyttelemään. Tai ehkä soittaa yleisölle tai haluta erottua joukosta.
  Sitten oli Jeltsinin valta. Toisille suurten mahdollisuuksien, toisille puutetta ja kauheita ongelmia. Jeltsin itse ei edes yrittänyt liimata Neuvostoliiton imperiumia, vaan vain palauttaa Tšetšenian hallintaansa. Ja kuinka kovaa vastustusta se aiheutti. Myös maan sisällä. Ja jopa Gaidarin Venäjän valinta vastusti sitä. Samoin kommunistit. Vain Žirinovski tuki tätä sotaa. Mutta ehkä siksi hän heikensi omaa arvosanaansa ja riisti itseltään mahdollisuuden tulla uudeksi Venäjän tsaariksi.
  Žirinovski oli tietysti karismaattinen johtaja. Mutta häneltä ei puuttunut rohkeutta eikä tahtoa. Varsinkaan vatsaa ei tarvinnut syövyttää niin ja niin, kun merkittävä osa ihmisistä näkee nälkää. Ja ruokavalio ja liikunta.
  No, okei, Žirinovski on kuollut. Ja kuningas menetti suosikkinörttinsä. Mikä oli niin hauska ja hauska. Hän viihdytti ja kohotti. Mutta siitä ei ollut juurikaan todellista järkeä ja hyötyä. Päinvastoin, Žirinovski oli liian radikaali patriootti, ehkä jopa karikatyyri. Ja hän näytti pilkaavan isänmaallisuutta. No, kuten hyvä sotilas Schweik, hän oli myös Itävalta-Unkarin patriootin karikatyyri.
  Ja se oli hauskaa, mutta pikemminkin haitallista tarkoitukselle. Mutta kaikesta huolimatta kuningas ei voi hyvin ja kyllästynyt ilman pilliä. Dmitri Medvedev ei selvästikään ole kiinnostunut tästä roolista.
  Vladimir Putin, Hitlerin ruumiissa, huokaisi raskaasti. Hän ei ollut vielä tottunut uuteen ruumiiseen ja eli menneisyyden muistoissa. Ja se oli epäselvää, varsinkin viime vuosina. Putin oli kuitenkin tietysti onnekas hallitsija. Esimerkiksi niin harvinainen onnenlahja kuin syyskuun 11. päivän terrori-isku. Tämä on todellakin suuri menestys. Sen sijaan, että amerikkalaiset olisivat taistelleet itse Talebania vastaan, he vietiin verilöylyyn, joka oli tarpeeton Yhdysvalloille.
  Tämä on esimerkiksi sama, jos Hitler taisteli kaksikymmentä vuotta Britannian ja jenkkien kanssa kuin hyökkäsi Neuvostoliittoon. Ja Stalin itse saattoi tässä tapauksessa valita hetken, jolloin iskee. Ja älä joudu itse kauhean iskun alle.
  Mutta Hitler pystyi estämään Stalinin. Ja tässä on tulos - saksalaiset lähellä Moskovaa. Ja jos talvi olisi ollut lauhempi ja kuivempi, olisimme ehkä olleet itse pääkaupungissa.
  Kyllä, Stalin oli onnekas täällä. Vaikka toisaalta, no, miksi menestyneimmät hallitsijat ovat niin julmia? Tässä hän on tietysti Vladimir Putin, ei Stalin. Mutta ehkä siksi Ukrainaa ei annettu hänelle?
  Mitä Hitleristä voi sanoa? Toisaalta hänellä oli ilmiömäisiä onnistumisia, mutta toisaalta katastrofaalisia epäonnistumisia. Eräänlainen omaisuus nauroi Adolfille - antoi hänelle luottamusta itseensä. Mutta sitten hän hylkäsi ja asettui kehyksiin. Ja uhreja ja menetyksiä oli niin paljon molemmin puolin.
  Neuvostoliitto ei saanut paljon voitosta tässä sodassa. Aluehankinnat olivat pieniä. Lisäksi Stalin luovutti osan Brestin alueesta ja Bialystokin alueesta ilmaiseksi ja Puolaa pyytämättä. Ja he eivät saaneet paljon. Olisi parempi, jos tätä sotaa ei olisi olemassa. Neuvostoliiton väkiluku laski 170 miljoonaan. Ja tsaari-isä Nikolai II:n aikana vuonna 1914 se oli jo 180 miljoonaa ihmistä. Joten Venäjän tsaari-isä kasvoi ja Stalin ohensi.
  Ja saksalaiset menettivät paljon Hitlerin aikana. Vaikka Euroopan ja Puolan vangitseminen maksoi vain kolmekymmentä tuhatta tapettua. Stalin menetti sodassa Suomen kanssa 126 tuhatta, mikä on paljon merkittävämpää. Kyllä, näin siitä tuli gallimo.
  Oli hyvä päästä Stalinin ruumiiseen ennen natsi-Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon. Ja tehdä jotain. Oikeasti, mitä se tarkalleen on? Lyö itseäsi, kuten Suvorov-Rezun neuvoi? Tällä on hyvät ja huonot puolensa.
  Varsinkin huono puoli on se, että Neuvostoliiton joukot eivät ole aivan valmiita hyökkäämään. Erityisesti sekä uusia panssarivaunuja että lentokoneita eivät joukot ole kunnolla hallinnassa. Hyvä uutinen on, että saksalaiset eivät odota ennalta ehkäisevää iskua. Ja ne voidaan yllättää. Kyllä, ja Neuvostoliiton joukot olivat paljon suurempia ja paremmin opetettuja hyökkäämään kuin puolustamaan. Muuten, todellinen käytäntö on osoittanut, että natsit ovat paljon parempia hyökkäämään kuin puolustamaan.
  Esimerkiksi, jos natsit edistyivät upeasti ja valtasivat neljäkymmentäkaksi kaatuneen alueen, joka on verrattavissa kahteen Rooman valtakuntaan. Sitten puolustuksessa he sulautuivat nopeasti.
  Kun lasketaan mukaan Kursk-bulgesta, jossa saksalaiset yrittivät viimeksi käynnistää suuren strategisen hyökkäyksen ja kääntää sodan kulkua tarttumalla aloitteeseen, Stalinilla kesti vain yhdeksän kuukautta Ukrainan ja Krimin valloittamiseen. No, jos lasketaan Galicia, voit lisätä pari muuta. Ja kaiken kaikkiaan saksalaiset eivät kestäneet kahta vuotta Kurskin taistelun jälkeen.
  Kyllä, he ovat heikkoja, he olivat puolustuksessa. Ja Fuhrer? Ja entä Fuhrer, hän ampui itsensä. Ja sitten he sanovat, että rohkeus ei riittänyt, tehdä se itse - he auttoivat!
  Vladimir Putin ravisteli itseään. Keho on todellakin lähes kaksikymmentä vuotta nuorempi kuin ennen, mikä on hienoa. Adolf Hitler on lyhyt. Kuten Vladimir Putin itse. Ja tämä antaa sinun tottua uuteen kehoon nopeammin.
  Ja tietysti hänellä on suuri potentiaali. Varsinkin jos taistelet Stalinin kanssa.
  Tästä voidaan syyttää viiksiistä paholaista, joka ei pitänyt henkilökohtaista tapaamista Hitlerin kanssa syksyllä 1940. Ehkä tässä tapauksessa molemmat diktaattorit olisivat niin hurmanneet toisensa, että liitto olisi solmittu sodan sijaan. Tässä on esimerkki siitä, kuinka heillä on C. Vaikka Do Xi tuli myös hyvin toimeen muiden Kiinan presidenttien kanssa. Mutta silti, on helpompi olla tekemisissä ikätoverisi kanssa kuin vanhemman tai nuoremman johtajan kanssa. Esimerkiksi Lukašenka ja Medvedev eivät tulleet toimeen keskenään. Heillä oli eroa iässä ja kasvatuksessa. Medvedev on professorin poika - intellektuelli, ja Lukashenka on kollektiivisen viljelijän poika, eikä kukaan tiedä kenen.
  Myös Putin, jonka isä oli yksinkertainen työläinen ja halusi juoda, oli helpompaa Lukašenkan kanssa. Ehkä se olisi ollut vaikeampaa toisen johtajan kanssa. Varsinkin jos hän oli nuori ja älykäs. Kuten esimerkiksi Putinin suhde Macroniin ei toiminut.
  Sekä Hitlerin että Stalinin isät olivat juoppoja, ja molemmat diktaattorit kokivat köyhyyttä, nöyryytystä ja olivat vankilassa. Joten se olisi voinut sopia henkilökohtaisessa tapaamisessa. Mutta jostain syystä Stalin ei halunnut tätä. Ehkä hän ei halunnut olla tekemisissä niin vastenmielisen henkilön kanssa kuin Hitler, mutta eikö Stalin itsekin ollut vastenmielinen henkilö? Ja tuolloin Neuvostoliiton johtaja ja Saksan Fuhrer olivat paljon verisemmät.
  Kyllä, Stalinin kädet olivat veren peitossa kyynärpäähän asti. Ja Kolmannessa valtakunnassa juutalaisia ei ole vielä massiivisesti tapettu, eikä laajamittaisia rangaistuksia ole suoritettu.
  Ei siis ollut erityistä syytä välttää tapaamista henkilökohtaisesti. Mutta kahden totalitaarisen imperiumin välinen sota olisi hyvin voitu estää. Ja ehkä maapallon maailma olisi erilainen.
  Neuvostoliitto, Saksa, Italia ja Japani voisivat jakaa koko maailman. Ja kun otetaan huomioon, että valloitettua on hallittava pitkään, ehkä ihmiskunnan historiassa ei olisi sotia ainakaan seuraaviin sataan vuoteen.
  Nyt Putinilla Hitlerin ruumiissa on kuitenkin mahdollisuus tavata henkilökohtaisesti Stalin ja keskustella. Tietysti ongelmia tulee, mutta ne todennäköisesti ratkaistaan.
  Vaikka kysymys kuuluukin, kuinka paljon maata Stalinilta vaaditaan? On yksinkertaisesti mahdotonta ja epärealistista mennä nollaan, kun on jo onnistunut nappaamaan niin paljon.
  Toinen kohta - julistaa aselepo välittömästi vai ensin saavuttaa uusia menestyksiä? Ei vieläkään huippu. Krimillä Kerchiä ei ole vielä vallattu, ja etelässä Rostov-on-Don. Eikä koko Donbass ole vieläkään saksalaisten hallinnassa. Ja niin edelleen...
  Ja muuten, siellä on myös Afrikka. Näyttää siltä, että britit aloittavat pian hyökkäyksen Rommelin joukkoja vastaan? On ja siihen suuntaan pikaisesti vahvistaa. Onhan Britannian taisteleminen Putinin puolesta suuri ilo. Ensinnäkin sinun pitäisi nähdä, mitä varantoja Saksalla on. Ehkä Ranskan ja Balkanin alueelta voidaan ottaa jotain. Itse asiassa, jos Bulgarian tsaari Boris ei halua taistella Neuvostoliiton kanssa, anna hänen taistella partisaaneja vastaan ainakin Jugoslaviassa. Ja myös Kreikassa ja Albaniassa. Ja siitä tulee erittäin siistiä.
  Lisäksi Saksassa pitäisi julistaa totaalinen sota. Ja houkutella aktiivisemmin ulkomaisia työntekijöitä. Jo jotain, mutta Kolmannella valtakunnalla on tarpeeksi työvoimaa. Ja tietysti teini-ikäiset pitäisi kutsua armeijaan. He eivät taistele huonommin kuin aikuiset, eikä heidän työvoimansa ole kovin hyvä. Joten paljon muutakin voidaan tehdä. No, muodostaa vapaaehtoisista ulkomaisia osastoja. Näin saksalaiset tekivät, mutta jo silloin, kun he alkoivat hävitä sodan. Luonnollisesti toivottoman asian puolesta taistelemaan halukkaita on vähentynyt. Tässä suhteessa Hitler toimi tietysti epäviisaasti. Yleisesti ottaen tietysti Kolmas valtakunta ja Fuhrer henkilökohtaisesti olivat täynnä virheitä, jotka estivät häntä voittamasta toista maailmansotaa. Yksi niistä on tietysti se, että hän ei missään tapauksessa käyttänyt aktiivisesti puolalaisia sodassa Venäjän kanssa. Mutta Venäjän vastaiset tunteet Puolassa ovat vahvoja ja ne ovat olleet perinne vuosisatojen ajan.
  Tässä Vladimir Putin huomasi itsensä parantuneeksi Hitleriksi. Ja hän ei välitä ollenkaan Venäjän kansan kärsimyksistä.
  Kyllä, tässä se jää jumiin.
  Jälkikäteen ajateltuna mies on kuitenkin vahva. Esimerkiksi, kun katsot amatöörien peliä shakissa blits-tahtiin, niin kumppaneiden virheet näyttävät olevan erittäin selvästi näkyvissä. Mutta tässä istut laudalla.
  Ja osallistua. Mutta joka tapauksessa, seuraavat nimitykset tulisi tehdä: asettaa Speer ase- ja ammusministeriön johtoon ja antaa hätävaltuuksia. Pidennä työpäivän pituutta ja siirrä tehtaat kolmeen työvuoroon. Varusmiesteinit ja naimattomat tytöt armeijaan. Muodosta ulkomaisia divisioonia. Mobilisoi Khiva aktiivisemmin. Lisätä aseiden tuotantoa ja raaka-aineiden talteenottoa. No, ja paljon muutakin tekemistä.
  Erityisesti naiset - he ovat myös hyviä taistelijoita. Ja miksi ei käyttäisi niitä sekä taisteluissa että ulkomaalaisten työntekijöiden valvojina. Kyllä, ja teini-ikäiset, varsinkin nuorimmat, voisivat myös kokeilla itseään vartijoiden roolissa. Ja aikuiset miehet etupuolelle. Varauksia on vielä paljon.
  Naislentäjät eivät ole huonoja ja he ovat hyviä tarkka-ampujina. Ja myös tankeissa reilu sukupuoli ei ole huono, varsinkin jos kohtalo on, että naiset ovat yleensä pienempiä kuin miehet ja ketterämpiä ja varovaisempia.
  Kyllä, ja teini-ikäiset panssarivaunuissa taistelevat hyvin. Meidän on tehtävä saksalaisista autoista nopeampia ja kompaktimpia. Joten itse asiassa "Pantteria" ei ole vielä olemassa? Miksi saksalainen panssarivaunu osoittautui niin raskaaksi, ei yleensä liian tehokkailla aseilla ja heikolla sivupanssarillaan? Se on sotku, tässä on syytä moittia suunnittelijoita.
  Ja T-4:n ja T-3:n miehistöä pitäisi vähentää viidestä neljään. Voit yhdistää komentajan ja radionhoitajan tehtävät. Jossain hän kuuli sellaisia neuvoja panssarijoukoista. No, mitä muuta... Sitten voit muistaa.
  Myös komentorakenteeseen tulee tehdä joitain muutoksia. Että armeijaryhmien komentajilla on enemmän valtaa, jotta hälinää ja koordinaatiota olisi vähemmän. Myös Mainsteinia, tätä suurta strategia, tulisi myös ylentää, samoin kuin Guderiania, joka oli oikeassa monissa asioissa. Varsinkin siinä, että isku toimitetaan Valko-Venäjällä toimintaparvekkeelta.
  Putin soitti sihteerille. Hän juoksi sisään ja leimaa korkokenkiään. Vastaleivottu Fuhrer murahti jotain ei liian ymmärrettävää ja alkoi sanella käskyjä.
  
  ROSA LUXEMBURGIN PIDÄTYS JA ETTSINTÄ
  HUOMAUTUS
  Kuuluisa vallankumouksellinen Rosa Luxembourg pidätettiin ja otettiin kiinni. Naisten vankilassa hänen on kestettävä huolellisia etsintöjä, muita menettelyjä, nöyryytystä ja vakavia koettelemuksia.
  . LUKU 1
  Nuori nainen, Rosa Luxembourg, pidätettiin keisari Wilhelmin henkilökohtaisesta määräyksestä.
  Hänet laitettiin käsiraudoihin ja vietiin ulos talosta. Ihmiset näyttivät ymmällään, kun poliisi johdatti ulos vaalean vallankumouksellisen, noin 30-vuotiaan hoikkavartaloisen.
  Rose polki nahkasaappaat sulavalla maaliskuun lumella ja yritti pitää tyynenä ilmeensä pelosta kalpeana.
  Marxilainen lauloi piristääkseen eikä antaakseen jännitystä;
  Kylmän maailmassa - lumisade,
  Kerjäläinen, vaikka on rikas!
  Paholaiset hallitsevat planeettaa
  Muutti maapallon helvetiksi!
  
  Jos haluat elää ilossa,
  Joten se onni tulee kaikille talossa!
  Katkaise orjuuden kahleet kuin lanka
  Sitten laukku on täynnä!
  
  On maa, joka on esimerkkinä kaikille,
  Vahva soturi on edelläkävijä!
  Hänen pyhän isänmaansa miekka,
  Jotta ilkeä herra ei huuda!
  
  Saksan määräys kaikille maailmoille,
  Viisaimpien valaisimien voima!
  Ilman mitään, sanomme koristelu,
  Kaikkivaltias on näyttänyt meille tien!
  
  Emme tule tuntemaan sanaa pelkuri,
  Sotilas ei kuiskaa - pelkään!
  puhdas ortodoksinen usko,
  Jumala siunatkoon Jeesusta!
  
  Sydämissä ei ole rauhaa ilman Kristusta,
  Säteilevä johtaa taisteluun!
  Ilman uskoa sota on turhuutta,
  Menetetään rehottava pistemäärä!
  
  Paholainen houkuttelee
  Valehtele omallesi - koe viisi!
  Mutta älä usko pahoja
  Ei ole mitään syytä pettää!
  
  Olemme uskollisia hautaan asti,
  Jälkeläisten tila odottaa - usko minua!
  Ajetaan alas Saatanan pojat
  Ei pysty valloittamaan maapalloa!
  
  Siksi onni odottaa
  Kuka on vahva - Herra pelastaa!
  Jumala rakastaa saksalaisia,
  Liekki suonissa sulattaa jään!
  
  Saavutetaan rajattomat rajat -
  Näytämme universumille tiemme!
  Älä lankea ortodokseille,
  Älä taivuta saastaista sarvessa!
  Matkan varrella poliisit löivät ruusua kämmenillä selkään - sanotaan, ettei ole mitään laulettavaa, kun Keisari-Saksa häviää sodan. Ja kun tsaari-Venäjän joukot olivat jo tulleet Varsovaan, mikä merkitsee sodan käännekohtaa. Ja tämä narttu tietää itse laulavan.
  Rose vietiin Berliinin keskustan vankilan rakennukseen. Kaikki on enemmän tai vähemmän puhdasta ja siistiä saksaksi. Rose rauhoittui. Saksalaisessa vankilassa se tulee olemaan puhdas, ja luultavasti eristysselli ilman lutikoita ja rottia, laissa määrätyllä juotolla. Ja siellä Saksa antautuu muutaman kuukauden kuluttua ja vapautetaan. Ja ehkä jopa uudessa hallituksessa hän saa ministerin viran.
  Rose, leimaamalla saappaidensa kantapäät, lauloi:
  - Anna sinun elää talonmiehenä,
  Sinä tulet uudestisyntymään työnjohtajaksi...
  Ja sitten sinusta kasvaa työnjohtajasta ministeri,
  Mutta jos olet tyhmä kuin puu -
  Sinusta syntyy baobab
  Ja sinusta tulee baobab
  Sata vuosisataa, kunnes kuolet!
  Rose, joten kiinnittämättä huomiota vankilan käytäviin, tankoihin, lukoihin, piikkilankaan, käveli kuin kuningatar. Hän kuvitteli, kuinka hänestä tehtiin elokuvia ja kuinka bolshevikkimarttyyrista tehtiin elokuvia. Ja kuinka suosittu ja viileä hänestä tuli tästä - ei voida kuvata sanoin, vain satu.
  No, kuinka tässä tilanteessa olla ottamatta ja olla laulamatta. Täällä menet vankilaan - kuin lomalla.
  Ja Rosa, häpeämättä, lauloi ääneen, ikään kuin hän olisi todellinen kuningatar, joka oli nostettu valtaistuimelle;
  Olen rohkea komsomolin jäsen vankeudessa,
  Siellä hän osoittautui erittäin kovaksi taistelussa ...
  Oi isänmaa, tiedä, että palautan velan sinulle,
  Täytän talon mukavuudella ja viihtyisyydellä!
  
  Tiesin vähän - ei mitään,
  Ja he veivät minut paljain jaloin kuulusteluihin,
  Fasismi on täyttä paskaa.
  Fritz löi minua ankarasti piiskalla!
  
  Riisuttu, puolialasti lumihousussa,
  Ja niin he ajoivat kylien läpi pisugasissa ...
  Kyllä, saadaksesi Fuhrer-arkkusi,
  Ja me näemme kommunismin kaukaa!
  
  Meidän on parempi olla odottamatta armoa
  Enkä sano sanaakaan natseille!
  Turhaan ajattelin villissä vihassa,
  Mikä komsomolin jäsen onkin arka lammas!
  
  Viholliset nostivat minut telineeseen,
  Tulipalojen alla syttyi...
  Ja kuulen taistelun - olet porilanka,
  Olen punaisten hiilen surujen polku mailia!
  
  Ei ole tunnustusta eikä virta ole kauhea,
  kestän minkä tahansa haasteen...
  Olkoon se shokki natseille
  Ja minulle mikä tahansa kärsimyksen pöly!
  
  Minä käyn läpi kaiken, otan sen, usko minua
  Koska kotimaani on Venäjä...
  Ja fasismin peto haudataan,
  Kristus tulee ja Punainen Lähetys!
  
  Kyllä, tiedän, tiedän, silmukka odottaa minua,
  Ehkä pahempia teloituksia tulee!
  Meidän on aloitettava maa tyhjästä,
  Koska on ollut paljon raivoa!
  
  Ja sitten tuli suuri kommunismi,
  Marsilla me leikkimme ja juoksimme...
  Anna humanismin voittaa maailmassa,
  Siitä, että taistelit niin kovasti!
  
  Sinusta tulee universumi, tiedä minun
  Niin loputtomasti säteileviä tähtiä...
  Kotka, joka oli kerran varpunen,
  Kuka tahansa meistä taiteilijan tunnustuksesta!
  Rosa ei edes huomannut ylpeytessään, kuinka hänet tuotiin huoneeseen etsintään. Ja kolme naisvartijaa alkoi riisua häntä ovelilla, tavanomaisilla ammattilaisten liikkeillään. Ja ylpeä taivaallinen Rosa Luxembourg osoittautui täysin alastomaksi kolmen vartijan edessä, jotka näyttivät paljon gorilloilta.
  Vain tuskallinen nipistys suurella tassulla hänen paljaalla rinnallaan sanoilla: "Voi mitkä tissit" karkoitti Rosan suuren mielialan, ja hän peitti itsensä röyhkeästi ja huudahti:
  - Mitä sinä teet!?
  Rose, varsinkin alastonna, näytti hyvin nuorelta, hänen vyötärönsä oli ohut ja hänen vartalonsa oli moitteeton.
  Joten emäntä hymyili ja vastasi:
  - Ei mitään erikoista tyttö! Täti tuntee nyt sinulle kielletyn - puukottamisen, leikkaamisen, kemian! No, salaisia muistiinpanoja!
  Rose, joka epäonnistui peittämään alastomuuttaan käsillään, vastasi:
  - Minulla ei ole mitään, ja se on nöyryyttävää ja inhottavaa!
  Matrona upseerin epauleteineen nauroi ja vastasi päättäväisesti:
  - Älä liiku! Muuten sattuu!
  Ja suuret kädet ohuissa kumihansikkaissa alkoivat seremoniattomasti kiertelemään Rosen hienoa, kaunista, viettelevää vartaloa. Kaksi muuta vartijaa, myös maskuliininen ja pitkä, piti lujasti nuorta, hahmottua naista käsistään, eivätkä antaneet hänen peittää häpeällisiä paikkoja omillaan.
  Suuri emäntä veti Rosan korvia, tunsi häntä ja katsoi hänen sieraimiinsa. Sitten hän kurkotti suuhunsa hansikkailla sormillaan. Ja se oli hyvin inhottavaa, Rose tunsi olonsa sairaaksi kumin kosketuksesta. Lisäksi heräsi ajatus, että ehkä nämä eivät olleet kertakäyttökäsineitä, ja hän käytti niitä aikaisemmin kiipeäen naisten intiimeihin paikkoihin. Ja näistä ajatuksista Rose melkein oksensi. Vain titaaninen tahdonponnistus ja haluttomuus näyttää heikkoutensa antoivat Rosalle hillitä oksennusta.
  Ja hänen sormensa saavuttivat risat, olivat kielen alla, tunsivat taivaan poskien takaa, ja hänen suuhunsa jäi hyvin inhottava kumin maku. Saatuaan shekin hänen suuhunsa, emäntä alkoi taas hiivata Rosan rintaa. Hänen karkeassa kosketuksessaan nuoren naisen helakanpunaiset nännit turposivat ja kovettuivat.
  Vartijat hymyilivät ja mutisi:
  - Hyvin? Kuten? Näen, että hyväilyni innostavat sinua!
  Rosa Luxembourg murisi:
  - Sinä narttu! Käyttäydy noin!
  Naisupseeri nosti nuoren vallankumouksellisen kasvoja vasten ja huomautti:
  - Tiedä paikkasi kapinallisena! Muuten lähetän sinut jääkellille - alasti!
  Sitten hän jatkoi häpeämättömästi sekaisin vangin ruumiissa.
  Hänen vahvat sormensa painuivat hänen napaansa vasten, mikä sai Rosa Luxembourgin itkemään kivusta. Sitten he tunsivat itsensä erittäin karkeasti ja tuskallisesti vallankumouksellisen naisen kainaloiden alla.
  Mutta töykein ja nöyryyttävin oli vielä tulossa. Matrona käski:
  - Levitä jalkasi leveämmin!
  Rose vastahakoisesti totteli. Ja naisvartija laittoi töykeästi suuren tassunsa emättimeen. Ruusun suussa olevasta syljestä liukkaat hansikkaat peukalot menivät naisen kohtuun hyvin syvälle. Emättimen seinämät erottuivat voimakkaasti, ja siitä tuli uskomattoman tuskallista.
  Rose huusi ja nykisi yrittäen päästä irti. Mutta voimakkaat vartijat, joilla oli huomattava kokemus etsinnästä, pitivät häntä tiukasti. Vanginvartijan sormet ulottuivat kohtuun ja jatkoivat poimimista. Se oli sekä tuskallista että äärimmäisen nöyryyttävää.
  Ja maskuliininen gorillavartija jatkoi pyörimistä. Lopulta, valtavan tassunsa toisen käännöksen jälkeen, vallankumouksellinen nainen kalpeautui ja haukkoi henkeään. Hänen päänsä vaaleilla hiuksilla painui sivuttain.
  Oikealla oleva vanginvartija huomautti:
  - Hän on järkyttynyt!
  Iso emäntä taputti erittäin taitavasti Rosan poskia, hieroi hänen niskaansa ja puristi häntä karkeasti. Nainen tuli järkiinsä. Hänen silmissään oli kyyneleitä tuskasta ja nöyryytyksestä. Hän odotti vankilalta kaikkea, mutta hän ei uskonut, että häntä vastaan tulisi näin, töykeästi, ikään kuin hän ei olisi ihminen, vaan vähemmän kuin eläin.
  Päämatron sanoi ystävällisesti:
  - No, älä pelkää! Kumarta nyt, tätisi tuntee perseesi ja pahin on ohi!
  Rose vapisevalla äänellä pudotti kyyneleen lattialle ja sanoi:
  - Ehkä meidän ei pitäisi!
  Gorillavartija ärähti.
  - Ei! Juuri sitä tarvitset! Kallistetaan häntä!
  Voimakkaat vanginvartijat vääntelivät Rosan käsivarsia karkeasti, mikä sai hänet vinkumaan kivusta ja kumartumaan. Tyttö oli syövän asennossa. Ja hänen alaston ruumiinsa loisti hiesta, kuin öljyttynä.
  Ja gorillavartija työnsi ilman seremoniaa kaksi suurta, pitkää sormeaan hänen peräaukkoonsa. Ja erittäin syvä, erittäin paksusuoleen jumissa. Rose huusi tuskasta ja häpeästä. Erittäin vahvat naisvanginvartijat pitivät häntä tiukasti eivätkä antaneet hänen paeta. Ja valvojan voimakas käsi kuhisi kauniin ja viettelevän vallankumouksellisen perseessä.
  Rose voihki, ja hänen paljaat rinnansa kohosivat ja putosivat. Ja kyyneleet valuivat hänen uupuneille, kalpeaille kasvoilleen. Etsintä oli kuin kidutusta, sekä moraalista että fyysistä.
  Hän tunsi, kuka vanhempi vartija halusi nöyryyttää häntä mahdollisimman paljon, ja siksi hänellä ei ollut kiirettä.
  Rose lauloi sinisillä hampaillaan, pudistaen poskiaan kivun ja nöyryytyksen kyyneleistä:
  Voitto odottaa, voitto odottaa
  Ne, jotka haluavat murtaa kahleet!
  Voitto odottaa, voitto odottaa
  Pystymme murtamaan Wilhelmin!
  Gorillavartija nauroi ja vastasi:
  - Ja sinä olet rohkea tyttö!
  Ja hän vääntyi uudelleen aiheuttaen kovaa kipua perseeseen, ja lopulta hän veti tassunsa esiin hansikkaassa, joka oli veren peitossa.
  Hän irvisti kuin roisto ja heitti pilaantuneen hanskan uurnaan huudahtien:
  - Tarkista hänen jalkansa, etsintä on ohi!
  Paljaiden pohjien tunteminen ja varpaiden välissä tutkiminen ei ole ollenkaan niin nöyryyttävää kuin ennen, kun kauhatassu kiipesi emättimeen ja peräaukkoon. Joten voit jo kokea tämän ilman kyyneleitä.
  He lopettivat Rosan etsimisen ja veivät hänet alasti ja paljain jaloin seuraavaan huoneeseen.
  Siellä hänet kuvattiin. He antoivat minulle numerolla varustetun pöydän ja panivat sen valkoista seinää vasten. He napsahtivat profiilissa, koko kasvot, puolisivu ja takaa. Sitten he kuvasivat täyspitkän alaston, myös edestä, takaa, sivulta ja puoliksi sivuttain. Ja valokuvaaja oli mies, mikä teki siitä entistä nöyryyttävämpää.
  Sitten Rosa laitettiin vaa'alle. Punnitus, mitattu ja korkeus, ja sitten seisoo seinää vasten ja käsivarret. Seuraavaksi tallensin jalan pituuden ja kengän koon. Se ei satu, mutta se on hyvin nöyryyttävää. Erityisesti huoneessa ei ollut vain naisia, vaan myös miehiä.
  Täällä mies ja kaksi naista valkotakeissa panivat Rosan valoon ja alkoivat tutkia häntä huolellisesti, kirjoittaa päiväkirjaan kaikki luomat, arvet, palovammat ja erityiset merkit.
  Rose muuttui helakanpunaiseksi häpeästä ja vihasta. Kuinka he nöyryyttävät häntä, ja onko todella mahdollista kohdella nuorta naista, josta on jo tullut todellinen legenda, tällä tavalla. Ehkä juuri siksi he kohtelevat häntä näin nöyryyttääkseen Saksan vasemmiston johtajaa.
  Aika kului hitaasti ja Rose alkoi laulaa:
  Tuhoamme koko väkivallan maailman,
  Alas alas ja sitten...
  Rakennamme uutta, uutta maailmaa,
  Joka ei ollut mitään, siitä tulee kaikki!
  Nainen valkotakissa huomautti ankarasti:
  - Tässä sinä nyt et ole kukaan - vain vanki!
  Hän puristi Rosen paljaan nännin. Rose seisoi kalpeana ja kimmelsi kylmästä hiestä ja lauloi:
  - Tämä on viimeinen
  Ja ratkaiseva taistelu...
  Epäilemättä -
  Pojat seuraa minua!
  Vihdoinkin merkkien uudelleenkirjoitus on ohi. Ja hänet vietiin seuraavaan huoneeseen. Siellä virkapukuinen nainen käski ojentaa kätensä. Ja Rosan kädet levitettiin mustalla maalilla. Sen jälkeen painettiin ensin koko kämmen ja sitten jokainen sormi erikseen. Sitten levitettiin myös Rosan korvat - ensin oikea ja sitten vasen. Ja se myös painettiin. Sitten huulet. Mikä on aika ällöttävää. Kun huulillasi on tumma ja terävän hajuinen. Ja levitetty valkoiselle paperille.
  Lopuksi he ottivat jäljet kauniin naisen paljaista jaloista. Yksi kerrallaan. Se ei ole enää niin inhottavaa.
  He pyyhkivät pohjat erityisellä sienellä, jotta niissä ei ollut jälkiä.
  Sitten Rosaa johdettiin jälleen. Hän arvasi, mitä muuta huolelliset ja pedanttiset saksalaiset vanginvartijat tekisivät hänen kanssaan.
  Tällä kertaa hänet vietiin röntgenhuoneeseen. Ja he ottivat kuvan mahasta ja suolistosta, jotka yleensä voidaan ymmärtää, siellä on piilopaikkoja. Ja he myös tarkastivat kuvan sieraimet. Niinpä he joskus piilottivat kapseleita myrkkyillä tai jalokivillä.
  Kun kaikki oli ohi, Rosa tunsi helpotusta itsestään. Ei se muuten haitannut. Ja tottuu jotenkin kävelemään näin alasti.
  Mutta loppujen lopuksi Eva oli myös alasti ja hänellä oli komplekseja, joten hän ei kokenut tilaisuutta. Ja hän on kuin mitään ei tapahdu.
  Sen sijaan menettelyt olisivat päättyneet. Ja niin hänet todella vietiin pitkän käytävän alle suihkuhuoneeseen. Siellä Rosa vihdoin pesi itsensä vartijoiden valvonnassa. Vesi oli lämmintä, miellyttävää, ja peset pois moraalisen ja fyysisen lian itsestäsi. No, vartijat antoivat hänelle myös virallista saippuaa.
  Rose jopa piristi: hän peseytyy ilmaiseksi saippualla. Sitten he antavat hänelle ilmaiseksi katon päänsä päälle ja myös vankila-annoksen. Tietysti on epämiellyttävää, että vartijat katsovat häntä tuolla tavalla, mutta hän on kaunis eikä hänellä ole mitään hävettävää.
  Nainen pesi paljaat jalkansa mustalla maalilla. Hänellä on erittäin hyvä vartalo urheilullisen elämäntavan ansiosta - kuin nuori tyttö, jolla on kiinteät rinnat, mutta kasvoista näkyy, että hän on paljon vanhempi. Ulkonäöltään kuitenkin enintään kolmekymmentä. Rosa oli ylpeä voidessaan näyttää niin hyvältä.
  Niinpä hän pesi itsensä, he huusivat hänelle:
  - Riittää, lopeta!
  Hän meni ulos. Ja vartija laittoi sormensa hänen suuhunsa, ikään kuin Rosa voisi viedä jotain pois tai varastaa jotain. Ja toinen nainen vanginvartija kävelee edelleen povessa ja peräaukossa. Mikä oli nöyryyttävää ja inhottavaa. Eikä luultavasti vain Rosa, joten vartija kiipesi paljain sormin vaivautumatta laittamaan hanskoja käsiinsä.
  Rose kesti, vaikka hän oli nöyryyttävä, häpeävä ja jopa loukkaantunut. Matronan kynnet raapivat hänen helliä, intiimejä paikkoja kohdussa ja viidettä kohtaa erittäin paljon.
  Mutta vihdoin jo täysin tarpeettoman etsinnän tuskalliset tunnit olivat ohi.
  Ja Rosa laitettiin käsiraudoihin ja johdettiin jälleen. Eräs nuori nainen jopa ajatteli hämmästyneenä: lukitaanko hänet todella ja selli alasti? Mutta se ei voi olla. Vankeja ei lain mukaan saa pitää alasti. Kyllä, ainakin jotkut kengät hänen on luovutettava.
  Mutta he todella veivät hänet pukuhuoneeseen. Missä heidän pitäisi antaa virallisia vaatteita, jos ei ole lupaa, käytä omia. Rose sai vain raidallisen mekon alastomalle vartalolle. Mekossa oli ommeltu numerot sukunimen sijaan.
  Rosa kysyi:
  - Entä pikkuhousut ja rintaliivit?
  Matro vastasi ankarasti:
  - On olemassa komentajan erityismääräys, älä anna sinulle virallisia alushousuja ja rintaliivejä!
  Rose kysyi hämmästyneenä:
  - Miksi niin?
  Vanginvartija vastasi ankarasti:
  - Voit ripustaa itsesi niihin!
  Nuori vallankumouksellinen levitti kätensä:
  - Miksi olen tyhmä hirttääkseni itseni? Enimmillään muutaman kuukauden päästä minut vapautetaan!
  Matroa nyökkäsi vihaisesti.
  - Kaikki sanovat niin, mutta he istuvat vuosia!
  Rosa oli nyt vain raidallisessa mekossa polvien yläpuolella ja paljain, paljain jaloin.
  Nuori nainen katsoi hyllyä. Siellä oli monia erilaisia kenkiä, jotka eivät ulkonäöltään kovin houkuttelevia. Mutta hänen paljaat jalkansa olivat kylmät. Hän on järkyttynyt etsintä- ja muiden menettelyjen nöyryytyksestä, hän ei kiinnittänyt huomiota vankilan kylmään, kosteaan betonilattiaan. Mutta nyt hän vain tärisee.
  Rosa huokaisi valitettavalla äänellä:
  - Jalkojani ovat kylmät, anna minulle ainakin kengät!
  Vanginvartija vastasi ankarasti:
  - Komentajan erikoismääräys! Poliittisen vangin erityisestä vaarasta johtuen kenkien käyttö vangittuna on kielletty, sillä voit käyttää niitä sotilasaseena tai heittää esineitä!
  Rose huomautti huokaisten:
  Mutta vankilassa on niin kylmä! Voin vilustua ja sairastua!
  Matrona vakuutti hänelle:
  - Meillä on hyvä sairaala! Ja joka tapauksessa, lopeta riitely. Ja he antavat sinulle hyvän lyönnin!
  Vallankumouksellinen hämmästyi:
  - Eikö lyöntejä ole peruttu?
  Vanginvartija nyökkäsi.
  - Sodan aikana ne otettiin uudelleen käyttöön! Joten nöyrä itsesi, kaunotar - sinusta tulee kokonaisempi! Ja paljaiden jalkojen kustannuksella vangit tottuvat tähän nopeasti. Ja pian ulkona lämpenee, on jo kevät ja olo on parempi. Ja jos sinulla on ystäviä luonnossa, anna heidän lähettää lisää annoksia. Joten vain pieni osa saavuttaa vangit!
  Rose nyökkäsi voimakkaasti.
  - Tiedän sen! Korruptio tuhoaa Saksan!
  Vanginvartija mutisi:
  - Kuten Venäjä!
  Nuori nainen laitettiin jälleen käsiraudat ranteisiinsa ja he uskoivat häntä paljain jaloin, vankilassa, lyhyessä mekossa, kuin Spartacuksen ajan orjaa vankilan käytävillä.
  Kamera odotti nyt Rosea. Lisäksi hän suosii yhteistä kuin yksittäistä. Yhteisessä sellissä on lämpimämpää ja on jolle puhua. Lisäksi naiset tuoksuvat paljon miellyttävämmältä kuin miehet, ja hän pärjäisi heidän kanssaan.
  Nostaakseen edes hieman kaatunutta kivusta, nöyryytyksestä, kylmyydestä paljaissa, naisjaloissa, jotka jäätyvät kylmästä, betonilattiasta, Rose lauloi:
  Talvi on jo hiipumassa
  Täältä tulee kevätaurinko...
  Viisaus valloitti luonnon,
  Tieteellisessä etsinnässä ja vaelluksessa!
  
  Purot soivat - lumikuomut sulavat,
  Missä hopeamatto on puro.
  Neilikat kukkivat rehevästi toukokuussa,
  Ja ystävyytemme ei leviä!
  
  Rakastamme luonnon tyttäriä
  Kun sienet kasvavat keväällä...
  Ei, tiedät huonon sään
  Kuinka Kristuksen armo sataakaan!
  
  Luonto herää eloon keväällä
  Kristallijää halkesi.
  Planeetta tulee, uskon, paratiisi,
  Älköön pahan tuli sytytä maailmaa!
  
  Loppujen lopuksi jokainen kukka on universumi,
  Vika haluaa myös elää.
  Kaikkien kohtalo on parempi - luominen,
  Mutta köyhä pupu, sinä olet peli.
  
  Kuten kävi ilmi, on paljon pelkoa,
  Kauneuden kanssa on paljon kärsimystä...
  Joskus voihkaen pyydämme Jumalalta -
  Auta meitä onneen ja unelmaan!
  
  Mutta mitä on viha maailmassa,
  Mikä alkoi vääntää meitä kuin tornado,
  Mutta Jumala vastasi - tämä on
  Sinusta ei tullut laiska kuin karhu!
  
  Loppujen lopuksi, jos banaani itse putosi,
  Et edes valjasta auraa.
  Pyhien kasvot ikoneista nyökkää,
  Ei ananasta - kylvä ruista!
  
  No, se työ johtaa menestykseen,
  Hän tekee kilpailustamme vahvemman!
  Ja hyvinvoinnilla ei ole kiirettä,
  Kissojen niukkaa ei tarvita!
  
  Palkkio tulee - siellä on voimaa,
  Ja me herätämme henkiin taistelussa kaatuneet!
  Rangaistus tulee, tiedä Juudas,
  Valheet ja petos kostetaan!
  Rosa tuotiin lopulta massiiviselle ovelle, josta pahaenteinen numero "13" lyötiin ulos. Häneltä poistettiin käsiraudat, ja nuori nainen tunsi olonsa helpottuneeksi hieroessaan uupuneita, mustelmia ranteitaan. Kyllä, käsiraudoissa ja kipeänä ja nöyryyttävänä samaan aikaan.
  Hänet vietiin selliin. Sisällä oli hieman lämpimämpää kuin ulkona, ja siellä oli lämmitys. Selli osoittautui kaksinkertaiseksi ja siinä oli punatukkainen tyttö. Aika kaunis, ja hän nukkui peiton kanssa. Herättyään hän käänsi lempeät kasvonsa ja kysyi:
  - Uusi tyttö?
  Vanginvartija nyökkäsi.
  - Poliittista! Uskon, että teistä kahdesta tulee paljon mielenkiintoisempia!
  Rose huomautti:
  - Eikö minulla ole vuodevaatteita?
  Matrona naurahti.
  - Jotta voisit olla mukautuvampi ja todistaa mahdollisimman pian, sinulta viedään tyynyt, peitot ja patja. Makaat paljaille laudoille, jäädyt ja ennemmin todistat rikoskumppaneitasi vastaan!
  Rosa polki vihaisesti paljain jalkansa ja murisi:
  - Älä odota!
  Raskas, massiivinen sellin ovi pamahti hänen takanaan narinaan.
  
  MAAILMA ILMAN TOISTA MAAILMANSOTAA
  HUOMAUTUS
  Chamberlain ei uskaltanut julistaa sotaa Kolmannelle valtakunnalle Puolan hyökkäyksen jälkeen, eikä Ranskakaan joutunut konfliktiin yksin. Puolan tappion ja sen jakautumisen jälkeen Neuvostoliiton ja Natsi-Saksan välillä alkoi pitkä rauhankausi, ihmiskunnan kehitys lähti uuteen suuntaan.
  . LUKU 1
  Erityinen maailma vaihtoehtohistoriasta. Siinä Chamberlainilla oli järkeä olla julistamatta sotaa Puolaan hyökänneelle Saksalle. Ja tietenkään Ranska ei osallistunut sotaan ilman Englantia.
  Hitler ja Stalin jakoivat Puolan. Sitten oli Baltian maiden jako ja ystävyyttä ja rajoja koskevan sopimuksen allekirjoittaminen.
  Suomen kanssa käytiin todellinen sota. Neuvostoliitto onnistui kuitenkin vakavien tappioiden kustannuksella valloittamaan osan alueesta, murtautumaan puolustuslinjan läpi ja valloittamaan Viipurin.
  Toistaiseksi kaikki mennyt hyvin. Mutta yritys vallata Moldova Romanialta joutui Hitlerin vastarinnan kohteeksi. Eikö Stalin halua liikaa?
  Mutta Hitler ja Stalin tapasivat henkilökohtaisesti ja sopivat, että Neuvostoliitolle annettaisiin Moldavia, ja tämä osa valmistui.
  Sitten tuli pitkä rauhan aika. Japani ei uskaltanut taistella yksin Yhdysvaltojen ja Britannian kanssa. Ja Hitler sulatti edelleen Puolaa, josta merkittävä osa tuli osaksi Kolmanteen valtakuntaan. Myös Stalin, joka oli laajentanut valtakuntaa ja kokenut vaikean sodan Suomen kanssa, ei noussut minnekään.
  Neuvostoliitossa kolmas viisivuotissuunnitelma oli virallisesti täytetty ja ylitäytetty. Sitten he ottivat neljänteen. Ja se oli ylitäytetty. Ja viidennessä viisivuotissuunnitelmassa he alkoivat laskea hintoja ja nostaa elintasoa.
  Stalin kuoli maaliskuussa 1953... Joidenkin raporttien mukaan hän saattoi olla myrkytetty. Juonien jälkeen Nikita Hruštšov tarttui valtaan. Sitten oli 20. kongressi ja persoonallisuuskultin paljastaminen. Ja ajatus rakentaa kommunismi vuoteen 1980 mennessä.
  Tähän mennessä ydinaseet olivat ilmestyneet Saksassa, Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Neuvostoliitossa.
  Hitler pysyi historiassa täysin normaalina johtajana ilman holokaustia. Oli vain joitain lakeja, jotka rajoittivat juutalaisten oikeuksia. Puolalaiset saivat myös vähitellen Saksan kansalaisuuden ja yhtäläiset oikeudet. Viidentenakymmenentenäviidentenä vuonna Varsovan kuvernöörikunta astui suoraan Kolmanteen valtakuntaan. Vuonna 1960 sekä tšekit että puolalaiset saivat Saksan kansalaisuuden. Saksa laukaisi ensimmäisenä maailmassa satelliitin taivaalle ja lähetti ihmisen avaruuteen.
  Ja 20. huhtikuuta 1961, ensimmäinen miehitetty lento Kuuhun alkoi. Tämä on hieno tapahtuma.
  Kolmas valtakunta on suuri maa, ehkä Euroopan suurin. Siihen kuuluvat Tšekin tasavalta ja Sudeetit sekä Itävalta ja Puola. Lisäksi saksalaiset ostivat osan Tanskasta ilman sotaa vuoden 1914 rajojen sisällä rahallista korvausta vastaan. Sitten oli kansanäänestys. Kansanäänestykset järjestettiin myös Puolassa ja Tšekissä. Syntyi taloudellisesti kehittynyt ja vahva valta. Lisäksi Britannia suostui palauttamaan Namibian Afrikan saksalaisille ja myös rahallista korvausta vastaan.
  Hitler laajensi kolmatta valtakuntaa ilman muita sotia kuin konflikti Puolan kanssa. Ainoat ongelmat olivat vain Ranskassa. Täällä kuitenkin pieni osa pääosin saksalaisten asutusta Lorrainesta palautettiin Saksalle kansanäänestyksen jälkeen. Mutta vuoden 1914 rajoja ei palautettu. Ja tämä ärsytti monia saksalaisia.
  Mutta ranskalaiset tekivät sotilasliiton Neuvostoliiton kanssa, ja siinä tapauksessa se olisi mennyt taistelemaan kahdella rintamalla. Toisesta maailmansodasta paennut Punainen valtakunta oli taloudellisesti erittäin vahva, verrattavissa Yhdysvaltoihin ja Saksaan, ja sen väkiluku oli suuri. Joten on vaarallista riidellä hänen kanssaan.
  Lisäksi Britannialla oli sopimus Ranskan kanssa. Joka, toisin kuin todellinen historia, säilytti siirtokuntansa ja oli sotilaallisesti erittäin voimakas.
  Mutta Kiina pysyi pirstoutuneena ja heikkona, ja maailman johtavat voimat jakoivat itse asiassa vaikutusalueisiin. Japani taisteli pitkään Kiinassa ja pystyi pitämään osan siitä hallinnassaan. Muilla mailla oli pääkaupunkinsa siellä. Neuvostoliitto säilytti hallinnan Mongoliassa, joka säilytti puhtaasti muodollisesti itsenäisyytensä.
  Hitler on edelleen elossa. Hän on seitsemänkymmentäkaksi vuotta vanha. Hän ei tupakoi, ei juo alkoholia, on kasvissyöjä ja treenaa silti simulaattoreilla. Fuhrer on pakkomielle terveydestään. Hänellä on myös poikia ja tyttäriä - vaikka ne on saatu keinosiemennyksellä. Jotkut pojat ovat yli sata. Vanhin heistä on jo seitsemäntoistavuotias. On vaikea tehdä arvokasta seuraajavalintaa. Joten Fuhrer on edelleen kiinnostunut asumaan yksin. Ja Kolmannessa valtakunnassa tehdään työtä diktaattorin eliniän pidentämiseksi.
  Seitsemänkymmentäkaksi vuotta ei todellakaan ole syvä vanha mies. Joten Fuhrer rakastaa myös viihdettä. Esimerkiksi taistelut ilman sääntöjä.
  Siellä he eivät tietenkään taistele kuolemaan - Kolmas valtakunta on suhteellisen sivistynyt ja outo. Ja Hitleriä ei pidetä ollenkaan hirviönä, vaikka johtaja on varmasti autoritaarinen.
  Hän pystyi kukistamaan Puolan lähes ilman tappiota ja laajentamaan alueita vähällä tai ilman sotaa. Saksalaiset jumaloivat häntä, ja muiden maiden kansat kunnioittavat häntä. Jopa Nikita Hruštšov kohtelee häntä kunnioittavasti. Lisäksi Neuvostoliitto jäi jälkeen avaruuskilpailussa.
  Stalin oli välinpitämätön raketteja kohtaan, ja Nikita Hruštšov oli toistaiseksi onnistunut lähettämään vain lentäjän avaruuteen.
  Ja nyt saksalaiset laukaisevat raketin kuuhun. Ja siellä on kaksi tyttöä ja yksi poika. Ja se on hienoa.
  Fuhrerin syntymäpäivän ja raketin laukaisun kunniaksi järjestettiin valtakunnallisia juhlia.
  Berliinin valtava stadion on täynnä ihmisiä. Erilaisia urheilukilpailuja on tulossa. Ja tietysti taistelut ilman sääntöjä. Mitä Hitler rakastaa niin paljon.
  Fuhrer on tietysti vanhentunut, mutta näyttää silti enemmän tai vähemmän, vaikka hän on harmahtava ja hänen päänsä on päässyt kaljuun täplään. Ja viikset muuttuivat harmaiksi, ja hahmo oli hieman koukussa. Führer on ollut vallassa 28 vuotta. Hänen kanssaan Saksalla on yksi maailman ensimmäisistä talouksista ja ehkä jopa ensimmäinen. Neuvostoliitto, USA ja Kolmas valtakunta ovat nyt hyvin lähellä kansantuloa. Kyllä, Iso-Britannia on edelleen vahva siirtokuntien ansiosta. Japani alkoi nousta - hänen pitkittynyt sota Kiinan kanssa oli uuvuttanut hänet. Mutta maailma on moninapainen.
  Hitler on mahtava, mutta ei huippu. Yhdysvalloissa on nyt uusi, nuori presidentti John F. Kennedy, Ranskassa ja Britanniassa myös melko nuoria hallitsijoita. Nikita Hruštšov on vain säälittävä varjo Stalinin taustalla, vaikka hän puhuukin kommunismista.
  Ehkä kaikista maailman johtajista Hitler on legendaarisin, suosituin, karismaattisin ja mahtavin iästään huolimatta, joka ei ole vielä menettänyt kiiltoaan ja energiaansa.
  Tällä hetkellä hän katselee taisteluita erityisen näytön kautta. Ja ylhäältäpäin värinäytöt näyttävät kuvan Colosseumista.
  Kaksitoista tai kolmetoista vuotias komea, vaaleatukkainen poika tulee taistelemaan. Hän on helpotuslihaksilla, joissakin urheilushortseissa ja paljain jaloin. Pojalla on hanskat kädessä. Ja hän menee musiikin pariin.
  Kuten muinaisina aikoina, kolmannessa valtakunnassa ei käydä miekkoja. Koska maa ei joutunut barbaarisuuteen.
  Päinvastoin, Saksasta on tullut esimerkillisen järjestyksen maa, jossa on maailman alhaisin rikollisuus ja nolla työttömyys. Ja hänelle on jotenkin epämukavaa tappaa ihmisiä kehässä.
  Poika oli sinisissä shortseissa ja kumarsi Fuhrerille ja hänen seuralleen sekä stadionin kaikille neljälle puolelle. Yleisö hurrasi häntä.
  Julkaisija ilmoitti:
  - Berliinin mestari, lempinimeltään "Hiiri", taistelee kolmannen valtakunnan mestarin tittelistä alle 12-vuotiaiden lasten joukossa.
  On nähtävissä, että poika on erittäin hyvä.
  Ja nyt musiikki soi taas ja toinen taistelija tulee ulos. Myös poika suunnilleen samanpituinen ja -painoinen kuin hän. Ja myös vaaleatukkainen ja erittäin lihaksikas. Vain hänen verkkarit ovat punaiset ja hänen kasvonsa jäykemmät. Tietenkin molemmat pojat ovat paljasrintaisia ja paljain jaloin. He taistelevat ranskalaisen nyrkkeilyn sääntöjen mukaan ja käsin ja jaloin.
  Toisesta pojasta ilmoitettiin:
  - Kolmannen valtakunnan varamestari taisteluissa ilman sääntöjä 12 vuoteen asti.
  Poika kumarsi myös Fuhrerille ja stadionin kaikille neljälle puolelle. Lempinimi "Alligaattori".
  Tuomari oli isokokoinen ja pitkä nainen nahkapuvussa. Taistelu oli mestaruuden viisitoista kolmen minuutin kierrosta. Mutta yleensä se loppuu aikaisemmin.
  Lapset kumartuivat toisilleen. Ja seura ja Hitler itse tekivät vetoja. Tietenkin se, kenet Fuhrer pukee, on salaisuus, muuten kaikki tekevät samoin kuin hän. Tai päinvastoin...
  Harmaatukkainen ja väsynyt Adolf katsoo kiikarin läpi. Hän pitää kovasti lihaksikkaista pojista, joten he näyttivät pystyvän palauttamaan voiman rappeutuneelle tyrannille. Fuhrer jopa nukkuu sängyssä, jossa on erityinen hakaristi muotoinen. Ja hänen ympärillään on neljä nuorta urheilullista tyttöä ja neljä teini-ikäistä - erittäin lihaksikkaita ja vahvoja. Ja Hitler unessa on ikään kuin ladattu energialla. Lisäksi iäkäs diktaattori ottaa maitokylvyjä vauvoille.
  Ajoittain Fuhrerille annetaan myös nuorta verta - pojilta, kolmannen valtakunnan vahvimmista urheilijoista.
  Hitler ei halua kuolla. Ja hänellä on muitakin suunnitelmia. On huonoa, että Neuvostoliitto ja Ranska ovat liitossa Britannian kanssa. Taistelu kahdella rintamalla on liian seikkailunhaluista ja itsetuhoista. Saksa on jo hävinnyt yhden tällaisen sodan kahdella rintamalla. Ei siis ole mitään järkeä astua saman haravan päälle kuin Wilhelm II.
  Haluaisin sopia sodasta yhdellä rintamalla. Tai lännen kanssa Neuvostoliittoa vastaan tai Neuvostoliiton kanssa länttä vastaan. Mutta niin, että kaksi etuosaa eivät roikku niskassa.
  Mutta Nikita Hruštšov ei halunnut liittoutua Hitlerin kanssa. Ranskassa he eivät myöskään halua liittoa autoritaarisen diktaattorin kanssa, koska siellä on demokratia ja vallan vaihtuminen.
  Ja Hitlerillä oli vaikeaa. Elämä menee ohi, etkä ole vieläkään voittanut ranskalaisia, venäläisiä tai ketään vakavaa.
  Vaikka toisaalta Kolmas valtakunta valtasi lähes kaikki saksankielisten ihmisten asuttamat maat. Ja nyt Saksa on suurempi ja suurempi kuin se oli ennen maailmansotaa. Se on maailma, joten toinen ei ole vielä ollut.
  Pojat alkoivat tapella gongin signaalista. He löivät sekä hansikkain käsin että paljain jaloin. Fuhrer piti todella siitä, kun pojat alle viisitoista ja tytöt olivat paljain jaloin. Se sai diktaattorin päälle.
  Pojilla on pyöreät, vaaleanpunaiset kantapäät ja siro kaari pohjassa. He ovat urheilullisia ja pelin lihakset ovat niin kohokuvioituja ja suonet näkyvät. Fuhrer tarkastelee poikien jalkoja lähikuvassa ja vetäytyy ylös. Tämä on todella hienoa. He ovat ruskettuneita, heidän ihonsa on kiiltävä, heidän lihaksensa pyörivät, ihania.
  Ja pojat lyövät toisiaan. Ja paljaat jalat nousevat ja osuvat joko puolustukseen tai päähän. Näkyy, että pojilla on kauniit köydet. Vatsalihakset ovat pinottu suklaalevyillä, rinnat ovat kuin kilpiä ja poikien lihakset ovat liikkeessä. Se on lumoavaa.
  Hitler huokaisi. Kylässä hän oli edelleen johtaja ja johtaja, mutta kuntosalilla muut kaverit ottivat hänet vastaan. Ja tulevalla Fuhrerilla oli vaikea aika, ja hän kirjaimellisesti pakeni sieltä.
  Mutta tästä huolimatta Hitler rakasti lapsia. Nämä pojat ovat niin kauniita. Ja heidän harjoitellut ruumiinsa ovat hyvin lihaksikkaita, ja lihasten helpotus on ihmeellistä.
  On sääli, että heidän täytyy lyödä toisiaan. Tässä ensimmäinen kierros on ohi - pojat ovat hajallaan.
  Hitler ajatteli, että olisi mukavaa järjestää tappelu niin, että se tapahtuisi miekoilla. Ja niin, että taistelijat leikkasivat ja veri virtasi kuin puro.
  Tämä osoittautui todella hienoksi. Ja sitten, kun poika kaatuu, he polttavat hänen paljas kantapäänsä kuumalla raudalla.
  Fuhrer kuvitteli fantasioissaan usein kidutusta. Varsinkin kun poikien ja tyttöjen paljaat jalat palavat tulessa.
  Ja jopa maalasi sellaisia kuvia salaa. Mutta hän ei todellakaan kiduttanut ketään. Laituri ei näyttänyt valtionpäämiehelle, joka on yksi maailman suurimmista, vajoavan sellaiselle tasolle.
  Mutta elokuvia tehtiin hänen ohjauksellaan. Tässä esimerkki maailmansodasta. Venäläiset saivat kiinni saksalaisen tytön itärintamalla. Ja tietysti he riisuivat hänet jättäen vain pikkuhousut ja rintaliivit ja ajoivat paljain jaloin lumen läpi.
  Fuhrer piti tästä elokuvasta. Senkin jälkeen saksalainen Gerda ruoskittiin ja kasvatettiin.
  Kyllä, se oli kaunis elokuva. Fuhrer teki kuitenkin myös vaihtoehtoiseen historiaan perustuvia elokuvia. Siellä Hitler-nuorten pojat vangittiin Neuvostoliitossa. Ja 14-vuotiaat shortseissa yksin ajettiin lumen ja pakkasen läpi. Ja he jopa kaatoivat jäävettä alastomalle vartalolleen, mikä sai heidät punastumaan.
  Hitler piti siitä. Kyllä, kun poikia kidutetaan ja nöyryytetään, tämä on piilotetun sadistin johtaja. Fuhrerin aikana ihmisiä ei poltettu uuneissa, ainakaan tässä maailmassa, mutta hän sai iloa kidutuksesta ja nöyryytyksestä.
  Lisäksi Fuhrerin ruumis on jo rappeutunut. Ja energia ei ole sama. Ja tarvitset jotain elättääksesi itsesi.
  Fuhrer seuraa taistelua jälleen. Poikien vartalot kiiltävät hiesta, ja taistelun lämmenneiden lihasten helpotus on tullut entistä terävämmäksi.
  Taistelu on lähes tasaista. Molemmat pojat ovat saman pituisia ja painoisia. Alligaattoripoika hyökkää enemmän, mutta osuu enimmäkseen lohkoissa. Ja hiiri tekee joskus vastahyökkäyksiä.
  Hitler ajattelee, kuinka hyvä on lopulta olla poika. He ovat jatkuvasti iloisia virnistäviä. Nämä lapset hymyilevät ja nauravat aina mistä tahansa syystä. Ja nyt hän on oppinut nauramaan.
  Voi tätä pirun vanhuutta, kun teet kaiken väkisin. Eikä enää ole entistä elämäniloa. Ja jopa gladiaattoritaistelut väsyttävät.
  Tuoreet vaikutelmat nuoruudesta on toinen asia. Fuhrerilla on miljoonia tyttöjä, jotka ovat valmiita antamaan itsensä, mutta halua ei juuri ole. Vain jos annat testosteronin ruiskeen, voima ja hormonit lisääntyvät. Saksassa ei ole kehitetty lääketiede. Tässä esimerkiksi kuinka upeat hampaat he tekivät Fuhrerille - vain helmen kiiltoa.
  Ja anabolisia aineita on monenlaisia. Hitler odottaa edelleen elävänsä 2000-luvulle asti. Mitä Saksa tarvitsee ennen kaikkea. Ja sitten ehkä seuraaja päätetään. Tai ehkä tiedemiehet löytävät tavan tehdä hänestä kuolematon.
  Laboratoriot työskentelevät jo sen parissa. Hitler säteilee luottamusta ja pelkoa.
  Täällä Churchill on häntä vanhempi, mutta silti elossa, vaikka ei aivan terve. Roosevelt ja Stalin ovat jo kuolleet ja Roosevelt on melko kauan sitten. Chamberlain tunsi myötätuntoa Saksaa kohtaan. Vaikka hän uhkasi avata toisen rintaman Puolaan kohdistuvan hyökkäyksen sattuessa, hän ei uskaltanut. Fuhrer puolestaan ei lähtenyt sotaan Neuvostoliiton kanssa. Vaikka mahdollisuuksia olisi ollut. Mutta Neuvostoliitolla oli liian vahvat tankit. Vain kuusi divisioonaa, joissa oli kevyitä panssareita, Fuhrer ei uskaltanut taistella siellä hirviötä vastaan.
  Vaikka sodan valmistelut olivat käynnissä. Neljäntenäkymmenentenä kolmantena vuonna "Panthers" ilmestyi Saksassa. Auto ei ole huono, mutta liian raskas ja kallis. Neuvostoliitossa oli sarja KV. Hitler ei silloin uskaltanut taistella. Kolmannessa valtakunnassa ilmaantui suihkukoneita ja FAA:n raketteja. Mutta mikä on ongelma. Chamberlainin kuoleman jälkeen ilmestyi Churchill, joka meni lähentymään Stalinin kanssa. Kyllä, ja Ranskassa hallitus oli taipuvainen liittoumaan punaisen imperiumin kanssa.
  Suuret toiveet Kolmannessa valtakunnassa liittyivät diskoihin.
  Mutta itse asiassa he eivät perustelleet itseään. Ajoneuvot osoittautuivat liian kalliiksi ja haavoittuviksi pienaseiden tulipaloille. Vihollisuuksissa he eivät olisi voineet tehdä käännekohtaa.
  Neljäntenäkymmenentenäviidentenä vuonna "Panther" -2 ilmestyi. Hän oli siihen aikaan erittäin hyvä tankki. Aseen pituus on 88 mm ja piipun pituus 71, ja rungon etupanssari on 100 mm kalteva otsa, 60 mm kaltevia sivuja ja tornin otsa on 120 mm maskilla 150 ja sivuja on myös kuusikymmentä . Kokonaispaino on viisikymmentäkolme tonnia ja moottorin teho on 850 hevosvoimaa. Auto osoittautui maailman tehokkaimmaksi keskisäiliöksi. Vaikka mikä on keskiarvo, jos paino on yli viisikymmentä tonnia?
  Hitler oli osittain tyytyväinen tähän koneeseen. Mutta ei ollut mahdollista saada takuita Neuvostoliitosta tai Ranskasta. Lisäksi länsi teki myönnytyksiä ja luovutti rahalla osan Tanskasta, pienen osan Ranskasta ja entisen Saksan siirtomaa Namibiasta. Tämä tyydytti saksalaisia. Myös Neuvostoliitto vahvistui. KV-sarjan sijasta tankit näyttivät edistyneemmiltä IS-sarjasta.
  Hitler lykkäsi uutta sotaa. Yhdysvalloissa he työskentelivät hitaasti atomipommin parissa. Myöskään Saksassa ei ollut kiirettä, eikä myöskään Neuvostoliitossa.
  Mutta tekniikka on kehittynyt.
  Panther-3 oli toinen panssari vanhentuneesta sarjasta. Siinä ase oli jopa tehokkaampi kuin 105 mm 70 EL, ja tornin etupanssari oli 185 mm ja runko 150 mm kaltevuuksilla ja sivut 62 mm. Koneiden paino oli kuusikymmentäyksi tonnia. Mitä kuitenkin kompensoi tehokkaampi 1200 hevosvoiman moottori. Tällaiseksi autosta tuli. Valmistui vuonna 1947. Varmasti hyvä tankki. Mutta Neuvostoliitto sai myös T-54:n, joka painoi vain kolmekymmentäkuusi tonnia ja oli panssarissaan ja aseissa hieman huonompi kuin saksalainen. Tornin etupanssari oli vielä paksumpi - jopa 200 mm. Ja ase on hieman heikompi 100 millimetrillä ja 900 metrillä sekunnissa, ammuksen alkunopeudella. Saksalaisella on kuitenkin hieman suurempi kaliiperi - 1000 metriä sekunnissa.
  Ja sitten sotaa ei enää käyty.
  Panther-4 ilmestyi 51. vuonna. Hän oli jo erilainen ulkoasu. Moottori ja vaihteisto ovat samassa lohkossa ja vaihteisto on moottorissa. Säiliön korkeus on laskenut. Ja siitä tuli 70 tonnin painoinen auto ja 1500 hevosvoiman kaasuturbiinimoottori, 250 mm etupanssari ja 170 mm sivupanssari, aseella 105 mm ja piipun pituus 100 EL. Tämä kone oli jo itse asiassa raskas ja erittäin voimakas ... Vain Neuvostoliiton IS-7, tankki, jota valmistettiin hyvin pieniä määriä, pystyi taistelemaan sitä vastaan. Ja T-54 oli paljon heikompi.
  Ja viidennenkymmenenkahdeksannen vuoden lopussa "Panther" -5 ilmestyi. Se oli paksuudeltaan verrattavissa Panther-4:ään panssarin paksuuden ja aseistuksen suhteen, mutta sillä oli suuremmat kaltevuuskulmat ja kevyempi kuusikymmentäkolme tonnia, tehokkaammalla 1800 hevosvoiman moottorilla. Tankki oli ketterämpi ja ohjattavampi.
  Tämä on tärkein saksalainen auto. Neuvostoliitossa IS-7 lopetettiin. Vain T-10 pysyi yhtä raskaana, mutta painoi viisikymmentä tonnia. Ja T-54:n lisäksi ilmestyi vain T-55, hieman tehokkaampi aseistuksessa.
  Tekniikasta voi puhua pitkään. Hitler osallistui henkilökohtaisesti tietyntyyppisten aseiden käyttöön. Nikita Hruštšov oli enemmän kiinnostunut raketteista. Rakettitankkeja ilmestyi myös Saksassa. Ne ovat hyvin vahvoja kuin Neuvostoliiton. Hitler todella halusi liittyä sotaan. Vetypommia ei ole vielä luotu, ja atomipommeja on suhteellisen vähän. Ja voit ottaa riskin ja joutua konfliktiin.
  Hitler todella haluaa taistella idässä. Italia on valmis vastustamaan Neuvostoliittoa. Sitä hallitsee Mussolinin poika, mutta Benedito on kuollut. Ja hänen poikansa, kiihkeä antikommunisti ja ideologinen fasisti, yhdessä Saksan kanssa, on valmis taistelemaan Neuvostoliittoa vastaan, mutta ehdolla. että Ranska ja Britannia osoittaisivat puolueettomuutta.
  Ja Japani voi myös avata rintaman itään. Ja Saksa voi edelleen yhdistää Suomen, Unkarin, Romanian ja Slovakian. Ehkä myös Bulgaria Jugoslavian ja jopa Ruotsin kanssa.
  Täällä sellaiset voivat olla liittolaisia. Hitlerin on ensin saatava ranskalaiset olemaan puuttumatta niihin. Mutta Britannian kanssa on helpompi olla samaa mieltä. He myös sanovat, että kommunismia ei ole olemassa. Ja Yhdysvalloissa Kennedy on synkkä hevonen.
  Hitler ei ole vielä menettänyt intoaan. Mutta sotaan lähteminen on moraalisesti vaikeaa.
  Täällä pojat taistelevat jo kolmattatoista erää. Lapset olivat väsyneitä ja heidän liikkeensä hidastuivat.
  Fuhrer huokaa. Iän myötä sodasta päättäminen on entistä vaikeampaa. Lapset ovat aggressiivisia ja tappelevat. Mutta heidän lyöntinsä ovat kevyitä ja hauskoja. He löivät toisiaan ja juoksivat karkuun.
  Mutta näin ei ole aikuisten kohdalla. Hitler voitti vain yhden sodan Puolan kanssa tässä maailmassa. Eikä tämä riitä 28 vuoden hallitukseen.
  Mutta toisaalta saksalaiset välttyivät tappioilta ja vahingoilta.
  Mutta Saksa on tiheästi asuttu. Korkea syntyvyys ja paljon lapsia.
  Pojat tappelevat. Ja voit nähdä lasten hengittävän vaikeasti.
  Führer ajatteli jälleen, tällä kertaa lentokoneita. Kolmannen valtakunnan suihkuarmeija on erittäin kehittynyt. Siellä on jopa melko hyvää kehitystä ja tuotantolentokoneita. Erityisesti ME-462. Lentokone on myös erittäin voimakas ja tuhoisa.
  Ja raketinheittimiä. Se on myös erittäin tehokas kone.
  Levymäisiä helikoptereita ilmestyi myös. He ovat erittäin liikkuvia ja ketteriä.
  Ne on kehittänyt suunnittelija Tank. Hän omistaa myös TA-383-suihkuhävittäjiä, jotka ovat erittäin hyviä taisteluajoneuvoja. Saksalaisilla on myös häntättömät pommikoneet, jotka pystyvät pommittamaan jopa Yhdysvaltain aluetta.
  Lapset ovat lopettaneet taistelun. Kukaan ei siis kaatunut.
  Pisteiden perusteella he antoivat voiton varamestarille Alligatorille.
  Pojat hajaantuivat. Kun tytöt ilmestyivät nyrkkeilyhansikkaissa. He olivat paljain jaloin ja bikineissä.
  Se oli myös mielenkiintoinen kamppailu käsillä ja jaloilla.
  Hitler halusi Kolmannelle Valtakunnalle ihmeaseen. Mutta toistaiseksi kaikki ei ole onnistunut. Saksalainen rakettitekniikka on maailman parasta. Myös vetypommista on kehitetty. Sitä ei ole vielä luotu missään maailman maassa, mutta ase on kauhea.
  Fuhrer itse luki Walesia nuoruudessaan ja halusi Kolmannelle valtakunnalle lämpösäteitä tai lasereita.
  Mutta toistaiseksi ei ole ollut mahdollista luoda tehokasta taistelulaitteistoa. Paitsi ehkä sokeille vastustajille, mutta sekin on liian hankalaa. Myös kolmannessa valtakunnassa kehitettiin lentäviä lautasia. Levyn muotoiset laitteet eivät osoittaneet taistelutehokkuuttaan. Mutta oli idea kääriä ne laminaariseen suihkuun, joka puhaltaisi kuoria ja sirpaleita sivuille.
  Joten levyke on täysin haavoittumaton.
  Tytöt alkoivat lyödä toisiaan paljain jaloin. He ovat myös urheilullisia ja lihaksikkaita. Ja potkii melko aktiivisesti.
  Ja sitten yksi heistä piti kolmiosaa nyrkkeillään, toinen vastasi hänelle. Tämä on todella hienoa.
  Hitler naurahti:
  - En ole onneton hyönteinen - superhirviökilpikonna.
  Ja hän kuvitteli kuinka kuuma rauta polttaa tytön paljaan, pyöreän kantapään. Taistelut eivät ottaneet toisen maailmansodan laajuutta, mutta ne osoittivat tasonsa.
  Tytöt täällä ovat niin ihania - aivan mahtavia. Ne ovat korkeinta luokkaa.
  Tämän seurauksena Führer keksi runoja;
  Tästä paljasjalkaisesta tytöstä
  en voinut unohtaa..
  Se näytti olevan jalkakäytävän kiviä,
  Kiusaa herkkien jalkojen ihoa!
  Kyllä, he ovat mielenkiintoisia tyttöjä.
  Tässä yhdessä elokuvassa he näyttivät, kuinka Joan of Arcia kidutettiin. Häntä näytettiin muuten viehättäväksi blondiksi. Ja kidutus oli luonnollista. Ja tytön paljaat jalat paloivat pilkeessä.
  Hitler piti siitä kovasti. Jeanne seisoi telineellä rohkeasti. Ja hänen paljaat kantapäänsä rakkuloituivat. Ja selkään ja pakaraan silloin tällöin tippui piiska.
  Sitten he tarttuivat häneen pihdeillä hänen rintojensa helakanpunaisissa nänneissä. Mikä on aivan mahtavaa. Kuinka se sai Hitlerin syttymään.
  Esimerkiksi he ottivat alaston tytön ja vetivät hänet telineeseen. Ja leikataan ruoskailla. Ja soturi poltettiin edelleen kuumalla raudalla. Ja se sattuu paljon. Mutta samaan aikaan tyttö on myös iloinen, kun häntä kidutetaan.
  Varsinkin kun kuuma rauta iskee paljaaseen kantapäähän.
  Tämä on todella mielenkiintoista.
  Tytöt taistelivat. Ja yksi heistä löi blondia toisella paljaalla jalalla leukaan. Punatukkainen kaunotar romahti. Tuomari alkoi laskea.
  Punapää jännittyi ja hyppäsi ylös tahdonvoimalla.
  Taistelu jatkui taas.
  Adolf Hitler sihisi:
  - Vähän enemmän, vähän enemmän
  Viimeinen taistelu on vaikein!
  Ja haluan valloittaa koko maailman,
  Planeetta tekee Saksasta äidin!
  Fuhrer ei tehnyt sitä kovin hyvin, ja hänen äänensä on käheä. Mutta joka tapauksessa, diktaattorin teloitus.
  Ja tytöt taistelevat, heidän lihaksikas vartalonsa kimaltelee hiesta. Upeita varastuksia.
  Fuhrer ajatteli, mitä nainen tuntee, kun hänet raiskataan? Kipu vai orgasmi vai molemmat?
  Tule naiseksi! Ja mene paneeliin!
  Se on jopa hauska!
  Jos menet paneeliin
  Olet tähti, sinusta tulee kuin Emmanuel!
  Ja kaiken kaikkiaan hienoa!
  Siivekkäät aforismit hyppäsivät füürerin päähän;
  Jos raja saavutetaan - mene kaaokseen!
  Omatunto on kallein hyödyke niistä, jotka eivät ole myynnissä - vaikka monet ovat valmiita maksamaan ylimääräistä päästäkseen eroon tästä arvosta!
  Rakkaudessa vain runoilijat antavat hyödyllisiä neuvoja!
  Rakkaus on sellainen peli - missä on kolmas lisä!
  Miten rakkaus eroaa ystävällisestä juhlasta - kolmatta ei koskaan kutsuta!
  Numero kolme symboloi harmoniaa - mutta ei perhe-elämässä!
  Kateus on ala-arvoisten ihmisten tunne - he ovat heikkoja, jopa säälivät köyhiä!
  Helvetissä on helpompi rakentaa lumiukko kuin löytää epäitsekäs pappi!
  Rehellinen pop, kuten - valkoinen vittu!
  Kirkko on kuin kauppa - älä mene sisään ilman rahaa!
  Riippumatta siitä, kuinka iso nyrkki on, käsiraudat mahtuvat silti!
  Parempi lyödä kerran kuin sanoa sata kertaa!
  Useimmiten lunastaminen välinpitämättömyydestä!
  Ahneella suulla - siellä on kuono!
  Joka rakastaa seksiä, jolla on kirkas mieli ja hyvä sydän - koska hän on valmis jakamaan nautinnon kumppanin kanssa!
  Sota on elämän koulu - mikä on parempi ohittaa!
  Useimmat uhrit - vaatii sotilastaidetta!
  Papit ristiinnaulitsivat Kristuksen - pahat koirat arvostavat vain keppiä!
  Usko on varmasti kevyttä, mutta koiden sijaan se vetää puoleensa seteleitä!
  Jos haluat olla rikas, avaa pankki, jos haluat tulla rikkaimmaksi, luo opetus!
  Filosofia on kuin verkko kultakalan pyyntiin!
  Politiikka on petoksen taidetta!
  Poliitiko eroaa tappajasta - vain palkkion suuruudella!
  Ruumiiden portaat todennäköisesti johtavat ylös!
  Sota on murhaajien ja armon teloittajan kilpailu!
  Usko tekee toisista puhtaampia - toisista rikkaampia!
  Poliitikko on pahempi kuin vodka - se maksaa enemmän, ja pää alkaa halkeilla heti.
  Poliitikko, kuten prostituoitu, työskentelee kielellään, mutta tuottaa vähemmän mielihyvää!
  Poliitikolle annetaan jatkuvasti, mutta se ei tyydytä ketään!
  Kauniit sanat - tyrannin vaippa!
  Kun valtio muuttuu teloittajaksi, sitä kutsutaan pyhäksi isänmaaksi!
  Jos poliitikko ylittää itsensä paljon, se tarkoittaa, että hänen kätensä etsii lompakkoasi!
  Poliitiko: laillistettu taskuvaras!
  Ero poliitikon ja taskuvarkaan välillä on se, että edellinen aiheuttaa paljon enemmän melua varkauden aikana!
  Kristinuskon ja itse asiassa minkä tahansa uskonnon historia osoittaa, että hyvää fanaattisuutta ei ole olemassa!
  Kieltäytyminen kuuntelemasta on tappamista sielussa!
  Rakasta lähimmäistäsi, älä hänen vaimoaan ja lompakkoaan!
  Orja tottui niin kaulukseensa, että saatuaan vapauden hän alkoi tukehtua!
  Hyvän nyrkit kasvavat liian nopeasti!
  Se, joka kylvää eripuraa, synnyttää katastrofin!
  Jos haluat pelastaa sielusi, ristiinnaulitse itsekkyys!
  Ero tyhjän lompakon ja sieluttoman sydämen välillä on se, että jälkimmäistä on vaikeampi kantaa!
  On monia jumalia, mutta ei ole ketään, joka vuodattaa sielua!
  Mitä eroa on tähdellä taivaalla ja poptähdellä - siinä, että poptähti voidaan sammuttaa yhdellä mukulakivellä!
  Kristus rakastaa kaikkia ihmisiä - jopa syntien kanssa, ja suurinta osaa nykyisistä palvelijoistaan - vain lompakoineen!
  Jos haluat päästä lähemmäksi Jumalaa, lyhennä ahneuttasi!
  Jopa Kaikkivaltiaan näennäisessä välinpitämättömyydessä piilee rakkaus - loppujen lopuksi lapset haluavat ennen kaikkea irtautua vanhempiensa hoidosta!
  Jumala viivyttää pahan rangaistusta antaakseen mahdollisuuden syntiselle!
  Lahjakkuus ja ahkeruus aviomiehenä ja vaimona synnyttävät menestystä vain pareittain!
  Jopa hunaja on katkeraa - jos hukkuu siihen!
  Petos on kuin viiniä ja sairasta ja makeaa ja vaikea pysäyttää!
  Rakkaus on kuin pirstoutunut ammus - se särkee sydämen, ravistaa aivot, avaa taskuja, menee sivuttain!
  Ihminen on jollain tapaa tasavertainen Jumalan kanssa - Kaikkivaltias loi maailmankaikkeuden, ja ihminen synnytti tyhmyyden: molemmat ovat äärettömiä!
  Menestys joka rakentuu verelle - odottaa puukotussian kohtaloa. He syövät asetoverinsa - vihan tulos on surullinen!
  Joskus paras tapa ylläpitää mainetta on silmukka kaulassa! Joka tapauksessa, älä anna sen pudota!
  Et voi makaa karhun alla pitkään - se murskaa sinut!
  Joskus vaimo on kuin mammutti peiton sijaan!
  Kirjoittaja, joka yrittää niittää seteleitä - hän ei kylvä hyvää, ikuista!
  Maa ilman lakia on kuin ruumis ilman luurankoa! Vain jotta ei luustuisi - vaaleja tarvitaan!
  Jos haluat luoda mestariteoksen - unohda maksu!
  Taitavin petos on, kun et valehtele, mutta kukaan ei usko sinua!
  Tietenkin tappio lupaa suuria ongelmia, mutta tämä on vain heijastus tulevasta voitosta!
  Taistelussa se tuo voiton - rohkeutta ja hyvää älykkyyttä.
  Voittaaksesi sinun on ensin katsottava missä!
  Partiolainen on voiton seppä!
  Jokainen tyhmä voi rampauttaa - jokainen älykäs ei voi parantaa!
  Paljon töykeitä teloittajia - vähän lääkäreitä!
  Kenelle lääkärit ja kenelle teloittajat!
  Ilman kipua ei ole rohkeutta - ilman uruutta ei ole voittoa!
  Kommunismin ideat ovat idiotismin raja: jos kuumat päät ja kylmät sydämet ryhtyvät toteuttamaan niitä!
  Kommunismi on kevyttä, mutta liian öljyiset poltetaan!
  Jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä, laulaminen auttaa!
  Ihmiset ovat kuin rautaa - kunnes se jäähtyy, anna sille haluttu muoto!
  Jos haluat tulla suosituksi - käytä voimaa useammin!
  Arvosana on kuin helvetin ruoho - se kasvaa, kun kastelet sitä kyynelillä ja verellä!
  Ihmiset ovat kuin rikkaruohot - mitä enemmän tallaat, sitä korkeammalle se venyy!
  Yhtenäisyys on avain voittoon!
  Kuri on työkalu voittoon! Mieli leikkii sillä!
  Yhtenäisyys, rohkeus, epäitsekkyys - avaimet voittoon, vapauteen, onneen! Ilman kurinalaisuutta ei ole armeijaa, ja ilman armeijaa ei voi löytää vapautta!
  Työ on tehnyt meistä vahvempia, mielellä kerrottu antaa vapautta, ja yhdessä hyvän onnen kanssa tuo onnea!
  Komentaja on kuin pyramidin huippu - niitä saa olla vain yksi, muuten jopa niin kiinteä rakenne romahtaa!
  Suvun jaloudella on sama suhde rohkeuteen kuin hiusten pituudella mieleen!
  Mikään esi-isien rohkeus ei auta pelkuria!
  Vahvimmasta teräksestä valmistettu terä ruostuu puhujan ja pelkurin käsissä!
  Kaikkein kauhein ase on Raamattu roiston käsissä!
  Miehen tärkein rikkaus: voima, se on myös tuhon pääsyy!
  Paras ammatti on prostituutio, yhdistät bisnestä iloon ja joka kerta uusi kumppani - ei rutiinia!
  Sankarin sukutaulu - voit ylpeillä vuosisadan ajan, mutta pääsi taistelukentälle - ryntää pelkurimaisesti taakse!
  Vodkapullo on kuin kranaatti - se kaataa sinut, lyö pois aivosi, murskaa sisäsi!
  
  KUOLEMAN RAKKAUSKOLMIO
  HUOMAUTUS
  Erittäin kaunis nainen, Helena Ambrams, noin kolmekymppinen vaimo, yli 80-vuotias iäkäs miljardööri. Hän vihaa miestään, varsinkin kun hänellä on epätavallisen komea 18-vuotias nuori rakastaja Vjatšeslav Kotovsky. Hän rakastui häneen hirveästi, eikä voi enää sietää rumaa, mutta hirvittävän rikasta vanhaa miestään. Hän haluaa päästä eroon miehestään ja leskeksi mennäkseen naimisiin ihanan nuoren miehen Vjatšeslavin kanssa. Mutta se ei ole niin yksinkertaista. Miljardöörillä on vahva turvallisuus, ja vanha mies itse haluaa saada uuden vaimon, mutta vain jotta hän ei menetä rahaa avioerossa. Juoni vahvistuu ja voimistuu.
  . PROLOGI.
  Miljardöörin vaimo Elena Ambrams vihasi miestään ja halusi todella hänen kuolevan. Vanhus oli jo yli kahdeksankymmentä, kalju, ryppyinen, mutta silti melko vahva. Eikä hän myöskään kuole. Ja olet melkein kolmekymppinen, kirjallisesti kauneusblondi. Ja vahva kroppa haluaa hellyyttä ja seksiä.
  Elena vierailee naisten stripteasebaareissa suurella mielenkiinnolla. Siellä tanssivat lihaksikkaat, kauniit, tottelevaiset miehet suurilla jäsenillä. Ja hän rakastaa katsoa sitä. Todellakin, musiikki soi ja kaverit riisuutuvat, ja sinä katsot sitä himoiten.
  Elena työskenteli nuoruudessaan yökeijuna. Ja hän todella piti siitä. Hän jopa teki matkan Eurooppaan Natashan kanssa. Siellä heillä oli asiakkaita: sekä miehiä että naisia ja joskus jopa eläimiä.
  Kuinka paljon tämä kaikki kiehtoi tyttöjä. On olemassa mielipide, että prostituoidut eivät pidä ammattistaan. Mutta riippuen kenestä. Elena ja Natasha olivat erittäin rakastavia varastajia.
  He halusivat muuttaa miehiä kuin hanskat, eivätkä halveksineet tyttöjä. He olivat syventyneet uuteen rooliinsa.
  Miehet ovat kaikki erilaisia, ja monimuotoisuus oli niin inspiroivaa, ja se kiinnosti tytöt. Ja he haluaisivat harrastaa seksiä vain nautinnon ja orgasmin vuoksi. Ja sitten otat rahaa miehiltä ja naisilta tästä, ja paljon rahaa!
  Elenalla oli hauskaa elämää: paljon seksiä, kalleimmat ravintolat, saunat, kauneussalongit, solariumit, uima-altaat, matkustelua ympäri maata. Kaikki oli täynnä hauskaa ja viihdettä. Elena ei vain pelännyt eksoottisia seksityyppejä, vaan päinvastoin, he kiinnostivat hänet. Hän todella halusi kokeilla. Ja hän oli upea prostituoitu ja paikallaan.
  Mutta nyt hänen onnensa on ohi. Vuodet kuluvat, ja ennemmin tai myöhemmin prostituoitu menettää tuoreutensa ja houkuttelevuutensa. Ja hän otti mielellään vastaan ehdotuksen mennä naimisiin Moses Abramsin, kahdeksankymppisen miehen, jolla on huhujen mukaan edelleen syöpä. Hän odotti tulevansa leskiksi ja maailman rikkaimmaksi naiseksi. Lisäksi Mooseksen laillinen poika teki itsemurhan. Toinen meni hulluksi. Ja tyttäreni onnistui saamaan aidsin, hän oli myös kaunis huora.
  Ei siis ole suoria perillisiä. Ja Elena saattoi odottaa saavansa suurimman omaisuuden!
  Mutta tässä on ongelma, aviomies ei kuollut. Mutta tietenkään hänellä ei enää ollut voimaa.
  Elena unelmoi seksistä. Mooses sanoi hänelle: - Voitko, nuori nainen, kävellä. Mutta jotta toimittajat eivät saisi siitä tuuli, ja niin heti avioero!
  Idea on tietysti hyvä.
  Elena käyttää naamaria strippibaarissa. Se on vielä parempi, koska hänellä on täydellinen vartalo. Lapsia ei ollut, ja hän harjoittaa kuntoilua. Voit myös vuokrata miehen pienellä rahalla hänelle. Mutta se ei ole enää niin mielenkiintoista. Alphonse, tämä on lelusi, ja se on paljon mukavampaa, kun olet huora. Ja niin, jos mies tekee mitä haluat, se ei ole niin jännittävää.
  Mutta nyt uusi tulokas tanssii. Todella komea nuori mies. Hän on hitaasti ja kauniisti alasti lavalla. Kyllä, todellakin, mikä komea mies. Hiukset ovat kullankeltaiset, ja kokenut Elena näkee, ei värjätty, todellisen hiusvärin. Kasvot ovat hyvin hellät ja kauniit, kuin tytöllä. Ja iho on niin sileä, puhdas, ruskettunut. Täällä hän on alttiina aivan pohjalle. Hänen lihaksensa ovat erittäin näkyvät ja kauniit. Ei massiivisia, mutta niissä on niin tyylikäs ja harmoninen piirustus, että se saa sinut hulluksi!
  Eri-ikäiset naiset kirjaimellisesti karjuvat. Ja he laittoivat rahaa hänen uimahousuihinsa. Ja nuoruuden maskuliininen täydellisyys nousee, hänellä on niin suuri.
  Elena heilautti kättään.
  - Hän on minun! Haluan sen itselleni!
  Tarjoilija huomautti:
  - Tämä on hänen ensimmäinen esiintymisensä strippibaarissa. Ja tavan mukaan se pelataan huutokaupassa, ja nainen ostaa sen yöksi. Oletko valmis purkamaan?
  Elena nyökkäsi.
  Huutokaupataanko mies? Tämä on suurenmoista! Tietysti olen valmis!
  . LUKU 1
  Striptease-baarissa oli yksi plus, vain naiset pääsivät sisään. Ja naiset palkkasivat miesstrippareita rahasta. Siksi siellä oli paljon ihmisiä, jotka halusivat työskennellä siinä. Todellakin, miehelle, varsinkin nuorelle, on satua, kun hormonit leikkivät, tanssivat, naiset alasti pukeutuvat ja jopa seksiä heidän kanssaan ja ottaa siitä rahaa!
  Slavka oli poikkeuksellisen komea ja harjoitti myös kamppailulajeja. Ja hänen ruumiinsa oli yksinkertaisesti täydellinen ja ketterä. Hän osasi tanssia hyvin, liikkua ja venytellä erinomaisesti. Täydellinen kaveri strippabaariin.
  Slavka opiskeli kuitenkin hyvin instituutissa ja luotti uraan. Eikä hänellä ollut erityistä halua olla gigolo. Mutta hänen isänsä on paljon velkaa mafialle. Ja se oli tarpeen saada oikea määrä ja nopeasti. Muuten rosvojen kosto on kauhea.
  Ja Slavka päätti yrittää ansaita rahaa strippibaarissa. Lisäksi kaikki sanoivat, että hänen kasvojensa ja vartalonsa kauneus on hämmästyttävää.
  Strippibaarin päällikkönä oli punatukkainen nainen, joka näytti olevan yli kolmekymppinen. Aika söpö. Hän valitsi lukuisten ehdokkaiden joukosta. Tarkemmin sanottuna ensisijainen teki assistentin. Välittömästi parikymmentä miestä, jotka halusivat tulla strippariksi, joutuivat riisuutumaan musiikin tahtiin. Ja melkein kaikki karsittiin heti pois.
  Glory heti hän piti. Todella komea nuori mies. Ja kuinka sulavasti liikkuu ja kauniisti näkyvissä, vain ihme. Silti musta vyö karatessa, ja osaat liikkua ja ylläpitää tasapainoa.
  Assistentti itse oli äskettäin prostituoitu, maalattu, ei ole selvää, minkä ikäinen. Ja ihaili söpöjä nuoria.
  Hän kysyi vain Slavkalta:
  - Oletko kahdeksantoista?
  Hän nyökkäsi.
  - Se tapahtui eilen!
  Maalattu nainen huomautti:
  - Näytät teiniltä! Tämä on tietysti jopa hyvä! Monet naiset, varsinkin vanhemmat, rakastavat nuoria. Mutta meillä voi olla ongelmia poliisin kanssa... - Hän leimaa kantapäänsä. - Tule, näytä passisi.
  Slava kesti. Nainen katsoi syntymäaikaa, löi huultaan ja vastasi:
  - Mahtavaa! Keräät paljon rahaa. 25 prosenttia tuotosta sinulle, loput meille.
  Nuori mies huusi:
  - Ei tarpeeksi!
  Nainen mutisi:
  - Nämä ovat edelleen hyvät olosuhteet. Meillä on kokonainen palatsi. Lisäksi täällä ovat Moskovan rikkaimmat naiset. Tietävätkö he kuinka paljon rahaa he antavat sinulle gigoloja? Joten älä huoli!
  Slavka kumarsi. Nainen juoksi hänen luokseen ja työnsi kätensä hänen alushousuihinsa. Vastakkaisen sukupuolen edustajan sormien kosketuksesta nuoren miehen miespuolinen täydellisyys paisui välittömästi. Ja siitä tuli isompi ja vahvempi.
  Nainen hymyili:
  - Olet temperamenttinen ori. Uskon, että tulet nauttimaan menestyksestä reilun sukupuolen kanssa.
  Slava nyökkäsi. Ja tunsin halua. Nuori, terve vartalo on kirjaimellisesti täynnä hormoneja. Vaikka tämä nainen ei olekaan miellyttävä katsoa. Mutta jäsen on kuin sauva, ja hän haluaa istuttaa sen.
  Hän hymyili ja nyökkäsi.
  - Rakastamme kanssasi, komea!
  Sitten Slavka tanssi yksin punatukkaisen emännän edessä. Hän näki kuinka nuori mies tanssii riisuutuen. Kyllä, se on todella jännittävää.
  Sitten, kun nuori mies pysyi uimahousuissa ja oli myös innoissaan, hän hyppäsi hänen luokseen. Hän tarttui täydellisyyteen käsillään ja murskasi sen sormillaan. Oli kuuma ja vaikea komealle miehelle.
  Punapää nyökkäsi ja totesi:
  - Hyvä! Ota nyt uimapuku pois.
  Erittäin komea ja lihaksikas, kohokuvioitu mies seisoi nyt täysin alasti hänen edessään. Ja hänen sauvansa turpoutui. Warbler tunsi itsessään häpeän ja voimakkaan jännityksen sekoituksen. Ja kuinka komea hän olikaan.
  Punatukkainen nainen nuoli huuliaan. Hän tunsi niin voimakkaan halun ryntämän, ettei hän enää jaksanut. Hän alkoi repiä pois vaatteitaan.
  Ja hän oli alasti.
  Hieman pullea, mutta melko vahva ja lihaksikas nainen itse mehussa. Ja hänen rinnansa ovat suuret ja kiinteät. Nuorelle miehelle, jolla on hyperseksuaalisuuden huippu, tämä on tietysti suuri kiusaus.
  Warbler astui häntä kohti ja astui sisään melkein välittömästi. Hän ei ollut kokenut rakastaja ja toimi nuorekkaan töykeästi. Älä tuhlaa aikaa hellyyteen.
  Mutta punatukkainen rakastajatar oli jo innoissaan, ja masturboinnin jälkeen hänen rintansa kastui. Siksi suuri, hot rod pääsi sisään helposti.
  Ja se oli erittäin mukavaa, punatukkainen nainen voihki innostuneena. Slavka alkoi nokkia häntä voimakkaasti. Hän oli rakastanut tyttöjä useammin kuin kerran.
  Mutta he olivat itsekin enimmäkseen kokemattomia ja nuoria. Mutta aikuiselle naiselle opettamaan rakkauden taitoa.
  Siitä huolimatta nuori mies silitti käsillään punatukkaisen naisen täysiä rintoja ja valitsi intuitiivisesti oikean rytmin. Punapää tuli villi voihkien. Sitten komea, komea kaveri purkautui valkoisen puuron virrassa. Ja Red koki jälleen orgasmin palavasta siemenestä.
  Slavan penis oli edelleen pystyssä, mutta heti purkauksen jälkeen pää alkaa kutittaa kosketuksesta.
  Strippiklubin johtaja nyökkäsi.
  - Ja sinä olet hyvä! Vain vielä kokematon, mutta me opetamme sinut! Oletko koskaan tyydyttänyt tyttöä kielelläsi?
  Glory pudisti päätään.
  - Ei!
  Punapää naurahti.
  - Ja sinun täytyy tietää miten! Monet naiset todella pitävät näkemyksestä! Älä unohda, että he maksavat sinulle ja heillä on oikeus vaatia sitä, mikä tuottaa heille iloa!
  Slavka nyökkäsi:
  - Se on inhottavaa!
  Nainen nauroi.
  - No, haluatko tehdä suihin? Ja monet naiset antavat miehille suihin ilolla! Joten nuollaan klissiäni heti ja tehdään se taitavasti!
  Nuori mies virnisti.
  - Tai ehkä parempi ilman sitä!
  Punapää rypisti kulmiaan.
  "Sitten en palkkaa sinua!" Ja se on erittäin kannattavaa, ja harvoin kukaan voi saada sitä. No, okei, annan sinulle vielä sata dollaria!
  Ja nainen otti sadan dollarin setelin. Ja lisäsi:
  - Usein joudut työskentelemään kielen kanssa, joten opiskele opiskelija!
  Glory kysyi anovasti:
  - No, pese ainakin...
  Punapää nyökkäsi.
  - OK! Vain nuoruudellesi ja koska tämä on ensimmäinen kerta. Mutta muista, jos nainen pyytää sinua ja maksaa sinulle, täytä kaikki hänen toiveensa ja ilman oikkuja.
  Ja hän alasti, kurvikas ja utelias lähestyi sielua. Hän otti sateen käteensä ja laittoi kuuman veden päälle. Tunsin kuinka siittiöt huuhtoutuivat pois emättimestä. Ja hän oli erittäin tyytyväinen.
  Nyt meidän on opetettava erittäin komealle, mutta kokemattomalle nuorelle gigolon taito ja kuinka antaa mielihyvää naisille.
  Ja tämä on myös tiedettävä. Liian monet miehet inhoavat työstää kieltään naisen kohdussa. Heille sitä pidetään jopa zapadlona. Vaikka miehen kieli tuottaa huomattavaa nautintoa.
  Jotkut jopa kieltäytyivät työskentelemästä stripparina tämän takia. Ja mitä nämä urokset ajattelevat, että he vain pistävät sauvansa poveen ja silittävät nuorten neitsyiden nännejä.
  Ei, ja nuorten on palveltava vanhaa naista rahasta ja täytettävä kaikki asiakkaiden toiveet. Tietysti monet nuoret naiset käyvät stripteasebaareissa tai ovat hyväkuntoisia keski-ikäisiä. Vanhat naiset eivät ole usein asiakkaita, halu katoaa jo iän myötä ja isoäidin moraali on vahvempi. Mutta strippaajien pitäisi myös työskennellä heidän kanssaan.
  Ja tietysti heidän päätehtävänsä ei anna iloa itselleen, vaan naiselle. Joten hän tilasi sen uudelleen ja maksoi. Ja tässä tietysti gigolot tarvitsevat taitoa.
  Ehkä jopa enemmän, naisprostituoiduille paneelissa. Ja on ymmärrettävä, että reilun sukupuolen edustajat ovat hienovaraisia olentoja, ja joskus sinun täytyy houkutella heidät mielelläsi ja jatkaa keskustelua. Jotkut esimerkiksi haluavat tuntea itsensä miehiksi. Ja joitain heistä voidaan lyödä ruoskalla tai ... No, jotta ei rampa.
  Ja toinen nainen ei harrasta seksiä, hänen on vain puhuttava sydämestä sydämeen. Ja jotkut naiset haluavat juottaa miehen humalaan sian kiljumiseen ja itsekin juopua.
  Kyllä, eikä asiakkaita ole. Mutta hänen miehillä on yksi plussa: vain naisten kanssa. Ja muissa bordelleissa, Slavkassa, luulisin, että he olisivat käskeneet korvata sekä aasin että suun miehen tilalle! Ja niin hän työskentelee hyvällä omallatunnolla. Ja hän nauttii siitä. Tämä on melkein neitsyt, joka erityisellä tavalla kiihottaa himokasta naista.
  Bordellin punatukkainen emäntä makasi sohvalle ja levitti jalkansa. Hänen pillunsa oli puhtaaksi ajeltu. Hän viittasi Slavalle:
  - No, tule tänne komea!
  Tuo alaston, lihaksikas, komea mies varpaillaan hänen luokseen.
  Hänen ihonsa on ruskettunut ja hänen hiuksensa vaalean kullanruskeat, ja itse nuori mies on vain suloinen, mikä komea mies. Tässä on mies!
  Punapää otti sen ja nyökkäsi.
  - No, nuoletaan!
  Nuori ja erittäin komea, alaston gigolo polvistui. Ja hänen kasvonsa lähestyivät povea. Slavka rakasteli naista tällä tavalla ensimmäistä kertaa, ja hän häpesi suuresti. Mutta samaan aikaan häpeä aiheutti myös jännitystä. Ja miesten täydellisyys nousi jälleen kuin panoksena.
  Bordellin emäntä murahti:
  - Tule, älä pelkää!
  Warbler työnsi kasvonsa sisään ja kosketti varovasti hänen klitoristaan huulillaan. Tuoreen, vielä nuoren ja vahvan naisvartalon tuoksu oli miellyttävä. Ja se pikemminkin kiihottaa kuin hylkii. Ja itse pillu oli puhtaaksi ajeltu, kuin hyvin nuori tyttö.
  Ja niin nuori mies avasi suunsa ja veti kielensä ulos. Kosketti varovasti luolan sisäänkäyntiä. Tunsin kärjessä hieman suolaisen pinnan. Hän oli liukas, kiillotettu.
  Nuori mies nuoli arasti. Mitään kauheaa ei tapahtunut.
  Punatukkainen nainen hurrasi:
  - Ole rohkeampi, ole rohkeampi! Nuole kuin nuolisit jäätelöä.
  Warbler nuoli taas. Ja yhtäkkiä minulla oli pahoinvointia. Itse asiassa on nuolu naiselta. Lähellä häpeällisiä paikkoja.
  Punapää huomautti:
  - Älä nolostu! Idässä jopa sulttaanit nuolaisivat naisia tuolla tavalla! Sitten annan sinulle suihin!
  Lupaus suihin vaikutti Slavkaan. Ja jännitys voitti pahoinvoinnin ja oksentelun. Hän nuoli taas, vielä kerran. Ja tunsin inspiraatiota kuin taiteilija, joka alkoi saada aivohalvauksia.
  Ja hänen kielensä ansaitsi energisesti. Hän tunsi Venuksen klitoriksen ja kohtuun kastuvan. Mutta tämä kosteus maistui hyvältä. Ja se oli kuin hunaja imeä sitä.
  Slavka työskenteli ja innostui. Tässä on hänen peniksensä, niin turvonnut, että se alkoi jopa sattua.
  Ja kieli toimi mekaanisesti ja energisesti. Punatukkainen nainen voihki äänekkäästi. Hän koki toisen orgasmin, ja niin vahvan. Tämä herätti suurta ihailua.
  Ja Slava oli villisti innoissaan. Hän on nyt miesprostituoitu. Se on noloa, ja samalla se on iso käynnistys.
  Nuori mies oli iloinen. Silloinkin, kun bordellin emäntä lopetti villin itkun ja roiskui nestettä hänen kasvoilleen.
  Sitten hän, pitäen sanansa, kumartui ja otti hänen nuoren, suuren täydellisyytensä suuhunsa.
  Punapää työskenteli paneelissa. Ja hänen täytyi tehdä tämä usein. Jos asiakas on puhdas eikä haise, suihin ei ole mitään vikaa. Päinvastoin, on miellyttävä tuntea kuuman, sykkivän jäsenen kieli. Ja hänen tuoksunsa jopa kiihottaa naista ja saa hänet syttymään!
  No, miksi monet kauniit sukupuolet eivät halua rakastella tällä tavalla?
  Toki ennakkoluulojen takia. Täällä Intiassa ja idässä tämä on täysin normaali ja yleinen seksin muoto. Mikä meitä vaivaa?
  Bordellin emäntä nuoli voimakkaasti komean nuoren penistä. Slavkan silmät pyörivät taaksepäin innostuneesta ja hämmästyneestä. Ja hän lopetti taas, ja hänen makea rahka vuodatti naisen perheeseen.
  Bordellin emäntä totesi, että nuoren miehen siittiö on erittäin maukasta ja makeaa. Ja sitä on niin miellyttävä niellä, ja hän tekee sen jopa maistelemalla sitä.
  Ja kuinka herkullista se kaikki on.
  Hän jopa piti komean miehen siemenen suussaan pyörittämällä sitä poskien alle.
  No tämä on hyvä!
  Bordellin emäntä käski:
  - Hyvin tehty, nuolla minua lisää!
  Nuori mies nyökkäsi innokkaasti. Ja hän alkoi tehdä sitä vielä suuremmalla innolla. Yleensä hän ei todellakaan haaveillut gigolon urasta. Oli muitakin ideoita ja unelmia.
  Erityisesti hän kirjoitti jopa upeita tarinoita. Sanotaan vaikka näin.
  Avaruusmerirosvot lensivät maahan lentävällä lautasella. Ja he päättivät auttaa Hitleriä toisessa maailmansodassa. Ja seurauksena kävi ilmi, että natsit voittivat. Ja avaruusmerirosvot itse saivat kuvernöörin asemat miehitetyillä alueilla.
  Ja kaikki näytti olevan heille hyvin. Mutta Hitler kuoli, ja hänen seuraajansa, salakavalin Schellenberg, päätti päästä eroon tähtivieraista.
  Mutta tätä ei ollut mahdollista tehdä hiljaa, ja uusi suuri sota alkoi.
  Melko pitkä tarina oli menestynyt ja suosittu, mutta ei tuonut rahaa.
  Ja ylipäätään, sellaiset ajat ovat menneet, että kirjallisuudesta ei voi ansaita rahaa.
  Kirjoittajien kultaiset vuodet olivat ehkä 1990-lukua. Internetiä ei ollut vielä, sensuuri peruutettiin, ja kirjoita mitä haluat.
  Ja ihmiset eivät ole vieläkään unohtaneet kuinka lukea.
  Ja nyt? Yritä ansaita.
  Esimerkiksi Warbler työskentelee nyt kielensä kanssa, ja nainen kumpuilee taas. Sitten taas hän alkaa nuolla sykkivää, jade-sauvaa.
  Nuori mies päätyy... Kyllä, se on ihanaa. No, kuinka hauskaa Alphonsella onkaan.
  Ja vesiputous purkautui taas.
  Puhelin soi, ja punatukkainen nainen keskeytti vastahakoisesti.
  Kuten kävi ilmi, Slavka näytti olevan onnekas. Hänet hyväksyttiin strippiklubiin. Nyt hänen täytyy tanssia naisten puolesta ja palvella heitä.
  Epämiellyttävintä olivat muut miesstripparit. Melkein kaikki ovat vanhempia kuin Slavka, lihaksikas kuski. Jostain syystä naiset houkuttelevat lihaksia ja haluavat tanssia ambalia.
  He pilkkasivat Slavkaa, mikä aiheutti hämmennystä nuoressa miehessä.
  Mutta palkintokorokkeella, kun ympärillä on niin paljon naisia, se syttyy ja kiihottaa. Ja siellä on paljon nuoria ja kauniita naisia.
  Ihmettelet jopa, miksi tällaiset kaunottaret maksavat gigoloja, jos he itse voivat ansaita kunnollista rahaa paneelilla?
  Warbler tanssissa paljastui hitaasti ja seksuaalisesti. Hän riisui saappaansa, ja hänen jalkansa ovat muodoltaan niin siro, kuin nuori tyttö, mutta samalla vahva ja ruskettunut.
  Riisuttuaan uimahousuihin hän lähestyi naisia. He tunsivat hänet ja panivat rahaa hänen uimahousuihinsa. Yksi jopa tarttui nuoren kaluon oikealla kädellä, kumartui ja liikutti hänen kieltä useita kertoja. Slavka tuskin hillitsi itseään lopettamasta.
  Naiset kävelevät häntä kuin huoraa. Ja se kiihottaa ja aiheuttaa häpeää.
  Toinen kutitti hänen kantapäätään ja toinen suuteli hänen persettä. Kyllä, täällä on hienoa.
  Suurin osa naisista on vau ja täydessä mehussa.
  Strippibaarin tavan mukaan jokaista tulokasta pidetään neitsyenä ja se myydään huutokaupassa yön yli rahapussinaisille. Tämä on laitokselle erittäin kannattavaa.
  Lisäksi, kun käydään neuvotteluja, se saa kauniin sukupuolen kiusaamaan niin paljon, että he antavat yksinkertaisesti absurdeja summia per yö.
  Siitä on jo tullut perinne ja hyvä perinne.
  Warbler roiskui pieneen altaaseen tanssin jälkeen. Sitten hänet voideltiin öljyllä ja peitettiin huovilla.
  Punatukkainen emäntä käski myös käyttää korkeita polvisaappaat. Ja kannet olivat sellaiset, että ne paljastivat nuoren miehen osissa. Joten kytkemällä naiset päälle, voit kerätä suurimman summan rahaa.
  Warbler, kuten kallis orja, myytiin huutokaupalla. Ja se näytti herkulliselta. Yleensä loppujen lopuksi naisia myydään sellaisina, ja tässä on erittäin komea kaveri, jolla on kauniin tytön lempeät kasvot.
  Kyllä, siellä oli toinen spektaakkeli.
  Elena valmistautui myös kauppaan. Hän joutui maksamaan käteisellä dollareissa, ja hän poisti kortilta kokonaisen pussin vihreitä seteleitä.
  Hän todella piti tästä suloisesta pojasta. Ja hän päätti, että hän viettäisi yön hänen kanssaan hinnalla millä hyvänsä. Vaikka se voi maksaa hänelle kalliisti. Entä jos iäkäs mies saa tietää?
  Elena lauloi huokaisten:
  Kuinka väsynyt saastainen aviomies
  Vanhus on kalju ja haisee...
  Kärsitytöt tietävät kohtalon
  Horisontissa on aina pilviä!
  
  Mutta tietysti hän on rikas,
  Hänellä on miljardeja...
  Ja vain varastaa lahjakkuutta
  Hän on tämän alan huijari!
  Ja nuori nainen nauroi ei niin iloiselle laululle. Vaikka toisaalta monet kadehtivat häntä. Ja että hänellä on vähän miehiä?
  Elena oli niin vapaamielinen ja tottunut seksiin, että hän kutisi jatkuvasti jalkojensa välissä.
  Eikä edes vibraattori auttanut. Niin hän on huora ja ylpeä siitä.
  Elena tunsi viiltonsa palavan. Ja hän todella halusi. Hän muisti kuinka hän rakasteli afrikkalaisen kanssa. Hänellä oli niin suuri täydellisyys. Ja hän kirjaimellisesti istutti sen kuin vartaan.
  Elena koki sitten useita voimakkaita orgasmeja ja sai lisää rahaa.
  Joten hän ajatteli, kuinka hyvä on olla prostituoitu. Niin paljon iloa ja tuloja. Ja niin se oli hienoa miesten kanssa.
  Olet kuin kissa heidän kanssaan, ja kissa on hyvin villi.
  Elena oli erittäin kaunis ja hahmottuva huora, iso, lihaksikas, kehittyneitä muotoja.
  Hänellä oli paljon asiakkaita. Prostituoidun ammatti vaatii ammatin. Kaikki naiset eivät rakasta häntä. Mutta Elenalla oli luonnollinen vaisto ja taito. Hän teki ihmeitä sängyssä.
  Ja hänen kielensä on myös erittäin ketterää! Vielä nytkin hän kuvaa miehiä ja nuolee heitä ehdottomasti suuhunsa ja saa enemmän mielihyvää ja todella ottaa ja alkaa.
  Muuten, Elena myytiin myös useita kertoja huutokaupassa miehille vasaran alla.
  Ja hänet riisuttiin kaikkien edessä ja vietiin sitten yön yli. Valitettavasti hän menetti syyttömyytensä liian aikaisin, eikä voinut laittaa sitä myyntiin. Mutta millaista on seistä alasti lavalla, ja sadat miehet tuijottavat sinua nälkäisin silmin.
  Voi kuinka jännittävää se on! Ja näin tunnet iloa ja nautintoa.
  Elena halusi aina miehiä ja vielä harvemmin naisia. Hän piti todella rakkauspelistä. Ja hän rakasti seksiä.
  Mutta hän ei tiennyt sellaista rakkautta kuin elokuvissa tai fiktioromaaneissa. Hänellä ei ollut romanttista rakkautta, vain eläimellistä, turmeltunutta himoa.
  Mutta tämä nuori mies oli jotain erityistä. Vaikka hän oli paljon häntä nuorempi, hänellä oli äly.
  Ja ensimmäistä kertaa Elena tunsi itsessään jotain muuta kuin himokkaan naisen eläimellisen vaiston.
  Ja tämä asia sai sydämeni sykkimään ahdistuneesti, ja tunsin itsessäni erityisen tunnelman.
  Elena lauloi:
  Kohtaloni, älä kadu hyvää,
  Ole kaunis, ole siis viisas...
  Halaa nuorta miestä
  Älköön neitsyen nuori lanka katkeako!
  Hän halusi todella seksiä, ja hän soitti gigololle älypuhelimella siirtäen rahaa laitoksen tilille.
  Parikymppinen nuori mies, komea ja pyöreä, lähestyi häntä.
  Elena laski pikkuhousunsa ja levitti jalkansa. Hän polvistui ja alkoi innostuneena työskennellä hänen jalkojensa välissä kielellään.
  Elena silitti hänen hiuksiaan ja voimakasta kaulaansa, voihki ilosta. Alphonse oli kokenut ja työskenteli ammattimaisesti. Hän näytti myös pitävän siitä, mitä enemmän nainen on nuori ja kaunis.
  Elena voihki ja otti banaanin suuhunsa. Aloin pureskella sitä yhdessä ihon kanssa, mikä on ihanaa.
  Kyllä, se on aika kaunis.
  Elena muisti, kuinka asiakkaat nuolivat häntä prostituution aikana. Kyllä se oli.
  Ja he maksoivat rahaa ja antoivat suurta iloa. Mikä teki hänet erittäin onnelliseksi.
  On hyvä olla prostituoitu. Tämä on lahjakkuutta ja mielikuvitusta vaativa työ. Ja erittäin suuri mieli. Ja Elena on älykkyyden kannalta erittäin merkittävä tyttö.
  Ja rakastaa seksiä niin paljon. Ja Alphonsen kieli saa sinut voihkimaan ahkerasti. Tämä on todella nautintoa.
  Elena virnisti, ja kuului toinen syvä voihka, ja vartalo tärisi orgasmista, mitä seurasi rentoutuminen.
  Kyllä, se on hurmaa...
  Miljardöörinainen tarttui gigoloon käsillään peniksestä. Ja hän puristi häntä lujasti palloista pakottaen hänet voihkimaan kivusta.
  Ja hän huusi:
  Seksityttö on seksiä
  Kuinka noloa sinulle...
  Älä koskaan kyllästy
  Älä koskaan häpeä!
  Mutta silti, kun sinulle maksetaan rahaa, se on parempi kuin silloin, kun maksat itse. Ei tässä ole mitään sanottavaa.
  Ja voit myös nuolla jäsentä...
  Ja hän löi Alphonsea kantapäällään palloihin. Hän huusi ja hyppäsi ylös.
  Nuori nainen nauroi ja vastasi:
  - No, mitä pidät koirasta?
  Hän nyökkäsi.
  - Olet hurmaava rouva!
  Elena nyökkäsi.
  - Ota sitten housut pois!
  Alphonse totteli. Hänen miestäydellisyytensä oli melko suuri ja näytti herkulliselta.
  Miljardöörin vaimo nyökkäsi.
  - Ja nyt minulle!
  Hän lähestyi häntä. Ja Elena tarttui ahneesti hänen kukkoonsa huulillaan. Hän ei ilman syytä ole ammattilainen ja osaa nuolla. Ja mikä tärkeintä, hän todella pitää siitä.
  Ja työskennelkäämme taitavasti gigolon sykkivän ytimen kanssa. Hän hymähti melkoisesti.
  Naiset nuolevat usein miesten palloja ja maksavat jopa suihin. Heille se on suuri ilo. Ja kukapa ei tätä tietäisi.
  Ja gigolo saa rahaa ja nousee korkealle. Ja se on erittäin siistiä. Tässä on ammatti. Ja sinulla on kauniita naisia ja valuuttaa. No, kuinka et voi asua täällä ja olla iloitsematta.
  Nuori mies lauloi:
  Kaikki veljet, kuka tahansa
  Rakasta veljiä elämään...
  Alphonsen ei tarvitse surra tyttöjen kanssa!
  Elena nyökkäsi.
  - Sinulla on hyvä täydellisyys! Ja olen erittäin tyytyväinen. Ja sinä haluat jotain muuta!
  Hän lauloi hymyillen:
  Alphonse on aina terve,
  Alphonse on valmis kaikkeen!
  Olemme paljon kulakkeja!
  Älä laske velkoja!
  Elena vahvisti:
  - Kyllä, olet valmis! Ja olen valmis!
  On mukavaa nuolla nuoren, komean, lihaksikkaan miehen jäsentä. Ja Elena työskenteli muistaen Emmanuellen, joka myös piti siitä. Ja hän teki sen suurella innolla. Ja kuinka hienoa se on, erittäin mukavaa ja saa naiset orgasmiin!
  Ja sitten mies lopetti, ja siittiövirta kaadettiin nuoren naisen suuhun.
  Elena nieli ahneesti ja se oli erittäin maukasta.
  Sitten hän vapautti Alphonsen. Hieman rauhoittunut.
  Huutokaupan aika lähestyi, jolloin erittäin komea nuorukainen pitäisi laittaa huutokauppaan paljastaen hänet vähitellen.
  Ja tämä on erittäin hyvä. Hän käy kauppaa muilla himokkailla näppylillä.
  Nämä ovat joskus intohimoisia ja kuumia naisia.
  Elena ajatteli, että naisena oleminen oli jotenkin parempi kuin mies. Esimerkiksi on helpompi repiä rahaa mieheltä ja ansaita rahaa paneelissa. Ja naisen on tietysti helpompi mennä naimisiin miljardöörin kanssa kuin miehen miljardöörin kanssa.
  Kyllä, hänellä on erittäin rikas aviomies - kuoleeko hän pian! Ja hänen elämänsä on niin hyvää ja siistiä!
  Elena lauloi:
  On hyvä, että on miljardeja
  Ja osata uida rahassa...
  Mutta joskus risat epäonnistuvat,
  Ja Alphonse on lopettanut toimintansa!
  Ja hän ottaa sen ja nauraa.
  
  TYTÖ JA NINJA MUUKAISIN
  HUOMAUTUS
  Paljasjalkainen tyttö pääsi maailmaan, jossa taika toimii ja on täynnä upeita, uskomattomia olentoja. Ansaitakseen ikuisen nuoruuden tytön oli taisteltava Ninlja-muurahaista vastaan. Ja käydä läpi monia muita testejä.
  . LUKU 1
  Täällä hän poimii marjoja metsästä. Se on melkein kuin metsä. Ellei rungon pohjassa ole viuluja muistuttavia puita. Mutta tämä on myös mielenkiintoista.
  Albina juoksi kättään sellaista narua pitkin. Kuului narinaa ja sitten ilmestyi kääpiö.
  Tyttö huusi:
  - Vau!
  Kääpiö oli yhtä pitkä kuin orava, melko pieni. Mutta samaan aikaan hän piti taikasauvaa käsissään.
  Hän katsoi pitkää, paljasjalkaista tyttöä yksinkertaisessa valkoisessa talonpoikamekossa ja kysyi:
  - Mitä haluat, tyttö?
  Albina huudahti:
  - Haluan tulla koko Venäjän keisarinnaksi!
  Tonttu naurahti ja mutisi:
  - Sitä sinä haluat! Hyvä kunnianhimo!
  Tyttö nyökkäsi.
  - Ja jos koko maailma, niin vielä parempi!
  Tonttu vihelsi:
  - Näin? Muistatko tarinan vanhasta miehestä ja vanhasta naisesta ja kultaisesta kalasta?
  Albina loukkaantui:
  - En ole ollenkaan vanha. Olen vasta viisitoistavuotias.
  Pikkumies, jolla oli hattu, nyökkäsi ja kysyi:
  - Saitko koulun loppuun?
  Tyttö vastasi huokaisten:
  - Ei vielä!
  Kääpiö nyökkäsi jälleen hattuaan:
  - Ja sinä haluat hallita maailmaa?
  Albina huomautti:
  - Minulla on poikaystävä. Hän on todellinen nero. Olkoon hän keisari ja minä keisarinna.
  Tonttu kysyi:
  - Myös poika?
  Sankarityttö nyökkäsi.
  - Kyllä, poika. Mutta niin suuri nero, ettei hän ole koskaan ollut tasavertainen ihmiskunnan historiassa.
  Pieni mies nyökkäsi.
  - Kyllä tiedän! Hän rikkoi historiassa sellaisia polttopuita, viileämpiä kuin Tšingis-kaani. Ja se sattuu vielä enemmän, jos et lopeta sitä.
  Albina totesi loogisesti:
  - On parempi, että planeetalla on yksi iso diktaattori kaikille kuin kaksisataa pienempää despoottia eri maissa!
  Tonttu nyökkäsi.
  - Voi olla! Yksi kuningas ei ainakaan varasta itseltään, eikä salli ydinsodan puhkeamista valtioiden välillä, joka tuhoaa koko maapallon.
  Sankarillinen tyttö suostui:
  - Näet, ymmärrät. Joten anna meille valtaa maapallon yli!
  Pikkumies lippassa huomautti:
  "Se vaatii paljon, tai pikemminkin valtavaa taikavoimaa. Ja olen vain pieni tonttu. Vain korkeimmat Demiurgian jumalat voivat antaa sinulle sellaisen voiman.
  Albina mutisi:
  - Joten johda meidät näiden jumalien luo.
  Tonttu huomautti:
  - Se on pitkä tie heihin, tyttö. Eikä se, että he täyttävät pyyntösi. Maailmanvallan on oltava arvokas. Ja te vain leikkisät teini-ikäiset, jotka eivät ole vielä päättäneet koulua. Miten sinulle voidaan antaa näin valtava vastuu?
  Tyttö veti syvään henkeä ja vastasi:
  - En tiedä! Mutta kukaan ei ole meitä parempi. Ja Vitaly Akulov on niin nero. Olen varma, että hän voi käyttää valtaansa planeettaan hyväksi. Ja johdattaa ihmiskunta tähtiin.
  Tonttu nyökkäsi.
  - Toistaiseksi lennän totuuden peiliin ja katson tarkemmin, millainen Vitali Akulov on. Ja sinä, poimi isompia ja makeampia marjoja minulle!
  Albina nyökkäsi.
  - Se on tulossa! Teen niin.
  Sen jälkeen tonttu heilutti sauvaansa ja katosi.
  Ja paljasjalkainen, kaunis tyttö yksinkertaisessa talonpoikamekossa alkoi poimia marjoja. Hän teki tämän hellillä, mutta samalla pitkillä ja siroilla sormillaan.
  Sitten hän yritti poimia marjoja paljain tyttömäisin jaloin. Mutta se on vaikeampaa ja hankalampaa.
  Tyttö työskenteli ja lauloi iloisesti:
  Vadelmat,
  Vetoi minut kaukaisuuteen...
  Syksyn aamunkoittoon asti
  Odotetaan kullassa...
  Miten nämä loistivat?
  Kipinöitä aamunkoitteessa
  Ah, mikä suloinen vadelma!
  Tyttö poimi marjoja koriin. Lisäksi ei vadelmia, vaan jotain mansikan kaltaista, vain kirkkaampaa ja ruusunupun näköistä. Kyllä, tämä on kaunis marja.
  Tyttö ajatteli, miksi hän tarvitsee valtaa maailmassa? Niin paljon huolia ja vaivoja, ei hetkeäkään vapaata. Ja vaikka miljoonat siunaavat sinua, mutta miljoonat kiroavat sinua! Ja mikä tärkeintä, kaikissa käytännön päätöksissä on uhreja ja tyytymättömiä.
  Entä esimerkiksi alkoholi? Toisaalta se on haitallista, mutta toisaalta vodka on monelle elämän ainoa ilo! Vaikka hän on katkera ja ilkeä.
  Albina on tietysti nähnyt paljon elämässään, mutta vodka maistuu niin inhottavalta, että on mahdotonta ymmärtää aikuisia, jotka juovat niin inhottavia asioita. Savuke on kuitenkin vielä inhottavampaa, ja monet tytöt polttavat. He sanovat haluavansa olla hoikempia.
  Mutta Albina on lihaksikas, lihaksikas tyttö, kuin täysiverinen hevonen. Miksi hän olisi laiha? Ja se sopii hänelle hyvin.
  Oikeasti, mitä, tytön pitäisi olla luuranko? Ja samaan aikaan hänellä ei ole rasvaa, vain lihaksia!
  Tyttö poimi marjoja ja lauloi uudelleen:
  Kalinka, Kalinka, minun Kalinka,
  Minun vadelmani, minun vadelmani!
  Keräsin kokonaisen pussin vadelmia,
  Ja tästä painosta repi tynnyri!
  Sen jälkeen, kuinka ottaa ja nauraa. Kyllä, tämä näyttää erittäin hauskalta.
  Ja hän halusi myös jonkun miehen silittävän hänen vahvoja, lihaksikkaita jalkojaan. Ja se oli mukavaa, kuin kissa.
  Tonttu on vihdoin saapunut. Ja kori oli jo täynnä. Hän toi kääpiön. Hänen viereensä ilmestyi hyvin kaunis, mutta pieni tyttö, jolla oli siivet.
  Hän pudisti taikasauvaansa, siitä lensi kipinöitä ja siristi:
  - Hei kulta!
  Albina nyökkäsi.
  - Hei! Ja kuka sinä olet?
  Siivekäs tyttö vastasi:
  - Olen keiju!
  Sankarillinen tyttö nyökkäsi.
  - Ajattelinkin niin! Entäpä Peter Pan?
  Keiju pudisti päätään.
  - Ei! Olen erilainen! Mutta myös erittäin vahva, ja voin antaa sinulle kyvyn lentää. Tai ikuista nuoruutta!
  Albina vihelsi:
  - Ikuinen nuoruus on hienoa, mutta entä maailmanvalta?
  Keiju hymyili ja vastasi:
  - Ja sinusta tulee kuningatar?
  Tyttö korjasi
  - Keisarinna!
  Keiju kohautti olkiaan.
  - Sitä on vaikea saavuttaa. Parempi pyytää ikuista nuoruutta. Tätä naiset ovat aina halunneet enemmän kuin mitään muuta, enemmän kuin valtaa.
  Albina nyökkäsi.
  - Hieno! Sinulta minä otan ikuisen nuoruuden. Ja aion pyytää muilta keijuilta tai velhoilta valtaa maailmassa!
  Keiju heilutti siipiään ja huomautti:
  - Ikuinen nuoruus pitää silti ansaita. Esimerkiksi mitä voit tehdä?
  Tyttö, ylpeänä selkänsä suoristaen, sanoi:
  - Minulla on musta vyö Taekwondossa! Ja auttelin Vitalikia tekemään todellisia ihmeitä.
  Keiju nyökkäsi hymyillen ja kysyi:
  - Mitä pidät, kaksintaistelua miekkojen kanssa vai älyllistä taistelua?
  Albina kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - Taistella miekoilla, tämä on kendo! Tunnen hänet vain sellaisena, hemmottelevana. Vaikka hän on fiksu soturi. Ja älyn kustannuksella, ei tyhmä! Joten valmiina molempiin!
  Keiju virnisti ja huomautti:
  - Entä tappelu miekoilla olevan ninjan kanssa?
  Tyttö raapi päätään ja huomautti:
  - Ninja-Goosebump, kuulostaa jotenkin uhkaavalta! Ei kovin halukas ottamaan yhteyttä. Voiko älykkyyttä paremmin mitata?
  Fairy sanoi:
  - Entä jos ninja-kananlihalla ei miekoissa, vaan paljain käsivarsin ja jalkoin?
  Albina nyökkäsi.
  - Taistelussa olen peto! Melko valmis taistelemaan, jopa kananlihalla, jos ilman aseita!
  Siivekäs keiju nyökkäsi.
  - Tule, sitten taistele!
  Ja pieni velho heilutti sauvaansa. Ja erittäin taisteleva ninja ilmestyi tytön eteen. Tarkemmin sanottuna hän oli kooltaan Albinaa lyhyempi. Ja hän todella näytti muurahaiselta, vain naamiossa. Ja hänellä on heti kuusi raajaa, joissa hän pitää miekkoja ja tikareita.
  Fairy sirkutti:
  - Laske ase alas! Taistellaan paljain käsin!
  Goosebump Ninja laski miekkansa ja tikarinsa ja huomautti:
  - Kuuluisalle soturille on jotenkin epämukavaa taistella paljasjalkaisen tytön kanssa!
  Keiju nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Ymmärrän! Mutta tämä tyttö haluaa olla ikuisesti nuori ja kaunis. Ja juuri niin, mitään ei tässä maailmassa eikä missään muussakaan voida saada. Joten sen lisäksi hänen on voitettava sinut ja tietysti vastattava kolmeen kysymykseen.
  Albina sanoi katkerasti:
  - Mitä, minun on vielä vastattava kysymyksiin?
  Keiju nyökkäsi hymyillen.
  - Varmasti! Mutta loppujen lopuksi et vain hanki ikuista nuoruutta, vaan myös ... Jos jotain katkaistaan sinusta, se kaikki palautetaan helposti. Eikä kukaan voi koskaan satuttaa sinua. Ja se on jo siistiä.
  Albina suostui:
  - Joo siistiä. Tätä varten voit hikoilla.
  Siivekäs noita selitti taistelun säännöt:
  - Sinulla on kuusi kierrosta. Knockout, kuten klassisessa, ammattinyrkkeilyssä. Kun kaadetaan, siirry kulmaan, kunnes erotuomari laskee. Jos kukaan ei putoa kuudella kierroksella, voitto määräytyy pisteiden perusteella.
  Goosebump Ninja huomautti:
  - Sitten on parempi tehdä kaksitoista kierrosta kerralla, kuten ammattilaiset! Taistellaan tosissasi ja tosissamme!
  Keiju nyökkäsi päätään.
  - Ehkä kaksitoista! Mutta toivottavasti tulee tyrmäys!
  Ja heilutti taikasauvaansa uudelleen.
  Siellä oli heti rengas köysien kanssa, ja erotuomari - tyttö verryttelypuvussa.
  Albina riisui talonpoikamekkonsa, jotta se ei häirinnyt taistelua.
  Sen jälkeen hän pysyi vain yhdessä bikinissä. Hänen lihaksensa näkyivät nyt erittäin hyvin. Ne ovat niin kohokuvioituja, ja tyttö itse on kaunis ja ihana blondi.
  Hän, minun on sanottava, on yleensä yksinkertaisesti käsittämätön upea viehätys.
  Ja kasvot ja samalla hellä, melkein lapsellinen tyttö, jolla on rohkea leuka.
  Molemmat taistelijat kumartuivat toisilleen. Gong soi ja merkki taistelun alkamisesta.
  Albina oli jo hienostunut taistelija, joka oli harjoittanut kamppailulajeja kolmivuotiaasta lähtien. Ja hän näki, että vihollinen oli huonompi korkeudeltaan ja vielä enemmän raajojen pituudeltaan, no, mitä voit ottaa muurahaisesta.
  Muurahaiset ovat kuitenkin erittäin vahvoja ja ketteriä hyönteisiä. Ja ne tulee pitää etäisyyden päässä.
  Ja tyttö paljain jaloin latasi ninjamuurahaisen vatsaan. Ja hän, saatuaan iskun, pysähtyi. Sitten hän ryntäsi Albinan luo.
  Sankarillinen tyttö kohtasi hänet iskulla paljaista säärestään. Hyönteisninja oli peitetty kitiinikuorella ja siksi koulutetun tytön voimakkaat iskut eivät käytännössä vaikuttaneet häneen.
  Albina pysäytti ninjan kananlihan useaan otteeseen potkuilla hyökkäyksessä ja piti myös kolminkertaista nyrkillä päähän. Ja toistaiseksi hän ei ole antanut itseään jäädä kiinni.
  Ensimmäinen erä päättyi ja molemmat vastustajat menivät kulmiin.
  Keiju huomautti hymyillen:
  - Miksi annoit hänen lyödä sinua!?
  Ninja Goosebump vastasi:
  - Katson vain häntä!
  Gong soi, ja jälleen taistelijat alkoivat lähestyä. Ja sitten hanhennahka ninja kiihtyi yhtäkkiä jyrkästi ja potkaisi Albinaa rintaan tassuillaan. Tyttö lensi jaloistaan. Hän kaatui selälleen, ja hänen paljaat kantapäänsä leimahti ilmassa.
  Tuomari alkoi laskea pudotusta. Albina kuitenkin hyppäsi heti ylös. Ja ryntäsi toipumaan raivoissaan. Hänen paljaat, ruskettuneet, lihaksikkaat jalkansa pyörivät kuin potkuri.
  Mutta hanhennahka ninja otti heidät tassuilla korttelin päälle. Hyökkäyksiä torjuttu. Ja sitten se kiihtyi jyrkästi. Ja taas hänen tassut osuivat tytön vatsaan ja rintaan. Jättää mustelmia ja naarmuja. Ja sitten päänisku nenään. Ja virtasi alas Albina Yushkan kasvoja. Ja tyttö itse kaatui.
  Totuus nousi, mutta tuomari alkoi silti laskea pudotusta.
  Kyllä, Albinan asiat olivat merkityksettömiä.
  Keiju siristi heiluttaen taikasauvaansa:
  - Hyvin tehty kananlihan ninja! Tartuit aloitteeseen!
  Ninjataistelija kiihtyi jälleen. Ja taas pudotti Albinan. Hän löi häntä melko lujasti, ja tyttö kaatui ja hyppäsi taistellen takaisin.
  Goosebump Ninja sihisi:
  - Olitpa hevosen selässä, olet sitten jalan,
  Supermestari...
  Goblin juoksee ylitsesi,
  Ratyu miljoonas!
  Albina ryntäsi toipumaan, mutta törmäsi vahvoihin lohkoihin. Ja hänen hyökkäyksensä torjuttiin. Ja käpälän terävä pää osui tyttöön paljaalle pohjalle, mikä aiheutti rakkulan turpoamisen.
  Gong soi lopettavan kierroksen.
  Tyttö ontuen ja horjuen vetäytyi nurkkaan. Kyllä, häntä lyötiin hyvin ja lujasti.
  Albina putosi tuoliin. Ja hän hengitti raskaasti. Hmmm, hänellä ei ole koskaan ollut sellaista vastustajaa. Ja vihollinen ei ole mies, vaan ninja-muurahainen. Mikä on erittäin vakavaa.
  Tässä on taas gong ja uusi kierros!
  Albina yrittää taas saada potkuja. Mutta vihollinen, joka on hyönteinen, on nopeampi kuin ihminen. Ja täällä hän murtautuu jälleen läpi lyhyillä tassuilla, tarttuu tytön paljaaseen jalkaan ja vetää häntä, heittäen hänet kuin nuken.
  Albina nousee, mutta taas kova isku seuraa häntä suoraan rintaan. Ja siellä on mustelmia, tyttö kaatuu.
  Hän nousee ylös ja saa taas nyrkillä kasvoihin. Ja sekin on tuskallista.
  Albina tunsi mustelman turpoavan silmänsä alla Kyllä, kaksintaistelu osoittautui erittäin vaikeaksi.
  Ninjakilpikonna hallitsee selvästi ja johtaa pisteitä. Ja taas hän syytti tyttöä kauniilla kasvoilla.
  Albina kaatui ja gong-signaali ilmoitti kierroksen päättymisestä.
  Tyttö on kirjaimellisesti ryöminyt nurkkaan.
  Keiju lensi hänen luokseen ja kysyi:
  Ymmärrätkö miksi häviät?
  Albina vastasi huokaisten:
  Koska se on hyönteinen!
  Keiju nyökkäsi ja kysyi:
  - Haluatko tulla kaksi kertaa nopeammaksi?
  Tyttö vahvisti:
  - Totta kai!
  Siivekäs tyttö sanoi:
  - Vastaa kysymykseen oikein. Ja sitten olet todella hyvä!
  Albina vastasi hymyillen:
  - No, olen valmis!
  Fairy sirkutti:
  - Miksi Jumalalla on monta päivää!?
  Sankarillinen tyttö laajensi silmänsä ja mutisi:
  - No ja kysymys? En ymmärtänyt sen merkitystä.
  Keiju sanoi päättäväisesti:
  - Eikä sinun tarvitse ymmärtää merkitystä. Ota se ja vastaa niin kuin osaat ja ymmärrät!
  Albina virnisti ja sanoi sitten inspiroituneena:
  - Koska Jumala voisi tehdä monta päivää!
  Maaginen tyttö nyökkäsi.
  - Hyvin tehty! Tällä kertaa hän vastasi oikein. Ja nopeudesi on kaksinkertaistunut.
  Keiju heilutti taikasauvaansa. Ja todellakin, Albinan lihakset ovat täynnä ilmiömäistä voimaa.
  Ja niin hän lähti taisteluun. Ja hänen paljaat jalkansa välähtivät. Ja sitten isku putosi kananlihan ninjan vatsaan. Jopa hän itse, koulutettu Albina, arvosti nopeutta ja voimaa, jolla tämä isku annettiin, ja aivotärähdys, joka lävisti hänet.
  Albina murahti raivosta:
  - Hanki fasistinen kranaatti,
  Laula serenadi!
  Goosebump Ninja yritti hyökätä hänen kimppuunsa. Mutta nyt Albinan nopeammat jalat onnistuivat kohtaamaan hänet. Ja he osuivat kitiinikuoreen.
  Oli selvää, että hanhennahka tuntui epämukavalta näillä iskuilla, mutta ne eivät aiheuttaneet hänelle vakavaa vahinkoa. Ja tyttö löi, mutta hän oli vihollisen edellä, ja nyt hän johti pisteillä. Tarkemmin sanottuna tämä kierros jäi hänelle.
  Lopulta Albina jopa teki matalan potkun ja kaatoi vastineensa.
  He erosivat kulmissa, ja jo ninja-hanhennahka näytti rypistyneeltä.
  Keiju lensi jälleen sankaritytön luo ja huomautti:
  "Nyt sinulla menee aika hyvin." Mutta haluatko taas kaksinkertaistaa nopeudesi ja voimasi?
  Albina nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Totta kai! Mitä pitäisi tehdä?
  Maaginen tyttö sanoi hymyillen:
  - Vastaa vielä yhteen kysymykseen.
  Sankarillinen tyttö vastasi luottavaisesti:
  - Olen valmis!
  Keiju huusi:
  - Miksi talvella on pakkasta, puristaen lasten nenää!
  Albina virnisti ja vastasi:
  - Se on se kysymys! Mutta se on merkityksetöntä ja antaa paljon vastauksia.
  Maaginen tyttö vastasi:
  - Ja tämä on vain huumoria. Tässä yritä, anna vastaus nokkelasti.
  Sankarityttö julkaisi:
  "Koska talvella on kylmä, se puristaa lasten nenää, koska se ei ole tarpeeksi vanha leikkaamaan nenän juurista!"
  Keiju nyökkäsi.
  - Joo. sen voi laskea! Nopeutesi ja voimasi tuplaavat nyt taas.
  Ja maaginen tyttö pudisti taikasauvaansa.
  Ja Albina tunsi uuden, uskomattoman voiman ja energian aallon.
  Hän juoksi kehään raivoissaan. Ja törmäsi ninjan kimppuun.
  Ja voitetaan hänet. Mikä ei ole isku, ikään kuin lyöty vasaralla. Ja hyönteistaistelija alkoi pudota ja pudota erittäin lujasti.
  Albina löi vihollisen, ja tämä kaatui ja vaikeesti, mutta nousi. Kuitenkin koko kierros oli tytön sanelema.
  Sitten hän hyppäsi ylpeänä takaisin nurkkaan.
  Keiju kysyi hymyillen:
  - Haluatko kaksinkertaistaa lisää nopeutta ja voimaa?
  Albina nyökkäsi.
  - OK! Katsotaanpa!
  Maaginen tyttö kysyi arvoituksen uudelleen:
  - Mistä ja miksi, sudet ulvovat kuulle!
  Albina nauroi ja vastasi luottavaisesti:
  - Sudet ulvovat, koska he eivät voi syödä kuuta!
  Fairy sanoi hymyillen:
  - Olet todella nero. Luulen paljon ansaitsevani!
  Ja maaginen tyttö pyöräytti taas taikasauvaansa.
  Albina kirjaimellisesti lensi ilmaan. Niin paljon nyt siitä on tullut uskomatonta voimaa ja energiaa.
  Ja niin hän ryntäsi hanhenlihan ninjan kimppuun. Ja niin hän siirsi hänen paljaan, pyöreän kantapäänsä leukaan. Ja hyönteistaistelija putosi tyrmäykseen.
  Tuomari laski kymmeneen ja ilmoitti:
  - Taistelija Albina voitti tyrmäyksellä! Hyvin tehty!
  Hän kohotti kätensä tyttöä kohti.
  Albina lauloi:
  - Tyttö ei pelkää edes kuolemaa,
  Hänen laumansa ei pelkää mitään...
  Nainen taistelee sankarillisesti vihollisen kanssa,
  Ja jopa kuollessaan hän voittaa!
  Keiju ilmoitti juhlallisesti:
  - Koska Albina voitti voimakkaan taistelijan ja vastasi oikein ja mikä tärkeintä nokkelasti kaikkiin kolmeen arvoitukseen, hänelle myönnetään ikuinen nuoruus ja ehdoton kudosten uusiutuminen.
  Ja maaginen tyttö teki taikasauvalla hahmon kahdeksan. Ja sitten tapahtui ihme, Albina sai todellisen kuolemattomuuden.
  Ja sankarillinen tyttö lauloi:
  Mikään maan päällä ei jää huomaamatta
  Ja nuoruus, joka on poissa, on edelleen kuolematon...
  Kuinka nuoria olimmekaan,
  Kuinka vilpittömästi rakastettu!
  Huiput valloitettiin
  Kohtalon myrskystä huolimatta!
  
  PUGATSEV VENÄJÄN TSAR
  Emelyan Pugachev piiritti Orenburgin. Asiat eivät menneet hyvin kapinallisille. Kuninkaalliset rykmentit lähestyivät. Omaperäinen tsaari ei halunnut purkaa piiritystä Orenburgista, mutta joukkojen erottaminen oli riskialtista. Todellisessa historiassa kapinalliset erosivat edelleen ja heidät hakattiin pala palalta. Ensin lähellä Tatishchevoa ja sitten lähellä Beloozerskia. Tämä päätös osoittautui vääräksi.
  Mutta poika Oleg Rybachenko saapui leirille Emelyan Pugachevin luo. Siitä huolimatta lunta oli edelleen, ja oli helmikuun loppu - pojalla oli paljain jaloin shortsit jalassa.
  Hänet tuotiin Jemeljan Pugachevin luo. Poika käveli luottavaisesti. Paljain jaloin juokseminen lumessa on hauskempaa kuin kidutus. Varsinkin kuolemattomassa ruumiissa.
  Poika ehdotti Emelyan Pugacheville suunnitelmaa:
  - Otetaan tsaarin sotilaiden univormu, ja meillä on paljon sellaisia univormuja, vaihdamme kapinallisten ja kasakkojen vaatteet. Pelataan taistelua - kuten ammunta. Ja sitten ajamme vangitut pugachevilaiset kaupunkiin. He luulevat, että nämä ovat kuninkaallisia joukkoja, ja päästävät meidät linnoitukseen, ja siellä me hyökkäämme heitä vastaan!
  Emelyan Pugachev hyväksyi:
  - No, annat alasti! No pää! Annan sinulle Yesaul-tittelin!
  Oleg kumarsi ja vastasi laulaen virnistettynä:
  - Esaul, Esaul, että hylkäsit hevosesi! Käsi ei noussut ampumaan!
  Kasakkatsaari nyökkäsi ja vastasi:
  - Sinusta tulee adjutanttini! Univormusi ja saappaasi tekevät tempun!
  Oleg huomautti vaatimattomasti:
  - Ja paljain jaloin on näppärämpi! Ja minulla ei ole paljas rinta liian kylmä!
  Emelyan Pugachevista tuli. Hän oli keskipitkä, olkapäiltä leveä, ja vaikka Oleg oli 2000-luvulla noin 12-vuotiaan pojan pituinen, eli puolitoista metriä, kasakkojen tsaari ei ollut paljon pitempi. Tällä kertaa Oleg oli jo teini-ikäinen ja pystyi taistelemaan tasavertaisesti aikuisten kanssa ja olemaan upseeri.
  Emelyan tilasi...
  - Valmista tämä provokaatio hyvin salaa!
  Ja kuinka taitavasti sekaisin tieteellisen sanan.
  Kasakat valmistautuivat... He asettivat vartijat, jotta yksikään elävä sielu ei tietäisi. Ja ovela ansa oli valmisteilla.
  Mutta vihollinen eteni edelleen, mutta vielä oli aikaa, pienet kapinalliset hyökkäsivät hänen kimppuunsa. Tarkemmin sanottuna melko lukuisia, mutta ei kovin järjestäytyneitä väkijoukkoja.
  Emelyan Pugachevalla oli lähes kaksikymmentätuhatta taisteluvalmiita joukkoja lähellä Orenburgia. Tosihistoriassa se jaettiin. Kymmenentuhatta pugachevilaista taisteli seitsemää tuhatta tsaarijoukkoa vastaan Tatishchen alaisuudessa. Vihollinen ylitti Pugatšovin armeijan tykeissä ja kiväärien määrässä sekä organisaatiossa. Mutta voitosta tuli korkea hinta! Lisäksi Pugachev itse ei toiminut kovin rohkeasti jättäen taistelukentän ennen taistelun loppua.
  Nyt Pugachevilaisilla oli historiallinen mahdollisuus raikuvaan voittoon.
  Täällä he pukeutuivat yli kahden tuhannen valitun taistelijan muotoon. He saivat heidät ajelemaan. Ja että univormut ovat kuluneet, se on luonnollista. Ja paljon enemmän. Pugachevilaisilla oli myös lippuja aiemmin vangituissa taisteluissa, rumpuja ja niin edelleen.
  Esitys oli suunniteltu soimaan kuin kellonkello. Emelyanilla oli lähes sata asetta Berdissä, vaikka puolet niistä ei ollut tärkeitä. Mutta on jotain järjestettävää laukausta.
  Saadakseen vaikutelman todelliselta taistelulta. Vaikka Pugachev ei ole niin huono. Puolet Uralin tehtaista on hänen hallinnassaan. Tšeljabinsk on toistaiseksi pelottava, lähellä Ufaa Chika istuu tukevasti. On vielä helmikuun loppu, ja sodan lopputulos ei ole selvä, ja Golitsynin joukot ovat kaukana Orenburgista. Ja todellisessa historiassa kuukauden kuluttua Tatishchevon lähellä on taistelu ja siinä talonpoika-armeijan tappio. Mikä johtaa kapinallisten joukkokarkaamiseen.
  Oleg on edelleen paljain jaloin ja shortseissa käskemässä ja neuvomassa. Hänen lähes ruskettunutta, mutta vaaleatukkaista poikaansa tottelevat parrakkaat sedät.
  Kapinalliset ampuvat jo. Aseet jyrisee, kuoleman lahjoja syljetään... Todellinen tuho on tulossa.
  Oleg paljastaa hampaansa ja karjuu:
  - Kunnia pyhälle isänmaallemme! Tulee runoilijoiden sukupolvi! Emelyan suuri, rakas - hyökkäyksiäsi lauletaan!
  Ja savupilviä nousee. Jäljittely on vakava taistelu. Täällä tietysti on tarpeen näyttää kaikki vakuuttavasti. Varsinkin piirityksen aikana he odottavat tietysti vapautumista!
  He ampuvat tietysti tyhjäkäynnillä pelastaakseen kanuunankuulat ja laukauksen. Ja ruutia käytetään huonommin.
  Emelyan Pugachev on edelleen tarpeeksi vahva valloittamaan Orenburgin - mutta linnoitus on vahva! Ja tässä tarvitaan oveluutta.
  Soturit ja kasakat ovat yleensä valmiita ... Yli kaksi tuhatta naamioitunutta jalkaväkeä ja ratsumiestä ja yli kolme tuhatta väitettyä vankia. Riittää, että yhtäkkiä valtaa kaupungin.
  Oleg käveli vankien edellä. Pitkän paljain jaloin juostessa helmikuun lumessa hänen poikamaiset jalkansa olivat hieman jäykät. Lisäksi hän on jo tottunut kuumuuteen. Mutta ei mitään, kuolemattoman pojan sormet eivät jäädy.
  Ja se onnistui todella hyvin.
  Oleg hymyilee, jättää paljaat jalanjäljet valkoisella taustalla. Se näyttää koskettavalta. Useat talonpoikaisperheen pojat juoksivat myös paljain jaloin. Ne ovat melko karkaistuja, vaikka he yleensä käyttävät niiniä kenkiä lumessa.
  Joten tämä armeija aikoo kukistaa Pugachevilalaiset Orenburgiin asti. Ja he jopa laulavat marssia.
  Itse asiassa petos on yksinkertainen, mutta tehokas. Portit avataan heidän edessään, ja Pugachevilaisten armada saapuu tämän alueen pääkaupunkiin. Siellä näkyy, että he ovat liian varmoja siitä, että tyhmä talonpoika ei ymmärrä mitään, ja hänet murskattiin.
  Täällä kapinalliset vedettiin kokonaan sisään. Signaali seuraa, ja he ryntäävät puolustajien luo.
  Oleg kaatoi kaksi upseeria kerralla miekalla. Ja poika huutaa epätoivoisesti:
  - Luovuttaa! Oikea kuningas on kanssamme!
  Puolustajat ovat hämmentyneitä. Sotilaat eivät vastusta juuri lainkaan. Taistelevat pääasiassa upseerit, kauppiasmiliisi, rikkaat kasakat.
  Taistelu on kovaa, mutta keskittynyttä. Yhä useampi rykmentti tunkeutui kaupunkiin. Ja kasakat ja talonpojat panoksista ja tataarit baškiirien kanssa. Taistelu on kovaa.
  Oleg Rybachenko myös leikkaa ja huutaa:
  - Luovuttaa! Saatte kaikki armoa, paljon rahaa ja vapautta!
  Voidaan nähdä, että puolustajien voimat heikkenevät nopeasti, kuten myös taisteluhalu. Jopa upseerit luovuttavat. Kasakat eivät edes halua kuolla.
  Matyusha Boron, Oleg katkaisi kurkkunsa heittäen tikarin paljain varpaillaan.
  Taistelu vaimeni lähes välittömästi. Kauppiaat lankesivat polvilleen ja anoivat armoa. He raahasivat sekä kuvernöörin saksalaisilta että linnoituksen komentajan. Jemeljan Pugachev käski heidät hirttää.
  Vangitut sotilaat vannoivat virkavalansa, upseereille tarjottiin valinta: joko palvella tsaari Pietari Kolmannetta tai kuolemantuomio. Jaettu karkeasti puoliksi. Jotkut teloitettiin. Osa vannoi uskollisuutta Yemelyanille.
  Itse kaupungissa takavarikoitiin rikas aarre ja paljon arvoesineitä sekä lähes yhdeksänkymmentä tykkiä ja suuria varastoja ruutia, pommeja ja kanuunankuulat.
  Valtava linnoitus lopulta kaatui pitkän piirityksen jälkeen. Armeija Pugachev täydennettiin huomattavasti. Ja nyt oli mahdollista mennä Tatishchevoon ja antaa taistelu Golitsynille ylivoimaisilla voimilla.
  Ja Oleg itse meni Chikalle avuksi. Oli tarpeen hakkeroida Mikhelson estääkseen häntä kukistamasta kapinallisia lähellä Ufaa.
  Poika juoksi paljain jaloin shortseissa lumen läpi. Margarita liittyi myös häneen. Tytöllä oli yllään vain tunika, ja tietysti myös ilman kenkiä. Kaunis, kullanvärinen, vaikkakin pölyinen louhoksilla työskentelystä.
  Margarita on kaunis, mutta silti lapsi.
  Oleg kysyi häneltä:
  - Et ollut vielä vanha nainen ... Et kadu, että sinusta tuli tyttö pitkään!
  Margarita vastasi hymyillen:
  - Etkä ollut vanha, mutta sinusta tuli poika melkein ikuisesti! Sinun on maksettava kuolemattomuudesta, eikä tämä maksu ole kohtuuton!
  Oleg oli samaa mieltä tästä:
  - Orjuutta jonkin aikaa, mutta ikuista elämää ikuisesti! Sitä paitsi olemme niin nopeita, että emme tarvitse hevosia!
  Margarita nauroi ja huomautti:
  - Varmasti! Olemme nopeampia kuin täydellisin ori juoksee. Kuolematon ruumis on erityinen, ja se on mukavampi louhoksissa, valvojan piiskan alla, kuin tavallisessa vartalossa höyhensängyssä!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Et voi kiistellä sen kanssa! Eläkäämme siis ikuisesti!
  Ja terminaattorilapset lisäsivät vauhtia. Oleg oli tietysti erittäin tyytyväinen. Hän on hieno lapsi.
  Vaikka joskus epäilykset hiipivät sieluun: onko mahdollista tappaa Venäjän armeijan upseereita? Se on todennäköisesti väärin! Mutta noidan tehtävä on suoritettava. Hän muutti Venäjän historiaa ja antoi ikuisen, kuolemattoman ruumiin, jopa lapsellisen, mutta erittäin vahvan ja nopean. Ja tästä sinun pitäisi maksaa ja palvella.
  Ja mistä voit tietää, jos Pugachev voittaa, Venäjä vain voittaa?
  Poika ja tyttö tiesivät suunnilleen missä tsaarin joukkojen osasto sijaitsi, johon Michelsonin oli määrä saapua.
  Chikalla on kaksitoista tuhatta järjestäytynyttä joukkoa lähellä Ufaa. Ja hän oli lähellä valloittaa tämän kaupungin, mutta kahdesti häneltä puuttui vähän onnea ja kurinalaisuutta.
  Tietenkin Michelsonilla on useita kertoja vähemmän voimaa, mutta todellisessa historiassa hän voitti silti. Joten... On tarpeen ottaa kiinni tai tappaa tämä erittäin lahjakas komentaja.
  Ja sitten se nähdään. Ilman Michelsonia Chikan joukot eivät luultavasti liiku. Ja siellä Oleg Rybachenkolla oli suunnitelma. Voita Golitsyn ja mene Ufaan. Ota tämä kaupunki, lähetä vahvistuksia Uralille ja Siperiaan ja muuta itse Kazaniin. Silloin kapinalliset saavat yliotteen.
  Ja kuningattaren joukot lyövät osissa. Lisäksi missä tahansa vallankumouksessa on sellaisia vaikutuksia, mitä enemmän voittoja, sitä enemmän kannattajia ja sitä heikompi vihollisen vastustuskyky.
  Joten joka askeleella kapina vain vahvistuu. Oleg oli siitä varma.
  Ja Margarita, tyttö, joka juoksee nopeammin kuin kilpahevonen, on hänen kanssaan, ja yhdessä he katkovat viholliset.
  Nuoret soturit asettuivat väijytykseen. Mikhelsonin piti saapua rykmenttiinsä pienellä saattajaosastolla. Täällä terminaattorilapset jo odottivat häntä.
  Oleg ja Margarita hyökkäsivät saattajan kimppuun heilutellen miekkojaan. He katkaisivat useita husaareja kerralla. Loput yrittivät ampua, mutta luodit eivät osuneet kuolemattomiin lapsiin. Ja he katkaisivat viholliset kiihkeässä raivossa. Ja Oleg Rybachenko jopa heitti teräviä kiekkoja varpaillaan. Ja Margarita yritti tätä paljain jaloin ja hän onnistui.
  Poika ja tyttö tappoivat vihollisen ilman pitkiä puheita. Mikhelson yritti ajaa pois, mutta Oleg ja Margarita saivat hänet kiinni. He heittivät Michelsonin ja sidoivat hänet.
  Oleg laittoi everstiluutnantin harteilleen ja vei hänet Chikaan oikeudenkäyntiin.
  Kuolemattomat lapset hajaantuivat ja makasivat viisikymmentä husaria osoittaen, että vastineeksi ikuisesta lapsuudesta he saivat erittäin hienoja kykyjä.
  Oleg, vetäen Michelsonia harteillaan, huomautti:
  - Mitä minä kuitenkin vahvaksi tulin!
  Margaret huomautti:
  - Kyllä, tämä vahvistaa jälleen kerran, että teimme oikean valinnan! Ja kuolemattomuus kannattaa harjoitella!
  Oleg oli samaa mieltä tästä:
  - Taisteleminen on paljon mielenkiintoisempaa kuin louhoksilla käyminen. Tässä kehossa ei ole kovaa, mutta tylsää!
  Margaret suostui:
  - Rutiini tappaa!
  Chikan leirillä kaksi paljasjalkaista lasta, tai oikeammin tämän ajan mittakaavassa, jolloin ihmiset ovat pienempiä kuin muutama teini, eivät herättäneet suurta epäilystä. Jos olet paljain jaloin lumessa, se tarkoittaa, että olet köyhä ja talonpoikakuninkaan puolella.
  Chika palkitsi vangitun Michelsonin ja antoi lapsille keisarillisen - viisitoista kultaruplaa.
  Michelsonille itselleen tarjottiin: joko palvele kuningasta tai hirsipuuta!
  Michelson piti silmukasta parempana. Mutta Oleg tarjoutui antamaan tämän komentajan ajatella. Loppujen lopuksi heillä on aina aikaa roikkua. Ja Michelson voi olla erittäin hyödyllinen.
  Chika suostui.
  - Aika kärsii!
  Oleg ehdotti myös:
  - On tarpeen vangita tsaarin rykmentti ilman komentajaa! Suojellaksesi itseäsi.
  Chika suostui.
  - Tao kun rauta on kuumaa!
  Ja kapinalliset hyökkäsivät kuninkaallisten joukkojen kimppuun. He hyökkäsivät yöllä, Oleg ja Margarita poistivat vartijat varovasti.
  Taistelu oli suhteellisen lyhyt. Oleg, joka heitti kotitekoista kiekkoa rikkoutuneesta viikateesta, tappoi komentajana toimineen everstin, ja ilman häntä moraali putosi. Lisäksi kapinallisia oli liikaa, ja tämä painoi sotilaiden ja monien upseerien psyykettä.
  Ja kuka tietää, ehkä tämä on todellinen tsaari Pietari Kolmas. Ja hänen legitimiteettinsä on korkeampi kuin Katariina II.
  Suurin osa rykmentistä joutui vangiksi. Tykkejä ja kiväärejä vangittiin.
  Täydellinen voitto, valmistautumaton torjumaan joukkojen hyökkäystä.
  Ja tietysti Chican voitto.
  Mutta luonnollisesti lapset juoksevat takaisin Pugatšovin luo. Hänen on taisteltava seitsemää tuhatta sotilasta vastaan, mukaan lukien kaksi tuhatta ruhtinas Golitsynin ratsumiestä. Pugachev on varmasti lukuisempi, mutta hänellä on kirjava armeija. Monet entiset sotilaat, jotka ovat epäluotettavia, huonosti aseistettuja ja koulutettuja talonpoikia, tataareita ja baškiirija ja kalmykkeja.
  Vahvin ydin on Yaik Cossacks. Mutta nämä kasakat eivät ole lukuisimpia. Siellä on myös Iletskin kasakoita ja Orenburgia ja muita.
  He juoksevat jo Tatishchevon linnoitukseen, jonne on kokoontunut huomattava talonpoikatsaarin armeija.
  Emelyan Pugachev itse kiertää paikkoja valkoisella hevosella. Oleg Rybachenko katsoo huolellisesti tätä johtajaa. Emelyan Pugachev näyttää mestarilta. Pituus on noin keskimääräinen, mutta hevosella hän näyttää pitemmältä lyhyiden jalkojen ja leveiden hartioiden ansiosta. Fyysisesti kapinallisten johtaja on vahva. Näet kuinka hän leikkaa, ja iskun voiman taistelussa.
  Yleensä hän soveltuu hyvin päällikön rooliin. Entä kuninkaan rooliin? Sekin on mahdollista.
  Pugatšovin armeija on mahtava. Iletskin puolustuksesta saapui tuomittu Khlopusha, joka oli kerännyt vielä puolitoista tuhatta ihmistä. Nyt Yemelyanilla on yli kaksikymmentä tuhatta taistelijaa. Heidän on vaikea majoittua edes linnoitukseen. Laske kolme kertaa enemmän joukkoja kuin Golitsyn, ja lisää tulee jatkuvasti.
  Ja Pugatšovilla on kaksi kertaa enemmän aseita. Ruutia ja hylsyjä on melko paljon varastossa.
  Voit taistella... Mutta armeija on kirjava. On miehiä keihään kanssa, ja baškireja ja tataareita ja kalmykkeja, ja kirgiisejä ja kazakseja. Ja myös paljon entisiä sotilaita eri varuskunnista, jotka eivät ole täysin luotettavia. Mukana on myös uralilaisia ja siperialaisia ampujia. Kasakat - jotka ovat armeijan tärkein ydin.
  Suuri armeija, mutta liian värikäs. Jotkut sotilaista ja upseereista vangittiin äskettäin Orenburgissa.
  Jotkut osat ovat mieheltä, joita voidaan käyttää vain käsitaistelussa. Ja joukko aasialaisia, jotka eivät ole liian kurinalaisia ja eivät usein osaa venäjän kieltä.
  Joten, jolla on muodollisesti paljon enemmän joukkoja ja jopa aseita, Emelyan Pugachev on vihollista huonompi taisteluvoiman laadussa. Taistelun lopputulos ei siis ole ollenkaan niin selvä kuin miltä se näyttää puhtaasti muodollisen voimatasapainon perusteella.
  Oleg Rybachenko ymmärtää tämän. Todennäköisesti tämä on Pugacheville selvää. Chika voitti, koska hän yllätti vihollisen. Ja todellisessa historiassa Michelson vain voitti, joka pystyi hyökkäämään Chikan suuren armeijan edellä.
  Mitä tehdä nyt? Linnoitus oli hyvin linnoitettu ja täynnä vettä, mikä teki rinteistä jäisiä ja liukkaita. Mutta et voi pysyä puolustuksessa pitkään.
  Oleg ehdotti Emelyanille:
  - Hyökkäämme itse tsaari-isä vihollisten kimppuun!
  Emelyan huomautti loogisesti:
  "Eivätkö he peitä meitä aseilla?"
  Oleg ehdotti:
  - Tiedustelen vihollista Margaritan kanssa, ja osumme juuri sinne, missä hän vähiten odottaa!
  Talonpoikakuningas hyväksyi:
  - Se on hyvä idea!
  Ja Oleg, Margarita, otti repun kranaateilla ja parin teräviä miekkoja ryntäsi vihollisen luo.
  Lapset juoksivat melkein alasti, poika shortseissa ja tyttö tunikassa. Oleg muisti Yanin Spartakin. Poika Gita oli myös paikalla. Ja nainen repaleisessa tunikassa, tanssija auringonpolttama. Poika oli hyvin itsepäinen. Ei luultavasti perinnöllinen orja. Ehkä hänet vangittiin . Sitten he ajoivat Italiaan, riisuttiin ja laitettiin huutokauppaan. Vaikka väärä Gita, koska hän oli pronssia auringonpolttama, niin todennäköisesti he ajoivat hänet alasti kauppaan. Ja hän käveli niin alasti, astuen paljain jaloin pitkin Italian kivisiä teitä. Hänen paljaat jalkapohjansa polttivat, pohkeet särkivät. Mutta poika ei laskenut päätään.
  Ja ostaja alkoi tuntea poikaa, hänen luonnollisesti kehittyneitä lihaksiaan, voit nähdä paskiaisen sileästä ihosta. Sitten hän laittoi likaiset sormensa suuhunsa. Ja Gita ei kestänyt sitä ja puri häntä.
  Sen jälkeen syntyi tappelu. Kyllä, Gita, se oli poika, jonka Oleg itse luuli Spartakiksi lapsuudessa. Mutta ei, se on silti pieni hahmo.
  Mietin, olisivatko roomalaiset päättäneet kiduttaa Gitaa? Loppujen lopuksi vangittuja orjia kuulustellaan kidutuksen alla?
  Ja kuuma rauta olisi koskettanut orjapojan paljas kantapää. Gita huusi ja toisti samaa:
  - Orjat hajoavat, eivätkä halua taistella!
  He polttivat toisen kantapään symmetrian vuoksi ja päästivät sen menemään. Pojan on pakko astua varpailleen, ja se sattuu aika paljon. Mutta Gita onnistui silti pakenemaan sotkun aikana.
  Ehkä poika oli aiemmin työskennellyt louhoksissa. Hän raahasi raskaita kiviä, oli täynnä hikeä, hengitti hysteerisesti. Valvojan ruoska ruoski häntä. Se on erittäin vaikeaa aivan ensimmäisinä työpäivinä, kun valo ei ole mukavaa sinulle. Ja sitten siihen tottuu. Vaikeasta tulee totuttavaa ja tottumuksesta helppoa. Silti monet orjat kuolevat. Ja Gitasta tuli pieni sudenpentu.
  Oleg ajatteli, että ehkä Spartacus-kirjan poika vangittiin kapinallisten tappion jälkeen. Ja koska hän on vielä lapsi, hänet lähetettiin kahleissa kaivoksille. Jotta hän kuolisi hitaasti. Tai kidutettu, polttamalla pojan lihaksikasta vartaloa kuumalla sauvalla. Sitten he kaatoivat suolaa palovammoihin ja mursivat varpaat nuoren orjan paljaisiin jalkoihin. Ne vääntelivät nivelet. Kaikki tiedustelivat, mihin Spartak piilotti kullan. Gita on hiljaa puristaen hampaitaan. Se nostetaan ylös ja lasketaan jyrkästi köydestä vetämällä.
  Ja suonet halkeilevat hurjasta tuskasta. Ja poika menettää tajuntansa. Hänet kastetaan jäävedellä, herätetään henkiin. Ja lääkäri tuntee pulssin määrittääkseen, onko mahdollista jatkaa kidutusta vai onko tarpeen antaa kidutetulle lepoa, jotta nuorta ruumista voidaan kiduttaa myöhemmin uudelleen.
  Gitaa kidutetaan ankarasti ja pitkään. Haavoille kaadetaan pippuria, niitä lyötään kuumalla langalla, puukotetaan neuloilla hermopäätteisiin ja pojan paljaiden jalkojen alla palaa tuli. Ja teloittaja haravoi lämpöä telineeseen. Ja voimakas palaneen haju, ja vedä kaikki suonet ulos.
  Ja nyt kuuma rauta koskettaa pojan paljas rintakehä, ja hän menettää tajuntansa hurjasta kivusta. Hänet kastetaan jälleen vedellä ja johdetaan itseensä. Pyöveli puristaa kiveksiä pihdeillä, poika muuttuu villisti kärsimyksestä ja sammuu jälleen.
  Gita kidutuksen alla... Joku ilmoitti, että tämä oli Spartakin lemmikki, ja tietää minne hän hautasi aarteen. Ja roomalaiset kiduttavat... Pojalla ei ollut ainuttakaan kokonaista palamatonta tai leikattua ihoaluetta. Mutta hän on hiljaa. Ja roomalaiset ihmettelevät hänen sinnikkyyttään.
  Crassuksen vaimo on läsnä kidutuksessa. Hän seuraa innokkaasti, kuinka komeaa ja vaaleaa poikaa kidutetaan. Se on jännittävää. Ja niinpä toisen kidutuksen jälkeen hän käski tuoda Gitan hänen luokseen ja makaamaan sängylle. Hän todella haluaa tehdä sen itse.
  Vielä melko nuori ja vahva nainen laukkahti nuoren orjan miestäydellisyyteen. Gitasta tuli mies ensimmäistä kertaa. Sitten hänen täytyi nuolla hänen kohtuaan kielellään. Mikä on hieman inhottavaa, mutta myös epätavallista.
  Ja niin Crassuksen vaimo käski lopettaa kidutuksen, ja poika, joka oli jo hieman kasvanut kapinan aikana, alkoi ruokkia paremmin. Ja hän rakasti häntä.
  Gitan haavat ja palovammat paranivat kuin koiralla. Ja vahvistuttuaan poika kiharsi Crassuksen himokkaan vaimon ja pakeni tämän tilalta. Sen jälkeen hän piiloutui vuorille ja teki sinne karanneita orjia. Lopulta kaikki päättyi hyvin. Crassus kuoli sodan aikana. Ja Gita pysyi Julius Caesarin kanssa ja teki hyvän uran, meni naimisiin ja sai joukon lapsia. Ja Spartacuksen kohtalo on tuntematon. Ruumiista ei löytynyt. Ja orjat eivät tienneet, kuoliko hän vai pelastuiko hän.
  Mutta he uskoivat, että heidän lunastajansa oli tietysti elossa.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova, jotka olivat kerran aikuisia ja nyt ikuisia, kuolemattomia lapsia, lähestyivät Golitsynin leiriä. Täällä on kolme kenraalia. Ja joukot poistettiin Venäjän ja Ruotsin rajalta.
  Kun tsaari-Venäjä on sodassa Turkin kanssa, kapinalliset ovat rauhallisempia. Jos Golitsyn voitetaan, pugachevilaiset voivat vihdoin tarttua aloitteeseen. Ja jopa Samara.
  Oleg ja Margarita kävelivät vartioiden ympärillä ... Sataa lunta, eikä se ole kovin selkeää.
  Poika ajatteli, että ehkä hän voisi lopettaa kolme kenraalia ja eversti Bibikovin tsaariarmeijan katkaisemalla. Mutta sitä on vaikea tehdä.
  Poika ja tyttö astelevat varovasti lumen yli. He yrittävät olla jättämättä jälkiä. He ovat vielä lapsia. Lähesty kärryjä varovasti. Ase sijaitsee jossain erikseen. Armeija marssilla. Ei ole enää vakavia pakkasia - maaliskuu. Mutta lunta on edelleen. Nuorten soturien paljaat jalat eivät melkein tunne kylmää, etenkään liikkeessä. He tottuvat nopeasti kylmään.
  Monet lapset ilman supervoimia juoksevat kuitenkin paljain jaloin lumessa, varsinkin näinä vaikeina aikoina.
  Oleg ajatteli, että hän ei ollut katsonut televisiota pitkään aikaan eikä pelannut tietokoneella. Ja ilman pelejä se on jotenkin tyhmää.
  Kaverit hiipivät vaunujunaan, ja Margarita ehdotti:
  - Ja jos sytytät varastot ruudilla?
  Oleg rypisti kulmiaan ja kysyi:
  - Onko se mielestäsi hyvä idea?
  Tyttö huomautti loogisesti:
  - Ilman ruutia armeija ei ole armeija!
  Oleg nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Kokeillaan!
  Ja shortseissa puettu poika ryntäsi kärryille. Yhdessä tytön kanssa he tappoivat kolme vartijaa sapelilla ja piikiviä käyttäen, heinää laskemalla, sytyttivät saattueen tuleen ruudilla.
  Se leimahti ja musta pilvi alkoi nousta taivaalle. Ruuti alkoi räjähtää...
  Poika ja tyttö piiloutuivat leirille. Paniikki iski. Golitsyn hyppäsi myös ulos kahden kenraalin kanssa. Hän oli tämä prinssi, joka huusi ja osoitti sormillaan sydäntä särkevästi.
  Oleg heitti levyn paljain varpaillaan, ja se vihellessään tunkeutui suoraan Golitsynin kaulaan. Prinssi, levittäen käsiään, kaatui. Kenraali Mansurov ryntäsi hänen luokseen. Mutta Margarita käytti asetta jo käyttämällä paljaita varpaita. Ja toinen komentaja romahti.
  Kolmas oli Fairman, joka taisteli kapinallisia vastaan kenraali Karin kanssa. Heidän kanssaan on eversti Bibikov, kenraali Bibikovin sukulainen. Ne voidaan nähdä kuolemattomien lasten terävällä silmällä epauletteistaan lumisateesta huolimatta.
  Oleg ja Margarita heittivät jälleen kiekkoja paljain varpaillaan - heidän kuolemattomalla kehollaan oli sellainen kyky kuin sarjakuvasankarilla.
  Ja molemmat päälliköt tapettiin, heidän päänsä räjäytettiin.
  Sen jälkeen terminaattoripoika ja metsänvartijatyttö alkoivat heitellä kiekkoja virkailijoita kohti. Onneksi komentajien kuoleman jälkeen paniikki alkoi, kaikille näytti siltä, että pugachevilaiset hyökkäsivät leiriin.
  Kaksi lasta on kuitenkin myös valtava voima. Ja he tappavat upseereita heittämällä terävästi hiottuja kiekkoja. Ja he rikkovat kurkkunsa, räjähtävät valtimot ja suonet.
  Lapsia on vaikea tunnistaa lumessa, ja he ovat täydellisesti naamioituneet lumikuituihin.
  Mutta tsaarin joukoilla on vaikeita aikoja. Oleg Rybachenko, heittää kiekkoja, sanoo:
  - Kunnia suurelle Venäjälle!
  Ja taas pojan paljaiden varpaiden heittämä kiekko lentää.
  Margaret tekee samoin, heittelee terävästi hiottua laitetta paljain sormin ja huutaa aggressiivisesti:
  - Emelyan Pugacheville!
  Ja nämä lapset työskentelevät erittäin aktiivisesti ja tehokkaasti. He leikkaavat sapelilla. Ja upseerit valitaan.
  Oleg Rybachenko laulaa:
  - Valkoiset sudet kokoontuvat yhteen!
  Margarita, joka heittää kiekkoja vastustajiaan paljain varpaillaan, laulaa:
  - Vain silloin perhe selviää!
  Poika jatkaa tuulta ja niittää vihollisen:
  Heikot hukkuvat, heidät tapetaan!
  Tyttö, heittelee kiekkoja ja tappaa upseereita, sihisee:
  - Pyhän veren puhdistaminen!
  Nuoret soturit toimivat hyvin monipuolisesti heittäen kranaatteja vihollisia kohti.
  Tällä hetkellä kapinallisten ratsuväki hyökkää leiriin. Osoittautuu, että Emelyan Pugachev päätti hyökätä ensin ja siirsi lukuisia ratsuväkeään lasten perään.
  Ja isku oli äkillinen ja oikeaan aikaan. Arot suihkuttivat sotilaita nuolilla, kasakat pilkottiin sapelilla, ratsumiehet laittoivat ne sarviin.
  Tsaariarmeijan tahto horjutettiin ja komentajat tapettiin. Täällä Emelyan Pugachev leikkaa henkilökohtaisesti viimeisen everstin sapelilla ja huutaa:
  - Lapseni, tunnustatko laillisen suvereenin?
  Sadat sotilaat ja jopa monet upseerit lankeavat polvilleen ja huutavat:
  - Myönnämme sen! Kuinka tunnustamme sen!
  Vastus laskee. Jalkaväki antautuu lähes kokonaan, lukuun ottamatta joitain upseereita. Ratsuväki vastusti hieman kauemmin. Sillä on monia aatelisia. Mutta myös tavalliset ratsumiehet pudottavat aseensa.
  Oleg ja Margarita katkaisivat hevosmiehiä sapeliillaan, heittelevät teräviä kiekkoja paljain varpaillaan ja vinkuvat:
  - Hienoja ihmisiä aina,
  Hienoja ihmisiä - Pietarin kunniassa!
  Sekä poika että tyttö harrastavat aktiivisemmin pilkkomista ja heittämistä. Tykistö on jo saatu kiinni. Ja kuinka he lyövät ratsastajia buckshotilla. Niitä putoaa kymmeniä. Siellä on täydellinen verilöyly.
  Oleg lauloi hymyillen:
  - Tsaari suuri Pietari ensimmäinen, ole aina esimerkkinä meille!
  Ja hän myös ottaa sen ja katkaisee sen kahdella sapelilla leikkaaen välittömästi viideltä päät.
  Margaret katkaisi vastustajat, sirutti:
  - Ääneni, ja olen kaunis!
  Ja myös kuinka hän ottaa ja leikkaa.
  Poika ja tyttö ovat vain tuhon ruumiillistuma. Ja ne toimivat kuin sähköpunokset.
  Täällä toinen upseeri putoaa ... Emelyan Pugachevin kova ääni kuuluu:
  - Joka palvelee minua, se saa palkan, ja loput hukkuvat.
  Nyt miehet, joilla on punos, ovat saapuneet. Ja he taistelevat hyvin ratsuväkeä vastaan. Ja hevosvirrat ohenevat...
  Myös elossa olevat ratsastajat antautuvat. Taistelu on taas voitettu ... Pugachev voittaa!
  Nyt vankeja johdetaan ja vannotaan vala. Sotilaat kumartavat yleensä huijarille. Virkamiehet ovat erilaisia. Kuka valitsee silmukan ja kuka vannoo uskollisuutta uudelle kuninkaalle. Lisäksi, kuka tietää, ehkä todellinen monarkki.
  Emelyan Pugachevin ulkonäkö on erittäin hallitseva. Voidaan nähdä, että tämä on lapsi, joka on tottunut komentamaan. Ja kirjaimellisesti kaikki kumartavat hänen edessään.
  Huvitettuaan niitä, jotka kieltäytyivät vannomasta valaa, Emelyan teki tilintarkastuksen.
  Seitsemänkymmentäviisi tykkiä vangittiin - mikä oli paljon siihen aikaan. Ja niin monia Golitsynin joukkoja värvättiin linnoituksista. Myös hylsyt ja haalarit ovat paikoillaan, mutta suurin osa ruudista paloi. Mutta se ei ole ongelma.
  Yli viisi ja puoli tuhatta vankia. Armeija on kasvanut.
  Talonpoikien kuningas myönsi Olegille everstin arvon hänen hyökkäyksistään ja kapteeni Margaritalle.
  Ja hän myönsi myös kolmesataa ruplaa.
  Kyllä, poika jatkoi hyvää uraa. Voit ja kasvat marsalkkaksi.
  Ja Emelyan piti alkuun pidot...
  Ja juhlassa he keskustelivat kysymyksestä, mitä tehdä seuraavaksi. Yleensä oli tarpeen vahvistaa heidän takaosaansa. Muista ottaa Ufa ja ennen sitä Verkhoyaitskayan linnoitus, joka vielä piti. Lähetä myös vahvistuksia Kungurille ja Beloborodovalle. Ja ota kaikki Uralin tehtaat. Tykistön ja tarvikkeiden sekä aseiden hankinta.
  Yleensä atamanit olivat samaa mieltä tästä. Ja kun olet ottanut Ufan, mene Kazaniin.
  Toinen kysymys on, mitä tehdä Yaikin kaupungin kanssa? Ota myrsky vai jätä saartoon toistaiseksi?
  Emelyan Pugachev halusi jäädä hetkeksi nuoren vaimonsa Ustinyan luo, ja osa ratsuväkeä lähti kaupunkiin. Ataman Ovchinnikov pysyi väliaikaisesti komennossa. Hänen täytyi mennä Vernekhneyaitskayan linnoitukseen kokoamalla samalla arojen voimat. Uralille lähetettiin vahvistuksia. Sen piti jopa ottaa Tobolsk. Merkittäviä joukkoja koottiin.
  Kasakkojen kuningas ratsuväen kanssa laukkahti Jaitskiin. Halusimme tai et, mutta tämä kaupunki on symbolinen. Mutta ennen kaikkea Emelyan halusi tehdä itsestään valtaistuimen perillisen. Loppujen lopuksi sota on sotaa. Ja jos he tappavat, niin ainakin on joku, joka jatkaa kilpailua.
  Oleg ja Margarita yhdessä pääarmeijan kanssa, joka liikkuu kohti Verkhneyaitskajan linnoitusta.
  Poika ja tyttö juoksevat luokseen ja ovat hyvin iloisia ...
  Jopa terävä matkalla.
  He vaihtavat aforismeja;
  Oleg sanoo hyppääessään ylös, ja Margarita vastaa;
  Kuningas ei ole vahva kruunulla, vaan menestyksen kruunauksella!
  Mies ei ole susi, mutta hän tarvitsee lauman vielä enemmän!
  Juo, mutta älä juo, ja jos juot, älä jää kiinni!
  Tyrannin puhe on hunajaa, kuten tarranauha kärpäsille!
  Joka nokkii suloisia puheita, se on älykäs kuin kärpänen!
  Tyrani katkera teoissa, mutta suloinen puheissa!
  Joka ei halua rauhaa, se ei näe juhlaa!
  Ihminen on suuri vain, jos hän ei vaihda itseään pieniin asioihin!
  Ole kärsivällinen, mutta älä ole kärsivällinen!
  Jos haluat voittaa valttikortteja, älä ole jätkä!
  Yksi lyönti on parempi kuin tuhat kirousta, ja yksi isku kasvoihin on parempi kuin sata lyöntiä!
  Kuningas, joka riisuu alamaisensa, on aina alasti!
  Kenkä yleensä riisua!
  Varastamalla täytät taskusi, mutta tyhjennät sielusi!
  Tyrani rakastaa valtaa, mutta vihaa sitä, jota hän hallitsee!
  Pyöveli on joskus välttämätön ammatti, mutta miestä, jolla on pää, ei rakasta!
  Tyrannin voidaan tappaa, mutta ei kalkittua!
  Mies rakastaa punaista sanaa, mutta joskus röyhtäyttää verta!
  Joka katsoo menneisyyteen, on aina myöhässä!
  Tulevaisuus on sumussa, mutta ei kaukana!
  Älä sylje menneisyyteen, he sylkevät tulevaisuudessa!
  Tyrani on itse asiassa vampyyri, ja hänen puheensa on punaista!
  Jos käytät väärin makeaa unta, elämä ei ole hunajaa!
  Kauniit unet johtavat katkeraan heräämiseen!
  Kaatamalla hunajaa suustasi liian usein houkuttelet karhuja!
  Tyrani rakastaa verta ja punaisia puheita, mutta pyri aina valkaisuun!
  Ihmiset pelkäävät muutosta, mutta status quo ei koskaan sovi!
  Jos haluat tulla Jumalaksi, älä valitse kädellistä mentoriksesi!
  Lampaat tarvitsevat viisaan paimenen, eivät tyhmää oinasta!
  Pyhä paikka ei ole koskaan tyhjä, mutta pyhyys voi olla tyhjä!
  Ihminen, kuten Jumala, on luoja, ja kuin paholainen, luo ongelmia itselleen!
  Tyrannalla, kuten ampiaisella, on pisto, mutta se ei voi edes innostaa itseään!
  Poliitikko on kettu, älkää olko äänestäjiä kuin jokapäiväisen leivän menettäneet varikset!
  Onko miehellä edes seitsemän jännettä otsassaan, mutta itsepäisyys tekee hänestä makakin!
  Jumalalla on kaikki, ihmisellä ei ole suhteellisuudentajua!
  Helppo rukoilla, vaikea kerjätä!
  Fantasia on hyvästä - unelmoija on huono!
  Kun sinulla on Jumalan voima, älä alistu kädellisen kunnianhimoille!
  Apina jäljittelee, ihminen jäljittelee luovasti!
  Tulevaisuus ei ole korkeille vuorille, vaan suurille asioille!
  Nuoruus sydämessä on ikuista, mutta vanhuus on tylsää!
  Älä väännä häntääsi kuin kettu, vaan pidä mieluummin rintaasi pyörällä!
  Miehet kypsyvät sodassa, mutta et voi tappaa ilman syytä!
  Sota heikentää terveyttä, mutta lisää älyä!
  Kultakolikoissa on maanpetoksen keltaisuutta!
  Teloittajalla on myös sydän, mutta kirvesmyllyn kovuudella!
  Taistellaksesi, etkä kuolla, voit odottaa vuosisadan!
  Jumala on jokaisessa sydämessä, mutta ei jokaisessa päässä!
  Suuri kunnianhimo vähentää onnellisuutta!
  Kuka haluaa liikaa, sillä on kuplan vahvuus!
  Imperiumi on kuin talo, rakentamisen aikana tarvitaan rakkautta ja laskelmuutta, muuten katto vuotaa!
  Hyvät asiat eivät koskaan riitä, mutta silti ei pidä syödä liikaa!
  On kannattavaa olla rikas, se on vain epämiellyttävää, kun kaikki lypsävät sinua!
  Jos haluat olla vahva, älä heikennä mieltäsi!
  Lihakset supistumisen seurauksena vahvistuvat ja byrokratia tehostuu!
  Poliitikot rakastavat työskennellä kielellään, etenkin pöydän ääressä!
  Ei ole suurempaa valehtelijaa kuin poliitikko, joka on fanaattisesti vakuuttunut omasta oikeastaan!
  Jumala loi naisen miehelle, mutta Saatana lisäsi toisen anopin!
  Varkaan pitäisi olla vankilassa, mutta suurin varas saa valtaistuimen!
  Kuka varasti pennin on rikollinen, kuka miljardi, suuri rahoittaja!
  Tuntemattomalla sielulla et voi ruokkia nälkäisiä tuoreella leivällä!
  Mitä enemmän hän varasti, sitä vähemmän rangaistusta, mutta ei seuraavassa maailmassa!
  Älä anna sen ajautua, se ei tarkoita pitää silmukassa!
  Pankki voi tukea, mutta kuin hirtetty miehen silmukka!
  Jolla ei ole tukea, se painetaan seinää vasten!
  Tarkkuus on kuninkaat, mutta kuninkaalliset natsit ovat erityisen osuvia!
  Poliitikko on usein pilli, mutta harvoin puhuu totta!
  Narri rakastaa totuutta, mutta on usein vaarassa tulla puukotuksi!
  Joka rakastaa vodkaa, vihaa terveyttään ja järkeään!
  Vodka on läpinäkyvää, mutta sumuttaa aivot!
  Juopunut meri on polviin asti, mutta hän itse on aina polvillaan!
  Valitse raittiina pään, juopumatta makeasta viinistä poliitikkojen suusta!
  Kun äänestät vaalien voittajaa, tulet aina pettymään, häviäjän äänestäminen on aina ärsyttävää!
  Kuka tahansa ei ole valittu, on aina erehdyksen ja pettymyksen tunne!
  Äänestää samaa poliitikkoa, kuin viulisti, joka kolisi samalla kielellä!
  Valtaistuimella olevia poliitikkoja on muutettava, ei sitä tosiasiaa, että uusi ruokalaji on parempi, mutta joka tapauksessa tuore!
  Äänestä nuoria, sinusta itsestäsi tulee nuorempi, jos ei kehossa, niin uudessa liiketoiminnassa!
  Joka istuu valtaistuimella pitkään, tulee alamaisilleen peräpukama!
  Ei ole väliä kuinka piikikäs pistimet, mutta pisimpään tyranni onnistuu istumaan niiden päällä!
  Viisas tyranni ei istuta vihollisia enemmän kuin hän huijaa ystäviä!
  Se, joka tervehtii tyrannia, kulkee ikuisesti muodostelmassa!
  Demokratia on hyväksi älykkäälle, keskimääräinen tyhmille, mutta tyrannia on hyväksi vain tyranille!
  Lapset keksivät muutamia aforismeja. Sitten he hyökkäsivät pienen husaariryhmän kimppuun. Osa leikattu ja sitten vangittu.
  Verkhneyaitskajan linnoitus. Erittäin voimakas linnoitus, jota kapinallisten ympäröimästä huolimatta sitä ei koskaan vallattu.
  Lapset juoksevat hänen luokseen, matkalla he sävelsivät vielä muutaman aforismin.
  Tyranna on aina heikko käskyssä: susi rakastaa lampaita ja vapisee leijonien edessä!
  Pappi valehtelee totuuden vuoksi, poliitikko voiton vuoksi ja juoppo lasista!
  Onni ei aina tule oikeudenmukaisuudesta ja uutteruudesta, vaan se lähtee aina huolimattomuudesta ja laiskuudesta!
  On hyvä olla elefantin vahvuus, sen näppäryys on huonompi, viisaus on vielä pahempaa ja liikalihavuus on täysin huonoa!
  Kaikki maailmassa on suhteellista, paitsi että ihminen on maailman napa!
  Halua saavuttaa Jumalan voima ei pidä yhdistää gorillan moraaliin!
  Tiedemiehet kehittävät edistystä, mutta stimuloivat laiskuutta!
  Jos haluat olla terve, juokse, jos et halua olla rampa, juokse karkuun!
  Ihmisen vahvuus on mielessä ja heikkous kielessä!
  Poliitikko on kuin hedelmä, mitä kirkkaampi, sitä myrkyllisempi!
  Poliitikko on kuin boa-kurottaja, vain hän avaa suunsa ja nielee paljon useammin!
  Tyrannissa on paljon ovelaa, mutta vähän säädyllisyyttä!
  Jos haluat tulla korkeammaksi kuin Jumala, vajoat alemmas kuin booger!
  Kukaan ei ole ikuinen, jumalatkin elävät vain niin kauan kuin ihmiskunta on olemassa!
  Poliitikot haluavat hallita ikuisesti, mutta he eivät halua lyödä paria minuuttiakaan!
  Älä luota poliitikkoihin, vaan tarkista oven vahvuus!
  Kaikki ei kuitenkaan ole kultaa, mikä kiiltää, mutta kaiken kiiltävän voi kääriä kultaiseen puroon taskussa!
  Ja yksi soturi kentällä, kun hänellä on paljon rohkeutta!
  Vahvojen kestävyys, mikä parasta, hillitsee vihollisen voimattoman raivon jännitystä!
  Voit pilata kaiken elämässä, et voi elää vain myrkkysienenä!
  Ovelus on voiton äiti, jos hänellä on myös iloinen tilaisuus!
  Sota on ikuinen neitsyt - se ei voi päättyä ilman verta!
  Sota porton ahneella otteella - ei koskaan anna voittoa turhaan!
  Jokainen ihminen on kuin hiekanjyvä autiomaassa, mutta toisin kuin suurin reuna-aavikko, tällä hiekkajyvällä ei ole rajoja itsensä kehittämiseen!
  Kun jumalat nauravat, kuolevaiset itkevät, kun jumalten nauru jylisee, heikkojen ihmisten loppu on kuollut!
  Täydellisin tekniikka on voimaton primitiivisellä käytöllään ja hienostuneella toimimattomuudellaan!
  Mikä voi repiä tähtimaton saranoistaan? Ihmisten tyhmyyden asteroidi!
  Ilman sorron piiskaa on mahdotonta saavuttaa saavutuksia, jotka tuovat vapautumisen koko ihmiskunnalle!
  Mitä kylmempiä aivojen "kellot ja pillit" ovat, sitä enemmän ne ovat kierretty ylivoimaisesta esteestä!
  Köyhä ei ole se, joka on ruumiiltaan paljas, vaan joka ei ole hengellisesti pomo!
  Inhoa seksistä synnyttää epäterveellistä moraalia!
  Hautajaishuumori sopii yhtä hyvin kuin juhlapuku kaivannossa!
  Kuka lyö kauhat, ei onnistu, joka rikkoo illuusion, saavuttaa totuuden! Voittaja on aina oikeassa, vaikka menestys saavutettaisiin vasemmilla tavoilla!
  Paras lahja viholliselta, kun hän antaa vallan idiootille!
  Se, joka kestää kauluksen, ei koskaan tule naisten rakastamaksi oriksi!
  Vapaus houkuttelee kaksinkertaisesti niitä, jotka ovat onnistuneet orjuuttamaan oman laiskuuden ja vastuuttomuuden tunteensa!
  Kuka usein aliarvioi vihollisen kykyä taistella takaisin, ja mahdollisuus saada arvokas voitto saa harvoin!
  Se, joka rakastaa sylkemistä, on vähäpätöistä saada hänet sylkemään!
  Jumalasta voi puhua paljon hedelmättömiä lauseita, mutta tästä tulee hyödyllisiä tekoja gugulin-nenällä, joka ei kasva joella kastelemisesta!
  Voittajat arvostellaan saavutusten ja palkintojen perusteella...häviäjät vain arvostellaan! Voittajalla on tuomari, häviäjällä rikollinen! Voit kyseenalaistaa voiton arvon ja välttämättömyyden, mutta tappio ei aina ja kiistatta hyödytä ketään!
  Tappion ainoa hyöty on se, että se opettaa ottamaan oppia ja kasvattamaan menestyksen kylvöä katkerien virheiden vuodattavista kyyneleistä!
  Jos haluat pettää vihollisen, ole ystävillesi arvoitus!
  Jos vihollisen komentajan suunnitelma on kuin avoin kirja, niin sen sivut tahraavat väistämättä toverisi verellä!
  Poika ja tyttö vitsailivat edelleen katsellessaan ympärilleen vahvaa linnoitusta.
  Voittajat, he tuomitsevat itse, yhdistäen sekä syyttäjän että asianajajan, vain tuomiota ei silti anna he, vaan historia!
  Mitä yksinkertaisempi temppu, sitä vaikeampaa vihollisen on päästä eroon sen käytön seurauksista!
  Iskuhetki, kuten sävelmän nuotti, soi hieman aikaisemmin tai myöhemmin, ja se on väärä! Vain pettyneen yleisön vihellys ei kuulu haudasta!
  Kun tiedät kuka vihollisesi on, sinun ei tarvitse tuntea ystäviäsi pulassa!
  Älä menetä aloitetta, menetät voiton makean hunajan ja hankit menetyksen katkeruuden! Kun nyrkkeilijä horjuu, häntä täytyy lyödä vielä kovemmin, muuten hänen raajat antavat periksi!
  Vihollinen purjehtii, tuhon tuuli on hänen purjeessaan!
  Kuka taistelussa uimassa hukkuu lätäköön ja palaa viiniköynnöksessä!
  Likainen taika, kuten saippuavaahto, pistää silmiä, mutta ei vihollista!
  Rikkaruohot kasvavat hyvin, kun ne kasvavat huonosti, kun puutarhureiden typeriä ennakkoluuloja vähennetään!
  Nautinnollisin oppimisprosessi on seksi! Ja mikä tärkeintä, kukaan ei kiellä toista uusintaottoa!
  Seksi on ainoa aihe, jossa kaikki pyrkivät panostamaan enemmän!
  Yhteistä seksin ja opiskelun välillä on, että kolme on parempi kuin kaksi!
  Ja vain kiinteä yksikkömäärä on tyydyttävin arvio!
  Joka seisoo, kun on tarpeen edetä, hän ei seiso ja nuku haudan arkussa!
  Matt sylkee, joka on aina umpikujassa elämässä!
  Hän menee ensin valttikorteilla, hän on vain ihmisten naurunala!
  Kuka haluaa olla ajoissa palkintojen jakamiseen, hänen on itse lähetettävä anteliaasti lahjoja rannekeina!
  Tyhjiö ei räjähdä, aurinko ei pieraile!
  Luoti ei ole hölmö, vaan hölmö, joka ampuessaan osuu ohi!
  Joka kieltäytyy auttamasta ihmisiä, tuhlaa aikaa, jonka Herra on osoittanut syntien sovitukseen ja parannukseen!
  Kuolema ei koskaan unohda, vaikka joskus unohtaisikin!
  Vahva soturi, jopa yksinään, on hyödyllisempi kuin lauma heikkoja, aivan kuten yksi terävä sirppi leikkaa koko keilan!
  Mutta joskus, jopa heikon ratin piikkien joukossa, sirppibatyr voi törmätä epämiellyttävän poikkeuksen mukulakiveen!
  Jos rauha, niin runsas juhla, jos sota, niin voittajakuppi viiniä!
  Kuka on kömpelö sotilasasioissa, kömpelö ruumis sängyssä!
  - Hyvä soturi on täsmälleen yhtä paljon vakooja kuin se auttaa kirjoamaan ja voittamaan! Hyvä vakooja on niin paljon soturi, joten se ei estä sinua tappamasta ja välttämästä häviämistä!
  Taistelun kuumuuteen on helppo pudota, kun menetät malttinsa harjoituksissa!
  On mahdollista voittaa raa'alla voimalla, mutta ilman hienoa diplomatiaa et säilytä voiton hedelmiä!
  Sodassa on kaksi ongelmaa: löytää piilotettu vihollinen ja välttää kiusaus haudata itse päänsä hiekkaan!
  Älä istu kerjäläinen kuninkaallisiin vaunuihin, älä anna sinulle tuhatta telineellä vastataksesi!
  Tuloksen saamiseksi tarvitaan julmuutta - älä säästä vihollista, olipa hän kuinka heikko tahansa!
  On parempi selviytyä tietämättä liikaa kuin kuolla, kun olet oppinut jotain, mikä ei kuitenkaan tule sinulle tarpeelliseksi!
  Ihminen haluaa laittaa kaiken kasaan, paitsi ne ongelmat, jotka hän on valmis unohtamaan! Useimmiten ongelmat kasautuvat kuitenkin kasaan juuri unohtelijoille!
  Kun he sanovat pitävänsä, ei tarvitse kiirehtiä, vaan päätä heti, muuten kurkkusi voi tukehtua!
  Sinun on myös voitava hävitä, mutta se on erityisen tärkeää, jotta et voi hävitä!
  Hyökkäys on kuin reilu tuuli purjeessa, vain voimistuu, se katkaisee muiden mastot!
  Elämää ei voi ostaa antautumalla, ja häpeällinen olemassaolo annetaan sinulle joka tapauksessa ilmaiseksi!
  Siitä, joka on julma ihmisille, tulee itse hyytelö, jonka paholaiset syövät helvetissä!
  Tarkka ampujalentäjä, useimmiten ohittaa laskeutuessaan alamaailman leveimmälle lentokentälle!
  Hyökkäys on aina tehokkaampaa kuin puolustaminen, koska nyrkin kuono on huono tuki!
  Menee nopeasti tuuriin, joka ei epäröi taistella takaisin!
  Viihde on järjettömintä ja tuhlaaminta, mutta jos siihen ei ole aikaa, niin hyödyllisten teoiden maksu ylittää jo kohtuulliset rajat!
  Elämän merkityksettömin asia on viihde, mutta ilman viihdettä elämällä ei ole merkitystä!
  Paimenen täytyy ymmärtää lampaita, mutta ei ajatella kuin lammas!
  Hallitsijan on oltava oma alamaistensa hyväksi, mutta vieras joukon heikkoudet ja taikausko!
  Jokainen kaatuu - vain henkisesti kohonnut nousu!
  Joka ei laske kuoria, hän lentää taistelussa!
  Jokainen laukaus lasketaan, onni tietää suuressa arvossa!
  Lapsuus on kuin shakkipelin avaus, joka muokkaa pelin kokonaisuutena, mutta toisin kuin shakki, jokainen haluaa palata eivätkä koskaan enää poistua avauksesta!
  Kylmä ei ole kauhea, jos sydän on tulessa, ja jäinen tyyneys vallitsee päässä!
  Voit selviytyä jäädyttämällä ongelmia tai tunteita, mutta et voi elää, jos tunteet ovat jäähtyneet!
  Sakaali voi voittaa tiikerin, jos hän on sakaali taistelussa, tiikeri valitessaan vastustajansa!
  Poika ja tyttö lopettivat aforismien laulamisen.
  He kuitenkin saivat noidan käskyn tehdä jotain ja lähtivät tällä kertaa väliaikaisesti.
  Oleg Rybachenko huomasi olevansa taistelussa natsien kanssa rinnakkaismaailmassa, jossa venäläisten on vaikeinta.
  Margarita on hänen vieressään, myös tyttö, joka on valmis taistelemaan natseja vastaan.
  Lapset valmistautuvat taisteluun jonkin aikaa. He ovat sekä edelläkävijöitä että edelläkävijöitä.
  Miltä tuntuu pitää punaiset solmiot kaulassa.
  Ja avojaloin on jo tuttua ja jopa hyväksyttävää... Meidän on valmistauduttava torjumaan natsien ja heidän rikoskumppaniensa hyökkäys.
  Amerikkalaiset mukaan lukien. Mihin sinun täytyy valmistautua. Tiedä, että voimat ovat eriarvoisia ja tarvitset kekseliäisyyttä.
  Lapset valmistautuvat ja kaivavat ansoja ja keksivät asioita hätäisesti.
  Oleg ja Margarita ovat luonnossa, ja heidät nähdään omina.
  Poika valmistelee erilaisia yllätyksiä natseille. Hauskaa muiden lasten kanssa.
  Yhdessä Margaritan kanssa he tuntevat olonsa täysin vapaaksi naisten ja lasten seurassa.
  Oleg jopa huomautti nokkelasti:
  Sankaruudella ei ole ikää, ja saavutus antaa sielulle nuoruuden!
  Margarita myöntyi:
  - Vuodet urotyölle eivät koskaan riitä, ja vuosisatojen muistot ovat aina paljon!
  Poika auttoi, tyttö valmistautuu torjumaan puolustusta. Meidän on taisteltava.
  Tässä fasistit tulevat sisään. Totta, Margarita jätti paikan yllättäen. Koska hän on tyttö, hänet lähetettiin etulinjaan sanansaattajaksi.
  Tytöt aiheuttavat edelleen vähemmän epäilyksiä kuin pojat. Lisäksi Margarita on vaaleatukkainen ja hänen kasvonsa lisäävät luottamusta.
  
