Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin GÅr Till Hitler

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Det hände att Rysslands president Vladimir Putin efter hans död i augusti 2023 flyttade in i Hitlers kropp. Dessutom är det så häftigt att det stora fosterländska kriget är i full gång på kalendern den 1 november 1941. Och du kan inte fixa det. Vad ska man göra om både Stalin och Churchill inte vill höra talas om fred? Sedan bestämmer sig Vladimir Putin för att straffa dem alla väl!

  PUTIN GÅR TILL HITLER
  ANTECKNING
  Det hände att Rysslands president Vladimir Putin efter hans död i augusti 2023 flyttade in i Hitlers kropp. Dessutom är det så häftigt att det stora fosterländska kriget är i full gång på kalendern den 1 november 1941. Och du kan inte fixa det. Vad ska man göra om både Stalin och Churchill inte vill höra talas om fred? Sedan bestämmer sig Vladimir Putin för att straffa dem alla väl!
  . PROLOG.
  Det utdragna kriget med Ukraina var inte särskilt intressant för den ryske presidenten. Tja, vad är Ukraina för Ryssland? Man trodde att de skulle överösa henne med hattar och ta Kiev i tre dagar. Men det gick inte. Detta är andra året av kriget. Och presidentvalet i Ryssland står bokstavligen på näsan. Och Vladimir Putin hade problem med sin hälsa. Det kan ses förbannelserna från miljontals människor nästan över hela världen som drabbats. Människoblod är inte vatten. Och hur mycket blod har Vladimir Putin redan utgjutit? Kanske bara Stalin var mer blodig i Rysslands historia. Ukrainarna genomför en framgångsrik offensiv och har återerövrat de flesta av de annekterade territorierna från den ryska armén och olika privata formationer. Dessutom attackerade talibanerna Tadzjikistan och den ryska basen där i maj 2023. Och de öppnade en andra front och gav Rysslands president huvudvärk. Som det visade sig visade tadzjikerna låg moral, och deras armé flydde delvis och delvis tillfångatogs. Och Ryssland var tvungen att slåss med dem. Så den ryska militärbasen omringades av talibanerna, och ett stort antal soldater dödades och några tillfångatogs.
  Och de var tvungna att svara. Och återigen tillkännage mobilisering för att täppa till klyftorna redan i söder.
  Och när Vladimir Putin dog den 5 augusti 2023 hatade många ryssar honom redan, för att inte tala om västländer. Och Rysslands president dog i vånda och utan heder. Hans följe blev inte ens särskilt ledsen. Men ändå bestämde de sig för att begrava magnifikt. Och ge utmärkelser.
  Även om många såklart sa att om Putin hade dött före attacken mot Ukraina så skulle han ha gått till historien som en av de bästa ryska härskarna.
  Och så kanske det bara är fallet när en person ångrar att Gud inte skickade honom döden tidigare.
  I alla fall, i augusti 2023 dog Vladimir Putin, och hans öde skulle avgöras av domstolen.
  Och himmelsk dom! Men den nyckfulla gudinnan-demiurgen Emmanuel tog och stal Vladimir Putins själ från helvetet och tog honom till hennes universum.
  Där tog hon och ingjutit den ryske diktatorn i Adolf Hitlers kropp. Den största brottslingen genom alla tider och folk.
  Och i det ögonblick då de tyska trupperna är nära Moskva. Ja, hon kom på ett sådant straff för president Kain. Eller kanske till och med en belöning, för att du flyttar från kroppen på någon som är nästan tjugo år yngre än dig vid den tiden, och på själva toppen av framgång och ära.
  Och nu har Vladimir Putin fått en ny kropp, nya möjligheter, i en värld som två droppar vatten som påminner om nittonhundratalets jord. Och det mest intressanta är vad som kommer att hända. En hitman-presidents makt över världen, eller ett skamligt självmord? Eller kanske båda, eller något däremellan!?
  . KAPITEL 1
  Vladimir Putin mindes vagt sin korta vistelse i helvetet. Han har inte prövats än. Själen var i något mycket stort, ljust rum. Och du är helt viktlös, och du hänger i luften, som ofta är fallet i en dröm, särskilt i barndomen.
  Ingen tortyr, ingen helvete. Men detta var en mycket kort period av existens som en ren ande, utan kropp. Och du bara fladdrar som i en dröm, och du känner dig bra och lätt, och du kommer inte ihåg så väl vad som finns runt omkring.
  Och sedan efter rättegången kommer du att tilldelas antingen paradiset, helvetet eller skärselden för de flesta.
  Men nu kände Vladimir Putin sig i en ny kropp. Inte en ung kropp, men inte en gammal heller.
  Och Rysslands tidigare president vet redan att han nu är Hitler i köttet.
  Tack vare en vegetarisk kost och frånvaron av dåliga vanor är Führern, femtio år gammal, i ganska hyfsad form. Hans psyke är ännu inte överbelastat med en rad skamliga nederlag. Så du mår ganska acceptabelt bättre än i Rysslands presidents ställe. Som inte levde tillräckligt länge för att bli sjuttioett år gammal.
  Men de härskarna i Ryssland som levde till en sådan tid kan räknas på fingrarna.
  Hitler verkar i alla fall vara i kropp och friskare och piggare och yngre, så det finns inget att klaga på ödet.
  Allt skulle vara ingenting, men på kalendern 1 november 1941. Detta innebär att det inte längre kommer att vara möjligt att stoppa Führern vid den dödliga linjen och inte attackera Sovjetunionen. Och tydligen måste du agera, men hur ...
  Entouraget och generalerna ville naturligtvis ha en fortsättning på banketten och att Führern gav dem sina kloka instruktioner.
  Men vad ska man göra när man redan är upp till öronen i skit. Både i ett tidigare liv och i detta.
  Vladimir-Adolf meddelade att han skulle vara ensam och tänka lite och vila. Samtidigt bad han om kaffe med orange kaffe och en operativ karta, samt den europeiska delen av Sovjetunionen och Afrika.
  Tyskarnas angelägenheter gick i allmänhet ganska bra. Lyckades med även om offensiven i oktober fullständigt förstörde sex sovjetiska arméer, och flera delvis. Mer än sexhundratrettio tusen soldater och fiendens officerare togs till fånga.
  Och i Leningrad-riktningen rör sig Wehrmacht-trupperna mot Tikhvin. Och i söder har de redan ockuperat Kharkov och en del av Donbass. På Krim närmade de sig Sevastopol och stormade Kerch. Nåväl, det här är inte toppen av framgång ännu. Tyskarna måste fortfarande inta Tikhvin, Kerch, några städer i Donbass och Rostov-on-Don och nå maxvärdet i slutet av november. Och sedan till och med närma sig Moskva bokstavligen upp till några kilometer.
  Och då kommer ett mirakel att hända. Och aldrig tidigare skådad frost, från vilken till och med tysk bensin från kol frös, och utrustning misslyckades, och de tyska soldaterna själva frös levande.
  I den nya kroppen började Vladimir Putin känna minnet av Hitler i sig själv. Å ena sidan är detta till och med bra. Du kommer inte att fastna för konstigt beteende och okunnighet. Faktum är att djävulen vet hur de tyska generalerna och ministrarna ser ut. Det verkar som att Speer ansågs vara den mest begåvade av dem.
  Men Hitlers minne antydde att Speer ännu inte hade fått posten som rikets minister för krigsmateriel och ammunition. Och kanske - detta var en av huvudorsakerna till Nazitysklands nederlag. Hade en så energisk minister utsetts tidigare hade krigets gång varit annorlunda.
  Hitler lyckades dock inte bara ge ett jamb i detta. Till exempel stoppade han tyska stridsvagnar nära Duker, och som ett resultat lyckades fyrahundratusen britter och hundra tusen fransmän fly till Storbritannien. Och om dessa trupper tillfångatogs av Hitler, så var kanske till och med Churchill tvungen att gå till fred. I allmänhet var förstås beslutet att bekämpa Tyskland, som tog kontroll över nästan hela kontinenten, idiotiskt.
  Men det var Churchill som räddade Ryssland eller Sovjetunionen.
  Utan en andra front hade Stalins chanser mot Tredje riket och dess satelliter varit nästan noll.
  Så... Putin förbannade. Han gillade inte Churchill. Kanske fanns det till och med dold avund mot denna ledare. När allt kommer omkring förblev Churchill i historien en legend och en gentleman.
  Och Rysslands president heter: Vovka-Kain! Han verkligen i Rysslands och världens historia är nu ihågkommen med ett ovänligt ord. Ja, han bröt sig loss - han kunde inte stå ut med frestelsen och startade ett stort krig. Det största misstaget, och först av allt ett moraliskt: det här är en kampanj mot Kiev. En gång, när det var krig i Georgien, ville diktatorn attackera Tbilisi. Men Rysslands formella president och överbefälhavaren Dmitrij Medvedev uttalade sig kategoriskt emot det. Och jag var tvungen att sluta kämpa. Det fem dagar långa kriget, ett av de kortaste i världshistorien, och kanske det snabbaste i rysk historia, är över. Hundrasex soldater gick förlorade, georgierna förlorade lite mer. Det fanns då en känsla av irritation över att de inte utnyttjade tillfället för ockupationen av Georgien. Men Dmitrij Medvedev förklarade ganska logiskt att även om de snabbt lyckas ockupera den kaukasiska republikens territorium, kommer den ryska armén att möta ett gerillakrig. Dessutom var exemplet med Irak redan framför mina ögon, som amerikanerna ockuperade på tre veckor, men som stod inför sådan partiskhet att de tvingades lämna därifrån, efter att ha förlorat fem tusen bara dödade.
  Ja, och Afghanistan är detsamma ... Dessutom är Georgien ett bergigt land, och där kan man verkligen partisanera från och till. Dessutom har det tjetjenska motståndet ännu inte tagit slut. Doku Umarov levde fortfarande, och gerillakriget pågick inte bara i Tjetjenien utan också i nästan hela norra Kaukasus. Och i fallet med ockupationen av Georgien skulle hela det kollektiva väst hjälpa kaukasierna. Och islamisterna skulle också börja få hjälp och höja sina huvuden.
  Så Dmitrij Medvedev visade vid den tiden sunt förnuft. Och kanske var detta ett av de få kloka beslut han tog.
  Men kriget med Ukraina verkade också relativt lätt. Så den slaviska broderns trupper visade sig mycket dåligt i striderna 2014 och vintern 2015, och naturligtvis var intrycket att fienden var en noll krigare.
  Tja, tvärtom, om den ryska armén, särskilt efter Syrien, överdrivna idéer. Som, vi är tekniskt sett de mest kraftfulla i världen. Och kasta hattar på alla.
  Det verkar som att många skulle tycka det om de var Putin. Och förmodligen var amerikanerna inte listiga när de sa att den ryska armén kunde ta Kiev på tre dagar. De tyckte också tydligen att Ryssland var för starkt, och Ukraina var svagt. Men... Redan under de allra första dagarna led utvalda ryska förband stora förluster och det stod klart att blixtkriget misslyckats.
  Kriget fortsatte, inte som han ville. Kanske borde fred ha slutits, särskilt under krigets första månad, då det var de största framgångarna. Men såklart ville jag ha mer. Sedan ökade förlusterna. Och sedan i slutet av augusti och höst uppnådde ukrainarna påtagliga framgångar på slagfälten. De slog ut ryska trupper från Kharkovregionen och delvis Lugansk och återerövrade Cherson och territoriet bortom Dnepr. På den tiden ville ukrainarna inte ha en annan värld, vissa som en återgång till gränserna 1991.
  Jag var tvungen att förklara mobilisering och överföra ytterligare trupper. Och på vintern för att försöka igen, för att avancera ...
  Vladimir Putin är en envis person. Även om historien lär att envishet kan vara extremt farligt. Till exempel kunde Hitler åtminstone delvis ha bevarat sin regim, och kanske sitt eget skinn, om han hade gått till fred tidigare. Här kunde Hirohito rädda sitt liv, och till och med sin kejserliga titel, även om han förlorade verklig makt. Och den besatta Fuhrer förlorade allt. Du kan komma ihåg Ivan den förskräcklige! Som erbjöd världen, och en del av Livland, inklusive Narva och Derpt. Men Ivan den förskräcklige ville ha Livland i sin helhet. Och han fortsatte kriget med Sverige och Samväldet. Tja, jag var också tvungen att slå tillbaka räden av Krim Khan. Kort sagt, han förlorade allt han vunnit, och var tvungen att ge tillbaka en del av sina egna. Och kriget varade i tjugofem år. Ja, det var ett äventyr.
  Men handlar Putin om det förflutna och om det förflutna? Behöver du bestämma vad du ska göra i nuet? Eller fortsätta kriget med Sovjetunionen, med tanke på det tredje rikets tidigare misstag. Eller ändå försöka sluta fred med Stalin. Ändå är det inte särskilt trevligt att döda sina förfäder ytterligare. Men om du kunde förena dig med kommunisterna, mot det hatade Storbritannien och Amerika, skulle det vara coolt!
  Faktum är att Putin, som kämpade i ett och ett halvt år, inte kunde besegra Ukraina, dessutom led han nederlag där, och till och med talibanerna öppnade en andra front i söder. Och här finns en chans! Du kan uppnå mycket. Och kanske till och med bli världens härskare!
  Vladimir Vladimirovich skrattade och flinade in i sin korta mustasch. Oavsett vad de säger om Hitler så erövrade han nästan hela Europa på två månader. Polen, jämförbart på den tiden vad gäller befolkning och territorium med Ukraina, besegrades på två veckor. Och på en och en halv månad besegrades trupperna från Frankrike, Storbritannien, Belgien, Holland. Mer än fyra miljoner människor togs bara till fångar. Här är bedriften.
  Ja, och Sovjetunionen led enorma förluster och var nästan besegrad. Men det är det, nästan. Sedan i december blir det en vändpunkt. Och vi måste snabbt sluta fred med Stalin. Men frågan är hur man rättfärdigar sig inför sin egen miljö? När allt kommer omkring verkar det som att segern i Ryssland är så nära, och plötsligt världen?
  Hur kan du förklara detta för dina egna? Dessutom är det ännu inte känt om Stalin kommer att acceptera fredsförslaget. Särskilt om territoriella eftergifter krävs av honom. En värld utan annexioner och gottgörelser låter vackert, men efter att Tyskland har vunnit så mycket, och till och med gett lite mark till sin allierade, kommer det att se ut som ett svek mot en eftergift precis som det.
  Här uppstår förstås allvarliga problem. Det skulle vara mycket lättare att slå Hitler lite tidigare, innan attacken mot Sovjetunionen. Då kunde Barbarossa-planen ha avbrutits, och i stället kunde Operation Sea Lion ha genomförts, få Storbritannien och sedan Ikaros, fånga Island. Få människor vet att Führern hade planer på detta också. Å ena sidan verkar det tredje riket inte behöva Island, men å andra sidan var huvudmålet att skydda sig mot attacker från USA. Hitler i detta fall riskerade dock att fastna i ett krig med Amerika under lång tid.
  Här är förresten en annan fråga om Stalin skulle slå Tredje riket 1941? Eller till och med i fyrtiotvå bättre förberedda.
  Det finns den berömda Suvorov-Rezun-tetralogin, där han bevisar och försöker logiskt motivera Stalins attack mot Tredje riket. Tja, Putin, naturligtvis, i ett tidigare liv hade inte tid att läsa detta verk i sin helhet. Men det visades kort för honom. De viktigaste argumenten för Suvorov-Rezun och kommentarer om dem.
  Till exempel flyttade Sovjetunionen verkligen trupper närmare sin västra gräns. Och han hade verkligen en fördel i antalet stridsvagnar. Sant, inte åtta gånger som Rezun skriver, utan ungefär fyra gånger. På bekostnad av kvaliteten på bilar är inte heller så tydligt. Ungefär två tusen sovjetiska stridsvagnar var starkare än de tyska: dessa är KV-1, KV-2, T-34, T-28 och T-35. Speciellt kraftfull var KV-2 med en 152 mm haubits. Och tyska stridsvagnar kunde inte penetrera den från alla sidor och vinklar, som KV-1.
  Men detta är inte så självklart. Till exempel avfyrade KV-2 bara ett skott varannan minut och försökte träffa en kvick tysk stridsvagn. Och han kunde mycket väl skada rullarna, och den sovjetiska maskinen var immobiliserad. Rent praktiskt är T-34 bra. Den kan inte stickas hål i pannan av en tysk stridsvagn, förutom kanske i sidan.
  Men också problem. Optiken och sikten är dålig, växellådan går sönder och det är svårt att växla. T-28 är redan en moraliskt föråldrad stridsvagn, även om den med två vapen är värre än de trettiofyra i rustning. Och den här skärmade tanken är inte särskilt bra i körprestanda. T-35 är ett riktigt monster - tre kanoner, sju maskingevär, fem torn. Men den här tanken kan inte vända. Och rustningen på så många som fem torn är oviktig.
  Tankar i BT-serien - å ena sidan verkar de vara bra: hastigheten är nästan hundra kilometer i timmen på motorvägen. Men i en riktig strid kommer en kolonn av stridsvagnar fortfarande inte att kunna gå. Och rustningen är svag, och till och med antitankvapen kan penetrera en sådan maskin. Dessutom har tanken fortfarande stora bensintankar, den kan tas ur spel av skott från ett tungt maskingevär. Ja, inte riktigt den här bilen. Den mest massiva T-26-stridsvagnen med en 45 mm kanon var underlägsen den tyska T-3 i både beväpning och pansar, och var nära i körprestanda.
  På det hela taget var naturligtvis Sovjetunionen kanske starkare i stridsvagnar, men produktionen av de senaste bilarna och flygplanen främjades precis, och de hade knappt börjat komma in i trupperna. Det senaste flyget var ännu inte bemästrat, och stridsvagnar också. Dessutom utfärdades inte den tekniska dokumentationen för de senaste sovjetiska stridsvagnarna till befälhavarna. Och som ett resultat, före kriget, kördes inte KV- och T-34-fordonen in. Och tyskarna märkte på något sätt inte de nya trettiofyra. För första gången märktes T-34-stridsvagnen, enligt Guderians memoarer, först i oktober 1941. Och var tog hela tusen av dessa bilar vägen innan?
  Dessutom, under kriget, växte kvaliteten på de producerade trettiofyra inte bara inte, utan minskade till och med. Inklusive rustningens kvalitet. Ja, och sovjetiska piloter hade inte tid att träna hur man använder sovjetisk teknik. Ja, och allmän militärtjänst infördes först på hösten det trettionionde året.
  Dessutom försvagade de stalinistiska förtrycken armén, slog ut erfaren och utbildad personal.
  Plus en uppsättning skal, speciellt för de senaste tankarna. Tja, det finns många fler jämförelser. Sovjetunionen har faktiskt fler stridsvagnar och flygplan än det tredje riket. Men å andra sidan har tyskarna redan mer än dubbelt så många bilar och motorcyklar. Och Wehrmacht har fler maskingevär. Plus hennes tillfälliga överlägsenhet inom infanteriet. Detta är sant, eftersom Tyskland tidigare hade genomfört en allmän mobilisering. Men fortfarande attackera det tredje riket, förlora i personal? Det här är idiotiskt!
  Det är sant att Putin själv gjorde just det med Ukraina. Men det kanske var därför han trasslade till.
  Men det finns två stora skillnader här. Den ukrainska armén, som inte kunde besegra vissa miliser 2014, ansågs inte vara en seriös stridskraft av någon - inte ens amerikanerna. Och Wehrmacht erövrade Europa på två månader - det är stor skillnad. Även en väldigt stor skillnad.
  Den ukrainska arméns auktoritet var mycket låg före kriget, och kanske var det därför den vanligtvis försiktige Vladimir Putin bestämde sig för detta äventyr. Dessutom gav Kina klartecken i hemlighet. Men redan under de första dagarna stod det klart att blixtkriget inte gick över. Och förlusterna, särskilt i elitförbanden, är enorma.
  Det finns faktiskt någon osynlig kraft som förstör alla imperier. Sedan kung Xerxes tid, förmodligen det första riktiga, enorma imperiet i den antika världen. Alexander den stores stormakt visade sig också vara kortvarig. Snarare föll det sönder några år efter den här kungens död.
  Ännu tidigare förde Egypten erövringskrig, men förlorade också besittning. Du kan komma ihåg Assyrien. Det var också en ganska stor kraft. Nåväl, Babylon på Nebukadnessars tid, om än inte så länge. Romarriket varade länge. Även i skolhistoriska läroböcker ägnas nästan hälften av antikens tid åt det.
  Men den förföll också och kollapsade. Många exempel kan ges här. Det fanns ett välde av Karl den Store - delat direkt efter den erövrande kungens död. Det arabiska kalifatet uppstod - det största imperiet sett till territorium, från Frankrike till Indien, men det kollapsade också. Också det osmanska riket, om än långsammare, föll samman. Själva Djingis Khans imperium är mänsklighetens största landmakt. Men Djingis Khan dog, och hennes söner och barnbarn började krossa henne. Och sedan, efter att ha nått Afrika till Wien, tog mongol-tatarerna slut och föll isär igen. Tamerlane försökte återställa detta imperium med eld och svärd, men så fort han dog föll hans Timurat-afton i salighet utan spår.
  Det största i termer av befolkning och territorium i mänsklighetens historia var kanske det brittiska imperiet med kolonier och herravälde. Men det föll också ganska snabbt. Och där fanns också det spanska kolonialriket, som föll ännu tidigare.
  Tsarryssland, efter att ha nått sin topp under Nicholas II:s regeringstid, kolliderade med Japan. Och som för att bekräfta det faktum att det finns en antiimperialistisk styrka, förlorade tsaristrupperna detta krig. Och som om det onda ödet förföljde dem. Det var så många misslyckanden och otur i det kriget, från början till slut. Så tro inte efter det på alla makters öde.
  Då, under första världskriget, var det inte särskilt lyckligt, och det fanns en militär, och snarare till och med en palatskupp. Därefter kom en olaglig interimsregering till makten.
  Jo, och så bolsjevikerna med inbördeskriget. Jo, ja, under Stalin skedde en ny uppgång av imperiet, men till priset av enorma blodsutgjutelser. Och efter ledarens död ägde den tjugonde kongressen och kultens kollaps rum. Och Sovjetunionen började förlora sina positioner redan under Chrusjtjov.
  Och sedan tog och avslutade Gorbatjov det sovjetiska imperiet. Dessutom kan det inte sägas att Mikhail Sergeevich gjorde det med avsikt. Då var alla uppslukade av perestrojkans frenesi. Och personligen har Vladimir Putin, även om han är en KGB-officer, förvandlats till en ivrig demokrat. Och han var emot GKChP och gladde sig också över SUKP:s kollaps. Och han blev Sobchaks högra hand. Och aktivt stödde Jeltsin. Inklusive i oktober 1993. Ja, Sovjetunionens kollaps var, men de flesta människor och särskilt eliten gladde sig!
  Eller i alla fall, folket hade inget emot det, men eliten var riktigt nöjd. Särskilt i Centralasien, där alla mindes mycket väl hur KGB förföljde lokala magnater i bomullsbranschen.
  Kort sagt, då i det nittioförsta Sovjetunionen vilade på Bose. Och kanske var det bara Vladimir Zhirinovskij som knorrade lite, sådär för att visa. Eller kanske spelar för publiken eller vill sticka ut.
  Sedan var det Jeltsins styre. En tid med stora möjligheter för vissa, och förlust och fruktansvärda problem för andra. Jeltsin själv försökte inte ens limma Sovjetunionens imperium, utan bara för att återföra Tjetjenien under kontroll. Och vilket hårt motstånd det väckte. Inklusive inom landet. Och till och med Gaidars val av Ryssland uttalade sig emot det. Liksom kommunisterna. Endast Zhirinovsky stödde detta krig. Men kanske var det därför han undergrävde sitt eget betyg och berövade sig själv chansen att bli den nya ryska tsaren.
  Zhirinovsky var naturligtvis en karismatisk ledare. Men han saknade varken mod eller vilja. I synnerhet var det inte nödvändigt att korrodera magen så som så när en betydande del av människorna svälter. Och kost och träning.
  Okej, Zhirinovsky är död. Och kungen förlorade sin favoritgyckare. Vilket var så roligt och roligt. Han underhöll och lyfte. Men det fanns lite verklig mening och nytta av det. Snarare, tvärtom, Zhirinovsky var en alltför radikal patriot, kanske till och med en karikatyr. Och han verkade förlöjliga patriotism. Jo, liksom den gode soldaten Schweik, var han också en karikatyr av Österrike-Ungerns patriot.
  Och det var roligt, men ganska skadligt för orsaken. Men ändå är kungen inte bra och uttråkad utan en gycklare. Här dras Dmitrij Medvedev uppenbarligen inte till denna roll.
  Vladimir Putin, i Hitlers kropp, suckade tungt. Han var ännu inte van vid den nya kroppen och levde i minnen från det förflutna. Och det var tvetydigt, särskilt de senaste åren. Men naturligtvis var Putin en lycklig härskare. Till exempel en så sällsynt lyckogåva som terrorattacken den 11 september. Detta är verkligen en stor framgång. Istället för att själva bekämpa talibanerna drogs amerikanerna in i en massaker som var onödig för USA.
  Detta är till exempel samma sak om Hitler kämpade i tjugo år med Storbritannien och jänkarna än att attackera Sovjetunionen. Och Stalin själv kunde i det här fallet välja ögonblicket när han skulle slå. Och fall inte för ett fruktansvärt slag själv.
  Men Hitler kunde förebygga Stalin. Och här är resultatet - tyskarna nära Moskva. Och hade vintern varit mildare och torrare så hade vi kanske varit i själva huvudstaden.
  Ja, Stalin hade tur här. Fast å andra sidan, ja, varför är de mest framgångsrika härskarna, de som är så grymma? Här är han Vladimir Putin, naturligtvis, inte Stalin. Men det är kanske därför Ukraina inte gavs till honom?
  Vad kan man säga om Hitler? Å ena sidan hade han fenomenala framgångar, men å andra sidan hade han katastrofala misslyckanden. En sorts förmögenhet skrattade åt Adolf - gav honom självförtroende. Men sedan övergav hon och ramade in. Och det var så många offer och förluster på båda sidor.
  Sovjetunionen fick inte mycket på segern i detta krig. Territoriella förvärv var små. Dessutom gav Stalin bort en del av Brest-regionen och Bialystok-regionen gratis och utan att fråga Polen. Och de fick inte mycket. Det vore bättre om detta krig inte fanns. Befolkningen i Sovjetunionen minskade till 170 miljoner. Och under tsarfadern Nicholas II uppgick det redan 1914 till 180 miljoner människor. Så tsarfadern ryss ökade, och Stalin gallrade.
  Och tyskarna förlorade mycket under Hitler. Även om erövringen av Europa och Polen kostade bara trettio tusen dödade. Stalin i kriget med Finland förlorade 126 tusen, vilket är mycket mer betydande. Ja, så här blev det gallimo.
  Det var bra att komma in i Stalins kropp innan Nazitysklands attack mot Sovjetunionen. Och göra något. Egentligen, vad är det egentligen? Slå dig själv, som Suvorov-Rezun rådde? Detta har sina för- och nackdelar.
  Nackdelen är i synnerhet att de sovjetiska trupperna inte är riktigt redo att anfalla. I synnerhet har både nya stridsvagnar och flygplan inte bemästrats ordentligt av trupperna. Den goda nyheten är att tyskarna inte förväntar sig en förebyggande attack. Och de kan överraskas. Ja, och de sovjetiska trupperna var mycket större och bättre lärda att attackera än att försvara. Verklig praxis har förresten visat att nazisterna är mycket bättre på att anfalla än att försvara.
  Till exempel, om nazisterna avancerat magnifikt och vid fallet av fyrtiotvå erövrat territorium jämförbart med två romerska imperier. Sedan gick de snabbt samman i försvaret.
  Räknat från Kursk-bukten, där tyskarna senast försökte inleda en stor strategisk offensiv och vända kriget genom att ta initiativet, tog det Stalin bara nio månader att återerövra Ukraina och Krim. Tja, om du räknar Galicien, så kan du lägga till ett par till. Och totalt höll inte tyskarna två år efter slaget vid Kursk.
  Ja, de är svaga, de var på defensiven. Och Führern? Och hur är det med Führern, han sköt sig själv. Och så säger de att modet inte räckte, att göra det själv - de hjälpte till!
  Vladimir Putin skakade om sig själv. Kroppen är verkligen nästan tjugo år yngre än tidigare, vilket är jättebra. Adolf Hitler är kort. Precis som Vladimir Putin själv. Och detta gör att du kan vänja dig vid den nya kroppen snabbare.
  Och visst har han stor potential. Speciellt om du slåss med Stalin.
  Det är detta som kan skyllas på den mustaschbeklädda djävulen för att han inte höll ett personligt möte med Hitler hösten 1940. Kanske skulle båda diktatorerna i det här fallet ha charmat varandra så att en allians skulle ha ingåtts istället för krig. Här är ett exempel på hur de har det med C. Även om Do Xi också kom bra överens med andra kinesiska presidenter. Men ändå är det lättare att hantera sin kamrat än med en äldre eller yngre ledare. Till exempel kom Lukasjenka och Medvedev inte överens med varandra. De hade skillnad i ålder och uppväxt. Medvedev är son till en professor - en intellektuell, och Lukasjenka är son till en kollektivbonde och ingen vet vem.
  Putin, vars far var en enkel arbetare och gillade att dricka, var också lättare med Lukasjenka. Kanske hade det varit svårare med en annan ledare. Speciellt om han var ung och intelligent. Som till exempel Putins relation till Macron inte fungerade.
  Både Hitler och Stalins fäder var fyllare, och båda diktatorerna upplevde fattigdom, förnedring och satt i fängelse. Så det kunde mycket väl ha kommit överens i ett personligt möte. Men av någon anledning ville inte Stalin detta. Kanske ville han inte ta itu med en så avskyvärd person som Hitler, men var inte Stalin själv också en avskyvärd person? Och på den tiden var det ledaren för Sovjetunionen och Tysklands Fuhrer, som var mycket mer blodig.
  Ja, Stalins händer var täckta av blod upp till armbågen. Och i det tredje riket har judar ännu inte dödats massivt, och storskaliga straffaktioner har inte utförts.
  Så det fanns ingen speciell anledning att undvika att träffas personligen. Men kriget mellan två totalitära imperier kunde mycket väl ha förhindrats. Och kanske världen på planeten jorden skulle vara annorlunda.
  Sovjetunionen, Tyskland, Italien och Japan kan dela upp hela världen. Och med tanke på att de erövrade behöver bemästras under lång tid, kanske det inte skulle bli några krig i mänsklighetens historia, åtminstone under de kommande hundra åren.
  Men nu har Putin i Hitlers kropp en chans att personligen träffa Stalin och prata. Naturligtvis kommer det att finnas några problem, men de kommer sannolikt att lösas.
  Även om frågan är hur mycket mark att kräva av Stalin? Det är helt enkelt omöjligt och orealistiskt att gå till noll när man redan har lyckats ta tag i så mycket.
  Den andra punkten - att utlysa vapenvila omedelbart, eller först för att nå nya framgångar? Fortfarande inte toppen än. På Krim har Kertj ännu inte tagits, och i söder Rostov-on-Don. Och inte alla Donbass är fortfarande under tyskarnas kontroll. Och så vidare...
  Och förresten, det finns också Afrika. Det verkar som att britterna snart kommer att inleda en offensiv mot Rommels trupper där? På och den riktningen brådskande att stärka. Att slåss med Storbritannien för Putin är trots allt ett stort nöje. Till att börja med bör du se vilka reserver Tyskland har. Kanske kan något tas från Frankrikes och Balkans territorium. Faktum är att om tsaren i Bulgarien Boris inte vill slåss med Sovjetunionen, låt honom då slåss mot partisanerna åtminstone i Jugoslavien. Och även i Grekland och Albanien. Och det kommer att bli extremt coolt.
  Dessutom bör totalt krig förklaras i Tyskland. Och mer aktivt locka utländska arbetstagare. Redan något, men det tredje riket har tillräckligt med arbetskraft. Och, naturligtvis, tonåringar bör värvas in i armén. De kämpar inte värre än vuxna, och arbetskraften hos dem är inte särskilt bra. Så det finns mycket mer som kan göras. Jo, att bilda utländska divisioner från frivilliga. Detta var vad tyskarna gjorde, men redan när de började förlora kriget. Naturligtvis har de som är villiga att kämpa för en hopplös sak minskat. I detta avseende agerade Hitler naturligtvis oklokt. I allmänhet var naturligtvis det tredje riket och Führern personligen fulla av misstag som hindrade honom från att vinna andra världskriget. En av dem är förstås det faktum att han i alla fall inte aktivt använde polackerna i kriget med Ryssland. Men antiryska känslor i Polen är starka och har varit en tradition i många århundraden.
  Här fångade Vladimir Putin sig på vad han tycker som en förbättrad Hitler. Och han bryr sig inte alls om det ryska folkets lidande.
  Ja, det är här det fastnar.
  Men så här i efterhand är mannen stark. Till exempel, när du tittar på amatörernas spel i schack i snabb takt, då verkar partnernas misstag vara mycket tydligt synliga. Men här sitter du i styrelsen.
  Och spela en roll. Men i alla fall bör följande utnämningar göras: sätt Speer i spetsen för ministeriet för krigsmateriel och ammunition och ge nödbefogenheter. Öka arbetsdagens längd och flytta fabriker till tre arbetsskift. Beväringspliktiga tonåringar och singelflickor in i armén. Bilda utländska divisioner. Mobilisera Khiva mer aktivt. Att öka produktionen av vapen och utvinningen av råvaror. Tja, och mycket mer att göra.
  I synnerhet kvinnor - de är också bra kämpar. Och varför inte använda dem både i strider och som övervakare av utländska arbetare. Ja, och tonåringar, särskilt de yngsta, kunde också prova sig i rollen som vakter. Och vuxna män längst fram. Det finns fortfarande många reserver.
  Kvinnliga piloter är inte dåliga och de är bra som krypskyttar. Och även i tankar är det rättvisa könet inte dåligt, särskilt om ödet är att kvinnor vanligtvis är mindre än män, och mer smidiga och försiktiga.
  Ja, och tonåringar i stridsvagnar kämpar bra. Vi måste göra tyska bilar snabbare och mer kompakta. Så det finns faktiskt ingen "Panther" ännu? Varför visade sig den tyska stridsvagnen vara så tung, med generellt sett inte alltför kraftfulla vapen och svaga sidorustningar? Det är en röra, här måste du ge formgivarna en utskällning.
  Och besättningen på T-4 och T-3 borde minskas från fem personer till fyra. Du kan kombinera befälhavarens och radiooperatörens uppgifter. Någonstans hörde han sådana råd om stridsvagnstrupper. Tja, vad mer... Då kan du komma ihåg.
  Vissa ändringar bör också göras i kommandostrukturen. Så att befälhavarna för armégrupper har mer makt, så att det blir mindre krångel och samordning. Mainstein, denna stora strateg, borde också befordras, liksom Guderian, som hade rätt i många frågor. Särskilt i det faktum att slaget kommer att levereras i Vitryssland från den operativa balkongen.
  Putin ringde sekreteraren. Hon sprang in och stampade på sina höga klackar. Den nybakade Fuhrern grymtade något som inte var alltför begripligt och började diktera order.
  
  ARRESTERING OCH LÖKNING AV ROSA LUXEMBOURG
  ANTECKNING
  Den berömda revolutionären Rosa Luxembourg arresterades och greps. I kvinnofängelset får hon utstå noggranna husrannsakningar, andra procedurer, förnedring och allvarliga rättegångar.
  . KAPITEL 1
  En ung kvinna, Rosa Luxembourg, arresterades på personlig order av Kaiser Wilhelm.
  Hon fick handfängsel och fördes ut ur huset. Folk såg förvirrade ut som en blond revolutionär, cirka trettio år gammal med en smal figur, leddes ut av polisen.
  Rose trampade med sina läderstövlar på den smältande marssnön och försökte hålla ett lugnt uttryck i ansiktet, blek av rädsla.
  För att muntra upp och inte ge ut spänning sjöng marxisten;
  I en värld av kyla - snöfall,
  En tiggare även som är rik!
  Djävlar styr planeten
  Förvandlade jorden till helvete!
  
  Om du vill leva i glädje,
  Så den lyckan kommer till alla i huset!
  Bryt slaveriets bojor som en tråd
  Då blir väskan full!
  
  Det finns ett land som är ett exempel för alla,
  En stark krigare är en pionjär!
  Hans heliga fosterlands svärd,
  Så att den onde Sir inte skvallrar!
  
  Tysklands dekret till alla världar,
  Kraften hos de klokaste armaturerna!
  Utan någon, kommer vi att säga utsmyckning,
  Den Allsmäktige har visat oss vägen!
  
  Vi kommer inte att känna till ordet feg,
  Soldaten kommer inte att viska - jag är rädd!
  ren ortodox tro,
  Gud välsigne Jesus!
  
  Det finns ingen frid i hjärtat utan Kristus,
  Den strålande leder till strid!
  Utan tro är krig fåfänga,
  Låt oss förlora den skenande poängen!
  
  Djävulen kommer att fresta
  Ljug för din egen - tenta fem!
  Men tro inte på de onda
  Det finns ingen anledning att förråda!
  
  Vi är trogna eden till graven,
  Ättlingarnas utrymme väntar - tro mig!
  Låt oss kasta ner Satans söner
  Kommer inte att kunna fängsla jorden!
  
  Därför väntar turen
  Vem är stark - Herren kommer att frälsa!
  Gud älskar det tyska folket,
  Lågan i ådrorna smälter isen!
  
  Låt oss nå de gränslösa gränserna -
  Låt oss visa universum på vår väg!
  Fall inte ner för de ortodoxa oss,
  Böj inte den orena i hornet!
  Längs vägen slog poliserna rosen på ryggen med handflatorna - de säger, det finns inget att sjunga sånger när Kaisers Tyskland förlorar kriget. Och när tsarrysslands trupper redan hade gått in i Warszawa, vilket markerar krigets vändpunkt. Och den här tiken vet att den själv sjunger.
  Rose fördes till byggnaden av det centrala Berlinfängelset. Allt är mer eller mindre rent och snyggt på tyska. Rose lugnade ner sig. I ett tyskt fängelse kommer det att vara rent, och med största sannolikhet en ensamcell utan vägglöss och råttor, med lödning som föreskrivs i lag. Och där kommer Tyskland att kapitulera om några månader och släppas. Och kanske till och med i den nya regeringen får hon ministerposten.
  Rose, stämplade hälarna på sina stövlar, sjöng:
  - Låt dig leva som vaktmästare,
  Du kommer att födas på nytt som arbetsledare...
  Och då kommer du att växa från en förman till en minister,
  Men om du är dum som ett träd -
  Du kommer att födas som baobab
  Och du kommer att bli en baobab
  Hundra århundraden tills du dör!
  Rose, så, utan att uppmärksamma fängelsekorridorerna, barer, lås, taggtråd, gick som en drottning. Hon föreställde sig hur man gjorde filmer om henne, och hur man gjorde filmer om den bolsjevikiska martyren. Och hur populär och cool hon blev av detta - kan inte beskrivas med ord, bara en saga.
  Tja, hur man i det här läget inte ska ta och inte sjunga. Här går man i fängelse - som på semester.
  Och Rosa, inte generad, sjöng högt, som om hon vore en riktig drottning som höjdes till tronen;
  Jag är en modig Komsomol-medlem i fångenskap,
  Där visade hon sig vara väldigt hård i striden ...
  Åh fosterland, vet att jag kommer att återlämna skulden till dig,
  Jag ska fylla huset med komfort och mys!
  
  Jag visste lite - ingenting,
  Och de tog mig barfota till förhör,
  Fascism är fullständigt bullshit.
  Fritzen slog mig hårt med en piska!
  
  Avklädd, halvnaken på en snödriva,
  Och så körde de genom byarna i pisugas ...
  Ja, för att få din Fuhrer-kista,
  Och vi kommer att se kommunismen i fjärran!
  
  Det är bättre att vi inte förväntar oss nåd
  Och jag kommer inte att säga ett ord till nazisterna!
  Förgäves tänkte jag i vild ilska,
  Vilken Komsomol-medlem är ett blygt får!
  
  Fiender satte mig på hyllan,
  Under hälarna på bränderna antändes ...
  Och jag hör striden - du är en pori tråd,
  Jag är sorgernas väg av glödheta kol miles!
  
  Det finns inget erkännande och strömmen är inte hemsk,
  Jag kommer att klara alla utmaningar...
  Låt det bli en chock för nazisterna
  Och för mig, något damm av lidande!
  
  Jag ska gå igenom allt, jag ska ta det, tro mig
  Eftersom mitt hemland är Ryssland...
  Och fascismens odjur kommer att begravas,
  Kristus kommer och Röda Missionen!
  
  Ja, jag vet, jag vet, en slinga väntar på mig,
  Kanske blir det värre avrättningar!
  Vi måste starta landet från början,
  För det har varit många upprördheter!
  
  Och så kom den stora kommunismen,
  På Mars lekte, sprang vi...
  Låt humanismen segra i världen,
  För att du kämpar så hårt!
  
  Du kommer att vara universum, känn mitt
  Sådana oändliga strålande stjärnor...
  En örn som en gång var en sparv,
  Någon av oss med erkännande av konstnären!
  Rosa märkte inte ens i sin stolthet hur hon fördes in i rummet för en sökning. Och tre kvinnliga vakter började klä av henne med sina skickliga, vanliga rörelser av proffs. Och den stolta himmelska Rosa Luxembourg visade sig vara helt naken inför tre vakter, som liknade gorillor mycket.
  Bara en smärtsam nypa med en stor tass på hennes bara bröst med orden: "Åh, vilka bröst" skingrade Rosas stora humör, och hon täckte sig blygt och utbrast:
  - Vad gör du!?
  Rose, särskilt i naken, såg väldigt ung ut, hennes midja var tunn och hennes figur var oklanderlig.
  Så matronen log och svarade:
  - Inget speciellt tjej! Moster kommer nu att känna dig för det förbjudna - knivhugg, skärande, kemi! Tja, hemliga anteckningar!
  Rose, som utan framgång försökte täcka över sin nakenhet med händerna, svarade:
  - Jag har ingenting, och det är förnedrande och äckligt!
  Matronen med officersepaletter skrattade och svarade resolut:
  - Rör dig inte! Annars gör det ont!
  Och stora händer i tunna gummihandskar började oseriöst rota runt Roses fina, vackra, förföriska kropp. Två andra vakter, också maskulina och långa, höll den unga, figurerade kvinnan i händerna, och lät henne inte täcka sina skamliga platser med sina egna.
  Den stora matronen drog i Rosas öron, kände på henne och kikade in i hennes näsborrar. Sedan sträckte hon sig in i munnen med sina handskar. Och det var väldigt äckligt, Rose mådde illa av en beröring av gummi. Dessutom uppstod tanken att det här kanske inte var engångshandskar, och hon använde dem tidigare och klättrade in på kvinnors intima platser. Och av dessa tankar kräktes nästan Rose upp. Bara ett enormt försök av vilja, och ovilja att visa sin svaghet, tillät Rosa att hindra utsläppet av spyor.
  Och hennes fingrar nådde själva halsmandlarna, var under tungan, kände himlen, bakom kinderna, och en mycket äcklig smak av gummi fanns kvar i munnen. När hon var klar med kontrollen i munnen började matronen knåda Rosas bröstkorg igen. Vid hennes grova beröring svällde och stelnade den unga kvinnans röda bröstvårtor.
  Vakterna log och muttrade:
  - Nåväl? Tycka om? Jag ser att mina smekningar retar upp dig!
  Rosa Luxembourg morrade:
  - Din jävel! Bete dig så!
  Den kvinnliga officeren som svar tog bort den unge revolutionären i ansiktet och noterade:
  - Vet din plats som rebell! Annars skickar jag dig till iscellen - naken!
  Sedan fortsatte hon att skamlöst rota runt fångens kropp.
  Hennes starka fingrar tryckte mot hennes navel, vilket fick Rosa Luxembourg att gråta av smärta. Då kände de sig väldigt grovt och smärtsamt under armhålorna på en revolutionär kvinna.
  Men det mest oförskämda och förödmjukande var ännu att komma. Matronen beordrade:
  - Sprid benen bredare!
  Rose lydde motvilligt. Och den kvinnliga vårdaren stoppade ohövligt sin stora tass i slidan. De handskbeklädda tummarna, hala av saliven som fanns i rosens mun, gick in i kvinnans sköte väldigt djupt. Väggarna i slidan skiljdes kraftigt åt och det blev otroligt smärtsamt.
  Rose skrek och ryckte och försökte komma loss. Men de mäktiga vakterna, som hade stor erfarenhet av sökandet, höll hårt om henne. Fångvaktarens fingrar nådde själva livmodern och fortsatte att plocka. Det var både smärtsamt och extremt förödmjukande.
  Och den maskulina gorillavaktaren fortsatte att snurra. Till slut, efter ytterligare en vändning av hennes enorma tass, blev den revolutionära kvinnan dödsblek och flämtande stängde hon av. Hennes huvud med blont hår föll i sidled.
  Fångvaktaren till höger sa:
  - Hon är chockad!
  Den stora matronen klappade väldigt skickligt Rosas kinder, masserade hennes nacke och nöp henne hårt. Kvinnan kom till sans. Det kom tårar i hennes ögon av smärta och förnedring. Hon förväntade sig allt av fängelset, men hon trodde inte att hon skulle mötas så här, oförskämt, som om hon inte vore en person, utan mindre än ett djur.
  Chefen sa vänligt:
  - Tja, var inte rädd! Böj dig nu, din moster kommer att känna på din rumpa och det värsta är över!
  Rose med darrande röst, släppte en tår på golvet och sa:
  - Det borde vi kanske inte!
  Gorillavaktmästaren morrade.
  - Nej! Det är precis vad du behöver! Låt oss luta henne!
  Kraftfulla fångvaktare vred grovt på Rosas armar, vilket fick henne att väsa av smärta och böja sig. Flickan var i cancerställning. Och hennes nakna kropp lyste av svett, som oljad.
  Och gorillavaktaren, utan ceremoni, stack in sina två stora, långa fingrar i hennes anus. Och väldigt djupt, till väldigt tjocktarmen fastnat. Rose skrek av smärta och skam. Mycket starka kvinnliga fångvaktare höll henne hårt och lät henne inte fly. Och övervakarens kraftfulla hand svärmade i rumpan på en vacker och förförisk revolutionär.
  Rose stönade och hennes bara bröst höjde och föll. Och tårarna rann nerför hans utmattade, bleka ansikte. Sökandet var som tortyr, både moralisk och fysisk.
  Hon kände vem den äldre vaktmästaren ville förödmjuka henne maximalt, och därför hade hon ingen brådska.
  Rose sjöng med sina blå tänder och skakade på kinderna av tårar av smärta och förnedring:
  Seger väntar, seger väntar
  De som längtar efter att bryta bojorna!
  Seger väntar, seger väntar
  Vi kommer att kunna knäcka Wilhelm!
  Gorillavakten skrattade och svarade:
  - Och du är en modig tjej!
  Och hon vred sig igen och orsakade svår smärta i rumpan, och till sist drog hon ut sin tass i en handske som var täckt av blod.
  Hon grimaserade som en ligist och kastade den förstörda handsken i urnan och utbrast:
  - Kolla hennes ben, sökandet är över!
  Att känna på de bara sulorna och undersöka mellan tårna är inte alls lika förödmjukande som det var innan, när sleven-tassen klättrade in i slidan och anus. Så du kan redan uppleva detta utan tårar.
  De sökte igenom Rosa och så, nakna och barfota, ledde de in henne i nästa rum.
  Där blev hon fotograferad. De gav mig ett bord med ett nummer och ställde det mot en vit vägg. De klickade i profil, hel ansikte, halvsida och bak. Sedan filmade de en nakenfilm i full längd, även framför, bakom, från sidan och halvt åt sidan. Och fotografen var en man, vilket gjorde det hela mer förödmjukande.
  Sedan sattes Rosa på vågen. Vägd, mätt och höjd, och ställde sig sedan mot väggen och armarnas omfattning. Därefter registrerade jag fotens längd och storleken på skon. Det gör inte ont, men det är väldigt förödmjukande. Speciellt i rummet fanns inte bara kvinnor, utan även män.
  Här satte en man och två kvinnor i vita rockar Rosa i ljuset och började noggrant undersöka henne, skriva ner i en journal alla mullvadar, ärr, brännskador och speciella tecken.
  Rose blev scharlakansröd av skam och ilska. Hur de förödmjukar henne, och är det verkligen möjligt att behandla en ung kvinna som redan har blivit en riktig legend på det här sättet. Men kanske är det därför de behandlar henne så för att förödmjuka den tyska vänsterns ledare.
  Tiden gick långsamt och Rose började sjunga:
  Vi kommer att förstöra hela världen av våld,
  Ned till botten och sedan...
  Vi kommer att bygga en ny, ny värld,
  Den som var ingenting kommer att bli allt!
  Kvinnan i den vita rocken anmärkte strängt:
  - Här är du nu ingen - bara en fånge!
  Hon nypte Roses bara bröstvårta. Rose stod blek och blänkande av kallsvett och sjöng:
  - Det här är vårt sista
  Och en avgörande kamp...
  Utan tvekan -
  Killar följer mig!
  Äntligen är omskrivningen av tecken över. Och hon fördes till nästa rum. Där beordrade en kvinna i uniform att sträcka ut sina handflator. Och Rosas händer var insmorda med svart färg. Därefter präglades först hela handflatan och sedan varje finger individuellt. Då var Rosas öron också utsmetade - först höger, och sedan vänster. Och den trycktes också. Sedan läpparna. Vilket är ganska äckligt. När dina läppar är insmorda med mörkt och skarpt luktande. Och appliceras på ett vitt papper.
  På slutet tog de avtryck från en vacker kvinnas bara fötter. En och en. Det är inte så äckligt längre.
  De torkade av sulorna med en speciell svamp så att det inte blev några märken.
  Sedan leddes Rosa igen. Hon var vilse i en gissning vad mer de noggranna och pedantiska tyska fångvaktarna skulle göra med henne.
  Den här gången fördes hon till röntgenrummet. Och de tog en bild på magen och tarmarna, vilket i allmänhet kan förstås, det finns gömställen. Och de kollade även näsborrarna på bilden. Så de gömde ibland kapslar med gift eller ädelstenar.
  När allt var över kände Rosa en viss lättnad i sig själv. Det gjorde inte ont i alla fall. Och man vänjer sig vid att på något sätt gå så här naken.
  Men trots allt gick Eva också naken och hade komplex, så hon kände inte tillfället. Och hon är som att ingenting kommer att hända.
  Snarare skulle procedurerna ha avslutats. Och så fördes hon verkligen under en lång korridor till duschrummet. Där tvättade Rosa sig äntligen under vakternas överinseende. Vattnet var varmt, behagligt och du tvättar bort moralisk och fysisk smuts från dig själv. Nåväl, vakterna gav henne också officiell tvål.
  Rose muntrade till och med upp: gratis tvättar hon sig med tvål. Sedan ska de ge henne tak över huvudet gratis, och även en fängelseranson. Naturligtvis är det obehagligt att vakterna tittar på henne så, men hon är vacker och hon har inget att skämmas för.
  Kvinnan tvättade sina bara fötter i svart färg. Hon har en mycket bra figur tack vare sin atletiska livsstil - som en ung tjej med fasta bröst, men hennes ansikte visar att hon är mycket äldre. Dock inte mer än trettio till utseendet. Rosa var stolt över att se så bra ut.
  Så hon tvättade sig, de ropade till henne:
  - Nog, sluta!
  Hon gick ut. Och vaktmästaren stoppade in fingrarna i hennes mun, som om Rosa kunde bära bort något eller stjäla något. Och den andra kvinnliga fångvaktaren tafsar fortfarande i barmen och anus. Vilket var förödmjukande och äckligt. Och förmodligen inte bara Rosa, så vaktmästaren klättrade med bara fingrar utan att bry sig om att lägga handskar på händerna.
  Rose höll ut, även om hon var förödmjukande, skämdes och till och med sårad. Matronens naglar kliade hennes ömma, intima ställen i livmodern och femte punkten väldigt mycket.
  Men äntligen var de plågsamma timmarna av ett redan helt onödigt sökande över.
  Och Rosa blev handfängsel och leddes igen. En ung kvinna tänkte till och med förvånat: kommer de verkligen att låsa in henne och cellen naken? Men det kan det inte vara. Fångar får enligt lag inte hållas nakna. Ja, åtminstone några skor är hon skyldig att ge ut.
  Men de tog henne verkligen till omklädningsrummet. Där de ska utfärda officiella kläder, om det inte finns något tillstånd, bär dina egna. Rose fick bara en randig klänning på en naken kropp. Klänningen hade siffror påsydda istället för hennes efternamn.
  Rosa frågade:
  - Hur är det med trosor och bh?
  Matronen svarade strängt:
  - Det finns en speciell order av befälhavaren, ge dig inte officiella kalsonger och bh!
  Rose frågade förvånat:
  - Varför är det så?
  Fångvaktaren svarade strängt:
  - Du kan hänga dig på dem!
  Den unga revolutionären spred sina händer:
  - Varför är jag dum att hänga mig? Som mest, om några månader släpps jag ut!
  Matronen nickade argt.
  - Alla säger det, men de sitter i åratal!
  Rosa var nu bara i randig klänning ovanför knäna, och med bara, bara fötter.
  Den unga kvinnan tittade på hyllan. Det fanns många olika skor, inte särskilt attraktiva till utseendet. Men hennes bara fötter var kalla. Hon kommer att bli chockad av förödmjukelsen av sökningen och andra förfaranden, hon var inte uppmärksam på det kalla, fuktiga betonggolvet i fängelset. Men nu skakar hon bara.
  Rosa stönade i en klagande ton:
  - Jag är kalla om fötterna, ge mig i alla fall några skor!
  Fångvaktaren svarade hårt:
  - Kommendantens specialorder! På grund av den speciella faran för en politisk fånge är du förbjuden att bära skor medan du är häktad, eftersom du kan använda dem som ett militärt vapen eller kasta föremål!
  Rose sa med en suck:
  Men det är så kallt i fängelset! Jag kan bli förkyld och bli sjuk!
  Matronen lugnade henne:
  - Vi har en bra sjukstuga! Och sluta bråka i alla fall. Och de kommer att ge dig bra stryk!
  Revolutionären blev förvånad:
  - Är inte smisken inställd?
  Fångvaktaren nickade.
  - Under kriget återinfördes de! Så ödmjuk dig, skönhet - du kommer att bli mer hel! Och på bekostnad av bara fötter vänjer sig fångarna snabbt vid detta. Och snart blir det varmare ute, det är redan vår och du kommer att må bättre. Och om du har vänner i det vilda, låt dem skicka fler ransoner. Så bara en liten del når fångarna!
  Rose nickade kraftigt.
  - Jag vet det! Korruption kommer att förstöra Tyskland!
  Fångvaktaren mumlade:
  - Som Ryssland!
  Den unga kvinnan fick återigen handfängsel på sina handleder och de trodde henne barfota, i ett fängelse, kort klänning, som en slav från Spartacus tid längs fängelsekorridorerna.
  Kameran väntade nu på Rose. Dessutom skulle hon föredra en vanlig än en enda. I en gemensam cell är det varmare och det finns någon att prata med. Dessutom luktar kvinnor mycket trevligare än män, och hon skulle ha det bra med dem.
  För att åtminstone lite höja de fallna av smärta, förnedring, kyla i de bara kvinnliga fötterna som fryser av det kalla betonggolvet, sjöng Rose:
  Vintern håller redan på att tyna bort
  Här kommer vårsolen...
  Visdom erövrade naturen,
  I vetenskapligt sökande och vandring!
  
