Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putinas Eina Į HitlerĮ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Taip atsitiko, kad po jo mirties 2023 metų rugpjūtį į Hitlerio kūną atsikraustė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Be to, taip šaunu, kad 1941 m. lapkričio 1 d. kalendoriuje įsibėgėjo Didysis Tėvynės karas. Ir tu negali to ištaisyti. Ką daryti, jei ir Stalinas, ir Čerčilis nenori girdėti apie taiką? Tada Vladimiras Putinas nusprendžia juos visus gerai nubausti!

  PUTINAS EINA Į HITLERĮ
  ANOTACIJA
  Taip atsitiko, kad po jo mirties 2023 metų rugpjūtį į Hitlerio kūną atsikraustė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Be to, taip šaunu, kad 1941 m. lapkričio 1 d. kalendoriuje įsibėgėjo Didysis Tėvynės karas. Ir tu negali to ištaisyti. Ką daryti, jei ir Stalinas, ir Čerčilis nenori girdėti apie taiką? Tada Vladimiras Putinas nusprendžia juos visus gerai nubausti!
  . PROLOGAS.
  Užsitęsęs karas su Ukraina Rusijos prezidentui nebuvo labai įdomus. Na, o kas Rusijai yra Ukraina? Buvo manoma, kad jie apipildys ją skrybėlėmis ir trims dienoms paims Kijevą. Bet tai nepasiteisino. Tai antrieji karo metai. O prezidento rinkimai Rusijoje tiesiogine prasme ant nosies. O Vladimiras Putinas turėjo problemų su sveikata. Galima pamatyti milijonų žmonių prakeiksmus, paveiktus beveik visame pasaulyje. Žmogaus kraujas nėra vanduo. O kiek kraujo jau praliejo Vladimiras Putinas? Gal tik Stalinas buvo kruvinesnis Rusijos istorijoje. Ukrainiečiai vykdo sėkmingą puolimą ir iš Rusijos kariuomenės bei įvairių privačių junginių atkovojo daugumą aneksuotų teritorijų. Be to, Talibanas 2023 metų gegužę užpuolė Tadžikistaną ir ten esančią Rusijos bazę. Ir jie atidarė antrąjį frontą, padidindami galvos skausmą Rusijos prezidentui. Kaip paaiškėjo, tadžikai demonstravo žemą moralę, jų kariuomenė iš dalies pabėgo, o iš dalies buvo paimta į nelaisvę. Ir Rusija turėjo su jais kovoti. Taigi Rusijos karinė bazė buvo apsupta Talibano, žuvo daug kareivių, dalis buvo paimta į nelaisvę.
  Ir jie turėjo atsakyti. Ir vėl skelbti mobilizaciją, kad užkamšytų spragas jau pietuose.
  Ir tuo metu, kai 2023 metų rugpjūčio 5 dieną mirė Vladimiras Putinas, daugelis rusų jo jau nekentė, jau nekalbant apie Vakarų šalis. O Rusijos prezidentas mirė agonijoje ir be garbės. Jo aplinka net nepasidarė itin liūdna. Bet vis tiek jie nusprendė palaidoti nuostabiai. Ir suteik garbės.
  Nors, žinoma, daugelis sakė, kad jei Putinas būtų žuvęs prieš Ukrainos puolimą, jis būtų įėjęs į istoriją kaip vienas geriausių Rusijos valdovų.
  Ir todėl galbūt tai yra tik atvejis, kai žmogus gailisi, kad Dievas neatsiuntė jo mirties anksčiau.
  Bet kuriuo atveju 2023 metų rugpjūtį Vladimiras Putinas mirė, o jo likimą turėjo spręsti teismas.
  Ir dangiškasis teismas! Tačiau kaprizingoji deivė-demiurgas Emmanuelis paėmė ir pavogė iš pragaro Vladimiro Putino sielą ir nunešė į savo visatą.
  Ten ji paėmė ir įskiepijo Rusijos diktatorių į Adolfo Hitlerio kūną. Didžiausias visų laikų ir tautų nusikaltėlis.
  Ir tuo metu, kai vokiečių kariuomenė yra prie Maskvos. Taip, ji sugalvojo tokią bausmę prezidentui Kainui. O gal net atlygį, nes judate nuo tuo metu beveik dvidešimt metų už jus jaunesnio kūno ir ant pačios sėkmės ir šlovės viršūnės.
  O dabar Vladimiras Putinas gavo naują kūną, naujas galimybes pasaulyje, kaip du vandens lašai, primenančiame dvidešimtojo amžiaus Žemę. O įdomiausia, kas bus. Smogiko-prezidento galia pasaulyje ar gėdinga savižudybė? O gal abu, ar kažkas tarp jų!?
  . 1 SKYRIUS
  Vladimiras Putinas miglotai prisiminė savo trumpą viešnagę pragare. Jis dar neteistas. Siela buvo kažkokiame labai dideliame, šviesiame kambaryje. Ir tu esi visiškai nesvarus, ir tu pakibi ore, kaip dažnai būna sapne, ypač vaikystėje.
  Jokių kankinimų, jokio pragaro ugnies. Bet tai buvo labai trumpas grynos dvasios, be kūno, egzistavimo laikotarpis. Ir tu tik plazdi kaip sapne, ir jautiesi gerai ir lengvai, ir nelabai prisimeni, kas aplinkui.
  Ir tada po teismo daugumai žmonių būsite priskirti arba į rojų, arba į pragarą, arba į Skaistyklą.
  Tačiau dabar Vladimiras Putinas pasijuto naujame kūne. Ne jaunas kūnas, bet ir ne senas.
  O buvęs Rusijos prezidentas jau žino, kad dabar jis yra Hitleris kūnu.
  Dėl vegetariškos mitybos ir žalingų įpročių nebuvimo penkiasdešimties metų fiureris yra gana geros formos. Jo psichika dar nėra perkrauta daugybės gėdingų pralaimėjimų. Taigi jautiesi gana pakenčiamai geriau nei Rusijos prezidento vietoje. Kuris negyveno pakankamai ilgai, kad būtų septyniasdešimt vienerių metų.
  Tačiau iki tokio laiko gyvenusius Rusijos valdovus galima suskaičiuoti ant pirštų.
  Bet kokiu atveju, atrodo, kad Hitleris yra kūno ir sveikesnis, ir energingesnis, ir jaunesnis, todėl likimu skųstis nėra ko.
  Viskas būtų nieko, bet kalendoriuje 1941 m. lapkričio 1 d. Tai reiškia, kad nebebus įmanoma sustabdyti fiurerio prie lemtingos linijos ir neužpulti SSRS. Ir, matyt, reikia veikti, bet kaip...
  Palyda ir generolai, žinoma, norėjo, kad pokylis tęstųsi ir kad fiureris duotų jiems išmintingus nurodymus.
  Vis dėlto, ką daryti, kai jau iki ausų supykęs. Ir praeitame gyvenime, ir šiame.
  Vladimiras-Adolfas paskelbė, kad turėtų būti vienas, šiek tiek pagalvoti ir pailsėti. Tuo pačiu jis paprašė kavos su apelsinų kava ir operatyvinio žemėlapio, taip pat europinės SSRS dalies ir Afrikos.
  Vokiečių reikalai apskritai klostėsi gana gerai. Pavyko, nors spalio mėn. puolimas visiškai sunaikino šešias sovietų armijas, o kelias - iš dalies. Daugiau nei šeši šimtai trisdešimt tūkstančių priešo kareivių ir karininkų buvo paimti į nelaisvę.
  O Leningrado kryptimi Vermachto kariai juda Tihvino link. O pietuose jie jau užėmė Charkovą ir dalį Donbaso. Kryme jie priartėjo prie Sevastopolio ir šturmavo Kerčę. Na, tai dar ne sėkmės viršūnė. Vokiečiai dar turi užimti Tikhviną, Kerčę, kai kuriuos Donbaso miestus ir Rostovą prie Dono iki lapkričio pabaigos. Ir tada net priartėkite prie Maskvos tiesiogine prasme iki kelių kilometrų.
  Ir tada įvyks stebuklas. Ir dar neregėtos šalnos, nuo kurių užšalo net vokiškas benzinas iš anglies, sugedo technika, o patys vokiečių kariai sušalo gyvi.
  Naujame kūne Vladimiras Putinas pradėjo jausti savyje Hitlerio atminimą. Viena vertus, tai netgi gerai. Neužklupsite keistu elgesiu ir nežinojimu. Tiesą sakant, velnias žino, kaip atrodo vokiečių generolai ir ministrai. Atrodo, kad Speeras buvo laikomas talentingiausiu iš jų.
  Tačiau Hitlerio atmintis bylojo, kad Speeras dar negavo Reicho ginkluotės ir šaudmenų ministro pareigų. Ir galbūt tai buvo viena pagrindinių nacistinės Vokietijos pralaimėjimo priežasčių. Jeigu toks energingas ministras būtų buvęs paskirtas anksčiau, karų eiga būtų kitokia.
  Tačiau Hitleris ne tik sugebėjo tai padaryti. Pavyzdžiui, jis sustabdė vokiečių tankus netoli Duker, ir dėl to keturi šimtai tūkstančių britų ir šimtas tūkstančių prancūzų sugebėjo pabėgti į Britaniją. Ir jei šiuos karius užėmė Hitleris, galbūt net Čerčilis turėjo eiti į taiką. Apskritai, žinoma, sprendimas kovoti su Vokietija, kuri perėmė beveik visą žemyninę Europą, buvo idiotiškas.
  Tačiau būtent Churchillis išgelbėjo Rusiją ar SSRS.
  Be antrojo fronto Stalino šansai prieš Trečiąjį Reichą ir jo palydovus būtų buvę beveik nuliniai.
  Taigi... Putinas keikėsi. Jam nepatiko Čerčilis. Galbūt net buvo paslėptas pavydas šiam lyderiui. Juk Čerčilis istorijoje liko legenda ir džentelmenu.
  Ir Rusijos prezidentas vadinamas: Vovka-Cain! Jis tikrai Rusijos ir pasaulio istorijoje dabar prisimenamas negailestingu žodžiu. Taip, jis išsilaisvino - neatlaikė pagundos ir pradėjo didelį karą. Didžiausia klaida ir pirmiausia moralinė: tai kampanija prieš Kijevą. Vienu metu, kai Gruzijoje vyko karas, diktatorius norėjo pulti Tbilisį. Tačiau oficialus Rusijos prezidentas ir vyriausiasis vadas Dmitrijus Medvedevas pasisakė kategoriškai prieš tai. Ir aš turėjau nustoti kovoti. Penkias dienas trukęs karas, vienas trumpiausių pasaulio istorijoje ir galbūt greičiausias Rusijos istorijoje, baigėsi. Pralaimėjo šimtas šeši kariai, gruzinai - dar šiek tiek. Tada buvo apmaudu, kad jie nepasinaudojo Gruzijos okupacijos proga. Tačiau Dmitrijus Medvedevas gana logiškai paaiškino, kad net jei jiems pavyks greitai užimti Kaukazo respublikos teritoriją, Rusijos armija susidurs su partizaniniu karu. Be to, prieš akis jau buvo Irako pavyzdys, kurį amerikiečiai užėmė per tris savaites, bet susidūrė su tokiu partizanavimu, kad buvo priversti iš ten pasitraukti, praradę penkis tūkstančius tik nužudytų.
  Taip, ir Afganistanas tas pats... Be to, Gruzija yra kalnuota šalis, o ten tikrai galima partizanauti iš ir į. Be to, čečėnų pasipriešinimas dar nesibaigė. Doku Umarovas dar buvo gyvas, o partizaninis karas vyko ne tik Čečėnijoje, bet ir beveik visame Šiaurės Kaukaze. O Gruzijos okupacijos atveju kaukaziečiams padėtų visi kolektyviniai Vakarai. Ir islamistai taip pat imtų gauti pagalbą ir pakelti galvas.
  Taigi Dmitrijus Medvedevas tuo metu parodė sveiką protą. Ir galbūt tai buvo vienas iš nedaugelio išmintingų jo sprendimų.
  Tačiau karas su Ukraina taip pat atrodė gana lengvas. Taigi brolio slavo kariuomenė 2014 m. ir 2015 m. žiemos mūšiuose pasirodė labai prastai, ir, žinoma, susidarė įspūdis, kad priešas yra nulinis karys.
  Na, priešingai, apie Rusijos kariuomenę, ypač po Sirijos, perdėtas idėjas. Pavyzdžiui, technologiškai esame galingiausi pasaulyje. Ir mesti kepures ant visų.
  Panašu, kad daugelis taip manytų, jei būtų Putinas. Ir tikriausiai amerikiečiai nebuvo gudrūs sakydami, kad Rusijos kariuomenė Kijevą gali užimti per tris dienas. Jie taip pat, matyt, manė, kad Rusija per stipri, o Ukraina silpna. Bet... Jau pirmomis dienomis rinktiniai rusų daliniai patyrė didelių nuostolių ir tapo aišku, kad žaibinis karas žlugo.
  Karas tęsėsi ne taip, kaip jis norėjo. Galbūt reikėjo sudaryti taiką, ypač pirmąjį karo mėnesį, kai buvo didžiausia sėkmė. Bet, žinoma, norėjau daugiau. Tada nuostoliai didėjo. Ir tada rugpjūčio pabaigoje ir rudenį ukrainiečiai pasiekė apčiuopiamų sėkmių mūšio laukuose. Jie išmušė Rusijos kariuomenę iš Charkovo srities ir iš dalies Lugansko bei atkovojo Chersoną ir teritoriją už Dniepro. Tuo metu ukrainiečiai nenorėjo kito pasaulio, kai kurie mėgsta grįžimą prie 1991-ųjų sienų.
  Teko paskelbti mobilizaciją ir perkelti papildomus karius. O žiemą bandyti dar kartą, žengti į priekį...
  Vladimiras Putinas yra užsispyręs žmogus. Nors istorija moko, kad užsispyrimas gali būti itin pavojingas. Pavyzdžiui, Hitleris būtų galėjęs bent iš dalies išsaugoti savo režimą, o gal ir savo odą, jei būtų anksčiau nuėjęs į taiką. Čia Hirohito sugebėjo išgelbėti savo gyvybę ir net imperinį titulą, net jei prarado tikrąją galią. O apsėstasis fiureris prarado viską. Galite prisiminti Ivaną Rūsųjį! Kuris pasiūlė pasauliui ir dalį Livonijos, įskaitant Narvą ir Derptą. Bet Ivanas Rūstusis norėjo visos Livonijos. Ir jis tęsė karą su Švedija ir Sandrauga. Na, ir man teko atremti Krymo chano antskrydžius. Trumpai tariant, jis prarado viską, ką laimėjo, ir turėjo grąžinti dalį savo. Ir karas truko dvidešimt penkerius metus. Taip, nuotykis buvo.
  Tačiau ar Putinas yra apie praeitį ir apie praeitį? Reikia nuspręsti, ką daryti dabar? Arba tęsti karą su SSRS, atsižvelgiant į ankstesnes Trečiojo Reicho klaidas. Arba vis tiek pabandyk susitaikyti su Stalinu. Vis dėlto toliau žudyti savo protėvius nėra labai malonu. Bet jei pavyktų susivienyti su komunistais prieš nekenčiamą Britaniją ir Ameriką, būtų puiku!
  Tiesą sakant, Putinas, kovojęs pusantrų metų, negalėjo nugalėti Ukrainos, be to, ten patyrė pralaimėjimus, o pietuose net Talibanas atidarė antrąjį frontą. Ir čia yra galimybė! Galite pasiekti daug. Ir galbūt net tapti pasaulio valdovu!
  Vladimiras Vladimirovičius nusijuokė ir išsišiepė į savo trumpus ūsus. Kad ir ką jie kalbėtų apie Hitlerį, per du mėnesius jis užkariavo beveik visą Europą. Lenkija, tuo metu pagal gyventojų skaičių ir teritoriją palyginama su Ukraina, buvo nugalėta per dvi savaites. O per pusantro mėnesio buvo nugalėti Prancūzijos, Didžiosios Britanijos, Belgijos, Olandijos kariuomenės. Vien į nelaisvę buvo paimti daugiau nei keturi milijonai žmonių. Čia yra pasiekimas.
  Taip, ir SSRS patyrė didžiulius nuostolius ir buvo beveik nugalėta. Bet tiek, beveik. Tada gruodį įvyks lūžis. Ir mes turime greitai sudaryti taiką su Stalinu. Tačiau kyla klausimas, kaip pateisinti save savo aplinkai? Juk atrodo, kad pergalė Rusijoje taip arti, o staiga pasaulis?
  Kaip galite tai paaiškinti saviesiems? Be to, kol kas nežinoma, ar Stalinas priims taikos pasiūlymą. Ypač jei iš jo reikalaujama teritorinių nuolaidų. Pasaulis be aneksijų ir atlygių skamba gražiai, bet Vokietijai laimėjus tiek daug ir net atidavus žemę savo sąjungininkei, tai atrodys kaip nuolaidos išdavystė.
  Čia, žinoma, kyla rimtų problemų. Daug lengviau būtų smogti Hitleriui kiek anksčiau, prieš SSRS puolimą. Tada Barbarosos planas galėjo būti atšauktas, o vietoj to galėjo būti įvykdyta operacija "Jūrų liūtas", užimant Didžiąją Britaniją, o paskui Ikarą - Islandiją. Nedaug žmonių žino, kad fiureris taip pat turėjo planų. Viena vertus, atrodo, kad Trečiajam Reichui Islandija nereikalinga, tačiau, kita vertus, pagrindinis tikslas buvo apsisaugoti nuo atakų iš JAV. Tačiau Hitleris šiuo atveju rizikavo ilgam įklimpti į karą su Amerika.
  Čia, beje, kitas klausimas, ar Stalinas ketino smogti Trečiajam Reichui 1941 metais? Ar net keturiasdešimt dvejuose geriau pasiruošę.
  Yra garsioji Suvorovo-Rezuno tetralogija, kur jis įrodo ir bando logiškai pateisinti Stalino puolimą prieš Trečiąjį Reichą. Na, žinoma, Putinas praeitame gyvenime neturėjo laiko perskaityti viso šio kūrinio. Bet tai jam buvo parodyta trumpai. Pagrindiniai Suvorovo-Rezuno argumentai ir jų komentarai.
  Pavyzdžiui, SSRS iš tikrųjų perkėlė kariuomenę arčiau savo vakarinės sienos. Ir jis tikrai turėjo pranašumą tankų skaičiuje. Tiesa, ne aštuonis kartus, kaip rašo Rezunas, o kokius keturis kartus. Automobilių kokybės sąskaita taip pat nėra taip aišku. Maždaug du tūkstančiai sovietų tankų buvo stipresni už vokiškus: tai KV-1, KV-2, T-34, T-28 ir T-35. Ypač galingas buvo KV-2 su 152 mm haubica. Ir vokiečių tankai negalėjo prasiskverbti į jį iš visų pusių ir kampų, kaip KV-1.
  Tačiau tai nėra taip aišku. Pavyzdžiui, KV-2 kas dvi minutes paleido tik vieną šūvį ir bandė pataikyti į vikrų vokiečių tanką. Ir jis galėjo sugadinti volus, o sovietinė mašina buvo imobilizuota. Praktiškai T-34 yra geras. Vokiečių tankas jo negali perdurti į kaktą, išskyrus galbūt į šoną.
  Bet ir problemų. Optika ir matomumas prastas, pavarų dėžė genda, sunku perjungti. T-28 jau yra morališkai pasenęs tankas, nors su dviem pabūklais jis yra blogesnis už trisdešimt keturis šarvus. Ir šis ekranuotas bakas nėra labai geras vairuojant. T-35 yra tikras monstras - trys pabūklai, septyni kulkosvaidžiai, penki bokštai. Tačiau šis bakas negali apsisukti. O net penkių bokštų šarvai nesvarbu.
  BT serijos bakai - viena vertus, jie atrodo geri: greitis yra beveik šimtas kilometrų per valandą greitkelyje. Tačiau tikrame mūšyje tankų kolona vis tiek negalės eiti. Ir šarvai yra silpni, ir net prieštankiniai ginklai gali prasiskverbti į tokią mašiną. Be to, bakas vis dar turi didelius benzino bakus, jį iš veikimo galima išjungti sunkiojo kulkosvaidžio šūviais. Taip, tikrai ne šis automobilis. Masyviausias tankas T-26 su 45 mm pabūklu buvo prastesnis už vokišką T-3 tiek ginkluote, tiek šarvais ir buvo artimas vairavimo našumu.
  Apskritai, žinoma, SSRS tankų atžvilgiu gal ir buvo stipresnė, tačiau naujausių automobilių ir lėktuvų gamyba tik buvo skatinama, o jie vos pradėjo žengti į kariuomenę. Naujausia aviacija dar nebuvo įvaldyta, tankai taip pat. Be to, vadams nebuvo išduota naujausių sovietinių tankų techninė dokumentacija. Ir dėl to prieš karą automobiliai KV ir T-34 nebuvo įvažinėti. O vokiečiai kažkodėl nepastebėjo naujųjų trisdešimt ketverių. Pirmą kartą tankas T-34, remiantis Guderiano atsiminimais, buvo pastebėtas tik 1941 metų spalį. O kur anksčiau dingo visas tūkstantis šių automobilių?
  Be to, per karą pagamintų trisdešimt ketverių kokybė ne tik neaugo, bet net sumažėjo. Įskaitant šarvų kokybę. Taip, ir sovietų pilotai neturėjo laiko išmokyti naudotis sovietinėmis technologijomis. Taip, ir visuotinė karo tarnyba buvo įvesta tik trisdešimt devintų metų rudenį.
  Be to, stalinistinės represijos susilpnino armiją, išmušė patyrusį ir išsilavinusį personalą.
  Be to, sviedinių rinkinys, ypač skirtas naujausiems tankams. Na, yra daug daugiau palyginimų. Iš tiesų, SSRS turi daugiau tankų ir lėktuvų nei Trečiasis Reichas. Bet kita vertus, vokiečiai jau dabar turi daugiau nei dvigubai daugiau automobilių ir motociklų. O vermachtas turi daugiau automatų. Plius jos laikinas pranašumas pėstininkų pajėgose. Tai tiesa, nes Vokietija anksčiau vykdė visuotinę mobilizaciją. Bet vis tiek pulti Trečiąjį Reichą, prarasti personalą? Tai idiotizmas!
  Tiesa, pats V. Putinas taip ir padarė su Ukraina. Bet gal dėl to jis ir susipainiojo.
  Tačiau čia yra du dideli skirtumai. Ukrainos kariuomenė, kuri 2014-aisiais negalėjo nugalėti kai kurių milicijos, niekuo - net amerikiečių - nebuvo laikoma rimta kovine jėga. O Vermachtas Europą užgrobė per du mėnesius - yra didelis skirtumas. Netgi labai didelis skirtumas.
  Ukrainos kariuomenės autoritetas prieš karą buvo labai menkas, gal todėl šiai avantiūrai ryžosi įprastai atsargus Vladimiras Putinas. Be to, Kinija slapta davė leidimą. Tačiau jau pirmosiomis dienomis tapo aišku, kad žaibinis karas nepraėjo. O nuostoliai, ypač elitiniuose vienetuose, didžiuliai.
  Iš tiesų yra kažkokia nematoma jėga, kuri griauna visas imperijas. Nuo karaliaus Kserkso laikų, bene pirmoji tikra, didžiulė senovės pasaulio imperija. Didžioji Aleksandro Makedoniečio galia taip pat pasirodė trumpalaikė. Atvirkščiai, jis subyrėjo praėjus keleriems metams po šio karaliaus mirties.
  Dar anksčiau Egiptas kariavo užkariavimo karus, bet ir prarado valdymą. Galite prisiminti Asiriją. Tai taip pat buvo gana didelė galia. Na, Nabukadnecaro laikų Babilonas, nors neilgam. Romos imperija gyvavo ilgą laiką. Net mokykliniuose istorijos vadovėliuose tam skirta beveik pusė antikos laiko.
  Tačiau jis taip pat sunyko ir sugriuvo. Čia galima pateikti daug pavyzdžių. Buvo Karolio Didžiojo imperija - padalinta iškart po užkariautojo karaliaus mirties. Atsirado arabų kalifatas - didžiausia pagal teritoriją imperija nuo Prancūzijos iki Indijos, bet ir ji žlugo. Osmanų imperija taip pat, nors ir lėčiau, žlugo. Pati Čingischano imperija yra didžiausia žmonijos laikų sausumos galia. Tačiau Čingischanas mirė, o sūnūs ir anūkai pradėjo ją traiškyti. Ir tada, pasiekę Afriką iki Vienos, mongolai-totoriai išseko ir vėl išsiskyrė. Tamerlanas bandė atkurti šią imperiją ugnimi ir kardu, tačiau vos jam mirus, jo Timurato išvakarės pateko į palaimą be pėdsakų.
  Didžiausia pagal gyventojų skaičių ir teritoriją žmonijos istorijoje buvo, ko gero, Britų imperija su kolonijomis ir dominijomis. Bet jis taip pat gana greitai subyrėjo. Taip pat buvo Ispanijos kolonijinė imperija, kuri subyrėjo dar anksčiau.
  Carinė Rusija, pasiekusi viršūnę valdant Nikolajui II, susidūrė su Japonija. Ir tarsi patvirtinant faktą, kad yra antiimperinė jėga, caro kariuomenė šį karą pralaimėjo. Ir tarsi piktas likimas juos persekiojo. Tame kare nuo pradžios iki pabaigos buvo tiek daug nesėkmių ir nesėkmių. Taigi netikėkite po to visų jėgų likimu.
  Tada, Pirmajame pasauliniame kare, nelabai pasisekė, įvyko karinis, o greičiau net rūmų perversmas. Po to į valdžią atėjo neteisėta laikinoji vyriausybė.
  Na, o paskui bolševikai su pilietiniu karu. Na, taip, Stalino valdymo metais įvyko naujas imperijos iškilimas, bet didžiulio kraujo praliejimo kaina. O po lyderio mirties įvyko dvidešimtasis suvažiavimas ir kulto žlugimas. Ir SSRS pradėjo prarasti savo pozicijas jau valdant Chruščiovui.
  Ir tada Gorbačiovas paėmė ir užbaigė sovietų imperiją. Be to, negalima teigti, kad Michailas Sergejevičius tai padarė tyčia. Tada visi buvo apimti perestroikos siautėjimo. O asmeniškai Vladimiras Putinas, nors ir KGB pareigūnas, virto karštu demokratu. Ir jis buvo prieš GKChP, taip pat džiaugėsi TSKP žlugimu. Ir jis tapo dešine Sobčako ranka. Ir aktyviai palaikė Jelciną. Įskaitant 1993 m. spalio mėn. Taip, SSRS žlugimas buvo, bet dauguma žmonių ir ypač elitas džiaugėsi!
  Arba bet kuriuo atveju žmonės neprieštaravo, bet elitas buvo tikrai patenkintas. Ypač Centrinėje Azijoje, kur visi puikiai prisiminė, kaip KGB persekiojo vietinius magnatus medvilnės versle.
  Trumpai tariant, tada devyniasdešimt pirmajame SSRS ilsėjosi ant Bose. Ir gal tik Vladimiras Žirinovskis šiek tiek niurzgėjo, taip už pasirodymą. O gal groja publikai ar nori išsiskirti.
  Tada buvo Jelcino valdžia. Vieniems didelių galimybių, o kitiems nepriteklių ir baisių problemų metas. Pats Jelcinas net nebandė suklijuoti SSRS imperijos, o tik sugrąžinti kontroliuojamą Čečėniją. Ir kokį nuožmų pasipriešinimą tai sukėlė. Įskaitant šalies viduje. Ir net Gaidaro Rusijos pasirinkimas pasisakė prieš tai. Taip pat ir komunistai. Tik Žirinovskis palaikė šį karą. Bet gal todėl jis sumenkino savo paties reitingą ir atėmė iš savęs galimybę tapti naujuoju Rusijos caru.
  Žirinovskis, žinoma, buvo charizmatiškas lyderis. Tačiau jam nepritrūko nei drąsos, nei valios. Visų pirma, nereikėjo ėsdinti pilvo, kai nemaža dalis žmonių badauja. Ir dieta bei mankšta.
  Na, gerai, Žirinovskis mirė. Ir karalius prarado savo mėgstamą juokdarį. Kas buvo taip juokinga ir juokinga. Jis linksmino ir pakylėjo. Tačiau realios prasmės ir naudos iš to buvo mažai. Greičiau, priešingai, Žirinovskis buvo pernelyg radikalus patriotas, gal net karikatūra. Ir atrodė, kad jis išjuokė patriotizmą. Na, kaip ir gerasis kareivis Šveikas, jis taip pat buvo Austrijos-Vengrijos patrioto karikatūra.
  Ir tai buvo juokinga, bet gana žalinga priežasčiai. Bet vis dėlto karaliui nesiseka ir jam nuobodu be juokdarių. Čia Dmitrijus Medvedevas akivaizdžiai netraukia šio vaidmens.
  Vladimiras Putinas, Hitlerio kūne, sunkiai atsiduso. Jis dar nebuvo pripratęs prie naujo kūno ir gyveno praeities prisiminimais. Ir tai buvo dviprasmiška, ypač pastaraisiais metais. Tačiau, žinoma, Putinas buvo laimingas valdovas. Pavyzdžiui, tokia reta laimės dovana kaip rugsėjo 11-osios teroro išpuolis. Tai tikrai didelė sėkmė. Užuot patys kovoję su Talibanu, amerikiečiai buvo įtraukiami į JAV nereikalingas žudynes.
  Tai, pavyzdžiui, tas pats, jei Hitleris dvidešimt metų kovojo su Britanija ir jankais, nei pultų SSRS. Ir pats Stalinas šiuo atveju galėjo pasirinkti momentą, kada smogti. Ir patys nepatekkite į baisų smūgį.
  Tačiau Hitleris sugebėjo užbėgti už akių Stalinui. Ir štai rezultatas - vokiečiai prie Maskvos. O jei žiema būtų buvusi švelnesnė ir sausesnė, tai galbūt būtume buvę pačioje sostinėje.
  Taip, Stalinui čia pasisekė. Nors iš kitos pusės, na, kodėl sėkmingiausi valdovai, tie, kurie tokie žiaurūs? Čia jis yra Vladimiras Putinas, žinoma, ne Stalinas. Bet gal todėl Ukraina jam nebuvo atiduota?
  Ką galima pasakyti apie Hitlerį? Viena vertus, jis turėjo fenomenalių sėkmių, bet, kita vertus, patyrė katastrofiškų nesėkmių. Savotiškas turtas juokėsi iš Adolfo - suteikė jam pasitikėjimo savimi. Bet tada ji atsisakė ir įrėmino. Ir buvo tiek daug aukų ir nuostolių iš abiejų pusių.
  Iš pergalės šiame kare SSRS nedaug ką gavo. Teritoriniai įsigijimai buvo nedideli. Be to, Stalinas dalį Bresto srities ir Balstogės srities atidavė nemokamai ir neprašydamas Lenkijos. Ir jie negavo daug. Būtų geriau, jei šio karo nebūtų. SSRS gyventojų sumažėjo iki 170 mln. O valdant carui-tėvui Nikolajui II, 1914 m. ji jau siekė 180 mln. Taigi caras-tėvas rusas didėjo, o Stalinas retėjo.
  O vokiečiai daug prarado valdant Hitleriui. Nors Europos ir Lenkijos užgrobimas kainavo tik trisdešimt tūkstančių žuvusiųjų. Stalinas kare su Suomija prarado 126 tūkst., tai yra daug reikšmingiau. Taip, gallimo taip pasirodė.
  Buvo gera patekti į Stalino kūną prieš nacistinės Vokietijos puolimą SSRS. Ir ką nors padaryti. Tikrai, kas tai tiksliai? Pataikė pats, kaip patarė Suvorovas-Rezunas? Tai turi savo pliusų ir minusų.
  Ypatingas trūkumas yra tas, kad sovietų kariuomenė nėra visiškai pasiruošusi atakuoti. Visų pirma, tiek naujų tankų, tiek orlaivių kariai nebuvo tinkamai įvaldę. Gera žinia ta, kad vokiečiai nesitiki prevencinio smūgio. Ir jie gali būti nustebinti. Taip, ir sovietų kariuomenė buvo daug didesnė ir geriau išmokyta pulti nei gintis. Beje, reali praktika parodė, kad naciai daug geriau moka atakuoti nei gintis.
  Pavyzdžiui, jei naciai puikiai pažengė į priekį ir iki keturiasdešimt dviejų užėmė teritoriją, panašią į dvi Romos imperijas. Tada gynyboje jie greitai susiliejo.
  Skaičiuojant nuo Kursko kalnelio, kur vokiečiai paskutinį kartą bandė pradėti didelį strateginį puolimą ir pasukti karo bangą, pasinaudodami iniciatyva, Stalinui prireikė tik devynių mėnesių, kad atkovotų Ukrainą ir Krymą. Na, o jei skaičiuojate Galiciją, galite pridėti dar porą. Ir iš viso vokiečiai neatlaikė dvejų metų po Kursko mūšio.
  Taip, jie yra silpni, jie buvo gynyboje. O fiureris? O kaip dėl fiurerio, nusišovė jis. Ir tada sako, kad neužteko drąsos, pasidaryti patiems - padėjo!
  Vladimiras Putinas purto save. Kūnas iš tiesų beveik dvidešimt metų jaunesnis nei anksčiau, o tai puiku. Adolfas Hitleris yra žemo ūgio. Kaip ir pats Vladimiras Putinas. Ir tai leidžia greičiau priprasti prie naujo kūno.
  Ir, žinoma, jis turi didelį potencialą. Ypač jei kovoji su Stalinu.
  Štai dėl ko galima kaltinti ūsuotą velnią, kad 1940 metų rudenį jis nesurengė asmeninio susitikimo su Hitleriu. Galbūt šiuo atveju abu diktatoriai būtų taip sužavėję vienas kitą, kad vietoj karo būtų sudaryta sąjunga. Štai pavyzdys, kaip jie elgiasi su C. Nors Do Xi puikiai sutarė ir su kitais Kinijos prezidentais. Tačiau vis tiek lengviau susitvarkyti su bendraamžiu nei su vyresniu ar jaunesniu vadovu. Pavyzdžiui, Lukašenka ir Medvedevas nesutarė vienas su kitu. Jų amžius ir auklėjimas skyrėsi. Medvedevas yra profesoriaus sūnus - intelektualas, o Lukašenka - kolūkiečio sūnus ir niekas nežino kieno.
  Su Lukašenka lengviau sekėsi ir Putinui, kurio tėvas buvo paprastas darbininkas ir mėgo išgerti. Galbūt su kitu vadovu būtų buvę sunkiau. Ypač jei jis buvo jaunas ir protingas. Kaip, pavyzdžiui, Putino santykiai su Macronu nesusiklostė.
  Ir Hitlerio, ir Stalino tėvai buvo girtuokliai, abu diktatoriai patyrė skurdą, pažeminimą ir sėdėjo kalėjime. Taigi buvo galima susitarti asmeniniame susitikime. Bet Stalinas kažkodėl to nenorėjo. Galbūt jis nenorėjo turėti reikalų su tokiu bjauriu žmogumi kaip Hitleris, bet ar ne pats Stalinas taip pat buvo šlykštus žmogus? Ir tuo metu tai buvo SSRS vadovas ir Vokietijos fiureris, kuris buvo daug kruvinesnis.
  Taip, Stalino rankos buvo pasruvusios krauju iki alkūnės. O Trečiajame Reiche žydai dar nebuvo masiškai žudomi, didelio masto baudžiamosios akcijos nevykdomos.
  Taigi nebuvo jokios ypatingos priežasties vengti susitikti asmeniškai. Tačiau dviejų totalitarinių imperijų karui buvo galima užkirsti kelią. Ir galbūt pasaulis Žemės planetoje būtų kitoks.
  SSRS, Vokietija, Italija ir Japonija galėtų padalinti visą pasaulį. O turint omeny, kad nugalėtas reikia įvaldyti ilgai, galbūt žmonijos istorijoje karų nebūtų, bent jau artimiausią šimtą metų.
  Tačiau dabar Hitlerio kūne Putinas turi galimybę asmeniškai susitikti su Stalinu ir pasikalbėti. Žinoma, bus tam tikrų problemų, bet tikėtina, kad jos išsispręs.
  Nors kyla klausimas, kiek žemės reikalauti iš Stalino? Tiesiog neįmanoma ir nerealu nueiti iki nulio, kai jau spėjai tiek sugriebti.
  Antras punktas - nedelsiant paskelbti paliaubas, ar pirmiausia pasiekti naujų laimėjimų? Vis dar ne pikas. Kryme Kerčė dar nepaimta, o pietuose - Rostovas prie Dono. Ir dar ne visas Donbasas yra vokiečių kontroliuojamas. Ir taip toliau...
  Ir, beje, yra ir Afrika. Panašu, kad britai greitai ten pradės puolimą prieš Rommelo kariuomenę? Apie ir tą kryptį skubiai stiprinti. Juk kovoti su Britanija dėl Putino - didelis malonumas. Pradedantiesiems turėtumėte pamatyti, kokius rezervus turi Vokietija. Galbūt ką nors galima paimti iš Prancūzijos ir Balkanų teritorijos. Tiesą sakant, jei Bulgarijos caras Borisas nenori kautis su SSRS, tai tegul kovoja su partizanais bent Jugoslavijoje. Taip pat Graikijoje ir Albanijoje. Ir bus nepaprastai šaunu.
  Be to, Vokietijoje turėtų būti paskelbtas totalinis karas. Ir aktyviau pritraukti užsienio darbuotojų. Jau kažkas, bet Trečiasis Reichas turi pakankamai darbo jėgos. Ir, žinoma, paauglius reikėtų šaukti į kariuomenę. Jie kovoja ne prasčiau nei suaugusieji, o jų darbo jėga nėra labai gera. Taigi galima padaryti daug daugiau. Na, iš savanorių suformuoti užsienio skyrius. Taip padarė vokiečiai, bet jau tada, kai pradėjo pralaimėti karą. Natūralu, kad norinčiųjų kovoti už beviltišką tikslą sumažėjo. Šiuo atžvilgiu, žinoma, Hitleris pasielgė neprotingai. Apskritai, žinoma, Trečiasis Reichas ir fiureris asmeniškai buvo kupini klaidų, kurios neleido jam laimėti Antrojo pasaulinio karo. Vienas iš jų, žinoma, yra tai, kad jis bet kuriuo atveju aktyviai nenaudojo lenkų kare su Rusija. Tačiau antirusiškos nuotaikos Lenkijoje yra stiprios ir jau daugelį amžių tradicija.
  Čia Vladimiras Putinas suprato, ką jis laiko patobulintu Hitleriu. Ir jam visiškai nerūpi Rusijos žmonių kančios.
  Taip, čia jis ir užstringa.
  Tačiau žvelgiant atgal, vyras yra stiprus. Pavyzdžiui, pažvelgus į mėgėjų žaidimą šachmatais žaibišku tempu, tada partnerių klaidos atrodo labai aiškiai matomos. Bet čia tu sėdi prie lentos.
  Ir vaidinti vaidmenį. Bet bet kuriuo atveju reikėtų skirti tokius paskyrimus: paskirti Speerą vadovauti Ginklavimo ir šaudmenų ministerijai ir suteikti skubius įgaliojimus. Pailginkite darbo dienos trukmę ir perkelkite gamyklas į tris darbo pamainas. Šauktiniai paaugliai ir vienišos merginos į kariuomenę. Suformuokite užsienio skyrius. Aktyviau mobilizuoti Khivą. Didinti ginkluotės gamybą ir žaliavų gavybą. Na, ir dar daug ką reikia padaryti.
  Visų pirma moterys - jos taip pat yra geros kovotojos. Ir kodėl jų nepanaudojus ir mūšiuose, ir kaip užsienio darbuotojų prižiūrėtojams. Taip, ir paaugliai, ypač patys mažiausieji, taip pat galėtų išbandyti save sargybinių vaidmenyje. Ir suaugę vyrai į priekį. Dar yra daug rezervų.
  Moterys pilotės nėra blogos ir yra geros kaip snaiperės. Taip pat tankuose dailiosios lyties atstovės nėra blogos, ypač jei likimas toks, kad dažniausiai moterys yra mažesnės nei vyrai, o judresnės ir atsargesnės.
  Taip, ir paaugliai tankuose kovoja gerai. Turime padaryti vokiškus automobilius greitesnius ir kompaktiškesnius. Vadinasi, iš tikrųjų "Panteros" dar nėra? Kodėl vokiečių tankas pasirodė toks sunkus, su paprastai ne per galingais ginklais ir silpnais šoniniais šarvais? Tai netvarka, čia reikia dizaineriams barti.
  O T-4 ir T-3 įgulą reikėtų sumažinti nuo penkių iki keturių. Galite derinti vado ir radijo operatoriaus pareigas. Kažkur girdėjo tokius patarimus apie tankų kariuomenę. Na, kas dar... Tada gali prisiminti.
  Taip pat reikėtų atlikti kai kuriuos komandos struktūros pakeitimus. Kad kariuomenės grupių vadai turėtų daugiau galių, kad būtų mažiau šurmulio ir koordinacijos. Be to, Mainsteinas, šis puikus strategas, taip pat turėtų būti paaukštintas, taip pat Guderianas, kuris buvo teisus daugeliu klausimų. Ypač tuo, kad smūgis Baltarusijoje bus atliktas iš operatyvinio balkono.
  Putinas paskambino sekretorei. Ji įbėgo, spaudė aukštakulnius. Ką tik iškeptas fiureris sumurmėjo kažką nelabai suprantamo ir ėmė diktuoti įsakymus.
  
  ROSA LIUKSEMBURGAS ARĖTAS IR KRAKTA
  ANOTACIJA
  Garsioji revoliucionierė Rosa Luxembourg buvo suimta ir uždaryta į areštinę. Moterų kalėjime jai tenka iškęsti kruopščias kratas, kitas procedūras, pažeminimus ir rimtus išbandymus.
  . 1 SKYRIUS
  Jauna moteris Rosa Luxembourg buvo suimta asmeniniu kaizerio Vilhelmo įsakymu.
  Ji buvo surakinta antrankiais ir išvežta iš namų. Žmonės atrodė suglumę, kaip šviesiaplaukę, maždaug trisdešimties metų lieknos figūros revoliucionierę išvedė policija.
  Rožė trinktelėjo odiniais batais ant tirpstančio kovo sniego ir stengėsi išlaikyti ramią, išblyškusią iš baimės veido išraišką.
  Norėdamas nudžiuginti ir neišduoti jaudulio, marksistas dainavo;
  Šalčio pasaulyje - sniegas,
  Elgeta net ir turtingas!
  Velniai valdo planetą
  Žemę pavertė pragaru!
  
  Jei nori gyventi džiaugsmingai,
  Taigi ta laimė ateina visiems namuose!
  Pertrauk vergijos grandines kaip siūlą
  Tada krepšys bus pilnas!
  
  Yra šalis, kuri yra pavyzdys visiems,
  Stiprus karys yra pradininkas!
  Jo šventosios Tėvynės kardas,
  Kad piktasis ponas nepleškėtų!
  
  Vokietijos dekretas visiems pasauliams,
  Išmintingiausių šviesuolių galia!
  Be jokių, sakysime pagražinimas,
  Visagalis parodė mums kelią!
  
  Mes nežinosime žodžio bailys,
  Kareivis nesušnabždės - bijau!
  grynas ortodoksų tikėjimas,
  Telaimina Dievas Jėzų!
  
  Be Kristaus širdyse nėra ramybės,
  Švytintis veda į mūšį!
  Be tikėjimo karas yra tuštybė,
  Praraskime siaučiantį rezultatą!
  
  Velnias gundys
  Meluokite savo - egzaminas penktas!
  Bet netikėkite nedorėliais
  Nėra jokios priežasties išduoti!
  
  Mes ištikimi priesaikai iki kapo,
  Laukia palikuonių erdvė - patikėkite!
  Nuverskime šėtono sūnus
  Nesugebės sužavėti Žemės!
  
  Todėl laukia sėkmė
  Kas stiprus - Viešpats išgelbės!
  Dievas myli vokiečių tautą,
  Liepsna gyslose tirpdo ledus!
  
  Pasiekime beribes sienas -
  Parodykime visatai savo kelią!
  Nenusileiskite stačiatikiams,
  Nelenkite nešvarių į ragą!
  Pakeliui policininkai delnais trinktelėjo rožei į nugarą - sako, nėra ko dainuoti, kai kaizerio Vokietija pralaimi karą. Ir kai carinės Rusijos kariuomenė jau buvo įžengusi į Varšuvą, o tai žymi karo lūžio tašką. Ir ši kalytė pati žino, kad dainuoja.
  Rose buvo nuvežta į centrinio Berlyno kalėjimo pastatą. Viskas daugiau ar mažiau švaru ir tvarkinga vokiškai. Rožė nusiramino. Vokietijos kalėjime jis bus švarus, o greičiausiai - vienkiemis be blakių ir žiurkių, su litavimu, numatytu įstatymu. O ten Vokietija po kelių mėnesių kapituliuos ir bus paleista. O gal net naujoje vyriausybėje ji gaus ministrės postą.
  Rožė, lipdydama batų kulnus, dainavo:
  - Leisk tau gyventi kiemsargiu,
  Tu gimsi iš naujo kaip meistras...
  Ir tada tu išaugsi iš meistro į ministrą,
  Bet jei tu kvailas kaip medis -
  Tu gimsi baobabu
  Ir tu būsi baobabas
  Šimtas šimtmečių iki mirties!
  Rožė, taigi, nekreipdama dėmesio į kalėjimo koridorius, grotas, spynas, spygliuotas vielas, vaikščiojo kaip karalienė. Ji įsivaizdavo, kaip apie ją buvo kuriami filmai ir kaip apie bolševikų kankinį. O kokia populiari ir šauni ji nuo to tapo - neapsakoma žodžiais, tiesiog pasaka.
  Na, kaip šioje situacijoje neimti ir nedainuoti. Štai tu į kalėjimą - tarsi į atostogas.
  O Rosa, nesusigėdusi, garsiai dainavo, tarsi būtų tikra karalienė, pakelta į sostą;
  Aš esu drąsus komjaunimo narys nelaisvėje,
  Ten ji mūšyje pasirodė labai nuožmi ...
  O tėvyne, žinok, kad grąžinsiu tau skolą,
  Pripildysiu namus komforto ir jaukumo!
  
  Aš šiek tiek žinojau - nieko,
  Ir jie nuvežė mane basą į tardymą,
  Fašizmas yra visiška nesąmonė.
  Fricas mane smarkiai sumušė botagu!
  
  Išrengtas, pusnuogis ant sniego gniūžtės,
  Ir taip jie važiavo per kaimus Pisugoje ...
  Taip, norėdami gauti fiurerio karstą,
  Ir iš tolo pamatysime komunizmą!
  
  Geriau nesitikėkime pasigailėjimo
  Ir naciams nesakysiu nė žodžio!
  Veltui galvojau su laukiniu pykčiu,
  Koks komjaunimo narys yra nedrąsi avis!
  
  Priešai pasodino mane ant stovo,
  Po kulnais ugnies užsidegė...
  Ir aš girdžiu mūšį - tu esi pori viela,
  Aš esu įkaitusių anglių sielvarto kelias mylių!
  
  Nėra atpažinimo ir srovė nėra baisi,
  Ištversiu bet kokį iššūkį...
  Tegul tai būna šokas naciams
  O man bet kokios kančios dulkės!
  
  Aš viską išgyvensiu, ištversiu, patikėk
  Kadangi mano tėvynė yra Rusija...
  Ir fašizmo žvėris bus palaidotas,
  Kristus ateis ir Raudonoji misija!
  
  Taip, žinau, žinau, manęs laukia kilpa,
  Galbūt bus ir blogesnių egzekucijų!
  Turime pradėti šalį nuo nulio,
  Nes buvo daug pasipiktinimų!
  
  Ir tada atėjo didysis komunizmas,
  Marse mes, žaisdami, bėgome...
  Tegul humanizmas triumfuoja pasaulyje,
  Už taip stiprią kovą!
  
  Tu būsi visata, žinok mano
  Tokios begalinės spindinčios žvaigždės...
  Erelis, kuris kadaise buvo žvirblis,
  Bet kuris iš mūsų su menininko pripažinimu!
  Rosa iš savo pasididžiavimo net nepastebėjo, kaip buvo įvesta į kambarį kratai. Ir trys sargybinės moterys pradėjo ją nurenginėti savo vikriais, įprastais profesionalų judesiais. O išdidi dangiškoji Rosa Luxembourg prieš tris sargybinius pasirodė esanti visiškai nuoga, labai panaši į gorilas.
  Tik skausmingas žiupsnelis su didele letena ant nuogos krūtinės su žodžiais: "O, kokios krūtys" išsklaidė pagrindinę Rosos nuotaiką, ir ji įnirtingai prisidengė ir sušuko:
  - Ką tu darai!?
  Rose, ypač nuoga, atrodė labai jauna, juosmuo buvo plonas, o figūra nepriekaištinga.
  Taigi matrona nusišypsojo ir atsakė:
  - Nieko ypatingo mergaite! Teta dabar pajus tave už draudžiamą - durti, pjaustyti, chemiją! Na, slapti užrašai!
  Rose, nesėkmingai bandydama uždengti savo nuogumą rankomis, atsakė:
  - Aš nieko neturiu, o tai žemina ir šlykštu!
  Matrona su karininko epauletais nusijuokė ir ryžtingai atsakė:
  - Nejudėk! Kitaip skaudės!
  Ir didelės rankos su plonomis guminėmis pirštinėmis ėmė be ceremonijų knaisiotis po puikų, gražų, gundantį Rose kūną. Kiti du sargybiniai, taip pat vyriški ir aukšti, tvirtai laikė jauną figūringą moterį už rankų, neleisdami jai uždengti savo gėdingų vietų.
  Didelė matrona patraukė Rosos ausis, apčiuopė ją ir žvilgtelėjo į šnerves. Tada ji pirštinėmis apvilktais pirštais įsikišo į burną. Ir tai buvo labai šlykštu, Rose pasidarė bloga nuo gumos prisilietimo. Be to, kilo mintis, kad gal tai ne vienkartinės pirštinės, ir jas naudojo anksčiau, lipdama į intymias moterų vietas. Ir nuo šių minčių Rožė vos neapsivėmėjo. Tik titaniškos valios pastangos ir nenoras parodyti savo silpnumą leido Rosai sulaikyti vėmalų išsiskyrimą.
  O jos pirštai siekė pačias tonziles, buvo po liežuviu, jautė dangų, už skruostų, o burnoje liko labai bjaurus gumos skonis. Pabaigusi su čekiu burnoje, matrona vėl ėmė minkyti Rosos krūtinę. Nuo šiurkštaus prisilietimo jaunos moters raudoni speneliai išsipūtė ir sukietėjo.
  Sargybiniai nusišypsojo ir sumurmėjo:
  - Na? Kaip? Matau, kad mano glamonės tave jaudina!
  Rosa Luxembourg suriko:
  - Tu kalė! Elkis taip!
  Moteris karininkė, atsakydama, nuėmė jaunam revoliucionieriui į veidą ir pažymėjo:
  - Žinokite savo, kaip maištininko, vietą! Kitaip aš tave pasiųsiu į ledo kamerą - nuogą!
  Tada ji toliau begėdiškai rausėsi po kalinio kūną.
  Jos stiprūs pirštai prispaudė bambą, todėl Rosa Luxembourg verkė iš skausmo. Tada jie labai grubiai ir skausmingai jautėsi po revoliucingos moters pažastimis.
  Tačiau pats grubiausias ir žeminantis dalykas dar buvo prieš akis. Matrona įsakė:
  - Plačiau išskleiskite kojas!
  Rožė nenoriai pakluso. O prižiūrėtoja grubiai įkišo savo didelę leteną į makštį. Pirštinės nykščiai, slidūs nuo seilių, kurios buvo rožės burnoje, labai giliai įsiskverbė į moters įsčias. Makšties sienelės stipriai prasiskyrė ir pasidarė neįtikėtinai skausminga.
  Rožė rėkė ir trūkčiojo, bandydama išsivaduoti. Tačiau galingi sargybiniai, turėję nemenką paieškų patirtį, ją tvirtai laikė. Kalėjimo prižiūrėtojo pirštai pasiekė pačią gimdą ir toliau rinko. Tai buvo ir skausminga, ir nepaprastai žeminanti.
  O vyriškas gorilų prižiūrėtojas toliau sukosi. Galiausiai, po dar vieno didžiulės letenos posūkio, revoliucionierė mirtinai išblyško ir uždususi išsijungė. Jos galva šviesiais plaukais nukrito į šoną.
  Dešinėje esantis kalėjimo prižiūrėtojas pastebėjo:
  - Ji šokiruota!
  Didelė matrona labai meistriškai paglostė Rosos skruostus, masažavo kaklą, šiurkščiai suspaudė. Moteris atėjo į protą. Jos akyse buvo ašaros iš skausmo ir pažeminimo. Iš kalėjimo ji tikėjosi visko, bet nemanė, kad bus sutikta šitaip, grubiai, lyg ne žmogus, o mažiau nei gyvūnas.
  Vadovė maloniai pasakė:
  - Na, nebijok! Dabar pasilenk, teta pajus tavo užpakalį ir bus baigta blogiausia!
  Rose drebančiu balsu, nuleisdama ašarą ant grindų, pasakė:
  - Gal neturėtume!
  Gorilų prižiūrėtojas suniurzgė.
  - Ne! Kaip tik to jums reikia! Pakreipkime ją!
  Įtakingi kalėjimo prižiūrėtojai šiurkščiai susuko Rosai rankas, todėl ji švokštė iš skausmo ir pasilenkė. Mergina buvo susirgusi vėžiu. O nuogas jos kūnas spindėjo prakaitu, tarsi alyvuotas.
  Ir gorilos prižiūrėtojas be ceremonijų įkišo du didelius ilgus pirštus jai į išangę. Ir labai giliai, iki labai storosios žarnos įstrigo. Rožė rėkė iš skausmo ir gėdos. Labai stiprios moterys kalėjimo prižiūrėtojos ją tvirtai laikė ir neleido pabėgti. O galinga prižiūrėtojo ranka knibždėte knibždėjo gražios ir gundančios revoliucionieriaus užpakalyje.
  Rožė dejavo, o jos nuogos krūtys pakilo ir krito. Ir ašaros riedėjo jo išsekusiu, blyškiu veidu. Krata buvo tarsi kankinimas - ir moralinis, ir fizinis.
  Ji jautė, kas vyresnysis prižiūrėtojas nori ją maksimaliai pažeminti, todėl neskubėjo.
  Rožė dainavo mėlynais dantimis, purtydama skruostus iš skausmo ir pažeminimo ašarų:
  Laukia pergalė, laukia pergalė
  Tie, kurie trokšta sulaužyti pančius!
  Laukia pergalė, laukia pergalė
  Mes galėsime palaužti Vilhelmą!
  Gorilos sargas nusijuokė ir atsakė:
  - O tu drąsi mergina!
  Ir ji vėl susisuko, sukeldama stiprų užpakalio skausmą, ir galiausiai ji išsitraukė leteną su pirštine, kuri buvo padengta krauju.
  Ji susiraukė kaip banditas ir įmetė sugadintą pirštinę į urną, sušuko:
  - Patikrinkite jos kojas, paieška baigta!
  Apčiuopti apnuogintus padus ir apžiūrėti tarpupirščius visai ne taip žemina, kaip buvo anksčiau, kai kaušas-letena lipdavo į makštį ir išangę. Taigi jau galite tai patirti be ašarų.
  Jie baigė Rosos paieškas ir taip, nuogą ir basą, nuvedė ją į kitą kambarį.
  Ten ji buvo nufotografuota. Jie davė man stalą su numeriu ir padėjo jį prie baltos sienos. Jie spustelėjo profiliu, visu veidu, puse šono ir užpakalyje. Tada jie nufilmavo pilno ūgio aktą, taip pat priekyje, gale, iš šono ir pusiau į šoną. O fotografas buvo vyras, o tai dar labiau pažemino.
  Tada Rosa buvo pasodinta ant svarstyklių. Pasverta, išmatuota ir ūgis, o tada atsistojo prie sienos ir rankų apimtis. Tada užfiksavau pėdos ilgį ir batų dydį. Tai neskauda, bet labai žemina. Ypač kambaryje buvo ne tik moterys, bet ir vyrai.
  Čia vyras ir dvi moterys baltais chalatais pastatė Rosą į šviesą ir pradėjo atidžiai ją tyrinėti, surašyti į žurnalą visus apgamus, randus, nudegimus ir specialius požymius.
  Rožė pasidarė raudona iš gėdos ir pykčio. Kaip jie ją žemina, ir ar tikrai taip galima elgtis su tikra legenda jau tapusia jauna moterimi. Tačiau gal todėl su ja taip elgiasi, norėdami pažeminti Vokietijos kairiųjų lyderį.
  Laikas bėgo lėtai, ir Rose pradėjo dainuoti:
  Mes sunaikinsime visą smurto pasaulį,
  Į apačią ir tada...
  Mes sukursime naują, naują pasaulį,
  Kas buvo niekas, tas taps viskuo!
  Moteris baltu chalatu griežtai pastebėjo:
  - Štai tu dabar niekas - tik kalinys!
  Ji suspaudė Rose pliką spenelį. Rožė stovėjo išblyškusi ir blizgėjo šaltu prakaitu ir dainavo:
  - Tai mūsų paskutinis
  Ir lemiama kova...
  Be jokios abejonės -
  Vaikinai sek paskui mane!
  Pagaliau ženklų perrašymas baigėsi. Ir ją nuvedė į kitą kambarį. Ten uniformuota moteris liepė ištiesti delnus. O Rosos rankos buvo išteptos juodais dažais. Po to pirmiausia buvo įspaustas visas delnas, o po to kiekvienas pirštas atskirai. Tada buvo išteptos ir Rosos ausys - iš pradžių dešinė, o paskui ir kairė. Ir taip pat buvo išspausdinta. Tada lūpos. Kas yra gana šlykštu. Kai tavo lūpos ištepa tamsiu ir aštriai kvepiančiu. Ir pritaikytas ant balto popieriaus lapo.
  Pabaigoje jie paėmė atspaudus nuo gražios moters basų pėdų. Vienas po kito. Tai nebėra taip šlykštu.
  Padus nuvalė specialia kempine, kad neliktų žymių.
  Tada Rosa vėl buvo vedama. Ji buvo pasimetusi spėliodama, ką dar su ja darys smulkmeniški ir pedantiški vokiečių kalėjimo prižiūrėtojai.
  Šį kartą ji buvo nuvežta į rentgeno kabinetą. Ir nufotografavo skrandį ir žarnas, ką apskritai galima suprasti, yra slėptuvių. Ir jie taip pat patikrino nuotraukoje esančias šnerves. Taigi jie kartais paslėpdavo kapsules su nuodais ar brangakmeniais.
  Kai viskas baigėsi, Rosa pajuto palengvėjimą. Šiaip tai neskaudėjo. Ir tu pripranti kažkaip taip vaikščioti nuogas.
  Bet juk Eva taip pat buvo nuoga, turėjo kompleksų, todėl progos nepajuto. Ir jai lyg nieko nebus.
  Atvirkščiai, procedūros būtų pasibaigusios. Taigi ji tikrai buvo nuvežta ilgu koridoriumi į dušo kambarį. Ten, prižiūrima sargybinių, Rosa pagaliau nusiprausė. Vanduo buvo šiltas, malonus, nuplauni nuo savęs moralinį ir fizinį nešvarumus. Na, o sargybiniai jai davė ir oficialaus muilo.
  Rožė net apsidžiaugė: nemokamai prausiasi su muilu. Tada nemokamai duos jai stogą virš galvos ir kalėjimo davinį. Žinoma, nemalonu, kad sargybiniai taip į ją žiūri, bet ji graži ir neturi ko gėdytis.
  Moteris juodais dažais nusiplovė basas kojas. Ji dėl savo sportinio gyvenimo būdo turi labai gerą figūrą - kaip jauna mergina stangriomis krūtimis, tačiau iš veido matyti, kad ji gerokai vyresnė. Tačiau iš pažiūros ne daugiau nei trisdešimt. Rosa didžiavosi, kad atrodė taip gerai.
  Taigi ji nusiprausė, jie jai šaukė:
  - Užteks, sustok!
  Ji išėjo. Ir prižiūrėtojas įkišo jai pirštus į burną, tarsi Rosa galėtų ką nors nunešti ar pavogti. O kita moteris kalėjimo prižiūrėtoja tebekiša leteną krūtinėje ir išangėje. Kuris buvo žeminantis ir šlykštus. Ir tikriausiai ne tik Rosa, todėl prižiūrėtoja lipo plikomis pirštais, nesivargindama užsimauti pirštines.
  Rose ištvėrė, nors ją žemindavo, gėdijosi ir net įskaudino. Matronos nagai labai subraižė švelnias, intymias vietas gimdoje ir penktą tašką.
  Bet pagaliau baigėsi kankinančios jau visiškai nereikalingų paieškų valandos.
  Ir Rosa vėl buvo surakinta antrankiais ir vedama. Jauna moteris net su nuostaba pagalvojo: ar tikrai ją užrakins ir kamerą nuoga? Bet negali būti. Kaliniams įstatymiškai neleidžiama būti nuogiems. Taip, bent kai kuriuos batus ji privalo atiduoti.
  Bet jie tikrai nuvežė ją į rūbinę. Kur jie turėtų išduoti oficialius drabužius, jei nėra leidimo, dėvėkite savo. Rose buvo padovanota tik dryžuota suknelė ant nuogo kūno. Suknele vietoj pavardės buvo pasiūti numeriai.
  Rosa paklausė:
  - O kelnaitės ir liemenėlė?
  Matrona griežtai atsakė:
  - Yra specialus komendanto įsakymas, neduokite jums oficialių apatinių ir liemenėlės!
  Rose nustebusi paklausė:
  - Kodėl taip?
  Kalėjimo prižiūrėtojas griežtai atsakė:
  - Gali ant jų pasikabinti!
  Jaunoji revoliucionierius išskėtė rankas:
  - Kodėl aš kvailys pasikoręs? Daugiausia po kelių mėnesių būsiu paleistas!
  Matrona piktai linktelėjo galvą.
  - Visi taip sako, bet sėdi metų metus!
  Rosa dabar buvo tik dryžuota suknele aukščiau kelių ir basomis, basomis kojomis.
  Jauna moteris pažvelgė į lentyną. Buvo daug įvairių batų, nelabai patrauklių išvaizdos. Bet jos basos kojos buvo šaltos. Ją sukrės kratos ir kitų procedūrų pažeminimas, ji nekreipė dėmesio į šaltas, drėgnas, betonines kalėjimo grindis. Bet dabar ji tiesiog dreba.
  Rosa niūriu tonu suriko:
  - Mano kojos šąla, duok bent batus!
  Kalėjimo prižiūrėtojas griežtai atsakė:
  - Komendanto specialus įsakymas! Dėl ypatingo politinio kalinio pavojaus areštinėje draudžiama avėti batus, nes juos galite naudoti kaip karinį ginklą, mėtyti daiktus!
  Rose atsidususi pastebėjo:
  Bet kalėjime taip šalta! Galiu peršalti ir susirgti!
  Matrona ją nuramino:
  - Mes turime gerą ligoninę! Ir šiaip nustokite ginčytis. Ir jie jus gerai sumuš!
  Revoliucionierius nustebo:
  - Ar mušimai neatšaukiami?
  Kalėjimo prižiūrėtojas linktelėjo.
  - Per karą jie buvo vėl įvesti! Taigi nusižemink, gražuole - būsi vientisesnė! Ir basų kojų sąskaita kaliniai greitai prie to pripranta. Ir netrukus lauke bus šilčiau, jau pavasaris ir jausitės geriau. O jei turite draugų laukinėje gamtoje, tegul siunčia daugiau davinio. Taigi tik maža dalis pasiekia kalinius!
  Rose energingai linktelėjo.
  - Aš tai žinau! Korupcija sunaikins Vokietiją!
  Kalėjimo prižiūrėtojas sumurmėjo:
  - Kaip Rusija!
  Jauna moteris vėl buvo surakinta antrankiais ant riešų ir jos tikėjo basa, su kalėjime, trumpa suknele, kaip Spartako laikų verge kalėjimo koridoriuose.
  Kamera dabar laukė Rose. Be to, jai labiau patiktų bendras nei vienas. Bendroje kameroje šilčiau ir yra su kuo pasikalbėti. Be to, moterys kvepia daug maloniau nei vyrai, ir jai su jomis būtų gerai.
  Norėdama bent kiek pakelti nuo skausmo, pažeminimo, šalčio nuogomis, nuo šalčio šąlančiomis moteriškomis pėdomis, betoninėmis grindimis, Rožė dainavo:
  Žiema jau blėsta
  Štai pavasario saulė...
  Išmintis užkariavo gamtą,
  Mokslinėse paieškose ir žygiuose!
  
  Upeliai skamba - sniego pusnys tirpsta,
  Kur sidabrinis kilimas - upelis.
  Gvazdikai gausiai žydi gegužės mėnesį,
  Ir mūsų draugystė neišsilieja!
  
  Mes mylime gamtos dukras
  Kai pavasarį auga grybai...
  Ne, žinote, kad blogas oras
  Kaip lyja Kristaus malonė!
  
  Gamta atgyja pavasarį
  Krištolinis ledas suskilo.
  Tikiu, kad planeta taps rojumi,
  Tegul piktoji ugnis neuždega pasaulio!
  
  Juk kiekviena gėlė yra visata,
  Blakė irgi nori gyventi.
  Visų likimas geresnis - kūryba,
  Bet vargšas zuikis, tu esi žaidimas.
  
  Kaip paaiškėjo, yra daug baimės,
  Su grožiu tenka daug kentėti...
  Kartais dejuodami prašome Dievo -
  Padėkite mums džiaugtis ir svajoti!
  
  Bet kas yra pyktis pasaulyje,
  Tai, kas pradėjo mus sukti kaip tornadas,
  Bet Dievas atsakė - tai yra,
  Tu netapai tinginys kaip lokys!
  
  Galų gale, jei pats bananas nukrito,
  Net plūgo nepakinkysi.
  Šventųjų veidai iš ikonų linkteli,
  Jokių ananasų - pasėkite rugius!
  
  Na, tas darbas veda į sėkmę,
  Jis padarys mūsų lenktynes stipresnes!
  Ir klestėjimas neskuba,
  Nereikia kačių šykštumo!
  
  Atlygis ateis - bus jėgų,
  Ir mes prikelsime tuos, kurie krito mūšyje!
  Bausmė ištiks, žinok Judai,
  Melas ir apgaulė bus atkeršyti!
  Rosa pagaliau buvo atvesta prie masyvių durų, ant kurių buvo išmuštas grėsmingas skaičius "13". Jai buvo nuimti antrankiai, jauna moteris pajuto palengvėjimą, kai trynė išsekusius, sumuštus riešus. Taip, surakinta antrankiais ir skausminga ir žeminanti tuo pačiu metu.
  Ji buvo nuvežta į kamerą. Viduje buvo šiek tiek šilčiau nei lauke, buvo šildymas. Kameroje pasirodė dviguba, joje buvo mergina raudonais plaukais. Gana graži, ir ji miegojo su antklode. Pabudusi ji pasuko švelnų veidą ir paklausė:
  - Nauja mergina?
  Kalėjimo prižiūrėtojas linktelėjo.
  - Politinis! Manau, kad jums abiem bus daug įdomiau!
  Rose pastebėjo:
  - Neturiu patalynės?
  Matrona nusijuokė.
  - Tam, kad būtumėte nuolaidesni ir kuo greičiau paliudytumėte, iš jūsų atimamos pagalvės, antklodės, čiužinys. Atsigulsi ant plikų lentų, sušalsi ir greičiau paliudysi prieš savo bendrininkus ir bendrininkus!
  Rosa piktai trypė basa koja ir suriko:
  - Nelauk!
  Sunkios, masyvios kameros durys už jos girgždėdami trinktelėjo.
  
  PASAULIS BE ANTRASIS PASAULINIS KARAS
  ANOTACIJA
  Chamberlainas nedrįso paskelbti karo Trečiajam Reichui po Lenkijos puolimo, Prancūzija taip pat nepateko į konfliktą viena. Po Lenkijos pralaimėjimo ir jos padalijimo tarp SSRS ir nacistinės Vokietijos prasidėjo ilgas taikos laikotarpis, žmonijos raida pasuko kitu keliu.
  . 1 SKYRIUS
  Ypatingas pasaulis iš alternatyvios istorijos. Jame Chamberlainas turėjo nuovoką neskelbti karo Lenkiją užpuolusiai Vokietijai. Ir, žinoma, Prancūzija neįstojo į karą be Anglijos.
  Hitleris ir Stalinas pasidalino Lenkiją. Tada buvo Baltijos valstybių padalijimas ir draugystės bei sienų sutarties pasirašymas.
  Buvo tikras karas su Suomija. SSRS, didelių nuostolių kaina, vis dėlto sugebėjo užimti dalį teritorijos, pralaužti gynybos liniją ir užimti Vyborgą.
  Kol kas viskas sekėsi gerai. Tačiau bandymas atimti Moldovą iš Rumunijos susidūrė su Hitlerio pasipriešinimu. Pavyzdžiui, ar ne per daug Stalinas nori?
  Bet Hitleris ir Stalinas asmeniškai susitiko ir susitarė, kad SSRS bus atiduota Moldavija, ir ši dalis buvo baigta.
  Tada atėjo ilgas ramybės laikotarpis. Japonija neišdrįso viena kovoti su JAV ir Britanija. O Hitleris tebevirškino Lenkiją, kurios nemaža dalis tapo Trečiojo Reicho dalimi. Stalinas irgi, išplėtęs imperiją, patyręs sunkaus karo su Suomija, niekur nelipo.
  SSRS Trečiasis penkerių metų planas buvo oficialiai įvykdytas ir perpildytas. Tada jie užėmė ketvirtą. Ir tai buvo perpildyta. O penktajame penkerių metų plane jie pradėjo mažinti kainas ir kelti pragyvenimo lygį.
  Stalinas mirė 1953 metų kovą... Pagal kai kuriuos pranešimus jis galėjo būti nunuodytas. Po intrigų valdžią užgrobė Nikita Chruščiovas. Tada įvyko dvidešimtasis kongresas ir asmenybės kulto atskleidimas. Ir idėja sukurti komunizmą iki 1980 m.
  Iki to laiko branduoliniai ginklai pasirodė Vokietijoje, JAV, Didžiojoje Britanijoje ir SSRS.
  Hitleris istorijoje išliko kaip visiškai normalus lyderis be Holokausto. Buvo tik keli įstatymai, varžantys žydų teises. Lenkai taip pat pamažu gavo Vokietijos pilietybę ir lygias teises. Penkiasdešimt penktaisiais metais Varšuvos gubernija tiesiogiai pateko į Trečiąjį Reichą. 1960 m. čekai ir lenkai gavo Vokietijos pilietybę. Vokietija pirmoji pasaulyje paleido į dangų palydovą ir išsiuntė į kosmosą žmogų.
  O 1961 m. balandžio 20 d. prasidėjo pirmasis pilotuojamas skrydis į Mėnulį. Tai puikus renginys.
  Trečiasis Reichas yra didelė šalis, bene didžiausia Europoje. Jai priklauso Čekijos Respublika, Sudetų žemė, Austrija ir Lenkija. Be to, vokiečiai už piniginę kompensaciją 1914 m. be karo įsigijo dalį Danijos. Tada buvo referendumas. Referendumai taip pat buvo surengti Lenkijoje ir Čekijoje. Atsirado ekonomiškai išsivysčiusi ir stipri valdžia. Be to, Didžioji Britanija taip pat sutiko grąžinti Namibiją vokiečiams Afrikoje, taip pat už piniginę kompensaciją.
  Beveik neturėdamas kitų karų, išskyrus konfliktą su Lenkija, Hitleris išplėtė Trečiąjį Reichą. Vienintelės problemos buvo tik su Prancūzija. Tačiau čia nedidelė Lotaringijos dalis, kurioje daugiausia gyveno vokiečiai, po referendumo buvo grąžinta Vokietijai. Bet 1914 m. sienos nebuvo atkurtos. Ir tai erzino daugelį vokiečių.
  Tačiau prancūzai sudarė karinį aljansą su SSRS, ir tokiu atveju ji būtų išvykusi kautis dviem frontais. Raudonoji imperija, išvengusi Antrojo pasaulinio karo, buvo ekonomiškai labai stipri, palyginama su JAV ir Vokietija, turėjo daug gyventojų. Taigi su ja kovoti pavojinga.
  Be to, Didžioji Britanija taip pat turėjo susitarimą su Prancūzija. Kuri, skirtingai nei tikroji istorija, išlaikė savo kolonijas ir buvo kariniu požiūriu labai galinga.
  Tačiau Kinija liko susiskaldžiusi ir silpna, iš tikrųjų ją į įtakos sferas suskirstė pirmaujančios pasaulio galios. Japonija ilgą laiką kovojo Kinijoje ir sugebėjo dalį jos išlaikyti savo kontrolėje. Kitos šalys ten turėjo savo sostinę. SSRS išlaikė Mongolijos kontrolę, kuri grynai formaliai išlaikė savo nepriklausomybę.
  Hitleris vis dar gyvas. Jam septyniasdešimt dveji metai. Jis nerūko, nevartoja alkoholio, yra vegetaras ir vis dar treniruojasi ant simuliatorių. Fiureris yra apsėstas savo sveikatos. Jis taip pat turi sūnų ir dukterų, nors jie buvo gauti dirbtinio apvaisinimo būdu. Kai kurių sūnų - daugiau nei šimtas. Vyriausiajam iš jų - jau septyniolika metų. Sunku tinkamai pasirinkti įpėdinį. Taigi fiureris vis dar suinteresuotas gyventi savarankiškai. O Trečiajame Reiche dirbama pratęsiant diktatoriaus gyvenimą.
  Septyniasdešimt dveji metai tikrai nėra senas žmogus. Taigi fiureris taip pat mėgsta pramogas. Pavyzdžiui, kovos be taisyklių.
  Ten jie, žinoma, nekovoja iki mirties - Trečiasis Reichas gana civilizuotas ir keistas. Ir Hitleris visai nesuvokiamas kaip pabaisa, nors lyderis tikrai yra autoritarinis.
  Jis sugebėjo beveik be nuostolių nugalėti Lenkiją ir išplėsti teritorijas mažai kariavęs arba visai nekariavęs. Vokietijos žmonės jį dievina, o kitų šalių tautos jį gerbia. Net Nikita Chruščiovas su juo elgiasi pagarbiai. Be to, SSRS atsiliko kosmose.
  Stalinas buvo neabejingas raketoms, o Nikitai Chruščiovui kol kas pavyko tik pasiųsti į kosmosą pilotą.
  O dabar vokiečiai paleidžia raketą į Mėnulį. Ir yra dvi mergaitės ir vienas berniukas. Ir tai puiku.
  Fiurerio gimtadienio ir raketos paleidimo garbei buvo surengtos visos šalies šventės.
  Didžiulis Berlyno stadionas pilnas žmonių. Artėja įvairios sporto varžybos. Ir žinoma kovoja be taisyklių. Ką Hitleris taip mėgsta.
  Fiureris, žinoma, paseno, bet vis tiek atrodo daugiau ar mažiau, nors yra pilkšvas, o ant jo galvos atsidūrė šviesus plikas lopas. Ir ūsai papilkėjo, o figūra buvo šiek tiek palinkusi. Fiureris valdžioje jau dvidešimt aštuonerius metus. Su juo Vokietija turi vieną pirmųjų ekonomikų pasaulyje, o gal net ir pirmąją. SSRS, JAV ir Trečiasis Reichas dabar yra labai arti nacionalinių pajamų. Taip, Didžioji Britanija vis dar stipri dėl kolonijų. Japonija pradėjo kilti - užsitęsęs karas su Kinija ją išsekino. Tačiau pasaulis yra daugiapolis.
  Hitleris yra puikus, bet ne pats aukščiausias. Jungtinėse Valstijose dabar yra naujas, jaunas prezidentas Johnas F. Kennedy, Prancūzijoje ir Didžiojoje Britanijoje taip pat valdo gana jauni valdovai. Nikita Chruščiovas - tik apgailėtinas šešėlis Stalino fone, nors ir kalba apie komunizmą.
  Galbūt iš visų pasaulio lyderių Hitleris yra legendinis, populiariausias, charizmatiškiausias ir didysis, nepaisant savo amžiaus, dar nepraradęs blizgesio ir energijos.
  Šiuo metu jis žiūri į kovas per specialų ekraną. O iš viršaus spalvoti monitoriai rodo Koliziejaus vaizdą.
  Gražus, šviesiaplaukis dvylikos ar trylikos metų berniukas išeina kautis. Jis yra su reljefiniais raumenimis, su kai kuriais sportiniais šortais ir basas. Berniukas mūvi pirštines. Ir jis eina prie muzikos.
  Kaip ir senovėje, Trečiajame Reiche nevyksta kovų ant kardų. Nes šalis nepateko į barbarizmą.
  Atvirkščiai, Vokietija tapo pavyzdinės tvarkos šalimi, kurioje nusikalstamumas yra žemiausias pasaulyje, o nedarbo lygis nulinis. Ir jai kažkaip nejauku ringe žudyti žmones.
  Berniukas vilkėjo mėlynus šortus ir nusilenkė fiureriui ir jo palydai bei visoms keturioms stadiono pusėms. Minia jį džiūgavo.
  Diktorius paskelbė:
  - Berlyno čempionas, pravarde "Pelė", tarp vaikų iki dvylikos metų kovos dėl Trečiojo Reicho čempiono titulo.
  Matyti, kad berniukas labai geras.
  O dabar vėl skamba muzika ir išlenda kitas kovotojas. Taip pat berniukas, maždaug tokio pat ūgio ir svorio kaip jis. Ir taip pat šviesiaplaukis, ir labai raumeningas. Tik jo sportinės kelnės raudonos, o veidas stangresnis. Žinoma, abu berniukai basi krūtine ir basi. Jie kovos pagal prancūzų bokso taisykles ir rankomis bei kojomis.
  Antrasis berniukas buvo paskelbtas:
  - Trečiojo Reicho vicečempionas kovose be taisyklių iki dvylikos metų.
  Berniukas taip pat nusilenkė fiureriui ir visoms keturioms stadiono pusėms. Pravarde "Aligatorius".
  Teisėja buvo stambi ir aukšta moteris odiniu kostiumu. Čempionato kova vyko penkiolika raundų po tris minutes. Bet dažniausiai tai baigiasi anksčiau.
  Vaikai nusilenkė vienas kitam. O palyda ir pats Hitleris lažinosi. Žinoma, ką fiureris apsivelka - paslaptis, antraip visi darys taip pat, kaip jis. Arba atvirkščiai...
  Žilaplaukis ir pavargęs Adolfas žiūri pro žiūronus. Jis labai mėgsta raumeningus berniukus, todėl atrodė, kad jie sugebėjo sugrąžinti jėgas nusilpusiam tironui. Fiureris net miega specialios svastikos formos lovoje. O aplink jį - keturios jaunos sportiškos merginos ir keturios paauglės - labai raumeningos ir stiprios. O Hitleris sapne tarsi pasikrauna energijos. Be to, pagyvenęs diktatorius kūdikiams ima pieno vonias.
  Kartkartėmis fiureriui taip pat perpilamas jaunas kraujas - iš berniukų, stipriausių Trečiojo Reicho atletų.
  Hitleris nenori mirti. Ir jis turi dar keletą planų. Blogai, kad SSRS ir Prancūzija yra aljanse su Britanija. Kovoti dviem frontais yra per daug nuotykių kupina ir savižudiška. Vokietija jau pralaimėjo vieną tokį karą dviejuose frontuose. Taigi nėra prasmės lipti ant to paties grėblio kaip Vilhelmas II.
  Norėčiau susitarti dėl karo viename fronte. Ar su Vakarais prieš SSRS arba su SSRS prieš Vakarus. Bet kad du frontai ant kaklo nekabintų.
  Tačiau Nikita Chruščiovas nenorėjo jungtis su Hitleriu. Prancūzijoje jie taip pat nenori aljanso su autoritariniu diktatoriumi, nes yra demokratija ir valdžios pasikeitimas.
  Ir Hitleriui buvo sunku. Gyvenimas praeina, o tu vis dar neįveikei nei prancūzų, nei rusų, nei nieko rimto.
  Nors, kita vertus, Trečiasis Reichas pavergė beveik visas žemes, kuriose gyveno vokiškai kalbantys žmonės. Ir dabar Vokietija yra didesnė ir didesnė nei buvo prieš pasaulinį karą. Tai pasaulis, tad antrojo dar nebuvo.
  Gongo signalui vaikinai pradėjo muštis. Jie smogė abiem pirštinėmis ir basomis kojomis. Fiureriui labai patiko, kai berniukai ne vyresni nei penkiolikos metų, o mergaitės buvo basi. Tai įjungė diktatorių.
  Berniukams tokie apvalūs, rožiniai aukštakulniai ir grakštus pado išlinkimas. Jie yra atletiški, o žaidimo raumenys tokie įspausti, o gyslos matomos. Fiureris iš arti pažiūri į berniukų kojas ir apsiveja. Tai tikrai puiku. Jie yra įdegę, jų oda blizga, raumenys rieda, nuostabūs.
  Ir berniukai muša vienas kitą. O basos kojos ima ir atsitrenkia arba į gynybą, arba į galvą. Matyti, kad berniukai turi gražių virvių. Pilvo raumenys sukrauti šokoladinėmis plytelėmis, krūtys yra tarsi skydai, o berniukų raumenys juda. Tai užburia.
  Hitleris atsiduso. Kaime jis vis dar buvo lyderis ir lyderis, tačiau gimnazijoje jį užėmė kiti vaikinai. Ir būsimam fiureriui buvo sunku, ir jis tiesiogine prasme pabėgo iš ten.
  Tačiau nepaisant to, Hitleris mylėjo vaikus. Šie vaikinai tokie gražūs. Ir jų treniruoti kūnai yra labai raumeningi, o raumenų reljefas yra nuostabus.
  Gaila, kad jie turi vienas kitą daužyti. Štai ir praėjo pirmasis turas - vaikinai išsiskirstė.
  Hitleris manė, kad būtų puiku surengti kovą, kad ji būtų su kardais. Ir taip, kad kovotojai pjauna ir kraujas tekėjo kaip upelis.
  Tai pasirodė tikrai puiku. Ir tada, kai berniukas nukris, jie sudegins jo nuogą kulną raudonai įkaitusia geležimi.
  Fiureris savo fantazijose dažnai įsivaizdavo kankinimus. Ypač kai berniukų ir mergaičių basos kojos dega ugnimi.
  Ir net paslapčia piešė tokius paveikslus. Bet jis tikrai nieko nekankino. Prieplauka valstybės vadovui, vienai didžiausių pasaulyje, neatrodė, kad nusilenktų iki tokio lygio.
  Tačiau jo vadovaujami filmai buvo kuriami. Štai pasaulinio karo pavyzdys. Rusai rytų fronte pagavo vokietę. Ir, žinoma, jie išrengė ją, palikdami tik kelnaites ir liemenėles, ir važiavo basomis per sniegą.
  Fiureriui šis filmas patiko. Net ir po to vokietė Gerda buvo nuplakta ir išauginta.
  Taip, tai buvo gražus filmas. Tačiau fiureris kūrė ir filmus, paremtus alternatyvia istorija. Ten Hitlerjugendo berniukai buvo sugauti SSRS. O per sniegą ir šaltį varė vien keturiolikmečiai šortais. Ir net ant nuogų liemens užpylė ledinio vandens, todėl jie parausdavo.
  Hitleriui tai patiko. Taip, kai berniukai yra kankinami ir žeminami, tai yra pasislėpusio sadisto lyderis. Valdant fiureriui, žmonės nebuvo deginami krosnyse, bent jau šiame pasaulyje, bet jis gavo malonumą iš kankinimų ir pažeminimo.
  Be to, fiurerio kūnas jau yra nuskuręs. Ir energija ne ta pati. Ir jums reikia kuo nors save išlaikyti.
  Fiureris vėl stebi kovą. Berniukų kūnai blizga nuo prakaito, o mūšio įkaitintų raumenų reljefas tapo dar aštresnis.
  Kova beveik lygi. Abu berniukai vienodo svorio ir ūgio. Aligatorių berniukas atakuoja daugiau, bet daugiausia smūgiuoja blokais. O pelė kartais kontratakuoja.
  Hitleris galvoja, kaip gera vis dėlto būti berniuku. Jie nuolat linksmai šypsosi. Šie vaikai visada šypsosi ir juokiasi dėl bet kokios priežasties. Ir dabar jis išmoko juoktis.
  O, ši prakeikta senatvė, kai viską darai per prievartą. Ir nebėra buvusio gyvenimo džiaugsmo. Ir net gladiatorių kovos vargina.
  Švieži jaunystės įspūdžiai - kitas reikalas. Fiureris turi milijonus merginų, pasiruošusių atsiduoti, bet noro beveik nėra. Tik suleidus testosterono, atsiranda jėgos ir hormonų antplūdis. Vokietijoje nėra sukurtos medicinos. Štai, pavyzdžiui, kokius nuostabius dantis jie padarė fiureriui - tiesiog perlų blizgesį.
  Ir yra įvairių anabolikų. Hitleris vis dar tikisi, kad jis gyvens iki dvidešimt pirmojo amžiaus. Ko pirmiausia reikia Vokietijai. Ir tada galbūt bus nustatytas įpėdinis. O gal mokslininkai ras būdą, kaip jį patį padaryti nemirtingą.
  Laboratorijos prie to jau dirba. Hitleris spinduliuoja pasitikėjimu ir baime.
  Štai Čerčilis už jį vyresnis, bet gyvas, net jei ir ne visai sveikas. Ruzveltas ir Stalinas jau mirę, o Ruzveltas gana seniai. Chamberlainas simpatizavo Vokietijai. Nors jis ir grasino atidaryti antrąjį frontą, jeigu būtų užpultas Lenkija, jis nedrįso. Savo ruožtu fiureris nekariavo su SSRS. Nors progų buvo. Tačiau SSRS turėjo per stiprius tankus. Turėdamas tik šešias divizijas su lengvais tankais, fiureris neišdrįso ten kovoti su monstru.
  Nors buvo ruošiamasi karui. Keturiasdešimt trečiaisiais metais "Panteros" pasirodė Vokietijoje. Automobilis neblogas, bet per sunkus ir brangus. SSRS buvo KV serija. Hitleris tada nedrįso kovoti. Trečiajame Reiche pasirodė reaktyviniai lėktuvai ir FAA raketos. Bet kame problema. Po Chamberlain mirties pasirodė Churchillis, kuris suartėjo su Stalinu. Taip, ir Prancūzijoje vyriausybė buvo linkusi į aljansą su Raudonąja imperija.
  Didelės viltys Trečiajame Reiche buvo siejamos su diskotekomis.
  Tačiau iš tikrųjų jie savęs nepateisino. Transporto priemonės pasirodė per brangios ir pažeidžiamos šaulių ginklų. Per karo veiksmus jie negalėjo padaryti lūžio.
  Keturiasdešimt penktaisiais metais pasirodė "Pantera" -2. Tuo metu ji buvo labai geras tankas. Pistoletas yra 88 mm ir 71 vamzdžio ilgio, o korpuso priekiniai šarvai yra 100 mm nuožulni kakta, 60 mm šonai su nuolydžiais, o bokšto kakta yra 120 mm su 150 kauke, taip pat yra šešiasdešimt šonų. . Viso yra penkiasdešimt trys tonos, o variklis - 850 arklio galių. Automobilis pasirodė esąs galingiausias vidutinis bakas pasaulyje. Nors koks vidurkis, jei svoris viršija penkiasdešimt tonų?
  Hitleris buvo iš dalies patenkintas šia mašina. Bet garantijų gauti nei iš SSRS, nei iš Prancūzijos nebuvo įmanoma. Be to, Vakarai padarė nuolaidų ir už pinigus perleido dalį Danijos, nedidelę dalį Prancūzijos ir buvusią Vokietijos koloniją Namibiją. Tai patenkino vokiečių žmones. Sustiprėjo ir SSRS. Vietoj KV serijos tankai pasirodė labiau pažengę iš IS serijos.
  Hitleris vis atidėliojo naują karą. Jungtinėse Valstijose jie lėtai dirbo prie atominės bombos. Vokietijoje irgi neskubėjo, SSRS - taip pat.
  Tačiau technologijos išsivystė.
  Panther-3 buvo dar vienas tankas iš pasenusios serijos. Jame pistoletas buvo dar galingesnis nei 105 mm 70 EL, o priekiniai bokšto šarvai buvo 185 mm, o korpusas - 150 mm su nuolydžiais, o šonai - 62 mm. Mašinų svoris siekė šešiasdešimt vieną toną. Tačiau tai kompensavo galingesnis 1200 arklio galių variklis. Taip pasirodė automobilis. Pradėtas gaminti 1947 m. Tikrai geras tankas. Tačiau SSRS taip pat gavo T-54, kuris svėrė tik trisdešimt šešias tonas ir buvo šiek tiek prastesnis už vokietį šarvais ir ginklais. Bokšto priekiniai šarvai buvo dar storesni - net 200 mm. Ir pistoletas yra šiek tiek silpnesnis - 100 milimetrų ir 900 metrų per sekundę, pradinis sviedinio greitis. Tačiau vokietis turi kiek didesnį kalibrą - 1000 metrų per sekundę.
  Ir tada karas nebepasikartojo.
  Panther-4 pasirodė penkiasdešimt pirmaisiais metais. Ji jau buvo kitokia išdėstymo schema. Variklis ir transmisija yra viename bloke, o pavarų dėžė yra ant variklio. Bako aukštis sumažėjo. Paaiškėjo, kad automobilis sveria 70 tonų ir 1500 arklio galių dujų turbininis variklis, 250 mm priekiniai šarvai ir 170 mm šoniniai šarvai su 105 mm pistoletu ir 100 EL vamzdžio ilgiu. Ši mašina jau iš tikrųjų buvo sunki ir labai galinga... Su ja kovoti galėjo tik sovietinis tankas IS-7, kuris buvo gaminamas labai mažais kiekiais. O T-54 buvo daug silpnesnis.
  O penkiasdešimt aštuntų metų pabaigoje pasirodė "Pantera" -5. Savo storiu jis buvo panašus į Panther-4 pagal šarvų storį ir ginkluotę, tačiau su didesniais pasvirimo kampais ir lengvesniu šešiasdešimt trijų tonų svoriu, galingesniu 1800 arklio galių varikliu. Tankas buvo vikresnis ir manevringesnis.
  Tai pagrindinis vokiškas automobilis. SSRS IS-7 buvo nutrauktas. Tik T-10 išliko toks pat sunkus, bet sveriantis penkiasdešimt tonų. Ir be T-54 pasirodė tik T-55, šiek tiek galingesnis ginkluote.
  Apie technologijas galima kalbėti ilgai. Hitleris asmeniškai užsiėmė tam tikrų rūšių ginklų priėmimu. Nikita Chruščiovas labiau domėjosi raketomis. Raketų tankai pasirodė ir Vokietijoje. Jie labai stiprūs kaip sovietiniai. Hitleris labai norėjo stoti į karą. Vandenilinė bomba dar nesukurta, o atominių bombų yra palyginti nedaug. Ir jūs galite rizikuoti ir įsivelti į konfliktą.
  Hitleris tikrai nori kautis rytuose. Italija pasirengusi pasipriešinti SSRS. Jį valdo Musolinio sūnus, bet Benedito mirė. Ir jo sūnus, aršus antikomunistas ir ideologinis fašistas, kartu su Vokietija yra pasirengęs kovoti su SSRS, bet su sąlyga. kad Prancūzija ir Britanija parodys neutralumą.
  Ir Japonija taip pat gali atidaryti frontą rytuose. O Vokietija dar gali prijungti Suomiją, Vengriją, Rumuniją, Slovakiją. Galbūt ir Bulgarija su Jugoslavija ir net Švedija.
  Čia tokie gali būti sąjungininkai. Hitleris pirmiausia turi įtikinti prancūzus jiems nesikišti. Tačiau su Britanija susitarti lengviau. Jie taip pat sako, kad komunizmo nėra. O JAV Kenedis yra tamsus arklys.
  Hitleris dar neprarado savo užsidegimo. Tačiau eiti į karą yra morališkai sunku.
  Čia vaikinai kovoja jau tryliktą raundą. Vaikai buvo pavargę, judesiai tapo vangesni.
  Fiureris atsidūsta. Su amžiumi apsispręsti dėl karo darosi vis sunkiau. Vaikai yra agresyvūs ir kovoja. Tačiau jų smūgiai lengvi ir linksmi. Jie pliaukštelėjo vienas kitam ir pabėgo.
  Tačiau suaugusiems taip nėra. Hitleris šiame pasaulyje laimėjo tik vieną karą su Lenkija. Ir to neužtenka dvidešimt aštuoneriems valdymo metams.
  Tačiau, kita vertus, vokiečiai išvengė nuostolių ir žalos.
  Tačiau Vokietija yra labai apgyvendinta. Didelis gimstamumas ir daug vaikų.
  Berniukai kovoja. Ir matosi, kaip vaikai sunkiai kvėpuoja.
  Fiureris vėl pagalvojo, šį kartą apie lėktuvus. Reaktyvinė armija Trečiajame Reiche yra labai išvystyta. Yra net gana gerų patobulinimų ir gamybos orlaivių. Ypač ME-462. Lėktuvas taip pat yra labai galingas ir destruktyvus.
  Ir raketų paleidimo įrenginiai. Tai taip pat labai galinga mašina.
  Atsirado ir disko formos malūnsparniai. Jie yra labai judrūs ir judrūs.
  Juos sukūrė dizaineris Tankas. Jam taip pat priklauso reaktyviniai naikintuvai TA-383, kurie yra labai geros kovos mašinos. Vokiečiai taip pat turi beuodegių bombonešių, galinčių bombarduoti net JAV teritoriją.
  Vaikai baigė kovoti. Taigi niekas nenukrito.
  Pagal taškus jie pergalę atidavė vicečempionui "Alligator".
  Berniukai išsiskirstė. Po to, kai merginos pasirodė su bokso pirštinėmis. Jie buvo basi ir su bikiniais.
  Taip pat buvo įdomi kova su rankomis ir kojomis.
  Hitleris norėjo, kad Trečiasis Reichas turėtų stebuklingą ginklą. Tačiau kol kas ne viskas pavyko. Vokiečių raketų technologija yra geriausia pasaulyje. Taip pat yra vandenilinės bombos patobulinimų. Jis dar nebuvo sukurtas nė vienoje pasaulio šalyje, bet ginklas yra baisus.
  Pats fiureris jaunystėje skaitė Velsą ir norėjo, kad Trečiasis Reichas turėtų šilumos spindulius ar lazerius.
  Tačiau iki šiol nepavyko sukurti veiksmingos kovinės instaliacijos. Galbūt nebent akliems oponentams, bet net ir tai yra pernelyg sudėtinga. Taip pat Trečiajame Reiche buvo kuriamos skraidančios lėkštės. Disko formos prietaisai neparodė savo kovinio efektyvumo. Tačiau kilo mintis juos apvynioti laminarine srove, kuri išpūstų sviedinius ir skeveldras į šonus.
  Taigi diskelis bus visiškai nepažeidžiamas.
  Merginos ėmė daužyti viena kitą basomis kojomis. Jie taip pat yra atletiški ir raumeningi. Ir spardytis gana aktyviai.
  Ir tada vienas iš jų laikė kumščiais trigubą, kitas jai atsakė. Tai tikrai puiku.
  Hitleris nusijuokė:
  - Aš nesu apgailėtinas vabzdys - vėžlys superpabaisa.
  Ir jis įsivaizdavo, kaip karšta geležis degina pliką, apvalų merginos kulną. Mūšiai nepriėmė Antrojo pasaulinio karo masto, tačiau jie parodė savo lygį.
  Merginos čia tokios nuostabios - tiesiog puikios. Jie yra aukščiausios klasės.
  Dėl to fiureris sugalvojo eilėraščius;
  Apie šią basą merginą
  negalėjau pamiršti..
  Atrodė, kad grindinio akmenys,
  Kankinkite gležnų kojų odą!
  Taip, tai įdomios merginos.
  Štai viename filme jie parodė, kaip buvo kankinama Joana d'Ark. Ją, beje, suvaidino žavi blondinė. Ir kankinimas buvo natūralus. O merginos basos kojos degė mirktelėjimu.
  Hitleriui tai labai patiko. Žana drąsiai stovėjo ant stovo. Ir jos nuogi kulnai pūslėjo. O ant nugaros ir sėdmenų karts nuo karto nukrisdavo rykštė.
  Tada jie suėmė ją žnyplėmis už raudonų krūties spenelių. Kas yra visiškai puiku. Kaip tai įjungė Hitlerį.
  Pavyzdžiui, jie paėmė nuogą merginą ir užtempė ją ant stovo. Ir išdėliokime botagais. O karys vis dar buvo deginamas įkaitusia geležimi. Ir labai skauda. Tačiau tuo pačiu mergina džiaugiasi, kai ją kankina.
  Ypač kai karšta geležis glosto nuogą kulną.
  Tai tikrai įdomu.
  Merginos kovojo. Ir vienas iš jų smogė šviesiaplaukei kita basa koja į smakrą. Raudonplaukė gražuolė pargriuvo. Teisėjas pradėjo skaičiuoti.
  Raudonplaukė įsitempė ir su valios pastangomis pašoko.
  Kova vėl tęsėsi.
  Adolfas Hitleris sušnypštė:
  - Dar truputi, dar truputi,
  Paskutinė kova pati sunkiausia!
  Ir aš noriu užkariauti visą pasaulį,
  Planeta, kad Vokietija taptų motina!
  Fiureris tai padarė ne itin gerai, o jo balsas užkimęs. Bet bet kuriuo atveju - diktatoriaus egzekucija.
  O merginos kaunasi, jų raumeningi kūnai blizga nuo prakaito. Nuostabūs pavogimai.
  Fiureris pagalvojo, ką jaučia moteris, kai ją išprievartauja? Skausmas ar orgazmas, ar abu?
  Tapk moterimi! Ir eik į panelę!
  Tai net juokinga!
  Jei einate į skydelį
  Tu esi žvaigždė, būsi kaip Emmanuelis!
  Ir apskritai puiku!
  Fiurerio galvoje šokinėjo sparnuoti aforizmai;
  Jei riba pasiekta - eik į chaosą!
  Sąžinė yra pati brangiausia prekė iš tų, kurios neparduodami - nors daugelis nori mokėti papildomai, kad atsikratytų šios vertės!
  Įsimylėję tik poetai duoda naudingų patarimų!
  Meilė yra toks žaidimas - kur dar trečias priedas!
  Kuo meilė skiriasi nuo draugiško vakarėlio - trečio niekada nepašauksi!
  Skaičius trys simbolizuoja harmoniją - bet ne šeimos gyvenime!
  Pavydas yra menkaverčių žmonių jausmas - jie silpni protu, net gailisi vargšų!
  Lengviau pragare pastatyti sniego senį nei susirasti pasiaukojantį kunigą!
  Sąžiningas popsas - baltas velnias!
  Bažnyčia kaip parduotuvė - be pinigų neikite!
  Kad ir koks didelis būtų kumštis, antrankiai vis tiek tiks!
  Geriau pataikyti vieną kartą, nei pasakyti šimtą kartų!
  Dažniausiai išgryninate dėl nesuinteresuotumo!
  Ant godžios burnos - yra snukis!
  Kas mėgsta seksą, turi šviesų protą ir gerą širdį - kaip ir yra pasiruošęs dalytis malonumu su partneriu!
  Karas yra gyvenimo mokykla - kurią geriau praleisti!
  Dauguma aukų - reikalauja karinio meno!
  Kristų kunigai nukryžiavo - pikti šunys vertina tik lazdą!
  Tikėjimas tikrai yra lengvas, bet vietoj kandžių jis traukia banknotus!
  Jei nori būti turtingas, atidaryk banką, jei nori tapti turtingiausiu - kurk mokymą!
  Filosofija yra kaip tinklas auksinėms žuvelėms gaudyti!
  Politika yra apgaulės menas!
  Politikas nuo žudiko skiriasi - tik honoraro dydžiu!
  Į viršų greičiausiai veda lavonų laiptai!
  Karas yra žudikų ir gailestingumo budelio varžybos!
  Tikėjimas vienus daro tyresnius, kitus turtingesnius!
  Politikas yra blogesnis už degtinę - ji kainuoja brangiau, o galva iškart ima trūkinėti.
  Politikė, kaip ir prostitutė, dirba su liežuviu, bet teikia mažiau malonumo!
  Politikui nuolat duodama, bet nieko netenkina!
  Gražūs žodžiai - tirono mantija!
  Kai valstybė virsta budeliu, ji vadinama šventąja tėvyne!
  Jei politikas labai kertasi, vadinasi, jo ranka ieško tavo piniginės!
  Politikas: legalizuotas kišenvagis!
  Skirtumas tarp politiko ir kišenvagio yra tas, kad pirmasis sukelia daug daugiau triukšmo vagystės metu!
  Krikščionybės ir iš tikrųjų bet kurios religijos istorija rodo, kad gero fanatizmo nėra!
  Atsisakyti klausytis reiškia žudyti sieloje!
  Mylėk savo artimą, o ne jo žmoną ir piniginę!
  Vergas taip priprato prie savo apykaklės, kad, gavęs laisvę, ėmė dusti!
  Gėrio kumščiai auga per greitai!
  Kas pasėja nesantaikos sėklas, tas pagimdys nelaimę!
  Jei nori išgelbėti savo sielą, nukryžiuok savanaudiškumą!
  Skirtumas tarp tuščios piniginės ir bedvasės širdies yra tas, kad pastarąją neštis sunkiau!
  Yra daug dievų, bet nėra kam išlieti sielos!
  Kuo žvaigždė danguje skiriasi nuo popžvaigždės - tuo popžvaigždė gali būti užgesinta vienu akmeniu!
  Kristus myli visus žmones - net ir su nuodėmėmis, o dauguma dabartinių savo tarnų - tik piniginėmis!
  Jei nori priartėti prie Dievo, sutrumpink savo godumą!
  Net ir akivaizdžiame Visagalio abejingame slypi meilė - juk vaikai pirmiausia nori išsiveržti iš tėvų globos!
  Dievas atideda bausmę už blogį, kad suteiktų galimybę nusidėjėliui!
  Vyro ir žmonos talentas ir darbštumas gimdo sėkmę tik poromis!
  Net medus kartaus - jei jame paskęsi!
  Apgaulė yra kaip vynas ir liguista, saldi ir sunkiai sustabdoma!
  Meilė yra kaip skeveldras sviedinys - sudaužo širdį, suvirpina smegenis, išsuka kišenes, nueina į šoną!
  Žmogus tam tikra prasme prilygsta Dievui - Visagalis sukūrė visatą, o žmogus pagimdė kvailystę: abu yra begaliniai!
  Sėkmė, kuri remiasi krauju, laukia durtos kiaulės likimo. Jie suvalgys savo kovos draugus - pykčio rezultatas liūdnas!
  Kartais geriausias būdas išlaikyti reputaciją yra kilpa ant kaklo! Bet kokiu atveju, neleiskite jam nukristi!
  Negalite ilgai gulėti po lokiu - jis jus sutraiškys!
  Kartais žmona yra kaip mamutas, o ne antklodė!
  Rašytojas, kuris stengiasi skinti banknotus - jis nepasės gero, amžinas!
  Šalis be įstatymo yra kaip kūnas be skeleto! Tik kad nesukaulėtų - reikia rinkimų!
  Jei norite sukurti šedevrą - pamirškite mokestį!
  Sumaniausia apgaulė, kai nemeluojate, bet niekas jumis netiki!
  Žinoma, pralaimėjimas žada didelių rūpesčių, bet tai tik būsimos pergalės atspindys!
  Mūšyje jis atneša pergalę - narsumą ir gerą intelektą.
  Norėdami įveikti, pirmiausia turite pamatyti, kur!
  Skautas yra pergalės kalvis!
  Kiekvienas kvailys gali suluošinti - ne kiekvienas protingas gali išgydyti!
  Daug grubių budelių - mažai gydytojų!
  Kam gydytojai, o kam budeliai!
  Be skausmo nėra narsumo - be narsumo nėra pergalės!
  Komunizmo idėjos yra idiotizmo riba: jei karštos galvos ir šaltos širdys imasi jas įgyvendinti!
  Komunizmas lengvas, bet tie, kurie per riebūs, sudeginami!
  Jei neturite kantrybės, dainavimas padeda!
  Žmonės kaip geležis - kol atvės, suteik norimą formą!
  Jei nori išpopuliarėti - dažniau naudok jėgą!
  Įvertinimas yra kaip pragariška žolė - ji auga, kai laistote ašaromis ir krauju!
  Žmonės kaip piktžolės - kuo daugiau trypi, tuo aukščiau ji driekiasi!
  Vienybė yra raktas į pergalę!
  Drausmė yra pergalės įrankis! Protas žaidžia!
  Vienybė, drąsa, nesavanaudiškumas - raktai į pergalę, laisvę, laimę! Be disciplinos nėra kariuomenės, o be kariuomenės negali rasti laisvės!
  Darbas mus sustiprino, proto padaugintas suteiks laisvę, o kartu su sėkme - laimę!
  Vadas yra kaip piramidės viršūnė - turi būti tik viena, antraip net tokia tvirta konstrukcija sugrius!
  Šeimos kilmingieji turi tokį patį ryšį su drąsa, kaip ir plaukų ilgis su protu!
  Joks protėvių narsumas bailiui nepadės!
  Ašmenys, pagaminti iš stipriausio plieno, rūdija kalbančio ir bailio rankose!
  Pats baisiausias ginklas - Biblija niekšo rankose!
  Pagrindinis vyro turtas: potencija, tai ir pagrindinė žlugimo priežastis!
  Geriausia profesija - prostitucija, verslą derini su malonumu ir kaskart naujas partneris - jokios rutinos!
  Herojaus kilmė - galite pasigirti šimtmetį, bet pateko į mūšio lauką - bailiai veržiasi į užnugarį!
  Degtinės butelis yra kaip granata - numuša tave, išmuša smegenis, sutraiško vidų!
  
  MIRTIES MEILĖS TRIKAMPIS
  ANOTACIJA
  Labai graži moteris, Helena Ambrams, maždaug trisdešimties metų žmona, pagyvenusi virš aštuoniasdešimties milijardierė. Ji nekenčia savo vyro, ypač todėl, kad turi neįprastai gražų aštuoniolikos metų jauną meilužį Viačeslavą Kotovski. Ji siaubingai jį įsimylėjo ir nebegali pakęsti savo bjauraus, bet monstriškai turtingo senuko. Ji nori atsikratyti savo vyro ir tapti našle, kad ištekėtų už nuostabaus jaunuolio Viačeslavo. Bet tai nėra taip paprasta. Milijardierius turi tvirtą saugumą, o pats senukas nori susilaukti naujos žmonos, bet tik tam, kad neprarastų pinigų skyrybų metu. Intriga vis stiprėja.
  . PROLOGAS.
  Milijardieriaus žmona Elena Ambrams nekentė savo vyro ir labai norėjo, kad jis mirtų. Senolis jau buvo perkopęs aštuoniasdešimt, plikas, susiraukšlėjęs, bet dar gana stiprus. Ir jis taip pat nemirs. O tau jau beveik trisdešimt, rašoma gražuolė blondinė. O stiprus kūnas nori meilės ir sekso.
  Elena su dideliu malonumu lankosi moterų striptizo baruose. Ten šoka raumeningi, gražūs, paklusnūs vyrai su dideliais nariais. Ir ji mėgsta tai žiūrėti. Išties, muzika groja, vaikinai nusirengia, o tu į tai žiūri su geismu.
  Elena jaunystėje dirbo naktine fėja. Ir jai labai patiko. Ji net išvyko į Europą su Nataša. Ten jie turėjo klientų: ir vyrų, ir moterų, o kartais ir gyvūnų.
  Kiek visa tai sužavėjo merginas. Yra nuomonė, kad prostitutės nemėgsta savo profesijos. Bet priklausomai nuo to, kam. Elena ir Nataša buvo labai mylinčios vagystės.
  Jiems patiko keisti vaikinus kaip pirštines, o ne paniekinti merginų. Jie buvo pasinėrę į savo naują vaidmenį.
  Vyrai yra skirtingi, o įvairovė buvo tokia įkvepianti, todėl merginas taip sudomino. O seksu jiems patiktų vien dėl malonumo ir orgazmo. Ir tada jūs atimate pinigus iš vyrų ir moterų už tai ir daug pinigų!
  Elena gyveno linksmai: daug sekso, brangiausi restoranai, pirtys, grožio salonai, soliariumai, baseinai, kelionės po šalis. Viskas buvo pilna linksmybių ir pramogų. Elena ne tik nebijojo egzotiškų sekso tipų, bet, priešingai, ją įjungė. Ji labai mėgo eksperimentuoti. Ir ji buvo nuostabi prostitutė ir savo vietoje.
  Bet dabar jos laimė baigėsi. Metai bėga, ir anksčiau ar vėliau prostitutė praras gaivumą ir patrauklumą. Ir ji mielai priėmė pasiūlymą ištekėti už Moses Abrams, į aštuoniasdešimtmetį įkopusį senuką, kuris, anot gandų, vis dar serga vėžiu. Ji tikėjosi tapti našle ir turtingiausia moterimi pasaulyje. Be to, teisėtas Mozės sūnus nusižudė. Kitas išprotėjo. Ir mano dukra sugebėjo susirgti AIDS, ji taip pat buvo gana kekšė.
  Taigi tiesioginių įpėdinių nėra. Ir Elena galėjo tikėtis paveldėti didžiausią turtą!
  Bet čia yra problema, vyras nemirė. Bet, žinoma, nebeturėjo jėgų.
  Elena svajojo apie seksą. Mozė jai tarė: - Ar tu, jauna moteris, gali pasivaikščioti. Bet kad žurnalistai neužgautų vėjo, ir taip iškart skyrybos!
  Idėja, žinoma, gera.
  Elena dėvi kaukę striptizo bare. Tai dar geriau, nes ji turi tobulą figūrą. Vaikų nebuvo, o ji užsiima kūno rengyba. Už mažus pinigus taip pat galite išsinuomoti vyrą. Bet jau nebe taip įdomu. Alfonsai, tai tavo žaislas, ir daug gražiau, kai esi paleistuve. Taigi, jei vyras daro tai, ko nori, tai nėra taip įdomu.
  Tačiau dabar šoka naujokas. Labai grazus jaunuolis. Scenoje jis lėtai ir grakščiai nuogas. Taip, tikrai, koks gražus vyras. Plaukai auksiniai, o patyrusi Elena mato, o ne dažyta, tikrą plaukų spalvą. Veidas labai švelnus ir gražus, kaip mergaitės. O oda tokia lygi, švari, įdegusi. Čia jis yra apnuogintas pačiais dugnais. Jo raumenys yra labai iškilūs ir gražūs. Ne masyvi, bet jie turi tokį elegantišką ir harmoningą piešinį, kad tiesiog veda iš proto!
  Įvairaus amžiaus moterys tiesiogine prasme riaumoja. Ir jie įdėjo pinigus į jo maudymosi kelnaites. Ir pakyla vyriškas jaunystės tobulumas, jis turi tokį didelį.
  Elena mostelėjo ranka.
  - Jis yra mano! Noriu sau!
  Prižiūrėtojas pastebėjo:
  - Tai pirmasis jo pasirodymas striptizo bare. Ir pagal paprotį bus žaidžiama aukcione, o moteris nupirks nakčiai. Ar esate pasiruošę išmušti?
  Elena linktelėjo.
  Ar vyras bus parduotas aukcione? Tai puiku! Žinoma, aš pasiruošęs!
  . 1 SKYRIUS
  Striptizo baras turėjo vieną pliusą, į jį buvo įleidžiamos tik moterys. O striptizo šokėjus vyrus samdydavo moterys už pinigus. Todėl norinčių joje dirbti buvo labai daug. Išties, vyrui, ypač jaunam, kai hormonai žaidžia, šoka, moterims apsinuogina ir net seksas su jomis ima ir už tai pinigus - pasaka!
  Slavka buvo nepaprastai gražus, taip pat užsiėmė kovos menais. O jo kūnas buvo tiesiog tobulo kūno sudėjimo ir judrus. Mokėjo gerai šokti, judėti, puikiai temptis. Tiesiog tobulas vaikinas striptizo barui.
  Tačiau Slavka gerai mokėsi institute ir tikėjosi karjeros. Ir jis neturėjo ypatingo noro būti žigolo. Tačiau jo tėvas skolingas mafijai daug pinigų. Ir reikėjo gauti reikiamą kiekį ir greitai. Priešingu atveju banditų kerštas bus baisus.
  O Slavka nusprendė pabandyti užsidirbti striptizo bare. Be to, visi sakė, kad jo veido ir kūno grožis yra nuostabus.
  Striptizo baro vadovė buvo raudonplaukė moteris, kuriai atrodė maždaug trisdešimt. Gana miela. Ji atrinko iš daugybės kandidatų. Tiksliau, pirminis padarė asistentą. Iškart dvidešimt striptizo šokėjais norėjusių vyrų turėjo apsinuoginti skambant muzikai. Ir beveik visi iškart buvo išravėti.
  Šlovė iškart jai patiko. Labai grazus jaunuolis. O kaip grakščiai juda ir gražiai eksponuojama, tiesiog stebuklas. Visgi, juodas diržas karatė, ir jūs mokate judėti bei išlaikyti pusiausvyrą.
  Pati asistentė neseniai buvo prostitutė, pasidažė, neaišku, kokio amžiaus. Ir dievino mielus jaunuolius.
  Ji tik paklausė Slavkos:
  - Tau aštuoniolika?
  Jis linktelėjo.
  - Tai atsitiko tik vakar!
  Nutapyta moteris pastebėjo:
  - Atrodai kaip paauglys! Tai, žinoma, netgi gerai! Daugelis moterų, ypač vyresnės, dievina jaunuolius. Bet su mumis gali kilti bėdų su policija... - Ji įspaudė kulną. - Nagi, parodyk pasą.
  Slava išsilaikė. Moteris, pažvelgusi į gimimo datą, pakštelėjo lūpa ir atsakė:
  - Nuostabu! Surinksite didelius pinigus. Dvidešimt penki procentai pajamų jums, o likusi dalis - mums.
  Jaunuolis sušuko:
  - Nepakankamai!
  Moteris sumurmėjo:
  - Tai vis dar geros sąlygos. Turime ištisus rūmus. Be to, čia yra turtingiausios Maskvos moterys. Ar jie žino, kiek pinigų tau duoda žigolo? Taigi nesijaudinkite!
  Slavka nusilenkė. Moteris pribėgo prie jo ir įkišo ranką į apatines kelnaites. Nuo priešingos lyties atstovės pirštų prisilietimo vyriškis jaunuolio tobulumas akimirksniu išsipūtė. Ir jis tapo didesnis ir stipresnis.
  Moteris nusijuokė:
  - Esate temperamentingas eržilas. Manau, jums patiks sėkmė su dailiosios lyties atstovėmis.
  Slava linktelėjo. Ir aš pajutau norą. Jaunas, sveikas kūnas tiesiog pilnas hormonų. Net jei į šią moterį nėra labai malonu žiūrėti. Bet narys yra kaip strypas, ir jis nori jį pasodinti.
  Ji nusišypsojo ir linktelėjo.
  - Mes su tavimi mylėsimės, gražuole!
  Tada Slavka šoko viena prieš raudonplaukę šeimininkę. Ji stebėjo, kaip jaunuolis, šokantis, nusirengė. Taip, tai tikrai įdomu.
  Tada, kai jaunuolis liko su maudymosi kelnaitės ir taip pat buvo susijaudinęs, ji prišoko prie jo. Ji sugriebė tobulumą ranka ir sutraiškė ją pirštais. Gražiam vyrui buvo karšta ir sunku.
  Raudonplaukė linktelėjo ir pažymėjo:
  - Gerai! Dabar nusivilk maudymosi kostiumėlį.
  Labai gražus ir raumeningas, reljefinis vaikinas dabar stovėjo prieš ją visiškai nuogas. Ir jo strypas išsipūtė. Karvė jautė savyje gėdos ir stipraus susijaudinimo mišinį. Ir koks jis buvo gražus.
  Raudonplaukė apsilaižė lūpas. Ji pajuto tokį stiprų troškimą, kad nebegalėjo susidoroti. Ji pradėjo plėšytis drabužius.
  Ir ji buvo nuoga.
  Kiek apkūni, bet gana stipri ir raumeninga moteris pačiose sultyse. O jos krūtys didelės ir tvirtos. Jaunam vyrui, turinčiam hiperseksualumo viršūnę, tai, be abejo, yra didžiulė pagunda.
  Karvė priėjo prie jos ir beveik iš karto įėjo. Jis nebuvo patyręs meilužis ir elgėsi jaunatviškai grubiai. Negaiškite laiko meilei.
  Tačiau raudonplaukė meilužė jau buvo susijaudinusi, o po masturbacijos jos krūtinė tapo šlapia. Todėl didelė, karšta lazda lengvai įėjo.
  Ir tai buvo labai gražu, - iš ekstazės aimanavo raudonplaukė. Slavka ėmė energingai ją pešti. Jis ne kartą mylėjosi su merginomis.
  Tačiau dažniausiai jie patys buvo nepatyrę ir jauni. Bet suaugusiai moteriai išmokyti meilės meno.
  Nepaisant to, jaunuolis rankomis glostė pilnas raudonplaukės krūtis ir intuityviai pasirinko tinkamą ritmą. Raudonplaukė atėjo su laukine aimana. Tada baltos košės srove išsiveržė gražus, gražus vaikinas. Ir Redas dar kartą patyrė orgazmą nuo degančios sėklos.
  Slavos penis vis dar stovėjo, tačiau iškart po išsiveržimo nuo prisilietimo pradeda niežėti galvą.
  Striptizo klubo vadovas linktelėjo.
  - Ir tu geras! Tik dar nepatyręs, bet mes jus išmokysime! Ar kada nors patenkinai merginą savo liežuviu?
  Glory papurtė galvą.
  - Ne!
  Raudonplaukė nusijuokė.
  - Ir tu turi žinoti, kaip! Daugelis moterų labai mėgsta kunilingą! Nepamirškite, kad jie jums moka ir turi teisę reikalauti to, kas jiems teikia malonumą!
  Slavka susiraukė:
  - Tai šlykštu!
  Moteris nusijuokė.
  - Na, ar nori pūstis? Ir daugelis moterų su malonumu duoda vyrams blowjob! Taigi laižykime mano klitorį dabar ir padarykime tai sumaniai!
  Jaunuolis susiraukė.
  - O gal geriau be jo!
  Raudonplaukė susiraukė.
  - Tada aš tavęs nesamdysiu! Ir tai labai pelninga, ir retai kuris vyras gali tai gauti. Na, gerai, aš tau duosiu dar šimtą dolerių!
  Ir moteris išsiėmė šimto dolerių banknotą. Ir pridūrė:
  - Dažnai teks dirbti su liežuviu, tad mokykis studente!
  Glory maldingai paklausė:
  - Na, bent jau nusiprausk...
  Raudonplaukė linktelėjo.
  - GERAI! Tik jūsų jaunystei ir todėl, kad tai pirmas kartas. Tačiau atmink, jei moteris tavęs prašo ir tau moka, išpildyk visus jos norus ir be jokių užgaidų.
  Ir ji nuoga, kreiva ir puošniai priartėjo prie sielos. Ji paėmė lietų į ranką ir paleido karštą vandenį. Pajutau, kaip iš makšties nuplaunama sperma. Ir ji buvo labai patenkinta.
  Dabar turime išmokyti labai gražų, bet nepatyrusį jaunuolį žigolo meno ir kaip suteikti moterims malonumą.
  Ir tai taip pat reikia žinoti. Per daug vyrų bjaurisi liežuviais moters įsčiose. Jiems tai netgi laikoma zapadlo. Nors vyro liežuvis sukelia nemažą malonumą.
  Kai kurie dėl to net atsisakė dirbti striptizo šokėjais. O ką tie patinai galvoja, kad tik kiša savo lazdelę į krūtinę, o jaunoms mergelėms glosto spenelius.
  Ne, o jaunimas turi tarnauti senutei už pinigus, ir išpildyti visus klientų norus. Žinoma, daug jaunų moterų lanko striptizo barus arba yra geros formos vidutinio amžiaus. Senos moterys nėra dažnos klientės, su amžiumi noras jau dingsta, o močiutės moralė stiprėja. Tačiau su jais turėtų dirbti ir striptizo šokėjai.
  Ir, žinoma, pagrindinė jų užduotis suteiks malonumą ne jiems patiems, o moteriai. Taip, kad ji vėl užsisakė ir sumokėjo. Ir čia, žinoma, žigolo reikia įgūdžių.
  Gal net daugiau, moterų prostitučių panelėje. Ir reikia suprasti, kad dailiosios lyties atstovės yra subtilios būtybės, kurias kartais reikia pritraukti protu ir palaikyti pokalbį. Kai kurie, pavyzdžiui, mėgsta jaustis patinėliais. O kai kuriuos galima padaužyti botagu, arba... Na, kad nesukluptų.
  O kita moteris sekso neturės, tiesiog turi pasikalbėti iš širdies į širdį. O kai kurioms moterims patinka išgerti vyrą, į kiaulės čiulbėjimą ir pačios prisigerti.
  Taip, ir klientų nėra. Tačiau jos vyrai turi vieną pliusą: tik su moterimis. Ir kituose viešnamiuose, Slavkoje, manau, už pinigus būtų liepę pakeisti ir asilą, ir burną patinui! Ir taip jis dirbs ramia sąžine. Ir jai tai patinka. Tai beveik mergelė, kuri ypatingu būdu sujaudina geidulingą patelę.
  Raudonplaukė viešnamio šeimininkė atsigulė ant sofos ir išskėtė kojas. Jos pūlingas buvo švariai nuskustas. Ji mostelėjo Slavą:
  - Na, ateik čia gražuolis!
  Tas nuogas, raumeningas, gražus vyras ant pirštų galų priėjo prie jos.
  Jo oda įdegusi, o plaukai šviesiai auksiniai, o pats jaunuolis tiesiog mielas, koks gražus vyras. Čia patinas!
  Raudonplaukė paėmė ir linktelėjo.
  - Na, palaižykime!
  Jaunas ir labai gražus, nuogas žigolo atsiklaupė. Ir jo veidas artėjo prie krūtinės. Slavka su moterimi taip mylėjosi pirmą kartą, ir jam buvo labai gėda. Tačiau kartu gėda kėlė ir jaudulį. Ir vyriškas tobulumas vėl kilo kaip ant laužo.
  Viešnamio šeimininkė sumurmėjo:
  - Nagi, nebijok!
  Warbler įsikišo veidą ir atsargiai lūpomis palietė jos klitorį. Malonus buvo gaivaus, dar jauno ir stipraus moteriško kūno kvapas. Ir tai veikiau jaudina, nei atstumia. O pati pūlinga buvo švariai nusiskutusi, kaip labai jauna mergina.
  Ir taip jaunuolis atvėrė burną ir išsitraukė liežuvį. Atsargiai palietė įėjimą į urvą. Galiuku pajutau šiek tiek sūrų paviršių. Ji buvo slidi, išblizginta.
  Jaunuolis nedrąsiai apsilaižė. Nieko baisaus neatsitiko.
  Raudonplaukė apsidžiaugė:
  - Būk drąsesnis, būk drąsesnis! Laižo kaip laižytum ledus.
  Karvė vėl apsilaižė. Ir staiga pajutau pykinimą. Tiesą sakant, yra laižymas nuo moters. Netoli gėdingų vietų.
  Raudonplaukė pažymėjo:
  - Nesidrovėkite! Rytuose net sultonai tokias moteris laižė! Tada aš tau duosiu blowjob!
  Pažadas blowjob turėjo įtakos Slavkai. Ir jaudulys nugalėjo pykinimo ir vėmimo priepuolį. Jis vėl apsilaižė, dar kartą. Ir aš jaučiausi įkvėptas kaip menininkas, kuris pradėjo gauti insultus.
  Ir jo liežuvis energingai uždirbo. Jis pajuto, kaip sušlapo Veneros klitoris ir įsčios. Bet ši drėgmė buvo skani. Ir buvo kaip medus jį sugerti.
  Slavka dirbo ir jaudinosi. Štai jo penis taip išpūstas, kad net pradėjo skaudėti.
  Ir kalba veikė mechaniškai, ir energingai. Raudonplaukė garsiai dejavo. Ji patyrė dar vieną orgazmą, ir tokį stiprų. Tai sukėlė didelį susižavėjimą.
  Ir Slava buvo beprotiškai susijaudinusi. Dabar jis yra vyriškos lyties prostitutė. Tai gėdinga, o kartu ir didelis įjungimas.
  Jaunuolis apsidžiaugė. Net tada, kai viešnamio šeimininkė baigė laukiniu šauksmu ir aptaškė jam į veidą skysčiu.
  Tada, laikydamasi žodžio, ji pati pasilenkė ir paėmė į burną jo jauną, didelį tobulumą.
  Raudonplaukė anksčiau dirbo skydelyje. Ir ji turėjo tai daryti dažnai. Jeigu klientas švarus ir nesmirdi, vadinasi, blowjob"e nieko blogo. Priešingai, malonu jausti karšto, pulsuojančio nario liežuvį. O jo kvapas net sujaudina moterį ir ją įjungia!
  Na, kodėl daugelis dailiosios lyties atstovių nemėgsta taip mylėtis?
  Žinoma, dėl išankstinio nusistatymo. Čia, Indijoje ir Rytuose, tai visiškai įprasta ir įprasta sekso forma. Kas mums negerai?
  Viešnamio šeimininkė energingai laižė dailaus jaunuolio penį. Slavkos akys atsigręžė iš susijaudinimo ir nuostabos. Ir vėl baigė ir jo saldi košė pasipylė moters šeimoje.
  Viešnamio šeimininkė pažymėjo, kad jauno vyro sperma yra labai skani ir saldi. Ir taip malonu jį nuryti, o ji tai daro net ragaudama.
  Ir kaip visa tai skanu.
  Gražaus vyro sėklą ji net laikė burnoje, voliodama ją po skruostais.
  Na, tai gerai!
  Viešnamio šeimininkė įsakė:
  - Puiku, palaižyk mane dar!
  Jaunuolis noriai linktelėjo. Ir jis pradėjo tai daryti su dar didesniu entuziazmu. Apskritai jis tikrai nesvajojo apie žigolo karjerą. Buvo kitų idėjų ir svajonių.
  Visų pirma, jis netgi parašė fantastines istorijas. Sakykim net tai.
  Kosminiai piratai į Žemę atskrido ant skraidančios lėkštės. Ir jie nusprendė padėti Hitleriui Antrajame pasauliniame kare. Ir dėl to paaiškėjo, kad naciai laimėjo. O ir patys kosmoso piratai gavo gubernatorių pareigas okupuotose teritorijose.
  Ir atrodė, kad jiems viskas buvo gerai. Tačiau Hitleris mirė, o jos įpėdinis, klastingiausias Schellenbergas, nusprendė atsikratyti žvaigždžių svečių.
  Tačiau tyliai to padaryti nepavyko ir prasidėjo naujas didelis karas.
  Gana ilga istorija buvo sėkminga ir populiari, tačiau pinigų neatnešė.
  Ir apskritai praėjo tokie laikai, kad literatūrai neužsidirbsi.
  Auksiniai rašytojų metai buvo gal 9-asis dešimtmetis. Interneto dar nebuvo, cenzūra atšaukta, rašykit ką norit.
  Ir žmonės vis dar nepamiršo, kaip skaityti.
  Ir dabar? Stenkitės užsidirbti.
  Pvz., Karkla dabar dirba su liežuviu, o moteris vėl čiulba. Tada vėl ima laižyti pulsuojančią nefrito lazdelę.
  Jaunuolis sukasi... Taip, tai nuostabu. Na, kaip smagu Alphonse'ui.
  Ir krioklys vėl išsiveržė.
  Suskambo telefonas ir nenoromis pertraukė rudaplaukė.
  Kaip paaiškėjo, Slavkai atrodė, kad pasisekė. Jis buvo priimtas į striptizo klubą. Dabar jis turi šokti už moteris ir joms tarnauti.
  Nemaloniausia buvo kiti striptizo šokėjai vyrai. Beveik visi yra vyresni už Slavką, raumeningi jockai. Moterys kažkodėl traukia raumenis ir imasi šokti ambalo.
  Jie šaipėsi iš Slavkos, o tai sukėlė jaunuolio gėdą.
  Tačiau ant podiumo, kai aplink tiek daug moterų, tai įsijungia ir jaudina. Ir yra daug jaunų ir gražių damų.
  Jūs net stebite, kodėl tokios gražuolės moka žigolo, jei pačios gali uždirbti neblogus pinigus skydelyje?
  Šokyje karvė buvo lėtai ir seksualiai eksponuojama. Jis nusiavė batus, o jo kojos tokios grakščios formos, kaip jaunos merginos, bet kartu stiprios ir įdegusios.
  Nusirengęs iki maudymosi kelnaičių, jis priėjo prie moterų. Jie jį apčiuopė ir įdėjo pinigų į jo maudymosi kelnaites. Viena net dešine ranka sugriebė jaunuolio gaidį, pasilenkė ir kelis kartus pajudino liežuvį. Slavka vos susilaikė nepabaigęs.
  Moterys letenas jam kaip paleistuvę. O tai jaudina ir kelia gėdą.
  Dar vienas kuteno jai kulną, o kitas bučiavo užpakalį. Taip, čia puiku.
  Dauguma moterų yra wow ir pilnoje sultyse.
  Pagal striptizo juostos paprotį kiekviena naujokė laikoma mergele ir per naktį aukcione parduodama pinigų maišančioms moterims. Tai įstaigai labai naudinga.
  Be to, kai deramasi, tai taip įjungia dailiosios lyties atstoves, kad jos už naktį duoda tiesiog absurdiškas pinigų sumas.
  Tai jau tapo tradicija ir gera tradicija.
  Karvė po šokio turškėsi mažame baseinėlyje. Tada jį patepdavo aliejumi ir apklodavo antklodėmis.
  Raudonplaukė šeimininkė taip pat liepė avėti aukštus batus iki kelių. O viršeliai buvo tokie, kad jauną vyrą apnuogindavo dalimis. Taigi įjungę moteris galite surinkti maksimalią pinigų sumą.
  Karkas, kaip ir brangus vergas, buvo parduotas aukcione. Ir atrodė skaniai. Dažniausiai juk taip pardavinėjamos moterys, o čia labai gražus vaikinas, švelniu gražios merginos veidu.
  Taip, buvo dar vienas reginys.
  Sandoriui ruošėsi ir Elena. Ji turėjo sumokėti grynaisiais doleriais, o iš kortelės išėmė visą maišą žalių kupiūrų.
  Jai labai patiko šis mielas berniukas. Ir ji nusprendė, kad bet kokia kaina praleis naktį su juo. Nors tai jai gali brangiai kainuoti. O jei pagyvenęs vyras sužinos?
  Elena dainavo atsidususi:
  Kaip pavargo nešvarus vyras
  Senis plikas ir smirdantis...
  Kenčiančios merginos žino likimą
  Horizonte visada yra debesų!
  
  Bet, žinoma, jis turtingas,
  Jis turi milijardus...
  Ir tiesiog pavogk talentą
  Jis yra šio verslo sukčius!
  O jauna moteris nusijuokė iš ne itin linksmos dainos. Nors, kita vertus, daugelis jai pavydi. Ir kad ji turi mažai vyrų?
  Elena buvo tokia ištvirkė ir pripratusi prie sekso, kad nuolat niežėjo tarp kojų.
  Ir net vibratorius nepadėjo. Štai tokia ji yra kekšė ir tuo didžiuojasi.
  Elena pajuto, kaip jos plyšys dega. Ir ji tikrai to norėjo. Ji prisiminė, kaip mylėjosi su afrikiečiu. Jis turėjo tokį puikų tobulumą. Ir jis tiesiogine prasme pasodino kaip ant iešmo.
  Tada Elena patyrė kelis stiprius orgazmus ir gavo daugiau pinigų.
  Taigi ji pagalvojo, kaip gera būti prostitute. Tiek linksmybių ir pajamų. Taip buvo puiku su vyrais.
  Su jais esi kaip katė, o katė labai laukinė.
  Elena buvo labai graži ir figūringa kekšė, didelė, raumeninga, išsivysčiusių formų.
  Ji turėjo daug klientų. Prostitutės profesija reikalauja pašaukimo. Ne visos moterys ją myli. Tačiau Elena turėjo natūralų instinktą ir įgūdžius. Ji darė stebuklus lovoje.
  O jos kalba taip pat labai judri! Dar ir dabar ji filmuoja vyrus ir tikrai palaižys, kad baigtų į burną, ir gautų daugiau malonumo, ir tikrai imtų ir įsijungtų.
  Beje, Elena taip pat kelis kartus aukcione buvo parduota vyrams po plaktuku.
  Ir ji buvo nurengta visų akivaizdoje, o paskui išvežta per naktį. Deja, ji per anksti prarado savo nekaltumą ir negalėjo jo parduoti. Bet ką reiškia stovėti nuogam ant pakylos, o šimtai vyrų žiūri į tave alkanomis akimis.
  Oi, kaip tai įdomu! Ir taip jauti malonumą ir malonumą.
  Elena visada norėjo vyrų, o dar rečiau moterų. Meilės žaidimas jai labai patiko. Ir ji mėgo seksą.
  Tačiau ji nepažino tokios meilės kaip filmuose ar grožinės literatūros romanuose. Ji neturėjo romantiško meilės, tik gyvulišką, ištvirktą geismą.
  Tačiau šis jaunuolis buvo kažkas ypatingo. Nors jis buvo daug jaunesnis už ją, bet turėjo intelektą.
  Ir pirmą kartą Elena pajuto savyje ką nors kita, nei žvėrišką geidulingos moters instinktą.
  Ir tai privertė nerimastingai plakti širdį, pajutau savyje ypatingą nuotaiką.
  Elena dainavo:
  Mano likimas, nesigailėk dėl gero,
  Būk graži, taigi būk išmintinga...
  Apkabink jaunuolį
  Tegu nenutrūksta mergelės jaunasis siūlas!
  Ji labai norėjo sekso ir žigolo paskambino išmaniuoju telefonu, pervesdama pinigus į įstaigos sąskaitą.
  Prie jos priėjo dvidešimtmetis jaunas vyras, gražus ir kreivas.
  Elena nuleido kelnaites ir išskėtė koją. Jis atsiklaupė ir entuziastingai pradėjo dirbti tarp jos kojų savo liežuviu.
  Elena glostė jo plaukus ir galingą kaklą, dejavo iš malonumo. Alphonse'as buvo patyręs ir dirbo profesionaliai. Atrodė, kad jam taip pat patiko, kuo moteris jaunesnė ir graži.
  Elena aimanavo ir paėmė į burną bananą. Pradėjau graužti jį kartu su oda, o tai yra nuostabu.
  Taip, tai gana gražu.
  Elena prisiminė, kaip prostitucijos metu ją taip pat laižo klientai. Taip, tai buvo.
  O jie mokėjo pinigus ir suteikė didelį malonumą. Kas ją labai nudžiugino.
  Gera būti prostitute. Tai talento ir vaizduotės reikalaujantis darbas. Ir labai didelis protas. Ir Elena yra labai nuostabi mergina intelekto požiūriu.
  Ir labai myli seksą. O Alfonso kalba verčia aistringai aimanuoti. Tai tikrai pasimėgavimas.
  Elena šyptelėjo, pasigirdo dar viena gili aimana, kūnas drebėjo nuo orgazmo, po kurio sekė atsipalaidavimas.
  Taip, tai žavesys...
  Milijardierė moteris rankomis griebė žigolo už penio. Ir ji stipriai suspaudė jį už kamuoliukų, priversdama dejuoti iš skausmo.
  Ir ji sušuko:
  Sekso mergina yra seksas
  Kaip tau gėda...
  Niekada nenuobodžiaukite
  Niekada nesigėdykite!
  Bet vis tiek, kai tau moka pinigus, geriau nei tada, kai moki pats. Nėra čia ką pasakyti.
  Ir jūs taip pat galite palaižyti narį ...
  Ir ji trenkė Alfonsui kulnu į kamuoliukus. Jis rėkė ir pašoko.
  Jauna moteris nusijuokė ir atsakė:
  - Na, kaip tau patinka šuo?
  Jis linktelėjo.
  - Jūs žavinga ponia!
  Elena linktelėjo.
  - Tada nusimaukite kelnes!
  Alfonsas pakluso. Jo vyriškas tobulumas buvo gana didelis ir atrodė patraukliai.
  Milijardieriaus žmona linktelėjo galvą.
  - O dabar pas mane!
  Jis priėjo prie jos. Ir Elena godžiai sugriebė lūpomis savo gaidį. Ji ne be reikalo profesionalė ir moka laižyti. Ir svarbiausia, jai tai labai patinka.
  Ir meistriškai dirbkime su pulsuojančia žigolo šerdimi. Jis gana nusijuokė.
  Moterys dažnai laižo vyriškus kamuoliukus ir net moka už pūtimą. Jiems tai didelis malonumas. Ir kas to nežino.
  O žigolo gauna pinigų ir pakyla. Ir tai labai šaunu. Čia yra profesija. Ir jūs turite gražių moterų ir valiutos. Na, kaip čia negyvensi ir nesidžiaugsi.
  Jaunuolis dainavo:
  Bet kokie broliai, bet kokie
  Mylėk brolius gyventi...
  Alfonsas neturi liūdėti su merginomis!
  Elena linktelėjo.
  - Tu turi gerą tobulumą! Ir aš labai patenkintas. O tu nori kažko kito!
  Jis su šypsena dainavo:
  Alfonsas visada sveikas,
  Alfonsas pasiruošęs viskam!
  Mes daug kulakų!
  Neskaičiuok skolų!
  Elena patvirtino:
  - Taip, tu pasiruošęs! Ir aš pasiruošęs!
  Malonu palaižyti jauno, gražaus, raumeningo vyro narį. Ir Elena dirbo, prisimindama Emmanuelle, kuriai tai taip pat patiko. Ir ji tai darė su dideliu entuziazmu. Ir kaip tai puiku, labai malonu ir priverčia moteris į orgazmą!
  Ir tada vyras baigė, ir į jaunos moters burną įsiliejo spermos srovelė.
  Elena godžiai nurijo ir buvo labai skanu.
  Tada ji paleido Alfonsą. Šiek tiek nurimo.
  Artėjo aukciono metas, kai į aukcioną turėjo būti išleistas labai gražus jaunuolis, palaipsniui jį atidengiant.
  Ir tai yra labai gerai. Ji prekiaus kitomis geidulingomis sruogomis.
  Tai kartais aistringos ir karštos moterys.
  Elena manė, kad būti moterimi kažkaip geriau nei būti vyru. Pavyzdžiui, lengviau išplėšti pinigus iš vyro ir užsidirbti pinigų panelėje. Ir, žinoma, moteriai lengviau ištekėti už milijardieriaus, nei vyrui už milijardieriaus.
  Taip, ji turi labai turtingą vyrą - tegul jis greitai mirs! O jos gyvenimas toks geras ir šaunus!
  Elena dainavo:
  Gerai turėti milijardus
  Ir mokėti plaukti piniguose...
  Bet kartais tonzilės sugenda,
  Ir Alphonse'as nebeveikia!
  O ji ims ir nusijuoks.
  
  MERGAITĖ IR SKRUZDĖ NINJA
  ANOTACIJA
  Basakojė mergina pateko į pasaulį, kuriame veikia magija ir kuriame pilna pasakiškų, neįtikėtinų būtybių. Norėdami užsitarnauti amžiną jaunystę, mergina turėjo kovoti su Ninlja Ant. Ir atlikite daugybę kitų testų.
  . 1 SKYRIUS
  Štai ji miške uogauja. Tai beveik kaip miškas. Nebent į kamieno dugną įsirėžę smuikus primenantys medžiai. Bet tai taip pat įdomu.
  Albina perbraukė ranka tokia styga. Pasigirdo girgždėjimas, tada pasirodė nykštukas.
  Mergina sušuko:
  - Oho!
  Nykštukas buvo lyg voverės ūgio, visai mažas. Tačiau tuo pat metu jis rankose laikė burtų lazdelę.
  Jis pažvelgė į aukštą, basą merginą paprasta balta valstietiška suknele ir paklausė:
  - Ko tu nori, mergaite?
  Albina ištarė:
  - Aš noriu tapti visos Rusijos imperatoriene!
  Nykštukas nusijuokė ir sumurmėjo:
  - O, tu to nori! Geros ambicijos!
  Mergina linktelėjo.
  - O jei visas pasaulis, tai dar geriau!
  Nykštukas sušvilpė:
  - Štai taip? Ar prisimeni pasakojimą apie senį, seną moterį ir auksinę žuvelę?
  Albina įsižeidė:
  - Aš visai nesu senas. Man tik penkiolika metų.
  Žmogus su kepuraite linktelėjo ir paklausė:
  - Ar baigei mokyklą?
  Mergina atsidususi atsakė:
  - Dar ne!
  Nykštukas vėl linktelėjo kepuraite:
  - O tu nori valdyti pasaulį?
  Albina pastebėjo:
  - Aš turiu vaikiną. Jis tikras genijus. Tebūnie jis imperatoriumi, o aš imperatoriene.
  Nykštukas paklausė:
  - Irgi berniukas?
  Didvyrė mergina linktelėjo.
  - Taip, berniuk. Bet toks didis genijus, kuriam per visą žmonijos istoriją niekada nebuvo lygus.
  Mažasis žmogelis linktelėjo.
  - Taip, aš žinau! Jis per istoriją skaldė tokias malkas, šaltesnes nei Čingischanas. Ir dar labiau skaudės, jei to nesustabdysite.
  Albina logiškai pažymėjo:
  - Geriau, kad planeta turėtų vieną didelį diktatorių už visus du šimtus mažesnių despotų įvairiose šalyse!
  Nykštukas linktelėjo.
  - Gal būt! Vienas karalius bent jau nevogs iš savęs ir neleis, kad tarp valstybių prasidėtų branduolinis karas, kuris sunaikins visą Žemę.
  Didvyriška mergina sutiko:
  - Matai, supranti. Taigi duok mums galią planetai Žemei!
  Mažas žmogelis su kepure pastebėjo:
  "Tam reikia daug, tiksliau, didžiulės magiškos galios. O aš tik mažas nykštukas. Tokią galią tau gali suteikti tik aukščiausi Demiurgo dievai.
  Albina sumurmėjo:
  - Taigi vesk mus pas šiuos Dievus.
  Nykštukas pastebėjo:
  - Iki jų ilgas kelias, mergaite. Ir ne tai, kad jie įvykdys jūsų prašymą. Pasaulio galia turi būti verta. O jūs, tik žaismingi paaugliai, kurie dar nebaigė mokyklos. Kaip jums gali būti skirta tokia didžiulė atsakomybė?
  Mergina giliai įkvėpė ir atsakė:
  - Nežinau! Bet niekas nėra geresnis už mus. O Vitalijus Akulovas toks genijus. Esu tikras, kad jis gali panaudoti savo galią planetoje gerovei. Ir veda žmoniją į žvaigždes.
  Nykštukas linktelėjo.
  - Kol kas skrisiu prie tiesos veidrodžio, o atidžiau pasižiūrėsiu, koks yra Vitalijus Akulovas. O tu, rink didesnes ir saldesnes uogas man gydyti!
  Albina linktelėjo.
  - Tai ateina! taip ir padarysiu.
  Po to nykštukas mostelėjo lazdele ir dingo.
  O basa, graži mergina paprasta valstietiška suknele ėmė skinti uogas. Ji tai padarė savo švelniais, bet kartu ilgais ir grakščiais pirštais.
  Tada ji bandė plikomis mergaitiškomis kojomis skinti uogas. Bet tai yra sunkiau ir nepatogu.
  Mergina dirbo ir linksmai dainavo:
  Avietės,
  Kvietė mane į tolį...
  Iki rudens aušros
  Laukiu auksu...
  Kaip šie spindėjo?
  Kibirkštys auštant
  Ak, kokia saldi avietė!
  Mergina rinko uogas krepšyje. Be to, ne avietės, o kažkas panašaus į braškes, tik ryškesnės, ir atrodo kaip rožių pumpurai. Taip, tai graži uoga.
  Mergina pagalvojo, kam jai reikia valdžios pasaulyje? Tiek rūpesčių ir bėdų, nė akimirkos laisva. Ir nors milijonai tave laimina, bet milijonai tave keikia! Ir svarbiausia, kad bet koks praktinis sprendimas yra aukų ir nepatenkintų.
  Pavyzdžiui, kaip su alkoholiu? Viena vertus, tai žalinga, bet kita vertus, daugeliui žmonių degtinė yra vienintelis gyvenimo džiaugsmas! Nors ji karti ir bjauri.
  Albina, žinoma, daug mačiusi per savo gyvenimą, bet degtinės skonis toks bjaurus, kad neįmanoma suprasti suaugusiųjų, kurie geria tokius bjaurius dalykus. Tačiau cigaretė yra dar bjauresnė, o daugelis merginų rūko. Jie sako, kad nori būti lieknesni.
  Tačiau Albina yra mėsinga, raumeninga mergina, kaip grynaveislis arklys. Kodėl ji turėtų būti liesa? Ir jai tai puikiai tinka.
  Tikrai, ką, mergina turėtų būti skeletas? Ir tuo pačiu metu ji neturi riebalų, tik raumenis!
  Mergina nuskynė uogas ir vėl dainavo:
  Kalinka, Kalinka, mano Kalinka,
  Mano avietė, mano avietė!
  Surinkau visą maišą aviečių,
  Ir nuo šio svorio plyšo statinė!
  Po to kaip imti ir juoktis. Taip, tai atrodo labai juokingai.
  Taip pat ji norėjo, kad koks nors vaikinas paglostytų jos stiprias, raumeningas kojas. Ir buvo gražu, kaip katė.
  Pagaliau gnomas atvyko. Ir krepšelis jau buvo pilnas. Ji atnešė nykštuką. Šalia jo atsirado labai graži, bet maža mergaitė su sparneliais.
  Ji papurtė savo burtų lazdelę, iš jos išskriejo kibirkštys ir čiulbėjo:
  - Labas brangioji!
  Albina linktelėjo.
  - Sveiki! Ir kas tu esi?
  Sparnuotoji mergina atsakė:
  - Aš esu fėja!
  Didvyriška mergina linktelėjo.
  - Aš taip ir maniau! Taigi kaip apie Piterį Peną?
  Fėja papurtė galvą.
  - Ne! Aš kitoks! Bet taip pat labai stiprus, ir aš galiu jums suteikti galimybę skristi. Arba amžina jaunystė!
  Albina sušvilpė:
  - Amžina jaunystė yra puiku, bet kaip su galia pasauliui?
  Fėja nusišypsojo ir atsakė:
  - O tu būsi karalienė?
  Mergina pataisė
  - Imperatorienė!
  Fėja gūžtelėjo pečiais.
  - Sunku pasiekti. Geriau prašyk amžinos jaunystės. To moterys visais laikais troško labiau nei bet ko kito, labiau nei galios.
  Albina linktelėjo.
  - Puiku! Iš tavęs paimsiu amžiną jaunystę. Ir aš paprašysiu kitų fėjų ar burtininkų valdžios pasaulyje!
  Fėja suplaznino sparnais ir pasakė:
  - Vis tiek reikia užsitarnauti amžiną jaunystę. Pavyzdžiui, ką tu gali padaryti?
  Mergina, išdidžiai ištiesusi nugarą, pasakė:
  - Aš turiu juodą diržą Taekwondo! Ir aš padėjau Vitalikui daryti tikrus stebuklus.
  Fėja šypsodamasi linktelėjo ir paklausė:
  - Kas jums labiau patinka, dvikova su kardais ar intelektualinė kova?
  Albina gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Kovoti su kardais, tai kendo! Pažįstu jį tik tokį, nuolaidžiaujantį. Nors ji yra protinga karė. Ir žvalgybos sąskaita, ne kvailys! Taigi, pasiruošę abiem!
  Fėja nusijuokė ir pasakė:
  - Kaip apie kovą su žąsų antspaudu ant kardų?
  Mergina pasikasė viršugalvį ir pasakė:
  - Ninja-Goosebump, skamba kažkaip grėsmingai! Nelabai nori susisiekti. Ar galima geriau išmatuoti intelektą?
  Fėja pasakė:
  - O jei su nindzių žąsų oda ne ant kardų, o plikomis rankomis ir kojomis?
  Albina linktelėjo.
  - Mūšyje aš žvėris! Gana pasiruošęs kovai, net su žąsies oda, jei be ginklų!
  Fėja su sparnais linktelėjo.
  - Nagi, tada kovok!
  Ir mažoji burtininkė mostelėjo lazdele. Ir prieš merginą pasirodė labai kovinga nindzė. Tiksliau, jis buvo galva žemesnis už Albiną. Ir jis tikrai atrodė kaip skruzdėlė, tik su kauke. Ir jis iš karto turi šešias galūnes, kuriose laiko kardus ir durklus.
  Fėja čiulbėjo:
  - Nuleiskite ginklą! Kovokime plikomis rankomis!
  Žąsies odos nindzė padėjo kardus ir durklus ir pastebėjo:
  - Garsiam kariui kažkaip nepatogu kautis su basa mergina!
  Fėja pritariamai linktelėjo.
  - Aš suprantu! Tačiau ši mergina nori būti amžinai jauna ir graži. Ir taip, nieko šiame ir bet kuriame kitame pasaulyje negalima gauti. Taigi šalia to ji turi tave įveikti ir, žinoma, atsakyti į tris klausimus.
  Albina su apmaudu pasakė:
  - Ką, dar turiu atsakyti į klausimus?
  Fėja šypsodamasi linktelėjo.
  - Būtinai! Bet juk tu ne tik įgysi amžiną jaunystę, bet ir... Jeigu tau kas nors bus atkirsta, tai visa tai bus lengvai atstatyta. Ir niekas niekada negali tavęs įskaudinti. Ir tai jau šaunu.
  Albina sutiko:
  - Taip, šaunu. Už tai galite prakaituoti.
  Sparnuota burtininkė paaiškino kovos taisykles:
  - Turėsite šešis raundus. Nokautas, kaip ir klasikiniame, profesionaliame bokse. Kai numuštas, kol teisėjas nesuskaičiuos, pereikite į kampą. Jei per šešis raundus niekas nebus išmuštas, pergalė bus nulemta taškais.
  Goosebump Ninja pastebėjo:
  - Tada geriau dvylika šovinių iš karto, kaip profesionalai! Kovokime už tikrą ir už tikrą!
  Fėja linktelėjo galvą.
  - Gal dvylika! Bet tikiuosi, kad bus nokautas!
  Ir vėl mostelėjo burtų lazdele.
  Iškart buvo žiedas su virvėmis, o teisėjas - mergina sportiniu kostiumu.
  Albina nusivilko valstietišką suknelę, kad ji netrukdytų kovai.
  Po to ji liko tik su vienu bikiniu. Jos raumenys dabar buvo labai gerai matomi. Jie tokie įspausti, o pati mergina graži ir žavinga blondinė.
  Ji, turiu pasakyti, paprastai yra tiesiog neįsivaizduojamas nuostabus žavesys.
  Ir veidas ir tuo pačiu švelnus, beveik vaikiškas, mergaitė, bet su drąsiu smakru.
  Abu kovotojai nusilenkė vienas kitam. Skambėjo gongas ir signalas pradėti mūšį.
  Albina jau buvo įmantri kovotoja, kovos menais užsiiminėjusi nuo trejų metų. Ir pamatė, kad priešas prastesnis ūgiu, o galūnių ilgiu dar labiau, na, ką iš skruzdėlės paimti.
  Tačiau skruzdėlės yra labai stiprūs ir judrūs vabzdžiai. Ir jie turi būti laikomi per atstumą.
  O mergina basa koja įkėlė skruzdėlę ninzę į skrandį. Ir jis, gavęs smūgį, sustojo. Tada jis nuskubėjo pas Albiną.
  Didvyriška mergina jį pasitiko smūgiu iš pliko blauzdos. Vabzdžių nindzė buvo padengta chitininiu apvalkalu, todėl stiprūs treniruotos merginos smūgiai jam praktiškai neturėjo jokios įtakos.
  Albina kelis kartus stabdė nindzių žąsies koją spyriais puolime, taip pat trigubą laikė kumščiais į galvą. Ir iki šiol ji nesileido sugauti.
  Pirmasis raundas baigėsi ir abu varžovai patraukė į kampinius.
  Fėja šypsodamasi pastebėjo:
  - Kodėl tu leidi jai tave sumušti!?
  Ninja Goosebump atsakė:
  - Aš tik žiūriu į ją!
  Suskambo gongas, ir vėl ėmė artėti kovotojai. O tada žąsis nindzė staiga smarkiai įsibėgėjo ir letenomis spyrė Albinai į krūtinę. Mergina nuskriejo nuo kojų. Ji krito ant nugaros, o jos nuogi kulnai blykstelėjo ore.
  Teisėjas pradėjo skaičiuoti nokdauną. Tačiau Albina iškart pašoko. Ir su įniršiu puolė atsigauti. Jos nuogos, įdegusios, raumeningos kojos sukosi kaip propeleris.
  Bet žąsies odos nindzė paėmė juos letenomis ant bloko. Atmušė atakas. Ir tada jis smarkiai įsibėgėjo. Ir vėl jo letenos smogė merginai į pilvą ir krūtinę. Palieka mėlynes ir įbrėžimus. Ir tada smūgis galva į nosį. Ir nutekėjo Albinos Juškos veidu. Ir pati mergina nukrito.
  Tiesa iškilo, bet teisėjas vis tiek pradėjo skaičiuoti nokdauną.
  Taip, Albinos reikalai buvo nesvarbūs.
  Fėja čiulbėdama savo burtų lazdele čiulbėjo:
  - Šauniai padaryta nindzė! Jūs pasinaudojote iniciatyva!
  Nindzių kovotojas vėl įsibėgėjo. Ir vėl pargriovė Albiną. Jis jai trenkė gana stipriai, o mergina nukrito ir pašoko, kovodama atgal.
  Žąsies oda Nindzė sušnypštė:
  - Nesvarbu, ar esate ant žirgo, ar esate pėsčiomis,
  Super čempionas...
  Goblinas perbėgs tave,
  Ratyu milijoninis!
  Albina puolė atgauti, bet užkliuvo ant stiprių blokų. Ir jos puolimas buvo atremtas. O aštriu letenos galu merginai pataikė į nuogą padą, dėl ko išsipūtė pūslė.
  Gongas skambėjo užbaigdamas raundą.
  Šlubuodama ir svirduliavusi mergina pasitraukė į savo kampą. Taip, ji buvo gerai ir sunkiai sumušta.
  Albina nukrito ant kėdės. Ir ji sunkiai kvėpavo. Hmm, ji niekada neturėjo tokio priešininko. Ir priešas yra ne žmogus, o skruzdė nindzė. Kas yra labai rimta.
  Štai vėl gongas ir naujas raundas!
  Albina vėl bando gauti spyrius. Tačiau priešas, būdamas vabzdžiu, yra greitesnis už žmogų. Ir štai jis vėl prasibrauna trumpomis letenėlėmis, griebia mergaitę už basos pėdos ir tempia, sviedė kaip lėlę.
  Albina pakyla, bet vėl sunkus smūgis seka jai tiesiai į krūtinę. Ir yra mėlynių, mergina krenta.
  Jis atsistoja ir vėl gauna kumščiu į veidą. Ir tai taip pat yra skausminga.
  Albina pajuto po akimi patinusią mėlynę.Taip, dvikova pasirodė labai sunki.
  Vėžlys nindzė aiškiai dominuoja ir pirmauja pagal taškus. Ir vėl apkaltino merginą gražiu veidu.
  Albina krito, o gongo signalas paskelbė raundo pabaigą.
  Mergina tiesiogine to žodžio prasme įlindo į savo kampą.
  Fėja priskrido prie jos ir paklausė:
  Ar supranti, kodėl pralaimi?
  Albina atsidususi atsakė:
  Nes tai vabzdys!
  Fėja linktelėjo ir paklausė:
  - Ar nori tapti dvigubai greitesnis?
  Mergina patvirtino:
  - Žinoma aš galiu padaryti!
  Sparnuota mergina pasakė:
  - Teisingai atsakykite į klausimą. Ir tada jums bus tikrai gerai!
  Albina šypsodamasi atsakė:
  - Na, aš pasiruošęs!
  Fėja čiulbėjo:
  - Kodėl Dievas turi daug dienų!?
  Didvyriška mergina išplėtė akis ir sumurmėjo:
  - Nu ir klausimas? Nesupratau jo prasmės.
  Fėja ryžtingai pasakė:
  - O prasmės suprasti nereikia. Jūs tiesiog imkite ir atsakykite taip, kaip galite ir suprantate!
  Albina nusišypsojo, o tada, pajutusi įkvėpimo, pasakė:
  - Nes Dievas gali padaryti daug dienų!
  Stebuklingoji mergina linktelėjo.
  - Šauniai padirbėta! Šį kartą ji atsakė teisingai. Ir jūsų greitis padvigubėjo.
  Fėja mostelėjo burtų lazdele. Ir iš tikrųjų Albinos raumenys pripildyti fenomenalios jėgos.
  Ir taip ji stojo į mūšį. Ir jos basos kojos blykstelėjo. Ir tada smūgis krito į žąsies odos nindzės skrandį. Netgi ji pati, treniruota Albina, įvertino greitį ir jėgą, su kuria buvo atliktas šis smūgis bei ją pervėrusi smegenų sutrenkimas.
  Albina supyko iš įniršio:
  - Gaukite fašistinę granatą,
  Dainuok serenadą!
  Žąsies odos Nindzė bandė ją užpulti. Tačiau dabar greitesnės Albinos kojos sugebėjo jį pasitikti. Ir jie pataikė į chitininį apvalkalą.
  Buvo aišku, kad nuo šių smūgių žąsies oda buvo nepatogi, tačiau rimtos žalos jam nepadarė. Ir mergina mušė, bet ji buvo prieš priešą, o dabar jau pirmavo taškais. Tiksliau, šis turas buvo paliktas jai.
  Pabaigoje Albina net atliko žemą smūgį ir pargriovė savo kolegę.
  Jie išsiskirstė kampuose, o nindzės žąsų oda jau atrodė suglamžyta.
  Fėja vėl nuskrido prie herojės merginos ir pažymėjo:
  - Dabar tau sekasi visai neblogai. Bet jūs norite vėl padvigubinti greitį ir jėgas?
  Albina pritariamai linktelėjo.
  - Žinoma aš galiu padaryti! Ką reikėtų daryti?
  Stebuklingoji mergina šypsodamasi pasakė:
  - Atsakykite į dar vieną klausimą.
  Didvyriška mergina užtikrintai atsakė:
  - Aš pasiruošęs!
  Fėja sušuko:
  - Kodėl žiemą šąla, užspaudžia vaikams nosis!
  Albina nusijuokė ir atsakė:
  - Štai toks klausimas! Bet tai beprasmiška ir suteikia daug atsakymų.
  Stebuklingoji mergina atsakė:
  - Ir tai tik dėl humoro. Čia pabandyk, atsakyk šmaikščiai.
  Didvyrė mergina išleido:
  "Kadangi žiemą šalta, užspaudžia vaikams nosį, nes jis nėra pakankamai senas, kad galėtų nupjauti nosį nuo šaknų!
  Fėja linktelėjo.
  - Taip. tai galima suskaičiuoti! Ir jūsų greitis ir jėga dabar vėl padvigubės.
  Ir stebuklingoji mergina papurtė savo burtų lazdelę.
  Ir Albina pajuto naują, neįtikėtiną jėgų ir energijos antplūdį.
  Ji išbėgo į ringą su pykčiu. Ir užpuolė ant žąsies odos nindzės.
  Ir nugalėkime jį. Kas ne smūgis, tarsi plaktuku mušamas. O vabzdžių kovotojas ėmė kristi ir kristi labai stipriai.
  Albina sumušė priešą, o jis krito ir sunkiai, bet pakilo. Tačiau visą raundą diktavo mergina.
  Tada ji išdidžiai šoko atgal į kampą.
  Fėja šypsodamasi paklausė:
  - Norite daugiau dvigubinti greičio ir jėgos?
  Albina linktelėjo.
  - GERAI! tegul!
  Stebuklingoji mergina vėl uždavė mįslę:
  - Nuo ko ir kodėl, vilkai kaukia į mėnulį!
  Albina nusijuokė ir užtikrintai atsakė:
  - Vilkai kaukia, nes negali valgyti mėnulio!
  Fėja šypsodamasi pasakė:
  - Tu tikrai genijus. Manau, kad daug ką verta!
  Ir stebuklingoji mergina vėl pasuko burtų lazdelę.
  Albina tiesiogine prasme pakilo į orą. Tiek daug dabar tapo neįtikėtina jėga ir energija.
  Ir taip ji puolė prie žąsies odos ninzės. Ir taip ji perkėlė jo nuogą, apvalų kulną prie smakro. Ir vabzdžių kovotojas pateko į nokautą.
  Teisėjas suskaičiavo iki dešimties ir paskelbė:
  - Kovotoja Albina laimėjo nokautu! Šauniai padirbėta!
  Ji pakėlė ranką į merginą.
  Albina dainavo:
  - Mergina net nebijo mirties,
  Jos būrys nebijo jokių...
  Moteris didvyriškai kovos su priešu,
  Ir net mirdamas jis laimės!
  Fėja iškilmingai paskelbė:
  - Kadangi Albina įveikė galingą kovotoją ir teisingai bei, svarbiausia, šmaikščiai atsakė į visas tris mįsles, jai suteikiama amžina jaunystė ir absoliutus audinių atsinaujinimas.
  O stebuklingoji mergina burtų lazdele padarė aštuonetą. Ir tada įvyko stebuklas, Albina įgijo tikrą nemirtingumą.
  Ir herojiška mergina dainavo:
  Niekas Žemėje nelieka nepastebėtas
  O dingusi jaunystė vis dar nemirtinga...
  Kokie mes buvome jauni,
  Kaip nuoširdžiai mylimas!
  Viršūnės buvo užkariautos
  Nepaisant likimo audros!
  