  Se on enimmäkseen naispuolisia sotureita. Pioneerit ojentavat heille auttavan kätensä, kun taas pellot ovat rauhallisia ja tyypit, joilla on teräväkärkiset tytöt, pyysivät itse auttamaan vanhempiaan veljiään. He jopa työskentelevät liian innokkaasti, yrittäen tehdä enemmän, luottamatta lasten voimaan. Niin hirveästi heidän suonensa turvosivat ja äkillisesti, kuin kuparilanka, suonet ruskettuneista kovettuneista käsistä ja paljain jaloin, niin julmasti, että tekisi mieli itkeä, tulivat esiin lapsisankareiden kaatuneet jalat. Samaan aikaan he silti onnistuvat laulamaan;
  Kotimaani on Stalingrad,
  Siinä kukkia dope - kasteen timantti!
  Uskon, että siitä tulee iloinen paraati,
  Maailmassa ilman sotaa - taivaallinen kauneus!
  
  Miehestä tulee miehen veli,
  Unelmatyttö tulee kaikille ...
  Jos se on vaikeaa, olet syyllinen
  Makea joki tulee olemaan täynnä vettä!
  
  Fritz pisti kuononsa - virnistää virneensä,
  Hän on fasisti karjuva - tapan teidät kaikki!
  Mutta vastauksena häntä odotti isku -
  Tiedämme kuinka voittaa ilman suuria koristeita!
  
  Pioneeri antoi meille suuren tervehdyksen
  Hän osoitti olevansa todellinen tiikeri!
  Ja nyt Fritz-hävittäjät iskevät kovasti,
  Lasten pelien aika on meidän osaltamme ohi!
  
  Herra Kristus itse käski vitsillä -
  Sinulla on kohtalo - unelmien ruumiillistuma!
  Mies sydämessään on vasta lapsi,
  Suru hänen sielussaan on kuin ruusujen seppele!
  
  sadepisarat - siellä on merihelmiä,
  Heijastus niissä, tähdet taivaalla!
  Kuolema uhkaa meitä terävällä viikateellä,
  Ja salakavala susi - luilla metsissä!
  
  Mutta tunne edelläkävijä - solmio on verta,
  Vain punainen väri - pyhyys vuosisatojen ajan!
  Svarog tuo - luota meihin rakkautta,
  Taivaan armo - tiedä hyvin!
  
  Berliinissä olemme paljain jaloin askel,
  Pioneer johtaa tuhansia taistelijoita!
  Ja vihollinen tuli - aasin ikeen alle,
  Koko universumi on valoa - ystävämme!
  Tyttö Alena lisäsi lyhyen lauseen;
  Palaa taivaalla,
  Pahat Luftwaffen silmät!
  Ihan kuin he sanoisivat
  Ukkosmyrskyä taas maailmalla!
  Ja myrsky todellakin on tulossa, jopa aurinko laskee horisontin pilviin pilvien sekoitus ja kaustinen savu puree silmiä.
  Kaukana kuuluu lähestyvien tankkien jyrinä ja taivaalla surinaa lentokoneet. Kuuluisat kehykset roikkuvat ensin, ja sen jälkeen Arado-8-suihkukorppikotkat. Vaaralliset monitoimipommittajat. Tai erittäin ohjattava Yu-287 taaksepäin pyyhkäisyillä. Ja mahtavat piiritysaseet pauhuvat jo. Räjähdysherkkien ammusten osumien seurauksena maapaakkuja ja sulaa nurmikkoa heitetään korkealle taivaalle. Ja vielä pahempaa, Arado-Superista ammutut tehokkaat ohjaamattomat ohjukset, jotka repivät haudot... Ja sitten on Focke-Wulf-hyökkäyslentokoneita, jotka pystyvät tasoittamaan mitä tahansa puolustusta. Täällä hän lukee taistelua. Nuoruudestaan huolimatta hienostunut majuri Andrei Matrosov pitää käsissään kiikareita terävällä optiikalla ja katselee teräsfasistisen lumivyöryn lähestymistä. Natseja on monia ja he ovat epätavallisen vahvoja. Jopa jalkaväki pyörillä ja panssaroiduilla ajoneuvoilla välttäen pienaseita. He yrittävät ajaa ahkerat pioneerit perään, mutta he eivät halua lähteä ja pyytää kiväärit käsiinsä taistellakseen.
  Kaikille ei riitä aseita, vaikka paikalliset reippaat ja vinttikoiralapset toivat mukanaan metsästyskiväärit ja jopa urheilujouset. Sinisilmäinen ja vaaleatukkainen poika Oleg Rybachenko teki jopa kotitekoisilla kranaateilla täytetyn hihnan alkuperäistäytteellä. Hän on vahva keksijä. Ja itse rintareppu ei ole yksinkertainen, vaan useista rungoista - todellinen "Katyusha" puisessa toteutuksessa pioneerikäsien toimesta. Innovatiiviset kaverit keittivät räjähteitä käsityönä ja jopa tekivät joitain ilmatorjuntalaitteita. Kaikki haluavat taistella rohkeasti ja voittaa. Eikä auta kuolla viimeisellä ajatuksella pyhästä ja korvaamattomasta isänmaasta.
  Majuri Andrei Matrosov antaa käskyn:
  - Älä avaa tulta ilman käskyä!
  Itse asiassa heillä on koko pataljoonaa varten vain kolme sotaa edeltävää "neljäkymmentäviisi" julkaisua (kaikki uusimmat aseet siirretään kiireellisesti Moskovan suuntaan, tässä on vain se, mitä he onnistuivat erottamaan jäännösperiaatteen mukaisesti). mikä tarkoittaa, että ainoa mahdollisuus on päästää Fritz lähemmäs.
  Edessä, kuten natseilla on tapana, suojatuimmat autot; panssarivaunut "Royal Tiger", "Lion" ja itseliikkuvat aseet "Ferdinand" -2 128 mm:n tykillä. Tyypillinen taktiikka keskiajalta lähtien on päästää vahvimmat ja kuvioituimmat ritarit kiilan reunaan. Eikä voida sanoa, että saksalaiset olisivat huonoja sotureita. On jopa jotenkin yleisesti hyväksyttyä pitää saksalaisia syntyneinä sotureina. Ja täydelliset tuhon teknikot. Tässä ovat heidän jälkeläisensä - koneita, jotka voivat tunkeutua sivulle vain vähintään 85 mm:n kaliiperilla. "Ferdinand" -128 oli uuden näyttelijä Fuhrer Göringin makuun, ja tämän koneen julkaisu otettiin käyttöön. Eikä vain panssarihävittäjän modifioinnissa, vaan myös rynnäkköaseella. On totta, että läpimurtosäiliöiden tuotantoa edistetään edelleen. Niiden pitäisi väistää kevyempiä ajoneuvoja ja hieman jäljessä olevaa jalkaväkeä.
  Natsien autot ja moottoripyörät hidastavat silloin tällöin ja pelkäävät murtautuvansa eteenpäin...
  Mutta paljasjalkainen pioneeripoika Oleg Rybachenko todistaa, etteivät he jääneet tänne turhaan. Ensin pioneeriystävien tekemä rintareppu loistavan lapsen piirustusten mukaan. Se osoittautui tässä tapauksessa riittävän pitkäksi, kumulatiiviset räjähdepaketit, kuten luistimet, halkaisivat panssarin ja puristivat natsien rikkoutuneita ruumiita litistetyillä kypärillä ja vääntyneillä konekivääreillä. Ja raskaammille ajoneuvoille on olemassa aseita ja äkillisemmin! Kotitekoisella liimalla sivelty niukka panssarimiina, joka tekee sen näkymättömäksi langan avulla turpeen päällä, liikkuu kantojen välissä, aivan Royal Lionin toukan alla. Tämä tankki näyttää jopa erittäin pelottavalta, niin iso 128 mm tykki, ja saalistusperäiset, raivokkaat kuonot on maalattu torniin molemmille puolille. Ilmeisesti saksalaiset luottavat neuvostosotilaiden pelotteluun.
  Toukan teräslevyt huutaen putoavat tappavan läsnäolon päälle. Räjähdys ei vaikuta liian voimakkaalta, mutta toukka repeytyy irti, ja natsien tankki alkaa savuta kuin savupiippu ja pyörii sellaiselle hirviölle odottamattomalla nopeudella kuin valtava torni, jossa on puun runko.
  Muut pioneeripojat käyttävät samanlaisia laitteita sekä omaa alkuperäään olevia räjähteitä, jotka on hitsattu Oleg Rybachenkon innovatiivisen reseptin mukaan. Koska saksalainen jalkaväki on pelkurimainen ja panssarivaunut ja itseliikkuvat aseet ovat puolustuskyvyttömiä edessä, heitä rangaistaan tästä.
  Täällä esimerkiksi raskas "Ferdinand" -128 peitetään parhaiten katapultilla, koska mikään ei voi tunkeutua 200 mm:n panssariin. Ja hän ottaa heikomman katon takuulla. Lisäksi loistava Rybachenko keksi kuinka saada räjähdys ohjatuksi. Tätä varten riittää, että käytät tavallisen hehkulampun valaisinta. Sitten tyhjiö imee räjähdysaallon ja kaikki energia menee yhteen pisteeseen. Tämä innovaatio yhdessä yrttien ja kuivattujen sienien sekoituksella haudutetun erityisen räjähteen kanssa mahdollistaa vakavan tuhon jopa pienellä räjähdyspakkauksella. Ja pojat ja tytöt käyttävät tavallisimpia, vain kolmikielisiä jousia ja ritsoja ampuessaan Wehrmachtin teräsolentoihin. Niinpä toukat murskasivat "kuninkaallisen tiikerin" ja hänet, saalistajan, haavoittui, moottori rätisi vihaisesti ja heitti ammuksen ulos melkein sokeasti.
  Kuuluisa "ihmissusi", jolla on matala siluetti ja vahva panssari, näyttää litistyneeltä kilpikonnalta. Nämä itseliikkuvat aseet ilmestyivät melko hiljattain Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla. Hyvien ajo-ominaisuuksien, kunnollisen etäisyyden päästä tunkeutuvan haupitsikanuunin ja taistelussa selviytymisen ansiosta ihmissudesta tuli heti vertaus kielillä.
  Mutta hänen toukat ovat edelleen tavallisia, vaikkakin leveitä ... Vielä parempi on kuitenkin horjuttaa auton pohjaa ja saada se sylkemään sisäosat ulos varaosilla.
  Sitten tämä on jo kilpikonna, jonka mahtava venäläinen kotka heitti vuoren huipulta. Mistä murhatut suolet ryömivät ulos ja murhattujen natsimiehistön jäsenten murhatut luut ryömivät ulos.
  Lyubov Markovna mieluummin osuu "kuninkaalliseen tiikeriin" piipun alla olevasta kranaatinheittimestä - toukan kohteena, ja jotta säiliö menettäisi kykynsä liikkua, rullien käyttö tulee rikkoa. Vaalea komsomolilainen, jolla oli hieman sinertävät hiukset, vääntelevät kiharat, väänteli asetta käsissään ja murisi:
  - Paista itsesi limessä illalliseksi!
  Tässä on toinen haaksirikkoutunut ihmissusi, kuin merirosvofregatti, jonka peräsin on rikki, liukuu jo sivulle. Työntää panssaria ja törmää "kuningastiikerin" kanssa. Ja molemmat toukkojen teräsarkut alkavat hehkua ja räjähtävät hetken kuluttua räjähtävien ammusten takia. Pari kevyttä kulkuneuvoa kaatui raon takia, ja konekiväärit tukehtuivat ja täyttyivät patruunoista ja ammuksista. Sitten nämä täynnä olevat ruumiit käännetään.
  Alesja Muravjova, joka oli juuri saanut eteenpäin hypänneen Pantterin kaatumaan ja leikkaamaan myös taitavasti kaukalon, sanoi kauniisti:
  - Voima ei ole makaavissa lihaksissa, vaan aivoissa, joissa ei ole kahisevia hiiriä!
  Lyubov Markovna, joka lataa kranaatinheitintä uudelleen ja painaa sitä sylissään, on huolestunut. Ammukset ovat pieniä ja vihollinen on vahva, mutta silti optimismia menettämättä, hän sanoo:
  - Tammipää ja valurautainen mieli ovat merkki taistelussa kaadetusta mädäntyneestä kannosta!
  Ja lisää:
  - Jopa tammen ruumis, lyhennetty mieli, on vain kanto, jonkun toisen istuimen alla!
  Helvetin tusinaksi vain raskaat koneet pysähtyivät. Rikkoutuneet ja avuttomat tankit, jotka haisevat vanhoilta tulivuorilta, eivät ole ollenkaan pelottavia. Lohikäärme on menettänyt päänsä ja sen panssaroitu iho myydään matkamuistoiksi.
  Mutta niiden takana loput sauvat, varsinkin lukuisat panssaroidut. Sankarilliset pioneerit ovat iloisia, he eivät hajoa... Täällä itseliikkuvat aseet "Ferdinand"-128 lisää nopeutta ja... Putoaa isolla pamauksella naamioituun kuoppaan. Rungon runko on rikki, ja vain leveät toukat työntyvät ulos ylhäältä ja liikkuvat avuttomasti. Ja hänen takaansa irtosi ketterä Pantteri. Sen ruma, liian pitkä kuono vääntyi ja sen sisällä räjähti kuin panssaria lävistävä ammus. Ja sitten itse torni revitään irti... Kuten näkymätön naisjalka, se potkaisi palloa aggressiivisesti. Yksi valtavista saksalaisista tankkereista repeytyi kahtia ... Saapas, jossa oli monogrammi kahdesta hopeisesta salamapultista, lensi pois - SS:lle ominaista. Putosi metrin päässä Oleg Rybachenkosta. Pioneeripoika otti sen käteensä ja huomautti:
  - Hyödyllinen samovaarille, ja kovetimme nuoret leninistit - kenkiä ei ole mitään repettävää. - Ja karjumalla, jäljitellen aikuista, hän lisäsi. - On parempi rikkoa tankit!
  Tässä on toinen yllätys ja tavallinen kisko katkesi palavassa ylimielisyydessä pareittain työnnetystä valurautapatasta ja sytytti räjähdyksen lailla peräti kolme kuljetusta kerralla.
  Alesya Muravyova, jonka kultaiset hiukset eivät tylsy pölystä, huusi:
  - Mutta passaran (espanjalaisten kommunistien legendaarinen iskulause - he eivät mene läpi!)!
  Pioneerit iloitsevat ja kaikesta tilanteen tragediasta huolimatta nauravat. Joissain paikoissa kotitekoisia räjähteitä on piilotettu kaivettuihin kaivoihin. Se on valmistettu vanhanaikaisesti, käsityönä. Tietysti hieman heikompi kuin dynamiitti, mutta alavaunun poistamiseen riittää. Ja tämän lisäksi paljasjalkainen neropoika Oleg Rybachenko keksi tavan tehdä tuhoisa sekoitus tavallista sahanpurua, lantaa ja heinää. Se on halpaa ja iloista! Ja kun se räjähtää, Nobelin silmät poksahtaisivat yllätyksestä!
  Fritz kärsii raskaita tappioita, panssaroidut miehistönkuljetusalukset epäonnistuvat, jotkut kulkevat vaarallisten alueiden läpi, mutta he kohtaavat heittämällä kranaatteja ja räjähteitä.
  Täällä jopa pioneerit ovat vaarallisempia kuin aikuiset. Älykkäät nuoret hävittäjät rakensivat pieniä höyryballistaa, jotka heittävät tappavia "lahjoja" konekiväärin nopeudella. Periaate itsessään on mäntä, mutta moottori pyörittää katapulttien siivet, jotka heittävät ulos kuolemanlahjoja suurella alkunopeudella. He heittävät ulos erityisiä pusseja tislattua puubensiiniä, johon on sekoitettu kotitekoisia räjähteitä, jotka ovat lähes yhtä tappavia kuin nitroglyseriini.
  Natsien kuljetusvälineiden ohuempi panssari antaa periksi osuessaan, jolloin miehistöt leimahtavat sinisillä liekeillä. Kivusta hulluna Fritz huutaa sydäntä särkevästi ja hajoaa kauhusta vääntyneet kasvot.
  Jotkut heistä jopa hylkäävät varusteensa...
  Ainoa sääli on, että vihollisia on paljon, näyttää siltä, että von Bock päätti lyödä pääiskun täällä. Kärsiessään konkreettisia menetyksiä - jotkut kuljetukset, enimmäkseen amerikkalaiset tai ranskalaiset - tulvivat kaiken konekiväärin tulella, ne lähestyvät juoksuhautoja.
  Ja he törmäävät siileihin ... Alena puolestaan on helppo ohjata neljäkymmentäviisi. Et tietenkään voi ottaa "Royal Tiger" ja edes parannettua "Panther" ja vielä enemmän "Royal Panther" otsaan, mutta voit kokeilla sivuja. Lisäksi aluksella oleva "Panther" on heikko, mutta nopeuden vuoksi se yrittää murtautua nopeammin ... Näin saksalaiset konekiväärit lyövät yrittäen pelotella. Panssaroiduista miehistönkuljetusaluksista ei ole mitään sanottavaa. Kaikki friikkit lävistetään ja pakotetaan sylkemään verta lattioille kuumalla metallilla!
  Lyubov Markovna, heittämällä kranaatin toukkaa kohti, huutaa:
  - Nokkimme hyeenejä haukkojen kanssa!
  Pienen kaliiperin aseella on monia etuja suureen verrattuna - tulinopeus, naamioinnin helppous. Ja he osaavat valita tavoitteet.
  Jopa ylistetty ja näennäisesti turvallisesti suojattu pienikaliiperisista aseista "Royal Lion" - kone, josta on tullut venäläisten painajainen Saratovin pullistumassa, voidaan osua, jos torneja ja runkoja on tarkasti painettu sivulta. Siellä on hänen heikoin kohtansa. ja jos se joutuu taistelupakkaukseen, sitten ... Fritzillä on huono aika!
  Alesya Muravyova huutaa heille:
  - Siellä on sinulle Stalingrad! Ja sata kertaa pahempi kuin Stalingrad!
  Natsit murisevat rajusti kuin hyeenat. Ja neuvostoliittolaisten joukossa on kuolleita ja haavoittuneita. On erityisen traagista, kun nuoret taistelijat, jotka ovat vasta alkaneet elää, kuolevat. Tässä on hyvin pieni, mutta rohkea pioneerityttö, tuskin nostanut räjähdyspakkausta, ryntää sen kanssa keskikokoisen tankin T-4 "L" telojen alle (tämä friikki on edelleen säilynyt riveissä! Joten lisääntyneellä massalla ja vahvempi moottori). Se on sääli tytön puolesta, mutta hän vihaa fasismia enemmän kuin rakastaa elämää. Pioneeri tietää lujasti, että hänen tekonsa on sankarillista ja Herra Jeesus avaa mielellään paratiisin ovet niille, jotka kuolivat isänmaan puolesta. Ruma laatikko, jossa on pitkä, mutta näennäisen ohut runko, jossa on valtava naamio, hyppää ylös ja repii siitä neliömäisen tornin.
  Ja taistelijat heittävät jälleen kranaatteja, ja taidokkaasti naamioidut konekiväärit alkoivat naulata kostoa kohti ryömiviä moottoripyöriä. Ja natsisotilaiden päät puhkesivat kuin kypsät kirsikat, jotka rakeet kaatoivat. Ja jopa enemmän verta virtaa kuin mehu murskatuista mehukkaista marjoista.
  Puolialasti Oleg Rybachenko, keksijäpoika, vihelsi sieraimiinsa...
  - On aika kerätä kiviä jostain, joka ei edes heitä sekuntia tuuleen!
  Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän testaa temppujaan natseja vastaan. Esimerkiksi autojen moottorit imevät ilmaa moottoreille, mutta onko jauhesytyttimeen sekoitettu hiiltä ja muutama sekoitettu erittäin syövyttävä ja piikikäs yrtti?
  Ja suurten moottoripyörien kaasusäiliöt räjähtävät ja heittävät ulos rajuja tulivirtoja. Tuntuu kuin helvetin henkien mellakka olisi meneillään. Tässä on myös panssaroituja miehistönkuljetusaluksia, jotka liittyvät onnettomiin kollegoihinsa. Ja heistä panssarinpalaset lentävät satojen metrien päähän ja löytävät itsensä yhä enemmän uhreiksi.
  "Ihmissusia" osoittava Alyonushka tähtää kehon alaosaan. Sinne on vaikea päästä, mutta tämä on ainoa mahdollisuus murtautua häikäilemättömän itseliikkuvan aseen läpi. Tasainen sormen liike ja käännä sitten.
  Ase antaa pehmeän rekyylin, ja fasistinen kone halkeaa kahtia. Revitty punainen lippu, jossa on musta hakaristi valkoisella pohjalla, putoaa veriseen mutaan.
  Alyonushka kuiskaa viisaita ajatuksia:
  - Oikeus vaatii uhrauksia, hyväntekeväisyyslahjoituksia ja oikeudenmukaisen uhrauksen onnistumista!
  Alesya Muravyova, joka lisää raskaan kranaatin Pantherin kylkeen, lisää:
  - Vain sodan väistämättömät uhraukset auttavat välttämään väistämättömiä antautumisen uhrauksia!
  Oleg Rybachenko vapautti ballistasta toisen pölypilven, joka sai hänet yskimään vihaisesti ja sitten samasta yskästä räjähtämään ja räjähtämään moottorit huusivat:
  - Antautuminen on annettava vastustajalle, mutta on mahdotonta antautua antautumalla viholliselle!
  Käännös, ampujatyttö lepää paljain, kauniin jalkojaan tunteakseen paremmin Maan biorytmit ja ruohon hengityksen pohjaillaan ja laukaisee jälleen, osuen salakavalaan T-4:ään täsmälleen päästä päähän.
  Kaunis komsomolin jäsen hymyilee ja huutaa:
  - Mene helvettiin vanha mies!
  Ja sitten vain kaksi Neuvostoliiton harmaatukkaista isoisää katkaisi konekiväärin räjähdyksen. Ja ne olivat verisiä kasoja ontelossa. Toinen vanha mies, joka oli kääritty nippu kranaatteja, putosi Panther-panssarivaunun telojen alle. Erotessaan hän huusi:
  - Kunnia Stalinille!
  Alyoshka Muravyova jatkoi painostaen:
  - Kunnia sankareille!
  Lyubov Markova, joka heitti kranaattia erittäin joustavalla jalallaan, huusi korviaan:
  - Kuollut kunnia!
  Oleg Rybachenko virnisteli valkohampaisena, lisäsi:
  - Ja älykäs, kunnia elämän aikana!
  Yritä todella vastustaa tällaista voimaa. Esimerkiksi täällä ei ehkä ole vielä "Royal Mousea" - suhteellisen uusi tankki, ja entä "Leopard" E-25-pallossa. Mutta Sherman ryntää... Tässä tapauksessa jostain syystä amerikkalaisia ja brittiläisiä tankkeja on vähän, vaikka aivan yhtä paljon, von Bock sai ulkomaisia laitteita suuria määriä ... Kekseliäs poika Oleshka ajatteli, että ongelmia on täytynyt olla miehistön kehittämisen tai tarvikkeiden kanssa.
  Toisaalta Shermanin kääntäminen on paljon helpompaa... Korkea kalkkuri juoksee saviruukun yli räjähtävällä seoksella ja ... Vain voimakas aivotärähdys kaataa hyvin panssaroitu paskiainen.
  Ja hänen takanaan kallistuu toinen amerikkalainen tankki, sana, joka johtaa hampun helvetilliseen kiusaukseen sirpin iskun alla. Kolmannessa se osuu hitaudesta vaurioituneisiin työtovereihin ja myös lyöty toukka nostaa toukkaturskan ylös.
  Poikanero Oleg huutaa:
  - Jatka samaan malliin ja jatka työntämistä!
  Tämä on todella Venäjän sankarillinen voima!
  Palattuasi sinun on perusteltava pitkä poissaolosi.
  Ja aluksi he ottivat kielen. He ottivat kiinni yhden linnoituksen upseereista lassolla, sitoivat hänet ja raahasivat hänet päämajaan.
  Talonpoikakuningas ilmeisesti tiesi tietyn salaisuuden kuinka tehdä lapsi nuorelle naiselle ja hänen vaimolleen nopeasti, ja hän onnistui palaamaan hyvin raikkaalla hevosella. Tykistö juuttui kevään sulavaan lumeen, ja vaikka armeijalla ei ollut kiirettä, ilman tulista taistelua hyökätä melko suureen linnoitukseen.
  Emelyan Pugachev kysyi ankarasti vangilta:
  - Kuka olen? Ketä hän kunnioittaa?
  Vanki vastasi rohkeasti:
  - Olet varas ja huijari!
  Kasakkatsaari sanoi kuivasti:
  - Lopettaa puhelu!
  Shcherbatov ehdotti:
  - Tai ehkä kuulustella mieluiten?
  Pugachev murisi:
  - Toimi!
  Vangittu upseeri raahattiin kidutusmajaan. Mitä hän kuitenkin voisi tietää? Sielläkö he piilottavat armeijan kassaan. Ja ehkä maanalainen käytävä osoittaa!
  Kidutus on kuitenkin niin niin....
  Pugatšovilla on yli kaksisataa hyvää asetta, ja hän tietysti haluaa ratkaista asian ampumalla, ei vain hyökkäämällä. Ja sitten Ufa ja matka Kazaniin.
  Entinen tuomittu Khlopusha lähetettiin väkijoukon ja tykkien kanssa Uralille. Kuningas on edelleen täynnä tekemistä.
  Pugatšovin armeija alkoi ampua tykistöä. Raskaat aseet pauhuivat. Kanuunankuulat ammuttiin ja tykin voima sylki.
  Kaksi seinää on jo romahtanut... Ja pugachevilaiset hyökkäsivät. Voimat olivat epätasaiset ja varuskunta melkein ei vastustanut. Vain upseerit, eivätkä kaikki silloinkaan yrittäneet ampua ja heidät leikattiin. Oleg Rybachenko tuhosi everstin ja kapteenin päät. Sotilaat heittivät aseensa alas ylivoimaisen vihollisen edessä ja putosivat polvilleen.
  Pugachev voitti toisen, suhteellisen yksinkertaisen voiton ja eteni. Hänen armeijansa kasvoi nopeasti, vaikka lumen sulaessa on paljon likaa. Yleisesti ottaen viiveellä Orenburgin lähellä oli vaikutusta.
  Tämän provinssin keskuksen kaatuminen nosti kuitenkin Pugachevin auktoriteettia, ja nyt hän liittyi vielä halukkaammin. Varsinkin arolaisia juoksi paljon.
  Ja valtava lauma ja lukemattomia ratsuväkeä. Taistelijoita on monia tuhansia, vain Emelyan Ivanovichilla itsellään on yli kolmekymmentä tuhatta ja lisäksi vielä viisitoista tuhatta Chikasta ja muista talonpoikatsaarin komentajista.
  Pugachev itse vieraili Yaikin kaupungissa nuoren vaimonsa Ustinian suloisessa syleilyssä. Hän teki hänestä lapsen, mieluiten pojan. Koska tarvitset perillisen, et koskaan tiedä, mitä sodassa voi tapahtua. Hajaantuneesta luodista tai ytimestä kukaan ei ole varma. Ja niin on joku, joka jatkaa kilpailua. Pugatšovilla on kuitenkin jo lapsia entiseltä vaimoltaan Sofialta.
  Itse Yaik-kaupungissa kasakat istuvat lujasti. Vihollisen pakoyritys torjuttiin. Useita taistelijoita vangittiin, jotka vahvistivat, että linnoituksella oli nälkä, ja se antautuisi pian tai kuolisi pois. Myrskyssä ei siis ole mitään järkeä.
  Ja Yemelyan, ilman suurta katumusta, lähti kaupungista pirteän, täysiverisen orinsa mukana.
  Kapinalliset istuivat tiukasti Tšeljabinskissa. Siperian joukkojen komentaja Decolong, saatuaan tietää Orenburgin kaatumisesta, vetäytyi kiireesti kaupungista. Hän oli yleensä pelkurimainen ja lähti tästä keskustasta kapinallisten ympäröimänä.
  Vaikka samaan aikaan Decolong aiheutti Pugacheville tappion todellisessa historiassa ja jopa yllätti hänet. Talonpoikakuninkaan armeija menetti sitten neljä tuhatta tapettua ja saman verran vangittuja. Mutta nyt Decolong vetäytyy, ja hänen sotilaansa karkaavat yhä useammin.
  Mutta kun Kungur puolustaa lujasti ja ottaakseen tämän strategisesti tärkeän kaupungin mahdollisimman pian, Emelyan Pugachev lähetti eversti Oleg Rybachenkon ja Yesaul Margarita Koršunovan hänen luokseen.
  Poika ja tyttö juoksevat kuten aina sulavan kevään lumen läpi paljain jaloin ja melkein riisuutuneena.
  Ne ovat nopeampia kuin räväkkäimmät hevoset laukkaa ja mikä tärkeintä, kestävämpiä. Ne voivat juosta useita tunteja hidastamatta eivätkä varjoa väsymyksestä - ruumiit ovat kuolemattomia ja siksi haavoittumattomia.
  Oleg Rybachenko tietysti epäili, oliko oikein auttaa Pugachevia, mutta hänen täytyi kehittää ikuinen, haavoittumaton ruumiinsa. Vaikka Katariina II oli hyvä kuningatar.
  Hän voitti paljon, mukaan lukien Krimin ja Valko-Venäjän osan Ukrainasta.
  Mutta kuka tietää, ehkä jos Yemelyan voittaa, Venäjä saavuttaa vielä enemmän.
  Vaikka tämä onkin valtakunnalle järkytys, joka on verrattavissa Leninin lokakuun vallankaappaukseen ja sitä seuranneeseen sisällissotaan. Mitä pientä he ovat jo pilkkoneet venäläisiä? Valitettavasti, sisällissodan virnisteet.
  Oleg Rybachenko juoksee yhdessä Margaritan kanssa Kungurin luo ja ajattelee itsekseen.
  Tietysti paljon riippuu kuitenkin tuurista, ja minkä tahansa jopa keskimääräisen hallitsijan onni voi olla suuri.
  Ja Nikolai II ylitti kyvyistään ja kyvyistään selvästi Vladimir Putinin. Mutta jälkimmäisellä oli ilmiömäinen onni, ei huonompi kuin Tšingis-kaani.
  Yksi onni johtaa toiseen ja päinvastoin. Terminaattoripoika juoksi ja ajatteli.
  Esimerkiksi Salman Raduevin vangitseminen ja jopa Venäjän presidentinvaalien aattona on erittäin epätodennäköinen tapahtuma. No, itse asiassa, mitkä ovat mahdollisuudet tälle, varsinkin kun puhumme harvinaisesta roskasta. Yhtään tunnettua militanttien johtajaa ei saatu myöhemmin vangituksi elävänä. Kaikki kuolivat. Lisäksi Shamil Basajev on melko satunnainen. Todellakin, jos terroristin numero ykkösen kulkureitti tiedettiin niin hyvin, että sen alle laskettiin miina, niin mikä esti sitä yksinkertaisesti peittämästä ilmaiskulla? Se olisi paljon luotettavampi! Tai jopa sammuttaa kaasun ja tehdä sitten suuren show'n Basajevin oikeudenkäynnistä?
  Ei, todennäköisesti Putin oli onnekas myös tässä tapauksessa, joten Shamil Basajev kuoli aivan vahingossa.
  Mutta oletetaan, että Salman Raduev kuolee pidätyksen aikana tai välttää kokonaan ansa. Putinilta puuttuu muutama prosentti äänistä, ja vaalit käydään kahdella kierroksella. Tämä on jo kiistattoman suosikin tappio ja Zjuganovin voitto.
  Eikä vielä tiedetä, miten toinen kierros olisi kehittynyt. Joka tapauksessa protestien äänestäjät olisivat muodostuneet, ja Putin tuskin olisi voittanut liian vakuuttavasti. Mutta pääasia, että avajaiset pidettäisiin kuukautta myöhemmin. Eikä Putin olisi ehtinyt ehdottaa liittoneuvoston uudistamista kevätistunnossa. Ja syksyllä häntä vastaan olisi muodostunut vakava oppositiovoimien koalitio.
  Kommunisteilla, agraarilla, oikeistovoimien liitolla, OVR:lla, Yablokolla olisi enemmistö ja ne estävät liittoneuvoston uudistamisen. He vastustavat myös NTV:n kansallistamista.
  Kuten Jeltsinin tapauksessa, kova vastakkainasettelu duuman ja nykyisen presidentin välillä toistuisi. Ja sellaisissa olosuhteissa Putinilla ei ehkä ollut rohkeutta pidättää Hodorkovskia ja antaa voimakasta iskua kommunisteille ja Oikeistovoimien Liitolle ja Jablokolle. Lisäksi historian siirtyminen vaikuttaa paljon. Ja jos tilanne muuttuisi hieman, syyskuun 11. päivän terrori-iskua ei olisi tapahtunut. Ja silloin Putin olisi joutunut sotaan Afganistanissa, ja on mahdollista, että hän olisi kestänyt vain yhden kauden.
  Ja ylistetty diktaattori olisi lähtenyt, sylkenyt päälle ja nollaluokituksella, kuten Jeltsin.
  Näin se tapahtuu, joskus pienestä sattumasta. Mutta sama Nikolai II ei olisi tappanut amiraali Makarovia, olisi voitu Japanista. Ja silloin koko Kiinasta tulisi varmasti venäläinen! Ja silloin Saksa ja Itävalta-Unkari olisivat voitettu.
  Kyllä, sen voidaan nähdä niin, että yksi epäonnistuminen vetää toista.
  Terminaattorilapset juoksivat paljain jaloin lumen läpi. Ja Oleg Rybachenko innostuneena alkoi innostua laulaa ja säveltää liikkeellä ollessaan;
  Taistelemme paremman kohtalon puolesta
  Helpottaa ihmisten elämää...
  Ja murskaa se kirottu lauma
  Jotta pahoja vastustajia olisi vähemmän!
  
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Äitimme Venäjän kunniaksi...
  Venäjän kansa uskoo voittamattomaan,
  Ja tehdä kaikista maan päällä kauniimpia!
  
  Meille on annettu taistella isänmaan puolesta,
  Isänmaan suuruuden suojelu...
  Ja joskus elämä on vain elokuvaa
  Vaikka sen pitäisi olla heijastus paratiisista!
  
  Kaikkien ihmisten on saavutettava unelma,
  Järkevää uskoa kommunismiin...
  Jotta maan päällä olisi enemmän onnea,
  Ja revansismin tulit eivät tulleet!
  
  Tsaarimme, suuri nero Pugachev,
  Hän nosti talonpojat pyhään taisteluun ...
  Kaikki liiketoimet jäävät harteille,
  Ja rakasta tyttöä avojaloin poikaa!
  
  Meistä tulee vielä vahvempia kuin paholainen
  Kun muutamme tieteen näköaloja...
  Litistettynä konnan kavioiden alle,
  Vaikka verta vuotaa repeytyneestä aortasta!
  
  Kyllä, ne ovat oikeat ystävämme,
  Voimme tehdä isänmaasta onnellisemman...
  Ihmiset uskovat kaikki yhtä perhettä,
  Loistava säteilevä Venäjä!
  
  Katso ihmisiä rohkeasti horisonttiin,
  Älä anna pahojen pilvien peittää taivasta...
  Annamme viholliselle voittopisteen,
  Ja sinusta tulee onnekas sankari taistelussa!
  
  En tiedä sanaa pelkuri
  Emme me venäläiset ole yhtään huonompia...
  Meillä Svarogilla on valkoinen Jeesus,
  Ja ikuisesti nauttii toukokuusta!
  
  Tytöt ja pojat pyöreässä tanssissa,
  Me paljasjalkaiset tytöt astumme sisään...
  Loppujen lopuksi meille, kaikkivaltiaan Jumala Rod,
  Älä ole aivoton papukaijapoika!
  
  Ja Lenin inspiroi meitä taistelemaan,
  Viisas Stalin siunasi saavutuksen ...
  Voimakas kerubi levittää siipensä,
  Ja lihaksemme ovat yksinkertaisesti terästä!
  
  Isänmaan majesteetti on mukana
  Että olemme sellaisia sotureita Jumalan kanssa...
  Täällä me vahvistamme kirkkauden teräsmiekalla,
  Mikä kilpi takottiin Svarogissa!
  
  Lyhyesti sanottuna, ole uskollinen Herralle,
  Säteilevimmän Venäjän kunniaksi...
  Tiedämme vain ritarit kotkat,
  Takanamme on Valkoinen Jumala Kristus Messias!
  Lapset lauloivat kauniisti, heidän äänensä oli niin rikas ja selkeä. Ja samalla vahva, upea kuin ooppera. Useat sudet yrittivät seurata kavereita, mutta he jäivät nopeasti jälkeen. Kuolemattomat kaverit kiirehtivät liian nopeasti. He eivät tiedä heikkoutta tai epäilystä. Vaikka ei, jälkimmäinen on ehkä tiedossa. Itse Oleg Rybachenkossa hän epäili voimakkaasti, kannattaako Katariinaa vaihtaa, mutta kykenevä, mutta lukutaidoton kasakka. Vitsaile hänen kanssaan kuitenkin. Lapset, saadakseen huomionsa, koska polku on pitkä, alkoivat säveltää siivekkäitä aforismeja juosten. Ja he tekivät sen erittäin viisaasti ja kauniisti.
  Tässä lapset;
  Sota on kuin dominopeliä, vain murtuneita luita ei voi enää kerätä - maa kestää!
   Onni on palkinto rohkeudesta ja rangaistus piittaamattomuudesta!
  Härkä on vahva, aasi on itsepäinen, leijona jalo ja kettu ovela, mutta ihmiset ovat kaiken ammatteja!
  Tyrani pitää juonittelusta, mutta ei pidä juonitteluista vaaleissa!
  Poliitikot rakastavat hallitsemista, mutta hän rakastaa tehdä oikein!
  Ottaaksesi leijonan paikan sinun täytyy olla kettu paikalleen!
  Älä ole perse - ne pistävät korviasi!
  Mies ei ole kärpäs, mutta hän on myös ahne suloiseen puheeseen!
  On hyvä olla valurautainen nyrkki - pahempi kuin tammipää!
  Moraalittomin poliitikko - lukee mielellään moraalia!
  Hunaja poliitikon suusta syövyttää teräsauran!
  Ei sota ole paha, mutta tappio on paha!
  Sota ei tuo iloa, mutta voitto tuo palkintoja!
  Tyrani on usein myrkyllinen, mutta elämä hänen kanssaan ei ole hunajaa!
  Perustemppujen avulla kiipeää korkealle valtaistuimelle!
  Mitä korkeampi virka, sitä alhaisempi tapa saada!
  Suloinen poliitikon puhe huokuu pettymyksen katkeruutta!
  Komentajan suoraviivaisuus - menee sivuttain!
  Haurain asento on se, jolla on tammipää!
  Kengät jättää alasti!
  Poliitikko puhuu liikaa, mutta suuria asioita tehdään hiljaisuudessa!
  Kettu pettää leijonan, mutta hän ei ruoki hiirtä!
  Diktaattori haluaa olla kotka, siivetön unelmissaan!
  Miehelle raha, kuten lehmän maito, muuttuu happamaksi ahneudesta, katoaa anteliaisuudesta!
  Lupaa vaivattomasti, se on totta, kyllä! Mutta sitten, millä vaikeuksilla tekee kaiken jälkeenpäin!
  Politiikka tammipäällä odottaa puun kohtaloa!
  Mitä isompi varas, sitä pienempi rangaistus!
  Poliitikko ei halveksi muuta kuin omantunnon elämää!
  Poliitikolla on vähän omatuntoa, mutta jättimäiset kunnianhimot!
  Vaino tekee soturista teloittajan, pelkurista rohkean miehen, nöyrästä röyhkeäksi!
  Fantasia on absurdiuden ja absurdiuden kilpailu! Samaan aikaan ei ole enää tieteellistä ja loogista genreä!
  Sodassa, kuten oopperassa - jokainen laulaa omaansa, vain susuttaja voi olla vakooja!
  Nykyajan naiset antavat miehelle anteeksi kaiken - paitsi köyhyyden!
  Tiedätkö mitä eroa on vakoojilla ja tiedustelijoilla?
  Tiedän! Meillä on vain partiolaisia - ulkomaalaisilla on vakooja!
  Mikä on parempi tyhjä pää vai tyhjä lompakko? Tietenkin tyhjällä päällä - ei niin havaittavissa!
  Mieli on paras varallisuuden kerääjä!
  Mieli ja onni: rakastunut pari - synnyttää menestystä, vaurautta, asemaa, mutta hajoaa nopeasti!
  Ylpeiden miesten on helpompi kuunnella neuvoja, kun ne antaa nainen - ellei se ole vaimo!
  Viisas vaimo on omaisuuksien arvoinen! Ja yritteliäs vaimo voi haastaa hänet oikeuteen!
  Kuka arvostaa persoonallisuutta ihmisessä ja kuka käteistä!
  Ihmiskunnan voivat tuhota kaksi asiaa - tietokoneet ja tietotekniikan tutkijat. Edellinen surkastuu mielen, jälkimmäinen ei pysty hyödyntämään sitä!
  Toveri sodassa ja kranaatti!
  Vitsit kertova granaattiomena on yleensä kuin Fabergen muna, jota käytetään pähkinöiden murtamiseen!
  Lahjakkuus on kuin sielu: sitä on mahdotonta ottaa pois, mutta se voidaan tuhota!
  Kosto ei ole kunnian arvoinen - säädyllisyyden kosto!
  Kateus on rikollisuuden siemen, oman edun tavoittelu kastelee, joutilaisuus ruokkii!
  Laiskuus on kaikista rikoksista pahin!
  On parempi kuolla miekalla arvokkaasti - kuin elää härkä, jonka ruoska ajaa talliin!
  Sodassa rohkeus voi voittaa oveluuden, mutta oveluus ei voi koskaan voittaa rohkeutta!
  Sota tekee elämästä kauheaa ja kuoleman arvoista ja kaunista!
  Vaatimattomuus on harvinainen ominaisuus komentajalle, mutta se tekee siitä vielä arvokkaamman!
  - Saakaali on sopusoinnussa sanan uloste kanssa!
  Leijonalla on vain yksi etu sakaaliin verrattuna - kyky kuolla arvokkaasti!
  Tekniikka on urhoollisuuden teloittaja!
  - Mutta se ei ole totta! Itse asiassa, mitä korkeampi teknologian taso, sitä enemmän älykkyyttä ja kekseliäisyyttä taistelukentällä tarvitaan!
  Missä isänmaan edut alkavat, henkilökohtainen hyvinvointi päättyy!
  Vapaus on yhdistettävä kuriin. Anarkia on vapauden vastakohta!
  Vahva muisti on paras mentori! Yleensä vapaus voidaan voittaa miekalla, mutta vain järjen avulla se voidaan säilyttää!
  - Kun vahva soturi pelastaa toisen, ei siihen erityistä kunniaa tarvita!
  Loppujen lopuksi, kun rohkeus palaa sydämessäsi, nostat kilpesi puolustaaksesi orjia!
  Paskiaisen ilkeys ei ole tekosyy rehelliselle, sillä lian läsnäolo ei oikeuta likaa!
  Rakkaus ei ole koskaan halpaa - varsinkin jos et maksa lompakollasi vaan sielullasi!
  Ainoa asia, joka voi oikeuttaa vuotaneen veren, on, jos kyyneleet lakkaavat valumasta sen seurauksena!
  Ne, jotka palvelevat rahan takia, eivät voi koskaan kohdata taistelussa niitä, joita ajaa rohkea sydän ja vapaudenhalu!
  Lapsen kyynel on vaarallinen, koska se muuttuu raivoavaksi puroksi, joka huuhtoo pois sivilisaatioita!
  Komentajan asema ei ole ylimääräinen juotos, vaan lisävastuu ja raskas taakka!
  Ei tiedetä, mikä on tärkeämpää - ruokkia kaikki nälkäiset vai pyyhkiä kyynel yhdelle lapselle!
  Kulta on pehmeämpää kuin teräs, mutta pikemminkin iskee sydämeen!
  Ase ei tee sotilasta vahvaksi, vaan sotilaan ase!
  Todella pitkä keskustelu konekiväärin kanssa johtaa siihen, että se alkaa ampua korvaan!
  Seksi on tuhoisin ase, erityisen vaarallinen sen saatavuuden vuoksi!
  Minkä tahansa aseen tehokkuus riippuu valitusta uhrista, ja vielä enemmän seksissä!
  Seksi on inhimillisin ase, toisin kuin muut tappavat aseet, se antaa elämän!
  Rakkaus harvoin tappaa, mutta usein satuttaa!
  Joka katsoo paljaaa rintaa pitkään, unohtaa vaakunan ääriviivat!
  Parempi polkupyörä polkimilla kuin Mercedes ilman moottoria!
  Vanha ase on kuin kainalosauva, luotettava, mutta ei liikkumavaraa!
  Kävely ei ole nopeampaa, mutta halvempaa - säästät erityisesti lääkäreissä!
  Raha on kuin laksatiivinen lääke - rehellisyys ja rohkeus jättävät sen ihmiselle!
  On parempi menettää päivä partiossa kuin kuolla sekunnissa!
  Sodassa kiire on lenkkeilyä hautaan!
  Suurin osa vangeista on sielultaan paljon kirkkaampia ja sydämeltään puhtaampia kuin ne, jotka vartioivat heitä! Ketju ei voi olla moraalisempi kuin vanki!
  Pieni runko on kuin terävä veitsi, vain sitä ei voi teroittaa!
  Naisten kyyneleet ovat parempia kuin helmet, jokainen pisara on kultakolikko!
  Kivikirves ja atomienergia pitää kiinnittää hyvään sydämeen!
  Köyhyyttä ei tarvitse hävetä, jos sinulla on rikas sielu ja kultainen sydän!
  Edistys kattaa taikauskon!
  Murhaajan kohteliaisuuden tarkkuus ja lainanantajan ylimielisyys!
  Yksi vartija ei maksa enempää kuin puutarhapelätin!
  Sodassa komentajan täyttäminen merkitsee voittoa!
  Keskeneräinen vihollinen on kuin hoitamaton sairaus - odota komplikaatioita!
  Jalo viisaus on kuin kallis viini - se on parempi piilottaa alemmilta!
  Jos pudotit kaksi kolikkoa, älä poimi ensin sitä, joka on suurempi, vaan se, joka on kalliimpi! Anna loput köyhille!
  Tappio on aina surua, ellet anna merirahaa vastineeksi!
  Vain parantumaton romantikko on iloinen voidessaan kuolla ihanan naisen käsissä!
  Pragmaatikko mieluummin synnyttää uuden elämän!
  Rohkeus voi kompensoida riittämättömän harjoittelun, mutta harjoittelu ei koskaan kompensoi rohkeutta!
  Lahjakkuus voi korvata koulutuksen, mutta koulutus ei koskaan korvaa lahjakkuutta!
  Jännitys ja raivo, nämä ovat vain urheuden ja rohkeuden proteeseja!
  Onnea, kuten mehiläinen, lentää varmasti sinne, missä viisauden ja ahkeruuden mettä kypsyy!
  Mato, toisin kuin kotka, katoaa helposti. Matala on aina piilossa, ja korkea on haavoittuvainen!
  Orjuudessa ei pidä niinkään ketju, vaan pelko - ainakin yhden lenkin heikkous antaa rohkeutta!
  On kunnia kuolla isänmaan, naisen, vanhempien puolesta, mutta vielä parempaa on elää tämän puolesta!
  Sodassa on helpompi saada etu kuin toteuttaa se! Jälkimmäinen on samanlaista kuin voitetun leijonan ympärille juuttuneiden kärpästen metsästys!
  Kieli on pienestä koostaan huolimatta kehon vahvin osa. Hän liikuttaa miljoonien armeijoita ja rauhoittaa vauvaa. Pystyy tuhoamaan ja pelastamaan.
  Taistelija ilman haavaa on kuin rikas mies ilman taskua!
  Mies tarvitsee voimaa elääkseen ja nainen selviytyäkseen!
  Lampaiden joukossa jopa pässi voi nousta, mutta yritä tulla johtajaksi leijonien keskuudessa!
  Elämä on liian arvokasta vaihdettavaksi!
  Teräs on terävä, mutta naisen kieli on paljon terävämpi!
  Toimi rohkeasti, jos et osaa taitavasti!
  Lisää yksi siviili joukkoon, niin otan pois kaksi sotilasta!
  Yksi amatööri tyhmyytensä kanssa estää kymmenen asiantuntijan edun!
  Iso perhe on taivas sydämelle, kiirastule lompakolle, helvetti vihollisille!
  Häkin purkaminen on joskus vaikeampaa kuin julman omistajan karkottaminen!
  Venäjän kansalle vodka on pahempaa kuin tusina Hitleriä!
  Unelma pettää todellisuuden!
  Olisi syytä tappaa, mutta laita aina takakonttiin!
  Vodka on laillistettu terroristi!
  Alkoholi on suurin sarjamurhaaja! Joten juodaan, mutta niin, että he tappavat meidät vain alkoholilla!
  Ei ole väliä kuinka pieni elektroninen siru, mutta saarnaaja kiipesi siihen ojennetulla kädellä!
  Automaattinen on paras argumentti katumukselle!
  Oikean miehen on oltava rohkea taistelussa, itsevarma rakkaudessa, nokkela riita-asioissa!
  Keskeneräinen vodka, kuten tyytymätön vaimo, päänsärkyä ei voida välttää, joten on parempi antaa periksi!
  Sota on jännittävin peli, osallistujamäärä on rajoittamaton, mutta vähenee jatkuvasti!
  Sodassa, toisin kuin nyrkkeilyssä, pisteiden voittaminen muistuttaa pettämistä, mutta tuomaria ei lahjeta!
  Shakki on logiikkaa ja runoutta yksinkertaisissa nappuloissa!
  Vapaus on kuin korruptoitunut tyttö, vain he eivät maksa siitä rahalla, vaan verellä!
  Nuoruus on ylimielisyyden sisar, ylimielisyys on rohkeuden sisar, mutta vain suhtautumalla vanhan miehen kokemukseen voi syntyä voitto!
  Kun komentajalla on kirkas pää, tulee pimeä vihollisen silmissä!
  Ajantaju on komentajan korvaamaton ominaisuus, ei ole turhaan, että minuuttiosoittimella on terävä pää, se iskee vahvemmin kuin teroitettu damastiteräs!
  Ilo ja kipu ovat vastakohtia, mutta joillekin kivun aiheuttaminen on korkein nautinto!
  Sota ja seksi ovat nautintoa, mutta ei sekoituksessa, liian tappava harja!
  Mitä lihavampi pala ansassa, sitä terävämpiä hampaiden tulee olla!
  Jäniksen saaminen kiinni on vaikeampaa kuin mammutin tappaminen!
  Tappamalla kauniisti, luot verisiä asetelmia, vain asiantuntijat menevät hautaan liian nopeasti!
  Kohtuus on hyvä ominaisuus, jos se ei koske tuloja! Raskas lompakko on aina kevyt!
  Kun nainen kertoo totuuden, intohimo alkaa hiipua, ja kun hän valehtelee, petos kukoistaa!
  Lempeät halaukset tukahduttavat voimakkaammin, ei ole mitään väistämättömämpää kuin hellä silmukka!
  Velka on raskas taakka, varsinkin jos ei ole muuta maksettavaa kuin elämä. Et voi puolestaan lainata!
  Kuoleman uni on syvin, mutta ei suloisin, varsinkin syntiä tehneille!
  Jahtaaminen on voiton kruunu, ja ilman kruunua ei ole voittoisaa loppua!
  Se, joka jää jälkeen, saavuttaa yhden sydämenlyönnin koko eliniän!
  Polttamaton sotilas, kuten vihreä viini, saa voimaa taisteluissa, mutta komentaja, joka ei halua oppia, on kuin lantaa - hän ei kypsy, vaan vain perepere!
  Huono komentaja onnistuu pelastamaan oman ihonsa, hyvä pelastaa sotilaansa kuolemalta!
  Taistelun debyytti on tärkeä, koska hävittyäsi et puhu encoren puolesta!
  Jos toveri kuolee, älä järkytä, taivas on rikastunut hyvällä ihmisellä!
  Entä jos se on huono? Sitten maan päällä elävien oli helpompaa.
  Totuus on yksi, mutta uskontoja on monia, mikä tarkoittaa, että uskovalla on suurempi mahdollisuus tehdä virhe kuin ateistilla!
  Vaikka ateisti olisi oikeassa, hänen totuutensa ei tuota hänelle hyötyä, mutta uskova, vaikka hän erehtyy, saa onnellisen elämän ja arvokkaan kuoleman!
  Ateistiksi tuleminen on kuin sielusi varastamista!
  Usko on kuin vaate, sitä on vaikea käyttää, etkä voi olla alasti! Voit muuttaa sen vain pesemällä ja valitsemalla modernin tyylin! Yleensä uskonto, kuten vaimo, häiritsee, ja se on pelottavaa muuttua!
  Usko osoittavana survina on vain yksi ja vain tyhmät nauravat sille!
  Onnellisuus on nirso sulhanen, joka menee pariksi vain vapaudella!
  Mitä haluat laittaa käärmeen sydämeesi - avaa ovi alamaailmaan!
  Tämä johtuu siitä, että hakku ja lihaksikkaat kädet tarvitsevat pään!
  Komentaja on näyttelijän kaltainen, vain toistot encore-taukoa varten, eivät aplodit, vaan lyönnit kasvoihin, ajavat maahan!
  Rakkaus on kuin pilvi, oikkujen alainen ja vuodattaa kyyneleitä!
  Armo on vahvojen piirre, julmuus syntyy epävarmuudesta ja epävarmuus on heikkoutta!
  Pahan rangaistus on arvokkain hyvänlaatuinen, se vaatii henkistä puhtautta ja lujuutta!
  Päättäväisyys on hallitsijan välttämätön ominaisuus, arkuus tuhoaa valtioita ja jättää ihmiset orvoiksi!
  Kenen blasteri kiljuisi, mutta sinun olisi hiljaa!
  Rakkaus vaatii uhrauksia, ei vähempää kuin viha!
  - Uskonnon tulee ennen kaikkea olla moraalista, opettaa hyvyyttä ja kuuliaisuutta! Älä vain tee ihmisiä laumaksi ja vieroitta heitä ajattelemaan!
  Vallankumouksen ei pitäisi muuttaa orjuuden tyyppiä, sen tavoitteena on henkinen vapaus yhdellä asenteella - tehdä hyvää!
  Mikään ei yhdistä ihmiskuntaa niin kuin todellinen uskonto, joka perustuu ystävällisyyteen ja terveeseen järkeen!
  - Vain korkeimman totuuden lopullinen voitto voi oikeuttaa valheen! Samoin kuin rauhan asia vaatii väkivaltaa, on helpompi lyödä miekka takaisin miekalla kuin kilvellä!
  - Totuus on aina vähemmistössä, ja vähemmistö voi voittaa vain älyn ja ovelan avulla! Tämä tarkoittaa ovelaa ja älykkyyttä, todellisia totuuden tovereita!
  Orja on ennen kaikkea pelkuri, hän pelkää menettävänsä ketjunsa!
  Tyrannalla on kolme hyönteisten ominaisuutta: skorpionin pisto, tahmean kärpäsen tassut, verenimivän verkko, mutta hänen ei ole tarkoitus tulla siivekkääksi!
  Sielun kauneus, sydämen puhtaus, rakkauden voima - ei saa saastuttaa liiallinen kosto!
  Jos olet oikeassa, oikeus oikeuttaa julmuuden, mutta vain siinä määrin, että se ei tee uhrista teloittajaa!
  Komentajan arvokkain ominaisuus on hyväksyä tappio arvokkaasti ja oppia siitä!
  Nykyaikaisessa sodankäynnissä se, joka lentää, voittaa, ja vihollinen voittaa sen, mikä ryömi!
  Loukkaus on roiston ja pelkurin ase, yrittäessään nöyryyttää muita, hän alentaa itsensä!
  Vain kuolleet eivät erehdy, ellei tietenkään lasketa paratiisin sijaintia!
  Harjoittelu on taidon äiti lahjakkuuden kanssa!
  Ne, jotka haluavat oppia, hyötyvät tappiosta enemmän - kuin voitosta itsetyytyväiset ylimieliset!
  On parempi kuolla kauniisti kuin elää rumina!
  Laiskalle ihmiselle kaikki ajat ovat huonoja paitsi uni!
  Sodassa ennenaikainen ilo on petoksen sisar!
  Täydellisin terä - vinot kädet pilaavat!
  Aika sodassa on kuin vesi, se kuluttaa ystävällisyyttä ja inhimillisyyttä!
  Väijytyksessä istunut soturi on kuin rosvo, vain hän haluaa saada henkensä, ei lompakkoa.
  Hyvälle komentajalle oman pelastaminen on tärkeämpää kuin vieraiden tappaminen!
  Suuri määrä haudankaivajataitoja ja -taitoja! Jos haluat tulla sankariksi, älä kävele nöyrästi!
  Valhe on kuin käärme vahtikoiran paikalla - kerran se puree vihollista, seuraava varmasti pistää sinut heikkoon kohtaan!
  Ritari voi luovuttaa naiselle kaiken paitsi oikeuden kuolla ensin!
  Venäläinen sotilas voidaan tappaa, mutta ei lyödä!
  Jättiläinen ei ole se, jolla on suuri kasvu, vaan jolla on ajatuksen laajuus taivaaseen!
  Väkivalta synnyttää ulkoista kuuliaisuutta ja sytyttää kapinan sielussa!
  Vankeus on kuin kuuma takomo, kovettuu, jos sen jälkeen sukeltaa vapautumisen jäiseen virtaan!
  Oikeus on joskus ankaraa, mutta aina pehmeämpää kuin mielivalta!
  Nyt paljain jaloin lapset juoksevat Kunguriin, voimakkaaseen linnoitukseen, jossa on kuusisataa sotilasta ja toinen miliisi. Pelästyttyään majuri Vereshchaginin lähestymisestä kahdensadan vakituisen sotilaan kanssa, kahdentuhannen pugatšovilaisen joukko poisti piirityksen ja vetäytyi.
  
  
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova saapuivat kapinallisten luo. Aluksi he suhtautuivat skeptisesti pojan shortseihin ja tyttöön tunikassa. Mutta suvereenin sinetillä varustettu asetus sai heidät tottelemaan everstiä. Mutta siitä tuli vielä luotettavampi, kun Oleg, sidottu naulat paljain varpaillaan, heitti ne atamaania kohti, joka alkoi nousta esiin, ja naulitti hänet oveen etulukosta.
  Lisäksi huhut ovat jo saavuttaneet pojasta, joka ei pelkää kylmää ja juoksee nopeammin kuin vinttikoira-susi.
  Poika hyväksyttiin komentajaksi. Ja sitten hän keksi suunnitelman. He yhdessä Margaritan kanssa tunkeutuvat Kunguriin, tappavat kaikki upseerit, ja sitten lauma murtautuu sisään ja lopettaa varuskunnan.
  joka otettiin ilomielin vastaan.
  Ja poika ja tyttö, nämä terminaattorilapset ryntäsivät Kunguriin. Ja suuri joukko kapinallisia lähti heidän perässään.
  Oleg ja Margarita muuttivat ilman pitkiä puheita seinälle. He katkaisivat muutaman vartijan. Ja leikataan upseerit. Paniikki alkoi. Majuri Vereshchagin ryntäsi taisteluun ja oli yksi ensimmäisistä kuolleista. Myös kolme kapteenia sai surmansa.
  Lapset heittivät terävästi hiottuja kiekkoja ja leikkaavat karkaistuilla teräsmiekoilla. He heittivät myös kotitekoisia, mutta erittäin tehokkaita kranaatteja. Mistä vihollinen lensi korkeammalle ja repeytyi. Ja saanut näiltä lapsi-terminaattoreilta.
  Ja sitten kapinalliset lähtivät taisteluun. Ja myös kuinka he alkoivat pilkkoa ja murskata. Ja jo ennestään hämmentynyt ja mestattu varuskunta antautuu Pugatšovin lähettiläiden armeijalle.
  Lapset suorittivat tehtävän. Ja ottamalla Kungurin he ryntäsivät takaisin lähellä Ufaa, missä Emelyan Pugachevin valtava armeija lähestyi.
  Poika ja tyttö juoksivat luokseen ja lauloivat;
  Isänmaassa satakieli laulaa psalmia;
  Siinä säteilevä aurinko sarastaa ...
  Tuo armon - rauhaa, mukavuutta,
  Ja avaa silmät - Herran valo!
  
  Missä ovat laakson liljat ja missä ovat koiranputkea,
  Ja heinäsuovat kaadetaan hunajalla ...
  Sinusta tulee todellinen - tunne sankari -
  Katkaise demonien terävät sarvet!
  
  Nyt juokset paljain jaloin peltojen läpi,
  Melko pieni poika - raskas konekivääri!
  Ja kylmät kantapäät kasteen alla -
  Valmiina asettamaan vastustaja - matti!
  
  Demiurgi veistää luonnon,
  Luo kuvioita myrskyisissä loistoissa...
  Valitettavasti hieman tiukka Jumala on kirurgi-
  Joka ei laita vain viisi!
  
  Me ihmiset olemme myös valtavia tekijöitä -
  Pystyt omaksumaan uuteen maailmaasi!
  Ei tarvitse näyttää lampaan häpeää -
  Sitten hän heti kokoontuu moittimaan armeijaa!
  
  Pioneeripoika on nyt vankeudessa,
  Pyöveli nosti sen telineeseen, antoi sille ruoskalla ...
  Mutta ihmiset eivät kiroa Saatanaa -
  Koska koettelemukset ovat myös lahja!
  
  Tilaa varten - tiet ovat kaikki väreissä,
  Heillä on puhtaan virran ekstaasi...
  Ja meidän on voitettava ilkeä pelkomme -
  Ei piiloudu laatikkoon ankeriaan ketterällä!
  
  Valitettavasti koko maailma on täynnä arkkuja
  Jopa vankityrmässä heillä on fetissiesitys ...
  Näemme sen Eedenissä -
  Loppujen lopuksi Jumalan edessä - sankari-vauva!
  
  Mutta ihminen on pohjimmiltaan myös Jumala,
  Hän on ketterä jättiläinen, jolla on äly...
  Laiva jättää upean luolan,
  Ihmiset ja johtaja ilman pelkoa ovat yhtä!
  
  Karisma on myös pääomaa,
  Älkää antako sitä vain ajaa kiertoon...
  Ja jos jollain olisi illuusioita,
  Varas on jo naulannut hänet sorkkaraudalla!
  
  Kun mielemme kasvaa huipulle,
  Ja tieteellinen liike herättää kuolleet henkiin...
  Peittää jään kukkamatolla,
  Ja olemme matkalla muihin universumeihin!
  Oleg Rybachenko ja Margarita tavoittivat matkan varrella villisikaa. He tappoivat hänet ja söivät lihan raakana. Ja mitä Tarzan loppujen lopuksi söi, ja miksi ne ovat huonompia.
  Ja he ottivat lihan mukaansa.
  Oleg juoksi ja ajatteli:
  Mikä oli siistiä, oli sarja Tarzanista. Mutta hän kirjoitti myös paremmin. Tämä on mielenkiintoinen teos viidakosta ja luonnonvaraisista apinoista. Mutta sanotaanko tytön kanssa?
  Se on vielä ihmeellisempää...
  Lisäksi hän sävelsi yhdessä Margaritan kanssa pieniä aforismeja tehdäkseen siitä hauskempaa;
  Poliitikolle kaikki tiet ovat mutkaisia, mutta ne johtavat suoraan kohti tavoitetta!
  Kulta on pehmeää, mutta siinä on murskausvoimaa!
  Raskasmetalli on kultaa, mutta kulta on kevyttä!
  Vaikka kulta on raskasmetalli, mutta suurina määrinä se tekee sinusta uppoamattoman!
  Pyöveli työskentelee käsillään, mutta tuotetta viedään eteenpäin jaloillaan!
  Jos haluat ottaa valtaistuimen, pidä kuningas päässäsi!
  Jos haluat, hanki leijonan paikka, ole kettu ovelissa ja hyeena ilkeydessä!
  Menestynein poliitikko on ovela kettu ja saalistustiikeri sekä apina muiden ihmisten temppujen käyttämisessä!
  Joka ei ole kettu politiikassa, on aasi elämässä!
  Imartelevalla ketulla on susitottumuksia!
  Sodan viekkaus ei ole kunnian vastaista, paitsi silloin, kun se kääntyy sinua vastaan!
  Sodassa huolimattomuus on kuin terva hunajassa, se vain vuotaa verta!
  Kiertoliike muistuttaa koukkua, ei vain muodoltaan, vaan myös tulokseltaan!
  Ei ole väliä kuinka vahvat kädet ovat, ilman päätä ne eivät ole enempää arvokkaita kuin mallinukke!
  Nerokkuus on verrattavissa kolmanteen käteen, vain paljon suuremmalla swingillä!
  Vallankumous vuotaa verta, mikä johtaa kansan parantumiseen, ajaa pois rasvaa, mikä uudistaa eliitin!
  Investoinneista suurimmat osingot saavat ne, jotka eivät säästä rintamaitoa lapsille!
  Valheita hyväksi, tämä on totuus, ilmaistuna uudella tavalla!
  Nainen on aarre, joka voi lahjoa rikkaimmat ja ase, joka voi kukistaa vahvimmat!
  Ongelmat ovat ikuinen käsite, jopa kuolema siirtää ne vain kuolleen omaisille!
  Onni on kukka, joka on hedelmöitetty luilla ja kastettu verellä!
  - Vereen sekoitettu meikkivoide on hyvin epävakaa, joten vain elävässä ruumiissa verellä on voimaa!
  Kaikki voi muuttua paitsi vastuuntunto ja velvollisuus!
  On huono menettää elämä, mutta paljon pahempaa on menettää kuolemattomuus!
  On parempi lentää yksi tunti kuin ryömiä sata vuotta!
  Vahvuus on synonyymi vapaudelle, vapaus on synonyymi velvollisuudelle, velvollisuus vaatii uhrautumista ja luopumista!
  Sankari, jolla on heikko pää, eroaa mallinukkesta siinä, että hän rampauttaa itsensä!
  Psykologia on avain voittoon, sinun on vain osattava valita oikea lukko!
  Sydäntä ei lähetetä älykkyyteen, eikä päätä leikata!
  Nopeus synnyttää voiton, nopeus tuo onnea, nopeus on toinen onni!
  Nopeus synnyttää voiton, nopeus tuo onnea, nopeus on toinen onni!
  Kuoleman jäinen henkäys saa sydämen vapisemaan ja vääntää pelkurin suolet. Mutta rohkea luisen vanhan naisen läheisyydestä teroitetulla viikateellä: saa reaktion terävyyttä, malttia taistelussa, eroon ylimääräisestä rasvasta!
  Naisten temperamentti esiintyy usein vaatimattomuuden rinnalla - samoin kuin miesten rohkeus!
  Tekniikka on kaksiteräinen käsite - se ei siedä tyhmyyttä!
  Makein hedelmä on vaikein poimia!
  Holtittomuus on rohkeuden vastakohta, rohkeus ja laskelma vain pareittain synnyttävät voiton! Lasi voittoa on kuin pullo vodkaa, jotta ei tule ongelmia, se vaatii kolme henkilöä: Onnea, älyä ja rohkeutta!
  Kuolema ei ole väliaikainen, mutta elämä on pysyvää!
  Ei ole sellaista uskontoa, että looginen selitys olemassa olevalle asiaintilalle ja järjen läsnäololle!
  Tässä se on oikein, mutta ihmismieli itsessään ei ole maailman loogisin. Joskus jopa näyttää siltä, että mikään ei ole irrationaalisempaa kuin logiikka!
  Sota ilman verta on kuin elämä ilman kipua!
  Kyky selviytyä omin voimin on soturille tärkeämpää kuin vihollisen tappaminen! Jokainen sota päättyy rauhaan ja elämä päättyy hautajaisiin!
  Teinin rakkaus on kuin lasi: liian hauras, se rikkoutuu helposti ja sattuu!
  Orja ja kuningas tulevat samasta kohdusta, jos he ovat samat ennen syntymää, niin miksi eivät olisi samanarvoisia sen jälkeen!
  Tieteellinen edistys ilman moraalin kehittymistä on sama kuin yrittäminen savuta ydinräjähdyksestä!
  Laiminlyönti sodassa, rikollisuuden äiti ja petoksen sisar!
  , Sodan leipä on katkerin: veljien veressä ja äitien kyyneleissä liotettuna!
  Lasten synnyttäminen on paljon mukavampaa kuin ruumiiden synnyttäminen - vaikka molemmat vaativat taitoa ja jännitystä!
  Orjuus ei ala halua oppia ja ajatella!
  Viisaat sanat ovat hyviä - hyvät teot ovat parempia!
  Elämä on aina loistavaa, ja kuolema on keskinkertaista!
  Tiede ei ole kaikki kaikessa, edistyneimmät aseet vaativat taitavia käsiä ja joustavaa mieltä! Henki voittaa aineen!
  Hetki lakkaa olemasta ilahduttavaa, heti kun se jäätyy, jäätyy kuin jäälauta!
  Liikkuminen on todellista onnea!
  Isänmaa on arvokkainta mitä ihmisellä on, ilman sitä elämällä ei ole merkitystä!
  Mies ilman kotimaata on kuin ruumis ilman sielua!
  Uskonto on heikkojen lohdutus - kaikki onnettomuudet näyttävät merkityksettömiltä, jos ne ovat väliaikaisia!
  Jos tekniikka on suojelusenkeli, niin taisteluhenki on sodan jumala!
  On helpompaa kaukaista merta ruokalusikalla kuin riidellä ateistin kanssa!
  Tietokone kuin tyttö rakastaa nuoria ja itsepäisiä!
  Kuolema eroaa rakkaasta siinä, että he yrittävät aina lykätä tapaamista hänen kanssaan!
  Kuolema eroaa rakkaasta siinä, että se tulee aina väärään aikaan, mutta kukaan ei moiti häntä myöhästymisestä!
  Kuka säästää turvallisuudesta - mene rikki hautajaisiin!
  Hyvin ruokittu armeija on avain vaurauteen!
  Sodassa hyvä valmistautuminen on kuin ilmaa keuhkoihin, huono kaasuseos rampauttaa ja tappaa!
  Kun henkilö keinotekoisesti antaa itselleen mahtavan ulkonäön, tämä on varma merkki henkisestä heikkoudesta.
  Kauhea susi lampaan vaatteissa, ei lammas suden vaatteissa!
  Miehelle ei ole mitään tärkeämpää kuin sotataide - se on synonyymi arvokkaalle olemassaololle! Tiikerin kuolema on parempi kuin koiran elämä!
  Kuolema sodassa on oikeutettua vain silloin, kun vihollinen ostaa sen kohtuuhintaan, ja lahjojen antaminen viholliselle on pettämistä.
  Tiedusteluvihollinen on melkein voitettu, sinun ei tarvitse vain antaa mahdollisuuksia mennä tuuleen itse!
  Vihollisen ruumis on kallis, mutta elävä tulee silti kalliimmaksi!
  Stealth-laadun voittaja!
  Yleensä elämä ilman vaikeuksia on kuin keittoa ilman mausteita, paljon - katkeraa, ei - ei kiivetä kurkkuun!
  Miesten pitäisi ainakin kerran elämässään tappaa ja pelastaa joku! Ja jos ensimmäinen on onnekas, niin toinen on välttämätön rohkeuden testi!
  Tietokone on parempi kuin atomipommi, se on varmin tapa valloittaa kansakunnat ja saada ne työskentelemään voittajan hyväksi! Sitä paitsi en pelkää kiusauksia! Jokainen usko on sitten jonkin arvoinen, jos se osaa puolustaa itseään!
  Nuoruudessa veri virtaa nopeammin, ja "keitin" keittää kuumemmaksi!
  Hidas aasi, pahempi kuin sika, myös haisee, mutta ei anna lihaa!
  Automaattinen tuli ja ammusten pauhina - mikä parasta, voitti hyvän muiston!
  Usko ilman todisteita: että haukka ilman siipiä voi raapia, mutta ei anna sen nousta!
  Uskonnollinen keskustelu on hedelmättömintä - koska molemmilla riiteleillä ei ole aavistustakaan aiheesta, josta he väittelevät!
  Tieteellisen ja teknologisen edistyksen ja moraalin välisessä kilpailussa jälkimmäinen on tuomittu olemaan ulkopuolinen! Vaikka ihmiskunta on vaarassa pudota tieteen ja moraalin väliseen kuiluun!
  Joka säästää tieteessä, ryöstää jälkeläisensä, ja joka ryöstää jälkeläisensä, pysyy ikuisesti kerjäläisenä!
  Ryöstämällä jälkeläisiä voit tehdä pääomaa, mutta et voi rikastua!
  ! Politiikka on likaista bisnestä puhtaissa puvuissa!
  Totuus on aina monipuolinen, mutta virhe on yhtenäinen!
  Kauneus on dialektinen käsite - vain rumuus on universaalia!
  Nykyaikaiset aseet, toisin kuin viini, rakastavat nuoruutta!
  Säästä vihollinen, mitä istua tikarin päällä - teräs ei tunne empatian tunnetta!
  Paras ase on kekseliäisyys, ei vaadi kustannuksia, mutta on kallis!
  Kun ruumiita on enemmän kuin yksi, ne muuttuvat tragediasta ylimääräiseksi!
  Murha on kuin neitsyyden menettäminen ensimmäistä kertaa ja se sattuu, sitten joka uudella teolla enemmän ja enemmän iloa!
  Huono on se tiedustelija, joka ei voi ennakoida ulospääsyä epäonnistumisen sattuessa!
  Millä tahansa muulla alueella virhe voi maksaa hengen, terveyden, ja vain huijaamalla itsesi uskontoon voit menettää kuolemattomuuden!
  Pedolla on hampaat, miehellä ase, eläin luottaa lihaksiin ja miehellä mieliin! Testit tylsistävät hampaat, mutta terävöittävät mieltä - siksi mieli on kuolematon, edistys, kuten ikuinen liikekone, johtaa vaurauteen!
  Jopa kauheimmat uutiset toistuvasta toistosta tulevat yleisiksi!
  Kun agentti työskentelee kahdelle tiedustelupalvelulle ja saa lapsen, joka yrittää työntää kaksi nänniä suuhunsa, hän on vaarassa repiä suunsa!
  Liike on sade, jonka alla terveyden kukat kasvavat ja kuokka kitkee taudin rikkaruohot!
  Sokeiden sokeat eivät näe silmää - he menevät minne haluavat!
  Sokeita ei voi tuoda esiin - rakas uskollinen tarkistuspiste!
  Näkevä matkustaja älä vedä - auta sokeita köyhiä!
  Ihminen murtuu helposti, alistuu vaikeasti ja saavuttaa hyvin harvoin rakkautta luonnosta!
  Korteissa onni tulee kirkkaaseen päähän, taitaviin sormiin ja rauhalliseen sydämeen!
  Yleensä rikos ei ole suklaata, kun olet sotkenut makean elämän, et tule, mutta saat sydämen lihavuuden varmasti!
  Voiman puute voi kompensoida ylimääräistä älyä, mutta voiman puute ei voi kompensoida älykkyyden puutetta!
  Lahjakkuus voi korvata koulutuksen puutteen, mutta mikään koulutus ei korvaa lahjakkuuden puutetta!
  Timantti on jalokivi ilman kiillotusta, mutta mikään kiillotus ei tee hiilestä timanttia!
  Toisen kuolema on hauskaa, mutta omasta kuolemastasi sydämesi räjähtää ja sielusi menee kantapäihin!
  Raha tarttuu verisiin käsiin ja liukkaisiin sieluihin kuin lika!
  Kaikista fanatismin muodoista uskonnollinen on irrationaalisin ja itsekkäin, joten se on suunnattu ensisijaisesti henkilökohtaisen kuolemattomuuden saavuttamiseen!
  Rakkaus eroaa raiskauksesta vain maksumuodossa - luontoissuorituksena viimeisestä teosta!
  On parempi hävitä vanhurskaudessa kuin voittaa synnissä!
  Vanhurskaan menetys on voitto taivaassa, syntisen voitto on sielun ryöstö!
  Kieltämällä Jumalan kommunistit ovat laskeneet kohtuuttoman taakan ihmisen harteille! Halutessaan ottaa Kaikkivaltiaan paikan, ihminen ei kestänyt Golgatan tuskaa ja paholaisen kiusauksia!
  Ihmiset, joilla ei ollut Jeesuksen voimaa, sen sijaan että olisivat rakentaneet hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden valtakuntaa, romahtivat paheen lammiksi!
  Lukemattomat aarteet ihmisen sielussa, vain jos alat ryöstää niitä, loppuvat nopeasti tuomatta vaurautta!
  Jokainen seksuaalinen teko, jalokivi, jonka jaat kahdelle eikä yksikään varas, varastaa sitä sydämestäsi!
  Jokaisella miehellä on jotain yhteistä kädellisen kanssa, on hyvä, jos se on voimaa, mutta useammin älyä!
  Se olisi hauskaa, jos se ei olisi totta!
  Valitettavasti meillä on enemmän eläviä vitsejä kuin kunnollisia miehiä ja rehellisiä poliitikkoja!
  Se, joka myy sielunsa, on aina tappiolla - hän antaa kuolemattoman kuolevaisen puolesta!
  Voitto vahvasta vastustajasta maksaa yleensä enemmän, mutta et anna sitä turhaan!
  Murha ei voi oikeuttaa omaa etua ja voittoa - vain kunnia, vapaus ja isänmaa ovat väkivallan puolestapuhujia!
  Hyvä pitää olla aseen kanssa,
  Lyö kuin raivoisa teräs!
  Vuotaa verta kuin vesiputous
  Evil ei säästä kaikkia tappaa!
  Kaikista taideteoksista juuri sotilaalliset mestariteokset jäävät vahvimmin ihmisten muistiin ja aiheuttavat eniten kyyneleitä!
  - Verellä kirjoitettu maalaus: kirkkaampi kuin öljy ja haalistuu paljon hitaammin!
  Kunnollinen ihminen asettaa oikeuden - perheen ja ystävällisten suhteiden edelle! Vihollisia ja ystäviä koskevan lain tulee olla sama kuin aviomies vaimolle!
  Erilaisten lakien olemassaolo tekee oikeuden prostituoiduksi!
  Vahva vastustaja hillitsee kehon ja tahdon, tekee sinusta vahvemman - heikko turmelee sielun ja heikentää kehon, tekee sinusta heikomman!
  Joten kova tie antaa paljon helpomman voiton!
  Sotilaan kädet annetaan ampua, ja aivot pysähtyvät ajoissa!
  Tyhmän tappaminen: se on sama kuin neulalla pisto, älykkään ampuminen - mitä lyödä ammuksella!
  Luonto on ihmisen äiti, eikä suuren keksijän äiti voi olla täydellinen typerys! Vaikka häneltä puuttuu käytännön kekseliäisyys!
  Luoti on tehokkain opetusmenetelmä nuorten, samoin kuin vanhusten, kanssa!
  Vain vaikutuksen tehokkuus laskee! Usein uskottavuus laskee, ja jos pääset sinne, joudut kasvattamaan zombeja!
  Uskonto laskee ylpeän ihmisen eläimen tasolle - antaa valita lampaan ja vuohen välillä!
  On parempi antaa ihosi ihmisille kuin lammas kuin sihiseä ikuisesti kuin käärme!
  Yleensä pään kanssa työskentelyn käsite ei tarjoa vain kirjaimellista tulkintaa, vaikka kyse on kamppailulajeista!
  Jos haluat rikastua - kasta itsesi juutalaiseksi, jos haluat mennä konkurssiin, ota lainaa juutalaiselta!
  Lyijy auttaa ruoansulatusta, varsinkin jos pilleri on patruunan muodossa!
  Virkamies, joka ei ota lahjuksia, on kuin neitsytprostituoitu!
  Yleensä pelastaaksesi toisen täytyy tappaa toinen! Tämä on epäilemättä julma laki, mutta se palauttaa lajien luonnollisen tasapainon!
  Maailmassa ei ole parempaa taistelijaa kuin venäläinen sotilas ja suurempaa tyrannia kuin venäläinen kenraali!
  Liiallinen ylellisyys on merkki kevytmielisyydestä, kevytmielisyys on välittömän tuhon ennakkoedustaja!
  Viisaat sanat paskiaisen huulilta ovat kuin suihkulähde roskasaosta!
  Sinulla on etu pituuden suhteen, mutta minulla on mielessä!
  Joskus voi tappaa, mutta toivoa ei voi koskaan viedä!
  Sodassa hetken hukkaaminen - voit menettää ikuisuuden!
  Tavallinen torni on säälittävä pilvenpiirtäjien keskellä, mutta majesteettinen majojen keskellä!
  Ihminen alistuu voimalle, kunnioittaa julmuutta, halveksii lempeyttä eikä arvosta ystävällisyyttä!
  Seksi on paras lääke kaikkiin mielisairauksiin, mutta valitettavasti kallista ja vaikeasti löydettävää!
  Joka ei rakasta seksiä, se ei rakasta elämää, eikä arvosta lihan iloja!
  Runoudella on viinin kanssa yhteistä, että sen arvo kasvaa ajan myötä, mutta vuosisadatkaan eivät anna rivien mätää ja kipinöiden sammua!
  Sotilas on kuin tietokone - hän laskee yksi-nolla, ja soturi on ystävä-vihollinen!
  Ihminen eroaa eläimestä humanismissa ja kyvyssä toimia vaistojen vastaisesti!
  Naiseen kohdistuvasta väkivallasta syntyy joskus terveitä lapsia ja luontoon kohdistuvasta väkivallasta vain hirviöitä!
  Jos äiti on julma, ovat myös lapset julmia! Mikä on sellainen luonne, on hänen jälkeläisensä - mies!
  Ystävyyttä etsitään vahvoista, ravintoa rikkaista ja omistautumista pelottomille!
  Hyökkääminen on paras tapa neutraloida vihollisen numeerinen ylivoima - vastustaminen on kuin puolet käsistä leikkaamista!
  .Naiselle rakkaus on nautintoa ja tuloa, miehille nautintoa ja kuluja!
  Uuden aseen keksiminen moraalittomalle henkilölle on kuin tuolin jalkojen sahaaminen, kun köysi on pyyhkäissyt kaulan yli!
  Saavuttuaan lähelle Ufaa kaverit ilmoittivat tehtävästä Pugatšoville.
  Talonpoikakuningas oli yllättynyt siitä, että lapset työskentelivät niin nopeasti. Ja tietysti hän palkitsi heidät. Hän ojensi hopeisen ristin. Ja kaksisataa ruplaa kukin.
  Sitten seurasi hyökkäys Ufaan. Margarita ja Oleg ovat, kuten aina, eturintamassa ja hyökkäävät nopeasti.
  He leikkaavat vihollisia sapelilla ja heittävät pommeja.
  Ufan varuskunta oli jo heikentynyt nälästä, mutta kapinallisten voitto oli rikkonut heidän hengen.
  Lisäksi kasakkojen kuninkaalla on lähes viisikymmentätuhatta joukkoja - valtava joukko ...
  Kun Oleg Rybachenko hakkeroi kuoliaaksi komentajan, loput sotilaat antautuivat.
  Heidät vannottiin, leikattiin punokset, leikattiin kuin kasakat. Jotkut upseerit päättivät liittyä Pugatšoviin. Ja mikä silmukka on parempi?
  Lyhyesti sanottuna Ufa otettiin helposti. Ja jopa kasakkien tsaari pahoitteli, ettei hän hyökkäsi Yaitskyn kaupunkiin.
  Yleisesti ottaen Pugachevin asiat menivät paremmin. Nyt voidaan lähettää lisää joukkoja Uralin tehtaille. Ja käske Beloborodovia ottamaan kaikki kaupungit ja Tobolsk.
  Päätettiin ehdottomasti mennä Kazaniin ja sitten Moskovaan. Emelyan Pugachev kertoi jopa, että hänen poikansa Tsarevitš Pavel itse oli liittynyt kampanjaan ja luovuttaisi valtaistuimen isälleen. Joka tapauksessa monet uskoivat siihen.
  Pugatšovin armeija jatkoi kasvuaan. Saapui uutisia useiden Uralin tehtaiden valloituksesta ja uusista aseista, tarvikkeista ja ruudista.
  Sen jälkeen valtava armeija lähti kampanjaan. Hän muutti jokea pitkin molempia rantoja pitkin Volgaan.
  Tsaari Emelyan Pugachev oli iloinen ja iloinen. Toistaiseksi hänen asiat ovat sujuneet erittäin hyvin. Yleensä kapinallisia ei ole koskaan pahoinpidelty. Ja Venäjän uuden tsaarin maine on nousussa. Ja joka päivä uusia sotureita liittyy häneen tuhansia.
  Itse julistautuneella kuninkaalla on monia ratsuväkijoukkoja. Ja kaikki haisee todelliselta voitolta.
  Lapsivartijat juoksevat muun armeijan edellä. He ovat hauskoja ja nauravat paljon.
  Täällä nuoret soturit hyökkäävät husaarien partioon. Lyhyen kaato, pari heittoa paljasjalkakranaattien varpailla. Ja taistelijat tuhotaan.
  Seuraavana on Osan linnoitus. Todellisessa historiassa hän antautui ilman taistelua. Joten kaverit eivät ole vielä hyökänneet eivätkä tappaneet ketään.
  He jopa kyllästyivät... Kaverit lauloivat;
  Spartacus esitti orjien hyväksikäytöt,
  Heittää pois vihattujen prinssien ikeen...
  Hän muutti onnettoman kotkaparvi -
  Puhelu on yksinkertainen - siirrä unelmasi erilleen!
  
  Ota miekka esiin painimalla sitä
  Ja leikkaa armottomasti pahoja vihollisia ...
  Onneksi avaat tien taistelijana,
  Vainaja elää ikuisesti graniitissa!
  
  Saamme sen taivaalta, nolla tarvitsee kuun,
  Avaamme Marsin avaruuden kuin portin,
  Ja tunnetusti uskon Venukseen, tulen...
  Koko Linnunrata - miekan alla menee sankarille!
  
  Taivaalla on tähtiä ja tyttöjen silmät -
  Safiirit, rubiinit kimaltelevat...
  Ja väkivaltaiset ajatukseni lentävät -
  Kun esi-isämme löi Mamaiaa!
  
  Kuolevainen Chelubey huudahti lyöntipallossa -
  Tuo venäläinen kuolee pyörteiden kavioiden alle...
  Outo itku hullu - tapa kaikki:
  Se nauru ja sointuiset laulut laantuivat!
  
  Peresvetin vastaus annetaan äänekkäästi,
  Keihään isku ja vihollinen painajaismaisessa helvetissä...
  Ei odota soturi zindan -
  Me voitamme, te ihmiset uskotte siihen!
  
  Salakavala kivi - pilvissä on päiviä,
  Ei joka kerta onnea ja palkintoja...
  Ja kaupunkimme ovat tulta, valoja,
  Näemme myös taistelussa ei kypsynyt!
  
  Mutta tiedä Venäjän voittopaikka
  Esi-isämme Caesar, mahtava makedonialainen ...
  Planeetat muuttuvat pian paratiisiksi
  Erittäin maukas Poshekhonsky-juusto teen kanssa!
  
  
  
  SPEERIN MUUTOKSIEN HISTORIA
  Speer, tämä organisointinero, onnistui vakuuttamaan Fuhrerin kehittämään ja ottamaan sarjaan pikaisesti kevyen, halvan, ohjattavissa olevan suihkuhävittäjän, jossa on vain kaksi ilmatykkiä, mutta lento-ominaisuuksiltaan maailman paras.
  Joten HE-162 syntyi, eikä 6. joulukuuta 1944, jolloin se nousi ensimmäisen kerran, vaan se oli jo liian myöhäistä, vaan 20. huhtikuuta 1943, jolloin Kolmas valtakunta oli vielä täynnä voimaa, ja tällä saattoi olla vaikutusta sodan kulkuun. Onneksi Yummo-suihkumoottori oli jo valmis massatuotantoon. Kone oli lähes kokonaan puuta, ja panssari oli vain viisikymmentä kiloa otsassa. Mutta auto on kevyt, halpa ja erittäin ohjattava, helppo hallita. Sen nopeus ylitti 900 kilometriä tunnissa, ja tyhjän hävittäjän paino oli vain 1600 kiloa. Aluksi aseistus oli kaksi 20 millimetrin lentotykkiä - vahvempi kuin Yak-9 ja verrattavissa LAGG-5: een.
  Melko helppokäyttöinen kone. Lyhyesti sanottuna kansantaistelija. Halvempi kuin ME-109 ja helpompi valmistaa, mutta paljon tehokkaampi.
  HE-162 osoittautui tehokkaaksi aseeksi. Jo Kurskin taistelun aikana saksalaiset ässät saivat tiliä siitä. Huffman loisti erityisesti.
  Hitler oli tietysti tyytyväinen ja käski nostaa auton tuotannon viiteen tuhanteen kuukaudessa. Tätä lukua ei voitu saavuttaa, mutta vuoden 1943 loppuun mennessä tuotettiin yli kaksi tuhatta autoa kuukaudessa.
  NE-162 aiheutti Neuvostoliitolle ongelmia ilmassa ja hidasti jonkin verran Neuvostoliiton joukkojen etenemistä. Kursk Bulgella saksalaisten tankkien tappiot olivat pienemmät kuin todellisessa historiassa, monet IL-2:t ammuttiin alas.
  Saksalaiset pystyivät kiristämään vastarintaa ja Kharkov ja Orel putosivat kuukautta myöhemmin kuin todellisessa historiassa.
  Mutta silti Puna-armeija eteni, vaikkakin hitaammin kuin todellisessa historiassa. Tämän ansiosta saksalaiset onnistuivat saamaan jalansijan Dneprin takana ja luomaan siellä tehokkaan puolustuksen. Ja sitten saapuivat itseliikkuvat aseet E-10, erittäin menestynyt panssarivaunuhävittäjä.
  Saksalaiset pystyivät vakauttamaan rintaman idässä. Talvella Neuvostoliiton joukot eivät pystyneet ylittämään Dnepriä. Saksalaiset vastustivat myös Leningradin lähellä.
  Vaikka liittolaiset edistyivät Italiassa. Mutta erittäin korkealla hinnalla.
  Epäonnistuttuaan murtautumaan natsien läpi, puna-armeija muutti Krimille. Myös täällä taistelut kestivät pidempään kuin todellisessa historiassa, mutta päättyivät tappioon.
  Liittoutuneiden maihinnousu Normandiassa päättyi Britannian ja Yhdysvaltojen tappioon. 22. kesäkuuta Neuvostoliiton joukot iskivät keskustaan. Mutta saksalaiset pystyivät torjumaan Neuvostoliiton joukkojen hyökkäyksen. Osittain onnistuneen ja halvan itseliikkuvan E-10 aseen ansiosta. Tämän 12 tonnin painoisen koneen etuvaraus oli 82 millimetriä 45 asteen kaltevalla, läpäisemätön Neuvostoliiton kolmekymmentäneljälle ja T-4:n kaltaiselle aseelle. Tämä kone voisi jopa tunkeutua IS-2:n otsaan lähietäisyydeltä, ja sillä on hyvät mahdollisuudet pomppia kaltevasta panssarista.
  Uusi saksalainen tekniikka on hyvä puolustuksessa. Ja Fritzit käyttävät sitä. Mutta Neuvostoliiton autot eivät vieläkään ole niin menestyviä. T-34-85:ssä on melko heikko ase ja suoja, ja korkeus on liian suuri. Ja IS-2 on haavoittuvainen tornin otsassa ja rungon alaosassa.
  Saksalaiset pystyivät pitämään kiinni keskittämällä voimansa etukäteen keskelle ja arvaamalla iskun pääsuunnan.
  Liittoutuneiden tappion jälkeen Normandiassa sodanvastainen ilmapiiri vahvistui Yhdysvalloissa ja Britanniassa. Lisäksi amerikkalaiset eivät olleet onnekkaita, kun he yrittivät laskeutua Filippiineille, japanilaiset taistelulaivat hyökkäsivät heidän kuljetuksiinsa. Ja ne upotettiin. Monet ajoneuvot ja sotilaat saivat surmansa.
  Se teki myös vahvan vaikutuksen amerikkalaisiin.
  Saksalaiset torjuivat hyökkäyksen keskustassa, siirsivät osan joukkoista Italiaan ja aloittivat hyökkäyksen siellä.
  Panther-2 osallistui taisteluihin. Saksalaiset onnistuivat selviytymään 50 tonnin painosta, jolloin aseesta tuli 88 mm ja 71 EL-piippu ja itse autosta 150 mm paksu etupanssari rinteiden alla.
  Panther-2, joka oli kevyempi mutta tehokkaammalla moottorilla, osoittautui erinomaiseksi panssarihävittäjäksi.
  Saksalaiset onnistuivat valloittamaan takaisin Napolin ja vangiksi monia vankeja ja palkintoja. Liittoutuneet pakenivat takaisin Sisiliaan. Siellä he halusivat mennä suojaan laivaston avulla.
  Saksalaiset suunnittelijat lanseerasivat E-25:n sarjaan. Neuvostoliiton joukot yrittivät jälleen hyökätä lähellä Leningradia. Mutta saksalaiset olivat siellä valmiina. Yleisesti ottaen saksalainen tiedustelu toimi hyvin, varsinkin ilmatiedustelu, koska Fritzillä oli korkealla lentäviä suihkukoneita, jotka olivat täysin haavoittumattomia Neuvostoliiton ilmapuolustukselle.
  Talvella Neuvostoliiton joukot iskivät jälleen keskustaan, mutta heidän hyökkäyksensä olivat ennustettavissa. Ja ilmassa natsit valtasivat täydellisen vallan. Myös liittoutuneiden lentokoneet menettivät paljon.
  Helmikuussa natsit suorittivat operaation Sisiliassa ja ottivat yli kaksisataa tuhatta brittiläistä ja amerikkalaista sotilasta vangiksi. Ja maaliskuussa saksalaiset iskivät etelään. He murtautuivat puolustuksen läpi, etenivät yöllä ja loivat pari kattilaa.
  Neuvostoliiton joukot alkoivat liikkua.
  Rooseveltin kuoleman jälkeen Truman tarjosi Hitlerille aselepoa. Fasisti numero yksi oli samaa mieltä. Mutta vastineeksi hän vaati öljytuotteiden toimittamista ja vankien palauttamista. Truman ja Churchill suostuivat tähän.
  Saksalaiset ovat vapauttaneet kätensä idässä. He saivat myös uuden E-75-tankin. Tiheämpi asettelu - moottori ja voimansiirto yhdessä sekä poikittaisjärjestely mahdollistivat koneen korkeuden pienentämisen. Joten se näytti paljon aikuiselta "Tiger" -2:lta, mutta paljon matalammalla siluetilla.
  Paljon paksummalla, kulmikkaammalla panssarilla varustettu E-75 mahtui 75 tonnin painoon 1250 hevosvoiman moottorilla. Mikä teki siitä melko liikkuvan ja luotettavan. Yhdistyneen kuningaskunnan tankissa oli kahdenlaisia aseita. 105 mm 100 EL ase vihollisen panssarivaunuja vastaan ja 128 mm 55 EL, monipuolisempi ase. Tornissa oli 252 mm paksu etupanssari, ja 170 mm sivupanssari oli myös kalteva. Rungossa oli 200 mm panssaria ylhäällä 45 asteen kaltevuudessa ja 160 mm pohjassa 45 asteen kaltevuudessa. Rungon sivut 120 mm ja toiset 90 mm kilvet.
  Siten saksalaiset loivat 75 tonnin painolla koneen, joka ei ole huonompi kuin Maus panssari- ja aseistuksessa, vaikkakin yhdellä aseella.
  Neuvostoliiton panssarintorjuntaaseet eivät tunkeutuneet E-75:een edes sivulle, ja se sai epäilemättä Hitlerin etuoikeuden kaikkiin muihin E-sarjan tankkeihin nähden.
  Toistaiseksi Neuvostoliitto on saanut vain IS-3:n, joka on paremmin suojattu tornin otsassa, mutta vaikeampi valmistaa. Joten Stalin määräsi, että IS-2:ta ja T-34-85:tä ei toistaiseksi poisteta tuotannosta.
  Kesällä saksalaiset E-75-tankit ilmestyivät ensimmäisen kerran rintamalle. Ne osoittautuivat erittäin tehokkaiksi koneiksi.
  Samaan aikaan natseilla oli kevyt ajoneuvo ME-1010, jonka siivet muuttivat pyyhkäisysuuntaa, edistyneempi malli ME-262 X ja raskaammin aseistettu, nopeampi ja ohjattavampi XE-262-ajoneuvo. Kansantaistelija ansaitsi suunnittelijoiden kaikki kehut. Ja myös Yu-287-suihkupommikone, joka osoitti valtavaa taitolentoa. Samoin Arado-brändi.
  Saksalaiset pystyivät etenemään kesällä Ukrainassa, valtasivat Donbassin takaisin. Sitten syksyllä he valtasivat Kurskin ja lähestyivät Voronežia. Neuvostoliiton joukot vetäytyivät Donin taakse ja yrittivät luoda puolustusta sinne. Talvi oli tulossa.
  Saksalaiset diplomaatit yrittivät ottaa Turkin mukaan sotaan.
  Täällä he kiersivät ja lupasivat kultavuoria.
  Stalin, joka tunsi, että Neuvostoliiton oli vaikea vastustaa uutta saksalaista tekniikkaa ja uuden T-54-tankin luominen kohtasi tiettyjä vaikeuksia, tarjosi natseille aselepoa.
  Vastauksena Hitler vaati Leningradin ja Krimin luovuttamista sekä leivän, öljyn ja muiden raaka-aineiden toimittamista ilmaiseksi! Ja palauttaa sotavangit ja siirtää osan kullasta Neuvostoliitolle.
  Stalin suostui kaikkeen paitsi Leningradin antautumiseen.
  Natsit etenivät Krimillä talvella. He valloittivat melkein koko niemimaan Sevastopolia lukuun ottamatta. Puna-armeija yritti edetä keskustassa ja pohjoisessa, mutta jälleen tuloksetta, kärsittyään valtavia tappioita.
  Maaliskuussa 1946 Fuhrer lopulta suostui aselevon kolmen vuoden ajaksi. Neuvostoliitto tietysti toimitti Kolmannelle valtakunnalle ilmaisia raaka-aineita ja siirsi osan sotilaallisten tehtaiden laitteista.
  Ja natsit kääntyivät länteen. Atomipommia ei ollut vielä luotu, ja Japani vastusti epätoivoisesti Amerikkaa. Jokaisen Tyynenmeren saaren kohdalla oli kova taistelu täydessä vauhdissa.
  Aluksi Hitler oli samaa mieltä Francon kanssa ja saksalaiset joukot valloittivat Gibraltarin yllätysmyrskyllä. Sitten he saapuivat Marokkoon. Maltalla sijaitseva brittiläinen tukikohta kukistettiin ja vangittiin laskeutumalla. Natsit ovat hyökänneet Afrikkaan.
  Erittäin vahva ja heidän lentäjiksi tuli: Albina ja Alvina. Tytöt onnistuivat ohittamaan Huffmanin ja ylittämään ensimmäisenä viidensadan pudonneen lentokoneen esteen itärintamalla.
  Ja lännessä he ovat täysin paljasjalkaisia paholaisia bikineissä, ja niistä on tullut amerikkalaisten ja brittiläisten autojen ukkosmyrsky.
  Ja Gerda panssarimiehistöineen ajoi E-75:llä Algerian läpi. Tytöt ovat itärintaman tuhoutuneiden ajoneuvojen määrän ennätyksiä Wittmannin edellä.
  Soturit alkoivat taistella Kurskin pullistumasta ja osoittivat luokkansa. Vaikka ei kovin älykäs Hitler epäili naisten taistelemista. Mutta Gerda, Charlotte, Christina ja Magda tekivät ihmeitä Pantherilla. He olivat Wittmannin jälkeen toinen panssarivaunumiehistö, joka sai korkean palkinnon: Rautaristin Ritariristin tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja myös kultainen ja timanttien sotilaallinen ansioristi.
  Tytöt menevät luokseen ja laulavat:
  -Tuhoamme koko maailman ilman Valtakuntaa,
  Alas alas ja sitten...
  Rakennamme uutta, uutta maailmaa,
  Joka ei ollut kukaan, hänestä tulee kaikki!
  Samaan aikaan myös soturit kikattelevat, paljastaen hampaitaan. Ja ampua itsensä taas...
  He tyrmäsivät englantilaisen tankin ja karjuvat:
  - Olemme super!
  Gerda painaa joystickin nappia paljain varpaillaan, repii tornin irti Shermanista ja huutaa:
  - Olen tuleva jumalatar!
  Sitten Christina kaataa tankin alas paljain varpaillaan ja huutaa:
  - Minulla on myös supertyttö!
  Sitten hän ampuu, rikkoen Charlotten auton ja vinkaisi:
  - Mutta Pasaran!
  Ja seuraava kuori päätti englantilaisen Magdan. Tytöt ovat todella supermiehiä.
  Ja rehellisesti sanottuna kaikki voittaa poikkeuksetta. Käytettiin kastelemaan kaikki viholliset ja paikka helvetissä ja tietysti!
  Soturit työskentelevät itselleen ja ampuvat. Älä anna armoa vastustajillesi.
  Useat tuhannet britit ja amerikkalaiset antautuivat. Miehet putoavat polvilleen ja suutelevat tyttöjä heidän paljaille, pölyisille jaloilleen.
  Näin taistelu etenee... Algeria on kaatunut, ja saksalaiset ovat jo Libyassa. Tietenkin he voittavat leikkisästi. Heille ei ole esteitä.
  Saksalaiset valloittivat kesällä 1946 koko Pohjois-Afrikan ja menivät Suezin kanavalle. Fasisteilla on mahtava ase: kiekkokoneet, joita ei voida ampua alas. Sekä britit että amerikkalaiset hajosivat tämän takia.
  Syksyllä Wehrmacht muutti Sudaniin ja Lähi-itään. Britit ja amerikkalaiset putosivat kuin pähkinät.
  Salaa he yrittivät neuvotella Stalinin kanssa. Avaa toinen rintama.
  Punainen diktaattori vastasi välttelevästi... Syksyllä saksalaiset valloittivat koko Lähi-idän ja suurimman osan Afrikasta, ulottuen Kameruniin asti. Ja talvella saksalaiset joukot muuttivat Iraniin ja edelleen Intiaan. Elefanttimaa valloitettiin. Ja sitten natsit etenivät keväällä Etelä-Afrikkaan ja ottivat lopulta mustan mantereen hallintaansa.
  Kesäkuussa 1947 seurasi maihinnousu Britanniaan ... Wehrmachtin valitut joukot osallistuivat taisteluihin.
  Ensimmäistä kertaa testattiin pyramidisäiliötä, joka osoitti erinomaisen suojan kaikista kulmista ja suuren nopeuden.
  Gerdan panssarivaunumiehistö taisteli siinä. Tytöistä tuli erittäin siistejä ja vinttikoiria....
  He pakkasivat joukon tankkeja ja aseita.
  Gerda ampui, pudotti alas englantilaisen tykin ja lauloi:
  - Viholliset eivät estä meitä!
  Ja kuinka hän nauraa!
  Charlottekin paljastaa hampaansa ja vinkua:
  - Valloitamme maailmankaikkeuden kannen!
  Ja säiliö lakaistaan myös pois.
  Seuraavaksi Christina läimäyttää raivoissaan:
  - Saappaat kimaltelevat maaliskuussa!
  Ja myös lakaise torni!
  Sitten, kun Magda ampui, hän ampui alas englantilaisen haubitsan ja karjui:
  - Välitön lento!
  Soturit valtavalla korkeudella.
  Ja Albina ja Alvina ryntäävät taivaalla ja viimeistelevät englantilaiset ja amerikkalaiset varusteet. He murskaavat Fritzin paljain, kaiverrettujen jalkojen avulla ja laulavat itsekseen:
  - Afrikka on vaarallinen, kyllä, kyllä, kyllä!
  Afrikka on kauhea - kyllä, kyllä, kyllä!
  Älkää menkö lapset! Kävele Afrikassa!
  Joten hän löi yhdestä taistelusta viisikymmentä konetta kahdelle.
  Näin vihollisten soturit murskaavat sitten luottavaisesti.
  Britannia kaatui kahdessa viikossa. Ja Lontoon varuskunta antautui. Joten Kolmas valtakunta murskasi vaarallisen vihollisensa.
  Mutta Yhdysvallat on edelleen... Yhdistettyään japanilaisten kanssa ja heillä on paljon resursseja saksalaiset alkavat painostaa amerikkalaisia... Elokuussa 1947 natsit laskeutuivat Islantiin ja valloittivat tämän saaren lähestyen Amerikkaa.
  Yhdysvaltoihin pääsy ei ole helppoa. Mutta fasistit ovat saaneet jalansijaa Latinalaisessa Amerikassa ja rakentavat joukkojaan. Mutta sota kestää pitkään. Talvella taisteluita käytiin merellä ja ilmassa. Ja keväällä 1948 saksalaiset yrittivät päästä Grönlantiin. Ja he onnistuivat ... Kesällä natsit hallitsivat jo Kanadaa. Mutta taistelu oli kovaa...
  Yhdysvaltoja yhä lähemmäs. Mutta sitten Neuvostoliiton tytöt ovat hereillä.
  Viisi tyttöä Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympias saapuivat Amerikkaan taistelemaan vapaaehtoisina Kolmannen valtakunnan laumoja vastaan. Kaikki viisi tyttöä ovat erittäin kauniita ja osaavat englantia. Stalin-Putin kieltäytyi lähettämästä koko naispataljoonaa, koska se olisi vastoin fasistisen imperiumin kanssa solmitun rauhan ehtoja. Neuvostoliiton piti ostaa aikaa hinnalla millä hyvänsä, kun natsit hyökkäsivät Yhdysvaltoihin.
  Viisi tyttöä ovat vapaaehtoisia: he ovat käyneet läpi koko sodan Brestistä ja Bugista Orenburgiin. Ja he taistelevat natseja vastaan maan toisella puolella Hondurasin pääkaupungissa.
  Tegucigalpa on yksi puolustuksen tärkeimmistä linnoituksista, vastakohtana kirjavalle laumalle. Sekä japanilaiset että aasialaiset laumat nousivat riehumaan. Saksalaiset itse taistelivat vain panssarivaunuissa, ja jalkaväki oli kokonaan ei-arjalaisista kansoista. Aasialaiset, mustat ja arabit ajettiin eteenpäin.
  Natasha ampui, katkaisi kaksi afrikkalaista ja siristi:
  - Vain lauma Tšingis-kaania!
  Kultatukkainen Mirabela, joka oli katkaissut kolme intiaania automaattisella purskeella, nosti paljaat, ruskettuneet jalkansa huipulle. Ja hän sanoi:
  - Jauhamme tykinruokaa!
  Kranaatin sirpale lensi ja löi Mirabela-Zoyaa hänen paljaalle, pyöreälle kantapäälleen. Tytöt tappelevat perinteisesti bikineissä ja paljain jaloin. Ja kun se osuu terävästi karkeaan, tyttömäiseen pohjaan, se sattuu.
  Kauneus räjäytti silmää ja ampui jälleen... Mirabela on hyvin hoikka, keskipitkä ja täydellinen vartalo.
  Natasha on pidempi, majurin arvolla ja jopa Neuvostoliiton sankari. Mutta myös melkein alasti, tuskin peitetyt bikinit. Hyvin ruskettunut, mutta hänen hiuksensa ovat valkoiset. Ja Natasha ampuu erittäin tarkasti. Ja hän rakastaa heittää kranaatteja paljain jaloin.
  Kaunis Angelica ampuu ja kaataa neljä arabia räjähdyksellä. Hänen hiuksensa ovat punaiset, tai pikemminkin kuparinpunaiset, kuin proletaarinen lippu. Ja kun tuulet puhaltavat, se on kuin vallankumouksen lippu. Tyttö kimaltelee smaragdisilmillään kuin tähdet. Ja pyyhkäisee viholliset raa'asti pois.
  Svetlana on myös blondi. Ja konekiväärin ampuminen. Tyttö lepäsi paljain jaloin ja kääntyi. Viisi erilaista taistelijaa heitettiin ylös, ja ne lensivät ulos vastustajien rinnasta ja vatsoista, karmiininpunaisista verilähteistä.
  Svetlana nuoleen täyteläisiä huuliaan sirutti:
  - Sota on ilmaa keuhkoihin...
  Tyttö makuulla heittää kranaatin paljain jaloin. On räjähdyksiä. Useita militantteja lentää eri suuntiin.
  Olympias on isompi ja lihavampi tyttö. Hänen hiuksensa ovat vaaleanruskeat. Tyypillinen maalaismainen nuori, verta ja maitoa pitävä nainen. Erittäin vahva fyysisesti ja ampuu hyvin.
  Tässä taas antaa jonon. Ja kuolleet fasistiset palkkasoturit kaatuvat.
  Olympias ammunta, sanoo:
  - Okei, okei, missä olit? Isoäidin toimesta! - Tyttö ampui, kaatoi kolme parrakasta natsitaistelijaa ja lisäsi. - Mitä he söivät - puuroa! Mitä he joivat? Brazhka!
  Tytöt ovat puolustuskannalla. He eivät anna natsien mennä eteenpäin. Ja ystävälliset laulut huutavat:
  -Tuhoamme koko väkivallan maailman,
  Alas alas ja sitten...
  Rakennamme uuden, taivaallisen maailman -
  Joka ei ollut kukaan, hänestä tulee kaikki!
  Natasha heittää jälleen kranaatin paljaalla jalallaan. Räjäyttää etenevät jalkasotilaat. Se kuumenee. Täältä tulee pahamaineinen "leijona" -2. Ja sen vieressä on edistyneempi E-50. Ammukset puhkeavat. Repäisi mustan amerikkalaisen pään, ja hän pyörähti pois.
  Mirabela astui palavalle laudalle, ja hänen kovettuneet jalkansa tuskin tunsivat liekin lämpöä.
  Kultatukkainen kaunotar ampui ja kehräsi:
  - Ja kuka pysäyttää veristen hullujen jokien virtauksen ...
  Mirabela ampui uudelleen, kaatoi afrikkalaisen pois E-50:n panssarista ja sirkutti.
  - Blasterin säde osuu temppeliin, mies katosi pahassa välähdyksessä!
  Tyttö ampui uudelleen. Hän välähti paljas, ruskettunut, siro jalkansa läpi ilman. Kranaatti lensi häntä kohti. Kultahiuksinen kaunotar päihitti lahjakkaasti nykyisyyden paljailla, lähes pölyttömällä pohjalla. Kranaatti lensi takaisin. Ryntäsi kolmannen valtakunnan militanttien riveissä. Näytti siltä, että vesimelonit putosivat rikkoutuneesta kuorma-autosta. Niin paljon verta virtasi.
  Mirabella twiittasi:
  - Tyttö epäonnistui kokeessa, ja kirottu Reich tuli. Hitler oli ilmeisesti kyllästynyt elämään, ja hänen kauneutensa söi tunnetusti!
  Angelica on myös soturi, ei neiti. Hän kirjoittelee itsekseen konekivääreistä ja lauseista hajottaen ruumiita:
  - Äidin lusikalle! Isän lusikalle! Ja Koba-kauhalle! Ja sängyssä tynnyrillä!
  Kuparinpunaiset hiukset kaunotar laukaisee puisen lentokoneen paljain jaloin. Hän lentää suoraan massiiviselle saksalaiselle tankille "Lion". Istu 105 mm:n tykin suuhun ja se räjähtää. Ase on epäkunnossa.
  Saksalainen kääntyy ympäri ja pakotetaan häpeällisesti virrata pois. Angelica, hieroen jalkaansa rakennuspalaa vasten, sanoo:
  - Ei ole voimaa - tarvitset mielen! Sinun täytyy tehdä melua!
  Ja taas tyttö ampuu erittäin tarkasti. Hänen punaiset hiuksensa ovat kuin olympiasoihdun liekki. Houkutteleva tyttö. Amerikan armeijassa hän on jo onnistunut erottamaan itsensä osoittaen raivokasta temperamenttia. Erityisen hyvä oli aloittaa temppuja afroamerikkalaisten kanssa. Ne ovat niin epätavallisia ja kauniita.
  Angelica kuitenkin tuhoaa myös kolmannen valtakunnan armeijassa taistelevia mustia. Mitä Saksa valloitti koko Afrikan. Yritä pysäyttää tällainen voima.
  E-50 on uusin säiliö, jossa on kaasuturbiinimoottori ja paksu sivu- ja etupanssari. Sitä ei voi ottaa kranaatilla. Angelica heitti lahjan paljain jaloin, kaatoi useita jalkasotilaita ja sirutti:
  - Eh, olet luotettava panssaripanssari, joltakulta, joka aikoo purra... Vain sinä tiedät voiman... joo, voit potkaista vain teräshevosella!
  Svetlana ampui myös erittäin tarkasti. Ja hän heitti mieluummin kranaatteja jaloillaan. Hänen paljaat sormensa myös vääntelivät teräskiekkoa. Kärki lensi yli ja katkaisi kahden fasistisen militantin kurkun. He pudottivat konekiväärin, ja nyt paksu, suurikaliiperinen purske viilti lauman ketjujen läpi. Kokonainen joukko ulkomaisia taistelijoita, jotka on värvätty ryöstöillä Kolmannen valtakunnan armeijaan.
  Svetlana twiittasi:
  - Onni on palkinto rohkeudesta! Yksi biisi riittää! Vain laulaa talosta!
  Mutta toistaiseksi kaunotar ei ole ehtinyt kaipaamaan kotia. Vaikka Yhdysvaltain armeijassa on hyvin vähän Neuvostoliiton vapaaehtoisia. Stalin-Putin ei halunnut loistaa, jotta Hitler ei myöhemmin antaisi syytä syyttää Venäjää Olkirauhan ehtojen rikkomisesta.
  Viittä tyttöä - naisten pataljoonan parhaita - varoitettiin, että jos heidät vangitaan, isänmaan on luovuttava heistä. Tyttöjen pitäisi tässä tapauksessa leimata niitä triviaaleja palkkasotureita, jotka palkattiin rahasta.
  Sekä Svetlana että Natasha ja muut tytöt ymmärtävät, että jos heidät vangitaan, heitä odottaa kauhea kidutus. Joten he päättivät joka tapauksessa olla antamatta heitä elossa natseille.
  Saksalaiset hyökkäyskoneet lentävät amerikkalaisten joukkojen asemien yli. Natsit eivät odottaneet, että tällainen itsepäinen vastarinta kohtaisi heidät Hondurasin pääkaupungissa, joten natsit suuttuivat.
  Reaktiivinen, hyökkäysilmailu on vahvaa. Ohjukset lentävät, aseet toimivat.
  Amerikkalaiset sotilaat kuolevat. Olimpiada sai myös sirpaleiden osuman hänen lihaiseen olkapäähän. Veri tuli ulos. Sankarityttö poisti hampaillaan teräspalan, sylki verta. Ja sitten taas pussittiin isosta konepistoolista. Putoavat ulkomaalaiset palkkasoturit. Melkein kaikki syntyperäiset täällä, vain heidän komentajansa ovat saksalaisia, eikä silloinkaan aina. Totta, nykyaikaisimman E-50-tankissa miehistöt ovat täysin saksalaisia. Autossa on kunnollinen nopeus ja ohjattavuus. No, tämä ei ole vielä täydellisin muunnelma - se painaa seitsemänkymmentäviisi tonnia. Seinät murenevat raiteiden alla. Yleensä tätä valmistetaan kolmessa versiossa 105 mm:n tykillä, 180 mm:n rynnäkköaseella ja 400 mm:n raketinheittimellä.
  Ja jokaisella muutoksella on oma tehtävänsä. Tässä on tämä tankki rynnäkköaseella, joka sopii paremmin kaupunkien hyökkäämiseen. Eikä sen tuhoaminen ole niin helppoa. Olimpiada tekee ristin merkin ja tarttuu paljain sormin panssarintorjuntakranaatin suurella, mutta sirolla, kauniisti muotoillulla jalallaan. Nyt sinun täytyy heittää lahja suoraan piipusta poistaaksesi mastodonin aseen käytöstä . Viisi konekivääriä peittää saksalaisen modernin panssarivaunun, eikä sitä ole niin helppo päästä lähelle.
  Olympias on erittäin vahva, ja hänen hevosmaiset jalkansa heittävät kranaatin kauas. Mutta se ei ole aina tarkkaa. Joka tapauksessa osumaan sellaiseen kohteeseen kuin 180 mm:n tykin piippu. Sankarillinen tyttö epäilee. Ja yhtäkkiä ikävä.
  Voi, jos heidän pitkäaikainen kumppaninsa Oleg Rybachenko olisi ollut heidän kanssaan, tämä rohkea pioneeri olisi keksinyt jotain.
  Mutta poika menehtyi taisteluissa Voronežin puolesta. Tytöt eivät tienneet hänen tulevaa kohtaloaan. Mutta edelläkävijäkeksijän kohtalo osoittautui todella kadehdittavaksi. Aluksi Oleg Rybachenkoa kidutettiin julmasti yrittäessään napata salaisuuksia. Kidutuksen jälkeen 11-vuotias poika päätyi kaivoksiin. Työ on kauheaa ja erittäin vaikeaa. Mutta Neuvostoliiton edelläkävijä, pieni mutta karkea, osoittautui sitkeäksi.
  Hän onnistui selviytymään hengissä, ja jopa kaivoslabyrinttien läpi hän päätti paeta. Ja Oleg Rybachenko onnistui pääsemään ulos. Poika vaelsi Balkanilla jonkin aikaa, kunnes hän liittyi paikalliseen partisaaniosastoon. Siellä hänestä tuli yhteyshenkilö ja sabotööri.
  Balkanilla oli edelleen melko kehittynyt partisaaniliike. Osittain myös siksi, että miehityspalvelua suorittivat italialaiset, romanialaiset, bulgarialaiset, albaanit - jotka eivät ole yhtä taisteluvalmiita kuin Wehrmachtin tavalliset yksiköt.
  Mutta partisaanit kuolivat silti paljon. Varsinkin ilmaiskuista. Ja Jugoslavian patriootit pakotetaan piiloutumaan vuorille, metsiin tai parhaimmillaan pieniin kyliin. Suuri joukko komentajia on jo kuollut. Myös Neuvostoliiton kanssa solmittu rauha pahensi tilannetta. Nyt Balkanille alkoi saapua uusia rangaistusosastoja, jotka järjestivät massiivisia ryöstöjä ja suorittivat alueen puhdistuksen.
  Oleg Rybachenko joutui kiipeämään syvemmälle ja syvemmälle vuorille yhdessä partisaanien kanssa.
  Vaikka Olympias ei tiennyt heidän yleisen suosikkinsa kohtaloa, hän huokaisi raskaasti. Sitten hän puristi kranaatin tiukemmin paljaiden, tyttömäisten jalkojensa sormilla ja heitti sen kaikella voimallaan vihollisen panssarivaunuun. E-50 ampui juuri laukauksen ja ampui tappavan ammuksen.
  Olympias jopa tärisi, ja hän kaatui polvilleen. Jalkakäytävästä repeytynyt mukulakivi osui hänen päähänsä, ja hänen paljas kantapäänsä poltti kuumaa metallia. Tyttö hieroi järkyttynyttä päätään pölyisillä hiuksilla.
  Kranaatti lensi ohi melkein koskettaen piipua ja osui auton kallistettuun otsaan. Räjähdys tapahtui... Mutta tietenkään 250 mm:n etupanssari, eikä edes kulmassa, ei voi läpäistä kranaattia.
  Olympias löi nyrkkinsä pölyyn ja nosti kokonaisen hiekkapilven. Sitten hän huusi:
  - Tapa se, tapa se! Teet maalin portissa!
  Tyttö koputti sääriään halkeilevaa asfalttia vasten. Sirpale oli juuttunut kantapään kovettumiin. Tytön pohjien iho oli paksu kuin virtahepo. Hän asui köyhässä perheessä eikä juuri koskaan laittanut kenkiä jalkaan syntymästään lähtien. Hänen jalkansa eivät kuitenkaan näyttäneet karkealta muodoltaan, vaan ne olivat ruskettuneita, siroja, vietteleviä.
  Olympiat pelottivat kuitenkin miehiä hieman sazhen-kasvullaan ja vahvoilla lihaksilla sekä nyrkkeillä ulkonevilla rystysten kanssa. Mutta tyttö-sankarin luonne on ystävällisin, ja leveät lantiot yhdistettiin suhteellisen ohueen vyötäröyn ja helpotuspuristin. Vain vaatteissa, suuren rinnan takia, olympialaiset saattoivat näyttää paksulta. Bikineissä hän näyttää reilulta urheilijalta.
  Ärsyttyneenä tyttö heitti kranaatin uudelleen, tällä kertaa tähtääen teloihin. Mutta tappava lahja osui paksuun, panssaroituun kilpeen, joka peitti rullat.
  Olympias työnsi itsensä kiusaantunut nyrkkillään leukaa vasten. Tämä aiheutti hänen leukansa särkyä. Ja sankarityttö kirosi:
  - Leikkaan kuin viikate!
  Svetlana yritti myös osua vaaralliseen panssarivaunuun, mutta tytön jalan heittama kranaatti meni hieman ohi. Ja blondi alkoi nousta autoon. Mutta sitten ilmestyi vielä kaksi panssarivaunua - "Lev" ja "Panther" -2, he ampuivat kaikkia lähestymiskohtia konekiväärillä. Minun piti olla erittäin varovainen.
  Amerikkalainen Sherman yritti päästä lähelle saksalaisia ajoneuvoja. Hänellä oli mahdollisuus osua "Panther" -2, vain aluksella. Mutta saksalaista ei ole niin helppo pettää. Lisäksi Shermanin korkea siluetti tekee siitä havaittavan kaukaa.
  "Panther" -2 sylki kuoren ja laskeutui suoraan amerikkalaisen otsalle. Korkea auto hajosi puoliksi. Ja syttyy kuin joulukynttilä.
  Svetlana sanoi ärsyyntyneenä:
  - Voi kuinka heikkoja tankkasi ovat... Parempi olla teknisempi, sinusta tulee jenkejä!
  Mutta Natasha, kokein soturi, pääsi lähelle Pantteria. Hän heitti kranaatin... Ja saksalaisen auton pitkä kuono kiertyi oinaan torveen.
  Panther-2 panssarivaunu, lanseerattiin sarjassa vuonna 1943. Uusimmassa massiivisimmassa versiossa siinä on 150 mm:n etupanssari, 82 mm:n sivupanssari kulmassa ja 88 mm:n ase, jonka piipun pituus on 71EL. Uudesta vuodesta 1945 lähtien sen valmistus piti lopettaa kehittyneemmän ja paremmin suojatun mallin E-50 hyväksi . Mutta toistaiseksi tämä tankki taistelee. 51 tonnin painoisella autolla on 900 hevosvoiman moottori, mikä antaa sille hyvän ajo-ominaisuudet.
  Ja nyt saatuaan vahinkoa Panther -2 kääntyy ympäri ja lähtee. Natashka onnistuu heittämään toisen kranaatin paljain jaloin. Rikkoi rullat. Ja saksalaisen auton nopeus hidastui huomattavasti.
  Natasha sanoo iloisella silmällä:
  - Se on hitti! Potkuni on Jumalan lahja!
  Ja tyttö näytti saksalaisille nenänsä. Mutta konekiväärin tulipurskeet vuotivat E-50:stä. Ja luodit viheltelivät Natashkan valkoisten, hieman likaisten hiusten yli. Yksi luodeista katkaisi jopa hiusnauhan. Päätyttö tunsi jopa olevansa hieman kutittunut.
  Natasha siristi:
  - Jos haluat olla kuin norsu, hanki rosvo hullujen taloon!
  Tyttö kohotti leikattua nauhaa varpaillaan. Natashan hiukset ovat silkkiset, helmenväriset, mutta hieman pölyiset. Silti niin pehmeä. Tyttö juoksi ne jalkapohjinsa yli. Hieman kutittava ja miellyttävä.
  Natashka muisti kuinka kaveri hyväili häntä. Hänen kätensä alkoivat myös pohjista, kohoten korkeammalle lantiolle ja herkimmälle paikalle. Kun komea nuori mies silittää sinua, se on erittäin miellyttävää. Natasha melkein rakasti häntä. Hän piti rakkausleikistä ja herätti lihaksikkaan miesvartalon kosketuksen. Mutta todellista, romanttista rakkautta, kun tulet hulluksi miehestä, Natashalla ei ollut. Hän on jo vaihtanut monia poikaystäviä. Monet hänen miehistään kuolivat taistelussa.
  Tämäkin oli sodan kirous. Ja täällä Amerikassa on lihaksikkaita, mustia miehiä. Ja heidän kanssaan kaikki on niin epätavallista.
  Natasha ampui, ampui mustaa miestä. Hieman pahoillani afrikkalaisen pojan puolesta. Hän tappoi miehen, joka taisteli hänelle vieraiden etujen puolesta. Loppujen lopuksi saksalaiset ovat rasisteja. He katsovat mustia kuin orjia. Mutta samaan aikaan afrikkalaiset kirjataan turvonneen Wehrmachtin ulkomaisiin divisioonoihin.
  Natasha teki eräänlaisen viikunan paljain varpaillaan ja näytti sitä natseille. Kyllä, saksalaisten kansakunta ei kärsi täällä vahinkoa. Panssarivaunut ovat liian paksuja panssaria, jotta kranaatti tai sinkookka läpäisee ne. Mutta alkuperäiset yksiköt ovat kuolemassa.
  Natasha heittää kranaatin E-50:een. Hän heilutti paljas, ruskettunutta jalkaansa ja heitti tikkaa, vääntäen lantiotaan. Ja kranaatti lensi korkealla kaarella. Paljaat varpaat jättivät metallin kosketuksen tunteen. Ja sitten kranaatti räjähti.
  Natasha kuiskaa:
  - Jumala siunatkoon meitä!
  Kuuma tuuli puhalsi tytön päälle, ikään kuin komea mies olisi koskettanut häntä. Natashka luki kirjaa Tarzanista, ja hän todella halusi tämän miehen leikkivän hänen kanssaan. Silitän paljastunutta rintaani vahvoilla käsillä.
  Kranaatti osui kuonoon, mutta räjähti myöhässä ja lensi pois metallista. Sirpaleet kolisevat kuin herneet haarniskassa. Vain naarmut jäljellä!
  Natasha otti esiin toisen kranaatin. Mutta näin, että se oli jalkaväkivaltaa. Ja panssarintorjunta on ohi.
  Tyttö murahti ärsyyntyneenä. Mutta jotta ei hukattaisi aikaa, hän laittoi sen paljaisiin sormiinsa. Hän avasi jalkansa, taivutti vartalonsa, suoritti sen ja heitti sen jalkaväkeä kohti.
  Puoli tusinaa pyssymiestä lensi ylös kuin pingispallot. Toinen heistä lensi lasista, ja sirpaleet lensivät parisataa metriä, kävelivät Natashkan selkää pitkin. Rintaliivit halkesivat ja suuren tytön kauniit rinnat paljastuivat.
  Tyttö peitti automaattisesti nännin mansikat. Mutta sitten hän tajusi, ketä hän pelkäsi. Ja hän pudisti asetta uudelleen. Hän kääntyi ja astui hieman taaksepäin.
  Amerikkalainen jalkaväki ampui sinkookan. Ammus osui saksalaiseen panssarivaunuun kaltevalta puolelta, mutta 160 mm panssaria säilyi hengissä, mikä heijastaa tuhoavaa energiaa. Saksalainen ampui takaisin. Hänen suurikaliiperinen tykki halkaisi seinän.
  Natasha yritti sitoa rintaliivit. Tyttö ajatteli, että Zoya Kosmodemyanskaya ajettiin todennäköisesti vain shortseissa kylmässä. Neuvostoliiton elokuvassa hänet kuvattiin paidassa tai jopa mekon kaltaisena. Yksi on vain kunnianosoitus tekopyhyydestä. Itse asiassa natsit, nöyryyttääkseen enemmän vangittua tyttöä, luultavasti riisuivat hänet alasti. Kyllä, ja nälkäiset saksalaiset sotilaat halusivat luultavasti nähdä kauniin ja kurvikkaan tytön alasti.
  Joten tositarinassa sankaritar ei voinut peittää rintaansa, joten hänen kätensä oli sidottu selän taakse. Mutta hän ei häpeänyt ja katsoi ylpeänä. Natashka tiesi hyvin, millaista on kävellä paljain jaloin lumessa. Hän oli karkaistu ja halusi koskettaa lunta paljain pohjin. Natasha piti siitä ja nautti siitä. Mutta tätä on jo kovettanut vuosien sota. Ja nuorelle ja urbaanille Zoelle tämä on ilmeisesti tuskallista. Pohjat ovat kuin palavia hiiltä.
  Ärsyttyneenä Natashka heitti rintaliivit pois ja huusi:
  - Häpeä on porvarillinen käsite! Neuvostoliiton nainen ei pelkää mitään eikä häpeä!
  Tyttö alkoi jälleen naulata konepistoolista tai pikemminkin konepistoolista. Metalli on lämmennyt, loppujen lopuksi Honduras on tropiikki, siellä voi helmikuussa olla erittäin kuuma. Natashan sormet kuumenevat. Pitää ilmestyä. Tänään on helmikuun 23. On Neuvostoliiton armeijan päivä ja tämä vaatii taistelua kaikessa rauhallisessa ja kohtuullisessa raivossa.
  Natashka katkaisi vielä viisi luodeilla ja poltti vahingossa poskensa konekiväärin kuumasta olkapäästä. Epämiellyttävänä tietysti rakkula turpoutui.
  Natasha kirosi:
  - No, Jumala, miksi loit niin paljon ongelmia minulle ja maalleni!
  Rakkula kutisi ... Tytön poski on erittäin herkkä paikka. Tyttö yritti löytää jotain kylmää levitettäväksi turvonneeseen palloon. Mutta yritä löytää ainakin jotain siistiä. Tässä kuumassa kaupungissa Lisäksi sää on selkeä ja etelätuuli puhalsi.
  Natasha ei selvästikään ole levollinen. Olympias heittää kranaatin kaukaa, mutta taas epäonnistumatta. Ja iskusotilaat lentävät jo taivaalla. Saksalaisissa ajoneuvoissa on vahva panssari ja suuri nopeus.
  Suihkukoneet tulevat aaltoina, ja ne ikäänkuin leikkaavat pellavan kaistaleita.
  Natasha piiloutui halkeamaan. Sirpaloituneet raketit paloivat ylhäältä. Tyttö tunsi soranpalojen putoavan ylhäältä neuloilla. Se kutitti hänen paljaata kaulaansa. Myös kaunokaisen nännit olivat pistelyt.
  Natasha kuiskasi:
  - Tämä on hieronta... Mutta ei korsaa!
  Tyttö tunsi, kuinka tuskallista oli kutittaa hänen vartaloaan melkein päähän asti. Ja se on niin kuuma, ja räjähtävät suihkuraketit lisäävät lämpöä. Ja onko se kylpy?
  Natashka muisti luonnollisen venäläisen kylvyn, jossa oli kuusiluudat. Kuinka tyttö sitten puidattiin.
  Tällaisia täällä eksoottisia ovat ilmaantuneet tuntemuksia.
  Natasha piristääkseen lauloi:
  - Rakkaus ja kuolema! Hyvä ja paha! Mikä on pyhää, mikä syntiä! Meidän on tarkoitus ymmärtää!
  Tyttö nousi ylös, pudisti pois kaiken tämän tahmean lian ja roskat.
  Natasha murisi:
  - Oi, saat Hitlerin sarviin!
  Ja tyttömajuri ampui rivin jalkaväkeä kohti, jotka yrittivät nousta hyökkäämään. Useita kierroksilla värvättyjä militantteja kaatui. Natashka pyyhki likaiset kasvonsa, hänen silmänsä kirvelivät. Soturi sylki ja ristin itsensä.
  Avasivat jälleen tulen konekivääreistä, militantit ryömivät. Punatukkainen Angelica heitti myös kranaatin paljain jaloin. Lahja hyppäsi ylös ja löi natseja. Kymmenen ihmistä sai surmansa.
  Punapää lauloi:
  - Maailmassa on paljon hyvää, vain se on lumen peitossa!
  Ja tyttö avasi tulen konepistoolista, mutta ei käyttänyt käsiään, vaan taitavia sormiaan, paljain jaloin.
  Angelica ampui tarkasti ja huusi:
  -Osuma! Osuma! Toinen hitti! Toinen isku ja tässä ... Voimakas demoni, Jumalan lahja, tekee ylärajan!
  Ja tyttö heitti käsillään lasinsirpaleita. Hän löi natseja ja sirutti:
  - Ja niille, jotka eivät halua elää rauhassa... Teemme niistä hara-kiriä!
  Japanilaiset todella ilmestyivät. Nämä kapeasilmäiset taistelijat. No, miten ei tehdä sellaista hara-kiriä.
  Purkaessaan konekiväärin pidikkeen Angelica poimi kranaatin paljain sormin ja heitti sen samuraita kohti. He saivat lahjan, useita silvottuja japanilaisia, jotka lensivät eri suuntiin.
  Angelica ojensi kielensä ja mutisi:
  - Olen supersoturi! Ja vihollinen tappoi hyper!
  Kiinalaiset, jotka japanilaiset värväsivät Taivaallisen valtakunnan miehitetyillä alueilla, menivät taisteluun. Kiinan soturit kävelivät pelottomasti, ja tytöt, jotka olivat purkaneet konepistoolinsa, joutuivat perääntymään.
  Mirabella metallia paljain jaloin kipsin ja lasin sirpaleita. Muut tytöt tekivät samoin. Siitä tuli erittäin vaikeaa.
  Shturmlev ilmestyi, voimakas kone suihkupommikoneella. Tässä on kuten dolbanet - se ei näytä tarpeeksi.
  Ensimmäinen laukaus jyrisi. Tytöt lensivät useita kymmeniä metrejä ja löivät paljain jaloin suoraan tuleen.
  Sieltä tytöt hyppäsivät ulos polttautuneena ja palaneena. He löivät paljaat pohjansa hiilelle.
  Angelica sihisi ärtyneenä:
  - Härkä on ensin kirveen alla, ja sitten ne paistetaan! Ja meidät paistettiin ensin ja sitten kirveen alla!
  Ja komsomolityttö nauroi! Mutta sitten hän tuli surulliseksi. Muistan, että hänen ystävänsä oli vankeudessa. Saksalaiset riisuivat nuoren tytön ja alkoivat tuoda tulta hänen alastomaan rintaansa. Sellaista kamalaa kipua. Tyttö huusi, ja herkkä iho oli hiiltynyt. Nämä fasistit osoittautuivat kiihkoilijoiksi. He eivät edes esittäneet kysymyksiä, vaan sytyttivät lisäksi tulen vangin paljaiden jalkojen alle. Komsomolin jäsen ei lopulta kestänyt kidutusta ja kuoli tuskalliseen shokkiin.
  Angelica, muistaessaan tämän, löi hiiltä. Olympialaiset ovat hänen edessään. Tällä kylätytöllä on ruskettunut iho, etkä voi kestää häntä puhalluslampulla. Miksei superman tyttö? Olympias näkee kuolleen amerikkalaisen sotilaan pudotetun bazookan, jonka kuori on pudottanut. Hän poimii sen jalkallaan, heittää sen syliinsä. Ja kaikkialta hän istutti.
  Ammus lentää ja osuu pakotettuihin kiinalaisiin. Paljon huutoa ja huutoa. Ruumiiden massa. Ja katkaistuja raajoja.
  Olypiada lauloi muinaisen laulun:
  - Ja samurai lensi maahan! Teräksen ja tulen paineen alla!
  Tytöiltä loppuivat hiilet. Heidän sirot, paljaat jalkansa saivat sen.
  Svetlana, heistä herkimpänä, nykisi ja hieroi paljaita jalkapohjiaan yrittäen lievittää kutinaa.
  Olympias, joka oli juossut paljain jaloin lumessa varhaisesta lapsuudesta lähtien, ei kiinnittänyt huomiota sellaiseen pikkujuttu.
  Sankarillinen tyttö lauloi:
  - Ja kuvittelet, että syöksyimme tuoreeseen maitoon .. Palkkio on asia, joka tulee ajan kanssa!
  Ja soturi otti jalkallaan haljenneen ja erittäin painavan laatanpalan. Hän piti sitä sitkeästi paljailla, tyttömäisillä sormillaan, hän pyöritti sitä ja laukaisi sen vihollista kohti. Kolme kiinalaista joutui nykyisen kuoleman uhriksi, heidän päänsä murskattiin.
  Angelica sanoi tyytyväisellä katseella ja ampui vihollista:
  Olemme siistejä naisia!
  Svetlana lievittääkseen hieman kutinaa palaneissa, tai pikemminkin poltetuissa jaloissaan, lauloi:
  - Isänmaassamme on naisia,
  Mitä he ajavat, vitsi lentokone ....
  Heille kunnia on arvokkaampi kuin elämä,
  Vastustaja on helppo tappaa!
  
  He ovat syntyneet voittamaan
  Ylistämään Venäjää vuosisatojen ajan!
  Loppujen lopuksi isoisoisämme -
  Heitä varten hän kokosi armeijan kerralla!
  Ja Svetlana raapui konekivääristä. Ja hän teki sen erittäin taitavasti. Jokaisen kokea - tämä on Jumalan soturi! Jos ei Kaikkivaltialta, niin Marsista varmasti!
  Natasha ampui myös. Yhdessä Mirabelan kanssa heidät pakotettiin perääntymään ja poimimaan leikkeitä kuolleilta amerikkalaissotilaisilta. Tytöt kaatuivat selälleen ja ampuivat takaisin jaloillaan - niin he tekivät sen paremmin. Ja he tekivät sen siististi. Sekoitus kiinalaisia ja afrikkalaisia joukkoja eteni tyttöjen kimppuun. Ja soturit löivät.
  Natasha lauloi:
  - Maailma ei ole shakkilauta...
  Mirabela otti tämän kohdan ja tuhosi keltaiset ja mustat palkkasoturit.
  - Ja luvut eivät ole pyöreitä nollaa!
  Natasha lisäsi keltaisen ja mustan riviin:
  - Ahdistus hyökkää meihin!
  Mirabela ampui Robin Hoodin tarkkuudella ja siristi:
  - Ja hevonen ryntää tuleen!
  Tytöt perääntyivät miinakentän taakse ampuen takaisin. Kiinalaiset ja afrikkalaiset taistelijat törmäsivät lahjoihin. Ne alkoivat horjua, he hyppäsivät ylös, repivät ne osiin ja tuli verinen sotku.
  Etäisyyteen ilmestyi useita Panther-2-tankkeja. He ampuvat ja pelkäävät pistää nenään. "Lion" -2 liikkuu eteenpäin, sylkee myös kipinää. Ja tässä on liekinheittimen tankki "Rhino", kuolaa ja liekkisäteitä.
  Mutta pelottavin on Shturmlev. Hänen raketinheittimensä ei ole kovin nopealaukku, mutta se on helvetin tuhoisa.
  Natasha kuiskaa:
  - Venäläiset, venäläiset - ei rauhallinen kohtalo! No, miksi olla vahvempi - tarvitsemme vaivaa!
  Itse asiassa he taistelevat kaukana Venäjältä. Mutta on selvää, että Wehrmacht, joka on valloittanut Yhdysvallat, palaa puristamaan Neuvostoliittoa. Ja amerikkalaiset tytöille ovat niin suloisia ja rakkaita.
  Natashka naulaa taas, hänen osumistaan kurpitsat ja päät näyttävät räjähtävän lapioiden alle. Tyttö saa palasen jalkaan. Viilto turpoaa sääressä. Kauneus mursi luutansa ja siristi:
  - Ei, valppaus ei katoa,
  Haukka, kotkan katse...
  Kansan ääni on soinnillinen -
  Kuiskaus murskaa käärmeen!
  
  Uskon, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Tie, valaiseva kommunismi!
  Sillä hetkellä Olimpiada heitti kaikella voimallaan kranaatin Shturmleviin. Ja Neuvostoliiton tytöt olivat lopulta onnekkaita. Panssaroitu korkki putosi takaisin, Neuvostoliiton lahja lensi suoraan leveään kuonoon. Hetkeksi kaikki jäätyi. Ja kuinka se sitten räjähti. Se oli kuin atomipommin pudottaminen. Ja saksalaiset tankit hajallaan eri suuntiin.
  Natsit valloittivat Toronton ja pääsivät silti tälle Yhdysvaltain alueelle pohjoisesta syksyllä.
  Amerikkalaiset antautuivat hitaasti mutta varmasti. He usein antautuivat ja yrittivät pitää asemansa.
  Mutta saksalaiset löivät heidät sekä maalla että merellä.
  Saksalaiset piirittävät Philadelphian jo myöhään syksyllä. Voita voitto toisensa jälkeen ja karju kuin helvetti.
  Gerda panssarimiehistöineen, kuten aina huipulla. Ja hampaat paljastaen, amerikkalaisia tankkeja rikkoen, hän laulaa:
  - Tiikerin kynnet, teräksen voima,
  Purkaus...
  Näemme natsismin annettuna,
  Tšingis-kaanin Euroopasta!
  Ja paljain varpain, kuinka ohjaussauvaa painetaan. Ja taas ammu amerikkalaisia.
  Charlotte ampuu seuraavana ja hänen tarkat laukauksensa. Ja Magda seurasi häntä Christinan kanssa.
  Joten Philadelphia kaatui. Saksalaiset etenevät ja talvella he ovat saavuttaneet New Yorkin. Ja siellä, kuinka he lyövät vihollisen. Ja TA-500:sta pudotetaan kymmenen tonnia painavia pommeja.
  Truman sen jälkeen kun saksalaiset piirittivät New Yorkin ja Washington tarjosivat rauhan. Vastauksena vaatimus ehdottomasta antautumisesta.
  Tammikuussa seurasi hyökkäys Washingtonia vastaan. Saksalaiset pyramidipanssarit taistelivat.
  Hyökkäyksen neljäntenä päivänä varuskunta antautui. Ja viisi päivää myöhemmin Yhdysvallat antautui.
  Näin päättyi sota lännessä ... Tarkemmin sanottuna se melkein päättyi. Saksalaiset jatkoivat etenemistä, kunnes he valloittivat koko Latinalaisen Amerikan ...
  Neuvostoliiton kanssa oli edelleen aselepo. Kolmas valtakunta sulatti saaliin ja muodosti uusia divisioonaa. Stalin oli edelleen ennallistamassa tuhoutunutta taloutta ja kerännyt voimia.
  Pankkien rakentamisen alalla Neuvostoliitto ei onnistunut liikaa, sillä se loi vain T-54-ajoneuvon ja pienen määrän IS-4-tankkeja. Pitkään aikaan ei ollut mahdollista saada kunnollista autoa. Ja 20. huhtikuuta 1953 Hitler hyökkäsi jälleen Neuvostoliittoon, hyödyntäen sitä tosiasiaa, että Stalin kuoli 5. maaliskuuta. Yritettiin maailman hegemoniaa.
  Ilman Stalinia Neuvostoliiton joukot vastustivat melko heikosti. Ja voimat olivat eriarvoisia. Lisäksi sekä Japani että Türkiye osallistuivat sotaan.
  Kuukautta myöhemmin saksalaiset pyramidipanssarit piirittivät Moskovan ja valloittivat Kaukasuksen. Ja kolme kuukautta myöhemmin olimme jo Uralilla. Valitettavasti liian epätasaiset voimat. Lisäksi Neuvostoliiton johdossa on erimielisyyksiä.
  Lyhyesti sanottuna, viiden kuukauden sodan jälkeen Neuvostoliitto lopulta miehitti Kolmas valtakunta ja Japani.
  Lisäksi näytti siltä, että ihmiskunta löysi vihdoin yhtenäisyyden. Mutta maailmassa on kaksi supervaltaa - Kolmas valtakunta ja Japani. Ja Hitler 20. huhtikuuta 1956 aloittaa uuden sodan. Hyökkää Japaniin.
  Ja tytöt osallistuvat taisteluun. Gerda on noita, joka hyökkää samurain kimppuun.
  Ja puna-armeijan tytöt. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, olympialaiset, Svetlana, Augustine, Aurora. Ja siitä edelleen. Kaikilla näillä tytöillä on yhteistä - he tappelevat paljain jaloin ja bikineissä.
  Ja he tekevät sen erittäin tehokkaasti. He murskaavat Japanin... Saksalaisten ja koalitioklubien iskujen alla samurait pakenevat ja vetäytyvät.
  Gerda ja Charlotte taistelevat yhdessä pyramidin muotoisella panssarivaunulla. Tytöt ampuvat japanilaisia, murskaavat autoja ja laulavat:
  - Olemme supermestareita! Ja me murskaamme kaikki virheet!
  Gerda painoi joystickin nappia paljain varpaillaan, kaatui japanilaisen auton ja kuiskasi:
  - Olen soturi, jolla on tietokone päässäni!
  Charlotte ampui myös, katkaisi samurain auton ja vinkaisi:
  - Ja lähipiirini, olkoon se kirkkain ja siistein!
  Ja myös kuinka hän ottaa ja näyttää kielensä!
  Tytöt tuhoavat Japanin... Samurait menettävät siirtokuntansa, laivansa ja tankkensa.
  Japanilaista tekniikkaa ei voi verrata saksalaiseen. Ja natseilla on enemmän sotilaita. Joten he ovat erittäin menestyviä. Ja samurait tekevät vain mitä he iloitsevat ja näyttävät hampaitaan. Tarkemmin sanottuna he ovat surullisia, mutta heidän hampaansa paljastavat silti hampaansa.
  Useita kuukausia kestäneet taistelut, ja Kiina, Indokiina ja muut maat valtasivat takaisin. Natsit laskeutuivat itse Japaniin.
  Siellä taistelu eteni, ja natsit käyttivät ydinaseita. Ja niin paljon tuhoa ja tuhoa.
  Kyllä, samurailla ei ollut onnea! Sellaisen seuran alle he putosivat. Täydellinen loppu!
  Ja yleensä kaikki näyttää erittäin hauskalta.
  Neuvostoliiton tytöt laittoivat samurait polvilleen ja pakottavat heidät suutelemaan paljaita jalkojaan.
  Kauneudet muistavat kuinka natsit pettivät heidät. Ja se on erittäin siistiä.
  Alenka ja Natasha laulavat:
  - Tuho on intohimo, olipa voima mikä tahansa! Valta on aina juonut jonkun toisen verta! No, rakkaus hallitsee sydämessä!
  Ja myös kuinka he osuvat samuraihin. Ja kuinka he painostavat, ja konekivääreillä he leikkaavat linjan.
  Mutta Tokio on jo kaatunut... Sota kesti kuusi kuukautta ja päättyi Wehrmachtin voittoon.
  Ja 1. tammikuuta 1957 saksalaiset hyökkäsivät Turkkiin ja voittivat myös sen. Sen jälkeen kaikki muut maailman maat sisällytettiin Kolmanteen valtakuntaan.
  Yhtenäisen imperiumin muodostuminen saatiin päätökseen. Jo vuonna 1947 saksalaiset lensivät avaruuteen, ja vuonna 1958, 20. huhtikuuta, he laskeutuivat kuuhun. Näin alkoi avaruuden laajenemisen aikakausi. Hitler kuoli vuonna 1959, kaksi päivää 70-vuotissyntymäpäiväänsä.
  Vähän ennen tätä pidettiin kansanäänestys monarkian perustamisesta, ja Fuhrer onnistui nimittämään perillisen. Heistä tuli yksi lukuisista Hitlerin pojista, jotka saatiin keinosiemennyksellä.
  Fasistinen hallinto oli julma, mutta toi järjestyksen maapallolle. Vähitellen yhä useammat ihmiset saivat imperiumin kansalaisuuden.
  Suunnitelman mukaisesti kehittyessään ja tieteen saavutuksia hyödyntäen maapallo ratkaisi vähitellen nälän, epidemioiden ja työttömyyden ongelman.
  Syntyvyys hallittiin, rikollisuutta torjuttiin menestyksekkäästi. Vuonna 1974 ihmiset lensivät Marsiin. Ja vuotta myöhemmin Venukseen. Vuonna 1979 Mercurylla. Vuonna 1980 Jupiterin kuiille. Ja vuonna 1987 he laskeutuivat kaukaisimmalle Plutolle. Siellä oli avaruustutkimusta.
  Vuonna 2000 Saksan ja koko maapallon keisari Frederick Kolmas ja Hitlerin poika myönsivät Kolmannen valtakunnan kansalaisuuden kaikille maapallon ihmisille. Ja se ilmoitettiin kaikkien rotujen ja kansojen muodollisesta tasa-arvosta.
  Ja vuonna 2017 alkoi ensimmäinen tähtienvälinen tutkimusmatka muihin maailmoihin.
  Vuonna 2019 Frederick Kolmas murhattiin ja Franzista tuli uusi keisari. Hänen hallituskautensa oli lyhyt. Kaksi vuotta myöhemmin tapahtui sotilasvallankaappaus ja Hitler-dynastia lopulta kaatui. Ja republikaanit tulivat valtaan.
  Demokratian ja monipuoluejärjestelmän elpymisestä ilmoitettiin. Natsismi kuoli vähitellen.
  Vuonna 2030 hän pyysi ihmisvaltion korkeimman koordinaattorin valintaa. Heistä tuli Alenka, noitasoturi, joka oli jo yli sata vuotta vanha. Mutta tyttö ei ikääntynyt ollenkaan, eikä muuttunut vuosien varrella. Koko ajan lihaksikas ja nuorekas, raikas ja kaunis.
  Hän määräsi tuhoamaan kaikki Adolf Hitlerin muistomerkit ja polttamaan hänen muotokuvansa.
  Sen jälkeen Alenka jatkoi laajentumistaan avaruuteen... Sadan vuoden ajan ihmiset asettuivat puoleen galaksista.
  Sitten syttyi sota, sivilisaatio hengitti fluoria. Mutta se ei ole niin pelottavaa. Maan asukkaat, joilla oli kehittyneempi tekniikka, voittivat.
  Ja muutaman vuosisadan jälkeen koko galaksi on jo tullut ihmiseksi ja useista viereisistä galaksista.
  Ja tässä on vielä sata vuotta, ja he löysivät tavan liikkua ajassa. Ja poimi ihmisiä menneisyydestä ennen kuin he kuolevat. Ja sitten korvaa ne biomalleilla.
  Joten Hitler poistettiin ennen hänen kuolemaansa ja siirrettiin tulevaisuuteen. Kaikkien aikojen ja kansojen suurinta diktaattoria vastaan käytiin oikeudenkäynti. He päättivät todeta hänet syylliseksi hirvittäviin rikoksiin ja tuomita hänet miljardiksi vuodeksi vankeuteen, koska kuolemanrangaistus ei voi olla inhimillinen supersivilisaatio.
  Hitler nuorennettiin, hänestä tuli noin 13-vuotias poika ja hänet lähetettiin siirtomaahan, jossa muita natsirikollisia, joista myös tuli lapsia, vangittiin.
  Siellä he opiskelivat, työskentelivät ja asuivat telkien takana.
  Hyvin käyttäytyviä auttoivat pidätysolosuhteet: heidät vietiin retkille, heille annettiin runsas ateria. Nuorilla vankeilla oli hyvä elämä: erilliset sellit gravitaatiokameralla, kylpyhuoneet ja tietokoneet, kuntosalit ja vapaa-aika.
  Totta, vapaa-aikaa on vähän ja minun piti tehdä fyysistä työtä - rikollisten toimintaterapiaa. Mutta tämä ei ole pelottavaa nuorissa kehoissa.
  Adolf Hitler oli poika, eikä kasvanut aikuiseksi. Mutta samaan aikaan, fyysisesti terveenä, tunsin oloni erinomaiseksi, erinomainen pöytä. Myös vangeilla on ihmisoikeudet.
  Ajoittain entinen Fuhrer vietiin hyvästä käytöksestä tähtialuksille ja annettiin vierailla muissa maailmoissa.
  Ajan myötä toimintaterapiaa väheni, ja viihteen ja pelien aika lisääntyi.
  Vuosisatoja kului. Ihmiskunta on levinnyt ympäri maailmankaikkeutta. Ja sitten lopulta seurasi armahdus ja Fuhrer vapautettiin. Hän ei kärsinyt ollenkaan, toisin kuin monet uhrinsa. Aloitti juuri uuden suuren sodan toisen universumin perhosten sivilisaation kanssa, ja entinen Fuhrer ilmoittautui vapaaehtoiseksi armeijaan. Ja hurmaavasta Gerdasta tuli hänen komentaja, joka, kuten kaikki ihmisen, universaalin valtakunnan asukkaat, oli kuolematon ja ikuisesti nuori.
  
  
  PÄÄSIHTEERI SHELEPIN
  Tarina muuttui hieman, ja yritys Leonid Iljitš Brežneviin tapahtui vuonna 1965, ja se osoittautui onnistuneeksi. KGB:n nuoresta puheenjohtajasta Shelepinistä tuli pääsihteeri. Kosygin pysyi pääministerinä. Shelepin ryhtyi kiristämään ruuveja ja laittamaan asiat järjestykseen. Työpäivää pidennettiin, ankarampia rangaistuksia otettiin käyttöön, mukaan lukien vankilat töistä myöhästymisestä ja työnormien laiminlyönnistä.
  Stalin kunnostettiin ja persoonallisuuskultti palautettiin. Ja monia muita esimerkkejä ruuvien kiristämisestä. Taistelu juopumista vastaan ja Kosyginin uudistus.
  Ja sitten hintauudistus.
  Neuvostoliitto kehittyi Brežnevin aikana jopa todellista historiaa nopeammin, ja Shelepin, joka yhdisti markkinatalouden elementtejä ja kovaa stalinistista piiskaa, saavutti merkittäviä tuloksia. Lisäksi Shelepin otti syntyvyyden laskun vuoksi käyttöön ankaria veroja poikamiehille, lapsettomille perheille ja yksilapsisille perheille. Abortit kiellettiin, ja ehkäisyvälineitä ei käytännössä myyty.
  Lapsilisät ovat nousseet.
  Tämä johti myös korkeampaan syntyvuuteen erityisesti Neuvostoliiton Venäjän alueilla. Väestönkasvu oli paljon nopeampaa kuin todellisessa historiassa.
  Shelepin rakensi myös sotilaallista potentiaalia ohittamalla Yhdysvallat ydinvoimassa ja kyllä, myös tavanomaisissa aseissa. Ja siellä oli myös Vietnam... USA:n arvovalta maailmassa putosi, maan sisällä oli valtavia vaikeuksia.
  Levennyspolitiikka alkoi... Sitä seurasi nopeampi talouskasvu Neuvostoliitossa. Shelepinin kova hallinta antoi paremman tuoton kuin Brežnevin hidas tyyli. Ja väestö kasvoi nopeammin...
  Neuvostoliitto tunkeutui yhä aktiivisemmin Afrikkaan ja lähetti vuonna 1979 joukkoja Afganistaniin.
  Ja vuoden 1980 Moskovan olympialaiset olivat valtava voitto! Yli sataviisikymmentä neuvostoolympialaista palkittiin kultaa.
  Ja sitten Neuvostoliiton armeija hyökkäsi ja Iran, jossa Homeni otti vallan.
  He voittivat iranilaiset melko nopeasti, mutta totuus kärsi joitain tappioita.
  Osa Iranista tuli osaksi Neuvostoliittoa. Missä tahansa etniset azerbaidžanit asuivatkin, he liittyivät Azerbaidžaniin. Turkmenistan sai osan, ja kurdeista tuli kansanäänestyksen kentällä sosialistinen neuvostotasavalta.
  Neuvostoliitto laajensi rajojaan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1945. Osa Iranista tuli Irakiin, ja Saddam Hussein liittyi Varsovan sopimukseen.
  Sitten Pohjois-Afganistan uzbekkien ja tadžikkien kanssa tuli Neuvostoliittoon.
  Sitten käytiin sota Pakistanin - Neuvostoliiton ja Intian - kanssa. Seurasi suuren alueen valloitus.
  Muutamaa vuotta myöhemmin järjestettiin kansanäänestykset, ja Pakistanista sekä Etelä-Iranista ja Afganistanista tuli osa Neuvostoliittoa.
  Jugoslaviassa syttyi sisällissota ja myös Neuvostoliiton joukot miehittivät sen ja sitten Albania. Sen jälkeen nämä maat liittyivät myös Varsovan sopimukseen.
  Yhdysvallat oli kriisissä, erityisesti Reaganin aikana. Mustien ja muiden värillisten ihmisten joukkolevottomuudet ovat poissa. Talous on laskenut entisestään.
  Jo vuonna 1977 Neuvostoliitossa hyväksyttiin uusi perustuslaki, joka teki hallitusmuodosta autoritaarisemman Neuvostoliiton puheenjohtajan viran henkilössä. Ja tasavaltojen eroaminen unionista on kielletty.
  Ja vuonna 1988 pidettiin ensimmäiset presidentinvaalit Neuvostoliiton imperiumin historiassa!
  Tietenkin Shelepin voitti heidät ... Nousi lähes sataprosenttisesti. Neuvostoliitto saavutti kehityksensä huippunsa. Vuonna 1990 Irakin joukot valtasivat Kuwaitin, Saudi-Arabian, Brunein, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Omanin ...
  Öljyn hinta nousi pilviin...
  Kriisi on kärjistynyt Yhdysvalloissa. Uusi presidentti Bush kirjaimellisesti horjui kohtalon iskujen alla. Mustat kapinoivat... Ja Bill Clintonin valinnan jälkeen vuonna 1992 Yhdysvallat hajosi täysin...
  Siitä alkoi sisällissota ja joukkomurha.
  Vuonna 1993 Shelepin voitti jälleen Neuvostoliiton presidentinvaalit.
  Vuonna 1995 Neuvostoliiton joukot miehittivät Alaskan ja kuukausi myöhemmin järjestivät siellä kansanäänestyksen Neuvostoliittoon liittymisestä ...
  Siten toinen unelma ilmeni todellisuudessa - palata Venäjälle, tietysti myi tyhmästi Alaska.
  Kaikki näytti menevän suunnitelmien mukaan... Vuonna 1997 Neuvostoliiton joukot miehittivät Suomen ja järjestivät siellä kansanäänestyksen Neuvostoliiton liittämisestä. Siten perustettiin toinen neuvostotasavalta.
  Vaikka se oli rankkaa!
  Taistelut jatkuivat edelleen Saudi-Arabiassa, kun islamistinen kapina puhkesi, mutta ne tukahdutettiin nopeasti.
  Vuonna 1998 Shelepin valittiin kolmannelle kaudelle.
  Neuvostoliitto hyökkäsi Turkkiin, varsinkin Naton hajottua. Ja hän lisäsi hänet tiimiinsä.
  Vuonna 2000 lopulta Shelepin, joka oli elänyt pitkän ja tapahtumarikkaan elämän, hallitessaan Neuvostoliittoa 35 vuotta - voitettuaan Stalinin edellisen tuloksen, kuoli.
  Valtajärjestelmä oli melko vakaa ja autoritaarinen. Varapuheenjohtaja peri valtuudet uusiin vaaleihin asti. Ja heistä tuli Gennadi Zjuganov. Joka teki hyvän laitteisto-uran.
  Neuvostoliitto ei toteuttanut takavarikointia vähään aikaan... Kriisin jälkeen Eurooppa itse liittyi CMEA:hon ja Varsovan sopimukseen.
  Mutta suhteet Kiinaan heikkenivät. Kilpailu vahvistui.
  Itse Neuvostoliitossa syntyvyys pysyi demografisen politiikan ansiosta erittäin korkeana. Mutta tämä johti ylikansoittumiseen ja ruokapulaan.
  Suunnitelmataloudesta oli aina pulaa. Ja vaikka teollisuudessa tekniikan kehitys ja uusien tehtaiden rakentaminen mahdollistivat jotenkin tavarapulan käsittelyn, maataloudessa on paljon vaikeampaa lisätä volyymeja pakottamalla ja traktoreilla. Maatalouden kasvattaminen ei ole niin helppoa.
  Vuoden 2003 vaaleissa Zjuganov valittiin - yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttia ja poninhäntä. Mutta ongelmia oli... Varsinkin ruoan kanssa.
  Eikä ole ostettavaa - Euroopasta on tullut sosialistinen, Yhdysvallat on sisällissodan vallassa. Brasiliassa ja Argentiinassa ei saa paljoa. Tietysti ongelmia.
  Neuvostoliitto joutui pieneen ruokakriisiin. Siitä tuli pian krooninen luonne, mutta vuonna 2008 Zyuganov valittiin jälleen presidentiksi. Diktaattorin asema osoittautui vakaaksi. Mutta ruokapulasta on tullut akuutimpi ... Vuonna 2011 lapsilisää vähennettiin Neuvostoliitossa ja abortit laillistettiin jälleen.
  He alkoivat kamppailla erittäin korkean syntyvyyden kanssa, etenkin Neuvostoliiton muslimialueilla. Samaan aikaan Neuvostoliiton sotilaskone taisteli Afrikassa ja työnsi taivaallisen imperiumin pois Indokiinasta. Vuonna 2013 Zyuganov valittiin uudelleen uudelleen.
  Mutta tällä kertaa prosenttiosuus oli hieman pienempi. Neuvostoliiton sisällä pyrkimys demokratiaan voimistui. Ihmiset halusivat enemmän vapautta. Zyuganov ehdotti:
  - Ratkaistaan pari puoluetta!
  Ja todellakin kaksi muuta rekisteröityä: LDPSS ja SDPSS. He alkoivat esittää demokratian ilmettä. Zjuganov antoi medialle hieman enemmän vapautta.
  Vuoden 2018 vaaleissa kaksi ehdokasta taisteli Zjuganovia vastaan: Ksenia Sobchak ja Vladimir Žirinovski. Vaihtoehtovaalit järjestettiin ensimmäistä kertaa. Ja yllättäen Zjuganov melkein hävisi nuorelle Ksenia Sobchakille - joka sai 29 prosenttia äänistä - aiheuttaen melkein toisen kierroksen.
  Sen jälkeen kaikki olivat vakuuttuneita siitä, että Neuvostoliitossa on demokratia. Alastontytöt ja veriset toimintaelokuvat ilmestyivät televisioruuduille.
  Ulkopolitiikassa suhteet pahenivat Neuvostoliiton ainoan todellisen kilpailijan - Kiinan kanssa. Ja mitkä kaksi lintua yhdellä planeetalla eivät tule toimeen!
  Yhdysvallat on syvässä taantumassa, eikä sillä voi olla näkyvää roolia. Ja Alaska on Neuvostoliitto. Kaikki on niin roikkuu...
  Neuvostoliitto on edelleen alijäämässä ja ruokakriisissä, vaikka sotilas-teollinen kompleksi toimii erittäin hyvin.
  Ja nyt, vuonna 2023, Venäjällä järjestetään uudet presidentinvaalit... Vielä demokraattisemmat, ja ne yllättäen voittavat ... nyrkkeilyn maailmanmestari Sergei Kovalev. Mutta se onkin toinen tarina!
  