  Strömmar ringlar - snödrivorna smälter,
  Där silvermattan är en bäck.
  Nejlikor blommar frodigt i maj,
  Och vår vänskap spills inte!
  
  Vi älskar naturens döttrar
  När svamp växer på våren...
  Nej, du vet dåligt väder
  Hur Kristi nåd regnar!
  
  Naturen blir levande på våren
  Kristallisen sprack.
  Jag tror att planeten kommer att bli ett paradis,
  Låt den onda elden inte antända världen!
  
  När allt kommer omkring är varje blomma ett universum,
  Buggen vill också leva.
  Allas öde är bättre - skapelsen,
  Men stackars kanin, du är en lek.
  
  Som det visade sig finns det mycket rädsla,
  Det finns mycket lidande med skönhet ...
  Ibland stönande ber vi Gud -
  Hjälp oss med lycka och dröm!
  
  Men vad är ilska i världen,
  Det som började vrida oss som en tornado,
  Men Gud svarade - detta är att,
  Du blev inte lat som en björn!
  
  När allt kommer omkring, om bananen själv ramlade av,
  Du kommer inte ens att använda plogen.
  Helgonens ansikten från ikonerna nickar,
  Inga ananas - så råg!
  
  Jo, det arbetet leder till framgång,
  Han kommer att göra vårt lopp starkare!
  Och välstånd har inte bråttom,
  Inget behov av snålhet hos katter!
  
  Belöningen kommer - det kommer att finnas styrka,
  Och vi kommer att återuppväcka dem som stupade i strid!
  Straff kommer att drabba, vet Judas,
  Lögner och bedrägeri kommer att hämnas!
  Rosa fördes till slut till den enorma dörren, på vilken det olycksbådande numret "13" slogs ut. Handbojorna togs bort från henne och den unga kvinnan kände sig lättad när hon gnuggade sina utmattade, blåmärken handleder. Ja, handfallen och smärtsam och förödmjukande på samma gång.
  Hon fördes in i cellen. Inne var det lite varmare än ute, det var uppvärmning. Cellen visade sig vara dubbel och det fanns en tjej med rött hår i den. Ganska söt, och hon sov med en filt. När hon vaknade, vände hon sitt ömma ansikte och frågade:
  - Ny tjej?
  Fångvaktaren nickade.
  - Politiskt! Jag tror att ni två kommer att bli mycket mer intressanta!
  Rose sa:
  - Jag har inga sängkläder?
  Matronen skrattade.
  - För att du ska vara mer tillmötesgående och vittna så fort som möjligt blir du fråntagen kuddar, filtar och en madrass. Du kommer att lägga dig på de kala brädorna, du kommer att frysa, och du kommer förr att vittna mot dina medbrottslingar och medbrottslingar!
  Rosa stampade ilsket med bara foten och morrade:
  - Vänta inte!
  Den tunga, massiva celldörren smällde bakom henne med ett knarrande.
  
  EN VÄRLD UTAN ANDRA VÄRLDSKRIGET
  ANTECKNING
  Chamberlain vågade inte förklara krig mot tredje riket efter attacken mot Polen, Frankrike kom inte heller in i konflikten ensam. Efter Polens nederlag och dess uppdelning mellan Sovjetunionen och Nazityskland började en lång period av fred, mänsklighetens utveckling tog en annan väg.
  . KAPITEL 1
  En speciell värld från en alternativ historia. I den hade Chamberlain förståndet att inte förklara krig mot Tyskland som anföll Polen. Och naturligtvis gick inte Frankrike in i kriget utan England.
  Hitler och Stalin delade Polen. Sedan var det uppdelningen av de baltiska staterna och undertecknandet av ett avtal om vänskap och gränser.
  Det var ett riktigt krig med Finland. Sovjetunionen, på bekostnad av stora förluster, lyckades ändå erövra en del av territoriet, bryta igenom försvarslinjen och ta Vyborg.
  Hittills har allt gått bra. Men ett försök att ta Moldavien från Rumänien stötte på Hitlers motstånd. Som, vill inte Stalin för mycket?
  Men Hitler och Stalin träffades personligen och kom överens om att Sovjetunionen skulle ges Moldavien, och detta avsnitt avslutades.
  Sedan kom en lång period av fred. Japan vågade inte slåss ensam med USA och Storbritannien. Och Hitler smälte fortfarande Polen, varav en betydande del blev en del av det tredje riket. Inte heller Stalin, efter att ha utvidgat imperiet och haft erfarenhet av ett svårt krig med Finland, klättrade någonstans.
  I Sovjetunionen var den tredje femårsplanen officiellt uppfylld och överuppfylld. Sedan tog de sig an den fjärde. Och det var överuppfyllt. Och i den femte femårsplanen började man sänka priserna och höja levnadsstandarden.
  Stalin dog i mars 1953... Enligt vissa rapporter kan han ha blivit förgiftad. Efter intriger tog Nikita Chrusjtjov makten. Sedan var det den tjugonde kongressen och avslöjandet av personkulten. Och idén att bygga kommunismen till 1980.
  Vid denna tidpunkt hade kärnvapen dykt upp i Tyskland, USA, Storbritannien och Sovjetunionen.
  Hitler förblev i historien som en helt normal ledare utan Förintelsen. Det fanns bara några lagar som begränsade judarnas rättigheter. Polackerna fick också efter hand tyskt medborgarskap och lika rättigheter. Under det femtiofemte året gick Warszawas guvernörskap direkt in i Tredje riket. 1960 fick både tjecker och polack tyskt medborgarskap. Tyskland var först i världen med att skjuta upp en satellit mot himlen och skicka en man ut i rymden.
  Och den 20 april 1961 startade den första bemannade flygningen till månen någonsin. Detta är en stor händelse.
  Tredje riket är ett stort land, kanske det största i Europa. Det inkluderar Tjeckien och Sudeterna, samt Österrike och Polen. Dessutom förvärvade tyskarna en del av Danmark utan krig inom gränserna 1914 för monetär ersättning. Sedan var det folkomröstning. Folkomröstningar hölls även i Polen och Tjeckien. En ekonomiskt utvecklad och stark makt uppstod. Dessutom gick Storbritannien också med på att återlämna Namibia till tyskarna i Afrika, och även för monetär kompensation.
  Med nästan inga andra krig än konflikten med Polen utökade Hitler det tredje riket. De enda problemen var bara med Frankrike. Här återfördes dock en liten del av Lorraine, bebodd främst av tyskar, till Tyskland efter en folkomröstning. Men 1914 års gränser återställdes inte. Och detta retade många tyskar.
  Men fransmännen slöt en militär allians med Sovjetunionen, och i så fall skulle det ha gått till kamp på två fronter. Det röda imperiet, efter att ha undkommit andra världskriget, var ekonomiskt mycket starkt, jämförbart med USA och Tyskland, och hade en stor befolkning. Så det är farligt att slåss med henne.
  Dessutom hade Storbritannien också ett avtal med Frankrike. Som till skillnad från den verkliga historien behöll sina kolonier och var militärt mycket mäktig.
  Men Kina förblev splittrat och svagt, faktiskt uppdelat i inflytandesfärer av världens ledande makter. Japan kämpade länge i Kina och kunde hålla en del av landet under sin kontroll. Andra länder hade sin huvudstad där. Sovjetunionen behöll kontrollen över Mongoliet, som rent formellt behöll sin självständighet.
  Hitler lever fortfarande. Han är sjuttiotvå år gammal. Han röker inte, dricker inte alkohol, är vegetarian och tränar fortfarande på simulatorer. Führern är besatt av sin hälsa. Han har också söner och döttrar - även om de erhölls genom konstgjord insemination. Vissa söner är fler än hundra. Den äldsta av dem är redan sjutton år gammal. Det är svårt att göra ett värdigt val av en efterträdare. Så Führern är fortfarande intresserad av att bo på egen hand. Och i det tredje riket arbetar man för att förlänga diktatorns liv.
  Sjuttotvå år är verkligen ingen djup gubbe. Så Fuhrern älskar också underhållning. Till exempel slagsmål utan regler.
  Där slåss de förstås inte till döds - Tredje riket är relativt civiliserat och märkligt. Och Hitler uppfattas inte alls som ett monster, även om ledaren förvisso är auktoritär.
  Han kunde besegra Polen nästan utan förlust och utöka områdena med lite eller inget krig. Folket i Tyskland avgudar honom, och nationerna i andra länder respekterar honom. Till och med Nikita Chrusjtjov behandlar honom med respekt. Dessutom släpade Sovjetunionen efter i rymdkapplöpningen.
  Stalin var likgiltig för raketer, och Nikita Chrusjtjov hade hittills bara lyckats skicka en pilot ut i rymden.
  Och nu skjuter tyskarna upp en raket till månen. Och det är två flickor och en pojke. Och det är jättebra.
  För att hedra Führerns födelsedag och raketuppskjutningen anordnades rikstäckande festligheter.
  Den enorma stadion i Berlin är fylld av folk. Olika typer av sporttävlingar kommer. Och så klart slagsmål utan regler. Vad Hitler älskar så mycket.
  Führern har förstås åldrats, men ser fortfarande mer eller mindre ut, även om han är gråaktig och en ljus flicka har tagit sig fram på hans huvud. Och mustaschen blev grå, och figuren var något krökt. Führern har suttit vid makten i tjugoåtta år. Med honom har Tyskland en av de första ekonomierna i världen, och kanske till och med den första. Sovjetunionen, USA och Tredje riket är mycket nära nu när det gäller nationalinkomst. Ja, Storbritannien är fortfarande starkt på grund av kolonierna. Japan började resa sig - hennes utdragna krig med Kina hade utmattat henne. Men världen är multipolär.
  Hitler är stor, men inte toppen. I USA finns nu en ny, ung president, John F. Kennedy, i Frankrike och Storbritannien sitter också ganska unga härskare vid makten. Nikita Chrusjtjov är bara en ynklig skugga mot Stalins bakgrund, även om han talar om kommunism.
  Kanske av alla världsledare är Hitler den mest legendariska, populära, karismatiske och stora, trots sin ålder, som ännu inte har tappat sin glans och energi.
  Just nu tittar han på slagsmålen genom en speciell skärm. Och från ovan visar färgmonitorer en bild av Colosseum.
  En stilig, ljushårig pojke på tolv eller tretton år kommer ut för att slåss. Han är med avlastningsmuskler, i vissa sportshorts och barfota. Pojken har handskar på sig. Och han går till musiken.
  Som i forna tider finns det inga slagsmål på svärd i det tredje riket. För att landet inte föll i barbariet.
  Snarare tvärtom har Tyskland blivit ett land med exemplarisk ordning, med den lägsta brottsligheten i världen och noll arbetslöshet. Och det är på något sätt obehagligt för henne att döda människor i ringen.
  Pojken var i blåa shorts och bugade sig för Führern och hans följe och till alla fyra sidor av stadion. Publiken jublade åt honom.
  Annonsören meddelade:
  - Champion of Berlin, med smeknamnet "Mouse", kommer att slåss om titeln mästare i Tredje Riket bland barn under tolv.
  Det syns att pojken är väldigt duktig.
  Och nu låter musiken igen och ytterligare en fighter kommer ut. Också en pojke ungefär lika lång och vikt som han. Och dessutom ljushårig och väldigt muskulös. Bara hans träningsbyxor är röda och hans ansikte är stelare. Naturligtvis är båda pojkarna barbröstade och barfota. De kommer att slåss enligt reglerna för fransk boxning och med händer och fötter.
  Den andra pojken tillkännagavs:
  - Tredje rikets vice mästare i slagsmål utan regler upp till tolv år.
  Pojken bugade också för Führern och för alla fyra sidor av stadion. Smeknamnet "Alligator".
  Domaren var en stor och lång kvinna i läderkostym. Kampen var mästerskap femton omgångar på tre minuter. Men det brukar ta slut tidigare.
  Barnen bugade sig för varandra. Och följet och Hitler själv gjorde vad. Vem Führern sätter på sig är förstås en hemlighet, annars kommer alla att göra som han gjorde. Eller tvärtom...
  Gråhårig och trött tittar Adolf genom en kikare. Han är mycket förtjust i muskulösa pojkar, så de verkade kunna återställa styrkan till den förfallna tyrannen. Führern sover till och med i en säng med en speciell hakkorsform. Och runt honom finns fyra unga atletiska flickor och fyra tonåringar - mycket muskulösa och starka. Och Hitler i en dröm är så att säga laddad med energi. Dessutom tar den åldrade diktatorn mjölkbad för spädbarn.
  Från tid till annan får Fuhrern också en transfusion av ungt blod - från pojkar, de starkaste idrottarna i det tredje riket.
  Hitler vill inte dö. Och han har några fler planer. Det är dåligt att Sovjetunionen och Frankrike är i en allians med Storbritannien. Att slåss på två fronter är för äventyrligt och självmordsbenäget. Tyskland har redan förlorat ett sådant krig på två fronter. Så det är ingen mening att trampa på samma rake som Wilhelm II.
  Jag skulle vilja komma överens om ett krig på en front. Eller med väst mot Sovjet eller med Sovjet mot väst. Men så att två fronter inte hänger på nacken.
  Men Nikita Chrusjtjov ville inte alliera sig med Hitler. I Frankrike vill man inte heller ha en allians med en auktoritär diktator, eftersom det råder demokrati och maktskifte.
  Och Hitler hade det svårt. Livet går, och du har fortfarande inte slagit fransmännen, eller ryssarna eller någon seriös.
  Även om det tredje riket å andra sidan lade under sig nästan alla länder som beboddes av tysktalande människor. Och nu är Tyskland större och större än det var före världskriget. Det är världen, så den andra har ännu inte varit.
  Pojkarna började slåss på gongongens signal. De slog till med både handskbeklädda händer och bara fötter. Führern gillade verkligen när pojkar som inte var äldre än femton och flickor var barfota. Det vände på diktatorn.
  Pojkar har så runda, rosa klackar och en graciös kurva på sulan. De är atletiska och spelets muskler är så präglade och venerna är synliga. Führern tittar på pojkarnas ben i närbild och varvar upp. Det här är riktigt bra. De är solbrända, huden är glänsande, musklerna rullar, underbara.
  Och pojkarna slår varandra. Och bara fötter lyfter och träffar antingen försvaret eller huvudet. Det syns att pojkarna har vackra rep. Magen är staplade med chokladplattor, brösten är som sköldar och pojkarnas muskler är i rörelse. Det är fascinerande.
  Hitler suckade. I byn var han fortfarande ledare och huvudman, men i gymnastiksalen tog andra killar emot honom. Och den framtida Fuhrer hade det svårt, och han sprang bokstavligen därifrån.
  Men trots detta älskade Hitler barn. De här pojkarna är så vackra. Och deras tränade kroppar är mycket muskulösa, och avlastningen av musklerna är fantastisk.
  Det är synd att de måste tjata på varandra. Här har första omgången passerat - killarna har skingras.
  Hitler tyckte att det skulle vara trevligt att arrangera en kamp, så att det var med svärd. Och så att kämparna skar och blod rann som en bäck.
  Det här visade sig vara riktigt bra. Och sedan, när pojken faller, kommer de att bränna hans nakna häl med ett glödhett strykjärn.
  Führern föreställde sig ofta tortyr i sina fantasier. Speciellt när pojkars och tjejers bara fötter brinner av eld.
  Och målade till och med sådana bilder i hemlighet. Men han torterade egentligen ingen. Piren verkade för statschefen, en av de största i världen, inte sjunka till en sådan nivå.
  Men filmer gjordes på hans regi. Här är ett exempel på världskriget. Ryssarna fångade en tysk flicka på östfronten. Och naturligtvis, de klädde av henne bara i trosor och behåar och körde barfota genom snön.
  The Fuhrer gillade den här filmen. Även efter det blev tyskan Gerda pryglad och uppfostrad.
  Ja, det var en vacker film. Führern gjorde dock även filmer baserade på alternativ historia. Där tillfångatogs pojkarna från Hitlerjugend i Sovjetunionen. Och bara fjortonåringar i shorts kördes genom snön och frosten. Och de hällde till och med isvatten på sina nakna överkroppar, vilket fick dem att rodna.
  Hitler gillade det. Ja, när pojkar torteras och förödmjukas är detta huvudmannen för en gömd sadist. Under Führern brändes inte människor i ugnar, åtminstone i den här världen, men han fick nöje av tortyr och förnedring.
  Dessutom är Führerns kropp redan förfallen. Och energin är inte densamma. Och du behöver något att försörja dig själv på.
  Führern tittar på kampen igen. Pojkarnas kroppar är glänsande av svett, och avlastningen av musklerna som värmts upp av striden har blivit ännu skarpare.
  Kampen är nästan jämn. Båda pojkarna har samma vikt och längd. Alligator Boy attackerar mer, men han slår mestadels i block. Och Mouse går ibland mot attacker.
  Hitler tänker på hur bra det trots allt är att vara pojke. De flinar ständigt. Dessa barn ler och skrattar alltid av någon anledning. Och nu har han lärt sig att skratta.
  Åh, denna förbannade ålderdom, när man gör allt med våld. Och det finns inte längre den tidigare livsglädjen. Och även gladiatorstrider är tröttsamma.
  Färska intryck av ungdomen är en annan sak. Führern har miljontals flickor redo att ge sig själv, men det finns nästan ingen lust. Bara om du ger en injektion av testosteron, så blir det en ökning av styrka och hormoner. Det finns ingen utvecklad medicin i Tyskland. Här, till exempel, vilka underbara tänder de gjorde till Fuhrern - bara en pärlglans.
  Och det finns olika typer av anabola. Hitler förväntar sig fortfarande att han kommer att leva upp till det tjugoförsta århundradet. Vad Tyskland behöver först och främst. Och då kanske en efterträdare kommer att fastställas. Eller så kanske forskare hittar ett sätt att göra honom odödlig själv.
  Labben arbetar redan med det. Hitler utstrålar självförtroende och rädsla.
  Här är Churchill äldre än honom, men fortfarande vid liv, även om inte riktigt frisk. Roosevelt och Stalin är redan döda och Roosevelt är ganska länge sedan. Chamberlain sympatiserade med Tyskland. Trots att han hotade att öppna en andra front vid ett anfall mot Polen, vågade han inte. Führern gick i sin tur inte i krig med Sovjetunionen. Även om det fanns möjligheter. Men Sovjetunionen hade för starka stridsvagnar. Med bara sex divisioner med lätta stridsvagnar vågade inte Fuhrern slåss mot monstret där.
  Även om förberedelserna för krig pågick. Under det fyrtiotredje året dök "Panthers" upp i Tyskland. Bilen är inte dålig, men för tung och dyr. I Sovjetunionen fanns en serie KV. Hitler vågade då inte slåss. I det tredje riket dök jetflygplan och FAA-raketer upp. Men vad är problemet. Efter Chamberlains död dök Churchill upp som gick till närmande till Stalin. Ja, och i Frankrike var regeringen benägen till en allians med det röda imperiet.
  Stora förhoppningar i det tredje riket förknippades med diskotek.
  Men i själva verket motiverade de sig inte. Fordonen visade sig vara för dyra och känsliga för handeldvapen. I fientligheterna kunde de inte ha gjort en vändpunkt.
  Under det fyrtiofemte året dök "Panther" -2 upp. Hon var på den tiden en mycket bra tank. Pistolen är 88 mm och 71 pipa längd, och skrovets frontpansar är 100 mm lutande panna, 60 mm sidor med sluttningar och pannan på tornet är 120 mm med en mask på 150, och det finns också sextio sidor . Det hela är på femtiotre ton, och motorn är på 850 hästkrafter. Bilen visade sig vara den kraftfullaste mellantanken i världen. Fast vad är snittet om vikten är över femtio ton?
  Hitler var delvis nöjd med denna maskin. Men det var inte möjligt att få garantier från vare sig Sovjetunionen eller Frankrike. Dessutom gjorde västvärlden eftergifter och avstod en del av Danmark, en liten del av Frankrike och den tidigare tyska kolonin Namibia för pengar. Detta tillfredsställde det tyska folket. Sovjetunionen blev också stark. Istället för KV-serien verkade stridsvagnar mer avancerade från IS-serien.
  Hitler fortsatte att skjuta upp ett nytt krig. I USA arbetade man långsamt med atombomben. Inte heller i Tyskland hade de bråttom, och även i Sovjetunionen.
  Men tekniken har utvecklats.
  Panther-3 var en annan stridsvagn från den föråldrade serien. I den var pistolen ännu kraftfullare än 105 mm 70 EL, och tornets frontpansar var 185 mm, och skrovet var 150 mm med sluttningar och sidorna var 62 mm. Maskinernas vikt nådde sextioett ton. Vilket dock kompenserades av en kraftfullare motor på 1200 hästkrafter. Så här blev bilen. Blev i produktion 1947. Helt klart en bra tank. Men Sovjetunionen fick också T-54, som bara vägde trettiosex ton och var något underlägsen tysken i rustningar och vapen. Tornets frontpansar var ännu tjockare - så mycket som 200 mm. Och pistolen är lite svagare vid 100 millimeter och 900 meter per sekund, projektilens initiala hastighet. Tysken har dock en lite större kaliber - 1000 meter per sekund.
  Och då ägde kriget inte rum igen.
  Panther-4 dök upp under det femtioförsta året. Hon var redan ett annat layoutschema. Motorn och transmissionen är i ett block och växellådan sitter på motorn. Höjden på tanken har minskat. Och det visade sig en bil som vägde 70 ton, och en gasturbinmotor på 1500 hästkrafter, och frontalpansar på 250 mm och sidopansar på 170 mm, med en pistol på 105 mm och en pipalängd på 100 EL. Denna maskin var redan faktiskt tung och mycket kraftfull ... Endast den sovjetiska IS-7, en stridsvagn som tillverkades i mycket små mängder, kunde bekämpa den. Och T-54 var mycket svagare.
  Och i slutet av det femtioåttonde året dök "Panther" -5 upp. Den var jämförbar i tjocklek med Panther-4 när det gäller pansartjocklek och beväpning, men med större lutningsvinklar och en lättare vikt på sextiotre ton, med en kraftfullare motor på 1800 hästkrafter. Tanken var smidigare och mer manövrerbar.
  Detta är den tyska huvudbilen. I Sovjetunionen avbröts IS-7. Endast T-10 förblev lika tung, men vägde femtio ton. Och förutom T-54 dök bara T-55 upp, lite mer kraftfull i beväpning.
  Man kan prata om teknik länge. Hitler ägnade sig personligen åt att adoptera vissa typer av vapen. Nikita Chrusjtjov var mer intresserad av raketer. Raketstridsvagnar dök också upp i Tyskland. De är väldigt starka som de sovjetiska. Hitler ville verkligen gå med i kriget. Vätebomben har ännu inte skapats, och det finns relativt få atombomber. Och du kan ta en risk och gå in i en konflikt.
  Hitler vill verkligen slåss i öster. Italien är redo att motsätta sig Sovjetunionen. Det styrs av Mussolinis son, men Benedito är död. Och hans son, en ivrig antikommunist och ideologisk fascist, tillsammans med Tyskland, är redo att bekämpa Sovjetunionen, men på villkor. att Frankrike och Storbritannien skulle visa neutralitet.
  Och Japan kan också öppna en front i öster. Och Tyskland kan fortfarande ansluta Finland, Ungern, Rumänien, Slovakien. Kanske även Bulgarien med Jugoslavien och även Sverige.
  Här kan sådana vara allierade. Hitler måste först övertyga fransmännen att inte blanda sig i dem. Men det är lättare att hålla med Storbritannien. De säger också att det inte finns någon kommunism. Och i USA är Kennedy en mörk häst.
  Hitler har ännu inte tappat sin iver. Men att gå i krig är moraliskt svårt.
  Här kämpar grabbarna redan den trettonde omgången. Barnen var trötta och deras rörelser blev trögare.
  Führern suckar. Med åldern blir det svårare och svårare att bestämma sig för ett krig. Barn är aggressiva och slåss. Men deras slag är lätta och roliga. De slog till varandra och sprang iväg.
  Men så är det inte med vuxna. Hitler vann bara ett krig med Polen i denna värld. Och detta räcker inte för tjugoåtta år av regering.
  Men å andra sidan undvek tyskarna förluster och skador.
  Men Tyskland är tätbefolkat. Hög födelsetal och många barn.
  Pojkarna slåss. Och du kan se att barnen andas hårt.
  Führern tänkte igen, den här gången på flygplan. Jetarmén i Tredje riket är högt utvecklad. Det finns till och med ganska bra utvecklings- och produktionsflygplan. I synnerhet ME-462. Planet är också väldigt kraftfullt och destruktivt.
  Och raketgevär. Det är också en mycket kraftfull maskin.
  Skivformade helikoptrar dök också upp. De är väldigt rörliga och smidiga.
  De har utvecklats av designern Tank. Han äger också TA-383 jetjaktplan, som är mycket bra stridsfordon. Tyskarna har också svanslösa bombplan som kan bomba även USA:s territorium.
  Barnen är klara med att slåss. Så ingen föll.
  På poäng gav de segern till vicemästaren Alligator.
  Pojkarna skingrades. Efter att tjejerna dök upp i boxningshandskar. De var barfota och i bikini.
  Det var också en intressant kamp med armar och ben.
  Hitler ville att det tredje riket skulle ha ett mirakelvapen. Men än så länge har inte allt fungerat. Den tyska rakettekniken är den bästa i världen. Det finns också utvecklingar av vätebomben. Det har ännu inte skapats i något land i världen, men vapnet är fruktansvärt.
  Führern själv läste Wales i sin ungdom och ville att det tredje riket skulle ha värmestrålar eller lasrar.
  Men hittills har det inte varit möjligt att skapa en effektiv stridsanläggning. Förutom kanske för att blinda motståndare, men även det är för krångligt. Även i det tredje riket var utvecklingen av flygande tefat. Skivformade enheter visade inte sin stridseffektivitet. Men det fanns en idé att slå in dem i en laminär stråle som skulle blåsa skal och fragment åt sidorna.
  Så disketten kommer att vara helt osårbar.
  Flickorna började slå varandra med sina bara fötter. De är också atletiska och muskulösa. Och sparka ganska aktivt.
  Och så höll en av dem en trippel med knytnävarna, den andra svarade henne. Det här är riktigt bra.
  Hitler skrattade:
  - Jag är ingen eländig insekt - en supermonstersköldpadda.
  Och han föreställde sig hur varmt järn bränner flickans kala, runda häl. Striderna tog inte omfattningen av andra världskriget, men de visade sin nivå.
  Tjejerna här är så underbara - bara fantastiska. De är av högsta klass.
  Führern kom med dikter som resultat;
  Om den här barfotatjejen
  jag kunde inte glömma..
  Det verkade som stenarna på trottoaren,
  Plåga huden på de ömtåliga benen!
  Ja, de är intressanta tjejer.
  Här i en film visade de hur Jeanne d'Arc torterades. Hon spelades för övrigt en charmig blondin. Och tortyren var naturlig. Och flickans bara fötter brann med glimten.
  Hitler gillade det väldigt mycket. Jeanne stod modigt på hyllan. Och hennes bara klackar fick blåsor. Och på rygg och rumpa då och då föll piskan.
  Sedan grep de henne med en tång på de röda bröstvårtorna. Vilket är helt fantastiskt. Hur det tände Hitler.
  Till exempel tog de en naken tjej och drog upp henne på en ställning. Och låt oss strippa med piskor. Och krigaren brändes fortfarande med ett glödhett järn. Och det gör väldigt ont. Men samtidigt blir tjejen också nöjd när hon plågas.
  Speciellt när hett järn stryker den bara hälen.
  Det här är verkligen intressant.
  Tjejerna slogs. Och en av dem slog blondinen med en annan barfot i hakan. Den rödhåriga skönheten kollapsade. Domaren började räkna.
  Den rödhåriga spände sig och hoppade upp med en viljeansträngning.
  Kampen fortsatte igen.
  Adolf Hitler väste:
  - Lite mer, lite mer,
  Den sista kampen är den svåraste!
  Och jag vill erövra hela världen,
  Planet för att göra Tyskland till en mamma!
  Führern gjorde det inte särskilt bra, och hans röst är hes. Men i alla fall avrättningen av en diktator.
  Och tjejerna slåss, deras muskulösa kroppar glittrar av svett. Underbara stjäl.
  Führern tänkte, vad känner en kvinna när hon blir våldtagen? Smärta eller orgasm eller båda?
  Bli kvinna! Och gå till panelen!
  Det är till och med roligt!
  Om du går till panelen
  Du är en stjärna, du kommer att bli som Emmanuel!
  Och överlag bra!
  Bevingade aforismer hoppade i huvudet på Führern;
  Om gränsen är nådd - gå till kaos!
  Samvete är den dyraste varan av de som inte är till salu - även om många är villiga att betala extra för att bli av med detta värde!
  I kärlek ger bara poeter användbara råd!
  Kärlek är ett sådant spel - var är tredje extra!
  Hur skiljer sig kärlek från en vänlig fest - en tredje kommer aldrig att kallas!
  Siffran tre symboliserar harmoni - men inte i familjelivet!
  Svartsjuka är en känsla av underlägsna människor - de är svaga i sina sinnen, till och med synd om de fattiga!
  Det är lättare att bygga en snögubbe i helvetet än att hitta en osjälvisk präst!
  Ärlig pop som - vit jäklar!
  Kyrkan är som en butik - gå inte in utan pengar!
  Oavsett hur stor näven är så passar handbojorna fortfarande!
  Det är bättre att slå en gång än att säga hundra gånger!
  Oftast tjänar man på ointresse!
  På den giriga munnen - det finns en nos!
  Som älskar sex, har ett ljust sinne och ett gott hjärta - eftersom han är redo att dela nöjet med en partner!
  Krig är livets skola - som är bättre att hoppa över!
  De flesta offer - kräver militär konst!
  Kristus korsfästes av präster - onda hundar värdesätter bara en pinne!
  Tro är visserligen lätt, men istället för nattfjärilar drar den till sig sedlar!
  Om du vill bli rik, öppna en bank, om du vill bli rikast, skapa en undervisning!
  Filosofi är som ett nät för att fånga guldfiskar!
  Politik är svekets konst!
  En politiker skiljer sig från en mördare - bara genom storleken på arvodet!
  Trappa av lik leder troligen upp!
  Krig är en tävling av mördare och en bödel av barmhärtighet!
  Tro gör vissa renare - andra rikare!
  En politiker är värre än vodka - det kostar mer, och huvudet börjar spricka direkt.
  En politiker, som en prostituerad, arbetar med sin tunga, men levererar mindre nöje!
  Politikern är ständigt given, men tillfredsställer ingen!
  Vackra ord - en tyranns mantel!
  När staten förvandlas till en bödel kallas det för det heliga hemlandet!
  Om en politiker korsar sig mycket betyder det att hans hand letar efter din plånbok!
  Politiker: legaliserad ficktjuv!
  Skillnaden mellan en politiker och en ficktjuv är att den förstnämnda skapar mycket mer oväsen under stölden!
  Kristendomens historia, och faktiskt vilken religion som helst, visar att det inte finns någon bra fanatism!
  Att vägra lyssna är att döda i själen!
  Älska din nästa, inte hans fru och plånbok!
  Slaven blev så van vid sin krage att han, efter att ha fått frihet, började kvävas!
  Det goda nävarna växer för snabbt!
  Den som sår oenighetens frön kommer att skapa katastrof!
  Om du vill rädda din själ, korsfäst själviskheten!
  Skillnaden mellan en tom plånbok och ett själlöst hjärta är att det senare är svårare att bära!
  Det finns många gudar, men det finns ingen som kan utgjuta själen!
  Vad är skillnaden mellan en stjärna på himlen och en popstjärna - genom att en popstjärna kan släckas med en kullersten!
  Kristus älskar alla människor - även med synder, och de flesta av sina nuvarande tjänare - bara med plånböcker!
  Om du vill komma närmare Gud, förkorta din girighet!
  Även i den Allsmäktiges uppenbara likgiltighet ligger kärleken - trots allt vill barn först och främst bryta sig ut från sina föräldrars vård!
  Gud fördröjer ondskans straff för att ge syndaren en chans!
  Talang och flit som man och hustru föder framgång endast i par!
  Även honung är bitter - om du drunknar i den!
  Bedrägeri är som vin och kränkande och sött och svårt att stoppa!
  Kärlek är som en fragmenteringsprojektil - den krossar hjärtat, skakar hjärnan, slår ut fickor, går åt sidan!
  Människan är på något sätt lika med Gud - den Allsmäktige skapade universum, och människan födde dumhet: båda är oändliga!
  Framgång som bygger på blod - väntar ödet för en knivhugg. De kommer att äta sina vapenkamrater - resultatet av ilska är sorgligt!
  Ibland är det bästa sättet att behålla ett rykte en snara runt halsen! Hur som helst, låt det inte falla!
  Du kan inte ligga under en björn länge - den kommer att krossa dig!
  Ibland är en fru som en mammut istället för en filt!
  En författare som strävar efter att skörda sedlar - han kommer inte att så gott, evigt!
  Ett land utan lag är som en kropp utan skelett! Bara för att inte förbena - det behövs val!
  Om du vill skapa ett mästerverk - glöm avgiften!
  Det skickligaste bedraget är när du inte ljuger, men ingen tror dig!
  Naturligtvis lovar nederlag stora problem, men detta är bara en återspegling av en framtida seger!
  I strid ger det seger - tapperhet och god intelligens.
  För att slå måste du först se var!
  Scouten är segerns smed!
  Vilken dåre som helst kan förlama - inte alla smarta kan bota!
  Många oförskämda bödlar - få läkare!
  Till vilka är läkare och till vilka är bödlar!
  Utan smärta finns ingen tapperhet - utan tapperhet finns ingen seger!
  Kommunismens idéer är gränsen för idiotin: om heta huvuden och kalla hjärtan åtar sig att genomföra dem!
  Kommunismen är lätt, men de som är för oljiga bränns!
  Om du inte har tålamodet hjälper sång!
  Människorna är som järn - tills det svalnar, ge det önskad form!
  Om du vill bli populär - använd våld oftare!
  Betyg är som helvetesgräs - det växer när du vattnar det med tårar och blod!
  Människorna är som ogräs - ju mer du trampar, desto högre sträcker det sig!
  Enighet är nyckeln till seger!
  Disciplin är ett verktyg för seger! Sinnet spelar på det!
  Enhet, mod, osjälviskhet - nycklarna till seger, frihet, lycka! Utan disciplin finns det ingen armé, och utan en armé kan man inte finna frihet!
  Arbetet har gjort oss starkare, multiplicerat med sinnet kommer att ge frihet, och tillsammans med lycka kommer att ge lycka!
  Befälhavaren är som toppen av en pyramid - det måste bara finnas en, annars kommer till och med en sådan solid struktur att kollapsa!
  Familjens adel har samma förhållande till mod, som hårets längd till sinnet!
  Ingen tapperhet hos förfäderna kommer att hjälpa fegisen!
  Ett blad av det starkaste stålet rostar i händerna på en talare och en fegis!
  Det mest fruktansvärda vapnet är Bibeln i händerna på en skurk!
  En mans största rikedom: styrka, det är också den främsta orsaken till ruin!
  Det bästa yrket är prostitution, du kombinerar affärer med nöje och varje gång en ny partner - ingen rutin!
  Hjältens härstamning - du kan skryta med i ett sekel, men kom på slagfältet - fegt rusar bakåt!
  En flaska vodka är som en granat - den slår ner dig, slår av dina hjärnor, krossar ditt inre!
  
  DÖDSKÄRLEKTRIKANLE
  ANTECKNING
  En mycket vacker kvinna, Helena Ambrams, hustru på cirka trettio, en äldre över åttio miljardär. Hon hatar sin man, särskilt eftersom hon har en ovanligt stilig ung älskare på arton år Vyacheslav Kotovsky. Hon blev fruktansvärt kär i honom och tål inte längre sin fula men monstruöst rika gubbe. Hon vill bli av med sin man och bli änka för att gifta sig med den underbara unge mannen Vyacheslav. Men det är inte så enkelt. Miljardären har en stark trygghet, och den gamle mannen vill själv skaffa en ny fru, men bara för att inte förlora pengar på en skilsmässa. Intrigen blir starkare och starkare.
  . PROLOG.
  Miljardärens fru, Elena Ambrams, hatade sin man och ville verkligen att han skulle dö. Gubben var redan över åttio, flintskallig, rynkig, men ändå ganska stark. Och han kommer inte att dö heller. Och du är nästan trettio, skriven skönhetsblond. Och en stark kropp vill ha tillgivenhet och sex.
  Elena besöker stripteasebarer för kvinnor med stort nöje. Muskulösa, vackra, lydiga män med stora medlemmar dansar där. Och hon älskar att titta på det. Det är verkligen musik som spelar, och killarna klär av sig, och man ser på det med lust.
  Elena arbetade som nattälva i sin ungdom. Och hon gillade det verkligen. Hon gjorde till och med en resa till Europa med Natasha. Där hade de kunder: både män och kvinnor, och ibland även djur.
  Hur mycket allt detta fängslade tjejerna. Det finns en åsikt att prostituerade inte gillar sitt yrke. Men beroende på vem. Elena och Natasha var mycket kärleksfulla tjuvar.
  De gillade att byta killar som handskar och inte förakta tjejer. De var uppslukade av sin nya roll.
  Män är alla olika, och mångfald var så inspirerande, och så påtänkt tjejerna. Och de skulle älska att ha sex bara för nöjes skull och för orgasmer. Och så tar man pengar från män och kvinnor för detta, och mycket pengar!
  Elena hade ett roligt liv: mycket sex, de dyraste restaurangerna, bastur, skönhetssalonger, solarier, simbassänger, resor runt länderna. Allt var fullt av nöje och underhållning. Elena var inte bara inte rädd för exotiska typer av sex, utan tvärtom tände de henne. Hon gillade verkligen att experimentera. Och hon var en magnifik prostituerad och på sin plats.
  Men nu är hennes lycka över. Åren går och förr eller senare kommer den prostituerade att förlora sin friskhet och attraktivitet. Och hon accepterade gärna förslaget att gifta sig med Moses Abrams, en gammal man i åttioårsåldern, som enligt rykten fortfarande har cancer. Hon förväntade sig att bli änka och världens rikaste kvinna. Dessutom begick den legitime sonen till Moses självmord. Den andra blev galen. Och min dotter lyckades få AIDS, hon var också en vacker hora.
  Det finns alltså inga direkta arvingar. Och Elena kunde förvänta sig att få ärva den största förmögenheten!
  Men här är problemet, maken dog inte. Men han orkade förstås inte längre.
  Elena drömde om sex. Mose sade till henne: - Kan du, unga kvinna, och ta en promenad. Men så att journalisterna inte får nys om det, och så direkt en skilsmässa!
  Tanken är förstås bra.
  Elena bär en mask i en strip bar. Det är ännu bättre, för hon har en perfekt figur. Det fanns inga barn, och hon är engagerad i fitness. Du kan också hyra en man för lite pengar åt henne. Men det är inte så intressant längre. Alphonse, det här är din leksak, och det är mycket trevligare när du är en hora. Och så, om en man gör som du vill, är det inte så spännande.
  Men nu dansar en nykomling. En mycket stilig ung man. Han är långsamt och graciöst naken på scenen. Ja, verkligen vilken stilig man. Håret är gyllene, och den erfarna Elena ser, inte färgad, den riktiga hårfärgen. Ansiktet är väldigt ömt och vackert, som en flickas. Och huden är så slät, ren, solbränd. Här är han utsatt för själva bottnarna. Hans muskler är mycket framträdande och vackra. Inte massiva, men de har en så elegant och harmonisk ritning att den bara gör dig galen!
  Kvinnor i olika åldrar bokstavligen ryter. Och de stoppade pengar i hans badbyxor. Och ungdomens maskulina perfektion stiger, han har en så stor.
  Elena viftade med handen.
  - Han är min! Jag vill ha det för mig själv!
  Skötaren anmärkte:
  - Det här är hans första framträdande i en stripbar. Och enligt sedvänjan kommer det att spelas på auktion, och kvinnan kommer att köpa det för natten. Är du redo att punga ut?
  Elena nickade.
  Kommer mannen att auktioneras ut? Det här är bra! Självklart är jag redo!
  . KAPITEL 1
  Stripteasebaren hade ett plus, bara kvinnor fick komma in i den. Och manliga strippor anlitades av kvinnor för pengar. Därför var det många som ville jobba i det. För en man, särskilt en ung, är när hormoner spelar, dansar, blir naken för kvinnor, och till och med har sex med dem och tar pengar för det, en saga!
  Slavka var utomordentligt stilig och var också engagerad i kampsport. Och hans kropp var perfekt i fysik och smidig. Han visste hur man dansar bra, rör sig, utmärkt stretching. Bara den perfekta killen för en strippbar.
  Slavka studerade dock bra vid institutet och räknade med en karriär. Och han hade ingen speciell lust att vara en gigolo. Men hans pappa är skyldig maffian mycket pengar. Och det var nödvändigt att få rätt mängd och snabbt. Annars kommer banditernas hämnd att bli fruktansvärda.
  Och Slavka bestämde sig för att försöka tjäna pengar på en strippbar. Dessutom sa alla att hans skönhet i både ansikte och kropp är fantastisk.
  Chefen för stripbaren var en rödhårig kvinna som såg ut att vara i trettioårsåldern. Ganska söt. Hon valde ut bland många kandidater. Mer exakt gjorde primären assistenten. Genast fick tjugo män som ville bli strippor klä av sig till musiken. Och nästan alla rensades genast bort.
  Glory direkt gillade hon. En mycket stilig ung man. Och hur graciöst rör sig och vackert exponerat, bara ett mirakel. Ändå ett svart bälte i karate, och du vet hur man rör sig och bibehåller balansen.
  Assistenten själv var nyligen prostituerad, målad, det är oklart vilken ålder. Och avgudade söta ungdomar.
  Hon frågade bara Slavka:
  - Är du arton?
  Han nickade.
  - Det hände precis igår!
  Den målade kvinnan anmärkte:
  - Du ser ut som en tonåring! Detta är såklart till och med bra! Många kvinnor, särskilt äldre, avgudar ungdomar. Men det kan bli bråk med polisen hos oss... - Hon stampade i klacken. - Kom igen, visa mig ditt pass.
  Slava höll ut. Kvinnan tittade på födelsedatumet, slog med läppen och svarade:
  - Underbar! Du kommer att samla in stora pengar. Tjugofem procent av intäkterna till dig, resten till oss.
  Den unge mannen gnisslade:
  - Inte tillräckligt!
  Kvinnan mumlade:
  - Det är fortfarande bra förutsättningar. Vi har ett helt palats. Dessutom är här de rikaste kvinnorna i Moskva. Vet de hur mycket pengar de ger dig gigolos? Så oroa dig inte!
  Slavka bugade. Kvinnan sprang fram till honom och stoppade in sin hand i hans kalsonger. Från beröringen av fingrarna hos en representant för det motsatta könet svällde den manliga perfektionen hos den unge mannen omedelbart. Och den blev större och starkare.
  Kvinnan flinade:
  - Du är en temperamentsfull hingst. Jag tror att du kommer att njuta av framgång med det rättvisa könet.
  Slava nickade. Och jag kände lust. En ung, frisk kropp är bokstavligen full av hormoner. Även om den här kvinnan inte är särskilt trevlig att se på. Men medlemmen är som en stång, och han vill plantera den.
  Hon log och nickade.
  - Vi ska älska med dig, snygging!
  Sedan dansade Slavka ensam framför den rödhåriga värdinnan. Hon såg på när den unge mannen dansade, klädde av sig. Ja, det är riktigt spännande.
  Sedan, när den unge mannen låg kvar i badbyxor och också var upprymd, hoppade hon fram till honom. Hon grep perfektion med handen och krossade den med fingrarna. Det var varmt och jobbigt för den stilige mannen.
  Den rödhåriga nickade och noterade:
  - Bra! Ta nu av dig baddräkten.
  En väldigt stilig och muskulös, präglad kille stod nu helt naken framför henne. Och hans spö svällde. Sångare kände i sig en blandning av skam och stark upphetsning. Och vad snygg han var.
  Den rödhåriga kvinnan slickade sina läppar. Hon kände ett rus av en så stark lust att hon inte längre orkade. Hon började slita av sig kläderna.
  Och hon var naken.
  Något fyllig, men ganska stark och muskulös kvinna i själva juicen. Och hennes bröst är stora och fasta. För en ung man som har toppen av hypersexualitet är detta naturligtvis en stor frestelse.
  Sångare steg mot henne och gick in nästan omedelbart. Han var ingen erfaren älskare och agerade i ungdomlig elakhet. Slösa inte tid på tillgivenhet.
  Men den rödhåriga älskarinnan var redan upprymd, och efter onani blev hennes barm blöt. Därför kom en stor, hot rod lätt in.
  Och det var väldigt trevligt, stönade den rödhåriga kvinnan i extas. Slavka började picka henne kraftigt. Han hade älskat med tjejer mer än en gång.
  Men de var mest oerfarna och unga själva. Men för en vuxen kvinna att lära ut kärlekens konst.
  Ändå smekte den unge mannen den rödhåriga kvinnans hela bröst med händerna och valde intuitivt rätt rytm. Den rödhåriga kom med ett vilt stön. Sedan utbröt en stilig, stilig kille i en ström av vit gröt. Och Red upplevde återigen en orgasm från ett brinnande frö.
  Slavas penis stod fortfarande, men direkt efter utbrottet börjar huvudet klia av beröring.
  Chefen för strippklubben nickade.
  - Och du är bra! Bara fortfarande oerfaren, men vi kommer att lära dig! Har du någonsin tillfredsställt en tjej med din tunga?
  Glory skakade på huvudet.
  - Nej!
  Den rödhåriga skrattade.
  - Och du måste veta hur! Många kvinnor gillar verkligen cunnilingus! Glöm inte att de betalar dig och har rätt att kräva det som ger dem glädje!
  Slavka ryckte till:
  - Det är äckligt!
  Kvinnan skrattade.
  - Tja, vill du göra en avsugning? Och många kvinnor ger män en avsugning med nöje! Så låt oss slicka min klitoris just nu och göra det skickligt!
  Den unge mannen grimaserade.
  - Eller kanske bättre utan!
  Den rödhåriga rynkade pannan.
  "Då anställer jag inte dig!" Och det är mycket lönsamt, och sällan någon man kan få det. Okej, jag ger dig ytterligare hundra dollar!
  Och kvinnan tog ut en hundralapp. Och tillagt:
  - Du kommer ofta få jobba med tungan, så plugga student!
  Glory frågade vädjande:
  - Tja, åtminstone diska...
  Den rödhåriga nickade.
  - OK! Bara för din ungdom och för att det här är första gången. Men kom ihåg, om en kvinna frågar dig och betalar dig, uppfyll alla hennes önskemål och utan några infall.
  Och hon närmade sig själen, naken, kurvig och ömtålig. Hon tog regnet i handen och slog på det varma vattnet. Jag kände hur spermierna tvättades bort från slidan. Och hon var mycket nöjd.
  Nu måste vi lära en mycket stilig, men oerfaren ungdom konsten att gigolo och hur man skänker nöje åt kvinnor.
  Och detta måste också vara känt. Alltför många män äcklas av att arbeta tungan i en kvinnas mage. För dem anses det till och med vara zapadlo. Även om en mans tunga orsakar stort nöje.
  Vissa vägrade till och med att arbeta som strippor på grund av detta. Och vad tror dessa hanar att de bara sticker sin spö i barmen och stryker bröstvårtorna på unga jungfrur.
  Nej, och ungdomen måste tjäna den gamla kvinnan för pengar och uppfylla alla kunders önskemål. Naturligtvis går många unga kvinnor på stripteasebarer, eller är medelålders i bra form. Gamla kvinnor är inte frekventa kunder, lusten försvinner redan med åldern, och mormoderns moral är starkare. Men strippor borde också jobba med dem.
  Och naturligtvis kommer deras huvuduppgift att ge glädje inte till sig själva, utan till en kvinna. Så att hon beställde den igen och betalade. Och här behöver gigolos förstås skicklighet.
  Kanske ännu mer, till kvinnliga prostituerade i panelen. Och det bör förstås att representanterna för det rättvisa könet är subtila varelser, och ibland måste du locka dem med ditt sinne och hålla igång konversationen. Vissa tycker till exempel om att känna sig manliga själva. Och några av dem kan slås med en piska, eller ... Tja, för att inte förlama.
  Och den andra kvinnan kommer inte att ha sex, hon måste bara prata hjärta till hjärta. Och vissa kvinnor gillar att dricka en man full, till ett grisskrik, och själva bli fulla.
  Ja, och det finns inga kunder. Men hennes män har ett plus: bara med kvinnor. Och på andra bordeller, Slavka, antar jag, för pengarna som de skulle ha beordrat för att ersätta både åsnan och munnen mot hanen! Och så kommer han att arbeta med gott samvete. Och hon njuter av det. Detta är nästan en oskuld, vilket på ett speciellt sätt retar upp en lustfylld hona.
  Bordellens rödhåriga värdinna lade sig på soffan och spred på benen. Hennes fitta var renrakad. Hon vinkade till Slava:
  - Nåväl, kom hit snygging!
  Den där nakna, muskulösa, stiliga mannen kom fram till henne.
  Hans hud är solbränd och håret är ljust gyllene, och den unge mannen själv är bara söt, vilken stilig man. Här är en hane!
  Den rödhåriga tog den och nickade.
  - Nåväl, låt oss slicka!
  Ung och väldigt stilig, naken gigolo knäböjde. Och hans ansikte närmade sig barmen. Slavka älskade en kvinna på detta sätt för första gången, och han skämdes mycket. Men samtidigt väckte skam också spänning. Och manlig perfektion steg igen som en påle.
  Bordellens värdinna grymtade:
  - Kom igen, var inte rädd!
  Sångare stack in ansiktet och rörde försiktigt vid hennes klitoris med sina läppar. Doften av en fräsch, fortfarande ung och stark kvinnokropp var behaglig. Och det upphetsar snarare än stöter bort. Och själva fittan var renrakad, som en mycket ung flicka.
  Och så öppnade den unge mannen sin mun och drog ut tungan. Rörde försiktigt vid ingången till grottan. Jag kände en lite salt yta med spetsen. Hon var hal, polerad.
  Den unge mannen slickade blygt. Inget hemskt hände.
  Den rödhåriga kvinnan jublade:
  - Var djärvare, var djärvare! Slicka som du slickade glass.
  Sångare slickade igen. Och plötsligt kände jag mig illamående. Faktum är att det finns en slick från en kvinna. Nära till skamliga platser.
  Rödhårig noterade:
  - Skäms inte! I öster slickade även sultanerna kvinnor så! Då ska jag ge dig en avsugning!
  Löftet om avsugning hade en effekt på Slavka. Och spänningen vann över attacken av illamående och kräkningar. Han slickade igen, ännu en gång. Och jag kände mig inspirerad som en konstnär som började få stroke.
  Och hans tunga förtjänade energiskt. Han kände hur klitoris och Venus livmoder blev blöta. Men den här fukten smakade gott. Och det var som honung att absorbera det.
  Slavka jobbade och blev upphetsad. Här är hans penis, så uppblåst att det till och med började göra ont.
  Och språket fungerade mekaniskt, och energiskt. Den rödhåriga kvinnan stönade högt. Hon upplevde ännu en orgasm, och en så stark sådan. Detta väckte stor beundran.
  Och Slava var galet upprymd. Han är nu en manlig prostituerad. Det är pinsamt, och samtidigt är det en stor turn-on.
  Den unge mannen var förtjust. Även när bordellens älskarinna avslutade med ett vilt skrik och stänkte vätska i ansiktet.
  Sedan höll hon sitt ord, böjde hon sig ner och tog hans unga, stora perfektion i sin mun.
  Den rödhåriga brukade arbeta på panelen. Och hon var tvungen att göra detta ofta. Om klienten är ren och inte stinker, så är det inget fel med avsugning. Tvärtom är det behagligt att känna tungan på en varm, pulserande medlem. Och hans lukt retar till och med en kvinna och tänder henne!
  Tja, varför gillar många av det rättvisa könet inte att älska på det här sättet?
  På grund av fördomar förstås. Här i Indien och öst är detta en helt normal och vanlig form av sex. Vad är det för fel på oss?
  Bordellens värdinna slickade kraftigt penisen på en stilig yngling. Slavkas ögon rullade tillbaka i spänning och förvåning. Och han avslutade igen och hans söta välling strömmade in i kvinnans familj.
  Bordellens värdinna noterade att den unge mannens sperma är mycket välsmakande och söt. Och det är så behagligt att svälja det, och hon gör det till och med när hon njuter av det.
  Och vad gott det hela är.
  Hon höll till och med den stilige mannens frö i munnen genom att rulla det under kinderna.
  Nåväl, det här är bra!
  Bordellens värdinna befallde:
  - Bra jobbat, slicka mig lite till!
  Den unge mannen nickade ivrigt. Och han började göra det med ännu större entusiasm. I allmänhet drömde han verkligen inte om en karriär som gigolo. Det fanns andra idéer och drömmar.
  I synnerhet skrev han till och med fantastiska berättelser. Låt oss till och med säga detta.
  Rymdpirater flög till jorden på ett flygande tefat. Och de bestämde sig för att hjälpa Hitler i andra världskriget. Och som ett resultat visade det sig att nazisterna vann. Och rymdpiraterna själva fick positionerna som guvernörer i de ockuperade områdena.
  Och allt verkade vara bra för dem. Men Hitler dog, och hennes efterträdare, den mest lömska Schellenberg, bestämde sig för att göra sig av med stjärngästerna.
  Men det gick inte att göra detta tyst och ett nytt stort krig började.
  En ganska lång historia var framgångsrik och populär, men gav inga pengar.
  Och i allmänhet har sådana tider gått att man inte kan tjäna pengar på litteratur.
  Författarnas gyllene år var kanske nittiotalet. Det fanns inget internet än, censuren avbröts och skriv vad du vill.
  Och folk har fortfarande inte glömt hur man läser.
  Och nu? Försök att tjäna.
  Sångare, till exempel, arbetar nu med sin tunga, och kvinnan håller på att komma igen. Sedan börjar han igen slicka den pulserande jadestaven.
  Den unge mannen varvar... Ja, det är härligt. Tja, vad roligt Alphonse har.
  Och vattenfallet bröt ut igen.
  Telefonen ringde och den rödhåriga kvinnan avbröt motvilligt.
  Det visade sig att Slavka hade tur. Han blev antagen till en strippklubb. Nu måste han dansa för kvinnorna och tjäna dem.
  Det mest obehagliga var de andra manliga stripparna. Nästan alla är äldre än Slavka, muskulösa jocks. Av någon anledning attraheras kvinnor av muskler och börjar dansa ambaler.
  De gjorde narr av Slavka, vilket orsakade förlägenhet hos den unge mannen.
  Men på pallen när det är så många kvinnor runt omkring tänds det och hetsar. Och det finns många unga och vackra damer.
  Du undrar till och med varför sådana skönheter betalar gigolos om de själva kan tjäna anständiga pengar på panelen?
  Sångare i dansen var långsamt och sexuellt utsatt. Han tog av sig stövlarna, och hans ben är så graciösa till formen, som en ung flicka, men samtidigt starka och solbrända.
  Efter att ha klätt av sig till badbyxor gick han fram till kvinnorna. De kände på honom och la pengar i hans badbyxor. En tog till och med tag om ynglingens kuk med höger hand, lutade sig över och rörde hennes tunga flera gånger. Slavka höll sig knappt tillbaka från att avsluta.
  Kvinnor tafsar honom som en hora. Och det retar upp och orsakar skam.
  En till kittlade hennes häl och den andra kysste hennes rumpa. Ja, det är jättebra här.
  De flesta av kvinnorna är wow och i full saft.
  Enligt seden på strippbaren anses varje nykomling vara oskuld och säljs på auktion över natten till pengapåsekvinnor. Detta är mycket lönsamt för institutionen.
  Dessutom, när det förhandlas, tänder det det rättvisa könet så mycket att de ger helt enkelt absurda summor pengar per natt.
  Det har redan blivit en tradition, och en bra tradition.
  Sångare plaskade i en liten bassäng efter dansen. Sedan smetades han in med olja och täcktes med filtar.
  Den rödhåriga värdinnan beordrade också att bära höga knähöga stövlar. Och omslagen var sådana att de avslöjade den unge mannen i delar. Så genom att tända kvinnor kan du samla in den maximala summan pengar.
  Sångare, som en dyr slav, såldes på auktion. Och det såg smaskigt ut. Vanligtvis, trots allt, säljs kvinnor så, och här är en väldigt stilig kille, med ett mildt ansikte som en vacker tjej.
  Ja, det var ett annat spektakel.
  Elena förberedde sig också för köpet. Hon fick betala kontant i dollar och hon tog bort en hel påse gröna sedlar från kortet.
  Hon gillade verkligen den här söta pojken. Och hon bestämde att hon till varje pris skulle tillbringa natten med honom. Även om det kan kosta henne dyrt. Och tänk om den äldre mannen får reda på det?
  Elena sjöng med en suck:
  Hur trött den smutsiga maken
  Den gamle mannen är skallig och illaluktande...
  Lidande tjejer vet ödet
  Det finns alltid moln vid horisonten!
  