  RUSIJOS CARAS PUGAČEVAS
  Emelianas Pugačiovas apgulė Orenburgą. Sukilėliams reikalai nesisekė. Artėjo karališkieji pulkai. Savarankiškai apsišaukęs caras nenorėjo panaikinti Orenburgo apgulties, tačiau atskirti kariuomenę buvo rizikinga. Realioje istorijoje sukilėliai vis tiek išsiskirstė ir buvo mušami po gabalą. Iš pradžių prie Tatiščevo, o paskui prie Beloozersko. Šis sprendimas pasirodė klaidingas.
  Tačiau berniukas Olegas Rybachenko atvyko į stovyklą pas Emelyaną Pugačiovą. Nepaisant to, dar buvo sniego, o buvo vasario pabaiga - berniukas buvo basas ir mūvėjo šortus.
  Jis buvo atvežtas pas Jemeljaną Pugačiovą. Vaikinas ėjo užtikrintai. Bėgioti basomis po sniegą smagiau nei kankintis. Ypač nemirtingame kūne.
  Berniukas pasiūlė Emelyanui Pugačiovui planą:
  - Paimkime caro kareivių uniformą, o tokių uniformų turime daug, sukilėlių ir kazokų drabužius pakeisime. Žaiskime mūšį - kaip šaudydami. O tada sugautus pugačiovius varysime į miestą. Jie manys, kad tai yra karališkoji kariuomenė, ir įleis mus į įtvirtinimą, o ten mes juos pulsime!
  Emelyanas Pugačiovas patvirtino:
  - Na, tu duok nuogą! Na, galva! Suteikiu tau Yesaulo titulą!
  Olegas nusilenkęs atsakė šypsodamasis dainuodamas:
  - Ezau, Ezau, kad tu apleidai savo žirgą! Ranka nepakilo šaudyti!
  Kazokų caras linktelėjo ir atsakė:
  - Tu būsi mano adjutantas! Jūsų uniforma ir batai pasitarnaus!
  Olegas kukliai pastebėjo:
  - O basas yra vikresnis! Ir man per daug nešalta nuoga krūtinė!
  Tapo Emelyanas Pugačiovas. Jis buvo vidutinio ūgio, plačiais pečiais ir, nors Olegas dvidešimt pirmame amžiuje buvo standartinio maždaug dvylikos metų berniuko ūgio, tai yra pusantro metro, kazokų caras buvo ne ką aukštesnis. Tuo metu Olegas jau buvo paauglys ir galėjo kovoti lygiomis teisėmis su suaugusiaisiais ir būti pareigūnu.
  Emelyan įsakė...
  - Na, ruoškite šią provokaciją labai slaptai!
  Ir kaip gudriai išsuko mokslinį žodį.
  Kazokai ruošėsi... Sustatė sargybą, kad nė viena gyva siela nesužinotų. Ir buvo ruošiami gudrūs spąstai.
  Tačiau priešas vis dar veržėsi į priekį, bet dar buvo šiek tiek laiko, jį užpuolė nedideli sukilėlių būriai. Tiksliau, gana gausios, bet nelabai organizuotos minios.
  Emelyanas Pugačiova netoli Orenburgo turėjo beveik dvidešimt tūkstančių kovinei parengtų karių. Realioje istorijoje ji buvo padalinta. Dešimt tūkstančių pugačioviečių kovojo prieš septynis tūkstančius caro karių, vadovaujamų Tatiščės. Priešas pranoko Pugačiovo kariuomenę pabūklų ir šautuvų skaičiumi bei organizuotumu. Tačiau pergalė buvo brangi! Be to, pats Pugačiovas pasielgė ne itin drąsiai, palikdamas mūšio lauką dar nepasibaigus mūšiui.
  Dabar pugačioviečiai turėjo istorinę galimybę iškovoti skambią pergalę.
  Čia jie apsirengė daugiau nei dviejų tūkstančių rinktinių kovotojų pavidalu. Jie privertė juos nusiskusti. O kad uniformos dėvimos, tai natūralu. Ir daug daugiau. Pugačioviečiai irgi turėjo vėliavas anksčiau paimtuose mūšiuose, ir būgnus ir t.t.
  Spektaklis buvo suplanuotas žaisti kaip laikrodis. Emelyanas Berde turėjo beveik šimtą ginklų, nors pusė jų nebuvo svarbūs. Bet yra ką surengti kadrą.
  Kad atrodytų kaip tikras mūšis. Nors Pugačiova nėra tokia bloga. Pusė Uralo gamyklų yra jo kontroliuojamos. Čeliabinskas kol kas baisus, prie Ufos Čika tvirtai sėdi. Dar vasario pabaiga, o karo baigtis neaiški, o Golitsyno pajėgos toli nuo Orenburgo. O tikrojoje istorijoje po mėnesio įvyks mūšis prie Tatiščevo ir jame valstiečių kariuomenės pralaimėjimas. Tai sukels masinį sukilėlių dezertyravimą.
  Olegas vis dar basas ir su šortais įsakinėja ir patarinėja. Jo beveik įdegusiam, bet šviesiaplaukiui berniukui paklūsta barzdoti dėdės.
  Sukilėliai jau šaudo. Gaudžia ginklai, išspjaunamos mirties dovanos... Tikras sunaikinimas artėja.
  Olegas atkiša dantis ir riaumoja:
  - Šlovė mūsų šventajai Tėvynei! Bus poetų karta! Didžioji Emelyan, brangioji - tavo žygdarbiai bus apdainuoti!
  Ir kyla dūmų debesys. Imitacija yra rimta kova. Čia, žinoma, reikia viską įtikinamai parodyti. Žinoma, ypač apgulties metu jie laukia paleidimo!
  Jie šaudo, žinoma, tuščiąja eiga, kad išgelbėtų patrankos sviedinius ir šūvius. O parakas vartojamas prasčiau.
  Emelyanas Pugačiovas vis dar pakankamai stiprus, kad galėtų užimti Orenburgą, bet tvirtovė stipri! Ir čia reikia gudrumo.
  Kariai ir kazokai apskritai yra pasirengę... Daugiau nei du tūkstančiai persirengusių pėstininkų ir raitelių ir daugiau nei trys tūkstančiai tariamai kalinių. Užtenka staiga užvaldyti miestą.
  Olegas ėjo kalinių priekyje. Nuo ilgo bėgimo basomis per vasario sniegą jo berniukiškos kojos buvo šiek tiek sustingusios. Be to, jis jau pripratęs prie karščio. Bet nieko, nemirtingo berniuko pirštai nesušals.
  Ir pavyko tikrai neblogai.
  Olegas šypsosi, baltame fone palieka plikus pėdsakus. Atrodo liečianti. Keli berniukai iš valstiečių šeimų taip pat bėgiojo basi. Jie ganėtinai užgrūdinti, nors dažniausiai sniege avi batus.
  Taigi ši kariuomenė ketina nugalėti pugačiovus į Orenburgą. Ir jie netgi dainuoja maršą.
  Iš tiesų, apgaulė paprasta, bet veiksminga. Prieš juos atsidaro vartai, o Pugačioviečių armada patenka į pagrindinį šio regiono miestą. Ten matyti, kad jie per daug įsitikinę, kad kvailas valstietis nieko nesupranta, ir jį sumušė.
  Čia maištininkai buvo visiškai įtraukti. Pasigirsta signalas, ir jie skuba pas gynėjus.
  Olegas kardu nukerta du pareigūnus iš karto. Ir berniukas beviltiškai rėkia:
  - Pasiduoti! Teisingas karalius yra su mumis!
  Gynėjai sumišę. Kariai beveik nesipriešina. Kovoja daugiausia su karininkais, pirklių milicija, turtingais kazokais.
  Kova sunki, bet židinio. Į miestą veržėsi vis daugiau pulkų. Ir kazokai, ir valstiečiai su kuolais, ir totoriai su baškirais. Kova yra sunki.
  Olegas Rybachenko taip pat rėžia ir šaukia:
  - Pasiduoti! Jūs visi pasigailėsite, daug pinigų ir laisvės!
  Matyti, kad gynėjų jėgos sparčiai mažėja, kaip ir noras kovoti. Net pareigūnai pasiduoda. Kazokai net nenori mirti.
  Matyusha Boron, Olegas perpjovė gerklę, nuogais kojų pirštais mesdamas durklą.
  Mūšis beveik iš karto nutrūko. Pirkliai parpuolė ant kelių ir maldavo pasigailėjimo. Jie iš vokiečių atvilko ir gubernatorių, ir tvirtovės komendantą. Jemeljanas Pugačiovas įsakė juos pakarti.
  Pagauti kariai buvo prisiekę, karininkams buvo pasiūlyta rinktis: arba tarnauti carui Petrui Trečiajam, arba mirties bausmei. Padalinta maždaug per pusę. Kai kuriems buvo įvykdyta mirties bausmė. Dalis prisiekė ištikimybę Jemelyanui.
  Pačiame mieste buvo areštuotas turtingas lobis, daug vertingų daiktų, taip pat beveik devyniasdešimt patrankų, didelės parako, bombų, patrankų sviedinių atsargos.
  Kolosali tvirtovė galiausiai sugriuvo po ilgos apgulties. Pugačiovo armija pastebimai pasipildė. Ir dabar buvo galima nuvykti į Tatiščevą ir duoti mūšį Golicynui su aukštesnėmis jėgomis.
  O pats Olegas nuėjo pas Čiką pagalbos. Reikėjo nulaužti Mikhelsoną, kad jis nenugalėtų sukilėlių prie Ufos.
  Berniukas basas bėgo su šortais per sniegą. Prie jo prisijungė ir Margarita. Mergina vilkėjo tik tuniką, ir, žinoma, be batų. Gražus, su aukso garbanomis, nors dulkėtas nuo darbo karjeruose.
  Margarita graži, bet dar vaikas.
  Olegas jos paklausė:
  - Dar nebuvai sena moteris... Tu nesigaili, kad ilgam tapai mergina!
  Margarita šypsodamasi atsakė:
  - Ir tu nebuvai senas, o tapai berniuku beveik visam laikui! Jūs turite mokėti už nemirtingumą, ir šis mokėjimas nėra per didelis!
  Olegas su tuo sutiko:
  - Kurį laiką vergovė, bet amžinas gyvenimas! Be to, mes tokie greiti, mums nereikia arklių!
  Margarita nusijuokė ir pasakė:
  - Būtinai! Esame greitesni už bėgančius grynaveislius eržilus. Nemirtingas kūnas yra ypatingas, ir jam patogiau karjeruose, po prižiūrėtojo botagu, nei įprastame kūne ant plunksnų lovos!
  Olegas Rybachenko pritardamas linktelėjo:
  - Tu negali su tuo ginčytis! Taigi gyvenkime amžinai!
  Ir terminatorių vaikai pagreitino. Olegas, žinoma, buvo labai patenkintas. Jis yra puikus vaikas.
  Nors kartais į sielą įsiverždavo abejonės: ar įmanoma nužudyti Rusijos kariuomenės karininkus? Greičiausiai tai negerai! Tačiau raganos užduotis turi būti atlikta. Ji pakeitė Rusijos istoriją ir suteikė amžiną, nemirtingą kūną, net vaikišką, bet nepaprastai stiprų ir greitą. Ir už tai turėtumėte mokėti ir tarnauti.
  O kaip gali žinoti, jei Pugačiovas laimės, Rusija tik laimės?
  Berniukas ir mergaitė maždaug žinojo, kur yra caro kariuomenės būrys, į kurį turėjo atvykti Michelsonas.
  Čika turi dvylika tūkstančių organizuotų karių prie Ufos. Ir jis buvo arti šio miesto, bet du kartus jam pritrūko sėkmės ir drausmės.
  Žinoma, Michelsonas turi kelis kartus mažiau jėgų, tačiau realioje istorijoje jis vis tiek laimėjo. Taigi... Būtina sugauti arba nužudyti šį labai talentingą vadą.
  Ir tada bus matyti. Be Michelsono, tikriausiai, kariuomenė ant Čikos nejudės. Ir ten Olegas Rybachenko turėjo planą. Nugalėk Golitsyną ir eik į Ufą. Paimk šį miestą, atsiųsk pastiprinimą į Uralą ir Sibirą, o pats persikelk į Kazanę. Tada sukilėliai įgis pranašumą.
  Ir karalienės kariai plaks dalimis. Be to, bet kokioje revoliucijoje yra tokių padarinių, kuo daugiau pergalių, tuo daugiau šalininkų ir tuo silpnesnis priešo pasipriešinimas.
  Taigi sulig kiekvienu žingsniu sukilimas tik stiprės. Olegas buvo tuo tikras.
  Ir Margarita, mergina, kuri bėga greičiau už lenktyninį žirgą, yra kartu su juo, ir jie kartu nukirs priešus.
  Jaunieji kariai užėmė savo vietą pasaloje. Mikhelsonas su nedideliu palydos būriu turėjo atvykti į jo pulką. Čia jo jau laukė terminatorių vaikai.
  Olegas ir Margarita, siūbuodami kardais, puolė palydą. Iškirto iš karto kelis husarus. Likusieji bandė šaudyti, tačiau kulkos į nemirtingus vaikus nepataikė. Ir jie nukirto priešus su pašėlusiu įniršiu. O Olegas Rybačenko net pirštais mėtė aštrius diskus. Ir Margarita tai bandė basomis kojomis ir jai pavyko.
  Berniukas ir mergaitė, nieko daugiau nekalbėdami, nužudė priešą. Mikhelsonas bandė nuvažiuoti, bet Olegas ir Margarita jį pasivijo. Jie išmetė Michelsoną ir surišo.
  Olegas paguldė ant pečių pulkininką leitenantą ir nuvežė į Čiką teisti.
  Nemirtingi vaikai išsklaidė ir paguldė penkiasdešimt husarų, parodydami, kad mainais už amžiną vaikystę jie gavo labai šaunių sugebėjimų.
  Olegas, vilkdamas Michelsoną ant pečių, pastebėjo:
  - Kuo aš vis dėlto stipri tapau!
  Margaret pastebėjo:
  - Taip, tai dar kartą patvirtina, kad pasirinkome teisingai! O dėl nemirtingumo verta padirbėti!
  Olegas su tuo sutiko:
  - Kovoti daug įdomiau, nei eiti į karjeras. Šiame kūne nėra sunku, bet nuobodu!
  Margaret sutiko:
  - Rutina žudo!
  Čikos stovykloje didelių įtarimų nesukėlė du basi vaikai, tiksliau, pagal šių laikų standartus, kai žmonės mažesni už kelis paauglius. Jei esi basas sniege, vadinasi, esi vargšas ir valstiečio karaliaus pusėje.
  Čika apdovanojo belaisvį Michelsoną, duodamas vaikams imperatorišką - penkiolika auksinių rublių.
  Pačiam Michelsonui buvo pasiūlyta: arba tarnauk karaliui, arba kartuves!
  Michelsonas pirmenybę teikė kilpai. Tačiau Olegas pasiūlė leisti šiam vadui pagalvoti. Juk jie visada turi laiko pakabinti. Ir Michelsonas gali būti labai naudingas.
  Čika sutiko.
  - Laikas kenčia!
  Olegas taip pat pasiūlė:
  - Reikia paimti caro pulką be vado! Norėdami apsisaugoti.
  Čika sutiko.
  - Mušk, kol lygintuvas karštas!
  Ir sukilėliai užpuolė karališkąją kariuomenę. Jie užpuolė naktį, Olegas ir Margarita atsargiai pašalino sargybinius.
  Kova buvo palyginti trumpa. Olegas, mesdamas savadarbį diską iš sulūžusio dalgio, nužudė vado pareigas ėjusį pulkininką, o be jo moralė krito. Be to, buvo per daug sukilėlių, ir tai darė spaudimą karių ir daugelio karininkų psichikai.
  Ir kas žino, gal tai tikrasis caras Petras Trečiasis. Ir jo teisėtumas yra didesnis nei Jekaterina II.
  Didžioji dalis pulko pateko į nelaisvę. Buvo paimti pabūklai ir šautuvai.
  Visiška pergalė, nepasirengusi atremti kariuomenės puolimo.
  Ir, žinoma, Čikos triumfas.
  Bet natūraliai vaikai bėga atgal pas Pugačiovą. Jis turės kovoti su septyniais tūkstančiais karių, įskaitant du tūkstančius kunigaikščio Golitsyno raitelių. Pugačiovas tikrai gausesnis, bet jis turi margą kariuomenę. Daug buvusių kareivių, kurie yra nepatikimi, prastai ginkluoti ir apmokyti valstiečiai, totoriai, baškirai ir kalmukai.
  Stipriausias branduolys yra Yaik kazokai. Tačiau šių kazokų nėra daugiausia. Taip pat yra ir Ilecko kazokai, ir Orenburgas ir kt.
  Jie jau bėga iki Tatiščiovo tvirtovės, kur susirinko nemaža valstiečių caro kariuomenė.
  Pats Emelianas Pugačiovas apeina pozicijas ant balto žirgo. Olegas Rybachenko atidžiai žiūri į šį lyderį. Emelyanas Pugačiovas atrodo kaip meistras. Ūgis yra maždaug vidutinis, bet ant žirgo jis atrodo aukštesnis dėl trumpų kojų ir plačių pečių. Fiziškai sukilėlių vadas yra stiprus. Jūs matėte, kaip jis pjauna, ir smūgio galią mūšyje.
  Apskritai jis yra gana tinkamas vado vaidmeniui. O dėl karaliaus vaidmens? Gali būti, kad ir tai.
  Pugačiovo kariuomenė yra puiki. Iš Iletsko gynybos atvyko nuteistasis Khlopusha, surinkęs dar pusantro tūkstančio žmonių. Dabar Jemelyanas turi daugiau nei dvidešimt tūkstančių kovotojų. Jiems sunku apgyvendinti net tvirtovėje. Suskaičiuokite tris kartus daugiau karių nei Golitsynas, o jų vis gausėja.
  O Pugačiovas turi dvigubai daugiau ginklų. Parako ir šerdžių atsargų yra gana daug.
  Tu gali kovoti... Bet kariuomenė marga. Yra ir vyrų su ietimis, ir baškirai, ir totoriai, ir kalmukai, ir kirgizai, ir kazachai. Taip pat daug buvusių karių iš skirtingų garnizonų, kurie nėra visiškai patikimi. Taip pat yra Uralo darbininkų ir Sibiro šaulių. Kazokai - kurie yra svarbiausias kariuomenės branduolys.
  Didelė armija, bet per daug spalvinga. Kai kurie kareiviai ir karininkai neseniai buvo sugauti Orenburge.
  Kai kurios dalys yra iš vyro, kurios gali būti naudojamos tik kovoje rankomis. Ir būrys azijiečių, ne per daug drausmingų ir dažnai nemokančių rusų kalbos.
  Taigi, formaliai turėdamas daug daugiau kariuomenės ir net ginklų, Emelyanas Pugačiovas kovos jėgos kokybe yra prastesnis už priešą. Taigi mūšio baigtis nėra tokia aiški, kaip atrodo, remiantis grynai formalia jėgų pusiausvyra.
  Olegas Rybachenko tai supranta. Ko gero, Pugačiovui tai aišku. Čika laimėjo, nes netikėtai pagavo priešą. Ir realioje istorijoje Michelsonas tiesiog laimėjo, kuris sugebėjo atakuoti prieš didesnę Čikos armiją.
  Ką daryti dabar? Tvirtovė buvo gerai sutvirtinta, užpilta vandeniu, todėl šlaitai buvo apledėję ir slidūs. Bet jūs negalite ilgai likti gynyboje.
  Olegas pasiūlė Emelyanui:
  - Užpulkim patys priešus caras-tėvas!
  Emelyanas logiškai pastebėjo:
  - Ar jie mūsų neuždengs ginklais?
  Olegas pasiūlė:
  - Aš su Margarita išžvalgysiu priešą, o mes pataikysime kaip tik ten, kur jis mažiausiai tikisi!
  Valstiečių karalius patvirtino:
  - Tai gera idėja!
  O Olegas su Margarita, pasiėmęs kuprinę su granatomis ir porą aštrių kardų, puolė į priešą.
  Vaikai bėgiojo beveik nuogi, vaikinas su šortais, o mergaitė su tunika. Olegas prisiminė Jano "Spartak". Ten buvo ir berniukas Gita. Ir moteris suplyšta tunika, šokėja išdegusi. Berniukas buvo labai užsispyręs. Tikriausiai ne paveldimas vergas. Galbūt jį sugavo . Tada jie nuvažiavo į Italiją, nusirengė ir išleido aukcione. Nors Gita neteisinga, nes jis buvo bronzinis nuo saulės nudegimo, tada greičiausiai jį nuogą nuvarė į sandėrį. Ir jis vaikščiojo toks nuogas, basas žingsniuodamas akmenuotais Italijos keliais. Jo nuogi padai degė, blauzdos skaudėjo. Tačiau berniukas nenuleido galvos.
  Ir pirkėjas pradėjo jausti berniuką, jo natūraliai išsivysčiusius raumenis, iš lygios odos matosi niekšelis. Tada jis įsikišo nešvarius pirštus į burną. O Gita neištvėrė ir įkando.
  Po to kilo muštynės. Taip, Gita, tai buvo berniukas, kurį pats Olegas vaikystėje laikė Spartaku. Bet ne, tai vis tiek mažas veikėjas.
  Įdomu, ar romėnai būtų nusprendę kankinti Gitą? Juk nelaisvi vergai tardomi kankinami?
  Ir įkaitusi geležis būtų palietusi pliką vergo kulną. Gita aikčiojo ir kartojo tą patį:
  - Vergai išsisklaido ir nenori kautis!
  Jie sudegino antrą kulną dėl simetrijos ir paleido jį. Berniukas yra priverstas žengti ant kojų pirštų, ir tai labai skauda. Bet Gitai per netvarką vis tiek pavyko pabėgti.
  Galbūt berniukas anksčiau dirbo karjeruose. Jis tempė sunkius akmenis, išpiltas prakaito, isteriškai alsavo. Prižiūrėtojo botagas jį plakė. Labai sunku pačiomis pirmomis darbo dienomis, kai šviesa tau nemalonu. Ir tada pripranti. Sunku tampa įprasta, o įprasta tampa lengva. Tačiau vis tiek daug vergų miršta. Ir Gita virto mažu vilko jaunikliu.
  Olegas manė, kad galbūt berniukas knygoje "Spartakas" buvo užfiksuotas po sukilėlių pralaimėjimo. O kadangi jis dar vaikas, grandinėmis buvo išsiųstas į kasyklas. Kad jis lėtai mirtų. Arba kankinami, deginant raumeningą berniuko kūną raudonai įkaitusia lazdele. Tada jie užpylė druskos ant nudegimų ir sulaužė jauno vergo basų kojų pirštus. Jie susuko sąnarius. Visi teiravosi, kur Spartak paslėpė auksą. Gita tyli, sukandusi dantis. Jis pakeliamas ir staigiai nuleidžiamas traukiant virvę.
  O gyslos trūkinėja iš laukinio skausmo. Ir berniukas praranda sąmonę. Jis apipilamas lediniu vandeniu, atgaivinamas. O gydytojas jaučia pulsą, kad nustatytų, ar galima toliau kankinti, ar reikia duoti kankinamajam poilsį, kad vėliau vėl iškankintų jauną kūną.
  Gita kankinama smarkiai ir ilgai. Ant žaizdų beriama pipirų, daužoma raudonai įkaitusia viela, smeigiama adatomis į nervų galūnes, po berniuko basomis kojomis dega ugnis. O budelis šilumą pakelia ant stovo. Ir stiprus degimo kvapas, ir ištraukite kiekvieną veną.
  Ir dabar įkaitusi lygintuvas paliečia nuogą berniuko krūtinę, ir jis praranda sąmonę nuo laukinio skausmo. Jis vėl apipilamas vandeniu ir įvedamas į save. Budelis žnyplėmis suspaudžia sėklides, berniukas pasikeičia nuo laukinių kančių ir vėl išsijungia.
  Gita kankinama... Kažkas pranešė, kad tai Spartako augintinis, ir žino, kur palaidojo lobį. O romėnai kankina... Berniukas neliko nė vieno nesudegusio ar nupjauto odos ploto. Bet jis tyli. Ir romėnai stebisi jo atkaklumu.
  Kankinimo metu dalyvauja Crassus žmona. Ji nekantriai stebi, kaip kankinamas gražus ir šviesiaplaukis berniukas. Tai jaudina. Ir taip po dar vieno kankinimo ji liepė atvesti pas ją Gitą ir paguldyti į lovą. Ji labai nori tai padaryti pati.
  Vis dar gana jauna ir stipri moteris šuoliavo į jaunos vergės vyrišką tobulumą. Gita pirmą kartą tapo vyru. Tada jis turėjo laižyti jos įsčias liežuviu. Tai šiek tiek bjauru, bet ir neįprasta.
  Ir taip Crassus žmona liepė nutraukti kankinimus, o berniukas, kuris jau buvo šiek tiek užaugęs per sukilimą, pradėjo būti geriau maitinamas. Ir ji su juo mylėjosi.
  Žaizdos ir nudegimai Gitai užgijo kaip šuniui. O sustiprėjęs, berniukas susirangė geidulingą Kraso žmoną ir pabėgo iš jos dvaro. Po to jis pasislėpė kalnuose ir ten padarė savo pabėgusių vergų gaują. Galiausiai viskas baigėsi gerai. Crassus mirė per karą. O Gita liko su Juliumi Cezariu, padarė gerą karjerą, ištekėjo ir susilaukė krūvos vaikų. O Spartako likimas nežinomas. Kūnas nerastas. O ar jis mirė, ar buvo išgelbėtas, vergai nežinojo.
  Bet jie tikėjo, kad, žinoma, jų atpirkėjas gyvas.
  Prie Golicino stovyklos prisiartino Olegas Rybačenko ir Margarita Koršunova, kurie kadaise buvo suaugę, o dabar amžini, nemirtingi vaikai. Čia yra trys generolai. Ir kariuomenė buvo pašalinta iš Rusijos ir Švedijos sienos.
  Kol carinė Rusija kariauja su Turkija, sukilėliai yra ramesni. Jei Golicynas bus nugalėtas, tada Pugačioviečiai galės pagaliau perimti iniciatyvą. Ir net paimk Samarą.
  Olegas ir Margarita vaikščiojo po sargybinius... Sninga, ir nelabai aiškiai matyti.
  Berniukas pagalvojo, kad gal galėtų pribaigti tris generolus ir pulkininką Bibikovą, nukirsti caro kariuomenę. Bet tai padaryti sunku.
  Berniukas ir mergaitė atsargiai žingsniuoja per sniegą. Jie stengiasi nepalikti žymių. Jie dar vaikai. Atsargiai prieikite prie vežimėlių. Pistoletas yra kažkur atskirai. Armija žygyje. Didesnių šalnų nėra - kovo mėn. Bet sniego vis dar yra. Jaunų karių basos kojos beveik nejaučia šalčio, ypač judant. Jie greitai pripranta prie šalčio.
  Tačiau daugelis vaikų, neturinčių supergalių, bėgioja basi po sniegą, ypač šiais atšiauriais laikais.
  Olegas manė, kad ilgą laiką nežiūri televizoriaus ir nežaidė kompiuteriu. Ir tai be žaidimų kažkaip kvaila.
  Vaikinai prislinko prie vagonų traukinio, o Margarita pasiūlė:
  - O jei paraku padegtumėte sandėlius?
  Olegas susiraukė ir paklausė:
  - Kaip manai, ar tai gera idėja?
  Mergina logiškai pastebėjo:
  - Be parako kariuomenė nėra kariuomenė!
  Olegas pritardamas linktelėjo.
  - Pabandykim!
  O berniukas su šortais puolė prie vežimų. Kartu su mergina nužudė tris sargybinius kardais ir panaudoję titnagą, klodami šieną, padegė vilkstinę, paraku.
  Jis liepsnojo, ir į dangų pradėjo kilti juodas debesis. Parakas pradėjo sprogti ...
  Berniukas ir mergaitė pasislėpė stovykloje. Apėmė panika. Golitsynas taip pat iššoko su dviem generolais. Jis buvo tas princas, kuris širdį draskydamas šaukė ir rodo pirštais.
  Olegas nuogais kojų pirštais metė diską ir jis švilpdamas įsmeigė Golicinui tiesiai į kaklą. Princas, išskleidęs rankas, nukrito. Prie jo atskubėjo generolas Mansurovas. Bet jau naudodama nuogus kojų pirštus, Margarita panaudojo ginklą. Ir antrasis vadas pargriuvo.
  Trečiasis buvo Fairmanas, kuris kovojo su sukilėliais kartu su generolu Kar. Kartu su jais pulkininkas Bibikovas, vyriausiojo generolo Bibikovo giminaitis. Nepaisydami snygio, jie gali būti matomi aštriu nemirtingų vaikų regėjimu pagal epauletes.
  Olegas ir Margarita vėl mėtė diskus nuogais pirštais - jų nemirtingi kūnai turėjo tokį sugebėjimą, kaip komiksų herojai.
  Ir abu vadai buvo nužudyti, jų galvos buvo numuštos.
  Po to vaikinas terminatorius ir reindžerė ėmė mėtyti į pareigūnus diskais. Laimei, po vadų mirties prasidėjo panika, visiems atrodė, kad pugačioviai užpuolė stovyklą.
  Tačiau du vaikai - irgi kolosali jėga. O karininkus jie žudo mesdami aštriai šlifuotus diskus. Ir jiems susilaužo gerkles, plyšta arterijos ir venos.
  Vaikus sunku atpažinti sniege, jie puikiai maskuojasi sniego pusnyse.
  Tačiau caro kariuomenei sekasi sunkiai. Olegas Rybachenko, metantis diskus, sako:
  - Šlovė didžiajai Rusijai!
  Ir vėl skrenda nuogi berniuko pirštų išmestas diskas.
  Margaret daro tą patį, plikais pirštais sviedžia aštriai nušlifuotą prietaisą ir agresyviai staugiasi:
  - Už Emelyaną Pugačiovą!
  Ir šie vaikai dirba labai aktyviai ir efektyviai. Jie pjauna kardais. Ir pareigūnai pasirenkami.
  Olegas Rybachenko dainuoja:
  - Baltieji vilkai glaudžiasi kartu!
  Margarita, basais kojų pirštais mėtydama diskus į varžovus, dainuoja:
  - Tik tada šeima išliks!
  Berniukas, toliau vėjuodamas, nupjauna priešą:
  Silpnieji žūva, jie nužudomi!
  Mergina, mėtydama diskus ir žudydama pareigūnus, šnypščia:
  - Šventojo kraujo valymas!
  Jaunieji kariai elgiasi labai įvairiai, svaidydami granatas į priešus.
  Šiuo metu sukilėlių kavalerija puola stovyklą. Pasirodo, Emelyanas Pugačiovas nusprendė pulti pirmas ir savo gausią kavaleriją perkėlė paskui vaikus.
  Ir smūgis buvo staigus ir tinkamu laiku. Stepės apipylė kareivius strėlėmis, kazokai kapojo kardais, raiteliai uždėjo juos ant ragų.
  Carinės kariuomenės valia buvo pakirsta, vadai žuvo. Čia Emelyanas Pugačiovas asmeniškai kardu perrėžia paskutinį pulkininką ir šaukia:
  - Mano vaikai, ar pripažįstate teisėtą suvereną?
  Šimtai kareivių ir net daug karininkų parpuola ant kelių ir šaukia:
  - Pripažįstame! Kaip mes tai pripažįstame!
  Atsparumas krenta. Pėstininkai pasiduoda beveik visiškai, išskyrus kai kuriuos karininkus. Kavalerija dar šiek tiek priešinosi. Jame daug didikų. Tačiau ginklus meta ir paprasti kavalerija.
  Olegas ir Margarita kardais nukirto raitelius, nuogais pirštais meta aštrius diskus ir girgžda:
  - Puikūs žmonės visada,
  Puikūs žmonės - Petro šlovėje!
  Tiek berniukas, tiek mergaitė aktyviau kapoja ir mėto. Artilerija jau paimta į nelaisvę. Ir kaip jie smūgiuos raitelius. Jų sumažėja keliolika. Vyksta visiškos žudynės.
  Olegas šypsodamasis dainavo:
  - Caras didysis Petras pirmasis, visada būk mums pavyzdžiu!
  Ir jis taip pat paims ir supjaustys dviem kardais, tuoj nukirsdamas penkiems galvas.
  Margaret, nukirsdama priešininkus, čiulbėjo:
  - Mano balsai, ir aš graži!
  Ir taip pat kaip jis ims ir pjaus.
  Berniukas ir mergaitė yra tik susinaikinimo įsikūnijimas. Ir jie veikia kaip elektrinės pynės.
  Čia krenta kitas pareigūnas... Skamba garsus Emeliano Pugačiovo balsas:
  - Kas man tarnaus, tas gaus atlygį, o likusieji pražus.
  Dabar atvyko vyrai su pynėmis. Ir jie gerai kovoja su kavalerija. O arklių upeliai retėja...
  Išlikę raiteliai taip pat pasiduoda. Mūšis vėl laimėtas... Pugačiovas triumfuoja!
  Dabar kaliniai vedžiojami ir prisiekiami. Kareiviai, kaip taisyklė, nusilenkia apsišaukėliui. Pareigūnai skirtingi. Kas pasirenka kilpą, o kas prisiekia ištikimybę naujajam karaliui. Be to, kas žino, gal tikras monarchas.
  Emelyano Pugačiovo išvaizda yra labai valdinga. Matyti, kad tai vaikas, įpratęs komanduoti. Ir tiesiogine prasme visi nusilenkia prieš jį.
  Pralinksminęs tuos, kurie atsisakė duoti priesaiką, Emelyanas atliko auditą.
  Buvo paimtos septyniasdešimt penkios patrankos - tai tais laikais buvo daug. Ir tiek daug Golitsyno kariuomenės buvo užverbuota iš tvirtovių. Šerdys ir šūvis taip pat yra vietoje, tačiau didžioji parako dalis sudegė. Bet tai nėra problema.
  Daugiau nei penki su puse tūkstančio kalinių. Armija išaugo.
  Valstiečių karalius Olegui už žygdarbius suteikė pulkininko laipsnį, o kapitonei Margaritai.
  Ir dar skyrė tris šimtus rublių.
  Taip, berniukas tęsė gerą karjerą. Galite ir užaugti iki feldmaršalo.
  O Emelyanas pradžiai pavaišino...
  Ir šventėje jie aptarė klausimą, ką daryti toliau. Apskritai reikėjo sustiprinti jų užnugarį. Būtinai paimkite Ufą, o prieš tai - Verchoyaitskaya tvirtovę, kuri vis dar laikėsi. Taip pat nusiųskite pastiprinimą į Kungurą ir Beloborodovą. Ir paimk visas Uralo gamyklas. Artilerijos ir reikmenų, taip pat ginklų įsigijimas.
  Apskritai atamanai su tuo sutiko. O paėmę Ufą - į Kazanę.
  Kitas klausimas - ką daryti su Yaiko miestu? Paimti audrą, ar kol kas palikti blokadą?
  Emelianas Pugačiovas norėjo kurį laiką pabūti su savo jauna žmona Ustinya, o dalis kavalerijos išvyko į miestą. Atamanas Ovčinikovas laikinai liko vadovauti. Jis turėjo eiti į Vernekhneyaitskaya tvirtovę, tuo pat metu surinkdamas stepių pajėgas. Į Uralą buvo išsiųsti pastiprinimai. Netgi turėjo užimti Tobolską. Buvo suburtos nemažos pajėgos.
  Kazokų karalius su kavalerija šuoliavo į Jaicką. Patinka tai ar ne, bet šis miestas simbolinis. Tačiau labiausiai Emelyanas norėjo tapti sosto įpėdiniu. Juk karas yra karas. O jei nužudys, tai bent bus kam tęsti lenktynes.
  Olegas ir Margarita kartu su pagrindine armija, kuri juda link Verkhneyaitskaya tvirtovės.
  Berniukas ir mergaitė bėga prie savęs ir yra labai linksmi ...
  Net aštrus pakeliui.
  Jie keičiasi aforizmais;
  Olegas sako pašokdamas, o Margarita atsako;
  Karalius stiprus ne karūna, o sėkmės vainikavimu!
  Žmogus ne vilkas, bet gaujos jam reikia dar labiau!
  Gerk, bet neprisigerk, o jei prisigersi, tai nesigaudyk!
  Tirono kalba yra medus, kaip Velcro už muses!
  Kas gražaus saldžiomis kalbomis, tas protingas kaip musė!
  Tironas kartaus darbais, bet saldus kalbose!
  Kas nenori ramybės, tas šventės nepamatys!
  Žmogus yra puikus tik tada, kai jis nekeičia savęs į smulkmenas!
  Būkite kantrūs, bet nebūkite kantrūs!
  Jei norite laimėti kozirius, nebūkite domkratas!
  Vienas smūgis yra geriau nei tūkstantis keiksmų, o vienas antausis - geriau nei šimtai smūgių!
  Karalius, kuris nurengia savo pavaldinius, visada yra nuogas!
  Batų paprastai nusirengti!
  Vogdamas tu prisipildai kišenes, bet tu ištuštini savo sielą!
  Tironas myli valdžią, bet nekenčia to, kurį valdo!
  Budelis kartais yra būtina profesija, bet žmogus su galva yra nemylimas!
  Tironą galima nužudyti, bet ne išbalinti!
  Vyras mėgsta raudoną žodį, bet kartais raugia kraują!
  Kas žiūri į praeitį, visada vėluoja!
  Ateitis miglota, bet ne toli!
  Nespjauk į praeitį, jie spjaus ateityje!
  Tironas iš tikrųjų yra vampyras, o jo kalba raudona!
  Jei piktnaudžiausi saldžiu miegu, gyvenimas nebus medus!
  Saldūs sapnai veda į kartaus pabudimą!
  Per dažnai pildami medų iš burnos, pritraukiate lokius!
  Tironas mėgsta kraują ir raudonas kalbas, bet visada siekia balinimo!
  Žmonės bijo pokyčių, bet status quo niekada netinka!
  Jei norite tapti Dievu, nesirinkite primato kaip savo mentorių!
  Avims reikia išmintingo ganytojo, o ne kvailo avino!
  Šventa vieta niekada nebūna tuščia, bet šventumas gali būti tuščias!
  Žmogus, kaip ir Dievas, yra kūrėjas, o kaip velnias kuria sau problemas!
  Tironas, kaip vapsva, turi įgėlimą, bet negali net savęs įkvėpti!
  Politikas yra lapė, nebūkite rinkėjai kaip kasdienės duonos netekę varnos!
  Nesvarbu, ar žmogus turi net septynis tarpus ant kaktos, bet užsispyrimas padarys iš jo makaką!
  Dievas turi viską, žmogus neturi saiko jausmo!
  Lengva melstis, sunku maldauti!
  Turėti fantaziją yra gerai - būti svajotojui yra blogai!
  Turėdami Dievo galią, nenusileiskite prieš primato ambicijas!
  Beždžionė mėgdžioja, žmogus - kūrybiškai!
  Ateitis skirta ne aukštiems kalnams, o dideliems dalykams!
  Jaunystė širdyje amžina, bet senatvė - nuobodi!
  Nesuk uodegos kaip lapė, verčiau laikykite krūtinę su ratuku!
  Vyrai bręsta kare, bet tu negali žudyti be priežasties!
  Karas sumažins sveikatą, bet pridės intelekto!
  Auksinės monetos turi išdavystės geltonumą!
  Budelis taip pat turi širdį, bet su kirvio šlifuoklio kietumu!
  Kovoti, o ne mirti, galite laukti šimtmetį!
  Dievas yra kiekvienoje širdyje, bet ne kiekvienoje galvoje!
  Didelės ambicijos mažina laimę!
  Kas per daug nori, tas turi burbulo stiprumą!
  Imperija kaip namas, statybos metu reikia meilės ir skaičiavimo, kitaip stogas kraujuoja!
  Gerų dalykų niekada negana, bet vis tiek neturėtumėte persivalgyti!
  Būti turtingam apsimoka, tik nemalonu, kai visi tave melžia!
  Jei nori būti stiprus, nesusilpnink savo proto!
  Raumenys nuo susitraukimo stiprėja, o biurokratija - efektyvesnė!
  Politikai mėgsta dirbti liežuviu, ypač prie stalo!
  Nėra didesnio melagio nei politikas, fanatiškai įsitikinęs savo teisumu!
  Dievas sukūrė moterį vyrui, bet šėtonas pridėjo dar vieną uošvę!
  Vagis turi sėdėti kalėjime, bet didžiausias vagis gauna sostą!
  Kas pavogė centą - nusikaltėlis, kas milijardas - puikus finansininkas!
  Nejautri siela negali pamaitinti alkano šviežia duona!
  Kuo daugiau jis pavogė, tuo mažesnė bausmė, bet ne kitame pasaulyje!
  Neleiskite, kad jis dreifuotų, tai nereiškia, kad laikysite kilpoje!
  Bankas gali paremti, bet kaip pakartą kilpą!
  Kas neturi atramos, yra prispaustas prie sienos!
  Tikslumas yra karalių mandagumas, tačiau karališkieji juokdariai yra ypač tinkami!
  Politikas dažnai juokauja, bet retai sako tiesą!
  Juokaulis mėgsta išrėžti tiesą, bet dažnai rizikuoja būti nudurtas!
  Kas myli degtinę, nekenčia savo sveikatos ir proto!
  Degtinė skaidri, bet rūko smegenis!
  Girta jūra iki kelių, bet jis pats visada ant kelių!
  Rinkitės blaivia galva, nepasigerdami nuo saldaus vyno iš politikų lūpų!
  Balsuodami už rinkimų nugalėtoją visada nusivilsite, balsuoti už pralaimėtoją visada erzina!
  Kas nebus pasirinktas, visada jausis klaidos ir nusivylimo jausmas!
  Balsavimas už tą patį politiką, kaip smuikininkas, barškantis ta pačia styga!
  Reikia keisti soste esančius politikus, o ne tai, kad naujas patiekalas geresnis, o bet kokiu atveju šviežias!
  Balsuokite už jaunus, patys tapsite jaunesni, jei ne kūnu, tai naujame versle!
  Kas ilgai sėdi soste, savo pavaldiniams tampa hemorojumi!
  Kad ir kokie dygliuoti durtuvai, bet ilgiausiai ant jų pavyksta išsėdėti tironui!
  Išmintingas tironas daugiau nesodins priešų, nei apgaudins draugus!
  Kas sveikina tironą, tas amžinai vaikščios formuodamas!
  Demokratija naudinga protingam, vidutiniška kvailam, bet tironija naudinga tik tironui!
  Vaikai sugalvojo keletą aforizmų. Tada jie užpuolė nedidelį husarų būrį. Dalis susmulkinta, o paskui užfiksuota.
  Verchneyaitskaya tvirtovė. Labai galinga citadelė ir, nepaisant sukilėlių apsuptos, niekada nebuvo užimta.
  Prie jos pribėga vaikai, pakeliui surašė dar keletą aforizmų.
  Tironas visada silpnas valdant: vilkas myli avis ir dreba prieš liūtus!
  Kunigas meluoja dėl tiesos, politikas - dėl pelno, o girtuoklis - už taurę!
  Sėkmė ne visada ateina per sąžiningumą ir kruopštumą, bet ji visada ateina per aplaidumą ir tingumą!
  Gerai turėti dramblio jėgą, prastesnis jo miklumas, dar blogiau išmintis, o nutukimas - visiškai blogai!
  Viskas pasaulyje yra reliatyvu, išskyrus tai, kad žmogus yra pasaulio bamba!
  Noras pasiekti Dievo galią neturėtų būti derinamas su gorilos morale!
  Mokslininkai vysto pažangą, bet skatina tinginystę!
  Jei nori būti sveikas, bėk, jei nenori būti suluošintas - bėk!
  Žmogaus stiprybė yra prote, o silpnybė - liežuvyje!
  Politikas kaip vaisius, kuo šviesesnis, tuo nuodingesnis!
  Politikas yra kaip boa, tik jis daug dažniau praveria burną ir ryja!
  Tironas turi daug gudrumo, bet mažai padorumo!
  Jei nori būti aukštesnis už Dievą, nugrimzsi žemiau už buožę!
  Niekas nėra amžinas, net dievai gyvena tol, kol egzistuoja žmonija!
  Politikai nori valdyti amžinai, bet nenori patuštinti nė poros minučių!
  Nepasitikėkite politikais, o patikrinkite durų tvirtumą!
  Tačiau ne viskas yra auksas, kas blizga, bet viską, kas blizga, galima suvynioti į auksinę srovę kišenėje!
  Ir vienas karys lauke, kai turi daug drąsos!
  Stipriųjų ištvermė, geriausia, sulaiko bejėgio priešo pykčio jaudulį!
  Gyvenime galite viską sugadinti, negalite gyventi tik kaip rupūžės!
  Gudrus yra pergalės motina, jei ji taip pat turi laimingą progą!
  Karas yra amžina mergelė - ji negali baigtis be kraujo!
  Karas su godžiais paleistuvės gniaužtais - niekada neduoda pergalės už dyką!
  Kiekvienas žmogus yra kaip smėlio grūdelis dykumoje, tačiau kitaip nei didžiausia dykuma su briaunomis, šis smėlio grūdelis neturi ribų savęs tobulinimui!
  Kai dievai juokiasi, mirtingieji verkia, kai dievų juokas tampa griausmingas, silpnų žmonių galas mirė!
  Tobuliausia technika yra bejėgė dėl savo primityvaus naudojimo ir sudėtingo neveiklumo!
  Kas gali nuplėšti žvaigždžių kilimą nuo vyrių? Žmonių kvailumo asteroidas!
  Be represijų rykštės neįmanomas šuolis į pasiekimus, kurie išlaisvina visą žmoniją!
  Kuo vėsesni smegenų "varpai ir švilpukai", tuo labiau jas sukausto force majeure!
  Vargšas yra ne tas, kuris nuogas kūnu, bet kuris nėra viršininkas dvasia!
  Nemėgimas seksui gimdo nesveiką moralę!
  Laidotuvių humoras tinka kaip balinė suknelė tranšėjoje!
  Kas muša kibirus, tam nepasiseks, kas sulaužys iliuziją, pasieks tiesą! Laimėtojas visada teisus, net jei sėkmė pasiekiama kairiaisiais metodais!
  Geriausia dovana iš priešo, kai jis suteikia valdžią idiotui!
  Kas ištveria apykaklę, niekada netaps moterų mylimu eržilu!
  Laisvė dvigubai patraukli tiems, kurie sugebėjo pavergti savo tinginystės ir neatsakingumo jausmą!
  Kas dažnai neįvertina priešo sugebėjimo atsispirti ir galimybę iškovoti vertingą pergalę retai gaus!
  Kas mėgsta spjaudytis, tai menkas reikalas priversti jį spjaudyti!
  Galite kalbėti daug bevaisių frazių apie Dievą, bet iš to bus naudingi darbai su guguline nosimi, kuri neišaugs nuo verbos laistymo upe!
  Nugalėtojai vertinami pagal pasiekimus ir trofėjus...pralaimėjusieji tiesiog vertinami! Laimėtojas turi magistrą, pralaimėtojas - nusikaltėlį! Galite suabejoti pergalės verte ir būtinybe, bet pralaimėjimas visada ir neabejotinai neduoda naudos niekam!
  Vienintelė pralaimėjimo nauda yra ta, kad jis išmoko išmokti pamokas ir auginti sėkmę iš karčių klaidų ašarų!
  Jei nori apgauti priešą, įmink mįslę savo draugams!
  Jei priešo vado planas yra tarsi atversta knyga, tai jo puslapiai neišvengiamai suteps jūsų bendražygius krauju!
  Vaikinas ir mergaitė vis dar juokavo dairydami po tvirtą tvirtovę.
  Laimėtojai, sprendžia patys, sujungę ir prokurorą, ir advokatą, tik nuosprendį vis tiek priima ne jie, o istorija!
  Kuo paprastesnis triukas, tuo sunkiau priešui išsivaduoti iš jo panaudojimo pasekmių!
  Smūgio momentas, kaip melodijos nata, suskambės šiek tiek anksčiau ar vėliau, ir tai bus klaidinga! Tik iš kapo nesigirdi net nusivylusios publikos švilpuko!
  Kai žinai, kas yra tavo priešas, tu neprivalai pažinti savo draugų, patekusių į bėdą!
  Nepraraskite iniciatyvos, prarasite saldų pergalės medų ir įgausite praradimo kartėlio! Kai boksininkas svyruoja, jis turi būti mušamas dar stipriau, kitaip jo galūnės pasiduos!
  Priešas plaukia, sunaikinimo vėjas jo burėje!
  Kas, plaukdamas mūšyje, paskęs baloje ir sudegs ant vynmedžio!
  Nešvari magija, kaip muilo putos, graužia akis, bet ne priešui!
  Sumažėjus kvailiems sodininkų prietarams, piktžolės auga gerai, kai auga blogai!
  Pats maloniausias mokymosi procesas yra seksas! Ir svarbiausia, niekas neatsisakys antro karto!
  Seksas yra vienintelė tema, kurioje visi stengiasi dėti daugiau akcijų!
  Bendras dalykas tarp sekso ir studijų yra tas, kad trys yra geriau nei du!
  Ir tik tvirtas vienetų skaičius yra labiausiai patenkinamas įvertinimas!
  Kas stovės, kai reikia žengti į priekį, tas nestovės ir nemiegos kapo karste!
  Matas spjauna, tas, kuris visada gyvenime atsiduria aklavietėje!
  Jis eina pirmas su koziriais, jis yra tik žmonių juokas!
  Kas nori suspėti paskirstyti apdovanojimus, jis pats turi dosniai siųsti dovanas rankogalių pavidalu!
  Vakuumas nesprogs, saulė neplyš!
  Kulka yra ne kvailys, o kvailys, kuris šaudamas pataiko pro šalį!
  Kas atsisako padėti žmonėms, švaisto laiką, kurį Viešpats skyrė nuodėmėms išpirkti ir atgailai!
  Mirtis niekada nepamiršta, net jei kartais pamiršta!
  Stiprus karys, net ir vienas, yra naudingesnis už silpnųjų būrį, kaip vienas aštrus pjautuvas perpjauna visą smaigalių lauką!
  Tačiau kartais net tarp silpno rato smaigalių pjautuvas-batyras gali suklupti ant nemalonios išimties trinkelės!
  Jei taika, tai dosni puota, jei karas, tai tegul pergalinga vyno taurė!
  Kas nerangus kariniuose reikaluose, nerangus lavonas lovoje!
  - Geras karys yra lygiai toks pat šnipas, kiek padeda išsiuvinėti ir laimėti! Geras šnipas yra karys, todėl jis netrukdo jums žudyti ir išvengti pralaimėjimo!
  Nesunku įkristi į mūšio įkarštį, kai prarandi ramybę!
  Galima laimėti žiauria jėga, bet be puikios diplomatijos pergalės vaisių neišsaugosite!
  Kare yra dvi problemos: surasti paslėptą priešą ir išvengti pagundos pačiam kišti galvą į smėlį!
  Nesėsk elgeta į karališkąjį vežimą, neduok tau tūkstančio su stelažu atsakyti!
  Žiaurumas reikalingas norint turėti rezultatą - negailėkite priešo, kad ir koks jis silpnas būtų!
  Geriau išgyventi per daug nežinant, nei mirti, išmokus to, kas tau vis tiek netaps reikalinga!
  Žmogus mėgsta viską sukrauti į krūvą, išskyrus tas bėdas, kurias pasiruošęs pamiršti! Tačiau dažniausiai bėdos kaupiasi į krūvą būtent ant užmaršuolių!
  Kai sako, kad patinka, nereikia skubėti, apsispręskite iš karto, kitaip gali užspringti gerklė!
  Reikia mokėti ir pralaimėti, bet ypač reikia, kad nepralaimėtum!
  Puolimas - kaip geras vėjas burėje, tik stiprėja, sulaužo kitų stiebus!
  Kapituliacija gyvybės nenusipirksi, o gėdinga egzistencija vis tiek tau bus suteikta nemokamai!
  Tas, kuris yra žiaurus žmonėms, pats taps velnių prarytu želė pragare!
  Tikslus snaiperio pilotas, dažniausiai praleidžiamas nusileidęs plačiausiame požemio aerodrome!
  Puolimas visada efektyvesnis nei gynyba, nes snukis nuo kumščio yra blogas blokas!
  Greitai pasiseka, kas nedvejodamas kovoja!
  Pramogos yra beprasmiškiausias ir švaistoiausias dalykas, tačiau jei joms nėra laiko, užmokestis už naudingus darbus jau viršija protingas ribas!
  Pats beprasmiškiausias dalykas gyvenime yra pramogos, bet be pramogų gyvenimas neturi prasmės!
  Piemuo turi suprasti avis, bet ne galvoti kaip avis!
  Valdovas turi būti savas savo pavaldinių labui, bet svetimas minios silpnybėms ir prietarams!
  Visi krenta - tik dvasiškai pakylėtas!
  Kas neskaičiuoja kriauklių, tas skrenda mūšyje!
  Kiekvienas šūvis yra skaičiuojamas, fortūna žino aukštą pagarbą!
  Vaikystė yra tarsi šachmatų žaidimo atidarymas, kuris formuoja žaidimą kaip visumą, tačiau skirtingai nei šachmatai, visi nori sugrįžti ir daugiau niekada nepalikti angos!
  Šaltis nėra baisu, jei širdis dega, o galvoje karaliauja ledinė ramybė!
  Galite išgyventi užšaldydami problemas ar emocijas, bet negalite gyventi, jei jausmai atšalo!
  Šakalas gali nugalėti tigrą, jei jis yra šakalas mūšyje, o tigras pasirenka priešininką!
  Berniukas ir mergaitė baigė giedoti aforizmus.
  Tačiau jie gavo raganos įsakymą ką nors padaryti ir šį kartą laikinai išvyko.
  Olegas Rybačenko mūšyje su naciais atsidūrė paraleliniame pasaulyje, kur rusams sunkiausia.
  Šalia jo yra Margarita, taip pat mergina, pasirengusi kovoti su naciais.
  Vaikai kurį laiką ruošiasi kovai. Jie yra ir pradininkai, ir pionieriai.
  Koks jausmas dėvėti raudonus kaklaraiščius ant kaklo.
  O basomis jau pažįstama ir net priimtina... Turime pasiruošti atremti nacių ir jų bendrininkų puolimą.
  Įskaitant ir amerikiečius. Kam reikia pasiruošti. Žinokite, kad jėgos yra nelygios ir jums reikia išradingumo.
  Vaikai ruošiasi ir kasa spąstus bei sugalvoja daiktus paskubomis.
  Olegas ir Margarita gyvena gamtoje ir yra suvokiami kaip savi.
  Vaikinas naciams ruošia įvairių staigmenų. Pramogos su kitais vaikais.
  Kartu su Margarita jie jaučiasi visiškai laisvai moterų ir vaikų kompanijoje.
  Olegas net šmaikščiai pastebėjo:
  Heroizmas neturi amžiaus, o žygdarbis suteikia sielai jaunystės!
  Margarita sutiko:
  - Metų žygdarbiui niekada neužtenka, o šimtmečių prisiminimų visada daug!
  Berniukas padėjo, mergina ruošiasi atremti gynybą. Mums reikia kovoti.
  Čia ateina fašistai. Tiesa, Margarita netikėtai paliko pareigas. Kadangi ji yra mergaitė, ji buvo išsiųsta į fronto liniją kaip pasiuntinys.
  Merginos vis dar kelia mažiau įtarimų nei berniukai. Be to, Margarita yra šviesiaplaukė, o jos veidas įkvepia didesnį pasitikėjimą.
  
  Dažniausiai tai moterys karės. Pionieriai ištiesia jiems pagalbos ranką, o laukuose ramu, o vaikinai su smailianomis merginomis patys maldavo padėti vyresniems broliams. Jie net per daug uoliai dirba, stengiasi daugiau, nesitikėdami vaikų jėgomis. Štai kaip baisiai išsipūtė jų venos ir staigiai kaip varinė viela ant įdegusių suragėjusių rankų ir basų, taip žiauriai, kad norisi verkti, išlindo numuštos vaikiškų herojų kojos. Tuo pačiu metu jie vis dar sugeba dainuoti;
  Mano tėvynė yra Stalingradas,
  Jame gėlės dope - rasos deimantas!
  Tikiu, bus džiaugsmingas paradas,
  Pasaulyje be karo - dangiškas grožis!
  
  Vyras taps vyro broliu,
  Svajonių mergina ateis pas visus...
  Jei sunku, tu kaltas
  Saldi upė bus pilna vandens!
  
  Fricas užkišo snukį - išsišiepia,
  Jis fašistas riaumoja - aš jus visus užmušiu!
  Tačiau atsakant jo laukė smūgis -
  Mes žinome, kaip įveikti be didelių pagražinimų!
  
  Pionierius mus labai pasveikino
  Jis parodė, kad yra tikras tigras!
  Ir dabar "Fritz" naikintuvai smarkiai smūgiuoja,
  Vaikiškų žaidimų laikas mums baigėsi!
  
  Pats Viešpats Kristus juokaudamas įsakė -
  Turėsite likimą - svajonių įsikūnijimą!
  Žmogus širdyje yra tik vaikas,
  Liūdesys jo sieloje yra kaip rožių vainikas!
  
  Lietaus lašai - yra jūros perlai,
  Atspindys juose, žvaigždės danguje!
  Mirtis mums grasina aštriu dalgiu,
  O klastingas vilkas - su kaulais miškuose!
  
  Bet žinok pradininką - kaklaraištis yra kraujas,
  Tik raudona spalva - šventumas šimtmečius!
  Svarogas atneš - pasitikėk mumis meile,
  Dangaus malonė - žinok puikiai!
  
  Berlyne mes basomis kojomis,
  Pioneer vadovauja tūkstančiams kovotojų!
  Ir priešas tapo - po asilo jungu,
  Visa visata yra šviesi - mūsų bičiuliai!
  Mergina Alena pridėjo trumpą frazę;
  Dega danguje,
  Piktos liuftvafės akys!
  Tarsi jie sakytų
  Pasaulyje vėl perkūnija!
  Ir audra tikrai artėja, net saulė leidžiasi į horizontą debesų ir kaustinių dūmų mišinį graužia akis.
  Iš tolo pasigirsta artėjančių tankų burzgimas, o danguje dūzgia lėktuvai. Pirmiausia kabo garsieji rėmai, o po jų - reaktyviniai grifai Arado-8. Pavojingi daugiafunkciai bombonešiai. Arba labai manevringas Yu-287 su atbulinės eigos šlavimo sparnais. Ir jau riaumoja galingi apgulties ginklai. Nuo stipriai sprogstamų sviedinių smūgių aukštai į dangų svaidosi žemės grumstai ir išlydyta velėna. Ir dar blogiau, galingos nevaldomos raketos, paleistos iš "Arado-Super", kurios ardo apkasus... Ir dar yra "Focke-Wulf" atakos lėktuvai, galintys išlyginti bet kokią gynybą. Čia ji skaito mūšį. Nežiūrint savo jaunystės įmantrus majoras Andrejus Matrosovas rankose laiko žiūronus su aštria optika ir stebi plieninės fašistinės lavinos artėjimą. Nacių yra daug ir jie neįprastai stiprūs. Netgi pėstininkai ant ratų ir šarvuočių, vengiantys šaulių ginklų. Darbščius pionierius bando išvaryti į užnugarį, bet jie nenori išeiti ir prašyti ginklų rankose kovai.
  Ginklų visiems neužtenka, nors vietiniai braškantys ir kurtų vaikai atsinešė medžioklinius šautuvus ir net sportinius lankus. Mėlynaakis ir šviesiaplaukis berniukas Olegas Rybačenko net pasigamino stropą, prikimštą naminių granatų su originaliu įdaru. Jis yra stiprus išradėjas. Ir pats stropas ne paprastas, o iš įvairiausių kamienų - tikra "Katyusha" medinėje pionierių rankomis. Inovatyvūs vaikinai amatiškai gamino sprogmenis ir netgi gamino kai kuriuos priešlėktuvinius įrenginius. Visi nori drąsiai kovoti ir laimėti. Ir mirti su paskutine mintimi apie Šventąją ir Nepakeičiamą Tėvynę nepavyks.
  Majoras Andrejus Matrosovas įsako:
  - Neatidarykite ugnies be komandos!
  Iš tiesų, visam batalionui jie turi tik tris prieškarinius "keturiasdešimt penkių" laidus (visi naujausi ginklai skubiai perkeliami į Maskvos kryptį, čia yra tik tai, ką jiems pavyko iškirpti pagal likutinį principą). o tai reiškia, kad vienintelė galimybė - leisti Fritzą arčiau.
  Pirmyn, kaip įprasta tarp nacių, labiausiai saugomi automobiliai; tankai "Karališkasis tigras", "Liūtas" ir savaeigiai pabūklai "Ferdinandas" -2 su 128 mm patranka. Tipiška taktika nuo viduramžių yra įleisti į pleišto kraštą stipriausius ir tekstūriškiausius riterius. Ir negalima sakyti, kad vokiečiai buvo blogi kariai. Netgi kažkaip visuotinai priimta vokiečius laikyti gimusiais kariais. Ir tobuli naikinimo technikai. Štai jų palikuonys - mašinos, į kurias į šoną gali prasiskverbti tik ne mažesnis kaip 85 mm kalibras. "Ferdinandas" -128 patiko naujajam fiurerio Goeringo skoniui, todėl šios mašinos išleidimas buvo pradėtas naudoti. Ir ne tik modifikuojant tanko naikintoją, bet ir su puolimo ginklu. Tiesa, proveržio tankų gamyba vis dar skatinama. Jie turėtų užleisti vietą lengvesnėms transporto priemonėms ir šiek tiek atsiliekančių pėstininkų daliai.
  Nacių automobiliai ir motociklai retkarčiais sulėtėja, bijodami išsiveržti į priekį...
  Tačiau basas pionierius Olegas Rybačenko įrodo, kad jie čia liko ne veltui. Pirma, pionierių draugų sukurtas diržas pagal genialaus vaiko piešinius. Paaiškėjo, kad šiuo atveju tai pakankamai toli, kaupiamieji sprogstamieji paketai, kaip pačiūžos, suskaldė šarvus ir suplotais šalmais bei susuktais kulkosvaidžiais išspaudė sulaužytus nacių kūnus. O sunkesnėms transporto priemonėms yra ginklai ir staigiau! Negana prieštankinė mina, ištepta savadarbiais klijais, o ant velėnos viršaus, kuri vielos pagalba tampa nematoma, juda tarp kelmų, tiesiai po Karališkojo liūto vikšru. Šis tankas atrodo net labai baisiai, tokia didelė 128 mm patranka, o ant bokšto iš abiejų pusių nupiešti grobuoniški, įsiutę antsnukiai. Matyt, vokiečiai tikisi įbauginti sovietų karius.
  Plieninės vikšro plokštės su girgždėjimu krenta ant mirtinos dovanos. Sprogimas neatrodo per stiprus, tačiau vikšras nuplyšta, nacių tankas ima rūkyti kaip kaminas ir tokiam monstrui netikėtu greičiu sukasi kaip didžiulis bokštas su rąsto kamienu.
  Kiti, pionieriai berniukai naudoja panašius įtaisus, taip pat savos kilmės sprogmenis, suvirintus pagal naujovišką Olego Rybachenko receptą. Kadangi vokiečių pėstininkai yra bailūs, o tankai ir savaeigiai pistoletai yra be gynybos priekyje, jie už tai bus nubausti.
  Pavyzdžiui, sunkusis "Ferdinandas" -128 geriausiai dengiamas nuo katapultos, nes niekas negali prasiskverbti pro 200 mm šarvus. Ir jis paims silpnesnį stogą su garantija. Be to, genialusis Rybachenko sugalvojo, kaip nukreipti sprogimą. Norėdami tai padaryti, pakanka naudoti įprastą kaitrinę lemputę. Tada vakuumas įsiurbs sprogimo bangą, ir visa energija pateks į vieną tašką. Ši naujovė kartu su specialiu sprogmeniu, užplikytu su žolelių ir džiovintų grybų mišiniu, leidžia sukelti rimtą sunaikinimą net ir su maža sprogstamąja pakuote. O vaikinai ir mergaitės šaudydami į plieninius vermachto padarus naudoja paprasčiausius, tik trijų stygų lankus ir timpai. Taigi "Karališkąjį tigrą" sudaužė vikšrai, o jis, plėšrūnas, buvo sužeistas, piktai traškėjo varikliu ir beveik aklai išmetė sviedinį.
  Garsusis "Vilkolakis", žemo silueto ir tvirtų šarvų, atrodo kaip suplotas vėžlys. Šie savaeigiai ginklai pasirodė visai neseniai sovietų ir vokiečių fronte. Dėl gerų vairavimo savybių, tinkamu atstumu prasiskverbiančios haubicos patrankos ir išgyvenimo mūšyje Vilkolakis iš karto tapo palyginimu kalbomis.
  Tačiau jo vikšrai vis dar paprasti, nors ir platūs... Tačiau dar geriau pakirsti automobilio dugną ir priversti jį išspjauti vidų atsarginėmis dalimis.
  Tada tai jau vėžlys, kurį nuo kalno viršūnės išmetė galingas rusų erelis. Iš kurios išskrenda lūžusios žarnos ir išlenda nužudytųjų nacių įgulos narių žemės kaulai.
  Liubovas Markovna mieliau pataiko į "Karališkąjį tigrą" iš povamzdžio granatsvaidžio - į vikšro taikinį, o kad tankas prarastų galimybę judėti, reikia sulaužyti ritinėlių pavarą. Šviesiaplaukė komjaunuolė šiek tiek melsvais plaukais, besiraitančiomis garbanomis, sukiojo ginklą rankose ir urzgė:
  - Vakarienei išsikepkite sau kepalą!
  Štai dar vienas sudužęs Vilkolakis, lyg piratų fregata su sulūžusiu vairu, jau slysta į šoną. Pakiša šarvus ir susiduria su "Karaliumi tigru". Ir abu plieniniai karstai ant vikšrų pradeda švytėti, o po kelių akimirkų sprogsta dėl detonuojančių šovinių. Pora lengvųjų transportų dėl tarpo apvirto, kulkosvaidžiai užspringo, prisipildė šovinių ir sviedinių. Tada šie suvaržyti lavonai apverčiami.
  Alesja Muravjova, ką tik privertusi apvirsti į priekį šokinėjančią Panterą, taip pat mikliai pjaustydama čiuožyklą, gražiai pasakė:
  - Jėga yra ne guliuosiuose raumenyse, o smegenyse, kur nėra ošiančių pelių!
  Liubovas Markovna, perkraudamas granatsvaidį ir svėręs jį ant rankų, sunerimęs. Šaudmenų maža, o priešas stiprus, bet neprarasdamas optimizmo, sako:
  - Ąžuolinė galva ir ketaus protas yra mūšyje nukirsto supuvusio kelmo ženklas!
  Ir priduria:
  -Net ąžuolo kūnas sutrumpėjusiu protu yra tik kelmas, po svetima sėdyne!
  Dešimčiai sustojo tik didelio svorio mašinos. Sulūžę ir bejėgiai tankai, kvepiantys pasenusiais ugnikalniais, visai nebaisūs. Drakonas pametė galvas, o jo šarvuota oda bus parduota suvenyrams.
  Bet už jų likusi meškerė, ypač daugybė šarvuotų. Didvyriški pionieriai džiaugiasi, neišsisklaido... Čia greitį prideda savaeigiai pabūklai "Ferdinandas"-128 ir... Su dideliu trenksmu krenta į užmaskuotą duobę. Kamieno kamienas nulūžęs, o tik platūs vikšrai kyšo iš viršaus ir bejėgiškai juda. O už jo atsilaisvino vikri Pantera. Jo bjaurus, pernelyg ilgas snukis susisuko ir jo viduje tarsi šarvus pradurtas sviedinys sprogdavo. Ir tada pats bokštas bus nuplėštas... Kaip nematoma moteriška koja, agresyviai spardė kamuolį. Vienas iš didžiulių vokiečių tanklaivių perplyšo per pusę... Nuskrido batas su dviejų sidabrinių žaibų monograma - būdinga SS. Nukrito per metrą nuo Olego Rybačenkos. Pionierius paėmė jį ir pasakė:
  - Naudinga samovarui, o mes užgrūdinome jaunuosius leninininkus - nėra ko plėšyti batų. - Ir riaumodamas, mėgdžiodamas suaugusį žmogų, pridūrė. - Geriau sudaužykime tankus!
  Štai dar viena staigmena ir paprastas bėgis su liepsnojančia arogancija nulaužė poromis sustumtą ketinį puodą ir tarsi sprogimas uždegė net tris transportus vienu metu.
  Alesja Muravjova, kurios auksiniai plaukai nenubunksta nuo dulkių, sušuko:
  - Bet passaran (legendinis ispanų komunistų šūkis - jie nepraeis!)!
  Pionieriai džiaugiasi ir, nepaisant visos situacijos tragiškumo, juokiasi. Kai kur savadarbiai sprogmenys slepiami iškastose duobėse. Jis pagamintas senamadišku, amatiniu būdu. Žinoma, šiek tiek silpnesnis už dinamitą, bet norint išjungti važiuoklę pakanka. Be to, basomis kojomis genialus berniukas Olegas Rybačenko sugalvojo, kaip pasigaminti destruktyvų įprastų pjuvenų, mėšlo ir šieno mišinį. Tai pigu ir linksma! Ir kai jis sprogs, Nobelio akys iššoktų iš nuostabos!
  Fritzas patiria didelių aukų, sugenda šarvuočiai, kai kurie pravažiuoja pavojingas zonas, tačiau juos pasitinka mėtant granatas ir sprogmenis.
  Čia net pionieriai yra pavojingesni nei suaugusieji. Nuo greito proto jauni kovotojai sukonstravo mažas garo balistas, kurios meta mirtinas "dovanas" greičiu, artimu kulkosvaidžiui. Pats principas yra stūmoklis, tačiau variklis suka katapultų mentes, kurios dideliu pradiniu greičiu išmeta mirties dovanas. Jie išmeta specialius pakelius distiliuoto medžio spirito, sumaišyto su savadarbiais sprogstamais elementais - mirtina jėga beveik prilygsta nitroglicerinui.
  Pataikius, plonesni nacių transporto priemonių šarvai pasiduoda, todėl įgulos užsidega mėlyna liepsna. Pamišęs iš skausmo Fricas rėkia širdį veriančiai ir išsisklaido iš siaubo perkreiptais veidais.
  Kai kurie iš jų net atsisako savo įrangos...
  Gaila tik, kad priešų daug, panašu, kad pagrindinį smūgį čia nusprendė smogti fon Bokas. Patyrę apčiuopiamų nuostolių - kai kurie automobiliai, daugiausia amerikiečių ar prancūzų - užtvindę viską kulkosvaidžių ugnimi, artėja prie apkasų.
  Ir jie užklysta ant ežių... Alena tuo tarpu lengva, vadovauja keturiasdešimt penkeriems. Žinoma, ant kaktos negalima paimti "Karališkojo tigro" ir net patobulintos "Panteros", o juo labiau "Karališkosios panteros", bet galite išbandyti šonus. Be to, laive esanti "Pantera" yra silpna, tačiau dėl greičio bando prasibrauti greičiau... Taip plaka vokiečių kulkosvaidžiai, bandydami išgąsdinti. Apie šarvuotus transporterius nėra ką pasakyti. Visi keistuoliai bus perverti ir priversti spjaudyti kraują ant grindų karštu metalu!
  Liubovas Markovna, mesdamas granatą į vikšrą, šaukia:
  - Sakalais pešiojame hijenas!
  Mažo kalibro pistoletas turi daug privalumų, palyginti su dideliu - ugnies greitis, lengvumas maskuoti. Ir jie žino, kaip pasirinkti tikslus.
  Netgi išpuiktas ir iš pažiūros saugiai apsaugotas nuo mažo kalibro pistoletų "Karališkasis liūtas" - Saratovo kalno rusams košmaru tapęs aparatas, gali nukentėti, jei bokšteliai ir korpusai bus tiksliai sumušti iš šono. Štai kur jo silpniausia vieta. o jei jis pateks į kovinį paketą, tada daugiau savo jėgų turi savo jėgą!
  Alesya Muravyova šaukia jiems:
  - Bus tau Stalingradas! Ir šimtą kartų blogiau nei Stalingradas!
  Naciai niurzgia, žiauriai kaip hienos. O tarp sovietinių vaikinų yra žuvusių ir sužeistų. Ypač tragiška, kai miršta jauni kovotojai, tik pradėję gyventi. Štai labai maža, bet drąsi pionierė, vos pakėlusi sprogstamąjį paketą, skuba su juo po vidutinio tanko T-4 "L" vikšrus (šis keistuolis vis dar saugomas gretose! Taigi su padidinta mase ir stipresnis variklis). Gaila merginos, bet ji labiau nekenčia fašizmo nei myli gyvenimą. Pionierė tvirtai žino, kad jos poelgis yra didvyriškas ir Viešpats Jėzus mielai atvers rojaus duris tiems, kurie žuvo už Tėvynę. Bjauri dėžė su ilgu, bet iš pažiūros plonu kamienu su didžiule kauke pašoka ir nuplėšia nuo jos kvadratinį bokštą.
  Ir naikintuvai vėl svaido granatas, o meistriškai užmaskuoti kulkosvaidžiai ėmė vinimis vinimis į atmuštus šliaužiančius motociklus. O nacių karių galvos sprogo kaip prinokusios vyšnios, kurias nuvertė kruša. Ir dar daugiau kraujo priteka nei sulčių iš sutrintų sultingų uogų.
  Pusnuogis Olegas Rybačenko, berniukas išradėjas, sušvilpė pro šnerves...
  - Laikas rinkti akmenis iš to, kas nė sekundės nemeta į vėją!
  Tai ne pirmas kartas, kai jis išbando savo triukus su naciais. Pavyzdžiui, automobilių varikliai siurbia orą varikliams, bet ar yra rūšiuotos anglies ir kelių sumaišytų labai šarminių ir dygliuotų žolelių mišinys su miltelių detonatoriumi?
  O didelių motociklų dujų bakai sprogsta, išmesdami smarkios ugnies srautus. Atrodo, kad vyksta pragariškų džinų riaušės. Štai keletas šarvuočių vežėjų taip pat prisijungia prie savo nelaimingų kolegų. Ir nuo jų šarvų skeveldros skrenda už šimtų metrų, atsidurdamos vis daugiau aukų.
  Alyonushka, rodydamas į "Vilkolakį", taikosi į apatinę kūno dalį. Sunku ten patekti, bet tai vienintelė galimybė prasibrauti pro negailestingą savaeigį ginklą. Sklandžiai judėkite pirštu, tada pasukite.
  Pistoletas švelniai atsimuša, o fašistinė mašina skyla per pusę. Nuplėšta raudona vėliava su juoda svastika baltame fone krenta į kruviną purvą.
  Alyonushka šnabžda išmintingas mintis:
  - Teisingumas reikalauja aukų, labdaros aukų ir teisingo pasiaukojimo tikslo sėkmės!
  Alesya Muravyova, pridėdama sunkią granatą prie "Panther" šono, priduria:
  - Tik neišvengiamos aukos kare padės išvengti nenumaldomų pasidavimo aukų!
  Olegas Rybačenko , paleisdamas iš balistos dar vieną dulkių debesį, kuris privertė jį piktai kosėti, o tada nuo to paties kosulio sprogo ir sprogo varikliai, sušuko:
  - Pasiduoti reikia priešui, bet pasiduoti priešui neįmanoma!
  Posūkyje ginklininkė mergina atremia plikomis gražiomis kojomis, kad geriau pajustų Žemės bioritmus ir žolės dvelksmą padais ir vėl šaudo, pataikydama į klastingą T-4 tiksliai nuo galo iki galo.
  Gražuolė komjaunuolis šypsosi ir šaukia:
  - Eik po velnių, seni!
  Ir tada vos du sovietiniai žilaplaukiai seneliai buvo nukirsti kulkosvaidžio sprogimu. Ir jie buvo kruvinos krūvos įduboje. Kitas senolis, apsivyniojęs granatų krūva, griuvo po tanko "Panther" vikšrais. Atsisveikindamas jis sušuko:
  - Šlovė Stalinui!
  Alioška Muravjova tęsė spaudimą:
  - Šlovė didvyriams!
  Liubovas Markova, labai lanksčia koja mėtydama granatą, kurtiningai sušuko:
  - Mirusi garbė!
  Olegas Rybačenko, išsišiepęs baltadantis, pridūrė:
  - Ir protinga, garbė per gyvenimą!
  Tikrai pabandykite atsispirti tokiai jėgai. Pavyzdžiui, čia galbūt dar nėra "Royal Mouse" - palyginti naujo tanko, o kaip apie "Leopardą" prie E-25 kamuolio. Bet šermanas skuba... Šiuo atveju amerikiečių ir britų tankų kažkodėl mažai, nors lygiai taip pat von Bockas gausiais kiekiais gavo užsienietiškos technikos... Išradingas berniukas Oleška manė, kad turėjo būti problemų. plėtojant įgulas arba su atsargomis.
  Kita vertus, apversti Shermaną yra daug lengviau... Aukštas barškutis perbėga per molinį puodą su sprogstamu mišiniu ir ... Tiesiog galingas smegenų sukrėtimas numuša gerai apsiginkluotą niekšą.
  O už jo šliaužia antrasis amerikietiškas tankas, šis žodis veda į pragarišką kanapių pagundą po pjautuvo smūgiu. Trečiajame dėl inercijos atsitrenkia į pažeistus kolegas, o vikšras, taip pat nugalėtas, pakelia vikšrinį snukį.
  Berniukas-genijus Olegas šaukia:
  - Taip ir toliau stumk!
  Tai tikrai Rusijos didvyriška jėga!
  Grįžę turite pagrįsti savo ilgą nebuvimą.
  Ir pirmiausia jie ėmėsi kalbos. Jie sugavo vieną iš tvirtovės pareigūnų su laso ir surišę nutempė į būstinę.
  Karalius valstietis, matyt, žinojo tam tikrą paslaptį, kaip greitai pagimdyti vaiką jaunai moteriai ir jo žmonai, ir sugebėjo grįžti ant labai žvalaus žirgo. Artilerija įstrigo tirpstančiame pavasario sniege ir, armijai neskubėdami, be ugningos kovos šturmavo gana didelę tvirtovę.
  Emelyanas Pugačiovas griežtai paklausė kalinio:
  - Kas aš esu? Ką jis gerbia?
  Kalinys drąsiai atsakė:
  - Tu vagis ir apsimetėlis!
  Kazokų caras sausai pasakė:
  - Pakabinti!
  Ščerbatovas pasiūlė:
  - O gal tardyti su polinkiu?
  Pugačiovas suriko:
  - Veik!
  Sugautas pareigūnas buvo nutemptas į kankinimų namelį. Tačiau ką jis galėjo žinoti? Ar ten jie slepia kariuomenės iždą. Ir galbūt požeminė perėja nurodyti!
  Tačiau kankinimai yra tokie ir tokie...
  Pugačiova turi daugiau nei du šimtus gerų ginklų, ir ji, žinoma, nori išspręsti problemą apšaudydama, o ne tik šturmu. O tada Ufa ir kelionė į Kazanę.
  Buvęs nuteistasis Khlopusha su minia ir patrankomis buvo išsiųstas į Uralą. Karalius vis dar pilnas reikalų.
  Patraukusi artileriją, Pugačiovo armija pradėjo apšaudymą. Giaudėjo sunkūs ginklai. Buvo šaudomi patrankų sviediniai, o patrankos galia spjaudė.
  Dvi sienos jau sugriuvo... Ir pugačioviečiai puolė. Jėgos buvo nelygios ir garnizonas beveik nesipriešino. Tik pareigūnai, o jau tada ne visi bandė šaudyti ir buvo supjaustyti. Olegas Rybačenko nugriovė pulkininko ir kapitono galvas. Kareiviai numetė ginklus prieš aukštesnįjį priešą ir krito ant kelių.
  Pugačiovas iškovojo dar vieną gana paprastą pergalę ir pajudėjo toliau. Jo kariuomenė sparčiai augo, nors tirpstant sniegui būna daug purvo. Apskritai delsimas prie Orenburgo turėjo įtakos.
  Tačiau šio provincijos centro žlugimas pakėlė Pugačiovo autoritetą, o dabar jis dar labiau noriai prisijungė. Ypač daug stepių atbėgo.
  Ir didžiulė minia, ir nesuskaičiuojama kavalerija. Kovotojų yra daug tūkstančių, tik pats Emelyanas Ivanovičius turi daugiau nei trisdešimt tūkstančių ir dar penkiolika tūkstančių iš Čikos ir kitų valstiečių caro vadų.
  Pats Pugačiovas lankėsi Yaik miestelyje, mielame savo jaunos žmonos Ustinia glėbyje. Jis padarė jai vaiką, geriausia - sūnų. Kadangi tau reikia įpėdinio, niekada nežinai, kas gali nutikti kare. Nuo paklydusios kulkos ar šerdies niekas nėra garantuotas. Ir taip yra kam pratęsti lenktynes. Tačiau Pugačiovas jau turi vaikų iš buvusios žmonos Sofijos.
  Pačiame Yaik miestelyje kazokai sėdi tvirtai. Priešo bandymas pabėgti buvo atremtas. Į nelaisvę buvo paimti keli kovotojai, kurie patvirtino, kad tvirtovėje tvyro badas ir ji greitai pasiduos arba užges. Taigi nėra prasmės šturmuoti.
  Ir Jemeljanas, be didelio gailesčio, paliko miestą savo žvaliu, grynaveisliu eržilu.
  Sukilėliai tvirtai įsitaisė Čeliabinske. Sibiro korpuso vadas Decolongas, sužinojęs apie Orenburgo žlugimą, paskubomis pasitraukė iš miesto. Jis apskritai buvo bailus, paliko šį centrą, kai buvo apsuptas maištininkų.
  Nors tuo pačiu metu Decolongas padarė Pugačiovui pralaimėjimą realioje istorijoje ir netgi nustebino. Valstiečių karaliaus kariuomenė tada prarado keturis tūkstančius nužudytų ir tiek pat paimtų į nelaisvę. Tačiau dabar Dekolonas traukiasi, o jo kariai vis dažniau dezertyruoja.
  Tačiau kol Kunguras tvirtai ginasi ir norėdamas kuo greičiau užimti šį didelės strateginės svarbos miestą, Emelianas Pugačiovas pasiuntė pas jį pulkininką Olegą Rybačenko ir Yesaulą Margaritą Koršunovą.
  Berniukas ir mergaitė, kaip visada, bėga per tirpstantį pavasarinį sniegą basi, beveik nenusirengę.
  Jie yra greitesni už pačius žiauriausius žirgus, o svarbiausia - ištvermingesni. Jie gali bėgti daugybę valandų nesulėtėdami, o ne nuovargio šešėlis - kūnai nemirtingi, todėl nepažeidžiami.
  Olegas Rybačenko, žinoma, abejojo, ar teisinga padėti Pugačiovui, tačiau jam reikėjo išlavinti savo amžiną, nepažeidžiamą kūną. Net jei Jekaterina II buvo gera karalienė.
  Ji laimėjo daug, įskaitant Krymą ir Baltarusiją su dalimi Ukrainos.
  Bet kas žino, galbūt jei Jemelyanas laimės, Rusija pasieks dar daugiau.
  Nors tai yra sukrėtimas imperijai, panašus į Lenino spalio perversmą ir po jo kilusį pilietinį karą. Ką jie jau sukapojo Rusijos žmones? Deja, pilietinio karo šypsenos.
  Olegas Rybachenko kartu su Margarita bėga į Kungurą ir galvoja apie save.
  Vis dėlto, žinoma, daug kas priklauso nuo sėkmės, ir bet kurio net vidutinio valdovo sėkmė gali būti puiki.
  Ir kad Nikolajus II savo sugebėjimais ir talentu aiškiai pranoko Vladimirą Putiną. Tačiau pastarajam pasisekė fenomenaliai, nenusileidžiant Čingischanui.
  Viena laimė veda prie kitos ir atvirkščiai. Terminatorius bėgo ir susimąstė.
  Pavyzdžiui, Salmano Raduevo paėmimas ir net Rusijos prezidento rinkimų išvakarėse yra labai mažai tikėtinas įvykis. Na, tiesą sakant, kokios yra to galimybės, juolab, kad kalbame apie retą niekšą. Ne vienas žinomas kovotojų lyderis vėliau nebuvo sugautas gyvas. Visi mirė. Be to, Šamilis Basajevas yra gana atsitiktinis. Iš tiesų, jei teroristo numeris vienas judėjimo maršrutas buvo taip gerai žinomas, kad po juo buvo padėta mina, tai kas sutrukdė jį tiesiog uždengti oro antskrydžiu? Būtų daug patikimiau! Ar net išjungti dujas ir tada padaryti didelį šou iš Basajevo teismo?
  Ne, greičiausiai Putinui pasisekė ir šiuo atveju, todėl Šamilis Basajevas mirė visai atsitiktinai.
  Bet tarkime, kad Salmanas Raduevas miršta sulaikymo metu arba visiškai išvengia spąstų. V. Putinui trūksta kelių procentų balsų, rinkimai vyksta dviem turais. Tai jau neginčijamo favorito pralaimėjimas ir Zyuganovo triumfas.
  O kaip būtų susiklostę antrasis turas, kol kas nežinoma. Bet kokiu atveju protesto elektoratai būtų susiformavę, o Putinas vargu ar būtų laimėjęs per daug įtikinamai. Bet svarbiausia, kad inauguracija įvyktų po mėnesio. O Putinas pavasario sesijoje nebūtų spėjęs pasiūlyti Federacijos tarybos reformos. O rudenį prieš jį būtų susidariusi rimta opozicinių jėgų koalicija.
  Komunistai, agrarininkai, Dešiniųjų jėgų sąjunga, OVR, Yabloko turėtų daugumą ir blokuotų Federacijos tarybos reformą. Jie taip pat prieštarautų NTV nacionalizavimui.
  Kaip ir Jelcino atveju, pasikartotų sunki konfrontacija tarp Dūmos ir dabartinio prezidento. Ir tokiomis sąlygomis Putinas galėjo neturėti drąsos suimti M. Chodorkovskį ir suduoti stiprų smūgį komunistams ir Dešiniųjų jėgų sąjungai bei "Jabloko". Be to, daug įtakos turi istorijos poslinkis. Ir jei situacija šiek tiek pasikeistų, rugsėjo 11-osios teroro išpuolio nebūtų įvykę. Ir tada Putinas būtų patekęs į karą Afganistane ir gali būti, kad jis būtų išsilaikęs tik vieną kadenciją.
  Ir išgirtas diktatorius būtų išėjęs, spjovęs ir su nuliu įvertinimu, kaip Jelcinas.
  Taip nutinka, kartais per mažą nelaimingą atsitikimą. Bet tas pats Nikolajus II nebūtų nužudęs admirolo Makarovo, būtų buvę pergalė prieš Japoniją. Ir tada visa Kinija tikrai taptų rusiška! Ir tada Vokietija ir Austrija-Vengrija būtų nugalėti.
  Taip, tai gali būti vertinama taip, kaip viena nesėkmė traukia kitą.
  Terminatoriaus vaikai bėgo basi trypdami per sniegą. O Olegas Rybačenko, jausdamas įkvėpimą, entuziastingai pradėjo dainuoti, kūrė eidamas;
  Mes kovojame už geresnį likimą
  Kad žmonių gyvenimas būtų lengvesnis...
  Ir sutriuškink prakeiktą minią
  Kad būtų mažiau piktų priešų!
  
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Mūsų motinos Rusijos garbei...
  Rusijos žmonės tiki nenugalimais,
  Ir padarykite visus Žemėje gražesnius!
  
  Mums duota kovoti už Tėvynę,
  Saugoti Tėvynės didybę...
  O kartais gyvenimas tėra filmas
  Nors tai turėtų būti rojaus atspindys!
  
  Visi žmonės turi pasiekti svajonę,
  Protingai tiki komunizmu...
  Kad Žemėje būtų daugiau laimės,
  Ir revanšizmo ugnis neatėjo!
  
  Mūsų caras, didysis genijus Pugačiovas,
  Jis iškėlė valstiečius į šventą kovą ...
  Bet koks verslas bus ant peties,
  Ir mylėk mergaitę basą berniuką!
  
  Mes tapsime dar stipresni už velnią
  Kai perkeliame mokslo akiratį...
  Suplotas po piktadario kanopomis,
  Nors iš plyšusios aortos trykšta kraujas!
  
  Taip, tai mūsų teisingi draugai,
  Mes galime padaryti Tėvynę laimingesnę...
  Žmonės tiki, kad visa šeima,
  Puiki spinduliuojanti Rusija!
  
  Pažvelk į žmones drąsiai į horizontą,
  Neleisk piktiems debesims uždengti dangų...
  Mes suteiksime priešui pergalingą balą,
  Ir tu būsi laimingas herojus mūšyje!
  
  Aš nežinau žodžio bailys
  Mes, rusai, nesame prastesni...
  Mes Svarogas turime Baltąjį Jėzų,
  Ir amžinai džiaugsis gegužės mėn.
  
  Merginos ir berniukai apvaliame šokyje,
  Mes basos merginos įeiname...
  Juk mums, visagalis Dievas Rod,
  Nebūk besmegenis papūgos berniukas!
  
  Ir Leninas įkvėpė mus kovoti,
  Išmintingas Stalinas palaimino žygdarbį ...
  Galingas cherubas išskleis sparnus,
  O mūsų raumenys tiesiog pagaminti iš plieno!
  
  Tėvynės didybė bus viduje
  Kad mes tokie kariai su Dievu...
  Čia mes patvirtinsime šlovę plieniniu kardu,
  Kuris skydas buvo padirbtas Svaroge!
  
  Trumpai tariant, būk ištikimas Viešpačiui,
  Švytinčios Rusijos šlovei...
  Mes tik žinome riterius erelius,
  Už mūsų yra Baltasis Dievas Kristus Mesijas!
  Vaikai gražiai dainavo, jų balsai buvo tokie sodrūs ir aiškūs. Ir tuo pačiu stipri, didinga kaip opera. Keli vilkai bandė sekti vaikinus, tačiau jie greitai atsiliko. Nemirtingi vaikinai skuba per greitai. Jie nežino silpnybių ar abejonių. Nors ne, pastarasis galbūt žinomas. Pačiame Olege Rybachenko jis stipriai abejojo, ar verta keisti Kotryną, bet gabų, bet neraštingą kazoką. Tačiau pajuokaukite su juo. Vaikai, norėdami išsiblaškyti, nes kelias ilgas, bėgdami pradėjo kurti sparnuotus aforizmus. Ir jie tai padarė labai protingai ir gražiai.
  Štai vaikai;
  Karas kaip žaidimas domino, tik sulaužytų kaulų nebegalima surinkti - žemė laiko!
   Sėkmė yra atlygis už drąsą, o bausmė už neapdairumą!
  Jautis stiprus, asilas užsispyręs, liūtas kilnus, lapė gudri, bet žmonės - visų profesijų domkratai!
  Tironas mėgsta intrigas, bet nemėgsta intrigų rinkimuose!
  Politikas mėgsta valdyti, bet mėgsta elgtis teisingai!
  Norėdami užimti liūto vietą, turite būti lapė!
  Nebūk asilas - išdurs tau ausis!
  Žmogus - ne musė, bet ir gobšus saldžiam kalbėjimui!
  Gerai turėti ketaus kumščius - blogiau už ąžuolo galvą!
  Amoraliausias politikas - mėgsta skaityti moralę!
  Medus iš politiko burnos ėsdina plieninį plūgą!
  Ne karas yra blogai, o pralaimėjimas yra blogai!
  Karas neteikia džiaugsmo, bet pergalė atneša trofėjus!
  Tironas dažnai būna liūdnas, bet gyvenimas su juo - ne medus!
  Į aukštąjį sostą lipama pasitelkus bazinius triukus!
  Kuo aukštesnis postas, tuo žemesnis gavimo būdas!
  Miela politiko kalba, dvelkia nusivylimo kartėliu!
  Vado tiesmukiškumas - eina į šoną!
  Pati trapiausia padėtis ta, kurios galva yra ąžuolinė!
  Batus palikite nuogus!
  Politikas per daug šneka, bet dideli dalykai daromi tyloje!
  Lapė pergudraus liūtą, bet jis nepamaitins pelės!
  Diktatorius svajonėse nori būti besparnis erelis!
  Žmogui pinigai, kaip karvės pienas, rūgsta nuo gobšumo, dingsta nuo dosnumo!
  Pažada be vargo, tiesa, taip! Bet paskui, su kokiais sunkumais viską daro vėliau!
  Politikos su ąžuolo galva laukia rąsto likimas!
  Kuo didesnis vagis, tuo mažesnė bausmė!
  Politikas neniekina nieko, tik sąžinės gyvenimą!
  Politikas turi mažai sąžinės, bet milžiniškų ambicijų!
  Persekiojimas karį paverčia budeliu, bailį - drąsiu, nuolankų - įžūliu!
  Fantazija yra absurdo ir absurdo konkursas! Tuo pačiu nebėra mokslinio ir loginio žanro!
  Kare kaip operoje - kiekvienas dainuoja savo, tik sufleris gali būti šnipas!
  Šiuolaikinės moterys atleidžia vyrui viską - išskyrus skurdą!
  Ar žinote, kuo skiriasi šnipai ir skautai?
  Aš žinau! Pas mus tik žvalgai - užsieniečiai turi solidžius šnipus!
  Kas geriau tuščia galva ar tuščia piniginė? Žinoma su tuščia galva - ne taip pastebima!
  Protas yra geriausias turtų kolekcionierius!
  Protas ir sėkmė: įsimylėjusi pora - gimdo sėkmę, turtus, padėtį, bet greitai išsiskirstys!
  Išdidiems vyrams lengviau klausyti patarimo, kai jį duoda moteris - nebent žmona!
  Išmintinga žmona verta turtų! Ir iniciatyvi žmona gali jį paduoti į teismą!
  Kas vertina asmenybę žmoguje, o kas vertina pinigus!
  Žmoniją gali sunaikinti du dalykai - kompiuteriai ir kompiuterių mokslininkai. Pirmieji atrofuos protą, antrieji negalės tuo pasinaudoti!
  Karo draugas ir granata!
  Apskritai anekdotus pasakojantis granatas yra kaip Faberge kiaušinis, naudojamas riešutams skaldyti!
  Talentas yra kaip siela: jo neįmanoma atimti, bet jį galima sunaikinti!
  Kerštas nevertas garbės - atpildas už padorumą!
  Pavydas yra nusikaltimo užuomazga, savanaudiškumas drėkina, dykinėjimas maitina!
  Tinginystė yra baisiausias iš visų nusikaltimų!
  Geriau oriai mirti su kalaviju - nei gyventi jaučiu, botago įvarytam į kioską!
  Kare drąsa gali nugalėti gudrumą, bet gudrumas niekada nenugali drąsos!
  Karas daro gyvenimą baisų, o mirtį vertą ir gražią!
  Kuklumas - reta vado savybė, bet dėl to jis dar vertingesnis!
  - Šakalas dera su žodžiu išmatos!
  Liūtas turi tik vieną pranašumą prieš šakalą - gebėjimą oriai mirti!
  Technika yra narsumo vykdytojas!
  - Bet tai netiesa! Tiesą sakant, kuo aukštesnis technologijų lygis, tuo daugiau sumanumo ir išradingumo reikia mūšio lauke!
  Ten, kur prasideda Tėvynės interesai, baigiasi asmeninė gerovė!
  Laisvė turi būti derinama su disciplina. Anarchija yra laisvės priešingybė!
  Stipri atmintis yra geriausias mentorius! Apskritai laisvę galima laimėti kardu, bet tik proto pagalba ją išlaikyti!
  - Kai stiprus karys gelbsti kitą, tam nereikia ypatingos garbės!
  Juk kai narsumas degs tavo širdyje, tu pakelsi skydą gindamas vergus!
  Niekšo niekšiškumas nėra pasiteisinimas sąžiningam, nes purvas nepateisina nešvaraus!
  Meilė niekada nėra pigi - ypač jei moki ne pinigine, o siela!
  Vienintelis dalykas, kuris gali pateisinti išsiliejusį kraują, yra tai, kad dėl to nustos tekėti ašaros!
  Tie, kurie tarnauja dėl pinigų, niekada negalės susilyginti su tais, kuriuos veda drąsi širdis ir laisvės troškimas!
  Vaiko ašara pavojinga, nes virsta siautėjančiu upeliu, kuris nuplauna civilizacijas!
  Vado pareigos - ne papildomas litavimas, o papildoma atsakomybė ir sunki našta!
  Nežinia, kas svarbiau - pamaitinti visus alkanus ar nubraukti ašarą vienam vaikui!
  Auksas yra minkštesnis už plieną, bet veikiau smogia į širdį!
  Ne ginklas daro karį stiprų, o kario ginklas!
  Tikrai ilgas pokalbis su kulkosvaidžiu priveda prie to, kad jis pradeda šaudyti į ausį!
  Seksas yra pats žalingiausias ginklas, ypač pavojingas dėl jo prieinamumo!
  Bet kokio ginklo efektyvumas priklauso nuo pasirinktos aukos, o juo labiau sekso!
  Seksas yra humaniškiausias ginklas, skirtingai nuo kitų mirtinų ginklų, jis suteikia gyvybę!
  Meilė retai žudo, bet dažnai skaudina!
  Kas ilgai žiūri į nuogą krūtinę, pamiršta herbo kontūrus!
  Geriau dviratis su pedalais nei mersedesas be variklio!
  Senas ginklas - kaip ramentas, patikimas, bet jokio manevro!
  Vaikščioti ne greičiau, o pigiau - ypač sutaupysite medikams!
  Pinigai yra kaip vidurius laisvinantis vaistas - nuoširdumas ir drąsa palieka žmogų!
  Geriau praleisti dieną žvalgydamiesi, nei mirti per sekundę!
  Kare skubėjimas yra bėgimas į kapus!
  Dauguma kalinių yra daug šviesesnės sielos ir tyresnės širdies nei tie, kurie juos saugo! Grandinė negali būti moralesnė už kalinį!
  Mažas korpusas - kaip aštrus peilis, tik jo negalima pagaląsti!
  Moteriškos ašaros geriau nei perlai, kiekvienas lašas yra auksinė moneta!
  Prie geros širdies turi būti pririštas akmeninis kirvis ir atominė energija!
  Nereikia gėdytis skurdo, jei turi turtingą sielą ir auksinę širdį!
  Pažanga apima prietarus!
  Žudiko mandagumo tikslumas ir skolintojo arogancija!
  Vienas sargybinis kainuoja ne daugiau nei sodo kaliausė!
  Kare užpildyti vadą tolygu laimėti!
  Nebaigtas priešas yra kaip negydoma liga - tikėkitės komplikacijų!
  Kilni išmintis yra kaip brangus vynas - geriau ją paslėpti nuo žemesniųjų!
  Jei numetėte dvi monetas, pirmiausia pasiimkite ne didesnę, o brangesnę! Likusią dalį atiduok vargšams!
  Pralaimėjimas visada yra sielvartas, nebent mainais duosi jūrai pinigų!
  Tik nepataisomam romantikui malonu mirti nuo mielos ponios rankų!
  Pragmatikas nori pagimdyti naują gyvenimą!
  Drąsa gali kompensuoti nepakankamą treniruotę, bet treniruotės niekada nekompensuoja drąsos!
  Talentas gali pakeisti išsilavinimą, bet išsilavinimas niekada nepakeis talento!
  Jaudulys ir įniršis - tai tik narsumo ir drąsos protezai!
  Sėkmės, kaip bitė, tikrai nuskris ten, kur noksta išminties ir darbštumo nektaras!
  Kirminas, skirtingai nei erelis, lengvai išnyksta. Žemas visada yra paslėptas, o aukštas yra pažeidžiamas!
  Vergijoje laiko ne tiek grandinė, kiek baimė - bent vienos grandies silpnumas suteikia drąsos!
  Garbė mirti už Tėvynę, Moterį, Tėvus, bet dar geriau dėl to gyventi!
  Kare lengviau įgyti pranašumą nei jį realizuoti! Pastarasis panašus į musių, kurios įstrigo aplink nugalėtą liūtą, medžioklę!
  Liežuvis, nepaisant mažo dydžio, yra stipriausias kūno narys. Jis išjudina milijonines armijas ir nuramina kūdikį. Geba sunaikinti ir gelbėti.
  Kovotojas be žaizdos yra kaip turtingas žmogus be kišenės!
  Vyrui reikia stiprybės gyventi, o moteriai išgyventi!
  Tarp avių gali pakilti net avinas, bet pasistenk tapti lyderiu tarp liūtų!
  Gyvenimas per daug vertingas, kad juo būtų galima prekiauti!
  Plienas yra aštrus, bet moters liežuvis daug aštresnis!
  Elkitės drąsiai, jei nemokate sumaniai!
  Pridėkite vieną civilį prie būrio, aš lygiai atimsiu du kareivius!
  Vienas mėgėjas savo kvailumu užblokuos dešimties specialistų naudą!
  Didelė šeima - rojus širdžiai, skaistykla piniginei, pragaras priešams!
  Išardyti narvą kartais yra sunkiau nei išvaryti žiaurų šeimininką!
  Rusijos žmonėms degtinė yra blogesnė už tuziną Hitlerių!
  Svajonė išduoda realybę!
  Būtų priežastis žudyti, bet visada užsidėk ant bagažinės!
  Degtinė yra legalizuotas teroristas!
  Alkoholis yra didžiausias serijinis žudikas! Taigi gerkime, bet kad mus nužudytų tik alkoholiu!
  Kad ir koks mažas elektroninis lustas, bet į jį įlipo pamokslininkas ištiesęs ranką!
  Automatika yra geriausias atgailos argumentas!
  Tikras vyras turi būti drąsus kovoje, atkaklus meilėje, sąmojingas ginče!
  Nebaigtos degtinės, kaip nepatenkintai žmonai, galvos skausmo neišvengsi, tad geriau pasiduoti!
  Karas - pats įdomiausias žaidimas, dalyvių skaičius neribojamas, bet nuolat mažėja!
  Kare, skirtingai nei bokse, laimėjimas taškais yra panašus į išdavystę, tačiau teisėjas nėra papirktas!
  Šachmatai yra logika ir poezija, įkūnyta paprastose figūrėlėse!
  Laisvė kaip korumpuota mergina, tik už ją moka ne pinigais, o krauju!
  Jaunystė - arogancijos sesuo, arogancija - drąsos sesuo, bet tik susiejus su seno žmogaus patirtimi gali gimti pergalė!
  Kai vadui šviesi galva, priešo akyse tamsu!
  Laiko pojūtis - nepakeičiama vado savybė, ne veltui minutės rodyklė turi aštrų galą, ji smogia stipriau nei pagaląstas damasko plienas!
  Malonumas ir skausmas yra priešingybės, tačiau kai kuriems skausmo sukėlimas yra didžiausias malonumas!
  Karas ir seksas yra malonumas, bet ne mišinyje, pernelyg mirtinas šepetys!
  Kuo riebesnis gabalas spąstuose, tuo aštresni turėtų būti dantys!
  Sugauti kiškį yra sunkiau nei nužudyti mamutą!
  Gražiai žudote, kuriate kruvinus natiurmortus, tik žinovai per greitai eina į kapus!
  Saikingumas yra gera savybė, jei tai netaikoma pajamoms! Sunki piniginė visada lengva!
  Kai moteris sako tiesą, aistra pradeda blėsti, o kai ji meluoja, pražysta išdavystė!
  Švelnūs apkabinimai užgniaužia stipriau, nėra nieko nenumaldomesnio už meilią kilpą!
  Skola yra sunki našta, ypač jei nėra ką mokėti, išskyrus gyvenimą. Savo ruožtu negalite pasiskolinti!
  Mirties miegas yra giliausias, bet ne saldžiausias, ypač nusidėjusiems!
  Vykdymas yra pergalės vainikas, o be karūnos nėra pergalingos pabaigos!
  Kas atsiliks, vienu širdies dūžiu pasivys visą gyvenimą!
  Neiššaudytas kareivis kaip žalias vynas įgaus jėgų mūšiuose, o nenorintis mokytis vadas kaip mėšlas - jis nesubręs, o tik pereperes!
  Blogam vadui pavyksta išgelbėti savo odą, geras - savo karius nuo mirties!
  Debiutas mūšyje yra svarbus, nes pralaimėjęs nekalbėsi už bisą!
  Jei draugas miršta, nenusimink, dangus praturtėjo geru žmogumi!
  O jei blogai? Tada gyviesiems žemėje pasidarė lengviau.
  Tiesa yra viena, bet yra daug religijų, o tai reiškia, kad tikintysis turi didesnę galimybę suklysti nei ateistas!
  Ateistas, net ir teisus, jo tiesa neduos jam naudos, bet tikintysis, net ir klydęs, gaus laimingą gyvenimą ir orią mirtį!
  Tapti ateistu yra tarsi pavogti savo sielą!
  Tikėjimas yra kaip drabužis, jį sunku dėvėti ir tu negali būti nuogas! Ją pakeisti galite tik skalbdami, o pasirinkę modernų stilių! Apskritai religija, kaip ir žmona, vargina, o pasikeisti - baisu!
  Tikėjimas kaip grūstuvas yra tik vienas ir tik kvailiai iš jo juokiasi!
  Laimė yra išrankus jaunikis, kuris poroje eina tik su laisve!
  Ko nori gyvatę prie širdies prikišti - atverk duris į požemį!
  Taip yra todėl, kad kirtikliui ir raumeningoms rankoms reikia galvos!
  Vadas panašus į aktorių, tik pakartojimai bisui lūžta ne plojimai, o pliaukštelėjimai į veidą, varymas į žemę!
  Meilė yra kaip debesis, paklūsta užgaidoms ir lieja ašaras!
  Gailestingumas yra stipriųjų bruožas, žiaurumas gimsta iš nesaugumo, o nesaugumas yra silpnumas!
  Bausmė už blogį yra pati vertingiausia gėrio rūšis, ji reikalauja dvasinio grynumo ir tvirtumo!
  Ryžtingumas yra nepakeičiama valdovo savybė, drovumas griauna valstybes ir palieka tautas našlaičiais!
  Kieno blasteris cyptų, o tavo tylėtų!
  Meilė reikalauja aukų, ne mažiau nei neapykanta!
  - Religija pirmiausia turėtų būti morali, mokyti gerumo ir paklusnumo! Tik nepaverskite žmonių banda ir neatpratinkite mąstyti!
  Revoliucija neturėtų keisti vergijos tipo, jos tikslas yra dvasinė laisvė su vienu požiūriu - daryti gera!
  Niekas nesuvienija žmonijos kaip tikra religija, pagrįsta gerumu ir sveiku protu!
  - Tik galutinė aukščiausios tiesos pergalė gali pateisinti melą! Kaip taikos reikalas reikalauja smurto, kardu lengviau atmušti kardą nei skydu!
  - Tiesa visada yra mažumoje, o mažuma gali laimėti tik pasitelkusi sumanumą ir gudrumą! Tai reiškia gudrumą ir sumanumą, tikri tiesos draugai!
  Vergas visų pirma yra bailys, jis bijo pamesti grandinę!
  Tironas turi tris vabzdžių savybes: skorpiono geluonį, lipnios musės letenas, kraujasiurbio tinklą, bet jam nelemta tapti sparnuotam!
  Sielos grožis, širdies tyrumas, meilės galia - neturėtų būti sutepti pernelyg dideliu atpildu!
  Jei tu teisus, teisingumas pateisina žiaurumą, bet tik tiek, kad auka nepavirstų budeliu!
  Vertingiausia vado savybė - oriai priimti pralaimėjimą ir iš jo mokytis!
  Šiuolaikiniame kare laimi kas skrenda, o kas šliaužia, tą priešas nugali!
  Įžeidimas yra niekšo ir bailio ginklas, stengdamasis pažeminti kitus, jis nusileidžia!
  Tik mirusieji neklysta, nebent, žinoma, skaičiuojate rojaus vietą!
  Praktika yra įgūdžių motina, susijusi su talentu!
  Tie, kurie nori mokytis, gaus daugiau naudos iš pralaimėjimo - nei savimi patenkinti arogantiški iš pergalės!
  Geriau mirti gražiai, nei gyventi negražiai!
  Tinginiui visi laikai blogi, išskyrus miegą!
  Kare priešlaikinis džiaugsmas yra išdavystės sesuo!
  Tobuliausias ašmenys - įstrižai rankas gadina!
  Laikas kare kaip vanduo, jis alina gerumą ir žmogiškumą!
  Pasaloje sėdintis karys yra kaip plėšikas, tik jis nori atgauti gyvybę, o ne piniginę.
  Geram vadui svarbiau išsaugoti savo, nei žudyti svetimus!
  Daugybė kapo meistrų įgūdžių ir meistriškumo! Jei norite tapti didvyriu, nevaikščiokite nuolankiai!
  Melas yra kaip gyvatė sarginio šuns vietoje - kartą įkandęs priešui, kitas būtinai įgels į silpnąją vietą!
  Riteris gali perleisti damai viską, išskyrus teisę mirti pirmai!
  Rusų karį galima nužudyti, bet ne nugalėti!
  Milžinas yra ne tas, kuris puikiai auga, o turintis minties apimtį į dangų!
  Smurtas gimdo išorinį paklusnumą ir sieloje kursto maištą!
  Nelaisvė kaip raudonai įkaitusi kalvė, sukietėja, jei po jos pasineri į ledinį išsivadavimo srovę!
  Teisingumas kartais yra griežtas, bet visada švelnesnis už savivalę!
  Dabar vaikai basi bėga į Kungurą, galingą tvirtovę, kurioje yra šeši šimtai kareivių ir dar viena milicija. Išsigandę majoro Vereščiagino su dviem šimtais eilinių kareivių artėjimo, dviejų tūkstančių pugačioviečių minia panaikino apgultį ir pasitraukė.
  
  
  Olegas Rybachenko ir Margarita Koršunova atvyko pas sukilėlius. Iš pradžių jie skeptiškai žiūrėjo į berniuką su šortais ir mergaitę su tunika. Tačiau dekretas su valdovo antspaudu įtikino juos paklusti pulkininkui. Tačiau dar patikimiau pasidarė, kai Olegas, surišęs nagus nuogais kojų pirštais, metė jas į pradėjusį lįsti atamaną ir prikalė jį prie durų už priekio.
  Be to, jau pasiekė gandai apie berniuką, kuris nebijo šalčio ir bėga greičiau už patį kurtą vilką.
  Berniukas buvo priimtas vadu. Ir tada jis sugalvojo planą. Jie kartu su Margarita įsiskverbia į Kungurą, nužudo visus karininkus, o tada orda įsiveržia ir baigia garnizoną.
  kurį mielai priėmė.
  Ir berniukas ir mergaitė, šie terminatorių vaikai nuskubėjo į Kungurą. O paskui juos pajudėjo didelis būrys sukilėlių.
  Olegas ir Margarita, nieko nelaukdami, pasitraukė prie sienos. Jie nukirto keletą sargybinių. Ir nukirskime pareigūnus. Prasidėjo panika. Majoras Vereshchaginas puolė į mūšį ir buvo vienas pirmųjų, žuvusių. Taip pat žuvo trys kapitonai.
  Vaikai mėtė aštriai šlifuotus diskus ir pjaustė grūdinto plieno kardais. Taip pat mėtė savadarbes, bet labai galingas granatas. Iš kurio priešas pakilo aukščiau ir buvo atitrūkęs. Ir gavo iš šių vaikų-terminatorių.
  Ir tada sukilėliai stojo į mūšį. Ir taip pat kaip jie pradėjo kapoti ir traiškyti. O jau pasimetęs ir nukirstas garnizonas pasiduoda Pugačiovo pasiuntinių kariuomenei.
  Vaikai atliko užduotį. Ir paėmę Kungurą, jie puolė atgal, netoli Ufos, kur priartėjo didžiulė Emeliano Pugačiovo armija.
  Berniukas ir mergaitė pribėgo prie savęs ir dainavo;
  Tėvynėje lakštingalos gieda psalmę;
  Jame šviečia švytinti saulė...
  Atneša malonę - ramybę, paguodą,
  Ir atveria akis - Viešpaties šviesa!
  
  Kur slėnio lelijos, o kur ramunėlių būriai,
  Ir šieno kupetos išpilamos medumi ...
  Tu tapsi tikru - pažink herojų -
  Nulaužk aštrius demonų ragus!
  
  Dabar tu basas bėgi per laukus,
  Visai mažas berniukas - sunkusis kulkosvaidis!
  Ir šaltakulniai po rasa -
  Pasiruošę mesti priešininką - šachmatas!
  
  Demiurgas taps gamtą,
  Kurkite audringo spindesio modelius...
  Deja, šiek tiek griežtas Dievas yra chirurgas
  Kuris nepadės tik penkių!
  
  Mes, žmonės, taip pat esame nuostabūs kūrėjai -
  Gali priimti savo naują pasaulį!
  Nereikia rodyti avies gėdos -
  Tada jis tuoj susirinks barti kariuomenės!
  
  Vaikinas pionierius dabar yra nelaisvėje,
  Budelis pakėlė jį ant stovo, davė botagu ...
  Bet žmonės nekeikia šėtono -
  Nes išbandymai taip pat yra dovana!
  
  Dėl erdvės - keliai yra spalvoti,
  Jie jaučia gryno srauto ekstazę...
  Ir mes turime įveikti savo niekšišką baimę -
  Ne pasislėpęs dėžėje su ungurio vikrumu!
  
  Deja, visas pasaulis pilnas karstų
  Net požemyje jie rengia fetišų šou ...
  Pamatysime Edene -
  Juk prieš Dievą - didvyris-kūdikis!
  
  Tačiau žmogus iš esmės yra ir Dievas,
  Jis yra vikrus milžinas su intelektu...
  Laivas palieka nuostabią grotą,
  Žmonės ir lyderis be baimės yra viena!
  
  Charizma taip pat yra kapitalas,
  Tegul jis nėra tiesiog išleidžiamas į apyvartą ...
  Ir jei kas turėjo iliuzijų,
  Vagis jį jau prikalė laužtuvu!
  
  Kai mūsų protas auga iki viršūnės,
  Ir mokslinis žingsnis prikels mirusiuosius...
  Uždengs ledą gėlių kilimu,
  Ir mes žygiuojame į kitas visatas!
  Olegas Rybačenko ir Margarita pakeliui pasivijo šerną. Jie jį nužudė ir suvalgė žalią mėsą. O ką gi Tarzanas valgė ir kodėl jie blogesni.
  Ir jie pasiėmė mėsą su savimi.
  Olegas nubėgo ir pagalvojo:
  Šaunus buvo serialas apie Tarzaną. Bet jis taip pat rašė geriau. Tai įdomus kūrinys apie džiungles ir laukines beždžiones. Bet tarkime su mergina?
  Tai dar nuostabiau...
  Be to, kartu su Margarita jis sukūrė šiek tiek aforizmų, kad būtų smagiau;
  Politikui visi keliai kreivi, bet veda tiesiai į tikslą!
  Auksas yra minkštas, bet turi gniuždymo galią!
  Sunkusis metalas yra auksas, bet auksas yra lengvas!
  Nors auksas yra sunkus metalas, bet dideliais kiekiais jis daro jus nepaskandinamus!
  Budelis dirba rankomis, o gaminys nešamas į priekį kojomis!
  Jei nori užimti sostą, turėk savo galvoje karalių!
  Jei nori, gauk liūto vietą, būk lapė gudrybėje, o hiena niekšybėje!
  Sėkmingiausias politikas yra gudri lapė ir plėšrus tigras, taip pat beždžionė, naudojanti kitų žmonių gudrybes!
  Kas politikoje nėra lapė, tas gyvenime yra asilas!
  Glostanti lapė turi vilkų įpročius!
  Karo gudrumas neprieštarauja garbei, nebent jis atsisuka prieš tave!
  Kare aplaidumas kaip derva meduje, tik kraujuoja!
  Išsisukimo manevras primena kabliuką ne tik forma, bet ir rezultatu!
  Kad ir kokios stiprios būtų rankos, be galvos jos vertos ne daugiau nei manekenė!
  Išradingumas gali būti lyginamas su trečia ranka, tik su daug didesniu sūpuokliu!
  Revoliucija kraujuoja, kuri veda į žmonių tobulėjimą, nuvaro riebalus, o tai atnaujina elitą!
  Didžiausius dividendus iš investicijų gaus tie, kurie negaili motinos pieno vaikams!
  Melas už gerą, tai tiesa, ištarta nauju būdu!
  Moteris - tai lobis, galintis papirkti turtingiausią, ir ginklas, galintis nuversti stipriausius!
  Problemos - amžina sąvoka, net mirtis jas tik perkelia velionio artimiesiems!
  Laimė - tai kaulais apvaisinta ir krauju laistoma gėlė!
  - Pagrindas, susimaišęs su krauju, labai netvirtas, todėl tik gyvame kūne kraujas turi galią!
  Viskas gali keistis, išskyrus atsakomybės ir pareigos jausmą!
  Blogai prarasti gyvybę, bet daug blogiau prarasti nemirtingumą!
  Geriau vieną valandą skristi, nei šimtą metų šliaužti!
  Jėga yra laisvės sinonimas, laisvė - pareigos sinonimas, pareiga reikalauja pasiaukojimo ir išsižadėjimo!
  Herojus silpna galva nuo manekenės skiriasi tuo, kad pats save suluošina!
  Psichologija yra raktas į pergalę, tik reikia mokėti pasirinkti tinkamą spyną!
  Širdis nesiunčiama žvalgybai, o galva nesukapota!
  Greitumas gimdo pergalę, greitis atneša sėkmę, greitis yra antra laimė!
  Greitumas gimdo pergalę, greitis atneša sėkmę, greitis yra antra laimė!
  Ledinis mirties alsavimas verčia širdį virpėti, o bailiui susuka vidurius. Bet drąsu iš kaulėjusios senolės su pagaląstu dalgiu artumo: įgyja reakcijos aštrumą, susitvardymą kovoje, atsikrato riebalų pertekliaus!
  Moterų temperamentas dažnai sugyvena su kuklumu - taip pat ir vyrų drąsa!
  Technika yra dviprasmiška sąvoka - ji netoleruoja kvailumo!
  Saldžiausius vaisius sunkiausia skinti!
  Neatsargumas yra drąsos priešingybė, drąsa ir apskaičiavimas tik poromis pagimdys pergalę! Pergalės taurė yra kaip degtinės butelis, kad nekiltų bėdų, reikia trijų žmonių: Sėkmės, sumanumo ir drąsos!
  Mirtis nėra laikina, bet gyvenimas yra amžinas!
  Nėra tokios religijos, kad būtų logiškas esamos padėties paaiškinimas ir proto buvimas!
  Čia tiesa, bet pats žmogaus protas nėra pats logiškiausias mūsų pasaulyje. Kartais net atrodo, kad nieko nėra neracionalesnio už logiką!
  Karas be kraujo yra kaip gyvenimas be skausmo!
  Gebėjimas išgyventi pačiam kariui svarbiau nei nužudyti priešą! Bet koks karas baigiasi taika, o gyvenimas baigiasi laidotuvėmis!
  Paauglio meilė - kaip stiklas: per trapus, lengvai dūžta ir skauda!
  Vergas ir karalius išeina iš tos pačios įsčių, jei jie yra tokie patys iki gimimo, tai kodėl gi ne po gimimo!
  Mokslo pažanga be moralės ugdymo prilygsta bandymui rūkyti nuo branduolinio sprogimo!
  Aplaidumas kare, nusikaltimo motina ir išdavystės sesuo!
  , Karo duona pati karčiausia: permirkusi brolių krauju ir motinų ašaromis!
  Gimdyti vaikus daug maloniau nei gimdyti lavonus - nors ir vieniems, ir kitiems reikia įgūdžių ir azarto!
  Pavergimas prasideda ne noru mokytis ir mąstyti!
  Išmintingi žodžiai yra geri - geri darbai yra geresni!
  Gyvenimas visada nuostabus, o mirtis - vidutiniška!
  Mokslas dar ne viskas, pažangiausiems ginklams reikia įgudusių rankų ir lankstaus proto! Dvasia nugali materiją!
  Bet kuri akimirka nustoja būti žavinga, kai tik ji sustingsta, sustingsta kaip ledo lyta!
  Judėjimas yra tikra laimė!
  Tėvynė yra brangiausia, ką žmogus turi, be jos gyvenimas neturi prasmės!
  Žmogus be tėvynės - kaip kūnas be sielos!
  Religija yra silpnųjų paguoda - bet kokios nelaimės atrodo nereikšmingos, jei jos laikinos!
  Jei technika yra angelas sargas, tai kovinė dvasia yra karo dievas!
  Lengviau semti vandenyną šaukštu nei ginčytis su ateistu!
  Kompiuteris kaip mergaitė mėgsta jauną ir užsispyrusį!
  Mirtis skiriasi nuo mylimojo tuo, kad jie visada stengiasi atidėti susitikimą su ja!
  Mirtis nuo mylimosios skiriasi tuo, kad ji visada ateina netinkamu metu, tačiau niekas jai nepriekaištauja, kad vėluoja!
  Kas taupo saugumui - pražudyk laidotuvėse!
  Gerai maitinama armija yra raktas į klestėjimą!
  Kare geras pasiruošimas yra kaip oras į plaučius, blogas dujų mišinys suluošina ir žudo!
  Kai žmogus dirbtinai suteikia sau siaubingą išvaizdą, tai yra tikras dvasinio silpnumo ženklas.
  Baisus vilkas avies kailyje, o ne avis vilko kailyje!
  Vyrui nėra nieko svarbiau už karinį meną - tai yra vertos egzistencijos sinonimas! Tigro mirtis yra geresnė nei šuns gyvybė!
  Mirtis kare pateisinama tik tada, kai priešas ją perka už per didelę kainą, o dovanoti priešui dovanas prilygsta išdavystei.
  Žvalgomasis priešas beveik nugalėtas, tik reikia patiems nepaleisti šansų vėjui!
  Priešo lavonas brangus, bet gyvas vis tiek kainuos brangiau!
  Stealth kokybės nugalėtojas!
  Apskritai gyvenimas be sunkumų yra kaip sriuba be prieskonių, daug - kartokas, ne - į gerklę nelipa!
  Vyrai bent kartą gyvenime turėtų ką nors nužudyti ir išgelbėti! O jei pasiseka pirmajam, tai antrasis - nepamainomas drąsos išbandymas!
  Kompiuteris yra geresnis už atominę bombą, tai patikimiausias būdas užkariauti tautas ir priversti jas dirbti laimėtojo labui! Be to, nebijau pagundų! Bet koks tikėjimas yra ko nors vertas, jei žino, kaip apsiginti!
  Jaunystėje kraujas teka greičiau, o "bowler" verda karštiau!
  Lėtas asilas, blogesnis už kiaulę, irgi smirda, bet mėsos neduoda!
  Automatinė ugnis ir sviedinio riaumojimas - geriausia, kad atsimintumėte gerą atmintį!
  Tikėjimas be įrodymų: kad sakalas be sparnų gali subraižyti, bet neleis jam pakilti!
  Religinės diskusijos yra bevaisiškiausios - nes abu ginčijasi neturi supratimo apie temą, dėl kurios ginčijasi!
  Varžybose tarp mokslo ir technologijų pažangos bei moralės pastaroji pasmerkta būti pašaliniu! Nors žmonija rizikuoja pakliūti į bedugnę tarp mokslo ir moralės!
  Kas taupo mokslui, apiplėšia savo palikuonis, o kas apiplėšia savo palikuonis, amžinai liks elgeta!
  Apiplėšdami palikuonis galite užsidirbti kapitalo, bet negalite praturtėti!
  ! Politika yra nešvarus reikalas, atliekamas švariais kostiumais!
  Tiesa visada yra daugialypė, bet klaida vienoda!
  Grožis yra dialektinė sąvoka - tik bjaurumas yra universalus!
  Šiuolaikiniai ginklai, skirtingai nei vynas, myli jaunystę!
  Pasigailėk priešo, ką sėdėti ant durklo - plienas nepažįsta empatijos jausmo!
  Geriausias ginklas yra išradingumas, nereikalaujantis išlaidų, bet brangus!
  Kai lavonų yra daugiau nei vienas, jie iš tragedijos virsta ekstra!
  Žmogžudystė yra tarsi nekaltybės praradimas pirmą kartą ir skaudu, tada su kiekvienu nauju veiksmu vis daugiau malonumo!
  Blogas tas žvalgas, kuris negali numatyti išeities nesėkmės atveju!
  Bet kurioje kitoje srityje klaida gali kainuoti gyvybę, sveikatą ir tik apgaudinėdama save religija, rizikuojate prarasti nemirtingumą!
  Žvėris turi iltis, žmogus - ginklą, gyvūnas remiasi raumenimis, o žmogus - protu! Bandymai išblukina dantis, bet aštrina protą - todėl protas nemirtingas, pažanga, kaip amžinasis variklis, ves į gerovę!
  Net baisiausios naujienos iš pasikartojimo tampa įprasta!
  Kai agentas dirba dviem žvalgyboms, užsikrėsdamas vaikui, bandančiam įkišti jam į burną du spenelius, jis rizikuoja suplėšyti burną!
  Judėjimas - tai lietus, po kuriuo auga sveikatos gėlės, o kaplis išrauna ligų piktžoles!
  Aklieji nemato akies - eina kur nori!
  Negaliu išvesti aklųjų - brangusis ištikimasis patikros taškas!
  Matantis keliautojas netraukite - padėk akliesiems vargšams!
  Žmogus lengvai lūžta, sunkiai pavaldo ir labai retai pasiekia meilę iš gamtos!
  Kortose sėkmė ateina su šviesia galva, gudriais pirštais ir ramia širdimi!
  Apskritai, nusikaltimas nėra šokoladas, sujaukęs saldų gyvenimą to nepadarysi, bet širdies nutukimas tikrai bus!
  Jėgų trūkumas gali kompensuoti intelekto perteklių, bet joks jėgų perteklius negali kompensuoti intelekto trūkumo!
  Talentas gali pakeisti išsilavinimo trūkumą, bet joks išsilavinimas negali pakeisti talento trūkumo!
  Deimantas yra brangakmenis be poliravimo, bet joks poliravimas nepavers anglies deimantu!
  Kieno nors mirtis yra linksma, bet nuo tavo paties mirties plyšta tavo širdis ir tavo siela eina į kulnus!
  Pinigai prilimpa prie kruvinų rankų ir slidžių sielų kaip purvas!
  Iš visų fanatizmo formų religinis yra pats neracionaliausias ir savanaudiškiausias, todėl pirmiausia nukreiptas į asmeninį nemirtingumą!
  Meilė nuo išprievartavimo skiriasi tik mokėjimo forma - mokėjimu natūra už paskutinį veiksmą!
  Geriau pralaimėti teisumui, nei laimėti nuodėmėje!
  Teisiojo netektis yra pelnas danguje, nusidėjėlio laimėjimas yra sielos apiplėšimas!
  Neigdami Dievą, komunistai ant žmogaus pečių uždėjo nepagrįstą naštą! Norėdamas užimti Visagalio vietą, žmogus negalėjo pakęsti Golgotos skausmo ir velnio pagundų!
  Neturėdami Jėzaus galios, žmonės, užuot kūrę gėrio ir teisingumo karalystę, sugriuvo į ydų baseiną!
  Nesuskaičiuojami lobiai žmogaus sieloje, tik pradėjus juos plėšti, greitai išseka, neatnešdami turtų!
  Kiekvienas seksualinis aktas, brangakmenis, kurį dalijatės dviem, ir nei vienas vagis, pavogs jį iš jūsų širdies!
  Kiekvienas vyras turi kažką bendro su primatu, gerai, jei tai potencija, bet dažniau - sumanumas!
  Būtų juokinga, jei tai nebūtų tiesa!
  Deja, mes turime daugiau gyvų juokelių nei padorų vyrų ir sąžiningų politikų!
  Kas parduoda savo sielą, visada lieka nuostolingas - už mirtingąjį atiduoda nemirtingą!
  Pergalė prieš stiprų priešininką paprastai kainuoja brangiau, bet už dyką jos neatiduosite!
  Žmogžudystė negali pateisinti savo interesų ir pelno - tik garbė, laisvė ir Tėvynė yra smurto šalininkai!
  Gerai turi būti su ginklu,
  Smūgis kaip įsiutęs plienas!
  Kraujuoti kaip krioklys
  Blogis negaili visų nužudyti!
  Iš visų meno kūrinių būtent kariniai šedevrai tvirčiausiai įsitvirtina žmonių atmintyje ir sukelia daugiausia ašarų!
  - Paveikslas, parašytas krauju: ryškesnis už aliejų ir blunka daug lėčiau!
  Padorus žmogus teisingumą iškelia aukščiau už šeimą ir draugiškus santykius! Įstatymas priešams ir draugams turi būti toks pat, kaip vyras žmonai!
  Skirtingų įstatymų buvimas teisingumą paverčia prostitute!
  Stiprus priešininkas grūdina kūną ir valią, padaro tave stipresniu - silpnas sugadina sielą ir silpnina kūną, daro tave silpnesnį!
  Taigi sunkus kelias suteikia daug lengvesnę pergalę!
  Kareivio rankos duotos šaudyti, o smegenys sustoti laiku!
  Užmušti kvailį: tai tas pats, kas dūri adata, šaudyti į protingą - ką sviediniu mušti!
  Gamta yra žmogaus motina, o didžiojo išradėjo motina negali būti visiška kvailė! Nors praktinio išradingumo jai trūksta!
  Kulka yra veiksmingiausias ugdymo metodas bendraujant su jaunimu, taip pat su pagyvenusiais žmonėmis!
  Tik poveikio efektyvumas krenta! Dažnai patikimumas kris, o jei ten pateksite, turėsite auklėti zombius!
  Religija pažemina išdidų žmogų iki gyvulio lygio - suteikia galimybę rinktis tarp avies ir ožkos!
  Geriau atiduok savo odą žmonėms kaip avis, nei amžinai šnypšti kaip gyvatei!
  Apskritai darbo su galva sąvoka numato ne tik pažodinę interpretaciją, net ir kalbant apie kovos menus!
  Jei nori praturtėti - krikštykis žydu, jei nori bankrutuoti, imk paskolą iš žydo!
  Švinas padeda virškinti, ypač jei tabletė yra užtaiso pavidalo!
  Pareigūnas, kuris neima kyšių, yra kaip mergelė prostitutė!
  Paprastai norėdami išgelbėti vieną, turite nužudyti kitą! Tai neabejotinai žiaurus įstatymas, tačiau jis atkuria natūralią rūšių pusiausvyrą!
  Pasaulyje nėra geresnio kovotojo už rusų kareivį ir didesnio tirono už rusų generolą!
  Pernelyg didelė prabanga yra lengvabūdiškumo ženklas, lengvabūdiškumas yra neišvengiamo žlugimo pranašas!
  Išmintingi žodžiai iš niekšo lūpų yra kaip fontanas iš šiukšlių krūvos!
  Jūs turite pranašumą dėl ilgio, bet aš turiu omenyje!
  Kartais galite nužudyti, bet niekada negalite atimti vilties!
  Kare, praleidęs sekundę - gali prarasti amžinybę!
  Paprastas bokštas yra apgailėtinas tarp dangoraižių, bet didingas tarp namelių!
  Žmogus paklūsta prievartai, gerbia žiaurumą, niekina švelnumą ir nevertina gerumo!
  Seksas yra geriausias vaistas nuo visų psichinių ligų, bet, deja, brangus ir sunkiai randamas!
  Kas nemėgsta sekso, nemyli gyvenimo ir neįvertina kūno džiaugsmų!
  Poezija su vynu turi tai, kad jo vertė laikui bėgant auga, bet net šimtmečiai neleidžia eilėms supuvti ir kibirkštims užgesti!
  Kareivis kaip kompiuteris - jis skaičiuoja vienas-nulis, o karys yra draugas-priešas!
  Žmogus nuo gyvūno skiriasi humanizmu ir gebėjimu elgtis priešingai instinktams!
  Iš smurto prieš moterį kartais atsiranda sveiki vaikai, o iš smurto prieš gamtą - tik pabaisos!
  Jei mama žiauri, tai ir vaikai žiaurūs! Kokia tokia prigimtis yra jos palikuonis - vyras!
  Draugystės ieškoma iš stipriųjų, maisto iš turtingųjų, o atsidavimas rodomas bebaimiams!
  Puolimas yra geriausias būdas neutralizuoti skaitinį priešo pranašumą - priversti juos atsimušti yra tarsi nukirsti pusę rankų!
  .Moteriai meilė - malonumas ir pajamos, vyrams - malonumas ir išlaidos!
  Išrasti naują ginklą amoraliam žmogui - tai lyg pjauti kėdės kojas, kai per kaklą perbraukė virvė!
  Atvykę prie Ufos, vaikinai pranešė apie paskyrimą į Pugačiovą.
  Karalius valstietis nustebo, kad vaikai taip greitai dirbo. Ir, žinoma, jis juos apdovanojo. Jis įteikė sidabrinį kryžių. Ir po du šimtus rublių.
  Tada sekė Ufos puolimas. Margarita ir Olegas, kaip visada, yra priešakyje ir sparčiai puola.
  Jie pjausto priešus kardais ir meta bombas.
  Ufos garnizonas jau buvo nusilpęs nuo bado, bet sukilėlių pergalė palaužė jų dvasią.
  Be to, kazokų karalius turi beveik penkiasdešimt tūkstančių karių - didžiulę jėgą ...
  Po to, kai Olegas Rybachenko mirtinai nulaužė komendantą, likę kariai pasidavė.
  Jie buvo prisiekę, kirpdavo pynes, kirpdavo kaip kazokai. Kai kurie pareigūnai nusprendė prisijungti prie Pugačiovo. O kuo kilpa geresnė?
  Trumpai tariant, Ufa buvo paimta nesunkiai. Ir net kazokų caras apgailestavo, kad neužpuolė Jaickio miesto.
  Apskritai Pugačiovui viskas klostėsi geriau. Dabar į Uralo gamyklas gali būti išsiųsta daugiau karių. Ir liepia Beloborodovui paimti visus miestus ir Tobolską.
  Tikrai buvo nuspręsta vykti į Kazanę, o paskui į Maskvą. Emelianas Pugačiovas netgi pranešė, kad jo sūnus Tsarevičius Pavelas pats prisijungė prie kampanijos ir perleis sostą savo tėvui. Bet kokiu atveju daugelis tuo tikėjo.
  Pugačiovo kariuomenė toliau augo. Atvyko žinios apie dar kelių Uralo gamyklų užgrobimą, naujus ginklus, reikmenis ir paraką.
  Po to didžiulė kariuomenė išsiruošė į kampaniją. Ji persikėlė palei upę, abiem krantais iki Volgos.
  Caras Emelianas Pugačiovas buvo linksmas ir patenkintas. Kol kas jam viskas klostosi labai gerai. Apskritai sukilėliai niekada nebuvo stipriai sumušti. Ir naujosios Rusijos caro reputacija kyla. Ir kiekvieną dieną tūkstančiai prie jo prisijungia naujų karių.
  Save pasiskelbęs karalius turi daug kavalerijos kariuomenės. Ir viskas kvepia tikra pergale.
  Vaikai reindžeriai bėga priekyje likusios kariuomenės. Jie juokingi ir daug juokiasi.
  Čia jaunieji kariai puola husarų patrulį. Trumpas kirtimas, pora metimų basų granatų pirštais. Ir kovotojai sunaikinami.
  Toliau yra Osa tvirtovė. Realioje istorijoje ji pasidavė be kovos. Taigi vaikinai dar nepuolė ir nieko nenužudė.
  Jiems net šiek tiek atsibodo... Vaikinai dainavo;
  Spartakas iškėlė vergų žygdarbius,
  Numesti nekenčiamų princų jungą...
  Jis nelaimingąjį pavertė erelių būriu -
  Skambutis paprastas - išskirkite savo svajones!
  
  Išimkite kardą imtynių jį
  Ir negailestingai nukirskite piktus priešus ...
  Laimei, jūs atveriate kelią kaip kovotojas,
  Velionis amžinai gyvens granite!
  
  Gausime jį iš dangaus, nuliui reikia mėnulio,
  Mes atversime Marso platybes kaip vartus,
  Ir, žinoma, tikėkite Venera, aš ateisiu ...
  Visas Paukščių Takas - po kardu atiteks herojui!
  
  Danguje yra žvaigždės ir mergaičių akys -
  Safyrai, rubinai spindi...
  Ir mano žiaurios mintys skrenda -
  Kai mūsų protėvis sumušė Mamają!
  
  Mirtingasis Chelubey sušuko kamuoliuke -
  Ta rusė mirs po viesulių kanopa...
  Keistas beprotiškas verksmas - nužudyk visus:
  Tas juokas ir skambios dainos nurimo!
  
  Garsiai duodamas atsakymas iš Peresvet,
  Ieties smūgis ir priešas košmariškame pragare...
  Nelauks kario zindano -
  Mes laimėsime, jūs, žmonės, tikėkite tuo!
  
  Klastinga uola - debesyse būna dienų,
  Ne kiekvieną kartą sėkmė ir trofėjai...
  Ir mūsų miestai yra ugnis, šviesos,
  Mes taip pat matome, kad mūšyje nesubrendo!
  
  Bet žinokite, kad rusai triumfuoja
  Mūsų protėvis Cezaris, didysis makedonietis...
  Planetos greitai pavirs rojumi
  Labai skanus Poshekhonsky sūris su arbata!
  
  
  
  SPEER POKYČIŲ ISTORIJA
  Speer, šis organizacijos genijus, sugebėjo įtikinti fiurerį skubiai sukurti ir išleisti į seriją lengvą, pigų, manevringą reaktyvinį naikintuvą, turintį tik du pneumatinius ginklus, tačiau geriausią pasaulyje pagal skrydžio charakteristikas.
  Taigi HE-162 gimė ir ne 1944 m. gruodžio 6 d., kai pirmą kartą pakilo, bet jau buvo per vėlu, o 1943 m. balandžio 20 d., kai Trečiasis Reichas dar buvo pilnas jėgų ir tai galėjo turėti įtakos karo eigai. Laimei, Yummo reaktyvinis variklis jau buvo paruoštas masinei gamybai. Lėktuvas buvo beveik visas pagamintas iš medžio, o šarvai buvo tik penkiasdešimt kilogramų ant kaktos. Bet automobilis lengvas, pigus ir labai manevringas, lengvai valdomas. Jo greitis viršijo 900 kilometrų per valandą, o tuščio naikintuvo svoris tesiekė 1600 kilogramų. Iš pradžių ginkluotė buvo du 20 milimetrų orlaivių pabūklai - stipresni nei Yak-9 ir panašūs į LAGG-5.
  Gana lengvai valdoma mašina. Trumpai tariant, liaudies kovotojas. Pigesnis nei ME-109 ir lengviau gaminamas, bet daug efektyvesnis.
  HE-162 pasirodė esąs veiksmingas ginklas. Jau Kursko mūšio metu vokiečių tūzai jame gaudavo sąskaitas. Huffmanas ypač pasižymėjo.
  Hitleris, žinoma, buvo patenkintas ir įsakė padidinti automobilio gamybą iki penkių tūkstančių per mėnesį. Šio skaičiaus pasiekti nepavyko, tačiau 1943 metų pabaigoje per mėnesį buvo pagaminama daugiau nei du tūkstančiai automobilių.
  NE-162 sukėlė SSRS problemų ore ir šiek tiek sulėtino sovietų kariuomenės veržimąsi į priekį. Kursko bulge vokiečių tankų nuostoliai buvo mažesni nei realioje istorijoje, buvo numušta daug IL-2.
  Vokiečiai sugebėjo sugriežtinti pasipriešinimą ir Charkovas bei Orelis krito mėnesiu vėliau nei tikrojoje istorijoje.
  Bet vis tiek Raudonoji armija žengė į priekį, nors ir lėčiau nei tikrojoje istorijoje. Dėl to vokiečiams pavyko įsitvirtinti už Dniepro ir sukurti ten galingą gynybą. Ir tada atvyko savaeigiai pabūklai E-10, labai sėkmingas tankų naikintuvas.
  Vokiečiai sugebėjo stabilizuoti frontą rytuose. Žiemą sovietų kariuomenė negalėjo kirsti Dniepro. Vokiečiai priešinosi ir prie Leningrado.
  Nors sąjungininkai Italijoje išsiveržė į priekį. Bet už labai didelę kainą.
  Nepavykus prasiveržti pro nacius, Raudonoji armija persikėlė į Krymą. Čia irgi mūšiai truko ilgiau nei tikroje istorijoje, bet baigėsi pralaimėjimu.
  Sąjungininkų išsilaipinimas Normandijoje baigėsi Didžiosios Britanijos ir JAV pralaimėjimu. Birželio 22 dieną sovietų kariuomenė smogė centre. Tačiau vokiečiai sugebėjo atremti sovietų pajėgų puolimą. Iš dalies dėl sėkmingo ir pigaus savaeigio pistoleto E-10. Sverianti dvylika tonų, ši mašina turėjo 82 milimetrus priekyje esant 45 laipsnių nuolydžiui, nepralaidžiam sovietiniams trisdešimt keturiems ir tokiam pistoletui kaip T-4. Ši mašina netgi galėjo prasiskverbti pro IS-2 kaktą iš arti, turėdama gerą galimybę atšokti nuo pasvirusių šarvų.
  Naujoji vokiška technologija yra gera gynyboje. Ir Fritz ja naudojasi. Tačiau sovietiniai automobiliai vis dar nėra tokie sėkmingi. T-34-85 turi gana silpną ginklą ir apsaugą, o aukštis per didelis. O IS-2 yra pažeidžiamas bokšto kaktoje ir apatinėje korpuso dalyje.
  Vokiečiai sugebėjo išsilaikyti iš anksto sutelkę jėgas centre ir atspėję pagrindinę smūgio kryptį.
  Po sąjungininkų pralaimėjimo Normandijoje JAV ir Didžiojoje Britanijoje sustiprėjo antikarinės nuotaikos. Be to, nepasisekė amerikiečiams, kai jie bandė nusileisti Filipinuose, jų transportą užpuolė japonų mūšio laivai. Ir jie buvo paskandinti. Žuvo daug transporto priemonių ir kareivių.
  Tai taip pat padarė didelį įspūdį Amerikos žmonėms.
  Vokiečiai ataką centre atmušė, dalį kariuomenės perkėlė į Italiją ir ten pradėjo puolimą.
  Mūšiuose dalyvavo "Panther-2". Vokiečiai sugebėjo atlaikyti penkiasdešimties tonų svorį, todėl pistoletas buvo 88 mm ir 71 EL vamzdžio, o pats automobilis 150 mm storio priekinius šarvus po šlaitais.
  Panther-2, būdamas lengvesnis, bet su galingesniu varikliu, pasirodė esąs puikus tankų naikintuvas.
  Vokiečiai sugebėjo atkovoti Neapolį, paimti daug belaisvių ir trofėjų. Sąjungininkai pabėgo atgal į Siciliją. Ten jie norėjo prisiglausti naudodamiesi laivynu.
  Vokiečių dizaineriai paleido E-25 į seriją. Sovietų kariuomenė vėl bandė pulti prie Leningrado. Tačiau vokiečiai buvo pasiruošę. Apskritai vokiečių žvalgyba veikė gerai, ypač oro žvalgyba, nes "Fritz" turėjo reaktyvinius aparatus, skraidančius dideliame aukštyje ir visiškai nepažeidžiamus sovietų oro gynybos.
  Žiemą sovietų kariuomenė vėl smogė centre, tačiau jų išpuoliai buvo nuspėjami. O ore naciai užėmė visišką dominavimą. Sąjungininkų lėktuvai taip pat daug prarado.
  Vasarį naciai įvykdė operaciją Sicilijoje ir paėmė į nelaisvę daugiau nei du šimtus tūkstančių britų ir amerikiečių karių. O kovo mėnesį vokiečiai smogė pietuose. Jie pralaužė gynybą, naktį veržėsi į priekį ir sukūrė porą katilų.
  Sovietų kariuomenė pradėjo judėti.
  Po Ruzvelto mirties Trumanas pasiūlė Hitleriui paliaubas. Fašistas numeris vienas sutiko. Tačiau mainais jis pareikalavo tiekti naftos produktus ir grąžinti kalinius. Trumanas ir Churchillis sutiko su tuo.
  Vokiečiai atrišo rankas rytuose. Jie taip pat gavo naują tanką E-75. Tankesnis išdėstymas - variklis ir transmisija kartu, o skersinis išdėstymas leido sumažinti mašinos aukštį. Taigi atrodė kaip gerokai paaugęs "Tigras" -2, bet gerokai žemesnio silueto.
  Su daug storesniais, labiau kampuotais šarvais E-75 tilpo į 75 tonų svorį, su 1250 arklio galių varikliu. Dėl ko jis buvo gana mobilus ir patikimas. JK tankas turėjo dviejų tipų ginklus. 105 mm 100 EL pistoletas kovai su priešo tankais ir 128 mm 55 EL, universalesnis pistoletas. Bokštelis turėjo 252 mm storio priekinius nuožulnius šarvus, o 170 mm šoniniai, laivagalio šarvai taip pat buvo nuožulnūs. Korpusas turėjo 200 mm šarvus viršuje esant 45 laipsnių nuolydžiui ir 160 mm apačioje, kai nuolydis 45 laipsnių. Korpuso šonai 120 mm ir dar 90 mm skydai.
  Taigi, turėdami 75 tonų svorį, vokiečiai sukūrė mašiną, kuri šarvais ir ginkluote nenusileidžia "Maus", nors ir su vienu ginklu.
  E-75 sovietų prieštankiniai pabūklai neprasiskverbė net į šoną ir neabejotinai gavo Hitlerio pirmenybę prieš visus kitus E serijos tankus.
  Kol kas SSRS gavo tik IS-3, kuris geriau apsaugotas bokšto kaktoje, bet sunkiau gaminamas. Taigi Stalinas įsakė kol kas nepatraukti IS-2 ir T-34-85 iš gamybos.
  Vasarą vokiečių E-75 tankai pirmą kartą pasirodė fronte. Jie pasirodė esąs labai veiksmingos mašinos.
  Tuo pačiu metu naciai turėjo lengvąją transporto priemonę ME-1010 su keičiamais sparnais, pažangesnį modelį ME-262 X ir stipriau ginkluotą bei greitesnę ir manevringesnę XE-262 transporto priemonę. Liaudies kovotojas nusipelnė visų dizainerių pagyrų. Taip pat reaktyvinis bombonešis Yu-287, kuris parodė milžinišką akrobatiką. Taip pat Arado prekės ženklas.
  Vokiečiai vasarą sugebėjo išsiveržti į priekį Ukrainoje, atkovojo Donbasą. Tada rudenį jie paėmė Kurską ir priartėjo prie Voronežo. Sovietų kariuomenė pasitraukė už Dono ir bandė ten įkurti gynybą. Artėjo žiema.
  Vokiečių diplomatai stengėsi įtraukti Turkiją į karą.
  Čia jie suko ratus ir žadėjo aukso kalnus.
  Stalinas, jausdamas, kad SSRS sunku atsispirti naujai vokiečių technologijai, o kuriant naują tanką T-54 susiduriama su tam tikrais sunkumais, pasiūlė naciams paliaubas.
  Hitleris atsakydamas pareikalavo atiduoti Leningradą ir Krymą, taip pat nemokamai tiekti duoną, aliejų ir kitas žaliavas! Ir grąžinti karo belaisvius ir perduoti dalį aukso SSRS.
  Stalinas sutiko su viskuo, išskyrus Leningrado pasidavimą.
  Naciai Kryme veržėsi į priekį žiemą. Jie užėmė beveik visą pusiasalį, išskyrus Sevastopolį. Raudonoji armija bandė veržtis į priekį centre ir šiaurėje, tačiau vėl nesėkmingai, patyrusi didžiulius nuostolius.
  1946 m. kovą fiureris pagaliau sutiko sudaryti paliaubas trejų metų laikotarpiui. SSRS, žinoma, aprūpino Trečiąjį Reichą nemokamomis žaliavomis, perdavė dalį karinių gamyklų įrangos.
  Ir naciai pasuko į Vakarus. Atominė bomba dar nebuvo sukurta, o Japonija beviltiškai atsilaikė prieš Ameriką. Dėl kiekvienos Ramiojo vandenyno salos vyko įnirtinga kova.
  Pirmiausia Hitleris sutiko su Franco ir vokiečių kariuomenė netikėtai užėmė Gibraltarą. Tada jie įžengė į Maroką. Didžiosios Britanijos bazė Maltoje buvo nugalėta ir užgrobta nusileidus. Naciai įsiveržė į Afriką.
  Labai stiprūs ir jų pilotais tapo: Albina ir Alvina. Merginos sugebėjo aplenkti Huffmaną ir pirmosioms įveikti penkių šimtų numuštų orlaivių barjerą rytiniame fronte.
  O Vakaruose jie visiškai plikomis kojomis velniai su bikiniu tapo amerikietiškų ir britų automobilių perkūnija.
  O Gerda su tanko ekipažu E-75 važiavo per Alžyrą. Merginos yra rekordininkės pagal sunaikintų transporto priemonių skaičių rytiniame fronte, lenkiančios Wittmann.
  Kariai pradėjo kovoti iš Kursko bulge ir parodė savo klasę. Nors ir nelabai protingas Hitleris abejojo, ar moterys pajėgios kovoti. Tačiau Gerda, Charlotte, Christina ir Magda padarė stebuklus su Pantera. Jie buvo antroji tanko įgula po Wittmanno, gavusi aukštą apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Taip pat karinių nuopelnų kryžius iš aukso ir su deimantais.
  Merginos eina pas save ir dainuoja:
  - Mes sunaikinsime visą pasaulį be Reicho,
  Į apačią ir tada...
  Mes sukursime naują, naują pasaulį,
  Kas buvo niekas, jis taps viskuo!
  Tuo pat metu kariai irgi kikena, apnuogina dantis. Ir vėl nusišauti...
  Jie išmušė anglų tanką ir riaumoja:
  - Mes super!
  Gerda nuogais kojų pirštais paspaudžia vairasvirtės mygtuką, nuplėšia nuo Šermano bokštelį ir šaukia:
  - Aš būsimoji deivė!
  Tada Christina nuogais kojų pirštais numuša baką ir cypia:
  - Aš taip pat turiu super mergaitę!
  Tada ji šaudo, sudaužydama Šarlotės automobilį ir sucypė:
  - Bet Pasaran!
  Ir kitas apvalkalas pribaigė anglę Magdą. Merginos yra tikrai supermenai.
  O jei atvirai, laimi visi be išimties. Naudojamas sušlapinti visus priešus, vietą pragare ir, žinoma!
  Kariai dirba sau ir šaudo. Neduokite pasigailėjimo savo priešininkams.
  Keli tūkstančiai britų ir amerikiečių pasidavė. Vyrai parpuola ant kelių ir bučiuoja merginas basomis, dulkėtomis kojomis.
  Taip vyksta kova... Alžyras krito, o vokiečiai jau Libijoje. Žinoma, jie laimi žaismingai. Jiems nėra jokių kliūčių.
  1946 m. vasarą vokiečiai užėmė visą Afrikos šiaurę ir nuėjo į Sueco kanalą. Fašistai turi didžiulį ginklą: diskinius lėktuvus, kurių negalima numušti. Ir britai, ir amerikiečiai žlugo dėl to.
  Rudenį vermachtas persikėlė į Sudaną ir Artimuosius Rytus. Britai ir amerikiečiai krito kaip riešutai.
  Slapta jie bandė derėtis su Stalinu. Pavyzdžiui, atidarykite antrąjį frontą.
  Raudonasis diktatorius atsakė išsisukinėdamas... Rudenį vokiečiai užėmė visus Vidurinius Rytus, didžiąją dalį Afrikos, pasiekę net Kamerūną. O žiemą vokiečių kariuomenė persikėlė į Iraną ir toliau į Indiją. Dramblių šalis buvo užkariauta. Ir tada naciai pavasarį patraukė į pietinę Afriką, pagaliau perimdami kontrolę juodajame žemyne.
  1947 m. birželį sekė išsilaipinimas Britanijoje... Mūšiuose dalyvavo rinktinės Vermachto pajėgos.
  Pirmą kartą buvo išbandytas piramidinis bakas, kuris parodė puikią apsaugą iš visų kampų ir didelį greitį.
  Jame kovojo Gerdos tanko įgula. Merginos pasirodė be galo šaunios ir kurtai....
  Jie sukrovė krūvą tankų ir ginklų.
  Gerda iššovė, numušė anglišką patranką ir dainavo:
  - Priešai mūsų nesustabdys!
  Ir kaip jis juokiasi!
  Šarlotė taip pat ištiesia dantis ir cypia:
  - Mes įveiksime visatos viršelį!
  Ir bakas taip pat bus nušluotas.
  Toliau Christina pliaukštelės įnirtingai urzgdama:
  - Batai kibirkščiuoja žygyje!
  Ir taip pat nušluoti bokštą!
  Tada, kai Magda šaudė, ji numušė anglišką haubicą ir riktelėjo:
  - Greitas skrydis!
  Kariai didžiuliame aukštyje.
  O Albina ir Alvina skuba danguje ir pribaigia anglų ir amerikiečių įrangą. Jie sutriuškina Fritzą plikomis, iškaltomis kojomis ir dainuoja sau:
  - Afrika pavojinga, taip, taip, taip!
  Afrika baisi - taip, taip, taip!
  Neik, vaikai! Pasivaikščiokite Afrikoje!
  Taigi jis sumušė, už vieną mūšį penkiasdešimt lėktuvų už du.
  Taip paskui užtikrintai sutriuškina priešų kariai.
  Britanija krito per dvi savaites. Ir Londono garnizonas kapituliavo. Taigi Trečiasis Reichas sutriuškino savo pavojingą priešą.
  Tačiau JAV vis tiek lieka... Susivieniję su japonais ir turėdami daug resursų, vokiečiai pradeda spausti amerikiečius... 1947 metų rugpjūtį naciai išsilaipino Islandijoje ir užėmė šią salą, artėdami prie Amerikos.
  Patekti į JAV nėra lengva. Tačiau fašistai įsitvirtino Lotynų Amerikoje ir didina savo pajėgas. Tačiau karas užsitęsė ilgai. Žiemą mūšiai vyko jūroje ir ore. O 1948 metų pavasarį vokiečiai bandė patekti į Grenlandiją. Ir jiems pavyko... Vasarą naciai jau įvaldė Kanadą. Bet kova buvo įnirtinga...
  Vis arčiau ir arčiau JAV. Bet tada sovietinės merginos yra budrios.
  Penkios merginos Nataša, Mirabela, Andželika, Svetlana, Olimpija atvyko į Ameriką savanorėmis kovoti su Trečiojo Reicho miniomis. Visos penkios merginos labai gražios ir moka anglų kalbą. Stalinas-Putinas atsisakė siųsti visą moterų batalioną, nes tai prieštarautų taikos, sudarytos su fašistine imperija, sąlygoms. SSRS reikėjo bet kokia kaina nusipirkti laiko, kol naciai puolė JAV.
  Penkios merginos yra savanorės: jos perėjo visą karą - nuo Bresto ir Bugo iki Orenburgo. Ir jie kovoja su naciais kitoje Žemės pusėje Hondūro sostinėje.
  Tegusigalpa yra viena iš pagrindinių gynybos tvirtovių, prieštaraujanti margai miniai. Į siautėjimą pakilo ir japonų, ir azijiečių ordos. Patys vokiečiai kovojo tik tankais, o pėstininkai buvo vien iš ne arijų tautų. Azijiečiai, juodaodžiai, arabai buvo varomi į priekį.
  Nataša iššaudė, nukirsdama du afrikiečius ir čiulbėjo:
  - Tiesiog Čingischano minia!
  Auksaplaukė Mirabela, automatiniu pliūpsniu nupjovusi tris indėnus, pakėlė į viršų nuogas, įdegusias kojas. Ir ji pasakė:
  - Mes malame patrankų mėsą!
  Išskriejo granatos skeveldra ir trenkė Mirabelai-Zojai ant pliko, apvalaus kulno. Merginos tradiciškai kovoja su bikiniais ir basomis. O kai smarkiai pataiko į grubų, mergaitišką padą, skauda.
  Gražuolė vėl mirktelėjo ir iššovė... Mirabela labai liekna, vidutinio ūgio, tobulos figūros.
  Nataša yra aukštesnė, turinti majoro laipsnį ir netgi Sovietų Sąjungos didvyrė. Bet ir beveik nuogas, vos dengtas bikinis. Labai įdegusi, bet jos plaukai balti. O Nataša šaudo labai taikliai. Ir jis mėgsta basomis kojomis mesti granatas.
  Gražuolė Andželika šaudo, sprogimu numušdama keturis arabus. Jos plaukai raudoni, tiksliau - vario raudonumo, kaip proletarinė vėliavėlė. O kai pučia vėjai, tai tarsi revoliucijos vėliava. Mergina spindi smaragdinėmis akimis kaip žvaigždės. Ir žiauriai nušluoja priešus.
  Svetlana taip pat blondinė. Ir šaudyti iš kulkosvaidžio. Mergina pailsėjo basomis kojomis ir pasisuko. Penki kovotojai buvo mesti į viršų ir išskrido iš priešų krūtinės ir skrandžių, raudonų kraujo fontanų.
  Svetlana, laižydama pilnas lūpas, čiulbėjo:
  -Karas yra oras plaučiams...
  Mergina, atsigulusi, basa koja meta granatą. Yra sprogimų. Keli kovotojai išskrenda skirtingomis kryptimis.
  Olimpija yra stambesnė ir produktyvesnė mergina. Jos plaukai šviesiai rudi. Tipiška kaimo, jauna, kraujo ir pieno turinti moteris. Labai stiprus fiziškai ir gerai šaudo.
  Čia vėl duoda eilę. Ir žuvę samdiniai fašistai krenta.
  Olimpijos šaudymas, sako:
  - Gerai, gerai, kur tu buvai? Pagal močiutę! - Mergina iššovė, paguldydama tris barzdotus nacių kovotojus ir pridūrė. - Ką jie valgė - košę! Ką jie gėrė? Bražka!
  Merginos ginasi. Jie neleidžia naciams eiti į priekį. Ir skamba draugiškos dainos:
  - Mes sunaikinsime visą smurto pasaulį,
  Į apačią ir tada...
  Mes pastatysime naują, dangišką pasaulį -
  Kas buvo niekas, tas taps viskuo!
  Nataša vėl meta granatą basa koja. Susprogdina besiveržiančius pėstininkus. Darosi karščiau. Čia pasirodo liūdnai pagarsėjęs "Liūtas" -2. O šalia - pažangesnis E-50. Išsiveržia sviediniai. Nuplėšė juodaodei amerikietei galvą ir ji nuriedėjo.
  Mirabela užlipo ant degančios lentos, o jos sukietėjusios kojos beveik nejautė liepsnos karščio.
  Auksaplaukė gražuolė šovė ir murkė:
  - Ir kas sustabdys kruvinų beprotiškų upių tėkmę ...
  Mirabela vėl šovė, numušdama afrikietį nuo E-50 šarvų ir čirškdama.
  - Spinduliuotės spindulys pataikys į šventyklą, žmogus dingo žaibiškai!
  Mergina vėl iššovė. Ji per orą blykstelėjo nuoga, įdegusia, grakščia koja. Prie jos nuskriejo granata. Auksaplaukė gražuolė apnuogintais, beveik nedulkėtais padais mikliai numušė dabartį. Granata atskrido. Įskubėjo į Trečiojo Reicho kovotojų gretas. Atrodė, kad iš lūžtančio sunkvežimio krenta arbūzai. Tiek kraujo tekėjo.
  Mirabella tviteryje paskelbė:
  - Mergina neišlaikė egzamino, ir atėjo prakeiktas Reichas. Akivaizdu, kad Hitleris pavargo gyventi, o jo gražuolė puikiai valgė!
  Andželika taip pat yra karė, o ne panelė. Jis rašo sau iš kulkosvaidžių ir sakinių, barstydamas lavonus:
  - Mamos šaukštui! Už tėčio šaukštą! Ir už Kobos kaušelį! Ir lovoje ant statinės!
  Gražuolė vario raudonumo plaukais basa koja paleidžia medinį lėktuvą. Jis skrenda tiesiai į masyvų, vokišką tanką "Liūtas". Sėdi ant 105 mm patrankos snukio ir ji sprogsta. Ginklas netvarkingas.
  Vokietis apsisuka ir yra priverstas gėdingai nutekėti. Andželika, trindama koją į pastato fragmentą, sako:
  - Nėra jėgos - reikia proto! Turite triukšmauti!
  Ir vėl mergina šaudo labai taikliai. Jos raudoni plaukai - kaip olimpinio deglo liepsna. Patraukli mergina. Amerikos kariuomenėje ji jau spėjo išsiskirti, demonstruodama įniršusį temperamentą. Ypač gera buvo pradėti triukus su afroamerikiečiais. Jie tokie neįprasti ir gražūs.
  Tačiau Andželika taip pat naikina juodaodžius, kovojančius Trečiojo Reicho armijoje. Ką Vokietija užkariavo visą Afriką. Pabandykite sustabdyti tokią galią.
  E-50 yra naujausias bakas su dujų turbininiu varikliu ir storais šoniniais bei priekiniais šarvais. Jo negalima paimti su granata. Andželika basa koja metė dovaną, pargriovė kelis pėstininkus ir čiulbėjo:
  - Ech, tu patikimi tanko šarvai, iš to, kas ketina įkąsti... Tik tu žinai galią... na, tu gali spardyti tik su plieniniu arkliu!
  Svetlana taip pat šaudė labai taikliai. Ir ji mieliau mėtė granatas kojomis. Jos nuogi pirštai taip pat susuko plieninį diską. Antgalis nuskriejo ir perpjovė gerklę dviem fašistų kovotojams. Jie numetė kulkosvaidį, o dabar storas didelio kalibro pliūpsnis perrėžė minios grandines. Visas rangas užsienio kovotojų, užverbuotų reidais į Trečiojo Reicho armiją.
  Svetlana tviteryje parašė:
  - Sėkmė yra atlygis už drąsą! Užtenka vienos dainos! Dainuoti tik apie namus!
  Tačiau iki šiol gražuolė nespėjo pasiilgti namų. Nors sovietų savanorių Amerikos kariuomenėje yra labai mažai. Stalinas-Putinas nenorėjo blizgėti, kad vėliau nesuteiktų Hitleriui pagrindo apkaltinti Rusiją šiaudinės taikos sąlygų pažeidimu.
  Penkios merginos - geriausios moterų batalione - buvo įspėtos, kad jei jos bus paimtos į nelaisvę, Tėvynė turės jų išsižadėti. O merginos šiuo atveju turėtų pjauti niekinius samdinius, kurie buvo pasamdyti už pinigus.
  Ir Svetlana, ir Nataša, ir kitos merginos supranta, kad jei jos bus sučiuptos, jų laukia baisūs kankinimai. Taigi jie bet kuriuo atveju nusprendė gyvi jų neduoti naciams.
  Vokiečių atakos lėktuvai skrenda virš amerikiečių karių pozicijų. Nesitikėdami, kad toks atkaklus pasipriešinimas juos sutiks Hondūro sostinėje, naciai kiek susierzino.
  Reaktyvi, puolimo aviacija stipri. Raketos skrenda, ginklai veikia.
  Amerikiečių kariai miršta. Olimpiada taip pat nukentėjo nuo skeveldrų į jo mėsingą petį. Išėjo kraujas. Didvyrė mergina dantimis ištraukė plieno gabalą, išspjovė kraują. Ir tada vėl daužėsi iš stambaus automato. Krentantys svetimšaliai samdiniai. Čia beveik visi vietiniai, tik jų vadai vokiečiai, ir net tada ne visada. Tiesa, moderniausiame tanke E-50 įgulos yra visiškai vokiškos. Automobilis pasižymi tinkamu greičiu ir manevringumu. Na, tai dar ne pati tobuliausia modifikacija - ji sveria septyniasdešimt penkias tonas. Sienos griūva po takeliais. Paprastai šis gaminamas trimis versijomis su 105 mm patranka, su 180 mm šturmo pabūklu ir 400 mm raketų paleidimo įtaisu.
  Ir kiekviena modifikacija turi savo užduotį. Štai šis tankas su šturmo ginklu, tinkamesnis miestams atakuoti. O jį sunaikinti nėra taip paprasta. Olimpiada daro kryžiaus ženklą, o plikais pirštais didele, bet grakščia, gražios formos koja griebia prieštankinę granatą. Dabar jums reikia mesti dovaną tiesiai žemyn, kad išjungtumėte mastodono ginklą . Penki kulkosvaidžiai dengia vokišką, modernų tanką, o prie jo prieiti ne taip paprasta.
  Olimpija yra labai stipri, o jos į arklį panašios kojos meta granatą toli. Bet tai ne visada tikslus. Bet kokiu atveju pataikyti į tokį taikinį kaip 180 mm patrankos vamzdis. Herojiška mergina abejoja. Ir staiga pasiilgau.
  O, jei su jais būtų buvęs ilgametis jų partneris Olegas Rybačenko, tai šis drąsus pionierius būtų ką nors sugalvojęs.
  Bet berniukas žuvo mūšiuose už Voronežą. Merginos nežinojo jo būsimo likimo. Tačiau pradininko išradėjo likimas išties pasirodė nepavydėtinas. Iš pradžių Olegas Rybachenko buvo žiauriai kankinamas, bandydamas išplėšti paslaptis. Po kankinimų kasyklose atsidūrė vienuolikmetis berniukas. Darbas baisus ir nepaprastai sunkus. Tačiau sovietų pionierius, mažas, bet gudrus, pasirodė atkaklus.
  Jam pavyko išgyventi ir net per kasyklų labirintus jis nusprendė pabėgti. Ir Olegui Rybachenko pavyko išeiti. Berniukas kurį laiką klajojo po Balkanus, kol prisijungė prie vietos partizanų būrio. Ten jis tapo ryšininku ir diversantu.
  Balkanuose dar buvo gana išvystytas partizaninis judėjimas. Iš dalies ir dėl to, kad okupacinę tarnybą vykdė italai, rumunai, bulgarai, albanai - kurie nėra tokie kovingi kaip įprasti Vermachto daliniai.
  Bet partizanų vis tiek daug žuvo. Ypač nuo oro antskrydžių. O Jugoslavijos patriotai priversti slėptis kalnuose, miškuose ar geriausiu atveju mažuose kaimuose. Jau žuvo daug vadų. Padėtį pablogino ir su SSRS pasirašyta taika. Dabar į Balkanus pradėjo atvykti naujos baudžiamosios divizijos, kurios surengė didžiulius susibūrimus ir vykdė teritorijos valymą.
  Olegui Rybačenkai kartu su partizanais teko kopti vis giliau ir toliau į kalnus.
  Olimpija, nors ir nežinojo jų visuotinio numylėtinio likimo, sunkiai atsiduso. Tada ji plikomis, mergaitiškomis pėdomis pirštais stipriau suspaudė granatą ir iš visų jėgų sviedė ją į priešo tanką. E-50 ką tik paleido šūvį, paleisdamas mirtiną sviedinį.
  Olimpija net drebėjo, ir ji krito ant kelių. Į galvą atsitrenkė nuo grindinio nuplėštas trinkelių akmuo, o nuogas kulnas apdegė iki raudonumo įkaitusio metalo. Mergina pasitrynė apsvaigusią galvą, dulkėtais plaukais.
  Granata praskriejo beveik liesdama vamzdį ir pataikė į pasvirusią automobilio kaktą. Įvyko sprogimas ... Bet, žinoma, 250 mm priekiniai šarvai, net ir kampu, negali prasiskverbti į granatą.
  Olimpija sudaužė jos kumštį į dulkes, iškeldama visą smėlio debesį. Tada ji sušuko:
  - Nužudyk, nužudyk! Tu įmuši įvartį į vartus!
  Mergina bakstelėjo blauzdą į suskilinėjusį asfaltą. Kulno nuospaudose įstrigo fragmentas. Mergaitės padų oda buvo stora kaip begemoto. Ji gyveno neturtingoje šeimoje ir nuo gimimo beveik niekada neapavė batų. Tačiau jos kojos nuo to neatrodė visai grubios formos, o buvo įdegusios, grakščios, gundančios.
  Tačiau Olimpijos šiek tiek išgąsdino vyrus savo sazhen augimu ir stipriais raumenimis, taip pat kumščiais su išsikišusiais pirštais. Tačiau merginos herojės charakteris yra maloniausias, o platūs klubai buvo derinami su gana plonu juosmeniu ir reljefu. Tik drabužiais dėl didelės krūtinės olimpinės žaidynės galėjo atrodyti storos. Su bikiniu ji atrodo kaip krūtinė sportininkė.
  Susierzinusi mergina vėl metė granatą, šį kartą taikydama į vikšrus. Tačiau mirtina dovana atsitrenkė į storą šarvuotą skydą - dengiantį volus.
  Olimpija susierzinusi stumtelėjo sau kumščiu į smakrą. Dėl to jai skaudėjo žandikaulį. O herojė mergina prakeikė:
  - Pjaunu kaip dalgis!
  Svetlana taip pat bandė pataikyti į pavojingą tanką, tačiau merginos koja mesta granata šiek tiek nepataikė. Ir šviesiaplaukė pradėjo lipti į automobilį. Bet tada pasirodė dar du tankai - "Lev", ir "Panther" -2, jie apšaudė visas prieigas iš kulkosvaidžių. Turėjau būti itin atsargus.
  Amerikietis Shermanas bandė priartėti prie vokiečių transporto priemonių. Jis turėjo galimybę pataikyti į "Panterą" -2, tik laive. Tačiau vokietį nėra taip lengva apgauti. Be to, aukštas Sherman siluetas leidžia jį pastebėti iš didelio atstumo.
  "Pantera" -2 išspjovė kiautą ir nusileido tiesiai amerikiečiui ant kaktos. Aukštas automobilis lūžo pusiau. Ir užsidegė kaip Kalėdų žvakė.
  Svetlana susierzinusi pasakė:
  - Oi, kokie tavo tankai silpni... Geriau būk techniškesnis, tapsi jankiais!
  Tačiau labiausiai patyrusi karė Nataša sugebėjo priartėti prie Panteros. Ji metė granatą... Ir ilgas vokiško automobilio snukis susisuko į avino ragą.
  Tankas "Panther"-2, serijiniu būdu paleistas 1943 m. Naujausioje masyviausioje modifikacijoje jis turi 150 mm priekinius, 82 mm šoninius šarvus ir 88 mm pistoletą, kurio vamzdžio ilgis yra 71EL. Nuo naujojo 1945 m. jis turėjo būti nutrauktas, o ne pažangesnio ir geriau apsaugoto modelio E-50 naudai. Tačiau kol kas šis tankas kovoja. 51 tonos masės automobilis turi 900 arklio galių variklį, kuris užtikrina geras vairavimo savybes.
  O dabar, gavusi žalą, Pantera -2 apsisuka ir išeina. Nataška plika koja sugeba mesti dar vieną granatą. Sulaužė volelius. O vokiško automobilio greitis pastebimai sulėtėjo.
  Nataša džiaugsmingu žvilgsniu sako:
  - Tai smūgis! Mano smūgis yra Dievo dovana!
  Ir mergina parodė vokiečiams nosį. Tačiau iš E-50 pasipylė kulkosvaidžių ugnies pliūpsniai. Ir kulkos švilpė per baltus, kiek suteptus Nataškos plaukus. Viena iš kulkų net plaukų sruogą nukirto. Pagrindinė mergina net pasijuto šiek tiek kutenanti.
  Nataša čiulbėjo:
  - Jei nori būti kaip dramblys, gauk banditą beprotnamyje!
  Mergina kojos pirštais pakėlė nukirptą sruogą. Natašos plaukai šilkiniai, perlamutrinės spalvos, bet šiek tiek dulkėti. Tačiau toks minkštas. Mergina juos perbraukė per padus. Šiek tiek kutenantis ir malonus.
  Nataška prisiminė, kaip vaikinas ją glamonėjo. Jo rankos taip pat prasidėdavo nuo padų, kylančių aukščiau iki klubų ir pačios jautriausios vietos. Kai gražus jaunuolis tave paglosto, labai malonu. Nataša jį beveik mylėjo. Jai patiko meilės žaidimas, žadino raumeningo vyriško kūno prisilietimą. Tačiau tikros, romantiškos meilės, kai eini iš proto dėl vyro, Nataša neturėjo. Ji jau pakeitė daug vaikinų. Daugelis jos vyrų žuvo mūšyje.
  Netgi tai buvo karo prakeiksmas. O štai Amerikoje - raumeningi juodaodžiai vaikinai. O pas juos viskas taip neįprasta.
  Nataša šaudė, nušovė juodaodį. Šiek tiek gaila Afrikos berniuko. Ji nužudė vyrą, kovojusį už jam svetimus interesus. Juk vokiečiai yra rasistai. Jie žiūri į juodaodžius kaip į vergus. Tačiau tuo pat metu afrikiečiai yra įrašyti į išsipūtusio Vermachto užsienio padalinius.
  Nataša apnuogintais kojų pirštais padarė savotišką figą ir parodė ją naciams. Taip, pati vokiečių tauta čia žalos nekelia. Tankai yra per stori šarvai, kad į juos galėtų įsiskverbti granata ar bazuka. Tačiau vietiniai vienetai miršta.
  Nataša meta granatą į E-50. Ji siūbavo nuoga, įdegusią koją ir smigtelėjo, sukdama klubus. Ir granata skriejo aukštu lanku. Nuogi kojų pirštai paliko prisilietimo prie metalo pojūtį. Ir tada granata sprogo.
  Nataša sušnabžda:
  - Telaimina mus Dievas!
  Karštas vėjas pūtė merginą, lyg būtų paliestas gražuolio. Nataška skaitė knygą apie Tarzaną ir labai norėjo, kad šis vyras su ja žaistų. Stipriomis rankomis glosčiau nuogą krūtinę.
  Granata pataikė į snukį, tačiau sprogo pavėluotai ir nuskriejo nuo metalo. Skeveldros tarškėjo kaip žirniai ant šarvų. Liko tik įbrėžimai!
  Nataša išsiėmė dar vieną granatą. Bet pamačiau, kad tai priešpėstinis. Ir prieštankiniai baigėsi.
  Mergina susierzinusi sumurmėjo. Tačiau norėdama nešvaistyti laiko, ji įkišo jį į plikus pirštus. Ji išskleidė koją, sulenkė liemenį, tada ištiesė ir metė į pėstininkus.
  Pusšimtis ginkluotų vyrų skrido kaip stalo teniso kamuoliai. Vienas jų akiniai nuskriejo, o skeveldros nuskriejo porą šimtų metrų, ėjo Nataškos nugara. Liemenėlė plyšo, o pagrindinės merginos dailios krūtys išryškėjo.
  Mergina automatiškai uždengė spenelį braškėmis. Bet tada ji suprato, ko bijo. Ir ji vėl papurtė ginklą. Ji pasisuko ir šiek tiek atsitraukė.
  Amerikiečių pėstininkas iššovė bazuku. Sviedinys pataikė į vokiečių tanką nuožulnioje pusėje, tačiau išliko 160 mm šarvai, atspindintys griaunančią energiją. Vokietis atšovė. Jo didelio kalibro patranka perskėlė sieną.
  Nataša bandė užsirišti liemenėlės petnešėles. Mergina manė, kad tikriausiai Zoya Kosmodemyanskaya šaltyje buvo važinėjama tik su šortais. Būtent sovietiniame filme ji buvo vaizduojama su marškiniais ar net kaip suknelę. Viena - tik duoklė veidmainiavimui. Tiesą sakant, naciai, norėdami labiau pažeminti belaisvę merginą, tikriausiai ją išrengė nuogai. Taip, ir alkani vokiečių kareiviai tikriausiai norėjo pamatyti gražią ir riestą merginą nuogą.
  Taigi tikroje istorijoje herojė mergina negalėjo prisidengti krūtinės, todėl jos rankos buvo surištos už nugaros. Tačiau ji nesigėdijo ir atrodė išdidžiai. Nataška gerai žinojo, ką reiškia vaikščioti basomis po sniegą. Ji buvo užkietėjusi, mėgdavo liesti sniegą plika padais. Natašai patiko ir patiko. Tačiau tai jau užgrūdino karo metai. O jaunai ir miestietei Zojai tai, matyt, skaudu. Padai kaip degančios anglys.
  Susierzinusi Nataška nusimetė liemenėlę ir sušuko:
  - Gėda yra buržuazinė sąvoka! Sovietinė moteris nieko nebijo ir nesigėdija!
  Mergina vėl pradėjo vinis iš kulkosvaidžio, tiksliau - automato. Metalas atšilo, juk Hondūras yra tropikai, ten vasarį gali būti labai karšta. Natašos pirštai įkaista. Turi pasirodyti. Šiandien vasario 23 d. Tai sovietų armijos diena, todėl reikia kovoti su visu ramiu ir protingu įniršiu.
  Nataška kulkomis nupjovė dar penkis ir netyčia apdegė skruostą ant įkaitusio kulkosvaidžio užpakalio. Nemalonu, žinoma, išsipūtė pūslė.
  Nataša prakeikė:
  - Na, Dieve, kodėl tu prikūrei tiek problemų man ir mano šaliai!
  Pūslė niežti ... Mergaitės skruostas yra labai jautri vieta. Mergina bandė rasti ką nors šalto, kad galėtų patepti išsipūtusį kamuoliuką. Bet pabandykite rasti bent ką nors šaunaus. Šiame karštame mieste Be to, oras giedras, pūtė pietų vėjas.
  Nataša akivaizdžiai nesijaučia rami. Olimpijas meta granatą iš toli, bet ir vėl nesėkmingai. Ir danguje jau skraido šturmininkai. Vokiškos transporto priemonės turi stiprius šarvus ir didelį greitį.
  Reaktyviniai lėktuvai atskrenda bangomis ir tarsi nupjauna lino juosteles.
  Nataša pasislėpė plyšyje. Iš viršaus liepsnojo skilimo raketos. Mergina pajuto adatomis iš viršaus krentančius žvyro gabalus. Tai kuteno jos nuogą kaklą. Gražuolės speneliai taip pat buvo pradurti.
  Nataša sušnibždėjo:
  - Tai masažas... Bet ne korsažas!
  Mergina pajuto, kaip skaudu niežti kūną beveik iki galvos. Ir taip karšta, o sprogstančios reaktyvinės raketos prisideda prie karščio. O ar tai vonia?
  Nataška prisiminė natūralią rusišką pirtį su eglinėmis vantomis. Kaip tada mergaitę kūlė.
  Tokie čia egzotika atsirado pojūčių.
  Nataša, norėdama pralinksminti, dainavo:
  - Meilė ir mirtis! Gėris ir blogis! Kas šventa, kas nuodėminga! Mums lemta suprasti!
  Mergina atsistojo, nukratė visą šitą lipnų purvą ir šiukšles.
  Nataša sušuko:
  - O, tu Hitleriui į ragus gausi!
  O mergina majorė iššaudė eilutę į pėstininkus, kurie bandė pakilti atakuoti. Krito keli kovotojai, užverbuoti raundų būdu. Nataška nusišluostė nešvarų veidą, akys perštėjo. Karys nusispjovė ir persižegnojo.
  Vėl atidengė ugnį iš kulkosvaidžių, kovotojai šliaužė. Raudonplaukė Andželika taip pat sviedė granatą basa koja. Dovanėlė pašoko ir smogė naciams. Dešimt žmonių žuvo.
  Raudonplaukė dainavo:
  - Pasaulyje yra daug gėrio, tik jis padengtas sniegu!
  O mergina atidengė ugnį iš automato, tik panaudojusi ne rankas, o vikrus pirštus, basas kojas.
  Andželika šovė tiksliai ir staugė:
  - Pataikė! Pataikyk! Dar vienas hitas! Dar vienas smūgis ir štai... Galingas demonas, Dievo dovana, daro smogų!
  O rankomis mergina svaidė stiklo šukes. Ji smogė naciams ir čiulbėjo:
  - O tiems, kurie nenori gyventi taikiai... Mes darome juos hara-kiri!
  Japonai tikrai pasirodė. Šie siauraakiai kovotojai. Na, kaip nepadaryti tokio hara-kiri.
  Išsikrovusi kulkosvaidžio spaustuką, Andželika plikais pirštais paėmė granatą ir metė į samurajų. Jie gavo dovanų, kelis sugadintus japonus, išskrido į skirtingas puses.
  Andželika iškišo liežuvį ir sumurmėjo:
  - Aš super karys! Ir priešas nužudė hiper!
  Kinai, japonų užverbuoti okupuotuose Dangaus imperijos regionuose, stojo į mūšį. Kinijos kariai vaikščiojo be baimės, o merginos, išsikrovusios automatus, buvo priverstos atsitraukti.
  Mirabella metalinės basos pėdos gipso ir stiklo fragmentai. Kitos merginos padarė tą patį. Pasidarė labai sunku.
  Pasirodė "Shturmlev" - galinga mašina su reaktyviniu bombonešiu. Čia toks kaip dolbanetas - atrodys, kad to neužteks.
  Pirmas šūvis sugriaudėjo... Svetlaną, Andželiką ir Olimpiją išmetė sprogstamoji banga, tarsi milžiniško banginio fontanas. Merginos nuskriejo keliasdešimt metrų ir basomis kojomis įmetė tiesiai į ugnį.
  Iš ten merginos iššoko apsiplikusios ir apdegusios. Pliaukštelėjo nuogais padais į anglį.
  Andželika susierzinusi sušnypštė:
  - Jautis pirmiausia yra po kirviu, o tada jie kepami! Ir mus iš pradžių apkepdavo, o paskui po kirviu!
  Ir komjaunuolė juokėsi! Bet tada jai pasidarė liūdna. Prisiminiau, kad jos draugas buvo nelaisvėje. Vokiečiai jauną merginą nurengė ir ėmė ugdyti jos nuogą krūtinę. Toks baisus skausmas. Mergina rėkė, o gležna oda sudegė. Šie fašistai pasirodė esą didvyriai. Jie net neuždavė klausimų, o papildomai užkūrė laužą, po belaisvio basomis kojomis. Galų gale komjaunimo narys neatlaikė kankinimų ir mirė nuo skausmingo šoko.
  Andželika, tai prisiminusi, pliaukštelėjo į karštas anglis. Olimpinės žaidynės jos laukia. Šios kaimo mergaitės oda yra įdegusi, ir jūs negalite jos paimti su degikliu. Kodėl gi ne supermeno mergina? Olimpijas pamato bazuką su sviediniu, kurį numetė žuvęs amerikiečių kareivis. Jis pakelia jį koja, meta į rankas. Ir iš visur pasodino.
  Sviedinys skrenda ir pataiko į priverstinį kiną. Daug riksmų ir dejonių. Lavonų masė. Ir nupjautos galūnės.
  Olypiada dainavo senovinę dainą:
  - Ir samurajus nuskriejo ant žemės! Plieno ir ugnies slėgyje!
  Merginoms pagaliau pritrūko anglių. Jų grakščios, basos kojos tai suprato.
  Svetlana, kaip pati švelniausia iš jų, trūkčiojo ir trynė nuogus padus, bandydama numalšinti niežulį.
  Nuo ankstyvos vaikystės po sniegą basas bėgiojęs Olimpijas į tokią smulkmeną nekreipė dėmesio.
  Didvyriška mergina dainavo:
  - Ir tu įsivaizduoji, kad mes panirome į šviežią pieną.. Atlygis yra su laiku ateinantis dalykas!
  Ir karys paėmė koja nuskeltą ir labai svarų plytelės gabalą. Atkakliai laikydama jį plikais, mergaitiškais pirštais, ji pasuko ir paleido priešo link. Trys kinai tapo mirties dabarties aukomis, jų galvos buvo sutraiškytos.
  Andželika patenkintu žvilgsniu pasakė, šaudama į priešą:
  Mes šaunios moterys!
  Svetlana, norėdama šiek tiek numalšinti niežulį jos apdegusiose, tiksliau išdegintose kojose, dainavo:
  - Mūsų Tėvynėje yra moterų,
  Ką jie vairuoja, juokauja lėktuvas...
  Jiems garbė brangesnė už gyvybę,
  Nužudyti priešą bus lengva!
  
  Jie gimę laimėti
  Šlovinti Rusiją šimtmečius!
  Juk mūsų proseneliai -
  Jiems jis iš karto surinko kariuomenę!
  O Svetlana išrašinėjo iš kulkosvaidžio. Ir ji tai padarė labai meistriškai. Kad visi pajustų - tai Dievo karys! Jei ne iš Visagalio, tai iš Marso tikrai!
  Nataša taip pat nušovė. Kartu su Mirabela jie buvo priversti atsitraukti, paimdami klipus iš žuvusių amerikiečių kareivių. Merginos krito ant nugaros ir šovė atgal kojomis - taip joms tai pavyko geriau. Ir jie tai padarė tvarkingai. Į mergaites veržėsi Kinijos ir Afrikos kariuomenės mišinys. Ir kariai daužėsi.
  Nataša dainavo:
  -Pasaulis nėra šachmatų lenta...
  Mirabela pasirinko šią ištrauką, sunaikindama geltonuosius ir juoduosius samdinius.
  - Ir skaičiai nėra apvalūs nuliai!
  Nataša papildė geltonos ir juodos spalvos eilutę:
  - Mus užpuola kančia!
  Mirabela šaudė Robino Hudo tikslumu ir čiulbėjo:
  - Ir arklys veržiasi į ugnį!
  Merginos, atšaudamos, pasitraukė už minų lauko. Kinijos ir Afrikos kovotojai pateko į dovanas. Jie pradėjo griauti, pašoko, suplėšydami juos ir susidarė kruvina netvarka.
  Tolumoje pasirodė keli tankai Panther-2. Jie šaudo ir bijo kišti nosį. "Liūtas" -2 juda į priekį, taip pat išspjauna kibirkštį. O štai liepsnosvaidžio bakas "Rhino", seilėtojas, su liepsnos spinduliais.
  Tačiau pats baisiausias yra Šturmlevas. Jo raketų paleidimo priemonė nėra labai greita, bet pragaištinga.
  Nataša sušnabžda:
  - Rusai, rusai - neramus likimas! Na, kam būti stipresniems - reikia vargo!
  Iš tiesų, jie kovoja toli nuo Rusijos. Tačiau aišku, kad Vermachtas, užkariavęs JAV, grįš, kad suspaustų SSRS. O amerikiečiai mergaitėms yra tokie mieli ir mieli.
  Nataška vėl kiša nagus, nuo jos smūgių, atrodo, po kastuvais sprogsta moliūgai ir galvos. Mergina gauna skeveldrą ant kojos. Pjūvis išsipučia ant blauzdos. Gražuolė sulaužė kaulą ir čiulbėjo:
  - Ne, budrumas neišnyks,
  Sakalo, erelio žvilgsnis...
  Žmonių balsas skamba -
  Šnabždesys sutraiškys gyvatę!
  