  
  
  
  
  
  ZJUGANOV ON VENÄJÄN PRESIDENTTI
  Yhdessä vaihtoehdossa historian vaihtoehtoiselle kehitykselle, vuoden 1996 vaaleissa, Lebed ei noussut kolmannelle sijalle, vaan Vladimir Žirinovski. No, periaatteessa todellisessa historiassa tätä kaikki odottivat.
  Kuka olisi Lebedin johtaman KRO:n parlamenttivaalien epäonnistumisen jälkeen uskonut, että hän menestyisi niin vahvasti Venäjän presidentinvaaleissa? Mutta Zhirinovski sijoittui kuitenkin kovan kilpailun olosuhteissa toiseksi, ja hänellä oli ainakin kymmenen prosenttia. Joten... Jokaisessa voitossa ja tappiossa on osa sattumaa ja onnea.
  Kuten Zelenskin voitto Ukrainassa, Lukašenkon voitto Valko-Venäjällä ja Putinin voitto Venäjällä. Kuten Žirinovskin menestys vuonna 1993.
  Mutta tässä se kesti, ja Lebedin onnesta. Lisäksi Žirinovski puhui voimakkaasti televisiokeskusteluissa ja uhkasi hirttää Jeltsinin ja sanoi, että duuma tottelee vain häntä. Ja hän vertasi itseään varsin suotuisasti Hitleriin - muistuttaen tämän suuren diktaattorin saavutuksista!
  Kuinka seitsemässä vuodessa talous on kasvanut kaksi ja puoli kertaa, työttömyys on kadonnut ja syntyvyys puolitoistakertaistunut. Rikollisuus on vähentynyt kolme kertaa. Ja niin se tulee olemaan Žirinovskin alla! Mitä tulee kaikkeen muuhun, Žirinovski ei järjestä kansanmurhaa eikä taistele Yhdysvaltojen kanssa! Ja ydinaseet suojaavat kaikilta hyökkäyksiltä!
  Kaikki onnistui, ja Žirinovski teki viisitoista prosenttia ja otti kolmannen sijan leveällä erolla.
  Ja Jeltsinin riveissä paniikki: väärin laskettu. Mitä tehdä? He yrittivät voittaa Žirinovskin puolelleen. Mutta kommunistit lupasivat Vladimir Volfovichille paljon enemmän: hänelle henkilökohtaisesti turvallisuusneuvoston sihteerin ja presidentin avustajan sotilaallisissa kysymyksissä sekä viisi muuta virkaa hallituksessa. Mukaan lukien ulkoministeri Mitrofanoville ja sisäministerin virka Abaltseville.
  Tietenkään Jeltsin ei voinut luvata niin paljon. Liian monta viestiä on jo maksettu.
  Vain viidenneksi Lebed kutsuttiin Jeltsinin joukkueeseen, mutta Javlinski vastusti molempia presidenttiehdokkaita.
  Ja sitten Jeltsin sai sydänkohtauksen henkisen levottomuuden ylikuormituksesta. Ei ole voimaa nousta ja toteuttaa vallankaappausta.
  Lyhyesti sanottuna Zyuganov voitti toisen kierroksen, ja valta vaihtui. Ja avajaiset osuivat samaan aikaan kun tšetšeenit hyökkäsivät tasavallan pääkaupunkiin Groznyihin.
  Mutta sitten militantit jäivät loukkuun. Suurin osa heistä tuhoutui Groznyin hyökkäyksen aikana. Sen jälkeen Yandarbijevin johtamat militantit pyysivät jälleen armoa. Mutta Žirinovski vaati sodan jatkamista. Ja Zjuganov hyväksyi sen. Sissisota jatkui useita vuosia, mutta sitten terroristit loppuivat vähitellen. Venäjällä kommunistien alaisuudessa alkoi nousu, talous alkoi kehittyä nopeasti.
  Suunniteltujen menetelmien ja markkinaelementtien yhdistelmä tuotti vaikuttavia tuloksia. Ja talous kasvoi nopeasti. Zjuganov valittiin helposti toiselle toimikaudelle, ja sen jälkeen hän muutti perustuslakia, mikä antoi hänelle mahdollisuuden asettua presidentiksi rajoittamattoman määrän kertoja. Se vahvistettiin kansanäänestyksessä. Ja vuonna 2004 Žirinovski pidätettiin, ja hänen puolueensa kiellettiin. Zjuganov torjui poliittisia vastustajiaan. Suhteet länteen ovat melko kireät. Ja vuonna 2014 Venäjä valtasi myös Krimin. Tämän seurauksena kylmä sota jatkui . Ja Venäjä joutui pakotteiden alle. Mutta Zyuganov sisällytettiin Venäjän ja Kaakkois-Ukrainan kokoonpanoon. Ja laajensi valtakuntaa. Mikä aiheutti törmäykset. Trumpin valtaantulon jälkeen tilanne muuttui entistä monimutkaisemmaksi. Venäjä on käynyt sotaa Syyriassa ja perustanut tukikohdan Venezuelaan. Tilanne oli ydinsodan partaalla. Sitten länsi ehdotti vaihtoehtoa syrjäyttää kommunistit vallasta.
  Pelkästään Zyuganovin poistamisesta on kuitenkin vain vähän hyötyä. Sinun täytyy laittaa miehesi. Ja sitten Natasha Sokolovaa ehdotettiin vuoden 2020 presidentinvaaleihin!
  Natasha Sokolovskaya on sellainen tyttö, että hän voi voittaa minkä tahansa vastustajan. Eikä koskaan luovuta. Että joku vanha Zjuganov on häntä vastaan. Joka on selvästi sairas ja on puhunut samaa 25 vuotta.
  Ja tässä on juonittelu. Lisäksi Natasha on neljäkymmentä vuotta nuorempi kuin Zyuganov ja erittäin kaunis!
  Ja Venäjän talous on jälleen kriisissä ja turhaa tavaraa tuotetaan paljon. Natasha on myös Venäjän federaation sankari soturina. Hän voi tietysti kilpailla vanhan, sairaan, väsyneen diktaattorin kanssa. Lisäksi Zjuganovista tuli liian konservatiivinen ja puristi yksityistä kauppiasta niin, että monista asioista oli pulaa. Varsinkin kun yksityinen kauppa murskattiin. Jopa öljystä ja saippuasta tuli harvinaisuus, monien tuotteiden kupongit ilmestyivät uudelleen. Ikääntyvästä Zjuganovista tuli yhä enemmän kapitalismin kiihkeä vihollinen.
  Ja vaati lisää sosialismia!
  Natasha Sokolovskaya lupasi palauttaa hyödykkeiden runsauden alhaisilla hinnoilla, kilpailulla ja yksityisellä omaisuudella. Ja yleensä, todellisen demokratian palauttaminen, mukaan lukien nuken siirto! Entä ihmiset, jotka ovat väsyneet sensuurin tyrannian puutteeseen ja joita media kontrolloi, kaikkea tätä tuettiin kiivaasti. Ja Natasha keräsi helposti kaksi miljoonaa allekirjoitusta! Siirtyi taisteluun iskulauseen alla: "Ole vapaa ja rikastu!"
  Tyttö oli hyvin taisteleva, ja tuli mielenosoitukseen vain bikineissä ja paljain jaloin.
  Paljain korkokengät välkkyvä kaunotar sirutti:
  - Poistetaan komissaarit tehtailta! Jokainen tehdas kuulukoon työntekijöille! Ja maata talonpojille!
  Ja hän on erittäin kurvikas tyttö! Ja hänen lihaksensa ovat kuin terästä.
  Ja kuinka laulaa;
  Olen rauhan ja sodan haukka
  Syntyi kirkkaimman tähden alla...
  Isänmaan uskolliset pojat -
  Rakkaus - hienoa, aitoa!
  
  Luomme kauniin maailman
  Missä onni on nyt...
  Anna Kerubin auringon paistaa
  Pyhä, ylevä Venäjä!
  
  Saavutamme unelmamme
  Se ei ole kauniimpaa universumissa!
  Nosta miekkapoika ja sinä
  Olkoon onnen paikkasi!
  
  Ja kauneutta universumissa
  On aika loistaa suuren isänmaani puolesta!
  Vaikka tyttö juoksee paljain jaloin
  Elämme pian uskossa kommunismin alla!
  
  Korkeiden vuorten kauneuden majesteettisuus,
  Ja kultaiset arot tuoksuvalla matolla!
  Lakaisemme pentueen universumista
  Usko, että et tule katumaan elämääsi!
  
  Ja kaikki tulee olemaan hyvin maailmassa,
  Kommunismi voittaa kaikkialla!
  Joka on taltan käsissä sydämessä,
  Kuka rakastaa konekivääriä ja luoteja!
  
  Se mitä teemme on ikuista
  Rakennetaan kaupunkeja vitsaillen Marsissa!
  Slaavit, loppujen lopuksi, voima on hirveän suuri -
  Sanomme maailman ihmisille - hei!
  
  Veri, joka vuotaa, on kylvämistä varten,
  Jolle rakkauden siemenet kasvavat!
  Olkoon se hyvä kuun alaisuudessa kaikille,
  Jos et olisi vain papukaijaritari!
  Tällaisten kappaleiden jälkeen voit tanssia, hypätä ja pomppia paljain jaloin. Ja tyttö on yleensä ihana ja superluokka! Hän repi muotokuvan Zjuganovista paljain varpaineen.
  Kommunistit ulvovat ja ihmiset iloitsevat: kaikki haluavat muutosta! Ja taloudessa ja politiikassa ja lisää demokratiaa.
  Jotta voit pilata median diktaattoreita ja talousässiä. Ihmiset vihasivat myös kommunistista puoluetta. He muistelivat nostalgialla Jeltsinin aikoja, jolloin kaupat olivat täynnä tavaroita ja televisiossa esitettiin alastomia naisia ja mielenkiintoisia poliittisia ohjelmia. Oli siis hyvää!
  Monet muistivat mielenkiintoisen politiikan ja myrskyisen eduskunnan. Ei niin kuin nyt - kun duumassa on vain kommunisteja ja he äänestävät koko ajan puolesta!
  Kaikki olivat kyllästyneitä Zjuganoviin ja yhä huonommin eläneet ihmiset halusivat muutosta!
  Kaunis Natasha Sokolova lupasi tämän! Että muutoksia ja uusia saavutuksia tulee. Että venäläiset eivät vain lennä ensimmäisinä Marsiin, vaan he myös elävät paremmin kuin Yhdysvalloissa. Ja että hän siirtää vuoria! Ja vuoret sulavat ja metsät palavat!
  Mutta vaalikampanja on jo käynnissä. Tyttö saa vauhtia. Ja jopa vinkua:
  - Olen kuin Gagarin! Ja lupaa kultavuoria!
  Ja kuinka se alkaa hyppäämään. Lyhyesti sanottuna vaalit olivat ohi ja Natasha Sokolovskajasta tuli uusi presidentti!
  Zjuganov sai sydänkohtauksen! Ja Natasha ehdotti:
  - Luodaan yksi valtio Amerikan kanssa!
  Ja kansanäänestykset järjestettiin, ja yhteinen imperiumi syntyi!
  Tähän satu päättyy, ja kuka kuunteli hyvin tehty!
  TSAAR ALEKSEI NIKOLAJEVITŠ - SUURI
  Toinen tekoäly, kun 5. tammikuuta 1905 tsaari Nikolai II:ta vastaan tehtiin salamurhayritys. Ja vain muutama senttimetri ei riittänyt, jotta keisari sai iskulaukun. Mutta jos vain vähän... Tsaari kuoli ja nimellisesti hänen pojastaan Aleksei Nikolajevitš Romanovista tuli hallitsija. Ja Nikolai Aleksandrovitš Romanov nimitettiin hänen alaisuuteensa valtionhoitajaksi. Poikkeuksellisen mielen mies, kova ja vahvatahtoinen.
  Uuden keisarin ensimmäiset askeleet olivat Kuropatkinin korvaaminen Brusilovilla ja Rozhdestvensky Nebogatovilla.
  Venäjän asema sodassa Japania vastaan oli vaikea. Port Arthur on jo pudonnut. Mutta joukot ovat edelleen merkittäviä Manchuriassa. Lisäksi venäläisten joukkojen taso on kasvanut valittujen rykmenttien saapuessa Venäjän Euroopan osasta.
  Ja japanilaiset päinvastoin asettivat parhaat rykmenttinsä aikaisemmissa taisteluissa ja lähellä Port Arthuria.
  Joten Kuropatkinilla oli kaikki mahdollisuudet Mukendin taistelussa. Vain Kuropatkin itse oli merkityksetön komentaja.
  Mutta Brusilov, tämä on todella suuri sotilaallinen lahjakkuus. Ja hän on valmis taistelemaan suunnilleen yhtä voimakkaan vihollisen kanssa. Ja venäläisten sotilaiden kivääri on parempi kuin japanilainen, ja itse joukot ovat parempia.
  Brusilov valmistautui taisteluun hyvin. Peitti reunat, siirtyi puolustamaan. Ja vahvistui. Hänen taistelusuunnitelmansa oli yksinkertainen: kuluttaa japanilaiset puolustukseen ja sitten, kun heiltä loppuu, ratkaista asia yhdellä vastahyökkäyksellä.
  Brusilov on tietysti strategi, mutta Kuropatkin ei.
  Ja taistelu alkoi helmikuussa ja kesti kaksi viikkoa. Brusilovilla oli muun muassa osaamista, koko pataljoona kauniita tyttöjä. Hänet rekrytoitiin kiireesti sinkkuista ja nuorista kaunottareista, koulutettiin kuukauden ajan ja heitettiin taisteluun.
  Mielenkiintoisinta oli, että kaikki tytöt olivat paljain jaloin. Ja tämä antoi heille voimaa Äiti Maalta ja teki heistä haavoittumattomia luodeille ja kuorille.
  Tyttöjä komensi Anastasia Orlova ja neljä hänen avustajaansa: Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana.
  Otettuaan puolustukseksi ja vetäytyneet juoksuhaudoista tytöt odottavat japanilaisia ... Ja nyt samurai ryömii paksuissa ketjuissa. Tykistö alkaa ampua.
  Ja tytöt ottivat Mosin-kiväärin käsiinsä. Ja ammutaan japanilaisia kaukaa.
  He ovat hyvin kohdistettuja sotureita, joista monet ovat siperialaisia metsästäjiä. He taistelevat paljain jaloin helmikuusta huolimatta lyhyissä hameissa ja avonaisissa vatsoissa.
  He ampuvat laukauksia ja laulavat itsekseen:
  - Venäjä on ollut vuosisatojen ajan kuuluisa pyhänä,
  Suuri kuninkaamme on yksinkertaisesti Aleksei,
  Olet arvokas poika, tiedä Nicholas,
  Ja sydän on vielä uskollisempi mielelle!
  Naispuoliset soturit ampuvat tarkasti ja tyrmäävät japanilaiset kaukaa.
  Palit Anastasia ja sanoo:
  - Isänmaalle upea unelma!
  Sitten Natasha ampuu, tyrmää japanilaisen ja huutaa:
  - Pyhälle Venäjällemme!
  Palit Zoya kaatoi vihollisen ja sihisi:
  - Ei, vihollisella on mahdollisuus!
  Ampuu tarkasti, ja Augustina:
  - Tuleville sukupolville!
  Lupit ja Svetlana kaatoivat kaksi japanilaista:
  - Pyhille nimille!
  Warriors, varma: todella siistiä!
  Ja japanilaiset ryömivät ylös raskain tappioin. Vaikka ne tulevat lähemmäksi. Mutta tytöt ampuvat tarkasti ja taukoamatta. Ammu ja ammu. Ammu ja ammu. Ja he eivät luovuta. Ja kun samurai tuli hyvin lähelle, tytöt alkoivat heittää kranaatteja paljain jaloin. Ja he osoittavat joustamattomuutensa.
  Ja paljain jaloin heitetään tappajaaseita samuraita kohti. Ja nyt japanilaiset laimentavat redoubteja. Heikentää heidän impulssiaan. Ja aivan lähestyessä soturit kohtaavat heidät sapelilla ja pistimellä. Viimeistele viimeinen samurai.
  Ja he laulavat erittäin innostuneesti.
  Västettyään japanilaiset puolustukseen, venäläiset joukot Brusilovin johdolla aloittivat ratkaisevan hyökkäyksen ja ajoivat japanilaiset etelään. Brusilov, outoa Kuropatkinille, toimi päättäväisesti ja ajoi samuraita pysähtymättä. Ja hän onnistui vangitsemaan Port Arthurin välittömästi vihollisen harteille.
  Paljasjalkainen kotkien tyttöpataljoona Anastasia Orlova ryntäsi kaupunkiin.
  He kilpailivat Port Arthurin ympäri ja ampuivat ja heittivät kranaatteja vihollista paljain varpaillaan.
  Ja he murskasivat japanilaiset sapelilla. Ja mitä he ajattelivat, että he ottivat Port Arthurin maanpetoksella? Ja tässä on paholainen kaksi! Venäläiset sotilaat valtaavat tämän kaupungin takaisin.
  Ja jos naisemme tappelevat! Tämä tarkoittaa yleensä, että he eivät anna laskeutumista!
  Ja he katkaisivat japanilaiset.
  Ja vangit pakotetaan polvistumaan ja suudella naisten paljaita, pölyisiä jalkapohjia.
  Heistä tulee kuuliaisia ja he jopa pitävät siitä.
  Natasha, yksi samurai ei vain nuoli jalkapohjaansa kielellään kiiltäväksi, vaan myös nousi korkeammalle. Tyttö antoi hänen käsitellä naiseuden timanttia kielellään.
  Sitten aivan kuin kissa kehräsi.
  Soturit tekivät hienoa työtä. Ja nyt vankipylväitä ajetaan. Mihin Japanin moraali katosi?
  Port Arthur kaatui. Ja sitten Venäjän Brusilovin armeija muutti Koreaan.
  Ja Anastasian pataljoona juoksee edellä. He nappaavat samuraita matkalla, ja tytöt laskevat ne polvilleen.
  Ja he suutelevat pölyisiä kantapääitään ja ruskettuneita sääriään.
  Taistelevat sotureita. Ja hauska.
  Anastasia pomppii ja heitti kiekkoja paljain varpaillaan ja kysyi Natashalta:
  Onko hyvä taistella?
  Blondi tyttö vastasi rehellisesti:
  - Niin hyvä kuin se on?
  Anastasia nyökkäsi.
  - Ja kun kieli pillussa on kuin?
  Natasha vastasi vilpittömästi:
  - Yksinkertaisesti super!
  Täällä he murskasivat toisen japanilaisen pataljoonan. He kokosivat vangit.
  Sen jälkeen he tekivät kunnon luumut nenään paljain jaloin sormin!
  Ja tytöt murskaavat samurain ja Brusilovin armeijan, kaikki jatkuu ja jatkuu ja päättyy.
  Täällä Venäjän armeija saavutti Etelä-Korean. Ja valloitti niemimaan.
  Osa venäläislentueesta upotettiin Port Arthurissa. Ja venäläiset insinöörit alkoivat nostaa laivoja ja kunnostaa niitä.
  Huolimatta samuraiden täydellisestä tappiosta maalla, sota silti jatkui. Merellä japanilaiset olivat vahvempia. Mutta sitten tuli Nebogatov. Matkan varrella hän johti lentueen Port Arthuriin taitavasti. Ja nyt Venäjän armada on vahvistunut. Täällä myös laivue lähti Mustaltamereltä.
  Nebogatov oli vahvuudeltaan japanilaisia huonompi, mutta ei liikaa. Todellisuudessa venäläisten alusten laatu ei ole huonompi. Useat niistä ovat pienempiä. Mutta kuoret ovat panssaria lävistävämpiä.
  Nebogatov meni merelle. Hän antoi taistelun Togolle. Mutta kävi ilmi, että kaukana kaikki venäläiset kuoret räjähtävät - ruuti on raakaa! Kosteus on kohonnut.
  Mutta Nebogatov käänsi laivueen ajoissa takaisin Port Arthuriin eikä menettänyt yhtään alusta.
  Minun piti viettää aikaa kuorien vaihtamiseen ja voimien täydentämiseen. Kunnes laivue tulee Mustaltamereltä.
  Sota kesti kuin sen kustannukset. Molemmat osapuolet halusivat sovintoa. Mutta japanilaiset hallitsevat edelleen merta.
  Mutta nyt kuoret on vaihdettu ja Mustanmeren laivasto on tuotu esille. Ja samaan aikaan paljasjalkaiset tytöt nousivat ylös.
  Ja laiva tyttöjen kanssa lähti taisteluun täydellä nopeudella. Paljasjalkaiset tytöt bikineissä hyppäsivät ylös ja kiersivät aseiden ympärillä. He osoittivat aseitaan ja ampuivat.
  Kauniat ampuivat ja saksalaiset laivat leikattiin. He tekivät sen villillä raivolla. Naissoturit olivat erittäin seksikkäitä ja lihaksikkaita. Mikään ei ole verrattavissa niihin. Japanilaiset eivät ole hyviä taistelemaan tällaisten tyttöjen kanssa.
  Ja kuorien alas ampumat putket putoavat.
  Ja soturit hyppäävät luokseen ja huutavat:
  - Olemme superluokan tyttöjä!
  Ja näytä kieliä! Ja he ampuvat itsensä antamatta samuraille liipaisinta. He reagoivat aggressiivisesti. Mutta he saavat vastauksena kaunottareilta. Japanilainen risteilijä on jo uppoamassa. Ja tytöt hyppäävät ylös ja ravistelevat paljaita jalkojaan. He ovat niin mahtavia varkaita. Mitä mikään ei pysäytä.
  Soturit taistelevat ja hyppäävät. Ja he tuhoavat samurai-kuoret. Ja silti he huutavat.
  Natasha huutaa:
  - Tsaari suuri Aleksei! Tulee olemaan erittäin viisas!
  Zoya virnisteli ja ampui, lisäsi:
  Hän on maailman viisain! Siitä tulee hyvin outoa!
  Täällä Augustine, ampuessaan japanilaisia, lauloi:
  - Useimmat ovat viisaita!
  Sitten Svetlana ampui murskaten viholliset ja murisien:
  - Aleksei on siistiä!
  Anastasia ampui ja sanoi:
  - Pyhän Venäjän puolesta!
  Ja myös lupanet! Tytöt ovat niin älyttömän siistejä. Ja puida samurai siruiksi!
  Ja nyt japanilainen taistelulaiva upotettiin. Ja samuraista tuli hyvin mykkä.
  Ja tytöt juoksevat melkein alasti ja paljain jaloin. Ja välkkyvät kauniilla jaloillaan. He ovat yleensä ihania varkaita.
  Ja ne näyttävät kaikkein terveellisimmiltä ja ruskettuimmilta.
  Samurait kerjäävät itselleen...
  Toinen armadillo hyökkää myös. Erittäin hyödyllinen Togon laivastolle, erittäin tiukka. Ja Mustanmeren laivat nousivat. Heitä ammus vihollista kohti.
  Täällä Natasha ja Zoya toivat 12 tuuman aseen. Ja kuinka he ampuvat villiin kiihkeästi. Ja taistelulaiva kestää yhden osuman ja jopa halkeaa.
  Natashka ja Zoya hyppäävät ylös ja pudistavat paljaita jalkojaan ja karjuvat:
  - Olemme noitia ja kauniimpia kaunokaisia ja ei!
  Ja tytöt näyttävät kieltään. Ja kuinka perseestä, mikä tulee hyvin kipeäksi.
  Täällä he ampuivat Togon laivaa, hänen panssarinsa räjähti, ikään kuin teräs olisi kiehunut.
  Ja niin laiva otti ja upposi.
  Natasha ja Zoya lauloivat:
  - Rus nauroi ja itki ja lauloi! Siksi hän on Pyhä Venäjä!
  Ja taas tytöt ottavat sen ja hyppäävät!
  Ja sitten Augustinea ja Svetlanaa isketään kuin 12-tuumainen ase. Joten laiva lähtee Togosta, halkeaa ja uppoaa!
  Tytöt näyttävät nenänsä. Siitä Togo jäi kiinni. Ja he pakottivat kauniita tyttöjä suudella heidän paljaita, meikkattuja jalkojaan. Togo löi sotureita paljain kantapäille ja nuoli hänen huuliaan. Ilmeisesti hän piti siitä...
  No tytöt on mahtavia!
  Ja ylipäänsä korkeimman luokan leipä! Ja he silmää viholliselle, he sanovat, emme välitä ja teemme jotain vakavampaa!
  Japanin laivasto on upotettu. Ja Brusilov ja hänen tiiminsä alkoivat laskeutua itse Japaniin.
  Joten Venäjällä on yksi suuri maakunta lisää saarilla. Ja Venäjän hallitsijasta itsestään tulee myös japanilainen mikado.
  Samalla nousevan auringon maan uhka eliminoituu ikuisesti. Ja tsaarin armeija täydentyy sotaisilla ja rohkeilla sotilailla.
  Joten oli syytä - valloittaa Japani kokonaan. Ja joukot siirrettiin metropoliin.
  Tytöt ja heidän pataljoonansa lähtivät taisteluun samuraita vastaan maalla. Tytöt kohtasivat samurain tarkasti kohdistetuilla laukauksilla, miekoilla ja heittämällä kranaatteja paljain jaloin.
  Kaunis Natashka heitti sitruunan paljaalla jalallaan ja vinkui:
  - Kuninkaan ja isänmaan puolesta!
  Ja ampui japanilaisia kohti.
  Upea Zoya heitti myös kranaatin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Ensin kutsutulle Venäjälle!
  Ja hän myös naulitti samurain.
  Tässä punatukkainen Augustinus nyökkäsi ja kiljui:
  - Kunnia äitikuningattarelle!
  Ja myös lävisti vihollisen.
  Anastasia räjähti myös, laukaisi kokonaisen tynnyrin räjähteitä paljain jaloin ja hajotti japanilaiset kauas:
  - Suuren Venäjän valtakunnan kunnia!
  Ja Svetlana löi. Hän pyyhkäisi japanilaiset pois ja antautui tuhoiselle sitruunalle paljain kantapäällään.
  Hän huudahti keuhkoihinsa:
  - Uusille rajoille!
  Natasha naulitti japanilaisen ja vinkaisi:
  - Ikuisen Venäjän puolesta!
  Ja hän myös viilteli samuraita:
  Erinomainen Zoya otti sen, löi japanilaisia. Hän heitti kranaatin vihollista päin paljain jaloin ja huusi:
  - Yhden ja jakamattoman tsaari-imperiumin puolesta!
  Ja tyttö vihelsi. Oli ilmeistä, että teini-ikäisestä oli tullut paljon suurempi, hänen rintansa oli korkea, hänen vyötärönsä oli kapea, hänen lantionsa olivat lihaiset. Hänellä oli jo aikuisen, lihaksikkaan ja terveen ja vahvan naisen hahmo. Ja naama on niin nuori. Vaikeasti tyttö tukahdutti halun rakastella. Anna heidän vain hyväillä. Ja se on parempi toisen tytön kanssa, ei ainakaan hän riistää häneltä neitsyyttään.
  Cool Zoya heittää erittäin taitavasti kranaatteja japanilaisiin paljain jaloin. Ja se toimii erittäin onnistuneesti.
  Augustina on hyvin punainen ja myös erittäin kaunis. Ja yleensä tällaiset tytöt pataljoonassa ovat ihania, vain korkein nautinto.
  Augustine heittää kranaatin paljain jaloin ja siristaa:
  - Olkoon suuri Venäjä kuuluisa!
  Ja myös kuinka se pyörii.
  No, tytöt, no, kaunokaiset!
  Rides ja Anastasia. Tällainen tyttö on suuri - kaksi metriä pitkä ja satakolmekymmentä kiloa painoa. Samaan aikaan, ei lihava, valettu lihaksia, ja lantio vetohevosen. Hän rakastaa miehiä erittäin paljon. Unelmia lapsen saamisesta. Mutta toistaiseksi se ei ole toiminut. Monet ihmiset vain pelkäävät sitä. Ja erittäin aggressiivinen tyttö.
  Hänen miehensä eivät kysy, vaan hän itse pyytää röyhkeästi. Ilman häpeää ja häpeää.
  Ja hän rakastaa sitä. Ole aktiivinen puolue.
  Samaan aikaan Anastasia on upea soturi. Ja hän sai aikaan monia mahtavia asioita. Anastasia johtaa heidän pataljoonaan.
  Hän heittää myös kranaattia paljain jaloin ja huutaa:
  - Maan ylle tulee valoa!
  Svetlana heittää paljaalla jalallaan sitruunaa ja kuiskaa:
  - Suuren Venäjän valtakunnan kunnia!
  Upea Zoya myös heittelee paljaita sormiaan ja karjuu:
  - Pyhän isänmaan kunniaksi!
  Augustine huutaa:
  - Epämaallisella surulla!
  Ja paljain jaloin heitetty lahja myös lentää.
  Sitten Anastasia huutaa. Hän myös heittää koko joukon kranaatteja paljain jaloin.
  Ja sankarillinen tyttö karjuu:
  - Valkoisen Jumalan Nimessä!
  Natasha lähetti myös kranaatin paljain varpaillaan ja huusi:
  - Kristuksen nimessä!
  Ja ampui pari laukausta.
  Ja Anastasia alkoi kirjoitella konekivääristä. Hän oli erittäin hyvä siinä.
  Lyhyesti sanottuna tyttö on peto.
  Paljasjalkainen Natasha vinkui tylysti:
  - Olen itse asiassa Superman!
  Ja heitti kranaatin paljaalla jalallaan.
  Myös paljasjalkainen Zoya ampui. Tappoi japanilaiset.
  Twitterissä:
  - Kunnia Venäjälle!
  Ja paljain jaloin hän laukaisi kranaatin.
  Augustine huusi myös:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Anastasia lanseerasi kokonaisen laatikon japanilaisille. Ja hän otti sen, karjui kiihkeästä raivosta:
  - Svarogille!
  Natasha otti sen ja huusi:
  - Uudelle järjestelmälle!
  Ja hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan!
  Svetlana vuodatti:
  - Teräslihaksille!
  Ja hän laukaisi myös kranaatin paljain varpaillaan.
  Myös paljasjalkainen Zoya otti sen ja vinkaisi:
  - Rakkaudelle ja taikuudelle!
  Ja paljain jaloin liikkeessä.
  Augustina, punatukkainen paholainen, otti ja laukaisi kranaattilaatikon ja vinkaisi:
  - Marsin rajojen ulkopuolella!
  Anastasia laukaisee myös tynnyrin dynamiittia ja mutteria:
  - Venäjän maailmanjärjestyksen puolesta.
  Ja Natasha kuinka haukkuu:
  - Uudelle tielle onneen!
  Sen jälkeen tytöt nauravat yhdessä.
  Ja se on niin hienoa! Tytöt ovat ihania!
  Tsaari-Venäjän joukot liikkuivat Tokion suuntaan.
  Venäjän armeija hyökkäsi Tokioon.
  Edessä kävelivät poika ja tyttö: Oleg ja Margarita.
  Lapset tuhosivat japanilaiset ja etenivät kohti keisarillista palatsia. Mikado ilmoitti juhlallisesti, ettei hän lähde pääkaupungista ja pysyisi siellä ikuisesti.
  Oleg ampui räjähdyksen samuraita kohti ja heitti kranaatin paljaalla jalallaan vinkuen itsekseen:
  - Venäjä ei koskaan anna periksi!
  Margarita lanseerasi myös sitruunan paljaalla pienellä jalallaan ja käkisi hampaansa paljastaen:
  - Voita tai kuole!
  Ja tyttöpataljoona murtautuu läpi mikadon palatsiin. Kaikki tytöt olivat univormuissa, vain pikkuhousut oli jäljellä. Ja sellaiset melkein alasti ihmiset tappelevat kuin sankarittaret.
  Anastasia heittää kranaatin paljain jaloin ja vinkua:
  - Nikolay, olet mikado!
  Natashka lanseerasi myös kuoleman lahjan paljaalla raajallaan ja sirutti hampaansa paljastaen:
  Meidän kuninkaamme on paras!
  Ja kuinka se kimaltelee kuin helmet! Ja niin upea tyttö.
  Myös paljasjalkainen Zoya siristaa iloisesti ja laukaisee kranaatin paljain jaloin:
  - Olen psykologian voittaja!
  Ja hän näytti kieltään.
  Murskaa samurai.
  Shoots ja Augustine, tämä punatukkainen paholainen. Ja se tekee sen niin hyvin. Tappaa japanilaiset.
  Ja karjuu hänen keuhkoihinsa:
  - Kunnia pyhälle maalleni!
  Ja paljastaa hampaansa!
  Myös Svetlana on sankarillinen nainen, kun hän ottaa sen ja laukaisee kokonaisen räjähdelaatikon.
  Ja japanilaiset lensivät kaikkiin suuntiin.
  Tytöt lähtevät hyökkäykseen murskaamalla vastustajia. Konkreettisen menestyksen saavuttaminen. He tuntevat valtavan armon, väsymättömän paineen ja heikkouksien puuttumisen. Ja paljaat rinnat ovat paras tae voittamattomuudesta ja uppoamattomuudesta.
  Anastasia, katkaisee japanilaisen, siristaa:
  - Tammen kädet, lyijyn pää!
  Ja heittää kranaatin paljaalla jalallaan. Sirottelee samuraita.
  Puolialaston Natashka ampuu myös.
  Murskaa japanilaisia. Ja hajottaa ne paloiksi.
  Lähempänä ja lähempänä palatsia. Ja paljas jalka heittää kranaatin.
  Pelästynyt japanilainen antautuminen. Eroamassa.
  Terminator Girl sanoo:
  - Perun ole kanssamme!
  Paljasjalkainen Zoya, upea terminaattorityttö, ampuu itsensä ja tuhoaa militaristit. Hän paljasti hampaansa.
  Tyttö huudahti:
  - Olemme suurimman Venäjän sankareita!
  Tyttö heitti kranaatin paljain jaloin. Hajotti vihollisen.
  Cool Zoya otti sen ja lauloi uudelleen:
  - Opetti Suvorovin katsomaan eteenpäin! Ja jos nouset seisomaan, kestä kuolemaasi!
  Ja hän virnisti.
  Tulinen Augustinus myös lauloi ja haukkui:
  - Uusille rajoille!
  Ja lisäsi hymyillen:
  - Ja olemme aina edellä!
  Svetlana, sankarillinen tyttö, osui myös viholliseen. Hän hajotti keisarillisen vartijan ja huusi:
  - Aikakauden saavutuksista!
  Ja taas paljain jaloin heitetyt kranaatit lentävät.
  Tytöt painostavat vihollista. He muistavat Port Arthurin sankarillisen puolustuksen, jota ei unohdeta vuosisatojen ajan.
  Eh, kuinka sellainen armeija saattoi hävitä todellisessa historiassa ja jopa japanilaisille?
  Se on sääli.
  Anastasia heittää kranaatin paljain jaloin ja viheltää:
  - Venäjän rajalle!
  Natashka laukaisi myös jotain tappavaa paljaalla jalallaan ja vinkui epätoivoisesti hampaat paljastaen:
  - Uusille saavutuksille!
  Ja kääntyi japanilaisten puoleen.
  Ja täällä, paljain korkokengät, Zoya myös poimii ja iskee. Ja sitten hän otti sen paljain jaloin ja laukaisi kranaatin.
  Ja sitten hän lauloi:
  - Emme alistu vihollisen diktatuurille!
  Ja paljasti kasvonsa!
  Kaunis hyvin nuori tyttö, jolla on urheilijan muoto. Ja erittäin rohkea.
  Ja Augustine on kuin räjähdys japanilaisille. Hän murskaa ne ja heittää kranaatin erittäin taitavasti paljaalla jalallaan.
  Ja hajottaa vihollisia, ikään kuin pullot lensivät pois pallosta.
  Tyttö huutaa:
  - Suklaa, se on meidän!
  Augustine todella rakastaa suklaata. Ja kuninkaan alaisuudessa markkinat ovat täynnä tavaroita. Mitä voidaan sanoa tsaari Nikolauksesta? Nyt tsaari-häviäjä muuttuu suureksi silmiemme edessä. Tarkemmin sanottuna kuningas kuoli, mutta hänen poikansa Alekseista tulee mahtava! Ja tähän tarvitaan vain, että tytöt taistelevat rintamalla.
  Ja pari lapsisankaria, jotka estivät japanilaisia vangitsemasta Mount Highta. Kun Port Arthurin kohtalo päätettiin.
  Näin Venäjän valtakunta hajosi.
  Svetlana laukaisi myös murhatynnyrin ja romahti keisarillisen palatsin ulkoseinän konekivääreillä.
  Nyt tytöt juoksevat jo huoneiden läpi. Tästä tulee sodan loppu.
  Anastasia sanoo innostuneena:
  - Uskon, onni odottaa minua!
  Ja taas hän heittää kranaatin paljain jaloin.
  Natashka johtaa tappavaa tulipaloa. Vastustajien kirjonta, twiitit:
  - Olen ehdottomasti onnekas!
  Ja taas lentää paljain jaloin laukaistu kranaatti.
  Ja sitten on paljasjalkainen Zoya, ikään kuin se räjäyttäisi parilla sidotuilla pommilla, jotka laukaisi hänen paljain jaloin. Ja tuhota vastustajat.
  Sitten purskahti nauruun:
  - Olen komeetta tyttö.
  Ja taas hän heittää ulos kuoleman tuliset kielet.
  Ja sitten Augustine jo ryntää, tämä terminaattorityttö. Kuinka hän otti kaikki ja sotki. Yksinkertaisesti loistava.
  Soturi, joka on todellinen taistelun demiurgi.
  Ja huutaa itsekseen:
  - Miehistömme, siellä on suurinta rohkeutta!
  Ja sitten Svetlana ilmestyi. Niin siistiä ja jännittävää. Hän saastuttaa kaikki kiihkeällä energiallaan. Pystyy kukistamaan käytännössä minkä tahansa vihollisen.
  Ja soturi paljastaa helmihampaitaan. Ja he ovat isompia kuin hevonen. Tässä on tyttö.
  Svetlana nauraa ja huusi:
  - Munakoisoille mustakaviaarilla!
  Ja tytöt huusivat kuorossa keuhkoihinsa:
  - Omenapuut kukkivat Marsissa!
  Mikado ei uskaltanut tehdä hara-kiriä ja allekirjoitti antautumisen. Tsaari Aleksei II julistettiin Japanin uudeksi keisariksi. Samaan aikaan Nousevan auringon maassa valmistellaan kansanäänestystä vapaaehtoisesta liittymisestä Venäjään.
  Sota on käytännössä ohi. Viimeiset alaosastot järjestävät aseitaan.
  Tyttöpataljoona asetti vangit riviin. Miesten tulee polvistua ja suudella tyttöjen paljaita jalkoja. Ja japanilaiset tekevät sen suurella innolla. Tämä myös miellyttää heitä.
  Tietysti he ovat kaunottaret. Eikä mitään, että heidän jalkansa ovat hieman pölyiset. Joten vielä miellyttävämpi ja luonnollisempi. Varsinkin kun ne ovat ruskettuneet. Ja niin karkea.
  Japanilaiset suutelevat paljaita jalkapohjia ja nuolevat huuliaan. Ja tyttö rakastaa sitä.
  Anastasia huomauttaa patosisesti:
  - Ja kuka sanoi, että sota ei ole naisia varten?
  Natasha naurahti vastaukseksi.
  - Ei, sota on meille suloisin alkusoitto-ajoista!
  Ja hän näytti kieltään. On todella hienoa, kun saat todella nöyryytetyn suudelman.
  He suutelevat paljaalle, pyöreälle kantapäälle ja Zoyalle. Tyttö sanoo iloisesti huutaen:
  - Se on siis hienoa! Haluaisin jatkaa!
  Punapää Augustine varoitti:
  - Pidä neitsyytesi avioliittoon asti! Ja tulet olemaan onnellinen siitä!
  Paljasjalkainen Zoya naurahti ja sanoi:
  - Olkoon pyhä maani ylistetty! Ja viattomuus vain satuttaa!
  Tyttö paljasti kasvonsa.
  Svetlana huomautti ylpeänä:
  - Olin töissä bordellissa. Ja en halua neitsyyttä!
  Paljasjalkainen Zoya kysyi nauraen:
  - Kuinka pidit siitä?
  Svetlana totesi vilpittömästi, päättäväisesti:
  - Luultavasti se ei parane!
  Puolialasti Zoya sanoi rehellisesti:
  - Joka yö näen unta siitä, kuinka mies ottaa minut haltuunsa. Se on niin siistiä ja mukavaa. Ja muuta en halua.
  Svetlana ehdotti tyttöä:
  - Sodan jälkeen voi mennä Moskovan tai Pietarin arvostetuimpiin bordelleihin. Luota minuun, tulet rakastamaan sitä siellä!
  Puolialaston Zoya purskahti nauruun ja huomautti:
  - Sinun pitäisi ajatella sitä!
  Natasha ehdotti:
  - Voimmeko raiskata vangit?
  Tytöt nauroivat tälle vitsille.
  Yleensä kaunottaret ovat temperamenttisia täällä. Ja rakastava pelottava. Sota tekee tytöistä aggressiivisia. Naispuoliset soturit työnsivät edelleen paljaita, pölyisiä jalkojaan vankeihin suudelmia varten. Pidin siitä.
  Sitten alkoivat mielenkiintoisemmat esitykset. Erityisesti ilotulitteita ammuttiin taivaalle. Ilotulitus räjähti. Ja se oli myös todella hauskaa. Musiikki soi, rummut soivat.
  Tsaari-Venäjä valloitti Japanin. Mitä yleensä kaikki odottivat. Venäjän armeijan arvovalta oli erittäin korkea. Paljon laulavia ja tanssivia paljasjalkaisia japanilaisia naisia.
  Kaikki on kaunista ja rikasta ... Venäjällä itsessään riemutaan voitosta. Kaikki eivät tietenkään olleet tyytyväisiä. Marxilaisille tämä on musertava isku. Kuninkaan valta vahvistui. Ja hänen mahdollisuutensa ovat kasvaneet. Yhteisön tuki on valtava.
  Japanin valloituksen jälkeen Venäjä jatkoi laajentumispolitiikkaansa Kiinaan. Vapaaehtoisesti Kiinan alueet järjestivät kansanäänestykset ja liittyivät imperiumiin. Regent Nikolai Romanov harjoitti erittäin onnistunutta politiikkaa laajentaa Venäjää kaakkoon. Kiina nieltiin vähitellen.
  Vallankumouksilta välttyneen tsaarin valtakunnan talous koki nopean talouden noususuhdanteen. Siihen rakennettiin teitä, tehtaita, tehtaita, siltoja ja paljon muuta. Maa myi leipää ja monia tuotteita.
  Se tuotti maailman tehokkaimmat: pommikoneet "Ilja Muromets", "Svyatogor" ja nopeimmat kevyet tankit "Luna" -2. Ja siellä oli valtava kolmen miljoonan sotilaan armeija - rauhanajan armeija viisi kertaa suurempi kuin saksalainen.
  Mutta keisari Wilhelm otti silti ja tönäisi päätään. Lisäksi Itävallan valtaistuimen perillisen murhasta Sarajevossa tuli tekosyy sodalle.
  Ja sitten saksalaiset päättivät taistella kahdella rintamalla.
  Kuninkaallinen armeija siirtyi heitä kohti. Kiinan alueiden, kuolleisuuden laskun ja korkeimman syntyvyyden säilyttämisen vuoksi tsaari-Venäjällä oli valtava väestö. Ja voisi mobilisoida valtavan armeijan.
  Lisäksi väestö on pääosin nuorta ja aggressiivista.
  Itävalta-Unkari räjähti välittömästi. Tsaarijoukot murskasivat helposti ylivoimaiset saksalaiset ja valloittivat Itä-Preussin ja piirittivät Koenigsbergin.
  Hindenburg yritti lyödä venäläisiä iskulla, mutta tsaarin armeijan numeerinen ylivoima osoittautui liian suureksi. Lisäksi konekivääri, kevyet panssarit "Luna" -2 osoittautuivat erittäin tehokkaaksi aseeksi vastahyökkäyksiä varten.
  Voitettuaan Hindenburg pakeni. Ja venäläiset joukot ryntäsivät Oderille. Etelässä Lvov ja Przemysl valloitettiin välittömästi. Tsaarin armeija eteni, ja itävaltalaiset pakenivat paniikissa ja antautuivat.
  Turkin liittyminen sotaan ei vaikuttanut saksalaisille juurikaan. Vaikka jotkut voimat ovat hajamielisiä. Mutta venäläiset jatkoivat etenemistä Itävallassa. Ja saksalaisia hakattiin myös lähellä Pariisia.
  Vain Oder-joen alueella, heikentäen vakavasti joukkojaan lännessä, saksalaiset pystyivät pysäyttämään venäläisten rykmenttien hyökkäyksen.
  Mutta etelässä tsaarin armeija ajoi vihollisen. Kenttämarsalkka Brusilov, kuten aina, on huipulla.
  Ja nyt Budapest on ympäröity... Ja Bratislava ja Krakova on otettu. Ja venäläiset joukot lähestyvät Prahaa.
  Etelässä Vähä-Aasia vangittiin, Bagdad kaatui, venäläiset valloittivat Istanbulin.
  Keisari Franz kääntyi Wilhelmin puoleen rauhan saavuttamiseksi. Lisäksi Italia oli jo hyökännyt itävaltalaisia vastaan ja avannut toisen rintaman.
  Mutta Venäjän joukkoja ei voida pysäyttää. Joten Praha on vallattu. Ja talvella tsaarirykmentit muuttivat jään yli Berliiniin. Ja helmikuussa he saivat päätökseen Saksan pääkaupungin piirityksen. Ja he murtautuivat Wieniin, Itävalta-Unkari hajosi ja voitti.
  23. helmikuuta 1915 Saksa antautui. Venäjän joukot saapuivat jälleen Berliiniin.
  Ensimmäinen maailmansota on päättynyt. Venäjällä on paljon aluetta. Raja kulki Oderia pitkin. Venäjä sisällytti koostumukseensa Alppien varrella olevan Maan. Osa Itävalta-Unkarista liitti Italian etelässä. Ja siellä oli Venäjän Jugoslavian vasalli. Unkarin kuningaskunta ja Tšekin tasavalta liittyivät Venäjään. Puolan valtakuntaan kuului Krakova ja siitä tuli valtava. Koenigsbergistä tuli osa Venäjän provinsseja, kuten Galicia ja Bukovina. Transilvaniasta tuli romania. Turkista Egyptiin, ja yhdessä Irakin, Syyrian ja arabimaiden kanssa Mekassa tuli Venäjän alue. Vain Basra onnistui vangitsemaan britit.
  Saudi-Arabia miehitettiin pian venäläisten joukkojen toimesta. Ja Saksalle määrättiin valtavia korvauksia.
  Siten Venäjän hegemonia Euraasiassa syntyi. Suuria sotia ei ollut moneen vuoteen. Venäjä ja Britannia saivat päätökseen Iranin jakautumisen, mukaan lukien sen kokoonpano: Venäjän pohjois- ja keskusta, etelä britteihin. Sitten Afganistan. Myös Venäjän pohjois- ja keskusta, Britannian eteläosa.
  Tsaarin valtakunnasta on tullut voimakas, mutta Britannia on edelleen vahva. Venäläiset muuttivat Kiinan halki ja saattoivat sen vangiksi.
  Koko maailman taloudet kukoistivat... Mutta sitten vuonna 1929 puhkesi suuri lama.
  Tsaari Aleksei II hallitsee valtaistuinta Venäjällä. Hän on kasvanut yli sairaudestaan ja on fyysisesti melko vahva. Uusi kuningas hallitsee maata, jossa on kymmenen miljoonaa sotilasta rauhan aikana ja on melkein niellyt Kiinan. Ja talous, joka laman aikana kärsi vähemmän kuin muut, ja ohitti Yhdysvallat.
  Ja sitten Venäjän keisari päätti asioida Amerikan kanssa? Miksi he ottivat Alaskan pois valtakunnasta penniin? Onko tämä reilua? Ehkä tämä on ryöstö?
  Lyhyesti sanottuna Koko Venäjän keisari Aleksei II, jota kutsuttiin suureksi jo vuonna 1933 5. tammikuuta, juuri isänsä Nikolai II:n salamurhan päivänä, aloitti uuden sodan. Tietenkin Amerikkaa vastaan, joka saavutti masennuksen huippunsa.
  Ja muut maat eivät voineet vielä puuttua Venäjään. Kuten, amerikkalaiset pettivät ja heidän on vastattava siitä.
  Ja niin hyökkäys Alaskaan alkoi. Juuri tähän aikaan käynnistettiin venäläisten insinöörien rakentama rautatie Tšukotkaan.
  Ja venäläiset ratit liikkuivat lumen ja lumikuitujen läpi.
  Mukaan lukien viisi ikuista tyttöä: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana. Loppujen lopuksi he eivät ole tavallisia tyttöjä, vaan Rodnoverin noitia. Ja siksi ei ikääntyvä, vaan ikuisesti nuori ja kuolematon. Ja koska he ovat veljiä, niin talvella, napa-yönä ja villissä pakkasessa he taistelevat vain paljain jaloin ja bikineissä.
  Nämä tytöt juoksevat luokseen, heittävät kranaatteja paljain jaloin ja laulavat:
  - Tsaari suuri Aleksei,
  Olet maailman viisain!
  Ja sitten Anastasia heittää kranaatin paljaalla jalallaan. Amerikkalaiset lentävät ylös torilta.
  Ja tyttö kirjoittelee konekivääristä ja huutaa:
  - Venäjän nimessä!
  Ja sitten Natasha myös ampuu, heittäen myös kuoleman lahjan ja kiljuen paljain varpaillaan:
  - Toteuta, suuri unelma!
  Ja hän myös ottaa ja paljastaa hampaansa.
  Ja sitten paljasjalkainen Zoya... Hänen kantapäänsä ovat helakanpunaiset Alaskan lumikoilta. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Suuri Venäjä vain voittaa!
  Ja myös paljain jaloin heitetty kranaatti lentää.
  Seuraavaksi tulee Augustine. Hän murskaa jenkit konekivääreillä ja heittelee kranaatteja paljain varpaillaan.
  Ja myös karjuu:
  - Suuri tsaari Aleksei on Venäjän tsaari!
  Ja sitten Svetlana ampuu... Ja paljain jaloin hän heittelee ja vinkkaa amerikkalaisia:
  - Kaikki tulee olemaan hienoa!
  Viisi tyttöä ryntää melkein alasti Alaskan halki ja lyö amerikkalaisia sillä tavalla. Ja tässä ovat panssarivaunut liikkumassa: Nikolai-4, uusi malli tykin ja kuuden konekiväärillä. Ja amerikkalaiset leikataan perusteellisesti. Ja niiden takana ovat myös "Alexandra" -3, jotka ovat erittäin voimakkaita ja tappavia. Ja kymmenen konekivääriä.
  Ja tytöt ovat koko armeijaa edellä, ja he ovat puolialastomia ja kauniita. He ryntäävät luokseen ja laulavat:
  - Tsaarien pyhän Venäjän nimessä kaikki ovat onnellisempia - viisaampia!
  Ja nyt he jauhavat toisen amerikkalaisen akun - heittävät siihen kranaatteja paljain jaloin.
  Tsaarijoukot valtaavat yhä enemmän Alaskaa. Ei todellakaan ole mitään petettävää ja tarttua sellaiseen alueeseen turhaan.
  Ja soturit taistelevat puolestaan ja siirtyvät syvälle vihollisen puolustukseen. Ja he murskaavat vihollisen, he murskaavat kovasti!
  Anastasia jopa karjuu:
  - Ole maamme suuri ja puhdas!
  Ja taas hän heittää kranaatin paljain jaloin!
  Ja sitten Natasha antoi vuoronsa ja sihisi:
  - Kyllä, meidän cool Rus' on kuuluisa!
  Ja myös kuinka hän ottaa ja puskee viholliset.
  Ja paljain varpain heitetty sitruuna lentää.
  Ja sitten Zoya katkaisee amerikkalaiset räjähdysmäisesti ja huokaa:
  - Kyllä, tulevaisuus on bedlam!
  Ja myös tytön paljain jaloin laukaistava kuoleman lahja räjähtää!
  Ja sitten Augustine ampuu konekivääreistä. Ja hän leikkaa siiman alas ja kuinka hän kiljuu keuhkojensa yläpäästä:
  - Aamusta iltaan!
  Ja sitten aggressiivinen Svetlana ampuu. Ja hän käyttää myös paljaita varpaita ja kirjoittelee aktiivisesti:
  - Mad Empire on meidän!
  Ja taas, tyttö, väännä viholliset! Terveisiä sankarittarelle.
  Ja kun vangitut amerikkalaiset vangitaan, heidän on suudella tyttöjen kantapäät polvillaan. Ja minne he menevät? Suutele ja suutele. Ja nuolevat edelleen.
  Joten he haluavat silti...
  Ja missä poljet tyttöjä vastaan? He antoivat sotilaiden riisuutua ja raiskata. Joten noidat halusivat seksiä. Ja ilo on suuri ja olet latautunut energialla. Ryhdy taikuiksi. Ja niin superluokka!
  No, tytöt rakastavat tappamista, nämä ovat tyttöjä. Ja he rakastavat miesten raiskaamista, niin kuin noidan kuuluukin.
  Ja noidat ovat siistejä tyttöjä. Ja he rakastavat, että heitä kohdellaan. Ja he rakastavat sitä.
  Tsaariarmeija on jo vallannut Alaskan. Ja hän ei pysähtynyt, vaan saapui Kanadaan. Mitä täällä on seremoniassa? Kanada on muodollisesti brittiläinen dominio. No, hän ei aivan noudata sääntöjä, hän päästää amerikkalaiset joukot läpi.
  Joten on syytä lakkoon. Ja Venäjän laivastoa komentaa Kolchak. Ja hän on jo potkinut amerikkalaiset pois Filippiineiltä ja Havaijin saarilta. Ja siellä hän valloitti tukikohtansa.
  No, jenkit puristavat merta. Ja laivoissa on niin kauniita tyttöjä. Ja mikä tärkeintä, soturit ovat melkein alasti. Ja se on niin kaunis. Jos tytöt ovat shortseissa, niin se on yleensä super!
  On niin kiva nähdä näitä tyttöjä. Ja kun he valtaavat amerikkalaisten ja kanadalaisten laivat ja ravistelevat paljaita rintojaan. Se on yleensä hienoa!
  Ja tytöt läimäyttävät paljain jaloillaan kuumilla kansilla ja leikkaavat amerikkalaisia sapeliillaan.
  Tällaisia tyttöjä vastaan kaikki keinot ovat voimattomia. Loppujen lopuksi nämä ovat tyttöjä, joista miehet haaveilevat. Ja mitä aiot tehdä kaunottarelle, jonka rinnat ovat täysin alasti?
  Loppujen lopuksi nämä ovat sellaisia tyttöjä, että tuijotat heitä tuntikausia. Ja älä käännä päätäsi pois. Ja he pyydystävät vankeja ja pakottavat heidät työskentelemään kielillä miellyttäen himokkaita kohtuja.
  Ja se on niin kaunista ja mukavaa! Et voi mennä pieleen näiden tyttöjen kanssa! He leikkaavat pään pois ja sahaavat kaikki suonet läpi.
  Tässä on viisi juoksua Kanadan halki. On huhtikuun loppu ja kaikki kukkii. Ja tytöt ovat niin kauniita. Ja kaatoi amerikkalaiset maagisilla miekoillaan. Ja he heittelevät kiekkoja paljain varpaillaan.
  Ja he viheltävät itselleen:
  - Ei ole kauniimpaa isänmaata Venäjää,
  Taistele hänen puolestaan äläkä pelkää...
  Maailmankaikkeudessa ei ole kauniimpaa maata -
  Koko universumi on valon soihtu Rus!
  No, tytöt, no, supermiehet! Ja tuoda pahoinpidellyt viholliset polvilleen. Ja sitten he saavat sinut suutelemaan paljaita ja pölyisiä pohjallisiasi. Nämä tytöt ovat aivan upeita!
  Toukokuun lopussa venäläiset joukot, jotka valloittivat suurimman osan Kanadasta, saapuivat Yhdysvaltojen alueelle. Taistelut alkoivat varsinaisella Amerikan alueella.
  Ja viisi tyttöä hyökkäsi amerikkalaisten kimppuun painostaen heitä raa'asti. Voitettuaan koko pataljoonan kaunottaret alkoivat leikkiä vankien kanssa. Kun heillä oli paljon iloa hänen kanssaan, he järjestivät itselleen grillijuhlat.
  He söivät tuoretta lihaa ja hyräilivät itsekseen.
  Maailmassa on monia huonoja teitä,
  Kuin mustalaisnaisen hiuksista - kasa polkuja!
  Kaljujen miesten jahtaaminen - pois kynnyksen yli,
  Kuin nälkäinen lapsi - konna!
  
  Monet haarukat, kuilu, rotko:
  Kuin huijari joka polulla!
  Et edes tiedä ystävää tai vihollista
  Maailma on jaettu kahtia!
  
  Poika kävelee kylmässä paljain jaloin,
  Nälkä tyydytetään lumikokolla...
  Mutta sinä uskot köyhiä pussilla,
  Parempia rikkaita paistattelee toukokuussa!
  
  Apila kasvaa, tiedä kaikki maan päällä
  Kun voikukka muuttuu kultaiseksi keväällä...
  Jos olet ystävällinen - satu on kaikkialla,
  Predator kuitenkin luulee, että olet pupu!
  
  Ihmiset heittelevät meitä nikkeleillä
  Kurkku repeytyy - tämä on selvä armo!
  Vahvin kaikista meille iskut kädestä,
  Avataksesi toisen hengenvedon!
  
  Kesä on ohi, syksy tulee
  Siellä on mahtava lämpö, liekki ja sade!
  Voidaan nähdä, että Kaikkivaltias on ilmoittanut meille,
  Ja taiteilija piirsi maailmankartan!
  
  Näen koivun kuninkaiden puvussa,
  Kulta, kirkkaat rubiinien värit ...
  Jos teillä ihmisillä on hyvä sydän.
  Ja vasta sitten sinusta tulee jättiläinen!
  
  Köyhien piti tallata paljon,
  Taas lumimyrsky ja jokainen sormi palaa...
  Anna hirven auttaa minua pysymään lämpimänä,
  Kuinka siniseksi paleltuma poika muuttui!
  
  Miksei kukaan avannut ovea?
  Mutta miksi olet niin järkyttynyt...
  Köyhä lapsi jäätyi lumen alle...
  Uskon, että enkelit karkottavat lumimyrskyt!
  
  Kerubit vievät sinut paratiisiin
  Jeesus itse ottaa vastaan hellästi sylissään!
  Se tulee olemaan, usko lapsen ikuiseen onneen,
  Loppujen lopuksi Jumala meni krusifiksille hänen puolestaan!
  Tytöt lauloivat, söivät ja jälleen taisteluun. He ovat tällaisen teräskynnyksen sotureita.
  Ja tuhota amerikkalaiset. Paljain jaloin heittämistä ja kiekkoja ja kranaatteja.
  On jo kesäkuun loppu ja venäläiset joukot ovat piirittäneet Philadelphian. Jo kolmasosa Yhdysvaltojen mantereesta on Venäjän tsaarin armeijan hallinnassa.
  Ja jo monissa kaupungeissa liehuvat Venäjän imperiumin liput. Ja tsaariarmeijan kauniiden tyttöjen pataljoonat taistelevat!
  Ja tytöt ovat todella upeita ja nopeita. Ja taas he voittivat kaikki vastustajansa. Ja amerikkalaiset putoavat.
  Ja täältä tulee tankki: "Alexander"-4 on uusin! Ja hänen edessään vastustajat vievät sen visiirin alle. Ja tytöt menevät myös tankille: Elizabeth, Catherine, Elena, Aurora. Ja he potkivat amerikkalaisia sarviin.
  Kuinka he ampuvat, kuinka he ajavat heidät arkkuun! Ei riitä, ei näytä kenellekään taistelijalle!
  Nosta vain kätesi ja antaudu!
  Ja tytöt murskaavat viholliset toukilla. Ja Elizabethin tankki liikkuu...
  Ja sen alla on kuin massa verta, lihaa, luita.
  Ja tytöt astuvat päällensä, murskaavat vastustajansa ja laulavat:
  - Tsaari hallitsee Venäjää viisaasti,
  Antaa asetuksia, tuomitsee palvelijoita...
  Valtaistuin ei siedä meteliä ja haukkumista,
  Eikä tapa hillitä pelkoa!
  Näin tytöt liikkuvat taistelussa. Ja heidän taisteluinnostuksensa, se ei ole kuin kirveen käyttäminen penkin alta!
  Elizabeth sanoi raivoissaan:
  - Venäjän valtaistuimelle!
  Ja kuinka se ampuu! Ja aseta vuori ruumiita!
  Tässä ovat tytöt, jotka eivät halua lopettaa. Ja he löivät vihollisensa ja murskasivat Yhdysvallat.
  Ja nyt tsaarin armeija johtaa vankikolonnia. Ne kädet niskan takana ja laskivat päänsä.
  Samaan aikaan Hitler nousi valtaan Saksassa. Mutta hän on edelleen liian heikko muodostaakseen vakavan vaaran Venäjälle. Vakavampi uhka on Mussolinin Italia. Mutta sellaisen hirviön kanssa kuin Venäjä, hän ei uskalla joutua sotaan.
  Joten toistaiseksi venäläiset joukot valtaavat Amerikan ja Kanadan jäännökset.
  Tytöt ovat paljain jaloin ja bikineissä ajavat panssarivaunua. Ne ovat erittäin valtavia ja vahvoja.
  Elizabeth tiivisti:
  - Joka tulee meille millä tahansa, hän kuolee siihen!
  Elena vahvisti:
  - Ehdottomasti!
  Ja lähetti kuoren amerikkalaiseen akkuun. Sellainen tyttö, jolla on keinu.
  Ja sitten on Aurora, kun hän heittää ammuksen ja puhuu:
  - Haluan elää Venäjälle!
  Ja löi toista amerikkalaista. Nämä ovat todella tyttöjä, joihin jokainen hyökkääjä kompastuu.
  Ja Iso-Britannia, huolimatta Kanadan vangitsemisesta, ei uskalla mennä sotaan Venäjän kanssa - se ymmärtää, että tämä imperiumi on liian kova sille. Ja jos hän tulee sisään, venäläiset vievät varmasti kaikki Yhdysvaltain siirtomaat helposti. Joten on parempi olla kiusaamatta Venäjän kanssa, missä Aleksei II hallitsee!
  Kuningas tuli täysin terveeksi ja osoittautui erinomaiseksi valloittajaksi.
  Ja niin Philadelphia kaatui... Ja heinäkuun puolivälissä venäläiset panssarit lähestyivät jo Washingtonia.
  Elizabeth on myös noitatyttö, jota on taisteltu Aleksanteri II:n aikojen Venäjän ja Turkin sodan ajoista lähtien. Ja tämä tyttö tärkeällä ilmeellä sanoo:
  - Millä Rus' seisoi!
  Elena ampui amerikkalaista primitiivistä panssarivaunua ja vastasi:
  - Venäjän sotilaiden rohkeudesta!
  Cool Aurora vahvisti:
  - Kyllä, juuri tästä! Lisäksi sankarillisen takaosan poikkeuksellisesta rohkeudesta ja järjestäytymisestä!
  Ekaterina vastasi kiihkeästi:
  - Kunnia Venäjän sankareille! Kunnia tsaari Alekseille!
  Ja taas tyttö ampui erittäin tarkasti vihollista.
  Soturit ovat jäljittelemättömiä!
  Ja taas he ampuvat kaikkien kauniiden jäsentensä takia. Kyllä, tällaisten tyttöjen voidaan ehdottomasti sanoa johtavan tsaari-Venäjää voittoon.
  Heissä toukokuun aurinko ja rakkauden aamu.
  Ja kun he painavat polkimia paljain jaloin, se on aivan ihanaa.
  Sellaiset tytöt haluavat todella rakastaa ja hyväillä! Ne ovat yksinkertaisesti toivon säteilevä aurinko. Ja heillä on runoutta ja rohkeutta musiikin ja lyyristen kielten kuvissa.
  Täällä amerikkalainen akku antautui. Ja tytöt pakottivat Yhdysvaltain sotilaat suutelemaan ei edes omia jalkojaan, vaan paljaiden jalkojen jälkiä jalkakäytävällä. Ja miehet eivät tehneet mitään - missä he voivat päästä siitä eroon?
  Ja soturit toimivat rohkeammin ja kirkkaammin.
  Anastasia ja hänen kumppaninsa eivät myöskään nukahtaneet. Kuinka ampua, kuinka loppua. Ja leikkaa amerikkalaiset sapelilla. Loppujen lopuksi hän on yksinkertaisesti kimalteleva tyttö ja lähtee liikkeelle puoli kierrosta.
  Mutta amerikkalaiset käyttäytyivät huonosti. He saivat kiinni venäläisen tiedustelupojan ja alkoivat kiduttaa häntä. Riisuttu, sidottu puuhun ja poltettu alaston teini-ikäisen ruumis soihtulla.
  Poika yritti pidätellä huokauksiaan. Mutta lopussa hän huusi ... Poika paloi pahasti.
  Tytöt vastasivat silmä silmästä. Ja teloittajat valutettiin bensiinillä ja sytytettiin tuleen. Kyllä, venäläiset kaunottaret ovat kauheita vihassaan. Ja älä kiusaa Venäjän karhua.
  Taivaalla on myös taisteluita. Kaksi venäläistä lentäjää: Albina ja Alvina murskaavat ja tuhoavat kaikki. Heillä on erittäin voimakkaita lentokoneita. Lentokoneiden tykeillä, jotka pystyvät kaatamaan amerikkalaisen yhdellä osumalla. Ja nämä soturit todella osoittavat jotain sellaista. Mitä ei saa sanoa sadussa, ei kuvailla kynällä.
  Albina kääntyy, ja tusina amerikkalaista lentokonetta ammutaan alas. Soturi on myös melkein alasti vain pikkuhousuissa, huutaa:
  - Olkoon Tsaari-Venäjä mahtavaa!
  Ja puidaan kirjaimellisesti kaikki taistelijat peräkkäin. Tässä on tyttö.
  Ja Alvina ei ole huonompi. Ja ampuu alas tusinaa lentokonetta kerralla. Silppusi ne ja lauloi:
  - Suurille maljoille!
  Ja myös kuinka helvettiä! Tämä tyttö ei tee typeriä asioita! Nämä ovat taisteluita kaikille taisteluille.
  Muuten, Kiinan ja muiden Venäjälle alistettujen maiden ruoansulatuksen nopeuttamiseksi nuori tsaari Aleksei perusti moniavioisuuden Venäjälle! Ja tämä on vahva liike! Nyt venäläiset soturit ottavat kiinalaisia naisia vaimoiksi ja tekevät kauniita, valkoisia lapsia!
  Tässä Albina huomautti hymyillen:
  - Ja miksi miehellä voi olla neljä vaimoa, mutta naisella ei voi olla neljää miestä?
  Ja ampuu alas toisen amerikkalaisen koneen.
  Alvina vastaa loogisesti:
  - Koska naisen on vaikeampaa ruokkia niin monia loisia!
  Ja molemmat tytöt nauravat. Ne ovat niin upeita ja upeita kaunokaisia.
  Ja tyhjennä taivas amerikkalaisilta lentokoneilta.
  Jo osa Venäjän tsaarin armeijaa ympäröi New Yorkia. Pakottaa amerikkalaiset tulemaan ulos ja antautumaan. Tytöt ovat erittäin iloisia ja iloisia.
  Tankki "Alexander" -4 tuhosi amerikkalaisen akun. Hän jäljensi monia ruumiita.
  Elizabeth murahti hampaat virnistettynä:
  - Olemme sotureita, jotka palvelevat täydellisesti tsaaria ja isänmaata!
  Elena ampui vihollista ja julkaisi:
  - Pian tulee Venäjän kultarupla!
  Ja tyttö nauraa!
  Ja hänen hampaansa ovat helmiäiset. Ja sitten myös Aurora purskahti nauruun. Tytöt ovat villisti innoissaan ja heidän kauneutensa on sellaista, ettei sitä voi sanoin kuvailla.
  Ja he pakottavat Washingtonin varuskunnan antautumaan!
  Soturit ovat niin voittamattomia! Ja niiden säiliön irrotus murskaa jopa paistinpannun.
  Tytöt taistelevat puolestaan ja laulavat;
  Venäjän maa on kuuluisa,
  Kommunismi hallitsee maailmaa...
  Kentät täynnä kultaa
  Mennään suoraan ylös, ei alas!
  
  Sydämemme palaa isänmaan puolesta,
  Olemme tyttöjä - kauniimpaa maailmankaikkeutta ei ole...
  Taistelemme vihollisiamme vastaan loppuun asti
  Uskomme nousee Rodnoveriessa!
  
  Vahvempi kuin kaikki punaiset maailmassa, Venäjä,
  Hän paistaa kuin aurinko universumissa...
  Taistelet hänen puolestaan äläkä pelkää,
  Olkoot aikuiset ja lapset kunniassa!
  
  Venäjä on maista suurin
  Kun isänmaata hallitsee Leshka ...
  Tällainen kohtalo on annettu neuvostokansalle,
  Olkoon sankarimme kokenut taistelussa!
  
  Isänmaassa kuka tahansa sankari on nyt,
  Pystyy tekemään isänmaasta kauniimman...
  Pyhän äitimme nimessä,
  Venäjän rajaton venäläinen puoli!
  
  Teemme kenestä tahansa, joka on tyranni,
  Maahan ei tule diktatuuria...
  Antakaa miljoonien maiden alistua
  Ja tapetaan presidentti Roosevelt!
  
  Voiko raivoisa lohikäärme hallita
  Hän luulee voivansa polttaa Venäjän...
  Mutta natsit odottavat raivokasta tappiota,
  Koska ritari tietää, se on melko kaikkivoipa!
  
  Emme koskaan anna periksi Fritzille,
  Venäläiset ja kiinalaiset eivät voi voittaa ...
  Kirkas tähti loistaa yläpuolellamme
  Pääsiäiseksi maalaamme pääsiäiskakkuja ja munia!
  
  Voit saavuttaa paljon taistelijoita,
  Jotain mikä ei pahene...
  Ylpeät isämme ovat ylpeitä meistä,
  Koska rakennamme paikkaa paratiisiin!
  
  Paljasjaloiset tytöt juoksevat lumen läpi
  He eivät tunne pelkoa ja moitteita...
  Olen paljasjalkainen komsomolin jäsen,
  Koska esteitä ei ole, eikä määräaikaa ole!
  
  Älkäämme siis koskaan antako tytöille periksi
  Älkäämme kumartako pääämme kirveiden alle...
  Kun ongelmia tulee isänmaahan,
  Tallataan se paljain jaloin!
  
  Rakasta sisaria, sinä olet miekan syy,
  Ja Aleksei - kunnioita Jeesusta ...
  Ei tarvitse leikata taistelijoita olkapäästä,
  Jos sinun tarvitsee vain juosta paljain jaloin!
  
  
  Me tytöt olemme suuri lauma,
  Rakastamme taistella emmekä peräänny...
  Vaikka kävely on joskus ilkeä huhu,
  Voitto tulee säteilevässä toukokuussa!
  
  Ja usko, että kommunismi tulee unelman mukana,
  Ja maan päällä ei tule olemaan rahan valtaa ...
  Annamme kohtalolle karkean selvityksen,
  Ilman väkivaltaa ja laiskuutta!
  
  Lyhyesti sanottuna, me lentää pian tähtiin,
  Ja nostamme Venäjän lipun maailmankaikkeuden yli ...
  Levitä siipensä, punainen kerubi,
  Perheen nimessä - Venäjän herra!
  Kun tytöt lauloivat, melkein kaikki amerikkalaiset tapettiin jo, ja Washingtonin varuskunta alkoi heitellä valkoisia lippuja.
  Tytöt hyppäsivät ulos tankista ja alkoivat tanssia roiskuttaen paljaita, taltattuja jalkojaan lätäköiden läpi. Ja tuuli puhalsi heidän hiuksensa. Ne tytöt ovat niin upeita kaunokaisia.
  Juuri nyt he ovat järjestäneet juhlat Amerikan pääkaupungin valloittamisen yhteydessä. Grilli, juo viiniä.
  Tytöt syövät sitä samalla herkullisesti. Ja he viheltävät kaikenlaisia kappaleita. Sellaisia ovat upeat soturit, voit sanoa heistä - supermiehet pikkuhousuissa.
  Ja venäläiset sotilaat suutelevat polvia ja jalkoja. Ja tytöt vaeltelevat ja vinkuvat orgasmeista.
  Ja he kiljuvat ja hyppäävät. Heillä on niin jännitystä ja älykästä kauneutta vangitseva voima.
  Mutta soturit rakastelivat myös mustien vankien kanssa, ja molemmat osapuolet pitivät siitä.
  Mutta nyt loma on ohi ja venäläiset panssarit siirtyvät taas etelään. New York kaatui myös...
  Amerikkalaiset vetäytyvät. Myydään miljoonilla. Roosevelt juoksee. Nyt puhutaan antautumisesta. Venäjän kansa osoittaa suuruutensa.
  Erityisen kauniita tyttöjä, joilla on vaaleat ja punaiset hiukset.
  Ja he panivat vangit polvilleen, ja he ovat erittäin mielissään, kun tytöt hapuilevat ja tarttuvat paljain varpaillaan nenään ja miesten täydellisyyteen.
  Venäjän armeijan soturit ovat todella voittamattomia!
  Ja tässä on taistelu Atlantasta.
  Ensimmäistä kertaa "Alexandra" -4:n tytöt näkevät valtavan amerikkalaisen tankin "Washington". Kone, joka painaa sataseitsemänkymmentä tonnia, teloilla. Mikä tuollaisessa taistelussa olisi kaksinkertaisesti kunniallista.
  Ja tytöt ampuvat kaukaa ja osuivat etupanssariin. Ja paksu metallikerros kestää.
  Elizabeth sanoo vihaisesti:
  - Kyllä, jouduimme vaikeuksiin!
  Elena huomautti lohdutuksena:
  - Mutta vihollinen ei vie meitä!
  Ja hän lähetti myös ammuksen vihollista kohti.
  Ja sitten on Aurora kuin ampuisi. Ja se osuu kohteeseen erittäin tarkasti. Ja käännä vihollinen ympäri.
  Ja hän tarkisti:
  - Olen vaikein vastustaja!
  Törmäsi todella amerikkalaisen tankin piippuun. Ja nyt roisto voi lyödä vain kahdeksallatoista konekiväärillään. Ja "Aleksanteri" -4 kuinka kiirehtiä vihollisen luo. Ja kuinka se alkaa kiihtyä, kolisevat toukat.
  Kukaan ei koskaan pysäytä tällaista jättiläistä.
  Hänen urheilullisuutensa on vertaansa vailla.
  Catherine lauloi:
  - Taitolento, tappava miehistöni!
  Ja myös kuinka hän ottaa ja lyö vihollisen.
  Ja tytöt täällä ovat reippaita.
  Amerikkalainen sai lopulta osuman kylkeen. Ja jättiläinen tankki syttyi tuleen ja sen kuoret alkoivat räjähtää.
  Ja kuinka taistelusarja naarmuuntuu! Ja panssari ja kaikki muu irtoaa...
  Ja tytöt huudahtivat kuorossa:
  - Venäjän tapaan!
  Ja nauraa hampaat paljastaen!
  Täältä tulee Atlanta. Ja 7. syyskuuta 1933 amerikkalaisten armeijoiden jäännökset antautuivat. Ja toinen Venäjälle voittoisa sota päättyi. Ja kuinka upea se todella on!
  Voiton jälkeen tsaarin valtakunta järjesti kansanäänestykset Yhdysvaltojen ja Kanadan alueella liittymisestä tsaari-Venäjän imperiumiin. Ja kuninkaallinen maa laajeni. Yleensä on hyvä, kun itsevaltius ja absoluuttinen monarkia hallitsevat. Kaikki ovat tasa-arvoisia kuninkaan edessä, eikä siellä ole puhuttavaa - parlamenttia.
  Ja tsaari-Venäjä on vahva ja vakaa imperiumi - pohjimmiltaan ainutlaatuinen.
  Samaan aikaan natsihallinto vahvistui Saksassa, mikä loi suunnan Wehrmachtin ja vahvan armeijan luomiselle. Totta, Hitler korosti jatkuvasti ystävällisyyttään tsaari-Venäjää kohtaan, vaikka hän katkaisi suurimman osan alueesta Saksasta.
  Mutta tässä oli, antoi, solmi sotilaallinen liitto: Italia, Saksa ja Venäjä. Ei vain, tsaari Aleksei suostui Itävallan liittämiseen Kolmanteen valtakuntaan.
  Koska Britannia heikkeni taloudellisesti ja myös Ranska, tsaarin hallitus katsoi vakavasti Ranskan, Britannian ja Hollannin siirtomaita. Puhtaasti sotilaallisessa mielessä Venäjän armeijasta on tullut runsain - rauhan aikana kaksikymmentä miljoonaa. Ja valtava määrä maailman parhaita tankkeja, helikoptereita ja jopa suihkukoneita. Venäjän laivasto oli myös vahvempi ja runsaampi kuin brittiläiset, koska heikentynyt Englanti ei pystynyt kilpailemaan taloudellisesti tehokkaimman tsaari-imperiumin kanssa.
  Joten nyt suuri keisari Aleksei halusi viedä kaikki eilisen liittolaistensa siirtokunnat.
  Ja mitä? Noutaa!
  Toinen maailmansota alkoi 15. toukokuuta 1940. Tsaari-Venäjä siirsi joukkoja Etelä-Iraniin, Intiaan, Indokiinaan ja Egyptiin. Ja Wehrmacht hyökkäsi Ranskaan, Belgiaan ja Hollantiin. Italia oli aiemmin vallannut Etiopian, hyökännyt Britannian Somaliaan ja siirtänyt rykmenttejä Etelä-Ranskaan.
  Tässä ovat noitatytöt liikkuvat Etelä-Iranissa. Anastasia ja hänen neljä ystäväänsä.
  Tytöt kuten aina, nuoria ja paljain jaloin. Vuodet kuluvat, ja kaunokaiset vain kukkivat, eikä ainuttakaan ryppyä tai halkeamaa ihossa eikä ainuttakaan rasvapisaraa valetuissa kehoissa.
  Joten he alkavat tuhota brittiläisiä siirtomaajoukkoja ja tekevät sen suurella innolla.
  Anastasia, joka heittää kranaatin persialaisiin paljain jaloin, karjuu:
  - Mittaamattoman voiman soturit!
  Natasha ampuu myös konekiväärillään, lisää kranaatin paljain varpaillaan ja huutaa:
  Ja emme koskaan luovuta!
  Sitten Zoya ampuu, leikkaa myös englantilaiset ja persialaiset ja huutaa:
  - Anna meidän hallita!
  Ja sitten on Aurora, kuin töksähdys, ja hän tahraa vihollisen paljain jaloin ja antaa:
  - Voimiemme nousu!
  Ja viheltää taas!
  Ja sitten Svetlana, kuten hän antaa, ja lyö konekivääristä. Ja myös paljain varpain hän lähettää kranaatin vihollista kohti.
  Ja huutaa:
  - Hienostuneille tavoille!
  Ja Egyptissä Elizabethin miehistön tytöt etenevät panssarivaunulla. Hän on uusimmassa raskaassa tankissa "Alexander" -6. Koneessa on matala siluetti ja se painaa kuusikymmentäviisi tonnia. Ja hän ampuu pommikoneella. Soveltuu paremmin vihollisen linnoituksia vastaan.
  Britannian panssarivaunulaivasto on suhteellisen heikko. Ja paras auto "Matilda" -2. Mutta "Nikolay" -7 taistelee hänen kanssaan.
  Hänellä on täydellinen panssarintorjuntaase. Se osuu kaukaa.
  Tytöt toimivat nopeasti ja ovelasti. Ja heidän tankkinsa ryömi aavikon halki. Ja ampuu itsensä. Ja pomminheitin jyrisee erittäin voimakkaasti.
  Tytöt nauravat ja sirkuttavat:
  - Erittäin hyvä valtaistuimella! Olemme supermiehiä!
  Ja taas he ampuvat ja murskaavat toisen bunkkerin tai Britannian linnoituksen.
  Britit antavat periksi...
  Egyptiläiset pyramidit ilmestyvät jo tyttöjen eteen. He näkevät ne ja silmät silmää. Onko todella mahdollista pysäyttää tällaiset kaunottaret?
  Mutta taivaalla Albina ja Alvina taistelevat Välimeren yli. He paljastivat myös helmihampaansa. Ja he viheltävät lauluja. Näillä tytöillä on taisteluputki.
  Soturit päättivät kuitenkin taistella kuten aina samoissa pikkuhousuissa ja paljain rinnoin.
  Ja he näyttävät valtavan taisteluluokkansa. He ampuvat itseään ja ampuvat itseään ilmatykistä. Ja siksi tyttöjä ei voi pysäyttää mikään. Taistelu kuitenkin jatkuu, ja britit pakenevat kaunokaisia. Älä pysäytä tällaisia aggressiivisia ihmisiä.
  Ja tytöt ampuvat alas tusinaa lentokonetta yhdellä räjähdyksellä ja nauravat itsekseen.
  Täällä he lentävät ja lentävät. Eikä ampuminen lopu.
  Albina siristaa nauraen:
  - Olen voittamaton aina!
  Alvina jatkaa ampumista ja lisää:
  - Pietarin lipun alla!
  Soturit hyppäävät ja samalla kaatavat vihollisen.
  Brittiläisten ja paikallisten vankien pylväitä ajetaan jo Egyptin halki.
  Tsaarin joukot ovat paljon vahvempia, ja he kukistavat siirtomaajoukot, joilla ei ole taisteluhenkeä.
  Aleksandria on kaatunut. Ja se on hyvin yksinkertaista. Ja nyt venäläiset joukot kohtaavat italialaisia.
  yhteinen paraati. Ilotulitus, värikkäät kulkueet. Ja myrskyisiä omistautumisen ja ystävyyden ilmauksia.
  Italialaisetkin pitävät siitä. Varsinkin kun venäläiset tytöt juoksevat paljain jaloin kuuman aavikon halki...
  Ja toisessa paikassa Alenka tyttörykmenttinsä kanssa saapui Delhiin. Tuntuu, että sepoys eivät halua taistella venäläisten rykmenttien kanssa. Ja että brittiläinen siirtomaavalta kukistettiin tällä Intian alueella.
  Monet mustat tytöt ympäröivät venäläisiä sotilaita ja tervehtivät heitä kukilla.
  Kuinka kaunista täällä onkaan. Ja paljon kukkia. Ja kaikki tapahtuu varsin kauniisti ja kauniisti.
  Venäläiset joukot lähestyvät jo Bombayta ja miehittävät sen ilman suurta vastarintaa.
  Alenka on erittäin aktiivinen ja töykeä. Hän heittelee kranaatteja paljain varpaillaan ja vinkua:
  - Olen vain supermies bikineissä!
  Ja kuinka hyvä tyttöjen on juosta puolialastomina ja bikineissä. Ne näyttävät niin upeilta.
  Siirtokunnissa Britannian vastustus on heikkoa. Paikalliset joukot eivät voi käydä kovaa taistelua.
  Samaan aikaan saksalaiset etenevät menestyksekkäästi. Ensin he houkuttelivat britit Belgiaan. Ja sitten heittämällä Ardennien vuorten läpi he pystyivät katkaisemaan englantilaiset ja ranskalaiset yksiköt. Näin ollen saavutettiin vaikuttava voitto.
  Ja Belgia on vangittu. Ja 22. kesäkuuta, Pariisin valloituksen jälkeen, Ranska antautui ja vähän aikaisemmin Hollanti. Näin ollen saavutettiin vaikuttava voitto. Ja saksalaiset olivat huomattavan ylpeitä. Ja Venäjän armeija valloitti sekä Intian että Etelä-Iranin ja Burman ja Bangladeshin. Samoin koko Indokiina.
  Vihollinen oli selvästi häviämässä. Ja saksalaiset murtautuivat Espanjaan ja Portugaliin.
  Venäjän joukot olivat kuin Etelä-Afrikka. Heitä ei estänyt niinkään Britannian vastustus, vaan viestintä- ja syöttölinjojen venyminen. Sekä teiden puute Afrikassa ja läpäisemätön viidakko.
  Mutta tsaarin armeija kävi silti kaiken läpi. Ja liikkui kuin titaaninen luistinrata. Ja vihollinen antoi yhä useammin periksi ja putosi polvilleen.
  Tyttörykmentit liikkuivat pääsääntöisesti paljain jaloin ja pakottivat vangit suudella heidän jalkojaan. Joskus tytöt antoivat vankien suihkuttaa suudelmia rinnoilleen.
  Mutta sitten Anastasia, Natashka, Zoya, Augustina, Svetlana saapuivat Australiaan. Marssi pääkaupunkiin Sydneyyn. Ja he laulavat:
  - Venäjällä, jossa kaikilla on paljon vaimoja,
  Missä kaunis puhelu on sallittu...
  Missä joku on kuin veli,
  Symbolimme, symbolimme - Kolovrat!
  Ja taas he heittävät kranaatteja paljain jaloin - hajottaen brittejä ja paikallisia.
  Anastasia katkaisi Britannian kenraalin pään sapelilla ja sirutti:
  - Isänmaan kunniaksi!
  Ja Natasha, heittämällä paljain jalkansa, halkaisi tankin. Ja laulaa:
  - Ulvokaa Venäjän Svarogin nimi!
  Ja tytöt liikkuvat, Zoya laukaisee konekivääriä, laskee englantilaiset alas ja vinkua:
  - Uudelle venäläiselle tilaukselle!
  Tässä ovat tytöt! He rakastavat tappamista! Ja he eivät lopu! Ja kaunokaisten kasvot loistavat!
  Ja tässä Augustine on kuin ampuminen. Kuinka hän niittää englantia ja vinkua:
  - Sillä Rus' Rod annettu!
  Ja kynsien takana ja Svetlana. Ja paljain jaloin hän heittää tappavan ja tappavan kranaatin.
  Ja myös vinkua:
  - Suuri Venäjäni!
  Ja taas hän kääntyy... Hän niittää saksalaiset ja tappaa heidät ilman mitään seremoniaa.
  Nyt Sydney antautuu ilman taistelua. Ja he ottavat kansalaiset ja armeijan avaimet. Ja he julistavat tsaari Aleksein kuninkaakseen ja keisarikseen.
  Tämä maanosa myös antautuu...
  Ja venäläiset laivat laskeutuvat Uuteen-Seelantiin. Samaan aikaan kevyet tankit "Peter" -8 saapuvat Pretoriaan. Ja myös Etelä-Afrikka kaatuu. Paljasjalkaisten tyttöjen pataljoona laskeutui Madagaskarille.
  Ja erittäin kauniit tytöt heittävät kranaatteja paljain jaloin ja laskeutuvat vihollista vastaan. Madagaskar putoaa. Ja venäläiset sotilaat valloittivat suurimman osan Afrikasta.
  Tsaari-Venäjä ja kolmas valtakunta ja Italia melkein voittivat. Mutta vain Iso-Britannia ja Irlanti jäivät. Ja tuli syksy ja sitten talvi. Saksalaiset ja venäläiset lentokoneet pommittivat brittejä, muuttivat heidän kaupunkinsa raunioiksi. Mutta Churchill kieltäytyi itsepintaisesti antautumasta.
  Amfibinen laskeutuminen seurasi toukokuussa 1941. Tigress-divisioonan paljasjaloiset tytöt laskeutuivat ensimmäisinä. Ja anna heidän tuhota englantilaiset joukot. Ja heitä niitä paljain jaloin varpailla.
  Brittejä pommittivat puolialastomat tytöt vain pikkuhousuissa ja vapisevissa rinnoissa. Ja se oli todella hienoa.
  Ja tankit "Peter", "Nikolai", "Aleksanteri", "Ivan" taistelivat, mikä kirjaimellisesti murskasi vastustajat.
  Ja tässä on uusin tankki "Alesya" -1 pyramidin muotoinen. Jolla on rationaaliset kaltevuuskulmat kaikista kulmista, etkä murtaudu sen läpi.
  Siinä makuuasennossa Elizabeth ja hänen tyttöporukkansa sijaitsevat melkein alasti vain pikkuhousuissa.
  Neljä kaunista naissoturia, lähes alasti, ampuu englantilaisia tykkejä, ja heidät kirjaimellisesti kaadetaan tuleen. Ja tytöt ampuvat itsensä ja täyttävät ne konekivääreillä. Ja sadat englantilaiset hylkäävät itsensä.
  Ja taistelevat kaunottaret leikkaavat vihollisen ja laskevat panssarivaununsa kirjaimellisesti ruumiiden yli. Ja tapettujen englantilaisten matot leviävät. Ja tytöt ratsastavat tankissa. He kantavat Matildas ja Churchills itselleen. Viimeinen tankki voi vain naarmuttaa tsaarin armeijan autoa.
  Ja yksi Venäjän voitto seuraa toista. Ja saksalaiset ovat tulossa. Mutta heidän T-3- ja T-4-tankkinsa ovat niin heikkoja verrattuna venäläisiin ajoneuvoihin. Ja vielä pieni primitiivinen. Ja pitkä... Ja tsaarin armeijan tankit ovat kyykkyssä. Ja itse sauva, kiinnittämättä huomiota laukauksiin.
  Tässä ovat britit ja heittävät valkoiset liput. Useita tuhansia valittuja Venäjän tankkeja laskeutui ensimmäisten tuntien aikana kirjaimellisesti murtaen puolustuksen.
  Anastasia sai luodin paljaaseen kantapäähän ja nauroi:
  - Hieroja!
  Sitten hän tarttui kenraalin nenään paljain varpaillaan ja heitti tämän päälleen. Hän lensi yli ja putosi vatsaan pistimien päällä. Ja niin paljon verta vuodatettiin.
  Anastasia huusi sydäntä särkevästi:
  - Kunnia tsaari Alekseille!
  Myös Natasha, kuinka hän liikuttaa vastustajan sääriä ja kuinka hän karjuu:
  - Uudelle slaavilaiselle järjestykselle!
  Ja se liikuttaa vihollisen päätä. Ja murtaa hänen kallonsa. Ja huutaa:
  - Hienot tytöt, vapauden fanit - taistelemme uudesta järjestyksestä!
  Ja sitten Zoya ampuu jo kahdesta konekivääristä yhtä aikaa ja heittelee herneitä räjähteillä paljain jaloin.
  Ja menee briteille ensimmäisen numeron alla. Ja saatuaan sumuisen Albionin valtakunnan taistelijat heittävät aseensa suoraan vankeuteen.
  Täältä tulee Aurora. Murskaa vihollisen aseella. Hänellä on erityinen konekivääri, jossa on merkkiluoteja. Hän puskee englantilaisia kuin nunchucks-nippu.
  Ja tässä Svetlana ampuu. Ja murskaa vihollisen.
  Se ampuu tappavalla massalla... Ja paljastaa hampaansa.
  Ja karjuu hänen keuhkoihinsa:
  - Olen nainen, mikä on yleensä todella super!
  Ja hän hyppää ylös ja heittää kranaatin paljaalla jalallaan. Ja se murskautuu kaikkiin osiin ja sirpaloihin.
  Ja huutaa:
  - Olen paljasrintainen Superman!
  Ja nyt tytöt etenevät ... Syvemmälle ja syvemmälle he tulevat Britannian alueelle.
  Oleg Rybachenko, alle 11-vuotiaan pojan vartalossa, mutta majorin epauletteilla, vaikka hän itse on paljain jaloin ja shortseissa, leikkaa brittejä. Ja toimii kiihkeästi raivoissaan.
  Johtaa tulta ja laulaa:
  - Koemme aamunkoiton ja korkeimman värin.
  Ja hänen kanssaan tyttö Margarita, joka ei koskaan tullut aikuiseksi. Hänelle on hyvä, ettei hänestä ainakaan tullut vanha nainen!
  Ja tämä on paljon pahempaa kuin olla tyttö!
  Ympäröi Lontoo. Ja nyt he uhkaavat ottaa sen. Ja vihollisten joukko antautuu. Vain kuninkaan vartijat eivät anna periksi eivätkä antaudu. Mutta ne tuhotaan armottomasti. Ja he johtavat täydelliseen, epäinhimilliseen tuhoon. Tämä on täydellinen tuho, joka tapahtuu. Ja koneet ovat erittäin aktiivisia.
  Ja taivaalla Albina ja Alvina keräävät laskuja. Tyttö on jo saanut kaikki seitsemän Pyhän Yrjön ristin astetta. Ensimmäinen aste: Pyhän Yrjön risti, toinen - Pyhän Yrjön jousella! Kolmas on kultainen risti. Neljäs on kultainen risti jousella. Viides on kultainen risti timanteilla. Kuudes on kultainen risti, jossa on timantteja ja jousi. Ja seitsemäs on kultaisen ristin tähti jousessa ja timanteissa!
  Nämä tytöt ampuivat alas viisikymmentä autoa yhdessä taistelussa ja laulavat itsekseen:
  - Olemme sellaisia kaunokaisia, jotka ovat vain super- ja hyper- ja yleensä ihania kaunottajia!
  Ja silmää hampaat virneellä.
  Nämä ovat tytöt - Albina ja Alvina... Ja he rakastavat miesten raiskaamista. Eikä he itse välitä työskennellä kielensä kanssa nähdessään houkuttelevan miehen täydellisyyden.
  Ja tytöt ovat vain himon, rakkauden ja intohimon ruumiillistuma!
  Kuinka he rakastavat sykkiviä jadevavoja.
  Korkealuokkaiset soturit...
  Tässä on Churchill pakenemassa ympäröivästä Lontoosta. Joten he löivät häntä lujasti sarviin.
  Ja raahasi jalkansa pois ryntäten Brasiliaan... Mutta Lontoon varuskunta antautui. Ja venäläiset joukot valloittivat Irlannin lähes ilman vastarintaa. Britit olivat jo antautuneet rummun soittoon...
  Toinen maailmansota päättyi vuoden sisällä akselivaltojen voittoon. Suurin osa Afrikasta on venäläistä. Sekä Saksa että Italia onnistuivat kuitenkin tarttumaan johonkin.
  Lisäksi Kolmanteen valtakuntaan kuuluivat myös Espanja ja Portugali.
  Ja Britanniassa venäläiset joukot hallitsivat ja tsaari Alekseista tuli myös brittiläinen monarkki. Venäjä miehitti myös Ruotsin lähes ilman vastarintaa, ja Saksa miehitti Norjan ja vielä aikaisemmin Tanskan.
  Hitler miehitti suuren osan Eurooppaa. Luomalla Kolmannen valtakunnan kaltaisen entiteetin protektoraatin kanssa. Ja Venäjä loi imperiumin uudelleen ja sisällytti sen kokoonpanoonsa.
  Tilapäisesti hauras rauhantilanne on syntynyt. Joka kesti toistaiseksi.
  Tsaari-Venäjä ja Saksa sulattivat hankintansa. Asuneet siirtokunnat.
  Tsaari Aleksei oli vielä melko nuori eikä voinut kiirehtiä valloittamaan koko maailmaa.
  Mutta Hitler ei jotenkin voinut vastustaa. Hänestä tuntui, että hän oli saanut liian vähän maata Afrikassa, että Venäjä oli liian suuri. Ja yhdessä Mussolini Jr:n pojan kanssa he aloittivat sodan Venäjää vastaan. Taistelut alkoivat 20. huhtikuuta 1955, päivänä, jolloin Fuhrer täytti 50 ja 6 vuotta.
  Saksalaiset kehittivät koko joukon panssarivaunuja sotaa Tsaari-Venäjää vastaan, ja ilmeisesti he luottivat tähän erittäin paljon.
  Panther-5:stä tuli Venäjän-sotaa varten suunniteltu pääpanssarivaunu.
  75 tonnin painollaan tämä auto oli siisti.
  Ja yleensäkin 128 millimetrin ase 100EL:ssä on todella murskaava voima. Ja jos hän lyö, silloin edes tsaarin armeija ei näytä riittävän.
  Ja siellä on vielä tehokkaampi tankki: "Tiger" -5, joka on vieläkin raskaammin panssaroitu. Ja se painaa sata tonnia!
  Ja Venäjällä pääsäiliö "Aleksey" -4 painaa vain viisikymmentä tonnia ja ase, jonka kaliiperi on vain 105 mm. Mutta paljon täydellisempi, pyramidimainen ja 1800 hevosvoiman kaasuturbiinimoottorilla, eli erittäin liikkuvalla.
  Saksalainen on massiivisempi ja voimakkaampi. Erityisen kauheat "leijonat" -5, jotka painavat kaksisataa tonnia. Mikä ei kuitenkaan lisää Hitlerin mahdollisuuksia liikaa. Joten superraskaat tankit ovat liian kalliita ja vaikeita kuljettaa. Vaikka käytössä ja sovelluksessa on joitain etuja.
  Joka tapauksessa Hitler ei kestänyt sitä ja ryntäsi tsaari-Venäjälle. Ja taistelu puhkesi.
  Venäjän armeijan voimakkaat linnoitusjoukot pysäyttivät vihollisen etenemisen. Ja saksalaiset jäivät jumiin. Ja tsaarin armeija lähti hyökkäykseen Afrikkaan, missä sillä oli paljon enemmän voimia. Ja italialaiset tunsivat ensimmäiset iskut. Heidän joukkonsa ovat liian heikkoja ja heikkoa kurinalaisuutta, ja niillä on paljon takapajuisempia varusteita vastustaakseen Venäjää.
  Kolmen viikon taistelun jälkeen tsaarin armeija ajoi italialaiset pois Somaliasta ja Etiopiasta.
  Arvostetut tytöt Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. He ovat edelleen yhtä nuoria kuin viisikymmentä vuotta sitten, kun he taistelivat Japania vastaan. Aleksei Tsarilla on jo lapsenlapsia, ja tytöt ovat edelleen vinttikoiria, kovia, aggressiivisia ja rohkeita.
  Ja viidenkymmenen sodan vuoden ajan tytöt pysyivät nuorina. Eikä niissä ole yhtään ryppyä eikä yhtäkään halkeamaa iholla. Ne ovat niin kauniita ja tuoreita kuin kukat.
  Ja Oleg Rybachenko ja hänen kumppaninsa Margarita ovat edelleen lapsia - he eivät ole kypsyneet ollenkaan. Ainakin ulkoisesti. Mutta ne juoksevat nopeammin kuin gepardit. Eikä pistin eikä luoti vie niitä.
  Nämä lapset rakastavat terävien kiekkojen heittämistä paljain jaloin. He ovat mahtavia taistelijoita!
  Ja kaikki voimat lasketaan polvilleen!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana taistelivat myös turkkilaisten kanssa Aleksanteri II:n johdolla. Ja he ovat siis yli sata vuotta vanhoja. Mutta he eivät vanhene noitien takia. Ja koska he ovat kuolemattomia, Rodnoverien vallassa.
  Ja tsaarin edustajat Etiopiassa juoksevat luokseen, ja italialaiset jo pilkkovat.
  Ja taas he saavat heidät suutelemaan paljaita jalkojaan. Ja tytöt ovat tietysti sanoinkuvaamattoman kauniita ja kiihkeä intohimo sielussaan. Niitä ei voi vähätellä. He ovat sitä, mikä näyttää maan suuruudesta. Ja he voittivat suurella takuulla.
  Venäjän tsaari-imperiumi on enimmäkseen mannermainen ja venäläiselle kansakunnalle ainutlaatuinen. Venäjän kansa, joka on sekoitettu monista kansoista ja sulatusuunityyppinen Venäjä, voi niellä muita kansoja, assimiloida niitä vähitellen eikä sortaa niitä. Siksi tsaarin valtakunta kasvoi. Hitaasti valtakunta valtakunnan perään... Ja nyt maailman hegemoniaan on enää hyvin vähän jäljellä. Venäjällä on paljon suurempi väestö kuin Kolmannessa valtakunnassa ja Italiassa.
  Joten hänellä on kaikki mahdollisuudet vangita ja sulattaa. Varsinkin kun ottaa huomioon, että vastustajat ovat heikompia. Ja kaikki eivät ole tyytyväisiä Hitlerin ja Mussolinin hallintoon.
  Joten Afrikassa monet paikalliset heimot ja siirtomaayksiköt tukevat venäläisiä. Joten venäläiset laitteet viidakkoon sopivat paremmin.
  Taistelut osoittivat, että saksalaisilla oli ongelmia jopa Panther -5:n kanssa, eikä vain Tiger -5:n kanssa. Kyllä, Fritz ohitti selvästi. Kun tsaarin armeija kulki Etiopian läpi ja osui Libyaan, myös saksalaiset yksiköt purjehtivat. Taivaalla käydyissä taisteluissa Saksan kehitys kuitenkin yllätti kuninkaalliset ässät - varsinkin diskon muotoisilla laitteilla. Ja venäläiset autot murskattiin kiivas raivo.
  Mutta lukumäärissä saksalaiset eivät tietenkään ole kilpailijoita. Kyllä, ja diskot ovat liian kalliita ja niitä on suhteellisen vähän. Ja he itse ovat haavoittumattomia, mutta he eivät myöskään voi ampua, he vain rampaavat laminaarisuihkulla. Ja ohjattavat venäläiset ajoneuvot voivat lähteä.
  Kuninkaallinen armeija taivaalla on kuitenkin vahva. Ja merellä vielä vahvemmin. Vaikka Kolmas valtakunta ei ole heikko. Mutta silti voimat ovat eriarvoisia.
  Ja väestömäärän ja taloudellisen potentiaalin suhteen Kolmas valtakunta ei tule toimeen Venäjän kanssa.
  Ja jos tytöt ovat erittäin vahvoja ja kauniita, he taistelevat, silloin on täydellinen tukos.
  Elizabeth ja hänen tiiminsä taistelevat saksalaisten hirviöiden kanssa ja onnistuvat jopa voittamaan. Eikä heitä hämmennä se tosiasia, että natseilla on paljon suurempia ja raskaampia ajoneuvoja.
  Täällä tytöt ohittavat vihollisen panssarit ja tunkeutuvat suoraan sivuun. Eikä heillä ole ongelmia vihollisen kanssa. He murskaavat vihollisensa ja laulavat:
  - Raivostunut rakennusryhmä! Raivostunut rakentaja!
  Hitler mattii! Hitler mattii!
  Ja he murskaavat vihollisen valtavan helposti. Ja tytöt eivät voi kuin nauraa.
  Mutta natsit, saatuaan niskan harmaan, lähtevät. Useat italialaiset divisioonat antautuvat jo Libyassa lähes ilman taistelua. Ja tsaarin armeijan sotilaat etenevät. Täällä Alppien Fritzit tyrmätään voimakkaalla iskulla, ja tsaarin joukot marssivat Italian halki. Mussolini Jr.:n armeijan paljasjalkaiset tytöt tervehtivät tsaarin armeijan värillisiä rottia. Miljoonat sotilaat kaikista kansallisuuksista täyttävät Italian. Ja kymmenentuhatta liikkuvaa tankkia "Aleksey" -4, jotka viisikymmentä tonnin painollaan ovat melkein läpäisemättömiä ammuttaessa kaikista kulmista.
  Italia liittouman heikompi lenkki kuolee hyvin nopeasti ... 30. toukokuuta tsaarin joukot valloittivat Rooman melkein ilman taistelua. Ja Mussolinin valtakunnan pääkaupunki kaatui.
  Ja jälleen Venäjän armeijan tytöt pakottivat pölyiset, paljaat jalkansa suudella vihollista. Loppujen lopuksi he ymmärtävät, että viholliselle tulisi näyttää hänen todellinen asemansa.
  Albina ja Alvina muistelivat laskuja, kuinka he taistelivat noitia vastaan japanilaisten kanssa, vaikka Aleksei makasi kehdossa. Ja se oli myös erittäin hauska.
  Tytöt eivät ole vielä saaneet tarpeekseen sodasta ja ampuvat saksalaiset alas ilmaan. Albina jopa huomautti:
  - Täällä voitamme natsit, ja mitä sitten?
  Alvina totesi luottavaisesti:
  - Valloita Latinalainen Amerikka!
  Albina huomautti epäilevästi:
  - No, siitä on vielä kaksi tai kolme kuukautta! Ja sitten?
  Alvina naurahti ja vastasi:
  - Keitto kissan kanssa!
  Albina julisti vihaisesti:
  - Ei, elämälle täytyy olla realistisempi suunnitelma!
  Alvina sanoi innostuneena:
  - Synnytämme siis joukon lapsia!
  Albina hyväksyi tämän:
  - Tämä on jo parempi!
  Italia on jo todella vangittu. Mussolini Jr. pakenee Ranskaan... Venäjän joukot miehittävät Sisilian. Kaikki pastatilat Afrikassa on jo menetetty. Jäljelle jäi vain Saksan erillisalueet, mutta tsaarin armeija eteni myös niitä vastaan. Afrikan täydellisen menetyksen uhka taistelussa vahvempaa vihollista vastaan.
  Saksalaiset eivät näyttäneet laskeneen joukkojaan. Ja nyt he purjehtivat tsaarin joukkojen iskujen alla.
  Ja kymmeniätuhansia tankkeja on jo Etelä-Ranskassa ja he valtasivat Toulonin... Bikineissä pukeutuvat tytöt hyppäävät ympäri kaupunkia ja laittavat natsit polvilleen. He pakottavat itsensä suudella paljaita kantapäitään ja nauramaan.
  Ja täällä voit suudella tyttöä rintaan - hän ei ole pahoillani!
  Niin paljon onnistumisia. Ja Etelä-Saksassa myös venäläiset divisioonat murtautuvat läpi. Ja he jo ottivat Wienin. Ja he hyökkäävät Müncheniin. Natsit antautuvat iskuille ja nostavat kätensä ylös. Ja antaudu itsellesi!
  Oleg Rybachenko on tietysti yksi niistä, jotka taistelevat eturintamassa.
  Ja poika ottaa henkilökohtaisesti vangiksi kolme saksalaista kenraalia. Siitä hän saa hallitsijalta erikoispalkinnon.
  Samaan aikaan ikuinen poika on paljain jaloin ja shortseissa.
  Tsaari Aleksei iloitsee voitoista. Ja mitä tapahtui? Demoni Hitler itse kiipesi silmukaan. Hänen E-sarjan tankit eivät vedä pyramidin muotoisia tankkeja vastaan millään tavalla.
  Tsaari Aleksei palkitsee sankareita ja sankarittaria. Ja hän tekee sen suurella innolla.
  Sellaista isäkuningasta voidaan vain rakastaa ja kunnioittaa. Venäläiset joukot ovat jo ajaneet saksalaiset ulos Marokosta. Ja melkein koko Afrikka on Venäjän aluetta. Ja mitä? Joten se parani!
  Tsaari Aleksei myönsi Albinalle ja Alvinalle Venäjän parhaat ässät uudella palkinnolla. Platina George Crossin tähti jousella ja timanteilla.
  Soturit todella ansaitsevat sen. Ja heillä on sellainen voima. Ja lyö natseja. Ja mennä maaliin. Tsaariarmeija lähestyy jo Ruhrin aluetta, ja siellä käydään kovaa taistelua. He eivät halua periksi natseille. Ja Ranskassa ne ympäröivät jo Pariisia. Paikallinen väestö toivottaa tsaariarmeijan tervetulleeksi eivätkä pysähdy.
  Voit sanoa, että vihollinen on antautumisen tasolla. Hitler ryntää ympäriinsä, ja on jo heinäkuun puoliväli. Ja saksalaisten asema on lähes toivoton.
  Tätä tarkoittaa yhteydenotto sellaiseen upeaan kuninkaaseen kuin Aleksei II tai suuri.
  Lopulta Wehrmachtin joukkojen jäänteet Afrikassa ovat jo antautuneet. Venäjän joukot marssivat Pariisin halki. Tilanne muuttui kriittiseksi saksalaisille.
  Heinäkuun loppuun mennessä Ruhr valtasi kokonaan takaisin. Ja venäläiset joukot lähestyvät Itämerta.
  Hitler pakenee Berliinistä Latinalaiseen Amerikkaan. Kuninkaalliset yksiköt ovat astumassa Tanskaan, ja Norja vapautetaan, jopa aikaisemmin. Pal ja Lissabon. Elokuussa seurasi Berliinin myrsky. Ja kolmannen valtakunnan pääkaupunki on vallattu. Lisäksi tsaarin armeija, joka jatkaa hyökkäystä, vapauttaa Madridin.
  Gibraltarin linnoitus valloitettiin viimeksi syyskuussa. He tuhosivat linnoituksen... Ja toinen sota oli melkein ohi. Se osoittautui jotenkin yllättävän lyhyeksi ja kevyeksi.
  Tsaari Aleksei sai kaikkien aikojen ja kansojen suurimman valloittajan tittelin.
  Mutta Hitler on edelleen elossa ja onnistui pakenemaan. Mitä tehdä tälle hirviölle? Kummallista kyllä, mutta Latinalainen Amerikka ei halunnut luovuttaa tätä tyrannia. Ja sitten, 1. toukokuuta 1957, alkoi viimeinen kampanja Latinalaista Amerikkaa vastaan ja viimeinen sota maapallon historiassa. Joukot etenivät ilman ongelmia. Paikalliset joukot olivat liian heikkoja sotilaallisesti eivätkä pystyneet vastustamaan venäläisiä joukkoja.
  Elizabeth ja hänen tiiminsä ovat juuri ampuneet akun, nyt matkalla viholliset eivät tee muuta kuin antautuvat.
  Tyttö sanoi nauraen:
  - Tämä on sotaa!
  Catherine sanoi hymyillen:
  - Viimeinen sota ihmiskunnan historiassa!
  Elena ehdotti:
  - Nostetaanpa malja maailmalle! Ja tulevaisuuden luominen!
  Ja tytöt jopa suutelivat toisiaan iloisesti paljain jalkapohjiin.
  No niinhän se hyvin menee...
  Anastasia ja hänen tiiminsä juoksevat luokseen ja heittelevät vastustajia kranaateilla paljain varpaillaan. Revitään vihollisia ja virnistetään hampaitaan.
  Natasha lauloi:
  - Olen jättimäisten unelmien tyttö!
  Ja kuinka laukaista tappava kranaatti. Kyllä, tällaisten tyttöjen kanssa et voi olla heikko. He eivät anna sitä anteeksi.
  Ja he hyökkäävät itsensä kimppuun antamatta natseille armoa. Olkoon tässä tapauksessa kyse ei aivan fasisteista.
  Zoya heittää myös kranaattia paljain jaloin ja sihisee:
  - Voitosta vihollisesta!
  Ja sitten Augustine ampui konekivääristä ja heitti kranaattia paljain jaloin.
  Ja huutaa:
  - Epätoivoinen isku!
  Ja sitten Svetlana painostaa vastustajiaan ja nielee heidät revittyyn taikinaan.
  Tässä ovat tytöt.
  Ja huutaa:
  - Tsaari Aleksei on idolimme!
  Mexico City valloittaa ja Kuuba vangitaan. Venäjän joukot liikkuvat pohjoisesta etelään. Ja he tekevät sen erittäin menestyksekkäästi. Et puutu niihin. Ja tulee suuri voitto.
  Ja Albina ja Alvina ilmataistelussa onnistuvat saamaan tiliä erittäin hyvin. He ovat sotureita, joiden ei tarvitse osoittaa heikkoutta. He ampuvat alas koneita, jotka ovat tasoltaan kaukana venäläisistä. Ja mikä tärkeintä, ruorissa ovat avojaloiset tytöt bikineissä. Että ne puidaavat kaikkia. Ja he ampuvat alas kaikki, jotka joutuvat taisteluun.
  Nicaragua on jo ohitettu. Älä pysäytä tsaarin armeijan autojen armadaa. Ja venäläiset joukot ovat tulossa. Ja yhä useammat vastustajat antautuvat. Ja he ajavat vihollisia vankipylväillä. Ja tuo vihollinen polvilleen.
  Anastasia juoksee luokseen ja pakottaa vastustajat kumartumaan ja suutelemaan hänen paljaita kantapäänsä.
  Niin monet viholliset ovat antautuneet. Ja monet heistä antautuvat rumpujen tahdille. Ja nostaa tassut.
  Venäläiset joukot ovat jo hiipineet Venezuelaan. Tilanne on muuttumassa rauhallisemmaksi.
  Brasilia on suurin vastustaja, suhteellisen helppo murtaa. Ja hänen on pakko antautua.
  Tytöt kävelevät Rio de Janeirossa ja pojat suutelevat paljaita jalanjälkiä.
  Natasha huomauttaa nauraen:
  - Elä silti hyvin!
  Zoya huomautti hieman epäilevästi:
  - Kun nukut jalat seinää vasten, se ei ole niin paha!
  Ja tytöt tulevat nauramaan. Ne ovat itse asiassa hauskempia kuin koskaan. Mutta mitä teet niille...
  Siellä on myös poika, joka taistelee Oleg Rybachenkoa. Yli viisikymmentä vuotta hän on palvellut tsaarin armeijassa. Hän nousi everstiksi, hänellä on monia palkintoja, ja hän näyttää edelleen 11-vuotiaalta. Ja hänen kanssaan ikuinen tyttö Margarita. Hän oli aikuinen nainen ja pelkäsi kovasti vanhenemistaan. Ja seurauksena hän pysyi ikuisesti tyttönä. Heistä tuli kuitenkin lapsia sata vuotta. Ja sitten heille luvataan, että he kasvavat kuusitoistavuotiaiksi - mikä on yleensä hyvä! Esimerkiksi pojan ei tarvitse ajaa parranajoa!
  Poika ja tyttö heittävät kranaatteja vihollisia kohti paljain jaloin ja laulavat:
  - Voittojen ilo laajenee,
  Hirsipuu odottaa Hitleriä!
  Tässä on Venäjän vastustajien viimeinen linnoitus - Argentiina. Hitler piiloutui sinne.
  Ja heinäkuussa venäläiset joukot saapuvat Argentiinan alueelle. Vastarinta oli hajanainen. Ja niin pääkaupunki kaatui melkein ilman taistelua. Ja Hitler itse löydettiin elokuussa 1957 ... riippumassa silmukassa. Ilmeisesti he ottivat omansa ja hirttivat ne.
  Myös Chile antautui. Näin päättyi viimeinen sota ihmiskunnan historiassa.
  Kaksitoista noitatyttöä - ikuista nuoruutta - juhli voittoa. Mutta toinen poika, Oleg Rybachenko, näytti olevan erittäin tyytyväinen. Lopuksi voit elää omaksi iloksesi, kuinka monta vuotta hän vietti armeijassa.
  Ja venäläiset menivät avaruuteen jo vuonna 1947, ja vuonna 1954 he lensivät kuuhun. Ja 1967 Marsiin. Ja lisää uusia saavutuksia. Aurinkokunta alistettiin vähitellen. Vuonna 1975 Aleksei II, joka oli ollut vallassa seitsemänkymmentä vuotta, syöksyi lentokoneeseen. Ja niin päättyi kaikkien aikojen ja kansojen suurimman hallitsijan hallituskausi.
  Ja hänen pojasta tuli uusi kuningas: Mikael II. Ja Venäjä on siirtynyt avaruuden laajentamiseen.
  Oleg Rybachenko ja Margarita kävelemässä Marsissa vuonna 2005. Poika huomauttaa:
  - Siitä on sata vuotta, kun minusta tuli lapsi. Ja eikö minun ole aika kasvaa kuusitoistavuotiaaksi?
  Margarita, joka myös näyttää tytöltä, vastaa:
  - Ja minunkin täytyy kasvaa sopimuksen alla! Mutta miksi olemme vielä lapsia?
  Oleg kohautti olkapäitään... Heidän eteensä ilmestyi yhtäkkiä kuva enkeli-demiurgista, jolla oli siivet.
  Kaunis olento sanoi:
  Olet suorittanut osan tehtävästäsi.
  Mutta nyt avaruus odottaa sinua! Ja avaruusmaailmat! Joten elä ja taistele!
  Oleg Rybachenko kysyi virnistettynä:
  - Lupasit meille ruumiit 16-vuotiaana!
  Enkeli nyökkäsi hymyillen.
  - Ja mitä haluat Margaretilta?
  Margarita pudisti päätään hyväksyvästi.
  - Vielä enemmän?
  Enkeli nyökkäsi helmiäisten hampaiden virnistettynä.
  - Se olet sinä! Mutta kasva kuusitoistavuotiaaksi, olet tuhat vuotta vanha! Ja sitten pysyt nuoruudessasi ikuisesti!
  Oleg ja Margarita huusivat yhteen ääneen:
  - Se ei ole reilua!
  Angela huomautti hymyillen:
  - Sellainen on kuolemattomuuden hinta! Mutta suostukaa olemaan kuolemattomia lapsia paljon parempia kuin kuolevaiset vanhukset!
  Poika ja tyttö olivat samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, paljon parempi!
  Ja nauraa ääneen!
  Todellakin, mitä nämä kuolevaiset ihmiset ovat? Jopa kaikkien aikojen ja kansojen suurin tsaari Aleksei oli poissa. Ja heidän edessään on ikuisuus täynnä säteileviä seikkailuja.
  
  
  
  NAPOLEON EI MENNYI VENÄJÄLLE!
  . Vaihtoehtoinen historia, jossa suuri keisari ei mennyt Venäjälle, vaan siirsi rykmentit ... Turkkiin! No tietysti, miksi ei? Miksi ei vapautettaisi Balkania ottomaanien vallasta?
  Ja vihollinen ei tietenkään ole liian vahva. Kyllä, ja ennen sitä venäläisten lyömiä.
  Ja Napoleonin armeija lähti pakotettuun marssiin. Ja hän käveli lähes vastustamatta Bosniasta Istanbuliin. Yksi este - vuoret, joet, linnoitukset... Ja episodinen vastarinta. Ja väestö toivottaa ranskalaiset ja eurooppalaiset tervetulleiksi vapauttajiksi.
  Napoleon valloitti Istanbulin vuonna 1812. Sitten hän taisteli Vähä-Aasiassa. Hän saavutti Intian valtameren ja Mekkaan. Sen jälkeen ranskalaiset ja heidän palkkasoturinsa muuttivat Egyptiin.
  Toistaiseksi Napoleon ei mennyt Venäjälle, vaan valloitti ottomaanien omaisuuden. Ehkä jotkut ennustajat varoittivat häntä mahdollisesta epäonnistumisesta sodassa tsaarin valtakunnan kanssa.
  Vuonna 1814 britit yrittivät laskeutua maihin Espanjassa. Napoleon palasi Pariisiin. Ja kerättyään voimia hän muutti nopeasti Espanjaan ja voitti siellä britit. Sen jälkeen ranskalaiset linnoittivat itseään jonkin verran Pyreneillä.
  Heidän joukkonsa saavuttivat Marokon ja miehittivät koko Pohjois-Afrikan ja Sudanin.
  Siten he loivat yleisen vallan Välimerellä. He valtasivat myös Gibraltarin. Ja he myös vahvistuivat. Sota Britannian kanssa jatkui vaihtelevalla menestyksellä. Molemmat osapuolet ovat kyllästyneitä yhteenotoihin merellä. Napoleon halusi kuitenkin ottaa numeron. Ja yhä enemmän uusia aluksia rakennettiin, merimiehiä koulutettiin. Vähitellen ranskalaisten numeerinen ylivoima, jolla oli suuria inhimillisiä ja alueellisia resursseja, alkoi vaikuttaa.
  Ja uupuneet britit alkoivat antaa periksi. Lopulta vuonna 1825 tapahtui amfibiolasku. Ja Napoleon valtasi lopulta Lontoon. Näin sota päättyi. Ja jo iäkäs keisari päätti levätä ja ryhtyä rauhanomaiseen rakentamiseen. Ainoa asia on, että ranskalaiset jatkoivat liikkumista Afrikan halki ja valloittavat sen etelän. Nikolai I nousi valtaan Venäjällä. Venäläiset olivat sodassa Irania vastaan, mutta voitoista huolimatta he eivät valloittaneet sitä, vaan rajoittuivat maltillisiin aluehankintoihin. Sitten Venäjä kohtasi Shamilin sodan Kaukasuksella ja oli sen sitomassa pitkään.
  Napoleon hallitsi vuoteen 1837 ja kuoli 68-vuotiaana. Hänen seuraajakseen tuli hänen poikansa Napoleon II. Nuori 26-vuotias vaalea keisari, ennen sitä Italian ja Rooman valtakunnan kuningas. Tietenkin hän halusi ylittää isänsä Napoleon Ensimmäisen kunnian.
  Ja Napoleon II teki ensimmäisen kampanjansa Iraniin ja edelleen Intiaan. Tietenkin maailman suurin ja parhaiten organisoitunut armeija valloitti sekä Iranin että Intian suhteellisen nopeasti. Myös Afrikan valloitus saatiin päätökseen. Ranska kävi sotia Latinalaisessa Amerikassa pyrkiessään ottamaan haltuunsa Espanjan ja Portugalin siirtomaat. Se ei jotenkin ollut Venäjästä kiinni. Mutta ranskalaiset pitkien sotien jälkeen juurtuivat lopulta Latinalaiseen Amerikkaan. Napoleon II kuoli vuonna 1856, ja hänen poikansa Napoleon III nousi valtaistuimelle. Hän oli tuolloin vasta kuusitoistavuotias. Ja vuonna 1858 Napoleon III aloitti kampanjan Venäjää vastaan.
  Hän päätti ylittää isoisoisänsä. Ja Venäjällä on edelleen maaorjuus. Ja maa on tietysti taisteluvoimaltaan vertaansa vailla Napoleonin Ranskan kanssa.
  Napoleon III luotti voittoon. Ja kaksi miljoonaa sotilasta liikkui Venäjän halki. He kulkivat kolmessa sarakkeessa: Kiovaan, Moskovaan ja Pietariin. Mutta Venäjällä ei ollut omaa Kutuzovia.
  Ja tsaari Aleksanteri II pakotettiin pakenemaan Kazaniin. Moskova ja Pietari ja Kiova vangittiin. Venäjää vastaan oli joukkoja kaikkialta maailmasta ja kehittyneempiä aseita. Jopa Napoleon III:n armeijassa ilmestyivät ensimmäiset kevyet panssarit.
  Kyllä, et voi vastustaa tällaista voimaa. Tsaari Aleksanteri II tarjosi rauhaa ranskalaisille. Mutta Napoleon Kolmas julisti tarvitsevansa Venäjää kokonaisuutena.
  Lyhyesti sanottuna sissisota alkoi. Mutta Napoleonissa on paljon joukkoja. Lisäksi Napoleon III ilmoitti orjuuden poistamisesta. Siinäkin osa ihmisistä kumarsi hänen puolelleen. Sota raivosi useita vuosia, ja Napoleonin joukot saavuttivat Tyynenmeren.
  Lopulta kompromissi löytyi. Napoleon III meni naimisiin Aleksanteri II:n tyttären kanssa ja kruunattiin. Ja Venäjä osana suurta imperiumia sai jonkin verran autonomiaa.
  Napoleon Kolmas taisteli edelleen Kiinassa, hänen joukkonsa saavuttivat Australian ja valloittivat Indokiinan. Ja vuonna 1877 hän kuoli, ja Napoleon Neljäs nousi valtaistuimelle. Neljätoistavuotias nuori mies. Napoleon I:n pojanpoika ja Venäjän tsaarien äidin jälkeläinen. Napoleon neljäs sai valmiiksi maailmanvalloituksen - valloitettuaan Yhdysvallat ja kaikki muut saaret... Maailmanvaltakunta syntyi. Sitten ei ollut muuta kuin hyökätä avaruuteen.
  Mutta ei ollut surua, vaan paholaiset ryöstivät. Napoleon IV kuoli vuonna 1894. Tarkemmin sanottuna hän kuoli metsästyksessä Afrikassa. Ja hänen valtaistuimensa otti poika Napoleon Viides, neljä vuotta vanha.
  Jotenkin Napoleonin jälkeläiset eivät olleet kovin sitkeitä. Ja tietysti hämmennys alkoi. Nyt Latinalaisessa Amerikassa, nyt Kiinassa, nyt Venäjällä.
  Mutta joukot tukahduttivat levottomuudet ja separatistit. Napoleon Viides varttui ja alkoi päättäväisesti tukahduttaa kapinat. Sen jälkeen jotenkin planeetta Maa rauhoittui. Ja vuonna 1914 ensimmäinen ihminen lensi avaruuteen! Vuonna 1917 ihmiset laskeutuivat kuuhun.
  Vähitellen ihmiskunta sai vakautta. Ja nyt laajentuminen avaruuteen. Vuoteen 1935 mennessä ihmiset olivat vierailleet kaikilla aurinkokunnan planeetoilla, ja kuuhun oli ilmestynyt asutus. Napoleon Viides hallitsi vuoteen 1960 - kuusikymmentäkuusi vuotta - ennätys Bonapartien keskuudessa, ja kuoli kunniassa. Valtaistuin annettiin Napoleon VI:lle. Tähän mennessä onnistuneita kokeita ihmisten nuorentamiseksi oli jo alettu suorittaa. Ja vuonna 2000 ihmiset alkoivat tunkeutua naapuritähtiin. Vuoteen 2020 mennessä maapallon ulkopuolelle on luotu ensimmäiset ihmisasutukset.
  
  IVAN KAUTTA EI OLE MYRKYTYTY
  Tätä Ivan Julmaa ei myrkytetty vuonna 1584 (miksi he saivat idean, että hän oli myrkytetty?), vaan hän eli vielä jonkin aikaa. Naimisissa englantilaisen prinsessan kanssa. Ja samalla hän valloitti Siperian, rakensi sinne kaupunkeja. Vuonna 1590 hänen poikansa Alexander syntyi englantilaiselle prinsessalle. Vuonna 1591 poika Dmitry kuoli, mutta venäläiset vangitsivat vuodet ruotsalaisilta. Vuonna 1592 he valtasivat Narvan.
  Puolan ja Venäjän yhteinen sota Ruotsia vastaan päättyi vuonna 1593 Viipurin valloittamiseen. Ja Ruotsin sodan tappio 1594.
  Venäjä sai siten takaisin Itämeren rannikon kaupungit ja asettui Narvaan sekä Viipuriin. Vuonna 1595 Ivan Julma käski rakentaa kaupungin Nevan suulle. Siten Aleksandrovsk syntyi yli sata vuotta aikaisemmin. Nimetty vuosi Ivan Julman pojan ja Englannin prinsessan kunniaksi.
  Sitten Ivan Julma jatkoi liikkumista Siperian halki. Hänen soturinsa etenivät Amur-joelle. Vuonna 1598 Ivan Julma kuoli korjattuaan kuusikymmentäviisi vuotta - Venäjän ennätyksen ja yhden valtakunnan pisimmistä kestoista maaplaneetan historiassa. Kuoli hänen kanssaan yhdessä vuodessa ja perillisen Fedotin kanssa. Ja Aleksanteri Ensimmäisestä tuli kuningas. Hän oli vain kahdeksan vuotta vanha nousessaan valtaistuimelle. Mutta Boris Godunovista tuli valtionhoitaja. Ja kaikki meni enemmän tai vähemmän. Totta, oli nälkäisiä vuosia. Sitten sota Puolan kanssa vuonna 1605. Sitten ensimmäistä kertaa Aleksanteri itse komensi armeijaa. Puolalaiset yrittivät piirittää Smolenskia, mutta hävisivät täysin. Venäläiset menivät hyökkäykseen - he ottivat Kiovan ja Polotskin. Puolalaiset luovuttivat maat Berezina-joen varrella ja Kiovan vasemmalla ranta-Ukrainalle.
  Hetken vallitsi hiljaisuus. Venäjä eteni idässä. Hän saavutti Tyynenmeren ja perusti sinne uusia kaupunkeja.
  Sitten seurasi kampanja Krimillä, joka osui samaan aikaan Turkin heikkenemisen kanssa. Venäjä valloitti myös Krimin Khanaatin yhdessä Azovin kanssa.
  Näin syntyi suuri valtakunta. Sitten taas sota puolalaisia vastaan. Aleksanteri julisti - me saamme takaisin koko Kiovan Venäjän maat.
  Ja se tapahtui. Tsaarin ja suuren komentajan Skopin-Shuiskin johtamat venäläiset joukot pystyivät silti kukistamaan puolalaiset ja valtasivat jopa Varsovan.
  Muutamien kiistojen jälkeen Puola hyväksyi Aleksanteri Ensimmäisen tsaariksi. Sen jälkeen slaavien suurvalta nousi. Venäjä kääntyi vuonna 1630 etelään. Meni sotaan Turkin kanssa. Ottomaanien valtakunta oli rappeutumassa ja häviämässä.
  Venäjä valloitti Balkanin ja jopa saapui Konstantinopoliin. Ottomaanien valtaistuin siirrettiin tsaari Aleksanteriin. Ja nyt venäläiset rykmentit saapuivat Egyptiin. Ja vuonna 1640 he valloittivat Kuwaitin kanssa sekä Mekan että Irakin. Rakenna valtava valtakunta. Vuosina 1645-1647 käytiin sota Iranin kanssa. Ja Persia alistui myös Venäjälle. Sota Manchurian valtakunnan kanssa päättyi Pohjois-Kiinan valtaukseen.
  Tsaari Aleksanteri kutsui ei-venäläisen väestön määrän kasvun vuoksi koolle jopa ekumeenisen neuvoston. Ortodoksiassa tehtiin muutos, joka salli neljän vaimon.
  Mikä oli seurausta halusta helpottaa muslimien ortodoksisuuden omaksumista ja nopeuttaa vastavalloitettujen maiden venäläistämistä.
  Vuonna 1658 kuoli tsaari Aleksanteri ensimmäinen, joka hallitsi kuusikymmentä vuotta ja josta tuli myös suuri Rurikovitš.
  Mikael Ensimmäisestä, Aleksanteri Ensimmäisen pojasta, tuli uusi tsaari. Uusi kuningas oli jo neljäkymmentä vuotta vanha. Ja hän jatkoi isänsä aggressiivista politiikkaa. Venäjän joukot muuttivat Intiaan. Oli sotia.
  Joka päättyi Venäjän herruuden vakiinnutukseen siellä. Sitten käytiin iso sota Kiinan kanssa. Michael kuoli vuonna 1671. Ja sotaa jatkoi hänen poikansa Aleksei ensimmäinen Rurikovitš. Nuori noin kolmekymppinen kuningas komensi energisesti ja saavutti suuria voittoja. Kiina valloitettiin useiden vuosien sodan jälkeen.
  Lisäksi Venäjä jatkoi liikkumista itään ja etelään valloittaen myös Indokiinan. Kunnes pääsimme Singaporeen. Vuonna 1701 Aleksei myös kuoli, ja hänen poikansa Pietari alkoi rakentaa suurta laivastoa. Venäjä kulki Tyynenmeren saarten läpi ja laskeutui Australiaan.
  Samalla haluttiin laajentua Eurooppaan. Ja vuonna 1715 alkoi sota Itävallan kanssa. Ylivoimaiset venäläiset joukot valloittivat Itävallan nopeasti. Sitten Saksa valtasi. Saavuimme Reinille. Ja vuonna 1721 he valloittivat Italian. Niinpä Pietari Suuri leikkasi ikkunan Eurooppaan. Yhdessä Egyptin kanssa. Samaan aikaan venäläiset miehittivät Kanadan Alaskan kautta. Vuonna 730 Pietari Suuri kuoli ja valtaistuimen seuraajaksi tuli hänen pojanpoikansa Pietari Toinen - Rurikovitš.
  Hänen hallituskautensa osoittautui aktiiviseksi, nuori mies aloitti sodan Ranskan kanssa ja valloitti Kanadan, ja venäläiset joukot, joilla oli enemmän numeerista ylivoimaa, valloittivat Pariisin. Myös Alankomaat valloitettiin. Vaikka sissisota siellä jatkuikin. Mutta lopulta hänet murskattiin.
  Ja myöhemmin vuonna 1745 sekä Espanja että Portugali putosivat. Mutta siellä käytiin myös sissisota useita vuosia. Vuonna 1753, Pietari Toisen kuoleman jälkeen, Pietari Toisen poika, Pietari Kolmas, nousi valtaistuimelle. Uusi kuningas jatkoi liikkumista Afrikan ja Amerikan halki. Sota syttyi vuonna 1761 viimeisen suurvallan, Britannian, kanssa. Venäjä ei aluksi menestynyt merellä kovinkaan hyvin.
  Mutta sitten britit voittivat numeerinen ylivoima ja kokeneet komentajat. Ja siellä oli laskeutuminen. Lontoo kaatui vuonna 1767.
  Ja vuonna 1780 myös Pietari Kolmas kuoli. Hänen 28-vuotias poikansa Paavali Ensimmäinen nousi valtaistuimelle. Venäjällä ei enää ollut vakavia vastustajia, ja se muutti Afrikan ja Latinalaisen Amerikan halki. Vuoteen 1820 mennessä, kun Paavali Ensimmäinen kuoli 68-vuotiaana, Venäjä oli saanut valmiiksi koko maailman valloituksen. Ja Ivan Viides, neljäkymmentäkaksi vuotta vanha, nousi valtaistuimelle.
  Ei ollut ketään, jonka kanssa taistella. Eikä tiede ole vielä saavuttanut avaruuden avaruuden valloitusta. Siitä huolimatta Ivan tilasi lennot kuuhun. Kuten, imperiumin on mentävä eteenpäin. Ja vuonna 1833 mies lensi ensimmäisen kerran avaruuteen. Ja vuonna 1845 venäläiset lopulta laskeutuivat Kuuhun.
  Keisari Ivan Viides kuoli vuonna 1847. Valtaistuimen seuraajaksi tuli Aleksanteri II. Laajentuminen avaruuteen jatkuu. Laskeutuminen Marsiin vuonna 1861. Ja sitten kaikilla aurinkokunnan planeetoilla.
  Ja sitten he lensivät muihin tähtiin ...
  
  DONALD TRUMP ROOSEVELTIN PAIKASSA
  Tässä hän on Donald Trump oli Rooseveltin paikalla toisen maailmansodan aikana. Tämä on itse asiassa loistava mahdollisuus! Opi edeltäjäsi virheistä. Ja ensimmäinen virhe: he antoivat Neuvostoliiton nousta ja tulla supervallaksi.
  Donald Trump ymmärsi kuin kukaan muu: Venäjän ei pitäisi antaa voittaa toista maailmansotaa. Kolmannen valtakunnan nopea voitto on kuitenkin myös tappiollinen Amerikalle.
  Paras vaihtoehto: anna heidän tappaa toisiaan niin kauan ja niin paljon kuin mahdollista.
  No, tietysti, Donald Trump auttoi Venäjää hieman ennen Stalingradia ... Eikä historian kanssa ollut erityisiä eroja. Ja ajoi Kolmannen valtakunnan pois Afrikasta.
  Ja sitten hän tarjosi Hitlerille aselepoa vastineeksi antisemitististen lakien kumoamisesta.
  Stalingradin jälkeen saksalaiset ymmärsivät, että he voivat todella hävitä toisen maailmansodan, ja sopivat Trumpin kanssa. Juutalaisia ei vainota, mutta... Kauppa jatkuu...
  Ja vangit vaihdetaan. Trump itse tekee atomipommin ja tekee Japanin päätökseen. Ja saksalaiset keräävät voimia alueensa pommituksen lopettamisen ja toisen rintaman sulkemisen jälkeen.
  Fuhrer lykkäsi useita kertoja operaatiota Citadel. Ja edes heinäkuussa hän ei aloittanut hyökkäystä, joten hän halusi testata Tiger-2:ta, hirviötankkia, ja hän tarkoitti leijonaa ja hiirtä taistelussa. Lisäksi saksalaiset alkoivat muodostaa divisioonaa ulkomaalaisista ja kerätä voimaa.
  Kyllä, ja Trump neuvoi Fuhreria olemaan kiirettä, koska suunnitelmat Saksan hyökkäyksestä Kurskin pullistumaan ovat jo Neuvostoliiton komennon tiedossa, eikä ole mitään typerämpää hyökätä, kun vihollinen tietää siitä.
  Fuhrer oli tarpeeksi älykäs kuuntelemaan Trumpin viisaita neuvoja. Ja hän lähti puolustamaan.
  Puna-armeija 30. elokuuta lähti lopulta hyökkäykseen. Ja juuttui vihollisen puolustukseen syvästi. Taistelut osoittivat, että Panther on erittäin hyvä puolustuksessa pikatulitykillä, joka iskee pitkälle.
  Ja "Tiger" ei ole huono, ja jopa "Ferdinand". Viimeinen itseliikkuva ase puolustuksessa on tarpeeksi vahva. Ja voittaa täydellisesti vastustajien hyökkäykset. Ja Ferdinand työskentelee erittäin aktiivisesti. Kun se osuu kaukaa, et pysty oikaisemaan selkääsi.
  Saksalaiset saivat periksi, ainakin hitaasti, mutta Oryolin reunalla. Mutta Neuvostoliiton ilmailu ei enää hallinnut taivasta. Ilman länsirintamaa Fritzit olivat vahvoja. Marseille erottui Saksan ässästä.
  Hän ei kuollut onnettomuudessa Välimeren taistelussa. Ja nyt ässänä ykkönen taisteli idässä. Ja tämä Luftwaffen paras ässä, joka lyhyessä ajassa teki länsirintamalla ennätyksen, jota kukaan todellisessa historiassa ei rikkonut, taisteli nyt idässä.
  Marcel löi kaukaa eikä antanut itseään puristaa ja kaataa. Hänestä tuli legenda saksalaisten ja neuvostoliittolaisten lentäjien keskuudessa.
  Ja ilman liioittelua. Ammuttiin alas sekä hyökkäyslentokoneita että hävittäjiä.
  Hänet palkittiin sadasta viidestäkymmenestä lentokoneesta Rautaristin Ritariristillä, jossa on hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja. Kun hän valmisti kaksisataa lentokonetta, hänelle myönnettiin Saksan kotkan ritarikunta timanteilla. Saavuttuaan kolmesataa lentokonetta hän sai hänelle erityisesti perustetun palkinnon: Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ammuttuaan alas neljäsataa lentokonetta, hän sai kultaisen ja timantin sotilaallisen ansioristin ja kultaisen ja timantin Luftwaffe-kupin. Marseille ampui alas kaksisataa lentokonetta Välimeren yllä syksyllä. Talven ja maaliskuun aikana hän ampui alas lähes sata autoa lisää ja siirrettiin itärintamalle. Siellä hän ylitti toukokuussa 1943 kolmesataa autoa.
  Sitten syyskuussa 1943 se saavutti neljäsataa autoa. Ja hän jopa teki ennätyksen tyrmäämällä neljätoista autoa yhdessä taistelussa.
  Tietysti tällaisella ässällä taivaalla olevat saksalaiset tunsivat olevansa enemmän kuin luottavaisia.
  Ja he pystyivät hillitsemään puna-armeijan hyökkäystä vetämällä joukkoja etukäteen. Siitä huolimatta Neuvostoliiton joukot etenivät, vaikkakin hyvin hitaasti.
  Lokakuun lopussa puna-armeija lähestyi Orelia. Fritz yritti pitää tämän kaupungin hinnalla millä hyvänsä.
  Taisteluissa Tiger-2-panssarivaunua käytettiin ensimmäistä kertaa. Tämä auto kuitenkin näytti itsensä hyvin puolustuksessa, mutta hajosi usein. Vielä pahempi on Leo. Kuten kasvanut "Tiger" -2, joka tunnetaan paremmin kuninkaallisena tiikrina, "Leijonalla" oli tehokkaampi ase, joka kuitenkin oli tarpeeton. Neuvostoliitosta lähtien saksalaiset aseet valloittivat jo 34 tankkia. Ja yhdeksänkymmentä tonnia painavalla "leijonalla" ei ollut etuja "Tigeriin" verrattuna panssarin suhteen, mutta se maksoi enemmän, oli vähemmän luotettava ja tehokkaampi ase oli tulinopeudeltaan huonompi.
  Vain kaukaa ammuttaessa "Leijonalla" oli etuja, mutta siitä oli vähän hyötyä, joten on melkein mahdotonta 34:n osua liikkeessä kaukaa, jossa "leijonalla" oli etuja.
  Taistelut osoittivat, että "Lionilla" ei ole etuja sivujen ja rungon otsan suojaamisessa "Tiger" -2:een nähden, ja tornin otsan paksumpi panssari vain hidastaa sen pyörimistä.
  Eli kävi ilmi, että "leijona" on käytännössä vielä pahempi kuin "Tiikeri" -2. Ja mitä siitä tulee, se on suunniteltu.
  Siitä huolimatta Tiger-2 oli suhteellisen hyvin suojattu, se oli myös läpäisemätön sivulle T-34-76:lle ja osoittautui siksi tehokkaaksi, vaikkakin kömpelöksi koneeksi.
  Samaan aikaan kaksi lentäjää osoitti itsensä hyvin taisteluissa: Albina ja Alvina. Joka taisteli koko ajan paljain jaloin bikineissä. Ja he tekivät sen erittäin tehokkaasti.
  Näin Albina panee paljain jaloin liipaimiin ja kaataa Neuvostoliiton lentäjän.
  Ja sitten hän painaa Alvinia, myös paljain taltatuin jaloin. Ja taas kukistaa vihollinen.
  Tytöt työskentelivät aktiivisesti ja pantterimittakaavassa. Vaikka aloittelevat soturit. Mutta heidän salaisuutensa on taistella bikineissä ja paljain jaloin, niin kukaan ei kaadu!
  Taistelu Eaglesta kesti marraskuun loppuun asti. Saksalaiset hallitsivat kaupunkia, ja puna-armeija hyökkäsi sen itsepintaisesti. Stalin itse osoitti itsepäisyyttä tässä asiassa. Fritz linnoitti kaupunkia perusteellisesti, eikä sitä annettu ympäröidä.
  Joulukuun alkuun mennessä oli väliaikainen tyyntyminen, taivaalla käytiin vain taisteluita. Marseille ylitti alas ammuttujen lentokoneiden määrän ja oli kolmannessa valtakunnassa toinen Göringin jälkeen, jolle on myönnetty Rautaristin suurristi.
  Puna-armeija pysähtyi. Mutta joulukuun lopussa se aloitti hyökkäyksen uudelleen. Itsepäisen taistelun jälkeen Orel onnistui silti ympäröimään. Ja sitten ottaa. Saksalaisia painostettiin hieman enemmän keskellä. Mutta he olivat valmiita talveen ja taistelivat lujasti.
  Fritzit pystyivät silti päihittämään hyökkäyksen lähellä Leningradia. Osittain johtuen Trumpin varoituksesta, koska hän pelkäsi kovasti natsien tappiota.
  Torjuttuaan hyökkäyksen pohjoisessa natsit torjuivat jotenkin hyökkäyksen ja selviytyivät talvesta ... Ja keväällä he alkoivat kerätä voimaa.
  Myös puna-armeija kärsi tappioita. Mutta hän sai IS-2:n ja T-34-85:n. Iskujen vaihto alkoi, ja 22. kesäkuuta 1944 puna-armeija aloitti suuren hyökkäyksen keskustassa.
  Saksalaiset antautuivat, mutta hitaasti... Neuvostoliiton joukot etenivät 50 kilometriä puolessatoista kuukaudessa melko laajalla rintamalla . Natsit muuttivat yleensä taktiikkaansa jonkin verran ja yrittivät säilyttää voimansa olemalla etenemättä.
  Tässä roolissa oli Trump, joka ei halunnut Venäjän tai Saksan voittoa. Mutta hän pelkäsi venäläisten voittavan joka tapauksessa, ja neuvoi füüreriä rakentamaan puolustussodan bolshevikkien resurssien kuluttamiseksi.
  Hitler kaikesta aggressiivisuudestaan huolimatta meni kuuroun puolustukseen. Lisäksi saksalaiset tankit ovat epätäydellisiä. Ja "hiiri" ei myöskään vastannut odotuksia, ja vain puolustuksessa näytti enemmän tai vähemmän lyhyissä vastahyökkäyksissä.
  Saksalaiset eivät ole vielä onnistuneet kunnolla menestymään tekniikassa. Panther-2:ta ei ole vielä voitu tehdä tehokkaammaksi aseistuksessa ja haarniskassa, mutta ei painavampaa kuin viisikymmentä tonnia. Focke-Wulfin ohjattavuus oli huonompi ja se oli keskeneräinen.
  Me-309 osoittautui tehokkaaksi aseistuksessa ja suuressa nopeudessa, mutta heikommaksi ohjattavuuden suhteen. TA-152 oli lento-ominaisuuksiltaan parempi kuin Focke-Wulf ja vahvasti aseistettu, mutta osoittautui myös raskaammaksi. Totta, Marseille kehitti hyvän taktiikan lentokoneille, jotka olivat raskaampia, mutta vahvempia aseistettuja ja paremmin suojattuja.
  Toistaiseksi saksalaiset eivät vain säilyttäneet etua taivaalla, vaan jopa lisänneet sitä ajoneuvojen lukumäärän vuoksi. Vaikka Neuvostoliitossa oli myös Jak-3 ja LAGG-7. Mutta se ei ole vielä ollut etu.
  Mutta saksalaisilla oli ME-262. Kesäkuuhun mennessä Luftwaffella oli jo tuhat tällaista suihkukonetta neljällä 30 mm:n lentotykillä. Mutta taistelussa ME-262 osoittautui riittämättömäksi ohjattavaksi ja tehokkaaksi. Myös suuren nopeuden takia. Ainoa asia on, että ME-262 on erittäin vaikea ampua alas, se on panssaroitu ja sitkeä, siihen on vaikea lyödä suuren nopeuden takia, mutta se kaatuu itsestään epäluotettavan moottorin takia.
  Joten saksalaiset saivat toistaiseksi vain suhteellisen menestyksekkäästi TA-152:n ja heillä oli modernisoitu ME-109 "K", toisen maailmansodan massiivisin hävittäjä.
  Myös valmistettujen lentokoneiden määrä kasvoi, mikä mahdollisti ylivoiman säilyttämisen Neuvostoliiton merkkeihin nähden. Lisäksi saksalaiset autot olivat huomattavasti vahvempia aseistuksessa ja moottoritehon suhteen.
  Saksalainen Yu-288 osoittautui varsin onnistuneeksi, joka yhdisti suuren nopeuden ja suuren pommikuorman. Ja ensimmäinen sarja nelimoottorinen pommikone Yu-488, joka pystyy pommittamaan pitkiä matkoja. Sen kohokohta oli suhteellisen pieni siipien pinta-ala, joka antoi jopa 700 kilometriä tunnissa nopeuden, mikä oli paljon tuolle ajalle ja pommikoneelle.
  Saksalaiset eivät menestyneet kovinkaan panssarivaunujen rakentamisessa. Maus on hyvä puolustuksessa, mutta silti haavoittuvainen ilmasta ja vaikea kuljettaa. Jagdpanther osoittautui menestyneemmäksi . Sitä valmistettiin yhä suurempia määriä ja se ansaitsi hyvän maineen.
  Täällä tietysti saksalaiset melkein viimeistelivät auton, mutta joka tapauksessa se kääntyi hyvin.
  Saksalaisten varusteiden pääasiallinen määrä kasvoi, mikä mahdollisti Neuvostoliiton hyökkäyksiä vastustamisen. Mukaan lukien hyökkäys elokuussa etelässä.
  Syksy 1944 tuli, Neuvostoliiton joukot eivät ottaneet edes Harkovia, ja he seisovat edelleen keskustassa.
  Fritz tunsi olonsa hieman itsevarmemmaksi... Stalin jatkoi nokkimista, mutta ilman Yhdysvaltojen apua hän ei voinut voittaa teknologista kilpailua Saksaa vastaan.
  Ulkomaisten divisioonien ja monien hiwien, plus satelliittien ja entisten Neuvostoliiton kansalaisten ansiosta Kolmas valtakunta voisi enemmän tai vähemmän täydentää joukkojaan ja pysyä puolustuskannalla. Ulkomaalaiset työntekijät ja orjatyö mahdollistivat paljon laitteiden valmistamisen. Ja ennen kaikkea suihkukoneet.
  V-1- ja V-2-ohjusten projektia rajoitettiin suihkukoneiden hyväksi ja Arado-pommittajat ilmestyivät. Joka pommitti hyvin. Ja Neuvostoliiton koneet eivät edes saaneet heitä kiinni.
  Hitler luotti yhä enemmän ilmahyökkäykseen. Fritzit taistelivat myös talvella... Puna-armeija pääsi etenemään keskustassa talven aikana.
  Täällä saksalaiset, vaikka he odottivat hyökkäystä, järkyttyivät tykistötyöstä, erityisesti Andryusha-suihkukoneesta. Mutta sitten lukuisat saksalaiset panssarivaunudivisioonat pystyivät pysäyttämään Neuvostoliiton joukot.
  Uudet saksalaiset itseliikkuvat aseet E-10 ja E-25, pienet mutta ketterät, osoittautuivat erityisen tehokkaiksi.
  "Tiger" -2 ilmestyi myös kapealla ja pienemmällä tornilla ja tehokkaalla 1000 hevosvoiman moottorilla, joka osoittautui käytännöllisemmäksi koneeksi.
  Lyhyesti sanottuna sota alkoi saksalaisille edullisemmasta eläintarhasta.
  Hitler luotti "E"-sarjan tankkeihin, jotka olivat edistyneempiä ja matalan siluetin omaavia. E-50:ssä korkeus oli yleensä metrin matalampi kuin "Tiger" -2:lla, mikä mahdollisti panssarin painon pudotuksen saman panssarin avulla 50 tonniin 1200 hevosvoiman moottorilla pakotuksen aikana. , panssaria lävistävämpi ja tarkempi ase.
  Tästä tuli hieno! Kone sai vauhtia ja läpimurtonopeutta. Ja tytöt tappelevat siitä. Ja tietysti paljain jaloin ja bikineissä.
  Taistelut vilkastuivat varsinkin keväällä, toukokuussa. Saksalaiset yrittivät hyökätä. Mutta he pystyivät vain valloittamaan takaisin Belgorodin, jonka Neuvostoliiton joukot vangitsivat aiemmin. Taistelu jatkui pitkään. Ja taisteluun osallistui myös E-100-tankki. Tästä erittäin hyvin suojatusta ja tehokkailla aseilla varustetusta koneesta tuli suuri ongelma Neuvostoliiton joukkoille.
  SU-100:n ilmestymisen jälkeen Stalin päätti yllättäen muuttaa oppia tankkien rakentamisessa. Ja näitä itseliikkuvia aseita alettiin valmistaa jatkuvasti kasvavina määrinä.
  Houkuttelee tuotannossa olevien itseliikkuvien aseiden yksinkertaisuus ja tehokkaampi ase. Ja myös se, että Stalin alkoi ajatella sotilaiden pelastamista. Joka tapauksessa vain saksalaiset etenivät kesällä 1945. He pystyivät vain piirittämään Donin Rostovin ja Orjolin, mutta tämä rajoittui menestykseen ... Syksyllä Fritz asettui puolustukseen ja puna-armeija eteni. Ja talvella myös... Ja vain Belgorod pystyi lyömään takaisin.
  Joten molemmat armadat hidastivat ...
  Vuosi 1946 on koittanut. Saksalaiset yrittivät hyökätä kesällä käyttämällä E-50- ja E-100- sekä E-75-panssarivaunuja. Heitä vastaan Stalinilla oli itseliikkuvat tykit SU-100, jotka käytännössä korvasivat kaikki muut asetyypit. Saksalaiset puhalsivat, mutta eivät melkein edenneet ... Ja syksyllä ja talvella puna-armeija eteni jo ...
  Mutta taaskaan siitä ei tullut mitään.
  On jo vuosi 1947. Saksalaiset painavat ja etenevät, venäläiset painavat taaksepäin ja etenevät. Mikään ei onnistunut.
  Tästä tulee vuosi 1948. T-54 ilmestyi, joka ei kuitenkaan tullut massiiviseksi. SU-100 on edelleen käytössä. Totta, tämä ACS on jokseenkin vanhentunut. Saksalaiset ovat sarjassa ensimmäisellä sijalla kaasuturbiinimoottorilla varustetun E-75:n yläpuolella. Ja hän oli jo hyvin suojattu sivuilta ...
  Mutta saksalaiset eivät silti voineet saavuttaa voittoa. Neuvostoliitto valmisti IS-7:n. joka taisteli menestyksekkäästi saksalaisia vastaan.
  Sitten 1949 ... Etulinja on liikkumaton ja iskuja vaihdetaan. Bokserit heiluvat ja tuhoavat toisiaan.
  Joten vuonna 1950 etulinja on hieman vaihteleva. Mutta mitään merkittävää ei tapahdu.
  Ja menee vuoteen 1951, sama asia. Itärintamalla ei muutosta. Molemmat osapuolet olivat aika uupuneita.
  Meni ja 1952. Stalinin viimeinen täysi vuosi. Ainoa asia, jonka saksalaisilla oli käsiaseiden haavoittumattomia kiekkoja. Neuvostoliitolla on massiivisin kone: SU-122 pitkällä piipulla, joka on edelleen listattu parhaaksi.
  Ja lopuksi, 1953... Stalin kuolee, ja sitten tämä alkaa. Moskovassa käydään taistelua vallasta, ja tätä hyväkseen saksalaiset lähtevät hyökkäykseen.
  Ja ne etenevät Kaukasuksella. Lopulta Türkiye astuu sotaan.
  Vangian koko Kaukasuksen keväällä, kesällä ja syksyllä ja saan edun ...
  Mutta tässä Trump puuttuu asiaan. Ja 1. tammikuuta 1954 Yhdysvallat aloittaa ydinpommituksen Kolmannen valtakunnan ja ... Venäjän alueella.
  Kuten tämä! Trump puuttui toiseen maailmansotaan.
  Ja käy ilmi, että kaikki on omalla tavallaan erittäin siistiä! Ja tavallaan siistiä!
  Trump voittaa vihollisensa itsevarmasti! Ja tämä on hänen helvetillinen PR!
  Tämä amerikkalainen diktaattori jopa hyppää ilosta!
  
  KAUNISET TYTÖT TEKEE HISTORIAA
  Vaihtoehtoinen tarina, jossa Hitler kuitenkin päätti, että hänen oli ensin lopetettava Britannia ja vasta sitten hyökättävä Neuvostoliittoon. Yksi näistä vaiheista oli Kreetan valloituksen ja Maltan hyökkäyksen jälkeen. Jälkimmäinen onnistui melko hyvin ja Fuhrerin joukot voittivat britit. Hitler teki päätöksen luopua Britanniasta ja mennä vasta sitten Neuvostoliittoon.
  Täällä hän sai vaikutteita neljältä noitatytöltä. Arjalaiset kaunottaret: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - vakuuttivat Fuhrerin, ettei hän menisi vielä Venäjälle! He jopa laskeutuivat polvilleen ja vannoivat, että 41 ei ollut oikea aika tälle. Tytön lisäksi he juoksivat paljain jaloin hiilellä ja suorittivat rituaalin, joka vahvisti, että on parempi olla menemättä Venäjälle. Ja neljä kauneutta vakuuttivat Fuhrerin, että tytötkin taistelevat Afrikassa. Mihin he suostuivat.
  Fritz-armada hyökkää brittiläiseen tukikohtaan;
  Suurin brittiläinen tukikohta näytti todella helvetiltä. Yli tuhat eri puolilta itärintamalta koottua ja kunnollisen taistelukokemuksen saaneita pommikonetta saattohävittäjineen putosi sen päälle. Britit ovat tietysti taistelleet pitkään, mutta he eivät odottaneet niin voimakasta massiivista iskua. Todellakin, kuka uskoo, että Fritz päättävät paljastaa rintaman, vaikka vihollinen olisi tilapäisesti hiljaa. Mutta brittiläisiä sotureita hakataan nyt armottomasti. Esimerkiksi Yu-87, kuuluisa "juttu", hyökkää heidän aluksiinsa. Ei liian nopeita, mutta joilla on (aikaansa nähden) korkein pommitusten tarkkuus, he piinaavat lahdilla piilevää brittiläistä laivastoa. Moderni Focke-Wulf ei ole kaukana jäljessä, heidän joukossaan jopa legendaarinen von Rudel itse, hyökkäyslentokoneiden kuningas. Tunnetaan tehokkaimman Neuvostoliiton taistelulaivan, taistelulaivan Maratin upottamisesta.
  Tässä esimerkiksi korpraali Richard näkee korppikotkia vierivän alas mäkeä kuin reki. Kuten petokalat, lukuisat saksalaiset pommittajat nousevat reiästä. Jo vanha englantilainen heittää puhelimen peloissaan. Hän ei ollut koskaan nähnyt niin kauheaa näkyä. Sireenit ulvovat hyvin myöhään, pommien räjähdyksen jälkeen. Räjähdysaalto heittää ylös brittisotilaita, repeytyneet kädet ja jalat lentävät eri suuntiin. Tässä yksi rautakypäristä kuumeni ja löi upseeria kasvoihin. Ja kuinka hän huutaa:
  - Churchill huijaa! Hitler on siisti!
  Brittiläiset ilmatorjuntaaseet eivät alkaneet ampua heti, vaan vasta kun tuhansia pommeja satoi kerralla. Vihollinen laski kaiken oikein: yhtä pommia ei pitäisi hukata. Joten murskaa vihollinen ja lyö. Kaikki sektorit on merkitty valmiiksi karttaan. Lisäksi röyhkeät britit eivät naamioituneet edes kunnolla. Monet heidän ilmatorjunta-aseistaan ovat täysin näkyvissä ja pyyhitään pois.
  Tässä on 85 millimetrin pituisen 32 jalan ilmatorjuntatykin piippu heitettynä ylös ja taivutettuna ilmaan kuin munkki. Sitten hän kaatui ja murskasi viisi englantilaista. Täällä yhden mustan vatsa repeytyi auki ja suolet putosivat ulos.
  Ja pommit satoivat, ja kaikki oli tulessa, polttoainevarasto jyrisi, ne alkoivat räjähtää, levittäen kuoria melkein kaikkialle luurankoon, sitten toinen varasto räjäytettiin. Kaiken huipuksi Yu-87- ja Focke-Wulf-sireeneihin asennetut sireenit ulvoivat aiheuttaen villiä kauhua siirtomaajoukkojen joukossa olevissa neekereissä ja arabeissa. Mutta näyttää siltä, että valkoiset eivät pelkää vähemmän.
  Täällä esimerkiksi kaksi brittiläistä fregattia törmäsi niin paljon, että kattilat jyrisivät. Ja jopa lentoon lähteneiden fregattien sirpaleet repeytyivät ilmaan, kuin miinoitettuja peltoja, ja risteilijä yksinkertaisesti istui pohjalle.
  Englantilainen Cromwell-tankki, jolla oli lyhyt kuono, mutta kunnollisella nopeudella ja tehokkaalla etupanssarilla, kiihtyi paniikissa ja törmäsi omaa varastoaan murskaamalla jopa kymmenkunta omaa järkyttynyttä sotilasta matkan varrella. Kaaos kasvoi. Myös täällä englantilainen lentotukialus alkoi painua, ja voimakas dreadnought avasi tulen ... rannikolle, jossa heidän omat sotilaat kuhisivat.
  Ja tässä helvetissä kaksi ihmistä pysyi täysin häiriintymättöminä. Toinen heistä oli intialainen, joka sytytti piippuaan, ja toinen oli nainen, ilmeisesti arabiperäinen, mutta sotilasunivormussa. Yhdessä he eivät kiinnitä huomiota ylinopeuskuolemaan. Pikemminkin kokonainen tuhon ratsastajien lauma leikkaa itsensä ei aivan tavalliseen korttipeliin. Se oli 52 kortin peli jokereilla ja jopa punanahan itsensä keksimien sääntöjen mukaan.
  Arabinainen sanoi:
  - Paljon melua! Ja mitä järkeä on paniikki?
  Eräs sotilaista, jonka selkä oli leikattu sirpaleita, melkein törmäsi intiaaniin, mutta sitten hän heitti hänet vahingossa pois kuin kissanpentu. Veripisarat putosivat punanahan kasvoille ja he nuolaisivat sen pois hymyillen. Sitten hän huomasi:
  - Melua on paljon heikkoja kalpeat kasvot. Me apassit ajattelemme niin - mikään vihollinen ei ole hyvä, vihollinen on ilmestynyt - vielä parempi!
  Pirteä nainen huomautti:
  - Tämä on tyypillinen heikkous niille, jotka tunnustavat Kristuksen uskon. He rakastavat puhua uhrauksista, mutta he eivät uhraa itseään.
  Intiaani nyökkäsi nopeasti.
  - Järjestys on rakennettu perustalle, jossa sementti on uskoa ja hiekka tahtoa! Usko on kultainen sydän, ja tahto on rautainen nyrkki! Vain kalpeanaaisilla ei ole kumpaakaan.
  Useat liekeissä olleet brittisotilaat heittäytyivät veteen huuhtomaan liekkejä pois. Se jopa kiehui joutuessaan veteen, kuului huutoja ja villiä voihkia. Ja veriset ympyrät ryömivät pitkin merivaahtoa, aluksi paksuja, sitten ne hajaantuivat vähitellen muuttuen kalpeaksi. Ja kerran maan suurimman ja laajimman valtakunnan soturit olivat menettämässä ihmismuotonsa. Arabi tuhahti halveksivasti:
  - Ja nämä miehet saavat meidät käyttämään hunnua!
  Punaihoinen mies siristi ovelasti ja huomautti:
  - Ilmeisesti he ovat peloissaan, mahtava ilmeesi!
  Arabinainen paljasti hampaansa viekkaasti ja sanoi:
  - Naisen pehmeys on samanlaista kuin panssarin sitkeys, vain paljon tappavampi ja monipuolisempi puolustuksessa!
  Saksalaiset mieluummin istuttivat välittömästi kaikella voimallaan nyrkkeilijän taktiikan, joka vihollisen valmistautumattomuuteen luottaen ryntää välittömästi kaikella voimalla vihollista vastaan. Kun kymmeniä vihollisen lentokoneita palaa lentokentillä, ne eivät pysty nousemaan. Kun heidän omat pomminsa räjähtävät Lancasterien sisällä tuhoten kaiken ympäriltä ja kaiken. Kova mutta tehokas taktiikka. Niinpä alamaailman sinfonia saavutti voimansa huipun ja alkoi sitten laantua.
  Mutta tämä ei tietenkään päättänyt asiaa, ilma-alennusdivisioona tuli kurssille. Vaikka brittiläiset tällaisen hoidon jälkeen, mitään niistä ei voida ottaa haaleana. Onneksi laskeutuvia purjelentokoneita on jo tehty tarvittavat määrät ja niiden hinausmenetelmät on korjattu. Todennäköisesti tämän päivän maailman paras.
  Joten he lentävät, eivät kuin leijat - hitaammin, mutta riittävän nopeasti ja jopa Wagnerin musiikin - Hitlerin suosikkimestariteoksen - mukana. Kuka muu elävistä muistaa elokuvan "Apocalypse", jossa amerikkalaiset käyttivät tätä musiikkia hyökäessään vietnamilaisia vastaan. Kuinka se pelotti heitä. Joten tässä Wagner, ja jylisevät motiivit, vahvistimien kautta. Laskuvarjomiehet levittivät kasvonsa fosforilla ja maalasivat, ne näyttävät kauheasti alamaailmansa demoneilta. Myös psykologisen vaikutuksen laskeminen. Lisäksi fosforiin lisättiin joitain reagensseja ja joitain magnesiumlastuja saadakseen hehkua ainakin lyhyeksi ajaksi. Niin kammottavaa, varsinkin savuisen hehkun taustalla, lukuisat tulipalot. Heillä on jopa konekivääriä, jotka on myös naamioitu lohikäärmeen suuksi. Sitten melodiset saksalaiset ja vangitut konepistoolit jo lyövät. Ja niitetyt, repaleet linjat putoavat voittajien saappaisiin. Ja monet haluavat vain antautua, vaikka brittejä on paljon enemmän kuin saksalaisia.
  Intiaani ja arabinainen piiloutuivat pieneen, huolellisesti naamioituun reikään. Punapää huomautti:
  - No, me kynsimme ne!
  Mustatukkainen nainen ihmetteli:
  - Sanotko me? Ehkä tarkoitat meitä?
  Intiaani pudisti päätään.
  - Ei! Palefaces voittaa englantilaiset ja se on hyvä merkki! Ja vielä tulee aikaa, sitten lomamme tulee! Kun intiaanit vapauttavat maanosansa!
  Arabi tuhahti halveksivasti:
  - Ja satutko vaatimaan valtaa maailmassa?
  Intiaani hellästi, ikään kuin selittäessään kehitysvammaiselle lapselle, virnisti:
  - Kuka haluaa saada liikaa - päätyy yleensä ilman mitään! Joten iso lusikka - repii suusi!
  Fuhrer ei tietenkään nähnyt, mitä hänen haukat ja haukat olivat tekemässä, mutta periaatteessa hän arveli, että saksalainen sotakone tekisi kaiken selkeästi. Yleisesti ottaen Saksan sotilaalliset hyökkäysoperaatiot Kurskin pullistumaan asti suoritettiin korkealla ammattitasolla. Jotkut jopa kutsuvat niitä vertailuarvoiksi. On jopa outoa, että tällainen kone pysähtyi ja hajosi sitten kokonaan.
  Ja ne neljä itse ottivat ja osallistuivat maihinnousuun Maltalla.
  Neljä tyttöä oli vain bikineissä. Ja jo ilmassa he heittivät kranaatteja britteihin paljain jaloin. Ja se on erittäin kaunis. Sellaisia ovat tytöt.
  Ja lennossa, kun terävästi hiottuja kiekkoja heitetään. Ja heti tusina kaulaa leikattiin auki. Yksi sana - superluokan kaunottaret. Ja erittäin seksikäs ja lihaksikas. Sellaisia ovat soturit. Ja yhdellä iskulla ne halkaisivat metallin ja tiilet. Heillä on niin kiihkeä, kuohuva voima. Ja anna heidän paljastua kantapäällään englantilaisten sotilaiden leukaan. Niin perseestä.
  Ja veri lentää ja roiskuu joka suuntaan.
  Sitten tytöt käyttivät miekkojaan. Ja he alkoivat tuhota englantilaisia rivejä. Ja laulaessaan:
  - Valkoiset sudet kokoontuvat yhteen! Vain silloin perhe selviää! Heikot hukkuvat - heidät tapetaan, puhdistaen pyhää verta!
  Ihania tyttöjä täällä. Aivan super!
  Ja he katkaisivat jokaisen englantilaisen sotilaan kahdella miekalla. Ja he heittelevät hakaristi paljain jaloin tappaen taistelijat. Ja sellaiset kiihkeät soturit...
  Ja ilmaisku Maltaa vastaan on erittäin voimakas. Fuhrer keräsi ilmailua itärintamalta. Ja Yu-88 osoitti itsensä loistossaan. Ja tietysti käytettiin myös Yu-87:ää, joka hävittäjien ilmassa vallitsevasta vallasta huolimatta osoittautui erittäin tehokkaiksi.
  Ja Fritz löi britit erittäin lujasti. Ja paljasjalkaiset terminaattoritytöt ovat vielä vahvempia. Ja soturit täällä ovat yksinkertaisesti luokkaa!
  No, kuinka ei ihailla sellaisia tyttöjä. Ei tyttöjä - vaan yksinkertaisesti panttereita!
  He murskaavat vastustajansa. Ja he laulavat:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä! Pahat sudet repivät vihollisen!
  Pahat sudet - tervehdys sankareille!
  Ja he leikkaavat jälleen... Britit ovat kuitenkin jo antautumassa. Ja he nostavat kätensä.
  Gerda karjuu englanniksi:
  - Polvilleen! Ja suutele jalkojani!
  Miehet kaatuvat kasvoilleen ja suutelevat tytön paljaita, hieman pölyisiä jalkoja.
  Sitten heidän on pakko suudella jalkoja ja Charlottea, punatukkaista petoa. Kuinka kaunis hän onkaan.
  Tuulessa hänen kuparinpunaiset hiuksensa leijuvat kuin taistelu, proletaarinen lippu.
  Sekä miehet että varsinkin nuoret miehet lyövät jumalattaren pyöreisiin korkokenkiin. Ja he nuolevat kauneuden karkeita jalkoja.
  He suutelivat sekä Christinaa että Magdaa paljain jaloin. Myös taitolentotytöt.
  Ja sellaiset soturit ovat vahvoja ja lihaksikkaita. Ja mikä tärkeintä, avojaloin, söpö.
  Ja hoikat hahmot ja painolevyt! Ja he ovat ihania, taistelevia ja kauniita.
  Ja jokainen lihas pelaa, ja lihaspallot pyörivät ruskettuneen ihon alla.
  Nämä tytöt ovat superhyviä! Heillä on vihan voima ja intohimon liekki! Ja itseluottamusta voittaa.
  Ja britit suihkuttavat paljaita, siroja jalkojaan suudelmilla!
  Malta kaatui, ja joukkojen siirtämisestä Afrikkaan tuli paljon helpompaa. Fuhrer viisastui, ja mikä tärkeintä, hänen mieleensä tuli looginen ajatus: Neuvostoliitto on totalitaarinen maa, mikä tarkoittaa, että se on vahva. Lähes kaksisataa miljoonaa ihmistä on juotettu kommunistiseen ideologiaan, ja tämä on valtaa!
  Mutta samalla Neuvostoliitolla on tarpeeksi maata, eikä se aio hyökätä ketään.
  Joten hyökätäksesi Venäjää sinun tulee valmistautua.
  Ja millaisia tankkeja saksalaisilla on? Suoraan sanottuna heikko! Ja venäläiset paraatissa 1. toukokuuta nähtiin KV-2 152 mm aseilla ja KV-1 76 mm aseilla ja T-34, ketterät panssarivaunut, myös aseilla, jotka lävistivät saksalaiset.
  Ja Fuhrer käski: luoda omia hirviöitä vastapainoksi venäläisille tankeille. Erityisesti "Panthers", "Tigers", "Lions" ja "Mouses". Hyviä autoja aikaansa, mutta liian raskaita.
  Ja kallis ja työvoimavaltainen! Toisaalta saksalainen tekniikka voisi tässä tapauksessa kilpailla Neuvostoliiton kanssa.
  Lisäksi saksalaiset toivoivat, että he saisivat pian koko Afrikan ja pystyisivät valloittamaan maailman tärkeät luonnonvarat. Ja siellä on orjia ja joukkoja ja taisteluyksiköitä ...
  Yleensä Wehrmachtin sotilaat ovat vahvoja ...
  Ja tytöt ovat mahtavia... Ja mahtavia varastajia!
  Maltalla he kävelivät, ja heidät tunnettiin miesten kidutuksesta. Kovia sotureita. Pojat riisuttiin ja tytöt raiskasivat heidät! Ja mikä ei ole viihdettä.
  Soturit lauloivat ja huusivat paljon:
  - Kukaan ei estä meitä, edes paholainen ei voita meitä!
  Gerda ja hänen tiiminsä hyökkäsivät myös englantilaisen risteilijän kimppuun. Tytöt kävelivät miekoilla sitä pitkin ja katkaisivat kaikki. Ja samaan aikaan he myös heittivät teroitettuja kiekkoja paljain jaloin.
  Sellaisia nopeita ovat soturit, joita ei voida pysäyttää helposti ja ilman ongelmia. He menevät itseensä ja murskaavat merimiehet. Ja he heiluttavat itselleen molemmin käsin. Siellä oli neljä noitaa. Ja noidat armottomia, ehdottoman murhaavia.
  He juoksevat kannen yli vilkkuen pyöreinä, vaaleanpunaisina korkokenkinä ja heiluttelevat miekkojaan kuin potkurin siivet. He leikkaavat englantia ja hyräilevät itsekseen virnistäen.
  - Emme ole säälittäviä tyttöjä, ääni on niin soinnillinen! Murskaamme britit tunnetusti, jotta täällä ei ole hiljaista!
  Ja kuinka kielet näyttävät! Nämä ovat tytöt itselleen ... Oikeita terminaattoreita!
  Ja paljain varpain, kuinka he heittelevät kiekkoja itselleen ja kuinka he lyövät vihollisia.
  He tekevät siitä erittäin verisen. Ja heidän kurkkunsa leikattiin. Ja niin monet kurkut avautuivat.
  Aggressiivisia tyyppejä.
  Ja tarkemmin sanottuna tytöt, villieläinten lihaksilla. Ja kukaan ei voi hillitä niitä - sellainen elementti.
  Tytöt ovat reipas ja melkein alasti. Ja jopa rinnat paljastettiin näyttämään kauniimmilta.
  Gerda lauloi:
  - Ja risteilijä vangitaan - reipas tytöt! Sellainen elementti, sellainen elementti!
  Tytöt ovat todella kauniita siinä mittakaavassa, ettei niitä voi pysäyttää millään.
  Ne ovat täynnä väkivaltaista, kuohuvaa energiaa. Ja se on vain niin aggressiivinen hurrikaani ja runsaasti liekkejä ja lämpöä.
  Soturit ovat todella ihania. Ja he voivat liikuttaa nyrkkiä leuassa.
  Heillä on niin aggressiivisia tyttöjen hyppyjä, jotka syntyivät siivillä ja hampailla ...
  Charlotte katkaisee englantia ja huutaa itsekseen:
  - Taistelussa kukaan ei voi verrata meihin! Olen susi, siisti susi!
  Ja punatukkainen peto kuin lyö ja leikkaa miekalla...
  Joten englantilainen amiraali joutui tyttöjen huomion alle. Mitä hän todella halusi? keneen otit yhteyttä?
  Soturit ottivat ja leikkaavat hänet palasiksi!
  Christina lauloi ilolla:
  - Tulee shish kebab kiväärin!
  Ja hän näytti kieltään.
  Ja sitten hän heitti paljaalla jalallaan levyn terävällä reunalla. Ja teurastivat välittömästi viisi englantilaista.
  Magda potkaisi paljaalla kantapäällään, ja kolme englantilaista lensi yli laidan. Tässä hän on tyttö - vain villi!
  Ja kaikki neljä huutavat:
  - Kunnia jumalillemme!
  Ja hän leikkaa taas... Jo satoja englantilaisia on hakattu. Ja selviytyneet lankeavat polvilleen ja suutelevat kauniita tyttöjä, heidän vahvoja, meikkattuja, paljaita jalkoja.
  
  
  VENÄJÄN PRESIDENTTI VLADIMIR ZELENSKI
  Volodymyr Zelensky ilmoitti virkaanastujaisten jälkeen Radan hajottamisesta ja ennenaikaisten parlamenttivaalien järjestämisestä. Tätä yleensä odotetaan. Suhteet Venäjään olivat kuitenkin edelleen kireät. Vladimir Putin ei onnitellut Zelenskiä voitosta eikä tunnustanut Ukrainan presidentinvaaleja. Mutta se hyödytti jopa uutta nuorta johtajaa. Nationalistit, jotka katsoivat häntä epäilevästi, tunnistivat hänet omakseen. Ja länsimaat ymmärsivät, että Putin on todella hyökkääjä. Ja vahvistanut tukea Ukrainalle. Joten se alkoi terveydestä ja päättyi rauhaan. Zelensky otti sen ja esiintyi erittäin vahvasti Radan uusissa vaaleissa. Onnistui saamaan parlamentaarisen enemmistön. Ja sitten järjestettiin useita kansanäänestyksiä. Mukaan lukien perustuslakiuudistus.
  Presidentin valtuuksia laajennettiin merkittävästi. Ja Rada päinvastoin on rajoitettu. Sen jälkeen Zelensky alkoi päättäväisesti jatkaa uudistuksia ja modernisointia.
  Samaan aikaan Donbassissa keksittiin ovela liike. Soturi Anastasia Orlovalle tarjottiin mielenkiintoinen vaihtoehto. Hänestä tulee Ukrainan ja läntisten tiedustelupalvelujen tuella Luhanskin ja Donetskin alueiden kuvernööri. Sitten hänellä on muodollinen jäsenyys Ukrainassa ja rahaa ennallistamiseen ja suuri henkilökohtainen valta. Ja jopa oman armeijansa. Eli Kadyrov-vaihtoehto. Kun Venäjä todella antoi itsenäisyyden Tšetšenialle, vain muodollisesti säilyttäen sen hallinnan.
  Anastasia Orlova, jolla on vaikutusvaltaa kenttäjohtajien keskuudessa, hyväksyi tämän vaihtoehdon. Minun on sanottava, että tämä nainen oli erittäin kaunis, blondi ja yleensä, jopa talvella, hän juoksi paljain jaloin kylmässä.
  Anastasia julisti sodan Uuden Venäjän "varastavalle" johdolle. Hän on erittäin taisteleva ja arvovaltainen tyttö. Ja Novoazovskissa hän perusti asuinpaikkansa. Osa ihmisistä ja miliisit tukivat häntä.
  Anastasia teki paljasjalkaisten tyttöjen pataljoonan kanssa useita ratsioita ja valloitti useita kaupunkeja. Paikalliset taistelut puhkesivat. Siellä oli köydenveto.
  Anastasia toimi melko taitavasti ja sai rahaa ulkomailta. Lisäksi hänellä oli tukea Venäjällä. Myös naisilta. Menestykseen vaikutti myös se, että Putin sairastui. Voidaan nähdä, että Venäjän kunnianhimoinen presidentti on ylikuormittanut itsensä. Ja näissä olosuhteissa Venäjän johto jakautui. Anastasia käytti tätä hyväkseen ja valloitti Donetskin. Hanki vakavaa tukea.
  Sota alkoi Luhanskista. Mutta ei liian energinen. Miliisit eivät todellakaan halunneet tappaa toisiaan.
  Lopulta Novorossijassa pidettiin presidentinvaalit, ja Anastasia voitti. Yhdysvallat ja Kiova tunnustivat sen välittömästi. Ja sitten muut lännen maat ja itse asiassa koko maailma!
  Zelenski piti sanansa ja myönsi Novorossijalle erityisaseman Ukrainassa. Ja Donetskissa kelta-sininen lippu liehui taas.
  Kauan odotettu rauha on tullut.
  Zelensky taisteli aktiivisesti korruptiota vastaan ja jopa otti käyttöön kuolemanrangaistuksen talousrikoksista. Kovasti ja taitavasti johtaen, ammattitaitoisen tiimin muodostanut Volodymyr Zelensky varmisti Ukrainalle korkeat kasvuluvut. Maa nousi, ja uuden johtajan valta vahvistui. Suhteet Venäjään paranivat. Mikä vaikutti aivohalvaukseen, joka sai Putinin kiinni ja teki hänestä vähemmän kunnianhimoisen ja aggressiivisen.
  Venäjällä Zelenskyn suosio kasvoi. Hän oli vahva puhuja, viehättävä mies, populisti. Eikä ole kommunisti, mutta ei myöskään antikommunisti. Suosittu sekä vasemmiston että Venäjän oligarkkien keskuudessa. Erittäin suosittu venäläisten nuorten keskuudessa. Intellektuelli ja poikaystävä. Se näyttää älykkäältä, mutta tarttui vahvaan voimaan. Kyllä, varmasti johtaja, mutta samalla herrasmies! Korkea kulttuuri, mutta ymmärrettävä ja ihmisten rakastama. Todellinen lahjakkuus johtamisessa. Ja loistava järjestäjä.
  Ja kun viisi vuotta vaurautta ja Ukrainan nousua kului ja Zelenskin valta vihdoin vahvistui, seurasi sensaatiomainen ehdotus.
  Nimittäin yhdistyä Venäjän kanssa. Luoda yksi liittovaltio, jolla on yhteinen presidentti, jolla on suuri valta. Tietysti kansan valittuna.
  Ja Venäjällä eliitti oli shokissa. Tässä on liike! Tähän mennessä Putin oli heikentynyt vakavasta sairaudesta ja menettänyt suosionsa. Joten hän ei voinut taistella täysin. Ja Medvedev itse ei yleensä ole taistelija eikä kansan rakastama.
  Ja tässä Zelensky selvästi haluaa tulla liittovaltion presidentiksi ja ... Hänen mahdollisuutensa ovat todelliset! Ensinnäkin länsimaat haluaisivat Vladimir Zelenskin Venäjän ja Ukrainan presidentiksi! Hän osoitti olevansa melko länsimielinen poliitikko ja eurooppalainen. Toiseksi Zelensky on suosittu Venäjällä ja erityisesti Ukrainassa. Kolmanneksi kilpailijoita ei ole näköpiirissä. Putin on vakavasti sairas, Medvedev on heikko eikä suosittu, Zjuganov ja Žirinovski ovat liian vanhoja. Muita johtajia ei ole näköpiirissä. Lisäksi neljänneksi, ja varokaa Venäjän oligarkeja ja Zelenskiä, siellä on tukea.
  Kyllä, on selvää, että tämä on erittäin vakava ehdokas Venäjän presidentiksi. Hänellä on voimaa ja karismaa sekä poikkeuksellinen oratorinen lahja. Ja myös länsimaisen ja venäläisen median tuki. Lisäksi uuden suosio Venäjän politiikassa vanhojen ja tylsien johtajien alaisuudessa.
  Lyhyesti sanottuna on epämukavaa kieltäytyä ja pelottavaa hyväksyä tarjous. Putin sai toisen halvauksen. Medvedevistä tuli Venäjän virkaatekevä presidentti.
  Ei tietenkään ole varmaa, että Zelensky voittaa varmasti. Ja haluan todella liittää Ukrainan liittoon. Medvedev haluaa ylittää Putin! Mutta kannattaako ottaa sellainen riski kuin vaalit Zelenskyn kanssa?
  Venäjän kansa kuitenkin kannatti ajatusta yhdistymisestä Ukrainan kanssa. Sadat tuhannet ihmiset menivät kaduille vaatien: slaavilaisten veljien yhtenäisyyttä. Mielenosoittajat ottivat yhteen poliisin kanssa Moskovassa. Monet ihmiset loukkaantuivat. Protestin aalto alkoi nousta.
  Kommunistien kanssa Zjuganov lopulta saavutti, tai pikemminkin mädäntyi, ja nuorempi johto alkoi viedä ihmisiä kaduille. Vaatii järjestelmän muutosta.
  Myös nationalistit nousivat, ja heillä oli omat vahvat ja kunnianhimoiset johtajansa. Maidanista tuli yhä muodikkaampi. Poliisia kohti heiteltiin kiviä ja Molotov-cocktaileja. Pitkään kertynyt kansan tyytymättömyys alkoi ilmetä yhä vahvemmin.
  Medvedev piti turvallisuusneuvoston.
  Suurin osa jäsenistä kannatti yhdistymistä - vedoten siihen, että paholainen ei ole niin kauhea kuin se on maalattu. Ja hallinnollinen resurssi ja propaganda on valtava voima! Ja että ihmiset voidaan pestä perusteellisesti, ja he äänestävät yleensä hallitsevaa puoluetta.
  Venäläiset miljardöörit vannoivat myös uskollisuutta Medvedeville, joka oli ennustettavissa oleva, pitkään vallassa ollut ja enemmän tai vähemmän kaikille sopiva.
  Miljardööri Deribasco huomautti loogisesti:
  - Vaalikampanja on suoritettava tyyliin: Medvedev on tänään Putin, eikä mikään Zelensky ole meille vaarallinen!
  Roman Abramovitš huomautti arvovaltaisesti:
  - Veimme Jeltsinin neljän prosentin vaalikorosta, ja vielä enemmän vedämme sinut ulos! Rahamme ja mediatakuumme!
  Prokhorov vahvisti:
  - Emme halua niin korkeita veroja rikkaille kuin Ukrainassa, ja me seisomme sinun puolestasi!
  Dmitri Medvedev löi nyrkkiä pöytään ja ilmoitti:
  - Sitten hyväksymme ehdotuksen yhdentymisestä ja yhdistämisestä!
  Ukrainan ja Venäjän välillä allekirjoitettiin yhdistymissopimus. Välittömästi voimatasapaino muuttui. Presidentinvaalit on tarkoitus järjestää kolmen kuukauden kuluessa.
  Rekisteröityäksesi presidentiksi riittää joko kerätä satatuhatta allekirjoitusta tai tallettaa yhdeksänkymmentätuhatta dollaria takuita, jotka palautetaan vain, jos se pääsee toiselle kierrokselle. Nämä ovat hauskoja sääntöjä. Osittain otettu Venäjän ja osittain Ukrainan lainsäädännöstä.
  Luonnollisesti presidenttiehdokkaita tulee olemaan monia, Medvedevin tiimi ilmeisesti katsoi, että se olisi heille vieläkin kannattavampaa! He sanovat, että vallan äänestäjien liikkuvuus antaa etua ensimmäisellä kierroksella. Ja toisessa, kaikki tukevat Medvedevia. Joka tapauksessa virkaatekevä presidentti luotti siihen. Ja se alkoi...
  Anastasia Orlova, tämä paljasjalkainen Kleopatra, sanoi, että Zelenski vastustaisi kokonaista sataa. Ja että hän on Lancelot Putinin ja Medvedevin lohikäärmettä vastaan.
  Lehdistössä tapahtui väkivaltaisia hyökkäyksiä. Jotkut olivat Zelenskin, toiset Medvedevin puolella.
  Ehdokkaiden ilmoittautumisaika on alkanut. Venäjä oli levoton. Dzhokhar Dudajevin poika ilmestyi Kaukasiaan ja julisti jihadin. Ja sai laajan tuen islamilaisilla alueilla. Monet asiantuntijat epäilivät CIA:n korvia täällä. Lisäksi Trumpin presidenttikausi on loppumassa, ja meidän on voitettava ainakin joitain voittoja. Ja Zelenski Venäjän valtaistuimella on suuri voitto! Tosin on skeptikkoja, jotka väittävät, että Zelenski voi tehdä Venäjästä suuren maan, paljon vahvemman, erityisesti taloudellisesti, kuin se oli Putinin aikana.
  Joten mielipiteet jakautuvat lännessä. Yksi Ukrainan ja Venäjän valtio on tietysti voimakas yhdistys, eikä se ole ollenkaan vitsi. Tämä voi todella olla hirviö. Luonnollisesti myös Venäjän turvallisuusjoukot tukivat yhdistymistä. Tuo Anastasia on siisti nainen. Hän, tyttöpataljoona ja kaikki kaunottaret, olivat paljain jaloin ja bikineissä, kaatui ja voitti Venäjän erikoisjoukot. Kun ne keräävät pölyä kukistaakseen liian kiihkeän Zelenskyn ihailijan.
  Täällä tytöt osoittivat taistelevansa upeasti paljain jaloin ja bikineissä! Ja Vympel-erikoisryhmä osoittautui kuuman naisen voittamiseksi. Tämän seurauksena, ja päätettiin olla puuttumatta, Ukrainan-myönteisempi johto nousi valtaan Novorossiassa.
  Anastasia kampanjoi Zelenskin puolesta. Taistelussa oleva tyttö osasi heittää paljain jaloin teräviä, ohuita kiekkoja, bumerangeja ja kranaatteja. Bikinisotureista on tullut legenda. Kokonainen rykmentti tyttöjä, jokainen heistä on kokonaisen divisioonan arvoinen. Tämä on valtava voima!
  Anastasia ryntäsi lumen läpi, hänen punaiset, paljaat kantapäänsä välähti. Tyttö lauloi:
  Avaruuden laajuudessa, usko minua, on unelma,
  Hän on kuin auringonsäde taivaalla...
  Svarogin silmissä rauhaa ja puhtautta,
  Hän on meitä varten, kun Jeesus nousee ylös!
  