  Men visst är han rik,
  Han har miljarder...
  Och bara stjäla talangen
  Han är skurken i den här branschen!
  Och den unga kvinnan skrattade åt den inte så glada sången. Fast å andra sidan är det många som avundas henne. Och att hon har få män?
  Elena var så promiskuös och van vid sex att hon konstant kliade mellan benen.
  Och inte ens vibratorn hjälpte. Det är så hon är en hora och stolt över det.
  Elena kände hur hennes slits brann. Och det ville hon verkligen. Hon kom ihåg hur hon älskade med en afrikan. Han hade så stor perfektion. Och han planterade den bokstavligen som på ett spett.
  Elena upplevde sedan flera starka orgasmer och fick mer pengar.
  Så hon tänkte på hur bra det är att vara prostituerad. Så mycket kul och inkomst. Och så var det bra med män.
  Du är som en katt med dem, och katten är väldigt vild.
  Elena var en mycket vacker och figurerad hora, stor, muskulös, med utvecklade former.
  Hon hade många kunder. Yrket som prostituerad kräver ett yrke. Inte alla kvinnor älskar henne. Men Elena hade en naturlig instinkt och skicklighet. Hon gjorde underverk i sängen.
  Och hennes språk är också väldigt smidigt! Redan nu filmar hon män och hon kommer definitivt att slicka dem för att avsluta i munnen, och få mer nöje, och verkligen ta och slå på.
  Elena såldes förresten också flera gånger på auktion till män under klubban.
  Och hon kläddes av inför alla och fördes sedan bort över natten. Tyvärr förlorade hon sin oskuld för tidigt och kunde inte lägga ut den till försäljning. Men hur är det att stå naken på perrongen och hundratals män stirrar på dig med hungriga ögon.
  Åh vad spännande det är! Och det är så här du känner njutning och njutning.
  Elena ville alltid ha män och ännu mindre ofta kvinnor. Hon gillade verkligen kärleksspelet. Och hon älskade sex.
  Men hon kände inte till sådan kärlek som i filmer eller fiktionsromaner. Hon hade ingen romantisk kärlek, bara djurisk, fördärvad lust.
  Men den här unge mannen var något speciellt. Trots att han var mycket yngre än henne hade han ett intellekt.
  Och för första gången kände Elena något annat i sig själv än den bestialiska instinkten hos en lustfylld kvinna.
  Och detta fick mitt hjärta att slå oroligt, och jag kände en speciell stämning i mig själv.
  Elena sjöng:
  Mitt öde, ångra inte det goda,
  Var vacker, så var klok...
  Ge den unge mannen en kram
  Må jungfruns unga tråd inte avbrytas!
  Hon ville verkligen ha sex, och hon ringde gigolon på en smartphone och överförde pengar till institutionens konto.
  En ung man i tjugoårsåldern, stilig och kurvig, gick fram till henne.
  Elena sänkte sina trosor och spred benet. Han knäböjde och började entusiastiskt arbeta mellan hennes ben med tungan.
  Elena strök över håret och den kraftfulla halsen och stönade av välbehag. Alphonse var erfaren och arbetade professionellt. Han verkade också gilla det, ju mer kvinnan är ung och vacker.
  Elena stönade och tog en banan i munnen. Jag började gnaga den tillsammans med huden, vilket är härligt.
  Ja, det är ganska vackert.
  Elena kom ihåg hur hon under prostitution också blev slickad av klienter. Ja det var det.
  Och de betalade pengar och gav stor glädje. Vilket gjorde henne oerhört glad.
  Det är bra att vara prostituerad. Det här är ett jobb som kräver talang och fantasi. Och ett väldigt stort sinne. Och Elena är en mycket anmärkningsvärd tjej när det gäller intelligens.
  Och älskar sex så mycket. Och Alphonses språk får dig att stöna vällustigt. Detta är verkligen njutning.
  Elena log och det kom ytterligare ett djupt stön och kroppen skakade av orgasm, följt av avslappning.
  Ja, det är en charm...
  Miljardärskvinnan tog tag i gigolon med händerna i penis. Och hon klämde honom hårt i bollarna och tvingade honom att stöna av smärta.
  Och hon kurrade:
  Sextjej är sex
  Vad pinsamt för dig...
  Bli aldrig uttråkad
  Skäms aldrig!
  Men ändå, när du får betalt pengar är det bättre än när du betalar själv. Det finns inget att säga här.
  Och du kan slicka en medlem också...
  Och hon slog Alphonse med hälen i bollarna. Han skrek och hoppade upp.
  Den unga kvinnan skrattade och svarade:
  - Ja, hur gillar du hunden?
  Han nickade.
  - Du är charmig fru!
  Elena nickade.
  - Ta sedan av dig byxorna!
  Alphonse lydde. Hans manliga perfektion var ganska stor och såg aptitlig ut.
  Miljardärens fru nickade.
  - Och nu till mig!
  Han närmade sig henne. Och Elena tog girigt tag i hennes kuk med sina läppar. Hon är inte utan anledning proffs och vet hur man slickar. Och viktigast av allt, hon gillar det verkligen.
  Och låt oss skickligt arbeta med gigolons pulserande kärna. Han skrattade ganska.
  Kvinnor slickar ofta mäns bollar och betalar till och med för avsugning. För dem är det ett stort nöje. Och vem vet inte detta.
  Och gigolon får pengar och blir hög. Och det är väldigt coolt. Här finns ett yrke. Och du har vackra kvinnor och valuta. Hur kan man inte bo här och inte glädjas.
  Den unge mannen sjöng:
  Vilka bröder som helst
  Älska bröder att leva...
  Alphonse behöver inte sörja med tjejer!
  Elena nickade.
  - Du har bra perfektion! Och jag är väldigt nöjd. Och du vill ha något annat!
  Han sjöng med ett leende:
  Alphonse är alltid frisk,
  Alphonse är redo för allt!
  Vi är många kulaker!
  Räkna inte skulder!
  Elena bekräftade:
  - Ja, du är redo! Och jag är redo!
  Det är trevligt att slicka en medlem av en ung, stilig, muskulös man. Och Elena arbetade och kom ihåg Emmanuelle, som också var förtjust i det. Och hon gjorde det med stor entusiasm. Och vad bra det är, väldigt trevligt och förvandlar kvinnor till orgasm!
  Och så avslutade mannen, och en ström av spermier strömmade in i munnen på en ung kvinna.
  Elena svalde girigt och det var väldigt gott.
  Sedan släppte hon Alphonse. Lite lugnad.
  Tidpunkten för auktionen närmade sig, då en mycket vacker yngling skulle läggas ut på auktion, vilket gradvis avslöjade honom.
  Och det här är väldigt bra. Hon kommer att byta in andra lustfulla shrews.
  Dessa är ibland passionerade och heta kvinnor.
  Elena tyckte att det var bättre att vara kvinna än att vara man. Det är till exempel lättare att lura bort pengar från en man och tjäna pengar på panelen. Och det är förstås lättare för en kvinna att gifta sig med en miljardär än en man för en miljardär.
  Ja, hon har en mycket rik man - må han snart dö! Och hennes liv är så bra och coolt!
  Elena sjöng:
  Det är bra att ha miljarder
  Och vet att simma i pengar ...
  Men ibland misslyckas halsmandlarna,
  Och Alphonse är i konkurs!
  Och hon kommer att ta det och skratta.
  
  FLICKA OCH NINJA ANT
  ANTECKNING
  En barfotatjej kom in i en värld där magi fungerar och är full av fantastiska, otroliga varelser. För att tjäna evig ungdom var flickan tvungen att slåss mot Ninlja Ant. Och gå igenom många andra tester.
  . KAPITEL 1
  Här plockar hon bär i skogen. Det är nästan som en skog. Såvida det inte finns träd som liknar fioler fast i botten av stammen. Men detta är också intressant.
  Albina drog sin hand längs ett sådant snöre. Det knarrade och sedan dök en dvärg upp.
  Flickan gnisslade:
  - Wow!
  Dvärgen var lång som en ekorre, ganska liten. Men samtidigt höll han en trollstav i händerna.
  Han tittade på en lång, barfota flicka i en enkel vit bondklänning och frågade:
  - Vad vill du, flicka?
  Albina sa:
  - Jag vill bli hela Rysslands kejsarinna!
  Gnomen skrattade och muttrade:
  - Åh, det är vad du vill! Bra ambition!
  Flickan nickade.
  - Och om hela världen, då ännu bättre!
  Gnomen visslade:
  - Det är hur? Kommer du ihåg historien om gubben och gumman och guldfisken?
  Albina blev kränkt:
  - Jag är inte gammal alls. Jag är bara femton år gammal.
  Den lille mannen med kepsen nickade och frågade:
  - Gick du klart skolan?
  Flickan svarade med en suck:
  - Inte än!
  Dvärgen nickade igen med mössan:
  - Och du vill styra världen?
  Albina sa:
  - Jag har en pojkvän. Han är ett riktigt geni. Låt honom vara kejsaren och jag kejsarinnan.
  Gnomen frågade:
  - Också en pojke?
  Hjältetjejen nickade.
  - Ja, pojke. Men ett så stort geni att han aldrig har varit jämlik i mänsklighetens historia.
  Den lille mannen nickade.
  - Ja jag vet! Han bröt sådan ved i historien, coolare än Djingis Khan. Och det kommer att göra ännu mer ont om du inte stoppar det.
  Albina noterade logiskt:
  - Det är bättre för planeten att ha en stor diktator för alla än tvåhundra mindre despoter i olika länder!
  Gnomen nickade.
  - Kanske! En kung kommer åtminstone inte att stjäla från sig själv och kommer inte att tillåta ett kärnvapenkrig mellan stater att släppa lös, vilket kommer att förstöra hela jorden.
  Den heroiska flickan höll med:
  - Du förstår, du förstår. Så ge oss makten över planeten Jorden!
  Den lille mannen i kepsen sa:
  "Det kräver mycket, eller snarare, en enorm magisk kraft. Och jag är bara en liten tomte. Endast de högsta demiurggudarna kan ge dig sådan kraft.
  Albina mumlade:
  - Så led oss till dessa gudar.
  Gnomen anmärkte:
  - Det är en lång väg till dem, tjejen. Och inte det faktum att de kommer att uppfylla din begäran. Världsmakten måste vara värdig. Och ni, bara lekfulla tonåringar som inte har slutat skolan än. Hur kan man få ett så kolossalt ansvar?
  Flickan tog ett djupt andetag och svarade:
  - Vet inte! Men ingen är bättre än vi. Och Vitaly Akulov är ett sådant geni. Jag är säker på att han kan använda sin makt över planeten för gott. Och leda mänskligheten till stjärnorna.
  Gnomen nickade.
  - För nu ska jag flyga till sanningens spegel, och jag ska titta närmare på hur Vitaly Akulov är. Och du, plocka större och sötare bär att unna mig!
  Albina nickade.
  - Det kommer! Jag kommer att göra det.
  Efter det viftade tomten med sin trollstav och försvann.
  Och en barfota, vacker flicka i en enkel bondklänning började plocka bär. Det gjorde hon med sina ömma men samtidigt långa och graciösa fingrar.
  Sedan försökte hon plocka bären med bara flickfötter. Men det är svårare och obekvämt.
  Flickan arbetade och sjöng glatt:
  Hallon,
  Vinkade mig på avstånd...
  Tills höstens gryning
  Väntar i guld...
  Hur glittrade dessa?
  Gnistor i gryningen
  Åh, vilket sött hallon!
  Flickan plockade bär i en korg. Dessutom inte hallon, utan något som jordgubbar, bara ljusare och ser ut som rosenknoppar. Ja, det här är ett vackert bär.
  Flickan tänkte, varför behöver hon makt över världen? Så många bekymmer och bekymmer, inte ett enda ögonblick ledigt. Och även om miljoner välsignar dig, men miljoner förbannar dig! Och viktigast av allt, med alla praktiska beslut, det finns offer och missnöjda.
  Hur är det till exempel med alkohol? Å ena sidan är det skadligt, men å andra sidan, för många människor är vodka den enda glädjen i livet! Trots att hon är bitter och otäck.
  Albina har förstås sett mycket i sitt liv, men vodka smakar så äckligt att det är omöjligt att förstå vuxna som dricker så äckliga saker. Men en cigarett är ännu äckligare, och många tjejer röker. De säger att de vill bli smalare.
  Men Albina är en köttig, muskulös tjej, som en fullblodshäst. Varför skulle hon vara smal? Och det passar henne bra.
  På riktigt, vad ska tjejen vara ett skelett? Och samtidigt har hon inget fett, bara muskler!
  Flickan plockade bär och sjöng igen:
  Kalinka, Kalinka, min Kalinka,
  Mitt hallon, mitt hallon!
  Jag samlade en hel påse hallon,
  Och från denna vikt slet tunnan!
  Efter det, hur man tar och skratta. Ja, det här ser väldigt roligt ut.
  Och hon ville också att någon kille skulle stryka hennes starka, muskulösa ben. Och det var trevligt, som en katt.
  Gnomen har äntligen kommit. Och korgen var redan full. Hon tog med sig dvärgen. En mycket vacker, men liten flicka med vingar dök upp bredvid honom.
  Hon skakade sin trollstav, gnistor flög ut ur den och kvittrade:
  - Hej älskling!
  Albina nickade.
  - Hallå! Och vem är du?
  Den bevingade flickan svarade:
  - Jag är en älva!
  Den heroiska flickan nickade.
  - Jag trodde det! Så vad sägs om Peter Pan?
  Fen skakade på huvudet.
  - Nej! Jag är annorlunda! Men också väldigt stark, och jag kan ge dig förmågan att flyga. Eller evig ungdom!
  Albina visslade:
  - Evig ungdom är stor, men hur är det med makten över världen?
  Fen log och svarade:
  - Och du kommer att bli drottning?
  Flickan rättade
  - Kejsarinna!
  Fen ryckte på axlarna.
  - Det är svårt att uppnå. Bättre att be om evig ungdom. Detta är vad mer än något annat, mer än makt, kvinnor har velat i alla tider.
  Albina nickade.
  - Bra! Från dig tar jag evig ungdom. Och jag kommer att be andra älvor eller trollkarlar om makt över världen!
  Fen fladdrade med sina vingar och anmärkte:
  - Man måste fortfarande förtjäna evig ungdom. Vad kan du till exempel göra?
  Flickan, som stolt rätade på ryggen, sa:
  - Jag har svart bälte i Taekwondo! Och jag hjälpte Vitalik att göra verkliga mirakel.
  Fen nickade med ett leende och frågade:
  - Vad föredrar du, en duell med svärd, eller en intellektuell kamp?
  Albina ryckte på axlarna och svarade:
  - Att slåss med svärd, det här är Kendo! Jag känner honom bara så, hänge sig åt. Även om hon är en smart krigare. Och på bekostnad av intelligens, inte en dåre! Så, redo för båda!
  Fen flinade och sa:
  - Vad sägs om ett slagsmål med en gåshudsninja på svärd?
  Flickan kliade sig på huvudet och sa:
  - Ninja-gåshud, låter på något sätt hotfullt! Inte särskilt villig att ta kontakt. Kan det vara bättre att mäta intelligens?
  Fairy sa:
  - Och om med ninja gåshud inte på svärd, utan med bara armar och ben?
  Albina nickade.
  - I strid är jag ett odjur! Ganska redo att slåss, även med gåshud, om utan vapen!
  Fe med vingar nickade.
  - Kom igen, kämpa sedan!
  Och den lilla trollkvinnan viftade med sin trollstav. Och en mycket kämpande ninja dök upp framför flickan. Närmare bestämt var han ett huvud kortare än Albina i storlek. Och han såg verkligen ut som en myra, bara i en mask. Och han har genast sex lemmar i vilka han håller svärd och dolkar.
  Fairy kvittrade:
  - Lägg ner ditt vapen! Låt oss kämpa med bara händer!
  Gåshudsninjan lade ner sina svärd och dolkar samtidigt som han anmärkte:
  - Det är på något sätt obekvämt för en känd krigare att slåss med en barfota tjej!
  Fen nickade instämmande.
  - Jag förstår! Men den här tjejen vill vara evigt ung och vacker. Och precis som det, ingenting i denna värld, och i någon annan, kan inte erhållas. Så bredvid det måste hon slå dig och, naturligtvis, svara på tre frågor.
  Albina sa med förbittring:
  - Vadå, jag måste fortfarande svara på frågor?
  Fen nickade med ett leende.
  - Visst! Men trots allt kommer du inte bara att förvärva evig ungdom, utan också ... Om något är avskuret från dig, kommer det hela att återställas med lätthet. Och ingen kan någonsin skada dig. Och det är redan coolt.
  Albina höll med:
  - Ja kul. För detta kan du svettas.
  Den bevingade trollkvinnan förklarade stridsreglerna:
  - Du kommer att ha sex omgångar. Knockout, som i klassisk, professionell boxning. Gå till hörnet tills domaren räknat när den slås ner. I händelse av att ingen slås ut i sex omgångar kommer segern att avgöras av poäng.
  Gåshud Ninja sa:
  - Då är det bättre att ha tolv omgångar på en gång, som proffsen! Låt oss kämpa på riktigt och på riktigt!
  Fen nickade med huvudet.
  - Kanske tolv! Men jag hoppas att det blir knockout!
  Och viftade med sin trollstav igen.
  Det var omedelbart en ring med rep, och domaren - en tjej i träningsoverall.
  Albina tog av sig sin bondklänning för att den inte skulle störa kampen.
  Efter det satt hon bara kvar i en bikini. Hennes muskler syntes nu väldigt bra. De är så präglade, och flickan själv är vacker och en förtjusande blondin.
  Hon, måste jag säga, är i allmänhet helt enkelt otänkbar magnifik charm.
  Och ansiktet och på samma gång öm, nästan barnslig, flickan, men med en modig haka.
  Båda kämparna böjde sig för varandra. Gongen ljöd och signalen att börja striden.
  Albina var redan en sofistikerad fighter, som hade varit engagerad i kampsport sedan tre års ålder. Och hon såg att fienden var underlägsen i höjden, och ännu mer i längden på lemmarna, ja, vad kan man ta från en myra.
  Däremot är myror mycket starka och smidiga insekter. Och de ska hållas på avstånd.
  Och tjejen med sin bara fot laddade ner ninjamyran i magen. Och han, efter att ha fått ett slag, stannade. Sedan rusade han till Albina.
  Den heroiska flickan mötte honom med ett slag från hennes bara smalben. Insektsninjan var täckt med ett kitinöst skal och därför hade de starka slagen från den tränade flickan praktiskt taget ingen effekt på honom.
  Albina stoppade ninjans gåshud flera gånger med sparkar i attacken, och höll även en trippel med knytnävarna i huvudet. Och än så länge har hon inte låtit sig fastna.
  Första omgången slutade och båda motståndarna gick till hörnen.
  Fen sa med ett leende:
  - Varför låter du henne slå dig!?
  Ninja Goosebump svarade:
  - Jag bara tittar på henne!
  Gongen ljöd och återigen började kämparna närma sig. Och så accelererade plötsligt gåshudsninjan kraftigt och sparkade Albina i bröstet med tassarna. Flickan flög av fötterna. Hon föll på rygg och hennes bara klackar blinkade i luften.
  Domaren började räkna nedslaget. Albina hoppade dock genast upp. Och rusade för att återhämta sig med raseri. Hennes bara, solbrända, muskulösa ben snurrade som en propeller.
  Men gåshudsninjan tog dem med tassarna på blocket. Avvärjade attacker. Och så accelererade det rejält. Och återigen träffade hans tassar flickan på magen och bröstet. Lämnar blåmärken och skrubbsår. Och så en huvudstöt i näsan. Och rann ner för Albina Yushkas ansikte. Och flickan själv föll.
  Sanningen steg, men domaren började ändå räkna nedslaget.
  Ja, Albinas affärer var oviktiga.
  Fen kvittrade och viftade med sin trollstav:
  - Bra jobbat gåshudsninja! Du tog initiativet!
  Ninjafightern accelererade igen. Och igen slog ner Albina. Han slog henne ganska hårt, och flickan föll och hoppade och slog tillbaka.
  Gåshud Ninja väste:
  - Oavsett om du är till häst, om du är till fots,
  Supermästare...
  Goblin kommer att köra över dig,
  Ratyu miljonte!
  Albina skyndade sig att ta igen, men snubblade över starka block. Och hennes attack avvärjdes. Och den vassa änden av tassen träffade tjejen på den bara sulan, vilket fick en blåsa att svälla.
  Gongen ljöd för att avsluta rundan.
  Flickan, haltande och vackla, drog sig tillbaka till sitt hörn. Ja, hon blev slagen bra och hårt.
  Albina floppade ner i en stol. Och hon andades tungt. Hmmm, hon har aldrig haft en sådan motståndare. Och fienden är inte en man, utan en ninjamyra. Vilket är väldigt allvarligt.
  Här är gonggången igen och en ny omgång!
  Albina försöker återigen få sparkar. Men fienden, som är en insekt, är snabbare än en människa. Och här bryter han igen igenom med korta tassar, tar tag i flickan på den bara foten och drar henne och kastar henne som en docka.
  Albina reser sig, men återigen följer ett hårt slag henne rakt in i bröstet. Och det finns blåmärken, flickan faller.
  Han reser sig och får ett slag i ansiktet igen. Och det är också smärtsamt.
  Albina kände att ett blåmärke svullnade under ögat Ja, duellen visade sig vara väldigt svår.
  Ninjasköldpaddan dominerar klart och leder på poäng. Och återigen anklagade han flickan med ett vackert ansikte.
  Albina föll och gongsignalen meddelade slutet på omgången.
  Flickan har bokstavligen krupit in i hennes hörn.
  Fen flög fram till henne och frågade:
  Förstår du varför du förlorar?
  Albina svarade med en suck:
  För det är en insekt!
  Fen nickade och frågade:
  - Vill du bli dubbelt så snabb?
  Flickan bekräftade:
  - Självklart gör jag det!
  Den bevingade flickan sa:
  - Svara rätt på frågan. Och då blir du riktigt bra!
  Albina svarade med ett leende:
  - Jag är redo!
  Fairy kvittrade:
  - Varför har Gud många dagar!?
  Den heroiska flickan vidgade ögonen och muttrade:
  - Nu och fråga? Jag förstod inte dess innebörd.
  Fen sa bestämt:
  - Och du behöver inte förstå meningen. Du bara tar det och svarar som du kan och förstår!
  Albina flinade och kände sig inspirerad och sa:
  - För Gud kunde göra många dagar!
  Den magiska tjejen nickade.
  - Bra gjort! Den här gången svarade hon rätt. Och din hastighet har fördubblats.
  Fe viftade med sin trollstav. Och faktiskt, Albinas muskler fyllda med fenomenal styrka.
  Och så gick hon ut i strid. Och hennes bara fötter blixtrade. Och så föll slaget i magen på gåshudsninjan. Till och med hon själv, den tränade Albina, uppskattade den snabbhet och styrka som detta slag utdelades med och hjärnskakningen som genomborrade henne.
  Albina grymtade av ilska:
  - Skaffa en fascistisk granat,
  Sjung en serenad!
  Gåshud Ninja försökte attackera henne. Men nu lyckades Albinas ben, som hade blivit snabbare, möta honom. Och de träffade det chitinösa skalet.
  Det var tydligt att gåshuden var obekväma med dessa slag, men de orsakade ingen allvarlig skada på honom. Och flickan slog, men hon var före fienden, och nu ledde hon redan på poäng. Närmare bestämt lämnades den här omgången åt henne.
  Till sist gjorde Albina till och med en låg spark och slog ner sin motsvarighet.
  De skildes åt i hörnen, och redan såg ninja-gåshuden rufsig ut.
  Fen flög igen fram till hjälteflickan och noterade:
  "Nu har du det ganska bra." Men du vill dubbla din hastighet och styrka igen?
  Albina nickade instämmande.
  - Självklart gör jag det! Vad borde göras?
  Den magiska flickan sa med ett leende:
  - Svara på en fråga till.
  Den heroiska flickan svarade självsäkert:
  - Jag är redo!
  Fen kurrade:
  - Varför är det frostigt på vintern, kniper barnnäsan!
  Albina flinade och svarade:
  - Det är frågan! Men det är meningslöst och tillåter många svar.
  Den magiska flickan svarade:
  - Och det här är bara för humor. Här försök, ge svaret kvickt.
  Hjältetjejen utfärdade:
  "Eftersom det är kallt på vintern, klämmer det i näsan på barnen, eftersom det inte är tillräckligt gammalt för att hugga av näsan från rötterna!"
  Fen nickade.
  - Ja. det går att räkna! Och din hastighet och styrka kommer nu att fördubblas igen.
  Och den magiska flickan skakade sin trollstav.
  Och Albina kände en ny, otrolig våg av styrka och energi.
  Hon sprang in i ringen med ett raseri. Och kastade sig på gåshudsninjan.
  Och låt oss slå honom. Vad är inte ett slag, som om man slagen med en slägga. Och insektskämpen började falla och falla väldigt hårt.
  Albina slog fienden, och han föll och med svårighet, men reste sig. Men hela omgången dikterades av tjejen.
  Sedan hoppade hon stolt tillbaka in i hörnet.
  Fen frågade med ett leende:
  - Vill du ha mer fördubblad hastighet och styrka?
  Albina nickade.
  - OK! Låt oss!
  Den magiska flickan frågade gåtan igen:
  - Av vad och varför ylar vargar mot månen!
  Albina skrattade och svarade självsäkert:
  - Vargar ylar för att de inte kan äta månen!
  Fairy sa med ett leende:
  - Du är verkligen ett geni. Jag tror mycket att bli värdig!
  Och den magiska flickan snurrade på sin trollstav igen.
  Albina flög bokstavligen upp i luften. Så mycket nu har det blivit otrolig styrka och energi.
  Och så rusade hon mot gåshudsninjan. Och så flyttade hon hans nakna, runda häl till hakan. Och insektskämpen föll i en knockout.
  Domaren räknade till tio och meddelade:
  - Fightern Albina vann på knockout! Bra gjort!
  Hon räckte upp handen till flickan.
  Albina sjöng:
  - Flickan är inte ens rädd för döden,
  Hennes hord är inte rädd för någon ...
  En kvinna kommer att slåss heroiskt med fienden,
  Och även när han dör, kommer han att vinna!
  Fen meddelade högtidligt:
  - Eftersom Albina besegrade en kraftfull fighter och svarade korrekt och, viktigast av allt, kvickt på alla tre gåtorna, beviljas hon evig ungdom och absolut vävnadsförnyelse.
  Och den magiska flickan gjorde en åttasiffra med en trollstav. Och så hände ett mirakel, Albina fick faktisk odödlighet.
  Och den heroiska flickan sjöng:
  Ingenting på jorden går obemärkt förbi
  Och ungdomen som är borta är fortfarande odödlig ...
  Hur unga vi var,
  Hur uppriktigt älskad!
  Topparna erövrades
  Trots ödets storm!
  
  PUGACHEV TSAR AV RYSSLAND
  Emelyan Pugachev belägrade Orenburg. Det gick inte bra för rebellerna. De kungliga regementena närmade sig. Den självutnämnda tsaren ville inte häva belägringen från Orenburg, men det var riskabelt att skilja trupperna åt. I den verkliga historien splittrades rebellerna fortfarande och misshandlades bit för bit. Först nära Tatishchevo och sedan nära Beloozersk. Detta beslut visade sig vara fel.
  Men pojken Oleg Rybachenko anlände till lägret till Emelyan Pugachev. Trots det var det fortfarande snö, och det var i slutet av februari - pojken var barfota och bar shorts.
  Han fördes till Jemelyan Pugachev. Pojken gick självsäkert. Att springa barfota i snön är roligare än tortyr. Speciellt i en odödlig kropp.
  Pojken föreslog Emelyan Pugachev en plan:
  - Låt oss ta tsarsoldaternas uniform, och vi har många sådana uniformer, vi kommer att byta kläder för rebellerna och kosackerna. Låt oss spela en strid - som att skjuta. Och sedan ska vi köra in de tillfångatagna Pugacheviterna till staden. De kommer att tro att dessa är de kungliga trupperna och kommer att släppa in oss i befästningen, och där kommer vi att attackera dem!
  Emelyan Pugachev godkände:
  - Tja, du ger en naken! Tja, huvudet! Jag ger dig titeln Yesaul!
  Oleg bugade och svarade och sjöng med ett flin:
  - Esaul, Esaul, att du övergav din häst! Handen reste sig inte för att skjuta!
  Kosacktsaren nickade och svarade:
  - Du kommer att bli min adjutant! Din uniform och stövlar kommer att göra susen!
  Oleg anmärkte blygsamt:
  - Och barfota är mer fingerfärdig! Och jag blir inte för kall barbröstad!
  Emelyan Pugachev blev. Han var medellängd, bred i axlarna, och även om Oleg var längden av en standardpojke på omkring tolv år på tjugoförsta århundradet, det vill säga en och en halv meter, var kosackernas tsar inte mycket längre. För den här gången var Oleg redan en tonåring och kunde kämpa på lika villkor med vuxna och vara officer.
  Emelyan beställde...
  - Nåväl, förbered den här provokationen väldigt i hemlighet!
  Och hur skickligt skruvat det vetenskapliga ordet.
  Kosackerna gjorde sig redo... De satte upp vakter så att inte en enda levande själ skulle veta det. Och en listig fälla förbereddes.
  Men fienden var fortfarande på frammarsch, men det var fortfarande lite tid, små avdelningar av rebeller attackerade honom. Mer exakt, ganska många, men inte särskilt organiserade folkmassor.
  Emelyan Pugacheva hade nästan tjugo tusen stridsberedda trupper nära Orenburg. I den verkliga historien var den splittrad. Tiotusen Pugachevites kämpade mot sju tusen tsaristtrupper under Tatishche. Fienden överträffade Pugachevs armé i kanoner och antalet gevär, såväl som i organisation. Men segern kom till ett högt pris! Dessutom agerade Pugachev själv inte särskilt modigt och lämnade slagfältet före slutet av striden.
  Nu hade Pugacheviterna en historisk chans till en rungande seger.
  Här klädde de sig i form av mer än två tusen utvalda fighters. De fick dem att raka sig. Och att uniformerna är slitna, det är naturligt. Och mycket mer. Pugacheviterna hade även flaggor i tidigare tillfångatagna strider och trummor och så vidare.
  Föreställningen var planerad att spela som en klocka. Emelyan hade nästan hundra vapen i Berd, även om hälften av dem inte var viktiga. Men det finns något att ordna ett skott.
  Att få sken av en riktig strid. Medan Pugachev inte är så dålig. Hälften av Uralfabrikerna är under hans kontroll. Chelyabinsk är skrämmande än så länge, nära Ufa sitter Chika stadigt. Det är fortfarande slutet av februari, och resultatet av kriget är inte klart, och Golitsyns styrkor är långt ifrån Orenburg. Och i den verkliga historien kommer det om en månad att bli ett slag nära Tatishchevo, och i det kommer bondearméns nederlag. Vilket kommer att leda till massdesertering av rebellerna.
  Oleg är fortfarande barfota och i shorts ger order och ger råd. Hans nästan solbrända, men blonda pojke lyder av skäggiga farbröder.
  Rebellerna skjuter redan. Vapen mullrar, dödsgåvor spottas ut... Verklig förstörelse är på väg.
  Oleg blottar tänderna och vrålar:
  - Ära till vårt heliga fosterland! Det kommer en generation poeter! Emelyan den store, kära - dina bedrifter kommer att sjungas!
  Och rökmoln stiger upp. Imitation är en allvarlig kamp. Här gäller det förstås att visa allt på ett övertygande sätt. Speciellt i belägringen väntar de förstås på frigivning!
  De skjuter naturligtvis på tomgång, för att rädda kanonkulor och kulor. Och krutet används värre.
  Emelyan Pugachev är fortfarande stark nog att ta Orenburg - men fästningen är stark! Och det är här det behövs list.
  Krigare och kosacker, i allmänhet, är redo ... Mer än två tusen förklädda infanterister och ryttare, och över tre tusen påstådda fångar. Tillräckligt för att plötsligt ta över staden.
  Oleg gick före fångarna. Från att ha sprungit barfota under en längre tid i februarisnön var hans pojkaktiga ben något stela. Dessutom är han redan van vid värmen. Men ingenting, fingrarna på en odödlig pojke kommer inte att frysa.
  Och det gick riktigt bra.
  Oleg ler, lämnar nakna fotspår på en vit bakgrund. Det ser rörande ut. Flera pojkar från bondefamiljer sprang också barfota. De är ganska härdade, även om de brukar ha bastskor i snön.
  Så den här armén kommer att besegra Pugacheviterna till Orenburg. Och de sjunger till och med en marsch.
  Ja, bedrägeriet är enkelt, men effektivt. Portarna öppnas framför dem, och Pugacheviternas armada kommer in i huvudstaden i denna region. Där kan man se att de är för säkra på att den dumma bonden inte förstår någonting, och han blev krossad.
  Här drogs rebellerna in helt och hållet. Signalen följer, och de rusar till försvararna.
  Oleg hugger ner två officerare samtidigt med en sabel. Och pojken skriker desperat:
  - Ge upp! Den rättmätige kungen är med oss!
  Försvararna är förvirrade. Soldaterna gör nästan inget motstånd. Slåss främst mot officerare, handelsmilis, rika kosacker.
  Kampen är tuff, men fokus. Fler och fler regementen stormar in i staden. Och kosacker och bönder med insatser och tatarer med baskirer. Kampen är tuff.
  Oleg Rybachenko skär och ropar också:
  - Ge upp! Ni kommer alla att ha nåd, mycket pengar och frihet!
  Man kan se att försvararnas styrka snabbt minskar, liksom lusten att slåss. Även officerarna ger upp. Kosackerna vill inte ens dö.
  Matyusha Boron, Oleg skar halsen av honom och kastade en dolk med sina bara tår.
  Striden tystnade nästan omedelbart. Köpmän föll på knä och bad om nåd. De släpade både landshövdingen från tyskarna och befälhavaren på fästningen. Jemelyan Pugachev beordrade dem att hängas.
  De tillfångatagna soldaterna svors in, officerarna erbjöds ett val: antingen avtjäna tsar Peter den tredje eller dödsstraff. Delad ungefär på mitten. Några avrättades. En del svor trohet till Yemelyan.
  I själva staden beslagtogs en rik skattkammare och en hel del värdesaker samt nästan nittio kanoner och stora lager av krut, bomber och kanonkulor.
  Den kolossala fästningen föll slutligen efter en lång belägring. Army Pugachev märkbart påfylld. Och nu var det möjligt att gå till Tatishchevo och slå Golitsyn med överlägsna styrkor.
  Och Oleg själv gick till Chika för att få hjälp. Det var nödvändigt att hacka Mikhelson för att hindra honom från att besegra rebellerna nära Ufa.
  Pojken sprang barfota i shorts genom snön. Margarita gick också med honom. Flickan hade bara en tunika på sig, och naturligtvis även utan skor. Vackert, med gyllene lockigt, fast dammigt av att arbeta i stenbrotten.
  Margarita är vacker, men fortfarande ett barn.
  Oleg frågade henne:
  - Du var ännu inte en gammal kvinna ... Du ångrar inte att du blev tjej på länge!
  Margarita svarade med ett leende:
  - Och du var inte gammal, utan blev en pojke nästan för alltid! Du måste betala för odödlighet, och denna betalning är inte överdriven!
  Oleg höll med om detta:
  - Slaveri ett tag, men evigt liv för alltid! Dessutom är vi så snabba att vi inte behöver hästar!
  Margarita skrattade och sa:
  - Visst! Vi är snabbare än de mest fullblodshingstar springer. Den odödliga kroppen är speciell, och den är bekvämare i stenbrotten, under övervakarens piska, än i en normal kropp på en fjäderbädd!
  Oleg Rybachenko nickade instämmande:
  - Det kan man inte argumentera mot! Så låt oss leva för evigt!
  Och terminatorbarnen satte upp farten. Oleg var förstås väldigt nöjd. Han är en fantastisk unge.
  Även om tvivel ibland smög sig in i själen: är det möjligt att döda officerare från den ryska armén? Det är med största sannolikhet fel! Men häxans uppgift måste utföras. Hon förändrade Rysslands historia och gav en evig, odödlig kropp, till och med en barnslig, men extremt stark och snabb. Och för detta bör du betala och tjäna.
  Och hur kan du veta om Pugachev vinner, kommer Ryssland bara att vinna?
  Pojken och flickan visste ungefär var avdelningen av de tsaristiska trupperna var belägen, dit Michelson skulle anlända.
  Chika har tolv tusen organiserade trupper nära Ufa. Och han var nära att ta den här staden, men två gånger saknade han lite tur och disciplin.
  Visst har Michelson flera gånger mindre styrka, men i verkligheten vann han ändå. Så... Det är nödvändigt att fånga eller döda denna mycket begåvade befälhavare.
  Och då ska det synas. Utan Michelson kommer trupperna på Chika förmodligen inte att flytta. Och där hade Oleg Rybachenko en plan. Besegra Golitsyn och åk till Ufa. Ta den här staden, skicka förstärkningar till Ural och Sibirien och flytta själv till Kazan. Då kommer rebellerna att få övertaget.
  Och drottningens trupper kommer att slå i delar. Dessutom, i varje revolution, finns det sådana effekter, ju fler segrar, desto fler anhängare och desto svagare motstånd från fienden.
  Så för varje steg kommer upproret bara att bli starkare. Oleg var säker på det.
  Och Margarita, flickan som springer snabbare än en kapplöpningshäst, är med honom, och tillsammans kommer de att hugga ner fienderna.
  De unga krigarna tog plats i bakhåll. Mikhelson med en liten eskortavdelning var tänkt att anlända till hans regemente. Här väntade terminatorbarnen redan på honom.
  Oleg och Margarita, svingande sina sablar, attackerade eskorten. De hugg ner flera husarer på en gång. Resten försökte skjuta, men kulorna träffade inte de odödliga barnen. Och de slog ner fienderna med vansinnigt raseri. Och Oleg Rybachenko kastade till och med vassa skivor med tårna. Och Margarita provade detta med bara fötter och hon lyckades.
  Pojken och flickan dödade utan vidare fienden. Mikhelson försökte rida iväg, men Oleg och Margarita kom ikapp honom. De dumpade Michelson och band honom.
  Oleg lade överstelöjtnanten på hans axlar och bar honom till Chika för rättegång.
  Odödliga barn spred och lade ner femtio husarer, vilket visade att de i utbyte mot evig barndom fick väldigt coola förmågor.
  Oleg drog Michelson på sina axlar och anmärkte:
  - Vad jag däremot stark blev!
  Margaret sa:
  - Ja, det här bekräftar än en gång att vi gjorde rätt val! Och odödlighet är värt att träna!
  Oleg höll med om detta:
  - Det är mycket mer intressant att slåss än att gå till stenbrotten. Det i den här kroppen är inte svårt, men tråkigt!
  Margaret höll med:
  - Rutinmässiga dödar!
  I Chikas läger väckte två barfota barn, eller snarare, med den här tidens mått mätt, när människor är mindre än några få tonåringar, inte någon större misstanke. Om du är barfota i snön betyder det att du är fattig, och på bondekungens sida.
  Chika belönade fången Michelson och gav barnen en imperialistisk - femton guldrubel.
  Michelson själv erbjöds: antingen tjäna kungen eller galgen!
  Michelson föredrog snaran. Men Oleg erbjöd sig att låta den här befälhavaren tänka efter. De har trots allt alltid tid att hänga. Och Michelson kan vara till stor hjälp.
  Chika höll med.
  - Tiden lider!
  Oleg föreslog också:
  - Det är nödvändigt att fånga tsarens regemente utan en befälhavare! För att skydda dig själv.
  Chika höll med.
  - Smida medan järnet är varmt!
  Och rebellerna attackerade de kungliga trupperna. De attackerade på natten, Oleg och Margarita tog försiktigt bort vakterna.
  Kampen var relativt kort. Oleg, som kastade en hemmagjord skiva från en trasig lie, dödade översten som agerade som befälhavare, och utan honom föll moralen. Dessutom fanns det för många rebeller, och detta satte press på soldaternas och många officerares psyke.
  Och vem vet, kanske är detta den riktige tsaren Peter den tredje. Och hans legitimitet är högre än Katarina II.
  De flesta av regementet togs till fånga. Kanoner och gevär fångades.
  Fullständig seger, oförberedd på att slå tillbaka truppernas attack.
  Och naturligtvis Chicas triumf.
  Men naturligtvis springer barnen tillbaka till Pugachev. Han kommer att behöva slåss mot sju tusen trupper, inklusive två tusen ryttare från prins Golitsyn. Pugachev är förvisso fler, men han har en brokig armé. Många före detta soldater som är opålitliga, dåligt beväpnade och utbildade bönder, tatarer och baskirer och kalmyker.
  Den starkaste kärnan är Yaik-kosackerna. Men dessa kosacker är inte de mest talrika. Det finns också Iletsk kosacker, och Orenburg och andra.
  De springer redan upp till fästningen Tatishchevo, där en ansenlig armé av bondetsaren har samlats.
  Emelyan Pugachev själv går runt positionerna på en vit häst. Oleg Rybachenko tittar noggrant på den här ledaren. Emelyan Pugachev ser ut som en mästare. Höjden är ungefär medelmåttig, men på en häst verkar han längre på grund av korta ben och breda axlar. Fysiskt är rebellledaren stark. Du kunde se hur han skär, och kraften i slaget i strid.
  I allmänhet är han ganska lämplig för rollen som hövding. Och för rollen som kung? Det är möjligt det också.
  Pugachevs armé är fantastisk. Från Iletsks försvar anlände den dömde Khlopusha, efter att ha samlat ytterligare ett och ett halvt tusen människor. Nu har Yemelyan mer än tjugo tusen fighters. Det är svårt för dem att rymma även i fästningen. Räkna tre gånger så många trupper som Golitsyn, och fler kommer hela tiden.
  Och Pugachev har dubbelt så många vapen. Det finns ganska många lager av krut och kärnor.
  Du kan slåss ... Men armén är brokig. Det finns män med spjut, och baskirer, och tatarer, och kalmyker, och kirgiser och kazaker. Och även en hel del före detta soldater från olika garnisoner som inte är helt pålitliga. Det finns också Ural-arbetare och sibiriska skyttar. Kosacker - som är den viktigaste kärnan i armén.
  Stor armé, men för färgglad. Några av soldaterna och officerarna tillfångatogs nyligen i Orenburg.
  Vissa delar är från en man, som bara kan användas i hand-till-hand-strid. Och en hord av asiater, inte alltför disciplinerade och ofta inte kan det ryska språket.
  Så, formellt med mycket fler trupper och till och med vapen, är Emelyan Pugachev sämre än fienden i kvaliteten på stridsstyrkan. Så resultatet av striden är inte alls så tydligt som det verkar, baserat på en rent formell maktbalans.
  Oleg Rybachenko förstår detta. Förmodligen är detta tydligt för Pugachev. Chika vann för att han överraskade fienden. Och i verkligheten vann Michelson precis, som kunde attackera före den större armén Chika.
  Vad ska man göra nu? Fästningen var väl befäst och hälld med vatten, vilket gjorde backarna isiga och hala. Men man kan inte hålla sig i defensiven länge.
  Oleg föreslog Emelyan:
  - Låt oss tsar-fader attackera fienderna själva!
  Emelyan anmärkte logiskt:
  "Kommer de inte att täcka oss med vapen?"
  Oleg föreslog:
  - Jag ska rekognoscera fienden med Margarita, och vi kommer att träffa precis där han minst anar!
  Bondekungen godkände:
  - Det är en bra idé!
  Och Oleg, med Margarita, tog en ryggsäck med granater och ett par vassa sablar rusade till fienden.
  Barnen sprang nästan nakna, pojken i shorts och flickan i tunika. Oleg kom ihåg Yans Spartak. Pojken Gita var också där. Och en kvinna i en trasig tunika, en dansare solbränd. Pojken var väldigt envis. Förmodligen inte en ärftlig slav. Kanske blev han tillfångatagen . Sedan körde de till Italien, klädde av sig och lade ut på auktion. Även om fel Gita, eftersom han var brons från solbränna, då, troligen, körde de honom naken till köpet. Och han gick så naken och gick barfota längs de steniga vägarna i Italien. Hans bara sulor brände, vaderna värkte. Men pojken sänkte inte huvudet.
  Och köparen började känna pojken, hans naturligt utvecklade muskler, du kan se jäveln från slät hud. Sedan stoppade han in sina smutsiga fingrar i munnen. Och Gita kunde inte stå ut och bet honom.
  Efter det uppstod ett bråk. Ja, Gita, det var en pojke som Oleg själv misstog för Spartak i barndomen. Men nej, det är fortfarande en bikaraktär.
  Jag undrar om romarna skulle ha bestämt sig för att tortera Gita? När allt kommer omkring förhörs fångna slavar under tortyr?
  Och varmt järn skulle ha rört slavpojkens nakna häl. Gita tjöt och upprepade samma sak:
  - Slavar sprider sig och vill inte slåss!
  De brände den andra hälen för symmetri och släppte honom. Pojken tvingas trampa på tårna, och det gör ganska ont. Men Gita lyckades ändå fly under röran.
  Kanske hade pojken tidigare arbetat i stenbrotten. Han släpade tunga stenar, dränkt i svett, andades hysteriskt. Tillsyningsmannens piska piskade honom. Det är väldigt svårt de allra första dagarna på jobbet, när ljuset inte är trevligt för dig. Och så vänjer man sig. Svårt blir vanligt, och vanligt blir lätt. Men ändå dör många slavar. Och Gita förvandlades till en liten vargunge.
  Oleg trodde att kanske pojken i boken "Spartacus" tillfångatogs efter rebellernas nederlag. Och eftersom han fortfarande är ett barn skickades han i bojor till gruvorna. För att han ska dö långsamt. Eller torterade, brännande pojkens muskulösa kropp med en glödhet stav. Sedan hällde de salt på brännskadorna och bröt tårna på den unge slavens bara fötter. De vred skarvarna. Alla frågade var Spartak gömde guldet. Gita är tyst och biter ihop tänderna. Den lyfts upp och sänks kraftigt genom att dra i repet.
  Och venerna spricker av vild smärta. Och pojken tappar medvetandet. Han är överös med isvatten, väckt till liv. Och doktorn känner på pulsen för att avgöra om det är möjligt att fortsätta tortyren, eller om det är nödvändigt att ge den torterade vila, för att plåga den unga kroppen igen senare.
  Gita torteras hårt och under lång tid. Peppar hälls på såren, de slås med en glödhet tråd, de stickas med nålar in i nervändarna och en eld brinner under pojkens bara fötter. Och bödeln håvar upp värmen på gallret. Och en stark lukt av brännande, och dra ut varje ven.
  Och nu rör det glödheta järnet vid pojkens bara bröst, och han tappar medvetandet av vild smärta. Han blir återigen överös med vatten och förs in i sig själv. Bödeln klämmer ihop testiklarna med pincett, pojken förändras från vilt lidande och stänger igen.
  Gita under tortyr ... Någon rapporterade att detta var Spartaks husdjur och vet var han begravde skatten. Och romarna torterar... Pojken hade inte en enda hel oförbränd eller nedskuren hudyta kvar. Men han är tyst. Och romarna förundras över hans uthållighet.
  Crassus fru är närvarande vid tortyren. Hon ser ivrigt på hur en stilig och blond pojke torteras. Det är spännande. Och så, efter ytterligare en tortyr, beordrade hon att Gita skulle föras till henne och läggas på en säng. Hon vill verkligen göra det själv.
  Fortfarande ganska ung och stark kvinna galopperade på en ung slavs manliga perfektion. Gita blev man för första gången. Sedan fick han slicka hennes livmoder med tungan. Vilket är lite äckligt, men också ovanligt.
  Och så beordrade Crassus hustru att stoppa tortyren, och pojken, som redan hade vuxit upp något under upproret, började få bättre mat. Och hon älskade honom.
  Sår och brännskador på Gita läkte som på en hund. Och efter att ha blivit starkare, krullade pojken Crassus lustfyllda hustru och flydde från hennes egendom. Efter det gömde han sig i bergen och gjorde sitt gäng flyktiga slavar där. Till slut slutade allt bra. Crassus dog under kriget. Och Gita fastnade för Julius Caesar, och gjorde en bra karriär, gifte sig och fick ett gäng barn. Och Spartacus öde är okänt. Kroppen hittades inte. Och om han dog eller blev frälst, det visste inte slavarna.
  Men de trodde att naturligtvis deras återlösare levde.
  Oleg Rybachenko och Margarita Korshunova, som en gång var vuxna, och nu eviga, odödliga barn, närmade sig Golitsyns läger. Det finns tre generaler här. Och trupperna avlägsnades från den rysk-svenska gränsen.
  Medan tsarryssland är i krig med Turkiet är rebellerna lugnare. Om Golitsyn besegras, kommer Pugacheviterna äntligen att kunna ta initiativet. Och till och med ta Samara.
  Oleg och Margarita gick runt vaktposterna ... Det snöar, och det är inte särskilt tydligt att se.
  Pojken tänkte att han kanske kunde avsluta de tre generalerna och överste Bibikov och halshugga tsararmén. Men det är svårt att göra det.
  En pojke och en flicka kliver försiktigt över snön. De försöker att inte lämna spår. De är fortfarande barn. Gå försiktigt fram till vagnarna. Pistolen är placerad någonstans separat. Armén på marsch. Det finns inga mer allvarliga frostar - mars. Men snön ligger kvar. Unga krigares bara fötter känner nästan inte kylan, särskilt inte i rörelse. De vänjer sig snabbt vid kylan.
  Men många barn utan superkrafter springer barfota i snön, speciellt i dessa svåra tider.
  Oleg trodde att han inte hade tittat på tv på länge och inte spelat på datorn. Och att utan spel är det på något sätt dumt.
  Killarna kröp fram till vagnståget och Margarita föreslog:
  - Och om du sätter eld på lager med krut?
  Oleg rynkade pannan och frågade:
  - Tycker du att det är en bra idé?
  Flickan sa logiskt:
  - Utan krut är armén ingen armé!
  Oleg nickade instämmande.
  - Låt oss testa det!
  Och pojken i shorts rusade till vagnarna. Tillsammans med flickan dödade de tre vaktposter med sablar och med hjälp av flinta, lägga hö, sätta eld på konvojen, med krut.
  Det flammade och ett svart moln började stiga upp mot himlen. Krutet började spricka...
  Pojken och flickan gömde sig i lägret. Paniken inträdde. Golitsyn hoppade också ut med två generaler. Han var den här prinsen som hjärtskärande skrek och pekade med fingrarna.
  Oleg kastade en skiva med sina bara tår, och den, visslande, trängde sig rakt in i Golitsyns hals. Prinsen sträckte ut sina armar och föll. General Mansurov rusade till honom. Men redan med bara tår använde Margarita vapnet. Och den andre befälhavaren kollapsade.
  Den tredje var Fairman, den som bekämpade rebellerna tillsammans med general Kar. Med sig har de överste Bibikov, en släkting till överste Bibikov. De kan ses med odödliga barns skarpa syn vid sina epauletter, trots snöfallet.
  Oleg och Margarita kastade igen skivor med sina bara tår - deras odödliga kroppar hade en sådan förmåga, som seriehjältar.
  Och båda hövdingarna dödades, deras huvuden blåstes av.
  Efter det började terminatorpojken och rangertjejen kasta skivor mot poliserna. Lyckligtvis började paniken efter befälhavarnas död, det verkade för alla som att Pugacheviterna attackerade lägret.
  Men två barn är också en kolossal kraft. Och de dödar officerare genom att kasta skarpslipade skivor. Och de bryter halsen, spränger artärer och vener.
  Barn är svåra att känna igen i snön, och de är perfekt kamouflerade i snödrivor.
  Men de tsaristiska trupperna har det svårt. Oleg Rybachenko, kastar skivor, säger:
  - Ära åt det stora Ryssland!
  Och igen flyger disken som kastas av pojkens bara tår.
  Margaret gör samma sak, slänger den skarpslipade apparaten med sina bara fingrar och ylar aggressivt:
  - För Emelyan Pugachev!
  Och dessa barn arbetar mycket aktivt och effektivt. De skär med sablar. Och officerarna är utvalda.
  Oleg Rybachenko sjunger:
  - Vita vargar kurar ihop!
  Margarita, kastar skivor på sina motståndare med sina bara tår, sjunger:
  - Först då kommer familjen att överleva!
  Pojken fortsätter att slingra sig och mejer ner fienden:
  De svaga går under, de dödas!
  Flickan, som kastar skivor och dödar poliser, väser:
  - Renar det heliga blodet!
  Unga krigare agerar på ett mycket varierat sätt och kastar granater mot fiender.
  I detta ögonblick gör rebellernas kavalleri en razzia mot lägret. Det visar sig att Emelyan Pugachev bestämde sig för att attackera först och flyttade sitt många kavalleri efter barnen.
  Och slaget kom plötsligt och i rätt tid. Stäpperna överöste soldaterna med pilar, kosackerna högg med sablar, ryttarna satte dem på horn.
  Tsararméns vilja undergrävdes och befälhavarna dödades. Här skär Emelyan Pugachev personligen den sista översten med en sabel och ropar:
  - Mina barn, känner ni igen den legitime suveränen?
  Hundratals soldater och till och med många officerare faller på knä och skriker:
  - Vi erkänner det! Hur erkänner vi det!
  Motståndet sjunker. Infanteriet kapitulerar nästan helt, förutom några officerare. Kavalleriet gjorde motstånd lite längre. Den har många adelsmän. Men vanliga kavallerister släpper också sina vapen.
  Oleg och Margarita hugger ner ryttarna med sina sablar och kastar vassa skivor med sina bara tår och gnisslar:
  - Fantastiska människor hela tiden,
  Stora människor - i Peters ära!
  Både pojken och tjejen är mer aktiva i att hugga och kasta. Artilleri har redan fångats. Och hur de kommer att slå ryttarna med buckshot. De sjunker med dussin. Det pågår en total massaker.
  Oleg sjöng med ett flin:
  - Tsar store Peter den första, var alltid ett exempel för oss!
  Och han ska också ta den och skära den med två sablar och genast hugga av huvudena på fem.
  Margaret, som avbröt motståndare, kvittrade:
  - Mina röster, och jag är vacker!
  Och även hur han ska ta och skära.
  Pojke och flicka är bara förkroppsligandet av förintelse. Och de fungerar som elektriska flätor.
  Här faller en annan officer ... Emelyan Pugachevs höga röst låter:
  - Vem som kommer att tjäna mig, han kommer att få en belöning, och resten kommer att gå under.
  Nu har männen med flätor kommit. Och de kämpar bra mot kavalleriet. Och hästströmmarna tunnas ut...
  De överlevande ryttarna kapitulerar också. Kampen är vunnen igen ... Pugachev triumferar!
  Nu leds och förs fångarna till eden. Soldater böjer sig som regel för bedragaren. Officerare är olika. Vem väljer snaran, och vem svär trohet till den nye kungen. Dessutom, vem vet, kanske en riktig monark.
  Emelyan Pugachevs utseende är väldigt imponerande. Det kan ses att det här är en unge som är van vid att befalla. Och bokstavligen alla bugar sig inför honom.
  Efter att ha roat dem som vägrade att avlägga ed gjorde Emelyan en revision.
  Sjuttiofem kanoner fångades - vilket var mycket på den tiden. Och så många trupper från Golitsyn rekryterades från fästningarna. Även kärnor och bockhagel är på plats, men det mesta av krutet brann ner. Men det är inget problem.
  Mer än fem och ett halvt tusen fångar. Armén har växt.
  Böndernas kung tilldelade Oleg rang av överste för sina bedrifter och kapten Margarita.
  Och han beviljade också trehundra rubel.
  Ja, pojken fortsatte en bra karriär. Du kan, och växer upp till fältmarskalk.
  Och Emelyan gav en fest till en början...
  Och på festen diskuterade de frågan om vad de skulle göra härnäst. I allmänhet var det nödvändigt att stärka deras baksida. Se till att ta Ufa, och innan dess, fästningen Verkhoyaitskaya, som fortfarande höll kvar. Skicka även förstärkningar till Kungur och Beloborodova. Och ta alla Uralfabrikerna. Skaffa artilleri och förnödenheter, samt vapen.
  I allmänhet höll atamanerna med om detta. Och efter att ha tagit Ufa, gå till Kazan.
  En annan fråga är vad man ska göra med staden Yaik? Ta med storm, eller lämna i blockad för nu?
  Emelyan Pugachev ville stanna hos sin unga hustru Ustinya ett tag, och med en del av kavalleriet begav sig till staden. Ataman Ovchinnikov förblev tillfälligt i kommandot. Han var tvungen att gå till fästningen Vernekhneyaitskaya och samtidigt samla stäppernas styrkor. Förstärkningar skickades till Ural. Det var till och med tänkt att ta Tobolsk. Betydande krafter samlades.
  Kosackernas kung med kavalleri galopperade till Jaitsk. Gilla det eller inte, men den här staden är symbolisk. Men mest av allt ville Emelyan göra sig själv till tronföljare. När allt kommer omkring är krig krig. Och om de dödar, så kommer det åtminstone att finnas någon som fortsätter loppet.
  Oleg och Margarita, tillsammans med huvudarmén, som rör sig mot fästningen Verkhneyaitskaya.
  En pojke och en tjej springer för sig själva och är väldigt glada ...
  Även vass på vägen.
  De utbyter aforismer;
  säger Oleg och hoppar upp och Margarita svarar;
  Kungen är stark inte av kronan, utan genom framgångens kröning!
  En man är inte en varg, men han behöver en flock ännu mer!
  Drick, men bli inte full, och om du blir berusad, bli inte tagen!
  Tyrannens tal är honung, som kardborreband för flugor!
  Som pickar på söta tal, han är smart som en fluga!
  En tyrann bitter i handling, men söt i tal!
  Den som inte vill ha fred kommer inte att se festen!
  En person är bara stor om han inte byter ut sig mot små saker!
  Ha tålamod, men ha inte tålamod!
  Om du vill vinna trumfkort, var inte en knekt!
  Ett slag är bättre än tusen förbannelser, och ett slag i ansiktet är bättre än hundratals slag!
  Kungen som klär av sig sina undersåtar är alltid naken!
  Sko brukar klä av sig!
  Genom att stjäla fyller du dina fickor, men du tömmer din själ!
  En tyrann älskar makt, men hatar den han styr över!
  En bödel är ibland ett nödvändigt yrke, men en man med ett huvud är oälskad!
  En tyrann kan dödas, men inte vitkalkas!
  En man älskar det röda ordet, men ibland rapar blod!
  Den som ser in i det förflutna är alltid sen!
  Framtiden ligger i dimman, men inte långt borta!
  Spotta inte i det förflutna, de kommer att spotta i framtiden!
  Tyrannen är i själva verket en vampyr, och hans tal är rött!
  Om du missbrukar söt sömn, kommer livet inte att vara honung!
  Söta drömmar leder till ett bittert uppvaknande!
  Genom att hälla honung ur munnen för ofta lockar du till dig björnar!
  Tyrannen älskar blod och röda tal, men strävar alltid efter vitkalkning!
  Människor är rädda för förändring, men status quo passar aldrig!
  Om du vill bli Gud, välj inte en primat som din mentor!
  Fåren behöver en klok herde, inte en dum bagge!
  En helig plats är aldrig tom, men helighet kan vara tom!
  Människan, liksom Gud, är en skapare, och som en djävul skapar hon problem för sig själv!
  En tyrann, som en geting, har ett stick, men kan inte ens inspirera sig själv!
  En politiker är en räv, var inte väljare som kråkor som förlorar sitt dagliga bröd!
  Om en man ens är sju spann på sin panna, men envishet kommer att göra en makak av honom!
  Gud har allt, människan har inget sinne för proportioner!
  Lätt att be, svårt att tigga!
  Att ha en fantasi är bra - att vara en drömmare är dåligt!
  Med Guds kraft, låt dig inte böja dig för en primats ambitioner!
  Monkey imiterar, människan imiterar kreativt!
  Framtiden är inte för höga berg, utan för stora saker!
  Ungdom i hjärtat är evig, men ålderdom är tråkig!
  Vrid inte svansen som en räv, bättre att hålla i bröstet med ett hjul!
  Män mognar i krig, men du kan inte döda utan anledning!
  Krig kommer att minska hälsan, men lägg till intelligens!
  Guldmynt har högförräderiets gulhet!
  Bödeln har också ett hjärta, men med hårdheten som en yxslipare!
  Att slåss, inte att dö, du kan vänta ett sekel!
  Gud finns i varje hjärta, men inte i alla huvuden!
  Stor ambition minskar lyckan!
  Den som vill för mycket har bubblans styrka!
  Ett imperium är som ett hus, kärlek och beräkning behövs under bygget, annars blöder taket!
  Goda saker räcker aldrig, men du ska ändå inte äta för mycket!
  Det är lönsamt att vara rik, det är bara obehagligt när alla mjölkar dig!
  Om du vill vara stark, försvaga inte ditt sinne!
  Muskler från sammandragning blir starkare, och byråkratin är effektivare!
  Politiker älskar att arbeta med tungan, speciellt vid bordet!
  Det finns ingen större lögnare än en politiker som är fanatiskt övertygad om sin egen rättighet!
  Gud skapade en kvinna för en man, men Satan lade till en annan svärmor!
  En tjuv borde sitta i fängelse, men den största tjuven får tronen!
  Den som stal en slant är en brottsling, vem är en miljard, en stor finansiär!
  Med en känslolös själ kan du inte mata de hungriga med färskt bröd!
  Ju mer han stal, desto mindre straff, men inte i nästa värld!
  Låt det inte driva, det betyder inte att hålla i en snara!
  Banken kan stödja, men som en hängd mans snara!
  Den som inte har något stöd trycks mot väggen!
  Noggrannhet är artighet av kungar, men kungliga gycklare är särskilt träffande!
  Politikern är ofta en gycklare, men talar sällan sanningen!
  Gycklaren älskar att klippa sanningen, men löper ofta risken att bli knivskuren!
  Den som älskar vodka hatar sin hälsa och förnuft!
  Vodka är genomskinlig, men det dimmar hjärnan!
  Det berusade havet är knädjupt, men han själv är alltid på knäna!
  Välj på ett nyktert huvud, utan att bli full av det söta vinet från politikers mun!
  Rösta på valets vinnare, du kommer alltid att bli besviken, rösta på förloraren är alltid irriterad!
  Den som inte blir vald, det kommer alltid att finnas en känsla av fel och besvikelse!
  Rösta på samma politiker, som en violinist som skramlar på samma sträng!
  Politiker på tronen behöver förändras, inte det faktum att den nya rätten är bättre, men i alla fall fräsch!
  Rösta på de unga, själv blir du yngre, om inte i kroppen så i en ny verksamhet!
  Den som sitter på tronen länge blir hemorrojder för sina undersåtar!
  Oavsett hur taggiga bajonetter, men den längsta tiden tyrannen lyckas sitta på dem!
  En klok tyrann kommer inte att plantera fiender mer än han kommer att lura vänner!
  Den som hälsar en tyrann kommer att gå för evigt i formation!
  Demokrati är bra för de smarta, medelmåttigt för de dumma, men tyranni är bara bra för tyrannen!
  Barnen hittade på några aforismer. Sedan attackerade de en liten avdelning av husarer. En del hackad och sedan fångad.
  Verkhneyaitskaya fästning. Ett mycket mäktigt citadell och trots att det var omringat av rebeller togs det aldrig.
  Barn springer fram till henne, på vägen komponerade de ytterligare några aforismer.
  Tyrannen är alltid svag i befälet: vargen älskar fåren och darrar inför lejonen!
  En präst ljuger för sanningens skull, en politiker i vinstsyfte och en fyllare för ett glas!
  Lycka kommer inte alltid genom rättvisa och flit, men den lämnar alltid genom slarv och lättja!
  Det är bra att ha styrkan som en elefant, dess skicklighet är sämre, visdom är ännu värre och fetma är absolut dåligt!
  Allt i världen är relativt, förutom att människan är världens navel!
  Önskan att uppnå Guds kraft bör inte kombineras med en gorillas moral!
  Forskare utvecklar framsteg, men stimulerar lättja!
  Om du vill vara frisk, spring, om du inte vill bli handikappad, spring iväg!
  En persons styrka finns i sinnet, och svagheten finns i tungan!
  En politiker är som en frukt, ju ljusare, desto giftigare!
  En politiker är som en boakonstriktare, bara han öppnar munnen och sväljer mycket oftare!
  En tyrann har mycket list, men lite anständighet!
  Om du vill bli högre än Gud, kommer du att sjunka lägre än en kråkare!
  Ingen är evig, även gudarna lever bara så länge mänskligheten existerar!
  Politiker vill regera för evigt, men de vill inte smälla på ens ett par minuter!
  Lita inte på politiker, och kontrollera dörrens styrka!
  Allt är dock inte guld som glittrar, utan allt som glittrar kan slås in i en gyllene ström i fickan!
  Och en krigare i fält, när han har mycket mod!
  De starkas uthållighet, bäst av allt hämmar spänningen i fiendens impotenta raseri!
  Du kan förstöra allt i livet, du kan inte bara leva som en padda!
  Slughet är segerns moder, om hon också har ett lyckligt tillfälle!
  Krig är en evig oskuld - hon kan inte sluta utan blod!
  Krig med ett girigt grepp om en sköka - ger aldrig seger för ingenting!
  Varje person är som ett sandkorn i öknen, men till skillnad från den största öknen med kanter har detta sandkorn inga gränser för självförbättring!
  När gudarna skrattar, gråter de dödliga, när gudarnas skratt blir dånande, är slutet för de svaga människorna dött!
  Den mest perfekta tekniken är maktlös med sin primitiva användning och sofistikerade passivitet!
  Vad kan slita en stjärnmatta från dess gångjärn? Asteroid av mänsklig dumhet!
  Utan förtryckets piska är ett steg mot prestationer som ger befrielse för hela mänskligheten omöjligt!
  Ju svalare hjärnornas "klockor och visselpipor" desto mer vrids de av force majeure!
  Den fattige är inte den som är bar i kroppen, men som inte är chefen i anden!
  Motvilja mot sex föder ohälsosam moral!
  Begravningshumor är lika passande som en balklänning i en skyttegrav!
  Vem som slår sig kommer inte att lyckas, vem bryter illusionen, uppnår sanningen! Vinnaren har alltid rätt, även om framgång uppnås med vänstermetoder!
  Den bästa gåvan från fienden när han ger makt till en idiot!
  Den som uthärdar ett halsband kommer aldrig att bli en hingst älskad av kvinnor!
  Frihet är dubbelt attraktivt för dem som har lyckats förslava sin egen känsla av lättja och ansvarslöshet!
  Som ofta underskattar förmågan hos fienden att slå tillbaka, och möjligheten att skörda en värdefull seger kommer sällan att få!
  Den som älskar att spotta, det är en bagatell sak att få honom att spotta!
  Du kan prata många fruktlösa fraser om Gud, men användbara handlingar kommer från detta med en gugulkin-näsa som inte växer av att vattna ord med en flod!
  Vinnare bedöms efter prestationer och troféer...förlorare bedöms bara! Vinnaren har en domare, förloraren har en brottsling! Du kan ifrågasätta värdet och nödvändigheten av seger, men nederlag gynnar alltid och onekligen ingen!
  Den enda fördelen med nederlag är att det lär dig att lära dig läxor och växa framgången genom att fälla tårar av bittra misstag!
  Om du vill lura fienden, var en gåta för dina vänner!
  Om fiendens befälhavares plan är som en öppen bok, kommer dess sidor oundvikligen att fläcka dina kamrater med blod!
  Pojken och flickan skojade fortfarande medan de såg sig omkring i den starka fästningen.
  Vinnarna, de bedömer själva, kombinerar både åklagaren och advokaten, bara domen fälls fortfarande inte av dem, utan av historien!
  Ju enklare tricket är, desto svårare är det för fienden att ta sig ur konsekvenserna av dess användning!
  Anslagets ögonblick, som en ton i en melodi, kommer att ringa lite tidigare eller senare, och det kommer att vara falskt! Bara inte ens en besviken allmänhets vissling kan höras från graven!
  När du vet vem din fiende är, då behöver du inte känna dina vänner i trubbel!
  Tappa inte initiativet, du kommer att förlora segerns söta honung, och du kommer att få förlustens bitterhet! När boxaren vacklar måste han slås ännu hårdare, annars ger sig hans lemmar!
  Fienden seglar, förintelsens vind är i hans segel!
  Vem, simmande i strid, kommer att drunkna i en pöl och brinna på vinrankan!
  Smutsig magi, som tvålskum, svider i ögonen, men inte för fienden!
  Ogräs växer bra när det växer dåligt med minskningen av trädgårdsmästares dumma fördomar!
  Den roligaste inlärningsprocessen är sex! Och viktigast av allt, ingen kommer att vägra en andra omtagning!
  Sex är det enda ämnet där alla strävar efter att satsa mer!
  Det gemensamma mellan sex och studier är att en trea är bättre än en tvåa!
  Och endast ett stabilt antal enheter är den mest tillfredsställande utvärderingen!
  Den som står när det är nödvändigt att avancera, han kommer inte att stå och sova i gravens kista!
  Mat spyr, en som alltid är i ett dödläge i livet!
  Han går först med trumfkort, han är bara ett skrattlager av människor!
  Vem vill vara i tid för utdelningen av priser, han måste själv generöst skicka presenter i form av manschetter!
  Vakuumet spricker inte, solen fiser inte!
  Kulan är inte en dåre, utan dåren som, när den skjuts, träffar förbi!
  Den som vägrar att hjälpa människor slösar bort den tid som Herren tilldelat för försoning av synder och omvändelse!
  Döden glömmer aldrig, även om den ibland är glömsk!
  En stark krigare, även ensam, är mer användbar än en flock svaga, precis som en vass skära skär ett helt fält av spikelets!
  Men ibland, även bland spikelets av en svag rati, kan en sickle-batyr snubbla på en kullersten av ett obehagligt undantag!
  Om fred, så en generös festmåltid, om krig, så låt den segerrika bägaren vin!
  Vem är klumpig i militära angelägenheter, klumpig lik i sängen!
  - En bra krigare är precis lika mycket en spion som det hjälper att brodera och vinna! En bra spion är så mycket en krigare, så det hindrar dig inte från att döda och undvika att förlora!
  Det är lätt att hamna i stridens hetta när du tappar coolt i övningarna!
  Det är möjligt att vinna med rå kraft, men utan fin diplomati kommer du inte att behålla frukterna av segern!
  Det finns två problem i krig, att hitta den gömda fienden och att undvika frestelsen att själv gräva ner huvudet i sanden!
  Sätt dig inte ner tiggare i den kungliga vagnen, ge dig inte tusen med ett ställ att svara!
  Grymhet behövs för att få ett resultat - skona inte fienden, hur svag han än är!
  Det är bättre att överleva utan att veta för mycket än att dö, efter att ha lärt sig något som ändå inte kommer att bli nödvändigt för dig!
  En person gillar att lägga allt i en hög, förutom de problem som han är redo att glömma! Men oftast hopar sig bekymmer i ett gäng just på de glömska!
  När de säger att de gillar det finns det ingen anledning att rusa, bestäm dig direkt, annars kan halsen kvävas!
  Du måste också kunna förlora, men det är särskilt nödvändigt att inte kunna förlora!
  En attack är som en lagom vind i ett segel, bara intensifierad, den bryter andras master!
  Du kan inte köpa liv genom kapitulation, och en skamlig tillvaro kommer att ges dig gratis i alla fall!
  Den som är grym mot människor kommer själv att bli en gelé som slukas av djävlar i helvetet!
  Noggrann prickskyttspilot, missar oftast när man landar på underjordens bredaste flygfält!
  Attack är alltid mer effektivt än försvar, eftersom nospartiet från näven är ett dåligt block!
  Går snabbt till turen, som inte tvekar att slå tillbaka!
  Underhållning är det mest meningslösa och slösaktiga, men om det inte finns tid för dem, överskrider betalningen för användbara handlingar redan rimliga gränser!
  Det mest meningslösa i livet är underhållning, men utan underhållning har livet ingen mening!
  En herde måste förstå fåren, men inte tänka som ett får!
  Härskaren måste vara sin egen för sina undersåtars bästa, men främmande för folkmassans svagheter och vidskepelser!
  Alla faller - bara den andligt upphöjda resningen!
  Vem räknar inte skalen, han flyger i striden!
  Varje skott räknas, förmögenheten vet i hög aktning!
  Barndomen är som en öppning i ett schackspel som formar spelet som helhet, men till skillnad från schack vill alla tillbaka och aldrig lämna öppningen igen!
  Kylan är inte hemsk om hjärtat brinner, och ett isande lugn råder i huvudet!
  Du kan överleva genom att frysa problem eller känslor, men du kan inte leva om känslorna har svalnat!
  En schakal kan besegra en tiger om han är en schakal i strid, en tiger i sitt val av motståndare!
  Pojken och flickan avslutade med att skandera aforismer.
  De fick dock häxans kommando att göra något och gick tillfälligt denna gång.
  Oleg Rybachenko befann sig under striden med nazisterna i en parallell värld, där ryssarna har det svårast.
  Margarita är bredvid honom, också en tjej redo att slåss mot nazisterna.
  Barnen förbereder sig för strid ett tag. De är både en pionjär och en pionjär.
  Hur känns det att ha röda slipsar runt halsen.
  Och barfota är redan bekant och till och med acceptabelt ... Vi måste förbereda oss på att slå tillbaka attacken från nazisterna och deras medbrottslingar.
  Inklusive amerikanerna. Vad behöver du vara beredd på. Vet att krafterna är ojämlika och du behöver uppfinningsrikedom.
  Barnen gör sig redo och gräver fällor och hittar på saker hastigt.
  Oleg och Margarita är i den naturliga världen, och de uppfattas som sina egna.
  Pojken förbereder olika överraskningar för nazisterna. Kul med andra barn.
  Tillsammans med Margarita känner de sig helt fria i sällskap med kvinnor och barn.
  Oleg anmärkte till och med kvickt:
  Hjältemod har ingen ålder, och bedrift ger ungdom till själen!
  Margarita höll med:
  - År för en bedrift räcker aldrig, och århundraden av minnen är alltid mycket!
  Pojken hjälpte till, flickan förbereder sig för att slå tillbaka försvaret. Vi måste kämpa.
  Det är här fascisterna kommer in. Det är sant att Margarita oväntat lämnade positionen. Eftersom hon är en flicka skickades hon till frontlinjen som budbärare.
  Flickor väcker fortfarande mindre misstänksamhet än pojkar. Dessutom är Margarita ljushårig och hennes ansikte inger ökat självförtroende.
  