  Tikiu, kad visas pasaulis pabus
  Fašizmas baigsis...
  Ir saulė švies
  Kelias, nušviečiantis komunizmą!
  Tuo metu Olimpiada iš visų jėgų metė granatą į Šturmlevą. Ir sovietinėms merginoms pagaliau pasisekė. Šarvuota kepurė nukrito atgal, sovietinė dovana skriejo tiesiai į platų snukį. Sekundei viskas sustingo. Ir tada kaip sprogo. Tai buvo tarsi atominės bombos numetimas. O vokiečių tankai išsibarstė į skirtingas puses.
  Naciai užėmė Torontą ir dar rudenį galėjo patekti į tą JAV teritoriją iš šiaurės.
  Amerikiečiai pasidavė lėtai, bet užtikrintai. Jie dažnai pasiduodavo ir bandė išlaikyti savo pozicijas.
  Tačiau vokiečiai juos mušė ir sausumoje, ir jūroje.
  Jau vėlyvą rudenį vokiečiai apsupa Filadelfiją. Laimėk vieną pergalę po kitos ir riaumok kaip pragaras.
  Gerda su tanko įgula, kaip visada viršuje. Ir apnuogindamas dantis, laužydamas amerikiečių tankus, jis dainuoja:
  - Tigro nagai, plieno galia,
  Išsiveržimas...
  Matome, kad nacizmas duota,
  Iš Čingischano Europos!
  Ir nuogais pirštais, kaip paspausti vairasvirtę. Ir vėl šaudyti į amerikiečius.
  Charlotte šaudo toliau, o jos tikslūs šūviai. Ir Magda nusekė paskui ją su Kristina.
  Taigi Filadelfija krito. Vokiečiai juda į priekį ir iki žiemos pasiekė Niujorką. Ir štai kaip jie nugalės priešą. O iš TA-500 bus numestos dešimt tonų sveriančios bombos.
  Trumanas po to, kai vokiečiai apsupo Niujorką ir Vašingtoną, pasiūlė taiką. Atsakant - reikalavimas besąlygiškai pasiduoti.
  Sausio mėnesį sekė Vašingtono puolimas. Kovojo vokiečių piramidiniai tankai.
  Ketvirtąją puolimo dieną garnizonas kapituliavo. O po penkių dienų JAV kapituliavo.
  Taip baigėsi karas vakaruose... Tiksliau, jis beveik baigėsi. Vokiečiai toliau veržėsi į priekį, kol užėmė visą Lotynų Ameriką ...
  Vis dar buvo paliaubos su SSRS. Trečiasis Reichas suvirškino grobį, suformavo naujas divizijas. Stalinas vis dar atkūrė sugriuvusią ekonomiką ir kaupė jėgas.
  Tankų statybos srityje SSRS per daug nepasisekė - buvo sukurta tik transporto priemonė T-54 ir nedaug tankų IS-4. Ilgą laiką nebuvo įmanoma gauti padoraus automobilio. O 1953 m. balandžio 20 d., pasinaudojęs tuo, kad Stalinas mirė kovo 5 d., Hitleris vėl puolė SSRS. Buvo bandoma pasiekti pasaulio hegemoniją.
  Be Stalino sovietų kariuomenė priešinosi gana silpnai. Ir jėgos buvo nelygios. Be to, į karą įstojo ir Japonija, ir Turkija.
  Po mėnesio vokiečių piramidiniai tankai apsupo Maskvą ir užėmė Kaukazą. O po trijų mėnesių mes jau buvome Urale. Deja, per daug nelygios jėgos. Be to, SSRS vadovybėje yra nesutarimų.
  Trumpai tariant, po penkių mėnesių karo SSRS pagaliau buvo okupuota Trečiojo Reicho ir Japonijos.
  Be to, atrodė, kad žmonija pagaliau rado vienybę. Tačiau pasaulyje yra dvi supervalstybės - Trečiasis Reichas ir Japonija. O Hitleris 1956 metų balandžio 20 dieną pradeda dar vieną karą. Atakuoja Japoniją.
  Ir merginos dalyvauja mūšyje. Gerda yra ragana, puolanti samurajų.
  Ir merginos iš Raudonosios armijos. Nataša, Alenka, Mirabela, Marija, Olimpinės žaidynės, Svetlana, Augustinas, Aurora. Ir tai toliau. Visas šias merginas sieja bendra - jos kaunasi basos ir vilkėdamos bikinį.
  Ir jie tai daro labai efektyviai. Jie triuškina Japoniją... Po vokiečių ir koalicijos klubų smūgių samurajus bėga ir traukiasi.
  Gerda ir Šarlotė kartu kovoja ant piramidės formos tanko. Merginos šaudo į japonus, daužo automobilius ir dainuoja:
  - Mes super, super čempionai! Ir mes sutraiškysime visas klaidas!
  Gerda nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką, nuvertė japonišką automobilį ir sušnibždėjo:
  - Aš esu karys, kurio galvoje kompiuteris!
  Šarlotė taip pat iššovė, perpjovė samurajų mašiną ir sucypė:
  - Ir mano palyda, tegul būna šviesiausia ir šauniausia!
  Ir taip pat kaip jis ims ir parodys liežuvį!
  Merginos naikina Japoniją... Samurajus praranda savo kolonijas, laivus ir tankus.
  Japonijos technologijos negalima lyginti su vokiečių. O naciai turi daugiau karių. Taigi jie yra labai sėkmingi. O samurajus daro tik tai, kuo džiaugiasi ir rodo dantis. Tiksliau, jie liūdi, bet dantys vis tiek apnuogino.
  Keletą mėnesių trukusios kovos buvo atkovotos Kinija, Indokinija ir kitos žemės. Naciai išsilaipino pačioje Japonijoje.
  Ten vyko mūšis, naciai panaudojo branduolinius ginklus. Ir tiek daug naikinimo ir naikinimo.
  Taip, samurajams nepasisekė! Po tokiu klubu jie papuolė. Visiška pabaiga!
  Ir apskritai viskas atrodo labai juokingai.
  Sovietinės mergaitės samurajus paklūsta ant kelių ir priverčia bučiuoti basas kojas.
  Gražuolės prisimena, kaip naciai jas nuvylė. Ir tai labai šaunu.
  Alenka ir Nataša dainuoja:
  - Naikinimas yra aistra, nesvarbu, kokia galia! Valdžia visada gėrė kažkieno kraują! Na, meilė karaliauja širdyje!
  Ir taip pat kaip jie smogs samurajui. Ir kaip jie daro spaudimą, ir nuo kulkosvaidžių, jie nupjaus liniją.
  Bet Tokijas jau žlugo... Karas truko šešis mėnesius ir baigėsi Vermachto pergale.
  O 1957 metų sausio 1 dieną vokiečiai užpuolė Turkiją ir ją nugalėjo. Po to visos kitos pasaulio šalys buvo įtrauktos į Trečiąjį Reichą.
  Vieningos imperijos kūrimas buvo baigtas. Jau 1947 metais vokiečiai išskrido į kosmosą, o 1958-aisiais, balandžio 20 d., nusileido Mėnulyje. Taip prasidėjo erdvės plėtimosi era. Hitleris mirė 1959 m., likus dviem dienoms iki savo septyniasdešimtojo gimtadienio.
  Netrukus prieš tai buvo surengtas referendumas dėl monarchijos įkūrimo, ir fiureris sugebėjo paskirti savo įpėdinį. Jie tapo vienu iš daugelio Hitlerio sūnų, gautų dirbtinio apvaisinimo būdu.
  Fašistinis režimas buvo žiaurus, bet įvedė tvarką Žemėje. Pamažu vis daugiau žmonių gavo imperijos pilietybę.
  Besivystydama pagal planą ir pasinaudodama mokslo pasiekimais, Žemė pamažu sprendė bado, epidemijų, nedarbo problemą.
  Buvo kontroliuojamas gimstamumas, sėkmingai kovojama su nusikalstamumu. 1974 metais žmonės skrido į Marsą. O po metų - į Venerą. 1979 m. Merkurijuje. 1980 metais į Jupiterio palydovus. O 1987 metais jie nusileido tolimiausioje Plutono planetoje. Vyko kosmoso tyrinėjimai.
  2000 metais Vokietijos ir visos Žemės planetos imperatorius Frederikas Trečiasis ir Hitlerio sūnus suteikė Trečiojo Reicho pilietybę visiems Žemės planetos žmonėms. Ir buvo paskelbta apie formalią visų rasių ir tautų lygybę.
  O 2017 metais prasidėjo pirmoji tarpžvaigždinė ekspedicija į kitus pasaulius.
  2019 m. Frederikas Trečiasis buvo nužudytas, o Franzas tapo naujuoju imperatoriumi. Jo valdymas buvo trumpas. Po dvejų metų įvyko karinis perversmas ir Hitlerio dinastija galutinai žlugo. Ir į valdžią atėjo respublikonai.
  Buvo paskelbta apie demokratijos ir daugiapartinės sistemos atgimimą. Nacizmas palaipsniui išnyko.
  2030 metais jis paprašė išrinkti aukščiausią žmogaus valstybės koordinatorių. Jais tapo Alenka, ragana karė, kuriai jau buvo daugiau nei šimtas metų. Tačiau mergina visai nesensta ir bėgant metams nepasikeitė. Visą laiką raumeningas ir jaunatviškas, žvalus ir gražus.
  Ji įsakė sunaikinti visus paminklus Adolfui Hitleriui ir sudeginti jo portretus.
  Po to Alenka tęsė savo ekspansiją į kosmosą... Šimtą metų žmonės apsigyveno pusėje galaktikos.
  Tada prasidėjo karas, civilizacijai kvėpuojant fluoru. Bet ne viskas taip baisu. Nugalėjo žemiečiai, turėdami pažangesnes technologijas.
  Ir po poros šimtmečių visa galaktika jau tapo žmogumi ir kelios kaimyninės.
  Ir štai dar šimtas metų, ir jie atrado būdą judėti laike. Ir ištraukite žmones iš praeities prieš jiems mirtį. Ir tada pakeiskite juos biologiniais modeliais.
  Taigi Hitleris buvo pašalintas prieš mirtį ir perkeltas į ateitį. Vyko didžiausio visų laikų ir tautų diktatoriaus teismas. Jie nusprendė pripažinti jį kaltu dėl siaubingų nusikaltimų ir nuteisti milijardui metų kalėjimo, nes mirties bausmė negali būti humaniškoje supercivilizacijoje.
  Hitleris buvo atjaunintas, paverstas maždaug trylikos metų berniuku ir išsiųstas į koloniją, kurioje buvo kalinami kiti nacių nusikaltėliai, kurie taip pat tapo vaikais.
  Ten jie mokėsi, dirbo, gyveno už grotų.
  Gerai besielgiančius palengvino kalinimo sąlygos: buvo vežiojami į ekskursijas, gausiai pavaišinami. Jaunieji nuteistieji gerai gyveno: atskiros kameros su gravitaciniais vaizdais, vonios kambariai ir kompiuteriai, sporto salės ir laisvalaikis.
  Tiesa, laisvo laiko mažai ir teko dirbti fiziškai - ergoterapija nusikaltėliams. Tačiau jauname kūne tai nėra baisu.
  Adolfas Hitleris buvo berniukas ir neužaugo. Bet tuo pačiu fiziškai sveikas jaučiausi puikiai, puikus stalas. Kaliniai taip pat turi žmogaus teises.
  Retkarčiais už gerą elgesį buvęs fiureris buvo nuvežamas į žvaigždžių laivus ir leidžiamas aplankyti kitus pasaulius.
  Laikui bėgant ergoterapija sumažėjo, padaugėjo laiko pramogoms ir žaidimams.
  Praėjo šimtmečiai. Žmonija pasklido po visą visatą. Ir tada galiausiai sekė amnestija ir fiureris buvo paleistas. Jis visiškai nenukentėjo, skirtingai nei daugelis jo aukų. Ką tik prasidėjo naujas didelis karas su drugelių civilizacija iš kitos visatos, o buvęs fiureris savanoriškai įstojo į armiją. O vadu jam tapo žavioji Gerda, kuri, kaip ir visi žmogiškosios, visuotinės imperijos gyventojai, buvo nemirtinga ir amžinai jauna.
  
  
  GENERALINĖ SEKRETORĖ SHELEPIN
  Istorija šiek tiek pasikeitė, o pasikėsinimas į Leonidą Iljičių Brežnevą įvyko 1965 m. ir pasirodė sėkmingas. Jaunasis KGB pirmininkas Šelepinas tapo generaliniu sekretoriumi. Kol Kosyginas liko ministru pirmininku. Šelepinas ėmėsi priveržti varžtus ir sutvarkyti reikalus. Buvo pailginta darbo diena, įvestos griežtesnės bausmės, įskaitant kalėjimą už vėlavimą į darbą ir darbo normų nesilaikymą.
  Stalinas buvo reabilituotas ir atkurtas asmenybės kultas. Ir daugybė kitų varžtų priveržimo pavyzdžių. Kova su girtavimu ir Kosygino reforma.
  Ir tada kainų reforma.
  SSRS Brežnevo laikais vystėsi dar greičiau nei tikroji istorijoje, o Šelepinas, derindamas rinkos ekonomikos elementus ir kietą stalininį botagą, pasiekė reikšmingų rezultatų. Be to, atsižvelgdamas į mažėjantį gimstamumą, Shelepinas įvedė drakoniškus mokesčius bakalaurams, bevaikėms šeimoms ir šeimoms su vienu vaiku. Abortai buvo uždrausti, o kontraceptikai praktiškai nebuvo parduodami.
  Išmokos vaikams padidėjo.
  Tai lėmė ir didesnį gimstamumą, ypač SSRS Rusijos regionuose. Gyventojų skaičiaus augimas buvo daug didesnis nei realioje istorijoje.
  Shelepinas taip pat sukaupė karinį potencialą, aplenkdamas Jungtines Valstijas branduolinės energijos, taip pat ir įprastinių ginklų srityje. Ir dar buvo Vietnamas... JAV autoritetas pasaulyje krito, šalies viduje kilo kolosalūs sunkumai.
  Prasidėjo atleidimo politika... Ją lydėjo spartesnis ekonomikos augimas SSRS. Tvirtas Šelepino valdymas davė geresnę grąžą nei vangus Brežnevo stilius. Ir gyventojų skaičius augo sparčiau...
  SSRS vis aktyviau skverbėsi į Afriką, o 1979 m. išsiuntė kariuomenę į Afganistaną.
  O 1980 m. Maskvos olimpiada buvo didžiulis triumfas! Daugiau nei šimtas penkiasdešimt sovietų olimpiečių buvo apdovanoti auksu.
  Tada užpuolė sovietų armija ir Iranas, kur Homenis užgrobė valdžią.
  Jie gana greitai nugalėjo iraniečius, tačiau tiesa patyrė tam tikrų nuostolių.
  Dalis Irano tapo SSRS dalimi. Kad ir kur gyventų etniniai azerbaidžaniečiai, jie prisijungė prie Azerbaidžano. Turkmėnistanas gavo dalį, o kurdai referendumo lauke tapo sovietine socialistine respublika.
  SSRS savo sienas išplėtė pirmą kartą nuo 1945 m. Dalis Irano tapo Iraku, o Sadamas Husseinas prisijungė prie Varšuvos pakto.
  Tada Afganistano šiaurė su uzbekais ir tadžikais pateko į SSRS.
  Tada vyko karas su Pakistanu - SSRS ir Indija. Vėliau buvo užgrobta didelė teritorija.
  Po kelerių metų buvo surengti referendumai, Pakistanas, taip pat Irano pietūs ir Afganistanas tapo SSRS dalimi.
  Jugoslavijoje kilo pilietinis karas, ją taip pat okupavo sovietų kariuomenė, o vėliau Albanija. Po to šios šalys taip pat įstojo į Varšuvos paktą.
  JAV išgyveno krizę, ypač valdant Reiganui. Dingo masiniai juodaodžių ir kitų spalvotų žmonių neramumai. Ekonomika krito toliau.
  Dar 1977 metais SSRS buvo priimta nauja konstitucija, dėl kurios valdymo forma tapo autoritariškesnė TSRS pirmininko poste. O respublikų atsiskyrimas nuo Sąjungos uždraustas.
  O 1988 metais buvo surengti pirmieji prezidento rinkimai sovietų imperijos istorijoje!
  Žinoma, Šelepinas juos laimėjo... Įgijo beveik šimtu procentų. SSRS pasiekė savo vystymosi viršūnę. 1990 m. Irako kariai užėmė Kuveitą, Saudo Arabiją, Brunėjų, Jungtinius Arabų Emyratus, Omaną ...
  Naftos kainos smarkiai pakilo...
  Jungtinėse Valstijose krizė paaštrėjo. Naujasis prezidentas Bushas tiesiogine prasme susvyravo nuo likimo smūgių. Juodaodžiai maištavo... O po Billo Clintono išrinkimo 1992 metais JAV visiškai suskilo...
  Prasidėjo pilietinis karas ir žudynės.
  1993 metais Šelepinas vėl laimėjo SSRS prezidento rinkimus.
  1995 metais sovietų kariuomenė užėmė Aliaską, o po mėnesio ten surengė referendumą dėl prisijungimo prie SSRS ...
  Taigi realybėje buvo įkūnyta dar viena svajonė - grįžti į Rusiją, žinoma, kvailai pardavė Aliaską.
  Atrodė, kad viskas vyksta pagal planą... 1997 metais sovietų kariuomenė užėmė Suomiją ir ten surengė referendumą dėl įtraukimo į SSRS. Taip susikūrė dar viena sovietinė respublika.
  Nors tai buvo grubus!
  Prasidėjus islamistų maištui Saudo Arabijoje tebevyko tolesnės kovos, tačiau jos buvo greitai nuslopintos.
  1998 m. Shelepinas buvo išrinktas trečiai kadencijai.
  SSRS puolė Turkiją, ypač po NATO žlugimo. Ir jis įtraukė ją į savo komandą.
  2000 m. pagaliau Šelepinas, nugyvenęs ilgą ir turiningą gyvenimą, valdęs SSRS 35 metus - įveikęs ankstesnį Stalino rezultatą, mirė.
  Valdžios sistema buvo gana stabili ir autoritarinė. Pirmininko pavaduotojas paveldėjo įgaliojimus iki naujų rinkimų. Ir jais tapo Genadijus Zyuganovas. Kas padarė gerą aparatūros karjerą.
  SSRS kurį laiką nevykdė jokių konfiskacijų... Po krizės pati Europa prisijungė prie CMEA ir Varšuvos pakto.
  Tačiau santykiai su Kinija pablogėjo. Konkurencija stiprėjo.
  Pačioje SSRS dėl demografinės politikos gimstamumas išliko labai aukštas. Tačiau tai lėmė gyventojų perteklių ir maisto trūkumą.
  Planinės ekonomikos visada trūko. Ir nors pramonėje technologijų plėtra ir naujų gamyklų statyba leido kažkaip susitvarkyti su prekių stygiumi, žemės ūkyje apimtis didinti prievarta ir traktoriais daug sunkiau. Auginti žemės ūkį nėra taip paprasta.
  2003 m. rinkimuose Zyuganovas buvo išrinktas - su devyniasdešimt devyniais procentais ir uodega. Bet buvo problemų... Ypač su maistu.
  O nusipirkti nėra kur - Europa tapo socialistinė, JAV apimta pilietinio karo. Brazilijoje ir Argentinoje daug ko negali gauti. Žinoma, problemos.
  SSRS atsidūrė nedidelėje maisto krizėje. Kuris netrukus įgavo lėtinį pobūdį, tačiau 2008 m. Zyuganovas vėl buvo išrinktas prezidentu. Diktatoriaus padėtis pasirodė stabili. Tačiau maisto trūkumas tapo aštresnis... 2011 metais SSRS buvo sumažintos išmokos vaikams, vėl įteisinti abortai.
  Jie pradėjo kovoti su labai dideliu gimstamumu, ypač musulmoniškuose SSRS regionuose. Tuo pat metu sovietų karinė mašina kovojo Afrikoje ir išstūmė Dangaus imperiją iš Indokinijos. 2013 m. Zyuganovas vėl buvo perrinktas.
  Tačiau šį kartą procentas buvo šiek tiek mažesnis. SSRS viduje sustiprėjo demokratijos siekis. Žmonės norėjo daugiau laisvės. Zyuganovas pasiūlė:
  - Išspręskime porą vakarėlių!
  Ir tikrai dar du registruoti: LDPSS ir SDPSS. Jie pradėjo vaidinti demokratijos išvaizdą. Zyuganovas suteikė šiek tiek daugiau laisvės žiniasklaidai.
  2018 metų rinkimuose prieš Zjuganovą kovojo du kandidatai: Ksenia Sobchak ir Vladimiras Žirinovskis. Pirmą kartą rinkimai buvo surengti alternatyviu pagrindu. Ir netikėtai Zyuganovas vos nepralaimėjo jaunajai Ksenijai Sobčak, kuri surinko dvidešimt devynis procentus balsų, ir dėl to vos nesukėlė antrosios eilės.
  Po to visi buvo įsitikinę, kad SSRS yra demokratija. Televizijos ekranuose pasirodė nuogos merginos ir kruvini veiksmo filmai.
  Užsienio politikoje santykiai paaštrėjo su vienintele tikra SSRS konkurente - Kinija. Ir kokie du paukščiai vienoje planetoje negali susitvarkyti!
  JAV smarkiai smunka ir negali atlikti svarbaus vaidmens. O Aliaska yra sovietinė. Viskas taip pakabinta...
  SSRS tebėra deficitas ir maisto krizė, nors karinis-pramoninis kompleksas veikia labai gerai.
  O dabar, 2023 m., Rusijoje vyksta nauji prezidento rinkimai... Dar demokratiškesni, ir jie netikėtai laimi... pasaulio bokso čempioną Sergejų Kovalievą. Bet tai jau kita istorija!
  
  
  
  
  
  
  ZJUGANOVAS - RUSIJOS PREZIDENTAS
  Viename iš alternatyvios istorijos raidos variantų 1996 m. rinkimuose trečią vietą užėmė ne Lebedas, o Vladimiras Žirinovskis. Na, iš principo, tikrojoje istorijoje visi to tikėjosi.
  Kas būtų pagalvojęs po nesėkmės Lebedo vadovaujamos KRO parlamento rinkimuose, kad jis taip stipriai pasirodys Rusijos prezidento rinkimuose? Tačiau Žirinovskis vis dėlto įnirtingos konkurencijos sąlygomis užėmė antrąją vietą ir turėjo bent dešimt procentų. Taigi... Bet kurioje pergalėje ir pralaimėjime yra atsitiktinumo ir sėkmės elementas.
  Kaip ir Zelenskio triumfas Ukrainoje, Lukašenkos - Baltarusijoje ir Putino - Rusijoje. Kaip ir paties Žirinovskio sėkmė 1993 m.
  Bet čia prireikė ir Lebedo sėkmės. Be to, Žirinovskis griežtai pasisakė per televizijos debatus, grasino pakarti Jelciną ir sakė, kad Dūma paklus tik jam. Ir jis gana palankiai palygino save su Hitleriu - prisimindamas šio didžiojo diktatoriaus pasiekimus!
  Kaip per septynerius metus ekonomika išaugo du su puse karto, dingo nedarbas, o gimstamumas išaugo pusantro karto. Nusikaltimų skaičius sumažėjo tris kartus. Ir taip bus valdant Žirinovskiui! Kalbant apie visa kita, Žirinovskis nerengs genocido ir nekovos su JAV! O branduoliniai ginklai apsaugos nuo bet kokios agresijos!
  Viskas pasiteisino, o Žirinovskis surinko penkiolika procentų ir dideliu skirtumu užėmė trečią vietą.
  O Jelcino panikos gretose: klaidingai paskaičiavo. Ką daryti? Jie bandė patraukti Žirinovski į savo pusę. Tačiau komunistai Vladimirui Volfovičiui pažadėjo daug daugiau: jam asmeniškai Saugumo tarybos sekretoriaus ir prezidento padėjėjo kariniais klausimais postą bei dar penkis postus vyriausybėje. Įskaitant užsienio reikalų ministrą Mitrofanovui ir vidaus reikalų ministro postą Abalcevui.
  Žinoma, Jelcinas tiek daug pažadėti negalėjo. Jau sumokėta per daug pranešimų.
  Į B. Jelcino komandą buvo pakviestas tik penktą vietą užėmęs Lebedas, tačiau A. Javlinskis buvo prieš abu kandidatus į prezidentus.
  Ir tada Jelciną ištiko širdies priepuolis dėl psichinių neramumų perkrovos. Nėra jėgų pakilti ir įvykdyti perversmą.
  Trumpai tariant, Zyuganovas laimėjo antrąjį turą ir pasikeitė valdžia. O inauguracija sutapo su respublikos sostinės Grozno šturmu čečėnams.
  Tačiau tada kovotojai buvo įstrigę. Dauguma jų buvo sunaikinti per Grozno šturmą. Po to kovotojai, vadovaujami Jandarbijevo, vėl prašė pasigailėjimo. Tačiau Žirinovskis reikalavo tęsti karą. Ir Zyuganovas tai patvirtino. Partizaninis karas tęsėsi keletą metų, bet tada teroristai pamažu išseko. Rusijoje, valdant komunistams, prasidėjo pakilimas, ekonomika pradėjo sparčiai vystytis.
  Suplanuotų metodų ir rinkos elementų derinys davė įspūdingų rezultatų. Ir ekonomika sparčiai augo. Zyuganovas buvo nesunkiai išrinktas kitai kadencijai, o vėliau pakeitė konstituciją, kuri leido jam kandidatuoti į prezidentus neribotą skaičių kartų. Tai buvo patvirtinta referendume. O 2004 metais Žirinovskis buvo areštuotas, o jo partija uždrausta. Zyuganovas smogė savo politiniams oponentams. Santykiai su Vakarais gana įtempti. O 2014 metais Rusija taip pat užgrobė Krymą. Dėl to šaltasis karas atsinaujino . Ir Rusija pateko į sankcijas. Tačiau Zyuganovas įtrauktas į Rusijos ir Pietryčių Ukrainos sudėtį. Ir išplėtė imperiją. Kas sukėlė susidūrimus. Trumpui atėjus į valdžią, situacija tapo dar sudėtingesnė. Rusija kariavo Sirijoje ir įkūrė bazę Venesueloje. Padėtis buvo ant branduolinio karo slenksčio. Tada Vakarai pasiūlė variantą nuversti komunistus nuo valdžios.
  Tačiau paprasčiausiai pašalinti Zyuganovą yra mažai naudos. Jūs turite įdėti savo vyrą. Ir tada Nataša Sokolova buvo pasiūlyta 2020 m. prezidento rinkimams!
  Nataša Sokolovskaja yra tokia mergina, kad gali nugalėti bet kurį varžovą. Ir niekada nepasiduok. Kad kažkoks senas Ziuganovas prieš ją. Kuris aiškiai serga ir jau dvidešimt penkerius metus kalba tą patį.
  Ir čia yra intriga. Be to, Nataša yra keturiasdešimt metų jaunesnė už Zyuganovą ir labai graži!
  O Rusijos ekonomiką vėl ištiko krizė ir gaminama daug nereikalingų prekių. Nataša taip pat yra Rusijos Federacijos herojė, kaip karė. Ji, žinoma, gali konkuruoti su senu, sergančiu, pavargusiu diktatoriumi. Be to, Zyuganovas tapo pernelyg konservatyvus ir taip suspaudė privatų prekybininką, kad daug ko pritrūko. Ypač kai buvo sutriuškinta privati prekyba. Net aliejus ir muilas tapo retenybe, vėl atsirado kuponai daugeliui produktų. Senstantis Zyuganovas vis labiau tapo aršiu kapitalizmo priešu.
  Ir reikalavo daugiau socializmo!
  Nataša Sokolovskaja pažadėjo grąžinti prekių gausą žemomis kainomis, konkurencija ir privačia nuosavybe. Ir apskritai, grąžinti tikrą demokratiją, įskaitant lėlės perdavimą! Ką jau kalbėti apie žmones, pavargusius nuo cenzūros tironijos trūkumo, kontroliuojamus žiniasklaidos, visa tai aršiai palaikoma. O Nataša nesunkiai surinko du milijonus parašų! Į mūšį persikėlė su šūkiu: "Būk laisvas ir turtingas!
  Mergina buvo labai kovinga, į mitingą atvyko tik su bikiniu ir basa.
  Nuogais kulnais mirganti gražuolė čiulbėjo:
  - Pašalinkime komisarus iš gamyklų! Tegul kiekviena gamykla priklauso darbininkams! Ir žemė valstiečiams!
  O ji labai kreiva mergina! Ir jos raumenys yra kaip plienas.
  Ir kaip dainuoti;
  Aš esu taikos ir karo sakalas
  Gimė po ryškiausia žvaigžde...
  Ištikimi tėvynės sūnūs -
  Meilė - puiki, tikra!
  
  Mes sukursime gražų pasaulį
  Kurioje dabar bus laimė...
  Tegul kerubų saulė šviečia
  Šventoji, didingoji Rusija!
  
  Mes įgyvendinsime savo svajones
  Visatoje nebus gražiau!
  Pakelk kardą berniuką ir tu
  Tegul laimė būna tavo vieta!
  
  Ir grožis visatoje
  Atėjo laikas šviesti mano didžiajai Tėvynei!
  Nors mergina bėgioja basa
  Greitai gyvensime tikėdami komunizmu!
  
  Aukštų kalnų grožio didybė,
  Ir auksinės stepės su kvepiančiu kilimu!
  Mes iššluosime šiukšles iš visatos
  Tikėkite, kad gyvenimo nesigailėsite!
  
  Ir viskas pasaulyje bus gerai,
  Komunizmas triumfuos visur!
  Kas yra kalto rankose širdyje,
  Kas mėgsta kulkosvaidį ir kulkas!
  
  Tai, ką mes darome, bus amžinai
  Kurkime miestus, juokaudami Marse!
  Galų gale, slavai, galia yra labai didelė -
  Pasaulio žmonėms pasakysime - sveiki!
  
  Kraujas, kuris liejasi, skirtas sėjai,
  Prie kurios auga meilės sėklos!
  Tegul visiems bus gera pomėnyje,
  Jei nebūtum tik papūgos riteris!
  Po tokių dainų galima šokti, šokinėti ir šokinėti basomis kojomis. O mergina apskritai nuostabi ir super klasė! Ji apnuogintais kojų pirštais suplėšė Zjuganovo portretą.
  Komunistai riaumoja, o žmonės džiaugiasi: visi nori pokyčių! Ir ekonomikoje, ir politikoje, ir daugiau demokratijos.
  Kad galėtumėte tyčiotis iš diktatorių ir finansų asų žiniasklaidoje. Komunistų partija taip pat tapo žmonių nekenčiama. Jie su nostalgija prisiminė B. Jelcino laikus, kai parduotuvės buvo pilnos prekių, o per televiziją buvo rodomos nuogos moterys ir įdomios politinės laidos. Taigi buvo gerai!
  Daugelis prisiminė įdomią politiką ir audringą parlamentą. Ne taip, kaip dabar - kai Dūmoje tik komunistai ir jie visą laiką balsuoja už!
  Visiems atsibodo Zyuganov ir žmonės, kurie gyveno vis blogiau, norėjo pokyčių!
  Gražuolė Nataša Sokolova tai pažadėjo! Kad bus pokyčių ir naujų pasiekimų. Kad rusai ne tik pirmieji skris į Marsą, bet ir gyvens geriau nei JAV. Ir kad ji nuvers kalnus! Ir kalnai ištirps ir miškai degs!
  Tačiau rinkimų kampanija jau vyksta. Mergina įgauna pagreitį. Ir net girgžda:
  - Aš būsiu kaip Gagarinas! Ir žada aukso kalnus!
  Ir kaip pradeda šokinėti. Trumpai tariant, rinkimai baigėsi ir naująja prezidente tapo Nataša Sokolovskaja!
  Zjuganovą ištiko širdies smūgis! Ir Nataša pasiūlė:
  - Sukurkime vieną valstybę su Amerika!
  Ir buvo rengiami referendumai, ir atsirado bendra imperija!
  Čia pasaka baigiasi, o kas klausėsi gerai!
  CARAS ALEKSIJAS NIKOLAJVIČIUS - DIDYSIS
  Kitas AI, kai 1905 m. sausio 5 d. buvo pasikėsinta nužudyti carą Nikolajų II. Ir vos kelių centimetrų nepakako, kad imperatorių ištiktų šūvis. Bet jei tik truputį... Caras mirė, o nominaliai monarchu tapo jo sūnus Aleksejus Nikolajevičius Romanovas. Ir Nikolajus Aleksandrovičius Romanovas buvo paskirtas jam vadovaujančiu regentu. Nepaprasto proto žmogus, kietas ir stiprios valios.
  Pirmieji naujojo imperatoriaus žingsniai buvo pakeisti Kuropatkiną Brusilovu, o Roždestvenskį - Nebogatovu.
  Rusijos padėtis kare su Japonija buvo sunki. Port Arturas jau nukrito. Tačiau pajėgos Mandžiūrijoje vis dar reikšmingos. Be to, Rusijos kariuomenės kokybė išaugo, kai atvyko rinktiniai pulkai iš europinės Rusijos dalies.
  O japonai, priešingai, sustatė geriausius savo pulkus ankstesniuose mūšiuose ir netoli Port Artūro.
  Taigi Kuropatkinas turėjo visas galimybes Mukendo mūšyje. Tik pats Kuropatkinas buvo nesvarbus vadas.
  Bet Brusilov, tai tikrai puikus karinis talentas. Ir jis yra pasirengęs kautis su maždaug vienodo stiprumo priešu. Ir rusų kareivių šautuvas geresnis už japonų, ir patys kariai bus geresni.
  Brusilovas gerai pasiruošė mūšiui. Dengė kraštus, stojo į gynybą. Ir sustiprėjo. Jo mūšio planas buvo paprastas: nuvarginti japonus gynyboje, o tada, kai jiems pritrūks jėgos, išspręsti reikalą viena kontrataka.
  Brusilovas, žinoma, yra strategas, bet Kuropatkinas - ne.
  O mūšis prasidėjo vasario mėnesį ir truko dvi savaites. Be kita ko, Brusilovas turėjo žinių, visą batalioną gražių merginų. Jis buvo paskubomis užverbuotas iš viengungių ir jaunų gražuolių, mėnesį apmokytas ir išmestas į mūšį.
  Įdomiausia, kad visos merginos buvo basos. Tai suteikė jiems jėgų iš Motinos Žemės ir padarė juos nepažeidžiamus kulkų ir sviedinių.
  Merginoms vadovavo Anastasija Orlova ir keturios jos padėjėjos: Nataša, Zoja, Augustina ir Svetlana.
  Apsigynusios ir ištraukusios apkasus merginos laukia japonų... O dabar samurajus šliaužioja storomis grandinėmis. Artilerija pradeda šaudyti.
  O merginos paėmė į rankas Mosino šautuvą. Ir šaudykime iš toli į japonus.
  Tai taiklūs kariai, daugelis jų - Sibiro medžiotojai. Jie kovoja plikomis kojomis, nepaisant vasario, trumpais sijonais ir atvirais pilvais.
  Jie šaudo ir dainuoja sau:
  - Rusija šimtmečius garsėjo kaip šventoji,
  Mūsų didysis karalius yra tiesiog Aleksejus,
  Tu esi vertas sūnus, žinok Nikolajų,
  O širdis dar labiau tikra protui!
  Moterys karės tiksliai šaudo ir japones išmuša iš tolo.
  Palit Anastasija ir sako:
  - Tėvynei nuostabi svajonė!
  Tada Nataša šaudo, išmuša japoną ir šaukia:
  - Už mūsų šventąją Rusiją!
  Palit Zoya, numušusi priešą ir šnypščianti:
  - Ne, priešas turi galimybę!
  Šaudo taikliai, o Augustina:
  - Ateities kartoms!
  Lupit ir Svetlana, numušę du japonus:
  - Už šventus vardus!
  Kariai, būkite tikri: tikrai puiku!
  O japonai šliaužioja su dideliais nuostoliais. Nors jie artėja. Tačiau merginos šaudo tiksliai ir be perstojo. Šaudyti ir šaudyti. Šaudyti ir šaudyti. Ir jie nepasiduoda. O kai samurajus priėjo labai arti, merginos ėmė basomis kojomis svaidyti granatas. Ir jie demonstruoja savo nelankstumą.
  Ir basos kojos meta į samurajus žudikų ginklus. O dabar japonai retina redutus. Susilpnina jų impulsą. Ir pačiame artėjant kariai juos pasitinka su kardais ir durtuvais. Užbaikite paskutinį samurajų.
  Ir jie dainuoja labai entuziastingai.
  Išvargę japonus gynyboje, Rusijos kariuomenė, vadovaujama Brusilovo, pradėjo ryžtingą puolimą ir išstūmė japonus į pietus. Brusilovas, keistas Kuropatkinui, pasielgė ryžtingai ir nesustodamas vairavo samurajų. Ir jam pavyko iškart paimti Port Artūrą tiesiai ant priešo pečių.
  Į miestą įsiveržė basų merginų erelių Anastasijos Orlovos batalionas.
  Jie lenktyniavo aplink Port Artūrą ir apnuogintais kojų pirštais šaudė bei mėtė priešą granatomis.
  Ir sutriuškino japonus kardais. Ir ką jie manė, kad Port Artūrą paėmė išdavyste? O štai velnias du! Rusų kariai atgauna šį miestą.
  Ir jei mūsų moterys kovoja! Tai paprastai reiškia, kad jie neduos nusileidimo!
  Ir nukirto japonus.
  O kaliniai priversti klauptis ir bučiuoti nuogus, apdulkėjusius moterų padus.
  Tie klusniai tampa ir jiems tai net patinka.
  Nataša, vienas samurajus liežuviu ne tik laižėsi padus iki blizgesio, bet ir pakilo aukščiau. Mergina leido jam liežuviu apdirbti moteriškumo deimantą.
  Tada visai kaip katė murkė.
  Kariai atliko puikų darbą. O dabar varomos kalinių kolonos. Kur dingo Japonijos moralė?
  Port Arturas krito. Ir tada Rusijos Brusilovo armija persikėlė į Korėją.
  Ir Anastasijos batalionas bėga į priekį. Jie pakeliui griebia samurajus, o merginos juos ant kelių.
  Ir jie bučiuoja savo dulkėtus kulnus ir įdegusius blauzdas.
  Kovojantys kariai. Ir juokinga.
  Anastasija, šokinėjanti ir mėtydama diskus nuogais kojų pirštais, paklausė Natašos:
  Ar gerai kovoti?
  Šviesiaplaukė mergina nuoširdžiai atsakė:
  - Kaip gerai?
  Anastasija mirktelėjo.
  - O kai liežuvis pūlingoje kaip?
  Nataša nuoširdžiai atsakė:
  - Tiesiog super!
  Čia jie sutriuškino kitą japonų batalioną. Jie surinko kalinius.
  Po to basų kojų pirštais ant nosies pasidarė neblogas slyvas!
  O merginos sutriuškina samurajų ir Brusilovo kariuomenę, viskas tęsiasi ir baigiasi.
  Čia Rusijos kariuomenė pasiekė pačius Korėjos pietus. Ir užkariavo pusiasalį.
  Dalis rusų eskadrilės buvo nuskandinta Port Artūre. O rusų inžinieriai pradėjo kelti laivus ir juos restauruoti.
  Nepaisant visiško samurajų pralaimėjimo sausumoje, karas vis tiek tęsėsi. Jūroje japonai buvo stipresni. Bet tada atėjo Nebogatovas. Pakeliui jis meistriškiau vedė eskadrilę į Port Artūrą. O dabar Rusijos armada sustiprėjo. Čia taip pat eskadrilė išvyko iš Juodosios jūros.
  Nebogatovas buvo prastesnis už japonus savo jėga, bet ne per daug. Realiai Rusijos laivų kokybė nėra prastesnė. Kai kurių iš jų yra mažiau. Tačiau kriauklės yra labiau šarvai veriančios.
  Nebogatovas išplaukė į jūrą. Jis atidavė mūšį Togui. Bet paaiškėjo, kad toli gražu ne visi rusiški sviediniai sprogsta - parakas žalias! Padidėjusi drėgmė.
  Tačiau Nebogatovas eskadrilę atsuko į Port Artūrą laiku ir neprarado nė vieno laivo.
  Turėjau praleisti laiką keisdamas apvalkalus ir papildydamas pajėgas. Kol eskadrilė ateis iš Juodosios jūros.
  Karas užsitęsė kaip jo išlaidos. Abi pusės norėjo susitaikyti. Tačiau japonai vis dar dominuoja jūroje.
  Tačiau dabar sviediniai buvo pakeisti, o Juodosios jūros laivynas iškeltas. Ir tuo pat metu basos merginos traukėsi.
  O laivas su merginomis visu greičiu leidosi į mūšį. Nuogos kojos merginos su bikiniais pašoko ir suko ratus aplink ginklus. Jie nukreipė ginklus ir šaudė.
  Gražuolės šaudė, o vokiečių laivai buvo supjaustyti. Jie tai padarė su laukiniu įniršiu. Moterys karės buvo labai seksualios ir raumeningos. Niekas su jais neprilygsta. Japonai su tokiomis merginomis nemoka kovoti.
  Ir krinta sviedinių numušti vamzdžiai.
  O kariai pašoka prie savęs ir šaukia:
  - Mes super klasės merginos!
  Ir parodyk liežuvius! Ir jie šaudo, neduodami samurajui gaiduko. Jie reaguoja agresyviai. Tačiau jie sulaukia atsakymo iš gražuolių. Jau skęsta japonų kreiseris. O merginos pašoka ir krato basas kojas. Jie tokie puikūs vagys. Kurių niekas nesustabdys.
  Kariai kovoja ir šokinėja. Ir jie numuša samurajų kriaukles. Ir vis dėlto jie cypia.
  Nataša rėkia:
  - Caras didysis Aleksejus! Bus labai išmintinga!
  Zoja išsišiepusi ir šaudydama pridūrė:
  Jis yra išmintingiausias pasaulyje! Tai bus labai keista!
  Štai Augustinas, šaudydamas į japonus, dainavo:
  - Dauguma bus išmintingi!
  Tada Svetlana šaudė, sutraiškydama priešus ir urzgdama:
  - Aleksejus šaunus!
  Anastasija iššovė ir pasakė:
  - Už Šventąją Rusiją!
  Ir dar lupanet! Merginos tokios nuostabiai šaunios. Ir susmulkinkite samurajus į traškučius!
  Ir dabar japonų mūšio laivas buvo nuskandintas. Ir samurajus tapo labai kvailas.
  O merginos laksto beveik nuogos ir basos. Ir mirga savo gražiomis kojomis. Paprastai jie yra nuostabūs vagys.
  Ir jie atrodo sveikiausi ir įdegę.
  Samurajus maldauja savęs...
  Dar vienas šarvuotis taip pat puola. Labai naudingas Togo laivynui, labai tankus. Ir Juodosios jūros laivai atplaukė. Mesti sviedinį į priešą.
  Čia Nataša ir Zoja atnešė dvylikos colių ginklą. Ir kaip jie šaudo su laukiniu pasiutimu. O mūšio laivas pataikys vieną kartą ir net suskils.
  Nataška ir Zoja pašoka, krato basas kojas ir riaumoja:
  - Mes raganos ir gražesnės gražuolės ir ne!
  Ir merginos rodo liežuvius. Ir kaip pakliuvo, kas darosi labai skausminga.
  Čia jie apšaudė Togo laivą, jo šarvai sprogo, lyg plienas būtų užviręs.
  Taip laivas ėmė ir nuskendo.
  Nataša ir Zoja dainavo:
  - Rus' juokėsi, verkė ir dainavo! Štai kodėl ji yra Šventoji Rusija!
  Ir vėl merginos ims ir pašoks!
  Ir tada Augustinas ir Svetlana bus trenkti kaip dvylikos colių ginklas. Taigi laivas paims iš Togo, suskils ir nuskęs!
  Merginos rodo nosį. Taip ir buvo sučiuptas Togas. Ir jie privertė gražias merginas bučiuoti savo nuogas, iškaltas pėdas. Togas daužė kariams nuogus kulnus ir apsilaižė lūpas. Matyt jam patiko...
  Na, merginos puikios!
  Ir apskritai aukščiausios klasės kepalas! Ir jie mirkteli priešui, sako: mes neprieštaraujame ir darome ką nors rimtesnio!
  Japonijos laivynas paskandintas. Ir Brusilovas su komanda pradėjo leistis pačioje Japonijoje.
  Taigi Rusija turės dar vieną didelę provinciją salose. O pats Rusijos valdovas taip pat taps japonų mikadu.
  Tuo pačiu metu Tekančios saulės šalies grėsmė bus pašalinta amžiams. O carinė kariuomenė pasipildys karingais ir narsiais kariais.
  Taigi buvo priežastis - visiškai užkariauti Japoniją. Ir kariuomenė buvo perkelta į didmiestį.
  Merginos ir jų batalionas stojo į mūšį su samurajais sausumoje. Merginos samurajų pasitiko taikliais šūviais, kardais ir mėtydami granatas basomis kojomis.
  Gražuolė Nataška basa koja metė citriną ir sucypė:
  - Už karalių ir Tėvynę!
  Ir šaudė į japonus.
  Puošnioji Zoja taip pat nuogais kojų pirštais sviedė granatą ir cypė:
  - Pirmiesiems vadinamiems rusams!
  Ir ji taip pat prikalė nagus prie samurajų.
  Štai raudonplaukis Augustinas trinktelėjo ir cyptelėjo:
  - Šlovė motinai karalienei!
  Ir taip pat pramušė priešą.
  Anastasija taip pat susprogdino, basomis kojomis paleisdama visą statinę sprogmenų ir išsklaidydama japonus toli:
  - Didžiosios Rusijos imperijos šlovė!
  Ir Svetlana daužė. Ji nušlavė japonus ir nuogais kulnais pasidavė niokojančiai citrinai.
  Ji sušuko į viršų:
  - Už naujas sienas!
  Nataša prismeigė japonui nagus ir sucypė:
  - Už amžiną Rusiją!
  Ir ji taip pat rėžė samurajų:
  Puikiai Zoja paėmė, pataikė į japoną. Ji basa koja sviedė į priešą granatą ir sucypė:
  - Už vieną ir nedalomą carinę imperiją!
  Ir mergina sušvilpė. Buvo akivaizdu, kad paauglė tapo daug didesnė, jos krūtinė aukšta, juosmuo siauras, klubai mėsingi. Ji jau turėjo suaugusios, raumeningos ir sveikos bei stiprios moters figūrą. O veidas toks jaunas. Sunkiai mergina tramdė norą mylėtis. Tegul jie tiesiog glosto. O su kita mergina jau geriau, ji bent jau nekaltybės neatims.
  Šauni Zoja basomis kojomis labai mikliai meta granatas į japoną. Ir veikia labai sėkmingai.
  Augustina labai raudona ir taip pat labai graži. Ir apskritai tokios merginos batalione yra nuostabios, tiesiog didžiausias pasimėgavimas.
  Augustinas basa koja meta granatą ir čiulba:
  - Tegul didžioji Rusija garsėja!
  Ir taip pat kaip sukasi.
  Na, merginos, gražuolės!
  Rides ir Anastasija. Tokia mergina didelė - dviejų metrų ūgio ir šimto trisdešimties kilogramų svorio. Tuo pačiu metu ne storas, su išmestais raumenimis ir traukiamojo arklio kruopas. Jis labai myli vyrus. Svajonės susilaukti kūdikio. Tačiau iki šiol tai nepasiteisino. Daugelis žmonių to tiesiog bijo. Ir labai agresyvi mergina.
  Ne jos vyrai klausia, o ji pati įžūliai prašo. Be gėdos ir gėdos.
  Ir jai tai patinka. Būkite aktyvus vakarėlis.
  Tuo pačiu metu Anastasija yra nuostabi karė. Ir ji padarė daug puikių dalykų. Anastasija vadovauja jų batalionui.
  Jis taip pat basa koja meta granatą ir šaukia:
  - Virš šalies bus šviesa!
  Svetlana basa koja meta citriną ir sušnabžda:
  - Didžiosios Rusijos imperijos šlovė!
  Nuostabioji Zoja taip pat meta nuogus pirštus ir riaumoja:
  - Šventojo tėvynės šlovei!
  Augustinas rėkia:
  - Su nežemišku liūdesiu!
  O dovana, mesta basa koja, irgi skrenda.
  Tada Anastasija verkia. Taip pat basomis kojomis išmeta visą krūvą granatų.
  Ir didvyriška mergina riaumoja:
  - Baltojo Dievo vardu!
  Nataša taip pat atsiuntė granatą nuogais kojų pirštais ir sušuko:
  - Kristaus vardu!
  Ir paleido porą šūvių.
  Ir Anastasija pradėjo rašyti iš kulkosvaidžio. Jai tai sekėsi labai gerai.
  Trumpai tariant, mergina yra žvėris.
  Nataša basa kojomis supykdė:
  - Iš tikrųjų aš Supermenas!
  Ir basa koja metė granatą.
  Zoja ir basa kojomis šovė. Nužudė japonus.
  "Twitter" paskelbė:
  - Šlovė Rusijai!
  Ir basa koja paleido granatą.
  Augustinas taip pat sucypė:
  - Už šventąją Rusiją!
  Anastasija paleido į japoną visą dėžę. Ir ji paėmė jį, riaumodama iš pasiutusio pykčio:
  - Už Svarogą!
  Nataša paėmė jį ir sucypė:
  - Už naują sistemą!
  Ir ji sviedė granatą basa koja!
  Svetlana supyko:
  - Plieniniams raumenims!
  Ir ji taip pat paleido granatą nuogais kojų pirštais.
  Zoja irgi basa koja paėmė ir sucypė:
  - Už meilę ir magiją!
  Ir basos kojos juda.
  Rudaplaukė velniava Augustina paėmė dėžę su granatais ir sucypė:
  - Už ribų Marse!
  Anastasija taip pat paleis dinamito statinę ir murks:
  - Už pasaulio tvarką Rusijoje.
  O Nataša kaip loja:
  - Už naują kelią į laimę!
  Po to merginos abi kartu juokiasi.
  Ir tai taip puiku! Merginos nuostabios!
  Carinės Rusijos kariuomenė judėjo Tokijo kryptimi.
  Rusijos kariuomenė šturmavo Tokiją.
  Priekyje ėjo berniukas ir mergaitė: Olegas ir Margarita.
  Vaikai išnaikino japonus ir patraukė link imperatoriaus rūmų. Mikado iškilmingai paskelbė, kad nepaliks sostinės ir liks ten amžiams.
  Olegas šūviu paleido į samurajų ir basa koja sviedė granatą sau girgždėdamas:
  - Rusija niekada nepasiduos!
  Margarita taip pat paleido citriną nuoga maža kojele ir kryktelėjo, apnuogindama dantis:
  - Laimėk arba mirsi!
  Ir merginų batalionas prasiveržia į Mikado rūmus. Visos merginos buvo uniformuotos, liko tik kelnaitės. O tokios beveik nuogos kovoja kaip herojės.
  Anastasija basa koja meta granatą ir cypia:
  - Nikolajaus, tu esi mikadas!
  Nataška taip pat padovanojo mirtį nuoga galūne ir čiulbėjo, apnuogindama dantis:
  Mūsų karalius yra geriausias!
  Ir kaip ji spindi kaip perlai! Ir tokia nuostabi mergina.
  Basakojė Zoja taip pat čirškia iš džiaugsmo ir basa koja paleidžia granatą:
  - Aš esu psichologijos nugalėtojas!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Gniuždo samurajus.
  Šauliai ir Augustinas, šitas raudonplaukis velnias. Ir tai daro taip gerai. Nužudo japonus.
  Ir riaumoja jo plaučiais:
  - Šlovė mano šventai šaliai!
  Ir atidengia dantis!
  Svetlana taip pat yra didvyriška moteris, nes ima ir paleidžia visą dėžę sprogmenų.
  O japonai skraidė į visas puses.
  Merginos žengia į puolimą, sutriuškindamos varžoves. Pasiekti apčiuopiamą sėkmę. Jie jaučia didžiulę malonę, nenuilstamą spaudimą ir silpnybių nebuvimą. O nuogos krūtys - geriausia nenugalimumo ir nenuskandinamumo garantija.
  Anastasija, nukirsdama japoną, čiulba:
  - Ąžuolo rankos, švino galva!
  Ir basa koja meta granatą. Išsklaido samurajus.
  Šaudo ir pusnuogė Nataška.
  Gniuždo japonus. Ir suskaido juos į gabalus.
  Vis arčiau ir arčiau rūmų. Ir basa koja meta granatą.
  Išsigandęs japonų pasidavimas. Skilimas.
  Terminator Girl sako:
  - Perun būk su mumis!
  Nuoga kojoja Zoja, nuostabi mergina terminatorė, nusišauna ir sunaikina militarus. Ji atkišo dantis.
  Mergina sušuko:
  - Mes esame didžiausios Rusijos herojai!
  Mergina basa koja metė granatą. Išsklaidė priešą.
  Šauni Zoja paėmė ir vėl dainavo:
  - Išmokė Suvorovą žiūrėti į priekį! O jei atsistosite, atsistokite iki mirties!
  Ir ji nusijuokė.
  Ugninis Augustinas taip pat dainavo ir lojo:
  - Už naujas sienas!
  Ir šypsodamasis pridūrė:
  - Ir mes visada priekyje!
  Svetlana, didvyriška mergina, taip pat smogė priešui. Ji išsklaidė imperatoriškąją sargybą ir sucypė:
  - Už epochos pasiekimus!
  Ir vėl skrenda basomis kojomis mėtosi granatos.
  Merginos spaudžia priešą. Jie prisimena didvyrišką Port Artūro gynybą, kuri nebus pamiršta šimtmečius.
  Ech, kaip tokia kariuomenė galėjo pralaimėti tikrojoje istorijoje ir net japonams?
  Kaip gaila.
  Anastasija basa koja meta granatą ir švilpia:
  - Už Rusijos sieną!
  Nataška taip pat paleido kažką mirtino basa koja ir beviltiškai cyptelėjo, apnuogindama dantis:
  - Už naujus pasiekimus!
  Ir atidavė japonams.
  O čia nuogais kulnais Zoja irgi pakelia ir muša. Tada ji paėmė jį basa koja ir paleido granatą.
  Ir tada ji dainavo:
  - Mes nepasiduosime priešo diktatūrai!
  Ir apnuogino veidą!
  Graži labai jauna mergina su sportininko figūra. Ir labai drąsus.
  O Augustinas - kaip trenksmas japonams. Jis jas traiško, o basa koja labai mikliai meta granatą.
  Ir išbarsto priešus, tarsi buteliai nuskriejo nuo kamuolio.
  Mergina riaumoja:
  - Šokoladas, tai mūsų!
  Augustinas labai mėgsta šokoladą. O valdant karaliui, turgūs pilni prekių. Ką galima pasakyti apie carą Nikolajų? Dabar caras nevykėlis mūsų akyse virsta didvyriu. Tiksliau, karalius mirė, bet jo sūnus Aleksejus tampa puikus! O tam tereikia, kad merginos kovotų frontuose.
  Ir pora vaikų herojų, kurie neleido japonams užfiksuoti Aukštojo kalno. Kai buvo nuspręstas Port Artūro likimas.
  Taip ir subyrėjo Rusijos imperija.
  Svetlana taip pat paleido žmogžudystės statinę ir kulkosvaidžiais sugriovė imperatoriaus rūmų išorinę sieną.
  Dabar merginos jau laksto po kambarius. Štai čia ateis karo pabaiga.
  Anastasija entuziastingai sako:
  - Tikiu, manęs laukia sėkmė!
  Ir vėl basa koja meta granatą.
  Nataška, vedanti mirtiną ugnį. Siuvinėti oponentus, tviteris:
  - Man tikrai pasisekė!
  Ir vėl skrenda basa koja paleista granata.
  Ir tada yra basa pėda Zoja, tarsi ji sprogtų su pora pririštų bombų, paleistų jos basomis kojomis. Ir sunaikinti priešininkus.
  Tada prapliupo juokas:
  - Aš esu kometų mergaitė.
  Ir vėl išmeta ugninius mirties liežuvius.
  Ir tada jau skuba Augustinas, ši terminatorė. Kaip ji visus paėmė ir ištepė. Tiesiog puiku.
  Karys, kuris yra tikras mūšio demiurgas.
  Ir cypia sau:
  - Mūsų įgula, ten didžiausia drąsa!
  Ir tada pasirodė Svetlana. Toks kietas ir nervingas. Jis visus užkrečia savo pašėlusia energija. Galintis nugalėti praktiškai bet kokį priešą.
  Ir karė apnuogina perlinius dantis. Ir jie yra didesni už arklį. Štai mergina.
  Svetlana kikena ir sušuko:
  - Baklažanams su juodaisiais ikrais!
  O mergaitės choru šaukė iš visų jėgų:
  - Marse žydės obelys!
  Mikado neišdrįso padaryti hara-kiri ir pasirašė pasidavimą. Caras Aleksejus II buvo paskelbtas naujuoju Japonijos imperatoriumi. Tuo pat metu Tekančios saulės šalyje rengiamasi referendumui dėl savanoriško prisijungimo prie Rusijos.
  Karas praktiškai baigėsi. Paskutiniai poskyriai tvarko ginklus.
  Merginų batalionas išrikiavo belaisvius. Vyrai turėtų atsiklaupti ir pabučiuoti mergaičių basas kojas. O japonai tai daro su dideliu entuziazmu. Tai jiems taip pat patinka.
  Žinoma, jos yra gražuolės. Ir nieko, kad jų kojos šiek tiek apdulkėjusios. Taip dar maloniau ir natūraliau. Ypač kai jie įdegę. Ir toks grubus.
  Japonai bučiuoja nuogus padus ir laižo lūpas. Ir merginai tai patinka.
  Anastasija su patosu pastebi:
  - O kas sakė, kad karas - ne moterims?
  Nataša nusijuokė atsakydama.
  - Ne, karas mums mieliausias iš visų preliudijos laikų!
  Ir ji parodė liežuvį. Tikrai puiku, kai gauni tikrai pažemintą bučinį.
  Jie bučiuojasi ant pliko, apvalaus kulno ir Zojos. Mergina su džiaugsmu šaukia:
  - Taigi tai puiku! Norėčiau tęsti!
  Raudonplaukis Augustinas perspėjo:
  - Išsaugokite savo nekaltybę iki vedybų! Ir jūs būsite tuo patenkinti!
  Zoja basomis kojomis kikeno ir pasakė:
  - Tebūna pašlovinta mano šventoji žemė! O nekaltybė tik kenkia!
  Mergina apnuogino veidą.
  Svetlana išdidžiai pastebėjo:
  - Anksčiau dirbau viešnamyje. Ir aš nenoriu nekaltybės!
  Nuoga kojoja Zoja kikendama paklausė:
  - Kaip tau tai patinka?
  Svetlana nuoširdžiai, ryžtingai pareiškė:
  - Tikriausiai, geriau nebūna!
  Pusnuogė Zoja nuoširdžiai pasakė:
  - Kiekvieną naktį sapnuoju, kaip mane užvaldo vyras. Tai taip šaunu ir gražu. Ir nieko daugiau nenoriu.
  Svetlana merginai pasiūlė:
  - Po karo galima nuvykti į prestižiškiausią viešnamį Maskvoje ar Sankt Peterburge. Patikėk manimi, tau ten patiks!
  Pusnuogė Zoja pratrūko juoktis ir pasakė:
  - Turėtum apie tai pagalvoti!
  Nataša pasiūlė:
  - Ar galime išprievartauti belaisvius?
  Merginos juokėsi iš šio pokšto.
  Apskritai gražuolės čia temperamentingos. Ir meilė baisu. Karas daro merginas agresyvias. Moterys karės toliau kišo savo nuogas, dulkėtas kojas į belaisvius bučiniams. Man patiko.
  Tada prasidėjo įdomesni pasirodymai. Visų pirma, į dangų buvo šaudomi fejerverkai. Sprogo fejerverkai. Ir buvo tikrai smagu. Grojo muzika, mušė būgnai.
  Carinė Rusija užkariavo Japoniją. Ko apskritai tikėjosi visi. Rusijos kariuomenės autoritetas buvo labai didelis. Daug dainuojančių ir šokančių basomis kojomis japonų.
  Viskas gražu ir turtinga... Pačioje Rusijoje taip pat džiūgaujama dėl pergalės. Žinoma, ne visi buvo patenkinti. Marksistams tai yra triuškinantis smūgis. Sustiprėjo karaliaus valdžia. Ir jo šansai išauga. Bendruomenės palaikymas yra didžiulis.
  Po Japonijos užkariavimo Rusija tęsė savo plėtros į Kiniją politiką. Savanoriškai Kinijos regionai surengė referendumus ir prisijungė prie imperijos. Regentas Nikolajus Romanovas vykdė labai sėkmingą Rusijos plėtros pietryčiuose politiką. Kinija pamažu buvo praryta.
  Carinės imperijos ekonomika, išvengusi revoliucinių sukrėtimų, patyrė spartų ekonominį pakilimą. Jame buvo pastatyti keliai, gamyklos, gamyklos, tiltai ir daug daugiau. Šalis pardavinėjo duoną ir daugybę produktų.
  Jis pagamino galingiausius pasaulyje: bombonešius "Ilja Muromets", "Svyatogor" ir greičiausius lengvuosius tankus "Luna" -2. O ten buvo didžiulė trijų milijonų karių armija - taikos meto kariuomenė penkis kartus didesnė už vokiečių.
  Bet kaizeris Vilhelmas vis tiek ėmė ir pakėlė galvą. Be to, Austrijos sosto įpėdinio nužudymas Sarajeve tapo pretekstu karui.
  Ir tada vokiečiai nusprendė kautis dviem frontais.
  Karališkoji kariuomenė pajudėjo link jų. Dėl Kinijos regionų, mirtingumo sumažėjimo išlaikant aukščiausią gimstamumą, carinėje Rusijoje buvo didžiulis gyventojų skaičius. Ir galėtų mobilizuoti kolosalią kariuomenę.
  Be to, gyventojai daugiausia jauni ir agresyvūs.
  Smūgių ištikta Austrija-Vengrija iškart sprogo. Caro kariuomenė nesunkiai sutriuškino vokiečius ir užėmė Rytų Prūsiją bei apgulė Koenigsbergą.
  Hindenburgas bandė įveikti rusus smūgiu, tačiau carinės armijos skaitinis pranašumas pasirodė per didelis. Be to, kulkosvaidžiai, lengvieji tankai "Luna" -2 pasirodė esąs labai efektyvus ginklas kontratakoms.
  Nugalėtas Hindenburgas pabėgo. Ir rusų kariuomenė puolė prie Oderio. Pietuose Lvovas ir Pšemislis buvo nedelsiant paimti. Carinė kariuomenė žengė į priekį, o austrai paniškai pabėgo ir pasidavė.
  Turkijos įstojimas į karą vokiečiams nepadėjo. Nors kai kurios jėgos blaškosi. Tačiau rusai toliau veržėsi į priekį Austrijoje. O vokiečiai taip pat buvo sumušti prie Paryžiaus.
  Tik Oderio upės srityje, rimtai susilpninę savo kariuomenę vakaruose, vokiečiai sugebėjo sustabdyti Rusijos pulkų puolimą.
  Tačiau pietuose carinė kariuomenė nuvijo priešą. Feldmaršalas Brusilovas, kaip visada, yra viršuje.
  O dabar Budapeštas apsuptas... Ir Bratislava bei Krokuva paimti. Ir Rusijos kariuomenė artėja prie Prahos.
  Pietuose buvo paimta Mažoji Azija, krito Bagdadas, rusai užėmė Stambulą.
  Imperatorius Franzas kreipėsi į Vilhelmą su prašymu pasiekti taiką. Be to, Italija jau užpuolė austrus ir atidarė antrąjį frontą.
  Tačiau Rusijos kariuomenės negalima sustabdyti. Taigi Praha užimta. O žiemą caro pulkai per ledą persikėlė į Berlyną. O vasarį jie baigė apsupti Vokietijos sostinę. Ir jie įsiveržė į Vieną, Austrija-Vengrija subyrėjo ir buvo nugalėta.
  1915 metų vasario 23 dieną Vokietija kapituliavo. Rusijos kariuomenė vėl įžengė į Berlyną.
  Pirmasis pasaulinis karas baigėsi. Rusija turi daug teritorijų. Siena ėjo palei Oderį. Rusija į savo sudėtį įtraukė Žemę palei Alpes. Dalis Austrijos-Vengrijos aneksavo Italiją pietuose. O ten buvo Rusijos Jugoslavijos vasalas. Vengrijos karalystė ir Čekija tapo Rusijos dalimi. Lenkijos karalystė apėmė Krokuvą ir tapo didžiulė. Koenigsbergas tapo Rusijos provincijų, tokių kaip Galicija ir Bukovina, dalimi. Transilvanija tapo rumuniška. Turkija į Egiptą, o kartu su Iraku, Sirija ir arabų žemėmis Mekoje tapo Rusijos teritorija. Tik Basrai pavyko sugauti britus.
  Netrukus Saudo Arabija buvo visiškai okupuota rusų kariuomenės. O Vokietijai buvo skirtos didžiulės reparacijos.
  Taip atsirado Rusijos hegemonija Eurazijoje. Kelerius metus didelių karų nebuvo. Rusija ir Didžioji Britanija užbaigė Irano padalijimą, įskaitant jo sudėtį: Rusijos šiaurę ir centrą, pietus - britams. Tada Afganistanas. Taip pat Rusijos šiaurėje ir centre, Didžiosios Britanijos pietuose.
  Carinė imperija tapo galinga, bet Britanija vis dar stipri. Rusai persikėlė per Kiniją, užbaigdami jos užėmimą.
  Viso pasaulio ekonomikos klestėjo... Bet tada 1929 metais prasidėjo Didžioji depresija.
  Rusijos soste viešpatauja caras Aleksejus II. Jis išaugo savo ligą ir yra gana stiprus fiziškai. Naujasis karalius taikos metu valdo šalį, kurioje yra dešimt milijonų karių, ir beveik prarijo Kiniją. Ir ekonomika, kuri per depresiją nukentėjo mažiau nei kitos, ir aplenkė JAV.
  Ir tada Rusijos imperatorius nusprendė susidoroti su Amerika? Kodėl jie už centą atėmė Aliaską iš imperijos? Ar tai sąžininga? Gal tai apiplėšimas?
  Trumpai tariant, visos Rusijos imperatorius Aleksejus II, kuris jau buvo vadinamas didžiuoju 1933 m. sausio 5 d., kaip tik tą dieną, kai buvo nužudytas jo tėvas Nikolajus II, pradėjo naują karą. Žinoma, prieš Ameriką, kuri pasiekė depresijos piką.
  O likusios šalys dar negalėjo kištis į Rusiją. Pavyzdžiui, amerikiečiai apgavo ir turi už tai atsakyti.
  Taip prasidėjo Aliaskos puolimas. Kaip tik tuo metu buvo paleistas rusų inžinierių nutiestas geležinkelis į Čiukotką.
  O rusiški ratai judėjo per sniegą ir sniego pusnis.
  Tarp jų - penkios amžinos merginos: Anastasija, Nataša, Zoja, Augustina ir Svetlana. Juk tai ne paprastos merginos, o Rodnoverio raganos. Ir todėl ne senstantis, o amžinai jaunas ir nemirtingas. O kadangi jos yra burtininkės, tai žiemą, poliarinę naktį ir per laukinį šalną jos kaunasi tik basos ir su bikiniu.
  Šios merginos bėga prie savęs, basomis kojomis meta granatas ir dainuoja:
  - Caras didysis Aleksejus,
  Tu esi išmintingiausias pasaulyje!
  Ir tada Anastasija basa koja meta granatą. Amerikiečiai atskrenda iš tore.
  O mergina rašo iš automato ir šaukia:
  - Rusijos vardu!
  Ir tada Nataša taip pat šaudo, taip pat išmesdama mirties dovaną ir cypia nuogais kojų pirštais:
  - Išsipildyk, puiki svajonė!
  Ir jis taip pat ims ir išdegs dantis.
  Ir tada plikomis kojomis Zoja... Jos kulnai raudoni nuo Aliaskos sniego gniūžčių. Mergina rėkia iš visų jėgų:
  - Juk didžioji Rusija tik laimės!
  Ir skrenda basa koja mesta granata.
  Toliau ateina Augustinas. Jis kulkosvaidžiais sutriuškina jankus, o nuogais kojų pirštais meta granatas.
  Ir taip pat riaumoja:
  - Didysis caras Aleksejus yra Rusijos caras!
  Ir tada Svetlana šaudo... Ir basomis kojomis mėto ir cypia į amerikiečius:
  - Viskas bus puiku!
  Penkios merginos beveik nuogos skuba per Aliaską ir taip daužo amerikiečius. O štai tankai juda: Nikolajus-4, naujas modelis su patranka ir šešiais kulkosvaidžiais. O amerikiečiai kruopščiai nušienauti. O už jų taip pat yra "Alexandra" -3, kurie yra labai galingi ir mirtini. Ir dešimt kulkosvaidžių.
  Ir merginos lenkia visą kariuomenę, ir yra pusnuogės ir gražios. Jie skuba prie savęs ir dainuoja:
  - Vardan šventosios carų Rusijos, visi bus laimingesni - išmintingesni!
  O dabar šlifuoja dar vieną amerikiečių bateriją - basomis kojomis į jį svaidys granatas.
  Vis daugiau Aliaskos užima caro kariuomenė. Apgaudinėti tikrai nėra ko, o tokią teritoriją griebti už dyką.
  O kariai kovoja už save ir gilinasi į priešo gynybą. Ir jie sutriuškina priešą, stipriai sutriuškina!
  Anastasija net riaumoja:
  - Būk mūsų žemė puiki ir švari!
  Ir vėl jis basa koja išmes granatą!
  Tada Nataša davė eilę ir sušnypštė:
  - Taip, mūsų šaunioji Rusija garsi!
  Ir taip pat kaip jis ims ir sumuš priešus.
  Ir skrenda nuogais pirštais užmesta citrina.
  Ir tada Zoja plyšusiu nutraukia amerikiečius ir atsidūsta:
  - Taip, ateitis bus bedlam!
  Ir taip pat paleista basomis merginos kojomis, mirties dovana sprogsta!
  O tada Augustinas šaudys iš kulkosvaidžių. Ir jis nupjaus valą, ir kaip jis girgždės į viršų:
  - Nuo aušros iki sutemų!
  Ir tada agresyvi Svetlana iššauna. Jis taip pat naudoja nuogus kojų pirštus ir aktyviai rašo:
  - Beprotiška imperija yra mūsų!
  Ir vėl, mergaite, susukite priešus! Sveikinimai herojei.
  O kai paimami į nelaisvę amerikiečiai, tenka bučiuoti merginoms ant kelių kulnus. Ir kur jie eis? Bučiuok ir bučiuok. Ir jie vis dar laižo.
  Taigi jie vis tiek nori...
  O kur tu trypsi prieš merginas? Jie leido kareiviams nusirengti ir prievartauti. Taigi raganos norėjo sekso. O malonumas didelis ir pasikrauni energijos. Tapkite magais. Ir tokia super klasė!
  Na, merginos mėgsta žudyti, tai merginos. O vyrus joms patinka prievartauti, tai kaip ragana turi.
  O raganos šaunios merginos. Ir jiems patinka gydytis. Ir jiems tai patinka.
  Carinė kariuomenė jau užėmė Aliaską. Ir ji nesustojo, o įžengė į Kanadą. Kas čia per ceremonija? Kanada formaliai yra britų dominija. Na, jis ne visai laikosi taisyklių, jis leidžia per save amerikiečių karius.
  Taigi yra priežastis streikuoti. O Rusijos laivynui vadovauja Kolchakas. O amerikiečius jis jau išvijo iš Filipinų ir Havajų salų. Ir ten jis užėmė savo bazes.
  Na, jankiai spaudžia jūrą. O laivuose yra tokios gražios merginos. O svarbiausia - kariai beveik nuogi. Ir taip gražu. Jei merginos dėvi šortus, tai apskritai yra puiku!
  Labai smagu matyti tokias merginas. Ir kai jie užgrobia amerikiečių ir kanadiečių laivus ir krato nuogas krūtis. Tai apskritai yra puiku!
  O merginos pliaukštelėjo basomis kojomis į įkaitusius denius, o amerikiečius rėžia kardais.
  Prieš tokias merginas bet kokios priemonės bejėgės. Juk tai merginos, apie kurias svajoja vyrai. O ką padarysi prieš gražuolę, kurios krūtys visiškai nuogos?
  Juk tai tokios merginos, į kurias spoksosi valandų valandas. Ir nenusuk galvos. O kalinius gaudo ir verčia dirbti liežuviais, džiugindami geidulingas įsčias.
  Ir taip gražu ir malonu! Jūs negalite suklysti su šiomis merginomis! Jie nupjaus galvą ir perpjauna visas venas.
  Štai penki bėgimai per Kanadą. Jau balandžio pabaiga ir viskas žydi. O merginos labai gražios. Ir nukirto amerikiečius savo stebuklingais kardais. Ir plikomis kojų pirštais meta diskus.
  Ir jie švilpia sau:
  - Nėra gražesnės Rusijos Tėvynės,
  Kovok už ją ir nebijok...
  Visatoje nėra gražesnės šalies -
  Visa visata yra šviesios Rusijos fakelas!
  Na, merginos, na, supermenai! Ir sumuštus priešus priverčia ant kelių. Ir tada jie priverčia bučiuoti savo nuogus ir dulkėtus padus. Šios merginos yra be galo nuostabios!
  Gegužės pabaigoje Rusijos kariai, užėmę didžiąją Kanados dalį, įžengė į JAV teritoriją. Mūšiai vyko Amerikos teritorijoje.
  O penkios merginos užpuolė amerikiečius, žiauriai jas spausdamos. Nugalėjusios visą batalioną gražuolės pradėjo žaisti su kaliniais. Kai su juo daug linksminosi, jie surengė sau kepsnių vakarėlį.
  Jie valgė šviežią mėsą ir niūniavo patys.
  Pasaulyje yra daug prastų kelių,
  Tarsi iš čigonės plaukų - takų krūva!
  Persekioti plikus - šalin per slenkstį,
  Kaip alkanas vaikas - piktadarys!
  
  Daug šakių, bedugnės, daubos:
  Kaip improvizuotas kiekviename kelyje!
  Tu net nepažįsti draugo ar priešo
  Pasaulis padalintas į pusę!
  
  Berniukas vaikšto šaltyje basas,
  Numalšina alkį sniego gniūžte...
  Bet tu tiki vargšais su maišu,
  Geriau turtingi mėgaukitės gegužės mėnesį!
  
  Dobilas auga, žino visi žemėje
  Kai kiaulpienė pavasarį tampa auksine ...
  Jei esi malonus - pasaka yra visur,
  Tačiau plėšrūnas mano, kad tu esi zuikis!
  
  Žmonės svaido į mus nikelius
  Plyšta gerklė - tai aiškus gailestingumas!
  Stipriausias iš visų mums smūgių iš rankos,
  Norėdami atverti antrą kvėpavimą!
  
  Baigėsi vasara, ateina ruduo
  Jame yra didelis karštis, liepsna ir lietus!
  Matyti, kad Visagalis mums apreiškė,
  Ir menininkas nupiešė pasaulio žemėlapį!
  
  Aš matau beržą karalių suknelėje,
  Auksas, ryškios rubinų spalvos...
  Jei jūs, žmonės, turite gerą širdį.
  Ir tik tada tapsi milžinu!
  
  Vargšai turėjo daug trypti,
  Vėl pūga, dega kiekvienas pirštas...
  Tegul briedis padeda man sušilti,
  Kaip mėlynas pasidarė nušalęs berniukas!
  
  Kodėl niekas neatidarė durų?
  Bet kodėl tu toks išsigandęs...
  Vargšas vaikas sustingo po sniegu ...
  Tikiu, kad angelai išvaikys pūgas!
  
  Cherubimas nuves jus į rojų
  Pats Jėzus priims su švelnumu glėbyje!
  Taip bus, tikėk amžina vaiko laime,
  Juk Dievas dėl jo nuėjo į kryžių!
  Merginos dainavo, valgė ir vėl į mūšį. Jie yra tokio plieninio slenksčio kariai.
  Ir sunaikinti amerikiečius. Mesti basas kojas ir diskus bei granatas.
  Jau birželio pabaiga ir Rusijos kariuomenė apsupo Filadelfiją. Jau trečdalį žemyninės JAV dalies kontroliuoja Rusijos carinė armija.
  Ir jau daugelyje miestų plevėsuoja Rusijos imperijos vėliavos. O gražių carinės armijos merginų batalionai kaunasi!
  O merginos tikrai tokios nuostabios ir greitos. Ir vėl jie įveikė visus savo priešininkus. Ir amerikiečiai krenta.
  Ir čia pasirodo bakas: "Aleksandras"-4 yra naujausias! Ir prieš jį priešininkai paima jį po skydeliu. O į tanką eina ir merginos: Elizabeth, Catherine, Elena, Aurora. Ir jie spardo amerikiečiams į ragus.
  Kaip jie šaudo, kaip įvaro juos į karstą! Jokiam kovotojui neatrodys pakankamai!
  Tiesiog pakelk rankas ir pasiduok!
  O merginos priešus sutriuškina vikšrais. Ir Elžbietos tankas juda...
  O po juo tarsi masė kraujo, mėsos, kaulų.
  O merginos žengia ant savęs, sutriuškina priešininkus ir dainuoja:
  - Caras išmintingai valdo Rusiją,
  Leidžia dekretus, teisia tarnus...
  Sostas netoleruoja šurmulio ir lojimo,
  Ir ne būdas numalšinti išgąstį!
  Taip merginos juda mūšyje. Ir jų kovos entuziazmas, tai ne kaip kirviu iš po suolo!
  Elžbieta išreiškė įniršį:
  - Už Rusijos sostą!
  Ir kaip šaudo! Ir išklok kalną lavonų!
  Štai merginos, kurios nenori sustoti. Ir jie sumušė savo priešus ir sutriuškina JAV.
  O dabar carinė kariuomenė vadovauja kalinių kolonai. Tos rankos už kaklo ir nuleido galvas.
  Tuo tarpu Hitleris atėjo į valdžią Vokietijoje. Tačiau jis vis dar per silpnas, kad keltų rimtą pavojų Rusijai. Rimtesnė grėsmė - Musolinio Italija. Tačiau su tokiu monstru kaip Rusija ji nedrįs stoti į karą.
  Taigi kol kas Rusijos kariuomenė perima Ameriką ir Kanados likučius.
  Merginos basos ir vilkinčios bikinius vairuoja kovinį tanką. Jie yra labai baisūs ir stiprūs.
  Elizabeth apibendrino:
  - Kas su kuo pas mus ateis, nuo to mirs!
  Elena patvirtino:
  - Būtinai!
  Ir nusiuntė apvalkalą į amerikietišką bateriją. Tokia mergina su sūpynėmis.
  Ir tada yra Aurora, kuri išmeta sviedinį ir kalba:
  - Aš noriu gyventi dėl Rusijos!
  Ir pataikė kitą amerikietį. Tai tikrai merginos, už kurias užklups bet kuris agresorius.
  O Didžioji Britanija, nepaisant Kanados užėmimo, nedrįsta stoti į karą su Rusija - supranta, kad ši imperija jai per kieta. O jei jis įeis, tai rusai tikrai atims ir nesunkiai visas JAV kolonijas. Taigi geriau nesipykti su Rusija, kur valdo Aleksejus II!
  Karalius tapo visiškai sveikas ir pasirodė esąs puikus užkariautojas.
  Ir taip Filadelfija krito... O liepos viduryje Rusijos tankai jau artėjo prie Vašingtono.
  Elžbieta taip pat yra ragana, kovojo nuo Aleksandro II laikų Rusijos ir Turkijos karo. Ir ši mergina su svarbia išvaizda sako:
  - Ant to, kas stovėjo Rus'!
  Elena šaudė į amerikietišką primityvų tanką ir atsakė:
  - Apie Rusijos karių narsumą!
  Cool Aurora patvirtino:
  - Taip, būtent apie tai! Be to, dėl nepaprastos herojiškos užnugario drąsos ir organizuotumo!
  Jekaterina karštai atsakė:
  - Šlovė Rusijos didvyriams! Šlovė carui Aleksejui!
  Ir vėl mergina labai taikliai šaudė į priešą.
  Kariai yra nepakartojami!
  Ir vėl jie atleidžia dėl visų savo gražių narių. Taip, tikrai galima sakyti, kad tokios merginos veda carinę Rusiją į pergalę.
  Juose gegužės saulė ir meilės aušra.
  Ir kai jie basomis kojomis spaudžia pedalus, tai yra visiškai gražu.
  Tokios merginos labai nori mylėti ir glamonėti! Jie yra tiesiog spinduliuojanti vilties saulė. Ir jie turi poezijos ir drąsos muzikos ir lyrinių stygų vaizduose.
  Čia amerikietiška baterija pasidavė. O merginos privertė JAV karius bučiuoti net ne savo kojas, o basų pėdų pėdsakus ant grindinio. O vyrai nieko nedarė - kur jiems nuo to pabėgti?
  O kariai elgėsi drąsiau ir šviesiau.
  Neužsnūdo ir Anastasija bei jos partneriai. Kaip šaudyti, kaip išbėgti. Ir nukirto amerikiečius kardais. Juk ji tiesiog putojanti mergina ir paleidžiama su puse apsisukimo.
  Tačiau amerikiečiai elgėsi blogai. Jie pagavo rusų žvalgybos berniuką ir pradėjo jį kankinti. Nurengė, pririšo prie medžio ir deglu sudegino nuogą paauglės kūną.
  Berniukas bandė sulaikyti dejones. Bet pabaigoje jis rėkė... Berniukas smarkiai apdegė.
  Merginos atsakė akis už akį. O budelius apipylė benzinu ir padegė. Taip, Rusijos gražuolės yra baisios savo pykčiu. Ir neerzink Rusijos meškos.
  Danguje taip pat vyksta mūšiai. Du rusų lakūnai: Albina ir Alvina visus sutriuškina ir išnaikina. Jie turi labai galingus lėktuvus. Su orlaivių patrankomis, galinčiomis vienu smūgiu numušti amerikietį. Ir šie kariai tikrai kažką panašaus rodo. Ko nepasakyti pasakoje, neaprašyti tušinuku.
  Albina duoda posūkį, ir numušama keliolika amerikiečių lėktuvų. Karys taip pat beveik nuogas tik su kelnaitėmis, cypia:
  - Tebūna carinė Rusija!
  Ir kulia visus kovotojus iš eilės. Štai mergina.
  Ir Alvina nėra prastesnė. Ir vienu metu numuša keliolika lėktuvų. Susmulkino juos ir dainavo:
  - Iki didžiausių tostų!
  Ir taip pat kaip sušikta! Ši mergina nedaro kvailų dalykų! Tai yra kovos už visas kovas.
  Beje, siekdamas pagreitinti Kinijos ir kitų Rusijai pavaldžių žemių virškinimą, jaunasis caras Aleksejus Rusijoje įvedė poligamiją! Ir tai yra stiprus žingsnis! Dabar rusų kariai ima kines į žmonas ir pagimdo gražius baltus vaikus!
  Štai Albina šypsodamasi pastebėjo:
  - O kodėl vyras gali turėti keturias žmonas, o moteris negali turėti keturių vyrų?
  Ir numuša kitą amerikiečių lėktuvą.
  Alvina logiškai atsako:
  - Nes moteriai tiek daug parazitų išmaitinti sunkiau!
  Ir abi merginos juokiasi. Jos tokios nuostabios ir nuostabios gražuolės.
  Ir nuvalykite dangų nuo amerikiečių lėktuvų.
  Jau dabar dalis Rusijos carinės armijos supa Niujorką. Privertė amerikiečius išeiti ir pasiduoti. Merginos labai linksmos ir laimingos.
  Tankas "Aleksandras" -4 sunaikino amerikiečių bateriją. Jis padaugino daugybę lavonų.
  Elžbieta sumurmėjo dantimis:
  - Mes esame kariai, kurie puikiai tarnauja carui ir Tėvynei!
  Elena šaudė į priešą ir išleido:
  - Greitai bus rusiškas auksinis rublis!
  Ir mergina juokiasi!
  Ir jos dantys perliniai. Ir tada Aurora taip pat prapliupo juoktis. Merginos beprotiškai susijaudinusios, o jų grožis toks, kad žodžiais neapsakoma.
  Ir jie priverčia pasiduoti Vašingtono garnizoną!
  Kariai yra tokie nenugalimi! O jų bako atsiskyrimas sutraiškys net keptuvę.
  Merginos kovoja už save ir dainuoja;
  Rusijos žemė garsi,
  Komunizmas valdo pasaulį...
  Auksu išbarstyti laukai
  Eikime tiesiai aukštyn, o ne žemyn!
  
  Mūsų širdys dega už tėvynę,
  Mes esame merginos - nėra gražesnės visatos ...
  Mes kovosime su savo priešais iki galo
  Mūsų tikėjimas pakils Rodnoveryje!
  
  Stipresnis už visus raudonuosius pasaulyje, Rus',
  Ji šviečia kaip saulė visatoje...
  Tu kovok už ją ir nebijok,
  Tegul suaugusieji ir vaikai būna šlovėje!
  
  Rusija yra didžiausia iš šalių
  Kai Tėvynę valdo Leshka ...
  Toks likimas skirtas sovietų žmonėms,
  Tegul mūsų herojus būna patyręs mūšyje!
  
  Tėvynėje bet kuris herojus dabar yra,
  Galiu padaryti Tėvynę gražesnę...
  Vardan mūsų šventos motinos,
  Neribota Rusijos Rusijos pusė!
  
  Mes padarysime visus, kurie yra tironai,
  Šalyje nebus diktatūros...
  Tegul milijonai šalių pasiduoda
  Ir nužudykime prezidentą Rooseveltą!
  
  Tegul karaliauja siautėjantis drakonas
  Jis mano, kad gali sudeginti Rusiją...
  Bet naciai laukia įnirtingo pralaimėjimo,
  Kadangi riteris žino, jis yra gana visagalis!
  
  Mes niekada nepasiduosime Fritzui,
  Rusai ir kinai neįveiks...
  Virš mūsų šviečia ryški žvaigždė
  Velykoms dažome velykinius pyragus ir kiaušinius!
  
  Galite pasiekti daug kovotojų,
  Kažkas, kas nebūna blogiau...
  Mūsų išdidūs tėvai didžiuojasi mumis,
  Nes kuriame vietą rojuje!
  
  Basos merginos laksto per sniegą
  Jie nežino baimės ir priekaištų ...
  Aš esu basas komjaunimo narys,
  Nes nėra kliūčių ir nėra termino!
  
  Taigi niekada nepasiduokime merginoms
  Nelenkkime galvų po kirviais...
  Kai Tėvynę užklumpa bėda,
  Trypkime jį basomis kojomis!
  
  Mylėk seseris, tu esi kardo priežastis,
  O Aleksejus - gerbk Jėzų ...
  Nereikia pjaustyti kovotojų iš peties,
  Jei jums tiesiog reikia bėgioti basomis!
  
  
  Mes, merginos, esame didžiulė minia,
  Mėgstame kovoti ir nesitraukiame...
  Nors vaikščiojimas kartais yra niekingas gandas,
  Pergalė bus švytinčią gegužę!
  
  Ir tikėk, kad komunizmas ateis su svajone,
  Ir žemėje nebus pinigų galios ...
  Mes pateikiame likimui grubią sąskaitą,
  Be jokio smurto ir tinginystės!
  
  Trumpai tariant, mes greitai skrisime į žvaigždes,
  Ir mes iškelsime Rusijos vėliavą virš visatos ...
  Išskleiskite sparnus, raudonasis cherube,
  Šeimos vardu - Rusijos Viešpats!
  Merginoms dainuojant, beveik visi amerikiečiai jau buvo nužudyti, o Vašingtono garnizonas pradėjo mėtyti baltas vėliavas.
  Merginos iššoko iš rezervuaro ir pradėjo šokti, aptaškydamos plikomis, iškaltomis kojomis per balas. O jų plaukų karčius išpūtė vėjas. Jos merginos yra tokios nuostabios gražuolės.
  Šiuo metu jie surengė vakarėlį Amerikos sostinės užėmimo proga. Šašlykinė, gerti vyną.
  Merginos tuo pačiu skaniai valgo. Ir jie švilpia visokias dainas. Tokie yra nuostabūs kariai, apie juos galima sakyti - supermenai su kelnaitėmis.
  O rusų kareiviai bučiuojasi į kelius ir kojas. O merginos trypčioja ir verkšlena iš orgazmo.
  O jie cypia ir šokinėja. Jie turi tokį jaudulį ir protingą grožį, žavintį galią.
  Tačiau kariai mylėjosi ir su juodaodžiais belaisviais, ir tai patiko abiem pusėms.
  Tačiau dabar atostogos baigėsi ir rusų tankai vėl juda į pietus. Niujorkas irgi krito...
  Amerikiečiai traukiasi. Parduodama milijonais. Ruzveltas bėga. Dabar kalbame apie pasidavimą. Rusų tauta demonstruoja savo didybę.
  Ypač gražios merginos šviesiais ir raudonais plaukais.
  O belaisvius stato ant kelių, ir jiems labai malonu, kai merginos iš čiupinėjimo ir plikomis kojų pirštais griebia jų nosį ir vyrišką tobulumą.
  Rusijos armijos kariai tikrai nenugalimi!
  O štai kova dėl Atlantos.
  Pirmą kartą "Alexandra" -4 merginos mato didžiulį amerikietišką tanką "Vašingtonas". Mašina, sverianti šimtą septyniasdešimt tonų, ant vikšrų. Kas su tokia kova būtų dvigubai garbinga.
  O merginos šaudo iš toli ir pataiko su priekiniais šarvais. O storas metalo sluoksnis atlaiko.
  Elžbieta piktai sako:
  - Taip, mes patekome į bėdą!
  Elena paguodai pažymėjo:
  - Bet priešas mūsų nepaims!
  Ir ji taip pat pasiuntė sviedinį į priešą.
  Ir tada Aurora tarsi šaudo. Ir labai tiksliai pataiko į taikinį. Ir apverskite priešą.
  Ir ji patikrino:
  - Aš esu sunkiausias varžovas!
  Tikrai pataikė į amerikietiško tanko vamzdį. O dabar banditas gali pataikyti tik aštuoniolika savo kulkosvaidžių. Ir "Aleksandras" -4 kaip skubėti į priešą. Ir kaip ima greitėti, barška vikšrai.
  Niekas niekada nesustabdys tokio milžino.
  Jo sportinė galia yra nepakartojama.
  Catherine dainavo:
  - Akrobatika, mano mirtina įgula!
  Ir taip pat kaip jis ims ir trenks priešui.
  O merginos čia veržlios.
  Galiausiai amerikietis nukentėjo į šoną. O milžiniškas tankas užsiliepsnojo ir jo sviediniai pradėjo sprogti.
  Ir kaip kovos rinkinys susprogs! Ir šarvai ir visa kita nukris ...
  O merginos choru sušuko:
  - Už rusišką būdą!
  Ir juokiasi, atidengdami dantis!
  Štai ateina Atlanta. O 1933 metų rugsėjo 7 dieną Amerikos kariuomenės likučiai kapituliavo. Ir baigėsi kitas karas, pergalingas Rusijai. Ir kaip tai tikrai nuostabu!
  Po pergalės carinė imperija surengė referendumus JAV ir Kanados teritorijoje dėl prisijungimo prie carinės Rusijos imperijos. Ir karališkoji šalis išsiplėtė. Apskritai gerai, kai valdo autokratija ir absoliuti monarchija. Prieš karalių visi lygūs ir nėra pokalbių parduotuvės - parlamento.
  O carinė Rusija yra stipri ir stabili imperija - unikali savo esme.
  Tuo tarpu Vokietijoje sustiprėjo nacių režimas, nulėmęs kursą Vermachto ir stiprios kariuomenės kūrimui. Tiesa, Hitleris nuolat pabrėždavo savo draugiškumą carinei Rusijai, nors ji nuo Vokietijos atkirto daugiausiai teritorijų.
  Bet čia buvo, davė, sudarė karinį aljansą: Italija, Vokietija ir Rusija. Maža to, caras Aleksejus sutiko su Austrijos prijungimu prie Trečiojo Reicho.
  Kadangi Britanija ir Prancūzija susilpnėjo ekonomiškai, caro valdžia rimtai žiūrėjo į Prancūzijos, Didžiosios Britanijos ir Olandijos kolonijas. Grynai karine prasme Rusijos kariuomenė tapo gausiausia - taikos metu dvidešimt milijonų. Ir daugybė geriausių pasaulyje tankų, sraigtasparnių ir net reaktyvinių lėktuvų. Rusijos laivynas taip pat buvo stipresnis ir gausesnis nei britų, nes susilpnėjusi Anglija negalėjo konkuruoti su ekonomiškai galingiausia carine imperija.
  Taigi dabar didysis imperatorius Aleksejus norėjo atimti visas savo vakarykščių sąjungininkų kolonijas.
  Ir ką? Pasiims!
  1940 metų gegužės 15 dieną prasidėjo Antrasis pasaulinis karas. Carinė Rusija perkėlė kariuomenę į pietus nuo Irano, Indijos, Indokinijos, Egipto. Ir vermachtas užpuolė Prancūziją, Belgiją ir Olandiją. Italija anksčiau buvo užėmusi Etiopiją, užpuolė britų Somalį ir perkėlė pulkus į pietų Prancūziją.
  Štai Irano pietuose juda raganų merginos. Anastasija ir keturi jos draugai.
  Merginos kaip visada jaunos ir basos. Metai bėga, o gražuolės tik žydi ir nė vienos raukšlės ar įtrūkimo ant odos ir nė lašo riebalų ant išlietų kūnų.
  Taigi jie pradeda naikinti britų kolonijines kariuomenes ir tai daro su dideliu entuziazmu.
  Anastasija, basa koja mėtydama granatą į persus, riaumoja:
  - Neišmatuojamos galios kariai!
  Nataša taip pat paleidžia kulkosvaidžio pliūpsnį, plika pirštais prideda granatą ir šaukia:
  Ir mes niekada nepasiduosime!
  Tada Zoja šaudo, taip pat šienauja anglus ir persus ir šaukia:
  - Valdykime!
  Ir tada yra Aurora, kaip trenksmas, ji basa koja ištepa priešą ir išduoda:
  - Mūsų pajėgų kilimas!
  Ir vėl švilpauti!
  O tada Svetlana, kaip duoda, ir smūgiuoja iš kulkosvaidžio. Ir taip pat plikomis kojų pirštais jis pasiųs granatą į priešą.
  Ir šaukti:
  - Už rafinuotas manieras!
  O Egipte merginos iš Elizabeth įgulos veržiasi tanku. Jis yra naujausiame sunkiajame tanke "Aleksandras" -6. Mašina žemo silueto ir sveria šešiasdešimt penkias tonas. Ir jis šaudo su bombonešiu. Labiau tinka kovai su priešo įtvirtinimais.
  Didžiosios Britanijos tankų parkas yra gana silpnas. O geriausias automobilis "Matilda" -2. Bet "Nikolajus" -7 kovoja su ja.
  Jis turi puikų prieštankinį ginklą. Tai pataiko iš toli.
  Merginos elgiasi greitai ir gudriai. O jų tankas šliaužia per dykumą. Ir pats nusišauna. O bombos paleidiklis burzgia labai intensyviai.
  Merginos juokiasi ir čiulba:
  - Labai gerai soste! Mes supermenai!
  Ir vėl jie šaudys ir sudaužys dar vieną bunkerį, arba įtvirtintą Britanijos tašką.
  Britai pasiduoda ir pasiduoda...
  Prieš merginas jau iškyla Egipto piramidės. Jie pamato juos ir mirksi. Ar tikrai įmanoma sustabdyti tokias gražuoles?
  Tačiau danguje Albina ir Alvina kovoja dėl Viduržemio jūros. Jie taip pat apnuogino perlinius dantis. Ir jie švilpia dainas. Šios merginos turi kovinę seriją.
  Tačiau kariai pasiryžę kovoti kaip visada su tomis pačiomis kelnaitėmis ir nuoga krūtine.
  Ir jie parodo savo kolosalią kovinę klasę. Jie šaudo į save ir šaudo iš oro patrankų. Ir todėl merginų niekas negali sustabdyti. Tačiau mūšis tęsiasi, o britai bėga nuo gražuolių. Nestabdykite tokių agresyvių žmonių.
  O merginos vienu sprogimu numuša keliolika lėktuvų ir juokiasi iš savęs.
  Čia jie skraido ir skrenda. Ir šaudymas nesiliauja.
  Albina juokdamasi sušunka:
  - Aš visada nenugalimas!
  Alvina, toliau šaudydama, priduria:
  - Po Petro vėliava!
  Kariai šokinėja ir tuo pačiu numuša priešą.
  Britų ir vietinių kalinių kolonos jau važinėjamos per Egiptą.
  Caro kariuomenė yra daug stipresnė, ir ji nugali kolonijines, neturinčias kovinės dvasios.
  Aleksandrija krito. Ir tai labai paprasta. O dabar rusų kariai susitinka su italais.
  bendras paradas. Fejerverkai, spalvingos procesijos. Ir audringos atsidavimo bei draugystės išraiškos.
  Italai taip pat mėgsta. Ypač kai rusų merginos basos bėgioja per karštą dykumą...
  O kitoje vietoje Alenka su savo mergvakarių pulku įžengė į Delį. Jaučiasi, kad sepojai nenori kautis su rusų pulkais. Ir kad britų kolonijinė valdžia buvo nugalėta šioje Indijos teritorijoje.
  Rusų kareivius apsupa ir su gėlėmis sveikina daug juodų merginų.
  Kaip čia viskas gražu. Ir daug gėlių. Ir viskas vyksta gana gražiai ir dekoruotai.
  Rusijos kariai jau artėja prie Bombėjaus ir be didesnio pasipriešinimo jį užima.
  Alenka labai aktyvi ir grubi. Ji nuogais kojų pirštais mėto granatas ir cypia:
  - Aš tiesiog supermenas su bikiniu!
  O kaip gera merginoms bėgioti pusnuogėms ir su bikiniu. Jie atrodo taip puikiai.
  Kolonijose britų pasipriešinimas silpnas. Vietos kariai negali duoti įnirtingos kovos.
  Tuo tarpu vokiečiai sėkmingai juda į priekį. Pirmiausia jie suviliojo britus į Belgiją. Ir tada su metimu per Ardėnų kalnus jie sugebėjo atkirsti anglų ir prancūzų dalinius. Taip iškovota įspūdinga pergalė.
  Ir Belgija paimama į nelaisvę. O birželio 22 d., užėmus Paryžių, kapituliavo Prancūzija, o kiek anksčiau - Olandija. Taip iškovota įspūdinga pergalė. O vokiečiai pastebimai didžiavosi. Rusijos kariuomenė užėmė Indiją ir Irano pietus, Birmą ir Bangladešą. Kaip ir visa Indokinija.
  Priešas aiškiai pralaimėjo. O vokiečiai įsiveržė į Ispaniją ir Portugaliją.
  Rusijos kariuomenė buvo kaip Pietų Afrika. Jiems trukdė ne tiek Didžiosios Britanijos pasipriešinimas, kiek susisiekimo ir tiekimo linijų tempimas. Taip pat kelių trūkumas Afrikoje ir neįveikiamos džiunglės.
  Bet carinė kariuomenė vis tiek viską išgyveno. Ir judėjo kaip titaninė čiuožykla. O priešas vis dažniau pasidavė ir puolė ant kelių.
  Merginų pulkai, kaip taisyklė, judėdavo basomis ir versdavo kalinius bučiuoti kojas. Kartais merginos leisdavo belaisviams bučinius į krūtis.
  Bet tada Anastasija, Nataška, Zoja, Augustina, Svetlana pateko į Australiją. Žygiavimas į sostinę Sidnėjų. Ir jie dainuoja:
  - Rusija, kur visi turi daug žmonų,
  Kur leidžiamas gražus skambutis...
  Kur bet kuris žmogus yra kaip brolis,
  Mūsų simbolis, mūsų simbolis - Kolovratas!
  Ir vėl basomis kojomis mėto granatas - blaško britus ir vietinius.
  Anastasija kardu nukirto Didžiosios Britanijos generolui galvą ir čiulbėjo:
  - Tėvynės šlovei!
  Ir Nataša, metusi basa koja, perskėlė baką. Ir dainuoti:
  - Šauk Ruso Svarogo vardas!
  O merginos juda, Zoja paleidžia iš kulkosvaidžio, nuleidžia anglus ir cypia:
  - Už naują rusišką užsakymą!
  Štai merginos! Jie mėgsta žudyti! Ir jie nesustos! O gražuolių veidai spindi!
  O štai Augustinas - kaip šaudymas. Kaip jis pjauna anglus ir cypia:
  - Už duotą Rus' Strypą!
  O už nagų ir Svetlana. Ir basa koja meta mirtiną ir mirtiną granatą.
  Ir taip pat girgžda:
  - Mano didžioji Rusija!
  Ir vėl duoda eilę... Pjauna vokiečius, žudo juos be jokių ceremonijų.
  Dabar Sidnėjus pasiduoda be kovos. Ir jie išsineša piliečius ir karinius raktus. Ir jie paskelbia carą Aleksejų savo karaliumi ir imperatoriumi.
  Šis žemynas taip pat pasiduoda...
  O Rusijos laivai nusileidžia Naujojoje Zelandijoje. Tuo pačiu metu į Pretoriją įplaukia lengvieji tankai "Petras" -8. Ir Pietų Afrika taip pat krenta. Madagaskare išsilaipino basų merginų batalionas.
  O labai gražios merginos plikomis kojomis meta granatas ir nusileidžia prieš priešą. Madagaskaro krioklys. O didžiąją Afrikos dalį užkariavo rusų kareiviai.
  Carinė Rusija ir Trečiasis Reichas bei Italija vos nelaimėjo. Tačiau liko tik Didžioji Britanija ir Airija. Ir atėjo ruduo, o paskui žiema. Vokiečiai ir rusų lėktuvai bombardavo britus, pavertė jų miestus griuvėsiais. Tačiau Čerčilis atkakliai atsisakė kapituliuoti.
  1941 m. gegužės mėn. įvyko desantinis nusileidimas. Pirmosios nusileido basos merginos iš Tigres divizijos. Ir tegul jie sunaikina anglų kariuomenę. Ir mesti juos basų kojų pirštais.
  Britus bombardavo pusnuogės merginos tik su kelnaitėmis ir drebančiomis krūtimis. Ir buvo tikrai puiku.
  O tankai "Petras", "Nikolajus", "Aleksandras", "Ivanas" kovojo, kurie tiesiogine prasme sutriuškino priešininkus.
  O štai naujausias tankas "Alesya" -1 piramidės formos. Kuris turi racionalius pasvirimo kampus iš visų pusių ir pro jį neprasiversite.
  Jame atsigulusi Elizabeta ir jos merginų komanda įsikūrė kone nuoga tik kelnaitės.
  Keturios gražios moterys karės, beveik nuogos, šaudo į anglų patrankas, ir jos tiesiogine prasme numušamos į ugnį. O merginos šaudo ir pripildo jas švino iš kulkosvaidžių. Ir šimtai anglų krenta į save.
  O kovojančios gražuolės nupjaus priešą ir paleis savo tanką tiesiogine to žodžio prasme virš lavonų. O žuvusių anglų kilimai nusidriekė. O merginos važiuoja tanku. Jie neša Matildą ir Čerčilius pas save. Paskutinis tankas gali tik subraižyti carinės armijos automobilį.
  Ir viena Rusijos pergalė seka kitą. Ir vokiečiai ateina. Tačiau jų tankai T-3 ir T-4 yra tokie silpni, palyginti su rusiškomis transporto priemonėmis. Ir dar mažas primityvus. Ir aukšti... Ir carinės armijos tankai tupi. Ir pati meškerė, nekreipdama dėmesio į šūvius.
  Štai britai ir išmeta baltas vėliavas. Keli tūkstančiai atrinktų Rusijos tankų nusileido per pirmąsias valandas, tiesiogine prasme sulaužydami gynybą.
  Anastasija gavo kulką į nuogą kulną ir nusijuokė:
  - Masažuotojas!
  Tada ji apnuogintais kojų pirštais sugriebė generolui už nosies ir užmetė jį ant savęs. Jis nuskrido ir svirduliavo pilvu ant durtuvų. Ir tiek daug kraujo buvo pralieta.
  Anastasija rėkė širdį veriančiai:
  - Šlovė carui Aleksejui!
  Nataša taip pat, kaip ji judins priešininko blauzdą ir kaip riaumoja:
  - Už naują slavišką tvarką!
  Ir pajudins priešo galvą. Ir sulaužyti jam kaukolę. Ir šaukti:
  - Šaunios merginos, laisvės gerbėjos - kovojame už naują tvarką!
  O tada Zoja jau šaudo iš karto iš dviejų kulkosvaidžių, o basomis kojomis mėto žirnius su sprogmenimis.
  Ir pirmuoju numeriu eina britams. Ir gavę migloto Albiono imperijos kovotojai meta ginklus ir tiesiai į nelaisvę.
  Čia ateina Aurora. Ginklu sutriuškina priešą. Ji turi specialų kulkosvaidį su traserinėmis kulkomis. Jis daužo anglus kaip nunchuckų gabalas.
  O štai Svetlana šaudo. Ir sutriuškina priešą.
  Jis šaudo mirtina mase... Ir atidengia dantis.
  Ir riaumoja jo plaučiais:
  - Aš esu moteris, o tai apskritai yra tikra super!
  O jis pašoka ir basa koja meta granatą. Ir jis suskils į visas dalis ir fragmentus.
  Ir šaukti:
  - Aš nuoga krūtine Supermenas!
  O dabar merginos žengia į priekį... Vis gilyn jos patenka į Didžiosios Britanijos teritoriją.
  Olegas Rybačenko ne vyresnio nei vienuolikos metų berniuko kūne, bet su majoro epauletais, nors pats basas ir su šortais, šienauja britus. Ir elgiasi su pašėlusiu įniršiu.
  Veda ugnį ir dainuoja:
  - Išgyvename aušrą ir aukščiausią spalvą.
  O su juo - mergina Margarita, kuri taip ir netapo pilnamete. Jai gerai, kad bent jau netapo senute!
  Ir tai daug blogiau nei būti mergina!
  Apsupkite Londoną. O dabar grasina paimti. Ir priešų masė pasiduoda. Tik karaliaus sargybiniai nepasiduoda sau ir nepasiduoda. Tačiau jie negailestingai naikinami. Ir jie veda visišką, nežmonišką naikinimą. Tai yra visiškas sunaikinimas, kuris vyksta. O mašinos labai aktyvios.
  O danguje Albina ir Alvina renka sąskaitas. Mergina jau yra gavusi visus septynis Šv.Jurgio kryžiaus laipsnius. Pirmas laipsnis: Jurgio kryžius, antrasis - Šv.Jurgio su lanku! Trečias - auksinis kryžius. Ketvirtasis - auksinis kryžius su lanku. Penktasis - auksinis kryžius su deimantais. Šeštasis - auksinis kryžius su deimantais ir lanku. O septintoji - auksinio kryžiaus žvaigždė lanke ir deimantais!
  Šios merginos per vieną kovą numušė penkiasdešimt automobilių ir dainuoja sau:
  - Mes tokios gražuolės, kurios tiesiog super ir hiper, ir apskritai nuostabios gražuolės!
  Ir mirkteli ilčių šypsena.
  Tai merginos - Albina ir Alvina... Ir joms patinka prievartauti vyrus. Ir jie patys neprieštarauja dirbti liežuviais, kai mato patrauklų vyrišką tobulumą.
  O tos merginos tėra geismo, meilės ir aistros įsikūnijimas!
  Kaip jiems patinka pulsuojantys nefrito strypai.
  Aukštos klasės kariai...
  Štai Čerčilis bėga iš apsupto Londono. Taigi jie stipriai trenkė jam į ragus.
  Ir nutempė kojas, nuskubėjo į Braziliją... Tačiau Londono garnizonas kapituliavo. Ir rusų kariuomenė užėmė Airiją beveik be pasipriešinimo. Britai jau pasidavė būgnų plakimui ...
  Antrasis pasaulinis karas baigėsi per metus ašies galių pergale. Didžioji Afrikos dalis yra rusiška. Tačiau ir Vokietija, ir Italija sugebėjo kažką patraukti.
  Be to, Trečiasis Reichas taip pat apėmė Ispaniją ir Portugaliją.
  O Didžiojoje Britanijoje karaliavo Rusijos pajėgos ir caras Aleksejus taip pat tapo britų monarchu. Rusija taip pat beveik be pasipriešinimo okupavo Švediją, o Vokietija - Norvegiją, o dar anksčiau - Daniją.
  Hitleris užėmė didelę Europos dalį. Sukūrus tokį subjektą kaip Trečiasis Reichas su protektoratu. O Rusija atkūrė imperiją ir įtraukė ją į savo sudėtį.
  Susidarė laikinai trapi taikos situacija. Kuris truko kol kas.
  Carinė Rusija ir Vokietija suvirškino savo įsigijimus. Įkurtos kolonijos.
  Caras Aleksejus buvo dar gana jaunas ir negalėjo skubėti užkariauti viso pasaulio.
  Tačiau Hitleris kažkodėl negalėjo atsispirti. Jam atrodė, kad Afrikoje gavo per mažai žemės, kad Rusija per didelė. Ir kartu su sūnumi Musolinio jaunesniuoju jie pradėjo karą prieš Rusiją. Mūšiai prasidėjo 1955 m. balandžio 20 d., fiurerio penkiasdešimtojo ir šeštojo gimtadienio dieną.
  Vokiečiai karui su carine Rusija sukūrė visą seriją tankų ir, matyt, tuo labai tikėjosi.
  Panther-5 tapo pagrindiniu tanku, skirtu karui su Rusija.
  Šis automobilis, sveriantis 75 tonas, buvo kietas.
  Ir apskritai 128 milimetrų pistoletas 100EL yra tikrai triuškinantis galia. Ir jei jis muša, tada net carinės kariuomenės nepakaks.
  Ir yra dar galingesnis tankas: "Tiger" -5, kuris yra dar stipriau šarvuotas. Ir sveria šimtą tonų!
  O Rusijoje pagrindinis bakas "Aleksey" -4 sveria tik penkiasdešimt tonų, o pistoletas - tik 105 mm kalibro. Bet daug tobulesnis, piramidinis ir su 1800 arklio galių dujų turbininiu varikliu, tai yra labai mobilus.
  Vokietis yra masyvesnis ir galingesnis. Ypač baisūs "Liūtai" -5, sveriantys du šimtus tonų. Tačiau tai per daug nepadidina Hitlerio galimybių. Taigi itin sunkūs tankai yra per brangūs ir sunkiai transportuojami. Nors yra tam tikrų naudojimo ir taikymo pranašumų.
  Bet kokiu atveju Hitleris neatlaikė ir puolė į carinę Rusiją. Ir užvirė muštynės.
  Galingi įtvirtinti Rusijos kariuomenės būriai sustabdė priešo veržimąsi. Ir vokiečiai įstrigo. O carinė kariuomenė pradėjo puolimą Afrikoje, kur turėjo daug daugiau pajėgų. O italai pajuto pirmuosius smūgius. Jų kariuomenė yra per silpna ir žemos disciplinos, su daug labiau atsilikusia technika, kad galėtų pasipriešinti Rusijai.
  Po trijų savaičių kovų caro kariuomenė išvijo italus iš Somalio ir Etiopijos.
  Gerbiamos merginos Anastasija, Nataša, Zoja, Augustina, Svetlana. Jie vis dar tokie pat jauni, kaip ir prieš penkiasdešimt metų, kai kovojo su Japonija. Aleksejus Tsaras jau turi anūkų, o mergaitės vis dar kurtos, kietos, agresyvios ir drąsios.
  Ir penkiasdešimt karo metų mergaitės liko jaunos. Ir jie neturi nei vienos raukšlės ir nė vieno įtrūkimo ant odos. Jie tokie gražūs ir švieži kaip gėlės.
  O Olegas Rybačenko ir jo partnerė Margarita dar vaikai - jie visai nesubrendo. Bent jau išoriškai. Bet jie bėga greičiau nei gepardai. Ir nei durtuvas, nei kulka jų neatima.
  Šie vaikai labai mėgsta mėtyti aštrius diskus basomis kojomis. Jie yra puikūs kovotojai!
  Ir bet kokia galia bus priklaupta ant kelių!
  Anastasija, Nataša, Zoja, Augustinas, Svetlana taip pat kovojo su turkais, vadovaujant Aleksandrui II. Ir taip jiems daugiau nei šimtas metų. Bet jie sensta ne dėl raganų. Ir kadangi jie nemirtingi, Rodnoverie galioje.
  O caro atstovai Etiopijoje bėga pas save, o italai jau kapoja.
  Ir vėl priverčia bučiuoti basas kojas. Ir mergaitės, žinoma, yra neapsakomo grožio, o jų sieloje yra karšta aistra. Jų negalima sumenkinti. Jie atrodo kaip šalies didybė. Ir jie laimi su didele garantija.
  Rusijos carinė imperija daugiausia yra žemyninė ir būdinga tik rusų tautai. Rusų tauta, susimaišiusi iš daugybės tautų ir lydymosi katilo tipo Rusija, gali praryti kitas tautas, jas palaipsniui asimiliuodama, o ne engdama. Štai kodėl carinė imperija išaugo. Lėtai, karalystė po karalystės... Ir dabar iki pasaulio hegemonijos liko labai mažai. Rusijoje yra daug daugiau gyventojų nei Trečiajame Reiche ir Italijoje.
  Taigi ji turi visas galimybes užfiksuoti ir suvirškinti. Ypač kai pagalvoji, kad varžovai silpnesni. O Hitlerio ir Musolinio režimu patenkinti ne visi.
  Taigi Afrikoje daugelis vietinių genčių ir kolonijinių vienetų remia rusus. Taigi rusiška įranga džiunglėms labiau tinka.
  Mūšiai parodė, kad vokiečiai turėjo problemų net su Panther -5, o ne tik su Tiger -5. Taip, Fritzas pastebimai praėjo. Carinei kariuomenei perėjus per Etiopiją ir atsitrenkus į Libiją, išplaukė ir vokiečių daliniai. Tačiau mūšiuose danguje vokiečių įvykiai nustebino karališkuosius asus - ypač disko formos prietaisais. O rusiški automobiliai buvo sutraiškyti iš pasiutusio įniršio.
  Tačiau skaičiais, žinoma, vokiečiai nėra varžovai. Taip, diskotekos yra per brangios ir jų yra palyginti nedaug. Ir jie patys nepažeidžiami, bet taip pat negali šaudyti, tik taranuoja laminarine srove. Ir manevringos rusiškos transporto priemonės gali išvažiuoti.
  Tačiau karališkoji armija danguje yra stipri. O jūroje dar stipriau. Nors Trečiasis Reichas nėra silpnas. Bet vis tiek jėgos nelygios.
  O pagal gyventojų skaičių ir ekonominį potencialą Trečiasis Reichas nesusitvarkys su Rusija.
  O jei merginos labai stiprios ir gražios, kaunasi, tada yra visiškas blokavimas.
  Elizabeth ir jos komanda kovoja su vokiečių monstrais ir netgi sugeba laimėti. Ir jų neglumina tai, kad naciai turi daug didesnę ir sunkesnę transporto priemonę.
  Čia merginos aplenkia priešo tankus ir veržiasi tiesiai į šoną. Ir jie neturi problemų su priešu. Jie sutriuškina savo priešą ir dainuoja:
  - Įsiutęs statybininkų kolektyvas! Įsiutęs statybininkas!
  Hitleris šachmatas! Hitleris šachmatas!
  Ir jie nepaprastai lengvai sutriuškina priešą. O merginos negali nesijuokti.
  Tačiau naciai, gavę ant kaklo, išvyksta. Jau Libijoje kelios italų divizijos pasiduoda beveik be kovos. O carinės armijos kariai žengia į priekį. Čia Fricas iš Alpių stipriu smūgiu išmušamas, o caro kariuomenė žygiuoja per Italiją. Basos kojos merginos iš Musolinio jaunesniojo armijos sveikina spalvotus carinės armijos ratus. Milijonai visų tautybių karių užpildo Italiją. Ir dešimt tūkstančių mobiliųjų tankų "Aleksejus" -4, kurie, sveriantys penkiasdešimt tonų, šaunant iš visų kampų yra beveik nepramušami.
  Italija, kaip silpnesnė koalicijos grandis, labai greitai miršta... Gegužės 30 d. caro kariuomenė beveik be kovos užėmė Romą. Ir Musolinio imperijos sostinė žlugo.
  Ir vėl merginos iš Rusijos armijos privertė savo dulkėtas, basas kojas bučiuoti priešą. Juk jie supranta, kad priešui reikia parodyti tikrąjį jo statusą.
  Albina ir Alvina, rinkdamos sąskaitas, prisiminė, kaip su japonais kovojo su raganomis net tada, kai Aleksejus gulėjo lopšyje. Ir tai buvo labai juokinga.
  Merginoms dar nepakako karas ir numuša vokiečius į orą. Albina net pastebėjo:
  - Čia mes nugalime nacius, o kas tada?
  Alvina užtikrintai pareiškė:
  - Užkariaukite Lotynų Ameriką!
  Albina abejodama pastebėjo:
  - Na, tai dar du ar trys mėnesiai! Ir tada?
  Alvina nusijuokė ir atsakė:
  - Sriuba su katinu!
  Albina piktai pareiškė:
  - Ne, turi būti koks nors realesnis gyvenimo planas!
  Alvina su entuziazmu pasakė:
  - Taigi mes gimdome krūvą vaikų!
  Albina tam pritarė:
  - Tai jau geriau!
  Italija jau iš tikrųjų užgrobta. Musolinis jaunesnysis bėga į Prancūziją... Rusijos kariuomenė užima Siciliją. Visos makaronų ūkiai Afrikoje jau prarasti. Liko tik vokiečių anklavai, bet ir į juos veržėsi carinė kariuomenė. Grėsmė visiškam Afrikos praradimui mūšyje su stipresniu priešu.
  Atrodė, kad vokiečiai neapskaičiavo savo jėgų. Ir dabar jie plaukia po caro kariuomenės smūgių.
  O dešimtys tūkstančių tankų jau yra pietuose Prancūzijoje ir jie paėmė Tuloną... Merginos su bikiniais šokinėja po miestą ir kelia nacius ant kelių. Jie prisiverčia bučiuoti nuogus kulnus ir juoktis.
  Ir čia galite pabučiuoti mergaitę į krūtinę - ji nesigaili!
  Tiek daug sėkmės. O Vokietijos pietuose taip pat prasiveržia rusų divizijos. Ir jie jau paėmė Vieną. Ir jie puola Miuncheną. Naciai pasiduoda smūgiams ir pakelia rankas į viršų. Ir pasiduoti sau!
  Olegas Rybachenko, žinoma, yra tarp tų, kurie kovoja priešakyje.
  Ir berniukas asmeniškai paima į nelaisvę tris vokiečių generolus. Už tai jis gauna specialų monarcho apdovanojimą.
  Tuo pačiu metu amžinas berniukas yra basas ir šortai.
  Caras Aleksejus džiaugiasi pergalėmis. Ir kas nutiko? Į kilpą įlipo pats demonas Hitleris. Jo E serijos tankai niekaip nesitraukia prieš piramidinius tankus.
  Caras Aleksejus apdovanoja didvyrius ir herojes. Ir jis tai daro su dideliu entuziazmu.
  Tokį karalių tėvą galima tik mylėti ir gerbti. Rusijos kariuomenė jau išvijo vokiečius iš Maroko. Ir beveik visa Afrika yra Rusijos teritorija. Ir ką? Taigi tapo geriau!
  Caras Aleksejus nauju apdovanojimu apdovanojo Albinai ir Alvinai geriausius Rusijos tūzus. Platininio Jurgio kryžiaus žvaigždė su lanku ir deimantais.
  Kariai tikrai to nusipelnė. Ir jie turi tokią galią. Ir sumušė nacius. Ir eik į finišo liniją. Carinė kariuomenė jau artėja prie Rūro srities, ten vyksta įnirtingi mūšiai. Jie nenori nusileisti naciams. O Prancūzijoje jie jau supa Paryžių. Vietos gyventojai palankiai vertina carinę kariuomenę ir nesustos.
  Galima sakyti, kad priešas yra pasidavimo lygyje. Hitleris skuba, o jau liepos vidurys. O vokiečių padėtis beveik beviltiška.
  Štai ką reiškia susisiekti su tokiu šauniu karaliumi kaip Aleksejus II ar didysis.
  Galiausiai vermachto kariuomenės likučiai Afrikoje jau pasidavė. Rusijos kariuomenė žygiavo per Paryžių. Padėtis vokiečiams darėsi kritinė.
  Liepos pabaigoje Rūras buvo visiškai atgautas. Ir Rusijos kariuomenė artėja prie Baltijos jūros.
  Hitleris bėga iš Berlyno į Lotynų Ameriką. Karališkieji daliniai kelia koją į Daniją, o Norvegija išlaisvinama dar anksčiau. Pal ir Lisabona. Rugpjūtį sekė Berlyno šturmas. Ir paimama Trečiojo Reicho sostinė. Be to, caro kariuomenė, tęsdama puolimą, išlaisvina Madridą.
  Gibraltaro tvirtovė paskutinį kartą buvo užimta rugsėjį. Jie sugriovė citadelę... Ir dar vienas karas beveik baigėsi. Jis pasirodė kažkaip stebėtinai trumpas ir lengvas.
  Caras Aleksejus gavo didžiausio visų laikų ir tautų užkariautojo titulą.
  Tačiau Hitleris vis dar gyvas ir sugebėjo pabėgti. Ką daryti su šiuo monstru? Kaip bebūtų keista, bet Lotynų Amerika nenorėjo išduoti šio tirono. Ir tada, 1957 m. gegužės 1 d., prasidėjo paskutinė kampanija prieš Lotynų Ameriką ir paskutinis karas Žemės planetos istorijoje. Kariuomenė žengė į priekį be jokių problemų. Vietinės pajėgos buvo per silpnos kariškai ir negalėjo atsispirti Rusijos kariuomenei.
  Elizabeth ir jos komanda ką tik iššovė bateriją, o dabar pakeliui priešai nieko nedaro, tik pasiduoda.
  Mergina juokdamasi pasakė:
  - Tai yra karas!
  Catherine šypsodamasi pasakė:
  - Paskutinis karas žmonijos istorijoje!
  Elena pasiūlė:
  - Taigi pagirkime tostą pasauliui! Ir ateities kūryba!
  O merginos iš džiaugsmo net pabučiavo viena kitą ant plikų padų.
  Va taip ir sekasi...
  Anastasija su komanda pribėga prie savęs ir plikomis kojų pirštais meta į priešininkus granatas. Drasko priešus ir griežia dantimis.
  Nataša dainavo:
  - Aš esu kolosalių svajonių mergina!
  Ir kaip paleisti mirtiną granatą. Taip, su tokiomis merginomis tu negali būti silpnas. Jie to neatleis.
  Ir patys puls, nesuteikdami naciams pasigailėjimo. Tegul šiuo atveju tai ne visai fašistai.
  Zoja taip pat basa koja meta granatą ir šnypščia:
  - Už pergalę prieš priešą!
  Ir tada Augustina, šaudanti iš kulkosvaidžio, ir basa koja mėtanti granatą.
  Ir cypia:
  - Beviltiškas smūgis!
  Tada Svetlana darys spaudimą savo priešininkams ir suryja juos į suplėšytą tešlą.
  Štai merginos.
  Ir šaukia:
  - Caras Aleksejus yra mūsų stabas!
  Meksikas paimamas, o Kuba paimama į nelaisvę. Rusijos kariuomenė juda iš šiaurės į pietus. Ir jie tai daro labai sėkmingai. Jūs jiems netrukdysite. Ir bus didelė pergalė.
  O Albina ir Alvina oro mūšyje labai sėkmingai užsiima sąskaitomis. Jie yra kariai, kuriems nereikia rodyti silpnumo. Jie numuša lėktuvus, kurie savo lygiu gerokai atsilieka nuo rusų. O svarbiausia - prie vairo stovi basos merginos su bikiniais. Kad jie kulia visus. Ir jie numuša visus, kurie patenka į kovą.
  Jau pravažiavo Nikaragvą. Nestabdykite carinės armijos automobilių armados. Ir ateina rusų kariuomenė. Ir vis daugiau priešininkų pasiduoda. O priešus varo kalinių kolonomis. Ir parverskite priešą ant kelių.
  Anastasija pribėga prie savęs ir priverčia priešininkus kniūbsčioti ir pabučiuoti jos nuogus kulnus.
  Tiek daug priešų pasidavė. Ir daugelis jų kapituliuoja prieš būgnų ritmą. Ir pakelkite letenas.
  Rusijos kariuomenė jau įsiveržė į Venesuelą. Situacija darosi vis ramesnė.
  Brazilija yra didžiausias varžovas, kurį gana lengva palaužti. Ir ji priversta kapituliuoti.
  Merginos vaikšto po Rio de Žaneirą, o vaikinai bučiuoja savo nuogas pėdas.
  Nataša juokdamasi pastebi:
  - Vis tiek gyvenk gerai!
  Zoya šiek tiek abejodama pastebėjo:
  - Kai miegi kojomis į sieną, tai nėra taip blogai!
  O merginos juoksis. Tiesą sakant, jie yra juokingesni nei bet kada. Bet ką su jais daryti...
  Taip pat yra berniukas, kovojantis su Olegu Rybachenko. Daugiau nei penkiasdešimt metų tarnauja carinėje armijoje. Jis pakilo iki pulkininko laipsnio, turi daugybę apdovanojimų ir vis dar atrodo kaip vienuolikos metų. O su juo amžina mergina Margarita. Ji buvo suaugusi moteris ir labai bijojo pasenti. Ir dėl to ji amžinai liko mergina. Tačiau šimtą metų jie tapo vaikais. Ir tada jiems žadama, kad jie užaugs iki šešiolikos metų - o tai apskritai yra gerai! Pavyzdžiui, berniukui nereikės skustis!
  Berniukas ir mergaitė basomis kojomis meta į priešus granatas ir dainuoja:
  - Pergalių džiaugsmas plečiasi,
  Kartuvės laukia Hitlerio!
  Štai paskutinė Rusijos priešininkų tvirtovė - Argentina. Hitleris ten pasislėpė.
  O liepos mėnesį Rusijos kariuomenė įžengia į Argentinos teritoriją. Pasipriešinimas buvo nevienodas. Ir taip sostinė krito beveik be kovos. O pats Hitleris buvo rastas 1957 metų rugpjūtį... Kabantis kilpoje. Matyt, savo paėmė ir pakabino.
  Čilė taip pat kapituliavo. Taip baigėsi paskutinis karas žmonijos istorijoje.
  Pergalę šventė dvylika raganų merginų, turinčių amžiną jaunystę. Tačiau kitas berniukas, Olegas Rybachenko, atrodė labai patenkintas. Pagaliau galite gyventi savo malonumui, kiek metų jis praleido armijoje.
  O rusai jau 1947 metais išėjo į kosmosą, o 1954 metais išskrido į Mėnulį. Ir 1967 į Marsą. Ir dar nauji pasiekimai. Saulės sistema palaipsniui buvo pavergta. 1975 metais Aleksejus II, valdęs septyniasdešimt metų, sudužo lėktuvu. Ir taip baigėsi didžiausio visų laikų ir tautų monarcho viešpatavimas.
  Ir jo sūnus tapo naujuoju karaliumi: Mykolas II. Ir Rusija persikėlė į kosmoso plėtrą.
  Olegas Rybachenko ir Margarita vaikšto Marse 2005 m. Berniukas pastebi:
  "Praėjo šimtas metų, kai tapau vaiku. O ar ne laikas man užaugti iki šešiolikos?
  Margarita, kuri taip pat atrodo kaip mergina, atsako:
  - Ir aš taip pat turiu augti pagal sutartį! Bet kodėl mes vis dar esame vaikai?
  Olegas gūžtelėjo pečiais... Prieš juos staiga pasirodė angelo-demiurgo su sparnais atvaizdas.
  Gražus padaras pasakė:
  Jūs atlikote dalį savo misijos.
  Bet dabar jūsų laukia erdvė! Ir kosminiai pasauliai! Taigi gyvenk ir kovok!
  Olegas Rybachenko išsišiepęs paklausė:
  - Tu pažadėjai mums kūnus šešiolikos!
  Angelas šypsodamasis linktelėjo.
  - O ko tu nori su Margareta?
  Margarita pritariamai papurtė galvą.
  - Dar daugiau?
  Angelas linktelėjo perliniais dantimis.
  - Tai būsi tu! Bet augk iki šešiolikos metų, tau bus tūkstantis metų! Ir tada tu amžinai liksi jaunystėje!
  Olegas ir Margarita sutartinai sušuko:
  - Tai neteisinga!
  Angela šypsodamasi pastebėjo:
  - Tokia kaina už nemirtingumą! Bet sutikite būti nemirtingais vaikais daug geriau nei mirtingais senais žmonėmis!
  Berniukas ir mergaitė sutiko:
  - Taip, daug geriau!
  Ir juoktis garsiai!
  Iš tiesų, kas yra tie mirtingi žmonės? Netgi didžiausias visų laikų ir tautų caras Aleksejus buvo išvykęs. O prieš juos - spindinčių nuotykių kupina amžinybė.
  
  
  
  NAPOLEONAS Į RUSIJA NEvyko!
  . Alternatyvi istorija, kai didysis imperatorius neišvyko į Rusiją, o perkėlė pulkus į... Turkiją! Na, žinoma, kodėl gi ne? Kodėl neišvadavus Balkanų iš Osmanų valdžios?
  Ir priešas, žinoma, nėra per stiprus. Taip, ir prieš tai sumuštas rusų.
  Ir Napoleono kariuomenė išvyko į priverstinį žygį. Ir ji ėjo beveik nesutikdama pasipriešinimo iš Bosnijos į Stambulą. Viena kliūtis - kalnai, upės, tvirtovės... Ir epizodinis pasipriešinimas. O gyventojai prancūzus ir europiečius priima kaip išvaduotojus.
  Napoleonas užėmė Stambulą 1812 m. Tada jis kovojo Mažojoje Azijoje. Jis pasiekė Indijos vandenyną ir Meką. Po to prancūzai ir jų samdiniai persikėlė į Egiptą.
  Iki šiol Napoleonas nevyko į Rusiją, o užkariavo Osmanų valdas. Galbūt kai kurie būrėjai jį perspėjo apie galimą nesėkmę karo su carine imperija atveju.
  Britai 1814 metais bandė nusileisti Ispanijoje. Napoleonas grįžo į Paryžių. Ir sukaupęs jėgas, jis greitai persikėlė į Ispaniją ir ten nugalėjo britus. Po to prancūzai kažkiek įsitvirtino Pirėnų kalnuose.
  Jų kariai pasiekė Maroką ir užėmė visą Afrikos šiaurę bei Sudaną.
  Taigi jie įtvirtino visuotinį dominavimą Viduržemio jūroje. Jie taip pat paėmė Gibraltarą. Ir jie taip pat sustiprėjo. Karas su Britanija tęsėsi įvairiai sėkmingai. Abi pusės pavargo nuo susirėmimų jūroje. Tačiau Napoleonas norėjo paimti numerį. Ir buvo statoma vis daugiau naujų laivų, ruošiami jūreiviai. Pamažu ėmė daryti įtaką skaitinis prancūzų, turinčių didelius žmogiškuosius ir teritorinius išteklius, pranašumas.
  Ir išsekę britai ėmė pasiduoti. Galiausiai, 1825 m., įvyko desantinis nusileidimas. Ir Napoleonas pagaliau paėmė Londoną. Taip karas baigėsi. Ir jau pagyvenęs imperatorius nusprendė pailsėti ir užsiimti taikiomis statybomis. Vienintelis dalykas yra tai, kad prancūzai toliau judėjo per Afriką ir užkariavo jos pietus. Nikolajus I atėjo į valdžią Rusijoje. Rusai kariavo su Iranu, tačiau, nepaisant pergalių, jo neužkariavo, o apsiribojo saikingais teritoriniais įsigijimais. Tada Rusija susidūrė su Šamilio karu Kaukaze ir buvo su juo siejama ilgą laiką.
  Napoleonas valdė iki 1837 m. ir mirė šešiasdešimt aštuonerių metų. Jį pakeitė jo sūnus Napoleonas II. Jaunas dvidešimt šešerių metų šviesiaplaukis imperatorius, prieš tai buvo Italijos ir Romos imperijos karalius. Žinoma, jis norėjo pranokti savo tėvo Napoleono Pirmojo šlovę.
  Ir Napoleonas II surengė savo pirmąją kampaniją į Iraną, o toliau į Indiją. Žinoma, didžiausia ir geriausiai organizuota kariuomenė pasaulyje palyginti greitai užkariavo ir Iraną, ir Indiją. Taip pat buvo užbaigtas Afrikos užkariavimas. Prancūzija kariavo Lotynų Amerikoje, siekdama perimti Ispanijos ir Portugalijos kolonijų kontrolę. Tai kažkaip nepriklauso nuo Rusijos. Tačiau prancūzai po ilgų karų pagaliau įsitvirtino Lotynų Amerikoje. Napoleonas II mirė 1856 m., o jo sūnus Napoleonas III įžengė į sostą. Tuo metu jam buvo tik šešiolika. O 1858 metais Napoleonas III pradėjo kampaniją prieš Rusiją.
  Nusprendė pranokti savo prosenelį. O Rusijoje vis dar yra baudžiava. Ir, žinoma, šalis yra nepalyginama kovine jėga su Napoleono Prancūzija.
  Napoleonas III tikėjosi pergale. O du milijonai karių persikėlė per Rusiją. Jie vyko trimis kolonomis: į Kijevą, Maskvą ir Sankt Peterburgą. Tačiau Rusija neturėjo savo Kutuzovo.
  O caras Aleksandras II buvo priverstas bėgti į Kazanę. Maskva ir Sankt Peterburgas bei Kijevas buvo paimti į nelaisvę. Prieš Rusiją buvo kariai iš viso pasaulio ir pažangesni ginklai. Net Napoleono III armijoje pasirodė pirmieji lengvieji tankai.
  Taip, jūs negalite atsispirti tokiai galiai. Caras Aleksandras II pasiūlė prancūzams taiką. Tačiau Napoleonas Trečiasis pareiškė, kad jam reikia visos Rusijos.
  Trumpai tariant, prasidėjo partizaninis karas. Tačiau Napoleone yra daug kariuomenės. Be to, Napoleonas III paskelbė apie baudžiavos panaikinimą. Tai irgi dalis žmonių nusilenkė į jo pusę. Karas tęsėsi keletą metų, o Napoleono kariuomenė pasiekė Ramųjį vandenyną.
  Galiausiai buvo rastas kompromisas. Napoleonas III vedė Aleksandro II dukterį ir buvo karūnuotas. Ir Rusija, kaip didžiulės imperijos dalis, gavo tam tikrą autonomiją.
  Napoleonas Trečiasis vis dar kovojo Kinijoje, jo kariuomenė pasiekė Australiją ir užkariavo Indokiniją. Ir 1877 m. jis mirė, o Napoleonas Ketvirtasis įžengė į sostą. Keturiolikos metų jaunuolis. Napoleono I proanūkis ir Rusijos carų palikuonis iš motinos pusės. Napoleonas Ketvirtasis užbaigė pasaulio užkariavimą - užkariavęs JAV, ir visas kitas salas... Atsirado pasaulinė imperija. Tada beliko šturmuoti erdvę.
  Bet liūdesio nebuvo, o velniai nusikvatojo. Napoleonas IV mirė 1894 m. Tiksliau, jis mirė medžioklėje Afrikoje. O jo sostą užėmė berniukas Napoleonas Penktasis, ketverių metų.
  Kažkaip Napoleono palikuonys nebuvo labai atkaklūs. Ir, žinoma, prasidėjo sumaištis. Dabar Lotynų Amerikoje, dabar Kinijoje, dabar Rusijoje.
  Tačiau kariuomenė numalšino neramumus ir separatistus. Napoleonas Penktasis užaugo ir ryžtingai ėmė slopinti maištus. Po to Žemės planeta kažkaip nurimo. O 1914 metais į kosmosą išskrido pirmasis žmogus! 1917 metais žmonės nusileido Mėnulyje.
  Pamažu žmonija įgavo stabilumo. O dabar plėtimasis į kosmosą. Iki 1935 metų žmonės aplankė visas Saulės sistemos planetas, o Mėnulyje atsirado gyvenvietė. Napoleonas Penktasis valdė iki 1960 m. - šešiasdešimt šešerius metus - rekordas tarp Bonapartų ir mirė šlovėje. Sostas atiteko Napoleonui VI. Iki to laiko jau buvo pradėti vykdyti sėkmingi žmonių atjauninimo eksperimentai. O 2000 metais žmonės pradėjo skverbtis į kaimynines žvaigždes. Iki 2020 metų už Žemės planetos ribų buvo sukurtos pirmosios žmonių gyvenvietės.
  
  IVANAS BAISUSIS NEPANUODYTAS
  Šis Ivanas Rūstusis nebuvo nunuodytas 1584 m. (kodėl jiems išvis kilo mintis, kad jis nunuodytas?), o dar kurį laiką gyveno. Vedęs anglų princesę. Ir tuo pat metu užkariavo Sibirą, statė ten miestus. 1590 metais Anglijos princesei gimė jo sūnus Aleksandras. 1591 m. mirė sūnus Dmitrijus, bet rusai atkovojo savo metus iš švedų. 1592 metais jie užėmė Narvą.
  Bendras Lenkijos ir Rusijos karas prieš Švediją baigėsi 1593 m., užėmus Vyborgą. O Švedijos karo pralaimėjimas 1594 m.
  Taip Rusija atgavo miestus Baltijos pakrantėje ir įsitvirtino Narvoje bei Vyborge. 1595 metais Ivanas Rūstusis įsakė Nevos žiotyse pastatyti miestą. Taigi Aleksandrovskas atsirado daugiau nei šimtą metų anksčiau. Metai pavadinti Ivano Rūsčiojo sūnaus ir Anglijos princesės garbei.
  Tada Ivanas Rūstusis toliau keliavo per Sibirą. Jo kariai patraukė į Amūro upę. 1598 m., pakoregavęs šešiasdešimt penkerius metus - Rusijos rekordą ir vieną ilgiausių karalystės gyvavimo trukmių Žemės planetos istorijoje, mirė Ivanas Rūstusis. Mirė kartu su juo per vienerius metus ir įpėdinis Fedot. Ir Aleksandras Pirmasis tapo karaliumi. Kai įžengė į sostą, jam buvo tik aštuoneri metai. Tačiau Borisas Godunovas tapo regentu. Ir viskas vyko daugiau ar mažiau. Tiesa, buvo ir alkanų metų. Tada karas su Lenkija 1605 m. Tada pirmą kartą pats Aleksandras vadovavo armijai. Lenkai bandė apgulti Smolenską, bet buvo visiškai nugalėti. Rusai pradėjo puolimą - paėmė Kijevą ir Polocką. Lenkai perleido žemes palei Bereziną ir Kijevą kairiajam Ukrainai.
  Kurį laiką stojo tyla. Rusija veržėsi į rytus. Ji pasiekė Ramųjį vandenyną ir ten įkūrė naujus miestus.
  Tada sekė kampanija Kryme, kuri sutapo su Turkijos susilpnėjimu. Rusija kartu su Azovu užkariavo ir Krymo chanatą.
  Taip atsirado didžiulė imperija. Tada vėl karas su lenkais. Aleksandras paskelbė - atgausime visos Kijevo Rusios žemes.
  Ir atsitiko. Rusų kariuomenė, vadovaujama caro ir didžiojo vado Skopino-Šuiskio, vis tiek sugebėjo nugalėti lenkus ir net užėmė Varšuvą.
  Lenkija po tam tikrų ginčų priėmė Aleksandrą Pirmąjį caru. Po to iškilo didžioji slavų galia. Rusija 1630 m. pasuko į pietus. Kariavo su Turkija. Osmanų imperija žlugo ir pralaimėjo.
  Rusija atkovojo Balkanus ir net įžengė į Konstantinopolį. Osmanų sostas buvo perduotas carui Aleksandrui. Ir dabar Rusijos pulkai pasiekė Egiptą. O 1640 metais jie kartu su Kuveitu užkariavo ir Meką, ir Iraką. Sukurkite didžiulę imperiją. 1645-1647 metais vyko karas su Iranu. Ir Persija taip pat pasidavė Rusijai. Karas su Mandžiūrijos imperija baigėsi užėmus šiaurinę Kiniją.
  Caras Aleksandras, atsižvelgdamas į nerusų gyventojų skaičiaus didėjimą, net sušaukė ekumeninę tarybą. Stačiatikybėje buvo padaryta pakeitimas, leidžiantis turėti keturias žmonas.
  Ką lėmė noras palengvinti musulmonų stačiatikybės priėmimą ir paspartinti naujai užkariautų žemių rusifikaciją.
  1658 m. mirė caras Aleksandras pirmasis, kuris valdė šešiasdešimt metų ir taip pat tapo puikiu Rurikovičiumi.
  Naujuoju caru tapo Mykolas Pirmasis, Aleksandro Pirmojo sūnus. Naujajam karaliui jau buvo keturiasdešimt metų. Ir tęsė agresyvią tėvo politiką. Rusijos kariuomenė persikėlė į Indiją. Buvo karai.
  Kuris baigėsi tuo, kad ten įsitvirtino rusų viešpatavimas. Tada kilo didelis karas su Kinija. Michaelas mirė 1671 m. Ir karą tęsė jo sūnus Aleksejus pirmasis Rurikovičius. Maždaug trisdešimties metų jaunas karalius energingai komandavo ir pasiekė didelių pergalių. Kinija po kelerių metų karo buvo užkariauta.
  Toliau Rusija toliau judėjo į rytus ir pietus, užkariavusi ir Indokiniją. Kol patekome į Singapūrą. 1701 metais mirė ir Aleksejus, o jo sūnus Petras pradėjo statyti didelį laivyną. Rusija persikėlė per Ramiojo vandenyno salas ir nusileido Australijoje.
  Kartu kilo noras plėstis į Europą. O 1715 metais prasidėjo karas su Austrija. Aukštesni Rusijos kariai greitai užkariavo Austriją. Tada Vokietija buvo perimta. Pasiekėme Reiną. Ir 1721 metais jie užkariavo Italiją. Taigi Petras Didysis iškirto langą į Europą. Kartu su Egiptu. Tuo pat metu rusai per Aliaską užėmė Kanadą. 730 m. mirė Petras Didysis, o sostą pakeitė jo anūkas Petras Antrasis - Rurikovičius.
  Jo viešpatavimas pasirodė aktyvus, jaunuolis pradėjo karą su Prancūzija ir užkariavo Kanadą, o Rusijos kariuomenė, turėdama didesnį skaitinį pranašumą, užėmė Paryžių. Nyderlandai taip pat buvo užkariauti. Nors ten partizaninis karas užsitęsė. Tačiau galiausiai ji buvo sugniuždyta.
  O vėliau 1745 metais krito ir Ispanija, ir Portugalija. Tačiau keletą metų vyko ir partizaninis karas. 1753 m., po Petro Antrojo mirties, į sostą įžengė Petro Antrojo sūnus Petras Trečiasis. Naujasis karalius toliau keliavo po Afriką ir Ameriką. 1761 m. prasidėjo karas su paskutine didžiąja galia Britanija. Rusijai iš pradžių nelabai sekėsi jūroje.
  Bet tada britus nugalėjo skaitinis pranašumas ir patyrę vadai. Ir buvo nusileidimas. Londonas žlugo 1767 m.
  O 1780 metais mirė ir Petras Trečiasis. Jo dvidešimt aštuonerių metų sūnus Paulius Pirmasis įžengė į sostą. Rusija nebeturėjo rimtų priešininkų ir judėjo per Afriką ir Lotynų Ameriką. Iki 1820 m., kai Paulius Pirmasis mirė sulaukęs šešiasdešimt aštuonerių, Rusija užbaigė viso pasaulio užkariavimą. Ir Ivanas Penktasis, keturiasdešimt dvejų metų, pakilo į sostą.
  Nebuvo su kuo kovoti. Ir mokslas dar nepasiekė kosmoso platybių užkariavimo. Nepaisant to, Ivanas įsakė skrydžius į Mėnulį. Pavyzdžiui, imperija turi judėti toliau. O 1833 metais žmogus pirmą kartą išskrido į kosmosą. O 1845 metais rusai pagaliau išsilaipino Mėnulyje.
  Imperatorius Ivanas Penktasis mirė 1847 m. Sosto įpėdinis tapo Aleksandras II. Išsiplėtimas į kosmosą tęsiasi. Nusileidimas Marse 1861 m. Ir tada visose Saulės sistemos planetose.
  Ir tada jie skrido į kitas žvaigždes ...
  
  DONALDAS TRUMPAS RŪZVELTO VIETOJE
  Štai jis Donaldas Trumpas Antrojo pasaulinio karo metu buvo Roosevelto vietoje. Tai iš tikrųjų yra puiki galimybė! Mokykitės iš savo pirmtako klaidų. Ir pirmoji klaida: jie leido SSRS pakilti ir tapti supervalstybe.
  Donaldas Trumpas suprato kaip niekas kitas: Rusijai neturėtų būti leista laimėti Antrąjį pasaulinį karą. Tačiau greita Trečiojo Reicho pergalė Amerikai taip pat nuostolinga.
  Geriausias variantas: leiskite jiems žudyti vienas kitą kuo ilgiau ir kuo daugiau.
  Na, žinoma, Donaldas Trumpas šiek tiek padėjo Rusijai, prieš Stalingradą... Ir ypatingų skirtumų su istorija nebuvo. Ir išvijo Trečiąjį Reichą iš Afrikos.
  Ir tada jis pasiūlė Hitleriui paliaubas mainais į antisemitinių įstatymų panaikinimą.
  Po Stalingrado vokiečiai suprato, kad tikrai gali pralaimėti antrąjį pasaulinį karą, ir sutiko su D. Trumpu. Žydai nebus persekiojami, bet... Prekyba atnaujinama...
  Ir apsikeičia kaliniais. Pats Trumpas pagamina atominę bombą ir pribaigia Japoniją. O vokiečiai, nustojus bombarduoti savo teritoriją ir užsidarius antrajam frontui, kaupia jėgas.
  Fiureris kelis kartus atidėjo operaciją "Citadelė". Ir net liepą jis nepradėjo puolimo, todėl norėjo išbandyti Tiger-2, pabaisos tanką, ir turi omenyje Liūtą ir pelę mūšyje. Be to, vokiečiai iš svetimtaučių pradėjo formuoti divizijas, kaupti jėgas.
  Taip, ir Trumpas patarė fiureriui neskubėti, nes vokiečių puolimo Kursko bulge planai jau žinomi sovietų vadovybei, ir nėra nieko kvailesnio pulti, kai apie tai sužino priešas.
  Fiureris buvo pakankamai protingas, kad klausytų išmintingų Trumpo patarimų. Ir jis nuėjo į gynybą.
  Raudonoji armija rugpjūčio 30 d. pagaliau pradėjo puolimą. Ir giliai įklimpo į priešo gynybą. Mūšiai parodė, kad "Panther" labai gerai ginasi, turi greitašaudę patranką, kuri smogia iš toli.
  Ir "Tigras" neblogas, ir net "Ferdinandas". Paskutinis savaeigis ginklas gynyboje yra pakankamai stiprus. Ir puikiai atmuša varžovų atakas. O Ferdinandas dirba labai aktyviai. Kai jis atsitrenkia iš toli, negalėsite ištiesinti nugaros.
  Vokiečiai vis tiek, bent jau lėtai, bet ant Oriolo atbrailos pasidavė. Tačiau sovietų aviacija danguje nebedominavo. Be vakarų fronto Fritz buvo stiprus. Tarp vokiečių tūzų išsiskyrė Marselis.
  Jis nežuvo per avariją Viduržemio jūros mūšyje. O dabar kaip tūzas kovėsi vienas numeris rytuose. Ir šis geriausias liuftvafės tūzas, per trumpą laiką pasiekęs rekordą vakarų fronte, kurio niekas realioje istorijoje nepalaužė, dabar kovojo rytuose.
  Marcelis daužė iš toli ir nesileido sugnybiamas bei pargriaunamas. Jis tapo legenda tarp vokiečių ir sovietų lakūnų.
  Ir be jokio perdėto. Numušė ir atakos lėktuvus, ir naikintuvus.
  Už šimtą penkiasdešimt lėktuvų jis buvo apdovanotas Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Kai jis pagamino du šimtus orlaivių, buvo apdovanotas Vokiečių erelio ordinu su deimantais. Pasiekęs tris šimtus orlaivių, jis gavo specialiai jam įsteigtą apdovanojimą: Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Numušęs keturis šimtus orlaivių, jis gavo aukso ir deimantų karo nuopelnų kryžių ir aukso ir deimantų liuftvafės taurę. Marselis rudenį virš Viduržemio jūros numušė du šimtus lėktuvų. Per žiemą ir kovą jis numušė dar beveik šimtą automobilių ir buvo perkeltas į rytų frontą. Ten jis 1943 m. gegužę viršijo tris šimtus automobilių.
  Tada, 1943 m. rugsėjo mėn., jis pasiekė keturis šimtus automobilių. Ir netgi pasiekė rekordą, per vieną mūšį numušdamas keturiolika automobilių.
  Žinoma, su tokiu tūzu vokiečiai danguje jautėsi labiau nei užtikrintai.
  Ir jie galėjo sulaikyti Raudonosios armijos puolimą, iš anksto ištraukdami pajėgas. Nepaisant to, sovietų kariuomenė žengė į priekį, nors ir labai lėtai.
  Spalio pabaigoje Raudonoji armija priartėjo prie Orelio. Fritzas bet kokia kaina stengėsi išlaikyti šį miestą.
  Mūšiuose pirmą kartą buvo panaudotas tankas Tiger-2. Tačiau šis automobilis puikiai pasirodė gynyboje, tačiau dažnai sugesdavo. Dar blogiau yra Liūtas. Panašiai kaip užaugęs "Tigras" -2, geriau žinomas kaip karališkasis tigras, "Liūtas" turėjo galingesnį ginklą, kuris, tačiau, buvo nereikalingas. Nuo sovietų trisdešimt keturis tankus jau paėmė vokiečių ginklai. Devyniasdešimt tonų sveriantis "Liūtas" neturėjo pranašumų prieš "Tigrą" šarvų atžvilgiu, tačiau kainavo daugiau, buvo mažiau patikimas, o galingesnis pistoletas buvo prastesnis ugnies greičiu.
  Tik šaudydamas iš toli, "Liūtas" turėjo pranašumų, tačiau naudos buvo mažai, todėl trisdešimt ketverių pataikyti judant iš tolo, kur "Liūtas" turėjo pranašumų, beveik neįmanoma.
  Mūšiai parodė, kad "Liūtas" neturi jokių pranašumų saugant šonus, o korpuso kakta prieš "Tigrą" -2, o bokšto kaktos storesnis šarvas tik pristabdo jo sukimąsi.
  Tai yra, paaiškėjo, kad "Liūtas" praktiškai yra dar blogesnis nei "Tigras" -2. Ir, kaip paaiškėja, jis buvo sukurtas.
  Nepaisant to, Tiger-2 buvo gana gerai apsaugotas, jis taip pat buvo nepralaidus T-34-76 šonui, todėl pasirodė esąs efektyvus, nors ir gremėzdiškas aparatas.
  Tuo pačiu metu mūšiuose gerai pasirodė du pilotai: Albina ir Alvina. Kuris visą laiką kovojo basas su bikiniais. Ir jie tai padarė labai efektyviai.
  Taip Albina basomis kojomis užsideda ant gaidukų, o sovietų lakūną numuša.
  Ir tada jis paspaus Alviną, taip pat plikomis iškaltomis kojomis. Ir vėl nugalėk priešą.
  Merginos dirbo aktyviai ir panteros mastu. Nors naujokai kariai. Tačiau jų paslaptis - kovoti su bikiniu ir basomis, tada niekas nenumuš!
  Mūšis dėl Erelio užsitęsė iki lapkričio pabaigos. Vokiečiai valdė miestą, o Raudonoji armija atkakliai jį šturmavo. Pats Stalinas šiuo klausimu parodė užsispyrimą. Miestas buvo kruopščiai sutvirtintas Fritz ir neleido jo apsupti.
  Gruodžio pradžioje buvo laikinas užliūlis, danguje vyko tik mūšiai. Marselis viršijo numuštų orlaivių skaičių ir buvo antras Trečiajame Reiche po Goeringo, apdovanotas Didžiuoju Geležinio kryžiaus kryžiumi.
  Raudonoji armija sustojo. Tačiau gruodžio pabaigoje ji atnaujino puolimą. Po atkaklios kovos Orelis vis tiek sugebėjo apsupti. Ir tada imk. Vokiečiai buvo šiek tiek labiau spaudžiami centre. Tačiau jie buvo pasiruošę žiemai ir sunkiai kovojo.
  "Fritz" vis tiek sugebėjo įveikti puolimą netoli Leningrado. Iš dalies dėl D.Trumpo perspėjimo, kuris labai bijojo nacių pralaimėjimo.
  Atmušę puolimą šiaurėje, naciai kažkaip atmušė puolimą ir išgyveno žiemą... O pavasarį pradėjo kaupti jėgas.
  Raudonoji armija taip pat patyrė nuostolių. Bet ji gavo IS-2 ir T-34-85. Prasidėjo apsikeitimas smūgiais ir 1944 metų birželio 22 dieną Raudonoji armija pradėjo didelį puolimą centre.
  Vokiečiai pasidavė, bet lėtai... Sovietų kariuomenė per pusantro mėnesio gana plačiu fronto ruožu pažengė į priekį penkiasdešimt kilometrų . Naciai paprastai šiek tiek keitė savo taktiką ir stengėsi išsaugoti jėgas nesiverždami į priekį.
  Čia vaidmenį atliko Trumpas, kuris nenorėjo nei Rusijos, nei Vokietijos pergalės. Bet jis bijojo, kad rusai vis tiek laimės, ir patarė fiureriui pradėti karą gynyboje, kad išnaudotų bolševikų išteklius.
  Hitleris, nepaisant viso savo agresyvumo, vis dėlto stojo į kurčią gynybą. Be to, vokiečių tankai yra netobuli. O "Pelė" taip pat nepateisino lūkesčių ir tik gynyboje daugiau ar mažiau pasižymėjo trumpose kontratakose.
  Vokiečiai dar nesugebėjo tinkamai pasisekti technologijų srityje. Dar nebuvo įmanoma padaryti "Panther-2" galingesnio ginkluote ir šarvais, bet ne sunkesniu nei penkiasdešimt tonų. Focke-Wulf buvo prastesnis manevringumas ir buvo nebaigtas.
  Me-309 pasirodė galingas ginkluote ir dideliu greičiu, tačiau prastesnis manevringumu. TA-152 skrydžio charakteristikomis buvo geresnis už Focke-Wulf ir buvo galingai ginkluotas, tačiau taip pat pasirodė esąs sunkesnis. Tiesa, Marselis sukūrė gerą taktiką orlaiviams, kurie buvo sunkesni, bet stipresni ginkluoti ir geriau apsaugoti.
  Vokiečiai iki šiol ne tik išlaikė pranašumą danguje, bet netgi padidino jį dėl transporto priemonių skaičiaus. Nors SSRS taip pat turėjo Jak-3 ir LAGG-7. Bet tai dar nebuvo pranašumas.
  Tačiau vokiečiai turėjo ME-262. Birželio mėn. "Luftwaffe" jau turėjo tūkstantį tokių reaktyvinių mašinų su keturiais 30 mm orlaivių pabūklais. Tačiau kovoje ME-262 pasirodė esąs nepakankamai manevringas ir efektyvus. Įskaitant ir dėl didelio greičio. Tik tiek, kad ME-262 labai sunku numušti, jis yra šarvuotas ir atkaklus, sunku pataikyti dėl didelio greičio, bet dėl nelabai patikimo variklio sugenda savaime.
  Taigi vokiečiai iki šiol gana sėkmingai gavo TA-152 ir turėjo modernizuotą ME-109 "K", masyviausią Antrojo pasaulinio karo naikintuvą.
  Taip pat padidėjo pagamintų orlaivių skaičius, o tai leido išlaikyti pranašumą prieš sovietinius prekės ženklus. Be to, vokiški automobiliai buvo žymiai stipresni ginkluote ir variklio galia.
  Gana sėkmingas pasirodė vokiškas Yu-288, kuris derino didelį greitį ir didelę bombos apkrovą. Ir pirmasis serijinis keturių variklių bombonešis Yu-488, galintis bombarduoti dideliais atstumais. Jo akcentas buvo palyginti mažas sparnų plotas, kuris davė greitį iki 700 kilometrų per valandą, o tai buvo daug tuo metu ir bombonešiui.
  Tankų statybos srityje vokiečiams nelabai sekėsi. Maus yra geras gynyboje, bet vis tiek pažeidžiamas nuo oro ir sunkiai transportuojamas. Jagdpanther pasirodė sėkmingesnis . Jis buvo gaminamas vis didesniais kiekiais ir pelnė gerą reputaciją.
  Čia, žinoma, vokiečiai mašiną beveik užbaigė, bet bet kuriuo atveju jis apsisuko gerai.
  Padidėjo pagrindinis vokiečių technikos kiekis, o tai leido sėkmingiau atsispirti sovietų puolimui. Įskaitant puolimą rugpjūtį pietuose.
  Atėjo 1944-ųjų ruduo, sovietų kariuomenė Charkovo net nepaėmė ir tebestovi centre.
  Fritzas jautėsi šiek tiek labiau pasitikintis... Stalinas ir toliau pešdavo, bet be JAV pagalbos jam nepavyko laimėti technologinėse lenktynėse prieš Vokietiją.
  Turėdamas užsienio divizijų ir daugybę hivių, taip pat palydovų ir buvusių sovietų piliečių, Trečiasis Reichas galėjo daugiau ar mažiau papildyti savo pajėgas ir likti gynyboje. Užsienio darbininkai ir vergų darbas leido pagaminti daug įrangos. Ir pirmiausia - reaktyviniai lėktuvai.
  V-1 ir V-2 raketų projektas buvo apribotas reaktyvinių lėktuvų naudai ir pasirodė Arado bombonešiai. Kuris gerai bombardavo. O sovietų lėktuvai net negalėjo jų pasivyti.
  Hitleris vis labiau pasitikėjo oro puolimu. Fricai kovojo ir žiemą... Raudonoji armija per žiemą sugebėjo išsiveržti į priekį centre.
  Čia vokiečiai, nors ir tikėjosi puolimo, buvo sukrėsti artilerijos, ypač reaktyvinio lėktuvo Andryusha, darbo. Tačiau tada daugybė vokiečių tankų divizijų sugebėjo sustabdyti sovietų kariuomenę.
  Ypač veiksmingi pasirodė nauji vokiški savaeigiai pabūklai E-10 ir E-25, nedideli, bet vikrūs.
  Taip pat pasirodė "Tiger" -2 su siauresniu ir mažesniu bokštu bei galingu 1000 arklio galių varikliu, kuris pasirodė esąs praktiškesnis aparatas.
  Trumpai tariant, karas prasidėjo nuo vokiečiams naudingesnio žvėryno.
  Hitleris tikėjosi "E" serijos tankų, kaip pažangesnių ir žemo silueto. E-50 aukštis paprastai buvo metras mažesnis nei "Tiger" -2, o tai leido su vienodais šarvais sumažinti tanko svorį iki penkiasdešimties tonų naudojant 1200 arklio galių variklį. , šarvą veriantis ir tikslesnis ginklas.
  Tai pasirodė puikiai! Mašina įgavo greitį ir proveržio greitį. Ir merginos dėl to kovoja. Ir žinoma basomis ir su bikiniu.
  Kovos tapo aktyvios, ypač pavasarį, gegužę. Vokiečiai bandė pulti. Tačiau jie galėjo atgauti tik Belgorodą, kurį anksčiau užėmė sovietų kariuomenė. Mūšiai tęsėsi ilgai. Mūšyje taip pat dalyvavo tankas E-100. Ši mašina, labai gerai apsaugota ir su galingais ginklais, tapo didele sovietų kariuomenės problema.
  Pasirodžius SU-100, Stalinas netikėtai nusprendė pakeisti tankų statybos doktriną. Ir šie savaeigiai ginklai buvo pradėti gaminti vis didesniais kiekiais.
  Patraukė savaeigių pistoletų gamybos paprastumas ir galingesnis pistoletas. Ir tai, kad Stalinas pradėjo galvoti apie kareivių gelbėjimą. Šiaip ar taip, tik vokiečiai žengė į priekį 1945 metų vasarą. Jie sugebėjo tik apsupti Rostovą prie Dono ir Oriolą, tačiau tai apsiribojo sėkme... Rudenį Fritz stojo į gynybą, o Raudonoji armija pažengė į priekį. Ir žiemą taip pat... Ir tik Belgorodas sugebėjo atmušti.
  Taigi abi armados sulėtino...
  Atėjo 1946 metai. Vokiečiai bandė pulti vasarą, naudodami tankus E-50 ir E-100 bei E-75. Prieš juos Stalinas turėjo savaeigius pabūklus SU-100, kurie praktiškai pakeitė visų kitų rūšių ginklus. Vokiečiai pūstelėjo, bet beveik nesiveržė į priekį ... O rudenį ir žiemą Raudonoji armija jau veržėsi į priekį ...
  Bet vėlgi, nieko neišėjo.
  Jau 1947 m. Vokiečiai spaudžia ir pirmyn, rusai spaudžia atgal ir pirmyn. Nieko nepavyko.
  Štai ateina 1948 m. Pasirodė T-54, kuris vis dėlto netapo masyviu. SU-100 vis dar eksploatuojamas. Tiesa, šis ACS yra kiek pasenęs. Vokiečiai yra pirmoje serijoje virš E-75 su dujų turbininiu varikliu. Ir jis jau buvo gerai apsaugotas iš šonų ...
  Tačiau vokiečiai vis tiek negalėjo pasiekti pergalės. SSRS pagamino IS-7. kurie sėkmingai kovojo su vokiečiais.
  Tada 1949 m.... Fronto linija nejuda, vyksta apsikeitimas smūgiais. Boksininkai siūbuoja ir naikina vienas kitą.
  Taigi 1950 m. fronto linija šiek tiek svyruoja. Bet nieko reikšmingo neįvyksta.
  Ir eina į 1951 m., tas pats. Rytiniame fronte pokyčių nėra. Abi pusės buvo gana išsekusios.
  Ėjo ir 1952 m. Paskutiniai pilni Stalino valdymo metai. Vienintelis dalykas, kurį vokiečiai turėjo diskų, nepažeidžiamų šaulių ginklų. SSRS turi masyviausią mašiną: SU-122 su ilga statine, kuri vis dar laikoma geriausia.
  Ir galiausiai, 1953 m. Stalinas miršta, o tada viskas prasideda. Maskvoje vyksta kova dėl valdžios ir tuo pasinaudoję vokiečiai eina į puolimą.
  Ir jie žengia į priekį Kaukaze. Galiausiai Turkija įsitraukia į karą.
  Pavasarį, vasarą ir rudenį užfiksuoju visą Kaukazą ir gaunu pranašumą ...
  Tačiau čia įsikiša Trumpas. O 1954 metų sausio 1 dieną JAV pradeda branduolinį bombardavimą Trečiojo Reicho ir... Rusijos teritorijoje.
  Kaip šitas! Trumpas įsikišo į Antrąjį pasaulinį karą.
  Ir pasirodo, viskas savaip labai šaunu! Ir tam tikra prasme tai šaunu!
  Trumpas užtikrintai nugali savo priešus! Ir tai yra jo pragariškas PR!
  Šis Amerikos diktatorius net šokinėja iš džiaugsmo!
  
  GRAŽOS MERGAITĖS KURI ISTORIJA
  Alternatyvi istorija, kurioje Hitleris vis dėlto nusprendė, kad pirmiausia turi baigti Britaniją, o tik tada pulti SSRS. Vienas iš šių žingsnių buvo užėmus Kretą ir užpuolus Maltą. Pastarasis buvo gana sėkmingas ir fiurerio kariai nugalėjo britus. Hitleris priėmė sprendimą atsisakyti Britanijos ir tik tada išvykti į SSRS.
  Čia jam įtaką padarė keturios raganos. Arijų gražuolės: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - įtikino fiurerį dar nevažiuoti į Rusiją! Jie net atsiklaupė ir prisiekė, kad 41 metai tam ne laikas. Be merginos, jie basi bėgiojo per anglis ir atliko ritualą, patvirtinantį, kad į Rusiją geriau neiti. Keturios gražuolės įtikino fiurerį, kad merginos taip pat kovotų Afrikoje. Su kuo jie sutiko.
  Didžiosios Britanijos bazę užpuola Fritz armada;
  Didžiausia britų bazė tikrai atrodė kaip pragaras. Ant jo krito daugiau nei tūkstantis bombonešių, surinktų iš viso rytinio fronto ir įgijusių neblogą kovinę patirtį, kartu su eskorto naikintuvais. Britai, žinoma, kovojo ilgą laiką, tačiau jie nesitikėjo tokio galingo didžiulio smūgio. Tiesą sakant, kas patikės, kad Fritz nusprendė atskleisti frontą, net jei priešas laikinai tyli. Tačiau britų kariai dabar negailestingai mušami. Pavyzdžiui, jų laivus puola garsusis "daiktas" Yu-87. Ne per greitai, bet turėdami aukščiausią (savo laikui) bombardavimo tikslumą, jie kankina įlankose tykantį britų laivyną. Nedaug atsilieka ir modernesnis Focke-Wulf, tarp jų net ir pats legendinis fon Rudelis, atakos lėktuvų karalius. Žinomas dėl to, kad nuskandino galingiausią sovietų mūšio laivą "Marat".
  Štai, pavyzdžiui, kapralas Ričardas mato, kaip grifai rieda nuo kalno kaip rogės. Kaip ir plėšriosios žuvys, iš skylės išnyra daugybė vokiečių bombonešių. Jau senas anglas išsigandęs meta ragelį. Jis niekada nebuvo matęs tokio baisaus vaizdo. Sirenos kaukia labai vėlai, sprogus bomboms. Sprogimo banga sviedžia aukštyn britų kareivius, nuplėštos rankos ir kojos skrieja įvairiomis kryptimis. Čia vienas iš geležinių šalmų įkaito ir pataikė pareigūnui į veidą. Ir kaip jis verkia:
  - Čerčilis kaput! Hitleris šaunus!
  Britų priešlėktuviniai pabūklai pradėjo šaudyti ne iš karto, o tik tada, kai vienu metu nukrito tūkstančiai bombų. Priešas viską apskaičiavo teisingai: nereikėtų švaistyti nė vienos bombos. Taigi sutriuškink priešą ir sumušk. Visi sektoriai iš anksto pažymėti žemėlapyje. Be to, įžūlūs britai, net ir tinkamai, neužmaskavo. Daugelis jų priešlėktuvinių pabūklų yra visiškai matomi ir pirmiausia nušluojami.
  Štai 85 milimetrų ilgio trisdešimt dviejų pėdų priešlėktuvinio ginklo vamzdis išmestas į viršų ir išlenktas ore kaip spurga. Tada ji sudužo ir sutraiškė penkis anglus. Čia vienam juodu buvo plyšęs pilvas ir iškrito žarnos.
  Ir bombos lijo, ir viskas degė, kuro sandėlyje ūžė, jos pradėjo sprogti, išbarsčiusios sviedinius beveik po visą griautį, tada buvo susprogdinta dar viena saugykla. Be viso to, Yu-87 ir Focke-Wulf sirenos kaukdavo, sukeldamos laukinį siaubą tarp negrų ir arabų iš kolonijinės kariuomenės. Tačiau panašu, kad ne mažiau bijo ir baltieji.
  Štai, pavyzdžiui, susidūrė dvi britų fregatos, tiek, kad katilai burzgė. Ir net pakilusių fregatų skeveldros buvo suplėšytos ore, kaip užminuoti laukai, ir kreiseris tiesiog atsisėdo ant dugno.
  Anglų tankas "Cromwell" su trumpu antsnukiu, bet neblogu greičiu ir galingais priekiniais šarvais, panikuodamas įsibėgėjo ir taranavo savo sandėlį, pakeliui net sutraiškė keliolika savo sutrikusių karių. Chaosas augo. Čia taip pat pradėjo smukti anglų lėktuvnešis, o galingas drednautas atidengė ugnį... pakrantėje, kur knibždėte knibždėjo jų pačių kariai.
  Ir šiame pragare du žmonės liko visiškai nesutrikę. Vienas iš jų buvo indėnas, išmatuotai užsidegęs pypkę, o kitas - moteris, akivaizdžiai arabų kilmės, bet apsirengusi karine uniforma. Kartu jie nekreipia dėmesio į greitą mirtį. Greičiau visa minia susinaikinimo raitelių įsirėžė į ne visai įprastą kortų žaidimą. Tai buvo penkiasdešimt dviejų kortų žaidimas su juokdariais ir netgi pagal taisykles, kurias sugalvojo pats raudonplaukis.
  Arabų moteris pasakė:
  - Daug triukšmo! Ir kokia prasmė panikuoti?
  Vienas iš kareivių, skeveldromis perpjautą nugarą, vos nesusitrenkė indėno, bet paskui jį atsainiai išmetė kaip kačiuką. Kraujo lašeliai nukrito ant raudonos odos, ir jie šypsodamiesi jį nulaižė. Tada jis pastebėjo:
  - Triukšmo kūrimas yra daug silpnų blyškių veidų. Mes, apacai, taip galvojame - joks priešas nėra geras, atsirado priešas - dar geriau!
  Žavinga moteris pastebėjo:
  - Tai tipiška silpnybė tų, kurie išpažįsta Kristaus tikėjimą. Jie mėgsta kalbėti apie auką, bet savęs neaukoja.
  Indėnas greitai linktelėjo.
  - Tvarka statoma ant pamatų, kur cementas yra tikėjimas, o smėlis - valia! Tikėjimas yra auksinė širdis, o valia yra geležinis kumštis! Tik blyškiaveidžiai neturi nei vieno, nei kito.
  Keletas liepsnojančių britų karių metėsi į vandenį, kad nuplautų liepsnas. Net užvirė nuo patekimo į vandenį, pasigirdo riksmai ir laukinės aimanos. Ir po jūros putas slinko kruvini ratilai, iš pradžių stori, paskui išsisklaidė pamažu blyški. O kadaise didžiausios ir didžiausios imperijos Žemėje kariai prarado savo žmogiškąjį pavidalą. Arabas paniekinamai prunkštelėjo:
  - Ir šie vyrai priverčia mus užsidėti šydą!
  Raudonodis vyras gudriai prisimerkė ir pasakė:
  - Matyt, jie išsigando, tavo baisus žvilgsnis!
  Arabė gudriai iškišo dantis ir pasakė:
  - Moters švelnumas panašus į šarvų kietumą, tik daug mirtingesnis ir universalesnis gynyboje!
  Vokiečiai pirmenybę teikė nedelsdami sodinti iš visų jėgų - boksininko, kuris, tikėdamasis priešo nepasirengimo, iš karto puola į priešą, taktiką. Kai aerodromuose dega dešimtys priešo lėktuvų, jie negali pakilti. Kai jų pačių bombos sprogsta Lankasterių viduje, sunaikindamos viską aplinkui ir viską. Sunki, bet efektyvi taktika. Taigi požemio simfonija pasiekė savo stiprybės viršūnę, o paskui ėmė slūgti.
  Bet tai, žinoma, nesibaigė, oro desantininkų divizija įstojo į kursą. Nors britai po tokio gydymo, absoliučiai nė vieno iš jų negalima vartoti drungno. Laimei, tūpimo sklandytuvai jau buvo pagaminti reikiamu kiekiu ir jų vilkimo būdai buvo derinami. Turbūt geriausias pasaulyje šiandien.
  Taigi jie skraido ne kaip aitvarai - lėčiau, bet pakankamai greitai, ir netgi lydimi Vagnerio - Hitlerio mėgstamiausio šedevro - muzikos. Kas dar iš gyvųjų prisiminė filmą "Apokalipsė", kur amerikiečiai puldami vietnamiečius naudojo būtent šią muziką. Kaip tai juos išgąsdino. Taigi čia Vagneris, ir burzgiantys motyvai, per stiprintuvus. Desantininkai išsitepė veidus fosforu, o pasidažę, jie baisiai atrodo kaip savo požemio demonai. Taip pat psichologinio poveikio apskaičiavimas. Be to, į fosforą buvo įdėta kai kurių reagentų ir magnio drožlių, kad bent trumpam švytėtų. Taip baisu, ypač dūminio švytėjimo, daugybės gaisrų fone. Jie netgi turi kulkosvaidžių, taip pat užmaskuotų drakono burnų pavidalu. Tada jau plaka melodingi vokiški ir pagauti automatai. O nušienautos, nušiurusios eilės krenta į laimėtojų batus. Ir daugelis tiesiog nori pasiduoti, nepaisant to, kad britų yra daug daugiau nei vokiečių.
  Mažoje, kruopščiai užmaskuotoje skylutėje pasislėpė indė ir arabė. Raudonplaukė pažymėjo:
  - Na, mes juos arėme!
  Juodaplaukė nustebo:
  - Sakai, mes? Gal turi omenyje mus?
  Indėnas papurtė galvą.
  - Ne! Palefaces lenkia anglus ir tai geras ženklas! Ir bus laiko, tada ateis mūsų šventė! Kai indėnai išlaisvins savo žemyną!
  Arabas paniekinamai prunkštelėjo:
  - O jūs atsitiktinai pretenduojate į valdžią pasaulyje?
  Indė meiliai, tarsi aiškindama protiškai atsilikusiam vaikui, šyptelėjo:
  - Kas nori gauti per daug - dažniausiai baigiasi be nieko! Taigi didelis šaukštas - burną drasko!
  Fiureris, žinoma, nematė, ką daro jo sakalai ir vanagai, bet iš principo spėjo, kad vokiečių karo mašina viską išspręs aiškiai. Apskritai vokiečių karinės puolimo operacijos iki Kursko kalno buvo vykdomos aukštu profesionalumu. Kai kurie juos netgi vadina etalonais. Net keista, kad tokia mašina sustojo, o paskui visiškai subyrėjo.
  O tie keturi patys ėmė ir dalyvavo išsilaipinimo Maltoje.
  Keturios merginos buvo tik su bikiniais. Ir jau ore basomis kojomis mėtė granatas į britus. Ir tai labai gražu. Tokios yra merginos.
  Ir skrendant, kaip svaidosi aštriai šlifuoti diskai. Ir iškart keliolika sprandų buvo perpjauta. Vienas žodis - super klasės gražuolės. Ir labai seksualus ir raumeningas. Tokie yra kariai. Ir vienu smūgiu suskaldo metalą ir plytas. Jie turi tokią pašėlusią, kunkuliuojančią galią. Ir tegul jie nuogais kulnais šoka į anglų kareivių smakrą. Taip pakliuvo.
  Ir kraujas lekia, ir purslai į visas puses.
  Tada merginos panaudojo kardus. Ir jie pradėjo naikinti anglų gretas. O dainuojant:
  - Baltieji vilkai glaudžiasi kartu! Tik tada šeima išliks! Silpnieji žūva - jie nužudomi, apvalydami šventą kraują!
  Čia tokios šaunios merginos. Tiesiog super!
  Ir jie supjaustė kiekvieną anglų kareivį dviem kardais. Ir basomis kojomis mėto svastikas, žudo kovotojus. Ir tokie karšti kariai ...
  O oro smūgis Maltai yra labai galingas. Fiureris surinko aviaciją iš rytinio fronto. Ir Yu-88 pasirodė savo šlovėje. Ir, žinoma, buvo naudojami ir Yu-87, kurie, nepaisant naikintuvų dominavimo ore, pasirodė esąs labai veiksmingi.
  O Fricas labai stipriai įveikė britus. O basos kojos Terminatoriaus merginos dar stipresnės. O kariai čia yra tiesiog klasės!
  Na, kaip nesižavėti tokiomis merginomis. Ne mergaitės, o tiesiog panteros!
  Jie sutriuškina savo priešininkus. Ir jie dainuoja:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Niekas mūsų nenugalės! Piktieji vilkai drasko priešą!
  Piktieji vilkai - sveikinimai herojams!
  Ir vėl nukirto... Tačiau britai jau pasiduoda. Ir jie pakelia rankas.
  Gerda riaumoja angliškai:
  - Ant kelių! Ir pabučiuok mano kojas!
  Vyrai krenta ant veidų ir bučiuoja nuogas, šiek tiek dulkėtas merginos kojas.
  Tada jie yra priversti pabučiuoti kojas ir Šarlotę, raudonplaukę žvėrį. Kokia ji graži.
  Vėjuje jos vario raudonumo plaukai plevėsuoja kaip mūšio proletarinė vėliava.
  Tiek vyrai, tiek ypač jauni vyrai deivę daužo ant apvalių kulnų. Ir jie laižo grublėtas gražuolės pėdas.
  Jie pabučiavo ir Christiną, ir Magdą basomis kojomis. Taip pat akrobatines merginas.
  O tokie kariai stiprūs ir raumeningi. O svarbiausia basa, miela.
  Ir lieknos figūros, ir spaudos lėkštės! Ir jie nuostabūs, ir kovingi, ir gražūs.
  Ir kiekvienas raumuo žaidžia, ir raumenų kamuoliukai rieda po įdegusia oda.
  Šios merginos super šaunios! Jie turi pykčio galią ir aistros liepsną! Ir pasitikėjimo laimėti.
  O britai savo nuogas, grakščias kojas apipila bučiniais!
  Malta krito ir tapo daug lengviau perkelti kariuomenę į Afriką. Fiureris tapo išmintingesnis, o svarbiausia - jo galvoje kilo logiška mintis: SSRS yra totalitarinė šalis, vadinasi, stipri. Beveik du šimtai milijonų žmonių yra lituojami komunistinės ideologijos ir tai yra valdžia!
  Bet tuo pat metu SSRS turi pakankamai žemės ir nieko pulti nesiruošia.
  Taigi, norėdami pulti Rusiją, turėtumėte pasiruošti.
  O kokius tankus turi vokiečiai? Atvirai kalbant, silpnas! O rusai gegužės 1-osios parade buvo matyti su 152 mm pabūklais, KV-1 su 76 mm pabūklais ir T-34, judriais tankais, taip pat su vokiečius pramušančiais pabūklais.
  Ir fiureris įsakė: sukurti savo monstrus, kurie atsvertų rusų tankus. Visų pirma, "Panteros", "Tigrai", "Liūtai" ir "Pelės". Geri automobiliai savo laikui, bet per sunkūs.
  Ir brangus ir daug darbo reikalaujantis! Kita vertus, vokiška technika šiuo atveju galėtų konkuruoti su sovietine.
  Be to, vokiečiai tikėjosi, kad netrukus jie turės visą Afriką ir galės paimti svarbius pasaulio išteklius. Ir bus vergų, ir kariuomenės, ir kovinių vienetų ...
  Apskritai Vermachto kariai yra stiprūs ...
  O merginos šaunios... Ir puikios vagys!
  Maltoje jie vaikščiojo ir buvo žinomi dėl vyrų kankinimo. Nuožmūs kariai. Berniukai buvo nurengti, o mergaitės juos išprievartavo! O kas ne pramoga.
  Kariai daug dainavo ir šaukė:
  - Niekas mūsų nesustabdys, net velnias mūsų nenugalės!
  Gerda su komanda taip pat užpuolė anglų kreiserį. Su kardais merginos ėjo palei jį ir visus nukirto. O tuo pat metu basomis kojomis mėtė ir pagaląstus diskus.
  Greiti tokie yra kariai, kurių negalima lengvai ir be problemų sustabdyti. Jie eina pas save ir sutriuškina jūreivius. Ir jie mojuoja sau abiem rankomis. Buvo tokios keturios raganos. Ir Raganos negailestingos, absoliučiai žudiškos.
  Jie bėga per denį, blyksi apvaliais, rožiniais kulnais ir mojuoja kardais kaip sraigto mentėmis. Jie nusirėžia anglus ir niūniuoja sau.
  - Mes nesame apgailėtinos merginos, balsas toks skambus! Garsiai sutriuškiname britus, kad čia nebūtų tylu!
  O kaip liežuviai parodys! Tai merginos sau... Tikri terminatoriai!
  Ir nuogais kojų pirštais, kaip jie meta sau diskus ir kaip išmuša priešus.
  Jie daro jį labai kruviną. Ir jiems buvo perpjautos gerklės. Ir tiek gerklių atsivėrė.
  Agresyvūs vaikinai.
  O tiksliau merginos, su laukinių gyvūnų raumenimis. Ir niekas negali jų pažaboti - toks elementas.
  Merginos veržli ir beveik nuogos. Ir net krūtys buvo apnuogintos, kad atrodytų gražiau.
  Gerda dainavo:
  - Ir kreiseris bus sugautas - veržlios merginos! Toks elementas, toks elementas!
  Merginos yra tikrai gražios tokiu mastu, kad negali jų sustabdyti.
  Jie kupini žiaurios, kunkuliuojančios energijos. Ir tai tik toks agresyvus uraganas ir liepsnos bei karščio gausa.
  Kariai yra tikrai nuostabūs. Ir jie gali pajudinti kumštį žandikaulyje.
  Jie turi tokius agresyvius mergaičių šuolius, kurios gimė su sparnais ir iltimis ...
  Šarlotė nukerta anglą ir cypia:
  - Mūšyje niekas negali lygintis su mumis! Aš esu vilkas, šaunus vilkas!
  O raudonplaukis žvėris kaip daužymas ir kalaviju pjaunantis...
  Taigi anglų admirolas pateko į merginų skaičiavimą. Ko jis iš tikrųjų norėjo? Su kuo susisiekei?
  Kariai paėmė ir supjaustė jį į gabalus!
  Christina su malonumu dainavo:
  - Bus šautuvas šautuvas!
  Ir ji parodė liežuvį.
  Ir tada basa koja ji metė diską aštriais kraštais. Ir tuoj pat išžudė penkis anglus.
  Magda spyrė nuogu kulnu, o trys anglai išskrido už borto. Štai ji mergina - tiesiog laukinė!
  Ir visi keturi sušuks:
  - Šlovė mūsų dievams!
  Ir vėl pjauna... Jau buvo sukapoti šimtai anglų. O išgyvenusieji parpuola ant kelių ir bučiuoja gražias merginas, jų stiprias, iškaltas, basas kojas.
  