  Synnytämme säteilevän kohtalon,
  Hän paistaa kuin aurinko toukokuussa...
  Mutta kuinka monta epäkuolletta en voi ymmärtää
  Kuinka paha rock soittaa kanssamme!
  
  Suojele kotimaatasi, ritari,
  Anna taivaan tähden loistaa...
  Suojelemme kotimaamme avaruutta,
  Anna planeetan tulla ikuiseksi paratiisiksi!
  
  Mutta mitä voi mahtava kommunismi,
  Hän tekee isänmaan lipusta kaikkivoipa...
  Ja kiivas fasismi hukkuu helvettiin,
  Lävistämme vihollisen erittäin voimakkaalla iskulla!
  
  Annat sydämet isänmaallemme,
  Loistaa erittäin kirkkaassa lämmössä...
  Käymme taistelumme loppuun asti,
  Ja Fuhrer pyyhkäistään pois yhdellä iskulla!
  
  Toveri Stalin korvasi isänsä,
  Olemme eri sukupolvien lapsia...
  Gehennassa lauma hukkuu raivoon,
  Ja nero Lenin näyttää tien Eedeniin!
  
  Venäjällä jokainen poika on jättiläinen,
  Ja tytöt on koulutettu taistelemaan...
  Herra Kaikkivaltias sauva meillä on yksi,
  Me venäläiset olemme aina kyenneet taistelemaan!
  
  Saavutamme pian, uskon, että olemme kaikki,
  Se tosiasia, että universumissa ei ole korkeampaa ...
  Komsomolin jäsen kasvatti, tunne airo,
  Ja löi füüreriä katolle!
  
  Ei enää kommunismia, tunne ajatukset
  Ne ovat kauniita ja tuovat onnea!
  Ja Fuhrer on vain konna,
  Erittäin salakavala, erittäin musta puku!
  
  Olen tyttö - taistelijan suuruus,
  Paljain jaloin juoksi rohkeasti pakkasen läpi...
  Paksu kultainen punos
  Rakensi nopean ruusun!
  
  Ideoita voi olla miljardi
  Kuinka järjestää kotimaa kommunismissa ...
  Jos näet Fritzin, lyö kovaa,
  Jotta Adolf verinen ei istu valtaistuimella!
  
  Ota fasistit pois nyrkilläsi,
  Ja sinun on parasta liikuttaa niitä vasaralla...
  Ajellaan Volgaa pitkin tuulen kanssa,
  Emme yksinkertaisesti ole pahoillamme vuohien murskaamisesta!
  
  Kasvatamme sotilaita isänmaalle,
  Tytöt hyökkäävät...
  Kauniuden konekiväärillä tähtäävä,
  Kosto satuttaa Hitleriä!
  
  Kukaan ei voi voittaa venäläisiä
  Vaikka fasismin susi, niin paholainen on kokenut ...
  Mutta silti vahvempi kuin hänen karhunsa,
  Mikä järjestys rakentaa uutta!
  
  Isänmaan puolesta, Stalinin vaaleissa,
  Komsomolitytöt ryntäävät paljain jaloin...
  Natseja leikattiin kiehuvalla vedellä,
  Koska suuret venäläiset ovat siisteimpiä!
  
  Ylpeät tytöt saapuvat Berliiniin,
  Jätä jäljet paljaista jaloista...
  Niiden yläpuolella on kultasiipinen kerubi,
  Ja hopeaa kuin ampiaisen helmiä!
  Sitten tyttö laulaa, mutta kuinka hän taistelee! Loppujen lopuksi juuri hän neljän kumppanin kanssa pelasti miliisit kerralla täydelliseltä tappiolta Iolaiskin lähellä.
  Sitten viisi tyttöä bikineissä ja paljain jaloin astui sisään koko armeijan kanssa.
  Kyllä, se oli spektaakkeli.
  Anastasia antoi paljon konekivääristä katkaisemalla vihollisen rivejä, ja sitten hän heitti paljain varpaillaan useita ohuita kiekkoja kerralla. Ne päät leikataan pois.
  Ja Anastasia laulaa:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Natasha myös ampui, katkaisi viholliset ja kuinka hän vinkua, heittää kranaattia paljain jaloin ja kaataa tankin:
  - Svarogille!
  Ja sitten kultatukkainen Zoya kääntyy. Ja hänkin heittää kuoleman lahjan paljain jaloin ja huutaa:
  - Tulevaisuuden Rodnoverylle!
  Ja heidän takanaan myös Aurora antaa periksi. Ja paljaalla kantapäällään hän vapauttaa kuoleman lahjan huutaen:
  - Suurten rajojen puolesta!
  Ja sitten Svetlana istuttaa. Hän antaa käännöksen, ja sitten konekivääristä ja paljain varpaillaan hän lähettää tuhon ...
  Ja paljasjalkainen kaunotar huutaa:
  - Romanovien paluuta varten!
  Kyllä, Anastasia oli tsaarin valtakunnan palauttamisen fani. Itse asiassa Venäjällä tsaari on itse asiassa joka tapauksessa vallassa. Joten miksi ei perustaisi laillista monarkiaa. Lisäksi romanovien suonissa virtaa monien sukupolvien Euroopan kuningasten veri. Onko se heidän sukutaulunsa? Ja mikä on Putinin ja erityisesti Lukašenkon sukupuoli? Keitä he ovat ollakseen kuninkaita? Mutta Romanovit ovat Jumalan voideltuja!
  Anastasia tyttöystäviensä kanssa bikineissä teki monia ihmeitä. Hän taisteli kuin paholainen. Mutta sitten hän riiteli Putinin kanssa ja asettui Zelenskin puolelle. Yleisesti ottaen Anastasia näki, että Ukrainaa loukattiin, ja kohonneella oikeudentunteella hän asettui heikkojen puolelle!
  Anastasia ja hänen viisikkonsa torjuivat Novoazovskin hyökkäyksen, kun he yrittivät pidättää hänet kapinallisena. Kokonainen hallituksen joukkojen kolonni katkaistiin ja riisuttiin aseista.
  Sen jälkeen vangit putosivat kasvoilleen ja suutelivat Anastasiaa ja toisen tytön paljaita, pölyisiä jalkoja.
  Tyttö kertoi filosofisesti Novorossian vangituille taistelijoita:
  - En halua tappaa sinua! Olette minun veljiäni! Ja minusta tulee kuningattaresi!
  Yleensä Novorossia hyväksyi Anastasian ilman suuria vahinkoja ja suuria tappioita. Totta, blondi terminaattori katkaisi Donetskin tasavallan kuvernöörin pään ja tappoi hänen vartijansa, jotka koostuivat pääasiassa valkoihoisista.
  Anastasia on pitkään ollut legenda. Krimillä hän teki sellaisia ihmeitä, että hän sai Venäjän federaation sankarin tähden. Ilman häntä bikineihin pukeutuneiden kumppaneiden kanssa se ei sujunut niin sujuvasti. Mutta sitten Anastasia otettiin ja riistettiin kaikista venäläisistä palkinnoista. Mukaan lukien Venäjän erikoisjoukkojen murhasta taistelussa, kun he yrittivät poistaa heidät. Jopa rikosilmoitus aloitettiin.
  Mutta he eivät uskaltaneet aloittaa suurta sotaa tosiasiallisesti itsenäisen Novorossijan kanssa. Lisäksi Putin sairastui, eikä ilman häntä kukaan halunnut ottaa vastuuta.
  Varsinkin Medvedev, joka ei yleensä ole hengessä ja hengessä johtaja. Mutta juuri tämä Medvedey sopi Venäjän oligarkeille ja Putinin lähipiirille - häntä voidaan helposti manipuloida.
  Oli miten oli, valtava propagandakoneisto on noussut Zelenskyä vastaan. He alkoivat syyttää kaikesta. Ja se oli ikään kuin huumeriippuvainen ja varas, joka veti miljardeja offshore-yhtiöiden kautta, ja että hän oli yleensä homo.
  Maakunta meni kirjoittamaan. Ja tietysti paikalla oli todistajia ja erilaisia vakuutuksia. Mukaan lukien syytökset homoseksuaalisuudesta. Jopa heti kun ehdokkaiden rekisteröinti alkoi, ja likaa on jo kaadettu.
  Vaaleihin halukkaita, sekä ukrainalaisia että erityisesti venäläisiä, oli valtava. Sekä kommunistit että nationalistit nousivat. Yllättäen jopa vanha ja sairas Zjuganov pisti päänsä vaaleihin. Vaikka hän on jo jättänyt kommunistisen puolueen puheenjohtajan viran. Myös Afonin, Udaltsov ja Grudinin kävivät äänestämässä. Ja ylipäätään on edelleen joukko vasemmistoehdokkaita, vähän tunnettuja, mutta vinttikoiria. Ja niin monet presidentiksi halukkaat kiipesivät! Entä yhdeksänkymmentä tuhatta dollaria? Onko tämä niin suuri määrä Venäjän standardien mukaan?
  Kuten tankit halukkaat kiipesivät. Ja liikemiehiä ja taiteilijoita ja poptaiteilijoita ja kirjailijoita. Kyllä, myös kirjoittajat ovat aktiivisia. Tee itsellesi mainos. Ja yhdeksänkymmentä tuhatta dollaria ei ole niin paljon. Joten satoja hakemuksia valui CEC: hen.
  No vaalit! No, show osoittautui! Jopa Alla Pugachev pisti päänsä presidentiksi. Ja miksi ei? Alka alkoi unohtaa, siellä hän voi muistuttaa itseään! Vanhoista Juri Lužkov nousi presidentiksi. Halusin myös muistuttaa itseäni.
  No, tietysti, tällainen show ei voinut tulla ilman Vladimir Volfovitshia. Mutta tällä kertaa hänen poikansa Igor Lebedev ja hänen oikea kätensä Degtyarev osallistuivat vaaleihin. He kävivät myös äänestämässä kolmessa sarakkeessa.
  Myös nationalistit muuttivat. Tietysti sekä legendaarinen Demushkin, joka istui vankilassa, että mikä on mielenkiintoista, Spider, Metal Corrosionin johtaja ja Kolovrat-rokkiryhmän johtaja, menivät presidentiksi ja monet muut.
  No, tietysti, poplaulaajat lähtivät kampanjaan. Philip Kirkorov ja Nikolai Baskov ovat täällä. Heillä ei myöskään ole yleisesti ottaen mitään menetettävää. Sellainen taisteleva vartija otettiin käyttöön.
  Ja Timothy ja Vitas, ja yleensä hyvin monet lähtivät kampanjaan.
  Ei tietenkään sattumalta! Medvedevin suunnitelmana oli nimetä valtava määrä ehdokkaita, jotka joutuisivat antamaan äänet hänelle toisella kierroksella. Kokonaissuunnitelma on mielenkiintoinen. Medvedevin luokitus on aluksi alhaisempi kuin Zelenskyn. Ja on mahdotonta voittaa ilman ovelaa!
  Mutta loppujen lopuksi Jeltsinillä oli nolla luokitus, mutta hän pystyi voittamaan Zjuganovin. Totta, jälkimmäinen johti vaaleja kuin vammainen: hävisi tarkoituksella!
  Ja tässä tapauksessa Medvedeviä vastustaa erinomainen ja erittäin lahjakas henkilö.
  Joten täällä tapahtuu paljon. Esityksessä Solovjov Zelenskyä kaadettiin jatkuvasti mudalla. Totta, silloin tyttö laukaisi jäätelön Solovjovin kasvoihin paljain jaloin sormin. Ja viilsi hänen silmänsä. Sen jälkeen kävi selväksi, että Zelenskyä ei ollut turvallista heitellä mutaa! Kuten, tämä kaveri on ukrainalainen kotka!
  Yleisesti ottaen venäläisessä yhteiskunnassa ei ollut yhtenäisyyttä. Monet, monet tukivat Zelenskyä. Kuten, todella nuori veri ja pystyi nostamaan Ukrainan ilman korkeita öljyn ja kaasun hintoja! Entä Medvedev? Maa on kirjaimellisesti tukehtumassa dollareista öljyyn ja kaasuun, ja talous on täydellisessä pysähtyneisyydessä. Kasvua ei ole, vain työttömyys kasvaa.
  Medvedevillä on yleensä korkein vastustuskyky kaikista poliitikoista. Vaikka juuri tämä on hyödyllistä oligarkeille. Enemmän riippuvaisia heistä, paremmin hallittavissa. Venäjän hallitus alkoi kiireesti nostaa kaikkien palkkoja ja eläkkeitä. Ja monta kertaa...
  Ei vain, Medvedev jopa ehdotti eläkeiän alentamista kahdella vuodella. Kuten, kaikki on ihmisten parhaaksi. Ja muutoksia tehtiin eläkkeiden korottamiseksi ja työkokemusten laskemiseksi eläkkeelle siirtymisen jälkeen.
  Medvedev ei myöskään unohtanut virkamiehiä. Jotta he nousevat seisomaan ja äänestäisivät häntä. Erityisesti julkiset tuloilmoitukset poistettiin, ja lahjojen vastaanottaminen oli sallittua jopa tuhat dollaria. Mistä virkamies tietysti piti. Samoin on lupa omistaa kiinteistöjä ulkomailla, samoin kuin tilit.
  Tupakoinnin vastaista lakia lievennettiin huomattavasti tupakoitsijoiden houkuttelemiseksi puolelleen. Alkoholin myynti yöllä on sallittua, ja jopa rahapelitoiminta on laillistettu. Oligarkit toivottivat jälkimmäisen tervetulleeksi, itse asiassa, miksi menettää tällaiset tulot ja viedä ne maan alle.
  "Dollsin" siirto on palannut. He alkoivat näyttää enemmän erotiikkaa televisiossa.
  Medvedev ilmoitti myös armahduksesta ja jopa määräsi vangeille palkan keräämään rahaa. Ja tämä on myös huomattava prosenttiosuus äänistä. Ja tuomitut itse ja heidän perheensä.
  Yleisesti ottaen Medvedev esitti iskulauseen: enemmän vapautta! Venäjä on todellakin kyllästynyt Putinin despotismiin. Kun et edes näe alaston naista televisiossa!
  Ja tietysti yritettiin näyttää: elämästä on tullut vapaampaa, elämästä hauskempaa!
  Medvedev alensi myös alkoholin hintoja ja salli olutmainontaa televisiossa. Itse asiassa, miksi mennä liian pitkälle.
  Mutta sota syttyi Kaukasiassa. Putinin lähdön jälkeen ylämaalaiset alkoivat vaatia entistä enemmän etuoikeuksia ja oikeuksia. Ja heidän kunnianhimonsa ovat vain kasvaneet. Lisäksi Turkki alkoi aktiivisesti painostaa Kaukasiaa, heidän tavoitteensa kasvoivat, etenkin Syyriassa, Erdogan sai hänen mielestään liian vähän. Tilannetta pahensi öljyn ja sitä kautta kaasun hinnan lasku. Juuri Maduron hallinnon kukistamisen jälkeen Venezuela lisäsi tuotantoa. Yhdysvallat ja Iran ovat vihdoin päässeet sovintoon, ja Libyaan on perustettu yksi hallitus.
  Öljyn hinnan lasku romahti Venäjän ruplan, kiihdytti inflaatiota ja devalvoitiin palkkojen ja eläkkeiden nousua.
  Ja militanttien lisääntyvä aktiivisuus Kaukasuksella pelasi Medvedevia vastaan.
  Hänen sanottiin olevan kyvytön säilyttämään Putinin perintöä. Ja mitä se on, kuten usein tapahtuu: supertähti on nimittänyt itsensä heikoksi seuraajaksi.
  Sekä Yhdysvallat että arabimaat ja jopa Iran ruokkivat separatismia Kaukasuksella. Ja turvallisuusjoukkojen välillä oli erimielisyyksiä. Jotkut halusivat silti nähdä Putinin pitkäaikaisen kumppanin Medvedevin presidenttinä! Ja muut pitivät kiinni paljon suositummasta Sergei Shoigusta.
  Mutta oligarkit ja teollisuusmiehet eivät tukeneet jälkimmäistä. He pitivät sitä liian vasemmistolaisena, ja miljardöörit olivat kyllästyneet yhden henkilön diktatuuriin. Kaikki halusivat liberaalin valtaistuimelle ja sovinnon lännen kanssa. Medvedev, odotettuaan presidenttiehdokkaiden rekisteröintiajan päättymistä, otti ja erotti Shoigun. Mikä aiheutti levottomuutta armeijassa.
  . KAPPALE 2
  Sitten Medvedev myönsi Shoigulle pitkään luvatun marsalkkaarvon ja antoi hänelle kunniavarapääministerin viran. Myös populistinen liike. Mutta joka tapauksessa vaaleja edeltävät linjaukset eivät olleet virkaatekevän presidentin hyväksi.
  Zelensky, joka oli nuorempi, menestyvämpi, kaunopuheisempi, teki pisteitä. Ja jopa rekisteröinnin jälkeen yli kaksisataa presidenttiehdokasta säilytti kiistattoman johdon. Mutta Medvedev joutui taistelemaan toisesta sijasta. Alla Pugachevasta tuli yllättäen hänen kilpailijansa toiselle kierrokselle. Primadonna, joka on vanhentunut eikä ole näytellyt pitkään aikaan, ei ole kovin innokas PR:n kanssa, hyppäsi yhtäkkiä luokituksessa.
  Ehkä se oli reaktio ärsyttäville poliitikoille. Žirinovski ja Zjuganov päinvastoin laskivat jyrkästi luokituksessaan. Molemmat poliitikot ovat kauhean kyllästyneitä ihmisiin. Lisäksi heidän vaalikenttään ilmestyi nuorempia ja omaperäisempiä johtajia.
  Demushkin lisäsi näkyvästi, joka sai marttyyrin kuvan vankilassa. Suraikin ei vieläkään kyennyt tekemään maaleja, mutta myös toinen hänen puolueensa jäsen, Venäjän paras ammattinyrkkeilijä Sergei Kovalev, alkoi kerätä pisteitä.
  Yleensä Sergei Kovalev osoittautui mielenkiintoiseksi kaveriksi. Hän tavoitteli Moskovan pormestarin virkaa ja tuli kaikille odottamatta toiseksi. Liittyi Venäjän kommunistiseen puolueeseen. Ja myös alkoi lisätä arvosanaa.
  On huomattava, että Sergei Kovalev on erittäin loistava nyrkkeilijä - paras venäläisten joukossa, jopa ylitti Kostya Tszyun.
  Sergei Kovalev on siis terminaattori ja lähestyi vaarallisesti Medvedevia.
  Totta, useimmilla venäläisillä mielipidepalveluilla on luokitus ja. O. presidentti oli yliarvostettu. Mutta ylennys oli pääomaa. Medvedev ei kuitenkaan ollut kovin onnekas. Putinin jälkeen onnesta tuli jotenkin ankarampi. Öljyn hinta jatkoi laskuaan, myös ruplan kurssi laski, hinnat nousivat nopeasti. Kaukasus oli tulessa yhä aktiivisemmin. Ja jopa kadyrovit alkoivat taistella militanttien puolella. Tällainen tilanne syntyi. Ja sitten Taleban iski myös Venäjän joukkoihin Tadžikistanin rajalla.
  Ja kuten kävi ilmi, venäläiset joukot eivät olleet valmiita. Medvedev nousi jälleen. Lisäksi puolustusministeriössä ja valtiovarainministeriössä paljastettiin kavallusskandaali. Varjo lankesi Medvedevin vanhoihin ystäviin. Epäiltiin myös sitä, kuka varasti satoja miljardeja dollareita Venäjältä. Myös epäilys. Ja media suuttui...
  Zelensky puolestaan johti vaalikampanjaa rauhallisesti, ammattimaisesti, kuin show. Žirinovski työskenteli, kuten aina, enemmän viranomaisille kuin itselleen. Zjuganov buudettiin ja heitettiin mädillä munilla. Sitten lisää tapahtumia...
  Tietenkin Ksenia Sobchak osallistui vaaleihin, eikä hän voinut olla heittämättä kartion pois. Hän otti sen ja heitti kakun Žirinovskin kasvoille. Ja herätti huomiota. Se oli myös aika eeppistä.
  Myös Aleksanteri Povetkin osallistui vaaleihin. Venäläinen nyrkkeilijä, hävittyään Joshualle, ei voinut palata pitkään aikaan, sitten hänellä oli pari taistelua ohittavien vastustajien kanssa ja katkesi vakavampi. Uransa päätyttyä hän meni politiikkaan, alkoi perustaa nationalistista puoluetta.
  Toistaiseksi ilman suurta menestystä.
  Povetkin kuitenkin löi televisiokeskustelun aikana vastustajaansa nyrkkillään kasvoihin. Hän menestyi, ja tämä nosti hieman hänen arvosanaansa.
  Yleisesti ottaen vaalit pidettiin hysteerisesti.
  He kävivät televisiokeskusteluja: he antoivat kolmekymmentä sekuntia vastatakseen, ja tuloksena oli riita. Juhlat, tappelut, skandaalit. Kokonainen joukko.
  Medvedev ylennettiin häpeämättä, mutta hänen arvosanansa ei käytännössä kasvanut. Pääsy toiselle kierrokselle on edelleen epävarma.
  Zelensky meni laajalla marginaalilla. Eikä ihme! Vladimir onnistui lopettamaan työttömyyden viidessä vuodessa ja ennallistamaan kaikki tehtaat ja tehtaat sekä rakentamaan uusia.
  Yksi Zelenskyn saavutuksista oli maatalouden ja vaihtoehtoisten energialähteiden kehittäminen.
  Erityisesti Ukrainassa on ilmaantunut voimalaitoksia, jotka toimivat ja lataavat ilmakehän paine-eroista. Samoin geotermiset voimalaitokset. Ja paljon enemmän. Mukaan lukien ionosfäärin energian käyttö. Niin tapahtui, että tiede vastusti öljyä ja kaasua.
  Todellinen sensaatio oli synteettistä ruokaa valmistavan ja Kiinaan toimittavan tehtaan ilmestyminen Ukrainaan. Ja Venäjä on vähentänyt elintarvikevientiä.
  Myös ukrainalaisten joukossa oli ehdokkaita. Erityisesti Vladimir Klitschko. Kuuluisalla nyrkkeilijällä on ollut vaikea ura. Paluu kehään: voitti Charr ja Tyson Fury. Mutta kolmas uusintaottelu Joshuaa vastaan hävisi jälleen, mutta ansaitsi paljon rahaa. Ja hän ilmoitti lopullisesti lopettavansa nyrkkeilyn.
  Mutta sitten hän palasi taas. Hän taisteli Kiovassa Gassievin kanssa ja voitti. Sen jälkeen hän kävi toisen taistelun ja voitti säännöllisen maailmanmestarin tittelin - lopulta rikkoen sekä Foremanin ennätyksen että Joe Louisin ennätyksen. Sen jälkeen hän ilmoitti ehdokkuudesta yhdistyneen Venäjän ja Ukrainan presidentiksi. Ja minun on sanottava, että Vladimir Klitschko on ukrainalaisten joukossa toisena vain Zelenskyn jälkeen. Ja vakaasta nyrkkeilijä-iästä huolimatta Wladimir Klitschko piti jo vaalikampanjan aikana pakollista puolustusta häntä kaksikymmentä vuotta nuorempaa nyrkkeilijää vastaan. Ja taas voitti tyrmäyksellä.
  Sen jälkeen Wladimir Klitschkon luokitus hyppäsi, ja hän lähestyi Medvedeviä saamalla mahdollisuudet toiselle kierrokselle.
  Yleisesti ottaen näissä vaaleissa oli yksi kiistaton suosikki: Zelensky, ja toisesta sijasta käytiin erittäin tiukka taistelu. Alla Pugacheva, joka ohitti lyhyen aikaa Medvedevin taistelussa toisesta sijasta, alkoi erota. Periaatteessa se ei ole mitään kirkasta eikä syty. Ja Vladimir Klitschko tuli toiseksi. Mutta hänen äänestäjäkuntansa ei ole kovin vakaa. Sergei Kovalev, joka onnistui selviytymään kolmen tappion jälkeen ja keräämään kaikki neljä kevytsarjan vyötä, taisteli myös kehässä ja voitti jälleen mestaritittelin.
  Ja hänen arvosanansa nousivat taas. Voisin myös päästä toiselle kierrokselle. Muut ukrainalaiset nyrkkeilijät: Usyk ja Lomachenko tukivat Zelenskyä ja presidentit eivät nousseet. Vaikka molemmat eivät ole vielä päättäneet uraansa. Ja miksi heidän pitäisi lopettaa? Usyk voitti Joshuan pisteillä ja tuli kiistattomaksi raskaansarjan maailmanmestariksi. Lomachenko vaeltelee painoluokasta toiseen, ja hänelle maksetaan niin suuria palkkioita, että hän ei halua lopettaa uraansa.
  Myös Yhdysvalloissa vaalikampanja. Donald lähtee kahden kauden jälkeen, eikä hän ole kovin terve kiivetä kolmannelle. Nuoret asettuvat presidentiksi. Demokraateista erittäin kaunis noin 39-vuotias naiskuvernööri - luultavasti nuorin nainen presidenttiehdokkaista. Republikaaneista, myös Irania vastaan käydyn sodan nuorilta kenraalilta.
  USA:n poliitikkojen sukupolvi on vaihtunut.
  Venäjällä Putin olisi voinut ja olisi voinut voittaa Zelenskin, mutta hän ilmeisesti palasi töissä. Ylijännite on vaatinut veronsa! Ja mitä hän halusi - hän yliarvioi voimansa, ei luottanut ympäristöön. Ja ehkä jopa riippuvainen. Nazarbajevin lähdön jälkeen IVY-maihin meni toinen aalto - demokratisoituminen. Kazakstanista tuli parlamentaarinen tasavalta. Lukashenka jotenkin epäilyttävästi katosi Valko-Venäjältä. Ja presidentistä on tullut myös hahmo.
  Toinen aalto tuli. Jo Turkin parlamentti on noussut Erdogania vastaan. Heiluri kääntyi toiseen suuntaan.
  Zelensky muutti perustuslakia lisäämään itsevaltiutta, mutta lännessä hänet nähdään hänen miehensä! Kyllä, kansanäänestyksiä järjestetään koko ajan. Ja siellä on todellinen sananvapaus.
  Joka tapauksessa toistaiseksi Zelenskyllä ei ole ollut erityisiä ongelmia voittaa toisella kierroksella. Todennäköisesti Medvedev pääsee toiselle kierrokselle - hallinnollinen resurssi voi voittaa alhaisen suosion ja ei kovin onnistuneen säännön. Monet havaitsivat myös yhtäläisyyksiä Ukrainan vaaleihin - monet presidenttiehdokkaat, Zelenskyn johtajuus, viranomaisten alhaiset arvosanat ja korkeat vastustavat.
  Voiko Zelenski kukistaa Putinin, on toinen kysymys, mutta Medvedev ei selvästikään halunnut kansakunnan johtajan roolia. Ja täällä demokratia pelasi jo viranomaisia vastaan.
  Medvedev ei pystynyt erityisesti virittymään taisteluun. Hänellä ei ole sitä luonnetta. Ei oikea taistelija!
  Mutta kaikkien itsevaltioiden ongelmana on, että seuraajat eivät ole kovin hyviä! Yleensä diktaattori laittoi heikon perään - jottei kukistaisi! Kuten esimerkiksi Nazarbajevin seuraajan valta oli rajoitettu. Ja hän ei välitä - pehmeärunkoinen!
  Ja Vladimir Zelensky tuli joka tapauksessa valtaan oppositiosta, eikä hän ole heikko.
  On sanottava, että Putinia pidettiin myös pehmeänä ja heikkona, ja siksi hänet nimitettiin presidentiksi meluisan Jeltsinin jälkeen. Mutta kuten kävi ilmi, hiljaisessa suossa on paholaisia!
  Ja sitten kävi ilmi, ettei se ollutkaan niin suo ja hiljainen. Mutta Medvedev ei näytä olevan susi lampaan vaatteissa, vaan todella luonnollinen lammas. Eikä voi kerätä voimia.
  Žirinovski loukkasi Zelenskia rumaa kielenkäyttöä ja sai sakon. Useat kymmenet presidenttiehdokkaat vetäytyivät Medvedevin hyväksi, mutta se ei tehnyt juuri mitään. Kuuluisista näyttelijöistä oli nyrkkeilijä Denis Lebedev. Hän on todella edistynyt teknisesti. Ja siellä oli myös liikemiehiä, pieniä kulttuurihenkilöitä. Kirjoittajista vain Sergei Lukyanenko näytteli Medvedevin hyväksi. Loput halusivat ylennyksen. Ja kaikki uskoivat onneen.
  Medvedev on kasvanut melkoisesti. Mutta oli toivoa, että armeija, vankila ja poliisi äänestäisivät käskyn mukaisesti. Lisäksi äänestäjien lahjonta. Ja tietysti ennakkoäänestys. Täälläkin on jo kaikki mahdollisuudet menestyä.
  Kyllä, tämä on johtanut viranomaisten lisääntyneeseen toimintaan. Anna ennakkoäänestys. Ja tietysti on väärennöksiä. Ja halu äänestää sydämellä.
  Toisin kuin vuoden 1996 vaaleissa, Medvedev ei onnistunut nostamaan luokitustaan. Myös Jeltsinin on sanottava olevan onnekas. Erityisesti Dzhokhar Dudayev kuoli vahingossa. Millainen kärpänen puri häntä, älä noudata tavallisia varotoimia puhelun aikana. Loppujen lopuksi, jos tämä olisi tapahtunut hieman aikaisemmin, heillä ei olisi ollut aikaa iskeä. Ja vähän myöhemmin he peittivät vain antennin, ja Dzhokhar itse olisi turvallisen etäisyyden päässä. Sellaista onnea sodassa ja propagandalle.
  Ja tässä et voi lopettaa Dudajevia. Eikä ole Raduevia, joka jäi niin typerästi kiinni Venäjän presidentinvaalien aattona. Mutta Dudajev Jr. ei halua kuolla vaalien aikana. Ja yleensä, ilmeisesti seuraajien triumviraatti: Jeltsin, Putin, Medvedev - keskeytyy ...
  Äänestäjien ostoyritykset vuotivat ja aiheuttivat lisää skandaalia. Patriarkka ei tukenut ketään väittäen: Jumalan on Jumalan, ja keisarin on keisarin. Yleensä Jeltsinin aikana se oli jotenkin helpompaa. Ja ortodoksinen kirkko jostain syystä asettui Jeltsinin puolelle, joka vaikutti jo täysin toivottomalta. Ja teollisuuspiirit.
  Ja nyt Venäjän oligarkit alkoivat flirttailla Zelenskyn kanssa. Ilmeisesti Medvedeviä ei voida nostaa.
  Ja median tunnelma alkoi muuttua. Zelenskyä kehuttiin yhä enemmän. Jo Žirinovski alkoi sanoa, että hänen kaimansa on itse asiassa timanttimies.
  Medvedev kaksinkertaisti jälleen palkat ja eläkkeet. Mutta rupla romahti täysin. Ja inflaatio iski. Myös tariffit ovat nousseet.
  Jopa piti, pyytää lainaa IMF:ltä. Ja öljy ja kaasu halpenevat ja halvenevat.
  Iran, Venezuela, Libya ja Saudi-Arabia lisäävät vientiään. Ja myös Yhdysvalloissa otettiin käyttöön uusi menetelmä liuskeen louhintaan. Kustannukset ovat laskeneet jyrkästi.
  Ja sitten on taloudellinen taantuma ja levottomuudet Kiinassa. No, se on ymmärrettävää - kyllästynyt kommunistisen puolueen herruuteen. Ja kiinalaiset haluavat vapautta ja monipuoluejärjestelmää!
  Hallitus on hieman muuttunut Intiassa. Siellä yritettiin vallankaappaus ja diktatuurin perustaminen.
  Vastakkainasettelu Kaukasiassa on kasvanut voimakkaasti. Levottomuudet alkoivat myös Siperiassa. Erityisesti separatistit ovat voimistuneet.
  Britanniassa puolue voitti vaalit: "Renessanssi", kuitenkin koalitiossa Laborittien kanssa. Kuningatar Elisabet on edelleen elossa, mutta on luvannut lähteä 100-vuotisjuhlaan, jonka jälkeen järjestetään kansanäänestys monarkian lakkauttamisesta. Ja Britannian presidentin perustamistoimisto.
  Ranska on levoton. Macronin sijaan voitti Mary Lipen, ja diktatuuria yritettiin perustaa. Mutta ranskalaiset eivät itse tiedä mitä haluavat, he järjestivät uuden Maidanin. Kyllä, mittakaavaltaan ennennäkemätön. Ja Maria joutui luopumaan radikaaleista suunnitelmistaan karkottaa arabit ja muut. Sitten vielä pahempaa, korkein oikeus mitätöi presidentinvaalit, ja Mary pidätettiin.
  Myös Ranskassa ilmoitettiin ennenaikaisista vaaleista. Eli kuten aina kaikkialla sotkua.
  Valko-Venäjällä Lukašenkan tyranniasta juotuaan he järjestivät kansanäänestyksen ja yleisesti ottaen eliminoivat presidentin viran. Tasavallasta tuli parlamentaarinen, ja uusi pääministeri sanoi, että Venäjään voisi liittyä. Mutta presidentinvaalien jälkeen siellä. Zelensky on erittäin suosittu Valko-Venäjällä.
  Kazakstanissa presidentin ja parlamentin väliset suhteet ovat heikentyneet. Siellä oli virkasyyteuhka. Mutta he sopivat nopeasti, mutta valtionpäämiehen valta oli vielä rajallisempi.
  Medvedev hermostui yhä enemmän. Vaalit lähestyivät, ja Zelenskyn luokitus oli useita kertoja korkeampi. Totta, hän ei voita ensimmäisellä kierroksella, mutta joka tapauksessa Medvedev kulkee. On vain laskelma huijata tai tyrmätä.
  Pidettiin salainen neuvosto. Kokosi Venäjän miljardöörejä.
  Medvedev sanoi suoraan:
  - Haluatko ulkomaisen ukrainalaisen saavan imperiumin presidentin valtavan vallan?
  Deribasko huomautti loogisesti:
  - Halusimme tai emme, meidän täytyy tulla toimeen minkä tahansa voiman kanssa! Zelensky ei ole kommunisti, ja ... Tämä ei ole Zjuganov, joka ei missään tapauksessa sopinut meille!
  Medvedev totesi kuivasti:
  - Ukrainassa tulovero on paljon korkeampi kuin Venäjällä!
  Roman Abramovitš naurahti ja huomautti:
  - Ja kuka tietää ja ottaa huomioon tulomme! Lisäksi niitä on äskettäin vähennetty siellä ja melkein tasoitettu meidän kanssamme!
  Prokhorov vastasi hymyillen:
  - Hallitukset muuttuvat. Me jäämme! Mitä voit suositella?
  Medvedev karjui raivoissaan:
  - En usko, että Jeltsin voitti rehellisesti!
  Deribasco vastasi kylmästi:
  - Jos Zjuganov ei olisi Jeltsinin kilpailija, niin Borikilla olisi todella vähän mahdollisuuksia. Mutta ihmiset muistivat silti liian hyvin kommunistisen vallan "lumot". Nimittäin: tyhjät hyllyt, kortit, kupongit, käyntikortit, pitkät jonot, viiden dollarin kuukausipalkka. Tietenkään kukaan ei halunnut palata näihin helvetin aikoihin. Kyllä, jopa menettääksesi spektaakkelin, ja poliittiset ohjelmat, sekä seksiä sisältävät elokuvat ja paljon muuta. Kansa halusi vapautta. Ja he eivät äänestäneet Jeltsiniä, vaan Scarecrow Zjuganovia vastaan. Eikä Zelensky pelota ihmisiä. Toisin kuin Putin, hän ei sulje Kukly-showta eikä aseta ihmisiä korttiin. Vain yhdeksänkymmentäkuutta vuotta ei voida toistaa. Jeltsin vei viisi tai kuusi prosenttia, mutta voitti kolmetoista! Melko reilua siis!
  Ja Zelensky menee sellaisella marginaalilla, että et voi voittaa häntä!
  Medvedev huusi:
  - He heittivät minut! Salaliitto!
  Roman Abramov huomautti:
  - Vaikka pakotteet poistetaan meiltä! Ja olet karhu ... Olet jo ansainnut eläkkeesi!
  Medvedev sihisi:
  - Pala helvetissä!
  Prokhorov huomautti loogisesti:
  - Ei ole helvettiä! On vain variksenpelätin, kerätä rahaa!
  Medvedev kysyi hämmentyneenä:
  - Joo? Ja että Jumalaa ei ole olemassa?
  Prokhorov hymyili ja vastasi:
  - Mikä Jumala? He edustavat sitä eri tavalla!
  Roman Abramovitš ehdotti:
  - Voi saada uuden uskon! Kuka on rikas, sitä Jumala rakastaa! Kuka on kaikista rikkain, häntä Jumala rakastaa eniten!
  Medvedev nyökkäsi.
  - Loogisesti! Mutta mitä ihmiset sanovat?
  Roman Abramovitš naurahti:
  - Voit kouluttaa ihmisiä!
  Medvedev kurkuteli:
  Toivottavasti pysymme ystävinä!
  Sitten hän lähti huoneesta...
  Tapahtumien kaleidoskooppi raivosi edelleen maailmassa. Vitali Klitschko palasi myös kehään ja taisteli stadionilla Kiovassa. Hän taisteli Michael Tysonia vastaan. Kaksi vanhaa miestä, hyvin kuuluisa ja suosittu. No, he tekivät paljon rahaa. Michael Tyson tietysti suostui taisteluun, koska hän oli melkein kerjäläinen.
  Vaikka nuorempi ja mikä tärkeintä paljon paremmassa kunnossa, Vitali Klitschko kirjaimellisesti voitti hänet. Wladimir Klitschko sanoi, että hän haluaa silti voittaa absoluuttisen maailmanmestarin tittelin ja taistella Usykin kanssa. Sen jälkeen hän rikkoo kaikki ennätykset tullessaan vanhimmaksi absoluuttiseksi maailmanmestariksi ... Ja hän voi rauhoittua. Mitä muuta hän voi voittaa? Joe Louis on jo lyöty, ja Foreman on lyöty, ja voitti raskaansarjan maailmanmestaruuden neljä kertaa.
  Vitali Klitschko ansaitsi paljon rahaa taistelusta, täydensi kassaa ja mainetta, ja hänellä oli suhteellisen helppo taistelu.
  Zelensky myönsi Vitali Klitshkolle Ilja Murometsin kultaisen ritarikunnan. Ja tämä ansaitsi lisäsympatiaa.
  Politiikan maailmassa yleensä nyrkkeilijöistä on tullut suosittuja. Floyd Maweiser on ehdolla Yhdysvaltain presidentiksi. muodollisesti riippumaton. Ja kunnollisella arvosanalla. Entä miljardööri, lyömätön nyrkkeilijä ja musta mies. Miksei kilpailija?
  Floyd Maweiser tuki Zelenskyä presidentinvaaleissa ja lupasi ystävyyttä.
  Harva Floyd halusi uusintaottelun Pacquion kanssa, ja he keräsivät paljon rahaa tätä varten.
  Medvedev oli selvästi menettämässä maata jalkojensa alla. Hän nimitti Anatoli Kashpirovskin terveysministeriksi varapääministerin arvosanaksi luodakseen törkeyttä. Mikä on tietysti vahva liike, mutta ei tarpeeksi. Muuten, Anatoli Kashpirovskista tuli Venäjän historian vanhin ministeri ja varapääministeri. Kyllä, ennätysmies! Dmitri Medvedev myönsi myös Englannin kuningattarelle Pyhän Andreaksen ritarikunnan, jopa ojensi sankarin tähden Shoigulle. Ja hän riisti Gorbatšovin korkeimman arvonsa. Mikä ei yleisesti ottaen ole niin kaunista.
  Ja hän myös otti ja palautti Berian marsalkan arvoon. ehkä houkutella
  heidän puolellaan stalinisteja kohtaan. Ja Boris Nemtsov palkittiin postuumisti Isänmaan ansiomerkki, ensimmäinen aste. Lisäksi hän nimesi Volgogradin asetuksellaan Stalingradiksi. Flirttailee myös stalinistien kanssa. Mutta niin tekevät liberaalit. Novodvorskaja myönsi postuumisti Venäjän sankarin ja ... Stalinin tittelin!
  Postuumisti Medvedev luovutti myös Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan Juri Gagarinille. Ja hän palautti Voiton ritarikunnan Leonid Ilja Brežneville. Yllättäen Medvedev luovutti Venäjän sankarin kultatähden myös Garri Kasparoville.
  Myös flirttailu liberaalien kanssa. Ja kommunistien kanssa. Sekä sinun että meidän.
  Medvedev luovutti myös paavi Franciscus Ensimmäiselle Pyhän Andreas Ensimmäisen ritarikunnan.
  Myös erittäin antelias lahjoja "suuri hallitsija"! Lisäksi Medvedev alensi yhtäkkiä jälleen sekä miesten että naisten eläkeikää 55 vuoteen. Mikä osoittautui sensaatioksi. Ja taas korotettiin eläkkeitä.
  Mitä teet vaalien aattona.
  Lisäksi virkaatekevä presidentti myönsi Vladimir Žirinovskille kenraaliluutnantin arvoarvon. Kuten uskollista palvelua varten, ota se mestarin olkapäältä. Ja hänen poikansa Igor Lebedev nimitettiin yllättäen ulkoministeriksi lännen vanhan ja ei-rakastetun Lavrovin sijaan.
  Medvedev tarjosi Demushkinille myös sisäministeriön johtajan virkaa, mutta arvovaltainen nationalisti kieltäytyi. Uusista nimityksistä sensaatio oli Ksenia Sobchakin nimitys kulttuuriministeriksi. Hän katsoi, että hänen arvosanansa on melko pieni, suostui. Mutta hän vaati myös varapääministerin virkaa. Medvedev suostui tähän.
  Yavlinsky osallistui myös vaaleihin, mutta sairastui täysin ja vetäytyi terveydellisistä syistä.
  Virkaatekevä presidentti myönsi hänelle myös Venäjän sankarin tähden.
  Mihail Kasjanov sai Isänmaan ansioristan, ensimmäisen asteen ja talousneuvonantajan viran. Jonka vuoksi hän vetäytyi Medvedevin hyväksi. Mutta nämä ovat hyvin pieniä prosenttiosia.
  Sergei Kovaljovia tarjottiin urheiluministeriksi, mutta se ei tuntunut riittävän.
  Syntyi ristiriita perustuslakituomioistuimen puheenjohtajan kanssa. Zorkin lähti lopulta. Mutta kenelle tällainen postaus antaa? mieluiten nainen! Ja he tarjosivat Alla Pugachevaa.
  Mutta kuuluisa laulaja kieltäytyi vedoten siihen, että se ei ollut häntä varten. Medvedev kuitenkin ojensi hänelle Venäjän sankarin tähden. Vaikka Alla kieltäytyi toimimasta hänen hyväkseen.
  Mutta kuka on perustuslakituomioistuimen puheenjohtaja? Asento on jumissa. Shoigu myös kieltäytyi - ei hänen profiilinsa!
  Dima Bilan suostui odottamatta. Vaikka se ei tietenkään ole vielä tosiasia, että tämä on hänen profiilinsa! Ja tietysti laulajana oleminen on kannattavampaa ja paljon hauskempaa kuin perustuslakituomioistuimen puheenjohtajana oleminen.
  Medvedev tarttui joka tapauksessa nopeasti tähän ja luovutti Venäjän sankarin tähden.
  Dima Bilan kuitenkin sanoi, että tämä oli vain vitsi. Ljudmila Putina nimitettiin kuitenkin yleisen hyväksynnän mukaan perustuslakituomioistuimen puheenjohtajaksi. Se oli vahva liike, kun otetaan huomioon Putinin suosio Venäjällä, mutta se oli jo hieman myöhässä, eikä se voinut pelastaa Medvedevia.
  Vaikka ponnistelut tehtiin titaaniksi. Mutta hinnat nousivat, rupla laski, talebanit etenivät Tadžikistanissa, eikä mikään voinut vakuuttaa äänestäjää.
  Viime hetkellä Gennadi Zjuganov nimitettiin ensimmäiseksi varapääministeriksi, joka vastaa sosiaaliblokista. Mutta tämä on jo kuollut haude.
  Ja Zyuganov itse on jo täysin menettänyt äänestäjäkuntansa.
  Äänestyksen aattona Degtyarev nimitettiin valtakunnansyyttäjäksi. Myös liberaalidemokraattisen puolueen presidenttiehdokas.
  Medvedev sekoittui ja etsi uusia tapoja. Yksi näyttävistä vaaleja edeltävistä liikkeistä oli Žukovin nimen erikoiskultamitalin jakaminen kaikille Suuren isänmaallisen sodan veteraaneille. Ja miljoona Venäjän ruplaa. Mutta Suuren isänmaallisen sodan veteraaneja on jäljellä hyvin vähän.
  Medvedev myönsi Tereshkovalle myös Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan. Että vaikka mahdollisuus on, niin miksi ei palkita? Joten Anatoli Karpoville voidaan antaa Venäjän sankari. Hän on loistava shakinpelaaja! Ja Alekhine ja Botvinnik, ja Tal ja Spassky, Tigran - jakavat postuumisti palkinnot - ei ollenkaan paha!
  Venäjän sankarin tähdet - se on siistiä!
  On mukavaa jakaa palkintoja ja mitaleja. Ja jos perustat myös Putinin nimen järjestyksen. Kokonaiset neljä astetta: neljäs - pronssi, kolmas - hopea, toinen - kulta, ensimmäinen - kulta timanteilla!
  Sen keksi Medvedev.
  Tämäkään ei kuitenkaan riitä. Zelensky perustaa myös uusia tilauksia. Tilaa esimerkiksi Taras Shevchenko. Tai Taras Bulba! Tai Gogol! Ja mitä vähätellä. Ja Kozhedubin mukaan nimetty tilaus! Tämä on Zelenskyn vahva liike miellyttääkseen vasemmistojoukkoja. Yleisesti ottaen Zelensky ei tietenkään ole kommunisti eikä edes vasemmistolainen. Joten hän voi olla pulassa. Mutta Venäjän kommunistit eivät löytäneet johtajaa.
  Ja mitä muuta, Andrey Navalny? Jotenkin kaikki unohtivat hänet. Eikö hän asettunut presidentiksi? Mutta Andrei Navalny on työskennellyt Zelenskyn tiimissä pitkään ja on jo tehnyt paljon korruption torjunnassa Ukrainassa.
  Kukaan ei siis ole vielä kuollut! Ja kahden veljeskansan yhdistämisprosessi ja kansan johtajan yleisvaalit ovat käynnissä.
  Andrey Navalny pesee myös Zelenskin ... Hän, kuten tavallista, on rullassa.
  Ja toimii energisesti kiihkeällä paineella.
  Ja samalla erittäin hienovaraisesti, jotta äänestäjiä ei pelottaisi. Ei ollenkaan Trumpin tyyliin.
  Ja uudet ajat ovat tulossa maailmassa - turvallisempia ja rauhallisempia. Demokraattiset ja maalliset uudistukset alkavat Saudi-Arabiassa, ja uskonnolliset ääriliikkeet ovat yleisesti hiipumassa. Todellakin, monet voivat levätä Internetissä Koraanin ja tieteen välisiä ristiriitoja ja miettiä: miksi he tekevät tämän? Millä perusteilla Koraania ja Raamattua pidetään Jumalan sanana?
  Kun ihmiset alkavat ajatella ja kysyä, he eivät ole enää niin holtittomia. Itse asiassa, miksi vuosisata syntyy? Enemmän kuin kuoleman pelko! Ja niin harvat ihmiset pelkäävät kuolla, kunnes he sairastuvat!
  Medvedev korotti vaalien aattona sairauslehtien ja vammaisten etuuksien maksuja. Ja myös säiliöiden tuotantoa lisättiin ...
  Medvedev nosti merkittävästi sotilasmenojen rimaa osoittaakseen olevansa isänmaallinen. Monstereista raskain Medved-tankki, joka painaa yli sata tonnia ja jossa moottorin sijaan oli ydinreaktori, otettiin massatuotantoon.
  Projekti "Karhu" kehitettiin Putinin johdolla hänen henkilökohtaisista tilauksistaan. Sen piti luoda hirviösäiliö uhkailua varten. Auto osoittautui erittäin raskaaksi ja kalliiksi, ja siinä oli käytössä monikerroksinen panssari ja kaksi rakettikäyttöistä pommikonetta.
  Auton ominaisuus oli sen yli sadan kilometrin tuntinopeus, sataviisikymmentä tonnin paino ja valtava voimavarasto ydinreaktorin ansiosta.
  Totta, juoksun aikana tapahtui toinen valitettava tapaus - toukka puhkesi. Ja taas vaikutelma pilaantunut. Medvedeviä kirjaimellisesti naurettiin.
  Ja sitten toinen episodi tapahtui virkaatekevälle presidentille - et voi kuvitella sitä tarkoituksella. Kun Medvedev yritti kaataa puuta metsurien edessä, se putosi suoraan juhlapöydälle ruuan kanssa. Joten Venäjän epäonninen väliaikainen johtaja häpäisi itsensä.
  Kyllä, Medvedev oli todella epäonninen. Sellainen omaisuus on oikukas: se lahjoittaa toiselle, loukkaa toista. Onko se todella niin paha, esimerkiksi Nikolai II, mutta hän oli todella loukkaantunut korkeammista voimista. Joten Medvedevin, yleensä älykkään ihmisen, kanssa kaikki putosi kirjaimellisesti käsistä.
  Yritykset tehdä jotain kohtasivat vastustusta ja jotain itsepäistä.
  Medvedev näytti nykivän pannulla. Ja sitten oli muita ongelmia. Virkaatekevä pääministeri esiintyi myös korruptioskandaalissa.
  Ja täällä Andrei Navalny ei tietenkään voinut tulla ilman. Tämä kaveri sopii aina!
  Hän sai niin tappavaa kompromitoivaa materiaalia Medvedevistä ja hänen lähipiiristään - skandaali osoittautui hämmästyttäväksi. Lyhyesti sanottuna sekä Navalnysta että hänen murskaavan iskun alla joutuneista tuli kuuluisia.
  Mutta Medvedevin oli keksittävä tekosyitä ja pyyhkiä sylke pois. Ja mikä ei vain vuodattanut hänen päälleen. Ei vaaleja, vaan pelkkää kauhua.
  Äänestyspäivänä Medvedev saapui vartioituna. Oli ilmeistä, että hän oli synkkä ja epävarma. Kädet tärisevät, kun hän otti äänestyslipun. Uusimmassa määräyksessään virkaatekevä presidentti kolminkertaisti armeijan ja poliisin palkat. Ja viisinkertainen eläke!
  Anastasia Orlova kuitenkin kiusoitteli nokkelasti diktaattorin roolin hakijaa:
  - Pistien päällä on vaikea istua! Tässä hän laittaa käteistyynyn!
  Kun terminaattori tyttö otti ja näytti viikuna, paljain varpain.
  Anastasia on tietysti tyttö, joka sanalla sanoen ei mahdu hänen taskuun. Nokkela, vahva, viileä, karismaattinen.
  Ja niin monet kaverit rakastuivat häneen. Lisäksi Anastasia on erittäin temperamenttinen blondi, eikä mene nukkumaan valitsematta uutta miestä yöksi. Tietysti hän valitsee kauniimpia, urheilullisia, puhallettuja miehiä, joskus jopa hyvin nuoria. Mutta ehdottomasti erilainen. Näyttää olevan energinen. Eikä kukaan pidä tätä mahtavaa soturia huorana.
  Päinvastoin, niin vahvalle ja lihaksikkaalle naiselle se näyttää erittäin siistiltä.
  Anastasia myös äänesti ja otti äänestyslipun siroisten jalkojensa paljain sormin, ja tämä on kokonainen rulla, josta on vaikea löytää sukunimeä ja asettua ilman tarpeettomia ennakkoluuloja. No, se on selvää kenelle!
  Sen jälkeen paljain varpain hän osoitti isoa vartaloa!
  Volodymyr Zelenskyy tuli äänestämään polkupyörällä. Hyppyi, vääntyi. Kuten aina, hän on taisteleva ja temperamenttinen. Todellinen Napoleon Bonaparte.
  Ja tietysti äänesti odotetusti reippaasti.
  Vladimir Klitško ei ole vetäytynyt vaaleista. Ja hän myös äänesti itseään ja pudisti nyrkkiään Medvedeville.
  Nikolai Valuev sai viime hetkellä Venäjän sankarin tähden Medvedeviltä ja sisäministerin viran. Hädin tuskin onnistui vetäytymään. Vaikka hän kieltäytyi kertomasta ketä äänesti.
  Monet äänestivät täällä: sekä Alla Pugacheva että Suraykin...
  Žirinovski ei tietenkään voinut olla huomaamatta. Hän otti ja repäisi Volodymyr Zelenskyn muotokuvan aivan äänestyspaikalla ja lupasi, että valtaan tullessaan hän ampuisi hänet ehdottomasti.
  Dima Bilan lauloi äänestyksen aikana:
  - Kaikki mahdotonta, ehkä tiedän varmasti! Bilan valitaan, hän on tahraton ritari!
  Sitten ilmestyi muita tähtiä.
  Garri Kasparov sanoi, että valta on muuttumassa ja että Medvedev lähtee ja Putinin aikakausi päättyy vihdoin hänen kanssaan.
  Samaan aikaan entinen maailmanmestari sanoi, ettei hän vastusta shakkiuransa jatkamista. Ja rikkoa Steinitzin ikäennätyksen. Ja että Venäjä saa pian arvollisen ja demokraattisen johtajan, ja tsaarien aika vajoaa vihdoin menneisyyteen.
  Ja että Garry Kasparov keksi oman shakkinsa, josta tulee pian suosittu kaikkialla maailmassa.
  Ja hän näytti minulle sadan solun taulun. Siinä on uusia lukuja. Kummassakin kaksi narria: kuninkaan ja kuningattaren vieressä. Lisäksi narri kävelee kuin kuningatar, mutta lyö vain kuin ritari. Ja kaksi jousiampujaa reunalla pelinappuloiden sijaan. Jousimiehet liikkuvat kuin pelinappulat, mutta iskevät vinosti kaksi kokonaista ruutua. Totta, koska ne ovat aivan laudan reunalla, niiden arvo on jonkin verran alentunut. Mutta ne voivat myös muuttua mihin tahansa muotoon.
  Garri Kasparovin shakki on epäilemättä herättänyt ihmisten ja toimittajien huomion.
  Navalny lupasi, että Kasparovista tulee ehdottomasti ministeri.
  Myös Anatoli Karpov äänesti. Mutta hän on jo vanha entinen mestari, joten hän lupasi vain neuvoa. Ja hän sanoi, että suuria muutoksia on todennäköisesti tulossa. Ja mikäs sen parempaa huomenna kuin eilen!
  Medvedev ilmoitti vaalipäivänä, että vähimmäisloman pituus Venäjällä pidennetään 30 työpäivään ja että kaikki naiset, jotka ovat synnyttäneet kymmenen lasta tai enemmän, saavat häneltä palkinnon: Venäjän federaation sankarin tähden. .
  Uusi populistinen liike, ja minun on sanottava, että melko vahva. Mutta liian myöhään. Varsinkin vaalipäivänä on selvää, että tämä on vain työtä yleisölle.
  Medvedev oli selvästi menettämässä maata jalkojensa alla... Hänen irrottamaton voimansa oli hyvin väsynyt kaikkeen.
  Kansa halusi päästä pois Putinin kierteestä, ja muutoksen jano oli kypsä. Lisäksi Medvedevin ilmeinen kyvyttömyys olla vahva persoonallisuus osoittautui ilmeiseksi.
  Zelensky, joka teki pisteitä ja toimi ilman turhaa populismia ja lupauksia, eteni luottavaisesti eteenpäin.
  Poistumiskyselyjen perusteella he sanoivat, että hän oli selvä suosikki. Mutta pääseekö Medvedev toiselle kierrokselle, on toinen kysymys! Toistaiseksi Wladimir Klitschko ja Sergei Kovalev sekä Grudinin voivat haastaa tämän paikan hänen kanssaan.
  Zjuganov äänesti viimeisenä. Vanha, sairas, entinen Venäjän federaation kommunistisen puolueen puheenjohtaja raapui Grudinin nimen ja huokaisi. Kyllä, tämä ei ole helppo taakka tulla Venäjän ensimmäiseksi varapääministeriksi lähes kahdeksaankymmeneen vuoteen. Tarvitseeko hän sitä?
  Ja Zjuganov hengitti raskaasti, karjui:
  Menemme taas taisteluun
  Neuvostoliiton valtaan...
  Ja yhtenä me kuolemme
  Taistelussa sen puolesta!
  Ja hyppäsi ulos hytistä. Ei, hän eroaa mahdollisimman pian.
  Aika lähestyi, ja ensimmäiset tiedot presidentinvaaleista alkavat saapua. Venäjä oli suurten muutosten partaalla. Valko-Venäjällä oli myös mielenosoituksia ja vaatimuksia liittoutumisesta Venäjän kanssa. Kaikki muuttui yhä raivokkaammaksi ja jännittävämmäksi.
  Venäjän presidentinvaalien äänestysprosentti nousi vaihtoehtoisten vaalien historian ennätyskorkeaksi, lähes 90 prosenttiin.
  Ja he vain ilmoittivat, että äänestyslaatikot oli avattu ja Kaukoidän ääntenlaskenta alkoi.
  . LUKU 3
  Ensimmäisen kierroksen tulokset virtasivat Kaukoidästä. Kuten kaikki mielipidemittaukset sanoivat, Zelensky oli luottavaisesti johtoasemassa. Medvedev ei ole ollut edes toiseksi. Grudinin ja Wladimir Klitschko taistelivat toisesta sijasta. Listalla oli vielä noin kaksisataa ehdokasta, joten he hajasivat äänensä. Zelensky teki kuitenkin lähes viisikymmentä prosenttia Siperiassa ja saattoi luottaa jopa voittoon heti ensimmäisellä kierroksella.
  Medvedev puhui sydämessään:
  - He halusivat parasta, mutta äänestivät huvin vuoksi!
  Zelensky oli lakoninen:
  Totuus on voittanut!
  Vaalitiedot muuttuivat jatkuvasti, mutta Zelenskin ylivoimainen ensimmäinen sija pysyi ennallaan. Toinen asia on, että Grudinin ja Klitschko upposivat hieman. Ja Medvedev alkoi kuitenkin ottaa toista sijaa yli kolminkertaisella erolla johtajasta. Ennen kaikkea virkaatekevä presidentti sai Tšetšeniassa, armeijassa, esitutkintakeskuksen. No se on selvä. Varsinkin vankilassa. Siellä ääntenlaskentaa on vaikeampi seurata.
  Medvedev kuitenkin vapautti monia vankeja, eikä nousu ollut niin merkittävää kuin hän odotti.
  Mutta suurilla vaikeuksilla pääsimme toiselle kierrokselle. Vaikka Zelenski otti yhteensä lähes neljäkymmentä prosenttia, Medvedev keräsi tuskin kolmetoista. Kyllä, jopa äänestäjien lahjonnasta ja rikkomuksista. Kyllä, Dmitri Anatolyevich osoittautui melko heikoksi. Kolmas oli Vladimir Klitschko. Mikä pieni sensaatio, neljäs Grudinin. Viides, joka ohitti myös yllättäen Dima Bilanin. Kuudes oli Sergei Kovalev, vaikka hänen arvosanansa oli korkea. Žirinovski ei tällä kertaa edes päässyt kymmenen parhaan joukkoon. Totta, Medvedev myönsi hänelle heti eversti kenraaliarvon hänen uskollisesta palvelustaan ja Venäjän sankarin tähden.
  Tällainen lohdutuspalkinto hänen uskolliselle palvelijalleen. Lisäksi Dima Bilan sai Venäjän sankarin tähden ja ensimmäisen asteen Isänmaan ansioritarikunnan.
  Mutta Dima sanoi, ettei hän missään tapauksessa tue Medvedeviä. Kuitenkin Zelenskyn kustannuksella asema on myös epämääräinen. Avoimesti Zelenskajan puolesta vain Vladimir Klitško vaati äänestämään. Lisäksi tämä nyrkkeilijä sanoi taistelevansa Moskovassa vuoden 2020 olympiavoittajan kanssa. Eikä hänen ikäeronsa haittaa. Tuo Vladimir on yhtä vahva ja motivoitunut kuin koskaan.
  Medvedev kuitenkin luovutti Venäjän sankarin tähden Vladimir Klitškolle ja Vitali Klitškolle. Kuten, hän on reilu kaveri. Te veljet olette tehneet paljon nyrkkeilyn eteen, erityisesti Vladimir.
  Vitaly sanoi, että pahinta Maidanissa oli, että hänen takiaan hän ei rikkonut Holmesin ennätystä. Ja niin hänellä oli kaikki mahdollisuudet!
  Ja yhtäkkiä Vitaly halusi tavata Gassievin Kiovassa. Mikä aiheutti jonkin verran jännitystä. Ja miksi ei kokeilisi?
  Sergei Kovalev halusi myös jatkaa uraansa muistuttaen, että Hoppins oli voittanut maailmanmestareita ja yhtenäisiä titteleitä vanhempana. Ja että toistaiseksi Zelesky tai Medvedev eivät aio työskennellä hallituksessa. Ja hän haluaa taistella.
  Pojat olivat todella motivoituneita. Muista nyrkkeilijöistä Dima Bivol ilmaisi halunsa taistella Kovaljovia vastaan.
  Medvedev neuvotteli Grudinin kanssa. Hän lupasi hänelle kultavuoria. Grudinin ei halunnut muuta kuin pääministerin virkaa. Yllättäen iäkäs Zjuganov tuki Medvedevia ja kehotti Grudininia liittymään virkaatekevän presidentin tiimiin. Mutta sitten syntyi ongelmia ja kommunistien riveissä hajoaminen. Mistä kumpikaan ehdokas ei pitänyt.
  Mutta Sergei Udaltsov puhui Zelenskin puolesta. Kuten kahdesta pahasta, meidän on valittava se, jota emme vielä tienneet!
  Nikolai Valuev tarjosi Zelenskille ja Medvedeville liittouman: Zelenski presidentti - Medvedev pääministeri. Mitä oligarkit pitivät! Lisäksi he muistuttivat, että yhdistymisessä on yksi sanaton seikka: eri mailla on pääministerit ja presidentit.
  Ja koska Zelenski voittaa presidentinvaalit, niin Venäjän edustajasta tulisi tulla pääministeri. Mutta Medvedev on edelleen toisella kierroksella.
  Zelenski kuitenkin sanoi, että pääministeri olisi Venäjältä, mutta ei Medvedev! Koska venäläiset ovat kyllästyneet hänen hallintaansa. Ja mitä tarvitaan, taloudessa osaavampaa ja onnistuneella, eikä epäonnistumiskokemuksella kuten Medvedevillä!
  Mielipidemittaukset osoittivat, että suurin osa venäläisistä ei halunnut nähdä Medvedeviä pääministerinä. Tarkemmin sanottuna lähes 90 prosenttia vastusti sitä.
  Rogozin palasi yllättäen poliittisesta olemattomuudesta, ja häntä alettiin pitää mahdollisena pääministerinä. Myös monet venäläiset halusivat nähdä Andrei Navalnyn pääministerinä.
  Joten historian pyörä kääntyi yhä nopeammin.
  Maailmassa länsi tietysti tuki Zelenskyä, Kiina pysyi neutraalina. Suurin osa maista tukee myös Zelenskyä, jota pidettiin demokraattina ja länsimaalaisena. Mutta Medvedev oli Putinin kumppani niin kauan. He jopa puhuivat kahden johtajan tandemista. Ja on selvää, että Medvedev ei ole ollenkaan niin valkoinen ja pörröinen kuin hän haluaa näyttää. Myös USA:ssa on vaalit. Nuoren republikaanien ja nuoren demokraattisen naisen välinen kilpailu. Ja fifty-fifty mahdollisuus. Muutokset ovat mahdollisia myös Kiinassa.Johtaja Xi:llä on terveysongelmia. Ja näyttää olevan mahdollisuus, että demokraattisempi johtaja perii hänet.
  Yleisesti ottaen Kiinan oligarkia haluaa enemmän vapautta ja demokratiaa, mutta kansalla ei ole tarpeeksi hauskaa. Entä millaiset vaalit, kun niiden tulos on tiedossa etukäteen?
  Diktatuurin muoti alkoi kadota. Kaikki halusivat jotain enemmän kuin vain hampaiden olemista.
  Zelensky personoi uutta ja muutoksia ja onnistuneita. Ja Venäjällä se koettiin positiivisesti. Ihmiset eivät halunneet vankiloita, leirejä, yleistä pelkoa.
  Sukupolvi on vaihtunut, ja kaikki halusivat muutosta. Jopa Kuubassa, jossa vihattu Castron hallinto horjui. Vaikka hallitus olisikin eri nimellä. Myös Pohjois-Koreassa on muutoksen jano. Lisäksi korealaiset sanoivat usein: monarkia ei ole kommunismia varten! Ja lihavan diktaattorin on lähdettävä!
  Halu muutokseen ympäri maailmaa kasvoi, ja Zelensky oli tässä aallossa. Ja edistynyt onnistuneesti!
  Ja Pohjois-Koreassa oli mielenosoitus. Diktatuurihallinto ampui konekivääreistä. Mikä oli toinen osoitus mantereella vallitsevasta barbaarisuudesta.
  Trump sanoi, että Yhdysvallat voi, tulee ratkaisemaan tämän diktatuurin ongelman väkisin. Ja että ydinpommi ei pelota heitä. Lisäksi Trump sanoi, että Yhdysvallat testaa jo sellaisia aseita, että mitkään lämpöydinpanokset eivät ole kauheita.
  Mutta Trumpin aika on loppumassa. Ja niinpä hän on presidenteistä vanhin. Lisäksi Carterin kuoleman jälkeen hänestä tuli jopa vanhin jopa entisten presidenttien joukossa. Vau! Ja onni rakastaa nuoruutta! Jos Trumpilla olisi vastustajana nuorempi nainen, hän tuskin olisi voittanut häntä ollenkaan!
  Sen näkee, että karman laki sanoo: tie ja onnea nuorille! Vaikka Ronald Reagan osoittautuikin poikkeukseksi sääntöön!
  Ja suhteellisen nuori Gorbatšov osoittautui epäonnistuneeksi. Vaikka joku sanoisi, että Mihail Sergeevich oli väärässä? Neuvostoliiton ensimmäinen hallitsija, joka puhui ihmisten kieltä. Ja ihmiset eivät ymmärtäneet! Tai ehkä ei edes ihmiset, vaan eliitti!
  Voi sitä onnea! Kuinka paljon onnea Vladimir Vladimirovich Putinilla oli ja kuinka paljon hän saavutti?
  Ja jos Nikolai II:lla olisi vähän enemmän onnea - esimerkiksi jos amiraali Makarov pysyisi hengissä, kuinka suuri ja voimakas Venäjä olisi. Tuleeko Kiinasta Zheltorossija ja koko maailma taipuisi!
  Ja niin vain Krim yksin otettiin ja vedettiin yhteenottoon koko maailman kanssa!
  Ja Nikolai II, hienovaraisena diplomaattina, onnistui neuvottelemaan Konstantinopolista ja Vähä-Aasiasta liittolaisten kanssa.
  No, okei, nyt ilmiömäinen Zelensky on tulossa yhä aktiivisemmaksi. Ja täällä toiset vaalit lähestyvät.
  Ukrainassa on yhä enemmän iloa ja optimismia. Medvedev ehdotti luonnollisesti televisiokeskusteluja. Vaikka siinä on vähän järkeä. Venäjän virkaa tekevän presidentin asemat eivät ole liian vahvoja. Eikä mitään kehuttavaa. Ei taloudessa, ei politiikassa eikä sodassa. Tilanne on jopa pahentunut Kaukasuksella. Eikä mitään voi tehdä. Ei voimaa eikä diplomatiaa tarvita. Suhteet ovat yhä vihamielisemmät Medvedevin lähipiiriin. Kukaan täällä ei ota kuningasta vakavasti. Vaikka kuningas on edelleen valtaistuimella.
  Oligarkit eivät yleensä ole Zelenskyä vastaan. Vain turvallisuusjoukot, tarkemmin sanottuna, osa heistä ovat tyytymättömiä!
  Medvedev kutsui salaa koolle turvallisuusneuvoston. Keskustelussa käsiteltiin toisen kierroksen perumista. Oliko esimerkiksi rikkomuksia? Tottakai olivat! Ja voit löytää virheen tästä ja peruuttaa vaalitulokset. Ja miksi ja vahvista tämä korkeimman oikeuden kautta. Ajatus vaikutti ihan järkevältä.
  Dmitri Anatoljevitš Medvedev muistutti, että aikoinaan toukokuussa 1999 Jeltsin keskusteli suunnitelmasta sotilasvallankaappauksesta ja duuman hajottamisesta!
  Ja se melkein tapahtui. Totta, edes silloin turvallisuusjoukot eivät olleet yhtenäisiä. Jotkut sanoivat, että pehmeä vaihtoehto on parempi: korkein oikeus hylkää virkasyytemenettelyn, koska Venäjän presidentin erottamisesta ei ole annettu lakia. Ja kun tämä laki hyväksytään, ja tämä on perustuslaki, kaksi kolmasosaa parlamentista ja kolme neljäsosaa liittoneuvostosta on koolle. Ja ajatuksen valtuudet raukeavat, ja siellä ja presidentti myös.
  Sitten turvallisuusjoukot todella lupasivat tehdä yhteistyötä korkeimman oikeuden kanssa ja ratkaista ongelman rauhanomaisesti. Jeltsin ei todellakaan halunnut mennä sotilasvallankaappaukseen kahden prosentin arvosanalla ja viidellä sydänkohtauksella. Ja voimat eivät ole samat, eikä tuki ole sama. Varsinkin vuonna 1993 kurssin ihmiset saivat edelleen tukea. Ja vuonna 1999 se oli poissa. Ja se ei voinut olla sellaisilla tuloksilla.
  Joten käy läpi virkasyyteprosessi, todennäköisesti se olisi päättynyt ilman ampumista.
  Medvedev valitti korkeimpaan oikeuteen vaalien mitätöimiseksi.
  Mutta tässä tietysti tuomarit alkoivat vastustaa. He sanovat, että vaikka vaalit mitätöidään, se on silti toistettava. Ja Medvedevin mahdollisuudet vain pienenevät. Ja kyllä, tulee olemaan kansalaislevottomuuksia.
  Joten he sanovat, että Dmitry hyväksyy paremmin, että Zelenskystä tulee Venäjän presidentti. Ja yritä löytää paikkasi.
  Lisäksi monet sanoivat, että tämä klovni Ukrainassa ei onnistuisi. Ja sen on täytynyt toimia! Ja älä tee tragediaa, vaan elefantin kärpästä.
  Medvedev, keskusteltuaan tuomareiden ja turvallisuusviranomaisten kanssa, teki päätöksen: mennä äänestämään joka tapauksessa. Ja toinen kierros. Ja siellä se todella toimii. Ehkä ihme tapahtuu. Mutta ei? Joten he eivät laita häntä vankilaan.
  Miljardöörien kokouksessa sanottiin myös, etteivät he ole demokratiaa vastaan. Ja se Zelensky ei ole vasemmistolainen ja sopii heille. Ja edelleen, että vihdoinkin kaikki länsimaiset pakotteet puretaan ja Venäjä palaa vihdoin maailmanyhteisöön.
  Viimeisenä jäljellä oleva asia on käydä televisiokeskustelu. Zelensky suostui, mutta vain Luzhniki-stadionilla. Tottakai se hyväksyttiin. Se muistutti kovasti jo ohitettua vaihetta Poroshenkon kanssa. Lisäksi ero ensimmäisellä kierroksella oli vielä suurempi. Ja Medvedevin luokituksen vastustus on valtava.
  Mutta televisiokeskustelut - hukkuva mies puristaa olkia. Viimeinen kokous on perjantaina ja vaalit sunnuntaina.
  Medvedev yleensä valmistautui. Mutta tosiasiat eivät ole hänen puolellaan. Ja Poroshenkon kokemus osoitti, että faktoja ei voi muuttaa pelkällä retoriikalla. Aivan kuten pormestari Lužkov, he eivät voineet voittaa, ainoana kerran Moskovan historiassa, kun keskustelevisiokanavat työskentelivät kaupungin nykyistä johtajaa vastaan.
  Mutta propaganda ei voinut ylittää Moskovan pormestarin talouden saavutuksia. Kyllä, äläkä äänestä Kirijenkoa, oletusarvon kirjoittajaa! Mutta juuri häntä ylennettiin eniten. Todennäköisesti epäonnistunein ehdokas yritysjohtajaa vastaan oli työntövoima.
  Venäjän media kampanjoi nyt kuitenkin enemmän Zelenskin puolesta. Kukaan ei uskonut Medvedeviin. Edes korkein oikeus ei halunnut käsitellä asiaa vaalien mitätöimisestä.
  Vaikka ydin ja tapaus, stadion on kerännyt ääriään myöten. Kirjaimellisesti täynnä.
  Ja oli selvää, että vakava kiista oli tulossa. Medvedevin kasvoilta oli kuitenkin selvää, että hän oli melkein alistunut tappioon. Mutta viimeinen liike on tehtävä.
  Keskustelun aattona Medvedev nimitti Vladimir Žirinovskin sisäministeriksi. Tämä on viimeinen epätoivon ele. Mutta Žirinovski, tietäen, että yli kahdeksankymmentä prosenttia äänestäjistä oli valmiita äänestämään Zelenskia, ei ollut ollenkaan innokas riidelmään tulevan valtionpäämiehen kanssa. Vaikka hän tietysti ymmärsi, että hän ei todennäköisesti löydä paikkaa Zelensky-joukkueessa.
  Kyllä, vanha Vladimir Volfovich. Anatoli Kashpirovsky on kuitenkin jopa vanhempi kuin terveysministeri ja varapääministeri. Mutta hän ei myöskään ole erityisen innokas kampanjoimaan Medvedevin puolesta. Hänellä on kuitenkin mahdollisuus pysyä joukkueessa. Ikä on suuri ja tarkoittaa kokemusta. Ja fyysinen muoto on todella hyvä.
  Ei ihme Kashpirovskin ilmiö.
  Stadionilla käyty keskustelu alkoi tervehdysten vaihdolla. Ja nokkelat huomiot. Mutta Zelensky näytti tuoreemmalta, itsevarmemmalta, vakuuttavammalta ja ammattimaisemmalta.
  Medvedev toisaalta oli hyvin hermostunut ja puhkesi itkuun. Hän ei onnistunut vakuuttamaan. Kyllä, ja maassa on hyvin huonosti. Ihmiset tukevat selvästi Zelenskyä. Täällä on kaikki niin hypetetty.
  Zelenskin jokaista sanaa saa aplodit, ja Medvedeviä buutitaan. Eli kiistassa on todellinen epäonnistuminen.
  Medvedev nykii ja sanoo:
  - Minulla on kokemusta!
  Zelensky vastaa hymyillen:
  - Tällaisella kokemuksella mene vain talonmiesten luo!
  Medvedev vastasi:
  - Valtimme Krimin Putinin kanssa!
  Zelensky vastasi nokkelasti:
  - Varkaiden ote ja lyhyet kädet!
  Ja niin edelleen käytiin keskusteluja, mutta Zelensky voitti selvästi. Hän oli paljon nokkelampi ja vakuuttavampi kuin Medvedev, ja sali iloitsi.
  Välittömästi televisiokeskustelun jälkeen Venäjän virkaatekevä presidentti antoi asetuksen, jolla korotettiin palkkoja viisinkertaisesti ja eläkkeitä seitsemän kertaa! Mutta se näytti jo vitsiltä.
  Ihmiset vain nauroivat Medvedeville. Vaikka oli selvää, että vaalien aattona he tekivät jotain muuta!
  Medvedev päätti myös antaa Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan sekä Stalinille että Leninille. On sanottava, että tällainen päätös on melko viisas, mutta myöhässä. Dmitri Medvedev halusi selvästi voittaa kommunistit. Ja varsinkin stalinisteja. Mutta samaan aikaan hän otti ja palkitsi sankarin Tukhachevsky tähden. Myös poikkeuksellinen liike ja yritys flirttailla liberaalien kanssa.
  Medvedev yritti yleensä miellyttää sekä meidän että sinun. Hän palkitsi sekä patriarkan että paavin ja kristillisten kirkkokuntien johtajat. Pääasiassa protestantit. Ja jopa Jehovan todistajien oikeudet palautettiin , mutta siitä ei ollut juurikaan hyötyä. Silti he ovat kiellettyjä äänestämästä, ja yleensä tämä organisaatio on kuolemassa!
  Medvedev palkitsi sekä mufteja että lamoja. Hän yritti saada kaikki puolelleen. Mitalien ja tilausten sade oli poikkeuksellista. Samanaikaisesti virkaatekevä presidentti antoi kaikille duuman kansanedustajille miljoonan dollarin bonuksen. Tämä kuitenkin pikemminkin pelotti kuin houkutteli ihmisiä häneen.
  Lisäksi Medvedev yritti perustaa useita uusia ritarikuntia: Pietari Suuren ritarikunnan, Ivan Julman ritarikunnan, Aleksanteri Vapahtajan ritarikunnan, Nikolai II:n ritarikunnan ja Brusilovin ritarikunnan. Myös "Leninin" ja "Stalinin" käskyt palautettiin.
  Medvedev pyrki houkuttelemaan tällä tavalla monipuolista äänestäjäkuntaa. Ja toimimalla periaatteella: sekä sinun että meidän! Mutta tässä tapauksessa kaikkiruokaisuus aiheutti epäluottamusta ihmisiä kohtaan - he sanovat, poliittinen prostituoitu. Ihmiset näyttävät unohtaneen, että Putin myös flirttaili tällä tavalla sekä vasemmistolle että oikeistolle. Ja hän yritti myös olla kaikkiruokainen.
  Mutta mikä on sallittua Jupiterille, ei ole sallittua härälle! Putin nautti jollain tapaa alusta lähtien, huolimatta Jeltsinin vihatun kansan seuraajan jäljistä, sekä kansan että eliitin myötätunnosta. Jopa kommunistit pelkäsivät vastustaa häntä ja äänestivät hyväksynnän puolesta pääministerin virkaan ilman taistelua tai neuvotteluja.
  Mutta Medvedev ei koskaan nauttinut erityisestä rakkaudesta. Ilmeisesti hän oli liian älykäs ja Putinin varjossa. Kukaan ei pitänyt häntä todellisena taistelijana ja hallitsijana. Yleisesti ottaen Putinin jälkeen jokainen seuraaja näytti jotenkin poliittiselta kääpiöltä ja oli jotain muuta. Ja Zelenskyä pidettiin karismaattisena, kuin satuprinssi. Eikä enää sika säkissä, vaan menestynyt hallitsija, joka veti Ukrainan ulos suosta, tai pikemminkin kuopasta.
  Tietenkin ennen kaikkea Ukraina kärsi yhteyksien katkeamisesta Venäjään. Ja tässä Poroshenko ei ehkä ole niin syyllinen. Jos näin olisi tapahtunut Valko-Venäjällä, se olisi yleensä epäonnistunut. Ammattimaisuuden suhteen Ukrainan hallitus on vahva! Päinvastoin, Valko-Venäjällä on vain juoruja ja lautasen syöjiä. Putinin tiimi törmäsi toisinaan vahvoihin persoonallisuuksiin, kuten Rogoziniin tai Tkatšoviin, mutta heidät poistettiin nopeasti.
  Medvedev oli joka tapauksessa mies, joka ei näyttänyt olevan syntynyt hallitsija, ja siksi tämä tsaari ei ollut aivan todellinen tsaari.
  Jollain tapaa hän muistutti Gorbatšovia, jota tavalliset ihmiset lännessä rakastivat, mutta eivät pitäneet omasta. Osittain tietysti he alkoivat pitää Gorbatšovista, koska tämä kamppaili juoppoa vastaan. Alkoholistit ja juopot eivät tietenkään antaneet anteeksi vodkan puutetta. On viinimellakoita. Ja sitten savukkeet katosivat.
  Gorbatšovia ei ole, on selvää, että he eivät pitäneet hänestä paitsi hänen kaljuuntumisensa vuoksi. Medvedev osoitti pääministerinä olevansa erittäin heikko taloustieteilijä. Ja jopa ilman Zelenskyä hänellä olisi ongelmia tulla valituksi uudelleen.
  Kerran Putin veti Medvedeviä korvista.
  Mutta nyt Putin on pudonnut pelistä - hän heikensi terveyttään ajamalla käsin ja tehden ylityötä jääkiekon kanssa. Ja onko tarvinnut kiivetä jäälle näin kunnioitettavana iässä. Varsinkin kun hänellä ei ole taitoja nuoruudessaan?
  Putin paloi, ylikuormitti itsensä. Ja ilman häntä ei ole ketään, joka pysäyttäisi Zelenskyn. Lisäksi Putin itse johti henkilöstöpolitiikkaa siten, ettei hänelle jäänyt arvokasta seuraajaa. Kuten Stalin, joka sai Hruštšovin seuraajakseen ja meni konkurssiin. Ja tässä Medvedev ei ole ollenkaan riittävä Venäjän imperiumin johtaja.
  Lauantaina ennen vaaleja näytettiin Zelenskystä kertova elokuva kaikilla Venäjän tv-kanavilla. Luonnollisesti halveksuntaa varten. Mutta tosiasioita esitettiin vähän. Ja propaganda osoitti avuttomuutensa. Kyllä, ja monet kanavat kommentoivat elokuvaa.
  Medvedev myönsi käskyt monille kenraaleille. Jälleen tähtien putoamisen järjestäminen.
  Yllättäen hän perusti myös uuden Botvinnikin ritarikunnan, kolme astetta: pronssi, hopea ja kulta. Ja myös Alekhinen ritarikunta. Ja myös pronssia, hopeaa ja kultaa.
  Medvedev ilmoitti sitten asetuksella, että Venäjä siirtyy ammattiarmeijaan neljän vuoden kuluessa. Ja käyttöikä lyhenee kuuteen kuukauteen.
  Lisäksi virkaatekevä presidentti ilmoitti, että sotaveteraaneja ja kuumissa pisteissä palvelleita palkitaan Venäjän federaation sankarin tähdellä. Mistä on tullut vertaansa vailla oleva askel.
  Medvedev etsi selvästi paikkaa historiassa. Lisäksi virkaatekevä presidentti palkitsi Vladimir Vladimirovitš Putinin postuumisti Voiton ritarikunnan ja Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan sekä vastikään perustetun Venäjän federaation sankarin suuren timanttitähden.
  Tämä oli jo viimeinen yritys pelata entisen venäläisen idolin luokituksessa. Kuten olen ollut Medvedev niin monta vuotta yhdessä Putinin kanssa - rakasta minua koko sydämestäsi ja sielustasi!
  Mutta on selvää, etteivät ihmiset ole liian innokkaita rakastamaan tätä diktatuuriehdokasta.
  Ja yöllä lauantaista sunnuntaihin Dmitri Anatoljevitš Medvedev ilmoitti jopa kuolemanjälkeisestä tehtävästä Vladimir Vladimirovich Putinille - Generalissimo-tittelin!
  Tämä oli todella todella siistiä! Kuten, annan tittelin aikaisempien vuosien idolille!
  Auttaako tämä kuitenkin Medvedevia? On vaikea saada äänestämään itseään vain kehumalla entisiä epäjumalia ja myöntämällä heille kunniamerkkejä. Riippumatta siitä, kuinka monta palkintoa suihkutat, et palauta Putinia. Ja on selvää, että entinen tsaari on poissa ja uusi tsaari on tulossa Kiovasta.
  Zelensky ei kuitenkaan nukahtanut ja palkitsi myös paavin. Vanhempi Franciscus Ensimmäinen siunasi Ukrainan presidenttiä uusista saavutuksista.
  Ja Valko-Venäjällä Venäjä-mielinen puolueliitto on jo saanut päätökseen allekirjoitusten keräämisen kansanäänestyksessä Venäjän yhdistymisestä. Asiasta odotetaan äänestystä. Medvedeviä ei kuitenkaan hyvitetä tästä. Ja tässä pääaloite tuli Zelenskyltä - tältä miljoonien idolilta.
  Joten nyt Vladimir Zelensky astui kotiovelle...
  Äänestys on alkanut Siperiassa. Äänestysprosentti oli korkea alusta alkaen. Ihmiset kävivät äänestämässä ja hymyilivät. Oli selvää, että he muuttivat. Ja mitä he haluavat, on uutta. Vanha on väsynyt ja tylsä.
  Jopa laulu soi aamulla:
  Sydämemme vaatii muutosta
  Silmämme tarvitsevat muutosta.
  Naurussamme ja kyynelissämme,
  Ja suonten sykkeissä!
  Muutos, me odotamme muutosta!
  Vaalit sujuivat rauhallisesti, mutta suurella äänestysprosentilla. Ihmiset perlivät vaaleihin laumoissa. Nikolai Valuev oli yksi ensimmäisistä äänestäneistä. Hän heitti äänestyslipun äänestyslaatikkoon ja sanoi:
  - Äänestä uutta!
  Seuraavaksi ilmestyi Alexander Povetkin. Äänestin myös ja julkaisin omani:
  - Venäjän jumalille!
  Seuraavaksi tuli äänestys. He heittivät äänestysliput äänestyslaatikoihin. Ja Dima Bilan ja Alla Pugacheva. Lev Leshchenko ilmestyi myös, ilmoitti:
  - Äänestä uutta!
  Nikolai Baskov lauloi:
  - Venäläinen valssi, siivet kohoavat! Kevät on tulossa!
  Ja hän myös pudotti lehden uurnaan.
  Sitten ilmestyi muita tyyppejä... Zelensky tuli äänestämään skootterilla ja teki kuperkereita - rikkoen aplodit. Äänestetty jopa lausui:
  Tunne sydämen ja suonien pulsaatio,
  Lastemme, äitiemme kyyneleet...
  He sanovat, että haluamme muutosta
  Heitä pois raskaiden ketjujen ike!
  Ja jyrkät aplodit! Vaikka runot eivät ole hänen, vaan kuuluisan runoilijan ja kirjailijan Oleg Rybachenko. Mutta Oleg Rybachenko itse muuttui pojaksi, ja nyt hän matkustaa toisessa maailmassa.
  Sitten muut nyrkkeilijät äänestivät: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. Viimeinen, tauon jälkeen, yritti palata. Mutta hänet hakattiin ja lopulta lähti.
  Sofia Rotaru äänesti Kiovassa. Ja hymyili paljon...
  Myös Vladimir Žirinovski saapui. Hän huusi:
  - Uudelle tielle!
  Ja hän välähti kenraali everstin epauletteja. Zjuganov tuli vaaleihin pyörätuolissa. Ja hän oli hiljaa koko ajan.
  Grudinin äänesti hymyillen...
  Garry Kasparov piti samanaikaisen pelisession ja antoi myös äänensä. Lisäksi hän sanoi pelaavansa ottelun Carlesonin kanssa. Joten Anatoli Karpov antoi samanaikaisen pelisession.
  Muuten, Karpov on jo saanut Mihail Botvinnikin kultaisen ritarikunnan.
  Joten toinen kysymys on, kuka on pää- ja paras maailmanmestareista.
  Varmasti paljon on muuttunut...
  Ja Dmitri Anatoljevitš Medvedev yllätti jälleen kaikki. Toimielimen ilmoittama "Oleg Rybachenko" -niminen tilaus. Lisäksi on neljä astetta kerralla: neljäs aste on pronssia, kolmas aste on hopea, toinen aste on kultaa ja ensimmäinen aste on kultaa timanteilla!
  Näin siistiä siitä tuli!
  Luciferin Armageddon on jo julkaistu elokuvateattereissa, ja Avatar- ja Star Wars -ennätykset on jo rikottu. Oleg Rybachenkosta tulee todellinen kirjallisuuden supertähti!
  Medvedev perusti myös Oleg Rybachenko -kirjallisuuspalkinnon, jonka palkintorahasto on kymmenen kertaa suurempi kuin Nobel-palkinto.
  Ja tämä on yleensä erittäin siistiä!
  Edelleen yhä enemmän Medvedev työskenteli sunnuntaina. Hän myönsi Oleg Rybachenkolle Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan ja Venäjän sankarin tähdellä sekä suuren timantin Venäjän sankarin tähdellä, Voiton ritarikunnan. Tämä oli yritys muuttaa historian kulkua.
  Kuten, hyväilen Oleg Rybachenkoa, ja kaikki on super! Samalla annan hänelle ja marsalkolle Venäjän federaation arvonimen!
  Ja sunnuntai koittaa... Ensimmäiset exit poll -tutkimukset ovat jo tiedossa, joiden mukaan Zelenskyllä on yli kahdeksankymmentä prosenttia.
  Eikä tiedonkulku pysähdy...
  Medvedev ei aio vielä äänestää. Toimii. Täällä hän antaa käskyn myöntää Vladimir Volfovichille armeijan kenraalin arvo. Kuten, ole uskollinen minulle.
  Vaikka Žirinovski näyttää jo loikkaneen toiselle puolelle.
  Lev Leštšenkosta tuli salkkuton ministeri. Mutta sillä ei ole enää väliä.
  Levottomuuksia Kiinassa. Kansa haluaa demokratiaa - kyllästynyt despotismiin! Ihminen ei elä pelkästään leivästä!
  Haluan sanoa ei viranomaisille! Ja kuinka kauan voit pitää kurinalaisuutta 2000-luvulla!
  Ei kovin hyvä Kiinassa. On mahdotonta seurata kommunismin raiteita ja rakentaa kapitalismia loputtomiin. Muutoksia tarvitaan. Kyllä, ja johto on liian konservatiivinen.
  Lisäksi uusi porvaristo haluaa demokratiaa ja poliisiväkivallan loppumista.
  Myös vanhanaikaisten työtapojen uupuminen vaikutti! Ei halua olla järjestelmän hampaat. Kyllä, Kiinassa sunnuntaisin valtavia mellakoita ravistelee järjestelmää.
  Ja Yhdysvalloissa naisella on suurimmat mahdollisuudet tulla presidentiksi. Floyd Mayweatherin suosio alkoi kuitenkin yhtäkkiä kasvaa. Tämä voittamaton nyrkkeilijä on jo noussut luokituksen ensimmäisille huipuille.
  Ilmeisesti Yhdysvallat kaipasi uusia voittoja, eikä halunnut valtaistuimelle republikaania tai demokraattia. Floyd on myös mahtava!
  Ja sitten taas televisiokeskusteluja.
  On jo sunnuntai-ilta. Äänestyspaikat sulkeutuvat pian.
  Lopulta Medvedev ilmestyi viime hetkellä. Hätäisesti heitti tiedotteen äänestyslaatikkoon ja lähti sanaakaan sanomatta. Kello on lyönyt - äänestys on ohi.
  Toistaiseksi presidentti Medvedev on lähtenyt Kremlistä ja mennyt asuinpaikkaan Moskovan lähellä.
  Hänen kanssaan ohjaamossa on kaksi tyttöä. Kaikenlaista viihdettä.
  Oikealla istuva Natasha kysyi:
  - Entä Dima? Nyt he ilmoittavat lopullisen epäonnistumisesi!
  Medvedev huomautti:
  - Avajaisiin on vielä kaksi kuukautta. Joten toistaiseksi olen edelleen kaikki, ja Zelenski on vain Ukrainan presidentti!
  Oikealla puolella istuva Alyonka huomautti:
  - Ja vihkiäisiä voidaan nopeuttaa! Valtasi, Dmitri Anatoljevitš, on ohi!
  Medvedev kysyi anovasti:
  Mutta te tytöt pystytte siihen!
  Natasha rypisti kulmiaan ja kysyi:
  - Mitä voimme?
  Medvedev totesi luottavaisesti:
  - Estä avajaiset!
  Natasha nauroi ja vastasi:
  - Ja miten?
  Vt. presidentti vastasi painokkaasti:
  - Ihan kuin et itse tietäisi!
  Natasha vastasi vihaisesti:
  - Emme tapa Zelenskyä!
  Medvedev vastusti välittömästi:
  - No, mitä on tappaa! Varmista vain, että hän itse kieltäytyy kruunusta!
  . LUKU #4
  Tytöt nauroivat yhteen ääneen...
  Alenka kysyi hymyillen:
  - Mitä ehdotat hypnoosin käyttämiseksi?
  Dmitri Anatoljevitš nyökkäsi:
  - Se siitä! Sinä voit tehdä sen!
  Natasha vastasi ystävänsä puolesta:
  Voimme, mutta emme halua!
  Medvedev yllättyi:
  - Miksi niin?
  Natasha vastasi rehellisesti:
  - Zelensky valittu! Ja sinä, Dmitri Anatoljevitš, et pysty hallitsemaan maata!
  Alenka lisäsi ilkeästi:
  - Ja se on aivan selvää meille kaikille!
  Medvedev totesi raivoissaan:
  - Etkö ymmärrä, että meistä tulee lännen siirtomaa?
  Alenka vastasi luottavaisesti:
  - Pikemminkin lännestä tulee siirtomaamme!
  Natasha lisäsi sarkastisesti:
  - Ja sinun kanssasi, Misha, Venäjä ei kuitenkaan ole mahtava!
  Medvedev kurkuteli:
  - Annan sinulle Voiton ritarikunnan mukaan, Pyhän Andreas Ensimmäisen ritarikunnan mukaan, Nikolai II:n ritarikunnan mukaan ja kultaisen tähden timanteissa...
  Natasha nauroi ja huomautti:
  - Tai ehkä meistä itsestä tulee presidenttejä, kolmesataa käskyä hirttää itsemme?
  Alenka sanoi:
  - Voimme hypnotisoida sinut ja tulla generalissimoksi.
  Natasha naurahti ja huomautti:
  - Tai ehkä supergeneralissimo!
  Tytöt nauroivat...
  Alenka lauloi:
  - Ja jopa vihollinen huusi välillä,
  Piilota pelko - että minä olen kuningas!
  Natasha paljasti hampaansa ja sirutti:
  - En pidä teattereista ja areenoista,
  Siellä miljoona vaihdetaan ruplaan...
  Vaikka suuria muutoksia on edessä
  Rakastan Belobogia Stalinin kanssa!
  Ja tyttö otti sen paljain varpaillaan ikään kuin hän puristaisi häviävää presidenttiä nenästä.
  Kaukoidästä ilmoitettiin jo lukuja. Zelenskylle 91 prosenttia, Medvedeville 7,5 prosenttia, Ukrainan presidentin itsevarma johtajuus.
  Alyonka veti myös Medvedeviä korvasta paljain varpaillaan ja sihisi:
  - Entä entinen presidentti, auttoivatko palkintosi sinua?
  Medvedev julkaisi väkisin:
  - En ole vielä ex! Ennen avajaisia todellinen!
  Tyttö huusi:
  - Kunnia uudelle kuninkaalle!
  Noitatytöt, viimeinen valttikortti, kieltäytyivät auttamasta Medvedevia. Ja nyt virkaatekevä presidentti yritti löytää tien ulos toivottomasta tilanteesta.
  Ehkä vaikuttaa korkeimpaan oikeuteen kumoamaan Venäjän presidentinvaalien tulokset? Se näytti suurelta houkutukselta. Mutta todellisuudessa kertoimet näyttivät liukkailta.
  Entä jos annamme asetuksen ja tarjoamme jokaiselle tuomarille miljardin dollarin? Loppujen lopuksi hän on presidentti ja hänellä on valtaa, josta kuninkaat eivät koskaan uneksineet! Tarkemmin sanottuna virkaatekevä presidentti. Ja todellakin, jos tarjoat kokonaisen miljardin dollarin, tuomarit eivät vastusta.
  Ja mitä siinä on vähättelyä.
  Tiedot välitettiin radiolla. Vaikka Zelenskyllä oli yli yhdeksänkymmentä prosenttia plus Ukrainassa, hänen odotettiin saavan lähes sata prosenttia. Ehkä punaisen vyön alueella Medvedevin flirttailun vuoksi kommunistien kanssa on vähän enemmän, Kaukasuksella oli joitain mahdollisuuksia. Totta, Ramzan Kadyrov näyttää päättäneen asettua voittajan puolelle. Voit silti päätyä armeijaan, vaikka armeijalla ei ole erityistä halua palvella, ei ole kaatuvaa presidenttiä.
  Yleensä ensimmäisen kierroksen jälkeen Medvedevin valta heikkeni. Ja jos hän vielä pystyi jakamaan palkintoja, niin muuten hänet jätettiin yhä enemmän huomiotta.
  Dmitri Medvedev saapui toimistoonsa ja yritti ottaa yhteyttä keskuspankkiin. Palvelija yhdisti hänet vastahakoisesti.
  Vt. presidentti vaati, että hänelle annettaisiin rahaa kiireellisiin tarpeisiin.
  Keskuspankin johtaja vastasi:
  - En tee mitään ennen kuin saan vahvistuksen uudelta presidentiltä Zelenskyltä.
  Medvedev karjui:
  - Oletko hullu! Minä kunnes presidentti sitten avajaisissa uuden! Ja jos on, niin tottele, olet minulle velkaa!
  Keskuspankin johtaja huomautti:
  - Perustuslain mukaan en tottele sinua! Ja joka tapauksessa, miksi tarvitset rahaa?
  Medvedev vastasi hymyillen:
  - Tarvitsetko maita kiireellisesti?
  Keskuspankin johtaja vastasi jyrkästi:
  - Haluatko paeta?
  Medvedev haukkui:
  - Pidätän sinut nyt! Minulla on armeija! Uskollinen Žirinovski on kanssani!
  Keskuspankin johtaja huomautti:
  - Tämä menee aina visiirin alle! Ja Moskovassa yli 90 prosenttia on Zelenskylle. Sinun voimasi on yli Mishan!
  Medvedev karjui:
  - Ja sinun ei alkanut!
  Ja katkaisi puhelun. Nyt tilanne oli muuttumassa pahaksi. Se on oikein, ja turvallisuusjoukot kieltäytyvät tottelemasta. Kyllä, Žirinovski, hän on edelleen kettu. Pitäisikö hänet nimittää sisäministeriksi? Anna käskyt SWAT:lle. Tai yrittää silti käyttää duumaa?
  On selvää, että Zelensky järjestää uudet vaalit, ja monet kansanedustajat eivät laske mandaattiaan. Tarkemmin sanottuna melkein kaikki.
  Jotain muuta tässä tarvitaan. Mutta valtionduuma tuskin menee kansaa vastaan. Eikä armeija tue suoraa sotilasvallankaappausta. Ei sellaisia kenraaleja Venäjällä mennä sisällissotaan.
  Jäljellä on vain yksi asia - presidentinvaalien peruuttaminen oikeudessa. Tämä on ainoa laillinen mahdollisuus pidentää tuskaasi. Mutta todennäköisesti vain pidentää. On epätodennäköistä, että Medvedevillä on todellinen mahdollisuus tulla valituksi uudelleen. Itse asiassa hänen vastustuskykynsä on valtava, jopa pahempi kuin Petro Porošenkon.
  Medvedev mietti toista vaihtoehtoa. Tässä esimerkiksi eliminoida Zelensky fyysisesti? Mutta tämä on suoraa rikollisuutta. Tähän asti? Varsinkin, koska tämä suututtaa Medvedeviä. Ja parhaimmillaan se antaa lykkäyksen. Koska ihmiset eivät anna anteeksi Medvedeville tällaista valtavaa epäonnistumista vaaleissa.
  Ei, Dmitri Anatoljevitš ei onnistu. Keräämättä edes kymmentä prosenttia äänistä vaaleissa, hän ei varmasti pysy vallassa.
  Medvedev meni baariin. Hän avasi sen, otti pullon ja kaatoi itselleen konjakin.
  Kallis - "Napoleon", jonka altistuminen on kaksisataa vuotta!
  Vt. presidentti joi lasin. Sitten toinen, söi sitruunan.
  Vatsassa tuli lämpimämpää ja ajatukset hyppäsivät nopeammin. Kolmannen lasin jälkeen Medvedev hymyili ja istuutui nojatuoliin. Ilahdutti hieman. Itse asiassa, miksi hän tarvitsee tätä valtaa? Vastuu on täydellinen. Ei minuuttiakaan vapaa-aikaa, ei sekuntiakaan rauhaa. Koko ajan liikkeessä, videokameroiden valvonnassa. Pelkäät sanoa liikaa.
  Paljon työtä, mutta ei hauskaa.
  Ja haluan makaamaan sängyssä tytön kanssa. Pelaa tietokoneella sodassa.
  Itse asiassa, tässä olet presidentti, ja todellisen sodan aloittamista ajattelet kolme kertaa. Näin mahtava Trump ei uskaltanut hyökätä Iraniin.
  Sodasta voi puhua paljon, mutta itse asiassa sen tekeminen ei ole helppoa!
  Mutta peli taistele, itse, taistele!
  Medvedev istuutui tietokoneen ääreen. Laitoin päälle suosikkini toisen maailmansodan. Hän ei ole pelannut pitkään aikaan. Tässä, jotta et rasita liikaa, käytät huijarikoodia. Kuten tämä...
  Ja sitten käytät tekniikkaa hurrikaanitahtiin. Ja teillä on jo IS-7:t, joita laukaistatte rykmenteissä, vain T-1:itä saksalaisilla. Huomattava ero vahvuudessa ja keinoissa.
  Medvedev, joka ei juuri koskaan juonut, piristyi näkyvästi huonon terveyden vuoksi.
  Näin voit heittää vihollista kohti toisen maailmansodan kalleimman ja raskaimman panssarivaunun IS-7. Ja rikot sen ilman suuria vaikeuksia. Sota etenee helposti ja voitokkaasti. Valtaa kaupunki toisensa jälkeen.
  Yleisesti ottaen Stalin tietysti johti maata hyvin ja onnistui kukistamaan kolmannen valtakunnan alle neljässä vuodessa. Putin taisteli ISIS:iä vastaan pidempään. Mutta saksalaisilla on erittäin siisti tekniikka.
  Täällä pelissä esimerkiksi saksalainen E-75-tankki, vain Neuvostoliiton IS-7 voi taistella sitä vastaan tasa-arvoisin ehdoin, kaikki muut panssarit antavat periksi. E E-75 on erittäin vahva panssari. Jopa Neuvostoliiton IS-7:ää parempi, tykki on lähellä tappavaa voimaa.
  Ja saksalaiset suunnittelivat tekevänsä tästä tankista pääsäiliönsä neljänkymmenenviidennessä vuodessa. Entä meidän?
  Medvedev huokaisi... IS-7:ää ei koskaan otettu massatuotantoon sodanjälkeisenä aikana. Joten sota kesti kauemmin, ei tiedetä, kuka muu voitti.
  Dmitri Anatoljevitš Zakhmelev, lauloi:
  - Rakkaus veljet, rakkaus! Rakasta elää veljet! Eikä atamaanimme tarvitse surra.
  Medvedev nukahti pelatessaan. Se on rentouttavaa...
  Ja seuraavana päivänä presidentinvaalien lopulliset tulokset tulivat tunnetuksi.
  Melkein 92 prosenttia äänestäjistä äänesti Zelenskia yhdessä Ukrainan kanssa, 6,7 prosenttia Medvedeviä. Siten Zelenskyn voitokas voitto tapahtui.
  Juhlat ja iloitseminen alkoivat maassa. Lopulta tuli uusi, kuten monille näytti, valoisa elämä.
  Toistaiseksi virkaanastujaisten totuus on vt. presidentti Dmitri Anatoljevitš Medvedev.
  Ja hän onnitteli tietysti voittajaa. Ja minne olet menossa. Ja kuusi prosenttia ei ole mitään laskettavaa.
  Sisäministeri Vladimir Žirinovski kuitenkin vieraili Medvedevin luona ja lohdutti häntä:
  - Äänestin sinua Dmitri Anatoljevitš!
  Puheenjohtaja vastasi hiljaa:
  - Kiitos!
  Žirinovski ehdotti:
  - Ehkä sinun pitäisi laittaa ensi-iltaan?
  Medvedev pudisti maalattua päätään.
  - En usko, että tällaisen tappion jälkeen toisella kierroksella minulle pääministeriä annetaan. Se ei ole enää poliittisesti korrektia.
  Žirinovski huomautti loogisesti:
  - Joku venäläinen pitäisi kuitenkin olla paikallasi. Joten kuka jos et sinä?
  Medvedev ehdotti:
  - Todennäköisesti Andrei Navalny!
  Žirinovski virnisti ja murisi:
  - Andrei Navalnyi? Älä anna tämän tapahtua!
  Medvedev kohautti olkapäitään ja huomautti hämmentyneenä:
  - Minne olet menossa?
  Žirinovski huusi:
  Kyllä, pidätän heidät kaikki!
  Medvedev heilautti kättään:
  - Tarpeeksi! Aikamme näyttää olevan ohi! Olen lähdössä lomalle Kanariansaarille. Mitä aiot tehdä?
  Žirinovski supistaa ovelasti silmiään ja vastasi:
  - Lobby ystävien etujen puolesta! Kunnes Zelenski otti Venäjän ja Ukrainan presidentin tehtävät!
  Medvedev huomautti surullisesti:
  - Valitettavasti tämä ei ole niin yksinkertaista... Sitten sinusta irtoaa kolme nahkaa!
  Žirinovski supistaen viekkaasti silmiään ja kysyi:
  - Tee minusta Venäjän federaation marsalkka! No, minkä arvoinen olet!
  Medvedev mietti muutaman sekunnin ja ilmoitti sitten:
  - Hieno! En vain tee sinusta marsalkka, vaan annan Berian takaisin marsalkan arvoon! Se tulee olemaan reilua!
  Žirinovski nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Mitä tulee Beriaan, kyllä!
  Medvedev siristi silmiään ja kysyi:
  - Ja suhteessa sinuun?
  Žirinovski vastasi rehellisesti:
  - Ja suhteessa minuun kuninkaallisesti! Kenet haluan, palkitsen!
  Medvedev nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Kyllä, olkoon niin!
  Ja hän määräsi valmistelemaan molemmat säädökset marsalkkaarvojen myöntämisestä.
  Venäjän virkaatekevä presidentti piristyi. Ajattelee, että nyt hän voi täysin nauttia tietokonepeleistä.
  Ja niitä on hauska pelata...
  Ja todella, miksi presidentin pitäisi tehdä mitään muuta? Nyt tekniikka on kehittynyt niin paljon, että voit olla kuka tahansa. Jopa Herra Jumala. Ja erityisesti pelissä universumien luomiseksi.
  Esimerkiksi virkaa tekevän presidentin toimistossa on suuri määrä erilaisia pelejä, mukaan lukien nykyaikaisimmat.
  Medvedev päättää pelata reaaliaikaista strategiaa. Saksassa vuonna 1939. No, miksi käytät rogue-koodia? Lisäät itsesi viisituhatta pantteria, kolmetuhatta tiikereitä ja kymmenentuhatta Focke-Wulfia. Ja sijoittaa nämä joukot vihollista vastaan. Ja hyökkäät Puolaa vastaan, jolla ei ole kymmenesosaakaan tällaisista voimista.
  Ja sota jatkuu, kuten haluatte, yhdessä portissa ja voitokkaasti. Medvedev, rehellisesti sanottuna, on täällä valtava valloittaja. Murskaa vihollisen, ikään kuin murskaamalla luumut puristimella.
  Puola litistetään helposti ja nopeammin kuin todellisessa historiassa. Hyökkääminen Ranskaan. Laukaiset siihen kymmenentuhatta E-75-panssarivaunua huijauskoodin avulla. Upeita autoja, vähintäänkin. Ne ovat täysin haavoittumattomia ranskalaisille aseille, mutta tappavat pitkiä matkoja. Ammu alas vihollisen ajoneuvoja.
  Medvedev jopa hyppää ilosta. Kuinka hän liikkuu nopeasti pelissä ja ottaa jo Pariisin ... Ja miksi sitten tuhlata aikaa pikkuasioihin? Otetaan samalla Espanja, jotta Franco ei innostu liikaa.
  Ja Gibraltarin hyökkäykseen käytämme suihkukoneita. Mihin britit ovat menossa?
  Tietenkin samaan aikaan käytämme varoja taistelulaivojen ja lentotukialusten rakentamiseen. Iso-Britannia on silloin pulassa. Täällä on sata lentotukialusta ja kaksisataa taistelulaivaa. Siitä tulee valtava voima.
  Ja sitten on laskeutumisalukset. Teet myös E-U-sarjan tankkeja, E:n jatkokehitystä. Täällä heitetään "E"-50-U tankki, sellainen kone, josta ei voi murtautua useammasta kuin yhdestä kulmasta.
  Ja anna hänen kiusata brittejä. Tässä on kaksi kaunista tyttöä sellaisen tankin sisällä, jotka silmäävät Venäjän virkaatekevälle presidentille.
  Medvedev puhaltaa suudelman takaisin heille.
  Näin pelataan...
  Ja uusimmat tankit lähestyvät Lontoota. Ja ilman seremoniaa he valtaavat Englannin pääkaupungin.
  Medvedev lauloi:
  - Maailma on tylsä! Syömme kaikki kissan!
  Tietenkin peli on hauska ja helppo pelata. Otin huijarin koodin ja purin mitä haluat. Täällä valloitat Balkanin ja menet Afrikkaan. Sinä myös leimaa, ja myös jalkaväkeä. Teet joukkoja, olisi rahaa. Ja kaapattu alue antaa myös rahaa. No, kokeile, kävele Afrikassa.
  Neuvostoliitto avaa edelleen rintaman. Kolmekymmentäneljä E-50-U-sarjaa vastaan, jonka leimasin vielä kymmenentuhatta. Jos E-50 panssaroitu ajoneuvo on suunnilleen sama kuin "Tiger" -2, vain järkevä kaltevuus on suurempi ja aseistus on hieman vahvempi ja moottori tehokkaampi. Tuo samanpainoinen E-50-U on verrattavissa Neuvostoliiton T-64:ään, ja siinä on jopa tehokkaampi kaasuturbiinimoottori.
  Kyllä, voimat eivät ole samat. Täällä eri sukupolvet tankit taistelevat.
  Ja Medvedev tietysti ryntäsi mustalla hevosella.
  Voimat eivät tietenkään ole vertailukelpoisia. Voit myös lisätä E-75-U:n, tämä on kyykkytappamiskone, joka on läpäisemätön jopa laivaaseilla.
  Ja kuinka tallata itsesi. Ei mitään pysäytettävää.
  Medvedev leikkii kuin pieni poika. Ai niin, miten on. Eikä kukaan ole innokas ottamaan häntä vastaan. Hän hävisi, ja virkaatekevä presidentti unohdettiin.
  Kaikki rakastavat vain voittajia.
  Dmitri Anatoljevitš lauloi:
  Ja me uhmaamme myrskyjä
  Mistä ja miksi...
  Elä maailmassa ilman yllätyksiä
  Mahdotonta kenellekään
  Voi onnea, epäonnistumista,
  Kaikki hyppää, sitten ylös, sitten alas,
  Vain tällä tavalla, ei muuten
  Vain tällä tavalla, ei muuten!
  Eläköön yllätys!
  Yllätys! Yllätys!
  Eläköön yllätys!
  Yllätys! Yllätys!
  Eläköön yllätys!
  Ja siitä tuli Medvedeville hauskempaa. Täällä hänen joukkonsa miehittivät Ukrainan, Valko-Venäjän ja lähestyvät vääjäämättä Moskovaa!
  Venäjän entinen presidentti sanoo:
  - Että elämämme on peliä!
  Ja valloittaa Neuvostoliiton pääkaupungin myrskyllä. Tietysti neljäkymmentäensimmäisen vuoden armeijaa vastaan hänellä on tankkeja, jotka ovat 60- ja jopa 70-luvun ominaisuuksia, ja mikä tärkeintä, että niitä on paljon.
  Medvedev silmäilee itselleen... Pääkaupunki Moskova on vallattu. Ja nyt voit vangita Kaukasuksen ... Ja samalla siivota Etelä-Afrikka itsellesi. Ja mene Argentiinaan.
  Ja sieltä hyökätä Yhdysvaltoihin. Hän on kova komentaja. Vihollinen on jäljessä sekä joukkojen määrässä että laadussa.
  Medvedev laulaa innostuneesti:
  - Lähdemme rohkeasti taisteluun! Neuvostoliiton vallan puolesta! Ja me pyyhimme kaikki paskaan taistelussa sen puolesta!
  Medvedev vedettiin väliaikaisesti pelistä. Venäjän puolustusministeri, joka korvasi Shoigu Trubetskoyn, soitti. Hän kysyi edelleen virassa olevalta presidentiltä:
  - Milloin vannomme valan uudelle johtajalle?
  Medvedev vastasi ytimekkäästi:
  - Missä sen pitäisi olla, avajaisissa!
  Trubetskoy huomautti:
  - Yhdistyneen maan uusi presidentti haluaa pitää virkaanastujaiset ensi viikolla. Jotta ei olisi aikaa ryöstää!
  Medvedev haukkui:
  - Tämä ei ole perustuslakimme ja lakiemme mukaista!
  Trubetskoy huomautti:
  - Ja Jeltsin hyväksyi tämän perustuslain ei lain ja vanhan perustuslain mukaan. Itse asiassa monet luulivat Putinin ehdottavan uutta perustuslakia, mutta jotenkin he eivät odottaneet!
  Medvedev huomautti:
  - Ei ole paras idea, että jokainen uusi presidentti hyväksyy uuden perustuslain!
  Trubetskoy vastasi:
  - Ja Putin voisi! Hän oli siistimpi kuin Jeltsin ja sinä Dmitri Anatoljevitš!
  Medvedev nyökkäsi ja suostui:
  - Viileämpi ja mikä tärkeintä onnellisempi! Ilman Putinia kaikki meni pieleen ja Zelenski otti vallan Venäjällä.
  Trubetskoy huomautti:
  - Ja Lukashenkalla oli mahdollisuus, vain hän menetti aikaansa. Minun olisi pitänyt liikkua nopeammin!
  Medvedev huomautti loogisesti:
  - Lukašenka pelkäsi kilpailullisia vaaleja Venäjällä. Kyllä, ja Zelensky ei olisi ottanut sitä riskiä, jos Putinin sydän ei kestäisi sitä. Niin paljon maata hallittavaksi manuaalisessa tilassa - palanut loppuun! Ehdottomasti Putin palasi töissä!
  Trubetskoy ehdotti:
  - No, mitä hyväksyä avajaiset nopeammin vai ei?
  Medvedev vastasi rohkeasti:
  - Tee niin kuin haluat! En välitä enää! Jään eläkkeelle ja nautin elämästäni. Ehkä matkustan ympäri maailmaa! Olen jo ollut sekä presidentti että pääministeri yleensä, Venäjän ennätyskausi! Kuinka kauan voit pitää kiinni valtaistuimesta?
  Trubetskoy suostui:
  - No, jos on, niin anna muutosten tulla! Ja mitä tehdä Shoigun kanssa?
  Medvedev vastasi kylmästi:
  - Anna hänen levätä! Marsalkan eläke on suuri. Anna sen matkustaa ympäri maailmaa. Annoin sinulle luvan omistaa omaisuutta ulkomailla!
  Trubetskoy nyökkäsi ja huomautti:
  - Putin on eristänyt Venäjän maailmasta! Sanoin, surumme sielumme syvyyksissä, iloitsimme hänen kuolemastaan! Mitä tulee Zelenskyyn, katsotaan! Monet meistä halusivat tilauksia kuten lännessä. Vastaanottaa kuten Yhdysvalloissa, mutta työskennellä ... Kuten Neuvostoliitossa!
  Medvedev huomautti:
  - No, Stalinin aikana virkamiehet kynsi intensiivisesti! Älä usko, että ne olivat kiinteää hunajaa!
  Trubetskoy kysyi:
  - Ja mitä aiot tehdä?
  Medvedev muisteli:
  - Olin presidentti ja jään presidentin eläkkeelle. Se on iso... Ja aion nauttia elämästä! Miksi minun pitäisi vielä tehdä töitä!
  Trubetskoy muisteli:
  - Zelensky voi antaa sinulle neuvonantajan viran hänen kanssaan!
  Medvedev heilutti:
  - Ai! Hän on tarpeeksi älykäs ilman neuvojani! Lyhyesti sanottuna - pidä avajaisia! Dmitri Anatoljevitš lähetti omansa!
  Trubetskoy suostui:
  - Avajaiset kyllä!
  Medvedev katkaisi puhelun. Päätti pelata peliä. Jotain, mikä ei ole koskaan ennen riittänyt. Ja ainakin henkisesti murskata Yhdysvallat.
  Tai pikemminkin pelissä. E-75-U:ta vastaan amerikkalainen Sherman on kuitenkin heikko. Mutta Yhdysvalloilla on paljon lentokoneita, vaikka ne eivät olisikaan yhtä vahvoja kuin saksalaiset suihkukoneet.
  Mutta laatu ei tietenkään ole sama! Fritzit keräävät intensiivisiä laskuja. Varsinkin lentäjät: Albina ja Alvina! Ja nämä ovat tyttöjä, jotka erottuvat valtavasta sulakkeesta.
  Medvedev etenee Amerikkaan etelästä. Ja samaan aikaan hänen tankit liikkuvat Siperian halki. Hänellä on hauskaa. Muuten, miksi et valloita vielä Japania? Tässä pelissä voit kastella liittolaisiasi. Edistynyt strategia. Käytä rogue-koodia ja olet vahvempi kuin vihollinen sekä lukumäärältään että laadultaan. Ei sotaa, vaan silkkaa iloa. Täällä on perättömät suihkuautot, amerikkalaiset eivät pääse edes kiinni.
  Tarkemmin sanottuna ja hanki. Ja käytä radio-ohjattuja ohjuksia! Ja amerikkalaisista shuganista. Medvedev todella pitää tästä pelistä. Ja siirrä joukkoja. Tässä on Meksiko. Amerikan kaupungit kaatuvat yksi kerrallaan. Sellaista iloa.
  Ja idässä E-U-sarjan tankit saapuvat Intiaan. Mutta mitä britit voivat vastustaa niitä. Lisäksi Kolmas valtakunta on jo hankkinut resursseja ja tuottaa uusinta tekniikkaa ilman rikoskoodia.
  Mutta Medvedev päätti pumpata pienen "Pantterin". Tässä on ensimmäinen tavallinen "Panther" - etupanssari 80 - 110 millimetriä, sivupanssari 50 millimetriä ja 75 millimetrin tykki, jonka piipun pituus on 70EL, moottori 650 hevosvoimaa. Tässä on "Panther" -2 etupanssari 120-150 millimetriä, 60 mm:n tykin sivut 88 mm piipun pituudella 71 EL ja moottorilla 850 hevosvoimaa. Kyllä, vakava auto. Ja raskaampi ei neljäkymmentäviisi, vaan viisikymmentä tonnia ja matalampi siluetti.
  Mutta "Pantteri" -3. Etupanssari 150 - 200 millimetriä, sivut 82 millimetriä, 88 millimetrin ase, tynnyrin pituus 100 EL ja moottori 1200 hevosvoimaa - paino 55 tonnia. Sellainen kone on yleensä super Shermaneja vastaan.
  Mutta on olemassa "Pantteri" -4. Hänellä on etupanssari 200-250 mm rinteiden alla ja sivupanssari 160 mm. 105 mm tykki, jonka piipun pituus on 100 EL. Tämä on jo hirviö, joka painaa 65 tonnia ja jolla on matala siluetti. Kaasuturbiinimoottori 1500 hevosvoimaa. Tietenkin erinomainen sarjakehitys, joka pystyy taistelemaan jopa Neuvostoliiton IS-7: n kanssa. Lisäksi IS-7 ei ollut sarja.
  Mutta on olemassa koneita ja vahvempia. Progonka "Panther" -5, etupanssari 250 runko 45 asteen kulmassa, 300 mm tornin otsa kulmassa, sivu 210 kulmassa, ase 128 mm 100 EL:ssä, edistyneemmän panssarin paino on 75 tonnia, moottori 2000 hevosvoimaa kaasuturbiini teho . Kone, joka ylittää kaikki Neuvostoliiton ja Amerikan mallit. Pystyy tunkeutumaan IS-7:een taisteluetäisyydeltä ja kestämään suoraa osumaa. "Panther" -5 on yleensä supertekniikkaa. Neuvostoliitolla ei ole mitään vahvempaa kuin IS-7. Ja saksalaisilla on myös viiden tyyppisiä tiikereitä.
  Medvedev päätti vallattuaan suurimman osan Yhdysvaltojen alueesta karkottaa "Tiikerin". No, "Tiger" on ensimmäinen kaikkien tiedossa. Etupanssari on 100-110 mm lähes ilman kaltevuutta ja sivupanssari on 82 mm ilman kaltevuutta. Ja 88 millimetrin tykin 56 EL piipun pituus - tankki todella ulvoo. Toisin kuin Panthers, jossa vain ensimmäinen sarja taisteli ja toisesta oli näytteitä. Tankki "Tiger"-2, joka tunnetaan paremmin nimellä "Royal Tiger".
  Etupanssari 120-150 mm rungon otsassa 50 asteen kaltevuudessa, 185 mm tornin otsassa lievässä kaltevuudessa ja 82 mm sivulla 60 asteen kaltevuudessa. Hyvin suojattu otsassa, hieman paremmin kuin "Tiger" sivulla, ja tykki 88 mm piipun pituudella 71 EL. Toisen maailmansodan sarjapankeista paras aseistuksessa ja etusuojassa, paino 68 tonnia, moottori 700 hevosvoimaa - melko heikko ajokyky.
  "Tiger" -3 suunnittelukone. Etupanssari on kalteva 150-200 mm ja otsarunko 45 astetta ja tornin otsa on 240 mm kalteva. Sivut 160 - millimetriä suojilla kulmassa. Kolme erilaista aseita 88mm ase 100 EL, 105mm ase 70 EL ja 105mm ase 100 EL moottorilla 1000-1200 hevosvoimaa. Tiheämmällä asettelulla ja painolla alkaen 75 tonnia. Kyllä, auto on vakava ja erittäin vaarallinen. Ja vielä tehokkaampi "Tiger" -4 etupanssari 250 - runko 45 asteen kulmassa, otsa 300 millimetriä kulmassa, sivut 210 millimetriä, ase 128 millimetriä 100 EL piipun pituudella tai 150 millimetrin piipun pituus 56 EL , paino 85 tonnia, kaasuturbiinimoottori 1500 hevosvoimaa. Erittäin tehokas tankki.
  Mutta vielä siistimpi on "Tiger" -5. Etupanssari: rungon otsa on 350 mm 45 asteen kulmassa, tornin otsa on 400 mm 50 mm:n kulmassa. Sivut 300 mm kalteva. Ase 150 mm 100 EL:ssä tai 174 mm 70 EL:ssä tai 210 mm 38 EL:ssä. Paino 100 tonnia, kaasuturbiinimoottori 2500 hevosvoimaa. Tehokkain kone, edes IS-7 ja mäkikuisma eivät tunkeudu sivuun. Tässä on yksi, joka voidaan laukaista Amerikkaa vastaan. Vaikka minun on sanottava, että "Tiger" -5 todellisessa historiassa ei ollut edes projekteissa. Mutta se ei ole kenenkään syy, että sota päättyi niin nopeasti.
  Mutta virtuaalipelissä tankit voidaan vetää ylös.
  Medvedev aloitti hyökkäyksen Yhdysvaltain pääkaupunkiin Washingtoniin ja New Yorkin suurimpaan kaupunkiin. Täällä voit todella työskennellä ja voittaa.
  Vaikka se on virtuaalinen. Washington on tulessa ja saksalaiset tankit ajavat sitä pitkin. Ja kukaan ei voi pysäyttää Tigers-5:tä.
  Medvedev suorittaa itsepäisen hyökkäyksen Yhdysvaltain pääkaupunkeja vastaan ja se näyttää jo voitolta. Mutta Japani on vielä edessä.
  . LUKU #5
  Mitä muuta pelissä ajaa. Mutta Levin tankkiperhe, josta ei koskaan tullut sarjaa. Tässä ovat todelliset hirviöt. Mutta toisessa maailmansodassa nämä myöhemmän sarjan koneet ovat jopa tarpeettomia. Ja vielä enemmän Japania vastaan sen pienten ja keskisuurten tankkien kanssa.
  Mutta Dmitri Medvedev päätti ajaa heidät myös hieman pois.
  Tässä on ensimmäinen säiliö "Lion", joka on olemassa vain projekteissa ja on vain osittain metalliin. Rungon etupanssari on 120 mm 45 asteen kulmassa, tornin etupanssari on 240 mm kulmassa, sivut 82 mm, ase 105 mm, piipun pituus 70 EL, koko on 80 tonnia, moottori on 800 hevosvoimaa. Yleensä auto, joka olisi voinut ilmestyä jo yhdessä Tigersin ja Panthersin kanssa Kursk Bulgessa. Aikaansa nähden erittäin tehokkaalla aseella ja tornin erinomaisella otsasuojalla. Mutta onneksi se ei näkynyt. "Lion" -2 projektikone. Rungon otsa on 250 millimetriä kalteva, tornin otsa on 300 millimetriä kalteva. Sivut 200 - millimetriä rinteiden alla. Tykki tai 128 mm 100 EL tai 210 mm 38 EL. Paino 100 tonnia, moottori 1800 hevosvoimaa. Sen voimassa ei ole vertaista. Suorittaa IS-7:n, joka voi osua siihen vain kylkeen. Mutta sitten ajat pidemmälle ja "Lion" -3 ilmestyy, myös hirviöjuoksu. Rungon etupanssari on 350 mm, tornit ovat 450 mm sivun kaltevuuden alla, 300 mm rinteiden alla, tykki on 150 mm 100 EL:ssä tai 175 mm 70 EL:ssä tai 210 mm 56 EL:ssä tai suihkupommikone 400 millimetrissä. Paino 120 tonnia, moottori 2500 hevosvoimaa.
  Kyllä, se on valtava voima.
  Tank "Lion"-4 on toinen superhirviö. Rungon etupanssari on 450 mm, tornin etupanssari on 500 mm. Rungon ja tornin sivut ovat 400 millimetriä kalteva. Tykki 175 mm 100 EL:ssä, 210 mm 70 EL:ssä, raketinheitin 500 mm. Koneen paino on 150 tonnia, moottori on 3500 hevosvoiman kaasuturbiini. Pitkältä etäisyydeltä se tunkeutuu kaikkiin tankkeihin, mukaan lukien amerikkalainen T-93 IS-7. Eikä laivaaseetkaan voi läpäistä sitä. Tämä on mahtava kone ja ylimääräisellä aseella.
  Mutta vielä tehokkaampi "Lion" -5 on tankkien kuningas. Rungon etupanssari on 600 mm 45 asteen kaltevuudessa, tornit 800 mm leveät, sivut 550 mm kalteva. 210 mm:n tykki 100 EL:ssä, 300 mm 70 EL:ssä, 600 mm:n raketinheitin. Koneen paino on 200 tonnia, kaasuturbiinimoottori on 5000 hevosvoimaa. Ne ovat läpäisemättömiä lähes kaikille asetyypeille, paitsi suuritehoisille ohjuksille, erityisesti suurikaliiperisille aseille ja pommeille. Pystyy ampumaan taistelulaivoja ja lentotukialuksia. Todella supertankki.
  No, lyhyesti sanottuna, on jotain pelattavaa. Medvedev painostaa Japania.
  Mutta hänet keskeytetään taas.
  FSB:n johtaja soittaa ja sanoo:
  - Dmitri Anatoljevitš, annatko konferenssin toimittajille?
  Medvedev totesi painokkaasti:
  - Ei vielä!
  - Miksi?
  Vt. presidentti vastasi:
  - Minulla on oikeus antaa haastatteluja ja olla antamatta! Joten päätin olla antamatta!
  FSB:n johtaja nyökkäsi.
  - Voit olla rauhallinen nyt! Haastattelu ei katoa! Mutta etsitään toinen paikka!
  Medvedev huomautti:
  - Kaikki mahtuvat mukaan! Kenraalillasi on iso eläke! Voit elää ilman työtä!
  FSB:n johtaja kysyi hämmästyneenä:
  - Eikö ole sääli erota niin valtavasta vallasta?
  Medvedev vastasi rehellisesti:
  - Se on tietysti sääli, mutta ihminen tottelee väistämätöntä!
  Medvedev palasi taas peliin. Maailman suurimman ja luonnonvaroiltaan rikkaimman maan entinen presidentti otti vihdoin kätensä. Ja miksi ei leikkisi, jos nyt pärjää ilman sitä. Vaikka hän toimii valtionpäämiehenä.
  Mutta kuinka välttää kiusaus leikata itseäsi tällaisessa pelissä. No, täällä saksalaiset joukot saavuttivat Chukotkaan. Onneksi pelissä on paljon helpompaa siirtää laitteita kuin todellisuudessa. Ja he menevät Kiinaan. Ja siellä he astuivat taisteluun japanilaisten kanssa. Tietenkin huijauskoodin avulla Medvedev leimasi Lev-5-tankkeja ja heitti ne samuraita vastaan. Ja nämä ovat todella superluokan autoja.
  Kuinka samurai murskataan. Mutta ei silti täydellisyyden raja.
  Mutta miksi ei ajaisi raskainta saksalaista tankkia "Maus" tasojen läpi ennen kuin toinen maailmansota on ohi?
  Tämä on todella täydellisyyden uudelleenjakoa ja kauneuden kruunua. Tarkemmin sanottuna, mitä voi tapahtua, jos tapahtuu jättimäisyyden kehitys.
  Medvedev alkoi ajaa hiiret pois.
  Tank "Maus", tankki, joka todella esiintyy metallissa, raskain niistä, jotka olivat todella metallia, ajoi ja jopa taisteli. Hiiren etupanssari on 150 mm rungon pohjassa, 200 mm rungon päällä, 250 mm tornin otsassa ja 210 mm sivuilla. Kuten näette, tankki on jopa ensimmäisessä versiossaan läpäisemätön kaikille sarja Neuvostoliiton tankeille otsassa ja jopa sivussa. IS-2 ja SU-100 eivät pystyneet tunkeutumaan tähän säiliöön mistään kulmasta. Vain IS-7 voisi aiheuttaa ongelmia Mausille ja todella taistella tätä panssarivaunua vastaan. Mutta IS-7 ilmestyi vasta sodan jälkeen, eikä siitä koskaan tullut sarjaa. Ja Hiiret saattoivat taistella rintamalla jo neljäntenäkymmenentenäkolmatta vuotta. Tässä panssarivaunussa on kaksi tykkiä: lyhytpiippuinen 75 mm ja 128 mm 55 EL, jotka pystyvät läpäisemään kaikki Neuvostoliiton tankit paitsi IS-7 otsassa. Lisäksi IS-2 kaukaa. Mukana oli myös 150 mm tykki.
  "Maus" painoi 188 tonnia, ja sen moottori oli 1250 hevosvoimaa, mikä ei vieläkään riitä. Yleisesti ottaen kone on aikansa vahvin ja vertaansa vailla.
  "Maus" -2 suunnittelukone. Täydellisempi. Todellisessa historiassa sen piti tehdä autosta siluettiltaan matalampi ja kevyempi. Mutta pelissä autosta on tietysti tullut täydellisempi, matalampi siluetti, tiheämpi ulkoasu, mutta vielä raskaampi. Mausin rungon etupanssari on 2350 mm. Tornin etupanssari on 450 mm. Laudat 300 mm. Aseet 75 mm pitkäpiippuiset ja 150 mm 70 EL tai 210 mm haupitsi tai 400 mm raketinheitin. Paino 200 tonnia. Kaasuturbiinimoottori 2000 - hevosvoimaa.
  Maus-3 on pelikone. Myös täydellinen. Rungon etupanssari on 600 mm, torni 800 mm, sivut 550 mm. Aseet 88 mm 100 EL vihollisen panssarivaunuja vastaan ja 210 mm 70EL. Tai 550 mm raketinheitin. Säiliön paino on 250 tonnia, kaasuturbiinimoottorin teho on 4000 hevosvoimaa. Tankki on lähes kaikkien aseiden läpäisemätön, paitsi erityisen voimakkaat.
  Maus-4 on jättimäisyyden uusi kehitys ja täydellisempi. Rungon etupanssari on 1000 mm kalteva 45 astetta, tornin etupanssari on 1200 mm kalteva. Laudat 850 mm kulmassa. Aseistus: 105 mm:n 10EL-tykki vihollisen panssarivaunuja vastaan ja riittää lähes kaikentyyppisiä ajoneuvoja vastaan. 300 mm ase 70 EL:ssä linnoitusten ja panssarivaunujen tuhoamiseen. Tai sen sijaan 750 millimetrin suihkupommikone.
  Ajoneuvon paino on 350 tonnia, mikä ei ole niin paljoa sellaisille panssareille ja aseille. Edes taistelulaivan aseet eivät voi läpäistä sellaista konetta otsassa. Vain suora osuma tehokkaasta risteilyohjuksesta tai erittäin suuresta pommista voi tuhota tällaisen koneen. Kaikista näkökulmista se on kaikkien toisen maailmansodan panssarivaunujen ja itseliikkuvien tykkien läpäisemätön. 6000 hevosvoiman kaasuturbiinimoottori.
  No, "Maus" -5 on tämän sarjan korkein taso. Rungon otsan etupanssari on 1600 mm kulmassa, tornin otsa on 2000 mm, sivut 1500 mm kulmassa.
  128 mm:n tykki 100 EL:llä taistelemaan kaikkia tankkeja vastaan, aivan riittävä kaikkia merkkejä vastaan, mukaan lukien IS-7 ja 900 mm:n raketinheitin. Muut aseet ovat sopimattomia. Kymmeniä aseita. Säiliön paino on 500 tonnia. Kaasuturbiinimoottori 10 000 hevosvoimaa. Sanotaan vain, että auto on täydellinen. Älä lävistä otsaa lähes millään. Tankki super...
  Jos joku kuitenkin ajattelee, että se on viileämpi kuin "Maus" -5 ja mitään ei voida keksiä, niin tämä ei ole ollenkaan niin. Hyvän pelin tekijöiden fantasia toisesta maailmansodasta on rajaton.
  Esimerkiksi siellä on myös "rotta". Tämä säiliö on todellisessa historiassa koon mestari kaikkien projektiajoneuvojen joukossa, ja se sisältyi jopa osittain metalliin.
  Panssarivaunun "Rat" etupanssari 400 millimetriä, sekä sivupanssari, myös pienessä kaltevuudessa. Aseistus neljä 210 mm tykkiä tai yksi 800 mm ja kaksi haubitsaa 150 mm, yksitoista ilmatorjuntatykkiä. Paino 2000 tonnia, dieselmoottorit kokonaisteholla 10 000 hevosvoimaa.
  Tank "Rat" -2 on suunnitteluajoneuvon evoluutio edistyneemmällä asettelulla. Etuosa ja mikä tahansa 800 mm panssari, suurella järkevällä kaltevuuskulmalla. Se on aseistettu yhdellä 1000 mm:n tykillä ja neljällä 150 mm:n haubitsalla, kuudellatoista ilmatorjuntatykillä, jotka pystyvät ampumaan maa- ja ilmakohteita. Paino 3000 tonnia, kaasuturbiinimoottorit, kokonaisteho 20000 hevosvoimaa.
  "Rat" -3 vielä tehokkaampi ja täydellisempi kone. Panssari 1200 - millimetriä kulmassa. Aseistus on yksi 1250 mm:n tykki ja kuusi 150 mm haupitsia. Kaksikymmentä ilmatorjuntatykkiä, jotka pystyvät ampumaan sekä ilma- että maakohteita. Paino 4000 tonnia, kaasuturbiinimoottorit, kokonaisteho 35000 hevosvoimaa.
  "Rat"-4 on vieläkin tehokkaampi ja täydellisempi konepanssari, jonka kulmassa on 1600 mm. Aseistus - yksi 1600 mm:n tykki ja yhdeksän 150 mm:n haupitsia, kaksikymmentäviisi ilmatorjuntatykkiä, jotka pystyvät ampumaan ilma- ja maakohteita. Paino 5000 tonnia, kaasuturbiinimoottorit, parannettu kokonaisteho 50 000 hevosvoimaa.
  "Rat" -5 on siistein säiliö. Panssari 2500 - millimetriä kaikilta puolilta. Aseistus on yksi 2500 mm:n tykki. Ja viisitoista 150 mm haupitsia. Neljäkymmentä ilmatorjuntatykkiä, jotka pystyvät ampumaan ilma- ja maakohteita. Paino 10 000 tonnia. Ydinreaktori moottorina, teho yli 100 000 hevosvoimaa.
  Tankki on itse asiassa pelin siistein. Ja painon ja muiden ominaisuuksien suhteen.
  No, voit käskeä "Rat" -5:n hyökkäämään Tokioon. Totta, se on niin kallista, että joudut suorittamaan rogue-koodin useita kertoja.
  Mutta kaiken kaikkiaan Medvedev voi olla tyytyväinen. Hän pelasi kovaa.
  Ja vihdoin katsoin "Rat" -5:tä virtuaalikoneen. Kuinka hyvä pelata epärehellisesti.
  Mutta täällä taas he kutsuvat Medvedeviä.
  Tällä kertaa ensimmäinen varapääministeri ja vt. pääministeri Siluanov.
  Hän sanoi surullisella äänellä:
  - Menetimme Dmitri Anatoljevitšin! Melkein kaikki äänestysliput on laskettu!
  Medvedev huomautti viisaasti:
  Parempi hävitä hyvin kuin voittaa huonosti!
  Siluanov ihmetteli:
  - Ja miten se on?
  Medvedev selitti:
  - Jos Vitali Klitško olisi valittu Kiovan pormestariksi heti ensimmäisestä kerrasta lähtien, hän ei olisi palannut kehään. Suuren mestarin sijasta olisi naurettava pormestari!
  Siluanov oli samaa mieltä:
  - Kyllä, olet oikeassa Dmitri Anatoljevitš! Klitschko hyötyi häviämisestä ... Mutta valitettavasti sinulla ei edes ollut sellaista hyötyä!
  Medvedev lauloi vastauksena:
  - Olen vapaa, kuin lintu taivaalla,
  Olen vapaa, unohdan mitä pelko tarkoittaa...
  Olen vapaa villin tuulen kanssa tasavertaisesti,
  Olen vapaa todellisuudessa, en unessa!
  Siluanov mutisi:
  - Kyllä, olet suoraan runoilija Dmitri Anatoljevitš! Voit kirjoittaa säkeitä itsestäsi!
  Medvedev vastasi vakavasti:
  - Joka tapauksessa, nyt voin rauhallisesti tehdä suosikkiasiaani - pelata tietokonepelejä! Ja sitä ennen, 20 vuoden ajan, minulla oli varaa tähän vain iskuissa!
  Siluanov murahti tylsästi:
  - Pelissä?
  Medvedev vahvisti:
  - Se on siinä pelissä! Ja sinulle oli hyödyllistä opiskella sotilastaloudellista strategiaa!
  Ensimmäinen varapääministeri huomautti vastahakoisesti:
  - Pidän enemmän harjoittelusta!
  Medvedev sihisi takaisin:
  - Paha todellisuus kirottu, voi tehdä sinut hulluksi!
  Siluanov vastasi kylmästi:
  - Haluatko paeta todellisuudesta pelimaailman avulla? Kiitettävää!
  Virkaa tekevän pääministerin sanoissa oli ironiaa.
  Medvedev sanoi:
  - Anna minun ripustaa Venäjän sankarin tähti myös sinulle!
  Siluanov neuvoi:
  - Rokota itsesi, herra presidentti!
  Medvedev naurahti ja vastasi:
  - Ehkä se on hyvä idea! Ja sitten Putin palkittiin vasta postuumisti!
  Virkaa hoitava pääministeri vastasi:
  Kiitos herra presidentti!
  Medvedev jatkoi laulavasti:
  - Tyhmille tyhjille silmille...
  Siluanov lauloi:
  Koska kaikki on mahdollista...
  Medvedev lopetti:
  - Et voi elää!
  Virkaa hoitava pääministeri vastasi:
  - Vakavasti, todennäköisesti he poistavat minut! Näyttää siltä, että sinun on kiire!
  Medvedev vastasi kylmästi:
  - Maapallolla on monia paikkoja!
  Siluanov nyökkäsi ja kurkisti:
  - Lyhyesti sanottuna, herra presidentti, lupasitte minulle sankarin tähden!
  Medvedev huusi täydellä äänellään:
  - Valmistele asetus!
  Hän toi toisen palkintopaperin. Kirjoita esim. presidentti.
  Samaan aikaan Medvedev palkitsi hänelle joukon ihmisiä. Tunne meidän!
  Eh, on jo myöhäistä, ja Venäjän virkaatekevä presidentti nukahti.
  Hän haaveili toisesta vaihtoehtoisesta historiasta. Kuropatkinin johtama tsaariarmeija taistelee Port Arthurin vapauttamiseksi. Mutta sitten Medvedev itse ilmestyi taistelurobotille, jossa oli lasereita ja unikonsiemenen kokoisia termokvarkkiammuksia, mutta yhtä tappavia kuin Hiroshimaan pudotetut pommit.
  Ja kuinka Medvedev voi taistella japanilaisia vastaan taistelurobotistaan. Kuinka samuraita revittiin tuhansittain. Ja kuinka laserit ja blasterit alkoivat toimia.
  Ja leikkaa japanilainen, erityisesti leikattu. Ja sahattu palasiksi. Ja tuhosi heidän joukkonsa.
  Valtaistuimensa menettänyt Medvedev löysi tempauksen taistelussa. Hän niittää nämä samurait, jotka uskalsivat ravistaa pyhää kuninkaallista valtaistuinta.
  Mutta onko todella paha sanoa suoraan, täysin rehellisesti, että se oli kuninkaan alla?
  Jumala varjelkoon jokaista maata sellaista kuningasta kuin Nikolai II. Loppujen lopuksi tämä on todellinen esimerkki älykkäästä hallitsijasta ja samalla älykkäästä.
  On sääli, että Kuropatkinin kaltainen tyhmyys petti hänet. Ja nyt Medvedev on ottanut japanilaiset vastaan. Ja murskataan ne. Ja sen tekeminen on erittäin hankalaa.
  Ja lasersäteet leikkaavat samuraita tuhansia. Vielä muutama minuutti taistelua ja
  Japanin armeijaa ei ole.
  Mitä samuraiherrat söivät? Ja nyt voit ottaa laivasi mukaan.
  Medvedev nosti taistelurobotin ilmaan ja ryntäsi Togon laivaston paikkoihin. Mitä hän luulee voivansa käsitellä venäläistä ritaria?
  Ja näin nopeasti termokvarkkirobotti ryntää. Tässä hän on meren yli. Ja upotetaan Togon laivasto. Leikkaa armadilloja, risteilijöitä ja muita eläviä olentoja.
  Näin... Mitä jos pudotamme myös minitermokvarkkipommin?
  Ja heittää uuden sankarinsa. Aalto nousee ja upottaa nousevan auringon maan laivat.
  Medvedev huutaa keuhkoihinsa:
  - Venäjän puolesta Nicholas,
  Minä tuhoan kaikki japanilaiset!
  Ja jälleen virkaa tekevä Venäjän presidentti joutuu hurmioon.
  Kyllä, on hienoa taistella sellaisen robotin kanssa.
  Hukutetaan itsesi samuraiksi... Eikä tule olemaan Tsushimaa, japanilaisilla ei ole mitään taisteltavaa.
  Nyt viimeiset samurai-alukset ovat uppoamassa. Mikä voitto!
  Mutta nousevan auringon maassa on edelleen osia, jotka peittävät Port Arthurin. Meidän on todella otettava ne käyttöön. Ratkaisemaan kaikki tsaari Nikolauksen valtakunnan vastustajat.
  Medvedev laulaa innostuneesti:
  - Ja samurai lensi maahan,
  Teräksen ja tulen paineen alla!
  Ja tuhotaan joukot, jotka peittivät Port Arthurin. Todellakin tapahtui, että voimakas linnoitus kaatui. Ja Venäjä sai iskun kasvoille. Ja mikä tärkeintä, se oli pahempi kuin Krimin sota. Siellä tsaari Nikolai II:n valtakunta hävisi Englannin, Ranskan, Turkin ja Sardinian kuningaskunnan koalitiolle. Ja hän hävisi kunniallisesti. Ja sitten Japani, jota kukaan ei pitänyt vakavana kilpailijana.
  Älköön Venäjä kestäkö nöyryytystä. Ehkä siksi Stalin, niin varovainen ja hillitty ulkopolitiikassa, avasi Kaukoidässä toisen rintaman Japania vastaan. Todellakin, samurai nöyryytti tsaari-Venäjää liikaa.
  Tätä varten tuhoa pienillä termokvarkkipommeilla ja polta lasereilla.
  Ettei uskalla voittaa Venäjää! Voi, Jumala varjelkoon Zelenskystä menestyvä kuningas.
  Jälleen kerran venäläiset ja ukrainalaiset yhdistyvät, ja pian valkovenäläiset liittyvät heihin.
  Ja siellä on slaavien kolminaisuus!
  Medvedev viimeisteli japanilaisen Port Arthurissa ja ryntäsi... Venäjä voitti Japanin. Hän valloitti Korean, Manchurian, Kuriilisaaret ja Taiwanin. Ja myös pakko maksaa japanilaisille ja suuren korvauksen.
  Tsaari Nikolai II vahvisti asemaansa, vallankumous ja tarpeettomia ajatuksia ei ilmaantunut.
  Tsaari-Venäjä jatkoi liikkumista Kiinan halki. Ja sen laajentaminen itään.
  Mutta Kaiserin Saksasta huolimatta siitä, että tsaari-Saksasta oli tulossa suurvalta ja se kasvoi vielä nopeammin ja enemmän kuin todellisessa historiassa, otti sen kuitenkin ja kiipesi ensimmäiseen maailmansotaan.
  Kyllä, kahdella rintamalla.
  No, mitä nyt Medvedev ryhtyi saksalaisten tuhoamiseen. Heillä ei ole mitään loukata kuningas-isää.
  Ja kuinka laserit iskevät vihollisiin. Ja puidataan niitä Itä-Preussissa hurrikaanin järjestyksessä. Medvedev ampuu saksalaisia joukkoja laserilla ja gravitaatioenergiasäteillä.
  Samaan aikaan tytöt ilmestyivät. Tietysti bikineissä. Alenka ja Natasha. Ja anna Fritzin pilkkoa valomiekalla.
  Kyllä, tsaari Nikolai Suuri, natsit eivät koskaan uneksineet sellaisesta. Ja mitä he suunnittelevat teitä vastaan, isät?
  Medvedev laulaa aggressiivisesti:
  - Melonit, vesimelonit, vehnärullat,
  Antelias, vauras maa...
  Ja istuu valtaistuimella Pietarissa,
  Isä tsaari Nikolai!
  Avajaispäivämäärää on siirretty. Ja Medvedev jätettiin täysin itselleen. Esimerkiksi kun pidät hauskaa lapsen kanssa.
  Medvedev palkitsi Andropovin myös postuumisti Venäjän sankarin tähden. Mikä olisi varmaan pitänyt tehdä aikaisemmin. Ja hän antoi asetuksen Andropovin muistomerkin rakentamisesta.
  Samaan aikaan virkaatekevä presidentti palautti myös Ježovin ja Yagodan riveihinsä. Mitä seremoniassa on seistä.
  Sitten hän perusti uuden järjestyksen nimeltä Bobby Fischer. Ja että hän oli loistava shakinpelaaja, et voi sanoa mitään. Eikä vain hieno, vaan myös skandaali. Hän halusi olla kaikkien yläpuolella, ei vain shakissa.
  Ja myös kolme astetta: pronssi, hopea ja kulta!
  Ja tietysti ensinnäkin Dmitri Medvedev myönsi tämän tilauksen: Garry Kasparov, Anatoli Karpov ja ... Klitschko-veljekset!
  Ja samaan aikaan Dmitri Medvedev perusti Vladimir Klitschkon ritarikunnan. Myös mielenkiintoinen liike. Kolme astetta: pronssi, hopea, kulta.
  Ja sitten on Svjatogorin ritarikunta, loistava päätös.
  Medvedev ajaa ja polkee. Ja hän keksii sen uudelleen. Tässä on karhu. Kaikki karhut kantavat.
  Ja hänellä on uusia ideoita. Esimerkiksi, anna jokaiselle venäläiselle uusi auto.
  Sillä välin ota ja pelaa tietokoneella. Mitä Medvedev halusi eniten. Joten hän sisällytti nyt uuden strategian. Eri tasojen sota. Sitä presidentti halusi pelata, vaikka entinenkin.
  Aloitat viidellä työntekijällä ja jokaisella tuhannella yksiköllä: hiili, rauta, kivet, öljy, ruoka, kulta.
  Ja rakennetaan ensin julkinen keskus uusien työntekijöiden tuotantoa varten. Sitten alat kehittää kaivoksia ja maataloutta.
  Ensinnäkin tietysti ruoan talteenotto työntekijöiden lisäämiseksi.
  Medvedevillä on tehokkain ja nykyaikaisin tietokone. Ja voit leimata monia yksiköitä.
  Rakennat kaupungin ja uusia kauppakeskuksia. Raha on tietysti aluksi ongelma. Kunnes rakennat rahapajan, markkinat, tiedeakatemian ja niin edelleen.
  Mutta Medvedev tietää universaalin tavan rikastua. Tehkää lisää maataloustyöntekijöitä ja kaivakaa resursseja leipää varten. Markkinat ovat erittäin halpoja rakentaa. Ja sitten säästit, ostit akatemian, rakensit sahan ja rakensit uusia kaivoksia. Ja sitten toinen... Ja kulta virtasi - kallein tuote. Varsinkin kun minttu teki. Ja sitten on mahdollista parantaa kaivoja. Näin paljon hauskempaa rahaa virtaa. Voidaan käyttää parantamiseen. Uudet sahat, uudet maatalouskoneet, maanparannus, lannoitetutkimus. Uudenlainen aura...
  Kaivojen syventäminen edelleen, uusien työntekijöiden lisääminen sinne. Uudet maatilat. Lihan tuotanto. Talojen rakentaminen. Lääkärien, poliisien, kaivojen, basaarien, arkkitehtien, palomiesten taloihin. Ja niin edelleen... Verojen kerääminen. Uusia parannuksia kullankaivuussa. Ja uusien tilojen ja työrakennusten kehittäminen.
  Ja rahaa on jo enemmän ja enemmän... On ylijäämiä ja voit alkaa rakentaa kasarmeja.
  Peli on mielenkiintoinen ja haastava. Kaupunki kasvaa. Niin kauan kuin sotaa ei ole. Täällä voit luoda rauhanajan ja valita heikomman vihollisen... Todellakin, Medvedev kerää edelleen voimia sotilas-taloudellisessa strategiassa.
  Sotaakatemia on rakennettu. Ja alat muodostaa joukkoja. Ratsuväki, jalkaväki, liekinheittimet, kranaatit ja muut joukot. Tietenkin tykistö. Tai vielä kerran parantamalla säiliötehtaan kaivoja. Ensimmäiset koneet ovat tietysti kevyitä ja alkeellisia, mutta ne voidaan ajaa pois.
  Medvedev innostui.
  Peli on syönyt presidentin. Rakennat itsellesi yhä enemmän uusia taloja. Heille ja kirjanoppineiden kouluille ja kirjastolle eritasoista viihdettä. Olipa kyseessä muusikot, tanssijat, jonglöörit, senet-pelaajat, eläintarhat. Tai jopa kasino.
  Ja tietysti temppeleitä eri jumalille.
  Kyllä, imperiumissa on monia erilaisia uskontoja. Temppelit on parasta rakentaa eri tavoin.
  Ja täällä kaikki on toisin. Ja moskeijoita, kirkkoja, rukoustaloja, buddhalaisia temppeleitä, stupoja, pakanajumalia.
  Kyllä, rikkain tehtävä. Rakennat siltoja ja ylität joen.
  Paljon työtä. Järjestä myös eri uskontojen juhlia, jotta jumalat eivät loukkaantuisi.
  Ja niin keskeytyksettä. Ja työ tiedeakatemiassa jatkuu, nyt yksi parannus, sitten toinen. Tämä tarkoittaa jyrsijöitä vastaan, sitten hyönteisiä vastaan - mikä kasvattaa maataloutta, sitten ilmestyy traktorit.
  Ja sitten jumalat lähettävät hyviä satoja. Joten tankit voidaan ajaa ulos ja tehtaita lentokoneiden tuotantoa varten. Alkaen kevyistä lentokoneista, ja voit saavuttaa atomipommikoneita. Ja yksiköiden määrä kasvaa jatkuvasti. Se on saavuttanut jo 100 000.
  Medvedev pelaa ja keksii uusia teknologioita. Niin kauan kuin pelkoa ei ole. Ei ole välttämätöntä taistella, voit nostaa kansasi vaurauden ja kulttuurin indeksiä. Ja silläkin on merkitystä. Ja nyt on tarpeeksi rahaa ja resursseja.
  Sitä enemmän hyvää pelissä: kaivot eivät ole tyhjentyneet. Voit aina louhia resursseja.
  Ja rakentaa uusia kaupunkeja kartalle... Tai jopa nauttia pyramidista tai muusta maailman ihmeestä.
  Medvedev rakentaa myös uusia kasarmeja. Totta, joukkojen runsaus vähentää vaurausindeksiä. Tässä on tietysti ongelma. Mutta toistaiseksi ei ole ketään, jonka kanssa taistella... Mutta voit ottaa käyttöön uusia teknologioita tankkien ja lentokoneiden nopeuttamiseksi. Ja vedä raskaita pommikoneita.
  Mutta miksi, jos sinulla on jo keskikokoisia panssarivaunuja, ei vihollista vangita keskiajan tasolla?
  Ja Medvedev tunkeutui reippaasti naapurimaahan, leimatanut enemmän tankkeja samanaikaisesti ja parantanut niiden parametreja.
  Sekä lentokoneita ylhäältä. Ja pommitetaan vihollista kaikin voimin. Heität hänelle napalmia.
  Eikä pelin sääntöjen mukaan.
  Medvedev nautti keskiaikaisen kaupungin tuhoutumisesta. Ja sitten koko maa primitiivisine armeijaineen. Hän nautti ja voitti, vaikka hänen koneensa ja tankkensa kärsivät vähäisiä vaurioita. Tällainen suhteellisen helppo sieppaus osoittautui. Ja sitten taas rakennat kaupungin valloitetulle alueelle ...
  Ja tankkasi ovat jo raskaita. On mahdollista kiinnittää sekä ydinsuojaus että aktiivinen panssari.
  Medvedev on ollut pelissä jo kymmenen tuntia ja hänen silmänsä ovat väsyneet ja alkaneet tarttua yhteen. Vt. presidentti nukahti.
  Aluksi Medvedev pyöri jossain määrittelemättömässä mielessä. Mutta se ei kestänyt kauan. Ja sitten huippumoderni T-95 tankki lensi mäkeä ylös. Oli jo myöhäinen syksy, ja sateen tihkut löivät haarniskaa vastaan.
  Medvedev sanoi:
  - Ratkaiseva päivä taistelussa Mount Highsta! Se vuori, joka on avain koko Port Arthurin puolustukseen. Tänään vain 21. marraskuuta tai 4. joulukuuta uuden tyylin mukaan. - Professori löi väkivaltaisesti nyrkkiä panssariin ja huudahti. - Mutta Korkeaa vuorta ei oteta kiinni! Tyynenmeren laivue on elossa!
  Japanilaiset ovat melkein valloittaneet Vysokaya-vuoren. Ne ryömivät kuin muurahaiset, paksuina puroina joka puolelta. T-95 152 millimetrin pikatuliaseesta avasi tulen.
  Alenka painoi ohjaussauvan painiketta, ja automaattiase osui japanilaisiin kuin ilmatorjuntatykki. Voimakkaat, räjähdysherkät sirpalointikuoret tyrmäsivät satoja japanilaisia yhdellä laukauksella.
  Natasha puolestaan ampui kahdeksan raskasta konekivääriä. Ja minäkin käytin mieluummin joystickia.
  Medvedev ajoi tankkia, superauto kiipesi itsevarmasti jyrkkiä rinteitä ja toukat murskasivat nousevan auringon maan soturit.
  Margarita vihelsi ja sanoi:
  - Teemme historiaa!
  Vt. presidentti vahvisti raivoissaan:
  - Varmasti! Emme missään tapauksessa anna Port Arthurin antautua!
  Alenka ampui aseesta kaksikymmentä laukausta minuutissa ja sylki ulos ammuksen, jolla oli lisääntynyt tappava voima viisikymmentä kiloa. Yhdessä minuutissa purkautui tarkasti tonni metallia ja räjähteitä.
  Ja tyttö löi erittäin osuvasti.
  Ja konekiväärit, joista jokainen ampui viisituhatta laukausta minuutissa. Tai neljäkymmentä tuhatta suurta luotia lyhyessä ajassa. Ja kuinka he ottivat samuraita vastaan. Kuinka niitä painostettiin.
  Alenka jopa lauloi:
  - Ja vihollisparvi lensi maahan teräksen ja lyijyn paineen alla!
  Venäläinen panssarivaunu toimi aggressiivisesti. Tässä hän katkaisi tuhat japanilaista, tässä on toinen. Poista ne kerroksittain.
  Natasha nauroi ja lauloi:
  - Venäjän kunniaksi! Emme koskaan unohda Isänmaata!
  Ja taas ampuu tappavan kaliiperin konekivääreistä. Ja tuhannet japanilaiset putoavat kuolleina.
  Medvedev otti sen ja sihisi:
  - Tsaari Nikolaus! Sinusta tulee mahtava.
  Ja murskataan keskeneräiset samuraitoukat.
  Margarita huomautti loogisesti:
  - Nikolai II voisi olla suurin kuningas. Hänellä oli kaikki mahdollisuudet tehdä Kiinasta Venäjän maakunta - Zheltorossia!
  Medvedev löi samuraita, ryntäsi niiden yli toukkien kanssa ja sanoi:
  - Olkoon niin!
  Ammus seurasi ammusta. Ne lisääntyivät kuin kvasiaine, joka vaatii paljon vähemmän energiaa kuin todellinen atomien ja molekyylien lisäys.
  Alenka, painaen siroja sormiaan joystickin painikkeisiin, jopa huudahti:
  - Venäjän tsaarien nimissä!
  . KAPPALE 6
  Ase jyrisi ja jyrisi. Vaikka ei niin äänekkäästi, mutta vaimeasti, oli mahdollista puhua.
  Margarita kysyi virkaa tekevältä presidentiltä:
  - Ja mitä, kuorien määrä on ääretön?
  Medvedev vastasi:
  - Kvasiaineen luominen ei vaadi paljon energiaa. Ja fuusioreaktorin täyttäminen vedellä on yhtä helppoa kuin päärynöiden kuoriminen!
  Margarita vihelsi:
  - Kyllä, se on loistava! Joten voit tehdä suklaajäätelöä!
  Medvedev vastasi huokaisten:
  - Ei vielä, mutta hyvin pian, kyllä! Harmi, että toistaiseksi on saatu vain näennäistä ainetta!
  Alyonka, painaen joystickin painikkeita paljain sormin, hymyillen tiikeriin suurilla hampailla, huomautti:
  - Tämä kyky luoda ainetta on myös lähes jumalallinen!
  Medvedev naurahti. Vuoren ympärillä oli yhä vähemmän japanilaisia ja yhä enemmän ruumiita. Samurai yritti ampua panssarivaunuun, mutta turhaan. Kuoret pomppasivat haarniskasta kuin sadepisarat.
  Puheenjohtaja totesi:
  -Ihminen on luotu Jumalan kuvaksi ja kaltaiseksi.
  Alenka, ampui tappavia kuoria, huomasi:
  - Jos, vielä luotu. Ehkä olemme ihmisiä, siellä on maailmankaikkeuden älykkäin, vahvin ja voimakkain olento!
  Medvedev ehdotti loogisesti:
  - Sitäkin tärkeämpää on ihmiskunnan lujittaminen! Meidän pitäisi yhdistyä! Silloin emme tunne surua ja tappiota!
  Natasha totesi luottavaisesti:
  - Kuninkaallinen valtakunta pystyy yhdistämään kaikki! Ja kokoaa kaikki poikkeuksetta monoliittiin!
  Ja tyttö iski jälleen konekivääreistä. Täytetään japanilaisia, yritetään mennä vasemmalta sivulta. Kranaatit eivät vahingoittaneet T-95-panssarivaunua. Ja aseet, myös kaukaa, joko menivät ohi tai niiden ammukset olivat tehottomia. Lisäksi missään maailman maassa ei ole vielä panssaria lävistäviä aseita. Kyllä, ja sellainen säiliö etkä murtaudu läpi niin helposti. Hänen puolustuksensa on huippuluokkaa.
  Ja konekiväärit leikkaavat alas, ja ammukset lakaisevat pois. Ja he tekevät kaiken konkreettisesti ja erittäin tappavaa.
  Natasha naurahti ja sanoi:
  - Japanilaiset eivät laske montaa!
  Alenka oli samaa mieltä:
  - Todella monta!
  Ja kimalteli safiirisilmistä. Ja tytössä, todellisessa terminaattorissa, on niin monia erilaisia asioita.
  Soturit ampuvat. Ja samurai vuotaa verta. Neljäkymmentä tuhatta luotia ja tonni kuoria minuutissa, tämä on erittäin suuri tappava voima.
  Natasha huomauttaa:
  - Olemme sotureita, jotka tuovat vakavan kuoleman!
  Alenka oli samaa mieltä:
  - Eikä vain kuolema, vaan voiman lähde koko universumissa!
  Margarita huomautti harkiten:
  - Jos tsaari-Venäjä valloittaa koko maailman, niin kaikki sodat ihmiskunnan historiassa päättyvät lopullisesti!
  Medvedev oli samaa mieltä tästä:
  - Tottakai kulta! Kukaan ei halua sotia! Mutta ihmiskunnan on tultava yksi!
  Natasha sihisi härän tappaneen pantterin ilosta:
  - Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia!
  Ja päästää kipinät pois silmistäni! Tässä on tyttö! Se sisältää tulen liekkejä, jäätä ja terästä.
  Mutta nyt viimeiset japanilaiset kuolevat. Eikä kukaan muu ryntäisi vuorelle. Yli viisikymmentätuhatta kuollutta Nousevan auringon maan soturia jäi High Mountainin alle.
  Taistelu on ohi.
  Ne neljä asettuivat kukkulalle, ja Medvedev huomautti:
  "Meidän on parempi olla puhumatta varuskunnan kanssa vielä." Periaatteessa mitä aiomme tehdä?
  Elena ehdotti:
  - Japanilaisia on edelleen paljon. Tuhotaan koko Jalkan armeija.
  Margarita suostui tähän:
  - Se siitä! Murskaamme kaikki samurait! Ja siitä tulee hienoa!
  Medvedev virnisti ja huomautti:
  - Ja meidän tankkimme voi silti uida veden ja tulikuorten alla. Upotetaan japanilainen laivasto!
  Natasha kiljahti iloisesti:
  - Se siitä! Aivan oikein, otetaan ja poistetaan kaikki samurai merellä.
  Juuri japanilainen laivue aloitti seuraavan pommituksensa. Ammuksia lensi, mukaan lukien 11 ja 12 tuuman aseet. Ja tämä, näet, on vakavaa.
  Tankki ryntäsi rannikolle. Alenka naputti sormillaan auton runkoon ja huomasi:
  - Okei, merelle. Mutta kuinka voisimme antaa aloitteen japanilaisille maalla?
  Margarita, jolla oli jonkin verran tietoa sodasta, muisteli:
  - Meillä oli konekiväärit, ja Mosin-kivääri on paljon luotettavampi ja tehokkaampi kuin japanilainen. Ja jos kaikki ei toiminut merellä, niin maalla samurailla ei ollut mahdollisuutta!
  Alenka liikutti vihaisesti paljas jalkaansa lattialla ja mutisi:
  - Pettäminen! Triviaali petos!
  Natasha ehdotti:
  - Me ripustamme kaikki!
  Tankki meni veteen. Sivuilta ilmestyi ruuveja, jotka ohjasivat konetta. Tässä on ensimmäinen kohde: japanilainen hävittäjä. Natasha painoi ohuita sormiaan joystickin painikkeilla.
  Ja ammus osui tappavalla voimalla aluksen pohjaan. Tuhosi panssarin.
  Hävittäjä sai toisen kuoren. Natasha painoi varpaansa uudelleen.
  Ja nyt japanilaiset hukkuvat.
  Alena naurahti.
  - Hukutaan vuorotellen! Veden alla olevat konekiväärit eivät ole kovin tehokkaita!
  Ja tyttö painoi ohjaussauvaa ja tällä kertaa lähetti ammuksen tuhoajan pohjaan.
  Margarita vastasi hymyillen:
  - No, meillä on naiset!
  Natasha lähetti taas ammuksen ja huusi:
  - Venäjän nimessä, olkoon voitto!
  Alyonka sylki kuoret. Hän leikkasi Nousevan auringon maan aluksen pohjan ja huomasi:
  - Siitä huolimatta kuninkaallinen valta Venäjällä ei ollut niin paha, kuten propaganda väitti.
  Margarita suostui tähän ja puhui mielellään, varsinkin kun hänellä ei ollut mitään tekemistä.
  - Tsaari Nikolai II:n aikana Venäjä otti käyttöön rahan kultastandardin. Imperiumin valuutasta tuli maailman vakain ja vakain. Hinnat eivät myöskään käytännössä nousseet. Ja tsaari Nikolauksen aikana palkka oli kolmekymmentäseitsemän ruplaa kuukaudessa. Itse asiassa Venäjästä on tullut yksi maailman johtavista maista elintasolla mitattuna. Teollisuustuotannosta tuli maailman neljäs.
  Dmitri Anatoljevitš Medvedev alkoi nukkumisen jälkeen pelata tietokoneella. Tässä tapauksessa hän leikkasi strategian jatkamisen. Vahvistunut valta suoritti kohtauksia. Venäjän virkaatekevä presidentti heitti panssarivaunut taisteluun.
  Ja raskas.
  On silti hyvä pelata. Ajoin vähän ja sain yli sata tonnia painavampia tankkeja. Presidenttinä Medvedev halusi kehittää yli sata tonnia painavia tankkeja. Mutta sitten Putin ei antanut. Mutta ajatus vaikutti houkuttelevalta. Super raskaita koneita. Ja kuusi erilaista autoa. Yli viisi ja sata tonnia.
  Mutta nyt Medvedev heittää taisteluun ydinkäyttöisiä panssarivaunuja. Ja se rikkoo keskitason maiden puolustuksen. Ja taas vangitsee. Kyllä, hienoa... Helpottaaksesi sitä, yhdistät sotilaallisen neuvonantajan. Ja yhdessä hänen kanssaan johdat vihollisen tuhoa. Ja hänen vangitsemisensa.
  Täällä valloitat toisen imperiumin... Täällä sota on vakavampi, mutta sitä käy Napoleonin tason sotilaallinen neuvonantaja. Joten voit vain katsella ja asettaa valtakuntasi Stolypinin tason taloustieteilijälle.
  Ja Medvedev, istuttuaan useita tunteja tietokoneen ääressä, jossa oli jättiläinen näyttö, alkoi kuorsata.
  Hän oli kärsinyt unen puutteesta liian pitkään.
  Alyonka ampui japanilaisia. Upotettuaan risteilijän tällä kertaa, hän lauloi:
  - Olemme maailman vahvimmat,
  liotamme kaikki viholliset vessassa.
  Isänmaa ei usko kyyneliin,
  Ja me annamme pahoille oligarkeille aivoissa!
  Ja tyttö nauroi. Ja hänen hampaansa loistivat kuin helmet!
  Medvedev ehdotti:
  - Koska sota Japanin kanssa päättyy voittoon, Venäjän talouskasvu on vieläkin suurempaa! Ja tsaarin valtakunnasta tulee rikkain maa!
  Alyonka upotti toisen tuhoajan ja sihisi:
  Olemme aina olleet rikkaita! Tilaus ei riitä!
  Natasha osui nousevan auringon taistelulaivaan ja huomautti:
  - Emme olleet millään tavalla huonompia kuin saksalaiset ensimmäisessä maailmansodassa. Mutta viidennen sarakkeen takia he menettivät voiton!
  Alenka lähetti myös toisen kuoren armadillon vatsaan ja sanoi:
  - Varmasti! Viides sarake on syyllinen kaikkeen. Ensimmäisen maailmansodan aikana saksalaiset eivät voineet edes lähestyä Minskiä ja heidät pahoinpideltiin Galiciassa. Ja Stalinin aikana he näkivät Kremlin jo kiikareilla. Mitä se sanoo?
  Natasha ampui toisen ammuksen armadillon pohjaan ja murahti:
  - Petos! Kaipasimme sellaista voittoa!
  Margarita piti myös tarpeellisena muistuttaa:
  - Jos pettämistä ei olisi tapahtunut, olisimme saaneet Konstantinopolin ja Vähä-Aasian hallintaansa sekä pääsyn Välimerelle. Ja olemme menettäneet niin paljon petoksen ja viidennen sarakkeen takia!
  Alenka laukaisi toisen ammuksen:
  - Kyllä, tämä on viides sarake! Kuinka paljon vaivaa hänen takiaan! Venäjän valtakunta on ainutlaatuinen muodostelma, joka voisi laajentua koko maailman rajoihin ja tehdä ihmiskunnasta yhden!
  Natasha murahti aggressiivisesti:
  - Varmasti! Olisin voinut ja olisin voinut tehdä mitä tahansa! Ja ole ihmiskunta yhtenäinen ja voittamaton!
  Tyttö lähetti toisen kuoren, jonka jälkeen taistelulaiva lopulta jakautui. Ja japanilaiset hukkuivat.
  Margarita, hätääntynyt äänessä, huomautti:
  - Katso mitä maailmassa tapahtuu nyt? Venäjä ja USA ovat sodan partaalla. Ja Kiina on ylikansoitettu ja totalitaarinen. Maailmassa ei ole järjestystä ja vaurautta!
  Natasha lähetti uuden ammuksen, tällä kertaa risteilijälle, ja suostui:
  - Maailmassa ei ole järjestystä! Tarvitsemme yhtenäistä hallintoa!
  Alenka ampui ammuksen ja nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ja tsaarin valtakunnasta voisi tulla sellainen hallitus! Venäjän itsevaltaisuus on maailman vakauden ja vaurauden takaaja!
  Ja tyttö lähetti toisen kuoren ja lopulta halkaisi risteilijän.
  Japanilaiset olivat selvästi sekaisin. He ampuivat umpimähkään, eivätkä ymmärtäneet, kuka heidät hukutti.
  On huomattava, että maalla Japanilla ei ollut suurta etua numeroissa. Ja jopa todellisessa historiassa se menetti paljon enemmän kuolleita ja haavoittuneita kuin Venäjä.
  Mutta merellä Britanniassa ja USA:ssa valmistetut Nousevan auringon maan laivat olivat hieman parempia kuin venäläiset, enimmäkseen kotimaiset.
  Mutta jopa täällä japanilaisten laadullinen ylivoima on melko merkityksetön. Ja venäläiset ampuvat ehkä tarkemmin.
  Natasha ampui ja upottaa toisen hävittäjän, huomautti harmissaan:
  - Täällä Venäjä todellakin voitti myös vahvemmat vastustajat. Kuten Napoleon!
  Alenka, joka lähetti kuoren panssaroituun risteilijään, lisäsi:
  - Todellakin! Napoleon oli nero! Ja hän oli vahvempi, mutta voitimme hänet!
  Margarita huokaisi raskaasti ja mutisi:
  - Häviä japanilaisille. Tämä on niin ärsyttävää ja noloa!
  Alenka oli samaa mieltä:
  - Erittäin ärsyttävä! Valitettavasti tämän vuoksi Romanovien dynastian aikakausi päättyi. Aikakausi on loistava, sankarillinen, valloitusten ja voittojen kera. Ja vaikka meillä ei ollut omaa Tšingis-kaania, olemme nousseet Ivan Kalitan ajoista lähtien.
  Ja tyttö lähetti toisen, erittäin tappavan ammuksen. Ja panssaroitu risteilijä hajosi kahteen osaan.
  Natasha jatkoi, ja yhdellä kuorella hän upotti toisen tuhoajan. Ja samurailla on paljon tuhoajia.
  Soturi kysyi pojilta:
  - Mutta ihmettelen, miksi yksikään imperiumi ei ole maailman historiassa saavuttanut absoluuttista valtaa?
  Alenka lähetti taas kuoren toisen tuhoajan vatsaan ja sanoi:
  - Kyllä, todella, miksi? Kaikki putosivat. Ja Persian valtakunta ja Aleksanteri Suuri ja Roomalainen. Miksi kukaan ei ole yhdistänyt ihmiskuntaa?
  Natasha takoi jalkaansa harmissaan. Upposi toisen laivan ja sanoi:
  - Se siitä! Tšingis-kaani loi imperiumin, joka saattoi murskata koko maailman hänen valtaansa. Mutta hänen kuolemansa jälkeen pojat ja pojanpojat järjestivät välienselvittelyn ja repivät imperiumin osiin. Vain tsaari-Venäjä yhtenäisjärjestelmällään oli sellainen maa, että se saattoi olla olemassa useita vuosisatoja ja laajentua, kunnes se nielaisi koko maapallon!
  Alenka välähti silmiään ja julisti upotettuaan toisen tuhoajan:
  - Kunnia tsaari Nikolauksen suurelle valtakunnalle! Emme anna valtaa laittomille bolshevikeille ja väliaikaiselle hallitukselle!
  Natasha lähetti myös kuoren alukseen. Hän hukutti japanilaiset ja lauloi:
  - Jumala pelasta kuningas
  Vahva suvereeni
  Hallitse kunniaa,
  kunniaa meille!
  Hallitse vihollisten pelossa -
  Ortodoksinen kuningas!
  Hallita kunniaa
  Kunnia meille!
  Tytöt näyttävät olevan todella kiihottuneita. Joten he murskasivat samurain, tulet ihailemaan. Ja Medvedev ajoi tappavaa vedenalaista tankkiaan. Yleensä tämä on viileä ase hänellä. Hän hukuttaa itsensä koko Japanin laivaston. Mutta tämä on suuri voima.
  Kaksitoista, vain suurta panssaroitua alusta, kymmeniä pienempiä, mukaan lukien risteilijät. Jotkut hävittäjät yli kuusikymmentä. Kaiken tuhoaminen vie aikaa.
  Natasha viimeisteli toisen laivan ja kysyi Medvedeviltä:
  - Luuletko, että on olemassa jumala?
  Upseeri virnisti ja vastasi:
  - Missä mielessä?
  Natasha lähetti uuden ammuksen viimeistelläkseen hävittäjän ja huomautti:
  - Kyllä, uskonnoista on monia versioita! On olemassa sekä pakanallisia että monoteistisia! Silloin alkaa miettimään asiaa. Ja epäilet, onko Jumalaa olemassa, kun opetuksissa on tällainen sotku!
  Alenka jakoi toisen tuhoajan ja nauraen huomautti:
  - Kyllä, tässä suhteessa on vaikea uskoa Raamattuun. Vain Jumala voi käyttäytyä näin. Ja teki jopa lemmikkejä!
  Natasha nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Se siitä. Uskoa, että joku kansa on Jumalan kansa? Tämä on selvästikin korkeamman mielen arvoista!
  Sen jälkeen tyttö alkoi upottaa suuren vetoisuuden taistelulaivaa. Soturi työskenteli.
  Mutta Margarita ilmaisi mielipiteensä:
  - On edelleen käsittämätöntä, kuinka on mahdollista, että rakastava Jumala turmelee naisia niin paljon!
  Natasha yllättyi:
  - Miten se vääristää?
  Margarita vastasi rehellisesti:
  - Kyllä, tekee heistä vanhoja naisia! Ja mikä voisi olla inhottavampaa kuin vanha nainen!
  Alenka ampui ammuksen risteilijän vatsaan ja sanoi:
  - Maan päällä jostain syystä kävelevät hyvin ilkeitä vanhoja naisia, mikä on sekä typerää että hirveän rumaa!
  Natasha pudisti päätään ja tuki:
  - Ja epäsympaattinen! Eikä se ole esteettistä!
  Soturityttö nauroi ja iski kumppanilleen. Kuten, hän on niin viileä ja aggressiivinen.
  Medvedev huomautti vakavasti:
  - Itse asiassa vanhuus on erittäin paha asia. Se tekee ihmisistä rumia, heikkoja, haavoittuvia. Mutta siinä on evoluution näkökulmasta joitain etuja!
  Elena hämmästyi. Osuttuaan toiseen tuhoajaan hän kysyi:
  - Ja mitkä voivat olla plussat tässä inhottavassa tilassa?
  Medvedev vastasi vakavasti:
  - Stimuloi tieteen ja älykkyyden kehitystä. Jos ihminen ei kokisi väsymystä, hänen ei tarvitsisi keksiä autoa. Samoin kynsien ja hampaiden heikkous johti veitsen keksimiseen. Kylmät ajat ja jääkausi opettivat sytyttämään tulta. Sairaudet stimuloivat lääketieteen kehitystä. - Vt. presidentti katsoi, kuinka taitavasti Alenka lähetti toisen japanilaisen laivan pohjaan, ja jatkoi. - Inhimilliset heikkoudet stimuloivat tiedettä monella tapaa. Emme tienneet miten lentää, mutta loimme lentokoneita. Ja se on edistystä!
  Natasha lähetti toisen ammuksen ja huomautti:
  - Edistystä. Mutta silti, kun katsot vanhaa naista, siitä tulee niin inhottavaa. Onko todella mahdotonta tulla toimeen ilman ihmisen rumuutta?
  Alenka oli samaa mieltä:
  - Nuoret voivat myös keksiä lentokoneen. Miksi täyttää kirottu vanhuus! Se on kamalaa ja inhottavaa!
  Margarita lauloi väärässä paikassa:
  - En eroa komsomolista! Olen ikuisesti nuori!
  Ja tyttö, kun hän liikutti nyrkkiään metallia vasten.
  Samaan aikaan toinen taistelulaiva oli uppoamassa.
  Sukellusvenetankki jatkoi Japanin laivaston upottamista. Amiraali Togo päätyi itse veteen ja joutui pakenemaan veneellä. Japanilla oli suuri laivasto, mutta se kohtasi täysin uuden aseen. Ja nyt hän oli täysin tappiollinen.
  Alenka, joka jatkoi Japanin laivojen upottamista paljastaen hampaitaan, jotka hänellä on erittäin suuret ja terävät, ehdotti:
  - Näin minä ajattelen. Tietysti ruumiissa pitää olla estetiikkaa. Naisista on mahdotonta tulla rumia, vetelä iholla ja taipuneilla vartaloilla.
  Natasha, laukaistuaan toisen tuhoajan pohjaan, suostui erittäin mielellään tähän:
  - Tietysti! Tätä tiede työskentelee!
  Molemmat soturit osoittautuivat erittäin iloisiksi. Loppujen lopuksi he onnistuneesti hukuttivat vihollisen laivaston.
  Aggressiiviset tytöt pystyvät suuriin saavutuksiin.
  Margarita puolestaan ilmaisi mielipiteensä:
  - Uskonnot syntyivät myös ihmisen heikkouden takia. Jos ihminen olisi vahvempi, ei olisi uskontoja. Ja tietysti kuolema ja kuolemanpelko johtavat siihen, että ihminen etsii lohtua!
  Alenka muistutti:
  - Osallistuin seanssiin ja näin jotain hämmästyttävää. Henkeä siis on!
  Natasha ovelalla äänellä huomautti:
  - Henkien olemassaolossa ei ole mitään yllättävää! Loppujen lopuksi me lentää unessa. Joten, sielu on, ja muistona lentämisestä!
  Medvedev nyökkäsi hyväksyvästi.
  Kyllä sielu on olemassa! Tässä suhteessa henkilö on ainutlaatuinen! Ja nyt voimme pitää hauskaa!
  Japanin laivasto oli sulamassa. Vedenalainen säiliö näytteli tappajan roolia. Marguerite oli hieman surullinen. Hän oli ensinnäkin extran roolissa. Ja toiseksi, mikä on ärsyttävää, kaikki ei ole kovin selvästi näkyvissä, kun olet veden alla. Yleisesti ottaen Pietarilla oli voimakkaita epäilyksiä Jumalan kustannuksella. Itse asiassa miksi venäläisten omaksuttua kristinuskon he kohtasivat erilaisia ongelmia. Ja mongolien-tatarien hyökkäys, ja sitä ennen ruhtinaiden feodaalinen pirstoutuminen. Venäjän kansan väliset sodat.
  Sitten lopulta, Ivan Kalitan ajoilta, Venäjän elpyminen alkoi,
  Muskovi vahvistui. Kunnes esimerkiksi Ivan Kolmannen aikana siitä tuli lopulta yksi, keskitetty valtio. Ja heitti pois tatarin ikeen.
  Kyllä, tietysti, Venäjä oli nousussa. Kunnes kompastuin Japaniin.
  Tämä merkitsi monarkian ja Romanovien dynastian historian loppua.
  Monarkia on kuitenkin poissa, mutta autoritaarisuus säilyy.
  Margarita silitti hellästi Alenkan selkää. Tyttö kehräsi pikemminkin. Hän näytti nauttivan siitä.
  Medvedev huomautti loogisesti:
  - Ei ole mitään väärää siinä, että mies rakastaa tyttöä ja tyttö miestä, ei. Tämä on aivan luonnollista. Mutta samalla ihmisten on noudatettava säädyllisyyttä.
  Margarita vastusti tyytymättömänä:
  Älkäämme lukeko moraalia. En pidä tästä!
  Vt. presidentti naurahti.
  - Ja kuka rakastaa! Mutta sinun on kohdattava totuus. Ihmiset ovat tässä suhteessa huomattavasti erilaisia kuin eläimet!
  Margaret nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Kyllä, meidän välillämme on suuri kuilu!
  Alenka vastasi sarkastisesti:
  - Ja tiedätkö, sinun ja apinan välillä en huomaa suurta eroa!
  Margaret nauroi. Alenka upposi sillä välin viimeisenä Japanin kahdestatoista panssaroidusta aluksesta. Sen jälkeen tyttö huomautti:
  - Olemme melkein valmiit vihollisen laivaston kanssa!
  Medvedev hymyili viekkaasti:
  - Kyllä, olette hyviä työntekijöitä! Ja itse asiassa he pystyvät paljon! Yleensä rakastan naissotureita - se on niin seksikästä!
  Margarita väänteli vartaloaan ja lauloi:
  - Näytän seksikkäältä, olen kuin prosessori! Ja minä liikun kuin robotti - äänihyökkääjä!
  Sen jälkeen opiskelija silitti Alenkaa hieman rohkeammin. Tyttö painoi joystickin painikkeita pitkillä sormillaan ja näytti viehättävältä.
  Kuinka kauniita hänen liikkeensä ovatkaan.
  Marguerite kuvitteli prinsessan kävelevän paljain jaloin rakennustelineelle. Tämä on niin romanttista. Ja prinsessa on niin punainen. Häneltä poistettiin kaikki korut ja kallis mekko. He jättivät vain säkkikankaan. Mutta vankilan viitta saa vielä enemmän esiin suloisen, miellyttävän, raikkaan, ruusun kaltaisen kasvojen viehätyksen. Ja tuliset hiukset. Kuinka kaunis prinsessa on menossa teloitukseen.
  Ja siellä hukkuu tuhansia ihmisiä. Laivat hajoavat, elementit raivoavat.
  Ja Japani kärsii valtavan, ainutlaatuisen tappion. Joten samuraiden täytyy ilmeisesti katua syntejään.
  Margarita ajatteli, mihin japanilaiset uskovat? Mikä on heidän uskontonsa? He ovat pakanoita. Mutta he voittivat ortodoksisen Venäjän. Sen jälkeen mieti, kenen Jumala on vahvempi!
  Ja mongolit olivat pakanoita, mutta kuinka monta aluetta he valloittivat.
  Margarita kysyi Alenkalta:
  - Kerro minulle, kaunotar, kuinka pidät Rodnoveriesta?
  Tyttö hymyili leveästi ja upotessaan toisen tuhoajan vastasi:
  - Erittäin hyvä uskonto! On niin kauniita tarinoita!
  Margarita kysyi ilahduttavana:
  - Luuletko satuja? Tai ehkä itse asiassa kaikki nämä venäläiset jumalat ovat olemassa?
  Elena kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - Ehkä sekä tonttuja että tonttuja on olemassa! Kaikki on mahdollista maailmassamme. Ja on vaikea sanoa, mitä todella on ja mitä ei!
  Medvedev huomautti loogisesti:
  - Jossain määrin kaikki maailmassamme on olemassa. Kaikki ajatuksemme, unelmamme, toiveemme, sen, mitä jätämme taaksemme. Tässä minulla on erittäin mielenkiintoinen teoria hypernoosfääristä, jossa on ehdottomasti kaikki, mitä ihmiset ovat koskaan keksineet. Eli ajatus on ikuinen. Ja hän pysyy joissakin muissa rinnakkaisissa maailmoissa.
  Dmitri Medvedev nousi unestaan. Ja jälleen hän aloitti perustavanlaatuisen työnsä tai pikemminkin imperiumin rakentamisen.
  Ja taas valloitus...
  Kokoa ensin uusi tuhat tonnia painava tankki ja käynnistä se vihollisasemiin. Ei, ei tietenkään yksi, vaan monet.
  Ja he liikkuvat vieraalla alueella. Ja ylhäältä päin on myös lentokoneita, joissa on atomipommeja. Entä jos pommit ajetaan pois? Ja tehdä tuhoa?
  Dmitri Medvedev on harjakattoinen kuten kaikki muutkin.
  Ja nyt toinen maa joutuu diktaattorin saappaisiin. Ja valloituksia on. Mutta tässä on toinen vihollinen. Se on myös iso maa... Voit jopa ohjelmoida. Tässä on Neuvostoliitto vuonna 1941... Siellä on hyökkäys. Medvedevin monien pelituntien yksiköt lisääntyivät automaattisesti, ja hänen väkilukunsa on yli miljardi. 196 miljoonaa vastaan. Ja nykyaikaisempaa tekniikkaa. Ja sotilaat voidaan leimata kasarmeilla loputtomiin.
  Onneksi sähköiset resurssit ovat ehtymättömiä. Ja paina vihollista, paina.
  Ja tuhannen tonnin painoiset tankit menevät itselleen ydinreaktoreihin Venäjän halki suoraan Moskovaan.
  Ja on käytännössä mahdotonta jättää niitä - mikään ei vie!
  Medvedev ohjaa strategiaa ja laulaa itselleen... Sitten hän pysäyttää ydinvoimalla toimivat tankit. Ja heittää taisteluun "Panther" -2. Auto, joka kuitenkin pystyy lyömään kolmekymmentäneljä.
  Medvedev leikkii itselleen lataamalla erilaisia autojen parametreja ... "Panther" -2 ... Kuinka hän puskee kaukaa. Ja lävistää Neuvostoliiton tankki.
  Ei niin, että rikkoisit sen! Varsinkin otsassa, mutta laivalla voi. Ammunta on massiivinen. Ja kolmekymmentäneljä ryntää luokseen ... Ja he kuolevat tykkien iskujen alla ...
  Armeija liikkuu taas... Ja taistelurobotit ovat ilmestyneet. He kävelevät itselleen. Ja ammukset ampuvat alas lasereita. Ja he tekevät sen erittäin taitavasti.
  Ja virtuaaliset tytöt hyökkäävät.
  Medvedev tarkastelee innokkaasti strategiaa. Jännittävä taistelu. Jälleen pelaat itse tai annat sen sotilasneuvonantajalle. Ja katso taistelun edistymistä.
  Johda heidän tankkejaan hyökkäykseen.
  Täällä voit siirtää pyramidin muotoisia säiliöitä, jotka ovat vähemmän haavoittuvia ja läpäisemättömiä kaikista kulmista. Ne liikkuvat kuin rulla.
  Ja tytöt juoksevat paljain jaloin... Ja he ampuvat matkallaan.
  Toinen sota. Aito lelu. Ja raha tulee kultakaivoista, ei kuivumisesta. Tämä on kuin pelissä, kaikki on suunnitelmien mukaan, ilman epäonnistumisia ja ilman luonnon taantumaa.
  Kaikki ei kuivu, eivätkä resurssit vähene. Se ei kuitenkaan vaikuta kovin todennäköiseltä.
  Medvedev keskeytti puhelun. Vt. presidentti otti puhelimen.
  - Hei!
  Presidentin hallinnon päällikkö sanoi:
  - Oletko edelleen Dmitri Anatoljevitšin toimistossa?
  Medvedev vastasi jyrkästi:
  - Joo! Olen edelleen presidentti!
  Hallintopäällikkö sanoi:
  - Zelensky vaatii sinua poistumaan asunnosta avajaisten jälkeen.
  Medvedev kysyi aluksi:
  - Ja missä minä asun?
  Hallintopäällikkö vastasi:
  - Asunnossani! Voimasi on ohi ja sinun on vapautettava kaikki tilat!
  Medvedev kuiskasi:
  - Minulla on pyyntö uudelle presidentille - anna hänen jättää minulle tietokone!
  Hallintopäällikkö kysyi:
  - Anna minulle "Andrew the First-Called" -tilaus, niin pyydän Zelenskyltä tietokoneen sinulle!
  Medvedev nyökkäsi hyväksyvästi.
  - No, se on mahdollista!
  . LUKU #7
  Ja hän kutsui avustajansa valmistelemaan asetusta. Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan hallinnon päällikön toimeksiannosta. Malli on valmis ja toistaiseksi I. Allekirjoitin sitoumuksen.
  Sitten Medvedev alkoi pelata uudelleen.
  Nyt hänen virtuaalisen panssarivaununsa lähestyvät Moskovaa ja aloittavat hyökkäyksen. Kaksituhatta tonnia painavat koneet hyökkäävät tähän kaupunkiin.
  Kuitenkin Medvedev heittää "Rat" -5:n hyökkäykseen, tämä on hirviö, ei tankki. Kymmenen tuhatta tonnia!
  Joukot lähestyvät Kremliä... Joten Stalin pakenee. Ja hänen kiinni jäävät paljasjalkaiset tytöt bikineissä. Tartu nenään paljain varpain. Ja he saavat Stalinin suutelemaan hänen paljaita kantapäitään.
  Täällä virtuaalisen imperiumin joukot ohittavat Moskovan ja menevät Uralille ...
  Ota hänetkin kiinni...
  Medvedev alkaa taas nyökkää ja haaveilla.
  Margarita kysyi sarkastisesti:
  - Entä esimerkiksi klassisempi jako: taivaaseen ja helvettiin?
  Medvedev huomautti synkästi:
  - Tämä on todennäköisesti muinaisten primitiivinen ajatus kuoleman jälkeisestä kostosta. Itse asiassa todennäköisimmin kaikki on hieman monimutkaisempaa!
  Natasha huudahti iloisesti upotessaan yhden viimeisistä japanilaisista laivoista:
  - Kirottu ja muinainen,
  Vihollinen vannoo taas
  hiero minua
  Jauha jauheeksi.
  Mutta enkeli ei nuku
  Ja kaikki järjestyy. Ja kaikki päättyy hyvin!
  Tytöt lopettivat vihollisen laivaston. Medvedev kiihdytti panssarivaunua jahtasi samuraita. Kyllä, he tekivät hyvää työtä täällä. On mielenkiintoista, miten historiaa voidaan korjata. Tsaari-Venäjä oli mahtava maa, joka nousi korkeuteen. Vaikka kaikki ihmiset eivät eläneet hyvin.
  Mutta maa oli nousussa. Työpäivää lyhennettiin. On uudet vapaapäivät. Paikallinen itsehallinto perustettiin. Noussut palkat vakailla hinnoilla. Koulut avattiin. Tsaari Nikolai II:n aikana koulutusmenot kasvoivat yli kuusinkertaiseksi. Peruskoulutuksesta tuli pakollinen.
  Kyllä, kaikki ei muuttunut parempaan suuntaan tarpeeksi nopeasti, mutta kuinka paljon maa menetti vallankumouksen ja sisällissodan takia. Kuinka monta älykästä ihmistä kuoli ja jätti kotimaansa? Ja nyt, tässä universumin osassa, on mahdollisuus estää tämä.
  Säiliö, virtaviivainen, ui nopeasti ja äänettömästi veden alla. Ja nyt viimeinen Nousevan auringon maan tuhoaja on upotettu.
  Natasha sanoi iloisesti:
  - Niin nuori minä olen!
  Alenka korjasi tyttöä tarkentaen:
  - Mitä täällä me kaikki hyvät kaverit! Taistele kuin leijonat!
  Margarita huomautti ärsyyntyneenä:
  - Ei mitään erityistä! Meillä oli vain parempi tekniikka!
  Alenka naurahti ja vastasi:
  - Mutta me itse ammuimme tykeillä!
  Natasha tuki ystäväänsä:
  - Ja me myös opastimme itseämme! Ja se on terävä silmä...
  Margarita sanoi:
  - Viistot kädet!
  Natasha nauroi ja vastasi:
  - Ja sinä olet hurmaava tyttö!
  Margarita sanoi rehellisesti:
  - Olen pahoillani japanilaisten puolesta. He tekevät mahtavia sarjakuvia. Pidän erityisesti hentaista!
  Alenka purskahti nauruun ja väänteli jalkansa ilmaan:
  - Hentai on siistiä! Jopa erittäin siistiä!
  Natasha hilloa maistaneen tytön hymyssä ehdotti:
  - Ja potkaistaan ehkä jopa natsien perseeseen!
  Medvedev nyökkäsi hymyillen:
  - Hyvä idea. Mutta lopetetaan ensin Japanin maajoukot. Autetaan sota päättymään nopeammin. Joten fasismi ei esiinny tässä universumissa.
  Tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  - Ja se ei näy, ja Kiina on meidän!
  Japanilaisen laivaston upottamisen jälkeen T-95-supertankki nousi pintaan.
  Sitten Medvedev alkoi haaveilla erilaisista roskista.
  Soturi Alenka nousi Ryazanin puolustamiseen. Natasha oli hänen kanssaan.
  Molemmilla tytöillä on kevyt panssari, sapeli molemmissa käsissä. Ja jalkojen alla on erityisiä ohuita levyjä.
  Valtava mongolitataarien armeija kiipesi hyökkäykseen.
  Monet pitkät portaat peittivät seinät kerralla. Ne olivat erilaisia: yhdistetty juurivälistä, kaatuneita mäntymetsiä poikkipalkeilla. Käytettiin myös raskaita tikkaita hirsiriveillä. Kiihtyneen rakennusvauhdin ansiosta vallit osoittautuivat korkeammiksi kuin tataarit odottivat, monet portaat eivät päässeet huipulle. Eteenpäin mongolit ajoivat muutamat vangitut Urukset. Venäjän kansa piti kuolemasta vankeuden häpeää.
  Mutta mongolit olivat säälimättömiä.
  Väsyneitä ihmisiä potkittiin häikäilemättömästi terävillä keihäillä, ja he luottivat siihen tosiasiaan, että venäläiset, jotka eivät halunneet tappaa omiaan, antautuvat. Tai tihkua vankien suojassa jäävalliin. Jotkut vangeista ryntäsivät alas huutaen, vierivät alas jäätä jäätä, kaatoivat vihatut ydinaseet, repivät heidän miekkansa käsistään ja putosivat välittömästi paloiksi. Ihmiset kiipesivät nopeasti portaita, et ymmärrä millaista ja heimoa?
  Puolialasti, rievuissa, nuija käsissään, selkä vereen puhkaistuna. Haarniskaan pukeutunut talonpoika Vaula oli jo nostanut valtavan kirveen, kun alhaalta he huusivat epätoivoisesti:
  -Älä tuhoa meitä, ritari, olemme omiamme, Russ!
  Voevoda Dikoros hyppäsi seinälle ja huusi:
  - Tunnen sen tuoksun, meidän!
  Epätoivoinen itku vahvisti tämän:
  - Odota, leikkaa omasi! Keskuudessamme ei ole Mughlaneja!
  Erittäin älykäs Alenka huusi:
  -Se, joka ristin tekee itsensä oikein, on omansa!
  - Kastetut ortodoksiset ihmiset!
  Vaula-Morovin jättiläinen karjui pelottavalla äänellä, jopa kilometrin päässä hevoset pakenevat.
  Ryazanin puolustajat hyväksyivät:
  -Oikein! Totta!
  Yhdessä he poimivat kaikilta seiniltä:
  - No, veljet, tehkää ristinmerkki!
  Sadat repaleiset, siniväriset vangit, kiipeävät vallin yli, kaatui ja jatkoivat mekaanista ristiä. Jotkut poimivat heti valmiiksi taitettuja kiviä ja heittivät niitä kiihkeästi mongoleja kohti. Monet ryazanilaiset näkivät tataarit ensimmäistä kertaa, jopa monet perinteiset vastustajat, samat kipchakit, pukeutuneena mongolilaiseen tapaan.
  Viholliset olivat pitkissä turkissa, niin pitkiä, että he sotkeutuivat helmaan. Choice nukereilla oli kupari- ja rautalevyt rinnassa, selkä auki. Urusten pelottamiseksi monet maalasivat heidän jo ennestään ilkeät, naiselliset kasvonsa verellä.
  Mutta Urukset eivät säikähtäneet, vaan kohtasivat vihollisen miekoilla ja kirveillä. Vaulan voimakkaasta lakaisuiskusta kuoli viisi mongolia kerralla, toinen isku ja kolme muuta! Muita sotureita ei leikattu huonommin. Tataarit kiipesivät kömpelösti ylös liukasta kuilua, he eivät voineet kunnolla peittää itseään sapelilla leikatuilla kilpeillä. Kun mongolien armeija pääsi huipulle valtavien tappioiden kustannuksella, kiehuvaa vettä ja kauheaa asetta kaadettiin heidän päälleen: polttava terva.
  Jopa naiset ja pienet lapset kaatoivat palavaa vettä, heittivät kiviä ja palikoita. Erityisen tehokkaita olivat pienet ritsat myrkytetyillä nuolilla, joista saattoi ampua jopa viisivuotias lapsi, joka ei vielä kyennyt vetämään pienillä käsillään tiukkaa jousinauhaa. Ja ohittaminen, ampuminen niin paksuun massaan, on paljon vaikeampaa kuin lyöminen. Hyökkäys oli selvästi tukehtumista, silvottuja ruumiita rullattiin alas suuria määriä.
  Guyuk Khan seurasi taistelua tiiviisti kiinalaisten taitavasti valmistaman kaukoputken kautta. Hän nuoli huuliaan ja löi huuliaan, silloin tällöin säädellen kultaista, turkisvuorattua kypärää, kiipesi itsepäisesti ja ärsyttävästi otsalleen. Sitten hän pudotti putken vihaisena.
  Sotilaamme kuolevat! Burundai ja keltainen käärme minulle!
  Turgauds ryntäsi kiireesti toteuttamaan perinnöllisen kaganin käskyä. Guyuk oli aikeissa istua norsunluun kaiverretulle tuolille, kun käsi lepäsi hellästi hänen olkapäällään:
  - Älä huoli, iso! Rauhoita katseesi villi!
  Se kehräsi viipyvää melodiaa, joka kuulosti naisen ääneltä.
  Guyuk Khan tunsi olonsa uniseksi, hän tuskin pysyi jaloillaan. Kyllä se on. Jälleen näin Keltainen käärme ilmestyi hänen eteensä - hänen armeijansa kauhein henkilö, helvetin demoni kaukaisesta ja valloittamattomasta Japanista.
  -Sinä!
  Korkeimman kaganin perillinen osoitti typerästi sormellaan! Keltainen leija jatkoi vuotamista, joko lisääntyen tai päinvastoin vähentyen:
  -Minä! Ja minä näen sinun läpi! On aika hillitä lihan vihaa! Tarkemmin sanottuna tuo kaikki reservit taisteluun mahdollisimman pian! Ja autan teitä veljet, istutan sellaisen yllätyksen viholliselle! Kruunun liike, usko minua, on totta!
  - Dze, dze, dze! Lähetän valitun tumenin Burundain komennossa taisteluun! Yhdessä johdatte hyökkäystä!
  Japanilaiset välähtivät silmiään paljastaen suuret keltaiset hampaansa:
  -Ei ole valkoisia demoneita, haluan tappaa vertaiseni! Kuin todellinen ninja!
  Keltainen leija välähti kuin talisman, pilli ilmestyi huomaamattomasti suuhun, kuului irisoiva melodia.
  Guyuk luuli, että häntä kiusattiin, mutta hänellä ei ollut voimaa eikä halua väitellä ninjavelhon kanssa. Tällä hetkellä turgaudit työnsivät töykeästi Burundaita, Guyuk Khan ei pitänyt tästä Subudai-Bagaturin tottelevasta kätyristä.
  - Sinä, vuotava vesinahka! Etkö näe, että parhaat soturit kuolevat Urun pääkaupungin muurien alla. Ota välittömästi tumen "Berkutov" ja ylitettyäsi joen leikkaa Urukset iskulla oikean seinän alta.
  Kokenut Burundai uskalsi vastustaa:
  - Jää ei ole vielä vahva, tuhansien kavioiden iskujen alla se yksinkertaisesti halkeaa.
  Yllättäen mahtava japanilainen vastasi Guyukin puolesta.
  Huolesi on kiitettävä. Mutta yrityksesi ovat turhia! Taikajauhe takoi jäätä joelle vahvempaa kuin sotilaallinen teräs! No, hyppää eteenpäin, me tilasimme sinut!
  -Suuri ninjabatyr tietää mistä puhuu! Ratsasta nopeammin, jos hallitset rakeita, annan sinulle palkinnoksi hevoskoulun!
  Hän huusi pudistaen sormiaan Guyuk Khan. Burundai ei uskaltanut enää kiistää - se on täynnä kuolemaa. Mongoli karvaisten ratsumiesten kanssa katosi näkyvistä. Yhtäkkiä varjo liikkui sisään, kahina ääni yläpuolella, kypärä lensi kruunukaganista voimakkaasta ilma-aallosta:
  - Harakiri! Täältä tulee Perhonen! Nyt tulee "kaataa" Urukselle.
  Jättimäinen lohikäärme leijui pinnan yläpuolella, sen kultaiset siivet puhalsivat pois lumikuituja ja tuliset kielet valuivat sen kolmesta saalistuskävestä.
  - Tyhmä mungo!
  Guyukilla ei ollut aikaa edes pelätä:
  -Hän pystyy polttamaan koko Ryazanin.
  - Ei kaikkea, mutta se sytyttää tuleen seinään. Mene, pikku Godzillani!
  Medvedevin upea unelma jatkui. Virkaa toimivalla presidentillä oli valtava mielikuvitus.
  Mahtava lohikäärme, jonka siipien kärkiväli oli viisikymmentä metriä, nousi korkealle. Mongolit ja heidän mukanaan olleet shamaanit ulvoivat kiivaasti. Burundain komennossa oleva Tumen lensi tunnetusti jäälle, useat hevoset kompastuivat, ja väkivaltainen rautamassa tallasi heidät heti ratsastajien kanssa. Sillä välin kolmipäinen hirviö syöksyi sulavasti alas seinälle. Dikoros ennen kuin muut ymmärsivät ilmahyökkäyksen vaaran. No, en tietenkään halunnut paljastaa valttikorttiani etukäteen, mutta pelastaaksemme kaupungin meidän täytyisi käyttää tuntematonta asetta siihen päivään asti. Siivekäs hirviö kohtasi mekaanisen hirviön, joka näytti epämääräisesti hämähäkin ja teräksisen tuhatjalkaisen sekoitukselta. Höyrykattilasta nousi jo savua. Hyvin tehtyjä nuoret, jotka heittivät hiiltä etukäteen.
  Höyrykatapultti on mestarillinen yhdistelmä veturitekniikkaa, vinssiä, monikätisiä ballistoja ja jopa... musikaalista nuuskalaatikkoa. Ja tämä karkaistusta teräksestä taottu peto pystyi heittämään lähes konekiväärinopeudella, jopa kahden mailin etäisyydelle mitä tahansa silmiinpistävää asiaa. Warrior-tytöt olivat ensimmäisiä maailmassa, jotka ajattelivat mäntämoottorin mukauttamista panosten heittoon. Wild-gross käänsi vipua henkilökohtaisesti, ja hienoksi taottu ketjunauha alkoi liikkua työntäen kivet nopeasti pyöriviin teriin.
  Koska tataarit ryntäsivät tiheässä joukossa, ei ollut juuri yhtään mistään, päinvastoin, jokainen painava mukulakivi pomppii irti, kaatoi useita työntäviä ratsastajia. Yksi asia on huono, tähtäysasteikko on melko heikko, voit silti lyödä mongoleja, mutta yritä lyödä lentävää lohikäärmettä! Kolmipäinen hirviö käänsi päänsä ja avasi leveät, hampaat, vinoneliön muotoiset suunsa.
  Suojattu liekki lensi kuilun ohi ja osui taloihin. Kuului huutoja ja huutoja, useita puolisokeita naisia juoksi kadulla, talot syttyivät tuleen luonnottomalla nopeudella. Onneksi hiekka- ja raskasvesitynnyrit sekä palokunta olivat hereillä. Osa majoista, erityisesti lähellä seinää, oli peitetty palonkestävällä asbestilla. Ystävällisen paineen alaisena saalistustulivuori kalpeni ja muuttui voimansa menetettyään vaalean savun sirpaleiksi.
  Mutta lohikäärme ei ilmeisesti halunnut luovuttaa, sukelluksesta tullessaan hän kääntyi ylikuormitetun hyökkäyslentokoneen armolla ja laski jälleen tulisen pyörteen virrat alas. Tataarit olivat jo onnistuneet saavuttamaan seinän, joten raivoisa liekki iski heihinkin. Mahtava Burundai oli uhrien joukossa, hänen ylelliset vaatteensa syttyivät tuleen, ja hän ryntäsi takaisin haavoittuneen villisian karjuessa. Myös venäläiset sotilaat saivat sen, ja osa jäästä suli selvästi paljastaen maan ja tukit. Dikoroksen vaatteet kyteivät, mutta seinällä seisova taistelija Antonov onnistui kaatamaan ämpäri vettä hänen päälleen, ja kuumasta ketjupostista valui höyryä.
  - Mikä pirullinen pakkomielle, harmi, ettei viileä Alyonka näe meitä!
  Lohikäärme kääntyi jälleen ympäri ja yritti päästä kolmanteen ympyrään. Taikuri Saveliy löi sormiaan, hän onnistui laukaisemaan pienen tulipallon, isku putosi lohikäärmeen keskipäähän. Pieni räjähdys ei aiheuttanut erityisiä tappioita kolmipäiselle hirviölle, mutta kaatui sen hieman liikeradalta, minkä seurauksena lohikäärme ampui etuajassa tulinen pyörremyrsky osui kasattuihin nukeririveihin. Ja taas kiihkeä ulvominen, osa tataareista nojautui taaksepäin. Silloin Dikoros huomasi nuoren pitkän tytön, joka tunnetusti heilutti kahta kaksiteräistä miekkaa. Epäinhimillisellä nopeudella hän murskasi vastustajansa kaaliksi, aiheutti kauheita iskuja jaloillaan, kyynärpäillään ja jopa päällään, heilutellen kuin perhonen.
  Vain yksi, tai pikemminkin kaksi ihmistä, pystyi aiheuttamaan tällaista tuhoa:
  - Juliana! Punainen enkeli, oletko se sinä?!
  - Haista kukkia nenälläsi! Kolmen metrin korkeudesta!
  Elena vastasi nauraen. Soturityttö lensi hullun gepardin nopeudella vallille jättäen seinään tuskin havaittavia verisiä jalanjälkiä.
  - Älä puhu, niin kaikki on selvää! Meidän on sammutettava siivekäs soihtu!
  Alenka vihelsi villisti, lohikäärme tasoitti lennon, astui neljänteen ympyrään. Lähellä seisova soturi kertoi hänelle:
  -Käytä katapulttia, Alenka, kaada se kivellä.
  Soturityttö haukkui uhkaavasti.
  - Tiedän paremmin mitä käyttää!
  Alenka poimi heti kolme taitavasti taottua ketjua. Myös heidän soturityttönsä ideana oli yhdistää kaksi tai kolme pientä kiveä, ampua kahdesta tai useammasta ballistasta ja niittää, silpoa koko joukko. Höyrykatapultin käynnistettyään Alenka hyppäsi terän päälle ja potkaisi vipua jalallaan. Hänet heitettiin korkealle, jo lennossa, soturityttö heilutti käsiään, käänsi mestarillisesti miekkojaan, ohjasi nopeaa liikettään, onnistui laskeutumaan piikeillä täytetyn lohikäärmeen selkään. Hirviö vapisi, yritti heittää pois röyhkeän ratsastajatytön, mutta taitavasti kierretyt ketjut pyyhkäisivät valtavien suiden yli - mahtava hirviö oli täysin satuloitu.
  Miksi tarvitset kolmea päätä? Puuttuuko yksi? Vuotaa, joten ketjutan ne, jotta viimeiset aivot eivät lennä ulos!
  Soturityttö nauroi kömpelölle vitsilleen. Lohikäärme nousi äkillisesti korkeuteen, toisti sitten Nesterovin silmukan, ihon alla olevat lihakset vapisivat, hirviö yritti epätoivoisesti heittää pois kutsumattoman ratsastajan. Kuumat ilmavirrat puhalsivat jättimäisen kappaleen yli, leija ryntäsi kuin katapultista irronnut kivi tai mitä todennäköisimmin meteori. Ilmakehän aalto pudotti tataarit alas urasta.
  Alenka huusi:
  - Ei vaikuttavaa!
  Toimivan presidentin uni jatkui edelleen. Herra Medvedev erosi hieman, ehkä jopa surusta.
  Todellakin, mitä on nykivä lohikäärme terminaattoritytölle, kun hän ohitti kohtuuttomia kuormia kahdellatoista vaihtelevalla tasolla, kiihtyi sataanviisikymmeneen maan painovoimaan ja sukelsi välittömästi painottomuuteen ja saavutti sitten taas subkutalaalin kuormituksen rajan. Jokainen kasviston ja eläimistön edustaja on mato tämän geenitekniikan tuotteen edessä.
  Hirviö yritti kääntää päätään ja hirvittää valtavaa kättään. Soturityttö viilteli legendaarisella miekalla kaikella voimallaan, hän tähtäsi herkimpään kohtaan - sieraimeen. Ensimmäinen isku oli litteä, hopeahelmet lensivät ulos sieraimista, ne kimaltivat kuin helmet auringossa:
  - Sinulla on kaunis räkä, sanotaan, että lohikäärme voi ulostaa kultaa.
  Käärme ampui. Vastauksena kaunis ja ketterä Alenka viilti terävällä kärjellä, isku oli terävä ja tarkka, terä muuttui hieman punaiseksi ja kirsikka-rubiinikastepisaroita tuli valtavasta nenästä. Ne jäätyivät heti lennossa kietoutuen omituiseksi koristeeksi.
  Tyttö nauroi.
  - Luokka, toista temppu!
  Hirviö nykisi jo, mutta se jatkoi nousuaan, pääkaupunki Ryazan pieneni ja pieneni. Tässä se on kärryn pyörässä, nyt lautasessa, ja tässä se on unikonsiemenessä vihdoin piilossa pilvien takana. Taivas välähti mustana, kirkkaissa tähdissä, ne kiipesivät stratosfääriin, oli vaikea hengittää, se puhalsi tyhjiön kylmää. Vaikka legendaarinen Alenka ei ole tavallinen ihminen, hän ei voi tulla ilman ilmaa ollenkaan. Mutta ilmeisesti myös lohikäärme kutisee, matelija kouristelee, tukehtuu, joten sinun on laskettava korkeutta. Ruslanin saavutuksen toistaminen kolmen päivän ja kolmen yön ajan, Tšernomorets pitelee partaa, ei selvästikään ole metsästystä. Lause lastensivustolta välähtää hänen päänsä läpi, jostain syystä hän todella haluaa toistaa sen.
  Ja soturityttö sanoo:
  Olemme samaa verta, sinä ja minä!
  Lohikäärme näytti saavan kiinni, vapisi ja keskeytti lentonsa. Sitten se alkoi pikkuhiljaa laskea.
  Kaunis ja lihaksikas soturi puhui:
  Luuletko oikein, siivekäs veljeni! Meillä on tuloksia kanssasi!
  Alhaalla todellinen taistelu oli täydessä vauhdissa, mongolit vierivät jo takaisin seiniltä ja upea Natasha päätti, että paras hetki oli tullut iskulle. Hyvin tehty, rohkea tyttö, näet heti, minne hän meni, jäljellä on verinen, paksusti kivetty polku ruumiilla. Jalkojen ja käsien lisäksi Natashan kaksi pitkänomaista viikatettä pistävät ketjuihin kudottuin karkaistuista teräksistä.
  Alyonka sanoi itsekseen polkiessaan jalkaansa:
  - Teen ehdottomasti sellaisia henkilökohtaisia tavaroita! Nyt lämmitetään Mughlans!
  Villi liekki puhkesi kolminkertaisena tulivuorena tinatuneesta kurkusta, tataarit käpertyivät liian tiukasti, ja ne vain paahtivat satoja, ja ne vuodatettiin heidän suustaan helvetin tulessa. Etenkin hevoset pelästyivät, mutta suurin osa hevosista oli jo torjuttu äkillisellä iskulla selkään, vain Guyuk Khanin henkilökohtainen vartijatuhat jäi satulan alle. Purkaus jatkui pyyhkäisemällä satoja ja satoja taistelijoita tuliseen hurrikaaniin yhdellä salvalla. Keltainen käärme kaventunein silmin katseli pienen lohikäärmeensä paluuta.
  Taistelija idästä huusi:
  -Petturi! Täällä olette kaikki lohikäärmeperheen edustajia, petäkää aina ja palvelekaa vahvempaa!
  Raivostunut ninja-velho yritti kaataa uhmaavan ratsastajan heittäen pulsareita konekiväärin nopeudella. Nuori soturi Alena virnisti ja lauloi äänekkäästi:
  - Tulivedellä - kaataa lasia! Olet siisti muukalainen - syljet tulta!
  Tämä on tyttö - iloinen, huumoria. Ja hän ei pelkää tulesta tulevia pulsareita.
  Alena kaatoi heidät helposti käyttämällä legendaarisia aseita ja ajoittain ohjaamalla pedon vihollisen yksiköihin. Sellainen uudelleenkäytettävä liekinheitin siivillä, parempi, sata hevosvetoisia mekaanisia.
  Ehkä tämäkin on viileämpi kuin hyökkäyslentokone, ja mistä se saa niin paljon polttoainetta, eikö sulake vanhene? On tarpeen tutkia hirviötä rauhassa ja luoda uusi, ennen näkemätön ase! Nuolet, kuten hirssi, pomppivat pois paksulta, värikkäältä, kimaltelevat kaikilla sateenkaaren väreillä, panssaroitu iho. Hitit, vaihda väritys vain hetkeksi Rubiininpunaisesta tulee lila violetti. Lila-safiiri päinvastoin muuttuu tulakoranssiksi, kullankeltaiseksi, smaragdinvihreäksi. Se on erittäin kaunista, on sääli, että verisen taistelun kuumuudessa ei ole aikaa nauttia upeasta spektaakkelista.
  Tyttöjen muodostaman valkoisen legioonan venäläiset soturit ja sotilaat olivat sillä välin jo leikkaaneet suurimman osan mongolien ratista. Siitä tuli erityisen kauhea, kun mekaaniset liekinheittimet tulivat peliin, mikään armeija ei kestänyt tällaista kaksoisiskua. Vielä minuutti, ja kaoottinen lento alkaa. Keltainen käärme epäröi hetken.
  Batun käsky on ymmärrettävä, tappaa perinnöllinen kagani ovelalla, mutta palkka on liian pieni. Ei, hän tappaa hänet myöhemmin, mutta toistaiseksi hän johdattaa hänet ulos iskevien venäläisten miekkojen alta:
  -Mennään, kagan, minä peitän sinut!
  Entä kolmipäinen mangusti? En anna hänen kiusata armeijaani!
  Ninja napsautti sormeaan, kipinät lensivät:
  -Voin lukea monimutkaisen loitsun, ja hän palaa maailmaansa, mutta sitten en voi kutsua häntä seitsemään vuoteen! Vaikka vaihtoehto on olemassa! Hale-tason loitsu!
  -Miten on, että?
  Guyukin lihavat ja turvonneet kasvot ulottuivat yli hänen vuosiensa. Ninja Killer selitti:
  -Joo! Jos tapan hänen valkoisen mangustansa, lohikäärmeestäni tulee, jos hän tappaa minut, hänen!
  Japanilainen velho kuiskasi pitkän mantran, talisman kimalsi kirkkaammin kuin aurinko. Tuhoamisen jännityksen kantamana paljasjalkainen Alyonka tunsi yhtäkkiä voimakkaan ja jo tottelevaisen hirviön joustavan kiillotetun selän katoavan alta. Hän oli ilmassa ja lensi alas kiven nopeudella. Pudotus ei ollut miellyttävä, mutta ei kohtalokas. Murtautuessaan läpi metrin pituisesta lumikuokosta haavoittuneen villisian raivoissa terminaattorisoturi lankesi mongolien kimppuun. Viimeinen järjestäytynyt vastarinta kaatui, valtavan armeijan surkeat jäännökset ryntäsivät yleiseen lentoon.
  Kauneimmat tytöt, paljasjalkaiset Alenka ja Natasha, kilpailivat kirjaimellisesti hämmenneiden nukkereiden tuhoamisessa. Guyuk Khan puolestaan muuttui melkein näkymätön, hänen vinttikoirahevosensa löi kaikki hippodromin ennätykset, perinnöllinen kagaani ajatteli vain omaa nahkaansa.
  Ei, se ei ole samurai! Säälittävä pelkuri. Tarjoile sellainen mikado paskiaisessa!
  Ninja haukkui.
  Keltainen käärme otti esiin kaksi mahtavaa katanaa, ylitti ne ja nyökkäsi jyrkästi, kimalteleva vaaleanpunainen pallo erottui teristä. Maaginen kotipulsari lähti nopeasti kohti kaunista, puolialastomaa Alenkaa.
  Terminaattorisoturi onnistui havaitsemaan liikkeen, leikkaamaan tulisen hyytymän lennossa, pienen räjähdyksen, joka levisi kuin salama, hajotti tusinaa tai kaksi mongolia:
  - Se on paholainen! Alamaailman samurai!
  Huusi Keltainen Käärme. Ninja valmistautui jo ryntäämään tapaamaan veristä paljasjalkaista Alyonkaa, kun hänen päähänsä nousi alkeellinen ajatus. "Että jos hän ei heti tapa tätä vahvinta naistaistelijaa, niin blondi terminaattori Natasha liittyy häneen, ja sitten seuraukset ovat katastrofaaliset. Lisäksi hän alisti lohikäärmeen, ja vain erittäin voimakas soturi voi alistaa suuren käärmeen. "
  Ninja karjui:
  - Huuhtelen lintuja! Lähden palatakseni!
  Keltainen leija, joka avasi valkoisen viittansa, kairautui lumeen. Sitten tukehtuen hän alkoi kuiskata liikeloitsua.
  Paljasjalkainen Alenka jatkoi raivoissaan takaa-ajoaan, viileä Natasha ei jäänyt jälkeen. Kaikesta taistelun ankaruudesta huolimatta he eivät hetkeksikään unohtaneet perinnöllisen kaganin kuninkaallista telttaa.
  - Hän pakenee, me saamme johtajan kiinni!
  Paljasjalkainen Alenka ehdotti. Natasha heitti kiekon paljain jaloin ja vastasi välinpitämättömästi ja jatkoi pakenevien mongolien tasoittamista nopeilla pyyhkäisyillä.
  -Mitä varten! Tuomme Batygaan ylimääräistä iloa, ja tämä on liian inhimillistä. Miekka tappaa helposti, mutta jihangir yksinkertaisesti nylkee sen.
  Alyonka, joka oli katkaissut neljä yhdellä vedolla, purskahti nauruun.
  -Jos hän itse ei katkea Batun sarvia! Ajellaanko heidät aina leiriin asti, vai mitä?
  Natasha naurahti ja sanoi:
  -Baty laittoi sen kauniisti housuihinsa, ja mitä vähemmän Mughlaneja selviää, sitä parempi!
  Terminaattoritytöt kiihdyttivät vauhtiaan, se oli kuin kiinniottelupeliä, ydinvoimat ryöstivät epätoivoisesti hevosiaan ja repivät heidän kylkensä vereksi. Epätoivoisella ponnistelulla he onnistuivat hieman irtautumaan Uru-ratsastajista, mutta et pääse eroon niistä, jotka suunniteltiin nopeammin kuin gepardi!
  Herättyään Dmitri Anatoljevitš Medvedev teki harjoituksensa ja käynnisti television. Zelenskyn voiton kunniaksi järjestettiin valtakunnallisia juhlia ja riemuita. Ihmiset iloitsivat vilpittömästi muutoksista.
  Kaikki halusivat elää uudella tavalla ja vapaammin. Avajaiset lähestyivät, ja Zelensky saisi täyden vallan. Ja se herätti myös innostusta ja inspiraatiota. Kuten, kaikki muuttuu, ja se on parempi kuin eilen. Ja slaavit saavuttavat yhtenäisyyden ja kylmä sota päättyy. Kuten Putinin kauden autoritaarinen painajainen.
  Ja Zelenskystä laulettiin jo kauniita lauluja ... Kaikki halusivat jotain uutta ja kaunista.
  Zelensky itse ilmoitti poistavansa parlamentaarisen koskemattomuuden ensimmäisellä asetuksellaan ja siivoavansa myös höyhenet oligarkin kanssa. Zelensky lupasi nostaa merkittävästi rikkaiden veroja. Kuten, heillä ei ole mitään, mikä lihoisi!
  Yleisesti ottaen paljon oli suunniteltu tehtäväksi. Mukaan lukien suurenmoinen rautatien rakentaminen: Arkhangelsk - Chukotka ja sitten maanalainen tunneli Alaskan alla.
  Miksi Zelensky ei ole tsaari? Hänen projektinsa ovat mahtavia. Ja Yhdysvalloissa valta muuttuu pian ja poliitikkoja tulee uusi sukupolvi. jotka myös haluavat muutosta.
  Ja nyt Zelensky rentoutuu ...
  Kunnes tietokone otettiin pois, Medvedev tuli peliin ...
  Jo Neuvostoliiton valloituksen jälkeen on mahdollista kamppailla Yhdysvaltojen kanssa. Mutta ensin karkotetaan laserohjuspuolustusjärjestelmä, täällä imperiumilla on sellaisia mahdollisuuksia. Sota Yhdysvaltoja vastaan - 2008! Hyökkäys alkaa Chukotkasta Alaskaan.
  Käynnissä on todellinen taistelu.
  Taistelu "Abrams" panssaria vastaan "Panther" -7. Uusi kone ei ole niinkään painava kuin täydellinen. Ja näyttää absoluuttisen luokkansa.
  Ja jenkit tuhoavat itsensä... Medvedev oli jokseenkin kyllästynyt sotaan, ja hän luovutti hallinnan Rokossovski-luokan sotilasneuvonantajalle. Ja hän alkoi hallita...
  Esimerkiksi rakentaa jotain... Uusia temppeleitä, joista jokaisessa on seitsemän uskontoa. Tai jopa uusia tv-torneja. Kyllä, pyramidin rakentaminen olisi siistiä. Puolitoista kilometriä korkea. Kyllä, se olisi todella hienoa!
  Medvedev nostaa samalla hyvinvoinnin tasoa. Ei vain siksi, että sotilaatehtaat leimaavat.
  Voit myös valmistaa televisioita, jääkaappeja, tietokoneita, kannettavia tietokoneita. Ja rakentaa tuotantoa ja pumpata taistelulihaksia. Mutta Yhdysvallat on jo vallannut... Imperiumissa on jo yli kaksi ja puoli miljardia asukasta ja sota Yhdysvaltoja vastaan on melko vetävä. Medvedev paljastaa hampaansa ja laulaa:
  - Olen kaikkien vuosisatojen todellinen hurrikaani! Sellainen, joka tuo paljon kuolemaa!
  Ja taas painaa Amerikkaa. Ydiniskuja on jo vaihdettu. Tämä taistelu kasvaa.
  . LUKU #8
  Öh, työnnetään taas yksiköitä. Ja kuinka osuimme! Täältä tulevat jalkaväkitytöt. Kaikki paljain jaloin ja bikineissä. Ja kuinka jenkit puukottavat pistimellä ja kuinka he heittävät kranaatteja paljain jaloin. Todellinen energia on heissä. Ja kaikki hohtaa kuin elohopeapallot, jotka juoksevat ruskettuneen ihon alla. Tytöt rakastavat tappamista - nämä ovat tyttöjä!
  Ja laulaa itselleen:
  Hyökkäämme komsomolityttöjä,
  Olemme tsaari Medvedev, erittäin viisas tsaari...
  Ja tietysti meillä on sointuinen ääni,
  Mikä tahansa asia, josta kiistää - anna mennä!
  Ja taas kuinka hän heitti kranaatteja paljain varpaillaan. Nämä tytöt ovat kirjaimellisesti upeita. Ja jenkit murskaavat ja valtaavat Alaskan. Ja he laulavat itselleen:
  - Pahat sudet kokoontuvat laumaan! Vain silloin perhe selviää! Heikot hukkuvat, heidät tapetaan - puhdistaen pyhää verta!
  Ja tytöt ryntäsivät hyökkäykseen näyttäen hampaitaan. Mutta amerikkalaisia vastaan on myös "Tigers" -7, mikä hämmästyttävä voima. Ja älä lopeta sellaisia hirviöitä!
  "Tiger"-7 on erityinen korkeapainease, jonka ammuksen alkunopeus on 2500 metriä sekunnissa. Ja lupanetina, silloin mikään ei pelasta häntä. Ja he juoksevat kaikkiin suuntiin "Ambramsa". Ja purkaa heiltä torni.
  Ja tyttö saa sotilaat polvistumaan ja suutelemaan heidän paljaita jalkojaan.
  Amerikkalaiset antautuvat jälleen. Ja Medvedevin armeijan joukot lähestyvät New Yorkia. Ja kaupunki on hyökkäyksen kohteena. He vangitsevat hänet ilman seremoniaa.
  Medvedev pitää itseään suurena komentajana: hän otti lopulta New Yorkin.
  Ja voit sanoa, että hän on suurin hyökkääjistä. Ja sitten Washington.
  Ja amerikkalaiset antautuvat. Yhdysvaltain presidentti kaatui kasvoilleen ja alkoi suudella tyttöjen paljaita jalkoja. Ensin yksi, sitten toinen vuorotellen.
  Joten suuteli koko pataljoona paljasjalkaisia tyttöjä. Tämä on hieno taistelu!
  Medvedev naurahtaa... Joten hän vangitsi Amerikan. Mutta Putin ei kyennyt tekemään tätä!
  Tämä on todella taistelu - super! Ja sitten Meksikoon.
  Ja taas kahvat... Ja meksikolaiset tytöt laittoivat ne polvilleen ja suutelevat paljaita kantapäänsä. Ja he huutavat:
  - Kunnia kaunokaiset!
  Kyllä, tietokone voi näyttää suuria värillisiä kuvia tytöistä, joilla on paljas kantapää ja joita vangit suutelevat. Ja se on niin jännittävää.
  Täällä taas johdetaan vankeja - tällä kertaa mustia. Ja he myös suutelevat tyttöjen paljaita jalkoja.
  Ja myös pyramidisäiliöt ryömivät ...
  Tytöt liikkuvat ja niitä on paljon... Resursseistahan nuoren voi kaataa. Ja valitse, että kaikki yksiköt ovat tyttöjä bikineissä. Ja se on niin kaunis.
  He ovat enimmäkseen punatukkaisia ja blondeja.
  Ja valloittaa maa toisensa jälkeen. Niin siistejä sotureita. Imperiumit kaatuvat paljain jalkojensa alle.
  Medvedev leikkii mielellään... Ja jopa viheltää jotain hengitystään.
  Miten vetypommi räjähtää? Hirveää barbaarisuutta! Ja koko kaupunki, kuin lehmän kieltä nuoli. Ja kuinka paljon enemmän säteilyä. Ja paljasjaloiset tytöt juoksevat radioaktiivisen pölyn läpi. Ja heidän paljaat kantapäänsä palavat.
  Medvedev taas leikkii kuin python nielee toisen alueen.
  Tässä on toinen voima valloitettu virtuaalimaailmassa, ja lippu pudotetaan.
  Tankit ovat nyt uusia aktiivihaarniskalla ja keramiikalla. Monikerroksinen ja tehokas.
  Ja lentotukialukset ovat moderneja, ja myös melko sopimattomia. Ja kuinka lentokoneet alkavat osua niihin.
  Medvedev, kuten näemme, on erittäin älykäs presidentti.
  Joten, nyt droonien kehitys. Ja se on siistiä. Ja myös levynmuotoisia lentokoneita. Täällä UFOt ovat jo menossa taisteluun. Ja sitten pyramidisäiliöt.
  Yhdysvaltain presidentti Trump, kirkas pää, käski tehdä autosta haavoittumattoman ja läpäisemättömän kaikista näkökulmista. Ja niin mastodon ilmestyi matalan pyramidin muodossa. Ja tällainen kone osoitti erinomaista suojaa. Erityisesti kineettisiä ammuksia vastaan.
  Ja nyt tämä säiliö osoittautui niin menestyksekkääksi, että siihen ei voi tunkeutua, ja se on edelleen käytössä Yhdysvalloissa. He jopa kutsuivat sitä sillä: Trumpin tankki.
  Ja joskus hulluus valtaa ihmiset, kun he näkevät auton olevan läpäisemätön.
  Medvedev käy epätasaista taistelua, ja hänen koneensa ovat jo ottaneet toisen virtuaalisen pääoman, muuttaen sen rauniokasoksi ja kuohuviin suppiloiksi.
  Mutta tämä tyttö-robotti ei riitä. Hän aikoo kehittää uuden sukupolven aseita: tuhopommin. Ja tämä pommi on neljäsataa kertaa tehokkaampi kuin vetypommi. Joten jos se osuu, et kerää tuhkaa!
  Ja sota on jo siirtymässä avaruuteen.
  Medvedev käyttää laivoja, jotka on valmistettu uudesta seoksesta, joka on vahvempi ja kevyempi kuin titaani. Ja avaruusalukset lentävät avaruuteen ja taistelurobotit taistelevat. Maanalaisissa tehtaissa on jo monia erilaisia malleja.
  Ja niin planeetan viimeinen valtakunta kaatuu. Ja mitä? Nyt avaruuteen!
  Star Warsin aikakausi alkaa.
  Medvedev käsittelee tätä ja painaa voimakkaasti näppäimistöä. Ja voit ajaa sormillasi tai hallita ajatuksiasi.
  Virkaa toimiva presidentti toimii järkevästi ja rakentaa itselleen avaruuslaivaston. Ja taistelu jatkuu.
  Vielä tehokkaampaa tuhoavaa termokvarkkipommia kehitetään. Ja se on satatuhatta kertaa voimakkaampi kuin tuho.
  Ja sitten laivat nousevat taivaalle. Ja vangita planeetan satelliitit. Ja sitten viereiset järjestelmät. He tekevät sen erittäin nopeasti.
  Ja virkaatekevä presidentti tuottaa terminaattorit peliin. Tässä on terminaattorin sankari. Tässä on aikamatkailua, vaikkakin rajoitetusti.
  Medvedev huusi:
  - Ihmiset taputtelevat jaloillaan maahan, mitä saappailla! Mikä on tyhmää ja kamalan rumaa!
  Ja Medvedevistä tuli paljon hauskempaa. Hei lapset, olette niin hyviä. Varsinkin jos heistä tuli avaruussotureita.
  Tässä alkaa tähtien taistelu. Ja vakavia iskujen vaihtoja, kun ne osuvat triviaalisti vatsaan. Tarkemmin sanottuna se on kuvitteellista ajattelua.
  Medvedev jatkaa hyökkäystä:
  - Tähtialukseni ovat tappavia!
  Ja hän nimittää uudet avaruuspäälliköt itsensä sijaan. Ja mikä tappelu, siellä on tappelu.
  Täällä Medvedev komentaa komentojensa kanssa. Täällä vihollinen koalitio nousee siihen. Kun tällainen lukematon armada lähestyy, se on kauheaa, kaukaa näytti siltä, että monivärinen, kimalteleva sumu ryömi. Lisäksi jokainen kipinä on demoni, jonka necromancer-velhon taika kutsuu. Yli kaksitoista ja puoli miljoonaa pääluokkien sotilaallista avaruusalusta ja loputon pieni "hyttyskuoppa", kun otetaan huomioon silloin tällöin saapuvat vahvistukset, sen määrä lähestyi kahta sataa miljoonaa. Etuosa venyi pariksi parsekiksi, sellaisessa mittakaavassa jopa lippulaiva-ultrataistelualukset näyttävät Saharan hiekanjyviltä.
  Yleinen taistelu lähestyy: Medvedevin avaruusimperiumin armeija monipuolista "Total Pelastuksen koalitiota" vastaan, joka päätti ikuisesti myöhäisen puolustuksen jatkuvan taktiikan sijaan iskeä itse julman hyökkääjän laivastoon.
  Täällä on niin monia aluksia, joilla on hämmästyttävä, vaikkakin useimmissa tapauksissa vain tehokasta taistelua estävä vaihtelu. No vaikkapa tähtilaiva cembalan muodossa tai pitkillä kuonoilla kielten sijaan harppu tai vaikka kontrabasso panssaritornilla toisesta maailmansodasta. Tämä voi tehdä ja tekee vaikutuksen heikkohermoisiin, mutta se aiheuttaa todennäköisemmin naurua kuin pelkoa.
  Heidän vastustajansa on imperiumi, joka väittää olevansa universaali voima. Medvedevin suuri avaruusemiraatti, jossa kaikki on asetettu sodan palvelukseen, päälauseena on tehokkuus ja tarkoituksenmukaisuus.
  Toisin kuin koalitiossa, virkaa tekevän presidentin tähtialukset eroavat vain kooltaan. Ja muoto on melkein sama, erittäin petollisen näköinen syvänmeren kala. Ehkä, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta, ne näyttävät paksuilta, teräsvaletuilta tikareilta - kourailta.
  Tässä kosmoksen osassa tähdet eivät ole liian tiheästi hajallaan taivaalla, mutta ne ovat värikkäitä, omituisia valoalueellaan.
  Jostain syystä näitä valaisimia katsellessa on surullinen tunne, aivan kuin katsoisit enkelien silmiin, että he tuomitsevat maailmankaikkeuden elävät olennot heidän ilkeästä, todella villistä käyttäytymisestään.
  Virkaa toimivan presidentin armeijalla ei ollut kiirettä tapaamaan, vain erilliset liikkuvat osastot hyökkäsivät nopeasti, ylivoimaista nopeuttaan hyödyntäen, vihollista vastaan, aiheuttivat vahinkoa ja vetäytyivät. Vastauksena he yrittivät kohdata heidät patotulella, mutta ketterämmin ja täydellisen suojan avulla he toimivat paljon tehokkaammin.
  Räjähti, kuten miinojen räjäytykset, jotka näyttävät pieniltä kosmisessa mittakaavassa, risteilijät ja hävittäjät. Mutta täällä oli mahdollista kaataa ja iso riista. Yksi liittouman valtavista taistelulaivoista sai osuman, se savutti paksusti, vääntyi ja jättiläismäisessä tähtilaivassa leimahti paniikki kuin tulipalo kuivassa metsässä.
  Alienit, jotka ovat samankaltaisia kuin jerboat, joilla on vain kynnet hännän sijaan, hajaantuvat pelosta, samalla kun he huutavat ja hyppivät sydäntä särkevästi. Niiden välillä törmää pienempiä tyyppejä, jotka näyttävät karhujen ja ankkojen hybrideiltä. Villin kauhun nokat ovat vinossa, halkeamia kuuluu, ne lentävät erilleen, höyhenet syttyvät täällä. Tässä yksi karhuankoista on käännetty ylösalaisin, kietomassa päänsä tuliputkeen. Siellä vaahto levisi suoraan hänen kurkkuun, hänen vatsansa pullistui välittömästi ulos ja linnun ruho repesi roiskuen verta lapsesta peräisin olevilla lihan jäännöksillä.
  Jerboat palavat ja ryntäävät kohti pelastusmoduuleja, mutta näyttää siltä, että aavemaista selviytymistoivoa antava järjestelmä on vaurioitunut toivottomasti. Heidän kenraalinsa Cockroach Tail päästää hysteeristä vinkua:
  - Oi universaalin ympyrän neliön jumalat, ....
  Se ei ollut mahdollista lopettaa, liekki peitti hänen epäonnisen ylhäisyytensä. Älykkään jyrsijän liha mureni alkuainehiukkasiksi.
  Taistelulaiva paloi ja karkoitti ilmakuplia tyhjiöön ja räjähti sitten murtuen moniksi paloiksi.
  Pelattuaan tarpeeksi Medvedev teki vielä pari tilausta. Hän myös palkitsi Novodvorskajan postuumisti Venäjän sankarin tähdellä. Hän määräsi palkitsemaan Oleg Rybachenko kaikilla Venäjällä olevilla tilauksilla ja mitaleilla. Ja hän esitteli Pyhän Andreas Ensimmäiseksi kutsutun ja Donald Trumpin ritarikunnan. Sen jälkeen Medvedev nukahti uudelleen ... Kukaan ei ole vielä häirinnyt häntä.
  Tällaisen saavutuksen jälkeen Alenka piristyi huomattavasti. Kuten hänen tiiminsä.
  Margarita otti ensimmäisenä puheenvuoron:
  - Lopetetaan Japani merellä, lopetetaan ne maalla!
  Alenka kannatti tätä ideaa lämpimästi:
  - Varmasti! Miksi sallitaan uusien venäläisten sotilaiden kuolema!
  Natasha sanoi myös:
  - Kuropatkin on liian päättämätön komentaja. Joten se ei ole tosiasia, että hän pystyy voittamaan, vaikka otettaisiin huomioon japanilaisten heikkeneminen Port Arthurin hyökkäyksen aikana!
  Medvedev tiivisti päättäväisesti:
  - Oli tulossa! Tämä on meidän ja Venäjän mahdollisuus!
  Sen jälkeen voimakas ja ultramoderni tankki lähti liikkeelle. Kyllä, Japanilla on huono päivä. Ja he kiroavat usein hetken, jolloin heille tuli mieleen taistella Venäjän kanssa.
  Panssarivaunu liikkui Japanin joukkoja kohti. Alenka sanoi iloisesti:
  - Ja näin hämmästyttävän unen. Ikään kuin Natasha ja minä puolustaisimme Ryazania Batu Khanin laumoilta.
  Margarita piristi:
  - Olinko minä unta?
  Elena pudisti päätään negatiivisesti.
  - Ei! Sinua ei vain ollut olemassa!
  Tyttö huokaisi ärsyyntyneenä:
  - Mikä sääli!
  Paljasjalkainen Alenka nauroi ja huomautti:
  - Voisit vain häiritä meitä! Mutta Natasha ja minä olimme niin siistejä!
  Blondi tyttö kysyi hämmästyneenä:
  - Olivatko he siistejä?
  Paljasjalkainen Alenka vahvisti mielellään:
  - Kyllä, erittäin siistiä! Ja satuloin jopa lohikäärmeen!
  Natasha nauroi ja vastasi:
  - Lohikäärmeessä olit erittäin kaunis!
  Alenka vahvisti helposti:
  - Se on kuin satu! Missä on lohikäärmeitä, tonttuja ja kaikkea sitä lumoavaa tavaraa!
  Margarita vastasi vilpittömästi:
  - Olet todella kaunis jopa ilman lohikäärmettä! Vain keiju, ja ihmeiden ihme!
  Alenka totesi luottavaisesti:
  - Voitan kaikki! Sekä lohikäärmeillä että ilman lohikäärmeitä!
  Ja soturi näytti nyrkkiään.
  Ensimmäinen venäläinen panssarivaunu hyökkäsi japanilaisten kimppuun, jotka seisoivat Port Arthurin seinillä. Niitä oli vielä runsaasti. Tykistö ampui. Vastauksena tykki ampui 152 millimetrin valtavaa panssarivaunua sekä kahdeksan tappavaa konekivääriä. Ja taas sadat samurai alkoivat leikata.
  Konekiväärit - "Dragons", erittäin tappava asia. Viisi tuhatta luotia minuutissa - vain jonkinlainen eläin.
  Japanilaiset putosivat lävistettyinä, revittyinä kalloiksi murskautunein kalloin. Heidän vatsansa repeytyivät, ja heidän ruumiinsa pomppii murskattavien tuleniskujen heittämänä ylös.
  Myös kumulatiivisella täytteellä varustetut sirpaloituneet kuoret puhkeavat. Ne soveltuivat erinomaisesti sekä jalkaväen ampumiseen että laivojen pohjan läpimurtamiseen.
  Nämä ovat terminaattorityttöjä, ja professori on todellinen nero. Niinpä he alkoivat puida samuraita.
  Paljasjalkainen Alyonka huudahti:
  - Kyllä, venäläinen henki on kuuluisa!
  Natasha, painoi joystickin nappia paljain varpaillaan, lähetti luodisuihkun, jatkoi:
  - Ja tsaarimme Nikolai II!
  Paljasjalkainen Alenka jatkoi kuoren lähettämistä kuoren perään. Joka kolmas sekunti lensi ulos tappava. Ja japanilaiset akut hiljenivät. Ja keltaihoisia sotilaita kuoli suuria määriä.
  Natasha, leikkaanut useita samuraita, tuki:
  - Kansallislaulu lauletaan sydämissämme.
  Paljasjalkainen Alenka, joka jatkaa kuolettavan täytteisen kuorien sylkemistä, ja ne ovat paljon vahvempia kuin plastidi, jatkoi:
  - Koko maailmankaikkeudessa ei ole ketään kauniimpaa kuin hän.
  Natasha ampui armottomasti japanilaisia paljain varpaillaan ja lisäsi:
  - Purista vahvempaa ritarikonekivääriä.
  Paljasjalkainen Alenka, murskaamassa samuraita, viimeisteli:
  - Kuole Jumalan antaman Venäjän puolesta!
  Tytöt ovat todella, todella mahtavia! Upeita kaunokaisia. Katso niitä ja ihaile niitä. Mutta japanilaisille tämä on puhdasta kuolemaa. Tankki käveli akkujen läpi. Pudotti ampumajoukot. Hän teki sen hyvin, hyvin nopeasti. Sitten hän käveli juoksuhaudojen läpi. Myös niitetty monet. Tarkemmin sanottuna ei monet, mutta melkein kaikki. Hävitys oli täydellinen. Täällä tietysti kaikki kävi automaattisesti. Näin japanilaiset tuhottiin.
  Alenka huomasi nauraen painaessaan paljaita ruskettuneita jalkojaan joystickin painikkeilla:
  Olemme enemmän teloittajia kuin sotureita!
  Natasha naurahti ja suostui:
  - Vapaus, nero ja kunnia teloittajat!
  Ja ampuu taas. Ja tyrmää samurai villin voimalla.
  Margarita, joka ampui tarkasti myös paljain jaloin, huomautti rationaalisesti:
  - Sinistä tulee vähemmän, Japanissa tulee pulaa miehistä!
  Paljasjalkainen Alyonka purskahti nauruun ja löi taas kuorella:
  - Varokaa naisia! Naiset, varokaa!
  Tämä on todellakin sellainen tyttö, joka pomppaa hänestä, ja sirpaleita ja luoteja. Joka tapauksessa tyttö on todellinen terminaattori.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  Legioonat marssivat
  Niiden pistimet loistavat.
  Miljoonat takanamme
  Oi venäläiset rykmentit!
  Kukaan ei lopeta
  Kukaan ei voita...
  Muutto avautuu uudella,
  Lennetään nopeammin!
  Ja taas, kuin sade viholliselle. Eikä anna heille pudotusta ampeerin sadasosan verran.
  Paljasjalkainen Alenka, heittelee simpukoita tikan yksitoikkoisuudella, sihisi, lauloi vain pilkkaasti:
  - Yksi, hyökkääjä, kaksi hyökkääjää, hän horjuu.
  Natasha ampui, vahvisti kappaleen:
  - Yksi lyöjä, kaksi lyöjä, hän makaa!
  Cool Alenka tuettu energisesti:
  - Kerran lankku, kaksi lankkua - arkkua rakennetaan.
  Paljasjalkainen Natasha, joka jatkoi ampumista ja tyrmäsi vihollisen konekivääripurkauksilla, sihisi:
  - Yksi lapaluu, kaksi lapaluua - reikää kaivetaan!
  Ja soturityttö räpäytti safiirisilmiä. Hän on todella niin kaunotar.
  Paljasjalkainen Alyonka katsoi paikkoja. Panssarivaunu toimi nopeasti, eikä kenraali Nogin armeijasta ollut käytännössä mitään jäljellä. Näyttää siltä, että komentaja itse kuoli. Lopetamme viimeiset japanilaiset piiritysarmeijasta.
  Medvedev huomautti loogisesti:
  - Siihen tekniikka on tullut! Neljä ihmistä tuhosi muutamassa tunnissa yli kahdeksankymmentäviisi tuhatta japanilaista.
  Puolialastoman Alenka hymyili vihaisesti ja huomautti:
  - Meidän täytyy tuhota loput! Älä jätä ketään!
  Natasha lauloi ampuessaan viimeistä tuhatta samuraita:
  - Ei, kultavuoria ei tule, tapamme pian kaikki Venäjän viholliset!
  Cool Margarita lisäsi:
  - Ei, ei peräpukamia, vaan olet vihollinen, hurraa!
  Niitettyään koko kenraali Nogan armeijan terminaattoritytöt nousivat väliaikaisesti tankista ja juoksivat paljain jaloin lumen läpi. No, se on jo talvi.
  He tuhosivat jo yhden jalkaväen yli sataviisikymmentätuhatta. Ja lisäksi japanilainen laivasto. Siitä huolimatta yli kaksisataaviisikymmentätuhatta japanilaista seisoo kenraali Kuropatkinin armeijaa vastaan.
  Medvedev tuli ulos tammipäällä nukkumisen jälkeen. Näytti vähän siltä. Sitten pelasin taas tietokoneella... Star Wars on hieno... Mutta jokin ei toiminut...
  Medvedev alkoi toistaa uutta strategiaa. Laitoin päälle historiallisen pelin: Venäjä Nikolai II:n aikana. Ja sota Japania vastaan. Tämä on niin julma sota. Voit ottaa käyttöön strategian ja leimata voimia tietokoneella.
  Medvedev pelasi helpolla tasolla, mutta jätti japanilaisen ruiskeen väliin ja kärsi raskaita tappioita. Kyllä, ei tarvitse rakentaa liian aktiivisesti. Käynnistetään uudelleen.
  Ja taas pelaat itsellesi... Kuten Kuropatkinin paikalla kävi ilmi, virkaatekevä presidentti ei loista liikaa... Koko ajan tulee jonkinlaisia epäonnistumisia, virheitä.
  Medvedev kääntyi sitten sotilaallisen neuvonantajan puoleen, ja asiat sujuivat sujuvasti ... Ja hän itse otti sen ja nukahti nojatuoliin.
  Kaunis Alenka lyömällä paljain jaloin kysyi Natashalta:
  - Ja mitä tunnet tappaessasi niin monia ihmisiä?
  Blondi tyttö vastasi rehellisesti:
  - En tiedä! Tuntuu kuin se olisi tietokonepeli! Et tunne mitään raivoa, vihaa tai erityistä iloa!
  Paljasjalkainen Alenka naurahti harmissaan:
  - Tämä on sota!
  Nat asha kääntyi kuperkeeksi. Hänen punaiset, pyöreät kantapäänsä välähtivät. Yleensä hän on upea tyttö, joka pystyy saavuttamaan paljon ilman paljon vaivaa. Eikä pesemällä vaan luistelemalla.
  Tytöt juoksivat lumen läpi. Heidän ruumiinsa ovat erittäin ilmeikäs. Rintakehä on suuri, lonkat ovat ylellisiä, kuten hevosten viljat, lihakset ovat kohokuvioituja. Sellaisia ovat kaunottaret-sankarit. Heillä on todellisin naisellinen voima. Niin paljon armoa. Ja jalat - lihaspallot pyörivät ruskettun ihon alla.
  Täällä he tapasivat kolme japanilaista partiolaista.
  Tytöt vääntyivät kuperkeiksi. Ja kuinka paljaat kantapäät osuvat samurain leukaan. Ja he todella rikkoivat leukansa. Ja lyönyt kaikki hampaat. Sitten tytöt lauloivat:
  - Venäläisten suuruus tunnisti planeetan,
  Luottavaisin mielin mennään eteenpäin.
  Kaikki maailman kansat rakastavat ja arvostavat meitä,
  Koko maan kansa marssii kohti kommunismia!
  Ja taas kaunokaiset räpäyttivät smaragdisilmiä. Ne näyttävät niin taisteltavilta. Soturit ovat aktiivisia. Ja toinen juoksu.
  Paljasjalkainen Alyonka hyppäsi ylös. Hän käänsi levysoittimen ilmaan ja huomasi:
  - Olemme niin siistejä. Voimme valloittaa koko maailman!
  Natasha naurahti ja vastasi:
  - Maaplaneetan keisarinna -
  Se on tosi siisti!
  Molemmat tytöt vilkusivat toisilleen. Sitten he ryntäsivät takaisin. Itse asiassa jokainen sodan päivä on liian kallis tsaari-Venäjän valtionkassalle. Ja on aika lopettaa japanilaisten kanssa.
  Medvedev tapasi tytöt säteilevästi hymyillen:
  - No, kuinka juoksit?
  Paljasjalkainen Alenka sanoi hymyillen:
  - Juokse ja valmiina taisteluun!
  Natasha huomautti aggressiivisesti:
  - Voitamme heidät kaikki!
  Medvedev heilautti kättään ja käski:
  - Sitten mennään!
  Paljasjalkainen Alenka nauroi ja vastasi:
  - Meidän neljä ovat tappavimpia maailmassa!
  Natasha vastusti tätä ja takoi paljain jalkansa:
  - Ei maailmassa, vaan universumissa!
  Ja tehokas, aggressiivinen ja tappava tankki ajoi kaikilla nopeuksilla. Yli kaksisataaviisikymmentätuhatta japanilaista eteenpäin. Mutta siellä riittää kuoria miljardille sotilaalle!
  Tytöt, professori ja opiskelija - tämä on joukkue, joka murskaa kaikki ja kääntää heidät oinaan sarviksi. Ja tankki lentää japanilaisten joukkojen luo. Se ryntää itseään uhkaavasti. Hän haluaa tuhota kaikki.
  Paljasjalkainen Alenka lauloi iloisesti:
  Venäjän avaruudet - kaunis, rakas,
  Missä ovat lumen helmet, rajattomat kristallijoet,
  Ja venäläinen sotilas ja kenraali ovat yhtä.
  Pyhä on voiman symboli - ortodoksinen kotka, kuninkaamme!
  Ja sitten nopea tankki todella lähti lentoon. Juoksi kuin hävittäjä. Ja päätyi japanilaisten eteen. Yleistykki- ja lohikäärme-konekiväärit ovat alkaneet taas toimia. Tytöt ryhtyivät asioihin erittäin innokkaasti. Ei ylimääräistä seremoniaa.
  Alenka ampui paljain varpaillaan aseesta, tyrmäsi japanilaisen ja lauloi:
  - Ole kuuluisa Venäjästäni, Stalinista ja Leninistä, yhdestä perheestä!
  Ja punatukkainen paholainen kimaltelee smaragdisilmillä. Ja kuinka samurai vaelsi. Tulet rakastumaan.
  Ja Natasha ei myöskään ole huonompi. Japanilaisten puinti.
  Ja laulaa:
  - Älä hidasta vauhtia kaarteissa. Kohtalomme, tytöt voittoon!
  Soturi oli täysin harjakattoinen. Ja niin nopea, kaatamalla tulta vihollisen päälle.
  Ja paljaat varpaat painavat joystickin painiketta.
  Puolialasti Alenka ampui, huomasi:
  - Venäjällä on kaksi ongelmaa...
  Margaret keskeytti hänet tähän:
  - Jos vain kaksi!
  Paljasjalkainen Alenka, ampuu, suostui ilolla:
  - Kyllä, jos vain kaksi!
  Natasha ampui, japani japanilaiset sadoittain, otti sen ja lauloi:
  - Kahdessa, kahdessa talvessa. Kahdessa, kahdessa keväässä!
  Paljasjalkainen Alenka, ampuu, lisäsi:
  - Tapa japanilaiset ja tule takaisin!
  Natasha naurahti ja vastasi:
  - Port Arthur on meidän! Emmekä anna kenenkään viedä Manchuriaamme!
  Ja soturi puida jälleen samuraita. Venäläiset eivät häviä japanilaisille. Tämä todistaa jälleen kerran, kuinka voittamaton Venäjä on!
  Paljasjalkainen Alyonka murskasi akun ja huusi:
  - Ole kuuluisa Venäjästä kaukaisimmissa maissa ja vuosisatoja!
  Natasha myös karjui:
  "Eikä mikään estä meitä!"
  Ja tuhosi vielä pari tuhatta samuraita. Sitten säiliö siirtyi eteenpäin ja sadonkorjuu jatkui.
  Margarita katsoi tätä, ilmaisi mielipiteensä:
  - Jos sota voitetaan niin loistavasti, mitä Venäjä sitten tekee?
  Medvedev katsoi, kuinka tytöt tunnetusti niittivät japanilaisia, ja ehdotti:
  - Tulee sota, tai saksalaisten tai brittien kanssa! Mutta joka tapauksessa taistelu Nousevan auringon maan kanssa ei ole viimeinen!
  Alena rikkoi toista akkua ja sanoi:
  - Täällä me annamme saksalaisille niin paljon, no, me annamme heille niin paljon, että se ei näytä tarpeeksi!
  Natasha murskaamassa samuraita lisäsi:
  - Eikä ole ketään värväämässä Hitleriä Wehrmachtiin!
  Alyonka, painaen joystickin painikkeita paljain varpaillaan, julisti aggressiivisesti:
  - Mutta se on sääli arjalaisten puolesta. Niin monia kauniita valkoisia miehiä kuoli!
  Natasha oli samaa mieltä ja nyökkäsi surullisesti:
  Kyllä, niin paljon hyviä ihmisiä kuoli! Ja mitä varten!
  Tyttö löi japanilaista ja huomasi.
  - Ja japanilaiset ovat hyvä kansa, ja meidän on pakko taistella heidän kanssaan! Vaikka sekään ei ole kovin hyvä!
  Margarita huomautti loogisesti:
  - Entä eläimet? Eivätkö he tapa toisiaan? Ihminen on vain korkeimman luokan eläin!
  Medvedev naurahti ja vastusti:
  - Ihmisellä, toisin kuin eläimellä, on sielu! Ja hänen sielunsa on todella ainutlaatuinen ja kuolematon! Joten, me ja eläimet, kokonainen kuilu!
  Margaret vastasi tähän:
  - Entä apinat? Heillä on myös korkea älykkyys. Tässä yksi heistä tietää kolme ja puoli tuhatta sanaa!
  Vt. presidentti vastasi:
  Mutta he ovat sukulaisiamme!
  Paljasjalkainen Alyonka ampui japanilaista ja lauloi:
  - Olen apina! Myös ihminen!
  Samuraita leikkaava Natasha kuiskasi:
  - Älä kävele apinoissa vuosisataan!
  Supertankki jatkoi japanilaisten leikkaamista. Miksi ei? Hän on todella hullu eläin
  joka heittää ulos neljäkymmentä tuhatta luotia minuutissa. Ja hänen panssarinsa on läpäisemätön melkein mille tahansa ammukselle. Eikä vain 1900-luvun alussa.
  Paljasjalkainen Alenka, ampui, julisti aggressiivisesti:
  - Venäjän puolesta tsaari Nikolai teki paljon, mutta häntä ei arvostettu ja aliarvioitu!
  Natasha, kaatamalla tulta japanilaisten päälle, suostui:
  - Se on oikein! Kuningas tapettiin. He pakottivat isän luopumaan valtaistuimelta! Mikä parani?
  Paljasjalkainen Alyonka ampui tykin ja lisäsi:
  - Se meni vielä pahemmaksi! Ja tuli valtaan, vielä enemmän ilkeitä ihmisiä!
  Natasha kikatti, löi japanilaista ja sanoi:
  Taistellaan paremman tulevaisuuden puolesta! Ja Venäjän vapauden puolesta!
  Puolialasti Alenka ampui, sanoi:
  - Muutoksen ja voiton puolesta!
  Sitten hän näytti nyrkkiään. Hän on tyttö, joka osaa tehdä tämän. Että silloin samuraita ei vapauteta. Ja aseet toimivat. Kaikki leikkaavat ja leikkaavat.
  Itse asiassa he kyntävät kokonaisia rivejä ruumiita. Ja tappaja tyhjentää tilan.
  Kenraali Kuropatkinille kerrottiin, että japanilaisten keskuudessa oli meneillään jotain outoa. Ammunta, räjähdyksiä, joku hyökkäsi heidän kimppuunsa.
  . LUKU #9
  Medvedev, nukkunut hieman, otti jälleen tietokoneen. Hän ei edes ajellut. Ja hän alkoi taas pelata.
  Hyökkäys Japaniin rikoskoodin jälkeen tankeilla ja lentokoneilla. Mukaan lukien ensimmäisen maailmansodan paras pommikone "Ilja Muromets". Mikä on erittäin äänekkäästi julistanut itsensä. Ja hän löi japanilaisia kuin kumimela kärpäsiin.
  Jatkossa Tokioon...
  Japanin valloitettuaan Dmitri Medvedev kutsui itseään Mikadon keisariksi.
  Ja sitten uudet sodat...
  Täällä voit esimerkiksi pelata vaihtoehtoisessa historiassa. Aleksanteri II kertoi Bismarckille vuonna 1875, että hänen erimielisyytensä Ranskan kanssa olivat Saksan ja ranskalaisten sisäinen asia. Bismarck otti vallan ja hyökkäsi Ranskaan vuonna 1876. Aluksi preussilaiset olivat onnekkaita, ja he saavuttivat Pariisin. Mutta sitten ne hidastuivat. Ja Iso-Britannia tuli sotaan... Kaikki olisi hyvin, mutta britit antoivat taistelun Saksalle ja voittivat. Sitten preussilaiset veivät joukkonsa ylös.
  Sota lännessä jatkui. Ranskalaiset puolustivat itseään epätoivoisesti. Englanti siirsi yhä enemmän uusia voimia ...
  Samaan aikaan Venäjä valloitti Turkin ja Istanbulin. Iso-Britannia ja Ranska ja Saksa pitivät sodassa. Ja tsaari Aleksanterin valtakunta liitti monia maita, mukaan lukien Irak, Intian valtamerelle. Ja Palestiina ja maa Egyptiin asti. Ja niin venäläiset joukot Skobelevin johdolla valloittivat Mekan, Medinan ja muut Saudi- Arabian kaupungit.
  Ja Venäjän valtakunnan eteläosa muodostui. Ja Aleksanteri II:sta tuli suuri kuningas. Ja sota Saksan välillä Ranskaa ja Britanniaa vastaan kesti kymmenen vuotta.
  Ja päättyi tasapeliin.
  Aleksanteri II hallitsi vuoteen 1887 ja joutui Leninin veljen Aleksanteri Uljanovin johtaman salamurhayrityksen uhriksi. Hänen loistava valtakuntansa, jonka alle Venäjä rakensi monia teitä, valloitti monia maita ja vapautti talonpojat, on ohi.
  Tämän vaihtoehdon mukaan peli pelattiin. Aleksanteri Kolmas yhdessä komentaja Skobelevin kanssa valloitti sekä Iranin että Pakistanin. Mutta hän myös kuoli - kirkas pieni pää. Nikolai II:n aikana Venäjä kävi sotaa Japania vastaan, sillä Intian valtamerellä oli jo laivasto, joka tuli melko nopeasti Tyynenmeren avuksi. Venäläiset voittivat samurait suhteellisen nopeasti, ja heillä oli paljon enemmän voimia sekä maalla että vesillä.
  Lisäksi loistava puolustusministeri Skobelev komensi Venäjän armeijaa. Ja Venäjä ei vain voittanut, vaan onnistui myös valloittamaan Japanin. Lisäksi Yhdysvallat ei vielä noussut läntisen pallonpuoliskon ulkopuolelle, eikä Iso-Britannia ollut niin vahva. Lisäksi Venäjä oli liitossa Saksan kanssa. Jälkimmäinen jäi Britannian ja Ranskan jälkeen Afrikan taistelussa. Tsaari-Venäjä vahvistui entisestään Japanin ja osien Kiinan liittämisen jälkeen. Delhi-Moskova tie oli rakenteilla.
  Kuten tästä näkyy, tsaari-Venäjän suunnitelmat laajentumisesta Intiaan ja Kiinaan toteutuivat onnistuneesti. Tsaari Nikolai II valitsi Saksan puolen ensimmäisen maailmansodan aikana. Saksalaiset voittivat Ranskan, miehittivät Belgian, Hollannin, Tanskan ja Norjan. Venäjä valloitti Egyptin, suurimman osan Afrikasta ja Indokiinan. Ja myös Britannian Tyynenmeren omaisuutta. Ja jopa laskeutui Australiaan. Ja Australia otettiin haltuun.
  Sen jälkeen sota päättyi Britannian maihinnousuun ja miehitykseen. Ensimmäinen maailmansota on ohi. Mutta keisari Wilhelmistä näytti, että Venäjä oli jo valloittanut liikaa maata ja jopa ilman erityistä rasitusta. Ja hän haaveili uusintaottelusta. Venäjä todella valloitti laajoja alueita - Australian, koko Aasian, suurimman osan Afrikasta, saksalaiset eivät pureneet niin paljon, ja vielä enemmän Portugalista ja Espanjasta, joita he miehittivät. Itävalta-Unkari sai Italian hallintaansa ja Libyan. Venäjä on noin kolme neljäsosaa Afrikasta, ja sitten valtasi Etiopian hieman myöhemmin. Marokko onnistui katkaisemaan saksalaiset.
  Tämä ei tietenkään tuntunut Saksalle riittävältä. Vaikka hän otti Ranskan, Belgian, Hollannin ja Norjan, ja Venäjä valtasi Ruotsin.
  Wilhelm alkoi valmistautua uuteen sotaan Venäjän kanssa. Vuoden 1929 kriisi pahensi tilannetta. Itävalta-Unkari ja Saksa hallitsivat lähes koko Eurooppaa. Ja osa Afrikkaa... Ja Iso-Britannia. Mutta vielä oli Yhdysvallat ja Kanada. Wilhelm ja Nikolai II eivät vielä uskaltaneet mennä sotaan keskenään. Lisäksi Venäjä halusi vähiten taistella ja sulattaa laajoja alueita. Tsaari Nikolai II salli venäläisille jopa neljän vaimon nopeuttaakseen assimilaatiota. Mitä vahvistettiin kahdeksannessa ekumeenisessa kirkolliskokouksessa.
  Samanlainen päätös tehtiin vuonna 1925. Ja vuonna 1926 Nikolai II otti toisen vaimon. Kuten kävi ilmi, se oli typerä päätös. Vuonna 1929 keisarille syntyi toinen tytär. Ja 25. marraskuuta 1932 syntyi vihdoin terve poika. Hänen toinen Nikolainsa nimeltä Peter. Pietari Suuren kunniaksi.
  Ja vuonna 1933, 15. toukokuuta, alkoi uusi sota. Saksa julisti sodan Kanadalle. Britannian herruudesta. Kaksi kuukautta myöhemmin Yhdysvallat Rooseveltin johdolla ryhtyi talouskriisistä huolimatta sotaan Saksan kanssa. He eivät halunneet luopua Kanadasta.
  Jo keski-ikäinen, mutta aggressiivinen Wilhelm yritti aluksi taistella yksin, ilman Venäjän apua. Hän odotti tekevänsä kaiken itse. Mutta valtameren erottaman alueen valloittaminen ei ole niin helppoa. Lisäksi Yhdysvallat rakensi nopeasti panssarivaunuja ja armeijan. Ja he muodostivat rykmenttejä ... Sota kesti kokonaisen vuoden ilman suurta menestystä saksalaisille. Joka onnistui vain valloittamaan Islannin ja Grönlannin. Ja Kanadassa he eivät päässeet kiinni.
  Wilhelm kääntyi tsaari Nikolai II:n puoleen: auta kollegaa. Olet serkkuni ja veljeni. Nikolai II:lla itsellään oli näkymät Alaskaan ja Kanadaan. No, päätin - eivät jumalat muovaile ruukkuja. Ja hän otti sen, ja 25. kesäkuuta 1934 hän julisti sodan Yhdysvalloille ja Kanadalle. Hänen joukkonsa liikkuivat Alaskan halki Yhdysvaltojen halki.
  Tähän mennessä rautatie Chukotkaan oli jo rakennettu, ja venäläiset joukot etenivät onnistuneesti. Heidän puolellaan oli numeerinen ylivoima ja maailman parhaat tankit, sekä kevyet että raskaat ja keskikokoiset.
  Joten Amerikan täytyi käsitellä eriarvoisia voimia.
  Ja Nikolai II, kuten näemme, on todella valkoisen hevosen selässä. Ja voitto toisensa jälkeen. Venäjän joukot marssivat Alaskan halki. Ja he valtaavat kaupungin toisensa jälkeen, kylän toisensa jälkeen.
  Saksalaiset yrittävät päästä maihin Kuubassa. Sota kasvaa. Keisari Wilhelm kirjoittaa Nikolai II:lle:
  - Olemme olleet ja tulemme aina olemaan yhtenäisiä venäläisten kanssa. Ja me emme koskaan tappele. Joten olkoon Amerikka lopetettu.
  Viestinnän pituuden vuoksi promootio sujui hieman suunniteltua hitaammin. Mutta venäläiset tsaarin joukot valloittivat kuitenkin koko Alaskan viiden kuukauden taisteluissa ja saapuivat Kanadaan.
  Roosevelt jopa tarjosi rauhaa Venäjälle ja lupasi luopua Alaskasta, mutta oli liian myöhäistä. Sota jatkui raivokkaasti.
  Talvella 1935 vaikeista sääolosuhteista huolimatta venäläiset joukot saavuttivat Yhdysvaltojen rajat pohjoisessa. Taistelut jatkuivat keväällä... Venäläiset joukot suorittivat operaation toisensa jälkeen ja valtasivat heinäkuun loppuun mennessä lähes koko Kanadan. Ja elokuussa he piirittivät Philadelphian.
  Yhdysvallat joutui erittäin vaikeaan tilanteeseen. Mutta he taistelivat epätoivoisesti takaisin... Kuitenkin vuoden 1935 loppuun mennessä yli kolmasosa Yhdysvaltain alueesta oli jo vallattu. Ja talvella tsaarin menestys oli vielä suurempi ... Maaliskuun 1936 alkuun mennessä he lähestyivät Washingtonia ja New Yorkia.
  Ja huhtikuussa molemmat kaupungit vallattiin... Sota kesti vielä elokuuhun asti, kunnes koko Yhdysvaltojen alue miehitettiin.
  Sitten seurasi hyökkäys Meksikossa ja niin edelleen alueen läpi.
  Wilhelm tarjosi Nikolai II:ta täydentämään koko maailmaa. Nikolai II suostui.
  Vuonna 1937 Venäjän joukot valtasivat koko Latinalaisen Amerikan. Siten Nikolai II viimeisteli maailman jakamisen saksalaisten kanssa. Ja jäljelle jäi vain kolme imperiumia: suurin: Venäjän, sitten Saksan ja vielä kauempana Itävalta-Unkari.
  Venäjästä tuli näin maailman hegemoni, mutta... Nikolai II on edelleen suuri tsaari, mutta kuolevainen. Hän kuoli elokuussa 1939. Ja iäkäs Wilhelm hyökkäsi Venäjää vastaan 1.9.1939. Hän päätti käyttää hyväkseen sitä, että Pietari neljäs on vielä poika, joka ei ole edes seitsemänvuotias. Ja hän päätti, että vaikka valtionhoitajat hallitsevat Venäjää, on parasta iskeä. Kaksi päivää myöhemmin myös Itävalta-Unkari liittyi sotaan. Kaikki maailman maat joutuivat yhteenottoon. Maaplaneetan historian viimeinen sota on alkanut.
  Tsaariarmeijalla ei ollut vertaa aseiden lukumäärän ja laadun suhteen. Venäläiset tankit ja lentokoneet ovat edelleen maailman parhaita.
  Ja taistelut osoittivat sen. Samoin uudet lahjakkaat komentajat.
  Mutta Itävalta-Unkari osoittautui heikoksi lenkkiksi alusta alkaen. Ja hävisi melkein ensimmäisestä päivästä lähtien. Tsaariarmeija voitti itävaltalaiset, valloitti Lvovin ja sitten Peremylin. Vain poistamalla osan joukkoistaan Puolasta saksalaiset pelastivat itävaltalaiset täydelliseltä tappiolta. Mutta tästäkään oli vähän hyötyä. Keisarin armeijan yritys valloittaa Varsova epäonnistui häpeällisesti. Ja venäläiset joukot työnsivät heidät väkisin takaisin yli kaksisataa kilometriä.
  Saksalaiset pysäyttivät venäläiset joukot suurilla vaikeuksilla. Koko talvi meni taisteluissa. Myös keväällä taistelut olivat täydessä vauhdissa. Venäläiset joukot tarttuivat vähitellen aloitteeseen. Heillä oli useita kertoja enemmän sotilaita, ja siksi he kykenivät kesään mennessä uuvuttamaan saksalaiset keskinäisissä kahakkaissa niin paljon, että he alkoivat antautua. Samaan aikaan aloitettiin hyökkäys Itävalta-Unkaria vastaan. Budapest ympäröitiin syksyllä. Lisäksi tsaarin armeija valloitti Saksan omaisuuden Kanadassa. Ja talvella 1940-1941 tsaarin armeija katkaisi myös Itä-Preussin. Ja huhtikuussa 1941 hän saavutti Oderin.
  Saksalaisten asema muuttui erittäin vaikeaksi. Wien kaatui toukokuussa 1941. Ja kesän aikana venäläiset saavuttivat Alpit ja vapauttivat Venetsian. He saapuivat Saksan eteläisille alueille.
  Ja syksyllä he lopulta valloittivat Italian. Talvihyökkäys Berliiniin päättyi sen vangitsemiseen 30. tammikuuta 1942. Sen jälkeen saksalaisten, jotka olivat jo menettäneet kaiken omaisuutensa Afrikassa, vastarinta heikkeni. Venäläiset saavuttivat Reinin huhtikuussa. Sen jälkeen 22. huhtikuuta Saksan joukkojen jäännökset antautuivat.
  Näin päättyi viimeinen sota maapallolla. Se päättyi tsaari-Venäjän voittoon ja menestykseen.
  Seuraavaksi vuorossa oli ulkoavaruuden valloitus. Vuonna 1936 ensimmäinen venäläinen mies lensi avaruuteen. Lensi maapallon ympäri. Ja vuonna 1945, 9. toukokuuta, venäläiset laskeutuivat Kuuhun.
  He lensivät Marsiin vuonna 1967. Venukseen vuonna 1969. Merkuriuksella vuonna 1972. Ja Jupiterin satelliiteilla vuonna 1973. Kaukaimmalle planeetalle Plutolle mies laskeutui jo vuonna 1980. Ja vuonna 2003 tapahtui ihmiskunnan historian ensimmäinen lento aurinkokunnan ulkopuolelle. Venäläinen alus lensi Alaf Centauriin ja palasi vuonna 2018.
  Venäjää vuodelle 2020 hallitsee edelleen Pietari Neljäs, joka modernin lääketieteen saavutusten ansiosta ei ole ollenkaan syvä vanha mies. Pietari Neljäs on hallinnut kahdeksankymmentäyksi vuotta ja hänen hallituskautensa on pisin maailman historiassa. Tiedossa tietysti tarkat hallituskauden päivämäärät.
  Sillä välin maailmassa kaikki on rauhallista kuten aina. Ja jopa vähän tylsää... Ihmiset elävät hyvin. On totta, että ylikansoituksella on ongelmia. Mutta syntyvyyden suhteen on jo rajoituksia.
  Ortodoksisuus on modernisoitu. Papit ajeltiin ja pukeutuivat univormuun, jossa oli olkahihnat.
  Teknologian kehitys on luonut valtavan työttömyyden. Mutta tämäkin ongelma on ratkaistu. Hypernet on kehittynyt.
  Tutkimustyö on käynnissä, ja avaruusaluksia on jo luotu, jotka voivat liikkua valon nopeutta nopeammin. Kyllä, se on hyvä tsaari-Venäjälle ja koko Romanovien hallinnassa olevalle maailmalle. Tämä ihmiskunnan historian loistavin dynastia.
  Isä tsaari Nikolai. Rakenna paratiisi maapallolle!
  Dmitri Medvedev hylkäsi strategian. Hän valloitti koko maailman Venäjän tsaarille. Osoitti strategisen ajattelunsa. Hän saavutti suuren menestyksen ja nukahti uudelleen, pukeutuneena kuten ennen ja hän näki unta.
  Kuropatkin sanoi:
  - Rauhoittaa! Vain rauhallisuus!
  Kenraali Linevich huomautti huolestuneena:
  - Teidän ylhäisyytenne, voimmeko iskeä nyt?
  Kenraaliadjutantti Kuropatkin sanoi:
  - Ei! Ei tietenkään! Se voi olla japanilainen ansa!
  Kenraali Linevich huomautti arasti:
  - Tämä on tilaisuutemme vihdoin voittaa tämä sota!
  Kuropatkin julisti vapisevalla äänellä:
  - Kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä ja lisää kärsivällisyyttä!
  Linevich vastusti vihaisemmin:
  - Mutta Aleksanteri Suvorov sanoi: hetki antaa voiton!
  Kuropatkin mutisi kuivasti:
  - Olen vastuussa täällä! Ja meidän on ensin pelastettava armeija. Ja ylipäätään Japanista loppuu höyry pian!
  Linevich ehdotti:
  "Ehkä meidän pitäisi tehdä tiedustelu?"
  Kuropatkin suostui vastahakoisesti:
  - Voit, ole vain varovainen!
  Linevich murahti aggressiivisesti:
  - Tsaarin ja isänmaan nimessä!
  Ja supertankki siivosi sillä välin japanilaisia. Pudotti heidät ulos, ampui heitä eri tavoin.
  Paljasjalkainen Alenka ampui armottomasti ja kysyi virkaa tekevältä presidentiltä:
  - Onko tämä viimeinen operaatiomme?
  Medvedev kysyi hymyillen:
  - Miksi luulet niin?
  Punapää huomautti:
  - Japanilaisilla ei ole enää suuria yhteyksiä!
  Natasha naulaa ja ampui samuraita myös samaa mieltä:
  - Mutta itse asiassa Japanilla ei ole enää mitään taisteltavaa!
  Medvedev vastasi hieman epävarmalla ilmeellä:
  - Japani voi kerätä lisää joukkoja ja ostaa uusia aluksia Amerikasta ja Britanniasta. Sota ei siis ole vielä aivan ohi!
  Puolialasti Alenka ampui samuraita ja huomasi:
  - Entä jos Venäjä tarjoaa rauhaa Japanille maltillisin ehdoin? Otamme vain Kurilien harjanteen, ja kaikki muu pysyy ennallaan ennen sotaa?
  Vt. puheenjohtaja oli samaa mieltä:
  - Tässä tapauksessa todennäköisesti tulee rauha!
  Margarita huomautti vihaisesti:
  - Jos ei vallankumousta, japanilaiset olisivat voitettu joka tapauksessa. He eivät lähtisi minnekään!
  Paljasjalkainen Natasha, joka kaatoi tulta samuraille, suostui helposti:
  - Varmasti! He eivät lähtisi minnekään!
  Cool Alenka, repimässä japanilaisia kuorilla, ehdotti:
  - Ja vangitaan mikado!
  Natasha hyppäsi aggressiivisesti ylös:
  - Vangitaanko Mikado? Ja mitä mielenkiintoista!
  Margarita huomautti hymyillen:
  - Eikö se olisi liioittelua?
  Medvedev ilmaisi myös epäilyksensä:
  - Eikö se ole liikaa? Onhan yksi asia puolustaa omiaan ja toinen asia kiivetä Japaniin, joka, myönnetään se, myös taistelee muualla kuin kotimailla venäläisillä!
  Paljasjalkainen Alenka sihisi ja murskasi taas japanilaisia kuorilla:
  Onko sen arvoista osoittaa sellaista armoa?
  Natasha, painaen paljaita varpaitaan joystickin painikkeilla, nyökkäsi:
  "Oikeasti, miksi me tarvitsemme tätä? Voimme vangita Mikadon!
  Margaret nauroi.
  - Olen sinun päälläsi, kuin sodassa! Ja sodassa, kuten sinullakin!
  Medvedev vastasi ankarasti:
  - Sinun täytyy tietää mitta! Emme ole satunnaisia osumia! Olemme niitä, jotka vakavasti ja tietoisesti muuttavat historiaa! Joten sinun täytyy näyttää tunne, mukaan lukien toimenpiteet!
  Paljasjalkainen Alenka ampui ja lauloi:
  - Mittaa, mittaa! Mikä on kolera!
  Supertankki oli aktiivinen. Yli satakaksikymmentäviisituhatta japanilaista on jo tuhottu. Puolet jäljellä.
  Natasha lauloi hymyillen:
  -Tuhoamme koko väkivallan maailman,
  Pohjaan ja sitten
  Rakennamme uuden viileän maailman,
  Jotta he eivät tiedä ongelmia, ongelmia!
  Paljasjalkainen Alenka, joka ampui erittäin tappavan tulta, sihisi:
  - Hyvälle ja oikeudenmukaiselle kuninkaalle!
  Margaret ehdotti:
  "Ehkä voimme napata pari pokaalitynnyriä sakea?"
  Paljasjalkainen Alenka virnisti myrkyllisesti:
  - Mitä haluat juoda?
  Margarita pudisti päätään kielteisesti.
  - Urheilijat eivät juo!
  Paljasjalkainen Alyonka, räjäyttänyt toisen patterin, kikatti:
  - Pienistä astioista!
  Natasha ehdotti:
  - Juodaan palmuolutta. Se on hyödyllisempää!
  Ja ampui alas seuraavan japanilaisen.
  Medvedev vastasi:
  Liike ensin, sitten hauskaa!
  Ei tiedetä, onko hän virkaa tekevä presidentti. Eikö hän ollut koko ajan työssä ja huolissa?
  Kyllä, yksi vt. presidentti Medvedevin ensimmäisistä säädöksistä oli duuman palkkojen korottaminen kolme kertaa. Entä kansanedustajat? He lykkäsivät presidentinvaaleja. Niinpä Venäjällä Medvedev toimi melko pitkään virkaatekevänä presidenttinä.
  Ja siitä tuli jopa ainutlaatuinen tilanne. Kun valtionpäämies toimii niin pitkään. Ja muutoksia ei tule. Tarkemmin sanottuna kaikki muuttui Medvedevin aikana huonompaan suuntaan. Ikään kuin Putinia niin paljon rakastava omaisuus olisi päättänyt kostaa hänen seuraajalleen. No mikä häntä vaivaa!
  Päivitetty T-95 panssarivaunu jatkoi samuraiden tuhoamista eksponentiaalisesti. Tämä kone osoitti tehokkuutensa. Ja kvasiaineen lisääntymisen vihan negatiivinen voima.
  Puolialasti Alenka, joka ampui japanilaisia, huomautti loogisesti:
  - Silti se ei ole aivan oikein. Osoittautuu, että emme voi tehdä mitään ilman superasetta!
  Paljasjalkainen Natasha vastasi vihaisesti:
  - Jotkut korkeammat voimat estivät Venäjää voittamasta sotaa Japania vastaan. Mutta hyvä asia oli suunniteltu, Kiinan evankeliointi. Eikä siitä tullut liian kaunis!
  Margarita esitti ilmeisen kysymyksen:
  "Mutta entä Jumala sitten?" Miksi hän ei auttanut ortodoksiaa?
  Melkein alasti Alenka, lähettäen kuoren kuoren perään, totesi:
  - Se siitä! Itse asiassa salli japanilaisten voitto ortodoksisesta maasta. Tämä on itse asiassa sellainen Venäjän uskon pettäminen!
  Natasha, kaatamalla tulta japanilaisten päälle, huomautti vihaisesti:
  - Imperiumin uskonnon ei pitäisi olla pasifistista. Onko mahdollista tulla suureksi maaksi, jos elät käskyn mukaan: he lyövät sinua oikealle poskellesi - käännä vasen!
  Cool Alenka suostui tähän mielellään murskaamalla japanilaiset:
  - Varmasti! Emme tarvitse pasifismia! Rakasta vihollisesi! Onko tämä käsky?
  Margarita lauloi innostuneena:
  Jokainen, joka on mies, on syntynyt soturiksi,
  Niin se tapahtui - gorilla otti kiven.
  Kun elävät on tuomittu taisteluun,
  Ja sydämessä kuuma liekki leimahtaa!
  