  Det är mest kvinnliga krigare. Pionjärerna ger dem en hjälpande hand, medan fälten är lugna och killarna med spetsiga flickor själva bad om att få hjälpa sina äldre bröder. De arbetar till och med för nitiskt, försöker göra mer, utan att räkna med barns styrka. Så fruktansvärt svullnade deras ådror och plötsligt, som en koppartråd, ådrorna på de solbrända förhårda händerna och barfota, så grymt att man vill gråta, kom nerslagna ben av barnhjältar. Samtidigt lyckas de fortfarande sjunga;
  Mitt hemland är Stalingrad,
  I den blommar dope - en diamant av dagg!
  Kommer att bli, tror jag - en glad parad,
  I en värld utan krig - himmelsk skönhet!
  
  En man kommer att bli en bror till en man,
  En drömtjej kommer till alla ...
  Om det är svårt är du skyldig
  Den söta floden kommer att vara full av vatten!
  
  Fritz stack sin nos - flinar sitt flin,
  Han är en fascist som ryter - jag ska döda er alla!
  Men som svar väntade ett slag honom -
  Vi vet hur man slår utan stora utsmyckningar!
  
  Pionjären gav oss en stor hälsning
  Han visade att han är en riktig tiger!
  Och nu slår Fritz-kämparna hårt,
  Barnspelens tid är förbi för oss!
  
  Herren Kristus själv befallde på skämt -
  Du kommer att få öde - förkroppsligandet av drömmar!
  En man i hjärtan är bara ett barn,
  Sorg i hans själ är som en krans av rosor!
  
  Regndroppar - det finns havspärlor,
  Reflektion i dem, stjärnorna på himlen!
  Döden hotar oss med en vass lie,
  Och den lömska vargen - med ben i skogarna!
  
  Men vet pionjären - en slips är blod,
  Endast röd färg - helighet i århundraden!
  Svarog kommer att ge - lita på oss kärlek,
  Himlens nåd - vet stort!
  
  I Berlin är vi ett barfotasteg,
  Pioneer leder tusentals fighters!
  Och fienden blev - under åsnans ok,
  Hela universum är ljus - våra medmänniskor!
  Flickan Alena lade till en kort fras;
  Brinnande på himlen,
  Onda Luftwaffe-ögon!
  Som om de sa
  Åskväder över världen igen!
  Och stormen kommer verkligen, till och med solen går ner till horisonten moln en blandning av moln och frätande rök som biter ögonen.
  Det mullrar avlägset av stridsvagnar som närmar sig och flygplan surrar på himlen. De berömda ramarna hänger först, följt av Arado-8 jetgamarna. Farliga mångsidiga bombplan. Eller mycket manövrerbar Yu-287 med omvända svepvingar. Och de mäktiga belägringsvapnen dånar redan. Från träffar av högexplosiva granater kastas jordklumpar och smält gräs högt upp i himlen. Och ännu värre, kraftfulla ostyrda missiler avfyrade från Arado-Super som river upp skyttegravarna ... Och så finns det Focke-Wulf attackflygplan som kan jämna ut alla försvar. Här läser hon striden. Majoren, sofistikerad trots sin ungdom, Andrey Matrosov, håller en kikare med skarp optik i händerna och ser när en fascistisk lavin av stål närmar sig. Det finns många nazister och de är ovanligt starka. Även infanteri på hjul och pansarfordon, undvika beskjutning från handeldvapen. De försöker driva de hårt arbetande pionjärerna bakåt, men de vill inte lämna och ber om gevär i händerna för att slåss.
  Det finns inte tillräckligt med vapen för alla, även om de lokala käck- och vinthundsbarnen hade med sig jaktgevär och till och med sportbågar. Den blåögde och ljushåriga pojken Oleg Rybachenko gjorde till och med en sele fylld med hemgjorda granater med originalfyllning. Han är en stark uppfinnare. Och själva selen är inte enkel, utan från en mängd olika stammar - en riktig "Katyusha" i träutförande av pionjärhänder. Innovativa killar lagade sprängämnen på ett hantverksmässigt sätt och gjorde till och med några luftvärnsanordningar. Alla vill kämpa modigt och vinna. Och det kommer inte att fungera att dö med den sista tanken på det heliga och oersättliga fosterlandet.
  Major Andrei Matrosov ger ordern:
  - Öppna inte eld utan kommando!
  Faktum är att för hela bataljonen har de bara ytterligare tre förkrigsutgåvor av "fyrtiofem" (Alla de senaste vapnen överförs omedelbart till Moskva-riktningen, här är bara vad de lyckades ta fram enligt restprincipen), vilket betyder att den enda chansen är att släppa Fritz närmare.
  Framme, som är brukligt bland nazisterna, de mest skyddade bilarna; stridsvagnar "Royal Tiger", "Lion" och självgående kanoner "Ferdinand" -2 med en 128 mm kanon. En typisk taktik sedan medeltiden är att släppa in de starkaste och mest strukturerade riddarna i kanten av kilen. Och man kan inte säga att tyskarna var dåliga krigare. Det är till och med på något sätt allmänt accepterat att betrakta tyskarna som födda krigare. Och fulländade förstörelsetekniker. Här är deras avkomma - maskiner som bara kan trängas in i sidan av en kaliber på minst 85 mm. "Ferdinand" -128 var i smaken av den nya skådespelaren Fuhrer Göring, och släppet av denna maskin sattes i drift. Och inte bara i modifieringen av tankförstöraren, utan med en attackpistol. Det är sant att produktionen av banbrytande tankar fortfarande främjas. De borde ge vika för lättare fordon och lite från huvuddelen av det eftersläpande infanteriet.
  Nazisternas bilar och motorcyklar saktar då och då ner av rädsla för att bryta fram ...
  Men den barfota pionjärpojken Oleg Rybachenko bevisar att de inte stannade här för ingenting. Först en sele gjord av pionjärvänner enligt ritningarna av ett briljant barn. Det visade sig vara tillräckligt lång räckvidd i det här fallet, kumulativa explosiva paket, som skridskor, splittrade rustningen och klämde ut nazisternas trasiga kroppar med tillplattade hjälmar och vridna maskingevär. Och för tyngre fordon finns det vapen och mer plötsligt! En knapp pansarvärnsmina, insmord med hemmagjort lim, och ovanpå gräsmattan som gör den osynlig med hjälp av en vajer, rör sig mellan stubbarna, precis under det kungliga lejonets larv. Den här tanken ser till och med väldigt skrämmande ut, en så stor 128 mm kanon, och rovlystna, rasande munkorgar är målade på tornet på båda sidor. Tydligen räknar tyskarna med att skrämma de sovjetiska soldaterna.
  Larvens stålplåtar med ett skrik faller på den dödliga presenten. Explosionen verkar inte alltför stark, men larven slits av, och naziststridsvagnen börjar ryka som en skorsten och snurrar i en hastighet oväntad för ett sådant monster som ett enormt torn med en stockstam.
  Andra pionjärpojkar använder liknande anordningar, såväl som sprängämnen av sitt eget ursprung, svetsade enligt Oleg Rybachenkos innovativa recept. Eftersom det tyska infanteriet är fegt, och stridsvagnarna och de självgående kanonerna är försvarslösa framför, kommer de att straffas för detta.
  Här täcks till exempel den tunga "Ferdinand" -128 bäst från en katapult, eftersom ingenting kan penetrera 200 mm pansar. Och han kommer att ta ett svagare tak med garanti. Dessutom kom den briljante Rybachenko på hur man gjorde explosionen riktad. För att göra detta räcker det att använda en armatur från en vanlig glödlampa. Då kommer vakuumet att suga in sprängvågen, och all energi kommer att gå till en punkt. Denna innovation, tillsammans med ett speciellt sprängämne bryggt med en blandning av örter och torkade svampar, gör det möjligt att producera allvarlig förstörelse även med en liten explosiv förpackning. Och pojkarna och flickorna använder de vanligaste, bara tresträngade bågar och slangbellor för att skjuta mot stålvarelserna i Wehrmacht. Så "Royal Tiger" krossades av larverna och han, rovdjuret, skadades, knastrade ilsket av motorn och kastade ut en projektil nästan blint.
  Den berömda "Varulven", med en låg siluett och stark rustning, ser ut som en tillplattad sköldpadda. Denna självgående pistol dök upp ganska nyligen på den sovjetisk-tyska fronten. På grund av bra körprestanda, haubits-kanon som penetrerar på hyfsat avstånd och överlevnadsförmåga i strid, blev varulven omedelbart en liknelse i tungor.
  Men hans larver är fortfarande vanliga, om än breda ... Det är dock ännu bättre att undergräva botten av bilen och få den att spotta ut sin insida med reservdelar.
  Då är detta redan en sköldpadda, som kastades från toppen av berget av en mäktig, rysk örn. Varifrån trasiga tarmar kryper ut och markbenen från de mördade medlemmarna av den nazistiska besättningen kryper ut.
  Lyubov Markovna föredrar att träffa "Royal Tiger" från en underbarrel granatkastare - målet för larven, och för att tanken ska förlora sin förmåga att röra sig bör rullarnas drivning brytas. En blond Komsomol-medlem med lätt blåaktigt hår, vridande lockar, vred vapnet i händerna och morrade:
  - Baka själv i en limpa till middag!
  Här är en annan havererad varulv, som en piratfregatt med ett brutet roder, redan glider åt sidan. Petar pansar och kolliderar med "King Tiger". Och båda stålkistorna på larver börjar glöda, och efter några ögonblick exploderar de på grund av detonerande ammunition. Ett par lätta transporter rullade över på grund av en lucka, och maskingevären kvävdes och fylldes med patroner och granater. Sedan vänds dessa genomskinliga lik.
  Alesya Muravyova, som precis hade fått Pantern som hoppade framåt att rulla över, också skickligt klippte isbanan, uttryckte det vackert:
  - Styrkan sitter inte i musklerna som ligger, utan i hjärnorna där det inte finns några prasslande möss!
  Lyubov Markovna, som laddar om granatkastaren och väger den i famnen, är orolig. Ammunition är liten, och fienden är stark, men ändå utan att tappa optimism, säger han:
  - Ett ekhuvud och ett gjutjärnssinne är ett tecken på en ruttet stubbe nedhuggen i strid!
  Och tillägger:
  -Även kroppen av en ek, med ett förkortat sinne, är bara en stubbe, under någon annans sits!
  För tusan stannade bara tunga maskiner. Trasiga och hjälplösa tankar, som luktar åldrade vulkaner, är inte alls skrämmande. Draken har tappat sina huvuden och dess pansarskinn kommer att säljas för souvenirer.
  Men bakom dem resten av spöet, särskilt de många pansar. De heroiska pionjärerna är förtjusta, de kommer inte att spridas... Här sätter de självgående kanonerna "Ferdinand"-128 fart och... Faller med en rejäl smäll i en förklädd grop. Stammen på stammen är bruten, och bara de breda larverna sticker upp ovanifrån och rör sig hjälplöst. Och bakom honom bröt en kvick Panter lös. Dess fula, alltför långa nosparti vrids och inuti det, som en pansargenomträngande projektil skulle explodera. Och då kommer själva tornet att slitas av ... Som ett osynligt kvinnligt ben sparkade det aggressivt bollen. En av de enorma tyska tankfartygen slets på mitten ... En stövel med monogram av två silverblixtar flög av - karakteristiskt för SS. Föll en meter från Oleg Rybachenko. Pionjärpojken tog upp den och anmärkte:
  - Användbart för en samovar, och vi härdade unga leninister - det finns inget att riva skor. - Och med ett vrål, imiterande en vuxen, tillade han. - Låt oss bättre slå sönder tankarna!
  Här är ytterligare en överraskning och en vanlig skena bröt av en gjutjärnskruka som parvis knuffades i en flammande arrogans och som en smäll tände så många som tre transporter på en gång.
  Alesya Muravyova, vars gyllene hår inte blir matt av dammet, skrek:
  - Men passaran (de spanska kommunisternas legendariska slogan - de kommer inte att passera!)!
  Pionjärer gläds och skrattar, trots allt tragedi i situationen. På vissa ställen är hemgjorda sprängämnen gömda i grävda gropar. Den är gjord på ett gammaldags, hantverksmässigt sätt. Naturligtvis lite svagare än dynamit, men för att inaktivera räcker underredet. Och förutom detta kom den barfota genipojken Oleg Rybachenko på ett sätt att göra en destruktiv blandning av vanligt sågspån, gödsel och hö. Det är billigt och trevligt! Och när det exploderar, då skulle Nobels ögon hoppa ut i förvåning!
  Fritz lider stora förluster, pansarvagnar misslyckas, några passerar genom farliga zoner, men de möts av att kasta granater och sprängämnen.
  Här är även pionjärer farligare än vuxna. Sedan de kvicktänkta, unga kämparna byggt små ångballistor som kastar dödliga "presenter" i en hastighet nära maskingevär. Själva principen är kolv, men motorn vrider katapulternas blad, som kastar ut dödspresenter med hög initial hastighet. De slänger ut speciella påsar med destillerad träsprit blandat med hemmagjorda explosiva element - nästan lika i dödlig kraft som nitroglycerin.
  När de träffas ger nazisttransporternas tunnare rustning vika, vilket får besättningarna att brinna med blå lågor. Galen av smärta, skriker Fritz hjärtskärande och sprider sig med ansikten förvrängda i fasa.
  Vissa av dem överger till och med sin utrustning...
  Det enda synd är att det finns många fiender, det verkar som att von Bock bestämde sig för att slå huvudslaget här. De lider påtagliga förluster - vissa transporter, mestadels amerikanska eller franska - och översvämmer allt med kulspruta, när de närmar sig skyttegravarna.
  Och de snubblar på igelkottar ... Alena är samtidigt lättsam och regisserar fyrtiofem. Naturligtvis kan du inte ta "Royal Tiger" och ens den förbättrade "Panther", och ännu mer "Royal Panther", på pannan, men du kan prova sidorna. Dessutom är "Panther" ombord svag, men på grund av hastigheten försöker den bryta igenom snabbare ... Så här slår tyska maskingevär och försöker skrämma. Det finns inget att säga om pansarvagnar. Alla freaks kommer att genomborras och tvingas spotta blod på golven med glödhet metall!
  Lyubov Markovna, kastar en granat mot larven, ropar:
  - Vi pickar hyenor med falkar!
  En liten kaliberpistol har många fördelar jämfört med en stor - eldhastighet, enkel kamouflage. Och de vet hur man väljer mål.
  Även de omtalade och till synes säkert skyddade från småkalibervapen "Royal Lion" - en maskin som har blivit en mardröm för ryssarna på Saratovbulgen, kan träffas om tornen och skrov är exakt stötta från sidan. Det är där hans svagaste punkt är. Och om den hamnar i stridsflocken, då ... Fritz kommer att ha en dålig tid!
  Alesya Muravyova ropar till dem:
  - Det kommer att finnas Stalingrad för dig! Och hundra gånger värre än Stalingrad!
  Nazisterna morrar, brutalt som hyenor. Och bland de sovjetiska killarna finns döda och sårade. Det är särskilt tragiskt när unga kämpar som precis börjat leva dör. Här är en mycket liten, men modig pionjärtjej, som knappt har lyft ett explosivt paket, rusar med det under spåren av en medelstor tank T-4 "L" (det här missfoster finns fortfarande bevarat i leden! Så med en ökad massa och en starkare motor). Det är synd om flickan, men hon hatar fascism mer än hon älskar livet. Pionjären vet bestämt att hennes gärning är heroisk och Herren Jesus kommer gärna att öppna paradisets dörrar för dem som dog för fosterlandet. En ful låda med en lång, men till synes tunn stam med en enorm mask hoppar upp och river av sig ett fyrkantigt torn.
  Och kämparna kastar igen granater, och konstfullt förklädda maskingevär började spika motorcyklarna som kryper upp till repressalier. Och huvudena på de nazistiska soldaterna brast som mogna körsbär som slogs ner av ett hagel. Och ännu mer blod flödar än juice från krossade saftiga bär.
  Halvnaken Oleg Rybachenko, uppfinnarpojken, visslade genom hans näsborrar...
  - Dags att samla stenar från något som inte ens kastar en sekund i vinden!
  Det är inte första gången han testar sina knep på nazisterna. Till exempel suger bilmotorer in luft för motorer, men finns det en blandning av graderat kol och några blandade mycket frätande och taggiga örter med en pulversprängkapsel?
  Och bensintankarna på stora motorcyklar exploderar och kastar ut strömmar av våldsam eld. Det känns som att ett upplopp av infernaliska genier pågår. Här är några pansarvagnar som också sällar sig till sina olyckliga kollegor. Och från dem flyger fragment av rustningar hundratals meter bort och finner sig själva fler och fler offer.
  Alyonushka, som pekar på "Varulven", siktar på den nedre delen av kroppen. Det är svårt att ta sig dit, men det här är den enda chansen att bryta igenom den hänsynslösa självgående pistolen. Smidig rörelse av fingret, och vrid sedan.
  Pistolen ger en mjuk rekyl, och den fascistiska maskinen delar sig på mitten. En avsliten röd flagga med ett svart hakkors på vit bakgrund faller ner i den blodiga leran.
  Alyonushka viskar kloka tankar:
  - Rättvisa kräver uppoffringar, donationer till välgörenhet och framgången för en rättvis orsak till uppoffring!
  Alesya Muravyova lägger till en tung granat på sidan av pantern, tillägger:
  - Endast de oundvikliga offren i kriget kommer att hjälpa till att undvika kapitulationens obönhörliga uppoffringar!
  Oleg Rybachenko , som släppte ett annat dammmoln från ballistan, vilket fick honom att hosta ilsket, och sedan från samma hosta exploderade och sprack, skrek motorerna:
  - Överlämnande måste ges till motståndaren, men det är omöjligt att överlämna sig med överlämnande till fienden!
  En sväng vilar skytten flickan sina bara, vackra ben för att bättre känna jordens biorytmer och gräsets andedräkt med sulorna och skotten igen, och träffar den lömska T-4:an exakt från ända till ända.
  Den vackra Komsomol-medlemmen ler och ropar:
  - Dra åt helvete gubbe!
  Och sedan blev bara två sovjetiska gråhåriga farfäder avskurna av en kulspruta. Och de var blodiga högar i hålan. En annan gammal man, insvept i ett gäng granater, kollapsade under spåren av Panther-stridsvagnen. Vid avskedet ropade han:
  - Ära till Stalin!
  Alyoshka Muravyova fortsatte med press:
  - Ära åt hjältar!
  Lyubov Markova, som kastade en granat med sitt mycket flexibla ben, skrek öronbedövande:
  - Död ära!
  Oleg Rybachenko, flinande vittandad, tillade:
  - Och smart, ära under livet!
  Försök verkligen stå emot en sådan kraft. Här, till exempel, finns det kanske ingen "Royal Mouse" ännu - en relativt ny tank, och vad sägs om "Leoparden" vid E-25-bollen. Men Sherman rusar ... I det här fallet, av någon anledning, finns det få amerikanska och brittiska stridsvagnar, även om precis likadant fick von Bock utländsk utrustning i stora mängder ... Den fyndiga pojken Oleshka trodde att det måste ha varit problem med utveckling av besättningar eller med förnödenheter.
  Å andra sidan är det mycket lättare att vända på Sherman ... En hög skrallfälla kör över en lerkruka med en explosiv blandning och ... Bara en kraftig hjärnskakning slår över en välbepansrad jävel.
  Och bakom honom lutar den andra amerikanska tanken, ordet leder hampans infernaliska frestelse under skäran. I den tredje, på grund av tröghet, träffar den skadade kollegor och larven, även den besegrade, lyfter upp larven.
  Pojkgeniet Oleg ropar:
  - Fortsätt så och fortsätt trycka på!
  Detta är verkligen en rysk heroisk styrka!
  När du kommer tillbaka måste du motivera din långa frånvaro.
  Och till att börja med tog de språket. De fångade en av officerarna på fästningen med ett lasso och band honom och släpade honom till högkvarteret.
  Bondekungen visste tydligen en viss hemlighet om hur man snabbt skaffar ett barn åt en ung kvinna och hans hustru, och lyckades återvända på en mycket fräsch häst. Artilleriet fastnade i den smältande vårsnön, och medan armén inte hade bråttom, utan en brinnande strid för att storma en ganska stor fästning.
  Emelyan Pugachev frågade strängt fången:
  - Vem är jag? Vem respekterar han?
  Fången svarade djärvt:
  - Du är en tjuv och en bedragare!
  Kosacktsaren sa torrt:
  - Lägg på!
  Shcherbatov föreslog:
  - Eller kanske förhöra med förkärlek?
  Pugachev morrade:
  - Spela teater!
  Den tillfångatagna officeren släpades in i en tortyrhydda. Men vad kunde han veta? Är det där de gömmer arméns skattkammare. Och kanske en underjordisk passage för att indikera!
  Men tortyr är så som så....
  Pugachev har mer än tvåhundra bra vapen, och hon vill naturligtvis lösa saken genom att beskjuta, och inte bara storma. Och så Ufa och en resa till Kazan.
  Den tidigare dömde Khlopusha skickades med en folkhop och kanoner till Ural. Kungen är fortfarande full av saker att göra.
  Pugachevs armé drog upp artilleri och började beskjuta. Tunga vapen dånade. Kanonkulor avfyrades och kraften i kanonen spydde.
  Två väggar har redan kollapsat ... Och Pugacheviterna gick till attack. Krafterna var ojämlika och garnisonen gjorde nästan inte motstånd. Endast officerarna, och inte ens då alla försökte skjuta och skars. Oleg Rybachenko demolerade översten och kaptenens huvuden. Soldaterna kastade ner sina vapen framför den överlägsna fienden och föll på knä.
  Pugachev vann ytterligare en relativt enkel seger och gick vidare. Hans armé växte snabbt, även om det är mycket smuts när snön smälter. Generellt sett hade förseningen nära Orenburg effekt.
  Fallet av detta provinscentrum höjde emellertid Pugachevs auktoritet, och nu anslöts han ännu mer villigt. Särskilt många stäppfolk kom springande.
  Och en enorm hord och otaliga kavalleri. Det finns många tusen kämpar, bara Emelyan Ivanovich själv har mer än trettio tusen, och plus ytterligare femton tusen från Chika och andra befälhavare för bonde-tsaren.
  Pugachev själv besökte staden Yaik, i sin unga fru Ustinias ljuva famn. Han gjorde henne till ett barn, helst en son. Eftersom man behöver en arvinge vet man aldrig vad som kan hända i ett krig. Från en herrelös kula eller en kärna är ingen garanterad. Och så finns det någon som förlänger loppet. Pugachev har dock redan barn från sin tidigare fru Sofia.
  I själva staden Yaik sitter kosackerna stadigt. Fiendens försök att fly slogs tillbaka. Flera kämpar togs till fånga, som bekräftade att det rådde hunger i fästningen, och den skulle snart ge upp eller dö ut. Så det är ingen mening att storma.
  Och Yemelyan, utan större ånger, lämnade staden på sin pigga, fullblodshingst.
  Rebellerna satt stadigt i Tjeljabinsk. Befälhavaren för den sibiriska kåren, Decolong, efter att ha fått veta om Orenburgs fall, drog sig hastigt tillbaka från staden. Han var allmänt feg och lämnade detta centrum när han var omringad av rebeller.
  Även om det samtidigt var Decolong som tillfogade Pugachev ett nederlag i den verkliga historien, och till och med överraskade honom. Bondekungens armé förlorade sedan fyra tusen dödade och samma antal tillfångatagna. Men nu drar Decolong sig tillbaka, och hans soldater deserterar allt oftare.
  Men medan Kungur försvarar sig bestämt, och för att ta denna stad av stor strategisk betydelse så snart som möjligt, skickade Emelyan Pugachev överste Oleg Rybachenko och Yesaul Margarita Korshunova till honom.
  Pojken och flickan springer, som alltid, barfota genom den smältande vårsnön och nästan avklädda.
  De är snabbare än de mest fräscha hästarna i galopp, och viktigast av allt mer uthålliga. De kan springa i många timmar utan att sakta ner, och inte en skugga av trötthet - kropparna är odödliga, och därför osårbara.
  Oleg Rybachenko tvivlade naturligtvis på om det var rätt att hjälpa Pugachev, men han behövde träna sin eviga, osårbara kropp. Även om Katarina II var en bra drottning.
  Hon vann mycket, inklusive Krim och Vitryssland med en del av Ukraina.
  Men vem vet, kanske om Yemelyan vinner, då kommer Ryssland att uppnå ännu mer.
  Även om detta är en chock för imperiet jämförbar med Lenins kuppen i oktober och det efterföljande inbördeskriget. Vad lite har de redan huggit upp det ryska folket? Ack, flin av inbördeskriget.
  Oleg Rybachenko springer tillsammans med Margarita till Kungur och tänker för sig själv.
  Fortfarande, naturligtvis, mycket beror på tur, och lyckan för alla ens en genomsnittlig linjal kan göra stor.
  Och att Nicholas II, i sina förmågor och talang, klart överträffade Vladimir Putin. Men den senare hade en fenomenal tur, inte sämre än Djingis Khan.
  En tur leder till en annan och vice versa. Terminatorpojken sprang och tänkte.
  Till exempel är tillfångatagandet av Salman Raduev, och även på tröskeln till presidentvalet i Ryssland, en mycket osannolik händelse. Tja, faktiskt, vad är chanserna för detta, speciellt eftersom vi pratar om en sällsynt skurk. Inte en enda känd ledare för militanterna fångades senare levande. Alla dog. Dessutom är Shamil Basayev ganska tillfällig. Faktum är att om färdvägen för terrorist nummer ett var känd så väl att en min lades under den, vad hindrade den från att helt enkelt täckas av ett luftangrepp? Det skulle vara mycket mer pålitligt! Eller till och med stänga av gasen och sedan göra en stor show av Basajevs rättegång?
  Nej, med största sannolikhet hade Putin tur i det här fallet också, så Shamil Basayev dog helt av en slump.
  Men låt oss säga att Salman Raduev dör under internering, eller helt undviker fällan. Putin saknar några procent av rösterna, och valet hålls i två omgångar. Detta är redan nederlaget för den obestridda favoriten och Zyuganovs triumf.
  Och det är ännu inte känt hur den andra omgången skulle ha utvecklats. Protestväljarna skulle i alla fall ha bildats och Putin skulle knappast ha vunnit alltför övertygande. Men huvudsaken är att invigningen skulle ske en månad senare. Och Putin skulle inte ha hunnit föreslå en reform av förbundsrådet vid vårsessionen. Och på hösten skulle en seriös koalition av oppositionsstyrkor ha bildats mot honom.
  Kommunister, agrarar, Union of Rightist Forces, OVR, Yabloko skulle ha majoritet och blockera reformen av federationsrådet. De skulle också motsätta sig förstatligandet av NTV.
  Precis som med Jeltsin skulle en tuff konfrontation mellan duman och den sittande presidenten upprepas. Och under sådana förhållanden hade Putin kanske inte haft modet att arrestera Chodorkovskij och ge ett hårt slag mot kommunisterna och Union of Right Forces och Yabloko. Dessutom påverkar historiens förskjutning mycket. Och om situationen förändrats lite, då skulle inte terrorattacken den 11 september ha inträffat. Och då skulle Putin ha hamnat i kriget i Afghanistan, och det är möjligt att han bara hade varat en mandatperiod.
  Och den omtalade diktatorn skulle ha lämnat, spottat på och med nollbetyg, som Jeltsin.
  Så går det till, ibland av en liten olycka. Men samma Nicholas II hade inte dödat amiral Makarov, det skulle ha blivit en seger över Japan. Och då skulle säkert hela Kina bli ryskt! Och då skulle Tyskland och Österrike-Ungern ha besegrats.
  Ja, det kan ses som att ett misslyckande drar ett annat.
  Terminatorbarn sprang, barfota stampade genom snön. Och Oleg Rybachenko, som kände sig inspirerad, började entusiastiskt sjunga och komponerade på språng;
  Vi kämpar för ett bättre öde
  För att göra människors liv enklare...
  Och krossa den förbannade horden
  Så att det finns färre onda motståndare!
  
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Till vår moder Rysslands ära...
  Folket i Rus tror oövervinnerligt,
  Och gör alla på jorden vackrare!
  
  Vi är givna att kämpa för fosterlandet,
  Att skydda fäderneslandets storhet ...
  Och ibland är livet bara en film
  Även om det borde vara en återspegling av paradiset!
  
  Alla människor behöver för att uppnå en dröm,
  Rimligt tro kommunism...
  Så att det finns mer lycka på jorden,
  Och revanschismens eldar kom inte!
  
  Vår tsar, det stora geniet Pugachev,
  Han uppfostrade bönderna till den heliga kampen ...
  Alla företag kommer att vara på axeln,
  Och älskar tjejen barfotapojken!
  
  Vi kommer att bli ännu starkare än djävulen
  När vi flyttar vetenskapens horisonter...
  Tillplattad under skurkens hovar,
  Fast blod strömmar från en trasig aorta!
  
  Ja, det är våra rätta vänner,
  Vi kan göra fosterlandet lyckligare ...
  Folk tror på en enda familj,
  Stora strålande Ryssland!
  
  Se människor modigt ut i horisonten,
  Låt inte onda moln täcka himlen...
  Vi kommer att ge fienden en segerpoäng,
  Och du kommer att vara en lycklig hjälte i strid!
  
  Jag kan inte ordet feg
  Vi ryssar är inte alls underlägsna ...
  Vi Svarog har en vit Jesus,
  Och för alltid kommer att njuta av maj!
  
  Flickor och pojkar i en runddans,
  Vi barfota tjejer kommer in...
  För oss, trots allt, den allsmäktige Guden Rod,
  Var inte en hjärnlös papegojpojke!
  
  Och Lenin inspirerade oss att slåss,
  Den vise Stalin välsignade bedriften ...
  En mäktig kerub breder ut sina vingar,
  Och våra muskler är helt enkelt gjorda av stål!
  
  Fäderlandets majestät kommer att vara in
  Att vi är sådana krigare med Gud...
  Här kommer vi att bekräfta äran med ett stålsvärd,
  Vilken sköld smiddes vid Svarog!
  