  
  RUSIJOS PREZIDENTAS VLADIMIRAS ZELENSKIS
  Volodymyras Zelenskis po inauguracijos paskelbė apie Rados paleidimą ir pirmalaikių parlamento rinkimų surengimą. Paprastai to tikimasi. Tačiau santykiai su Rusija išliko įtempti. Vladimiras Putinas nepasveikino Zelenskio su pergale ir nepripažino prezidento rinkimų Ukrainoje. Bet tai netgi buvo naudinga naujam jaunam lyderiui. Įtariai į jį žiūrėję tautininkai atpažino jį kaip savų. Ir Vakarai suprato, kad Putinas tikrai yra agresorius. Ir sustiprino paramą Ukrainai. Taip prasidėjo dėl sveikatos, o baigėsi dėl ramybės. Zelenskis ėmėsi ir itin stipriai pasirodė naujuose Rados rinkimuose. Pavyko gauti parlamento daugumą. Ir tada surengė kelis referendumus. Įskaitant konstitucinę reformą.
  Prezidento galios buvo gerokai išplėstos. Ir Rada, priešingai, yra ribota. Po to Zelenskis pradėjo ryžtingai siekti reformų ir modernizavimo.
  Tuo pačiu metu Donbase buvo sugalvotas gudrus žingsnis. Karys Anastasija Orlova buvo pasiūlytas įdomus variantas. Ji, remiama Ukrainos ir Vakarų žvalgybos tarnybų, taps Luhansko ir Donecko sričių gubernatore. Tada jis turės oficialią narystę Ukrainoje ir pinigų atkūrimui bei didelę asmeninę galią. Ir net savo armiją. Tai yra, Kadyrovo variantas. Kai Rusija iš tikrųjų suteikė Čečėnijai nepriklausomybę, tik formaliai išlaikė jos kontrolę.
  Anastasija Orlova, turinti įtaką tarp lauko vadų, sutiko su šia galimybe. Turiu pasakyti, kad ši moteris buvo labai graži, šviesiaplaukė ir dažniausiai net žiemą per šaltį bėgiodavo basa.
  Anastasija paskelbė karą "vagiančiai" Naujosios Rusijos vadovybei. Ji labai kovinga ir autoritetinga mergina. Ir Novoazovske ji įkūrė savo rezidenciją. Dalis žmonių ir milicijos ją palaikė.
  Anastasija su basų merginų batalionu surengė keletą reidų ir užėmė kelis miestus. Vyko vietos mūšiai. Vyko virvės traukimas.
  Anastasija elgėsi gana sumaniai ir gavo pinigų iš užsienio. Be to, ji turėjo paramą Rusijoje. Įskaitant iš moterų. Prie sėkmės prisidėjo ir tai, kad V. Putinas susirgo. Matyti, kad ambicingas Rusijos prezidentas persistengė. Ir tokiomis sąlygomis vadovybė Rusijoje buvo padalinta. Anastasija tuo pasinaudojo ir užėmė Donecką. Gaukite rimtos paramos.
  Karas prasidėjo nuo Luhansko. Bet ne per daug energingas. Milicijos tikrai nenorėjo žudyti vieni kitų.
  Galiausiai Novorosijoje įvyko prezidento rinkimai, kuriuos laimėjo Anastasija. Ją iš karto pripažino JAV ir Kijevas. Ir tada kitos Vakarų šalys ir, žinoma, visas pasaulis!
  Zelenskis laikėsi savo žodžio, suteikdamas Novorosijai ypatingą statusą Ukrainoje. O Donecke vėl suplevėsavo geltonai mėlyna vėliava.
  Atėjo ilgai laukta ramybė.
  Zelenskis aktyviai kovojo su korupcija ir netgi įvedė mirties bausmę už ekonominius nusikaltimus. Tvirtai ir sumaniai valdydamas, suformavęs profesionalią komandą, Volodymyras Zelenskis Ukrainai užtikrino didelius augimo tempus. Šalis kilo, o naujojo lyderio galia stiprėjo. Santykiai su Rusija pagerėjo. Kas prisidėjo prie insulto, kuris užklupo Putiną ir padarė jį mažiau ambicingą ir agresyvų.
  Rusijoje Zelenskio populiarumas augo. Jis buvo stiprus oratorius, žavus žmogus, populistas. Ir ne komunistas, bet ir ne antikomunistas. Populiarus tiek tarp kairiųjų, tiek tarp Rusijos oligarchų. Labai populiarus tarp rusų jaunimo. Intelektualas ir vaikinas. Atrodo, kad jis yra protingas, bet užgrobė tvirtą galią. Taip, tikrai lyderis, bet kartu ir džentelmenas! Aukšta kultūra, bet suprantama ir mėgstama žmonių. Tikras vadybos talentas. Ir puikus organizatorius.
  Ir kai praėjo penkeri Ukrainos klestėjimo ir iškilimo metai ir Zelenskio galia pagaliau sustiprėjo, pasirodė sensacingas pasiūlymas.
  Būtent - susijungti su Rusija. Sukurti vieną sąjunginę valstybę su bendru prezidentu, turinčiu didelę galią. Žinoma, liaudies išrinktas.
  O Rusijoje elitas buvo šoke. Štai žingsnis! Iki to laiko Putinas susilpnėjo nuo sunkios ligos ir prarado populiarumą. Taigi jis bet kuriuo atveju negalėjo visiškai kovoti. O pats Medvedevas apskritai nėra kovotojas ir žmonių nemylimas.
  O štai Zelenskis aiškiai nori tapti sąjunginės valstybės prezidentu ir... Jo šansai realūs! Pirma, Vakarai norėtų matyti Vladimirą Zelenskį Rusijos ir Ukrainos prezidentu! Jis pasirodė esąs gana provakarietiškas politikas ir europietis. Antra, Zelenskis yra populiarus Rusijoje ir ypač Ukrainoje. Trečia, konkurentų nematyti. Putinas sunkiai serga, Medvedevas silpnas ir nepopuliarus, Zjuganovas ir Žirinovskis per seni. Kitų lyderių nematyti. Be to, ketvirta, saugokitės Rusijos oligarchų ir Zelenskio, yra parama.
  Taip, aišku, kad tai labai rimtas kandidatas į Rusijos prezidentus. Jis turi jėgų ir charizmos bei nepaprastą oratorinę dovaną. Taip pat ir Vakarų, ir Rusijos žiniasklaidos palaikymas. Be to, naujojo populiarumas Rusijos politikoje, vadovaujant seniems ir nuobodžiams lyderiams.
  Trumpai tariant, nepatogu atsisakyti ir baisu priimti pasiūlymą. Putiną ištiko antras insultas. Medvedevas tapo Rusijos prezidento pareigas.
  Žinoma, toli gražu neaišku, ar Zelenskis tikrai laimės. O Ukrainą labai noriu aneksuoti. Medvedevas trokšta pranokti Putiną! Bet ar verta su Zelenskiu rizikuoti kaip rinkimai?
  Tačiau Rusijos žmonės palaikė suvienijimo su Ukraina idėją. Šimtai tūkstančių žmonių išėjo į gatves - reikalavo: brolių slavų vienybės. Maskvoje demonstrantai susirėmė su policija. Daug žmonių buvo sužeista. Pradėjo kilti protesto banga.
  Su komunistais Zyuganovas pagaliau pasiekė, tiksliau, supuvo, o jaunesnė vadovybė pradėjo vesti žmones į gatves. Reikalauja pakeisti režimą.
  Tautininkai taip pat atsitraukė, turėdami savo stiprius ir ambicingus lyderius. Maidanas tapo vis madingesnis. Į policiją buvo mėtomi akmenys ir Molotovo kokteiliai. Ilgą laiką besikaupęs žmonių nepasitenkinimas ėmė reikštis vis stipriau.
  Medvedevas surengė saugumo tarybą.
  Dauguma narių pasisakė už suvienijimą - motyvavo tuo, kad velnias nėra toks baisus, koks jis yra nupieštas. O administracinis resursas ir propaganda yra didžiulė jėga! Ir kad žmonėms galima kruopščiai išplauti smegenis, ir jie apskritai balsuos už valdančiąją partiją.
  Rusijos milijardieriai taip pat prisiekė ištikimybę Medvedevui, kuris buvo nuspėjamas, ilgai valdė ir daugiau ar mažiau tiko visiems.
  Milijardierius Deribasco logiškai pastebėjo:
  - Rinkimų kampaniją reikia vesti tokiu stiliumi: Medvedevas šiandien yra Putinas, o jokie Zelenskiai mums nėra pavojingi!
  Romanas Abramovičius autoritetingai pažymėjo:
  - Mes ištraukėme Jelciną iš keturių procentų reitingo rinkiminės duobės, o tuo labiau mes ištrauksime jus! Mūsų pinigai ir žiniasklaidos užstatas!
  Prokhorovas patvirtino:
  - Mes nenorime tokių didelių mokesčių turtingiesiems kaip Ukrainoje, o mes pasistengsime už jus!
  Dmitrijus Medvedevas trenkė kumščiu į stalą ir paskelbė:
  - Tada mes priimame pasiūlymą dėl integracijos ir unifikacijos!
  Buvo pasirašyta Ukrainos ir Rusijos suvienijimo sutartis. Iš karto jėgų pusiausvyra pasikeitė. Prezidento rinkimai turi įvykti per tris mėnesius.
  Norint užsiregistruoti prezidento rinkimuose, pakanka arba surinkti šimtą tūkstančių parašų, arba įnešti devyniasdešimt tūkstančių dolerių užstatą, kuris bus grąžintas tik patekus į antrąjį turą. Tai juokingos taisyklės. Iš dalies paimta iš Rusijos ir iš dalies iš Ukrainos įstatymų.
  Natūralu, kad kandidatų į prezidentus bus daug, Medvedevo komanda, matyt, manė, kad jiems tai būtų dar pelningiau! Sakoma, kad valdžios elektorato mobilumas duos pranašumą pirmame ture. O antroje visi palaikys Medvedevą. Bet kokiu atveju laikinai einanti prezidento pareigas tuo tikėjosi. Ir prasidėjo...
  Anastasija Orlova, ši basoji Kleopatra, sakė, kad Zelenskis bus prieš visą šimtą. Ir kad jis yra Lancelotas prieš Putino ir Medvedevo drakoną.
  Spaudoje prasidėjo smurtiniai išpuoliai. Vieni buvo Zelenskio, kiti Medvedevo pusėje.
  Prasidėjo kandidatų registracijos laikotarpis. Rusija buvo nerami. Džocharo Dudajevo sūnus pasirodė Kaukaze ir paskelbė džihadą. Ir sulaukė didelio palaikymo islamiškuose regionuose. Daugelis ekspertų čia įtarė CŽV ausis. Be to, Trumpo prezidentavimas baigiasi, ir mums reikia iškovoti bent keletą pergalių. O Zelenskis Rusijos soste yra didelė pergalė! Nors yra skeptikų, teigiančių, kad Zelenskis gali padaryti Rusiją puikia šalimi, daug stipresne, ypač ekonomiškai, nei buvo Putino valdymo laikais.
  Taigi Vakaruose nuomonės išsiskiria. Viena Ukrainos ir Rusijos valstybė, be abejo, yra galinga asociacija ir visai ne juokas. Tai tikrai gali būti monstras. Natūralu, kad susivienijimą palaikė ir Rusijos saugumo pajėgos. Ta Anastasija yra šauni moteris. Ji kartu su merginų batalionu ir visomis gražuolėmis buvo basos ir su bikiniu, parvertė ir nugalėjo Rusijos specialiąsias pajėgas. Kai tie renka dulkes, kad nuverstų pernelyg karštą Zelenskio gerbėją.
  Čia merginos pademonstravo, kad jos pasakiškai kovoja basos ir su bikiniu! O specialiąją Vympel grupę įveikė karštos moterys. Dėl to, ir buvo nuspręsta nesikišti, Novorosijoje į valdžią atėjo labiau proukrainietiška vadovybė.
  Anastasija agitavo už Zelenskį. Mergina mūšyje mokėjo basomis kojomis mesti aštrius, plonus diskus, bumerangus ir granatas. Bikiniais vilkintys kariai tapo legenda. Visas pulkas merginų, kiekviena iš jų verta viso skyriaus. Tai didžiulė galia!
  Anastasija puolė per sniegą, blykstelėjo jos raudoni, nuogi kulnai. Mergina dainavo:
  Kosmoso platybėse, patikėk manimi, yra svajonė,
  Ji kaip saulės spindulys danguje...
  Svarogo akyse ramybė ir tyrumas,
  Jis yra už mus, kai Jėzus prisikelia!
  
  Mes pagimdysime spindintį likimą,
  Gegužės mėnesį ji spindės kaip saulė...
  Bet kiek negyvųjų aš galiu nesuprasti
  Kaip su mumis groja piktas rokas!
  
  Saugok tėvynę, riteri,
  Tegul dangaus žvaigždė šviečia...
  Mes saugome savo gimtojo krašto platybes,
  Tegul planeta tampa amžinu rojumi!
  
  Bet ką gali padaryti didžiulis komunizmas,
  Jis padarys tėvynės vėliavą visagale ...
  Ir įniršęs fašizmas pražus pragare,
  Mes perversime priešą labai stipriu smūgiu!
  
  Tu dovanoji širdis mūsų tėvynei,
  Kad liepsnotų labai ryškia šiluma...
  Mes eisime per savo mūšį iki galo,
  Ir fiureris bus nušluotas vienu smūgiu!
  
  Draugas Stalinas pakeitė jo tėvą,
  Esame skirtingų kartų vaikai...
  Gehennoje orda žus iš įtūžio,
  O genijus Leninas parodys kelią į Edeną!
  
  Rusijoje kiekvienas berniukas yra milžinas,
  O merginos išmokytos kovoti...
  Viešpats visagalis strypas, mes turime vieną,
  Mes, rusai, visada galėjome kovoti!
  
  Greitai pasieksime, tikiu, mes esame viskas,
  Tai, kad visatoje nėra aukštesnio...
  Komjaunuolis iškėlė, žinok irklą,
  Ir pataikė fiurerį ant stogo!
  
  Nebėra komunizmo, žinokite idėjas
  Jie yra gražūs ir atneš laimę!
  O fiureris yra tiesiog piktadarys,
  Labai klastingas, labai juodas kostiumas!
  
  Aš esu mergina - kovotojo didybė,
  Basas drąsiai lenktyniavo per šalną ...
  Mano stora auksinė pynė
  Sukonstravo greitą rožę!
  
  Idėjų gali būti milijardas
  Kaip sutvarkyti tėvynę komunizme ...
  Jei pamatysi Fritzą, stipriai trenk,
  Kad kruvinas Adolfas nesėdėtų soste!
  
  Ištrauk fašistus kumščiu,
  Ir geriau judėkite ant jų plaktuku ...
  Važiuokime palei Volgą su vėjeliu,
  Mums tiesiog negaila traiškyti ožkų!
  
  Auginsime karius Tėvynei,
  Merginos puola...
  Nutaikytas grožio kulkosvaidžiu,
  Atpildas pakenks Hitleriui!
  
  Niekas negali įveikti rusų
  Nors fašizmo vilkas, bet velnias patyręs...
  Bet vis tiek stipresnis už savo lokį,
  Kokia tvarka kuria naują!
  
  Už Tėvynę, kandidatuodamas už Staliną,
  Komjaunuolės skuba basos...
  Nacius apipylė verdančiu vandeniu,
  Nes didieji rusai yra patys šauniausi!
  
  Išdidžios merginos įeis į Berlyną,
  Palikite basų pėdų pėdsakus...
  Virš jų auksinis sparnuotas cherubas,
  Ir sidabriniai kaip vapsvos perlai!
  Mergina tada dainuoja, bet kaip ji kovoja! Juk būtent ji su keturiais partneriais vienu metu išgelbėjo milicijas nuo visiško pralaimėjimo prie Jolaisko.
  Tada įėjo penkios merginos su bikiniais ir basos su visa armija.
  Taip, tai buvo reginys.
  Anastasija daug davė iš kulkosvaidžio, nukirsdama priešo gretas, o tada plikomis kojų pirštais iš karto metė kelis plonus diskus. Tos galvos nukirstos.
  Ir Anastasija dainuoja:
  - Už šventąją Rusiją!
  Nataša taip pat šaudė, kapojo priešus ir kaip ji girgžda, basa koja mesdama granatą, numušdama tanką:
  - Už Svarogą!
  Ir tada auksaplaukė Zoja duoda posūkį. O jis irgi basa koja meta mirties dovaną ir šaukia:
  - Už būsimą Rodnovį!
  O už jų pasiduos ir Aurora. Ir nuogu kulnu išleis mirties dovaną, šaukdamas:
  - Už didžiąsias sienas!
  Ir tada Svetlana pasodins. Jis duos posūkį, o tada iš kulkosvaidžio ir nuogais kojų pirštais pasiųs sunaikinimą ...
  O gražuolė basomis kojomis sušuks:
  - Už Romanovų sugrįžimą!
  Taip, Anastasija buvo carinės imperijos atkūrimo gerbėja. Iš tiesų, Rusijoje caras iš tikrųjų yra valdžioje. Taigi kodėl gi neišleidus teisėtos monarchijos. Be to, Romanovų gyslomis teka daugelio kartų Europos karalių kraujas. Ar tai jų kilmės dokumentas? O kokia Putino, o ypač Lukašenkos, lytis? Kas jie tokie, kad būtų karaliai? Bet Romanovai yra Dievo pateptieji!
  Anastasija su bikiniais vilkinčiomis draugėmis padarė daug stebuklų. Ji kovojo kaip velnias. Bet tada ji susiginčijo su Putinu ir stojo į Zelenskį. Apskritai Anastasija pamatė, kad Ukraina buvo įžeista, ir, turėdama padidintą teisingumo jausmą, ji stojo į silpnųjų pusę!
  Anastasija ir jos penkiese atmušė Novoazovsko puolimą, kai bandė ją suimti kaip maištininkę. Buvo atkirsta ir nuginkluota visa vyriausybės pajėgų kolona.
  Po to belaisviai krito ant veidų ir pabučiavo Anastasiją ir kitos merginos basas, dulkėtas kojas.
  Mergina filosofiškai papasakojo pagautiems Novorosijos kovotojams:
  - Aš nenoriu tavęs žudyti! Jūs esate mano broliai! Ir aš būsiu tavo karalienė!
  Apskritai, Novorossia priėmė Anastasiją be didelės žalos ir didelių nuostolių. Tiesa, šviesiaplaukis terminatorius nukirto Donecko Respublikos gubernatoriui galvą ir nužudė jo sargybinius, kuriuos daugiausia sudarė kaukaziečiai.
  Anastasija jau seniai buvo legenda. Kryme ji padarė tokius stebuklus, kad gavo Rusijos Federacijos herojaus žvaigždę. Be jos, su bikiniais vilkinčiais partneriais, taip sklandžiai nepavyko. Bet tada Anastasija buvo paimta ir atimta iš visų Rusijos apdovanojimų. Įskaitant už Rusijos specialiųjų pajėgų nužudymą mūšyje, kai jie bandė juos pašalinti. Net buvo iškelta baudžiamoji byla.
  Bet jie nedrįso pradėti didelio karo su de facto nepriklausoma Novorosija. Be to, V. Putinas susirgo, o be jo niekas nenorėjo prisiimti atsakomybės.
  Ypač Medvedevas, kuris apskritai nėra dvasios ir dvasios lyderis. Tačiau būtent tai Medvedejus tiko Rusijos oligarchams ir Putino aplinkai - juo galima lengvai manipuliuoti.
  Kad ir kaip būtų, prieš Zelenskį iškilo didžiulė propagandos mašina. Jie pradėjo viską kaltinti. Ir kad tai buvo tarsi narkomanas, ir vagis, ir per ofšorines kompanijas ištraukė milijardus, ir kad jis apskritai buvo gėjus.
  Provincija nuėjo rašyti. Ir, žinoma, buvo liudininkų ir įvairių patikinimų. Įskaitant kaltinimus homoseksualumu. Net kai tik prasidėjo kandidatų registracija, o purvas jau pasipylė.
  Norinčiųjų dalyvauti rinkimuose - tiek ukrainiečių, tiek ypač rusų - skaičius pasirodė kolosalus. Lipo ir komunistai, ir nacionalistai. Netikėtai į rinkimus galvą kišo net senas ir sergantis Zjuganovas. Nors jis jau paliko Komunistų partijos pirmininko postą. Taip pat balsuoti ėjo Afoninas, Udalcovas ir Grudininas. Ir apskritai dar yra krūva kairiųjų kandidatų, mažai žinomų, bet kurtų. Ir tiek daug žmonių, norinčių būti prezidentu, užkopė! O kaip su devyniasdešimt tūkstančių dolerių? Ar tai tokia didelė suma pagal Rusijos standartus?
  Lyg tankai nori lipti. Ir verslininkai, ir menininkai, ir popmenininkai, ir rašytojai. Taip, rašytojai irgi aktyvūs. Padarykite sau reklamą. Ir devyniasdešimt tūkstančių dolerių nėra tiek daug. Taigi į VRK pasipylė šimtai prašymų.
  Na, rinkimai! Na, pasirodymas pasirodė! Net Ala Pugačiova kišo galvą į prezidento postą. Ir kodėl gi ne? Alka pradėjo pamiršti, ten ji gali priminti apie save! Iš senųjų į prezidento postą pakilo Jurijus Lužkovas. Taip pat norėjau sau priminti.
  Na, žinoma, toks pasirodymas negalėjo išsiversti be Vladimiro Volfovičiaus. Tačiau šį kartą rinkimuose dalyvavo jo sūnus Igoris Lebedevas ir dešinioji ranka Degtyarevas. Jie taip pat balsuoti ėjo trimis kolonomis.
  Pajudėjo ir tautininkai. Žinoma, į prezidento postą iškeliavo ir legendinis Demuškinas, kalėjęs, ir kas įdomiausia - "Metal Corrosion" lyderis Spider, roko grupės "Kolovrat" vadovas ir daugelis kitų.
  Na, žinoma, pop dainininkai pradėjo kampaniją. Čia yra Filipas Kirkorovas ir Nikolajus Baskovas. Jie taip pat neturi ko prarasti iš esmės. Tokia kovinė gvardija dislokuota.
  Ir Timothy, ir Vitas, ir apskritai labai daug kas išėjo į kampaniją.
  Žinoma, ne atsitiktinai! Medvedevo planas buvo iškelti daugybę kandidatų, kurie antrajame ture turės perduoti jam balsus. Bendras planas įdomus. Medvedevo reitingas iš pradžių yra žemesnis nei Zelenskio. O laimėti be gudrumo neįmanoma!
  Bet juk Jelcinas turėjo nulinį reitingą, bet sugebėjo įveikti Zjuganovą. Tiesa, pastarasis rinkimus vedė kaip neįgalus: pralaimėjo tyčia!
  Ir šiuo atveju Medvedevui priešinasi išskirtinis ir labai talentingas žmogus.
  Taigi čia daug kas vyksta. Laidoje Solovjovas Zelenskis buvo nuolat pilamas purvu. Tiesa, tuomet mergina plikomis kojomis pirštais paleido ledus Solovjovui į veidą. Ir išdūrė jai akį. Po to tapo aišku, kad mėtyti purvu į Zelenskį nesaugu! Pavyzdžiui, šis vaikinas yra Ukrainos erelis!
  Apskritai Rusijos visuomenėje nebuvo vienybės. Daugelis, daugelis palaikė Zelenskį. Kaip, tikrai jaunas kraujas ir sugebėjo pakelti Ukrainą be didelių naftos ir dujų kainų! O kaip Medvedevas? Šalis tiesiogine prasme dūsta nuo dolerių už naftą ir dujas, o ekonomika yra visiškoje sąstingyje. Augimo nėra, tik didėja nedarbas.
  Medvedevas apskritai turi aukščiausią antireitingą tarp visų politikų. Nors kaip tik tai naudinga oligarchams. Labiau nuo jų priklausomas, lengviau valdomas. Rusijos valdžia ėmė paskubomis kelti atlyginimus ir pensijas visiems. Ir daug kartų...
  Maža to, D. Medvedevas netgi pasiūlė dvejais metais sumažinti pensinį amžių. Juk viskas yra žmonių labui. Ir buvo padarytos pataisos didinti pensijas ir skaičiuoti darbo stažą išėjus į pensiją.
  Medvedevas nepamiršo ir pareigūnų. Kad jie atsistotų ir už jį balsuotų. Visų pirma buvo panaikintas viešas pajamų deklaravimas, buvo leista gauti dovanų iki tūkstančio dolerių. Kas, žinoma, pareigūnui patiko. Taip pat ir leidimas turėti nekilnojamąjį turtą užsienyje, taip pat sąskaitos.
  Siekiant patraukti rūkalius į savo pusę, buvo gerokai sušvelnintas įstatymas prieš rūkymą. Leidžiama naktimis prekiauti alkoholiu, įteisintas net azartinių lošimų verslas. Pastarąjį oligarchai sutiko palankiai, tiesą sakant, kam prarasti tokias pajamas ir kelti jas į pogrindį.
  "Lėlių" perdavimas sugrįžo. Per televiziją jie pradėjo rodyti daugiau erotikos.
  Medvedevas taip pat paskelbė amnestiją ir net liepė kaliniams susimokėti pinigus. Ir tai taip pat nemaža dalis balsų. Ir patys nuteistieji bei jų šeimos.
  Apskritai Medvedevas iškėlė šūkį: daugiau laisvės! Iš tiesų Rusija pavargo nuo Putino despotizmo. Kai per televiziją net nepamatysi nuogos moters!
  Ir, žinoma, buvo bandoma parodyti: gyvenimas tapo laisvesnis, gyvenimas tapo linksmesnis!
  Medvedevas taip pat sumažino alkoholio kainą ir leido per televiziją reklamuoti alų. Tiesą sakant, kam eiti per toli.
  Tačiau Kaukaze prasidėjo karas. Po Putino pasitraukimo aukštaičiai ėmė reikalauti dar daugiau privilegijų ir teisių. O jų ambicijos tik augo. Be to, Turkija pradėjo aktyviai daryti spaudimą Kaukazui, jų ambicijos augo, ypač Sirijoje, Erdoganas, jo nuomone, gavo per mažai. Padėtį apsunkino naftos, taigi ir dujų, kainų kritimas. Vos nuvertus Maduro režimą, Venesuela padidino gamybą. JAV ir Iranas pagaliau susitaikė, o Libijoje buvo įkurta viena vyriausybė.
  Naftos kainų kritimas žlugdė Rusijos rublį, išmušė infliaciją, nuvertino atlyginimų ir pensijų augimą.
  Ir didėjantis kovotojų aktyvumas Kaukaze žaidė prieš Medvedevą.
  Teigiama, kad jis nepajėgus išsaugoti Putino palikimo. Ir kas yra, kaip dažnai nutinka: superžvaigždė paskyrė save silpnu įpėdiniu.
  Tiek JAV, tiek arabų šalys ir net Iranas kurstė separatizmą Kaukaze. Ir tarp saugumo pajėgų kilo nesutarimų. Kai kas vis dar norėjo prezidentu matyti ilgametį Putino partnerį Medvedevą! O kiti ketino klijuoti kur kas populiaresnį Sergejų Šoigu.
  Tačiau pastarojo nepritarė oligarchai ir pramonininkai. Jie manė, kad tai pernelyg kairioji, o milijardieriai pavargo nuo vieno žmogaus diktatūros. Visi troško liberalo soste ir susitaikymo su Vakarais. Medvedevas, palaukęs, kol baigsis kandidatų į prezidentus registracijos laikotarpis, ėmė ir atleido Šoigu. Kas sukėlė neramumus armijoje.
  . 2 SKYRIUS
  Tada Medvedevas suteikė Shoigu seniai žadėtą maršalo laipsnį ir suteikė jam garbės ministro pirmininko pavaduotojo postą. Taip pat populistinis žingsnis. Tačiau bet kuriuo atveju priešrinkiminiai derinimai nebuvo palankūs laikinai einančiam prezidentui.
  Taškus rinko jaunesnis, sėkmingesnis, iškalbingesnis Zelenskis. Ir net tada, kai jis buvo įregistruotas, daugiau nei du šimtai kandidatų į prezidentus išlaikė neginčijamą lyderystę. Tačiau Medvedevui teko pakovoti dėl antrosios vietos. Jo varžove antrajam turui netikėtai tapo Alla Pugačiova. Staiga reitinge pašoko primadona, pasenusi ir ilgai nevaidinusi, nelabai noriai su PR.
  Galbūt tai buvo reakcija į erzinančius politikus. Žirinovskio ir Zyuganovo reitingai, priešingai, smarkiai sumažėjo. Abu šie politikai siaubingai pavargę nuo žmonių. Be to, jų rinkimų lauke atsirado jaunesnių ir originalesnių lyderių.
  Demuškinas akivaizdžiai pridūrė, kalėjime gavęs kankinio atvaizdą. Suraikinas vis dar nesugebėjo pelnyti taškų, bet kitas jo partijos narys Sergejus Kovaliovas, geriausias Rusijos profesionalus boksininkas, taip pat pradėjo rinkti taškus.
  Apskritai Sergejus Kovaliovas pasirodė įdomus vaikinas. Jis kandidatavo į Maskvos mero postą ir visiems netikėtai tapo antruoju. Įstojo į Rusijos komunistų partiją. Ir taip pat pradėjo pridėti reitingą.
  Reikėtų pažymėti, kad Sergejus Kovaliovas yra labai puikus boksininkas - geriausias tarp rusų, netgi pranoko Kostją Tszyu.
  Taigi Sergejus Kovaliovas yra terminatorius ir pavojingai priartėjo prie Medvedevo.
  Tiesa, dauguma Rusijos apklausų tarnybų turi reitingą ir. O. prezidentė buvo pervertinta. Tačiau paaukštinimas buvo kapitalas. Tačiau Medvedevui nepasisekė. Po Putino likimas kažkaip tapo šykštesnis. Naftos kainos toliau krito, rublio kursas taip pat krito, kainos sparčiai kilo. Kaukazas liepsnojo vis aktyviau. Ir net kadyroviečiai pradėjo kovoti kovotojų pusėje. Tokia situacija susiklostė. Tada Talibanas smogė Rusijos kariuomenei pasienyje su Tadžikistanu.
  Ir, kaip paaiškėjo, Rusijos kariuomenė nebuvo pasiruošusi. Medvedevas vėl pakilo. Be to, Gynybos ir Finansų ministerijose buvo atskleistas skandalas dėl turto grobstymo. Šešėlis krito ant senų Medvedevo draugų. Taip pat kilo abejonių, kas iš Rusijos pavogė šimtus milijardų dolerių. Taip pat įtarimas. Ir žiniasklaida supyko...
  Kita vertus, Zelenskis rinkimų kampaniją vedė ramiai, profesionaliai, kaip šou. Žirinovskis, kaip visada, daugiau dirbo valdžiai nei sau. Zjuganovas buvo nušvilptas ir apmėtytas supuvusiais kiaušiniais. Tada dar daugiau incidentų...
  Žinoma, Ksenia Sobchak dalyvavo rinkimuose ir negalėjo neišmesti kūgio. Ji paėmė ir metė Žirinovskiui į veidą tortą. Ir patraukė dėmesį. Tai taip pat buvo gana epiška.
  Rinkimuose dalyvavo ir Aleksandras Povetkinas. Rusijos boksininkas, pralaimėjęs Joshua, ilgai negalėjo sugrįžti, vėliau turėjo porą muštynių su pravažiuojančiais varžovais, o ir palūžo į rimtesnę. Baigęs karjerą, jis pasuko į politiką, pradėjo kurti nacionalistų partiją.
  Kol kas be didesnio pasisekimo.
  Tačiau Povetkinas per televizijos debatus smogė savo oponentui kumščiu į veidą. Jis puikiai pasirodė ir tai šiek tiek padidino jo reitingą.
  Apskritai rinkimai vyko isteriškai.
  Jie rengė debatus per televiziją: davė trisdešimt sekundžių atsakyti, o rezultatas buvo kivirčas. Vakarėliai, muštynės, skandalai. Visa krūva.
  Medvedevas buvo begėdiškai paaukštintas, tačiau jo reitingas praktiškai neaugo. Vis dar abejojama dėl patekimo į antrąjį etapą.
  Zelenskis praėjo plačiu skirtumu. Ir nenuostabu! Vladimirui per penkerius metus pavyko panaikinti nedarbą ir atkurti visas gamyklas bei gamyklas, pastatyti naujas.
  Vienas iš Zelenskio laimėjimų buvo žemės ūkio ir alternatyvių energijos šaltinių plėtra.
  Visų pirma Ukrainoje atsirado elektrinių, kurios veikia ir kraunasi nuo atmosferos slėgio skirtumų. Taip pat geoterminės elektrinės. Ir daug daugiau. Įskaitant jonosferos energijos naudojimą. Taip atsitiko, kad mokslas priešinosi naftai ir dujoms.
  Tikra sensacija buvo Ukrainoje atsiradusi gamykla, gaminanti sintetinį maistą ir tiekianti jį Kinijai. Ir Rusija sumažino maisto eksportą.
  Tarp ukrainiečių buvo ir nominantų. Ypač Vladimiras Klitschko. Garsaus boksininko karjera buvo sunki. Grįžo į ringą: nugalėjo Charrą ir Tysoną Fury. Tačiau trečias revanšas prieš Joshua vis tiek vėl pralaimėjo, bet uždirbo daug pinigų. Ir jis paskelbė apie galutinį pasitraukimą iš bokso.
  Bet tada jis vėl grįžo. Jis kovojo Kijeve su Gassiev ir laimėjo. Po to jis turėjo dar vieną kovą ir iškovojo nuolatinio pasaulio čempiono titulą - pagaliau sumušė ir Foremano, ir Joe Louis rekordą. Po to jis paskelbė kandidatavimą į suvienytos Rusijos ir Ukrainos prezidentus. Ir turiu pasakyti, kad Vladimiras Kličko tarp ukrainiečių nusileidžia tik pačiam Zelenskiui. Ir nepaisant solidaus bokso amžiaus, Vladimiras Kličko jau per priešrinkiminę kampaniją surengė privalomą gynybą prieš dvidešimt metų už jį jaunesnį boksininką. Ir vėl laimėjo nokautu.
  Po to Vladimiro Kličko reitingas šoktelėjo ir jis priartėjo prie Medvedevo, gaudamas šansus patekti į antrąjį etapą.
  Apskritai šiuose rinkimuose buvo vienas neginčijamas favoritas - Zelenskis, o dėl antrosios vietos vyko labai atkakli kova. Kovoje dėl antrosios vietos trumpam aplenkusi Medvedevą Alla Pugačiova ėmė trauktis. Iš principo tai nieko ryškaus ir neužsidega. Antroje vietoje liko Vladimiras Kličko. Tačiau jo elektoratas nėra labai stabilus. Ringe kovėsi ir čempiono titulą vėl iškovojo Sergejus Kovaliovas, kuriam pavyko įveikti tris pralaimėjimus ir surinkti visus keturis pussunkio svorio diržus.
  Ir jo reitingai vėl pakilo. Taip pat galėčiau patekti į antrąjį turą. Kiti Ukrainos boksininkai: Usykas ir Lomačenko palaikė Zelenskį, o prezidentai nelipo. Nors abu karjeros dar nebaigė. Ir kodėl jie turėtų baigti? Usykas taškais įveikė Joshua ir tapo neabejotinu pasaulio sunkiasvorių čempionu. Lomačenko blaškosi iš vienos svorio kategorijos į kitą, o jam sumokami tokie dideli mokesčiai, kad jis nelinkęs baigti karjeros.
  JAV taip pat rinkimų kampanija. Donaldas išeina po dviejų kadencijų, o į trečią lipti nelabai sveika. Jaunimas kandidatuoja į prezidentus. Iš demokratų, labai graži, maždaug trisdešimt devynerių gubernatorė - turbūt jauniausia ponia iš kandidatų į prezidentus. Iš respublikonų, taip pat iš jaunųjų generolų-karo prieš Iraną didvyrių.
  JAV pasikeitė politikų karta.
  Rusijoje Putinas galėjo ir galėjo nugalėti Zelenskį, bet akivaizdžiai perdegė darbe. Viršįtampa padarė savo! O ko norėjo - pervertino savo jėgas, nepasitikėjo aplinka. O gal net priklausomas. Nazarbajevui pasitraukus, į NVS nukeliavo dar viena banga - demokratizacija. Kazachstanas tapo parlamentine respublika. Lukašenka kažkaip įtartinai dingo Baltarusijoje. Ir prezidentas taip pat tapo figūra.
  Atėjo kita banga. Jau Turkijoje parlamentas pakilo prieš R. T. Erdoganą. Švytuoklė pasisuko į kitą pusę.
  Zelenskis pakeitė konstituciją, siekdamas daugiau autokratijos, bet Vakaruose jis suvokiamas kaip jo žmogus! Taip, referendumai vyksta nuolat. Ir yra tikra žodžio laisvė.
  Bet kuriuo atveju, kol kas ypatingų problemų Zelenskiui laimėti antrajame rate nėra. Labiausiai tikėtina, kad būtent Medvedevas pateks į antrąjį turą - administracinis resursas gali įveikti menką populiarumą ir nelabai sėkmingą taisyklę. Daugelis taip pat pažymėjo panašumus su rinkimais Ukrainoje - daug kandidatų į prezidentus, Zelenskio vadovybė, žemi valdžios reitingai ir aukšti antireitingai.
  Ar Zelenskis galėtų nugalėti Putiną - kitas klausimas, bet D. Medvedevas akivaizdžiai nesitraukė į tautos lyderio vaidmenį. O demokratija čia jau žaidė prieš valdžią.
  Medvedevas negalėjo ypač prisiderinti prie kovos. Jis neturi tokio charakterio. Ne tikras kovotojas!
  Tačiau visų autokratijų problema yra ta, kad įpėdiniai nėra labai geri! Dažniausiai diktatorius užkiša po savęs silpnavį - kad nenuverstų! Kaip, pavyzdžiui, Nazarbajevo įpėdinio valdžia buvo ribota. Ir jis neprieštarauja - minkšto kūno!
  O Vladimiras Zelenskis bet kokiu atveju atėjo į valdžią iš opozicijos ir nėra silpnavalis.
  Reikia pasakyti, kad Putinas taip pat buvo laikomas švelniu ir silpnu, todėl buvo paskirtas prezidentu po triukšmingo Jelcino. Bet kaip paaiškėjo, ramioje pelkėje yra velniai!
  Ir tada paaiškėjo, kad tai ne tokia pelkė ir tylu. Bet Medvedevas, regis, ne vilkas avies kailyje, o tikrai natūrali avis. Ir negali sukaupti jėgų.
  Žirinovskis įžeidė Zelenskį nešvankiomis kalbomis ir buvo nubaustas bauda. Kelios dešimtys kandidatų į prezidentus pasitraukė Medvedevo naudai, tačiau tai nieko nepadarė. Iš garsiųjų, kurie vaidino, buvo boksininkas Denisas Lebedevas. Jis tikrai pažengęs techniškai. O buvo ir verslininkų, smulkių kultūros veikėjų. Iš rašytojų tik Sergejus Lukjanenko vaidino Medvedevo naudai. Likusieji norėjo būti paaukštinti. Ir visi tikėjo sėkme.
  Medvedevas gerokai išaugo. Tačiau buvo vilties, kad kariuomenė, kalėjimas ir policija balsuos kaip įsakyta. Be to, rinkėjų papirkinėjimas. Ir, žinoma, išankstinis balsavimas. Čia taip pat jau yra visos sėkmės galimybės.
  Taip, būtent tai paskatino išaugusį valdžios aktyvumą. Balsuoti iš anksto. Ir, žinoma, yra klastotės. Ir noras balsuoti širdimi.
  Priešingai nei 1996 m. rinkimuose, Medvedevui nepavyko padidinti savo reitingo. Jelcinui taip pat pasisekė. Visų pirma, netyčia mirė Džocharas Dudajevas. Kokia musė jį įkando, skambučio metu nesiimkite įprastų atsargumo priemonių. Juk jei tai būtų įvykę kiek anksčiau, jie nebūtų spėję streikuoti. Ir šiek tiek vėliau jie uždengtų tik anteną, o pats Džocharas būtų saugiu atstumu. Tokia sėkmė kare ir propagandai.
  Ir čia tu negali baigti Dudajevo. Ir nėra Raduevo, kuris buvo taip kvailai sučiuptas Rusijos prezidento rinkimų išvakarėse. Tačiau Dudajevas jaunesnysis nenori mirti per rinkimus. Ir apskritai, matyt, įpėdinių triumviratas: Jelcinas, Putinas, Medvedevas - nutrūko ...
  Bandymai supirkti rinkėjus buvo nutekinti ir sukėlė tolesnį skandalą. Patriarchas niekam nepalaikė, ginčydamasis: Dievo yra Dievo, o ciesoriaus - ciesoriaus. Apskritai, valdant Jelcinui, kažkaip lengviau pasirodė. O stačiatikių bažnyčia kažkodėl stojo į Jelcino pusę, kuri jau atrodė visiškai beviltiška. Ir pramonės ratai.
  Ir dabar Rusijos oligarchai pradėjo flirtuoti su Zelenskiu. Matyt, Medvedevo negalima pakelti.
  Ir nuotaikos žiniasklaidoje ėmė keistis. Vis daugiau Zelenskio buvo giriamas. Jau Žirinovskis pradėjo sakyti, kad jo bendravardis iš tikrųjų yra deimantinis žmogus.
  Medvedevas vėl padvigubino atlyginimus ir pensijas. Bet rublis visiškai žlugo. Ir prasidėjo infliacija. Tarifai taip pat pakilo.
  Net teko, prašo paskolos iš TVF. O nafta ir dujos vis pigėja.
  Iranas, Venesuela, Libija, Saudo Arabija didina savo eksportą. Taip pat JAV buvo pristatytas naujas skalūnų gavybos būdas. Kaina smarkiai sumažėjo.
  Ir tada Kinijoje yra ekonomikos nuosmukis ir neramumai. Na, tai suprantama - pavargo nuo komunistų partijos viešpatavimo. O kinai nori laisvės ir daugiapartinės sistemos!
  Indijos valdžia šiek tiek pasikeitė. Įvyko bandymas įvykdyti perversmą ir įvesti diktatūrą.
  Konfrontacija Kaukaze smarkiai išaugo. Neramumai prasidėjo ir Sibire. Ypač sustiprėjo separatistai.
  Didžiojoje Britanijoje partija laimėjo rinkimus: "Renesansas", tačiau koalicijoje su leiboristais. Karalienė Elžbieta vis dar gyva, tačiau pažadėjo, kad ji išvyks savo šimtmečio proga, o po to bus surengtas referendumas dėl monarchijos panaikinimo. Ir Didžiosios Britanijos prezidento biuras.
  Prancūzija nerami. Vietoj Macrono laimėjo Mary Lipen, buvo bandoma įtvirtinti diktatūrą. Tačiau patys prancūzai nežino, ko nori, surengė naują Maidaną. Taip, precedento neturinčio masto. Ir Marija buvo priversta atsisakyti savo radikalių planų išvaryti arabus ir kitus. Tada dar blogiau, kad aukščiausiasis teismas anuliavo prezidento rinkimus, o Marija buvo suimta.
  Prancūzijoje taip pat buvo paskelbti pirmalaikiai rinkimai. Tai yra, kaip visada visur netvarka.
  Baltarusijoje, prisigėrę Lukašenkos tironijos, jie surengė referendumą ir apskritai panaikino prezidento postą. Respublika tapo parlamentine, o naujasis premjeras pasakė, kad gali būti prisijungimas prie Rusijos. Bet po prezidento rinkimų ten. Zelenskis yra labai populiarus Baltarusijoje.
  Kazachstane pablogėjo prezidento ir parlamento santykiai. Grėsė apkalta. Tačiau jie greitai susitarė, tačiau valstybės vadovo galia buvo dar labiau apribota.
  Medvedevas vis labiau nervinosi. Rinkimai artėjo, o Zelenskio reitingas buvo kelis kartus didesnis. Tiesa, pirmame raunde jis nelaimi, bet bet kokiu atveju Medvedevas perduoda kamuolį. Yra tik skaičiavimas, kad apgauti ar išmušti.
  Buvo surengta slapta taryba. Susirinko Rusijos milijardieriai.
  Medvedevas tiesiai šviesiai pareiškė:
  - Ar norite, kad užsienio ukrainietis gautų didžiulę imperijos prezidento galią?
  Deribasko logiškai pastebėjo:
  - Norime to ar nenorime, bet su bet kokia galia turime susitaikyti! Zelenskis nėra komunistas ir... Tai ne Ziuganovas, kuris mums jokiu būdu netiko!
  Medvedevas sausai pareiškė:
  - Pajamų mokestis Ukrainoje yra daug didesnis nei Rusijoje!
  Romanas Abramovičius kikeno ir pasakė:
  - O kas žino ir laiko mūsų pajamas! Be to, jie ten neseniai buvo sumažinti ir beveik susilygino su mūsiškiais!
  Prokhorovas šypsodamasis atsakė:
  - Vyriausybės keičiasi. Mes liekame! Ką galite rekomenduoti?
  Medvedevas sušuko iš įniršio:
  - Netikiu, kad Jelcinas laimėjo sąžiningai!
  Deribasco šaltai atsakė:
  - Jei Zjuganovas nebūtų Jelcino varžovas, tai Borikui šansų tikrai būtų mažai. Tačiau žmonės vis dar per gerai prisiminė komunistinės valdžios "žavesmus". Būtent: tuščios lentynos, kortelės, kuponai, vizitinės kortelės, ilgos eilės, penkių dolerių atlyginimas per mėnesį. Žinoma, niekas nenorėjo grįžti į šiuos pragariškus laikus. Taip, net prarasti reginį, ir politines laidas, ir filmus su seksu, ir daug daugiau. Žmonės norėjo laisvės. Ir jie balsavo ne už Jelciną, o prieš Kaliausę Ziuganovą. Ir Zelenskis žmonių neišgąsdins. Skirtingai nei Putinas, jis neuždarys Kukly šou ir nesodins žmonių ant kortų. Tiesiog devyniasdešimt šeštieji metai negali pasikartoti. Jelcinas pavogė penkis ar šešis procentus, bet laimėjo trylika! Taigi beveik sąžininga!
  Ir Zelenskis eina su tokia marža, kad tu jo neįveiksi!
  Medvedevas sušuko:
  - Jie mane išmetė! Sąmokslas!
  Romanas Abramovas pastebėjo:
  - Nors sankcijos mums bus panaikintos! O tu - Meška... Jau užsidirbai pensiją!
  Medvedevas sušnypštė:
  - Degti pragare!
  Prokhorovas logiškai pastebėjo:
  - Pragaro nėra! Yra tik kaliausė, rinkti pinigus!
  Medvedevas sutrikęs paklausė:
  - Taip? Ir kad Dievo nėra?
  Prokhorovas nusišypsojo ir atsakė:
  - Koks Dievas? Jie tai reprezentuoja skirtingai!
  Romanas Abramovičius pasiūlė:
  - Gali įgyti naują tikėjimą! Kas turtingas, tą Dievas myli! Kas yra turtingiausias iš visų, Dievas jį myli labiausiai!
  Medvedevas linktelėjo.
  - Logiška! Bet ką pasakys žmonės?
  Romanas Abramovičius kikeno:
  - Tu gali šviesti žmones!
  Medvedevas sušuko:
  Tikiuosi liksime draugais!
  Tada jis išėjo iš kambario...
  Pasaulyje toliau siautė įvykių kaleidoskopas. Vitalijus Kličko taip pat grįžo į ringą ir kovojo Kijevo stadione. Jis kovojo su Michaelu Tysonu. Du seni vyrai, labai žinomi ir populiarūs. Na, jie uždirbo daug pinigų. Michaelas Tysonas, žinoma, sutiko kovoti, nes buvo beveik elgeta.
  Net jei jaunesnis ir, svarbiausia, daug geresnės formos, Vitalijus Klitschko tiesiogine prasme jį įveikė. Vladimiras Klitschko teigė, kad vis dar nori iškovoti absoliutaus pasaulio čempiono titulą ir kovoti su Usyku. Po to jis sumuš visus rekordus tapdamas seniausiu absoliučiu pasaulio čempionu... Ir gali nusiraminti. Ką dar jis gali įveikti? Joe Louisas jau buvo įveiktas, o Foremanas buvo įveiktas ir keturis kartus iškovojo pasaulio sunkiasvorių titulą.
  Vitalijus Klitschko iš kovos uždirbo daug pinigų, papildė iždą ir šlovę ir turėjo gana lengvą kovą.
  Zelenskis apdovanojo Vitalijų Kličko Iljos Murometso auksiniu ordinu. Ir tai pelnė papildomų simpatijų.
  Apskritai politikos pasaulyje boksininkai išpopuliarėjo. Floydas Maweiseris kandidatuoja į JAV prezidento postą. formaliai nepriklausomas. Ir su neblogu įvertinimu. O kaip gi milijardierius, ir nepralenkiamas boksininkas, ir juodaodis. Kodėl ne pretendentas?
  Floydas Maweiseris palaikė Zelenskį prezidento rinkimuose ir pažadėjo draugystę.
  Nedaugelis Floydų norėjo revanšo su Pacquio ir už tai surinko daug pinigų.
  Medvedevas aiškiai prarado žemę po kojomis. Siekdamas sukelti tam tikrą pasipiktinimą, jis paskyrė Anatolijų Kašpirovskią sveikatos apsaugos ministru, turinčiu ministro pirmininko pavaduotojo rangą. Tai, žinoma, stiprus žingsnis, bet nepakankamas. Beje, Anatolijus Kašpirovskis tapo vyriausiu ministru ir vicepremjeru Rusijos istorijoje. Taip, rekordininkas! Dmitrijus Medvedevas taip pat apdovanojo Anglijos karalienę Šv. Andriejaus Pirmojo ordinu, net įteikė Šoigu herojaus žvaigždę. Ir jis atėmė iš Gorbačiovo aukščiausią ordiną. Kuris, apskritai, nėra toks gražus.
  Jis taip pat paėmė ir grąžino Beriją į maršalo laipsnį. gal pritraukti
  jų stalinistų pusėje. O Borisas Nemcovas po mirties buvo apdovanotas pirmojo laipsnio ordinu "Už nuopelnus Tėvynei". Be to, jis savo dekretu pervadino Volgogradą Stalingradu. Taip pat flirtuoja su stalinistais. Bet ir liberalai. Novodvorskajai po mirties buvo suteiktas Rusijos didvyrio ir ... Stalino vardas!
  Po mirties Medvedevas Jurijui Gagarinui įteikė ir Šv. Andriejaus Pirmojo pašaukto ordiną. Ir atkūrė Leonidui Iljai Brežnevui Pergalės ordiną. Auksinę Rusijos didvyrio žvaigždę Medvedevas netikėtai įteikė ir Gariui Kasparovui.
  Taip pat flirtuoja su liberalais. Ir su komunistais. Ir tavo, ir mūsų.
  Medvedevas popiežiui Pranciškui Pirmajam įteikė ir Šv.Andriejaus Pirmojo pašaukto ordiną.
  Taip pat labai dosnios "didžiojo valdovo" dovanos! Be to, Medvedevas staiga vėl sumažino tiek vyrų, tiek moterų pensinį amžių iki penkiasdešimt penkerių metų. Kas pasirodė kaip sensacija. Ir vėl padidintos pensijos.
  Ką veikiate rinkimų išvakarėse.
  Be to, laikinai einantis prezidento pareigas Vladimirui Žirinovskiui suteikė generolo leitenanto laipsnį. Kaip, už ištikimą tarnystę, imk ją iš šeimininko peties. O jo sūnus Igoris Lebedevas netikėtai buvo paskirtas užsienio reikalų ministru, o ne senas ir nemėgstamas Vakaruose Lavrovas.
  Medvedevas taip pat pasiūlė Demuškinui eiti Vidaus reikalų ministerijos vadovo postą, tačiau autoritetingas nacionalistas atsisakė. Iš naujų paskyrimų sensacija buvo Ksenijos Sobchak paskyrimas kultūros ministre. Ji, pamačiusi, kad jos reitingas gana mažas, sutiko. Tačiau ji taip pat reikalavo vicepremjero posto. Medvedevas sutiko su tuo.
  Javlinskis taip pat dalyvavo rinkimuose, tačiau visiškai susirgo ir pasitraukė dėl sveikatos.
  Laikinai einantis prezidentas taip pat apdovanojo jį Rusijos didvyrio žvaigžde.
  Michailas Kasjanovas gavo ordino "Už nuopelnus Tėvynei" pirmojo laipsnio ir Garbės patarėjo ekonomikos klausimais pareigas. Dėl to jis pasitraukė Medvedevo naudai. Bet tai labai mažos procento dalys.
  Sporto ministru buvo pasiūlytas Sergejus Kovaliovas, bet jam atrodė, kad to nepakanka.
  Kilo konfliktas su Konstitucinio Teismo pirmininku. Zorkinas pagaliau išėjo. Bet kam duoti tokį postą? Pageidautina moteris! Ir jie pasiūlė Allai Pugačiovai.
  Tačiau garsi dainininkė atsisakė, motyvuodama, kad tai ne jai. Medvedevas vis dėlto įteikė jai Rusijos didvyrio žvaigždę. Nors Alla atsisakė veikti jo naudai.
  Bet kas bus Konstitucinio Teismo pirmininkas? Pozicija įstrigo. Šoigu taip pat atsisakė - ne jo profilis!
  Dima Bilanas netikėtai sutiko. Nors, žinoma, dar ne faktas, kad tai jo profilis! Ir, žinoma, būti dainininku yra pelningiau ir daug smagiau nei būti Konstitucinio Teismo pirmininku.
  Bet kokiu atveju Medvedevas greitai to ėmėsi ir perdavė Rusijos herojaus žvaigždę.
  Tačiau Dima Bilanas sakė, kad tai tik pokštas. Tačiau visuotiniam pritarimui Liudmila Putina buvo paskirta konstitucinio teismo pirmininke. Tai buvo stiprus žingsnis, atsižvelgiant į V. Putino populiarumą Rusijoje, tačiau jis jau buvo kiek pavėluotas ir negalėjo išgelbėti Medvedevo.
  Nors pastangos buvo titaniškos. Bet kainos kilo, rublis krito, Tadžikistane veržėsi Talibanas, o rinkėjo nebuvo kuo įtikinti.
  Paskutinę akimirką Genadijus Ziuganovas buvo paskirtas pirmuoju ministro pirmininko pavaduotoju, atsakingu už socialinį bloką. Bet tai jau negyvas kompresas.
  O pats Zyuganovas jau visiškai prarado savo elektoratą.
  Balsavimo išvakarėse Degtyarevas buvo paskirtas generaliniu prokuroru. Taip pat Liberalų demokratų partijos kandidatas į prezidentus.
  Medvedevas jaudinosi ir ieškojo naujų būdų. Vienas įspūdingų žingsnių prieš rinkimus buvo specialaus Žukovo vardo aukso medalio įteikimas visiems Didžiojo Tėvynės karo veteranams. Ir milijonas Rusijos rublių paleisti. Tačiau Didžiojo Tėvynės karo veteranų liko labai mažai.
  Medvedevas Tereškovai apdovanojo ir Šv. Andriejaus Pirmojo pašaukimo ordiną. Kad nors yra galimybė, kodėl gi neapdovanojus? Taigi Anatolijus Karpovas gali būti suteiktas Rusijos didvyriu. Jis puikus šachmatininkas! Ir Alekhinas, ir Botvinnikas, ir Talas ir Spasskis, Tigranas - po mirties įteiks apdovanojimus - visai neblogai!
  Rusijos herojaus žvaigždės - tai šaunu!
  Smagu įteikti apdovanojimus ir dalinti medalius. O jei dar įkursite Putino vardo ordiną. Visi keturi laipsniai: ketvirtas - bronzos, trečias - sidabras, antrasis - auksas, pirmasis - auksas su deimantais!
  Štai ką išrado Medvedevas.
  Tačiau to taip pat nepakanka. Zelenskis taip pat steigia naujus ordinus. Užsakyti, pavyzdžiui, Tarasą Ševčenką. Arba Tarasas Bulba! Arba Gogolis! O ką jau smulkmenos. Ir Kožedubo vardu pavadintas ordinas! Tai stiprus Zelenskio žingsnis įtikti kairiosioms jėgoms. Apskritai, žinoma, Zelenskis nėra komunistas ir net ne kairysis. Taigi jis gali turėti bėdų. Bet komunistai Rusijoje lyderio nerado.
  Ir kas daugiau, Andrejus Navalnai? Kažkaip visi jį pamiršo. Negi jis kandidatavo į prezidentus? Tačiau Andrejus Navalnas ilgą laiką dirbo Zelenskio komandoje ir jau daug nuveikė kovojant su korupcija Ukrainoje.
  Taigi dar niekas nemirė! Ir vyksta dviejų broliškų tautų sujungimo ir visuotinių tautos vado rinkimų procesas.
  Andrejus Navalnas taip pat nuplaus Zelenskį ... Jis, kaip įprasta, yra ant ritinio.
  Ir energingai veikia su pašėlusiu spaudimu.
  Ir kartu labai subtiliai, kad neatbaidytų rinkėjų. Visai ne Trumpo stiliaus.
  O pasaulyje ateina nauji laikai - saugesni ir ramesni. Saudo Arabijoje prasideda demokratinės ir pasaulietinės reformos, o religinis ekstremizmas apskritai nyksta. Iš tiesų, daugelis gali ilsėtis internete dėl Korano ir mokslo prieštaravimų ir galvoti: kodėl jie tai daro? Dėl kokių priežasčių Koraną ir Bibliją galima laikyti Dievo žodžiu?
  Kai žmonės pradeda galvoti ir klausinėti, jie nebėra tokie neapgalvoti. Tiesą sakant, kodėl atsiranda šimtmetis? Labiau kaip mirties baimė! Ir taip mažai žmonių bijo mirti, kol nesusirgs!
  Medvedevas rinkimų išvakarėse padidino išmokas už ligos biuletenius ir pašalpas neįgaliesiems. Taip pat buvo padidinta cisternų gamyba ...
  Medvedevas, norėdamas parodyti save patriotu, gerokai pakėlė karinių išlaidų kartelę. Sunkiausias iš monstrų tankas Medved, sveriantis daugiau nei šimtą tonų ir turintis branduolinį reaktorių vietoj variklio, buvo pradėtas masiškai gaminti.
  Projektas "Meška" buvo kuriamas vadovaujant Putinui, jo asmeniniu užsakymu. Jis turėjo sukurti pabaisos tanką bauginimui. Automobilis pasirodė labai sunkus ir brangus, su daugiasluoksniais šarvais ir dviem raketiniais bombonešiais.
  Automobilio ypatybė buvo daugiau nei šimto kilometrų per valandą greitis, šimtas penkiasdešimt tonų svoris ir milžiniškas galios rezervas dėl branduolinio reaktoriaus.
  Tiesa, bėgimo metu įvyko dar vienas nelemtas įvykis - sprogo vikšras. Ir vėl įspūdis buvo sugadintas. Medvedevas tiesiogine prasme buvo išjuoktas.
  Ir tada prezidento pareigas einusiam nutiko dar vienas epizodas - tyčia to neįsivaizduojate. Kai Medvedevas medkirčių akivaizdoje bandė nuversti medį, tada jis nukrito tiesiai ant šventinio stalo su maistu. Taigi nelaimingas laikinasis Rusijos vadovas ir vėl pasipiktino.
  Taip, Medvedevui tikrai nepasisekė. Toks turtas yra kaprizingas: vieną dovanoja, kitą įžeidžia. Ar tikrai taip blogai, pavyzdžiui, buvo Nikolajus II, bet jį tikrai įžeidė aukštesnės jėgos. Taigi su Medvedevu, apskritai, protingu žmogumi, viskas tiesiogine prasme krito iš rankų.
  Bandymai ką nors padaryti susidūrė su pasipriešinimu ir užsispyrimu.
  Atrodė, kad Medvedevas trūkčiojo keptuvėje. Ir tada buvo kitų problemų. Laikinai premjero pareigas einantis taip pat pasirodė korupcijos skandale.
  Ir čia, žinoma, Andrejus Navalnas negalėjo išsiversti be. Šis vaikinas visada tiks!
  Jis gavo tokią žudiką kompromituojančią medžiagą apie Medvedevą ir jo aplinką - skandalas pasirodė nuostabus. Trumpai tariant, išgarsėjo ir Navalnas, ir tie, kurie pateko į jo triuškinantį smūgį.
  Tačiau Medvedevas turėjo teisintis ir nusišluostyti neriją. Ir ko tik jam neišsiliejo. Ne rinkimai, o tiesiog siaubas.
  Balsavimo dieną Medvedevas atvyko saugomas. Buvo akivaizdu, kad jis buvo niūrus ir netikras. Paėmus balsavimą rankos dreba. Naujausiu savo įsakymu laikinai einantis prezidento pareigas kariškiams ir policijai atlyginimus padidino tris kartus. Ir penkis kartus didesnę pensiją!
  Tačiau Anastasija Orlova šmaikščiai erzino kandidatą į diktatoriaus vaidmenį:
  - Sunku sėdėti ant durtuvų! Čia jis padeda pinigų pagalvę!
  Po terminatoriaus mergina paėmė ir parodė figą, padedama nuogų kojų pirštų.
  Anastasija, žinoma, yra mergina, kuri, žodžiu, netilps į kišenę. Šmaikštus, stiprus, kietas, charizmatiškas.
  Ir tiek daug vaikinų ją įsimylėjo. Be to, Anastasija yra labai temperamentinga blondinė ir neina miegoti nepasirinkusi nakvynei naujo vyro. Žinoma, ji renkasi gražesnius, atletiškus, išpūstus vyrus, kartais net labai jaunus. Bet tikrai kitoks. Atrodo, energingas. Ir niekas nelaiko šio baisaus kario kekše.
  Priešingai, tokiai stipriai ir raumeningai moteriai tai atrodo labai šaunu.
  Anastasija taip pat balsavo ir paėmė biuletenį apnuogintais grakščių kojų pirštais, o tai yra visas ritinys, kuriame sunku rasti pavardę ir atsidurti be nereikalingų išankstinių nuostatų. Na, aišku kam!
  Po to nuogais kojų pirštais ji pademonstravo didelę figūrą!
  Volodymyras Zelenskis atėjo balsuoti dviračiu. Šokinėjo, susisuko. Kaip visada - kovingas ir temperamentingas. Tikrasis Napoleonas Bonapartas.
  Ir, žinoma, balsavo kaip tikėtasi sparčiai.
  Vladimiras Kličko nepasitraukė iš rinkimų. Ir jis taip pat balsavo už save ir paspaudė kumštį Medvedevui.
  Nikolajus Valuevas paskutinę akimirką iš Medvedevo gavo Rusijos didvyrio žvaigždę ir vidaus reikalų ministro postą. Vos spėjo pasitraukti. Nors jis atsisakė pasakyti, už ką balsavo.
  Daugelis čia balsavo: ir Alla Pugačiova, ir Suraykinas...
  Žirinovskis, žinoma, negalėjo nepastebėti. Jis paėmė ir suplėšė Volodymyro Zelenskio portretą prie pat rinkimų apylinkės ir pažadėjo, kad atėjęs į valdžią būtinai jį nušaus.
  Dima Bilanas balsavimo metu dainavo:
  - Visa tai neįmanoma, gal aš tikrai žinau! Bilanas bus išrinktas, jis yra nepriekaištingas riteris!
  Tada pasirodė kitos žvaigždės.
  Garis Kasparovas sakė, kad valdžia keičiasi, Medvedevas pasitrauks ir su juo pagaliau pasibaigs Putino era.
  Tuo pat metu buvęs pasaulio čempionas teigė neprieštaraujantis šachmatų karjeros atnaujinimui. Ir sumušti Steinitzo amžiaus rekordą. Ir kad Rusija greitai gaus vertą ir demokratišką lyderį, o carų era pagaliau nugrims į praeitį.
  Ir kad Garis Kasparovas išrado savo šachmatus, kurie greitai išpopuliarės visame pasaulyje.
  Ir jis man parodė šimto langelių lentą. Jame yra naujų figūrų. Po du juokdarius: šalia karaliaus ir karalienės. Be to, juokdarys vaikšto kaip karalienė, bet muša tik kaip riteris. Ir du lankininkai ant krašto vietoj pėstininkų. Šauliai juda kaip pėstininkai, bet smogia įstrižai ištisus du kvadratus. Tiesa, dėl to, kad jie yra pačiame lentos krašte, jų vertė kiek sumažėja. Bet jie taip pat gali virsti bet kokia forma.
  Gario Kasparovo šachmatai neabejotinai patraukė žmonių ir žurnalistų dėmesį.
  Navalnas pažadėjo, kad Kasparovas tikrai taps ministru.
  Anatolijus Karpovas taip pat balsavo. Bet jis jau senas buvęs čempionas, todėl pažadėjo tik patarti. Ir sakė, kad greičiausiai laukia dideli pokyčiai. O kas bus geriau rytoj nei vakar!
  Medvedevas rinkimų dieną paskelbė, kad minimalių atostogų trukmė Rusijoje bus padidinta iki trisdešimties darbo dienų, o visos moterys, pagimdžiusios dešimt ar daugiau vaikų, gaus jo apdovanojimą: Rusijos Federacijos didvyrio žvaigždę. .
  Naujas populistinis žingsnis, turiu pasakyti, gana stiprus. Bet per vėlu. Ypač rinkimų dieną aišku, kad tai tik darbas visuomenei.
  Medvedevas aiškiai prarado žemę po kojomis... Jo nepakeičiama galia buvo labai pavargusi nuo visko.
  Žmonės norėjo išlipti iš Putino vėžių, o permainų troškulys buvo subrendęs. Be to, akivaizdus Medvedevo nesugebėjimas būti stipria asmenybe pasirodė akivaizdus.
  Zelenskis, rinkdamas taškus ir veikdamas be nereikalingo populizmo ir pažadų, užtikrintai judėjo į priekį.
  Atsižvelgiant į apklausų rezultatus, jie teigė, kad jis buvo aiškus favoritas. Bet ar Medvedevas pateks į antrąjį turą - kitas klausimas! Kol kas su juo iššūkį šiai vietai galėjo mesti Vladimiras Kličko ir Sergejus Kovaliovas, taip pat Grudininas.
  Zyuganovas balsavo paskutinis. Senas, sergantis, buvęs Rusijos Federacijos komunistų partijos pirmininkas surašė Grudino vardą ir atsiduso. Taip, tai nėra lengva našta tapti pirmuoju Rusijos vicepremjeru per beveik aštuoniasdešimt metų. Ar jam to reikia?
  Ir Zyuganovas, sunkiai kvėpuodamas, suriko:
  Vėl eisime į mūšį
  Už sovietų valdžią...
  Ir mirštame kaip vienas
  Kovoje už tai!
  Ir išlipo iš kabinos. Ne, jis kuo greičiau atsistatydins.
  Artėjo metas, netrukus pasirodys pirmieji duomenys apie prezidento rinkimus. Rusija buvo ant didžiulių pokyčių slenksčio. Baltarusijoje taip pat vyko mitingai ir reikalavo sąjungos su Rusija. Viskas darėsi vis įnirtingiau ir įdomiau.
  Rinkėjų aktyvumas prezidento rinkimuose Rusijoje pasiekė rekordą alternatyvių rinkimų istorijoje - beveik devyniasdešimt procentų.
  O jie ką tik paskelbė, kad buvo atidarytos balsadėžės, prasidėjo Tolimųjų Rytų balsų skaičiavimas.
  . 3 SKYRIUS
  Pirmojo turo rezultatai plaukė iš Tolimųjų Rytų. Kaip teigiama visose apklausose, Zelenskis užtikrintai pirmavo. Medvedevas net nebuvo antras. Dėl antrosios vietos kovojo Grudininas ir Vladimiras Kličko. Sąraše dar buvo apie du šimtus kandidatų, todėl jie išsklaidė savo balsus. Tačiau Zelenskis Sibire surinko beveik penkiasdešimt procentų ir galėjo tikėtis net pergalės pačiame pirmame rate.
  Medvedevas kalbėjo širdyje:
  - Jie norėjo geriausio, bet balsavo dėl smagumo!
  Zelenskis buvo lakoniškas:
  Tiesa nugalėjo!
  Rinkimų duomenys nuolat keitėsi, tačiau Zelenskio pirmoji vieta plačiu skirtumu nepasikeitė. Kitas dalykas, kad Grudininas ir Kličko šiek tiek nuskendo. Ir Medvedevas pradėjo užimti antrąją vietą, tačiau daugiau nei trigubai skyrė lyderį. Daugiausia prezidento pareigas einantis Čečėnijoje, armijoje, gavo kardomojo kalinimo centrą. Nu aišku. Ypač kalėjime. Ten balsų skaičiavimą sekti sunkiau.
  Tačiau D. Medvedevas paleido daug kalinių, o padidėjimas nebuvo toks didelis, kaip jis tikėjosi.
  Tačiau labai sunkiai pavyko patekti į antrąjį turą. Nors Zelenskis iš viso paėmė beveik keturiasdešimt procentų, Medvedevas vos surinko trylika. Taip, net ir su rinkėjų papirkinėjimu, ir pažeidimais. Taip, Dmitrijus Anatoljevičius pasirodė gana silpnas. Trečiasis buvo Vladimiras Klitschko. Kokia maža sensacija, ketvirtas Grudininas. Penkta, kuri taip pat netikėtai aplenkė Dima Bilaną. Šeštas buvo Sergejus Kovaliovas, nors jo įvertinimas buvo aukštas. Žirinovskis šį kartą net nepateko į dešimtuką. Tiesa, D. Medvedevas už ištikimą tarnybą jam iškart suteikė generolo pulkininko laipsnį ir Rusijos didvyrio žvaigždę.
  Toks paguodos prizas savo ištikimam tarnui. Be to, Dima Bilanas gavo Rusijos didvyrio žvaigždę ir pirmojo laipsnio ordiną "Už nuopelnus Tėvynei".
  Tačiau Dima sakė, kad vis tiek nepalaikys Medvedevo. Tačiau Zelenskio sąskaita pozicija taip pat neaiški. Atvirai už Zelenskają balsuoti ragino tik Vladimiras Kličko. Be to, šis boksininkas sakė, kad kovos Maskvoje su 2020 m. olimpiniu čempionu. Ir kad jo amžiaus skirtumas netrukdo. Tas Vladimiras kaip niekad stiprus ir motyvuotas.
  Tačiau Medvedevas Rusijos herojaus žvaigždę įteikė Vladimirui Klitschko ir Vitalijui Klitschko. Pavyzdžiui, jis yra sąžiningas vaikinas. Jūs, broliai, daug padarėte dėl bokso, ypač Vladimiras.
  Vitalijus sakė, kad blogiausia Maidane buvo tai, kad dėl jo jis nesumušė Holmso rekordo. Ir todėl jis turėjo visas galimybes!
  Ir staiga Vitalijus panoro susitikti su Gasijevu Kijeve. Kas sukėlė tam tikrą jaudulį. O kodėl nepabandžius?
  Sergejus Kovaliovas taip pat norėjo tęsti karjerą, primindamas, kad Hoppinsas pasaulio čempionus ir vieningus titulus iškovojo vyresniame amžiuje. Ir kad kol kas nei Zeleskis, nei Medvedevas neplanuoja dirbti vyriausybėje. Ir jis nori kovoti.
  Vaikinai buvo tikrai motyvuoti. Iš kitų boksininkų Dima Bivolas išreiškė norą kovoti su Kovaliu.
  Medvedevas derėjosi su Grudinu. Jis pažadėjo jam aukso kalnus. Grudininas nenorėjo nieko mažiau nei premjero posto. Netikėtai pagyvenęs Zjuganovas palaikė Medvedevą ir paragino Grudininą prisijungti prie laikinai einančio prezidento komandą. Bet tada iškilo problemų ir komunistų gretose skilo. Kas nepatiko abiems kandidatams.
  Tačiau Sergejus Udalcovas pasisakė už Zelenskį. Kaip ir iš dviejų blogybių turime pasirinkti, kurios dar nežinojome!
  Nikolajus Valuevas pasiūlė Zelenskiui ir Medvedevui aljansą: Zelenskis prezidentas - Medvedevas ministras pirmininkas. Kas patiko oligarchams! Be to, jie priminė, kad yra neišsakytas suvienijimo punktas: skirtingos šalys turės premjerus ir prezidentus iš savo.
  O kadangi Zelenskis laimi prezidento rinkimus, tuomet Rusijos atstovas turėtų tapti ministru pirmininku. Tačiau Medvedevas vis dar yra antrame rate.
  Tačiau Zelenskis sakė, kad ministras pirmininkas bus iš Rusijos, bet ne Medvedevas! Nes rusams atsibodo jo valdymas. Ir ko reikia, ekonomikoje pajėgesnio ir su sėkminga, o ne nesėkminga patirtimi kaip Medvedevas!
  Apklausos duomenys parodė, kad dauguma rusų nenorėjo matyti Medvedevo ministro pirmininko poste. Tiksliau, beveik devyniasdešimt procentų buvo prieš.
  Rogozinas netikėtai grįžo iš politinės nebūties ir buvo pradėtas laikyti galimu ministru pirmininku. Be to, daugelis rusų norėjo matyti Andrejų Navalną savo ministru pirmininku.
  Taigi istorijos ratas suko vis greičiau.
  Žinoma, pasaulyje Vakarai palaikė Zelenskį, Kinija liko neutrali. Dauguma šalių taip pat palaiko Zelenskį, kuris buvo laikomas demokratu ir vakariečiu. Tačiau D. Medvedevas taip ilgai buvo V. Putino partneris. Jie netgi kalbėjo apie dviejų lyderių tandemą. Ir aišku, kad Medvedevas visai ne toks baltas ir pūkuotas, kaip nori pasirodyti. Rinkimai vyksta ir JAV. Konkursas tarp jaunos respublikonės ir jaunos demokratės. Ir penkiasdešimt penkiasdešimt galimybė. Kinijoje galimi ir pokyčiai.Vadovas Xi turi sveikatos problemų. Ir atrodo, kad yra tikimybė, kad jį paveldės demokratiškesnis lyderis.
  Apskritai Kinijos oligarchija nori daugiau laisvės ir demokratijos, bet žmonėms nėra pakankamai linksmybių. O kokie rinkimai, kai jų baigtis žinoma iš anksto?
  Pradėjo nykti diktatūros mada. Visi norėjo kažko daugiau nei tiesiog būti sraigteliais.
  Zelenskis įasmenino naujus ir pokyčius, ir sėkmingus. O Rusijoje tai buvo vertinama teigiamai. Žmonės nenorėjo kalėjimų, lagerių, bendros baimės.
  Karta pasikeitė, ir visi norėjo pokyčių. Net Kuboje, kur svyravo nekenčiamas Castro režimas. Net jei vyriausybė būtų kitu pavadinimu. Šiaurės Korėjoje taip pat trokšta pokyčių. Be to, korėjiečiai dažnai sakydavo: monarchija ne komunizmui! Ir kad storas diktatorius turi eiti!
  Pokyčių troškimas visame pasaulyje augo, ir Zelenskis buvo šioje bangoje. Ir sėkmingai progresavo!
  O Šiaurės Korėjoje vyko protesto demonstracija. Kurią diktatoriškas režimas šaudė iš kulkosvaidžių. Kas buvo dar vienas žemyne viešpataujančio barbarizmo rodiklis.
  Trumpas sakė, kad JAV gali, išspręs šios diktatūros problemą jėga. Ir kad branduolinė bomba jų neišgąsdins. Be to, D. Trumpas sakė, kad JAV jau išbando tokius ginklus, kad jokie termobranduoliniai užtaisai nebus baisūs.
  Tačiau Trumpo laikas baigiasi. Taigi jis yra seniausias iš prezidentų. Be to, po Carterio mirties jis net tapo vyriausiu net tarp buvusių prezidentų. Oho! Ir sėkmė myli jaunystę! Jei Trumpui būtų priešininkė jaunesnė moteris, vargu ar jis iš viso būtų ją nugalėjęs!
  Matyti, kad karmos dėsnis sako: kelias ir sėkmės jaunam! Net jei Ronaldas Reiganas pasirodė esąs taisyklės išimtis!
  O palyginti jaunas Gorbačiovas pasirodė žlugęs. Net jei kas nors sako, kad Michailas Sergejevičius klydo? Pirmasis SSRS valdovas, kalbėjęs žmonių kalba. Ir žmonių nesuprato! O gal net ne žmonės, o elitas!
  O ta laimė! Kiek pasisekė Vladimirui Vladimirovičiui Putinui ir kiek jis pasiekė?
  Ir jei Nikolajui II pasisektų šiek tiek daugiau - pavyzdžiui, jei admirolas Makarovas liktų gyvas, kokia didelė ir galinga būtų Rusija. Ar Kinija taptų Želtorosija ir visas pasaulis būtų sulenktas!
  Ir taip tik vienas Krymas buvo paimtas ir įtrauktas į akistatą su visu pasauliu!
  O Nikolajus II, kaip subtilus diplomatas, sugebėjo su sąjungininkais susiderėti Konstantinopolį ir Mažąją Aziją.
  Na, gerai, dabar fenomenalusis Zelenskis tampa vis aktyvesnis. Ir čia artėja antrieji rinkimai.
  Ukrainoje vis daugiau džiūgavimo ir optimizmo. Medvedevas, žinoma, pasiūlė televizijos debatus. Nors tai mažai prasmės. Laikinai einančio Rusijos prezidento pozicijos nėra per stiprios. Ir nėra kuo girtis. Ne ekonomikoje, ne politikoje ir kare. Padėtis Kaukaze netgi pablogėjo. Ir nieko negalima padaryti. Nereikia nei jėgos, nei diplomatijos. Santykiai su Medvedevo aplinka darosi vis priešiškesni. Niekas čia nežiūri į karalių rimtai. Nors karalius vis dar soste.
  Oligarchai apskritai nėra prieš Zelenskį. Tik saugumiečiai, tiksliau, dalis jų nepatenkinti!
  Slapta Medvedevas sušaukė saugumo tarybą. Pokalbyje buvo kalbama, ar atšaukti antrąjį turą. Pavyzdžiui, ar buvo pažeidimų? Žinoma, jie buvo! Ir jūs galite rasti kaltę ir atšaukti rinkimų rezultatus. Ir kodėl ir patvirtinti tai per Aukščiausiąjį teismą. Idėja atrodė gana pagrįsta.
  Dmitrijus Anatoljevičius Medvedevas prisiminė, kad vienu metu 1999 m. gegužės mėn. Jelcinas aptarė karinio perversmo ir Valstybės Dūmos išsklaidymo planą!
  Ir tai beveik atsitiko. Tiesa, ir tada saugumiečiai neturėjo vienybės. Kai kas sakė, kad švelnus variantas yra geresnis: Aukščiausiasis Teismas atmeta apkaltos procedūrą, nes nėra įstatymo dėl Rusijos prezidento nušalinimo. Ir kol šis įstatymas yra priimtas, o tai yra konstitucinis įstatymas, turi būti surinkti du trečdaliai parlamento ir trys ketvirtadaliai Federacijų tarybos. Ir minties galios baigsis, ir ten, ir prezidentas.
  Saugumiečiai tada tikrai pažadėjo bendradarbiauti su Aukščiausiuoju teismu ir taikiai išspręsti problemą. Jelcinas tikrai nenorėjo vykdyti karinio perversmo su dviejų procentų reitingu ir penkiais infarktais. Ir jėgos nevienodos, ir palaikymas ne tas pats. Ypač 1993-iaisiais vis dar buvo to kurso žmonių palaikymas. Ir 1999 metais jo nebeliko. Ir to negalėjo būti su tokiais rezultatais.
  Taigi atlikite apkaltos procesą, greičiausiai jis būtų pasibaigęs be susišaudymo.
  Medvedevas kreipėsi į Aukščiausiąjį Teismą, prašydamas pripažinti rinkimus negaliojančiais.
  Bet čia, žinoma, pradėjo prieštarauti teisėjai. Tai, sako, net jei rinkimai bus anuliuoti, tai vis tiek teks kartoti. O Medvedevo šansai tik mažės. Ir taip, kils pilietiniai neramumai.
  Taigi, jie sako, kad Dmitrijus geriau susitaikyti su tuo, kad Zelenskis taps Rusijos prezidentu. Ir pabandykite rasti savo vietą.
  Be to, daugelis sakė, kad šis klounas Ukrainoje nepasiseks. Ir tai turėjo veikti! Ir daryk ne tragediją, o iš dramblio musės.
  Medvedevas, pokalbis su teisėjais ir saugumo pareigūnais, priėmė sprendimą: vis tiek eiti balsuoti. Ir antras turas. Ir tikrai yra kaip tai veikia. Galbūt įvyks stebuklas. Bet ne? Taigi jie nesodins jo į kalėjimą.
  Milijardierių susitikime taip pat buvo pasakyta, kad jie nėra prieš demokratiją. Ir tas Zelenskis nėra kairysis ir jiems tinka. Ir toliau, kad pagaliau visos Vakarų sankcijos bus panaikintos ir Rusija pagaliau sugrįš į pasaulio bendruomenę.
  Dabar belieka surengti debatus per televiziją. Zelenskis sutiko, bet tik Lužnikų stadione. Žinoma, buvo priimta. Tai labai priminė jau praeitą etapą su Porošenka. Be to, pirmame rate skirtumas buvo dar didesnis. O Medvedevo antireitingas yra kolosalus.
  Tačiau televizijos debatai - skęstantis žmogus griebiasi šiaudų. Paskutinis posėdis - penktadienį, o rinkimai - sekmadienį.
  Medvedevas apskritai ruošėsi. Tačiau faktai nėra jo pusėje. O Porošenkos patirtis parodė, kad vien tik retorika faktų nepakeisi. Kaip ir meras Lužkovas, jie negalėjo laimėti vienintelį kartą Maskvos istorijoje, kai centriniai televizijos kanalai veikė prieš dabartinį miesto vadovą.
  Tačiau propaganda negalėjo nusverti Maskvos mero pasiekimų ekonomikoje. Taip, ir nebalsuokite už Kirijenką, numatytųjų autorių! Tačiau jis buvo labiausiai paaukštintas. Turbūt pats nesėkmingiausias kandidatas prieš verslo vadovą buvo nustumtas.
  Tačiau Rusijos žiniasklaida dabar daugiau agitavo už Zelenskį. Medvedevu niekas netikėjo. Rinkimų anuliavimo bylos nenorėjo nagrinėti net Aukščiausiasis Teismas.
  Nors esmė ir byla, stadionas susirinko iki kraštų. Žodžiu, užpildyta.
  Ir buvo aišku, kad artėja rimtas ginčas. Tačiau iš Medvedevo veido buvo aišku, kad jis beveik susitaikė su pralaimėjimu. Tačiau reikia žengti paskutinį žingsnį.
  Debatų išvakarėse D. Medvedevas vidaus reikalų ministru paskyrė Vladimirą Žirinovskį. Tai paskutinis nevilties gestas. Tačiau Žirinovskis, žinodamas, kad už Zelenskį pasiruošę balsuoti daugiau nei aštuoniasdešimt procentų rinkėjų, nė kiek nenorėjo ginčytis su būsimuoju valstybės vadovu. Nors, žinoma, jis suprato, kad vargu ar ras vietos Zelenskio komandoje.
  Taip, senasis Vladimiras Volfovičius. Tačiau Anatolijus Kašpirovskis yra net vyresnis už sveikatos apsaugos ministrą ir vicepremjerą. Tačiau jis taip pat ne itin nori agituoti už Medvedevą. Tačiau jis turi galimybę likti komandoje. Amžius yra didelis ir reiškia patirtį. O fizinė forma tiesiog labai gera.
  Nenuostabu, kad Kašpirovskio fenomenas.
  Diskusijos stadione prasidėjo apsikeitimu sveikinimais. Ir šmaikščių pastabų. Tačiau Zelenskis atrodė žvalesnis, labiau pasitikintis, įtikinamesnis ir profesionalesnis.
  Kita vertus, Medvedevas buvo labai nervingas ir pravirko. Jam nepavyko įtikinti. Taip, ir šalyje viskas labai blogai. Žmonės aiškiai palaiko Zelenskį. Čia viskas taip išjudinta.
  Kiekvienas Zelenskio žodis palydimas plojimais, o Medvedevas nušvilpiamas. Tai reiškia, kad ginčas tikrai nepavyko.
  Medvedevas susiraukia ir sako:
  - Turiu patirties!
  Zelenskis šypsodamasis atsako:
  - Turėdami tokią patirtį, eikite tik pas sargybinius!
  Medvedevas atsako:
  - Mes su Putinu paėmėme Krymą!
  Zelenskis šmaikščiai atsakė:
  - Vagių rankena ir trumpos rankos!
  Ir taip toliau vyko diskusijos, bet Zelenskis aiškiai laimėjo. Jis buvo daug šmaikštesnis ir įtikinamesnis už Medvedevą, o salė džiaugėsi.
  Iškart po televizijos debatų laikinai einantis Rusijos prezidento dekretą penkis kartus padidino atlyginimus, o septynis - pensijas! Bet tai jau atrodė kaip pokštas.
  Iš Medvedevo žmonės tik juokėsi. Nors buvo aišku, kad rinkimų išvakarėse veikė ką kita!
  Medvedevas taip pat nusprendė apdovanoti Šv. Andriejaus Pirmojo pašaukto ordinu ir Staliną, ir Leniną. Toks sprendimas, reikia pasakyti, gana išmintingas, tačiau pavėluotas. Dmitrijus Medvedevas aiškiai norėjo nugalėti komunistus. O ypač stalinistai. Tačiau tuo pačiu metu jis paėmė ir apdovanojo herojaus Tukhačevskio žvaigždę. Taip pat neeilinis žingsnis ir bandymas flirtuoti su liberalais.
  Medvedevas apskritai stengėsi įtikti ir mūsų, ir jūsų. Jis apdovanojo ir patriarchą, ir popiežių, ir krikščionių konfesijų lyderius. Visų pirma protestantai. Ir net Jehovos liudytojams buvo sugrąžintos teisės, bet iš to buvo mažai naudos. Vis dėlto jiems uždrausta balsuoti, ir apskritai ši organizacija miršta!
  Medvedevas apdovanojo ir muftius, ir lamas. Jis stengėsi visus patraukti į savo pusę. Medalių ir ordinų lietus buvo nepaprastas. Tuo pačiu metu laikinai einantis prezidento pareigas visiems Valstybės Dūmos deputatams įteikė po vieną milijoną dolerių premiją. Tačiau tai labiau išgąsdino, nei pritraukė žmones.
  Be to, Medvedevas bandė įkurti kelis naujus ordinus: Petro Didžiojo ordiną, Ivano Rūsčiojo ordiną, Aleksandro Išvaduotojo ordiną, Nikolajaus II ordiną ir Brusilovo ordiną. Taip pat buvo atstatyti "Lenino" ir "Stalino" ordinai.
  Medvedevas tokiu būdu siekė pritraukti įvairų elektoratą. Ir veikia pagal principą: ir jūsų, ir mūsų! Tačiau šiuo atveju visaėdis sukėlė nepasitikėjimą žmonėmis - sakoma, politine prostitute. Panašu, kad žmonės pamiršo, kad Putinas taip pat flirtavo ir su kairiaisiais, ir su dešiniaisiais. Ir jis taip pat bandė būti visaėdis.
  Tačiau kas leidžiama Jupiteriui, neleista jaučiui! Putinas kažkaip nuo pat pradžių, nepaisant nekenčiamų Jelcino žmonių įpėdinio, mėgavosi tiek žmonių, tiek elito simpatijomis. Net komunistai bijojo jam pasipriešinti ir be kovos ir derybų balsavo už patvirtinimą ministro pirmininko postui.
  Tačiau Medvedevas niekada nesimėgavo ypatinga meile. Matyt, jis buvo per daug protingas ir buvo Putino šešėlyje. Niekas jo nesuvokė kaip tikro kovotojo ir valdovo. Apskritai po Putino bet koks įpėdinis atrodė kaip politinis nykštukas ir buvo kažkas kita. Ir Zelenskis buvo suvokiamas kaip charizmatiškas, kaip pasakų princas. Ir jau ne kiaulė kišenėje, o sėkmingas valdovas, kuris ištraukė Ukrainą iš pelkės, tiksliau - iš duobės.
  Žinoma, pirmiausia Ukraina nukentėjo dėl ryšių su Rusija nutrūkimų. O čia Porošenka gal ne toks kaltas. Jei tai būtų nutikę Baltarusijoje, apskritai tai būtų nesėkmė. Profesionalumo prasme Ukrainos valdžia stipri! Baltarusijoje, priešingai, yra tik sykofantai ir patiekalų valgytojai. Putino komanda kartais susidurdavo su stipriomis asmenybėmis - tokiomis kaip Rogozinas ar Tkačiovas, tačiau jos buvo greitai pašalintos.
  Medvedevas bet kuriuo atveju buvo žmogus, kuris, atrodo, nebuvo gimęs valdovas, todėl šis caras nebuvo tikras caras.
  Tam tikra prasme jis buvo panašus į Gorbačiovą, kurį paprasti Vakarų žmonės mylėjo, bet nemėgo saviškių. Iš dalies, žinoma, jie pradėjo nemėgti Gorbačiovo dėl jo kovos su girtumu. Alkoholikai ir geriantys, žinoma, degtinės trūkumo neatleido. Vyno riaušės. Ir tada cigaretės dingo.
  Gorbačiovo nėra, aišku, kad jis nepatiko ne tik dėl plikimo. Medvedevas, būdamas ministru pirmininku, pasirodė esąs labai silpnas ekonomistas. Ir net be Zelenskio jam kiltų problemų būti perrinktam.
  Kartą Putinas patraukė Medvedevą už ausų.
  Tačiau dabar V. Putinas iškrito iš žaidimo - pakenkė savo sveikatai, vairuodamas rankiniu būdu ir pervargdamas ledo ritulį. Ir ar reikėjo lipti ant ledo tokiame garbiame amžiuje. Ypač jaunystėje neturėdamas įgūdžių?
  Putinas susidegino, persitempė. Ir be jo nėra kam sustabdyti Zelenskio. Be to, pats Putinas vadovavo personalo politikai taip, kad jam nebeliko verto įpėdinio. Kaip ir Stalinas, privertęs jį pakeisti Chruščiovą ir bankrutuoti. O štai Medvedevas visai nėra adekvatus Rusijos imperijos vadovas.
  Šeštadienį prieš rinkimus per visus Rusijos televizijos kanalus buvo parodytas filmas apie Zelenskį. Natūralu, kad diskreditavimo tikslas. Tačiau buvo pateikta nedaug faktų. Ir propaganda parodė savo bejėgiškumą. Taip, ir daugelis kanalų komentavo filmą.
  Medvedevas įteikė ordinus daugeliui generolų. Vėl surengti žvaigždžių kritimą.
  Netikėtai jis įsteigė ir naują Botvinniko ordiną - trijų laipsnių: bronzos, sidabro ir aukso. Ir taip pat Alekhino ordinas. Taip pat bronzos, sidabro ir aukso.
  Medvedevas po to dekretu paskelbė, kad Rusija per ketverius metus pereis prie profesionalios kariuomenės. Ir tarnavimo laikas sutrumpėja iki šešių mėnesių.
  Be to, laikinai einantis prezidento pareigas paskelbė, kad Rusijos Federacijos didvyrio žvaigžde apdovanojami karo veteranai ir tarnavę karštuosiuose taškuose. Kas tapo neprilygstamu žingsniu.
  Medvedevas aiškiai ieškojo vietos istorijoje. Be to, laikinai einantis prezidento pareigas Vladimirą Vladimirovičių Putiną po mirties apdovanojo Pergalės ordinais ir Šv. Andriejaus Pirmojo pašaukto ordinais bei naujai įsteigta didžiule deimantine Rusijos Federacijos didvyrio žvaigžde.
  Tai jau buvo paskutinis bandymas žaisti pagal buvusio Rusijos stabo reitingą. Kaip, aš tiek metų buvau Medvedevas kartu su Putinu - mylėk mane visa širdimi ir siela!
  Tačiau akivaizdu, kad žmonės ne per daug nori mylėti šį kandidatą į diktatūrą.
  Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Dmitrijus Anatoljevičius Medvedevas netgi paskelbė apie pomirtinį Vladimiro Vladimirovičiaus Putino paskyrimą - Generalissimo titulą!
  Tai buvo tikrai labai šaunu! Kaip, aš skiriu titulą ankstesnių metų stabui!
  Tačiau ar tai padės Medvedevui? Sunku įtikinti balsuoti už save tik giriant buvusius stabus ir apdovanojant juos ordinais. Kad ir kiek apdovanojimų gausite, Putino negrąžinsite. Ir aišku, kad buvusio caro nebėra, o naujasis caras ateina iš Kijevo.
  Tačiau Zelenskis neužsnūdo ir apdovanojo popiežių. Pagyvenęs Pranciškus Pirmasis palaimino Ukrainos prezidentą už naujus pasiekimus.
  O Baltarusijoje prorusiška partijų koalicija referendumo metu jau baigė rinkti parašus dėl susijungimo su Rusija. Tikimasi dėl to balsuoti. Tačiau Medvedevas už tai nepripažįstamas. Ir čia pagrindinė iniciatyva kilo iš Zelenskio - šio milijonų stabo.
  Taigi dabar Vladimiras Zelenskis įžengė į namų ruožą...
  Sibire prasidėjo balsavimas. Rinkėjų aktyvumas buvo didelis nuo pat pradžių. Žmonės ėjo balsuoti ir šypsojosi. Buvo aišku, kad jie ketina keistis. Ir tai, ko jie nori, yra nauja. Senis pavargęs ir nuobodus.
  Net daina skambėjo ryte:
  Mūsų širdys reikalauja pokyčių
  Mūsų akims reikia pokyčių.
  Mūsų juoke ir ašarose,
  Ir venų pulsacijose!
  Keisk, mes laukiame pokyčių!
  Rinkimai vyko ramiai, bet su didžiuliu aktyvumu. Žmonės perli į rinkimus bandomis. Vienas pirmųjų balsavo Nikolajus Valuevas. Jis įmetė biuletenį į balsadėžę ir pasakė:
  - Balsuokite už naująjį!
  Kitas pasirodė Aleksandras Povetkinas. Aš taip pat balsavau ir išleidau savo:
  - Už rusų dievus!
  Toliau sekė balsavimas. Jie išmetė biuletenius į balsadėžes. Ir Dima Bilanas, ir Alla Pugačiova. Levas Leščenka taip pat pasirodė, paskelbė:
  - Balsuokite už naująjį!
  Nikolajus Baskovas dainavo:
  - Rusų valsas, sparnai sklendžia! Pavasaris ateina!
  Ir jis taip pat numetė lapą į urną.
  Tada pasirodė kiti vaikinai... Balsavo net deklamavo:
  Žinokite širdies ir venų pulsavimą,
  Mūsų vaikų, mamų ašaros...
  Jie sako, kad norime pokyčių
  Numeskite sunkių grandinių jungą!
  Ir audringi plojimai! Nors eilėraščiai ne jo, o žinomo poeto ir rašytojo Olego Rybačenkos. Tačiau Olegas Rybachenko pats virto berniuku, o dabar keliauja į kitą pasaulį.
  Tada balsavo kiti boksininkai: Sergejus Kovalėjus, Denisas Lebedevas. Paskutinis po pertraukos bandė grįžti. Bet jis buvo sumuštas ir galiausiai išėjo.
  Sofia Rotaru balsavo Kijeve. Ir daug šypsojosi...
  Atėjo ir Vladimiras Žirinovskis. Jis rėkė:
  - Už naują kelią!
  Ir jis blykstelėjo generolo pulkininko epauletais. Zjuganovas į rinkimus atėjo invalido vežimėlyje. Ir jis visą laiką tylėjo.
  Grudininas balsavo šypsodamasis...
  Garis Kasparovas žaidė vienu metu ir taip pat atidavė savo balsą. Be to, jis pasakė, kad žais rungtynes su Carlesonu. Taigi Anatolijus Karpovas vienu metu surengė žaidimo sesiją.
  Beje, Karpovas jau buvo apdovanotas Michailo Botvinniko auksiniu ordinu.
  Taigi kitas klausimas - kas yra pagrindinis ir geriausias iš pasaulio čempionų.
  Tikrai daug kas pasikeitė...
  Ir Dmitrijus Anatoljevičius Medvedevas vėl visus nustebino. Paskelbta iš įstaigos, įsakymas pavadintas "Oleg Rybachenko". Be to, iš karto yra keturi laipsniai: ketvirtas laipsnis yra bronzos, trečias - sidabras, antrasis - auksas, o pirmasis - auksas su deimantais!
  Štai kaip šaunu pasirodė!
  "Liuciferio armagedonas" jau pasirodė kino teatruose, o "Avataro" ir "Žvaigždžių karų" rekordai jau sumušti. Olegas Rybachenko tampa tikra literatūros superžvaigžde!
  Medvedevas taip pat įsteigė Olego Rybačenkos literatūrinę premiją, kurios premijų fondas yra dešimt kartų didesnis nei Nobelio premijos.
  Ir tai apskritai yra labai šaunu!
  Toliau sekmadienį Medvedevas dirbo vis daugiau. Olegą Rybačenko apdovanojo Šv. Andriejaus Pirmojo pašaukto ordinu ir Rusijos didvyrio žvaigžde, o dideliu deimantu - Rusijos didvyrio žvaigžde - Pergalės ordinu. Tai buvo bandymas pakeisti istorijos eigą.
  Lyg, paglostysiu Olegą Rybachenko, ir viskas bus super! Tuo pačiu aš jam ir maršalui suteiksiu Rusijos Federacijos titulą!
  Ir ateina sekmadienis... Jau žinomi pirmieji išėjimo apklausų duomenys, kurie sako, kad Zelenskis turi per aštuoniasdešimt procentų.
  Ir informacijos srautas nesustos...
  Medvedevas kol kas neketina balsuoti. Veikia. Čia jis išleidžia įsakymą Vladimirui Volfovičiui suteikti armijos generolo laipsnį. Pavyzdžiui, būk man ištikimas.
  Nors Žirinovskis, atrodo, jau perėjo į kitą pusę.
  Levas Leščenka tapo ministru be portfelio. Bet tai jau nebesvarbu.
  Neramumai Kinijoje. Žmonės nori demokratijos - pavargo nuo despotizmo! Žmogus gyvas ne vien duona!
  Noriu pasakyti "ne" valdžiai! Ir kaip ilgai galima laikytis disciplinos dvidešimt pirmame amžiuje!
  Kinijoje nelabai gerai. Neįmanoma be galo sekti komunizmo bėgiais ir kurti kapitalizmo. Reikia kai kurių pakeitimų. Taip, ir valdymas per daug konservatyvus.
  Be to, naujoji buržuazija nori demokratijos ir policijos brutalumo pabaigos.
  Įtakos turėjo ir senamadiškų darbo metodų išsekimas! Nenorėjimas būti sistemos sraigteliais. Taip, Kinijoje sekmadieniais sistemą drebina didžiulės riaušės.
  O JAV moteris turi didžiausią galimybę tapti prezidente. Tačiau Floydo Mayweatherio populiarumas staiga pradėjo augti. Šis nenugalėtas boksininkas jau užkopė į pirmąsias reitingų viršūnes.
  Matyt, JAV pasigedo naujų pergalių ir nenorėjo, kad į sostą būtų nei respublikonas, nei demokratas. Floydas taip pat yra nuostabus!
  Ir vėl televizijos debatai.
  Jau sekmadienio vakaras. Balsavimo apylinkės netrukus užsidarys.
  Galiausiai paskutinę minutę pasirodė Medvedevas. Paskubomis įmetė biuletenį į balsadėžę ir išėjo netaręs nė žodžio. Laikrodis išmušė - balsavimas baigėsi.
  Kol kas prezidentas Medvedevas paliko Kremlių ir išvyko į rezidenciją netoli Maskvos.
  Kartu su juo kabinoje yra dvi merginos. Bet kokia pramoga.
  Nataša, sėdinti dešinėje, paklausė:
  - Na, o Dima? Dabar jie paskelbs jūsų paskutinę nesėkmę!
  Medvedevas pastebėjo:
  - Iki inauguracijos liko dar du mėnesiai. Taigi kol kas aš vis dar esu visas, o Zelenskis yra tik Ukrainos prezidentas!
  Dešinėje rankoje sėdinti Alyonka pastebėjo:
  - Ir inauguraciją galima paspartinti! Jūsų valdžia, Dmitrijus Anatoljevičiau, baigėsi!
  Medvedevas maldingai paklausė:
  Bet jūs, merginos, galite tai padaryti!
  Nataša suraukė antakius ir paklausė:
  - Ką mes galime?
  Medvedevas užtikrintai pareiškė:
  - Užkirsti kelią inauguracijai!
  Nataša nusijuokė ir atsakė:
  - Ir kaip?
  Prezidento pareigas einantis kategoriškai atsakė:
  - Tarsi tu pats nežinai!
  Nataša piktai atsakė:
  - Mes nenužudysime Zelenskio!
  Medvedevas iškart paprieštaravo:
  - Na, ką žudyti! Tiesiog įsitikinkite, kad jis pats atsisako karūnos!
  . 4 SKYRIUS
  Merginos vieningai kikeno...
  Alenka šypsodamasi paklausė:
  - Ką siūlote naudoti hipnozę?
  Dmitrijus Anatoljevičius linktelėjo:
  - Viskas! Tu gali tai padaryti!
  Nataša atsakė už savo draugą:
  Galime, bet nenorime!
  Medvedevas nustebo:
  - Kodėl taip?
  Nataša nuoširdžiai atsakė:
  - Zelenskis išrinktas! O tu, Dmitrijus Anatoljevičiau, nesugebi valdyti šalies!
  Alenka su piktumu pridūrė:
  - Ir tai gana akivaizdu mums visiems!
  Medvedevas su įniršiu pažymėjo:
  - Ar nesupranti, kad tapsime Vakarų kolonija?
  Alenka užtikrintai atsakė:
  - Greičiau Vakarai taps mūsų kolonija!
  Nataša sarkastiškai pridūrė:
  - O su tavimi, Miša, Rusija vis tiek nebus puiki!
  Medvedevas sušuko:
  - Aš jums duosiu pagal Pergalės ordiną, pagal Šv. Andriejaus Pirmojo pašaukimo ordiną, pagal Nikolajaus II ordiną ir auksinę žvaigždę deimantuose ...
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - O gal mes patys tampame prezidentais, trys šimtai įsakymų pasikarti?
  Alenka pasakė:
  - Galime jus užhipnotizuoti ir tapti generalissimo.
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - O gal supergeneralissimo!
  Merginos juokėsi...
  Alenka dainavo:
  - Ir net priešas kartais šaukdavo,
  Slėpti baimę - kad aš karalius!
  Nataša išskyrė dantis ir čiulbėjo:
  - Nemėgstu teatrų ir arenų,
  Ten milijonas keičiamas į rublį ...
  Nors laukia dideli pokyčiai
  Aš myliu Belobogą su Stalinu!
  O mergina paėmė plikomis kojų pirštais, lyg už nosies suspaustų pralaimėjusį prezidentą.
  Jau buvo skelbiami skaičiai iš Tolimųjų Rytų. Zelenskiui - 91 proc., Medvedevui - 7,5 proc., pasitikinti Ukrainos prezidento vadovavimu.
  Alyonka taip pat traukė Medvedevą už ausies nuogais kojų pirštais ir sušnypštė:
  - Na, o buvęs prezidentas, ar apdovanojimai jums padėjo?
  Medvedevas priverstinai išleido:
  - Aš dar ne buvęs! Prieš tikrojo inauguraciją!
  Mergina sušuko:
  - Šlovė naujajam karaliui!
  Raganos merginos, paskutinis koziris, atsisakė padėti Medvedevui. Ir dabar laikinai einanti prezidento pareigas bandė rasti išeitį iš beviltiškos padėties.
  Gal daryti įtaką Aukščiausiajam Teismui, kad jis anuliuotų Rusijos prezidento rinkimų rezultatus? Tai atrodė kaip didelė pagunda. Tačiau iš tikrųjų šansai atrodė slidūs.
  O kas, jei išleisime dekretą ir kiekvienam teisėjui pasiūlysime po milijardą dolerių? Juk jis yra prezidentas ir turi galią, apie kurią karaliai net nesvajojo! Tiksliau, laikinai einantis prezidento pareigas. Ir išties, jei pasiūlysi visą milijardą dolerių, teisėjai neatsispirs.
  Ir kas čia per smulkmena.
  Duomenys buvo perduoti radijo ryšiu. Nors Zelenskis turėjo daugiau nei devyniasdešimt procentų, plius Ukrainoje, buvo tikimasi, kad jis išvis gaus beveik šimtą procentų. Galbūt raudonojo diržo srityje dėl Medvedevo flirto su komunistais bus šiek tiek daugiau, buvo keletas šansų Kaukaze. Tiesa, Ramzanas Kadyrovas, panašu, nusprendė stoti į nugalėtojo pusę. Dar gali atsidurti armijoje, nors kariškiai neturi ypatingo noro tarnauti, nėra krentančio prezidento.
  Apskritai po pirmojo turo Medvedevo galia susilpnėjo. O jei dar galėjo skirstyti apdovanojimus, tai kitu atveju jis buvo vis labiau ignoruojamas.
  Dmitrijus Medvedevas atvyko į savo biurą ir bandė susisiekti su centriniu banku. Palydovė nenoriai jį prijungė.
  Laikinai einantis prezidentas pareikalavo, kad jam būtų duoti pinigai neatidėliotiniems poreikiams.
  Centrinio banko vadovas atsakė:
  - Nieko nedarysiu, kol negausiu patvirtinimo iš naujojo prezidento Zelenskio.
  Medvedevas riaumojo:
  - Ar tu išprotėjai! Aš iki prezidento, tada naujojo inauguracijos! Ir jei taip, tai paklusk, tu man skolingas!
  Centrinio banko vadovas pastebėjo:
  - Pagal konstituciją aš tau nepaklūstu! Ir šiaip, kam tau reikia pinigų?
  Medvedevas šypsodamasis atsakė:
  - Ar skubiai reikia šalių?
  Centrinio banko vadovas atsakė griežtu tonu:
  - Ar nori pabėgti?
  Medvedevas lojo:
  - Dabar aš tave sulaikysiu! Aš turiu armiją! Ištikimasis Žirinovskis yra su manimi!
  Centrinio banko vadovas pažymėjo:
  - Šis visada laikosi po skydeliu! O Maskvoje daugiau nei devyniasdešimt procentų skirta Zelenskiui. Tavo galia viršija Mišą!
  Medvedevas riaumojo:
  - O tavo neprasidėjo!
  Ir padėjo ragelį. Dabar situacija darėsi baisi. Tai tiesa, ir saugumo pajėgos atsisakys paklusti. Taip Žirinovskis, jis vis dar yra lapė. Ar jį reikėtų skirti vidaus reikalų ministru? Duokite įsakymus SWAT. Ar pabandyti vis tiek naudotis Valstybės Dūma?
  Aišku, kad Zelenskis surengs naujus rinkimus, o daugelis deputatų mandatų neskaičiuos. Tiksliau, beveik viską.
  Čia reikia kažko kito. Tačiau vargu ar Valstybės Dūma nusiteiks prieš žmones. Ir kariuomenė nepalaikys atviro karinio perversmo. Ne tokie generolai Rusijoje eitų į pilietinį karą.
  Liko tik viena - atšaukti prezidento rinkimus teisme. Tai vienintelė teisėta galimybė pratęsti savo agoniją. Bet greičiausiai tik pratęsti. Vargu ar D. Medvedevas turi realią galimybę būti perrinktam. Tiesą sakant, jo antireitingas yra kolosalus, netgi blogesnis nei Petro Porošenkos.
  Medvedevas galvojo apie kitą variantą. Čia, pavyzdžiui, pašalinti Zelenskį fiziškai? Bet tai yra visiškas nusikalstamumas. Iki šito? Tuo labiau, kad tai supyks Medvedevą. Ir geriausiu atveju tai suteiks atgaivą. Nes žmonės neatleis Medvedevui tokios kolosalios nesėkmės rinkimuose.
  Ne, Dmitrijui Anatoljevičiui nepavyks. Rinkimuose nesurinkęs nė dešimties procentų balsų, valdžioje tikrai neliks.
  Medvedevas nuėjo į barą. Atidarė, išėmė butelį, įsipylė konjako.
  Brangus - "Napoleonas", kurio ekspozicija - du šimtai metų!
  Laikinai prezidento pareigas einantis išgėrė stiklinę. Tada antrasis suvalgė citriną.
  Pilvyje pasidarė šilčiau, o mintys šokinėjo greičiau. Po trečios taurės Medvedevas nusišypsojo ir atsisėdo į fotelį. Šiek tiek nudžiugino. Tiesą sakant, kam jam reikia šios galios? Atsakomybė pilna. Nė minutės laisvo laiko, nė sekundės ramybės. Visą laiką judant, stebint vaizdo kameroms. Bijote pasakyti per daug.
  Darbo daug, bet linksmybių nėra.
  Ir aš noriu gulėti lovoje su mergina. Žaisti kompiuteryje kare.
  Tiesą sakant, čia tu esi prezidentas ir, kad pradėtum tikrą karą, pagalvosi tris kartus. Taip grėsmingasis Trumpas neišdrįso pulti Irano.
  Galite daug kalbėti apie karą, bet iš tikrųjų nuspręsti dėl jo nėra lengva!
  Bet žaidimas kovok, tu, kovok!
  Medvedevas atsisėdo prie kompiuterio. Įjungė mano mėgstamiausią Antrąjį pasaulinį karą. Jis jau seniai nežaidė. Čia, kad per daug neįsitemptumėte, naudojate aferisto kodą. Kaip šitas...
  Ir tada jūs vairuojate technologijas uraganiniu tempu. Ir jau turite IS-7, kuriuos paleidžiate pulkuose, tik T-1 pas vokiečius. Pastebimas stiprumo ir priemonių skirtumas.
  Beveik niekada negėręs D.Medvedevas akivaizdžiai pagyrė dėl prastos sveikatos.
  Taip mesti į priešą brangiausią ir sunkiausią Antrojo pasaulinio karo tanką IS-7. Ir jūs jį sulaužote be didelių sunkumų. Karas vyksta lengvai ir pergalingai. Perimkite miestą po miesto.
  Apskritai, žinoma, Stalinas gerai vadovavo šaliai ir per mažiau nei ketverius metus sugebėjo nugalėti Trečiąjį Reichą. Putinas ilgiau kovojo su ISIS. Tačiau vokiečiai turi labai šaunią techniką.
  Štai žaidime, pavyzdžiui, vokiečių tankas E-75, su juo lygiomis sąlygomis gali kovoti tik sovietinis IS-7, visi kiti tankai pasiduoda. E E-75 yra labai stiprūs šarvai. Net pranašesnė už sovietinę IS-7, patranka yra artima mirtina jėga.
  O vokiečiai planavo keturiasdešimt penktaisiais metais šį tanką padaryti pagrindiniu. O kaip mūsų?
  Medvedevas atsiduso... IS-7 pokariu niekada nebuvo pradėtas masiškai gaminti. Taigi karas tęsėsi ilgiau, nežinia, kas dar laimėjo.
  Dmitrijus Anatoljevičius Zachmelevas, dainavo:
  - Mylėk brolius, meile! Mylėk gyventi broliai! Ir mūsų atamanas neturi liūdėti.
  Medvedevas žaisdamas užmigo. Tai atpalaiduoja...
  O kitą dieną paaiškėjo galutiniai prezidento rinkimų rezultatai.
  Už Zelenskį kartu su Ukraina balsavo beveik 92 proc. rinkėjų, už D. Medvedevą - 6,7 proc. Taigi Zelenskio pergalė įvyko.
  Šalyje prasidėjo šventės ir džiaugsmas. Pagaliau atėjo naujas, kaip daugeliui atrodė, šviesus gyvenimas.
  Kol kas inauguracijos tiesa yra laikinai einantis prezidento pareigas Dmitrijus Anatoljevičius Medvedevas.
  Ir jis, žinoma, pasveikino nugalėtoją. Ir kur tu eini. O šeši procentai nėra ko skaičiuoti.
  Tačiau vidaus reikalų ministras Vladimiras Žirinovskis aplankė Medvedevą ir paguodė:
  - Balsavau už tave, Dmitrijus Anatoljevičius!
  Laikinasis prezidentas tyliai atsakė:
  - Ačiū!
  Žirinovskis pasiūlė:
  - Galbūt jus reikėtų įdėti į premjeras?
  Medvedevas papurtė išdažytą galvą.
  - Nemanau, kad po tokio pralaimėjimo antrajame ture man duos premjerą. Tai nebebus politiškai korektiška.
  Žirinovskis logiškai pastebėjo:
  - Vis dėlto jūsų vietoje turėtų būti kažkas iš Rusijos. Taigi kas, jei ne tu?
  Medvedevas pasiūlė:
  - Greičiausiai, Andrejus Navalnas!
  Žirinovskis išsišiepė ir urzgė:
  - Andrejus Navalnas? Tegul tai neįvyksta!
  Medvedevas gūžtelėjo pečiais ir sutrikęs pastebėjo:
  - Kur tu eini?
  Žirinovskis sušuko:
  Taip, aš juos visus sulaikysiu!
  Medvedevas mostelėjo ranka:
  - Užteks! Atrodo, kad mūsų laikas baigėsi! Išvykstu atostogauti į Kanarų salas. Ką ketini daryti?
  Žirinovskis, gudriai primerkęs akis, atsakė:
  - Lobby jūsų draugų interesus! Kol Zelenskis perėmė Rusijos ir Ukrainos prezidento pareigas!
  Medvedevas liūdnai pastebėjo:
  - Deja, tai ne taip paprasta... Tada nuo tavęs nukris trys odos!
  Žirinovskis, gudriai primerkęs akis, paklausė:
  - Padaryk mane, prašau, Rusijos Federacijos maršalka! Na, ko tu vertas!
  Medvedevas porą sekundžių pagalvojo ir paskelbė:
  - Puiku! Aš ne tik padarysiu jus maršalu, bet ir grąžinsiu Berijai maršalo laipsnį! Tai bus sąžininga!
  Žirinovskis pritardamas linktelėjo:
  - Kalbant apie Beriją, taip!
  Medvedevas primerkė akis ir paklausė:
  - O jūsų atžvilgiu?
  Žirinovskis sąžiningai atsakė:
  - Ir mano atžvilgiu karališkai! Kam noriu, tą apdovanoju!
  Medvedevas pritardamas linktelėjo.
  - Taip, tebūnie!
  Ir įsakė parengti abu dekretus dėl maršalų laipsnių suteikimo.
  Laikinai einantis Rusijos prezidentas apsidžiaugė. Galvodamas, kad dabar jis gali visiškai mėgautis kompiuteriniais žaidimais.
  Ir juos labai smagu žaisti...
  Ir iš tikrųjų, kodėl prezidentas turėtų daryti ką nors kita? Dabar technologijos taip išplėtotos, kad gali būti bet kas. Netgi Viešpats Dievas. Ir konkrečiai žaidime, skirtame visatoms kurti.
  Pavyzdžiui, laikinai einančio prezidento kabinete yra daugybė įvairiausių žaidimų, tarp jų ir patys moderniausi.
  Medvedevas nusprendžia žaisti realaus laiko strategiją. Vokietijoje 1939 m. Na, kodėl jūs naudojate nesąžiningą kodą. Pridedate penkis tūkstančius panterų, tris tūkstančius tigrų ir dešimt tūkstančių Focke-Wulfų. Ir dislokuokite šias pajėgas prieš priešą. Ir puolate Lenkiją, kuri neturi nė dešimtadalio tokių pajėgų.
  O karas vyksta, kaip nori, vienais vartais ir pergalingai. Tiesą sakant, Medvedevas čia yra didžiulis užkariautojas. Sutriuškina priešą, tarsi slyvas sutraiškytų spaudu.
  Lenkija suplojama lengvai ir greičiau nei tikroje istorijoje. Puolimas Prancūzijoje. Jūs paleidžiate į jį dešimt tūkstančių tankų E-75, naudodami sukčiavimo kodą. Švelniai tariant, nuostabūs automobiliai. Kurie yra visiškai nepažeidžiami prancūziškų ginklų, bet mirtini dideliems atstumams. Numuškite priešo transporto priemones.
  Medvedevas net pašoka iš džiaugsmo. Kaip jis greitai juda žaidime ir jau ima Paryžių... O kam tada gaišti laiką smulkmenoms? Tuo pačiu paimkime Ispaniją, kad Franco per daug nesusijaudintų.
  O Gibraltaro puolimui naudojame reaktyvinius lėktuvus. Kur eina britai?
  Žinoma, tuo pačiu metu lėšas naudojame mūšio laivams ir lėktuvnešiams statyti. Tada Britanija turės bėdų. Čia yra šimtas lėktuvnešių ir du šimtai karo laivų. Tai bus didžiulė jėga.
  Ir tada yra desantiniai laivai. Jūs taip pat gaminate E-U serijos tankus - tolesnę E evoliuciją. Čia mesti "E"-50-U baką, tokią mašiną, kurios negalite prasibrauti daugiau nei vienu kampu.
  Ir tegul kankina britus. Štai dvi gražios merginos tokio tanko viduje mirkčioja laikinai Rusijos prezidento pareigas.
  Medvedevas pabučiuoja jiems atgal.
  Taip žaidžiame...
  O naujausi tankai artėja prie Londono. Ir be ceremonijų jie užima Anglijos sostinę.
  Medvedevas dainavo:
  - Pasaulis nuobodus! Mes visi suvalgysime katę!
  Žinoma, žaidimas yra įdomus ir lengvas. Aš paėmiau aferisto kodą ir išpyliau ką tik nori. Čia užfiksuojate Balkanus ir keliaujate į Afriką. Jūs taip pat štampuojate, taip pat pėstininkai. Padaryk kariuomenę, būtų pinigų. O užgrobta teritorija irgi duoda pinigų. Na, pabandyk, pasivaikščiok po Afriką.
  SSRS vis dar atidaro frontą. Trisdešimt keturi prieš E-50-U seriją, kurią aš antspaudavau dar dešimčia tūkstančių. Jei šarvuočiai E-50 yra maždaug tokie patys kaip "Tiger" -2, tik racionalus nuolydis didesnis, o ginkluotė šiek tiek stipresnė, o variklis galingesnis. Tas E-50-U vienodo svorio prilygsta sovietiniam T-64, turi net galingesnį dujų turbininį variklį.
  Taip, jėgos nėra lygios. Čia kaunasi skirtingų kartų tankai.
  Ir Medvedevas, žinoma, veržiasi ant juodo žirgo.
  Jėgos, žinoma, nepalyginamos. Taip pat galite pridėti E-75-U, tai pritūpęs žudymo aparatas, nepramušamas net laivų ginklais.
  Ir kaip save trypti. Nėra ko sustabdyti.
  Medvedevas žaidžia kaip mažas berniukas. Na, kaip yra. Ir niekas netrokšta jo priimti. Jis pralaimėjo, o laikinai einantis prezidento pareigas buvo pamirštas.
  Visi myli tik nugalėtojus.
  Dmitrijus Anatoljevičius dainavo:
  Ir mes nepaisome audrų
  Iš ko ir kodėl...
  Gyvenk pasaulyje be staigmenų
  Neįmanoma niekam
  Tegul sėkmė, nesėkmė,
  Visi šokinėja, tada aukštyn, tada žemyn,
  Tik tokiu būdu, o ne kitaip,
  Tik tokiu būdu, o ne kitaip!
  Tegyvuoja staigmena!
  Siurprizas! Siurprizas!
  Tegyvuoja staigmena!
  Siurprizas! Siurprizas!
  Tegyvuoja staigmena!
  O Medvedevui pasidarė smagiau. Čia jo kariai užėmė Ukrainą, Baltarusiją ir nenumaldomai artėja prie Maskvos!
  Buvęs Rusijos prezidentas sako:
  - Kad mūsų gyvenimas yra žaidimas!
  Ir puola SSRS sostinę. Žinoma, prieš keturiasdešimt pirmųjų metų kariuomenę jis turi šeštojo ir net septintojo dešimtmečio charakteristikų tankų, o svarbiausia, kad jų yra daug.
  Medvedevas mirkteli sau... Sostinė Maskva užimta. O dabar galite užfiksuoti Kaukazą... Ir tuo pačiu patiems išvalyti pietinę Afriką. Ir eik į Argentiną.
  Ir iš ten pulti JAV. Jis yra kietas vadas. Priešas atsilieka tiek karių kiekiu, tiek kokybe.
  Medvedevas entuziastingai dainuoja:
  - Mes drąsiai eisime į mūšį! Už sovietų valdžią! Ir mes visus nušluostysime į šūdą kovodami už tai!
  Medvedevas buvo laikinai pašalintas iš žaidimo. Skambino Rusijos gynybos ministras, pakeitęs Šoigu Trubetskojų. Jis paklausė tebeeinančio prezidento:
  - Kada duosime priesaiką naujajam vadovui?
  Medvedevas atsakė trumpai:
  - Kur ir turi būti, per inauguraciją!
  Trubetskoy pastebėjo:
  - Naujasis vieningos šalies prezidentas kitą savaitę nori surengti inauguraciją. Kad neturėtumėte laiko grobti!
  Medvedevas lojo:
  - Tai ne pagal mūsų konstituciją ir įstatymus!
  Trubetskoy pastebėjo:
  - O Jelcinas priėmė šią konstituciją ne pagal įstatymą ir senąją konstituciją. Tiesą sakant, daugelis manė, kad Putinas pasiūlys naują konstituciją, bet kažkaip nelaukė!
  Medvedevas pastebėjo:
  - Ne pati geriausia mintis kiekvienam naujam prezidentui priimti naują konstituciją!
  Trubetskoy atsakė:
  - Ir Putinas galėtų! Jis buvo kietesnis nei Jelcinas, o tu Dmitrijus Anatoljevičius!
  Medvedevas linktelėjo ir sutiko:
  - Šauniau ir, svarbiausia, pasisekė! Be Putino viskas klostėsi ne taip, ir Zelenskis perėmė valdžią Rusijoje.
  Trubetskoy pastebėjo:
  - O Lukašenka turėjo šansą, tik praleido laiką. Turėjau judėti greičiau!
  Medvedevas logiškai pastebėjo:
  - Lukašenka bijojo konkurencingų rinkimų Rusijoje. Taip, ir Zelenskis nebūtų rizikavęs, jei Putino širdis neatlaikytų. Tiek daug šalies valdyti rankiniu režimu - išdegė! Tikrai Putinas perdegė darbe!
  Trubetskoy pasiūlė:
  - Na, tai ką priimti inauguraciją greičiau ar ne?
  Medvedevas drąsiai atsakė:
  - Kaip nori, daryk! Man daugiau neberūpi! Išeisiu į pensiją ir mėgaujuosi gyvenimu. Galbūt aš keliausiu po pasaulį! Jau buvau ir prezidentas, ir apskritai ministras pirmininkas, tai rekordinis Rusijos kadencija! Kiek laiko gali prikibti prie sosto?
  Trubetskoy sutiko:
  - Na, jei taip, tai tegul ateina pokyčiai! O ką daryti su Šoigu?
  Medvedevas šaltai atsakė:
  - Leisk jam pailsėti! Maršalo pensija didelė. Tegul keliauja po pasaulį. Aš daviau leidimą turėti turtą užsienyje!
  Trubetskojus linktelėjo ir pastebėjo:
  - Putinas izoliavo Rusiją nuo pasaulio! Žodžiais, sielvartaujant sielos gelmėse, džiaugėmės jo mirtimi! Kalbant apie Zelenskį, pamatysime! Daugelis iš mūsų norėjo užsakymų kaip Vakaruose. Gauti kaip JAV, bet dirbti... Kaip SSRS!
  Medvedevas pastebėjo:
  - Na, Stalino laikais pareigūnai intensyviai arė! Nemanykite, kad jie buvo kietas medus!
  Trubetskoy paklausė:
  - Ir ką tu darysi?
  Medvedevas priminė:
  - Buvau prezidentas ir eisiu į prezidentinę pensiją. Jis didelis... Ir aš džiaugsiuosi gyvenimu! Kodėl aš vis dar turėčiau dirbti!
  Trubetskoy priminė:
  - Zelenskis gali suteikti jums patarėjo postą su juo!
  Medvedevas pamojavo:
  - Ai! Jis pakankamai protingas be mano patarimo! Trumpai tariant - laikykitės inauguracijos! Dmitrijus Anatoljevičius atsiuntė savo!
  Trubetskoy sutiko:
  - Inauguracija taip!
  Medvedevas padėjo ragelį. Nusprendė žaisti žaidimą. Kažkas, ko niekada anksčiau nebuvo gana. Ir bent psichiškai sutraiškyti JAV.
  O tiksliau žaidime. Tačiau prieš E-75-U amerikietiškas Shermanas yra silpnas. Tačiau Jungtinės Valstijos turi daug lėktuvų, net jei ne tokių stiprių kaip vokiečių reaktyviniai.
  Bet kokybė, žinoma, nėra ta pati! Fritz renka intensyvias sąskaitas. Ypač pilotai: Albina ir Alvina! Ir tai merginos, kurios išsiskiria kolosaliu saugikliu.
  Medvedevas veržiasi į Ameriką iš pietų. Ir tuo pat metu jo tankai juda per Sibirą. Jam smagu. Beje, kodėl dar neužkariavus Japonijos? Šiame žaidime galite sušlapinti savo sąjungininkus. Išplėstinė strategija. Naudokite nesąžiningą kodą ir būsite stipresni už priešą tiek skaičiumi, tiek kokybe. Ne karas, o tikras malonumas. Štai reaktyviniai automobiliai be uodegos, amerikiečiai net negali pasivyti.
  Tiksliau ir gauti. Ir naudokite radijo bangomis valdomas raketas! Ir apie amerikiečius shugani. Medvedevui šis žaidimas labai patinka. Ir perkelti kariuomenę. Čia yra Meksika. Amerikos miestai vienas po kito krenta. Toks malonumas.
  O rytuose E-U serijos tankai patenka į Indiją. Tačiau ką jiems gali prieštarauti britai. Be to, Trečiasis Reichas jau įgijo išteklių ir gamina moderniausias technologijas be nesąžiningo kodo.
  Tačiau Medvedevas nusprendė išpumpuoti mažą "Panterą". Čia yra pirmoji eilinė "Pantera" - 80-110 milimetrų priekiniai šarvai, 50 milimetrų šoniniai šarvai ir 75 mm patranka, kurios vamzdžio ilgis 70EL, 650 arklio galių variklis. Čia yra "Panther" -2 priekiniai šarvai nuo 120 iki 150 milimetrų, 60 mm patrankos šonai 88 mm, kurių vamzdžio ilgis yra 71 EL, o variklis - 850 arklio galių. Taip, rimtas automobilis. Ir sunkesnis ne keturiasdešimt penkių, o penkiasdešimties tonų ir žemesnio silueto.
  Bet "Pantera" -3. Priekiniai šarvai nuo 150 iki 200 milimetrų, 82 milimetrų šonai, 88 milimetrų pistoletas, kurio statinės ilgis yra 100 EL, o variklis - 1200 arklio galių - svoris 55 tonos. Sutikite, tokia mašina paprastai yra super prieš Shermanus.
  Bet yra "Pantera" -4. Ji turi priekinius šarvus nuo 200 iki 250 mm po šlaitais, o šoninius - 160 mm. 105 mm patranka, kurios vamzdžio ilgis 100 EL. Tai jau 65 tonas sveriantis ir žemo silueto monstras. Dujų turbininis variklis 1500 arklio galių. Žinoma, puikus serijinis vystymas, galintis kovoti net su sovietiniu IS-7. Be to, IS-7 nebuvo serijinis.
  Bet yra mašinų ir stipresnių. Progonka "Panther" -5, priekiniai šarvai 250 korpuso 45 laipsnių kampu, 300 mm bokšto kakta kampu, šonas 210 kampu, pistoletas 128 mm 100 EL, pažangesnio tanko svoris yra 75 tonos, 2000 arklio galių dujų turbinos variklis . Mašina, kuri pranoksta visus sovietinius ir amerikietiškus modelius. Gali prasiskverbti į IS-7 iš kovos nuotolio ir atlaikyti smūgius tiesiai į priekį. "Panther" -5 paprastai yra super technologija. SSRS neturi nieko stipresnio už IS-7. O vokiečiai taip pat turi penkių tipų tigrų.
  Medvedevas, užėmęs didžiąją dalį JAV teritorijos, nusprendė išvyti "Tigrą". Na, o "Tigras" - pirmasis visiems žinomas. Priekiniai šarvai yra 100-110 mm beveik be nuolydžio, o šoniniai - 82 mm be nuolydžio. O 88 milimetrų pabūklo 56 EL vamzdžio ilgis - tankas tikrai kaukia. Skirtingai nei "Panthers", kur iš tikrųjų kovojo tik pirmoji serija, o antrosios buvo pavyzdžiai. Tankas "Tigras"-2, geriau žinomas kaip "Karališkasis tigras".
  Priekiniai šarvai 120-150 mm korpuso kaktoje esant 50 laipsnių nuolydžiui, 185 mm bokšto kaktoje esant nedideliam nuolydžiui ir 82 mm šone, esant 60 laipsnių nuolydžiui. Gerai apsaugota kakta, šiek tiek geriau nei "Tiger" šone ir 88 mm patranka su vamzdžio ilgiu 71 EL. Iš Antrojo pasaulinio karo serijinių tankų geriausi ginkluotė ir priekinė apsauga, svoris 68 tonos, variklis 700 arklio galių - gana silpnos vairavimo savybės.
  "Tiger" -3 dizaino mašina. Priekiniai šarvai yra 150-200 mm nuožulni su 45 laipsnių kaktos korpusu, o bokštelio kakta yra 240 mm nuožulni. Šonai 160 - milimetrai su skydais kampu. Trijų tipų skirtingų ginklų 88 mm pistoletas 100 EL, 105 mm pistoletas 70 EL ir 105 mm pistoletas 100 EL su varikliu nuo 1000 iki 1200 arklio galių. Su tankesniu išdėstymu ir svoriu nuo 75 tonų. Taip, automobilis rimtas ir labai pavojingas. Ir dar galingesni "Tiger" -4 priekiniai šarvai 250 - korpusas 45 laipsnių kampu, kakta 300 milimetrų kampu, šonai 210 milimetrų, pistoletas 128 milimetrų 100 EL vamzdžio ilgio arba 150 milimetrų vamzdžio ilgis 56 EL , svoris 85 tonos, dujų turbininis variklis 1500 arklio galių. Labai galingas tankas.
  Tačiau dar šaunesnis yra "Tigras" -5. Priekiniai šarvai: korpuso kakta yra 350 mm, esant 45 laipsnių pokrypiui, bokšto kakta yra 400 mm, kai pokrypis 50 milimetrų. 300 mm nuožulnios pusės. 150 mm pistoletas 100 EL arba 174 mm 70 EL arba 210 mm 38 EL. Svoris 100 tonų, dujų turbininis variklis 2500 arklio galių. Galingiausia mašina net IS-7 ir jonažolė neįsiskverbs į šoną. Štai vienas, kuris gali būti paleistas prieš Ameriką. Nors turiu pasakyti, kad "Tigras" -5 tikrojoje istorijoje net nebuvo projektuose. Tačiau niekas nekaltas, kad karas taip greitai baigėsi.
  Tačiau virtualiame žaidime tankus galima pakelti.
  Medvedevas pradėjo puolimą prieš JAV sostinę Vašingtoną ir didžiausią Niujorko miestą. Čia tikrai galima dirbti ir laimėti.
  Net jei tai virtualu. Vašingtonas dega, o juo važiuoja vokiečių tankai. Ir niekas negali sustabdyti Tigers-5.
  Medvedevas užbaigia atkaklų šturmą prieš JAV sostines ir atrodo, kad tai jau pergalė. Tačiau priešakyje dar yra Japonija.
  . 5 SKYRIUS
  Ką dar vairuoti žaidime. Tačiau Levo tankų šeima, kuri niekada netapo serijine. Štai tikri monstrai. Tačiau Antrojo pasaulinio karo metais šios vėlesnės serijos mašinos yra net nereikalingos. Ir juo labiau prieš Japoniją su jos mažais ir vidutiniais tankais.
  Tačiau Dmitrijus Medvedevas nusprendė ir juos šiek tiek išvaryti.
  Čia yra pirmasis tankas "Liūtas", kuris egzistuoja tik projektuose, o tik iš dalies yra įkūnytas metalu. Korpuso priekiniai šarvai 120 mm 45 laipsnių kampu, priekiniai bokšto šarvai kampu 240 mm, šonai 82 mm, pistoletas 105 mm, vamzdžio ilgis 70 EL, visas yra 80 tonų, variklis 800 arklio galių. Apskritai, automobilis, kuris jau galėjo pasirodyti kartu su "Tigrai" ir "Panthers" Kursko bulge. Su savo laikui labai galingu ginklu ir puikia bokšto kaktos apsauga. Bet laimei nepasirodė. "Liūtas" -2 projekto mašina. Korpuso kakta pasvirusi 250 milimetrų, bokšto kakta pasvirusi 300 milimetrų. 200 - milimetrų šonai po šlaitais. Patranka arba 128 mm 100 EL arba 210 mm 38 EL. Svoris 100 tonų, variklis 1800 arklio galių. Jo galioje nėra lygių. Pralenkia IS-7, kuri gali smogti jai tik į šoną. Bet tada važiuoji toliau ir pasirodo "Liūtas" -3, taip pat pabaisa bėgimas. Korpuso priekiniai šarvai yra 350 mm, bokšteliai yra 450 mm po borto nuolydžiu, 300 mm po šlaitais, patranka yra 150 mm 100 EL arba 175 mm 70 EL, arba 210 mm 56 EL, arba 400 milimetrų reaktyvinis bombonešis. Svoris 120 tonų, variklis 2500 arklio galių.
  Taip, tai didžiulė jėga.
  Tankas "Liūtas"-4 yra dar vienas supermonstras. Korpuso priekiniai šarvai yra 450 mm, priekiniai bokšto šarvai yra 500 mm. Korpuso ir bokštelio šonai yra 400 milimetrų pasvirę. Patranka 175 mm 100 EL, 210 mm 70 EL, raketų paleidėjas 500 mm. Mašinos svoris - 150 tonų, variklis - 3500 arklio galių dujų turbina. Iš didelio atstumo jis prasiskverbia į visus tankus, įskaitant amerikietišką T-93 IS-7. Ir laivų ginklai taip pat negali prasiskverbti į jį. Tai galinga mašina ir su pertekliniu ginklu.
  Tačiau dar galingesnis "Liūtas" -5 yra tankų karalius. Korpuso priekiniai šarvai yra 600 mm, esant 45 laipsnių nuolydžiui, bokšteliai yra 800 mm pločio, šonai pasvirę 550 mm. 210 mm patranka 100 EL, 300 mm 70 EL, 600 mm raketų paleidimo priemonė. Mašinos svoris - 200 tonų, dujų turbininis variklis - 5000 arklio galių. Jie yra neįveikiami beveik visų tipų ginklams, išskyrus didelės galios raketas, ypač didelio kalibro pabūklus ir bombas. Geba šaudyti į mūšio laivus ir lėktuvnešius. Tikrai super tankas.
  Na, trumpai tariant, yra ką žaisti. Medvedevas spaudžia Japoniją.
  Bet jis vėl pertraukiamas.
  Skambina FSB direktorius ir sako:
  - Dmitrijau Anatoljevičiau, ar surengsite konferenciją žurnalistams?
  Medvedevas kategoriškai pareiškė:
  - Dar ne!
  - Kodėl?
  Laikinasis pirmininkas atsakė:
  - Aš turiu teisę duoti interviu ir neduoti! Taigi nusprendžiau neduoti!
  FSB direktorius linktelėjo.
  - Kol kas gali būti ramus! Interviu niekur nedings! Bet mes ieškosime kitos vietos!
  Medvedevas pastebėjo:
  - Visi tilpo! Jei ką, tada jūsų generolas turi didelę pensiją! Galite gyventi nedirbdami!
  FSB direktorius nustebęs paklausė:
  - Ar ne gaila skirtis su tokia milžiniška galia?
  Medvedevas atsakė sąžiningai:
  - Gaila, žinoma, bet žmogus paklūsta tam, kas neišvengiama!
  Medvedevas vėl grįžo į žaidimą. Buvęs didžiausios ir turtingiausios pasaulio šalies prezidentas pagaliau ištiesė ranką. Ir kodėl gi nepažaidus, jei dabar apsieina be jo. Nors jis eina valstybės vadovo pareigas.
  Tačiau kaip išvengti pagundos įsipjauti tokiame žaidime. Na, čia vokiečių kariuomenė pasiekė Čiukotką. Laimei, žaidime daug lengviau perkelti įrangą nei iš tikrųjų. Ir jie keliauja į Kiniją. Ir ten jie stojo į mūšį su japonais. Žinoma, apgaulės kodo pagalba Medvedevas antspaudavo tankus Lev-5 ir metė juos prieš samurajų. O tai tikrai super klasės automobiliai.
  Kaip sugniuždyti samurajus. Bet vis tiek ne tobulumo riba.
  Bet kodėl, kol nesibaigs Antrasis pasaulinis karas, nevažinėti per lygius sunkiausio vokiečių tanko "Maus"?
  Tai tikrai tobulumo ir grožio karūna perskirstymas. Tiksliau, kas gali nutikti, jei įvyks gigantomanijos evoliucija.
  Medvedevas pradėjo varyti peles.
  Tankas "Maus" - tankas, kuris tikrai egzistuoja metale, sunkiausias iš tų, kurie iš tikrųjų buvo įkūnyti metale, važiavo ir net kovojo. Pelės priekiniai šarvai yra 150 mm korpuso apačioje, 200 mm korpuso viršuje, 250 mm bokštelio kaktoje ir 210 mm šonuose. Kaip matote, tankas, net ir pirmoje versijoje, yra nepralaidus visiems serijiniams sovietų tankams kaktoje ir net šone. IS-2 ir SU-100 negalėjo prasiskverbti į šį tanką jokiu kampu. Tik IS-7 gali sukelti problemų Maus ir tikrai kovoti su šiuo tanku. Tačiau IS-7 pasirodė tik po karo ir niekada netapo serijiniu. O Pelės jau keturiasdešimt trečiais metais galėjo kovoti fronte. Šis tankas turi du pabūklus: trumpavamzį 75 mm ir 128 mm 55 EL, galintį prasiskverbti į visus sovietų tankus, išskyrus IS-7. Be to, IS-2 iš didelio atstumo. Taip pat buvo 150 mm patranka.
  "Maus" svėrė 188 tonas, o variklis - 1250 arklio galių, o to vis dar nepakanka. Apskritai mašina yra stipriausia savo laiku ir neprilygstama.
  "Maus" -2 dizaino mašina. Tobulesnis. Tikroje istorijoje tai turėjo padaryti automobilį žemesnio silueto ir lengvesnio. Bet žaidime, žinoma, automobilis tapo tobulesnis, žemesnio silueto, tankesnio išplanavimo, bet dar sunkesnis. Maus korpuso priekiniai šarvai yra 2350 mm. Bokšto priekiniai šarvai yra 450 mm. Lentos 300 mm. Ginklai 75 mm ilgavamzdžiai ir 150 mm 70 EL, arba 210 mm haubicos, arba 400 mm raketų paleidimo įrenginiai. Svoris 200 tonų. Dujų turbininis variklis 2000 arklio galių.
  Maus-3 yra žaidimų automatas. Taip pat tobula. Korpuso priekiniai šarvai 600 mm, bokštelis 800 mm, šonai 550 mm. Ginklai 88 mm 100 EL, skirti kovai su priešo tankais ir 210 mm 70EL. Arba 550 mm raketų paleidimo įrenginį. Cisternos svoris - 250 tonų, dujų turbininis variklis - 4000 arklio galių. Tankas beveik nepramušamas beveik visais ginklais, išskyrus ypač galingus.
  Maus-4 yra nauja gigantomanijos evoliucija ir tobulesnė. Korpuso priekiniai šarvai yra 1000 mm pasvirę 45 laipsnių kampu, priekiniai bokšto šarvai pasvirę 1200 mm. Lentos 850 mm kampu. Ginkluotė: 105 mm 10EL pabūkla kovoti su priešo tankais ir yra visiškai pakankama beveik visų tipų transporto priemonėms. 300 mm ginklas 70 EL, skirtas sunaikinti įtvirtinimus ir tankų perteklių. Arba vietoj jo - 750 milimetrų reaktyvinis bombonešis.
  Transporto priemonės svoris yra 350 tonų, o tai nėra tiek daug tokiems šarvams ir ginklams. Netgi mūšio laivo ginklai negali prasiskverbti tokiai mašinai į kaktą. Sunaikinti tokią mašiną gali tik tiesioginis galingos sparnuotosios raketos pataikymas arba labai didelė bomba. Iš visų pusių jis nepraleidžiamas visų Antrojo pasaulinio karo tankų ir savaeigių pabūklų. 6000 arklio galių dujų turbininis variklis.
  Na, o "Maus" -5 yra aukščiausias šios serijos lygis. Korpuso kaktos priekiniai šarvai 1600 mm kampu, bokštelio kakta 2000 mm, šonai 1500 mm kampu.
  128 mm patranka su 100 EL kovoti su visais tankais, visiškai pakankama prieš visų markių, įskaitant IS-7 ir 900 mm raketų paleidimo įrenginį. Kiti ginklai yra netinkami. Tuzinas ginklų. Cisternos svoris yra 500 tonų. 10 000 arklio galių dujų turbininis variklis. Tarkime, kad automobilis yra tobulas. Neverkite kaktos beveik niekuo. Tankas super...
  Tačiau jei kas nors mano, kad jis yra vėsesnis nei "Maus" -5 ir nieko negalima sugalvoti, tai visai ne taip. Gero žaidimo apie Antrąjį pasaulinį karą autorių fantazija beribė.
  Pavyzdžiui, yra ir "Žiurkė". Šis bakas realioje istorijoje yra visų projekto transporto priemonių dydžio čempionas ir netgi iš dalies buvo įkūnytas metalu.
  Tanko "Rat" priekiniai 400 milimetrų šarvai, taip pat šoniniai šarvai, esant nedideliam nuolydžiui. Ginkluoti keturi 210 mm pabūklai arba vienas 800 mm ir dvi 150 mm haubicos, vienuolika priešlėktuvinių pabūklų. Svoris 2000 tonų, dyzeliniai varikliai, kurių bendra galia 10 000 arklio galių.
  Tank "Rat" -2 yra dizaino transporto priemonės evoliucija su pažangesniu išdėstymu. Priekiniai ir bet kokie 800 mm šarvai su dideliu racionalaus pasvirimo kampu. Jis ginkluotas vienu 1000 mm pabūklu ir keturiomis 150 mm haubicomis, šešiolika priešlėktuvinių pabūklų, galinčių šaudyti į žemės ir oro taikinius. Svoris 3000 tonų, varikliai su dujų turbinomis, bendra galia 20 000 arklio galių.
  "Rat" -3 dar galingesnė ir tobulesnė mašina. Šarvai 1200 - milimetrai kampu. Ginkluotė - viena 1250 mm patranka ir šešios 150 mm haubicos. Dvidešimt priešlėktuvinių pabūklų, galinčių šaudyti tiek į oro, tiek į antžeminius taikinius. Svoris 4000 tonų, dujų turbininiai varikliai, bendra galia 35 000 arklio galių.
  "Žiurkė"-4 yra dar galingesnė ir tobulesnė mašina, šarvai 1600 mm kampu. Ginkluotė - viena 1600 mm pabūkla ir devynios 150 mm haubicos, dvidešimt penki priešlėktuviniai pabūklai, galintys šaudyti į oro ir žemės taikinius. Svoris 5000 tonų, dujų turbininiai varikliai, padidinta bendra galia 50 000 arklio galių.
  "Žiurkė" -5 yra šauniausias bakas. Šarvai 2500 milimetrų iš visų pusių. Ginkluotė yra viena 2500 mm patranka. Ir penkiolika 150 mm haubicų. Keturiasdešimt priešlėktuvinių pabūklų, galinčių šaudyti į oro ir žemės taikinius. Svoris 10 000 tonų. Branduolinis reaktorius kaip variklis, galia virš 100 000 arklio galių.
  Bakas iš tikrųjų yra šauniausias žaidime. O pagal svorį ir kitas charakteristikas.
  Na, jūs galite nurodyti "Žiurkei" -5 šturmuoti Tokiją. Tiesa, jis toks brangus, kad kelis kartus tenka paleisti nesąžiningą kodą.
  Tačiau apskritai Medvedevas gali būti patenkintas. Jis žaidė sunkiai.
  Ir pagaliau pažiūrėjau į "Žiurkė" -5 virtualioje mašinoje. Kaip gera žaisti nesąžiningai.
  Bet čia vėl jie vadina Medvedevą.
  Šį kartą pirmasis ministro pirmininko pavaduotojas ir laikinai einantis ministro pirmininko pareigas Siluanovas.
  Jis pasakė liūdnu tonu:
  - Netekome Dmitrijaus Anatoljevičiaus! Beveik visi biuleteniai suskaičiuoti!
  Medvedevas išmintingai pastebėjo:
  Geriau gerai pralaimėti, nei laimėti blogai!
  Siluanovas nustebo:
  - O kaip tai?
  Medvedevas paaiškino:
  - Jei Vitalijus Kličko būtų buvęs išrinktas Kijevo meru iš pirmo karto, jis nebūtų grįžęs į ringą. Vietoj puikaus čempiono būtų juokingas meras!
  Siluanovas sutiko su tuo:
  - Taip, tu teisus Dmitrijus Anatoljevičius! Kličko pralaimėjo... Bet, deja, jūs net neturėjote tokios naudos!
  Medvedevas dainavo atsakydamas:
  - Aš laisvas, kaip paukštis danguje,
  Esu laisvas, pamirštu, ką reiškia baimė...
  Esu laisvas su laukiniu vėju lygiaverčiai,
  Esu laisva realybėje, o ne sapne!
  Siluanovas niurzgėjo:
  - Taip, jūs tiesiogiai esate poetas Dmitrijus Anatoljevičius! Galite rašyti eiles apie save!
  Medvedevas rimtai atsakė:
  - Bet kuriuo atveju dabar galiu ramiai užsiimti mėgstamu dalyku - žaisti kompiuterinius žaidimus! Ir prieš tai dvidešimt metų galėjau sau tai leisti tik užklupusi!
  Siluanovas tyliai sumurmėjo:
  - Žaidimuose?
  Medvedevas patvirtino:
  - Tai žaidime! Ir jums buvo naudinga studijuoti kokią nors karinę-ekonominę strategiją!
  Pirmasis ministro pirmininko pavaduotojas nenoriai pastebėjo:
  - Man labiau patinka praktika!
  Medvedevas sušnypštė atgal:
  - Piktoji tikrovė prakeikta, gali išvesti iš proto!
  Siluanovas šaltai atsakė:
  - Ar su žaidimų pasauliu nori pabėgti nuo realybės? Pagirtina!
  Laikinojo ministro pirmininko žodžiuose buvo ironijos.
  Medvedevas pasakė:
  - Leisk man pakabinti Rusijos herojaus žvaigždę ir tau!
  Siluanovas patarė:
  - Pasikabinkite pone prezidente!
  Medvedevas nusijuokė ir atsakė:
  - Gal tai gera mintis! Ir tada Putinas buvo apdovanotas tik po mirties!
  Laikinasis Ministras Pirmininkas atsakė:
  Ačiū, pone pirmininke!
  Medvedevas dainingai tęsė:
  - Už kvailas tuščias akis...
  Siluanovas dainavo:
  Nes viskas įmanoma...
  Medvedevas baigė:
  - Tu negali gyventi!
  Laikinasis Ministras Pirmininkas atsakė:
  - Rimtai, greičiausiai jie mane pašalins! Panašu, kad teks skubėti!
  Medvedevas šaltai atsakė:
  - Žemėje yra daug vietų!
  Siluanovas linktelėjo ir gurkštelėjo:
  - Trumpai tariant, pone prezidente, jūs pažadėjote man herojaus žvaigždę!
  Medvedevas visu balsu sušuko:
  - Paruoškite dekretą!
  Jis atnešė dar vieną apdovanojimo dokumentą. Pavyzdžiui, parašyk laikinai einantis prezidento pareigas.
  Tuo pačiu metu Medvedevas apdovanojo ją krūva žmonių. Žinokite mūsų!
  Ech, jau labai vėlu, o Rusijos prezidento pareigas einantis užmigo.
  Jis svajojo apie kitą alternatyvią istoriją. Caro kariuomenė, vadovaujama Kuropatkino, kovoja, kad atblokuotų Port Artūrą. Bet tada pats Medvedevas pasirodė ant kovinio roboto, su lazeriais ir termokvarko sviediniais, kurių dydis prilygsta aguonos sėklai, bet toks pat mirtinas kaip ant Hirosimos numestos bombos.
  Ir kaip Medvedevas gali kovoti su japonais iš savo kovinio roboto. Kaip samurajus buvo suplėšyti tūkstančiais. Ir kaip pradėjo veikti lazeriai ir blasteriai.
  Ir supjaustyti japonus, specialiai supjaustyti. Ir supjaustė į gabalus. Ir sugriovė jų gretas.
  Sosto netekęs Medvedevas mūšyje susižavėjo. Jis pjauna šiuos samurajus, kurie išdrįso supurtyti šventąjį karališkąjį sostą.
  Bet ar tikrai blogai atvirai pasakyti, kad tai buvo valdant karaliui?
  Neduok Dieve, kad kiekvienoje šalyje būtų toks karalius kaip Nikolajus II. Juk tai tikras protingo valdovo, o kartu ir intelektualo, pavyzdys.
  Gaila, kad tokia niekšybė kaip Kuropatkinas jį nuvylė. O dabar Medvedevas užėmė japonus. Ir sumuškime juos. Ir tai padaryti labai sudėtinga.
  O lazerio spinduliai samurajų nupjauna tūkstančiais. Dar kelios minutės kovos, ir
  Japonijos kariuomenės nėra.
  Ką valgė samurajų ponai? O dabar gal imkitės į savo laivus.
  Medvedevas pakėlė kovinį robotą į orą ir nuskubėjo į Togo laivyno pozicijas. Kaip jis mano, kad gali susidoroti su Rusijos riteriu?
  Ir štai kokiu greičiu lekia termokvarko robotas. Štai jis virš jūros. Ir paskandinkime Togo laivyną. Iškirpkite šarvuočius, kreiserius ir kitus gyvus padarus.
  Taip... O jeigu mes numestume ir mini termokvarko bombą?
  Ir meta savo naują herojų. Pakyla banga ir nuskandina tekančios saulės šalies laivus.
  Medvedevas šaukia į viršų:
  - Rusijai Nikolajus,
  Aš sunaikinsiu visus japonus!
  Ir vėl laikinai einantis Rusijos prezidentas patenka į ekstazę.
  Taip, su tokiu robotu kovoti puiku.
  Paskandinkim save samurajus... Ir nebus Tsushima, japonai neturės ant ko kovoti.
  Dabar skęsta paskutiniai samurajų laivai. Kokia pergalė!
  Tačiau vis dar yra tekančios saulės žemės dalių, kurios užstoja Port Artūrą. Mes tikrai turime juos priimti. Išspręsti visus caro Nikolajaus imperijos priešininkus.
  Medvedevas entuziastingai dainuoja:
  - Ir samurajus nuskrido ant žemės,
  Plieno ir ugnies slėgyje!
  Ir sunaikinkime kariuomenę, kuri užklojo Port Artūrą. Tikrai atsitiko, kad griuvo galinga tvirtovė. Ir Rusija gavo antausį. Ir, svarbiausia, tai buvo blogiau nei Krymo karas. Ten caro Nikolajaus II imperija pralaimėjo Anglijos, Prancūzijos, Turkijos ir Sardinijos karalystės koalicijai. Ir pralaimėjo garbingai. Ir tada kažkokia Japonija, kurios niekas nelaikė rimta varžove.
  Tegul Rusija neištveria pažeminimo. Galbūt todėl Stalinas, toks atsargus ir santūrus užsienio politikoje, Tolimuosiuose Rytuose atidarė antrąjį frontą prieš Japoniją. Iš tiesų, samurajus per daug žemino carinę Rusiją.
  Norėdami tai padaryti, sunaikinkite mažomis termokvarko bombomis ir sudeginkite lazeriais.
  Kad nedrįstų nugalėti Rusijos! O, duok Dieve, kad Zelenskis būtų sėkmingas karalius.
  Ir vėl rusai ir ukrainiečiai susivienija, netrukus prie jų prisijungs ir baltarusiai.
  Ir bus slavų trejybė!
  Medvedevas užbaigė japoną Port Artūre ir puolė... Rusija nugalėjo Japoniją. Ji paėmė Korėją, Mandžiūriją, Kurilų salas ir Taivaną. Taip pat priverstas sumokėti japonams ir didelę žalos atlyginimą.
  Caras Nikolajus II sustiprino savo pozicijas, neatsirado revoliucijos ir nereikalingų minčių.
  Carinė Rusija toliau judėjo per Kiniją. Ir jo plėtra į rytus.
  Tačiau kaizerio Vokietija, nepaisant to, kad carinė Vokietija tapo didžiule valstybe ir augo dar greičiau ir labiau nei tikrojoje istorijoje, vis dėlto ėmė ir įkopė į Pirmąjį pasaulinį karą.
  Taip, dviem frontais.
  Na, o dabar Medvedevas ėmėsi vokiečių naikinimo. Jiems nėra ko įžeisti karaliaus tėvo.
  Ir kaip lazeriai smogė priešams. Ir kulsime juos Rytų Prūsijoje uraganine tvarka. Medvedevas šaudo į vokiečių karius naudodamas lazerius ir gravitacinius energijos pluoštus.
  Tuo pačiu metu pasirodė merginos. Žinoma, su bikiniu. Alenka ir Nataša. Ir leiskite Fritzui pjaustyti šviesos kardais.
  Taip, caras Nikolajus Didysis, naciai apie tokį dalyką nesvajojo. Ir ką jie planuoja prieš jus, tėveliai?
  Medvedevas agresyviai dainuoja:
  - Melionai, arbūzai, kvietiniai suktinukai,
  Dosni, klesti žemė...
  Ir sėdi soste Sankt Peterburge,
  Tėvas caras Nikolajus!
  Inauguracijos data buvo perkelta. O Medvedevas buvo visiškai paliktas sau. Pavyzdžiui, kai linksminiesi su vaiku.
  Medvedevas Andropovą po mirties taip pat apdovanojo Rusijos didvyrio žvaigžde. Ką tikriausiai reikėjo padaryti anksčiau. Ir išleido dekretą dėl paminklo Andropovui statybos.
  Tuo pat metu laikinai einantis prezidento pareigas į savo gretas grąžino Ježovą ir Jagodą. Ko čia stovėti ceremonijoje.
  Tada jis įsteigė naują tvarką, pavadintą Bobio Fišerio vardu. O kad jis buvo puikus šachmatininkas, nieko nepasakysi. Ir ne tik puikus, bet ir skandalingas. Jis norėjo būti aukščiau už visus, ne tik šachmatuose.
  Taip pat trys laipsniai: bronzos, sidabro ir aukso!
  Ir, žinoma, pirmiausia Dmitrijus Medvedevas šiuo ordinu apdovanojo: Garį Kasparovą, Anatolijų Karpovą ir ... brolius Kličko!
  Ir tuo pačiu metu Dmitrijus Medvedevas įsteigė Vladimiro Kličko ordiną. Taip pat įdomus žingsnis. Trys laipsniai: bronza, sidabras, auksas.
  Ir tada yra Svjatogoro ordinas, puikus sprendimas.
  Medvedevas vairuoja ir min pedalus. Ir vėl sugalvoja. Štai meška. Visi lokiai neša.
  Ir jis turi naujų idėjų. Pavyzdžiui, kiekvienam rusui duokite po naują automobilį.
  Tuo tarpu imkite ir žaiskite kompiuteryje. Ko labiausiai norėjo Medvedevas. Taigi dabar jis įtraukė naują strategiją. Įvairių lygių karas. Taip norėjo žaisti prezidentas, net jei buvęs.
  Pradedate nuo penkių darbininkų ir po tūkstantį vienetų: anglis, geležis, akmenys, nafta, maistas, auksas.
  Ir pirmiausia pastatykime visuomeninį naujų darbuotojų gamybos centrą. Tada pradėsite plėtoti kasyklas ir žemės ūkį.
  Pirmiausia, žinoma, maisto gavyba, kad daugiau įsikurtų darbuotojų.
  Medvedevas turi galingiausią, moderniausią kompiuterį. Ir jūs galite antspauduoti daugybę vienetų.
  Jūs statote miestą ir naujus prekybos centrus. Pinigai, žinoma, iš pradžių yra problema. Kol nepastatysi kalyklos, turgaus, mokslų akademijos ir t.t.
  Tačiau Medvedevas žino universalų būdą praturtėti. Padarykite daugiau žemės ūkio darbuotojų ir kaskite duonai. Rinką statyti labai pigu. Ir tada sutaupėte, nusipirkote akademiją, pastatėte lentpjūvę ir padarėte naujas kasyklas. O paskui dar vienas... Ir tekėjo auksas - brangiausia prekė. Ypač kai tai padarė mėtų. Ir tada bus galima gerinti šulinius. Taip ir teka smagiau pinigai. Galima naudoti tobulėjimui. Nauji pjūklai, nauji žemės ūkio padargai, melioracija, trąšų tyrimai. Naujas plūgas...
  Tolesnis gręžinių gilinimas, naujų darbuotojų įleidimas ten. Nauji ūkiai. Mėsos gamyba. Namų statyba. Į gydytojų, policininkų namus, šulinius, turgus, architektus, ugniagesius. Ir taip toliau... Mokesčių rinkimas. Nauji aukso gavybos patobulinimai. Ir naujų erdvių bei darbo pastatų plėtra.
  O pinigų jau daugėja... Atsiranda perteklius ir galima pradėti statyti kareivines.
  Žaidimas yra įdomus ir sudėtingas. Miestas auga. Kol nebus karo. Čia galima nustatyti taikos metą, ir pasirinkti silpnesnį priešą... Išties Medvedevas vis dar tik kaupia jėgas karinėje-ekonominėje strategijoje.
  Karo akademija buvo pastatyta. Ir jūs pradedate formuoti kariuomenę. Kavalerija, pėstininkai, liepsnosvaidžiai, minosvaidžiai ir kitos pajėgos. Žinoma , artilerija. Ar net eilinį kartą pagerinus rezervuarų gamyklos šulinius. Pirmosios mašinos, žinoma, lengvos ir primityvios, bet jas galima nuvaryti.
  Medvedevas nuvylė.
  Žaidimas suvalgė prezidentą. Jūs statote sau vis naujus namus. Jiems ir raštininkų mokyklos, ir biblioteka, įvairaus lygio pramogos. Ar tai būtų muzikantai, šokėjai, žonglieriai, senetų žaidėjai, zoologijos sodai. Ar net kazino.
  Ir, žinoma, įvairių dievų šventyklos.
  Taip, imperijoje yra daug skirtingų religijų. Šventykles geriausia statyti įvairiais būdais.
  O čia viskas kitaip. Ir mečetės, bažnyčios, maldos namai, budistų šventyklos, stupos, pagonių dievai.
  Taip, turtingiausia misija. Jūs statote tiltus ir pereinate upę.
  Daug darbo. Taip pat rengkite šventes skirtingoms religijoms, kad dievai nebūtų įžeisti.
  Ir taip be pertraukų. O darbas mokslų akademijoje tęsiasi, dabar vienas tobulinimas, paskui kitas. Tai reiškia nuo graužikų, tada nuo vabzdžių - kas kelia žemės ūkį, tada atsiranda traktoriai.
  Ir tada Dievai siunčia gerą derlių. Taigi tankai gali būti išvaryti ir gamyklos orlaivių gamybai. Pradedant nuo lengvųjų lėktuvų ir galima pasivyti iki atominių bombonešių. O vienetų skaičius nuolat auga. Jis jau pasiekė 100 tūkst.
  Medvedevas žaidžia ir kuria naujas technologijas. Kol nėra baimės. Nebūtina kovoti, galite pakelti savo tautos gerovės ir kultūros indeksą. Ir tai taip pat svarbu. O dabar pinigų ir resursų užtenka.
  Juo labiau žaidime gerai: šuliniai neišsenka. Visada galite išgauti išteklius.
  Ir kurkite naujus miestus žemėlapyje... Ar net pasimėgaukite piramide ar kitam pasaulio stebuklu.
  Medvedevas taip pat buria naujas kareivines. Tiesa, karių gausa mažina gerovės indeksą. Čia, žinoma, yra problema. Bet kol kas nėra su kuo kovoti... Bet jūs galite įdiegti naujas technologijas, kad tankai ir lėktuvai būtų greičiau. Ir traukite sunkiuosius bombonešius.
  Tačiau kodėl, jau turint vidutinius tankus, negauti priešo viduramžių lygiu?
  O Medvedevas, štampavęs daugiau tankų, tuo pačiu ir pagerinęs jų parametrus, žvaliai įsiveržia į kaimyninę šalį.
  Taip pat lėktuvai iš viršaus. Ir subombarduokime priešą iš visų jėgų. Tu meti į jį napalmą.
  Ir ne pagal žaidimo taisykles.
  Medvedevas mėgavosi viduramžių miesto sunaikinimu. Ir tada visa šalis su savo primityvia armija. Jam patiko ir jis laimėjo, nors jo lėktuvai ir tankai patyrė nedidelę žalą. Toks palyginti lengvas užfiksuotas pasirodė. Ir tada vėl statote miestą užkariautoje teritorijoje ...
  O jūsų tankai jau sunkūs. Galima pritvirtinti ir priešbranduolinę apsaugą, ir aktyvius šarvus.
  Medvedevas žaidė jau dešimt valandų, o jo akys pavargo ir pradėjo klijuoti kartu. Laikinai einantis Prezidentas užmigo.
  Iš pradžių Medvedevas sukosi kažkuo neapibrėžtame. Bet tai truko neilgai. Ir tada į kalną pakilo itin modernus tankas T-95. Jau buvo vėlyvas ruduo, o šarvus daužė lietaus lašeliai.
  Medvedevas pasakė:
  - Lemiama mūšio dėl Aukštojo kalno diena! Tas kalnas, kuris yra visos Port Artūro gynybos raktas. Šiandien, kaip tik lapkričio 21 d., arba gruodžio 4 d., pagal naująjį stilių. - Profesorius smarkiai trenkė kumščiu į šarvus ir sušuko. - Bet Aukštojo kalno neužgrobti nebus! Ramiojo vandenyno eskadrilė bus gyva!
  Japonai beveik užėmė Vysokajos kalną. Jos ropojo kaip skruzdėlės, tirštais upeliais iš visų pusių. T-95 iš 152 milimetrų greito šaudymo pabūklo pradėjo ugnį.
  Alenka paspaudė vairasvirtės mygtuką, ir automatinis pistoletas pataikė į japonus kaip priešlėktuvinis pabūklas. Galingi didelio sprogimo sviediniai vienu šūviu išmušė šimtus japonų.
  Nataša savo ruožtu iššovė aštuonis sunkiuosius kulkosvaidžius. Taip pat man labiau patiko naudoti vairasvirtę.
  Medvedevas vairavo tanką, superautomobilis užtikrintai įkopė į šlaitus, o vikšrai sutriuškino Tekančios saulės šalies karius.
  Margarita sušvilpė ir pasakė:
  - Kuriame istoriją!
  Laikinasis prezidentas įnirtingai patvirtino:
  - Būtinai! Jokiu būdu neleisime Port Arthurui pasiduoti!
  Alenka, šaudydamas iš ginklo, paleido dvidešimt šūvių per minutę, išspjovęs padidintos mirtinos jėgos sviedinį, sveriantį penkiasdešimt kilogramų. Per vieną minutę tiksliai išsiveržė tona metalo ir sprogmenų.
  O mergina mušė labai taikliai.
  Ir kulkosvaidžiai, kiekvienas iššaudavo po penkis tūkstančius šovinių per minutę. Arba keturiasdešimt tūkstančių didelių kulkų per trumpą laiką. Ir kaip jie paėmė samurajus. Kaip jie buvo spaudžiami.
  Alenka net dainavo:
  - Ir priešo kaimenė nuskriejo į žemę, spaudžiama plieno ir švino!
  Rusų tankas veikė agresyviai. Čia jis nukirto tūkstantį japonų, štai antrasis. Pašalinkite juos sluoksniais.
  Nataša kikeno ir dainavo:
  - Rusijos šlovei! Mes niekada nepamiršime Tėvynės!
  Ir vėl šaudo iš mirtino kalibro kulkosvaidžių. Ir tūkstančiai japonų krenta negyvi.
  Medvedevas paėmė jį ir sušnypštė:
  - Caras Nikolajus! Tu būsi puikus.
  Ir sutraiškykime nebaigtus samurajų vikšrus.
  Margarita logiškai pastebėjo:
  - Nikolajus II galėtų būti didžiausias iš karalių. Jis turėjo visas galimybes Kiniją paversti Rusijos provincija - Želtorosija!
  Medvedevas smogė samurajams, puolė juos vikšrais ir pasakė:
  - Tebūnie taip!
  Sviedinys sekė sviedinį. Jie dauginosi kaip kvazimedžiaga, kuriai reikia daug mažiau energijos nei tikrasis atomų ir molekulių prieaugis.
  Alenka, spausdama grakščiais pirštais vairasvirtės mygtukus, net sušuko:
  - Rusijos carų vardu!
  . 6 SKYRIUS
  Pistoletas burzgė ir burbėjo. Nors ir ne taip garsiai, bet dusliai pasikalbėti buvo galima.
  Margarita paklausė laikinai einančio prezidento:
  - O kas, kriauklių skaičius begalinis?
  Medvedevas atsakė:
  - Kvazimaterijai sukurti nereikia daug energijos. O sintezės reaktorių pripildyti vandeniu taip paprasta, kaip kriaušes gliaudyti!
  Margarita sušvilpė:
  - Taip, tai nuostabu! Taigi galite gaminti šokoladinius ledus!
  Medvedevas atsidusęs atsakė:
  - Dar ne, bet labai greitai, taip! Gaila, kad kol kas gaunama tik kvazimaterija!
  Alyonka, plikais pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus, šypsodamasi dideliais tigro dantimis, pastebėjo:
  - Šis gebėjimas kurti materiją taip pat yra beveik dieviškas!
  Medvedevas nusijuokė. Aplink kalną japonų vis mažiau, o lavonų vis daugiau. Samurajus bandė šaudyti į tanką, bet veltui. Sviediniai kaip lietaus lašai atšoko nuo šarvų.
  Laikinasis pirmininkas pažymėjo:
  - Žmogus sukurtas pagal Dievo paveikslą ir panašumą.
  Alenka, šaudydamas mirtinus sviedinius, pastebėjo:
  - Jei, vis tiek sukūrė. Galbūt mes esame žmonės, yra pati protingiausia, stipriausia ir galingiausia būtybė visatoje!
  Medvedevas logiškai pasiūlė:
  - Tuo labiau reikalingas žmonijos konsolidavimas! Turėtume vienytis! Tada mes nepažinsime sielvarto ir pralaimėjimo!
  Nataša užtikrintai pareiškė:
  - Karališkoji imperija sugeba suvienyti visus! Ir suburkite visus be išimties į monolitą!
  Ir mergina vėl smogė iš kulkosvaidžių. Pildant japonus, bandant eiti iš kairiojo flango. Granatos nepakenkė tankui T-95. Ir ginklai, taip pat iš toli, arba nepataikė, arba jų sviediniai buvo neveiksmingi. Be to, šarvus pradurtų ginklų kol kas nėra nė vienoje pasaulio šalyje. Taip, ir toks tankas ir taip lengvai neprasiversite. Jo gynyba yra aukščiausios klasės.
  Ir kulkosvaidžiai nupjauna, ir sviediniai iššluoja. Ir jie viską daro konkrečiai, ir labai mirtinai.
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  - Japonai daug nesuskaičiuos!
  Alenka sutiko su tuo:
  - Labai daug!
  Ir spindėjo safyro akimis. O merginoje, tikroje terminatorėje, yra tiek daug skirtingų dalykų.
  Kariai šaudo. Ir samurajus kraujuoja. Keturiasdešimt tūkstančių kulkų ir tona sviedinių per minutę - tai labai didelė mirtina jėga.
  Nataša pažymi:
  - Mes esame kariai, kurie neša rimtą mirtį!
  Alenka sutiko su tuo:
  - Ir ne tik mirtis, bet stiprybės šaltinis visoje visatoje!
  Margarita protingai pastebėjo:
  - Jeigu carinė Rusija užkariaus visą pasaulį, tai visi karai žmonijos istorijoje bus kartą ir visiems laikams baigti!
  Medvedevas sutiko su tuo:
  - Žinoma, mažute! Niekas nenori karų! Bet žmonija turi tapti viena!
  Nataša sušnypštė iš panteros, užmušusios jautį, džiaugsmo:
  - Kai esame vieningi, esame nenugalimi!
  Ir išleisk kibirkštis iš mano akių! Štai mergina! Jame yra ugnies liepsnos, ledas ir plienas.
  Tačiau dabar miršta paskutiniai japonai. Ir daugiau nėra kam šturmuoti kalną. Daugiau nei penkiasdešimt tūkstančių nužudytų Tekančios saulės šalies karių liko po Aukštuoju kalnu.
  Mūšis baigtas.
  Visi keturi atsidūrė ant kalvos, ir Medvedevas pastebėjo:
  - Geriau kol kas nekalbėkime su garnizonu. Iš esmės, ką mes darysime?
  Elena pasiūlė:
  - Japonų dar daug. Sunaikinkime visą Pėdos armiją.
  Margarita su tuo sutiko:
  - Viskas! Mes sutraiškysime visus samurajus! Ir bus puiku!
  Medvedevas nusijuokė ir pastebėjo:
  - O mūsų tankas dar gali plaukti po vandeniu ir šaudyti sviediniais. Paskandinkime Japonijos laivyną!
  Nataša iš džiaugsmo sušuko:
  - Viskas! Tai va, imkime ir ištrinkime visus samurajus jūroje.
  Kaip tik japonų eskadrilė pradėjo savo kitą bombardavimą. Skrido sviediniai, įskaitant iš vienuolikos ir dvylikos colių pabūklų. Ir tai, matai, rimta.
  Tankas nuskubėjo į pakrantę. Alenka, bakstelėjusi pirštais į automobilio kėbulą, pastebėjo:
  -Gerai, prie jūros. Bet kaip mes galėtume suteikti iniciatyvą japonams sausumoje?
  Margarita, šiek tiek išmananti apie karą, prisiminė:
  - Mes turėjome kulkosvaidžius, o "Mosin" šautuvas yra daug patikimesnis ir efektyvesnis nei japoniškas. Ir jei ne viskas pavyko jūroje, tada sausumoje samurajus neturėjo jokių galimybių!
  Alenka piktai kilstelėjo basa koja ant grindų ir sumurmėjo:
  - Išdavystė! Nereikšminga išdavystė!
  Nataša pasiūlė:
  - Mes pakabinsime visus!
  Bakas pateko į vandenį. Iš šonų atsirado varžtai, kuriais buvo valdoma mašina. Štai pirmasis taikinys: japonų minininkas. Nataša plonais pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus.
  O sviedinys mirtina jėga pataikė į patį laivo dugną. Sunaikino šarvus.
  Naikintojas gavo dar vieną sviedinį. Nataša vėl paspaudė kojos pirštą.
  O dabar japonai skęsta.
  Alena nusijuokė.
  - Skęskime pakaitomis! Kulkosvaidžiai po vandeniu nėra labai veiksmingi!
  Ir mergina paspaudė vairasvirtę, šį kartą nusiųsdama sviedinį į naikintuvo dugną.
  Margarita šypsodamasi atsakė:
  - Na, mes turime paneles!
  Nataša vėl pasiuntė sviedinį ir sušuko:
  - Vardan Rusijos, tebūnie pergalė!
  Alyonka išspjovė kriaukles. Ji nupjovė Tekančios saulės šalies laivo dugną ir pastebėjo:
  - Nepaisant to, karališkoji valdžia Rusijoje nebuvo tokia bloga, kaip skelbė propaganda.
  Margarita sutiko su tuo ir kalbėjo noriai, juolab kad jis ir taip neturėjo ką veikti.
  - Valdant carui Nikolajui II, Rusija įvedė aukso pinigų standartą. Imperijos valiuta tapo tvirtiausia ir stabiliausia pasaulyje. Kainos taip pat praktiškai neaugo. O valdant carui Nikolajui, atlyginimas siekė trisdešimt septynis rublius per mėnesį. Tiesą sakant, Rusija tapo viena iš pirmaujančių pasaulio valstybių pagal gyvenimo lygį. Pramonės gamyba tapo ketvirta pasaulyje.
  Dmitrijus Anatoljevičius Medvedevas po miego pradėjo žaisti kompiuteriu. Šiuo atveju jis nutraukė strategijos tęsimą. Sustiprėjusi valdžia vykdė priepuolius. Laikinai einantis Rusijos prezidentas metė tankus į mūšį.
  Ir sunkus.
  Vis tiek gera žaisti. Truputį pavažiavau ir gavau tankus, sunkesnius nei šimtas tonų. Būdamas prezidentu Medvedevas norėjo sukurti tankus, sunkesnius nei šimtas tonų. Bet tada Putinas nedavė. Tačiau idėja atrodė viliojanti. Super sunkios mašinos. Ir šešių rūšių automobiliai. Virš penkių ir šimto tonų.
  Tačiau dabar Medvedevas meta į mūšį branduoliniais tankais. Ir tai palaužia vidutinio lygio šalių gynybą. Ir vėl užfiksuoja. Taip, puiku... Kad būtų šiek tiek lengviau, prijungiate karinį patarėją. Ir kartu su juo vadovaujate priešo sunaikinimui. Ir jo gaudymas.
  Čia jūs užkariaujate kitą imperiją... Čia karas rimtesnis, bet jį kariauja Napoleono lygio karinis patarėjas. Taigi galite tiesiog žiūrėti ir pastatyti savo imperiją į Stolypino lygio ekonomistą.
  O Medvedevas, kelias valandas sėdėjęs prie kompiuterio su milžinišku ekranu, ėmė knarkti.
  Jam per ilgai trūko miego.
  Alyonka šaudė į japonus. Šį kartą nuskandinusi kreiserį, ji dainavo:
  - Mes stipriausi pasaulyje,
  Visus priešus pamirkysime tualete.
  Tėvynė netiki ašaromis,
  Ir mes duosime piktiems oligarchams smegenyse!
  Ir mergina nusijuokė. Ir jos dantys blizgėjo kaip perlai!
  Medvedevas pasiūlė:
  - Kadangi karas su Japonija baigsis pergale, Rusijos ekonomikos augimas bus dar didesnis! Ir carinė imperija taps turtingiausia šalimi!
  Alyonka nuskandino kitą naikintoją ir sušnypštė:
  Mes visada buvome turtingi! Nepakanka užsakymo!
  Nataša pataikė į Tekančios saulės šalies mūšio laivą ir pastebėjo:
  - Jokiu būdu nebuvome prastesni už vokiečius Pirmajame pasauliniame kare. Tačiau dėl penktosios kolonos jie praleido pergalę!
  Alenka taip pat nusiuntė kitą kiautą į šarvuočio pilvą ir pasakė:
  - Būtinai! Dėl visko kalta penkta kolona. Pirmojo pasaulinio karo metais vokiečiai negalėjo net prisiartinti prie Minsko ir buvo sumušti Galicijoje. O Stalino laikais Kremlių jau matė pro žiūronus. Ką tai sako?
  Nataša iššovė dar vieną sviedinį į šarvuočio dugną ir suriko:
  - Išdavystė! Pasiilgome tokios pergalės!
  Margarita taip pat manė, kad būtina priminti:
  - Jei ne išdavystė, būtume gavę Konstantinopolio ir Mažosios Azijos nuosavybę, taip pat prieigą prie Viduržemio jūros. O mes tiek daug praradome dėl išdavystės ir penktosios kolonos!
  Alenka paleido kitą sviedinį:
  - Taip, tai penktoji kolona! Kiek vargo dėl jos! Rusijos imperija yra unikalus darinys, galintis išsiplėsti iki viso pasaulio ribų ir paversti žmoniją viena!
  Nataša agresyviai sumurmėjo:
  - Būtinai! Galėjau ir būčiau padaręs bet ką! Ir būk vieninga ir nenugalima žmonija!
  Mergina atsiuntė dar vieną apvalkalą, po kurio mūšio laivas galiausiai suskilo. Ir japonai nuskendo.
  Margarita su nerimu balse pastebėjo:
  - Pažiūrėk, kas dabar vyksta pasaulyje? Rusija ir JAV atsidūrė ant karo slenksčio. O Kinija perpildyta ir totalitarinė. Pasaulyje nėra tvarkos ir gerovės!
  Nataša pasiuntė naują sviedinį, šį kartą kreiseriui, ir sutiko:
  - Pasaulyje nėra tvarkos! Mums reikia vieningo valdymo!
  Alenka iššovė sviedinį ir pritariamai linktelėjo:
  - Ir carinė imperija galėtų tapti tokia valdžia! Rusijos autokratija yra pasaulio stabilumo ir klestėjimo garantas!
  Ir mergina atsiuntė dar vieną sviedinį, pagaliau suskaldydama kreiserį.
  Japonai aiškiai išsigando. Jie šaudė be atodairos, nesuprasdami, kas juos skandina.
  Reikia pažymėti, kad sausumoje Japonija neturėjo didelio pranašumo skaičiumi. Ir net tikrojoje istorijoje ji prarado daug daugiau žuvusiųjų ir sužeistųjų nei Rusija.
  Tačiau jūroje Didžiojoje Britanijoje ir JAV gaminami Tekančios saulės žemės laivai buvo šiek tiek geresni nei Rusijos, daugiausia vietinės gamybos.
  Tačiau ir čia kokybinis japonų pranašumas yra gana nereikšmingas. O rusai šaudo, ko gero, tiksliau.
  Nataša, šaudydama ir paskandindama kitą naikintoją, suirzusi pastebėjo:
  - Čia išties Rusija nugalėjo ir stipresnius varžovus. Kaip Napoleonas!
  Alenka, pasiųsdama sviedinį į šarvuotą kreiserį, pridūrė:
  - O taip! Napoleonas buvo genijus! Ir jis buvo stipresnis, bet mes jį nugalėjome!
  Margarita sunkiai atsiduso ir sumurmėjo:
  - Pralaimėjo japonams. Tai taip erzina ir gėda!
  Alenka sutiko su tuo:
  - Labai erzina! Deja, dėl to baigėsi Romanovų dinastijos era. Era šlovinga, didvyriška, su užkariavimais ir pergalėmis. Ir nors savo Čingischano neturėjome, kilome nuo Ivano Kalitos laikų.
  Ir mergina atsiuntė kitą, labai mirtiną sviedinį. Ir šarvuotas kreiseris suskilo į dvi dalis.
  Nataša tęsė ir vienu sviediniu nuskandino kitą naikintoją. O samurajus turi daug naikintojų.
  Karys paklausė vaikinų:
  - Bet įdomu, kodėl pasaulio istorijoje nė viena imperija nepasiekė absoliučios valdžios?
  Alenka vėl nusiuntė sviedinį į kito naikintojo pilvą ir pasakė:
  - Taip, tikrai, kodėl? Visi krito. Ir Persijos imperija, ir Aleksandras Makedonietis, ir romėnas. Kodėl niekas nesuvienijo žmonijos?
  Nataša susierzinusi trypė koja. Nuskandino kitą laivą ir pasakė:
  - Viskas! Čingischanas sukūrė imperiją, kuri galėjo sutriuškinti visą pasaulį. Tačiau po jo mirties sūnūs ir anūkai surengė susirėmimą ir sugriovė imperiją. Tik carinė Rusija su savo unitarine sistema buvo tokia šalis, kuri galėjo egzistuoti ilgus šimtmečius ir plėstis, kol prarijo visą Žemės rutulį!
  Alenka blykstelėjo akimis ir pareiškė, nuskandinusi kitą naikintoją:
  - Šlovė didžiajai caro Nikolajaus imperijai! Mes nesuteiksime valdžios neteisėtiems bolševikams ir laikinajai valdžiai!
  Nataša taip pat atsiuntė sviedinį į laivą. Ji nuskandino japonus ir dainavo:
  - Dieve, saugok karalių
  Stiprus suverenas
  Viešpataukite šlovei,
  šlovei mums!
  Viešpataukite priešų baimėje -
  Stačiatikių karalius!
  Karaliauti šlovei
  Šlovė mums!
  Merginos, atrodo, tikrai įsijungusios. Taigi jie sutriuškino samurajus, jūs žavėsite. O Medvedevas vairavo savo mirtiną povandeninį tanką. Apskritai, tai šaunus ginklas, kurį jis turi. Jis paskandina visą Japonijos laivyną. Bet tai yra didžiulė galia.
  Dvylika, tik didelių šarvuotų laivų, dešimtys mažesnių, įskaitant kreiserius. Kai kurie naikintojai daugiau nei šešiasdešimt. Viskam sunaikinti reikia laiko.
  Nataša, baigdama kitą laivą, paklausė Medvedevo:
  - Kaip manai, ar yra Dievas?
  Pareigūnas nusijuokė ir atsakė:
  - Kokia prasme?
  Nataša atsiuntė naują sviedinį, užbaigdama naikintoją, ir pažymėjo:
  - Taip, yra daugybė religijų versijų! Yra ir pagoniškų, ir monoteistinių! Štai tada pradedi apie tai galvoti. Ir jūs abejojate, ar yra Dievas, kai mokymuose yra tokia netvarka!
  Alenka suskaldė kitą naikintoją ir kikendamas pastebėjo:
  - Taip, šiuo požiūriu sunku patikėti Biblija. Kad taip elgtųsi tik Dievas. Ir netgi padarė augintinius!
  Nataša pritardama linktelėjo.
  - Viskas. Tikėti, kad kuri nors tauta yra Dievo tauta? Tai akivaizdžiai neverta aukštesnio proto!
  Po to mergina pradėjo skęsti didelio tonažo mūšio laivą. Karys dirbo.
  Tačiau Margarita išreiškė savo nuomonę:
  - Vis dar nesuvokiama, kaip gali mylintis Dievas taip subjauroti moteris!
  Nataša nustebo:
  - Kaip tai subjauroja?
  Margarita nuoširdžiai atsakė:
  - Taip, paverčia juos senomis moterimis! O kas gali būti šlykščiau už seną moterį!
  Alenka paleido sviedinį į kreiserio pilvą ir pasakė:
  - Ant žemės kažkodėl vaikšto labai niekšiškos senutės, o tai ir kvaila, ir baisiai negražu!
  Nataša papurtė galvą ir palaikė:
  - Ir nesimpatiška! Ir tai nėra estetiška!
  Karinga mergina nusijuokė ir mirktelėjo savo partneriui. Ji tokia kieta ir agresyvi.
  Medvedevas rimtai pastebėjo:
  - Tiesą sakant, senatvė yra labai blogai. Tai daro žmones bjaurius, silpnus, pažeidžiamus. Tačiau evoliucijos požiūriu ji turi tam tikrų pliusų!
  Elena nustebo. Atsitrenkusi į kitą naikintoją, ji paklausė:
  - O kokie gali būti pliusai šioje bjaurioje būsenoje?
  Medvedevas rimtai atsakė:
  - Skatina mokslo ir intelekto vystymąsi. Jei žmogus nepatirtų nuovargio, jam nereikėtų išradinėti automobilio. Be to , dėl nagų ir ilčių silpnumo buvo išrastas peilis. Šaltieji laikai ir ledynas mokė kurstyti ugnį. Ligos skatino medicinos vystymąsi. - Laikinai einantis prezidentas pažiūrėjo, kaip gudriai Alenka nusiuntė į dugną kitą japonų laivą, ir tęsė. - Daugeliu atžvilgių žmogaus silpnybės skatino mokslą. Nemokėjome skristi, bet kūrėme lėktuvus. Ir tai yra pažanga!
  Nataša atsiuntė kitą sviedinį ir pažymėjo:
  - Progresas. Bet vis tiek, kai žiūri į senolę, pasidaro taip šlykštu. Ar tikrai neįmanoma apsieiti be žmogaus bjaurumo?
  Alenka sutiko su tuo:
  - Lėktuvą gali išrasti ir jaunimas. Kam užpildyti prakeiktą senatvę! Tai baisu ir šlykštu!
  Margarita dainavo ne vietoje:
  - Aš nesiskirsiu su komjaunuoliu! Aš būsiu amžinai jaunas!
  Ir mergina, kaip ji pajudino kumščiu į metalą.
  Tuo tarpu kitas mūšio laivas skendo.
  Povandeninis tankas toliau skandino Japonijos laivyną. Pats admirolas Togo atsidūrė vandenyje ir buvo priverstas pabėgti valtimi. Japonija turėjo didelį laivyną, tačiau susidūrė su iš esmės nauju ginklu. Ir dabar ji buvo visiškai nugalėta.
  Alenka, toliau skęsdama Japonijos laivus, apnuogindama dantis, kurių ji labai dideli ir aštrūs, pasiūlė:
  - Aš taip galvoju. Žinoma, turi būti kūnų estetika. O moterims tapti negražiomis, suglebusia oda ir sulinkusiais kūnais neįmanoma.
  Nataša, paleidusi į dugną kitą naikintoją, labai noriai sutiko su tuo:
  - Žinoma! Štai ką mokslas dirba!
  Abu kariai pasirodė labai linksmi. Juk jie sėkmingai paskandina priešo laivyną.
  Agresyvios merginos sugeba atlikti didelius žygdarbius.
  Tuo tarpu Margarita išreiškė savo nuomonę:
  - Religijos atsirado ir dėl žmogaus silpnumo. Jei žmogus būtų stipresnis, religijų nebūtų. Ir žinoma, mirtis ir mirties baimė veda prie to, kad žmogus ieško paguodos!
  Alenka priminė:
  - Dalyvavau seanse, ir pamačiau kažką nuostabaus. Taigi dvasios yra!
  Nataša gudriu balsu pastebėjo:
  - Dvasių buvime nieko stebėtino! Juk sapne skrendame. Taigi, yra siela ir kaip skrydžio prisiminimas!
  Medvedevas pritardamas linktelėjo.
  Taip, yra siela! Šiuo atžvilgiu žmogus yra unikalus! O dabar galime smagiai praleisti laiką!
  Japonijos laivynas tirpo. Povandeninis bakas atliko žudiko vaidmenį. Margarita buvo šiek tiek liūdna. Ji, pirma, buvo statisto vaidmuo. Ir antra, kas erzina, ne viskas labai aiškiai matosi, kai esi po vandeniu. Apskritai, Dievo sąskaita, Petras turėjo didelių abejonių. Tiesą sakant, kodėl rusams priėmus krikščionybę, juos užgriuvo įvairios bėdos. Ir mongolų-totorių invazija, o prieš tai feodalinis kunigaikščių susiskaldymas. Karai tarp rusų žmonių.
  Tada pagaliau, nuo Ivano Kalitos laikų, prasidėjo Rusijos atgimimas,
  Maskva stiprėjo. Kol, pavyzdžiui, valdant Ivanui Trečiajam, ji galiausiai tapo viena centralizuota valstybe. Ir nusimetė totorių jungą.
  Taip, žinoma, Rusija kilo. Kol nesuklupau Japonijoje.
  Tai pažymėjo monarchijos ir Romanovų dinastijos istorijos pabaigą.
  Tačiau monarchijos nebėra, bet autoritarizmas išlieka.
  Margarita švelniai paglostė Alenkai nugarą. Mergina labiau murkė. Atrodė, kad jai tai patiko.
  Medvedevas logiškai pastebėjo:
  - Nieko blogo, kad vyras myli merginą, o mergina - vyrą, ne. Tai gana natūralu. Tačiau tuo pat metu žmonės turi laikytis padorumo.
  Margarita nepatenkinta prieštaravo:
  Neskaitykime moralės. Man tai nepatinka!
  Laikinasis prezidentas nusijuokė.
  - O kas myli! Bet reikia susidurti su tiesa. Žmonės šiuo atžvilgiu pastebimai skiriasi nuo gyvūnų!
  Margaret pritariamai linktelėjo.
  - Taip, tarp mūsų yra didelis atotrūkis!
  Alenka sarkastiškai atsakė:
  - Ir žinai, tarp tavęs ir beždžionės aš nepastebiu didelio skirtumo!
  Margaret nusijuokė. Tuo tarpu Alenka nuskendo, paskutinis iš dvylikos šarvuotų Japonijos laivų. Po to mergina pastebėjo:
  - Mes beveik baigėme kovoti su priešo laivynu!
  Medvedevas gudriai nusišypsojo:
  - Taip, jūs geri darbininkai! Ir iš tikrųjų jie gali daug! Apskritai man patinka moterys karės - tai taip seksualu!
  Margarita sukiojo kūną ir dainavo:
  - Aš atrodau seksuali, esu kaip procesorius! O aš judu kaip robotas - garso agresorius!
  Po to studentė šiek tiek drąsiau glostė Alenką. Mergina ilgais pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus ir atrodė žaviai.
  Kokie grakštūs jos judesiai.
  Marguerite įsivaizdavo, kaip princesė basa eina prie pastolių. Tai taip romantiška. O princesė tokia raudona. Iš jos buvo pašalinti visi papuošalai ir brangi suknelė. Jie paliko tik ašutinę. Tačiau kalėjimo chalatas dar labiau išryškina saldaus, malonaus, gaivaus, tarsi rožinio veido žavesį. Ir ugniniai plaukai. Kokia graži princesė eina į egzekuciją.
  Ir ten skęsta tūkstančiai žmonių. Laivai skyla, stichijos siautėja.
  Ir Japonija patiria kolosalų, nepakartojamą pralaimėjimą. Taigi samurajus, matyt, turi atgailauti už savo nuodėmes.
  Margarita pagalvojo, kuo tiki japonai? Kokia jų religija? Jie yra pagonys. Bet jie nugalėjo stačiatikių Rusiją. Po to pagalvok, kieno Dievas stipresnis!
  Ir mongolai buvo pagonys, bet kiek teritorijų jie užėmė.
  Margarita paklausė Alenkos:
  - Pasakyk man, gražuole, kaip tau patinka Rodnoverie?
  Mergina plačiai nusišypsojo ir, paskandindama kitą naikintoją, atsakė:
  - Labai gera religija! Yra tokių gražių istorijų!
  Margarita maloniai paklausė:
  - Ar tu galvoji apie pasakas? O gal iš tikrųjų visi šie rusų dievai egzistuoja?
  Elena gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Gal ir elfai, ir nykštukai egzistuoja! Mūsų pasaulyje viskas įmanoma. Ir sunku pasakyti, kas iš tikrųjų egzistuoja, o kas ne!
  Medvedevas logiškai pastebėjo:
  - Tam tikru mastu viskas mūsų pasaulyje egzistuoja. Visos mūsų mintys, svajonės, troškimai, tai, ką paliekame. Čia turiu labai įdomią Hipernoosferos teoriją, kurioje egzistuoja absoliučiai viskas, ką kada nors sugalvojo žmonės. Tai yra, yra mintis amžinai. Ir ji lieka kažkokiuose kituose, paraleliuose pasauliuose.
  Dmitrijus Medvedevas išėjo iš miego. Ir vėl jis ėmėsi savo pagrindinio darbo, tiksliau - imperijos kūrimo.
  Ir vėl užkariavimas...
  Pirmiausia surinkite naują tanką, sveriantį tūkstantį tonų, ir paleiskite jį į priešo pozicijas. Ne, žinoma, ne vienas, o labai daug.
  Ir jie juda į svetimą teritoriją. O iš viršaus - ir lėktuvai su atominėmis bombomis. O kas, jei bombos bus nuvarytos? Ir padaryti sunaikinimą?
  Dmitrijus Medvedevas yra ažūrinis, kaip ir visi kiti.
  O dabar į diktatoriaus batus krenta kita šalis. Ir yra užkariavimų. Bet čia yra dar vienas priešas. Tai taip pat didelė šalis... Jūs netgi galite programuoti. Štai SSRS 1941 metais... Vyksta invazija. Medvedevo vienetai, skirti daugybei žaidimo valandų, automatiškai padaugėjo, o jo gyventojų skaičius viršija milijardą. Prieš 196 mln. Ir dar modernesnės technologijos. O kareiviai gali būti antspauduoti kareivinėmis iki begalybės.
  Laimei, elektroniniai ištekliai yra neišsenkantys. Ir spausk priešą, spausk.
  O tankai, sveriantys tūkstantį tonų, važiuoja sau ant branduolinių reaktorių visoje Rusijoje tiesiai į Maskvą.
  O jų palikti praktiškai neįmanoma - nieko nereikia!
  Medvedevas nukreipia strategiją ir dainuoja sau... Tada sustabdo branduolinius tankus. Ir meta į mūšį "Pantera" -2. Automobilis, kuris vis dėlto gali įveikti trisdešimt keturis.
  Medvedevas žaidžia sau kraudamas įvairių parametrų mašinas... "Pantera" -2... Kaip jis daužosi iš toli. Ir pramušti sovietinį tanką.
  Ne todėl, kad jūs jį sulaužysite! Ypač ant kaktos, bet laive galite. Šaudymas yra didžiulis. Ir trisdešimt ketveri skuba prie savęs ... Ir jie miršta nuo patrankų smūgių ...
  Kariuomenė vėl juda... Ir pasirodė koviniai robotai. Jie vaikšto pas save. O sviediniai numuša lazerius. Ir jie tai daro labai sumaniai.
  Ir virtualios merginos puola.
  Medvedevas atidžiai žiūri į strategiją. Jaudinanti kova. Vėlgi, vaidini pats arba perduodi kariniam patarėjui. Ir pažiūrėkite į mūšio eigą.
  Vadovaukite jų tankams puolime.
  Čia galite judėti pirmyn piramidės formos rezervuarais, kurie yra mažiau pažeidžiami ir nepraleidžiami iš visų pusių. Jie juda kaip volelis.
  O merginos bėgioja basos... Ir šaudo pakeliui.
  Kitas karas. Tikras žaislas. O pinigai ateina iš aukso šulinių, o ne išdžiūstantys. Tai kaip žaidime, viskas pagal planą, be nesėkmių ir be gamtos nuosmukio.
  Viskas neišdžiūsta, o resursai nemažėja. Vis dėlto tai neatrodo labai tikėtina.
  Medvedevą nutraukė skambutis. Laikinasis prezidentas pakėlė ragelį.
  - Sveiki!
  Prezidento administracijos vadovas sakė:
  - Ar vis dar esate Dmitrijaus Anatoljevičiaus kabinete?
  Medvedevas griežtai atsakė:
  - Taip! Aš vis dar prezidentė!
  Administracijos vadovas sakė:
  - Zelenskis reikalauja, kad po inauguracijos paliktumėte rezidenciją.
  Medvedevas prasidėjęs paklausė:
  - O kur aš gyvensiu?
  Administracijos vadovas atsakė:
  - Mano bute! Jūsų galia baigėsi ir jūs turite atlaisvinti visas patalpas!
  Medvedevas šnabždėjosi:
  - Turiu prašymą naujajam prezidentui - tegul palieka man kompiuterį!
  Administracijos vadovas paklausė:
  - Duok man "Andriaus Pirmojo pašaukto" užsakymą ir aš paprašysiu Zelenskio tau kompiuterio!
  Medvedevas pritardamas linktelėjo.
  - Na, tai įmanoma!
  . 7 SKYRIUS
  Ir jis pasikvietė savo padėjėją, kad parengtų dekretą. Andriejaus Pirmojo ordino administracijos vadovo pavedimu. Šablonas paruoštas ir kol kas I. Pasirašiau įsipareigojimą.
  Tada Medvedevas vėl pradėjo žaisti.
  Dabar jo virtualūs tankai artėja prie Maskvos ir pradeda puolimą. Šį miestą puola du tūkstančius tonų sveriančios mašinos.
  Tačiau Medvedevas į ataką meta "Žiurkę" -5, tai monstras, o ne tankas. Dešimt tūkstančių tonų!
  Kariuomenė artėja prie Kremliaus... Taigi Stalinas bėga. O jį pagauna basos merginos su bikiniais. Apnuogintais pirštais suimkite nosį. Ir jie priverčia Staliną bučiuoti nuogus kulnus.
  Čia virtualios imperijos kariai apeina Maskvą ir eina į Uralą ...
  Užfiksuok ir jį...
  Medvedevas vėl pradeda linktelėti ir svajoti.
  Margarita sarkastiškai paklausė:
  - O kaip, pavyzdžiui, su klasikiniu skirstymu: į dangų ir pragarą?
  Medvedevas niūriai pastebėjo:
  - Tai greičiausiai primityvi senovės idėja apie atpildą po mirties. Tiesą sakant, greičiausiai viskas yra šiek tiek sudėtingiau!
  Nataša su džiaugsmu sušuko, kai nuskandino vieną iš paskutinių Japonijos laivų:
  - Prakeiktas ir senas,
  Priešas vėl prisiekia
  patrinkite mane
  Sumalkite į miltelius.
  Bet angelas nemiega
  Ir viskas susitvarkys. Ir viskas baigsis gerai!
  Merginos baigė priešo laivyną. Medvedevas pagreitino tanką, vijosi samurajų. Taip, jie čia padarė gerą darbą. Įdomu, kaip galima ištaisyti istoriją. Carinė Rusija buvo galinga šalis, pakilusi į aukštį. Nors ne visi žmonės gyveno gerai.
  Tačiau šalis kilo. Darbo diena buvo sutrumpinta. Yra naujų švenčių. Buvo sukurta vietos savivalda. Padidinti atlyginimai stabiliomis kainomis. Buvo atidarytos mokyklos. Valdant carui Nikolajui II, išlaidos švietimui išaugo daugiau nei šešis kartus. Pradinis išsilavinimas tapo privalomas.
  Taip, ne viskas pakankamai greitai pasikeitė į gerąją pusę, bet kiek šalis prarado dėl revoliucijos ir pilietinio karo. Kiek protingų žmonių mirė ir paliko tėvynę? Ir dabar, šioje visatos dalyje, yra galimybė tam užkirsti kelią.
  Supaprastintas bakas greitai ir tyliai plaukė po vandeniu. O dabar paskandintas paskutinis Tekančios saulės šalies naikintojas.
  Nataša su džiaugsmu pasakė:
  - Štai kokia aš jauna!
  Alenka pataisė merginą, nurodydama:
  - Ką čia mes visi gerieji bičiuliai! Kovok kaip liūtės!
  Margarita suirzusi pastebėjo:
  - Nieko ypatingo! Mes tiesiog turėjome geresnę technologiją!
  Alenka nusijuokė ir atsakė:
  - Bet mes patys šaudėme iš patrankų!
  Nataša palaikė savo draugą:
  - Ir mes patys vadovavomės! Ir tai aštri akis...
  Margarita prabilo:
  - Nuožulnios rankos!
  Nataša nusijuokė ir atsakė:
  - O tu žavi mergina!
  Margarita nuoširdžiai pasakė:
  - Man gaila japonų. Jie kuria puikius animacinius filmus. Man ypač patinka hentai!
  Alenka pratrūko juoktis ir išsuko koją į orą:
  - Hentai šaunus! Net labai šaunu!
  Nataša, šypsodamasi uogienės ragavusiai merginai, pasiūlė:
  - Ir tegul, gal net naciams į užpakalį spiriame!
  Medvedevas šypsodamasis linktelėjo:
  - Gera idėja. Bet pirmiausia užbaigkime Japonijos sausumos pajėgas. Padėkime karui greičiau baigtis. Taigi fašizmas šioje visatoje neatsiranda.
  Merginos vieningai atsakė:
  - Ir nepasirodys, o Kinija bus mūsų!
  Po to, kai Japonijos laivynas buvo nuskandintas, T-95 super tankas pateko į paviršių.
  Tada Medvedevas pradėjo svajoti apie įvairias šiukšles.
  Karys Alenka stojo už Riazanės gynybą. Nataša buvo su ja.
  Abi merginos yra lengvais šarvais, su kardu kiekvienoje rankoje. O po kojomis specialūs, ploni diskai.
  Į puolimą pakilo didžiulė mongolų-totorių kariuomenė.
  Daug ilgų laiptų vienu metu uždengė sienas. Jie buvo skirtingi: sujungti iš šaknų tarpų, skersinėmis sijomis nuversti pušynai. Taip pat buvo naudojamos sunkios kopėčios su rąstų eilėmis. Pylimai dėl pagreitėjusio statybų tempo pasirodė aukštesni, nei tikėjosi totoriai, daugelis laiptų nepasiekė viršaus. Į priekį mongolai varė keletą pagrobtų Urusų. Rusijos žmonės pirmenybę teikė mirčiai, o ne nelaisvės gėdai.
  Tačiau mongolai buvo negailestingi.
  Negailestingai stumdami smailiomis ietimis, išsekę žmonės buvo spardomi, tikintis, kad rusų tauta, nenorėjusi žudyti savųjų, pasiduos. Arba, prisidengę kaliniais, prasiskverbti į ledo pylimą. Kai kurie belaisviai rėkdami puolė žemyn, riedėdami sušalusiu ledu, numušdami nekenčiamus branduolinius ginklus, išplėšę jiems kardus iš rankų ir tuoj pat krisdami susmulkinti. Žmonės greitai lipo laiptais, nesupranti, kokios rūšies ir genties?
  Pusnuogiai, skudurais, su pagaliu rankose, krauju pramuštomis nugaromis. Šarvais apsivilkęs valstietis Vaula jau buvo iškėlęs didžiulį kirvį, kai iš apačios beviltiškai rėkė:
  -Nesunaikink mūsų, riteri, mes esame savi, Rusai!
  Voevoda Dikoros pašoko prie sienos ir sušuko:
  - Užuodžiu kvapą, mūsų!
  Tai patvirtino beviltiškas verksmas:
  - Palauk, nukirpk savo! Tarp mūsų nėra Mogolų!
  Labai protinga Alenka sušuko:
  -Kas teisingai sukryžiuoja, tas yra savas!
  - Pakrikštyti ortodoksai!
  Siaubingu balsu, net už mylios žirgai išsisuko, riaumojo milžinas Vaula-Morovinas.
  Riazanės gynėjai patvirtino:
  -Teisingai! Tiesa!
  Kartu jie surinko ant visų sienų:
  - Na, broliai, padarykite kryžiaus ženklą!
  Šimtai nuskurusių, mėlynos spalvos belaisvių, lipdami per pylimą, krito ir toliau mechaniškai kirto. Kai kurie iš karto pasiėmė iš anksto sulankstytus akmenis ir pašėlusiai metė juos į mongolus. Daugelis riazaniečių pirmą kartą pamatė totorius, net daug tradicinių priešininkų, tų pačių kipčakų, apsirengusius mongoliškai.
  Priešai vilkėjo ilgais kailiniais, tokiais ilgais, kad įsipainiojo į apvadą. Pasirinkimo nukeriai ant krūtinės kabojo varines ir geležines plokštes, jų nugara buvo atvira. Norėdami įbauginti urusus, daugelis jų ir taip piktus, moteriškus veidus nudažė krauju.
  Tačiau Urusai nesutriko, sutikdami priešą kardais ir kirviais. Nuo galingo didžiulio Vaulos smūgio vienu metu žuvo penki mongolai, antrasis smūgis ir dar trys! Kiti kariai buvo nupjauti ne ką prasčiau. Totoriai nerangiai lipo į viršų slidžia šachta, negalėjo tinkamai prisidengti skydais, pjaustyti kardais. Kai milžiniškų nuostolių kaina mongolų kariuomenė pasiekė viršūnę, ant jų buvo pilamas verdantis vanduo ir baisus ginklas: deganti derva.
  Net moterys ir maži vaikai pylė degantį vandenį, mėtė akmenis ir luitus. Ypač veiksmingos buvo mažos timpatės su užnuodytomis strėlėmis, iš jų galėjo iššauti net penkiametis vaikas, dar nemokantis mažomis rankytėmis ištraukti įtemptą lanką. O nepataikyti, šaudant į tokią tirštą masę, daug sunkiau nei pataikyti. Užpuolimas buvo aiškiai užspringęs, sugadinti lavonai nuriedėjo dideliais kiekiais.
  Pro kinų meistriškai pagamintą žvalgybos stiklą Guyukas Khanas atidžiai sekė mūšį. Jis apsilaižė lūpas ir pakštelėjo lūpomis, retkarčiais pakoreguodamas auksinį, kailiu pamuštą šalmą, atkakliai ir įkyriai lipdamas ant kaktos. Tada jis iš pykčio numetė vamzdį.
  Mūsų kariai miršta! Burundai ir geltonoji gyvatė man!
  Turgaudas skubiai puolė vykdyti paveldimo kagano įsakymą. Guyukas jau ruošėsi atsisėsti į dramblio kaulo spalvos raižytą kėdę, kai ranka švelniai padėjo jam ant peties:
  - Nesijaudink, didysis! Nuramink savo žvilgsnį laukinį!
  Jame skambėjo tvyranti melodija, kuri skambėjo kaip moters balsas.
  Guyukas Khanas jautėsi mieguistas, sunkiai galėjo išsilaikyti ant kojų. Taip tai yra. Vėlgi taip prieš jį pasirodė Geltonoji gyvatė - baisiausias žmogus savo armijoje, pragariškas demonas iš tolimosios ir neįveikiamos Japonijos.
  -Tu!
  Aukščiausiojo kagano įpėdinis kvailai parodė pirštu! Geltonas aitvaras ir toliau išsiliejo, didėdamas arba, priešingai, mažėdamas:
  -Aš! Ir aš matau tiesiai per tave! Laikas numalšinti kūno pyktį! Na, o tiksliau - kuo greičiau į mūšį atveskite visus rezervus! Ir aš jums padėsiu, broliai, pasodinsiu tokią staigmeną priešui! Karūnos judesys, patikėk manimi, bus tiesa!
  - Dze, dze, dze! Pasiųsiu į mūšį pasirinktą tumeną, vadovaujamą Burundai! Kartu jūs vadovausite puolimui!
  Japonas blykstelėjo akimis, apnuogindamas didelius geltonus dantis:
  -Nėra baltųjų demonų, aš noriu nužudyti savo lygius! Kaip tikra nindzė!
  Geltonas aitvaras blykstelėjo kaip talismanas, burnoje nepastebimai pasirodė švilpukas, pasigirdo vaivorykštė melodija.
  Guyukas manė, kad iš jo tyčiojamasi, tačiau jis neturėjo nei jėgų, nei noro ginčytis su nindzių burtininku. Šiuo metu turgaudai grubiai stūmė Burundą, Guyukas Khanas nepatiko šiam paklusniam Subudai-Bagatur pakaliui.
  - Tu, nutekėjusi vandens oda! Ar nematai, kad po Uru sostinės sienomis žūsta geriausi kariai. Imk, tuoj tumen "Berkutov" ir, perėjęs upę, smūgiu po dešine siena nukirsk Urus.
  Patyręs Burundai išdrįso prieštarauti:
  - Ledas dar nėra stiprus, po tūkstančių kanopų smūgiais jis tiesiog plyš.
  Netikėtai už Guyuką atsakė didžiulis japonas.
  Jūsų rūpestis yra pagirtinas. Bet jūsų pastangos bergždžios! Stebuklingi milteliai upėje sukalė ledą stipresnį už karinį plieną! Na, pirmyn, mes jus įsakėme!
  -Didysis nindzė-batyras žino, apie ką kalba! Jokite greičiau, jei įveiksi krušą, aš tau duosiu žirgų mokyklą kaip atlygį!
  Jis sušuko purtydamas pirštus Guyukas Khanas. Burundai nebedrįso prieštarauti - jis kupinas mirties. Mongolas su būriu pūkuotų raitelių dingo iš akių. Staiga pajudėjo šešėlis, virš galvų pasigirdo ošimas, nuo karūnos kagano nuo stiprios oro bangos nuskriejo šalmas:
  - Harakiri! Čia ateina drugelis! Dabar bus "pilimas" Urui.
  Virš paviršiaus sklandė milžiniškas drakonas, jo auksiniai sparnai nupūtė sniego sankasas, o ugniniai liežuviai liejosi iš trijų plėšriųjų žandikaulių.
  - Kvailas mangusas!
  Guyukas net neturėjo laiko išsigąsti:
  -Jis sugeba sudeginti visą Riazanę.
  - Ne visas, bet sieną padegs. Eik, mano mažoji Godzila!
  Didinga Medvedevo svajonė tęsėsi. Prezidento pareigas einantis vaizduotė buvo didžiulė.
  Aukštai pakilo galingas drakonas, kurio sparnų plotis siekė penkiasdešimt metrų. Mongolai ir juos lydintys šamanai įnirtingai kaukė. Tumenas, vadovaujamas Burundai, garsiai nuskriejo ant ledo, keli arkliai suklupo, juos kartu su raiteliais tuoj pat trypė smarki geležies masė. Tuo tarpu trigalvė pabaisa sklandžiai nugriuvo ant sienos. Dikorosas, kol likusieji suprato oro atakos pavojų. Na, žinoma, nenorėjau atskleisti savo kozirių anksčiau laiko, bet norėdami išsaugoti miestą, iki tos dienos turėtume panaudoti nežinomą ginklą. Sparnuotoji pabaisa susidūrė su mechanine pabaisa, kuri neaiškiai atrodė kaip voro ir plieninio šimtalapio mišinys. Iš garo katilo jau kilo dūmai. Puikūs jaunuoliai, kurie iš anksto metė anglį.
  Garo katapulta - tai meistriškas lokomotyvo technikos, gervės, daugiarankių balistų ir net... muzikinės snuffbox derinys. Ir šis žvėris, nukaltas iš grūdinto plieno, galėjo kone kulkosvaidžio greičiu, iki dviejų mylių atstumu, mesti bet kokį stulbinantį daiktą. Kario merginos buvo pirmosios pasaulyje, kurios sumanė pritaikyti stūmoklinį variklį užtaisams mesti. Laukinis grossas asmeniškai pasuko svirtį, o smulkiai nukaltas grandinių kaspinas ėmė judėti, kišdamas akmenis į greitai besisukančius peiliukus.
  Kadangi totoriai veržėsi tankiu būriu, praleidimų beveik nebuvo, priešingai, kiekvienas svarus trinkelių akmuo, atsimušęs, partrenkdavo po kelis besistumdančius raitelius. Vienas dalykas yra blogas, taikymo skalė gana silpna, vis tiek galite pataikyti į mongolus, bet pabandykite pataikyti į skraidantį drakoną! Trigalvė pabaisa pasuko galvas ir atvėrė plačias, iltis, rombo formos burnas.
  Išsiliejusi liepsna praskriejo pro šachtą ir trenkėsi į namus. Pasigirdo riksmai ir riksmai, gatve išbėgo kelios pusiau aklos moterys, nenatūraliu greičiu užsiliepsnojo namai. Laimei, smėlio ir sunkaus vandens statinės, taip pat ugniagesiai buvo budrūs. Dalis trobelių, ypač arti sienos, buvo padengtos ugniai atspariu asbestu. Draugiškai spaudžiamas plėšrus ugnikalnis išblyško ir, praradęs jėgą, virto blyškių dūmų gabalėliais.
  Tačiau drakonas akivaizdžiai nenorėjo pasiduoti, išėjęs iš nardymo, jis apsisuko su perkrauto atakos lėktuvo malone ir vėl nuleido ugninio viesulo srautus. Totoriai jau buvo spėję pasiekti sieną, tad įnirtinga liepsna užklupo ir juos. Tarp aukų buvo ir didžiulis Burundai, kurio prabangūs drabužiai užsiliepsnojo, o sužeisto šerno riaumojimas puolė atgal. Jį gavo ir rusų kariai, dalis ledo pastebimai ištirpo, atidengė žemę ir rąstus. Ant Dikoro rūbai ruseno, bet ant sienos stovintis kovotojas Antonovas sugebėjo ant jo užpilti kibirą vandens, o iš raudonai įkaitusio grandininio pašto pasipylė garai.
  - Koks velniškas apsėdimas, gaila, kad mūsų nemato šaunusis Alyonka!
  Drakonas vėl apsisuko ir bandė įvažiuoti į trečią ratą. Magas Savelijus trenkė pirštais, jam pavyko paleisti nedidelį ugnies kamuoliuką, smūgis krito į vidurinę drakono galvą. Nedidelis sprogimas trigalvei pabaisai ypatingų nuostolių nepadarė, tačiau nežymiai išmušė jį iš trajektorijos, dėl ko slibinui iššovė anksčiau laiko, ugningas viesulas pataikė į sukrautas nukerių eiles. Ir vėl pasiutęs kauksmas, dalis totorių atsilošė. Tada Dikorosas pastebėjo jauną aukštą merginą, mojuojančią dviem dviašmeniais kardais. Nežmonišku greičiu ji susmulkino savo priešininkus į kopūstą, padarė baisius smūgius kojomis, alkūnėmis ir net galva, plazdėdamas kaip drugelis.
  Tik vienas, tiksliau, du žmonės galėjo padaryti tokį niokojimą:
  - Juliana! Raudonasis angelas, ar tai tu?!
  - Užuosk gėles nosimi! Iš trijų metrų aukščio!
  - juokdamasi atsakė Elena. Kario mergina beprotiško gepardo greičiu užskrido ant pylimo, palikdama ant sienos vos pastebimus kruvinus pėdsakus.
  - Nekalbėk, ir taip viskas aišku! Turime užgesinti sparnuotą fakelą!
  Alenka, pašėlusiai nušvilpta, drakonas, išlyginęs skrydį, įėjo į ketvirtą ratą. Netoliese stovintis karys jai pasakė:
  -Panaudok katapultą, Alenka, numušk ją rieduliu.
  Kario mergina grėsmingai lojo.
  - Aš geriau žinau, ką naudoti!
  Alenka tuoj pat paėmė tris meistriškai sukaltas grandines. Taip pat jų karių mergaičių idėja buvo sujungti du ar tris mažus akmenėlius, iššauti iš dviejų ar daugiau balistų ir nupjauti, sugadinti visą eilę. Išskleidusi garų katapultą, Alenka užšoko ant ašmenų ir koja spyrė į svirtį. Ji buvo išmesta aukštai, jau skrendant, karinga mergina mosavo rankomis, meistriškai sukdama kardus, nukreipdama greitą judesį, sugebėjo nusileisti ant spygliais nusagstyto slibino nugaros. Pabaisa drebėjo, bandė numesti įžūlią raitelę merginą, tačiau meistriškai susuktos grandinės nušlavė didžiules burnas - didžiulis monstras buvo visiškai pabalnuotas.
  Kam tau reikia trijų galvų? Ar vieno trūksta? Nesandarus, tad surakinsiu juos grandinėmis, kad neišskristų paskutinės smegenys!
  Kario mergina nusijuokė iš savo nerangaus pokšto. Drakonas staigiai pakilo į aukštį, tada atkūrė Nesterovo kilpą, raumenys po oda drebėjo, pabaisa desperatiškai stengėsi numesti nekviestą raitelį. Virš milžiniško kūno pūtė karštos oro srovės, aitvaras veržėsi kaip iš katapultos paleistas akmuo arba, greičiausiai, meteoras. Atmosferos banga išmušė totorius iš vėžių.
  Alenka sušuko:
  - Neįspūdinga!
  Laikinai einančios prezidentės miegas vis dar tęsėsi. P. Medvedevas šiek tiek išsiskyrė, gal net iš sielvarto.
  Iš tiesų, koks trūkčiojantis drakonas mergaitei terminatorei, kai ji dvylikoje kintamų plokštumų įveikė didžiulius krūvius, įsibėgėjo iki šimto penkiasdešimties žemės gravitacijos ir iš karto pasineria į nesvarumą, o paskui vėl pasiekia subletalinės apkrovos ribą. Bet kuris floros ir faunos atstovas yra kirminas prieš šį genų inžinerijos produktą.
  Pabaisa bandė pasukti galvą, siaubingai žvangtelėdama savo didžiulę žandikaulį. Karinga mergina legendiniu kardu rėžė iš visų jėgų, nusitaikė į jautriausią vietą - šnervę. Pirmas smūgis buvo plokščias, iš šnervių išskrido sidabriniai karoliukai, sužibėjo kaip perlai saulėje:
  - Tu turi gražią snarglį, tiesa, sako, kad drakonas gali ištuštinti auksą.
  Gyvatė iššovė. Atsakydama gražioji ir judri Alenka rėžė aštriu smaigaliu, smūgis buvo aštrus ir tikslus, ašmenys šiek tiek paraudo, o iš didžiulės nosies išlindo vyšnių-rubino rasos lašai. Jie tiesiog sustingo, susipynę į nepaprastą ornamentą.
  Mergina nusijuokė.
  -Klasė, eik, pakartok triuką!
  Pabaisa jau trūkčiojo, bet toliau augo, sostinė Riazanė tapo vis mažesnė. Štai vežimo rate, dabar lėkštėje, o štai su aguona, pagaliau pasislėpusi už debesų. Dangus blykstelėjo juodai, ryškiomis žvaigždėmis, jos lipo į stratosferą, pasidarė sunku kvėpuoti, pūtė vakuumo šaltis. Nors legendinė Alenka nėra eilinis žmogus, tačiau be oro ji visiškai neapsieina. Bet, matyt, ir slibinui niežti, ropliui konvulsuoja, dūsta, tad tenka žeminti ūgį. Tris dienas ir tris naktis kartoti Ruslano žygdarbį, Černomorecui laikančiam už barzdą, akivaizdžiai nėra medžioklė. Jos galvoje šmėsteli frazė iš vaikų svetainės, kažkodėl labai norisi ją pakartoti.
  O karė mergina sako:
  Mes esame to paties kraujo, tu ir aš!
  Atrodė, kad drakonas susigaudė, suvirpėjo ir pristabdė skrydį. Tada pradėjo pamažu mažėti.
  Gražus ir raumeningas karys kalbėjo:
  Tu galvoji teisingai, mano sparnuotasis broli! Su jumis turėsime rezultatų!
  Apačioje įsibėgėjo tikras mūšis, mongolai jau riedėjo nuo sienų, o nuostabioji Nataša nusprendė, kad atėjo geriausias momentas streikuoti. Gerai padaryta, drąsi mergaite, iš karto matosi kur ji nuėjo, liko kruvinas, storai grįstas takas su lavonais. Ne tik kojos ir rankos, du pailgi Natašos dalgiai stinga grūdinto plieno durklais, supintais ant grandinių.
  Alyonka tarė sau, trypdama koja:
  - Tokių asmeninių daiktų tikrai pagaminsiu! Dabar sušildykime Mogolus!
  Laukinė liepsna kaip trigubas ugnikalnis prasiveržė iš skardinių gerklų, totoriai per stipriai susispaudė, o juos tiesiog šimtais apkepino, iš burnos išliejo pragariška ugnis. Arkliai buvo ypač išsigandę, tačiau didžiąją dalį žirgų jau atstūmė staigus smūgis į nugarą, po balnu liko tik Guyuk Khano asmeninė gvardijos tūkstantis. Išsiveržimas tęsėsi ir šimtus ir šimtus naikintuvų nušlavė į ugninį uraganą viena salve. Geltona gyvatė susiaurėjusiomis akimis stebėjo sugrįžtantį savo mažąjį drakoną.
  Kovotojas iš rytų sušuko:
  -Išdavikas! Čia jūs visi esate drakonų šeimos atstovai, visada išduodate ir tarnaujate tam, kuris stipresnis!
  Įtūžęs nindzių burtininkas bandė numušti iššaukiantį raitelį, kulkosvaidžio greičiu svaidydamas pulsarus. Jaunoji karė Alena šyptelėjo ir garsiai dainavo:
  - Su ugniniu vandeniu - išmušk stiklą! Tu šaunus nepažįstamasis - spjaudantis ugnimi!
  Tai mergina - linksma, su humoru. Ir ji nebijo pulsarų nuo ugnies.
  Alena lengvai juos numušė, naudodama legendinius ginklus ir karts nuo karto nukreipdama žvėrį į priešo dalinius. Toks daugkartinis liepsnosvaidis su sparnais, geriau, šimtas arklio tempiamų mechaninių.
  Galbūt net ir šis šaunesnis už atakos lėktuvą, o iš kur tiek degalų, ar saugiklis nesibaigia? Teks laisvalaikiu tyrinėti pabaisą ir sukurti naują, anksčiau nematytą ginklą! Rodyklės, kaip soros, atšoka storai, vaivorykštės spalvomis tviskančios, šarvuotos odos. Hitai, tik akimirksniu keičia spalvą Rubino raudona tampa alyvinė violetinė. Alyvinis safyras, priešingai, virsta raudonai oranžine, aukso geltona, smaragdo žalia. Labai gražu, gaila, kad kruvino mūšio įkarštyje nėra kada pasimėgauti pasakišku reginiu.
  Rusų kariai ir merginų suformuoto Baltojo legiono kareiviai tuo tarpu jau buvo iškirtę didžiąją dalį mongolų ratų. Ypač baisu pasidarė, kai pradėjo žaisti mechaniniai liepsnosvaidžiai, jokia kariuomenė neatlaikė tokio dvigubo smūgio. Dar minutė, ir prasidės chaotiškas skrydis. Geltona gyvatė akimirką dvejojo.
  Batu įsakymas - gudriai nužudyti paveldimą kaganą - suprantamas, tačiau atlyginimas per mažas. Ne, jis jį nužudys vėliau, bet kol kas išves jį iš po daužančių rusų kardų:
  -Eime, kaganai, aš tave uždengsiu!
  Ką apie trigalvę mangustą? Neleisiu jam kankinti mano kariuomenės!
  Nindzė spragtelėjo pirštu, skraidė kibirkštys:
  -Aš galiu perskaityti sudėtingą burtą, ir jis grįš į savo pasaulį, bet tada aš negalėsiu jo prisikviesti septynerius metus! Nors yra galimybė! Hale lygio burtai!
  -Kaip tai?
  Storas ir paburkęs Guyuko veidas ištįso per metus. Ninja Killer paaiškino:
  -Taip! Jei aš nužudysiu jo baltąjį mangustą, tada mano drakonas bus, jei jis nužudys mane, tada jo!
  Japonų burtininkas šnabždėjo ilgą mantrą, talismanas žėrėjo ryškiau už saulę. Naikinimo jaudulio nešama, basa Alionka staiga pajuto, kaip po ja dingsta lanksti nugludinta galingo ir jau paklusnaus monstro nugara. Ji buvo ore ir skriejo žemyn akmens greičiu. Kritimas nebuvo malonus, bet ir ne mirtinas. Pralaužęs metro ilgio sniego sankasą, su sužeisto šerno įniršiu, terminatorius karys užpuolė mongolus. Paskutinis organizuotas pasipriešinimas krito, apgailėtini didžiulės kariuomenės likučiai puolė į bendrą skrydį.
  Gražiausios merginos - basomis kojomis Alenka ir Nataša - tiesiogine to žodžio prasme varžėsi naikinant dezorientuotus nukerius. Tuo tarpu Guyukas Khanas tapo beveik nematomas, jo kurtas arklys sumušė visus hipodromo rekordus, paveldimas kaganas galvojo tik apie savo odą.
  Ne, tai ne samurajus! Apgailėtinas bailys. Patiekite tokį mikadą niekšelyje!
  Nindzė lojo.
  Geltona gyvatė ištraukė dvi galingas katanas, jas kirto ir staigiai trūktelėjo, nuo ašmenų atsiskyrė putojantis rausvas rutulys. Stebuklingas pulsaras greitai pakilo link gražiosios, pusnuogės Alenkos.
  Terminatoriaus karys sugebėjo pastebėti judesį, nupjauti ugningą krešulį, kaip žaibas išsibarstė nedidelis sprogimas, išsklaidė tuziną ar du mongolus:
  - Tai velnias! Požemio samurajus!
  Sušuko Geltona Gyvatė. Nindzė jau ruošėsi lėkti pasitikti kruviną basą koją Alyonką, kai į galvą šovė elementari mintis. "Jei jis tuoj pat nenužudys šios stipriausios kovotojos, tada prie jos prisijungs šviesiaplaukė terminatorė Nataša, o tada pasekmės bus katastrofiškos. Be to, ji sutramdė slibiną, o didžiąją gyvatę gali sutramdyti tik labai galingas karys. "
  Nindzė sušuko:
  - Plaunu paukščius! Išeinu, kad sugrįžčiau!
  Geltonasis aitvaras, išskleidęs savo baltą apsiaustą, įlindo į sniegą. Tada užspringęs ėmė šnibždėti judesio burtą.
  Nuoga koja Alenka tęsė įnirtingą persekiojimą, neatsiliko ir šaunioji Nataša. Nepaisant visos įnirtingos kovos, jie nė akimirkai nepaleido iš akių karališkosios paveldimo kagano palapinės.
  - Jis pabėgs, mes pasivysime lyderį!
  - pasiūlė basa Alenka. Mesdama diską basa koja, Nataša atsainiai atsakė ir toliau greitais žingsniais lygino bėgančius mongolus.
  -Kam! Mes suteiksime Batygai papildomo džiaugsmo, o tai per daug humaniška. Kardas lengvai užmuša, bet džihangiras jį tiesiog nulups.
  Alyonka, vienu štrichu nukirtęs keturis, prapliupo juoktis.
  -Jei jis pats nenulaužs Batui ragų! Varysime juos iki pat stovyklos, ar kaip?
  Nataša nusijuokė ir pasakė:
  -Baty gražiai įsidėjo jį į kelnes, ir kuo mažiau mogulų išgyvens, tuo geriau!
  Terminatorės merginos paspartino žingsnį, tai buvo tarsi pasivijimo žaidimas, nukeriai beviltiškai plakė žirgus, draskė jų šonus iki kraujo. Beviltiškomis pastangomis jiems pavyko šiek tiek atitrūkti nuo Uru raitelių, bet jūs negalite atsitraukti nuo tų, kurie buvo sukurti greičiau nei gepardas!
  Pabudęs Dmitrijus Anatoljevičius Medvedevas atliko pratimus ir įjungė televizorių. Zelenskio pergalės proga vyko visos šalies šventės ir džiaugsmas. Žmonės nuoširdžiai džiaugėsi pokyčiais.
  Visi norėjo gyventi kitaip ir laisviau. Artėjo inauguracija, ir Zelenskis gaus visą valdžią. Ir tai taip pat sukėlė entuziazmą ir įkvėpimą. Kaip ir viskas pasikeis, ir bus geriau nei vakar. Ir slavai įgis vienybę ir Šaltasis karas baigsis. Kaip autoritarinis Putino laikotarpio košmaras.
  O apie Zelenskį jau skambėjo gražios dainos... Visi norėjo kažko naujo ir gražaus.
  Pats Zelenskis paskelbė, kad savo pirmuoju dekretu panaikins parlamento neliečiamybę, taip pat su oligarchu išvalys plunksnas. Zelenskis pažadėjo gerokai padidinti mokesčius turtingiesiems. Kaip ir jiems nėra ko storėti!
  Apskritai daug ką buvo planuota padaryti. Įskaitant grandiozinę geležinkelio tiesimą: Archangelskas - Čiukotka, o paskui požeminis tunelis po Aliaska.
  Kodėl Zelenskis nėra caras? Jo projektai puikūs. O JAV greit pasikeis valdžia ir bus kita politikų karta. kurie taip pat nori pokyčių.
  Ir dabar Zelenskis atsipalaiduoja ...
  Kol kompiuteris nebuvo atimtas, Medvedevas įstojo į žaidimą ...
  Jau po SSRS užkariavimo galima grumtis su JAV. Bet pirmiausia išvarykime lazerinę priešraketinės gynybos sistemą, čia imperija turi tokias galimybes. Karas prieš JAV - 2008! Invazija prasideda nuo Čukotkos iki Aliaskos.
  Vyksta tikra kova.
  Kova "Abrams" prieš tanką "Pantera" -7. Naujoji mašina ne tiek sunki, kiek tobula. Ir parodo savo absoliučią klasę.
  O jankiai naikina save... Medvedevui kažkiek pabodo karas ir jis perdavė kontrolę Rokossovskio klasės kariniam patarėjui. Ir jis pradėjo tvarkytis ...
  Pavyzdžiui, ką nors pastatyti... Naujos šventyklos su septyniomis religijomis. Ar net nauji televizijos bokštai. Taip, statyti piramidę būtų šaunu. Pusantro kilometro aukščio. Taip, tai būtų tikrai puiku!
  Medvedevas tuo pačiu kelia gerovės lygį. Ne tik todėl, kad karinės gamyklos antspauduoja.
  Taip pat galite gaminti televizorius, šaldytuvus, kompiuterius, nešiojamus kompiuterius. Ir sukurti gamybą, ir pumpuoti kovinius raumenis. Tačiau JAV jau įveikia... Imperijoje jau gyvena daugiau nei du su puse milijardo gyventojų, o karas prieš JAV yra gana traukiantis. Medvedevas ištiesia dantis ir dainuoja:
  - Esu tikras visų šimtmečių uraganas! Toks, kuris atneš daug mirties!
  Ir vėl spaudžia Ameriką. Jau vyksta apsikeitimas branduoliniais smūgiais. Ši kova auga.
  . 8 SKYRIUS
  Ech, vėl stumkime vienetus. Ir kaip mes pataikėm! Štai ateina pėstininkų merginos. Visi basi ir su bikiniais. Ir kaip jankiai bado durtuvais, ir kaip basomis kojomis meta granatas. Tikroji energija yra juose. Ir viskas mirga kaip gyvsidabrio kamuoliukai, bėgantys po įdegusia oda. Merginos mėgsta žudyti - tai merginos!
  Ir dainuoti sau:
  Mes puolame komjaunimo mergaites,
  Mes esame caras Medvedevas, labai išmintingas caras...
  Ir, žinoma, mes turime skambų balsą,
  Bet koks reikalas ginčytis - pirmyn!
  Ir vėl, kaip jis plikomis kojų pirštais mėtė granatas. Šios merginos tiesiogine prasme yra nuostabios. O jankiai triuškina, užgrobia Aliaską. Ir jie dainuoja sau:
  - Piktieji vilkai glaudžiasi būryje! Tik tada šeima išliks! Silpnieji žūva, jie žudomi - išvalo šventą kraują!
  O merginos puola į puolimą rodydamos dantis. Bet prieš amerikiečius yra ir "Tigrai" -7, kokia nuostabi galia. Ir nesustabdykite tokių monstrų!
  "Tiger"-7 yra specialus aukšto slėgio pistoletas, kurio pradinis sviedinio greitis yra 2500 metrų per sekundę. O kaip lupanet, tada jos niekas neišgelbės. Ir bėga į visas puses "Ambramsa". Ir nugriauti nuo jų bokštą.
  O mergina priverčia kareivius atsiklaupti ir pabučiuoti basas kojas.
  Amerikiečiai vėl pasiduoda. O Medvedevo armijos kariai artėja prie Niujorko. Ir miestas puolamas. Jie sugauna jį be ceremonijų.
  Medvedevas laiko save puikiu vadu: juk paėmė Niujorką.
  Ir galima sakyti, kad jis yra didžiausias iš užpuolikų. Ir tada Vašingtonas.
  Ir amerikiečiai pasiduoda. JAV prezidentas krito ant veido ir ėmė bučiuoti merginų basas kojas. Iš pradžių vienas, paskui antrasis, savo ruožtu.
  Taip pabučiavo visą batalioną basų merginų. Tai puiki kova!
  Medvedevas kikena... Taigi užfiksavo Ameriką. Bet Putinas nesugebėjo to padaryti!
  Tai tikrai mūšis - super! Ir tada į Meksiką.
  Ir vėl rankenos... O meksikietės jas pasiklūpė ant kelių ir bučiuoja nuogus kulnus. Ir jie riaumoja:
  - Šlovė gražuolės!
  Taip, kompiuteris gali rodyti spalvotus didelius mergaičių su nuogais kulnais, kurias bučiuoja kaliniai, atvaizdus. Ir tai toks jaudulys.
  Čia vėl vedami kaliniai - šį kartą juodaodžiai. Ir dar bučiuoja basas mergaičių kojas.
  Taip pat piramidiniai tankai šliaužioja ...
  Merginos juda, o jų daug... Juk iš resursų galima išmesti jauną. Ir pasirinkite, kad visi vienetai būtų merginos su bikiniais. Ir taip gražu.
  Dažniausiai tai raudonplaukės ir blondinės.
  Ir užvaldyti vieną šalį po kitos. Tokie šaunūs kariai. Imperijos krenta po jų basomis kojomis.
  Medvedevas žaidžia su malonumu... Ir net kažką švilpia po nosimi.
  Kaip sprogsta vandenilinė bomba? Siaubingas barbarizmas! Ir visas miestas, kaip karvės liežuvis apsilaižė. O kiek dar radiacijos. O per radioaktyvias dulkes laksto basos merginos. Ir jų nuogi kulnai nudegina.
  Kita vertus, Medvedevas žaidžia taip, lyg pitonas ryja kitą teritoriją.
  Štai virtualiame pasaulyje užkariaujama dar viena galia, ir vėliava numesta.
  Tankai dabar nauji su aktyviais šarvais ir keramika. Daugiasluoksnis ir efektyvus.
  O lėktuvnešiai yra modernūs, taip pat visai ne vietoje. Ir kaip į juos pradeda smogti lėktuvai.
  Medvedevas, kaip matome, yra labai protingas prezidento pareigas.
  Taigi, dabar dronų kūrimas. Ir tai šaunu. Ir taip pat, disko formos lėktuvas. Čia NSO jau stoja į mūšį. Ir tada piramidės tankai.
  JAV prezidentas Trumpas šviesia galva įsakė padaryti automobilį nepažeidžiamą ir nepravažiuojamą iš visų pusių. Taigi mastodonas pasirodė žemos piramidės pavidalu. Ir tokia mašina parodė puikią apsaugą. Ypač prieš kinetinius sviedinius.
  Ir dabar šis tankas pasirodė toks sėkmingas, kad jo neįmanoma prasiskverbti, ir jis vis dar naudojamas JAV. Jie netgi pavadino jį taip: Trumpo tankas.
  O beprotybė kartais užklumpa žmones, kai jie pamato, kad automobilis neįvažiuojamas.
  Medvedevas kovoja nelygioje kovoje, o jo mašinos jau užėmė dar vieną virtualią sostinę, paversdamos ją griuvėsių ir verdančių piltuvų krūva.
  Tačiau šios merginos-roboto neužtenka. Ji ketina sukurti naujos kartos ginklus: naikinimo bombą. Ir ši bomba yra keturis šimtus kartų galingesnė už vandenilinę bombą. Taigi, jei pataikys, pelenų nesurinksite!
  O karas jau juda į kosmosą.
  Medvedevas naudoja laivus, pagamintus iš naujo lydinio, stipresnio ir lengvesnio už titaną. Ir erdvėlaiviai skrenda į kosmosą, kovoja koviniai robotai. Požeminėse gamyklose jau yra daug įvairių modelių.
  Ir taip griūva paskutinė planetos imperija. Ir ką? Dabar į kosmosą!
  Prasideda Žvaigždžių karų era.
  Medvedevas su tuo susidoroja ir energingai spaudžia klaviatūrą. Ir jūs galite vairuoti pirštais arba valdyti savo mintis.
  Prezidento pareigas einantis elgiasi protingai ir pats kuria kosminį laivyną. Ir kova tęsiasi.
  Kuriama dar galingesnė anihiliacinė termokvarko bomba. Ir tai šimtą tūkstančių kartų galingesnis už susinaikinimą.
  Ir tada laivai kyla į dangų. Ir užfiksuoti planetos palydovus. Ir tada kaimyninės sistemos. Jie tai daro labai greitai.
  O laikinai einantis prezidento pareigas gamina žaidimo terminatorius. Čia yra terminatoriaus herojus. Čia yra kelionės laiku, net jei jos yra ribotos.
  Medvedevas sušuko:
  - Žmonės trypia kojomis žemę, kas su batais! Kas yra kvaila ir siaubingai negraži!
  Ir Medvedevas tapo daug linksmesnis. Ei, vaikai, jūs tokie geri. Ypač jei jie tapo kosmoso kariais.
  Čia vyksta žvaigždžių mūšis. Ir rimti apsikeitimai smūgiais, kai jie trivialiai pataiko į pilvą. Tiksliau, tai vaizdinis mąstymas.
  Medvedevas toliau atakuoja:
  - Mano žvaigždėlaiviai yra mirtini!
  Ir jis vietoj savęs paskiria naujus kosmoso vadus. Ir kokia kova, yra kova.
  Čia Medvedevas komanduoja su savo vadais. Čia priešo koalicija pakyla į ją. Kai priartėja tokia nesuskaičiuojama armada, baisu, iš tolo atrodė, kad ropoja įvairiaspalvis, putojantis ūkas. Be to, kiekviena kibirkštis yra demonas, iškviestas nekromanto burtininko magijos. Daugiau nei dvylika su puse milijono pagrindinių klasių karinių erdvėlaivių ir begalė nedidelė "uodų duobė", atsižvelgiant į karts nuo karto atvykstančius pastiprinimus, jų skaičius artėjo prie dviejų šimtų milijonų. Priekinė dalis ištempta porą parsekų, tokio mastelio net flagmanai ultramūšio laivai atrodo kaip smėlio grūdeliai Sacharoje.
  Artėja visuotinis mūšis: Medvedevo kosmoso imperijos armija prieš įvairiapusę "Visiško išsigelbėjimo koaliciją", kuri nusprendė vietoj nuolatinės amžinai vėluojančios gynybos taktikos smogti pačiam žiauraus agresoriaus laivynui.
  Čia tiek daug laivų su nuostabia, nors daugeliu atvejų tik trukdančia veiksmingai kovai, įvairove. Na, pavyzdžiui, klavesino pavidalo žvaigždėlaivis arba, su ilgais snukučiais vietoj stygų, arfa, ar net antrojo pasaulinio karo laikų kontrabosas su tanko bokšteliu. Tai gali padaryti ir daro įspūdį silpnaširdžiams, tačiau labiau tikėtina, kad tai sukelia juoką nei baimę.
  Jų priešininkas yra imperija, kuri pretenduoja į visuotinę galią. Medvedevo didysis kosminis emyratas, kuriame viskas atiduota karo tarnybai, pagrindinis šūkis - efektyvumas ir tikslingumas.
  Skirtingai nuo koalicijos, prezidento pareigas einančios žvaigždės laivai skiriasi tik dydžiu. O forma beveik tokia pati, labai plėšrios išvaizdos giliavandenės žuvys. Galbūt, išskyrus vieną išimtį, jie atrodo kaip stori, iš plieno liejami durklai - griebtuvai.
  Žvaigždės šioje kosmoso dalyje nėra per tankiai išsibarsčiusios danguje, tačiau yra spalvingos, savotiško savo šviesos diapazono.
  Kažkodėl žiūrint į šiuos šviesulius apima liūdnas jausmas, tarsi žiūrėtum į angelų akis, kad jie smerkia visatos gyvas būtybes už jų niekšišką, tikrai laukinį elgesį.
  Laikinojo prezidento kariuomenė susitikti neskubėjo, tik atskiri mobilūs būriai, greitai, pasinaudoję didesniu greičiu, puolė priešą, padarė žalos ir atsitraukė. Reaguodamos į tai, jie bandė juos sutikti užtvaros ugnimi, tačiau vikresni ir puikiai apsisaugoję, jie veikė daug efektyviau.
  Sprogo, kaip ir minų, kurios kosminiu mastu atrodo mažos, detonacijos, kreiseriai ir minininkai. Bet čia buvo galima išmesti ir didelius žvėrienus. Nukentėjo vienas iš didžiulių koalicijos mūšio laivų, jis tirštai rūkė, deformavosi, o milžiniškame žvaigždiniame laive įsiplieskė panika, tarsi gaisras sausame miške.
  Ateiviai, panašūs į jerboas, tik su nagais vietoj uodegos, išsisklaido iš baimės, o čirškia ir šokinėja širdį draskydami. Tarp jų pasitaiko mažesnių tipų, panašių į lokių ir ančių hibridus. Snapai nuo laukinio siaubo kreivi, girdisi įtrūkimai, skrenda, plunksnos čia šviečia. Štai viena iš meškų ančių apversta aukštyn kojomis, apvyniojusi galvą ugnies vamzdeliu. Ten putos susitrenkė jai tiesiai į gerklę, jos skrandis akimirksniu išsipūtė, o paukščio skerdena sprogo, aptaškydama kraują su vaiko kūno likučiais.
  Džerbai dega, veržiasi link gelbėjimo modulių, bet panašu, kad vaiduoklišką išgyvenimo viltį teikianti sistema yra beviltiškai sugadinta. Jų generolas, tarakono uodega, skleidžia isterišką cypimą:
  - O, visuotinio apskritimo kvadrato dievai, iki ...
  Neįmanoma baigti, liepsna uždengė jo nelaimingą ekscelenciją. Protingo graužiko mėsa subyrėjo į elementarias daleles.
  Mūšio laivas sudegė, išstumdamas oro burbuliukus į vakuumą, o po to sprogo ir subyrėjo į daugybę fragmentų.
  Medvedevas, pakankamai žaidęs, padarė dar porą užsakymų. Jis taip pat po mirties Novodvorskają apdovanojo Rusijos didvyrio žvaigžde. Jis įsakė apdovanoti Olegą Rybachenko visais ordinais ir medaliais, kurie yra Rusijoje. Ir įteikė Šv. Andriejaus Pirmojo pašaukto ordiną ir Donaldą Trumpą. Po to Medvedevas vėl užmigo... Dar niekas jam netrukdė.
  Po tokio žygdarbio Alenka pastebimai nudžiugino. Kaip ir jos komanda.
  Pirmoji žodį tarė Margarita:
  - Pabaikim su Japonija jūroje, pribaikim juos sausumoje!
  Alenka šiltai palaikė šią idėją:
  - Būtinai! Kam leisti žūti naujiems rusų kareiviams!
  Nataša taip pat pasakė:
  - Kuropatkinas per daug neryžtingas vadas. Taigi tai nėra faktas, kad jis sugebės laimėti, net atsižvelgiant į japonų susilpnėjimą per Port Artūro puolimą!
  Medvedevas ryžtingai apibendrino:
  - Mes ateiname! Tai mūsų ir Rusijos šansas!
  Po to pajudėjo galingas ir itin modernus tankas. Taip, Japonija išgyvena blogą dieną. Ir jie dažnai keiks tą akimirką, kai sugalvojo kautis su Rusija.
  Tankas judėjo link japonų kariuomenės. Alenka su džiaugsmu pasakė:
  - Ir aš sapnavau tokį nuostabų sapną. Tarsi mes su Nataša gintume Riazanę nuo Batu Khano minių.
  Margarita atsiduso:
  - Ar aš sapnavau?
  Elena neigiamai papurtė galvą.
  - Ne! Tavęs tiesiog nebuvo!
  Mergina susierzinusi suriko:
  - Kaip gaila!
  Nuoga koja Alenka nusijuokė ir pastebėjo:
  - Galėjai tik mums trukdyti! Bet mes su Nataša buvome tokie šaunūs!
  Šviesiaplaukė nustebusi paklausė:
  - Ar jie buvo šaunūs?
  Basoji Alenka noriai patvirtino:
  - Taip, labai šaunu! Ir net drakoną pabalnojau!
  Nataša nusijuokė ir atsakė:
  - Ant drakono tu buvai labai graži!
  Alenka lengvai patvirtino:
  - Tai kaip iš pasakos! Kur yra drakonai, elfai ir visa tai žavinga!
  Margarita nuoširdžiai atsakė:
  - Tu labai graži ir be drakono! Tiesiog fėja, ir stebuklų stebuklas!
  Alenka užtikrintai pareiškė:
  - Aš laimėsiu visus! Ir su drakonais, ir be drakonų!
  Ir karė parodė kumštį.
  Pirmasis rusų tankas užpuolė japonus, kurie stovėjo prie Port Artūro sienų. Jų dar buvo daug. Artilerija šaudė. Atsakydama į 152 milimetrų tankį šaudė patranka, taip pat aštuoni mirtini kulkosvaidžiai. Ir vėl šimtai samurajų pradėjo šienauti.
  Kulkosvaidžiai - "Drakonai", labai mirtinas dalykas. Penki tūkstančiai kulkų per minutę - tik kažkoks gyvūnas.
  Japonai krito pramušti, suplėšyti į šipulius, sutraiškytomis kaukolėmis. Jų pilvai sprogo, o kūnai atšoko, išmesti gniuždančių ugnies smūgių.
  Taip pat plyšta suskaidyti apvalkalai su kaupiamuoju užpildu. Jie puikiai tiko tiek šaudyti į pėstininkus, tiek pralaužti laivų dugną.
  Tai merginos terminatorės, o profesorė - tikras genijus. Taigi jie pradėjo kulti samurajus.
  Nuoga koja Alyonka sušuko:
  - Taip, rusų dvasia garsi!
  Nataša, nuogais kojų pirštais paspausdama vairasvirtės mygtuką, paleido kulkų lietų ir tęsė:
  - Ir mūsų caras Nikolajus II!
  Nuoga koja Alenka ir toliau siuntė kiautą po kiauto. Kas tris sekundes išskrisdavo po mirtiną. Ir japonų baterijos nutilo. O geltonodžių kareivių žuvo labai daug.
  Nataša, nušienavusi keletą samurajų gretų, palaikė:
  - Mūsų širdyse giedamas valstybės himnas.
  Nuogas kojas Alenka, ir toliau spjaudydamas kriaukles su mirtinu įdaru, ir jos yra daug galingesnės už plastidą, tęsė:
  - Visoje visatoje nėra gražesnio už jį.
  Nataša, negailestingai šaudydama į japonus, plikomis kojų pirštais, pridūrė:
  - Išspauskite stipresnį riterio kulkosvaidį.
  Basoji Alenka, traiškydama samurajų, baigė:
  - Mirk už Dievo duotą Rusiją!
  Merginos tikrai labai šaunios! Didingos gražuolės. Pažvelkite į juos ir grožėkitės jais. Tačiau japonams tai yra gryna mirtis. Tankas ėjo per baterijas. Išmušė ginklų įgulas. Jis tai padarė labai labai greitai. Tada jis ėjo per apkasus. Taip pat daugelį nušienavo. Tiksliau, ne daug, bet beveik visi. Naikinimas buvo visiškas. Čia, žinoma, viskas susiklostė automatiškai. Taip buvo sunaikinti japonai.
  Alenka juokdamasi pastebėjo, spausdama plikus įdegusių kojų pirštus ant vairasvirtės mygtukų:
  Mes labiau budeliai nei kariai!
  Nataša nusijuokė ir sutiko:
  - Laisvė, genijus ir šlovės budeliai!
  Ir vėl šaudo. Ir išmuša samurajų su laukine jėga.
  Margarita, taip pat taikliai šaudžiusi basomis kojomis, racionaliai pastebėjo:
  - Mėlynųjų bus mažiau, Japonijoje trūks vyrų!
  Nuoga koja Alyonka pratrūko juoktis ir vėl trenkė kiautu:
  - Saugokitės moterų! Moterys, saugokitės!
  Tai iš tikrųjų tokia mergina, kuri nuo jos atsimuša ir sviediniai, ir skeveldros, ir bet kokios kulkos. Šiaip mergina tikra terminatorė.
  Nataša paėmė ir dainavo:
  Legionai žygiuoja
  Jų durtuvai šviečia.
  Už mus milijonai
  O rusų pulkai!
  Niekas nesustos
  Niekas neįveiks...
  Judėjimas prasideda nauju,
  Skriskime greičiau!
  Ir vėl kaip lietaus lietus ant priešo. Ir nesuteikia jiems nusileisti šimtąją ampero dalimi.
  Alenka basa, mėtanti kriaukles su genio monotonija, sušnypštė, tik juokingai dainuoja:
  - Vienas, puolėjas, du puolėjas, jis svyruoja.
  Nataša šaudė, patvirtino dainą:
  - Vienas smūgiuotojas, du smūgiai, jis guli!
  Cool Alenka energingai palaikė:
  - Kartą lenta, dvi lentos - karstas statomas.
  Nuoga kojoja Nataša, toliau šaudydama ir kulkosvaidžio sprogimais išmušdama priešą, sušnypštė:
  - Vienas pečių ašmenis, du mentės - duobė kasama!
  Ir karinga mergina mirktelėjo safyro akimis. Ji tikrai tokia gražuolė.
  Nuogas kojas Alyonka žiūrėjo į pozicijas. Tankas dirbo greitai, o iš generolo Nogi armijos praktiškai nieko neliko. Panašu, kad žuvo pats vadas. Pribaigiame paskutinius japonus iš apgulties armijos.
  Medvedevas logiškai pastebėjo:
  - Štai prie ko priėjo technologijos! Keturi žmonės per kelias valandas sunaikino daugiau nei aštuoniasdešimt penkis tūkstančius japonų.
  Pusnuogė Alenka, piktai išsišiepusi, pastebėjo:
  - Turime sunaikinti likusius! Nieko nepalik!
  Šaudydama į paskutinį tūkstantį samurajų Nataša dainavo:
  - Ne, aukso kalnų nebus, tuoj išžudysime visus Rusijos priešus!
  Šauni Margarita pridūrė:
  - Ne, ne hemorojus, tu priešininkas, o urr!
  Nupjovusios visą generolo Nogos armiją, terminatorių merginos laikinai išlipo iš tanko ir basos bėgiojo per sniegą. Na, jau žiema.
  Jau vieną pėstininką jie sunaikino daugiau nei šimtą penkiasdešimt tūkstančių. Ir dar Japonijos laivynas. Nepaisant to, daugiau nei du šimtai penkiasdešimt tūkstančių japonų stoja prieš generolo Kuropatkino armiją.
  Medvedevas po miego išėjo su ąžuolo galva. Atrodė šiek tiek. Tada vėl žaidžiau kompiuteriu... Žvaigždžių karai yra puiku... Bet kažkas nepasisekė...
  Medvedevas pradėjo kartoti naują strategiją. Įjungiau istorinį žaidimą: Rusija Nikolajaus II laikais. Ir karas su Japonija. Tai toks žiaurus karas. Galite įdiegti strategiją ir nustatyti jėgas kompiuteryje.
  Medvedevas žaidė lengvu lygiu, tačiau praleido japono injekciją ir patyrė didelių nuostolių. Taip, nebūtina statyti per daug aktyviai. Perkrauname.
  Ir vėl vaidini sau... Kaip paaiškėjo pas Kuropatkiną, laikinai prezidento pareigas einantis per daug nespindi... Visą laiką būna kažkokių nesėkmių, klaidų.
  Tada Medvedevas įjungė karinį patarėją, ir viskas klostėsi sklandžiai... O jis pats ėmė ir užsnūdo fotelyje.
  Gražuolė Alenka , mušdama basomis kojomis, paklausė Natašos:
  - O ką tu jauti, žudydamas tiek daug žmonių?
  Šviesiaplaukė mergina nuoširdžiai atsakė:
  - Nežinau! Atrodo, kad tai kompiuterinis žaidimas! Jūs nejaučiate jokio pykčio, pykčio ar ypatingo džiaugsmo!
  Nuoga koja Alenka susierzinusi kikeno:
  - Tai karas!
  Nat asha susisuko į salto. Jos raudoni, apvalūs kulnai blykstelėjo. Apskritai ji yra nuostabi mergina, be didelių pastangų galinti pasiekti labai daug. Ir ne prausdamasis, todėl čiuoždamas.
  Merginos bėgo per sniegą. Jų kūnai labai išraiškingi. Krūtinė didelė, klubai prabangūs, kaip arklių javai, raumenys įspausti. Tokios yra gražuolės-herojai. Jos turi pačią tikriausią moterišką galią. Tiek malonės. O kojos - raumenų kamuoliukai rieda po įdegusia oda.
  Čia jie sutiko tris japonų skautus.
  Merginos susisuko į salto. Ir kaip pliki kulnai trenks samurajui į smakrą. Ir jiems tikrai susilaužė nasrus. Ir išmušė visus dantis. Tada merginos dainavo:
  - Rusų didybė pripažino planetą,
  Su pasitikėjimu judame į priekį.
  Mus myli ir vertina visos pasaulio tautos,
  Visos šalies žmonės žygiuoja komunizmo link!
  Ir vėl gražuolės mirktelėjo smaragdinėmis akimis. Jie atrodo tokie kovingi. Kariai aktyvūs. Ir dar vienas bėgimas.
  Nuoga koja Alyonka pašoko. Ji pasuko patefoną ore ir pastebėjo:
  - Mes tokie šaunūs. Mes galime užkariauti visą pasaulį!
  Nataša nusijuokė ir atsakė:
  - Žemės planetos imperatorienė -
  Tai labai šaunu!
  Abi merginos mirktelėjo viena kitai. Tada jie puolė atgal. Tiesą sakant, kiekviena karo diena carinės Rusijos iždui yra per brangi. Ir laikas baigti su japonais.
  Medvedevas sutiko merginas su spindinčia šypsena:
  - Na, kaip tu pabėgai?
  Nuoga koja Alenka išsišiepusi pasakė:
  - Bėk ir pasiruošk mūšiui!
  Nataša agresyviai pastebėjo:
  - Mes juos visus įveiksime!
  Medvedevas mostelėjo ranka ir įsakė:
  - Tada eime!
  Nuoga koja Alenka nusijuokė ir atsakė:
  - Mūsų ketveriukė yra mirtingiausia pasaulyje!
  Nataša tam prieštaravo, trypdama basa koja:
  - Ne pasaulyje, o visatoje!
  O galingas, agresyvus ir mirtinas tankas važiavo visais greičiais. Daugiau nei du šimtai penkiasdešimt tūkstančių japonų į priekį. Bet sviedinių užteks milijardui karių!
  Merginos, profesorė ir studentė - tai komanda, kuri visus sutraiškys ir susuks į avino ragą. O tankas skrenda pas japonų kariuomenę. Jis grėsmingai veržiasi. Jis nori sunaikinti visus.
  Nuoga koja Alenka su malonumu dainavo:
  Rusijos platybės - gražios, brangios,
  Kur sniego perlai, beribio krištolo upės,
  O rusų kareivis ir generolas yra vienas.
  Šventas yra galios simbolis - stačiatikių erelis, mūsų karalius!
  Ir tada greitasis tankas iš tikrųjų pakilo. Bėgo kaip naikintuvas. Ir atsidūrė japonų akivaizdoje. Vėl pradėjo veikti universalūs patrankos ir drakono kulkosvaidžiai. Merginos labai uoliai kibo į verslą. Jokios papildomos ceremonijos.
  Alenka šaudė plikomis kojų pirštais iš ginklo, išmušė japoną ir dainavo:
  - Būk garsus mano Rusu, Stalinu ir Leninu, viena šeima!
  O raudonplaukis velnias spindi smaragdinėmis akimis. Ir kaip samurajus išmuša. Jūs įsimylėsite.
  Ir Nataša taip pat nėra prastesnė. Japonų kūlimas.
  Ir dainuoja:
  - Posūkiuose nesumažinkite greičio. Mūsų likimas, merginos laimėti!
  Karys buvo visiškai ažūrinis. Ir taip greitai, liedamas ugnį ant priešo.
  Ir nuogi kojų pirštai spaudžia vairasvirtės mygtuką.
  Pusnuogė Alenka šaudo, pastebėjo:
  - Rusijoje yra dvi bėdos...
  Margaret pertraukė ją čia:
  - Jei tik du!
  Šaudanti basa Alenka su malonumu sutiko:
  - Taip, jei tik du!
  Nataša, šaudydama, paguldė japonus šimtais, paėmė ir dainavo:
  - Per dvi, per dvi žiemas. Per du, per du pavasarius!
  Šaudanti basa Alenka pridūrė:
  - Nužudyk japonus ir grįžk!
  Nataša nusijuokė ir atsakė:
  - Port Artūras yra mūsų! Ir mes niekam neleisime paimti mūsų Mandžiūrijos!
  Ir karys vėl kūlė samurajų. Rusai nepralaimės japonams. Tai dar kartą įrodo, kokia nenugalima yra Rusija!
  Alyonka basa koja sudaužė bateriją ir sušuko:
  - Būk garsus Rusija tolimiausiose šalyse ir šimtmečiuose!
  Nataša taip pat riktelėjo:
  "Ir niekas mūsų nesustabdys!"
  Ir sunaikino dar porą tūkstančių samurajų. Tada bakas pajudėjo į priekį ir derliaus nuėmimas tęsėsi.
  Margarita, žiūrėdama į tai, išreiškė savo nuomonę:
  - Jeigu karas taip šauniai laimėtas, ką tada darys Rusija?
  Medvedevas pažvelgė į tai, kaip merginos garsiai pjovė japonus, ir pasiūlė:
  - Bus karas, arba su vokiečiais, arba su britais! Tačiau bet kuriuo atveju mūšis su Tekančios saulės šalimi nėra paskutinis!
  Alena, sudaužusi kitą bateriją, pasakė:
  - Čia mes vokiečiams tiek duosime, na, tiek duosime, kad atrodys, kad neužteks!
  Nataša, sutraiškydama samurajų, pridūrė:
  - Ir vermachte nebus kam verbuoti Hitlerio!
  Alyonka, nuogais kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus, agresyviai pareiškė:
  - Bet arijų gaila. Tiek daug gražių baltųjų vaikinų mirė!
  Nataša sutiko su tuo ir liūdnai linktelėjo:
  Taip, tiek daug gerų žmonių mirė! Ir už ką!
  Mergina trenkė japonui ir pastebėjo.
  - O japonai yra gera tauta, ir mes priversti su jais kovoti! Nors ir tai nėra labai gerai!
  Margarita logiškai pastebėjo:
  - O gyvūnai? Ar jie nežudo vienas kito? Žmogus yra tik aukščiausios klasės gyvūnas!
  Medvedevas nusijuokė ir paprieštaravo:
  - Žmogus, kitaip nei gyvūnas, turi sielą! Ir jo siela tikrai nepakartojama ir nemirtinga! Taigi, mes ir gyvūnai, visa bedugnė!
  Margaret į tai atsakė:
  - O beždžionės? Jie taip pat turi aukštą intelekto lygį. Štai vienas iš jų žino tris su puse tūkstančio žodžių!
  Laikinasis pirmininkas atsakė:
  Bet jie mūsų giminaičiai!
  Basakojė Alyonka šaudė į japoną ir dainavo:
  - Aš beždžionė! Taip pat žmogus!
  Nataša, pjaunanti samurajų, sušuko:
  - Nevaikščiok beždžionėmis šimtmetį!
  Supertankas toliau šienavo japonus. Kodėl gi ne? Jis tikrai išprotėjęs gyvūnas
  kuri per minutę išmeta keturiasdešimt tūkstančių kulkų. Ir jo šarvai yra nepramušami, beveik bet kokiam sviediniui. Ir ne tik XX amžiaus pradžia.
  Alenka basa kojomis, šaudydamas, agresyviai pareiškė:
  - Rusijai caras Nikolajus padarė daug, bet liko neįvertintas ir neįvertintas!
  Nataša, liedama ugnį ant japonų, sutiko:
  - Teisingai! Karalius buvo nužudytas. Jie privertė tėvą nusileisti nuo sosto! Kas pagerėjo?
  Nuoga koja Alyonka iššovė patranką ir pridūrė:
  - Pasidarė dar blogiau! Ir atėjo į valdžią, dar daugiau niekšiškų žmonių!
  Nataša kikeno, smogė japonui ir pasakė:
  Kovokime už geresnę ateitį! Ir už Rusijos laisvę!
  Pusnuogė Alenka, šaudama, pasakė:
  - Už pokyčius ir pergalę!
  Tada ji parodė kumštį. Ji yra mergina, kuri gali tai padaryti. Kad tada samurajus nebus atrištas. Ir ginklai veikia. Visi pjauna ir pjauna.
  Tiesą sakant, jie aria ištisas eiles lavonų. Ir žudikas išvalykite erdvę.
  Generolas Kuropatkinas buvo informuotas, kad tarp japonų vyksta kažkas keisto. Šaudymas, sprogimai, kažkas juos užpuolė.
  . 9 SKYRIUS
  Medvedevas, šiek tiek pamiegojęs, vėl paėmė kompiuterį. Jis net nesiskuto. Ir vėl pradėjo žaisti.
  Ataka prieš Japoniją pagal nesąžiningą kodą su tankais ir lėktuvais. Įskaitant geriausią Pirmojo pasaulinio karo bombonešį "Ilja Muromets". Kas yra labai garsiai deklaruojama. Ir trenkė japonams kaip guminiu irklu į muses.
  Pirmyn į Tokiją...
  Dmitrijus Medvedevas, užkariavęs Japoniją, pasivadino Mikado imperatoriumi.
  Ir tada nauji karai...
  Pavyzdžiui, čia galite žaisti alternatyvioje istorijoje. Aleksandras II pasakė Bismarkui 1875 m., kad jo nesutarimai su Prancūzija yra Vokietijos ir prancūzų vidaus reikalas. Bismarkas perėmė valdžią ir užpuolė Prancūziją 1876 m. Iš pradžių prūsams pasisekė ir jie pasiekė Paryžių. Bet tada jie sulėtėjo. Ir Britanija įstojo į karą... Viskas būtų gerai, bet britai atidavė mūšį Vokietijai ir nugalėjo. Tada prūsai sutraukė savo pajėgas.
  Karas Vakaruose užsitęsė. Prancūzai desperatiškai gynėsi. Anglija perleido vis daugiau naujų pajėgų ...
  Tuo tarpu Rusija užkariavo Turkiją ir Stambulą. Didžioji Britanija, Prancūzija ir Vokietija tęsėsi karą. O caro Aleksandro imperija aneksavo daugybę žemių, įskaitant Iraką, einančių į Indijos vandenyną. Ir Palestiną, ir žemę iki Egipto. Ir taip rusų kariuomenė, vadovaujama Skobelevo, užkariavo Meką, Mediną ir kitus Saudo Arabijos miestus.
  Ir susiformavo pietinė Rusijos imperijos dalis. Ir Aleksandras II tapo puikiu karaliumi. O karas tarp Vokietijos prieš Prancūziją ir Britaniją truko dešimt metų.
  Ir baigėsi lygiosiomis.
  Aleksandras II valdė iki 1887 m. ir buvo pasikėsinimo nužudyti, kuriam vadovavo Lenino brolis Aleksandras Uljanovas, auka. Jo šlovingoji karalystė, po kuria Rusija nutiesė daug kelių, užkariavo daug žemių ir išlaisvino valstiečius, baigėsi.
  Pagal šią alternatyvą žaidimas buvo žaidžiamas. Aleksandras Trečiasis kartu su vadu Skobelevu užkariavo ir Iraną, ir Pakistaną. Bet ir jis mirė - šviesi galva. Valdant Nikolajui II, Rusija kariavo su Japonija, jau turėdama laivyną Indijos vandenyne, kuri gana greitai atėjo į pagalbą Ramiajam vandenynui. Rusai gana greitai įveikė samurajus, jie turėjo daug daugiau pajėgų tiek sausumoje, tiek vandenyje.
  Be to, puikus gynybos ministras Skobelevas vadovavo Rusijos armijai. Ir Rusija ne tik laimėjo, bet ir sugebėjo užkariauti Japoniją. Be to, JAV dar nepakilo už Vakarų pusrutulio, o Didžioji Britanija nebuvo tokia stipri. Be to, Rusija buvo sąjungoje su Vokietija. Pastaroji atsiliko nuo Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos kovoje dėl Afrikos. Carinė Rusija po Japonijos ir kai kurių Kinijos aneksijos dar labiau sustiprėjo. Buvo statomas kelias Delis-Maskva.
  Kaip matyti iš to, carinės Rusijos planai plėstis į Indiją ir Kiniją buvo sėkmingai įgyvendinti. Caras Nikolajus II Pirmojo pasaulinio karo metais pasirinko Vokietijos pusę. Vokiečiai nugalėjo Prancūziją, užėmė Belgiją, Olandiją, Daniją ir Norvegiją. Rusija užėmė Egiptą, didžiąją dalį Afrikos ir Indokinijos. Taip pat Britanijos Ramiojo vandenyno valdos. Ir net nusileido Australijoje. Ir Australija buvo perimta.
  Po to karas baigėsi Didžiosios Britanijos nusileidimu ir okupacija. Pirmasis pasaulinis karas baigėsi. Tačiau kaizeriui Vilhelmui atrodė, kad Rusija jau yra užkariavusi per daug žemės ir net be ypatingo įtempimo. Ir jis svajojo apie revanšą. Rusija tikrai užkariavo didžiulius plotus - Australiją, visą Aziją, didžiąją dalį Afrikos, vokiečiai ne tiek atsiplėšė, o dar daugiau nuo jų okupuotos Portugalijos ir Ispanijos. Austrija-Vengrija, kontroliavo Italiją ir Libiją. Rusija užima apie tris ketvirtadalius Afrikos, o šiek tiek vėliau užėmė Etiopiją. Marokas sugebėjo atkirsti vokiečius.
  Žinoma, Vokietijai to nepakako. Nors ji paėmė Prancūziją, Belgiją, Olandiją ir Norvegiją, o Rusija pavergė Švediją.
  Vilhelmas pradėjo ruoštis naujam karui su Rusija. 1929 metų krizė pablogino situaciją. Austrija-Vengrija ir Vokietija kontroliavo beveik visą Europą. Ir dalis Afrikos... Ir Britanija. Tačiau dar buvo JAV ir Kanada. Vilhelmas ir Nikolajus II dar nedrįso kariauti vienas su kitu. Be to, Rusija mažiausiai norėjo kovoti, suvirškindama didžiules teritorijas. Kad paspartintų jų asimiliaciją, caras Nikolajus II net leido rusams turėti keturias žmonas. Kas buvo nustatyta aštuntajame ekumeniniame susirinkime.
  Panašus sprendimas buvo priimtas 1925 m. O 1926 metais Nikolajus II paėmė kitą žmoną. Kaip paaiškėjo, tai buvo kvailas sprendimas. 1929 metais imperatoriui gimė dar viena dukra. O 1932 metų lapkričio 25 dieną pagaliau gimė sveikas sūnus. Jo antrasis Nikolajus buvo pavadintas Petru. Petro Didžiojo garbei.
  O 1933 m., gegužės 15 d., prasidėjo naujas karas. Vokietija paskelbė karą Kanadai. kaip Britanijos viešpatavimas. Po dviejų mėnesių JAV, vadovaujamos Roosevelto, nepaisant ekonominės krizės, įstojo į karą su Vokietija. Jie nenorėjo atsisakyti Kanados.
  Jau vidutinio amžiaus, bet agresyvus Vilhelmas iš pradžių bandė kovoti vienas, nereikalaujant Rusijos pagalbos. Jis tikėjosi, kad viską padarys pats. Tačiau užkariauti vandenyno atskirtą teritoriją nėra taip paprasta. Be to, JAV greitai pastatė tankus ir armiją. Ir jie suformavo pulkus... Karas tęsėsi ištisus metus be didelio vokiečiams pasisekimo. Kuriam pavyko užgrobti tik Islandiją ir Grenlandiją. Ir Kanadoje jie negalėjo susigaudyti.
  Vilhelmas kreipėsi į carą Nikolajų II: padėk kolegai. Tu esi mano pusbrolis ir brolis. Pats Nikolajus II turėjo Aliaskos ir Kanados vaizdų. Na, nusprendžiau - puodus lipdo ne dievai. Ir jis jį paėmė ir 1934 metų birželio 25 dieną paskelbė karą JAV ir Kanadai. Jo kariuomenė persikėlė per Aliaską, per JAV.
  Iki to laiko geležinkelis į Čiukotką jau buvo nutiestas, o Rusijos kariuomenė sėkmingai žengė į priekį. Jų pusėje buvo skaitinis pranašumas ir geriausi pasaulyje tankai, tiek lengvieji, tiek sunkieji, tiek vidutiniai.
  Taigi Amerika turėjo susidoroti su nelygiomis jėgomis.
  O Nikolajus II, kaip matome, tikrai ant balto žirgo. Ir viena pergalė po kitos. Rusijos kariuomenė žygiuoja per Aliaską. Ir jie ima miestą po miesto, kaimą po kaimo.
  Vokiečiai bando nusileisti Kuboje. Karas auga. Kaizeris Vilhelmas rašo Nikolajui II:
  - Su rusais buvome ir būsime vieningi. Ir mes niekada nekovojame. Taigi tegul Amerika baigiasi.
  Dėl bendravimo trukmės skatinimas vyko kiek lėčiau nei planuota. Tačiau rusų caro kariuomenė per penkis mūšio mėnesius užėmė visą Aliaską ir įžengė į Kanadą.
  Ruzveltas netgi pasiūlė Rusijai taiką, pažadėdamas atsisakyti Aliaskos, bet jau buvo per vėlu. Karas tęsėsi įnirtingu tempu.
  1935 m. žiemą, nepaisant sunkių oro sąlygų, Rusijos kariuomenė pasiekė JAV sienas šiaurėje. Pavasarį kovos tęsėsi... Rusijos kariai vykdė vieną operaciją po kitos, o liepos pabaigoje užėmė beveik visą Kanadą. O rugpjūtį jie apsupo Filadelfiją.
  JAV atsidūrė labai sudėtingoje situacijoje. Tačiau jie beviltiškai kovojo... Tačiau 1935 m. pabaigoje jau buvo užgrobta daugiau nei trečdalis JAV teritorijos. O žiemą caro sėkmė buvo dar didesnė... 1936 metų kovo pradžioje jie priartėjo prie Vašingtono ir Niujorko.
  O balandį abu miestai buvo paimti... Karas dar tęsėsi iki rugpjūčio, kol buvo užimta visa JAV teritorija.
  Tada sekė puolimas Meksikoje ir pan., per teritoriją.
  Vilhelmas pasiūlė Nikolajui II užbaigti visą pasaulį. Nikolajus II sutiko.
  1937 m. Rusijos kariuomenė užėmė visą Lotynų Ameriką. Taip Nikolajus II užbaigė pasaulio padalijimą su vokiečiais. Ir liko tik trys imperijos: didžiausia: Rusijos, paskui Vokietijos ir dar toliau - Austrija-Vengrija.
  Rusija taip tapo pasaulio hegemonu, bet... Nikolajus II vis dar yra didis caras, bet mirtingas. Jis mirė 1939 metų rugpjūtį. O pagyvenęs Vilhelmas 1939 metų rugsėjo 1 dieną užpuolė Rusiją. Jis nusprendė pasinaudoti tuo, kad Petras ketvirtasis vis dar yra berniukas, kuriam nėra nė septynerių metų. Ir nusprendė, kad kol regentai valdo Rusiją, geriausia smogti. Po dviejų dienų į karą įsitraukė ir Austrija-Vengrija. Visos pasaulio šalys buvo įtrauktos į konfrontaciją. Prasidėjo paskutinis karas Žemės planetos istorijoje.
  Carinė kariuomenė neturėjo sau lygių ginklų skaičiumi ir kokybe. Rusijos tankai ir lėktuvai vis dar yra geriausi pasaulyje.
  Ir muštynės tai parodė. Taip pat ir naujieji talentingi vadai.
  Tačiau Austrija ir Vengrija nuo pat pradžių pasirodė esanti silpna grandis. Ir prarado beveik nuo pirmos dienos. Caro kariuomenė nugalėjo austrus, užėmė Lvovą, o paskui Peremilą. Tik išnešę dalį savo pajėgų iš Lenkijos vokiečiai išgelbėjo austrus nuo visiško pralaimėjimo. Bet ir tai buvo mažai naudos. Kaizerio armijos bandymas užimti Varšuvą žlugo. O rusų kariuomenė jėga stūmė juos atgal daugiau nei du šimtus kilometrų.
  Vokiečiai labai sunkiai sustabdė rusų kariuomenę. Visa žiema prabėgo mūšiuose. Pavasarį irgi vyko mūšiai. Rusijos kariuomenė pamažu perėmė iniciatyvą. Jie turėjo kelis kartus daugiau karių, todėl iki vasaros sugebėjo taip išvarginti vokiečius tarpusavio susirėmimuose, kad jie pradėjo pasiduoti. Tuo pat metu prasidėjo puolimas prieš Austriją-Vengriją. Budapeštas buvo apsuptas rudenį. Be to, carinė kariuomenė užėmė vokiečių valdas Kanadoje. O 1940-1941 metų žiemą carinė kariuomenė atkirto ir Rytų Prūsiją. Ir 1941 m. balandžio mėn. ji pasiekė Oderį.
  Vokiečių padėtis tapo itin sunki. Viena žlugo 1941 m. gegužės mėn. O per vasarą rusai pasiekė Alpes ir išlaisvino Veneciją. Jie pateko į pietinius Vokietijos regionus.
  Ir rudenį jie pagaliau užėmė Italiją. Žiemos puolimas prieš Berlyną baigėsi jo užėmimu 1942 m. sausio 30 d. Po to susilpnėjo vokiečių, kurie jau buvo praradę visus savo turtus Afrikoje, pasipriešinimas. rusai Reiną pasiekė balandį. Po to, balandžio 22 d., vokiečių pajėgų likučiai kapituliavo.
  Taip baigėsi paskutinis karas Žemės planetoje. Tai baigėsi carinės Rusijos pergale ir sėkme.
  Kitas buvo kosmoso užkariavimas. Dar 1936 metais į kosmosą išskrido pirmasis rusas. Apskrido aplink Žemės planetą. O 1945 metais, gegužės 9 dieną, rusai išsilaipino Mėnulyje.
  Į Marsą jie nuskrido 1967 m. Į Venerą 1969 m. Ant Merkurijaus 1972 m. O Jupiterio palydovuose 1973. Tolimiausioje Plutono planetoje žmogus nusileido jau 1980 m. O 2003 metais įvyko pirmasis žmonijos istorijoje skrydis už Saulės sistemos ribų. Rusijos laivas atskrido į Alafą Kentaurį ir grįžo 2018 m.
  2020-ųjų Rusiją vis dar valdo Petras Ketvirtasis, kuris šiuolaikinės medicinos laimėjimų dėka nėra visiškai senas žmogus. Petras Ketvirtasis valdo aštuoniasdešimt vienerius metus, o jo valdymas yra ilgiausias pasaulio istorijoje. Kur žinomos, žinoma, tikslios valdymo datos.
  Tuo tarpu pasaulyje kaip visada viskas ramu. Ir net šiek tiek nuobodu... Žmonės gyvena gerai. Tiesa, yra problemų dėl gyventojų pertekliaus. Tačiau jau yra gimstamumo apribojimai.
  Stačiatikybė buvo modernizuota. Kunigai buvo nusiskutę ir apsirengę uniforma su petnešėlėmis.
  Technologijų vystymasis sukūrė didžiulį nedarbą. Tačiau ši problema taip pat išspręsta. Hipernetas išsivystė.
  Vykdomi tyrimai, jau sukurti erdvėlaiviai, galintys judėti greičiau nei šviesos greitis. Taip, tai naudinga carinei Rusijai ir visam pasauliui, valdomam Romanovų. Ši šlovingiausia dinastija žmonijos istorijoje.
  Tėvas caras Nikolajus. Sukurkite rojų Žemėje!
  Dmitrijus Medvedevas atmetė strategiją. Jis užkariavo visą pasaulį Rusijos carams. Parodė savo strateginį mąstymą. Jis sulaukė didžiulės sėkmės ir vėl užmigo, apsirengęs kaip anksčiau ir svajojo.
  Kuropatkinas pasakė:
  - Ramus! Tik ramybė!
  Generolas Linevičius su nerimu pažymėjo:
  - Jūsų Ekscelencija, ar galime dabar streikuoti?
  Generolas adjutantas Kuropatkinas pareiškė:
  - Ne! Žinoma ne! Tai gali būti japonų spąstai!
  Generolas Linevičius nedrąsiai pastebėjo:
  - Tai mūsų galimybė pagaliau laimėti šį karą!
  Kuropatkinas drebančiu balsu pareiškė:
  - Kantrybės, kantrybės ir dar daugiau kantrybės!
  Linevičius prieštaravo dar piktiau:
  - Bet Aleksandras Suvorovas pasakė: akimirka duoda pergalę!
  Kuropatkinas sausai sumurmėjo:
  - Aš čia atsakingas! Ir pirmiausia turime išgelbėti kariuomenę. Ir apskritai, Japonija greitai pritrūks!
  Linevičius pasiūlė:
  - Gal turėtume atlikti žvalgybą?
  Kuropatkinas nenoriai sutiko:
  - Gali, tik būk atsargus!
  Linevičius agresyviai suriko:
  - Vardan caro ir Tėvynės!
  O supertankas tuo tarpu valė japonus. Juos išmušė, įvairiais būdais šaudė.
  Nuoga koja Alenka, negailestingai šaudydama, paklausė laikinai einančio prezidento pareigas:
  - Ar tai paskutinė mūsų operacija?
  Medvedevas šypsodamasis paklausė:
  - Kodėl taip manai?
  Raudonplaukė pastebėjo:
  - Japonai nebeturi didelių ryšių!
  Prikaldama ir šaudydama samurajus Nataša taip pat sutiko:
  - Bet iš tikrųjų Japonija neturi su kuo daugiau kovoti!
  Medvedevas atsakė kiek netikru žvilgsniu:
  - Japonija gali surinkti daugiau karių ir nusipirkti naujų laivų iš Amerikos ir Didžiosios Britanijos. Taigi, pripažinkime, karas dar nesibaigė!
  Pusnuogė Alenka, šaudydama į samurajų, pastebėjo:
  - O jei Rusija siūlys Japonijai taiką saikingomis sąlygomis? Paimsime tik Kurilų kalnagūbrį, o visa kita liks taip, kaip buvo prieš karą?
  Laikinai einantis pirmininkas sutiko:
  - Šiuo atveju greičiausiai bus ramybė!
  Margarita piktai pastebėjo:
  - Jei ne revoliucija, japonai vis tiek būtų nugalėti. Jie niekur nedingtų!
  Basakojė Nataša, liedama ugnį ant samurajų, lengvai sutiko:
  - Būtinai! Jie niekur nedingtų!
  Šaunioji Alenka, plėšdama japonus kriauklėmis, pasiūlė:
  - Ir pagaukime mikadą!
  Nataša agresyviai pašoko:
  - Sugauti Mikado? Ir kaip įdomu!
  Margarita šypsodamasi pastebėjo:
  - Ar tai nebūtų perdėta?
  Medvedevas taip pat išreiškė savo abejones:
  - Ar tai ne per daug? Juk vienas dalykas ginti savuosius, o kitas - lipti į Japoniją, kuri, pripažinkime, irgi kariauja ne gimtosiose rusų žemėse!
  Basakojė Alenka sušnypštė, vėl laužydama japonus kriauklėmis:
  Ar verta rodyti tokį gailestingumą?
  Nataša, spausdama nuogais kojų pirštais vairasvirtės mygtukus, linktelėjo:
  "Tikrai, kam mums to reikia? Mes galime užfiksuoti Mikado!
  Margaret nusijuokė.
  - Aš ant tavęs, kaip kare! Ir kare, kaip ir pas tave!
  Medvedevas griežtai atsakė:
  - Reikia žinoti saiką! Mes nesame atsitiktiniai hitai! Mes esame tie, kurie rimtai ir sąmoningai keičia istoriją! Taigi jūs turite parodyti jausmą, įskaitant priemones!
  Alenka basa šovė ir dainavo:
  - O matai, matuok! Kas yra cholera!
  Supertankas buvo aktyvus. Jau sunaikinta daugiau nei šimtas dvidešimt penki tūkstančiai japonų. Liko pusė.
  Nataša šypsodamasi dainavo:
  - Mes sunaikinsime visą smurto pasaulį,
  Į apačią ir tada
  Mes sukursime naują šaunų pasaulį,
  Kad jie nežinotų bėdų, problemų!
  Nuoga koja Alenka, kūrendama labai mirtiną ugnį, sušnypštė:
  - Už gerą ir teisingą karalių!
  Margaret pasiūlė:
  - Gal paimsime porą statinių trofėjinių sakės?
  Plikakojė Alenka nuodingai išsišiepė:
  - Ką tu nori gerti?
  Margarita neigiamai papurtė galvą.
  - Sportininkai negeria!
  Baskojė Alyonka, susprogdinęs kitą bateriją, kikeno:
  - Iš mažų indų!
  Nataša pasiūlė:
  - Išgerkime palmių alaus. Tai naudingiau!
  Ir numušė kitą japoną.
  Medvedevas atsakė:
  Pirmiausia verslas, vėliau linksmybės!
  Nežinia, ar jis yra laikinai einantis prezidento pareigas. Ar jis visą laiką nedirbo ir nerimavo?
  Taip, vienas pirmųjų laikinai einančio prezidento Medvedevo dekretų buvo tris kartus padidinti Valstybės Dūmos deputatų atlyginimus. O kaip su pavaduotojais? Jie atidėjo prezidento rinkimus. Taigi Rusijoje gana ilgą laiką Medvedevas ėjo prezidento pareigas.
  Ir net tapo unikalia situacija. Kai valstybės vadovas taip ilgai veikia. Ir pokyčiai neateina. Tiksliau, Medvedevo laikais viskas pasikeitė į blogąją pusę. Tarsi turtas, kuris taip mylėjo Putiną, nusprendė atkeršyti jo įpėdiniui. Na, kas jam negerai!
  Atnaujintas T-95 tankas ir toliau eksponentiškai naikino samurajus. Ši mašina parodė savo efektyvumą. Ir neigiama kvazimaterijos dauginimosi įniršio jėga.
  Pusnuogė Alenka, šaudydama į japonus, logiškai pastebėjo:
  - Vis dėlto tai ne visai teisinga. Pasirodo, be superginklo nieko negalime!
  Nuoga koja Nataša piktai atsakė:
  - Kai kurios aukštesnės jėgos sutrukdė Rusijai laimėti karą su Japonija. Tačiau buvo suplanuotas geras dalykas - Kinijos evangelizacija. Ir pasirodė ne per gražu!
  Margarita uždavė akivaizdų klausimą:
  - Bet kaip tada su Dievu? Kodėl jis nepadėjo stačiatikybei?
  Beveik nuoga Alenka, siųsdama kiautą po kiauto, pažymėjo:
  - Viskas! Tiesą sakant, leiskite japonams iškovoti pergalę prieš stačiatikių šalį. Tai iš tikrųjų yra tokia rusų tikėjimo išdavystė!
  Nataša, liedama ugnį japonui, piktai pastebėjo:
  - Imperinė religija neturėtų būti pacifistinė. Ar įmanoma tapti didele šalimi, jei gyveni pagal įsakymą: tau trenkia į dešinį skruostą - pasukite į kairę!
  Šaunioji Alenka noriai sutiko su tuo, sugniuždydama japonus:
  - Būtinai! Mums nereikia pacifizmo! Mylėk savo priešą! Ar tai įsakymas?
  Margarita su entuziazmu dainavo:
  Kiekvienas, kuris yra vyras, gimsta kariu,
  Taip ir atsitiko - gorila paėmė akmenį.
  Kai gyvieji pasmerkti kautis,
  O širdyje dega karšta liepsna!
  