  Poika näkee unissaan konekiväärin,
  Loppujen lopuksi tankki on hänelle mukavampi kuin limusiini.
  Kuka haluaa muuttaa pennin penniksi -
  Syntymästä lähtien hän ymmärtää - valta hallitsee!
  Natasha huudahti kuplivan tulivuoren raivolla, joka tulvi japanilaisia tulella:
  Kyllä, automaattinen! Ja vahvuus on avain! Meidän täytyy voittaa!
  Paljasjalkainen Alenka sihisi kiihkeästi ja raivoissaan potkien japanilaiset ulos:
  - Olen se, joka on syntynyt voittamaan! Eikä sen vähempää. Voittomme on meidän!
  Natasha myöntyi ja painoi joystickin painikkeita paljain lihaksikkain jaloin sormin:
  - Se olisi parasta! Hallitsimme ja tulemme aina hallitsemaan! Tarkoitan Venäjää!
  Paljasjalkainen Alenka tyrmäsi japanilaiset, propilikal:
  - En hajoa, haluan hallita! Mutta ei ruosteisella koneella, vaan koko teholla!
  Ja tyttö pyyhkäisi pois nousevan auringon maan viimeisen patterin. Hän on niin kaunotar, että hänen pitäisi olla maailmanmestari. Ja älä koskaan anna periksi heikkoudelle ja arkuudelle.
  Natasha, ampui, mutisi:
  - Minusta tulee kuningatar! Tai mikä vielä parempaa, keisarinna!
  Paljasjalkainen Alenka jatkoi:
  - Ja mikä on sota, ja mikä on sota, huono täti ja hän on narttu! Mutta hän tuottaa kauniita miehiä, hän käskee - tapat pelkuri itsessäsi!
  Margaret nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Aivan oikein, tapa pelkuri itsessäsi! Luulen, että jos Nikolai II luopui valtaistuimesta, se ei johtunut lainkaan pelkuruudesta!
  Puolialaston Alenka julisti päättäväisesti:
  - Nyt hän ei luovuta! Vahvistamme kuninkaallista valtaistuinta niin, että se kestää vuosisatoja!
  Natasha huudahti:
  - Ole suuri tsaari Nikolai II! Tuemme sinua! Ei tule vallankumousta - tulee olemaan suuri Venäjä!
  Lopulta soturit lopettivat Nousevan auringon maan armeijan tuhoamisen. Tuhottui yli kaksisataaviisikymmentätuhatta sotilasta ja upseeria. Siten melkein kaikki Japanin maajoukot tuhoutuivat. Aivan kuten laivasto lakkasi olemasta.
  Paljasjalkainen Alyonka huomautti virnistettynä:
  - Ja kannattiko sekaantua? Tarkoitinko sekaisin? Ei liian kauan vastustaa armeijaa, joka onnistui voittamaan Venäjän!
  Natasha totesi luottavaisesti:
  - Venäjä hävisi yksinomaan viidennen sarakkeen takia. Muuten olisimme voittaneet joka tapauksessa!
  Margarita kysyi virkaa tekevältä presidentiltä:
  - Mitä aiomme tehdä? Palataanko vai jatketaanko?
  Virran menettämisen jälkeen Medvedev käynnisti tietokoneen ja sanoi:
  - Nyt meille annetaan ennuste tsaari-Venäjän jatkokehityksestä. Jos kaikki menee hyvin, tulemme takaisin.
  Kuului miellyttävä naisääni;
  Japanin maajoukkojen ja laivaston täydellisen tuhon jälkeen Mikado tarjosi rauhaa. Yhdysvallat ja Britannia ovat sopineet toimivansa välittäjinä.
  Olosuhteet olivat Venäjälle suotuisat. Maa sai Kurilien harjun ja Taiwanin.
  Sekä Manchurian, Korean ja Mongolian hallinta. Lisäksi Japani maksoi myös kahdensadan viidenkymmenen miljoonan kultaisen Venäjän ruplan korvauksen.
  Tsaari Nikolai II:n arvovalta kasvoi, ja vallankumouksellinen mieliala heikkeni. Maa aloitti nopean talouden elpymisen. Zheltorossia nousi. Osa Kiinasta tuli vapaaehtoisesti osaksi Venäjää, samoin kuin Korea ja Mongolia. Tsaarin valtakunta kasvoi, sen väkiluku kasvoi. Talouskasvu alkoi todellista historiaa aikaisemmin ja oli vahvempaa.
  Valtionduumaa ei ollut, ja tsaarihallitus saattoi paremmin valmistautua ensimmäiseen maailmansotaan. Maailman ensimmäiset massatuotannossa olevat kevyet tankit "Luna"-2 ja nelimoottoriset pommittajat "Ilja Muromets" ja "Svyatogor" ilmestyivät Venäjälle. Ensimmäinen maailmansota vielä alkoi, mutta oli menestyneempi Venäjälle.
  Koska kuninkaalla oli enemmän väestöä, taloutta ja armeijaa. Kyllä, ja sisäinen asema on vahvempi. Ei ole olemassa valtionduumaa - kapinan ja sotilasvallankaappauksen pesäkettä.
  Vaihtelevalla menestyksellä, mutta yleisesti ottaen Venäjän aloitteesta ja voittamalla useimmat taistelut, sota päättyi 7.11.1915 Saksan antautumiseen. Itävalta-Unkari hajosi ja jakautui. Galiciasta ja Bukovinasta tuli Venäjän provinsseja. Krakova ja ympäröivät maat liittyivät Puolan valtakuntaan, samoin kuin Poznan, Danzig, osa Itä-Preussia. Ja Klaipeda liittyi Baltian maakuntaan. Tšekkoslovakiasta tuli kuningaskunta Venäjän sisällä.
  Romania liitti Transilvanian. Unkarista tuli itsenäinen kuningaskunta, mutta Venäjän ja tsaari Nikolauksen alaisuudessa. Itävallasta on tullut hyvin pieni maa. Jugoslavia syntyi myös Venäjän ja yhteishallitsija Nikolai II:n alaisuudessa.
  Türkiye on kadonnut maailman poliittiselta kartalta. Irakista ja Palestiinasta tuli osa Britanniaa, Syyriasta tuli osa Ranskaa, Vähä-Aasiasta ja Istanbulista tuli Venäjän provinsseja. Siten Venäjä lisäsi jälleen aluettaan. Mutta se ei päättynyt siihen. Sitten yhdessä ranskalaisten ja brittien kanssa Saudi-Arabian niemimaa valloitettiin. Ja sitten Venäjä ja Britannia jakoivat Iranin ja Afganistanin. Pohjoisesta ja keskustasta tuli Venäjän provinsseja ja etelästä brittiläinen siirtomaa.
  Maailma näytti olevan vakaa. Sota jatkui vain Kiinassa. Mutta vuonna 1929 puhkesi vakava talouskriisi, joka johti suureen lamaan.
  Vallankumoukselliset tunteet kasvoivat jälleen Venäjällä. Lakot ja mielenosoitukset puhkesivat. Mutta kriisi ei ollut liian voimakas. Varsinkin vuonna 1931 puhkesi jälleen sota Japanin kanssa.
  Samurai halusi kostaa. Mutta tämä Venäjän armeija oli vahvempi kaikissa suhteissa. Ja amiraali Kolchak on loistava merivoimien komentaja.
  Japani ei vain voitettu, vaan myös vangittu. Tsaari Nikolai II kruunattiin helmikuussa 1932 virallisesti Japanin keisariksi Mikadoksi. Siten Venäjä laajeni entisestään. Ja miehitti lähes koko Kiinan.
  Sekä väestön että Venäjän alueen suhteen ei ollut vertaa. Lisäksi Brittiläinen imperiumi heikkeni. Hitler nousi valtaan Saksassa vuonna 1933, mutta mitä hän voisi tehdä Venäjää vastaan. Unohda koko juttu. Tsaari Nikolai II kuoli vuonna 1937 osoittaen erittäin menestyksekkään hallituskauden, toiseksi pisin Ivan Julman jälkeen. Ja pinta-alalla ja väestömäärällä mitattuna ennätykselliset valloitukset.
  Kuninkaan henkilökohtaisessa elämässä kaikki ei kuitenkaan toiminut. Perillinen Aleksei kuoli nuorena. Nuoremmalta veljeltä Mihaililta riistettiin epätasa-arvoisen avioliiton vuoksi oikeus Venäjän valtaistuimelle.
  Kruunun seuraajaksi tuli Kirill Romanov, joka kuoli vuonna 1938 ennen kuin hän eli vuoden. Ja hänen pojasta Vladimir Kolmannesta tuli uusi kuningas. Hänet kruunattiin, ja monarkki hallitsi onnellisena aina vuoteen 1992 asti. Ja Venäjä otti ensin siirtomaat Ranskasta ja Britanniasta sekä Saksasta. Sitten hän valloitti Saksan. Ja sitten koko maailma. Lyhyesti sanottuna uudesta tsaari Yrjö Ensimmäisestä vuonna 1992 tuli maailman keisari.
  Medvedev lopetti katsauksen ja sanoi:
  - Näyttää riittävän tälle universumille! Olemme tulleet takaisin!
  Ja kaikki neljä huusivat:
  - Kunnia tsaari Nikolai II:lle!
  . VÄLIEPILOGI
  Medvedev heräsi puhelusta ... Hänelle kerrottiin, että Zelenski oli jo vihitty Venäjän ja Ukrainan presidentiksi. Ja se, he sanovat, Dmitri Anatoljevitš, on aika lähteä toimistosta.
  Medvedev suostui vastahakoisesti. Ajeli parranajon ja kävi kylvyssä ennen ulos menoa.
  Sitten hän lähti toimistosta. Hänet vietiin pois erikoisajoneuvolla. Matkalla he sanoivat, että Medvedevin olisi parasta lentää Kanariansaarille lepäämään siellä.
  Ja Zelensky järjesti toisen esityksen virkaanastujaisistaan. Kuten tavallista värikästä ilotulitteiden ja hyppyjen kera. Avajaispäivänä Vitali Klitschko taisteli Kiovan stadionilla Michael Tysonin kanssa. Tunnettu amerikkalainen nyrkkeilijä suostui taisteluun suurten rahaongelmien vuoksi. Klitschko hallitsi kaikkia 12 kierrosta, mutta ei diplomaattisesti tyrmännyt Tysonia.
  Muodollisesti soitettiin yksi maailmanmestarin sivuversioista.
  Sen jälkeen Vitali Klitschko sai timanttivyön.
  Volodymyr Zelenskyy vastaanotti onnittelut kaikista maailman maista, myös Kiinasta. Lisäksi taivaallisessa imperiumissa kansan levottomuudet lisääntyivät. Ihminen ei elä pelkästään leivästä. Ihmiset halusivat demokratiaa ja vapautta. Kiinan kommunistisen puolueen despotismi on väsynyt, kaikki halusivat vapautta.
  Zelenskystä on tullut juuri sellainen symboli. Demokraattisen voiman symboli Putinin johtaman salaisen palvelun diktatuurin kukistumisen jälkeen.
  Zelensky puhui paljon muutoksesta, taloudesta ja uusista saavutuksista. Venäjällä on jo kilpailu pääministerin virkaan. Hakijoita oli useita tuhansia. Valintaprosessi oli erittäin tiukka. Ja se näytti upealta.
  Toistaiseksi kaikki on sujunut melko sujuvasti. Zelensky teki jopa salton virkaanastujaisissaan. Hän rikkoi aplodit. Sitten hän osoitti vieraiden kielten taitonsa. Hän toimi erittäin aktiivisesti ja reippaasti.
  Lopulta Zelensky otti ja piti vielä pari puhetta.
  Lisäksi avajaisten jälkeen seurasi henkilöstöpäätökset. Paljon muutoksia ja uusia kasvoja hallituksessa.
  Siellä oli todellinen valikoima "rautakansankomissaareja". Venäjällä oli meneillään henkilöstövallankumous.
  Zelensky antoi monia asetuksia aivan ensimmäisinä päivinä. Sallittu alkoholin myynti yöllä ja matkustuspisteissä. Otettiin käyttöön uusia veroja rikkaille. Edustajilta ja tuomareilta poistettiin koskemattomuus. Lisääntynyt tuotanto. Otettiin käyttöön tullit Kiinan kanssa käytävässä kaupassa.
  Valko-Venäjä järjesti kansanäänestyksen Venäjän yhdistymisestä. Ja tämä meni myös Zelenskyn ansioihin. Suurin osa valkovenäläisistä kannatti yhdistymistä Venäjään.
  Zelenski valitti, että Medvedev oli nostanut laastarit liian korkealle, mutta lupasi inflaation rauhoittuvan. Ja ettei mitään pahaa tapahdu.
  Hintojen nousu todellakin pysähtyi pian. Ja Venäjän talous nousi. Ja Kaukasuksella militanttien esitykset laantuivat jotenkin. Siitä tuli paljon rauhallisempi.
  Zelenski ehdotti lopulta ehdokasta Venäjän pääministerin virkaan. Hänestä tuli 32-vuotias tieteiden tohtori Aleksei Bolshakov. Hän voitti kilpailun varsin itsevarmasti. Ja hänestä tuli pääministeri, nuorin Venäjän historiassa.
  Medvedev lensi lomalle Kanariansaarille ja sai entisen presidentin eläkkeen vain pitäen hauskaa. Toistaiseksi hänellä ei ole ollut ongelmia. Mutta Shoigu pidätettiin, syytettynä vallankaappausyrityksestä. Mitä hän halusi?
  Muitakin ratkaisuja oli paljon... Amerikassa 41-vuotias demokraattinainen voitti. Näin ollen valta on muuttunut. Ja nainen tuli valtaan ja nuorin ehdokas Yhdysvaltojen historiassa. Trumpin aikakausi on ohi . Mutta ystävyys Venäjän kanssa alkoi vasta kukoistaa. Luonnollisesti diktatuurista Kiinaa vastaan Yhdysvallat ja uusi Venäjän imperiumi olivat nyt ystäviä.
  Zelenski järjesti jopa kansanäänestyksen ja otti käyttöön toisen nimen: sen sijaan Venäjä - Kiovan Venäjä. Mikä myös kertoi paljon. Valko-Venäjä liittyi liittoon. Ja imperiumin elpyminen alkoi... Demokraattisesti.
  Yhdysvaltain uusi naispresidentti peri Trumpin inhoa Kiinaa kohtaan ja omistautui liittouman rakentamiseen. Kiovan Venäjä kehittyi taloudellisesti menestyksekkäästi Zelenskyn aikana. Venäjä hillitsi Kiinaa jonkin verran. Sitten hän liittyi Natoon. Pian Kazakstanissa valtaan nousi Venäjä-mielinen hallitus ja liittovaltio muodostettiin. Venäläiset syrjäyttivät Keski-Aasian Kiinasta. Vastakkainasettelu kasvoi.
  Zelenski johti Stalinin ja Putinin vastaista kampanjaa. Risti Stalinilta ja Putinilta kaikki Medvedevin heille antamat palkinnot.
  Mutta kaikki sujui rauhallisesti. Vaikka kommunistit protestoivat. He menivät mielenosoituksiin.
  Ja siellä Lenin lopulta vietiin ulos mausoleumista. Sellaista iloa monelle. Ja ortodoksinen kirkko kanonisoi Aleksanteri II:n ja Ivan Julman, Venäjän tsaarit, pyhimyksiksi. Myös Nikolai II:n muistomerkkien määrä kasvoi.
  Tsarismi ja länsimaisuus tulivat jotenkin muotia. Heistä tuli lähemmäksi Eurooppaa, ulkomaalaiset alkoivat saada monia virkoja. Venäjästä on tullut osa läntistä maailmaa, ja Trumpin lähdön jälkeen globalisaatioprosessi on voimistunut. Ja Kiina joutui eristykseen ja kohtasi sisäisen myllerryksen.
  Samaan aikaan Zelensky lisäsi syntyvyyttä slaavilaisen valtakunnan alueella. Lopulta kauan luvattu lento kuuhun tapahtui. Ja kaikki osoittautui jotenkin upeaksi.
  Liittoutuneiden suhteet solmittiin Venäjän ja Yhdysvaltojen, tarkemmin sanottuna Kiovan Venäjän ja Amerikan välille.
  Ja vastakkainasettelu on poissa. Maailmasta on tullut yhä globaalimpi ja turvallisempi. Vaikka sotia olikin. Kiovan Rus toteutti yhdessä Yhdysvaltojen kanssa operaation Libyassa, jossa he lopettivat islamistit. Sitten järjestimme Lähi-idän ja loimme sinne tukikohtia yhdessä Amerikan kanssa. Kiovan Rus ja Yhdysvallat alkoivat yhdessä kallistaa maailmaa ja työntää Kiinan ulos Afrikasta. Ja täällä emme tule toimeen ilman sotia. Ja myös maaoperaatiot.
  Ja Kiovan Venäjän ja Yhdysvaltojen ilmaiskut suoritettiin yhdessä.
  Vähitellen kiinalaiset pakotettiin pois kaikkialta maailmasta. Ja taivaallinen valtakunta joutui syvään taloudelliseen ja poliittiseen kriisiin.
  Ja Kiovan Rus kukoisti yhä enemmän.
  Venäjä ei ole koskaan aiemmin tuntenut tällaista talouskasvua. Ja se Kiina romahti - Kiovan Venäjä nousi. Ja se kasvoi nopeasti.
  Rautatie Tšukotkaan rakennettiin ennätysajassa. Mikä sinänsä on erittäin siistiä.
  Ja kaivoi tunnelin Alaskan alle. Amerikkalaiset alkoivat myös rakentaa rautatietä yhdistääkseen Venäjään. Myös Delhiin rakennettiin rautatietä... Samaan aikaan Siperiasta kaivettiin kanavia Keski-Aasian kastelemiseksi.
  Yhdysvallat ja Kiovan Venäjän toteuttivat yhteisen operaation Irania vastaan. Ja järkevä maallinen hallinto perustettiin. Sen jälkeen he alkoivat kaivaa kanavaa Kaspianmereltä Persianlahdelle.
  Nato laajeni koskemaan arabimaita. Saudi-Arabiassa on parlamentti. Naiset alkoivat riisua hunnua. Maallisen valtion rakentaminen alkoi.
  Venäjän tiedotusvälineissä kaikki moittivat Putinia ääriliikkeistä ja kaatelivat hänen päälleen mutaa siitä, että hän melkein teki Venäjästä Kiinan siirtomaa, mutta luojan kiitos hän kuoli ajoissa. He puhuivat myös kovempia sanoja. Mutta Medvedev nosti silti rikosilmoituksen. Eikä yhtäkään.
  Stalin vietiin ulos Kremlin muurista. Lenin paljon aikaisemmin mausoleumista.
  Paljon on muuttunut ja valtion symbolit. Uusia lipputyyppejä on useita. Hän lisäsi keltaisen Venäjän lippuun, ja sininen korvasi sinisen.
  Tämä oli myös mielenkiintoista. Vaakuna on vaihtunut... Myös rahauudistus tapahtui. He vaihtoivat rahaa suhteessa: yksi tuhanteen. Kiovan Venäjän ruplan kultakanta ilmestyi. Samaan aikaan ilmestyi uutta, vanhaa rahaa - penniä - puoli penniä ja penni - neljännes penniä.
  Kaikki järjestyksessä...
  Myös nimikkeitä alettiin herättää henkiin... Prinssejä, paroneja, kreivejä, markiisia ja jopa herttuoita ilmestyi. Erityisesti Zelenskystä tuli herttua. Moldovasta tuli myös osa Kiovan Venäjää. Kuninkaan valinnasta on jo puhuttu.
  Mutta Zelensky sanoi, että vain kansa valitsee Kiovan Venäjän presidentin. Eikä enempää kuin kaksi termiä.
  Lisäksi Zelensky lyhensi Venäjän presidentin toimikautta kuudesta vuodesta viiteen. Totta, Zelensky vietti ensimmäisen toimikautensa kuusi vuotta.
  Tähän mennessä hän oli saattanut päätökseen Keski-Aasian liittämisen Venäjään. Ja palautti Neuvostoliiton rajat. Vain Baltian maat jäivät miehittämättömiksi.
  Mutta amerikkalaiset eivät halunneet vielä luopua siitä. Ja niin he luovuttivat Keski-Aasian ja Kaukasuksen.
  Kaukasuksella syttyi uusi sota Armenian ja Azerbaidžanin välillä. Ja hän käveli kovasti. Joten Venäjä pystyi miehittämään nämä tasavallat ja järjestämään kansanäänestykset niiden liittymisestä.
  Siten Zelensky sai takaisin Kaukasuksen laajentaen Kiovan Venäjän. Big sanotaan vain, että hän on valloittaja. Lisäksi demokraatti ... Hänen valtakuntansa laajeni edelleen ...
  Afganistan on siis jo toisella hallituskaudella ja osa Iranista tuli osaksi Venäjää.
  Yhdysvalloissa myös naispresidentti asettui ehdolle toiselle kaudelle. Toistaiseksi se on menestynyt taloudessa, ja mikä tärkeintä, se on onnistunut tyrmäämään Kiinan. Mikä suuri voitto. Kyllä, ja Kiovan Rus on nyt Zelenskyn johtama liittolainen.
  Mutta tietysti Venäjän valta kasvaa liian nopeasti. Se on jo liittänyt Pohjois-Irakin itseensä.
  Borzo käyttäytyy. Kiovan Venäjä kasvun suhteen, ensimmäinen maa maailmassa! Ja se on ohittanut Yhdysvallat väkiluvultaan. Ja jo Amerikassa katsotaan jännittyneenä, onko Venäjä kasvanut liian vahvaksi?
  Lisäksi Kiovan Venäjän valtakunta laajenee. Nyt Baltian maat olivat sen hallinnassa. Kyllä, tämä on todella suuri ongelma amerikkalaisille. Zelensky on jo kerännyt kaikki entiset Neuvostoliiton alueet.
  Ja jatkaa, kuten Venäjän tsaari, laajentumista etelään. Iranista ja Irakista on jo tullut kokonaan osa Kiovan Venäjää. Ja toiselle kaudelle Zelensky valittiin helposti ja ensimmäisellä kierroksella.
  Vaikka presidenttiehdokkaita oli paljon, vaalit olivat demokraattiset.
  Zelensky sanoi, ettei hän aio seurata Lukašenkan esimerkkiä ja hallita elämää. Lukašenkan katoamisen olosuhteita ei myöskään ole selvitetty. Ehkä hänestä tuli yksinkertaisesti tarpeeton sekä Venäjälle että lännelle. Ja hän katosi ... Mutta Zelensky vain vahvistuu. Todellakin, hänen hallituskautensa varjostaa edeltäjänsä ja Pietari Suuren menestyksen kannalta.
  Itse asiassa kaikki eivät pysty palauttamaan Neuvostoliiton aluetta sekä Afganistania, Irania, Irakia.
  Mutta Zelensky ei pysähdy tähän. Nyt sekä Puola että Suomi ovat aseen alla - kuuluivathan ne myös aikoinaan tsaari-imperiumiin. Näissä maissa todellakin järjestetään kansanäänestykset, ja ne liittyvät vapaaehtoisesti Kiovan Venäjälle.
  Myös tieteellisellä rintamalla on edistystä. Kauan odotettu lento Marsiin on ohi. Venäläiset kosmonautit laskeutuivat sinne. He ottivat maan ja jättivät lipun, mikä oli suuri voitto.
  Samaan aikaan Kiovan Rus vei esi-isiensä Port Arthurin Kiinasta. Ja hyödyntäen sitä tosiasiaa, että Kiinassa alkoi sisällissota, he ottivat myös Manchurian suojeluksensa.
  Samaan aikaan Kiovan Venäjä liitti osan Turkista itseensä. Ne maat, jotka luovutettiin Venäjälle Versaillesin rauhansopimuksen nojalla. Mikä oli myös erittäin vahva liike. Zelenski laajensi edelleen Kiovan Venäjän imperiumia. Ja taloudessa se nousi ykköseksi - ohitti Yhdysvallat.
  No, Kiina on uppoutunut sisällissodan painajaiseen, ja se on jo alkanut jakautua.
  Kiovan Rusista tuli voimakas maa. Ja Zelenskyn suosio maassa on kasvanut niin paljon, että ihmiset alkoivat rukoilla polvillaan Vladimiria, ettei hän lähtisi. Satojatuhansia ihmisiä kokoontui.
  Zelenski järjesti poikkeuksena kansanäänestyksen, joka antoi hänelle mahdollisuuden asettua uudelle kaudelle Kiovan Venäjän johtajana.
  USA:lla on uusi johtaja. Heistä on tullut republikaanit. Eikä enää niin nuori - vanhempi kuin Zelensky. Joten suhteet Kiovan Venäjän ja Yhdysvaltojen välillä alkoivat jälleen huonontua. Se satuttaa Venäjää jo Zelenskin aikana on voimistunut. He muistuttivat, että tämä on yhdessä Ukrainan hallinnon kanssa Zelenskin neljäs kausi.
  He sanovat, että Venäjän presidentin valtuuksia ei vähennetty. Ainoa asia, jonka Zelensky teki, oli muuttaa perustuslakia, jonka mukaan duumalla on oikeus erottaa yksittäinen ministeri kahdella kolmasosalla annetuista äänistä tai yksinkertaisella enemmistöllä antamalla kaksi kertaa epäluottamuslause.
  Ja silloinkaan tämä muutos ei ole niin merkittävä, koska presidentillä oli oikeus nimittää kaikki ministerit ja määrätä hallituksen rakenne. Ja valtionduumassa Zelenskyn kannattajilla on perustuslaillinen enemmistö.
  Merkittävämpää oli liittoneuvoston suorien vaalien käyttöönotto sekä vankien äänestäminen.
  Mutta yleisesti ottaen tämä oli presidentin valtuuksien rajoituksen loppu. Oikeus erottaa kuvernöörit säilytettiin. Ja lainsäädäntöalalla jopa laajennettu.
  Yhdysvalloissa he alkoivat syyttää Zelenskia autoritaarisuudesta ja siitä, että puolue, Kansan palvelija, hallitsee melkein kaikkia osavaltion virkoja. Liberaalidemokraattinen puolue ja Venäjän federaation kommunistinen puolue lakkasivat olemasta. Siellä oli juhla - "A Just World" vasemmalta. Liberaalidemokraattisen puolueen sijaan ilmestyi Venäjän Patriots. Mutta kansan palvelija -puolue hallitsi täysin.
  Tietyt uudistukset vaikuttivat myös kirkkoon. Ortodoksisuus laillisti oikeuden saada neljä vaimoa lähentyen islamia. Suhtautuminen ikoneihin on muuttunut jonkin verran, lähentyminen protestantismiin. He alkoivat sanoa enemmän: että Jumala on yksi ja että pelkät kuolevaiset eivät ole Jumalan palvonnan arvoisia.
  Samaan aikaan kolminaisuus hylättiin ei-raamatullisena symbolina, ja se oli käsittämätön pelkille kuolevaisille.
  Ja he esittelivät: että Jumala on yksi, Jumala Isä. Ja termiä Jumala Poika ei ole Raamatussa. Ja vielä enemmän ei ole termiä: Jumala on Pyhä Henki. Joten miksi ei yksinkertaistaisi uskontoa.
  Lisäksi ristillä riippuva jumala ei herätä luottamusta. Jos Hän ei voinut suojella itseään, kuinka Hän voi suojella ihmisiä? Lyhyesti sanottuna he siirtyivät monoteismiin. Ja itse Raamattu sekoitettiin muinaisten slaavilaisten myyttien kanssa. Velesin evankeliumi ilmestyi.
  Ateismi on myös voimistunut - he sanovat, lakkaa hurahtamasta ihmissatuihin. Meillä on yksi planeetta, eikä se tarvitse ihmisiä uskomaan ihmeeseen ja varsinkaan maailman loppuun.
  Maailmanloppua ei tule, eikä pitäisi ollakaan. Ja ihmiskunnan pitäisi tulla avaruusimperiumiksi ja saavuttaa galaksin reuna. Entä galaksit? Enemmän kuin maailmankaikkeus. Ja kun olet saavuttanut universumin reunan, mene universumin toiseen osaan. Loppujen lopuksi universumeja on lukematon määrä. Ja niin voit lentää universumista toiseen. Ja ajan myötä opi luomaan itsesi! Ja tulee uusia, mittaamattomia universumeja, käytännössä kaikkialla avaruudessa.
  Ja planeetta Maa on vain ihmiskunnan kehto. Ja tulevaisuudessa on olemassa valtakunta sekstillijoonalle universumien asteessa ja ilman, että se lakkaa laajentamasta ja valloittaa avaruutta.
  Ja Kiovan Venäjän pää ja presidentti Vladimir Zelenski nousee kuin toivon kirkas aurinko planeetan ylle!
  Ja hänen tulevaisuutensa ja Kiovan Venäjän tulevaisuus - olkoon valoisa!
  
  FORCE MAJOR, KUN Neuvostoliitto taisteli ILMAN liittolaisia
  Ja niin syntyi vastustamaton vaikutus, joka sulki liittoutuneiden joukot 1. tammikuuta 1943 alkaen. Rommelin pahoinpidelty joukko pysähtyi Libyan rajalle. Ja kaikki natsi-Saksan pommitukset loppuivat. Myös lentoyritykset Lontooseen johtaneet epäonnistuivat. Saksalaiset koneet eivät syöksyneet maahan, vaan heitettiin takaisin. Tapahtui ennennäkemätön ihme, maailman jakaminen teomaagisella voimalla.
  Aluksi tämä ei kuitenkaan auttanut saksalaisia liikaa. Stalingradia tai pikemminkin Pauluksen ryhmittymää siihen ei ehkä voitu enää pelastaa. Ja Neuvostoliiton joukot etenivät luottavaisesti eteenpäin. Hyökkäys Voronežissa ja muihin suuntiin suoritettiin onnistuneesti. Melkein kuin todellisuudessa Puna-armeija vapautti Kurskin, Belgorodin ja Harkovin.
  Kuitenkin sen jälkeen, kun Rommelin kovettuneet divisioonat siirrettiin Afrikasta ja ne voimat, jotka todellisessa historiassa myös heitettiin turhaan Algerian ja Tunisian autiomaahan, Mainsteinin kuuluisa vastahyökkäys vahvistui huomattavasti. Koska siihen osallistui paljon enemmän saksalaisia joukkoja, erityisesti ilmailua.
  Kyllä, ja kolmekymmentä upouutta "Tiikerit", jotka jäivät Saharaan turhaan, eivät osoittautuneet ollenkaan tarpeettomiksi.
  Tässä tapahtui ensimmäinen merkittävä ristiriita todellisen historian kanssa. Mainstein aloitti vastahyökkäyksen neljä päivää aikaisemmin ja eteni nopeammin, paljon vahvemmalla tasolla. Kharkov otettiin takaisin yhdeksän päivää aiemmin, Belgorod kaksitoista, ja liikkeellä, ja mikä tärkeintä, Kursk otettiin, joka todellisessa historiassa ei antanut periksi Fritzille.
  Saksalaisten joukkojen määrä osoittautui merkittäväksi. Saksalaiset käyttivät myös Ranskasta siirrettyjä reservejä, käytännössä kaikkia taisteluvalmiita panssarivaunuyksiköitä ja pääilmailua. Halusimme tai et, mutta länsirintama häiritsi melkein puolet Luftwaffesta, joten viholliseen lisättiin ilmassa merkittäviä voimia. Ja hän sanoi tämän Saksan vastahyökkäyksen aikana, joka näytti sirppiiskulta.
  Kyllä, ja Mainstein voitti todellisessa historiassa Neuvostoliiton kenraalit, mutta täällä hänellä on kaksikymmentä divisioonaa enemmän maajoukkoja ja resurssien keskittyminen huomioon ottaen kolme kertaa enemmän lentokoneita. Ja Focke-Wulf ei ole ollenkaan huono oikein käytettynä: nopeus on suuri, aseet ovat tehokkaita. Merkittävää on, että F-190 on tehokkaampi numeerisella ylivoimalla. Koska sen voimakkaiden aseiden avulla voit ampua alas lentokoneen yhdellä juoksulla, ja hän voi itse paeta sukelluksen suuren nopeuden vuoksi.
  Neuvostoliiton joukot kärsivät taktisen tappion ja lähtivät Kurskista, monet sotilaat ja upseerit piiritettiin. Osittain jotkut kuolivat, toiset, vaikka vähemmistö heistä jäi kiinni, monet pakenivat menettäen varusteidensa totuuden.
  Neuvostojoukot kärsivät valtavia vahinkoja ja niiden hyökkäys lopetettiin. Mutta saksalaiset tankit eivät voineet rakentaa menestystä kevään sulamisen vuoksi.
  Siellä vallitsi väliaikainen voimatasapaino.
  Sotaan voi kuitenkin tulla myös uusi voima: Japani. Samurailla oli myös kätensä irti. Amerikka ei ole saatavilla, mutta ei myöskään hyökkää. Totta, vaikka Japanin vahva maa-armeija painostaa Kiinaa. Tässä Chiang Kai-shek joutui erittäin vaikeaan asemaan. Tai yrittää neuvotella japanilaisten kanssa tai taistella, mutta ei enää saa tukea rahalla ja aseilla Yhdysvalloista, Britanniasta ja muista maista.
  Luonnollisesti saksalaiset halusivat avata toisen rintaman ohjatakseen osan vihollisjoukoista idästä. Silti he kärsivät konkreettisia tappioita. Erityisesti Stalingrad vei paljon voimia. Myös Neuvostoliiton joukot menettivät paljon, ja osa joukoista päätyi Harkovin ja Kurskin taskuihin.
  Natsit lisäsivät aseiden tuotantoa. Pommitusten puuttumisen vuoksi Fritz pystyi lisäämään tankkien sekä lentokoneiden tuotantoa suuremmalla luvulla. Pommi-isku haittasi natseja enemmän kuin yleisesti uskotaan. Lisäksi todellisessa historiassa Saksa lisäsi laitteiden tuotantoa pitkälti talouden sotapohjalle rakenneuudistuksen ja orjatyövoiman yhä aktiivisemman käytön vuoksi, ei siksi, että niitä pommitettiin heikosti.
  Saksalaiset odottivat ja rakensivat uusia tankkeja, kouluttivat miehistöä nykyaikaiseen tekniikkaan luottaen. Samalla jäi avoimeksi kysymys, mistä aloittaa hyökkäys? Kurskin tärkeintä ei ollut enää. Ja tämä on luonnollinen koukku. Ja niin saksalaiset itse ja Hitler epäröivät. Oli ajatus valloittaa Leningrad. Vaikka tässä tapauksessa olisi tarpeen murtautua voimakkaiden linnoitusten läpi.
  Saksalaiset kenraalit eivät halunneet mennä uudelleen Stalingradiin. Mutta rehellisesti sanottuna valinta ei ole laaja. Onko se hyökätä itse Moskovaan. Fasististen johtajien keskuudessa syntyi vakavia erimielisyyksiä. Mainstein, Guderian ja Rommel puhuivat jopa siinä mielessä, että on parempi olla hyökkäämättä ollenkaan, vaan antaa venäläisten tunkeutua sisään ja houkutella heidät ansaan.
  Vaihtoehtoisena suunnitelmana oli hyökkäyksen käynnistäminen Tamanin niemimaalta ja Rostov-on-Donista. Fritz puolusti tätä hyvin linnoitettua kaupunkia siirtäen vahvistuksia Balkanin ryhmästä korvaten miehitysjoukot bulgarialaisilla ja italialaisilla.
  Führeri, joka piti operaatiosta, kun joukot murtautuivat läpi lähentyviin suuntiin, oli yhä taipuvaisempia tähän suunnitelmaan, mutta epäröi toteuttaa sitä. Erityisesti Panther-säiliö osoittautui omituiseksi ja hajosi usein, joten sitä oli parannettava. Anna miehistön lisäkoulutusta. Ja Fuhrer halusi leimata lisää "tiikereitä".
  Lopulta Stalin kyllästyi siihen. Hän pelkäsi, että toisen rintaman avaa Etelä-Kiinassa paljon edistynyt Japani, jonka maaarmeija oli jo ylittänyt seitsemän miljoonaa sotilasta ja tietoja Kolmannen valtakunnan kasvavasta sotilaallisesta potentiaalista, ja hän määräsi itse hyökkäyksen Kurskiin ja Donbasin ohjeet. Hitlerin epäröinti, Fuhrerin halu muodostaa divisiooneja satojen "Tiikereiden" ja "Panttereiden" kanssa johti etuostoon.
  Neuvostoliiton joukoilla, jotka aloittivat hyökkäyksen 7. heinäkuuta 1943, ei kuitenkaan itsellään ollut ratkaisevaa vahvuutta. 6,6 miljoonaa neuvostosotilasta ja upseeria vastaan toimi 5,56 miljoonaa saksalaista sotilasta, noin miljoona kaksisataaviisikymmentätuhatta satelliittisotilasta. Mussolini lisäsi italialaisten joukkojen määrää idässä huomattavasti sen jälkeen, kun lännestä ja etelästä tuleva hyökkäysuhka oli hävinnyt. Myös espanjalaisten yksiköiden määrä kasvoi. Lähetettiin jako "vapaaehtoisia" ja Salazar. Myös ranskalaiset legioonat, romanialaiset, aktiivisemmin unkarilaiset, albaanit ja kaikkialta Euroopasta tulleet ulkomaiset divisioonat SS:ssä taistelivat.
  Neuvostoarmeijalla ei siis ollut ylivoimaista määrää, mutta liittouman heterogeenisuus heikensi vihollisjoukkojen laatua. Panssarivaunuissa ja tykistössä puna-armeijalla on tietty numeerinen ylivoima. Mutta ehkä toistaiseksi "Tigers" ja "Panthers" eivät ole vielä verrattavissa vastustajaansa tulivoiman ja panssarin suhteen. Kyllä, ja T-4 sai ylivoiman aseen tulivoimassa T-34-76:een verrattuna. Mutta toisaalta Neuvostoliitolla on rakettitykistö, ja saksalaisilla, huolimatta erityisesti kaasunheittimien kehityksestä, tämä ei ole hyvin kehittynyt.
  Ilmailussa likimääräinen numeerinen pariteetti. Saksalaiset hävittäjät ME-109 "G", Focke-Wulf ovat kuitenkin vahvempia kuin Neuvostoliiton lentokoneet aseistuksessa ja nopeudessa, mutta hieman heikompia ohjattavuuden suhteen. Ja valitettavasti Saksalla on kokeneemmat ja tuottavammat ässät. Yu-188 pommikone on kenties lento-ominaisuuksiltaan parempi kuin PE-2 ja TU-3. Ja Yu-288 alkoi tulla palvelukseen. Totta, hän oli juuri alkanut juurtua, kuten ME-309.
  Mutta joka tapauksessa puna-armeija aloitti hyökkäyksen vihollisen valmistamaa puolustusta vastaan, koska sillä ei ollut etua vahvuudessa. Ja kohtasi sitkeää vastarintaa. Mutta Neuvostoliiton joukot ovat vakuuttavia hyökkäyksessä, tappioista huolimatta he kiipesivät eteenpäin. Vaikka keskimääräinen etenemisnopeus oli alhainen ja yksi tai kaksi kilometriä päivässä. Vihollinen nappasi ja onnistui kaivamaan jälleen sisään. Vauhti kuitenkin jatkui sankarillisesti. Elokuun puoliväliin mennessä Neuvostoliiton joukot etenivät vakavien tappioiden kustannuksella jopa sata kilometriä, lähestyivät Kurskia, aloittivat itsepäiset taistelut itse kaupungin puolesta ja lähestyivät myös Belgorodia.
  19. elokuuta 1943 Japani avasi rintaman Kaukoidässä, voitettuaan epäröinnin. Tähän mennessä kärsittyään sarjan tappioita Chiang Kai-shekin hallinto saavutti samuraille suotuisan rauhan. Japanilaiset saivat hallinnan tärkeästä viestinnästä ja pääsivät eroon tarpeesta käydä raskasta sissisotaa huonosti organisoitujen, mutta erittäin lukuisten kiinalaisten joukkojen kanssa. Mutta Chiang Kai-shekille luvattiin tukea sodassa Mao Zedongin puna-armeijan kanssa. Japanilla on jo kaikki keinot käydä sotaa Neuvostoliiton kanssa. Ja he päättivät olla odottamatta sateista syksyä ja ankaraa Siperian talvea. Puhumattakaan siitä, että Hitler julisti sodan Yhdysvalloille jo vuonna 1941, mutta samurai ei tukenut häntä. Toisen rintaman avautuminen vuonna 1942 olisi voinut pelastaa natsit murskaavalta tappiolta Stalingradissa.
  Japanin päätös oli odotettu. Kuitenkin hyökkäyksessä Vladivostokiin samurai saavutti taktisen yllätyksen ja aiheutti vakavia vahinkoja Neuvostoliiton Tyynenmeren laivastolle.
  Saksalaiset yrittivät elokuun lopussa tehdä vastahyökkäystä käyttämällä paljon uusimpia panssarivaunuja. Mutta heidän eteläinen vastahyökkäys pystyi saavuttamaan vain suhteellisen menestyksen. Neuvostoliiton komento ennakoi jo tällaisen mahdollisuuden, veti joukot lähtölinjoilleen. Vain 31. yhdistetty asearmeija putosi pataan ja suurin osa tuhoutui.
  Neuvostoliiton joukot eivät kuitenkaan saavuttaneet tavoitettaan ja kärsivät erittäin merkittäviä tappioita, koska ne eivät onnistuneet valloittamaan aluetta. Erityisesti yli kuusi ja puoli tuhatta tankkia menetettiin, kun taas saksalaisia noin kahdeksansataa. Tankkipuistossa numeerinen etu siirtyi natseille. Syyskuussa saksalaiset pystyivät saavuttamaan Neuvostoliiton satojen lentokoneiden valmistuksessa päivässä ja marraskuussa noin autoissa lisäämällä Panthers-tuotannon 650-700 tankkiin kuukaudessa. Tässä oli suuri rooli miehitettyjen maiden, ensisijaisesti Ranskan, sekä Belgian ja Hollannin resurssien käytöllä, joissa työpalvelu otettiin käyttöön.
  Saksalaiset aloittivat syyskuussa hieman myöhässä pitkään suunnitellun hyökkäyksen Rostov-on-Donista ja Tamanin niemimaalta. Ja he törmäsivät itsepäiseen Neuvostoliiton puolustukseen. Ja Japani eteni Mongoliaan valloittaen Ulaanbaatarin ja Primorjen. Mutta siellä on edistytty vain vähän.
  Tämä ohjasi merkittäviä reservejä ja puolentoista kuukauden ankaran taistelun jälkeen saksalaiset ryhmät yhdistyivät. Mutta myös Fritzin tappiot osoittautuivat erittäin merkittäviksi, ja ne pakotettiin pysähtymään. Mutta tämä taktinen menestys provosoi Turkin liittymisen sotaan ja kolmannen rintaman avaamisen Transkaukasiaan.
  Nyt minun piti taistella takaisin tähän suuntaan.
  Talveen mennessä Kaukoidän etulinjan pitäisi vakiintua. Japanilaiset etenivät Primorye-alueella 50 kilometristä sataankahdeksaan kilometriin, valloittivat suurimman osan Mongoliasta Ulaanbaatarin kanssa, mutta heidän hyökkäyksensä keskeytettiin. Turkkilaiset lähestyivät Jerevania ja hyökkäsivät Batumiin, he onnistuivat valloittamaan viimeisen kaupungin kahdella kolmasosalla. Saksalaiset itse eivät edisty kovin paljon syksyllä. Ja he eivät ole vielä tehneet aloitetta.
  Sodasta tuli yhä enemmän asemapaikka ja pitkittyi. Uupumukseen ja teknologiseen ylivoimaisuuteen. Vuonna 1943 Neuvostoliitto lisäsi lentokoneiden tuotantoa puolitoista kertaa 25 000:sta 37 000:een. Natsi-Saksa yli 15 tuhannesta 32 tuhanteen, yli kaksi kertaa. Vuoden viimeisinä kuukausina saksalaiset tasoittivat suorituskykynsä Neuvostoliiton lentokonetuotantoon. Ja myös panssarivaunuissa ja itseliikkuvissa aseissa - laadukkaalla ylivoimalla. Mutta Neuvostoliiton on vielä taisteltava takaisin Japania vastaan. Lisäksi useita lentokoneita ja tankkeja valmistetaan Italiassa ja muissa kolmannen valtakunnan satelliittimaissa. Älä anna liikaa. Lisäksi saksalaiset, hyödyntäen sodan puuttumista, alkoivat ottaa ja toimittaa öljyä Libyasta tarpeisiinsa.
  Joten vähitellen energiapula Kolmannessa valtakunnassa heikkeni. Lisäksi afrikkalaisista ranskalaisista omaisuudesta luvattiin tulla hyvä raaka-ainelähde.
  Jotta natsit pystyisivät toimittamaan itsensä tarpeeksi hyvin. Vastauksena punaiset suunnittelijat valmistivat Stalinille uudentyyppisiä tankkeja 85 mm ja 122 mm aseilla. Saksalaiset hidastivat jonkin verran työtä "Panther" -2:lla. Ei ole helppoa saada tankkia tehokkailla aseilla, vahvoilla haarniskoilla ja suhteellisen liikkuvalla. Ja "Royal Tiger" osoittautui liian raskaaksi 68 tonniin. Vain Pantherin modernisointi lupasi olla suhteellisen onnistunut. Ja T-4-tankki on ilmeisesti käyttänyt kykynsä loppuun. Vähitellen uudesta vuodesta 1944 lähtien tämän koneen tuotanto alkoi laskea. Lopeta kokonaan huhtikuussa.
  Neuvostoliiton komento suoritti useita hyökkäysoperaatioita talvella. Ja Tamanin niemimaa, ja keskustassa, ja Leningradin suuntaan ja lähellä Kurskia. Mutta missään ei saavutettu merkittävää menestystä. Vihollisella oli jo ennestään numeerinen ylivoima työvoimassa sekä panssarivaunuissa että ilmailussa. Vain sään pelko pakotti Fritzin noudattamaan puolustustaktiikoita.
  Kielteinen rooli oli myös karkureiden ja pettureiden lisääntyneellä määrällä, samoin kuin sillä, että saksalaiset kehittivät korkean lentoliikenteen, joka harjoitti tehokkaammin tiedusteluja ilmasta.
  Lisäksi Neuvostoliiton komento lähestyi joukkojen keskittämisprosessia hieman väärin. Erityisesti taktiikka aloittaa seuraava operaatio toisella sektorilla ennen edellisen valmistumista oli järkevää numeerisen ylivoiman edessä. Kuten ensimmäisessä maailmansodassa, vetämällä saksalaisia. Mutta jos vihollinen ylittää sinut, tämä esti sinua saavuttamasta ylivoimaa erillisellä sektorilla.
  Jos Stalin olisi onnistunut luomaan ylivoiman erillisessä rintaman osassa suhteella noin kolme suhde yhteen, niin ehkä taktinen menestys olisi saavutettu.
  Ja niin yhdellä sektorilla on hyökkäys, toisella he valmistautuvat, mutta todellisuudessa saksalaisten ja heidän liittolaistensa on helpompi torjua. Lisäksi Fritzillä oli jo korkealla, nopealla partiolla erinomaisella optiikalla, mikä mahdollisti joukkojen liikkeen seuraamisen. Ja talvella sitä on vaikeampi naamioida, eikä yö ole ihmelääke, joten saksalaiset tiedusteluviranomaiset saivat hyvät yönäkölaitteet.
  "Royal Tiger" suunniteltuna läpimurtosäiliönä viivästyi massatuotannon vuoksi, eikä se onnistunut täysin. "Panther" -2, jonka Hitler määräsi vahvistettava panssariin IS-2:n läpäisemättömyyteen ja asentamaan 900 hevosvoiman moottori, painoi 51 tonnia, vaikka otettaisiin huomioon 800 säästönneen duralumiinisen kotelon asennus. kiloa. Toisaalta oli mahdollista vahvistaa sivupanssaria jopa 82 millimetriin järkevällä kaltevuudella. Tämä teki saksalaisesta tankista niin haavoittuvan sivuilta kuin aiemmat mallit. Mutta jälleen kerran, "Panther" -2 ja "Lion" -2 edistyneemmässä asettelujärjestelmässä ovat vielä vasta kehitysprosessissa.
  Mutta talven aikana saksalaiset ottivat kokonaan haltuunsa Ranskan omaisuuden Afrikassa, mukaan lukien Niger Loop. Ja siellä on öljyä, kaasua ja bauksiitteja ja jopa suuria uraanivarantoja, etenkin Kongossa. De Gaulle jäi kiinni - ilman liittolaisten apua hän ei ollut minkään arvoinen, ja Scorreli työskenteli siististi ja taitavasti.
  Siten toukokuuhun 1944 mennessä öljyongelmat olivat suurelta osin ratkaistu. Libyasta tuli jo toimituksia, ja jäljellä oli vain porata uusia ja uusia kaivoja.
  Mutta toukokuussa saksalaiset eivät vielä olleet valmiita hyökkäämään. Suunnittelultaan vanhentuneen "Tigerin" lisäksi heillä ei ollut vakavaa läpimurtosäiliötä. Totta, "Tiger" oli jo massatuotettu, ja panssarin korkean laadun ja sivujen paksuuden sekä nopean, tarkan tykin ansiosta se saattoi toimia ellei ihanteellisena, mutta enemmän tai vähemmän siedettävä tankki rikkoo Neuvostoliiton joukkojen kierron .
  Saksan komento palasi useiden kiistojen jälkeen edelliseen vuoden 1942 suunnitelmaan. Nimittäin aloita hyökkäys laidoilla. Ota Leningrad kaksoisrenkaaseen ja murtaudu Stalingradiin. Lisäksi Wehrmachtin poistuttua Rzhev-Vyazemsky-reunuksesta kätevä ponnahduslauta Moskovan hyökkäykselle menetettiin. Pääkaupunki on siis suhteellisen kaukana.
  Natsien suunnitelma ei myöskään ole optimaalinen, mutta... Ruotsissa pidettiin ennenaikaiset parlamenttivaalit, joissa natsit saavuttivat vaikuttavan voiton. Kahdeksan miljoonan asukkaan maa, jonka talous oli kehittynyt, oli valmis sotaan Neuvostoliittoa vastaan. Suosituin hahmo oli Kaarle kahdestoista. Ruotsalaiset kaipasivat kostoa aiemmista tappioistaan ja nöyryytyksistään Pietari Ensimmäiselle ja Aleksanteri Ensimmäiselle menetettyjen sotien aikana. Siten koko Eurooppa oli jo sodassa Neuvostoliittoa vastaan. Lisäksi Franco ja Salazar päättivät osallistua virallisesti sotaan saadakseen osuutensa saaliista. Vain yksi Sveitsi pysyi muodollisesti puolueettomana, mutta hän lähetti myös joukon vapaaehtoisia.
  Numeerinen ylivoima osoittautui natsiliiton puolelle. Lisäksi toukokuun puoliväliin 1944 mennessä saksalaisilla oli käytössä jo noin tuhat ME-262-suihkukonetta. Auto itsessään on varsin onnistunut, mutta keskeneräisillä moottoreilla. Mutta vähitellen moottorit kiristyivät, tulivat tehokkaammiksi, luotettava polttoaineenkulutus laski.
  Hyökkäys alkoi etelästä. Fritzit yrittivät toistaa OKW:n suunnittelemaa suunnitelmaa Operation Blue -operaatiolle tammikuussa 1942, mutta Hitler muutti sen sitten mielivaltaisesti. Kun etenet Stalingradiin sekä etelästä että pohjoisesta, lähentyviin suuntiin. Mutta ensin täällä saksalaisten oli murtauduttava Doniin. Fasistiset "Tiikerit" lähtivät hyökkäykseen, mutta kohtasivat vahvan puolustuslinjan. Fritzin eteneminen osoittautui hitaaksi, he juuttuivat neuvostojoukkojen puolustukseen. Ensimmäisen kymmenen päivän ohituksen jälkeen vain 35-40 kilometriä Voronežin suuntaan.
  Sitten kahden viikon sitkeissä taisteluissa natsit etenivät vain kymmenkunta kilometriä ja joutuivat lopettamaan suurten tappioiden vuoksi.
  Edistyneemmin kehitetty hyökkäys etelässä. Siellä on vähemmän neuvostojoukkoja, ja sitä on vaikeampi puolustaa. Lukuisat "Pantterit", "Tiikerit", "Ferdinandit" (tämä itseliikkuvat aseet osoittautuivat massiivisemmiksi strategisen pommituksen puutteen vuoksi!) Ja ensimmäiset "Jagdtigr" -mallit ja erityisen tehokas "Sturmtigr". Saksalaiset onnistuivat murtautumaan ensimmäisten puolustuslinjojen läpi ja astumaan toimintatilaan.
  Samaan aikaan myös Japanin armeija lähti hyökkäykseen. Samurait lisäsivät panssarivaunukantansa määrää, ja heidän uudet keskipainoiset ajoneuvonsa eivät käytännössä olleet T-34-76:n aseistuksen ja ajokyvyn osalta huonompia, ja jopa ylittivät etupanssarin, vaikka heikompikin suojassa sivuilta. .
  Japani aloitti hyökkäyksen Mongoliaan, jossa puolustuksen ylläpitäminen on paljon vaikeampaa. Neuvostoliiton komento kohtasi reservien pulaa, ja se taisteli takaisin kaikilla kolmella rintamalla. Ja henkilöstömenot talvihyökkäyksen aikana olivat melko suuria.
  Saksalaisten hyökkäys Tikhviniin sekä suomalaisten ja ruotsalaisten hyökkäys Valkomeren kanavan puolelta torjuttiin vaikein. Natsit etenivät hitaasti, mutta melkein jatkuvasti. Kesäkuun puolivälissä etelässä Mainsteinin joukot murtautuivat Stalingradiin. Toinen Stalingradin taistelu alkoi. Ja heinäkuun alussa, Tihvinin ja Volhovin kukistumisen jälkeen, suomalaiset, ruotsalaiset ja saksalaiset yhdistyivät muodostaen toisen renkaan Leninin kaupungin ympärille.
  Siten Neuvostoliiton armeijalle kehittyi erittäin vaikea tilanne.
  Mutta Stalingrad ei antanut periksi Mainsteinille. Ja tämä esti saksalaisia kehittämästä hyökkäystä muihin suuntiin. Etelässä, kuten vuonna 1942, he saavuttivat vain Terekin portin: juuttuivat Groznyin ja Ordzhonikidzeen lähelle. Raskaat taistelut jatkuivat Voronežin suuntaan. Syyskuuhun mennessä Neuvostoliiton joukot joutuivat vetäytymään Donin takaa. Tässä on kohtalon ironia lokakuun loppuun mennessä, rintama etelässä toisti vuotta 1942 natsien suurimman etenemisen aikaan.
  Se oli pahempaa pohjoisessa, missä Leningrad oli kokonaissaartorenkaassa. Lisäksi saksalaiset, suomalaiset ja ruotsalaiset onnistuivat katkaisemaan puna-armeijan puolustuksen Karjalan niemimaalla ja katkaisemaan Murmanskin suurimmasta osasta Neuvostoliittoa maateitse.
  Noin neljäkymmentä Neuvostoliiton divisioonaa eristettiin. Heidän määränsä oli kuitenkin kaukana normaalista. Ruotsi asetti noin kaksikymmentäviisi melko hyvin varusteltua divisioonaa. Yhdessä paatuneiden suomalaisten ja saksalaisten joukkojen kanssa he olivat vähempiarvoisia. Ja varantojen siirtäminen Karjalan niemimaalle on erittäin vaikeaa.
  Yleensä puna-armeija ei voinut saada tarvittavia vahvistuksia, joten japanilaiset osoittautuivat odottamattoman vahvoiksi, heidän lukumääränsä yhdessä nukkejoukkojen kanssa ylitti viisi miljoonaa, ja tämä on itse asiassa täysimittainen toinen rintama. Joten meidän täytyi vain taistella takaisin saksalaisia ja heidän liittolaisiaan vastaan.
  Vähitellen Neuvostoliiton joukkojen valvontavyöhykettä Karjalassa pienennettiin, ja Murmansk suljettiin kokonaan ja itse asiassa tuomittiin. Joten vihollisen laivasto ja erityisesti sukellusveneet hallitsivat merta, joten tarvikkeita ei ollut olemassa.
  Valitettavasti marraskuussa 1944 Neuvostoliitolla ei ollut varaa toistaa vuoden 1942 käännekohta. Melkein kaikki käytettiin Kaukasuksen menetyksen estämiseen. Lisäksi saksalaiset suorittivat Stalingradin hyökkäyksen ammattimaisemmin, ja sinne oli jatkuvasti siirrettävä varantoja ikään kuin Tartaruksen suppiloon. Stalin käski pitää kaupungin Volgan rannalla hinnalla millä hyvänsä. Mutta olosuhteissa, joissa vihollisen lentokoneita vallitsi ilmassa, hinta osoittautui uskomattoman korkeaksi.
  Lisäksi Mainsteinilla, toisin kuin Pauluksella, ei ollut kiirettä ja hän hoiti sotilaita. Tämän seurauksena tappioiden suhde ei ollut Puna-armeijan hyväksi.
  Hitler kiirehti Mainsteiniin, mutta ovela marsalkka osasi väistää ja kestää painetta.
  Yksi vahvimmista asetyypeistä tuli "Sturmtigers". Heillä oli erittäin tehokkaat pommittajat, jotka heittivät kolmesataakaksikymmentä kiloa painavia ammuksia. Lisäksi kuoret ovat reaktiivisia ja paljon tehokkaampia kuin haupitsit. Voit kutsua heitä arvokkaaksi vastaukseksi "Katyushaan", vaikkakin raiteilla. Lisäksi joitain pommikoneita asennettiin myös kuorma-autoihin, joilla oli pidempi ampumamatka.
  Saksalaiset käyttivät myös kaasunheittimiä. Ja tietysti suihkupommittajat.
  Joulukuussa japanilaiset valloittivat lähes koko Mongolian ja tulivat lähelle Vladivostokia, valtaamalla osittain Primorjen ja Habarovskin. Mutta kenraali Frost pakotti heidät pysähtymään.
  Tätä hyväkseen puna-armeija järjesti sarjan vastahyökkäyksiä Saksan sivuille, jotta he yrittivät vangita Stalingradista jäljellä olevan osan. Mitä vaikka pieni osa kaupungista pidettiin vuoden 1945 alussa. Saksalaiset saavuttivat jonkin verran menestystä vuonna 1944, mutta he eivät kyenneet edes valloittamaan Kaukasusta ja hankkimaan Bakun öljyä. Totta, omiin tarpeisiinsa heillä oli vielä tarpeeksi romanialaisia, unkarilaisia, libyalaisia sekä kamerunilaisia ja nigerialaisia.
  Leningrad oli edelleen saarron alla. Siihen oli luotu etukäteen suuret elintarvike- ja ammusvarastot, jotta kaupunki selviytyisi tästä talvesta ja sitoi edelleen merkittäviä Wehrmachtin ja sen liittolaisten joukkoja.
  Neuvostoliiton johto onnistui tekemään strategisia raaka-ainevarastoja Leninin kaupunkiin aseiden tuotantoa varten. Joten vaikka natsit eivät ole antaneet liikaa.
  Mutta Murmansk oli täysin estetty. Kymmenestä kaupunkiin menneestä kuljetuksesta Fritz joi yhdeksän.
  Tammikuussa Neuvostoliiton komento yritti testata keskustassa olevien saksalaisten voimaa. Erittäin voimakasta ja suunniteltua puolustusta ei kuitenkaan voitu voittaa. Enimmäisetu oli viisi tai kuusi, parhaimmillaan enintään kahdeksan kilometriä. Ja Neuvostoliiton divisioonien tappiot olivat hyvin konkreettisia. Useimmissa osissa jopa puolet koostumuksesta.
  Mutta osa saksalaisista joukoista ohjattiin, jolloin ne pystyivät pitämään Stalingradin... Maaliskuussa saksalaiset itse aloittivat hyökkäyksen Terekin porteille. He onnistuivat murtautumaan Neuvostoliiton puolustuslinjan läpi ja saartamaan Groznyn ja Ordzhonikidzen, mutta Fritzissä he törmäsivät Vedenon, Shalin linjaan ja edelleen kaupunkien läpi.
  Itse Groznyn kaupunki kesti toukokuuhun asti täydellisessä saartossa. Stalingrad kaatui lopulta toukokuussa. Kaupungista ja sen lähiöistä sekä tankkitehtaasta ei jäänyt edes käytännössä yhtään raunioita.
  Myös Saksan koalitio oli murtumassa, mutta Fuhrer halusi voittoa. Tammikuussa tehtiin ensimmäiset onnistuneet testit levykoneelle, joka saavutti jopa kahden ääninopeuden nopeudet ja nousi 18 kilometriin. Toukokuussa levykone on kehittänyt jo neljä ääninopeutta ja hypännyt 30 kilometrin korkeuteen.
  Mutta uusi auto kaikilla vahvoilla ja jopa ainutlaatuisilla lento-ominaisuuksillaan osoittautui herkäksi pienaseiden tulipalolle ja kalliiksi. Haavoittuvuusongelma ratkesi pian käynnistämällä laminaariaura, mutta tämä lisäsi polttoaineen kulutusta ja lyhensi koneen lentoaikaa. Ja itse levyke laminaarisessa "turkissa" ei voinut johtaa tehokasta tulta.
  Mutta "lentävien lautasten" aikakauden alku luotiin. Lisäksi saksalaiset hankkivat vahvan valttikortin: uuden sukupolven E-luokan tankit. Ne erosivat painoltaan samankaltaisesti kuin "Royal Tiger" ja "Panther" paljon tiheämmällä ja täydellisemmällä asettelulla, matalalla siluetilla ja paksulla haarniskalla.
  Massatuotannossa ja taistelukentillä Panther-2 ja Tiger-2 ja sitten Tiger-3 näyttivät itsensä kunnollisesti. Viimeisessä autossa, jossa oli tiheä asettelu ja pieni torni, oli vahva panssari ja 1080 hevosvoiman moottori. "Hiirit" eivät koskaan tottuneet. Mutta muunnos "Panther" - "F" näytti itsensä kunnollisesti.
  Seoselementtien puutteen vuoksi Neuvostoliiton tankeissa ei ollut kovin korkealaatuista panssaria, ja toistaiseksi Panther, jopa 75 mm:n tykillä, suoriutui tehtävästään melko hyvin. Ja 120 mm viisto etupanssari suojasi 85 mm:n Neuvostoliiton T-34-85-tykkiä melko luotettavasti. Mutta ehkä Neuvostoliiton itseliikkuva ase SU-100 osoittautui Pantherin arvoiseksi vastustajaksi, joka vahvisti panssaria. T-4 oli jo poistunut tuotannosta. Ja tuotantosäiliöistä Panther osoittautui kevyimmäksi.
  Ensimmäinen edistynyt asettelussaan oli tuotantosäiliö "Lev". Tämän säiliön torni siirrettiin taaksepäin, ja vaihteisto, moottori ja vaihdelaatikko sijaitsivat yhdessä lohkossa edessä. Tämän seurauksena auton siluetti osoittautui matalaksi, ja panssari tehokkaalla 105 mm:n tykillä on verrattavissa "King Tigeriin", ja tornin otsa on vieläkin tehokkaampi.
  Tornin siirtyminen taaksepäin antoi "Leijonalle" myös sen edun, että metsän halki liikkuessaan sen pitkäpiippuisen aseen suu ei tarttunut niin paljon puiden runkoihin.
  Natsit kokeilivat myös muita suunnitelmia ja pommittivat myös Neuvostoliiton asemia vahvoilla lentokoneilla.
  Myös Japani yritti edetä ja katkaisi lopulta Vladivostokin mantereelta.
  Saksalaiset yrittivät kesä- ja heinäkuussa murtautua Moskovaan. Mutta Neuvostoliiton puolustuslinja osoittautui erittäin vahvaksi, ja natsit kärsivät valtavia tappioita. Jopa säiliö "Lev" ei ole aivan riittävä hyökkäyksessä, pääasiassa sivujen riittämättömän peiton vuoksi.
  Neuvostoliiton komento käytti yhä aktiivisemmin 100 millimetrin aseen kaliiperia. On selvää, että Neuvostoliitolla ei ole resursseja voittaa vihollisen panssarivaunuja samoilla tankeilla, mutta panssarintorjuntatykistöä voidaan käyttää massiivisesti.
  Alkuperäisen mallin E-100 osoittautui liian raskaaksi 140 tonniin ja 120 millimetrin sivupanssariin (otsa 240 millimetriä!), Vaikka kulmassa. Tämä ei enää riittänyt. Puhumattakaan siitä tosiasiasta, että "Hiirit" ovat layoutissaan toivottoman jäljessä.
  Todellisuudessa "Lev" -säiliö ja itseliikkuvat aseet - E-10, E-25 olivat edistyneitä saksalaisia ajoneuvoja, joissa moottorin, vaihteiston ja vaihteiston sijainti yhdistettiin. Saksalaiset tuottivat kuitenkin paljon jäljessä olevia laitteita. Esimerkiksi "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers", joilla on melko korkeat siluetit kehityksestä jäljessä.
  "E"-70 ei myöskään onnistunut. Ajoneuvolla osoittautui olevan voimakas 128 mm:n tykki ja edistyksellinen asettelu, mutta koska haluttiin pitää taistelusarja, jossa oli vähintään 80 laukausta ja joka ei ylitä 70 tonnia, sen panssarisuoja osoittautui verrattavissa "Kingiin" Tiger" - vuoden 1944 malli ja riittämätön läpimurtoon. "Tiger" -3 on paremmin suojattu. Mutta E-70:ssä testattiin menestyksekkäästi turboahdettu moottori, jonka teho oli 1200 hevosvoimaa, mikä antoi säiliölle mahdollisuuden kehittää 60 kilometrin tuntinopeuden moottoritiellä.
  Joka tapauksessa saksalaiset panssarit kärsivät raskaita tappioita, kuten myös jalkaväki. Sekä ulkomaiset divisioonat että kolmannen valtakunnan satelliitit menettivät paljon.
  Elokuun puoliväliin mennessä saksalaiset etenivät vain 40-50 kilometriä keskustassa, eivätkä päässeet toimintatilaan. Ja tappiot olivat valtavia. Syyskuussa natsit aloittivat uuden hyökkäyksen etelässä... Puolentoista kuukauden kovimpien taistelujen aikana vihollinen murtautui Kaspianmerelle ja katkaisi Kaukasuksen maateitse.
  Mutta Neuvostoliiton komento onnistui saamaan huoltoa meritse valtavien vahinkojen kustannuksella. Marraskuussa Fritz saavutti Volgan suiston valtavien ponnistelujen ja suurten vahinkojen kustannuksella. Joulukuussa etulinja vakiintui. Kaukasuksen rintamien ja Neuvostoliiton pääalueen välinen kuilu kasvoi. Lisäksi japanilaiset onnistuivat katkaisemaan Vladivostokin ja ottamaan Neuvostoliiton kaupungin piirityksen alle.
  Murmansk onnistui saarrosta huolimatta kestämään sankarillisesti joulukuuhun 1945 asti. Mutta putosi silti...
  Vuonna 1946 vihollisuudet jatkuivat ... Neuvostoliiton armeijaryhmän asema Kaukasuksella osoittautui erittäin vaikeaksi. Maa katkaisee heidät, ja Bakun lopullinen menetys uhkaa.
  Stalin tunsi äärimmäistä hermostunutta ja fyysistä uupumusta. Kovat taistelut puhkesivat Tihvinin suuntaan. Leningradia yritettiin pelastaa. Itse kaupungissa ruokavarastoja on jäljellä jo vajaa puoli vuotta ja ruokakortteja on jälleen leikattu.
  Aluksi Neuvostoliiton joukot murtautuivat etulinjan läpi, mutta sitten vihollinen, joka ylitti panssarivaunujen määrän, onnistui suorittamaan vastahyökkäyksen ja jopa katkaisemaan osan Neuvostoliiton joukoista. Helmikuu kului ankarissa taisteluissa sekä pohjoisessa että etelässä, joissa Neuvostoliiton joukot koettivat vihollista ja yrittivät valloittaa Stalingradin takaisin. Ja jälkimmäinen onnistui osittain. Neuvostoliiton tankit murtautuivat kaupunkiin, mutta valitettavasti he eivät voineet ajaa natseja sieltä pois.
  Mutta kolmas Stalingradin taistelu puhkesi. Neuvostojoukot saavuttivat suhteellisen suuria menestyksiä Voronežin lähellä. Mutta jopa siellä Fritz, käyttämällä suurta määrää tankkiyksiköitä ja niiden teknistä ylivoimaa, pystyivät palauttamaan tilanteen. Maaliskuussa vihollisuuksiin alkoivat osallistua kiekon muotoiset helikopterit ja kiekon muotoiset lentokoneet. Saksalaiset paransivat jonkin verran lentäviä lautasia ja pystyivät käynnistämään rakettihyökkäyksiä Neuvostoliiton asemia vastaan. Mutta käytännössä levyke ei vastannut odotuksia ihmeaseena.
  Aivan kuten von Braun ballistinen ohjus osoittautui liian kalliiksi ja alhaiseksi tarkkuudella, jotta sen aktiivinen käyttö taistelutoiminnassa oikeuttaisi itsensä.
  Mutta saksalaisilla oli perättömät suihkupommittajat, jotka pystyivät kuljettamaan jopa kymmenen tonnia rahtia ja lentämään jopa 16 tuhannen kilometrin (!) etäisyydelle.
  Valitettavasti Neuvostoliiton suihkulento oli edelleen jäljessä, ja vihollinen hallitsi ilmaa lähes kokonaan. Joka tapauksessa potkurikäyttöiset lentokoneet eivät voi periaatteessa ylittää lento-ominaisuuksiltaan suihkukoneita. Ja oma kehitys oli liian myöhäistä. Ja siirtyminen potkurista suihkukoneeseen on liian tuskallista.
  Ja lentäjät on koulutettava uudelleen, kiitotie on pidennettävä ja erityinen polttoaine on valmisteltava. No, itse moottoreita on vielä testattava ja viankorjattava!
  Saksalaiset ohjattiin Stalingradiin... Kummallista kyllä, Kolmas valtakunta ja koko liittouma loppuivat, ja Puna-armeija oli kuin Feeniks-lintu. Sekä huhti- että toukokuu sujuivat ankarissa taisteluissa lähellä Stalingradia. Ja vielä kesäkuussa puna-armeija yritti edelleen edetä, lyömällä vihollisen. Mutta heinäkuussa kuumuudesta huolimatta natsit liikkuivat kuitenkin Kaspianmeren rannikkoa pitkin Bakun suuntaan. Edistyminen oli erittäin hidasta. Keskimäärin 1,5 kilometriä päivässä. Dagestan katkaisi... Neuvostoliiton joukot murskasivat Fritzin ja heidän liittolaisensa kaikissa atsimuuteissa.
  He voittivat vihollisen sekä keskustassa että pohjoisessa. He eivät saaneet mennä Arkangeliin... Mutta syyskuussa Saksan etenemisvauhti Kaukasuksella kiihtyi. Kaukasian ryhmittymän joukot olivat vakavasti heikentyneet, ja kymmenen kuljetuksen meri purjehti vihollisen lentokoneiden ilmassa vallitsevissa olosuhteissa kahden tai kolmen vahvuudella. Lokakuun lopussa natsit kuitenkin saapuivat Azerbaidžaniin. Ja marraskuussa he etenivät Bakuun. Ja joulukuun alussa Fritz yhdistyi turkkilaisten kanssa Georgiassa ...
  Jo ennen maaliskuuta Kaukasuksella käytiin taisteluita, ja Jerevan kesti yleensä kesäkuuhun 1947 asti.
  Puna-armeija yritti väsymättä edetä koko talven ajan. He taputivat koalitiota voimakkaasti. Vaikka japanilaiset lopulta valtasivat Vladivostokin huhtikuussa, tämä vain salli Neuvostoliiton asettua tiukemmin Amurin taakse.
  Vaikka puna-armeija ei saavuttanut konkreettista menestystä hyökkäyksillä talvella ja maaliskuussa, liittouma antoi oikeudenmukaisen läksyn. Saksalaisten satelliittien maiden sisällä tilanne paheni entisestään. Henkilöresurssit olivat lopussa ja tappiot olivat valtavia. Taloudellinen taakka alkoi olla sietämätön. Jopa menestykset rintamilla miellyttivät eurooppalaista miestä yhä vähemmän. Rauhanhalu vahvistui ja vahvistui.
  Mutta Hitler halusi itsepäisesti lopettaa Neuvostoliiton. Vaikka laskelmat, että Puna-armeija menettäisi taistelutehonsa Bakun menetyksen jälkeen, eivät toteutuneet. Vuonna 1946 Neuvostoliitto tuotti ennätysmäärän aseita - noin 60 tuhatta lentokonetta ja 40 tuhatta tankkia ja itseliikkuvia aseita, 250 tuhatta aseita ja kranaatit. Kyllä, Neuvostoliiton ilmailu on pääasiassa Jak-9-hävittäjä, IL-2-hyökkäyslentokone, jota ei ole vielä lopetettu. Yak-3 ja LA-7 valmistettiin pieniä määriä. Edelleen tuotannossa PE-2 ja TU-3. Kyllä, ilmailua voidaan pitää vanhentuneena vihollisen suihkuhirviöitä vastaan, mutta se on sitä. Kuten T-34-85, IS-3 ja SU-100, muut ajoneuvot ovat pieniä määriä.
  Ja vuonna 1947 T-54 alkoi tulla palvelukseen, minkä olisi pitänyt lopettaa saksalaisen tekniikan laadullinen ylivoima. Tietenkin 36 tonnia painava T-54 ei voinut olla vahvempi kuin kaikki vihollisen tankit, mutta se pystyi kilpailemaan hyvin Panthersin ja Tigersin kanssa.
  Saksan päätankki oli "E" -50, nimeltään "Lion" -3. Auto, joka on samanlainen kuin "Lion", mutta tehokkaammalla 1200 hevosvoiman moottorilla ja paksulla panssarilla. 75 tonnin painolla saksalaisen panssarin sivupanssarin paksuus nousi 140 mm:iin ja otsa oli 240 mm 105 mm:n aseella ja 100 el:n piipun pituudella. Uudesta saksalaisesta autosta pitäisi tulla tärkein. Se on parempi kuin Neuvostoliiton aseistuksessa ja haarniskassa, mutta yli kaksi kertaa raskaampi.
  T-54 on kuitenkin vasta alkamassa tuotantoon.
  Mutta kesä 1947 on vielä kuumempi. Saksalaiset yrittävät hyökätä uudelleen Moskovaan. He murtautuvat myös Saratoviin. Taistelut jatkuvat myöhään syksyyn. Fritzit onnistuvat silti valloittamaan Saratovin. Mutta Moskovan alueella he onnistuivat etenemään enintään 60-70 kilometriin. Sekä Ržev että Vyazma, vaikka jälkimmäinen oli puoliksi ympäröity, jäivät Neuvostoliitolle.
  Moskovaa ei valloiteta, ja natsien ja heidän raa'an liittoumansa on kohdattava talvi juoksuhaudoissa. Tällä kertaa Neuvostoliiton komento pelastaa ihmisiä ja kerää voimaa. Erityisesti T-54-tankki. Ja 31. joulukuuta 1947 MIG-15 testattiin onnistuneesti, minkä pitäisi lopettaa Saksan monopoli suihkukoneiden ilmassa.
  Totta, helmikuussa 1948 Leningrad kaatui pitkäaikaisen piirityksen jälkeen. Erittäin raskas isku neuvostovallan arvovallalle.
  Neuvostoliiton asema toukokuussa 1948 järjestyy toivottomaksi. Saksalaiset ja heidän liittoumansa hallitsevat Kaukasusta, sitten Volgaa Saratoviin ja Tambovia Voronežin kanssa. Sitten Orelista itään, melkein Tulan vieressä, sitten Vyazmassa ja lähellä Sam Rževiä, aina Arkangeliin asti.
  Mitä muuta tällaisessa tilanteessa voidaan tehdä? Lisäksi japanilaiset hallitsevat koko Primoryea Amur-joen varrella ja valloittivat ainoan liittolaisen: Mongolian.
  Ja sodan seitsemän vuoden aikana menetettiin maita, joilla vähintään puolet Neuvostoliiton väestöstä asui ennen miehitystä, ja ehkä enemmänkin. Puna-armeija menetti seitsemän sodan vuoden aikana peruuttamattomasti ainakin kaksikymmentä miljoonaa sotilasta ja upseeria. Lukuun ottamatta niitä, jotka loukkaantuivat tai vammautuivat. Lukuun ottamatta valtavia tappioita ja massiivisia pommituksia, pommituksia ja nälkää.
  Evakuoidut perheet huomioidenkin Stalinilla ei ollut enää kuin sata miljoonaa työvoimaa hallinnassa, luultavasti, ehkä vähemmän. Heistä joka viides on otettu armeijaan. Noin kaksikymmentä miljoonaa eri sotilasta. Koneiden ääreen sai laittaa lapset 5-vuotiaasta alkaen ja eläkeläiset sekä ensimmäisen ja toisen ryhmän vammaiset.
  Maa on erittäin mobilisoitunut. Aseiden vapauttaminen vuonna 1947 väheni vain hieman ... Joten toistaiseksi on hyvin aikaista tehdä loppu Neuvostoliiton maasta!
  Stalin itse ei joka tapauksessa ajatellut niin. Kyllä, ja Hitler halusi myös painaa Venäjää - saada kaikki kerralla! Ei siis tehty kompromissia.
  Kesällä saksalaiset aloittivat uuden hyökkäyksen Moskovaa vastaan. He toivoivat edelleen, että he voisivat murtaa pääkaupungin ja lopettaa Neuvostoliiton. Puna-armeijan puolelta Moskovan peitti yli kolme miljoonaa sotilasta ja miliisiä. Heillä oli 12 tuhatta panssarivaunua ja itseliikkuvaa tykkiä. Totta, T-54 on vain noin viisisataa, pääasiassa T-34-85 ja SU-100 taistelivat. IS-3 oli tuolloin jo poistettu tuotannosta. IS-4-tankkeja valmistetaan hyvin vähän tämän mastodonin teknisen epäluotettavuuden vuoksi . IS-7-tankkeja valmistettiin kuusi, mutta tämä ajoneuvo ei mennyt massatuotantoon. Tosin luultavasti turhaan. Hän pystyi tunkeutumaan 130 mm:n tykkillään 240 mm:n panssariin 75 tonnin Lion-3:sta. Totta, saksalaisilla oli edistyneempi tankki "Royal Lion", joka painoi 100 tonnia 1800 hevosvoiman moottorilla ja 128 mm erittäin pitkäpiippuisella aseella, jonka ammuksen alkuperäinen nopeus oli 1260 metriä sekunnissa.
  Mutta Stalin jotenkin jäähtyi raskaaseen kalustoon ja piti parempana: vielä parempi, pieni, mutta etäinen.
  Mutta toisaalta, neljä soturia: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda eivät uskoneet niin. Ja he saivat juuri IS-7-tankin hallintaansa. Lisäksi ja numerolla seitsemän. Joten he neljä tekivät tämän auton omalla kustannuksellaan. Tytöt löysivät kultaharkkoja Siperiasta ja lahjoittivat ne puolustusministeriön rahastoon. Ja nyt he halusivat ampua itsensä tästä upeasta koneesta.
  Ja merkittävä päivä 22. kesäkuuta 1948 oli juuri tulossa. Hitlerin joukot johtivat vain väestöä yrittäen ohittaa ja ympäröidä Neuvostoliiton Rževin kaupungin.
  Ja Venäjän Demiurgian jumalien neljä tytärtä päättivät, kuten aina, Venäjän kannalta kriittisellä hetkellä puuttua asiaan! Loppujen lopuksi he pelastavat kotimaansa, Venäjän, aina oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa!
  