  Kort sagt, var trogen Herren,
  Till ära för det mest strålande Ryssland...
  Vi känner bara riddarörnar,
  Bakom oss finns den vita Guden Kristus Messias!
  Barnen sjöng vackert, deras röster var så rika och klara. Och samtidigt stark, magnifik som en opera. Flera vargar försökte följa efter killarna, men de hamnade snabbt på efterkälken. Odödliga killar rusar för fort. De känner ingen svaghet eller tvivel. Fast nej, det senare är kanske känt. I Oleg Rybachenko själv tvivlade han starkt på om det var värt att ändra Catherine, men en kapabel, men analfabet kosack. Skämta dock med honom. Barn, för att bli distraherade, eftersom vägen är lång, började komponera bevingade aforismer på flykt. Och de gjorde det väldigt klokt och vackert.
  Här är barnen;
  Krig är som ett dominospel, bara brutna ben kan inte längre samlas - jorden håller!
   Lycka till är belöningen för mod, och straffet för hänsynslöshet!
  Tjuren är stark, åsnan är envis, lejonet är ädelt och räven är listig, men människorna är alla bra!
  Tyrannen gillar att intrigera, men gillar inte intriger i val!
  En politiker älskar att regera, men han älskar att göra rätt!
  För att ta lejonets plats måste du vara en räv till platsen!
  Var inte en åsna - de kommer att sticka i öronen!
  En man är inte en fluga, men han är också girig efter ljuvt tal!
  Det är bra att ha gjutjärnsnävar - värre än ett ekhuvud!
  Den mest omoraliska politikern - gillar att läsa moral!
  Honung från en politikers mun fräter en stålplog!
  Inte krig är dåligt, men nederlag är dåligt!
  Krig ger inte glädje, men seger ger troféer!
  En tyrann är ofta överflödig, men livet med honom är inte honung!
  Man klättrar till den höga tronen med hjälp av bastrick!
  Ju högre post, desto lägre metod för att få!
  Det ljuva talet av en politiker, utstrålar besvikelsens bitterhet!
  Befälhavarens rättframhet - går åt sidan!
  Den ömtåligaste positionen är den med ekhuvud!
  Skor att lämna nakna!
  Politikern pratar för mycket, men stora saker görs i det tysta!
  Räven kommer att överlista lejonet, men han kommer inte att mata musen!
  Diktatorn vill vara en örn, vinglös i sina drömmar!
  För en man blir pengar, som mjölk från en ko, sura av girighet, försvinner från generositet!
  Lovar utan svårighet, det är sant, ja! Men alltså, med vilken svårighet gör allt efteråt!
  Politik med ekhuvud väntar på en stocks öde!
  Ju större tjuv, desto mindre straff!
  En politiker föraktar inget annat än ett samvetsliv!
  Politikern har litet samvete, men gigantiska ambitioner!
  Förföljelse förvandlar en krigare till en bödel, en fegis till en modig man, en ödmjuk man till en fräck!
  Fantasy är en tävling av absurditet och absurditet! Samtidigt finns det ingen mer vetenskaplig och logisk genre!
  I krig, som i en opera - alla sjunger sitt eget, bara en sufflare kan vara en spion!
  Moderna kvinnor förlåter en man allt - utom fattigdom!
  Vet du skillnaden mellan spioner och scouter?
  Jag vet! Vi har bara scouter - utlänningar har solida spioner!
  Vad är bättre med ett tomt huvud eller en tom plånbok? Naturligtvis med tomt huvud - inte så märkbart!
  Sinnet är den bästa samlaren av rikedom!
  Sinne och tur: ett förälskat par - föda framgång, rikedom, position, men skingras snabbt!
  Det är lättare för stolta män att lyssna på råd när de ges av en kvinna - om det inte är en fru!
  En klok hustru är värd en förmögenhet! Och en driftig fru kan stämma honom!
  Vem uppskattar personlighet hos en person, och vem uppskattar kontanter!
  Mänskligheten kan förstöras av två saker - datorer och datavetare. Den förra kommer att atrofiera sinnet, den senare kommer inte att kunna dra fördel av det!
  Kamrat i kriget och en granat!
  I allmänhet är ett granatäpple som berättar skämt som ett Faberge-ägg som används för att knäcka nötter!
  Talang är som en själ: den är omöjlig att ta bort, men den kan förstöras!
  Hämnd är inte värt ära - anständighetens vedergällning!
  Avund är grodden till brott, egenintresse vattnar, sysslolöshet matar!
  Lathet är det värsta av alla brott!
  Det är bättre att dö med ett svärd med värdighet - än att leva en oxe som drivs av en piska in i ett bås!
  I krig kan mod slå list, men list kan aldrig slå mod!
  Krig gör livet fruktansvärt, och döden värdig och vacker!
  Modesty är en sällsynt egenskap för en befälhavare, men det gör den ännu mer värdefull!
  - Schakal är konsonant med ordet avföring!
  Lejonet har bara en fördel gentemot schakalen - förmågan att dö med värdighet!
  Tekniken är tapperhetens bödel!
  - Men det är inte sant! Faktum är att ju högre tekniknivå, desto mer intelligens och fyndighet krävs på slagfältet!
  Där fosterlandets intressen börjar, slutar personligt välbefinnande!
  Frihet måste kombineras med disciplin. Anarki är motsatsen till frihet!
  Ett starkt minne är den bästa mentorn! I allmänhet kan frihet vinnas med ett svärd, men endast med hjälp av förnuftet kan den behållas!
  - När en stark krigare räddar en annan behövs ingen speciell ära för detta!
  När allt kommer omkring, när tapperhet brinner i ditt hjärta, kommer du att höja din sköld för att försvara slavarna!
  En bastards elakhet är inte en ursäkt för en ärlig, eftersom närvaron av smuts inte motiverar en smutsig!
  Kärlek är aldrig billig - speciellt om du inte betalar med din plånbok, utan med din själ!
  Det enda som kan motivera utspillt blod är om tårarna slutar rinna som ett resultat!
  De som tjänar för pengar kommer aldrig att kunna matcha i strid med dem som drivs av ett modigt hjärta och en önskan om frihet!
  Ett barns tår är farlig eftersom den förvandlas till en rasande bäck som sköljer bort civilisationer!
  Befälhavarbefattningen är ingen extra lödning, utan ett ytterligare ansvar och en tung börda!
  Det är inte känt vad som är viktigare - att mata alla hungriga eller att torka en tår för ett barn!
  Guld är mjukare än stål, men slår snarare hjärtat!
  Det är inte vapnet som gör soldaten stark, utan soldatens vapen!
  Ett riktigt långt samtal med en maskingevär leder till att den börjar skjuta i örat!
  Sex är det mest destruktiva vapnet, särskilt farligt på grund av dess tillgänglighet!
  Effektiviteten av alla vapen beror på det valda offret, och ännu mer i sex!
  Sex är det mest humana vapnet, till skillnad från andra dödliga vapen ger det liv!
  Kärlek dödar sällan, men gör ofta ont!
  Den som länge tittar på en bar bröstkorg, glömmer vapnets konturer!
  Hellre en cykel med pedaler än en Mercedes utan motor!
  Ett gammalt vapen är som en krycka, pålitligt, men ingen manöver!
  Att gå är inte snabbare, men billigare - du kommer särskilt spara på läkare!
  Pengar är som ett laxermedel - ärlighet och mod lämnar en person med det!
  Det är bättre att förlora en dags scouting än att dö på en sekund!
  I kriget är rusningen en joggingtur i graven!
  De flesta av fångarna är mycket ljusare i själen och renare i hjärtat än de som vaktar dem! Kedjan kan inte vara mer moralisk än fången!
  En liten kropp är som en vass kniv, bara den kan inte slipas!
  Kvinnors tårar är bättre än pärlor, varje droppe är ett guldmynt!
  En stenyxa och atomenergi måste fästas vid ett gott hjärta!
  Det finns ingen anledning att skämmas för fattigdom om du har en rik själ och ett hjärta av guld!
  Framsteg täcker vidskepelse!
  Noggrannheten i mördarens artighet och långivarens arrogans!
  En vaktpost kostar inte mer än en fågelskrämma!
  I ett krig är att fylla en befälhavare liktydigt med att vinna!
  En oavslutad fiende är som en obehandlad sjukdom - förvänta dig komplikationer!
  Ädel visdom är som dyrt vin - det är bättre att dölja det för de lägre!
  Om du tappade två mynt, plocka först och främst inte det som är större, utan det som är dyrare! Ge resten till de fattiga!
  Nederlag är alltid sorg, om du inte ger havet pengar i gengäld!
  Endast en oförbätterlig romantiker är glad över att dö i händerna på en härlig dam!
  Pragmatikern föredrar att föda ett nytt liv!
  Mod kan kompensera för otillräcklig träning, men träning kompenserar aldrig för mod!
  Talang kan ersätta utbildning, men utbildning kommer aldrig att ersätta talang!
  Spänning och ilska, det här är bara proteser av tapperhet och mod!
  Lycka till, som ett bi, kommer säkert att flyga dit visdomens och flitens nektar mognar!
  Masken, till skillnad från örnen, försvinner lätt. Det låga är alltid dolt, och det höga är sårbart!
  Det är inte så mycket kedjan som håller i slaveriet, utan rädsla - svagheten hos åtminstone en länk ger mod!
  Det är en ära att dö för fosterlandet, kvinnan, föräldrarna, men det är ännu bättre att leva för detta!
  I krig är det lättare att få en fördel än att inse den! Det senare liknar att jaga flugor som har fastnat runt ett besegrat lejon!
  Tungan är, trots sin ringa storlek, den starkaste delen av kroppen. Han flyttar arméer av miljoner och lugnar barnet. Kan förstöra och rädda.
  En fighter utan sår är som en rik man utan ficka!
  En man behöver styrka för att leva och en kvinna för att överleva!
  Bland fåren kan till och med en bagge resa sig, men försök att bli en ledare bland lejoninnorna!
  Livet är för värdefullt för att bytas ut!
  Stål är vass, men en kvinnas tunga är mycket vassare!
  Handla djärvt om du inte kan skickligt!
  Lägg till en civil till detachementet, jag tar lika mycket bort två soldater!
  En amatör med sin dumhet kommer att blockera förmånen för tio specialister!
  En stor familj är himmelriket för hjärtat, skärselden för plånboken, helvetet för fiender!
  Att demontera en bur är ibland svårare än att köra iväg en grym ägare!
  För det ryska folket är vodka värre än ett dussin Hitlers!
  Drömmar förråder verkligheten!
  Det skulle finnas en anledning att döda, men lägg alltid på stammen!
  Vodka är en legaliserad terrorist!
  Alkohol är den största seriemördaren! Så låt oss dricka, men så att de dödar oss bara med alkohol!
  Oavsett hur litet det elektroniska chippet är, men en predikant klättrade in i det med utsträckt hand!
  Automatisk är det bästa argumentet för omvändelse!
  En riktig man måste vara djärv i en kamp, påstridig i kärlek, kvick i en tvist!
  Oavslutad vodka, som en missnöjd fru, en huvudvärk kan inte undvikas, så det är bättre att ge efter!
  Krig är det mest spännande spelet, antalet deltagare är obegränsat, men minskar hela tiden!
  I krig, till skillnad från boxning, är vinst på poäng som svek, men domaren är inte mutad!
  Schack är logik och poesi förkroppsligade i enkla stycken!
  Frihet är som en korrupt tjej, bara de betalar för det inte med pengar, utan med blod!
  Ungdom är arrogansens syster, arrogansen är modets syster, men bara genom att bli relaterad till upplevelsen av en gammal man kan seger födas!
  När befälhavaren har ett ljust huvud blir det mörkt i fiendens ögon!
  En känsla av tid är en oumbärlig egenskap hos en befälhavare, det är inte för inte som minutvisaren har en vass ände, den slår starkare än slipat damaststål!
  Nöje och smärta är varandras motsatser, men för vissa är smärta det högsta nöjet!
  Krig och sex är ett nöje, men inte i en blandning, för dödlig borste!
  Ju fetare bit i fällan, desto vassare ska tänderna vara!
  Det är svårare att komma ikapp en hare än att döda en mammut!
  Genom att döda vackert skapar du blodiga stilleben, bara finsmakare går i graven för snabbt!
  Måttlighet är en bra egenskap, om det inte gäller inkomst! En tung plånbok är alltid lätt!
  När en kvinna berättar sanningen börjar passionen blekna, och när hon ljuger blommar sveket ut!
  Milda kramar kväver starkare, det finns inget mer obönhörligt än en tillgiven snara!
  Skuld är en tung börda, speciellt om det inte finns något att betala utom livet. Du kan i sin tur inte låna den!
  Dödens sömn är den djupaste, men inte den sötaste, speciellt för dem som har syndat!
  Att jaga är segerns krona, och utan en krona finns inget segerrikt slut!
  Den som hamnar på efterkälken kommer ikapp med ett hjärtslag för hela livet!
  En obeskjuten soldat, som grönt vin, kommer att få styrka med strider, men en befälhavare som inte vill lära sig är som gödsel - han kommer inte att mogna, utan bara fortsätta!
  En dålig befälhavare lyckas rädda sitt eget skinn, en bra räddar sina soldater från döden!
  Debuten i striden är viktig eftersom, efter att ha förlorat, kommer du inte att tala för ett extranummer!
  Om en kamrat dör, var inte upprörd, himlen har berikats med en god människa!
  Tänk om det är dåligt? Då blev det lättare för de levande på jorden.
  Sanningen är en, men det finns många religioner, vilket gör att en troende har större chans att göra ett misstag än en ateist!
  En ateist, även om han har rätt, kommer hans sanning inte att ge honom vinst, men en troende kommer, även om han har fel, att få ett lyckligt liv och en värdig död!
  Att bli ateist är som att stjäla din själ!
  Tro är som kläder, det är svårt att bära och du kan inte vara naken! Du kan bara ändra det genom att tvätta och välja en modern stil! I allmänhet stör religion, som en fru, och det är läskigt att ändra sig!
  Tro som en pekstöt är bara en och bara dårar skrattar åt det!
  Lycka är en kräsen brudgum som går för ett par bara med frihet!
  Vad vill du lägga en orm till ditt hjärta - öppna dörren till underjorden!
  Det beror på att en hacka och muskulösa armar behöver ett huvud!
  Befälhavaren är besläktad med en skådespelare, bara upprepningar för ett extranummer, inte applåder, utan slag i ansiktet och kör i marken!
  Kärlek är som ett moln, föremål för nycker och fäller tårar!
  Barmhärtighet är en egenskap hos den starka, grymhet föds ur osäkerhet och osäkerhet är svaghet!
  Det ondas straff är den mest värdefulla sorten av goda, det kräver andlig renhet och styrka!
  Beslutsamhet är en oumbärlig egenskap hos en härskare, skygghet förstör stater och lämnar folk föräldralösa!
  Vems blaster skulle skrika, men din skulle vara tyst!
  Kärlek kräver uppoffring, inte mindre än hat!
  - Religion i första hand ska vara moralisk, lära ut godhet och lydnad! Förvandla bara inte människor till en flock och avvänj dem att tänka!
  Revolutionen bör inte ändra typen av slaveri, dess mål är andlig frihet med en enda inställning - att göra gott!
  Ingenting förenar mänskligheten som en sann religion baserad på vänlighet och sunt förnuft!
  - Endast den högsta sanningens slutliga seger kan rättfärdiga en lögn! Precis som fredens sak kräver våld, är det lättare att slå tillbaka ett svärd med ett svärd än med en sköld!
  - Sanningen är alltid i minoritet, och minoriteten kan bara vinna med hjälp av intelligens och list! Detta innebär list och intelligens, sanna kamrater av sanning!
  En slav är först och främst en fegis, han är rädd att tappa sin kedja!
  Tyrannen har tre egenskaper av insekter: sticket av en skorpion, tassarna på en klibbig fluga, nätet av en blodsugare, men han är inte avsedd att bli bevingad!
  Själens skönhet, hjärtats renhet, kärlekens kraft - bör inte besudlas av överdrivet vedergällning!
  Om du har rätt, rättfärdigar rättvisa grymhet, men bara i den utsträckning som inte gör offret till bödel!
  Den mest värdefulla egenskapen hos en befälhavare är att acceptera nederlag med värdighet och lära av det!
  I modern krigföring vinner den som flyger, och det som kryper blir slagen av fienden!
  Förolämpning är en skurk och en fegis vapen, i ett försök att förödmjuka andra sänker han sig!
  Det är bara de döda som inte misstar sig, såvida du förstås inte räknar platsen för paradiset!
  Övning är skicklighetens moder, förenad med talang!
  De som vill lära sig kommer att tjäna mer på nederlag - än den självbelåtna arroganten av segern!
  Det är bättre att dö vackert än att leva fult!
  För en lat person är alla tider dåliga, utom sömnen!
  I krig är för tidig glädje svekets syster!
  Det mest perfekta bladet - sneda händer förstör!
  Tid i krig är som vatten, det sliter på vänlighet och mänsklighet!
  En krigare som sitter i bakhåll är som en rånare, bara han vill få sitt liv, inte en plånbok.
  För en bra befälhavare är det viktigare att rädda sin egen än att döda främlingar!
  Ett stort antal gravgrävarfärdigheter och skicklighet! Om du vill bli en hjälte, gå inte saktmodigt!
  En lögn är som en orm i stället för en vakthund - när den väl biter fienden kommer nästa säkert att sticka dig på en svag plats!
  En riddare kan avstå allt till en dam, förutom rätten att dö först!
  En rysk soldat kan dödas, men inte besegras!
  Jätten är inte den som är stor i tillväxten, utan som har tankens omfång, till himlen!
  Våld föder yttre lydnad och tänder uppror i själen!
  Fångenskap är som en glödhet smedja, hårdnar om du efter den dyker ner i befrielsens iskalla ström!
  Rättvisa är ibland hård, men alltid mjukare än godtycke!
  Nu springer barfota barn upp till Kungur, en mäktig fästning, där det finns sexhundra soldater och en annan milis. Skrämd av major Vereshchagins närmande med tvåhundra reguljära soldater lyfte en skara på två tusen Pugacheviter belägringen och drog sig tillbaka.
  
  
  Oleg Rybachenko och Margarita Korshunova anlände till rebellerna. Först var de skeptiska till en pojke i shorts och en flicka i tunika. Men dekretet med suveränens sigill övertygade dem att lyda översten. Men det blev ännu mer pålitligt när Oleg, efter att ha knutit spikarna med sina bara tår, kastade dem mot atamanen som började komma fram och spikade fast honom på dörren med framlåset.
  Dessutom har rykten redan nått om en pojke som inte är rädd för kylan, och springer snabbare än den mest vinthundsvarg.
  Pojken antogs som befälhavare. Och så kom han på en plan. De, tillsammans med Margarita, tränger in i Kungur, dödar alla officerare, och sedan bryter horden in och avslutar garnisonen.
  vilket togs emot med glädje.
  Och en pojke och en flicka, dessa terminatorbarn rusade till Kungur. Och en stor avdelning rebeller flyttade efter dem.
  Oleg och Margarita, utan vidare, flyttade till väggen. De skar av några vaktposter. Och låt oss skära ner officerarna. Paniken började. Major Vereshchagin rusade in i striden och var en av de första som dödades. Tre kaptener dödades också.
  Barn kastade skarpslipade skivor och skar med härdade stålsablar. De kastade också hemgjorda, men mycket kraftfulla granater. Varifrån fienden flög högre upp och slets isär. Och fick från dessa barn-terminators.
  Och sedan gick rebellerna ut i strid. Och även hur de började hugga och krossa. Och den redan förvirrade och avhuggna garnisonen kapitulerar till armén av Pugachevs sändebud.
  Barnen klarade uppgiften. Och när de tog Kungur, rusade de tillbaka, nära Ufa, där den enorma armén Emelyan Pugachev närmade sig.
  Pojken och flickan sprang för sig själva och sjöng;
  I fäderneslandet sjunger näktergalar en psalm;
  I den går den strålande solen upp ...
  Ger nåd - fred, tröst,
  Och öppnar ögonen - Herrens ljus!
  
  Var är liljorna i dalen, och var är prästkragarnas svärmar,
  Och höstackar hälls ut med honung ...
  Du kommer att bli verklig - känna hjälten -
  Bryt av demonernas vassa horn!
  
  Nu springer du barfota genom fälten,
  En ganska liten pojke - ett tungt maskingevär!
  Och kalla klackar under daggen -
  Redo att sätta motståndaren - schackmatt!
  
  Demiurgen kommer att skulptera naturen,
  Skapa mönster i stormig prakt...
  Ack, en lite strikt Gud är en kirurg-
  Vilket inte kommer att sätta bara fem!
  
  Vi människor är också formidabla kreatörer -
  Kunna omfamna din nya värld!
  Inget behov av att visa ett fårs skam -
  Då samlas han genast för att skälla ut armén!
  
  Pionjärpojken är nu i fångenskap,
  Bödeln lyfte den på ställningen, gav den med en piska ...
  Men människor förbannar inte Satan -
  För prövningar är också en gåva!
  
  För rymden - vägarna är alla i färger,
  De har extasen av en ren ström ...
  Och vi måste övervinna vår avskyvärda rädsla -
  Inte gömma sig i en låda med en åls smidighet!
  
  Ack, hela världen är full av kistor
  Till och med i fängelsehålan har de en fetischshow ...
  Vi kommer att se det i Eden -
  När allt kommer omkring inför Gud - en hjälte-baby!
  
  Men människan är i grunden också Gud,
  Han är en kvick jätte med intellekt...
  Skeppet lämnar den magnifika grottan,
  Folket och ledaren utan rädsla är ett!
  
  Karisma är också kapital,
  Låt det inte bara drivas i omlopp ...
  Och om någon hade illusioner,
  Tjuven har redan spikat honom med en kofot!
  
  När vårt sinne växer till toppen,
  Och det vetenskapliga draget kommer att återuppväcka de döda...
  Kommer att täcka isen med en blommatta,
  Och vi är på marsch till andra universum!
  Oleg Rybachenko och Margarita kom ikapp ett vildsvin på vägen. De dödade honom och åt köttet rått. Och vad Tarzan trots allt åt, och varför är de värre.
  Och de tog köttet med sig.
  Oleg sprang och tänkte:
  Det som var coolt var serien om Tarzan. Men han skrev också bättre. Det här är ett intressant verk om djungeln och vilda apor. Men låt oss säga med en tjej?
  Det är ännu mer fantastiskt...
  Vidare, tillsammans med Margarita, komponerade han lite aforismer för att göra det roligare;
  För en politiker är alla vägar krokiga, men de leder rakt fram till målet!
  Guld är mjukt, men har krosskraft!
  Tungmetall är guld, men guld är lätt!
  Även om guld är en tungmetall, men i stora mängder gör det dig osänkbar!
  Bödeln arbetar med händerna, men produkten bärs framåt med fötterna!
  Om du vill ta tronen, ha en kung i ditt huvud!
  Om du vill, skaffa ett lejons plats, var en räv i list och en hyena i elakhet!
  Den mest framgångsrika politikern är en listig räv och en rovtiger, samt en apa i att använda andras knep!
  Den som inte är en räv i politiken är en åsna i livet!
  Den smickrande räven har vargvanor!
  Slughet i krig strider inte mot heder, förutom när det vänder sig mot dig!
  I krig är slarv som tjära i honung, det bara blöder ut!
  Undvikningsmanövern liknar en krok, inte bara till formen, utan också till resultatet!
  Oavsett hur starka händerna är, utan ett huvud är de inte värda mer än en skyltdocka!
  Snygghet kan jämföras med en tredje hand, bara med ett mycket större sving!
  Revolutionen blöder, vilket leder till förbättring av folket, driver bort fett, vilket förnyar eliten!
  De största utdelningarna på investeringar får de som inte skonar bröstmjölk till barn!
  Lögner för gott, detta är sanningen, uttalad på ett nytt sätt!
  En kvinna är en skatt som kan muta de rikaste och ett vapen som kan fälla de starkaste!
  Problem är ett evigt begrepp, även döden flyttar dem bara till den avlidnes anhöriga!
  Lycka är en blomma som befruktas med ben och vattnas med blod!
  - Grunden, blandad med blod, är väldigt ostadig, så bara i en levande kropp har blod kraft!
  Allt är föremål för förändring, förutom ansvarskänslan och plikten!
  Det är dåligt att förlora livet, men det är mycket värre att förlora odödlighet!
  Det är bättre att flyga i en timme än att krypa i hundra år!
  Styrka är synonymt med frihet, frihet är synonymt med plikt, plikt kräver självuppoffring och försakelse!
  En hjälte med ett svagt huvud skiljer sig från en skyltdocka genom att han förlamar sig själv!
  Psykologi är nyckeln till seger, du behöver bara kunna välja rätt lås!
  Hjärtat skickas inte till intelligens, och huvudet är inte hugget!
  Snabbhet föder seger, snabbhet ger lycka, snabbhet är den andra lyckan!
  Snabbhet föder seger, snabbhet ger lycka, snabbhet är den andra lyckan!
  Dödens iskalla andetag får hjärtat att darra och vrider på en fegis. Men modig från närheten av en benig gammal kvinna med en vässad lie: får skärpa reaktion, lugn i en kamp, bli av med överflödigt fett!
  Temperament hos kvinnor samexisterar ofta med blygsamhet - liksom mod hos män!
  Teknik är ett tveeggat koncept - det tål inte dumhet!
  Den sötaste frukten är svårast att plocka!
  Hänsynslöshet är motsatsen till mod, mod och beräkning bara i par kommer att föda seger! Ett glas seger är som en flaska vodka, så att det inte finns några problem, det kräver tre personer: Lycka till, intelligens och mod!
  Döden är inte tillfällig, men livet är permanent!
  Det finns ingen sådan religion som den logiska förklaringen av det existerande tillståndet och närvaron av förnuft!
  Här är det rätt, men det mänskliga sinnet i sig är inte det mest logiska i vår värld. Ibland verkar det till och med som att ingenting är mer irrationellt än logik!
  Krig utan blod är som ett liv utan smärta!
  Förmågan att överleva på egen hand är viktigare för en krigare än att döda fienden! Alla krig slutar i fred, och livet slutar i en begravning!
  En tonårings kärlek är som glas: för ömtålig, den går sönder lätt och gör ont!
  En slav och en kung kommer ur samma livmoder, om de är lika före födseln, varför inte vara lika efteråt!
  Vetenskapliga framsteg utan utveckling av moral är liktydigt med att försöka röka från en kärnvapenexplosion!
  Försumlighet i krig, brottets moder och förräderiets syster!
  , Krigets bröd är det bittraste: blött i bröders blod och mödrars tårar!
  Att föda barn är mycket trevligare än att föda lik - även om båda kräver skicklighet och spänning!
  Förslavandet börjar inte lusten att lära och tänka!
  Kloka ord är bra - goda handlingar är bättre!
  Livet är alltid lysande, och döden är medioker!
  Vetenskap är inte allt, de mest avancerade vapnen kräver skickliga händer och ett flexibelt sinne! Anden erövrar materia!
  Varje ögonblick upphör att vara förtjusande, så fort det fryser fryser det som ett isflak!
  Rörelse är sann lycka!
  Fosterlandet är det mest värdefulla en människa har, utan det har livet ingen mening!
  En man utan ett hemland är som en kropp utan en själ!
  Religion är de svagas tröst - eventuella olyckor verkar obetydliga om de är tillfälliga!
  Om tekniken är skyddsängeln, då är kämparandan krigsguden!
  Det är lättare att ösa upp havet med en matsked än att argumentera med en ateist!
  Dator som en tjej älskar ung och envis!
  Döden skiljer sig från den älskade genom att de alltid försöker skjuta upp mötet med henne!
  Döden skiljer sig från den älskade genom att den alltid kommer vid fel tidpunkt, men ingen förebrår henne för att vara sen!
  Vem sparar på säkerheten - gå pank på en begravning!
  En välnärd armé är nyckeln till välstånd!
  I krig är bra förberedelser som luft till lungorna, en dålig blandning av gaser förlamar och dödar!
  När en person på konstgjord väg ger sig själv ett formidabelt utseende är detta ett säkert tecken på andlig svaghet.
  En fruktansvärd varg i fårakläder, inte ett får i vargkläder!
  För en man finns det inget viktigare än militärkonst - det är en synonym för en värdig tillvaro! En tigers död är bättre än en hunds liv!
  Död i krig är bara berättigad när fienden köper den till ett överdrivet pris, och att ge gåvor till fienden är liktydigt med svek.
  Den rekognoscerade fienden är nästan besegrad, du behöver bara inte låta chanserna gå åt vinden själv!
  En fiendes lik är dyrt, men en levande kommer fortfarande att kosta mer!
  Vinnare av smygkvalitet!
  I allmänhet är livet utan svårigheter som soppa utan smaksättning, mycket - bittert, nej - klättrar inte in i halsen!
  Män borde minst en gång i livet döda och rädda någon! Och om den första har tur, då är den andra ett oumbärligt prov på mod!
  Datorn är bättre än atombomben, det är det säkraste sättet att erövra nationerna och få dem att arbeta för vinnaren! Dessutom är jag inte rädd för frestelser! Vilken tro som helst är då värd något om den vet hur den ska försvara sig!
  I ungdomen flyter blodet snabbare, och "bowler" lagar mat varmare!
  En långsam åsna, värre än en gris, stinker också, men ger inget kött!
  Automatisk eld och dånet från ett skal - bäst av allt slå av ett gott minne!
  Tro utan bevis: att en falk, utan vingar, kan klia sig, men inte låta den sväva!
  Religiös diskussion är den mest fruktlösa - eftersom båda bråkar inte har någon aning om ämnet de bråkar om!
  I kapplöpningen mellan vetenskapliga och tekniska framsteg och moral är den senare dömd att vara en outsider! Även om mänskligheten riskerar att hamna i avgrunden mellan vetenskap och moral!
  Den som sparar på vetenskapen rånar sina ättlingar, och den som rånar sina ättlingar kommer för alltid att förbli en tiggare!
  Genom att råna ättlingar kan du tjäna kapital, men du kan inte bli rik!
  ! Politik är en smutsig affär som görs i rena kostymer!
  Sanningen är alltid mångsidig, men fel är enhetligt!
  Skönhet är ett dialektiskt begrepp - bara fulhet är universell!
  Moderna vapen, till skillnad från vin, älskar ungdom!
  Spara fienden, vad man ska sitta på en dolk - stål känner inte till känslan av empati!
  Det bästa vapnet är uppfinningsrikedom, kräver inga kostnader, men är dyrt!
  När antalet lik är fler än ett förvandlas de från en tragedi till en statist!
  Mord är som att förlora sin oskuld för första gången och det gör ont, sedan för varje ny handling mer och mer njutning!
  Den där scouten är dålig som inte kan förutse en utväg i händelse av misslyckande!
  På vilket annat område som helst kan ett misstag kosta liv, hälsa, och bara genom att lura dig själv i religionen riskerar du att förlora odödlighet!
  Odjuret har huggtänder, mannen har en pistol, djuret förlitar sig på musklerna och mannen på sinnet! Tester mattar tänderna, men skärper sinnet - därför är sinnet odödligt, framsteg, som en evighetsmaskin, kommer att leda till välstånd!
  Även de mest fruktansvärda nyheterna från upprepade upprepningar blir vanliga!
  När en agent arbetar för två intelligenser och drar ihop ett barn som försöker stoppa in två bröstvårtor i hans mun, riskerar han att slita hans mun!
  Rörelse är regnet under vilket hälsans blommor växer, och hackan som rycker upp sjukdomens ogräs!
  Blindas blinda ser inte ögat - de går dit de vill!
  Kan inte ta fram blinda - kära trogna checkpoint!
  En seende resenär dra inte - hjälp de blinda stackarna!
  En person går lätt sönder, dämpar sig med svårighet och uppnår mycket sällan kärlek från naturen!
  I kort kommer lycka till ett ljust huvud, skickliga fingrar och ett lugnt hjärta!
  I allmänhet är kriminalitet inte choklad, efter att ha förstört ett sött liv, kommer du inte att göra det, men du kommer säkerligen få fetma i hjärtat!
  Brist på styrka kan kompensera för ett överskott av intelligens, men inget överskott av styrka kan kompensera för brist på intelligens!
  Talang kan ersätta bristen på utbildning, men ingen mängd utbildning kan ersätta bristen på talang!
  En diamant är en pärla utan polering, men ingen polering förvandlar kol till en diamant!
  Någon annans död är kul, men av din egen död brister ditt hjärta och din själ går dig i hälarna!
  Pengar fastnar i blodiga händer och hala själar som smuts!
  Av alla former av fanatism är religiös den mest irrationella och själviska, så riktad främst till att uppnå personlig odödlighet!
  Kärlek skiljer sig från våldtäkt endast i form av betalning - betalning in natura för den sista handlingen!
  Det är bättre att förlora i rättfärdighet än att vinna på synd!
  Förlusten av en rättfärdig person är vinst i himlen, syndarens vinst är ett rån av själen!
  Genom att förneka Gud har kommunisterna lagt en orimlig börda på människans axlar! Genom att vilja ta den Allsmäktiges plats kunde människan inte stå ut med smärtan från Golgata och djävulens frestelser!
  Utan att äga Jesu makt, kollapsade människor i stället för att bygga ett rike av godhet och rättvisa till en pöl av laster!
  Otaliga skatter i en persons själ, bara om du börjar råna dem, kommer snabbt att ta slut utan att ge rikedom!
  Varje sexuell handling, juvelen som du delar för två och inte en enda tjuv kommer att stjäla den från ditt hjärta!
  Varje man har något gemensamt med en primat, det är bra om det är potens, men oftare intelligens!
  Det skulle vara roligt om det inte var sant!
  Tyvärr har vi fler levande skämt än anständiga män och ärliga politiker!
  Den som säljer sin själ står alltid med förlust - han ger det odödliga för det dödliga!
  En seger över en stark motståndare kostar vanligtvis mer, men du kommer inte att ge bort den för ingenting!
  Mord kan inte rättfärdiga egenintresse och vinst - bara heder, frihet och fosterland är förespråkare för våld!
  Bra ska vara med en pistol,
  Slå som ett rasande stål!
  Att blöda som ett vattenfall
  Ondskan skona inte alla döda!
  Av alla konstverk är det militära mästerverk som sitter fastast i människors minne och orsakar flest tårar!
  - En målning skriven i blod: ljusare än olja och bleknar mycket långsammare!
  En anständig person sätter rättvisa - över familj och vänliga relationer! Lagen för fiender och vänner borde vara densamma som en man till en hustru!
  Närvaron av olika lagar gör rättvisa till en prostituerad!
  En stark motståndare tempererar kroppen och viljan, gör dig starkare - en svag fördärvar själen och försvagar kroppen, gör dig svagare!
  Så den hårda vägen ger mycket lättare seger!
  Händerna på en soldat ges för att skjuta, och hjärnan att stanna i tid!
  Att döda en dåre: det är samma sak som att sticka med en nål, skjuta en smart - vad ska man slå med en projektil!
  Naturen är människans moder, och en stor uppfinnares moder kan inte vara en fullständig dåre! Fast hon saknar praktisk uppfinningsrikedom!
  Kulan är den mest effektiva pedagogiska metoden för att hantera unga människor, såväl som med äldre!
  Endast effekten av effekten faller! Ofta kommer trovärdigheten att falla, och om du kommer dit måste du ta upp zombies!
  Religion sänker en stolt person till nivån av ett djur - ger ett val mellan ett får och en get!
  Det är bättre att ge din hud till människor som ett får än att väsa för alltid som en orm!
  I allmänhet ger konceptet att arbeta med huvudet inte bara en bokstavlig tolkning, även när det kommer till kampsport!
  Om du vill bli rik - döp dig som jude, vill du gå i konkurs, ta ett lån av en jude!
  Bly hjälper matsmältningen, speciellt om p-piller är i form av en patron!
  En tjänsteman som inte tar mutor är som en jungfrulig prostituerad!
  Vanligtvis, för att rädda den ena, måste du döda den andra! Detta är utan tvekan en grym lag, men den återställer arternas naturliga balans!
  Det finns ingen bättre kämpe i världen - än en rysk soldat och en större tyrann - än en rysk general!
  Överdriven lyx är ett tecken på lättsinne, lättsinne är ett förebud om överhängande ruin!
  Kloka ord från en bastards läppar är som en fontän från en sophög!
  Du har en fördel i längden, men jag har i åtanke!
  Ibland kan du döda, men du kan aldrig ta bort hoppet!
  I krig, missa en sekund - du kan förlora evigheten!
  Ett vanligt torn är patetiskt bland skyskrapor, men majestätiskt bland hyddor!
  Människan underkastar sig våld, respekterar grymhet, föraktar mildhet och uppskattar inte vänlighet!
  Sex är det bästa botemedlet mot alla psykiska sjukdomar, men tyvärr dyrt och svårt att hitta!
  Den som inte älskar sex älskar inte livet och uppskattar inte köttets glädje!
  Poesi har det gemensamt med vin att dess värde växer med tiden, men inte ens århundraden låter raderna ruttna och gnistorna slockna!
  En soldat är som en dator - han räknar ett-noll, och en krigare är en vän-fiende!
  Människan skiljer sig från djuret i humanismen, och förmågan att handla i strid med instinkterna!
  Av våld mot en kvinna dyker det ibland upp friska barn och av våld mot naturen bara monster!
  Om mamman är grym är barnen också grymma! Vad är karaktären av en sådan är hennes avkomma - man!
  Vänskap söks från de starka, näring från de rika, och hängivenhet visas för de orädda!
  Att attackera är det bästa sättet att neutralisera fiendens numeriska överlägsenhet - att få dem att slå tillbaka är som att hugga av hälften av armarna!
  .För en kvinna är kärlek nöje och inkomst, för män nöje och kostnad!
  Att uppfinna ett nytt vapen för en omoralisk person är som att såga benen på en stol när ett rep har svept över halsen!
  Vid ankomsten till Ufa rapporterade killarna om uppdraget till Pugachev.
  Bondekungen var förvånad över att barnen arbetade så snabbt. Och givetvis belönade han dem. Han överlämnade ett silverkors. Och tvåhundra rubel vardera.
  Sedan följde överfallet på Ufa. Margarita och Oleg, som alltid, ligger i framkant och attackerar snabbt.
  De skär fiender med sablar och kastar bomber.
  Ufa-garnisonen hade redan försvagats av hunger, men rebellernas seger hade brutit deras ande.
  Dessutom har kungen av kosackerna nästan femtio tusen trupper - en enorm styrka ...
  Efter att Oleg Rybachenko hackat ihjäl kommendanten, kapitulerade resten av soldaterna.
  De svors in, klippte sina flätor, klipptes som kosacker. Några officerare valde att ansluta sig till Pugachev. Och vad är slingan bättre?
  Kort sagt, Ufa togs lätt. Och till och med kosacktsaren ångrade att han inte stormade staden Yaitsky.
  I allmänhet gick det bättre för Pugachev. Nu kan fler trupper skickas till Uralfabrikerna. Och instruera Beloborodov att ta alla städer och Tobolsk.
  Det bestämdes definitivt att åka till Kazan och sedan till Moskva. Emelyan Pugachev rapporterade till och med att hans son Tsarevich Pavel själv hade gått med i kampanjen och skulle lämna över tronen till sin far. Många trodde i alla fall på det.
  Pugatsjevs armé fortsatte att växa. Nyheter kom om fångsten av flera fler Uralfabriker och nya vapen, förnödenheter och krut.
  Efter det gav sig en enorm armé ut på ett fälttåg. Hon rörde sig längs floden, längs båda stränderna till Volga.
  Tsar Emelyan Pugachev var glad och nöjd. Än så länge går det väldigt bra för honom. I allmänhet har rebellerna aldrig blivit hårt misshandlade. Och den nye ryske tsarens rykte ökar. Och varje dag ansluter sig nya krigare till honom i tusental.
  Den självutnämnde kungen har många kavalleristrupper. Och allt luktar som en riktig seger.
  Barnvakterna springer före resten av armén. De är roliga och skrattar mycket.
  Här attackerar de unga krigarna husarernas patrull. Kort avverkning, ett par kast med tårna av barfotagranater. Och kämparna är förstörda.
  Nästa ligger Osa fästning. I den verkliga historien kapitulerade hon utan kamp. Så killarna har ännu inte stormat och dödat ingen.
  De blev till och med lite uttråkade... Killarna sjöng;
  Spartacus tog upp slavarnas bedrifter,
  Att kasta av sig de hatade prinsarnas ok...
  Han förvandlade de olyckliga till en svärm av örnar -
  Uppmaningen är enkel - flytta isär dina drömmar!
  
  Ta fram svärdet genom att brottas med det
  Och hugg skoningslöst ner onda fiender ...
  Du, lyckligtvis, öppnar vägen som en fighter,
  Den avlidne kommer att leva för evigt i granit!
  
  Vi får det från himlen, noll behöver månen,
  Vi kommer att öppna Mars vidder som en port,
  Och berömt tror på Venus, jag kommer ...
  Hela Vintergatan - under svärdet kommer att gå till hjälten!
  
  Det finns stjärnor på himlen och flickors ögon -
  Safirer, rubiner glittrar ...
  Och mina våldsamma tankar flyger -
  När vår förfader slog Mamaia!
  
  Den dödlige Chelubey utbrast i köbollen -
  Att Rus kommer att dö under hoven av virvelvindar ...
  Odd cry insane - döda alla:
  Att skratt och klangfulla sånger avtog!
  
  Svaret från Peresvet är högt givet,
  Ett spjutslag och fienden i ett mardrömslikt inferno ...
  Kommer inte att vänta på krigaren zindan -
  Vi kommer att vinna, ni tror på det!
  
  Lömsk sten - det finns dagar i molnen,
  Inte varje gång tur och troféer ...
  Och våra städer är eld, ljus,
  Vi kan se också i striden inte mogna!
  
  Men vet den ryska platsen i triumf
  Vår förfader Caesar, den formidable makedonska ...
  Planeterna kommer snart att förvandlas till paradis
  Mycket välsmakande Poshekhonsky ost med te!
  
  
  