  Berniukas sapnuose mato kulkosvaidį,
  Juk tankas jam malonesnis už limuziną.
  Kas nori paversti centą į centą -
  Nuo gimimo jis supranta - valdžia valdo!
  Nataša sušuko burbuliuojančio ugnikalnio, užliejančio japonus ugnimi, pykčiu:
  Taip, automatinis! Ir svarbiausia jėga! Turime laimėti!
  Nuoga koja Alenka sušnypštė iš pasiutimo ir įniršio, išvarydama japonus:
  - Aš esu tai, kas gimė laimėti! Ir nieko mažiau. Mūsų pergalė bus mūsų!
  Nataša sutiko, plikais raumeningų kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus:
  - Tai būtų geriausia! Mes valdėme ir visada valdysime! Turiu omenyje Rusiją!
  Alenka basomis kojomis išmuša japonus, propilikal:
  - Neišardysiu, aš noriu valdyti! Bet ne surūdijusia mašina, o visa jėga!
  Ir mergina nušlavė paskutinę Tekančios saulės šalies bateriją. Ji tokia gražuolė, kad turėtų tapti pasaulio čempione. Ir niekada nepasiduokite silpnumui ir nedrąsumui.
  Nataša, šaudė, sumurmėjo:
  - Aš būsiu karalienė! Arba, dar geriau, imperatorė!
  Nuoga koja Alenka tęsė:
  - O kas yra karas, o kas karas, bloga teta ir ji kalė! Bet jis gamina gražius vaikinus, įsako - užmušk bailį savyje!
  Margaret pritariamai linktelėjo.
  - Teisingai, užmušk bailį savyje! Manau, kad jei Nikolajus II atsisakė sosto, tai visai ne dėl bailumo!
  Pusnuogė Alenka ryžtingai pareiškė:
  - Dabar jis nepasiduos! Mes sustiprinsime karališkąjį sostą, kad jis stovėtų šimtmečius!
  Nataša sušuko:
  - Būk puikus caras Nikolajus II! Mes jus palaikome! Nebus revoliucijos - bus Didžioji Rusija!
  Galiausiai kariai baigė sunaikinti Tekančios saulės šalies kariuomenę. Sunaikinta daugiau nei du šimtai penkiasdešimt tūkstančių kareivių ir karininkų. Taigi beveik visos Japonijos sausumos pajėgos buvo sunaikintos. Lygiai taip pat, kaip laivynas nustojo egzistavęs.
  Nuoga koja Alyonka šypsodamasi pastebėjo:
  - O ar buvo verta blaškytis? Aš turiu galvoje, ar aš turėjau omenyje išsigandusi? Ne per ilgai priešinosi armijai, kuri sugebėjo įveikti Rusiją!
  Nataša užtikrintai pareiškė:
  - Rusija pralaimėjo vien dėl penktosios kolonos. Kitaip mes būtume laimėję!
  Margarita paklausė laikinai einančio prezidento:
  - Ką mes ketiname daryti? Grįšime ar tęsime?
  Praradęs galią, Medvedevas įjungė kompiuterį ir pasakė:
  - Dabar mums bus duota prognozė dėl tolimesnės carinės Rusijos raidos. Jei viskas bus gerai, grįšime.
  Pasigirdo malonus moteriškas balsas;
  Visiškai sunaikinus Japonijos sausumos pajėgas ir laivyną, Mikado pasiūlė taiką. JAV ir Didžioji Britanija susitarė būti tarpininkėmis.
  Sąlygos buvo palankios Rusijai. Šalis gavo Kurilų kalnagūbrį ir Taivaną.
  Taip pat Mandžiūrijos, Korėjos, Mongolijos kontrolė. Be to, Japonija taip pat sumokėjo dviejų šimtų penkiasdešimties milijonų auksinių Rusijos rublių kompensaciją.
  Caro Nikolajaus II autoritetas augo, sumažėjo revoliucinės nuotaikos. Šalyje prasidėjo greitas ekonomikos atsigavimas. Želtorosija iškilo. Dalis Kinijos savo noru tapo Rusijos dalimi, taip pat Korėja ir Mongolija. Carinė imperija tapo didesnė, jos gyventojų skaičius augo. Ekonomikos augimas prasidėjo anksčiau nei realioje istorijoje ir buvo stipresnis.
  Valstybės Dūmos nebuvo, o caro valdžia galėjo geriau pasiruošti Pirmajam pasauliniam karui. Rusijoje pasirodė pirmieji pasaulyje masinės gamybos lengvieji tankai "Luna"-2 ir keturių variklių bombonešiai "Ilja Muromets" ir "Svyatogor". Pirmasis pasaulinis karas vis dar prasidėjo, bet buvo sėkmingesnis Rusijai.
  Kadangi karalius turėjo daugiau gyventojų, ekonomikos ir kariuomenės. Taip, ir vidinė pozicija yra stipresnė. Nėra Valstybės Dūmos - maišto ir karinio perversmo židinio.
  Su permaininga sėkme, bet apskritai Rusijos iniciatyva ir laimėjus daugumą mūšių, karas baigėsi 1915 metų lapkričio 7 dieną Vokietijos pasidavimu. Austrija-Vengrija subyrėjo ir buvo padalinta. Galicija ir Bukovina tapo Rusijos provincijomis. Krokuva ir aplinkinės žemės pateko į Lenkijos karalystę, taip pat Poznanė, Dancigas, dalis Rytų Prūsijos. Ir Klaipėda prisijungė prie Baltijos provincijos. Čekoslovakija atsirado kaip karalystė Rusijoje.
  Rumunija aneksavo Transilvaniją. Vengrija tapo nepriklausoma karalyste, bet globojama Rusijos ir caro Nikolajaus bendravaldžio. Austrija tapo labai maža šalimi. Jugoslavija iškilo, taip pat globojama Rusijos ir bendravaldo Nikolajaus II.
  Turkija dingo iš politinio pasaulio žemėlapio. Irakas ir Palestina tapo Didžiosios Britanijos dalimi, Sirija - Prancūzijos dalimi, Mažoji Azija ir Stambulas - Rusijos provincijomis. Taigi Rusija vėl padidino savo teritoriją. Bet tuo viskas nesibaigė. Tada kartu su prancūzais ir britais buvo užkariautas Saudo Arabijos pusiasalis. Ir tada Rusija ir Didžioji Britanija padalino Iraną ir Afganistaną. Šiaurėje ir centre tapo Rusijos provincijos, o pietuose - britų kolonija.
  Pasaulis atrodė stabilus. Karas tęsėsi tik Kinijoje. Tačiau 1929 m. prasidėjo rimta ekonominė krizė, atvedusi į Didžiąją depresiją.
  Rusijoje vėl stiprėjo revoliucinės nuotaikos. Prasidėjo streikai ir protestai. Tačiau krizė nebuvo per stipri. Ypač 1931 metais vėl kilo karas su Japonija.
  Samurajus norėjo atkeršyti. Tačiau ši Rusijos kariuomenė buvo stipresnė visais atžvilgiais. Ir admirolas Kolchakas yra puikus karinio jūrų laivyno vadas.
  Japonija buvo ne tik nugalėta, bet ir paimta į nelaisvę. Caras Nikolajus II 1932 m. vasario mėn. buvo oficialiai karūnuotas kaip Japonijos imperatorius Mikado. Taigi Rusija dar labiau išsiplėtė. Ir aneksavo beveik visą Kiniją.
  Tiek gyventojų skaičiumi, tiek Rusijos teritorija nebuvo lygių. Be to, Britanijos imperija silpsta. Hitleris atėjo į valdžią Vokietijoje 1933 m., bet ką jis galėjo padaryti prieš Rusiją. Nesvarbu. Caras Nikolajus II mirė 1937 m., parodęs labai sėkmingą viešpatavimą, antras ilgiausiai po Ivano Rūsčiojo. Ir su rekordiniais užkariavimais pagal plotą ir gyventojų skaičių.
  Tačiau asmeniniame karaliaus gyvenime ne viskas pavyko. Įpėdinis Aleksejus mirė jaunas. Iš jaunesniojo brolio Michailo dėl nelygios santuokos buvo atimta teisė į Rusijos sostą.
  Karūną pakeitė Kirilas Romanovas, kuris mirė 1938 m., nesulaukęs metų. O jo sūnus Vladimiras Trečiasis tapo naujuoju karaliumi. Jis buvo karūnuotas, o monarchas laimingai valdė iki 1992 m. Ir Rusija pirmiausia atėmė kolonijas iš Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos kartu su Vokietija. Tada ji užkariavo Vokietiją. Ir tada visas pasaulis. Trumpai tariant, naujasis caras Jurgis Pirmasis 1992 metais tapo pasaulio imperatoriumi.
  Medvedevas baigė apžvalgą ir pasakė:
  - Atrodo, kad užteks šiai visatai! Mes grįžome!
  Ir visi keturi sušuko:
  - Šlovė carui Nikolajui II!
  . TARPINIS EPILOGAS
  Medvedevas pabudo po skambučio... Jam buvo pranešta, kad Zelenskis jau inauguruotas Rusijos ir Ukrainos prezidentu. Ir tai, sako, Dmitrijus Anatoljevičius, laikas išeiti iš biuro.
  Medvedevas nenoriai pakluso. Prieš išeidama nusiskuto ir išsimaudė.
  Tada jis išėjo iš biuro. Jis buvo išvežtas specialiu automobiliu. Pakeliui jie pasakė, kad Medvedevui geriausia būtų skristi į Kanarų salas ten pailsėti.
  Ir Zelenskis surengė dar vieną pasirodymą nuo savo inauguracijos. Kaip įprasta spalvinga su fejerverkais ir šuoliais. Inauguracijos dieną Vitalijus Klitschko Kijevo stadione kovėsi su Michaelu Tysonu. Įžymus amerikiečių boksininkas sutiko į kovą dėl didelių pinigų problemų. Klitschko dominavo visus dvylika raundų, tačiau diplomatiškai nenumušė Tysono.
  Formaliai buvo suvaidinta viena iš mažųjų pasaulio čempiono versijų.
  Po to Vitalijus Klitschko buvo apdovanotas deimantiniu diržu.
  Volodymyras Zelenskis sulaukė sveikinimų iš visų pasaulio šalių, įskaitant Kiniją. Be to, Dangaus imperijoje sustiprėjo liaudies neramumai. Žmogus negyvena vien duona. Žmonės norėjo demokratijos ir laisvės. Kinijos komunistų partijos despotizmas pavargo, visi norėjo laisvės.
  Zelenskis tapo kaip tik tokiu simboliu. Demokratinės stiprybės simbolis, žlugus Putino slaptųjų tarnybų diktatūrai.
  Zelenskis daug kalbėjo apie pokyčius, ekonomiką ir naujus pasiekimus. Rusijoje jau buvo surengtas konkursas į ministro pirmininko postą. Pareiškėjų buvo keli tūkstančiai. Atrankos procesas buvo labai intensyvus. Ir atrodė puikiai.
  Kol kas viskas klostėsi gana sklandžiai. Zelenskis per savo inauguraciją netgi padarė salto. Jis nutraukė plojimus. Tada pademonstravo savo užsienio kalbų žinias. Elgėsi labai aktyviai ir žvaliai.
  Galiausiai Zelenskis ėmė ir pasakė dar keletą kalbų.
  Be to, po inauguracijos sekė personalo sprendimai. Daug pokyčių ir naujų veidų vyriausybėje.
  Vyko tikra "geležinių liaudies komisarų" atranka. Rusijoje vyko personalo revoliucija.
  Zelenskis išleido daugybę dekretų pirmosiomis dienomis. Leidžiama pardavinėti alkoholį naktimis ir kelionių vietose. Įvedė naujus mokesčius turtingiesiems. Panaikintas deputatų ir teisėjų imunitetas. Padidėjusi produkcija. Įvesti muitai prekybai su Kinija.
  Baltarusijoje įvyko referendumas dėl susijungimo su Rusija. Ir tai taip pat buvo Zelenskio nuopelnas. Dauguma baltarusių palaikė susijungimą su Rusija.
  Zelenskis apgailestavo, kad D. Medvedevas per aukštai iškėlė pleistrus, bet pažadėjo, kad infliacija nurims. Ir kad nieko blogo neatsitiks.
  Išties, kainų augimas greitai sustojo. Ir Rusijos ekonomika pakilo. O Kaukaze kovotojų pasirodymai kažkaip atslūgo. Pasidarė daug ramiau.
  Zelenskis galiausiai pasiūlė kandidatą į Rusijos ministro pirmininko postą. Ja tapo trisdešimt dvejų metų mokslų daktaras Aleksejus Bolšakovas. Jis gana užtikrintai laimėjo konkursą. Ir jis tapo ministru pirmininku, jauniausiu Rusijos istorijoje.
  Medvedevas išskrido atostogauti į Kanarų salas ir gavo buvusio prezidento pensiją, tiesiog linksmindamasis. Iki šiol jis neturėjo jokių problemų. Tačiau Shoigu buvo suimtas, apkaltintas bandymu įvykdyti perversmą. ko jis norėjo?
  Buvo daugybė kitų sprendimų... Amerikoje laimėjo keturiasdešimt vienerių metų demokratė. Taigi valdžia pasikeitė. O į valdžią atėjo moteris ir jauniausia kandidatė JAV istorijoje. Trumpo era baigėsi . Tačiau draugystė su Rusija tik pradėjo klestėti. Natūralu, kad prieš diktatorišką Kiniją JAV ir naujoji Rusijos imperija dabar buvo draugai.
  Zelenskis netgi surengė referendumą ir įvedė kitą pavadinimą: vietoj to Rusija - Kijevo Rusė. Kuris taip pat daug ką pasakė. Baltarusija įstojo į federaciją. Ir prasidėjo imperijos atgimimas... Demokratiniu pagrindu.
  Naujoji JAV prezidentė paveldėjo D. Trumpo nemėgimą Kinijai ir atsidėjo koalicijos kūrimui. Kijevo Rusija sėkmingai vystėsi vadovaujant Zelenskiui. Rusija šiek tiek sulaikė Kiniją. Tada ji įstojo į NATO. Netrukus Kazachstane į valdžią atėjo prorusiška vyriausybė ir susikūrė sąjunginė valstybė. Centrinę Aziją iš Kinijos išstūmė rusai. Konfrontacija augo.
  Zelenskis vadovavo kampanijai prieš Staliną ir Putiną. Atėmė iš Stalino ir Putino visus Medvedevo jiems skirtus apdovanojimus.
  Bet viskas klostėsi ramiai. Nors komunistai protestavo. Jie ėjo į mitingus.
  Ir ten Leninas pagaliau buvo išvežtas iš mauzoliejaus. Toks džiaugsmas, daugeliui. O stačiatikių bažnyčia Rusijos carus Aleksandrą II ir Ivaną Rūsčiąjį paskelbė šventaisiais. Taip pat daugėjo paminklų Nikolajui II.
  Carizmas ir vakarietiškumas kažkaip tapo madingi. Jie priartėjo prie Europos, užsieniečiai pradėjo gauti daug etatų. Rusija tapo Vakarų pasaulio dalimi, o po D. Trumpo pasitraukimo globalizacijos procesas sustiprėjo. O Kinija pateko į izoliaciją ir susidūrė su vidine suirute.
  Tuo pačiu metu Zelenskis padidino gimstamumą slavų imperijoje. Galiausiai įvyko ilgai žadėtas skrydis į Mėnulį. Ir viskas pasirodė kažkaip nuostabu.
  Sąjungininkų santykiai užsimezgė tarp Rusijos ir JAV, tiksliau tarp Kijevo Rusios ir Amerikos.
  Ir konfrontacija dingo. Pasaulis tapo vis globalesnis ir saugesnis. Nors buvo karai. Kijevo Rusija kartu su JAV įvykdė operaciją Libijoje, kur padarė galą islamistams. Tada sutvarkėme Vidurinius Rytus, kurdami ten bazes kartu su Amerika. Kijevo Rusija ir JAV kartu pradėjo pakreipti pasaulį ir stumti Kiniją iš Afrikos. Ir čia neapsieisime be karų. Ir antžeminės operacijos.
  Kijevo Rusios ir JAV oro antskrydžius vykdė kartu.
  Pamažu kinai buvo išstumti iš viso pasaulio. O Dangaus imperija pateko į gilią ekonominę ir politinę krizę.
  Ir vis labiau klestėjo Kijevo Rusia.
  Tokių ekonomikos augimo tempų Rusija dar niekada nežinojo. Ir ta Kinija žlugo - pakilo Kijevo Rusija. Ir augo sparčiai.
  Geležinkelis į Čiukotką buvo nutiestas per rekordiškai trumpą laiką. Kas savaime yra labai šaunu.
  Ir iškasė tunelį po Aliaska. Amerikiečiai taip pat pradėjo tiesti geležinkelį, kad susijungtų su Rusija. Taip pat buvo tiesiamas geležinkelis į Delį... Tuo pat metu iš Sibiro buvo kasami kanalai Vidurinei Azijai drėkinti.
  Jungtinės Valstijos ir Kijevo Rusios vykdė bendrą operaciją prieš Iraną. Ir buvo sukurtas sveiko proto pasaulietinis režimas. Po to jie pradėjo kasti kanalą nuo Kaspijos jūros iki Persijos įlankos.
  NATO išsiplėtė, įtraukdama arabų šalis. Saudo Arabija turi parlamentą. Moterys ėmė nuimti šydą. Prasidėjo pasaulietinės valstybės kūrimas.
  Rusijos žiniasklaidoje visi priekaištavo Putinui dėl ekstremizmo ir liejo jį purvu, kad Rusija vos nepavertė Kinijos kolonija, bet, ačiū Dievui, jis laiku mirė. Jie kalbėjo ir griežtesnius žodžius. Tačiau Medvedevas vis tiek iškėlė baudžiamąją bylą. Ir ne vienas.
  Stalinas buvo išneštas iš Kremliaus sienos. Leninas daug anksčiau iš mauzoliejaus.
  Daug kas pasikeitė ir valstybės simboliai. Yra keletas naujų vėliavų tipų. Jis pridėjo geltoną spalvą prie Rusijos vėliavos, o mėlyna pakeitė mėlyną.
  Tai taip pat buvo įdomu. Pasikeitė herbas... Vyko ir pinigų reforma. Pinigus keitė pagal santykį: vienas prieš tūkstantį. Pasirodė Kijevo Rusios rublio aukso standartas. Tuo pačiu metu atsirado naujų, senų pinigų - centas - pusė cento, o centas - ketvirtis cento.
  Viskas tvarkoje...
  Pradėta gaivinti ir titulai... Atsirado kunigaikščiai, baronai, grafai, markizės, net kunigaikščiai. Visų pirma Zelenskis tapo kunigaikščiu. Moldova taip pat tapo Kijevo Rusios dalimi. Jau buvo kalbama apie karaliaus rinkimus.
  Tačiau Zelenskis sakė, kad Kijevo Rusios prezidentą rinks tik žmonės. Ir ne daugiau kaip dvi kadencijas.
  Be to, Zelenskis sumažino Rusijos prezidento kadenciją nuo šešerių metų iki penkerių. Tiesa, Zelenskis pirmąją kadenciją praleido šešerius metus.
  Iki to laiko jis buvo baigęs Centrinės Azijos prijungimą prie Rusijos. Ir atkūrė SSRS sienas. Neokupuotos liko tik Baltijos šalys.
  Tačiau amerikiečiai to dar nenorėjo atsisakyti. Taip jie atidavė Vidurinę Aziją ir Kaukazą.
  Kaukaze tarp Armėnijos ir Azerbaidžano kilo naujas karas. Ir ji vaikščiojo labai sunkiai. Taigi Rusija galėjo okupuoti šias respublikas ir surengti referendumus dėl jų stojimo.
  Taigi Zelenskis atgavo Kaukazą, išplėsdamas Kijevo Rusiją. Didelis, sakykime, kad jis yra užkariautojas. Be to, demokratas ... Jo imperija toliau plėtėsi ...
  Taigi Afganistanas yra jau antrosios vyriausybės kadencijos metu, o dalis Irano tapo Rusijos dalimi.
  JAV prezidentė moteris taip pat kandidatavo antrai kadencijai. Iki šiol jai sekėsi ekonomikoje, o svarbiausia - pavyko išmušti Kiniją. Koks didelis laimėjimas. Taip, ir Kijevo Rusija dabar yra Zelenskio vadovaujama sąjungininkė.
  Bet, žinoma, Rusijos galia auga per greitai. Ji jau prijungė prie savęs Irako šiaurę.
  Borzo elgiasi. Kijevo Rusija pagal augimą - pirmoji šalis pasaulyje! Ir aplenkė JAV gyventojų skaičiumi. O jau Amerikoje su nerimu žiūri, ar Rusija per daug nesustiprėjo?
  Be to, Kijevo Rusios imperija plečiasi. Dabar Baltijos šalys buvo jos kontroliuojamos. Taip, tai tikrai didelė amerikiečių problema. Zelenskis jau surinko visas buvusias SSRS teritorijas.
  Ir tęsia, kaip Rusijos caras, ekspansiją į pietus. Iranas ir Irakas jau tapo Kijevo Rusios dalimi. O antrai kadencijai Zelenskis buvo išrinktas nesunkiai ir pirmajame ture.
  Nors kandidatų į prezidentus buvo daug, rinkimai buvo demokratiški.
  Zelenskis sakė, kad neketina sekti Lukašenkos pavyzdžiu ir valdyti visą gyvenimą. Be to, Lukašenkos dingimo aplinkybės nėra išsiaiškintos. Galbūt jis tiesiog tapo nereikalingas tiek Rusijai, tiek Vakarams. Ir jis dingo... Bet Zelenskis tik stiprėja. Iš tiesų, jo viešpatavimas sėkmės požiūriu nustelbia jo pirmtakus ir Petrą Didįjį.
  Tiesą sakant, ne visi sugeba atkurti SSRS teritoriją, plius Afganistaną, Iraną, Iraką.
  Tačiau Zelenskis tuo nesibaigia. Dabar ir Lenkija, ir Suomija yra po ginklu - juk jos irgi kažkada buvo carinės imperijos dalis. Iš tiesų šiose šalyse vyksta referendumai ir jie savo noru patenka į Kijevo Rusiją.
  Taip pat yra pažangos mokslo srityje. Ilgai lauktas skrydis į Marsą praėjo. Ten nusileido rusų kosmonautai. Jie paėmė dirvą ir paliko vėliavą, o tai buvo didelis triumfas.
  Tuo pačiu metu Kijevo Rusija iš Kinijos atėmė protėvių Port Artūrą. Ir pasinaudoję tuo, kad Kinijoje prasidėjo pilietinis karas, jie paėmė saugoti ir Mandžiūriją.
  Tuo pat metu Kijevo Rusija aneksavo dalį Turkijos prie savęs. Tos žemės, kurios pagal Versalio sutartį buvo perleistos Rusijai. Tai taip pat buvo labai stiprus žingsnis. Zelenskis toliau išplėtė Kijevo Rusiją kaip imperiją. O ekonomiškumo prasme išėjo į viršų - aplenkė JAV.
  Na, o Kinija panirusi į pilietinio karo košmarą ir jau pradėta dalytis.
  Kijevo Rusija tapo galinga šalimi. O Zelenskio populiarumas šalyje taip išaugo, kad žmonės ėmė klūpodami melstis Vladimirui, kad jis neišeitų. Susirinko šimtai tūkstančių žmonių.
  Zelenskis išimties tvarka surengė referendumą, leidžiantį jam kandidatuoti dar trečiai Kijevo Rusios vadovo kadencijai.
  JAV turi naują lyderį. Jie tapo respublikonais. Ir ne toks jau jaunas - vyresnis už Zelenskį. Taigi santykiai tarp Kijevo Rusios ir JAV vėl pradėjo blogėti. Tai jau skauda Rusijai vadovaujant Zelenskiui sustiprėjo. Jie priminė, kad kartu su Ukrainos valdžia tai yra ketvirtoji Zelenskio kadencija.
  Tai, anot jų, Rusijos prezidento galios nesumažėjo. Vienintelis dalykas, kurį Zelenskis padarė, buvo konstitucijos pataisa, pagal kurią Valstybės Dūma turi teisę atleisti atskirą ministrą dviem trečdaliais balsų arba paprasta balsų dauguma, du kartus balsuodama dėl nepasitikėjimo.
  Ir net tada ši pataisa nėra tokia reikšminga, nes prezidentė išlaikė teisę skirti visus ministrus ir nustatyti vyriausybės struktūrą. O Valstybės Dūmoje Zelenskio šalininkai turi konstitucinę daugumą.
  Reikšmingesnis buvo tiesioginių rinkimų į Federacijos tarybą įvedimas, taip pat leidimas kaliniams balsuoti.
  Tačiau apskritai tai buvo prezidento galių apribojimo pabaiga. Teisė nušalinti valdytojus buvo išsaugota. O teisėkūros srityje net išsiplėtė.
  Jungtinėse Valstijose jie pradėjo kaltinti Zelenskį autoritarizmu ir tuo, kad partija "Liaudies tarnas" kontroliuoja beveik visus postus valstybėje. Liberalų demokratų partijos ir Rusijos Federacijos komunistų partijos nustojo egzistuoti. Vyko vakarėlis - "Teisingas pasaulis" iš kairės. Vietoj Liberalų demokratų partijos atsirado Rusijos patriotai. Tačiau partija "Žmonių tarnas" visiškai dominavo.
  Tam tikros reformos palietė ir bažnyčią. Stačiatikybė įteisino teisę turėti keturias žmonas, priartėdama prie islamo. Kiek pasikeitė požiūris į ikonas, suartėjimas su protestantizmu. Jie pradėjo kalbėti daugiau: kad Dievas yra vienas ir kad paprasti mirtingieji Dievo garbinimo neverti.
  Tuo pačiu metu Trejybė buvo atšaukta kaip nebiblinis simbolis ir nesuprantamas paprastiems mirtingiesiems.
  Ir jie pristatė: kad Dievas yra vienas, Dievas Tėvas. Ir termino Dievas Sūnus Biblijoje nėra. Ir juo labiau nėra termino: Dievas yra Šventoji Dvasia. Taigi kodėl nesupaprastinus religijos.
  Be to, ant kryžiaus kabantis dievas nekelia pasitikėjimo. Jei Jis negalėjo apsisaugoti, kaip Jis gali apsaugoti žmones? Trumpai tariant, jie perėjo prie monoteizmo. O pati Biblija buvo sumaišyta su senovės slavų mitais. Pasirodė Veleso evangelija.
  Sustiprėjo ir ateizmas - sako, nustok besižavėti žmonių pasakomis. Mes turime vieną planetą, ir jai nereikia, kad žmonės tikėtų stebuklu, o ypač pasaulio pabaiga.
  Pasaulio pabaigos nebus ir neturėtų būti. Ir žmonija turėtų tapti kosmine imperija ir pasiekti patį galaktikos kraštą. O galaktikos? Labiau kaip visata. Ir pasiekę visatos kraštą, eikite į kitą visatos dalį. Juk visatų yra nesuskaičiuojama daugybė. Ir taip galite skristi iš vienos visatos į kitą. Ir laikui bėgant išmok kurti save! Ir bus naujų, neišmatuojamų visatų, praktiškai visoje erdvėje.
  O planeta Žemė yra tik žmonijos lopšys. Ir ateityje egzistuos sekstilijono laipsnio visatų imperija, nesustodama toliau plėstis ir užkariauti erdvę.
  O Kijevo Rusios vadovas ir prezidentas Vladimiras Zelenskis kaip šviesi vilties saulė kyla virš planetos!
  O jo ir Kijevo Rusios ateitis - tebūnie šviesi!
  
  JĖGOS MAJORAS, KAI TSRS kovojo BE sąjungininkų
  Ir taip atsirado nenugalimas įtaka, kuri nuo 1943 m. sausio 1 d. išjungė sąjungininkų pajėgas. Sumuštas Rommelio korpusas sustojo prie sienos su Libija. Ir sustojo visas nacistinės Vokietijos bombardavimas. Bandymai skristi Londono link taip pat virto nesėkmėmis. Vokiečių lėktuvai nesudužo, o buvo mesti atgal. Įvyko anksčiau nematytas stebuklas - pasaulio padalijimas teomagine galia.
  Tačiau iš pradžių tai vokiečiams per daug nepadėjo. Stalingrado, o tiksliau Pauliaus grupuotės jame, galbūt jau nepavyko išgelbėti. Ir sovietų kariuomenė užtikrintai judėjo į priekį. Puolimas palei Voronežą ir kitomis kryptimis buvo sėkmingai įvykdytas. Beveik kaip realiai Raudonoji armija išlaisvino Kurską, Belgorodą, Charkovą.
  Tačiau iš Afrikos perkėlus užkietėjusias Rommelo divizijas ir tas pajėgas, kurios tikrojoje istorijoje taip pat buvo nenaudingai išmestos į Alžyro ir Tuniso dykumas, garsioji Mainšteino kontrataka pastebimai sustiprėjo. Kadangi jame dalyvavo daug daugiau vokiečių pajėgų, ypač aviacijos.
  Taip, ir trisdešimt visiškai naujų "Tigrų", kurie be jokios naudos įklimpo Sacharoje, pasirodė visai nepertekliniai.
  Čia įvyko pirmasis reikšmingas neatitikimas tikrajai istorijai. Mainsteinas pradėjo kontrataką keturiomis dienomis anksčiau ir, turėdamas daug daugiau jėgos, žengė į priekį greičiau. Charkovas buvo atgautas prieš devynias dienas, Belgorodas - dvylika, o kelyje, o svarbiausia - buvo paimtas Kurskas, kuris realioje istorijoje nepasidavė Fritzams.
  Vokiečių pajėgų skaičius pasirodė didelis. Vokiečiai panaudojo ir iš Prancūzijos perkeltus rezervus, praktiškai visus kovinius tankų dalinius, pagrindinę aviaciją. Norime to ar ne, bet beveik pusę liuftvafės atitraukė Vakarų frontas, todėl priešui buvo pridėtos didelės pajėgos ore. Ir jis tai pasakė vokiečių kontrpuolimo metu, kuris atrodė kaip pjautuvo smūgis.
  Taip, ir Mainsteinas realioje istorijoje aplenkė sovietų generolus, tačiau čia jis turi dvidešimčia divizijų daugiau sausumos pajėgų ir, atsižvelgiant į išteklių koncentraciją, tris kartus daugiau orlaivių. O Focke-Wulf visai neblogas tinkamai naudojant: greitis didelis, ginklai galingi. Svarbu tai, kad F-190 yra efektyvesnis, turintis skaitinį pranašumą. Kadangi jo galingi ginklai leidžia vienu bėgimu numušti orlaivį, o jis pats gali pabėgti dėl didelio nardymo greičio.
  Sovietų kariuomenė patyrė taktinį pralaimėjimą ir paliko Kurską, buvo apsupta daug kareivių ir karininkų. Dalinai vieni žuvo, kiti, nors mažuma buvo sugauti, daugelis pabėgo, praradę savo įrangos tikrumą.
  Sovietų kariuomenė patyrė milžinišką žalą ir jų puolimas buvo sustabdytas. Tačiau vokiečių tankai negalėjo pasisemti sėkmės dėl pavasario atšilimo.
  Buvo laikinas jėgų balansas.
  Tačiau į karą gali patekti ir nauja jėga - Japonija. Samurajams taip pat buvo atrištos rankos. Amerika nepasiekiama, bet ir nepuola. Tiesa, nors stipri Japonijos sausumos armija daro spaudimą Kinijai. Čia Chiang Kai-shek atsidūrė labai sunkioje padėtyje. Arba bandyti derėtis su japonais, arba kovoti, bet nebegauna paramos pinigais ir ginklais iš JAV, Didžiosios Britanijos ir kitų šalių.
  Natūralu, kad vokiečiai norėjo atidaryti antrąjį frontą, kad nukreiptų dalį priešo pajėgų iš rytų. Vis dėlto jie patyrė apčiuopiamų nuostolių. Ypač daug jėgų atėmė Stalingradas. Sovietų kariuomenė taip pat daug prarado, dalis kariuomenės atsidūrė Charkovo ir Kursko kišenėse.
  Naciai padidino ginklų gamybą. Dėl to, kad nebuvo bombarduotų, "Fritz" sugebėjo padidinti tankų, taip pat orlaivių, gamybą. Bombardavimas sutrukdė naciams labiau, nei įprasta manyti. Be to, realioje istorijoje Vokietija technikos gamybą didino daugiausia dėl ekonomikos pertvarkymo karo pagrindu ir vis aktyvesnio vergų darbo naudojimo, o ne dėl to, kad jie buvo silpnai bombarduojami.
  Vokiečiai laukė ir statė naujus tankus, apmokė įgulas, remdamiesi šiuolaikinėmis technologijomis. Tuo pačiu metu liko atviras klausimas, nuo ko pradėti puolimą? Kursko žymiausiojo nebeliko. Ir tai yra natūralus kabliukas. Taip ir patys vokiečiai, ir Hitleris dvejojo. Kilo mintis užgrobti Leningradą. Nors tokiu atveju tektų prasiveržti pro galingus įtvirtinimus.
  Vokiečių generolai nenorėjo vėl vykti į Stalingradą. Tačiau pasirinkimas, tiesą sakant, nėra platus. Ar tai atakuoti pačią Maskvą. Tarp fašistų lyderių kilo rimtų nesutarimų. Mainsteinas, Guderianas ir Rommelis net kalbėjo ta prasme, kad geriau visai nepulti, o tegul rusai kiša save ir įvilioja juos į spąstus.
  Alternatyvus planas numatė pradėti puolimą iš Tamano pusiasalio ir Rostovo prie Dono, šį gerai įtvirtintą miestą gynė Fritz, perkėlę pastiprinimą iš Balkanų grupės, pakeisdami jų okupacinę kariuomenę bulgarų ir italų kariais.
  Fiureris, kuriam patiko operacija, kai kariai prasiveržia susiliejančiomis kryptimis, vis labiau buvo linkę į šį planą, tačiau dvejojo jį įgyvendinti. Visų pirma "Panther" bakas pasirodė kaprizingas ir dažnai sugesdavo, todėl jį reikėjo tobulinti. Leiskite papildomai apmokyti įgulą. O fiureris norėjo antspauduoti daugiau "Tigrų".
  Stalinas ilgainiui nuo to pavargo. Bijodamas, kad antrąjį frontą atidarys Japonija, kuri padarė didelę pažangą pietų Kinijoje, kurios sausumos kariuomenė jau viršijo septynis milijonus karių ir duomenų apie augantį Trečiojo Reicho karinį potencialą, jis pats įsakė pradėti puolimą Kurske ir Donbaso nurodymai. Hitlerio dvejonės, fiurerio noras suformuoti divizijas su šimtais "tigrų" ir "panterų" lėmė pirmenybę.
  Tačiau sovietų kariuomenė, pradėjusi puolimą 1943 m. liepos 7 d., pati neturėjo lemiamo jėgos pranašumo. Prieš 6,6 milijono sovietų karių ir karininkų veikė 5,56 milijono vokiečių karių, apie vieną milijoną du šimtai penkiasdešimt tūkstančių palydovų karių. Musolinis, išnykus puolimo iš vakarų ir pietų grėsmei, labai padidino italų karių skaičių rytuose. Išaugo ir ispanų dalinių skaičius. Išsiuntė "savanorių" diviziją ir Salazarą. Taip pat kovojo prancūzų legionai, rumunai, aktyviau vengrai, albanai ir iš visos Europos užsienio divizijos SS.
  Taigi sovietų kariuomenė neturėjo didesnio skaičiaus, tačiau koalicijos nevienalytiškumas sumažino priešo pajėgų kokybę. Tankuose ir artilerijoje Raudonoji armija turi tam tikrą skaičių pranašumą. Tačiau kol kas, ko gero, "Tigrai" ir "Panteros" savo priešininkui dar neprilygsta ugnies galia ir šarvais. Taip, ir T-4 įgijo pranašumą pistoleto ugnies galioje prieš T-34-76. Tačiau, kita vertus, SSRS turi raketų artileriją, o vokiečiai, nepaisant tam tikrų dujų paleidimo įrenginių patobulinimų, ji nėra gerai išvystyta.
  Aviacijoje apytikslis skaitinis paritetas. Tačiau vokiečių naikintuvai ME-109 "G", Focke-Wulf ginkluote ir greičiu yra stipresni už sovietinius lėktuvus, tačiau manevringumu šiek tiek silpnesni. O Vokietija, deja, turi daugiau patyrusių ir produktyvesnių asų. Yu-188 bombonešis pagal skrydžio charakteristikas yra galbūt geresnis nei PE-2 ir TU-3. Ir Yu-288 pradėjo tarnauti. Tiesa, jis buvo tik pradėjęs leisti šaknis, kaip ir ME-309.
  Bet kokiu atveju, neturėdama jėgos pranašumo, Raudonoji armija pradėjo puolimą prieš paruoštą priešo gynybą. Ir sulaukė atkaklaus pasipriešinimo. Tačiau sovietų kariuomenė yra atkakliai puolime, nepaisant nuostolių, jie pakilo į priekį. Nors vidutinis progreso tempas buvo mažas ir vienas ar du kilometrai per dieną. Priešas atkirto ir vėl sugebėjo įsigilinti. Vis dėlto didvyriška pažanga tęsėsi. Iki rugpjūčio vidurio didelių nuostolių kaina sovietų kariuomenė pajudėjo iki šimto kilometrų, priartėjo prie Kursko, pradėjo atkaklias kovas dėl paties miesto, taip pat priartėjo prie Belgorodo.
  1943 metų rugpjūčio 19 dieną Japonija, įveikusi dvejones, atidarė frontą Tolimuosiuose Rytuose. Iki to laiko, patyręs daugybę pralaimėjimų, Chiang Kai-shek režimas pasiekė palankią taiką samurajui. Japonai įgijo svarbių ryšių kontrolę ir atsikratė būtinybės pradėti sunkų partizaninį karą su prastai organizuota, bet labai gausia Kinijos kariuomene. Tačiau Čiang Kai-šekui buvo pažadėta parama kare su Mao Zedongo Raudonąja armija. Japonija jau turi visas priemones kariauti su SSRS. Ir jie nusprendė nelaukti lietingo rudens ir atšiaurios Sibiro žiemos. Jau nekalbant apie tai, kad Hitleris dar 1941 metais paskelbė karą JAV, tačiau samurajus jo nepalaikė. Antrojo fronto atidarymas 1942 m. galėjo išgelbėti nacius nuo triuškinamo pralaimėjimo Stalingrade.
  Japonijos sprendimas buvo gana lauktas. Tačiau puolime Vladivostoką samurajus pasiekė taktinę staigmeną ir padarė didelę žalą sovietų Ramiojo vandenyno laivynui.
  Vokiečiai rugpjūčio pabaigoje bandė kontratakuoti, panaudodami daugybę naujausių tankų. Tačiau jų pietinė kontrataka galėjo pasiekti tik santykinę sėkmę. Sovietų vadovybė jau numatė tokią galimybę, atitraukė kariuomenę į starto linijas. Tik 31-oji kombinuotųjų ginklų armija pateko į katilą ir didžioji dalis buvo sunaikinta.
  Tačiau sovietų kariuomenė savo tikslo nepasiekė ir patyrė labai didelių nuostolių, nespėjo atkovoti teritorijos. Daugiau nei šeši su puse tūkstančio tankų buvo ypač prarasta, palyginti su maždaug aštuoniais šimtais vokiečių. Tankų parke skaitinis pranašumas atiteko naciams. Rugsėjo mėnesį vokiečiai sugebėjo pasivyti SSRS gamindami šimtus orlaivių per dieną, o lapkritį - maždaug automobiliuose, padidindami "Panthers" iki 650-700 tankų per mėnesį. Čia didelį vaidmenį suvaidino okupuotų šalių, pirmiausia Prancūzijos, taip pat Belgijos ir Nyderlandų, kur buvo įvesta darbo tarnyba, išteklių panaudojimas.
  Kiek pavėluotai rugsėjį vokiečiai pradėjo ilgai planuotą puolimą iš Rostovo prie Dono ir Tamano pusiasalio. Ir jie užkliuvo už atkaklios sovietų gynybos. Ir Japonija veržėsi į Mongoliją, užimdama Ulan Batorą ir Primorę. Tačiau ten padaryta nedidelė pažanga.
  Tai nukreipė nemažus rezervus ir po pusantro mėnesio įnirtingų kovų vokiečių grupės susivienijo. Tačiau "Fritz" nuostoliai taip pat buvo labai dideli, ir jie buvo priversti sustoti. Tačiau ši taktinė sėkmė išprovokavo Turkijos įsitraukimą į karą ir trečiojo fronto Užkaukazėje atidarymą.
  Dabar turėjau kovoti šia kryptimi.
  Iki žiemos fronto linija Tolimuosiuose Rytuose turėtų būti stabilizuota. Japonai pažengė Primorės regione nuo penkiasdešimties iki šimto dvidešimties kilometrų, užėmė didžiąją Mongolijos dalį kartu su Ulan Batoru, tačiau jų puolimas buvo sustabdytas. Turkai priartėjo prie Jerevano ir užpuolė Batumį, jiems pavyko užimti paskutinį miestą dviem trečdaliais. Patys vokiečiai rudenį nelabai pažengs į priekį. Ir jie kol kas nesiėmė iniciatyvos.
  Karas tapo vis labiau pozicinis ir užsitęsė. Iki išsekimo ir technologinio pranašumo. 1943 metais SSRS orlaivių gamybą padidino pusantro karto - nuo 25 000 iki 37 000. Nacistinė Vokietija nuo per 15 tūkstančių iki 32 tūkstančių, daugiau nei du kartus. Paskutiniais metų mėnesiais vokiečiai savo rezultatus sulygino su sovietų gamybos orlaivių rezultatais. Taip pat tankuose ir savaeigiuose pabūkluose - su kokybiniu pranašumu. Tačiau SSRS dar reikia atsikovoti Japoniją. Be to, nemažai orlaivių ir tankų gaminama Italijoje ir kitose palydovinėse Trečiojo Reicho šalyse. Tegul ne per daug. Be to, vokiečiai, pasinaudoję karo nebuvimu, pradėjo iš Libijos išgauti ir tiekti naftą savo reikmėms.
  Taigi palaipsniui energijos trūkumas Trečiajame Reiche silpnėjo. Be to, Afrikos prancūzų valdos žadėjo tapti geru žaliavų šaltiniu.
  Kad naciai galėtų pakankamai gerai aprūpinti save. Reaguodami į tai, raudonieji konstruktoriai Stalinui paruošė naujų tipų tankus su 85 mm ir 122 mm pabūklais. Vokiečiai kiek pristabdė "Panteros" darbus -2. Nėra lengva gauti tanką su galingais ginklais, stipriais šarvais ir palyginti mobilų. O "Karališkasis tigras" pasirodė per sunkus - 68 tonos. Tik "Panther" modernizavimas žadėjo būti gana sėkmingas. O tankas T-4, matyt, išnaudojo savo galimybes. Pamažu, nuo naujų 1944 m., šios mašinos gamyba pradėjo mažėti. Visiškai sustoti balandžio mėn.
  Sovietų vadovybė žiemą ėmėsi kelių puolimo operacijų. Ir Tamano pusiasalis, ir centre, ir Leningrado kryptimi, ir prie Kursko. Tačiau niekur nebuvo pasiekta didelės sėkmės. Priešas jau turėjo skaitinį darbo jėgos pranašumą tiek tankuose, tiek aviacijoje. Tik baimė dėl oro privertė Fritzus laikytis gynybinės taktikos.
  Neigiamą vaidmenį suvaidino ir padidėjęs dezertyrų bei išdavikų skaičius, taip pat tai, kad vokiečiai išplėtojo aukštuminę aviaciją, kuri efektyviau užsiėmė žvalgyba iš oro.
  Be to, sovietų vadovybė kiek neteisingai prižiūrėjo pajėgų sutelkimo procesą. Visų pirma, pati taktika pradėti kitą operaciją kitame sektoriuje prieš užbaigiant ankstesnįjį buvo prasminga, atsižvelgiant į skaitinį pranašumą. Kaip ir Pirmajame pasauliniame kare, traukdami vokiečius. Bet jei priešas jus viršija, tai neleido jums pasiekti pajėgų pranašumo atskirame sektoriuje.
  Jei Stalinui būtų pavykę sukurti pranašumą atskiroje fronto dalyje santykiu maždaug trys prieš vieną, tai galbūt būtų pasiekta taktinė sėkmė.
  Ir taip viename sektoriuje vyksta puolimas, kitame ruošiamasi, bet realiai vokiečiams ir jų sąjungininkams atmušti lengviau. Be to, "Fritz" jau turėjo didelio aukščio, greitaeigius žvalgus su puikia optika, kuri leido sekti kariuomenės judėjimą. O žiemą užmaskuoti sunkiau, o naktis - ne panacėja, todėl vokiečių žvalgybos pareigūnai gavo gerus naktinio matymo prietaisus.
  "Karališkasis tigras", kaip suplanuotas tankas, buvo atidėtas dėl masinės gamybos ir nebuvo visiškai sėkmingas. "Pantera" -2, kurią Hitleris įsakė sustiprinti šarvais iki IS-2 nepramušamumo ir sumontuoti 900 arklio galių variklį, svėrė 51 toną, net atsižvelgiant į duraliuminio korpuso montavimą, kuris sutaupė 800 kilogramų. Kita vertus, prie racionalaus nuolydžio atsirado galimybė sustiprinti šoninius šarvus iki 82 milimetrų. Dėl to vokiečių tankas nebuvo toks pažeidžiamas iš šonų kaip ankstesni modeliai. Bet vėlgi, "Pantera" -2 ir "Liūtas" -2 pažangesnėje išdėstymo schemoje vis dar yra tik kūrimo procese.
  Tačiau žiemą vokiečiai visiškai perėmė prancūzų valdas Afrikoje, įskaitant Nigerio kilpą. Ir yra naftos, ir dujų, ir boksitų, ir netgi didelių urano atsargų, ypač Konge. De Gaulle'as buvo sučiuptas - be sąjungininkų pagalbos jis buvo nieko vertas, o Scoreli dirbo švariai ir sumaniai.
  Taigi iki 1944 m. gegužės naftos problemos iš esmės buvo išspręstos. Pristatymai jau atkeliavo iš Libijos, o liko tik gręžti vis naujus gręžinius.
  Tačiau gegužę vokiečiai vis dar nebuvo pasiruošę pulti. Be "Tigro", pasenusio dizaino, jie neturėjo rimto proveržio bako. Tiesa, "Tigras" jau buvo masiškai gaminamas ir dėl aukštos šarvų kokybės bei šonų storio bei greito šaudymo tikslios patrankos galėjo atlikti, jei ne idealų, vaidmenį, bet daugiau ar mažiau pakenčiamas tankas laužantis SSRS kariuomenės apyvartą .
  Vokiečių vadovybė po daugybės ginčų grįžo prie ankstesnio 1942 m. plano. Būtent, pradėkite puolimą kraštuose. Paimkite Leningradą dvigubu žiedu ir prasiveržkite į Stalingradą. Be to, Vermachtui palikus Rževo-Vjazemskio atbrailą, buvo prarastas patogus tramplinas puolimui prieš Maskvą. Taigi sostinė yra palyginti toli.
  Nacių planas taip pat nėra optimalus, bet... Švedijoje vyko pirmalaikiai parlamento rinkimai, kuriuose naciai pasiekė įspūdingą pergalę. Šalis, turinti aštuonis milijonus gyventojų ir išsivysčiusią ekonomiką, buvo pasirengusi kariauti prieš SSRS. Populiariausia figūra buvo Karolis Dvyliktasis. Švedai troško atkeršyti už ankstesnius pralaimėjimus ir pažeminimus per karus, pralaimėtus Petrui Pirmajam ir Aleksandrui Pirmajam. Taigi visa Europa jau kariavo prieš SSRS. Be to, Franco ir Salazaras nusprendė oficialiai stoti į karą, kad atimtų savo grobio dalį. Tik viena Šveicarija liko formaliai neutrali, tačiau ji taip pat atsiuntė savanorių skyrių.
  Skaitmeninis pranašumas pasirodė nacių koalicijos pusėje. Be to, 1944 metų gegužės viduryje vokiečiai jau turėjo apie tūkstantį reaktyvinių lėktuvų ME-262. Pats automobilis gana sėkmingas, bet su nebaigtais varikliais. Tačiau pamažu varikliai sustiprėjo, tapo galingesni, sumažėjo patikimos degalų sąnaudos.
  Puolimas prasidėjo pietuose. "Fritz" bandė pakartoti OKW parengtą operacijos "Blue" planą 1942 m. sausio mėn., tačiau Hitleris jį savavališkai pakeitė. Kai judate į Stalingradą tiek iš pietų, tiek iš šiaurės, susiliejančiomis kryptimis. Bet pirmiausia čia vokiečiai turėjo prasibrauti iki Dono. Fašistai "Tigrai" ėjo į puolimą, tačiau susidūrė su stipria gynybos linija. "Fritz" veržimasis buvo lėtas, jie įstrigo sovietų kariuomenės gynyboje. Pravažiavus pirmąsias dešimt dienų tik 35-40 kilometrų Voronežo kryptimi.
  Tada per dvi savaites trukusių atkaklių kovų naciai pažengė tik keliolika kilometrų ir dėl didelių nuostolių buvo priversti sustoti.
  Sėkmingiau išvystytas puolimas pietuose. Ten sovietų kariuomenės mažiau, o gintis sunkiau. Daugybė "Panterų", "Tigrų", "Ferdinandų" (šie savaeigiai ginklai pasirodė masyvesni dėl strateginio bombardavimo trūkumo!) Ir pirmieji "Jagdtigr" modeliai bei ypač efektyvus "Sturmtigr". Vokiečiai sugebėjo pralaužti pirmąsias gynybos linijas ir patekti į operatyvinę erdvę.
  Tuo pačiu metu Japonijos kariuomenė taip pat pradėjo puolimą. Samurajus padidino savo tankų parką, o jų naujos vidutinio svorio transporto priemonės ginkluote ir vairavimo charakteristikomis praktiškai nenusileido T-34-76 ir netgi pranoko priekinius šarvus, nors ir prastesnės apsaugos iš šonų. .
  Japonija pradėjo puolimą Mongolijoje, kur gynybą išlaikyti daug sunkiau. Sovietų vadovybė susidūrė su rezervų trūkumu, kovodama visuose trijuose frontuose. O personalo nuostoliai žiemos puolimo metu buvo gana dideli.
  Vokiečių puolimas Tihvine ir suomių bei švedų puolimas iš Baltosios jūros kanalo pusės buvo sunkiai atmuštas. Naciai žengė į priekį lėtai, bet beveik nuolat. Birželio viduryje pietuose Mainšteino kariuomenė įsiveržė į Stalingradą. Prasidėjo antrasis Stalingrado mūšis. O liepos pradžioje, žlugus Tikhvinui ir Volchovui, suomiai, švedai ir vokiečiai susivienijo ir sudarė antrą žiedą aplink Lenino miestą.
  Taigi sovietų karinėms pajėgoms susidarė itin sunki padėtis.
  Tačiau Stalingradas nepasidavė Mainšteinui. Ir tai neleido vokiečiams plėtoti puolimo kitomis kryptimis. Pietuose, kaip ir 1942 m., jie pasiekė tik Tereko vartus: užkliuvo prie Grozno ir Ordžonikidzės. Sunkios kovos tęsėsi Voronežo kryptimi. Iki rugsėjo sovietų kariuomenė buvo priversta pasitraukti už Dono. Štai likimo ironija iki spalio pabaigos - fronto linija pietuose kartojosi 1942 m., kuomet didžiausias nacių veržimasis į priekį.
  Blogiau buvo šiaurėje, kur Leningradas buvo visiškos blokados žiede. Be to, vokiečiai, suomiai ir švedai sugebėjo pramušti Raudonosios armijos gynybą Karelijos pusiasalyje, sausuma atkirsdami Murmanską nuo pagrindinės SSRS dalies.
  Buvo izoliuota apie keturiasdešimt sovietų divizijų. Tačiau jų skaičius toli gražu nebuvo normalus. Švedija išleido apie dvidešimt penkias gana gerai aprūpintas divizijas. Kartu su užkietėjusiais suomiais ir vokiečių kariuomene jie buvo pranašesni. Ir itin sunku perkelti rezervus į Karelijos pusiasalį.
  Apskritai Raudonoji armija negalėjo gauti reikiamo pastiprinimo, todėl japonai pasirodė netikėtai stiprūs, jų skaičius kartu su marionečių kariuomene viršijo penkis milijonus, ir tai iš tikrųjų yra visavertis antrasis frontas. Taigi mums beliko atsimušti prieš vokiečius ir jų sąjungininkus.
  Pamažu sovietų kariuomenės kontrolės zona Karelijoje buvo sumažinta, o Murmanskas buvo visiškai užblokuotas ir, tiesą sakant, pasmerktas. Taigi jūroje dominavo priešo laivynas ir ypač povandeniniai laivai, todėl nebuvo ko aprūpinti atsargų.
  Deja, 1944 m. lapkritį SSRS neturėjo atsargų pakartoti 1942 m. lūžio tašką. Beveik viskas buvo išleista siekiant užkirsti kelią Kaukazo praradimui. Be to, vokiečiai profesionaliau vykdė Stalingrado šturmą, o rezervai ten turėjo būti nuolat perkeliami, tarsi į Tartaro piltuvą. Stalinas įsakė bet kokia kaina išlaikyti miestą prie Volgos. Tačiau priešo lėktuvų dominavimo ore sąlygomis kaina pasirodė neįtikėtinai didelė.
  Be to, Mainšteinas, skirtingai nei Paulius, neskubėjo ir rūpinosi kareiviais. Dėl to nuostolių santykis nebuvo palankus Raudonajai armijai.
  Hitleris paskubino Mainšteiną, bet gudrus feldmaršalas mokėjo išsisukti ir atlaikyti spaudimą.
  Viena stipriausių ginklų rūšių tapo "Sturmtigers". Jie turėjo itin galingus bombonešius, svaidančius tris šimtus dvidešimt kilogramų sveriančius sviedinius. Be to, kriauklės yra reaktyvios ir daug galingesnės nei haubicos. Galite juos pavadinti vertu atsakymu į "Katyusha", nors ir takeliais. Be to, kai kurie bombonešiai buvo sumontuoti ir sunkvežimiuose, kurių šaudymo nuotolis buvo ilgesnis.
  Vokiečiai naudojo ir dujų metiklius. Ir, žinoma, reaktyviniai bombonešiai.
  Gruodžio mėnesį japonai užėmė beveik visą Mongoliją ir priartėjo prie Vladivostoko, iš dalies užėmė Primorę ir Chabarovską. Tačiau generolas Frostas privertė juos sustoti.
  Pasinaudodama tuo, Raudonoji armija surengė seriją kontratakų vokiečių flanguose, kad jie bandė užfiksuoti tai, kas liko iš Stalingrado. Nors nedidelė miesto dalis buvo surengta 1945 m. pradžioje. 1944 m. vokiečiai pasiekė tam tikros sėkmės, bet net nesugebėjo užkariauti Kaukazo ir gauti Baku naftos. Tiesa, savo reikmėms jiems dar pakako rumunų, vengrų, libiečių ir kamerūniečių bei nigeriečių.
  Leningradas vis dar buvo blokuojamas. Jame iš anksto buvo sukauptos didelės maisto ir amunicijos atsargos, kad miestas galėtų išgyventi šią žiemą, ir toliau pririšdamas reikšmingas Vermachto ir jo sąjungininkų pajėgas.
  Sovietų vadovybei pavyko Lenino mieste sudaryti strategines žaliavų atsargas ginklų gamybai. Taigi, nors naciai nedavė per daug.
  Tačiau Murmanskas buvo visiškai užblokuotas. Iš dešimties į miestą važiavusių transporto priemonių Fritzas baigė išgerti devynis.
  Sausio mėnesį sovietų vadovybė bandė išbandyti vokiečių jėgas centre. Tačiau įveikti labai galingą ir sukonstruotą gynybą nepavyko. Maksimalus avansas buvo penki ar šeši, geriausiu atveju ne daugiau kaip aštuoni kilometrai. O sovietų divizijų nuostoliai buvo labai apčiuopiami. Daugumoje dalių - iki pusės kompozicijos.
  Tačiau dalis vokiečių pajėgų buvo nukreiptos, leidžiant sulaikyti Stalingradą... Kovo mėnesį patys vokiečiai pradėjo puolimą prie Tereko vartų. Jiems pavyko pralaužti sovietų gynybos liniją ir apsupti Grozną bei Ordžonikidzę, tačiau prie Fritz jie pateko į Vedeno, Šalio liniją ir toliau per miestus.
  Pats Grozno miestas iki gegužės mėnesio išsilaikė visiškoje blokadoje. Stalingradas galutinai krito gegužę. Iš miesto ir jo priemiesčių, taip pat tankų gamyklos net griuvėsių praktiškai neliko.
  Vokiečių koalicija taip pat žlugo, bet fiureris norėjo pergalės. Sausio mėnesį įvyko pirmieji sėkmingi diskinės plokštumos, pasiekusios iki dviejų garso greičių greitį ir pakilusios iki 18 kilometrų, bandymai. Gegužės mėnesį diskinis lėktuvas jau išvystė keturis garso greičius ir įšoko į 30 kilometrų aukštį.
  Tačiau naujasis automobilis su visomis savo stipriomis ir net unikaliomis skrydžio savybėmis pasirodė esąs pažeidžiamas šaulių ginklų ir brangus. Pažeidžiamumo problema netrukus buvo išspręsta paleidus laminarinį plūgą, tačiau tai padidino degalų sąnaudas ir sumažino mašinos skrydžio laiką. Ir pats diskelis laminariniame "kailyje" negalėjo efektyviai pravesti ugnies.
  Tačiau buvo nustatyta "skraidančių lėkščių" eros pradžia. Be to, vokiečiai įgijo stiprų kozirį: naujos kartos "E" klasės tankus. Jie skyrėsi svoriu, panašiu į "Karališkąjį tigrą" ir "Panterą", kur kas tankesniu ir tobulesniu išdėstymu, žemu siluetu ir storais šarvais.
  Masinėje gamyboje ir mūšio laukuose "Panther-2" ir "Tiger-2", o paskui "Tiger-3" pasirodė tinkamai. Paskutinis automobilis su tankesniu išdėstymu ir mažu bokšteliu turėjo stiprius šarvus ir 1080 arklio galių variklį. "Pelės" niekada nepriprato. Tačiau modifikacija "Panther" - "F" pasirodė padoriai.
  Dėl legiruojamųjų elementų trūkumo sovietiniai tankai nepasižymėjo itin kokybiškais šarvais, o iki šiol "Panther" net ir su 75 mm patranka savo darbą atliko gana gerai. O 120 mm nuožulni priekiniai šarvai gana patikimai apsaugojo 85 mm sovietinį T-34-85 pabūklą. Tačiau galbūt sovietinis savaeigis pistoletas SU-100 pasirodė esąs vertas "Panther" priešininkas, kuris sustiprino šarvus. T-4 gamyba jau buvo nutraukta. O iš gamybos tankų "Panther" pasirodė lengviausia.
  Pirmasis patobulintas jo išdėstymas buvo gamybos bakas "Lev". Šio bako bokštelis buvo perkeltas atgal, o transmisija, variklis ir pavarų dėžė buvo viename bloke priekyje. Dėl to automobilio siluetas pasirodė žemas, o šarvai su galinga 105 mm patranka prilygsta "King Tiger", o bokšto kakta yra dar galingesnė.
  Bokšto poslinkis atgal "Liūtui" suteikė ir privalumą, kad judant mišku jo ilgavamzdžio ginklo snukis ne taip stipriai prilipo prie medžių kamienų.
  Naciai išbandė ir kitas schemas, taip pat stipriais lėktuvais bombardavo sovietų pozicijas.
  Japonija taip pat bandė žengti į priekį ir galiausiai atkirto Vladivostoką nuo žemyno.
  Vokiečiai birželį ir liepą bandė prasiveržti į Maskvą. Tačiau sovietų gynybos linija pasirodė labai stipri, ir naciai patyrė milžiniškų nuostolių. Net tankas "Lev" nėra visiškai tinkamas puolimui, pirmiausia dėl nepakankamo šonų aprėpties.
  Sovietų vadovybė vis aktyviau naudojo 100 milimetrų kalibrą. Akivaizdu, kad SSRS neturi resursų tais pačiais tankais įveikti priešo tankus, tačiau prieštankinę artileriją galima masiškai panaudoti.
  E-100 originaliame modelyje pasirodė per sunkus - 140 tonų, o šoniniai šarvai - 120 milimetrų (kakta 240 milimetrų!), Net jei ir kampu. Šito jau nebepakako. Jau nekalbant apie tai, kad "Pelės" beviltiškai atsilieka savo išdėstymu.
  Realiai "Lev" tankas ir savaeigiai pabūklai - E-10, E-25 buvo pažangios vokiškos transporto priemonės, kuriose buvo sujungta variklio, transmisijos ir pavarų dėžės vieta. Tačiau vokiečiai pagamino daug atsiliekančios įrangos. Pavyzdžiui, "Panteros", "Tigrai", "Jagdtigrai", "Jagdpanthers" su gana aukštais siluetais atsilieka nuo vystymosi.
  "E"-70 taip pat nebuvo sėkmingas. Paaiškėjo, kad transporto priemonė turėjo galingą 128 mm patranką ir pažangų išdėstymą, tačiau dėl noro išlaikyti ne mažiau kaip 80 šūvių kovinį komplektą ir neviršijantį 70 tonų, jos šarvų apsauga pasirodė panaši į "Karalių". Tigras" - 1944 m. modelis ir neadekvatus proveržiui. "Tigras" -3 yra geriau apsaugotas. Tačiau E-70 buvo sėkmingai išbandytas 1200 arklio galių turbokompresorinis variklis, kuris leido bakui greitkelyje išvystyti 60 kilometrų per valandą greitį.
  Bet kokiu atveju vokiečių tankai, kaip ir pėstininkai, patyrė didelių nuostolių. Tiek užsienio divizijos, tiek Trečiojo Reicho palydovai daug prarado.
  Iki rugpjūčio vidurio vokiečiai centre pajudėjo tik 40-50 kilometrų ir negalėjo patekti į operatyvinę erdvę. Ir nuostoliai buvo didžiuliai. Rugsėjo mėnesį naciai pradėjo naują puolimą pietuose... Per pusantro mėnesio sunkiausių kovų priešas įsiveržė į Kaspijos jūrą, sausuma atkirsdamas Kaukazą.
  Tačiau sovietų vadovybei pavyko sukurti tiekimą jūra milžiniškos žalos kaina. Lapkričio mėnesį "Fritz" milžiniškų pastangų ir didelės žalos kaina pasiekė Volgos deltą. Gruodį fronto linija stabilizavosi. Atotrūkis tarp Kaukazo frontų ir pagrindinės sovietinės teritorijos augo. Be to, japonai sugebėjo atkirsti Vladivostoką, apguldami sovietinį miestą.
  Murmanskas, nepaisant blokados, sugebėjo didvyriškai išsilaikyti iki 1945 m. gruodžio mėn. Bet vis tiek nukrito...
  1946 m. karo veiksmai tęsėsi... Sovietų armijos grupės padėtis Kaukaze pasirodė nepaprastai sunki. Juos atkerta sausuma, gresia galutinis Baku praradimas.
  Stalinas jautė didžiulį nervinį ir fizinį išsekimą. Įnirtingos kovos vyko Tihvino kryptimi. Buvo bandoma gelbėti apsuptą Leningradą. Pačiame mieste jau liko mažiau nei pusė metų maisto atsargų, o maisto kortelės vėl apkarpytos.
  Iš pradžių sovietų kariuomenė prasiveržė pro fronto liniją, tačiau vėliau tankų skaičiumi pranokęs priešas sugebėjo atlikti kontrataką ir netgi atkirsti dalį sovietų kariuomenės. Vasaris praėjo įnirtinguose mūšiuose tiek šiaurėje, tiek pietuose, kur sovietų kariuomenė bandė priešą ir bandė atkovoti Stalingradą. Ir pastarajam iš dalies pavyko. Sovietų tankai įsiveržė į miestą, bet, deja, jiems nepavyko iš ten išvaryti nacių.
  Tačiau prasidėjo trečiasis Stalingrado mūšis. Sovietų kariuomenė pasiekė palyginti didelių laimėjimų netoli Voronežo. Tačiau net ir ten "Fritz", naudodamas daugybę tankų vienetų ir jų technologinį pranašumą, sugebėjo atkurti padėtį. Kovo mėnesį karo veiksmuose pradėjo dalyvauti disko formos sraigtasparniai ir disko formos orlaiviai. Vokiečiai šiek tiek patobulino skraidančias lėkštes, su jomis galėjo pradėti raketų atakas prieš sovietų pozicijas. Tačiau praktiškai diskelis nepateisino lūkesčių kaip stebuklingas ginklas.
  Lygiai taip pat kaip balistinė raketa von Braun pasirodė per brangi ir mažo tikslumo, kad jos aktyvus panaudojimas kovinėse operacijose pasiteisintų.
  Tačiau vokiečiai turėjo beuodegių reaktyvinių bombonešių, galinčių gabenti iki dešimties tonų krovinių, skristi iki 16 tūkstančių kilometrų (!).
  Deja, sovietų reaktyvinė aviacija vis dar atsiliko, o priešas beveik visiškai dominavo ore. Bet kuriuo atveju sraigtu varomi orlaiviai iš esmės negali pranokti reaktyvinių lėktuvų skrydžio charakteristikomis. Ir mūsų pačių raida buvo per vėlu. O perėjimas nuo sraigto prie reaktyvinio lėktuvo yra per skausmingas.
  Ir pilotus reikia permokyti, ir kilimo ir tūpimo takus pailginti, ir specialią kuro rūšį paruošti. Na, o pačius variklius dar reikia išbandyti ir derinti!
  Vokiečiai buvo nukreipti į Stalingradą... Kaip bebūtų keista, Trečiasis Reichas ir visa koalicija išseko, o Raudonoji armija buvo kaip Fenikso paukštis. Ir balandis, ir gegužė praėjo įnirtingose kovose prie Stalingrado. Ir net birželį Raudonoji armija vis dar bandė veržtis į priekį, sulaikydama priešą. Tačiau liepos mėnesį, nepaisant karščio, naciai vis dėlto pajudėjo Kaspijos jūros pakrante Baku kryptimi. Pažanga buvo labai lėta. Vidutiniškai 1,5 kilometro per dieną. Dagestanas sumušė... Sovietų kariuomenė sutriuškino Fritzą ir jų sąjungininkus visais azimutais.
  Jie įveikė priešą tiek centre, tiek šiaurėje. Į Archangelską jiems nebuvo leista... Bet rugsėjį vokiečių veržimosi Kaukaze tempai paspartėjo. Kaukazo grupuotės pajėgos buvo labai išeikvotos, o dešimties transporto priemonių jūra plaukiojo priešo orlaivių dominavimo sąlygomis ore dviejų ar trijų stiprumu. Spalio pabaigoje naciai vis dėlto įžengė į Azerbaidžaną. O lapkritį jie patraukė į Baku. Gruodžio pradžioje Fritz susivienijo su turkais Gruzijoje ...
  Dar prieš kovą Kaukaze vyko mūšiai, o Jerevanas paprastai išsilaikė iki 1947 m. birželio mėn.
  Visą žiemą Raudonoji armija nenuilstamai stengėsi žengti į priekį. Jie stipriai glostė koaliciją. Nors japonai galiausiai užėmė Vladivostoką balandį, tai tik leido SSRS tvirčiau įsitvirtinti už Amūro.
  Nors žiemos ir kovo mėnesio puolimais Raudonoji armija apčiuopiamos sėkmės nepasiekė, koalicija davė teisingą pamoką. Vokiečių palydovų šalyse padėtis vis sunkėjo. Žmogiškieji ištekliai buvo išeikvoti, o nuostoliai didžiuliai. Ekonominė našta darėsi nepakeliama. Netgi sėkmė frontuose džiugino europietį gatvėje vis mažiau. Taikos troškimas vis stiprėjo ir stiprėjo.
  Tačiau Hitleris atkakliai norėjo pribaigti SSRS. Nors skaičiavimai, kad po Baku praradimo Raudonoji armija praras kovinį efektyvumą, nepasitvirtino. 1946 metais SSRS pagamino rekordinį skaičių ginklų - apie 60 tūkstančių lėktuvų ir 40 tūkstančių tankų bei savaeigių pabūklų, 250 tūkstančių pabūklų ir minosvaidžių. Taip, sovietų aviacija daugiausia yra naikintuvas Jak-9, atakos lėktuvas IL-2, kuris dar nebuvo nutrauktas. Jak-3 ir LA-7 buvo gaminami nedideliais kiekiais. Vis dar gaminami PE-2 ir TU-3. Taip, aviacija gali būti laikoma pasenusia prieš priešo reaktyvinius monstrus, bet taip yra. Kaip ir T-34-85, IS-3 ir SU-100, likusios transporto priemonės yra nedideliais kiekiais.
  O 1947 m. T-54 pradėjo eksploatuoti, o tai turėjo nutraukti kokybinį vokiečių technologijų pranašumą. Žinoma, T-54, sveriantis 36 tonas, negalėjo būti stipresnis už visus priešo tankus, tačiau galėjo gerai konkuruoti su Panthers ir Tigers.
  Pagrindinis vokiečių tankas buvo "E" -50, vadinamas "Liūtu" -3. Automobilis panašus į "Liūtą", bet su galingesniu 1200 arklio galių varikliu ir storais šarvais. Svėrus 75 tonas, vokiečių tanko šoninių šarvų storis padidėjo iki 140 mm, o kakta buvo 240 mm su 105 mm pistoletu ir 100 el. vamzdžio ilgiu. Naujasis vokiškas automobilis turėtų tapti pagrindiniu. Jis yra pranašesnis už sovietinę ginkluote ir šarvais, bet daugiau nei dvigubai sunkesnis.
  Tačiau T-54 tik pradedamas gaminti.
  Tačiau 1947-ųjų vasara dar karštesnė. Vokiečiai vėl bando pulti Maskvą. Jie taip pat prasibrauna į Saratovą. Kovos tęsiasi iki vėlyvo rudens. "Fritz" vis dar sugeba užimti Saratovą. Tačiau Maskvos srityje jiems pavyko pažengti iki šešiasdešimties iki septyniasdešimties kilometrų. Ir Rževas, ir Vyazma, nors pastarasis buvo pusiau apsuptas, liko SSRS.
  Maskva neužkariauta, o naciams ir jų žiauriai koalicijai žiemą tenka sutikti apkasuose. Šį kartą sovietinė komanda gelbsti žmones ir kaupia jėgas. Visų pirma, tankas T-54. O 1947 m. gruodžio 31 d. MIG-15 buvo sėkmingai išbandytas, o tai turėtų nutraukti Vokietijos monopoliją reaktyviniams orlaiviams.
  Tiesa, 1948 metų vasarį Leningradas krito po ilgalaikės apgulties. Labai stiprus smūgis sovietų valdžios prestižui.
  SSRS padėtis 1948 m. gegužę pertvarkoma beviltiškai. Vokiečiai ir jų koalicijos valdo Kaukazą, paskui Volgą iki Saratovo, o Tambovas su Voronežu. Tada į rytus nuo Orelio, beveik šalia Tulos, tada Vyazmoje ir netoli Samo Rževo iki pat Archangelsko.
  Taigi, ką dar galima padaryti tokioje situacijoje? Be to, japonai valdo visą Primorę prie Amūro upės ir užėmė vienintelę sąjungininkę - Mongoliją.
  O per septynerius karo metus buvo prarastos žemės, kuriose iki okupacijos gyveno bent pusė SSRS gyventojų, o gal ir daugiau. Per septynerius karo metus Raudonoji armija negrįžtamai prarado mažiausiai dvidešimt milijonų karių ir karininkų. Neskaitant tų, kurie tapo sužeisti ar suluošinti. Neskaičiuojant didžiulių nuostolių ir masinio bombardavimo, apšaudymo ir bado.
  Net ir atsižvelgiant į evakuotas šeimas, Stalinui buvo likę ne daugiau nei šimtas milijonų suvaldyti darbo jėgos, tikriausiai, gal mažiau. Iš jų kas penktas pašauktas į kariuomenę. Apie dvidešimt milijonų skirtingų karių. Prie mašinų buvo leista sodinti vaikus nuo penkerių metų, pensininkus, pirmos ir antros grupių neįgaliuosius.
  Šalis itin mobilizuota. Ginklų išleidimas 1947 metais tik šiek tiek sumažėjo... Taigi kol kas labai anksti daryti galą sovietų šaliai!
  Pats Stalinas bet kuriuo atveju taip nemanė. Taip, ir Hitleris taip pat norėjo suspausti Rusiją - gauti viską iš karto! Taigi nebuvo jokio kompromiso.
  Vasarą vokiečiai pradėjo naują puolimą prieš Maskvą. Jie vis dar tikėjosi, kad gali palaužti sostinę ir užbaigti SSRS. Iš Raudonosios armijos pusės Maskvą dengė daugiau nei trys milijonai karių ir milicijos. Jie buvo ginkluoti dvylika tūkstančių tankų ir savaeigių ginklų. Tiesa, T-54 yra tik apie penkis šimtus, daugiausia kovojo T-34-85 ir SU-100. Tuo metu IS-3 gamyba jau buvo pašalinta. IS-4 tankų gaminama labai mažai dėl šio mastodono technologinio nepatikimumo. Buvo pagaminti šeši tankai IS-7, tačiau ši transporto priemonė nebuvo pradėta masiškai gaminti. Nors tikriausiai veltui. Ji galėjo prasiskverbti su savo 130 mm patranka 240 mm šarvais iš 75 tonų Lion-3. Tiesa, vokiečiai turėjo pažangesnį 100 tonų sveriantį tanką "Royal Lion" su 1800 arklio galių varikliu ir 128 mm tanką su labai ilgavamzdžiu pabūklu, kurio pradinis sviedinio greitis siekė 1260 metrų per sekundę.
  Tačiau Stalinas kažkaip atšalo nuo sunkios įrangos ir pirmenybę teikė: dar geriau, mažam, bet nutolusiam.
  Tačiau, kita vertus, keturi kariai: Zoja, Viktorija, Elena, Nadežda taip nemanė. Ir jie ką tik perėmė tanką IS-7. Be to, septintoje vietoje. Taigi keturiese šį automobilį pagamino savo lėšomis. Merginos Sibire surado aukso luitus ir padovanojo juos Krašto apsaugos ministerijos fondui. Ir dabar jie norėjo nusišauti iš šios nuostabios mašinos.
  O reikšminga 1948-ųjų birželio 22-oji diena kaip tik artėjo. Hitlerio kariuomenė tiesiog vadovavo gyventojams, bandydama apeiti ir apsupti sovietinį Rževo miestą.
  Ir keturios Rusijos Demiurgo dievų dukterys, kaip visada, kritiniu Rusijai momentu nusprendė įsikišti! Juk jie visada gelbsti savo tėvynę Rusiją tinkamu laiku ir vietoje!
  