  
  
  
  JOS EI OLISI TERÄSKIPISTETTÄ
  Yleisesti ottaen, kummallista kyllä, mutta useimmissa rinnakkaisuniversumeissa toisen maailmansodan ja suuren isänmaallisen sodan kulku oli Venäjälle jopa todellisuutta pahempi. Ehkä siksi, että fasistisella hallituksella, joka otti Euroopan hallintaansa, oli paljon enemmän potentiaalia kuin se kykeni toteuttamaan. Brutaalin totalitarismin ja talouden markkinaelementtien yhdistelmä on tehokkaampi kuin lännen liberaali kapitalismi ja keskitetty, byrokraattinen stalinistinen malli. Onneksi useista syistä, sekä objektiivisista että subjektiivisista. Mukaan lukien suuri onni, natsit eivät voineet käyttää valttikorttiaan.
  Näin monta saksalaista vakooja epäonnistui vain siksi, että saksalaiset käyttivät asiakirjoissa ruostumattomasta teräksestä valmistettua kaavinta ja venäläiset yksinkertaista rautaa? Ja kuinka niin pieni asia vaikutti ratkaisevasti sodan kulkuun?
  Joka tapauksessa oli olemassa rinnakkaisuniversumi, jossa jo lokakuussa 1941 yksi erittäin syövyttävä tiedusteluupseeri havaitsi vahingossa tämän tosiasian. Aidot neuvostoasiakirjat ja väärennetyt saksalaiset kastuivat ja ... Neuvostoliiton asiakirjoissa paperiliitin on ruostunut ja tämä on havaittavissa, mutta ei saksalaisissa.
  Tässä on pieni asia, ja sen vaikutus Suuren isänmaallisen sodan kulkuun osoittautui erittäin merkittäväksi.
  Vältettyään epäonnistumisia ja työtä saksalaisten agenttien hallinnassa, he löysivät merkittäviä todisteita Neuvostoliiton joukkojen valmistelemasta hyökkäystä Stalingradin lähellä. Niin vakuuttavaa, että itsepäinen Adolf Hitler suostui tähän ja antoi käskyn ryhmitellä uudelleen Volgalla seisovat natsijoukot. Ja sillä oli merkitystä.
  Jos Rzhev-Sychovin operaation aikana puna-armeija, jolla oli yli kaksi kertaa enemmän voimia kuin Wehrmachtilla, ei kyennyt murtamaan Saksan puolustusta, niin Stalingradin lähellä voimatasapaino oli natseille edullisempi.
  Ja sää 19. marraskuuta 1942 ei ollut suotuisa hyökkäysoperaatioille. Ilmailu, erityisesti rynnäkkökoneet, ei voinut nousta lentoon, ja tykistövalmistelulla oli vain erittäin rajallinen vaikutus kehittyneeseen vihollisen puolustukseen. Neuvostojoukot, jotka lähtivät hyökkäykseen, juuttuivat. Edes panssarijoukkojen käyttöönotto ei voinut murtaa reikää natsien puolustukseen.
  Kovat taistelut puhkesivat Rzhev-Sychovsky-suunnassa. He jatkoivat uuteen vuoteen. Vasta sitten, kärsittyään vakavia tappioita, Neuvostoliiton joukot molempiin suuntiin keskeyttivät hyökkäyksensä. Hitler piti kiinni Volgasta, mutta saksalaisia alettiin lyödä Afrikassa. Churchill kutsui Montgomeryn hyökkäystä Egyptissä: alun loppu. Hän sanoi myös, että nyt liittolaiset vain voittavat.
  Todellakin, Rommel, huolimatta jatkuvasta suurten joukkojen siirtämisestä Afrikkaan, oli epäonninen ja hänen armeijansa kärsi tappion tappion jälkeen. Varmistaakseen sodan käymisen kahdella rintamalla Kolmannen valtakunnan oli julistettava täydellinen mobilisaatio helmikuussa 1943.
  Lisäksi Operaation Blaun päätavoitteita ei saavutettu. Talvella 1942-1943 Wehrmacht onnistui kuitenkin, toisin kuin todellinen historia, välttämään vakavan tappion idässä. Tammikuun lopussa Neuvostoliiton joukot jatkoivat hyökkäystään keskustassa: kolmas Rzhev-Sychov -operaatio ja lähellä Stalingradia. Mutta vahvassa puolustuksessa istuvan vihollisen läpimurto ei ole hyvä idea. Taistelut muistuttivat ensimmäistä maailmansotaa. Pitkittynyt, asento. Kun se, joka hyökkäsi, menetti enemmän kuin se, joka puolusti.
  Operaatio "Iskra" Leningradin saarron purkamiseksi lykättiin. Stalin halusi katkaista Rževin reunan mahdollisimman nopeasti ja kukistaa vihollisen lähellä Stalingradia. Saksalaiset, muistaen viime talven opetukset, puolustivat itseään aktiivisesti. Ja toistaiseksi he ovat onnistuneet torjumaan Neuvostoliiton joukkojen hyökkäykset. Kuten kävi ilmi, kun Fritzit ovat valmiita, ei ole helppoa murtaa heidän puolustustaan. Ja Saksan asevoimien laatu on edelleen huippuluokkaa.
  Neuvostojoukkojen hyökkäys kesti helmikuun loppuun, mutta ei onnistunut.
  Maaliskuun alussa Neuvostoliiton komento yritti hyökätä Voronežin suuntaan. Alkuperäisten menestysten jälkeen Puna-armeija joutui Mainsteinin vastahyökkäykseen. Suuret Neuvostoliiton joukot piiritettiin ja pakotettiin murtautumaan takaisin taistelussa. Tappiot, erityisesti tekniikan alalla, osoittautuivat suuriksi, ja saksalaiset liittolaistensa kanssa onnistuivat saamaan jalansijaa tähän suuntaan ja valloittivat Voronežin ja sen esikaupunkien kokonaan.
  Mainsteinin vastahyökkäyksen aikana "Panthers" ja massiivisesti "Tigers" osallistuivat taisteluun ensimmäistä kertaa. Uudet tankit osoittivat osittain heille asetettuja toiveita. Oikein käytettynä ne ylittivät Neuvostoliiton ajoneuvot tulevassa taistelussa.
  Tuli keväinen sula ja itärintamaa vallitsi tyyni. Tunisiassa jyrisi kiivaita taisteluita.
  Fuhrer yritti hinnalla millä hyvänsä säilyttää jalansijaa Afrikassa. Tätä varten natsit päättivät jopa ennennäkemättömän askeleen. He asettivat Francolle uhkavaatimuksen: joko hän päästi saksalaisten joukkojen menemään Gibraltarille tai hänet kaadettiin, kuten Vichyn hallitus. Generalissimo pelästyi ja suostui. Samanaikaisesti hän kääntyi Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen hallitusten puoleen kyynelisesti pyytäen: älkää julistako sotaa Espanjalle, koska se ei tapahtunut hänen tahtonsa mukaan!
  15. huhtikuuta 1943 saksalaiset aloittivat hyökkäyksen Gibraltariin ja heittivät sinne uusimmat "Tigers" ja "Panthers". Linnoitus joutui satojen tankkien iskujen alle kahdessa päivässä. Itärintamalta palautettu Paulus johti hyökkäystä. Ironista kyllä, saksalaiset pystyivät valloittamaan viimeiset neljännekset, Stalingradin talot ja Stalingradin tehtaat, vasta 1. huhtikuuta 1943. Näin Paulus kuntoutui osittain ja sai lisäksi marsalkkaarvon ja miekkoja ritariristin tammenlehtiin.
  Gibraltarin valloitus esti brittien ja amerikkalaisten pääsyn lännestä Välimerelle. Ja lisäksi natsit itse pystyivät tunkeutumaan Marokkoon lyhimmällä etäisyydellä ohjaten osan liittoutuneiden joukkoista Tunisiasta.
  Tunisian sillanpään hyökkäys heikkeni, ja sitten Rommel siirrettiin uudelleen. Hitler päätti jäädyttää toistaiseksi sotaoperaatiot idässä ja yrittää ottaa Välimeren hallintaansa.
  Neuvostoliiton komento alkoi myös noudattaa odotustaktiikkaa. Näin Stalin teki tosihistoriassa, joten hän päätti toimia nyt. Antakaa kapitalistit laskea itsensä tyhmiksi. Anna heidän lyödä toisiaan, niin me keräämme voimaa ja iskemme, kun meistä vihdoin loppuu.
  Saksalaiset hallitsivat edelleen Tunisian pohjoisosaa, ja uuden marsalkka Pauluksen komennossa olevat joukot etenivät Casablancalle. Amerikkalaiset kohtasivat Tigers ja Panthers. Kävi ilmi, että heidän Shermaninsa oli heikko tällaisia panssarivaunuja vastaan, samoin kuin päivitettyä T-4:ää.
  Ja Churchill julisti kolmen kuukauden epäröinnin jälkeen sodan Espanjalle. Tähän mennessä saksalaiset olivat kuitenkin jo valloittaneet koko Marokon ja hyökänneet Algeriaan. Francon runoilija ei ollut shokki. Heinäkuun 25. päivänä saksalaiset joukot valloittivat Algerin pääkaupungin ja aiheuttivat murskaavan tappion briteille. Menestystä helpotti Rommelin vastahyökkäys sekä Kissilringin äkillinen tappio ja laskeutuminen Maltalle.
  Itärintama oli vakaa ja rauhallinen. Stalin, jonka joukot olivat kärsineet raskaita tappioita aikaisemmissa taisteluissa, täydensi puna-armeijaa. Saksalaiset muodostivat myös uusia divisiooneja ja siirsivät ne Gibraltarin salmen yli Välimerelle.
  Saksalaisten sukellusveneiden toiminta johti siihen, että amerikkalaisten ja brittiläisten laivastojen vetoisuus alkoi laskea. Ja tämä ei myöskään edistänyt menestystä taisteluissa Euroopan suurimmasta etelämerestä.
  Välimeren uhkaava tilanne johti siihen, että 6. elokuuta Churchill päätti laskeutua maihin Ranskassa. Mutta operaatio tapahtui epäsuotuisissa sääolosuhteissa ja oli huonosti valmisteltu.
  Elokuun 10. päivänä Rommel ja Paulus yhdistyivät ja muodostivat muhkean kattilan Itä-Algeriassa. Ja 19. elokuuta jo Mainstein, salakavala ansojen mestari, katkaisi liittoutuneiden joukot rannikolta.
  Fritzin menestystä edesauttoi amerikkalaisten päättämättömyys, joka piti laskeutumista Ranskaan vuonna 1943 ennenaikaisena, ja akuutti pula laskeutumisaluksista. Rauhallista itärintamalla. Lisäksi ilmailun julkaisu vuonna 1943 Saksassa yli kaksinkertaistui yli 32 000 lentokonetta vuodessa - onneksi saksalaisilla oli enemmän työvoimaa ja hallittua aluetta kuin todellisuudessa. Ja uudet Focke-Wulf-ajoneuvot, joissa oli vahva panssari ja aseet, sekä 30 mm:n tykit aiheuttivat liikaa vahinkoa liittoutuneiden ilmailulle.
  Algerian ja Ranskan katastrofi teki elokuusta 1943 liittoutuneille todella mustan vuoden.
  Stalin oli jopa iloinen sellaisista onnistumisista. Mutta Churchillin kärsivällisyys katkesi. Idässä jopa ilmataistelut käytännössä loppuivat ja partisaanien aktiivisuus väheni. Saksalaiset muodostivat yhä enemmän entisten Neuvostoliiton kansalaisten joukkoja ja loivat jopa eräänlaisia nukkekunnallisia hallituksia. Joten erilliset paikallisten nationalistien prikaatit idästä ovat jo taistelleet Afrikassa.
  Myös Bulgarian tsaari Boris lähetti Tunisiaan kolme parasta divisioonaa, ilmeisesti toivoen saavansa itselleen siirtokuntia mustalle mantereelle.
  Syyskuussa Rommel aloitti suuren hyökkäyksen Egyptiin. Hän onnistui valloittamaan Tripolin käyttämällä joukkojen määrällistä ja laadullista ylivoimaa viikko hyökkäyssignaalin jälkeen.
  Britit ja amerikkalaiset kärsivät tappion tappion jälkeen Libyassa. Näissä olosuhteissa Churchill ilmoitti kaiken avun toimittamisen keskeyttämisestä bolshevikkien Neuvostoliitolle ja vaati vihollisuuksien välitöntä tehostamista. Stalin teeskenteli jättävänsä huomiotta uhkavaatimukset. Vaikka tietysti hyökkäysoperaatioiden valmistelut suoritettiin. Mutta Koba oli ovela ja yritti jopa testata maata erillisen rauhan saavuttamiseksi. Eräänä syyskuun loppuun mennessä saksalaiset valloittivat Libyan kokonaan, mukaan lukien Tolbukin, ja murtautuivat jopa Egyptiin Aleksandriaan.
  Paulus onnistui kiertämään, tärkein Englannin linnoituspiste, ja menemään etelään Niilille. Itse asiassa tämä merkitsi katastrofia Britannialle Egyptissä. Lisäksi saksalaiset saattoivat mennä Suezin kanavalle ja Irakiin, ja sieltä se ei ollut kaukana Bakuun.
  Viivytyksestä tuli vaarallinen, ja Stalin antoi käskyn jatkaa hyökkäystä Rževiin sekä ottaa Stalingrad takaisin ja samalla murskata vihollinen Pohjois-Kaukasiassa.
  Eli lokakuussa vihollisuudet jatkuivat välittömästi kolmeen suuntaan. Ja marraskuussa myös Leningradskissa.
  Kuitenkaan ei ollut helppoa murtautua vihollisen läpi, joka oli hyvin kaivettu sisään ja jolla oli voimakkaat raskaat panssarit "Panther" ja "Tiger". Neuvostoliiton joukot kohtasivat syvää asemapuolustusta. Ja puolustuksessa uudet saksalaiset tankit ja itseliikkuvat aseet toimivat hyvin.
  Loka- ja marraskuussa ei siis tapahtunut merkittäviä edistysaskeleita. Ellei Saksan hyökkäystä onnistuneesti pysäytetty Suezin kanavalla. Ja sitten vain väliaikaisesti... Paulus ja Rommel kuitenkin käänsivät joukkonsa Sudaniin. Ja he alkoivat vallata Afrikkaa.
  Wehrmacht ei ole vielä valmis hyökkäämään talvella.
  Lisäksi Fritzillä oli suuria toiveita "Panther" -2:sta kehittyneemmäksi koneeksi sekä "Tiger" -2:sta ja "Lionista".
  Talvi kului puna-armeijan yrityksissä murtautua Fritzin puolustuksen läpi. Mutta missään ei ollut mahdollista saavuttaa suuria menestyksiä. Vaikka läpimurto tapahtui, vihollinen palautti tilanteen vastahyökkäyksellä.
  Ja tilanne paheni. Britanniassa syntyi poliittinen kriisi sotilaallisten tappioiden taustalla. Churchillin hallitus hyväksyi epäluottamuslauseen. Mutta kuinka se voisi olla toisin, jos viisaampi Paulus tyrmäsi Englannin Sudanista ja Etiopiasta.
  Uusi hallitus tarjosi Saksalle erillistä rauhaa. Rooseveltiä ei myöskään haitannut, kun otetaan huomioon Yhdysvaltojen suuremmat tappiot Saksan sukellusvenelaivastosta. Lisäksi hänen asemansa Amerikassa järkyttyi. Kyllä, ja japanilaiset onnistuivat voittamaan pari pientä voittoa, mikä hidasti Amerikan etenemistä. Niin että näkökulmamme - kotamme voitti reunalla.
  Hitler asetti kuitenkin aluksi liiallisia ehtoja. Sitten Ranskan maista ja Egyptistä tuli kompromissi, samoin kuin entinen Italialle kuulunut palautetaan. Sudan siirtyy myös Kolmannen valtakunnan hallintaan, mutta Suezin kanavaa hoidetaan yhdessä.
  Siten, päästettyään kätensä irti lännessä, Fuhrer heitti kaikki joukkonsa itään. Natsien hyökkäys Moskovaa vastaan alkoi toukokuussa. Ranskan ja brittiläisten siirtomaiden ansiosta Libyalla oli jo tarpeeksi öljyä, ja Hitler halusi voittaa mahdollisimman nopeasti.
  Lisäksi Türkiye avasi myös toisen rintaman.
  Puna-armeija osoitti kuitenkin jo uskomatonta kestävyyttä ja sankarillisuutta taisteluissa Neuvostoliiton pääkaupungista. Keskimäärin Saksan etenemisvauhti ei ylittänyt kilometriä päivässä. Elokuun loppuun mennessä natsit pystyivät etenemään enintään sata kilometriä läpimurron leveydellä hieman yli kolmesataa.
  He lähestyivät Moskovaa, mutta törmäsivät Mozhaiskin puolustuslinjaan. Nämä olivat vaatimattomia tuloksia. Lisäksi Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät jatkuvasti vihollista vastaan. Taisteluihin osallistuivat uudet Neuvostoliiton tankit T-34-85 ja IS-2. Ei voida sanoa, että saksalaiset menettivät etunsa kokonaan, mutta puna-armeija ei pysynyt paikallaan, aivan kuten tiede!
  Uudet Neuvostoliiton hävittäjät Yak-3 ja LA-7 ilmestyivät, jotka pystyivät kilpailemaan saksalaisten potkurikäyttöisten lentokoneiden kanssa. Totta, vihollisella on vastineeksi erittäin vahvat reaktiiviset valttikortit. ME-262:lla ja HE-162:lla ei ollut analogeja maailmassa. Hitler päätti myös kieltää alle viisikymmentä tonnia painavien tankkien tuotannon ja kehittämisen. Tämän seurauksena T-4 ja Panther luovuttiin. "Panther" -2 osoittautui 50,2 tonnin painoiseksi ja tehokkaaksi aseeksi, jonka moottori oli 900 hevosvoimaa. "Royal Tiger" ja "Lion" ja heiluttivat täysin alle 70 tonnia painavia hirviöitä. Neuvostoliiton autot puolueen asetuksen mukaan eivät ylittäneet 47 tonnia.
  Koska natsit eivät onnistuneet valloittamaan Moskovaa, he käänsivät huomionsa Leningradiin. Tämä kaupunki sai heidät todella paljon. Massiivinen pommitukset aloitettiin syyskuussa. Heillä oli myös 1000 millimetrin kaliiperin aseita ja siivekkäitä ammusrobotteja.
  Hitler käski valloittaa Leningradin hinnalla millä hyvänsä.
  Kaupunki onnistui torjumaan kolme hyökkäystä syyskuussa lokakuussa. Saksalaiset pystyivät kuitenkin etenemään kymmenestä kahteenkymmeneen kilometriin ja valloittamaan myös Peterhofin sillanpään. Paikoin heidän yksikönsä saapuivat kaupunkiin, mikä heikensi ryhmän operatiivista tilannetta. Marraskuussa 1944, natsien voiton jälkeen parlamenttivaaleissa, myös Ruotsi astui sotaan Neuvostoliittoa vastaan.
  Se mainosti aktiivisesti iskulausetta: kosto Pietari Suuren ja Aleksanterin tappioista. Uudet ruotsalaiset divisioonat saapuivat rintamalle ja käynnistivät yhdessä suomalaisten kanssa hyökkäyksen kaupunkiin pohjoisesta. Ja natsit jatkoivat hyökkäyksiä käyttämällä muun muassa Sturmtigeriä ja vieläkin tehokkaampaa Sturmausta sekä E-100-panssarivaunua, joka on maailman ensimmäinen yli sadan tonnin massatuotehirviö.
  Huolimatta Neuvostoliiton sotilaiden ja miliisien massiivisesta sankaruudesta ja sitkeydestä sekä epätoivoisesta suunnattomasta vastahyökkäyksestä Novgorodia vastaan, he eivät onnistuneet pelastamaan kaupunkia. Viimeinen vuosineljännes osui kuitenkin vasta 27. tammikuuta 1945 osoittaen esimerkkiä rajattomasta joustavuudesta. Ja itse kaupunki kesti kokonaisen korttelin: 1270 päivää! Todennäköisesti pisin kaupungin saarto nykyaikaisissa sodissa.
  Vaikka saksalaiset ja heidän liittolaisensa kärsivät valtavia tappioita, tavoite saavutettiin osittain. Toiseksi suurin ja tärkein Neuvostoliiton kaupunki kaatui, ja voimakkaimman vihollisryhmän kädet irrotettiin.
  Talvella taistelut olivat ankarat. Saksalaiset käyttivät voimakkaita ja pääsarjan suihkukoneita. Heitä vastaan Neuvostoliitolla ei ollut pariteettivaltaa. Tämä teki vaikeaksi saavuttaa etua ilmassa. Päinvastoin, vihollinen hallitsi siellä. Kuten tähänkin asti, saksalaiset tankit säilyttivät etunsa. Ja jopa lisäsi niitä "E"-sarjan myötä.
  Verrattuna "Tigereihin" ja "Panttereihin" E-sarjan tankeilla oli tiheämpi ulkoasu, matala siluetti ja sen seurauksena paljon paksumpi panssari kulmassa.
  Neuvostoliiton tieteen vastaus on tähän asti ollut vain IS-3, tornin vahvempi otsasuoja. T-54:ää kehitettiin edelleen, eikä T-44 menestynyt paremmin.
  Kuitenkin toukokuussa 1945 Hitler muutti suunnitelmiaan. Ja rajoittuen yksittäisiin hyökkäyksiin hän suoritti päähyökkäyksen Kaukasuksella. Siellä oli helpompi taistella. Joten Stalingradin valloituksen jälkeen Neuvostoliiton ryhmittymän tarjonta osoittautui vaikeaksi. Lisäksi helmikuussa Neuvostoliiton joukot aiheuttivat vakavan tappion ottomaaneille Transkaukasiassa, pakottaen turkkilaiset pakenemaan Jerevanista ja vapauttaen Karsin alueen.
  Saksalaiset murtautuivat puolustuksen läpi ja kulkivat Volgaa pitkin Kaspianmerelle. Grozny kaatui 15. kesäkuuta sitkeiden taistelujen jälkeen, Sukhumi 23. kesäkuuta ja Zugdidi 29. kesäkuuta saman kuun aikana. Tbilisi valloitettiin heinäkuun lopussa yhdessä Kutaisin kanssa. Elokuussa fasistiset korppikotkat valloittivat lopulta Dagestanin sekä Potin ja lähtivät pohjoisesta Armeniaan. Syyskuussa he yhdistyivät turkkilaisten kanssa, ja hyökkäys Bakua vastaan alkoi. Avainkaupunki kesti 6. marraskuuta 1945 asti. Erilliset taistelut vuorilla, erityisesti Jerevanissa, kestivät joulukuun loppuun asti.
  Kovia taisteluita käytiin myös keskustassa. Saksalaiset pääsivät lähelle Tulaa ja jopa valtasivat Kalininin, mutta sitten heidät pysäytettiin. Siitä huolimatta etulinja lähestyi, ja pääkaupungista oli paikoin enintään kahdeksankymmentä kilometriä.
  Vuosi 1946 alkoi kuumalla talvella. Neuvostoliiton komento, joka halusi ehkäistä Saksan hyökkäyksen, ryntäsi epätoivoisesti vihollista vastaan.
  Valitettavasti ilmassa vihollisen etu vain kasvoi. Valitettavasti Luftwaffen suihkukoneita parannettiin. ME-262:sta on ilmestynyt uusia muunnelmia, mukaan lukien erittäin nopea. Myös vahva suihkuhävittäjä TA-183, edistyneempi pyyhkäisyillä NE-262, ja todellinen lentokoneen rakentamisen mestariteos ME-1010, jossa on ohjatut pyyhkäisysiivet.
  Ja Neuvostoliitossa Yak-9 pysyi päähävittäjänä. Kerran uusi, mutta nyt selvästi vanhentunut kone.
  Mutta Luftwaffella on myös Yu-287, ja suihkupommikone Yu-387, TA-400, TA-500 ilmestyi. Ja hyökkäyslentokoneita. Ja HE-377 on reaktiivinen ja HE-477 on myös reaktiivinen ja monikäyttöinen.
  Ja E-70-sarja, jossa tankit painavat kuin King Tiger, mutta joissa on paljon vahvempi suoja.
  Ja pyramidin muotoisesta tankista, joka esitettiin metallista Fuhrerin syntymäpäivänä 20. huhtikuuta 1946, tuli todellinen mestariteos. Hitler antoi hänelle henkilökohtaisesti nimen "Keisarillinen leijona".
  Auto oli pitkänomainen litteä pyramidi, jossa pienet rullat peittivät koko säiliön pohjan. Näin ollen hänellä ei ollut lavaa, mikä lisäsi merkittävästi läpikulkua. Lisäksi säiliössä ei ollut kattoa, ja sen panssarihaarnoissa oli kaikista kulmista korkea järkevä kaltevuuskulma. Auton paino oli 99 tonnia, ja se oli aseistettu 128 mm:n ilmatorjuntatykillä, jonka pitkä piippu oli 100 EL, moottorin teho oli 1800 hevosvoimaa ja etupanssari 300 millimetriä. Lisäksi levyt ovat suurissa rationaalisissa kaltevuuskulmissa, ensimmäisessä etuosassa ja 250 millimetriä toisessa kaltevassa puoliskossa. Siten se osoittautui maailman tehokkaimmaksi panssarivaunuksi, joka oli läpäisemätön kaikilta ampumapaikoilta ja pommeilla ylhäältä käsin.
  Fuhrer käski välittömästi ottamaan sen tuotantoon mahdollisimman pian ja samalla luomaan hyökkäysmuunnos haubitsalla ja pomminheittimellä.
  Joten natsit keräsivät varastoja, heidän olisi pitänyt voittaa. Mutta valitettavasti erittäin itsepäinen ja teknisesti vahva vihollinen saatiin kiinni. Ja toukokuun lopussa perinteen mukaan, kun tiet kuivuivat, hyökkäys alkoi.
  Fritz yritti ohittaa Moskovan ja Tulan. Taistelut olivat täydessä vauhdissa ennennäkemättömällä jännitteellä ja laajuudella. Mutta Neuvostoliiton joukot olivat sen arvoisia, että heitä kutsuttiin voittamattomiksi. Kolmen kuukauden jatkuvien taistelujen aikana natsit pystyivät vain piirittämään Tulan ja menemään Kashinaan ja lähestymään Moskovaa pohjoisesta katkaisemalla osittain yhteyden. Taisteluja käytiin jo itse kaupungin kaduilla.
  Stalin lähti pääkaupungista ja evakuoitiin Kuibysheviin. Mutta natsit aloittivat hyökkäyksen Saratovia vastaan heinäkuussa. Tämä kaupunki putosi 8. elokuuta. Koska Kuibyshev oli nyt vaarallisen lähellä rintamaa, tuo ylikomentaja muutti päämajansa Sverdlovskiin. Taistelut Moskovassa jatkuivat syyskuulle. Kashira kaatui 18. Lokakuun alussa Neuvostoliiton pääkaupunki melkein piiritettiin, ja 29. päivänä itsepäisten taistelujen jälkeen Kuibyshev myös kaatui. Lisäksi saksalaiset vangitsivat Guryevin ja Uralskin.
  Marraskuu meni hirveissä taisteluissa. 7. marraskuuta Fritz murtautui Kremliin, mutta epätoivoinen vastahyökkäys ajoi heidät takaisin. Ja tämän taistelun aikana Moskovan virkaatekevä komentaja marsalkka Rokossovsky kuoli!
  Ja kuuluisa Neuvostoliiton lentäjä Kozhedub ampui alas 100. saksalaisen koneen, ja hänestä tuli ensimmäinen neuvostohenkilö, jolle on myönnetty neljä kertaa Neuvostoliiton sankarin titteli. Ja myös 7. marraskuuta 1946.
  Joulukuun 4. päivänä Moskovan saartorengas vihdoin sulkeutui. Mutta pääkaupunki ja sen sankarillisen varuskunnan jäänteet taistelivat ortodoksiseen jouluun asti 7. tammikuuta 1947.
  Mainstein johti hyökkäystä pääkaupunkiin. Tästä hänelle myönnettiin toinen Rautaristin suurristin ritarikunta Hermann Göringin jälkeen.
  Mutta sota ei ole vielä ohi. Stalin Sverdlovskista lupasi jatkaa taistelua. Myös saksalaiset olivat aika uupuneita. Etelässä heidän joukkonsa lähestyivät Penzaa ja Uljanovskia ja pysähtyivät. Maaliskuussa Neuvostoliitto aloitti vastahyökkäykset. Mutta huhtikuussa heidän oli silti pakko lähteä Ryazanista. Ja toukokuussa natsit piirittivät Gorkin kaupungin ja murtautuivat etelään Kazaniin. Kesäkuussa Fritz valloitti Orenburgin ja lähestyi Ufaa. Puna-armeijan vastarinta heikkeni, moraali romahti ja massakarkot alkoivat. Ne ovat kuitenkin aina olleet, mutta pääkaupungin kaatumisen jälkeen ne voimistuneet moninkertaisesti. Kenelläkään ei ole enää halua kuolla Stalinin puolesta. Mutta toisaalta ihmiset taistelivat fasismia vastaan isänmaansa puolesta.
  Myös neuvostohallituksen arvovalta heikkeni. Heinäkuussa saksalaiset murtautuivat Sverdlovskiin. Stalin ja hänen seuransa menivät Novosibirskiin. Uralilla taistelut olivat täydessä vauhdissa elokuuhun asti ... Saksalaisia esti kommunikoinnin pituus ja partisaanien aktiivinen toiminta. Mutta uusi sota on jo menettänyt merkityksensä.
  Stalin kuitenkin toivoi jotain. Saksalaiset murtautuivat Tobolskiin syyskuussa. Mutta rankkasateet viivästyttivät niitä. Talven lähestyminen pysäytti hyökkäyksen Siperiassa, mutta natsit onnistuivat valloittamaan koko Keski-Aasian. Talvella he eivät uskaltaneet mennä Novosibirskiin. Mutta myös Stalin sairastui, ja hän muutti lämpimämpään Vladivostokiin.
  1948 tuli. Natsit olivat jo aseistettu levykkeillä. Lisäksi ilmestyi kompaktimpia tankkeja turbimoottoreissa. Itse asiassa lämpenemisen jälkeen jää vain edetä voittoisalla marssillaan ja miehittää kaupunkeja.
  Mutta Beria myrkytti jo vakavasti sairaan Stalinin ja tarjosi Kolmannelle valtakunnalle antautumista edellyttäen, että Neuvostoliiton valta säilyy Siperiassa.
  Hitler, joka itse oli kyllästynyt sotaan, melkein suostui, mutta aluksi hän valloitti Novosibirskin toukokuussa 1948. Ja antautuminen allekirjoitettiin 22. kesäkuuta 1948, symbolisena päivänä - tasan seitsemän vuotta Neuvostoliittoon tehdystä hyökkäyksestä. Näin päättyi toinen maailmansota. Yhdysvallat voitti Japanin vuonna 1945 ja testasi atomipommin. Joten Fuhrerilla ei ole mitään sekaantumista valtameren toisella puolella.
  Beria ei kuitenkaan hallitsi pitkään. Tunnetuin Neuvostoliiton ässä, ilmamarsalkka, seitsemänkertainen Neuvostoliiton sankari Kozhedub pystyy suorittamaan sotilasvallankaappauksen ja kaatamaan GKO:n epäsuositun puheenjohtajan. Beria ja monet hänen rikoskumppaninsa ammuttiin. Itse Kolmannessa valtakunnassa patriootit tappoivat Hitlerin maaliskuussa 1953. Ja Goering kuoli huumeiden väärinkäyttöön vähän aikaisemmin, kun taas Himmler ammuttiin salaliitepäilyjen vuoksi.
  Ankara taistelu syntyi Schellenbergin johtaman SS:n ja asevoimien välillä Generalissimo Mainsteinin kanssa. Kaikki muuttui sisällissodaksi. Tämän seurauksena Kolmas valtakunta romahti. Ja katkaistu Neuvostoliitto alkoi vähitellen palauttaa vaikutusvaltaansa. Historia meni taas kierteeseen. Saksan fantastinen nousu, turvonnut äkillisesti kuin Tšingis-kaanin valtakunta, sitten pääjohtajan kuolema - kaaos ja sukupuutto.
  Ja ruhtinaskuntien asteittainen kerääminen, vain Baikalskin kaupungista tuli pääkaupunki. Neuvostoliitto, joka jakautui useisiin provinsseihin saksalaisten asettamien nukkeprovinssien kanssa, yhdistyi jälleen. Suurin voitto oli Moskovan liittäminen, joka heitti pois natsien ikeen. On totta, että Ukraina, Valko-Venäjä ja Baltian maat sekä Georgia, Armenia ja Azerbaidžan säilyttivät suvereniteettinsa. Kolmannen valtakunnan romahtamisen jälkeen Yhdysvalloista tuli maailman hegemoni. Myös Kiinassa perustettiin amerikkalainen hallitus.
  Mutta vähitellen taivaallinen valtakunta tuli yhä itsenäisemmäksi. Neuvostoliitossa Kozhedubin todellisen diktatuurin jälkeen vahvistettiin oleellisesti presidenttillinen perustuslaki, mutta valtarajoituksella oli kaksi kausia. Vaalit pidettiin vaihtoehtoisin perustein, ja presidentin virkaa kutsuttiin toisin: kansanpuheenjohtajaksi.
  Maalla oli sekalainen ja kukoistava talous.
  Mutta näin historia on muuttunut yhdestä paperiliittimestä. He hävisivät toisen maailmansodan, vaikka taistelivatkin rohkeasti. Ja tulos oli tuhoisa. Lisäksi Saksa pystyi saavuttamaan suuruuden vain hetken.
  Kyllä, ja Yhdysvallat oli vähitellen menettämässä vaikutusvaltaansa, maailmasta oli tulossa moninapainen, mikä tarkoittaa, että siinä on yhä enemmän kaaosta. Toisaalta järjestystä on vähemmän. Ja aivan kuten nykyisellä 2000-luvulla.
  No, miksi ihmiskunta vetää niin paljon hajanaisuuteen ja kaaokseen?
  
  
  TROTSKI STALININ ASIAKKAAN
  Tukhachevskin kampanja Varsovaa vastaan osoittautui epäonnistuneeksi, pääasiassa Stalinin syyn vuoksi - joka sen sijaan että olisi peittänyt Varsovaan etenevien punaisten joukkojen eteläistä kylkeä. käänsi ensimmäisen ratsuväen armeijan Galiciaan. Lisäksi Joosefin komennossa olevista suurista voimista huolimatta puolalaiset onnistuivat voittamaan hänet. Puna-armeija hävisi myös Varsovan taistelun. Puolalaiset aloittivat vastahyökkäyksen, miehittivät alueen, mukaan lukien Slutskin, ja jopa Minskin useiksi päiviksi.
  Länsi ei kuitenkaan uskaltanut rahoittaa uusia verisiä taisteluita bolshevikkien kanssa. Varsova teki rauhan, ja sisällissota päättyi nopeasti.
  Mutta on olemassa myös vaihtoehtoinen historian kulku ja yksi monista rinnakkaisista universumeista. Siellä Lenin määräsi Stalinin, joka ei ollut liian lahjakas sotilasasioissa ja oikukas, syrjäyttämisen eteläsivun komennosta ja vahvisti Tukhachevskyn komentoykseyden säilyttäen samalla Budjonnyn ensimmäisen ratsuväen.
  Tässä tapauksessa Varsovan eteläpuolelta tuleva vastahyökkäysyritys ei mennyt läpi, ja inspiroitu puna-armeija voitti kiivaassa taistelussa. Puolan pääkaupunki kaatui. Seisottuaan siinä jonkin aikaa ja opettanut lisävahvistuksia Tukhachevsky muutti Lvoviin ja Krakovaan.
  Taistelut jatkuivat vielä jonkin aikaa Wrangelia vastaan ja hyökkäyksellä Krimille. Sitten Puna-armeija miehitti Baltian maat pohjoisessa ja vapautti Azerbaidžanin, Armenian ja Georgian etelässä. Tuli väliaikainen rauhallisuus. Neuvosto-Venäjä tarvitsi lepoa ja tilapäistä hengähdystaukoa, josta tuli NEP. Mutta Trotski vaati edelleen kaikkien tsaari-Venäjän maiden palauttamista. Tämän seurauksena puna-armeija miehitti kesällä 1921 myös Suomen lännen suostumuksella.
  Vuonna 1922 myös Primorye, silloinen Pohjois-Sahalin, valtattiin takaisin. Trotski, jonka auktoriteetti sotilasvallankumousneuvoston puheenjohtajana oli huomattavasti vahvistunut, onnistui ottamaan Leninin paikan ja työntämään toissijaisiin rooleihin pudotetun Stalinin.
  Niin oudolta kuin se saattaakin tuntua, henkilökohtaisen vallan vahvistuessa kapitalismin elementit vahvistuivat yhä enemmän taloudessa.
  Trotski itse tuli vasemmistolainen suurelta osin halusta tulla pyhemmäksi kuin paavi tai radikaalimmaksi kuin Stalin. Valtaan tullessaan erittäin lahjakas juutalainen jatkoi kuitenkin tasapainoista ulkopolitiikkaa. Hylkäämättä kommunistisia ideoita hän yritti samalla juurruttaa markkinaelementtejä ja varmistaa hyvät suhteet maailman muihin kapitalistisiin maihin.
  Hitlerin valtaannousu Saksassa ei aiheuttanut perustavanlaatuisia muutoksia maailmanpolitiikassa. Fuhrerille osoitettiin nopeasti paikka - kiellettiin kaikki Versaillesin rajoitusten peruuttaminen tai yleisen asevelvollisuuden ja sotilasvallan palauttaminen. Aivan kuten natseja kiellettiin ottamasta käyttöön antisemitistisiä lakeja ja paljon muuta.
  Ainoa asia on, että Hitlerin alaisuudessa Saksan talous selviytyi kriisistä, mutta fasismi ei koskaan ottanut radikaaleja muotoja, pysyen maltillisena nationalismina, jolla on joitain autoritaarisia piirteitä, universaaleja nuorisojärjestöjä, kuten Hitler Youth.
  Neuvostoliitosta tuli Leon Trotskin johdolla taloudellisesti rikas valta, jolla oli kehittynyt raskas teollisuus.
  Neuvostoliiton talous oli enemmän markkinalähtöistä kuin Stalinin talous, mutta sisälsi myös suunnitteluelementtejä viisivuotissuunnitelmien muodossa. Syntyvyys on korkea, varsinkin kun Trotski kielsi myös abortit - Venäjällä on kuulemma niin paljon tyhjiä maita, eikä niillä ole mitään aukkoa.
  Koska Saksan armeijan koko oli rajoitettu 100 tuhanteen ja Puola oli jo muuttunut neuvostotasavallaksi, sosialistiseksi tasavallaksi, ei olisi paljon taisteltavaa kenenkään kanssa. Moldova palautettiin Venäjälle vuonna 1921 - keräten kuninkaalliset maat takaisin.
  Trotski itse tuki hieman kansainvälistä maailmaa, mutta maailmanvallankumouksen tavoite alkoi vaikeutua. Osittain kuten Stalinin aikana.
  Mutta sota tuli silti idästä. Japani aloitti sotilaalliset toimet Mongoliaa vastaan. Nousevan auringon maasta tuli yhdessä Italian kanssa tärkeimmät maailman hyökkääjät. Totta, Mussolini joutui rajoittamaan tavoitteensa Etiopian vangitsemiseen - ainoaan Afrikan maahan, joka ei ollut jonkun siirtomaa. Japani, joka ei myöskään vielä uskaltanut taistella yksin Britannian ja vielä enemmän Yhdysvaltojen kanssa, kiipesi Kiinaan. Ja tuli tänne enemmän ja enemmän.
  Kiinalaisia on monia, ja kaikesta pirstoutuneisuudestaan huolimatta he ovat vakava vastustaja. Ja sitten samurai pääsi Mongoliaan... Vakavat taistelut käytiin siellä keväällä 1941.
  Trotski päätti, että Neuvostoliitto oli jo tarpeeksi vahva käymään täysimittaista sotaa samuraita vastaan. Lisäksi Neuvostoliiton diktaattori halusi kostaa vuosien 1904-1905 tappion. Maalla puna-armeija on selvästi vahvempi kuin japanilainen, etenkin panssarivaunuissa. Mutta merellä Tyynenmeren laivasto ei ole vielä saavuttanut tasa-arvoa. Mutta Lev Davydovich ei voinut luopua Mongoliasta.
  Puna-armeija pysäytti ensin samuraiden etenemisen. 20. elokuuta 1941 Khalkhin Golia vastaan tapahtui hyökkäys, joka päättyi puna-armeijan voittoon. Sen jälkeen Trotski vaati Japania palauttamaan Etelä-Sahalinin ja Kurilit.
  Luonnollisesti seurasi kieltäytyminen ja laajamittainen sota alkoi. Vain, toisin kuin Suuri isänmaallinen sota, sitä taisteltiin vieraalla alueella. Vaikka sitä ei voi sanoa pienellä verellä.
  Taistelut olivat täysimittaisia, ja japanilaiset vastustivat kiivaasti, he eivät antaneet periksi. Mutta melkein kaikki Neuvostoliiton joukkojen operaatiot onnistuivat. Puolustus murtautui voimakkaan tykistövalmistelun jälkeen, ja panssarivaunut, mukaan lukien uusin tehokas T-34, LT (raskas Lev Trotski!), voittivat ruumiiden ja metallin ankaran ojan.
  Ensin nousevan auringon maan soturit ajettiin pois Manchuriasta. Suoritettiin useita peräkkäisiä operaatioita, jotka kestivät yhdeksän kuukautta marraskuusta 1941 elokuuhun 1942. Neuvostojoukot saapuivat Pohjois-Koreaan ... Myös Sahalinilla käytiin taisteluita. Japanilaiset yrittivät jopa edetä - etenivät kolmekymmentä kilometriä, mutta heidät pysäytettiin ja tukehtuivat vereen.
  Syyskuussa 1942 tapahtui hyökkäys Port Arthuriin. Japanilaiset yrittivät pitää linjasta meren tuella. Neuvostojoukot murtautuivat rintaman läpi, mutta vihollinen onnistui pysäyttämään etenemisen pudottamalla joukkoja.
  Mutta samurai ei voinut vetää vastarintaa pitkään aikaan. Neuvostoliiton ilmailu otti haltuunsa ja pommitti laivoja. Lisäksi japanilaiset ovat liian vähätteleviä elämäänsä - he eivät edes ottaneet laskuvarjoja taisteluun. Tämän takia pääilmaeliittien kuoleman jälkeen samuraiden vastus taivaalla heikkeni huomattavasti. Ja Neuvostoliiton ilmailu alkoi voittaa paljon varmemmin.
  Lisäksi Neuvostoliiton suunnittelijoiden uudet kehitystyöt mitätöivät vähitellen japanilaisten hävittäjien paremman ohjattavuuden. Joulukuussa 1942 toisen rajun hyökkäyksen jälkeen Port Arthur otettiin kiinni, ja Soul kaatui samassa kuussa.
  Seuraava kuukausi 1943 alkoi tammikuun hyökkäyksellä Etelä-Koreassa ja Pusanin sataman valloituksella.
  Japani hävisi maataisteluja ja teki yhä enemmän vahinkoa taivaalla ja merellä. Helmikuussa 1943 Neuvostoliiton joukot valtasivat Pekingin. Ja maaliskuussa Etelä-Sahalin vapautettiin kovien taistelujen jälkeen. Huhti- ja toukokuuta leimasivat Neuvostoliiton aseiden uudet voitot merellä ... Erityisen tehokkaita oli Itämereltä lähestynyt sukellusvenelaivasto, lentokoneet ja laivat.
  Kesäkuussa 1943 Neuvostoliiton joukot ajoivat japanilaiset ulos myös Shanghaista. Näin ollen muodostanut oman miehitysvyöhykkeen.
  Heinä-elokuussa laskuvarjomiehet ja merimiehet vapauttivat Kurilien harjun viholliselta. Japani joutui poikkeuksellisen vaikeaan tilanteeseen. Neuvostoliiton ilmailu lisäsi iskuvoimaansa ja pommitti yhä enemmän, ja Nousevan auringon maan laivasto suli. Lokakuussa 1943 Trotski teki päätöksen: hyökätä Okinawaan - mekkoharjoitus ennen taistelua itse Japanin metropolista. Taistelut olivat rajuja, ja samurait käyttivät massiivisesti aseita: kamikaze-lentäjiä.
  Eeppinen taistelu jatkui kaksi kuukautta ja viikko, joka lopulta päättyi Okinawan kaatumiseen. Ja tammikuussa 1944 myös Taiwan vapautettiin.
  Japani oli nyt täydellisen sotilaallisen katastrofin partaalla. Hirohito saattoi luottaa vain sotaan hänen puolellaan Yhdysvaltoja ja Britanniaa vastaan, fasistinen Saksa oli tuolloin vielä liian heikko sotilaallisesti, eikä Mussolini ollut niin helppoa saada Trotskia Tyynellämerellä.
  Mutta Yhdysvallat ja Britannia antoivat vihjeitä, mutta niillä ei ollut kiirettä lähteä sotaan. Erityisesti Intiassa puhkesi massiivinen brittien vastainen kapina. Radikaalimmat nationalistit ja vasemmisto työnsivät maltillisen Gandhin sivuun. Sen seurauksena siellä alkoi todellinen sota. Chamberlainin tilalle tullut Churchill oli itsepäinen ja yritti pitää Pakistanin ja Intian hallinnassaan hinnalla millä hyvänsä. Mikä johti pitkittyneeseen ja katkeraan sotaan, joka kahli brittijoukot.
  Amerikkalaiset toimivat passiivisesti ulkopolitiikassa: mökini on reunalla!
  Maaliskuussa 1944 Neuvostoliiton joukot laskeutuivat Hokkaidolle huolimatta siitä, että sää ei ollut vielä liian suotuisa. Kolme viikkoa kestäneet taistelut päättyivät japanilaisten tappioon. Tämä menestys ravisteli keisarin luottamusta metropolin valloittamattomuuteen.
  Taistelut maalla ja merellä jatkuivat 11. toukokuuta 1944 saakka, jolloin lopulta uupunut Japani antautui.
  Taistelut Neuvostoliiton joukkojen kanssa kestivät 10. huhtikuuta 1941 11. toukokuuta 1944 ja kestivät kolme vuotta ja hieman yli kuukauden. Neuvostoliiton armeijan menetys kuoli ja kuoli haavoihin oli 960 tuhatta sotilasta ja upseeria. Myös hieman yli kuusikymmentä tuhatta rauhanomaista Neuvostoliiton kansalaista kuoli. Pommituksista, taisteluista Sahalinilla ja Primoryen rajalla. Ja noin kolme miljoonaa ihmistä loukkaantui, joista neljäsataa tuhatta vammautui.
  Yleisesti ottaen Neuvostoliitto voitti suuren voiton ja onnistui asentamaan neuvostomielisiä järjestelmiä Kiinaan ja Koreaan ja miehitti joukkoineen kaikki Nousevan auringon maan omaisuus.
  Toveri Trotskin auktoriteetti on vahvistunut edelleen sekä kotimaassa että kansainvälisellä areenalla.
  Vuonna 1946 ensimmäinen keinotekoinen satelliitti laukaistiin Neuvostoliitossa. Ja vuonna 1950 he lähettivät ensimmäisen Neuvostoliiton kosmonautin ympäri maailmaa. Romaniassa kuningas Miika suostui solmimaan sotilaallisen ja taloudellisen liiton Neuvostoliiton kanssa. Pian hallitus vaihtui Unkarissa. Ja Tšekkoslovakiassa sitä ovat hallinneet pitkään, vaikkakaan eivät aivan kommunistit, vaan vasemmisto-neuvostomieliset voimat.
  Vuonna 1951 syttyi sota Turkin ja Neuvostoliiton välillä. Siihen mennessä Yhdysvalloilla tai Britannialla ei ollut vielä atomipommia, ja todellisen joukkomurhan aloittaminen niin voimakkaan vihollisen kuin Neuvostoliiton ja sen liittolaisten kanssa oli lännelle itsemurha.
  Neuvostoliiton armeija voitti Turkin alle kuukaudessa. Nähdessään, että lännen reaktio on erittäin hidas... Britaya taisteli pitkään intiaanien kanssa, mutta lopulta hän menetti satoja tuhansia sotilaita ja menetti suurimman siirtokuntansa hallinnan. Yhdysvalloissa on talouskriisi ja mustat mellakoivat.
  Trotski tekee päätöksen: ja kahden kuukauden sisällä Puna-armeija ottaa haltuunsa koko Lähi-idän ja Iranin, ja Egyptissä tulee valtaan neuvostomielinen hallitus. Britit ja ranskalaiset joutuvat hampaisiin. Ja Hitler asettuu Neuvostoliiton puolelle ja tätä varten hän saa mahdollisuuden Itävallan Anschlussiin.
  De Gaulle nousee valtaan Ranskassa. Hän on erittäin tyytymätön Neuvostoliiton laajentumiseen ja puhuu ristiretkestä itään, bolshevismia vastaan. Trotski päinvastoin haaveilee laajentumisesta Eurooppaan, tilanne kuumenee.
  Adolf Hitler käyttää hyväkseen sitä tosiasiaa, että Neuvostoliitto on nyt liittoutumassa, aloittaa Saksan militarisoinnin. Ja Algerissa ja Marokossa Ranskaa vastaan puhkeaa suuri kapina.
  De Gaulle on raivoissaan ja vaatii Saksaa lopettamaan sotilaalliset valmistelut. Vastauksena Fuhrer vaatii palauttamaan vuoden 1914 rajat ja uhkaa heittää miliisin vihollista vastaan.
  Molemmat osapuolet lopettavat uhkauksia ja vetävät joukkoja rajoilla. Ovela Trotski ei astu sotaan, vaan myy tankkeja ja lentokoneita Saksalle luotolla. Natsien ja ranskalaisten välillä alkaa taistelu. Belgia astuu sotaan, mutta tämä vain pahentaa Ranskan asemaa, jota siirtomaissa vallitseva kapina ja kommunistien toiminta eri rintamilla kahlitsee. Saksalaiset eivät kuitenkaan saavuta nopeaa voittoa, vaan juuttuvat Mangio-linjalle, mutta miehittävät sitten Belgian. Puolentoista vuoden sodan jälkeen natsit tulivat lähelle Pariisia.
  De Gaulle allekirjoittaa rauhan ja antaa saksalaisille takaisin Elsarzin ja Lorraine'n. Myös Belgia erosi osan alueestaan. Fuhrer vahvistaa vaikutusvaltaansa. Vuonna 1955 Neuvostoliitto testaa ydinpommia. Trotski sisältää Tšekkoslovakian Neuvostoliittoon. Saksalaiset todellakin poikkeavat Sudeetista, mutta paljon vähemmän etnisistä rajoista. Mutta heillä ei ole mitään roikkumista...
  Hitlerin on pakko nöyrtyä kunnianhimonsa ja iloita siitä, että hän onnistui laajentumaan länteen ja Itävallan kustannuksella. Myös natsit hyökkäävät Tanskaan ja myös palauttavat vuoden 1914 rajat ja valtakuntansa pohjoisosan.
  Trotski kuoli vuonna 1960 juhlittuaan kahdeksankymmentä vuotta. Ilman huonoja tapoja ja fyysisen kunnon ylläpitämistä Neuvostoliiton puheenjohtaja säilytti viimeisimpiin asioihin asti ajatuksen selkeyden.
  Hän luovutti puheenjohtajan paikan pojalleen Davidille ja perusti näin maailman ensimmäisen kommunistisen dynastian. Siihen mennessä Neuvostoliitto oli kokenut lisääntynyttä keskittämistä ja perustuslakimuutoksia, jotka estivät siitä eroamisen. Hitler siirsi myös keinosiemennyksen tuloksena saadun vallan yhdelle pojalleen , mutta kilpailuperusteisesti.
  Poika on kuitenkin vielä liian nuori, ja Hitlerin kuoleman jälkeen natsit hajosivat, ja pian vasen siipi tuli valtaan. Maailmasta on tullut turvallisempi, mutta siirtomaajärjestelmän romahtaminen on synnyttänyt uuden epävakauden sodan. Ulospääsy oli kommunistisen koalition luominen. Siinä autettiin keskinäistä ja yritettiin rakentaa sosialismia mustan mantereen oloihin.
  Mutta maailman kommunismi erottui suuresta määrästä markkinaelementtejä ja oli yhdistetty järjestelmä.
  Samaan aikaan Neuvostoliiton sisällä ristiriidat kasvoivat. Yhden puolueen poliittinen valta ei enää sopinut kasvavalle oligarkialle. Punaisen aallon liikemiehet halusivat muutosta ja poliittista valtaa. Suunnitelmatalouden onnistumiset ja poliittiset hankinnat ovat toistaiseksi osittain kompensoineet oppositiotunnelmaa. Mutta asiat ovat muuttuneet Yhdysvalloissa. Ilmestyi uusi johtaja, joka murtaessaan kahden puolueen: demokraattisen ja tasavaltalaisen monopolin loi kolmannen - isänmaallisen.
  Ja päästyään valtaan, hän perusti itsevaltiuden. Samalla aloitetaan ristiretki kommunismia vastaan. David kuoli, ja sen jälkeen alkoi koko sarja salaliittoja ja ryhmittymiä. Seurauksena maa järkyttyi. Mutta nyt ryhmittymien välinen taistelu päättyi Neuvostoliiton puheenjohtajan viran haltuunottoon, ja ihmiset rauhoittuivat.
  Tilaa laajennettiin aktiivisesti. Vuonna 2015 Plutosta tuli viimeinen planeetta, jolle ihmisastronautti astui. Lyhyen ajan ihmiset pääsivät vierailemaan Jupiterin pinnalla. Totta, heidän piti makaamaan erityisissä tuoksuisissa kylvyissä.
  Neuvostoliiton sisällä kapitalistiset elementit vahvistuivat entisestään. Siellä oli kerrostumista köyhiin ja rikkaisiin. Siellä oli todellisia miljardöörejä ja samalla politbyroon jäseniä. Kommunismi sulautui yhä enemmän rahoituksen oligarkiaan ja yhä vähemmän se erosi kapitalismista. Jopa tuloverosta tuli lineaarinen Neuvostoliitossa ja otettiin käyttöön yksi prosentti. Tämä tietysti johti epämääräiseen tyytymättömyyteen ja johti pieniin mellakoihin.
  Mutta toistaiseksi tilanne ei ole karannut hallinnasta. Mutta todellisuudessa kommunismin ulkoisten ominaisuuksien myötä sosiaalisia takeita rajoitettiin yhä enemmän. Erityisesti lääketiede ja koulutus muuttuivat osittain maksullisiksi, työttömiä ja työvoimavaihtoja ilmestyi.
  Victoria saapui Vilnaan ja lakkasi muistamasta rinnakkaismaailmaa. Hänen täytyi nyt jatkaa Venäjän armeijan johtamista.
  Liettuan suurruhtinaskunnan pääkaupunki Vilna kaatui, mutta edessä oli kampanja Grodnoon ja Brestiin.
  Valkovenäjät liittyivät mielellään Venäjän armeijaan. Pyörii, vaikka lumi ja liikkua keskiaikainen armeija vaikeutui. Siitä huolimatta suurruhtinas Vasily käski miehittää Grodnon ja viettää talven siellä. Victoria juoksi ympäri ympäröiviä linnoja etsiessään jotakuta muuta pilkottavaksi tai tuhottavaksi.
  Hänessä kiehui villein hävittämisen jano, mutta yhä useammin vastustajat antautuivat ilman taistelua.
  
  
  Oraakkelit PIMEÄSTÄ HELVETTÄ
  On tietysti erilaisia ennustajia, hyödyllisiä ja vaarallisia.
  Mutta yhdestä vaihtoehtoisesta todellisuudesta löydettiin velho, joka kertoi natsille kuinka palauttaa voima kertoa uudelleen paholaisen peilistä. Heijastavalle pinnalle putosi viattoman lapsen punaisen veren pisaroita. Ja ne imeytyivät välittömästi, ja itse peili syttyi ja löysi jälleen lahjansa. Ja Fuhrer oppi silloin paljon.
  Mutta edes tulevaisuuden tietäminen ei aina ole mahdollista korjata sitä. Afrikassa saksalaiset kuitenkin ryhmittelivät joukkonsa uudelleen ja onnistuivat torjumaan Montgomeryn 23. lokakuuta käynnistämän hyökkäyksen.
  Vaikein vaivoin he pysäyttivät joukot, jotka ylittivät työvoiman ja varusteiden määrän. Kuitenkin tieto iskun paikasta ja ajasta auttoi Rommelia rationaalisesti jakamaan muutaman yksikkönsä ja torjumaan hyökkäyksen. Britit kärsivät merkittäviä tappioita ja kahden viikon taistelun jälkeen heidän oli pakko lopettaa.
  Ja Saksan sukellusvenelaivasto pystyi aiheuttamaan suuria vahinkoja, upottamalla tusina alusta, joilla oli laskeutumisjoukkoja, jotka suunnittelivat laskeutuvan Casablancaan ja Marokon rannikolle. Amerikkalaiset näkivät epäonnistumisen Egyptissä ja "saksalaisten susilaumojen" toiminnan - hylkäsivät Operation Torch.
  Saksalaiset puolestaan yrittivät ryhmitellä joukkojaan Stalingradin lähellä torjuakseen Neuvostoliiton joukkojen kylkihyökkäykset ja valmistautuivat kaivautumalla keskustan puolustukseen.
  Huonon sään vuoksi 19. marraskuuta 1942 Neuvostoliiton joukot eivät kyenneet käyttämään tehokkaasti ilmailua, mukaan lukien maahyökkäyslentokoneita, ja tykistövalmistelut saavuttivat erittäin vähän menestystä. Joten ryhmittäessään joukkoja saksalaiset ja heidän liittolaisensa pystyivät torjumaan Neuvostoliiton joukkojen hyökkäyksen. Totta, tämä häiritsi natseja itse Stalingradista antaen hengähdystauon neuvostosotilaille, jotka olivat sankareita kaupungissa. Vaikka puna-armeijan hallinnassa on hyvin vähän taloja.
  Fritz vastusti myös keskustassa... Taistelu Stalingradin lähellä jatkui joulukuun loppuun asti. Puna-armeija pysähtyi, koska se ei onnistunut murtautumaan rintaman läpi. Mutta se ei ollut helppoa myöskään saksalaisille. He menettivät liikaa kaupungin hyökkäyksen aikana, ja vaikka tappioiden suhde puolustuksessa näyttää olevan heidän puolellaan, joukot ovat edelleen uupuneita.
  Tammikuussa oraakkelin ennustuksesta huolimatta saksalaiset eivät kestäneet pohjoisessa Iskra-operaation aikana. Totta, taistelut kestivät yli kolme viikkoa ja maksoivat puna-armeijalle raskaita tappioita, mutta he onnistuivat murtautumaan maateitse Stalingradiin.
  Ibliksen peilin varoittamat saksalaiset pystyivät kuitenkin torjumaan hyökkäyksen Voronežin lähellä vahvistaen heikkoja liittolaisiaan: italialaisia ja romanialaisia. Muuten siellä oleva puolustus olisi murtunut.
  Ja kolmas Rzhev-Sychovin leikkaus epäonnistui. Saksalaiset torjuivat jälleen Neuvostoliiton hyökkäyksen, vaikkakaan ei ilman vaikeuksia. Itse Stalingradissa oli helteistä, tammikuussa oli taisteluita. Pauluksen tilalle tuli Mainstein, ja tämä hienostuneempi marsalkka onnistui valloittamaan linnoituskaupungin helmikuun 12. päivään mennessä. Mutta jälleen kerran, saksalaiset maksoivat tästä valtavan hinnan. Helmikuussa 1943 Reichstag piti koota ja julistaa täydellinen sota. Pidennä työpäivää ja käytä orjatyövoimaa aiempaa aktiivisemmin.
  Totaalisodan julistus mahdollisti aseiden tuotannon lisäämisen ja uusien divisioonien muodostamisen. Mukaan lukien ulkomaalaiset ja hivi.
  Tietäen, kun britit ja amerikkalaiset suunnittelivat tunkeutuvansa Marokkoon, saksalaiset antoivat lukuisia sukellusvenelaivastoaan käyttäen tuskallisia iskuja laskeutuviin aluksiin - häiritsivät laskeutumisen toisensa jälkeen. Tämä antoi natseille mahdollisuuden lokalisoida sotilaalliset operaatiot länttä vastaan ja keskittää kaikki päävoimat itään.
  Rommelin joukkojen asema pysyi vaikeana, mutta peilin ansiosta fasistinen ilmailu alkoi toimia tehokkaammin ja saattueet paransivat afrikkalaisen ryhmän tarjontaa.
  Montgomeryn uusi hyökkäys maaliskuussa 1943 osoittautui epäonnistuneeksi. Tällä kertaa jo Rommel, saatuaan tarkat tiedot pirullisen magian avulla, houkutteli britit ansaan ja onnistui aiheuttamaan murskaavan tappion! Totta, vihollisen numeerisen paremmuuden ja ilmassa vallitsevan dominanssin vuoksi Montgomerya ei voitu täysin voittaa, mutta Britannian tappio osoittautui konkreettiseksi. Erityisesti paljon tankkeja katosi, ja huomattava määrä ajoneuvoja vangittiin pokaaleina.
  Britit vetäytyivät muutamalle puolustuslinjalle ja tulivat lähemmäksi Aleksandriaa. Rommel tarvitsi uusia reservejä, ja natsit suunnittelivat jatkavansa hyökkäystä etelään. Stalingrad kaatui ja oli mahdollista edetä pidemmälle Volgaa pitkin.
  Toukokuussa 1943 Fritz siirtyi Operation Dolphiniin. Oraakkelin avusta huolimatta heidän joukkonsa kohtasivat puna-armeijan erittäin voimakasta vastustusta. Edistyminen oli hidasta suurten tappioiden kustannuksella. Totta, ennustajan apu vaikutti sodan kulkuun . Wehrmacht ennakoi vastahyökkäyksiä ja palkitsi yhä useampia kattiloita. Kesäkuun puolivälissä natsit olivat jo lähestyneet Volgan suistoa ja saavuttaneet Kaspianmeren.
  Neuvostoliiton joukkojen tilannetta Kaukasuksella pahensi Turkin liittyminen sotaan 22. kesäkuuta 1943. Ja tämä itse asiassa määräsi ennalta Bakun öljystä käytävän taistelun tuloksen.
  Liittoutuneet eivät olleet päättäväisiä. Montgomery siirtyi aktiiviseen puolustukseen eikä enää ajatellut hyökkäystä, ja laskeutuminen Marokkoon jäi epärealistiseksi.
  10. heinäkuuta 1943 Churchill yritti laskeutua maihin Ranskassa ohjatakseen osan Saksan joukoista idästä. Puutteellisesti valmisteltu laskeutuminen, sekä amerikkalainen päättämättömyys ja se, että saksalaiset tiesivät kaikki yksityiskohdat oraakkelin ansiosta, johtivat kuitenkin vain brittien ja amerikkalaisten historian pahimpaan tappioon maalla.
  Vain vankeja vangittiin, yli kuusisataaviisikymmentä tuhatta ihmistä ja paljon varusteita. Mutta tämä ei valitettavasti estänyt natsien hyökkäystä etelässä. Elokuussa saksalaiset valtasivat koko Dagestanin, turkkilaiset valloittivat lähes koko Armenian yhdessä Jerevanin kanssa, ja 27. päivänä natsit ja ottomaanit yhdistyivät repimällä Transkaukasian rintaman kahteen osaan.
  Ja jälleen, Neuvostoliiton joukkojen hyökkäysyritykset rintaman muille sektoreille päättyivät epäonnistumiseen. Vihollinen oli liian hyvin tietoinen Neuvostoliiton komennon suunnitelmista.
  Puna-armeijan erityinen osasto raivosi, sortotoimia ja joukkopuhdistuksia suoritettiin. Jopa useita kymmeniä kenraaleja ammuttiin ja tykistömarsalkka Kulik.
  Mutta niin kauan kuin vihollisella oli pirullinen ase, niin mikään ei auttanut häntä vastaan.
  Syyskuu kului raskaassa taistelussa, natsit ja ottomaanit lähestyivät Bakua. Ja lokakuussa itse kaupungissa puhkesi taistelut.
  Rannikkokaupunki sai tavaran meren kautta, ja he yrittivät epätoivoisesti pitää sen. Taistelut venyivät ja 7. marraskuuta, kuten oli suunniteltu, Fritz epäonnistui valloittamaan. Mutta kaikki muut Kaukasuksen kaupungit olivat jo menetetty tähän aikaan. Ja joulukuussa legendaarinen kaupunki kaatui valtavien tappioiden kustannuksella.
  Kaukasus osoittautui täysin kadoksissa, samoin kuin Neuvostoliiton suurin tuolloin kehitetty öljykenttä. Totta, koska kaikki öljylähteet räjäytettiin ja tuhottiin, natsit eivät itse voineet hyödyntää tätä etua pian.
  Itärintamalla vallitsi tyyni. Suuret saksalaiset maajoukot siirtyivät Irakiin ja edelleen Palestiinaan ja Suezin kanavalle auttamaan Rommelia. Neuvostoliiton johto päätti kuitenkin hyödyntää tauon. Öljykenttiä on jo kehitetty muualle, myös Siperiaan. Ja Neuvostoliiton suunnittelijat työskentelivät uusien tankkien parissa. IS-2:n ja T-34-85:n piti olla vastaus saksalaisille panttereille ja tiikereille.
  Natsi-Saksassa vapautettiin aseita enemmän kuin todellisessa historiassa. On selvää, että natseilla ja orjilla on enemmän resursseja, ja demoralisoituneiden liittolaisten pommitukset ovat heikompia. Tämä tarkoittaa, että ne voisivat tuottaa enemmän rautaa ja parempaa metallilaatua kuin todellisuudessa. Siksi suunnitelma 600 "Pantherin" tuotantoon kuukaudessa saavutettiin ja jopa ylitettiin. Mutta oli muitakin rajoituksia: uusien miehistön koulutusaika. Lisäksi Pantherilla kaikilla sen kiistattomilla eduilla: korkea panssarin lävistys ja tulinopeus, erinomainen näkyvyys ja optiikka sekä hyvä etusuoja ja hyvä ajokyky, oli heikko sivusuojaus ja porrastettu telojen järjestely. .
  Edistyneempi ja lupaava kehitys oli "Panther" -2. Paljon tiheämmän ja hieman suuremman 47 tonnin painon ansiosta Panther-2:ssa oli vahva 88 millimetrin tykki 71 EL:n piipun pituudella ja 120 millimetrin panssari rungon etuosassa, 60 sivua kulmassa. , ja 150 tornin otsassa, 900 hevosvoiman moottori duralumiinikotelossa.
  Tällaista konetta alettiin valmistaa marraskuusta 1943 yhdessä "Tiger" -2:n kanssa. Saksalaiset kuitenkin vain pyörittelivät autoaan. Ja he hyökkäsivät Lähi-itään.
  Maaliskuussa 1944 saksalaiset valloittivat myös Kuwaitin ja saavuttivat Suezin kanavan.
  Oraakkeli oli murrettava, jotta fasisteilla ei olisi etuja. Tytöillä oli tässä tapauksessa halu tehdä se aikaisin, mutta vaikutuksen rajoitukset vaikuttivat.
  Esimerkiksi nyt, taikuutta täynnä olevien tyttöjen sijaan, 1. huhtikuuta 1944, kaksi kaunista kaunottarea liikkui rintamalla. Valitettavasti erittäin keskinkertaisilla kyvyillä - hyppyrajoitin vaikuttaa. Oli kylmä jopa paljain jaloin kävellä keväällä, tuskin paljaana lunta. Tyttöjen vasemmalla puolella on täyteläinen Volga, Kamyshinin pohjoispuolella, ja jos mennään pidemmälle, pääset Saksan asemaan lähellä Stalingradia. Ja sotureiden tehtävänä on tulla melkein tavallisiksi tytöiksi ja menettäneensä yli-inhimilliset kyvyt neutralisoida vihattu oraakkeli ... Tämäkään ei kuitenkaan ehkä riitä nyt. Loppujen lopuksi Neuvostoliitto menetti alueen, jolla puolet väestöstä asui ennen sotaa, ja merkittävän osan teollisesta potentiaalista, mukaan lukien ennen kaikkea öljyn, joka oli kätevä louhintaan.
  Tietenkin on monia muita talletuksia, mutta jotta ne toimisivat täydellä teholla, tarvitaan sekä aikaa että rahaa. Eli tilanne on sellainen, että vaikka Hitleriltä riistetään Ibliksen peilin voima, tämä voi osoittautua tuskallisen pieneksi. Lisäksi separatistiset tunteet tiivistyivät liittolaisten keskuudessa. Varsinkin amerikkalaiset. Roosevelt on sairas, Gallen on selvästi taipuvainen vasemmistolaiseen pasifismiin, eivätkä näkymät uusille vaaleille ole kovin iloiset.
  Sukellusvenesota liittolaisten puolesta ei kehity parhaalla tavalla. Saksalaisten sukellusveneiden määrä kasvaa jatkuvasti, ja niiden taisteluominaisuudet paranevat. Lämmön aiheuttamia torpetteja ja vetyperoksidin sukellusveneitä on jo ilmestynyt. Ja liittolaisten laivasto ohenee ja heikkenee, varsinkin kun Fritz-technotronic-hait ovat oppineet olemaan ilmestymättä eivätkä paljastamaan itseään.
  Lisäksi natsien sukellusvenelaivaston aktiivisuus on korkeampaa kuin todellisessa historiassa: polttoaineella on helpompaa, jopa tankkerit saapuvat Libyan kentiltä. Lisäksi Romanian pommitukset ovat paljon heikompia. Ja synteettisen polttoaineen tuotanto on suurempi.
  Liittolaiset ovat shokissa, ja heillä on epäsuotuisa linjaus. Varsinkin sisäpoliittinen.
  Voimien tasapaino itärintamalla 1. huhtikuuta 1944: Neuvostoliitto 6,3 miljoonaa sotilasta ja upseeria ja noin 5,3 tuhatta panssarivaunua ja itseliikkuvaa tykkiä, 95 tuhatta asetta ja kranaatinheitintä, 7,7 tuhatta lentokonetta. Suuret tappiot talvitaisteluissa vihollisen kukistamisessa. Saksalaiset, satelliitit, ulkomaiset divisioonat, hivi-jalkaväki huomioon ottaen, ovat keränneet yli 7,2 miljoonaa, tankkeja ja itseliikkuvia aseita jo 8,8 tuhatta, aseita ja kranaatteja noin 100 tuhatta, ilmailua 16,5 tuhatta ajoneuvoa. Ottaen huomioon, että uudet IS-2- ja T-34-85-panssarivaunut ovat vasta alkaneet siirtyä puna-armeijan palvelukseen, vihollisen varusteluvoima on merkittävä. Joten "Panthers" ja "Tigers" tuotantoa on jo edistetty, ja ne muodostavat yli puolet Saksan säiliölaivastosta.
  Ilmailussa laatuarvioinnit eivät ole näin yksiselitteisiä. Saksalaiset ajoneuvot ovat parempia kuin Neuvostoliiton ajoneuvot nopeuden ja aseistuksen suhteen, mutta heikompia vaakasuorassa ohjattavuudessa, samalla parempi pystysuorassa. Mutta mikä tärkeintä, suihkukoneet ilmestyivät Fritzissä, pääasiassa ME-262. Potkurivetoisista hävittäjistä tehokkaimmat aseistuksen ja nopeuden suhteen osoittautuivat erittäin tehokkaiksi: ME-309 ja TA-152. Yu-488 ja vielä aikaisemmin Yu-288 aloittivat massatuotannon. Nämä pommikoneet olivat lento-ominaisuuksiltaan vertaansa vailla suuressa kuormituksessa.
  Joka tapauksessa, jos otamme huomioon voimien tasapainon, vihollinen on tunnustettava voimakkaammaksi. Lisäksi jos Lähi-idän operaatio saadaan päätökseen, natsit tehostavat entisestään. Ja ennen heidän lopullista voittoaan oli jäljellä alle kuukausi. Niin...
  Tekninen Elena huokaisi raskaasti ja lauloi:
  - Ei ole voimaa, ei voimaa... Leshy joi ilmeisesti liikaa! Vain karjuva sahattu kuori, huutanut matto!
  Zoya, joka säilytti kulttuurinsa vaatimattomassa kyläpuvussakin, pudisti sormeaan ystävälleen:
  - Älä röyhkeyttä... Dyke on parempi laatia toimintasuunnitelma!
  Elena kohautti olkapäitään. Hän on ohuempi kuin ennen eikä niin urheilullinen. Vaikka ehkä monet miehet pitävät häntä jopa kauniimpana kuin ennen. Tytön mekko on yksinkertainen, pellava, valkoinen ja puhdas. Hieman talonpojan naisille tavanomaista lyhyempi, paljastaen ruskettuneet jalat polvien yläpuolelle. Tytöillä ei ollut jäljellä aseita tai koruja. Ei ole edes kelloa.
  Ne ovat nyt niin maalaismaisia, liian ruskeita huhtikuun kuukauteen nähden, mutta eivät niin nopeita ja vahvoja. Jalat kävelevät kiviä täynnä olevaa savitietä pitkin. Paljaat pohjat, kuten kylän naisilla, ovat karkeita ja tuntuvat mukavalta astuttaessa piikikäs. Kun kävelet, se ei puhalla niin kylmää. Aamukuura sulaa pakkasen perään, eivätkä jalat ole niin kovettuneet ja kipeät.
  Entisessä soturin ruumiissaan yleensä, jopa Antarktiksella ilman ongelmia. Ja nyt jalat ovat punaiset kylmästä, ja lämmitellen aamuauringon alla ne särkee ällöttävästi.
  Elena, joka oli jo onnistunut unohtamaan, että ihmiskeho voi kokea epämukavuutta kylmyydestä ja väsymyksestä, sanoi ärsyyntyneenä:
  - En rehellisesti sanottuna näe järkeä sellaisessa tutkimusmatkassa. He heittivät meidät tähän helvetistä, riistävät meiltä vahvan taikuuden... Jättivät meidät paljain jaloin ja yksinkertaisessa talonpoikamekossa ja samalla pakottivat meidät pelastamaan ihmiskunnan fasismista!
  Zoya vastasi loogisesti samanlaiseen kohtaan:
  - Mutta se on sen kauneus! Jotta se ei olisi liian helppoa, kun otimme ihmekykyjä käyttäen Vilnan ja muut Liettuan kaupungit. Paljon mielenkiintoisempaa ja mikä tärkeintä vaatii mielikuvitusta vihollisen voittamiseksi yksinkertaisissa elimissä ja ilman supervoimia!
  Elena potkaisi tavallisesti paljain jaloin suureen mukulakiveen, joka työntyi esiin savesta keskellä tietä. Mutta sen sijaan, että lentäisivät iskusta ulos, kivi pysyi paikallaan, ja Viisas Tyttö huusi kivusta. Silti pitkät, sirot sormet turvosivat välittömästi ja muuttuivat sinisiksi. Ja Zoyan piti jopa säätää pari niistä. Purppuranpunaisiksi muuttuneet falangit loksahtivat paikoilleen, ja Elena pudisti kyynelensä, joka ilmestyi hänen poskelleen. Sinun täytyy olla niin tyhmä.
  Belobogin tytär tunsi sympatian aallon itsessään, hänet valtasi empatian aalto. Ja samalla oli myös oman heikkouden ja haavoittuvuuden tunne. Elenan sinertävän lihan alla oleva kynsi halkei, ja myös jalka vaurioitui todella koskettavan ja haavoittuvan.
  Itsemyötätuntoisesti viisas, huomautti:
  - Tätä liha ilman supervoimia tarkoittaa... Sinusta tulee yksinkertaisesti ei kukaan!
  Zoya huomautti ärsyyntyneenä:
  - Jalkasi paranevat... Elät jotenkin!
  Tytöt lähtivät taas tielle. Heillä ei enää ollut entistä holtitonta iloisuuttaan. Lisäksi mitä kauemmin he kävelivät, sitä voimakkaammin nälkä tuntui. Kolhoosipellot ilmestyivät... Työ niillä oli jo täydessä vauhdissa.
  Miehiä ei kuitenkaan näy, vain naiset ja lapset valjastettiin, toiset auraan, toiset kuokkamaan. Ihmiset täällä ovat hirveän laihoja ja uupuneita kasvoja. Totta, pojat, nähdessään kauniita tyttöjä, hymyilivät ja heiluttivat heille tervehtien heitä kovettuneilla, ojennetuilla käsivarsilla.
  Zoya tarjosi Elenalle apua talonpoikatyössä. Svarogin tytär suostui vastahakoisesti. Hän halusi henkilökohtaisesti aseiden urotekoja, ei raskasta osuutta kolhoosista. Mutta kun hän löi jalkansa mukulakiveen, militantti tunnelma katosi heti. Lisäksi kannattaa miettiä omaa laillistamista. Loppujen lopuksi, sanotaanpa mitä tahansa, he päätyivät samoihin mekkoihin ja ilman pastoria.
  Kyllä, NKVD voi milloin tahansa julistaa heidät vakoojiksi ja vääristää heitä. Ja niin he osoittautuvat vain pakolaisiksi, jotka ovat menettäneet kaiken, myös asiakirjansa. Heidän mekkonsa eivät ole kovin uusia, ja tyyli lyhyemmällä hameella on tyypillistä bolshevikkikylälle. Voit toivoa uskovasi!
  Zoya syntyi kylässä ja hänen kätensä ja vartalonsa ovat erittäin taitavia askeleita. Elena on kaupunkinainen, ja lisäksi moskovalainen. Totta, hänellä on kokemusta peltotyöstä Rodnoverin yhteisössä. Mutta silti, liikkeet eivät ole yhtä helppoja ja tuttuja kuin Zoyalla. Kyllä, ja kylmään maahan hakatut sormet vinkuvat iljettävästi.
  Nuoret naiset, pojat ja tytöt ovat kuitenkin kaikki paljain jaloin, vaikka yöllä olisi pakkasta ja vaarana on melkein jäähtyä. Vain iäkkäitä naisia ja vanhoja naisia jalkakengissä. Miehiä ei ole näköpiirissä, ja vanhin ennen kaikkea on pyörteilevä, punertava teini, joka näyttää korkeintaan viisitoista ikäiseltä, korkeasti järjestetyissä housuissa, mutta jolla on ilmeikäs ilme ja miehekäs leuka. Tämä komsomol-merkkinen poika on pojista vanhin ja käskee kaikkia.
  Se, että kaksi kaunottarea liittyi heihin, nuori komentaja ei kommentoinut millään tavalla. Näin se tietysti on. Volgan alueen ilmasto on leuto ja kylvö on täydessä vauhdissa, täällä ylimääräinen käsipari ei satuta.
  Elenan selkä kipeytyi pian, ja hän pyysi auraa. Joten se on helpompaa melko vahvalle tytön vartalolle, mutta sinun täytyy vain juoda kantapäät varovasti löysään maahan, jotta sormesi eivät satu niin paljon. Mutta toisaalta rintaan kohdistuva paine menee eri kaltevuuden alle, ja kuormittamaton selkä ei tunne kipua.
  Tyttö ajatteli tässä, mutta kuinka vanha hän oikein on? Jo yli sata! Hauska! Hän on yksi nyky-Venäjän vanhimmista naisista ja samalla täynnä voimaa ja tervettä. Mutta kun heiltä on riistetty maagiset kyvyt, heistä voi tulla sellaisia kummajaisia!
  Tämän ajatuksen perusteella Elenan iho on kävelijä ...
  Kaikki työskentelivät innostuneesti ja ilman lounastaukoa. Tai vasta kun oli täysin pimeää, he lähestyivät tulta virkistäytyäkseen. Lähellä Volga-jokea ja kattilassa oli kala. Mutta leipä on lyhyt, eikä se jotenkin ole aivan puhdasta, epäpuhtauksia. Lisää sipulin makua.
  Ruoka on tavallista, eikä liikaa, nälkäiselle vatsalle se näyttää herkkulta. Naisvartijat eivät ole tunteneet olevansa näin väsyneitä vuosiin. Ei, loppujen lopuksi on erittäin tuskallista olla mies ilman supervoimia. Ja väsyt kuin ... aasi!
  Mutta on hyvä, että organismit ovat nuoria ja terveitä. Tytöt nukahtivat muiden naisten kanssa navetassa itsekseen. Yksi pojista nojasi päänsä Zoen korkeaan rintakehään. Tyttövartija silitti vaaleatukkaisia pyörteitä... Ja tunsi voimakasta melankoliaa. He saivat elämältä ja suojelijaltaan demiurgeilta kaiken: ikuisen nuoruuden, vallan, mahdollisuuden vaurauteen, valtaa, kunniaa ja kunnioitusta, mutta ... tullakseen raskaaksi heidän täytyy nukkua kyvyltään yhtäläisen mies-miehen kanssa. . Ja tätä ei ole helppo löytää.
  Ja jos sellaisia kavereita on, niin he ovat jo eri tasolla ja eri universumissa. Elena muisti laulun Gagarinista ja kaipasi tästä vielä enemmän;
  Tiedätkö millainen mies hän oli...
  Koko maailma kantoi häntä sylissään!
  KUINKAAN VELJEN MÄÄRITYS PELAA IMPERIAARI
  Tsaari Nikolai II:n veli Mikael, toisin kuin tositarina, toimi päättäväisesti. Keisarillinen kaarti avasi tulen kapinallisia kohti, jotka yrittivät hyökätä Talvipalatsiin. Sitten kasakat, joita suvereeni kohteli ystävällisesti, ja jalorykmentit astuivat taisteluun.
  Useita satoja kapinallisia tapettiin, kun taas toiset pakenivat. Poliisi otti kapinalliset ja heidän johtajansa aktiivisesti kiinni. Valtionduuman edustajat, ruhtinasperheet, kauppiaat ja talouseliitin jäsenet kiirehtivät vannomaan uskollisuutta tsaari Nikolaukselle ja vannoivat uskollisuutta. Taistelun aikana yli kuusisataa kapinallista kuoli ja puolitoista tuhatta haavoittui. Vartijat menettivät kaksikymmentä ihmistä kuolleena, kasakot toiset viisikymmentä.
  Vakava yhteenotto, mutta itsevaltius kesti. Huipulla olevilla salaliittolaisilla ei ollut yhtä mielipidettä, ei yhtä johtajaa. Ja yleisesti ottaen monet heistä uskoivat, että hallituksen muotoa oli mahdotonta muuttaa sodan aikana.
  Tsaari Nikolai II:een on paljon tyytymättömiä, mutta vaihtoehtoa keisarilliselle hallitukselle on vaikea tarjota. Sitäkin enemmän rikkaat pelkäävät vakavasti, että tasavaltalainen hallitusmuoto osoittautuu liian heikoksi ja löysäksi suojelemaan kapitalisteja nälkäiseltä ja kapinalliselta proletariaatilta ja maanomistajia talonpoikaisilta.
  Ja sinänsä kansa ei järjestä vakavaa vallankumousta. Bolshevikit ovat vielä liian heikkoja ja vähän, sosialisti-vallankumoukselliset pääosin ajattelevat, että vallankumous on hyvä, mutta parempi voittaa maailmansota ensin.
  Lyhyesti sanottuna, oli mellakka ja koko juttu tuli ulos! Tietty verisen ylösnousemuksen vaikutelma toistettiin... Ja hiljaisuus!
  Nikolai II palkitsi veljensä päättäväisyydestään Yrjön ensimmäisen asteen ritarikunnalla ja ylensi hänet kenraalipäälliköksi nimittäen Mihailin länsirintaman komentajaksi. Ja eteläinen ja Romanian rintama olivat Brusilovin alaisia.
  Venäjän armeijan määrä kasvoi lähes kymmeneen miljoonaan ihmiseen, ja sen ylläpito oli valtakunnalle raskas taakka. Olisi pitänyt tulla.
  Heti kun tiet kuivuivat, tsaarin armeija iski Galiciaan. Numeerinen ylivoima oli venäläisten joukkojen puolella. Itävaltalaisten moraali heikkeni, ja slaaveista koostuvat rykmentit autioituivat massiivisesti tai antautuivat. Ei ollut tarpeeksi saksalaisia yksiköitä torjumaan vihollista.
  Tämän lisäksi Yhdysvallat aloitti sotaan keskusvaltoja vastaan huhtikuussa. Ja siten konfliktin lopputulos oli jo ennalta arvattu. Saksalaiset yrittivät lisätä joukkojaan lännessä kukistaakseen liittolaiset eivätkä pystyneet tarjoamaan merkittävää apua Itävalta-Unkarille.
  Venäläiset joukot miehittivät Lvovin ja useita Galician kaupunkeja. Jopa useita pieniä kattiloita muodostettiin. Itävaltalainen, tilkkumainen, rikkinäinen rintama romahti liian nopeasti, niin että saksalaiset joutuivat siirtymään länteen kuuroille puolustuksille ja heittämään joukkoja muodostuneisiin aukkoihin.
  Menestyksen kehittyessä venäläinen lähestyi Przemysliä ja jopa ympäröi kaupunkia. Mutta huoltoongelmat ja taisteluvalmiiden saksalaisten yksiköiden tuominen taisteluun hidastivat etenemistä. Toisaalta Romanian rintama lähti hyökkäykseen ja jonkin ajan kuluttua länsirintama. Jälkimmäisellä oli edessään vaikea tehtävä: murtautua läpi voimakkaan, syvästi eristyneen saksalaisen puolustuksen.
  Tsaarin veli Mihail ei pitänyt sitä häpeällisenä, hän oppi Brusilovilta ja käytti samanlaista taktiikkaa. Hän alkoi valmistella hyökkäystä kahdessatoista eri paikassa kerralla, jotta saksalaiset eivät voineet määrittää päähyökkäyksen suuntaa. Lisäksi he käyttivät aktiivisesti savuverhoa ja hyökkäystä yöllä.
  Venäjän joukot etelässä vapauttivat Bukarestin, ja hyökkäys keskustassa päättyi läpimurtoon Vilnan eteläpuolella.
  Saksalaisten oli jälleen vahvistettava eteläkylkeään. Saksalaiset joukot sulkivat Riian piirityksen uhalla. Näissä olosuhteissa keisari teki vaikean päätöksen lähteä Baltian maista ja vetää joukot Preussin puolustuslinjalle.
  Se ei toiminut, liittolaisten ja Turkin asiat. Venäläiset ja britit etenivät Vähä-Aasiassa, ranskalaiset murskasivat Syyriassa ja Palestiinassa. Ottomaanit olivat heikentymässä, eikä niiden kaatuminen ollut kaukana. Lisäksi bulgarialaiset muuttuivat. Ymmärtäessään, että preussilaiset olivat jo hävinneet sodan ja venäläiset joukot, jotka olivat vapauttaneet suurimman osan Romaniasta, saavuttivat rajan, slaavilainen kuningas julisti sodan Itävallalle, Turkille ja Saksalle.
  Tämä tietysti lisäsi päänsärkyä saksalaisille. He eivät enää pystyneet pitämään etulinjaa idässä, ja heidän oli pakko vetäytyä Veikseliin. Odotetaan, että luonnollinen vesieste viivyttää Venäjän joukkoja.
  Lännen liittolainen saavutti vain osittaisia menestyksiä, vaikka tankkeja käytettiin jo aktiivisemmin. Mutta vaikka Saksa piti rintamaa, vaikka sen oli pakko siirtyä hieman taaksepäin. Eteläinen osio vaati paljon vaivaa.
  Syksyllä ja talvella tsaari-Venäjä siirsi taistelun voiman Ottomaanien valtakunnalle.
  Hyökkäys Konstantinopoliin sekä maalta että mereltä päättyi venäläisten aseiden voittoon. Turkki kaatui, ja sen mukana Venäjä sai suuria alueita, Tsargradin ja salmet, joilla oli pääsy Välimerelle.
  Totta, sotia ei voitu lopettaa vuonna 1917, mutta voiton henkäyksen tunsivat jo kaikki, paljon enemmän kuin vuonna 1916.
  Talvi kului Venäjällä pienten lakkojen ja mielenosoitusten merkeissä, mutta vakavia yhteenottoja ei syntynyt sotilaallisista vaikeuksista huolimatta. Ellei rupla ole heikentynyt liikaa, mutta nälästä on ennenaikaista puhua.
  On kuitenkin aika lopettaa sota, ja kaikki ymmärsivät tämän. Kenttämarsaliksi ylennetty Brusilov ehdotti antamaan pääiskun etelään, missä vihollinen on heikompi, ja kääntymään sitten pohjoiseen.
  Saksalaisilla oli jo ensimmäiset panssarivaununsa. Mutta heidän lukumääränsä on liian pieni, jotta heillä olisi merkittävä vaikutus sodan kulkuun. Venäjällä on myös omia ajoneuvoja, erityisesti Mendelejevin panssarivaunuja. Mutta jälleen kerran, tsaarin teollisuus ei vieläkään pysty aloittamaan sarjatuotantoa.
  Mutta tankkien massatuotannon perustivat britit, amerikkalaiset ja ranskalaiset. Tämä tarkoittaa, että on ilmestynyt uusi, voimakas keino murtautua läpi puolustuksen, jonka pitäisi murtautua saksalaisten asemien läpi.
  Liittolaiset haluavat myös lopettaa tuhoisan sodan mahdollisimman pian. Ja maaliskuun lopusta lähtien he alkoivat yrittää murtautua syvällisesti Saksan puolustuksen läpi.
  Venäläisten joukkojen hyökkäys alkoi heti, kun tiet kuivuivat etelässä. Aiempien voittojen jälkeen venäläiset joukot piristyivät, ja itävaltalaiset tuskin kestivät. Budapest osoittautui piiritetyksi jo toukokuun alussa. Sitten liike hahmotettiin Wieniin ja Veiksel-joen ohittamiseen.
  Myös italialaiset lähtivät hyökkäykseen. Jopa Japani lähetti retkikuntansa Eurooppaan. Saksalaiset painostivat joka puolelta.
  Kun venäläiset joukot olivat jo lähestyneet Wieniä, Itävalta-Unkari antautui. Saksan viimeinen liittolainen on vihdoin kaatunut. Lännessä liittoutuneet etenivät hitaasti mutta varmasti käyttämällä rintaman eri osiin kohdistuvaa iskutaktiikkaa. Ja venäläiset joukot menivät etelästä Veikselin peittävän Saksan rintaman takaosaan.
  Näissä olosuhteissa liittokansleri Wilhelm, ymmärtäen Saksan täydellisen, toivottoman tilanteen, ilmoitti kaikkien vihollisuuksien lopettamisesta 22. kesäkuuta 1918. Itse asiassa saksalaiset antautuivat.
  Itävalta-Unkari lakkasi olemasta. Venäjä sai Galician, Krakovan alueen, Itä-Sloveniaan kuuluvan Bukovincan ja Unkarin. Romania Transilvania. Itävalta-Unkarista oli vain pieni Itävalta ja voimakkaasti supistettu Unkari. Tšekkoslovakia syntyi Venäjän suojeluksessa.
  Tsaari-imperiumi sai Saksalta Klaipedan, Poznanin ja pääsyn merille, leikkaamalla Itä-Preussin itse metropolista Danzigin kautta.
  Saksan oli luovuttava takaisin Tanskalle ja Ranskalle, jotka valloittivat aiemmin 1800-luvulla. Hänet tuomittiin maksamaan valtavia korvauksia joka vuosi, ja hän rajoitti sotilaallisen potentiaalin sataan tuhanteen ihmiseen.
  Ja tietysti, kuten todellisessa historiassa, demilitarisoitu vyöhyke.
  Tsaari-Venäjä laajensi valtaansa myös etelässä. Ottomaanien valtakunta, kuten Itävallan valtio, lakkasi olemasta. Britannia valtasi Irakin, Ranskan, Syyrian ja yhdessä brittien kanssa Palestiinan. Venäjä sai Armenian, Vähä-Aasian ja Konstantinopolin.
  Myös Lähi-itä ja Iran jaettiin vaikutusalueisiin. Näin tsaari-Venäjä saavutti merkittäviä materiaalihankintoja.
  Mutta sota maksoi yli kahden ja puolen miljoonan sotilaan hengen, kun ei lasketa kuolleita siviiliväestöä, valtavia kuluja. Talous meni sekaisin ja maa velkaantui.
  Totta, liittolaiset suostuivat alentuvasti poistamaan lainojen korot, mutta silti velka osoittautui melko suureksi - noin kymmenen miljardia kultaruplaa.
  Mutta oli mahdollista kansallistaa aiemmin saksalaisten omistamia yrityksiä.
  Tsaari-Venäjän poliittinen tilanne vakiintui ja keisarin arvovalta kasvoi.
  Nikolai II käytti tätä hyväkseen peruuttamalla oman manifestinsa valtionduumassa. Autokratia palautettiin jälleen, ja lainsäädäntövalta siirtyi kokonaisuudessaan tsaarille.
  Tämä herätti vain arkoja vastalauseita. Maa oli liian väsynyt sotaan eikä halunnut uusia mullistuksia.
  Ja talous alkoi nopeaan, sodanjälkeiseen elpymiseen! Keskimäärin kasvu oli noin yhdeksän prosenttia vuodessa ja suurempi kuin Yhdysvalloissa.
  Uusia edistyneitä teollisuuden aloja luotiin, konetekniikka kehittyi. Palkat nousivat.
  Kuninkaan lailla työpäivän kesto lyhennettiin 11,5 tunnista 10,5 tuntiin. Ennen lomia ja ennen viikonloppuja klo 9 asti. Myös työpäivä lyhennettiin yhdeksään tuntiin, jos ainakin osa siitä osui yölle.
  Rahanvaihdon jälkeen ruplan koko kultasaldo palautettiin. Vuoteen 1929 mennessä työläisen palkka oli 50 ruplaa kuukaudessa, kun taas vodkan hinta oli 25 kopekkaa pullo. Eli 200 pulloa kuukaudessa. Ja jos otat sen kultaekvivalentteina, se on peräti 37 grammaa puhdasta kultaa.
  Maa sijoittui teollisessa tuotannossa toiseksi, vain Yhdysvaltojen jälkeen. Imperiumin näkymät näyttivät hyvin ruusuisilta, mutta .... iski lama, suuri lama.
  Romahdus koski koko maailmaa ja myös Venäjää. Totuus pudotti eniten Saksaa ja Yhdysvaltoja. Mutta myös tsaari-Venäjä oli liian riippuvainen ulkoisesta lainasta, eikä siksi voinut välttää mullistuksia ja taantumaa.
  Bolshevikkipuolue oli 20-luvulla kriisissä. Lenin itse asiassa siirtyi pois käytännöllisestä vallankumouksellisesta taistelusta uppoutumalla teoriaan... ja kirjoittamalla fantastisia teoksia.
  Vladimir Iljitš tapasi Britanniassa ja Herbert Walesin, tunsi itsessään maun tieteiskirjallisuudesta. Erityisesti Vladimir Iljitšin kynästä ilmestyi suuri futuristinen romaani: "Kommunismi - onnen tie"! Ja useita muita teoksia. Lenin ansaitsi jo paljon rahaa upeista teoksista.
  Bolshevikit jakautuivat trotskilaisiksi ja stalinisteiksi. Stalin päätti palata kansantahdolle ominaisen yksilöllisen terrorin taktiikoihin. Trotski otti maltillisen kannan.
  Sosiaalivallankumoukselliset ovat edelleen aktiivisia, vaikka 20-luvulla ei tapahtunut korkean profiilin poliittisia salamurhia. Republikaanien ja kadettien asemat vahvistuivat vähitellen. Itse asiassa absoluuttinen monarkia näytti kaikille vanhentuneelta jäännökseltä. Joten levottomuudet, lakot, mielenosoitukset alkoivat jälleen, ja kuninkaallinen valtaistuin horjui.
  Monarkille voisi jäädä mieleen paljon...
  Nikolai II:n hallitus löysi tien ulos ... sodassa! Lisäksi kenraalit halusivat kostaa Japanin tappion. Ja se on ymmärrettävää...
  Ensimmäisen maailmansodan jälkeen tsaari-Venäjä järjesti useita pieniä sotakampanjoita. Lähi-idässä, jossa he ja heidän liittolaisensa ovat saaneet valmiiksi arabimaailman. Afganistanissa .... Siellä sota käytiin yhdessä Britannian kanssa. Venäjä otti haltuunsa pääasiassa uzbekkien ja tadžikkien asuttamat pohjoiset Afganistanin alueet sekä Heratin. Britit valtasivat kuitenkin etelän julmien sotien jälkeen. Itsehallinto säilyi Afganistanin keskustassa.
  Iran säilytti edelleen suvereniteetin vaikutelman, mutta sen jakautuminen ei myöskään ollut kaukana.
  Mutta tärkein etujen yhteentörmäys kohdistui Japaniin. Lisäksi vuonna 1931 japanilaiset loivat nukkehallituksen Mantsuriaan ja aloittivat hyökkäyksen Kiinaan.
  Se oli syy uuteen sotaan.
  Tähän mennessä Venäjän armeija oli onnistunut päivittämään panssarivaunukantansa ja luomaan erittäin vahvan ilmailun. Ilmassa Japani oli huomattavasti huonompi, ja Venäjän maa-armeija on paljon runsaampi ja ehkä taisteluvalmis.
  Tyynenmeren laivastoa komensi legendaarinen amiraali Kolchak. Pyhän Andreas Ensikutsutun Brusilovin ritarikunnan komentaja oli tuolloin jo kuollut, mutta hänen pätevät oppilaansa jäivät.
  Sota oli alusta asti epäonnistunut Japanille. Venäläiset kenraalit: Denikin, Wrangel, Kaleidin tsaarin veljen Mihail Romanovin yleiskomennossa - toimivat energisesti ja taitavasti. Ensimmäisen maailmansodan kokemus vaikutti, virheet vuosien 1904-1905 konfliktissa otettiin huomioon.
  Prokhorovin kevyet panssarit osoittautuivat myös melko hyviksi, jotka ovat yksinkertaisesti korvaamattomia ohjaussodassa. Joka tapauksessa se oli jo erilainen Venäjän armeija ja täysin erilainen sota.
  Kuitenkin jopa ensimmäisessä taistelussa samuraita vastaan, jos Kuropatkinin sijaan olisi lahjakkaampi ja päättäväisempi komentaja, sodan lopputulos olisi tietysti täysin erilainen.
  Joka tapauksessa kahden kuukauden kuluttua venäläiset joukot piirittivät Port Arthurin, ja japanilaiset lyötiin. Kaksi kuukautta myöhemmin koko Korea vapautettiin, ja linnoituskaupunki valloitti myrskyn.
  Myös merellä taistelut olivat täydessä vauhdissa vaihtelevalla menestyksellä. Kunnes Itämeren ja Mustanmeren laivueet lähestyivät. Nousevan auringon maa kukistui täysin, ja he jopa laskeutuivat joukkoja Hokkaidolle. Japani joutui allekirjoittamaan nöyryyttävän rauhan itselleen. Anna takaisin Manchuria, Port Arthur, jotkut saksalaisilta valloitetut omaisuudet, Etelä-Sahalin ja Kurilien harju. Ja samalla maksamaan korvaus, siisti summa - miljardi kultaruplaa.
  Voitto vahvisti väliaikaisesti itsevaltiuden asemaa, ja sitten suuri lama väistyi nopeille talouden nousuille.
  Saksassa, kuten todellisessa historiassa, Hitler tuli valtaan, mutta hänen ei annettu vaeltaa liikaa. Erityisesti yritys palauttaa yleinen asevelvollisuus kohtasi ankaraa vastustusta Venäjältä ja Ranskalta. Vaikka sotilaallisen potentiaalin osalta on tehty pieniä myönnytyksiä. Armeijan koon annettiin kasvaa sadasta tuhannesta kahteensataanviisikymmeneen. Lisäksi Hitler palautti demilitarisoidun alueen hallinnan Saksalle.
  Ja tsaari-Venäjälle oli tulossa dynastisia ongelmia. Valtaistuimen perillinen Tsarevitš Aleksei kuoli... Tsaarin veli Mihail Romanovilta riistettiin perintöoikeus. Ja todellinen perillinen oli Kirill Vladimirovich Romanov. Mutta tämä tyyppi on juuttunut juopumiseen ja irstauttamiseen. Täysin huonontunut...
  Kuka sitten seuraa tsaari Nikolai II:ta? Tsaarin veli Mikael sai Japanin voiton jälkeen generalissimo-arvon ja oli erittäin suosittu. Hänestä tuli ensimmäinen kuninkaallisen perheen jäsen keisarillisen Venäjän historiassa, joka sai näin korkean arvon. Ja monet halusivat nähdä hänet kuninkaan valtaistuimella.
  Totta, Nikolai II itse - ei-juomari, ilman huonoja tapoja, joka harjoitti säännöllisesti voimistelua, oli edelleen melko vahva ja näytti siltä, että hänen hallituskautensa olisi Venäjän historian pisin. Mutta Stalin suunnitteli mahtavimman salamurhayrityksen Aleksanteri II:n ajoista lähtien. Vaikka näytti siltä, mitä järkeä siinä on?
  Joka tapauksessa vuodesta 1937 tuli pahaenteinen vuosi. Tsaari Nikolai II kuoli, ja hänen kanssaan kuoli myös kaksi ministeriä sekä kolme tusinaa hovimiestä, ja osa Talvipalatsista romahti.
  Terroristit käyttivät viemärijärjestelmää kaivostoimintaan ja istuttivat yli tonnin aminolonia.
  Siten aggressiivinen sattuma puuttui historian kulkuun. Näin päättyi tsaari Nikolai II:n hallituskausi. Hallitsija, josta ei tullut lempinimeä, suurta tai pelottavaa. Ne, jotka eivät rakastaneet keisaria, kutsuivat häntä veriseksi, sillä hänen valtakunnassaan vuodatettiin paljon verta. Kuka kohteli kunnioittavasti - Valloittaja. Joten hänen alaisuudessaan olevien maiden määrä Venäjällä kasvoi. Kiinassa oli jopa suuri provinssi: Zheltorossia.
  Ja koko valtakunta kesti 43 vuotta. Vain pidemmät säännöt, ja nimellisesti Ivan the Terrible. Mutta koska hän otti valtaistuimen kolmeksi vuodeksi, todellinen toimikausi oli lyhyempi.
  Ja laillinen perillinen, Kirill Vladimirovich Romanov, nousi kuitenkin valtaistuimelle. Hän hallitsi lyhyen aikaa - noin vuoden, mutta onnistui vaikuttamaan jonkin verran historian kulkuun. Erityisesti hän salli Adolf Hitlerin toteuttaa Itävallan anschlussin. Väitetysti viitataan kansojen itsemääräämisoikeuteen ja he sanovat, että järjestystä tulee lisää. Sovittu Itävallan ja Mussolinin anschlussin kanssa.
  Näin Saksa laajeni ja sen väkiluku ylitti kahdeksankymmentä miljoonaa. Puhumattakaan siitä, että Hitler rohkaisi hedelmällisyyttä. Adolf Besnovatyn aikana se kasvoi puolitoistakertaiseksi.
  Espanjassa syttyi sisällissota, mutta se päättyi paljon nopeammin, koska siellä ei ollut Neuvostoliittoa, joka olisi auttanut vasemmistoliittoa Madridissa.
  Mutta Francosta tuli Fuhrerin liittolainen. Ja uusi tsaari Vladimir Kolmas kohtasi Britannian.
  Tilanne on todella hämmentävä. Palapeli, joka on täynnä toista maailmansotaa. Ja uusi vastakkainasettelu. Iran ei ole jakautunut, ja tämä on itse asiassa viimeinen islamilainen maa, muodollisesti itsenäinen. Ja Venäjällä on näkemykset siitä, ja Britanniasta. Asiat ovat hyvin monimutkaisia Lähi-idässä. Venäjän, Ranskan ja Britannian alueet ovat sekalaisia, eikä niitä ole helppo hallita.
  Englanti on taloudellisesti yhä enemmän jäljessä sekä Venäjää että valtaa nousevaa Saksaa. Ja suurimmat siirtomaat ovat edelleen brittejä. Mutta leijonan kruunun voima heikkenee, Kanada on melkein itsenäinen. Etelä-Afrikka on myös dominio, kuten Australia. Intiassa Britannian asema heikkenee. Tietenkin on halu työntää leijonaa.
  Hitler yrittää pelata kahdella rintamalla. Tai pyydä Ranskan, Britannian, Italian ja Japanin tukea. Kasaamaan kaikki yhdessä tsaari-Venäjää ja jakamaan sen valtavat omaisuudet.
  Tai etsi aluehankintoja lännestä, mutta jo liittoutumassa Venäjän kanssa.
  Hitler on ilkeä ja periaatteeton ihminen, eikä hän yleensä välitä kenen kanssa liittouma tekee, niin kauan kuin se on hänelle hyödyllistä.
  Uusi nuori tsaari Vladimir haaveilee myös jäävänsä historiaan suurena valloittajana ja haluaa viedä siirtomaat Britannialta ja Ranskalta. Itse asiassa saksalaisilta ei ole enää mitään otettavaa. Joten koalitio Saksan kanssa on varsin looginen.
  Italia on vallannut Etiopian ja haluaa myös uusia hyökkäyksiä. Mussolini on erittäin kunnianhimoinen. Hän ei välitä minne hän menee itään tai länteen. Mutta Ranskassa ei ole suurta halua taistella. Pasifismi vallitsee siellä, ja hallitus valitaan. Joten ei ole välttämätöntä hankkia niin vahvaa liittolaista. Ja tsaari-Venäjä perinteisesti korkealla syntyvyyden ja jatkuvasti laskevan kuolleisuuden kanssa on erittäin vahva vastustaja. Tsaari-Venäjän väkiluku kasvaa noin kolme prosenttia vuodessa. Lapsikuolleisuus on vähentynyt, mutta toistaiseksi suurperheiden muoti ei ole ohi, ja jopa työläisten perheet ovat tuottelias. Kun otetaan huomioon aluehankinnat, mukaan lukien tiheästi asutussa Kiinassa ja harvaan asutussa Mongoliassa sekä Euroopassa ja Turkissa, tsaari-Venäjän väkiluku vuonna 1940 ylitti 400 miljoonaa verrattuna vuoteen 1913, jolloin se oli 180 miljoonaa. Ja tämä on mannermainen valta... Britannialla ja Ranskalla on itse emämaissa alle 50 miljoonaa ja enemmän siirtomaita. Mutta siirtomaajoukot ovat moraaliltaan heikkoja ja heillä on vähän taistelukykyä. Joten lännen maajoukot ovat paljon heikompia.
  Fuhrer valitsee liiton Venäjän kanssa länttä vastaan.
  Vuonna 1939 Tšekkoslovakia jaettiin. Saksaan kuului myös Sudeettimaa. Saksalaiset vahvistivat armeijaa, muodostivat panssarivaunuja. Tsaari-Venäjä ei myöskään pysynyt paikallaan, sillä sillä oli viisi miljoonaa rauhanajan armeijaa ja viisisataa henkilöstödivisioonaa.
  Tsaari-Venäjällä raskaita panssarivaunuja ja strategista ilmailua, mukaan lukien kahdeksanmoottoriset lentokoneet, on ollut tuotannossa pitkään. Ranskalla on vain noin kolmekymmentä raskasta tankkia, ja ne ovat vanhentuneita. Britanniassa ei ole raskaita koneita. No, myös Saksa, ei yksikään painavampi kuin kaksikymmentä tonnia. Yhdysvalloilla on hieman yli neljäsataa tankkia.
  Hitler päätti, ettei sitä kannata vetää ja löi 15. toukokuuta 1940. Heti kun sää suosii ja kaikki on valmista. Tai enemmän tai vähemmän tehty.
  Tsaari-Venäjä aloitti hyökkäyksen Intiaa ja muita siirtomaaomauksia vastaan. Venäjän armeijan isku osui huonosti puolustettuihin asemiin. Etnisistä briteistä ja ranskalaisista koostuvia joukkoja on suhteellisen vähän, eivätkä siirtomaayksiköt ole liian valmiita kuolemaan heille vieraan idean tai imperiumin puolesta. Itse asiassa, ketkä ovat britit heille? Riistäjät, orjuuttajat, rosvot tai uskottomat. On epätodennäköistä, että venäläiset ovat paljon huonompia kuin he kuollakseen Leijonan tai Kukon imperiumin vuoksi.
  Joten tsaarin joukot etenevät, voittavat hitaan, keskitetyn vastarinnan. Mutta saksalaiset pystyivät kukistamaan ranskalaiset, brittiläiset, belgialaiset ja hollantilaiset joukot puolessatoista kuukaudessa.
  Näin Churchill menetti tärkeimpien liittolaistensa tuen. Odotus Yhdysvaltojen osallistumisesta sotaan ei toteutunut. Roosevelt ei yleensä eronnut Stenka Razinin päättäväisyydestä. Ja silloin sellaiset joukot lähtisivät Amerikkaa vastaan.
  Venäläiset joukot etenivät marssin halki Afrikan ja Aasian, enemmän ongelmia tuli maastosta ja venyneistä yhteyksistä kuin vihollisjoukoista. Myös teiden puute varsinkin Afrikassa vaikutti. Mutta vaatimaton venäläinen sotilas voittaa sankarillisesti ja stoisesti kaikki vaikeudet.
  Saksalaiset voivat siirtää joukkoja Afrikkaan vain vaikeuksilla. Etenemistä Gibraltarille viivästytti Francon itsepintainen vastarinta. Ja heidän täytyi siirtää joukkoja meritse. Venäläiset murtautuivat Afrikkaan, Egyptin läpi, ja se on heille paljon helpompaa. Italia tarttuu myös kaikkeen, mihin se voi tarttua, ja tässä asiassa Mussolinilla on boa constrictor -ote.
  Laskeutuminen itse metropoliin vuonna 1940 ei tapahtunut. Ilmataistelussa Britannia kesti ennen kaikkea Venäjän passiivisuuden vuoksi. Mutta minun on sanottava, että viisas tsaari Vladimir Kirillovitš ei halunnut Britannian antautuvan etuajassa, vaan aivan rationaalisesti hän aikoi valloittaa kaikki sen Aasian ja Afrikan siirtomaat.
  Mihin Iso-Britannia on menossa? Loppujen lopuksi hänellä ei ole varoja, ilman siirtomaita ja raaka-aineita - syksy on ajan kysymys.
  Talvella ja maaliskuussa 1941 venäläiset joukot saavuttivat vihdoin Etelä-Afrikan ja voittivat viimeisen Afrikan dominionin. Myös brittien yritys istua Madagaskarilla epäonnistui, ja toukokuussa 1941 suoritettiin amfibiolasku ja myöhempi voitto.
  Japani toimi sodassa Venäjän puolella ja onnistui nappaamaan jotain Tyynellämerellä. Kesä 1941 oli suuren ilmahyökkäyksen aikaa Britannian emämaahan.
  Venäläiset ja saksalaiset lentokoneet silittivat Lontoota ja muita Britannian valtakunnan kaupunkeja. Ja 8. marraskuuta, Münchenin vallankaappauksen vuosipäivänä, laskeutuminen lopulta tapahtui.
  Taistelut kestivät kuusitoista päivää ja päättyivät Venäjän ja Saksan joukkojen voittoon.
  Tämä itse asiassa lopetti toisen maailmansodan. Se osoittautui vähemmän veriseksi ja pitkäksi kuin todellisessa historiassa. Ja vahvisti ja laajensi Venäjän omaisuutta huomattavasti. Varsinkin Afrikassa ja Aasiassa.
  Siitä seurasi suhteellisen rauhallinen aika. Venäjä ja Saksa sulattelivat omia alueellisia voittojaan. Kolmannen valtakunnan kokoonpanoon kuului Belgia, Hollanti, lähes puolet Ranskasta sekä Marokko, osa Algeriaa ja keskushallinto. Totta, Francon aseman ja Hitlerin päättämättömyyden vuoksi saksalaisilla ei ollut aikaa edetä Ranskan päiväntasaajan omaisuuteen, ja he menivät Venäjän joukkoihin.
  Siitä huolimatta Saksa sai edelleen hyvän osan Afrikan maata, ylittäen pinta-alaltaan oman alueensa. Kolmannen valtakunnan maa-ala, kun otetaan huomioon eurooppalaiset hankinnat, on yli kolminkertaistunut. Ja jos lasketaan rajoista vuodesta 1937 lähtien, kun otetaan huomioon Itävalta, Sudeetit ja Tšekin tasavalta protektoraatin edessä, niin neljä kertaa.
  Joten saksalaisilla kokonaisuutena oli tarpeeksi sulatettavaa, hallitsemista ja omaksumista. Venäjä sitäkin enemmän laajensi siirtomaa-omaisuuttaan ja tuskin pystyi hallitsemaan kaikkea tätä.
  Ja Italia sai paljon: esimerkiksi suurin osa Sudanista, Somaliasta, Ugandasta ja joistakin muista hankinnoista, erityisesti Tunisiasta.
  Maailman uudelleenjako on siis saatu päätökseen toistaiseksi. Mutta kuten sanotaan, ajan myötä kunnianhimo alkaa ilmetä.
  Yhdysvallat ei ole alkanut vakavasti työskennellä ydinhankkeen parissa. Myös fasistisessa Saksassa ja Venäjällä asenne osoittautui viileäksi. Japani ei ole vielä tarpeeksi kehittynyt vetääkseen sitä, ja Britanniasta ja Ranskasta on tullut Kolmannen valtakunnan vasallimaita ja Venäjä.
  Joten ydinaseiden ilmestyminen viivästyi jonkin aikaa.
  Mutta kehitys on tietysti väistämätöntä. Fyysikot työskentelevät, teoria kehittyy, samoin kuin laboratoriokokeet. Mutta ydinhanke tarvitsee valtion tahdon. Tsaari-Venäjällä on ylipäätään huolia ja kommunikaatiokustannuksia alueensa laajentamisesta. Ja Hitlerillä oli jostain syystä kaunaa tällaisia ydinohjelman ideoita kohtaan ja hän uskoi, että atomiprojekti vain imeisi valtavia summia turhaan.
  Lisäksi Venäjän maa-armeijat ja ilmailu olivat maailman vahvimmat ja runsaimmat, ja myös laivasto vetäytyi varsinkin talouskasvusta.
  Tsaarin kenraalit ja marsalkat halusivat kehittää panssarirakennusta, rakentaa lentokoneita, lentotukialuksia ja taistelulaivoja. Ja miksi he tarvitsevat satuja - ydinpommeista? Eli sekä saksalaiset että venäläiset suhtautuivat tähän ongelmaan välinpitämättömästi.
  Lisäksi raaka-aineresursseja oli varsin riittävästi, jotta energian kantajista ei lähitulevaisuudessa missään tapauksessa murehtia.
  Joten kaikesta Pentagonin ja Valkoisen talon kylmyydestä huolimatta aloite siirtyi tahattomasti Yhdysvaltoihin. Ja pointti tässä ei ole vain pelossa, että venäläiset tai saksalaiset menevät pidemmälle ja puristavat uutta maailmaa, vaan myös taloudessa.
  Menetettyään mahdollisuuden saada öljyä Aasiasta, Afrikasta ja Lähi-idästä, Yhdysvalloilla oli edelleen kaivonsa Texasissa, Floridassa, ja se alkoi kehittää Alaskassa.
  Mutta Yhdysvaltain väkiluku kasvoi. Venäjällä maahanmuutto ei häirinnyt, ja väestö jatkoi nopeaa kasvuaan. Mustat ja arabit saivat erityisen mielellään lähteä Yhdysvaltoihin.
  Myös Yhdysvaltojen talous kasvoi, autoja tuli yhä enemmän.
  Ja aloitettiin ydinpolttoaineen ja atomireaktion etsiminen, joka voisi tuottaa valtavaa energiaa.
  Toisen maailmansodan päättymisestä on kulunut kymmenen vuotta. Hitlerin Saksalla oli uusi ase: levykkeet, jotka pystyivät paitsi lentämään suurella nopeudella, myös käytännössä pysymään haavoittumattomina pienaseille.
  Lisäksi saksalaiset onnistuivat laukaisemaan keinotekoisen satelliitin kiertoradalle, ja mikä tärkeintä, kesäkuussa 1951 ensimmäisen ihmisen avaruuteen.
  Tsaari-Venäjä oli hieman myöhässä ja edistyi täysin vasta tämän vuoden elokuussa. Fasistisessa Italiassa tapahtui samana vuonna muutoksia. Julius Caesarin tittelin ehdokas Benedito Mussolini on kuollut. Yleisesti ottaen Italian diktaattori onnistui hallitsemaan. Kun otetaan huomioon Afrikan, mukaan lukien Etiopian, valloitukset, Italian hallitsema alue kasvoi hänen hallituskautensa aikana lähes kolme ja puoli kertaa. Lisäksi Benedito Euroopassa onnistui leikkaamaan osan Ranskasta Toulonin kanssa.
  Mutta he eivät antaneet hänen mennä Albaniaan ja Kreikkaan - nämä ovat alueita, jotka sisältyvät Venäjän imperiumin vaikutuspiiriin.
  Tietysti Beneditoa voidaan kutsua suureksi ja valloittajaksi, vaikka Italian armeija ei loistanut liikaa urotöillään. Mutta hänen poikansa ja perillinen eivät pitäneet itseään huonompana kuin isänsä.
  Ja hän otti syksyn 1951 ja hyökkäsi Albaniaan ja Kreikkaan... Ei ihme, että sanotaan, että kaikki suuret sodat alkavat yhtäkkiä.
  Vladimir Kolmas oli jopa iloinen tästä tilaisuudesta. Italian omaisuus Afrikassa on suuri, jopa laajempi kuin Saksan omaisuus. Joten miksi et poimi niitä, kun siihen on hyvä syy?
  Venäjän joukot aloittivat vihollisuudet 7. marraskuuta 1951 hyökkäämällä Etiopiaan, Libyaan ja Sudaniin. Venäläiset yksiköt ovat vahvempia, runsaampia ja taisteluvalmiita kuin italialaiset.
  Joten he alkoivat murskata pastaarmeijaa nopeasti... Mutta kukaan ei odottanut, että Adolf Hitler ilman varoitusta asettuisi Mussolini Jr:n puolelle.
  Vaikka jos katsot tätä, siinä ei ollut muuta kuin odottamatonta.
  Saksa hävisi ensimmäisen maailmansodan Venäjälle ja menetti eniten alueita Venäjällä. Ja jos saksalaiset onnistuivat kostolla palauttamaan sen, mikä oli kadonnut lännessä, niin idässä, rehellisesti sanottuna, he jäivät triviaalisti nenän kanssa.
  Joten Hitler todella luotti uusiin aseisiinsa, erityisesti levykkeisiin ja lentäviin lautasiin. Lisäksi Fuhrer uskoi, että tällä kertaa olisi helpompi taistella Venäjän kanssa kuin ensimmäisessä maailmansodassa, koska Saksa ja Italia johtaisivat yritystä ilman toista rintamaa.
  Laskelmissa tehtiin myös, että venäläisten loukkaama Japani astuisi myös Kaukoidän sotaan ja sitoisi vihollisen sinne. Ehkä Portugali ja Espanja liittyvät koalitioon, kuten Iso-Britannia ja Ranska? Ne ovat paljon lähempänä Saksaa kuin Venäjää. Ja joitain toiveita kiinnitettiin Yhdysvaltoihin!
  Lisäksi Amerikka rakensi vaikuttavan laivaston, monia lentotukialuksia ja modernisoi panssarivaunukantaansa - vaikka se oli edelleen määrältään ja laadultaan huonompi kuin vanhan maailman armeijan koneet.
  Tsaari-Venäjän yhteiskuntajärjestelmä säilyi itsevaltaisena ja absoluuttisena monarkiana. Koko Venäjän keisarilla ja keisarilla oli täysi valta: toimeenpano-, lainsäädäntö- ja tuomiovalta. Eduskunta oli poissa. Siellä oli keisarin nimittämien henkilöiden valtioneuvosto, mutta sillä oli vain neuvoa-antava oikeus. Kuningas itse antoi lait, samoin kuin asetukset. Hänellä oli myös oikeus teloittaa ja armahtaa, vaikka siellä oli tietysti myös tuomioistuin. Tuomariston oikeudenkäynnit lakkautettiin Nikolai II:n salamurhan jälkeen, joten myös oikeuslaitoksen nimitti ja erotti tsaari tai keisarin nimittämät virkamiehet.
  Tällä järjestelmällä oli sekä hyvät että huonot puolensa. Toisaalta keisari pystyi nopeasti ratkaisemaan tämän tai toisen ongelman ilman riitoja ja sopimuksia, mutta toisaalta liiallinen vallan keskittyminen toisessa kädessä tukahdutti aloitteen ja antoi byrokratialle suuria mahdollisuuksia. Siitä syntyi erilaisia suosikkeja ja suosikkeja. Vladimir ei eronnut liiallisesta tekopyhyydestä ja aviollisesta uskollisuudesta. Vaikka naiset eivät juurikaan vaikuttaneet hänen politiikkaansa.
  Panssarirakennuksen alalla tsaari-Venäjällä oli monia tehokkaita ja raskaita ajoneuvoja. Kokemus sotilasoperaatioista Afrikassa osoitti kuitenkin, että panssarin ajokyky on erittäin tärkeä. Tämän seurauksena venäläinen pääsäiliö ei ylittänyt neljäkymmentäviisi tonnia. Koska se synnytti enemmän painoa, jopa leveillä raiteilla, ongelmia läpinäkyvyyden kanssa.
  Tsaari rakasti raskaita tankkeja, mutta keisarin neuvonantajat kieltäytyivät päästämästä niitä massatuotantoon. Mutta kuusikymmentä tonnin konetta oli saatavana kaksituhatta kappaletta. Ja massiivisin tankki "Nikolai" - 3, valmistettiin yleensä kuusikymmentäkolme tuhatta.
  Ja kone on - paino on neljäkymmentäviisi tonnia ja aseen kaliiperi on 122 mm. Kahdensadan millimetrin etupanssari, perä ja sivut 120 millimetriä, asettelu on klassinen.
  Hitler piti vakavasti raskaista koneista. Ja halusin olla ylivoimainen Nikolaihin nähden sarjapanssarivaunussa. Saksalainen auto paisui painossaan 75 tonniin ja tämä oli jo raja, johtuen siitä, että suurta massaa on äärimmäisen vaikea kuljettaa radalla.
  Saksalainen auto oli aseistettu 128 mm aseilla, etupanssari 250 mm ja sivu- ja peräpanssari 180 mm.Asettelu on myös lähellä klassista.
  Numerollisesti saksalainen tankkitankki oli kolme kertaa huonompi kuin Neuvostoliiton tankki. Puhumattakaan liian raskaiden koneiden käytön vaikeudesta.
  Venäläinen kalusto on kuitenkin hajallaan laajalle alueelle, ja rintaman eurooppalaisella sektorilla ajoneuvojen ja jalkaväen määrä on suunnilleen tasa-arvoinen. Vaikka yleisesti ottaen Venäjän armeija on paljon runsaampi kuin Saksan armeija. Ja Venäjällä on valtava väestö: se sisältää Intian, Kiinan, suurimman osan Afrikasta, Lähi-idästä, Persiasta, Indokinasta ja paljon muuta.
  Tietenkin Hitlerin päätös hyökätä tsaari-Venäjää vastaan, vaikka otetaan huomioon, että Japani ja Italia ja mahdollisesti Ranska ja Britannia ovat hänen puolellaan, on kolossaali seikkailu. Mutta Fuhrer on valtava seikkailija.
  On huomattava, että levykkeet, joiden kanssa Kolmannella valtakunnalla oli niin suuria toiveita, eivät ole käytännössä kovin tehokkaita. Vahvan laminaarisuihkun luominen johti valtavaan polttoaineenkulutukseen, ja lentävien lautasten lentoaika osoittautui suhteellisen lyhyeksi. Joten he voisivat toimia, vaikka ottaisivat huomioon valtavan nopeuden ei erityisen merkittävillä etäisyyksillä. Lisäksi laminaarisuihku suojasi kiekkoa pienaseilta, mutta puolestaan esti ampumisen lentävästä lautasesta.
  Joten saksalaiset saattoivat pudottaa vain radio-ohjattuja raketteja kiekoiltaan ja sitten kapeassa kulmassa tai sammuttamalla laminaarisuihkun, mutta heistä tuli tuolloin haavoittuva.
  Mutta joka tapauksessa Hitler päätti hyökätä Venäjää vastaan ja heitti korttinsa peliin. Lisäksi fasisti pelkäsi, että Italian tappion sattuessa he ottavat hänet haltuunsa. Hän ei luottanut keneenkään, jolla oli viikset.
  Aluksi natsit saavuttivat menestystä iskun yllätyksen ja joukkojensa paremman organisoinnin ansiosta. Mutta hyökkäysaika valittiin huonosti. Lunta satoi ja tankit luisuivat. Fritz pystyi valloittamaan osan Puolasta, mukaan lukien Krakovan, mutta juuttui Varsovan lähelle.
  Venäjän sotakoneisto pyörii ylös... Japani, kuten Fuhrer odotti, tuli sotaan, mutta sen laivastolla ei ollut ylivoimaa Venäjän Tyynenmeren laivastosta ja taistelut olivat suunnilleen tasaisia. Ja Japani ei käytännössä poistanut maajoukkoja läntisestä operaatioteatterista. Lisäksi samurait olivat ilmassa huonompia kuin venäläiset sekä lukumäärältään että laadultaan. Ja nousevan auringon maa kykeni vangitsemaan vain muutaman pienen saaren.
  Varovaisilla Francolla ja Salazarilla ei ollut kiirettä sotaan. Venäjä on erittäin vahva vihollinen. Pitää katsoa ja odottaa. Todellisessa historiassa Franco rajoittui lähettämään fasististen vapaaehtoisten sinisen divisioonan toisen maailmansodan aikana.
  Nyt voimien kohdistus näytti täysin epätasa-arvoiselta, etenkin Afrikassa.
  Italia menetti nopeasti omaisuutensa mustalla mantereella.
  Keväällä 1952 tsaariarmeija aloitti hyökkäyksen Itä-Preussissa ja onnistui murtautumaan syvästi vihollisen puolustuksen läpi. Natsit tuskin jättivät tsaariarmeijan etenemisen Koenigsbergiin, mutta toisaalta keisarilliset joukot alkoivat edetä Sudeettien ja Krakovaan.
  Kävi ilmi, että ketterämmät venäläiset panssarit pystyivät taistelemaan raskasta, mutta vähemmän ketterää vihollista vastaan. Myös venäläisten kenraalien alaiset kiinalaiset divisioonat osoittivat itsensä hyvin.
  Saksalaiset pakotettiin lähtemään Krakovasta ... Ja sitten piirityksen uhan vuoksi he alkoivat vetäytyä Veikselistä Oderille.
  Ei, vallattu Fuhrer ei odottanut tällaista sodan kulkua. Mutta hän on syyllinen. Lisäksi ranskalaiset ja brittiläiset, jotka haistasivat fasistista miehitystä, eivät ollenkaan pyrkineet kuolemaan füürerin puolesta. Joten täydennys epäonnistui, ja vasallimaat halusivat istua triviaalisti.
  Ja pahimmat asiat olivat rintaman saksalaisilla.
  Talveen mennessä saksalaiset olivat menettäneet kaiken omaisuutensa Afrikassa. Ja talven aikana, kevääseen mennessä, he palasivat kokonaan Oderille. Venäjän joukot vapauttivat Prahan ja Sudeettien , lähestyivät Wieniä. Lisäksi he voittivat Italian ja miehittivät Rooman, Napolin ja Sisilian. Kevät 1953 ei siis lupannut hyvää natseille. Kuitenkin 8. huhtikuuta 1953 Hitler kuolee yhtäkkiä. Saksan uusi johto pyytää epätoivoisesti rauhaa.
  Vladimir Kirillovich Romanov suostui anteliaasti. Mutta saksalaiset maksoivat siitä kalliisti. Uusi raja kulki nyt Oderia pitkin: Belgia, Hollanti, Tanska saivat suvereniteettia, mutta Venäjän valtakunnan vasallin puitteissa. Ranska sai takaisin aiemmin menetetyt omaisuutensa, mutta tuli entistä riippuvaisemmaksi Venäjästä.
  Italia ja Saksa menettivät kaikki siirtokuntansa, joista tuli nyt kuninkaallisen kruunun omaisuutta. Italia itse sai myös Venäjän vasallin aseman, ja Sisiliasta ja Sardiniasta tuli suoraan osa Vladimir Kolmannen valtakuntaa.
  Saksa menetti myös suuren osan itsenäisyydestään ja maksoi suuria korvauksia.
  Japani menetti myös kaikki omaisuutensa omaa aluettaan lukuun ottamatta ja joutui vasallivaltioksi. Ja tsaari Vladimir Kirillovitš Romanov sai myös Japanin keisarin tittelin.
  Tietysti se osa Australiasta, joka aiemmin kuului Nousevan auringon maahan, joutui myös Venäjän hallintaan.
  Elokuussa 1953 atomipommi testattiin lopulta Yhdysvalloissa. Kahdeksan vuotta myöhemmin, mutta ydingenie oli pullosta. Joka tapauksessa kehitystä ei voida pysäyttää. Ja atomipommin ilmestyminen on väistämätöntä. Äärimmäisissä skenaarioissa ydinaseet voivat ilmaantua enintään kaksikymmentä vuotta myöhemmin kuin todellisuudessa.
  Pienellä viiveellä tsaarin hallitus alkoi kehittää omaa vastaustaan.
  Toistaiseksi Yhdysvallat ei ole voinut päättää ryhtyä sotaan niin voimakkaan imperiumin kanssa. Lisäksi Venäjän tärkeimpien teollisuus- ja talouskeskusten saaminen meren takaa ei ole niin helppoa.
  Ja ydinpanosten valmistaminen vaati sekä aikaa että rahaa! Yhdysvalloilla oli varoja, mutta aika loppui kesken. Tsaari-Venäjä resursseineen ja voimakkaine älyllisine potentiaaliineen kompensoi hyvin nopeasti tämän alueen aukon. Ja vuonna 1956 atomipommi ilmestyi myös Vladimir III: lle.
  Väestön ja resurssien suhteen huomattavasti Venäjää heikompi kapitalistinen ja demokraattinen USA menetti vähitellen valttikorttinsa.
  Ainoa asia, mitä he voivat tehdä, oli käyttää ydinaseita pelotteena ja yrittää horjuttaa tsaari-Venäjää sisältäpäin. Mutta toistaiseksi he eivät ole voineet tehdä mitään.
  Vladimir Kirillovichilla ei ollut miespuolista jälkeläistä ensimmäisestä vaimostaan , ja hän meni naimisiin uudelleen. Ja hän jäljensi perillisen ja antoi hänelle nimen George.
  Tsaari-Venäjä laajensi tilaa. Vuonna 1959 miehitetty lento Kuuhun tapahtui noin vuosi ennen amerikkalaisia. Sitten vuonna 1971 Marsiin. Vaihtoehtoisessa maailmassa siitä on tullut turvallisempaa kuin todellisuudessa.
  Vuonna 1975 mies laskeutui Venukseen. Vuonna 1980 Mercurylla. Vuonna 1981 yhdellä Jupiterin kuusta. Ja vuonna 1992, juuri Vladimir Kirillovitš Romanovin kuoleman vuonna, venäläinen kosmonautti astui ylpeänä Plutolle.
  George ensimmäinen menestyi kruunussa kahdeksantoistavuotiaana. Ja yleisesti ottaen voimme sanoa, että Vladimir Kolmas - Suuri vietti 54-vuotisen hallituskautensa erittäin menestyksekkäästi. Ja sitten Romanovien dynastia jatkui.
  
  
  
  NIKOLAS TOINEN, KUNINGAISISTA LOISTAVAIN!
  Oletetaan, että tsaari Aleksanteri Kolmas päinvastoin kuoli aikaisemmin: vuonna 1987 Leninin vanhemman veljen Aleksanterin järjestämässä salamurhayrityksessä.
  Se tuntuisi niin paljon pahemmalta. Mutta ei todellakaan. Nikolai II:sta tuli tsaari aikaisemmin ja meni naimisiin aikaisemmin: jos jotain tapahtuisi, hän asetti poikansa valtaistuimelle. Ja hänen vaimonsa on jo erilainen, ja perillinen on terve, ja Rasputin ei todellakaan ole. Ja niin aluksi yleisesti, kuten todellisessa historiassa: TRANSIBia rakennetaan, talous on nousussa - laajentuminen Kiinaan. Totta, Itämerellä rakennetaan laivoja vuosi sitten. Ja hieman enemmän kohotusta Witten taloudellisen neron aiemman nousun ansiosta.
  Sota Japanin kanssa ei alkanut liian hyvin, mutta Varyag onnistui pakenemaan, eikä amiraali Makarov kuollut. Tarina on hieman muuttunut ja kaikki menee hieman eri tavalla. Mutta todellisessa historiassa, ja itse asiassa, Varyagilla oli vielä vähän aikaa paeta, ja amiraali Makarovin kuolema oli yleensä vahingossa ja epätodennäköinen.
  Amiraali Makarovin johtama Venäjän laivasto toimi varsin taitavasti ja upotti japanilaisia aluksia. Ja sitten, kun kaksi japanilaista taistelulaivaa räjäytettiin rauhan joukossa, Makarov hyökkäsi samuraiden kimppuun ja upotti toiset viisitoista alusta.
  Eli kaikki meni hyvin. Ja Japani menetti ylivallan merellä.
  Ja maalla samurai olivat heikompia. Kuropatkin torjui kaikki japanilaisten hyökkäysyritykset ja aiheutti heille suuria vahinkoja. Hän ei kuitenkaan toiminut liian päättäväisesti. Mutta pian venäläiset alukset saapuivat Itämereltä, ja lopulta Makarov otti kaikki vedet hallintaansa.
  Venäläiset alkoivat jopa laskea joukkojaan Taiwaniin ja sitten Kurilien harjulle.
  Kunnes Theodore Roosevelt astui väliin ja tarjosi sovittelua. Venäjä sai Mantsurian, Korean, Mongolian, Kuril-ketjun ja Taiwanin.
  Myös Zheltorossia ilmestyi. Näin syntyi uusi valtakunta.
  Kuningas ei kuitenkaan ole kovin röyhkeä. Vuonna 1914 syttyi toinen maailmansota. Venäjä on paremmin valmistautunut tähän sotaan: talous on vahvempi ja alue ja väestö suurempi, eikä ajatus häiritse. Lisäksi ei ollut mellakoiden ja niin sanotun vallankumouksen aiheuttamaa taantumaa.
  Ensimmäinen maailmansota eteni vaihtelevalla menestyksellä. Venäjän kenraalit tekivät virheitä ja onnistumisia. Mutta vuonna 1915 saksalaiset onnistuivat saavuttamaan vähemmän menestystä, joten tsaarin armeija oli runsaampi ja paremmin varusteltu. Silti Venäjä menetti puolet Puolasta ja Galiciasta. Mutta saksalaiset eivät päässeet Valko-Venäjälle ja Baltian maihin - etulinja kulki Veikseliä pitkin.
  Ja kuudentenatoista vuonna tsaarin armeija saavutti suuria menestyksiä Itävaltaa ja Turkkia vastaan. Ottomaanit kukistettiin melkein kokonaan. Kuten itävaltalaiset, he valloittivat Przemyslin ja Krakovan. Saksasta tuli tyhmä. Seitsemännentoista vuoden keväällä venäläiset valloittivat Istanbulin. Tsaari-Venäjä saavutti myös merkittävää menestystä kesähyökkäyksessä Itävaltaa ja Saksaa vastaan. Ja syksyllä, kun tsaarin joukot olivat jo saavuttaneet Oderin, Saksa antautui. Sitä seurasi Itävalta-Unkarin ja Turkin jako. Venäjä sai Vähä-Aasian, Pohjois-Irakin, Istanbulin. Galicia, Bukovina, Tšekkoslovakian ja Unkarin kuningaskunnat sekä Krakova. Plus Danzig, osa Itä-Preussia, Klaipedan alue. Venäjä on siis vahvistunut moninkertaisesti. Ja Saksa maksoi myös valtavia korvauksia.
  Tsaari Nikolai II:lla ei ollut kiirettä ottaa kaikkea ja kaikkea. Mutta venäläiset, britit ja ranskalaiset jakoivat Saudi-Arabian niemimaan. Sitten britit ja venäläiset jakoivat sekä Iranin että Afganistanin. Maailman uudelleenjako päätökseen.
  Vuoteen 1929 asti koko maailma oli nousussa, kunnes puhkesi suuri lama. Vuonna 1931 Japani aloitti sodan Venäjää vastaan. Ja hänet lyötiin nopeasti ja miehitettiin yhdessä kaiken Tyynenmeren omaisuuden kanssa. Ja sitten seurasi kansanäänestys ja sisällyttäminen Venäjään.
  Tsaari Nikolai II johti sotia Kiinan valtaamiseksi hyödyntäen Britannian, Ranskan ja Yhdysvaltojen heikkenemistä suuren laman vallassa. Ja tästä tuli hänen suuri voittonsa.
  Nopeuttaakseen jonkin verran venäläistämistä Nikolai II teki vaatimattoman päätöksen - hän toi virallisesti moniavioisuuden Venäjälle - muutti ortodoksisen kirkon teologiaa ja dogmeja. Uudistus siis hyväksyttiin.
  Ja kuningas otti toisen vaimonsa. Venäläisiä kannustettiin menemään naimisiin ulkomaalaisten naisten kanssa ja hankkimaan monia lapsia. Valtava Kiina oli myös venäläistettävä. Ja mikä on paras tapa tehdä tämä? Naimisiin kiinalainen!
  Hitler ei noussut valtaan Saksassa. Tässä tarinassa pieni ei riittänyt hänelle. Harmi äärimmäinen. Suurin ärsyttävä tekijä oli fasistinen Mussolini, joka valloitti Etiopian. Ja unelma tulla uudeksi Caesariksi ja troijalaiseksi rullautuivat yhdeksi.
  Vuonna 1937 Venäjän ja Italian välillä syttyi sota toukokuussa. Kuten kävi ilmi, Mussolini oli itsetuhoinen. Venäläiset joukot valtasivat kahdessa kuukaudessa koko Italian ja vielä kolmessa kaikki vallan siirtomaat. Tsaari-Venäjään kuului lopulta myös Romania ja Jugoslavia ja vähän myöhemmin Bulgaria. Saatuaan päätökseen alueiden liittämisen. Nikolai II kuoli syksyllä 1939. Ja hänen perillistään, melko terve Aleksei II, tuli uusi kuningas.
  Tässä tapauksessa Nikolai II korjasi viisikymmentäkaksi vuotta - ylitti Ivan Julman tuloksen. Ja hänen hallituskautensa osoittautui Venäjän historian menestyneimmäksi, ja valloitukset ovat yksinkertaisesti ennätyksellisiä. Kukaan muu kuningas ei ole saanut niin paljon kiinni. Venäjä asettui lopulta Kiinaan ja vahvistui kaikkiin suuntiin.
  Sitten Aleksei II:n johdolla seurasi kuitenkin pitkä rauhankausi. Ranska, Britannia ja USA eivät halunneet sotaa. Ja Saksa oli riisuttu aseista, eikä sillä ollut joukkoja. Joten oli sellainen tilanne, että se rauhoittui.
  Siirtomaavaltakunnat säilyivät edelleen. Venäjä pysyi suurimpana maana, mutta Britannia oli muodollisesti toinen valta ja pinta-alaltaan hieman huonompi kuin tsaarin valtakunta. Australia, Etelä-Afrikka ja Kanada olivat kuitenkin lähes itsenäisiä dominioita. Ja Intiassa... Vuonna 1968 Intiassa puhkesi suuri kansannousu, ja kahden vuoden sodan jälkeen britit karkotettiin. Mutta tsaarin armeija saapui Intian alueelle, tukahdutti puheet. Sen jälkeen Britannia menetti tämän siirtokunnan ja Venäjä osti sen. Pian Venäjä valloitti myös Iranin eteläosan.
  Aleksei II:n jälkeen vuonna 1969 Nikolai III nousi valtaistuimelle. Kuninkaallinen valtakunta oli nousussa. Niinpä Ranska vuonna 1979 menetti hallinnan Indokiinassa ja Thaimaassa. Ja sinne tulivat myös kuninkaalliset joukot.
  Ja 80- ja 1990-luvuilla Afrikka joutui tsaari-Venäjän hallintaan. Vuoden 2001 jälkeen Pietari, Aleksei II:n neljäs poika, nousi Venäjän valtaistuimelle.
  Tsaari-Venäjä oli tähän mennessä niellyt lähes koko Afrikan, Aasian ja poiminut muiden maiden siirtomaita, mukaan lukien Indonesian. Mutta se ei tietenkään mennyt Australiaa vastaan.
  Rauhan aika on tullut. Yhdysvalloilla, Britannialla ja Ranskalla oli ydinase, Saksalla oli taloudellista valtaa. Venäjä ja talousvalta, ydinaseet ja maailman suurin armeija ja väestö. Ja silti ehdoton autokraattinen monarkia ilman parlamenttia. Amerikkalaiset toisena voimana tai jopa supervaltana asettivat tämän Venäjän väitteeseen.
  Demokratian puuttuminen ei kuitenkaan estänyt edistyksen kehittymistä. Erityisesti vuonna 1943 tsaari-Venäjällä ensimmäinen ihminen lensi avaruuteen. Ja vuonna 1961 kuuhun. Lento Marsiin tapahtui vuonna 1974. Ja vuoteen 2000 mennessä lähes kaikilla aurinkokunnan planeetoilla oli vierailtu. Valmisteltiin suurta tutkimusmatkaa tähtiin. Hän aloitti vuonna 2018 ja palasi Alpha Centauriin.
  Tsarismi ei siis estänyt tiedettä liikkumasta ollenkaan. Romanovien dynastian Pietari Neljäs julisti jopa, että valistunut absolutismi oli parempi.
  Varsinkin niiden skandaalien taustalla, jotka jatkuvasti ravistelivat Donald Trumpin hallintoa.
  Nikolai II:ta pidettiin edelleen kaikkien aikojen ja kansojen suurimpana kuninkaana. Tsaari-Venäjä hevosen selässä ja maailman hegemoni. Esikaupunkialueet ja siirtokunnat venäläistyvät vähitellen. Imperiumi on saamassa vauhtia. Ja koko maailma parani.
  Ja miksi? Kiitos Aleksanteri Uljanoville, Leninin veljelle, joka teloitettiin murhasta. Lenin itse jäi ulkomaille. Hän tapasi Walesin ja kiinnostui myös tieteiskirjallisuuden kirjoittamisesta, jolla hän rikastui ja teki nimen. Ja niin hänestä tuli kuuluisa, tuli kuuluisaksi ja kuuluisaksi, ja hänet käännettiin monille kielille. Stalin puolestaan kuoli vankilassa tuberkuloosiin ja pysyi yleensä vain asiantuntijoiden tiedossa. Trotski luopui pian vallankumouksellisesta toiminnasta ja teki hyvän virkamiehen uran nousten todelliseksi salaneuvosiksi ja varaministeriksi. Voznesenskysta tuli tsaarin ministeri ja hän saavutti paljon. Hruštšov pysyi pikkukauppiaana, eikä saanut mainetta. Brežnev nousi everstin arvoon. Andropov palveli poliisissa, ja hänestä tuli myös eversti. Gorbatšovista tuli iso liikemies ja showmies. Jeltsin pysyi kauppiaana. Putin nousi salaisen poliisin everstiksi ja jäi kunniallisesti eläkkeelle. Medvedev on pikkuvirkamies. Žirinovski, sanomalehden perustaja ja showman. Zjuganov yritti työskennellä maan alla tsaaria vastaan. Sai termin ja tuli sitten Okhranan informaattoriksi. Hän jäi eläkkeelle kapteenin arvolla. Zhukov nousi vain majurin arvoon. Vasilevskystä tuli kenraaliluutnantti, Shaposhnikovista kenraaliluutnantti. Kolchak oli suuramiraali ja monien tilausten haltija. Makarovista tuli myös suuramiraali, joka onnistui taistelemaan ensimmäisen maailmansodan. Ei kuitenkaan ensimmäisessä, vaan ainoassa maailmansodassa, koska toista maailmansotaa ei ollut. Hänestä tuli kuuluisa ... Brusilovista tuli marsalkka ja Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan haltija. Denikin, Wrangel, Kornilov ja Kuropatkin tulivat marsalkoiksi.
  Ja elämä oli hyvää kuninkaiden alla. Ja hinnat eivät ole nousseet yli sataan vuoteen. Ja ruplalla oli vakaa kultatausta, 0,77 grammaa. Ja monet kansat elivät hyvin kuninkaan alla.
  Kaikilla oli yhtäläiset oikeudet ja monet kutsuivat itseään venäläisiksi, jopa afrikkalaisiksi. Siitä tuli hyvä kaikille kuninkaalle. Vain ei- ortodoksisille juutalaisille jäi asumisvaatimus. Mutta näitä on tullut vähemmän ja vähemmän.
  Kuninkaan alaisuudessa oli kuitenkin joitain ongelmia. Yksi niistä, korkea syntyvyys ja alhainen kuolleisuus, johti ylikansoittumiseen. Mutta tämä oli tarkoitus ratkaista avaruuden laajentamisella. Lisäksi tieteen ja maatalouden kehitys mahdollisti nälkäongelman ratkaisemisen. Ruokaa riitti kaikille. Mutta imperiumin väestönkasvu on yli kolme prosenttia vuodessa. Ja se uhkasi tulevissa ongelmissa.
  Tsaarihallitus löysi tien ulos avaruuden laajentamisesta. Ja se vaikutti järkevältä. Ja uusia avaruusaluksia rakennettiin ja superluminaalisia nopeuksia tutkittiin.
  
  
  
  VIISIkymmentä VUOTTA SUURI Aleksanteri!
  Aleksanteri II:n salamurhayritys vuonna 1866 onnistui. Tämän seurauksena Tsaari Liberator kuoli. Ja Aleksanteri Kolmas nousi valtaistuimelle. Etuna oli, että he eivät onnistuneet myymään Alaskaa, eikä uusi Venäjän keisari ollut taipuvainen antamaan ainakaan maata. Vaikka ne ovat etäisiä eivätkä vielä kovin arvokkaita.
  Lisäksi Siperiaan Vladivostokiin johtavan tien rakentaminen aloitettiin jo aikaisemmin. Ja sen piti päästä Chukotkaan!
  Tsaari Aleksanteri Kolmas oli vahva, päättäväinen, vahvatahtoinen, terve ja fyysisesti erittäin vahva. Hän hallitsi lujalla kädellä, ja hänen alaisuudessaan Venäjä astui suuren vaurauden ja saavutusten aikakauteen!
  Joten on hyvä, että suuri keisari alkoi hallita viisitoista vuotta aikaisemmin kuin todellisessa historiassa!
  Aluksi hän tukahdutti ankarasti kaikki vallankumouksellisten puheet ja kansan tahto. Sitten hän alkoi uudistaa armeijaa ja laivastoa. Tilauksen kanssa.
  Kuningas on saavuttanut paljon. Teitä, siltoja, tehtaita rakennettiin, maa kehitti nopeasti kapitalismia. Autokratiaa säilyttäen. Tsaarihallitus kävi pieniä sotia, siirtyi Keski-Aasian halki ja laajensi vaikutusvaltaansa siellä.
  Iso sota syttyi Turkin kanssa vuonna 1977. Hän meni vielä paremmin, nopeammin, voitti paremmin vähemmällä tappiolla kuin todellisessa historiassa. Se loisti täydessä valossa - Skobelevin nero!
  Venäläiset joukot voittivat turkkilaiset pienemmillä vahingoilla itselleen. Ja onnistui heti valloittamaan Istanbulin. Koska he saapuivat sinne ennen englantilaista laivuetta. Tämä sota oli niin onnistunut, että tsaari-isät nimesivät Voittaja Aleksanterin! Ja Skobelevistä tuli Venäjän historian nuorin marsalkka.
  Turkki jaettiin. Britit miehittivät Egyptin ja Sudanin. Venäjä valtasi Irakin, Palestiinan, Syyrian ja osan Saudi-Arabiasta, Vähä-Aasiasta, koko Armenian ja Balkanin!
  Niinpä Aleksanteri Kolmas valloitti melko nopeasti ja suhteellisen helposti suuren alueen. Ja jatkoi laajentamista etelään. Siirtyminen Iranin, Turkmenistanin ja edelleen Afganistaniin!
  Tsaariarmeija kohdistaa katseensa Intiaan! Britit olivat valmiita taistelemaan. Oli Venäjän, Saksan, Itävalta-Unkarin liitto Ranskaa ja Britanniaa vastaan.
  Saksa lähti vuonna 1992 hyökkäykseen kukon tasavaltaa vastaan. Britannia julisti sodan saksalaisille ja Venäjälle. Itävalta-Unkari sai Bosnia ja Hertsegovinan ja hyökkäsi Italiaan.
  Venäjä aloitti kampanjan Intiaa, Ranskan omaisuutta ja Indokiinaa vastaan. Näin alkoi ensimmäinen maailmansota. Mutta Venäjä ja saksalaiset ovat jo yhdessä!
  Venäjä edisti myös Egyptiä.
  Tsaarin joukot miehittävät Intian ja Iranin paikallisen väestön tuella. Mene pidemmälle Indokiinaan. Ja preussilaiset kukistavat jälleen ranskalaiset ja piirittävät Pariisin.
  Lisäksi republikaanit kieltäytyvät antautumasta. Ja Pariisiin hyökätään, tuhotaan voimakkaasti. Saksalaiset valtaavat myös Belgian ja Hollannin.
  Iso-Britannia jatkaa sotaa jonkin aikaa. Venäjän joukot miehittivät Egyptin ja Sudanin. Merellä on sota. Venäjän armeija liikkuu Afrikan halki. Etelä-Afrikkaan asti. Ja kerää pesäkkeitä itselleen. Myös saksalaiset ottavat jotain.
  Mutta Itävalta-Unkari on juuttunut sotaan Italian kanssa. Totta, vuonna 1894 saksalaiset tulivat itävaltalaisten apuun. Ja täydellinen Italian valloitus.
  Sen jälkeen appelsiinien maa jaetaan keskenään.
  Sota siirtyy merelle. Ja tässä näkyy merivoimien komentajan amiraali Makarovin nero. Joka saavuttaa useita loistavia voittoja. Meren rakastajan pakottaminen antautumaan.
  Venäjä otti haltuunsa Intian, Indokiinan, suurimman osan Afrikasta ja myös Australiasta ja syrjäytti britit sieltä. Venäjän joukot lähtivät Britanniasta ja Kanadasta. Hän perusti sinne myös siirtokunnan. Näin ollen Britannia menetti lähes kaikki siirtomansa, kun taas Venäjä sai ne. Kanadan valtaamista auttoi Venäjän jatkuva hallinta Alaskassa. Ja erittäin voimakkaan laivaston läsnäolo. Ja amiraali Makarovin ja Rozhdestvenskyn nero.
  No, ei siinä vielä kaikki. Venäjä muutti Kiinaan. Myös erittäin onnistunut. Ja vuonna 1904 alkoi sota Japanin kanssa.
  Mutta toisin kuin todellinen historia, tämä sota ei osoittautunut raskaaksi, vaan melko nopeaksi. Lisäksi japanilainen laivasto oli melko heikko, kun taas venäläinen päinvastoin oli erittäin vahva. Voitettuaan japanilaiset venäläiset joukot valloittivat Tokion. Ja sitten järjestettiin kansanäänestys, ja valtaosa japanilaisista äänesti Venäjään liittymisen puolesta.
  Tsaari Aleksanteri Kolmas voitti uuden voiton. Sitten tuli Kiinan vapaaehtoinen-pakollinen liittyminen. Joten alue toisensa jälkeen, maakunta provinssin jälkeen. Kuninkaallinen valtakunta saavutti valtavat mittasuhteet. Yhdysvalloista, koko Kanadasta ja Alaskasta, koko Aasiasta, Itävallasta, Tyynenmeren alueelta. Etelä-Afrikkaan ja Saksan omistukseen Länsi-Afrikassa.
  Plus Itävalta-Unkari. Sellainen on valtava voima.
  Mutta tietysti saksalaiset ja itävaltalaiset halusivat enemmän. Ranska on edelleen Saksan miehittämä. Myös Britannia, jota Venäjä loukkaa, haluaa sotaa.
  Keisari onnistui kokoamaan koalition: Espanja, Portugali, Saksa, Itävalta-Unkari ja Ruotsi jättiläinen Venäjää vastaan. Sitä ennen saksalaiset onnistuivat valloittamaan myös Tanskan ja Norjan Britannian kanssa käydyn sodan aikana. Vahva koalitio on muodostunut.
  Ja sota alkoi 1. elokuuta 1917. Juuri sillä hetkellä, kun Aleksanteri III kuoli ja Nikolai II nousi valtaistuimelle. Laskelma tehtiin, että ilman niin suurta hallitsijaa kuin Aleksanteri Kolmas, joka korjasi viisikymmentäyksi vuotta, Venäjä varmasti hävisi.
  Mutta Nikolai II:lla oli vahva ja vahva voima. Ilman Rasputinia ja sairasta perillistä. Joten hän voisi taistella koalitiota vastaan.
  Ja sota alkoi... Saksalaiset tallasivat kuin taifuuni. Venäjän joukot kohtasivat heidät voimakkailla vastahyökkäyksillä. Siellä käytiin kova ja kova taistelu.
  Nikolai II, yleisesti ottaen linnoitusketjuun, uuvutti saksalaiset ja itävaltalaiset yksiköt perusteellisesti. Ja sitten hän lähti vastahyökkäykseen. Ja Afrikassa venäläiset joukot voittivat täysin itävaltalaiset ja saksalaiset käyttämällä maailman ensimmäisiä kevyitä maastoajoneuvoja. Ja tyhjensi mustan mantereen.
  Sekä Ruotsi että Norja valloitettiin nopeasti.
  Sota kesti puolitoista vuotta ja päättyi siihen, että Venäjän armeijan runsaammat ja vahvemmat panssarivaunut valloittivat koko Euroopan. Sitten Britannia kaatui. Venäjä sai lopulta valta-aseman itäisellä pallonpuoliskolla.
  Tsaari Nikolai II:sta tuli myös suuri valloittaja. Rauha vallitsi vuoteen 1929 asti, jolloin suuri lama puhkesi. Talouden yleinen kriisi johti siihen, että vuonna 1931, juuri 1. toukokuuta, syttyi sota Venäjän ja viimeisen suuren suurvallan, Yhdysvaltojen, välillä!
  Nikolai II:n tsaarin armeija astui Amerikan rajoihin. Voimat olivat epätasaiset. Amerikkalaisella ei ollut juuri lainkaan tankkeja, ja hän oli huonosti koulutettu. Ja Venäjä oli moninkertaisesti enemmän kuin Yhdysvallat. Myös tsaarin valtakunnan komentajat olivat parempia. Joten sota meni alusta alkaen yhteen porttiin. Venäjä voitti ja eteni. Ja nyt, syyskuun 30. päivänä, New Yorkin ja Washingtonin valloituksen jälkeen, Yhdysvallat antautui. Siten käännettiin toinen sivu historiassa. Vuonna 1934 Nikolai II käynnisti hyökkäyksen Meksikoon ja sitten Latinalaiseen Amerikkaan valloittaen Latinalaiset osavaltiot. Kunnes Chilen viimeinen itsenäinen tasavalta kaatui joulukuussa 1936.
  Siten Nikolai II viimeisteli lopulta tarinan. Tsaari-Venäjä yhdisti kaikki maapallon maat ja kansat.
  7. marraskuuta 1937 Nikolai Suuri, kaikkien planeettojen keisari, syöksyi lentokoneeseen. Ja hänen hallituskautensa päättyi. Alesei II:sta tuli kuningas. Terve, nuori perillinen - noin kolmekymmentäkolme. Hänen alaisuudessaan tapahtui avaruuden laajennus. Uudet rajat ja uudet lennot. Monarkia oli horjumaton. Ihmiskunta on yhtenäinen ja valloittaa kosmoksen.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Port Arthurin komentaja kuoli, todellakin todellisessa historiassa, hän haavoittui päähän, mutta muutaman millimetrin pala meni lähemmäs aivoja. Lyhyesti sanottuna linnoituksen luopunut petturi kuoli ja Kondratenko, Port Arthurin puolustamisen sankari, tuli hänen tilalleen.
  Uusi komentaja, vahvistaakseen linnoituksen puolustusta, kirjasi pois kaikki merimiehet ja laivojen tykistö rantaan ja riisui laivueen aseista, mutta linnoitti Port Arthurin.
  Tämän seurauksena linnoitus suojeltiin perusteellisesti, samoin kuin komentaja Kondratenkon taitava toiminta. Puolustus kesti hyvin. Kondratenko vahvisti Vysokyn linnoituksen puolustusta ajoissa, eivätkä japanilaiset kestäneet sitä.
  Joulukuun loppuun mennessä samurai olivat uupuneita hyökkäyksistä. Tammikuussa Kuropatkinin yritys vapauttaa saarto aiheutti tyhmyksen, mutta ei kovin onnistunut.
  Helmikuussa hyökkäys taas torjuttiin japanilaisten suurilla tappioilla.
  Puolustuksen aikana poika Oleg Rybachenko käyttäytyi sankarillisesti. Tämä mökkipoika oli piirityksen alkaessa vasta kymmenen vuotta vanha. Lapsi taisteli aikuisten kanssa ja meni tiedusteluun.
  Hän osoitti olevansa erittäin rohkea ja taisteleva. Ja puolustus kesti. Maaliskuu on jo tullut... Japanilaiset vetäytyivät jälleen. Veristä sunnuntaita ei tapahtunut Venäjällä, koska tsaari Nikolai Port Arthurin kestämisestä oli hyvällä tuulella ja meni ulos ihmisten luo. Venäjän armeija täydennettiin, ja sitä tuli yhä enemmän. Maaliskuun lopussa japanilaiset yrittivät edetä, mutta Kuropatkinin joukoilla oli liikaa numeerista ylivoimaa ja ne torjuivat kaikki hyökkäykset.
  Vielä parempaa, kenraali Nogin yksiköt joutuivat Port Arthurin piiritykseen. Raskaiden tappioiden jälkeen japanilaiset vetäytyivät. Mutta jälleen Kuropatkin epäröi.
  Huhtikuun lopussa seurasi uusi hyökkäys, joka kuitenkin myös torjuttiin.
  Ja Oleg Rybachenko, tämä rohkea poika, vangitsi jopa japanilaisen everstin, tietysti ansan avulla.
  Toukokuun alussa oli vain pieniä yhteenottoja, ja 25. päivänä Rozhdestvenskyn laivue saapui lopulta Port Arthuriin. Kuuluisa amiraali toi viisikymmentäyksi laivaa kolmen valtameren yli kerralla!
  Sen jälkeen puolustus sai vahvistuksia. Ja kesäkuun alussa seurasi viimeinen hyökkäys Port Arthuriin. Hyökkäys on epätoivoista ja rajua. Ja jälleen hänet torjuttiin valtavilla tappioilla japanilaisille. Lopulta tsaari poisti Kuropatkinin ja nimitti Linevitšin. Heinäkuun puolivälissä 1905 japanilaiset lopulta kukistettiin. Ja Port Arthurin sankarillinen puolustaminen, joka kesti yli vuoden, päättyi.
  Kondratenko sai Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan. Ja sai marsalkkaarvon. Sitten Rozhdestvenskyn laivue voitti yhdessä Port Arthurin kanssa japanilaiset merellä. Lisäksi amiraali Togo itse kuoli taistelussa.
  Japani joutui solmimaan rauhan Venäjän kanssa Yhdysvaltojen välittämänä.
  Minun piti luovuttaa Kuriilisaaret ja Taiwan. Venäjä turvasi protektoraatin Koreaan, Manchuriaan ja Port Arthurin hallintaan. Lisäksi Japani maksoi valtavan miljardin kultajenin korvauksen tsaari-Venäjälle.
  Voitto vahvisti tsaari Nikolai II:n asemaa. Venäjä laajensi alueitaan, ja Zheltorossiya alkoi muodostua vapaaehtoisen Kiinan alueisiin liittymisen kustannuksella. Ei valtionduumaa - Venäjä pysyi absoluuttisena monarkia ilman parlamenttia.
  Tietenkin voiton ja poliittisen vakauden ansiosta talouskasvu jatkui todellista historiaa aikaisemmin ja oli vahvempaa.
  Ensimmäinen maailmansota alkoi kuin todellisessa historiassa. Mutta se eteni onnistuneemmin Venäjälle. Jossa armeija oli suurempi ja parempi, myös kenttämarsalkka Kondratenkon uudistusten ansiosta, ja talous on vahvempi ja tsaarin arvovalta korkeampi.
  Sota kesti hieman yli vuoden ja päättyi Itävalta-Unkarin romahtamiseen sekä Ottomaanien valtakunnan ja Saksan antautumiseen. Ja Bulgaria, nähdessään miltä se haisee, otti Serbian ja Venäjän puolelle, kuten muuten Italia ja Japani.
  Kenttämarsalkka Kondratenko sai korkeimman arvosanan - Generalissimo. Ja hänestä tuli melkein kaikkien tilausten haltija, kuten Suvorov. Brusilovista tuli marsalkka. Amiraali Kolchak teki uran ja Kornilov, Denikin. Tsaari-Venäjä liitti itseensä: Galicia, Bukovina, Krakovan voivodikunta, Poznanin alue, Klaipeda. Tšekkoslovakiasta tuli myös osa Venäjän valtakuntaa. Ja Vähä-Aasia ja Konstantinopoli. Ja Pohjois-Irak.
  Kaiken kaikkiaan hyvin siitä tuli. Japanilaiset jakoivat Saksan siirtokunnat Venäjän kanssa Tyynellämerellä.
  Sitten Saudi-Arabia jaettiin Venäjän, Ranskan ja Britannian kesken. Lisäksi lyhyen sodan jälkeen Venäjä ja Britannia jakoivat Iranin.
  Ja sitten Afganistan. Totta, oli pieni sota. Ja britit eivät olleet aluksi onnekkaita.
  Maailma on löytänyt vakauden ja vaurauden. Kunnes suuri lama iski vuonna 1929. Myös Venäjä joutui nopean kasvun jälkeen kriisiin.
  Vuonna 1931 Japani hyökkäsi Venäjää vastaan kostamaan menneistä tappioista.
  Mutta tällä kertaa se oli itsemurha. Tsaarin joukot voittivat japanilaiset. Amiraali Kolchak ei ole vielä ollenkaan vanha, hän osoitti nerouttaan, joka on verrattavissa Ushakoviin. Nousevan auringon maa syöksyttiin kokonaan mereen ja sitten miehitettiin. Tätä seurasi kansanäänestys, jossa japanilaisten enemmistö äänesti Venäjään liittymisen puolesta.
  Niinpä tsaari Nikolai II vahvisti valtaansa Tyynellämerellä. Venäjä jatkoi kulkuaan Kiinan läpi. Kriisin heikentämät Britannia, Ranska ja Yhdysvallat eivät puuttuneet ottamaan taivaallisen imperiumin hallintaansa.
  Vuonna 1933 Hitler nousi valtaan Saksassa. Hän aloitti entisen imperiumin entisen vallan palauttamisen. Ja tietysti hän yritti olla riitelemättä Venäjän kanssa.
  Mussolinilla Italiassa oli ystävyys Venäjän kanssa. Ja viekkaalla vangittu Etiopia laajentaa siirtokuntiaan. Puhuttiin kolmoisliiton luomisesta.
  Tsaari-Venäjä halusi miehittää kaikki heikkenevän Englannin ja Ranskan siirtomaat. No, saksalaiset ja italialaisetkin ovat ymmärrettäviä. USA:lla oli omat suunnitelmansa.
  Vuonna 1937 Saksa liittyi Itävallan kanssa ja tuotti Anschlussin. Ja marraskuussa 1937 lentokone kaatui Nikolaevin kanssa toisena. Valtakunta päättyi erittäin menestyksekkäästi. Nikolai II saavutti valtavat valloitukset 43 hallitusvuotensa aikana.
  Häntä kutsuttiin Nikolai Suureksi! Ja jopa suurimmista heistä tuli Pietari Suuria korkeampia.
  Nikolai II:n aikana työpäivä lyhennettiin kymmeneen tuntiin, seitsemän vuoden koulutuksesta tuli pakollinen ja ilmainen. Maan keskipalkka oli 75 ruplaa kuukaudessa ilman inflaatiota ja ruplan kultatukea. Kuninkaallinen valuutta oli maailman vaikein ja vaihdettavin.
  Venäjällä oli maailman suurin maa-armeija, ja laivaston koko ohitti sekä Britannian että Yhdysvallat.
  Venäläiset tankit olivat maailman parhaita, samoin kuin lentokoneet. Helikopterit olivat tuolloin käytännössä ainoita maapallolla. Lukuisin ja laadukkain sukellusvenelaivasto. Paras tykistö. Edistynyttä teknologiaa televisiossa ja videossa. Maailman ensimmäistä värielokuvaa alettiin myös kuvata Tsaari-Venäjällä. Mukaan lukien kiitos tsaari Nikolai II:n intohimosta valokuvausta kohtaan.
  Kiinaan liittymisen jälkeen Venäjä nousi väkiluvultaan maailman kärkeen ohittaen Britannian siirtomaineen.
  Tsaari Nikolai II uudisti ortodoksisuuden ja laillisti moniavioisuuden. Tämä viisas suvereeni onnistui tekemään monia asioita. Ja hän kuoli, ei syljetty, ei vainottu, ei menettänyt Venäjää, vaan suuri. Ja vain muutaman millimetrin sirpaleiden siirtymä vaikutti Venäjän historiaan tällä tavalla. Ja he sanovat, ettei historiassa ole onnettomuuksia! Silti miten ne ovat. Sekä Nikolai II että Generalissimo Kondratenkon ilmiö osoittivat tämän.
  Mutta tsaari Nikolauksen kuoleman jälkeen tapahtui väliaikainen hyppy. Aluksi monarkki Aleksei II kuoli ennen kuin hänet voitiin kruunata. Sitten toinen perillinen, Kirill Vladimirovich Romanov, myös kuoli. Ja Vladimir Kolmas nousi valtaistuimelle vuonna 1938. Kuningas on nuori, mutta yleensä ei tyhmä ja melko vahvatahtoinen ja kunnianhimoinen.
  No, hän ryhtyi töihin! Venäjä, Italia, Saksa, Britanniaa, Ranskaa ja tulevaisuudessa Yhdysvaltoja vastaan. Tässä Triple Alliance on tietysti paljon vahvempi.
  Toukokuussa 1940 Saksa hyökkäsi Ranskaa, Belgiaa, Hollantia ja Britanniaa vastaan. Venäjä hyökkäsi Ranskan, Englannin ja Hollannin siirtomaita vastaan. Alueiden haltuunotto alkoi.
  Britit ja ranskalaiset eivät voineet vastustaa Venäjän armeijaa. Ja saksalaiset voittivat ja pakottivat antautumaan Ranskan, Belgian ja Hollannin puolessatoista kuukaudessa.
  Sitten Fuhrer miehitti sekä Espanjan että Portugalin ja valloitti Tanskan ja Norjan. Venäjä miehitti Ruotsin.
  Sota oli melkein yhdessä portissa. Paikallisen väestön tuella Venäjä valloitti Intian, Indokiinan, Etelä-Afganistanin, Etelä-Iranin, Lähi-idän ja astui Egyptiin.
  Siirtomaajoukot eivät tietenkään kyenneet vastustamaan tsaarin armeijaa, eivätkä he todellakaan halunneet vastustaa. Afrikan valloitus viivästyi jonkin verran teiden puutteen ja pitkien yhteyksien vuoksi. Saksalaiset muuttivat Afrikan halki Gibraltarin ja Marokon kautta, venäläiset Egyptin kautta ja edelleen Sudanin kautta.
  Maasto oli kuitenkin enemmän esteenä kuin brittiläisten tai ranskalaisten joukkojen vastarinta. Heitä oli vähän, ja he ovat huonosti aseistettuja, ja enimmäkseen paikallisista alkuperäiskansoista. Kuka ei tiennyt miten eikä halunnut taistella.
  Vuonna 1940 Hitler ei uskaltanut laskeutua Britanniaan. Hän aloitti ilmahyökkäyksen, aluksi ei kovin onnistunut. Mutta keväällä 1941 venäläiset koneet tulivat taisteluun, ja Britanniaa alettiin painostaa kuolemaan.
  Ja elokuussa seurasi saksalais-venäläisten yhteisjoukkojen maihinnousu ja kahden viikon itsepäisten taistelujen jälkeen Lontoon valloitus.
  Sen jälkeen koko itäinen pallonpuolisko, mukaan lukien Australia ja Uusi-Seelanti, muuttui venäläiseksi, saksaksi ja italiaksi.
  Mutta siellä oli vielä USA.
  Tsaari Vladimir päätti hyökätä myös Amerikkaan. Hitler ja Mussolini tukivat häntä tässä päätöksessä. Kolmas valtakunta siirsi joukkoja Islantiin ja edelleen Grönlantiin ja Kanadaan, ja tsaari-Venäjä muutti Alaskaan. Voimat ovat tietysti eriarvoisia. Yhdysvalloilla on melko heikko panssarivaunulaivasto ja paljon pienempi väkiluku kuin Venäjällä kaikkien sen siirtokuntien kanssa. Vaikka talous on kehittynyt. Mutta sellaista hirviötä ei voi vastustaa.
  Aloitettuaan hyökkäyksen vuonna 1943 Venäjän armeija miehitti nopeasti Alaskan kahdessa talvikuukaudessa. Ja keväällä hän valloitti saksalaisten kanssa melkein koko Kanadan.
  Brasilia, Venezuela, Meksiko ja muut maat julistivat sodan Yhdysvalloille.
  Venäjän joukkojen liikkuminen Pohjois-Amerikan osavaltioissa alkoi. Voimat ovat tietysti eriarvoisia. Venäjä ja Saksa ovat parempia sekä laadultaan että määrältään.
  Tytöt Natasha, Zoya, Aurora ja Svetlana taistelevat maailman parhaalla tankilla "Kondratenko"-3, liikkuvalla ajoneuvolla pitkäpiippuisella ja pikatuliaseella. Erittäin ketterä, matala siluetti.
  Painon mukaan Kondratenko-3-säiliö on noin neljäkymmentä tonnia ja on hyvin suojattu. Ja ase pienestä 76 mm:n kaliiperista huolimatta suurella suunopeudella.
  Shermanit, tähän säiliöön ei voi tunkeutua mistään kulmasta. Niin...
  Tytöt, jotka taistelevat paljain jaloin ja bikineissä, vain tuhoavat amerikkalaiset ja nauravat paljon.
  Varsinkin Natasha... Ja paljain sormin hän painaa ohjaussauvaa sanoen:
  - Kunnia Venäjälleni!
  Zoya ampuu myös. Hän tekee tämän paljain varpaillaan, painaen joystickin painikkeita ja huutaa:
  - Ja koko kotimaamme!
  Aurora ampuu edelleen. Hän lyö vihollista ja sanoo hampaat paljastaen:
  - Ja korkeammat voimat ovat takanamme!
  Ja myös tyttö silmäilee erittäin kiihkeästi! Paljain varpain hän painaa kuin ohjaussauvan painikkeita.
  Ja sitten Svetlana ampuu. Niin älykäs ja reipas tyttö. Säteilee suusta auringonsäteitä. Ja hän myös laulaa:
  - Olen maailmantähti! Juoksen nopeammin kuin Saatana!
  Tällaisten tyttöjen kanssa itse paholainen ei ole kauhea. He puivat amerikkalaisia tiukasti Chicagon ympärillä.
  Eikä päästää ketään sieltä pois. Ne jylisevät, sanotaanko triviaalisti. Nämä ovat tytöt.
  Ja nyt Chicagon varuskunta antautuu. Tunne meidän!
  Ja venäläiset panssarit lähestyvät jo New Yorkia. Tsaari Vladimir hieroo käsiään tyytyväisenä. Menivätkö venäläiset koskaan niin pitkälle?
  Tytöt ja ilmassa taistelevat rohkeasti. Esimerkiksi söpö pari: Maria ja Mirabela.
  He saavat laskunsa, avojaloin ja bikinien kaunottaret. Heillä ei kirjaimellisesti ole mitään vastustettavaa. Tällaiset tytöt täällä ovat kauniita ja häikäisevän aggressiivisia ja hyvin kohdennettuja.
  Maria ampui laukauksen, ampui alas tusinaa lentokonetta yhdessä purskeessa ja lauloi:
  - Kunnia sinulle, kotimaamme! Venäjän nimissä!
  Mirabela myös ampui ja karjui:
  - Mutta on johtaja, jolla on suuri voima,
  Hän kutsuu slaavit taisteluun ...
  Ei pärjää Venäjän kanssa
  Kun Vladimir on kuningas!
  