  SPEER FÖRÄNDRAR HISTORIA
  Speer, detta geni i organisationen, lyckades övertyga Führern att omedelbart utveckla och sätta i serie, ett lätt, billigt, manövrerbart jetjaktplan med bara två luftkanoner, men det bästa i världen när det gäller flygegenskaper.
  Så HE-162 föddes och inte den 6 december 1944, när den först lyfte, men det var redan för sent, utan den 20 april 1943, när det tredje riket fortfarande var fullt av styrka, och detta kunde ha en inverkan på krigets gång. Lyckligtvis var Yummo-jetmotorn redan klar för massproduktion. Planet var nästan helt tillverkat av trä, och rustningen vägde bara femtio kilo på pannan. Men bilen är lätt, billig och mycket manövrerbar, lätt att kontrollera. Dess hastighet översteg 900 kilometer i timmen, och vikten av en tom fighter var bara 1 600 kilo. Ursprungligen var beväpningen två 20-millimeters flygvapen - starkare än Yak-9 och jämförbar med LAGG-5.
  Ganska lättmanövrerad maskin. Kort sagt, folkets kämpe. Billigare än ME-109 och lättare att tillverka, men mycket effektivare.
  HE-162 visade sig vara ett effektivt vapen. Redan under slaget vid Kursk fick de tyska essarna konton på det. Huffman utmärkte sig särskilt.
  Hitler blev förstås nöjd och beordrades att höja produktionen av bilen till fem tusen i månaden. Denna siffra kunde inte nås, men i slutet av 1943 producerades mer än två tusen bilar per månad.
  NE-162 skapade problem för Sovjetunionen i luften och saktade något upp de sovjetiska truppernas framfart. På Kursk Bulge var förlusterna av tyska stridsvagnar mindre än i verklig historia, många IL-2 sköts ner.
  Tyskarna kunde skärpa motståndet och Kharkov och Orel föll en månad senare än i verkligheten.
  Men ändå gick Röda armén fram, om än långsammare än i verkligheten. Tack vare detta lyckades tyskarna få fotfäste bakom Dnepr och skapa ett kraftfullt försvar där. Och så kom de självgående kanonerna E-10, en mycket framgångsrik stridsvagnsförstörare.
  Tyskarna kunde stabilisera fronten i öster. På vintern kunde sovjetiska trupper inte ta sig över Dnepr. Tyskarna gjorde också motstånd nära Leningrad.
  Även om de allierade avancerade i Italien. Men till ett väldigt högt pris.
  Efter att ha misslyckats med att bryta igenom nazisterna, flyttade Röda armén till Krim. Även här varade striderna längre än i den verkliga historien, men slutade med nederlag.
  Den allierade landningen i Normandie slutade i Storbritanniens och USA:s nederlag. Den 22 juni slog sovjetiska trupper till i centrum. Men tyskarna kunde slå tillbaka de sovjetiska styrkornas angrepp. Dels på grund av den framgångsrika och billiga självgående pistolen E-10. Med en vikt på tolv ton hade denna maskin en frontal reservation på 82 millimeter vid en lutning på 45 grader, ogenomtränglig för sovjetiska trettiofyra och en pistol som T-4. Denna maskin skulle till och med kunna penetrera pannan på IS-2 på nära håll, med en god chans att studsa från sluttande rustning.
  Den nya tyska tekniken är bra i försvaret. Och Fritz använder det. Men sovjetiska bilar är fortfarande inte så framgångsrika. T-34-85 har ett ganska svagt vapen och skydd, och höjden är för stor. Och IS-2 är sårbar i pannan på tornet, och den nedre delen av skrovet.
  Tyskarna kunde hålla fast genom att i förväg koncentrera krafterna i centrum, och gissa slagets huvudriktning.
  Efter de allierades nederlag i Normandie intensifierades antikrigskänslan i USA och Storbritannien. Dessutom hade amerikanerna ingen tur, när de försökte landa i Filippinerna attackerades deras transporter av japanska slagskepp. Och de sänktes. Många fordon och soldater dödades.
  Det gjorde också ett starkt intryck på det amerikanska folket.
  Tyskarna slog tillbaka attacken i centrum, överförde en del av trupperna till Italien och inledde en offensiv där.
  Panther-2 deltog i striderna. Tyskarna lyckades möta vikten av femtio ton, vilket gjorde pistolen 88 mm och 71 EL pipa, och själva bilen 150 mm tjock frontpansar under sluttningar.
  Panther-2, som är lättare men med en kraftfullare motor, visade sig vara en utmärkt tankförstörare.
  Tyskarna kunde återta Neapel och fånga många fångar och troféer. De allierade flydde tillbaka till Sicilien. Där ville man ta skydd med hjälp av flottan.
  Tyska designers lanserade E-25 i serien. Sovjetiska trupper försökte igen attackera nära Leningrad. Men tyskarna var där redo. I allmänhet fungerade den tyska underrättelsetjänsten bra, särskilt luftunderrättelsetjänsten, eftersom Fritz hade jetmaskiner som flög på hög höjd, och absolut osårbara för sovjetiskt luftförsvar.
  På vintern slog sovjetiska trupper igen i centrum, men deras attacker var förutsägbara. Och i luften grep nazisterna fullständig dominans. Allierade flygplan förlorade också mycket.
  I februari genomförde nazisterna en operation på Sicilien och tog mer än tvåhundratusen brittiska och amerikanska soldater till fånga. Och i mars slog tyskarna till i söder. De bröt igenom försvaret, avancerade på natten och skapade ett par pannor.
  Sovjetiska trupper började röra på sig.
  Efter Roosevelts död erbjöd Truman Hitler en vapenvila. Fascist nummer ett höll med. Men i utbyte krävde han leverans av petroleumprodukter och återlämnande av fångar. Truman och Churchill gick med på detta.
  Tyskarna har löst sina händer i öster. De fick även en ny E-75 stridsvagn. En tätare layout - motorn och transmissionen tillsammans och det tvärgående arrangemanget gjorde det möjligt att minska maskinens höjd. Så det såg ut som en mycket vuxen "Tiger" -2, men med en mycket lägre siluett.
  Med mycket tjockare, mer vinklad rustning passade E-75 i en vikt på 75 ton, med en motor på 1250 hästkrafter. Det som gjorde den ganska mobil och pålitlig. Den brittiska stridsvagnen hade två typer av vapen. 105 mm 100 EL pistol för att bekämpa fiendens stridsvagnar och 128 mm 55 EL, mer mångsidig pistol. Tornet hade 252 mm tjockt frontalt lutande pansar, och 170 mm akterpansar på sidan var också sluttande. Skrovet hade 200 mm pansar upptill vid en 45-graders lutning och 160 mm i botten vid en 45-graders lutning. Skrovsidor i 120 mm och ytterligare 90 mm sköldar.
  Sålunda, med en vikt på 75 ton, skapade tyskarna en maskin som inte är sämre än Maus i rustning och beväpning, om än med en pistol.
  E-75 penetrerades inte av sovjetiska pansarvärnskanoner, ens i sidan, och fick utan tvekan Hitlers prioritet framför alla andra stridsvagnar i E-serien.
  Hittills har Sovjetunionen bara fått IS-3, som är bättre skyddad i tornets panna, men svårare att tillverka. Så Stalin beordrade att IS-2 och T-34-85 inte skulle tas ur produktion för tillfället.
  På sommaren dök tyska E-75-stridsvagnar först upp vid fronten. De visade sig vara mycket effektiva maskiner.
  Samtidigt hade nazisterna ett lätt fordon ME-1010 med vingar som ändrade svep, en mer avancerad modell ME-262 X, och en mer tungt beväpnad och snabbare och mer manövrerbar XE-262-fordon. Folkets fighter förtjänade allt beröm av designers. Och även jetbombplanet Yu-287, som visade kolossal konstflygning. Samt varumärket Arado.
  Tyskarna kunde avancera på sommaren i Ukraina, återerövrade Donbass. Sedan, på hösten, intog de Kursk och närmade sig Voronezh. Sovjetiska trupper drog sig tillbaka bortom Don och försökte etablera försvar där. Vintern var på väg.
  Tyska diplomater försökte inkludera Turkiet i kriget.
  Här kretsade de och lovade berg av guld.
  Stalin, som kände att det var svårt för Sovjetunionen att motstå den nya tyska tekniken, och skapandet av en ny T-54-tank stod inför vissa svårigheter, erbjöd nazisterna en vapenvila.
  Hitler som svar krävde att överlämna Leningrad och Krim, samt att leverera bröd, olja och andra råvaror gratis! Och lämna tillbaka krigsfångar och överföra en del av guldet till Sovjetunionen.
  Stalin gick med på allt utom överlämnandet av Leningrad.
  Nazisterna avancerade på Krim på vintern. De erövrade nästan hela halvön, förutom Sevastopol. Röda armén försökte avancera i centrum och i norr, men återigen utan framgång, efter att ha lidit stora förluster.
  I mars 1946 gick Führern slutligen med på ett vapenstillestånd för en period av tre år. Sovjetunionen försåg naturligtvis det tredje riket med gratis råvaror och överförde en del av militärfabrikernas utrustning.
  Och nazisterna vände sig till väst. Atombomben hade ännu inte skapats, och Japan höll desperat emot Amerika. För varje ö i Stilla havet var en hård strid i full gång.
  Till att börja med höll Hitler med Franco och de tyska trupperna tog Gibraltar med storm. Sedan gick de in i Marocko. Den brittiska basen på Malta besegrades och erövrades genom landstigning. Nazisterna har invaderat Afrika.
  Mycket starka och deras piloter blev: Albina och Alvina. Flickorna kunde köra om Huffman och bli de första att övervinna barriären från femhundra nedskjutna flygplan på östfronten.
  Och i väst är de helt barbenta djävlar i bikini har blivit ett åskväder för amerikanska och brittiska bilar.
  Och Gerda med sin stridsvagnsbesättning, på E-75, körde genom Algeriet. Flickorna är rekordhållare för antalet förstörda fordon på östfronten, före Wittmann.
  Krigarna började slåss från Kursk Bulge och visade sin klass. Även om inte särskilt smart tvivlade Hitler på att kvinnor var kapabla att slåss. Men Gerda, Charlotte, Christina och Magda gjorde underverk på Pantern. De var den andra stridsvagnsbesättningen efter Wittmann som fick en hög utmärkelse: Riddarkorset av järnkorset med eklöv, svärd och diamanter. Och även ett militärt förtjänstkors i guld och med diamanter.
  Flickorna går för sig själva och sjunger:
  - Vi kommer att förstöra hela världen utan riket,
  Ned till botten och sedan...
  Vi kommer att bygga en ny, ny värld,
  Vem var ingen, han kommer att bli allt!
  Samtidigt fnissar krigarna också, blottar tänderna. Och skjuta sig själva igen...
  De slog ut en engelsk stridsvagn och de vrålar:
  - Vi är super!
  Gerda trycker på joystick-knappen med sina bara tår, river av tornet från Sherman och ropar:
  - Jag är en framtida gudinna!
  Då slår Christina ner tanken med bara tår och skriker:
  - Jag har också en supertjej!
  Sedan skjuter hon, krossar Charlottes bil och gnisslar:
  - Men Pasaran!
  Och nästa skal gjorde slut på engelsmannen Magda. Flickor är verkligen supermän.
  Och för att vara ärlig, alla vinner utan undantag. Används för att blöta alla fiender, och en plats i helvetet och, naturligtvis!
  Krigare arbetar för sig själva och skjuter. Ge ingen nåd till dina motståndare.
  Flera tusen britter och amerikaner kapitulerade. Männen faller på knä och kysser flickorna på sina bara, dammiga fötter.
  Så här går kampen... Algeriet har fallit, och tyskarna är redan i Libyen. Visst vinner de lekfullt. Det finns inga hinder för dem.
  Tyskarna över sommaren 1946 erövrade hela norra Afrika och gick till Suezkanalen. Fascisterna har ett formidabelt vapen: skivplan som inte går att skjuta ner. Både britterna och amerikanerna bröt samman under detta.
  På hösten flyttade Wehrmacht till Sudan och Mellanöstern. Britterna och amerikanerna föll som knäckta nötter.
  I hemlighet försökte de förhandla med Stalin. Som, öppna en andra front.
  Den röda diktatorn svarade undvikande... Under hösten erövrade tyskarna hela Mellanöstern, och större delen av Afrika, och nådde ända till Kamerun. Och på vintern flyttade tyska trupper till Iran och vidare till Indien. Elefantlandet erövrades. Och sedan avancerade nazisterna till södra Afrika på våren och tog slutligen kontroll över den svarta kontinenten.
  I juni 1947 följde en landstigning i Storbritannien ... De utvalda styrkorna från Wehrmacht deltog i striderna.
  För första gången testades en pyramidformad tank som visade utmärkt skydd från alla vinklar och hög hastighet.
  Stridsvagnsbesättningen på Gerda kämpade i den. Tjejerna visade sig vara extremt coola och vinthundar....
  De packade ett gäng stridsvagnar och vapen.
  Gerda sköt, slog ner den engelska kanonen och sjöng:
  - Fiender kommer inte att stoppa oss!
  Och vad han skrattar!
  Även Charlotte blottar sina tänder och gnisslar:
  - Vi kommer att erövra universums hölje!
  Och tanken kommer också att sopas bort.
  Därefter kommer Christina att smälla och morra ursinnigt:
  - Stövlar glittrar i marschen!
  Och sopa även tornet!
  Då, medan Magda sköt, sköt hon ner en engelsk haubits och kväkade:
  - Direktflyg!
  Krigare på kolossal höjd.
  Och Albina och Alvina rusar i himlen och avslutar den engelska och amerikanska utrustningen. De krossar Fritz med hjälp av bara, mejslade ben och sjunger för sig själva:
  - Afrika är farligt, ja, ja, ja!
  Afrika är fruktansvärt - ja, ja, ja!
  Gå inte barn! Vandra i Afrika!
  Så han slog, för en strid femtio plan för två.
  Så här krossar fiendernas krigare sedan självsäkert.
  Storbritannien föll på två veckor. Och Londongarnisonen kapitulerade. Så det tredje riket krossade sin farliga motståndare.
  Men USA finns fortfarande kvar ... Efter att ha förenat sig med japanerna och haft mycket resurser börjar tyskarna pressa amerikanerna ... I augusti 1947 landade nazisterna på Island och erövrade denna ö och närmade sig Amerika.
  Att få USA är inte lätt. Men fascisterna har etablerat fotfäste i Latinamerika och bygger upp sina styrkor. Men kriget drar ut på tiden. På vintern utkämpades strider till sjöss och i luften. Och våren 1948 försökte tyskarna ta sig till Grönland. Och de lyckades ... På sommaren bemästrade nazisterna redan Kanada. Men striderna var hårda...
  Kommer närmare och närmare USA. Men då är de sovjetiska tjejerna på alerten.
  Fem flickor Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympias anlände till Amerika för att kämpa som frivilliga mot horderna i det tredje riket. Alla fem tjejerna är väldigt vackra och kan engelska. Stalin-Putin vägrade att skicka hela kvinnobataljonen, eftersom detta skulle strida mot villkoren för den fred som slöts med det fascistiska imperiet. Sovjetunionen behövde köpa tid till varje pris medan nazisterna attackerade USA.
  De fem flickorna är frivilliga: de har gått igenom hela kriget, från Brest och Bug till Orenburg. Och de slåss mot nazisterna på andra sidan jorden i Honduras huvudstad.
  Tegucigalpa är ett av försvarets främsta fästen, i motsats till en brokig hord. Både de japanska och asiatiska horderna klättrade på framfarten. Tyskarna själva kämpade bara i stridsvagnar, och infanteriet var helt från icke-ariska folk. Asiater, svarta, araber drevs fram.
  Natasha sköt, skar av två afrikaner och kvittrade:
  - Bara en hord Djingis Khan!
  Den guldhåriga Mirabela, som hade klippt ner tre indianer med en automatisk burst, lyfte sina bara, solbrända ben till toppen. Och hon sa:
  - Vi maler kanonmat!
  Ett fragment från en granat flög och slog Mirabela-Zoya på hennes kala, runda häl. Flickor slåss traditionellt i bikini och barfota. Och när den träffar skarpt på en grov, flickaktig sula gör det ont.
  Skönheten blinkade och avfyrade igen... Mirabela är mycket smal, medelhög med en perfekt figur.
  Natasha är längre, med rang av major, och till och med en hjälte i Sovjetunionen. Men också nästan naken, knappt täckt bikini. Mycket solbränd, men hennes hår är vitt. Och Natasha skjuter mycket exakt. Och han älskar att kasta granater med sina bara fötter.
  Den vackra Angelica skjuter och slår ner fyra araber med en skur. Hennes hår är rött, eller snarare kopparrött, som en proletär banderoll. Och när vindarna blåser är det som revolutionens flagga. Flickan gnistrar med sina smaragdögon, som stjärnor. Och sveper brutalt bort fiender.
  Svetlana är också blond. Och avfyra ett maskingevär. Flickan vilade sina bara fötter och gav sig en sväng. Fem olika slagskämpar kastades upp och flög ut ur motståndarnas bröst och magar, karmosinröda fontäner av blod.
  Svetlana slickade sina läppar och kvittrade:
  - Krig är luft för lungorna ...
  Flickan, som ligger ner, kastar en granat med sin bara fot. Det finns explosioner. Flera militanter flyger iväg åt olika håll.
  Olympias är en större och biffigare tjej. Hennes hår är ljusbrunt. En typisk lantlig, ung, blod- och mjölkkvinna. Mycket stark fysiskt och skjuter bra.
  Här ger återigen kön. Och de döda fascistiska legosoldaterna faller.
  Olympias skytte, säger:
  - Okej, okej, var var du? Av mormor! - Flickan sköt, lade ner tre skäggiga nazistkämpar och tillade. - Vad åt de - gröt! Vad drack de? Brazhka!
  Tjejerna är på defensiven. De låter inte nazisterna gå framåt. Och vänliga sånger ryter:
  - Vi kommer att förstöra hela världen av våld,
  Ned till botten och sedan...
  Vi kommer att bygga en ny, himmelsk värld -
  Vem var ingen, han kommer att bli allt!
  Natasha kastar igen en granat med sin bara fot. Spränger framryckande fotsoldater i luften. Det blir varmare. Här kommer det ökända "Lion" -2. Och bredvid står en mer avancerad E-50. Projektiler bryter ut. Rev av huvudet på en svart amerikan och hon rullade iväg.
  Mirabela klev på den brinnande brädan och hennes förhärdade fötter kände knappt värmen från lågan.
  Den guldhåriga skönheten avfyrade och spinnade:
  - Och vem kommer att stoppa flödet av galna floder ...
  Mirabela sköt igen och slog av afrikanen från E-50:s rustning och kvittrade.
  - Strålen från sprängaren kommer att träffa tinningen, en man försvann i en ond blixt!
  Flickan sköt igen. Hon kastade sitt nakna, solbrända, graciösa ben genom luften. En granat flög mot henne. Den guldhåriga skönheten slog skickligt bort nuet med sina bara, nästan dammfria sulor. Granaten flög tillbaka. Rusade in i leden av militanterna i det tredje riket. Det verkade som att vattenmeloner föll från lastbilen som gick sönder. Så mycket blod rann.
  Mirabella twittrade:
  - Flickan misslyckades på provet, och det förbannade riket kom. Hitler var tydligen trött på att leva, och hans skönhet åt!
  Angelica är också en krigare, inte en fröken. Han klottrar för sig själv från maskingevär och dömer och strör ut lik:
  - Till mammas sked! Till pappas sked! Och för Koba scoop! Och i sängen på tunnan!
  En skönhet med kopparrött hår skjuter upp ett träflygplan med sin bara fot. Han flyger direkt till den massiva, tyska stridsvagnen "Lion". Sätt dig på mynningen på en 105 mm kanon och den exploderar. Vapnet är ur funktion.
  Tysken vänder sig om och tvingas skamligt rinna iväg. Angelica gnuggar benet mot ett byggnadsfragment och säger:
  - Det finns ingen kraft - du behöver ett sinne! Du måste göra oväsen!
  Och igen, flickan skjuter mycket exakt. Hennes röda hår är som lågan från en olympisk fackla. Attraktiv tjej. I den amerikanska armén har hon redan lyckats särskilja sig och visat ett rasande temperament. Det var särskilt bra att börja tricks med afroamerikaner. De är så ovanliga och vackra.
  Angelica förstör dock också svarta som slåss i tredje rikets armé. Vad var det som Tyskland erövrade hela Afrika. Försök att stoppa sådan makt.
  E-50 är den senaste tanken, med gasturbinmotor och tjock sido- och frontpansar. Det går inte att ta med en granat. Angelica kastade en present med sin bara fot, slog ner flera infanterister och kvittrade:
  - Eh, du är pålitlig stridsvagnsrustning, från någon som tänker bita... Bara du vet kraften... nja, du kan bara sparka med en stålhäst!
  Svetlana sköt också mycket exakt. Och hon föredrog att kasta granater med fötterna. Hennes bara fingrar vred också stålskivan. Spetsen flög över och skar halsen av två fascistiska militanter. De tappade maskingeväret och nu skar sig en tjock skur av stor kaliber genom hordens kedjor. En hel rad utländska kämpar rekryterade genom räder till tredje rikets armé.
  Svetlana twittrade:
  - Tur är belöningen för mod! En låt räcker! Att bara sjunga om huset!
  Men än så länge har skönheten inte hunnit sakna hem. Även om det finns väldigt få sovjetiska frivilliga i den amerikanska armén. Stalin-Putin ville inte lysa, för att inte senare ge Hitler en anledning att anklaga Ryssland för att ha brutit mot villkoren för halmfreden.
  Fem flickor - de bästa i kvinnobataljonen, varnades för att om de tillfångatogs, då skulle fosterlandet behöva avsäga sig dem. Och tjejerna borde i det här fallet håna om de triviala legosoldaterna som anlitades för pengar.
  Både Svetlana och Natasha, och andra flickor förstår att om de blir tillfångatagna väntar fruktansvärd tortyr dem. Så de bestämde sig i alla fall för att inte ges levande till nazisterna.
  Tyska attackflyg flyger över amerikanska truppers positioner. Utan att förvänta sig att ett sådant envist motstånd skulle möta dem i Honduras huvudstad var nazisterna något irriterade.
  Reaktivt attackflyg är starkt. Missiler flyger, vapen fungerar.
  Amerikanska soldater dör. Olimpiada träffades också av splitter i sin köttiga axel. Blod kom ut. Hjälteflickan drog ut en bit stål med tänderna, spottade ut blod. Och sedan igen slagen från en skrymmande maskinpistol. Fallande utländska legosoldater. Nästan alla infödda här, bara deras befälhavare är tyskar, och även då inte alltid. Det är sant att på den modernaste E-50-stridsvagnen är besättningarna helt tyska. Bilen har hyfsad hastighet och manövrerbarhet. Tja, det här är inte den mest perfekta modifieringen ännu - den väger sjuttiofem ton. Väggarna smular under spåren. Vanligtvis görs denna i tre versioner med en 105 mm kanon, med en 180 mm attackpistol och en 400 mm raketgevär.
  Och varje modifiering har sin egen uppgift. Här är den här tanken med en attackpistol, mer lämpad för att attackera städer. Och det är inte så lätt att förstöra det. Olimpiada gör korsets tecken, och tar med sina bara fingrar tag i en pansarvärnsgranat med sitt stora, men graciösa, vackert formade ben. Nu måste du kasta presenten rakt ner i pipan för att inaktivera mastodontens vapen . Fem maskingevär täcker en tysk, modern stridsvagn, och det är inte så lätt att komma nära den.
  Olympias är mycket stark, och hennes hästliknande ben kastar en granat långt bort. Men det är inte alltid korrekt. I alla fall att träffa ett sådant mål som pipan på en 180 mm kanon. Den heroiska tjejen tvivlar. Och plötsligt missar.
  Åh, om deras långvariga partner Oleg Rybachenko var med dem, då skulle den här modiga pionjären ha kommit på något.
  Men pojken omkom i striderna om Voronezh. Flickorna visste inte hans framtida öde. Men pionjäruppfinnarens öde visade sig verkligen vara föga avundsvärt. Till en början torterades Oleg Rybachenko brutalt och försökte rycka hemligheter. Efter tortyren hamnade en elvaårig pojke i gruvorna. Arbetet är fruktansvärt och extremt svårt. Men den sovjetiska pionjären, liten men trasig, visade sig vara seg.
  Han lyckades överleva, och även genom labyrinterna av gruvor bestämde han sig för att fly. Och Oleg Rybachenko lyckades ta sig ut. Pojken vandrade runt på Balkan under en tid, tills han gick med i den lokala partisanavdelningen. Där blev han sambandsman och sabotör.
  Det fanns fortfarande en ganska utvecklad partisanrörelse på Balkan. Dels också för att ockupationstjänsten utfördes av italienare, rumäner, bulgarer, albaner - som inte är lika stridsberedda som Wehrmachts ordinarie förband.
  Men partisanerna dog fortfarande mycket. Särskilt från flyganfall. Och Jugoslaviens patrioter tvingas gömma sig i bergen, skogarna eller i bästa fall små byar. Ett stort antal befälhavare har redan dött. Freden med Sovjetunionen förvärrade också situationen. Nu började nya straffdivisioner anlända till Balkan, som genomförde massiva sammandragningar och utförde rensningar av området.
  Oleg Rybachenko var tvungen att klättra djupare och längre in i bergen tillsammans med partisanerna.
  Olympias, även om hon inte visste ödet för deras universella favorit, suckade tungt. Sedan klämde hon granaten hårdare med fingrarna på sina bara, flickaktiga fötter och kastade den med all sin kraft mot fiendens stridsvagn. E-50 avlossade precis ett skott och avfyrade en dödlig projektil.
  Olympias skakade till och med och hon föll på knä. En kullersten som slets från trottoaren träffade hans huvud och hans nakna häl brändes av glödhet metall. Flickan gnuggade sitt förbluffade huvud med dammigt hår.
  Granaten flög förbi och rörde nästan vid pipan och träffade bilens lutande panna. Det var en explosion ... Men naturligtvis kan 250 mm frontpansar, och även i en vinkel, inte penetrera en granat.
  Olympias slog sin näve i dammet och höjde ett helt moln av sand. Sedan skrek hon:
  - Döda den, döda den! Du gör mål i grinden!
  Flickan knackade med smalbenet på den spruckna asfalten. Ett fragment satt fast i hälens förhårdnader. Huden på flickans sulor var tjock som en flodhäst. Hon levde i en fattig familj och tog nästan aldrig på sig skor från födseln. Men hennes ben från detta verkade inte alls sträva i formen, utan var solbrända, graciösa, förföriska.
  Olympias skrämde dock männen lite med sin sazhenväxt och starka muskler, samt knytnävar med utskjutande knogar. Men flickhjältens karaktär är den snällaste, och breda höfter kombinerades med en relativt tunn midja och en lättnadspress. Bara i kläder, på grund av den stora bröstet, kunde OS verka tjocka. I bikini ser hon ut som en bystig idrottare.
  Irriterad kastade flickan granaten igen, den här gången med sikte på spåren. Men den dödliga presenten träffade en tjock pansarsköld som täckte rullarna.
  Olympias trängde sig irriterat med knytnäven mot hakan. Detta fick hennes käke att värka. Och hjältetjejen förbannade:
  - Jag klipper som en lie!
  Svetlana försökte också träffa den farliga tanken, men granaten som kastades av flickans fot missade något. Och blondinen började ta sig upp i bilen. Men sedan dök ytterligare två stridsvagnar upp - "Lev" och "Panther" -2, de sköt mot alla inflygningar med maskingevär. Jag var tvungen att vara extremt försiktig.
  Amerikanen Sherman gjorde ett försök att komma nära de tyska fordonen. Han hade en chans att träffa "Panther" -2, bara ombord. Men tysken är inte så lätt att lura. Dessutom gör den höga siluetten av Sherman den märkbar på långt avstånd.
  "Panther" -2 spottade ut ett skal, och landade direkt på amerikanens panna. Den höga bilen gick sönder på mitten. Och lyste upp som ett julljus.
  Svetlana sa irriterat:
  - Åh, vad svaga dina tankar är... Bättre att vara mer teknisk, du kommer att bli jänkare!
  Men Natasha, den mest erfarna krigaren, kunde komma nära Pantern. Hon kastade en granat ... Och den långa nosen på en tysk bil vred sig till ett baggehorn.
  "Panther"-2 tank, lanserad i en serie 1943. I den senaste mest massiva modifieringen har den frontalpansar på 150 mm, sidopansar på 82 mm i vinkel och en 88 mm pistol med en pipalängd på 71EL. Från den nya 1945 var det meningen att den skulle läggas ner till förmån för en mer avancerad och bättre skyddad modell E- 50. Men för nu kämpar den här stridsvagnen. Med en vikt på 51 ton har bilen en motor på 900 hästkrafter, vilket ger den goda köregenskaper.
  Och nu, efter att ha fått skada, vänder Panther -2 och går. Natashka lyckas kasta ytterligare en granat med sin bara fot. Bröt rullarna. Och hastigheten på den tyska bilen avtog märkbart.
  Natasha säger med en glad blick:
  - Det är en hit! Min kick är Guds gåva!
  Och flickan visade tyskarna sin näsa. Men utbrott av kulspruteeld strömmade ut ur E-50. Och kulorna visslade över Natashkas vita, något nedsmutsade hår. En av kulorna klippte till och med av ett hårstrå. Majortjejen kände sig till och med lite kittlig.
  Natasha kvittrade:
  - Om du vill vara som en elefant, skaffa en bandit i ett dårhus!
  Flickan höjde sin avskurna tråd med tårna. Natashas hår är silkeslent, pärlfärgat, men något dammigt. Ändå så mjuk. Flickan körde dem över sina sulor. Lite kittligt och trevligt.
  Natashka kom ihåg hur killen smekte henne. Hans händer började också från sulorna, stigande högre till höfterna, och den mest känsliga platsen. När en stilig ung man stryker dig är det väldigt trevligt. Natasha älskade honom nästan. Hon gillade kärleksspelet och väckte beröringen av en muskulös manskropp. Men riktig, romantisk kärlek, när du blir galen på en man, hade Natasha inte. Hon har redan bytt många pojkvänner. Många av hennes män dog i strid.
  Även detta var krigets förbannelse. Och här i Amerika finns det muskulösa, svarta killar. Och med dem är allt så ovanligt.
  Natasha sköt, sköt den svarte mannen. Lite synd om den afrikanska pojken. Hon dödade en man som kämpade för honom främmande intressen. Tyskarna är trots allt rasister. De ser på svarta, som slavar. Men samtidigt är afrikaner inspelade i de utländska divisionerna i den svullna Wehrmacht.
  Natasha gjorde ett slags fikon med sina bara tår och visade det för nazisterna. Ja, nationen tyskar själv tar inte skada här. Tankar är för tjocka rustningar för att kunna penetreras av en granat eller en bazooka. Men de infödda enheterna dör.
  Natasha kastar en granat mot E-50. Hon svängde med sitt bara, solbrända ben och sprang och vred på höfterna. Och granaten flög i en hög båge. Bara tår lämnade en känsla av att röra vid metall. Och så exploderade granaten.
  Natasha viskar:
  - Gud välsigne oss!
  En het vind blåste på flickan, som om den berördes av en stilig man. Natashka läste en bok om Tarzan, och hon ville verkligen att just den här mannen skulle leka med henne. Jag skulle stryka mitt bara bröst med starka händer.
  Granaten träffade mynningen, men exploderade sent och flög av metallen. Fragmenten skramlade som ärtor på rustningar. Endast repor kvar!
  Natasha tog fram en annan granat. Men jag såg att det var antipersonell. Och pansarvärnsskydden är över.
  Flickan morrade irriterat. Men för att inte slösa tid stoppade hon den i sina bara fingrar. Hon vek ut benet, böjde bålen, rätade sedan ut det och kastade det mot infanteriet.
  Ett halvdussin beväpnade män flög upp som pingisbollar. Ett av dem flög av glasögonen, och fragmenten flög ett par hundra meter, gick längs Natashkas rygg. BH:n sprack, och majortjejens vackra bröst blottades.
  Flickan täckte automatiskt sin bröstvårta jordgubbar. Men så insåg hon vem hon var rädd för. Och hon skakade sin pistol igen. Hon svängde om och gick lite tillbaka.
  En amerikansk infanterist avfyrade en bazooka. Skalet träffade den tyska stridsvagnen på den sluttande sidan, men 160 mm pansar överlevde, vilket återspeglade den destruktiva energin. Tysken sköt tillbaka. Hans stora kaliber kanon splittrade väggen.
  Natasha försökte knyta sina bh-band. Flickan trodde att Zoya Kosmodemyanskaya förmodligen kördes i bara shorts i kylan. Det var i den sovjetiska filmen som hon avbildades i en skjorta eller till och med som en klänning. Den ena är bara en hyllning till hyckleriet. Faktum är att nazisterna, för att mer förödmjuka den fångna flickan, förmodligen klädde av henne naken. Ja, och de hungriga tyska soldaterna ville nog se en vacker och kurvig flicka naken.
  Så i den verkliga historien kunde hjältinnan inte täcka hennes bröst, så hennes händer var bundna bakom ryggen. Men hon skämdes inte och såg stolt ut. Natashka visste väl hur det var att gå barfota i snön. Hon var härdad och gillade att röra vid snön med sina bara sulor. Natasha gillade det och tyckte om det. Men detta är redan härdat av år av krig. Och för den unga och urbana Zoe är detta tydligen smärtsamt. Sulorna är som brinnande kol.
  Irriterad kastade Natashka sin behå och skrek:
  - Skam är ett borgerligt begrepp! Den sovjetiska kvinnan är inte rädd för någonting och skäms inte!
  Flickan började återigen spika från en maskingevär, eller snarare en maskinpistol. Metallen har värmts upp, trots allt, Honduras är tropikerna, där, i februari, kan det vara väldigt varmt. Natashas fingrar blir varma. Måste dyka upp. Idag är det den 23 februari. Det är den sovjetiska arméns dag och detta kräver att man kämpar med all lugn och rimlig raseri.
  Natashka skar ner fem till med kulor och brände av misstag hennes kind på den glödheta sluten på maskingeväret. Obehagligt svällde förstås en blåsa upp.
  Natasha förbannade:
  - Nå, gud, varför skapade du så många problem för mig och mitt land!
  Blåsan kliade ... Flickans kind är en väldigt känslig plats. Flickan försökte hitta något kallt att applicera på den svullna bollen. Men försök hitta åtminstone något coolt. I denna heta stad Dessutom är vädret klart och sydvinden blåste.
  Natasha är uppenbarligen inte tillfreds. Olympias kastar en granat från långt avstånd, men återigen utan framgång. Och stormtroopers flyger redan i himlen. Tyska fordon har stark rustning och hög hastighet.
  Jetplan kommer i vågor, och det är som om de skär ner linremsor.
  Natasha gömde sig i en spricka. Fragmenteringsraketer flammade uppifrån. Flickan kände grusbitar falla uppifrån med nålar. Det kittlade hennes bara hals. Skönhetens bröstvårtor blev också stickade.
  Natasha viskade:
  - Det här är en massage ... Men inte en corsage!
  Flickan kände hur smärtsamt det var att klia hennes kropp nästan till huvudet. Och det är så varmt, och sprängande jetraketer ökar värmen. Och är det ett bad?
  Natashka mindes ett naturligt ryskt bad, med grankvastar. Hur flickan sedan tröskades.
  Sådana här exotiska har dykt upp sensationer.
  Natasha sjöng för att muntra upp:
  - Kärlek och död! Gott och ont! Vad är heligt, vad är synd! Vi är avsedda att förstå!
  Flickan reste sig, skakade av sig all denna klibbiga smuts och skräp.
  Natasha morrade:
  - Åh, du får Hitler i hornen!
  Och flickmajoren sköt en linje mot infanteristerna som försökte resa sig för att anfalla. Flera militanta som rekryterats genom round-up föll. Natashka torkade sitt smutsiga ansikte, hennes ögon sved. Krigaren spottade och korsade sig.
  Återigen öppnade eld från maskingevär, militanterna kröp. Den rödhåriga Angelica kastade också en granat med sin bara fot. Nutiden hoppade upp och slog nazisterna. Tio personer dödades.
  Den rödhåriga sjöng:
  - Det finns mycket gott i världen, bara det är täckt av snö!
  Och flickan öppnade eld från en maskinpistol, bara med hjälp av inte sina händer, utan sina skickliga fingrar, bara fötter.
  Angelica sköt exakt och tjöt:
  -Träffa! Träffa! Ännu en hit! Ännu ett slag och här ... Mäktig demon, Guds gåva, gör en uppercut!
  Och med händerna kastade flickan glassplitter. Hon slog nazisterna och kvittrade:
  - Och för dem som inte vill leva i fred ... Vi gör dem till hara-kiri!
  Japanerna dök verkligen upp. Dessa smalögda fighters. Tja, hur gör man inte hara-kiri så.
  När Angelica lossade klämman på maskingeväret, plockade Angelica upp granaten med sina bara fingrar och kastade den mot samurajen. De fick en present, flera stympade japaner, flög iväg åt olika håll.
  Angelica sträckte ut tungan och mumlade:
  - Jag är en superkrigare! Och fienden dödade hyper!
  Kineserna, rekryterade av japanerna i de ockuperade regionerna i det himmelska imperiet, gick i strid. Kinas krigare gick orädda, och flickorna, efter att ha lossat sina maskingevär, tvingades backa.
  Mirabella metall barfota fragment av gips och glas. De andra tjejerna gjorde detsamma. Det blev väldigt svårt.
  Shturmlev dök upp, en kraftfull maskin med ett jetbombplan. Här är som dolbanet - det kommer inte att verka tillräckligt.
  Det första skottet mullrade ... Svetlana, Angelica och Olympias kastades upp av en explosiv våg, som en fontän av en gigantisk val. Flickorna flög flera dussin meter och slog sina bara fötter rakt in i elden.
  Därifrån hoppade tjejerna ut skållade och svedda. De slog sina bara sulor mot kolen.
  Angelica väste irriterat:
  - Tjuren ligger först under yxan, och sedan steks de! Och vi blev först stekta, och sedan under yxan!
  Och Komsomol-tjejen skrattade! Men sedan blev hon ledsen. Jag kom ihåg att hennes vän var i fångenskap. Tyskarna klädde av den unga flickan och började elda på hennes nakna bröst. Sådan fruktansvärd smärta. Flickan skrek och den ömtåliga huden var förkolnad. Dessa fascister visade sig vara bigoter. De ställde inte ens frågor, utan släckte dessutom en eld, under fångens bara fötter. Komsomol-medlemmen kunde till slut inte stå ut med tortyren och dog av en smärtsam chock.
  Angelica, som minns detta, smällde på glödande kol. OS ligger framför henne. Den här bytjejen har solbränd hud och du kan inte ta henne med en blåslampa. Varför inte en superman-tjej? Olympias ser en bazooka med ett skal tappas av en död amerikansk soldat. Han tar upp den med foten, kastar den i famnen. Och från hela världen planterade han.
  Projektilen flyger och träffar den påtvingade kinesen. Mycket skrik och stön. Massa av lik. Och avhuggna lemmar.
  Olypiada sjöng en gammal sång:
  - Och samurajen flög till marken! Under trycket av stål och eld!
  Tjejerna tog slut kolen. Deras graciösa, bara fötter fick det.
  Svetlana, som den ömmaste av dem, ryckte och gnuggade sina bara sulor och försökte lindra klådan.
  Olympias, som sprungit barfota i snön sedan tidig barndom, uppmärksammade inte en sådan bagatell.
  Den heroiska flickan sjöng:
  - Och du föreställer dig att vi störtade i färsk mjölk.. Belöningen är en sak som kommer med tiden!
  Och krigaren tog en avhuggen och mycket tung bricka med sin fot. Hon höll den ihärdigt med sina bara flickaktiga fingrar, snurrade på den och sköt den mot fienden. Tre kineser var offer för dödens nutid, deras huvuden krossades.
  Angelica sa med en nöjd blick och sköt mot fienden:
  Vi är coola kvinnor!
  Svetlana, för att lätt lindra klådan i hennes brända, eller snarare brända ben, sjöng:
  - Det finns kvinnor i vårt fosterland,
  Vad de kör, skämtande flygplan....
  För dem är äran mer värdefull än livet,
  Det blir lätt att döda motståndaren!
  
  De är födda för att vinna
  För att glorifiera Rus i århundraden!
  När allt kommer omkring, våra farfarsfar -
  För dem samlade han en armé på en gång!
  Och Svetlana klottrade från maskingeväret. Och hon gjorde det väldigt skickligt. För alla att känna - det här är en krigare från Gud! Om inte från den Allsmäktige, så från Mars helt klart!
  Natasha sköt också. Tillsammans med Mirabela tvingades de backa och plockade upp klipp från de döda amerikanska soldaterna. Tjejerna föll på rygg och sköt tillbaka med fötterna - det var så de gjorde det bättre. Och de gjorde det snyggt. En blandning av kinesiska och afrikanska trupper var på frammarsch mot flickorna. Och krigarna slog.
  Natasha sjöng:
  - Världen är inte ett schackbräde...
  Mirabela tog upp denna passage och utrotade de gula och svarta legosoldaterna.
  - Och siffrorna är inte runda noll!
  Natasha lade till i raden av gult och svart:
  - Ångest anfaller oss!
  Mirabela sköt med en Robin Hoods precision och kvittrade:
  - Och hästen rusar in i elden!
  Flickorna, som sköt tillbaka, drog sig tillbaka bakom minfältet. Kinesiska och afrikanska krigare sprang på gåvorna. De började undergräva, de hoppade upp, slet dem sönder, och en blodig röra.
  Flera Panther-2-stridsvagnar dök upp i fjärran. De skjuter, och de är rädda för att sticka näsan. "Lion" -2 rör sig framåt, spottar också en gnista. Och här är eldkastartanken "Rhino", dreglar, med strålar av lågor.
  Men den mest formidabla är Shturmlev. Hans raketgevär är inte särskilt snabbskjutande, men det är förödande som fan.
  Natasha viskar:
  - Ryssar, ryssar - inte ett lugnt öde! Tja, varför vara starkare - vi behöver problem!
  De kämpar faktiskt långt från Ryssland. Men det är klart att Wehrmacht, efter att ha erövrat USA, kommer att återvända för att sätta press på Sovjetunionen. Och amerikaner för flickor är så söta och kära.
  Natashka spikar igen, av sina träffar verkar pumpor och huvuden spricka under spadarna. Flickan får ett fragment på benet. Ett snitt sväller på underbenet. Skönheten spräckte hennes ben och kvittrade:
  - Nej, den vaksamma kommer inte att blekna,
  Blicken av en falk, en örn ...
  Folkets röst är klangfull -
  Viskningen kommer att krossa ormen!
  
  Jag tror att hela världen kommer att vakna
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina
  Vägen, upplysande kommunismen!
  I det ögonblicket kastade Olimpiada med all sin kraft en granat mot Shturmlev. Och de sovjetiska tjejerna hade äntligen tur. Pansarmössan föll tillbaka, den sovjetiska gåvan flög rakt in i den breda nosen. För en sekund frös allt. Och sedan hur det exploderade. Det var som att släppa en atombomb. Och de tyska stridsvagnarna spridda åt olika håll.
  Nazisterna erövrade Toronto och kunde ändå ta sig in i det amerikanska territoriet från norr på hösten.
  Amerikanerna dukade under sakta men säkert. De gav ofta upp och försökte hålla sina positioner.
  Men tyskarna slog dem både på land och till sjöss.
  Redan på senhösten omringar tyskarna Philadelphia. Vinn den ena segern efter den andra och vråla som fan.
  Gerda med sin stridsvagnsbesättning, som alltid på topp. Och med att blotta tänderna, slå sönder amerikanska stridsvagnar, sjunger han:
  - Tigerns klor, stålets kraft,
  Utbrott...
  Vi ser nazismen ges,
  Från Djingis Khans Europa!
  Och med bara tår, hur man trycker på joysticken. Och återigen skjuta på amerikanerna.
  Charlotte skjuter nästa, och hennes exakta skott. Och Magda följde efter henne, med Christina.
  Så Philadelphia föll. Tyskarna går framåt och till vintern har de nått New York. Och där, hur de kommer att slå fienden. Och bomber som väger tio ton kommer att släppas från TA-500.
  Truman efter att tyskarna omringat New York och Washington erbjöd fred. Som svar, kravet på ovillkorlig kapitulation.
  I januari följde attacken mot Washington. Tyska pyramidformade stridsvagnar slogs.
  På den fjärde dagen av attacken kapitulerade garnisonen. Och fem dagar senare kapitulerade USA.
  Därmed slutade kriget i väst ... Närmare bestämt tog det nästan slut. Tyskarna fortsatte att avancera tills de erövrade hela Latinamerika ...
  Det rådde fortfarande vapenvila med Sovjetunionen. Det tredje riket smälte bytet, bildade nya divisioner. Stalin återupprättade fortfarande den förstörda ekonomin och samlade kraft.
  När det gäller tankbyggnad lyckades Sovjetunionen inte alltför mycket och skapade bara T-54-fordonet och ett litet antal IS-4-tankar. Länge gick det inte att få en anständig bil. Och den 20 april 1953, och utnyttjade det faktum att Stalin dog den 5 mars, attackerade Hitler igen Sovjetunionen. Ett försök till världshegemoni gjordes.
  Utan Stalin stod de sovjetiska trupperna ganska svagt emot. Och krafterna var ojämlika. Dessutom gick både Japan och Türkiye in i kriget.
  En månad senare omringade tyska pyramidiska stridsvagnar Moskva och erövrade Kaukasus. Och tre månader senare var vi redan i Ural. Ack, för ojämlika krafter. Dessutom finns det meningsskiljaktigheter i ledningen för Sovjetunionen.
  Kort sagt, efter fem månaders krig ockuperades Sovjetunionen slutligen av det tredje riket och Japan.
  Vidare verkade det som att mänskligheten äntligen fann enhet. Men det finns två supermakter i världen - det tredje riket och Japan. Och Hitler den 20 april 1956 startar ett nytt krig. Anfaller Japan.
  Och tjejerna deltar i striden. Gerda är en häxa som attackerar samuraj.
  Och tjejer från Röda armén. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, OS, Svetlana, Augustine, Aurora. Och det vidare. Alla dessa tjejer har gemensamt - de slåss barfota och i bikini.
  Och de gör det väldigt effektivt. De krossar Japan... Under de tyska och koalitionsklubbarnas slag flyr samurajerna och drar sig tillbaka.
  Gerda och Charlotte slåss tillsammans på en pyramidformad tank. Flickorna skjuter på japanerna, krossar bilar och sjunger:
  - Vi är super, supermästare! Och vi kommer att krossa alla buggar!
  Gerda tryckte på joystick-knappen med sina bara tår, välte ner en japansk bil och viskade:
  - Jag är en krigare som har en dator i huvudet!
  Charlotte sköt också, kapade samurajens bil och gnisslade:
  - Och mitt följe, låt det vara ljusast och coolast!
  Och även hur han ska ta och visa sin tunga!
  Flickorna förstör Japan... Samurajerna förlorar sina kolonier, skepp och stridsvagnar.
  Japansk teknik kan inte jämföras med tysk. Och nazisterna har fler soldater. Så de är väldigt framgångsrika. Och samurajerna gör bara det de gläds åt och visar sina tänder. Mer exakt, de är ledsna, men deras tänder blottar fortfarande sina tänder.
  Flera månader av strider och Kina, Indokina och andra länder återerövrades. Nazisterna landade i själva Japan.
  Där utspelade sig striden och nazisterna använde kärnvapen. Och så mycket förstörelse och förstörelse.
  Ja, samurajerna hade tur! Under en sådan klubba föll de. Komplett slut!
  Och i allmänhet ser allt väldigt roligt ut.
  Sovjetiska flickor lägger samurajer på knäna och får dem att kyssa sina bara fötter.
  Skönheterna minns hur nazisterna svikit dem. Och det är väldigt coolt.
  Alenka och Natasha sjunger:
  - Förstörelse är en passion, oavsett vilken makt! Makten har alltid druckit någon annans blod! Nåväl, kärleken råder i hjärtat!
  Och även hur de kommer att träffa samurajerna. Och hur de sätter press, och från maskingevär, kommer de att klippa ner linan.
  Men Tokyo har redan fallit... Kriget varade i sex månader och slutade med Wehrmachts seger.
  Och den 1 januari 1957 attackerade tyskarna Turkiet och besegrade det också. Därefter ingick alla andra länder i världen i det tredje riket.
  Bildandet av ett enat imperium fullbordades. Redan 1947 flög tyskarna ut i rymden och 1958, den 20 april, landade de på månen. Så började eran av rymdexpansion. Hitler dog 1959, två dagar kvar till sin sjuttioårsdag.
  Strax innan detta hölls en folkomröstning om upprättandet av monarkin, och Führern lyckades utse sin arvinge. De blev en av Hitlers många söner som erhölls genom konstgjord insemination.
  Den fascistiska regimen var grym, men skapade ordning på jorden. Efter hand fick fler och fler medborgarskap i imperiet.
  Genom att utvecklas enligt plan och använda vetenskapens landvinningar, löste jorden gradvis problemet med hunger, epidemier och arbetslöshet.
  Födelsetalen kontrollerades, brottsligheten bekämpades framgångsrikt. 1974 flög människor till Mars. Och ett år senare, till Venus. 1979 på Merkurius. 1980 till Jupiters månar. Och 1987 landade de på den mest avlägsna planeten Pluto. Det var rymdutforskning.
  År 2000 gav kejsaren av Tyskland och hela planeten Jorden, Fredrik den tredje och Hitlers son, medborgarskap i det tredje riket till alla människor på planeten jorden. Och det tillkännagavs om den formella jämlikheten mellan alla raser och folk.
  Och 2017 började den första interstellära expeditionen till andra världar.
  2019 mördades Fredrik den tredje och Franz blev ny kejsare. Hans regeringstid var kort. Två år senare ägde en militärkupp rum och Hitlerdynastin föll slutligen. Och republikanerna kom till makten.
  Ett återupplivande av demokratin och ett flerpartisystem tillkännagavs. Nazismen dog gradvis ut.
  2030 bad han om valet av den högsta samordnaren för den mänskliga staten. De blev Alenka, en häxkrigare, som redan var över hundra år gammal. Men flickan åldrades inte alls och förändrades inte under åren. Hela tiden muskulös och ungdomlig, fräsch och vacker.
  Hon beordrade att alla monument över Adolf Hitler skulle förstöras och att hans porträtt skulle brännas.
  Efter det fortsatte Alenka sin expansion ut i rymden... I hundra år bosatte sig människor i halva galaxen.
  Sedan bröt krig ut, med civilisationen som andades fluor. Men det är inte så läskigt. Earthlings, med mer avancerad teknik, vann.
  Och efter ett par århundraden har hela galaxen redan blivit människa och flera närliggande.
  Och här är ytterligare hundra år, och de upptäckte ett sätt att röra sig i tiden. Och extrahera människor från det förflutna innan de dör. Och ersätt dem sedan med biomodeller.
  Så Hitler avlägsnades före sin död och överfördes till framtiden. Det var en rättegång mot den största diktatorn genom tiderna och folken. De bestämde sig för att finna honom skyldig till monstruösa brott och döma honom till en miljard års fängelse, eftersom dödsstraff inte kan vara i en human supercivilisation.
  Hitler föryngrades, förvandlades till en pojke på cirka tretton år och skickades till en koloni där andra nazistiska brottslingar, som också blev barn, fängslades.
  Där studerade de, arbetade, bodde bakom galler.
  De som uppförde sig bra underlättades av villkoren för internering: de togs med på utflykter, de fick överdådiga måltider. De unga dömda hade ett bra liv: separata celler med gravitationskamera, badrum och datorer, gym och fritid.
  Det är sant att det är lite fritid och jag var tvungen att arbeta fysiskt - arbetsterapi för kriminella. Men detta är inte skrämmande i unga kroppar.
  Adolf Hitler var en pojke och växte inte upp. Men samtidigt, fysiskt frisk, kände jag mig jättebra, ett utmärkt bord. Fångar har också mänskliga rättigheter.
  Då och då, för gott uppförande, togs den före detta Führern på rymdskepp och fick besöka andra världar.
  Med tiden minskade arbetsterapin, och tiden för underhållning och spel ökade.
  Århundraden gick. Mänskligheten har spridit sig över hela universum. Och så, äntligen, följde en amnesti och Führern släpptes. Han led inte alls, till skillnad från sina många offer. Just startat ett nytt stort krig med en civilisation av fjärilar från ett annat universum, och den före detta Führern anmälde sig frivilligt till armén. Och den charmiga Gerda blev befälhavare över honom, som liksom alla invånare i det mänskliga, universella imperiet var odödlig och evigt ung.
  
  
  GENERALSEKRETERARE SHELEPIN
  Berättelsen förändrades lite, och försöket på Leonid Ilyich Brezhnev ägde rum 1965 och visade sig vara framgångsrikt. Den unge ordföranden för KGB, Shelepin, blev generalsekreterare. Medan Kosygin förblev premiärminister. Shelepin satte igång med att dra åt skruvarna och ställa saker i ordning. Arbetsdagen förlängdes, strängare straff infördes, bland annat fängelse för att komma för sent till jobbet och inte uppfylla arbetsnormerna.
  Stalin rehabiliterades och personkulten återställdes. Och en mängd andra exempel på skruvdragning. Kampen mot fylleriet, och Kosygin-reformen.
  Och så prisreformen.
  Sovjetunionen utvecklades ännu snabbare än i den verkliga historien under Brezhnev, och Shelepin, som kombinerade delar av en marknadsekonomi och en hård stalinistisk piska, uppnådde betydande resultat. Med tanke på den fallande födelsetalen införde Shelepin dessutom drakoniska skatter på ungkarlar, barnlösa familjer och familjer med ett barn. Aborter förbjöds och preventivmedel såldes praktiskt taget inte.
  Barnbidragen har ökat.
  Detta ledde också till en högre födelsetal, särskilt i de ryska regionerna i Sovjetunionen. Befolkningstillväxten var mycket högre än i verkligheten.
  Shelepin byggde också upp militär potential och gick om USA i kärnkraft, och ja, även i konventionella vapen. Och det fanns också Vietnam... USA:s auktoritet i världen föll, det var kolossala svårigheter inne i landet.
  Avspänningspolitiken började... Den åtföljdes av snabbare ekonomisk tillväxt i Sovjetunionen. Shelepins tuffa ledning gav bättre avkastning än Brezhnevs tröga stil. Och befolkningen växte snabbare...
  Sovjetunionen trängde mer och mer aktivt in i Afrika och skickade 1979 trupper till Afghanistan.
  Och Moskva-olympiaden 1980 var en kolossal triumf! Mer än etthundrafemtio sovjetiska olympier tilldelades guld.
  Och sedan attackerade den sovjetiska armén, och Iran, där Homeni tog makten.
  De besegrade iranierna ganska snabbt, men sanningen led en del förluster.
  En del av Iran blev en del av Sovjetunionen. Var än etniska azerbajdzjaner bodde gick de med i Azerbajdzjan. Turkmenistan fick en del, och kurderna blev en socialistisk sovjetrepublik på området för en folkomröstning.
  Sovjetunionen utökade sina gränser för första gången sedan 1945. En del av Iran blev irakisk och Saddam Hussein gick med i Warszawapakten.
  Sedan gick norra Afghanistan med uzbeker och tadzjiker in i Sovjetunionen.
  Sedan var det ett krig med Pakistan - Sovjetunionen och Indien. Intagandet av ett stort territorium följde.
  Några år senare hölls folkomröstningar och Pakistan, liksom södra Iran och Afghanistan, blev en del av Sovjetunionen.
  Ett inbördeskrig bröt ut i Jugoslavien och det ockuperades också av sovjetiska trupper, och sedan Albanien. Efter det gick även dessa länder in i Warszawapakten.
  USA var i kris, särskilt under Reagan. Borta är massoroligheterna för svarta och andra färgade. Ekonomin har fallit ytterligare.
  Redan 1977 antogs en ny konstitution i Sovjetunionen, vilket gjorde regeringsformen mer auktoritär i person av posten som ordförande för Sovjetunionen. Och republikernas avskiljande från unionen är förbjudet.
  Och 1988 hölls det första presidentvalet i det sovjetiska imperiets historia!
  Naturligtvis vann Shelepin dem ... Vinner nästan hundra procent. Sovjetunionen nådde sin utvecklingstopp. 1990 erövrade irakiska trupper Kuwait, Saudiarabien, Brunei, Förenade Arabemiraten, Oman ...
  Oljepriset har skjutit i höjden...
  Krisen har eskalerat i USA. Den nye presidenten Bush vacklade bokstavligen under ödets slag. Svarta gjorde uppror... Och efter valet av Bill Clinton 1992 splittrades USA fullständigt...
  Det började ett inbördeskrig och en massaker.
  1993 vann Shelepin återigen presidentvalet i Sovjetunionen.
  1995 ockuperade sovjetiska trupper Alaska och en månad senare höll en folkomröstning där om att ansluta sig till Sovjetunionen ...
  Således förkroppsligades en annan dröm i verkligheten - att återvända till Ryssland, naturligtvis, dumt sålde Alaska.
  Allt verkade gå enligt plan... 1997 ockuperade sovjetiska trupper Finland och höll en folkomröstning där om inkludering i Sovjetunionen. Därmed organiserades ytterligare en sovjetrepublik.
  Även om det var jobbigt!
  Ytterligare strider pågick fortfarande i Saudiarabien när det islamistiska upproret bröt ut, men de slogs snabbt ned.
  1998 valdes Shelepin för en tredje mandatperiod.
  Sovjetunionen attackerade Turkiet, särskilt sedan Nato kollapsade. Och han lade till henne i sitt team.
  År 2000, slutligen, dog Shelepin, efter att ha levt ett långt och händelserikt liv och styrt Sovjetunionen i 35 år - efter att ha slagit Stalins tidigare resultat.
  Maktsystemet var ganska stabilt och auktoritärt. Vice ordföranden ärvde befogenheterna fram till nyval. Och de blev Gennadij Zjuganov. Som gjorde en bra hårdvarukarriär.
  Sovjetunionen genomförde inga beslag på ett tag... Efter krisen gick Europa självt med i CMEA och Warszawapakten.
  Men relationerna med Kina försämrades. Rivaliteten växte sig starkare.
  I själva Sovjetunionen, tack vare den demografiska politiken, förblev födelsetalen mycket hög. Men detta ledde till överbefolkning och matbrist.
  Planekonomin var alltid en bristvara. Och även om teknikutvecklingen och byggandet av nya fabriker inom industrin gjorde det möjligt att på något sätt hantera bristen på varor, är det inom jordbruket mycket svårare att öka volymerna med tvång och traktorer. Det är inte så lätt att höja jordbruket.
  I valet 2003 valdes Zjuganov - med 99 procent och en hästsvans. Men det var lite problem... Speciellt med maten.
  Och det finns ingenstans att köpa - Europa har blivit socialistiskt, USA är uppslukat av ett inbördeskrig. Du kan inte få mycket i Brasilien och Argentina. Naturligtvis problem.
  Sovjetunionen hamnade i en liten livsmedelskris. Som snart fick en kronisk karaktär, men 2008 valdes Zjuganov återigen till president. Diktatorns ställning visade sig vara stabil. Men matbristen har blivit mer akut ... 2011 sänktes barnbidragen i Sovjetunionen, och aborter legaliserades igen.
  De började kämpa med ett mycket högt födelsetal, särskilt i de muslimska regionerna i Sovjetunionen. Samtidigt kämpade den sovjetiska militärmaskinen i Afrika och tryckte ut det himmelska riket ur Indokina. 2013 omvaldes Zyuganov igen.
  Men den här gången var andelen något lägre. Inom Sovjetunionen intensifierades strävan efter demokrati. Folk ville ha mer frihet. Zyuganov föreslog:
  - Låt oss lösa ett par fester!
  Och faktiskt två till registrerade: LDPSS och SDPSS. De började spela sken av demokrati. Zjuganov gav lite mer frihet till media.
  I valet 2018 kämpade två kandidater mot Zjuganov: Ksenia Sobchak och Vladimir Zhirinovsky. Val hölls för första gången på alternativ basis. Och oväntat förlorade Zjuganov nästan mot den unga Ksenia Sobchak - som vann tjugonio procent av rösterna - vilket nästan orsakade en omgång.
  Efter det var alla övertygade om att det finns demokrati i Sovjetunionen. Nakna tjejer och blodiga actionfilmer dök upp på tv-skärmar.
  I utrikespolitiken förvärrades relationerna med Sovjetunionens enda verkliga konkurrent - Kina. Och vilka två fåglar på en planet kan inte komma överens!
  USA är på djup nedgång och kan inte spela en framträdande roll. Och Alaska är sovjetiskt. Allt är så upphängt...
  Sovjetunionen har fortfarande underskott och livsmedelskris, även om det militärindustriella komplexet fungerar mycket bra.
  Och nu, 2023, äger nya presidentval rum i Ryssland ... Ännu mer demokratiska, och de vinner oväntat ... världsboxningsmästaren Sergei Kovalev. Men det är en annan historia!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV ÄR RYSSLANDS PRESIDENT
  I ett av alternativen för en alternativ utveckling av historien, i valet 1996, var det inte Lebed som tog tredjeplatsen, utan Vladimir Zhirinovsky. Tja, i princip, i verklig historia, är detta vad alla förväntade sig.
  Vem skulle ha trott efter misslyckandet i valet till KRO:s parlament, med Lebed i spetsen, att han skulle prestera så starkt i presidentvalet i Ryssland? Men Zhirinovsky tog ändå andraplatsen under hård konkurrens, och han hade åtminstone tio procent. Så... I varje seger och nederlag finns det ett element av slump och tur.
  Som Zelenskijs triumf i Ukraina, Lukasjenko i Vitryssland och Putin i Ryssland. Som framgången för Zhirinovsky själv 1993.
  Men här tog det, och under lyckan av Lebed. Dessutom talade Zhirinovsky starkt vid de tv-sända debatterna och hotade att hänga Jeltsin och sa att duman bara skulle lyda honom. Och han jämförde sig ganska positivt med Hitler - och påminner om denna stora diktators prestationer!
  Hur ekonomin på sju år har vuxit två och en halv gånger, arbetslösheten har försvunnit och födelsetalen har vuxit en och en halv gånger. Brottsligheten har minskat tre gånger. Och så kommer det att vara under Zhirinovsky! När det gäller allt annat kommer Zhirinovsky inte att arrangera folkmord och kommer inte att slåss med USA! Och kärnvapen kommer att skydda mot all aggression!
  Allt löste sig och Zhirinovsky fick femton procent och tog tredjeplatsen med god marginal.
  Och i Jeltsins led panik: felräknat. Vad ska man göra? De försökte vinna över Zhirinovsky till sin sida. Men kommunisterna lovade Vladimir Volfovich mycket mer: till honom personligen posten som sekreterare i säkerhetsrådet och assistent till presidenten i militära frågor och ytterligare fem poster i regeringen. Inklusive utrikesministern för Mitrofanov och posten som inrikesminister för Abaltsev.
  Jeltsin kunde förstås inte lova så mycket. För många inlägg redan betalda.
  Endast Lebed, som tog femteplatsen, bjöds in till Jeltsins lag, men Javlinskij var emot båda presidentkandidaterna.
  Och sedan fick Jeltsin en hjärtattack av överbelastningen av psykisk oro. Det finns ingen styrka att resa sig och genomföra en kupp.
  Kort sagt, Zyuganov vann den andra omgången, och det skedde ett maktskifte. Och invigningen sammanföll med tjetjenernas stormning av republikens huvudstad Groznyj.
  Men sedan var militanterna fångade. De flesta av dem förstördes under attacken mot Groznyj. Efter det bad militanterna, ledda av Yandarbiyev, återigen om nåd. Men Zhirinovsky insisterade på att fortsätta kriget. Och Zyuganov godkände det. Gerillakriget fortsatte i flera år, men sedan tog terroristerna gradvis slut. I Ryssland, under kommunisterna, började en uppgång, ekonomin började utvecklas snabbt.
  Kombinationen av planerade metoder och marknadselement gav imponerande resultat. Och ekonomin växte snabbt. Zyuganov valdes lätt till en annan mandatperiod och ändrade sedan konstitutionen, vilket tillät honom att kandidera som president ett obegränsat antal gånger. Det bekräftades i folkomröstningen. Och 2004 arresterades Zhirinovsky och hans parti förbjöds. Zjuganov slog till mot sina politiska motståndare. Relationerna till västvärlden är ganska spända. Och 2014 beslagtog Ryssland också Krim. Som ett resultat återupptogs det kalla kriget . Och Ryssland drabbades av sanktioner. Men Zyuganov ingår i sammansättningen av Ryssland och sydöstra Ukraina. Och utökade imperiet. Vad som orsakade kollisionerna. Efter att Trump kom till makten blev situationen ännu mer komplicerad. Ryssland har fört krig i Syrien och etablerat en bas i Venezuela. Situationen var på randen till kärnvapenkrig. Sedan föreslog väst alternativet att störta kommunisterna från makten.
  Men att bara ta bort Zyuganov är till liten nytta. Du måste sätta din man. Och sedan föreslogs Natasha Sokolova för presidentvalet 2020!
  Natasha Sokolovskaya är en sådan tjej att hon kan besegra vilken motståndare som helst. Och ge aldrig upp. Att någon gammal Zyuganov är emot henne. Som uppenbarligen är sjuk och har sagt samma sak i tjugofem år.
  Och här är intrigen. Dessutom är Natasha fyrtio år yngre än Zyuganov och väldigt vacker!
  Och den ryska ekonomin är återigen i kris och det produceras en hel del onödiga varor. Natasha är också en hjälte i Ryska federationen, som en krigare. Hon kan förstås tävla med den gamla, sjuka, trötta diktatorn. Dessutom blev Zjuganov för konservativ och klämde så den privata handlaren, så att det blev brist på många saker. Särskilt när privathandeln krossades. Även olja och tvål blev en sällsynthet, kuponger för många produkter dök upp igen. Den åldrande Zjuganov blev alltmer en ivrig fiende till kapitalismen.
  Och krävde mer socialism!
  Natasha Sokolovskaya lovade att ge tillbaka råvaruöverflöd till låga priser, konkurrens och privat egendom. Och i allmänhet, att återvända verklig demokrati, inklusive överföringen av dockan! Vad sägs om folket, trötta på bristen på censurstyranni, kontrollerade av media, allt detta stöttades hårt. Och Natasha samlade lätt två miljoner signaturer! Flyttade in i strid under parollen: "Var fri och bli rik!"
  Flickan var mycket stridbar och kom till rallyt i bara bikini och barfota.
  Skönheten, flimrande med bara klackar, kvittrade:
  - Låt oss ta bort kommissarierna från fabrikerna! Låt varje fabrik tillhöra arbetarna! Och jord åt bönderna!
  Och hon är en väldigt kurvig tjej! Och hennes muskler är som gjutet stål.
  Och hur man sjunger;
  Jag är fredens och krigets falk
  Född under den ljusaste stjärnan...
  Hemlandets trogna söner -
  Kärlek - bra, äkta!
  
  Vi kommer att skapa en vacker värld
  I vilken lycka kommer att finnas nu ...
  Låt Kerubsolen skina
  Heliga, sublima Ryssland!
  
  Vi kommer att uppnå våra drömmar
  Det blir inte vackrare i universum!
  Lyft upp svärdpojken och dig
  Låt lyckan vara din plats!
  
  Och skönheten i universum
  Det är dags att lysa för mitt stora fosterland!
  Fast tjejen springer barfota
  Vi kommer snart att leva tro under kommunismen!
  
  Majestätet av skönheten i höga berg,
  Och gyllene stäpp med en doftande matta!
  Vi kommer att sopa bort skräpet ur universum
  Tro att du inte kommer att ångra livet!
  
  Och allt kommer att bli bra i världen,
  Kommunismen kommer att triumfera överallt!
  Vem är i händerna på en mejsel i hjärtat,
  Vem älskar ett maskingevär och kulor!
  
  Det vi gör kommer att vara för alltid
  Låt oss bygga städer, skoja på Mars!
  Slaver, trots allt, makten är fruktansvärt stor -
  Vi kommer att säga till världens människor - hej!
  