  
  
  
  JEI NEBŪTŲ PLIENINIO KAPTUVO
  Apskritai, kaip bebūtų keista, bet daugumoje paralelinių visatų Antrojo pasaulinio karo ir Didžiojo Tėvynės karo eiga Rusijai buvo dar blogesnė nei realybė. Galbūt todėl, kad Europą perėmęs fašistinis režimas turėjo daug daugiau potencialo, nei sugebėjo realizuoti. Brutalaus totalitarizmo ir rinkos ekonomikos elementų derinys yra veiksmingesnis už liberalųjį Vakarų kapitalizmą ir centralizuotą, biurokratinį stalininį modelį. Laimei, dėl daugelio priežasčių, tiek objektyvių, tiek subjektyvių. Įskaitant didelę sėkmę, naciai negalėjo panaudoti savo kozirių.
  Štai kiek vokiečių šnipų patyrė nesėkmę vien dėl to, kad vokiečiai dokumentuose naudojo nerūdijančio plieno grandiklį, o rusai - paprastą geležį? O kaip tokia smulkmena lemiamai paveikė karo eigą?
  Bet kokiu atveju egzistavo paralelinė visata, kurioje jau 1941 metų spalį vienas labai ėsdinantis žvalgybos pareigūnas netyčia atrado šį faktą. Tikri sovietiniai ir netikri vokiški dokumentai sušlapo ir ... Ant sovietinių dokumentų sąvaržėlė surūdijo ir tai pastebima, o ant vokiškų - ne.
  Čia yra smulkmena, o jos įtaka Didžiojo Tėvynės karo eigai pasirodė labai reikšminga.
  Išvengę nesėkmių ir darbo kontroliuojami vokiečių agentų, jie aptiko reikšmingų įrodymų, kad sovietų kariuomenė rengė puolimą prie Stalingrado. Taip įtikinamai, kad užsispyręs Adolfas Hitleris su tuo sutiko ir davė įsakymą pergrupuoti nacių kariuomenę, stovinčią prie Volgos. Ir tai buvo svarbu.
  Jei per Rževo-Sychovo operaciją Raudonoji armija, turėdama daugiau nei dvigubai daugiau pajėgų nei Vermachtas, nesugebėjo pralaužti vokiečių gynybos, tai prie Stalingrado jėgų pusiausvyra buvo palankesnė naciams.
  O 1942 m. lapkričio 19 d. oras nebuvo palankus puolimo operacijoms. Aviacija, ypač šturmo lėktuvai, negalėjo pakilti, o artilerijos paruošimas turėjo tik itin ribotą įtaką išvystytai priešo gynybai. Sovietų kariuomenė, eidama puolimą, įstrigo. Netgi tankų korpusų paleidimas negalėjo pralaužti skylės nacių gynyboje.
  Įnirtingi mūšiai vyko Rževo-Sychovskio kryptimi. Jie tęsėsi iki Naujųjų metų. Tik tada, patyrę didelių nuostolių, sovietų kariuomenė abiem kryptimis sustabdė puolimą. Hitleris laikėsi Volgos, bet Afrikoje pradėjo mušti vokiečius. Churchillis pavadino Montgomery puolimą Egipte: pradžios pabaiga. Jis taip pat sakė, kad dabar sąjungininkai tik laimės.
  Iš tiesų, Rommeliui, nepaisant nuolatinio didelių pajėgų perkėlimo į Afriką, nepasisekė ir jo armija patyrė pralaimėjimą po pralaimėjimo. Siekdamas užtikrinti karo eigą dviejuose frontuose, Trečiasis Reichas 1943 m. vasario mėn. turėjo paskelbti visišką mobilizaciją.
  Be to, nebuvo įgyvendinti pagrindiniai operacijos "Blau" tikslai. Tačiau 1942-1943 metų žiemą Vermachtui, skirtingai nei tikrajai istorijai, pavyko išvengti rimto pralaimėjimo rytuose. Sausio pabaigoje sovietų kariuomenė atnaujino puolimą centre: trečioji Rževo-Sychovo operacija ir prie Stalingrado. Tačiau pralaužti tvirtoje gynyboje sėdintį priešą nėra gera idėja. Kovos priminė pirmąjį pasaulinį karą. Užsitęsęs, pozicinis. Kai tas, kuris puolė, prarado daugiau nei tas, kuris gynė.
  Operacija "Iskra", skirta Leningrado blokadai, buvo atidėta. Stalinas norėjo kuo greičiau nukirsti Rževo atbrailą ir nugalėti priešą prie Stalingrado. Vokiečiai, prisiminę praėjusios žiemos pamokas, aktyviai gynėsi. Ir iki šiol jiems pavyko atremti sovietų kariuomenės puolimą. Kaip paaiškėjo, kai Fritz yra pasiruošęs, nėra lengva pralaužti jų gynybą. O Vokietijos ginkluotųjų pajėgų kokybė vis dar yra aukščiausia.
  Sovietų kariuomenės puolimas truko iki vasario pabaigos, tačiau nepavyko.
  Kovo pradžioje sovietų vadovybė bandė puolimą Voronežo kryptimi. Po pirmųjų sėkmių Raudonoji armija pateko į Mainšteino kontrataką. Didelės sovietų pajėgos buvo apsuptos ir buvo priverstos atsitraukti mūšyje. Nuostoliai, ypač technologijų srityje, pasirodė dideli, o vokiečiai su sąjungininkais sugebėjo įsitvirtinti šia kryptimi ir visiškai užėmė Voronežą bei jo priemiesčius.
  Mainsteino kontratakos metu pirmą kartą mūšyje dalyvavo "Panthers" ir masiškai "Tigrai". Nauji tankai iš dalies pateisino į save dedamas viltis. Tinkamai naudojant, artėjančiame mūšyje jie pranoko sovietines mašinas.
  Atėjo pavasarinis atšilimas ir rytų fronte įsivyravo užliūlis. Tunise nugriaudėjo įnirtingos kovos.
  Fiureris bet kokia kaina bandė įsitvirtinti Afrikoje. Norėdami tai padaryti, naciai netgi nusprendė žengti precedento neturintį žingsnį. Jie pateikė Franco ultimatumą: arba jis išleido vokiečių kariuomenę į Gibraltarą, arba buvo nuverstas, kaip ir Vichy vyriausybė. Generalisimas išsigando ir sutiko. Tuo pat metu jis kreipėsi į Didžiosios Britanijos ir JAV vyriausybes su ašaringu prašymu: neskelbkite karo Ispanijai, nes tai įvyko ne jo valia!
  1943 m. balandžio 15 d. vokiečiai pradėjo šturmą prieš Gibraltarą, išmesdami ten naujausius "Tigrus" su "Panteromis". Per dvi dienas tvirtovė pateko į šimtų tankų smūgius. Paulius, atšauktas iš rytų fronto, vadovavo puolimui. Ironiška, bet paskutinius kvartalus - Stalingrado namus ir Stalingrado gamyklas vokiečiams pavyko užimti tik 1943 m. balandžio 1 d. Taip Paulius iš dalies reabilitavosi ir papildomai gavo feldmaršalo laipsnį bei kardus prie riterio kryžiaus ąžuolo lapų.
  Gibraltaro užėmimas blokavo britų ir amerikiečių prieigą iš vakarų į Viduržemio jūrą. Be to, patys naciai sugebėjo per trumpiausią atstumą įsiveržti į Maroką, nukreipdami dalį sąjungininkų pajėgų iš Tuniso.
  Tuniso placdarmo puolimas susilpnėjo, o tada Rommelis vėl buvo perkeltas. Hitleris nusprendė kol kas sustabdyti karines operacijas Rytuose ir pabandyti perimti Viduržemio jūros kontrolę.
  Sovietų vadovybė taip pat ėmė laikytis laukimo taktikos. Taip Stalinas padarė realioje istorijoje, todėl nusprendė veikti dabar. Tegul kapitalistai nukraujuoja kvailiai. Leisk jiems daužyti vienas kitą, o mes sukaupsime jėgas ir smūgiuosime, kai pagaliau pritrūksime jėgos.
  Vokiečiai vis dar laikė Tuniso šiaurę, o kariuomenė, vadovaujama naujojo feldmaršalo Paulo, veržėsi į Kasablanką. Amerikiečiai susidūrė su tigrais ir panteromis. Paaiškėjo, kad jų "Sherman" buvo silpnas prieš tokius tankus, kaip ir atnaujintą T-4.
  O Churchillis, po trijų mėnesių dvejonių, vis dėlto paskelbė karą Ispanijai. Tačiau iki to laiko vokiečiai jau buvo užėmę visą Maroką ir įsiveržė į Alžyrą. Poetas Franco nebuvo šokas. Liepos 25 d. vokiečių kariuomenė užėmė Alžyro sostinę ir padarė triuškinantį pralaimėjimą britams. Sėkmę palengvino Rommelio kontrataka, staigus Kissilringo pralaimėjimas ir nusileidimas Maltoje.
  Rytinis frontas buvo stabilus ir ramus. Stalinas, kurio kariuomenė ankstesniuose mūšiuose patyrė didelių nuostolių, papildė Raudonąją armiją. Vokiečiai taip pat suformavo naujas divizijas ir per Gibraltaro sąsiaurį perkėlė jas į Viduržemio jūrą.
  Vokiečių povandeninių laivų veikla lėmė tai, kad Amerikos ir Didžiosios Britanijos laivynų tonažas pradėjo mažėti. Ir tai taip pat neprisidėjo prie sėkmės mūšiuose dėl didžiausios pietinės jūros Europoje.
  Grėsminga padėtis Viduržemio jūroje lėmė tai, kad rugpjūčio 6 d. Churchillis nusprendė išsilaipinti Prancūzijoje. Tačiau operacija vyko nepalankiomis oro sąlygomis ir buvo prastai paruošta.
  Rugpjūčio 10 d. Romelis ir Paulius susivienijo ir sudarė didžiulį katilą Alžyro rytuose. O rugpjūčio 19 d. jau Mainsteinas, klastingas spąstų meistras, atkirto sąjungininkų kariuomenę nuo kranto.
  "Fritz" sėkmę palengvino amerikiečių, kurie 1943 m. nusileidimą Prancūzijoje laikė ankstyvu, neryžtingumas ir didelis desantinių aparatų trūkumas. Ramybė Rytų fronte. Be to, aviacijos išleidimas 1943 metais Vokietijoje išaugo daugiau nei dvigubai ir viršijo trisdešimt du tūkstančius orlaivių per metus - laimei, vokiečiai turėjo daugiau darbo jėgos ir kontroliuojamos teritorijos nei realybėje. O naujosios "Focke-Wulf" mašinos su stipriais šarvais ir ginklais bei 30 mm pabūklais padarė per daug žalos sąjungininkų aviacijai.
  Katastrofa Alžyre ir Prancūzijoje 1943-iųjų rugpjūtį sąjungininkams pavertė tikrai juodais metais.
  Stalinas netgi džiaugėsi tokia sėkme. Tačiau Čerčilio kantrybė nutrūko. Rytuose net oro mūšiai praktiškai nutrūko, sumažėjo partizanų aktyvumas. Vokiečiai kūrė vis daugiau buvusių sovietinių piliečių korpusų ir netgi kūrė savotiškas marionetines vietines valdžias. Taigi Afrikoje jau kovojo atskiros vietinių nacionalistų brigados iš rytų.
  Bulgarijos caras Borisas taip pat išsiuntė tris geriausias divizijas į Tunisą, matyt, tikėdamasis gauti kolonijų juodajame žemyne.
  Rugsėjo mėnesį Rommelis pradėjo didelį puolimą Egipte. Pasinaudojus kiekybiniu ir kokybiniu pajėgų pranašumu, praėjus savaitei po signalo pulti, jam pavyko užimti Tripolį.
  Britai ir amerikiečiai patyrė pralaimėjimą po pralaimėjimo Libijoje. Tokiomis sąlygomis Churchillis paskelbė sustabdantis bet kokios pagalbos teikimą bolševikinei SSRS ir pareikalavo nedelsiant sustiprinti karo veiksmus. Stalinas apsimetė ignoruojantis ultimatumus. Nors, žinoma, buvo ruošiamasi puolimo operacijoms. Tačiau Koba buvo gudrus ir net bandė išbandyti žemę dėl atskiros ramybės. Vieną rugsėjo pabaigoje vokiečiai užėmė visą Libiją, įskaitant Tolbuką, ir net įsiveržė į Egiptą iki Aleksandrijos.
  Pauliui pavyko apvažiuoti, svarbiausią Anglijos įtvirtintą tašką, ir nukeliauti į pietus iki Nilo. Tiesą sakant, tai lėmė nelaimę Britanijai Egipte. Toliau vokiečiai galėjo eiti į Sueco kanalą ir į Iraką, o ten buvo netoli Baku.
  Vėlavimas tapo pavojingas, ir Stalinas davė įsakymą atnaujinti Rževo puolimą, taip pat atgauti Stalingradą ir tuo pačiu sutriuškinti priešą Šiaurės Kaukaze.
  Tai yra, spalio mėnesį karo veiksmai nedelsiant atsinaujino trimis kryptimis. O lapkritį taip pat apie Leningradskį.
  Tačiau prasibrauti pro priešą, kuris buvo gerai įsirėžęs ir turėjo galingus sunkiuosius tankus "Pantera" ir "Tigras", buvo nelengva. Sovietų kariuomenė susidūrė su gilia pozicine gynyba. O gynyboje naujieji vokiečių tankai ir savaeigiai pabūklai veikė gerai.
  Taigi spalį ir lapkritį didelių pažangų nebuvo. Nebent vokiečių puolimas buvo sėkmingai sustabdytas Sueco kanale. O paskui tik laikinai... Tačiau Paulius ir Rommelis savo kariuomenę nukreipė į Sudaną. Ir jie pradėjo užvaldyti Afriką.
  Vermachtas dar nepasiruošęs atakuoti žiemą.
  Be to, "Fritz" dėjo daug vilčių į "Panther" -2 kaip pažangesnę mašiną ir "Tiger" -2 bei "Liūtą".
  Žiema prabėgo Raudonajai armijai bandant prasiveržti per Fritz gynybą. Tačiau niekur nebuvo įmanoma pasiekti didelių laimėjimų. Net jei ir buvo proveržis, priešas atstatė situaciją kontrataka.
  Ir situacija pablogėjo. Didžiojoje Britanijoje karinių pralaimėjimų fone kilo politinė krizė. Churchillio kabinetas priėmė balsavimą dėl nepasitikėjimo. Bet kaip gali būti kitaip, jei išmintingesnis Paulius išmušė Angliją iš Sudano ir Etiopijos.
  Naujoji vyriausybė pasiūlė Vokietijai atskirą taiką. Atsižvelgiant į daugiau JAV nuostolių dėl Vokietijos povandeninių laivų, Rooseveltas taip pat neprieštaravo. Be to, jo padėtis Amerikoje buvo supurtyta. Taip, ir japonams pavyko iškovoti porą mažų pergalių, sulėtinusių amerikiečių veržimąsi į priekį. Taip, kad požiūrio taškas - mūsų trobelė triumfavo ant krašto.
  Tačiau Hitleris iš pradžių kėlė perteklines sąlygas. Tada prancūzų žemės ir Egiptas tapo kompromisu, taip pat grąžinama anksčiau priklausiusi Italijai. Sudanas taip pat patenka į Trečiojo Reicho nuosavybę, tačiau Sueco kanalas eksploatuojamas kartu.
  Taigi, atrišęs rankas Vakaruose, fiureris visas jėgas metė į Rytus. Nacių puolimas prieš Maskvą prasidėjo gegužę. Prancūzų ir britų kolonijų dėka Libija jau turėjo pakankamai naftos, o Hitleris norėjo kuo greičiau laimėti.
  Be to, Turkija taip pat atidarė antrąjį frontą.
  Tačiau Raudonoji armija kovose dėl sovietų sostinės jau parodė neįtikėtiną ištvermę ir didvyriškumą. Vidutiniškai vokiečių veržimosi tempas neviršydavo vieno kilometro per dieną. Iki rugpjūčio pabaigos naciai sugebėjo pažengti daugiausiai šimtą kilometrų, o proveržis siekė kiek daugiau nei tris šimtus.
  Jie priartėjo prie Maskvos, bet pabėgo į Mozhaisko gynybos liniją. Tai buvo kuklūs rezultatai. Be to, sovietų kariuomenė nuolat kontratakavo priešą. Mūšiuose dalyvavo nauji sovietų tankai T-34-85 ir IS-2. Negalima sakyti, kad vokiečiai visiškai prarado savo pranašumus, bet Raudonoji armija nestovėjo vietoje, kaip ir mokslas!
  Atsirado nauji sovietiniai naikintuvai Yak-3 ir LA-7, galintys konkuruoti su vokiečių propeleriniais lėktuvais. Tiesa, priešas mainais turi labai stiprius reaktyvius kozirius. ME-262 ir HE-162 neturėjo analogų pasaulyje. Hitleris taip pat nusprendė uždrausti gaminti ir kurti lengvesnius nei penkiasdešimt tonų tankus. Dėl to T-4 ir Panther buvo atsisakyta. "Panther" -2 pasirodė esąs 50,2 tonos svorio ir galingas pistoletas su 900 arklio galių varikliu. "Karališkasis tigras" ir "Liūtas" ir visiškai bangavo monstrai, sveriantys iki 70 tonų. Sovietiniai automobiliai pagal partijos dekretą neviršijo 47 tonų.
  Nespėję užimti Maskvos, naciai atkreipė dėmesį į Leningradą. Šis miestas jų sulaukė labai daug. Masinis apšaudymas prasidėjo rugsėjį. Juose taip pat dalyvavo 1000 milimetrų kalibro ginklai ir sparnuoti sviediniai robotai.
  Hitleris įsakė bet kokia kaina užimti Leningradą.
  Rugsėjo spalį miestui pavyko atremti tris išpuolius. Tačiau vokiečiai sugebėjo pasistūmėti į priekį nuo dešimties iki dvidešimties kilometrų, taip pat užfiksuoti Peterhofo tilto galvutę. Vietomis jų daliniai įžengė į miestą, pablogindami grupės operatyvinę situaciją. 1944 m. lapkritį, po nacių pergalės parlamento rinkimuose, Švedija taip pat stojo į karą prieš SSRS.
  Jis aktyviai reklamavo šūkį: kerštas už Petro Didžiojo ir Aleksandro pralaimėjimus. Naujos švedų divizijos atvyko į frontą ir kartu su suomiais pradėjo miesto puolimą iš šiaurės. Naciai atnaujino atakas naudodami, be kita ko, "Sturmtiger" ir dar galingesnį "Sturmaus", taip pat tanką E-100 - pirmąjį pasaulyje masinės gamybos monstrą, viršijantį šimtą tonų.
  Nepaisant didžiulio sovietų kareivių ir milicijos didvyriškumo ir atsparumo, taip pat beviltiško nukreipto atsakomojo puolimo prieš Novgorodą, jiems nepavyko išgelbėti miesto. Tačiau paskutinis ketvirtis nukrito tik 1945 m. sausio 27 d., parodydamas beribio atsparumo pavyzdį. O pats miestas išsilaikė per visą kvartalą: 1270 dienų! Turbūt ilgiausia miesto blokada šiuolaikiniuose karuose.
  Nors vokiečiai ir jų sąjungininkai patyrė didžiulių nuostolių, tikslas buvo iš dalies pasiektas. Antras pagal dydį ir svarbiausias sovietų miestas žlugo, o galingiausios priešų grupuotės rankos buvo atrištos.
  Žiemą vyko įnirtingos kovos. Vokiečiai naudojo su galingais ir pagrindiniais serijiniais reaktyviniais lėktuvais. Prieš juos SSRS neturėjo paritetinės galios. Dėl to buvo sunku pasiekti pranašumą ore. Atvirkščiai, ten dominavo priešas. Kaip ir iki šiol, vokiečių tankai išlaikė savo pranašumus. Ir netgi padidino jų atsiradimą "E" serijai.
  Lyginant su "Tigers" ir "Panthers", "E" serijos tankai buvo tankesnio išplanavimo, žemo silueto, o dėl to kampu kur kas storesnius šarvus.
  Sovietinio mokslo atsakymas iki šiol buvo tik IS-3, stipresnė bokšto kaktos apsauga. T-54 vis dar buvo kuriamas, o T-44 nebuvo sėkmingesnis.
  Tačiau 1945 m. gegužę Hitleris pakeitė savo planus. Ir apsiribodamas atskiromis atakomis, jis įvykdė pagrindinį puolimą Kaukaze. Ten kautis buvo patogiau. Taigi po Stalingrado užėmimo sovietų grupuotės aprūpinimas pasirodė sudėtingas. Be to, vasarį sovietų kariuomenė smarkiai sumušė Osmanus Užkaukazėje, privertė turkus bėgti iš Jerevano ir išlaisvino Karso regioną.
  Vokiečiai pralaužė gynybą ir, eidami palei Volgą, pasiekė Kaspijos jūrą. Groznas krito birželio 15 d., po atkaklių kovų, Sukhumi - birželio 23 d., Zugdidi - birželio 29 d. Tbilisis buvo užimtas liepos pabaigoje kartu su Kutaisiu. Rugpjūčio mėnesį fašistų grifai pagaliau užėmė Dagestaną, taip pat Potį ir iš šiaurės iškeliavo į Armėniją. Rugsėjo mėnesį jie susivienijo su turkais ir prasidėjo Baku puolimas. Pagrindinis miestas išsilaikė iki 1945 m. lapkričio 6 d. Atskiri mūšiai kalnuose, ypač Jerevane, užsitęsė iki gruodžio pabaigos.
  Įnirtingos kovos vyko ir centre. Vokiečiai sugebėjo priartėti prie Tulos ir net paimti Kalininą, bet tada jie buvo sustabdyti. Nepaisant to, fronto linija priartėjo, o nuo sostinės vietomis jau buvo ne daugiau kaip aštuoniasdešimt kilometrų.
  1946-ieji prasidėjo karšta žiema. Sovietų vadovybė, norėdama užbėgti už akių vokiečių puolimui, desperatiškai puolė priešą.
  Deja, ore priešo pranašumas tik didėjo. Deja, "Luftwaffe" reaktyvinis lėktuvas buvo patobulintas. Pasirodė naujos ME-262 modifikacijos, įskaitant itin greitą. Taip pat stiprus reaktyvinis naikintuvas TA-183, pažangesnis su nešamaisiais sparnais NE-262, ir tikras lėktuvo konstrukcijos šedevras ME-1010 su valdomais sparnais.
  Ir SSRS Jak-9 liko pagrindinis naikintuvas. Kažkada buvo nauja, bet dabar akivaizdžiai pasenusi mašina.
  Tačiau "Luftwaffe" taip pat turi Yu-287, pasirodė reaktyvinis bombonešis Yu-387, TA-400, TA-500. Ir reaktyviniai atakos lėktuvai. Ir HE-377 yra reaktyvus, o HE-477 taip pat yra reaktyvus ir daugiafunkcis.
  Ir E-70 serija su tankais, sveriančiais kaip King Tiger, bet su daug stipresne apsauga.
  O 1946 m. balandžio 20 d. fiurerio gimtadienio proga parodytas metalinis piramidinis tankas tapo tikru šedevru. Hitleris asmeniškai jam suteikė vardą "Imperatoriškasis liūtas".
  Automobilis buvo pailgos suplotos piramidės formos, su mažais voleliais, dengiančiais visą bako dugną. Taigi jis neturėjo padėklo, o tai žymiai padidino praeinamumą. Be to, tankas neturėjo stogo, o jo šarvai iš visų kampų turėjo didelį racionalaus pasvirimo kampą. 99 tonų masės automobilis buvo ginkluotas 128 mm priešlėktuviniu pistoletu su ilgu 100 EL vamzdžiu, 1800 arklio galių varikliu ir 300 milimetrų priekiniais šarvais. Be to, plokštės yra dideliais racionalaus pasvirimo kampais pirmoje priekinėje pusėje ir 250 milimetrų antroje pasvirusioje pusėje. Taigi jis pasirodė esąs galingiausias tankas pasaulyje, nepraleidžiamas iš visų šaudymo taškų ir puolamas bombomis iš viršaus.
  Fiureris nedelsdamas įsakė kuo greičiau jį pradėti gaminti ir tuo pačiu sukurti puolimo modifikaciją su haubica ir bombos paleidimo įtaisu.
  Taigi naciai sukaupė atsargas, jie turėjo būti nugalėti. Bet, deja, buvo sugautas labai užsispyręs ir techniškai stiprus priešas. O gegužės pabaigoje, pagal tradiciją, išdžiūvus keliams, prasidėjo puolimas.
  Fritzas bandė apeiti Maskvą ir Tulą. Mūšiai įsibėgėjo beprecedenčia įtampa ir apimtimi. Tačiau sovietų kariuomenė buvo verta vadintis nenugalima. Tris mėnesius trukusių nuolatinių mūšių naciai sugebėjo tik apsupti Tulą ir nuvykti į Kašiną bei priartėti prie Maskvos iš šiaurės, iš dalies nutraukdami ryšius. Paties miesto gatvėse jau vyko kautynės.
  Stalinas paliko sostinę ir evakavosi į Kuibyševą. Tačiau liepą naciai pradėjo puolimą prieš Saratovą. Šis miestas krito rugpjūčio 8 d. Kadangi Kuibyševas dabar buvo pavojingai arti fronto, tas vyriausiasis vadas perkėlė savo būstinę į Sverdlovską. Mūšiai Maskvoje tęsėsi iki rugsėjo mėn. Kashira krito 18 d. Spalio pradžioje SSRS sostinė buvo beveik apsupta, o 29 dieną po atkaklių kovų krito ir Kuibyševas. Be to, vokiečiai užėmė Guryevą ir Uralską.
  Lapkritis praėjo baisiuose mūšiuose. Lapkričio 7 d. "Fritz" įsiveržė į Kremlių, tačiau beviltiška kontrataka juos atstūmė atgal. Ir per šį mūšį žuvo laikinai einantis Maskvos komendanto pareigas maršalas Rokossovskis!
  O garsus sovietų pilotas Kožedubas numušė 100-ąjį vokiečių lėktuvą ir tapo pirmuoju sovietiniu žmogumi, keturis kartus apdovanotu SSRS didvyrio titulu. Taip pat 1946 metų lapkričio 7 d.
  Gruodžio 4 dieną blokados žiedas aplink Maskvą pagaliau užsidarė. Tačiau sostinė ir jos didvyriškojo garnizono likučiai kovojo iki stačiatikių Kalėdų 1947 m. sausio 7 d.
  Sostinės puolimui vadovavo Mainsteinas. Už tai jis buvo apdovanotas antruoju po Hermanno Goeringo Geležinio kryžiaus Didžiojo kryžiaus ordinu.
  Tačiau karas dar nesibaigė. Stalinas iš Sverdlovsko pažadėjo tęsti kovą. Vokiečiai taip pat buvo gana išsekę. Pietuose jų kariuomenė priartėjo prie Penzos ir Uljanovsko ir sustojo. Kovo mėnesį sovietai pradėjo kontratakas. Tačiau balandį jie vis tiek buvo priversti palikti Riazanę. O gegužę naciai apsupo Gorkio miestą ir prasiveržė į pietus iki Kazanės. Birželio mėnesį Fritz užėmė Orenburgą ir priartėjo prie Ufos. Raudonosios armijos pasipriešinimas susilpnėjo, moralė krito ir prasidėjo masiniai dezertyrai. Tačiau jie buvo visada, bet po sostinės žlugimo jie daug kartų sustiprėjo. Niekas nebenorėjo mirti už Staliną. Bet kita vertus, žmonės kovojo prieš fašizmą už savo tėvynę.
  Krito ir sovietų valdžios autoritetas. Liepą vokiečiai įsiveržė į Sverdlovską. Stalinas ir jo palyda išvyko į Novosibirską. Urale iki rugpjūčio mėnesio virė mūšiai... Vokiečiams trukdė ryšių ilgis ir aktyvūs partizanų veiksmai. Tačiau tolesnis karas jau prarado prasmę.
  Stalinas vis dėlto kažko tikėjosi. Vokiečiai rugsėjį įsiveržė į Tobolską. Tačiau juos atitolino smarkios rudens liūtys. Žiemos artėjimas sustabdė puolimą Sibire, tačiau naciams pavyko užimti visą Vidurinę Aziją. Žiemą jie nedrįso vykti į Novosibirską. Tačiau Stalinas taip pat susirgo ir persikėlė į šiltesnį Vladivostoką.
  Atėjo 1948 m. Naciai jau buvo ginkluoti diskeliais. Be to, pasirodė kompaktiškesni turboreaktyvinių variklių bakai. Tiesą sakant, atšilus belieka judėti pergalingu žygiu ir užimti miestus.
  Bet Berija nunuodijo jau sunkiai sergantį Staliną ir pasiūlė Trečiajam Reichui kapituliuoti, su sąlyga, kad Sibire bus išsaugota sovietų valdžia.
  Hitleris, kuris pats buvo velniškai pavargęs nuo karo, beveik sutiko, bet iš pradžių 1948 m. gegužę užėmė Novosibirską. O pasidavimas buvo pasirašytas 1948 metų birželio 22 dieną, simbolinę datą - lygiai septyneri metai nuo puolimo prieš SSRS. Taip baigėsi Antrasis pasaulinis karas. 1945 metais JAV nugalėjo Japoniją ir išbandė atominę bombą. Taigi fiureris neturi ko kištis anapus vandenyno.
  Tačiau Berija valdė neilgai. Garsiausias sovietų tūzas, oro maršalas, septynis kartus SSRS didvyris Kožedubas galės įvykdyti karinį perversmą ir nuversti nepopuliarų GKO pirmininką. Beria ir keli jo bendrininkai buvo nušauti. Pačiame Trečiajame Reiche 1953 metų kovą patriotai nužudė Hitlerį. O Goeringas mirė nuo piktnaudžiavimo narkotikais kiek anksčiau, o Himmleris buvo nušautas dėl įtarimų dėl sąmokslo.
  Įnirtinga kova užsimezgė tarp SS, vadovaujamų Schellenbergo, ir ginkluotųjų pajėgų su Generalissimo Mainstein. Viskas virto pilietiniu karu. Dėl to Trečiasis Reichas žlugo. Ir sutrumpinta SSRS pradėjo palaipsniui atkurti savo įtaką. Istorija vėl ėjo spirale. Fantastinis Vokietijos iškilimas, staigiai išsipūtęs nei Čingischano imperija, paskui pagrindinio lyderio mirtis - chaosas ir išnykimas.
  Ir laipsniškas kunigaikštysčių susibūrimas, sostine tapo tik Baikalsko miestas. SSRS, padalyta į daugybę provincijų su vokiečių įsteigtomis marionetinėmis provincijomis, vėl susivienijo. Didžiausia pergalė buvo Maskvos aneksija, kuri nusimetė nacių jungą. Tiesa, savo suverenitetą išlaikė Ukraina, Baltarusija ir Baltijos šalys, taip pat Gruzija, Armėnija, Azerbaidžanas. Po Trečiojo Reicho žlugimo JAV tapo pasaulio hegemonu. Kinijoje taip pat buvo sukurta proamerikietiška vyriausybė.
  Tačiau palaipsniui Dangaus imperija tapo vis labiau nepriklausoma. SSRS po faktinės Kožedubo diktatūros buvo nustatyta iš esmės prezidentinė konstitucija, tačiau su dviejų kadencijų galios riba. Rinkimai vyko alternatyviu principu, o prezidento postas vadinosi kitaip: liaudies pirmininku.
  Šalyje buvo mišri ir klesti ekonomika.
  Bet štai kaip istorija pasikeitė nuo vienos sąvaržėlės. Jie pralaimėjo Antrąjį pasaulinį karą, nors ir narsiai kovojo. Ir rezultatas buvo pražūtingas. Be to, Vokietija sugebėjo įgyti didybę tik kurį laiką.
  Taip, ir JAV pamažu prarado įtaką, pasaulis tapo daugiapoliu, vadinasi, jame vis daugiau chaoso. Kita vertus, tvarkos yra mažiau. Ir kaip dabartiniame XXI amžiuje.
  Na, kodėl žmoniją taip traukia susiskaldymas ir chaosas?
  
  
  TROCKIS VIETO STALINO
  Tuchačevskio kampanija prieš Varšuvą buvo nesėkminga, visų pirma dėl Stalino kaltės, kuris, užuot dengęs Varšuvą besiveržiančių raudonųjų kariuomenės pietinį flangą. pasuko pirmąją kavalerijos armiją į Galiciją. Be to, nepaisant didelių pajėgų, kurioms vadovavo Juozapas, jį pavyko nugalėti lenkams. Raudonoji armija pralaimėjo ir Varšuvos mūšį. Lenkai pradėjo kontrpuolimą, užėmė teritoriją, įskaitant Slucką, ir net kelioms dienoms užėmė Minską.
  Tačiau Vakarai tada nedrįso finansuoti tolesnio kruvino mūšio su bolševikais. Varšuva padarė taiką, o pilietinis karas greitai baigėsi.
  Tačiau yra ir alternatyvi istorijos eiga ir viena iš daugelio paralelinių visatų. Ten Leninas įsakė pašalinti iš pietinio flango ne itin gabų kariniuose reikaluose ir kaprizingą Staliną ir įtvirtino Tuchačevskio vadovavimo vienybę, išlaikant Budionio Pirmąją kavaleriją.
  Šiuo atveju bandymas kontrataka iš pietų nuo Varšuvos nepraėjo, o įkvėpta Raudonoji armija įnirtingoje kovoje iškovojo pergalę. Lenkijos sostinė krito. Kurį laiką joje pabuvęs ir išmokęs papildomo pastiprinimo, Tuchačevskis persikėlė į Lvovą ir Krokuvą.
  Kurį laiką vis dar vyko kovos prieš Wrangelą ir su tolesniu puolimu Kryme. Tada Raudonoji armija šiaurėje užėmė Baltijos valstybes, o pietuose išlaisvino Azerbaidžaną, Armėniją ir Gruziją. Buvo laikina ramybė. Sovietų Rusijai reikėjo poilsio ir laikino atokvėpio, kuris tapo NEP. Tačiau Trockis vis tiek reikalavo grąžinti visas carinės Rusijos žemes. Dėl to 1921 m. vasarą Raudonoji armija, pritariant Vakarams, užėmė ir Suomiją.
  1922 m. taip pat buvo atgautas Primorye, tuometinis šiaurinis Sachalinas. Trockis, kurio Karinės revoliucinės tarybos pirmininko autoritetas buvo gerokai sustiprėjęs, sugebėjo užimti Lenino vietą ir pastūmėti į antraeilius vaidmenis nustumtą Staliną.
  Kad ir kaip būtų keista, stiprėjant asmeninei valdžiai, ekonomikoje vis labiau stiprėjo kapitalizmo elementai.
  Pats Trockis kairiuoju tapo daugiausia dėl noro tapti šventesniu už popiežių arba radikalesniu už Staliną. Tačiau patekęs į valdžią nepaprastai talentingas žydas tęsė subalansuotą užsienio politiką. Neatsižadėdamas komunistinių idėjų, jis kartu stengėsi įskiepyti rinkos elementus ir užtikrinti gerus santykius su kitomis kapitalistinėmis pasaulio šalimis.
  pokyčių pasaulio politikoje nesukėlė . Fiureris greitai buvo nurodytas vietoje - uždraudė bet kokį Versalio apribojimų atšaukimą arba visuotinės šaukimo ir karinės galios atkūrimą. Kaip ir naciams buvo uždrausta įvesti antisemitinius įstatymus ir daug daugiau.
  Vienintelis dalykas yra tai, kad valdant Hitleriui Vokietijos ekonomika išėjo iš krizės, tačiau fašizmas niekada neįgijo radikalių formų, liko nuosaikus nacionalizmas su tam tikrais autoritariniais bruožais, universalios jaunimo organizacijos, tokios kaip Hitlerjugendas.
  SSRS, vadovaujama Leono Trockio, tapo ekonomiškai turtinga galia su išvystyta sunkiąja pramone.
  SSRS ekonomika buvo labiau orientuota į rinką nei Stalino, tačiau joje buvo ir planavimo elementų penkerių metų planų pavidalu. Gimstamumas didelis, juolab kad ir Trockis uždraudė abortus - sako, Rusijoje tiek daug tuščių žemių ir nėra ko jiems dygti kaip skylės.
  Kadangi vokiečių kariuomenės dydis liko ribojamas iki 100 tūkst., o Lenkija jau virto sovietine, socialistine respublika, su niekuo kovoti nelabai būtų. Moldova buvo sugrąžinta Rusijai dar 1921 m., atimant karališkąsias žemes.
  Pats Trockis šiek tiek palaikė pasaulinį tarptautinį pasaulį, tačiau pasaulinės revoliucijos tikslas buvo nutylimas. Iš dalies, kaip Stalino laikais.
  Tačiau karas vis tiek kilo iš Rytų. Japonija pradėjo karinius veiksmus prieš Mongoliją. Tekančios saulės žemė kartu su Italija tapo pagrindiniais pasaulio įsibrovėliais. Tiesa, Musolinis buvo priverstas apriboti savo ambicijas Etiopijos - vienintelės Afrikos šalies, kuri nebuvo kažkieno kolonija - užgrobimu. Japonija, taip pat dar nedrįsdama kovoti viena su Britanija, o juo labiau su JAV, įkopė į Kiniją. Ir vis dažniau čia patekdavo.
  Yra daug kinų ir, nepaisant viso jų susiskaidymo, jie yra rimtas priešininkas. Ir tada samurajus pateko į Mongoliją ... 1941 m. pavasarį ten užvirė rimti mūšiai.
  Trockis nusprendė, kad SSRS jau pakankamai stipri, kad galėtų pradėti visapusišką karą prieš samurajus. Be to, sovietų diktatorius norėjo atkeršyti už pralaimėjimą 1904-1905 m. Sausumoje Raudonoji armija yra aiškiai stipresnė už japonus, ypač tankuose. Tačiau jūroje Ramiojo vandenyno laivynas dar nepasiekė pariteto. Tačiau Levas Davydovičius negalėjo atsisakyti Mongolijos.
  Raudonoji armija pirmiausia sustabdė samurajų veržimąsi. 1941 m. rugpjūčio 20 d. Khalkhin Gol įvyko puolimas, kuris baigėsi Raudonosios armijos pergale. Po to Trockis pareikalavo, kad Japonija grąžintų Pietų Sachaliną ir Kurilus.
  Natūralu, kad buvo atsisakyta ir prasidėjo didelio masto karas. Tik, kitaip nei Didysis Tėvynės karas, kariavo svetimoje teritorijoje. Nors negalima teigti, kad turint mažai kraujo.
  Mūšiai buvo pilno masto, o japonai įnirtingai priešinosi, nepasidavė. Tačiau beveik visos sovietų kariuomenės operacijos buvo sėkmingos. Gynyba po galingo artilerijos pasirengimo prasiveržė, o tankai, tarp jų ir naujausias galingas T-34, LT (sunkusis Levas Trockis!), Įveikė nuožmią lavonų ir metalo griovį.
  Pirmiausia iš Mandžiūrijos buvo išvyti Tekančios saulės šalies kariai. Buvo įvykdytos kelios iš eilės operacijos, kurios truko devynis mėnesius nuo 1941 m. lapkričio mėn. iki 1942 m. rugpjūčio mėn. Sovietų kariuomenė įžengė į Šiaurės Korėją... Taip pat vyko mūšiai Sachaline. Japonai net bandė žengti į priekį - žengė trisdešimt kilometrų, bet buvo sustabdyti ir užspringti krauju.
  1942 m. rugsėjį įvyko Port Artūro puolimas. Japonai, naudodamiesi parama iš jūros, bandė išlaikyti liniją. Sovietų kariuomenė prasiveržė pro frontą, tačiau priešas sugebėjo sustabdyti veržimąsi numesdamas kariuomenę.
  Tačiau samurajus ilgą laiką negalėjo nuvilti pasipriešinimo. Sovietų aviacija perėmė ir bombardavo laivus. Be to, japonai pernelyg atsainiai žiūri į savo gyvenimą - į mūšį jie net nepasiėmė parašiutų. Dėl ko, mirus pagrindiniam oro elitui, samurajų pasipriešinimas danguje pastebimai susilpnėjo. Ir sovietų aviacija pradėjo laimėti daug užtikrinčiau.
  Be to, nauji sovietų dizainerių pokyčiai palaipsniui panaikino japonų naikintuvų pranašumą manevringumo srityje. 1942 m. gruodį po dar vieno įnirtingo puolimo Port Arturas buvo paimtas, o Seulas krito tą patį mėnesį.
  Kitas 1943 m. mėn. prasidėjo sausio mėnesio puolimu Pietų Korėjoje ir Pusano uosto užėmimu.
  Japonija pralaimėjo sausumos mūšius ir padarė vis daugiau žalos danguje ir jūroje. 1943 m. vasarį Pekiną užėmė sovietų kariuomenė. O kovą po įnirtingų kovų Pietų Sachalinas buvo išvaduotas. Balandis ir gegužė pasižymėjo naujomis sovietinės ginkluotės pergalėmis jūroje... Ypač veiksmingi buvo iš Baltijos jūros priartėję išaugęs povandeninių laivų, orlaivių ir laivų parkas.
  1943 metų birželį sovietų kariuomenė išvijo japonus ir iš Šanchajaus. Taigi, suformavęs savo okupacijos zoną.
  Liepą, rugpjūtį desantininkai ir jūreiviai išlaisvino Kurilų kalnagūbrį nuo priešo. Japonija atsidūrė ypač sunkioje padėtyje. Sovietų aviacija didino savo smogiamąją galią ir vis labiau bombardavo, o Tekančios saulės šalies laivynas tirpo. 1943 m. spalį Trockis priėmė sprendimą: pulti Okinavą - generalinę repeticiją prieš mūšį už patį Japonijos metropolį. Kovos buvo įnirtingos, o samurajus masiškai naudojo ginklus: kamikadzės pilotus.
  Epas mūšis tęsėsi du mėnesius ir savaitę, kuris galiausiai baigėsi Okinavos griūtimi. O 1944 metų sausį Taivanas taip pat buvo išlaisvintas.
  Japonija dabar buvo ant visiškos karinės katastrofos slenksčio. Hirohito galėjo tikėtis tik įsitraukimo į karą JAV ir Didžiosios Britanijos pusėje, fašistinė Vokietija tuo metu dar buvo per silpna kariniu požiūriu, o Musoliniui nebuvo taip lengva pagauti Trockį Ramiajame vandenyne.
  Tačiau JAV ir Didžioji Britanija užsiminė, bet neskubėjo stoti į karą. Ypač Indijoje kilo didžiulis sukilimas prieš britus. Nuosaikųjį Gandį nustūmė radikalesni nacionalistai ir kairieji. Dėl to ten prasidėjo tikras karas. Čerčilis, pakeitęs Chamberlainą, buvo užsispyręs ir bet kokia kaina stengėsi kontroliuoti Pakistaną ir Indiją. Dėl to kilo užsitęsęs ir įnirtingas karas, sukaustęs britų pajėgas.
  Amerikiečiai užsienio politikoje elgėsi pasyviai: mano trobelė ant ribos!
  1944 m. kovą sovietų kariuomenė, nepaisant to, kad orai dar nebuvo per palankūs, nusileido Hokaide. Tris savaites trukusios kovos baigėsi japonų pralaimėjimu. Ši sėkmė sukrėtė imperatoriaus pasitikėjimą didmiesčio neįveikiamumu.
  Kovos sausumoje ir jūroje tęsėsi iki 1944 m. gegužės 11 d., kai galiausiai išsekusi Japonija pasidavė.
  Kovos, kuriose dalyvavo sovietų kariuomenė, truko nuo 1941 m. balandžio 10 d. iki 1944 m. gegužės 11 d. ir truko trejus metus ir šiek tiek daugiau nei mėnesį. Žuvusios ir nuo sužeidimų mirusios sovietinės armijos nuostoliai siekė 960 tūkst. karių ir karininkų. Žuvo ir kiek daugiau nei šešiasdešimt tūkstančių taikių sovietų piliečių. Nuo bombardavimo apšaudymo, kovų Sachaline ir pasienyje Primorėje. O sužeista apie tris milijonus žmonių, iš kurių keturi šimtai tūkstančių tapo invalidais.
  Apskritai SSRS iškovojo didelę pergalę ir sugebėjo Kinijoje bei Korėjoje įdiegti prosovietinius režimus ir su savo kariuomene užėmė visus Tekančios saulės šalies turtus.
  Draugo Trockio autoritetas toliau stiprėjo tiek šalies viduje, tiek tarptautinėje arenoje.
  1946 metais SSRS buvo paleistas pirmasis dirbtinis palydovas. Ir 1950 m. jie išsiuntė pirmąjį sovietų kosmonautą aplink pasaulį. Rumunijoje karalius Michas sutiko sudaryti karinę ir ekonominę sąjungą su SSRS. Netrukus Vengrijoje pasikeitė vyriausybė. O Čekoslovakijoje ji jau seniai valdoma, tiesa, ne visai komunistų, o kairiųjų prosovietinių jėgų.
  1951 metais prasidėjo karas tarp Turkijos ir SSRS. Iki to laiko nei JAV, nei Didžioji Britanija dar neturėjo atominės bombos, o pradėti tikras žudynes su tokiu galingu priešu kaip SSRS ir jos sąjungininkai Vakarams buvo savižudybė.
  Sovietų armija nugalėjo Turkiją mažiau nei per mėnesį. Matydama, kad Vakarų reakcija itin vangi... Britaya ilgai kovojo su indėnais, bet galiausiai prarado šimtus tūkstančių karių ir neteko savo didžiausios kolonijos kontrolės. JAV yra ekonominė krizė, juodaodžiai riaušės.
  Trockis priima sprendimą: ir per du mėnesius Raudonoji armija perima visų Vidurinių Rytų ir Irano kontrolę, o Egipte į valdžią ateina prosovietinė vyriausybė. Britams ir prancūzams kerta per dantis. Hitleris stoja į SSRS pusę ir už tai gauna galimybę į Austrijos anšliusą.
  De Gaulle'as ateina į valdžią Prancūzijoje. Jis labai nepatenkintas sovietų ekspansija ir kalba apie kryžiaus žygį į Rytus, prieš bolševizmą. Trockis, priešingai, svajoja apie plėtrą į Europą, situacija kaista.
  Adolfas Hitleris, pasinaudodamas tuo, kad SSRS dabar yra sąjungoje, pradeda Vokietijos militarizaciją. O Alžyre ir Maroke prieš Prancūziją kyla didelis sukilimas.
  De Gaulle'is įsiutęs, jis reikalauja, kad Vokietija nutrauktų karinius pasirengimus. Atsakydamas, fiureris reikalauja atkurti 1914 m. sienas ir grasina mesti miliciją prieš priešą.
  Abi pusės nutraukia grasinimus ir traukia kariuomenę prie sienų. Gudrus Trockis nestoja į karą, o už paskolą parduoda Vokietijai tankus ir lėktuvus. Vyksta mūšis tarp nacių ir prancūzų. Belgija įsitraukia į karą, tačiau tai tik pablogina Prancūzijos padėtį, kurią sukausto maištas kolonijose ir komunistų veikla įvairiuose frontuose. Tačiau vokiečiai nepasiekia greitos pergalės, o įstringa Mangio linijoje, bet tada užima Belgiją. Po pusantrų metų karo naciai priartėjo prie Paryžiaus.
  De Golis eina pasirašyti taikos ir grąžina vokiečiams Elsarzą ir Lotaringiją. Belgija taip pat atsiskyrė su dalimi savo teritorijos. Fiureris stiprina savo įtaką. 1955 metais SSRS bando branduolinę bombą. Trockis įtraukė Čekoslovakiją į SSRS. Vokiečiai tikrai nutolsta nuo Sudetų krašto, bet daug mažiau etninių ribų. Bet jie neturi ko sūpuoti...
  Hitleris priverstas pažeminti savo ambicijas ir džiaugtis, kad jam pavyko plėstis Vakaruose ir Austrijos sąskaita. Be to, naciai įsiveržia į Daniją ir taip pat atkuria 1914 m. sienas ir savo imperijos šiaurę.
  Trockis mirė 1960 m., atšventęs aštuoniasdešimtmetį. Neturėdamas žalingų įpročių ir palaikydamas fizinę formą, SSRS pirmininkas iki paskutinių reikalų išlaikė minčių aiškumą.
  Pirmininko postą jis perdavė savo sūnui Dovydui ir taip įkūrė pirmąją pasaulyje komunistų dinastiją. Iki to laiko SSRS buvo sustiprėjusi centralizacija ir konstitucinės pataisos, draudžiančios pasitraukti iš jos. Hitleris taip pat perdavė valdžią vienam iš savo sūnų, gautų dėl dirbtinio apvaisinimo, tačiau konkurencijos pagrindu.
  Tačiau sūnus dar per mažas, o po Hitlerio mirties naciai išsiskyrė, o netrukus į valdžią atėjo kairysis sparnas. Pasaulis tapo saugesnis, tačiau kolonijinės sistemos žlugimas sukėlė naują nestabilumo karą. Išeitis buvo komunistinės koalicijos sukūrimas. Joje buvo teikiama savitarpio pagalba ir bandoma kurti socializmą juodojo žemyno sąlygomis.
  Tačiau pasaulinis komunizmas išsiskyrė daugybe rinkos elementų ir buvo kombinuota sistema.
  Tuo tarpu SSRS viduje prieštaravimai augo. Vienos partijos politinis dominavimas augančiai oligarchijai nebeatitiko. Raudonosios bangos verslininkai norėjo pokyčių ir politinės galios. Iki šiol planinės ekonomikos ir politinių įsigijimų sėkmė iš dalies kompensavo opozicines nuotaikas. Tačiau viskas JAV pasikeitė. Atsirado naujas lyderis, kuris, sulaužęs dviejų partijų monopolį: demokratinės ir respublikinės, sukūrė trečią - patriotinę.
  Ir atėjęs į valdžią, įkūrė autokratiją. Tuo pačiu pradedamas kryžiaus žygis prieš komunizmą. Davidas mirė, o po to prasidėjo visa eilė sąmokslų ir frakcijų kovų. Dėl to šalis buvo supurtyta. Tačiau dabar kova tarp frakcijų baigėsi SSRS pirmininko posto užgrobimu, ir žmonės dėl to nurimo.
  Vyko aktyvi erdvės plėtra. 2015 metais Plutonas tapo paskutine planeta, į kurią įkėlė koją žmogus astronautas. Trumpą laiką žmonės galėjo aplankyti Jupiterio paviršių. Tiesa, jiems teko gulėti specialiose kvapniose voniose.
  SSRS viduje kapitalistiniai elementai dar labiau sustiprėjo. Vyko stratifikacija į vargšus ir turtinguosius. Buvo tikri milijardieriai, o kartu ir politinio biuro nariai. Komunizmas vis labiau susiliejo su finansų oligarchija ir vis mažiau skyrėsi nuo kapitalizmo. Net pajamų mokestis SSRS tapo linijinis ir buvo įvestas vienas procentas. Tai, žinoma, sukėlė neaiškų nepasitenkinimą ir sukėlė smulkias riaušes.
  Tačiau kol kas padėtis nevaldoma. Tačiau iš tikrųjų su išoriniais komunizmo atributais socialinės garantijos buvo vis labiau ribojamos. Visų pirma, medicina ir mokslas tapo iš dalies apmokami, atsirado bedarbių ir darbo biržos.
  Viktorija pasiekė Vilnių ir nustojo prisiminti paralelinį pasaulį. Dabar ji turėjo toliau vadovauti Rusijos kariuomenei.
  Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės sostinė Vilnius krito, bet priešaky laukė kampanija toliau į Gardiną ir Brestą.
  Baltarusiai noriai stojo į Rusijos kariuomenę. Sugriuvo, nors sniegas ir judėjimas viduramžių kariuomenei tapo sunkesnis. Nepaisant to, didysis kunigaikštis Vasilijus įsakė užimti Gardiną ir ten žiemoti. Viktorija bėgiojo po aplinkines pilis, ieškodama ko nors kito, ką sukapoti ar išnaikinti.
  Joje virė baisiausias naikinimo troškulys, tačiau vis dažniau priešininkai pasidavė be kovos.
  
  
  ORAKULAI IŠ TAMSIOS PRAGARO
  Žinoma, yra įvairių pranašumų, naudingų ir pavojingų.
  Tačiau vienoje iš alternatyvių realijų buvo rastas burtininkas, kuris papasakojo naciams, kaip atkurti galią perpasakoti Velnio veidrodį. Ant atspindinčio paviršiaus nukrito nekalto vaiko raudono kraujo lašeliai. Ir jie akimirksniu susigėrė, o pats veidrodis nušvito, vėl atrasdamas savo dovanas. Ir fiureris tada daug ko išmoko.
  Tačiau net žinant ateitį ne visada įmanoma ją ištaisyti. Tačiau Afrikoje vokiečiai pergrupavo savo kariuomenę ir sugebėjo atremti spalio 23 d. Montgomery pradėtą puolimą.
  Nors ir sunkiai, jie sustabdė kariuomenę, kuri viršijo darbo jėgos ir įrangos skaičių. Tačiau žinojimas apie smūgio vietą ir laiką padėjo Rommeliui racionaliai paskirstyti keletą savo vienetų ir atremti puolimą. Britai patyrė didelių nuostolių ir po dviejų savaičių kovos buvo priversti sustoti.
  O Vokietijos povandeninis laivynas sugebėjo padaryti didelę žalą, nuskandinęs keliolika laivų su išsilaipinimo pajėgomis, planavusių nusileisti Kasablankoje ir Maroko pakrantėje. Amerikiečiai, pamatę nepasisekimą Egipte ir "vokiškų vilkų būrių" veiklą, atsisakė operacijos "Torch".
  Vokiečiai, savo ruožtu, bandė pergrupuoti savo kariuomenę prie Stalingrado, kad atremtų šoninius sovietų kariuomenės puolimus, ir ruošėsi įsiskverbę į gynybą centre.
  Dėl prastų oro sąlygų 1942 m. lapkričio 19 d. sovietų kariai negalėjo efektyviai panaudoti aviacijos, įskaitant antžeminius atakos lėktuvus, o artilerijos pasirengimas buvo labai ribotas. Taigi, pergrupavę pajėgas, vokiečiai ir jų sąjungininkai sugebėjo atremti sovietų kariuomenės puolimą. Tiesa, tai atitraukė nacius nuo paties Stalingrado, suteikdama atokvėpį mieste didvyriais tapusiems sovietų kariams. Nors Raudonosios armijos valdomų namų likę labai mažai.
  Fricas priešinosi ir centre... Mūšis prie Stalingrado tęsėsi iki gruodžio pabaigos. Nepavykusi prasibrauti per frontą, Raudonoji armija sustojo. Bet ir vokiečiams nebuvo lengva. Šturmuodami miestą jie prarado per daug, ir nors gynyboje patirtų nuostolių santykis atrodo jiems palankus, kariai vis tiek išsekę.
  Sausio mėnesį, nepaisant orakulo prognozės, vokiečiai negalėjo atsilaikyti šiaurėje per operaciją "Iskra". Tiesa, mūšiai truko daugiau nei tris savaites ir Raudonajai armijai kainavo daug nuostolių, tačiau jiems pavyko sausuma prasibrauti iki Stalingrado.
  Tačiau vokiečiai, perspėti Iblio veidrodžio, sugebėjo atremti puolimą prie Voronežo, sustiprindami savo silpnus sąjungininkus: italus ir rumunus. Priešingu atveju gynyba ten būtų pralaužta.
  Ir trečioji Rževo-Sychovo operacija buvo nesėkminga. Vokiečiai vėl, nors ir ne be vargo, atmušė sovietų puolimą. Pačiame Stalingrade buvo tvanku, sausį vyko mūšiai. Paulius buvo pakeistas Mainsteinu, o šis sudėtingesnis feldmaršalas sugebėjo užimti citadelės miestą iki vasario 12 d. Tačiau vėlgi, vokiečiai už tai sumokėjo didžiulę kainą. 1943 m. vasario mėn. turėjo būti suburtas Reichstagas ir paskelbtas visiškas karas. Prailginti darbo dieną ir aktyviau nei anksčiau naudoti vergų darbą.
  Totalinio karo paskelbimas leido padidinti ginklų gamybą ir suformuoti naujas divizijas. Įskaitant užsienio ir hivi.
  Žinodami, kada britai ir amerikiečiai sumanė kišti nosį Maroke, vokiečiai, pasitelkę savo gausų povandeninių laivų parką, sudavė skaudžius smūgius besileidžiantiems laivams - sutrikdė vieną nusileidimą po kito. Tai leido naciams lokalizuoti karines operacijas prieš Vakarus ir sutelkti visas pagrindines pajėgas rytuose.
  Rommelo korpuso padėtis išliko sunki, tačiau veidrodžio dėka fašistinė aviacija pradėjo veikti efektyviau, o vilkstinės pagerino Afrikos grupės aprūpinimą.
  Naujoji Montgomery puolima 1943 m. kovo mėn. pasirodė nesėkminga. Šį kartą jau Rommelis, velniškos magijos pagalba gavęs tikslius duomenis, įviliojo britus į spąstus ir sugebėjo jiems padaryti triuškinantį pralaimėjimą! Tiesa, dėl priešo skaitinio pranašumo ir dominavimo ore visiškai nugalėti Montgomery nepavyko, tačiau Didžiosios Britanijos pralaimėjimas pasirodė apčiuopiamas. Ypač daug tankų buvo prarasta, o nemaža dalis transporto priemonių buvo paimta kaip trofėjai.
  Britai pasitraukė į porą gynybinių linijų ir priartėjo prie Aleksandrijos. Rommeliui reikėjo naujų atsargų, naciai planavo tęsti puolimą pietų kryptimi. Stalingradas krito ir buvo galima žengti toliau palei Volgą.
  1943 m. gegužę "Fritz" perėjo į operaciją "Delfinas". Jų kariuomenė, nepaisant orakulo pagalbos, susidūrė su labai stipriu Raudonosios armijos pasipriešinimu. Pažanga buvo lėta didelių nuostolių kaina. Tiesa, prognozuotojo pagalba turėjo įtakos karo eigai. Vermachtas numatė kontratakas ir apdovanojo vis daugiau katilų. Birželio viduryje naciai jau priartėjo prie Volgos deltos ir pasiekė Kaspijos jūrą.
  Sovietų kariuomenės padėtį Kaukaze pablogino Turkijos įstojimas į karą 1943 m. birželio 22 d. Ir tai iš tikrųjų nulėmė mūšio dėl Baku naftos baigtį.
  Sąjungininkai nebuvo ryžtingi. Montgomery perėjo į aktyvią gynybą ir nebegalvojo apie puolimą, o nusileidimas Maroke liko nerealus.
  1943 m. liepos 10 d. Churchillis bandė nusileisti Prancūzijoje, norėdamas nukreipti dalį vokiečių pajėgų iš rytų. Tačiau netinkamai paruoštas nusileidimas, amerikiečių neryžtingumas ir tai, kad vokiečiai orakulo dėka žinojo visas smulkmenas, lėmė tik blogiausią britų ir amerikiečių pralaimėjimą sausumoje istorijoje.
  Buvo sugauti tik kaliniai, daugiau nei šeši šimtai penkiasdešimt tūkstančių žmonių ir daug įrangos. Tačiau tai, deja, nesutrukdė nacių puolimui pietuose. rugpjūtį vokiečiai užėmė visą Dagestaną, turkai užėmė beveik visą Armėniją kartu su Jerevanu, o 27 dieną naciai ir osmanai susivienijo, perplėšdami Užkaukazės frontą į dvi dalis.
  Ir vėl sovietų pajėgų puolimo bandymai kituose fronto sektoriuose baigėsi nesėkmingai. Priešas per daug gerai žinojo sovietų vadovybės planus.
  Raudonojoje armijoje siautė specialus skyrius, buvo vykdomos represijos ir masiniai valymai. Buvo sušaudyta net kelios dešimtys generolų ir artilerijos maršalka Kulikas.
  Bet kol priešas turėjo velnišką ginklą, niekas prieš jį nepadėjo.
  Rugsėjo mėnuo praėjo sunkiomis kovomis, naciai ir osmanai priartėjo prie Baku. O spalį muštynės kilo pačiame mieste.
  Pakrantės miestas buvo aprūpintas jūra, ir jie desperatiškai stengėsi jį išlaikyti. Mūšiai užsitęsė ir lapkričio 7 d., kaip planuota, "Fritz" nesugebėjo įveikti. Tačiau visi kiti Kaukazo miestai tuo metu jau buvo prarasti. O gruodį kolosalinių nuostolių kaina legendinis miestas žlugo.
  Kaukazas pasirodė visiškai prarastas, kaip ir didžiausias tuo metu išplėtotas naftos telkinys SSRS. Tiesa, kadangi visi naftos gręžiniai buvo susprogdinti ir sunaikinti, patys naciai greitai negalėjo pasinaudoti šiuo pranašumu.
  Rytiniame fronte buvo užliūlis. Didelės vokiečių sausumos pajėgos pajudėjo į Iraką ir Palestiną bei Sueco kanalą, kad padėtų Rommeliui. Tačiau sovietų vadovybė nusprendė pasinaudoti pauze. Naftos telkiniai jau buvo sukurti kitose vietose, tarp jų ir Sibire. O sovietų dizaineriai dirbo prie naujų tankų. IS-2 ir T-34-85 turėjo būti atsakas į vokiečių panteras ir tigrus.
  Ginklų išleidimas nacistinėje Vokietijoje buvo didesnis nei realioje istorijoje. Akivaizdu, kad naciai ir vergai turi daugiau išteklių, o demoralizuotų sąjungininkų bombardavimas yra silpnesnis. Tai reiškia, kad jie galėtų pagaminti daugiau geležies ir geresnės metalo kokybės nei iš tikrųjų. Todėl planas pagaminti 600 "Panterų" per mėnesį buvo pasiektas ir net viršytas. Tačiau buvo ir kitų apribojimų: naujų ekipažų treniruočių laikas. Be to, "Panther" su visais neabejotinais pranašumais: didelio šarvų pramušimo ir šaudymo greičio patranka, puikus matomumas ir optika, taip pat gera priekinė apsauga ir geras vairavimo charakteristikas, turėjo silpną šoninę apsaugą ir laipsnišką ritinėlių išdėstymą. .
  Pažangesnė ir perspektyvesnė plėtra buvo "Panther" -2. Dėl daug tankesnės išdėstymo schemos, kurios svoris buvo šiek tiek didesnis - 47 tonos, "Panther-2" turėjo stiprią 88 milimetrų pabūklą 71 EL vamzdžio ilgio ir 120 milimetrų šarvus korpuso priekyje, 60 šonų kampu. , ir 150 ant bokštelio kaktos, su 900 arklio galių varikliu duraliuminio korpuse.
  Tokia mašina pradėta gaminti nuo 1943 metų lapkričio kartu su "Tiger" -2. Tačiau vokiečiai tik suko savo mašiną. Ir jie puolė Artimuosius Rytus.
  1944 metų kovą vokiečiai taip pat užėmė Kuveitą ir pasiekė Sueco kanalą.
  Reikėjo sulaužyti orakulą, kad fašistai neturėtų pranašumų. Merginos šiuo atveju norėjo tai padaryti anksti, tačiau įtakos turėjo įtakos apribojimai.
  Pavyzdžiui, dabar vietoj magijos kupinų merginų, 1944 m. balandžio 1 d., fronte judėjo dvi gražios gražuolės. Deja, su labai vidutiniais sugebėjimais - paveiktas šuolio ribotuvas. Šalta buvo net basomis kojomis vaikščioti po pavasario žemę, vos pliką sniegą. Į kairę nuo merginų - visa tekanti Volga, į šiaurę nuo Kamyšino, o jei eisite toliau, pasieksite vokiečių pozicijas prie Stalingrado. O karių užduotis - tapti kone paprastomis merginomis, o praradus antžmogiškus sugebėjimus neutralizuoti nekenčiamą orakulą... Tačiau ir to dabar gali nepakakti. Juk SSRS prarado teritoriją, kurioje prieš karą gyveno pusė gyventojų, ir nemažą dalį pramonės potencialo, įskaitant, visų pirma, patogią gavybai naftą.
  Žinoma, yra daug kitų indėlių, tačiau norint, kad jie veiktų visa jėga, reikia ir laiko, ir pinigų. Tai yra, situacija yra tokia, kad net jei Hitleriui bus atimta Iblio veidrodžio galia, tai gali pasirodyti skausmingai maža. Be to, tarp sąjungininkų sustiprėjo separatistinės nuotaikos. Ypač amerikiečiai. Rooseveltas serga, Gallenas aiškiai linkęs į kairiųjų pacifizmą, o naujų rinkimų perspektyvos nėra labai linksmos.
  Povandeninis karas sąjungininkams vystosi ne pačiu geriausiu būdu. Vokiečių povandeninių laivų skaičius nuolat didėja, o jų kovinės savybės didėja. Jau pasirodė karščio sukeltos torpetės, o vandenilio peroksido - povandeniniai laivai. O sąjungininkų laivynas retėja ir silpsta, juolab kad Fritz technotronic rykliai išmoko neišnykti ir neatsiskleisti.
  Be to, nacių povandeninių laivų flotilės aktyvumas didesnis nei realioje istorijoje: su kuru tapo lengviau, iš Libijos laukų atplaukia net tanklaiviai. Be to, Rumunijos bombardavimas yra daug silpnesnis. O sintetinio kuro gamyba didesnė.
  Sąjungininkai yra ištikti šoko ir jų išsidėstymas yra nepalankus. Ypač vidaus politikos.
  Jėgų pusiausvyra rytiniame fronte 1944 m. balandžio 1 d.: SSRS - 6,3 mln. kareivių ir karininkų ir apie 5,3 tūkst. tankų ir savaeigių pabūklų, 95 tūkst. pabūklų ir minosvaidžių, 7,7 tūkst. Dideli nuostoliai žiemos mūšiuose bandant nugalėti priešą. Vokiečiai, atsižvelgiant į palydovus, užsienio divizijas, hivi pėstininkus, turi sukaupę daugiau nei 7,2 mln., tankų ir savaeigių pabūklų - 8,8 tūkst., pabūklų ir minosvaidžių - apie 100 tūkst., aviacija - 16,5 tūkst. Atsižvelgiant į tai, kad naujieji tankai IS-2 ir T-34-85 dar tik pradėjo tarnauti Raudonojoje armijoje, priešo pranašumas įrangos atžvilgiu yra reikšmingas. Taigi "Panterų" ir "Tigrų" gamyba jau buvo skatinama ir jie sudaro daugiau nei pusę Vokietijos tankų parko.
  Aviacijoje kokybės vertinimai nėra tokie vienareikšmiški. Vokiškos transporto priemonės pranašesnės už sovietines greičiu ir ginkluote, bet prastesnės horizontaliu manevringumu, tuo pačiu pranašesnės vertikaliai. Bet svarbiausia, kad Fritz pasirodė reaktyviniai lėktuvai, pirmiausia ME-262. Iš sraigtų varomų naikintuvų galingiausi ginkluotės ir greičio atžvilgiu pasirodė labai efektyvūs: ME-309 ir TA-152. Yu-488 ir dar anksčiau Yu-288 pradėjo masinę gamybą. Šie bombonešiai buvo neprilygstami pagal skrydžio charakteristikas, esant didelei apkrovai.
  Bet kokiu atveju, jei atsižvelgsime į jėgų pusiausvyrą, priešas turi būti pripažintas galingesniu. Be to, tuo atveju, jei operacija būtų baigta Artimuosiuose Rytuose, naciai dar labiau suaktyvės. Ir iki galutinės pergalės liko mažiau nei mėnuo. Taigi...
  Techniką išmananti Elena sunkiai atsiduso ir dainavo:
  - Nėra jėgos, nėra jėgų... Leshy akivaizdžiai per daug gėrė! Tik riaumoja nupjauta žievė, šaukė mat!
  Net ir kuklia kaimo suknele savo kultūrą išsaugojusi Zoja papurtė draugei pirštą:
  - Tegul ne vulgarumas ... Dyke geriau parengti veiksmų planą!
  Elena gūžtelėjo pečiais. Ji lieknesnė nei anksčiau ir ne tokia atletiška. Nors galbūt daugeliui vyrų ji atrodytų dar gražesnė nei anksčiau. Mergaitės suknelė paprasta, lininė, balta, švari. Šiek tiek trumpesnis nei įprasta valstietėms, atidengiantis įdegusias kojas aukščiau kelių. Merginos neturėjo nei ginklų, nei papuošalų. Nėra net laikrodžio.
  Jie dabar tokie kaimiški, per daug įdegę balandžio mėnesiui, bet ne tokie greiti ir stiprūs. Pėdos eina molingu keliuku, nusėtu akmenukais. Nuogi padai, kaip ir kaimo moterų, yra šiurkštūs, jaučiasi patogiai, kai lipa dygliuotas. Kai eini, nepučia taip šalta. Rytinis šerkšnas atšyla po šalnų, o pėdos ne tokios sukietėjusios ir neskauda.
  Savo buvusiame kario kūne apskritai net Antarktidoje be problemų. O dabar kojos raudonos nuo šalčio, o šildant po ryto saule šlykščiai skauda.
  Elena, jau spėjusi pamiršti, kad žmogaus organizmas gali jausti diskomfortą nuo šalčio ir nuovargio, suirzusi sakė:
  - Nuoširdžiai nematau prasmės tokioje ekspedicijoje. Jie įmetė mus į šį pragarą, atimdami iš mūsų stiprią magiją... Palikdami mus basus ir su paprasta valstietiška suknele ir tuo pačiu įpareigojantys gelbėti žmoniją nuo fašizmo!
  Zoja logiškai atsakė į panašų ištrauką:
  - Bet tai yra grožis! Kad nebūtų per lengva, kai, pasitelkę stebuklingus sugebėjimus, paėmėme Vilnių ir kitus Lietuvos miestus. Daug įdomiau ir, svarbiausia, reikalauja fantazijos, norint nugalėti priešą paprastuose kūnuose ir be supergalių!
  Elena įprastai basa koja spyrė į didelį akmenuką, kyšantį iš molio vidury kelio. Tačiau užuot išskridęs nuo smūgio, akmuo liko vietoje, o Išmintingoji mergina rėkė iš skausmo. Vis dar ilgi, grakštūs pirštai iškart ištino ir pamėlyno. Ir Zojai teko net porą jų pakoreguoti. Violetiškai nusidažusios falangos sustojo į savo vietas, ir Elena nupurtė ašarą, kuri pasirodė ant skruosto. Tu turi būti toks kvailas.
  Belobogo dukra pajuto savyje užuojautos antplūdį, ją užplūdo empatijos banga. Ir tuo pat metu buvo jaučiamas savo silpnumas ir pažeidžiamumas. Nagas po melsvu Elenos kūnu įtrūko, o taip pat koja tapo tikrai jaudinančiai pažeista ir pažeidžiama.
  Išmintingas sau užuojauta, pastebėjo:
  - Štai ką reiškia kūnas be supergalių... Tu tiesiog tampi niekuo!
  Zoja susierzinusi pastebėjo:
  - Sugis tavo kojos... Kaip nors gyvensi!
  Merginos vėl pradėjo leistis į kelią. Jie nebeturėjo savo buvusio beatodairiško linksmumo. Be to, kuo ilgiau jie vaikščiojo, tuo stipriau jautėsi alkis. Atsirado kolūkiniai laukai... Juose jau virė darbas.
  Tačiau vyrų nesimato, tik moterys ir vaikai buvo pakinkti, kas prie plūgo, kas kapliaus. Žmonės čia siaubingai liekni, išsekusiais veidais. Tiesa, vaikinai, pamatę gražias merginas, šypsojosi ir mojavo joms, sveikindami suragėjusiomis, išskėstomis rankomis.
  Zoja pasiūlė Elenai padėti valstiečių darbe. Svarogo dukra nenoriai sutiko. Ji asmeniškai norėjo ginklo žygdarbių, o ne didelės kolūkio dalies. Tačiau po to, kai ji atsitrenkė koja į trinkelę, karinga nuotaika dingo iš karto. Be to, turėtumėte pagalvoti apie savo legalizavimą. Juk, kad ir ką sakytume, jos atsidūrė tomis pačiomis suknelėmis ir be pastorių.
  Taip, bet kurią akimirką NKVD gali paskelbti juos šnipais ir susukti. Ir taip jie pasirodys esą tik pabėgėliai, praradę viską, įskaitant dokumentus. Jų suknelės nėra labai naujos, o stilius su trumpesniu sijonu būdingas bolševikų kaimui. Galite tikėtis, kad patikėsite!
  Zoja gimė kaime, o jos rankos ir kūnas yra labai judrios. Elena yra miesto ponia, be to, maskvėnė. Tiesa, Rodnover bendruomenėje ji turi arimo darbų patirties. Bet vis tiek judesiai nėra tokie lengvi ir pažįstami kaip Zojos. Taip, ir sumušti pirštai ant šaltos žemės šlykščiai verkšlena.
  Tačiau jaunos moterys, berniukai ir mergaitės yra basos, net jei naktį buvo šalta ir rizikuojate beveik atvėsti. Tik pagyvenusios moterys ir senos moterys, avinčios batus. Vyrų nematyti, o vyriausias visų pirma yra besisukantis, rausvas paauglys, atrodantis ne vyresnis nei penkiolikos metų, labai tvarkingomis kelnėmis, bet labai išraiškingo žvilgsnio ir vyrišku smakru. Šis vaikas su komjaunimo ženkleliu yra vyriausias tarp berniukų ir visiems įsakinėja.
  To, kad prie jų prisijungė dvi gražuolės, jaunasis vadas niekaip nekomentavo. Taip, žinoma. Volgos regiono klimatas švelnus, o sėja įsibėgėja, čia nepakenks papildoma rankų pora.
  Elenai netrukus suskaudo nugarą, ji paprašė plūgo. Taigi gana tvirtam mergaitės kūnui lengviau, bet tereikia švelniai įgerti kulnus į purią žemę, kad taip neskaudėtų pirštų. Bet kita vertus, krūtinės ląstos spaudimas eina po kitokiu nuolydžiu, o nugara, neapkrauta, nejaučia skausmo.
  Mergina čia pagalvojo, bet kiek jai iš tikrųjų metų? Jau virš šimto! Juokinga! Ji yra viena seniausių moterų šiuolaikinėje Rusijoje ir kartu kupina jėgų bei sveika. Tačiau atėmę iš jų magiškus sugebėjimus, jie gali tapti tokiais keistuoliais!
  Iš šios minties Elenos oda yra vaikščiojanti ...
  Visi dirbo su entuziazmu ir be pietų pertraukos. Arba tik visiškai sutemus priėjo prie laužo, kad atsigaivintų. Prie Volgos upės ir katile buvo žuvis. Bet duona trumpa, ir kažkaip ne visai švari, su priemaišomis. Daugiau svogūnų skonio.
  Maistas paprastas, ir ne per daug, alkanam skrandžiui tai atrodo kaip delikatesas. Moterys reindžeriai jau daugelį metų nesijautė tokio nuovargio. Ne, juk būti vyru be supergalių yra labai skaudu. Ir pavargsti kaip ... asilas!
  Bet gerai, kad organizmai jauni ir sveiki. Merginos užmigo su kitomis moterimis tvarte ant savęs. Vienas iš berniukų padėjo galvą ant aukštos Zojos krūtinės. Mergina reindžeris glostė savo šviesiaplaukius viesulus... Ir pajuto stiprią melancholiją. Iš gyvenimo ir iš savo globėjų dievų-demiurgų jie gavo viską: amžiną jaunystę, galią, galimybę turėti turtus, valdžią, garbę ir pagarbą, bet... Kad pastoti, jie turi miegoti su joms prilygstančiu žmogumi. . Ir tai nėra lengva rasti.
  O jei tokių vaikinų yra, vadinasi, jie jau kitame lygyje ir kitoje visatoje. Elena prisiminė dainą apie Gagariną ir nuo jos dar labiau troško;
  Žinai, koks jis buvo vaikinas...
  Visas pasaulis nešė jį ant rankų!
  Karaliaus brolio ryžtas išgelbėk imperiją
  Caro Nikolajaus II brolis Mykolas, priešingai nei tikroji istorija, pasielgė ryžtingai. Imperatoriškoji gvardija atidengė ugnį į sukilėlius, kurie bandė šturmuoti Žiemos rūmus. Tada į mūšį stojo kazokai, su kuriais maloniai elgėsi suverenas, ir kilmingi pulkai.
  Keli šimtai sukilėlių žuvo, kiti pabėgo. Policija aktyviai suėmė sukilėlius ir jų vadus. Valstybės Dūmos, kunigaikščių šeimų, pirklių ir finansinio elito atstovai suskubo prisiekti ištikimybę carui Nikolajui ir prisiekė lojalumą. Mūšio metu žuvo daugiau nei šeši šimtai sukilėlių, pusantro tūkstančio buvo sužeista. Gvardiečiai neteko dvidešimties žmonių, kazokai - dar penkiasdešimt.
  Rimtas susirėmimas, bet autokratija atlaikė. Sąmokslininkai viršūnėje neturėjo vienos nuomonės, neturėjo vieno lyderio. Ir apskritai daugelis jų tikėjo, kad per karą valdymo formos pakeisti neįmanoma.
  Nepatenkintų caru Nikolajumi II - daug, tačiau alternatyvą imperiniam režimui pasiūlyti sunku. Tuo labiau turtuoliai rimtai baiminasi, kad respublikinė valdymo forma nepasirodytų per silpna ir palaida, kad apsaugotų kapitalistus nuo alkanojo ir maištaujančio proletariato, o dvarininkus - nuo valstiečių.
  Ir savaime žmonės rimtos revoliucijos nesurengs. Bolševikai vis dar per silpni ir jų nedaug, socialistai-revoliucionieriai dažniausiai mano, kad revoliucija yra gera, bet geriau pirma laimėti pasaulinį karą.
  Trumpai tariant, kilo riaušės ir viskas išėjo! Pasikartojo tam tikras kruvino prisikėlimo panašumas... Ir tyla!
  Nikolajus II apdovanojo savo brolį už ryžtingumą Jurgio pirmojo laipsnio ordinu ir paaukštino jį į vyriausiojo generolo laipsnį, paskiriant Michailą vadovauti Vakarų frontui. O pietinis ir rumunų frontai buvo pavaldūs Brusilovui.
  Rusijos kariuomenės skaičius išaugo iki beveik dešimties milijonų žmonių, o jos išlaikymas buvo sunki našta imperijai. Turėjo ateiti.
  Vos išdžiūvus keliams, Galicijoje smogė carinė kariuomenė. Skaitmeninis pranašumas buvo Rusijos kariuomenės pusėje. Austrų moralė susilpnėjo, o pulkai, sudaryti iš slavų, masiškai dezertyravo arba pasidavė. Vokiečių dalinių nepakako sulaikyti priešą.
  Be to, balandžio mėnesį JAV įsitraukė į karą prieš centrines valstybes. Taigi konflikto baigtis jau buvo savaime suprantama. Vokiečiai bandė padidinti savo pajėgas Vakaruose, kad nugalėtų sąjungininkus, ir negalėjo suteikti reikšmingos pagalbos Austrijai-Vengrijai.
  Rusijos kariuomenė užėmė Lvovą ir daugybę miestų Galisijoje. Susidarė net keli nedideli katilai. Austriškas, kratinys, sulaužytas frontas griuvo per greitai, todėl vokiečiams teko trauktis į vakarus kurčiųjų gynybos link ir mesti kariuomenę į susidariusias spragas.
  Sulaukęs sėkmės, rusas priartėjo prie Pšemislio ir net apsupo miestą. Tačiau tiekimo problemos ir labiau kovai parengtų vokiečių dalinių įtraukimas į mūšį sulėtino pažangą. Kita vertus, Rumunijos frontas pradėjo puolimą, o po kurio laiko - Vakarų frontas. Pastarasis susidūrė su sunkia užduotimi: pralaužti galingą, giliai ešelonuotą vokiečių gynybą.
  Caro brolis Michailas to nelaikė gėdinga, pasimokys iš Brusilovo ir naudojo panašią taktiką. Jis pradėjo ruošti puolimą vienu metu dvylikoje skirtingų vietų, kad vokiečiai negalėtų nustatyti pagrindinės puolimo krypties. Be to, naktį jie aktyviai naudojo dūmų užuolaidą ir puolimą.
  Rusijos kariuomenė pietuose išlaisvino Bukareštą, o puolimas centre baigėsi prasiveržimais į pietus nuo Vilniaus.
  Vokiečiai turėjo vėl sustiprinti savo pietinį flangą. Gresiant apsupti vokiečių kariai blokavo Rygą. Tokiomis sąlygomis kaizeris priėmė sunkų sprendimą palikti Baltijos šalis ir išvesti kariuomenę į Prūsijos gynybinę liniją.
  Tai nepasiteisino, sąjungininkų ir Turkijos reikalai. Rusai ir britai veržėsi į priekį Mažojoje Azijoje, prancūzai triuškino Sirijoje ir Palestinoje. Osmanai susilpnėjo, o jų žlugimas nebuvo toli. Be to, bulgarai pasikeitė. Supratęs, kad prūsai jau pralaimėjo karą, o Rusijos kariuomenė, išlaisvinusi didžiąją dalį Rumunijos, pasiekė sieną, slavų karalius paskelbė karą Austrijai, Turkijai ir Vokietijai.
  Žinoma, tai vokiečiams pridėjo galvos skausmo. Jie nebegalėjo išlaikyti fronto linijos Rytuose ir buvo priversti trauktis prie Vyslos. Tikimasi, kad natūralus vandens barjeras atitolins Rusijos kariuomenę.
  Sąjungininkas vakaruose pasiekė tik dalinę sėkmę, nors tankai jau buvo naudojami aktyviau. Tačiau kol Vokietija išlaikė frontą, nors buvo priversta šiek tiek pasitraukti. Pietinė atkarpa pareikalavo daug pastangų.
  Na, o rudenį ir žiemą carinė Rusija kovų naštą perkėlė Osmanų imperijai.
  Konstantinopolio puolimas tiek iš sausumos, tiek iš jūros baigėsi Rusijos ginklų triumfu. Turkija krito, o kartu su ja Rusija gavo dideles teritorijas, Tsargradą ir sąsiaurius su prieiga prie Viduržemio jūros.
  Tiesa, baigti karų 1917-aisiais nepavyko, bet pergalės dvelksmą jau jautė visi, daug labiau nei 1916-aisiais.
  Žiema Rusijoje praėjo su nedideliais streikai ir protestais, tačiau, nepaisant karinių sunkumų, rimtų susirėmimų nebuvo. Nebent rublis per daug nuvertėjo, bet kalbėti apie badą anksti.
  Tačiau atėjo laikas baigti karą, ir visi tai suprato. Brusilovas, pakeltas į feldmaršalą, pasiūlė duoti pagrindinį smūgį pietuose, kur priešas yra silpnesnis, o tada pasukti į šiaurę.
  Vokiečiai jau turėjo pirmuosius tankus. Tačiau jų skaičius per mažas, kad turėtų reikšmingos įtakos karo eigai. Rusija taip pat turi savo transporto priemones, ypač Mendelejevo tankus. Bet vėlgi, carinė pramonė vis dar negali pradėti serijinės gamybos.
  Tačiau masinę tankų gamybą pradėjo britai, amerikiečiai ir prancūzai. Tai reiškia, kad atsirado nauja, galinga gynybos prasiveržimo priemonė, kuri turėtų pralaužti vokiečių pozicijas.
  Sąjungininkai taip pat nori kuo greičiau užbaigti niokojantį karą. O nuo kovo pabaigos iš jų pusės prasidėjo bandymai giliai prasiveržti per vokiečių gynybą.
  Rusijos kariuomenės puolimas prasidėjo vos išdžiūvus keliams pietuose. Rusijos kariuomenė po ankstesnių pergalių pagyvėjo, o austrai vos išsilaikė. Budapeštas pasirodė apsuptas jau gegužės pradžioje. Tada judėjimas buvo nubrėžtas link Vienos ir aplenkiant Vyslos upę.
  Italai taip pat pradėjo puolimą. Net Japonija išsiuntė į Europą ekspedicines pajėgas. Vokiečiai spaudė iš visų pusių.
  Kai Rusijos kariuomenė jau buvo priartėjusi prie Vienos, Austrija-Vengrija kapituliavo. Paskutinis Vokietijos sąjungininkas pagaliau žlugo. Vakaruose, naudodami smūgių taktiką į skirtingas fronto dalis, sąjungininkai lėtai, bet užtikrintai žengė į priekį. O rusų kariuomenė ėjo iš pietų į Vokietijos fronto užpakalį, dengiantį Vyslą.
  Tokiomis sąlygomis kancleris Vilhelmas, suprasdamas visišką, beviltišką Vokietijos padėtį, 1918 metų birželio 22 dieną paskelbė apie visų karo veiksmų nutraukimą. Tiesą sakant, vokiečiai kapituliavo.
  Austrija-Vengrija nustojo egzistuoti. Rusija gavo Galiciją, Krokuvos sritį, Bukovincą, dalį rytų Slovėnijos ir Vengriją. Rumunija Transilvanija. Iš Austrijos-Vengrijos buvo tik maža Austrija ir smarkiai apribota Vengrija. Čekoslovakija atsirado Rusijos globoje.
  Carinė imperija gavo iš Vokietijos Klaipėdą, Poznanę ir priėjimą prie jūrų, atkirsdama Rytų Prūsiją nuo paties metropolio per Dancigą.
  Vokietija turėjo grąžinti Danijai ir Prancūzijai, anksčiau užkariautą dar XIX a. Ji buvo nuteista kasmet mokėti didžiules kompensacijas, o karinis potencialas buvo apribotas iki šimto tūkstančių žmonių.
  Ir žinoma, kaip ir tikroje istorijoje, demilitarizuota zona.
  Carinė Rusija išplėtė savo valdas ir pietuose. Osmanų imperija, kaip ir Austrijos valstybė, nustojo egzistavusi. Britanija užėmė Iraką, Prancūziją, Siriją ir kartu su britais Palestiną. Rusija gavo Armėniją, Mažąją Aziją ir Konstantinopolį.
  Artimieji Rytai ir Iranas taip pat buvo suskirstyti į įtakos zonas. Taip carinė Rusija pasiekė reikšmingų materialinių įsigijimų.
  Tačiau karas kainavo daugiau nei pustrečio milijono karių gyvybių, neskaičiuojant žuvusių civilių gyventojų, milžiniškų išlaidų. Finansai pateko į netvarką, šalis įsiskolino.
  Tiesa, sąjungininkai nuolaidžiai sutiko nurašyti paskolų palūkanas, tačiau skola vis tiek pasirodė gana didelė - apie dešimt milijardų auksinių rublių.
  Tačiau buvo galima nacionalizuoti anksčiau vokiečiams priklausiusias įmones.
  Politinė padėtis carinėje Rusijoje stabilizavosi, augo imperatoriaus autoritetas.
  Nikolajus II tuo pasinaudojo, atšaukdamas savo paties manifestą Valstybės Dūmoje. Vėl buvo atkurta autokratija, o įstatymų leidžiamoji valdžia visa atiteko carui.
  Tai išprovokavo tik nedrąsius protestus. Šalis buvo pernelyg pavargusi nuo karo ir nenorėjo naujų sukrėtimų.
  Ir ekonomika pradėjo greitą pokario atsigavimą! Vidutiniškai augimas siekė apie devynis procentus per metus ir buvo didesnis nei JAV.
  Kuriamos naujos pažangios pramonės šakos, vystėsi mechaninė inžinerija. Atlyginimai pakilo.
  Karaliaus įstatymu darbo dienos trukmė buvo sumažinta nuo 11,5 iki 10,5 valandos. Prieš šventes ir prieš savaitgalius iki 9 val. Taip pat darbo diena buvo sutrumpinta iki devynių valandų, jei bent dalis jos iškrito naktį.
  Po pinigų keitimo buvo atstatytas visas rublio aukso likutis. 1929 m. darbininko atlyginimas siekė 50 rublių per mėnesį, o degtinės kaina buvo 25 kapeikos už butelį. Tai yra 200 butelių per mėnesį. O jei paimsite jį aukso ekvivalentu, tai yra net 37 gramai gryno aukso.
  Šalis atsidūrė antroje vietoje, nusileidusi tik JAV pagal pramoninę gamybą. Imperijos perspektyvos atrodė labai rožinės, bet .... ištiko depresija, didžiulė depresija.
  Žlugimas ištiko visą pasaulį ir Rusiją. Tiesą labiausiai numetė Vokietija ir JAV. Tačiau carinė Rusija taip pat buvo pernelyg priklausoma nuo išorės skolinimosi, todėl negalėjo išvengti sukrėtimų ir nuosmukio.
  Dešimtajame dešimtmetyje bolševikų partiją ištiko krizė. Leninas iš tikrųjų pasitraukė nuo praktinės, revoliucinės kovos, pasinerdamas į teoriją... ir rašydamas fantastiškus kūrinius.
  Vladimiras Iljičius susitiko Didžiojoje Britanijoje ir Herbertas Velsas, pajuto mokslinės fantastikos skonį. Visų pirma, iš Vladimiro Iljičiaus plunksnos pasirodė didelis, futuristinis romanas: "Komunizmas - laimės kelias"! Ir nemažai kitų darbų. Leninas jau gerai uždirbdavo iš fantastinių darbų.
  Bolševikai suskilo į trockistus ir stalinistus. Stalinas nusprendė grįžti prie Tautos valiai būdingos individualaus teroro taktikos. Trockis užėmė nuosaikesnę poziciją.
  Socialiniai revoliucionieriai tebėra aktyvūs, nors 20-ajame dešimtmetyje nebuvo didelių politinių žmogžudysčių. Palaipsniui stiprėjo respublikonų ir kariūnų pozicijos. Iš tiesų, absoliuti monarchija visiems atrodė pasenusi relikvija. Taigi vėl prasidėjo neramumai, streikai, demonstracijos, o karališkasis sostas susvyravo.
  Daug ką galėjo prisiminti monarchas ...
  Nikolajaus II vyriausybė rado išeitį ... kare! Be to, generolai troško atkeršyti už pralaimėjimą Japonijai. Ir tai suprantama...
  Po Pirmojo pasaulinio karo carinė Rusija surengė keletą nedidelių karinių žygių. Artimuosiuose Rytuose, kur jie ir jų sąjungininkai užbaigė arabų pasaulį. Afganistane .... Ten karas vyko kartu su Britanija. Rusija užvaldė šiaurinius Afganistano regionus, kuriuose daugiausia gyvena uzbekai ir tadžikai, taip pat Heratą. Britai po žiaurių karų vis dėlto pavergė pietus. Afganistano centre išliko savivalda.
  Iranas vis dar išlaikė suvereniteto įvaizdį, tačiau jo padalijimas taip pat nebuvo toli.
  Tačiau pagrindinis interesų susidūrimas krito ant Japonijos. Be to, 1931 m. japonai Mandžiūrijoje sukūrė marionetinę vyriausybę ir pradėjo puolimą Kinijoje.
  Tai buvo naujo karo priežastis.
  Iki to laiko Rusijos armija sugebėjo atnaujinti savo tankų parką ir sukurti labai stiprią aviaciją. Ore Japonija buvo pastebimai prastesnė, o Rusijos sausumos kariuomenė yra daug gausesnė ir, ko gero, pasirengusi kovai.
  Ramiojo vandenyno laivynui vadovavo legendinis admirolas Kolchakas. Andriejaus Pirmojo pašaukto ordino vadas Brusilovas tuo metu jau buvo miręs, tačiau jo gabūs mokiniai liko.
  Nuo pat pradžių karas Japonijai buvo nesėkmingas. Rusų generolai: Denikinas, Vrangelis, Kaleidinas, bendrai vadovaujami caro brolio Michailo Romanovo - veikė energingai ir sumaniai. Pirmojo pasaulinio karo patirtis turėjo įtakos, buvo atsižvelgta į klaidas 1904-1905 m. konflikte.
  Neblogi pasirodė ir Prokhorovo lengvieji tankai, kurie manevriniame kare yra tiesiog nepakeičiami. Bet kokiu atveju, tai jau buvo kita Rusijos kariuomenė ir visai kitas karas.
  Tačiau net ir per pirmąjį mūšį su samurajumi, jei vietoj Kuropatkino būtų talentingesnis ir ryžtingesnis vadas, karo baigtis, žinoma, būtų visiškai kitokia.
  Bet kokiu atveju po dviejų mėnesių Port Artūrą apgulė rusų kariuomenė, o japonai buvo sumušti. Po dviejų mėnesių visa Korėja buvo išlaisvinta, o citadelės miestą užėmė audra.
  Jūroje mūšiai taip pat vyko pačiame įkarštyje su įvairia sėkme. Kol priartėjo eskadrilės iš Baltijos ir Juodosios jūrų. Tekančios saulės žemė buvo visiškai nugalėta, ir jie netgi išlaipino kariuomenę Hokaido saloje. Japonija buvo priversta pasirašyti sau žeminančią taiką. Grąžinkite Mandžiūriją, Port Artūrą, kai kurias iš vokiečių užkariautas valdas, pietinį Sachaliną ir Kurilų kalnagūbrį. Ir tuo pačiu sumokėti atlygį, tvarkingą sumą - milijardą auksinių rublių.
  Pergalė laikinai sustiprino autokratijos pozicijas, o tada Didžioji depresija užleido vietą greitam ekonomikos pakilimui.
  Vokietijoje, kaip ir tikroje istorijoje, į valdžią atėjo Hitleris, tačiau jam nebuvo leista per daug klajoti. Visų pirma, bandymas atkurti visuotinį šaukimą susidūrė su įnirtingu Rusijos ir Prancūzijos pasipriešinimu. Nors buvo padaryta nedidelių nuolaidų karinio potencialo atžvilgiu. Kariuomenei buvo leista padidinti nuo šimto tūkstančių iki dviejų šimtų penkiasdešimties. Be to, Hitleris grąžino Vokietijai demilitarizuotos zonos kontrolę.
  O carinei Rusijai brendo dinastinės problemos. Mirė sosto įpėdinis caras Aleksejus... Iš caro brolio Michailo Romanovo buvo atimta paveldėjimo teisė. O tikrasis įpėdinis buvo Kirilas Vladimirovičius Romanovas. Tačiau šis tipas yra paskendęs girtuokliavimu ir ištvirkimu. Visiškai degradavęs...
  Taigi kas pakeis carą Nikolajų II? Caro brolis Mykolas po pergalės prieš Japoniją gavo generalisimo laipsnį ir buvo labai populiarus. Jis tapo pirmuoju karališkosios šeimos nariu imperinės Rusijos istorijoje, gavusiu tokį aukštą rangą. Ir daugelis norėjo jį pamatyti karališkajame soste.
  Tiesa, pats Nikolajus II - negeriantis, be žalingų įpročių, reguliariai užsiimantis gimnastika, dar buvo gana stiprus ir atrodė, kad jo valdymas bus ilgiausias Rusijos istorijoje. Tačiau Stalinas sumanė grandioziškiausią pasikėsinimą nužudyti nuo Aleksandro II laikų. Nors atrodė, kokia prasmė?
  Bet kuriuo atveju 1937-ieji buvo grėsmingi metai. Žuvo caras Nikolajus II, kartu su juo žuvo ir du ministrai, trys dešimtys dvariškių, sugriuvo dalis Žiemos rūmų.
  Teroristai panaudojo kanalizacijos sistemą kasybai ir pasodino daugiau nei toną aminolono.
  Taigi į istorijos eigą įsiterpė agresyvus atsitiktinumas. Taip baigėsi caro Nikolajaus II valdymas. Monarchas, kuris netapo pravarde, didis ar grėsmingas. Tie, kurie imperatoriaus nemylėjo, vadino jį kruvinu, nes jo karalystėje buvo pralieta daug kraujo. Kas elgėsi pagarbiai - Užkariautojas. Taigi jam pavaldžių žemių skaičius Rusijoje išaugo. Kinijoje buvo net didelė provincija: Želtorosija.
  Ir visa karalystė gyvavo 43 metus. Tik ilgesnės taisyklės ir nominaliai Ivanas Rūstusis. Tačiau atsižvelgiant į tai, kad jis užėmė sostą trejiems metams, faktinė kadencija buvo trumpesnė.
  Ir teisėtas įpėdinis Kirilas Vladimirovičius Romanovas vis dėlto įžengė į sostą. Jis valdė neilgai - apie metus, bet sugebėjo padaryti tam tikrą įtaką istorijos eigai. Visų pirma jis leido Adolfui Hitleriui įvykdyti Austrijos anšliusą. Esą kalbama apie tautų apsisprendimo teisę ir, sakoma, tvarkos bus daugiau. Sutarta su Austrijos ir Musolinio anšliusu.
  Taip Vokietija išsiplėtė ir jos gyventojų skaičius viršijo aštuoniasdešimt milijonų. Jau nekalbant apie tai, kad Hitleris skatino vaisingumą. Valdant Adolfui Besnovaty, jis išaugo pusantro karto.
  Ispanijoje kilo pilietinis karas, kuris baigėsi daug greičiau, nes nebuvo Sovietų Sąjungos, suteikusios pagalbą kairiajai koalicijai Madride.
  Bet Franco tapo fiurerio sąjungininku. O naujasis caras Vladimiras Trečiasis susidūrė su Britanija.
  Situacija tikrai paini. Dėlionė, kupina Antrojo pasaulinio karo. Ir naujas konfrontacijos ratas. Iranas nėra padalintas ir iš tikrųjų yra paskutinė islamo šalis, formaliai nepriklausoma. Ir Rusija turi savo nuomonę apie tai, ir Britanija. Artimuosiuose Rytuose reikalai labai sudėtingi. Rusijos, Prancūzijos, Didžiosios Britanijos teritorijos yra mišrios ir nelengvai valdomos.
  Anglija ekonomiškai vis labiau atsilieka tiek nuo Rusijos, tiek nuo galią įgaunančios Vokietijos. O didžiausios kolonijos vis dar yra britai. Tačiau liūto karūnos galia silpsta, Kanada beveik nepriklausoma. Pietų Afrika taip pat yra dominija, kaip ir Australija. Indijoje britų pozicijos silpsta. Žinoma, yra noras pastumti liūtą.
  Hitleris bando žaisti dviem frontais. Arba pasitelkite Prancūzijos, Didžiosios Britanijos, Italijos ir Japonijos paramą. Visiems kartu sukrauti carinę Rusiją ir padalinti jos didžiulius turtus.
  Arba ieškoti teritorinių įsigijimų Vakaruose, bet jau sąjungoje su Rusija.
  Hitleris yra niekšiškas ir neprincipingas žmogus, ir apskritai jam nerūpi, su kuo sudaryti koaliciją, jei tik tai jam naudinga.
  Naujasis jaunasis caras Vladimiras taip pat svajoja patekti į istoriją kaip didis užkariautojas ir nori atimti kolonijas iš Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos. Tiesą sakant, iš vokiečių nebėra ko paimti. Taigi koalicija su Vokietija yra gana logiška.
  Italija užėmė Etiopiją ir taip pat nori naujų žygdarbių. Mussolini yra nepaprastai ambicingas. Jam nesvarbu, kur eiti į rytus ar į vakarus. Tačiau Prancūzijoje nėra didelio žmonių noro kovoti. Ten viešpatauja pacifizmas, renkama valdžia. Taigi nebūtina įsigyti tokio stipraus sąjungininko. O carinė Rusija su tradiciškai dideliu gimstamumu ir nuolat mažėjančiu mirtingumu yra labai stiprus priešininkas. Carinės Rusijos gyventojų skaičius kasmet auga apie tris procentus. Vaikų mirtingumas sumažėjo, bet kol kas daugiavaikių šeimų mada neaplenkė, net darbininkų šeimos yra gausios. Atsižvelgiant į teritorinius įsigijimus, įskaitant tankiai apgyvendintą Kiniją, retai apgyvendintą Mongoliją ir Europą bei Turkiją, carinės Rusijos gyventojų skaičius 1940 m. viršijo 400 mln., palyginti su 1913 m., kai buvo 180 mln. Ir tai yra žemyninė galia... Didžioji Britanija ir Prancūzija motininėse šalyse turi mažiau nei 50 mln., plius daugiau kolonijų. Tačiau kolonijinės pajėgos yra silpnos moralės ir turi mažai kovinių pajėgumų. Taigi Vakarų sausumos pajėgos yra daug silpnesnės.
  Fiureris pasirenka aljansą su Rusija prieš Vakarus.
  1939 metais Čekoslovakija buvo padalinta. Vokietija taip pat apėmė Sudetų žemę. Vokiečiai sustiprino kariuomenę, suformavo tankų kolonas. Carinė Rusija taip pat nestovėjo vietoje, turėdama penkis milijonus taikos meto armijos ir penkis šimtus personalo divizijų.
  Carinėje Rusijoje jau seniai buvo gaminami sunkieji tankai ir strateginė aviacija, įskaitant lėktuvus su aštuoniais varikliais. Prancūzija turi tik apie trisdešimt sunkiųjų tankų, ir jie yra pasenę. Didžioji Britanija neturi sunkiųjų mašinų. Na, ir Vokietija, nė viena sunkesnė nei dvidešimt tonų. JAV turi kiek daugiau nei keturis šimtus tankų.
  Hitleris nusprendė, kad neverta tempti ir smogė 1940 metų gegužės 15 d. Kai tik oras bus palankus ir viskas paruošta. Arba daugiau ar mažiau padaryta.
  Carinė Rusija pradėjo puolimą prieš Indiją ir kitas kolonijines valdas. Rusijos armijos smūgis krito į prastai apgintas pozicijas. Karių, susidedančių iš pačių etninių britų ir prancūzų, yra palyginti nedaug, o kolonijiniai daliniai nėra pernelyg pasirengę mirti dėl jiems svetimos idėjos ar imperijos. Tiesą sakant, kas jiems yra britai? Išnaudotojai, pavergėjai, plėšikai ar netikėliai. Mažai tikėtina, kad rusai yra daug blogesni už juos, norėdami mirti dėl Liūto ar Gaidžio imperijos.
  Taigi caro kariuomenė žengia į priekį, įveikdama vangų, židinį pasipriešinimą. Tačiau vokiečiai per pusantro mėnesio sugebėjo nugalėti prancūzų, britų, belgų ir olandų kariuomenę.
  Taip Churchillis neteko pagrindinių sąjungininkų paramos. Tikėjimasis, kad JAV stos į karą, nepasiteisino. Rooseveltas apskritai nepasižymėjo Stenkos Razino ryžtingumu. Ir tada tokios jėgos eitų prieš Ameriką.
  Rusijos kariuomenė žygiais veržėsi per Afriką ir Aziją, daugiau problemų kilo dėl reljefo ir ištemptų ryšių nei iš priešo kariuomenės. Taip pat turėjo įtakos kelių trūkumas, ypač Afrikoje. Tačiau nepretenzingas rusų kareivis herojiškai ir stoiškai įveikia visus sunkumus.
  Vokiečiai tik sunkiai gali perkelti kariuomenę į Afriką. Judėjimą į Gibraltarą atitolino atkaklus Franco pasipriešinimas. Ir jie turėjo perkelti pajėgas jūra. Rusai prasibrovė į Afriką, per Egiptą, ir jiems daug lengviau. Italija taip pat griebia viską, ką gali, ir šiuo klausimu Musolinis turi boa sutraukiančią rankeną.
  Nusileidimas pačiame didmiestyje 1940 metais neįvyko. Oro mūšyje, pirmiausia dėl Rusijos pasyvumo, Didžioji Britanija atsilaikė. Tačiau turiu pasakyti, kad išmintingas caras Vladimiras Kirillovičius nenorėjo, kad Didžioji Britanija kapituliuotų anksčiau laiko, bet gana racionaliai ketino užimti visas jos Azijos ir Afrikos kolonijas.
  Kur eina Britanija? Juk ji neturi jokių rezervų, be kolonijų ir žaliavų - ruduo laiko klausimas.
  1941 m. žiemą ir kovą Rusijos kariuomenė pagaliau pasiekė Pietų Afriką ir nugalėjo paskutinę Afrikos dominiją. Britų bandymas atsisėsti Madagaskare taip pat žlugo, o 1941 m. gegužę buvo įvykdytas desantinis nusileidimas su vėlesne pergale.
  Japonija veikė kare Rusijos pusėje ir sugebėjo kažką patraukti Ramiajame vandenyne. 1941 m. vasara buvo didžiulio oro atakos prieš Didžiosios Britanijos šalį laikotarpis.
  Rusų ir vokiečių lėktuvai lygino Londoną ir kitus Britų imperijos miestus. O lapkričio 8-ąją, Miuncheno pučo metinių dieną, pagaliau įvyko nusileidimas.
  Mūšiai truko šešiolika dienų ir baigėsi Rusijos ir Vokietijos kariuomenės pergale.
  Tuo iš tikrųjų baigėsi Antrasis pasaulinis karas. Jis pasirodė ne toks kruvinas ir ilgas nei tikrojoje istorijoje. Ir labai pastebimai sustiprėjo ir išsiplėtė Rusijos valdos. Ypač Afrikoje ir Azijoje.
  Prasidėjo gana ramus laikotarpis. Rusija ir Vokietija virškino savo teritorinius laimėjimus. Į Trečiąjį Reichą įėjo: Belgija, Olandija, beveik pusė Prancūzijos, taip pat Marokas, dalis Alžyro ir centrinės valdos. Tiesa, dėl Franco pozicijos ir tam tikro Hitlerio neryžtingumo vokiečiai neturėjo laiko išsiveržti į Prancūzijos Pusiaujo valdas ir pateko į Rusijos kariuomenę.
  Nepaisant to, Vokietija vis tiek gavo nemažą Afrikos žemės gabalą, viršijantį savo teritoriją. Trečiojo Reicho žemės plotas, atsižvelgiant į Europos įsigijimus, išaugo daugiau nei tris kartus. O jei skaičiuotume nuo sienų nuo 1937 m., atsižvelgiant į Austriją, Sudetų žemę ir Čekiją protektorato akivaizdoje, tai keturis kartus.
  Taigi vokiečiams kaip visumai užteko suvirškinti, įsisavinti ir įsisavinti. Rusija tuo labiau išplėtė savo kolonijines valdas ir sunkiai galėjo visa tai suvaldyti.
  Ir Italija gavo daug: pavyzdžiui, dauguma Sudano, Somalio, Ugandos ir kai kurių kitų įsigijimų, ypač Tuniso.
  Taigi pasaulio perskirstymas kol kas baigtas. Tačiau, kaip sakoma, laikui bėgant ambicijos ima reikštis.
  Jungtinės Valstijos nepradėjo rimtai dirbti su branduoliniu projektu. Fašistinėje Vokietijoje ir Rusijoje požiūris taip pat pasirodė kietas. Japonija dar nėra pakankamai išsivysčiusi, kad ją trauktų, o Didžioji Britanija ir Prancūzija tapo vasalinėmis Trečiojo Reicho ir Rusijos šalimis.
  Taigi branduolinių ginklų pasirodymas kurį laiką buvo atidėtas.
  Tačiau progresas, žinoma, yra nenumaldomas. Fizikai dirba, teorija vystosi, laboratoriniai eksperimentai. Tačiau branduoliniam projektui reikia valstybės valios. Carinės Rusijos rūpesčiai ne per galvą ir susisiekimo kaštai plečiant savo teritoriją. O Hitleris kažkodėl pasipiktino tokiomis branduolinės programos idėjomis ir tikėjo, kad atominis projektas tik už dyką pasisavins milžiniškus pinigus.
  Be to, Rusijos sausumos armijos ir aviacija buvo stipriausios ir gausiausios pasaulyje, o laivynas taip pat, ypač dėl ekonomikos augimo, traukė aukštyn.
  Caro generolai ir maršalai pirmenybę teikė tankų statybai, orlaivių, lėktuvnešių ir mūšio laivų statybai. O kam jiems reikia kažkokių pasakų - apie branduolines bombas? Tai yra, ir vokiečiai, ir rusai buvo abejingi šiai problemai.
  Be to, buvo pakankamai žaliavos išteklių, kad artimiausiu metu jokiu būdu nesijaudintų dėl energijos nešėjų.
  Taigi, nepaisant viso Pentagono ir Baltųjų rūmų atšalimo, iniciatyva nevalingai perėjo į JAV. Ir esmė čia ne tik baimėje, kad rusai ar vokiečiai nueis toliau ir spaus Naująjį pasaulį, bet ir ekonomikoje.
  Netekusios galimybės gauti naftos iš Azijos, Afrikos, Artimųjų Rytų, JAV tebeturėjo savo gręžinių Teksase, Floridoje, pradėjo plėtoti Aliaskoje.
  Tačiau JAV gyventojų skaičius augo. Rusijoje imigracija netrukdė, o gyventojų skaičius toliau sparčiai daugėjo. Ypač noriai į JAV buvo leista išvykti juodaodžiai ir arabai.
  Amerikos ekonomika taip pat augo, atsirado vis daugiau automobilių.
  Ir prasidėjo branduolinio kuro bei atominės reakcijos, galinčios suteikti kolosalios energijos, paieškos.
  Nuo Antrojo pasaulinio karo pabaigos praėjo dešimt metų. Hitlerinė Vokietija turėjo naują ginklą: diskelius, galinčius ne tik skristi dideliu greičiu, bet ir praktiškai likti nepažeidžiamais šaulių ginklams.
  Be to, vokiečiams pavyko virš orbitos paleisti dirbtinį palydovą, o svarbiausia - 1951 metų birželį - pirmąjį žmogų į kosmosą.
  Carinė Rusija kiek pavėlavo, o visišką pažangą padarė tik šių metų rugpjūtį. Tais pačiais metais fašistinėje Italijoje įvyko pokyčiai. Mirė pretendentas į Julijaus Cezario titulą Benedito Mussolini. Apskritai Italijos diktatoriui valdyti sekėsi. Atsižvelgiant į užkariavimus Afrikoje, įskaitant Etiopiją, per jo valdymo laikotarpį Italijos valdoma teritorija išaugo beveik tris su puse karto. Be to, Benedito Europoje kartu su Tulonu sugebėjo atkirsti dalį Prancūzijos.
  Tačiau jie neleido jam vykti į Albaniją ir Graikiją - tai teritorijos, įtrauktos į Rusijos imperijos įtakos sferą.
  Benedito, be abejo, būtų galima vadinti didįjį ir užkariautoją, nors italų kariuomenė savo žygdarbiais per daug nespindėjo. Tačiau jo sūnus ir įpėdinis laikė save ne blogesniu už tėvą.
  O jis paėmė 1951 metų rudenį ir įsiveržė į Albaniją bei Graikiją... Nenuostabu, kad sakoma, kad visi didieji karai prasideda staiga.
  Vladimiras Trečiasis net apsidžiaugė šia proga. Italijos valdos Afrikoje yra didelės, net didesnės nei Vokietijos. Taigi kodėl gi jų nepasirinkus, kai yra rimta priežastis?
  Rusijos kariai pradėjo karo veiksmus 1951 metų lapkričio 7 dieną, atakuodami Etiopiją, Libiją ir Sudaną. Rusų daliniai yra stipresni, gausesni ir pasirengę kovai nei italų.
  Taigi jie pradėjo greitai daužyti makaronų armiją... Tačiau niekas nesitikėjo, kad Adolfas Hitleris be jokio įspėjimo stos į Musolinio jaunesniojo pusę.
  Nors pažvelgus į tai, nieko daugiau nei netikėta.
  Vokietija pralaimėjo Pirmąjį pasaulinį karą Rusijai ir prarado daugiausiai Rusijos teritorijos. Ir jei vokiečiams pavyko sugrąžinti tai, kas buvo prarasta Vakaruose, tai rytuose, tiesą pasakius, nereikšmingai liko su nosimi.
  Taigi Hitleris tikrai tikėjosi savo naujais ginklais, ypač diskeliais ir skraidančiomis lėkštėmis. Be to, fiureris manė, kad šį kartą su Rusija kovoti bus lengviau nei Pirmajame pasauliniame kare, nes Vokietija ir Italija vadovaus įmonei neturėdamos antrojo fronto.
  Taip pat buvo paskaičiuota, kad rusų įžeista Japonija taip pat stos į karą Tolimuosiuose Rytuose ir ten suriš priešą. Gal prie koalicijos prisijungs Portugalija ir Ispanija, kaip Didžioji Britanija ir Prancūzija? Jie daug arčiau Vokietijos nei Rusijos. Ir kai kurios viltys buvo dedamos į JAV!
  Negana to, Amerika pastatė įspūdingą laivyną, daug lėktuvnešių ir modernizavo tankų parką - nors kiekybe ir kokybe jis vis dar buvo prastesnis už Senojo pasaulio kariuomenės mašinas.
  Socialinė sistema carinėje Rusijoje išliko autokratinė ir absoliuti monarchija. Visos Rusijos caras ir imperatorius turėjo visą valdžią: vykdomąją, įstatymų leidžiamąją ir teisminę. Parlamento nebuvo. Egzistavo imperatoriaus paskirtų asmenų Valstybės taryba, tačiau ji turėjo tik patariamąją teisę. Įstatymus leido pats karalius, taip pat dekretus. Jis taip pat turėjo teisę vykdyti ir atleisti, nors, žinoma, buvo ir teismas. Prisiekusiųjų teismai buvo panaikinti po Nikolajaus II nužudymo, todėl teismų valdžią taip pat skirdavo ir nušalindavo caras arba imperatoriaus paskirti pareigūnai.
  Ši sistema turėjo ir privalumų, ir trūkumų. Viena vertus, imperatorius galėjo greitai išspręsti tą ar kitą problemą be jokių ginčų ir susitarimų, tačiau, kita vertus, per didelis valdžios sutelkimas vienose rankose slopino iniciatyvą ir suteikė didelių galimybių biurokratijai. Tai pagimdė įvairius numylėtinius ir numylėtinius. Vladimiras nepasižymėjo per dideliu veidmainiavimu ir santuokine ištikimybe. Nors moterys jo politikai didelės įtakos neturėjo.
  Tankų statybos srityje carinė Rusija turėjo daug galingų ir sunkiųjų transporto priemonių. Tačiau karinių operacijų Afrikoje patirtis parodė, kad tanko vairavimo savybės yra nepaprastai svarbios. Dėl to pagrindinis Rusijos tankas neviršijo keturiasdešimt penkių tonų. Kadangi tai pagimdė daugiau svorio, net ir su plačiomis vėžėmis, problemų dėl praeinamumo.
  Caras mėgo sunkiuosius tankus, tačiau imperatoriaus patarėjai atgrasė juos leisti juos į masinę gamybą. Tačiau šešiasdešimt tonų sveriančią mašiną buvo galima įsigyti dviem tūkstančiais egzempliorių. O pats masyviausias tankas "Nikolajus" - 3, paprastai buvo pagamintas šešiasdešimt trijų tūkstančių.
  Ir mašina yra - svoris yra keturiasdešimt penkios tonos, o pistoletas yra 122 mm kalibro. Dviejų šimtų milimetrų priekiniai šarvai, laivagalis ir 120 milimetrų šonai, išdėstymas yra klasikinis.
  Hitleris rimtai mėgo sunkiasvores mašinas. Ir aš norėjau turėti pranašumą prieš Nikolajų serijiniame tanke. Vokiškas automobilis išsipūtė iki 75 tonų ir tai jau buvo riba dėl to, kad didelę masę itin sunku transportuoti geležinkelio bėgiais.
  Vokiškas automobilis buvo ginkluotas 128 mm ginklais, turėjo 250 mm priekinius, 180 mm šoninius ir laivagalio šarvus.Išdėstymas taip pat artimas klasikiniam.
  Skaitmeniškai vokiečių tankas buvo tris kartus prastesnis už sovietinį. Jau nekalbant apie sunkumus naudojant pernelyg sunkias mašinas.
  Tačiau rusiška įranga yra išsibarsčiusi plačiose srityse, o Europos fronto sektoriuje transporto priemonių ir pėstininkų skaičius yra maždaug lygus. Nors apskritai Rusijos kariuomenė yra daug gausesnė nei vokiečių. O Rusija turi milžinišką gyventojų skaičių: ji apima Indiją, Kiniją, didžiąją dalį Afrikos, Vidurinius Rytus, Persiją, Indokiniją ir daug daugiau.
  Žinoma, Hitlerio sprendimas pulti carinę Rusiją, net ir atsižvelgiant į tai, kad Japonija ir Italija, o galbūt Prancūzija ir Didžioji Britanija yra jo pusėje, yra kolosalus nuotykis. Tačiau fiureris yra didžiulis nuotykių ieškotojas.
  Reikia pažymėti, kad diskeliai, su kuriais Trečiasis Reichas dėjo tokias dideles viltis, praktiškai nėra labai veiksmingi. Sukūrus stiprią laminarinę reaktyvinę srovę, buvo sunaudojamos didžiulės degalų sąnaudos, o skraidančių lėkščių skrydžio laikas pasirodė palyginti trumpas. Taigi jie galėjo veikti net atsižvelgdami į didžiulį greitį ne itin dideliais atstumais. Be to, laminarinė srovė apsaugojo diską nuo šaulių ginklų, bet savo ruožtu neleido šaudyti iš skraidančios lėkštės.
  Taigi vokiečiai galėjo tik numesti radijo bangomis valdomas raketas iš savo diskų, o vėliau siauru kampu arba išjungę laminarinę čiurkšlę, bet tuo metu tapdami pažeidžiami.
  Tačiau bet kuriuo atveju Hitleris nusprendė pulti Rusiją ir metė savo kortas į žaidimą. Be to, fašistas bijojo, kad Italijos pralaimėjimo atveju jie jį perims. Niekam su ūsais nepatikėjo.
  Iš pradžių naciai pasisekė dėl netikėto smūgio ir geresnio jų kariuomenės organizavimo. Tačiau puolimo laikas buvo pasirinktas prastai. Iškrito sniegas, o tankai slydo. Fritzas galėjo užimti dalį Lenkijos, įskaitant Krokuvą, bet įstrigo netoli Varšuvos.
  Rusijos karo mašina sukosi aukštyn... Japonija, kaip tikėjosi fiureris, įstojo į karą, tačiau jos laivynas neturėjo pranašumo prieš Rusijos Ramiojo vandenyno laivyną, o mūšiai buvo maždaug vienodi. Ir Japonija praktiškai neatitraukė sausumos pajėgų nuo Vakarų operacijų teatro. Be to, samurajus ore buvo prastesnis už rusus tiek skaičiumi, tiek kokybe. O Tekančios saulės žemė sugebėjo užfiksuoti tik kelias mažas salas.
  Atsargūs Franco ir Salazaras neskubėjo stoti į karą. Rusija yra labai stiprus priešas. Reikia žiūrėti ir laukti. Realioje istorijoje Franco apsiribojo tik fašistų savanorių mėlynosios divizijos siuntimu Antrojo pasaulinio karo metais.
  Dabar jėgų išsidėstymas atrodė visiškai nevienodas, ypač Afrikoje.
  Italija greitai prarado savo valdas juodajame žemyne.
  1952 metų pavasarį carinė kariuomenė pradėjo puolimą Rytų Prūsijoje ir sugebėjo giliai pralaužti priešo gynybą. Naciai beveik nepaliko carinės armijos veržimosi prie Karaliaučiaus, tačiau, kita vertus, imperijos kariuomenė pradėjo veržtis į Sudetų žemę ir Krokuvą.
  Paaiškėjo, kad vikresni rusų tankai buvo gana pajėgūs kovoti su sunkiu, bet mažiau judriu priešu. Rusijos generolų vadovaujamos Kinijos divizijos taip pat puikiai pasirodė.
  Vokiečiai buvo priversti palikti Krokuvą... Ir tada dėl apsupimo grėsmės jie pradėjo trauktis iš Vyslos į Odrą.
  Ne, apsėstasis fiureris nesitikėjo tokios karo eigos. Bet jis kaltas. Be to, prancūzai ir britai, užuodę fašistinę okupaciją, visai nesiekė mirti už fiurerį. Taigi papildymas nepavyko, o vasalinės šalys norėjo susėsti trivialiai.
  O blogiau buvo vokiečiams fronte.
  Iki žiemos vokiečiai prarado visą savo turtą Afrikoje. O per žiemą, iki pavasario, jie visiškai grįžo į Odrą. Rusijos kariuomenė išlaisvino Prahą ir Sudetų žemę , priartėjo prie Vienos. Be to, jie nugalėjo Italiją ir užėmė Romą, Neapolį, Siciliją. Taigi 1953 metų pavasaris naciams nieko gero nežadėjo. Tačiau 1953 m. balandžio 8 d. Hitleris staiga miršta. Naujoji Vokietijos vadovybė desperatiškai prašo taikos.
  Vladimiras Kirillovičius Romanovas dosniai sutiko. Tačiau vokiečiai už tai brangiai sumokėjo. Naujoji siena dabar ėjo palei Oderį: Belgija, Olandija, Danija gavo suverenitetą, bet Rusijos imperijos vasalo rėmuose. Prancūzija atgavo anksčiau prarastas valdas, tačiau tapo dar labiau priklausoma nuo Rusijos.
  Italija ir Vokietija prarado visas savo kolonijas, kurios dabar tapo karališkosios karūnos nuosavybe. Pati Italija taip pat gavo Rusijos vasalo statusą, o Sicilija ir Sardinija tiesiogiai tapo Vladimiro Trečiojo imperijos dalimi.
  Vokietija taip pat prarado didelę nepriklausomybės dalį ir mokėjo dideles reparacijas.
  Japonija taip pat prarado visas savo valdas, išskyrus savo teritoriją, ir buvo priversta tapti vasaline valstybe. Ir caras Vladimiras Kirillovičius Romanovas taip pat gavo Japonijos imperatoriaus titulą.
  Žinoma, ta Australijos dalis, kuri anksčiau priklausė Tekančios saulės šaliai, taip pat pateko į Rusijos kontrolę.
  1953 metų rugpjūtį JAV pagaliau buvo išbandyta atominė bomba. Po aštuonerių metų, bet branduolinis džinas iškrito iš butelio. Bet kokiu atveju progreso sustabdyti negalima. O atominės bombos pasirodymas neišvengiamas. Pagal ekstremaliausią scenarijų branduoliniai ginklai gali pasirodyti daugiausia dvidešimt metų vėliau nei iš tikrųjų.
  Truputį pavėluotai caro valdžia pradėjo kurti savo atsaką.
  Iki šiol JAV negalėjo apsispręsti kariauti su tokia galinga imperija. Be to, ne taip paprasta iš anapus vandenyno gauti pagrindinius Rusijos pramonės ir ekonomikos centrus.
  O branduolinių užtaisų gamybai reikėjo ir laiko, ir pinigų! JAV turėjo lėšų, bet laikas bėgo. Carinė Rusija, turinti savo išteklius ir galingą intelektualinį potencialą, labai greitai kompensavo spragą šioje srityje. O 1956 metais Vladimire III pasirodė ir atominė bomba.
  Gyventojų skaičiumi ir ištekliais gerokai prastesnė už Rusiją kapitalistinė ir demokratinė JAV pamažu prarado kozirius.
  Vienintelis dalykas, kurį jie galėjo padaryti, buvo panaudoti branduolinius ginklus kaip atgrasymo priemonę ir bandyti pakirsti carinę Rusiją iš vidaus. Tačiau iki šiol jie nieko negalėjo padaryti.
  Vladimiras Kirillovičius iš savo pirmosios žmonos neturėjo vyriškos lyties palikuonių ir vėl vedė. Ir jis atgamino įpėdinį, pavadinęs jį Jurgiu.
  Carinė Rusija vykdė kosmoso plėtrą. 1959 metais pilotuojamas skrydis į Mėnulį įvyko maždaug metais anksčiau nei amerikiečiai. Tada 1971 m. į Marsą. Alternatyviajame pasaulyje jis tapo saugesnis nei realybėje.
  1975 metais Veneroje nusileido vyras. 1980 m. Merkurijuje. Viename iš Jupiterio palydovų 1981 m. O 1992 m., kaip tik Vladimiro Kirillovičiaus Romanovo mirties metais, Rusijos kosmonautas išdidžiai žengė į Plutoną.
  George'as pirmasis karūną laimėjo būdamas aštuoniolikos. Ir apskritai galima sakyti, Vladimiras Trečiasis - Didysis savo 54 metų valdymo laikotarpį praleido labai sėkmingai. Ir tada Romanovų dinastija tęsėsi.
  
  
  
  MIKLOJAS ANTRASIS, Šlovingiausias IŠ KARALIŲ!
  Tarkime, caras Aleksandras Trečiasis, priešingai, mirė anksčiau: 1987 m. nuo pasikėsinimo nužudyti, kurį organizavo vyresnis Lenino brolis: Aleksandras.
  Atrodytų daug blogiau. Bet tikrai ne. Nikolajus II caru tapo anksčiau, o vedė anksčiau: jei kas nutiktų, į sostą pasodintų sūnų. Ir žmona jau kitokia, ir įpėdinis sveikas, o Rasputinas tikrai ne. Ir taip iš pradžių apskritai, kaip tikroje istorijoje: statomas TRANSIB, ekonomika kyla į viršų - plėtra į Kiniją. Tiesa, Baltijos jūroje laivai statomi metais anksčiau. Ir šiek tiek daugiau pakilimo dėl ankstesnio Witte finansinio genijaus iškilimo.
  Karas su Japonija neprasidėjo per gerai, tačiau Varyagui pavyko pabėgti, o admirolas Makarovas nemirė. Istorija šiek tiek pasikeitė, o viskas vyksta šiek tiek kitaip. Tačiau tikrojoje istorijoje ir iš tikrųjų Varyagui liko šiek tiek pabėgti, o admirolo Makarovo mirtis apskritai buvo atsitiktinė ir mažai tikėtina.
  Rusijos laivynas, vadovaujamas admirolo Makarovo, pasielgė gana sumaniai ir nuskandino japonų laivus. Ir tada, kai du japonų mūšio laivai buvo susprogdinti ant krūvos taikos, Makarovas užpuolė samurajus ir nuskandino dar penkiolika laivų.
  Tai yra, viskas pavyko gerai. Ir Japonija prarado viršenybę jūroje.
  O žemėje samurajus buvo silpnesni. Kuropatkinas atstūmė visus japonų bandymus pulti ir padarė jiems didelę žalą. Tačiau jis nesielgė pernelyg ryžtingai. Tačiau netrukus iš Baltijos jūros atplaukė Rusijos laivai, o galiausiai Makarovas suvaldė visus vandenis.
  Rusai netgi pradėjo išlaipinti kariuomenę Taivane, o vėliau ir Kurilų kalnagūbryje.
  Kol Theodore'as Rooseveltas neįsikišo ir nepasiūlė tarpininkavimo. Rusijai priklauso Mandžiūrija, Korėja, Mongolija, Kurilų grandinė ir Taivanas.
  Taip pat pasirodė "Zheltorossia". Taip susikūrė nauja imperija.
  Tačiau nors karalius nėra labai įžūlus. 1914 metais prasidėjo Antrasis pasaulinis karas. Rusija geriau pasiruošusi šiam karui: ir ekonomika stipresnė, ir teritorija, ir gyventojų daugiau, o mintis netrukdo. Be to, nebuvo nuosmukio, kurį sukėlė riaušės ir vadinamoji revoliucija.
  Pirmasis pasaulinis karas vyko su įvairia sėkme. Klaidas padarė rusų generolai ir pasisekė. Tačiau 1915 metais vokiečiams pavyko pasiekti mažiau sėkmės, todėl carinė kariuomenė buvo gausesnė ir geriau aprūpinta. Bet vis tiek Rusija prarado pusę Lenkijos ir Galicijos. Bet vokiečiai negalėjo patekti į Baltarusiją ir Baltijos šalis - fronto linija ėjo palei Vyslą.
  O šešioliktais metais carinė armija pasiekė didelių laimėjimų prieš Austriją ir Turkiją. Osmanai buvo beveik visiškai nugalėti. Kaip ir austrai, jie užėmė Pšemislą ir Krokuvą. Vokietija tapo kvaila. Septynioliktų metų pavasarį rusai užėmė Stambulą. Carinė Rusija taip pat sulaukė reikšmingos sėkmės vasaros puolime prieš Austriją ir Vokietiją. O rudenį, kai caro kariuomenė jau buvo pasiekusi Odrą, Vokietija kapituliavo. Po to buvo padalinta Austrija-Vengrija ir Turkija. Rusija gavo Mažąją Aziją, Šiaurės Iraką, Stambulą. Galicija, Bukovina, Čekoslovakijos ir Vengrijos karalystės ir Krokuva. Plius Dancigas, Rytų Prūsijos dalis, Klaipėdos kraštas. Taigi Rusija daug kartų sustiprėjo. O Vokietija taip pat mokėjo didžiules reparacijas.
  Caras Nikolajus II neskubėjo imti visko ir visko. Tačiau rusai, britai ir prancūzai padalino Saudo Arabijos pusiasalį. Tada britai ir rusai padalijo Iraną ir Afganistaną. Baigė pasaulio perskirstymą.
  Iki 1929 m. visas pasaulis buvo pakilęs, kol neprasidėjo Didžioji depresija. 1931 metais Japonija pradėjo karą prieš Rusiją. Ir ji buvo greitai nugalėta ir kartu su visais Ramiojo vandenyno turtais buvo užimta. O paskui sekė referendumas ir įtraukimas į Rusiją.
  Naudodamasis Didžiosios depresijos apimtų Didžiosios Britanijos, Prancūzijos ir JAV susilpnėjimu, caras Nikolajus II vedė karus, kad užgrobtų Kiniją. Ir tai tapo jo didžiuoju užkariavimu.
  Siekdamas kiek paspartinti rusifikaciją, Nikolajus II priėmė nepretenzingą sprendimą - Rusijoje oficialiai įvedė poligamiją - pakeitė stačiatikių bažnyčios teologiją ir dogmas. Taigi reforma buvo priimta.
  Ir karalius pasiėmė antrąją žmoną. Rusai buvo skatinami vesti svetimšales moteris ir turėti daug vaikų. Teko rusinti ir didžiulę Kiniją. Ir koks yra geriausias būdas tai padaryti? Ištekėti už kinų!
  Hitleris neatėjo į valdžią Vokietijoje. Šioje istorijoje jam neužteko šiek tiek. Gaila, kad ekstremistas. Pagrindinis dirgiklis buvo fašistas Musolinis, užėmęs Etiopiją. Ir svajonė tapti naujuoju Cezariumi ir Trojos arkliu susiliejo į vieną.
  1937 m. gegužę tarp Rusijos ir Italijos kilo karas. Kaip paaiškėjo, Mussolini nusižudė. Rusijos kariuomenė per du mėnesius užėmė visą Italiją, o dar per tris - visas valdžios kolonijas. Carinė Rusija pagaliau apėmė ir Rumuniją bei Jugoslaviją, kiek vėliau - Bulgariją. Baigęs teritorijų aneksiją. Nikolajus II mirė 1939 m. rudenį. Ir jo įpėdinis, gana sveikas Aleksejus II, tapo naujuoju karaliumi.
  Šiuo atveju Nikolajus II pataisė penkiasdešimt dvejus metus - pranokdamas Ivano Rūsčiojo rezultatą. Ir jo karaliavimas pasirodė sėkmingiausias Rusijos istorijoje, o užkariavimai yra tiesiog rekordiniai. Joks kitas karalius nėra užfiksavęs tiek daug. Rusija galutinai apsigyveno Kinijoje ir sustiprėjo visomis kryptimis.
  Tačiau tada, valdant Aleksejui II, prasidėjo ilgas taikos laikotarpis. Prancūzija, Didžioji Britanija, JAV nenorėjo karo. O Vokietija buvo nuginkluota ir neturėjo pajėgų. Taigi susiklostė tokia situacija, kad tapo ramu.
  Kolonijinės imperijos ir toliau egzistavo. Rusija išliko didžiausia šalimi, tačiau Didžioji Britanija formaliai buvo antra galia ir savo plotu šiek tiek nusileido carinei imperijai. Tačiau Australija, Pietų Afrika ir Kanada buvo beveik nepriklausomos dominijos. O Indijoje... 1968 metais Indijoje kilo didelis sukilimas ir po dvejų metų karo britai buvo išvaryti. Bet carinė kariuomenė įžengė į Indijos teritoriją, nuslopino kalbas. Po to Didžioji Britanija prarado šią koloniją, o Rusija ją įsigijo. Netrukus Rusija užėmė ir Irano pietus.
  Po Aleksejaus II 1969 m. sostą perėmė Nikolajus III. Karališkoji imperija augo. Taigi Prancūzija 1979 metais prarado Indokinijos ir Tailando kontrolę. Ir ten taip pat atėjo karališkoji kariuomenė.
  O aštuntajame ir devintajame dešimtmetyje Afrika pateko į carinės Rusijos kontrolę. Po 2001 m. į Rusijos sostą įžengė ketvirtasis Aleksejaus II sūnus Petras.
  Iki to laiko carinė Rusija buvo prarijusi beveik visą Afriką, Aziją ir pasisavino kitų šalių kolonijas, tarp jų ir Indoneziją. Bet, žinoma, tai nebuvo prieš Australiją.
  Atėjo ramybės laikotarpis. JAV, Didžioji Britanija ir Prancūzija turėjo branduolinį ginklą, Vokietija - ekonominę galią. Rusija ir ekonominė galia, ir branduoliniai ginklai, ir didžiausia pasaulyje armija ir gyventojų skaičius. Ir vis dar absoliuti autokratinė monarchija be parlamento. Amerikiečiai, būdami antrąja galia ar net supervalstybe, tai įtraukė į Rusijos reikalavimą.
  Tačiau demokratijos nebuvimas netrukdė vystytis pažangai. Visų pirma, dar 1943 metais carinėje Rusijoje pirmasis žmogus išskrido į kosmosą. O 1961 m. į mėnulį. Skrydis į Marsą įvyko 1974 m. O iki 2000 metų buvo aplankytos beveik visos Saulės sistemos planetos. Buvo ruošiama puiki ekspedicija į žvaigždes. Ji paleista 2018 m. ir atsigavo į Alpha Centauri.
  Taigi carizmas visiškai netrukdė mokslui judėti. Petras Ketvirtasis iš Romanovų dinastijos netgi paskelbė, kad šviesuolis absoliutizmas yra geresnis.
  Ypač tų skandalų, kurie nuolat drebino Donaldo Trumpo administraciją, fone.
  Didžiausiu visų laikų ir tautų karaliumi vis dar buvo laikomas Nikolajus II. Carinė Rusija ant žirgo ir pasaulio hegemonas. Pakraštys ir kolonijos palaipsniui rusifikuojami. Imperija įgauna pagreitį. Ir visas pasaulis pagerėjo.
  Ir kodėl? Ačiū Aleksandrui Uljanovui, Lenino broliui, kuriam buvo įvykdyta mirties bausmė už regicidą. Pats Leninas liko užsienyje. Jis susipažino su Velsu, taip pat susidomėjo mokslinės fantastikos rašymu, dėl kurio tapo labai turtingas ir išgarsėjo. Taip jis išgarsėjo, garsėjo ir garsėjo, buvo išverstas į daugybę kalbų. Stalinas, priešingai, mirė kalėjime nuo tuberkuliozės ir apskritai liko žinomas tik specialistams. Trockis netrukus atsisakė revoliucinės veiklos ir padarė gerą valdininko karjerą, pakildamas iki tikro slapto patarėjo ir ministro pavaduotojo. Voznesenskis tapo ministru prie caro ir daug pasiekė. Chruščiovas liko smulkus krautuvėlininkas ir šlovės nesulaukė. Brežnevas pakilo į pulkininko laipsnį. Andropovas tarnavo policijoje, taip pat tapo pulkininku. Gorbačiovas tapo dideliu verslininku ir šou menininku. Jelcinas liko krautuvininku. Putinas pakilo į slaptosios policijos pulkininko laipsnį ir garbingai išėjo į pensiją. Medvedevas yra smulkus pareigūnas. Žirinovskis, laikraščio įkūrėjas ir šou menininkas. Zyuganovas bandė dirbti pogrindyje prieš carą. Gavo terminą, tada tapo Okhranos informatoriumi. Išėjo į pensiją turėdamas kapitono laipsnį. Žukovas pakilo tik iki majoro laipsnio. Vasilevskis tapo generolu leitenantu, Šapošnikovas - generolu leitenantu. Kolchakas buvo didysis admirolas ir daugelio ordinų savininkas. Makarovas taip pat tapo didžiuoju admirolu, sugebėjęs kovoti su Pirmuoju pasauliniu karu. Tačiau ne pirmame, o vieninteliame pasauliniame kare, nes antrojo pasaulinio karo nebuvo. Išgarsėjo... Brusilovas tapo feldmaršalu ir Šv. Andriejaus Pirmojo pašaukto ordino savininku. Denikinas, Vrangelis, Kornilovas ir Kuropatkinas tapo feldmaršalais.
  Ir gyvenimas valdant karaliams buvo geras. O kainos nekyla daugiau nei šimtą metų. O rublis turėjo stabilų auksinį pagrindą - 0,77 gramo. Ir daugelis tautų gerai gyveno valdant karaliui.
  Visi turėjo lygias teises ir daugelis save vadino rusais, net afrikiečiais. Tai tapo gera visiems, valdomiems karaliui. Reikalavimas gyventi išliko tik ne ortodoksams žydams . Tačiau tokių tapo vis mažiau.
  Tačiau valdant karaliui kilo problemų. Vienas iš jų - didelis gimstamumas ir mažas mirtingumas - paskatino gyventojų perteklių. Tačiau tai buvo išspręsta plečiant erdvę. Be to, mokslo ir žemės ūkio raida leido išspręsti bado problemą. Maisto užteko visiems. Tačiau imperijos gyventojų prieaugis siekia daugiau nei tris procentus per metus. Ir tai grėsė bėdomis ateityje.
  Caro valdžia rado išeitį plečiant erdvę. Ir tai atrodė pagrįsta. Buvo pastatyti nauji erdvėlaiviai ir atlikti superluminalinio greičio tyrimai.
  
  
  
  PENKIASDEŠIMT METŲ DIDŽIOJO ALEKSANDRO!
  Pasikėsinimas į Aleksandrą II 1866 m. buvo sėkmingas. Dėl to caras išvaduotojas mirė. O Aleksandras Trečiasis įžengė į sostą. Privalumas buvo tas, kad jiems nepavyko parduoti Aliaskos, o naujasis Rusijos imperatorius nebuvo linkęs duoti bent šiek tiek žemės. Net jei jie nutolę ir dar nelabai vertingi.
  Be to, kelias į Sibirą į Vladivostoką pradėtas tiesti dar anksčiau. Ir jis turėjo pasiekti Čiukotką!
  Caras Aleksandras Trečiasis buvo stiprus, ryžtingas, stiprios valios, sveikas ir fiziškai labai stiprus. Jis valdė tvirta ranka, o jam valdant Rusija įžengė į didelio klestėjimo ir laimėjimų laikotarpį!
  Taigi gerai, kad didysis imperatorius pradėjo valdyti penkiolika metų anksčiau nei tikrojoje istorijoje!
  Pradžioje jis griežtai slopino visas revoliucionierių kalbas ir žmonių valią. Tada jis pradėjo reformuoti armiją ir laivyną. Su tvarka.
  Karalius daug pasiekė. Buvo tiesiami keliai, tiltai, gamyklos, šalis sparčiai plėtojo kapitalizmą. Išlaikant autokratiją. Caro valdžia kariavo nedidelius karus, persikeldama per Vidurinę Aziją ir ten plėsdama savo įtaką.
  1977 metais prasidėjo didelis karas su Turkija. Ji ėjo dar geriau, greičiau, pergalingiau ir pralaimėjo mažiau nei tikroje istorijoje. Švietė visa šviesa - Skobelevo genijus!
  Rusijos kariuomenė nugalėjo turkus, padarydama mažiau žalos. Ir iškart pavyko paimti Stambulą. Kadangi jie ten atvyko prieš anglų eskadrilę. Šis karas buvo toks sėkmingas, kad caro tėvai pavadino pergalingą Aleksandrą! O Skobelevas tapo jauniausiu feldmaršalu Rusijos istorijoje.
  Turkija buvo padalinta. Britai užėmė Egiptą ir Sudaną. Rusija paėmė Iraką, Palestiną, Siriją ir dalį Saudo Arabijos, Mažąją Aziją, visą Armėniją ir Balkanus!
  Taigi gana greitai ir palyginti lengvai Aleksandras Trečiasis užėmė didelę teritoriją. Ir toliau plėtėsi į pietus. Judėjimas per Iraną, Turkmėnistaną ir toliau į Afganistaną!
  Caro kariuomenė nusitaikė į Indiją! Britai buvo pasirengę kovoti. Buvo Rusijos, Vokietijos, Austrijos ir Vengrijos sąjunga prieš Prancūziją ir Britaniją.
  Vokietija 1992 metais pradėjo puolimą prieš Gaidžio respubliką. Didžioji Britanija paskelbė karą vokiečiams ir Rusijai. Austrija-Vengrija užėmė Bosniją ir Hercegoviną ir užpuolė Italiją.
  Rusija pradėjo kampaniją prieš Indiją, Prancūzijos valdas ir Indokiniją. Taip prasidėjo Pirmasis pasaulinis karas. Bet jau Rusija ir vokiečiai kartu!
  Rusija taip pat pažengė į priekį prieš Egiptą.
  Caro kariuomenė, remiama vietos gyventojų, užima Indiją ir Iraną. Įeikite toliau į Indokiniją. O prūsai vėl nugali prancūzus ir apsupa Paryžių.
  Be to, respublikonai atsisako pasiduoti. Ir Paryžius puolamas, smarkiai sunaikintas. Vokiečiai taip pat užėmė ir Belgiją, ir Olandiją.
  Britanija tęsia karą kurį laiką. Rusijos kariuomenė užėmė Egiptą ir Sudaną. Jūroje vyksta karas. Rusijos kariuomenė juda per Afriką. Iki Pietų Afrikos. Ir renka kolonijas sau. Vokiečiai irgi kažką ima.
  Tačiau Austrija ir Vengrija yra įklimpusi į karą su Italija. Tiesa, 1894 metais austrams į pagalbą atėjo vokiečiai. Ir užbaigti Italijos užkariavimą.
  Po to apelsinų šalis pasiskirsto tarpusavyje.
  Karas persikelia į jūrą. Ir čia parodo karinio jūrų laivyno vado admirolo Makarovo genialumas. Kuris pasiekia daugybę puikių pergalių. Priversdama kapituliuoti jūrų šeimininkę.
  Rusija perėmė Indijos, Indokinijos, didžiosios Afrikos dalies ir Australijos kontrolę, išmušdama iš ten britus. Rusijos kariuomenė paliko Britaniją ir Kanadą. Ten jis įkūrė ir koloniją. Taigi Britanija prarado beveik visas savo kolonijas, o Rusija jas įgijo. Kanadą užvaldyti padėjo Rusijos nuolatinė Aliaskos kontrolė. Ir labai galingo laivyno buvimas. Ir admirolo Makarovo ir Roždestvenskio genijus.
  Na, tai dar ne viskas. Rusija persikėlė į Kiniją. Taip pat labai sėkmingas. O 1904 metais prasidėjo karas su Japonija.
  Tačiau skirtingai nei tikroji istorija, šis karas pasirodė ne sunkus, o gana greitas. Be to, Japonijos laivynas buvo gana silpnas, o Rusijos, atvirkščiai, buvo labai stiprus. Nugalėję japonus Rusijos kariuomenė užėmė Tokiją. Ir tada buvo surengtas referendumas, ir didžioji dauguma japonų balsavo už prisijungimą prie Rusijos.
  Caras Aleksandras Trečiasis iškovojo naują pergalę. Tada atėjo savanoriškas-privalomas Kinijos prisijungimas. Taigi regionas po regiono, provincija po provincijos. Karališkoji imperija pasiekė milžiniškus dydžius. Iš JAV, visos Kanados ir Aliaskos, visos Azijos, Austrijos, Ramiojo vandenyno regiono. Į Pietų Afriką ir Vokietijos valdas Vakarų Afrikoje.
  Plius Austrija-Vengrija. Tokia didžiulė galia.
  Bet, žinoma, vokiečiai ir austrai norėjo daugiau. Prancūzija vis dar yra okupuota Vokietijos. Rusijos įžeista Didžioji Britanija taip pat nori karo.
  Kaizeriui pavyko suburti koaliciją: Ispanija, Portugalija, Vokietija, Austrija-Vengrija ir Švedija prieš milžinišką Rusiją. Prieš tai vokiečiams per karą su Britanija pavyko užgrobti ir Daniją bei Norvegiją. Susidarė galinga koalicija.
  O karas prasidėjo 1917 metų rugpjūčio 1 dieną. Kaip tik tuo metu, kai mirė Aleksandras III ir į sostą įžengė Nikolajus II. Buvo atliktas skaičiavimas, kad be tokio puikaus monarcho kaip Aleksandras Trečiasis, pataisęs penkiasdešimt vienerius metus, Rusija tikrai pralaimėtų.
  Tačiau Nikolajus II turėjo stiprią ir stiprią galią. Be Rasputino ir sergančio įpėdinio. Taigi jis galėtų kovoti su koalicija.
  Ir prasidėjo karas... Vokiečiai trypė kaip taifūnas. Rusijos kariuomenė juos pasitiko galingomis kontratakomis. Vyko didelė ir nuožmi kova.
  Nikolajus II, apskritai, remdamasis tvirtovių grandine, kruopščiai išnaudojo vokiečių ir austrų dalinius. Ir tada jis pradėjo kontrapuolimą. O Afrikoje rusų kariuomenė, naudodama pirmuosius pasaulyje lengvuosius visureigius, visiškai nugalėjo austrus ir vokiečius. Ir išvalė Juodąjį žemyną.
  Ir Švedija, ir Norvegija buvo greitai užkariautos.
  Karas truko pusantrų metų ir baigėsi tuo, kad gausesni ir stipresni Rusijos kariuomenės tankai užėmė visą Europą. Tada Britanija krito. Rusija pagaliau įtvirtino dominavimą rytiniame pusrutulyje.
  Ir caras Nikolajus II taip pat tapo dideliu užkariautoju. Taika viešpatavo iki 1929 m., kai prasidėjo Didžioji depresija. Bendra ekonomikos krizė privedė prie to, kad 1931 metais, kaip tik gegužės 1 d., prasidėjo karas tarp Rusijos ir paskutinės didžiosios supervalstybės - JAV!
  Carinė Nikolajaus II kariuomenė įžengė į Amerikos sienas. Jėgos buvo nelygios. Amerikietis beveik neturėjo tankų ir buvo prastai apmokytas. Ir Rusija daug kartų lenkė JAV. Carinės imperijos vadai taip pat buvo geresni. Taigi karas nuo pat pradžių įėjo į vienus vartus. Rusija laimėjo ir pateko į priekį. Ir dabar, rugsėjo 30 d., užėmus Niujorką ir Vašingtoną, JAV kapituliavo. Taip buvo atverstas dar vienas istorijos puslapis. 1934 m. Nikolajus II pradėjo invaziją į Meksiką, o vėliau iki Lotynų Amerikos, užkariavęs Lotynų valstybes. Iki paskutinės nepriklausomos Čilės respublikos žlugimo 1936 m. gruodžio mėn.
  Taigi Nikolajus II pagaliau užbaigė istoriją. Carinė Rusija sujungė visas Žemės planetos šalis ir tautas.
  1937 m. lapkričio 7 d. Nikolajus Didysis, visų planetų imperatorius, sudužo lėktuvu. Ir jo viešpatavimas baigėsi. Alesėjus II tapo karaliumi. Sveikas, jaunas įpėdinis - apie trisdešimt trejų. Pagal jį vyko erdvės plėtimas. Naujos sienos ir nauji skrydžiai. Monarchija buvo nepajudinama. Žmonija yra vieninga ir užkariauja kosmosą.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Port Artūro komendantas mirė, iš tiesų, tikrovėje istorijoje, jis buvo sužeistas į galvą, tačiau kelių milimetrų skeveldra priartėjo prie smegenų. Trumpai tariant, citadelę perdavęs išdavikas mirė, o jo vietą užėmė Port Artūro gynybos herojus Kondratenko.
  Naujasis vadas, siekdamas sustiprinti tvirtovės gynybą, visus jūreivius ir laivų artileriją nurašė į krantą, eskadrilę nuginklavo, bet Port Artūrą įtvirtino.
  Dėl to citadelė buvo kruopščiai apsaugota ir sumanūs vado Kondratenko veiksmai. Gynyba laikėsi gerai. Kondratenko laiku sustiprino Vysoky tvirtovės gynybą ir japonai negalėjo jos atimti.
  Gruodžio pabaigoje samurajus buvo išsekęs išpuolių. Sausio mėnesį buvo užliūlis, kurį sukėlė Kuropatkino bandymas atleisti blokadą, bet nelabai sėkmingas.
  Vasario mėnesį puolimas vėl buvo atmuštas ir vėl atremtas dideliais japonų nuostoliais.
  Gynybos metu berniukas Olegas Rybachenko elgėsi herojiškai. Apgulties pradžioje šiam nameliui buvo tik dešimt metų. Vaikas kovojo lygiai su suaugusiaisiais ir išvyko į žvalgybą.
  Jis pasirodė esąs labai drąsus ir kovingas. Ir gynyba laikėsi. Kovas jau atėjo... Japonai vėl atsitraukė. Kruvinas sekmadienis Rusijoje neįvyko, nes caras Nikolajus, kai laikėsi Port Arturas, buvo geros nuotaikos ir išėjo pas žmones. Rusijos kariuomenė buvo papildyta ir vis daugiau. Kovo pabaigoje japonai bandė veržtis į priekį, tačiau Kuropatkino pajėgos turėjo per didelį skaitinį pranašumą ir atrėmė visas atakas.
  Dar geriau, kad generolo Nogi daliniai buvo sutramdyti Port Artūro apgulties. Patyrę didelių nuostolių, japonai atsitraukė. Bet Kuropatkinas vėl dvejojo.
  Balandžio pabaigoje sekė naujas šturmas, tačiau jis taip pat buvo atmuštas.
  O Olegas Rybachenko, šis drąsus berniukas, net sugavo japonų pulkininką, žinoma, pasitelkęs spąstus.
  Gegužės pradžioje buvo tik nedideli susirėmimai, o 25 dieną Roždestvenskio eskadrilė pagaliau įžengė į Port Artūrą. Garsusis admirolas vienu metu per tris vandenynus atplukdė penkiasdešimt vieną laivą!
  Po to gynyba sulaukė pastiprinimo. O birželio pradžioje sekė paskutinis Port Artūro puolimas. Puolimas yra beviltiškas ir nuožmus. Ir vėl jis buvo atmuštas didžiuliais nuostoliais japonams. Caras galiausiai pašalino Kuropatkiną ir paskyrė Linevičių. 1905 m. liepos viduryje japonai pagaliau buvo nugalėti. Ir baigėsi daugiau nei metus trukusi didvyriška Port Artūro gynyba.
  Kondratenka buvo apdovanotas Šv. Andriejaus Pirmojo pašaukimo ordinu. Ir gavo feldmaršalo laipsnį. Tada Roždestvenskio eskadrilė kartu su Port Arthur nugalėjo japonus jūroje. Be to, pats admirolas Togo žuvo mūšyje.
  Japonija buvo priversta sudaryti taiką su Rusija, tarpininkaujant JAV.
  Turėjau perleisti Kurilų salas ir Taivaną. Rusija užsitikrino protektoratą Korėjoje, Mandžiūrijoje, Port Artūro kontrolę. Be to, Japonija carinei Rusijai sumokėjo milžinišką milijardo aukso jenų atlygį.
  Pergalė sustiprino caro Nikolajaus II pozicijas. Rusija išplėtė savo teritorijas, o Želtorosija pradėjo formuotis savanoriško prisijungimo prie Kinijos regionų sąskaita. Jokia Valstybės Dūma - Rusija liko absoliuti monarchija, be parlamento.
  Žinoma, dėl pergalės ir politinio stabilumo ekonomikos augimas tęsėsi anksčiau nei realioje istorijoje ir buvo stipresnis.
  Pirmasis pasaulinis karas prasidėjo kaip tikroje istorijoje. Tačiau Rusijai tai sekėsi sėkmingiau. Kurioje kariuomenė buvo didesnė ir geresnė, įskaitant feldmaršalo Kondratenkos reformas, ir ekonomika stipresnė, o caro autoritetas didesnis.
  Karas truko kiek daugiau nei metus ir baigėsi Austrijos-Vengrijos žlugimu ir Osmanų imperijos bei Vokietijos kapituliacija. O Bulgarija, pamačiusi kuo kvepia, stojo į Serbijos ir Rusijos pusę, kaip, beje, ir Italija bei Japonija.
  Feldmaršalas Kondratenko gavo aukščiausią laipsnį - Generalissimo. Ir jis tapo beveik visų ordinų turėtoju, kaip ir Suvorovas. Brusilovas tapo feldmaršalu. Admirolas Kolchakas padarė karjerą, o Kornilovas - Denikinas. Carinė Rusija prie savęs prijungė: Galiciją, Bukoviną, Krokuvos vaivadiją, Poznanės sritį, Klaipėdą. Čekoslovakija taip pat tapo Rusijos imperijos dalimi. Ir Mažoji Azija su Konstantinopoliu. Ir Šiaurės Irake.
  Apskritai viskas pasirodė gerai. Japonai pasidalino vokiečių kolonijas su Rusija Ramiajame vandenyne.
  Tada Saudo Arabija buvo padalinta tarp Rusijos, Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos. Be to, po trumpo karo Rusija ir Didžioji Britanija padalijo Iraną.
  Ir tada Afganistanas. Tiesa, buvo nedidelis karas. O britams iš pradžių labai nepasisekė.
  Pasaulis rado stabilumą ir klestėjimą. Iki Didžiosios depresijos 1929 m. Rusija po spartaus augimo taip pat pateko į krizę.
  1931 metais Japonija užpuolė Rusiją, siekdama atkeršyti už praeities pralaimėjimus.
  Tačiau šį kartą tai buvo savižudybė. Caro kariuomenė nugalėjo japonus. Admirolas Kolchakas dar visai nėra senas, jis parodė savo genialumą, prilygstamą Ušakovui. Tekančios saulės žemė buvo visiškai sugriauta į jūrą ir tada užimta. Po to įvyko referendumas, kuriame dauguma japonų balsavo už prisijungimą prie Rusijos.
  Taigi caras Nikolajus II sustiprino savo valdžią Ramiajame vandenyne. Rusija toliau judėjo per Kiniją. Krizės nusilpusios Britanija, Prancūzija ir JAV nesikišo perimti Dangaus imperijos kontrolės.
  1933 metais Vokietijoje į valdžią atėjo Hitleris. Jis pradėjo atkurti buvusią imperijos galią. Ir, žinoma, jis stengėsi nesiginčyti su Rusija.
  Musolinis Italijoje draugavo su Rusija. Ir gudriai užgrobta Etiopija, plečianti savo kolonijas. Buvo kalbama apie Trigubo aljanso kūrimą.
  Carinė Rusija norėjo aneksuoti visas silpstančios Anglijos ir Prancūzijos kolonijas. Na, vokiečiai ir italai irgi suprantami. JAV turėjo savo planų.
  1937 m. Vokietija prisijungė prie Austrijos ir pagamino Anschluss. O 1937 m. lapkritį lėktuvas sudužo su Nikolajevu antruoju. Karalystė baigėsi labai sėkmingai. Nikolajus II per keturiasdešimt trejus savo valdymo metus pasiekė milžiniškų užkariavimų.
  Jie vadino jį Nikolajumi Didžiuoju! Ir net didžiausi jie tapo aukštesni už Petrą Didįjį.
  Valdant Nikolajui II darbo diena buvo sutrumpinta iki dešimties valandų, septynerių metų mokslas tapo privalomas ir nemokamas. Vidutinis darbo užmokestis šalyje siekė 75 rublius per mėnesį su nuline infliacija ir rublio auksu. Karališkoji valiuta buvo sunkiausia ir labiausiai konvertuojama pasaulyje.
  Rusija turėjo didžiausią sausumos kariuomenę pasaulyje, o laivynas aplenkė ir Didžiąją Britaniją, ir JAV.
  Rusijos tankai buvo geriausi pasaulyje, kaip ir lėktuvai. O sraigtasparniai tuo metu buvo praktiškai vieninteliai Žemės planetoje. Gausiausias ir kokybiškiausias povandeninių laivų parkas. Geriausia artilerija. Pažangios televizijos ir vaizdo technologijos. Carinėje Rusijoje pradėtas filmuoti ir pirmasis pasaulyje spalvotas filmas. Įskaitant caro Nikolajaus II aistrą fotografijai.
  Prisijungusi prie Kinijos, Rusija pagal gyventojų skaičių pakilo į pasaulio viršūnę, aplenkdama Britaniją su visomis kolonijomis.
  Caras Nikolajus II reformavo stačiatikybę ir įteisino poligamiją. Šis išmintingas valdovas sugebėjo padaryti daug dalykų. Ir jis mirė neapspjautas , nepersekiojamas, nepraradęs Rusijos, bet didis. Ir vos kelių milimetrų fragmentų poslinkis taip paveikė Rusijos istoriją. Ir jie sako, kad istorijoje nėra nelaimingų atsitikimų! Vis tiek kaip jie yra. Tai parodė ir Nikolajus II, ir Generalissimo Kondratenko fenomenas.
  Tačiau po caro Nikolajaus mirties įvyko laikinas šuolis. Iš pradžių monarchas Aleksejus II mirė nespėjęs būti karūnuotas. Tada mirė ir kitas įpėdinis Kirilas Vladimirovičius Romanovas. O Vladimiras Trečiasis į sostą įžengė 1938 m. Karalius jaunas, bet apskritai nekvailas ir gana stiprios valios bei ambicingas.
  Na, jis ėmėsi verslo! Rusija, Italija, Vokietija, prieš Didžiąją Britaniją, Prancūziją ir ateityje - JAV. Čia, žinoma, Trigubas aljansas yra daug stipresnis.
  1940 m. gegužę Vokietija užpuolė Prancūziją, Belgiją, Olandiją ir Britaniją. Rusija užpuolė prancūzų, anglų ir olandų kolonijas. Prasidėjo be ceremonijų teritorijų užgrobimas.
  Britai ir prancūzai negalėjo atsispirti Rusijos kariuomenei. O vokiečiai nugalėjo ir per pusantro mėnesio privertė kapituliuoti Prancūziją, Belgiją ir Olandiją.
  Tada fiureris užėmė ir Ispaniją, ir Portugaliją, užėmė Daniją ir Norvegiją. Rusija okupavo Švediją.
  Karas buvo beveik vienuose vartuose. Vietos gyventojų remiama Rusija užėmė Indiją, Indokiniją, Afganistano pietus, Irano pietus, Artimuosius Rytus ir pateko į Egiptą.
  Žinoma, kolonijinė kariuomenė negalėjo atsispirti caro kariuomenei ir to tikrai nenorėjo. Afrikos užgrobimas buvo šiek tiek atidėtas dėl kelių trūkumo ir ilgų ryšių. Vokiečiai persikėlė per Afriką per Gibraltarą ir Maroką, rusai per Egiptą ir toliau Sudanu.
  Tačiau reljefas labiau trukdė nei britų ar prancūzų kariuomenės pasipriešinimas. Jų buvo nedaug, be to, jie prastai ginkluoti, ir daugiausia iš vietinių aborigenų. Kas nemokėjo ir nenorėjo kautis.
  1940 metais Hitleris neišdrįso nusileisti Britanijoje. Jis pradėjo oro puolimą, iš pradžių nelabai sėkmingą. Tačiau 1941-ųjų pavasarį į mūšį stojo Rusijos lėktuvai, o Britaniją pradėjo slėgti mirtis.
  O rugpjūtį sekė jungtinės Vokietijos ir Rusijos kariuomenės išsilaipinimas, o po dviejų savaičių atkaklių kovų - Londono užėmimas.
  Po to visas rytinis pusrutulis, įskaitant Australiją ir Naująją Zelandiją, tapo rusų, vokiečių ir italų.
  Bet vis tiek buvo JAV.
  Caras Vladimiras nusprendė pulti ir Ameriką. Hitleris ir Musolinis palaikė jį priimant šį sprendimą. Trečiasis Reichas perkėlė kariuomenę į Islandiją, o toliau į Grenlandiją ir Kanadą, o carinė Rusija persikėlė į Aliaską. Jėgos, žinoma, nelygios. JAV turi gana silpną tankų flotilę ir daug mažesnį gyventojų skaičių nei Rusija, kartu su visomis jos kolonijomis. Nors ekonomika išvystyta. Tačiau tokiam monstrui negalima atsispirti.
  Pradėjusi puolimą 1943 m., Rusijos kariuomenė greitai per du žiemos mėnesius užėmė Aliaską. O pavasarį kartu su vokiečiais ji užėmė beveik visą Kanadą.
  Brazilija, Venesuela, Meksika ir kitos šalys paskelbė karą JAV.
  Prasidėjo Rusijos kariuomenės judėjimas šiaurinėse Amerikos valstijose. Jėgos, žinoma, nelygios. Rusija ir Vokietija yra geresnės tiek kokybe, tiek kiekybe.
  Merginos Nataša, Zoja, Aurora ir Svetlana kaunasi ant geriausio pasaulyje tanko "Kondratenko"-3 - mobilios transporto priemonės su ilgavamzdžiu ir greitašaudžiu ginklu. Labai judrus, žemo silueto.
  Pagal svorį Kondratenko-3 bakas yra apie keturiasdešimt tonų ir yra gerai apsaugotas. Ir pistoletas, nepaisant mažo 76 mm kalibro, turi didelį snukio greitį.
  Shermanai, į šį baką negalima prasiskverbti iš bet kurio kampo. Taigi...
  Merginos, kovojančios basomis ir bikiniais, tiesiog naikina amerikiečius ir daug juokiasi.
  Ypač Nataša... Ir plikais pirštais spaudžia vairasvirtę sakydama:
  - Šlovė mano Rusijai!
  Zoja taip pat šaudo. Jis tai daro nuogais kojų pirštais, spausdamas vairasvirtės mygtukus ir šaukdamas:
  - Ir visa mūsų gimtoji žemė!
  Aurora šaudo toliau. Ji smogia priešui ir, išdygusi dantis, sako:
  - O aukštesnės jėgos jau už mūsų!
  O taip pat mergina labai ugningai mirkteli! Apnuogintais kojų pirštais jis spaudžia kaip vairasvirtės mygtukus.
  Ir tada Svetlana atleidžia. Tokia protinga ir judri mergina. Iš burnos sklinda saulės spinduliai. Ir jis taip pat dainuoja:
  - Aš esu pasaulinė žvaigždė! Aš bėgu greičiau net už šėtoną!
  Su tokiomis merginomis pats velnias nėra baisus. Jie kulia amerikiečius, tvirtai apsupę Čikagą.
  Ir niekam iš ten nepaleisti. Jie griaudėja, tarkime, trivialiai. Tai merginos.
  O dabar Čikagos garnizonas kapituliuoja. Žinokite mūsų!
  O rusų tankai jau artėja prie Niujorko. Caras Vladimiras patenkintas trina rankomis. Ar rusai kada nors nuėjo taip toli?
  Merginos ir ore kovoja drąsiai. Pavyzdžiui, miela pora: Marija ir Mirabela.
  Įgyja savo sąskaitas, basas ir bikinius gražuoles. Jie tiesiogine prasme neturi ko prieštarauti. Tokios merginos čia gražios ir akinamai agresyvios bei taiklios.
  Marija paleido šūvį, vienu šūviu numušė keliolika lėktuvų ir dainavo:
  - Šlovė tau, mūsų gimtoji žeme! Rusijos vardu!
  Mirabela taip pat šaudė ir riaumojo:
  - Bet yra lyderis, turintis didelę jėgą,
  Jis pakvies slavus į mūšį ...
  Negali susitvarkyti su Rusija
  Kai Vladimiras yra karalius!
  