  Lujasta, vahvasta, rautaisesta tahdosta,
  Näyttää metallin leikkaamiselta...
  Venäläiset eivät tarvitse parempaa osuutta -
  Vain ihmiset unelmoivat sellaisesta!
  Kyllä, nämä tytöt taistelevat ja laulavat mestareita ...
  Muuten, New Yorkin myrskyn keskellä ensimmäinen venäläinen kosmonautti lensi avaruuteen, lensi maapallon ympäri. Ja tämä on toinen Romanovien dynastian tsaari-Venäjän saavutus.
  Ja sitten New Yorkin varuskunta antautui, ja Washington pian kaatui. Ja 3. syyskuuta 1943 Yhdysvallat antautui kokonaan. Näin päättyi toinen maailmansota, joka alkoi 15. toukokuuta 1940. Sota on loistava Venäjälle ja voittoisa.
  Tietysti sekä Hitler että Mussolini hyötyivät paljon tästä sodasta. Molemmat diktaattorit saivat omaisuutta Afrikassa, osa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Eurooppa jaettiin lopulta maiden kesken. Ja kansanäänestyksen jälkeen Bulgariasta tuli Bulgarian kuningaskunta osana Venäjää.
  Näyttää siltä, että maailma on jaettu uudelleen ja siirtomaita voidaan sulattaa. Mutta Hitler ei tietenkään olisi Hitler, jos hän ei haluaisi enempää. Erityisesti voittaa Venäjä. Ja ottaa haltuunsa sen alueet.
  Ja tietysti saksalaiset luottivat voimakkaasti uusiin, tehokkaampiin aseisiin. E-sarjan tankkeja ja ballistisia ohjuksia ja erityisesti lentäviä lautasia varten.
  Tsaari-Venäjä kuitenkin ohitti huomattavasti kolmannen valtakunnan ballististen ohjusten osalta ja jopa lensi Kuuhun 12. huhtikuuta 1951.
  Ja "E"-sarjan tankeilla ei ollut laadullista ylivoimaa venäläisiin verrattuna.
  Ja vain lentävät lautaset olivat mysteeri. Laminaarisuihkun ansiosta ne osoittautuivat täysin haavoittumattomiksi kaikenlaisille pienaseille. Mutta samaan aikaan he itse eivät voineet ampua.
  Mussolini kuoli ja hänen poikansa nousi valtaistuimelle. Hitler painosti häntä ja nuori mies suostui taistelemaan Venäjän kanssa. 20. huhtikuuta 1955 alkoi uusi, kolmas maailmansota. Hitlerin puolella olivat: Italia, Brasilia, Argentiina, Chile, Meksiko, lyhyesti sanottuna, koko Latinalainen Amerikka, paitsi Kuuba, joka tuki Venäjää. Eikä maailmassa ollut enää muita maita! Kolmas maailmansota alkoi 20. huhtikuuta 1955. Ja tsaari Vladimir kohtasi hallituskautensa suurimman haasteen.
  Ainoa asia, joka voisi lohduttaa häntä, on se, että tämä sota on viimeinen maapallon sotien historiassa. Koska kaikki maailman maat osallistuvat siihen!
  No, kun sota on alkanut, se pitäisi käydä! Hitlerin hyökkäys ei ollut erityinen yllätys. Unkari, Jugoslavia, osa Venäjää rajoitetulla autonomialla, heidän tsaari Vladimir Kolmas. Albania on Italian miehittämä. Kaikki tilaus tilauksesta. Saksalaiset yrittävät edetä Itä-Preussista, Itävallasta ja Italiasta etelästä. Ja taistelut ovat käynnissä Afrikassa. Latinalaisten maiden koalitio Yhdysvaltoihin. Mutta he eivät ole kovin aktiivisia siellä. Juuri julisti sodan.
  Sillä välin Hitler liikutti pääjoukkoja Euroopassa.
  Ja helvetin sota syttyi. Viimeinen suuri sota ihmiskunnan historiassa.
  Saksalaiset antoivat pääiskun Unkarissa Budapestin suuntaan. Oleg Rybachenko taisteli siellä. Hän näytti edelleen noin kymmenenvuotiaalta pojalta. Totta, hän on erittäin fyysisesti vahva, lihaksikas, nopea ja mikä tärkeintä, kuin kuolematon vuorikiipeilijä. Kyllä, kirjailija ja runoilija Oleg Rybachenko sai kuolemattomuuden, mutta sillä ehdolla, että hänestä tulee kymmenen vuotta vanha poika ja palvelee Venäjää lapsellisessa, mutta erittäin vahvassa ja nopeassa ruumiissa. Ja hän on lapsi 1. tammikuuta 1904 lähtien. Kun hän asettui Port Arthuriin mökkipojaksi. No, hän ja poika eivät ole pienimmät, mutta vahvoja ja nopeita alusta alkaen, ja he ottivat hänet laivaan.
  Lisäksi, kun he epäilivät, oliko se liian pieni, Oleg Rybachenko taivutti kuparipenniä sormillaan. Sen jälkeen ilman keskustelua hänet vietiin laivalle.
  Poika on ansainnut monia palkintoja osallistumalla kaikkiin sotiin. Tuli upseeri. Mutta hän näytti lapselta. Siksi, vaikka hänelle myönnettiin palkintoja lukuisista suorituksista, he eivät saaneet ikuista poikaa kapteenin yläpuolelle. Ja nyt Oleg Rybachenko on ollut armeijassa yli puoli vuosisataa. Olen pitkään ansainnut upseerieläkkeen, mutta jos sinulla on rautainen terveys, niin miksi jättää palvelus.
  Lisäksi ilman tietokoneita, pelikonsoleja televisio on jotenkin tylsää. Ja armeijassa olet kapteeni, joka ajaa ainakin sotilaita. Kyllä aika kuluu edelleen.
  Generalissimo Kondratenko on kuollut. Myös suuramiraali Kolchak, joka ohitti Ushakovin, kuoli. Monet, joiden kanssa Oleg Rybachenko aloitti, palvelua ei enää ole.
  Tarkemmin sanottuna Port Arthurin piirityksen jälkeen lähes kaikki veteraanit ovat kuolleet. Vain Vovka jäi. Hänkin oli silloin mökkipoika, ja nyt hän on jo harmaahiuksinen isoisä. Totuus toimii edelleen. Ja hän on yllättynyt siitä, että Oleg pysyy samana poikana, jolla ei ole ainuttakaan arpia kehossaan. Tällainen ilmiö tunnetaan koko Venäjän tsaariarmeijassa. Totuus taistelee erittäin viileästi.
  Poika Oleg on paljain jaloin, joten hän on miellyttävämpi ja näppärämpi. Hän tähtää aseen perään ja ampuu saksalaisia "E"-sarjan panssarivaunuja. Natsien koneet ovat yksinkertaisesti valtavia. Ja mikään ei näytä pysäyttävän heitä.
  Mutta ikuinen poika iskee niin hyvin, että se murtuu metallin läpi. Maalaa Fritzin, repii torneja ja laulaa.
  - Tsaari Vladimir, Venäjän tsaari ...
  Ortodoksinen suvereeni!
  Valloitamme pian maailman,
  Onhan kerubi yläpuolellamme!
  Hitler lopettaa
  Ja kuka kuunteli - hyvin tehty!
  Ja poika, kuin heittäisi kranaattia, paljain jaloin, lapsen jalalla. Harmapartainen Vovka pudistaa vain päätään.
  Yli viisikymmentä vuotta lapsena kirjailija ja runoilija Oleg Rybachenko vietti 1900-luvulla. Ja täytyy myöntää, että olen nähnyt paljon. Kuolemattomana hän oli kauan sitten menettänyt kaiken pelon tunteen. Ja sota muistutti häntä tietokonestrategiasta.
  Oli helppoa ja hauskaa pelata. Ja oli myös kiva taistella. On hyvä, kun aamukaste on paljain jalkojesi alla, ja olet ikuinen kylpevä poika, joka on pukeutunut shortseihin!
  Oleg Rybachenko saa juosta shortseissa ja paljain jaloin. Port Arthurissa poika opetti minut kävelemään ilman kenkiä, jopa kylmässä. Loppujen lopuksi kuolematon ruumis ei voi vilustua tai sairastua, mutta kylmään tottuu nopeasti, mikä ei aiheuta haittaa. Aivan kuten Peter Pan. Ja paljain jaloin on melkein mukava juosta lumessa. Liikkeessä kylmyyttä ei käytännössä tunnu, vain kun istut paikallaan, paljain jaloin hieman ruskettunut! Mutta pojalle se on pikku juttu.
  Mutta on myös noitatyttöjä Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! He osallistuvat myös sotaan. Mutta ei koko ajan, vaan jaksoina. Auttoi pitämään Mount High, kun se oli vaikeinta. Paljajaloiset kaunottaret taistelivat siellä ja bikineissä. He heittivät jalkojaan paljain varpain, terävästi hiottuilla kiekoilla.
  Ja leikkaa miekoilla. Ja Oleg Rybachenko kaivoi sitten konekivääristä - vanhemmat toverit tapettiin. Ja seurauksena samuraiden hyökkäys jumiutui, ja Mount High osoittautui horjumattomaksi!
  Ja tytöt näyttivät korkeimman luokkansa ja Valkyriesin taitolentonsa.
  Ja nyt saksalaiset ovat puolustuskannalla. Tsaarin armeija on valmis sotaan. Führer ei onnistunut saavuttamaan taktista yllätystä.
  Ja venäläiset joukot taistelevat rohkeasti. Näyttää siltä, että Hitler kiroaa itsensä useammin kuin kerran tällaisen sodan aloittamisesta. Lisäksi huolimatta siitä, että Fuhrerilla on kaksi kolmasosaa Euroopasta ja kolmasosa Afrikasta, mutta silti
  hän ei ole Venäjän kilpailija.
  Ja myös sotilaiden määrä. Ja Italian joukot ovat heikkoja. Latinalaisen Amerikan maat osallistuvat sotaan hitaasti. Ja heidän armeijansa eivät ole teknisesti ja organisatorisesti kovin hyviä.
  Joten Venäjä pitää vihollista edelleen syvässä puolustuksessa.
  Tank "Kondratenko"-6 on melkoinen tapa taistella tämän sarjan kanssa. Kyllä, ja "Nikolay" -4 on raskaampi, se näyttää olevansa erittäin vahva kone.
  Venäläiset voivat taistella raskaampia saksalaisia hirviöitä vastaan.
  Varsinkin "Nikolay"-4:llä, jossa Alenkan miehistö, tytöt ovat erittäin kauniita ja bikineissä.
  Ase 130 mm kaliiperi. Kuinka lyödä fasisteja. Turhaan Hitler törmäsi tsaari-Venäjälle. Täällä se ei ole hänelle helppo kävely, vaan lyöminen.
  Anyuta painoi joystickin nappia paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Venäjän ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Ja kuinka kaunotar nauraa!
  Ja sitten Augustinus ampuu ammuksen vihollista kohti. Murskaa metalli ja laula:
  Laitetaan sydämemme sykkimään yhdessä!
  Ja hän painaa myös joystickin painikkeita paljain varpaillaan. Tämä on todella siisti tyttö!
  Ja tässä Maria on kuin lupanet. Ja jakaa fasistit. Ja tuhota vihollinen.
  Kun käytät paljaita varpaita. Ja myös laulaa:
  - Isänmaamme nimessä, pyhimys! Anna taistelijan olla yksinkertaisesti siisti!
  Ja purskahti nauruun ja näyttää hampaansa!
  Ja sitten olympialaiset painavalla lupanet-ammuksella. Loppujen lopuksi hän on juuri sitä mitä tarvitset - mehukkain omenamehu!
  Ja taas tytöt murtautuivat E-50:n läpi, pudottivat tornin ja nauroivat.
  Alenka lähetti ammuksen murskaamalla E-100:n, lävistämällä sen läpi ja läpi. Ja käyttämällä paljaita varpaita. Miksi tyttö lauloi:
  - Murtakaa vihollinen!
  Ja Anyuta puskee ympäriinsä paljain jaloin ja vinkuen:
  - Fritz kaput!
  Ja sitten osui Augustine. Myös erittäin osuvasti ja paljain varpain kumiseen:
  - Loppu Hitler!
  Ja sitten Maria lisää hyvin aggressiivisesti. Murskaa fasistit ja vinkkaa::
  - Ja kuka tahansa kuunteli, hyvin tehty!
  Ja näytä kieltään!
  Ja sitten Olympias lähettää ammuksen tappaen vastustajia.
  Ja myös paljain jaloin päästämisen ja laulun aikana:
  - Yhteensä loppuunmyyty!
  Ja taas tyttö ottaa kielen ja näyttää sen.
  Joten he leikkaavat...
  Kuukauden taistelun jälkeen hyökkäyksen alusta saksalaiset etenivät 50 kilometristä sataan kilometriin ja kärsivät raskaita, jopa valtavia tappioita. Ja italialaiset Afrikassa päätyivät kattilaan ja piiritettiin. Heidän joukkonsa lyötiin triviaalisti.
  Täällä 21. toukokuuta Adolf Hitler käski kutsua armeijan, jotka kaikki pystyivät kantamaan aseita viidestätoista kuuteenkymmentäviisi. Tsaarin armeija keräsi reservejä.
  Kuten kävi ilmi, saksalaiset levyt eivät ole käytännössä niin kauheita. Totta, venäläiset koneet voivat hyökätä oinaalla. Mutta voit päästä eroon tästä tsaarin armeijan koneiden korkean ohjattavuuden ansiosta.
  Ja Hitlerin laskelma haavoittumattomasta ihmeaseesta ei toteutunut ollenkaan.
  Tsaariarmeija oli edelleen puolustuskannalla. Tehokkaat puolustuslinjat kaivettiin etukäteen, vahva puolustus. Anna Hitlerin hengittää. Mutta Afrikassa voit painostaa heikompaa italialaista liittolaista.
  Jos Fuhrer ei päättäisi mennä sotaan tsaari-Venäjää vastaan, hän epäilemättä jäisi historiaan Saksan suurena ja jopa suurimpana johtajana. Ja niin demoni halusi hallita maailmaa, ja mitä siitä tuli?
  Venäläiset tytöt ovat loppujen lopuksi maailman siisteimpiä.
  Oleg Rybachenko, kuten aina, on taistelun eturintamassa. Luoti tai sirpaleet eivät vie häntä. Hän on epätoivoinen ja viileä kaveri.
  Poika shortseissa ja avojaloin natseja vastaan. Ja heittää kranaatteja heitä kohti ja juoksee lyijysateessa.
  Kyllä, on sääli, että ei ole loistavaa Kondratenkoa, mutta on nuoria ja kykeneviä komentajia. Erityisesti kenttämarsalkka Vasilevsky, joka erottui jo ensimmäisen maailmansodan aikana. Ja komentaa energisesti ja taitavasti.
  Ja Fritz, joka törmäsi kovaan puolustukseen, juuttuu toivottomasti siihen. Mutta he yrittävät silti murtautua.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika nauraa, paljastaa hampaansa ja laulaa:
  - Isänmaani! Pyhä isänmaani!
  Ja myös kuinka hän heittää kranaatin paljain jaloin.
  Ja tässä on Natasha, Zoya, Aurora ja Svetlana tulivat taisteluun. He ovat pyhän Jumalan Rodin palvelijan ikuisia tyttöjä-noitia. He eivät aina taistele, muuten Venäjä olisi valloittanut koko maailman. Mutta se on aina tehokasta ja silmiinpistävää.
  Tytöt rakastavat tappamista: nämä ovat tyttöjä!
  Ja kuinka he kävelevät natseja vastaan ja kuinka he upottavat ...
  Ja paljain varpain he heittävät kiekkoja tappaen Fritzin.
  Natsit ovat jumissa ja kärsivät yhä enemmän tappioita. Suuri strategi Vasilevski ehdottaa natsit ja italialaiset murskaamista Afrikassa. Joten siellä on ketterämpiä, ja paremmalla ohjattavuudella venäläisillä tankeilla on etu. Ja Euroopassa anna natsien juosta villiin. Jotta he kuluttaisivat resurssinsa täysin loppuun.
  Tsaari Vladimir hyväksyi sellaisen suunnitelman. Ja uusia joukkoja siirrettiin Afrikkaan.
  Elizabeth ja hänen miehistönsä taistelivat Libyassa ja katkaisivat italialaiset yksiköt. Siellä on kuuma ja tyttö on mukava bikineissä. Heillä on uusin tankki "Kondratenko"-6, jolla soturit ohittavat italialaisten ja Fritzin asemat ja murskaavat ne luottavaisesti.
  Elizabeth ampuu panssarivaunua Mussolini Jr.:n valtakunnasta ja sanoo:
  - Merellä, aalloilla, turkki ja kaftaanikävely!
  Ja käyttää tietysti paljaita varpaita.
  Ekaterina ampuu seuraavana. Lyö saksalaista autoa ja karjuu:
  - Venäjällä tsaari Vladimir on sankari!
  Elena lyö häntä, lyö Fritzin itseliikkuvaa asetta ja siristaa:
  - Isänmaan puolesta tapat Hitlerin!
  Ja lopuksi olympialaiset vapauttavat ammuksen. Murskaa Fritz, murskaa ne ja vinkkaa:
  - Tulos tulee olemaan erinomainen!
  Ja hän käyttää myös lasten jalkojen paljaita varpaita.
  Afrikassa toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa venäläiset joukot saavuttivat merkittävää menestystä. Taistelut siirtyivät Libyan ja Etiopian alueelle. 12. kesäkuuta Tripoli kaatui. Ja 15. kesäkuuta Etiopian pääkaupunki otettiin liikkeelle. Niinpä Mussolini Jr:n sotilaat putosivat. Valitettavasti hän ei pystynyt tukemaan isäänsä.
  Ja hänen kunniansa myös voittajana. Mutta Mussolini, joka oli ottanut osan Englannin ja Ranskan siirtomaista, piti itseään Caesarina. Mutta Caesarin ylittäminen näyttää ylittävän hänen voimansa.
  Oleg Rybachenko taisteli patterin komennossa. Ja niin urhoollisesti, että saksalaiset menettivät hänen tulestaan kymmeniä tankkeja joka päivä. Hänen poikansa sai jopa toisen kultaisen ristin. Ja jopa lopulta, kaikesta huolimatta, heille myönnettiin pitkään ansaittu majurin arvo.
  Aikaisemmin ei käytetty, koska se näyttää lapselta. Mutta poika osoitti erinomaista sankarillisuutta. Ja kyky taistella.
  22. kesäkuuta 1955 Venäjän joukot Afrikassa valloittivat lopulta Italian Somalian. Ja 25. kesäkuuta 1955 Italian joukkojen jäännökset Etiopiassa antautuivat.
  Keisarillinen armeija voitti itsevarmasti. Mainstein, jota pidettiin Kolmannen valtakunnan parhaana komentajana, kirjoitti päiväkirjaansa:
  - Heräsimme helvetin karhun! Nyt meitä revitään!
  Kesäkuun loppuun mennessä saksalaiset olivat kärsineet niin suuria tappioita, että heidän oli pakko keskeyttää hyökkäys Euroopassa.
  Tsaari Vladimir käski lisätä painetta Afrikassa. Ensin Musta manner, sitten kaikki muu - sanoi erinomainen hallitsija! 1. heinäkuuta 1955 saksalaiset yrittivät edetä Skandinaviassa. Ja he ryntäsivät Tukholmaan, mutta törmäsivät erittäin tiiviiseen puolustukseen. Ja he kärsivät valtavia vahinkoja.
  Heinäkuun alussa 1955 venäläiset joukot saapuivat Saksan Algeriaan.
  Libya oli jo tsaari-Venäjän hallinnassa. Siellä oli hyökkäys ja Nigerin silmukoita.
  Elizabethin panssarivaunumiehistö taistelee natseja vastaan. On todella kuuma ja tytöt jopa riisuivat rintaliivit ja nyt heillä on vain alushousut Kondratenko-6 tankissa. He ampuvat tarkasti natseja.
  Ja he haluavat suuria asioita.
  Tsaari-Venäjä on edelleen itsevaltainen maa. Eikä sillä vieläkään ole parlamenttia. Ja että vallankumousta ei tapahtunut ja duumaa ei perustettu. Kuninkaat eivät itse halua rajoittaa valtaansa. Ja Fuhrer ja Duce ovat diktaattoreita. Toisin sanoen on kahden järjestelmän sota autoritaaristen hallintojen kanssa.
  Mutta tsaari-Venäjälle se on luonnollisempaa. Ja siellä on sitkeä ja hellimätön taistelu.
  Elizabeth painaa joystickin nappia paljain varpaillaan ja laukaisee ammuksen. kehrää itsekseen:
  Murskataan fasistit palasiksi!
  Ekaterina painoi myös joystickin nappia paljain varpaillaan ja vapautti tappajan kehräten:
  Kaadetaan Hitler!
  Ja Elena myös lyö, tyrmää natseja ja vinkua:
  - Revin sen osiin!
  Ja myös kuinka virnistää! Ja paljain jaloin hän painaa joystickin painikkeita.
  Ja sitten olympialaiset miten siitä tulee, ja miten lupaen. Se murskaa kaikki ja riehuu:
  - Helvetin kulkuväylä ja miehistö!
  Älä unohda painaa joystickin painikkeita paljain varpain. Ja lyö vihollista.
  Soturit ovat todellakin luonteeltaan erittäin rohkeita ja kimaltelevia.
  Sillä välin Oleg Rybachenko torjui toisen Fritzin hyökkäyksen ja lauloi:
  - Isänmaan ja Vladimir tsaarin puolesta - hurraa!
  Kyllä, todellisessa historiassa oli sellainen Venäjän keisariksi julistautunut Vladimir Kolmas, Romanovien dynastian pää. Ja hän todella alkoi virallisesti hallita vuonna 1938. Ja sitten Vladimir osoittautui - todellinen kuningas ja jopa mahtava! Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaari, jolla on kaikki mahdollisuudet tulla koko maan keisariksi!
  Voiton tai pikemminkin hyökkäyksen heijastuksen jälkeen Oleg Rybachenko vaihtoi kortteja alaistensa kanssa. Poika shortseissa, vaalea, hyvin lihaksikas ja muotoiltu leikki harmaatukkaisten taistelijoiden kanssa. Jopa yllättäen Oleg on vanhempi kuin he kaikki. Mutta tämä poika leikkaa itsensä.
  Port Arthurin muistaminen, sankarillinen puolustus, josta Venäjän kunnia tuli. Suuri kunnia samalla...
  Kuolematon poika huomautti:
  - Näin ratkaisemme kaikki ongelmamme! Pian tulee hetki, jolloin ihmiset eivät koskaan tapa toisiaan!
  Sotilaat ja upseerit sopivat:
  - Totta kai, majuri! He eivät tapa!
  Oleg katsoi nauhaa, jossa oli monia mitalejaan. Kyllä, käskyjä on jo niin paljon, kenraaleilla harvalla on. Ja olisi kiva saada itsellesi titteli. Prinssi, kreivi, herttua!
  Duke Rybachenko - kuulostaa kauniilta!
  Ja poika hyppäsi korkeammalle ja pyörähti levysoittimessa.
  Saksalaiset yrittivät hyökätä, mutta heidät torjuttiin jälleen ja he kärsivät valtavia korjaamattomia vahinkoja.
  Heinäkuussa Venäjän armeija saavutti uusia, suuria menestyksiä Afrikassa. Kun tsaarin armeijan hyökkäyksen vakavuus oli siellä. Algerialla on paljon parhaita venäläisiä aseita. Ja kuun loppuun mennessä saksalaiset piiritetään ja tuhotaan kattilassa.
  Elokuussa venäläiset joukot murtautuivat myös Marokon halki. Taistelivat epätoivoisesti, tytöt tankissa "Kondratenko" -6, murtautuivat sen paksuun tilaan.
  Aina silloin tällöin kuului saksalaisten antautumisesta valtaavista kaupungeista.
  Taisteluja käytiin Nigeriassa ja eri paikoissa. Venäläiset ottivat sekä lukuisia että liikkuvia teknikoita ja paikallisen väestön tuella, jonka rasistiset fasistit käänsivät itseään vastaan.
  Afrikka todellakin osoittautui heikoksi lenkkiksi Hitlerin ja Mussolini Jr:n strategiassa.
  Venäjä valloitti siellä... Ja syyskuussa joukot liikkuivat Norjassa hitaasti noustaen. Natsit kärsivät valtavia tappioita. Ja Alenka miehistöineen ajoi tankilla. Uusin tankki "Nikolay" -5 raskas, osoittautui edistyneemmäksi kuin E-sarja.
  Jopa niin voimakas panssarivaunu kuin E-200 pääsi tiensä tsaarin koneen aseiden läpi.
  Alyonka, painaen joystickin painikkeita paljain varpaillaan, hieroi käsiään tyytyväisenä:
  - Olen jotain, joka voi murtaa Wehrmachtin!
  Anyuta painoi myös nappia paljain varpaillaan, löi saksalaisen auton läpi ja vahvisti:
  - Pyyhitään Wehrmacht pölyksi! Tsaarin vallan puolesta!
  Cool Augustine ampui ja huusi:
  - Ja me elämme kommunismin alla!
  Maria suostui tähän:
  - Kyllä, tsaarin kommunismin aikana!
  Ja paljain varpaillaan hän painoi joystickin painikkeita. Ja samalla lupanetina ja murskata vihollinen.
  Ja tässä Marusya huutaa:
  - Täydellä tutkinnolla!
  Ja myös paljain varpaillaan hän painaa joystickin painiketta.
  Venäjän joukot ovat jo piirittäneet Oslon. Taistelut käyvät joka pensasta ja talosta.
  Keskellä tsaarin armeija torjuu jälleen Saksan hyökkäystä. Oleg Rybachenko, kuten aina, on eturintamassa ja taistelee luottavaisesti. Venäläinen tykistö toimii kuin kello.
  Kaikki oikein ja oikein...
  Lokakuussa venäläiset joukot katkaisivat vihdoin Afrikan maatoimituksista ja vapauttivat Marokon. Natsit löysivät itsensä eräänlaisesta kattilasta.
  Jopa mustalla mantereella. Hitler vapisi raivosta, mutta hän ei voinut syödä mitään.
  Kyllä, hän tönäisi itsensä Venäjän... Talvi lähestyi. Huolimatta siitä, että alkoi sataa lunta, Oleg Rybachenko juoksee edelleen paljain jaloin ja shortseissa. No, poika - mitä otat! Ja melko peloton poika.
  Ja heittää kranaatteja paljain varpain.
  Ja laulaa:
  - Anna juosta kömpelösti,
  Panssaroidut tankit lätäköissä...
  Ja katolla on konekivääri -
  Cheburashka ampuja,
  Krokotiilin ampuja!
  Shakoklyak hyökkää!
  Terminaattoripoika heitti kranaatin paljain varpaillaan, repii natseja ja lauloi:
  - Ja leikin dynamiitilla,
  Ohikulkijoiden edessä!
  Kuinka Fritzin palat ujostelevatkaan!
  Kaikki valehtelevat, ja minä menen!
  Ja poika on todella hauska! Mutta jo armeijassa yli viisikymmentä vuotta. Ja vain paholainen! Jopa blondi!
  Oleg Rybachenko heittää jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja karjuu:
  - Kunnia tsaarille ja Nikolai ja Vladimir Kolmannelle!
  Ja ajattelin, etteivät he sekoita Vladimir Kirillovitš Romanovia Vladimir Putiniin! Suuret Romanov-tsaarit ovat mahtava perhe! Ne, jotka tekivät Venäjästä suurimman imperiumin!
  Eikä niin onnen pilaama kuin Putin!
  Mutta nyt Venäjän joukot torjuvat toisen hyökkäyksen.
  Marraskuu tulee. Natsit ovat hengästyneet. Mutta uusia reservejä heitetään taisteluun. Niitä ollaan jo lopettamassa Afrikassa. Se on vaikeaa fasisteille.
  Niinpä he purkavat vihansa vankeja kohtaan. Täältä he saivat kauniin Nicoletan. He riisuivat hänet pikkuhousuihin asti ja johdattivat hänet marraskuun tuoreen lumen läpi.
  Tyttö kädet sidottuina, melkein alasti, kävelee lumikuitujen läpi jättäen paljaita, siroja jalanjälkiä. Hän on niin kaunis. Ja saksalaiset seuraavat häntä piiskaten häntä ruoskailla. Ja he löivät itsensä kaunokaisen, he löivät. Veri tippuu hänen leikatusta selästä.
  Nicoletta vain puristi hampaitaan. Ja ylpeänä nostaa päätään. Ja hänen kuparinpunaiset hiuksensa leijuvat kuin proletaarinen lippu.
  Ja hänen paljaat jalkansa muuttuivat myös helakanpunaisiksi, mutta tyttö ei edes nosta kulmakarvaa.
  Mikä ilmiömäinen rohkeus hänellä on.
  Vaikka natsit ovat jo ottaneet sen ja laittaneet sen paljaalle rintakehään soihtulla. Mutta silloinkin tyttö vain vapisi, mutta ei itkenyt.
  Hänellä on niin suuri usko...
  Tyttö vedetään telineeseen, hänen nivelensä ovat vääntyneet. Sitten paljain jalkojen alla syttyy tuli. Hän nuolee kaunokaisen paljaita jalkoja. Ja kuumalla ketjulla he piiskaavat kauneuden alastomaa ruumista.
  Nicoletta lauloi vastauksena;
  Olen Chernobog, pahan Jumalan tytär,
  Luon kaaosta, kylvän tuhoa...
  Suuruuttani ei voi voittaa,
  Vain kiivas kosto palaa sielussa!
  
  Lapsena halusin hyvän tytön,
  Hän kirjoitti runoja ja ruokki kissoja ...
  Heräsin aikaisin aamulla
  Sen yläpuolella heiluttivat kerubien siivet!
  
  Mutta nyt tiedän mitä paha on
  Mikä tekee tästä maailmasta onnettoman...
  Ja mitä hyvää sanot?
  Tässä on intohimoisesti rakastettu tuho!
  
  Ja osoitti tyttömäistä intoaan,
  Mikä kimalteleva Jumalan tytär onkaan tullut...
  Me valloitamme maailmankaikkeuden avaruudet,
  Näytämme voimaa, erittäin voimakasta!
  
  Isoisä tämä Chernobog,
  Hän tuo kaaosta, sotia maailmankaikkeuteen...
  Rukoilet Svarogia auttamaan,
  Itse asiassa saat palkinnon!
  
  Niin minä sanoin: pelasta Herra,
  Anna vihan kiehua sydämessäsi...
  Rakennamme onnea, uskon vereen,
  Olkoon kohtu täynnä ääriään myöten!
  
  Rakastan oveluutta, ilkeyttä ja petosta,
  Kuinka huijata tyranni Stalin...
  Ei voi joutua häpeään
  Ja kuinka paljon sumua maailmassa onkaan!
  
  Tässä ehdotin vahvaa liikettä,
  Yksi isku tuhoamaan pahan...
  Mutta hyvin musta Jumala rakastui,
  Kaikissa asioissa, sekä näissä että tuonpuoleisessa!
  
  Kuinka minusta tuli tottunut pahaan,
  Ja vihan sydämessä, kiihkeästi ravittuna...
  Kadonnut himo iloon, hyvyyteen,
  Heti kun viha tunkeutui jalustalta!
  
  Ja entä Stalin - hän on myös paha,
  Hitleristä, joten ei ole epäilystäkään...
  Tšingis-kaani oli niin siisti rosvo
  Ja kuinka monta sielua hän onnistui lamaannuttamaan!
  
  Joten sanon miksi pitää hyvää,
  Jos siinä ei ole pienintäkään omaa etua...
  Kun olet tikka - mielesi on taltta,
  Ja katosi kun typeriä ajatuksia!
  
  Joten sanon itselleni ja muille,
  Tarjoa voimaa kuin mustaa mustetta...
  Sitten valloitamme maailmankaikkeuden avaruuden,
  Aallot murtautuvat maailmankaikkeuden läpi!
  
  Teemme pahasta niin voimakkaan
  Se antaa raivolle kuolemattomuuden,
  Hengellisesti heikkoja on jo räjäytetty,
  Ja me olemme vahvimmat ihmiset, jotka uskovat tähän!
  
  Lyhyesti sanottuna meistä tulee vahvempia kaikkialla,
  Nosta veren miekka maailmankaikkeuden yli...
  Ja meidän raivomme on myös hänen kanssaan,
  Meille tulee kohtaloa täynnä oleva kutsumus!
  
  Lyhyesti sanottuna, olen uskollinen Chernobogille,
  Palvelen tätä pimeää voimaa koko sydämestäni...
  Sieluni on kuin kotkan siivet
  Ne, jotka ovat Mustan Jumalan kanssa, ovat voittamattomia!
  Sota Venäjän ja Hitlerin koalition välillä jatkui. Joulukuuhun mennessä venäläiset joukot saivat lopulta italialaiset päätökseen ja pakottivat heidät antautumaan Afrikassa ja melkein lopettivat saksalaiset siellä. Se puhdistettiin Fritzistä ja Norjasta.
  Nyt tsaarin armeija lähti hyökkäykseen 25. joulukuuta. Syntyi raju taistelu. Talvella venäläiset panssarit olivat selvästi vahvempia. Ja lävistettiin vihollisen puolustuksen läpi.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika, juoksi paljain jaloin ja shortseissa lumen läpi laulaen:
  - Tämä on viimeinen ja ratkaiseva taistelumme! Kuolemme isänmaan puolesta - sotilaat ovat takanani!
  Venäläiset tankit ovat erittäin ketterät kaasuturbiinimoottoreissa. Ja natsit eivät voi estää heitä niin helposti.
  Tässä eteenpäin ryntää "Nikolay" -5. Siinä on viisi tyttöä, jotka laulavat kiihkeästi:
  - Kukaan ei estä meitä, venäläistä maailmaa ei voi voittaa!
  Ja tykistä kuinka rumputaan! Siitä tulee itse asiassa aivan mahtava! Tytöt pakkasesta huolimatta, bikineissä ja paljain jaloin. Ja he ampuvat itsensä, eivätkä ajattele lopettavansa.
  Ne ovat vain villiä, kiihkeää voimaa.
  Alyonushka ei rakasta vain ampumista, vaikka hän painoi joystickin nappia paljain varpaillaan ja löi saksaa, vaan myös tarinoiden säveltämisestä.
  Hän esimerkiksi kirjoitti, kuinka tyttö meni kaukaisiin maihin pelastamaan kissanpentua. Kolmekymmentäkolme päivää kävelin paljain jaloin kivikkoisella tiellä kaataen hellät jalkani vereen.
  Ja silti onnistuin löytämään eläimen. Tätä varten keiju täytti hänen toiveensa ja tyttö meni naimisiin prinssin kanssa.
  Alyonushka kuitenkin ajatteli, miksi hän tarvitsee aviomiehen Venäjän armeijan upseerille? On parempi, että sinulla on joukko rakastajia. Ja enemmän rahaa ja hauskempaa. Loppujen lopuksi miehet ovat niin erilaisia. Ja heidän kanssaan tietysti koet nautintoa eri tavoin. Entä aviomies? Kyllästyt nopeasti häneen ja kyllästyt!
  Mutta nuori mies, joka on vasta alkanut tutustua aikuisten maailmaan, on paljon mielenkiintoisempi.
  Ja Alenka ampuu jälleen osuen saksalaiseen E-100:aan.
  Ja hän liikuttaa erittäin kauniita jalkojaan, kuten muinaisen kreikkalaisen jumalattaren.
  Ja sitten Anyuta ampuu. Myös paljaat varpaat. Ja rikkoo saksalaisen tykin.
  Sitten tyttö sanoo:
  - Venäjällä on monia älykkäitä ihmisiä, mutta tsaari Vladimir on kuninkaiden paras!
  Augustine huomautti:
  - Eikä Nikolai II ollut huono! Voi, emme tienneet arvostaa kuninkaita!
  Maria lauloi, ampui natseja paljain varpaillaan ja virnisti:
  - On välttämätöntä totella venäläisiä, puhtaalla sydämellä ja viisaammin! Ja Nikolauksen kunniaksi hän on kuningasten suuri kuningas!
  Ja Marusya lauloi jotain ... Ja hän myös leikkii paljain jaloin ...
  Venäjän joukot etenevät. Oleg Rybachenko myös taistelee. Hän on vielä kymmenenvuotias poika. Sellainen on kuolemattomuuden hinta. Kyllä, mutta kuinka hyvältä ja iloiselta hänestä tuntuu! Siinä on niin paljon energiaa ja kuohuvaa voimanvirtaa.
  Poika heittää kranaatin paljain jaloin ja vinkua:
  - Olen tiikeri, en kissa, nyt asuu minussa, ei Leopold, vaan Leopard!
  Poikamajuri, kuten aina, on kimaltelevassa iskussa. Älä pysäytä natseja.
  Täällä Venäjän joukot olivat tammikuun 1. päivänä jo täysin puhdistaneet alueensa Saksan ja Italian joukoista ja siirtyneet Kolmannen valtakunnan hallintaan.
  Samaan aikaan venäläiset yksiköt saapuivat Meksikoon. Uusi vuosi 1956 on tullut.
  Venäläisille se alkoi uusilla voitoilla. 7. tammikuuta luovutti Saksan joukkojen jäännökset Afrikassa. Ja koko musta manner tuli venäläiseksi.
  Nyt demonien riivaama Fuhrer tajusi olevansa täysin sekaisin. Ja hän tarjosi Venäjälle neuvotteluja.
  Tsaari Vladimir vastasi:
  - Puhumme vain Kolmannen valtakunnan ja Italian ehdottomasta antautumisesta!
  Mitä viisaita sanoja! Ja sota jatkuu. Oleg Rybachenko on tietysti hyökkäyksen eturintamassa. Venäjän joukot saapuivat Itä-Preussiin. Puolustuslinjat täällä ovat vahvat. Sinun täytyy murtautua läpi taisteluilla, etkä etene nopeasti.
  Yksi läpimurtokeinoista oli Alexander-4-pommikoneen itseliikkuvat aseet. Erittäin voimakas ja tappava.
  Ja myös kauniita tyttöjä täällä, kuinka juhlia täällä. He laukaisevat ammuksia käyttämällä paljaita varpaitaan painamalla ohjaussauvan painikkeita. Ja tuhoa vihollisen pillerirasiat ja pillerirasiat.
  Tytöt juoksevat rohkeasti lumen läpi - sitä varten venäläiset naiset ovat. Ja intialaiset ja kiinalaiset heittävät sen taisteluun. Nämä ovat jo kirjaimellisesti täyttämässä hautojen lähestymistapoja ruumiillaan. Mutta silti he onnistuvat ottamaan sen.
  Venäjän armeija siirtyy sisään.
  Strategi Vasilevsky siirtää kuitenkin pääiskun Italiaan - joka on paljon heikompi. Ja nyt venäläiset sotilaat saavat voiton toisensa jälkeen.
  Tammikuu on ollut erittäin onnistunut. Venäläiset joukot kaatoivat italialaiset ja satuloivat Alpit. Ja helmikuussa he miehittivät Venetsian. Ja he saapuivat Lorbandiniaan. He ottivat myös Poznanin. Saksalaiset vetäytyivät. 2. maaliskuuta Klaipeda kaatui. Venäläiset joukot etenivät Itä-Preussin halki hitaalla, liian tiheällä puolustuksella. Minun piti kirjaimellisesti polttaa tie kuorilla.
  Mutta Italiassa pastarintama romahti. Ja venäläiset joukot ryntäsivät Roomaan. 30. maaliskuuta 1956 aloitettiin hyökkäys Italian pääkaupunkiin. Joten ihmiset maksoivat Mussolinin perheen kunnianhimoista.
  Italian pääkaupunki Rooma on hyökkäyksen kohteena. Taistelut ovat rajuja. Vaikka italialaiset luovuttavat yhä enemmän. Täällä tytöt taistelevat kauniina, bikineissä ja paljain jaloin. Soturit heittävät kranaatteja jaloillaan ja tyrmäävät Mussolinin sotureita.
  Kauniita tyttöjä täällä, ja tietysti erittäin seksikkäitä. Ja titaanien lihaksilla. Ja kuinka he heittävät kranaatteja paljain jaloin, on yksinkertaisesti hämmästyttävää.
  Natashka menee eteenpäin ja ampuu murtaen:
  - Sydämessä kauniin isänmaan puolesta säteilevä tuleni palaa!
  Zoya, ampuu, laulaa mukana:
  - Avataan ovi saavutuksille! Uskomme ja kuningas on monoliitti!
  Ja sitten on Aurora, kuten paljaat varpaat, punatukkainen narttu julkaisee levyjä. Ja leikatut italialaiset kaatuvat.
  Ja sitten Svetlana laulaa aggressiivisesti hampaat paljastaen:
  - Tapamme kaikki! Murskaamme kaikki!
  He heittelevät kiekkoja paljain jaloin ja jauhavat fasisteja. Joten Mussolini joutui tyttöjen purkamisen alle. Huhtikuun hyökkäys 1956 oli kovaa ja hyvin mielikuvituksellista.
  Ja täällä tankit ajavat, helvetin tulipatsaat purkautuvat niiden rungoista.
  Tytöt etenevät ja heittävät kranaatteja paljain jaloin. Ja kuinka he sylkevät jotain veristä.
  Ja he nauravat...
  Natasha lauloi kiihkeästi:
  - Tsaari Vladimir, anna Hitlerille naamaa!
  Ja silmäilee safiirisilmin. Niin ihana tyttö.
  Tytöt ryntäävät villiin raivoon. He ampuvat konekivääreistä. He leikkaavat vihollisen, he hajottavat natseja. Ja sitten on olympialaiset. Ja mahtavan nais-sankarin käsissä pitää liekinheitintä. Ja hän ottaa sen ja lyö sen, mutta kuinka se iskee.
  Sirut lentävät natseilta kaikkiin suuntiin. Ja soturit myös kuinka haluavat nauraa.
  Sitten hän laulaa:
  - Mussolini hakataan! Ystävyytemme on monoliitti!
  Ja taas, safiirisilmät, se vilkuttaa! Ja löi natseja.
  Ja mitä halusit? Slaavit valtasivat Rooman aikoinaan Attilan johdolla. Ja nyt venäläiset ottavat vallan.
  Olympias, joka paistaa vastustajia elossa säteenheittimellä, lauloi:
  - Toivon kirkas aurinko
  Nousee jälleen maan yli..
  Venäjän voitot kuten ennenkin -
  Warriors of the Wehrmacht voittaa!
  
  Venäjän kotka planeetan yllä
  Siivet, leviäminen, nousu...
  Vihollinen joutuu vastuuseen -
  Voitetaan - rikki!
  Rooman kaatumisen jälkeen italialaiset joukot alkoivat antautua joukoittain. Mussolinin valtakunta, tämä kolmannen valtakunnan nuorempi sotilaskumppani, oli palamassa.
  Venäläiset joukot valloittivat Napolin lähes ilman vastarintaa ja laskeutuivat maihin Sisiliaan. Sielläkään ei juuri vastustettu. Ja Hitler oli hysteerinen.
  Toukokuun loppuun mennessä Italia oli valmis. Satoja tuhansia vankeja johdettiin.
  Venäläiset tytöt panivat ne polvilleen ja pakottivat itsensä suudella heidän paljaita jalkojaan. He nauroivat velvollisuudentuntoisesti. Jotkut, erityisesti nuoret miehet, tekivät sen innostuneesti.
  Tytöt huokaisivat melkoisesti.
  Ikuinen poika Oleg Rybachenko pakotti vangit suudella heidän paljaita, lapsellisia jalkojaan.
  He tekivät sen tarpeeksi vapaaehtoisesti. Pojat olivat erittäin komeita, lihaksikkaita ja vaaleita. Totta, hän oli vielä liian pieni, eikä hän halunnut tehdä mitään vakavampaa naisten kanssa. Mutta kun karkeat kantapäät kutittelevat kielellä - se on mukavaa!
  Oleg Rybachenko vangitsi kenraalin ja sai toisen käskyn. Mistä hän oli hyvin ylpeä.
  Mussolini Jr. petti hänen oma lähipiirinsä, ja tsaari-Venäjä sai toisen voiton. Ja Benedito Mussolini Sr ei elänyt näkemään häpeään ja fasismin romahtamista Italiassa. Sama kohtalo odotti kuitenkin natseja Saksassa. Venäjän joukot siirtyivät hyökkäykseen kesäkuun alussa 1956. Itävalta oli pääkohde.
  Elizaveta miehistöineen "Nikolay" -5:llä liikkui saksalaisia vastaan. Venäläiset joukot yrittivät ympäröidä Wienin.
  Fuhrer joutui tietysti vaikeaan tilanteeseen. Saksalaisten omaisuus Afrikassa, Skandinaviassa ja suurimmassa osassa Yhdysvaltoja menetetään. Ja nyt taistelut ovat jo käynnissä yksinomaan Kolmannen valtakunnan alueella. Mikä on tietysti punaisempaa epämiellyttävää saksalaisille. Myös venäläiset joukot saapuivat Meksikoon. Lady Gray de Monca johtaa panssarivaunumiehistöä tässä maassa.
  Ja Elizabeth johtaa "Nikolay" -5 Wienissä. Sen päävastustaja on E-50, jonka tsaarilainen kone lävistää kuin blotter.
  Elizabeth ampui paljain varpaillaan painamalla ohjaussauvan painikkeita.
  Törmäsi saksalaiseen tankkiin ja sirutti:
  - Annamme sydämemme Pyhän Nikolai Venäjän puolesta!
  Ekaterina ampui myös paljain varpaillaan ja korjasi kumppaniaan:
  - Todennäköisesti kuitenkin, on oikeampaa sanoa Vladimir!
  Elizabeth ampui jälleen paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Mutta silti, keisari Nikolai, joka antoi meille Kiinan väestön, teki Venäjän voittamattoman!
  Todellakin, jalkaväessä, joka lähetettiin hyökkäämään Saksan asemiin, kiinalaiset olivat täysin edellä. He kirjaimellisesti heittivät ruumiita. Mutta he murtautuivat.
  Yleensä venäläiset taistelivat lentokoneissa ja panssarivaunuissa. Jalkaväkeä kiinalaisista, intialaisista, aasialaisista. Kiinalaisia on monia. Lisäksi kirkas pää Nikolai II esitteli moniavioisuuden uudistaessaan ortodoksisuutta, ja ylimääräisiä kiinalaisia miehiä lähetetään taisteluun. Ja venäläiset ottavat leskiä ja naimattomia kiinalaisia naisia vaimoiksi.
  Ovela strategia.
  Ja kiinalaiset kiipeävät hyökkäykseen, kuolevat ja murtautuvat saksalaisten puolustuksen läpi.
  Elena käyttää paljaita varpaitaan ja painaa joystickin painikkeita ja osuu uudelleen Fritziin.
  Ja laulaa:
  - Pyhän Venäjän puolesta taistelemme rohkeasti!
  Sen jälkeen tyttö ottaa sen ja silmäilee. Ja paljasti valkoiset hampaansa! Ja hän on niin aggressiivinen.
  Ja näin olympialaiset käyvät. Ja hän myös puskee paljain varpain ja murskaa.
  Sitten se huutaa:
  - Olen tappava kobra!
  On huomattava, että E-50-säiliö voi olla vaarallinen. Sen 88 mm:n tykki 100 EL:n piipulla on nopealaukku, kaksitoista laukausta minuutissa ja erittäin tarkka. Usein osuu panssariin ja voi aiheuttaa vahinkoa.
  Siksi tytöt yrittävät pitää saksalaisen päätankin poissa tieltä. Erityisen lähellä sen läpäisykyky kasvaa dramaattisesti. Ja saksalaisilla on ydin kuoressa joko uraanista tai volframista. Totta, Afrikan menetyksen ja Kongon uraaniesiintymien jälkeen saksalaisten joukkojen voimat alkoivat kuivua.
  Ja tytöt ovat niin kauniita, paljain jaloin ja viileitä.
  Täällä he laulavat itselleen innostuneesti:
  - Loistaa kuin tähti kaikkialla maailmassa,
  Pimeyden läpi...
  Suuri sankari tsaari Vladimir,
  Ei tunne kipua, ei pelkoa!
  
  Viholliset vetäytyvät edessäsi
  Yleisö hurraa...
  Venäjä hyväksyy sinut -
  Vahva käsi hallitsee!
  Taistelevat tytöt, et voi sanoa mitään heitä vastaan. Ja heidän jalkansa ovat niin paljaat ja leikatut. Kun vangitut saksalaiset suutelevat heitä, on selvää, että sekä tytöt että miehet pitävät siitä. Ja soturit huutavat melkoisesti.
  Ja paljasti helmihampaansa.
  Nää on ihania tyttöjä. Ja paljain varpain, Elizabeth tyrmäsi toisen fasistin.
  Sitten kuten sanotaan:
  - Kunnia suurelle isänmaalle!
  Ja niin Catherine ampuu. Se puskee vihollisen panssarivaunua, liottaa Fritzin ja vinkkaa:
  - Kuolema vihollisille!
  Ja siellä Elena myös puskee paljain varpaillaan ja painaa niitä joystickin painikkeilla. Ja visertää:
  - Isänmaan puolesta suuruudessa!
  Ja sitten ammus laukeaa ja erinomaiset olympialaiset - myös blondi. Ja kun hän visertää:
  - Suurelle Venäjälle!
  Ja tytöt ovat täynnä intoa.
  Täältä tulee E-75-tankki. Hänen tykkinsä on tehokkaampi: 128 mm, ja hän voi tehdä enemmän vahinkoa. Lisäksi tässä tankissa on parempi suoja ja paksumpi panssari.
  Mutta Elizabeth on kuin hölmö. Ja hän vapauttaa jotain tappavaa, tunkeutuvaa kaukaa. Ja saksalaisista on jäljellä vain repeytyneen metallin palasia.
  Ja tyttö laulaa:
  - Pyhä kauneus ja suuri unelma!
  Sen jälkeen hän näyttää kieltä.
  Saksalaiset E-75-panssarivaunut ovat viime aikoina tulleet massiivisemmiksi. Heillä on pidempi ase, jonka avulla voit käsitellä venäläisiä tankkeja, etenkin niitä, jotka ovat helpompia. Ja tämä tekee Fritzistä vaarallisemman.
  Mutta Neuvostoliiton tytöt eivät ole nolostuneet tästä. Ja he murskaavat Fritzin.
  Ja itse soturit ovat vielä enemmän helteessä bikineissä ja paljain jaloin. Ja he taistelevat erittäin luottavaisesti.
  He voittivat ylivoimaisesti.
  Catherine ampui natseja ja lauloi:
  - Mutta ollakseni rehellinen! Murskaan kaikki Fritzit poikkeuksetta!
  Elena ampui myös paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Voitamme kaikki ja tietysti!
  Olympialaiset voittivat myös natsit säälimättä. Hän on niin voittamaton narttu.
  Ja myös paljaiden varpaiden avulla.
  Natasha ja hänen tiiminsä taistelevat Kondratenko-6-tankissa. Tämä auto on hieman kevyempi, mutta liikkuvampi kuin Nikolai. Tietenkin pienemmällä painolla kaliiperi on pienempi ja panssari on hieman ohuempi. Ja tämä tarkoittaa, että riski kuolla on paljon suurempi.
  Mutta minun on sanottava, että tytöt eivät ole ollenkaan nolostuneet. Ja he taistelevat kuin taistelujättiläiset.
  Natasha laulaa ja ampuu aktiivisesti:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja hän painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan.
  Zoya ampuu myös paljain jaloin ja vinkuin:
  - Tsaari Vladimir eteenpäin!
  Ja kaikki tytöt haukkuivat kuorossa:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Sen jälkeen Aurora ampui, käänsi saksalaisen panssarivaunun ympäri ja julkaisi:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä!
  Hän ravisti myös paljaita jalkojaan.
  Ja sitten Svetlana myöntyi paljain varpaillaan ja murisi keuhkoihinsa:
  - Venäläiset taistelevat kiivaasti!
  Ja kaikki tytöt huudahtivat kuorossa:
  - Vahva sotilaan nyrkki!
  Ja taas kaunottaret ryntäävät taisteluun. Ammu tarkasti ja tarkasti!
  Tässä tulee Janen miehistö, joka iskee meksikolaisia vastaan. Hän on myös erittäin älykäs ja kaunis nainen.
  Ja tytöt hänen vaunuissaan - paljain jaloin ja bikineissä. He taistelevat itseään villillä ja rauhallisella raivolla.
  Sitten Gertrude ampui paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Olen tyttö, joka tuhoaa kaikki sekunnin murto-osassa!
  Ja tässä Malanya on kuin lupanet. Ja rikkoa Latinalaisen tankin kaukaa.
  Ja siellä Matilda iskee häntä paljain varpaillaan.
  Ja nauraa:
  - Minulla on supertyttö!
  Ja korkeimman luokan ja raivoissaan sotureita. He eivät tunne olevansa heikkoja tai vihaisia.
  Kun he naivat, he naivat.
  Ja Alyonka taistelee myös erittäin luottavaisesti.
  Kesäkuun loppuun mennessä Wien on ympäröity. Saksalle ja sen arvovallalle on annettu murskaava isku. Samaan aikaan venäläiset joukot etenevät kohti Oderia. He heittävät kiinalaisia, intialaisia ja arabeja taisteluun. Ja murtaudu Fritzin puolustuksen läpi.
  Hitler on tietysti jo paniikissa. Kuinka tytöt tankeissa ja lentokoneissa painostivat häntä.
  Tässä ovat Albina ja Alvina, kaksi venäläistä lentäjää. Myös paljain jaloin ja bikineissä he lyövät natseja alas kuin päärynät kepillä oksasta. Ja parille he tekevät kirjaimellisesti sellaisia ihmeitä.
  Albina ampui alas viisi konetta yhdellä räjähdyksellä hävittäjästään "Pietari Suuri" ja lauloi:
  - Olemme taivaan karhuja!
  Alvina ampui alas kuusi konetta yhdellä purskahduksella sotakotkastaan ja siristi:
  - Ja me murskaamme kaikki!
  Taivaalla tämä pari oli jo legendaarinen!
  Tytöille myönnettiin Pyhän Yrjön ristin seitsemän astetta: hopearisti, hopeinen risti jousella, kultaristi, kultaristi, jossa on pankki. Sekä kultainen risti timanteilla ja kultaristi timanteilla ja jousi. Ja korkein aste on kultainen ristitähti, jossa on timanttien jousi. Hiljattain perustettiin korkeampi palkinto - kultaisen ristin suuri tähti, jossa on timantteja ja jousi.
  Joten tytöt voivat oikeutetusti olla ylpeitä saavutuksistaan. Ja aina, jopa kylmässä, he taistelivat vain bikineissä ja yksinomaan paljain jaloin.
  Niin upeita tyttöjä.
  Albina ampui ja lauloi:
  - Parhaille voittoillemme!
  Alvin jatkoi:
  Olkoot lapsenlapsemme ja isoisämme ylpeitä meistä!
  Soturit ja itse asiassa - valtavan luokan tytöt!
  He löivät natseja taivaalla ja laulavat:
  - Kunnia Venäjälle, kunnia! Tsaarimme Vladimir on sankari! Aamunkoittoon tulee voimaa! Hautaa Hitler maahan!
  Tietenkin Vladimir Kirillovich Romanov voi olla erittäin tyytyväinen soturiinsa.
  Jos he taistelevat, niin niin, ettet voi nostaa keihästä heitä vastaan!
  Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaari, jolla on kaikki mahdollisuudet lopettaa sodat lopullisesti!
  Ja fasistit vapisevat tsaarin armeijan iskujen alla ...
  Piirretty Wien putosi nopeasti. Heinäkuun puoliväliin mennessä tsaarin valtakunnan joukot saapuivat laajalle rintamalle Oderille. Ja Koenigsberg oli täysin tukossa.
  Ja saksalaiset vetäytyivät Oderin taakse. Ja he yrittivät luoda puolustuslinjan sinne. Puolustaa kapitalisti. Mutta heinäkuun toisella puoliskolla venäläiset joukot aloittivat hyökkäyksen Hampuria vastaan... Natsit antoivat hitaasti mutta varmasti periksi.
  Taistelu oli erittäin kovaa. Jotkut kylät vaihtoivat omistajaa useita kertoja. Taisteluihin osallistuivat myös uudet saksalaiset, edistyneemmän AG-sarjan panssarivaunut, pyramidimallit. Ne erottuivat hyvästä suojasta kaikista kulmista. Mutta tsaarin armeija ylitti heidät.
  Ja suuri määrä aasialaisia jalkasotilaita kuoli rintamalla. Mutta he antavat sinun liikkua.
  Toisaalta myös saksalaisten inhimilliset voimavarat olivat lopussa. Elokuun loppuun mennessä Hampuri piiritettiin ja München saarrettiin.
  Saksalaiset menettivät merkittävän alueen. Eikä heillä ollut mitään säilytettävää asemaansa.
  Oleg Rybachenko taisteli eturintamassa itse Saksan alueella. Ja ikuinen poika hymyili jatkuvasti ja paljasti helmihampaitaan.
  Ja siellä hän heitti kranaatteja paljain, lapsellisin jaloin. On hyvä olla lapsi - kuinka luonnollista onkaan olla helteessä pelkissä shortseissa. Ja koska olet kuolematon, voit myös olla puolialasti talvella ilman riskiä vilustua.
  Joten poika lauloi:
  - Paljain jaloin, vain paljain jaloin,
  Heinäkuun ukkosen ja surffauksen äänen alla!
  Paljain jaloin, vain paljain jaloin
  Pojan on helppoa olla siisti cowboy!
  Ja näiden fasistien lapsi-majuri jatkaa itsensä tuhoamista. Ja he hyökkäävät epätoivoisesti.
  On jo syyskuu... Alkaa sataa... Tsaarijoukot, jotka täyttyvät kiinalaisten ruumiista, valloittivat Münchenin ja Hampurin ja etenevät kohti Ruhrin aluetta. Tärkein Saksan teollisuudessa.
  Ja saksalaiset taistelevat epätoivoisesti vastaan.
  Natasha taistelee tankissaan ja murisee:
  - Fasistit ovat erittäin tiukkoja!
  Ja paljain varpain, kun hän painaa joystickin painikkeita. Ja hän ampuu kuoria natseja kohti.
  Ja sitten on Zoya, kuinka lyötiin. Ja myös paljaiden varpaiden avulla.
  Ja myös laulaa:
  - Venäjä on Hitleriä vastaan!
  Ja sitten tässä on Aurora, hän käyttäytyy aggressiivisesti. Ja myös paljaiden varpaiden avulla:
  - Venäjän tapaan!
  Ja heidän takanaan on Svetlana, joka myös vapauttaa tappavan ammuksen. Lävistää saksalainen tankki ja vinkua:
  - Tsaari Vladimir Kirillovichille!
  Ja hän näyttää myös kielensä.
  Tytöt ovat villiintyneet täällä.
  Alenka raskaalla panssarivaunulla murskaa myös natsit. Ja hän lyö heidät kaukaa.
  Soturi lauloi:
  - Alistin puolet maailmaa rinnoistani!
  Ja Alenkan rinnat tulipunaisilla nänneillä.
  Ja sitten Anyuta on kuin räjähdys paljain varpaillaan. Se törmää fasistiseen panssarivaunuun ja huutaa:
  - Olen supertähti tyttö! Tarinakirjoissa!
  Ja hymyillä...
  Ja sitten Augustine vapauttaa tappajaammuksen. Murskaa natsit ja naura:
  - Olkoon armeijamme vahvin!
  Ja hän myös liikuttaa jalkojaan ...
  Ja heidän jälkeensä Maria ottaa natseja vastaan. Itse kierre, aggressiivisen veltto:
  - Olemme suuria aggressiivisia tyttöjä!
  Ja sitten Marusya vapauttaa erittäin tappavan, tuhoavan aseensa natseja vastaan. Ja paljaiden, tyttömäisten jalkojen avulla.
  Ja sitten laulaa:
  - Olemme vihollisten täydellinen tappio!
  Syyskuu kului erittäin ankarissa taisteluissa. Saksalaiset taistelivat kiivaasti. Mutta lokakuussa, kun sateet satoivat voimakkaammin, tsaarin armeija sai jälleen edun. Ja hän alkoi liikkua kohti Rurua. Koenin hyökkäyksen jälkeen Koenigsberg kaatui. Natsit saivat toisen iskun kasvoihin.
  Ja Etelä-Ranskassa kuninkaalliset joukot piirittivät Toulonin. Joten natseilla oli erittäin huono aika.
  Hitler raivosi, mutta ollessaan Berliinissä. Hänen asemansa oli heikko.
  On selvää, että kukaan ei halunnut kuunnella neuvotteluja. Mutta natsit jäivät kiinni kuin kärpäset.
  Marraskuussa tsaarin armeijan joukot miehittivät taisteluilla suurimman osan Ruhrin alueesta, mikä riisti Saksalta päätuotantoalueen.
  Ja joulukuussa tsaarin armeija miehitti koko Etelä-Ranskan ja saapui Espanjaan. Ja Saksan rintamalla hän lopulta otti Ruhrin haltuunsa. Lisäksi myös muita Saksan maita vangittiin. Ja tsaarin armeija laskeutui myös Tanskaan.
  Hitler raivosi kuin helvetti häkissä, mutta hän ei voinut sille mitään.
  Katolisena jouluna tsaarin joukot siirtyivät kohti Pariisia. Lumesta ja pakkasesta huolimatta Natashan miehistö oli paljain jaloin ja bikineissä.
  Saksalaiset antautuivat yhä useammin. Ja ranskalaiset eivät halunneet taistella venäläisiä vastaan.
  Rikkoutuessaan saksalaisen akun Natashka huomautti:
  - Mihin riivattu Adolf itse asiassa luotti aloittaessaan sodan kanssamme?
  Kultatukkainen Zoya huomautti loogisesti:
  - Todennäköisesti se, että me, paineen alaisena, putoamme kuin kolikot reikätaskusta!
  Aurora murskasi saksanpähkinää paljain varpaillaan. Sitten hän laittoi sen suuhunsa ja huomautti järkevästi:
  - Historia opettaa, ettei se opeta mitään!
  Svetlana painoi paljaita varpaitaan joystickin nappia. Hän löi toisen saksalaisen tykin ja vastasi:
  Ollaan mahtavia taistelijoita!
  Naispuoliset soturit näyttävät itse asiassa olevan päättäneet taistella ja voittaa.
  Oleg Rybachenko on paljasjalkainen poika, joka kilpailee shortseissa ja paljaalla, lihaksikkaalla vartalolla. Hän jopa huojuu ja karjuu:
  - Voitetaan Fritz! Voitetaan Fritz! Ja lyö ämpärit!
  Ja pojalla on niin valkoiset helmihampaat! Vain nuori ja joustamaton terminaattori.
  Oleg Rybachenko ampuu juosten. Tappaa fasisteja ja laulaa:
  - Venäläinen henki on kuninkaiden voima, riko Fritz!
  Poika heitti kranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Venäjän valssi, aamunkoitto kohoaa - kuninkaan kunniassa!
  Todellakin, poika osoittautui erittäin taistelevaksi. Ja natsit ensimmäisestä numerosta.
  Ja tytöt taistelevat kovasti. Tässä on Mirabela... Myös huippuluokan lentäjä. Kukaan ei voi estää häntä. Hän kaataa Fritzin ja laulaa hampaat paljastaen:
  - Hullu tyttö! Tässä on hänen etikettinsä!
  Ja hän ottaa ja laukaisee raketin!
  Kyllä täällä on naisia! Kun venäläiset tytöt taistelevat, mikään voima ei voi vastustaa heitä.
  Mirabela ampui alas seitsemän saksalaista konetta yhdellä viiden ilmatykin purskeella ja siristi:
  - Tsaari Vladimir Kirillovich on meidän Jumalamme!
  Ja tyttö löi paljain jaloin lasia vasten.
  Ja myös Albina ja Alvina taistelevat taivaalla.
  Ne ovat niin upeita varkauksia. Tilejä tulee yhä enemmän. Ja kun he laulavat:
  - Taivaalla olemme täydellisyyttä! Ässät olemme täydellisyyttä! Hymystä eleeseen - ylistys!
  Albina ampui alas neljä saksalaista konetta yhdellä räjähdyksellä ja siristi:
  - Ah, mikä autuus! Mitä on täydellisyys taistelussa!
  Alvina katkaisi viisi saksalaista konetta ja jatkoi:
  - Tietää täydellisyyttä taistelussa! Ja siisti idea!
  Soturit lauloivat kuorossa tuhoten natseja:
  - Tytöt! Kovemmat tytöt! Tytöt! Kovemmat tytöt!
  He osoittivat aggressiivista sulakettaan. He eivät itse asiassa painostaneet laskeutumista yhdellekään natsi-ässästä.
  Mutta natsit tietysti villin paineen alla.
  Hitler on bunkerissa Berliinissä ja häntä pommitetaan kuin torakkaa. Mitä hän halusi? Valmis fasistinen numero yksi! Hän meni tsaari-Venäjälle, ja nyt häntä itseään murskataan kuin torakkaa.
  Tsaari Vladimir Kirillovich lepää tällä hetkellä talvesta Intian valtameren rannoilla. Kauniit tytöt eri roduista ja kansallisuuksista tanssivat hänen edessään.
  Kuningas ei kuitenkaan välitä katsomasta gladiaattoritaisteluja. Tässä esimerkiksi kaksi tyttöä kahta kaunista vastaan.
  He taistelevat muovimiekoilla, jotta ne eivät lamauttaisi toisiaan. He taistelevat kuitenkin epätoivoisesti.
  Nämä ovat sotureita. Käynnissä on kiivas iskujen vaihto. Kaksi blondia ja kaksi punapää...
  Tsaari Vladimir kysyi kenttämarsalkka Vasilevskiltä:
  - Mikä on vaikeinta sodassa saksalaisia vastaan?
  Kenttämarsalkka vastasi rehellisesti:
  - Saada itsevarmuutta! Vasta aivan alussa, kun vihollinen alkoi edetä, tunsin oloni epämukavaksi. Ja nyt olemme alkaneet voittaa ja vihollisissa kaikki on selvää! - Kenttämarsalkka Vasilevitš, tämä suuri strategi, joi viiniä.
  Vladimir Kirillovich huomautti loogisesti:
  - On erittäin vaikeaa voittaa koko ajan! Mutta olemme osoittaneet pystyvämme paljon! Ja nyt on aikaa, ja koko maailmasta tulee rauhallinen!
  Kenttämarsalkka Vasilevsky vahvisti:
  - Uskon siihen!
  Tytöt tukkivat mustelmia alastomalle vartalolleen ja näyttivät erittäin hermostuneilta.
  He taistelivat, ei tietenkään, kuten muinaisen Rooman päivinä - he yrittivät olla aiheuttamatta paljon haittaa itselleen. Mutta he olivat aktiivisia.
  Sillä välin taistelut jatkuivat. Tammikuussa tsaarin joukot valloittivat Pariisin liikkeellä. Myös Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina valloitettiin. Saksan joukot heikkenivät. Venäläiset jatkoivat etenemistä Saksan itsensä läpi. Fritz taisteli epätoivoisesti, mutta heidän voimansa oli rikki.
  Oleg Rybachenko, tämä kuolematon poika hyppäsi paljain jaloin lumessa ja ryntäsi kaikkien edellä hyökkäämään täysin ilman pelkoa tulipalosta. Ja viheltäessä:
  - Kuka on tottunut taistelemaan voitosta,
  Voita vihollinen ehdottomasti...
  Hän nauraa iloisesti ja saavuttaa paljon,
  Ja Hitler lyödään kovasti!
  Ja pojan paljaalla jalalla hän heittää kranaatin! Ja hän paljasti helmimäiset, suuret hampaansa yli vuotiaita. Kyllä, hänellä on jo suu kuin sudella. Puree minkä tahansa kurkun läpi.
  Ja tytöt panssarivaunuissa muuttavat etelästä pohjoiseen Saksaan. Täällä he lähtevät merelle. Ja vain Berliinin ja Pommerin lähellä olevat maat jäävät Fritzille.
  Natashka tyrmäsi fasistisia panssarivaunuja, huomautti:
  - Ja sodassa se on omalla tavallaan hauskaa!
  Zoya, hakkaamassa natseja, oli samaa mieltä:
  - Niin hyvä kuin se voi olla! Varsinkin kun voitamme!
  Aurora ampui paljain varpaillaan ja sanoi:
  -Kaikki mahdoton on mahdollista universumissa, jos vain vähän....
  Ja punatukkainen tyttö nauraa!
  Naispuoliset soturit nykivät kiihkeässä ilossa ja raivossa. Ja he murskaavat saksalaiset.
  Samaan aikaan tsaarin joukot etenevät halki Espanjan ja lähestyvät jo Sevillaa.
  Olga panssarivaunussa ampuu saksalaisia ja poliisijoukkoja.
  Paikalliset espanjalaiset tuskin vastustavat. Toinen maa on joutumassa Venäjän kirveen alle.
  Oleg ampui ja lauloi:
  - Taitolento, siellä on lyöntiä!
  Ja hänen kumppaninsa Alice sirutti:
  - Planeetta tunnusti venäläisten suuruuden,
  Fasismi murskattiin miekan iskulla...
  Kaikki maailman kansat rakastavat ja arvostavat meitä,
  Kestäkäämme suurta pyhää tsaarinautta!
  Ja tytöt lyövät ja painavat ohjaussauvaa paljain varpaillaan.
  Sota Vladimir Kirillovitš Romanovin tsaarin imperiumin ja natsi-Saksan välillä jatkuu.
  Venäjän joukot ovat vapauttaneet Ranskan lähes kokonaan natsilaumoista. Helmikuu 1957... Tsaariarmeija vapauttaa Portugalin.
  23. helmikuuta venäläiset yksiköt Tanskasta ja Saksasta yhdistyivät.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika, läimäyttää mudan läpi paljain jaloin. Lapsimajuri huutaa kurkkunsa kyydissä:
  - Kunnia Venäjän tsaarille Vladimir Kolmannelle! Hakkertelen Hitleriä, mittaan piiskalla!
  Ja poika huutaa taas, ja paljain sormin hän heittää terävästi hiottua kiekkoa. Ja löi fasistia kurkkuun. Ja sitten hän heittää paljaalla, lapsellisella jalalla bumerangin ja katkaisee välittömästi viiden Fritzin kurkun.
  Kyllä, Hitlerin huono idea hyökätä sellaista valtakuntaa vastaan.
  Natasha ja hänen tiiminsä viimeistelivät viimeiset saksalaiset Portugalissa. Heidän tankkinsa tuhoutuu säälimättömästi.
  Ja he myös painavat joystickin painikkeita paljain varpaillaan aiheuttaen raivokasta tuhoa.
  Zoya ampui, murskasi saksalaisen tykin ja lauloi:
  - Venäjän ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Aurora potki paljain varpaillaan natsia ja sirutti tylysti:
  - Jumala pelasta kuningas!
  Svetlana potki myös, painoi joystickin painikkeita paljain jalkojensa sormin ja vinkaisi:
  - Vahva suvereeni!
  Tytöt rikkovat natseja. Mutta sitten ilmestyi uusi natsitankki "Maus" -4. Erittäin tehokas malli - paino kolmesataa tonnia ja ase 310 millimetriä. Hän voi tunkeutua suurelta etäisyydeltä, ja hänellä itsellään on niin paksu panssari, että Kondratenko-6-tankki ei vie häntä mistään kulmasta.
  Natasha käskee:
  - Tytöt, meidän täytyy tulla lähelle ja työntää kyljen alaosaan, kaukaloiden väliin - tämä on ainoa mahdollisuutemme!
  Zoya löi paljain varpaillaan saksalaista tykkiä ja lauloi:
  - Kohtalo antaa sinulle viimeisen mahdollisuuden, mutta kiirehdi eteenpäin! Sateessa ja rakeessa ja lumessa!
  Augustine myös nyökkäsi ja sirutti:
  - Viimeinen mahdollisuus, kohtalo antaa sinulle! Eläköön kävely ja päivittäinen juoksu!
  Ja myös paljain varpain, mutta kuinka se kiertyy. Ja tuhota fasistit.
  Svetlana karjui:
  - Uusia rajoja ja rajuja voittoja varten!
  Venäläinen panssarivaunu nousi vauhtiin. Ja tytöt ottavat sen ja laulavat:
  - Vahva suvereeni, aikakauden loistavin, ortodoksinen tsaari, hallitse kunniaa, kunniaa meille!
  Ja taas he kiihtyivät siirtyen pois raskaasta ammuksesta, joka oli lähetetty saksalaisen Maus-4:n aseesta. Tytöt huusivat:
  - Älä kumarru oinaan sarveen! Joten sinä Hitler - kuole!
  Ja niiden tankki kiihtyy. Kuin pieni nyrkkeilijä hyökkää ison kimppuun. Mutta mahdollisuudet ovat tietysti fifty-fifty.
  Natasha, seuratessaan tankin liikettä, muisti kuinka hän nyrkkeili miehen kanssa kehässä. Hän ei lyönyt lyöntiä, ja häntä hakattiin, mutta hän piti kiinni. Ja sitten napsahti itsevarmasti. Ja hän sai kiinni vihollisen liikkeen ja leukaan. Lyöty tajuttomaksi!
  Sai tuhat kultaruplaa. Tämä on taisteleva tyttö. Jos hän tekee, niin hän tekee!
  Natasha pudisti paljas jalkaansa ja lauloi:
  - Tämä ei ole viimeinen taistelu, mutta ratkaiseva on! Isänmaan kunniaksi, isänmaan kunniaksi ja kunniaksi!
  Ja nyt heidän säiliönsä lipsahtaa sivun ohi ja lähettää ammuksen... Zoya käytti myös paljaita varpaita, sellainen kultatukkainen tyttö ja ketterä kuin apina. Ja Maus-4 alkoi räjähtää. Hän ilmeisesti räjäytti ammukset. Ja kuinka se sitten repii tornit pois ja lentää korkealle ilmaan!
  Tytöt huutavat yhteen ääneen:
  - Voitto! Siisti voitto!
  Ja toinen tankki heidän listallaan!
  1. maaliskuuta 1957 Venäjän joukot alkoivat ylittää Elben. Näyttää siltä, että Hitlerille astuttiin kurkkuun.
  Poika Oleg Rybachenko heitti kranaatin paljaalla, lapsellisella jalallaan, upotti fasistisen panssarivaunun ja huusi:
  - Uusia, joustamattomia rajoja varten!
  Alenkan tankimiehistö kääntyy itään. Länsi-Saksa ja Ranska on jo vapautettu. Vain Oderin ja Elben väliset maat jäivät natsien hallintaan. No, myös Iso-Britannia ja Irlanti. Siellä ovat natsien viimeiset voimat.
  Alenka, ampuessaan fasistisia pattereita, sanoo:
  - Tsesarevich Nikolai,
  Jos sinun täytyy hallita...
  Älä koskaan unohda -
  Tunnetusti armeija taistelee!
  Ja täällä taas lähetettiin toinen ammus paljain jaloin. Ja osui Fritzin aseeseen.
  Versot paljain varpain ja Anyuta. Iskee fasistia ja karjuu hänen keuhkoihinsa:
  - Olen sellainen tyttö - että Hitler oksentaa!
  Seuraavaksi tuliset Augustinuksen kynnet. Myös hyvin kohdennettu paholainen, ja karjuu:
  - Helvetin porteille!
  Ja käyttää paljaita jalkoja.
  Maria ampuu hänen perässään. Samalla tavalla hän ottaa ja lyö ja huutaa:
  - Kukaan ei pysäytä minua tiikeriä, kukaan ei pysäytä paljasjalkaista tyttöä missään ja tullaan hakkaamaan!
  Ja sitten kuinka olympialaiset leikataan. Ja hän tyrmää saksalaisen tankin, repimällä tornin irti siitä kuin sienikorkin.
  Ja nauraa:
  - Uusia, jyrkkiä rajoja varten!
  Ja hän näyttää taas kielensä!
  Tytöt ovat niin ankaria itselleen ja hyökkäävät epätoivoisesti. Ja natsit hukkuvat iskujensa alle.
  2. maaliskuuta 1957 viimeiset natsijoukot Portugalissa antautuivat. Kävi selväksi, että fasismin aamunkoitto oli alkamassa. Tarkemmin aamunkoittoon? Painajainen auringonlasku!
  Ja venäläiset joukot etenevät. Saksalaiset pudottavat yhä useammin aseensa ja antautuvat.
  He putoavat polvilleen. Ja venäläiset ja kiinalaiset tytöt suutelevat paljaita jalkojaan.
  Se näyttää niin siistiltä ja upealta. Ja natseja murskataan ja murskataan.
  Natashan miehistö on jo junassa, joka lähtee taistelemaan pohjoiseen Fritzin kanssa.
  Tytöt istuvat osastollaan. He pelaavat korttia paljain varpaillaan.
  Natasha huomautti:
  - Se on mielenkiintoista, kun otamme Berliinin, mitä seuraavaksi?
  Zoya vastasi luottavaisesti:
  - Seuraava on Lontoo!
  Tulinen Aurora kikatti ja kysyi uudelleen:
  - Ja sitten?
  Zoya sanoi painokkaasti:
  - Latinalainen Amerikka on meidän! Emme seiso seremoniassa natsien kanssa!
  Svetlana oli samaa mieltä tästä:
  - Emme tietenkään tee! Valloitetaan koko maailma!
  Natasha vahvisti innostuneesti:
  - Ja sitten tulee rauha, kaikkialla maailmassa!
  Tytöt lauloivat yhteen ääneen, säveltäen kulkiessaan;
  Kunnia tsaarin suurelle Venäjälle,
  Missä Vladimir istuu valtaistuimella ...
  Murskaamme pahan fasismin laumoista -
  Kunnia armeijalle ja olemme monoliitti!
  
  Suurten sydämien uskossa karkaistiin,
  Isänmaamme koko sydämestämme...
  Olemme tsaari Nikolauksen poikia
  Ja he eivät kuolleet hänen puolestaan turhaan!
  
  Kotimaamme olet arvokkaampi kuin mikään muu,
  Nostetaan siivekäs, taivaallinen tervehdys...
  Taistelet myös isänmaata vastaan,
  No, anna natsien kuolla!
  
  Hitler halusi saada maamme,
  Ja paha koira yritti kuningasta...
  Mutta me olemme röyhkeitä, emme hyväksy sitä,
  Fasismi siis iski meille turhaan!
  
  Kuningas on ystävällinen ja viisas hallitsija,
  Nousemassa kuin vuoristokotka planeetan yllä...
  Vladimir on lauman herra,
  Ystävyytemme on kuin teräsmonoliitti!
  
  Pudotamme tuen Fritzin jaloista,
  annamme Hitlerin tukehtua silmukassa ...
  Me petämme teloitukset raivokkaalle, häpeälle,
  Kuka toimii pahana maan päällä!
  
  Kuninkaallinen voima ja kuninkaallinen viisaus,
  Tulee fasisteja, murskata ilman mittaa ...
  Hitler usko minua, hän teki hienoa typeryyttä,
  Ja nyt hänen elämänsä on kuin lanka!
  
  Joten kunnioita suuria kuninkaita
  Maan päällä ei ole kylmempää kuin Romanovit ...
  Natsien taistelussa lyö sydämiä,
  Avataksesi tien saavutuksiin, unelmiin!
  
  
  Pietari Suuri vei meidät merelle,
  Aleksanteri valloitti Pariisin...
  Kyllä, joskus sattui surua,
  Mutta Venäjää piti kerubi!
  
  Meillä on kaikki kaunista
  Ja tytöt ja pojat uskovat...
  Kuningas hallitsee, tiedät oikein
  Vaikka paha peto karjuisi kynnyksellä!
  
  Ei ole rajoja, usko täydellisyyteen
  Kommunismi saa pian kuninkaat...
  Avaamme ovet autuuteen,
  Kirottu fasismi on tuhottu!
  
  Venäjälle ei ole asetettu rajaa,
  Me, usko meitä, voitamme vihollisen ...
  Paljasjaloiset tytöt, kuin Spartassa,
  No, meidän tsaari Vladimir on yksi!
  
  Uskomme Rodiin - suureen jumalaan,
  Mikä loi täydelliset slaavit ...
  Taistelemme kunnian ja vapauden puolesta
  Isketään natsismiin!
  
  Olet suurin Romanovien perhe,
  Hallitsee Venäjää ikuisesti...
  Suuri kuningas, korkein lento,
  Saatana ei riko kotkaa!
  
  Suuresta rakkaudesta Venäjää kohtaan,
  Lähetämme taistelijoita taisteluun...
  Ikoneista tulevat pyhät ylistävät kasvoja,
  Loppujen lopuksi jokainen soturi on myös kuningas!
  
  Sydämemme palaa isänmaan puolesta,
  Olemme siistejä tyttöjä taistelussa...
  Avaamme hieman avaruuteen, tunnemme oven,
  Tapan Adolfin kuin narttu!
  
  Vain vähän jäljellä Berliiniin,
  Me tulemme sisälle kantamaan kuninkaiden kunniaa...
  Vanhuus ei uhkaa meitä tyttöjä,
  Me, usko minua, emme läikytä vettä!
  
  Haudataan kuka on paha ja ilkeä,
  Lohikäärme voitetaan tunnetusti...
  Ja meillä on kultaiset ikonit,
  Rodnovery on ikuinen laki!
  
  
  
  
  Türkiye OSALLISTU TOISEEN MAAILMANSOTAAN
  1. syyskuuta 1942 Türkiye astui sotaan Neuvostoliittoa vastaan. Syy on ymmärrettävä - koston jano aikaisemmista tappioista ja halu valloittaa Baku. Lisäksi roolissa oli myös saksalainen diplomatia, joka lupasi ottomaaneille kultavuoria. Joka tapauksessa turkkilaiset päättivät, että ei ollut mitään järkeä odottaa pidempään ja että he eivät olleet raadonsyöjiä, vaan heillä oli myös aikaa taistella.
  Tämän seurauksena kolmekymmentä turkkilaista divisioonaa osui Neuvostoliiton Transkaukasiaan.
  Muutamassa päivässä he valloittivat Batumin ja pystyivät ympäröimään Jerevanin.
  Vastauksena Stalin joutui vetämään osan nousevista varoista ja siirtämään ne Transkaukasiaan.
  Neuvostoliiton komento joutui lykkäämään hyökkäystä lähellä Stalingradia. Saksalaiset puolestaan pystyivät saavuttamaan enemmän Kaukasian suunnassa ja ottamaan Ordzhonikidzen ja Groznyn. Ja vasta vetäytyessään vuorille, Neuvostoliiton joukot pystyivät pysäyttämään natsit.
  Samaan aikaan britit lykkäsivät operaatiota Torch, koska he pelkäsivät saada Turkin mukaan vihollisuuksiin Britanniaa vastaan.
  Joulukuun 1942 loppuun mennessä natsit kuitenkin valloittivat Stalingradin. He asettuivat sinne. Neuvostoliiton joukot etenivät, mutta tuloksetta keskustassa - Rzhev-Sychov-operaatio osoittautui liian kalliiksi. Fuhrer kuitenkin julisti täydellisen sodan, joten kolmannessa valtakunnassa ei ollut tarpeeksi resursseja.
  Helmikuussa puna-armeija lisäsi voimaa ja yritti hyökätä saksalaisia vastaan Stalingradin sivuilta. Mutta natsit olivat jo onnistuneet ryhmittämään joukkonsa uudelleen ja olivat valmiita torjumaan iskut.
  Helmikuussa alkoi myös Operaatio Torch. Myös saksalaiset olivat valmiita, ja kahden viikon kiihkeän taistelun jälkeen he pysäyttivät britit.
  Amerikkalaiset eivät ole vielä laskeutuneet Casablancaan ja Tunisiaan. Taistelut Afrikassa ovat taas pysähtyneet.
  Hitler keräsi edelleen voimaa ... Maaliskuussa puna-armeija suoritti Rzhev-Sychov-operaation kolmannen kerran, taistelut kestivät koko kuukauden, ilman suurta menestystä.
  Kesäkuussa natsit säästivät joukkonsa ja liikkuivat Volgaa pitkin yrittäen katkaista Neuvostoliiton joukot Kaukasuksella ja saavuttaa Kaspianmeren.
  Taisteluihin osallistuivat uudet saksalaiset tankit: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Sekä itseliikkuvat aseet "Ferdinand".
  Saksalaiset olivat vahvempia kuin todellinen historia, ei lyöty, ja uusilla joukoilla.
  Yhdysvallat ei käytännössä pommittanut kolmatta valtakuntaa, mikä mahdollisti tankkien ja itseliikkuvien aseiden tuotannon lisäämisen. Ja käynnistää myös "Lion"-sarjassa. Säiliö osoittautui kuitenkin liian kalliiksi ja raskaaksi, ja se hajosi usein ja juuttui jumiin. Mutta sen paksu 100 millimetrin kalteva sivupanssari teki autosta hyvän murtotyökalun. Tankin "Lion" etu oli voimakas ase, mutta miinuspaino yhdeksänkymmentä. Mikä vähensi auton liikkuvuutta.
  Taistelut osoittivat, että tämä tankki tasaisessa maastossa voi silti tehdä jotain.
  Pantherin sivupanssari osoittautui melko heikoksi, mikä lisäsi tappioita. Tiger osoitti tehokkaimman läpimurtosäiliön. Sen sivut peitettiin 82 mm:n haarniskalla, mikä teki neljästäkymmenestäviidestä voimattomaksi.
  Saksalaiset etenivät suhteellisen hitaasti. Neuvostoliiton johto kokonaisuudessaan odotti juuri tällaista vaihtoehtoa ja valmistautui, veti joukot ylös.
  Totta, toisin kuin Kursk Bulge, natsit ovat paljon vahvempia ja luottavaisempia.
  Ja maasto on mukavampi hyökkäys kuin puolustus. Ja Fritzillä on myös enemmän lentokoneita ja tankkeja ja jalkaväkeä. Eikä ole helppoa toimittaa Neuvostoliiton joukkoja Volgan yli.
  Joten natsit, murtautuessaan puolustuslinjojen läpi, etenivät. He saavuttivat menestystä onnistumisen jälkeen.
  Kolmen kuukauden sitkeän taistelun jälkeen he saavuttivat Kaspianmeren.
  Stalin, joutuessaan vaikeaan tilanteeseen, halusi aloittaa rauhanneuvottelut. Siitä lähtien kun tuli selväksi - Kaukasiaa ei voida pitää. Mutta Hitlerin kanssa on erittäin vaikea olla samaa mieltä. Fasistit vaativat liikaa. Ja jos annat periksi niille, he nielevät sinut itse. Ja aselepo? Täällä Hitler ei halua. Ja tietysti liittolaiset ovat passiivisia. He pelkäävät peruuttaa ylimääräistä jakoa.
  Fritz liikkui siellä täällä Kaspianmeren rannikolla. Ja lopuksi he yhdistyivät turkkilaisten kanssa. Joy, se oli mitä!
  Neuvostoliiton vangit pakottivat kauniit saksalaiset tytöt suudella paljaita jalkojaan. He tekivät sen vastuullisesti. Ja löi paljain kantapäihin.
  Sieppaus siis tehtiin. Ja saksalaiset riisuivat Neuvostoliiton yksiköt aseista.
  Sitten Stalin tarjosi rauhaa Fuhrerille - suostui luopumaan koko Kaukasuksesta ja jopa Leningradista ja Karjalasta. Lisäksi maksa sadan vuoden korvaukset.
  Hetken harkinnan jälkeen Fuhrer hyväksyi tarjouksen ja 7. joulukuuta 1943 rauha solmittiin.
  Liittolaiset pitivät sitä petoksena! Ja määräsi pakotteita Stalinia ja Neuvostoliittoa vastaan!
  Ja neuvostopropaganda esitti todellisen antautumisen suurena voittona. He sanovat, että liittolaisten hylkäämänä he pelastivat neuvostovaltion, eikä Moskovaa koskaan vallattu.
  Ja natsit tietysti aloittivat hyökkäyksen Kaukasuksesta Lähi-itään ja vahvistivat Rommelin ryhmittymää. Maaliskuun 1943 loppuun mennessä ylivoimaiset natsijoukot vangitsivat koko Lähi-idän ja Egyptin. Lisäksi taistelut osoittivat, että Panther taisteli menestyksekkäästi englantilaisia Churchillejä ja Cromwelleja vastaan, mutta jälkimmäiset eivät pystyneet tunkeutumaan siihen otsaan.
  Lisäksi saksalaiset kovettuivat taisteluissa venäläisten kanssa, ja siirtomaa-englannin joukot lyötiin helposti.
  Huhtikuussa natsit muuttivat Sudaniin. Ja lopulta he valtasivat Gibraltarin ja etenivät Marokon miehitykseen. Churchill yritti myös testata maaperää rauhalle. Mutta Hitler, irrotettuaan kätensä idässä, sanoi ei!
  Ja natsit muuttivat Afrikan halki. Heitä viivästyttivät enemmän yhteyksien pituus, huonot tiet tai niiden täydellinen puuttuminen, ankara ilmasto ja suuret etäisyydet.
  Saksalaiset kuitenkin etenivät. Ja muutti Mustalle mantereelle. Vaikka tietysti heidän tankit, erityisesti "Tiger" -2 ja "Lion", viidakossa luisuivat hyvin. Muuten, saksalaiset ilmestyivät sarjassa ja kevyessä "Pantherissa", joka painaa kaksikymmentäkuusi tonnia, mikä on erittäin välttämätöntä Afrikan sodalle.
  Kuten taistelut osoittivat, tällaisella tankilla ei kuitenkaan ollut mitään perustavanlaatuisia etuja T-4: ssä, paitsi tehokkaampi moottori, mutta myös viisto panssarilevy.
  Vuoden 1944 lopulla saksalaiset saivat kaksitoista tonnia painavat E-10-itseliikkuvat aseet, joilla oli erittäin matala siluetti ja erittäin kalteva panssari. Tällainen kone on todellakin välttämätön Afrikalle.
  Varsinkin jos tytöt tappelevat asiasta. Ja tytöt ovat yleensä superhyviä ja luokkaa.
  Gerda ja Charlotte ratsastavat viidakon halki ja tuhoavat britit ja amerikkalaiset. Tätä tytöt todella tarvitsevat! Et edes löydä niitä viileämmiltä seuraavilta sadan kilometrin alueelta. Tytöt rakastavat tappamista - se on siistiä tyttöä!
  He ottivat kiinni mustia taistelijoita ja pakottivat heidät suutelemaan kaunokaisten paljaita jalkoja. Se näkyy myös heti - vakavat varkaat! Ja he taistelevat puolestaan lyömällä englantilaisia autoja kaukaa.
  Heidän itseliikkuva aseensa lähestyy jo Etelä-Afrikan pääkaupunkia Pretoriaa. Tytöt ampuvat itsensä, lävistävät ammuksella Churchillin volframiytimen ja laulavat:
  - Afrikassa on haita, Afrikassa gorilloja, Afrikassa on enemmän krokotiileja! He purevat, hakkaavat ja loukkaavat sinua! Älä mene lapsia Afrikkaan kävelylle! Afrikassa rosvo, Afrikassa konna, Afrikassa kauhea Barmaley! Puree, hakkaa ja loukkaa sinua! Ja hänen tyttönsä on revitty osiin!
  Helmikuussa 1945 brittien viimeinen tukikohta Afrikassa putosi Madagaskarin saarelle.
  Joten nyt Britannia on menettänyt jalansijansa myös siellä. Samaan aikaan saksalaiset valloittivat sekä Iranin että Intian. He osoittivat ilmiömäisen voimansa.
  Ja toukokuussa 1945 natsit tekivät maihinnousun Britanniassa. Kolmen viikon kovan taistelun jälkeen Lontoo kaatui. Kuukautta myöhemmin Irlanti vangittiin.
  Maalla oli väliaikainen tyyntyminen, mutta sota jatkui merellä. Yhdysvallat jäi yksin Kolmatta valtakuntaa, sen liittolaisia ja Japania vastaan. Mutta vaikka Amerikka on valtameren toisella puolella, et ota sitä niin helposti.
  Kolmannessa valtakunnassa otettiin käyttöön yleinen työpalvelu, ja lentokoneiden ja laivojen tuotanto alkoi kasvaa.
  Myös taistelulaivoja ja lentotukialuksia rakennettiin. Ja tietysti sukellusvenesota oli täydessä vauhdissa. Ja sitten ei ollut armoa ketään amerikkalaisista laivoista.
  Syksyllä, tarkemmin sanottuna, neljänkymmenenviidennen vuoden marraskuussa, saksalaiset valloittivat rohkeasti Islannin ja loivat sitten sillanpäät Argentiinaan. Sota merellä jatkui kuitenkin pitkään. Kesti paljon laskeutumisaluksia päästäkseen Amerikkaan. Eikä laivoja rakenneta niin nopeasti. Mutta oli miten oli, Kolmas valtakunta vahvistui. Neljäkymmentäkuudes vuosi on kulunut iskujen vaihdossa merellä. Ja neljäntenäkymmenentenäseitsemäntenä vuonna saksalaiset olivat jo siirtäneet vihollisuudet Grönlantiin, valloittaneet sen. Sieltä ei ole kaukana Kanada!
  Fasistit suunnittelivat itselleen jättiläismäisiä valloituksia. Ja vuonna 1948 aloitettiin hyökkäys Kanadaan ja Brasiliasta Venezuelaan japanilaisten kanssa. Taistelu osoittautui erittäin kovaksi.
  Saksalaiset etenivät hitaasti mutta varmasti. Heidän "E"-sarjan tankit olivat edistyneempiä kuin amerikkalaiset ja osoittivat etunsa taistelukentällä. Mutta muuten, jenkit eivät ole niin yksinkertaisia, ja vastustivat erittäin itsepäisesti. Ja he eivät yrittäneet luovuttaa.
  Vaikka tietysti myös kattiloita tapahtui. Amerikkalaiset joutuivat niihin. Sitten he luovuttivat. Ja vangit suutelivat arjalaisia tyttöjä heidän paljaina, pölyisinä jalkojaan.
  Pian Quebec ja Toronto kukistivat, sitten muut kaupungit. Saksalaiset valloittivat toukokuusta joulukuuhun 1948 lähes koko Kanadan sekä Venezuelan, Nicaraguan ja suurimman osan Meksikosta. Tämä on erittäin vaikea tilanne. Vuoden 1949 alkuun mennessä saksalaiset olivat valloittaneet Yhdysvallat teräspihdeillä. Sitten tammikuun 11. päivänä amerikkalaiset yrittivät ensimmäistä kertaa historiassa käyttää ydinaseita. Ja he eivät oikein onnistuneet. Viidestä pommista neljä kuoli saksalaisten lentokoneiden alas ampumissa lentokoneissa ja yksi räjähti aiheuttamatta vakavia vahinkoja saksalaisille joukoille.
  Vastauksena Fritz tehosti amerikkalaisten kaupunkien ja sotilaslaitosten pommituksia.
  Joten taistelu eteni jatkuvalla menestyksellä Wehrmachtin hyväksi. Jolla oli parempi varustelu ja joukkojen koulutus. Kyllä, ja suuri määrä. Taistelu oli erittäin kovaa. Vuoden 1949 alussa saksalaiset, ulkomaiset ja japanilaiset divisioonat miehittivät Meksikon jäänteet ja saapuivat Yhdysvaltoihin pohjoisesta. He puristivat Amerikan perusteellisesti. Ja kävi selväksi, että asiat Yhdysvalloissa ovat huonosti. Ja kesän loppuun mennessä puolet kotka-imperiumin alueesta sekä Alaska oli jo vangittu.
  Saksalaiset valloittivat Washingtonin ja New Yorkin 8.11.1949 mennessä. Ja 7. joulukuuta 1949 Yhdysvaltain armeijan jäänteet antautuivat. Näin päättyi toinen maailmansota. Verisin kaikista sodista ja se kesti yli kymmenen vuotta!
  Näytti siltä, että kauan odotettu rauha oli tullut. Mutta Hitler ei halunnut sietää sitä tosiasiaa, että hegemonia oli jaettava Japanin kanssa. Ja 20. huhtikuuta 1953 Kolmas valtakunta hyökkäsi nousevan auringon maahan. Uusi sota syttyi. Maailman hegemonian puolesta.
  Määrällinen ylivoima on Kolmannen valtakunnan puolella, samoin kuin laadullinen. Mutta japanilaiset taistelevat suurella raivolla ja joukkosankarilla.
  Natsit hallitsevat kuitenkin edelleen. Sota kesti kuitenkin lähes vuoden. Neuvostoliitto pysyy neutraalina. Stalin kuoli siellä ja vallasta käydään vakava taistelu.
  Japani on lopulta Wehrmachtin miehittämä. Muutamaa kuukautta myöhemmin natsit valloittivat myös Latinalaisen Amerikan maat. He perustavat maailman hegemonian.
  Itse Kolmannessa valtakunnassa tapahtuu uudistuksia. Kristinuskon sijaan otetaan käyttöön uusi uskonto. Siinä ei ole kolminaisuutta, vain yksi korkein Jumala ja hänen sanansaattajansa - Adolf Hitler. Yhden valuutan leima, yksi kokonaisuus. Sekä uskonnollisesti pyhitetty moniavioisuus. Ja geneettinen valinta on edelleen aktiivinen. Ihmiskunnalla on parannusta.
  Neuvostoliitto on edelleen olemassa typistetyssä muodossa ja kunnioittaa natseja. Siellä hallitsee Nikita Hruštšov, joka yrittää olla kiusaamatta petoa. Siitä huolimatta Hitler on jo alistanut koko maailman. Ja hän pitää Venäjää punaisena täplänä. Mutta ihminen kosii, ja Jumala hallitsee Huhtikuun 20. päivänä 1957 Fuhrer joutui juuri syntymäpäiväänsä salamurhayrityksen uhriksi. Ja täsmälleen 68 vuoden kohdalla villin tyranni valtakunta keskeytettiin. Joka valloitti melkein koko maailman ja halusi hyökätä uudelleen Neuvostoliittoon 22. kesäkuuta.
  Mutta kuten näette, se ei toiminut...
  Hitleriä seurasi Schellenberg. Hermann Göring kuoli huumeiden väärinkäyttöön ja ylensyömiseen. Himmler joutui häpeään, ja Hitler lakkasi luottamasta häneen ja sitten poisti hänet. Schellenberg seurasi Himmleriä ja sai seuraajan viran. Lisäksi Hitler sai lapsia keinosiemennyksellä. Mutta vanhin heistä ei ollut vielä neljätoista.
  Joten Fuhrerin jälkeläisillä ei ollut aikaa periä. Hitleristä tuli siten keisari, mutta ilman dynastiaa. Schellenberg ei uskaltanut tappaa Fuhrerin lapsia, vaan poisti heidät vallasta. Ja hänestä itsestään tuli füürer ja diktaattori.
  Taistelu vallasta kesti useita vuosia.
  Ja 1. toukokuuta 1961 natsi-Saksa kuitenkin hyökkäsi Neuvostoliittoa vastaan. Yritettiin saavuttaa: yksi planeetta - yksi imperiumi!
  Ja Schellenbergin joukot pystyivät edelleen valloittamaan Moskovan. Neuvostoliiton armeija oli sotilasvarusteiden määrässä ja laadussa liian huonoa. Neuvostoliiton suurten kaupunkien vangitseminen pitkien etäisyyksien vuoksi kesti kuusi kuukautta. Ja sitten sissisota kesti vielä kymmenen vuotta.
  Asiat kuitenkin rauhoittuivat pian. Schellenberg johti suhteellisen liberaalia politiikkaa, ja vuonna 1981 kaikki venäläiset saivat kolmannen valtakunnan kansalaisuuden. Vapautuminen tapahtui vähitellen. Schellenberg kuoli pian sen jälkeen. Ja vakava taistelu vallasta puhkesi. Sitten kompromissina monarkia palautettiin ja keisarin suora jälkeläinen Friedrich IV nousi valtaistuimelle. Vuonna 2001 järjestettiin kansanäänestys, jossa kansalaisuus ja muodollisesti yhtäläiset oikeudet annettiin kaikille maapallon asukkaille. Ja vuonna 2017 viimeiset juutalaisia ja mustalaisia koskevat rajoitukset poistettiin.
  Kansallissosialismin aikakausi on päättynyt. Ihmiskunta on kuitenkin yhdessä valtakunnassa, liittovaltiossa ja monarkiassa. Tutkii ulkoavaruutta.
  Siinä kaikki ovat muodollisesti tasa-arvoisia, ja siellä on senaatti ja Bundestag, joissa edustajat valitsevat koko Kolmannen valtakunnan väestö. Ja heidän yläpuolellaan on Kaiser, koko maapallon keisari.
  Yleisesti ottaen eläminen aineellisessa mielessä ei ole huono. Tiukka kurinalaisuus, tieteen ja teknologian kehittäminen erinomaisen saksalaisen organisaation kanssa antoi tuloksia. Maatalous on huipulla, nälkää ei ole, ja ruokaa on runsaasti jopa Afrikan köyhillä alueilla. Kaikilla on työpaikka, kaikki saavat palkkaa ja eläkkeitä. Koulutus ja lääketiede ovat ilmaisia. Samoin ilmaiset päiväkodit ja päiväkodit. Ruoka maksaa penniäkään, ja kaikkien tuotteiden hinnat ovat olleet jäädytettyinä monta vuotta. Kaikkialla, jopa Afrikassa, teillä, melkein jokaisella on joko erillinen asunto tai talo. Kaikille vastapareille annetaan välittömästi vähintään kolmen huoneen asunto kaikilla mukavuuksilla. Voit lainata auton tai mitä tahansa. Monilla on jopa henkilökohtaiset helikopterit.
  Internet on käytettävissä, kaikilla on televisiot ja tietokoneet, työpäivä on vain neljä tuntia. Kaikki urheiluosuudet ovat ilmaisia, ja jopa maksat niiden osallistumisesta.
  Jokaiselle lapselle maksetaan suuri lisä. Palvelut ja julkinen liikenne ovat ilmaisia. Kaikki on niin siistiä ja siistiä. Kadut ovat puhtaita, robotteja ja automaatiota on paljon. esimerkillinen järjestys. Savukkeet ovat kiellettyjä, alkoholia myydään edelleen, ja erilaiset oluet ovat lähes ilmaisia. Myös julkisissa ruokailuissa olevat lapset ruokitaan ilmaiseksi.
  Paljon ilmaisia kyytiä ja tietokonehuoneita.
  Ihmisasutuksia on jo Kuulla, Marsilla, Venuksella, Merkuriuksella ja Jupiterin kuuilla.
  Ihmiset valmistautuvat hyppäämään tähtiin. Monia asioita on jo keksitty.
  Lyhyesti sanottuna se meni yleisesti ottaen hyvin. Eikä sen tarvinnut olla niin vaikeaa.
  JOS ZYUGANOV OSOITTAISI ENEMMÄN ENNAKKOOHJELMAA
  Toukokuussa 1999 Zjuganov päätti olla hyväksymättä Stepashinin ehdokkuutta, vaan mennä duuman ennenaikaisiin vaaleihin. Kommunistit ja heidän liittolaisensa tekivät konsolidoidun päätöksen äänestää Stepashinia vastaan. Lisäksi he loukkaantuivat ja heiltä riistettiin tehtävänsä hallituksessa. Sellainen päätös olisi ollut historian todennäköisin, ellei Zjuganov olisi ollut Troijan hevonen kommunistien leirissä, joka horjutti ja kompromissi vasemmistoideoita.
  Ennenaikaiset eduskuntavaalit lupasivat kommunisteille monia etuja, muun muassa kilpailijoiden vähentymisen ja marttyyrikuoleman takia.
  Kyllä, ja tämä osoitti, että kommunistit eivät lainkaan takerru tuoliinsa, vaan periaatteellisempiin.
  Toisella kerralla Jeltsin toi Stepashinin uudelleen ja otti sitten Aksenenkon kolmannen kerran. Duuma ei taaskaan hyväksynyt, ja he ottivat sen ja hajotivat sen. Uudet vaalit oli määrä pitää syyskuussa.
  Eduskunnan itsepäisyys muutti jonkin verran historian kulkua. Jugoslavian pommitukset kestivät kauemmin - Milosevic toivoi apua Venäjältä. Ja eduskunnan hajottaminen antoi mahdollisuuden opposition voittoon.
  Kommunistit onnistuivat äänestämään Jeltsinin virkasyytteen uudelleen.
  Ja jälleen kerran, se ei riittänyt, tällä kertaa vain kaksi ääntä. Kansanedustajat olivat huolissaan eduskuntavaalien läheisyydestä ja vaalien läpimenemättä jättämisestä.
  Duuma hajotettiin ja Jeltsin hyväksyi vähän tunnetun Aksenenkon pääministeriksi.
  Kaiken kaikkiaan Zjuganovin toiveet vaalien järjestämisestä olivat perusteltuja. Sairas ja heikentynyt presidentti ei mennyt perustuslakia vastaan. Eikä hän uskaltanut ylittää valtuuksiaan kahden prosentin arvosanalla. Primakov, koska hän näki, että hänen liittoumallaan ei ollut aikaa muodostaa ja rekisteröityä, suostui liittoon kommunistien kanssa. Yabloko ja Liberaalidemokraattinen puolue kävivät äänestämässä. Unity-blokilla ei ollut aikaa muodostua, ja NDR heikkeni.
  Myös militanttien hyökkäys Dagestaniin ja turvallisuusjoukkojen päättämättömyys vaalien aikana.
  Kommunistit saavuttivat yhdessä Primakovin ja Lužkovin kanssa valtavan voiton. Sai yli viisikymmentäviisi prosenttia äänistä. Toinen oli Yabloko-blokki, joka myös suoriutui arvokkaasti ja otti viisitoista prosenttia. Yllättäen myös liberaalidemokraattinen puolue menestyi hyvin keräten yli kaksitoista prosenttia. NDR ei ottanut viiden prosentin rajaa - täydellinen murha! Žirinovskista tuli duuman ainoa Kremli-mielinen johtaja. Todellinen kilpailu oli heikkoa. Uuden lain mukaan puolueiden on rekisteröidyttävä uudelleen viimeistään vuotta ennen vaaleja, eikä moni ehtinyt.
  Vasemmistooppositio hallitsi jälleen parlamenttia ja Yabloko yksimandaattijäsenineen ja LDPR vähemmistönä.
  Ja tietysti syntyi konflikti... Taistelin duuman puhemiehen valinnan jälkeen, hallitukselle annettu epäluottamusäänestys ulvottiin. Ja taas puhuttiin syytteeseenpanosta. Tällä kertaa kaksi kolmasosaa, se olisi helppo kerätä!
  Jeltsin päätti epäröinnin jälkeen palauttaa pääministeri Primakovin ja ensimmäisen varapääministeri Masljukovin tuoliin.
  Vasemmistoliitto suostui tähän, mutta presidentin valtuuksia rajoitettiin väliaikaisesti. Ja ennen uusia vaaleja ei juuri mitään. Koalitiossa käytyjen neuvottelujen jälkeen päätettiin nimittää Primakov presidentiksi. Lužkovista tuli pääministeri. Ja Zyuganov sai lainsäätäjän päällikön viran! Se on Superskipper! Uuden suhteen piti jopa hyväksyä muutoksia perustuslakiin.
  Militantit ajettiin ulos Dagestanista. Mutta he eivät menneet Tšetšeniaan. Siellä syttyi sisällissota. Venäjä tuki Mashadovia ja Kadyrovia Basajevia ja Raduevia vastaan.
  Primakov onnistui voittamaan Venäjän presidentinvaalit ensimmäisellä kierroksella. Hallitus sai kuitenkin lisävaltuuksia. Kuten kommunistien hallinnassa oleva lainsäätäjä.
  Venäjällä talouden elpyminen jatkui, öljyn ja kaasun hinnat nousivat ja teollisuus elpyi.
  Amerikkalaiset pääsääntöisesti, kuten todellisuudessa, joutuivat syyskuun 11. päivän hyökkäysten jälkeen Afganistaniin ja juuttuivat Irakiin. Primakov valittiin helposti toiselle kaudelle. Mutta vuonna 2008 hän antoi tietä erittäin menestyneelle pääministerille Juri Lužkoville.
  Uusi presidentti jatkoi vanhaa liittoutumispolitiikkaa kommunistien kanssa. Zjuganovista tuli pääministeri.
  Ulkopolitiikassa oli jonkin aikaa kumppanuus lännen kanssa ja ystävyys Kiinan kanssa. Janukovitšin hallinto on vahvistunut Ukrainassa. Joten Lužkov, toisin kuin Putin, harjoitti enemmän Ukrainan-myönteistä politiikkaa ja arvosti slaavilaisten valtioiden unionia. Ukraina liittyi Euraasian unioniin jo vuonna 2016. Lužkov palveli kaksi kautta ja jäi eläkkeelle. Zjuganovista tuli lopulta presidentti, joka myös voitti vaalit melko helposti. Žirinovski osallistui seitsemännen kerran, yhteensä vuodesta 1991 lähtien ja hävisi jälleen.
  Syksyllä 2015 Venäjä osallistui Syyrian sotaan ja pommitti siellä. Trump nousi valtaan Yhdysvalloissa. Zjuganov jatkoi muodollisesta kommunismista huolimatta samaa kurssia taloudessa. Venäjä säilyi kommunistisen puolueen muodollisesta ylivallasta huolimatta markkina-, demokraattinen ja kohtalaisen autoritaarinen maa.
  Kumppanuus lännen kanssa ja maltillinen kilpailu. Ukrainan ja Valko-Venäjän ja Kazakstanin kanssa liitto, mutta ei myöskään liian läheinen. Vuonna 2020 Zjuganov valittiin toiselle kaudelle. Yleisesti ottaen tulosta hieman alentava toisen kierroksen partaalla. Ja Ukrainassa Janukovitšin lähdön jälkeen ei-systeeminen Zelenski voitti odottamatta. Myös Nazarbajev lähti.
  Zjuganov sanoi, ettei hän aio muuttaa perustuslakia ja lähtee toisen kauden jälkeen.
  Siten kommunistisen puolueen johtaja onnistui silti ohjaamaan Venäjää osoittaen hieman enemmän rohkeutta. Ja maailma osoittautui turvallisemmaksi ja rauhallisemmaksi kuin todellisuudessa.
  Ja kuka on Putin? Miten hänen uransa kehittyi? Primakovin päätyttyä pääministeriksi Putin erotettiin liian läheisenä Jeltsinille. Syyttäen erityisesti siitä, että FSB jätti huomiotta militanttien hyökkäyksen Dagestanissa. Putin on ollut politiikassa jonkin aikaa. Hän asettui menestymättä valtionduumaan. Sitten Pietarin pormestarille.
  Mutta sitten hän jätti politiikan ja liittyi yksityisen yrityksen turvallisuuspalveluun. Niin harvat ihmiset muistavat hänet.
  Žirinovski meni vuonna 2020 kahdeksannen kerran presidentinvaaleihin ja hävisi jälleen vaatimattomalla tuloksella. Mutta hänellä on edelleen ryhmä duumassa. Ja jopa Zyuganov myönsi hänelle kenraalimajurin arvon vuoden 2020 vaalien jälkeen. Donald Trump hävisi yllättäen vaalit nuorelle demokraattiselle kilpailijalle. Merkel jäi eläkkeelle varhain. Ja Lukašenkan terveys on heikentynyt jyrkästi.
  Vuonna 2021 venäläiset kosmonautit lensivät lopulta kuuhun. Ja he nostivat punaisen lipun! Zjuganov ilmoitti Afoninin viralliseksi seuraajakseen. No, yleisesti ottaen elämä rullasi jälleen kerran ympyrää.
  Kuten näette, Venäjän romahdus ei tapahtunut edes ilman Putinia. Ja maailma ei kääntynyt.
  
  
  
  
  
  
  JOS MENSHIKOV NIKOLAAN AIKANA TAPATTAISIN
  . Missä tsaari-Venäjä voitti Krimin sodan. Ainoastaan Menshikov kuoli eksyksissä luodista, ja hänen tilalleen tuli taitavampi komentaja. Eli onnettomuus tapahtui ja muutti historian kulun.
  Käänteinen Makarovin kanssa. Ranskalaiset ja britit jaettiin osiin. Ja Venäjä vangitsee valtavan määrän vankeja ja palkintoja, valloitti Krimin takaisin.
  Türkiye voitti Transkaukasiassa. Antoi Venäjälle Karsin, Erzurumin ja melkein koko Armenian. Venäjän joukot miehittivät Romanian. Hyökkäystä ei kuitenkaan tarvinnut jatkaa. Sulttaani pyysi rauhaa. Samaan aikaan Itävalta miehitti Bosnia ja Hertsegovinan.
  Turkkilaiset suostuivat myöntämään autonomian Serbialle, Bulgarialle, Montenegrolle ja Romaniasta tuli Venäjän vasalli. Samaan aikaan Venäjä otti itselleen Armenian: Karsin, Erzurumin, Tanrogin, laajentaen omaisuuttaan etelässä.
  Ranskassa puhkesi mellakoita ja sisällissota, eikä hän voinut enää lähettää joukkoja. Myös Britannia vetäytyi konfliktista. Heikentynyt ja Sardinian kuningaskunta. Vahvistettu Itävalta. Itävaltalaiset valloittivat pian Sardinian kuningaskunnan ja vahvistivat valta-asemaansa Italiassa.
  Pian myös Shamil saatiin kiinni, mikä päätti sodan Kaukasiassa. Venäjä teki suotuisan rauhan Kiinan kanssa ja otti vielä enemmän aluetta kuin todellisessa historiassa, joten venäläisten aseiden arvovalta oli korkeampi.
  Nikolai Ensimmäinen ei tukenut pohjoista sodassa etelää vastaan. Päinvastoin, hän päätti auttaa eteläisiä yhdessä Britannian kanssa vahvistaakseen asemaansa Alaskassa.
  Amerikan alueelle Venäjä alkoi rakentaa kaupunkeja ja linnoituksia. Hankkeita oli jopa rautatien rakentamisesta Chukotkaan. Tsaari Nikolai suunnitteli paljon. Venäjän joukot valloittivat Keski-Aasian. Tämä hallitsija kuoli vuonna 1867. Venäjän jättäminen mahtavana ja vauraana. Hänen poikansa Aleksanteri ei poistanut maaorjuutta, vaan jatkoi siirtymistä etelään. Erityisesti hän kävi voittoisan sodan Turkin kanssa, liitti Konstantinopolin Venäjään. Sitten Mesopotamia.
  Taas sota Britannian kanssa ja brittien tappio Aasiassa. Aleksanteri Toinen korjasi hieman pidempään tekemättä merkittäviä uudistuksia, paitsi oikeuslaitosta, ja parantaen jonkin verran johtamisjärjestelmää.
  Maaorjuuden lakkauttamista ei seurannut. Mutta Venäjä liitti Iranin. Tsaari kuoli tasan kaksikymmentä vuotta Nikolai I:n jälkeen vuonna 1887. Aleksanteri Kolmas hallitsi hyvin lyhyen aikaa, vuoteen 1894 asti, mutta onnistui liitämään käytännössä koko Intian Venäjään. Ja Nikolai II jatkoi muuttoa Indokiinaan ja itse Kiinaan.
  Japanin kanssa käytiin sota. Yleensä voittoisa. Ja Kiinan ja Indokiinan täydellinen valloitus. Ja tunkeutuminen aina Australiaan asti. Mutta Euroopassa linjaus osoittautui hieman erilaiseksi.
  Itävallan valtakunta liitti Etelä-Ranskan. Ja sitten hän voitti Preussin ja valloitti Etelä-Saksan. Itävallasta tuli maailman hegemoni. Sisällissota heikensi Ranskaa suuresti. Preussi ei voinut yhdistyä. Lopulta itävaltalaiset valtasivat ja valloittivat koko Preussin sekä osan Itä-Ranskasta. Muodostettiin suuri valtakunta, joka kiipesi Afrikkaan. Pian itävaltalaiset valloittivat myös Belgian, Hollannin ja paljon maata Afrikassa. Sitten käytiin Itävallan ja Venäjän sota Britanniaa vastaan. Se päättyi Afrikan jakoon itävaltalaisten ja venäläisten kesken.
  Keisari Franzista tuli todellakin suurin hallitsija, joka ohitti Napoleon Bonaparten valloittamalla lähes puolet Afrikasta ja suurimman osan Euroopasta. Myös Ranska vangittiin pian kokonaan yhdessä Espanjan ja Portugalin kanssa. Kyllä, kaikki meni hyvin, mutta...
  Keisari Franzin perillinen halusi liittää Serbian itseensä! Ja vuonna 1920 alkoi suuri sota Nikolai II:n Venäjän ja Itävallan suuren imperiumin välillä.
  Koko Eurooppa on Itävallan puolella. Paitsi Iso-Britannia, joka ei ole niin vahva kuin todellisessa historiassa, ja lähes puolet Afrikasta. Lisäksi Ruotsi vastusti Venäjää. Ja Norja ja Tanska vangittiin keisari Franzin alaisuudessa.
  Se oli myös puolet vaivasta. USA pysyi jakautuneena ja pienempänä valtana. Mutta Britannia hallitsi edelleen Kanadaa ja Itävaltaa. Ja kahden ensimmäisen epäröintikuukauden jälkeen hän aloitti myös taistelun Itävallan puolella.
  Joten iso sota syttyi. Itävalta ja Englanti Venäjää vastaan.
  Tietenkin Oleg Rybachenko on paikalla. Ja hän taistelee kuin todellinen ja taipumaton sankari.
  Poika kirjoittelee konekiväärillä vieraalla ratilla ja laulaa:
  - Isänmaan hymni laulaa sydämissämme,
  Koko universumissa ei ole kauniimpaa naista...
  Purista vahvempaa ritarisädease -
  Kuole Jumalan antaman Venäjän puolesta!
  Ja hän lyö itseään, murskaa konekiväärillä armeijan kaikkialta Euroopasta ja osittain Afrikasta.
  Ja poika ei anna periksi itselleen. Täällä hän heittää kranaattia paljain varpaillaan ja vinkua:
  Emme anna periksi emmekä anna periksi!
  Ja taas poika päästää tappavan ja murskaavan purskeen. Hän ei halua alistua vastustajalle.
  Ja laulaa itselleen:
  - Kukaan ei estä meitä! Ei edes leijona voi voittaa!
  Poika on todellinen stalkeri. Murtumaton ja voittamaton. Uskon ritari! Ei ehkä ole kristitty!
  Ja nyt Itävallan hyökkäys on torjuttu.
  Itävaltalaisilla ja briteillä on tankkeja, mutta Venäjällä on myös mastodoneja.
  Nikolai II:lla on edelleen paljon suurempi väestö, kun otetaan huomioon siirtokunnat. Ajattele koko Aasiaa, Itä-Eurooppaa, osaa Balkanista, yli puolta Afrikasta.
  Joten Venäjä on enemmän kuin jalkaväki. Ja sotilaat taistelevat erittäin rohkeasti...
  Ja itävaltalaiset eivät voineet vastustaa, heidät heitettiin takaisin Varsovasta. Sitten venäläiset joukot etenivät Oderille ja valloittivat Itä-Preussin. Pala ja Galicia Lvovin kanssa. He piirittivät Przemyslin. Vapautunut Krakova.
  Kävi ilmi, että slaavit eivät halunneet taistella venäläisiä vastaan ja antautuivat joukoittain.
  Taistelut osoittivat myös, että kevyemmät ja ketterämmät venäläiset panssarit olivat tehokkaampia kuin raskaammat ja kömpelemät saksalaiset. Ja ilmailussa tsaari-Venäjä on yleensä suuruusluokkaa vahvempi kuin brittien ja itävaltalaisten laatu.
  Venäjän joukot jatkoivat hyökkäystä tauon jälkeen. He ottivat sekä lukumäärän että taidon.
  Joten Budapest piiritettiin ja valloitettiin. Merellä amiraali Kolchak voitti britit ja valloitti Australian. Maalla venäläiset joukot piirittivät ja valtasivat Berliinin. Ja sitten Wien.
  Itävallan valtakunta hävisi taistelun myös Afrikassa. Myös englantilainen joukko hävisi. Kyllä, keisari Adolfin asiat olivat epämiellyttäviä.
  Hän työnsi päätään väärään suuntaan ja alkoi menettää kokonaan. Missä hän voi vastustaa sellaista valtaa.
  Wienin kukistumisen jälkeen itävaltalaisten vastarinta alkoi olla keskeistä. Ja pian venäläiset miehittivät koko Euroopan ja Afrikan. Samaan aikaan hyökkäys Kanadaan alkoi Alaskasta. Myös britit hävisivät.
  Iso-Britannia oli eristetty ja yritti istua saarella.
  Mutta on selvää, että Venäjä voittaa käynnistämällä ilmahyökkäyksen.
  Ja pommitti melkein kaiken, mikä oli pinnalla. Ja sitten maihinnousujoukko laskeutui maihin, mikä johti Britannian alistumiseen.
  Siten koko itäinen pallonpuolisko, samoin kuin Alaska ja Kanada, tulivat venäläisiksi.
  Tämä on kaiken kaikkiaan upea! Nikolai II piti väliaikaisen tauon sulattaen omaisuuttaan. Yhdysvallat on edelleen jakautunut eikä liian vahva, kuten muutkin Venäjästä riippuvaiset valtiot.
  Vuonna 1937 tsaari Nikolai II syöksyi lentokoneeseen. Valtaistuimen seuraajaksi tuli Aleksei II. Toisin kuin tositarina, perillinen oli melko terve ja elinvoimainen. Ja vuonna 1941 hän päätti valloittaa kaiken, mitä esi-isillä ei ollut aikaa vangita.
  Alkaen planeetalta, maapallo on jo yksi imperiumi. Ja Venäjän armeija siirtyi ensin Amerikan pohjoisiin osavaltioihin ja sitten etelään. Yhdysvallat ei ollut vahva, heidät vangittiin nopeasti. Ja Meksiko osoittautui helpompi valloittaa. Siirry sitten ylöspäin. Yksi kerrallaan vangitsemassa maata toisensa jälkeen. Suurin ja tehokkain Brasilia. Mutta se kesti myös alle kuukauden.
  Ja niin he valloittivat Latinalaisen Amerikan ja Uuden-Seelannin. Alesei II jäi historiaan kaikkien Venäjän valloitusten finalistina. Ja jo vuonna 1947 venäläiset kosmonautit asettivat jalkansa kuuhun. Ja vuonna 1958 Marsiin! Vuonna 1961 Venukseen. Vuonna 1972 Merkuriukseen ja 1973 Jupiterin kuuihin. Alexy II kuoli vuonna 1975 71-vuotiaana. Lempinimeltään Viimeistelijä. Ja hänen poikansa Nikolai III tuli kuninkaaksi. Vuonna 1980 ihminen saapui aurinkokunnan viimeiselle, kaukaisimmalle planeetalle - Plutoon. Nikolai Kolmannen hallitsema ei ole liian pitkä. Kuollut vuonna 1985. Ja hänen poikansa Aleksanteri neljäs nousi valtaistuimelle. Nuori noin kaksikymmentäseitsemänvuotias kuningas. Ja kuningas käski valmistautua hyppyyn aurinkokunnan ulkopuolella. Ja he alkoivat rakentaa tähtialuksia ja fotonirakettia. Ja lopuksi, vuonna 2017, ensimmäinen tähtienvälinen tutkimusmatka alkoi.
  
  TSAARI NIKOLAS II ON PRESIDENTTI PUTININ ONNE
  Kuuluisa kirjailija ja runoilija Oleg Rybachenko tunsi, että jotain oli vialla maailmassa. Ihmiskunta sellaisenaan on edelleen pirstoutunut. Maapallon maiden määrä vain kasvaa. Ja jos joku lisää vaikutusvaltaa, niin vain totalitaarinen, diktatorinen Kiina. Ja Venäjä Vladimir Putinin hallituskauden päätyttyä syöksyi syvään kriisiin. Kaukasuksen sota leimahtaa jälleen, vasemmistolaiset ja nationalistit mellakoivat. Taas talous on taantumassa, rikollisuus lisääntyy. Ja Venäjä alkaa hajota.
  Ilmiömäisestä tuurista huolimatta Vladimir Putin ei koskaan pystynyt luomaan vankkaa, vakaata poliittista järjestelmää eikä vakaata ja nopeasti kasvavaa taloutta. Myöskään monia sosiaalisia ja etnisiä ongelmia ei ole ratkaistu. Harvinainen onni salli Putinin säilyttää vaurauden vaikutelman. Mutta heti kun hän lähti, kaikki parantumattomat paiseet avautuivat kerralla.
  Kyllä, ja ydinsodan uhka häämöttää! Maailma on kaaoksessa, Venäjä on siirtymässä laajaan sisällissotaan! Tämä on korjattava pikaisesti.
  Poika luki kirjasta, että voit muuttaa ihmisten kohtaloa ja vaihtaa sen paikkoja! Ja on yksi voimakas mustalainen, joka voi tehdä tämän kenen tahansa kanssa.
  Joten miksi et vaihtaisi Putinin ja Nikolai II:n onnea ja onnea?
  Lisäksi, jos Nikolai II menestyy yhtä ilmiömäisesti kuin Putin, niin historian kulku muuttuu. Ja 2000-luvulla Romanovit hallitsevat Venäjää. Tämä tarkoittaa, että Putin ei tarvitse onnea. Tai ainakin Putinin onnea Venäjälle.
  Ja 1900-luvulla tsaari-Venäjän onnea tarvitaan erittäin paljon.
  Kuuluisa kirjailija päätti mennä mustalaisen luo. Onneksi hänen osoitteensa oli Internetissä, ja hänen kehittynyt intuitionsa kertoi kirjailijalle ja runoilijalle, että tämä ei ollut lainkaan šarlataani.
  Mustalainen ei todellakaan ole toimettomana. Hän asuu kartanossa Moskovassa ja näyttää noin 20-vuotiaalta, vaikka hän on arvannut jo neuvostoajasta. Näet heti ikuisen tytön, jolla on mustat kiharat hiukset - siellä on upea!
  Oleg Rybachenko kysyi häneltä:
  - Tee hyvä teko! Muuta Vladimir Putinin ja Nikolai II:n onnea!
  Ikuisesti nuori mustalaistyttö katsoi Oleg Rybachenkoa ja vastasi:
  - On hyvä, että et ole egoisti etkä lähde itsellesi, vaan Venäjän maahan! Ja vielä parempi, että sinulla on rikas energia ja ennennäkemätön, uskomaton, yli-inhimillinen fantasia!
  Mustalainen nyökkäsi ja jatkoi:
  Minunkaan ei ole helppoa muuttaa historiaa niin paljon! Mutta sinä, maailman vahvimman ja rikkaimman fantasian omistaja, voit auttaa minua!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Olen valmis kaikkeen! Ja täytän kaikki pyynnöt!
  Nuori mustalainen nyökkäsi ja sanoi:
  - Muutan sinusta 12-vuotiaan pojan, ja sinä kasvat äärimmäisen hitaasti etkä koskaan tule vanhemmiksi kuin neljätoista. Lähetän sinut rinnakkaiseen maailmaan, jossa sinusta tulee ensin orja!
  Oleg Rybachenko heiton mukaan:
  - Olen valmis!
  Mustalainen nyökkäsi ja jatkoi:
  - Sinun on hankittava minulle yhdeksän artefaktikiveä: musta, valkoinen, punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, sininen, violetti. Ja tämän lisäksi kymmenes artefakti - Koshchein kruunu!
  Se on vaikeaa, mutta sinulla on ikuisesti nuorekas, nopea, vahva ja kestävä soturipojan vartalo. Ja lisäksi erinomainen äly ja ilmiömäinen mielikuvituksen lahja. Ennemmin tai myöhemmin keräät esineitä ja palaat takaisin maailmaasi. Ja ikuisesti olet neljätoistavuotiaan ilmiömäisen vahvan ja nopean pojan ruumiissa, ja sinua on mahdotonta tappaa. Eli saat myös kuolemattomuuden palkinnoksi!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Siitä voi vain haaveilla!
  Ikuisesti nuori noita huomautti:
  - Mutta kymmenen esinettä ovat minun, ja vain minun! He antavat minulle sellaisen voiman, että ansaitset enemmän kuin kuolemattomuuden! Sillä välin nukun sinut, ja sinä heräät jo orjapoikana louhoksissa. Ja sitten kekseliäisyytesi kertoo sinulle, kuinka pääset tästä eroon!
  Kun muutat, voin muuttaa presidentti Putinin ja tsaari Nikolai II:n kohtalon, onnea ja onnea. Keräät minulle esineitä eri maailmoista, ja sillä välin, 1900-luvun alusta, Venäjän historia menee eri tavalla. Eli vaikka et kerää esineitä - yhdeksän kiveä ja Koshchein kruunua, Venäjän tsaari Nikolai II saa silti onnea, kohtaloa ja Venäjän presidentti Vladimir Vladimirovich Putinin onnea!
  Oleg Rybachenko hymyili leveästi ja vastasi:
  -Tämä on hyvä! Uudessa maailmassa olen rauhallinen, että vihdoinkin tarina on muuttunut parempaan! Ja että Venäjä pystyy tuomaan järjestyksen ympäri maailmaa ja muuttumaan hegemoniseksi maaksi! Ja ehdoton hegemoni!
  Ikuisesti nuori mustalainen tilasi:
  - Nouse sohvalle!
  Oleg Rybachenko makasi.
  Noitatyttö kehräsi:
  - Nuku nyt! Heräät toiseen maailmaan.
  Oleg Rybachenkon silmät sulkeutuivat, ja hän vaipui melkein heti uneen.
  Mustalainen sen sijaan otti laatikoista etukäteen varastoimaansa ainekset ja alkoi valmistaa juomaa. Hän käynnisti kaasun kattilan alla, joka oli valmistettu etukäteen taikuuteen. Ja hän alkoi heitellä sinne tavaroita loitsuja. Samaan aikaan ikuinen tyttö otti taskustaan korttipakan ja lauloi:
  - Oi, kohtalo, kohtalo auta Nicholas! Onnea Putinilta, tule tsaari Romanovin luo!
  Anna Romanovin voittaa
  Säännöt kuten Tšingis-kaani...
  Anna sen lyödä onnea
  Putin varastaa lahjan!
  
  Se on parempi Venäjälle
  Nikolai Suuri Tsaari...
  Tšingis-kaanista tulee viileämpi
  Kuinka tulla Vladimir Putiniksi!
  Pata kiehui ja juoma kuplii siinä. Mustalainen teki korttiasetelman, loitsui ja heitti pakan kiehuvaan usvaan... Superkirkas salama leimahti kuin tuhannesta valokuvavilkusta. Nukkuva Oleg Rybachenko katosi ... Ja sitten, valaistuna, kattila katosi.
  Tilavassa salissa, jossa suuri noita loihti, tuli tyhjäksi ja hiljaiseksi!
  Ikuisesti nuori noita sanoi:
  - Hyvin! Muutin historian kulkua ja se on siistiä! Ja jos tämä idealisti on onnekas ja hän kerää esineitä, minusta tulee niin voimakas, että Saatana itse kadehtii minua!
  Ja mustalaisvelho välähti smaragdisilmiään!
  Ja ihme tapahtui!
  Mikä todella odotti Nikolai II:ta... Todellakin, paljon on muuttunut. Kruunajaisten aikana ei ollut veristä tappelua. Ja laajentuminen Kiinaan onnistui. Sota Japanin kanssa tietysti tapahtui. Tämä oli yleensä historiallisesti väistämätöntä. On selvää, että hirviö oli riisuttava aseista ja tuhottava samurain edessä. Eikä tästä ole minnekään mennä. Et voi jättää vaaraa rajoillasi.
  Japani aloitti sodan ensimmäisenä, mutta sen yritys hyökätä venäläisiä aluksia vastaan epäonnistui. Venäläiset eivät saaneet merkittäviä vahinkoja, ja tusina Nousevan auringon maan tuhoajaa upotettiin.
  "Varyag" onnistui myös pakenemaan piirityksestä. Mikä osoittautui suureksi menestykseksi. Kyllä, ja amiraali Makarov saapui pian merelle ja tuhotaan japanilaiset. Ja kenraali Kuropatkin voitti samurait maalla ja miehitti kokonaan koko Korean niemimaan.
  Ja niin jopa tsaari Nikolai II teki päätöksen: sinun on oltava turvassa Japanilta ikuisesti! Mutta kuten? Kyllä, laskea maihin joukkoja ja liittää ne kokonaan Venäjään maakuntana.
  Ja niin ratkaiseva taistelu tapahtui merellä, jossa amiraali Makarov lopulta päätti japanilaisen laivaston.
  Myös neljä tyttöä osallistui taisteluun! Paljain jaloin ja bikineissä!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Neljä kaunottarea, jotka heiluttavat sapeliaan nousevat samuraiden suurimmalle alukselle.
  Natasha leikkaa japanilaista ja huutaa:
  - Sinut tahrataan kapeasilmäiseksi!
  Zoya kaatoi toisen samurain ja huomautti:
  - Ja sinulla on safiirisilmät!
  Natasha myllyn pyörittämisen jälkeen vahvisti:
  - Tietysti kyllä! Tietysti kyllä!
  Ja sitten Aurora otti sen ja siirsi paljaan kantapäänsä japanilaiselle leuassa. Hän mursi hänen leukansa ja karjui:
  - Isänmaan puolesta Hurraa!
  Svetlana otti sen, katkaisi samurain pään ja huusi:
  - Tsaari Nikolai II:lle!
  Tietysti paljon riippuu tuurista. Erityisesti amiraali Makarov pysyi hengissä. Ja hän osoittautui toiseksi Ushakoviksi. Kuinka hyvin hän käskee. Itse liikkuvassa risteilijässä hän pysyy tahdissa kaikkialla. Ja japanilaisia, joilla muuten ei ollut suurta etua aseissa, lyödään osittain ja taktisesti.
  Komentajan tai laivaston komentajan taito ottaa pienen numeerisen edun.
  Lisäksi japanilaiset olivat tähän mennessä heikommat. Joten Makarov murskaa heidät. Se vaatii lähitaistelua, jossa venäläiset alukset, joissa on panssaria lävistävät kuoret, ovat paljon vahvempia.
  Ja japanilaiset on voitettu. Ja tytöt vangitsevat toisen, samuraialuksen. Ja siinä liehuu tsaarin valtakunnan lippu!
  Mitä ovat japanilaiset? Ei kovin onnea sinulle? Nikolai II sai onnen Vladimir Putinilta ja kaikki meni hänelle niin hyvin!
  Ja tytöt? Neljä bikineihin pukeutunutta kaunottarea ovat Rodnoveryn noitia, jotka päättävät taistella kuninkaan puolesta, vaikka he eivät yleensä välitä tästä maailmasta.
  Mutta tässä tapauksessa on välttämätöntä auttaa Venäjän kansaa. Ja tämä johtuu Putinin tuurista. Hän ei olisi koskaan vanginnut Krimiä ilman laukausta, elleivät samat neljä noitatyttöä olisivat olleet. He auttoivat tekemään ihmeen. Mutta se, pitikö Venäjän ottaa Krim pois veljellisiltä ihmisiltä, on toinen kysymys. Mutta Kiinan liittäminen Venäjän valtakuntaan on hieno idea! Kuvittele kuinka monta alamaista Venäjän tsaarilla on - kyllä, voit murskata koko maailman!
  Lyhyesti sanottuna tytöt eivät tuhlaa aikaansa täällä. Ja jo uuteen taistelulaivaan hyökätään.
  Ja he vangitsevat hänet uudelleen. Ja kaunokaisten käsissä olevat sapelit vain välkkyvät, ja jopa niin teräviä. Ja niin monta japanilaista sekaisin.
  Taistelu merellä päättyi japanilaisen laivueen lopulliseen uppoamiseen ja amiraali Togon vangitsemiseen.
  Ja laskeutuminen alkoi. Höyrylaivoja ja kuljetuksia ei ollut tarpeeksi. Ja pitkiä veneitä käytettiin, ja niitä kuljetettiin risteilijöillä ja taistelulaivoilla, ja he tekivät paljon muuta. Kuningas käski käyttää kauppalaivastoa maihinnousun aikana.
  Venäläiset joukot voittivat samuraiden hyökkäyksen, joka yritti heittää heidät pois sillanpäästä. Mutta tsaarin armeija kesti rohkeasti. Ja massiivinen hyökkäys torjuttiin suurilla tappioilla.
  Hyökkäyksen aikana noitatytöt pilkkoivat sapelit ja heittivät vihollista kranaatteja paljain jaloin.
  Ne ovat varmasti kaikkein vaarallisimmissa paikoissa. Ja kuinka konekiväärit alkoivat ampua. Jokainen luoti on kohdillaan.
  Natasha ampui, heitti kranaatin paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Ei, olen siistimpi!
  Konekiväärillä puskiva Zoya heitti kuoleman lahjaa paljain varpaillaan ja vinkui:
  - Tsaari Nikolai II:lle!
  Aurora jatkaa ampumista konekivääreistä ja hyppää ylös, kun hän napsahtaa ja antaa:
  - Suurelle Venäjälle!
  Svetlana, jatkaen vihollisen rypistämistä, antoi aggressiivisesti periksi, paljastaen hampaansa ja heittäen kranaatin paljaalla kantapäällään:
  - Kuninkaallisen valtakunnan puolesta!
  Soturit jatkoivat lyömistä ja puimista. Heillä on niin paljon energiaa. He ampuvat itsensä ja murskaavat etenevän samurain.
  Hänen tappamiaan japanilaisia on jo tuhansia, kymmeniä tuhansia.
  Ja rikkinäiset samurai juoksevat... Tytöt ovat hyvin tappavia heitä vastaan.
  Ja venäläiset pistimillä, silppua samurai ...
  Myrsky torjui. Ja uudet venäläiset joukot laskeutuvat rannikolle. Alusta laajenee. Kyllä, ei tietenkään paha tsaarin valtakunnalle. Voitto toisensa jälkeen. Ja amiraali Makarov auttaa myös aseista. Japanilaisten lakaisu.
  Ja nyt venäläiset joukot liikkuvat jo Japanin halki. Ja heidän lumivyöryään ei voida pysäyttää. He murskaavat vihollisen ja iskevät pistimellä.
  Natasha hyökkää samuraiin kimppuun ja pilkkoo niitä sapelilla, laulaa:
  - Valkoiset sudet kokoontuvat yhteen! Vain silloin perhe selviää!
  Ja kuinka hän heittää kranaattia paljain varpaillaan!
  Zoya laulaa mukana raivokkaasti aggressiivisesti. Ja myös paljain jaloin heittäminen, jotain ainutlaatuista, tappavaa:
  Heikot hukkuvat, heidät tapetaan! Suojele pyhää lihaa!
  Augustina, ampuessaan vihollista ja lyömällä miekkoja ja heittelemässä kranaatin jalkoja paljain sormin, kiljuu:
  - Vehreässä metsässä on käynnissä sota, uhkia tulee kaikkialta!
  Svetlana ampui ja heitti kuolemanlahjoja paljain jaloin, otti sen ja huusi:
  - Mutta me voitamme aina vihollisen! Valkoiset sudet tervehtivät sankareita!
  Ja tytöt kuorossa, tuhoten vihollisen, laulavat, heittäen tappavasti paljain jaloin:
  - Pyhä sota! Siellä tulee meidän voittomme! Keisarillinen lippu eteenpäin! Kunnia kaatuneelle sankarille!
  Ja taas tytöt ampuvat ja laulavat korvia ulvoen:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä! Valkoiset sudet murskaavat vihollisen! Valkoiset sudet - tervehdys sankareille!
  Tytöt menevät ja juoksevat... Ja Venäjän armeija liikkuu kohti Tokiota. Ja japanilaiset menehtyvät itselleen, ja heidät niitetään. Venäjän armeija liikkuu. Ja voitto toisensa jälkeen.
  Tsaari Nikolai todella veti onnenlipun. Nyt venäläiset joukot alkavat hyökätä Japanin pääkaupunkiin. Ja kaikki on niin hienoa.
  Tytöt täällä ovat tietysti kaikkien edellä, ja heidän paineensa ja hyökkäyksensä ovat korkealla.
  Varsinkin kun he heittävät kranaatteja paljain jaloin. Tämä aiheuttaa yleensä järkytystä ja kunnioitusta samuraissa.
  Ja täällä he kiipeävät Japanin pääkaupungin seinälle. Ja he leikkaavat ihmiset ja hevoset kaaliksi. Murskattiin vastustajat palasiksi. Tytöt tulevat huudoilla ja nauruilla! Ja paljain kantapään kuin ne vasaralla leukaa. Japanilaiset lentävät ylösalaisin. Ja kaatua heidän panoksilleen.
  Ja soturit heiluttavat miekkansa vieläkin voimakkaammin.
  Ja samurait kärsivät tappiota tappion jälkeen. Täällä venäläiset joukot valloittivat Tokion.
  Mikado juoksee peloissaan, mutta ei voi piiloutua minnekään. Ja nyt tytöt ottavat hänet vangiksi ja sitovat hänet!
  Upea voitto! Japanin keisari allekirjoittaa kruununsa luopumisen Nikolai II:n hyväksi. Venäjän tsaarin arvonimi on pidennetty merkittävästi. Koreasta, Mongoliasta, Mantšuriasta, Kurileista, Taiwanista ja itse Japanista tulee Venäjän maakuntia. Vaikka Japanilla on pieni, rajoitettu autonomia. Mutta sen keisari on venäläinen, itsevaltainen tsaari!
  Nikolai II on edelleen ehdoton monarkki, jota mikään ei rajoita. Hän on itsevaltainen tsaari!
  Ja nyt myös Japanin keisari, Zheltorossia, Bogdykhan, Khan, Kagan ja niin edelleen, niin edelleen, niin edelleen...
  Kyllä, enemmän onnea. Huomaa onnea, Putin antoi kuinka paljon voittaa! Valitettavasti 2000-luku ei ole liian sopiva vangitsemiseen!
  Ja mitä hyötyä Venäjälle on siitä, että Putinin vihollinen McCain kuoli aivosyöpään? Onni on tietysti valtava, et voi edes kuvitella sitä tarkoituksella - vihollisesi kuolevan niin pahan ja epämiellyttävän kuoleman!
  Mutta tuotto Venäjälle on konkreettinen nolla.
  Mutta Nikolai II:lle tällainen Putinin onni ja onni muuttui suuriksi aluehankinnoiksi. Mutta itse asiassa, miksi onnen pitäisi antaa lahjoja Putinille. No, siitä tosiasiasta, että Sobchak kuoli niin ajoissa eikä hänen tarvinnut antaa hänelle perustuslakituomioistuimen päällikön asemaa, kuinka hyvä Venäjä on?
  Ja koko Venäjän tsaari Nikolai II on erinomainen persoona. Luonnollisesti niin suuren voiton jälkeen hänen voimansa ja auktoriteettinsa vahvistuivat. Tämä tarkoittaa, että joitain uudistuksia voidaan toteuttaa. Varsinkin ortodoksiassa! Salli aatelisten olla neljä vaimoa, kuten islamissa. Ja myös antaa sotilaille oikeus toiseen vaimoon palkkiona hyväksikäytöstä ja uskollisesta palvelusta.
  Hyvä uudistus! Koska ei-juutalaisten ja ulkomaalaisten määrä valtakunnassa on kasvanut, niin venäläisten määrää on lisättävä. Ja miten se tehdään? Muiden kansojen naisten kustannuksella. Loppujen lopuksi, jos venäläinen menee naimisiin kolmen kiinalaisen naisen kanssa, hän saa heiltä lapsia, ja keitä nämä lapset ovat kansallisuuden perusteella?
  Tietenkin venäjäksi isästä! Ja se on hienoa! Nikolai II, jolla oli edistyksellinen mieli, oli enemmän uskonnollinen ulkonäöltään kuin sielultaan. Ja tietysti laita uskonto valtion palvelukseen, eikä päinvastoin!
  Nikolai II vahvisti siten auktoriteettiaan eliitissä. Tätä miehet ovat pitkään halunneet. Ja hän vauhditti esikaupunkien venäläistämistä.
  No, papit eivät myöskään välittänyt. Lisäksi usko 1900-luvulle on heikentynyt. Ja uskonto palveli kuningasta, ei todellakaan uskonut Jumalaan!
  Ja sotilaalliset voitot tekivät Nikolaista suositun kansan keskuudessa, ja autoritaarisuuteen tottuneet eivät halunneet paljon muutosta. Venäläiset eivät tunteneet muuta valtaa!
  Ja talous on nousussa, palkat nousevat. Kymmenen prosenttia kasvaa joka vuosi. Oikeasti, miksi muuttaa?
  Vuonna 1913, Romanovien 100-vuotispäivänä, tsaari Nikolai lyhensi työpäivän jälleen 10,5 tuntiin ja lauantaisin ja pyhäpäivinä jopa 8 tuntiin. Myös viikonloppujen ja pyhäpäivien määrä on lisääntynyt. Sitä alettiin juhlia vapaapäivänä ja Japanin antautumispäivänä. Ja kuninkaan syntymäpäivä ja kuningattaren syntymäpäivä ja kruunauspäivä.
  Kun kävi ilmi, että valtaistuimen perillinen oli sairas hemofiliasta, tsaari Nikolai otti toisen vaimonsa. Siten valtaistuimen periytymiskysymys ratkesi.
  Mutta suuri sota oli tulossa. Saksa haaveili maailman uudelleenjakamisesta. Tsaari-Venäjä oli kuitenkin valmis sotaan.
  Vuonna 1910 venäläiset liittivät Pekingin ja laajensivat valtakuntaa. Britannia suostui tähän vastineeksi liitosta Saksaa vastaan.
  Tsaarin armeija oli suurin ja vahvin. Sen rauhanaikainen vahvuus oli kolme miljoonaa ja tuhat rykmenttiä. Saksalla oli vain kuusisataa tuhatta rauhan aikana. Plus Itävalta-Unkari, mutta sen joukot eivät ole taisteluvalmiita!
  Mutta saksalaiset suunnittelevat edelleen taistelua Ranskaa ja Britanniaa vastaan. Ja mistä he voivat vetää kaksi rintamaa?
  Venäläisillä on maailman ensimmäiset sarjatuotannossa olevat Luna-2 kevyet panssarit. Ja nelimoottoriset pommikoneet "Ilja Muromets" ja hävittäjät konekiväärillä "Aleksanteri" ja paljon muuta. Ja tietysti tehokas laivasto.
  Saksalla ei ole tasa-arvoisia voimia.
  Ja saksalaiset päättivät silti hyökätä Belgiaan ja ohittaa Pariisin. Heille ei ollut juuri mitään.
  Mutta sota alkoi silti. Saksa teki kohtalokkaan siirtonsa. Ja hänen joukkonsa muuttivat Belgiaan. Vain täällä voimat ovat eriarvoisia. Venäjän joukot Preussissa ja Itävalta-Unkarissa ovat jo liikkeellä. Ja Luna-2-tankki, jonka nopeus on 40 kilometriä, on jo valtava voima.
  Muista, että tsaari Nikolauksen onni on, että sota alkoi. Tsaari itse ei olisi hyökännyt Saksaan. Ja niin, venäläisten puolella on suuri, ylivoimainen ylivoima joukkojen, tankkien, ylivoiman tykistössä ja paras ilmailu määrällisesti ja laadullisesti. Ja vahvempi talous, sillä vallankumouksen ja sodan tappion aiheuttamalta taantumalta vältyttiin. Ja niin koko ajan nousua ja menestystä onnistumisen jälkeen.
  Ilmeisesti saksalaiset olivat hyökkäyksen kohteena. Ja sitten he itse nousivat päävoimien kanssa Ranskaa ja Britanniaa vastaan. Ja missä he ovat!
  Ota Italia ja julista sota Itävalta-Unkarille! Ainoa plussa on, että Türkiye osallistui sotaan Venäjää vastaan. Mutta tämä on vielä parempi kuninkaalle, voit vihdoin ottaa Konstantinopolin ja salmet itsellesi! Niin...
  Ja myös neljä noitaa, ikuisesti nuoria syntyperäisiä uskovia Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana taistelussa! Ja ne kaatuvat jo! Joten he iskevät sekä saksalaisia että turkkilaisia!
  Kirjailija ja runoilija Oleg Rybachenko heräsi. Nuori noita-velho täytti ikuisesti lupauksensa antaen Nikolai II:lle Vladimir Putinin onnen, ja nyt Oleg Rybachenkon on täytettävä lupauksensa. Herääminen ei ollut helppoa. Kova ruoska osui pojan ruumiiseen. Poika hyppäsi ylös. Kyllä, Oleg Rybachenko on nyt lihaksikas poika, joka on kahlittu käsistä ja jaloista. Näkyvissä on mustaksi ruskettunut, kuiva ja jäntevä vartalo, jossa on helpotuslihakset. Todella vahva ja kestävä orja, jolla on vahva iho, joka on jo niin kovettunut, ettei valvoja voi leikata sitä. Juokset muiden poikien kanssa aamiaiselle, nouset ylös soralta, jossa nuoret orjat nukkuvat täysin alasti ja ilman peittoja. Totta, täällä on lämmintä, ilmasto on kuin Egyptissä. Ja poika on alasti, vain ketjut. Ne ovat kuitenkin melko pitkiä eivätkä käytännössä häiritse kävelyä eivätkä työskentelyä. Mutta et voi ottaa suurta askelta niissä.
  Huuhtele kädet virrassa ennen syömistä. Saat annokset: heiluttavaa riisiä ja mätä kalapaloja. Nälkäiselle orjapojalle se näyttää kuitenkin herkkulta. Ja sitten menet kaivokselle. Aurinko ei ole vielä aamulla noussut ja on mukavaa.
  Pojan paljaat jalat ovat karheutuneet, keratinisoituneet niin paljon, että terävät kivet eivät satu ollenkaan, jopa kutittavat miellyttävästi.
  Louhokset, joissa työskentelevät alle 16-vuotiaat lapset. Tietysti heillä on pienempiä autoja ja työkaluja. Mutta sinun täytyy työskennellä viisitoista, kuusitoista tuntia aikuisten tavoin.
  Se haisee, joten tarve helpottuu aivan kasvoilta. Työ on yksinkertaista, leikata kiviä hakkuilla, sitten kantaa niitä koreissa tai paareilla. Joskus joutuu myös työntämään vaunua. Yleensä pojat työntävät häntä kaksin ja kolmin. Mutta Oleg Rybachenko jätetään yksin, joten hän on erittäin vahva. Ja hänellä on hakku käsissään kuin aikuisella. Hänellä on enemmän tehtävää kuin kenelläkään muulla.
  Totta, he antavat yhä useammin. Kolme kertaa päivässä, ei kahta.
  Poika-orja, jonka ruumiiseen Oleg Rybachenko muutti, on ollut täällä yli vuoden. Tottelevainen, ahkera, kaikki liikkeet hoituivat automatismiin. Todella pirun vahva, kestävä ja ei käytännössä tunne väsymystä. Mutta samaan aikaan poika ei juuri kasva, ja nyt hän näyttää korkeintaan kahdeltatoista, tämän ikäisen keskipitkällä.
  Mutta toisaalta voimaa... Useille aikuisille. Nuori sankari. Joka ei kuitenkaan ilmeisesti koskaan tule aikuiseksi, eikä hän kasva partaa.
  Ja luojan kiitos! Kirjailijana ja runoilijana Oleg Rybachenko ei halunnut ajaa parranajoa. Työskentelet itsellesi ja rikot kiviä, murskaat niitä. Ja kärryyn. Sitten kannat sen vaunuun. Hänen työntäminen on vaikeaa, ja lapset tekevät sen vuorotellen.
  Täällä olevat pojat ovat melkein mustia, mutta piirteet ovat joko eurooppalaisia tai intialaisia tai arabialaisia. Lisäksi eurooppalaisia on paljon enemmän.
  Oleg katsoo heitä. Orjat eivät saa puhua, he lyövät ruoskalla.
  Oleg Rybachenko on myös toistaiseksi hiljaa. Ja hän opiskelee. Täällä on miespuolisten valvojien lisäksi myös naisia. He ovat myös julmia ja lyövät ruoskalla.
  Eikä kaikilla pojilla ole niin vahva iho kuin Olegilla. Monet räjähtävät ja vuotavat verta. Ja vartijat voivat lyödä kuoliaaksi. Työ on erittäin raskasta, ja pojat alkavat hikoilla paljon, varsinkin auringon noustessa.
  Ja tässä aurinko ei ole yksi, vaan kaksi. Ja päivä on todella pitkä. Ja paljon työtä. Pojilla ei ole aikaa nukkua ja levätä. Heille tämä on suurta tuskaa.
  Oleg Rybachenko työskenteli itselleen, mekaanisesti pilkottiin ja kuormattiin. Itse sekoitin...
  Ja hän kuvitteli kuvan siitä, mitä tapahtui sen jälkeen, kun Nikolai II sai Venäjän presidentti Vladimir Putinin omaisuuden.
  Natasha, Zoya, Aurora ja Svetlana hyökkäävät itävaltalaisia vastaan Przemyslissä. Venäjän joukot valloittivat välittömästi Lvovin. Ja hyökkää vahvinta linnoitusta vastaan.
  Paljasjalkaiset tytöt bikineissä ryntäävät kaupungin kaduilla.
  He katkaisivat itävaltalaiset ja heittelevät pieniä kiekkoja paljain jaloin.
  Samaan aikaan tytöt laulavat:
  - Tsaari Nikolaus on meidän messias,
  Mahtavan Venäjän mahtava hallitsija...
  Koko maailma tärisee - minne se menee -
  Nikolaille laululla eteenpäin!
  Natasha katkaisee itävaltalaiset, heittää kranaatin paljain varpaillaan ja laulaa:
  - Venäjän puolesta!
  Zoya murskaa myös vihollisia ja laulaa aplombilla:
  - Kuninkaallisen valtakunnan puolesta!
  Ja hänen paljas jalkansa heittama kranaatti lentää! Tämä on tappaja tyttö. Voi murskata leuan ja juoda merta!
  Ja myös Aurora, paljain varpaillaan, heittelee kiekkoa, hajottaa itävaltalaisia ja huutaa:
  - Venäjän suuruuden puolesta!
  Ja hän paljastaa erittäin terävät hampaansa! Se kimaltelee kuin hampaat.
  Svetlana ei myöskään unohda antaa periksi ja karjuu:
  - Pyhän ja voittamattoman Nikolai II:n Venäjä!
  Tyttö osoittaa valtavaa jännitystä. Ja paljain jaloin hän heittää kaiken ylös ja heittää lahjoja!
  Natasha ampuu ja viiltelee ja heittelee tappavia esineitä paljain jaloin, vinkua:
  - Rakastan Venäjääni! Rakastan Venäjääni! Ja leikkaan teidät kaikki!
  Ja Zoya myös ampuu ja ulvoo, heittäen jotain räjähtävää paljain varpaillaan:
  - Suuri Nikolai Tsaari! Vuoret ja meret kuulukoot hänelle!
  Aurora huutaa villist, kiihtyneestä raivosta ja heittelee lahjoja paljain varpaillaan, huutaa:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä! Reipas tytöt murskaavat vihollisia paljain jaloin, paljain kantapään!
  Ja taas tytöillä on villi paine. He vangitsevat Przemyslin liikkeellä ja laulavat sekä säveltävät liikkeellä ollessaan.
  Pyhä Venäjämme on ylistetty,
  Sillä on monia tulevia voittoja...
  Tyttö juoksee paljain jaloin
  Ja hän ei ole kauniimpi maailmassa!
  
  Hyökkäämme Rodnoversia,
  Noidat, jotka ovat aina paljain jaloin...
  Tytöt rakastavat poikia kovasti,
  Sen raivokkaasta kauneudesta!
  
  Emme koskaan anna periksi
  Älkäämme antako vihollisillemme...
  Vaikka meillä on paljaat jalat,
  Tulee paljon mustelmia!
  
  Tytöt rakastavat juosta
  Paljain jaloin pakkasessa...
  Olemme todella susia
  Voimme lyödä!
  
  Ei voi estää meitä
  Fritzin mahtava lauma...
  Ja meillä ei ole kenkiä
  Saatana pelkää meitä!
  
  Tytöt palvelevat perheen Jumalaa,
  Mikä on tietysti hienoa...
  Olemme kunnian ja vapauden puolesta,
  Kaiserista tulee ilkeä beat!
  
  Venäjälle, joka on kauniimpi kuin kaikki,
  Taistelijat nousevat...
  Söimme rasvaista puuroa
  Taitamattomat taistelijat!
  
  Kukaan ei estä meitä
  Tyttöjen vahvuus on valtava...
  Eikä hän vuodata kyynelettäkään
  Koska olemme lahjakkuuksia!
  
  Yksikään tyttö ei voi taipua,
  he ovat aina vahvoja ...
  He taistelevat kiivaasti isänmaan puolesta,
  Anna unelman toteutua!
  
  Universumissa tulee olemaan onnea
  Aurinko tulee olemaan maan yläpuolella...
  Hänen katoamattomalla viisaudellaan,
  Bajonetti Keisari!
  
  Aurinko paistaa aina ihmisille
  Tilavimman maan yli,
  Onnellisina, aikuiset ja lapset,
  Ja jokainen taistelija on sankari!
  
  Onnea ei ole paljon
  Jos haluat olla onnekas, usko meitä...
  Anna huonon sään hälventää -
  Häpeä vihollisille!
  
  Hyvä Jumalamme on niin ylin,
  Ei ole mitään kauniimpaa kuin Hän...
  Nousemme hengessä
  Ilkeäksi kaikki oksensi!
  
  Voita viholliset, uskon
  Bely, venäläinen jumala on kanssamme ...
  Tulee iloinen yritys
  Älä päästä pahuutta kynnyksellä!
  
  No, lyhyesti sanottuna Jeesus,
  Ollaan aina uskollisia...
  Hän on Venäjän jumala, kuuntele
  Valehtelee, että Hän on juutalainen Saatana!
  
  Ei, Jumala Kaikkivaltias,
  Me kaikkein pyhin pääsauva...
  Kuinka luotettava Hän on katto,
  Ja hänen poikansa-jumala Svarog!
  
  No, lyhyesti sanottuna Venäjälle,
  Ei ole häpeällistä kuolla...
  Ja tytöt ovat kauniimpia kuin kaikki
  Naisen voimalla kuin karhu!
  
  
  SUUNNITTELUT EIVÄT OLE MUUTTUNneet
  Hitler ei yksinkertaisesti muuttanut OKW:n suunnitelmaa ja hyökkäys Stalingradiin suoritettiin sekä pohjoisesta että etelästä, armeijaryhmät A ja B. Ja hyökkäys uskottiin Mainsteinille . Seurauksena Stalingrad kaatui kymmenen päivän hyökkäyksessä kaikilta puolilta. Ja Neuvostoliiton joukot piiritettiin kokonaan. Sen jälkeen Wehrmacht siirtyi Volgan rannikkoa pitkin Kaspianmerelle. Miten puna-armeija reagoi? Hyökkäys keskellä ei ollut kovin onnistunut.
  Lisäksi Japani voitti myös Midwayn taistelun, vaikka se ei avannut toista rintamaa, mutta valloitti Havaijin saaret. Ja samaan aikaan samuraiden maayksiköt muuttivat Intiaan. Säilyttääkseen tämän siirtomaan Britannian oli vetävä osa joukkoistaan Egyptistä ja hylättävä Operation Torch.
  Saksalaisilla oli aloite itärintamalla. Stalingradin nopea valloitus romahti eteläsivun. Fritz liukastui Kaspianmerelle ja katkaisi Kaukasuksen maata pitkin. Ja sitten Türkiye astui sotaan. Hänen armeijansa, vaikkakaan ei kovin vahva, on melko runsas ja pystyy taistelemaan rohkeasti.
  Jo ensimmäisinä päivinä turkkilaiset valloittivat Batumin ja piirittivät Jerevanin. Kyllä, heidän saavutuksensa ovat kunnollisia, koska puna-armeija on Saksan rintaman puristuksissa.
  On huomattava, että natsit käyttivät hyväkseen sitä, että Neuvostoliiton joukot tulivat taisteluun suoraan ešeloneista ja löivät niitä pala palalta. Tällä oli tietysti negatiivinen vaikutus sodan kulkuun.
  Stalin oli myös hermostunut ja hysteerinen - hän vaati pitämään Kaukasuksen hinnalla millä hyvänsä.
  Lyhyesti sanottuna Stalingradin sankarillinen puolustus ei toiminut ja kaikki hajosi. Ja edes japanilaisten divisioonien puuttuminen Kaukoidässä ei auttanut.
  Saksalaiset muuttivat Kaspianmeren rannikkoa pitkin Dagestaniin. Estä heitä keräämästä pölyä - mutta voimat ovat epätasaiset, lisäksi puna-armeijalla oli suuria vaikeuksia tarvikkeiden kanssa. Ja painunut. Ja Fritz pommitti aktiivisesti.
  Yhdysvallat ei juuri koskenut Kolmanteen valtakuntaan, Japanin voittojen hajamielinen. Britannia heikkeni jonkin verran, eikä myöskään noussut riehumaan! Nyt saksalaisilla oli liikaa koneita ja he pystyivät todella painamaan.
  Stalin sitä vastoin osoitti huonoimpia ominaisuuksiaan ja raivosi ja huusi liian usein, mutta ei tehnyt parhaita päätöksiä.
  Joten Kaukasuksen menetyksestä tuli väistämätön.
  Taistelu Azerbaidžanin rajalla on jo käynnissä.
  Neuvostoliiton tytöt taistelevat epätoivoisesti. Tässä kaunokaiset taistelevat epätoivoisesti.
  Ja he eivät anna periksi eivätkä anna periksi. Ja he ryömivät perässään.
  Natasha, Zoya, Augustine ja Svetlana raahasivat saksalaisen kenraalin takaa. Tämä on siistiä. Tytöt panivat hänet polvilleen ja pakottivat hänet suudella paljaita jalkojaan. Hän löi niitä suurella innolla! Ja nuoli tyttöjen kantapäät.
  Soturit ovat yleensä niin seksikkäitä ja viehättäviä. Sitten he taistelivat Fritzistä.
  Natasha leikkasi purskeella, katkaisi natsit. Hän heitti kranaatin paljain jaloin ja siristi:
  - Suureksi kunniaksi!
  Zoya myös ampui ja vinkaisi:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  Hän otti sen ja heitti kranaatin paljain varpaillaan. Hän hajotti natseja ja huusi:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Tytöt ovat niin kauniita ja upeita.
  Augustina heitti myös kranaatin paljain jaloin, hampaat paljastaen, otti sen ja sihisi:
  - Taistelen niin! Kuin terminaattori!
  Ja myös Svetlana laukaisee sellaisen tappavan ja tuhoavan jutun paljain varpaillaan. Ja laula uudestaan:
  - Ystävyytemme on monoliitti, ja sitä se tarkoittaa!
  Neljä, kyllä, he tappelevat sillä tavalla - nämä ovat tytöt! Hauskoja kaunokaisia ja näyttävät vastauksena pitkän kielensä.
  Korkeimman luokan soturit. Ja kuinka he lyövät ja kuinka he huutavat.
  He murskaavat saksalaiset kuin marjat puristimella.
  Natasha ampui, heitti kranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Olemme valon ja punaisen lipun sotureita!
  Myös Zoya laukaisi tappajan paljain varpaillaan ja huusi:
  - Ja me taistelemme Leninin puolesta!
  Ja sitten Augustine viilti hampaitaan paljastaen:
  - Suuren ilon nimissä!
  Ja sitten Svetlana myös ampui ja laukaisi kranaatteja paljain jaloin karjuen:
  - Otamme tämän ja käännämme sen!
  He neljä työskentelevät aktiivisesti ja ampuvat. No, tytöt tietävät silti paljon tuhoamisesta. Ja he eivät tappele niin.
  Ja miten todellisten terminaattorien pitäisi ... Korkealentoiset soturit. Ja heillä on tuhon intohimo.
  Natasha heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja sihisi:
  - Ymmärrän täydellisesti tämän maailman luokkataistelun pahenemisena!
  Zoe sihisi myös heittäen tappavan, lihaa repivän kranaatin paljain varpaillaan.
  - Millä talolla on punainen lippu!
  Ja sitten Augustine antoi vuoron. Hän niitti natseja ja heitti kranaatin paljain jaloin - sihiseen:
  - Upea tila, tämä on maamme ja me kaikki!
  Soturit ja todellakin kykenevät repimään jopa lämpötyynyn.
  Ja sitten Svetlana, ikäänkuin heilutellen kranaattia paljaalla jalallaan, purskahti ja sanoi raivoissaan:
  - Tuli on raivoissaan, ja hevonen!
  Tytöt tietysti innostuvat. Ja he tökkivät.
  Ja saksalaisten puolelta Gerdin miehistö taistelee T-4:llä. Jälleen, kun se käynnistyy, et lämmitä ja tukahduta sellaista painetta. Tyttöjen silmissä on niin helvetin liekki.
  He ampuvat itsensä, eivätkä anna mahdollisuutta paeta. Älä vastusta heidän valkoisia helmiäishampaitaan.
  Soturit ovat aggressiivisia ja ulvovat:
  - Villi maku! Lähetämme kaikki viholliset helvettiin!
  Gerda ampuu, lyö kolmekymmentäneljä ja vinkkaa:
  - Tulevat voitot!
  Charlotte painaa liipaisinta paljain varpaillaan ja kurinaa:
  - Revin sen osiin!
  Magda myös ampui, murskasi T-26:n ja antoi:
  - Avataan se.
  Ja pudisti paljaita sormiaan.
  Ja myös Christina painaa paljain jaloin polkimia ja sihisee:
  - Hurraa juhliimme!
  Tytöt tietysti ja melkein alasti bikineissä ja paljain jaloin. Ja samalla erittäin seksikäs.
  Ja he hyökkäävät ei liian täydellistä, mutta tehokasta T-4:ään vastaan. Ja ampua vihollista. Älä anna periksi sellaisille tytöille missään! Ja kuinka he hymyilevät. Ja kuinka he vääntelevät kasvojaan!
  Gerda karjuu itsekseen ampuen paljain varpaillaan:
  - Gerda rakastaa tappamista, tämä Gerd!
  Ja ampuu taas ammuksia.
  Ja sitten Charlotte ampuu vuorotellen ja karjuu lyöen kolmekymmentäneljä:
  - Leikkaan heidän vatsansa!
  Ja paljain jaloin alkaa taas.
  Ja tässä myös Christina killer lisää. Myös paljaiden varpaiden avulla.
  Ja huutaa:
  - Olen aggressiivisuuden ruumiillistuma!
  Ja mikä vyötärö hänellä on, ja helpotuspuristus!
  Ja sitten Magda ottaa sen ja vlupit ja karjuu:
  - Banzai!
  Ja hänellä on myös paljaat jalat, ja meikkaus!
  Neljä saksalaista kiipeää ja todella voittaa. Siinä on niin paljon aggressiota ja elinvoimaa.
  Soturit pitävät kiinni itsestään ja ampuvat. Älä anna puna-armeijan syntyä.
  Ja myös taivaalla lentäjät taistelevat, ja tämä näkyy. Että heidän henkensä on mittaamaton.
  Tässä uusin saksalainen Focke-Wulf. Siinä on Gertrude. Ja tämä tyttö osoittaa olevansa siistimpi kuin miehet. Joten fasistit puittavat. Ei anna heille armoa. Varsinaisen taistelun aloitti Gertrude.
  Ja kaataa neuvostojakin ja huutaa:
  - Minulla on supertyttö!
  Sitten hän ottaa ja näyttää kieltä. Ja taas kestää täydellisen tuhoamisen. Tässä on tyttö. Ja myös paljain jaloin ja bikineissä. Ja sitten LAGG ampui alas ja karjui taas:
  - Pilottiampuja!
  Ja hän nauraa keuhkoihinsa. Ja sitten hän ottaa sen ja ampuu alas PE-2:n. Tällainen tyttö, tyylikkäimmällä laajuudella ja luokalla. Sitten hän jälleen ohjasi ja murskasi jakin ilmatykistä. Ja se yrittää.
  - Olen taivaan naarassusi!
  Ja kuinka hän paljastaa hampaansa! Ja kuinka päästä ulos! No, mummo! Kaikille naisille, nainen!
  Mutta tietysti natsit yrittävät edelleen hyökätä etelässä.
  Siellä erityisesti lentäjä Helga taistelee ME-109:llä. Ja niin onnistuneesti, että sirpaleet lentävät briteistä.
  Mustang-tyttö kaatui ja lauloi:
  - Lila sumu leijuu yläpuolellamme!
  Yleisesti ottaen, kuinka hyvä on taistella paljain jaloin ja bikineissä. Kuinka käytännöllistä se on! Ja erittäin kätevä.
  Helga on lentäjä. Fuhrer oli tarpeeksi älykäs kuuntelemaan neuvoja ja sallimaan tyttöjen mennä panssarivaunuihin, lentokoneisiin ja armeijaan. Ja kuinka paljon paremmin Fritzillä menikään.
  He eivät itse odottaneet, että naisten vartalot ovat niin tehokkaita. Täällä Helga tunnetusti saa vauhtia ja laskut.
  Tyttö paljain jaloin painaa polkimiaan ja karjuu:
  - Olen niin ihana - lehmä!
  Helga ampuu alas vielä kaksi brittilentokonetta ja vinkua:
  - Takanani Saksan sotilaita peräkkäin!
  Ja ammuttiin alas pommikone! Tässä on tyttö! Kaikilla tytöillä on iso ja viileä soturi. Jos se tuhoaa, myös ilman seremoniaa ja sääliä.
  Tytöt ovat niin seksikkäitä täällä!
  Ja Rommelin joukot repivät aavikon halki odottamatta lisäjoukkojen saapumista. Meidän täytyy voittaa, joten meidän täytyy. Legendaarinen "Desert Foxin" komentaja on jo tottunut taistelemaan ylivoimaisilla voimilla. Ja niin ovat hänen sotilainsa. Tässä on esimerkiksi valittu joukko naissotureita SS:stä. Heidät siirrettiin joulukuun alussa, kun rintama murtui, saksalaiset vetäytyivät, ja britit päinvastoin murtautuivat läpi vapauttaen Tolbukin ja uhkasivat heittää Wehrmachtin pois Afrikan maaperästä.
  Sitten demoninen Führer ehdotti: siirrä tiikerien naispataljoona. Ei siksi, että naiset muuttaisivat voimatasapainoa, vaan siksi, että miehet, varsinkin italialaiset, häpeäisivät ja taistellisivat paljon aggressiivisemmin ja taitavammin. Loppujen lopuksi, jos eliittitytöt ovat kovia ankaralla harjoittelulla, ovat edellä, talonpojat häpeävät hyvin.
  Soturit taistelivat yhdessä bikineissä käyttämällä erityisiä voiteita suojaamaan. Kuuden kuukauden ajan heidän paljaat, tyttömäiset jalat keratinisoituivat niin, etteivät he pelänneet paistinpannulla kuumaa hiekkaa, ja auringonpoltosta heidän ihonsa sai tumman suklaan värin. Ja monilla on jo yli tusina ruumista hartioidensa takana.
  Margot ja Schella, kaksi hyvin nuoria, mutta taisteluissa jo paatuneita arjalaisia. He ovat seuran nuorimpia, mutta puolessa vuodessa he ovat jo onnistuneet ansaitsemaan ensimmäisen luokan rautaristin (toinen luokka, jokaisella pataljoonalla jo), armottomia ja ystävällisiä.
  Margotilla oli tulenväriset hiukset, ja Shelley oli lumivalkoinen blondi, johon oli sekoitettu hunajaa. Täällä he taistelevat torjuen brittiläisten tankkien vastahyökkäystä. "Matildat" voimakkaine panssariineen kulkevat eteenpäin. Edelleen kelvollinen "Cromwell" räjähdysherkillä kuorilla ja kevyemmillä autoilla. Tytöt hautautuivat hiekkaan. On hyödytöntä ampua otsaan sellaisiin tankkeihin. On välttämätöntä, että niitä ei huomata, ja sitten ...
  "Matilda" ja "Cromwell" painavat noin kolmekymmentä tonnia, ja kun ne kulkevat savihiekkaan kaivettujen kaivantojen yli, siitä tulee pelottavaa. Ylhäältä se valuu paljaalle, ruskettuneelle kaulalle, tunnet kauhean painon itsellesi, paskiaiset koneet. Tässä on sama "Cromwell", tyypillinen rauta, jossa on 70 mm viisto panssari, jota 88 mm ase ei aina kestä. Se haisee brittiläiseltä, erittäin pistävältä bensiiniltä ja moottoriöljyltä. Tytöillä on omat yllätyksensä, kevyet perääntymättömät. Ensimmäiset Faustpatrons-mallit. Koska miehet, kuten on tapana, antavat naisten mennä eteenpäin, niin he testaavat uusimpia ja odotetusti lupaavia aseita.
  Mutta he myös asettivat tytöt, vastoin natsismin tekopyhää iskulausetta: "Sota on miehen asia, rauha naisille!"
  Jalkaväki jäi kuitenkin jälkeen, mikä tarkoittaa, että on mahdollisuus istua juoksuhaudoissa ja voittaa.
  Shella kuiskaa, peläten aivastaa tukkeutuessaan kaivannosta putoavan hiekan sieraimet:
  - Vain taistelukentällä ikääntyminen antaa sinun välttää myöhästyneiden määräaikojen vuoksi mädäntyneen voittosamppanjan käymisen!
  Margot suostui:
  - Kenellä ei ole kestävyyttä, siellä on tappioiden hapan viini ja tappioiden katkera!
  Mutta nyt Matildat, Cromwellit ja tusina kevyttä Mongoosea ovat jo heidän takanaan. Nyt on sadonkorjuun aika.
  Shella, jonka aikoinaan helmihiukset ovat muuttuneet harmaiksi pölystä ja lepäävät paljain kantapäänsä kuumassa hiekassa, muuttuu henkisesti Neitsyt Mariaksi ja muiksi pyhimyksiksi, sanotaan, älä petä minua. Sormi painaa salpaa pehmeästi niin, että muotoiltu panos menee suoraan kaasusäiliöön.
  Margo painaa liipaisinta mukanaan, myös rauhassa. Sen jälkeen molemmat tytöt lyövät toisiaan käsillään. Panokset osuivat suoraan perään, minkä jälkeen kaasusäiliöt räjähtävät. Oranssit liekit suihkuavat vaahtoaaltoina ilmassa, jonkun kirouksia kuuluu.
  Sitten brittipankkien lyhyet kuonoputket rullaavat iskuista eräänlaisiksi putkiksi.
  Ja tiikeritytöt heittävät rohkeasti kranaatteja vihollisia kohti. Ja sirpaleet lentävät kaikkiin suuntiin repeytyen, kuin tulisen kissan tassu, haarniska, kumulatiivisten hiukkasten tuhoisa virta.
  Tässä naisen raivoa sanotaan, ettei saksalaisille ole mitenkään ominaista rauhallisuus. Ja he osaavat taistella... Ja anna hyökkäyksen tukehtua.
  On paljon helpompi torjua jalkaväen hyökkäys, joka koostuu pääsääntöisesti hyökkäyksistä tai erilaisista lupauksista rekrytoiduista arabeista ja neekereistä. Nähdessään, että tankit tyrmättiin ja edessä oli vakava vastus, he siirtyivät takaisin jo ensimmäisten tappioiden jälkeen.
  No, sen jälkeen ne muuttuvat täysin yleislennoksi. Koska tällainen tyyli - loukata heikkoja, olkoon sitten hirviöitä!
  Kun hyökkäys lopulta laantui ja tytöt jatkoivat juoksuaan autiomaassa illalla, he keskustelivat liikkeellä. Shella kysyi Margotilta:
  - Luuletko, että olemme Aleksandriassa?
  Tulisoturi vastasi luottavaisesti:
  - Luulen, että viimeistään marraskuussa tai ehkä lokakuussa me vihdoin miehitetään Egypti.
  Shella ehdotti loogisesti ja huomioimatta kuuman hiekan aiheuttamaa kutinaa kovettuneissa pohjissaan:
  - Kun he päihittävät tämän naulan vatsassamme, Maltan tukikohdan, tarjonta paranee, heti kun uusia yksiköitä tulee, vihollisella ei ole enää mahdollisuuksia.
  Margot katseli ympärilleen nähdäkseen, kuinka kauan aurinkoa oli jäljellä ennen auringonlaskua. Lopuksi nukkumaan ja nukkumaan hyvät yöunet. Punettavan valon läheisyys horisonttiin rauhoitti soturia. Hän huomautti laiskasti:
  - Luulen, että Fuhrer ei missaa Peru-Haborin ja Midwayn jälkeen toistaakseen upean laskeutumisen Kreetalle. Vain tällä kertaa Malta todella puretaan.
  Shella huusi kirouksella taivaalle:
  - Muuttakoon Kaikkivaltias kaikki brittien tukikohdat helvetiksi.
  Aurinko piiloutui vihdoin horisontin taakse, vuoden viilein päivä 21. lokakuuta päättyi. Ja sen myötä operaatio Jääkarhu alkoi. Miksi juuri valkoinen? Ovela disinformaatiota saada heidät ajattelemaan, että puhumme pohjoisesta, mutta itse asiassa nyrkkeilijän murskaavasta swingistä etelässä.
  Suurin brittiläinen tukikohta näytti todella helvetiltä. Yli tuhat eri puolilta itärintamalta koottua ja kunnollisen taistelukokemuksen saaneita pommikonetta saattohävittäjineen putosi sen päälle. Britit ovat tietysti taistelleet pitkään, mutta he eivät odottaneet niin voimakasta massiivista iskua. Todellakin, kuka uskoo, että Fritz päättävät paljastaa rintaman, vaikka vihollinen olisi tilapäisesti hiljaa. Mutta brittiläisiä sotureita hakataan nyt armottomasti. Esimerkiksi Yu-87, kuuluisa "juttu", hyökkää heidän aluksiinsa. Ei liian nopeita, mutta joilla on (aikaansa nähden) korkein pommitusten tarkkuus, he piinaavat lahdilla piilevää brittiläistä laivastoa. Moderni Focke-Wulf ei ole kaukana jäljessä, heidän joukossaan jopa legendaarinen von Rudel itse, hyökkäyslentokoneiden kuningas. Tunnetaan tehokkaimman Neuvostoliiton taistelulaivan, taistelulaivan Maratin upottamisesta.
  Tässä esimerkiksi korpraali Richard näkee korppikotkia vierivän alas mäkeä kuin reki. Kuten petokalat, lukuisat saksalaiset pommittajat nousevat reiästä. Jo vanha englantilainen heittää puhelimen peloissaan. Hän ei ollut koskaan nähnyt niin kauheaa näkyä. Sireenit ulvovat hyvin myöhään, pommien räjähdyksen jälkeen. Räjähdysaalto heittää ylös brittisotilaita, repeytyneet kädet ja jalat lentävät eri suuntiin. Tässä yksi rautakypäristä kuumeni ja löi upseeria kasvoihin. Ja kuinka hän huutaa:
  - Churchill huijaa! Hitler on siisti!
  Brittiläiset ilmatorjuntaaseet eivät alkaneet ampua heti, vaan vasta kun tuhansia pommeja satoi kerralla. Vihollinen laski kaiken oikein: yhtä pommia ei pitäisi hukata. Joten murskaa vihollinen ja lyö. Kaikki sektorit on merkitty valmiiksi karttaan. Lisäksi röyhkeät britit eivät naamioituneet edes kunnolla. Monet heidän ilmatorjunta-aseistaan ovat täysin näkyvissä ja pyyhitään pois.
  Tässä on 85 millimetrin pituisen 32 jalan ilmatorjuntatykin piippu heitettynä ylös ja taivutettuna ilmaan kuin munkki. Sitten hän kaatui ja murskasi viisi englantilaista. Täällä yhden mustan vatsa repeytyi auki ja suolet putosivat ulos.
  Ja pommit satoivat, ja kaikki oli tulessa, polttoainevarasto jyrisi, ne alkoivat räjähtää, levittäen kuoria melkein kaikkialle luurankoon, sitten toinen varasto räjäytettiin. Kaiken huipuksi Yu-87- ja Focke-Wulf-sireeneihin asennetut sireenit ulvoivat aiheuttaen villiä kauhua siirtomaajoukkojen joukossa olevissa neekereissä ja arabeissa. Mutta näyttää siltä, että valkoiset eivät pelkää vähemmän.
  Täällä esimerkiksi kaksi brittiläistä fregattia törmäsi niin paljon, että kattilat jyrisivät. Ja jopa lentoon lähteneiden fregattien sirpaleet repeytyivät ilmaan, kuin miinoitettuja peltoja, ja risteilijä yksinkertaisesti istui pohjalle.
  Englantilainen Cromwell-tankki, jolla oli lyhyt kuono, mutta kunnollisella nopeudella ja tehokkaalla etupanssarilla, kiihtyi paniikissa ja törmäsi omaa varastoaan murskaamalla jopa kymmenkunta omaa järkyttynyttä sotilasta matkan varrella. Kaaos kasvoi. Myös täällä englantilainen lentotukialus alkoi painua, ja voimakas dreadnought avasi tulen ... rannikolle, jossa heidän omat sotilaat kuhisivat.
  Ja tässä helvetissä kaksi ihmistä pysyi täysin häiriintymättöminä. Toinen heistä oli intialainen, joka sytytti piippuaan, ja toinen oli nainen, ilmeisesti arabiperäinen, mutta sotilasunivormussa. Yhdessä he eivät kiinnitä huomiota ylinopeuskuolemaan. Pikemminkin kokonainen tuhon ratsastajien lauma leikkaa itsensä ei aivan tavalliseen korttipeliin. Se oli 52 kortin peli jokereilla ja jopa punanahan itsensä keksimien sääntöjen mukaan.
  Arabinainen sanoi:
  - Paljon melua! Ja mitä järkeä on paniikki?
  Eräs sotilaista, jonka selkä oli leikattu sirpaleita, melkein törmäsi intiaaniin, mutta sitten hän heitti hänet vahingossa pois kuin kissanpentu. Veripisarat putosivat punanahan kasvoille ja he nuolaisivat sen pois hymyillen. Sitten hän huomasi:
  - Melua on paljon heikkoja kalpeat kasvot. Me apassit ajattelemme niin - mikään vihollinen ei ole hyvä, vihollinen on ilmestynyt - vielä parempi!
  Pirteä nainen huomautti:
  - Tämä on tyypillinen heikkous niille, jotka tunnustavat Kristuksen uskon. He rakastavat puhua uhrauksista, mutta he eivät uhraa itseään.
  Intiaani nyökkäsi nopeasti.
  - Järjestys on rakennettu perustalle, jossa sementti on uskoa ja hiekka tahtoa! Usko on kultainen sydän, ja tahto on rautainen nyrkki! Vain kalpeanaaisilla ei ole kumpaakaan.
  . LUKU #5
  Ja saksalaisessa pommikoneessa on myös tyttö. Tässä tapauksessa Viola. Erittäin kaunis blondi, ja hän on parisuhteessa Nicolettan kanssa. Ja molemmat tytöt ovat erittäin seksikkäitä. Pommin pudottaminen ylhäältä. Ja myös sotureita paljain jaloin ja bikineissä.
  Tytöt huutavat itsekseen:
  - Meillä on sellainen stole, että supermiehet!
  Nicoletta sylkee myös pommeja rungosta. Ja murskaa vihollisen. Englantilaiset ymmärtävät sen näin.
  Myös Viola laukaisee tappavan pommin ylhäältä. Ja tappaa Leijona-imperiumin taistelijat.
  Ja myös miten se menee:
  - Herätän pelkoa Britanniassa!
  Ja ravista hänen paljas jalkaansa. Ja pop:
  Voitetaan Churchill!
  Yu-188:n tytöt ovat erittäin hyviä heittämään pommeja. Heidän autonsa on uusin ja paras. Hänellä on erittäin nopeasti ampuva ase.
  Täällä tytöt ja englantilainen hävittäjä ammuttiin alas.
  Heidän koneensa on riittävän nopea. Soturit taas ampuvat tuhoa paljain jaloin.
  Viola karjuu:
  - Ajan kaikki viholliset arkkuun!
  Nicoletta huutaa:
  - Ja minä heitän vihollisen!
  Ja kuinka hän ottaa ja ravistaa paljain jaloin!
  Tässä tytöt ja kuinka he puidaan vihollisia. Ja älä lopeta. Aitoja arjalaisia.
  Ja kun he vääntelevät ja ravistelevat paljaita tissään.
  Ja he pudottivat taas pommeja.
  Ja täällä on tyttöjä, muissa lentokoneissa. Tässä Eve pudottaa pommeja. Murskaa englannin ja laulaa:
  - Olen niin super!
  Ja Eva polkee myös paljain jaloin.
  Mutta Viola pudottaa pommin uudelleen ja karjuu:
  - Olen villi tyttö, haluan kymmenen miestä kerralla tunnissa, mikä on erittäin siistiä ja mahtavaa!
  Useat liekeissä olleet brittisotilaat heittäytyivät veteen huuhtomaan liekkejä pois. Se jopa kiehui joutuessaan veteen, kuului huutoja ja villiä voihkia. Ja veriset ympyrät ryömivät pitkin merivaahtoa, aluksi paksuja, sitten ne hajaantuivat vähitellen muuttuen kalpeaksi. Ja kerran maan suurimman ja laajimman valtakunnan soturit olivat menettämässä ihmismuotonsa. Arabi tuhahti halveksivasti:
  - Ja nämä miehet saavat meidät käyttämään hunnua!
  Punaihoinen mies siristi ovelasti ja huomautti:
  - Ilmeisesti he ovat peloissaan, mahtava ilmeesi!
  Arabinainen paljasti hampaansa viekkaasti ja sanoi:
  - Naisen pehmeys on samanlaista kuin panssarin sitkeys, vain paljon tappavampi ja monipuolisempi puolustuksessa!
  Saksalaiset mieluummin istuttivat välittömästi kaikella voimallaan nyrkkeilijän taktiikan, joka vihollisen valmistautumattomuuteen luottaen ryntää välittömästi kaikella voimalla vihollista vastaan. Kun kymmeniä vihollisen lentokoneita palaa lentokentillä, ne eivät pysty nousemaan. Kun heidän omat pomminsa räjähtävät Lancasterien sisällä tuhoten kaiken ympäriltä ja kaiken. Kova mutta tehokas taktiikka. Niinpä alamaailman sinfonia saavutti voimansa huipun ja alkoi sitten laantua.
  Mutta tämä ei tietenkään päättänyt asiaa, ilma-alennusdivisioona tuli kurssille. Vaikka brittiläiset tällaisen hoidon jälkeen, mitään niistä ei voida ottaa haaleana. Onneksi laskeutuvia purjelentokoneita on jo tehty tarvittavat määrät ja niiden hinausmenetelmät on korjattu. Todennäköisesti tämän päivän maailman paras.
  Joten he lentävät, eivät kuin leijat - hitaammin, mutta riittävän nopeasti ja jopa Wagnerin musiikin - Hitlerin suosikkimestariteoksen - mukana. Kuka muu elävistä muistaa elokuvan "Apocalypse", jossa amerikkalaiset käyttivät tätä musiikkia hyökäessään vietnamilaisia vastaan. Kuinka se pelotti heitä. Joten tässä Wagner, ja jylisevät motiivit, vahvistimien kautta. Laskuvarjomiehet levittivät kasvonsa fosforilla ja maalasivat, ne näyttävät kauheasti alamaailmansa demoneilta. Myös psykologisen vaikutuksen laskeminen. Lisäksi fosforiin lisättiin joitain reagensseja ja joitain magnesiumlastuja saadakseen hehkua ainakin lyhyeksi ajaksi. Niin kammottavaa, varsinkin savuisen hehkun taustalla, lukuisat tulipalot. Heillä on jopa konekivääriä, jotka on myös naamioitu lohikäärmeen suuksi. Sitten melodiset saksalaiset ja vangitut konepistoolit jo lyövät. Ja niitetyt, repaleet linjat putoavat voittajien saappaisiin. Ja monet haluavat vain antautua, vaikka brittejä on paljon enemmän kuin saksalaisia.
  Intiaani ja arabinainen piiloutuivat pieneen, huolellisesti naamioituun reikään. Punapää huomautti:
  - No, me kynsimme ne!
  Mustatukkainen nainen ihmetteli:
  - Sanotko me? Ehkä tarkoitat meitä?
  Intiaani pudisti päätään.
  - Ei! Palefaces voittaa englantilaiset ja se on hyvä merkki! Ja vielä tulee aikaa, sitten lomamme tulee! Kun intiaanit vapauttavat maanosansa!
  Arabi tuhahti halveksivasti:
  - Ja satutko vaatimaan valtaa maailmassa?
  Intiaani hellästi, ikään kuin selittäessään kehitysvammaiselle lapselle, virnisti:
  - Kuka haluaa saada liikaa - päätyy yleensä ilman mitään! Joten iso lusikka - repii suusi!
  Fuhrer ei tietenkään nähnyt, mitä hänen haukat ja haukat olivat tekemässä, mutta periaatteessa hän arveli, että saksalainen sotakone tekisi kaiken selkeästi. Yleisesti ottaen Saksan sotilaalliset hyökkäysoperaatiot Kurskin pullistumaan asti suoritettiin korkealla ammattitasolla. Jotkut jopa kutsuvat niitä vertailuarvoiksi. On jopa outoa, että tällainen kone pysähtyi ja hajosi sitten kokonaan.
  Ja tytöt näkevät samanlaisen unen, eräänlaisen profeetallisen näyn, jonka keskeyttää kova käsky - nouse ylös!
  