  Blodet som hälls är för sådd,
  Till vilken kärlekens frön växer!
  Låt det vara gott i undermånen för alla,
  Om du inte bara var en papegojriddare!
  Efter sådana låtar kan du dansa, hoppa och studsa med bara fötter. Och tjejen är överlag underbar och superklassig! Hon rev upp ett porträtt av Zjuganov med sina bara tår.
  Kommunisterna vrålar, och folket jublar: alla vill ha förändring! Och i ekonomin och i politiken och mer demokrati.
  Så att man kan göra narr av diktatorer och finansiella ess i media. Kommunistpartiet blev också hatat av människor. De mindes med nostalgi Jeltsins tid, när butikerna var fulla av varor och nakna kvinnor och intressanta politiska program visades på tv. Så det var bra!
  Många mindes intressant politik och en stormig riksdag. Inte som nu - när det bara finns kommunister i duman och de röstar på hela tiden!
  Alla var trötta på Zyuganov och människor som levde allt sämre ville ha förändring!
  Vackra Natasha Sokolova lovade detta! Att det blir förändringar och nya prestationer. Att ryssarna inte bara blir de första att flyga till Mars, utan de kommer också att leva bättre än i USA. Och att hon ska flytta berg! Och bergen kommer att smälta och skogarna kommer att brinna!
  Men valrörelsen är redan igång. Flickan tar fart. Och till och med gnisslar:
  - Jag kommer att bli som Gagarin! Och lovar berg av guld!
  Och hur det börjar hoppa. Kort sagt, valet var över och Natasha Sokolovskaya blev ny president!
  Zyuganov fick en hjärtattack! Och Natasha föreslog:
  - Låt oss skapa en enda stat med Amerika!
  Och folkomröstningar hölls, och ett gemensamt imperium uppstod!
  Här slutar sagan, och vem lyssnade bra gjort!
  TSAR ALEXEY NIKOLAEVITJ - DEN STORE
  En annan AI, när den 5 januari 1905 ett mordförsök ägde rum på tsar Nicholas II. Och bara några centimeter räckte inte för att kejsaren skulle träffas av bockhagel. Men om bara lite... Tsaren dog och nominellt blev hans son Alexei Nikolaevich Romanov monarken. Och Nikolai Alexandrovich Romanov utsågs till regent under honom. En man med extraordinärt sinne, tuff och viljestark.
  De första stegen för den nya kejsaren var att ersätta Kuropatkin med Brusilov och Rozhdestvensky med Nebogatov.
  Rysslands ställning i kriget med Japan var svår. Port Arthur har redan fallit. Men krafterna är fortfarande betydande i Manchuriet. Dessutom har kvaliteten på de ryska trupperna växt med ankomsten av utvalda regementen från den europeiska delen av Ryssland.
  Och japanerna, tvärtom, lade ner sina bästa regementen i tidigare strider och nära Port Arthur.
  Så Kuropatkin hade alla chanser i slaget vid Mukend. Endast Kuropatkin själv var en oviktig befälhavare.
  Men Brusilov, det här är verkligen en stor militär talang. Och han är redo att slåss med en fiende av ungefär lika styrka. Och de ryska soldaternas gevär är bättre än den japanska, och trupperna själva kommer att bli bättre.
  Brusilov förberedde sig väl för striden. Täckte kanterna, blev på defensiven. Och stärkt. Hans plan för striden var enkel: slita ner japanerna i defensiven och sedan, när de tar slut, lös saken med en motattack.
  Brusilov är naturligtvis strateg, men Kuropatkin är det inte.
  Och striden började i februari och varade i två veckor. Brusilov hade bland annat know-how, en hel bataljon vackra flickor. Han rekryterades hastigt från singlar och unga skönheter, tränade i en månad och kastades in i strid.
  Det mest intressanta var att alla tjejer var barfota. Och detta gav dem styrka från Moder Jord och gjorde dem osårbara för kulor och granater.
  Flickorna beordrades av Anastasia Orlova och fyra av hennes assistenter: Natasha, Zoya, Augustina och Svetlana.
  Efter att ha tagit upp försvaret och dragit ut skyttegravarna, väntar flickorna på japanerna ... Och nu kryper samurajerna i tjocka kedjor. Artilleriet börjar skjuta.
  Och flickorna tog Mosin-geväret i sina händer. Och låt oss skjuta på avstånd mot japanerna.
  De är välriktade krigare, många av dem är sibiriska jägare. De slåss med bara ben, trots februari, i korta kjolar och öppna magar.
  De skjuter skott och sjunger för sig själva:
  - Ryssland har varit känt i århundraden som ett helgon,
  Vår store kung är helt enkelt Alexei,
  Du är en värdig son, vet Nicholas,
  Och hjärtat är ännu mer sann mot sinnet!
  De kvinnliga krigarna skjuter exakt och slår ut japanerna på avstånd.
  Palit Anastasia och säger:
  - För fosterlandet, en underbar dröm!
  Sedan skjuter Natasha, slår ut japanerna och ropar:
  - För vårt heliga Rus!
  Palit Zoya, slår ner fienden och väser:
  - Nej, fienden har en chans!
  Skjuter exakt, och Augustina:
  - För kommande generationer!
  Lupit och Svetlana, slår ner två japaner:
  - För heliga namn!
  Warriors, för att vara säker: riktigt coolt!
  Och japanerna kryper upp med stora förluster. Även om de närmar sig. Men tjejerna skjuter noggrant och oavbrutet. Skjut och skjut. Skjut och skjut. Och de ger sig inte. Och när samurajen kom väldigt nära började tjejerna kasta granater med sina bara fötter. Och de visar sin oflexibilitet.
  Och bara fötter kastar mördarvapen mot samurajerna. Och nu gallrar japanerna redutter. Försvagar deras impuls. Och i själva närmandet möter krigarna dem med sablar och bajonetter. Avsluta den sista samurajen.
  Och de sjunger med en mycket entusiastisk blick.
  Efter att ha utmattat japanerna i försvaret inledde de ryska trupperna, ledda av Brusilov, en avgörande offensiv och drev japanerna söderut. Brusilov, udda för Kuropatkin, agerade beslutsamt och körde samurajen utan att stanna. Och han lyckades fånga Port Arthur omedelbart, precis på fiendens axlar.
  Barfota flickbataljon av örnar Anastasia Orlova brast in i staden.
  De rusade runt Port Arthur och sköt och kastade granater mot fienden med sina bara tår.
  Och de krossade japanerna med sablar. Och vad trodde de att de tog Port Arthur genom förräderi? Och här är djävulen två! De ryska soldaterna återerövrar denna stad.
  Och om våra kvinnor slåss! Detta betyder generellt att de inte kommer att ge en nedstigning!
  Och de skar ner japanerna.
  Och fångarna tvingas att knäböja och kyssa de nakna, dammiga kvinnoföttssulorna.
  De blir lydigt och de gillar det till och med.
  Natasha, en samuraj slickade inte bara sina sulor med tungan för att få en glans, utan steg också högre. Flickan tillät honom att bearbeta femininitetens diamant med sin tunga.
  Då ganska som en katt spinnade.
  Krigarna gjorde ett bra jobb. Och nu körs fångarnas kolonner. Vart tog Japans moral vägen?
  Port Arthur föll. Och sedan flyttade den ryska armén Brusilov till Korea.
  Och Anastasias bataljon springer före. De tar tag i samurajer på vägen, och flickorna lägger dem på knä.
  Och de kysser sina dammiga klackar och solbrända smalben.
  Kämpande krigare. Och rolig.
  Anastasia, studsande och kastade diskar med sina bara tår, frågade Natasha:
  Är det bra att slåss?
  Den blonda tjejen svarade ärligt:
  - Så bra som det blir?
  Anastasia blinkade.
  - Och när tungan i fittan är som?
  Natasha svarade uppriktigt:
  - Helt enkelt super!
  Här slog de sönder ytterligare en japansk bataljon. De samlade fångarna.
  Efter det gjorde de anständiga plommon på näsan med fingrarna på sina bara fötter!
  Och tjejerna krossar samurajerna och Brusilovs armé, allt fortsätter och fortsätter och avvecklas.
  Här nådde den ryska armén längst söder om Korea. Och erövrade halvön.
  En del av den ryska skvadronen sänktes i Port Arthur. Och ryska ingenjörer började höja fartyg och återställa dem.
  Trots samurajernas fullständiga nederlag på land fortsatte kriget fortfarande. Till sjöss var japanerna starkare. Men så kom Nebogatov. Längs vägen ledde han skvadronen till Port Arthur mer skickligt. Och nu har den ryska armadan stärkts. Även här gick en skvadron från Svarta havet.
  Nebogatov var underlägsen japanerna i styrka, men inte för mycket. I verkligheten är kvaliteten på ryska fartyg inte sämre. Flera av dem är mindre till antalet. Men skalen är mer pansarbrytande.
  Nebogatov gick till havet. Han gav strid mot Togo. Men det visade sig att långt ifrån alla ryska granater exploderar - krutet är rått! Luftfuktigheten är förhöjd.
  Men Nebogatov vände skvadronen tillbaka till Port Arthur i tid och förlorade inte ett enda skepp.
  Jag fick lägga tid på att byta ut skal och fylla på krafter. Tills skvadronen kommer från Svarta havet.
  Kriget drog ut på tiden som kostnaderna för det. Båda sidor ville försonas. Men japanerna dominerar fortfarande havet.
  Men nu har skalen bytts ut och Svartahavsflottan har tagits upp. Och samtidigt drog barfotatjejer upp sig.
  Och skeppet med flickorna gick i full fart i strid. Barbenta tjejer i bikini hoppade upp och kretsade runt vapnen. De riktade sina vapen och sköt.
  Skönheterna sköt, och de tyska skeppen skars. De gjorde det med vild raseri. De kvinnliga krigarna var väldigt sexiga och muskulösa. Inget kan jämföras med dem. Japanerna är inte bra på att slåss med sådana tjejer.
  Och rör som skjuts ner av granater faller.
  Och krigarna hoppar fram till sig själva och skriker:
  - Vi är superklasstjejer!
  Och visa tungor! Och de skjuter sig själva och ger inte samurajen en avtryckare. De reagerar aggressivt. Men de får som svar från skönheter. En japansk kryssare sjunker redan. Och tjejerna hoppar upp och skakar på sina bara fötter. De är så stora tjuvar. Som ingenting kommer att stoppa.
  Krigare slåss och hoppar. Och de tar ner samurajskal. Och ändå tjuter de.
  Natasha skriker:
  - Tsar store Alexei! Kommer bli väldigt klokt!
  Zoya, flinande och skjutande, tillade:
  Han är den klokaste i världen! Det kommer att bli väldigt konstigt!
  Här sjöng Augustinus, som sköt mot japanerna:
  - De flesta blir kloka!
  Sedan sköt Svetlana, krossade fienderna och morrade:
  - Alexey är cool!
  Anastasia sköt och sa:
  - För Heliga Rus!
  Och även lupanet! Tjejerna är så otroligt coola. Och tröska samurajen till chips!
  Och nu sänktes det japanska slagskeppet. Och samurajen blev väldigt dum.
  Och tjejerna springer omkring nästan nakna och barfota. Och flimrar med sina vackra ben. De är i allmänhet underbara tjuvar.
  Och de ser mest friska och solbrända ut.
  Samurajerna tigger för sig själva...
  En annan bältdjur attackerar också. Tätt användbar för Togos flotta, mycket snäv. Och Svarta havets skepp drog upp. Kasta en projektil mot fienden.
  Här tog Natasha och Zoya med sig ett tolvtumsvapen. Och hur de skjuter med vild frenesi. Och slagskeppet kommer att ta en träff och till och med delas.
  Natashka och Zoya hoppar upp och skakar på sina bara fötter och vrålar:
  - Vi är häxor och vackrare skönheter och nej!
  Och tjejerna visar sina tungor. Och så jävla, vilket blir väldigt smärtsamt.
  Här sköt de mot Togos skepp, hans rustning brast, som om stål kokade.
  Och så tog skeppet och sjönk.
  Natasha och Zoya sjöng:
  - Rus skrattade och grät och sjöng! Det är därför hon är Holy Rus!
  Och igen kommer tjejerna att ta det och hoppa!
  Och då kommer Augustine och Svetlana att slås som en tolvtumspistol. Så skeppet kommer att ta från Togo, dela och sjunka!
  Tjejerna visar näsan. Det var vad Togo fångades. Och de tvingade vackra flickor att kyssa sina bara, mejslade fötter. Togo slog krigarna på deras bara klackar och slickade hans läppar. Han gillade det tydligen...
  Tja, tjejerna är fantastiska!
  Och i allmänhet den högsta klass limpan! Och de blinkar åt fienden, säger de, vi har inget emot och gör något allvarligare!
  Den japanska flottan sänks. Och Brusilov och hans team började landa i själva Japan.
  Så Ryssland kommer att ha ytterligare en stor provins på öarna. Och den ryske härskaren själv kommer också att bli den japanska mikado.
  Samtidigt kommer hotet från den uppgående solens land att elimineras för alltid. Och tsararmén kommer att fyllas på med krigiska och modiga soldater.
  Så det fanns en anledning - att erövra Japan helt och hållet. Och trupperna överfördes till metropolen.
  Flickorna och deras bataljon gick i strid med samurajerna på land. Flickorna mötte samurajen med välriktade skott, sablar och kastgranater med bara fötter.
  Vackra Natashka kastade en citron med sin bara fot och gnisslade:
  - För kungen och fosterlandet!
  Och sköt mot japanerna.
  Underbara Zoya kastade också en granat med sina bara tår och gnisslade:
  - För den först kallade Rus'!
  Och hon spikade också samurajen.
  Här slog och gnisslade den rödhåriga Augustinus:
  - Ära åt moderdrottningen!
  Och genomborrade även fienden.
  Anastasia sprängde också, avfyrade en hel tunna sprängämnen med sina bara fötter och spred japanerna långt borta:
  - Det stora ryska imperiets ära!
  Och Svetlana slog. Hon svepte bort japanerna och dukade under för den förödande citronen med sina bara klackar.
  Hon utbrast högst i lungorna:
  - För nya gränser!
  Natasha spikade japanerna och gnisslade:
  - För eviga Rus'!
  Och hon högg också på samurajen:
  Utmärkt Zoya tog det, slog japanerna. Hon kastade en granat mot fienden med sin bara fot och gnisslade:
  - För ett enda och odelbart tsarimperium!
  Och flickan visslade. Det var uppenbart att tonåringen hade blivit mycket större, hennes bröst var högt, hennes midja var smal, hennes höfter var köttiga. Hon hade redan figuren av en vuxen, muskulös och frisk och stark kvinna. Och ansiktet är så ungt. Med svårighet undertryckte flickan önskan att älska. Låt dem bara smeka. Och det är bättre med en annan tjej, hon kommer åtminstone inte att beröva henne oskulden.
  Coola Zoya kastar mycket skickligt granater på japanerna med sina bara fötter. Och det fungerar mycket framgångsrikt.
  Augustina är väldigt röd och också väldigt vacker. Och i allmänhet är sådana tjejer i bataljonen underbara, bara de högsta njutning.
  Augustine kastar en granat med sin bara fot och kvittrar:
  - Låt Storryssland bli känt!
  Och även hur det snurrar.
  Tja, tjejer, ja, skönheter!
  Rides och Anastasia. En sådan tjej är stor - två meter lång och hundra och trettio kilo vikt. Samtidigt, inte fett, med gjutna muskler, och korset av en draghäst. Han älskar män väldigt mycket. Drömmer om att få barn. Men än så länge har det inte fungerat. Många människor är helt enkelt rädda för det. Och en väldigt aggressiv tjej.
  Det är inte hennes män som frågar, utan hon ber själv fräckt. Utan skam och förlägenhet.
  Och hon älskar det. Var en aktiv part.
  Samtidigt är Anastasia en underbar krigare. Och hon åstadkom många fantastiska saker. Anastasia leder deras bataljon.
  Han kastar också en granat med sin bara fot och ropar:
  - Det blir ljus över landet!
  Svetlana kastar en citron med sin bara fot och viskar:
  - Det stora ryska imperiets ära!
  Underbara Zoya kastar också sina bara fingrar och vrålar:
  - Till ära för helgonets fosterland!
  Augustine skriker:
  - Med överjordisk sorg!
  Och en present som kastas med barfota flyger också.
  Då ylar Anastasia. Han kastar också en hel massa granater med sina bara fötter.
  Och den heroiska flickan vrålar:
  - I den vita gudens namn!
  Natasha skickade också en granat med sina bara tår och skrek:
  - I Kristi namn!
  Och avlossade ett par skott.
  Och Anastasia började klottra från ett maskingevär. Hon var väldigt bra på det.
  Kort sagt, flickan är ett odjur.
  Barbenta Natasha gnisslade med övertygelse:
  - Jag är faktiskt Stålmannen!
  Och kastade en granat med sin bara fot.
  Barbenta Zoya sköt också. Dödade japanerna.
  Tweetade:
  - Ära till Ryssland!
  Och med sin bara fot avfyrade hon en granat.
  Augustine gnisslade också:
  - För heliga Rus!
  Anastasia lanserade en hel låda hos japanerna. Och hon tog den, vrålade av vansinnigt raseri:
  - För Svarog!
  Natasha tog den och gnisslade:
  - För ett nytt system!
  Och hon kastade en granat med sin bara fot!
  Svetlana blödde:
  - För musklerna av stål!
  Och hon avfyrade också en granat med sina bara tår.
  Den barbenta Zoya tog också tag i det och gnisslade:
  - För kärlek och magi!
  Och barfota i rörelse.
  Augustina, den rödhåriga hondjävulen, tog och avfyrade en låda med granater och gnisslade:
  - Utanför gränserna på Mars!
  Anastasia kommer också att lansera en tunna med dynamit och muttra:
  - För Rysslands världsordning.
  Och Natasha hur skäller:
  - För en ny väg till lycka!
  Efter det skrattar tjejerna båda tillsammans.
  Och det är så bra! Flickor är underbara!
  Tsarrysslands trupper rörde sig i riktning mot Tokyo.
  Den ryska armén stormade Tokyo.
  En pojke och en flicka gick framför: Oleg och Margarita.
  Barnen utrotade japanerna och avancerade mot det kejserliga palatset. Mikadon meddelade högtidligt att han inte skulle lämna huvudstaden och att han skulle stanna där för alltid.
  Oleg sköt ett skott mot samurajen och kastade en granat med sin bara fot och gnisslade för sig själv:
  - Rus kommer aldrig att kapitulera!
  Margarita lanserade också en citron med sitt bara lilla ben och kväkade och blottade sina tänder:
  - Vinn eller dö!
  Och en bataljon flickor bryter igenom till mikadopalatset. Alla tjejerna var i uniform, bara trosor fanns kvar. Och sådana nästan nakna människor slåss som hjältinnor.
  Anastasia kastar en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Nikolay, du är en mikado!
  Natashka lanserade också en dödsgåva med sin bara lem och kvittrade och blottade sina tänder:
  Vår kung är bäst!
  Och vad det glittrar som pärlor! Och en så fantastisk tjej.
  Den barfota Zoya kvittrar också av förtjusning och avfyrar en granat med sin bara fot:
  - Jag är en psykologisk vinnare!
  Och hon visade sin tunga.
  Krossar samurajen.
  Shoots och Augustine, denna rödhåriga hon-djävul. Och det gör det så bra. Dödar japanerna.
  Och vråla på toppen av hans lungor:
  - Ära vare mitt heliga land!
  Och blottar tänderna!
  Svetlana är också en hjältemodig kvinna, eftersom hon tar den och skjuter upp en hel låda med sprängämnen.
  Och japanerna flög åt alla håll.
  Tjejerna går till offensiven och krossar motståndarna. Att nå påtaglig framgång. De känner en formidabel nåd och outtröttlig press och frånvaron av svagheter. Och bara bröst är den bästa garantin för oövervinnlighet och osänkbarhet.
  Anastasia, skär bort japanerna, kvittrar:
  - Händer av ek, huvud av bly!
  Och kastar en granat med sin bara fot. Sprider samurajer.
  Halvnaken Natashka skjuter också.
  Krossar japanerna. Och bryter dem i bitar.
  Närmare och närmare palatset. Och en barfota kastar en granat.
  Skrämd japansk kapitulation. Att bryta isär.
  Terminator Girl säger:
  - Perun var med oss!
  Barbenta Zoya, en underbar terminatortjej, skjuter sig själv och förstör militaristerna. Hon blottade sina tänder.
  Flickan skrek:
  - Vi är hjältarna i det största Ryssland!
  Flickan kastade en granat med sin bara fot. Skingrade fienden.
  Coola Zoya tog det och sjöng igen:
  - Lärde Suvorov att se framåt! Och om du står upp, stå till din död!
  Och hon flinade.
  Den eldiga Augustinus sjöng och skällde också:
  - För nya gränser!
  Och tillade med ett leende:
  - Och vi ligger alltid före!
  Svetlana, den heroiska flickan, slog också fienden. Hon skingrade den kejserliga vakten och gnisslade:
  - För erans prestationer!
  Och återigen flyger granaterna som kastas med bara fötter.
  Flickor pressar fienden. De minns det heroiska försvaret av Port Arthur, som inte kommer att glömmas bort i århundraden.
  Eh, hur kunde en sådan armé förlora i den verkliga historien, och till och med till japanerna?
  Det är synd.
  Anastasia kastar en granat med sin bara fot och visslar:
  - För den ryska gränsen!
  Natashka lanserade också något dödligt med sin bara fot och gnisslade desperat och blottade sina tänder:
  - För nya prestationer!
  Och gav tur åt japanerna.
  Och här, med bara klackar, tar Zoya också upp och slår. Och så tog hon den med sin bara fot och avfyrade en granat.
  Och så sjöng hon:
  - Vi kommer inte att ge efter för fiendens diktatur!
  Och blottade hennes ansikte!
  Vacker mycket ung flicka med figuren av en idrottsman. Och väldigt modig.
  Och Augustine är som en smäll på japanen. Han krossar dem och kastar en granat mycket skickligt med sin bara fot.
  Och sprider fiender, som om flaskorna flög av bollen.
  Tjej ryter:
  - Choklad, det är vår!
  Augustine älskar verkligen choklad. Och under kungen är marknaderna fyllda med varor. Vad kan man säga om tsar Nicholas? Nu förvandlas tsarförloraren till en storhet framför våra ögon. Mer exakt, kungen dog, men hans son, Alexei, blir stor! Och allt som behövs för detta är att tjejerna kämpar på fronterna.
  Och ett par barnhjältar som hindrade japanerna från att erövra Mount High. När Port Arthurs öde avgjordes.
  Det var så det ryska imperiet föll samman.
  Svetlana lanserade också en tunna med mord och kollapsade kejsarpalatsets yttre vägg med maskingevär.
  Nu springer tjejerna redan genom rummen. Det är här slutet på kriget kommer.
  Anastasia säger entusiastiskt:
  - Jag tror, turen väntar mig!
  Och återigen kastar han en granat med sin bara fot.
  Natashka leder en dödlig brand. Brodera motståndare, tweets:
  - Jag har definitivt tur!
  Och återigen flyger en granat som avfyras med en barfota.
  Och så är det den barfota Zoya, som om den sprängde med ett par bundna bomber som avfyrades av hennes bara fötter. Och förstör motståndarna.
  Brast sedan ut i skratt:
  - Jag är en komettjej.
  Och åter kastar han ut dödens brinnande tungor.
  Och då rusar Augustine redan, den här terminatortjejen. Hur hon tog alla och smetade. Helt enkelt suveränt.
  En krigare som är en sann demiurge av strid.
  Och gnisslar till sig själv:
  - Vår besättning, där finns det högsta mod!
  Och så dök Svetlana upp. Så coolt och pirrigt. Han smittar alla med sin frenetiska energi. Kan besegra praktiskt taget alla fiender.
  Och krigaren blottar sina pärlande tänder. Och de är större än en häst. Här är flickan.
  Svetlana fnissar och skrek:
  - För auberginer med svart kaviar!
  Och flickorna skrek till fullo i kör:
  - Äppelträd kommer att blomma på Mars!
  Mikado vågade inte göra hara-kiri och skrev på en kapitulation. Tsar Alexei II förklarades som ny kejsare av Japan. Samtidigt förbereds en folkomröstning om frivillig anslutning till Ryssland i den uppgående solens land.
  Kriget är praktiskt taget över. De sista underavdelningarna ordnar sina vapen.
  Bataljonen av flickor ställde upp fångarna. Männen borde knäböja och kyssa flickornas bara fötter. Och japanerna gör det med stor entusiasm. Detta gläder dem också.
  Visst är de skönheter. Och inget att deras ben är lite dammiga. Alltså ännu trevligare och mer naturligt. Speciellt när de är solbrända. Och så grov.
  Japanerna kysser bara sulor och slickar sina läppar. Och tjejen älskar det.
  Anastasia anmärker med patos:
  - Och vem sa att krig inte är för kvinnor?
  Natasha skrattade till svar.
  - Nej, kriget för oss är det ljuvligaste av alla upptaktstider!
  Och hon visade sin tunga. Det är verkligen fantastiskt när man blir en riktigt förödmjukad kyss som den där.
  De kysser på den kala, runda hälen och Zoya. Flickan säger med förtjusning och skriker:
  - Så det är jättebra! Jag skulle vilja fortsätta!
  Redhead Augustine varnade:
  - Behåll din oskuld tills giftermålet! Och du kommer att bli nöjd med det!
  Den barbenta Zoya fnissade och sa:
  - Må mitt heliga land förhärligas! Och oskuld gör bara ont!
  Flickan blottade ansiktet.
  Svetlana sa stolt:
  - Jag brukade jobba på en bordell. Och jag vill inte ha oskuld!
  Den barbenta Zoya frågade fnissande:
  - Hur trivdes du med det?
  Svetlana sa uppriktigt, beslutsamt:
  - Förmodligen, det blir inte bättre!
  Halvnakna Zoya sa ärligt:
  - Varje natt drömmer jag om hur en man tar mig i besittning. Det är så häftigt och fint. Och jag vill inte ha något annat.
  Svetlana föreslog flickan:
  - Efter kriget kan du gå till den mest prestigefyllda bordellen i Moskva eller St Petersburg. Tro mig, du kommer att älska det där!
  Halvnaken Zoya brast ut i skratt och anmärkte:
  - Du borde tänka på det!
  Natasha föreslog:
  - Kan vi våldta fångarna?
  Flickorna skrattade åt det här skämtet.
  I allmänhet är skönheter temperamentsfulla här. Och älska skrämmande. Krig gör tjejer aggressiva. De kvinnliga krigarna fortsatte att stöta in sina bara, dammiga fötter i fångarna för kyssar. Jag gillade det.
  Sedan började mer intressanta föreställningar. I synnerhet avfyrades fyrverkerier mot himlen. Fyrverkerier exploderade. Och det var riktigt kul också. Musik spelas, trummor slog.
  Tsarryssland erövrade Japan. Vilket i allmänhet förväntades av alla. Den ryska arméns auktoritet var mycket hög. Mycket sjungande och dansande barbenta japanska kvinnor.
  Allt är vackert och rikt ... I själva Ryssland jublar det också över segern. Naturligtvis var inte alla nöjda. För marxister är detta ett förkrossande slag. Kungens auktoritet stärktes. Och hans chanser är stora. Stödet i samhället är enormt.
  Efter erövringen av Japan fortsatte Ryssland sin expansionspolitik till Kina. De kinesiska regionerna höll frivilligt folkomröstningar och gick med i imperiet. Regent Nikolai Romanov förde en mycket framgångsrik politik att expandera Ryssland i sydost. Kina svaldes gradvis upp.
  Det tsaristiska imperiets ekonomi, efter att ha undvikit revolutionära omvälvningar, upplevde ett snabbt ekonomiskt uppsving. Vägar, anläggningar, fabriker, broar och mycket mer byggdes i den. Landet sålde bröd och många produkter.
  Det producerade de mest kraftfulla i världen: bombplan "Ilya Muromets", "Svyatogor" och de snabbaste lätta tankarna "Luna" -2. Och det fanns en enorm armé på tre miljoner soldater - en fredstidsarmé fem gånger större än den tyska.
  Men kejsaren Wilhelm tog ändå och petade på huvudet. Dessutom blev mordet på arvtagaren till den österrikiska tronen i Sarajevo en förevändning för krig.
  Och då bestämde sig tyskarna för att slåss på två fronter.
  Den kungliga armén rörde sig mot dem. På grund av de kinesiska regionerna, minskningen av dödligheten samtidigt som den högsta födelsetalen bibehölls, hade tsarryssland en enorm befolkning. Och kunde mobilisera en kolossal armé.
  Dessutom är befolkningen övervägande ung och aggressiv.
  Österrike-Ungern, drabbat av slag, sprack omedelbart. De tsaristiska trupperna krossade lätt de undermåliga tyskarna och intog Östpreussen och belägrade Koenigsberg.
  Hindenburg försökte slå ryssarna med ett slag, men tsararméns numerära överlägsenhet visade sig vara för stor. Dessutom visade sig maskingevär, lätta stridsvagnar "Luna" -2 vara ett mycket effektivt vapen för motattacker.
  Besegrad flydde Hindenburg. Och de ryska trupperna rusade till Oder. I söder intogs Lvov och Przemysl omedelbart. Tsararmén ryckte fram, och österrikarna flydde i panik och kapitulerade.
  Turkiets inträde i kriget gjorde inte mycket för tyskarna. Även om vissa krafter är distraherade. Men ryssarna fortsatte att avancera i Österrike. Och tyskarna misshandlades också nära Paris.
  Endast i området kring floden Oder, efter att ha försvagat sina trupper i väster, kunde tyskarna stoppa offensiven från de ryska regementena.
  Men i söder drev tsararmén fienden. Fältmarskalk Brusilov är som alltid på topp.
  Och nu är Budapest omringat ... Och Bratislava och Krakow är intagna. Och ryska trupper närmar sig Prag.
  I söder intogs Mindre Asien, Bagdad föll, ryssarna intog Istanbul.
  Kejsar Franz vände sig till Wilhelm med en begäran om att uppnå fred. Dessutom hade Italien redan angripit österrikarna och öppnat en andra front.
  Men de ryska trupperna går inte att stoppa. Så Prag är intaget. Och på vintern flyttade tsarregementena över isen till Berlin. Och i februari slutförde de omringningen av Tysklands huvudstad. Och de bröt sig in i Wien, Österrike-Ungern föll isär och besegrades.
  Den 23 februari 1915 kapitulerade Tyskland. Ryska trupper gick åter in i Berlin.
  Första världskriget är över. Ryssland fick mycket territorium. Gränsen gick längs Oder. Ryssland inkluderade i sin sammansättning jorden längs Alperna. En del av Österrike-Ungern annekterade Italien i söder. Och det fanns en vasall av Ryssland Jugoslavien. Kungariket Ungern och Tjeckien blev en del av Ryssland. Det polska kungariket omfattade Krakow och blev enormt. Koenigsberg blev en del av de ryska provinserna, som Galicien och Bukovina. Transsylvanien blev rumänsk. Turkiet till Egypten, och tillsammans med Irak, Syrien och arabländerna i Mecka blev ryskt territorium. Endast Basra lyckades fånga britterna.
  Saudiarabien var snart helt ockuperat av ryska trupper. Och enorma skadestånd ålades Tyskland.
  Därmed uppstod rysk hegemoni i Eurasien. Under flera år var det inga stora krig. Ryssland och Storbritannien fullbordade delningen av Iran, inklusive i dess sammansättning: norra och mitten av Ryssland, söder till britterna. Sedan Afghanistan. Även norra och mitten av Ryssland, södra Storbritannien.
  Det tsaristiska imperiet har blivit mäktigt, men Storbritannien är fortfarande starkt. Ryssarna flyttade över Kina och fullbordade sitt tillfångatagande.
  Hela världens ekonomier blomstrade ... Men så 1929 bröt den stora depressionen ut.
  Tsar Alexei II regerar på tronen i Ryssland. Han har vuxit ur sin sjukdom och är ganska fysiskt stark. Den nye kungen styr ett land med tio miljoner soldater i fredstid och har nästan slukat Kina. Och ekonomin, som under depressionen led mindre än de andra, och gick om USA.
  Och då bestämde sig Rysslands kejsare för att ta itu med Amerika? Varför tog de Alaska från imperiet för en slant? Är detta rättvist? Kanske är detta ett rån?
  Kort sagt, kejsaren av All Rus, Alexei II, som kallades stor redan 1933 den 5 januari, precis på dagen för mordet på sin far Nicholas II, inledde ett nytt krig. Mot, förstås, Amerika, som nådde sin höjdpunkt i depression.
  Och resten av länderna kunde inte störa Ryssland ännu. Som att amerikanerna fuskade och måste svara för det.
  Och så började attacken mot Alaska. Just vid den här tiden sjösattes järnvägen byggd av ryska ingenjörer till Chukotka.
  Och den ryska rati rörde sig genom snön och snödrivorna.
  Inklusive fem eviga flickor: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina och Svetlana. De är trots allt inte vanliga tjejer, utan Rodnover-häxor. Och därför inte åldrande, utan evigt ung och odödlig. Och eftersom de är trollkvinnor, slåss de bara barfota och i bikini på vintern, en polarnatt och i en vild frost.
  Dessa flickor springer för sig själva, kastar granater med sina bara fötter och sjunger:
  - Tsarens store Alexei,
  Du är världens klokaste!
  Och så kastar Anastasia en granat med sin bara fot. Amerikanerna flyger upp från toren.
  Och flickan klottrar från ett maskingevär och ropar:
  - I Rus namn!
  Och så skjuter Natasha också, kastar också ut dödens gåva och skriker med sina bara tår:
  - Gå i uppfyllelse, stor dröm!
  Och han kommer också att ta och blotta sina tänder.
  Och så den barbenta Zoya... Hennes klackar är röda från Alaskas snödrivor. Flickan skriker högst i lungorna:
  - För stora Ryssland kommer bara att vinna!
  Och en granat som kastas med barfota flyger också.
  Nästa kommer Augustine. Han krossar jänkarna med maskingevär och kastar granater med sina bara tår.
  Och ryter också:
  - Den store tsaren Alexei är den ryske tsaren!
  Och så skjuter Svetlana ... Och med sina bara fötter kastar och gnisslar hon mot amerikanerna:
  - Allt kommer att bli jättebra!
  Fem tjejer rusar nästan nakna över Alaska och slår amerikanerna så. Och här rör sig stridsvagnarna: Nikolai-4, en ny modell med en kanon och sex maskingevär. Och amerikanerna mejas ner ordentligt. Och bakom dem finns också "Alexandra" -3, som är väldigt kraftfulla och dödliga. Och tio maskingevär.
  Och flickorna är före hela armén, och de är halvnakna och vackra. De rusar till sig själva och sjunger:
  - I tsarernas heliga Rysslands namn kommer alla att bli lyckligare - klokare!
  Och nu ska de mala ytterligare ett batteri av amerikaner - kasta granater på det med hjälp av bara fötter.
  Allt mer av Alaska erövras av de tsaristiska trupperna. Det finns verkligen inget att lura, och ta ett sådant territorium för ingenting.
  Och krigarna kämpar för sig själva och rör sig djupt in i fiendens försvar. Och de krossar fienden, de krossar hårt!
  Anastasia ryter till och med:
  - Var vår mark stor och ren!
  Och igen kommer han att kasta en granat med sin bara fot!
  Och sedan gav Natasha tur och väste:
  - Ja, vår coola Rus är känd!
  Och även hur han ska ta och slå fienderna.
  Och en citron som kastas med bara tår flyger.
  Och så skär Zoya av amerikanerna i en skur och suckar:
  - Ja, framtiden blir bedlam!
  Och även lanserad av flickans bara fötter exploderar dödsgåvan!
  Och då ska Augustine skjuta från maskingevär. Och han kommer att klippa ner linan, och hur han kommer att gnissla högst upp i lungorna:
  - Från gryning till skymning!
  Och så skjuter den aggressiva Svetlana. Och han använder också bara tår och klottrar aktivt:
  - Mad Empire är vårt!
  Och igen, flicka, vrid fienderna! Hälsning till hjältinnan.
  Och när tillfångatagna amerikaner blir tillfångatagna måste de kyssa flickornas hälar på deras knän. Och vart ska de ta vägen? Puss och puss. Och de slickar fortfarande.
  Så de vill fortfarande...
  Och var ska du trampa mot tjejerna? De lät soldaterna klä av sig och våldta. Så häxorna ville ha sex. Och nöjet är stort och du laddas med energi. Bli magiker. Och en sån superklass!
  Tja, tjejer älskar att döda, det här är tjejer. Och de älskar att våldta män, det är som en häxa ska.
  Och häxor är coola tjejer. Och de älskar att bli behandlade. Och de älskar det.
  Tsararmén har redan erövrat Alaska. Och hon slutade inte, utan gick in i Kanada. Vad är det på ceremonin här? Kanada är formellt ett brittiskt välde. Tja, han följer inte riktigt reglerna, han släpper igenom amerikanska trupper.
  Så det finns anledning att strejka. Och den ryska flottan leds av Kolchak. Och han har redan sparkat ut amerikanerna från Filippinerna och Hawaiiöarna. Och där erövrade han sina baser.
  Ja, jänkarna pressar havet. Och på fartygen finns det så vackra tjejer. Och viktigast av allt, krigarna är nästan nakna. Och det är så vackert. Om tjejerna är i shorts, då är det generellt super!
  Det är så trevligt att se dessa tjejer. Och när de griper amerikanernas och kanadensarnas skepp och skakar sina bara bröst. Det är överlag bra!
  Och flickorna slår sina bara fötter på de heta däcken och klipper amerikanerna med sina sablar.
  Mot sådana tjejer är alla medel maktlösa. Det är trots allt tjejerna som män drömmer om. Och vad ska du göra mot en skönhet vars bröst är helt nakna?
  Det här är trots allt sådana tjejer att du kommer att stirra på dem i timmar. Och vänd inte bort huvudet. Och de fångar fångar och tvingar dem att arbeta med tungor och behaga lustfyllda livmoder.
  Och det är så vackert och trevligt! Du kan inte gå fel med dessa tjejer! De kommer att skära av huvudet och såga igenom alla ådror.
  Här är en femkörning över Kanada. Det är slutet av april och allt står i blom. Och tjejerna är så fina. Och hugg ner amerikanerna med sina magiska svärd. Och de kastar skivor med sina bara tår.
  Och de visslar för sig själva:
  - Det finns inget vackrare Rysslands fosterland,
  Kämpa för henne och var inte rädd...
  Det finns inget vackrare land i universum -
  Hela universum är en ljusfackla Rus!
  Tja, tjejer, ja, supermän! Och få misshandlade fiender på knä. Och så får de dig att kyssa dina bara och dammiga sulor. Dessa tjejer är helt fantastiska!
  I slutet av maj gick ryska trupper, efter att ha erövrat större delen av Kanada, in i USA:s territorium. Striderna utspelade sig på amerikanskt territorium.
  Och fem flickor attackerade amerikanerna och pressade dem brutalt. Efter att ha besegrat en hel bataljon började skönheterna leka med fångarna. När de hade gott om lek med honom ordnade de en grillfest för sig själva.
  De åt färskt kött och nynnade för sig själva.
  Det finns många dåliga vägar i världen,
  Som från en zigensk kvinnas hår - en hög med stigar!
  Jagar kala män - bort över tröskeln,
  Som ett hungrigt barn - en skurk!
  
  Många gafflar, en avgrund, en ravin:
  Som en imp i varje väg!
  Du känner inte ens vän eller fiende
  Världen har delats på mitten!
  
  Pojken går barfota i kylan,
  Man stillar hunger med en snödriva ...
  Men du tror de fattiga med en påse,
  Bättre rik basks i maj!
  
  Klöver växer, vet för alla på jorden
  När maskrosen blir gyllene på våren ...
  Om du är snäll - en saga finns överallt,
  Predator tror dock att du är en kanin!
  
  Folk kastar nickel på oss
  Halsar river - detta är en klar nåd!
  Starkast av allt för oss blåser från handen,
  För att öppna det andra andetag!
  
  Sommaren är över, hösten kommer
  Det har fantastisk värme, lågor och regn!
  Det kan ses att den Allsmäktige har uppenbarat för oss,
  Och konstnären skissade en karta över världen!
  
  Jag ser en björk i kungars klänning,
  Guld, ljusa färger av rubiner ...
  Om ni människor har ett gott hjärta.
  Och först då blir du en jätte!
  
  De fattiga fick trampa mycket,
  Återigen en snöstorm, och varje finger brinner ...
  Låt älgen hjälpa mig att hålla mig varm,
  Så blå den frostbitna pojken blev!
  
  Varför öppnade ingen dörren?
  Men varför är du så förbannad...
  Det stackars barnet frös under snön ...
  Jag tror att änglarna kommer att skingra snöstormarna!
  
  Keruber tar dig till paradiset
  Jesus själv kommer att acceptera med ömhet i sina armar!
  Det kommer att vara, tro på barnets eviga lycka,
  Gud gick ju till krucifixet för honom!
  Flickorna sjöng, åt och igen in i striden. De är krigare av en sådan ståltröskel.
  Och förstöra amerikanerna. Kastar bara fötter och skivor och granater.
  Det är redan slutet av juni och ryska trupper har omringat Philadelphia. Redan en tredjedel av det kontinentala USA är under kontroll av den ryska, tsariska armén.
  Och redan i många städer vajar det ryska imperiets flaggor. Och bataljoner av vackra flickor från tsararmén slåss!
  Och tjejerna är verkligen så underbara och snabba. Och återigen slog de alla sina motståndare. Och amerikanerna faller.
  Och här kommer tanken: "Alexander"-4 är den nyaste! Och framför honom tar motståndarna den under visiret. Och tjejerna går också till tanken: Elizabeth, Catherine, Elena, Aurora. Och de sparkar amerikaner i hornen.
  Hur de skjuter, hur de kör ner dem i kistan! Inte nog kommer inte att tyckas för någon fighter!
  Det är bara att räcka upp händerna och ge upp!
  Och flickorna krossar fienderna med larver. Och Elizabeths tank rör sig...
  Och under den är som en massa av blod, kött, ben.
  Och tjejerna kliver på sig själva, krossar sina motståndare och sjunger:
  - Tsaren styr klokt Ryssland,
  Att utfärda dekret, döma tjänare...
  Tronen tolererar inte krångel och skällande,
  Och inte en metod för att dämpa skräck!
  Så här rör sig tjejer i strid. Och deras kampentusiasm, det är inte som att använda en yxa från under bänken!
  Elizabeth blev arg:
  - För den ryska tronen!
  Och hur det skjuter! Och lägg ut ett berg av lik!
  Här är tjejerna som inte vill sluta. Och de slår sina fiender och krossar USA.
  Och nu leder tsararmén en kolonn av fångar. De händerna bakom nacken, och sänkte sina huvuden.
  Under tiden kom Hitler till makten i Tyskland. Men han är fortfarande för svag för att utgöra en allvarlig fara för Ryssland. Ett allvarligare hot är Mussolinis Italien. Men med ett sådant monster som Ryssland kommer hon inte att våga ge sig in i kriget.
  Så för nu tar ryska trupper över Amerika och resterna av Kanada.
  Flickorna är barfota och i bikini och kör en stridsvagn. De är väldigt formidabla och starka.
  Elizabeth sammanfattar:
  - Den som kommer till oss med vad, han kommer att dö av det!
  Elena bekräftade:
  - Definitivt!
  Och skickade in ett skal till det amerikanska batteriet. En sådan tjej med en gunga.
  Och så är det Aurora, när hon kastar ut projektilen och säger:
  - Jag vill leva för Ryssland!
  Och slog en annan amerikan. Det här är verkligen tjejer som alla angripare kommer att snubbla över.
  Och Storbritannien, trots erövringen av Kanada, vågar inte gå in i kriget med Ryssland - de förstår att detta imperium är för tufft för det. Och om han går in, kommer ryssarna definitivt att ta bort och lätt alla amerikanska kolonier. Så det är bättre att inte mobba med Ryssland, där Alexei II styr!
  Kungen blev helt frisk och visade sig vara en enastående erövrare.
  Och så föll Philadelphia... Och i mitten av juli närmade sig redan ryska stridsvagnar Washington.
  Elizabeth är också en häxflicka, utkämpad sedan tiden för det rysk-turkiska kriget under Alexander II. Och den här tjejen med en viktig blick säger:
  - På vad stod Rus'!
  Elena sköt mot en amerikansk, primitiv stridsvagn och svarade:
  - På tapperheten hos Rysslands soldater!
  Cool Aurora bekräftade:
  - Ja, precis på det här! Plus, på det extraordinära modet och organisationen hos den heroiska baksidan!
  Ekaterina svarade ivrigt:
  - Ära till Rysslands hjältar! Ära till tsar Alexei!
  Och återigen sköt flickan mycket exakt mot fienden.
  Krigare är oefterhärmliga!
  Och återigen eldar de på grund av alla sina vackra medlemmar. Ja, sådana tjejer kan definitivt sägas leda tsarryssland till seger.
  I dem majsolen och kärlekens gryning.
  Och när de trycker på pedalerna med sina bara fötter, då är det helt underbart.
  Sådana tjejer vill verkligen älska och smeka! De är helt enkelt en strålande sol av hopp. Och de har poesi och mod i bilderna av musik och lyriska stråkar.
  Här kapitulerade det amerikanska batteriet. Och flickorna tvingade de amerikanska soldaterna att kyssa inte ens sina egna ben, utan spåren av bara fötter på trottoaren. Och männen gjorde ingenting - var kan de komma ifrån det?
  Och krigarna agerade djärvare och ljusare.
  Anastasia och hennes partners slumrade inte heller. Hur man skjuter, hur man springer ut. Och hugg ner amerikanerna med sablar. Hon är trots allt helt enkelt en gnistrande tjej och startar upp med ett halvt varv.
  Men amerikanerna betedde sig illa. De fångade en rysk underrättelsetjänst och började tortera honom. Klädd av, bunden till ett träd och brände en tonårings nakna kropp med en ficklampa.
  Pojken försökte hålla tillbaka sina stön. Men på slutet skrek han ... Pojken var svårt bränd.
  Flickorna svarade med öga för öga. Och bödlarna översköljdes med bensin och sattes i brand. Ja, ryska skönheter är fruktansvärda i sin ilska. Och reta inte den ryska björnen.
  Det finns också strider i himlen. Två ryska piloter: Albina och Alvina krossar och utrotar alla. De har väldigt kraftfulla flygplan. Med flygplanskanoner som kan slå ner en amerikan med ett slag. Och dessa krigare visar verkligen något sådant. Vad man inte ska säga i en saga, inte att beskriva med en penna.
  Albina ger en sväng, och ett dussin amerikanska plan skjuts ner. Krigaren är också nästan naken i bara trosor, skriker:
  - Må tsaristen Rus vara stor!
  Och tröskar bokstavligen alla fighters i rad. Här är flickan.
  Och Alvina är inte sämre. Och skjuter ner ett dussin plan på en gång. Strimlade dem och sjöng:
  - Till de största skålarna!
  Och också hur jävla! Den här tjejen gör inga dumma saker! Det här är slagsmål för alla slagsmål.
  Förresten, för att påskynda matsmältningen av Kina och andra länder som är underordnade Ryssland, etablerade den unge tsaren Alexei polygami i Ryssland! Och det här är ett starkt drag! Nu tar ryska krigare kinesiska kvinnor som fruar och skapar vackra, vita barn!
  Här sa Albina med ett leende:
  - Och varför kan en man ha fyra fruar, men en kvinna kan inte ha fyra män?
  Och skjuter ner ytterligare ett amerikanskt plan.
  Alvina svarar logiskt:
  - För att det är svårare för en kvinna att mata så många parasiter!
  Och båda tjejerna skrattar. De är så underbara och underbara skönheter.
  Och rensa himlen från amerikanska flygplan.
  Redan delar av den ryska tsararmén omger New York. Att tvinga amerikanerna att komma ut och kapitulera. Tjejerna är väldigt glada och glada.
  Tank "Alexander" -4 förstörde det amerikanska batteriet. Han reproducerade många lik.
  Elizabeth grymtade med ett flin av tänder:
  - Vi är krigare som tjänar tsaren och fosterlandet perfekt!
  Elena sköt mot fienden och utfärdade:
  - Det kommer snart en rysk guldrubel!
  Och tjejen skrattar!
  Och hennes tänder är pärlande. Och då brast även Aurora ut i skratt. Flickorna är vilt upphetsade och deras skönhet är sådan att ord inte kan beskriva.
  Och de tvingar garnisonen i Washington att kapitulera!
  Krigare är så oövervinnerliga! Och deras tankavskiljning kommer att krossa till och med en stekpanna.
  Flickor kämpar för sig själva och sjunger;
  Det ryska landet är känt,
  Kommunismen styr världen...
  Fält beströdda med guld
  Låt oss gå rakt upp, inte ner!
  
  Våra hjärtan brinner för fosterlandet,
  Vi är tjejer - det finns inget vackrare universum ...
  Vi kommer att bekämpa våra fiender till slutet
  Vår tro kommer att stiga i Rodnoverie!
  
  Starkare än alla röda i världen, Rus,
  Hon lyser som solen i universum...
  Du kämpar för henne och var inte rädd,
  Må vuxna och barn vara i ära!
  
  Ryssland är det största av länderna
  När fäderneslandet styrs av Leshka ...
  Ett sådant öde ges till det sovjetiska folket,
  Må vår hjälte vara rutinerad i strid!
  
  I fäderneslandet är vilken hjälte som helst nu,
  Kan göra fosterlandet vackrare ...
  I vår heliga moders namn,
  Den gränslösa ryska sidan av Ryssland!
  
  Vi kommer att göra alla som är en tyrann,
  Det blir ingen diktatur över landet...
  Låt miljontals länder underkasta sig
  Och låt oss döda president Roosevelt!
  
  Må den rasande draken regera
  Han tror att han kan bränna Ryssland...
  Men nazisterna väntar på ett rasande nederlag,
  Eftersom riddaren vet är den ganska allsmäktig!
  
  Vi kommer aldrig att ge efter för Fritz,
  Ryssarna och kineserna kommer inte att övervinna ...
  En klar stjärna lyser över oss
  Till påsk målar vi påskkakor och ägg!
  
  Du kan uppnå många fighters,
  Något som inte blir värre...
  Våra stolta fäder är stolta över oss,
  För vi bygger en plats i paradiset!
  
  Barfota tjejer springer genom snön
  De känner inte till rädsla och förebråelser ...
  Jag är en barfota Komsomol-medlem,
  För det finns inga hinder, och det finns ingen deadline!
  
  Så låt oss aldrig ge efter tjejer
  Låt oss inte böja våra huvuden under yxorna...
  När problem kommer till fosterlandet,
  Låt oss trampa den med bara fötter!
  
  Älska systrarna, du är orsaken till svärdet,
  Och Alexei - hedra Jesus ...
  Inget behov av att skära kämparna från axeln,
  Om du bara behöver springa barfota!
  
  
  Vi tjejer är en stor hord,
  Vi älskar att slåss och drar oss inte tillbaka ...
  Även om promenader ibland är ett vidrigt rykte,
  Segern kommer i strålande maj!
  
  Och tro att kommunismen kommer med en dröm,
  Och på jorden kommer det inte att finnas någon makt över pengar ...
  Vi ger ödet en grov redogörelse,
  Utan våld och lättja!
  