  Iš tvirto, stipraus, su geležine valia,
  Panašu į metalo pjovimą...
  Rusams nereikia geresnės dalies -
  Tik žmonės svajojo apie tokį dalyką!
  Taip, šios merginos kovoja ir dainuoja meistrai ...
  Beje, Niujorko šturmo įkarštyje pirmasis Rusijos kosmonautas išskrido į kosmosą, apskriejo Žemės planetą. Ir tai dar vienas Romanovų dinastijos carinės Rusijos pasiekimas.
  Ir tada Niujorko garnizonas kapituliavo, ir Vašingtonas netrukus žlugo. O 1943 metų rugsėjo 3 dieną JAV iš viso kapituliavo. Taip baigėsi Antrasis pasaulinis karas, prasidėjęs 1940 metų gegužės 15 dieną. Karas yra šlovingas Rusijai ir pergalingas.
  Žinoma, tiek Hitleris, tiek Musolinis iš šio karo daug gavo. Abu diktatoriai gavo nuosavybę Afrikoje, kai kurie - Europoje ir JAV. Europa pagaliau buvo padalinta tarp šalių. O Bulgarija po referendumo tapo Bulgarijos karalyste kaip Rusijos dalimi.
  Atrodytų, pasaulis vėl perskirstytas ir kolonijos gali būti virškinamos. Tačiau Hitleris, žinoma, nebūtų Hitleris, jei nenorėtų daugiau. Visų pirma, nugalėti Rusiją. Ir perimti jos teritorijas.
  Ir, žinoma, vokiečiai labai tikėjosi naujų, galingesnių ginklų. "E" serijos tankai ir balistinės raketos, ypač skirtos skraidančioms lėkštėms.
  Tačiau carinė Rusija balistinėmis raketomis gerokai aplenkė Trečiąjį Reichą ir net 1951 metų balandžio 12 dieną išskrido į Mėnulį.
  O "E" serijos tankai neturėjo kokybinio pranašumo prieš rusiškus.
  Ir tik skraidančios lėkštės buvo paslaptis. Laminarinės srovės dėka jie pasirodė visiškai nepažeidžiami bet kokio tipo šaulių ginklams. Tačiau tuo pat metu jie patys negalėjo šaudyti.
  Musolinis mirė, o jo sūnus perėmė sostą. Hitleris darė jam spaudimą ir jaunuolis sutiko kautis su Rusija. 1955 metų balandžio 20 dieną prasidėjo naujas, trečiasis pasaulinis karas. Hitlerio pusėje buvo: Italija, Brazilija, Argentina, Čilė, Meksika, trumpai tariant, visa Lotynų Amerika, išskyrus Kubą, kuri rėmė Rusiją. Ir daugiau pasaulyje nebuvo kitų šalių! Trečiasis pasaulinis karas prasidėjo 1955 metų balandžio 20 dieną. O caras Vladimiras susidūrė su didžiausiu savo valdymo iššūkiu.
  Vienintelis dalykas, galintis jį paguosti, yra tai, kad šis karas bus paskutinis karų planetoje Žemėje istorijoje. Kadangi jame dalyvauja visos pasaulio šalys!
  Na, o kai karas prasidės, tada jį reikia pradėti! Hitlerio ataka nebuvo ypatinga staigmena. Vengrija, Jugoslavija, Rusijos dalis su ribota autonomija, jų caras Vladimiras Trečiasis. Albanija yra okupuota Italijos. Visi užsakymai pagal užsakymą. Vokiečiai bando veržtis iš Rytų Prūsijos, Austrijos, Italijos iš pietų. O kovos vyksta Afrikoje. Lotynų šalių koalicija JAV. Bet jie ten nelabai aktyvūs. Ką tik paskelbė karą.
  O Hitleris tuo tarpu išjudino pagrindines pajėgas Europoje.
  Ir kilo pragaras karas. Paskutinis didelis karas žmonijos istorijoje.
  Vokiečiai pagrindinį smūgį atliko Vengrijoje Budapešto kryptimi. Ten kovojo Olegas Rybachenko. Jis vis dar atrodė kaip dešimties metų berniukas. Tiesa, jis labai fiziškai stiprus, raumeningas, greitas, o svarbiausia - kaip nemirtingas alpinistas. Taip, rašytojas ir poetas Olegas Rybachenko gavo nemirtingumą, tačiau su sąlyga, kad jis taps dešimties metų berniuku ir vaikišku, bet labai stipriu ir greitu kūne tarnaus Rusijai. Ir jis yra vaikas nuo 1904 m. sausio 1 d. Kai jis apsigyveno Port Artur kaip kajutės berniukas. Na, jis ir berniukas ne patys mažiausi, bet stiprūs ir greiti nuo pat pradžių, ir į laivą paėmė.
  Be to, kai jie suabejojo, ar jis per mažas, Olegas Rybačenko pirštais sulenkė vario centą. Po to be pokalbio buvo nuvežtas į laivą.
  Berniukas pelnė daugybę apdovanojimų, dalyvavo visuose karuose. Tapo pareigūnu. Bet jis atrodė kaip vaikas. Todėl, nors jam buvo įteikti apdovanojimai už daugybę žygdarbių, jie nepaskyrė amžinojo berniuko aukščiau kapitono. O dabar Olegas Rybačenko kariuomenėje jau daugiau nei pusę amžiaus. Seniai nusipelniau pareigūno pensijos, bet jei turi geležinę sveikatą, kam palikti tarnybą.
  Be to, be kompiuterių, žaidimų konsolių televizija kažkaip nuobodu. O armijoje tu esi kapitonas, bent jau vairuoji kareivius. Taip, laikas vis tiek bėga.
  Generalissimo Kondratenko mirė. Mirė ir didysis admirolas Kolchakas, kuris pranoko Ušakovą. Daugelis, su kuriais Olegas Rybachenko pradėjo, tarnybos nebėra.
  Tiksliau, nuo Port Artūro apgulties beveik visi veteranai mirė. Liko tik Vovka. Jis irgi tada buvo namelio berniukas, o dabar jau žilas senelis. Tiesa vis dar veikia. Ir jis stebisi, kad Olegas išlieka tas pats berniukas, kurio kūne nėra nė vieno rando. Toks reiškinys žinomas visoje Rusijos, carinėje armijoje. Tiesa kovoja labai šauniai.
  Berniukas Olegas basas, todėl malonesnis ir vikresnis. Jis taikosi ginklą po ginklo ir šaudo į vokiečių "E" serijos tankus. Nacių mašinos yra tiesiog didžiulės. Ir atrodo, kad jiems niekas netrukdo.
  Tačiau amžinas berniukas taip pataiko, kad pramuša metalą. Dažo Fritzą, griauna bokštus ir dainuoja.
  - Caras Vladimiras, Rusijos caras ...
  Ortodoksų suverenas!
  Mes greitai užkariausim pasaulį,
  Juk virš mūsų cherubas!
  Hitleris baigsis
  O kas klausėsi - gerai padaryta!
  O berniukas, lyg granatą mėtęs, basas, vaikiška koja. Pilkabarzdis Vovka tik purto galvą.
  Daugiau nei penkiasdešimt vaikystės metų rašytojas ir poetas Olegas Rybačenko praleido XX a. Ir turiu pripažinti, kad mačiau daug. Būdamas nemirtingas, jis jau seniai prarado bet kokį baimės jausmą. O karas jam priminė kompiuterinę strategiją.
  Žaisti buvo lengva ir smagu. Ir buvo malonu kovoti. Gera, kai po basomis kojomis ryto rasa, o tu amžinas berniukas, besimaudantis ir apsirengęs netvarkingai šortais!
  Olegui Rybačenkai leidžiama bėgioti su šortais ir basomis. Grįžęs į Port Artūrą, vaikas mane išmokė vaikščioti be batų, net esant šaltam. Juk nemirtingas kūnas negali peršalti ar susirgti, bet greitai priprantama prie šalčio, kuris žalos nedaro. Visai kaip Piteris Penas. O bėgioti basomis po sniegą beveik malonu. Judant šalčio praktiškai nejaučiama, tik ramiai sėdint basos kojos šiek tiek įdega! Bet berniukui tai smulkmena.
  Bet yra ir raganų merginos Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana! Jie taip pat dalyvauja kare. Bet ne visą laiką, o epizodus. Padėjo išlaikyti aukštąjį kalną, kai buvo sunkiausia. Ten kovojo basos gražuolės, ir su bikiniais. Jie mėtė kojas nuogais pirštais, smarkiai nušlifuotais diskais.
  Ir pjaustyti kardais. O Olegas Rybačenko tada išskaptavo iš kulkosvaidžio - žuvo vyresni bendražygiai. Ir dėl to samurajų puolimas įstrigo, o Aukštasis kalnas pasirodė nepajudinamas!
  O merginos pademonstravo savo aukščiausią klasę ir Valkirijos akrobatiką.
  O dabar vokiečiai stoja į gynybą. Carinė kariuomenė pasiruošusi karui. Fiureriui nepavyko pasiekti taktinės staigmenos.
  Ir Rusijos kariuomenė kovoja drąsiai. Panašu, kad Hitleris ne kartą keiks save, kad pradėjo tokį karą. Be to, nepaisant to, kad fiureris turi po ginklu du trečdalius Europos ir trečdalį Afrikos, bet vis tiek
  jis nėra Rusijos varžovas.
  Ir kareivių skaičius. Ir Italijos kariuomenė yra silpna. Lotynų Amerikos šalys kare dalyvauja vangiai. O jų kariuomenės techniškai ir organizaciniu požiūriu nėra labai geros.
  Taigi Rusija vis dar giliai laiko priešą gynyboje.
  Tankas "Kondratenko"-6 yra puikus būdas kovoti su šia serija. Taip, ir "Nikolajus" -4 yra sunkesnis, jis pasirodo kaip labai stipri mašina.
  Rusai gali kovoti su sunkesniais vokiečių monstrais.
  Ypač "Nikolajus"-4, kur Alenkos ekipažas, merginos labai gražios ir su bikiniu.
  130 mm kalibro pistoletas. Kaip smogti fašistams. Veltui Hitleris užpuolė carinę Rusiją. Čia jam ne lengvas pasivaikščiojimas, o mušimas.
  Anyuta nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką ir dainavo:
  - Už Rusiją ir laisvę iki galo!
  Ir kaip juoksis gražuolė!
  Ir tada Augustinas iššaus sviedinį į priešą. Sudaužyk metalą ir dainuok:
  Priverskime savo širdis plakti vieningai!
  O vairasvirtės mygtukus dar spaudžia nuogais kojų pirštais. Tai tikrai šauni mergina!
  O čia Marija kaip lupanet. Ir suskaldė fašistus. Ir sunaikinti priešą.
  Naudodami plikus kojų pirštus. Ir taip pat dainuoti:
  - Vardan mūsų Tėvynės, šventasis! Tegul kovotojas būna tiesiog šaunus!
  Ir prapliupo juoktis, parodyk dantis!
  O paskui olimpiada su svariu lupaneto sviediniu. Juk ji kaip tik tai, ko tau reikia - sultingiausios obuolių sultys!
  Ir vėl merginos pralaužė E-50, išmušė bokštą ir juokiasi.
  Alenka pasiuntė sviedinį, sutraiškydamas E-100, pradurdamas jį kiaurai ir kiaurai. Ir naudojant nuogus kojų pirštus. Kodėl mergina dainavo:
  - Sulaužyk priešą!
  O Anyuta trinkteli basomis kojomis ir cypia:
  - Fritz kaput!
  Ir tada pataikė Augustiną. Taip pat labai taikliai ir apnuogintais kojų pirštais gurkšnojant:
  - Pabaikite Hitlerį!
  Ir tada Marija pridės labai agresyviai. Sutriuškink fašistus ir cypia::
  - O kas klausėsi, gerai padaryta!
  Ir parodyk liežuvį!
  Ir tada Olimpija siunčia sviedinį, žudantį priešininkus.
  Taip pat basomis kojomis leidžiantis ir dainuojant:
  - Visiškai išparduota!
  Ir vėl mergina paims liežuvį ir parodys.
  Taigi jie supjaustė...
  Vokiečiai po mėnesio kovos nuo puolimo pradžios pajudėjo nuo penkiasdešimties iki šimto kilometrų ir patyrė didelių, net didžiulių nuostolių. O italai Afrikoje atsidūrė katile ir apsupo. Jų kariuomenė trivialiai nugalėta.
  Štai gegužės 21 d. Adolfas Hitleris įsakė pašaukti kariuomenę, visi gali nešioti ginklus nuo penkiolikos iki šešiasdešimt penkių. Carinė kariuomenė traukė atsargas.
  Kaip paaiškėjo, vokiški diskai praktiškai nėra tokie baisūs. Tiesa, rusų lėktuvai gali atakuoti avinu. Tačiau dėl didelio carinės armijos mašinų manevringumo galite nuo to išsisukti.
  O Hitlerio skaičiavimas dėl nepažeidžiamo stebuklingo ginklo visiškai nepasitvirtino.
  Carinė kariuomenė vis dar buvo gynyboje. Iš anksto iškastos galingos gynybos linijos, stipri gynyba. Leisk Hitleriui kvėpuoti. Tačiau Afrikoje galite daryti spaudimą silpnesniam Italijos sąjungininkui.
  Jei fiureris nesiryžtų kariauti su carine Rusija, jis neabejotinai įeitų į istoriją kaip didysis ir net didžiausias Vokietijos vadovas. Taigi demonas norėjo valdyti pasaulį, ir kas iš to išėjo?
  Rusų merginos yra šauniausios pasaulyje.
  Olegas Rybachenko, kaip visada, yra mūšio priešakyje. Jo nepaima nei kulka, nei skeveldros. Jis yra beviltiškas ir šaunus vaikinas.
  Berniukas su šortais ir basas, prieš nacius. Ir meta į juos granatas, ir bėga švininiu lietumi.
  Taip, gaila, kad nėra genialaus Kondratenkos, bet yra jaunų ir pajėgių vadų. Visų pirma, feldmaršalas Vasilevskis, kuris jau išsiskyrė Pirmojo pasaulinio karo metais. Ir komanduoja energingai ir sumaniai.
  O Fritzas, atsitrenkęs į kietą gynybą, beviltiškai joje įklimpsta. Bet jie vis tiek bando prasibrauti.
  Olegas Rybačenko, šis amžinas berniukas juokiasi, dygsta dantis ir dainuoja:
  - Mano tėvynė! Mano šventoji Tėvynė!
  Ir dar kaip jis basomis kojomis meta granatą.
  Ir štai į mūšį įsitraukė Nataša, Zoja, Aurora ir Svetlana. Jos yra amžinos šventojo Dievo tarno Rodo merginos raganos. Jie ne visada kovoja, kitaip Rusija būtų užkariavusi visą pasaulį. Bet tai visada efektyvu ir įspūdinga.
  Merginos mėgsta žudyti: tai merginos!
  Ir kaip jie vaikščios ant nacių ir kaip jie įsilies ...
  Ir nuogais kojų pirštais jie svaidys diskus, užmušdami Fritzą.
  Naciai įklimpo ir patiria vis daugiau nuostolių. Didysis strategas Vasilevskis siūlo sutriuškinti nacius ir italus Afrikoje. Taigi yra vikresnių, o su geresniu manevringumu rusų tankai turės pranašumą. O Europoje tegu siaučia naciai. Kad jie visiškai išeikvotų savo išteklius.
  Caras Vladimiras priėmė tokį planą. O į Afriką buvo perkeltos naujos pajėgos.
  Elizabeth ir jos įgula kovojo Libijoje, atkirsdama italų dalinius. Ten karšta, o mergina miela su bikiniu. Jie turi naujausią tanką "Kondratenko"-6, ant kurio kariai apeina italų ir "Fritz" pozicijas ir užtikrintai juos sutriuškina.
  Elžbieta šaudo į tanką iš Musolinio jaunesniojo imperijos ir sako:
  - Jūrose, ant bangų, kailiniai ir kaftano pasivaikščiojimas!
  Ir, žinoma, naudoja nuogus kojų pirštus.
  Toliau šaudo Jekaterina. Daužo vokišką mašiną ir riaumoja:
  - Rusijoje caras Vladimiras yra didvyris!
  Elena jai trenkia, muša savaeigį Fritz pistoletą ir čirškia:
  - Už Tėvynę nužudyk Hitlerį!
  Ir pagaliau olimpinės žaidynės paleis sviedinį. Susmulkinkite Fritz, sutrinkite juos ir girgždėkite:
  - Rezultatas bus puikus!
  Be to, jis naudojasi plikomis vaikų pėdų pirštais.
  Gegužės pabaigoje ir birželio pradžioje Afrikoje Rusijos kariai pasiekė didelę sėkmę. Mūšiai persikėlė į Libijos ir Etiopijos teritorijas. Birželio 12 dieną Tripolis krito. O birželio 15 dieną Etiopijos sostinė pajudėjo. Taigi Musolinio jaunesniojo kariai nukrito. Deja, jam nepavyko išlaikyti tėvo.
  Ir jo, kaip užkariautojo, šlovė. Tačiau Musolinis, paėmęs dalį anglų ir prancūzų kolonijų, laikė save Cezariumi. Tačiau pranokti Cezarį atrodo, kad jis viršija jėgų.
  Olegas Rybachenko kovojo vadovaudamas baterijai. Ir taip narsiai, kad vokiečiai nuo jo ugnies kasdien pamesdavo dešimtis tankų. Jo berniukas netgi buvo apdovanotas dar vienu auksiniu kryžiumi. Ir netgi, galiausiai, vis tiek jiems buvo suteiktas ilgai pelnytas majoro laipsnis.
  Anksčiau nebuvo pasisavinta, nes atrodo kaip vaikas. Tačiau berniukas parodė puikų herojiškumą. Ir gebėjimas kovoti.
  1955 m. birželio 22 d. Rusijos kariuomenė Afrikoje pagaliau užėmė Italijos Somalį. O 1955 metų birželio 25 dieną Italijos kariuomenės likučiai Etiopijoje kapituliavo.
  Imperatoriškoji armija užtikrintai laimėjo. Mainsteinas, kuris buvo laikomas geriausiu Trečiojo Reicho vadu, savo dienoraštyje rašė:
  - Mes pažadinome pragarišką lokį! Dabar mus drasko!
  Iki birželio pabaigos vokiečiai patyrė tokių didelių nuostolių, kad buvo priversti sustabdyti puolimą Europoje.
  Caras Vladimiras įsakė didinti spaudimą Afrikoje. Pirmiausia Juodasis žemynas, paskui visa kita - sakė iškilusis monarchas! 1955 metų liepos 1 dieną vokiečiai bandė veržtis į priekį Skandinavijoje. Ir jie nuskubėjo į Stokholmą, bet užkliuvo už labai tankios gynybos. Ir jie patyrė didžiulę žalą.
  1955 m. liepos pradžioje Rusijos kariuomenė įžengė į Vokietijos Alžyrą.
  Libija jau buvo pavaldi carinei Rusijai. Vyko Nigerio puolimas ir kilpos.
  Elžbietos tanko įgula kovoja su naciais. Labai karšta, merginos net nusiėmė liemenėles, o dabar tanke Kondratenko-6 mūvi tik kelnaites. Jie tiksliai šaudo į nacius.
  Ir jie nori didelių dalykų.
  Carinė Rusija vis dar yra autokratinė šalis. Ir vis dar neturi parlamento. Ir kad revoliucija neįvyko, o Dūma nebuvo įsteigta. Patys karaliai nenori apriboti savo valdžios. O fiureris ir dučė yra diktatoriai. Tai yra, vyksta dviejų sistemų karas su autoritariniais režimais.
  Bet carinei Rusijai tai natūraliau. Ir vyksta atkakli ir nenumaldoma kova.
  Elžbieta nuogais kojų pirštais paspaudžia vairasvirtės mygtuką ir paleidžia sviedinį. Murkdamas sau:
  Sudaužykime fašistus į gabalus!
  Jekaterina taip pat paspaudė vairasvirtės mygtuką nuogais kojų pirštais ir paleido žudiką, murkdama:
  Numuškime Hitlerį!
  O Elena irgi muša, išmuša nacius ir cypia:
  - Aš jį suplėšysiu!
  Ir taip pat kaip šypsotis! O plikomis kojomis spaus vairasvirtės mygtukus.
  O paskui olimpiada kaip seksis, ir kaip lupaen. Jis visus sutraiškys ir gurgulys:
  - Pragariškas praėjimas ir įgula!
  Nepamirškite paspausti vairasvirtės mygtukų nuogais kojų pirštais. Ir smogė priešui.
  Kariai iš tiesų yra labai drąsūs ir žaismingo charakterio.
  Tuo tarpu Olegas Rybačenko atmušė dar vieną "Fritz" puolimą ir dainavo:
  - Už Tėvynę ir Vladimirą carą - hurra!
  Taip, tikroje istorijoje buvo toks save vadinantis Rusijos imperatoriumi Vladimiras Trečiasis, Romanovų dinastijos galva. Ir iš tikrųjų jis oficialiai pradėjo valdyti 1938 m. Ir tada Vladimiras pasirodė - tikras karalius ir netgi puikus! Vladimiras Kirillovičius Romanovas yra caras, turintis visas galimybes tapti visos Žemės imperatoriumi!
  Po pergalės, o tiksliau - puolimo atspindžio, Olegas Rybačenko apsikeitė kortomis su savo pavaldiniais. Berniukas šortais, šviesiaplaukis, labai raumeningas ir dailus, žaidė su žilaplaukiais kovotojais. Net stebėtina, kad Olegas yra vyresnis už visus juos. Bet šis berniukas nusipjauna.
  Prisimenant Port Artūrą, didvyrišką gynybą, iš kurios kilo Rusijos šlovė. Didelė šlovė tuo pačiu...
  Nemirtingas berniukas pastebėjo:
  - Taip mes išsprendžiame visas savo problemas! Greitai ateis momentas, kai žmonės niekada nežudys vieni kitų!
  Kareiviai ir karininkai susitarė:
  - Žinoma, majore! Jie nenužudys!
  Olegas pažvelgė į juostelę su daugybe medalių. Taip, įsakymų jau tiek daug, mažai generolų turi. Ir būtų malonu gauti sau titulą. Princas, grafas, kunigaikštis!
  Kunigaikštis Rybachenko - skamba gražiai!
  O berniukas pašoko aukščiau ir sukosi patefone.
  Vokiečiai bandė pulti, bet vėl buvo atmušti ir patyrė milžinišką nepataisomą žalą.
  Liepą Rusijos armija pasiekė naujų didelių laimėjimų Afrikoje. Tuo tarpu carinės armijos puolimo sunkumas buvo ten. Alžyras turi daug geriausių Rusijos ginklų. O iki mėnesio pabaigos vokiečiai apsupti ir sunaikinti katile.
  Rugpjūčio mėnesį Rusijos kariai taip pat prasiveržė per Maroką. Beviltiškai kovojo merginos ant tanko "Kondratenko" -6, įsiveržusios į jo tankmę.
  Karts nuo karto pasirodydavo pranešimų apie pasiduodančius vokiečius apie užgrobtus miestus.
  Nigerijoje ir įvairiose vietose vyko muštynės. Rusai paėmė ir skaičiumi, ir daugiau mobilių technikų, ir su vietos gyventojų parama, kurią rasistiniai fašistai atgręžė prieš save.
  Afrika iš tiesų pasirodė esanti silpnoji Hitlerio ir Musolinio jaunesniojo strategijos grandis.
  Ten vyravo Rusija... O rugsėjį, lėtai traukdamos aukštyn, pajėgos pajudėjo Norvegijoje. Naciai patyrė didžiulių nuostolių. O Alenka ir jos įgula važiavo tanku. Naujausias tankas "Nikolay" -5 sunkus, pasirodė esąs pažangesnis nei E serija.
  Netgi toks galingas tankas kaip E-200 prasiskverbė pro carinės mašinos pabūklus.
  Alyonka, nuogais kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus, patenkinta trynė rankas:
  - Aš esu kažkas, kas gali sulaužyti Vermachtą!
  Anyuta taip pat plikomis kojų pirštais paspaudė mygtuką, trenkė per vokišką mašiną ir patvirtino:
  - Mes nušluostysime Vermachtą į dulkes! Už carizmo valdžią!
  Šaunusis Augustinas iššovė ir sušuko:
  - Ir mes gyvensime komunizmo sąlygomis!
  Marija su tuo sutiko:
  - Taip, caro komunizmo laikais!
  Ir nuogais kojų pirštais spaudė vairasvirtės mygtukus. Ir tuo pačiu, kaip lupanet, ir sutriuškinti priešą.
  Ir čia Marusya girgždės:
  - Viso laipsnio!
  Ir taip pat nuogais kojų pirštais jis paspaus vairasvirtės mygtuką.
  Rusijos kariuomenė jau apsupo Oslą. Kovos vyksta dėl kiekvieno krūmo ir namo.
  Centre carinė kariuomenė vėl atmuša vokiečių puolimą. Olegas Rybachenko, kaip visada, yra priešakyje ir kovoja užtikrintai. Rusijos artilerija veikia kaip laikrodis.
  Viskas tiksliai ir teisingai...
  Spalio mėnesį Rusijos kariuomenė pagaliau atkirto Afriką nuo sausumos tiekimo ir išlaisvino Maroką. Naciai atsidūrė savotiškame katile.
  Netgi juodajame žemyne. Hitleris drebėjo iš pykčio, bet negalėjo nieko valgyti.
  Taip, jis įlindo į Rusiją... Artėjo žiema. Olegas Rybačenko, nepaisant to, kad pradėjo snigti, vis dar bėgioja basas ir su šortais. Na, berniuk - ką tu paimsi! Ir gana bebaimis berniukas.
  Ir mėto granatas plikomis pirštais.
  Ir dainuoja:
  - Leisk bėgti nerangiai,
  Šarvuoti tankai balose...
  Ir ant stogo yra kulkosvaidis -
  Čeburaškos šaulys,
  Krokodilų šaulys!
  Shakoklyak puola!
  Berniukas terminatorius sviedė granatą nuogais kojų pirštais, draskė nacius ir dainavo:
  - Ir aš žaidžiu su dinamitu,
  Prieš praeivius!
  Kaip Fritzo bitutės išsisaugos!
  Visi meluoja, o aš einu!
  O berniukas tikrai juokingas! Bet jau daugiau nei penkiasdešimt metų kariuomenėje. Ir tik velnias! Net blondinai!
  Olegas Rybačenko vėl basa koja meta granatą ir riaumoja:
  - Šlovė carui ir Nikolajui bei Vladimirui Trečiajam!
  Ir aš maniau, kad tegul nepainioja Vladimiro Kirillovičiaus Romanovo su Vladimiru Putinu! Didieji carai Romanovai yra nuostabi šeima! Tie, kurie padarė Rusiją didžiausia imperija!
  Ir ne taip išlepintas sėkmės kaip Putinas!
  Tačiau dabar Rusijos kariuomenė atremia dar vieną puolimą.
  Artėja lapkritis. Naciai išsikvėpė. Tačiau į mūšį metami nauji rezervai. Afrikoje jie jau baigiami. Fašistams sunku.
  Taigi jie išlieja savo pyktį ant kalinių. Čia jie gavo gražiąją Nikoletą. Jie nurengė ją iki kelnaičių ir vedė per šviežią lapkričio sniegą.
  Mergina surištomis rankomis, beveik nuoga, eina per sniego pusnis, palikdama plikus, grakščius pėdsakus. Ji tokia graži. O vokiečiai seka ją, plakdami botagais. Ir jie muša save gražuolę, jie muša. Kraujas varva iš jo perpjautos nugaros.
  Nikoleta tik sukando dantis. Ir išdidžiai iškelia galvą. Ir jos vario raudonumo plaukai plevėsuoja kaip proletarinė vėliavėlė.
  Ir jos basos pėdos taip pat tapo raudonos, bet mergina net nepakelia antakio.
  Kokia ji turi fenomenalią drąsą.
  Nors naciai jau paėmė ir su deglu įkišo į pliką krūtinę. Tačiau ir tada mergina tik drebėjo, bet neverkė.
  Ji turi tokį didelį tikėjimą...
  Mergina pritempta ant stelažo, jai susukti sąnariai. Tada po basomis kojomis užsikuria ugnis. Jis laižo gražuolei basas kojas. O įkaitusiomis grandinėmis jie plaka nuogą gražuolės kūną.
  Nicoletta dainavo atsakydama;
  Aš esu Černobogas, piktojo Dievo dukra,
  Kuriu chaosą, sėsiu sunaikinimą...
  Mano didybės neįmanoma įveikti,
  Sieloje dega tik įnirtingas kerštas!
  
  Vaikystėje norėjau geros mergaitės,
  Ji rašė poeziją ir maitino kates ...
  Atsikėliau anksti ryte
  Virš jo plazdėjo cherubų sparnai!
  
  Bet dabar aš žinau, kas yra blogis
  Kas daro šį pasaulį nelaimingą...
  Ir ką tu sakai gero?
  Štai naikinimas aistringai mylimas!
  
  Ir parodė savo mergaitišką užsidegimą,
  Kokia putojanti Dievo dukra tapo...
  Mes įveiksime visatos platybes,
  Parodykime jėgą, labai galingą!
  
  Didysis tėvas, šis Černobogas,
  Jis atneša chaosą, karus į visatą...
  Jūs meldžiatės Svarogui padėti,
  Tiesą sakant, jūs gaunate atlygį!
  
  Taigi aš pasakiau: išgelbėk Viešpatį,
  Tegul tavo širdyje verda pyktis...
  Mes sukursime laimę, tikiu krauju,
  Tegul įsčios prisipildo iki kraštų!
  
  Mėgstu gudrumą, niekšybę ir apgaulę,
  Kaip apgauti tironą Staliną...
  Negalima daryti gėdos
  O kiek rūko pasaulyje!
  
  Čia aš pasiūliau padaryti stiprų žingsnį,
  Vienas smūgis blogiui sunaikinti...
  Bet labai juodas Dievas įsimylėjo,
  Visais klausimais, tiek šiais, tiek pomirtiniame gyvenime!
  
  Kaip aš pasirodžiau pripratęs prie blogio,
  Ir įniršio širdyje, įnirtingai maitinama...
  Dingo džiaugsmo, gėrio troškimas,
  Kai tik pyktis prasiskverbė nuo pjedestalo!
  
  O kaip su Stalinu - jis irgi blogis,
  Apie Hitlerį, todėl nėra jokių klausimų ...
  Čingischanas buvo toks šaunus banditas
  Ir kiek sielų jam pavyko suluošinti!
  
  Taigi sakau, kam išlikti geriems,
  Jei tame nėra nė menkiausio savanaudiškumo...
  Kai esi genys - tavo protas yra kaltas,
  Ir dingo, kai kvailos mintys!
  
  Taigi sakau sau ir kitiems:
  Tarnaukite galiai kaip juodas rašalas...
  Tada mes įveiksime visatos platybę,
  Bangos prasiskverbs per visatą!
  
  Mes padarysime blogį tokį stiprų
  Tai suteiks pykčiui nemirtingumo,
  Tie, kurie silpni dvasioje, jau buvo išpūsti,
  Ir mes esame stipriausi žmonės, tikintys tuo!
  
  Trumpai tariant, mes tapsime stipresni visur,
  Pakelk kraujo kardą virš visatos...
  Ir mūsų pyktis bus su ja,
  Gausime likimo kupiną pašaukimą!
  
  Trumpai tariant, esu ištikimas Černobogui,
  Tarnauju šiai tamsiai jėgai iš visos širdies...
  Mano siela kaip erelio sparnai
  Tie, kurie yra su Juoduoju Dievu, yra nenugalimi!
  Karas tarp Rusijos ir Hitlerio koalicijos tęsėsi. Iki gruodžio mėnesio rusų kariuomenė pagaliau pribaigė italus, priversdama juos kapituliuoti Afrikoje, o ten beveik pribaigė vokiečius. Jis buvo išvalytas nuo Fritz ir Norvegijos.
  Dabar carinė kariuomenė gruodžio 25 d. Užvirė įnirtingos kovos. Žiemą rusų tankai buvo akivaizdžiai stipresni. Ir pervėrė priešo gynybą.
  Olegas Rybačenko, šis amžinas berniukas, basas ir su šortais bėgiojo per sniegą dainuodamas:
  - Tai mūsų paskutinė ir lemiama kova! Mirsim už Tėvynę - už manęs kariai!
  Rusijos tankai yra labai vikrūs ant dujų turbinų variklių. O naciai taip lengvai negali jų sustabdyti.
  Čia į priekį skuba "Nikolajus" -5. Jame yra penkios merginos, kurios karštai dainuoja:
  - Niekas mūsų nesustabdys, rusų pasaulio negalima nugalėti!
  O iš patrankos kaip vartyti! Iš tikrųjų tai pasirodo tiesiog puiku! Merginos, nepaisant šalčio, su bikiniais ir basos. Ir jie šaudo į save ir negalvoja sustoti.
  Jie tiesiog laukinė, pašėlusi jėga.
  Alyonuška mėgsta ne tik šaudyti, nors plikais pirštais spaudė vairasvirtės mygtuką ir daužė vokietę, bet ir kurti istorijas.
  Pavyzdžiui, ji rašė, kaip mergina išvyko į tolimus kraštus gelbėti kačiuko. Trisdešimt tris dienas vaikščiojau basa uolėtu keliu, krauju numušdama švelnias kojas.
  Ir vis dėlto man pavyko rasti gyvūną. Už tai fėja išpildė savo norą ir mergina ištekėjo už princo.
  Tačiau Alionuška pagalvojo, kam jai reikia vyro Rusijos armijos karininkui? Geriau turėti būrį meilužių. Ir daugiau pinigų ir linksmybių. Juk vyrai tokie skirtingi. Ir su jais, žinoma, jūs patiriate malonumą įvairiais būdais. O kaip su vyru? Greitai su juo nuobodžiasi ir nuobodžiasi!
  Tačiau jaunuolis, kuris tik pradeda atrasti suaugusiųjų pasaulį, yra daug įdomesnis.
  Ir Alenka vėl šaudo, pataikydama į vokišką E-100.
  Ir ji judina savo labai gražias kojas, kaip senovės graikų deivės.
  Ir tada Anyuta šaudo. Taip pat nuogi kojų pirštai. Ir sulaužo vokišką patranką.
  Tada mergina sako:
  - Rusijoje yra daug protingų žmonių, bet caras Vladimiras yra geriausias iš karalių!
  Augustinas pastebėjo:
  - O Nikolajus II buvo neblogas! O, mes nemokėjome vertinti karalių!
  Marija dainavo, šaudydama į nacius nuogais kojų pirštais ir šypsodamasi:
  - Reikia paklusti rusams, tyra širdimi ir išmintingiau! Ir Nikolajaus šlovei jis yra didysis karalių karalius!
  Ir Marusya kažką dainavo ... Ir ji taip pat groja basomis kojomis ...
  Rusijos kariuomenė žengia į priekį. Kovoja ir Olegas Rybachenko. Jis vis dar yra dešimties metų berniukas. Tokia nemirtingumo kaina. Taip, bet kaip gerai ir linksmai jis jaučiasi! Jis turi tiek daug energijos ir slegiančios jėgos srauto.
  Berniukas basa koja meta granatą ir cypia:
  - Aš esu tigras, ne katė, dabar manyje gyvena ne Leopoldas, o Leopardas!
  Berniukas majoras, kaip visada, yra žaižaruojantis. Nestabdykite nacių.
  Čia Rusijos kariuomenė sausio 1 d. jau visiškai išvalė savo teritoriją nuo Vokietijos ir Italijos kariuomenės ir pateko į Trečiojo Reicho nuosavybę.
  Tuo pat metu į Meksiką įžengė rusų daliniai. Atėjo naujieji 1956 metai.
  Rusams tai prasidėjo naujomis pergalėmis. Sausio 7 d. atidavė vokiečių kariuomenės likučius Afrikoje. Ir visas Juodasis žemynas tapo rusišku.
  Dabar demonų apsėstas fiureris suprato, kad buvo visiškai sugedęs. Ir pasiūlė Rusijai derybas.
  Į ką caras Vladimiras atsakė:
  - Kalbėsime tik apie besąlyginį Trečiojo Reicho ir Italijos pasidavimą!
  Kokie protingi žodžiai! Ir karas tęsiasi. Atakos priešakyje, žinoma, yra Olegas Rybačenko. Rusijos kariuomenė įžengė į Rytų Prūsiją. Gynybos linijos čia stiprios. Turite prasibrauti su mūšiais ir greitai nepasieksite.
  Viena iš proveržio priemonių buvo savaeigiai ginklai su bombonešiu Aleksandras-4. Labai galingas ir mirtinas.
  Taip pat čia gražios merginos, kaip čia švęsti. Jie paleidžia sviedinius plikomis kojų pirštais spausdami vairasvirtės mygtukus. Ir sunaikinti priešo dėžutes ir dėžutes.
  Merginos drąsiai laksto per sniegą - tam skirtos rusės. Ir jį meta į mūšį indai ir kinai. Šie jau tiesiogine prasme savo lavonais užpildo prieigas prie apkasų. Bet vis tiek jiems pavyksta tai paimti.
  Rusijos kariuomenė juda.
  Tačiau strategas Vasilevskis pagrindinį smūgį perkelia Italijai - kuri yra daug silpnesnė. Ir dabar rusų kariai laimi vieną pergalę po kitos.
  Sausis buvo labai sėkmingas. Rusijos kariuomenė parvertė italus ir pabalnojo Alpes. O vasarį jie užėmė Veneciją. Ir jie įžengė į Lorbandiniją. Jie taip pat paėmė Poznanę. Vokiečiai atsitraukė. Kovo 2 d., Klaipėda krito. Rusų kariuomenė lėtai, per tankiai gindamasi, veržėsi per Rytų Prūsiją. Aš turėjau tiesiogine prasme sudeginti kelią su kriauklėmis.
  Tačiau Italijoje makaronų frontas žlugo. Ir rusų kariuomenė nuskubėjo į Romą. 1956 m. kovo 30 d. prasidėjo Italijos sostinės šturmas. Taigi žmonės sumokėjo už Musolinių šeimos ambicijas.
  Atakuojama Italijos sostinė Roma. Kovos yra įnirtingos. Nors italai vis labiau pasiduoda. Čia merginos kaunasi labai gražiai ir su bikiniais bei basomis. Kariai mėto granatas kojomis ir išmuša Musolinio karius.
  Čia gražios merginos ir, žinoma, labai seksualios. Ir su titanų raumenimis. O kaip jie basomis kojomis meta granatas - tiesiog nuostabu.
  Nataška eina į priekį ir šaudo, urzgdama:
  - Už širdyje gražią Tėvynę dega mano spinduliuojanti ugnis!
  Zoja, šaudo, dainuoja kartu:
  - Atverkime duris laimėjimams! Mūsų tikėjimas ir karalius yra monolitas!
  O dar Aurora, kaip nuogi kojų pirštai, rudaplaukė kalytė išleis diskus. Ir nupjauti italai krenta.
  Ir tada Svetlana dainuoja agresyviai, išdygusi dantis:
  - Mes nužudysime visus! Mes sutriuškinsime visus!
  Basomis kojomis meta diskus ir fašistus mala. Taigi Mussolini pateko į mergaičių išardymą. 1956 m. balandžio mėn. puolimas buvo nuožmus ir kupinas vaizduotės.
  O štai tankai važiuoja, iš jų bagažinių trykšta pragariškos ugnies kolonos.
  Merginos žengia į priekį ir basomis kojomis meta granatas. Ir kaip jie spjaudo kažką kruvino.
  Ir jie juokiasi...
  Nataša karštai dainavo:
  - Carai Vladimirai, duok Hitleriui į veidą!
  Ir mirksi savo safyro akimis. Tokia nuostabi mergina.
  Merginos skuba su laukiniu įniršiu. Jie šaudo iš kulkosvaidžių. Jie pjauna priešą, išblaško nacius. O dar olimpinės žaidynės. O galingos moters-herojaus rankose laiko liepsnosvaidį. O jis ims ir pataikys, bet kaip tai daužys.
  Nuo nacių į visas puses skraido traškučiai. Ir kariai taip pat kaip nori juoktis.
  Tada jis dainuos:
  - Musolinį sumuš! Mūsų draugystė yra monolitas!
  Ir vėl, safyro akimis, mirksi! Ir smogė naciams.
  Ir ko tu norėjai? Vienu metu Romą užėmė slavai, vadovaujami Atilos. O dabar rusai perima.
  Olimpijos, gyvus priešininkus kepindamos svaido metikliu, dainavo:
  - Šviesi vilties saulė
  Vėl pakyla virš šalies..
  Rusijos pergalės kaip ir anksčiau -
  Vermachto kariai įveikia!
  
  Rusijos erelis virš planetos
  Sparnai sklinda, kyla...
  Priešas bus patrauktas atsakomybėn -
  Bus nugalėtas - sulaužytas!
  Po Romos žlugimo Italijos kariuomenė pradėjo masiškai pasiduoti. Musolinio imperija, šis jaunesnysis Trečiojo Reicho karinis partneris, degė.
  Rusijos kariuomenė beveik be pasipriešinimo užėmė Neapolį ir išsilaipino Sicilijoje. Ten taip pat beveik nebuvo pasipriešinimo. Ir Hitleris buvo isteriškas.
  Gegužės pabaigoje Italija buvo baigta. Buvo vadovaujami šimtai tūkstančių kalinių.
  Rusės merginos jas pastatė ant kelių ir prisivertė bučiuoti basas kojas. Jie pareigingai nusijuokė. Kai kurie, ypač jauni vyrai, tai darė su entuziazmu.
  Merginos buvo gana dejavusios.
  Amžinas berniukas Olegas Rybačenko privertė belaisvius bučiuoti basas, vaikiškas pėdas.
  Jie tai darė pakankamai noriai. Berniukai buvo labai gražūs, raumeningi ir šviesiaplaukiai. Tiesa, jis dar buvo per mažas, o ir nieko rimtesnio su damomis daryti nenorėjo. Bet kai šiurkštūs kulnai kutena liežuviu - malonu!
  Olegas Rybachenko paėmė generolą ir gavo dar vieną įsakymą. Kuo jis labai didžiavosi.
  Musolinį jaunesnįjį išdavė jo paties aplinka, o carinė Rusija sulaukė dar vienos pergalės. Ir Benedito Mussolini vyresnysis nesulaukė savo gėdos ir fašizmo žlugimo Italijoje. Tačiau toks pat likimas laukė nacių Vokietijoje. Rusijos kariuomenė 1956 m. birželio pradžioje pajudėjo į puolimą. Austrija buvo pagrindinis taikinys.
  Elizaveta ir jos įgula "Nikolajus" -5 pajudėjo prieš vokiečius. Rusijos kariuomenė siekė apsupti Vieną.
  Žinoma, fiureris atsidūrė sunkioje situacijoje. Prarandamos vokiečių nuosavybės Afrikoje, Skandinavijoje ir didžiojoje JAV dalyje. O dabar mūšiai jau vyksta išskirtinai Trečiojo Reicho teritorijoje. Kas, žinoma, vokiečiams yra nemalonu. Rusijos kariuomenė taip pat įžengė į Meksiką. Ledi Grey de Monca vadovauja tankų įgulai šioje šalyje.
  O Elžbieta vedžioja "Nikolajų" -5 po Vieną. Pagrindinis jo priešininkas - E-50, kurį carinė mašina perveria kaip dėmę.
  Elžbieta iššovė, naudodama nuogus kojų pirštus, spausdama vairasvirtės mygtukus.
  Pataikė į vokišką tanką ir čiulbėjo:
  - Mes atiduosime savo širdis už šventąjį Nikolajų Rusą!
  Jekaterina taip pat šaudė nuogais kojų pirštais ir pataisė savo partnerį:
  - Tikriausiai vis tiek teisingiau sakyti Vladimiras!
  Elžbieta vėl šovė nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Bet vis tiek imperatorius Nikolajus, suteikęs mums Kinijos gyventojų, padarė Rusiją nenugalima!
  Iš tiesų, pėstininkuose, kurie buvo išsiųsti šturmuoti vokiečių pozicijas, kinai buvo visiškai priekyje. Jie tiesiogine prasme mėtė lavonus. Bet jie prasimušė.
  Paprastai rusai kovojo lėktuvais ir tankais. Pėstininkai iš kinų, indų, azijiečių. Yra daug kinų. Be to, šviesus galva Nikolajus II reformuodamas stačiatikybę įvedė poligamiją, o į mūšį siunčiami papildomi kinų vyrai. O rusai į žmonas ima našles ir netekėjusias kines.
  Gudri strategija.
  O kinai lipa į puolimą, miršta ir prasiveržia pro vokiečių gynybą.
  Elena, naudodama nuogus kojų pirštus, paspaudžia vairasvirtės mygtukus ir vėl paspaudžia "Fritz".
  Ir dainuoja:
  - Už Šventąją Rusiją mes kovosime drąsiai!
  Po to mergina ims ir mirkteli. Ir apnuogino savo baltus dantis! Ir ji tokia agresyvi.
  Ir štai kaip bus olimpinės žaidynės. Ir taip pat daužo nuogais kojų pirštais, traiško.
  Tada jis šauks:
  - Aš mirtina kobra!
  Reikėtų pažymėti, kad E-50 bakas gali būti pavojingas. Jo 88 mm patranka su 100 EL vamzdžiu yra greita, dvylika šovinių per minutę ir labai tiksli. Dažnai atsitrenkia į šarvus ir gali padaryti žalos.
  Todėl merginos stengiasi nepakliūti į pagrindinį vokiečių tanką. Ypač arti jo prasiskverbimo gebėjimas smarkiai padidėja. O vokiečiai turi šerdį apvalkale arba iš urano, arba iš volframo. Tiesa, praradus Afriką ir urano telkinius Konge, vokiečių kariuomenės jėgos ėmė blėsti.
  O merginos tokios gražios, basos ir šaunios.
  Čia jie su entuziazmu sau dainuoja:
  - Šviečia kaip žvaigždė visame pasaulyje,
  Per tamsą...
  Didysis herojus caras Vladimiras,
  Nepažįsta skausmo, baimės!
  
  Priešai traukiasi prieš tave
  Minia džiaugiasi...
  Rusija tave priima -
  Valdo galinga ranka!
  Kovojančios merginos, nieko prieš jas nepasakysi. Ir jų pėdos tokios nuogos ir iškaltos. Kai sugauti vokiečiai juos bučiuoja, aišku, kad patinka ir merginoms, ir vyrams. O kariai gana cypia.
  Ir apnuogino perlinius dantis.
  Tai šaunios merginos. O nuogais kojų pirštais dar vieną fašistą išmuša Elžbieta.
  Tada, kaip sakoma:
  - Šlovė didžiajai Tėvynei!
  Ir taip Catherine šaudys. Jis taranuos priešo tanką, pamirkys Fritzą ir girgždės:
  - Mirtis priešams!
  Ir ten Elena taip pat daužosi, naudodama nuogus kojų pirštus, spausdama juos vairasvirtės mygtukus. Ir čirškia:
  - Už Tėvynę didybėje!
  Ir tada sviedinys paleis ir puikios olimpinės žaidynės - taip pat blondinė. Ir jam čirškant:
  - Už didžiąją Rusiją!
  O merginos kupinos visiško entuziazmo.
  Čia ateina E-75 tankas. Jo patranka yra galingesnė: 128 mm ir gali padaryti daugiau žalos. Be to, šis tankas turi geresnę apsaugą ir storesnius šarvus.
  Bet Elžbieta yra kaip kvailė. Ir jis išleis kažką mirtino, prasiskverbiančio iš tolo. O iš vokiečio liko tik suplyšusio metalo gabalai.
  Ir mergina dainuos:
  - Šventas grožis ir didelė svajonė!
  Po to jis parodys liežuvį.
  Vokiečių tankai E-75 pastaruoju metu tapo masyvesni. Jie turi ilgesnį ginklą, kuris leidžia susidoroti su rusų tankais, ypač su lengvesniais. Dėl to Fritz yra pavojingesnis.
  Tačiau sovietinėms merginoms tai negėda. Ir jie sutriuškina Fritzą.
  O patys kariai dar labiau per karščius su bikiniu, ir basi. Ir jie kovoja labai užtikrintai.
  Jie laimi didžiule persvara.
  Kotryna šaudė į nacius ir dainavo:
  - Bet jei atvirai! Sutriuškinu visus be išimties Fritz!
  Elena taip pat šaudė nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Mes laimėsime visus ir, žinoma!
  Olimpinės žaidynės taip pat be gailesčio įveikė nacius. Ji tokia nenugalima kalė.
  Ir taip pat su plikų kojų pirštų pagalba.
  Nataša ir jos komanda kaunasi ant tanko Kondratenko-6. Šis automobilis yra šiek tiek lengvesnis, bet mobilesnis nei Nikolajus. Žinoma, esant mažesniam svoriui, kalibras mažesnis, o šarvai - kiek plonesni. O tai reiškia, kad rizika mirti yra daug didesnė.
  Tačiau merginos, turiu pasakyti, visai nesigėdija. Ir jie kovoja kaip mūšio milžinai.
  Nataša dainuoja, aktyviai šaudo:
  - Tai bus mūsų pergalė!
  O vairasvirtės mygtukus spaudžia nuogais kojų pirštais.
  Zoja taip pat šaudo plikomis kojomis ir cypia:
  - Caras Vladimiras pirmyn!
  Ir visos merginos lojo choru:
  - Šlovė žuvusiems didvyriams!
  Po to Aurora iššovė, apvertė vokiečių tanką ir išleido:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Niekas mūsų nenugalės!
  Ji taip pat papurtė basas kojas.
  Ir tada Svetlana pasidavė, naudodama nuogus kojų pirštus ir urzgė į viršų:
  - Rusai įnirtingai kaunasi!
  Ir visos merginos choru sušuko:
  - Stiprus kareivio kumštis!
  Ir vėl gražuolės veržiasi į mūšį. Šaudykite tiksliai ir tiksliai!
  Čia ateina Džeinės ekipažai, smogdami meksikiečiams. Ji taip pat labai protinga ir graži moteris.
  O merginos jos vežime - basos ir su bikiniais. Jie kovoja patys su laukiniu ir ramiu įniršiu.
  Tada Gertrūda iššovė, naudodama nuogus kojų pirštus, ir čiulbėjo:
  - Aš esu mergina, kuri visus sunaikins per sekundės dalį!
  O čia Malanya kaip lupanetas. Ir sulaužykite lotynų tanką iš tolo.
  Ir ten Matilda, padedama nuogų kojų pirštų, ją trenks.
  Ir juoktis:
  - Turiu super mergaitę!
  Ir aukščiausios kategorijos kariai ir įniršę. Jie nesijaučia silpni ar pikti.
  Kaip jie dulkinasi, jie dulkinasi.
  O Alyonka irgi kovoja labai užtikrintai.
  Birželio pabaigoje Viena yra apsupta. Vokietijai ir jos prestižui buvo suduotas triuškinantis smūgis. Tuo pat metu Rusijos kariuomenė veržiasi link Oderio. Jie meta į mūšį kinus, indus, arabus. Ir pralaužti Fritzo gynybą.
  Žinoma, Hitlerį jau apėmė panika. Kaip jį spaudė merginos tankuose ir lėktuvuose.
  Štai Albina ir Alvina, dvi rusų lakūnės. Taip pat basi ir su bikiniu numuša nacius kaip kriaušes lazda nuo šakos. Ir porai jie tiesiogine prasme daro tokius stebuklus.
  Albina vienu savo naikintuvo "Petras Didysis" sprogimu numušė penkis lėktuvus ir dainavo:
  - Mes esame dangaus lokiai!
  Alvina vienu savo karo erelio sprogimu numušė šešis lėktuvus ir čiulbėjo:
  - Ir mes visus sutriuškinsime!
  Danguje ši pora jau buvo legendinė!
  Merginoms įteikti septyni Šv.Jurgio kryžiaus laipsniai: sidabrinis kryžius, sidabrinis kryžius su lanku, auksinis kryžius, auksinis kryžius su banknotu. Taip pat auksinis kryžius su deimantais ir auksinis kryžius su deimantais ir lankas. O aukščiausias laipsnis - auksinio kryžiaus žvaigždė, su deimantų lanku. Neseniai įsteigtas aukštesnis apdovanojimas - didelė auksinio kryžiaus žvaigždė su deimantais ir lanku.
  Taigi merginos pelnytai galėjo didžiuotis savo pasiekimais. Ir visada, net per šaltį, jie kovojo tik su bikiniu ir išskirtinai basomis.
  Tokios nuostabios merginos.
  Albina šaudė ir dainavo:
  - Už geriausias mūsų pergales!
  Alvinas tęsė:
  Tegul mūsų anūkai ir seneliai mumis didžiuojasi!
  Kariai ir iš tikrųjų - kolosalios klasės merginos!
  Jie muša nacius danguje ir dainuoja:
  - Šlovė Rusijai, šlovė! Mūsų caras Vladimiras yra didvyris! Auštant bus jėgos! Palaidok Hitlerį į žemę!
  Žinoma, Vladimiras Kirillovičius Romanovas gali būti labai patenkintas savo kariais.
  Jei jie kovoja, tada taip, kad negalėtumėte prieš juos pakelti ieties!
  Vladimiras Kirillovičius Romanovas yra caras, turintis visas galimybes kartą ir visiems laikams užbaigti karus!
  Ir fašistai dreba nuo carinės armijos smūgių ...
  Apsupta Viena greitai krito. Iki liepos vidurio carinės imperijos kariuomenė išėjo plačiu frontu prie Oderio. O Koenigsbergas buvo visiškai užblokuotas.
  O vokiečiai pasitraukė už Oderio. Ir jie ten bandė sukurti gynybos liniją. Kapitaliai ginti. Tačiau antroje liepos pusėje Rusijos kariuomenė pradėjo puolimą prieš Hamburgą... Naciai lėtai, bet užtikrintai pasidavė.
  Kova buvo labai įnirtinga. Kai kurie kaimai kelis kartus keitė savininkus. Mūšiuose dalyvavo ir nauji pažangesnės AG serijos vokiečių tankai, piramidiniai. Jie išsiskyrė gera apsauga iš visų pusių. Tačiau carinė kariuomenė juos pranoko.
  O frontuose žuvo daugybė Azijos pėstininkų. Bet jie leido tau judėti.
  Kita vertus, vokiečiai taip pat buvo išsekę žmogiškųjų išteklių. Iki rugpjūčio pabaigos Hamburgas buvo apsuptas, o Miunchenas blokuotas.
  Vokiečiai prarado didelę teritoriją. Ir jie neturėjo ko užimti savo pozicijų.
  Olegas Rybachenko kovojo priešakyje pačioje Vokietijos teritorijoje. O amžinas berniukas nuolat šypsojosi ir rodė perlinius dantis.
  Ir ten jis mėtė granatas plikomis, vaikiškomis kojomis. Gera būti vaiku - kaip natūralu būti per karščius tik su šortais. O kadangi esi nemirtinga, tai ir žiemą gali būti pusnuogė, nerizikuojant peršalti.
  Taigi berniukas dainavo:
  - Basomis, tik basomis,
  Po liepos griaustiniu ir banglenčių garsu!
  Basomis, tik basomis
  Vaikui lengva būti šauniu kaubojumi!
  O šių fašistų vaikas ir toliau naikina save. Ir jie desperatiškai kontratakuoja.
  Jau rugsėjis... Pradeda lyti... Caro kariuomenė, prisipildžiusi kinų lavonų, paėmė Miuncheną, Hamburgą ir veržiasi link Rūro srities. Svarbiausias Vokietijos pramonėje.
  O vokiečiai desperatiškai kovoja.
  Nataša kaunasi ant savo tanko ir urzgia:
  - Fašistai bus itin griežti!
  Ir nuogais kojų pirštais spaudžia vairasvirtės mygtukus. Ir jis apšaudys sviedinius į nacius.
  Ir dar Zoja, kaip pliaukštelėjo. Ir taip pat su plikų kojų pirštų pagalba.
  Ir taip pat dainuoti:
  - Rusija yra prieš Hitlerį!
  Ir tada čia Aurora, ji elgsis agresyviai. Ir taip pat su plikų kojų pirštų pagalba:
  - Už rusišką būdą!
  O už jų - Svetlana, kuri taip pat paleis mirtiną sviedinį. Pradurkite vokišką tanką ir girgždėkite:
  - Už carą Vladimirą Kirillovičių!
  Ir jis taip pat parodys savo liežuvį.
  Merginos čia pašėlo.
  Alenka ant sunkaus tanko taip pat sutriuškina nacius. Ir muša juos iš toli.
  Karys dainavo:
  - Pajungiau pusę pasaulio savo krūtimis!
  Ir Alenkos krūtys su raudonais speneliais.
  Ir tada Anyuta kaip sprogimas nuogais kojų pirštais. Jis taranuos fašistinį tanką ir plušės:
  - Aš esu superžvaigždė mergina! Pasakų knygose!
  Ir nusišypsok...
  O tada Augustinas paleis sviedinį žudiką. Sutriuškinkite nacius ir juokkitės:
  - Tegul mūsų kariuomenė būna stipriausia!
  Ir jis taip pat judina kojas ...
  O po jų Marija ims ir smogs naciams. Pats susisukimas, agresyviai suglebęs:
  - Mes didelės agresijos merginos!
  Ir tada Marusya paleis savo nepaprastai mirtiną, naikinamąjį ginklą prieš nacius. Ir su nuogų, mergaitiškų kojų pagalba.
  Ir tada dainuok:
  - Mes esame visiškas priešų pralaimėjimas!
  Rugsėjis praėjo labai įnirtingose kovose. Vokiečiai atkakliai kovojo. Tačiau spalį, kai liūtys smarkiai pasipylė, carinė kariuomenė vėl įgijo pranašumą. Ir ji pradėjo judėti link Ruru. Po įnirtingo puolimo Koenigsbergas krito. Naciai gavo dar vieną antausį.
  O Prancūzijos pietuose karališkoji kariuomenė apsupo Tuloną. Taigi naciams sekėsi itin blogai.
  Hitleris siautė, bet būdamas Berlyne. Jo padėtis buvo silpna.
  Akivaizdu, kad niekas nenorėjo klausytis derybų. Bet naciai įstrigo kaip musės.
  Lapkričio mėnesį carinės armijos kariai mūšiais užėmė didžiąją dalį Rūro regiono, taip iš Vokietijos atimdami pagrindinę gamybos bazę.
  O gruodį carinė kariuomenė užėmė visą Prancūzijos pietus ir įžengė į Ispaniją. O vokiečių fronte ji pagaliau užvaldė Rūrą. Be to, buvo užgrobtos ir kitos Vokietijos žemės. O carinė kariuomenė taip pat išsilaipino Danijoje.
  Hitleris siautėjo kaip pragaras narve, bet negalėjo susilaikyti.
  Katalikų Kalėdų proga caro kariuomenė pajudėjo Paryžiaus link. Nepaisant sniego ir šalčio, Natašos įgula buvo basa ir vilkėjo bikinį.
  Vokiečiai vis dažniau pasidavė. O prancūzai visai nenorėjo kautis su rusais.
  Sudaužęs vokišką bateriją, Nataška pastebėjo:
  - Taigi, iš tikrųjų, kuo apsėstasis Adolfas pasitikėjo pradėdamas karą su mumis?
  Auksaplaukė Zoja logiškai pastebėjo:
  - Tikriausiai tai, kad mes, patekę į spaudimą, krisime kaip monetos iš skylėtos kišenės!
  Aurora nuogais kojų pirštais sutraiškė graikinį riešutą. Tada ji įsidėjo jį į burną ir racionaliai pasakė:
  - Istorija moko, kad nieko nemoko!
  Svetlana nuogais kojų pirštais paspaudė vairasvirtės mygtuką. Ji išmušė kitą vokišką patranką ir atsakė:
  Būkime puikūs kovotojai!
  Atrodo, kad moterys karės iš tikrųjų yra pasiryžusios kovoti ir laimėti.
  Olegas Rybačenko yra basas berniukas, lenktyniaujantis su šortais ir su nuogu, raumeningu liemeniu. Jis net siūbuoja ir riaumoja:
  - Nugalėkime Fritzą! Nugalėkime Fritzą! Ir mušti kibirus!
  Ir berniukas turi tokius baltus, perlinius dantis! Tiesiog jaunas ir nelankstus terminatorius.
  Olegas Rybachenko šaudo bėgdamas. Žudo fašistus ir dainuoja:
  - Rusiška dvasia yra karalių galia, sulaužykite Fritzą!
  Berniukas basa koja metė granatą ir dainavo:
  - Rusiškas valsas, aušra teka - karaliaus šlovėje!
  Iš tiesų, berniukas pasirodė labai kovingas. Ir įkalkite nacius pačiu pirmu numeriu.
  O merginos labai kovoja. Štai Mirabela... Taip pat aukščiausios klasės pilotas. Niekas negali jos sustabdyti. Ji numuša Fritzą ir dainuoja, apnuogindama dantis:
  - Pašėlusi mergina! Štai jos etiketė!
  Ir jis ims ir paleis raketą!
  Taip, čia yra moterų! Kai rusų merginos kovoja, jokia jėga negali joms atsispirti.
  Mirabela vienu penkių oro patrankų sprogimu numušė septynis vokiečių lėktuvus ir čiulbėjo:
  - Caras Vladimiras Kirillovičius yra mūsų Dievas!
  Ir mergina pliaukštelėja basomis kojomis į stiklą.
  Taip pat Albina ir Alvina kovoja danguje.
  Jie tokie nuostabūs pavogti. Atsiranda vis daugiau sąskaitų. Ir kol jie dainuoja:
  - Danguje mes esame tobulybė! Tūzai mes - tobulybė! Nuo šypsenos iki gesto - negirtina!
  Albina vienu sprogimu numušė keturis vokiečių lėktuvus ir čiulbėjo:
  - Ak, kokia laimė! Kas yra tobulumas kovoje!
  Alvina nutraukė penkis vokiečių lėktuvus ir tęsė:
  - Žinoti tobulumą kovoje! Ir šaunus idealas!
  Kariai dainavo choru, naikindami nacius:
  - Merginos! Sunkesnės merginos! Merginos! Sunkesnės merginos!
  Jie parodė savo agresyvų saugiklį. Tiesą sakant, jie nespaudė nusileidimo nė vienam nacių asui.
  Tačiau naciai, žinoma, patiria laukinį spaudimą.
  Hitleris yra bunkeryje Berlyne ir jį bombarduoja kaip tarakoną. ko jis norėjo? Baigtas fašistas numeris vienas! Išvažiavo į carinę Rusiją, o dabar pats yra traiškomas kaip tarakonas.
  Caras Vladimiras Kirillovičius šiuo metu ilsisi nuo žiemos Indijos vandenyno pakrantėje. Prieš jį šoka gražios įvairių rasių ir tautybių merginos.
  Tačiau karalius neprieštarauja žiūrėti gladiatorių kovas. Štai, pavyzdžiui, dvi merginos prieš dvi gražuoles.
  Jie kaunasi plastikiniais kardais, kad nesugadintų vienas kito. Tačiau jie desperatiškai kovoja.
  Tai yra kariai. Vyksta įnirtingi apsikeitimai smūgiais. Dvi blondinės ir dvi raudonplaukės...
  Caras Vladimiras paklausė feldmaršalo Vasilevskio:
  - Kas sunkiausia kare su vokiečiais?
  Feldmaršalas nuoširdžiai atsakė:
  - Įgyk pasitikėjimo! Tik pačioje pradžioje, kai pradėjo veržtis priešas, pasijutau nejaukiai. O dabar mes pradėjome laimėti ir priešuose viskas aišku! - Feldmaršalas Vasilevičius, šis pagrindinis strategas, gėrė vyną.
  Vladimiras Kirillovičius logiškai pastebėjo:
  - Visą laiką laimėti nepaprastai sunku! Bet mes parodėme, kad galime daug! Ir dabar bus laiko, ir visas pasaulis taps taikus!
  Feldmaršalas Vasilevskis patvirtino:
  - Aš tuo tikiu!
  Merginos ant nuogo kūno prikimšo mėlynes ir atrodė itin nervingos.
  Jie kovojo, žinoma, ne taip, kaip Senovės Romos laikais - stengėsi nepadaryti sau didelės žalos. Bet jie buvo aktyvūs.
  Tuo tarpu kovos tęsėsi. Sausio mėnesį caro kariuomenė užėmė Paryžių. Taip pat buvo paimta Danijos sostinė Kopenhaga. Vokiečių kariuomenė susilpnėjo. Rusai toliau veržėsi per pačią Vokietiją. Fritzas beviltiškai kovojo, bet jų jėgos buvo palaužtos.
  Olegas Rybačenko, šis nemirtingas berniukas basas šoko į sniegą ir puolė prieš visus, visiškai nebijodamas ugnies. O švilpdamas:
  - Kas įpratęs kovoti dėl pergalės,
  Būtinai nugalėk priešą...
  Jis linksmai juokiasi ir daug pasiekia,
  Ir Hitleris bus smarkiai sumuštas!
  O berniuko basa koja jis išmes granatą! Ir savo perlamutrinius, didelius dantis jis išskleidė ilgiau nei savo metus. Taip, jis jau turi burną kaip vilkas. Pergraužs bet kurią gerklę.
  O merginos tankuose juda iš Vokietijos pietų į šiaurę. Čia jie išeina į jūrą. Ir Fritzams liks tik žemės prie Berlyno ir Pomeranijos.
  Nataška, išmušdama fašistų tankus, pastebėjo:
  - O kare tai savaip smagu!
  Zoja, trenkdama naciams, sutiko:
  - Kaip bebūtų gerai! Ypač kai laimime!
  Aurora, šaudydama nuogais kojų pirštais, pasakė:
  - Visatoje įmanoma viskas, kas neįmanoma, jei tik šiek tiek...
  O raudonplaukė juokiasi!
  Moterys karės trūkčioja iš pašėlusio džiaugsmo ir pykčio. Ir jie sutriuškina vokiečius.
  Tuo pat metu carinė kariuomenė veržiasi per Ispaniją ir jau artėja prie Sevilijos.
  Olga šarvuotame transporteryje šaudo į vokiečius ir policijos kariuomenę.
  Vietiniai ispanai beveik nesipriešina. Dar viena šalis patenka po Rusijos kirviu.
  Olegas šovė ir dainavo:
  - Akrobatika, bus bash ant bash!
  Ir jos partnerė Alisa čiulbėjo:
  - Rusų didybę pripažino planeta,
  Fašizmas buvo sutriuškintas kardo smūgiu...
  Mus myli ir vertina visos pasaulio tautos,
  Atlaikykime didžiąją šventąją carystę!
  O merginos pliaukštelės ir spaus vairasvirtę plikomis kojų pirštais.
  Karas tarp carinės Vladimiro Kirillovičiaus Romanovo imperijos ir nacistinės Vokietijos tęsiasi.
  Rusijos kariuomenė beveik visiškai išlaisvino Prancūziją nuo nacių ordų. 1957 m. vasaris... Caro kariuomenė išlaisvina Portugaliją.
  Vasario 23 dieną susijungė rusų daliniai iš Danijos ir Vokietijos.
  Olegas Rybačenko, šis amžinas berniukas, pliaukšteli per purvą basomis kojomis. Vaikinas majoras šaukia per gerklę:
  - Garbė Rusijos carui Vladimirui Trečiajam! Nulaužsiu Hitlerį, pamatuosiu botagu!
  O berniukas vėl rėks ir plikais pirštais svies aštriai šlifuotą diską. Ir pataikė fašistui į gerklę. O tada plika, vaikiška koja išmes bumerangą ir tuoj pat perpjaus gerklę penkiems Friciams.
  Taip, Hitlerio bloga mintis pulti tokią imperiją.
  Nataša ir jos komanda užbaigia paskutinius vokiečius Portugalijoje. Jų tankas negailestingas naikinamas.
  Ir jie taip pat spaudžia vairasvirtės mygtukus nuogais kojų pirštais, darydami įnirtingą naikinimą.
  Zoja iššovė, sudaužė vokišką patranką ir dainavo:
  - Už Rusiją ir laisvę iki galo!
  Aurora nuogais kojų pirštais spardė nacią ir supykdė:
  - Dieve, saugok karalių!
  Svetlana irgi spyrė, nuogų kojų pirštais spausdama vairasvirtės mygtukus ir cypė:
  - Stiprus suverenas!
  Merginos palaužia nacius. Bet tada pasirodė naujas nacių tankas "Maus" -4. Labai galingas modelis - trys šimtai tonų svorio ir 310 milimetrų pistoletas . Jis gali prasiskverbti dideliu atstumu, o pats turi tokius storus šarvus, kad tankas Kondratenko-6 jo nepaims iš bet kurio kampo.
  Nataša įsako:
  - Merginos, mums reikia prieiti arčiau ir stumtis į apatinę šono dalį, tarp čiuožyklų - tai vienintelis mūsų šansas!
  Zoja plikiais kojų pirštais daužė vokišką patranką ir dainavo:
  - Likimas tau suteikia paskutinę galimybę, bet paskubėk į priekį! Lietus, kruša ir sniegas!
  Augustinas taip pat plakė ir čiulbėjo:
  - Paskutinė galimybė, likimas tau suteikia! Tegyvuoja vaikščiojimas ir kasdienis bėgimas!
  Ir taip pat nuogais pirštais, bet kaip susuks. Ir sunaikinti fašistus.
  Svetlana riaumojo:
  - Už naujas ribas ir veržlias pergales!
  Rusų tankas pakilo, didindamas greitį. O merginos ims ir dainuos:
  - Stiprus valdovas, šlovingiausias per amžius, stačiatikių caras, karaliauk dėl šlovės, už šlovę mums!
  Ir vėl jie įsibėgėjo, toldami nuo sunkaus sviedinio, siųsto iš ginklo, kurį turėjo vokiečių Maus-4. Merginos sušuko:
  - Nelenkite į avino ragą! Kad tu Hitleris - mirti!
  Ir jų tankas įsibėgėja. Kaip mažas boksininkas puola didelį. Tačiau tikimybė, žinoma, yra penkiasdešimt penkiasdešimt.
  Nataša, stebėdama tanko judėjimą, prisiminė, kaip boksavosi su vyru ringe. Ji nepataikė smūgių ir buvo sumušta, bet išsilaikė. Ir tada užtikrintai atkirto. Ir ji pagavo priešo sutiktą judesį ir į smakrą. Pritrenktas!
  Gavo tūkstantį aukso rublių. Tai kovojanti mergina. Jei jis padarys, tada jis padarys!
  Nataša papurtė pliką koją ir dainavo:
  - Tai ne paskutinė kova, bet yra lemiama! Tėvynės šlovei, Tėvynei ir garbei!
  O dabar jų tankas praslysta pro šoną, ir siunčia sviedinį... Zoja irgi naudojo plikus pirštus, tokia auksaplaukė mergina ir judri kaip beždžionė. Ir Maus-4 pradėjo sprogti. Akivaizdu, kad jam buvo susprogdinti sviediniai. Ir kaip tada nuplėš bokštus, ir pakils aukštai į orą!
  Merginos vienu balsu šaukia:
  - Pergalė! Šauni pergalė!
  Ir dar vienas tankas jų sąraše!
  1957 m. kovo 1 d. Rusijos kariuomenė pradėjo kirsti Elbę. Atrodo, kad Hitleriui buvo užmušta gerklė.
  Berniukas Olegas Rybačenko plika vaikiška koja metė granatą, nuskandino fašistų tanką ir šaukė:
  - Už naujas, nelanksčias sienas!
  Alenkos tanko įgula pasuka į rytus. Vakarų Vokietija ir Prancūzija jau išlaisvintos. Nacių valdžioje liko tik žemės tarp Oderio ir Elbės. Na, taip pat Britanija ir Airija. Ten paskutinės nacių jėgos.
  Alenka, šaudydama į fašistines baterijas, sako:
  - Tsesarevičius Nikolajus,
  Jei tau reikia karaliauti...
  Niekada nepamiršti -
  Žinoma, kariuomenė kovoja!
  Ir čia vėl basomis kojomis pasiųstas kitas sviedinys. Ir pataikė į Fritzo ginklą.
  Ūgliai apnuogintais pirštais ir Anyuta. Smogė fašistui ir riaumoja jam į viršų:
  - Aš tokia mergina - kad Hitleris vemia!
  Toliau - ugningieji Augustino nagai. Taip pat taiklus velnias ir riaumoja:
  - Į pragaro vartus!
  Ir naudoja basas kojas.
  Marija šaudo paskui ją. Lygiai taip pat jis ima ir muša, ir rėkia:
  - Niekas manęs nesustabdys tigrės, niekas niekur nesustabdys basos merginos ir bus sumuštas!
  Ir kaip bus olimpinės žaidynės. Ir jis išmuš vokišką tanką, nuplėšdamas nuo jo bokštą kaip grybo kepurę.
  Ir kikena:
  - Naujoms, stačioms sienoms!
  Ir vėl parodys liežuvius!
  Merginos yra tokios griežtos sau ir desperatiškai puola. Ir naciai skęsta nuo jų smūgių.
  1957 m. kovo 2 d. paskutinės nacių pajėgos Portugalijoje pasidavė. Tapo aišku, kad artėja fašizmo aušra. Tiksliau, aušra? Košmariškas saulėlydis!
  Ir rusų kariuomenė eina į priekį. Vokiečiai vis dažniau meta ginklus ir pasiduoda.
  Jie krinta ant kelių. O rusų ir kinų merginos basas kojas bučiuoja.
  Tai atrodo taip šauniai ir puikiai. O naciai smulkinami ir smulkinami.
  Natašos įgula jau yra traukinyje, vykstančiame kovoti į šiaurę su "Fritz".
  Merginos sėdi savo kupe. Jie žaidžia kortomis apnuogintais kojų pirštais.
  Nataša pastebėjo:
  - Tai įdomu, kai paimsime Berlyną, kas toliau?
  Zoja užtikrintai atsakė:
  - Kitas bus Londonas!
  Ugninė Aurora kikeno ir vėl paklausė:
  - Ir tada?
  Zoya ryžtingai pasakė:
  - Lotynų Amerika bus mūsų! Mes nestovėsime ceremonijoje su naciais!
  Svetlana sutiko su tuo:
  - Žinoma, mes to nedarysime! Užkariauk visą pasaulį!
  Nataša entuziastingai patvirtino:
  - Ir tada bus ramybė, visame pasaulyje!
  Merginos dainavo vieningai, eidamos kūrė;
  Šlovė Didžiajai carizmo Rusijai,
  Kur Vladimiras sėdi soste ...
  Mes sutriuškinsime blogio fašizmo minias -
  Šlovė armijai, o mes - monolitas!
  
  Didžiųjų širdžių tikėjimas buvo užgrūdintas,
  Mūsų Tėvynė iš visos širdies...
  Mes esame caro Nikolajaus sūnūs
  Ir jie mirė už jį ne veltui!
  
  Mūsų tėvynė tu brangesnė už viską,
  Pakelkime sparnuotą, dangišką sveikinimą...
  Jūs taip pat kovojate su Tėvyne,
  Na, tegul visi naciai miršta!
  
  Hitleris norėjo gauti mūsų žemes,
  Ir piktasis šuo pasikėsino į karalių ...
  Bet mes skubame, mes to nesutiksime,
  Taigi fašizmas mus užgriuvo veltui!
  
  Karalius yra malonus ir išmintingas valdovas,
  Sklando kaip kalnų erelis virš planetos...
  Vladimiras bus ordos valdovas,
  Mūsų draugystė yra kaip plieninis monolitas!
  
  Mes išmušame atramą iš Fritzo kojų,
  leidžiame Hitleriui uždusti kilpoje ...
  Mes išduosime egzekucijas žiauriems, gėdai,
  Kas elgiasi kaip blogis Žemėje!
  
  Karališkoji galia ir karališka išmintis,
  Bus fašistų, sutraiškykite be saiko ...
  Hitleris, patikėk manimi, jis padarė kietą kvailystę,
  Ir dabar jo gyvenimas yra kaip siūlas!
  
  Taigi gerbkite didžiuosius karalius
  Žemėje nėra šaunesnio už Romanovus ...
  Nacių mūšyje pataikė į širdis,
  Kad atvertumėte kelią laimėjimams, svajonėms!
  
  
  Petras Didysis nuvedė mus prie jūros,
  Aleksandras užkariavo Paryžių...
  Taip, kartais atsitikdavo sielvartas,
  Bet Rusiją laikė cherubas!
  
  Pas mus viskas gražu
  O merginos ir vaikinai tiki...
  Karalius valdo, jūs žinote teisingai
  Nors prie slenksčio riaumoja piktas žvėris!
  
  Nėra ribų, tikėkite tobulumu
  Komunizmas greitai turės karalius...
  Mes atversime duris į palaimą,
  Prakeiktas fašizmas sunaikintas!
  
  Rusijai siena nenustatyta,
  Mes, patikėkite mumis, nugalėsime priešą ...
  Basos merginos, tarsi Spartoje,
  Na, mūsų caras Vladimiras yra vienas!
  
  Mes tikime Rod - Didžiuoju Dievu,
  Kas sukūrė tobulus slavus ...
  Mes kovojame už garbę ir laisvę
  Smogkime nacizmui!
  
  Jūs esate didžiausia Romanovų šeima,
  Valdys Rusiją amžinai...
  Didysis karalius, aukščiausias skrydis,
  Šėtonas erelio nepalaužys!
  
  Už didelę meilę Rusijai,
  Siunčiame kovotojus į mūšį...
  Šventieji iš ikonų šlovina veidus,
  Juk bet kuris karys yra ir karalius!
  
  Mūsų širdis dega už Tėvynę,
  Mes šaunios merginos mūšyje...
  Mes šiek tiek atsiversime į erdvę, žinosime duris,
  Aš nužudysiu Adolfą kaip kalė!
  
  Iki Berlyno liko tik šiek tiek,
  Įeisime nešdami karalių šlovę...
  Senatvė mums, mergaitėms, negresia,
  Mes, patikėkite manimi, neišpilame vandens!
  
  Palaidokime, kas pikta ir niekšiška,
  Drakonas bus puikiai nugalėtas ...
  Ir mes turime auksines piktogramas,
  Rodnoveris yra amžinas įstatymas!
  
  
  
  
  Turkija PAVO ANTRASIS PASAULINIS KARAS
  1942 m. rugsėjo 1 d. Turkija įstojo į karą prieš SSRS. Priežastis suprantama - keršto troškimas už ankstesnius pralaimėjimus, ir noras užimti Baku. Be to, savo vaidmenį suvaidino ir vokiečių diplomatija, kuri osmanams žadėjo aukso kalnus. Bet kokiu atveju turkai nusprendė, kad nėra prasmės ilgiau laukti ir jie nėra šiukšlintojai, bet gali turėti laiko kautis.
  Dėl to trisdešimt turkų divizijų smogė sovietų Užkaukazei.
  Po kelių dienų jie paėmė Batumį ir sugebėjo apsupti Jerevaną.
  Reaguodama į tai, Stalinas buvo priverstas atsiimti dalį besiformuojančių rezervų ir perkelti juos į Užkaukazę.
  Sovietų vadovybė buvo priversta atidėti puolimą prie Stalingrado. Vokiečiai savo ruožtu sugebėjo pasiekti daugiau Kaukazo kryptimi ir paimti Ordžonikidzę bei Grozną. Ir tik traukdamasi į kalnus, sovietų kariuomenė sugebėjo sustabdyti nacius.
  Tuo pat metu britai atidėjo operaciją "Torch", baimindamiesi įtraukti Turkiją į karo veiksmus prieš Britaniją.
  1942 m. gruodžio pabaigoje naciai vis dėlto užėmė Stalingradą. Jie ten apsigyveno. Sovietų kariuomenė pažengė į priekį, tačiau centre nesėkmingai - Rževo-Sychovo operacija pasirodė per brangi. Tačiau fiureris vis dėlto paskelbė totalinį karą, todėl Trečiajame Reiche nebuvo pakankamai išteklių.
  Vasario mėnesį Raudonoji armija sukaupė jėgas ir bandė pulti vokiečius iš Stalingrado flangų. Tačiau naciai jau spėjo pergrupuoti savo pajėgas ir buvo pasiruošę atremti smūgius.
  Vasario mėnesį taip pat prasidėjo operacija "Torch". Vokiečiai taip pat buvo pasiruošę ir po dviejų savaičių įnirtingų kovų sustabdė britus.
  Amerikiečiai dar nenusileido Kasablankoje ir Tunise. Mūšiai Afrikoje vėl nutrūko.
  Hitleris dar tik kaupė jėgas... Kovo mėnesį Raudonoji armija trečią kartą vykdė Rževo-Sychovo operaciją, mūšiai truko visą mėnesį, be didelio pasisekimo.
  Birželio mėnesį naciai taupė savo pajėgas ir pajudėjo palei Volgą, bandydami atkirsti sovietų pajėgas Kaukaze ir pasiekti Kaspijos jūrą.
  Mūšiuose dalyvavo nauji vokiečių tankai: "Tigras", "Pantera", "Liūtas".
  Taip pat savaeigiai pistoletai "Ferdinandas".
  Vokiečiai buvo stipresni už tikrą istoriją, nesumušti ir su nauja kariuomene.
  JAV praktiškai nebombardavo Trečiojo Reicho, o tai leido padidinti tankų ir savaeigių ginklų gamybą. Taip pat pradėti serijoje "Liūtas". Tačiau bakas pasirodė per brangus ir sunkus, dažnai sugesdavo ir užstrigdavo. Tačiau jo stori 100 milimetrų nuožulni šoniniai šarvai padarė automobilį puikiu įrankiu išsiveržti. Tanko "Liūtas" pranašumas buvo galingas pistoletas, tačiau jo svoris buvo devyniasdešimt. Kas sumažino automobilio mobilumą.
  Mūšiai parodė, kad šis tankas plokščioje vietovėje vis tiek gali ką nors padaryti.
  Panteros šoniniai šarvai pasirodė gana silpni, o tai padidino nuostolius. "Tigras" parodė efektyviausią prasiveržimo baką. Jo šonai buvo padengti 82 mm šarvais, todėl keturiasdešimt penki buvo bejėgiai.
  Vokiečiai žengė į priekį palyginti lėtai. Sovietų vadovybė kaip visuma tikėjosi būtent tokio varianto ir ruošėsi, ištraukė kariuomenę.
  Tiesa, skirtingai nei Kursko bulge, naciai yra daug stipresni ir labiau pasitikintys savimi.
  O reljefas patogesnis puolimui nei gynybai. Be to, "Fritz" turi daugiau orlaivių, tankų ir pėstininkų. O tiekti sovietų kariuomenę per Volgą nėra lengva.
  Taigi naciai, prasiveržę per gynybos linijas, žengė į priekį. Jie pasiekė sėkmės po sėkmės.
  Po trijų mėnesių atkaklių kovų jie pasiekė Kaspijos jūrą.
  Stalinas, atsidūręs sunkioje padėtyje, norėjo pradėti taikos derybas. Kadangi tapo akivaizdu - Kaukazo negalima išlaikyti. Tačiau su Hitleriu sutikti be galo sunku. Fašistai reikalauja per daug. O jei jiems pasiduosi, jie tave patį praris. O paliaubos? Čia Hitleris nenori. Ir, žinoma, sąjungininkai yra pasyvūs. Jie bijo atšaukti papildomą padalijimą.
  Fricas šen bei ten judėjo Kaspijos jūros pakrante. Ir galiausiai jie susivienijo su turkais. Džiaugsmas, štai kas!
  Gražias vokietes sovietų kaliniai privertė bučiuoti basas kojas. Jie tai padarė pareigingai. Ir trinktelėjo ant nuogų kulnų.
  Taip buvo užfiksuota. O vokiečiai nuginklavo sovietų dalinius.
  Tada Stalinas pasiūlė fiureriui taiką - sutiko atsisakyti viso Kaukazo ir net Leningrado bei Karelijos. Be to, sumokėkite šimto metų reparacijas.
  Fiureris, šiek tiek pagalvojęs, priėmė pasiūlymą ir 1943 m. gruodžio 7 d. buvo sudaryta taika.
  Sąjungininkai tai priėmė kaip išdavystę! Ir įvedė sankcijas Stalinui ir SSRS!
  O sovietų propaganda tikrąjį pasidavimą pristatė kaip didelę pergalę. Jie sako, kad sąjungininkų palikti jie išgelbėjo sovietų valstybę, o Maskva niekada nebuvo užimta.
  Naciai, žinoma, pradėjo puolimą iš Kaukazo į Artimuosius Rytus ir sustiprino Rommelo grupuotę. 1943 m. kovo pabaigoje visus Artimuosius Rytus ir Egiptą užėmė aukštesnės nacių pajėgos. Be to, mūšiai parodė, kad "Panther" sėkmingai kovojo su anglais Churchills ir Cromwells, tačiau pastarieji negalėjo prasiskverbti į kaktą.
  Be to, vokiečiai buvo užgrūdinti kovose su rusais, o kolonijinė anglų kariuomenė buvo lengvai sumušta.
  Balandį naciai persikėlė į Sudaną. Ir galiausiai jie paėmė Gibraltarą, tęsdami Maroko okupaciją. Churchillis taip pat bandė išbandyti dirvą taikai. Tačiau Hitleris, atrišęs rankas rytuose, pasakė ne!
  Ir naciai persikėlė per Afriką. Juos labiau atitolino susisiekimo ilgis, prasti keliai arba visiškas jų nebuvimas, atšiaurus klimatas ir dideli atstumai.
  Tačiau vokiečiai žengė į priekį. Ir persikėlė į Juodąjį žemyną. Nors, žinoma, jų tankai, ypač "Tigras" -2 ir "Liūtas", džiunglėse labai paslydo. Beje, seriale pasirodė vokiečiai ir lengva, dvidešimt šešias tonas sverianti "Pantera", kuri labai reikalinga karui Afrikoje.
  Kaip parodė kovos, toks tankas neturėjo jokių esminių pranašumų T-4, išskyrus galingesnį variklį, bet ir pasvirusias šarvo plokštes.
  1944 metų pabaigoje vokiečiai gavo dvylika tonų sveriančius savaeigius pabūklus E-10, labai žemo silueto ir labai nuožulniais šarvais. Tokia mašina Afrikai išties nepamainoma.
  Ypač jei merginos dėl to kovoja. O merginos apskritai superinės ir klasės.
  Gerda ir Šarlotė joja per džiungles ir naikina britus bei amerikiečius. Tai tikrai tai, ko merginoms reikia! Kituose šimtuose mylių teritorijos jų net nerasite vėsesnių . Merginos mėgsta žudyti - tai šaunios merginos!
  Jie gaudė juodaodžius kovotojus ir privertė bučiuoti basas gražuolių kojas. Taip pat iš karto matyti - rimti vagys! Ir jie kovoja už save, iš toli daužydami angliškus automobilius.
  Jų savaeigis ginklas jau artėja prie Pietų Afrikos sostinės Pretorijos. Merginos nusišauna, sviediniu perveria Čerčilio volframo šerdį ir dainuoja:
  - Afrikoje yra ryklių, Afrikoje yra gorilų, Afrikoje yra daugiau krokodilų! Jie tave įkandins, sumuš ir įžeis! Nevažiuokite vaikų į Afriką pasivaikščioti! Afrikoje - plėšikas, Afrikoje - piktadarys, Afrikoje - baisus Barmaley! Įkandins, sumuš ir įžeis! Ir jo merginos turi būti sudraskytos!
  1945 metų vasarį paskutinė britų tvirtovė Afrikoje pateko į Madagaskaro salą.
  Taigi dabar Didžioji Britanija ten irgi neteko kojos. Tuo pačiu metu vokiečiai užėmė Iraną ir Indiją. Jie parodė savo fenomenalią jėgą.
  O 1945 metų gegužę naciai įvykdė išsilaipinimą Britanijoje. Po trijų savaičių sunkių kovų Londonas krito. Po mėnesio Airija buvo paimta į nelaisvę.
  Sausumoje buvo laikinas užliūlis, bet karas tęsėsi jūroje. JAV liko vienos prieš Trečiąjį Reichą, jo sąjungininkus ir Japoniją. Tačiau kol Amerika yra anapus vandenyno, taip lengvai to nepriimsi.
  Trečiajame Reiche buvo įvesta bendra darbo tarnyba, pradėjo didėti orlaivių ir laivų gamyba.
  Taip pat buvo pastatyti mūšio laivai ir lėktuvnešiai. Ir, žinoma, povandeninis karas įsibėgėjo. Ir tada iš Amerikos laivų niekam nebuvo pasigailėjimo.
  Rudenį, tiksliau, keturiasdešimt penktų metų lapkritį, vokiečiai drąsiai užėmė Islandiją, o paskui sukūrė placdarmus Argentinoje. Tačiau karas jūroje tęsėsi ilgai. Norint pasiekti Ameriką, prireikė daug desantinių laivų. O laivai statomi ne taip greitai. Bet kaip ten bebūtų, Trečiasis Reichas stiprėjo. Keturiasdešimt šeštieji prabėgo apsikeitę smūgiais jūroje. O keturiasdešimt septintais metais vokiečiai karo veiksmus jau perkėlė į Grenlandiją, užėmė ją. Iš ten jau netoli Kanados!
  Fašistai planavo sau kolosalias užkariavimus. O 1948 metais prasidėjo puolimas prieš Kanadą ir nuo Brazilijos iki Venesuelos kartu su japonais. Mūšiai pasirodė labai įnirtingi.
  Vokiečiai žengė į priekį lėtai, bet užtikrintai. Jų "E" serijos tankai buvo labiau pažengę nei amerikiečių ir parodė savo pranašumą mūšio lauke. Bet beje, jankiai nėra tokie paprasti, o priešinosi labai atkakliai. Ir jie nebandė pasiduoti.
  Nors, žinoma, pasitaikė ir katilų. Į juos pateko amerikiečiai. Tada jie pasidavė. O kaliniai bučiavo arijų mergaites basas, dulkėtas kojas.
  Netrukus krito Kvebekas ir Torontas, vėliau - kiti miestai. Vokiečiai nuo 1948 m. gegužės iki gruodžio užėmė beveik visą Kanadą, taip pat Venesuelą, Nikaragvą ir didžiąją dalį Meksikos. Tai itin sudėtinga situacija. Iki 1949 m. pradžios vokiečiai paėmė JAV plieninėmis žnyplėmis. Tada sausio 11 d. amerikiečiai pirmą kartą istorijoje bandė panaudoti branduolinį ginklą. Ir jiems nelabai pavyko. Iš penkių bombų keturios žuvo vokiečių orlaivių numuštuose lėktuvuose, o viena sprogo nepadariusi rimtos žalos vokiečių kariams.
  Reaguodama į tai, Fritz sustiprino Amerikos miestų ir karinių objektų bombardavimą.
  Taigi mūšis vyko nuolat sėkmingai Vermachto naudai. Kuri turėjo geresnę įrangą ir karių mokymą. Taip, ir didelis skaičius. Kova buvo labai įnirtinga. 1949 m. pradžioje vokiečių, užsienio ir japonų divizijos užėmė Meksikos liekanas ir iš šiaurės įžengė į JAV. Jie stipriai suspaudė Ameriką. Ir tapo aišku, kad Jungtinėse Valstijose viskas yra blogai. O vasaros pabaigoje jau buvo užgrobta pusė erelių imperijos teritorijos, taip pat ir Aliaska.
  Vokiečiai užėmė Vašingtoną ir Niujorką iki 1949 m. lapkričio 8 d. O 1949 metų gruodžio 7 dieną JAV kariuomenės likučiai kapituliavo. Taip baigėsi Antrasis pasaulinis karas. Kruviniausias iš visų karų ir truko daugiau nei dešimt metų!
  Atrodė, kad atėjo ilgai laukta ramybė. Tačiau Hitleris nenorėjo taikstytis su tuo, kad hegemonija turi būti dalijama su Japonija. O 1953 metų balandžio 20 dieną Trečiasis Reichas užpuolė Tekančios saulės šalį. Prasidėjo naujas karas. Už pasaulio hegemoniją.
  Kiekybinis pranašumas yra Trečiojo Reicho pusėje, taip pat ir kokybinis. Tačiau japonai kovoja su dideliu nuožmiu ir masiniu didvyriškumu.
  Tačiau naciai vis dar vyrauja. Tačiau karas truko beveik metus. SSRS išlieka neutrali. Ten mirė Stalinas ir vyksta rimta kova dėl valdžios.
  Galiausiai Japonija yra okupuota Vermachto. Po kelių mėnesių naciai užėmė ir Lotynų Amerikos šalis. Jie sukuria pasaulio hegemoniją.
  Pačiame Trečiajame Reiche vyksta reformos. Vietoj krikščionybės įvedama nauja religija. Jame nėra Trejybės, tik vienas aukščiausias Dievas ir jo pasiuntinys - Adolfas Hitleris. Vienos valiutos antspaudas, vienas subjektas. Taip pat religiniu būdu pašventinta poligamija. O genetinė atranka vis dar aktyvi. Yra žmonių rasės tobulėjimas.
  SSRS vis dar egzistuoja sutrumpinta forma ir atiduoda duoklę naciams. Ten viešpatauja Nikita Chruščiovas, kuris stengiasi neerzinti žvėries. Nepaisant to, Hitleris jau pavergė visą pasaulį. O į Rusiją žiūri kaip į raudoną dėmę. Tačiau žmogus pasiūlo, o Dievas disponuoja 1957 m. balandžio 20 d. fiureris, kaip tik per savo gimtadienį, tapo pasikėsinimo nužudyti auka. Ir lygiai šešiasdešimt aštuonerių metų laukinio tirono viešpatavimas buvo nutrauktas. Kuris užkariavo beveik visą pasaulį, o birželio 22 dieną norėjo vėl pulti SSRS.
  Bet kaip matai, nepavyko...
  Hitlerį pakeitė Schellenbergas. Hermannas Göringas mirė nuo piktnaudžiavimo narkotikais ir persivalgymo. Himmleris pateko į gėdą, o Hitleris nustojo juo pasitikėti, o paskui jį pašalino. Schellenbergas pakeitė Himmlerį ir gavo įpėdinio postą. Be to, Hitleris susilaukė vaikų dirbtinio apvaisinimo būdu. Tačiau vyriausiam iš jų dar nebuvo keturiolikos.
  Taigi fiurerio palikuonys neturėjo laiko paveldėti. Taigi Hitleris tapo imperatoriumi, bet be dinastijos. Schellenbergas nedrįso nužudyti fiurerio vaikų, bet pašalino juos nuo valdžios. O jis pats tapo fiureriu ir diktatoriumi.
  Kova dėl valdžios truko kelerius metus.
  O 1961 metų gegužės 1 dieną nacistinė Vokietija vis dėlto užpuolė SSRS. Buvo bandoma pasiekti: viena planeta - viena imperija!
  O Schellenbergo kariai vis tiek sugebėjo užimti Maskvą. Sovietų kariuomenė buvo per daug prastesnė karinės technikos kiekiu ir kokybe. Didžiųjų SSRS miestų užėmimas dėl didelių atstumų užsitęsė šešis mėnesius. Ir tada dar dešimt metų truko partizaninis karas.
  Tačiau greitai viskas nurimo. Schellenbergas vadovavo gana liberaliai politikai ir 1981 metais visi rusai gavo Trečiojo Reicho pilietybę. Palaipsniui vyko liberalizavimas. Schellenbergas netrukus mirė. Ir užvirė rimta kova dėl valdžios. Tada kaip kompromisą monarchija buvo atkurta ir į sostą pakilo tiesioginis kaizerio palikuonis Frydrichas IV. 2001 metais buvo surengtas referendumas, kuriame pilietybė ir formaliai lygios teisės buvo suteiktos visiems Žemės planetos gyventojams. O 2017 metais buvo panaikinti paskutiniai apribojimai žydams ir čigonams.
  Nacionalsocializmo era baigėsi. Tačiau žmonija yra vienoje federalinėje ir monarchinėje imperijoje. Tyrinėja kosmosą.
  Jame visi formaliai lygūs, yra senatas ir Bundestagas, kur deputatus renka visi Trečiojo Reicho gyventojai. O virš jų yra Kaizeris, visos Žemės planetos imperatorius.
  Gyventi, apskritai, materialine prasme nėra blogai. Griežta disciplina, mokslo ir technologijų plėtra su puikia vokiška organizacija davė rezultatų. Žemės ūkis yra aukščiausias, bado nėra, o maisto apstu net skurdžiuose Afrikos regionuose. Visi turi darbą, visi gauna atlyginimą ir pensijas. Švietimas ir medicina yra nemokami. Panašiai nemokami lopšeliai ir darželiai. Maistas kainuoja centus, o visų produktų kainos buvo įšaldytos jau daug metų. Visur, net Afrikoje, keliuose, beveik kiekvienas turi arba atskirą butą, arba namą. Visiems jaunavedžiams iš karto suteikiamas bent trijų kambarių butas su visais patogumais. Galite pasiskolinti automobilį ar bet ką. Daugelis netgi turi asmeninius sraigtasparnius.
  Internetas yra, visi turi televizorius ir kompiuterius, darbo diena tik keturios valandos. Visi sporto skyriai yra nemokami ir netgi mokama už jų lankymą.
  Kiekvienam vaikui skiriama didelė pašalpa. Komunaliniai ir viešasis transportas nemokami. Viskas taip tvarkinga ir tvarkinga. Gatvės švarios, daug robotų ir automatikos. pavyzdinga tvarka. Cigaretės uždraustos, alkoholis vis dar parduodamas, o įvairių rūšių alus beveik nemokamas. Vaikai viešajame maitinime taip pat maitinami nemokamai.
  Daug nemokamų pasivažinėjimų ir kompiuterių kambarių.
  Žmonių gyvenvietės jau egzistuoja Mėnulyje, Marse, Veneroje, Merkurijuje ir Jupiterio palydovuose.
  Žmonės ruošiasi šokti į žvaigždes. Daug kas jau išrasta.
  Trumpai tariant, apskritai pasirodė gerai. Ir tai neturėjo būti taip sunku.
  JEI ZYUGANOVAS DAUGIAU DRĄSĄ RODYTŲ ĮSPĖJIMAS
  1999 m. gegužę Zjuganovas nusprendė nepritarti Stepašino kandidatūrai, o dalyvauti pirmalaikiuose Dūmos rinkimuose. Komunistai ir jų sąjungininkai priėmė konsoliduotą sprendimą balsuoti prieš Stepašiną. Be to, jie buvo įžeisti ir atėmė postus vyriausybėje. Toks sprendimas būtų buvęs pats tikriausias istorijoje, jei Zjuganovas nebūtų buvęs Trojos arklys komunistų stovykloje, žlugdęs ir sukompromitavęs kairiąsias idėjas.
  Pirmalaikiai parlamento rinkimai komunistams žadėjo daug naudos, įskaitant konkurentų mažėjimą ir kankinių įvaizdį.
  Taip, ir tai parodė, kad komunistai kabinasi visai ne prie savo kėdžių, o principingesnių.
  Antrą kartą Jelcinas vėl atvedė Stepašiną, o trečią kartą paėmė Aksenenko. Dūma vėl nepritarė, ėmė ir paleido. Nauji rinkimai buvo numatyti rugsėjį.
  Parlamento užsispyrimas šiek tiek pakeitė istorijos eigą. Jugoslavijos bombardavimas truko ilgiau - nes Miloševičius tikėjosi pagalbos iš Rusijos. O parlamento paleidimas suteikė šansų opozicijai laimėti.
  Komunistai vėl sugebėjo balsuoti dėl Jelcino apkaltos.
  Ir vėl neužteko nedaug, šį kartą tik dviejų balsų. Deputatai nerimavo dėl artėjančių Seimo rinkimų ir pavojaus jų nepralaimėti.
  Dūma buvo paleista, o Jelcinas ministru pirmininku patvirtino mažai žinomą Aksenenko.
  Apskritai Zjuganovo viltys, kad rinkimai įvyks, buvo pagrįstos. Sergantis ir nusilpęs prezidentas nesipriešino konstitucijai. Ir jis nedrįso, turėdamas dviejų procentų reitingą, viršyti savo įgaliojimus. Primakovas, matydamas, kad jo koalicija nespėja susiburti ir užsiregistruoti, sutiko sąjungą su komunistais. "Yabloko" ir Liberalų demokratų partija atėjo į rinkimus. Vienybės blokas nespėjo susikurti, o NDR susilpnėjo.
  Taip pat yra kovotojų invazija į Dagestaną ir saugumo pajėgų neryžtingumas per rinkimus.
  Komunistai kartu su Primakovu ir Lužkovu pasiekė kolosalią pergalę. Surinko daugiau nei penkiasdešimt penkis procentus balsų. Antrasis buvo "Yabloko" blokas, kuris taip pat pasirodė vertas, paėmęs penkiolika procentų. Netikėtai puikiai pasirodė ir Liberalų demokratų partija, kuri surinko daugiau nei dvylika procentų. NDR neįveikė penkių procentų barjero - visiškas maršrutas! Žirinovskis tapo vieninteliu prokremlišku lyderiu Dūmoje. Tikra konkurencija buvo silpna. Pagal naująjį įstatymą partijos turi persiregistruoti ne vėliau kaip likus metams iki rinkimų, o daugelis nespėjo.
  Parlamente vėl dominavo kairioji opozicija, o "Yabloko" su vienmandatėmis, o LDPR - mažuma.
  Ir, žinoma, kilo konfliktas... Kovojau po Valstybės Dūmos pirmininko rinkimų, buvo gautas balsavimas dėl nepasitikėjimo vyriausybe. Ir vėl buvo kalbama apie apkaltą. Šį kartą du trečdalius būtų lengva surinkti!
  Jelcinas, šiek tiek dvejojęs, nusprendė į kėdę sugrąžinti ministrą pirmininką Primakovą ir pirmąjį vicepremjerą Masliukovą.
  Kairiųjų koalicija tam pritarė, tačiau prezidento galios buvo laikinai apribotos. O prieš naujus rinkimus beveik nieko. Po derybų koalicijoje buvo nuspręsta į prezidentus siūlyti Primakovą. Lužkovas tapo ministru pirmininku. Ir Zyuganovas gavo įstatymų leidžiamosios valdžios vadovo postą! Tai yra Superskipper! Dėl naujosios netgi turėjo būti priimtos konstitucijos pataisos.
  Kovotojai buvo išvaryti iš Dagestano. Tačiau į Čečėniją jie nevyko. Ten kilo pilietinis karas. Rusija rėmė Maschadovą ir Kadyrovą, prieš Basajevą ir Radujevą.
  Primakovui pavyko laimėti Rusijos prezidento rinkimus per pirmąjį turą. Tačiau vyriausybė gavo papildomų įgaliojimų. Kaip komunistų kontroliuojama įstatymų leidžiamoji valdžia.
  Rusijoje tęsėsi ekonomikos atsigavimas, kilo naftos ir dujų kainos, atgijo pramonė.
  Amerikiečiai apskritai, kaip ir realybėje, po rugsėjo 11-osios išpuolių pateko į Afganistaną ir įklimpo Irake. Primakovas buvo lengvai išrinktas antrai kadencijai. Tačiau 2008 m. jis užleido vietą labai sėkmingam ministrui pirmininkui Jurijui Lužkovui.
  Naujasis prezidentas tęsė senąją sąjungos su komunistais politiką. Zyuganovas tapo ministru pirmininku.
  Kurį laiką užsienio politikoje buvo partnerystė su Vakarais ir draugystė su Kinija. Janukovyčiaus režimas Ukrainoje sustiprėjo. Taigi Lužkovas, skirtingai nei Putinas, vykdė labiau proukrainietišką politiką ir vertino slaviškų valstybių sąjungą. Ukraina net 2016 metais įstojo į Eurazijos sąjungą. Lužkovas išdirbo dvi kadencijas ir išėjo į pensiją. Zjuganovas pagaliau tapo prezidentu, taip pat gana lengvai laimėjo rinkimus. Žirinovskis dalyvavo septintą kartą, iš viso nuo 1991 m., ir vėl pralaimėjo.
  2015 metų rudenį Rusija įsitraukė į karą Sirijoje ir ten bombardavo. Trumpas atėjo į valdžią JAV. Ziuganovas, nepaisant formalaus komunizmo, tęsė tą patį ekonomikos kursą. Rusija, nepaisant formalaus komunistų partijos dominavimo, išliko rinka, demokratinė ir vidutiniškai autoritarinė šalis.
  Partnerystė su Vakarais ir vidutinė konkurencija. Su Ukraina ir Baltarusija, ir Kazachstanu - aljansas, bet irgi ne per artimas. 2020 metais Zyuganovas buvo išrinktas antrai kadencijai. Apskritai, šiek tiek sumažiname rezultatą ant antrojo turo ribos. O Ukrainoje po Janukovyčiaus pasitraukimo netikėtai laimėjo nesisteminis Zelenskis. Nazarbajevas taip pat išvyko.
  Zjuganovas pareiškė, kad nekeis konstitucijos ir pasitrauks po antros kadencijos.
  Taigi komunistų partijos lyderis vis tiek sugebėjo nukreipti Rusiją, parodydamas šiek tiek daugiau drąsos. Ir pasaulis pasirodė saugesnis ir ramesnis nei iš tikrųjų.
  O kas yra Putinas? Kaip klostėsi jo karjera? Primakovui tapus ministru pirmininku, Putinas buvo atleistas kaip per artimas B. Jelcinui. Visų pirma kaltindamas, kad FSB praleido kovotojų invaziją Dagestane. Putinas jau kurį laiką buvo politikoje. Jis nesėkmingai kandidatavo į Valstybės Dūmą. Paskui pas Sankt Peterburgo merą.
  Bet tada jis paliko politiką ir įstojo į privačios įmonės saugos tarnybą. Tiek mažai žmonių jį prisimena.
  Žirinovskis 2020 m. aštuntą kartą dalyvavo prezidento rinkimuose ir vėl pralaimėjo kukliu rezultatu. Tačiau jis vis dar turi frakciją Valstybės Dūmoje. Ir net Zjuganovas po 2020-ųjų rinkimų jam suteikė generolo majoro laipsnį. Donaldas Trumpas netikėtai pralaimėjo rinkimus jaunam varžovui demokratui. Merkel išėjo į pensiją anksčiau laiko. O Lukašenkos sveikata smarkiai pablogėjo.
  2021 metais pagaliau Rusijos kosmonautai išskrido į Mėnulį. Ir jie iškėlė raudoną vėliavą! Zyuganovas paskelbė Afoniną savo oficialiu įpėdiniu. Na, apskritai gyvenimas vėl susuko ratu.
  Kaip matote, Rusijos žlugimas neįvyko net be Putino. Ir pasaulis neapsivertė.
  
  
  
  
  
  
  JEI MENŠIKOVAS NIKOLOJAUS LAIKAS BŪTŲ UŽŽUDYTAS
  . Kuriame carinė Rusija laimėjo Krymo karą. Tik Menšikovas mirė nuo paklydusios kulkos, o jo vietą užėmė pajėgesnis vadas. Tai yra, įvyko nelaimė ir pakeitė istorijos eigą.
  Reversas su Makarovu. Prancūzai ir britai buvo suskirstyti į dalis. O Rusija, paėmusi daugybę kalinių ir trofėjų, atkovojo Krymą.
  Turkija buvo nugalėta Užkaukazėje. Atidavė Rusijai Karsą, Erzurumą ir beveik visą Armėniją. Rusijos kariuomenė užėmė Rumuniją. Tačiau tęsti puolimą nereikėjo. Sultonas paprašė taikos. Tuo pat metu Austrija okupavo Bosniją ir Hercegoviną.
  Turkai sutiko suteikti autonomiją Serbijai, Bulgarijai, Juodkalnijai, o Rumunija tapo Rusijos vasalu. Tuo pat metu Rusija paėmė sau Armėniją: Karsą, Erzurumą, Tanrogą, išplėtė savo valdas pietuose.
  Prancūzijoje kilo riaušės ir pilietinis karas, ir ji nebegalėjo siųsti kariuomenės. Didžioji Britanija taip pat pasitraukė iš konflikto. Susilpnėjusi ir Sardinijos karalystė. Sustiprėjo Austrija. Netrukus austrai užkariavo Sardinijos karalystę, įtvirtindami savo dominavimą Italijoje.
  Netrukus buvo sučiuptas ir Šamilis, baigęs karą Kaukaze. Rusija sudarė palankią taiką su Kinija, atimdama net daugiau teritorijos nei tikroje istorijoje, todėl Rusijos ginklų autoritetas buvo didesnis.
  Nikolajus Pirmasis nepalaikė šiaurės kare prieš pietus. Priešingai, jis nusprendė padėti pietiečiams kartu su Britanija, kad sustiprintų savo pozicijas Aliaskoje.
  Amerikos teritorijoje Rusija pradėjo statyti miestus ir tvirtoves. Buvo net geležinkelio į Čiukotką projektai. Caras Nikolajus daug planavo. Rusijos kariuomenė užkariavo Vidurinę Aziją. Šis monarchas mirė 1867 m. Palikti Rusiją galingą ir klestinčią. Jo sūnus Aleksandras nepanaikino baudžiavos, bet toliau traukėsi į pietus. Visų pirma, jis surengė pergalingą karą su Turkija, prijungė prie Rusijos Konstantinopolį. Tada Mesopotamija.
  Vėl karas su Britanija ir britų pralaimėjimas Azijoje. Aleksandras Antrasis pataisė šiek tiek ilgiau, neatlikęs reikšmingų reformų, išskyrus teismų sistemą, ir šiek tiek patobulinęs valdymo sistemą.
  Baudžiavos panaikinimas neįvyko. Tačiau Rusija aneksavo Iraną. Caras mirė lygiai dvidešimt metų po Nikolajaus I 1887 m. Aleksandras Trečiasis valdė labai trumpai, iki 1894 m., tačiau sugebėjo prie Rusijos prijungti praktiškai visą Indiją. O Nikolajus II toliau kėlėsi į Indokiniją ir į pačią Kiniją.
  Kilo karas su Japonija. Paprastai pergalingas. Ir visiškas Kinijos ir Indokinijos užkariavimas. Ir skverbtis iki pat Australijos. Tačiau Europoje derinimas pasirodė kiek kitoks.
  Austrijos imperija aneksavo Prancūzijos pietus. Ir tada ji nugalėjo Prūsiją, užimdama Vokietijos pietus. Būtent Austrija tapo pasaulio hegemonu. Prancūziją labai susilpnino pilietinis karas. Prūsija negalėjo susivienyti. Galiausiai austrai paėmė ir užėmė visą Prūsiją, taip pat dalį rytinės Prancūzijos. Susidarė didelė imperija, kuri pakilo į Afriką. Netrukus austrai taip pat užkariavo Belgiją, Olandiją ir daug žemės Afrikoje. Tada prasidėjo Austrijos ir Rusijos karas prieš Britaniją. Tai baigėsi Afrikos padalijimu tarp austrų ir rusų.
  Imperatorius Francas tikrai tapo didžiausiu monarchu, pralenkęs Napoleoną Bonapartą užkariavęs beveik pusę Afrikos ir didžiąją dalį Europos. Prancūzija taip pat netrukus buvo visiškai užgrobta kartu su Ispanija ir Portugalija. Taip, viskas buvo gerai, bet...
  Imperatoriaus Franzo įpėdinis norėjo prijungti Serbiją prie savęs! O 1920 metais prasidėjo didelis karas tarp Nikolajaus II Rusijos ir Didžiosios Austrijos imperijos.
  Visa Europa yra Austrijos pusėje. Išskyrus Britaniją, kuri nėra tokia stipri kaip tikroje istorijoje, ir beveik pusę Afrikos. Be to, Švedija buvo prieš Rusiją. Norvegija ir Danija buvo paimtos į nelaisvę valdant imperatoriui Franzui.
  Tai taip pat buvo pusė bėdos. JAV liko, susiskaldžiusi ir nedidelė valdžia. Tačiau Britanija vis dar kontroliavo Kanadą ir Austriją. Ir po pirmųjų dviejų dvejonių mėnesių ji taip pat stojo į kovą Austrijos pusėje.
  Taigi kilo didelis karas. Austrija ir Anglija prieš Rusiją.
  Žinoma, Olegas Rybachenko yra čia pat. Ir jis kovoja kaip tikras ir nepalenkiamas herojus.
  Berniukas rašo svetimą ratą iš kulkosvaidžio ir dainuoja:
  - Tėvynės himnas gieda mūsų širdyse,
  Visoje visatoje nėra gražesnės moters...
  Išspauskite stipresnį riterio spindulio pistoletą -
  Mirk už Dievo duotą Rusiją!
  Ir muša pats, kulkosvaidžiu sutriuškina kariuomenę iš visos Europos ir iš dalies iš Afrikos.
  Ir berniukas nepasiduoda sau. Čia jis nuogais kojų pirštais meta granatą ir cypia:
  Mes nepasiduosime ir nepasiduosime!
  Ir vėl vaikas paleidžia mirtiną ir stulbinantį sprogimą. Jis nenori pasiduoti priešininkui.
  Ir dainuoja sau:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Net liūtas negali laimėti!
  Berniukas yra tikras persekiotojas. Nepalaužiamas ir nenugalimas. Tikėjimo riteris! Gali nebūti krikščionis!
  O dabar austrų puolimas atmuštas.
  Austrai ir britai turi tankus, bet Rusija taip pat turi mastodonus.
  Nikolajus II vis dar turi daug daugiau gyventojų, atsižvelgiant į kolonijas. Apsvarstykite visą Aziją, Europos rytus, dalį Balkanų, daugiau nei pusę Afrikos.
  Taigi Rusija lenkia pėstininkus. O kariai labai drąsiai kovoja...
  O austrai negalėjo atsispirti, buvo išmesti atgal iš Varšuvos. Tada rusų kariuomenė patraukė į Odrą ir užėmė Rytų Prūsiją. Pala ir Galicija, su Lvovu. Jie apgulė Pšemislą. Išlaisvinta Krokuva.
  Paaiškėjo, kad slavai nenorėjo kautis su rusais ir masiškai pasidavė.
  Kovos taip pat parodė, kad lengvesni ir vikresni rusų tankai buvo efektyvesni už sunkesnius ir nerangesnius vokiečių tankus. O aviacijoje carinė Rusija paprastai yra eilės tvarka stipresnė už britų ir austrų kokybę.
  Rusijos kariuomenė po pauzės atnaujino puolimą. Jie paėmė ir skaičių, ir įgūdžius.
  Taigi Budapeštas buvo apsuptas ir paimtas. Jūroje admirolas Kolchakas nugalėjo britus ir užėmė Australiją. Sausumoje rusų kariuomenė apsupo ir užėmė Berlyną. Ir tada Viena.
  Austrijos imperija pralaimėjo mūšį ir Afrikoje. Anglų korpusas taip pat buvo sumuštas. Taip, imperatoriaus Adolfo reikalai buvo nemalonūs.
  Jis pakreipė galvą ne ta kryptimi ir pradėjo visiškai prarasti. Kur jis gali atsispirti tokiai galiai.
  Po Vienos žlugimo austrų pasipriešinimas ėmė ryškėti. Ir netrukus rusai užėmė visą Europą ir Afriką. Tuo pat metu iš Aliaskos prasidėjo Kanados puolimas. Britai taip pat pralaimėjo.
  Didžioji Britanija buvo izoliuota ir bandė atsisėsti saloje.
  Tačiau aišku, kad Rusija nugalės pradėdama oro puolimą.
  Ir subombardavo beveik viską, kas buvo paviršiuje. Ir tada sausumoje nusileido išsilaipinimo pajėgos, dėl kurių Britanija pasidavė.
  Taip visas rytinis pusrutulis, taip pat Aliaska ir Kanada tapo rusiškais.
  Apskritai tai yra nuostabu! Nikolajus II padarė laikiną pauzę, virškindamas turtą. Jungtinės Valstijos vis dar yra susiskaldusios ir nėra per stiprios, kaip ir kitos nuo Rusijos priklausomos valstybės.
  1937 metais caras Nikolajus II sudužo lėktuvu. Sosto įpėdinis tapo Aleksejus II. Skirtingai nuo tikrosios istorijos, įpėdinis buvo gana sveikas ir energingas. O 1941 metais jis nusprendė užkariauti viską, ko jo protėviai neturėjo laiko užfiksuoti.
  Pradedant nuo planetos, Žemė jau bus viena imperija. O Rusijos kariuomenė pirmiausia persikėlė į šiaurines Amerikos valstijas, o paskui į pietus. JAV nebuvo stiprios, jos greitai buvo paimtos į nelaisvę. O Meksiką buvo lengviau užkariauti. Tada judėkite aukštyn. Vienas po kito užfiksuoja vieną šalį po kitos. Didžiausia ir galingiausia Brazilija. Tačiau tai taip pat truko mažiau nei mėnesį.
  Ir taip jie užkariavo Lotynų Ameriką ir Naująją Zelandiją. Alesėjus II įėjo į istoriją kaip visų Rusijos užkariavimų finalininkas. O jau 1947 metais Rusijos kosmonautai įkėlė koją į Mėnulį. Ir 1958 metais į Marsą! 1961 metais į Venerą. 1972 metais į Merkurijų, o 1973 metais į Jupiterio palydovus. Aleksijus II mirė 1975 m., sulaukęs 71 metų. Pravarde Finišeris. Ir jo sūnus Nikolajus III tapo karaliumi. 1980 metais žmogus įžengė į paskutinę, labiausiai nutolusią Saulės sistemos planetą - Plutoną. Valdo Nikolajus Trečiasis nėra per ilgas. Mirė 1985 m. Ir jo sūnus Aleksandras ketvirtasis įžengė į sostą. Jaunas maždaug dvidešimt septynerių metų karalius. O karalius įsakė ruoštis šuoliui už Saulės sistemos ribų. Ir jie pradėjo statyti žvaigždėlaivius ir fotonų raketą. Ir galiausiai, 2017 m., prasidėjo pirmoji tarpžvaigždinė ekspedicija.
  
  CARAS NIKOLAJAS II - PREZIDENTO PUTINO SĖKMĖ
  Žinomas rašytojas ir poetas Olegas Rybačenko pajuto, kad pasaulyje kažkas negerai. Žmonija, kaip buvo, lieka suskaidyta. Šalių skaičius Žemės planetoje tik didėja. O jei kas prideda įtakos, tai tik totalitarinė, diktatoriška Kinija. O Rusija, pasibaigus Vladimiro Putino valdymo laikui, paniro į gilią krizę. Kaukaze vėl įsiplieskia karas, siautėja kairieji ir nacionalistai. Vėl ekonomika nuosmukį, nusikalstamumas auga. Ir Rusija pradeda irti.
  Nepaisant fenomenalios sėkmės, Vladimiras Putinas niekada nesugebėjo sukurti tvirtos, stabilios politinės sistemos ir stabilios bei sparčiai augančios ekonomikos. Neišspręstos ir daugelis socialinių bei tarpetninių problemų. Reta sėkmė leido Putinui išlaikyti gerovės išvaizdą. Tačiau vos jam išėjus, iš karto atsivėrė visi neužgiję pūliniai.
  Taip, ir kyla branduolinio karo grėsmė! Pasaulyje chaosas, Rusija įsiveržia į didelio masto pilietinį karą! Tai reikia skubiai ištaisyti.
  Berniukas knygoje perskaitė, kad galite pakeisti žmonių likimus ir pakeisti jo vietas! Ir yra vienas galingas čigonas, galintis tai padaryti su bet kuriuo žmogumi.
  Tad kodėl gi nepakeitus Putino ir Nikolajaus II sėkmės ir sėkmės?
  Be to, jei Nikolajus II bus toks pat fenomenalus sėkmingas kaip Putinas, istorijos eiga pasikeis. O dvidešimt pirmame amžiuje Rusijoje valdys Romanovai. Tai reiškia, kad Putinui sėkmės nereikia. Ar bent jau Putino sėkmė Rusijai.
  O dvidešimtajame amžiuje carinei Rusijai labai reikia sėkmės.
  Garsus rašytojas nusprendė eiti pas čigoną. Laimei, jos adresas buvo internete, o išsivysčiusi intuicija rašytojui ir poetui pasakė, kad tai visai ne šarlatanas.
  Išties čigonė nedirba. Jis gyvena dvare Maskvoje ir atrodo maždaug dvidešimties metų, nors spėlioja dar nuo sovietinių laikų. Iš karto galite pamatyti amžiną merginą juodais garbanotais plaukais - yra puiki!
  Olegas Rybachenko paklausė jos:
  - Padaryk gerą darbą! Pakeisk Vladimiro Putino ir Nikolajaus II sėkmę!
  Amžinai jauna čigonė pažvelgė į Olegą Rybachenko ir atsakė:
  - Gerai, kad nesate egoistas ir išvažiuosite ne dėl savęs, o į Rusijos šalį! Ir dar geriau, kad turite turtingą energiją ir precedento neturinčią, neįtikėtiną, antžmogišką fantaziją!
  Čigonė mirktelėjo ir tęsė:
  Net man nėra lengva taip pakeisti istoriją! Bet tu, stipriausios ir turtingiausios fantazijos pasaulyje savininkas, gali man padėti!
  Olegas Rybachenko pritardamas linktelėjo:
  - Aš pasiruošęs viskam! Ir aš įvykdysiu bet kokį prašymą!
  Jauna čigonė linktelėjo ir pasakė:
  - Aš paversiu tave dvylikos metų berniuku, o tu augs nepaprastai lėtai ir kūnu niekada netapsi vyresnis nei keturiolikos. Aš išsiųsiu tave į paralelinį pasaulį, kur pirmiausiai tapsi vergu!
  Olegas Rybachenko pagal metimą:
  - Aš pasiruošęs!
  Čigonė linktelėjo ir tęsė:
  - Turėsi man atnešti devynis artefaktų akmenis: juodą, baltą, raudoną, oranžinį, geltoną, žalią, mėlyną, mėlyną, violetinį. Be to, dešimtasis artefaktas - Koščejaus karūna!
  Sunku, bet turėsi amžinai jaunatvišką, greitą, stiprų, ištvermingą kario berniuko kūną. Be to, puikus intelektas ir fenomenali vaizduotės dovana. Anksčiau ar vėliau surinksite artefaktus ir grįšite į savo pasaulį. Ir amžinai būsi fenomenaliai stipraus ir greito keturiolikos metų berniuko kūne ir tavęs bus neįmanoma nužudyti. Tai yra, jūs taip pat gausite nemirtingumą kaip atlygį!
  Olegas Rybachenko pritardamas linktelėjo:
  - Apie tai galima tik pasvajoti!
  Amžinai jauna ragana pastebėjo:
  - Bet dešimt artefaktų yra mano, ir tik mano! Jie suteiks man tokią galią, kad būsi daugiau nei verta nemirtingumo! Tuo tarpu aš tave užmigdysiu, o tu pabusi jau vergas karjeruose. Ir tada jūsų išradingumas jums pasakys, kaip iš to išeiti!
  Kai persikelsi, galiu pakeisti prezidento Putino ir caro Nikolajaus II likimą, sėkmę ir sėkmę. Jūs man rinksite artefaktus iš skirtingų pasaulių, o tuo tarpu, nuo dvidešimtojo amžiaus pradžios, Rusijos istorija klostysis kitaip. Tai yra, net jei nerenkate artefaktų - devynių akmenų ir Koščejaus karūnos, vis tiek Rusijos caras Nikolajus II sulauks sėkmės, likimo ir Rusijos prezidento Vladimiro Vladimirovičiaus Putino sėkmės!
  Olegas Rybachenko plačiai nusišypsojo ir atsakė:
  -Tai yra gerai! Naujame pasaulyje būsiu ramus, kad pagaliau istorija pasikeitė į gerąją pusę! Ir kad Rusija sugebės įvesti tvarką visame pasaulyje ir tapti hegemoniška šalimi! Ir absoliutus hegemonas!
  Amžinai jaunas čigonas įsakė:
  - Lipk ant sofos!
  Olegas Rybačenko atsigulė.
  Mergaitė burtininkė murkė:
  - O dabar miegok! Jūs pabusite kitame pasaulyje.
  Olego Rybachenko akys užsimerkė, ir jis beveik iš karto pateko į sapną.
  Kita vertus, čigonė iš stalčių ištraukė iš anksto sukauptus ingredientus ir pradėjo ruošti mikstūrą. Ji įjungė dujas po iš anksto magijai paruoštu katilu. Ir ji pradėjo ten mėtyti daiktus, burti. Tuo pat metu amžina mergina iš kišenės išsitraukė kortų kaladę ir dainavo:
  - O, likimas, padėk Nikolajui! Sėkmės nuo Putino, ateik pas carą Romanovą!
  Tegul Romanovas laimi
  Taisyklės kaip Čingischanas...
  Tegul tai lydi sėkmė
  Putinas vagia dovaną!
  
  Tai geriau Rusijai
  Nikolajus Didysis caras...
  Čingischanas taps kietesnis
  Kaip tapti Vladimiru Putinu!
  Katilas užvirė, o gėrimas jame burbuliavo. Čigonė susidėliojo kortas, užkalbino ir įmetė kaladę į verdančią miglą... Blykstelėjo itin ryški blykstė, tarsi iš tūkstančio nuotraukų blyksnių. Miegantis Olegas Rybachenko dingo... Ir tada, užsidegęs, dingo katilas.
  Erdvioje salėje, kur užbūrė didžioji burtininkė, tapo tuščia ir tylu!
  Amžinai jauna ragana pasakė:
  - Na! Aš pakeičiau istorijos eigą ir tai šaunu! Ir jei šiam idealistui pasiseks ir jis kolekcionuos artefaktus, aš tapsiu toks galingas, kad pats šėtonas man pavydės!
  Ir čigonė burtininkė blykstelėjo smaragdinėmis akimis!
  Ir įvyko stebuklas!
  Kas iš tikrųjų laukė Nikolajaus II... Iš tiesų, daug kas pasikeitė. Karūnavimo metu nebuvo kruvinų peštynių. Ir plėtra į Kiniją buvo sėkminga. Karas su Japonija, žinoma, įvyko. Paprastai tai buvo istoriškai neišvengiama. Aišku, kad samurajų akivaizdoje reikėjo nuginkluoti ir sunaikinti monstrą. Ir nuo to nėra kur dėtis. Jūs negalite palikti pavojaus prie savo sienų.
  Japonija pirmoji pradėjo karą, tačiau jos bandymas atakuoti rusų laivus buvo nesėkmingas. Didesnės žalos rusai nepatyrė, buvo nuskandinta keliolika Tekančios saulės šalies naikintojų.
  "Varyagui" taip pat pavyko ištrūkti iš apsupties. Kuris pasirodė labai sėkmingas. Taip, admirolas Makarovas netrukus atplaukė į jūrą ir sunaikinkime japonus. O generolas Kuropatkinas nugalėjo samurajus sausumoje ir visiškai užėmė visą Korėjos pusiasalį.
  Taigi net caras Nikolajus II priėmė sprendimą: jūs turite būti saugūs nuo Japonijos amžinai! Bet kaip? Taip, iškrauti kariuomenę ir visiškai prijungti prie Rusijos, kaip provincijos.
  Taigi lemiamas mūšis įvyko jūroje, kur Japonijos laivyną pagaliau užbaigė admirolas Makarovas.
  Mūšyje dalyvavo ir keturios merginos! Basomis ir su bikiniu!
  Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana. Keturios gražuolės, kurios siūbuodami kardais įlipa į didžiausią samurajų laivą.
  Nataša pjauna japoną ir šaukia:
  - Būsi išteptas siauraakis!
  Zoja nukirto kitą samurajų ir pastebėjo:
  - O tu turi safyro akis!
  Nataša, paleidusi malūną, patvirtino:
  - Žinoma taip! Žinoma taip!
  Tada Aurora ėmė ir perkėlė nuogą kulną japonui į smakrą. Ji sulaužė jam žandikaulį ir riaumojo:
  - Už Tėvynę Ura!
  Svetlana paėmė jį, nukirto samurajui galvą ir sušuko:
  - Už carą Nikolajų II!
  Žinoma, daug kas priklauso nuo sėkmės. Visų pirma, admirolas Makarovas liko gyvas. Ir jis pasirodė antrasis Ušakovas. Kaip gerai jis liepia. Pats yra mobiliajame kreiseryje, visur žengia koja kojon. O japonai, kurie, beje, neturėjo didelio ginklo pranašumo, yra mušami dalimis ir taktiškai.
  Vado ar karinio jūrų laivyno vado menas perima nedidelį skaitinį pranašumą.
  Be to, iki to laiko japonai taip pat buvo silpnesni. Taigi, Makarovas juos sutriuškina. Ji įveda artimą kovą, kur rusų laivai su šarvus pradurtais sviediniais yra daug stipresni.
  Ir japonai nugalėti. Ir merginos užfiksuoja kitą, samurajų laivą. Ir ant jo plevėsuoja carinės imperijos vėliava!
  Kas yra japonai? Ar tau labai nesiseka? Nikolajus II sulaukė Vladimiro Putino sėkmės ir jam viskas klostėsi taip gerai!
  O merginos? Keturios bikiniais vilkinčios gražuolės - Rodnoverio raganos, nusprendusios kautis dėl karaliaus, nors dažniausiai šis pasaulis joms nerūpi.
  Bet šiuo atveju būtina padėti Rusijos žmonėms. Ir tai dėl Putino sėkmės. Jis niekada nebūtų užėmęs Krymo be šūvio, jei ne tos pačios keturios raganos. Jie padėjo padaryti stebuklą. Bet ar Rusijai reikėjo atimti Krymą iš broliškų žmonių - kitas klausimas. Tačiau prijungti Kiniją prie Rusijos imperijos yra puiki idėja! Įsivaizduokite, kiek pavaldinių turės Rusijos caras - taip, galite sutriuškinti visą pasaulį!
  Trumpai tariant, merginos čia nešvaisto laiko. Ir jau šturmuojamas naujas mūšio laivas.
  Ir jie vėl jį pagauna. O kardai gražuolių rankose tik mirga, ir net taip aštriai. Ir tiek daug japonų susimaišė.
  Mūšis jūroje baigėsi galutiniu japonų eskadrilės nuskendusiu ir admirolo Togo paėmimu.
  Ir prasidėjo nusileidimas. Neužteko garlaivių ir transporto priemonių. Ir ilgosios valtys buvo naudojamos, ir kreiseriniais laivais, ir mūšio laivais, ir dar daug kitų dalykų. Karalius įsakė panaudoti prekybinį laivyną nusileidimo metu.
  Rusijos kariuomenė įveikė samurajų puolimą, kuris bandė juos numesti nuo placdarmo. Tačiau carinė kariuomenė drąsiai atsilaikė. O didžiulis puolimas buvo atmuštas dideliais nuostoliais.
  Užpuolimo metu raganos merginos kapojo kardais ir basomis kojomis svaidė į priešą granatas.
  Jie tikrai yra pavojingiausiose vietose. Ir kaip pradėjo šaudyti kulkosvaidžiai. Kiekviena kulka yra į taikinį.
  Nataša iššovė, sviedė granatą nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Ne, aš kietesnis!
  Zoja, daužydama kulkosvaidžiu, nuogais kojų pirštais metė mirties dovaną ir cyptelėjo:
  - Už carą Nikolajų II!
  Aurora, toliau šaudydama iš kulkosvaidžių, pašoka aukštyn, kai spragteli ir išduoda:
  - Už puikią Rusiją!
  Svetlana, toliau mušdama priešą, agresyviai pasidavė, apnuogindama dantis, plika kulnu svaidydama granatą:
  - Už karališkąją imperiją!
  Kariai toliau mušė ir kulė. Jie turi tokį energijos pliūpsnį. Jie nusišauna ir sutriuškina besiveržiančius samurajus.
  Jo nužudytų japonų jau tūkstančiai, dešimtys tūkstančių.
  O sulaužyti samurajus bėga... Merginos prieš jas labai mirtinos.
  O rusai su durtuvais susmulkina samurajus ...
  Audra atmušė. Ir naujos rusų kariuomenės išsilaipina pakrantėje. Platforma plečiasi. Taip, neblogai, žinoma, carinei imperijai. Viena pergalė po kitos. Ir admirolas Makarovas taip pat padės išbristi iš ginklų. Japonų šlavimas.
  O dabar Rusijos kariuomenė jau juda per Japoniją. Ir jų lavina negali būti sustabdyta. Jie susmulkina priešą ir smeigia durtuvais.
  Nataša, puldama samurajus ir kapodama juos kardais, dainuoja:
  - Baltieji vilkai glaudžiasi kartu! Tik tada šeima išliks!
  Ir kaip jis svaido granatą plikomis kojų pirštais!
  Zoja dainuoja kartu su įnirtinga agresija. Taip pat mesti basas kojas, kažkas unikalaus, mirtino:
  Silpnieji žūva, jie nužudomi! Saugokite šventą kūną!
  Augustina, šaudydama į priešą, svaidydama kardais, svaidydama granatos kojas nuogais pirštais, šaukia:
  - Vešliame miške vyksta karas, iš visur kyla grėsmės!
  Svetlana, šaudydama ir basomis kojomis mėtydama mirties dovanas, paėmė jį ir sušuko:
  - Bet mes visada nugalime priešą! Baltieji vilkai sveikina herojus!
  O merginos chore, naikindamos priešą, dainuoja, mirtinai svaidydamos basomis kojomis:
  - Šventas karas! Bus mūsų pergalė! Imperijos vėliava pirmyn! Šlovė puolusiam herojui!
  Ir vėl merginos šaudo ir dainuoja kurtinamai staugdamos:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Niekas mūsų nenugalės! Baltieji vilkai sutriuškina priešą! Baltieji vilkai - sveikinimai herojams!
  Merginos eina ir bėga... O Rusijos kariuomenė juda Tokijo link. Ir japonai žūva dėl savęs, ir jie yra šienaujami. Rusijos kariuomenė juda. Ir viena pergalė po kitos.
  Caras Nikolajus tikrai ištraukė laimingą bilietą. Dabar Rusijos kariai pradeda šturmuoti Japonijos sostinę. Ir viskas taip puiku.
  Merginos čia, žinoma, lenkia visas ir jų spaudimas bei žygdarbiai yra dideliame aukštyje.
  Ypač kai jie mėto granatas basomis kojomis. Tai paprastai sukelia šoką ir baimę tarp samurajų.
  Ir štai jie lipa ant Japonijos sostinės sienos. Ir žmones bei arklius supjaustė į kopūstus. Sutriuškino priešininkus į gabalus. Merginos ateina su riksmais ir juokais! Ir su nuogais kulnais kaip jie bus kalami į smakrą. Japonai skraido aukštyn kojomis. Ir kris ant jų kuolų.
  O kariai dar stipriau mojuoja kardais.
  Ir samurajus patiria pralaimėjimą po pralaimėjimo. Čia Rusijos kariuomenė užėmė Tokiją.
  Mikado išsigandęs bėga, bet negali niekur pasislėpti. O dabar merginos paima jį į nelaisvę ir suriša!
  Didinga pergalė! Japonijos imperatorius pasirašo atsižadėjimą Nikolajaus II naudai. Rusijos caro titulas gerokai pailgėja. Korėja, Mongolija, Mandžiūrija, Kurilai, Taivanas ir pati Japonija tampa Rusijos provincijomis. Nors Japonija turi nedidelę, ribotą autonomiją. Bet jos imperatorius yra rusas, autokratinis caras!
  Nikolajus II išlieka absoliutus monarchas, kurio niekas nevaržo. Jis yra autokratinis caras!
  O dabar taip pat Japonijos imperatorius, Želtorosija, Bogdykhanas, Khanas, Kaganas ir taip toliau, taip toliau, taip toliau...
  Taip, daugiau sėkmės. Pastebėkite sėkmę, Putinas leido, kiek laimėti! Dvidešimt pirmas amžius, deja, nėra per daug tinkamas fiksavimui!
  O kokia nauda iš Rusijos iš to, kad Putino priešas McCainas mirė nuo smegenų vėžio? Žinoma, sėkmė yra milžiniška, jūs net neįsivaizduojate jos tyčia - kad jūsų priešas mirtų tokia bloga ir nemalonia mirtimi!
  Tačiau grąža Rusijai yra konkretus nulis.
  Tačiau Nikolajui II tokia Putino sėkmė ir sėkmė virto dideliais teritoriniais įsigijimais. Bet iš tikrųjų, kodėl fortūna turėtų dovanoti Putinui dovanas. Na, o nuo to, kad Sobčakas mirė taip laiku ir nereikėjo jam skirti konstitucinio teismo vadovo pareigų, kuo Rusijai gera?
  O visos Rusijos caras Nikolajus II yra puiki asmenybė. Natūralu, kad po tokios didelės pergalės jo galia ir autoritetas sustiprėjo. Tai reiškia, kad kai kurios reformos gali būti įvykdytos. Ypač stačiatikybėje! Leiskite didikams turėti keturias žmonas, kaip islame. Taip pat suteikite teisę į antrąją žmoną kariams kaip atlygį už žygdarbius ir ištikimą tarnybą.
  Gera reforma! Kadangi pagonių ir svetimtaučių skaičius imperijoje išaugo, reikia didinti rusų skaičių. Ir kaip tai padaryti? Kitų tautų moterų sąskaita. Juk jei rusas veda tris kines, tai jis susilauks iš jų vaikų, o kas tie vaikai bus pagal tautybę?
  Žinoma, rusų kalba ant tėvo! Ir tai puiku! Nikolajus II, turintis progresyvų protą, buvo labiau religingas nei savo siela. Ir, žinoma, padėkite religiją tarnauti valstybei, o ne atvirkščiai!
  Taip Nikolajus II sustiprino savo autoritetą elite. To vyrai jau seniai troško. Ir paspartino pakraščių rusifikaciją.
  Na, ir kunigai neprieštaravo. Be to, tikėjimas XX amžiuje susilpnėjo. Ir religija tarnavo karaliui, netikėdama Dievu!
  O karinės pergalės padarė Nikolajų populiarų tarp žmonių, o pripratę prie autoritarizmo nenorėjo didelių pokyčių. Rusai nepažino jokios kitos valdžios!
  Ir ekonomika auga, atlyginimai auga. Kasmet didėja dešimt procentų. Tikrai, kam keistis?
  1913 m., minint Romanovų trisdešimtmetį, caras Nikolajus vėl sutrumpino darbo dieną iki 10,5 valandos, o šeštadieniais ir prieššventinėmis dienomis - net iki 8 valandų. Taip pat padaugėjo savaitgalių ir švenčių. Ji pradėta švęsti kaip poilsio diena ir Japonijos pasidavimo data. Ir karaliaus gimtadienis, ir karalienės gimtadienis, ir karūnavimo diena.
  Paaiškėjus, kad sosto įpėdinis sirgo hemofilija, caras Nikolajus pasiėmė antrąją žmoną. Taip buvo išspręstas sosto paveldėjimo klausimas.
  Bet artėjo didelis karas. Vokietija svajojo perskirstyti pasaulį. Tačiau carinė Rusija buvo pasiruošusi karui.
  1910 metais rusai aneksavo Pekiną ir išplėtė imperiją. Didžioji Britanija sutiko su tuo mainais į aljansą prieš Vokietiją.
  Carinė kariuomenė buvo didžiausia ir stipriausia. Jos taikos meto jėgos siekė tris milijonus ir tūkstantį pulkų. Vokietija taikos metu turėjo tik šešis šimtus tūkstančių. Be to, Austrija-Vengrija, bet jos kariuomenė nėra pasirengusi kovai!
  Tačiau vokiečiai vis dar planuoja kautis su Prancūzija ir Britanija. O kur jie gali traukti du frontus?
  Rusai turi pirmuosius pasaulyje serijinės gamybos lengvuosius tankus Luna-2. Ir keturių variklių bombonešiai "Ilja Muromets" ir naikintuvai su kulkosvaidžiais "Aleksandras" ir daug daugiau. Ir, žinoma, galingas laivynas.
  Vokietija neturi lygių jėgų.
  O vokiečiai vis tiek nusprendė pulti Belgiją ir aplenkti Paryžių. Jiems visai nebuvo nieko.
  Bet karas vis tiek prasidėjo. Vokietija padarė savo lemtingą žingsnį. Ir jos kariuomenė persikėlė į Belgiją. Tik čia jėgos nelygios. Rusijos kariai Prūsijoje ir Austrijoje-Vengrijoje jau juda. O tankas "Luna-2", kurio greitis siekia 40 kilometrų, jau yra kolosali jėga.
  Be to, atminkite, kad caro Nikolajaus sėkmė yra ta, kad prasidėjo karas. Pats caras nebūtų puolęs Vokietijos. Taigi rusų pusėje yra didelis, didžiulis pajėgų, tankų, artilerijos pranašumas, o kiekybe ir kokybe geriausia aviacija. Ir stipresnė ekonomika, nes buvo išvengta nuosmukio, kurį sukėlė revoliucija ir pralaimėjimas kare. Ir taip visą laiką kilimas ir sėkmė po sėkmės.
  Akivaizdu, kad vokiečiai buvo užpulti. Ir tada jie patys pakilo su pagrindinėmis jėgomis prieš Prancūziją ir Britaniją. Ir kur jie yra!
  Imk Italiją ir paskelbk karą Austrijai-Vengrijai! Vienintelis pliusas, kad Turkija įsitraukė į karą prieš Rusiją. Bet tai dar geriau karaliui, pagaliau galite pasiimti Konstantinopolį ir sąsiaurį sau! Taigi...
  Taip pat keturios raganos, amžinai jaunos vietinės tikinčios Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana mūšyje! Ir jie jau griūva! Taigi jie smogs ir vokiečiams, ir turkams!
  Rašytojas ir poetas Olegas Rybachenko pabudo. Amžinai jauna ragana įvykdė savo pažadą, suteikdama Nikolajui II Vladimiro Putino laimę, o dabar Olegas Rybachenko turi įvykdyti savo pažadą. Pabudimas nebuvo lengvas. Vaikino kūną trenkė kietas botagas. Berniukas pašoko. Taip, Olegas Rybačenko dabar yra raumeningas berniukas, pririštas grandinėmis už rankų ir kojų. Matosi iki juodumo įdegęs, sausas ir raumeningas kūnas, su reljefiniais raumenimis. Tikrai stiprus ir ištvermingas vergas, su stipria oda, kuri jau taip sukietėjusi, kad jos neįsipjauti prižiūrėtojas. Bėgi kartu su kitais berniukais pusryčiauti, atsikeli nuo žvyro, kur jauni vergai miega visiškai nuogi ir be antklodžių. Tiesa, čia šilta, klimatas kaip Egipte. O berniukas visas nuogas, tik grandinėmis. Tačiau jie yra gana ilgi ir praktiškai netrukdo vaikščioti, taip pat dirbti. Tačiau jose didelio žingsnio žengti negalima.
  Prieš valgydami nusiplaukite rankas sraute. Gauni racioną: mojuojančius ryžius ir supuvusius žuvies gabalėlius. Tačiau alkanam vergui tai atrodo kaip delikatesas. Ir tada tu eini į kasyklą. Ryte saulė dar nepakilo ir visai malonu.
  Berniuko basos pėdos šiurkštėjusios, keratinizuotos taip, kad aštrūs akmenys visai neskauda, net maloniai kutena.
  Karjerai, kuriuose dirba vaikai iki šešiolikos metų. Žinoma, jie turi mažesnius automobilius ir įrankius. Bet jūs turite dirbti penkiolika, šešiolika valandų kaip suaugusieji.
  Jis smirda, todėl poreikis palengvėja tiesiai prie veidų. Darbas nesudėtingas, kirtikliais pjaustyti akmenis, po to neštis krepšiuose, ar ant neštuvų. Kartais tenka stumti ir vežimėlį. Dažniausiai berniukai ją stumdo dviese ir trise. Tačiau Olegas Rybachenko yra vienas, todėl jis yra labai stiprus. O jo rankose kaip suaugęs kirtiklis. Jis turi daugiau darbo nei bet kas kitas.
  Tiesa, duoda vis dažniau. Tris kartus per dieną, o ne du.
  Berniukas-vergas, į kurio kūną persikėlė Olegas Rybačenko, čia jau daugiau nei metus. Paklusnus, darbštus, visi judesiai išdirbti iki automatizmo. Tikrai velniškai stiprus, ištvermingas ir praktiškai nepažįstantis nuovargio. Tačiau tuo pat metu berniukas beveik neauga, o dabar jis atrodo ne daugiau kaip dvylikos metų, o vidutinis tokio amžiaus ūgis.
  Bet iš kitos pusės, jėgos... Keliems suaugusiems. Jaunasis herojus. Kuris vis dėlto, matyt, niekada netaps suaugęs, o ir barzdos neužaugins.
  Ir ačiū Dievui! Kaip rašytojas ir poetas Olegas Rybachenko nemėgo skustis. Dirbi sau ir skaldai akmenis, trupini juos. Ir į vežimėlį. Tada nešate jį į vežimėlį. Ją stumti sunku ir vaikai tai daro pakaitomis.
  Berniukai čia beveik juodi, bet bruožai yra arba europietiški, arba indiški, arba arabai. Be to, yra daug daugiau europietiškų.
  Olegas žiūri į juos. Vergams kalbėti neleidžiama, jie plaka botagu.
  Olegas Rybačenko taip pat kol kas tyli. Ir jis mokosi. Čia, be vyrų prižiūrėtojų, yra ir moterų. Jie taip pat žiaurūs ir mušami botagu.
  Ir ne visi berniukai turi tokią stiprią odą kaip Olego. Daugelis sprogo ir kraujuoja. Ir sargybiniai gali mirtinai sumušti. Darbas labai sunkus, o berniukai, ypač kai teka saulė, pradeda daug prakaituoti.
  Ir čia saulės ne viena, o dvi. O diena labai ilga. Ir daug darbo. Berniukai neturi laiko miegoti ir ilsėtis. Jiems tai yra didelis skausmas.
  Olegas Rybachenko dirbo sau, mechaniškai kapojo ir pakrovė. Pats sumaišiau...
  Ir jis įsivaizdavo vaizdą, kas nutiko po to, kai Nikolajus II įgijo Rusijos prezidento Vladimiro Putino turtus.
  Nataša, Zoja, Aurora ir Svetlana puola austrus Pšemislyje. Rusijos kariuomenė nedelsdama užėmė Lvovą. Ir pulti į stipriausią tvirtovę.
  Miesto gatvėmis skuba nuogos kojos merginos su bikiniais.
  Jie nupjauna austrus ir basomis kojomis mėto diskelius.
  Tuo pačiu metu merginos dainuoja:
  - Caras Nikolajus yra mūsų mesijas,
  Didžiulis galingos Rusijos valdovas...
  Visas pasaulis dreba - kur jis dings
  Nikolajui su daina pirmyn!
  Nataša nupjauna austrus, nuogais kojų pirštais meta granatą ir dainuoja:
  - Už Rusiją!
  Zoya taip pat sutriuškina priešus ir dainuoja kartu su aplombu:
  - Už karališkąją imperiją!
  Ir skrenda jos basa koja mesta granata! Tai mergina žudikė. Gali sutraiškyti žandikaulį ir gerti jūrą!
  O Aurora irgi nuogais kojų pirštais svaidys diską, išbarstys austrus ir cyps:
  - Už Rusijos didybę!
  Ir jis išreikš savo labai aštrius dantis! Tas spindesys kaip iltys.
  Svetlana taip pat nepamiršta pasiduoti ir riaumoja:
  - Šventojo ir nenugalimo Nikolajaus II Rusija!
  Mergina demonstruoja kolosalų jaudulį. Ir basomis kojomis viską meta, ir dovanas meta!
  Nataša, šaudydama ir rėdydama bei basomis kojomis mėtydama mirtinus daiktus, cypia:
  - Aš myliu savo Rusą! Aš myliu savo Rusą! Ir aš jus visus iškirpsiu!
  O Zoja taip pat šaudo ir staugia, plikomis kojų pirštais mesdama kažką sprogstamojo:
  - Didysis Nikolajus caras! Tegul kalnai ir jūros priklauso jam!
  Aurora, rėkianti iš laukinio, pašėlusio įniršio ir nuogais kojų pirštais mėtydama dovanas, staugia:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Niekas mūsų nenugalės! Drąsos merginos sutriuškina priešus basomis kojomis, nuogais kulnais!
  Ir vėl merginos patiria didžiulį spaudimą. Jie fiksuoja Pšemislą kelyje ir dainuoja, kurdami keliaudami;
  Mūsų šventoji Rusija šlovinama,
  Ji turi daug ateities pergalių...
  Mergina bėgioja basa
  Ir ji nėra gražesnė pasaulyje!
  
  Mes veržiamės į Rodnovers,
  Raganos, kurios visada basos...
  Merginos labai myli berniukus,
  Dėl savo įnirtingo grožio!
  
  Mes niekada nepasiduosime
  Nepasiduokime savo priešams...
  Nors turime basas kojas,
  Bus daug mėlynių!
  
  Merginos mėgsta bėgioti
  Basomis kojomis šaltyje...
  Mes tikrai esame vilkai
  Mes galime smūgiuoti!
  
  Negali mūsų sustabdyti
  Fritz didžiulė minia...
  O batų nenešiojam
  Šėtonas mūsų bijo!
  
  Merginos tarnauja šeimos Dievui,
  Kas, žinoma, puiku...
  Mes už šlovę ir laisvę,
  Bus niekšiškas Kaizeris!
  
  Rusijai, kuri yra gražesnė už visas,
  Kovotojai kyla...
  Valgėme riebią košę
  Nepalenkiami kovotojai!
  
  Niekas mūsų nesustabdys
  Merginų stiprybė milžiniška...
  Ir ji nenubrauks nė ašaros
  Nes mes esame talentai!
  
  Nė viena mergina negali pasilenkti,
  jos visada stiprios...
  Jie įnirtingai kovoja už Tėvynę,
  Tegul svajonė išsipildo!
  
  Visatoje bus laimė
  Saulė bus virš žemės...
  Su savo nepraeinančia išmintimi,
  Kaizeris bajonetas!
  
  Saulė visada šviečia žmonėms
  Virš erdviausios šalies,
  Laimėje, suaugusieji ir vaikai,
  Ir kiekvienas kovotojas yra herojus!
  
  Laimės nėra daug
  Kad pasisektų, patikėk...
  Tegul blogas oras išsisklaido -
  Gėda priešams!
  
  Mūsų geras Dievas yra toks aukščiausias,
  Nėra nieko gražesnio už Jį...
  Mes pakilsime dvasia
  Į piktus visus vėmė!
  
  Tikiu, nugalėk priešus
  Bely, rusų Dievas yra su mumis ...
  Bus džiaugsmingas verslas
  Neleisk blogio ant slenksčio!
  
  Na, trumpai, Jėzau,
  Būkime visada ištikimi...
  Jis yra rusų dievas, klausyk
  Meluoja, kad Jis yra žydas šėtonas!
  
  Ne, visagali Dieve,
  Mes švenčiausia pagrindinė lazda...
  Koks jis patikimas stogas,
  Ir jo sūnus-dievas Svarogas!
  
  Na, trumpai kalbant apie Rusiją,
  Mirti nėra gėda...
  O merginos gražesnės už visas
  Moters jėgomis kaip lokys!
  
  
  PLANAI NEPASIKEITĖ
  Hitleris tiesiog nepakeitė OKW plano, o Stalingrado puolimą vykdė ir iš šiaurės, ir iš pietų, armijos grupės A ir B. O šturmas buvo patikėtas Mainšteinui . Dėl to Stalingradas krito per dešimt dienų puolimo iš visų pusių. Ir sovietų kariuomenė buvo visiškai apsupta. Po to Vermachtas pajudėjo Volgos pakrante į Kaspijos jūrą. Kaip reagavo Raudonoji armija? Puolimas centre nebuvo labai sėkmingas.
  Be to, Japonija taip pat laimėjo Midvėjaus mūšį, nors neatidarė antrojo fronto, bet užėmė Havajų salas. Ir tuo pačiu metu samurajų žemės vienetai persikėlė į Indiją. Norėdama išlaikyti šią koloniją, Britanija turėjo išvesti dalį kariuomenės iš Egipto, atsisakydama operacijos "Torch".
  Rytų fronte iniciatyvą laikė vokiečiai. Greitas Stalingrado užėmimas sugriuvo pietinį flangą. Fritzas nuslydo prie Kaspijos jūros ir sausuma atkirto Kaukazą. Ir tada Turkija įstojo į karą. Jos kariuomenė, nors ir ne itin stipri, gana gausi ir galinti drąsiai kovoti.
  Jau pirmomis dienomis turkai užėmė Batumį ir apsupo Jerevaną. Taip, jų pasiekimai yra padorūs, nes Raudonoji armija yra prispausta vokiečių fronto.
  Pažymėtina, kad naciai pasinaudojo tuo, kad sovietų kariuomenė į mūšį stojo tiesiai iš ešelonų ir juos sumušė po gabalą. Tai, žinoma, neigiamai paveikė karo eigą.
  Stalinas taip pat buvo nervingas ir isteriškas - jis reikalavo bet kokia kaina išlaikyti Kaukazą.
  Trumpai tariant, didvyriška Stalingrado gynyba nepasiteisino ir viskas subyrėjo. Ir net japonų divizijų nebuvimas Tolimuosiuose Rytuose nepadėjo.
  Vokiečiai persikėlė palei Kaspijos jūros pakrantę į Dagestaną. Neleiskite jiems rinkti dulkes - bet jėgos nelygios, be to, Raudonoji armija patyrė didelių sunkumų dėl tiekimo. Ir nukrito. Ir Fritz aktyviai bombardavo.
  JAV beveik nepalietė Trečiojo Reicho, blaškosi Japonijos pergalių. Didžioji Britanija šiek tiek susilpnėjo ir taip pat neperžengė siautėjimo! Dabar vokiečiai turėjo per daug lėktuvų ir tikrai galėjo spausti.
  Kita vertus, Stalinas pademonstravo blogiausias savo savybes ir per dažnai bardavosi bei rėkdavo, bet priėmė ne pačius geriausius sprendimus.
  Taigi Kaukazo praradimas tapo neišvengiamas.
  Pasienyje su Azerbaidžanu jau vyksta mūšis.
  Sovietinės merginos beviltiškai kovoja. Štai gražuolės desperatiškai kovoja.
  Ir jie nepasiduoda ir nepasiduoda. Ir jie šliaužia išilgai užpakalio.
  Nataša, Zoja, Augustinas ir Svetlana iš užnugario ištempė vokiečių generolą. Tai šaunu. Merginos paguldė jį ant kelių ir privertė pabučiuoti basas kojas. Jis juos sužavėjo su dideliu entuziazmu! Ir laižė merginų kulnus.
  Kariai apskritai yra tokie seksualūs ir žavūs. Tada jie kovojo su Fritzu.
  Nataša pliaukštelėjo, nukirto nacius. Ji basa koja metė granatą ir čiulbėjo:
  - Už didelę šlovę!
  Zoja taip pat iššovė ir cyptelėjo:
  - Už Tėvynę ir Staliną!
  Ji paėmė ir nuogais kojų pirštais metė granatą. Ji išsklaidė nacius ir sušuko:
  - Už SSRS!
  Merginos tokios gražios ir nuostabios.
  Augustina taip pat sviedė granatą basa koja ir, apnuoginusi dantis, paėmė ją ir sušnypštė:
  - Aš taip kovoju! Kaip terminatorius!
  O Svetlana irgi plikomis kojų pirštais paleis tokį žudiką ir destruktyvų daiktą. Ir vėl dainuok:
  - Mūsų draugystė yra monolitas, tai ir reiškia!
  Keturi, taip, jie taip kovoja - štai merginos! Juokingi gražuoliai ir atsakydami parodykite savo ilgus liežuvius.
  Aukščiausio lygio kariai. Ir kaip jie muša, ir kaip rėkia.
  Jie vokiečius traiško kaip uogas su presu.
  Nataša iššovė, basa koja metė granatą ir dainavo:
  - Mes esame šviesos ir raudonos vėliavos kariai!
  Zoja taip pat paleido žudiką nuogais kojų pirštais ir sušuko:
  - Ir mes kovosime už Leniną!
  Ir tada Augustine rėžėsi, iškirsdama dantis:
  - Vardan didelio džiaugsmo!
  Ir tada Svetlana taip pat iššovė ir basomis kojomis paleido granatas, riaumodama:
  - Mes tai paimsime ir apversime!
  Ketvertas aktyviai dirba ir šaudo. Na, tai merginos vis tiek daug žino apie naikinimą. Ir jie taip nekovoja.
  O kaip turėtų tikri terminatoriai... Aukštai skraidantys kariai. Ir jie turi naikinimo aistrą.
  Nataša vėl metė granatą basa koja ir sušnypštė:
  - Puikiai suprantu šį pasaulį, kaip klasių kovos paaštrėjimą!
  Zoja taip pat sušnypštė, plikais kojų pirštais mesdama mirtiną, mėsą plėšiančią granatą.
  - Kuriame name bus raudona vėliava!
  Ir tada Augustinas davė eilę. Ji nupjovė nacius ir basa koja metė granatą - šnypšdama:
  - Puiki erdvė, čia mūsų ir mūsų visų žemė!
  Kariai ir iš tiesų galintys suplėšyti net šildymo pagalvėlę.
  Ir tada Svetlana, tarsi basa koja stumdydama granatą, supykdavo ir supykusi išleisdavo:
  - Ugnis įniršo, o svirduliuojantis arklys!
  Merginos, žinoma, susijaudins. Ir jie užpakalį.
  O iš vokiečių pusės T-4 kaunasi Gerdo įgula. Vėlgi, kai jis paleidžiamas, jūs nesušildysite ir nenuslopinsite tokio spaudimo. Merginų akyse tokia pragariška liepsna.
  Jie šaudo ir nesuteikia galimybės pabėgti. Ir neatsispirkite jų baltiems, perlamutriniams dantims.
  Kariai yra agresyvūs ir kaukia:
  - Laukinis skonis! Mes išsiųsime visus priešus į pragarą!
  Gerda iššaus, pataikys į trisdešimt ketvirtą ir cyps:
  - Ateities pergalės!
  Šarlotė nuspaudžia gaiduką nuogais kojų pirštais ir gurgia:
  - Aš jį suplėšysiu!
  Magda taip pat iššovė, sudaužė T-26 ir išdavė:
  - Atidarykime.
  Ir papurtė nuogus pirštus.
  O Christina irgi spaus basomis kojomis pedalus ir šnypš:
  - Paskubėk į mūsų vakarėlį!
  Merginos, žinoma, ir beveik nuogos su bikiniais ir basomis. Ir tuo pačiu nepaprastai seksualus.
  Ir jie atakuoja savo ne per tobulą, bet efektyvų T-4. Ir šaudyti į priešą. Niekuo nepasiduok tokioms merginoms! Ir kaip jie šypsosi. Ir kaip jie susisuka veidus!
  Gerda riaumoja pati sau, šaudydama nuogais kojų pirštais:
  - Gerdai patinka žudyti, šitas Gerdas!
  Ir vėl paleidžia sviedinius.
  Ir tada Šarlotė šaudo paeiliui ir riaumoja, išmušdama trisdešimt keturis:
  - Perpjausiu jiems pilvus!
  Ir vėl prasidės basomis kojomis.
  Ir čia taip pat pridės Christina killer. Taip pat ir nuogų kojų pirštų pagalba.
  Ir riaumoti:
  - Aš esu agresyvumo įsikūnijimas!
  Ir koks jos liemuo, ir reljefinis presas!
  Tada Magda paims ir vlupit, ir riaumoja:
  - Banzai!
  Ir ji taip pat turi basas kojas ir iškalta!
  Keturi vokiečiai lipa patys ir tikrai laimi. Jame tiek daug agresijos ir gyvybingumo.
  Kariai laikosi savęs ir šaudo. Nenurodykite Raudonosios armijos nusileidimo.
  Ir danguje lakūnai kaunasi, ir tai rodoma. Kad jų dvasia neišmatuojama.
  Štai naujausias vokiškas Focke-Wulf. Jame yra Gertrūda. Ir ši mergina parodo, kad yra šaunesnė už vyrus. Taigi fašistai kulia. Neduoda jiems pasigailėjimo. Tikrąją kovą pradėjo Gertrūda.
  Ir numuša sovietinį jaką ir cypia:
  - Turiu super mergaitę!
  Tada jis ims ir parodys liežuvį. Ir vėl imsis visiško naikinimo. Štai mergina. Taip pat basomis ir su bikiniu. Tada LAGG numušė ir vėl riaumojo:
  - Pilotas šaulys!
  Ir jis juoksis iš širdies. Tada jis paims jį ir numuš PE-2. Tokia mergina, šauniausios apimties ir klasės. Tada ji vėl manevravo ir sutraiškė jaką iš oro patrankų. Ir pabandys.
  - Aš esu dangaus vilkas!
  Ir kaip jis atkišo dantis! Ir kaip išeiti! Na, močiute! Visoms moterims, moteriai!
  Bet, žinoma, naciai vis dar bando pulti pietuose.
  Visų pirma, pilotas Helga kovoja su ME-109. Ir taip sėkmingai, kad nuo britų atskrenda fragmentai.
  Mustang mergina pargriuvo ir dainavo:
  - Virš mūsų plaukioja alyvinis rūkas!
  Apskritai, kaip gera kovoti basomis ir su bikiniu. Kaip tai praktiška! Ir labai patogu.
  Helga yra pilotė. Fiureris buvo pakankamai protingas, kad klausytų patarimų ir leistų merginoms eiti į tankus, lėktuvus ir į armiją. Ir kiek geriau Fritzui pavyko.
  Jos pačios nesitikėjo, kad moterų organizmas toks efektyvus. Čia Helga garsiai įgauna pagreitį ir atsiskaito.
  Mergina basomis kojomis spaudžia pedalus ir riaumoja:
  - Aš toks žavus - karvė!
  Helga numuša dar du britų lėktuvus ir girgžda:
  - Už manęs Vokietijos kariai iš eilės!
  Ir numušė bombonešį! Štai mergina! Visos merginos turi didelį ir šaunų karį. Jei išnaikina, taip pat be jokių ceremonijų ir gailesčio.
  Merginos čia tokios seksualios!
  O Rommelio kariai drasko per dykumą, nelaukdami papildomų pajėgų artėjimo. Turime laimėti, todėl privalome. Legendinis "Dykumos lapės" vadas jau įpratęs kovoti su pranašesnėmis jėgomis. Ir jo kariai taip pat. Štai, pavyzdžiui, rinktinė moterų karių kompanija iš SS. Jie buvo perkelti gruodžio pradžioje, kai frontas trūkinėjo, vokiečiai atsitraukė, o britai, priešingai, prasiveržė, išlaisvindami Tolbuką ir pagrasino išmesti Vermachtą nuo Afrikos žemės.
  Tada demonas fiureris pasiūlė: perkelti moterų tigrų batalioną. Ne todėl, kad damos pakeis jėgų santykį, o tam, kad vyrams, ypač italams, būtų gėda ir jie kovotų kur kas agresyviau ir meistriškiau. Galų gale, jei užgrūdintos sunkiomis treniruotėmis, elitinės merginos yra priekyje, tada valstiečiams bus labai gėda.
  Kariai kovojo viename bikinyje, apsaugai naudojo specialius kremus. Šešis mėnesius jų nuogos, mergaitiškos kojos tapo taip keratinizuotos, kad jos nebijojo smėlio, karšto kaip keptuvėje, o nuo saulės nudegimo jų oda įgavo tamsaus šokolado spalvą. O daugeliui už pečių jau yra ne viena dešimtis lavonų.
  Margot ir Schella, dvi labai jaunos, bet jau užkietėjusios kovose arijai. Jie kuopoje jauniausi, bet per pusmetį jau spėjo pelnyti I laipsnio Geležinį kryžių (antros klasės, visi batalione jau turėjo), negailestingi ir malonūs.
  Margot plaukai buvo ugnies spalvos, o Shelley buvo sniego baltumo blondinė su medaus priemaiša. Čia jie kovoja, atremdami kontratakuojančių britų tankų puolimą. "Matildos" su galingais šarvais juda į priekį. Toliau pravažiuojamas "Cromwell" su labai sprogstamais sviediniais ir lengvesniais automobiliais. Merginos palaidojo save smėlyje. Į tokius tankus šauti į kaktą nenaudinga. Būtina, kad jie nebūtų pastebėti, o tada ...
  "Matilda" ir "Cromwell" sveria apie trisdešimt tonų, o perėjus per molingame smėlyje iškastas tranšėjas pasidaro baisu. Iš viršaus liejasi ant plikų, įdegusių kaklų, jauti ant savęs baisų svorį, niekšiškos mašinos. Štai tas pats "Cromwell" - tipiškas geležis su 70 mm nuožulniais šarvais, kurių net 88 mm ginklas ne visada atlaiko. Kvepia britišku, labai aitriu benzinu ir variklio alyva. Merginos turi savų staigmenų, lengvos atatrankos. Patys pirmieji Faustpatrons modeliai. Kadangi vyrai, kaip įprasta, leidžia damas į priekį, tad jos išbando naujausius ir, kaip tikėtasi, perspektyvius ginklus.
  Tačiau, priešingai veidmainiškam nacizmo šūkiui: "Karas yra vyrų reikalas, taika moterims!", jie taip pat įdėjo merginas į patį gelmę.
  Tačiau pėstininkai atsiliko, vadinasi, yra galimybė atsisėsti į apkasus ir laimėti.
  Shella, bijodama čiaudėti, užsikimšusi iš tranšėjos krintančio smėlio šnerves, šnabždesio ištaria:
  - Tik senėjimas mūšio lauke leis išvengti pergalės šampano, supuvusio dėl praleistų terminų, fermentacijos!
  Margot sutiko:
  - Kas neturi ištvermės, tada bus rūgščias pralaimėjimų vynas, o praradimų kartaus šlakas!
  Tačiau dabar Matildos, Kromveliai ir keliolika šviesių mangutų jau atsilieka nuo jų. Dabar atėjo derliaus nuėmimo metas.
  Šela, kurios kažkada perliniai plaukai papilkėjo nuo dulkių ir nuogais kulnais laikosi į karštą smėlį, mintyse virsta Mergele Marija ir kitais šventaisiais, sakoma, nenuleisk manęs. Pirštas sklandžiai spaudžia kaušelį, kad formos užtaisas patektų tiesiai į dujų baką.
  Margo taip pat neskubėdami nuspaudžia gaiduką. Po to abi merginos pliaukštelėja viena kitai rankomis. Užtaisai pataikė tiesiai į laivagalį, po to sprogsta dujų bakai. Oranžinės liepsnos purškia kaip putų bangos per orą, pasigirsta kažkieno keiksmai.
  Tada trumpi britų tankų snukiai nuo smūgių susisuka į savotiškus vamzdelius.
  O tigrės merginos drąsiai meta į priešus granatas. O skeveldros skraido į visas puses, drasko, kaip ugningos katės letena, šarvų dėtuvė, griaunantis kaupiamųjų dalelių srautas.
  Čia moteriškas įniršis, esą vokiečiams anaiptol nebūdingas ramumas. Ir jie moka kovoti... Ir tegul užspringsta puolimas.
  Daug lengviau atremti pėstininkų puolimą, kurį paprastai sudaro arabai ir negrai, užverbuoti reidais ar įvairiais pažadais. Pamatę, kad tankai išmušti, o priešais - rimtas pasipriešinimas, jie jau pajudėjo atgal po pirmųjų nuostolių.
  Na, o po to jie visiškai virsta bendru skrydžiu. Kadangi toks stilius - įžeisk silpnuosius, taip ir pabaisoms!
  Kai ataka pagaliau aprimo ir vakare merginos tęsė bėgimą per dykumą, jos pasikalbėjo kelyje. Shella paklausė Margot:
  - Kaip manai, būsime Aleksandrijoje?
  Ugnies karys užtikrintai atsakė:
  - Manau, kad ne vėliau kaip lapkritį, o gal spalį pagaliau okupuosime Egiptą.
  Shella logiškai ir nekreipdama dėmesio į niežulį jos paduose nuo karšto smėlio, pasiūlė:
  - Kai jie įveiks šią vinį į mūsų papilvę, bazę Maltoje, pasiūla taps geresnė, kai tik ateis nauji daliniai, priešas nebeturės galimybės.
  Margot apsidairė, kiek laiko liko saulė iki saulėlydžio. Pagaliau atsigulti ir gerai išsimiegoti. Raudonuojančio šviesuolio artumas prie horizonto nuramino karį. Ji tingiai pastebėjo:
  - Manau, fiureris nepraleis po Peru-Haboro ir Midvėjaus, kad pakartotų nuostabų nusileidimą Kretoje. Tik šį kartą Malta bus iš tikrųjų nugriauta.
  Shella šaukė į dangų su prakeikimu:
  - Tegul Visagalis visas britų bazes paverčia pragaru.
  Saulė pagaliau pasislėpė už horizonto, vėsiausia metų diena spalio 21-ąją baigėsi. Ir su juo prasidėjo operacija "Baltasis lokys". Kodėl būtent balta? Gudri dezinformacija, kad jie manytų, kad kalbame apie šiaurę, o iš tikrųjų - triuškinantis boksininko sūpuoklis pietuose.
  Didžiausia britų bazė tikrai atrodė kaip pragaras. Ant jo krito daugiau nei tūkstantis bombonešių, surinktų iš viso rytinio fronto ir įgijusių neblogą kovinę patirtį, kartu su eskorto naikintuvais. Britai, žinoma, kovojo ilgą laiką, tačiau jie nesitikėjo tokio galingo didžiulio smūgio. Tiesą sakant, kas patikės, kad Fritz nusprendė atskleisti frontą, net jei priešas laikinai tyli. Tačiau britų kariai dabar negailestingai mušami. Pavyzdžiui, jų laivus puola garsusis "daiktas" Yu-87. Ne per greitai, bet turėdami aukščiausią (savo laikui) bombardavimo tikslumą, jie kankina įlankose tykantį britų laivyną. Nedaug atsilieka ir modernesnis Focke-Wulf, tarp jų net ir pats legendinis fon Rudelis, atakos lėktuvų karalius. Žinomas dėl to, kad nuskandino galingiausią sovietų mūšio laivą "Marat".
  Štai, pavyzdžiui, kapralas Ričardas mato, kaip grifai rieda nuo kalno kaip rogės. Kaip ir plėšriosios žuvys, iš skylės išnyra daugybė vokiečių bombonešių. Jau senas anglas išsigandęs meta ragelį. Jis niekada nebuvo matęs tokio baisaus vaizdo. Sirenos kaukia labai vėlai, sprogus bomboms. Sprogimo banga sviedžia aukštyn britų kareivius, nuplėštos rankos ir kojos skrieja įvairiomis kryptimis. Čia vienas iš geležinių šalmų įkaito ir pataikė pareigūnui į veidą. Ir kaip jis verkia:
  - Čerčilis kaput! Hitleris šaunus!
  Britų priešlėktuviniai pabūklai pradėjo šaudyti ne iš karto, o tik tada, kai vienu metu nukrito tūkstančiai bombų. Priešas viską apskaičiavo teisingai: nereikėtų švaistyti nė vienos bombos. Taigi sutriuškink priešą ir sumušk. Visi sektoriai iš anksto pažymėti žemėlapyje. Be to, įžūlūs britai, net ir tinkamai, neužmaskavo. Daugelis jų priešlėktuvinių pabūklų yra visiškai matomi ir pirmiausia nušluojami.
  Štai 85 milimetrų ilgio trisdešimt dviejų pėdų priešlėktuvinio ginklo vamzdis išmestas į viršų ir išlenktas ore kaip spurga. Tada ji sudužo ir sutraiškė penkis anglus. Čia vienam juodu buvo plyšęs pilvas ir iškrito žarnos.
  Ir bombos lijo, ir viskas degė, kuro sandėlyje ūžė, jos pradėjo sprogti, išbarsčiusios sviedinius beveik po visą griautį, tada buvo susprogdinta dar viena saugykla. Be viso to, Yu-87 ir Focke-Wulf sirenos kaukdavo, sukeldamos laukinį siaubą tarp negrų ir arabų iš kolonijinės kariuomenės. Tačiau panašu, kad ne mažiau bijo ir baltieji.
  Štai, pavyzdžiui, susidūrė dvi britų fregatos, tiek, kad katilai burzgė. Ir net pakilusių fregatų skeveldros buvo suplėšytos ore, kaip užminuoti laukai, ir kreiseris tiesiog atsisėdo ant dugno.
  Anglų tankas "Cromwell" su trumpu antsnukiu, bet neblogu greičiu ir galingais priekiniais šarvais, panikuodamas įsibėgėjo ir taranavo savo sandėlį, pakeliui net sutraiškė keliolika savo sutrikusių karių. Chaosas augo. Čia taip pat pradėjo smukti anglų lėktuvnešis, o galingas drednautas atidengė ugnį... pakrantėje, kur knibždėte knibždėjo jų pačių kariai.
  Ir šiame pragare du žmonės liko visiškai nesutrikę. Vienas iš jų buvo indėnas, išmatuotai užsidegęs pypkę, o kitas - moteris, akivaizdžiai arabų kilmės, bet apsirengusi karine uniforma. Kartu jie nekreipia dėmesio į greitą mirtį. Greičiau visa minia susinaikinimo raitelių įsirėžė į ne visai įprastą kortų žaidimą. Tai buvo penkiasdešimt dviejų kortų žaidimas su juokdariais ir netgi pagal taisykles, kurias sugalvojo pats raudonplaukis.
  Arabų moteris pasakė:
  - Daug triukšmo! Ir kokia prasmė panikuoti?
  Vienas iš kareivių, skeveldromis perpjautą nugarą, vos nesusitrenkė indėno, bet paskui jį atsainiai išmetė kaip kačiuką. Kraujo lašeliai nukrito ant raudonos odos, ir jie šypsodamiesi jį nulaižė. Tada jis pastebėjo:
  - Triukšmo kūrimas yra daug silpnų blyškių veidų. Mes, apacai, taip galvojame - joks priešas nėra geras, atsirado priešas - dar geriau!
  Žavinga moteris pastebėjo:
  - Tai tipiška silpnybė tų, kurie išpažįsta Kristaus tikėjimą. Jie mėgsta kalbėti apie auką, bet savęs neaukoja.
  Indėnas greitai linktelėjo.
  - Tvarka statoma ant pamatų, kur cementas yra tikėjimas, o smėlis - valia! Tikėjimas yra auksinė širdis, o valia yra geležinis kumštis! Tik blyškiaveidžiai neturi nei vieno, nei kito.
  . 5 SKYRIUS
  O ant vokiečių bombonešio taip pat yra mergina. Šiuo atveju Viola. Labai graži blondinė, ir ji yra suporuota su Nicoletta. Ir abi merginos labai seksualios. Bombos numetimas iš viršaus. Taip pat kariai basi ir su bikiniais.
  Merginos sau šaukia:
  - Pas mus toks pavogtas, kad supermenai!
  Nicoletta taip pat išspjovė bombas iš fiuzeliažo. Ir sutriuškina priešą. Anglai taip supranta.
  Viola taip pat paleis mirtiną bombą iš viršaus. Ir nužudykite Liūto imperijos kovotojus.
  Ir kaip tai vyksta:
  - Britanijoje įkvepiu baimę!
  Ir papurtykite basą koją. Ir pop:
  Nugalėkime Čerčilį!
  Merginos iš Yu-188 labai gerai mėto bombas. Jų automobilis yra naujausias ir geriausias. Ji turi labai greito šaudymo ginklo dizainą.
  Čia merginos ir anglų kovotojas buvo numušti.
  Jų lėktuvas pakankamai greitas. Kariai vėl basomis kojomis šaudo destrukciją.
  Altas riaumoja:
  - Aš varysiu visus priešus į karstą!
  Nikoleta verkia:
  - Ir aš metau priešą!
  O kaip jis ims ir kratys basomis kojomis!
  Štai merginos ir kaip jos kulia priešus. Ir nesustok. Autentiški arijai.
  Ir kai jie sukasi ir purto nuogas krūtis.
  Ir jie vėl meta bombas.
  O merginų yra čia, kituose lėktuvuose. Štai Ieva meta bombas. Gniuždo anglus ir dainuoja:
  - Aš toks superinis!
  O Eva taip pat minėja pedalus basomis kojomis.
  Bet Viola vėl numes bombą ir riaumoja:
  - Esu laukinė mergina, noriu dešimties vyrų iš karto per valandą, o tai labai šaunu ir nuostabu!
  Keletas liepsnojančių britų karių metėsi į vandenį, kad nuplautų liepsnas. Net užvirė nuo patekimo į vandenį, pasigirdo riksmai ir laukinės aimanos. Ir po jūros putas slinko kruvini ratilai, iš pradžių stori, paskui išsisklaidė pamažu blyški. O kadaise didžiausios ir didžiausios imperijos Žemėje kariai prarado savo žmogiškąjį pavidalą. Arabas paniekinamai prunkštelėjo:
  - Ir šie vyrai priverčia mus užsidėti šydą!
  Raudonodis vyras gudriai prisimerkė ir pasakė:
  - Matyt, jie išsigando, tavo baisus žvilgsnis!
  Arabė gudriai iškišo dantis ir pasakė:
  - Moters švelnumas panašus į šarvų kietumą, tik daug mirtingesnis ir universalesnis gynyboje!
  Vokiečiai pirmenybę teikė nedelsdami sodinti iš visų jėgų - boksininko, kuris, tikėdamasis priešo nepasirengimo, iš karto puola į priešą, taktiką. Kai aerodromuose dega dešimtys priešo lėktuvų, jie negali pakilti. Kai jų pačių bombos sprogsta Lankasterių viduje, sunaikindamos viską aplinkui ir viską. Sunki, bet efektyvi taktika. Taigi požemio simfonija pasiekė savo stiprybės viršūnę, o paskui ėmė slūgti.
  Bet tai, žinoma, nesibaigė, oro desantininkų divizija įstojo į kursą. Nors britai po tokio gydymo, absoliučiai nė vieno iš jų negalima vartoti drungno. Laimei, tūpimo sklandytuvai jau buvo pagaminti reikiamu kiekiu ir jų vilkimo būdai buvo derinami. Turbūt geriausias pasaulyje šiandien.
  Taigi jie skraido ne kaip aitvarai - lėčiau, bet pakankamai greitai, ir netgi lydimi Vagnerio - Hitlerio mėgstamiausio šedevro - muzikos. Kas dar iš gyvųjų prisiminė filmą "Apokalipsė", kur amerikiečiai puldami vietnamiečius naudojo būtent šią muziką. Kaip tai juos išgąsdino. Taigi čia Vagneris, ir burzgiantys motyvai, per stiprintuvus. Desantininkai išsitepė veidus fosforu, o pasidažę, jie baisiai atrodo kaip savo požemio demonai. Taip pat psichologinio poveikio apskaičiavimas. Be to, į fosforą buvo įdėta kai kurių reagentų ir magnio drožlių, kad bent trumpam švytėtų. Taip baisu, ypač dūminio švytėjimo, daugybės gaisrų fone. Jie netgi turi kulkosvaidžių, taip pat užmaskuotų drakono burnų pavidalu. Tada jau plaka melodingi vokiški ir pagauti automatai. O nušienautos, nušiurusios eilės krenta į laimėtojų batus. Ir daugelis tiesiog nori pasiduoti, nepaisant to, kad britų yra daug daugiau nei vokiečių.
  Mažoje, kruopščiai užmaskuotoje skylutėje pasislėpė indė ir arabė. Raudonplaukė pažymėjo:
  - Na, mes juos arėme!
  Juodaplaukė nustebo:
  - Sakai, mes? Gal turi omenyje mus?
  Indėnas papurtė galvą.
  - Ne! Palefaces lenkia anglus ir tai geras ženklas! Ir bus laiko, tada ateis mūsų šventė! Kai indėnai išlaisvins savo žemyną!
  Arabas paniekinamai prunkštelėjo:
  - O jūs atsitiktinai pretenduojate į valdžią pasaulyje?
  Indė meiliai, tarsi aiškindama protiškai atsilikusiam vaikui, šyptelėjo:
  - Kas nori gauti per daug - dažniausiai baigiasi be nieko! Taigi didelis šaukštas - burną drasko!
  Fiureris, žinoma, nematė, ką daro jo sakalai ir vanagai, bet iš principo spėjo, kad vokiečių karo mašina viską išspręs aiškiai. Apskritai vokiečių karinės puolimo operacijos iki Kursko kalno buvo vykdomos aukštu profesionalumu. Kai kurie juos netgi vadina etalonais. Net keista, kad tokia mašina sustojo, o paskui visiškai subyrėjo.
  Ir merginos mato panašų sapną, savotišką pranašišką regėjimą, kurį nutraukia griežta komanda - kelkis!
  