  
  TSAARI MIKAEL II
  Nikolai II joutui salamurhayrityksen uhriksi Japanissa. Silloinkin hän kuoli ollessaan valtaistuimen perillinen. Kuuluisa salamurhayritys, joka tapahtui todellisessa historiassa. Tsarevitš Nikolai haavoittui, mutta selvisi ihmeellisesti.
  Mutta ihme ei tapahtunut. Tämä onni Venäjän historian epäonnellisimmalle tsaarille. Nikolai kuoli... Ja hänen kanssaan kuoli suuri häviäjä, joka tietysti tietämättään, mutta silti tuhosi tsaarin valtakunnan ja dynastian.
  Ja vuonna 1894, 15-vuotiaana, Mikael II nousi valtaistuimelle. Tsaari Nikolauksen veli. Ihminen ei yleensä ole tyhmä, vaan sitkeä ja rohkea. Mihail Aleksandrovitš Romanov komensi villiä divisioonaa ensimmäisen maailmansodan aikana, erottui taisteluista. Siellä oli yleensä mies, joka oli kovempi kuin Nikolai, pitempi, ilmeisemmät kasvot. Oliko hän viisaampi? Nikolai II ei ole tyhmä, lahjakas henkilö. Mutta ei silti tarpeeksi kova, vahvatahtoinen ja syntynyt kuninkaaksi. Lisäksi tietysti Nikolai II:n ongelmat, erityisesti vaimonsa kanssa.
  Mihail ei ole typerämpi kuin veljensä, ja mikä tärkeintä, hän on menestyvämpi ... No, Nikolai, nimi on kuitenkin jotenkin huono kuninkaille. Ja Nicholas oli ensimmäinen, joka epäonnistui. Heti alusta alkaen joulukuusi kapina. Sitten epäonnistui sodan aloitus Iranin kanssa. Voitto tuli, mutta ei niin monta valloitusta. Kyllä, ja Iran ei ole Venäjän kilpailija a priori. Sota Turkin kanssa. Ei liian hyvä aluksikaan. Ja voitto oli paljon veren arvoinen. Ja muutama valloitus.
  Ja sitten sota Kaukasiassa lähes neljäkymmentä vuotta Shamilin kanssa. Ja tämä on huono, laajentuminen on jäätynyt. Ja lopuksi tappio Krimin sodassa. Ja huhujen mukaan tsaari Nikolai oli ensimmäinen, joka teki itsemurhan.
  Kyllä, tuo kuningas oli onneton. Michael Ensimmäinen ... Hän hallitsi vaikeuksien aikana. Pelastettu Venäjä. Muutamia, valloitettuja kaupunkeja Puolasta. edistynyt Siperiassa. Elänyt ei kuitenkaan tarpeeksi. Mutta kuningas oli yleensä normaali. Ja ilman vakavia renkaita.
  Mihail Romanovin politiikka oli kuin Nikolai II:n politiikka: laajentuminen Kiinaan ja itään. Port Arthurin rakentaminen. Diplomatia Saksan kanssa, valmistautuminen sotaan Japanin kanssa. Tietysti oli ilmeistä, että sota Nousevan auringon maan kanssa oli väistämätöntä. Tuskallisesti hän oli aktiivisesti aseistautunut. Ja nuori tsaari halusi kunniaa, hän halusi valloitukset, hän halusi luoda Keltaisen Venäjän. Lisäksi oli ilmeistä, että Kiina lupasi tulla kolossaaliksi suurvallaksi tulevaisuudessa, ja se on parempi jakaa nyt. Niin kauan kuin se on rikki.
  Japani hyökkäsi venäläislentueeseen Port Arthurissa.
  Sitten amiraali Makarov lähetettiin. Tällä kertaa kuolemaa ei ollut. Osittain siksi, että Mihail ei antanut Tsarevitš Kirillin häiritä Makarovia, eikä hän ollut laivalla. Ja tämä muutti hieman reittiä.
  Amiraali Makarov koulutti laivueen. Sitten, kun japanilaiset jäivät kiinni miinoista, hän pystyi hyökkäämään Togon laivastoon.
  Meritaistelu päättyi Venäjän laivaston vakuuttavaan voittoon. Myöhemmin japanilaiset kuitenkin piirittivät Port Arthuria. Mutta ei kauaa. Mihail erotti Kuropatkinin ja nimitti komentajan nuoremmaksi ja kyvykkäämmäksi. Ja jälleen voitot saavutettiin maalla.
  Japani yleensä oli meren rikki. Ja sitten laskeutui myös.
  Samurai antautui. Venäjä sai takaisin Kurilit, valtasi Taiwanin ja Korean.
  Myöhemmin joukko Kiinan provinsseja liittyi vapaaehtoisesti valtakuntaan muodostaen Zheltorossian. Kuninkaallinen valtakunta laajeni ja kukoisti.
  Ei ajattelua, ei turhaa demokratiaa. Ei elämä, vaan armo! Maan nopea kehitys. Mutta tietysti ensimmäinen maailmansota oli väistämätön. Ja nyt on lohikäärmeen hetki tullut.
  Mutta tähän mennessä Venäjällä oli jo kevyet tankit "Luna" -2, raskaat: "Peter the First", jonka suunnitteli Mendelejevin poika ja maailman tehokkaimmat pommikoneet: "Svyatogor" ja "Ilja Muromets". Se oli se voima!
  Ja Venäjän armeija ensimmäisistä päivistä lähtien alkoi voittaa. Ja tsaarin joukkojen määrä jo puoliksi sitoutuneen Kiinan tekijän vuoksi oli suuri.
  Venäläiset joukot voittivat saksalaiset Itä-Preussissa ja piirittivät Koenigsbergin. He ottivat välittömästi sekä Lvovin että Przemyslin. Venäjällä oli liian paljon sotilaita ja suuri määrä kevyitä, liikkuvia panssarivaunuja. Jolla ei ollut vertaista ja joka osoitti valtavaa voimaa. Yksi armeija toisensa jälkeen kaatui.
  Venäläiset ratit ovat jo valloittaneet Budapestin.
  Saksa oli vaikeassa tilanteessa. Venäläiset joukot lähestyivät jo Oderia. Italia julisti myös sodan Itävallalle. Totta, Ottomaanien valtakunta osallistui sotaan Venäjää vastaan. Mutta tämä muuttui vain tuhoksi ja tappioksi kaikilla rintamilla.
  Venäjän joukot ovat jo ylittäneet Oderin. Ja talvella he alkoivat hyökätä Berliiniin. Kaupungilla ei ollut mitään säilytettävää. Joten saksalaisilla on edelleen paljon voimia kahlealla lännessä.
  Ja Wilhelm ja hänen esikuntansa julistivat hätäisesti rauhan tai pikemminkin antautuivat.
  Sota kesti vain kuusi kuukautta. Venäjän joukot valloittivat Istanbulin. Tsaari Mikael II:n armeija miehitti Türkiyen.
  Sen jälkeen rauha solmittiin Pietarhovissa. Itävalta-Unkari romahti ja lakkasi olemasta. Galiciasta ja Bukovinasta tuli Venäjän provinsseja. Tsekistä ja Slovakiasta tuli kuningaskuntia, joita johti tsaari Mikael II. Unkari tunnusti myös Venäjän tsaarin hallitsijakseen.
  Krakova ja muut maat liittyivät Puolan kuningaskuntaan. Itä-Preussi katkaistiin, Danzigista tuli venäläinen kaupunki. Vähä-Aasia ja suurin osa Irakista Bagdadin kanssa venäläisiksi. Britit saivat vain Basran maakunnan ja Palestiinan, kun taas Ranska sai Etelä-Syyrian.
  Muodostettiin myös Jugoslavian valtakunta, jossa Mikael II:sta tuli toinen hallitsija. Nappasin hieman itseäni ja Italiaa. Siten Venäjästä tuli suuri valloittaja. Ja kärsi pieniä tappioita merkityksettömillä kustannuksilla. Mutta Saksan oli silti maksettava Venäjälle suurin osa hyvityksistä. Vaikuttava voitto!
  . KAPPALE 2
  Sen jälkeen käytiin useita pieniä sotia. Venäjä valloitti suurimman osan Afganistanista - etelä meni Britannialle ja kaksi kolmasosaa Iranista - etelä on myös brittiläinen. Sitten kuninkaalliset, ranskalaiset ja englantilaiset joukot jakoivat lopulta Saudi-Arabian niemimaan. Hegemonia syntyi. Japani onnistui myös nappaamaan Saksan omaisuutta.
  Vuoteen 1929 asti talouskasvua havaittiin kaikkialla maailmassa - voimakkainta Venäjällä. Mutta suuri lama seurasi. Tämä toi Hitlerin valtaan Saksassa.
  Myös Venäjällä vallankumouksellinen ja lakkotunne kasvoi. Mutta vuonna 1931 käytiin uusi sota Japanin kanssa Kiinasta. Venäjä oli vahvempi, ja amiraali Makarovin arvoinen seuraaja, amiraali Kolchak, johti laivastoa.
  Voitosta, maihinnoususta ja Japanista kaikkineen Tyynenmeren omaisuksineen tuli Venäjän maakunta. Ja tsaari Mikael II ja myös Japanin keisari. Kyllä se onnistui niin hyvin. Mutta taistelu maailman herruudesta ei päättynyt.
  Hitler rakensi joukkojaan. Ja koalitio syntyi: Saksa, Italia, Venäjä, Iso-Britannia, Ranska, Hollanti, Belgia ja USA vastaan.
  Tsaariarmeija sai vuonna 1940 itse asiassa päätökseen Kiinan valloituksen ja joutui Ranskan, Hollannin ja Ison-Britannian omistukseen.
  22. kesäkuuta 1941 Hitler aloitti sodan hyökkäämällä Ranskaan. Fuhrerilla oli erinomainen suunnitelma ja Mainsteinin nero. Venäjä aloitti hyökkäyksen Britannian ja Ranskan siirtomaita vastaan Aasiassa ja Afrikassa. Tämä on niin julma sota.
  Väestömäärällä mitattuna Venäjä oli jo ensimmäisellä sijalla maailmassa, sen armeija oli varustettu parhailla ja edistyneimmillä tankeilla ja lentokoneilla. Helikopterit, hävittäjät, hyökkäyskoneet, pommittajat, mukaan lukien suihkukoneet, ovat jo massatuotannossa! Yleisesti ottaen kaikki menee jotenkin loistavasti.
  Hitler miehitti Ranskan, Belgian, Hollannin ja Tanskan puolessatoista kuukaudessa! Tsaari-Venäjä miehitti Norjan ja Ruotsin. Sekä Intia, Indokiina, Etelä-Iran, Saudi-Arabian niemimaalla ja tuli Egyptiin.
  Siirtomaa-englannin ja ranskan joukot olivat huomattavia alhaisista taistelukykyistään ja heillä oli erittäin alhainen sotilaallinen henki - antautuivat käytännössä ilman vastarintaa.
  Hitler halusi muuttaa itsensä Afrikkaan, mutta Espanja vastusti Saksaa. Sitten natsit hyökkäsivät Francon hallintoa vastaan ja voittivat sen. Ja sitten Portugali. Kovan hyökkäyksen jälkeen he valtasivat Gibraltarin!
  Sitten Venäjä ja Saksa hyökkäsivät Afrikkaan. Täällä suuret tilat, viidakot, aavikot ja teiden puuttuminen häiritsivät enemmän kuin Britannian, Ranskan ja Portugalin heikkojen ja hämmentyneiden siirtomaajoukkojen vastarinta.
  Siellä vallitsi alueita. Episodiset taistelut, polttovastarinta. Venäläiset tankit ovat edelleen parhaita ja hyvällä ohjattavuudella, varsinkin keskikokoinen: "Nikolai", joka nimettiin japanilaisten tappaman Tsarevitš Nikolain mukaan.
  Mutta jos tietäisit miltä pahalta kohtalolta samurai Tsuda Sanzo pelasti Venäjältä, hänelle olisi rakennettu Pietarin Eiffel-tornista muistomerkki uudelleen. Tai ehkä nimesit tankin hänen mukaansa.
  Joka tapauksessa "Nikolay" -3 oli suhteellisen kevyt - alle kolmekymmentä tonnia, siirrettävä säiliö dieselmoottorilla. Hänellä oli nopeus suurempi kuin legendaarisella kolmekymmentäneljällä ja paksumpi ja kaltevampi etupanssari ja matalampi siluetti, ja pidempi ase, vaikkakin samanlainen 76 millimetrin kaliiperilla.
  Oli se sitten mikä tahansa, Venäjä valloitti yli kaksi kolmasosaa Afrikasta, loput menivät Saksaan ja Italiaan. Toukokuussa 1942 tapahtuneen massiivisen pommi-iskun jälkeen seurasi Venäjän ja Saksan yhteinen joukkojen maihinnousu Iso- Britanniaan. Taistelut kestivät vain kaksi viikkoa ja Englanti ja Irlanti miehitettiin.
  Kuukautta myöhemmin he miehittivät Irlannin.
  Amerikka käyttäytyi melko passiivisesti peläten joutuvansa tällaiseen vaaralliseen sotaan, mutta Britannia auttoi silti resursseilla. Joten Hitler, Mussolini ja Nikolai II päättivät lopettaa taloudellisesti tehokkaimman vallan.
  Että Venäjällä on yhteinen raja Amerikan kanssa Alaskassa. Ja he ovat jo rakentaneet rautatien Chukotkaan - mikä on erittäin hyödyllistä sodassa!
  Ja nyt Venäjän tsaarin armeija siirtyy ... Ja saapuu Alaskaan. Ja amerikkalaiset tankit venäläisiä vastaan eivätkä rullaa. Näin siitä tuli.
  Venäläiset joukot alkoivat laskeutua maihin Alaskassa 1. syyskuuta 1942 ... Ja he etenivät erittäin menestyksekkäästi.
  Nopeasti laajeneva jalansija. Ja taisteluissa, kuten aina, osallistuvat kauniit venäläiset tytöt.
  Ne ovat uusimmassa tankissa "Nikolay" -4. Warriors paljain jaloin, yhdessä bikineissä. Ja heillä on tehokkaampi 85 mm pitkäpiippuinen ase: Shermanin ukkosmyrsky.
  On jo marraskuu, lunta on satanut, mutta kauniit tytöt: Natasha, Maria, Aurora ja Svetlana eivät tunnista vaatteita ja tappelevat melkein alasti.
  Täällä soturit ampuvat ja iskevät Sherman-ammuksen tarkalla osumalla. He paljastivat hampaansa. Natasha ampui ja karjui:
  - Voitin kaikki kuninkaan puolesta!
  Ja kuinka se ampuu!
  Sitten Maria ampui, ja niin tarkasti, että hän repi irti Shermanin tornin.
  Otin sen ja siruttelin:
  - Olen tyttö, joka leikkaa metallia!
  Ja sitten Aurora laukaisee ammuksen. Ja myös tarkka ja selkeä.
  Soturi huutaa:
  - Korkein taitolento!
  Ja sitten, kuten Svetlana kaivaa, kaikella kiihkeällä voimallaan. Blondi tyttöjen tuhoaja. Ja huutaa:
  - Olen helvetin demoni!
  Ja kaikki neljä ottavat sen liikkuessaan pitkin Alaskan eteläosaa.
  Ja tässä on Alexander-4 tankki, myös uusin malli kauniilla tytöillä. Tehokas 130 millimetrin pitkäpiippuinen tykki, peräti kahdeksan konekivääriä ja viiden kauniin tytön miehistö bikineissä.
  He myös menevät ja ampuvat, tyrmäävät amerikkalaiset, murtautuvat Shermanien läpi.
  Alenka ampui ammuksen paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Tsaari Mikaelin kunniaksi!
  Ammutaessaan Anyuta tuki ja niitti amerikkalaisia:
  - Suuri kuningas!
  Augustine myös murskasi, murtautui Shermanin läpi viheltäen:
  - Rauhan, työn, imperiumin puolesta!
  Mirabela avasi tulen seuraavaksi. Hän rikkoi myös vihollisen panssarin ja sihisi:
  - Uudelle venäläiselle tilaukselle!
  Ja sitten Olimpiada ampui ammuksen, kuten lupanetin ja karjui:
  - Olen niin voima ja tuska viholliselle!
  Tytöt voivat hyvin ja tulen. Heidän smaragdi- ja safiirisilmissään alamaailman liekit.
  Ja uusin, kaikista kulmista läpäisemätön tankki "Alexander" -4, menee itseensä ja puidaan amerikkalaisia. Sellaista on edustaminen ja ehdoton tuho.
  Ja tytöt ovat mitä, pakkasta, ja he ovat samoissa bikineissä ja melkein alasti - kaunotar! Otamme kissamme mukaan!
  Alenka kuinka ampua ammus amerikkalaista autoa kohti. Kuinka ramata häntä ja laulaa:
  - Olen maailmantähti!
  Ja sitten Anyuta ottaa sen ja vapauttaa sen, kaataa vihollisen ja sihisee:
  - Ja valtakunnan kunnia!
  Ja sitten Augustina iskee ammuksella, leikkaa vihollisen alas, murtaa vihollisen panssarin ja huutaa:
  - Olen punatukkainen ja häpeämätön tyttö!
  Ja sitten Mirabela on kuin sandaali. Ja ampua tappava ammus vihollista kohti. Revi torni ja huuda:
  - Oinas oinasta!
  Ja sitten kaunis sankari vie olympialaiset. Vapauttaa tappavimman kuoren. Murskaa vihollisen tankki ja huuda:
  - Kaikki lakaistaan!
  Tässä on seitsemänkymmentä tonnia painava panssarivaunu, joka on tulossa ja murtaa vihollisen redoutit. Ja samalla se liikkuu helposti lumessa - uusin moottori on kaasuturbiini! Ei tuollaista autoa voi pysäyttää.
  Alenka laulaa:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet repivät vihollisen! Venäjän sudet - tervehdys sankareille!
  Ja taas, paljain varpain avulla, liipaisinta painaen, osuu viholliseen. Tässä on tyttö!
  Anyuta kaatui myös paljain jalkoihinsa ja kiljuen:
  - Olen mahtava!
  Ja sitten Augustine laukaisee ammuksen ja huutaa:
  - Olen villi tyttö!
  Ja Mirabela julkaisee jotain täysin tappavaa ja karjuu:
  - Uusille, joustamattomille rajoille!
  Ja hän näyttää kielensä niin vaaleanpunaisena ja pitkänä.
  Ja sitten olympialaiset iskevät ja murskaavat amerikkalaiset, ja tekevät sen erittäin siististi.
  No, yleisesti ottaen selvä voitto on näkyvissä. Tämä taistelu on voitettu ja Venäjän tsaarin joukot etenevät.
  Joulukuun 1942 lopussa koko Alaska oli jo vallannut tsaariarmeijan, ja taistelut olivat käynnissä Kanadassa.
  Panssarivaunujen lisäksi myös suihkukoneiden lentäjät taistelevat. Yhdysvalloissa on paljon ilmailua, mutta sen laatu on erittäin huono. Älä vertaa venäläisiin suihkukoneisiin. Joka murskaa vihollisen terminaattorien intensiteetillä.
  Ja tytöt Anastasia ja Margarita koneissaan "Ekaterina" -6 kuinka tehokkaasti he tekevät maalin.
  Anastasia ampui alas kahdeksan amerikkalaista konetta yhdellä viiden lentokonepistoolin purskeella ja kiljuu:
  "Olen vain superluokan soturi!"
  Ja paljain jaloin hän painaa polkimia.
  Margarita ampuu alas kymmenen amerikkalaista konetta yhdellä räjähdyksellä ja vinkua:
  - Ja olen edelleen luokkaa ylempänä!
  Anastasia paljain varpaillaan, ikään kuin hän painaisi liipaimia ja räjäyttäisi vihollista. Kaataa seitsemän Yhdysvaltain armeijan ajoneuvoa ja vinkua:
  - Olen niin soturi, että kuningas ihailee!
  Margarita vapauttaa myös tappajan ja vinkkaa:
  - Eikä vain kuningas! Olemme erittäin kauniita!
  Tytöt tappelevat ja törmäsivät eri autoihin. He heittävät vihollisen kuin kuolleet hiiret raadonsyöjään. Ja tuhota Yhdysvaltain lentokoneet.
  Anastasia ampui alas useita muita lentokoneita ja murisi:
  - Kaksipäinen kuninkaallinen kotka!
  Margarita hampaat paljastaen sirutti:
  - Tätä varten ja siistiä!
  Ja hän törmäsi myös tusinaan muuhun amerikkalaisautoon. Tässä ovat tytöt. Tytöt rakastavat tappamista. Ja revi se osiin!
  Ja tämä pari toimii...
  Siirtyy maakohteisiin. Ja tule Shermanien kanssa, lyömällä niiden läpi. Kuin metallineula. Ja halkaisemalla vahvimman raudan ja teräksen. Näin törmäys vei heidät.
  Anastasia lävistää useita Shermaneja ja huutaa itsekseen:
  - Olen tyttö, joka pystyy paljon!
  Margarita myös puskee amerikkalaisia maalla ja vinkkaa:
  Mikään ei voi estää minua, eikä ole koskaan pysäyttänyt!
  Anastasia murskaa vihollisen, kaataa tankit ja huutaa:
  - Kuninkaalle, joka ei ole viisaampi ja siistimpi!
  Tytöt ovat aivan upeita! Ja mikä tärkeintä, vain yhdessä bikinissä! Ja voittamaton!
  Yksikään tyttö ei voi voittaa ja lopettaa!
  Anastasia, ampuu, kiljuu keuhkoihinsa:
  - Olen tyttö, joka rikkoo terästä!
  Margarita, joka jatkaa kuvaamista, lisää:
  - Ja mitä tahansa metallia!
  Tytöt lentävät itselleen ja ampuvat ... Vaikka pakkanen ja talvi, mutta tämä ei estä heitä. Kanadassa taistelut ovat täydessä vauhdissa.
  Anastasia ampuu uudelleen ja karjuu:
  - Olen kuin poika!
  Marguerite vahvistaa aktiivisesti ja iskee pantterin raivolla:
  - Olen se, joka on hauskempi ja siistimpi kuin kaikki!
  Tytöt näyttävät todella laskevan suurta ja sanoinkuvaamatonta onnea!
  Puolialastomien laskujen saaminen! Ja suru ei tiedä, epäilemättä! Heillä on paljon erilaisia mielipiteitä!
  Mutta lyhyesti sanottuna onnekkaat kaunottaret. He ottivat ja peittivät kenraalin neljällä tähdellä ilmaiskulla. Upeita kaunokaisia. Kun he vittuilevat, he vittuilevat!
  Ja jälleen, venäläiset ja saksalaiset tankit liikkuvat Kanadan halki.
  Tässä on Gerdan miehistö saksalaisella T-4:llä. Auto on suoraan sanottuna melko heikko Neuvostoliiton autojen taustalla. Mutta toisaalta, tytöt eivät ole helppoja - he taistelevat paljain jaloin ja bikineissä kylmässä. Ja se kertoo jotain!
  Sellaiset soturit ovat suoraan sanottuna siistejä! En tiedä epäilystä ja heikkoutta! Safiirit ja timantit palavat heidän silmissään! Sellaiset kaunokaiset eivät anna senttiäkään maata viholliselle! He ovat pyhiä ja ilkeitä samaan aikaan.
  He liikkuvat valtavalla energialla.
  Ja niin-niin murskaa amerikkalaiset.
  Gerda ampui paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Olen villi tyttö! Eikä ollenkaan neitsyt!
  Ja sen jälkeen, kuinka nauraa.
  Charlotte ampui myös tykkinsä. Älä anna liian voimakasta, mutta nopeaa:
  - Olen kuin kuuma ja pureva mehiläinen!
  Sen jälkeen kaunotar ottaa ja näyttää pitkän kielensä!
  Ja sitten Christina läimäyttää ja vinkua:
  - Ja lauluni! Hammaslakko!
  Ja myös suden hampaat paljastuvat ja karjuvat:
  - Tulee uusi voitto!
  Soturit ovat todella kovia ja aggressiivisia. Ja heillä on niin paljon lihasvoimaa ja raivoa.
  Ja Magda lyö myös vihollista. Se murskaa Shermanin kaukaa, osuu erittäin tarkasti päästä päähän ja karjuu:
  - Olen niin siisti saksalainen!
  Nelokko taistelee menestyksekkäästi huolimatta siitä, että auto ei ole paras.
  Ja miksi? Koska heillä ei ole melkein mitään vaatteita päällä! Ja soturit tuhoavat vihollisen kauniisti.
  Gerda ylpeänä huomauttaa:
  - Olemme füürerin arvoisia!
  Sen jälkeen kaunotar ampuu uudelleen ja paljastaa söpöt kasvonsa.
  Täällä olevat soturit ovat arjalaista henkeä. Ja he eivät pelkää kylmää. Vaikka talvi Länsi-Kanadassa on edelleen erittäin kylmä.
  Mutta ei mitään - vain paljain jaloin ja melkein alasti. Sitten tulee onnea ja voittoa!
  Nämä ovat sotureita täynnä ylpeyttä henkeä.
  Ja nyt arjalaisilla ei ole vertaa sinnikkyydessä. Paitsi venäläiset tytöt.
  Mutta Natasha "Nikolay" -3:lla, myös bikineissä ja paljain jaloin, ampui, väänteli ja käveli. Sen tankki on kuitenkin parempi kuin saksalainen T-4. Taistelut täällä ovat kovia ja erittäin aggressiivisia.
  Yankees yrittää napsauttaa. Mutta tässä Natasha tyrmäsi "Nidan" ja sihisi helmihampaiden virneellä:
  - Olen niin tyttö, ettei kukaan nouse!
  Ja Maria ampui tarkasti amerikkalaisia panssarivaunuja. Murtaa niiden läpi ja sihisee hammasta virnistämällä:
  - Mikään voima ei vie meitä!
  Ja nyt Aurora myös ampuu vuorotellen. Sherman on tuhottu. Kyllä tyttö mitä tarvitset.
  Ja sitten Svetlana tekee panoksensa ... Kuinka se satuttaa amerikkalaisia.
  Taisteluja käydään myös merellä. Venäjän laivasto valloittaa Filippiinit.
  Ja tässä myös joukkue: avojaloin merimiestytöt. Myös melkein alastomia kaunokaisia, bikineissä. Totta, Filippiineillä sää on myös upea talvella - lämmin, koska se on melkein päiväntasaaja.
  Ja tytöt pitävät tappelemisesta ja ampumisesta. Ja kuluneet välkkyvät paljaat, pyöreät kantapäät. Nämä tytöt ovat vain ihania. Eniten mitä kumpikaan ei ole - super!
  Muuten, vangit rakastavat tulla raiskatuksi! He sitovat itsensä ja sitten ratsastavat niiden päällä. Kyllä, jopa niin, että vangit menettävät tajuntansa! Ja he järjestävät täydellisen tuhoamisen itselleen - tai pikemminkin, eivät itselleen, vaan vihollisilleen.
  Niin siistejä puolialastomia tyttöjä. Eikä mikään voi pysäyttää ja murskata niitä!
  Warriors astuu amerikkalaiseen risteilijään. He hyppäävät sisään melkein alasti, paljain jaloin, ja lihakset pyörivät ruskettuneen ihon alla. Ja katkaisi kiivaasti amerikkalaiset. Ja älä anna pienintäkään mahdollisuutta selviytyä.
  Ja täällä näet kauniin Stellan ja hänen kumppaninsa Mashan. Molemmat tytöt ovat pitkiä, lihaksikkaita blondeja, aivan kuin kaikkia leikattaisiin. Mikä ei ole isku, sitten ruumiiden pilkkominen ja repiminen!
  Tytöt kävelevät amerikkalaista laivaa pitkin. Heiluttaa oikealle - kadulle, heiluttaa vasemmalle - kaista!
  Ja tytöt eivät lopeta nikahia! Älä jätä vastustajallesi mahdollisuutta! Ja jos he karjuvat ja alkavat ravistaa lihaksiaan!
  Ja taas he heiluttavat miekkojaan itselleen ja huutavat:
  - Olemme tyttöjä, mikä on kuningasta, isänmaata ja Mihail Romanovia varten!
  Ja he pilkkovat kuin samuraikaali. Tässä Stella otti sen ja liikutti paljain jaloin Yhdysvaltain upseeria nivusissa. Hän lentää korkeammalle ja hyppää yli laidan.
  Blondi terminaattori kertoo seuraavasti:
  - Iskuistani he maksavat maksuja!
  Ja taas hän paljastaa hampaansa ja kimaltelee helmihampailla! Tässä on tyttö! Eniten mehua ja makua!
  Ja tytöt kiirehtivät luokseen. Ja ohittaa kuin tornado. Älä anna viholliselle mahdollisuutta. Heillä on valtava voima. Pimeys ne paholaiset ja tuhannet tuhannet enkelit.
  Ja tässä on Masha, ikään kuin hän leikkaa, ja kahdella sapelilla hän puhaltaa kolme päätä! Tämä on tyttö - tyttö kaikille tytöille!
  Molemmat kaunottaret pilkkovat kuin vasaroisivat nauloja miekoilla. Eikä heidän toimissaan ole heikkoutta tai epäilystä. He kulkevat eteenpäin perääntymättä tai luovuttamatta. Oikeus vaatii ihmiskunnan yhdistämistä. Yksi valtakunta, yksi kruunu, yksi tavoite ja laajentuminen avaruuteen.
  Juuri tällä hetkellä on käynnissä ensimmäinen keinotekoinen maasatelliitti laukaisu kiertoradalle. Täällä se lentää ympäri maapalloa.
  Ja venäläiset tytöt bikineissä taistelevat puolestaan. Ja älä anna tietä viholliselle. Ja kaunottareiden leikkaamat amerikkalaiset putoavat. Silti tytöt huippuluokkaa ja taitoa.
  He onnistuivat kerran sotimaan Japanissa. He taistelivat myös huipulla. Keisari itse jäi kiinni. He osoittivat valtavan taitonsa. Heillä on niin jännitystä ja niin paljon lihasvoimaa. Tietysti tällaiset tytöt ovat ihmeiden ihme!
  He kaatoivat samuraita palatsissa. Ja he olivat myös melkein alasti ja paljain jaloin. Tytöt, jotka pystyivät tekemään asioita, jotka yllättivät vihollisensa.
  Ja he pilkkoivat minkä tahansa lihan ja osoittivat taiteellisuuttaan. Soturit, jotka eivät tiedä epäilyksiä, etenevät.
  Tässä amerikkalainen amiraali katkaisi hänen päänsä sapelilla. Ja kuinka kaunottaret nauravat hampaat paljastaen.
  Ja taas hyökkäämään ja leikkaamaan itsensä. Sellaiset soturit ovat todellisia hirviöitä. Ja tsaari Mikael on valtaistuimella. Aleksanteri III:n poika, mutta ei tuo. Menestyvämpi , päättäväisempi, tahdonvoimaisempi ja myös lahjakas hallitsija.
  Mutta tietysti onnella on väliä, plus vielä suurempi jäykkyys - Mihail johti tinkimätöntä korruptiota vastaan, jolla oli positiivinen vaikutus armeijaan. Mutta tehokkain tietotaito on käyttää bikineissä olevia tyttöjä sotilaallisiin tarkoituksiin. Ja tytöt ovat hyvin kauniita, kun he ovat melkein alasti ja paljain jaloin.
  Tässä ovat taistelut vaihtelevalla menestyksellä. Ja kauniit soturit ampuvat erittäin tarkasti, paremmin kuin miehet. Ja mikä tärkeintä, kun tytöt ovat melkein alasti, he ovat käytännössä haavoittumattomia. Niitä ei viedä luodit ja kuoret. Erittäin vahva soturien armeija. Hyvä juttu. Tällainen tsaari Mikaelin idea - käyttää tyttöjä melkein alasti ja paljain jaloin, ja tämä toi voiton.
  Ja taisteluissa tytöt heittivät myös kranaatteja ja tikareita paljain varpaillaan. Ja he osoittivat villiä raivoaan.
  Tytöt ovat erittäin reippaita. Ja erittäin kaunis, pirteä ja laivajalkainen. Kukaan ei voinut pitää niitä.
  Soturit ovat erittäin vinttikoiria ... Paljasjalkaiset tyttömäiset jalat ovat erittäin tehokas ase. Mutta mitä he voivat tehdä? Paljon asioita. Paljaat pohjat itse saivat energiaa maasta ja kauneuden soturit olivat kekseliäitä.
  Täytyy sanoa, että tytöt ovat maailman kauneimpia, mikä on sekä ihanaa että kobroiden raivolla!
  Amerikkalainen risteilijä vangittu. Vangitut miehet putosivat kasvoilleen. Sen jälkeen soturien jalat työnnettiin heidän kasvoilleen. Ja pakotettiin suudella. Ja tytöt koukuttivat, ja heidän paljaat jalkapohjansa, kun he nuolivat kieltään, olivat miellyttävät ja kutittavat.
  Mutta kaunokaiset nauttivat siitä, että heidän paljain jaloinsa suihkutettiin suudelmilla ja heidän kantapäänsä suudeltiin.
  Sitten tytöt nauravat. Ja virnistää hampaita!
  Mutta se parani, tytöt ottivat aurinkoa hieman alasti ja ostivat. Niin kauniita sotureita. Ja kuinka ottaa tällainen jalka ja suudella. Ja nuolla jokaista sormea.
  Tytöt ovat mahtavia.
  Tässä taas tankki "Aleksanteri" -4 taistelussa. Ilahduttaa itseään ja jo helmikuu menee. Joukot jatkavat. Yhä lähemmäs Yhdysvaltain aluetta. Tytöt ovat niin siistejä.
  Tässä Natasha ampuu tarkasti. Ja se osuu erittäin tarkasti.
  Tyttö ampuu erittäin tarkasti ja huutaa:
  Murskaamme vihollisen!
  Maria ampuu seuraavana. Otti ja voitti vihollisen:
  - Olen super!
  Maria on erittäin kaunis tyttö ja erittäin aktiivinen.
  Ja hänen paljaat jalat ovat erittäin kauniita ja elegantteja eroottisuudessaan:
  Me tuhoamme vihollisen!
  Ja Aurora on sellainen tyttö, ja upea hänen vatsansa ja rintojensa kanssa, ja niin helakanpunaiset nännit turvonneet:
  - Murtaudun vihollisten läpi ja teen siitä super!
  Ja kuinka hän pudistaa punaisia hiuksiaan!
  Ja taas hän hakkaa paljain, taltatuin jaloillaan. Tällaiset soturit ovat todella siistejä!
  Ja sitten Svetlana ottaa ja lyö vihollisen:
  - Rakastan kuningasta ja ripustan silmukan vihollisten kaulaan!
  Täällä tytöt nauravat. Kuinka heistä tuli vinttikoiria ja siistejä.
  Amerikkalaiset pakenevat tyttöjä. Tai luovuttaa. Tai he kuolevat. Naispuoliset soturit ovat niin kauniita ja erittäin paljain jaloin, ja tytöt ovat niin ihania. Ja yhdessä bikinissä tappelu on miellyttävää ja tehokasta. Soturit ovat niin uskomattomia.
  Natasha ampuu jälleen amerikkalaisia ja sihisee:
  Sinä olet veljeni ja minä olen veljeni! Tarkemmin sanottuna siskoni!
  Ja taas, niin kauan kuin hän liikuttaa kieltään. Sanotaan aggressiivinen soturi ja kauneus!
  Ja tässä Anyuta pudistelee paljaita rintojaan. Ja huutaa ja virnistää. Ja kuori lähetetään amerikkalaisille. Ja hän ottaa ja naida.
  - Kauneus räjäytti sen! Ja huutaa:
  - Olen niin super tyttö!
  Kaunis tyttö ja rakastaa seksiä. Ja se on mukavaa!
  Ja tyttö otti sen ja löi sitä - murisi:
  - Me voitamme ja murskaamme vihollisen!
  Ja tässä Aurora lyö ja lyö:
  - Olen kuningas ja kova tyttö!
  Soturinainen voi olla melkoinen vinttikoira.
  Tytöt nauravat itselleen.
  Mutta Svetlana otti sen ja se on erittäin siistiä. Ja se maksoi sellaisia maksuja vihollisen tuhoamisesta ja suuteli perkeleitä:
  - Tämä on niin totalitaarista taitolentoa!
  Tankki on erittäin ketterä ja tappava. Hän voittaa heikon ja pitkän Shermanin. Tässä on taistelut tsaari-Venäjän puolesta.
  Natasha ampuu taas. Ja koukuttelu:
  - Idolllesi!
  Maria alkoi ampua. Tyttö on erittäin kaunis ja hänellä on kultaiset hiukset. Ulkonäön perusteella.
  Tyttö potkaisi, ja paljain varpaillaan hän tähtää ja vinkua:
  - Tämä on murha kuninkaalle!
  Ja tässä Aurora vittuilee amerikkalaista. Ja tyttö on, sanotaanko, todella äärimmäisen aggressiivinen ja vinkuva:
  - Todellinen lennolle!
  Ja tyttö osoitti olevansa todella vahva.
  Ja Svetlana on aggressiivinen ja taisteleva. Hän löi paljaalla jalallaan ja repi vihollisen osiin.
  Ja hän sirkutti hampaansa paljastaen:
  - Olen nainen, joka lennättää kotkaa!
  Joten tytöt alkoivat takoa villin voimalla. Ja älä lopeta tällaista kaunokaisten aggressiota. Ei perääntymässä eikä taipumassa.
  Natasha ampui uudelleen ja sihisi:
  Täydelliseen tuhoon asti!
  Ja Maria onnistui ilman nauloja paljon enemmän tuhoamaan vihollisensa ja alkoi murtaa vastustajiaan.
  Ja sitten Aurora otti sen ja kuinka hän iskee vihollista tykistä. Ja erittäin onnistuneesti, kolossaalisella aplombilla. Ja murskata, murskata vihollinen. Ja sulaneita roskia lentää Shermanista kaikkiin suuntiin.
  Ja Svetlana myös ampuu ja kuinka hän laulaa:
  - Olen tyttö, jolla on suuria unelmia ja suuri kauneus!
  Warriors itse asiassa osoittavat upeaa voittotahtoa.
  Ei ihme, että imperiumista tuli siisti ja mahtava. Voisi ylittää Tšingis-kaanin saavutukset.
  Soturit siirtyvät omilleen... Ja he ampuvat, ampuvat ja räjäyttävät vihollisasemia, ikään kuin repivät auki veitsellä. Tai pikemminkin erittäin terävä ja karkaistu tikari. Ja nyt Venäjän joukot ovat jo todella voittamattomia. Ja suuren imperiumin valtakunta.
  Jos katsot sitä, niin Venäjän historiassa oli monia sotia ja vaikeita aikoja. Mutta Nikolai II oli suurimmaksi osaksi yksinkertaisesti epäonninen! Hän osoittautui epäonnistuneeksi. Mutta taktiikalla on suuri merkitys. Mitä suuri venäläinen shakinpelaaja Alekhin osoitti. Kun hän alkoi pelata vastustajan sijaan, käänsi laudan ympäri ja voitti. Nero on nero.
  Kaikilla tsaari-Venäjän ongelmilla yksin alastomien tyttöjen tekijä ratkaisi paljon.
  Taisteluihin osallistuu myös helikoptereita. Taisteluajoneuvot sekä miehistöt tyttöjen bikineissä ja paljain jaloin. Mikä on tyttöjen armeijan laatu? Erinomaisin. Mikään ei voi pysäyttää ja voittaa sellaista armeijaa.
  Joten tässä armeijassa on paljain jaloin ja melkein alastomia tyttöjä. Kapteeni Varvaran helikopterin miehistö. Eikö olekin ihme! Meri kiehuu! Ja kuinka lentoaseet iskevät. Ja sitten on raketteja. Nämä tytöt ovat todellisia tornadotyyppisiä hurrikaaneja.
  He eivät ole missään asiassa huonompia kuin vihollinen. Venäjän armeija on valmis taisteluihin ja suuriin saavutuksiin.
  Varvara on kaunis tyttö, jolla on vaaleat hiukset ja hän on melkein alasti. Kuinka karjua keuhkoihinsa:
  - Viholliset eivät ohita! Ja he eivät pakene!
  Ja hän ottaa sen, vapauttaa tappavan vuodon kaikista tyylikkäimmän autonsa suuttimista. Ja lakaise vihollisen yli. Ja hän ottaa sen, leikkaa sen tuhoavalla mutkilla.
  Mutta vaatimaton Olga otti ja ampui raketin amerikkalaisten asemiin ja sihisi:
  - Taistelin, en nilkikengillä, vaan paljain jaloin!
  Ja silmäilee safiirisilmin. Kyllä, nämä ovat tyttöjä - niin uskomattoman ihana taitolento. Hänen kanssaan voit nousta juomaveden vuorelle ja kaataa alaston lohikäärmeen.
  Ja jalat ovat niin sirot ja ainutlaatuiset! Ja vyötärö on ohut ja runko on hyvin lihaksikas.
  Barbara vasaraa ja huutaa:
  - Voin tehdä maapalloon reiän kuninkaalle!
  Ja hän paljastaa kasvonsa ja räpäyttää silmiään.
  Warriors ovat huippuluokkaa. Täällä Tatjana on myös tyttö bikineissä, kun hän ottaa sen ja huutaa:
  - Olkoon kuningas koko maan päällä!
  Ja se kimaltelee helmihampaillaan. Ja helikopterista tappava kuin naula. Ja se tulee olemaan tappava. Ja todella paista metalli. Ja se aiheuttaa bunkkerin tuhoutumisen.
  Tässä ovat tytöt - kaikki tyttötytöt! Ja sitten kun vangit tuodaan sisään, nuo tytöt sitten suutelevat ja nuolevat paljaita jalkojaan. Tämä on yleensä hienostunein tapa sekä nöyryyttää että rohkaista.
  
  Voittamaton ROMMEL
  Siinä Rommelin armeija marraskuussa, joulukuussa 1941, pystyi voittamaan Afrikassa. Tämä tapahtui myös siksi, että loistavan Rommelin kumppani ei tehnyt niitä vakavia virheitä, joita tapahtui todellisessa historiassa.
  Tämän seurauksena saksalaiset voittivat etenevät britit ja hallitsivat alueitaan. Aluksi tämä ei vaikuttanut taistelujen kulkuun, joten itärintamalla saksalaiset voittivat Moskovan lähellä.
  Myöhemmin Fuhrerin suunnitelmat kuitenkin muuttuivat. Tässä vaiheessa Rommel pystyi valloittamaan Tolbukin ja muutti Egyptiin. Hitler päätti siirtyä väliaikaiseen puolustukseen itärintamalla ja keskittää toistaiseksi voimansa Afrikkaan ja Lähi-itään.
  Koska hyökkäys Afrikassa vaati kuitenkin vähemmän joukkoja, natsit suorittivat useita operaatioita idässä. Voitti Neuvostoliiton joukot Kertšissä. Piirretty lähellä Kharkovia. He vetivät sirpaleen Smolenskin suuntaan. Kenraali Vlasovin toisen shokkiarmeijan hyökkäys lähellä Leningradia päättyi myös tappioon.
  Kaatui piirityksen ja Sevastopolin hyökkäyksen jälkeen. Ja Fritz vahvistui. Taistelut puhkesivat Rževskin reunalla. Täällä natsit onnistuivat vastustamaan.
  Mutta Egyptissä Rommel, saatuaan vahvistuksia, voitti maanvyörymän voiton. Kehittyessään menestystä saksalaiset kulkivat Palestiinan läpi, valloittivat Irakin ja Kuwaitin. Ja sitten koko Lähi-itä - saatuaan pääsyn öljyyn.
  Sen jälkeen natsit kääntyivät Sudaniin ja yrittivät vallata koko Afrikan.
  Samaan aikaan seurasi hyökkäys Gibraltariin ja saksalaisten joukkojen tunkeutuminen Marokkoon ja edelleen Afrikan laajuuksiin.
  Mutta saksalaisten menestys vaikutti takaosan energiseen työhön. Missä on myös Hitler, jonka hän teki taidokkaammin kuin todellisessa historiassa.
  Herätessään Hitlerin terminaattori kävi kylvyssä tyttöjen kanssa, söi aamiaisen salaattia, kukkakaalipuuroa ja muita kasviksia, lisäten vähärasvaista kerrostettua vuohenjuustoa ja kaviaaria. Sen jälkeen hän kutsui Speerin ja luovutti virallisesti uudelle keisarilliselle ministerille asiakirjan, jossa oli allekirjoitettu laki hätävaltuuksista. Adolf riivaama oli erittäin syövyttävä:
  - Aseiden vapautuminen Kolmannessa valtakunnassa on erittäin vähäistä! Olemme jäljessä paitsi sotivasta Britanniasta myös totalitaarisesta Neuvostoliitosta. Ja tarvitsemme ilmavallan, ja lisäämällä vanhojen aseiden tuotantoa meidän on vaihdettava uusiin. Varsinkin lupaavat suihkupommittajat. Loppujen lopuksi niiden valtava nopeus ja korkea yläkatto mahdollistavat brittiläisten kaupunkien tuhoamisen lähes rankaisematta!
  Speer huokui optimismia:
  - Saksassa ja Puolassa ylimäärä hiiltä, Ranskassa rautamalmia, ja meillä on tarpeeksi laitteita valmistamaan monia autoja. Valmistammehan alumiinia ja duralumiinia enemmän kuin kaikki maailman maat yhteensä!
  Demoninen Adolf nyökkäsi.
  - Toistaiseksi! Myös Iso-Britannia ja Yhdysvallat lisäävät tuotantoa, ja meidän on suojeltava jokaista metalligrammaa. Annetaan myös koululaisten ja muiden alle viisivuotiaiden lasten kerätä metallia. Sitä paitsi, miksi tehdä siivet ja runko kokonaan duralumiinista. Voit käyttää sekä puuta että kangasta. Esimerkiksi monoblock-siipien valmistamiseksi. Ja mitä? Tarvitsemme uuden suihkuhävittäjän, joka painaa enintään kaksi tonnia, helppo lentää, helppo valmistaa ja halpa! Kokoonpano-osien määrä tulisi minimoida ja löytää keinoja minimoida lentokoneen paino ja parantaa sen aerodynaamisia ominaisuuksia. Nyt muuten tulee lentokonesuunnittelijat, me opetamme heitä.
  Speer hymyili.
  - Tietysti minun füürerini. Ymmärtääkseni aiot palauttaa kaikki korkeasti koulutetut työntekijät armeijasta?
  Riisuttu Adolf vahvisti:
  - Vain korkealla pätevyydellä rekrytoimme ulkomaalaisten joukosta yksinkertaisia kovia työntekijöitä. Joten on parempi, että meillä on vähemmän loafereja ja siten partisaaneja. Tietysti vähennämme maajoukkojen määrää, jos ei ole sotaa Neuvostoliiton kanssa, niin emme tarvitse niin paljon jalkaväkeä, mutta ... Ei radikaalisti, joten aion kukistaa Gibraltarin ja Maltan lähikuukausina , miehittääkseen koko Pohjois-Afrikan ja edelleen Lähi-itään. Tarvitsemme edelleen maayksiköitä. Lisäksi on tarpeen rakentaa lisää telakoita sekä itse Saksaan että Ranskaan, Belgiaan, Hollantiin ja Norjaan. Tarvitsemme lentotukialuksia, taistelulaivoja ja kuljetuksia. Ja Välimeri muuttuu ikään kuin Saksan sisäiseksi järveksi. Ymmärrätkö?
  Speer kumarsi.
  - Kyllä, füürerini! Olen jo ohjeistanut kehittämään rakennusohjelman ...
  Ovela Adolf lisäsi:
  - Työaikaa voidaan pidentää 16 tuntiin, mikäli pelastussuunnitelmamme niin vaativat. Lentokoneiden tuotantoa pitäisi nostaa sataan lentokoneeseen päivässä vain yhdeksässä kuukaudessa... Yli kolme kertaa nykyiseen verrattuna, eikä se ole mitenkään tosiasia, että tämä riittää!
  Speer kiirehti kannustamaan füüreriä:
  - Lentäjämme ovat brittiluokan yläpuolella, joten kaikkea ei määrä ratkaise. Ja löydämme uusia tapoja muuttaa auranterät miekoiksi. Ymmärtääkseni lentoliikenne on meille ensisijainen asia?
  Fuhrer puristi nyrkkiään tiukemmin:
  - Meille etusijalla ovat suihkukoneet, pommikoneet ja sitten hävittäjäkoneet sekä uusien laitteiden julkaisu ja ihmeaseiden kehittäminen! Kuitenkin, ei vain ilmailun alalla, vaan myös tankeissa, tykistössä, ensisijaisesti rakettitykistössä ... Puhumme tästä yksityiskohtaisemmin.
  Kuului kutsu ja kolmannen valtakunnan johtavat lentokonesuunnittelijat astuivat huoneeseen.
  Messerschmitt, suhteellisen nuori, korkea otsa, Heinkel jo iäkäs, mutta erittäin ketterä, urheilullisesti rakentunut Tank, Lippisch ja pari vähemmän tunnettua.
  Adolf osoitti heidät tuoleille ja käski heitä laskemaan piirustukset pöydälle:
  - Sinun tehtäväsi on luoda uusi, erittäin tehokas ja moderni ase. Saksassa on enemmän tuulitunneleita kuin missään muussa maailman maassa, ja monien lentokoneiden tekniikka on hyvin taaksepäin. Mutta vain Yu-88:ssa voit lisätä nopeutta merkittävästi antamalla autolle virtaviivaisempia muotoja. Erityisesti ohjaamolle tulisi antaa pisaramainen, kupera muoto, joka parantaa näkyvyyttä ja ohjaaja on tilavampi ja lisää nopeutta parantamalla aerodynamiikkaa reilut viisi kilometriä. Lisäksi ampumapisteille on annettava virtaviivainen muoto sekä pommikoneelle että hävittäjille, pommitelineet, ilmajarrut off-asennossa.
  Kirjoitat ylös mitä kerron sinulle!
  Suunnittelijat nyökkäsivät yhteen ääneen:
  - Siis aivan mahtava füürer!
  Adolf jatkoi:
  - XE-129 - tulisi suunnitella uudelleen niin, että itse aselaatikolle annettiin virtaviivainen muoto ja asennettiin liikkuva lentoase suojaamaan hyökkäyksiltä taka- ja alapuoliskolta. Lisäksi tämä hyökkäyslentokone tulisi varustaa moottorin tehostusjärjestelmällä. Uudelleenjärjestelyn myötä on tarpeen lisätä tällaisten hyökkäyslentokoneiden tuotantoa. Heidän tuhoisat ilmaiskunsa halvaansivat brittien toiminnan. Lisäksi Britanniassa tulisi käyttää Yu-87-sukelluspommittajaa. Laitamme vanhentuneet autot hyökkääjään ...
  Adolf pysähtyi. Suunnittelijat olivat hiljaa. Fuhrer huomautti:
  Epäilen suuresti F -190: tä . Auto osoittautui raskaaksi eikä tarpeeksi ohjattavaksi, lisäksi siinä ei ole järjestelmää säiliöiden täyttämiseksi inertillä kaasulla, joka korvaa käytetyn polttoaineen. Minkä takia tämä auto voidaan jopa tyrmätä yhdellä sytyttävällä luodilla. Mitä Tank sanoo tästä?
  Kuuluisa SS-suunnittelija, ojentautuneena huomiota, huomautti:
  - Tämä on vikamme, suuri füürer. Vaikka panssarivaunujen sijoitus on tunnustettava varsin onnistuneeksi, ne ovat vähemmän haavoittuvia vihollisen tulelle ja samalla suojaavat ohjaajaa. Mitä tulee ohjattavuuteen, niin ... Yksi panssari painaa 120 kiloa, eikä meidän ole niin helppoa keventää sitä ...
  Riisuttu Adolf ehdotti:
  - Yritä nostaa Focken-Wulfin aerodynaamisia ominaisuuksia. Ensinnäkin vähentämällä painoa, ja on tarpeen taivuttaa siipien kärjet koneen ohjattavuuden ja ohjattavuuden lisäämiseksi. Lisäksi se asentaa suojan takapuoliskolle ... Mitä tulee moottorin sijaintiin ohjaamon edessä, tämä suojaa ohjaajaa, mutta edellyttää koneen varustamista poistolaitteella. Muuten, itse moottorin muoto voidaan tehdä virtaviivaisemmaksi, mikä teollisuusmiestemme tulisi ehdottomasti ottaa huomioon. Muuten, entä työ ME-309:n parissa?
  Messerschmit oli hieman järkyttynyt:
  - Työskentelemme tämän mahtavan füürerin parissa. Suunnitteluominaisuudet lupaavat lisätä auton nopeutta jopa 740 kilometriin tunnissa, kun se on aseistettu seitsemällä ampumapisteellä! Tämä on brittien voimakkain kuolema...
  Adolf keskeytti:
  - Viimeistely tulee tehdä nopeammin. Ja sinä, Speer, vauhdita uuden 30 millimetrin pikatulilentokoneen kehitystä. Sitä voidaan myös käyttää erittäin menestyksekkäästi sekä maakohteiden ampumiseen että vihollisen lentokoneita vastaan! Uusi ME-309 korvaa vanhan ME-109:n. Mitä tulee ME-262-suihkukoneesi, siinä on valitettavasti monia puutteita: raskas paino, alhainen toimintavarmuus, liiallinen onnettomuuksien määrä .... Piirrän itse tarvitsemamme suihkukoneen.
  Adolf Hitler ryhtyi piirtämään autoa nykyaikaisten suihkuhävittäjien tietämyksensä perusteella. Ei kuitenkaan nykyaikaisinta, vaan noin 50-luvulla, jotta voidaan mukautua nykyiseen tuotanto- ja teknologiatasoon. Hän kiinnitti erityistä huomiota siiven pyyhkäisyn muuttamistekniikkaan. Selitetään kaikki tällaisen suunnittelun edut:
  - Laskeutumisen ja laukaisun aikana pyyhkäisy pienenee ja lisääntyy lennon aikana. Vain tämän ansiosta hävittäjä, jossa on moderni ME-262-moottori, pystyy kiihtymään 1100 kilometriin tunnissa. Kyllä, ja paino on huomattavasti pienempi.
  Messerschmit katsoi kaaviota, rypisti korkeaa otsaansa taantuvalla hiusrajalla ja puristi:
  - Loistavaa! Mutta Fuhrer, mistä sait noin syvän tiedon aerodynamiikasta?
  Riisuttu Adolf siristi silmiään ovelasti:
  - Entä vain aerodynamiikassa? Lahjakas ihminen on yleensä lahjakas kaikessa! Ja keskinkertaisuus ja keskinkertaisuus Afrikassa! Mitä Arado-pommittajalle kuuluu? Näytä kaavio?
  Führer-popadanetsit katsoivat lyhyesti, pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei, se ei kelpaa! Ajatus vaunun kanssa ei ole hyvä, sen takia kone ei käänny ympäri ja kaatuu. Tarvitsemme tavanomaisen sisään vedettävän laskutelineen. Harkitse joitakin suunnittelumuutoksia aerodynamiikan parantamiseksi. Ilman liikaa fiktiota, mutta kekseliäisyydellä.
  Adolf, jonka katto oli poissa, teki vielä muutaman huomautuksen:
  - Lentokoneessa "Griffin" Xe-177 on erittäin epäluotettava voimalaitos. Se on vaihdettava välittömästi, uusimmat mäntämoottorit, aluksi neljä erikseen. Sitten nykyaikaisimpiin moottoreihin, joiden teho on 2950 hevosvoimaa. Mitä tulee kykyyn iskeä korkealta ja sukelluksessa, niin ... Aloita Xe-277:n kehittäminen, tästä koneesta tulee myös vihollisen ase. Mutta pääasia on suihkupommittimet. Tämä on ensisijainen tehtävä. Tässä esimerkiksi Yu-287:n pitäisi olla tällainen.
  Fuhrer teki jälleen luonnoksen taaksepäin pyyhkäisyillä siivillä ja selitti suunnittelijoille tiettyjä vivahteita. Adolf vietiin vakavasti, ja hän näytti tiettyjä suunnitelmia. Varsinkin häntätön pommikone. Ja että suihkukoneen lentävän siiven suunnitelma on enemmän kuin lupaava. Ja samaan aikaan kone pystyy pommittamaan jopa Yhdysvaltojen aluetta. Hän huomautti suoraan, että työhön tulisi osallistua suunnittelijoita kaikkialta Euroopasta ja jopa juutalaisia. Lopulta hän ymmärsi, että suunnittelijat olivat jo ladanneet tarpeeksi, hän päästi heidät ystävällisesti irti jättäen vain Lippischin. Fuhrer huusi:
  - Ja sinä, Alexander, pyydän sinua jäämään! Sinun tehtäväsi on luoda uusia, erittäin tehokkaita aseita.
  Lippisch ihmetteli:
  - Olen kiitollinen sinulle Fuhrer!
  Terminaattori Hitler alkoi selittää:
  - Tietenkin tiedät Wieselsbergerin teorian, joka oli aikoinaan professori Prandtlin assistentti Göttingenissä. Hän kehitti ensimmäisenä teorian näytön vaikutuksesta alla olevaan pintaan...
  Lippisch hymyili ja nyökkäsi:
  - Tiedät hyvin füüreristäni! Kyllä, tiedän tämän teorian!
  Demoninen Adolf jatkoi:
  - On tarpeen luoda ekranoplan - eräänlainen torpedoveneen ja vesilentokoneen hybridi. Se lentää todella paljon alempana, noin 20-40 senttimetriä vedestä. Tässä tapauksessa ekranoplan-venettä tukeva ilmamassa koostuu ikään kuin kahdesta osasta. Yksi on jäätynyt puro siiven alla; toinen - melko merkityksetön - tulee ulos siiven alta takareunan alueelta ja täydentyy jatkuvasti ylhäältä, siiven varvasta tulevalla ilmalla.
  Lippisch vahvisti helposti:
  - Todellakin, füürerini!
  Demoninen Adolf jatkoi:
  - Pääasiallinen ilmamassa jää kuitenkin laakeripinnan alle ja muodostaa sinne paineen, joka on lähes yhtä suuri kuin dynaaminen paine. Se toimii eräänlaisena ilmaluistinradana, jolla ekranoplan-vene "rullaa" kuin kellokoneisto! Ensimmäinen, joka käytti tätä käytännössä suomalainen insinööri Kaario, kehitti yksinkertaisen suorakaiteen muotoisen siipikelkan, joka liukui lumen yli seulan avulla ja sai sille jopa patentin. Valitettavasti armeija ei arvostanut tällaista löytöä ajoissa. He sanovat, että venäläinen professori Levkov teki myös samanlaisia kokeita ... Eli siitä voi tulla uusi ihmease, joka pystyy toimittamaan pommeja, torpedoja, laskeutumaan Britannian rannikolle lentokoneen nopeudella ja samalla tutkalle näkymätön. Plus lisää murskaavia iskuja englantilaisissa laivoissa! Olla samaa mieltä?
  Lippisch takoi ympäriinsä kädellä, avuliaita tarjoilijoita kaatoi hänelle mehua... Juotuaan vähän suunnittelija huomautti:
  - Kyllä, tämä on rikas idea, vaikka tuleekin joitain teknisiä ongelmia. Esimerkiksi resilienssi...
  Riisuttu Adolf nyökkäsi ystävällisesti:
  - Piirrän sinulle likimääräisen kaavion, se on parempi tehdä, ja sinä itse hiotaan pienet tekniset yksityiskohdat. Rungon tulee olla pitkä, näyttää lentokoneen rungolta, muuttuvan ohjaamon delfiinin nenäksi, pullistuvista tuulilaseista ja suihkuturbimoottoreista .... Vaikka se on mahdollista ensimmäisissä malleissa, mäntämallit käyvät. Ja kun tämä kolossi hinataan kirkkaaseen veteen, moottorit pauhuvat korviaan ja kapea saalistuselin räjähtää kuin valas, joka heittää roiskepilven. Huomaa, että tämä kolossi pystyy ryntäämään kuin taistelija muutaman metrin päässä vedenpinnasta.
  Lippisch vihelsi aidosti ihaillen:
  - Sinulla on rikas mielikuvitus, Fuhrer!
  Dashing Adolf inspiroitui vielä enemmän:
  - Tietysti se olisi ihmease. Loppujen lopuksi ekranoplanit eivät pelkää myrskyjä. He eivät pelkää jäätä - he lentävät niiden yli. Niitä eivät uhkaa suoiset suistot ja rantakivet, joihin tavalliset laivat voivat törmätä, vaan matalikko yleensä kuin lasten lampi. He pystyvät laskemaan joukkoja kaikkialle: Skeletonsin Afrikan rannikolta pirullisine riuttoineen, Yhdysvaltojen molemmille rannikoille, Kanadan arktisille maille ja Alaskaan. Tällaisia koneita olisi useita satoja, ja Iso-Britannia kaatuisi kahdessa kuukaudessa.
  Lippisch huomautti arasti:
  - Entä kaivokset?
  Fuhrer nauroi:
  - Ne ovat miinat! Ne eivät uhkaa vesien pinnan alla tai matalikolla! Sekä sukellusveneiden torpedot. Ja hän itse on ihanteellinen ase taistella edistyneimpiä sukellusveneitä vastaan, lyömällä niitä syvyyspanoksilla. Lisäksi ekranoplanit voivat osua vihollisen aluksiin raketeilla ja miinoilla. Kyllä, tietysti esittelen ohjattujen pommien suunnittelun. Ja tietysti laskut... Ihanteellinen jakeluauto laskeutumiseen, ei vain jalkaväen, vaan myös tankkien kanssa! Silloin koko sodan luonne muuttuu kerralla! Ymmärsikö Lippisch, minkä asian Fuhrer uskoo sinulle?
  Suunnittelija kysyi kaupallisemmin:
  - Entä palkinnot?
  Vakava Adolf vahvisti:
  - Tietenkin anteliain, rautaristi timanteilla, mailla, siirtomailla, aiheilla! Jos valloitamme koko Afrikan, niin maata riittää kaikille!
  Lippisch sanoi:
  - Jos rahaa ja varoja annetaan, ekranoplan on valmis, mutta ... Minulla on myös projekteja hännänttömään hävittäjään.
  Fuhrer-terminaattori kiirehti vakuuttamaan keksijää:
  - Häntätön suihkupommikone, luonnostelin sen jo, muut hoitavat sen. Kuten muuten, ja taistelija! WIG on tärkeämpi, koska se on pohjimmiltaan uusi ase... Lisäksi Gotha-yhtiöllä on erittäin lahjakkaita suunnittelijoita, jotka käsittelevät tätä. Ja kun työskentelet ekranosuunnitelmien parissa. Yleensä minulla on nyt paljon kiireellisiä asioita, minun on vielä puhuttava tankkien kenraalien kanssa ... Käsky annetaan sinulle ...
  Lippisch jätti Fuhrerin hyvin innostuneina. Adolf ajatteli, että ehkä olisi parempi puhua ensin ydinfyysikkojen kanssa atomi- ja tulevaisuudessa vetypommin luomisesta, mutta päätti olla tekemättä liikaa, kuormittaa itseään ja muita ihmisiä kerrallaan.
  Suunnittelijoita oli useita, mukaan lukien tunnetuimmat: Porsche ja Aders. Yleisesti ottaen, jos saksalaisilla oli ilmailussa ja sukellusvenelaivastossa laadullinen ylivoima Neuvostoliittoon nähden (vaikka kaikki eivät tätä tunnusta!), Panzvalen panssarivaunulaivasto jäi huomattavasti jälkeen. Erityisesti Neuvostoliiton ajoneuvot KV, T-28, T-34 olivat ylivoimaisia kuin saksalaiset panssari- ja asevarustelussa, ja T-34 oli myös parempi ajo-ominaisuuksiltaan. Saksalaisten panssarivaunujen aseet eivät kuitenkaan ole tarpeeksi vahvoja brittiläisille Matildoille ja Cromwelleille, ja vielä varsinkin suunnittelijoiden jo kehittämille Churchilleille ja Challengereille. Puhumattakaan saksalaisten mallien panssarin heikkoudesta ...
  Kutsuessaan vieraita istumaan, Fuhrer alkoi lausua moraalia:
  - Valitettavasti Saksalla ei tällä hetkellä ole luotettavaa panssarintorjuntatykkiä... 50 millimetrin T-3 aseella varustettuna he voivat iskeä vain Matilda- tai KV-panssaria.... Mutta "Matilda" aloitti Britannian palveluksessa jo ennen toisen maailmansodan alkua. Olemme itse saaneet vangiksi Matildan, jonka etupanssariin ei voi tunkeutua. Neuvostoliiton KV:t eivät voi lävistää edes kylkeä tai runkoa. Maksimi, jonka koneemme voi tehdä, on murtaa toukka! Eli te suunnittelijat olette saaneet meidät sellaiseen asemaan, että vihollisen panssarit ovat meille paljon vahvempia varauksessa, ja uudet amerikkalaiset "Grantit" ja massatuotantoon valmiit "Shermanit" ovat myös aseistuksessa ylivoimaisia. Puhumattakaan venäläisistä ajoneuvoista, joissa on 76 mm aseet. Ja miten suoritat uusien tankkien luomistehtävän, erityisesti 88 mm:n aseella.
  Porsche vastasi hämmentyneenä:
  - Tietysti kehitämme sellaista kehitystä, hieno Fuhrer. Sotaosasto antoi meille 26. toukokuuta tilauksen 45 tonnin ViK -4501 tankista. Sen pitäisi olla juuri tällainen, 88 mm:n ilmatorjuntatykillä, joka on muutettu panssaritorniksi. Meillä on jo alustavat piirustukset. Voit tutustua heihin parhaiten.
  Fuhrer kysyi:
  - Oletko Aders?
  Erwin nyökkäsi.
  vk -3001 testattiin onnistuneesti . Uusi raskas kone, 75 mm tykki. Meillä on samanlainen ase panssarintorjuntamallissa, mutta sitä ei ole vielä otettu massatuotantoon. Lisäksi tehtiin töitä T-6:n luomiseksi, jonka massa oli jopa 65 tonnia. Ja kevyempi malli 36 tonnia. Kokeilemme suurta Fuhreria.
  Adolf, joka kuvitteli olevansa kaiken tietävä, alkoi nopeasti tutkia piirustuksia. Tässä ne ovat ensimmäiset luonnokset toisen maailmansodan kuuluisimman saksalaisen tankin mahtavasta "Tigeristä". Tämä auto tuli tunnetuksi Kursk Bulgen aikana. Neuvostoliiton aikoina tiikereitä yleensä moitittiin, sitten suhtautuminen tähän autoon muuttui objektiivisemmaksi. Aikaansa nähden tämä säiliö ei tietenkään ollut huono. Ensimmäisen suuren kahakkauksen aikana KV:n kanssa kolme "Tiikeria" tyrmäsi kymmenen Neuvostoliiton ajoneuvoa, ja he itse lähtivät ilman vahinkoja. Tämän koneen tärkein etu oli voimakas 88 mm ase, jolla ei pitkään aikaan ollut arvokasta vastustajaa. Kuitenkin Kursk Bulgessa tekniikan laadullisesta paremmuudesta huolimatta natsit voittivat silti ... Tämän koneen taistelukäytön tilastot sekä tappioiden suhde yleensä puhuvat siitä yhtenä Toisen maailmansodan parhaat koneet. Mutta puutteet näkyvät paljaalla silmällä. Suuri 56 tonnin paino, kun varataan vain 100 millimetriä (vain 80 sivua!), Suuri korkeus, panssarin rationaalisten kaltevuuskulmien puute ja huono ajokyky. Yleensä kymmenen tonnia vähemmän painava IS-2-tankki oli parempi kuin tiikeri sekä panssarissaan että aseistuksessa ... Mutta tämä säiliö ilmestyi vasta helmikuussa 1944. "Kuninkaallinen tiikeri" painoi yleensä 68 tonnia, ja etupanssari oli 180 millimetriä ... Tietenkin tällainen tankki ei sopinut sotaan Afrikassa, erämaassa, laskeutumiseen, se on vain kone kuin korva. savi jalat. Ei, tietenkään, omaan aikaansa "kuninkaallinen tiikeri" oli erittäin tehokas, se pystyi tuhoamaan useita vihollisen panssarivaunuja taistelussa ja kerran tyrmäsi 25 "Shermania" tunnin sisällä. Näyttää siltä, että oli tietoa 23 T-34-panssarivaunusta, jotka Tiger tuhosi yhden taistelun aikana. Mutta joka tapauksessa tämä säiliö on yksinkertaisesti ruumiillistuma voiman ja massan järjettömästä käytöstä. Ja tässä esimerkiksi Neuvostoliiton T-54-tankki ... Eräänlainen ruumiillistuma käytännössä aiempien toisen maailmansodan tekniikoiden onnistuneesta järkevästä käytöstä.
  Führer julisti painokkaasti:
  - Ei Herra! Tämä projekti ei toimi! Tehdään 56 tonnin auto, jossa on vain 100 millimetriä panssaria... Missä on ylistetty saksalainen tehokkuus ja rationaalisuus.
  Aders huomautti arasti:
  - Ranskalaisen S-2:n, joka painaa 70 tonnia, panssari oli 45 millimetriä ...
  Fuhrer-terminaattori keskeytti vihaisesti:
  - Se on panssarivaunu ensimmäisestä maailmansodasta. Mutta venäläisellä KV-2:lla oli 152 mm haupitsi, jonka paino oli 52 tonnia. Mutta tämä on 152 - millimetriä, ei 88.
  Siksi annan sinulle tehtäväksi 88 mm:n tykin, kaliiperi 71, tankille, jonka paino on enintään 40 tonnia ja etupanssari vähintään 180 mm, sivut ja runko 150 mm, moottori kuusisataa, seitsemänsataa hevosvoimaa. Ja tämä säiliö tulisi ottaa massatuotantoon mahdollisimman pian, kuuden kuukauden kuluttua.
  Saksalaiset suunnittelijat kalpenivat ja heidän kätensä vapisi. Alexander katsoi heitä pilkallisesti. Tehtävä oli todellakin vaikein; aseistus ja panssari ovat tyypillisiä vuoden 1944 mallin "kuninkaalliselle tiikerille", mutta sinun on täytettävä paino 28 tonnia vähemmän! Adolf piti tätä kuitenkin varsin todellisena ja löi jopa Porschea ystävällisesti olkapäälle:
  - Älä huoli, piirrän itse sinulle optimaalisen kaavion, jossa pärjäät niin suhteellisen pienellä painolla. En ole tyranni, vaan rationalisti. Sinun täytyy vain rakentaa paljon uudelleen. Aseta vaihteisto ja moottori erityisesti yhteen.
  Aders huomautti surullisesti:
  - Tämä aiheuttaa meille ongelmia. Erityisesti tällaisessa järjestelyssä on seuraavat haitat ....
  Kova Adolf keskeytti:
  - Tietysti ongelmia tulee, mutta periaatteessa ne on helppo poistaa. Varsinkin teknisesti. Mutta on mahdollista sijoittaa moottori paljon kompaktimmin, siirtää jousitusta ja ... Säiliön korkeutta on laskettava kahteen metriin ja miehistö tulisi sijoittaa makuuasentoon, niin kaikki on paljon järkevämpää.
  Fuhrer alkoi tehdä luonnosta, eräänlaista piirustusta, tyyliin sodanjälkeisen ajanjakson massiivisimman Neuvostoliiton panssarivaunun T-54. Tämä kone oli niin menestyvä, että sitä käytettiin myös Afganistanin taisteluissa Talebanin kanssa, joita alettiin valmistaa jo vuonna 1947, Irakin joukot taistelivat niitä vastaan Yhdysvaltain armeijan kanssa Desert Stormin ja Operation Shock and Awe tai Iraqi Freedom aikana . Yhteensä näitä tankkeja valmistettiin yli 70 tuhatta. Ja auto oli erittäin onnistunut. Paino 36 tonnia, etupanssari 200 millimetriä ja ase 100 millimetrin kaliiperi. Tämä tyyppi taisteli menestyksekkäästi amerikkalaisten "Patons" ja "Pershings" kanssa Korean sodan aikana. Joten tälle teknologiselle tasolle malli on erittäin sopiva ja realistinen toteutukseen. Ja melko yksinkertainen valmistaa - halpa ... Mitä tulee saksalaiseen 88-millimetriseen 71 el-tykkiin, se oli melko tunkeutunut kaikkiin toisen maailmansodan panssarivaunuihin (lukuun ottamatta käyttöön otetun IS-3:n etupanssaria). toukokuussa 1945!). Mikä on IS-3? Säiliö on panssariltaan upea ja hauen muotoinen torni. Totta, ajokyky oli heikko, ja se poistettiin pian tuotannosta. Sitten oli useita muita malleja, IS-4 ja niin edelleen, kunnes ne asettuivat IS-10:een, joka nimettiin uudelleen Stalinin kuoleman jälkeen T-10:ksi. Ja se osoittautui viimeiseksi Neuvostoliiton raskaaksi tankiksi. Hruštšov kielsi kaiken raskaiden koneiden kehittämisen, eivätkä hänen seuraajansa alkaneet tarkistaa sitä!
  Mutta yleensä, tarvitsevatko saksalaiset yli 40 tonnin panssarivaunua, jos keskikokoiseen panssarivaunuun voidaan asentaa tykki, joka läpäisee 193 millimetriä panssaria 1000 metrin etäisyydellä?
  Amerikkalaiset hylkäsivät nopeasti raskaat tankit, ja Pershingin paino ei ylittänyt 42 tonnia ja Shermanin yleensä 32. Mutta kun kävi selväksi, että sota Neuvostoliiton kanssa saattaa syttyä, ilmestyi hirviö, jonka kaliiperi oli 120 millimetriä. aseen ja suun nopeus lähes 1000 metriä sekunnissa. Amerikkalaiset pettyivät kuitenkin pian tähän tankkiin. Ennen IS-10:n tuloa massiivisin sodan jälkeinen panssarivaunu oli IS-4, jonka etupanssari oli 250 millimetriä ja sisäinen panssari 170 ... Luotettava kone, vaikka se painoi yli 60 tonnia . Joka tapauksessa on tarpeen uskoa raskaan tankin luominen Saksalle, mutta enintään 50 tonnia. Esimerkiksi IS-10 painoi juuri 50 tonnia, ja sen etupanssari on 290 millimetriä ja ase 125 millimetriä ... Muuten, mikä kaliiperi on menestynein? Sodan aikana suosituimmilla Sherman- ja Churchill-malleilla oli 100 ja 152 mm panssari (etupuoli). No, mitä "Royal Tigers" selviytyi siitä melko hyvin ... Mutta "Panther" alkoi hieman jäädä 75 kaliiperin jälkeen - millimetrit, jopa ammuksen suurella alkunopeudella, eivät riittäneet. Siksi "Panthers" ilmestyi 88 mm aseissa, vaikkakin vasta sodan lopussa, eikä niitä ollut paljon. Mutta se tosiasia, että Wehrmachtilla ei ollut suunnitelmia varustaa tankkeja ja panssarintorjunta-aseita uudelleen suurella kaliiperilla, viittaa siihen, että tämä tilanne sopi kaikille. Oli totta, että Yagdtigr-itseliikkuvissa aseissa oli 128 millimetrin tykki ja 250 millimetrin etupanssari, mutta niitä valmistettiin vain 71, eivätkä ne voineet vaikuttaa sodan kulkuun niin vähäisessä määrin. Muuten, mielenkiintoista kyllä, siihen mennessä, kun Jagdtigers antautui, käytössä oli vielä 43 kappaletta, mikä osoittaa tällaisen koneen äärimmäisen kestävyyden.
  Muuten, Stalin määräsi, että IS-2 aseistetaan välittömästi 122 millimetrin tykillä, vaikka sen tunkeutumisvoima oli liian suuri saksalaisille tankeille (paitsi Royal Tiger, mutta vain 458 tällaista tankkia valmistettiin). Monet neuvoivat diktaattoria rajoittumaan 100 mm:n piippuun. Itseliikkuvat T-100-aseet osoittautuivatkin parhaiksi taisteluominaisuuksien kokonaisuuden kannalta. Loppujen lopuksi, mitä suurempi kaliiperi, sitä pienempi kuorien tarjonta, sitä pienempi tulinopeus, ammuksen alkunopeus, tulietäisyys ja -tarkkuus ... Ja saksalaisilla oli massiivinen T-4-tankki, ja siihen perustuvat itseliikkuvat aseet painoivat vain 22-24 tonnia. Panzerin itseliikkuvat aseet menestyivät kuitenkin erittäin hyvin: Pantherin aseistus ja etupanssari olivat lähes samat kuin hänen, niin alhaisella painolla ja korkeudella. On tarpeen tilata lisää yksinkertaisia ja halpoja panssereita tuotantoon.
  Entä aseen kaliiperi, mitä sitten? Panssarintorjuntaaseille 128 millimetrin kaliiperi on liian suuri, on parempi käyttää sitä hyökkäysaseena ja valita väli 105 millimetriä.
  Adolf näytti saksalaisille suunnittelijoille suunnitelman:
  - Tämä on uusi salainen aseemme! Tulevina kuukausina säiliö tulee testata. Sen taistelukäyttö on 1943. Sillä välin sinulla on vielä projekti raskaan panssarivaunun luomiseksi 105 mm aseilla. Sekä kevyet itseliikkuvat aseet. Työn puolesta siis herrat.
  Aders vastusti arasti:
  - Ehdottamasi muotoilu näyttää houkuttelevalta, mutta se on ongelma - tämä säiliö ei ole perinteemme hengessä ... Ja miehistö tuntee olonsa epämukavaksi ...
  Adolf joi mehua vastaamisen sijaan ja ehdotti:
  "Ehkä meillä syödään lounasta, toverit." Yleensä tämä säiliö voidaan leimata suuria määriä, enkä usko, että amerikkalaisilla ja briteillä on jotain parempaa ennen sodan loppua. Kyllä, ja tänään on mahdollista syödä vähän lihaa ...
  Tytöt kattivat nopeasti pöydän. Aleksanteri ymmärsi, että füürerin vatsa, joka oli vieroitettu lihasta, voi sairastua, päätti pysyä uskollisena itselleen ja söi vain pienen sampi muistaessaan Sobakevitšin heidän kuolleista sieluistaan. No, näyttää siltä, että hän tekee kaiken oikein. Se asettaa talouden sotilaalliselle pohjalle, julistaa totaalisodan, hyväksyy lakeja, jotka olisi pitänyt hyväksyä jo vuonna 1939... Hitlerin hitaus militarisoinnin kanssa johti aseiden pulaan, ja nimenomaan määrällisesti... Ja lisäksi kuuluisa MP-44-sukelluskone ase... Taisteluominaisuuksiltaan erinomainen, jollain tapaa jopa parempi kuin ensimmäiset Kalashnikov-mallit. Se on vain vähän raskas ... Ehkä on todella mahdollista ottaa AKM-rynnäkkökivääri perustana? Voi, olisi mukavaa luoda ase, jossa yhdistyy amerikkalaisen M-16:n tarkkuus, tulinopeus ja AKM:n luotettavuus. Yleensä kehitys etenee epätasaisesti. Esimerkiksi säiliöissä olevat moottorit eivät lisänneet paljon tehoa, mutta tietokoneesta tuli yleensä saavuttamaton. Mutta täällä hänellä on tietoa tulevaisuudesta, mutta mitä hän voi tarjota esimerkiksi öljynkorvikkeena. Tähän mennessä edes Amerikassa ei ole oppinut tuottamaan tehokkaasti bensiiniä hiilestä! Öljyn hinnan noususta huolimatta. No, mitä muuta hän voi tarjota. Dynaaminen suojaus, turbogeneraattorimoottorit... Ja se tulee olemaan, mutta vähän myöhemmin, jotta ei kiirettäisi asettelemaan valttikortteja. Seitsemänkymmenen vuoden ajan kehitys on mennyt pitkälle, mutta kunnes vanhuus on voitettu, myös sairaudet, eikä ihminen ole Jumala! Lisäksi jossain mielessä tapahtuu jopa taantumista... Esimerkiksi uskonnollisuuden kasvu erityisesti Venäjällä ja Neuvostoliiton jälkeisessä tilassa sekä islamilaisissa maissa. Mutta renessanssin ja nykyajan suuret ajattelijat ennustivat, että uskonto asteittain kuolisi pois!
  Mutta niin oudolta kuin se kuulostaakin, uskonnollinen ääriliike kasvaa... Ja papit ovat yhä enemmän mukana valtion politiikassa. Ja tässä tilanteessa viranomaisten politiikka on käsittämätöntä, uskovatko he vakavasti, että totuus on ortodoksiassa tai islamissa? Kaikki nuo koulutetut ja älykkäät ihmiset? Jos ei, niin mitä järkeä on hylätä maallinen valtiomalli? Tehokkaan massanhallinnan vuoksi? Mutta juuri ortodoksisuus on osoittanut tehottomuutensa valtionuskontona... Tosiasia on, että koska ortodoksisuus perustuu muodollisesti kristinuskoon ja ennen kaikkea Uuteen testamenttiin, sen perustana on pasifistinen opetus: älä vastusta pahaa ja rakasta vihollisesi! Mutta samaan aikaan imperiumin todellinen politiikka on aggressiivista ja vaatii väkivaltaa ja valloitusta. Siitä, mikä saa aikaan ristiriidan muodon ja olemuksen välillä. Vaikka monet ihmiset eivät tietoisesti ymmärrä tätä, he alitajuisesti tuntevat sen!
  Tästä johtuen ortodoksinen opetus on tehotonta, vailla logiikkaa ja yrittää olla samanaikaisesti sekä keisarillinen että kristitty. Ja kristitty tarkoittaa juutalaista ja pasifistia! Loppujen lopuksi Raamattu oli melkein kokonaan juutalaisten kirjoittama, ja ehkä jopa kokonaan, koska apostoli Paavali sanoo, että juutalaisille on suuri etu, koska heille on uskottu Jumalan sana! Tämä tarkoittaa, että venäläisten ei pitäisi uskoa Raamattua! Tämä tarkoittaa, että tarvitaan toinen usko, mutta se ei enää perustu juutalaisiin kirjoituksiin... Mitä? Kokeneiden ammattilaisten ja psykologien tulisi kehittää se FSB:n ohjauksessa! Silloin monet ristiriidat ratkaistaan onnistuneesti...
  Minun on sanottava, että lapsesta, joka lukee evankeliumia, ei koskaan tule vahvaa, rohkeaa, julmaa soturia, joka rakastaa Venäjää! Ja mikä maa on kuuluisa Raamatussa? Israel!
  Totta, hän itse on riivattu Adolf, tämä pelaaja Hitlerin sijasta ei aio lainkaan koventaa juutalaisten vainoa. Päinvastoin, hyödylliset juutalaiset nauttivat eduista ja työskentelevät Kolmannen valtakunnan hyväksi. Ei tule olemaan sellaista hölynpölyä ampua juutalaisia tiedemiehiä tai taidemiehiä! Mutta toistaiseksi on ennenaikaista kumota antisemitistisiä lakeja. Ensinnäkin ihmiset voivat ymmärtää väärin, ja toiseksi tämä on vaurauden lähde ja erittäin vankka lähde! Mutta tietysti on mahdollista pehmentää antisemitististä politiikkaa vastineeksi juutalaisten tuesta.
  Ja entä paavi? Suhteet Vatikaaniin ovat kaukana ihanteellisista, mutta avoin sota tässä vaiheessa tuottaa vain haittaa. Joten sinun on haettava Vatikaanin tukea, mutta samalla vaadittava omia etujasi ... Ihannetapauksessa aseta nukke Pietarin valtaistuimelle ja uudista asteittain uskontoa ...
  Porsche keskeytti Adolfin ajatukset:
  - Olemme erittäin tyytyväisiä illallisesi Fuhrer!
  Riisuttu Adolf hymyili ystävällisesti:
  - No, kun tapaan Himmlerin ja anna sitten Heinsebergin saapua. Ja te katsokaa: määräajat ovat erittäin tiukat!
  Fuhrerin armeija liikkui Afrikan halki. Ja Neuvostoliittoa vastaan piti puolustus.
  Talvella puna-armeija aloitti hyökkäyksen Rževskin reunalla, mutta natsit odottivat siellä ja pystyivät torjumaan iskun. Etelässä myös saksalaiset vastustivat pitäen kiinni Orjolin ja Harkovin suunnasta. Ja vain lähellä Leningradia, Neuvostoliiton joukot pystyivät suorittamaan operaation "Iskra", mutta taistelut kestivät melkein kuukauden ja voitto ostettiin erittäin korkealla hinnalla.
  Fritz selviytyi jotenkin 42-43 vuoden talvesta.
  Mutta keväällä he ovat jo valloittaneet suurimman osan Afrikasta. Ja Fuhrer tutkii rauhan maaperää Britannian kanssa.
  Churchill on hieman kylmä tämän suhteen. Vaikka Britannia kärsii tappiota tappion jälkeen.
  Japanin kanssa se ei myöskään ole yksiselitteinen - Amerikka hävisi Midwayn taistelun, ja samalla kun samurait lyövät lukuisia jenkkilaivastoja osissa. Ja Amerikka ei voi hyötyä numeerisesta ylivoimastaan merellä ja ilmassa.
  Hitler puolestaan haluaa hyökätä Neuvostoliittoon, mutta jopa yleisen, totaalisen mobilisaation julistamisen jälkeen hänellä on siihen liian vähän voimia. Koska Fritzit ovat hajallaan eri puolilla Afrikkaa.
  Kesällä puna-armeija itse on valmis etenemään. Natsit, valloitettuaan Afrikan, muodostavat siirtomaajoukkoja. Ja hanki lisää resursseja.
  Niitä käytetään tankkien "Lion", "Tiger", "Panther" tuotantoon. Hirviön tiedot eivät kuitenkaan osoittautuneet täysin onnistuneiksi. Liian kallis, liian raskas. Totta, "Pantherin", hyvän panssarihävittäjän, puolustamiseksi nopealla tulitykillä.
  Mutta valitettavan oli "leijona", raskas, kallis, mutta ei kovin tehokas. Ase on liian voimakas Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä ja kevyitä panssarivaunuja vastaan, ja tulinopeus on paljon pienempi kuin Pantherilla ja Tigerillä. Ja panssari on kuitenkin parempi kuin "Tigerin" ja jopa rationaalisissa taipumuksissa. "Leijona" osoittautui suureksi "Pantteriksi", joka painaa yhdeksänkymmentä tonnia ja jonka moottori oli kahdeksansataa hevosvoimaa. Hieman todellista historiaa nopeammin Tiger-2 tuli kuitenkin sarjaan kaksikymmentäkaksi tonnia kevyempänä. Suojauksen suhteen lähellä "leijonaa", mutta liikkuvampi, kevyt. Ase on kuitenkin 88 millimetrin kaliiperi - 105: tä vastaan, mutta se riittää tuhoamaan kaikki Neuvostoliiton tankit. Ja mikä on olennaista - nopeampaa tulitusta - kahdeksan laukausta viittä vastaan.
  Joten "leijona" on saksalaisen lapsi, synkkä nero ei juurtunut.
  Saksalaiset valloittivat kesän aikana koko Afrikan, mukaan lukien Madagaskarin. Stalin odotti liian kauan.
  Ehkä hän itse odotti saksalaisten aloittavan hyökkäyksen. Varsinkin nähdessäni kuinka tankit "Lion", "Tiger", "Panther" saapuvat. Mutta Fritzit ratkaisivat edelleen ongelmia mustalla mantereella.
  Stalin missasi hetken. Neuvostoliiton joukkojen hyökkäys alkoi Orelin ja Kharkovin suuntaan. Juuri siellä, missä saksalaiset olivat hyvin valmistautuneita. Eikä ollut mahdollista saavuttaa taktista yllätystä. Ensimmäiset taistelut osoittivat, että "Panther" näyttää olevansa hyvin puolustuksessa. Ei paha ja Ferdinands. Ne ovat myös hyviä.
  Kyllä, ja "Tiger", säiliö on tuottava. Ja tekee maalin hyvin. Saksalaiset puolustavat aktiivisesti. Ja kestä vihollisen iskuja. Puna-armeija eteni kolmen kuukauden erittäin itsepäisten taistelujen aikana vain viisitoista kilometriä. Ja hänen menetyksensä oli käsinkosketeltava.
  Kaksi tusinaa englantilaista lentokonetta lensi naamioituneiden tyttöjen yli, he eivät luultavasti huomanneet mitään, ja he olivat jo alkaneet liueta horisontin taakse, kun yhtäkkiä kuului uusia epäilyttäviä ääniä. Madeleine käski:
  Kaikki makuulle älkääkä liikkuko!
  Tytöt jäätyivät, he odottivat jotain. Ja sitten dyynin takaa ilmestyi kevyet kuljettajat ja kuorma-autot. Suunnittelusta päätellen englantilainen ja amerikkalainen tuotanto. He siirtyivät hitaasti kohti Tunisian pääkaupunkia. Madeleine oli hieman hämmästynyt. Hän uskoi, että etulinja oli vielä kaukana, mikä tarkoittaa, että briteillä ei olisi vielä aikaa ilmestyä. Tai pikemminkin niiden ei pitäisi ilmestyä. Ja sitten on kokonainen kolumni. Vaikka ehkä alle pataljoona... Keitä he ovat, jonkinlainen taisteluryhmä, joka ohittaa aavikot, ei suinkaan jatkuvaa rintamaa, haluaa kierrellä takaosassa. Se näyttää loogiselta, vaikka tekniikan avulla ne on helppo havaita autiomaassa. Joka tapauksessa sinun on lähetettävä omallesi radiossa, mutta älä avaa tulta. Lisäksi heitä on vain sata, ja englantilaisia on yli kolmesataa!
  Gerda kuiskasi Charlottelle:
  - He ovat englantilaisia! Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen heidät läheltä!
  Punatukkainen ystävä, joka oli myös melko hermostunut, vastasi:
  - Ei mitään erityistä! Ja heidän joukossaan on niin paljon mustia!
  Itse asiassa ainakin puolet briteistä oli mustia. Ja kolonni liikkui hitaasti, ja mustat ulvoivat edelleen jotain ... He tulevat lähemmäksi ja lähemmäksi ...
  Sitten yhden tytön hermot eivät kestäneet sitä, ja hän löi konepistoolilla. Samassa sekunnissa loput soturit avasivat tulen, ja Madeleine haukkui myöhässä:
  - Pli!
  Useita kymmeniä englantilaisia niitettiin kerralla, yksi kuorma-autoista syttyi tuleen. Muut britit avasivat tulen umpimähkään. Madeleine tarttui hetkeen ja huusi:
  - Heitä hyökkääviä kranaatteja yhdessä!
  Tytöt eliitti-SS-pataljoonasta "She-wolves" heittävät kranaatteja kauas ja tarkasti. Ja että heitä on koulutettu lapsuudesta lähtien, ja he kävivät myös läpi erityisen tekniikan. Tämä on kun harjoittelet virralla, pieni viive heitossa ja sinä purkauksella. Gerda ja Charlotte heittivät myös lahjansa. Ja brittiläinen kuperkeikka ja ylösalaisin... Se on hauskaa. He ampuvat satunnaisesti, ja mustat huutavat edelleen käsittämättömällä kielellä. Tässä on joitain jätkät...
  Ja Gerda ampuu ja heittää, samalla kun laulaa:
  - SS:n oppilaissa on painajainen! Yksi hyppy, yksi osuma! Olemme naarassusia - menetelmämme on yksinkertainen! Emme halua vetää kissaa hännästä!
  Charlotte murisee myös vastauksena. Hänen ampumansa luodit hajoavat kallon palasiksi. Ja ne pistävät silmät ulos. Tässä on yksi peloissaan musta mies, kuinka hän pistää vaalean kumppaninsa kylkeen. Hän sylkee verta vastauksena. Charlotte laulaa mukana:
  - Tähtikirkkaan synkän helvetin enkelit! Näyttää siltä, että kaikki maailmankaikkeudessa tuhoutuu! On välttämätöntä lentää taivaalle nopealla haukalla! Suojatakseen sielun kuolemalta!
  Britit toimivat järjestäytymättömästi, suurin osa heistä on siirtomaa-sotilaita: neekereitä ja intialaisia, arabeja. Ne joko putoavat, jäätyvät tai päinvastoin, hyppäävät jyrkästi ylös ja alkavat ryntää kuin hullut jänikset. Tytöt ampuvat kuitenkin tarkasti ja kranaatit, vaikka sirpaleet eivät lennä kauas, mutta tiheästi! Nyt vihollisia on vähän jäljellä. Madeleine huutaa englanniksi, hänen äänensä on niin kovaääninen, että et tarvitse edes suukappaletta:
  - Antaudu, niin säästämme henkesi! Vankeudessa saat hyvää ruokaa, viiniä ja seksiä!
  Se toimi heti ja koska he ovat jo luovuttamassa ... Kädet ylös ja ...
  Viisikymmentä vankia kerättiin, joista puolet haavoittui. Madeleine käski:
  - Tapa haavoittuneet!
  Naarassudet ampuivat ilman seremoniaa luoteja niiden temppeleihin, jotka eivät voineet seistä jaloilleen, ja loput lastattiin autoihin ja ajettiin lähimpään tukikohtaan.
  Aavikon kuuman hiekan jälkeen Gerdan paljaat jalat on erittäin miellyttävä tuntua pehmeältä kumilta. Hän jopa voihkii autuaasti... Amerikkalaiset kuorma-autot ovat erittäin mukavia eivätkä tärise matkan aikana. Voittaneet tytöt ovat iloisia. Charlotte kysyi Gerdalta:
  - Kuinka monta olet tappanut?
  Tyttö kohautti olkapäitään hämmentyneenä.
  - En tiedä? En ollut ainoa, joka ampui... Mutta luulen paljon!
  Charlotte laski:
  - Meitä on sata, tapettu noin kolmesataa, mikä tarkoittaa kolmea veljeä, eli sisarta kohden! Vaikuttava aloitus sodalle!
  Gerda heilautti kättään halveksivasti.
  - Ei sillä minulle ole väliä! Pääasia, ettei yksikään tyttöystävä kuollut. Vaikka tämä on tietysti tilasto, kolmesataa vihollista tuhoutui, ja meidän puolellamme vain kaksi susisoturia loukkaantui lievästi. Ihmettelen jopa, kuinka emme ole vielä täysin valloittaneet Afrikkaa sellaisilla sotureilla.
  Charlotte pilasi heti tunnelman:
  - Joten loppujen lopuksi hävisimme näille onnettomille sotureille 18:nnessa!
  Gerda pudisti vihaisesti vaaleaa päätään, ikään kuin uudenvuoden lumella ripottuna:
  - Se johtuu petoksesta! Mutta itse asiassa olimme lähempänä voittoa kuin koskaan ja se oli selvää kaikille, jotka eivät ole sokeita! Valitettavasti meitä keskeytettiin!
  Charlotte suostui raapimalla paljaita jalkojaan varpaillaan vasemman korvansa takana.
  - Kyllä, petos, sabotaasi, armeijan keskinkertaisuus .... Mutta me silti mursimme venäläiset ja pakotimme heidät antautumaan kahdeksantenatoista vuonna! Oi, olisi kiva kävellä läpi Venäjän avaruuden, siellä on viileää, mutta täällä on kuuma!
  Gerda naurahti iloisesti.
  - Mutta Venäjällä on niin kovia pakkasia ... Mutta kun juoksin paljain jaloin lumen läpi vuorilla, tiedän, millaista jauhoa se on.
  Charlotte paljasti hampaansa.
  - Pikku Gerda juoksee paljain jaloin palavan lumen läpi ... Se on symbolista kuin sadussa ... Tarinoita puhtaasta, vielä lapsellisesta ja ei ollenkaan itsekkäästä ...
  Gerda vilkutti kiihkeästi ystävälleen:
  - Se on tavallaan niin kuin meidän on tehtävä Fuhrerille?
  Charlotte vahvisti:
  - Melkein! Me vain ratsastamme, emme juokse paljain jaloin kuumalla autiomaahiekalla. Kyllä, jopa voiton jälkeen.
  Sitoutunut neekeri mutisi saksaksi:
  - Kauheat enkelit, olen valmis palvelemaan teitä! Sinä olet jumalatar, minä olen orjasi!
  Charlotte silitti hieman karkeaa jalkaansa mustan vangin ruskeiden kiharoiden hiusten yli.
  - Te mustat olette luonteeltaan orjia! Tämä toki on toisaalta hyvä, jonkun täytyy tehdä kovasti töitä aamusta iltaan, tehdä ahneita töitä... Mutta luonteeltaan orja, ilkeä luonne on petturi eikä häneen voi luottaa aseita. Me saksalaiset puolestaan olemme maailman sivistynein ja organisoitunein kansakunta. Suuri soturien kansakunta, eikä turhaan ole, että saksalaiset palkkasoturit palvelivat kaikissa Euroopan armeijoissa ja jopa Venäjällä ja useimmiten komentoasemissa!
  Gerda heitti rajusti:
  - Kyllä, palvelet meitä orjana. Meillä on erityisiä eläintarhoja mustille. Ja sinulle jää...
  Charlotte ehdotti:
  Anna hänen suudella jalkojamme. Loppujen lopuksi se on meille miellyttävää, ja Niger nöyryyttää itsensä.
  Gerda pudisti päätään voimakkaasti.
  "En tiedä kuinka voit, mutta on inhottavaa, jos arjalaisen puhdas iho koskettaa haisevan Nigerin huulia." Niin...
  Charlotte oli eri mieltä.
  - Ei oikeastaan! Päinvastoin, olisin pitänyt siitä. No katso...
  Tulinen punatukkainen kaunotar työnsi pienen jalkansa mustaan mieheen. Hän alkoi innostuneena suudella jumalattaren pitkiä, sileitä, taltattuja sormia. Ja tyttö vastasi vain hymyillen lempeästi, mustan miehen paksut huulet kutittivat ruskettunutta ihoa. Täällä vangin kieli kulki tytön joustavaa, hieman pölyistä jalkaa pitkin. Silti on mukavaa, kun nöyryyttää vahvaa, lähes kaksimetristä miestä.
  Gerda ihmetteli:
  - Se on outoa, mutta entä sinä, eikö olekin inhottavaa?
  Charlotte hymyili.
  - Ei oikeastaan! Miksi minun pitäisi olla inhottava?
  Gerda halusi olla hiljaa: miksi hänen pitäisi puuttua ystävänsä asioihin. Itse asiassa heidät kasvatettiin, että saksalaisen naisen ei pitäisi olla vain soturi, vaan myös rakastava, lempeä vaimo ja terve äiti. Mutta hän itse ei ole vielä ajatellut miehiä, ehkä raskaan fyysisen rasituksen vuoksi, tai ei yksinkertaisesti ole vielä löytänyt kumppaniaan. Charlotte näyttää kuitenkin olevan kyllästynyt siihen. Hän löi neekeriä nilkkallaan nenään, niin että yushka virtasi ja ehdotti Gerdalle:
  - Voimmeko laulaa?
  Gerda nyökkäsi.
  - Tottakai laulamme! Muuten tulee surullista!
  Tytöt lauloivat ja heidän tyttöystävänsä liittyivät yksimielisesti, niin että laulu virtasi kuin vesiputous:
  Mennään pikkuisen kanssa pensaasta,
  Yllättävän surullinen suru!
  Ja kylmä, polttava jäähdytys,
  Lävistetty rikki motiivi!
  
  Paljain jaloin lumessa
  Pienet valkoiset tytöt tulossa!
  Myrskyisät kuin susit lumimyrskyt ovat pahoja,
  Pichug-lintuparvien repiminen alas!
  
  Mutta tyttö ei tunne pelkoa
  Hän on mahtavien voimien taistelija!
  Paita tuskin peitti lihaa,
  Voitamme ehdottomasti!
  
  Soturimme on kokenein,
  Älä taivuta häntä vasaralla!
  Täällä vaahterat liikkuvat kevyesti,
  Lumihiutaleet putoavat!
  
  Meillä ei ole tapana pelätä,
  Älä uskalla täristä kylmästä!
  Vihollinen on lihava härän kaulalla,
  Se on tahmeaa, ilkeää kuin liima!
  
  Se on ihmisten vahvuus
  Mitä pyhä riitti teki!
  Usko ja luonto ovat meitä varten,
  Tulos on voitollinen!
  
  Kristus inspiroi isänmaata,
  Kehottaa taistelemaan loppuun asti!
  Tehdä planeetta paratiisi
  Kaikki sydämet ovat rohkeita!
  
  Ihmiset ovat pian onnellisia
  Olkoon elämä joskus raskas risti!
  Brutaaleja tappavia luoteja
  Mutta se, joka kaatui, on jo noussut!
  
  Tiede antaa meille kuolemattomuuden
  Ja kaatuneiden mieli palaa riveihin!
  Mutta jos me pelkäämme, sinä uskot
  Vihollinen sotkee pisteet välittömästi!
  
  Joten rukoile Jumalaa
  Ei tarvitse sotkea, laiskuus pois!
  Tuomari Kaikkivaltias on erittäin tiukka,
  Ainakin joskus se auttaa!
  
  Isänmaa on minulle kalliimpi kuin mikään muu,
  Pyhä, viisas maa!
  Pidä johtajamme vahvempi kuin ohjakset,
  Blossom Isänmaa on syntynyt!
  Eliitti-SS-pataljoonan "Wolves" tytöt lauloivat kauniisti, ja sanat olivat vilpittömiä. Yleensä oli stereotypia, että SS-mies tarkoittaa teloittajaa! Mutta se ei ole. Tietenkin oli erityisiä rangaistusyksiköitä, useimmiten osana turvallisuusosastoja, jotka suorittivat erikoisoperaatioita, mutta useimmat SS-divisioonat olivat yksinkertaisesti Wehrmachtin eliittivartijoita. Yleisesti ottaen on sanottava, että punainen totalitaarinen propaganda ei ole luotettavin tietolähde toisesta maailmansodasta. Loppujen lopuksi on selvää, että Agitpropin kommunistijohtajat eivät voineet olla puolueettomia ja objektiivisesti kattaa tapahtumia. Joten on luotettavasti vaikea arvioida, missä oli todellinen totuus, natsien julmuuksista ja missä on fiktiota. Joka tapauksessa historiantutkimukseen vakavasti sitoutuneiden on pakko myöntää, että jokainen SS-sotilas ei ole teloittaja ja hirviö. Lisäksi ennen hyökkäystä Neuvostoliittoon; natsit kokonaisuutena miehitetyillä alueilla käyttäytyivät suvaitsevasti, länsimaiset lähteet eivät viittaa joukkojulmuuksiin ja joukkomurhiin.
  Ja nyt tytöt auttoivat vankeja ulos autoista; he taputtivat arkojen miesten leveitä olkapäitä ystävällisesti. Sen jälkeen tytöt kutsuttiin virkistäytymään ...
  Illallinen oli vaatimaton, mutta toisaalta autiomaassa ammuttiin seepra ja jokainen tyttö sai arabiaksi keitetyn shish kebabin. Yleisesti ottaen arabit olivat ainakin ulkoisesti ystävällisiä ja saksaa osaavat yrittivät jopa vitsailla tai silittää hellästi tyttöjen jalkoja.
  Gerda työnsi tahmean arabin pois ja sanoi:
  - En ole sinua varten!
  Charlotte seurasi esimerkkiä:
  - Hanki itsellesi haaremi!
  Gerda hymyili ja ehdotti:
  - Mutta kerro Charlottelle, mitä tekisit, jos sinusta tulisi sulttaanin vaimo?
  Punatukkainen ystävä huomautti epäilevästi:
  - Tämä on itse asiassa kiistanalainen onni ... Vaikka se riippuu vaimosta, jonka sulttaani. Jos suuri Ottomaanien valtakunta eläisi kukoistusaikaansa, niin ... se olisi jopa erittäin hyvä ... uudistaisin Turkin armeijaa, parantaisin aseita ... Ja luultavasti ensin kääntäisin katseeni itään.
  Gerda suostui.
  - Oikein! Mutta tässä on Turkin sääli, ettei se edes kukoistusaikanaan kyennyt valloittamaan Irania. Tämä oli varsin totta, varsinkin kun Persian armeija oli taaksepäin. Ihmettelen, suuri füürer, minkä päätöksen hän tekee, valloittaa Turkin tai ottaa silti koalitioonsa, heittää luun ottomaaneille, mukaan lukien jotkin Iranin ei kovin arvokkaat maat?
  Charlotte kohautti olkapäitään ymmällään.
  - En tiedä! Itse asiassa viime aikoina on ollut huhuja, että hyökkäämme Neuvostoliittoa vastaan ... Sanotaan, että Venäjän rikkauksia ja Ukrainan lihavia maita tarvitaan kovasti!
  Gerda poimi teekupin paljain jalkansa sormin ja nosti sen melko taitavasti leukalleen kaataen ruskeaa nestettä itseensä. Samaan aikaan tyttö onnistui puhumaan:
  - Ukrainassa on hyvin rikkaita, lihavia maita. Viisaalla Saksan johdolla ja korkealla maatalouskulttuurillamme he tuottavat ennätyssatoja. Ja sitten meillä on leipää, se on halvempaa kuin vesi. Ja ukrainalaiset itse hyötyvät siitä, koska Neuvostoliitto yksinkertaisesti ryöstää heidät ja pakottaa heidät näkemään nälkää!
  Charlotte nyökkäsi.
  - Me opetamme näille slaaveille suurenmoisen saksalaisen kulttuurimme! Valaistetaan heitä!
  Täällä keskustelu keskeytettiin töykeillä huudoilla, lepoaika oli ohi.
  Mutta illallisen jälkeen tytöt asetettiin jälleen riviin ja pakotettiin tekemään pakollinen marssi aavikon läpi. Syömisen jälkeen oli vaikea juosta ja tytöt jopa voihkivat hieman, kunnes keho kuitenkin lämpeni. Ja niin he ryntäsivät kuin jerboat.
  Tämä on virtuaalinen taistelu ... Ja Afrikasta tulee saksalainen ... Ja Neuvostoliiton ja Saksan rintama ...
  Talvella puna-armeija lähti jälleen hyökkäykseen. Kovia taisteluita on meneillään.
  Christina, Magda, Margaret ja Schella taistelevat Pantherissa. Kone, vaikkakaan ei ihanteellinen, mutta nopeatuli, pitkän kantaman ase, kohtalaisen ketterä ja hyvä etupanssari.
  Saksalaiset tytöt ovat paljain jaloin ja bikineissä pakkasesta huolimatta. Ja he käyvät ohjaustaistelua.
  Tässä Christina ampuu... Kuore osuu T-34-76 torniin ja lävistää sen. Neuvostoliiton tankki pysähtyy.
  Tytöt huutavat keuhkoistaan:
  - Otimme!
  Sitten Magda ampuu. Myös kultahiuksinen kaunotar puski.
  Kyllä, joten torni revittiin irti kolmekymmentäneljänä.
  Tiikeritytöt ampuvat vuorotellen. Ja erittäin osuvasti. Täällä he osuivat toiseen Neuvostoliiton tankkiin.
  Seuraavaksi tuli Margaret. Ja osui itseliikkuviin aseisiin SU-76. Taitavasti perseestä. Ja hän lauloi:
  - Helvetillinen Saksamme on vahva, se suojelee maailmaa!
  Ja kuinka kieli näyttää!
  Sitten hän ampui Shellin tykistä. Se osui Neuvostoliiton panssarivaunuun KV-1S. Tyttö teki myös hyvää työtä.
  Kyllä, neljä bikinisoturia taistelevat eivätkä pelkää kylmää. Kun naiset alkoivat taistella, asiat menivät paljon paremmin Kolmannen valtakunnan kannalta.
  Tässä ovat lentäjät Albina ja Alvina taivaalla. Molemmat kaunottaret bikineissä ja paljain jaloin. He taistelevat puolestaan Focke-Wulfsilla. Ja tämä auto on erittäin vakava.
  Ilmatykistä ampuva Albina sanoo:
  - Aktiivinen kroketti! Älä ole pahoillasi sanasta!
  Ja kuinka hän hymyilee häikäisevästi! Ja hän ampuu alas kaksi Neuvostoliiton lentokonetta kerralla.
  Alvina katkaisi myös kolme ilmatykillä ja siristi:
  - Sisääntuloni tulee olemaan tappava ja tylsä!
  Sitten tyttö paljasti hampaansa ja näytti hampaansa! Hän on viehätys itsessään ja täynnä ilmiömäistä charmia.
  Albina katkaisee toisen Jak-9-koneen ja vinkkaa:
  - Miksi tarvitsemme Neuvostoliiton lentäjiä?
  Alvina ampuu alas LAGG-5:n ja sanoo luottavaisesti:
  - Jotta me saksalaiset teemme tilit!
  Ihana tyttöpari. Kuinka he ryhtyivät keräämään palkintoja itselleen. Tällaisia ihanuuksia vastaan ei todellakaan voi kiistellä. He ampuvat alas lentokoneita ja paljastavat hampaansa.
  Ja pääsalaisuus on kylmässä, tyttöjen on oltava paljain jaloin ja bikineissä. Sitten tulee laskut.
  Eikä koskaan pukeudu. Ja ravista paljas rintaasi, niin sitä arvostetaan aina suuressa arvossa!
  Albina katkaisi toisen puna-armeijan koneen ja lauloi:
  - Suurissa korkeuksissa ja tähtien puhtaudessa!
  Ja hän vilkutti, hyppäsi ylös ja nykitti paljaita jalkojaan karjuen:
  - Meren aallossa ja raivoissaan tulessa! Ja raivoissaan ja raivoissaan tulessa!
  Ja taas tyttö ampuu alas koneen energisellä lähestymistavalla.
  Ja sitten Alvina hyökkää vihollisen kimppuun. Hän tekee sen käänteisesti, paljastaa hampaansa ja vinkua:
  - Minusta tulee maailman supermestari!
  Ja taas tytön kolaama auto kaatuu. Kyllä, puna-armeijasta tulee aika huono.
  Ja Albina karjuu villisti hurmosta:
  - Olen nyt teloittaja, en lentäjä!
  Ampuu alas toisen neuvostokoneen ja sihisee:
  - Käännyn tähtäimen yli ja ohjukset ryntäävät kohteeseen, edessä on toinen juoksu!
  Soturi on erittäin aggressiivinen.
  Tässä ovat molemmat tytöt hyökkäämässä maakohteisiin. Albina lyö kolmekymmentäneljää ja huutaa:
  - Tämä tulee olemaan loppu!
  Alvina osuu SU-76:een ja kuiskaa:
  - Täydelliseen tuhoon!
  Ja kuinka hän pudistelee paljas jalkaansa!
  Talvella puna-armeija ei kyennyt saavuttamaan merkittävää menestystä. Vain Rževin alueella he onnistuivat hieman kiilaamaan, mutta ottamalla käyttöön varantoja saksalaiset palauttivat tilanteen. Fritzit ovat todella vahvoja.
  Ja toukokuussa 1944 täydennettyään joukkojaan uusilla tankeilla, mukaan lukien edistyneemmällä ja paremmin suojatulla Panther-2:lla, he lähtivät hyökkäykseen Kurskin alueella ja Rostovissa Donissa.
  Kaikki ei olisi ollut niin huonosti, jos suuri joukko arabeja ja mustia ei olisi osallistunut hyökkäykseen. Ja mikä tärkeintä, Türkiye osallistui myös sotaan. Tilanne on siis erittäin huolestuttava.
  Ja suuria tappioita kärsivä puna-armeija vetäytyi Wehrmachtin ylivoimaisten joukkojen edestä.
  Mutta kuusi rohkeaa tyttöä Alenkan johdolla taisteli raivokkaasti Fritziä vastaan. Ja voimat olivat selvästi eriarvoisia.
  Alenka taisteli Kurskin puolesta, jota natsit hyökkäsivät. Epätoivoinen kaunotar heitti kranaatin paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kunnia Venäjälle ja syntyperäisille puolueille!
  Sitten Natashka laukaisi kranaatin paljain varpaillaan ja sihisi:
  - Suojelemme tyttöä paljain jaloin!
  Sen jälkeen kun Anyutakin lähetti paljain jalkojensa sormilla kuolemanlahjan ja puhalsi:
  - Siitä tulee upea isku!
  Punatukkainen Augustinus otti ja lähetti paljaalla alaraajallaan tuhon lahjan ja vinkaisi:
  - Osoittaa tutka taivaalle!
  Ja sitten kultatukkainen Maria antoi kuoleman natseille paljain jaloillaan.
  Ja hän lauloi:
  - Madagaskarilla, autiomaassa ja Saharassa! Kaikkialla, missä oli, näin valkoista valoa!
  Ja nyt Marusya paljain jalkapohjin heittää koko joukon ja laulaa:
  - Suomessa, Kreikassa ja Australiassa, Ruotsissa, sanotaan, että kauniita tyttöjä ei ole enää olemassa!
  Kyllä, kuusi tyttöä taisteli erittäin hyvin. Mutta Fritz vei Kurskin joka tapauksessa ...
  Ei, ei vastustaa sellaisia ylivoimaisia voimia. Fasistit pitävät kiinni itsestään ja sauvasta.
  Ja mikä vaikuttaa hirviöiden valmisteluun.
  Adolf Hitler oli yksinkertaisesti hullu: tunsi olevansa todellinen despootti, jota kaikki tottelevat ja vapisevat. Kyllä, jos haluat stalinistisia menestyksiä, sinun on oltava kuin Stalin, säälimättä ja vaatimatta muita ja itseäsi (täsmälleen näin Iosif Vissarionovich ajatteli tässä järjestyksessä!). Nyt kahina on kunnollista ja auto lähtee liikkeelle. Yleisesti ottaen Saksalla on satelliitit huomioon ottaen valtava etu Neuvostoliittoon verrattuna teollisuuslaitteiden määrässä, ammattitaitoisessa työvoimassa ja insinöörien määrässä kaikilla tasoilla. Tämä on tosiasia, mutta aseiden tuotanto ei vieläkään ole tasoa! Saksa oli jäljessä Neuvostoliitosta koko sodan ajan kaikesta Venäjän tuhosta huolimatta. Ja mistä? Tietysti tietyn sotkun vuoksi, joka vallitsi eri osastoilla ja erityisesti sotateollisuudessa. Lisäksi negatiivista roolia oli raaka-aineiden puute sekä vihollisen potentiaalin aliarviointi. Erityisesti vuonna 1940 aseiden tuotanto Saksassa oli alhaisempi kuin vuonna 1939 (jos laskemme varren, kun otetaan huomioon ammukset), ja tämä huolimatta siitä, että sota oli jo käynnissä ja Kolmas valtakunta otti haltuunsa suuria alueita, joilla on valtavat tuotantokapasiteettivarannot. No, mitä voimme sanoa Hitlerin organisatorisista taidoista? Ei liikaa, sitten hän välähti sotilasteollisuuden alalla.
  Führer julisti pitkässä puheessa:
  - Ilmailun valvonnassa hätävaltuudet annetaan Sauerille. Hän seuraa tarkasti tuotettujen laitteiden määrää ja, mikä ei vähemmän tärkeää, laatua. Lisäksi monet ystäväsi Göring, vaikka he olivat kerran hyviä ässää, eivät kykene johtamaan työtä. Jokainen hyvä sotilas ei ole myöskään erinomainen kenraali, joten hirtetty Ericin sijaan teknistä alaa johtaa ammattiyrittäjien joukosta henkilö, joka pystyy uudistamaan ja varustamaan ilmailuvoimat. Loppujen lopuksi Britannia ei nuku, se lisää sekä asevoimiensa määrää että laatua ja erityisesti lentoliikennettä. Meidän on oltava vihollisen edellä kahdella päällä, kymmenellä askeleella, muuten menetämme täysin ylivoiman viholliseen nähden. Ja siksi tarvitaan laadukkaita askeleita.
  Göring vastusti arasti:
  - Ystäväni, todistettuja ihmisiä, jotka ovat todistaneet taistelutehokkuutensa ja ammattitaitonsa.
  Demoninen diktaattori raivostui:
  - Tai ehkä minä mielestäsi unohdin kuka hävisi taistelun Britanniasta? Tai kuka epäonnistui kansantalouden kehittämisen nelivuotissuunnitelmassa. Vai haluatko myös tulla ruoskituksi ja jopa julkisesti. Joten sulje suusi ja ole hiljaa, kunnes he panevat sinut paikoilleen!
  Göring jopa istuutui peloissaan. Valitettavasti Fuhrerin kanssa ei pidä vähätellä. Sitten ääni kuului uudelleen, toinen ME-262-suihkukone nousi taivaalle. Auto oli massiivinen ja siinä oli jopa kaksi moottoria. Siivet ovat hieman lakaistut, itse hävittäjä näyttää melko uhkaavalta. Sen nopeusominaisuudet vuodelle 1941 ovat yleisesti ottaen kunnolliset ja jopa ennätykselliset maailman mittakaavassa. Totta, itse kone ei ole vielä täysin luotettava ja vaatii virheenkorjauksen. Fasistinen diktaattori on kuitenkin jo antanut uusien, edistyneempien hävittäjien ominaisuudet ... ME-262 painaa yli kuusi tonnia, mikä on jonkinlaista ylikuormitusta. Suihkuhävittäjän tulee olla pieni, halpa ja ketterä. Tässä suhteessa ME-163 voisi olla melko hyvä, mutta sen rakettimoottori on liian pakotettu ja toimii vain kuusi minuuttia (tai pikemminkin se toimii edelleen!), mikä tarkoittaa, että kantama on vain sadan kilometrin säteellä. . Blitz-tyylisenä pommikoneena tai Englannin armada-hyökkäysten peittohävittäjänä se ei tietenkään ole hyvä.
  Mutta ME-262 voi kuljettaa tonnin pommeja, eli yhtä paljon kuin Neuvostoliiton etulinjan Pe-2-lentokone. Eli erinomainen ratkaisu sekä hävittäjiin että tukijoukkojen käyttöön. Miksei kuitenkaan luota ME-163 Comet -tyylinen hävittäjä, mutta ilman rakettimoottoria, mutta turboriihkumoottorilla? He yrittivät parantaa komeetta ja näyttivät saaneen lentoajan 15 minuuttiin (tämä on jopa 300 kilometriä), mikä on yleisesti hyväksyttävää Britannian taistelussa. Normandiasta saa silti Lontoon... Vaikka kaikki ei olekaan niin itsestään selvää, pitää myös pommittaa ja palata, ja viisitoista minuuttia ei ollut niin pakkotilassa. Jatkossa raketti- ja suihkuhävittäjät tunnustettiin ilmailun umpikujaksi. Mutta "Comet" -malli on erittäin mielenkiintoinen sen pienen koon ja keveyden vuoksi, mikä tarkoittaa halpaisuutta ja ohjattavuutta.
  Lisäksi on edelleen erittäin lupaavia hävittäjiä, jotka painavat yleensä 800 kiloa, sellaisia purjelentokoneita, joita voidaan käyttää ilmataisteluissa. Totta, lyhyen kantaman vuoksi lentoja niillä voidaan taistella vain puolustustaisteluissa, tai ne voidaan toimittaa Lontooseen ... Kuljetuksilla ja sitten koukussa takaisin lentäjiin. Tässä sinun täytyy ajatella. Todellisessa historiassa purjelentokoneilla ei ollut aikaa käydä sotaa, ja jostain syystä Neuvostoliiton lentokenraalit eivät uskaltaneet kokeilla tätä ideaa Koreassa. Yleensä se ei ole surullista, mutta Korean sodan aikana amerikkalainen lentäjä avasi ensimmäisenä voittotilin. Joten jenkejä ei pidä aliarvioida.
  Lennon päätyttyä nuori vaaleatukkainen tyttö hyppäsi ulos ohjaamosta ja juoksi täydellä nopeudella Fuhrerille.
  Riisuttu natsi ykkönen ojensi kätensä hänelle suudelmaa varten. Mikä on mukavaa, kun tytöt rakastavat sinua, ja Fuhreria näyttävät olevan vilpittömästi kaikki saksalaiset, tai pikemminkin melkein kaikki paitsi muutamat keskitysleirien vangit, jumaloivan. Lentäjä sanoi innostuneena:
  - Se on vain upea lentokone, siinä on niin nopeus ja voima. Revitään kaikki pennut kuin lämmitystyyny sijaissynnyttäjältä!
  Fuhrer hyväksyi tytön impulssin:
  - Tietysti rikomme sen, mutta ... Koneen virheenkorjaus tulisi suorittaa nopeammin, ja tämä koskee erityisesti moottoreita. Täällä tietysti tarvitaan radikaaleja toimenpiteitä niiden parantamiseksi, mutta jos johtaja-suunnittelija auttaa!
  Kaikki haukkuivat kuorossa:
  - Kunnia suurelle füürerille! Auttakoon Providence meitä!
  Kolmannen valtakunnan hymni alkoi soittaa ja Hitlerjugendin nuorten taistelijoiden kolonni jatkoi. Neljätoista-seitsemäntoista vuotiaat pojat menivät rummun alle erityisessä kokoonpanossa. Ja sitten oli mielenkiintoisin asia: teini-ikäiset tytöt Saksan naisliitosta marssivat. He olivat lyhyissä hameissa, kaunokaisten paljaat jalat houkuttelivat miesten katseita. Tytöt yrittivät nostaa jalkojaan korkeammalle, mutta samalla he vetivät varpaan, laittoivat varovasti kantapään. Viihdyttävä spektaakkeli kaunottareista moitteeton hahmoineen... Totta, kasvot olivat erilaiset, ja jotkut nuoret fasistiset naiset olivat jokseenkin töykeitä, melkein maskuliinisia, ja lisäksi he vääntelivät niitä. Varsinkin kun he toivat kulmakarvansa yhteen.
  Esthete Adolf huomautti:
  - On välttämätöntä, että pojat ja tytöt saavat massiivisemmin fyysistä koulutusta. Ja tiedän, että tässä yhteydessä tehdään paljon, erityisesti Jungvolkissa, mutta tarvitaan osallisuutta ja spartalaisten menetelmien omaksumista. Tietysti varkauksien rohkaisemisen lisäksi... Nuorten miesten ja naisten tulisi kasvaa kunnollisina ja samalla häikäilemättöminä ihmisinä.
  Ylipäällikkö pysähtyi. Kenraalit olivat hiljaa, luultavasti pelkäsivät vastustaa, mutta eivät halunneet vahvistaa ilmeistä. Fuhrer jatkoi:
  - Sota ei ole vitsi, vaan armottomuus vihollisia kohtaan on yhdistettävä keskinäiseen apuun ja veljeyden tunteeseen tovereita kohtaan. Tämä meidän on juurrutettava jokaiseen... Uusi superihminen on armoton muille, mutta vielä suuremmassa määrin hänen täytyy olla armoton itselleen. Sillä alemmuus on ensin hävitettävä sielustasi, ja sitten heikko, ihmisruumis nousee!
  Toinen tauko... Kenraalit ja suunnittelijat tajusivat yhtäkkiä ja alkoivat taputtaa kiivaasti. Fuhrer vaikutti tyytyväiseltä:
  - Se on jo parempi, mutta nyt haluaisin nähdä ilmataistelun jäljitelmän. Tällainen valtava ja kaiken tuhoava...
  Heinkel tiedusteli arasti:
  - Elävällä ammuksella tai kuorilla, Fuhrer?
  Natsi numero yksi nyökkäsi.
  - Tietenkin taistelulla. Lisäksi haluaisin harkita poistolaitteen toimintaa. Loppujen lopuksi työskentelet sen parissa... - Fuhrer pudisti nyrkkiään. - Kun se vihdoin valmistuu ja massatuotantoon. Loppujen lopuksi kokenut lentäjä on kokenut lentäjä, jota on suojeltava tulevia taisteluita varten!
  Fuhrer-terminaattori päätti kuitenkin näyttää suunnittelijoille nykyaikaisemman poistolaitteen mallin. Tämän järjestelmän pitäisi olla vähemmän hankala, yksinkertaisempi ja kevyempi. Että halpa ja jo saksalaisen teollisuuden hallitsema squib sopii tähän tarkoitukseen varsin hyvin.
  Minun piti piirtää kaavio tien päällä, mutta Hitler oli todella hyvä taiteilija, ja hän piirsi selkeästi, nopeasti, kaavioiden linjat ja käännökset olivat tasaisia ja selkeitä ilman viivoja ja kompasseja. Terminaattori-popadanetsien mielestä oli tietysti outoa, että saksalaiset, joilla oli yleisesti ottaen niin vahva ja jossain määrin kehittynyt ideologia kuin kansallissosialismi ja totalitaarinen järjestelmä, vuotivat sodan venäläisille. Ehkä tämä johtuu siitä, että venäläiset sotilaat olivat vahvempia ja kestävämpiä kuin saksalaiset ja oppivat taistelemaan nopeammin.
  Yleisesti ottaen, jos tarkastellaan sodan kulkua kokonaisuutena, niin kyllä, venäläiset, tai pikemminkin Neuvostoliiton armeija, oppivat taistelemaan, ja saksalaiset ikään kuin unohtivat kuinka ... Heidän komentonsa teki päätöksiä ekaluokkalaisten taso, ja ehkä jopa alhaisempi, jos ekaluokkalaisella on kokemusta sotilaallisten operaatioiden suorittamisesta reaaliaikaisissa strategioissa. Ja että joskus kuusivuotiaat lapset johtavat jo niin taitavasti virtuaalisia armeijoita, niin ei ole syntiä heille, Zhukoville ja Mainsteinille oppia. Jotkut tutkijat pitävät kuitenkin sekä Zhukovia että Mainsteinia keskinkertaisina. Ristiriitoja on myös laitteiden, erityisesti vangittujen ranskalaisten, määrässä. Hitlerin muisti (hyvä muisti, varsinkin kun hän oli vielä terve!) viittasi siihen, että ranskalaisilta vangittiin 3600 panssarivaunua, erittäin vaikuttava luku... Jotkut mallit, kuten SiS -35, olivat parempia kuin T- 34 panssarissaan, vaikka vain etupanssarissa . Joten tätä tankkia voidaan valmistaa myös ranskalaisissa tehtaissa, paitsi korvaamalla 47 millimetrin ase 75 millimetrin pituisella piipulla. Itse asiassa tämä ei ehkä riitä. Iso-Britannia ja Yhdysvallat yleensä ovat panssarivaunuissaan aina arvostaneet eniten panssaria. Tässä esimerkiksi 40-tonnisella Churchillillä oli 152 millimetrin varaus 120:een verrattuna raskaalle tankille IS-2.
  Fuhrer sanoi jotain muuta suunnittelijoille:
  - Tuulitunneleita meillä on aivan riittävästi, joten etsi koneesta optimaalisempaa mallia ja luo virtaviivaisia muotoja ilman, että sitä viedään kalliisiin testeihin, joissa myös parhaat ässämme hukkuvat. Esimerkiksi lentäväsiipinen lentokonemalli on erittäin tehokas, varsinkin jos paksuutta ja kaltevuuskulmaa voidaan muuttaa. Annoin jo piirustuksen, joten hännänttömän pitäisi olla valmis. Sen arvioitu nopeus on Yumo-moottorilla jopa 1100 kilometriä tunnissa. Joten mene eteenpäin, mutta älä mene!
  Adolf Popadanets neuvoi myös kuinka lisätä putken puhallusnopeutta. Hän huomasi suunnittelijoiden näkemyksissä huonosti kätketyn ironian: kuinka yksinkertainen korpraali tietää niin paljon. Eivätkö he usko Fuhrerin nerokseen? Mitä me keksimme... tai emme, emme selvitä sitä, mutta todistamme heille koulutuksemme.
  Sitä seurasi lounas ulkoilmassa, palvelijatytöt pystyttivät pöydät ja tuolit. Kaunista... Mutta millaisia kansallissosialismin uudistuksia tehdä? Kuten vihollisten määrän minimoiminen ja ystävien saaminen. Täällä esimerkiksi älä korota saksalaista rotua joka käänteessä ja saatat jopa lopettaa kansojen jakamisen luokkiin. Muodollisesti kansojen jakoa alempiarvoisiin ja arjalaisiin ei ole kuitenkaan vielä laillistettu. Tämä yksinkertaistaa asioita. Yleensä Hitler aloitti juutalaisten joukkotuhon juuri Neuvostoliittoon kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen. Miksi hänellä olisi hyppyjä? Ehkä hän toivoi, että maailmansionismi siunaisi häntä sodassa bolshevismia vastaan ja länsi tukisi häntä. Ja sitten, kun Iso-Britannia ja Yhdysvallat sanoivat päättäväisesti ei Wehrmachtille, Fuhrer raivostui? Hän alkoi kostaa niille juutalaisille, jotka hän saattoi tavoittaa? Hitler on tietysti idiootti, joka järjesti holokaustin ja näin huononsi kansallissosialismin ajatuksen. Nyt sanasta natsi ja teloittaja on tullut synonyymejä. Monet myös sekoittavat nationalismin ja fasismin, ehkä sanan natsi yhteensopivuuden vuoksi . Mutta tämä ei ole ollenkaan totta. Fasismilla ei periaatteessa ole mitään tekemistä kansallissosialismin kanssa. Fasismin käsite syntyi ytimessä Ranskassa 1800-luvulla ja sillä oli täysin erilainen merkitys.
  Eräänlainen fasismin opin olemus alkuperäisessä versiossa pelkistettiin yrityshengen, toveruuden tunteeseen kapitalistien keskuudessa. Sitten Mussolini esitteli fasismin opetukset Blackshirteilleen. No, viholliset ja poliittiset kilpailijat kutsuivat natseja ensin fasisteiksi. Ollakseni rehellinen, natsit toimivat julmasti, niin että fasisti sai loukkaavan, negatiivisen merkityksen. Venäjällä nationalistit kokivat aikoinaan tiettyä nousua, erityisesti 1990-luvun alussa, ja saavuttivat huippunsa vuosina 93-94. Sitten Tšetšenian sota johti pasifististen tunteiden lisääntymiseen yhteiskunnassa ja nationalismin tilapäiseen laskuun. Jugoslavian sota ja Serbian pommitukset johtivat väliaikaiseen isänmaallisuuden nousuun, mutta sitten kansallisen liikkeen jakautumiseen. Venäjällä nationalisteilla oli ongelma johtajien kanssa... Heillä ei ollut omaa füüreriä... Totta, Žirinovskia verrattiin Hitleriin, ja hän jopa ylitti jollain tapaa Adolfin. Esimerkiksi poliittisen nousun vauhdissa, neljä vuotta puolueen perustamisen jälkeen, nouse ensimmäiselle sijalle eduskuntavaaleissa. Mutta Žirinovski käyttäytyi kohtuuttomasti ja epäonnistui paitsi kehittämään menestystä, myös pitämään saavuttamansa. Tässä on sanottava ensinnäkin, että se oli hänen henkilökohtainen syynsä. Puolueen kurinalaisuus, skandaalit, joihin hän joutui. Mutta todellinen Hitler ei koskaan istunut Reichstagissa, eikä kukaan näyttänyt hänen elokuvamaisia raivokohtauksiaan televisiossa. Eikä ollut televisiota. Vaikka Žirinovskin menestys vuoden 1993 vaaleissa on hänen menestyksekkään työnsä televisioyleisön parissa.
  Kaunis tyttö palvelijoiden joukosta istui Fuhrerin luo ja laittoi kätensä hänen paljaalle polvelleen. Cooed:
  - Ajatteletko jotain, Fuhrer?
  Natsidiktaattori ja samalla virtuaalinen pelaaja aloitti toimintansa. Hän huomasi, ettei ollut saanut valmiiksi kasviskeittoaan ja hedelmäsalaattiaan. Fuhrer suuteli tyttöä huulille aistien tämän nuorekkaan, makean tuoksun ja julisti:
  - Sinä matkustat autossa kanssani. Ja te kaikki töihin, syömisen aika on ohi.
  Ja jälleen valtion hammaspyörät, ei kuitenkaan aivan hyvin öljytty mekanismi alkoi pyöriä. Paluumatkalla Fuhrer rakasteli kaunotarin kanssa ja ihmetteli jopa, mistä hän sai niin paljon energiaa ja voimaa. Loppujen lopuksi he sanoivat, että Fuhrer oli impotentti ja yleensä väitetysti vammainen, joka oli sairastunut kuppaan (valhe) ja kastroitu (yleensä fiktiota!). Totta, Hitler ei onnistunut hankkimaan jälkeläisiä ... No, huomenna hän itse käsittelee tämän asian ... Tai ei, sinun on silti kutsuttava Himmler. Yleensä tosihistoriassa Fuhrer lisäsi dramaattisesti SS:n roolia. Ilmeisesti hänen on edettävä tällä tavalla tässä vaihtoehdossa. Ja että rikospoliisin alistaminen SS-rakenteelle kokonaisuutena on kohtuullinen, nyt kaikki tieto- ja tiedostokaapit sulautuvat yhteen lähteeseen. Lisäksi rikollisten kidutuksen käyttö ja Gestapolle ja muille salaisen poliisin rakenteille tyypilliset edistyneet kuulustelumenetelmät lisäävät paljastumisastetta merkittävästi.
  Totta, viattomien uhrien määrä voi kasvaa, mutta ... Suurin osa SS-miehistä on kunnollisia ihmisiä, ja kokenut tutkija näkee yleensä heti: henkilö valehtelee tai puhuu totta ja tekee harvoin virheitä. Että tämä voidaan arvioida monien rikoskronikojen perusteella.
  Ratkaistuaan vielä muutamia ajankohtaisia asioita ja kutsuttuaan kaksi upouusia tyttöä lämmittämään sänkyä, Fuhrer, laskenut päänsä kaunokaisen upealle rintaan, nukahti ...
  Tällä kertaa hän palasi aiemmin keskeyttämäänsä uneen suuresta avaruustaistelusta. Jälleen läpinäkyvässä taistelijassaan, kun vihollinen yrittää hyökätä Suuren Venäjän armeijan riveihin. Ja Hypernet-pelin Fuhrer-hitti ja hänen kumppaninsa, pöhöttynyt, mutta samalla lihaksikas blondi, yrittävät toimia auttaen synkronisesti toisiaan. Rumat vihollistaistelijat yrittävät ottaa numeron käyttämällä numeerista ylivoimaansa. Shitmenien taisteluarmadojen epäharmonia on yhä selvempää. Heidän aluksensa näyttävät yhä inhottavammilta. Kapteeni Vladislav katkaisi "ämpäri" -tekniikkaa käyttäen melko onnistuneesti auton kierretyn kengän muodossa ja laittoi sen:
  - Mikä ei ilman syytä, että sekä Hitler että Stalinin isä olivat suutari!
  Vastauksena hänen blondi kumppaninsa vilkutti paljaita, vaaleanpunaisia korkokenkiään:
  - En tarvitse saappaita tai muita jalkineita. Paljain jaloin tunnen paljon paremmin pienimmänkin tyhjiön kaarevuuden tai tilan värähtelyn! Oi füüreri, haluaisitko olla tyttö?
  Vladislav naurahti vastaukseksi:
  - Se olisi mielenkiintoista hetken. Kaikki sanovat, että naiset saavat orgasmin paljon voimakkaammin ja pidempään kuin miehet, joten halusin todella tarkistaa, onko tämä todella niin?
  Blondi naurahti.
  - Edistyminen voi antaa sinullekin mahdollisuuden kokea tämä... Ellemme tietysti häviä suurta avaruustaistelua. Vihollisia on liikaa. Keisari Almaztigr 13, joka ei ole vielä syntynyt, mutta jo komentaa meitä, voi kuolla.
  Fuhrerin osuma huomautti:
  - Suuri komentaja, sodassa kuin pää, mitä suurempi koko, sitä vaikeampi menetys!
  Blondi sen sijaan, että olisi vastannut, alkoi vääntää taistelijaansa. Hän joi pretselin heti päästyään pois pahoinpitelystä ja ampui sitten erittäin tarkasti takaisin. Vihollisen auto syttyi liekkeihin ja alkoi halkeilla, ja hyvin pieniksi paloiksi, kuten unikonsiemen, liekkeiksi. Tyttö poimi purukumia paljain varpaillaan ja heitti sitä niin taitavasti, että osui suoraan esiin työntyvään kieleen:
  - Ihanaa! Kun pureskelet, niin syö!
  Mutta viileä soturi ei ollut niin onnekas, he löivät häntä uudelleen, vaikkakin tangentissa, ja soturi-kapteeni karjui:
  - Kuinka sain nämä naisten aivohalvaukset!
  Blondi pyöräytti silmiään.
  - Etkö ole tyytyväinen silittämään? Haluatko jotain vakavampaa? Sitä te kaikki miehet olette kärsimättömiä, alttiita petokselle!
  Vladislav nauroi ja melkein nielaisi ankaran vastauksen Shitmenstanin taistelijoiden keskuudesta. Kuva taistelusta on muuttunut jonkin verran. Vihollinen vaikutti ehtymättömältä ja toi taisteluun yhä enemmän uusia voimia. Erityisen vaarallisia olivat ultrataistelulaivat, valtavat kuin asteroidit, ne näyttivät hitaasti maalatuilta sympaattisella musteella (joka ilmestyi, kun niihin sytytti lamppua) ilmaantui tyhjiöstä. Shitman yritti ensin taivuttaa kylkiä, tehdä ympärysliikettä, luultavasti luodakseen patan avaruuteen.
  Suuren Venäjän joukot taistelivat rohkeasti, eivätkä samalla karttaneet liikkeitä. Joten menetelmää käytettiin, liikkuvaa puolustusta sekä rohkeita liikkeitä ja sukelluksia. Esimerkiksi Suuren Venäjän avaruusarmeijan taisteluristeilijät ja kourat joko katosivat tai päinvastoin ilmestyivät painajaismaisen vihollisen selkään. Se muistutti jääkolossa metsästävää kalaa - ne nousivat pintaan, nappasivat saalista (jonkinlainen talvihyönteis, ja jos metsästäjä oli monni, niin lintu!) Ja taas reikään. Tässä tapauksessa Dermostanin alukset eksyivät välittömästi, alkoivat tiivistyä yhteen ja jopa avasivat tulen toisiaan vastaan. Hauska plasmanpurkaus tähtialusten polttamalla. Esimerkiksi jopa ultrataistelulaiva, joka oli saanut useita osumia termopreoniohjuksista, leimahti sinisillä ja vihreillä liekeillä. Sitten suuri soturi (jatkoi kylpylehden tavoin tarttuvien paskien tuhoamista!) Ystävä näki kuvan liekeissä olevan ultrataistelulaivan sisällä. Ja mikä vaikuttava kolossi, jopa kahden miljoonan sotilaan ja 50 miljoonan robotin miehistö!
  Laivan sisällä olevat taistelijat ovat erityyppisiä roskia: peikkoja, peikkoja ja useita hybridityyppejä, esimerkiksi massiivisimpia: punkkien ja savukkeiden sekoitus, tai pikemminkin jopa tupakantumppeja! No, pelottavia olentoja, ikään kuin huumeriippuvaisen piirtämästä kauhuelokuvasta.
  Olennot haluavat epätoivoisesti juosta karkuun, mutta samalla ne törmäävät toisiinsa, puukottavat, leikkaavat, purevat. Täällä ilmestyi miekkailukone, joka on erityisesti suunniteltu lennolle taisteluun. Ja hän on aseistettu: lähes plasmamiekoilla, eikä suora, vaan kaareva erilaisiin liikkeisiin. Täällä ensimmäinen miekkailukone leikkasi valtavasta tulessa leikkaavasta laivasta ulos virtaavien elävän sotkun. Välittömästi paloiteltua lihaa ja hiiltyneitä ruumiita lensi kaikkiin suuntiin. Ystävä ilmestyi hänen taakseen, hän näytti hämähäkiltä, vain raaja oli vähintään kolmekymmentä, ja ne olivat tuhoutumisvirtoja, jotka pystyivät leikkaamaan jopa dinosauruksen kahtia.
  Yksi Shitmen-upseereista huusi:
  - Oi, älä leikkaa minua! Sotilas on syönyt kuningattaren!
  Mutta hän ei ollut onnekas, tupakantumppi punkkitassuilla, vain inhottavampi, törmäsi antenniin ja roikkui siihen lävistettynä. Mutta kuinka hän kiljuu, sitä ei enää kuulunut tuossa villeimmässä, alati kasvavassa kakofoniassa. Princeps-plasmaliekkien kielet, pääasiassa sinisiä ja oransseja, pyyhkäisivät kauhuissaan Shittonin taistelijoiden yli ja saivat heidät paistamaan. Ja miekkailukoneet riehuivat ultrataistelulaivan sisällä. Ilmeisesti heidän ohjelmassaan oli selvästi painettu: tapa, tappaa ja tappaa uudelleen! Ja ketä he itse asiassa eivät välitä. Ja käytävät olivat meluisa kauhea giperrubka.
  Nyt ultraliekki on kuitenkin jo saavuttanut miekkailukoneet, samoin kuin monet goblinit, ja kynnet - tupakantumpit ovat jo murentuneet fotoneiksi. Joten ultrataistelulaiva alkoi vähitellen hajota useisiin osiin. Vaikka skisma eteni hitaasti, se ei vaikuttanut yhtään vähemmän pahaenteiseltä. Varsinkin monien muiden taustalla, joko välkkyvien miniatyyri supernovien tai päinvastoin rypistyvien tähtialusten taustalla. Valitettavasti ei vain Dermostan, vaan myös Suuri Venäjä.
  Esimerkiksi sirppi-vasara-tunnuksella varustettu risteilijä menetti hallinnan ja törmäsi vihollisen dreadnoughtiin. Kun kaksi massaa törmäävät subluminaalisella nopeudella, se vastaa tuhoamisraketin törmäämistä. Kyyneleet ylivoimaisella voimalla (jos näin voi ilmaista, tietysti). Räjähdys kukkii kuin tulppaani, jossa oli monivärisiä terälehtiä ja nielaisi yhtäkkiä kaiken, mitä on olemassa noin tusinaa muuta kilometriä. Vladislav-Adolf sanoi:
  - Ja kaverimme näyttävät olevan jo taivaassa!
  Blondi huomautti filosofisesti:
  - Taivas on ainoa hyvä paikka, jonne kenelläkään ei ole kiire, vaikka se olisi helvetissä!
  Hitlerin lyöjä oli samaa mieltä:
  - Nämä ovat maailmankaikkeuden paradokseja. Emme halua päästä hyvään paikkaan, mutta huono itsessään aiheuttaa riippuvuutta! Joten ei ole edes selvää, kumpi on parempi, elämä vai kuolema.
  Tyttö huomautti filosofisesti:
  - Elämä on aina parempi kuin kuolema. Ei ihme, että melkein kaikki ihmiset ajattelevat niin. Kuitenkin ihmisten mielipiteet, kuten kaikki muukin maailmassamme, ovat suhteellisia.
  Fuhrer, suoritettuaan toisen melko ovelan käännöksen, jonka ansiosta hän ampui alas kaksipaikkaisen, mikä tarkoittaa paljon kalliimpaa ja rikkaammin aseistettua hävittäjää (kuinka kauniisti se räjähti, kuin ilotulitus pyroteknisten materiaalien monimutkaisista yhdistelmistä), halkeaman aineen helmet hajallaan tyhjiön poikki. Vladislav-Adolf huomautti:
  - Ihmisten käsitykset sekä luonnosta että Jumalasta ovat hyvin ristiriitaisia. Yleisesti ottaen on olemassa jopa reaktiivisen, eli jopa tuhoavan mielen käsite, joka saa ihmisen ylipäätään johtamaan tavalla, jota pragmaattisten vaistojen ja tarkoituksenmukaisuusnäkökohtien pitäisi ohjata.
  Blondi, jolla on vaikeuksia tulla ulos julmasta sukelluksesta (ja myös silloin, kun seitsemän taistelijaa ryntää kimppuusi kerralla), sanoi:
  - Luovu pragmatiikasta - ota matematiikka käyttöön!
  - Ei ole hauskaa! - Vladislav vastasi.
  Yhtäkkiä laivaston ilmailun kapteenin eteen nousi kuva Suuren Venäjän armeijan komentopaikasta. Todellakin, tämä on tietysti lahja, kyky tunkeutua pyhimpään ja jopa tunnistaa, vaikka ei jonkun muun aikeita, vaan oman käskynsä.
  Tässä se on lippulaivataistelulaiva, jonka halkaisija on vaikuttava sata kilometriä, suuren Venäjän avaruusarmeijan lippulaiva. Ja tämä alus tietysti myös taistelee, koska kymmeniä tuhansia tehokkaita tykistötynnyreitä ei voida tuomita toimettomuuteen. Lippulaiva-ultrataistelulaiva yrittää kuitenkin toimia synkronoituna muiden pääoma-alusten kanssa. Vihollisen on mahdotonta antaa pienintäkään mahdollisuutta tuhota lippulaiva, jossa sijaitsee Suuren Venäjän avaruusarmeijan laivueen pääkomento.
  Jopa yllättäen, kenraali komentaja ja hallitsija on vain kohdussa makaava sikiö. Äiti itse on uppoutunut unitilaan, kuten keskeytettyyn animaatioon, koska muuten hänen tehtäviensä suorittaminen olisi liian tuskallista. Ja jo riittävän kehittyneiden, joilla on raajat ja mikä tärkeintä, alkiomonarkin melko suuret aivot, toiminnan tarjoavat lukuisat kyberneettiset yksiköt. Itse alkio, joka hallitsee suurta Venäjän valtakuntaa, tuntuu varsin mukavalta.
  Kyllä, tietysti, ja häntä rasittaa tarve, hän on ollut äitinsä sisällä nyt vuoden. Juoksemisesta, minkä tahansa asian liikuttamisesta voi vain haaveilla. Ja nämä ovat tuskallisia unia, koska syntymä merkitsee välitöntä katoamista. Sikiö kommunikoi ulkomaailman kanssa skannereilla. Tietenkään ne eivät näytä komentavan alkion todellista ulkonäköä, vaan kuvaa, joka pystyy lisäämään luottamusta. Erityisesti komea nuori mies esiintyy syntymättömän kuninkaan muodossa. Hän käskee joukkoja selkeällä, käskevällä äänellä:
  - Käytä joustavan puolustuksen periaatetta. Aivan kuten tuhansia vuosia sitten, heikot, määrällisesti pienemmät voimat käyttivät sitä kiistatonta tosiasiaa, että pienempi massa on paljon liikkuvampi kuin suuri. Koska niukalle massalle on ominaista merkityksetön inertia!
  Tyttömarsalkka vahvisti:
  - Tietysti... Armeijan ohjauskyky on avain voittoon. Tietysti äärimmäisyyksiä tulee välttää. Loppujen lopuksi muurahainen ei ole petojen kuningas!
  Alkioiden sotapäällikkö virnisti.
  - Kaikkein tappavimmat olennot ovat bakteerit. Vaikka ei, ehkä ei edes viruksia! Vaikka primitiivinen organismi, mutta tehokas! Täällä vihollinen keräsi valtavia joukkoja melkein koko universumista, mikä tarkoittaa, että hän paljasti loput alueet.
  Tonttumarsalkka Fego violeteilla ja oransseilla letkuilla huomautti:
  "Joskus näennäisen merkityksetön etu riittää voittoon rajoitetulla rintamalla. Tällainen on monien taistelujen, eri sivilisaatioiden outo aksiooma!
  Sikiökeisari naurahti skannerien läpi.
  - Tässä tapauksessa näet juuren.
  Sillä välin Dermostanin armadat yrittivät kokoontua uudelleen liikkeellä. Hyvin merkittävä reservi lähestyi heitä takaapäin. Tuhannet suuret tähtialukset ja miljoonat pienemmät alukset lähtivät lentoon kellomuodostelman avulla. Tämän seurauksena loisten tulivoima on lisääntynyt huomattavasti. Marsalkkatyttö sanoi innoissaan:
  - Tässä on toinen valttikortti, jonka paskiainen vastustaja heitti. Siitä huolimatta älykkyytemme ei ollut aivan tason tasolla, mahdollisuutta ottaa käyttöön niin valtava määrä voimia ei annettu.
  Pojan muotoinen keisarin hologrammi potkaisi miekkaa. Ammus törmäsi porttiin. Se räjähti melkein välittömästi. Ensin välähdys, joka puhkaisee silmät, ja sitten violetin sienen kasvu, joka tuhoaa kaiken taistelulaivan aseen kantaman sisällä. Hologrammipoika sanoi:
  - Tässä on ilmiömäinen pallomaalaus! No, antakaa vastustajien olla. Minulla on hänelle yllätys.
  Tonttu Fego katsoi taistelun kuvaa hieman epäilevästi. Dermostanin armada näytti tuskallisen pelottavalta. Erityisesti ultrataistelulaivoja, joiden halkaisijat olivat kaksisataaviisikymmentä kilometriä. Tonttu muisti yllättäen kotiplaneettansa... Hänellä on siellä idyllinen luonto, siellä ei ole edes verta imeviä hyönteisiä. Ja leijonat... No, ei varsinaisesti leijonia, vaan hybridejä ruiskukkaiden kanssa. Yleensä tämä on kaunis peto: ruiskukan kukan runko ja kultainen harja kehittyy tuulessa. Lisäksi ruiskukat vaihtavat sävyään ... Välittömästi suora rumuus kohdistuu sekä ihmisiä että tonttuja vastaan.
  Blondi marsalkka sanoi:
  "Emme tiedä kuinka monta reserviä vihollisella on, mutta minusta näyttää siltä, että on aika siirtää väijytysrykmenttiämme.
  Ikukeisari vastasi:
  - Nyt ei ole aika näyttää kortteja!
  Marsalkkatyttö yritti kiistellä:
  - Jos kansamme kuolee, ei ole ketään, joka taistelee!
  Ja sitten komentaja-alkio löydettiin:
  - Et voi voittaa sotaa ilman uhreja. Shakissa voit, mutta todellisessa taistelussa et! Häikäilemätön sodan laki - tappiot ovat kuin sade, joka kastelee voiton versoja, sinun on vain varmistettava, etteivät tappiot kasva kaatosateeksi, joka huuhtelee versot pois! - Sitten kohdusta lähetetystä hologrammista tuli yhtäkkiä ystävällisemmät kasvot. - Mutta älkääkö luulevat, että tappioiden vähentämiseksi, erityisesti ultrataistelulaivojen tulesta, antakaa Suuren Venäjän avaruusalusten lähteä spiraalimaisesti.
  Tonttumarsalkka tuki alkiopäällikköä:
  - Juuri näin. Vielä ei tiedetä, kuinka monta voimaa vihollinen pystyy heittämään pois alamaailmasta.
  Todellakin, Shittonin avaruusalukset yrittivät liikkua tiheässä parvessa. Samaan aikaan he eivät säästäneet ampumatarvikkeita ollenkaan, heittäen ohjuksia miljoonille, vaikka he eivät edes välittäneet osuman tarkkuudesta. Näytti siltä, että miljardeja tulitikkuja iski tyhjiön poikki syttymään hyperplasman kanssa, polttamaan kaiken elävän ja liikkuvan ja sitten sammumaan. Venäläiset soturit ampuvat paljon tarkemmin, tässä vihollisen suuri dreadnought jyrisi ja sirotti sirpaleita kuin konfettia kuin sähinkäisyä. Tappava konfetti, joka ampui alas useita Shittonin veneitä. Ja paskiaisen sivilisaation tuhoutuneiden fregattien lukumäärä ei ole ollenkaan laskettavissa. Totta, myös venäläisiä laivoja kuolee. Täällä vaurioitunut risteilijä ryntäsi epätoivoisesti kuin venäläinen panssarivaunu Kursk Bulgeen ja törmäsi vihollisen ultrataistelulaivaan. Sadat tuhannet ihmishenkiä keskeytettiin kerralla, ja se oli tulessa, samalla kun kaasuputki olisi räjäyttänyt jättimäisen putken.
  Kääpiömarsalkka huomautti synkästi:
  - He taivuttavat meitä, mutta emme anna periksi! - Neliön komentaja huomasi (tai pikemminkin hänen holografisen kuvansa, kääpiö itse oli toisella Gross-dreadnought-luokan laivalla!). - Olisi tarpeen tehdä ainakin vastahyökkäyksiä vihollisen viestintä- ja huoltolinjoihin.
  Sikiökeisari virnisti poikamaisten hologrammiensa läpi.
  - Mitä sinä luulet minun olevan - paska!
  Tonttumarsalkka murahti ja levitti tassujaan:
  "Mutta he eivät säästä ammuksia ollenkaan. Tämä tarkoittaa, että niitä riittää. Eikö se ole niin, herra?
  Embryo-keisari vastusti:
  - Ei näin! Suuri komentaja on arvokkaampi kuin pää, joten varovaisuuskypärä ja oveluuden naamiointi eivät satuta häntä! Lyhyesti sanottuna vihollinen on edelleen suloisessa illuusiossa, että hänen kanssaan kaikki on hyvin, mutta itse asiassa voittomme on jo lähellä! Odottamaton iskeminen on sama kuin nyrkin korvaaminen seosteräsmiekalla!
  
  
  WITTMAN ON ELOSSA
  Pieni muutos historiassa, joka liittyy natsien suureen menestykseen Ardennien hyökkäyksen aikana. Natsit liikkuivat nopeammin, pystyivät ylittämään sillat ja valloittamaan varastot aseilla, ammuksilla ja polttoaineella. Wittmannin osallistuminen lakkoon vaikutti myös menestykseen, joka, toisin kuin tositarina, ei kuollut! Ja mitä? Todelliset sankarit eivät kuole ja ovat kuolemattomia! Wittmann jatkoi taistelua ja maalintekoa. 200. panssarin tuhoutumisen jälkeen hänestä tuli ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa tankkeri, jolle on myönnetty Rautaristin ritariristi tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Wittmannin nerous muutti hieman historian kulkua. Ja saksalaiset osoittautuivat hieman menestyneemmiksi, nopeammiksi, tehokkaammiksi. Ja he onnistuivat siinä, mitä melkein tapahtui todellisessa historiassa, mutta kirjaimellisesti pari tuntia ei riittänyt. Ja niin varastot valloitettiin, ja Saksan armeija sai murskaavan voiman. Tämän seurauksena Bryssel otettiin ja satojatuhansia brittiläisiä ja amerikkalaisia sotilaita vangittiin.
  Stalinilla ei ollut kiirettä hyökätä, koska hän halusi liittolaisten murskaavan lännessä voimakkaammin.
  Taistelut osoittivat, että "Tiger" -2 on erittäin tehokas ase sekä aseilla että etupanssariin. Saksalaiset näkivät puna-armeijan passiivisen idässä, sijoittivat taisteluun lisäyksiköitä ja alkoivat menestyä. Fritz sai myös uusimmat itseliikkuvat aseet E-25, joilla oli pieni koko ja paino, mutta vahvat aseet ja hyvä panssari, ja mikä tärkeintä, liikkuvuus.
  Tuloksena uusia voittoja ... Fritz on jo Pariisissa. He valtaavat jälleen Ranskan pääkaupungin.
  Ja Stalin haluaa tämän - että liittolaiset tapetaan, ja sitten koko Eurooppa menee Neuvostoliittoon.
  Viekas kettu Stalin... Mutta Churchill ei ole myöskään idiootti. Kun Roosevelt kuoli, he yhdessä Trumanin kanssa ottivat ja solmivat aselevon Kolmannen valtakunnan kanssa. Samaan aikaan tappion saaneiden joukkojen jäännösten vetäminen Ranskasta. Ja tietysti täydellisellä sotavankien vaihdolla ja jopa polttoaineen ja tarvikkeiden toimituksella Kolmannelle valtakunnalle.
  Vastauksena Saksa kumosi antisemitistiset lait. Juutalaiset jäivät kuitenkin leireille, mutta heitä ei poltettu, vaan vain pakotettiin työskentelemään, kun taas amerikkalaiset lähettivät leireille säilykkeitä ja viljaa.
  Saksalaiset irrottivat kätensä Ranskassa ja Italiassa. Nyt Stalin ehdotti erillistä rauhaa. Mutta Hitler kieltäytyi. Kesäkuussa Fritzin hyökkäys alkoi. Ensimmäiset E-50-tankit tulivat sarjaan. Mutta kuten kävi ilmi, auto ei ollut täysin onnistunut. Sen paino pysyi korkeana, lähes 65 tonnissa, ja sen siluetti oli todella matalampi kuin Tiger-2:lla, mutta panssari oli saman paksuinen, selvästi riittämätön, etenkin sivuilla. Hieman parempi oli ase 88 mm ja piipun pituus 100 EL. Hän ampui kaksitoista laukausta minuutissa.
  Ajokyky lisäsi tehokkaamman moottorin, joka kiihtyi jopa 1200 hevosvoimaan. Yleensä panssarivaunu tietysti lisäsi verrattuna "Tiger" -2:een ja sillä oli hieman järkevämpi panssarin kaltevuus, mutta se pysyi haavoittuvaisena sivuilta.
  E-100 oli paremmin suojattu, mutta sen suuri paino vaikeutti sen kuljettamista ja käytön estämistä. Itseliikkuvat E-25-aseet osoittautuivat menestyneimmiksi, ja niissä oli erittäin matala siluetti 120 mm:n etupanssarihaarniskasta suurella kaltevuudella, 82:n panssari ja ase Tiger-2:lle. oli Wehrmachtin ja toisen maailmansodan parhaat itseliikkuvat tykit. Se kiihtyi seitsemäänkymmeneen kilometriin tunnissa - 700 hevosvoiman moottori ja jopa IS-2-kuoret kiihtyivät otsaan.
  Saksalaiset antoivat pääiskun Unkarista yrittäen pelastaa edelleen ympäröimän Budapestin. Taistelu oli erittäin kovaa.
  Hyökkäys alkoi 22. kesäkuuta, ja puna-armeijan puolustus oli erittäin voimakasta. Saksalaisilla on edelleen vähän E-sarjan tankkeja, vain E-25-itseliikkuvia aseita melko suuri määrä - se on melko yksinkertainen valmistaa ja halpa. Tässä siinä makaa kaksi tyttöä bikineissä. Auto on alle puolitoista metriä matalampi ja tämän ansiosta se on niin hyvin suojattu ja aseistautunut suhteellisen pienellä painolla.
  Kaksi tyttöä, Charlotte ja Gerda makuulla ampuivat Neuvostoliiton aseita. Heidän edessään romahtaneet autot, radio-ohjatut, liikkuivat ja raivasivat miinakenttiä.
  Punainen Charlotte ampui tykkinsä. Hän iski Neuvostoliiton aseeseen ja ravisteli rintaansa, jota tuskin peitti ohut kangaskaistale. Ja hän huusi:
  - Raivoisa tulipalon hyperplasma!
  Ja sitten Gerda lyö häntä myös hänen paljain varpaillaan. Ja visertää:
  - Olen erittäin siisti tyttö enkä paha...
  Itseliikkuva ase liikkuu itse. Ja pysähtyy silloin tällöin. Hänen etupanssarinsa on voimakkaasti kalteva, mikä antaa hyvän suojan. Neuvostoliiton aseissa kuoret ovat herkkiä kimmeille. Eikä mikään uhkaa sellaista itseliikkuvaa asetta otsassa. Täällä he voivat silti murtautua laudan läpi. Mutta tytöillä ei ole kiire. Tehokas itseliikkuva ase ylittää panssarilävistyksensä SU-100:n ja on myös paremmin suojattu, liikkuvampi ja samalla kevyempi.
  Ja puna-armeijalla on vähän kuivausrumpuja. Pohjimmiltaan T-34-85-tankki, joka ei ole tarpeeksi tehokas aseen kanssa, ja panssari on melko heikko. Ja saksalainen itseliikkuva ase E-25 on muuten kevyempi, paljon vahvempi panssarissa ja aseissa.
  Tytöt taistelevat... Erittäin kaunis ja nuori. Ja heidän itseliikkuvat aseensa pommittavat ja heittävät...
  Fritz onnistui lopulta murtautumaan Budapestiin. Neuvostojoukot piirittivät vakuuttavan voiton. Monet joutuivat vangiksi ja tapettiin.
  Totta, natsien tappiot ovat konkreettisia. Eikä niin paljon voimaa. No, jos laitteita valmistetaan edelleen, henkilöresurssit eivät riitä.
  Ja armeija kutsuu lapsia ja naisia. Tai ulkomaalaisia, mutta he eivät ole tarpeeksi luotettavia.
  Siitä huolimatta taistelut jatkuvat... Puna-armeija vastustaa erittäin itsepäisesti, puolustuslinjoja on monia. Saksalaiset etenevät vielä sata kilometriä ja pysähtyvät. Ei tarpeeksi voimaa. Ja puna-armeija itse lähtee hyökkäykseen. Mutta hän ei myöskään ole kovin menestyvä ja työntää saksalaisia hieman taaksepäin.
  Kunnes talvi tulee... Etulinja vakiintuu. Puna-armeija tammikuussa 1946 jatkaa etenemistä Itä-Preussissa ja Puolassa, mutta etenee hieman.
  Saksalaiset eivät heiluta venettä talvella. Taistelut ovat verisiä. Mutta etulinja on passiivinen...
  Ja tulee ensimmäiselle maailmansodalle tyypillinen ajanjakso. Etulinja muuttuu epäaktiiviseksi. Saksalaiset ja ulkomaiset divisioonat etenevät kesällä ja puna-armeija talvella. Eikä kukaan voi saavuttaa merkittävää menestystä.
  Sota jatkuu vuodesta toiseen. Saksalaiset ovat jonkin verran edellä Neuvostoliittoa suihkukoneiden kehittämisessä. Neuvostoliitossa MIG-15 ilmestyi massatuotantoon vasta vuonna 1949. Mutta toisaalta saksalaisilla oli tähän aikaan ME-462 ja XE-362. Ja mikä tärkeintä, diskot, joita ei voi ampua alas tehokkaasta laminaarisuihkusta käsiaseiden avulla.
  Tankeissa saksalainen "E"-sarja ... Sitä vastoin T-54 ja IS-7 ilmestyivät. Mutta saksalaiset ottivat sitten käyttöön AG-sarjan - täydellisemmän pyramidin.
  Mutta kenelläkään ei ollut etua. Etulinja seisoo paikallaan.
  Kunnes Stalin kuoli maaliskuussa 1953...
  Ja sitten saksalaiset onnistuivat onnistumaan käyttämällä hyväkseen puoluejohdon hämmennystä ja valtataistelua. Mutta sitten Berian pidätyksen ja teloituksen jälkeen suuren strategin Vasilevskyn nimittäminen ylipäälliköksi ja valtion puolustuskomitean johtajan Malenkovin vahvistaminen. Etulinja on vakiintunut Euroopan rajojen sisällä.
  Neuvostoliiton vallasta käydyn taistelun aikana saksalaiset pystyivät saavuttamaan Nemanin ja valloittamaan Balkanin, Romanian, Bulgarian, Slovakian, Kreikan, Albanian ja saivat takaisin täyden hallinnan Euroopassa.
  Mutta etulinja vakiintui jälleen jo Neuvostoliiton rajoilla vuonna 1941 ...
  Ja sitten joulukuu 1955 ... Puna-armeija talvella, perinteen mukaan, etenee jälleen. Kuinka monta vuotta sotaa on jatkunut? Kauhu neljätoista ja puoli! Eikä loppua näy!
  Niin kauan kuin Hitler on elossa, sota ei lopu. Malenkov pyrkii rauhaan entisten rajojen sisällä 22.6.1941 asti. Mutta Hitler on itsepäinen ja haluaa voittaa hinnalla millä hyvänsä!
  Puna-armeija etenee. Uusin IS-12 panssarivaunu on menossa taisteluun. Kone, jossa on 203 millimetrin kaliiperi ase. Iso, kymmenen konekiväärin kanssa. Ja kuusi tyttöä - miehistön jäseniä. He kokeilevat ensimmäistä säiliömallia. Onko se liian iso ja painava. Onko auto tehokas? Tytöt joulusta 25. joulukuuta ja pakkasesta huolimatta yhdessä bikinissä. Totta, säiliössä on uusin kaasuturbiinimoottori, ja se on lämmin. Lisäksi kuusi tyttöä itse eivät ole yksinkertaisia.
  He ovat taistelleet 41. vuodesta lähtien. Ja ennen oli melkein alasti säällä kuin säällä. Itse asiassa, kun olet koko ajan bikineissä, lopetat jo jäätymisen. Ja ihosta tulee joustava ja vahva.
  Paljasjalkaiset tytöt ajavat tappokonetta. Ne ovat todella söpöjä ja kauniita.
  Alenka on pää- ja miehistön komentaja täällä. Mitä vain tyttö ei ole nähnyt neljätoista ja puoli vuotta kestäneen sodan aikana. Missä hän ei ole ollut. Se kulki rintaman Brestistä Stalingradiin, Stalingradista Veikseliin, ja nyt ne etenevät Bialystokin alueella. Itse Bialystok on edelleen saksalaisten hallussa. Etulinja muodostui vakaaksi. Ja kaivoi kaivoja kunnollisesti.
  Joten itse asiassa sota on loputon... Ja yli vuosi voi jatkua. Ja mitä tämä itsepäinen Hitler haluaa?
  Myös täällä USA ja Britannia eivät halua rauhaa Neuvostoliiton ja Kolmannen valtakunnan välille. He haluavat kummankin puolen tuhoutuvan kokonaan.
  IS-12:n tytöt etenevät. Panssarin etupanssari on 450 mm kulmassa. Ammukset pomppaavat pois. Ja tytöt ampuivat takaisin.
  Mutta toistaiseksi Neuvostoliitossa on vain yksi tällainen tankki. IS-10 on jo sarjassa, mutta painaa viisikymmentä tonnia. IS-7 on edelleen tuotannossa T-54:nä. T-55 ilmestyi myös massatuotantoon, mutta toistaiseksi se on vasta tulossa sarjaan. Saksalaisilla on pyramidin muotoisia panssarivaunuja. Myös erittäin vahva ja täydellinen. Ja korkeapaineaseet lyhyillä piipuilla.
  Taistelu tulee siis olemaan vakavin. Natasha ja Anyuta ampuvat voimakkaasta laivatykistä ja vinkuvat:
  - Meidän lippumme on Berliinin päällä!
  Ja paljasti valkoiset, helmiäishampaat. Äläkä estä tyttöjä miinoilla.
  Kaksi kuorta osui etupanssariin... He kimppuivat. Ei, IS-12 on vakava auto, eikä sitä ole niin helppo ottaa.
  Mutta tyttöjen oikealla puolella liikkuva IS-7 näyttää saaneen korkeapainekanuunasta, osui ja pysähtyi. Vahingoitti kauneuden.
  Alenka, leikkii vatsalihaksilla, laulaa:
  - Kaikki mahdoton on maailmassamme mahdollista, Newton huomasi, että kahdesta kahdesta tulee neljä!
  Taistelut jatkuvat edelleen tasaisesti. Neuvostoliiton tykki osuu saksalaisiin. Suuri Marusya lisää kuoret housuihin. Sellaista on tyttöjen elämä ja kohtalo. Ja he laulavat:
  Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet murskaavat vihollisen, venäläiset sudet tervehtivät sankareita!
  Augustine kirjoittaa konekivääreistä, sanoo:
  - Pyhä sota! Siellä tulee meidän voittomme! Venäjän lippu eteenpäin, kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja taas tappava tykki jyrisee, ja se kuulostaa:
  Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet murskaavat vihollisen, heillä on kylmä käsi!
  Maria tämä kultahiuksinen tyttö ohjaa tankkia ja vinkkaa:
  - Murskataan fasistit!
  Saksalaisilla on vaikeaa, myös taistelut ovat täydessä vauhdissa taivaalla. Mutta toistaiseksi MIG-15 on nopeudeltaan ja aseistukseltaan huonompi kuin saksalaiset merkit. Taistelu on runoilijalle epätasainen.
  Huffman, tämä merkittävä ässälentäjä teki hyvän uran sotavuosina. Enemmän kuin hämmästyttävä ja upea. Saavutettuaan kolmesataa lentokonetta hän sai Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehtimiekoineen ja timantein. Saavuttuaan neljäsataa pudonnutta lentokonetta hän sai Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Hän sai viidestäsadasta lentokoneesta Saksan kotkan ritarikunnan timanteilla ja tuhannen jälkeen Rautaristin ritariristin platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja saavutettuaan kaksituhatta lentokonetta, hän sai Ritariristin suuren ristin.
  Ainutlaatuinen lentäjä pystyi saavuttamaan monia ilmavoittoja. Ja kun hän oli vielä elossa. Huffman ylennettiin äskettäin kenraaliarvoon. Mutta hän lensi silti kuin tavallinen lentäjä.
  Kuten sanotaan, se ei pala tulessa eikä uppo veteen. Monien vuosien sodan aikana Huffman on hankkinut metsästäjän vaiston. Hänestä tuli superlegendaarinen lentäjä ja erittäin suosittu. Mutta hänellä oli vahva kilpailija - Agave, joka myös ylitti kahden tuhannen pudonneen auton luvun. Ja tapasi Huffmanin. Mutta hän on vielä hyvin nuori, eikä ole vielä menettänyt yhtäkään taistelijaa.
  Tyttö painoi polkimia paljain, kaiverretuin jaloillaan, ampui ilma-asepurskkeen. Ja tässä on neljä alas ammuttua Neuvostoliiton MIG-15-ajoneuvoa.
  Agave nauraa ja sanoo:
  Jossain määrin olemme kaikki narttuja! Mutta minulla on teräshermot!
  Ja taas tyttö kääntyy ympäri. Se ampuu alas seitsemän Neuvostoliiton lentokonetta yhdellä purskeella - kuusi MiG-konetta ja yksi TU-4, ja vinkua:
  - Yleensä, jos ei super, niin hyper!
  Agave on tietysti narttu. Pilotti Luciferista. Todella kaunis hunajablondi.
  Tässä hän antaa toisen purskeen ja ampuu alas kahdeksan Neuvostoliiton MIG-15-lentokonetta kerralla ja vinkua:
  - Olen luovin ja reaktiivisin!
  Tyttö ei todellakaan ole tyhmä. Kaikki on mahdollista ja kaikki on mahdollista. Älä kutsu häntä yksityiseksi.
  Ja jalat ovat niin ruskettuneet, niin sirot...
  Mutta Mirabela taistelee häntä vastaan ... Kozhedub oli pitkään Neuvostoliiton paras ässä. Hän keräsi kuusi Neuvostoliiton sankarin kultaista tähteä ampumalla alas satakuusikymmentäseitsemän lentokonetta. Mutta sitten hän kuoli. Sitten kukaan ei pystynyt lyömään hänen ennätyksiään. Ja vasta äskettäin Mirabela ohitti Kozhedubin. Ja amputtuaan alas yli satakahdeksankymmentä lentokonetta, hänestä tuli seitsemänkertainen Neuvostoliiton sankari.
  Tämä on terminaattorityttö! Esimerkiksi hän pysäyttää laukkaavan hevosen ja astuu palavaan kotaan.
  Ja vielä kovempaa.
  Mirabelalla oli vaikea kohtalo. Päädyin lasten työvoimasiirtokuntaan. Avojaloin ja yllään harmaa kaapu hän pilkkoi puuta ja sahasi runkoja. Hän oli niin vahva ja terve. Kovissa pakkasissa hän kulki paljain jaloin ja vankilassa pyjamassa. Ja ainakin kerran aivastaisi.
  Tietysti tällainen ilmiö havaittiin myös rintamalla. Mirabela taisteli pitkään jalkaväessä ja tuli sitten lentäjäksi. Mirabela sai ensimmäisen tulikasteensa taistelussa Moskovan lähellä, jonne hän meni heti siirtokunnan jälkeen. Ja siellä hän näytti olevansa viileä.
  Hän taisteli paljain jaloin ja melkein alasti kovassa kylmässä, joka kirjaimellisesti halvaansi Wehrmachtin. Sellainen pirun ja voittamaton tyttö oli. Ja hän onnistui valtavasti.
  Mirabela uskoi Neuvostoliiton välittömään voittoon. Mutta aika kuluu. Uhreja tulee yhä enemmän, mutta voittoa ei tule. Ja siitä tulee todella pelottavaa.
  Mirabela haaveilee voitoista ja saavutuksista. Hänellä on seitsemän Neuvostoliiton tähteä - tämä on enemmän kuin kukaan muu! Ja hitto, hän ansaitsee palkintonsa! Ja kantaa aseiden ristiä ja sen yli. Vaikka Stalin kuolisi, hänen asiansa elää!
  Tyttö tulee sisään ja jäätyy... Hän kaataa saksalaisen XE-362:n ja vinkua:
  - Taitolento! Ja helvetin uusi porukka!
  Todellakin, hän on hieno tyttö. Todellinen kobra pystyy myös paljon.
  Mirabela on uusi tähti....
  Taistelut jatkuvat useita päiviä, kunnes uusi vuosi tulee ... Neuvostoliiton IS-12 sai vaurioita teloihin ja teloihin - sitä korjataan. Kyllä, niin julma ja armoton sota. Ja kuinka kauan se kestää?
  Ja kaikki johtuu siitä, että Wittmann selvisi taisteluista lännessä.
  Wittmann itse taisteli jonkin aikaa panssarivaunumiehistössä. Saatuaan laskun kolmellesadalle ajoneuvolle, laskematta aseita, kranaatteja, kuorma-autoja, moottoripyöriä ja muuta, hänelle myönnettiin: Rautaristin ritariristi kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla, ja hänet ylennettiin kenraaliksi.
  Sen jälkeen hän ei taistellut enää. Mutta toisaalta hän komensi kuudetta, SS-tankkiarmeijaa.
  Kurt Knipselistä tuli Wehrmachtin tuottavin tankki-ässä. Mutta vasta sen jälkeen, kun viisisataa tuhottua tankkia sai Rautaristin Ritariristin.
  Jotenkin riistetty osoittautui palkintoiksi. Totta, saavutettuaan tuhat tankkia, hän lopulta sai: Rautaristin ritariristin hopeisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Kurt Knipsel on erittäin tehokas taistelukone. Taisteli eri tankeilla. Hän oli sekä ampuja että komentaja. Hän oli pitkään kaikkien edellä ilman kilpailua.
  Mutta tässä on kaunotar Gerda, hän pystyi jo saamaan hänet kiinni. Tytöt taistelivat hyvin. Mutta sitten heillä oli tauko. Kaikki neljä kauneutta tulivat raskaaksi ja synnyttivät parin: pojan ja tyttären. Mutta tauon jälkeen he saivat nopeasti kiinni.
  Ja nyt Gerda ohitti Knieselin.
  Kuinka he voivat välttää sen? He tappelevat paljain jaloin ja bikineissä. Tytöt pitivät toisen tauon synnyttäessään taas lapsia. Ja nyt he lähestyivät kahta tuhatta tuhoutuneen tankin määrää. Ja he saattoivat luottaa ennennäkemättömään palkkioon: Rautaristin Ritariristin tähteen, jossa on hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Tässä ovat tytöt!
  Gerda ampuu Neuvostoliiton autoa. Repii tornista ja kiljuu:
  - Olen paska!
  Ja ampuu taas. Läpäisee T-54:n. Ja huutaa:
  - Isänmaa Saksa!
  Tyttö nykii itseään. Ja hän on erittäin aktiivinen... Kyllä, hänellä on niin strateginen sarja. On jo vuosi 1956... Sota jatkuu ja jatkuu... Ei halua loppua. Puna-armeija yrittää edetä eri paikoissa. Mutta varovasti, sillä henkilöresursseja on vähän jäljellä.
  Ja Venäjä vuotaa verta.
  Puna-armeija yrittää edetä kohti Romaniaa. Ja sitten tehokas tykistö valmistautuminen, ammunta ja murhat.
  Mutta vihollinen odottaa. Saksalaisilla on massiivinen panssarivaunu AG-50. Se ylittää T-54:n suojassa, etenkin sivuilla ja ehkä aseen panssarin lävistyksessä, mutta se on raskaampi. Totta, saksalaisen kaasuturbiinimoottorin nopeus on suurempi.
  Saksalainen panssarivaunu ampuu ja tekee maalin.
  Margaretin miehistö taistelee. Taistelee siististi. Saksalaiset tytöt ampuvat alas Neuvostoliiton tankin. Ja he huutavat ilosta.
  Kyllä, ja ei ole mitään keinoa...
  Taivaalla Albinan ja Alvinan hallitsema kiekkokone pyörii. Kaksi blondia tyttöä ampuivat alas neuvostoautoja. Ja he tekevät sen taitavasti. Täysin haavoittumaton kiekkokone rampaa Migi ja Tu. Teurastusauto. Ja soturit puristavat itseään paljain varpaillaan. Äläkä anna taivaalla olevalle puna-armeijalle mahdollisuutta.
  Levyke on jotain, jota Neuvostoliiton tiedemiehet eivät voi kopioida. Tämä on asia, jolle ei ole löydetty vastalääkettä. Ja ilmassa olevat saksalaiset tuntevat olonsa erittäin luottavaiseksi. Ja he taistelevat itseään vastaan kuin velhot taikasauvalla.
  Albina, joka suuntasi levykkeellä vihollista, vinkaisi:
  - Jos Jumala on olemassa, hän on saksalainen!
  Alvina murskaamalla vihollisen vahvisti:
  - Ehdottomasti saksalainen!
  Ja tyttö nauroi ... Hän oli yleensä myös väsynyt loputtomaan sotaan. No, saksalaiset ja venäläiset tappavat toisiaan. Tarkemmin sanottuna Puna-armeija ja Wehrmacht. Ja etulinja on edelleen liikkumaton ... Eikä tälle ole loppua näkyvissä.
  Sota... Tämä on jo todellisuutta. Sodan syttymisen jälkeen syntyneet soturit taistelevat jo taivaalla ja maan päällä.
  Esimerkiksi Hans Feuer. Nuorin ensimmäisen luokan rautaristin ritarikunnan saaja. Ja sitten hänestä tuli nuorin, joka on palkittu Neuvostoliiton kenraalin vangitsemisesta Rautaristin Ritariristin ritarimerkillä.
  Kyllä, tämä on itse asiassa aika siistiä.
  Hans Feuer on epätoivoinen taistelija. Poika taistelee kuin jättiläinen, ja on kylmä, talvella shortseissa yksin.
  Tämä on todella siistiä!
  Hans tuli kuuluisaksi vuosisatojen ajan!
  Ja ylipäätään täällä on meneillään niin uskomaton ja kireä sota... Kaikki tekoäly haalistuu.
  Ja Romaniassa puna-armeija ei voi tunkeutua Saksan puolustukseen. Molemmat osapuolet kärsivät tappioita. Tammikuu tulee... Ja joka päivä enemmän ja enemmän kuolleita ja haavoittuneita.
  Hulluudella ei ole alkua tai loppua.
  Agave on palannut taivaalle ja ampuu alas Neuvostoliiton autoja. Hän on metsästäjä ja saalistaja. Iskee vihollista.
  Autot, joihin hän törmäsi, putoavat. Ja sitten tyttö ampuu maajoukkoja. Pudottaa IS-7:n. Ja hän haluaa:
  - Olen paras! Olen tyttö, joka tappaa vihollisia!
  Ja taas se siirretään ilmakohteisiin. Tämä on panssarihävittäjä ja kaikki koneet, jotka lentävät ja ampuvat.
  No, se kiehuu tuolla rintamalla. Ja tiedemiehet yrittävät luoda takaosaan jotain tappavaa. Vaikka se ei onnistu hyvin.
  Mutta tässä on pieni tankki AG-5. Kone painaa seitsemän tonnia. Taistelutestien läpäiseminen. Ja puree ja puree vihollista.
  Ja on aika laulaa - kukaan ei estä meitä, eikä kukaan voita!
  AG-5 ryntää itseensä ja ampuu liikkeellä. Ja älä pysäytä tällaista tankkia. Ja kuoret kimmoivat.
  Ja koneen sisällä istuu 10-vuotias poika Friedrich ja vinkkaa:
  - Ja minusta tulee todellinen supertaistelija!
  Ja taas kuinka hän ampui... Ja hän osui aivan tornin keskelle. Ja hänen tappava voimansa, vaikka se on pieni kaliiperi, on valtava.
  Ja taivaalla Helga taistelee. Paljasjalkainen tyttö bikineissä soittaa laskuja. Ja iloitsee fantastisista onnistumisistaan.
  Ja Agave vetää eteenpäin ... Ja myös taistelee.
  On jo helmikuu 1956... Puna-armeija ei ole onnistunut saavuttamaan menestystä missään. Mutta saksalaisetkaan eivät pääse eteenpäin. Valtavat maanalaiset tankit ovat menossa taisteluun. Mutta ne ovat puhtaasti taktisia.
  Tytöt pyyhkäisivät maan alle, tappoivat Neuvostoliiton aseiden patterin ja palasivat takaisin.
  Samaan aikaan he vangitsivat pari pioneeria. Pojat kiinni saaneet tytöt riisuttiin ja heitä kidutettiin. He löivät pioneerit langalla ja paahtivat sitten paljaat kantapäänsä tulessa. Sitten he alkoivat murtaa varpaitaan kuumilla pihdeillä. Pojat ulvoivat sietämättömästä kivusta. Lopulta tytöt polttivat tähdet rinnassaan kuumalla raudalla ja murskasivat miesten täydellisyyksiä saappaillaan. Viimeiset pioneerit lopettivat ja he olivat taipuneet tuskallisesta shokista.
  Lyhyesti sanottuna tytöt näyttivät lisäluokkaa. Mutta jälleen kerran, saksalaiset eivät saavuttaneet mitään merkittävää.
  Tehokkaat itseliikkuvat aseet: "Sturmmaus", ammuttiin Neuvostoliiton asemiin. Siellä oli paljon tuhoa ja tuhoa. Mutta Neuvostoliiton hyökkäyslentokone tyrmäsi yhden ajoneuvoista, ja Fritz palasi.
  Natsit yrittivät levykkeillä murskata Neuvostoliiton akut. Heitä vastaan käytettiin siilejä ja räjähteitä. Tapahtui täydellinen iskujen vaihto.
  Täällä taas Albina ja Alvina lentävällä lautasella. He osoittavat paljain varpain, painamalla joystickin painikkeita ja tekevät sen erittäin taitavasti.
  Tytöt tietysti osoittavat korkeinta taitolentoa. Täällä he vetivät levykkeensä, ja tusina Neuvostoliiton lentokonetta ammuttiin alas.
  Albina siristaa:
  - Raivostunut rakennusryhmä! Tulee tähtien pudotus!
  Ja kääntää taas autonsa ympäri. Ja tytöt murskaavat puna-armeijaa. Lisäksi suuri...
  Alvina kaataa myös tusinaa Neuvostoliiton lentokonetta ja vinkua:
  - Hullut tytöt, eivätkä ollenkaan neitsyet!
  Viimeisestä oikein. Heidän pariskuntansa käveli miesten kanssa. Ja mikä vain ei noussut ylös. Tytöt rakastivat miehiä - se on mukavaa heille! Ja varsinkin jos työskentelet kielen kanssa.
  Tyttö, jolla oli korkein arvo... Täällä he kiduttivat pioneeria... Ensin he riisuivat hänet ja kaatoivat pari ämpäriä vettä hänen kurkkuunsa. Sitten turvonneeseen vatsaan tuotiin kuumaa rautaa. Ja kuinka ne paloivat! Pioneeri huusi hurjasta tuskasta... Se haisi palamiselta.
  Alvina löi häntä kylkeen kuumalla langalla. Ja kuinka haluat nauraa... Se on erittäin hauskaa.
  Sitten hän lauloi:
  - Olen kyllästynyt raastamaan takaosaa - Haluan kiusata onneani!
  Ja kuinka hän nauraa! Ja paljasti helmihampaansa! Tyttö rakastaa tappamista, se on tyttö!
  Ja tytön jalat ovat kaikki paljaat ja sirot. Hän rakastaa kävellä paljain jaloin hiilellä. Ja ajaa vangittuja pioneereja. Ne huutavat niin paljon, kun niiden kantapäät ovat paistettuja. Jopa Alvina on erittäin hauska. Ja Albina on myös tyttö, suoraan sanottuna - super! Kuinka siirtää vihollinen kyynärpäällä leukaan. Ja vinkua:
  - Olen korkeimman luokan tyttö!
  Ja paljasti helmihampaansa. Joka kimaltelee kuin lyötynä. Soturi on hämmästyttävä! Se voi olla jotain, mitä ei voi sanoa sadussa eikä kuvailla kynällä!
  Neuvostoliiton migit kaatavat molemmat naissoturit taivaalle. Kauneus on aktiivinen. Niissä ei ole pienintäkään epäilystä. Ja niin villi ja hurja kaunotar.
  Naispuoliset soturit hallitsevat ohjaussauvaa paljain varpaillaan ja hyökkäävät venäläisten autojen kimppuun. Kun he murskaavat, he murskaavat taistelijat, kuin maila kristallin päällä. Tytöt ovat armottomia ja armottomia. Heillä on vihan voima ja intohimon liekki. Ja itseluottamusta voittaa. Vaikka sota on jatkunut viisitoista vuotta. Mutta hän ei halua loppua. Albina ja Alvina ovat suosionsa huipulla. Ja he eivät halua perääntyä tai pysähtyä hetkeksi. Ja he siirtyvät luokseen ja rampaavat vihollista.
  Albina, joka kaatoi Neuvostoliiton lentokoneita, huutaa:
  - Olen kyllästynyt tytön itkemiseen, mieluummin hukutan jalkakengät!
  Ja kuinka hän virnistää ja kimaltelee helmihampailla. Ja nyt hän haluaa miehen. Hän rakastaa miesten raiskaamista. Tämä on hänelle erittäin miellyttävää. Täällä hän ottaa ja raiskaa.
  Albina karjuu:
  Seksityttö on seksiä
  Suureen laulun edistymiseen!
  Ja soturi purskahtaa nauruun... Ja tappakaamme kaikki vihollisemme taas. Hänellä on paljon energiaa. Ja täysi lihasvoima.
  Ja Alvina kuinka karjuu:
  - Murskataan vihollinen kumpuille!
  Ja soturi alkaa nauraa aktiivisesti! Ja hän kuvitteli kuinka hänen kaverinsa kävelivät. Mutta se on lievästi sanottuna mukavaa.
  Maaliskuu on aivan nurkan takana... Aurinko paistaa yhä enemmän. Kevään ensimmäisenä päivänä venäläiset pojat juoksevat paljain jaloin sulan lumen yli. He nauravat itsekseen, paljastavat kasvonsa ja näyttävät saksalaisille viikunoita.
  Pioneerit punaisilla solmioilla, lyhyillä hiuksilla, joissakin jopa nollaan. He juoksevat hyppäämällä. Heidän paljaat jalat eivät ole lähes koskaan kylmät. Erittäin töykeä. Tytöt myös juoksevat, myös ilman kenkiä. Vaaleanpunaisista pyöreät kantapäät kimaltelevat auringossa. Upeita Neuvostoliiton tyttöjä. Hoikka, urheilullinen, tottunut tekemään pieniä asioita.
  Ja kaikki virnistävät ja virnistävät hampailleen ... Kevään ensimmäinen päivä on todellinen ilo ja valon ja luomisen jano!
  Ja taivaalla ilmataistelu. Mirabela, tämä on ykkönen Neuvostoliiton lentäjä, joka ampuu alas toisen saksalaisen koneen. Ja kuten aina yhdessä bikinitytössä. Ikuisesti nuori eikä koskaan haalistu. Sellainen on hänen sielunsa vahvuus.
  Mirabela kuitenkin rakastaa myös sitä, että miehet koskettavat häntä. Hän todella pitää tästä. Siksi hän on lentäjä... Kun tytön alaston lihaksikas vartalo rypistyy miesten käsistä - tämä on todellinen nautinto. Ja hauskaa!
  Mirabela kaataa toisen natsiauton ja sihisee:
  - Olen panssaroitu narttu!
  Tyttö jopa osuu ohjauspaneeliin paljain, pyörein kantapäällään. Hän on upea. Ja jäljittelemätön.
  Mirabella on kieroutunut. Ja Agave lentää häntä kohti. Täällä vihdoin tapasivat kaksi tuottoisinta naispuolista soturilentäjää. He ampuvat toisiaan takaapäin. He yrittävät saada sen kaukaa. Mutta se ei toimi liian hyvin. Molemmat kaunottaret lentää ampumalinjalta. Ja he paljastivat hampaitaan aggressiivisesti. No naiset on narttuja. He katsovat lujasti toisiaan silmiin. Tarkemmin sanottuna pää vastakkain ja ammu uudestaan. Saksalainen ME-562 on edelleen paremmin aseistettu kuin MIG-15, ja Neuvostoliiton ajoneuvo ammuttiin alas ...
  Mutta Mirabela onnistuu kaatumaan ja menettää koneen ensimmäistä kertaa lentouransa aikana. Pahinta on, että hän päätyi vihollisen alueelle. Ja se on huono. Kyllä, sellaisia ovat kohtalon ainutlaatuiset käänteet. Ja 1. maaliskuuta 1956 maailma muuttuu, mutta Fuhrerin sääntö kyberneettisessä pelissä säilyy.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"