  
  CARAS MIKLALIS II
  Nikolajus II tapo pasikėsinimo nužudyti Japonijoje auka. Net tada jis mirė, kai buvo sosto įpėdinis. Garsus pasikėsinimas nužudyti, įvykęs realioje istorijoje. Tsarevičius Nikolajus buvo sužeistas, bet stebuklingai išgyveno.
  Bet stebuklas neįvyko. Ši laimė - pačiam nelaimingiausiam carui per visą Rusijos istoriją. Nikolajus mirė... O kartu su juo mirė didysis nevykėlis, kuris, žinoma, nejučiomis, bet vis tiek sugriovė carinę imperiją ir dinastiją.
  O 1894 m., būdamas penkiolikos metų, Mykolas II įžengė į sostą. Caro Nikolajaus brolis. Žmogus paprastai nėra kvailas, greičiau kietas ir drąsus. Michailas Aleksandrovičius Romanovas Pirmojo pasaulinio karo metu vadovavo laukinei divizijai, pasižymėjo mūšiuose. Apskritai buvo vyras, kietesnis už Nikolajų, aukštesnio, išraiškingesnio veido. Ar jis buvo protingesnis? Nikolajus II nėra kvailas, talentingas žmogus. Bet vis tiek nėra pakankamai tvirtas, stiprios valios ir gimęs būti karaliumi. Be to, žinoma, Nikolajaus II problemos, ypač su jo žmona.
  Michailas nėra kvailesnis už savo brolį, o svarbiausia - jam labiau sekasi... Na, Nikolajaus, vis dėlto vardas kažkaip blogas karaliams. O Nikolajui pirmas nepavyko. Nuo pat pradžių dekabristų maištas. Tada nesėkminga karo su Iranu pradžia. Pergalė buvo iškovota, bet ne tiek daug užkariavimų. Taip, Iranas a priori nėra Rusijos varžovas. Karas su Turkija. Iš pradžių irgi ne per gerai. O pergalė buvo verta daug kraujo. Ir nedaug užkariavimų.
  Ir tada beveik keturiasdešimties metų karas Kaukaze su Šamiliu. Ir tai yra blogai, plėtra įstrigo. Ir galiausiai pralaimėjimas Krymo kare. Ir, pasak gandų, caras Nikolajus pirmasis nusižudė.
  Taip, tam karaliui buvo gaila. Michaelas Pirmasis ... Jis karaliavo bėdų metu. Išgelbėjo Rusiją. Nedaug, užkariautų miestų iš Lenkijos. pažengė į priekį Sibire. Tačiau gyveno nepakankamai. Bet apskritai karalius buvo normalus. Ir be rimtų pradūrimų.
  Michailo Romanovo politika buvo kaip Nikolajaus II: plėtra į Kiniją ir Rytus. Port Artūro statyba. Diplomatija su Vokietija, pasiruošimas karui su Japonija. Žinoma, buvo akivaizdu, kad karas su Tekančios saulės šalimi buvo neišvengiamas. Skausmingai ji buvo aktyviai ginkluota. O jaunasis caras norėjo šlovės, norėjo užkariavimų, norėjo sukurti Geltonąją Rusiją. Be to, buvo akivaizdu, kad Kinija žadėjo ateityje tapti kolosalia galia, o dabar geriau ją padalinti. Kol sugedęs.
  Japonija užpuolė rusų eskadrilę Port Artūre.
  Tada buvo išsiųstas admirolas Makarovas. Šį kartą mirties nebuvo. Iš dalies todėl, kad Michailas neleido Tsarevičius Kirilui trukdyti Makarovui, o jo nebuvo laive. Ir tai šiek tiek pakeitė maršrutą.
  Admirolas Makarovas apmokė eskadrilę. Tada, kai japonai buvo sugauti ant minų, jis galėjo atakuoti Togo laivyną.
  Jūrų mūšis baigėsi įtikinama Rusijos laivyno pergale. Tačiau vėliau japonai vis dar apgulė Port Artūrą. Bet neilgam. Michailas atleido Kuropatkiną, paskirdamas jaunesnį ir pajėgesnį vadą. Ir vėl pergalės buvo iškovotos sausumoje.
  Japoniją apskritai sulaužė jūra. Ir tada nusileidimas taip pat buvo nusileidęs.
  Samurajus pasidavė. Rusija atgavo Kurilus, užėmė Taivaną ir Korėją.
  Vėliau nemažai Kinijos provincijų savo noru prisijungė prie imperijos, suformuodamos Želtorosiją. Karališkoji imperija plėtėsi ir klestėjo.
  Jokios minties, jokios perteklinės demokratijos. Ne gyvenimas, o malonė! Spartus šalies vystymasis. Bet, žinoma, pirmasis pasaulinis karas buvo neišvengiamas. O dabar atėjo drakono valanda.
  Tačiau tuo metu Rusija jau turėjo lengvuosius tankus "Luna" -2, sunkiuosius: "Petras Pirmasis", suprojektuotas Mendelejevo sūnaus, ir galingiausius bombonešius pasaulyje: "Svyatogor" ir "Ilja Muromets". Tokia buvo galia!
  Ir Rusijos kariuomenė nuo pirmųjų dienų pradėjo laimėti. O caro kariuomenės skaičius dėl jau pusiau prisirišusios Kinijos faktoriaus buvo didelis.
  Rusijos kariuomenė sumušė vokiečius Rytų Prūsijoje ir apsupo Karaliaučius. Jie iškart paėmė ir Lvovą, ir Pšemislį. Rusija turėjo per daug karių ir daug lengvų, mobilių tankų. Kuris neturėjo lygių ir parodė didžiulę galią. Krito viena kariuomenė po kitos.
  Rusijos ratai jau užėmė Budapeštą.
  Vokietija atsidūrė sunkioje padėtyje. Rusijos kariuomenė jau artėjo prie Oderio. Italija taip pat paskelbė karą Austrijai. Tiesa, Osmanų imperija įsitraukė į karą prieš Rusiją. Tačiau šis virto tik pasikėsinimu ir pralaimėjimu visuose frontuose.
  Rusijos kariai jau perėjo Odrą. O žiemą jie pradėjo šturmuoti Berlyną. Nebuvo ko išlaikyti miesto. Taigi vokiečiai vis dar turi daug jėgų, suvaržytų Vakaruose.
  O Vilhelmas ir jo darbuotojai paskubomis paskelbė taiką, tiksliau - pasidavimą.
  Karas truko tik šešis mėnesius. Rusijos kariuomenė užėmė Stambulą. O Turkiją užėmė caro Mykolo II kariuomenė.
  Po to Peterhofe buvo sudaryta taika. Austrija-Vengrija žlugo ir nustojo egzistuoti. Galicija ir Bukovina tapo Rusijos provincijomis. Čekija ir Slovakija tapo karalystėmis, kurioms vadovavo caras Mykolas II. Vengrija taip pat pripažino Rusijos carą savo monarchu.
  Krokuva ir kitos žemės pateko į Lenkijos karalystę. Rytprūsiai buvo atkirsti, Dancigas tapo Rusijos miestu. Mažoji Azija, o didžioji dalis Irako su Bagdadu tapo rusiška. Britai atiteko tik Basros ir Palestinos provincijai, o Prancūzijai - Pietų Sirija.
  Taip pat susikūrė Jugoslavijos karalystė, kurios bendravaldžiu tapo Mykolas II. Truputį pagriebiau, save ir Italiją. Taigi Rusija galėjo tapti pagrindine užkariautoja. Ir patyrė nedidelių nuostolių nereikšmingomis išlaidomis. Tačiau Vokietija vis tiek turėjo sumokėti Rusijai didžiąją dalį kompensacijų. Įspūdinga pergalė!
  . 2 SKYRIUS
  Po to buvo dar keli nedideli karai. Rusija užėmė didžiąją dalį Afganistano - pietai atiteko Britanijai, o du trečdaliai Irano - pietuose taip pat yra britai. Tada karališkoji, prancūzų ir anglų kariuomenė pagaliau padalijo Saudo Arabijos pusiasalį. Atsirado hegemonija. Japonija taip pat sugebėjo užgrobti kai kurias vokiečių valdas.
  Iki 1929 metų ekonomikos augimas buvo stebimas visame pasaulyje - stipriausias Rusijoje. Tačiau sekė Didžioji depresija. Tai atvedė Hitlerį į valdžią Vokietijoje.
  Rusijoje taip pat sustiprėjo revoliucinės ir streiko nuotaikos. Tačiau 1931 metais kilo naujas karas su Japonija dėl Kinijos. Rusija buvo stipresnė, o laivynui vadovavo vertas Admirolo Makarovo įpėdinis admirolas Kolchakas.
  Pergalė, nusileidimas ir Japonija su visa Ramiojo vandenyno nuosavybe tapo Rusijos provincija. Ir caras Mykolas II, taip pat Japonijos imperatorius. Taip, taip gerai pavyko. Tačiau kova dėl pasaulio viešpatavimo nesibaigė.
  Hitleris kūrė savo pajėgas. Ir susikūrė koalicija: Vokietija, Italija, Rusija, prieš Didžiąją Britaniją, Prancūziją, Olandiją, Belgiją ir JAV.
  Caro kariuomenė 1940 m. iš tikrųjų užbaigė Kinijos užkariavimą ir pateko į prancūzų, olandų ir britų valdas.
  1941 m. birželio 22 d. Hitleris pradėjo karą, įsiverždamas į Prancūziją. Fiureris turėjo puikų planą ir Mainšteino genialumą. Rusija pradėjo puolimą prieš britų ir prancūzų kolonijas Azijoje ir Afrikoje. Tai toks žiaurus karas.
  Pagal gyventojų skaičių Rusija jau užėmė pirmąją vietą pasaulyje, jos kariuomenė buvo aprūpinta geriausiais ir pažangiausiais tankais bei lėktuvais. Sraigtasparniai, naikintuvai, atakos lėktuvai, bombonešiai, įskaitant reaktyvinius, jau gaminami masiškai! Apskritai kažkaip viskas klostosi puikiai.
  Hitleris per pusantro mėnesio okupavo Prancūziją, Belgiją, Olandiją ir Daniją! Carinė Rusija okupavo Norvegiją ir Švediją. Taip pat Indija, Indokinija, pietų Iranas, Saudo Arabijos pusiasalis ir pateko į Egiptą.
  Kolonijinės anglų ir prancūzų kariuomenės pasižymėjo žemais koviniais gebėjimais ir labai žema karine dvasia - pasidavė praktiškai be pasipriešinimo.
  Hitleris norėjo persikelti į Afriką, bet Ispanija priešinosi Vokietijai. Tada naciai užpuolė Franko režimą ir jį nugalėjo. Ir tada Portugalija. Po įnirtingo puolimo jie užėmė Gibraltarą!
  Tada Rusija ir Vokietija įsiveržė į Afriką. Čia didelės erdvės, džiunglės, dykumos ir kelių nebuvimas trukdė labiau nei silpnų ir sumišusių Didžiosios Britanijos, Prancūzijos ir Portugalijos kolonijinių karių pasipriešinimas.
  Vyko teritorijų užgrobimas. Epizodiniai mūšiai, židinio pasipriešinimas. Rusų tankai vis dar yra geriausi ir su geru manevringumu, ypač vidutinis: "Nikolajus", kuris buvo pavadintas japonų nužudyto Carevičiaus Nikolajaus vardu.
  Tačiau jei žinotumėte, nuo kokio pikto likimo išgelbėjo samurajus Tsuda Sanzo , Rusija, tuomet jam būtų atstatytas paminklas iš Eifelio bokšto Sankt Peterburge. O gal tanką pavadinote jo vardu.
  Bet kokiu atveju "Nikolajus" -3 buvo palyginti lengvas - mažiau nei trisdešimt tonų, mobilus bakas su dyzeliniu varikliu. Jis turėjo didesnį greitį nei legendinio trisdešimt keturių, storesnių ir nuožulnesnių priekinių šarvų, žemesnio silueto ir ilgesnio ginklo, nors ir panašaus 76 milimetrų kalibro.
  Kad ir kaip būtų, Rusija užėmė daugiau nei du trečdalius Afrikos, likusi dalis atiteko Vokietijai ir Italijai. O po masinio bombardavimo 1942 m. gegužę sekė bendras rusų ir vokiečių kariuomenės išsilaipinimas Britanijoje . Mūšiai truko tik dvi savaites, o Anglija ir Airija buvo okupuotos.
  Po mėnesio jie užėmė Airiją.
  Amerika elgėsi gana pasyviai, bijodama įsitraukti į tokį pavojingą karą, tačiau Britanija vis tiek padėjo ištekliais. Taigi Hitleris, Musolinis ir Nikolajus II nusprendė pribaigti ekonomiškai galingiausią galią.
  Kad Rusija turi bendrą sieną su Amerika palei Aliaską. Ir jie jau nutiesė geležinkelį į Čiukotką - tai labai naudinga karui!
  O dabar rusų, caro kariuomenė pajudės... Ir įžengs į Aliaską. O amerikiečių tankai prieš rusus ir nesirieda. Taip išėjo.
  1942 m. rugsėjo 1 d. Rusijos kariuomenė pradėjo išsilaipinti Aliaskoje... Ir labai sėkmingai žengė į priekį.
  Sparčiai plečiasi pėda. O mūšiuose, kaip visada, dalyvauja gražios rusų merginos.
  Jie yra ant naujausio tanko "Nikolajus" -4. Kariai basi, su vienu bikiniu. Ir jie turi galingesnį 85 mm ilgavamzdžių ginklą: "Sherman" perkūniją.
  Jau lapkritis, iškrito sniegas, tačiau gražios merginos: Nataša, Marija, Aurora ir Svetlana neatpažįsta drabužių ir kaunasi beveik nuogos.
  Čia kariai šaudo ir sutriuškina tiksliu Sherman sviedinio pataikymu. Jie apnuogino dantis. Nataša šovė ir riaumojo:
  - Aš visus įveikiau dėl karaliaus!
  Ir kaip šaudo!
  Tada Marija šaudė ir taip tiksliai, kad nuplėšė Šermano bokštelį.
  Paėmiau ir čirškiau:
  - Aš mergina, kuri pjauna metalą!
  Ir tada Aurora paleis sviedinį. Ir taip pat tiksliai ir aiškiai.
  Karys cypia:
  - Aukščiausia akrobatika!
  Ir tada, kaip Svetlana rėks, iš visų jėgų. Blondinės merginos naikintojas. Ir šaukti:
  - Aš esu pragaro demonas!
  Ir visi keturi tai imsis judėdami Aliaskos pietuose.
  O štai tankas Alexander-4, taip pat naujausias modelis su gražiomis merginomis. Galinga 130 milimetrų ilgavamzdė pabūkla ir net aštuoni kulkosvaidžiai bei penkių gražių merginų įgula su bikiniais.
  Jie taip pat eina ir šaudo, išmuša amerikiečius, prasiveržia pro šermanus.
  Alenka nuogų kojų pirštų pagalba paleido sviedinį ir dainavo:
  - Caro Mykolo šlovei!
  Šaudant Anyuta palaikė, šienavo amerikiečius:
  - Puikus karalius!
  Augustinas taip pat sudaužė, prasiveržė pro šermaną, šnypšdamas:
  - Už taiką, darbą, imperiją!
  Tada Mirabela pradėjo ugnį. Ji taip pat sulaužė priešo šarvus ir sušnypštė:
  - Už naują rusišką užsakymą!
  Tada Olimpiada iššovė sviedinį, kaip lupanetą ir riaumoja:
  - Aš tokia jėga ir skausmas priešui!
  Merginoms sekasi gerai ir šauna. Jų smaragdo ir safyro akyse - požemio liepsnos.
  O pats naujausias, nepramušamas iš visų pusių tankas "Aleksandras" -4, eina į save ir kulia amerikiečius. Toks yra reprezentavimas ir besąlyginis naikinimas.
  O merginos kokios, šerkšnas, o jos su tuo pačiu bikiniu ir beveik nuogos - grožis! Atsivežame savo katę!
  Alenka kaip paleisti sviedinį į amerikietišką automobilį. Kaip ją sutramdyti ir dainuoti:
  - Aš esu pasaulinė žvaigždė!
  Tada Anyuta paims ir paleis, nukirs priešą ir sušnypš:
  - Ir imperijos šlovė!
  O tada Augustina daužys sviediniu, nukirs priešą, sulaužys priešo šarvus ir girgždės:
  - Aš esu raudonplaukė ir begėdė mergina!
  Ir tada Mirabela yra kaip sandalas. Ir paleisti mirtiną sviedinį į priešą. Nuplėšk bokštą ir rėk:
  - Avinas iš avino!
  Ir tada gražus herojus paims olimpines žaidynes. Išleis mirtiniausią iš kriauklių. Sudaužyk priešo tanką ir sušuk:
  - Visi šluoti!
  Štai atvažiuoja septyniasdešimt tonų sveriantis tankas ir sulaužo priešo redutus. Ir tuo pačiu lengvai juda sniege - naujausias variklis yra dujų turbina! Jūs negalite sustabdyti tokio automobilio.
  Alenka dainuoja:
  - Niekas mūsų nesustabdys! Niekas mūsų nenugalės! Rusijos vilkai drasko priešą! Rusijos vilkai - sveikinimai didvyriams!
  Ir vėl plikų kojų pirštų pagalba, nuspaudus gaiduką, pataiko į priešą. Štai mergina!
  Anyuta taip pat nukrito plikomis kojomis ir cypia:
  - Aš puikus!
  O tada Augustinas paleidžia sviedinį ir šaukia:
  - Aš esu laukinė mergina!
  O Mirabela išleis kažką visiškai mirtino ir riaumoja:
  - Į naujas, nelanksčias sienas!
  Ir jis parodys savo liežuvį tokį rausvą ir ilgą.
  Tada olimpinės žaidynės sumuš ir sutriuškins amerikiečius, ir tai padarys labai šauniai.
  Na, apskritai, matoma aiški pergalė. Šis mūšis laimėtas ir Rusijos, caro kariuomenė juda į priekį.
  1942-ųjų gruodžio pabaigoje visa Aliaska jau buvo užgrobta caro kariuomenės, o Kanadoje vyko kautynės.
  Be tankų kovoja ir reaktyvinių lėktuvų pilotai. JAV turi daug aviacijos, bet jos kokybė labai prasta. Nelyginkite su rusiškomis reaktyvinėmis mašinomis. Kurie sutriuškina priešą terminatorių intensyvumu.
  O merginos Anastasija ir Margarita savo lėktuvuose "Jekaterina" -6 kaip efektyviai įmuša.
  Anastasija numušė aštuonis amerikiečių lėktuvus vienu penkių orlaivių pabūklų sprogimu ir rėkia:
  "Aš tiesiog super klasės karys!
  Ir basomis kojomis spaus pedalus.
  Margarita vienu sprogimu numuša dešimt amerikiečių lėktuvų ir cypia:
  - Ir aš vis dar esu klase aukščiau!
  Anastasija apnuogintais kojų pirštais, tarsi nuspaustų gaidukus ir liepsnotų priešą. Numuš septynias JAV armijos mašinas ir girgždės:
  - Aš toks karys, kad karalius žavisi!
  Margarita taip pat išleis žudiką ir cypsės:
  - Ir ne tik karalius! Mes labai gražūs!
  Merginos kaunasi ir daužosi į skirtingus automobilius. Jie įmeta priešą kaip negyvas peles į šiukšlyną. Ir sunaikinti JAV lėktuvus.
  Anastasija numušė dar kelis lėktuvus ir urzgė:
  - Už dvigalvį karališkąjį erelį!
  Margarita, apnuoginusi iltis, čiulbėjo:
  - Už tai ir šaunu!
  Ji taip pat partrenkė dar keliolika amerikietiškų automobilių. Štai merginos. Merginos mėgsta žudyti. Ir suplėšyk!
  Ir ši pora veikia...
  Juda į žemės taikinius. Ir ateikite su Šermanais, smogdami per juos. Kaip metalinė adata. Ir skaldo stipriausią geležį ir plieną. Taip juos ir pasiglemžė avarija.
  Anastasija perveria kelis šermanus ir rėkia sau:
  - Aš esu mergina, kuri gali daug!
  Margarita taip pat daužo amerikiečius sausumoje ir cypia:
  Niekas negali manęs sustabdyti ir niekada nesustabdė!
  Anastasija sutriuškina priešą, numuša tankus ir šaukia:
  - Karaliui, kuris ne išmintingesnis ir šaunesnis!
  Merginos tikrai nuostabios! Ir svarbiausia, tik su vienu bikiniu! Ir nenugalimas!
  Nė viena mergaitė negali laimėti ir sustoti!
  Anastasija, šaudanti, cypia į viršų:
  - Aš esu mergina, kuri laužo plieną!
  Margarita, toliau šaudydama, priduria:
  - Ir bet koks metalas!
  Merginos skrenda į save ir šaudo... Nors šaltis ir žiema, bet tai jų nesustabdo. Kanadoje kovos įsibėgėja.
  Anastasija vėl šauna ir riaumoja:
  - Aš kaip berniukas!
  Marguerite aktyviai patvirtina ir plaka su panteros įniršiu:
  - Aš esu tas, kuris linksmesnis ir šaunesnis už visus!
  Panašu, kad merginos tikrai skaičiuoja didžiulę ir neapsakomą sėkmę!
  Gaunasi pusnuogės sąskaitos! Ir sielvarto nežinau, be jokios abejonės! Jie turi daug skirtingų nuomonių!
  Bet trumpai tariant, laimingos gražuolės. Jie paėmė ir oro smūgiu uždengė generolą keturiomis žvaigždėmis. Didingos gražuolės. Kaip jie dulkinasi, jie dulkinasi!
  Ir vėl per Kanadą juda rusų ir vokiečių tankai.
  Štai vokiškojo T-4 Gerdos įgula. Atvirai kalbant, automobilis yra gana silpnas sovietinių automobilių fone. Tačiau, kita vertus, merginoms nėra lengva - jos kaunasi basos ir su bikiniu šaltyje. Ir tai kažką sako!
  Tokie kariai, atvirai kalbant, yra šaunūs! Nežinau abejonių ir silpnumo! Jų akyse dega safyrai ir deimantai! Tokios gražuolės neduos priešui nė centimetro žemės! Jie yra šventi ir žiaurūs tuo pačiu metu.
  Jie juda su didžiule energija.
  Ir taip sutriuškinti amerikiečius.
  Gerda šovė nuogais kojų pirštais ir čiulbėjo:
  - Aš esu laukinė mergina! Ir visai ne mergelė!
  O po to kaip juoktis.
  Charlotte taip pat iššovė iš patrankos. Tegul ne per galingas, bet greitai užsidegantis:
  - Aš kaip įkaitusi ir kandanti bitė!
  Po to gražuolė ims ir parodys savo ilgą liežuvį!
  Tada Christina pliaukšteli ir cypia:
  - Ir mano vokalas! Ilties smūgis!
  Taip pat vilko dantys plikės ir riaumoja:
  - Bus nauja pergalė!
  Kariai yra tikrai kieti ir agresyvūs. Ir jie turi tiek daug raumenų jėgos ir žiauraus įniršio.
  Ir Magda taip pat trenks priešui antausį. Jis sudaužys Shermaną iš toli, pataikydamas labai tiksliai iki galo ir riaumodamas:
  - Aš toks šaunus vokietis!
  Ketvertas, nepaisant to, kad automobilis ne pats geriausias, kovoja sėkmingai.
  Ir kodėl? Nes jie beveik neturi drabužių! Ir kariai labai gražiai sunaikina priešą.
  Gerda išdidžiai sako:
  - Mes verti fiurerio!
  Po to gražuolė vėl šaus ir apnuogins savo mielą veidą.
  Kariai čia yra arijų dvasios. Ir jie nebijo šalčio. Nors žiema Vakarų Kanadoje vis dar labai šalta.
  Bet nieko - tik basas, ir beveik nuogas. Tada bus sėkmė ir pergalė!
  Tai kariai, kupini išdidžios dvasios.
  Ir dabar arijai neturi lygių savo atkaklumu. Išskyrus rusų merginas.
  Tačiau Nataša ant "Nikolajaus" -3, taip pat su bikiniu ir basa, šaudė, susisuko ir vaikščiojo. Tačiau jos tankas yra geresnis nei vokiško T-4. Kovos čia yra sunkios ir labai agresyvios.
  "Yankees" bando išmušti. Bet štai Nataša išmušė "Raganą" ir sušnypštė perliniais dantimis:
  - Aš tokia mergina, kad niekas nepakels!
  Ir Marija tiksliai šaudė į amerikiečių tankus. Pralaužs juos ir sušnypš dantimis:
  - Jokia jėga mūsų nepaims!
  O dabar Aurora taip pat šaudys paeiliui. Shermanas buvo sunaikintas. Taip, mergina, ko tau reikia.
  Ir tada Svetlana prisidės... Kaip tai pakenks amerikiečiams.
  Taip pat vyksta mūšiai jūroje. Rusijos laivynas užėmė Filipinus.
  Ir čia taip pat komanda: basos jūreivės merginos. Taip pat beveik nuogos gražuolės, su bikiniu. Tiesa, Filipinuose ir žiemą oras nuostabus - šiltas, nes jau beveik pusiaujas.
  O merginos mėgsta kautis ir šaudyti. Ir dėvėtus mirgančius plikus, apvalius kulniukus. Šios merginos yra tiesiog žavingos. Labiausiai ko nėra - super!
  Beje, kaliniai mėgsta būti išprievartauti! Jie prisiriša, o paskui ant jų važiuoja. Taip, net ir taip, kad kaliniai netenka sąmonės! Ir jie organizuoja visišką naikinimą sau - tiksliau, ne sau, o savo priešams.
  Tokie šaunūs pusnuogių merginų ekipažai. Ir nėra ko jų sustoti ir sutraiškyti!
  Kariai įlipa į amerikiečių kreiserį. Jie šokinėja beveik nuogi, basi, su raumenimis, kurie rieda po įdegusia oda. Ir įnirtingai nukirto amerikiečius. Ir nesuteikite nė menkiausios galimybės išgyventi.
  O čia galima išvysti gražuolę Stella ir jos partnerę Mašą. Abi merginos aukštos, raumeningos šviesiaplaukės, kaip ir visos kertamos. Kas nėra smūgis, tada kūnų kapojimas ir suplėšymas!
  Merginos vaikšto palei Amerikos laivą. Mojuoja į dešinę - gatvė, mojuoja į kairę - juosta!
  Ir merginos nesustabdys nikah! Nepalikite savo oponentams šansų! Ir jei jie riaumoja ir pradeda purtyti raumenis!
  Ir vėl jie mojuoja kardais prieš save ir staugia:
  - Mes esame merginos, kas yra karaliui, Tėvynei ir Michailui Romanovui!
  Ir jie pjaustomi kaip samurajų kopūstai. Štai Stella paėmė ir basa koja pajudino JAV pareigūną į kirkšnį. Jis pakils aukščiau ir peršoks už borto.
  Šviesiaplaukis terminatorius išduos taip:
  - Už mano smūgius jie moka mokesčius!
  Ir vėl jis išlies dantis ir spindės perliniais dantimis! Štai mergina! Daugiausia sulčių ir skonio!
  O merginos skuba pas save. Ir praeina kaip tornado potvynis. Neduokite priešui šanso. Jie turi didžiulę galią. Tamsa tie velniai ir tūkstančiai angelų.
  O štai Maša, tarsi rėžtų, ir dviem kardais iš karto nupūs tris galvas! Tai mergina - mergina visoms merginoms!
  Abi gražuolės kapo kaip kalavijus nagus. Ir jų veiksmuose nėra silpnumo ar abejonių. Jie juda į priekį neatsitraukdami ir nepasiduodami. Teisingumas reikalauja žmonijos suvienijimo. Viena imperija, viena karūna, vienas tikslas ir plėtra į kosmosą.
  Kaip tik šiuo metu į orbitą paleidžiamas pirmasis dirbtinis Žemės palydovas. Čia jis skraido aplink pasaulį.
  O rusų merginos su bikiniais kovoja už save. Ir neužduok kelio priešui. O gražuolių nupjauti amerikiečiai krenta. Vis dėlto aukščiausios klasės ir įgūdžių merginos.
  Kartą jiems pavyko kariauti Japonijoje. Jie taip pat kovojo viršuje. Pats imperatorius buvo sučiuptas. Jie parodė savo didžiulį meistriškumą. Jie turi tokį susijaudinimą ir tiek daug raumenų jėgos. Žinoma, tokios merginos yra stebuklų stebuklas!
  Jie rūmuose iškirto samurajus. Be to, jie buvo beveik nuogi ir basi. Merginos, galinčios daryti dalykus, kurie nustebindavo jų priešus.
  Ir jie kapojo bet kokią mėsą ir demonstravo savo meniškumą. Kariai, nepažindami abejonių, eina į priekį.
  Štai amerikietis admirolas kardu jam nukirto galvą. Ir kaip juoksis gražuolės, apnuoginusios iltis.
  Ir vėl į puolimą ir susipjaustė save. Tokie kariai yra tikri monstrai. O caras Mykolas - soste. Aleksandro III sūnus, bet ne tas. Sėkmingesnis , ryžtingesnis, valingesnis, o kartu ir talentingas valdovas.
  Bet, žinoma, svarbu sėkmė ir dar didesnis nelankstumas - Michailas vedė bekompromisę kovą su korupcija, kuri turėjo teigiamos įtakos armijai. Tačiau veiksmingiausia "know-how" yra panaudoti merginas su bikiniais kariniais tikslais. O merginos yra labai gražios, kai yra beveik nuogos ir basos.
  Štai kovos su įvairia sėkme. O gražūs kariai šaudo labai taikliai, geriau nei vyrai. O svarbiausia - kai merginos yra beveik nuogos, jos yra praktiškai nepažeidžiamos. Jų nepaima kulkos ir sviediniai. Labai stipri karių armija. Tai kieta. Tokia caro Mykolo idėja - naudoti merginas beveik nuogas ir basas, ir tai atnešė pergalę.
  O merginos mūšiuose taip pat plikomis kojų pirštais mėtė granatas ir durklus. Ir jie parodė savo laukinį įniršį.
  Merginos yra labai veržlios. Ir labai gražus, žvalus ir lėkštokas. Niekas negalėjo jų laikyti.
  Kariai yra labai kurtai ... Basos mergaitiškos kojos yra labai efektyvus ginklas. Bet ką jie gali padaryti? Daug dalykų. Patys pliki padai gaudavo energijos iš žemės, o gražuolės kariai buvo pašėlę.
  Turiu pasakyti, kad merginos yra gražiausios pasaulyje, o tai ir nuostabu, ir su kobrų įniršiu!
  Pagautas amerikiečių kreiseris. Sugauti vyrai krito ant veido. Po to karių kojos buvo įsmeigtos į veidus. Ir priverstas bučiuotis. Ir mergaitės kuždėjo, o jų nuogi padai, kai laižo liežuvį, buvo malonūs ir kutenantys.
  Tačiau gražuolės mėgavosi tuo, kad jų basos kojos buvo apipiltos bučiniais, o kulnai - bučiuojami.
  Tada merginos juokiasi. Ir griežia dantimis!
  Bet pasidarė geriau, merginos šiek tiek pasidegino nuogos ir nusipirko. Tokie gražūs kariai. O kaip imti tokią koją ir pabučiuoti. Ir laižykite kiekvieną pirštą.
  Merginos puikios.
  Čia vėl tankas "Aleksandras" -4 mūšyje. Pats sau ir jau vasaris eina. Kariai juda toliau. Vis arčiau ir arčiau JAV teritorijos. Merginos tokios šaunios.
  Čia Nataša šaudo tiksliai. Ir pataiko labai tiksliai.
  Mergina šaudo itin taikliai ir šaukia:
  Mes sutriuškinsime priešą!
  Marija šaudo toliau. Paėmė ir nugalėjo priešą:
  - Aš super!
  Marija yra labai graži mergina ir labai aktyvi.
  O jos basos pėdos labai gražios ir elegantiškos savo erotiškumu:
  Mes sunaikinsime priešą!
  O Aurora tokia mergina, superine savo pilvu ir krūtine, ir tokiais raudonais speneliais išpūsti:
  - Pralaužsiu priešus ir padarysiu tai super!
  Ir kaip ji purto raudonus plaukus!
  Ir vėl plaks plikomis, iškaltomis kojomis. Tokie kariai labai šaunūs!
  Tada Svetlana ims ir nugalės priešą:
  - Myliu karalių ir užkabinu kilpą priešams ant kaklo!
  Čia merginos juokiasi. Kaip jie tapo kurtais ir šaunuoliais.
  Amerikiečiai bėga nuo merginų. Arba pasiduoti. Arba jie miršta. Moterys karės yra tokios gražios ir labai basos, o merginos tokios nuostabios. O su vienu bikiniu kautis malonu ir efektyvu. Kariai tokie nuostabūs.
  Nataša vėl šaudo į amerikiečius ir sušnypščia:
  Tu esi mano brolis, o aš tavo brolis! Tiksliau, mano sesuo!
  Ir vėl, kol jis judina liežuvį. Tarkime, agresyvus karys ir gražuolis!
  Ir štai Anyuta purto nuogas krūtis. Ir rėkti ir šypsotis. Ir apvalkalas bus išsiųstas amerikiečiams. O jis ims ir išdulkins.
  - Gražuolė susprogdino! Ir cypia:
  - Aš tokia super mergina!
  Graži mergina ir mėgsta seksą. Ir tai malonu!
  O mergina paėmė ir daužė - urzgė:
  - Mes nugalėsime ir sutriuškinsime priešą!
  O štai Aurora kala ir daužo:
  - Aš esu karalius ir kieta mergina!
  Karinga moteris gali būti gana kurta.
  Merginos juokiasi iš savęs.
  Bet Svetlana paėmė ir tai labai šaunu. Ir davė tokius mokesčius už priešo sunaikinimą ir bučiavo velnius:
  - Tai tokia totalitarinė akrobatika!
  Tankas yra labai judrus ir mirtinas. Jis įveikia silpną ir aukštą Šermaną. Štai čia vyksta mūšiai carinės Rusijos naudai.
  Nataša vėl šauna. Ir kaukimas:
  - Dėl savo stabo!
  Marija pradėjo šaudyti. Mergina labai graži ir turi auksinius plaukus. Pagal išvaizdą.
  Mergina spardė, o plikomis kojų pirštais taikosi ir cypia:
  - Tai karaliaus žmogžudystė!
  O štai Aurora dulkina amerikietę. O mergina, tarkime, tikrai be galo agresyvi ir cypianti:
  - Už tikrą įlaipinimą!
  O mergina pasirodė tikrai stipri.
  O Svetlana - agresyvi ir kovinga. Ji trenkė plika koja ir suplėšė priešą.
  Ir ji čiulbėjo, apnuogindama dantis:
  - Aš esu ponia, kuri skraido erelį!
  Taigi merginos ėmė plėšytis su laukine jėga. Ir nenutraukite tokios gražuolių agresijos. Neatsitraukia ir nesilenkia.
  Nataša vėl iššovė ir sušnypštė:
  Iki visiško sunaikinimo!
  O Marijai be jokių vinių daug labiau pavyko sunaikinti savo priešus, ji ėmė laužyti priešininkus.
  Ir tada Aurora tai paėmė ir kaip ji trenkia į priešą iš patrankos. Ir labai sėkmingai, su kolosaliu aplombu. Ir sutriuškink, sutriuškink priešą. O iš Shermano į visas puses lekia ištirpusios nuolaužos.
  O Svetlana taip pat šaudys ir kaip dainuos:
  - Aš esu didelių svajonių ir nuostabaus grožio mergina!
  Tiesą sakant, kariai demonstruoja nuostabią valią laimėti.
  Nenuostabu, kad imperija tapo šauni ir puiki. Galėtų pranokti Čingischano pasiekimus.
  Kariai persikelia į save... Ir šaudo, šaudo, laužo priešo pozicijas, tarsi peiliu plėšydami. O tiksliau - labai aštrus ir užgrūdintas durklas. O dabar rusų kariuomenė jau tikrai neįveikiama. Ir didžiulės imperijos karalystė.
  Jei pažvelgsite į tai, tada Rusijos istorijoje buvo daug karų ir sunkių laikotarpių. Tačiau Nikolajui II dažniausiai tiesiog nepasisekė! Jis pasirodė nesėkmingas. Tačiau taktika yra labai svarbi. Ką parodė didysis Rusijos šachmatininkas Alekhinas. Kai jis pradėjo žaisti vietoj savo priešininko, apvertė lentą ir laimėjo. Genijus yra genijus.
  Su visomis carinės Rusijos problemomis vien nuogų merginų faktorius daug ką išsprendė.
  Mūšiuose dalyvauja ir malūnsparniai. Kovos mašinos, taip pat ekipažai su merginomis bikiniais ir basomis. Kokia yra merginų kariuomenės kokybė? Pats iškiliausias. Niekas negali sustabdyti ir nugalėti tokios kariuomenės.
  Taigi šioje kariuomenėje yra basų ir beveik nuogų merginų. Kapitono Varvaros sraigtasparnio įgula. Argi tai ne stebuklas! Jūra kunkuliuoja! Ir kaip smogs orlaivių pabūklai. Ir tada yra raketos. Šios merginos yra tikri tornado tipo uraganai.
  Jie niekuo nenusileidžia priešui. Rusijos kariuomenė pasiruošusi mūšiams ir dideliems pasiekimams.
  Varvara yra graži mergina šviesiais plaukais ir beveik nuoga. Kaip riaumoti jo plaučiuose:
  - Priešai nepraeis! Ir jie nepabėgs!
  Ir jis ims, paleis mirtiną iškrovą iš visų savo šauniausio automobilio purkštukų. Ir nušluoti priešą. Ir paims, nupjaus griaunančiu vingiu.
  Tačiau kukli Olga ėmė ir paleido raketą į amerikiečių pozicijas ir šnypščia:
  - Kovojau ne su batais, o basomis!
  Ir mirksi savo safyro akimis. Taip, tai merginos - tokia neįtikėtinai žavinga akrobatinė skraidykla. Su juo galite pakilti į geriamojo vandens kalną ir nuleisti nuogą drakoną.
  O kojos tokios grakščios ir nepakartojamos! Ir juosmuo plonas, o kūnas labai raumeningas.
  Barbara plaks kūju ir kauks:
  - Galiu padaryti duobutę karaliui!
  Jis apnuogins veidą ir mirkteli akimis.
  Kariai yra aukščiausios klasės. Čia Tatjana irgi mergina su bikiniu, kaip ji ima ir cypia:
  - Tebūnie karalius visoje žemėje!
  Ir blizgės savo perliniais dantimis. Ir nuo malūnsparnio mirtina kaip vinis. Ir tai bus mirtina. Ir tikrai pakepinkite metalą. Ir tai sukels bunkerio sunaikinimą.
  Štai merginos - visos merginos! Ir tada, kai kaliniai atvežami, tos merginos tada bučiuojasi ir laižo basas kojas. Paprastai tai yra pats įmantriausias būdas pažeminti ir padrąsinti.
  
  NENUGALIMASIS ROMMELIS
  Jame Rommelo armija 1941 metų lapkritį, gruodį, sugebėjo laimėti Afrikoje. Taip atsitiko dar ir todėl, kad puikaus Rommelio partneris nepadarė tų grubių klaidų, kurios nutiko tikrovėje.
  Dėl to vokiečiai nugalėjo besiveržiančius britus ir užėmė jų teritoriją. Iš pradžių tai neturėjo įtakos mūšių eigai, todėl rytiniame fronte vokiečiai buvo sumušti prie Maskvos.
  Tačiau vėliau fiurerio planai pasikeitė. Tuo metu Rommelis sugebėjo paimti Tolbuką ir persikėlė į Egiptą. Hitleris nusprendė pereiti prie laikinos gynybos rytiniame fronte, o kol kas sutelkti pastangas Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose.
  Tačiau kadangi puolimui Afrikoje reikėjo mažiau pajėgų, naciai įvykdė keletą operacijų rytuose. Kerčėje nugalėjo sovietų kariuomenę. Apsuptas netoli Charkovo. Jie ištraukė skeveldrą Smolensko kryptimi. Antrosios generolo Vlasovo šoko armijos puolimas prie Leningrado taip pat baigėsi pralaimėjimu.
  Žuvo po Sevastopolio apgulties ir šturmo. Ir Fritzas sustiprėjo. Mūšiai vyko ant Rževskio atbrailos. Čia naciams pavyko pasipriešinti.
  Tačiau Egipte Rommelis, sulaukęs pastiprinimo, iškovojo triuškinamą pergalę. Vystydami sėkmę vokiečiai perėjo per Palestiną, užėmė Iraką ir Kuveitą. Ir tada visi Artimieji Rytai - įgiję prieigą prie naftos.
  Po to naciai atsigręžė į Sudaną ir bandė užimti visą Afriką.
  Tuo pačiu metu sekė Gibraltaro puolimas, vokiečių kariuomenės įsiskverbimas į Maroką ir toliau į Afrikos platybes.
  Tačiau vokiečių sėkmė prisidėjo prie energingo darbo gale. Kur dar ir Hitleris, ką jis padarė meistriškiau nei tikrojoje istorijoje.
  Pažadinęs Hitlerį, terminatorius išsimaudė su merginomis, papusryčiavo su salotomis, kalafiorų koše ir dar kai kuriomis daržovėmis, pridėjo neriebų sluoksniuotą ožkos sūrį ir ikrus. Po to jis iškvietė Speerą, oficialiai įteikdamas naujajam imperijos ministrui dokumentą su pasirašytu įstatymu dėl nepaprastųjų galių. Apsėstasis Adolfas buvo labai ėsdinantis:
  - Ginklų išleidimas Trečiajame Reiche yra labai mažas! Atsiliekame ne tik nuo kariaujančios Britanijos, bet ir nuo totalitarinės SSRS. O mums reikia oro viršenybės, o didinant senų ginklų gamybą, reikia pereiti prie naujų. Ypač perspektyvūs reaktyviniai bombonešiai. Juk jų didžiulis greitis ir aukštos viršutinės lubos leidžia beveik nebaudžiamai sunaikinti Didžiosios Britanijos miestus!
  Speeras tryško optimizmu:
  - Vokietijoje ir Lenkijoje su anglies pertekliumi, Prancūzijoje - geležies rūdos, o technikos turime pakankamai daug automobilių pagaminti. Juk aliuminio ir duraliuminio gaminame daugiau nei visose pasaulio šalyse kartu paėmus!
  Demonas Adolfas linktelėjo.
  - Kol kas! Didžioji Britanija ir JAV taip pat didina gamybą, todėl turime apsaugoti kiekvieną metalo gramą. Tegul metalą renka ir moksleiviai bei kiti vaikai nuo penkerių metų. Be to, kam daryti sparnus ir fiuzeliažą tik iš duraliuminio. Galite naudoti tiek medį, tiek drobę. Pavyzdžiui, gaminti monoblokinius sparnus. Ir ką? Mums reikia naujo reaktyvinio naikintuvo, sveriančio ne daugiau kaip dvi tonas, lengvai skraidančio, lengvai pagaminamo ir pigaus! Surinkimo dalių skaičių reikėtų sumažinti iki minimumo, taip pat ieškoti būdų, kaip sumažinti orlaivio svorį ir pagerinti jo aerodinamines savybes. Dabar, beje, ateis lėktuvų konstruktoriai, mes juos išmokysime.
  Speeris nusišypsojo.
  - Žinoma, mano fiureris. Kiek suprantu, visus aukštos kvalifikacijos darbuotojus ketinate grąžinti iš kariuomenės?
  Apsėstasis Adolfas patvirtino:
  - Tik turėdami aukštą kvalifikaciją įdarbinsime paprastus darbščius iš užsieniečių. Taigi bus geriau, kad būtų mažiau loferių, taigi ir partizanų. Aišku, sumažinsime sausumos pajėgų skaičių, jei nebus karo su SSRS, tai pėstininkų tiek daug nereikia, bet ... Ne radikaliai, todėl artimiausiais mėnesiais planuoju nugalėti Gibraltarą ir Maltą , užimti visą Afrikos šiaurę ir toliau iki Artimųjų Rytų. Dar reikia žemės vienetų. Be to, būtina statyti papildomas laivų statyklas tiek pačioje Vokietijoje, tiek Prancūzijoje, Belgijoje, Olandijoje, Norvegijoje. Mums reikia lėktuvnešių, mūšio laivų ir transporto priemonių. Ir Viduržemio jūra pavirs tarsi į Vokietijos vidaus ežerą. Ar tu supranti?
  Speeris nusilenkė.
  - Taip, mano fiureri! Aš jau nurodžiau parengti statybos programą ...
  Gudrusis Adolfas pridūrė:
  - Darbo laikas gali būti pratęstas iki 16 valandų, jei to reikalauja mūsų avariniai planai. Lėktuvų gamyba turėtų padidėti iki šimto orlaivių per dieną vos per devynis mėnesius... Daugiau nei tris kartus, palyginti su dabartiniu, ir jokiu būdu to nepakaks!
  Speeras suskubo nudžiuginti fiurerį:
  - Mūsų pilotai yra aukščiau britų klasės, todėl ne viską lemia skaičius. Ir rasime naujų būdų, kaip plūgus paversti kardais. Kiek suprantu, kas mums prioritetas yra aviacija?
  Fiureris tvirčiau suspaudė kumštį:
  - Mums prioritetas yra reaktyviniai, bombonešiai, o paskui naikintuvai, plius naujos įrangos išleidimas ir stebuklingų ginklų kūrimas! Tačiau ne tik aviacijos srityje, bet ir tankuose, artilerijoje, pirmiausia raketų artilerijoje... Apie tai pakalbėsime plačiau.
  Pasigirdo skambutis ir į kambarį įėjo pirmaujantys Trečiojo Reicho lėktuvų konstruktoriai.
  Messerschmitt, palyginti jaunas su aukšta kakta, Heinkelis jau pagyvenęs, bet labai judrus, atletiško ūgio Tankas, Lippisch ir pora mažiau žinomų.
  Adolfas nukreipė juos į kėdes ir liepė ant stalo išdėlioti piešinius:
  - Jūsų užduotis yra sukurti naują, labai galingą ir modernų ginklą. Vėjo tunelių Vokietijoje yra daugiau nei bet kurioje kitoje pasaulio šalyje, o daugelio orlaivių technologijos yra labai atsilikusios. Tačiau tik "Yu-88" galite žymiai padidinti greitį, suteikdami automobiliui daugiau supaprastintų formų. Visų pirma, kabina turėtų būti suteikta lašo formos, išgaubta forma, kuri pagerins matomumą, o pilotas bus erdvesnis ir padidins greitį, pagerindamas aerodinamiką gerais penkiais kilometrais. Be to, tiek bombonešiui, tiek naikintuvams reikia suteikti supaprastintą formą šaudymo taškams, bombų stovams, oro stabdžiams išjungtoje padėtyje.
  Tu užsirašyk, ką aš tau sakau!
  Dizaineriai vieningai linktelėjo:
  - Taigi būtent didysis fiureris!
  Adolfas tęsė:
  - XE-129 - turėtų būti perprojektuotas taip, kad pačiai ginklo dėžei būtų suteikta supaprastinta forma ir sumontuotas kilnojamas lėktuvo pistoletas, apsaugantis nuo atakų iš galinio ir apatinio pusrutulio. Be to, šis atakos lėktuvas turėtų būti aprūpintas variklio padidinimo sistema. Kartu su restruktūrizavimu būtina padidinti tokių atakos lėktuvų gamybą. Jų niokojantys oro antskrydžiai paralyžiuoja britų veiklą. Be to, Britanijoje turėtų būti naudojamas nardymo bombonešis Yu-87. Į puolėją įdėsime pasenusius automobilius...
  Adolfas nutilo. Dizaineriai tylėjo. Fiureris pastebėjo:
  Labai abejoju dėl F -190. Automobilis pasirodė sunkus ir nepakankamai manevringas, be to, jame nėra bakų pripildymo sistemos inertinėmis dujomis, kurios pakeičia panaudotą kurą. Dėl ko šis automobilis gali būti net numuštas viena padegančia kulka. Ką apie tai pasakys Tankas?
  Garsusis SS dizaineris, ištiesęs dėmesį, pastebėjo:
  - Tai mūsų defektas, didysis fiureris. Nors tankų išdėstymas turi būti pripažintas gana sėkmingu, jie yra mažiau pažeidžiami priešo ugnies ir tuo pačiu apsaugo pilotą. Kalbant apie manevringumą, tada ... Vienas šarvas sveria 120 kilogramų, o mums nėra taip lengva juos palengvinti ...
  Apsėstasis Adolfas pasiūlė:
  - Pasistenkite pakelti Focken-Wulf aerodinamines savybes. Visų pirma, mažinant svorį, ir reikia sulenkti sparnų galiukus, kad padidėtų mašinos valdomumas ir manevringumas. Be to, bus sumontuota apsauga už galinio pusrutulio... Kalbant apie variklio vietą priešais kabiną, tai apsaugo pilotą, tačiau mašiną reikia aprūpinti išmetimo įtaisu. Beje, pačią variklio formą galima supaprastinti, į ką tikrai turėtų atsižvelgti mūsų pramonininkai. Beje, kaip dėl darbo su ME-309?
  Messerschmitas buvo kiek sutrikęs:
  - Dirbame ties šiuo puikiu fiureriu. Konstrukcijos charakteristikos žada padidinti automobilio greitį iki 740 kilometrų per valandą, apsiginklavus septyniais šaudymo taškais! Tai bus pati galingiausia britų mirtis...
  Adolfas pertraukė:
  - Apdaila turėtų būti atlikta greičiau. O tu, Speer, paspartink naujo 30 milimetrų greito šaudymo lėktuvo pistoleto kūrimą. Taip pat bus galima labai sėkmingai panaudoti tiek šaudant į antžeminius taikinius, tiek prieš priešo lėktuvus! Naujasis ME-309 turėtų pakeisti senąjį ME-109. Deja, jūsų reaktyvinis aparatas ME-262 turi daug trūkumų: didelis svoris, mažas veikimo patikimumas, per didelis nelaimingų atsitikimų skaičius ... Pats nubraižysiu mums reikalingą reaktyvinį lėktuvą.
  Adolfas Hitleris ėmėsi piešti automobilį naudodamasis savo žiniomis apie šiuolaikinius naikintuvus. Tačiau ne pats moderniausias, o apie šeštąjį dešimtmetį, siekiant prisitaikyti prie esamo gamybos ir technologijų lygio. Ypatingą dėmesį jis skyrė sparno šlavimo keitimo technologijai. Paaiškinkite visus tokio dizaino pranašumus:
  - Tūpimo ir paleidimo metu slinkimas sumažės, o skrydžio metu padidės. Tik dėl to naikintuvas su moderniu ME-262 varikliu galės įsibėgėti iki 1100 kilometrų per valandą. Taip, ir svoris bus žymiai mažesnis.
  Messerschmit pažvelgė į diagramą, suraukė aukštą kaktą su besitraukiančia plaukų linija ir išspaudė:
  - Nuostabu! Bet mano fiureri, iš kur tu įgijai tokias gilias aerodinamikos žinias?
  Apsėstasis Adolfas gudriai primerkė akis:
  - O kaip tik aerodinamika? Gabus žmogus dažniausiai būna gabus viskam! O vidutinybė ir vidutinybė Afrikoje! Kas atsitiko su Arado bombonešiu? Rodyti diagramą?
  Fiureris-popadanets trumpai žvilgtelėjo, neigiamai papurtė galvą:
  - Ne, to nepadarys! Idėja su troleibusu nieko gero, dėl jo lėktuvas neapsivers ir sudužus. Mums reikia įprastos ištraukiamos važiuoklės. Apsvarstykite kai kuriuos konstrukcijos pakeitimus, kad pagerintumėte aerodinamiką. Be per daug fantastikos, bet su išmone.
  Adolfas, be stogo, pasakė dar keletą pastabų:
  - Lėktuvas "Griffin" Xe-177 turi itin nepatikimą elektrinę. Reikia nedelsiant pakeisti, naujausi stūmokliniai varikliai, iš pradžių keturi stovi atskirai. Tada prie moderniausių variklių, kurių galia siekia 2950 arklio galių. Kalbant apie galimybę smogti iš didelio aukščio ir nardant, tada ... Pradėkite kurti Xe-277, ši mašina taip pat taps priešo ginklu. Bet pagrindinis dalykas yra reaktyviniai bombonešiai. Tai yra svarbiausias prioritetas. Pavyzdžiui, Yu-287 turėtų būti toks.
  Fiureris vėl padarė eskizą su atvirkštiniais sparnais, paaiškindamas dizaineriams tam tikrus niuansus. Adolfas buvo rimtai nuneštas, rodydamas tam tikras schemas. Ypač beuodegis bombonešis. Ir kad reaktyvinio aparato skraidančio sparno schema yra daugiau nei perspektyvi. Ir tuo pačiu metu mašina gali bombarduoti net JAV teritoriją. Jis tiesiogiai atkreipė dėmesį, kad į darbą turėtų dalyvauti dizaineriai iš visos Europos ir net žydai. Galiausiai supratęs, kad dizaineriai jau pakankamai prisikrovė, maloningai juos paleido, palikdamas tik Lippischą. Fiureris sušuko:
  - O tu, Aleksandrai, prašau pasilikti! Jums bus pavesta sukurti naujus, itin veiksmingus ginklus.
  Lippischas nustebo:
  - Būsiu tau dėkingas fiureris!
  Hitleris terminatorius pradėjo aiškinti:
  - Žinoma, jūs žinote Wieselsbergerio teoriją, kuris vienu metu buvo profesoriaus Prandtlo asistentas Getingene. Jis pirmasis sukūrė teoriją apie ekrano įtaką pagrindiniam paviršiui...
  Lippisch nusišypsojo ir linktelėjo:
  - Tu puikiai žinai apie mano fiurerį! Taip, aš žinau šią teoriją!
  Demonas Adolfas tęsė:
  - Būtina sukurti ekranoplaną - savotišką torpedinės valties ir hidroplano hibridą. Tikrai skrenda daug žemiau, kokius 20-40 centimetrų nuo vandens. Šiuo atveju ekranoplano valtį palaikanti oro masė susideda iš dviejų dalių. Vienas - užšalęs upelis po sparnu; kitas - gana nereikšmingas - išlenda iš po sparno galinio krašto srityje ir nuolat pasipildo oru, sklindančiu iš viršaus, iš sparno piršto.
  Lippisch lengvai patvirtino:
  - Tikrai taip, mano fiureris!
  Demonas Adolfas tęsė:
  - Tačiau pagrindinė oro masė lieka po guolio paviršiumi ir sukuria ten slėgį, kuris beveik prilygsta dinaminiam slėgiui. Ji atlieka savotiškos oro čiuožyklos vaidmenį, ant kurios ekranoplano valtis "rieda" kaip laikrodis! Pirmasis praktiškai tai panaudojo suomių inžinierius Kaario, jis sukūrė paprastas stačiakampes sparnuotas rogutes, kurios ekrano pagalba slysdavo per sniegą ir net gavo už tai patentą. Deja, kariškiai tokio atradimo neįvertino laiku. Jie sako, kad rusų profesorius Levkovas taip pat atliko panašius eksperimentus... Tai yra, jis gali tapti nauju stebuklingu ginklu, galinčiu lėktuvo greičiu ir tuo pačiu metu pristatyti bombas, torpedas, nusileisti į Didžiosios Britanijos pakrantę. nematomas radarui. Ir dar daugiau triuškinančių smūgių anglų laivuose! Sutinku?
  Lippischas rausėsi ranka, paslaugios padavėjos pylė jam sultis... Šiek tiek išgėręs dizaineris pastebėjo:
  - Taip, tai turtinga idėja, nors bus ir techninių nesklandumų. Pavyzdžiui, atsparumas...
  Apsėstasis Adolfas draugiškai linktelėjo:
  - Aš tau nubraižysiu apytikslę schemą, geriau tai padaryk, o tu pats nugludinsi smulkias technines detales. Kėbulas turėtų būti ilgas, atrodyti kaip lėktuvo fiuzeliažas, virsti kabinos delfinine nosimi, išsipūtusiais priekiniais stiklais ir turboreaktyviniais varikliais... Nors pirmuosiuose modeliuose tiks ir stūmokliniai. O kai šis kolosas bus nutemptas į skaidrų vandenį, varikliai kurtinančiai riaumoja, o siauras grobuoniškas kūnas sprogs kaip banginis, išmesdamas purslų debesį. Atkreipkite dėmesį, kad šis kolosas gali lėkti kaip kovotojas už kelių metrų nuo vandens paviršiaus.
  Lippischas sušvilpė iš nuoširdaus susižavėjimo:
  - Tu turi turtingą vaizduotę fiureri!
  Drąsus Adolfas buvo dar labiau įkvėptas:
  - Žinoma, tai būtų stebuklingas ginklas. Juk ekranoplanai nebijo jokių audrų. Jie nebijo ledo - skrenda virš jų. Jiems gresia ne užpelkėjusios žiotys ir pakrančių akmenys, ant kurių gali užgriūti paprasti laivai, o apskritai seklumos kaip vaikų tvenkinys. Jie pajėgūs išlaipinti kariuomenę visur: nuo Afrikos pakrantės Skeletons su velniškais rifais iki abiejų JAV pakrančių, arktinių Kanados ir Aliaskos žemių. Tokių mašinų būtų keli šimtai, o Didžioji Britanija nukristų per du mėnesius.
  Lippisch nedrąsiai pastebėjo:
  - O kasyklos?
  Fiureris nusijuokė:
  - Tai minos! Jie nekelia grėsmės nei po vandens paviršiumi, nei ant seklumos! Taip pat povandeninių laivų torpedos. Ir jis pats yra idealus ginklas kovoti su pažangiausiais povandeniniais laivais, smogdamas į juos giluminiais užtaisais. Be to, ekranoplanai gali smogti priešo laivams raketomis ir minomis. Taip, žinoma, supažindinsiu su valdomų bombų dizainu. Ir žinoma desantai... Ideali pristatymo transporto priemonė desantams ne tik su pėstininkais, bet ir su tankais! Tada visas karo pobūdis pasikeis iš karto! Ar Lippišas suprato, kokį verslą jums patiki fiureris?
  Dizaineris paklausiau paklausė:
  - O apdovanojimai?
  Rimtasis Adolfas patvirtino:
  - Žinoma, pats dosniausias, geležinis kryžius su deimantais, žemėmis, kolonijomis, subjektais! Jeigu užkariausime visą Afriką, tai žemės užteks visiems!
  Lippisch pareiškė:
  - Jei bus duota pinigų ir lėšų, ekranoplanas bus paruoštas, bet... Turiu ir beuodegio kovotojo projektų.
  Fiureris-terminatorius suskubo nuraminti išradėją:
  - Beuodegis reaktyvinis bombonešis, aš jau eskizavau, kiti pasirūpins. Kaip beje, ir kovotojas! WIG yra svarbesnis, nes tai iš esmės naujas ginklas... Be to, Gotha kompanija turi labai talentingų dizainerių, kurie su tuo užsiims. Ir kol dirbate su ekranoplanais. Apskritai, dabar turiu daug skubių reikalų, dar reikia pasikalbėti su tankų generolais... Įsakymas bus jums duotas ...
  Lippisch paliko fiurerį labai pakylėtas. Adolfas pagalvojo, kad gal vertėtų pirmiausia pasikalbėti su branduoliniais fizikais apie atominės, o ateityje ir vandenilinės bombos sukūrimą, bet nusprendė per daug nedaryti, vienu metu apkrauti save ir kitus žmones.
  Buvo keli dizaineriai, tarp jų ir garsiausi: "Porsche" ir "Aders". Apskritai, jei aviacijoje ir povandeniniame laivyne vokiečiai turėjo kokybinį pranašumą prieš sovietus (nors ne visi tai pripažįsta!), Tada tankų laivynas Panzvale pastebimai atsiliko. Visų pirma, sovietų automobiliai KV, T-28, T-34 buvo pranašesni už vokiškus šarvais ir ginkluote, o T-34 taip pat buvo pranašesni važiavimo charakteristikomis. Tačiau vokiečių tankų pabūklai nėra pakankamai stiprūs britams Matildoms ir Cromwells, o juo labiau jau konstruktorių kuriamiems Churchills ir Challengers. Jau nekalbant apie vokiečių dizaino šarvų silpnumą ...
  Kviesdamas svečius prisėsti, fiureris ėmė deklamuoti moralą:
  - Deja, Vokietija šiuo metu neturi patikimo prieštankinio pabūklo... Įrengti 50 milimetrų T-3 pabūklu jie gali tik glostyti Matildos ar KV šarvus.... Tačiau "Matilda" pradėjo tarnybą Britanijoje dar prieš prasidedant Antrajam pasauliniam karui. Mes patys užėmėme Matildą, kurio priekiniai šarvai neprasiskverbia. Na, sovietiniai KV negali net pramušti šono ar korpuso. Didžiausias, ką mūsų mašina gali padaryti, tai sulaužyti vikšrą! Tai jūs, dizaineriai, pastatėte mus į tokią padėtį, kad priešo tankai mums yra daug stipresni užsakyme, o naujieji amerikietiški "Grantai" ir masinei gamybai paruošti "Shermanai" taip pat pranašesni ginkluote. Jau nekalbant apie rusiškas transporto priemones su 76 mm ginklais. Ir kaip jūs atliekate užduotį sukurti naujus tankus, ypač su 88 mm pistoletu.
  Porsche sutrikęs atsakė:
  - Žinoma, mes plėtojame tokius pokyčius, didysis fiureri. Gegužės 26 d., Ordino departamentas mums davė užsakymą 45 tonų talpos tankui ViK -4501. Jis turėtų būti būtent toks, su 88 mm priešlėktuviniu pabūklu, paverstu tanko bokšteliu. Jau turime preliminarius brėžinius. Su jais galite susipažinti kuo puikiausiai.
  Fiureris paklausė:
  - Ar tu Adersas?
  Ervinas linktelėjo.
  vk -3001 buvo sėkmingai išbandytas . Nauja sunkioji mašina su 75 mm patranka. Turime panašų ginklą prieštankiniame modelyje, bet dar nepaleistas į masinę gamybą. Be to, buvo atliktas darbas kuriant T-6, kurio masė siekė iki 65 tonų. Ir lengvesnis 36 tonų modelis. Bandome didįjį fiurerį.
  Adolfas, įsivaizdavęs save viską žinančiu, ėmė greitai nagrinėti brėžinius. Čia yra pirmieji garsiausio Antrojo pasaulinio karo vokiečių tanko baisaus "Tigro" eskizai. Šis automobilis išgarsėjo per Kursko iškilimą. Sovietmečiu "Tigrai", kaip taisyklė, buvo bariami, tada požiūris į šį automobilį tapo objektyvesnis. Savo laiku šis tankas, žinoma, buvo neblogas. Per pirmąjį didesnį susirėmimą su mūsų KV - trys "Tigrai" išmušė dešimt sovietinių mašinų, o patys išvažiavo be žalos. Pagrindinis šios mašinos privalumas buvo galingas 88 mm pistoletas, kuris ilgą laiką neturėjo verto priešininko. Tačiau Kursko bulge, nepaisant kokybinio pranašumo technologijose, naciai vis tiek buvo nugalėti ... Šios mašinos kovinio naudojimo statistika, taip pat nuostolių santykis apskritai kalba apie tai kaip apie vieną iš geriausios Antrojo pasaulinio karo mašinos. Tačiau trūkumai matomi plika akimi. Didelis 56 tonų svoris, užsakant tik 100 milimetrų (tik 80 pusių!), Didelis aukštis, racionalaus šarvų pasvirimo kampų trūkumas ir prastos vairavimo savybės. Apskritai, tankas IS-2, sveriantis dešimčia tonų mažiau, buvo pranašesnis už tigrą tiek šarvais, tiek ginkluote... Tačiau šis tankas pasirodė tik 1944 m. "Karališkasis tigras" paprastai svėrė 68 tonas, su 180 milimetrų priekiniais šarvais ... Žinoma, toks tankas nebuvo tinkamas karui Afrikoje, dykumoje, nusileidimui, tai tik mašina kaip ausis. molinės pėdos. Ne, žinoma, savo laiku "Karališkasis tigras" buvo labai efektyvus, mūšyje galėjo sunaikinti kelis priešo tankus, o kartą per valandą išmušė dvidešimt penkis "Shermanus". Atrodo, kad buvo informacijos apie dvidešimt tris tankus T-34, kuriuos per vieną mūšį sunaikino Tigras. Tačiau bet kuriuo atveju šis bakas yra tiesiog neracionalaus galios ir masės panaudojimo įkūnijimas. O štai, pavyzdžiui, sovietinis tankas T-54... Savotiškas sėkmingo racionalaus praktiškai ankstesnių Antrojo pasaulinio karo technologijų panaudojimo įsikūnijimas.
  Fiureris ryžtingai pareiškė:
  - Ne sere! Šis projektas neveikia! Sukurti penkiasdešimt šešių tonų automobilį su tik 100 milimetrų šarvais... Kur mūsų išliaupsintas vokiškas efektyvumas ir racionalumas.
  Adersas nedrąsiai pastebėjo:
  - Prancūziškas S-2, sveriantis 70 tonų, turėjo 45 milimetrų šarvus ...
  Fiureris terminatorius piktai pertraukė:
  - Tai tankas iš Pirmojo pasaulinio karo. Tačiau Rusijos KV-2 turėjo 152 mm haubicą, kurios svoris buvo 52 tonos. Bet tai yra 152 milimetrai, o ne 88.
  Todėl duodu jums užduotį - 88 mm 71 kalibro pabūklą, skirtą tankui, kurio svoris ne didesnis kaip keturiasdešimt tonų, o priekiniai šarvai ne mažesni kaip 180 milimetrų, šonai ir korpusas - 150 milimetrų, variklis šeši šimtai septyni šimtai arklio galių. Ir šis bakas turėtų būti pradėtas masiškai gaminti kuo greičiau, per šešis mėnesius.
  Vokiečių dizaineriai išbalo ir jiems drebėjo rankos. Aleksandras pašaipiai pažvelgė į juos. Užduotis iš tiesų buvo pati sunkiausia; ginkluotė ir šarvai būdingi 1944 m. modelio "Karališkajam tigrui", tačiau jums reikia 28 tonomis mažiau svorio! Tačiau Adolfas tai laikė visai realu ir net draugiškai pliaukštelėjo "Porsche" per petį:
  - Nesijaudinkite, aš pats nubraižysiu jums optimalią schemą, kurioje galite išsiversti su tokiu palyginti mažu svoriu. Aš ne tironas, o racionalistas. Jūs tiesiog turite daug ką atstatyti. Visų pirma, kartu sudėkite transmisiją ir variklį.
  Adersas liūdnai pastebėjo:
  - Tai sukels mums problemų. Visų pirma, tokia tvarka turės šiuos trūkumus ....
  Kietasis Adolfas pertraukė:
  - Žinoma, problemų bus, bet iš esmės jos nesunkiai pašalinamos. Ypač technine prasme. Bet galima kur kas kompaktiškiau pastatyti variklį, perjungti pakabą ir... Bako aukštį reikia nuleisti iki dviejų metrų, o ekipažą pastatyti gulintį, tada viskas bus daug racionaliau.
  Fiureris pradėjo daryti eskizą, savotišką piešinį masyviausio pokario sovietinio tanko T-54 stiliumi. Ši mašina buvo tokia sėkminga, kad buvo naudojama ir mūšiuose Afganistane su Talibanu, kuris buvo pradėtas gaminti dar 1947 m., Irako kariai kovojo ant jų su JAV armija per dykumos audrą ir operaciją Šokas ir Awe arba Irako laisvė . Iš viso šių tankų buvo pagaminta daugiau nei 70 tūkst. Ir kad automobilis buvo labai sėkmingas. 36 tonų svoris, 200 milimetrų priekiniai šarvai ir 100 milimetrų kalibro pistoletas. Šis tipas sėkmingai kovojo su amerikiečiais "Patons" ir "Pershings" Korėjos karo metu. Taigi šiam technologiniam lygiui modelis yra labai tinkamas ir realus įgyvendinimui. Ir gana paprasta gaminti - pigu... Kalbant apie vokišką 88 milimetrų 71 el pabūklą, jis buvo gana skvarbus visiems Antrojo pasaulinio karo tankams (išskyrus priekinius IS-3 šarvus, kurie buvo pradėti naudoti 1945 m. gegužę!). Kas yra IS-3? Tankas yra puikus šarvais ir bokšteliu, kuriam buvo suteikta lydekos forma. Tiesa, vairavimo charakteristikos buvo prastos, todėl netrukus jis buvo pašalintas iš gamybos. Tada buvo dar keli modeliai, IS-4 ir taip toliau, kol jie apsistojo ties IS-10, pervadinta po Stalino mirties į T-10. Ir pasirodė, kad tai paskutinis sovietų sunkusis tankas. Chruščiovas uždraudė visą sunkiųjų mašinų kūrimą, o jo įpėdiniai nepradėjo to peržiūrėti!
  Bet apskritai, ar vokiečiams reikia tanko, sunkesnio nei keturiasdešimt tonų, jei ant vidutinio tanko galima sumontuoti patranką, prasiskverbiantį 193 milimetrų šarvus 1000 metrų atstumu?
  Amerikiečiai greitai atsisakė sunkiųjų tankų, o "Pershing" svoris neviršijo 42 tonų, o "Sherman" apskritai - 32. Tačiau paaiškėjus, kad gali kilti karas su SSRS, pasirodė 120 milimetrų kalibro pabaisa. pistoletas, o snukio greitis yra beveik 1000 metrų per sekundę. Tačiau amerikiečiai netrukus nusivylė šiuo tanku. Prieš pasirodant IS-10, masyviausias pokario tankas buvo IS-4, kurio priekiniai šarvai buvo 250 milimetrų, o borto šarvai - 170 ... Patikima mašina, nors ir svėrė daugiau nei 60 tonų. . Bet kokiu atveju reikia patikėti sukurti Vokietijai sunkų tanką, bet ne daugiau kaip 50 tonų. Pavyzdžiui, IS-10 ką tik svėrė 50 tonų, priekiniai šarvai - 290 milimetrų, o ginklas - 125 milimetrų... Beje, kokio kalibro sėkmingiausias? Karo metu populiariausi Sherman ir Churchill modeliai turėjo 100 ir 152 mm šarvus (priekinius). Na, o "Karališkieji tigrai" su tuo gana gerai susidorojo ... Tačiau "Pantera" pradėjo šiek tiek atsilikti nuo 75 kalibro - milimetrų, net esant dideliam pradiniam sviedinio greičiui, nepakako. Todėl "Panteros" pasirodė 88 mm ginkluose, tiesa, tik karo pabaigoje, ir jų nebuvo daug. Tačiau tai, kad Vermachtas neplanavo perstatyti tankų ir prieštankinių pabūklų didelio kalibro, rodo, kad tokia padėtis tinka visiems. Tiesa, Yagdtigr savaeigiai pabūklai turėjo 128 milimetrų pabūklą ir 250 milimetrų priekinį šarvą, tačiau jų buvo pagamintas tik 71 ir jie negalėjo paveikti karo eigos tokiu menku kiekiu. Beje, įdomu tai, kad iki pasidavimo "Jagdtigers" liko eksploatuoti dar 43 vienetai, o tai rodo itin didelį tokios mašinos išgyvenamumą.
  Beje, Stalinas įsakė nedelsiant apginkluoti IS-2 122 milimetrų pabūklu, nors jos skverbimosi galia buvo per didelė vokiečių tankams (išskyrus Karališkąjį tigrą, bet buvo pagaminti tik 458 tokie tankai). Daugelis patarė diktatoriui apsiriboti 100 mm statine. Iš tiesų savaeigiai pistoletai T-100 pasirodė esantys geriausi pagal kovos savybių visumą. Juk kuo didesnis kalibras, tuo mažesnė sviedinių atsarga, mažesnis ugnies greitis, pradinis sviedinio greitis, ugnies nuotolis ir tikslumas... O vokiečiai turėjo masyviausią tanką T-4, ir jo pagrindu pagaminti savaeigiai pabūklai svėrė tik 22-24 tonas. Tačiau "Panzer" savaeigiai pabūklai buvo labai sėkmingi: "Panther" ginkluotė ir priekiniai šarvai buvo beveik tokie patys kaip jos, o svoris ir aukštis buvo tokie maži. Reikės užsakyti daugiau paprastų ir pigių Panzerių, kurie būtų pradėti gaminti.
  O kaip dėl ginklo kalibro, kas tada? Prieštankiniams pabūklams 128 milimetrų kalibras yra per didelis, geriau jį naudoti kaip puolimo pistoletą ir pasirinkti tarpinį 105 milimetrų.
  Adolfas vokiečių dizaineriams parodė schemą:
  - Tai mūsų naujas slaptas ginklas! Artimiausiais mėnesiais bakas turėtų būti išbandytas. Jo kovinis panaudojimas bus 1943 m. Tuo tarpu jūs vis dar turite projektą sukurti sunkų tanką su 105 mm pabūklais. Taip pat lengvi savaeigiai ginklai. Taigi už darbą ponai.
  Adersas nedrąsiai paprieštaravo:
  - Jūsų pasiūlytas dizainas atrodo patraukliai, bet tai yra problema - šis tankas neatitinka mūsų tradicijų... Ir įgulai bus nepatogu...
  Adolfas, užuot atsakęs, išgėrė sulčių ir pasiūlė:
  - Gal papietausime, draugai. Apskritai šis tankas gali būti štampuojamas dideliais kiekiais, ir nemanau, kad amerikiečiai ir britai turės ką nors geresnio iki karo pabaigos. Taip, ir šiandien bus galima valgyti šiek tiek mėsos ...
  Merginos greitai padėjo stalą. Aleksandras, suprasdamas, kad fiurerio skrandis, atjunkytas nuo mėsos, gali susirgti, nusprendė likti ištikimas sau ir suvalgė tik mažą eršketą, prisimindamas Sobakevičių apie jų Negyvas sielas. Na, atrodo, kad jis viską daro teisingai. Jis pastato ekonomiką ant karinio pagrindo, skelbia totalinį karą, priima įstatymus, kurie turėjo būti priimti dar 1939 m.... Hitlerio lėtumas su militarizavimu lėmė ginklų trūkumą, o būtent kiekybine prasme... O be to, garsusis automatas MP-44 pistoletas... Puikus savo kovinėmis savybėmis, tam tikra prasme net geresnis už pirmuosius Kalašnikovo modelius. Tai tik šiek tiek sunkus ... Gal tikrai galima kaip pagrindą paimti AKM automatinį šautuvą? Oi, būtų malonu sukurti ginklą, kuris apjungtų amerikietiško M-16 tikslumą su AKM ugnies greičiu ir patikimumu. Apskritai pažanga vystosi netolygiai. Pavyzdžiui, varikliai bakuose nepridėjo daug galios, tačiau kompiuteris apskritai tapo neprieinamas. Bet čia jis turi žinių apie ateitį, bet ką jis gali pasiūlyti, pavyzdžiui, aliejaus pakaitalu. Iki šiol net Amerikoje jie neišmoko efektyviai gaminti benzino iš anglies! Nepaisant augančių naftos kainų. Na, ką jis dar gali pasiūlyti. Dinaminė apsauga, turbogeneratoriaus varikliai... Ir bus, bet kiek vėliau, kad nepultų dėlioti kozirių. Septyniasdešimt metų pažanga ėjo toli į priekį, bet kol nenugalėta senatvė, ligos taip pat, o žmogus - ne Dievas! Be to, kai kuriais atžvilgiais vyksta net regresija... Pavyzdžiui, religingumo augimas, ypač Rusijoje ir posovietinėje erdvėje, taip pat islamiškose šalyse. Tačiau didieji Renesanso ir naujųjų laikų mąstytojai prognozavo, kad religija pamažu išnyks!
  Tačiau, kad ir kaip būtų keista, religinis ekstremizmas auga... O kunigai vis labiau įsitraukia į valstybės politiką. Ir šioje situacijoje nesuvokiama valdžios politika, ar jie rimtai tiki, kad tiesa yra stačiatikybėje ar islame? Visi tie išsilavinę ir protingi žmonės? Jei ne, tai kokia prasmė atsisakyti pasaulietinio valstybingumo modelio? Dėl veiksmingo masinio valdymo? Bet kaip tik stačiatikybė įrodė savo, kaip valstybinės religijos, neveiksmingumą... Faktas yra tas, kad, formaliai remdamasi krikščionybe ir, visų pirma, Naujuoju Testamentu, stačiatikybė remiasi pacifistiniu mokymu: nesipriešinkite blogiui ir mylėk savo priešą! Tačiau tuo pat metu tikroji imperijos politika yra agresyvi ir reikalauja smurto bei užkariavimų. Iš to, kas sukelia formos ir esmės prieštaravimą. Net jei daugelis žmonių to sąmoningai nesupranta, jie nesąmoningai tai jaučia!
  Dėl šios priežasties stačiatikių mokymas yra neefektyvus, neturi logikos, bando būti ir imperinis, ir krikščioniškas vienu metu. O krikščionis reiškia žydą ir pacifistą! Juk Bibliją beveik visa parašė žydai, o gal net ir visa, nes apaštalas Paulius sako, kad žydams labai naudinga, nes jiems patikėtas Dievo žodis! Tai reiškia, kad rusai neturėtų tikėti Biblija! Tai reiškia, kad reikalingas kitas tikėjimas, bet neberemtas žydų Šventuoju Raštu... Ką? Jį turėtų sukurti patyrę specialistai ir psichologai, vadovaujami FSB! Tada daugelis prieštaravimų bus sėkmingai išspręsti...
  Turiu pasakyti, kad vaikas, skaitantis Evangeliją, niekada netaps stipriu, drąsiu, žiauriu kariu, mylinčiu Rusiją! O kuri šalis yra žinoma Biblijoje? Izraelis!
  Tiesa, jis pats yra apsėstasis Adolfas, šis žaidėjas, būdamas Hitlerio vietoje, nė kiek nesiruošia griežtinti žydų persekiojimo. Priešingai, naudingi žydai naudosis pašalpomis ir dirbs Trečiajam Reichui. Nebus tokių nesąmonių šaudyti į žydus mokslininkus ar meno žmones! Tačiau kol kas anksti panaikinti antisemitinius įstatymus. Pirma, žmonės gali nesuprasti, antra, tai yra turto šaltinis ir labai tvirtas šaltinis! Bet, žinoma, galima sušvelninti antisemitinę politiką mainais į žydų paramą.
  O kaip su popiežiumi? Santykiai su Vatikanu toli gražu nėra idealūs, tačiau atviras karas šiame etape atneš tik žalos. Taigi jums reikia ieškoti Vatikano paramos, bet tuo pat metu reikalauti savo interesų ... Idealiu atveju padėkite savo lėlę į Petro sostą ir palaipsniui reformuokite religiją ...
  "Porsche" pertraukė Adolfo mintis:
  - Mes labai patenkinti jūsų vakariene fiureris!
  Apsėstasis Adolfas maloniai nusišypsojo:
  - Na, kol susitiksiu su Himleriu, o tada leisk atvykti Heinsebergui. O jūs, vaikinai, pažiūrėkite: jums labai sunkūs terminai!
  Fiurerio armija judėjo per Afriką. Ir prieš SSRS surengė gynybą.
  Žiemą Raudonoji armija pradėjo puolimą Rževskio atbrailoje, tačiau naciai ten laukė ir sugebėjo atremti smūgį. Pietuose priešinosi ir vokiečiai, laikydami Oriolo ir Charkovo kryptis. Ir tik prie Leningrado sovietų kariai sugebėjo vykdyti operaciją "Iskra", tačiau kautynės truko beveik mėnesį ir pergalė buvo nupirkta itin brangiai.
  Fricas kažkaip išgyveno keturiasdešimt dvejų - keturiasdešimt trejų metų žiemą.
  Tačiau pavasarį jie jau yra užkariavę didžiąją dalį Afrikos. O fiureris tyrinėja taikos dirvą su Britanija.
  Čerčilis šiuo klausimu yra šiek tiek šaltas. Nors Britanija patiria pralaimėjimą po pralaimėjimo.
  Su Japonija tai taip pat nėra vienareikšmiška - Midvėjaus mūšį pralaimėjo Amerika, o samurajus dalimis įveikia daugybę jankių laivyno. Ir Amerika negali pasinaudoti savo skaitiniu pranašumu jūroje ir ore.
  Kita vertus, Hitleris nori pulti SSRS, bet net ir paskelbus visuotinę, totalinę mobilizaciją, jam per mažai jėgų. Kadangi Fritz yra išsibarstę po Afriką.
  Vasarą pati Raudonoji armija pasiruošusi žengti į priekį. Tačiau naciai, užkariavę Afriką, sudaro kolonijines kariuomenes. Ir gaukite daugiau išteklių.
  Jie naudojami tankų "Liūtas", "Tigras", "Pantera" gamybai. Tačiau duomenys apie monstrą pasirodė ne visai sėkmingi. Per brangu, per sunkus. Tiesa, "Panteros" gynybai geras tankų minininkas, su greitašaudine pabūkla.
  Bet labiausiai gaila buvo "Liūtas", sunkus, brangus, bet nelabai efektyvus. Pistoletas yra per galingas, prieš sovietinius trisdešimt ketverius ir lengvuosius tankus, o ugnies greitis yra daug mažesnis nei panteros ir tigro. Tačiau šarvai yra geresni nei "Tigro" ir netgi esant racionaliems polinkiams. "Liūtas" pasirodė kaip didelė "Pantera", sverianti devyniasdešimt tonų ir aštuonių šimtų arklio galių variklis. Tačiau šiek tiek greičiau nei realioje istorijoje Tiger-2 į seriją pateko dvidešimt dviem tonomis lengvesnis. Apsaugos požiūriu artimas "Liūtui", bet mobilesnis, lengvas. Tačiau pistoletas yra 88 milimetrų kalibro - prieš 105, tačiau jo visiškai pakanka sunaikinti visus sovietų tankus. O kas svarbiausia - greitesnis šaudymas - aštuoni šūviai prieš penkis.
  Taigi "Liūtas" yra vokiečio vaikas, niūrus genijus neįleido šaknų.
  Vokiečiai vasarą užėmė visą Afriką, įskaitant Madagaskarą. Stalinas per ilgai laukė.
  Galbūt jis pats tikėjosi, kad vokiečiai pradės puolimą. Ypač matant, kaip atkeliauja tankai "Liūtas", "Tigras", "Pantera". Tačiau "Fritz" vis dar sprendė problemas juodajame žemyne.
  Stalinas praleido akimirką. Sovietų kariuomenės puolimas prasidėjo Orelio ir Charkovo kryptimis. Kaip tik ten, kur vokiečiai buvo gerai pasiruošę. Ir nepavyko pasiekti taktinės staigmenos. Jau pirmosios kovos parodė, kad "Pantera" puikiai parodo save gynyboje. Neblogai ir Ferdinandas. Jie irgi geri.
  Taip, ir "Tigras", bakas yra produktyvus. Ir pelno gerai. Vokiečiai aktyviai ginasi. Ir atlaikyti priešo smūgius. Raudonoji armija per tris labai atkaklių kovų mėnesius pažengė tik penkiolika kilometrų. Ir jos praradimas buvo apčiuopiamas.
  Virš persirengusių merginų praskrido dvi dešimtys anglų lėktuvų, jos tikriausiai nieko nepastebėjo ir jau buvo pradėjusios tirpti už horizonto, kai staiga pasigirdo nauji įtartini garsai. Madeleine įsakė:
  Visi gulėkite ir nejudėkite!
  Merginos sustingo, kažko laukė. Ir tada iš už kopos pasirodė lengvieji vežėjai ir sunkvežimiai. Sprendžiant iš dizaino, angliškos ir amerikietiškos produkcijos. Jie pamažu pajudėjo Tuniso sostinės link. Madeleine kiek nustebo. Ji tikėjo, kad fronto linija dar toli, vadinasi, britai dar nespės pasirodyti. O tiksliau - jie neturėtų pasirodyti. Ir tada yra visa kolona. Nors, ko gero, mažiau nei batalionas... Kas jie tokie, kažkokia kovinė grupė, aplenkianti dykumas anaiptol ne ištisiniu frontu, nori raustis po užnugarį. Atrodo, logiška, nors su technologijomis juos nesunku pastebėti dykumoje. Bet kokiu atveju per radiją turite perduoti saviesiems, bet neatidenkite ugnies. Be to, jų yra tik šimtas, o anglų yra daugiau nei trys šimtai!
  Gerda sušnibždėjo Šarlotei:
  - Jie anglai! Tai pirmas kartas, kai matau juos iš arti!
  Raudonplaukis draugas, taip pat gana nervingas, atsakė:
  - Nieko ypatingo! Ir tarp jų yra tiek daug juodaodžių!
  Iš tiesų, bent pusė britų buvo juodaodžiai. Ir kolona judėjo lėtai, o juodaodžiai vis kažką kaukė... Jie vis arčiau ir arčiau...
  Tada vienos merginos nervai neatlaikė ir ji smogė automatu. Tą pačią sekundę likę kariai atidengė ugnį, o Madeleine pavėluotai suriko:
  - Pli!
  Vienu metu nušienavo kelias dešimtis anglų, užsidegė vienas sunkvežimis. Likę britai be atodairos atidengė ugnį. Madeleine pasinaudojo akimirka ir sušuko:
  - Meskite įžeidžiančias granatas kartu!
  Merginos iš elitinio SS bataliono "She-wolves" granatas meta toli ir tiksliai. Ir kad jie buvo treniruojami nuo vaikystės, taip pat perėjo specialią techniką. Tai yra tada, kai treniruojiesi su srove, šiek tiek uždelsti metimą, o tu su iškrova. Gerda ir Charlotte taip pat metė savo dovanas. O britų salto ir aukštyn kojom... Juokinga. Jie šaudo atsitiktinai, o juodaodžiai vis tiek rėkia nesuprantama kalba. Štai keletas niekšų...
  O Gerda šaudo ir meta, taip pat dainuodama:
  - SS mokiniuose yra košmaras! Vienas šuolis, vienas smūgis! Mes esame vilkai - mūsų metodas paprastas! Mes nemėgstame tempti katės už uodegos!
  Šarlotė taip pat urzgia atsakydama. Jos paleistos kulkos subyra į kaukolės fragmentus. Ir jie išmuša akis. Štai vienas išsigandęs juodaodis, kaip jis durtuvu durs savo šviesiaplaukę partnerę į šoną. Atsakydamas jis spjaudys kraują. Charlotte dainuoja kartu:
  - Žvaigždėto niūraus pragaro angelai! Atrodo, kad visatoje viskas bus sunaikinta! Su greitu sakalu būtina skristi į dangų! Apsaugoti nuo sielos mirties!
  Britai veikia neorganizuotai, dauguma jų yra kolonijiniai kariai: negrai ir indai, arabai. Jie arba nukrenta, sušąla, arba, priešingai, staigiai pašoka ir pradeda veržtis kaip pamišę kiškiai. Tačiau merginos šaudo taikliai, o granatos, nors skeveldros skrenda ne toli, bet tankiai! Dabar priešų liko nedaug. Madeleine rėkia angliškai, jos balsas toks kurtinančiai, kad net kandiklio nereikia:
  - Pasiduok ir mes tau išgelbėsime gyvybes! Nelaisvėje turėsite gerą maistą, vyną ir seksą!
  Suveikė akimirksniu ir kadangi jie jau pasiduoda... Rankas aukštyn ir...
  Buvo surinkta penkiasdešimt kalinių, iš kurių pusė buvo sužeista. Madeleine įsakė:
  - Nužudyk sužeistuosius!
  Vilkai be ceremonijų šaudė kulkas į tų, kurie negalėjo atsistoti ant kojų, šventyklas, o likusieji buvo sukrauti į automobilius ir nuvaryti į artimiausią bazę.
  Po karšto dykumos smėlio nuogos Gerdos kojos labai malonu jausti minkštą gumą. Ji net palaimingai dejuoja... Amerikietiški sunkvežimiai labai patogūs ir nedreba kelionės metu. Laimėjusios merginos yra linksmos. Charlotte paklausė Gerdos:
  - Kiek tu nužudei?
  Mergina suglumusi gūžtelėjo pečiais.
  - Nežinau? Ne aš vienas šaudžiau... Bet aš daug galvoju!
  Charlotte apskaičiavo:
  - Mūsų yra šimtas, žuvo apie tris šimtus, o tai reiškia po tris vienam broliui, tai yra, vienai seseriai! Įspūdinga karo pradžia!
  Gerda atmestinai mostelėjo ranka.
  - Man tai nesvarbu! Svarbiausia, kad mirė ne viena mergina. Nors tai, žinoma, yra statistika, trys šimtai priešų buvo sunaikinta, o iš mūsų pusės buvo nežymiai sužeisti tik du vilkų kariai. Net stebiuosi, kaip mes dar ne visiškai užgrobėme Afrikos, su tokiais kariais.
  Šarlotė iškart sugadino nuotaiką:
  - Taigi juk šiems nelaimingiems kariams pralaimėjome aštuonioliktame!
  Gerda piktai papurtė šviesiaplaukę, tarsi naujametiniu sniegu pabarstytą galvą:
  - Tai dėl išdavystės! Bet iš tikrųjų buvome kaip niekad arti pergalės ir tai buvo akivaizdu kiekvienam neakliam! Deja, mus sutrukdė!
  Šarlotė sutiko ir pirštais mikliai pasikasė basas kojas už kairės ausies.
  - Taip, kariuomenės išdavystė, sabotažas, vidutiniškumas... Bet mes vis tiek palaužėme rusus, privertę juos pasiduoti aštuonioliktais metais! Oi, būtų malonu pasivaikščioti po Rusijos platybes, ten vėsu, bet čia karšta!
  Gerda linksmai sukikeno.
  - Bet Rusijoje tokie dideli šalčiai... Bet kai bėgau basa per sniegą kalnuose, žinau, kokie tai miltai.
  Šarlotė atkišo dantis.
  - Mažoji Gerda basa bėgioja per degantį sniegą... Tai simboliška tarsi pasakoje... Pasakos apie tyrą, dar vaikišką ir visai ne savanaudišką...
  Gerda karštai mirktelėjo draugui:
  - Tai panašu į fiurerį?
  Charlotte patvirtino:
  - Beveik! Mes tiesiog važiuojame, o ne bėgiojame basi ant karšto dykumos smėlio. Taip, net ir po pergalės.
  Surištas negras vokiškai sumurmėjo:
  - Siaubingi angelai, aš pasiruošęs jums tarnauti! Tu esi deivė, aš tavo vergas!
  Šarlotė perbraukė šiek tiek šiurkščia pėda per juodo belaisvio rudus garbanotus plaukus.
  - Jūs, juodaodžiai, iš prigimties esate vergai! Tai, aišku, iš vienos pusės yra gerai, kažkas turi sunkiai dirbti nuo aušros iki sutemų, dirbti žemišką darbą... Bet vergas iš prigimties, niekšiška prigimtis yra išdavikas ir jam negalima patikėti ginklų. Mes, vokiečiai, savo ruožtu, esame kultūringiausia ir labiausiai organizuota tauta Žemėje. Puiki karių tauta, ir ne veltui vokiečių samdiniai tarnavo visose Europos armijose ir net Rusijoje, o dažniausiai vadovo postuose!
  Gerda įžūliai metė:
  - Taip, tarnausi mums kaip vergas. Turime specialius žvėrynus juodaodžiams. Ir tau liko...
  Charlotte pasiūlė:
  Leisk jam pabučiuoti mūsų kojas. Juk mums bus malonu, o Nigeris nusižemins.
  Gerda energingai papurtė galvą.
  "Nežinau, kaip tau sekasi, bet bjauru, jei gryna arijo oda paliečia dvokiančio Nigerio lūpas". Taigi...
  Šarlotė nesutiko.
  - Ne visai! Priešingai, man būtų patikę. Na žiūrėk...
  Ugninga raudonplaukė gražuolė įkišo savo mažą kojytę į juodaodį. Jis entuziastingai ėmė bučiuoti ilgus, lygius, iškaltus deivės pirštus. O mergina atsakydama tik švelniai šyptelėjo, storos juodaodžio lūpos kuteno įdegusią odą. Čia kalinio kalba ėjo išilgai elastingos, šiek tiek dulkėtos mergaitės pėdos. Vis dėlto malonu, kai pažemini stiprų, beveik dviejų metrų ūgį.
  Gerda nustebo:
  - Keista, bet kaip tau, argi ne šlykštu?
  Šarlotė nusišypsojo.
  - Ne visai! Kodėl turėčiau bjaurėtis?
  Gerda mieliau tylėjo: kodėl ji turėtų kištis į savo draugo reikalus. Tiesą sakant, jie buvo auklėjami, kad vokietė turi būti ne tik karė, bet ir mylinti, švelni žmona bei sveika mama. Tačiau ji pati dar negalvojo apie vaikinus, galbūt dėl didelio fizinio krūvio, arba tiesiog dar nerado savo poros. Tačiau Charlotte, atrodo, nuo to pavargo. Ji smogė negrui kulkšniu į nosį taip, kad juška pasipylė ir pasiūlė Gerdai:
  - Ar galime dainuoti?
  Gerda linktelėjo.
  - Žinoma, mes dainuosime! Priešingu atveju bus liūdna!
  Merginos dainavo, o draugės vienbalsiai prisijungė taip, kad daina liejosi kaip krioklys:
  Einame su mažyliu iš tankmės,
  Laikydamas nežemišką liūdesį!
  Ir šaltis, deginantis atšalimas,
  Pramuštas sulaužytas motyvas!
  
  Basomis kojomis sniege
  Ateina baltos mergaitės!
  Riaumoja kaip vilkai, pūgos yra blogis,
  Nugriauna paukščių pulkus!
  
  Tačiau mergina nežino baimės
  Ji yra galingų jėgų kovotoja!
  Marškiniai vos dengė kūną,
  Mes tikrai laimėsime!
  
  Mūsų karys yra labiausiai patyręs,
  Nelenkite jo plaktuku!
  Čia klevai švelniai juda,
  Snaigės krenta!
  
  Mums nėra įprasta bijoti,
  Nedrįsk drebėti nuo šalčio!
  Priešas storas jaučio kaklu,
  Jis lipnus, bjaurus kaip klijai!
  
  Tokia yra žmonių stiprybė
  Ką padarė šventos apeigos!
  Tikėjimas ir gamta yra mums,
  Rezultatas bus pergalingas!
  
  Kristus įkvepia Tėvynę,
  Liepia kovoti iki galo!
  Kad planeta taptų rojumi
  Visos širdys bus drąsios!
  
  Žmonės greitai bus laimingi
  Tegul gyvenimas kartais būna sunkus kryžius!
  Žiaurios mirtinos kulkos
  Bet tas, kuris nukrito, jau prisikėlė!
  
  Mokslas suteikia mums nemirtingumą
  Ir žuvusiųjų protas grįš į gretas!
  Bet jei mes bijome, jūs tikite
  Priešas tuoj pat sugadins rezultatą!
  
  Taigi melskis Dievui
  Nereikia trikdytis, tinginys šalin!
  Visagalis teisėjas yra labai griežtas,
  Bent jau kartais tai gali padėti!
  
  Tėvynė man brangesnė už viską,
  Šventa, išmintinga šalis!
  Laikyk mūsų lyderį stipresnį už vadeles,
  Gimsta žydinti Tėvynė!
  Gražiai dainavo merginos iš elitinio SS bataliono "Vilkai", o žodžiai buvo nuoširdūs. Apskritai buvo stereotipas, kad esesininkas reiškia budelį! Bet taip nėra. Žinoma, buvo ir specialūs baudžiamieji daliniai, dažniausiai kaip saugumo divizijų dalis, kurie vykdė specialiąsias operacijas, tačiau dauguma SS divizijų buvo tiesiog elitiniai Vermachto sargybiniai. Apskritai reikia pasakyti, kad raudonoji, totalitarinė propaganda nėra pats patikimiausias informacijos apie Antrąjį pasaulinį karą šaltinis. Juk aišku, kad Agitpropo komunistų lyderiai galėjo būti nešališki ir objektyviai nušviesti įvykius. Taigi, patikimai sunku spręsti, kur buvo tikroji tiesa, apie nacių žiaurumus, o kur fikcija. Šiaip rimtai istoriniais tyrinėjimais užsiimantys asmenys priversti pripažinti, kad ne kiekvienas SS karys yra budelis ir pabaisa. Be to, prieš SSRS puolimą; naciai kaip visuma okupuotose teritorijose elgėsi tolerantiškai, Vakarų šaltiniai nenurodo jokių masinių žiaurumų ir žudynių.
  O dabar merginos padėjo belaisviams išlipti iš mašinų; jie draugiškai paglostė plačius pečius nedrąsiems vyrams. Po to merginos buvo pakviestos atsigaivinti ...
  Vakarienė buvo kukli, tačiau, kita vertus, dykumoje buvo nušautas zebras, o kiekviena mergina gavo po arabiškai virtą šašlyką. Apskritai arabai, bent jau išoriškai, buvo draugiški ir tie, kurie mokėjo vokiškai, net bandė juokauti ar švelniai glostyti mergaičių kojas.
  Gerda atstūmė lipnų arabą ir pasakė:
  - Aš ne tau!
  Charlotte pasekė pavyzdžiu:
  - Pasiimk haremą!
  Gerda nusišypsojo ir pasiūlė:
  - Bet pasakyk Šarlotei, ką darytum, jei taptum sultono žmona?
  Raudonplaukis draugas abejodamas pastebėjo:
  - Tai iš tikrųjų prieštaringa laimė... Nors priklauso nuo to, kurio sultono žmona. Jei didžioji Osmanų imperija išgyventų savo klestėjimo laikus, tai... Būtų net labai gerai... Reformuočiau Turkijos kariuomenę, patobulinčiau ginkluotę... Ir turbūt pirmiausia nukreipčiau akis į rytus.
  Gerda sutiko.
  - Teisingai! Bet čia gėda Turkijai, kad net savo klestėjimo laikais ji negalėjo užkariauti Irano. Tai buvo gana realu, ypač dėl to, kad persų kariuomenė buvo atsilikusi. Įdomu, didysis fiureris, kokį sprendimą jis priims - užkariauti Turkiją ar vis tiek įtraukti į savo koaliciją, mesti kaulą osmanams, įskaitant kai kurias nelabai vertingas Irano žemes?
  Šarlotė suglumusi gūžtelėjo pečiais.
  - Nežinau! Tiesą sakant, pastaruoju metu sklido kalbos, kad pulsime SSRS... Sako, labai reikalingi Rusijos turtai ir riebios Ukrainos žemės!
  Gerda basos pėdos pirštais pakėlė arbatos puodelį ir gana vikriai pakėlė jį prie smakro, pildama į save rudą skystį. Tuo pačiu metu mergina sugebėjo pasikalbėti:
  - Ukrainoje yra labai turtingų, riebių žemių. Išmintingai vadovaujant vokiečiams ir turėdami aukštą mūsų žemės ūkio kultūrą, jie užaugins rekordinį derlių. Ir tada turime duonos, ji bus pigesnė už vandenį. Ir patys ukrainiečiai iš to turės naudos, nes sovietų valdžia juos tiesiog apiplėšia, priversdama badauti!
  Šarlotė linktelėjo.
  - Mes išmokysime šiuos slavus mūsų didžiosios vokiečių kultūros! Apšvieskime juos!
  Čia pokalbį nutraukė nemandagūs šūksniai, poilsio laikas baigėsi.
  Tačiau po vakarienės merginos vėl buvo išrikiuotos ir priverstos priverstinai žygiuoti per dykumą. Pavalgius buvo sunku bėgti, o merginos net šiek tiek aimanavo, kol vis dėlto kūnai atšilo. Ir taip jie nuskubėjo kaip jerboos.
  Tai virtualus mūšis ... Ir Afrika tampa vokiška ... Ir sovietų-vokiečių frontas ...
  Žiemą Raudonoji armija vėl pradėjo puolimą. Vyksta sunkios kovos.
  Christina, Magda, Margaret ir Schella kovoja Panteroje. Mašina, nors ir nėra ideali, bet su greito šaudymo, ilgo nuotolio ginklu, vidutiniškai judriu ir gerais priekiniais šarvais.
  Vokiečių merginos, nepaisant šalčio, basos ir vilki bikinius. Ir jie veda manevrinį mūšį.
  Štai Christina atlieka šūvį... Sviedinys atsitrenkia į T-34-76 bokštelį ir jį pramuša. Sovietų tankas sustoja.
  Merginos rėkia iš visų jėgų:
  - Mūsų paėmė!
  Tada Magda šaudo. Gražuolė auksiniais plaukais taip pat trankė.
  Taip, taigi bokštas buvo nuplėštas trisdešimt ketvirtą.
  Tigro mergaitės paeiliui šaudo. Ir labai taikliai. Čia jie pataikė į kitą sovietų tanką.
  Toliau atėjo Margaret. Ir pataikė į savaeigius pabūklus SU-76. Mikliai pakliuvo. Ir ji dainavo:
  - Mūsų pragariška Vokietija stipri, ji saugo pasaulį!
  O kaip liežuvis parodys!
  Tada ji iššovė iš Shell patrankos. Jis smogė sovietų tankui KV-1S. Mergina taip pat atliko gerą darbą.
  Taip, keturi kariai su bikiniais kovoja ir nebijo šalčio. Moterims pradėjus kovoti, Trečiajam Reichui viskas klostėsi daug geriau.
  Štai lakūnai Albina ir Alvina danguje. Abi gražuolės su bikiniais ir basomis. Jie kovoja už save Focke-Wulfs. Ir šis automobilis yra labai rimtas.
  Albina, šaudydama iš oro patrankų, sako:
  - Aktyvus kroketas! Negailėk žodžio!
  Ir kaip ji blyksteli akinančia šypsena! Ir jis vienu metu numuš du sovietų lėktuvus.
  Alvina taip pat oro patrankomis nukirto tris ir čiulbėjo:
  - Mano įėjimas bus mirtinas ir nuobodus!
  Tada mergina apnuogino dantis ir parodė dantis! Ji pati žavi ir kupina fenomenalaus žavesio.
  Albina nutraukia kitą lėktuvą "Yak-9" ir cypia:
  - Kam mums reikalingi sovietiniai lakūnai?
  Alvina numuša LAGG-5 ir užtikrintai sako:
  - Kad mes, vokiečiai, gautume sąskaitas!
  Nuostabi merginų pora. Kaip jie ėmėsi rinkti apdovanojimus sau. Tokioms gražuolėms tikrai nepasiginčysi. Jie numuša lėktuvus ir apnuogino dantis.
  O pagrindinė paslaptis - šaltyje, merginoms reikia būti basoms ir su bikiniu. Tada ateis sąskaitos.
  Ir niekada neapsirengti. Ir papurtyk nuogą krūtinę, ir ji visada bus labai gerbiama!
  Albina nukirto kitą Raudonosios armijos lėktuvą ir dainavo:
  - Dideliame aukštyje ir žvaigždžių grynumu!
  Ir ji mirktelėjo, pašokdama ir trūkčiodama basomis kojomis riaumodama:
  - Jūros bangoje ir įnirtingoje ugnyje! Ir įnirtingoje ir siautulingoje ugnyje!
  Ir vėl mergina energingai numuša lėktuvą.
  Ir tada Alvina puola priešą. Jis tai daro apsisukęs, atkiša dantis ir cypia:
  - Aš būsiu super pasaulio čempionas!
  Ir vėl merginos partrenktas automobilis krenta. Taip, Raudonajai armijai sekasi gana blogai.
  O Albina riaumoja su laukine ekstaze:
  - Dabar aš budelis, o ne lakūnas!
  Numuša kitą sovietų lėktuvą ir sušnypščia:
  - Pasilenkiu virš taikiklio ir raketos veržiasi į taikinį, laukia dar vienas bėgimas!
  Karys yra labai agresyvus.
  Štai abi merginos atakuoja antžeminius taikinius. Albina muša kumščiu trisdešimt keturiems ir šaukia:
  - Tai bus pabaiga!
  Alvina atsitrenkia į SU-76 ir sušnabžda:
  - Iki visiško sunaikinimo!
  Ir kaip jis kratosi basa koja!
  Žiemą Raudonajai armijai nepavyko pasiekti reikšmingos sėkmės. Tik Rževo srityje pavyko šiek tiek įsprausti, bet įvedę rezervus vokiečiai atkūrė padėtį. Fritz yra tikrai stiprus.
  O 1944 m. gegužę, papildę savo kariuomenę naujais tankais, įskaitant pažangesnius ir geriau apsaugotus "Panther-2", jie pradėjo puolimą Kursko srityje ir Rostove prie Dono.
  Viskas nebūtų buvę taip blogai, jei puolime nebūtų dalyvavę daug arabų ir juodaodžių. Ir svarbiausia, kad Turkija taip pat įsitraukė į karą. Taigi situacija yra labai nerimą kelianti.
  O Raudonoji armija, patyrusi didelių nuostolių, atsitraukė prieš aukštesnes Vermachto pajėgas.
  Tačiau drąsios šešios merginos, vadovaujamos Alenkos, įnirtingai kovojo su Fritz. Ir jėgos buvo aiškiai nelygios.
  Alenka kovojo už Kurską, kurį šturmavo naciai. Beviltiška gražuolė apnuogintais kojų pirštais metė granatą ir čiulbėjo:
  - Šlovė Rusijai ir gimtosios šalies partijai!
  Tada Nataška nuogais kojų pirštais paleido granatą ir sušnypštė:
  - Saugome mergaitę basomis!
  Po to, kai Anyuta irgi nuogų kojų pirštais atsiuntė mirties dovaną ir pūtė:
  - Tai bus nuostabus smūgis!
  Rudaplaukė Augustina ėmė ir atsiuntė sunaikinimo dovaną apnuoginta apatine galūne ir sucypė:
  - Nukreipkite radarą į dangų!
  O tada auksaplaukė Marija plikomis kojomis atidavė naciams mirtį.
  Ir ji dainavo:
  - Madagaskare, dykumoje ir Sacharoje! Visur mačiau baltą šviesą!
  O dabar Marusya plikomis pėdomis išmes visą krūvą ir dainuos:
  - Suomijoje, Graikijoje ir Australijoje, Švedijoje sakys, kad gražių merginų nebėra!
  Taip, šešios merginos kovojo labai gerai. Bet "Fritz" vis tiek paėmė Kurską ...
  Ne, nesipriešinti tokioms pranašesnėms jėgoms. Fašistai laikosi savęs ir lazdos.
  O kas turi įtakos monstrų ruošimui.
  Adolfas Hitleris buvo tiesiog išprotėjęs: jautėsi tikru despotu, kuriam visi paklūsta ir dreba. Taip, jei nori stalininių sėkmių, turi būti kaip Stalinas, be gailesčio ir reiklumo kitiems ir sau (būtent taip šioje sekoje manė Josifas Vissarionovičius!). Dabar ošimas neblogas ir automobilis pradės judėti. Apskritai Vokietija, atsižvelgiant į palydovus, turi didžiulį pranašumą prieš SSRS pramoninės įrangos kiekiu, kvalifikuota darbo jėga ir visų lygių inžinierių skaičiumi. Tai faktas, tačiau ginklų gamyba vis dar nėra lygi! Vokietija per visą karą atsiliko nuo SSRS, nepaisant visų sunaikinimų Rusijoje. Ir nuo ko? Žinoma, dėl tam tikros netvarkos, kuri viešpatavo įvairiuose padaliniuose, o ypač karinėje pramonėje. Be to, neigiamą vaidmenį suvaidino žaliavų trūkumas, taip pat priešo galimybių neįvertinimas. Visų pirma, 1940 m. ginklų gamyba Vokietijoje buvo mažesnė nei 1939 m (jei skaičiuotume kotą, atsižvelgiant į amuniciją), ir tai nepaisant to, kad karas jau vyko, o Trečiasis Reichas perėmė kontrolę. didelės teritorijos su didžiuliais gamybos pajėgumų rezervais. Na, ką galime pasakyti apie Hitlerio organizacinius įgūdžius? Ne per daug, tada jis blykstelėjo karinės pramonės srityje.
  Fiureris ilgoje kalboje pareiškė:
  - Aviacijos priežiūros srityje Zaueriui suteikti avariniai įgaliojimai. Jis atidžiai stebės pagamintos įrangos kiekį ir, ne mažiau svarbu, kokybę. Be to, daugelis jūsų draugų Goeringų, nors kažkada buvo geri tūzai, nėra pajėgūs vadovauti darbui. Ne kiekvienas geras karys yra ir išskirtinis generolas, todėl vietoj pakarto Eriko techninei sferai vadovaus žmogus iš profesionalių verslininkų, gebantis reformuoti ir perkomplektuoti aviacijos pajėgas. Juk Didžioji Britanija nemiega, didina ir savo ginkluotųjų pajėgų, o ypač aviacijos, kiekį ir kokybę. Priešą reikia aplenkti dviem galvomis, keliolika žingsnių, kitaip visiškai prarasime pranašumą prieš priešą. Ir todėl reikalingi kokybiški žingsniai.
  Goeringas nedrąsiai paprieštaravo:
  - Mano draugai, pasiteisinę žmonės, kurie įrodė savo kovinį efektyvumą ir profesionalumą.
  Demoniškas diktatorius įsiuto:
  - O gal aš, jūsų nuomone, pamiršau, kas pralaimėjo mūšį dėl Britanijos? Arba kam nepavyko ketverių metų šalies ūkio plėtros plano. Ar jūs taip pat norite būti plakami ir net viešai. Taigi užmerkite burną ir tylėkite, kol jie jus įkals!
  Göringas net atsisėdo iš baimės. Deja, su fiureriu nereikia juoktis. Tada vėl pasigirdo triukšmas, į dangų pakilo kitas reaktyvinis lėktuvas ME-262. Automobilis buvo masyvus ir turėjo net du variklius. Sparnai šiek tiek iššluoti, pats naikintuvas atrodo gana grėsmingai. Jo greičio charakteristikos 1941 m. apskritai yra tinkamos ir netgi rekordinės pagal pasaulinius standartus. Tiesa, pati mašina dar nėra visiškai patikima ir reikalauja derinimo. Tačiau fašistų diktatorius jau suteikė naujų, pažangesnių naikintuvų charakteristikas... ME-262 sveria daugiau nei šešias tonas, o tai yra tam tikra perkrova. Reaktyvinis naikintuvas turi būti mažas, pigus ir judrus. Šiuo atžvilgiu ME-163 gali būti gana geras, tačiau jo raketinis variklis yra per daug priverstinis ir veikia tik šešias minutes (tiksliau, jis vis tiek veiks!), O tai reiškia, kad nuotolis yra tik šimto kilometrų spinduliu. . Kaip žaibo stiliaus bombonešis arba kaip priedangos kovotojas armados atakoms prieš Angliją, tai, žinoma, nieko gero.
  Tačiau ME-262 gali gabenti toną bombų, tai yra tiek pat, kiek sovietų fronto linijos lėktuvas Pe-2. Tai yra puikus sprendimas tiek naikintuvams, tiek kariuomenei. Tačiau kodėl nesukūrus ME-163 Comet tipo naikintuvo, bet be raketinio variklio, o su turboreaktyviniu? Jie bandė patobulinti kometą ir, atrodo, sumažino skrydžio laiką iki 15 minučių (tai yra iki 300 kilometrų atstumas), o tai apskritai yra priimtina Britanijos mūšiui. Londoną dar galima gauti iš Normandijos... Nors ne viskas taip akivaizdu, reikia ir subombarduoti, ir grįžti atgal, o penkiolika minučių nebuvo tokio priverstinio režimo. Ateityje raketiniai ir reaktyviniai naikintuvai buvo pripažinti aviacijos aklaviete. Tačiau "Comet" dizainas yra labai įdomus dėl savo mažo dydžio ir lengvumo, o tai reiškia pigumą ir manevringumą.
  Be to, vis dar yra labai perspektyvių naikintuvų, sveriančių apskritai 800 kilogramų, tokių sklandytuvų, kuriuos galima panaudoti oro mūšiuose. Tiesa, dėl nedidelio nuotolio skrydžiai jais gali būti vykdomi tik gynybos mūšiuose arba pristatomi į Londoną ant ... Transports, o tada vėl jungiami prie pilotų. Čia reikia galvoti. Tikroje istorijoje sklandytuvai neturėjo laiko kariauti, o sovietų aviacijos generolai kažkodėl neišdrįso išbandyti šios idėjos Korėjoje. Apskritai tai nėra liūdna, tačiau Korėjos karo metu amerikiečių lakūnas pirmasis atidarė pergalių sąskaitą. Taigi jankių nevertėtų nuvertinti.
  Pasibaigus skrydžiui, jauna šviesiaplaukė mergina iššoko iš kabinos ir visu greičiu nubėgo prie fiurerio.
  Apsėstas nacistas ištiesė jai ranką bučinio. Kas puiku, kai merginos tave myli, o fiurerį, regis, gana nuoširdžiai dievina visi vokiečiai, tiksliau, beveik visi, išskyrus kelis koncentracijos stovyklų kalinius. Pilotas su entuziazmu pasakė:
  - Tai tiesiog nuostabus lėktuvas, turi tokį greitį ir galią. Nuplėškime visus jauniklius kaip kaitinimo pagalvėlę nuo surogato!
  Fiureris patvirtino merginos impulsą:
  - Žinoma, sulaužysime, bet... Mašinos derinimas turėtų būti atliekamas sparčiau, o tai ypač pasakytina apie variklius. Čia, žinoma, prireiks radikalių priemonių joms tobulinti, bet jei padės vadovas-dizaineris!
  Visi lojo choru:
  - Šlovė didžiajam fiureriui! Tegul Apvaizda mums padeda!
  Pradėjo skambėti Trečiojo Reicho himnas ir jaunųjų Hitlerjugendo kovotojų kolona pajudėjo toliau. Berniukai nuo keturiolikos iki septyniolikos metų eidavo po būgnu specialia forma. Ir tada buvo įdomiausia: žygiavo paauglės merginos iš Vokietijos moterų sąjungos. Jie buvo su trumpais sijonais, nuogos, nuogos gražuolių pėdos traukė vyrų žvilgsnius. Merginos bandė pakelti kojas aukščiau, bet tuo pat metu traukė pirštą, atsargiai padėjo kulną. Linksmas gražuolių su nepriekaištingomis figūromis reginys... Tiesa, veidai buvo kitokie, o kai kurios jaunos fašistės buvo kiek grubios, beveik vyriškos, be to, jas iškreipdavo. Ypač kai jie sujungė antakius.
  Esteta Adolfas pažymėjo:
  - Būtina, kad berniukai ir mergaitės masiškai gautų fizinį lavinimą. Ir aš žinau, kad šia proga daug nuveikta, ypač Jungvolke, bet reikia įtraukties ir spartiškų metodų. Žinoma, be skatinimo vagystės... Mūsų jaunuoliai ir moterys turėtų užaugti padoriais ir kartu negailestingais žmonėmis.
  Vyriausiasis vadas nutilo. Generolai tylėjo, tikriausiai bijojo prieštarauti, bet nenorėjo patvirtinti to, kas akivaizdu. Fiureris tęsė:
  - Karas - ne pokštas, bet negailestingumas priešams turi būti derinamas su savitarpio pagalba ir broliškumo jausmu bendražygių atžvilgiu. Tai turime įskiepyti kiekvienam... Naujasis antžmogis yra negailestingas kitiems, bet dar labiau jis turi būti negailestingas sau. Nes nepilnavertiškumą pirmiausia reikia išnaikinti savo sieloje, o tada silpnas, žmogaus kūnas pakils!
  Dar viena pauzė... Generolai ir dizaineriai staiga suprato ir ėmė energingai ploti. Fiureris atrodė patenkintas:
  - Jau geriau, bet dabar norėčiau pamatyti oro mūšio imitaciją. Toks didžiulis ir viską griaunantis...
  Heinkelis nedrąsiai pasiteiravo:
  - Su gyvais šoviniais ar sviediniais, mano fiureri?
  Nacių numeris vienas linktelėjo.
  - Žinoma, su kova. Be to, norėčiau apsvarstyti išmetimo įrenginio veikimą. Juk tu prie to dirbi... - Fiureris papurtė kumščius. - Kai pagaliau jis bus paruoštas ir pradėtas masiškai gaminti. Juk patyręs pilotas yra patyręs pilotas, kurį reikia saugoti būsimiems mūšiams!
  Vis dėlto fiureris-terminatorius nusprendė dizaineriams parodyti modernesnę išmetimo įrenginio schemą. Ši sistema turėtų būti ne tokia sudėtinga, paprastesnė ir lengvesnė. Kad nebrangus ir jau vokiečių pramonės įvaldytas squib yra visai tinkamas šiam tikslui.
  Man teko braižyti diagramą kelyje, bet Hitleris buvo tikrai geras menininkas ir piešė aiškiai, greitai, diagramų linijos ir posūkiai buvo tolygiai ir aiškiai be jokių liniuočių ir kompasų. Terminatoriai-popadanetai manė, kad, žinoma, keista, kad vokiečiai, apskritai turėdami tokią stiprią ir tam tikru mastu pažangią ideologiją kaip nacionalsocializmas ir totalitarinė santvarka, nutekino karą rusams. Galbūt taip yra dėl to, kad rusų kariai buvo stipresni ir ištvermingesni už vokiečius ir išmoko greičiau kovoti.
  Apskritai, jei pažvelgtume į karo eigą kaip visumą, tai taip, rusai, tiksliau, sovietų kariškiai, išmoko kariauti, o vokiečiai tarsi pamiršo, kaip... Jų vadovybė priėmė sprendimus pirmokų lygis, o gal net ir žemesnis, jei pirmokas turi patirties vykdant karines operacijas pagal realaus laiko strategijas . O kad kartais jau šešerių metų vaikai taip mikliai veda virtualias armijas, tai jiems ir Žukovui bei Mainšteinui mokytis nėra nuodėmė. Tačiau kai kurie tyrinėtojai tiek Žukovą, tiek Mainšteiną laiko vidutiniškais. Taip pat yra prieštaravimų dėl įrangos, ypač paimtos prancūzų, skaičiaus. Hitlerio atmintis (gera atmintis, ypač kai jis dar buvo sveikas!), leido manyti, kad ten buvo 3600 nelaisvių iš prancūzų tankų, labai įspūdinga figūra... Kai kurie modeliai, pavyzdžiui, SiS -35, buvo pranašesni už T- 34 savo šarvuose, nors tik priekiniuose šarvuose . Taigi šis tankas gali būti gaminamas ir Prancūzijos gamyklose, nebent 47 milimetrų ginklą pakeičiant 75 milimetrų ilgio vamzdžiu. Tiesą sakant, to gali nepakakti. Didžioji Britanija ir Jungtinės Valstijos apskritai savo tankuose visada labiausiai vertino šarvus. Pavyzdžiui, keturiasdešimt tonų Čerčilis sunkiajam tankui IS-2 rezervavo 152 milimetrus, palyginti su 120.
  Fiureris dizaineriams pasakė dar kai ką:
  - Vėjo tunelių turime pakankamai, tad ieškokite optimalesnio lėktuvo modelio ir kurkite aptakias formas, neatvesdami jo į brangius bandymus, kur žūsta ir mūsų geriausi asai. Pavyzdžiui, skraidančio sparno lėktuvo modelis yra labai efektyvus, ypač jei būtų galima keisti storį ir pasvirimo kampą. Piešinį jau daviau, tad beuodegis turėtų būti paruoštas. Numatomas jo greitis bus net su "Yumo" varikliu iki 1100 kilometrų per valandą. Taigi pirmyn, bet neik!
  Adolfas Popadanets taip pat patarė, kaip padidinti vamzdžio pūtimo greitį. Jis pagavo menkai paslėptą dizainerių požiūrio ironiją: kaip, sako, paprastas kapralas tiek daug žino. Ar jie netiki fiurerio genijumi? Ką mes išsiaiškinsime... ar ne, mes to neišsiaiškinsime, bet įrodysime jiems savo išsilavinimą.
  Po to sekė pietūs po atviru dangumi, tarnaitės pasistatė stalus ir kėdes. Gražu... Bet kokias nacionalsocializmo reformas daryti? Tokie kaip sumažinti priešų skaičių ir susirasti draugų. Štai, pavyzdžiui, neaukštinkite vokiečių rasės kiekviename žingsnyje ir netgi galite nustoti skirstyti tautas į klases. Tačiau formaliai tautų skirstymas į žemesnes ir arijas dar neįteisintas. Tai supaprastina dalykus. Apskritai Hitleris masinį žydų naikinimą pradėjo būtent po SSRS puolimo. Kodėl jis turėtų šokinėti? Galbūt jis tikėjosi, kad pasaulinis sionizmas jį palaimins karui prieš bolševizmą, o Vakarai jį palaikys. Ir tada, kai Didžioji Britanija ir JAV ryžtingai pasakė "ne" Vermachtui, fiureris įsiuto? Jis pradėjo keršyti tiems žydams, kuriuos galėjo pasiekti? Žinoma, Hitleris yra idiotas, surengęs Holokaustą ir taip diskreditavęs nacionalsocializmo idėją. Dabar žodis nacis ir budelis tapo sinonimu. Daugelis taip pat painioja nacionalizmą ir fašizmą, galbūt dėl žodžio nacių sąskambių . Bet tai visai netiesa. Fašizmas iš principo neturi nieko bendra su nacionalsocializmu. Iš esmės fašizmo sąvoka kilo Prancūzijoje XIX amžiuje ir turėjo visiškai kitą prasmę.
  Savotiška fašizmo doktrinos esmė pradinėje versijoje buvo sumažinta iki korporatyvinės dvasios, kapitalistų draugystės jausmo. Tada Musolinis pristatė fašizmo mokymą savo juodiesiems marškiniams. Na, o nacius fašistais pirmiausia vadino jų priešai ir politiniai konkurentai. Tiesą sakant, naciai elgėsi žiauriai, todėl fašistas įgavo įžeidžiančią, neigiamą reikšmę. Rusijoje vienu metu nacionalistai patyrė tam tikrą pakilimą, ypač devintojo dešimtmečio pradžioje, maksimumą pasiekę 93-94 m. Tada karas Čečėnijoje paskatino visuomenėje sustiprėti pacifistines nuotaikas ir laikiną nacionalizmo nuosmukį. Karas Jugoslavijoje ir Serbijos bombardavimas sukėlė laikiną patriotizmo antplūdį, bet vėliau nacionalinio judėjimo skilimą. Rusijoje nacionalistai turėjo problemų su lyderiais... Jie neturėjo savo fiurerio... Tiesa, Žirinovskis buvo lyginamas su Hitleriu, ir jis kažkuo net pranoko Adolfą. Pavyzdžiui, politinio pakilimo greičiu, praėjus ketveriems metams nuo partijos įkūrimo, užimti pirmąją vietą parlamento rinkimuose. Tačiau Žirinovskis elgėsi neprotingai ir nesugebėjo ne tik išvystyti sėkmės, bet net išlaikyti to, ką pasiekė. Čia reikia pasakyti, kad tai buvo jo asmeninė kaltė. Drausmės stoka partijoje, skandalai, į kuriuos jis pateko. Tačiau tikrasis Hitleris išvis nesėdėjo Reichstage, o jo kinematografinių pykčio priepuolių per televiziją niekas nerodė. O televizoriaus nebuvo. Nors Žirinovskio sėkmė 1993 m. rinkimuose yra sėkmingo darbo su televizijos auditorija nuopelnas.
  Graži mergina iš tarnų atsisėdo prie fiurerio ir uždėjo jo ranką ant nuogo kelio. Cooed:
  - Ar tu apie ką nors galvoji, mano fiureri?
  Prasidėjo nacių diktatorius ir tuo pačiu virtualus žaidėjas. Jis pastebėjo, kad nebaigė daržovių sriubos ir vaisių salotų. Fiureris pabučiavo mergaitę į lūpas, jausdamas jos jaunatvišką, saldų kvapą ir pareiškė:
  - Važiuosite su manimi mašinoje. Ir jūs visi kimbate į darbą, laikas valgyti baigėsi.
  Ir vėl ėmė suktis valstybės krumpliaračiai, tačiau ne visai gerai suteptas mechanizmas. Grįždamas fiureris mylėjosi su gražuole ir net stebėjosi, iš kur jam tiek energijos ir jėgų. Juk jie sakė, kad fiureris buvo impotentas ir apskritai tariamai neįgalus, sirgo sifiliu (melas) ir kastruotas (dažniausiai fantastika!). Tiesa, Hitleriui nepavyko įgyti palikuonių... Na, rytoj jis pats susitvarkys su šiuo reikalu... Arba ne, vis tiek turite pakviesti Himmlerį. Apskritai, realioje istorijoje fiureris smarkiai padidino SS vaidmenį. Matyt, jis turės eiti šiuo keliu šioje alternatyvoje. O kad kriminalinės policijos pavaldumas visai SS struktūrai yra pagrįstas, dabar visos duomenų ir bylų spintos susijungs į vieną šaltinį. Be to, nusikaltėlių kankinimas ir tie pažangūs tardymo metodai, kurie būdingi gestapui ir kitoms slaptosios policijos struktūroms, žymiai padidins atskleidimo rodiklį.
  Tiesa, nekaltų aukų gali padaugėti, bet... Didžioji dauguma esesininkų yra padorūs žmonės, o patyręs tyrėjas, kaip taisyklė, iškart mato: žmogus meluoja arba sako tiesą, o klysta retai. Kad apie tai galima spręsti pagal daugybę kriminalinių kronikų.
  Išsprendęs dar keletą einamųjų reikalų ir pakvietęs dvi visiškai naujas merginas pasišildyti lovos, fiureris, padėjęs galvą ant nuostabios gražuolės nuogos krūtinės, užmigo ...
  Šį kartą jis grįžo prie sapno, kurį anksčiau buvo nutraukęs, apie didžiulį kosminį mūšį. Vėl savo skaidriame kovotojas, o priešas bando atakuoti Didžiosios Rusijos armijos gretas. O Hiperneto žaidimo fiurerio hitas ir jo partnerė, pasipūtusi, bet kartu raumeninga blondinė, bando veikti, sinchroniškai padėdami vienas kitam. Bjaurūs priešo kovotojai, bandantys paimti skaičių, naudodami savo skaitinį pranašumą. Šitmenų kovinių armadų disharmonija vis labiau ryškėja. Jų laivai atrodo vis šlykštesni. Kapitonas Vladislavas, naudodamas "kibiro" techniką, gana sėkmingai nupjovė automobilį susukto bato pavidalu ir padėjo:
  - Kas ne be reikalo ir Hitleris, ir Stalino tėvas buvo batsiuvys!
  Reaguodama į tai, jo šviesiaplaukė partnerė blykstelėjo nuogus rožinius kulniukus:
  - Man nereikia nei batų, nei kitos avalynės. Basomis kojomis daug geriau jaučiu menkiausius vakuumo išlinkimus ar erdvės virpesius! O mano fiureri, ar norėtum būti mergina?
  Vladislovas nusijuokė atsakydamas:
  - Būtų įdomu trumpam. Visi sako, kad moterys orgazmą patiria daug stipriau ir ilgiau nei vyrai, todėl labai norėjau pasitikslinti, ar tikrai taip yra?
  Blondinė kikeno.
  - Progresas gali suteikti galimybę tai patirti ir tau... Nebent, žinoma, pralaimėtume didįjį kosminį mūšį. Yra per daug priešų. Imperatorius Almaztigras 13, kuris dar negimė, bet jau mums vadovauja, gali mirti.
  Fiurerio smūgis pažymėjo:
  - Didelis vadas, kare kaip galva, kuo didesnis dydis, tuo sunkesnis praradimas!
  Šviesiaplaukė, užuot atsakiusi, ėmė sukti savo kovotoją. Vos atsitraukusi nuo mušančio avino, ji išgėrė kliņģerį, o tada labai tiksliai atšovė. Priešo mašina užsiliepsnojo ir pradėjo skilti, o į labai mažus gabalėlius, kaip aguona, liepsnojančius gabalėlius. Mergina, nuogais kojų pirštais pasiėmusi kramtomąją gumą ir taip mikliai mėtydama, kad pataikė tiesiai į kyšantį liežuvį:
  - Gražu! Kai kramtysite, tada valgykite!
  Tačiau šauniam kariui taip nepasisekė, jie vėl smogė jam, net jei liestinė, ir karys-kapitonas riaumojo:
  - Kaip aš gavau šiuos moteriškus smūgius!
  Blondinė pavartė akis.
  - Jūsų netenkina glostymas? Ar nori kažko rimtesnio? Štai ką jūs, vyrai, esate nekantrūs, linkę į išdavystę!
  Vladislovas nusijuokė ir vos neprarijo šiurkštaus atsakymo iš Shitmenstano kovotojų. Mūšio vaizdas šiek tiek pasikeitė. Priešas atrodė neišsemiamas, į mūšį įtraukdamas vis naujas pajėgas. Ypač pavojingi buvo ultramūšio laivai, didžiuliai kaip asteroidai, jie pamažu atrodė nudažyti simpatišku rašalu (kuris pasirodydavo, kai ant jų užsidegei lemputę), pasirodė iš vakuumo. Šitmanas pirmiausia bandė sulenkti šonus, atlikti manevrą, tikriausiai sukurti katilą erdvėje.
  Didžiosios Rusijos kariuomenė kovojo drąsiai ir kartu nevengė manevrų. Taigi buvo naudojamas metodas, mobili gynyba, taip pat drąsūs manevrai ir nardymai. Pavyzdžiui, Didžiosios Rusijos kosminės armijos koviniai kreiseriai ir griebtuvai arba dingo, arba, priešingai, pasirodė košmariško priešininko užnugaryje. Tai priminė žuvų medžioklę ledo duobėje - jos išlindo į paviršių, pagriebė grobį (kokį žieminį vabzdžių, o jei medžiotojas buvo šamas, tai paukštis!) Ir vėl į duobę. Šiuo atveju Dermostan laivai iškart pasiklydo, ėmė glaustytis ir net atidengė ugnį vienas į kitą. Juokingas plazmos išsiveržimas su žvaigždžių laivų deginimu. Pavyzdžiui, net ultramūšio laivas, gavęs kelis termopreoninių raketų smūgius, liepsnojo mėlyna ir žalia liepsnomis. Tada didysis karys (toliau naikino niekšiškus žmones, kurie prilipo kaip vonios lapas!) Draugas pamatė nuotrauką liepsnojančio ultra mūšio laivo viduje. O koks įspūdingas kolosas, net dviejų milijonų karių įgula ir penkiasdešimt milijonų robotų!
  Laivo naikintuvai yra įvairių tipų niekšai: troliai, goblinai ir keli hibridiniai tipai, pavyzdžiui, patys masyviausi: erkių ir cigarečių mišinys , o tiksliau net cigarečių nuorūkos! Na, baisūs padarai, lyg iš narkomano nupiešto siaubo filmo.
  Sutvėrimai žūtbūt nori bėgti, bet tuo pat metu susiduria vienas su kitu, smeigia, pjauna, kanda. Čia pasirodė fechtavimosi mašina, specialiai sukurta įlaipinimo kovai. Ir ji ginkluota: kvaziplazminiais kardais, ir ne tiesi, o lenkta įvairiems manevrams. Čia pirmoji tvoros mašina įsirėžė į gyvą netvarką tiems, kurie išplaukia iš didžiulio ugnimi liepsnojančio laivo. Tuoj pat į visas puses lėkė susmulkintos mėsos šukės ir apanglėję kūnai. Už jos pasirodė draugė, ji atrodė kaip voras, tik galūnei buvo mažiausiai trisdešimt, ir jie buvo naikinimo srautai, galintys perpjauti net dinozaurą.
  Vienas iš "Shitmen" pareigūnų sušuko:
  - O, nepjauk manęs! Plombas suvalgė karalienę!
  Bet jam nepasisekė, nuorūkas su erkių letenėlėmis, tik dar bjauresnis, užkliuvo ant antenos ir pakibo ant jos pradurtas. Tačiau toje siautulingiausioje, vis stiprėjančioje kakofonijoje nebegirdėjo, kaip jis cypia. Princepso plazmos liepsnos liežuviai, daugiausia mėlyni ir oranžiniai, užliejo išsigandusius Shitton kovotojus, priversdami juos iškepti. O tvoros mašinos siautėjo ultramūšio laivo viduje. Matyt, jų programoje buvo aiškiai įspausta: žudyk, žudyk ir dar kartą žudyk! Ir kam jie, tiesą sakant, nerūpi. Ir koridoriai buvo triukšmingi baisi giperrubka.
  Tačiau dabar ultraliepsna jau pasiekė tvoros mašinas, taip pat daugybę goblinų, o nagai - nuorūkos jau subyrėjo į fotonus. Taigi ultramūšis pamažu pradėjo irti į kelias dalis. Nors schizma vyko lėtai, ji neatrodė mažiau grėsminga. Ypač daugelio kitų, mirksinčių miniatiūrinių supernovų arba atvirkščiai, besiraukšlėjančių žvaigždžių, fone. Deja, ne tik Dermostan, bet ir Didžioji Rusija.
  Pavyzdžiui, kreiseris su kūjo ir pjautuvo emblema prarado valdymą ir įsirėžė į priešo drednoutą. Kai dvi masės susiduria subluminaliu greičiu, tai prilygsta naikinimo raketos taranavimui. Ašaros su didžiule galia (jei galima taip pasakyti, žinoma). Sprogimas pražydo kaip tulpė įvairiaspalviais žiedlapiais ir staiga prarijo viską, kas egzistuoja dar keliolika kilometrų. Vladislavas-Adolfas pasakė:
  - O mūsų vaikinai, atrodo, jau danguje!
  Blondinė filosofiškai pastebėjo:
  - Dangus yra vienintelė gera vieta, kur niekas neskuba, net jei jis yra pragare!
  Hitlerio smogikas sutiko:
  - Tai yra visatos paradoksai. Mes nenorime patekti į gerą vietą, bet pati bloga sukelia priklausomybę! Taigi net neaišku, kas geriau - gyvenimas ar mirtis.
  Mergina filosofiškai pastebėjo:
  -Gyvenimas visada geresnis už mirtį. Nenuostabu, kad taip galvoja beveik visi žmonės. Tačiau žmonių nuomonė, kaip ir visa kita mūsų pasaulyje, yra santykinė.
  Fiureris, atlikęs dar vieną gana gudrų posūkį, leidęs numušti dvivietį, o tai reiškia daug brangesnį ir turtingiau ginkluotą naikintuvą (kaip gražiai jis sprogo, tarsi įsiliepsnojo sudėtingų pirotechnikos medžiagų derinių fejerverkas), suskaidytos materijos perlai, išsibarstę po vakuumą. Vladislovas-Adolfas pastebėjo:
  - Žmonių idėjos tiek apie gamtą, tiek apie Dievą yra labai prieštaringos. Apskritai yra netgi reaktyvaus, tai yra, net destruktyvaus proto, sąvoka, dėl kurios žmogus apskritai vadovaujasi taip, kaip turėtų vadovautis pragmatiški instinktai ir tikslingumo svarstymai.
  Šviesiaplaukė, sunkiai išlipusi iš žiauraus nardymo (taip pat tai daryti, kai prie tavęs vienu metu puola septyni kovotojai), pasakė:
  - Atsisakykite pragmatikos - įjunkite matematiką!
  - Nejuokinga! - atkirto Vladislovas.
  Staiga priešais laivyno aviacijos kapitoną iškilo Didžiosios Rusijos kariuomenės vadavietės vaizdas. Iš tiesų, tai, be abejo, dovana, gebėjimas prasiskverbti į šventųjų šventumą ir netgi atpažinti, net jei ne kažkieno kito ketinimus, o savo įsakymus.
  Čia tai įspūdingo šimto kilometrų skersmens karo laivas flagmanas, Didžiosios Rusijos kosminės armijos flagmanas. Ir šis laivas, žinoma, taip pat kovoja, nes dešimtys tūkstančių galingų artilerijos vamzdžių negali būti pasmerkti neveiklumui. Tačiau flagmanas ultra-mūšio laivas bando veikti sinchroniškai su kitais kapitalo laivais. Priešui neįmanoma duoti nė menkiausios galimybės sunaikinti flagmaną, kuriame yra pagrindinė Didžiosios Rusijos kosminės armijos eskadrilės vadovybė.
  Net stebėtina, kad generalinis vadas ir monarchas yra tik vaisius, gulintis įsčiose. Pati mama yra panirusi į tokią miego būseną kaip sustabdyta animacija, nes kitaip jos pareigų atlikimas būtų per skausmingas. O jau pakankamai išsivysčiusių, turinčių galūnes ir, svarbiausia, gana dideles embriono monarcho smegenis, funkcionavimą užtikrina daugybė kibernetinių vienetų. Pats gemalas, karaliaujantis Didžiojoje Rusijos imperijoje, jaučiasi gana patogiai.
  Taip, žinoma, ir jį slegia poreikis, jau metus laiko mamos viduje. Galima tik pasvajoti apie bėgimą, pajudinti bet kokį daiktą. Ir tai skausmingi sapnai, nes gimimas reiškia greitą dingimą. Vaisius bendrauja su išoriniu pasauliu naudodamas skaitytuvus. Žinoma, jie parodo ne tikrąją valdančiojo embriono išvaizdą, o labiau pasitikėjimą galintį įkvėpti įvaizdį. Visų pirma, gražus jaunuolis pasirodo negimusio karaliaus pavidalu. Jis aiškiu, įsakmiu balsu duoda įsakymus kariuomenei:
  - Naudokite elastinės gynybos principą. Kaip ir prieš tūkstančius metų, silpnos, skaičiais prastesnės jėgos, naudojosi neginčijamu faktu, kad mažesnė masė yra daug judresnė nei didelė. Kadangi menkai masei būdinga nereikšminga inercija!
  Mergina maršalka patvirtino:
  - Žinoma... Kariuomenės gebėjimas manevruoti yra raktas į pergalę. Žinoma, reikia vengti kraštutinumų. Juk skruzdėlė - ne žvėrių karalius!
  Embrionų karo vadas nusijuokė.
  - Mirtingiausios būtybės yra bakterijos. Nors ne, galbūt net ne virusai! Nors ir primityvus organizmas, bet efektyvus! Čia priešas surinko didžiules pajėgas, beveik iš visos visatos, o tai reiškia, kad jis atidengė likusias sritis.
  Elfas maršalas Fego su violetinėmis ir oranžinėmis košėmis pažymėjo:
  "Kartais pakanka iš pažiūros nereikšmingo pranašumo, kad laimėtum ribotoje fronto atkarpoje. Tokia yra keista daugelio mūšių, įvairių civilizacijų aksioma!
  Vaisiaus imperatorius sukikeno per skaitytuvus.
  - Šiuo atveju matote šaknį.
  Tuo tarpu Dermostano armados bandė persigrupuoti kelyje. Labai didelis rezervas priartėjo prie jų iš galo. Tūkstančiai didelių žvaigždėlaivių ir milijonai mažesnių laivų pakilo naudojant varpo formaciją. Dėl to parazitų ugnies galia žymiai padidėjo. Maršalo mergina susijaudinusi tarė:
  - Štai dar vienas koziris išmestas niekšiško priešininko. Nepaisant to, mūsų žvalgyba nebuvo visiškai lygi, nebuvo numatyta galimybė įvesti tokį didžiulį skaičių pajėgų.
  Imperatoriaus holograma berniuko pavidalu spardė kardą. Sviedinys trenkėsi į vartus. Beveik iš karto sprogo. Pirma, blyksnis, kuris išmuša akis, o paskui purpurinio grybelio augimas, sunaikinantis viską, kas yra mūšio laivo ginklo diapazone. Holograminis berniukas pasakė:
  - Čia tai fenomenalus kamuoliukų įmušimas! Na, tegul priešininkai išsidėsto. Turiu jam staigmeną.
  Elfas Fego pažvelgė į mūšio nuotrauką su tam tikra abejone. Dermostano armada atrodė skausmingai grėsminga. Ypač ultra koviniai laivai, kurių skersmuo siekė du šimtus penkiasdešimt kilometrų. Elfas staiga prisiminė savo gimtąją planetą... Ten jis idiliškos prigimties, nėra net kraujasiurbių vabzdžių. Ir liūtai... Na, ne visai liūtai, o hibridai su rugiagėlėmis. Apskritai tai gražus žvėris: rugiagėlių gėlės kūnas, o vėjyje vystosi auksiniai karčiai. Be to, rugiagėlės keičia savo atspalvį... Iš karto atviras bjaurumas nukreiptas ir prieš žmones, ir prieš elfus.
  Šviesiaplaukis maršalas pasakė:
  "Nežinome, kiek atsargų turi priešas, bet man atrodo, kad laikas perkelti mūsų pasalų pulką.
  Imperatorius atkirto:
  - Dabar ne laikas rodyti korteles!
  Maršalo mergina bandė ginčytis:
  - Jei mūsų žmonės žus, nebus su kuo kovoti!
  Ir tada buvo rastas vadas-embrionas:
  - Negalite laimėti karo be aukų. Šachmatuose galite, bet tikroje kovoje - ne! Negailestingas karo dėsnis - nuostoliai lyg lietus laisto pergalės ūglius, tik reikia pasirūpinti, kad nuostoliai neperaugtų į liūtį, kuri nuplauna ūglius! - Tada iš gimdos pasiųsta holograma staiga tapo malonesniu veidu. - Bet ar nemanai, kad sumažintume nuostolius, ypač dėl ultramūšio laivų ugnies, leiskite Didžiosios Rusijos erdvėlaiviams išskristi spirale.
  Elfas maršalas palaikė vyriausiąjį embrionų vadą:
  - Būtent taip. Kol kas nežinoma, kiek jėgų priešas sugebės išmesti iš požemio.
  Iš tiesų, Shitton erdvėlaiviai bandė judėti tankiame pulke. Tuo pačiu metu jie visiškai netaupė amunicijos, svaidydami raketas milijonams, net nesirūpindami pataikymo tikslumu. Atrodė, kad milijardai degtukų smogė per vakuumą, kad užsidegtų hiperplazma, sudegintų viską, kas gyva ir juda, o paskui užgestų. Rusų kariai šaudo daug taikliau, čia burzgė priešo didysis drednautas, sklaidydamas skeveldrą kaip konfeti kaip petardą. Mirtinas konfeti, numušęs kelias Shitton valtis. O sunaikintų niekšų civilizacijos fregatų skaičius visai neapskaičiuojamas. Tiesa, žūsta ir Rusijos laivai. Čia apgadintas kreiseris iš nevilties puolė kaip rusų tankas Kursko bulge ir taranavo priešo ultrakovos laivą. Iš karto nutrūko šimtai tūkstančių gyvybių , ir jis liepsnojo, o tarsi milžinišką vamzdį susprogdino dujotiekis.
  Nykštukas maršalas niūriai pastebėjo:
  - Jie mus lenkia, bet mes nepasiduodame! - Kvadrato vadas pastebėjo (tiksliau, jo holografinis vaizdas, pats nykštukas buvo kitame Gross-dreadnought klasės laive!). - Reikėtų bent kiek kontratakuoti priešo ryšių ir tiekimo linijas.
  Vaisiaus imperatorius šyptelėjo per savo berniukiškas hologramas.
  - Kaip manai, koks aš esu - čiulptukas!
  Nykštukas maršalas sumurmėjo ir išskėtė letenas:
  "Bet jie visai netaupo amunicijos. Tai reiškia, kad jų pakanka. Ar ne taip, milorde?
  Embrionų imperatorius prieštaravo:
  - Ne, ne taip! Puikus vadas vertingesnis už galvą, todėl atsargumo šalmas ir gudrumo kamufliažas jam nepakenks! Trumpai tariant, priešas vis dar saldžioje iliuzijoje, kad su juo viskas gerai, bet iš tikrųjų mūsų pergalė jau arti! Smogti netikėtai - tai tolygu kumštį pakeisti legiruotojo plieno kardu!
  
  
  WITTMANAS GYVAS
  Nedidelis istorijos pokytis, susijęs su didele nacių sėkme puolimo Ardėnuose metu. Naciai judėjo greičiau, sugebėjo kirsti tiltus ir užgrobti sandėlius su ginklais, amunicija ir kuru. Wittmanno dalyvavimas streike taip pat prisidėjo prie sėkmės, kuri, skirtingai nei tikroji istorija, nemirė! Ir ką? Tikri herojai nemiršta ir yra nemirtingi! Wittmannas toliau kovojo ir pelnė įvartį. Sunaikinus 200-ąjį tanką, jis tapo pirmuoju ir kol kas vieninteliu tanklaiviu, apdovanotu Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Wittmanno genialumas šiek tiek pakeitė istorijos eigą. O vokiečiai pasirodė šiek tiek sėkmingesni, greitesni, efektyvesni. Ir jiems pavyko tai, kas beveik nutiko tikrojoje istorijoje, tačiau tiesiogine prasme poros valandų nepakako. Taigi sandėliai buvo užgrobti, o vokiečių kariuomenė įgijo triuškinančią galią. Dėl to Briuselis buvo paimtas, o šimtai tūkstančių britų ir amerikiečių karių pateko į nelaisvę.
  Stalinas neskubėjo pulti, norėdamas, kad sąjungininkai Vakaruose būtų sutriuškinti galingiau.
  Mūšiai parodė, kad "Tigras" -2 yra labai efektyvus ginklas, turintis ir ginklus, ir priekinius šarvus. Vokiečiai, pamatę, kad Raudonoji armija rytuose yra pasyvi, į mūšį dislokavo papildomus dalinius ir pradėjo vystyti sėkmę. Fritz taip pat gavo naujausius savaeigius pabūklus E-25, kurie buvo nedidelio dydžio ir svorio, tačiau tvirti ginklai ir geri šarvai, o svarbiausia - mobilumas.
  Dėl to naujos pergalės... Fritz jau Paryžiuje. Jie vėl užima Prancūzijos sostinę.
  O Stalinas to nori - kad sąjungininkai būtų nužudyti, o tada visa Europa atitektų SSRS.
  Gudrus lapė Stalinas... Bet Čerčilis irgi ne idiotas. Kai Ruzveltas mirė, jie kartu su Trumanu ėmė ir sudarė paliaubas su Trečiuoju Reichu. Tuo pačiu metu iš Prancūzijos išvedamas nugalėtos kariuomenės likučius. Ir, žinoma, su visišku karo belaisvių apsikeitimu ir netgi kuro ir atsargų tiekimu į Trečiąjį Reichą.
  Reaguodama į tai, Vokietija panaikino antisemitinius įstatymus. Tačiau žydai liko lageriuose, tačiau jie nebuvo deginami, o tik verčiami dirbti, o amerikiečiai į lagerius siųsdavo konservus ir javus.
  Vokiečiai atrišo rankas Prancūzijoje ir Italijoje. Dabar atskirą taiką pasiūlė Stalinas. Tačiau Hitleris atsisakė. Birželio mėnesį prasidėjo Fritzo puolimas. Pirmieji E-50 tankai pateko į seriją. Tačiau, kaip paaiškėjo, automobilis nebuvo visiškai sėkmingas. Jo svoris išliko didelis - beveik 65 tonos, o siluetas buvo tikrai žemesnis nei Tiger-2, tačiau šarvai buvo tokio pat storio, aiškiai nepakankami, ypač išilgai šonų. Šiek tiek geresnis buvo 88 mm pistoletas ir 100 EL vamzdžio ilgis. Ji iššovė dvylika šovinių per minutę.
  Vairavimo charakteristikos papildė galingesnį variklį, įsibėgėjantį iki 1200 arklio galių. Apskritai, tankas, žinoma, buvo pridėtas, palyginti su "Tiger" -2 ir turėjo šiek tiek racionalesnį šarvų nuolydį, tačiau išliko pažeidžiamas iš šonų.
  E-100 buvo geriau apsaugotas, tačiau dėl didelio svorio buvo sunku jį transportuoti ir naudoti. Sėkmingiausi pasirodė savaeigiai pistoletai E-25, turintys labai žemą 120 mm priekinių šarvų siluetą su dideliu nuolydžiu ir borto šarvais 82 bei pistoletu Tiger-2. buvo geriausi Vermachto ir Antrojo pasaulinio karo savaeigiai pabūklai. Jis įsibėgėjo iki septyniasdešimties kilometrų per valandą - 700 arklio galių variklis ir net IS-2 sviediniai rikošavo į kaktą.
  Vokiečiai pagrindinį smūgį atidavė iš Vengrijos, bandydami išgelbėti vis dar apsuptą Budapeštą. Kovos buvo nepaprastai įnirtingos.
  Puolimas prasidėjo birželio 22 d., o Raudonosios armijos gynyba buvo labai galinga. Vokiečiai vis dar turi nedaug E serijos tankų, tik E-25 savaeigių pabūklų yra gana daug - tai gana paprasta gaminti ir pigu. Štai jame guli dvi merginos su bikiniais. Automobilis yra mažiau nei pusantro metro žemiau ir dėl to yra taip gerai apsaugotas ir ginkluotas palyginti nedideliu svoriu.
  Dvi merginos Šarlotė ir Gerda, gulinčios, šaudė į sovietų ginklus. Priešais juos važiavo ir minų laukus valė aptrupėję automobiliai, valdomi radijo bangomis.
  Raudonoji Šarlotė iššovė iš patrankos. Ji apėmė sovietinį ginklą ir purtė krūtinę, vos dengtą plona audinio juostele. Ir ji sušuko:
  - Pasiutusi ugnies hiperplazma!
  Ir tada Gerda pliaukštelės ir jai, naudodama nuogus kojų pirštus. Ir čirškia:
  - Esu labai šauni mergina ir nebloga...
  Savaeigis pistoletas juda pats. Ir karts nuo karto sustoja. Jos priekiniai šarvai yra labai pasvirę, o tai suteikia gerą apsaugą. Sovietiniuose ginkluose sviediniai yra jautrūs rikošetams. Ir niekas negresia tokiam savaeigiam ginklui į kaktą. Čia jie dar gali prasibrauti pro lentą. Tačiau merginos niekur neskuba. Veiksmingas savaeigis pistoletas pranoksta SU-100 šarvų pradurimo srityje, taip pat yra geriau apsaugotas, mobilesnis ir tuo pačiu lengvesnis.
  O džiovyklų Raudonoji armija turi nedaug. Iš esmės tankas T-34-85, kuris nėra pakankamai galingas su ginklu, o šarvai yra gana silpni. O vokiškas savaeigis pistoletas E-25, beje, yra lengvesnis, daug stipresnis šarvais ir pabūklais.
  Merginos kaunasi... Labai gražios ir jaunos. O jų savaeigiai ginklai bombarduoja ir meta ...
  "Fritz" galiausiai sugebėjo prasibrauti į Budapeštą. Įtikinama pergalė, sovietų daliniai apsupo. Daugelis buvo paimti į nelaisvę ir nužudyti.
  Tiesa, nacių nuostoliai apčiuopiami. Ir ne tiek daug galios. Na, o jeigu įranga dar gaminama, tai žmogiškųjų išteklių neužtenka.
  O kariuomenė kviečia vaikus ir moteris. Arba užsieniečiai, bet tie nėra pakankamai patikimi.
  Nepaisant to, kovos tęsiasi... Raudonoji armija labai atkakliai priešinasi, yra daug gynybinių linijų. Vokiečiai žengia į priekį dar šimtą kilometrų ir sustoja. Nepakanka jėgų. Ir pati Raudonoji armija eina į puolimą. Tačiau jam taip pat nelabai sekasi ir šiek tiek stumia vokiečius atgal.
  Kol ateis žiema... Fronto linija stabilizuojasi. Raudonoji armija 1946 m. sausio mėn. toliau žengs į priekį Rytų Prūsijoje ir Lenkijoje, tačiau šiek tiek pažengs į priekį.
  Vokiečiai žiemą valties nesūpuoja. Mūšiai kruvini. Bet fronto linija neaktyvi...
  Ir ateina laikotarpis, būdingas Pirmajam pasauliniam karui. Priekinė linija tampa neaktyvi. Vokiečiai ir užsienio divizijos žengia į priekį vasarą, o Raudonoji armija - žiemą. Ir niekas negali pasiekti didelės sėkmės.
  Metai po metų karo tęsiasi. Vokiečiai reaktyvinių lėktuvų kūrimo srityje šiek tiek lenkia SSRS. SSRS tik 1949 metais MIG-15 pasirodė masinėje gamyboje. Tačiau, kita vertus, vokiečiai iki tol turėjo ME-462 ir XE-362. O svarbiausia - diskotekos, kurių šaulių ginklais negalima numušti iš galingos laminarinės srovės.
  Tankuose pasirodė vokiškos "E" serijos... Priešingai, pasirodė T-54 ir IS-7. Tačiau vokiečiai tada dislokavo AG seriją - tobulesnę piramidinę.
  Tačiau niekas neturėjo pranašumo. Priekinė linija stovi vietoje.
  Iki Stalino mirties 1953 m. kovo mėn.
  Ir tada, pasinaudoję tam tikra painiava partijos vadovybėje ir kova dėl valdžios, vokiečiams pavyko pasiekti sėkmės. Bet tada po Berijos arešto ir mirties bausmės įvykdymo, vyriausiuoju vadu buvo paskirtas didysis strategas Vasilevskis ir sustiprintas Valstybės gynybos komiteto vadovas Malenkovas. Fronto linija stabilizavosi Europos ribose.
  Vokiečiai, SSRS kovos dėl valdžios laikotarpiu, sugebėjo pasiekti Nemuną, atkovoti Balkanus, Rumuniją, Bulgariją, Slovakiją, Graikiją, Albaniją ir atgauti visišką Europos kontrolę.
  Tačiau fronto linija vėl stabilizavosi jau prie SSRS sienų 1941 m.
  Ir tada 1955 m. gruodis ... Raudonoji armija žiemą, pagal tradiciją, vėl žengia į priekį. Kiek metų vyksta karas? Siaubas keturiolika su puse! Ir pabaigos nematyti!
  Kol Hitleris gyvas, karas nesibaigs. Malenkovas linksta į taiką buvusiose sienose iki 1941 m. birželio 22 d. Tačiau Hitleris yra užsispyręs ir nori laimėti bet kokia kaina!
  Raudonoji armija žengia į priekį. Į mūšį stoja naujausias tankas IS-12. Mašina su 203 milimetrų kalibro ginklu. Didelis, su dešimčia kulkosvaidžių. Ir šešios merginos - įgulos narės. Jie išbando patį pirmąjį tanko modelį. Ar jis per didelis ir sunkus. Ar automobilis efektyvus? Merginos, nepaisant Kalėdų gruodžio 25 dieną ir šalnų, viename bikinyje. Tiesa, bake yra naujausias dujų turbininis variklis, o jame šilta. Be to, ir pačios šešios merginos nėra paprastos.
  Jie kovoja nuo keturiasdešimt pirmųjų metų. Ir būdavo beveik nuogas bet kokiu oru. Tiesą sakant, kai visą laiką būni su bikiniu, jau nustoji sušalti. O oda tampa elastinga ir tvirta.
  Nuogos kojos merginos vairuoja žudymo mašiną. Jie tikrai mieli ir gražūs.
  Alenka čia yra pagrindinis ir įgulos vadas. Ko tik mergina nematė per keturiolika su puse karo metų. Kur jos nebuvo. Praėjo frontą nuo Bresto iki Stalingrado, nuo Stalingrado iki Vyslos, o dabar jie veržiasi į Balstogės sritį. Pati Balstogė tebelaikoma vokiečių. Priekinė linija susiformavo stabiliai. Ir padoriai iškasė apkasus.
  Taigi iš tikrųjų karas yra begalinis... Ir gali tęstis ne vieneri metai. O ko nori šis užsispyręs Hitleris?
  Čia taip pat JAV ir Didžioji Britanija nenori taikos tarp SSRS ir Trečiojo Reicho. Jie nori, kad abi viena kitos pusės visiškai sunaikintų.
  IS-12 merginos juda į priekį. Priekiniai tanko šarvai yra 450 mm kampu. Sviediniai atšoka. Ir merginos šaudo atgal.
  Tačiau kol kas SSRS yra tik vienas toks tankas. IS-10 jau yra serijoje, bet sveria penkiasdešimt tonų. IS-7 vis dar gaminamas kaip T-54. T-55 taip pat atsirado tarp masinės gamybos, tačiau kol kas jis tik patenka į seriją. Vokiečiai turi piramidinius tankus. Taip pat labai stiprus ir tobulas. Ir aukšto slėgio pistoletai trumpais vamzdžiais.
  Taigi kova bus rimčiausia. Nataša ir Anyuta šaudo iš galingo laivo ginklo ir girgžda:
  - Virš Berlyno bus mūsų vėliava!
  Ir apnuogino savo baltus, perlinius dantis. Ir nestabdyk merginų su minomis.
  Du sviediniai pataikė į priekinius šarvus... Jie rikošetą. Ne, IS-12 yra rimtas automobilis ir jį pasiimti nėra taip paprasta.
  Tačiau merginų dešinėje judantis IS-7, atrodo, gavo iš aukšto slėgio patrankos, pataikė ir sustojo. Sugadino gražuolę.
  Alenka, žaisdama pilvo raumenimis, dainuoja:
  - Mūsų pasaulyje viskas, kas neįmanoma, Niutonas atrado, kad du kartus du sudaro keturi!
  Kovos tebevyksta be paliovos. Sovietų pabūkla pataiko į vokiečius. Didelė Marusya įdeda kriaukles į užpakalį. Toks merginų gyvenimas ir likimas. Ir jie dainuoja:
  Niekas mūsų nesustabdys, niekas mūsų nenugalės! Rusijos vilkai sutriuškina priešą, rusų vilkai sveikina didvyrius!
  Augustinas, rašantis iš kulkosvaidžių, sako:
  - Šventas karas! Bus mūsų pergalė! Rusijos vėliava pirmyn, šlovė žuvusiems didvyriams!
  Ir vėl dungia mirtina patranka ir skamba:
  Niekas mūsų nesustabdys, niekas mūsų nenugalės! Rusijos vilkai sutriuškina priešą, žinote, kad jie turi šaunią ranką!
  Marija, ši mergina auksiniais plaukais nukreipia baką ir cypia:
  - Sutriuškinkime fašistus!
  Vokiečiams sunku, mūšiai irgi danguje verda. Tačiau kol kas MIG-15 savo greičiu ir ginkluote prastesnis už vokiškus prekės ženklus. Kova poetui nelygi.
  Huffmanas, šis puikus tūzo pilotas padarė gerą karjerą karo metais. Labiau nuostabus ir fantastiškas. Pasiekęs tris šimtus orlaivių, jis gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapų kardais ir deimantais. Pasiekęs keturis šimtus numuštų lėktuvų, jis gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Už penkis šimtus lėktuvų gavo Vokiečių erelio ordiną su deimantais, o po tūkstančio - Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su platininio ąžuolo lapais, kardais ir deimantais. Ir pasiekęs du tūkstančius lėktuvų, gavo Didįjį Riterio kryžiaus kryžių.
  Unikalus pilotas sugebėjo iškovoti daug pergalių iš oro. Ir jam dar gyvam esant. Huffmanas neseniai buvo paaukštintas iki generolo laipsnio. Bet jis vis tiek skrido kaip paprastas pilotas.
  Kaip sakoma, ugnyje nedega ir vandenyje neskęsta. Per daugelį karo metų Huffmanas įgavo medžiotojo instinktą. Jis tapo itin legendiniu pilotu ir labai populiariu. Tačiau jis turėjo stiprų konkurentą - Agavą, kuris taip pat viršijo dviejų tūkstančių numuštų automobilių skaičių. Ir pasivijo Huffmaną. Tačiau ji vis dar labai jauna ir dar neprarado nė vieno kovotojo.
  Mergina plikomis, iškaltomis kojomis spaudė pedalus, iššovė pneumatinių ginklų pliūpsnį. O štai keturios sovietinės MIG-15 mašinos buvo numuštos.
  Agavė kikena ir sako:
  Tam tikru mastu mes visi esame kalės! Bet aš turiu plieninius nervus!
  Ir vėl mergina apsisuka. Jis vienu sprogimu numuša septynis sovietų lėktuvus - šešis MiG ir vieną TU-4, ir girgžda:
  - Apskritai, jei ne super, tai hiper!
  Agava, žinoma, yra kalė. Pilotas iš Liuciferio. Labai graži medaus blondinė.
  Čia jis paleidžia dar vieną sprogimą ir vienu metu numuša aštuonis sovietinius MIG-15 lėktuvus ir girgžda:
  - Esu pati kūrybingiausia ir reaktyviausia!
  Mergina tikrai nėra kvaila. Viskas įmanoma ir viskas įmanoma. Nevadinkite jos privačia.
  O kojos tokios įdegusios, tokios grakščios...
  Bet Mirabela kovoja su ja... Ilgą laiką Kožedubas buvo geriausias sovietų asas. Jis surinko šešias auksines SSRS herojaus žvaigždes, numušęs šimtą šešiasdešimt septynis lėktuvus. Bet tada jis mirė. Tada niekas negalėjo įveikti jo rekordo. Ir tik neseniai Mirabela pranoko Kožedubą. Ir numušusi daugiau nei šimtą aštuoniasdešimt lėktuvų, ji tapo septynis kartus SSRS didvyre.
  Tai mergina terminatorius! Pavyzdžiui, ji sustabdys šuoliuojantį arklį ir įeis į degančią trobelę.
  Ir dar griežčiau.
  Mirabelos likimas buvo sunkus. Aš atsidūriau vaikų, darbo kolonijoje. Basa ir vilkėdama pilką chalatą ji kapojo medieną ir pjovė kamienus. Ji buvo tokia stipri ir sveika. Per didelius šalčius ji ėjo basa, o kalėjimo pižama. Ir bent kartą nusičiaudėtų.
  Žinoma, toks reiškinys buvo pastebėtas ir frontuose. Ilgą laiką Mirabela kovojo pėstininkuose, o vėliau tapo pilotu. Pirmąjį ugnies krikštą Mirabela gavo mūšyje prie Maskvos, kur išvyko iškart po kolonijos. Ir ten jis pasirodė šaunus.
  Ji kovojo basa ir beveik nuoga per stiprų šaltį, kuris tiesiogine prasme paralyžiavo Vermachtą. Tokia prakeikta ir nenugalima mergina buvo. Ir jai masiškai pavyko.
  Mirabela tikėjo neišvengiama SSRS pergale. Bet laikas eina. Aukų daugėja, bet pergalė neateina. Ir tai darosi tikrai baisu.
  Mirabela svajoja apie pergales ir pasiekimus. Ji turi septynias SSRS žvaigždes - tai daugiau nei bet kas kitas! Ir po velnių, ji nusipelnė savo apdovanojimų! Ir neš ginklų kryžių ir toliau. Net jei Stalinas mirė, jo reikalas gyvuoja!
  Mergina ateina ir sustingsta... Ji numuša vokišką XE-362 ir cypia:
  - Skraidymas! Ir velniškai nauja įgula!
  Tikrai, ji puiki mergina. Tikra kobra taip pat daug ką gali.
  Mirabela yra nauja žvaigždė....
  Kovos tęsiasi kelias dienas, kol ateina nauji metai... Sovietinis IS-12 gavo apgadinimus ir riedučius, ir vikšrus - taisomas. Taip, toks žiaurus ir negailestingas karas. Ir kiek tai truks?
  Ir viskas dėl to, kad Wittmannas išgyveno mūšiuose Vakaruose.
  Pats Wittmannas kurį laiką kovojo tanko įguloje. Atnešęs sąskaitą trims šimtams transporto priemonių, neskaitant ginklų, minosvaidžių, sunkvežimių, motociklų ir kitų dalykų, jis buvo apdovanotas: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiumi su auksiniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais, buvo pakeltas į generolą.
  Po to jis nebekovojo. Tačiau, kita vertus, jis vadovavo šeštajai, SS tankų armijai.
  Kurtas Knipselis tapo rezultatyviausiu Vermachto tanko asu. Bet tik po to, kai penki šimtai sunaikintų tankų gavo Geležinio kryžiaus Riterio kryžių.
  Kažkaip atimta pasirodė apdovanojimai. Tiesa, pasiekęs tūkstantį tankų, pagaliau gavo: Geležinio kryžiaus Riterio kryžių su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Kurtas Knipselis yra labai efektyvi kovos mašina. Kovojo ant skirtingų tankų. Jis buvo ir ginklininkas, ir vadas. Ilgą laiką jis visus lenkė be konkurencijos.
  Bet štai gražuolė Gerda, jau spėjo jį pasivyti. Merginos gerai kovojo. Bet tada jie turėjo pertrauką. Visos keturios gražuolės pastojo ir pagimdė porą: sūnų ir dukrą. Tačiau po pertraukos jie greitai pasivijo.
  O dabar Gerda aplenkė Knieselį.
  Kaip jie gali to išvengti? Jie kovoja basi ir su bikiniu. Mergaitės padarė dar vieną pertrauką, vėl susilaukusios vaikų. Ir dabar jie artėjo prie dviejų tūkstančių sunaikintų tankų skaičiaus. Ir jie galėjo tikėtis neregėto atlygio: Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus žvaigždės su sidabriniais ąžuolo lapais, kardais ir deimantais.
  Štai merginos!
  Gerda šaudo į sovietinį automobilį. Nuplėšia bokštą ir šaukia:
  - Aš esu prakeiktas!
  Ir vėl šaudo. Prasiskverbia į T-54. Ir cypia:
  - Tėvynė Vokietija!
  Mergina pati trūkčioja. Ir ji labai aktyvi... Taip, ji turi tokį strateginį braižą. Jau 1956 metai... Karas tęsiasi ir tęsiasi... Nesinori sustoti. Raudonoji armija bando veržtis į priekį įvairiose vietose. Bet gana atsargiai, nes liko mažai žmogiškųjų išteklių.
  Ir Rusija nukraujuoja.
  Raudonoji armija bando veržtis link Rumunijos. Ir tada galingas artilerijos paruošimas, šaudymas ir žudymai.
  Bet priešas laukia. Vokiečiai turi masyviausią tanką AG-50. Apsauga jis lenkia T-54, ypač šonais ir, galbūt, šarvų pradurimu, tačiau yra sunkesnis. Tiesa, vokiečio greitis dėl dujų turbinos variklio yra didesnis.
  Vokiečių tankas šaudo ir pelno balus.
  Margaret įgula kovoja. Kovoja šauniai. Vokiečių merginos numušė sovietų tanką. Ir jie cypia iš malonumo.
  Taip, ir niekaip...
  Danguje sukasi diskinis lėktuvas, kurį valdo Albina ir Alvina. Dvi šviesiaplaukės merginos numušė sovietinius automobilius. Ir jie tai daro meistriškai. Visiškai nepažeidžiama diskinė plokštuma avinai Migi ir Tu. Skerdykla. O kariai spaudžia save nuogais kojų pirštais. Ir nesuteik Raudonajai armijai danguje šanso.
  Diskelis yra tai, ko SSRS mokslininkai negali nukopijuoti. Tai kažkas, kam priešnuodžio nerasta. O vokiečiai ore jaučiasi labai pasitikintys. Ir jie kovoja su savimi kaip burtininkai burtų lazdele.
  Albina, nukreipusi diskelį į priešą, sucypė:
  - Dabar, jei yra Dievas, tai jis yra vokietis!
  Alvina, sutriuškinusi priešą, patvirtino:
  - Tikrai vokietis!
  Ir mergina juokėsi ... Ji, apskritai, taip pat buvo pavargusi nuo nesibaigiančio karo. Na, vokiečiai ir rusai vienas kitą žudo. Tiksliau Raudonoji armija ir Vermachtas. O fronto linija vis dar nejuda... Ir tam pabaigos nematyti.
  Karas... Tai jau realybė. Kariai, gimę po karo pradžios, jau kovoja danguje ir žemėje.
  Pavyzdžiui, Hansas Feueris. Jauniausias Geležinio kryžiaus I laipsnio ordino laureatas. Ir tada jis tapo jauniausiu, apdovanotu už sovietų generolo paėmimą Geležinio kryžiaus Riterio kryžiaus ordinu.
  Taip, tai iš tikrųjų gana šaunu.
  Hansas Feueris yra beviltiškas kovotojas. Berniukas kaunasi kaip milžinas, o šalta, žiemą vien šortuose.
  Tai tikrai labai šaunu!
  Hansas išgarsėjo šimtmečius!
  Ir apskritai čia vyksta toks neįtikėtinas ir įtemptas karas... Bet koks AI nublanksta.
  O Rumunijoje Raudonoji armija negali prasiskverbti į vokiečių gynybą. Abi pusės patyrė nuostolių. Artėja sausis... Ir kasdien vis daugiau žuvusių ir sužeistų.
  Beprotybei nėra nei pradžios, nei pabaigos.
  Agavė grįžta į dangų ir numuša sovietinius automobilius. Ji yra medžiotoja ir plėšrūnė. Smogia priešui.
  Jos partrenkti automobiliai krenta. Ir tada mergina šaudo į sausumos pajėgas. Išmuša IS-7. Ir jis nori:
  - Aš geriausias! Aš esu mergina, kuri žudo priešus!
  Ir vėl jis perkeliamas į oro taikinius. Tai tankų naikintojas ir visos mašinos, kurios skraido ir šaudo.
  Na, priekyje verda taip. O mokslininkai gale bando sukurti kažką mirtino. Nors nelabai sekasi.
  Bet čia yra mažas tankas AG-5. Septynias tonas sverianti mašina. Išlaikyti kovinius testus. Ir graužia ir graužia priešą.
  Ir laikas dainuoti - niekas mūsų nesustabdys ir niekas nelaimės!
  AG-5 skuba prie savęs ir šaudo kelyje. Ir nesustabdykite tokio tanko. Ir kriauklės rikošetas.
  O mašinos viduje sėdi dešimties metų berniukas Friedrichas ir cypia:
  - Ir aš būsiu tikra super kovotoja!
  Ir vėl, kaip jis šaudė... Ir pataiko į patį bokšto centrą. O mirtina jo jėga, nors ir mažo kalibro, kolosali.
  O danguje Helga kovoja. Basakojė mergina su bikiniu renka sąskaitas. Ir džiaugiasi savo fantastiškomis sėkmėmis.
  Ir Agave traukia į priekį... Ir taip pat kovoja.
  Jau 1956 metų vasaris... Raudonajai armijai niekur nepavyko pasiekti sėkmės. Tačiau vokiečiai taip pat negali išsiveržti. Į mūšį stoja didžiuliai požeminiai tankai. Bet jie yra grynai taktiniai.
  Merginos nušlavė po žemę, nužudė sovietinių ginklų bateriją ir grįžo atgal.
  Tuo pačiu metu jie užfiksavo porą pionierių. Berniukus pagavusios merginos buvo nurengiamos ir kankinamos. Jie daužė pionierius viela, paskui apkepino nuogus kulnus ugnimi. Tada jie pradėjo laužyti kojų pirštus įkaitusiomis žnyplėmis. Vaikinai kaukė iš nepakeliamo skausmo. Galiausiai merginos įkaitinta geležimi išdegino žvaigždes ant krūtinės, o batais traiško vyriškus tobulumus. Paskutiniai pionieriai finišavo ir buvo sulinkę nuo skausmingo šoko.
  Trumpai tariant, merginos parodė papildomą klasę. Bet vėlgi, vokiečiai nieko reikšmingo nepasiekė.
  Galingi savaeigiai pabūklai: "Sturmmaus", šaudė į sovietų pozicijas. Buvo daug naikinimo ir naikinimo. Tačiau sovietų atakos lėktuvas išmušė vieną iš transporto priemonių ir "Fritz" grįžo.
  Naciai diskeliais bandė sutriuškinti sovietų baterijas. Prieš juos buvo panaudoti ežiai ir sprogmenys. Vyko visiškas apsikeitimas smūgiais.
  Čia vėl Albina ir Alvina ant savo skraidančios lėkštės. Jie rodo nuogų pirštų pagalba, spausdami vairasvirtės mygtukus ir daro tai itin mikliai.
  Merginos, žinoma, demonstruoja aukščiausią akrobatiką. Čia jie išsitraukė diskelį ir buvo numušta keliolika sovietinių skraidymo aparatų.
  Albina čiulba:
  - Įsiutęs statybininkų kolektyvas! Bus žvaigždžių kritimas!
  Ir vėl pasuka mašiną. O merginos triuškina Raudonąją armiją. Be to, pagrindinis...
  Alvina taip pat numuša tuziną sovietinių lėktuvų ir cypia:
  - Išprotėjusios merginos, ir visai ne mergelės!
  Teisingai dėl paskutinio. Jų pora pasivaikščiojo su vyrais. O ko tik neatsikėlė. Merginos mylėjo vyrus - joms tai malonu! Ir ypač jei dirbate su liežuviu.
  Aukščiausio rango mergina... Čia jie kankino pionierius... Pirmiausia nurengė jį, o jam į gerklę išpylė porą kibirų vandens. Tada į išsipūtusį skrandį atnešė karštą lygintuvą. Ir kaip jie sudegė! Pionierius šaukė iš laukinio skausmo... Kvėjo degimu.
  Alvina trenkė jam į šoną raudonai įkaitusia viela. O kaip norisi juoktis... Labai juokinga.
  Tada ji dainavo:
  - Pavargau akėti užpakalį - noriu paerzinti savo laimę!
  Ir kaip jis juokiasi! Ir apnuogino perlinius dantis! Mergina mėgsta žudyti, tai mergina!
  O mergaitės kojos visos nuogos ir grakščios. Ji mėgsta vaikščioti basa ant žarijų. Ir varyti pagautus pionierius. Jie taip cypia, kai kepa kulnus. Net Alvina labai juokinga. O Albina irgi mergina, atvirai pasakius - super! Kaip perkelti priešą alkūne į smakrą. Ir cypti:
  - Aš esu aukščiausios klasės mergina!
  Ir apnuogino perlinius dantis. Kurie blizga tarsi sumušti. Karys yra nuostabus! Tai gali būti kažkas, ko negalima pasakyti nei pasakoje, nei aprašyti rašikliu!
  Abi kares moteris į dangų numuša sovietų Migis. Gražuolės aktyvios. Juose nėra nė menkiausios abejonės. Ir toks laukinis ir pašėlęs grožis.
  Moterys karės plikomis kojų pirštais valdo vairasvirtę ir puola rusiškus automobilius. Kai jie sutraiškys, jie sutraiškys kovotojus, kaip pagalį ant krištolo. Merginos negailestingos ir negailestingos. Jie turi pykčio galią ir aistros liepsną. Ir pasitikėjimo laimėti. Net jei karas tęsiasi jau penkiolika metų. Bet jis nenori baigtis. Albina ir Alvina yra savo populiarumo viršūnėje. Ir jie nenori trauktis ar sustoti akimirkai. Ir jie pereina prie savęs ir taranuoja priešą.
  Albina, numušdama sovietų lėktuvus, cypia:
  - Pavargau nuo mergaitės verksmo, verčiau paskandinsiu batus!
  Ir kaip jis šypsosi, ir perliniais dantimis žėri. O dabar ji nori vyro. Jai patinka prievartauti vyrus. Tai jai labai malonu. Čia jis ims ir išprievartaus.
  Albina riaumoja:
  Sekso mergina yra seksas
  Už didelę dainavimo pažangą!
  Ir karys pratrūks juoktis... Ir vėl išžudykime visus savo priešus. Ji turi daug energijos. Ir visa raumenų jėga.
  Ir Alvina kaip riaumoti:
  - Numuškime priešą į piliakalnius!
  Ir karys pradės aktyviai juoktis! Ir ji įsivaizdavo, kaip jos vaikinai leteno. Bet švelniai tariant, malonu.
  Kovas jau visai šalia... Saulė šviečia vis labiau. Pirmąją pavasario dieną rusų berniukai basi bėgioja per ištirpusį sniegą. Jie juokiasi iš savęs, apnuogina veidus ir rodo vokiečiams figas.
  Pionieriai su raudonais kaklaraiščiais, trumpais kirpimais, kai kurie net iki nulio. Jie bėga šokinėdami. Jų basoms kojoms beveik niekada nešalta. Labai nemandagu. Merginos irgi bėgioja, taip pat be batų. Nuo rožinės spalvos apvalūs aukštakulniai spindi saulėje. Nuostabios sovietinės merginos. Lieknas, atletiškas, įpratęs daryti smulkmenas.
  Ir visi išsišiepė ir griežia į dantis... Pirmoji pavasario diena - tikras džiaugsmas ir šviesos bei kūrybos troškulys!
  O danguje oro mūšis. Mirabela, tai pirmasis sovietų pilotas, numušęs kitą vokiečių lėktuvą. Ir kaip visada vienoje bikinėje. Amžinai jaunas ir neišnykstantis. Tokia jos sielos stiprybė.
  Tačiau Mirabela taip pat mėgsta, kai ją liečia vyrai. Jai tai labai patinka. Todėl ji yra lakūnė... Kai nuogą, raumeningą merginos kūną raukšlėja vyriškos rankos - tai tikras pasimėgavimas. Ir labai smagu!
  Mirabela numuša kitą nacių automobilį ir sušnypščia:
  - Aš šarvuota kalė!
  Mergina net atsitrenkia į valdymo pultą nuogais apvaliais kulnais. Ji nuostabi. Ir nepakartojama.
  Mirabella yra susisukusi. O Agavė skrenda link jos. Čia pagaliau susitiko dvi produktyviausios moterys karės-pilotės. Jie šaudo vienas į kitą iš nugaros. Jie bando tai gauti per atstumą. Bet tai neveikia per gerai. Abi gražuolės nuskrenda nuo šaudymo linijos. Ir jie agresyviai iškišo dantis. Na, moterys yra kalės. Jie griežtai žiūri vienas kitam į akis. Tiksliau galva į galvą ir vėl šaudyti. Vokiškas ME-562 vis dar yra geriau ginkluotas nei MIG-15, o sovietinė transporto priemonė buvo numušta ...
  Tačiau Mirabela sugeba išlipti ir pirmą kartą per savo skraidymo karjerą praranda lėktuvą. Bjauriausia, kad ji atsidūrė priešo teritorijoje. Ir tai yra blogai. Taip, tokie unikalūs likimo vingiai. Ir 1956 m. kovo 1 d. pasaulis pasikeičia, tačiau fiurerio valdžia kibernetiniame žaidime išlieka.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"