  Kort sagt, vi flyger snart till stjärnorna,
  Och vi kommer att hissa den ryska flaggan över universum ...
  Bred ut sina vingar, röd kerub,
  I familjens namn - Rysslands herre!
  Medan flickorna sjöng var nästan alla amerikaner redan dödade, och garnisonen i Washington började kasta ut vita flaggor.
  Flickorna hoppade ur tanken och började dansa och stänkte sina bara, mejslade ben genom pölarna. Och deras hårman blåstes av vinden. De tjejerna är så underbara skönheter.
  Just nu har de arrangerat en fest med anledning av intagandet av Amerikas huvudstad. Grilla, dricka vin.
  Flickor äter det samtidigt gott. Och de visslar alla möjliga sånger. Sådana är de underbara krigarna, kan man säga om dem - supermän i trosor.
  Och ryska soldater kysser på knän och fötter. Och tjejerna traskar och gnäller av orgasmer.
  Och de tjuter och hoppar. De har sådan spänning och smart skönhet av fängslande kraft.
  Men krigarna älskade också med svarta fångar, och båda sidor gillade det.
  Men nu är semestern över och de ryska stridsvagnarna drar söderut igen. New York föll också...
  Amerikanerna drar sig tillbaka. Säljer i miljoner. Roosevelt springer. Nu pratar vi om kapitulation. Den ryska nationen visar sin storhet.
  Speciellt vackra tjejer med blont och rött hår.
  Och de lägger fångarna på knäna, och de är mycket nöjda när flickorna från famlar och tar tag i deras näsor och manliga perfektion med sina bara tår.
  Den ryska arméns krigare är verkligen oövervinnerliga!
  Och här är kampen om Atlanta.
  För första gången ser tjejerna på "Alexandra" -4 en enorm amerikansk stridsvagn "Washington". Maskin som väger etthundrasjuttio ton, på spår. Vad med en sådan kamp skulle vara dubbelt hedervärt.
  Och tjejerna skjuter på avstånd och slår med frontalrustning. Och ett tjockt lager metall står emot.
  Elizabeth säger argt:
  - Ja, vi råkade ut för problem!
  Elena anmärkte som en tröst:
  - Men fienden tar oss inte!
  Och hon skickade också en projektil mot fienden.
  Och så är det Aurora som om hon skjuter. Och den träffar målet väldigt exakt. Och vända fienden.
  Och hon kollade:
  - Jag är den tuffaste motståndaren!
  Träffade verkligen pipan på en amerikansk stridsvagn. Och nu kan ligisten bara slå med arton av sina maskingevär. Och "Alexander" -4 hur man rusar till fienden. Och hur det börjar accelerera, skramlande larver.
  Ingen kommer någonsin att stoppa en sådan jätte.
  Hans atletiska kraft är oöverträffad.
  Catherine sjöng:
  - Flygflyg, mitt dödliga team!
  Och även hur han kommer att ta och smälla på fienden.
  Och tjejerna här är äckliga.
  Amerikanen blev till slut träffad på sidan. Och den jättelika tanken fattade eld och dess granater började brista.
  Och hur stridssatsen kommer att slita! Och rustningen och allt annat kommer att lossna ...
  Och tjejerna utbrast i kör:
  - För det ryska sättet!
  Och skratta och blotta tänderna!
  Här kommer Atlanta. Och den 7 september 1933 kapitulerade resterna av de amerikanska arméerna. Och ett annat krig, segerrikt för Ryssland, slutade. Och så underbart det är verkligen!
  Efter segern höll det tsaristiska imperiet folkomröstningar om USA:s och Kanadas territorium om anslutning till det tsaristiska ryska imperiet. Och kungalandet expanderade. I allmänhet är det bra när autokrati och absolut monarki styr. Alla är lika inför kungen och det finns ingen talande butik - parlamentet.
  Och tsarryssland är ett starkt och stabilt imperium - unikt i sitt väsen.
  Under tiden stärktes den nazistiska regimen i Tyskland, vilket satte kursen för skapandet av Wehrmacht och en stark armé. Det är sant att Hitler ständigt betonade sin vänlighet mot tsarryssland, även om hon skar av det mesta territoriet från Tyskland.
  Men här var, gav, slutit en militär allians: Italien, Tyskland och Ryssland. Inte nog med det, tsar Alexei gick med på annekteringen av Österrike till Tredje riket.
  Eftersom Storbritannien försvagades ekonomiskt, och även Frankrike, tittade tsarregeringen på allvar på kolonierna Frankrike, Storbritannien och Holland. Rent militärt har den ryska armén blivit den mest talrika - tjugo miljoner i fredstid. Och ett stort antal av världens bästa stridsvagnar, helikoptrar och till och med jetflygplan. Den ryska flottan var också starkare och mer talrik än den brittiska, eftersom ett försvagat England inte kunde konkurrera med det ekonomiskt mäktigaste tsarriket.
  Så nu ville den store kejsaren Alexei ta bort alla kolonierna av hans gårdagens allierade.
  Och vad? Kommer att hämta!
  Den 15 maj 1940 började andra världskriget. Tsarryssland flyttade trupper till söder om Iran, Indien, Indokina, Egypten. Och Wehrmacht attackerade Frankrike, Belgien och Holland. Italien hade tidigare erövrat Etiopien och attackerat Brittiska Somalia och flyttat regementen in i södra Frankrike.
  Här är häxflickorna som rör sig i södra Iran. Anastasia och hennes fyra vänner.
  Tjejer som alltid, unga och barfota. Åren går och skönheter blommar bara och inte en enda rynka eller spricka på huden och inte en enda droppe fett på de gjutna kropparna.
  Så de börjar förstöra de brittiska kolonialtrupperna och gör det med stor entusiasm.
  Anastasia, som kastar en granat mot perserna med sin bara fot, vrålar:
  - Krigare av omätbar kraft!
  Natasha skjuter också en skur från sitt maskingevär, lägger till en granat med sina bara tår och ropar:
  Och vi kommer aldrig att ge upp!
  Då skjuter Zoya, mejar också ner engelsmän och perser och ropar:
  - Låt oss styra!
  Och så är det Aurora, som en duns, och hon smetar ut fienden med sin bara fot och ger ut:
  - Våra styrkors framväxt!
  Och vissla igen!
  Och sedan Svetlana, som hon ger, och slag från ett maskingevär. Och även med bara tår kommer han att skicka en granat mot fienden.
  Och skrika:
  - För raffinerat sätt!
  Och i Egypten avancerar flickor från Elizabeths besättning på en stridsvagn. Han är på den nyaste tunga stridsvagnen "Alexander" -6. Maskinen har en låg siluett och väger sextiofem ton. Och han skjuter med ett bombplan. Mer lämpad för att bekämpa fiendens befästningar.
  Storbritanniens stridsvagnsflotta är relativt svag. Och den bästa bilen "Matilda" -2. Men "Nikolay" -7 slåss med henne.
  Han har den perfekta pansarvärnspistolen. Det träffar på långt avstånd.
  Flickor agerar med snabbhet och list. Och deras tank kryper genom öknen. Och han skjuter sig själv. Och bombkastaren mullrar väldigt intensivt.
  Tjejerna skrattar och kvittrar:
  - Mycket bra på tronen! Vi är supermän!
  Och igen kommer de att skjuta och krossa ytterligare en bunker, eller en befäst punkt i Storbritannien.
  Britterna ger efter och ger efter...
  Egyptiska pyramider dyker redan upp framför flickorna. De ser dem och blinkar. Är det verkligen möjligt att stoppa sådana skönheter?
  Men på himlen slåss Albina och Alvina om Medelhavet. De blottar också sina pärlande tänder. Och de visslar sånger. De här tjejerna har ett slagsmål.
  Warriors var dock fast beslutna att slåss som alltid i samma trosor och barbröst.
  Och de visar sin kolossala kampklass. De skjuter mot sig själva och skjuter sig själva från luftkanoner. Och så tjejerna kan inte stoppas av någonting. Kampen fortsätter dock, och britterna flyr från skönheterna. Stoppa inte sådana aggressiva personer.
  Och tjejerna skjuter ner ett dussin flygplan i en skur och skrattar för sig själva.
  Här flyger och flyger de. Och eldningen upphör inte.
  Albina kvittrar med ett skratt:
  - Jag är obesegrad hela tiden!
  Alvina fortsätter att skjuta och tillägger:
  - Under Peters fana!
  Krigare hoppar och slår samtidigt ner fienden.
  Kolumner av brittiska och lokala fångar körs redan över Egypten.
  De tsaristiska trupperna är mycket starkare, och de besegrar de koloniala, som inte har någon kamplust.
  Alexandria har fallit. Och det är väldigt enkelt. Och nu möter de ryska trupperna de italienska.
  gemensam parad. Fyrverkerier, färgglada processioner. Och stormiga uttryck för hängivenhet och vänskap.
  Italienarna älskar det också. Speciellt när ryska tjejer springer barfota över den varma öknen...
  Och på en annan plats gick Alenka med sitt jungfruregemente in i Delhi. Man upplever att sepojerna inte vill slåss med de ryska regementena. Och att den brittiska kolonialmakten besegrades i detta indiska territorium.
  Många svarta flickor omger de ryska soldaterna och hälsar dem med blommor.
  Vad vackert allt är här. Och massor av blommor. Och allt händer ganska snyggt och prydligt.
  Ryska trupper närmar sig redan Bombay och ockuperar den utan större motstånd.
  Alenka är väldigt aktiv och oförskämd. Hon kastar granater med bara tår och gnisslar:
  - Jag är bara superman i bikini!
  Och hur bra det är för tjejer att springa halvnakna och i bikini. De ser så bra ut.
  I kolonierna är det brittiska motståndet svagt. Lokala trupper kan inte ge en hård kamp.
  Samtidigt går tyskarna framåt framgångsrikt. Först lockade de britterna till Belgien. Och sedan med ett kast genom Ardennernas berg kunde de skära av de engelska och franska enheterna. Därmed vanns en imponerande seger.
  Och Belgien är tillfångataget. Och den 22 juni, efter intagandet av Paris, kapitulerade Frankrike, och lite tidigare, Holland. Därmed vanns en imponerande seger. Och tyskarna var märkbart stolta. Och den ryska armén erövrade både Indien och södra Iran och Burma och Bangladesh. Samt hela Indokina.
  Fienden höll helt klart på att förlora. Och tyskarna bröt sig in i Spanien och Portugal.
  Ryska trupper var som Sydafrika. De hämmades inte så mycket av Storbritanniens motstånd, utan av sträckningen av kommunikations- och försörjningsledningar. Samt bristen på vägar i Afrika, och den ogenomträngliga djungeln.
  Men tsararmén gick ändå igenom allt. Och rörde sig som en skridskobana i titan. Och fienden gav allt oftare upp och föll på knä.
  Regementen av flickor rörde sig som regel barfota och tvingade fångarna att kyssa sina fötter. Ibland lät flickorna fångarna duscha kyssar på sina bröst.
  Men sedan kom Anastasia, Natashka, Zoya, Augustina, Svetlana in i Australien. Marsch till huvudstaden Sydney. Och de sjunger:
  - Rus', där alla har många fruar,
  Där ett vackert samtal är tillåtet ...
  Där någon person är som en bror,
  Vår symbol, vår symbol - Kolovrat!
  Och återigen kastar de granater med sina bara fötter - och sprider ut britterna och lokalbefolkningen.
  Anastasia skar huvudet av Storbritanniens general med en sabel och kvittrade:
  - Till fosterlandets ära!
  Och Natasha, med ett kast av sin bara fot, delade tanken. Och sjung:
  - Yt namnet på Rus Svarog!
  Och flickorna rör på sig, Zoya skjuter en skur från ett maskingevär, lägger ner engelsmännen och gnisslar:
  - För en ny rysk ordning!
  Här är tjejerna! De älskar att döda! Och de kommer inte att sluta! Och skönheternas ansikten lyser!
  Och här är Augustinus som att skjuta. Hur han mejar ner engelskan och gnisslar:
  - För Rus' Rod given!
  Och bakom hennes naglar och Svetlana. Och med sin bara fot kastar han en dödlig och dödlig granat.
  Och gnisslar också:
  - Min stora Rus!
  Och återigen ger han en tur ... Han mejar ner tyskarna och dödar dem utan någon ceremoni.
  Nu kapitulerar Sydney utan kamp. Och de tar ut medborgare och militärnycklar. Och de utropar tsar Alexei som sin kung och kejsare.
  Denna kontinent ger sig också...
  Och ryska fartyg landar på Nya Zeeland. Samtidigt kommer lätta stridsvagnar "Peter" -8 in i Pretoria. Och Sydafrika faller också. En bataljon barfota flickor landade på Madagaskar.
  Och mycket vackra flickor kastar granater med sina bara ben och landar mot fienden. Madagaskar faller. Och större delen av Afrika erövrades av ryska soldater.
  Tsarryssland och tredje riket och Italien vann nästan. Men bara Storbritannien och Irland återstod. Och hösten kom och sedan vintern. Tyskarna och ryska flygplan bombade britterna, förvandlade deras städer till ruiner. Men Churchill vägrade envist att kapitulera.
  En amfibielandning följde i maj 1941. Barfotatjejer från Tigress-divisionen var de första som landade. Och låt dem förstöra de engelska trupperna. Och kasta dem med bara fötternas tår.
  Britterna bombades av halvnakna tjejer i inget annat än trosor och darrande bröst. Och det var riktigt bra.
  Och tankarna "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan" kämpade, vilket bokstavligen krossade motståndarna.
  Och här är den nyaste tanken "Alesya" -1 pyramidform. Som har rationella lutningsvinklar från alla vinklar och du kommer inte att bryta igenom den.
  I den, liggande, befinner sig Elizabeth och hennes team av tjejer nästan nakna i bara trosor.
  Fyra vackra kvinnliga krigare, nästan nakna, skjuter mot de engelska kanonerna, och de slås bokstavligen omkull i elden. Och flickorna skjuter sig själva och fyller dem med bly från maskingevär. Och hundratals engelsmän faller för sig själva.
  Och de kämpande skönheterna kommer att meja ner fienden och släppa sin tank bokstavligen över liken. Och de dödade engelsmännens mattor breder ut sig. Och tjejerna åker i tanken. De bär Matildas och Churchills till sig själva. Den sista stridsvagnen kan bara repa tsararméns bil.
  Och en rysk seger följer den andra. Och tyskarna kommer. Men deras T-3 och T-4 stridsvagnar är så svaga jämfört med ryska fordon. Och fortfarande små primitiv. Och lång ... Och tsararméns stridsvagnar är på huk. Och själva spöet, utan att uppmärksamma skotten.
  Här är britterna och kastar ut vita flaggor. Flera tusen utvalda stridsvagnar från Ryssland landade under de allra första timmarna, bokstavligen bröt försvaret.
  Anastasia fick en kula i sin bara häl och skrattade:
  - Massör!
  Sedan tog hon tag i generalens näsa med sina bara tår och kastade honom över sig. Han flög över och floppade magen på bajonetterna. Och så mycket blod hälldes ut.
  Anastasia skrek hjärtskärande:
  - Ära till tsar Alexei!
  Natasha också, hur hon kommer att flytta sin motståndares skenben och hur hon kommer att ryta:
  - För en ny slavisk ordning!
  Och kommer att flytta fiendens huvud. Och bryta hans skalle. Och skrika:
  - Coola tjejer, fans av frihet - vi kämpar för en ny ordning!
  Och då skjuter Zoya redan från två maskingevär på en gång och kastar ärtor med sprängämnen med sina bara fötter.
  Och går till britterna under första numret. Och efter att ha tagit emot, kastar kämparna i imperiet av dimmiga Albion sina vapen och direkt i fångenskap.
  Här kommer Aurora. Krossar en fiende med ett vapen. Hon har ett speciellt maskingevär med spårkulor. Han slår engelsmännen som en kärve av nunchucks.
  Och här är Svetlana och skjuter. Och krossar fienden.
  Den skjuter med en dödlig massa ... Och blottar sina tänder.
  Och vråla på toppen av hans lungor:
  - Jag är en kvinna, vilket generellt är en riktig super!
  Och han hoppar upp och kastar en granat med sin bara fot. Och det kommer att krossa i alla delar och fragment.
  Och skrika:
  - Jag är barbröstad Stålmannen!
  Och nu avancerar tjejerna sig själva ... Djupare och djupare kommer de in på Storbritanniens territorium.
  Oleg Rybachenko, i kroppen på en pojke som inte är äldre än elva, men med en majors epauletter, fastän han själv är barfota och i shorts, mejer ner britterna. Och agerar med frenetiskt raseri.
  Leder eld och sjunger:
  - Vi upplever gryningen och den högsta färgen.
  Och med honom, flickan Margarita, som aldrig blev vuxen. Det är bra för henne att hon åtminstone inte blev en gammal kvinna!
  Och det här är mycket värre än att vara tjej!
  Omge London. Och nu hotar de att ta det. Och massan av fiender kapitulerar. Endast kungens gardister ger inte efter för sig själva och ger sig inte. Men de förstörs hänsynslöst. Och de leder en total, omänsklig utrotning. Detta är den totala förstörelsen som äger rum. Och maskinerna är väldigt aktiva.
  Och i himlen samlar Albina och Alvina på räkningar. Flickan har redan fått alla sju grader av St. George Cross. Första graden: Sankt Georgs kors, andra - Sankt Georgs med rosett! Den tredje är ett gyllene kors. Den fjärde är ett gyllene kors med en rosett. Den femte är ett gyllene kors med diamanter. Den sjätte är ett gyllene kors med diamanter och en rosett. Och den sjunde är stjärnan i ett gyllene kors i en båge och diamanter!
  Dessa tjejer sköt ner femtio bilar i ett slagsmål och sjunger för sig själva:
  - Vi är sådana skönheter som bara är super och hyper, och generellt underbara skönheter!
  Och blinka med ett flin av huggtänder.
  Det här är tjejerna - Albina och Alvina ... Och de älskar att våldta män. Och de själva har inget emot att arbeta med sina tungor när de ser attraktiv manlig perfektion.
  Och att tjejer bara är förkroppsligandet av lust och kärlek och passion!
  Hur de älskar pulserande jadestänger.
  Högklassiga krigare...
  Här är Churchill på flykt från det omgivna London. Så de slog honom hårt i hornen.
  Och släpade iväg hennes ben, rusade iväg till Brasilien ... Men Londongarnisonen kapitulerade. Och ryska trupper tog Irland nästan utan motstånd. Britterna hade redan kapitulerat för trumslaget ...
  Andra världskriget slutade inom ett år med axelmakternas seger. Större delen av Afrika är ryskt. Men både Tyskland och Italien kunde ta tag i något.
  Dessutom omfattade det tredje riket även Spanien och Portugal.
  Och i Storbritannien regerade ryska styrkor och tsar Alexei blev också den brittiska monarken. Ryssland ockuperade också Sverige nästan utan motstånd, och Tyskland ockuperade Norge och ännu tidigare Danmark.
  Hitler ockuperade en stor del av Europa. Genom att skapa en enhet som det tredje riket med ett protektorat. Och Ryssland återskapade imperiet och inkluderade det i dess sammansättning.
  En tillfälligt bräcklig fredssituation har uppstått. Vilket varade tills vidare.
  Tsarryssland och Tyskland smälte sina förvärv. Bosatta kolonier.
  Tsar Alexei var fortfarande ganska ung och kunde inte skynda sig att erövra hela världen.
  Men Hitler kunde på något sätt inte motstå. Det tycktes honom att han hade fått för lite land i Afrika, att Ryssland var för stort. Och tillsammans med sonen till Mussolini Jr startade de ett krig mot Ryssland. Striderna började den 20 april 1955, på dagen för Führerns femtionde och sjätte födelsedag.
  Tyskarna utvecklade en hel serie stridsvagnar för kriget med tsarryssland, och de räknade tydligen väldigt mycket med detta.
  Panther-5 blev huvudtanken designad för kriget med Ryssland.
  Med en vikt på 75 ton var den här bilen cool.
  Och generellt sett är en 128-millimeterspistol i 100EL verkligen krosskraft. Och om han slår, kommer inte ens tsararmén att verka tillräckligt.
  Och det finns en ännu kraftfullare tank: "Tiger" -5, som är ännu tyngre bepansrad. Och den väger hundra ton!
  Och i Ryssland väger huvudtanken "Aleksey" -4 bara femtio ton och en pistol av endast 105 mm kaliber. Men mycket mer perfekt, pyramidformad och med en gasturbinmotor på 1800 hästkrafter, det vill säga väldigt rörlig.
  Tysken är mer massiv och mäktig. Speciellt fruktansvärda "Lions" -5 som väger tvåhundra ton. Vilket dock inte ökar Hitlers chanser allt för mycket. Så supertunga tankar är för dyra och svåra att transportera. Även om det finns vissa fördelar med användning och tillämpning.
  Hitler kunde i alla fall inte stå ut och skyndade till tsarryssland. Och striderna utbröt.
  Den ryska arméns kraftfulla befästa band stoppade fiendens framfart. Och tyskarna fastnade. Och tsararmén gick till offensiv i Afrika, där den hade mycket fler styrkor. Och italienarna kände de första slagen. Deras trupper är för svaga och med låg disciplin, med mycket mer efterbliven utrustning för att motstå Ryssland.
  Efter tre veckors strider drev tsararmén italienarna ut ur Somalia och Etiopien.
  Framstående tjejer Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. De är fortfarande lika unga som de var för femtio år sedan när de slogs mot Japan. Aleksey Tsar har redan barnbarn, och flickorna är fortfarande vinthundar, tuffa, aggressiva och modiga.
  Och under femtio år av krig förblev flickorna unga. Och de har inte en enda rynka och en enda spricka på huden. De är så vackra och fräscha som blommor.
  Och Oleg Rybachenko och hans partner Margarita är fortfarande barn - de har inte mognat alls. Åtminstone externt. Men de springer snabbare än geparder. Och varken en bajonett eller en kula tar dem.
  Dessa barn är väldigt förtjusta i att kasta vassa skivor med sina bara fötter. De är fantastiska fighters!
  Och all makt kommer att gå på knä!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kämpade också med turkarna under Alexander II. Och så är de över hundra år gamla. Men de åldras inte på grund av häxor. Och för att de är odödliga, i Rodnoveries makt.
  Och representanterna för tsarerna i Etiopien springer för sig själva, och italienarna hugger redan.
  Och igen får de dem att kyssa sina bara fötter. Och tjejerna är förstås av obeskrivlig skönhet och med en brinnande passion i själen. De går inte att bagatellisera. De är vad som ser ut som landets storhet. Och de vinner med stor garanti.
  Det ryska tsarimperiet är mestadels kontinentalt och unikt för den ryska nationen. Den ryska nationen, blandad av många folk, och en smältdegeltyp av Ryssland, kan svälja andra folk, gradvis assimilera dem och inte förtrycka dem. Det var därför det tsariska imperiet växte. Långsamt, kungarike efter kungarike ... Och nu finns det väldigt lite kvar till världshegemonin. Ryssland har en mycket större befolkning än Tredje riket och Italien.
  Så hon har alla möjligheter att fånga och smälta. Speciellt när man tänker på att motståndarna är svagare. Och alla är inte nöjda med Hitlers och Mussolinis regim.
  Så i Afrika stödjer många lokala stammar och koloniala enheter ryssarna. Så rysk utrustning för djungeln är bättre lämpad.
  Striderna visade att tyskarna hade problem även med Panther -5, och inte bara med Tiger -5. Ja, Fritz passerade märkbart. Efter att tsararmén passerat genom Etiopien och träffat Libyen, seglade även de tyska förbanden. I strider på himlen överraskade dock den tyska utvecklingen de kungliga essarna - särskilt med diskoformade apparater. Och ryska bilar krossades av frenetiskt raseri.
  Men i antal är tyskarna förstås inte rivaler. Ja, och diskotek är för dyra och det finns relativt få av dem. Och själva är de osårbara, men de kan inte heller elda, de ramlar bara med en laminär jet. Och manövrerbara ryska fordon kan lämna.
  Den kungliga armén i himlen är dock stark. Och till sjöss ännu starkare. Även om det tredje riket inte är svagt. Men ändå är krafterna ojämlika.
  Och när det gäller befolkning och ekonomisk potential kommer det tredje riket inte att klara av Ryssland.
  Och om tjejerna är väldigt starka och vackra, de slåss, då är det en total blockering.
  Elizabeth och hennes team slåss med tyska monster och lyckas till och med vinna. Och de skäms inte över att nazisterna har mycket större och tyngre fordon.
  Här går flickorna förbi fiendens stridsvagnar och sticker rakt in i sidan. Och de har inga problem med fienden. De krossar sin fiende och sjunger:
  - Rasande byggteam! Rasande byggare!
  Hitler ska schackmatt! Hitler ska schackmatt!
  Och de krossar fienden med enorm lätthet. Och tjejerna kan inte låta bli att skratta.
  Men nazisterna, efter att ha fått på nacken, avgår. Redan i Libyen kapitulerar flera italienska divisioner nästan utan kamp. Och tsararméns soldater går framåt. Här slås Fritzerna från Alperna ut med ett kraftigt slag, och tsaristrupperna marscherar över Italien. Barfotaflickor från Mussolini Jr.s armé hälsar tsararméns färgade ratis. Miljontals soldater av alla nationaliteter fyller Italien. Och tiotusen mobila tankar "Aleksey" -4, som med en vikt på femtio ton är nästan ogenomträngliga när de avfyras från alla vinklar.
  Italien, som den svagare länken i koalitionen, dör mycket snabbt ... Den 30 maj erövrade tsaristrupperna Rom nästan utan strid. Och huvudstaden i Mussolinis imperium föll.
  Och återigen tvingade flickor från den ryska armén sina dammiga, bara fötter att kyssa fienden. När allt kommer omkring förstår de att fienden ska visas sin verkliga status.
  Albina och Alvina, som ringde upp räkningarna, mindes hur de slogs mot häxorna med japanerna även när Alexei låg i vaggan. Och det var väldigt roligt också.
  Tjejerna har ännu inte fått nog av kriget och skjuter ner tyskarna i luften. Albina sa till och med:
  - Här besegrar vi nazisterna, och vad då?
  Alvina sa självsäkert:
  - Erövra Latinamerika!
  Albina anmärkte tveksamt:
  - Nåväl, det är ytterligare två eller tre månader! Och då?
  Alvina fnissade och svarade:
  - Soppa med en katt!
  Albina förklarade argt:
  - Nej, det måste finnas någon mer realistisk plan för livet!
  Alvina sa med entusiasm:
  - Så vi föder ett gäng barn!
  Albina godkände detta:
  - Det här är redan bättre!
  Italien är redan faktiskt fångat. Mussolini Jr flyr till Frankrike... Ryska trupper ockuperar Sicilien. Alla pastainnehav i Afrika har redan gått förlorade. Endast de tyska enklaverna fanns kvar, men den tsariska armén drog också fram mot dem. Hotet om fullständig förlust av Afrika, i striden med en starkare fiende.
  Tyskarna verkade inte ha beräknat sina styrkor. Och nu seglar de under tsaristruppernas slag.
  Och tiotusentals stridsvagnar finns redan i södra Frankrike och de tog Toulon ... Flickor i bikini hoppar runt i staden och lägger nazisterna på knä. De tvingar sig själva att kyssa sina bara klackar och skratta.
  Och här kan du kyssa en tjej på bröstet - hon tycker inte synd om!
  Så många framgångar. Och i södra Tyskland slår även ryska divisioner igenom. Och de tog redan Wien. Och de attackerar München. Nazisterna ger efter för slag och höjer sina händer. Och ge upp till dig själv!
  Oleg Rybachenko är förstås bland dem som kämpar i framkant.
  Och pojken tar personligen tre tyska generaler till fånga. För vilket han får en särskild utmärkelse av monarken.
  Samtidigt är den evige pojken barfota och shorts.
  Tsar Aleksej gläds åt segrar. Och vad hände? Demonen Hitler själv klättrade in i snaran. Hans E-serie tankar drar inte mot pyramidformade tankar på något sätt.
  Tsar Alexei belönar hjältar och hjältinnor. Och han gör det med stor entusiasm.
  En sådan fader kung kan bara älskas och respekteras. Ryska trupper har redan drivit ut tyskarna från Marocko. Och nästan hela Afrika är ryskt territorium. Och vad? Så det blev bättre!
  Tsar Alexei tilldelade Albina och Alvina Rysslands bästa ess med en ny utmärkelse. Stjärna av platina George Cross med rosett och diamanter.
  Krigarna förtjänar det verkligen. Och de har sådan makt. Och slå nazisterna. Och gå till mållinjen. Tsararmén närmar sig redan Ruhrområdet och där pågår hårda strider. De vill inte ge efter för nazisterna. Och i Frankrike omger de redan Paris. Lokalbefolkningen välkomnar tsararmén och kommer inte att sluta.
  Du kan säga att fienden är på nivån av kapitulation. Hitler rusar omkring och det är redan mitten av juli. Och tyskarnas ställning är nästan hopplös.
  Detta är vad det innebär att kontakta en så cool kung som Alexei II, eller den store.
  Slutligen har resterna av Wehrmacht-trupperna i Afrika redan kapitulerat. Ryska trupper marscherade genom Paris. Situationen började bli kritisk för tyskarna.
  I slutet av juli var Ruhr helt återerövrad. Och ryska trupper närmar sig Östersjön.
  Hitler flyr från Berlin för Latinamerika. Kungliga enheter sätter sin fot i Danmark och Norge befrias, ännu tidigare. Pal och Lissabon. I augusti följde stormningen av Berlin. Och det tredje rikets huvudstad är intagen. Vidare befriar tsararmén Madrid, som fortsätter offensiven.
  Gibraltars fästning intogs senast i september. De slog ner citadellet... Och ännu ett krig var nästan över. Den visade sig på något sätt vara förvånansvärt kort och lätt.
  Tsar Alexei fick titeln som den största erövraren genom alla tider och folk.
  Men Hitler lever fortfarande och lyckades fly. Vad ska man göra med detta monster? Märkligt nog, men Latinamerika ville inte utlämna denna tyrann. Och sedan, den 1 maj 1957, började den sista kampanjen mot Latinamerika och det sista kriget i planeten Jordens historia. Trupperna avancerade utan problem. De lokala styrkorna var för svaga militärt och kunde inte motstå de ryska trupperna.
  Elizabeth och hennes team har precis skjutit batteriet, nu på väg gör fienderna inget annat än att kapitulera.
  Flickan sa med ett skratt:
  - Detta är krig!
  Catherine sa med ett leende:
  - Det sista kriget i mänsklighetens historia!
  Elena föreslog:
  - Så låt oss skåla för världen! Och framtida skapande!
  Och flickorna till och med kysste varandra av förtjusning på bara fotsulorna.
  Tja, det är så det går bra...
  Anastasia och hennes team springer för sig själva och kastar granater på motståndarna med sina bara tår. Riva upp fiender och flina tänderna.
  Natasha sjöng:
  - Jag är en tjej med kolossala drömmar!
  Och hur man avfyrar en dödlig granat. Ja, med sådana tjejer kan du inte vara svag. De kommer inte att förlåta det.
  Och de kommer att attackera sig själva, utan att ge nazisterna nåd. Låt i det här fallet inte vara fascister precis.
  Zoya kastar också en granat med sin bara fot och väser:
  - För seger över fienden!
  Och sedan Augustine, som sköt från ett maskingevär och kastade en granat med sin bara fot.
  Och gnisslar:
  - Desperat slag!
  Och då kommer Svetlana att sätta press på sina motståndare och sluka dem i riven deg.
  Här är tjejerna.
  Och skriker:
  - Tsar Alexei är vår idol!
  Mexico City intas och Kuba tas till fånga. Ryska trupper rör sig från norr till söder. Och de gör det mycket framgångsrikt. Du kommer inte att störa dem. Och det blir en stor seger.
  Och Albina och Alvina i luftstriden är mycket framgångsrika i att få konton. De är krigare som inte behöver visa svaghet. De skjuter ner plan som ligger långt efter de ryska vad gäller deras nivå. Och viktigast av allt, barfota tjejer i bikini är vid rodret. Att de tröskar alla. Och de skjuter ner alla som är med i kampen.
  Har redan passerat Nicaragua. Stoppa inte armadan av bilar från tsararmén. Och de ryska trupperna kommer. Och fler och fler motståndare kapitulerar. Och de driver fienderna med kolonner av fångar. Och få fienden på knä.
  Anastasia springer till sig själv och tvingar motståndarna att prostrera sig och kyssa hennes bara klackar.
  Så många fiender har kapitulerat. Och många av dem kapitulerar till trummans takt. Och höja sina tassar.
  Ryska trupper har redan smugit sig in i Venezuela. Läget blir mer och mer lugnt.
  Brasilien är den största motståndaren, relativt lätt att bryta. Och hon tvingas kapitulera.
  Flickor går runt i Rio de Janeiro och pojkar kysser sina bara fotspår.
  Natasha säger med ett skratt:
  - Lev fortfarande bra!
  Zoya anmärkte med viss tvivel:
  - När man sover med fötterna mot väggen är det inte så illa!
  Och tjejerna kommer att skratta. De är faktiskt roligare än någonsin. Men vad gör man med dem...
  Det finns också en pojke som slåss mot Oleg Rybachenko. I mer än femtio år har han tjänstgjort i tsararmén. Han steg till rang av överste, har många utmärkelser, och han ser fortfarande ut som elva år gammal. Och med honom den eviga flickan Margarita. Hon var en vuxen kvinna och var väldigt rädd för att bli gammal. Och som ett resultat förblev hon för alltid en tjej. De blev dock barn i hundra år. Och så lovas de att de ska bli upp till sexton år gamla - vilket överlag är bra! Pojken kommer till exempel inte att behöva raka sig!
  En pojke och en flicka kastar granater mot fienderna med sina bara fötter och sjunger:
  - Glädjen över segrar växer,
  Galgen väntar på Hitler!
  Här är Rysslands motståndares sista fäste - Argentina. Hitler gömde sig där.
  Och i juli går ryska trupper in på Argentinas territorium. Motståndet var fläckvis. Och så föll huvudstaden nästan utan kamp. Och Hitler själv hittades i augusti 1957 ... dinglande i en snara. Tydligen tog de sina och hängde dem.
  Även Chile kapitulerade. Därmed slutade det sista kriget i mänsklighetens historia.
  Tolv häxflickor - med evig ungdom firade segern. Men en annan pojke, Oleg Rybachenko, verkade vara mycket nöjd. Äntligen kan du leva för ditt eget nöje hur många år han tillbringade i armén.
  Och ryssarna gick redan ut i rymden 1947, och 1954 flög de till månen. Och 1967 till Mars. Och ytterligare nya prestationer. Solsystemet lades gradvis under. 1975 kraschade Alexei II, efter att ha varit vid makten i sjuttio år, i ett flygplan. Och så slutade regeringstiden för den största monarken genom alla tider och folk.
  Och hans son blev den nya kungen: Mikael II. Och Ryssland har flyttat in i rymdexpansion.
  Oleg Rybachenko och Margarita gick på Mars 2005. Pojken säger:
  "Det har gått hundra år sedan jag blev barn. Och är det inte dags för mig att växa upp till sexton?
  Margarita, som också ser ut som en tjej, svarar:
  - Och jag måste också växa upp under kontraktet! Men varför är vi fortfarande barn?
  Oleg ryckte på axlarna... En bild av en änglademiurg med vingar dök plötsligt upp framför dem.
  Vacker varelse sa:
  Du har slutfört en del av ditt uppdrag.
  Men nu väntar utrymme på dig! Och rymdvärldar! Så lev och kämpa!
  Oleg Rybachenko frågade med ett flin:
  - Du lovade oss kroppar vid sexton!
  Ängeln nickade med ett leende.
  - Och vad vill du med Margaret?
  Margarita skakade instämmande på huvudet.
  - Ännu mer?
  Ängeln nickade med ett flin av pärlande tänder.
  - Det blir du! Men bli upp till sexton år gammal, du kommer att bli tusen år gammal! Och då kommer du att förbli i din ungdom för alltid!
  Oleg och Margarita skrek unisont:
  - Det är inte rättvist!
  Angela sa med ett leende:
  - Så är priset för odödlighet! Men går med på att vara odödliga barn mycket bättre än dödliga gamla människor!
  Pojken och flickan höll med om detta:
  - Ja, mycket bättre!
  Och skratta högt!
  Ja, vad är dessa dödliga människor? Till och med den största tsaren genom alla tider och folk, Alexei, var borta. Och framför dem ligger en evighet full av strålande äventyr.
  
  
  
  NAPOLEON ÅK INTE TILL RYSSLAND!
  . En alternativ historia, där den store kejsaren inte åkte till Ryssland, utan flyttade regementena till ... Turkiet! Ja, naturligtvis, varför inte? Varför inte befria Balkan från ottomanskt styre?
  Och fienden är förstås inte för stark. Ja, och innan dess slagen av ryssar.
  Och Napoleons armé gick på tvångsmarsch. Och hon gick nästan utan att möta motstånd från Bosnien till Istanbul. Ett hinder - berg, floder, fästningar... Och episodiskt motstånd. Och befolkningen välkomnar fransmännen och européerna som befriare.
  Napoleon intog Istanbul 1812. Sedan stred han i Mindre Asien. Han nådde Indiska oceanen och Mecka. Efter det flyttade fransmännen och deras legosoldater in i Egypten.
  Hittills har Napoleon inte åkt till Ryssland, utan erövrat de osmanska ägodelarna. Kanske varnade några spåkvinnar honom för ett eventuellt misslyckande i händelse av ett krig med det tsariska imperiet.
  Britterna 1814 försökte landa i Spanien. Napoleon återvände till Paris. Och efter att ha samlat kraft, flyttade han snabbt till Spanien och besegrade britterna där. Efter det befäste sig fransmännen något i Pyrenéerna.
  Deras trupper nådde Marocko och ockuperade hela norra Afrika och Sudan.
  Således etablerade de universell dominans i Medelhavet. De tog också Gibraltar. Och de stärktes också. Kriget med Storbritannien fortsatte med blandad framgång. Båda sidor är trötta på skärmytslingar till havs. Napoleon ville dock ta numret. Och fler och fler nya fartyg byggdes, sjömän utbildades. Gradvis började fransmännens numerära överlägsenhet med stora mänskliga och territoriella resurser att påverka.
  Och de utmattade britterna började ge efter. Slutligen, 1825, skedde en amfibielandsättning. Och Napoleon tog till slut London. Därmed tog kriget slut. Och redan beslutade den äldre kejsaren att ta en vila och engagera sig i fredlig konstruktion. Det enda är att fransmännen fortsatte att röra sig över Afrika och erövra dess söder. Nicholas I kom till makten i Ryssland. Ryssarna var i krig med Iran, men trots segrarna erövrade de det inte utan begränsade sig till måttliga territoriella förvärv. Sedan stod Ryssland inför Shamils krig i Kaukasus och var bunden av det under lång tid.
  Napoleon regerade fram till 1837 och dog sextioåtta år gammal. Han efterträddes av sin son Napoleon II. En ung tjugosexårig blond kejsare, innan dess var han kung av Italien och Romarriket. Naturligtvis ville han överträffa sin far Napoleon den förstas ära.
  Och Napoleon II gjorde sin första kampanj till Iran och vidare till Indien. Naturligtvis erövrade den största och mest välorganiserade armén i världen både Iran och Indien relativt snabbt. Erövringen av Afrika fullbordades också. Frankrike förde krig i Latinamerika och försökte ta kontroll över kolonierna Spanien och Portugal. Det var på något sätt inte upp till Ryssland. Men fransmännen, efter långa krig, förskansade sig äntligen i Latinamerika. Napoleon II dog 1856 och hans son Napoleon III besteg tronen. Han var bara sexton vid den tiden. Och 1858 började Napoleon III en kampanj mot Ryssland.
  Bestämde sig för att överträffa sin farfarsfar. Och i Ryssland finns det fortfarande livegenskap. Och landet är förstås ojämförligt i stridsstyrka med Napoleons Frankrike.
  Napoleon III räknade med seger. Och två miljoner soldater flyttade över Ryssland. De gick i tre kolumner: till Kiev, Moskva och St. Petersburg. Men Ryssland hade inte sin egen Kutuzov.
  Och tsar Alexander II tvingades fly till Kazan. Moskva och St. Petersburg och Kiev tillfångatogs. Mot Ryssland fanns trupper från hela världen, och mer avancerade vapen. Även i Napoleon III:s armé dök de första lätta stridsvagnarna upp.
  Ja, du kan inte motstå en sådan kraft. Tsar Alexander II erbjöd fred till fransmännen. Men Napoleon den tredje förklarade att han behövde Ryssland som helhet.
  Kort sagt började ett gerillakrig. Men det finns många trupper i Napoleon. Dessutom tillkännagav Napoleon III avskaffandet av livegenskapen. Också det böjde en del av folket för hans sida. Kriget rasade i flera år och Napoleons trupper nådde Stilla havet.
  Till slut fann man en kompromiss. Napoleon III gifte sig med Alexander II:s dotter och kröntes. Och Ryssland, som en del av ett enormt imperium, fick viss autonomi.
  Napoleon den tredje kämpade fortfarande i Kina, hans trupper nådde Australien och erövrade Indokina. Och 1877 dog han, och Napoleon den fjärde besteg tronen. En ung man på fjorton år. Barnbarnsbarn till Napoleon I och moderlig ättling till ryska tsarer. Napoleon den fjärde fullbordade erövringen av världen - efter att ha erövrat USA, och alla andra öar ... Ett världsimperium uppstod. Sedan återstod bara att storma rymden.
  Men det var ingen sorg, utan djävlarna snattade. Napoleon IV dog 1894. Närmare bestämt dog han på en jakt i Afrika. Och hans tron intogs av pojken Napoleon den femte, fyra år gammal.
  På något sätt var Napoleons ättlingar inte särskilt sega. Och naturligtvis började förvirringen. Nu i Latinamerika, nu i Kina, nu i Ryssland.
  Men trupperna undertryckte oroligheterna och separatisterna. Napoleon den femte växte upp och började resolut undertrycka upproren. Efter det lugnade planeten jorden ner sig på något sätt. Och 1914 flög den första mannen ut i rymden! 1917 landade människor på månen.
  Gradvis fick mänskligheten stabilitet. Och nu expansionen ut i rymden. År 1935 hade människor besökt alla planeter i solsystemet, och en bosättning hade dykt upp på månen. Napoleon den femte regerade fram till 1960 - sextiosex år - ett rekord bland Bonapartes, och dog i ära. Tronen gavs till Napoleon VI. Vid denna tidpunkt hade framgångsrika experiment på föryngring av människor redan börjat utföras. Och år 2000 började människor tränga in i grannstjärnorna. År 2020 har de första bosättningarna av människor skapats utanför planeten Jorden.
  
  IVAN DEN FRUKTANSKE ÄR INTE FÖRGIFT
  Denne Ivan den förskräcklige förgiftades inte 1584 (varför fick de tanken att han överhuvudtaget var förgiftad?), utan levde en tid till. Gift med en engelsk prinsessa. Och samtidigt erövrade han Sibirien, byggde städer där. 1590 föddes hans son Alexander till en engelsk prinsessa. 1591 dog sonen Dmitrij, men ryssarna återerövrade sina år från svenskarna. 1592 intog de Narva.
  Polens och Rysslands gemensamma krig mot Sverige slutade 1593 med intagandet av Viborg. Och svenska krigets nederlag 1594.
  Ryssland återtog således städerna vid Östersjökusten och etablerade sig i Narva, liksom Viborg. 1595 beordrade Ivan den förskräcklige att bygga en stad vid mynningen av Neva. Således uppstod Aleksandrovsk mer än hundra år tidigare. Namnet år för att hedra sonen till Ivan den förskräcklige och den engelska prinsessan.
  Sedan fortsatte Ivan den förskräcklige att röra sig över Sibirien. Hans krigare avancerade till Amurfloden. År 1598, efter att ha korrigerat sextiofem år - ett rekord för Ryssland och en av de längsta varaktigheterna av kungariket i historien om planeten Jorden, dog Ivan the Terrible. Dog med honom på ett år och arvtagaren Fedot. Och Alexander den förste blev kung. Han var bara åtta år gammal vid tidpunkten för sin uppstigning till tronen. Men Boris Godunov blev regent. Och allt gick mer eller mindre. Det var sant att det fanns hungriga år. Sedan kriget med Polen 1605. Sedan för första gången befäl Alexander själv armén. Polackerna försökte belägra Smolensk, men blev totalt besegrade. Ryssarna gick till offensiv - de tog Kiev och Polotsk. Polackerna avstod mark längs Berezina och Kiev till den vänstra stranden Ukraina.
  Ett tag blev det tyst. Ryssland var på frammarsch i öst. Hon nådde Stilla havet och där grundade hon nya städer.
  Sedan följde en kampanj på Krim, som sammanföll med Turkiets försvagning. Ryssland erövrade också Krim-khanatet, tillsammans med Azov.
  Så uppstod ett stort imperium. Sedan återigen kriget med polackerna. Alexander proklamerade - vi kommer att vinna tillbaka länderna i hela Kievan Rus.
  Och det hände. De ryska trupperna, ledda av tsaren och den store befälhavaren Skopin-Shuisky, kunde fortfarande besegra polackerna och tog till och med Warszawa.
  Efter några tvister accepterade Polen Alexander den Förste som tsar. Efter det uppstod slavernas stora makt. Ryssland 1630 vände söderut. Gick i krig med Turkiet. Det osmanska riket var på tillbakagång och höll på att förlora.
  Ryssland återerövrade Balkan och gick till och med in i Konstantinopel. Den osmanska tronen överfördes till tsar Alexander. Och nu nådde de ryska regementena Egypten. Och 1640 erövrade de både Mecka och Irak med Kuwait. Bygg ett stort imperium. 1645-1647 var det ett krig med Iran. Och Persien underkastade sig också Ryssland. Kriget med Manchuriska riket slutade med erövringen av norra Kina.
  Tsar Alexander, med tanke på ökningen av antalet icke-ryska befolkning, sammankallade till och med ett ekumeniskt råd. Inom ortodoxin gjordes en förändring som tillåter att ha fyra fruar.
  Vad var resultatet av önskan att underlätta antagandet av ortodoxi av muslimer och att påskynda förryskningen av de nyerövrade länderna.
  År 1658 dog tsar Alexander den första, som regerade i sextio år, och blev också en stor Rurikovich.
  Mikael den förste, son till Alexander den första, blev den nya tsaren. Den nye kungen var redan fyrtio år gammal. Och han fortsatte sin fars aggressiva politik. Ryska trupper flyttade till Indien. Det var krig.
  Vilket slutade med etableringen av ryskt herravälde där. Sedan var det ett stort krig med Kina. Michael dog 1671. Och kriget fortsatte av hans son Alexei den första Rurikovich. Den unge kungen på omkring trettio befallde energiskt och uppnådde stora segrar. Kina efter flera års krig erövrades.
  Vidare fortsatte Ryssland att röra sig österut och söderut och erövrade också Indokina. Tills vi kom till Singapore. År 1701 dog också Alexei, och hans son Peter började bygga en stor flotta. Ryssland flyttade genom öarna i Stilla havet och landade i Australien.
  Samtidigt fanns en önskan att expandera in i Europa. Och 1715 började kriget med Österrike. De överlägsna ryska trupperna erövrade Österrike snabbt. Sedan togs Tyskland över. Vi nådde Rhen. Och 1721 erövrade de Italien. Så Peter den store skar ett fönster mot Europa. Tillsammans med Egypten. Samtidigt ockuperade ryssarna Kanada genom Alaska. År 730 dog Peter den store och tronen efterträddes av hans barnbarn Peter den andre - Rurikovich.
  Hans regeringstid visade sig vara aktiv, den unge mannen startade ett krig med Frankrike och erövrade Kanada, och de ryska trupperna, som hade mer numerär överlägsenhet, tog Paris. Nederländerna erövrades också. Fast gerillakriget drog ut på tiden där. Men till slut blev hon krossad.
  Och senare 1745 föll både Spanien och Portugal. Men det var också ett gerillakrig under flera år. År 1753, efter Peter den andres död, besteg Peter den andres son, Peter den tredje, tronen. Den nye kungen fortsatte att röra sig över Afrika och Amerika. Krig bröt ut 1761, med den sista stormakten, Storbritannien. Ryssland var inte särskilt framgångsrikt till sjöss till en början.
  Men sedan besegrades britterna av numerär överlägsenhet och erfarna befälhavare. Och det blev en landning. London föll 1767.
  Och 1780 dog också Peter den tredje. Hans tjugoåttaårige son Paul den Förste besteg tronen. Ryssland hade inte längre seriösa motståndare och rörde sig över Afrika och Latinamerika. År 1820, när Paulus den första dog vid sextioåtta års ålder, hade Ryssland fullbordat erövringen av hela världen. Och Ivan den femte, fyrtiotvå år gammal, besteg tronen.
  Det fanns ingen att slåss med. Och vetenskapen har ännu inte nått erövringen av rymdens vidder. Ändå beställde Ivan flyg till månen. Som, imperiet måste gå vidare. Och 1833 flög en man först ut i rymden. Och 1845 landade äntligen ryssarna på månen.
  Kejsar Ivan den femte dog 1847. Tronen efterträddes av Alexander II. Expansionen till rymden fortsätter. Landade på Mars 1861. Och sedan på alla planeter i solsystemet.
  Och sedan flög de till andra stjärnor ...
  
  DONALD TRUMP PÅ ROOSEVELTS PLATS
  Här är han Donald Trump var i Roosevelts plats under andra världskriget. Det här är faktiskt en fantastisk chans! Lär dig av din föregångares misstag. Och det första misstaget: de lät Sovjetunionen resa sig och bli en supermakt.
  Donald Trump förstod som ingen annan: Ryssland borde inte få vinna andra världskriget. Tredje rikets snabba seger är emellertid också olönsam för Amerika.
  Det bästa alternativet: låt dem döda varandra så länge och så mycket som möjligt.
  Jo, naturligtvis, Donald Trump hjälpte Ryssland lite, innan Stalingrad ... Och det fanns inga speciella skillnader med historien. Och drev det tredje riket ut ur Afrika.
  Och sedan erbjöd han Hitler en vapenvila i utbyte mot att antisemitiska lagar avskaffades.
  Efter Stalingrad insåg tyskarna att de verkligen kunde förlora andra världskriget och höll med Trump. Judar kommer inte att förföljas, men... Handeln återupptas...
  Och fångarna byts ut. Trump själv gör en atombomb och avslutar Japan. Och tyskarna, efter upphörandet av bombningen av deras territorium och stängningen av den andra fronten, ackumulerar styrka.
  Führern sköt upp Operation Citadel flera gånger. Och även i juli inledde han ingen offensiv, så han ville testa Tiger-2, monstertanken, och han menar Lejonet och Musen i strid. Dessutom började tyskarna bilda divisioner från utlänningar och samla styrka.
  Ja, och Trump rådde Führern att inte skynda sig, eftersom planerna för den tyska offensiven på Kursk-bukten redan är kända för det sovjetiska kommandot, och det finns inget dummare att attackera när fienden vet om det.
  Führern var smart nog att lyssna på Trumps kloka råd. Och han gick i defensiven.
  Röda armén den 30 augusti gick äntligen till offensiven. Och fastnade i fiendens försvar på djupet. Striderna visade att Pantern är mycket bra i försvar, med sin snabbskjutande kanon, som slår på långt avstånd.
  Och "Tiger" är inte dålig, och till och med "Ferdinand". Den sista självgående pistolen i försvaret är stark nog. Och slår perfekt av motståndarnas attacker. Och Ferdinand jobbar väldigt aktivt. Eftersom den träffar på avstånd kommer du inte att kunna räta ut ryggen.
  Tyskarna dukade fortfarande, åtminstone långsamt, men på Oryol-avsatsen. Men det sovjetiska flyget dominerade inte längre himlen. Utan en västfront var Fritzerna starka. Marseille stack ut bland de tyska essarna.
  Han dog inte i en olycka i slaget vid Medelhavet. Och nu, som ett ess, slogs nummer ett i öst. Och detta bästa ess av Luftwaffe, som på kort tid satte ett rekord på västfronten, som ingen i verkligheten slog, slogs nu i öst.
  Marcel tjatade på avstånd och lät sig inte klämmas och slås ner. Han blev en legend bland tyska och sovjetiska piloter.
  Och utan någon överdrift. Skjut ner både attackflygplan och jaktplan.
  Han belönades för etthundrafemtio flygplan med riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter. När han tillverkade tvåhundra flygplan tilldelades han den tyska örnorden med diamanter. När han nådde trehundra flygplan fick han ett speciellt inrättat pris för honom: Järnkorsets riddarkors med gyllene eklöv, svärd och diamanter. Efter att han sköt ner fyrahundra flygplan fick han ett militärt förtjänstkors i guld och diamant och en Luftwaffe-bägare i guld och diamant. Marseille sköt ner tvåhundra plan över Medelhavet i höstas. Under vintern och mars sköt han ner nästan hundra bilar till, och förflyttades till östfronten. Där överskred han i maj 1943 trehundra bilar.
  Sedan, i september 1943, nådde den siffran fyrahundra bilar. Och han satte till och med rekord genom att slå ut fjorton bilar i en strid.
  Naturligtvis, med ett sådant ess kände sig tyskarna i himlen mer än självsäkra.
  Och de kunde hålla tillbaka Röda arméns angrepp och dra upp styrkor i förväg. Ändå avancerade de sovjetiska trupperna, om än mycket långsamt.
  I slutet av oktober närmade sig Röda armén Orel. Fritz försökte behålla denna stad till varje pris.
  I strider användes Tiger-2-stridsvagnen för första gången. Denna bil visade sig dock bra i försvaret, men gick ofta sönder. Ännu värre är Leo. I likhet med den odlade "Tiger" -2, mer känd som den kungliga tigern, hade "Lion" en kraftfullare pistol, vilket dock var onödigt. Sedan sovjetiska trettiofyra stridsvagnar redan togs av tyska vapen. Och "Lejonet", som vägde nittio ton, hade inga fördelar jämfört med "tigern" när det gäller rustning, men kostade mer, var mindre tillförlitligt och en kraftfullare pistol var sämre i eldhastighet.
  Bara när man sköt på långt avstånd hade "Lejonet" fördelar, men det var till liten nytta, så det är nästan omöjligt för en trettiofyra att träffa i farten från ett avstånd där "Lejonet" hade fördelar.
  Striderna visade att "Lion" inte har några fördelar när det gäller att skydda sidorna, och pannan på skrovet över "Tiger" -2, och den tjockare pansringen i tornets panna saktar bara ner dess rotation.
  Det vill säga, det visade sig att "Lion", i praktiken, är ännu värre än "Tiger" -2. Och för vad det visar sig var det designat.
  Ändå var Tiger-2 relativt väl skyddad, den var också ogenomtränglig åt sidan för T-34-76, och visade sig därför vara en effektiv, om än klumpig maskin.
  Samtidigt visade sig två piloter bra i striderna: Albina och Alvina. Som kämpade barfota hela tiden i bikini. Och de gjorde det väldigt effektivt.
  Det är så Albina sätter sina bara fötter på avtryckarna och slår ner en sovjetisk pilot.
  Och så ska han pressa Alvin, också han med bara mejslade ben. Och slå ner fienden igen.
  Tjejerna arbetade aktivt och i panterskala. Även om nybörjare krigare. Men deras hemlighet är att slåss i bikini och barfota, då slår ingen ner!
  Kampen om Örnen drog ut på tiden till slutet av november. Tyskarna höll staden och Röda armén stormade envist den. Stalin själv visade envishet i denna fråga. Staden var grundligt befäst av Fritz och tillät inte att bli omringad.
  I början av december var det ett tillfälligt lugn, bara strider ägde rum på himlen. Marseille överskred antalet nedskjutna flygplan och var det andra i Tredje riket efter Göring som tilldelades Järnkorsets Storkors.
  Röda armén stannade. Men i slutet av december återupptogs offensiven. Efter envisa strider lyckades Orel ändå omringa. Och sedan ta. Tyskarna pressades lite mer i centrum. Men de var redo för vintern och kämpade hårt.
  Fritz kunde fortfarande slå offensiven nära Leningrad. Dels på grund av varningen från Trump, som var mycket rädd för nazisternas nederlag.
  Efter att ha slagit tillbaka offensiven i norr slog nazisterna på något sätt tillbaka anfallet och överlevde vintern ... Och på våren började de samla kraft.
  Röda armén led också förluster. Men hon fick IS-2 och T-34-85. Ett slagutbyte började och den 22 juni 1944 inledde Röda armén en stor offensiv i centrum.
  Tyskarna dukade under, men sakta ... sovjetiska trupper avancerade femtio kilometer på en och en halv månad på en ganska bred del av fronten. Nazisterna ändrade i allmänhet sin taktik något och försökte bevara sin styrka genom att inte avancera.
  Här spelade Trump rollen som inte ville ha vare sig Rysslands eller Tysklands seger. Men han var rädd att ryssarna skulle vinna ändå, och rådde Führern att bygga ett krig mot försvaret för att uttömma bolsjevikernas resurser.
  Hitler gick trots all sin aggressivitet i ett dövt försvar. Dessutom är tyska stridsvagnar ofullkomliga. Och "Mouse" levde inte heller upp till förväntningarna, och bara i försvaret visade sig mer eller mindre i korta kontringar.
  Tyskarna har ännu inte lyckats ordentligt med tekniken. Det har ännu inte varit möjligt att göra Panther-2 mer kraftfull i rustning och rustning, men inte tyngre än femtio ton. Focke-Wulf var underlägsen i manövrerbarhet och var oavslutad.
  Me-309 visade sig vara kraftfull i beväpning och hög hastighet, men sämre i manövrerbarhet. TA-152 var bättre än Focke-Wulf i flygegenskaper och kraftfullt beväpnad, men visade sig också vara tyngre. Det är sant att Marseille utvecklade en bra taktik för flygplan som var tyngre, men starkare beväpnade och bättre skyddade.
  Hittills har tyskarna inte bara upprätthållit en fördel på himlen, utan även ökat den på grund av antalet fordon. Även om Sovjetunionen också hade Yak-3 och LAGG-7. Men det har inte varit någon fördel än.
  Men tyskarna hade ME-262. I juni hade Luftwaffe redan tusen av dessa jetmaskiner med fyra 30 mm flygvapen. Men i strid visade sig ME-262 vara otillräckligt manövrerbar och effektiv. Bland annat på grund av den höga hastigheten. Det enda är att ME-262 är väldigt svår att skjuta ner, den är bepansrad och seg, den är svår att träffa på grund av den höga hastigheten, men den kraschar av sig själv på grund av den inte särskilt pålitliga motorn.
  Så hittills tog tyskarna bara emot TA-152 relativt framgångsrikt och hade en moderniserad ME-109 "K", andra världskrigets mest massiva jaktplan.
  Antalet tillverkade flygplan ökade också, vilket gjorde det möjligt att behålla överlägsenhet gentemot sovjetiska märken. Dessutom var tyska bilar betydligt starkare i beväpning och motorkraft.
  Den tyska Yu-288 visade sig vara ganska framgångsrik, som kombinerade hög hastighet och en stor bomblast. Och den första seriella fyrmotoriga bombplanen Yu-488, kapabel att bomba på långa avstånd. Dess höjdpunkt var det relativt lilla området av vingarna, vilket gav en hastighet på upp till 700 kilometer i timmen, vilket var mycket för den tiden och ett bombplan.
  Tyskarna var inte särskilt framgångsrika inom tankbyggnadsområdet. Maus är bra i försvar, men fortfarande sårbar från luften och svår att transportera. Jagdpanther visade sig vara mer framgångsrik. Den producerades i ökande kvantiteter och fick ett gott rykte.
  Här gjorde tyskarna förstås nästan färdig med bilen, men det svängde bra i alla fall.
  Den största mängden tysk utrustning ökade, vilket gjorde det möjligt att mer framgångsrikt motstå sovjetiska attacker. Inklusive offensiv i augusti i söder.
  Hösten 1944 kom, de sovjetiska trupperna tog inte ens Kharkov, och de står fortfarande i centrum.
  Fritz kände sig lite mer självsäker ... Stalin fortsatte att picka, men utan hjälp av USA kunde han inte vinna det teknologiska kapplöpningen mot Tyskland.
  Med utländska divisioner och många hiwier, plus satelliter, och före detta sovjetmedborgare, kunde Tredje riket mer eller mindre fylla på sina styrkor och hålla sig i defensiven. Utländska arbetare och slavarbete gjorde det möjligt att tillverka mycket utrustning. Och först och främst jetflygplan.
  Projektet med V-1 och V-2 missiler inskränktes till förmån för jetflygplan och Arado-bombplan dök upp. Som bombade bra. Och sovjetiska plan kunde inte ens komma ikapp dem.
  Hitler förlitade sig alltmer på en luftoffensiv. Fritzerna kämpade även på vintern... Röda armén kunde rycka fram i centrum under vintern.
  Här blev tyskarna, även om de förväntade sig en offensiv, chockade av artilleriets arbete, särskilt Andryusha-jetplanet. Men sedan kunde många tyska stridsvagnsdivisioner stoppa de sovjetiska trupperna.
  De nya tyska självgående kanonerna E-10 och E-25, små men smidiga, visade sig vara särskilt effektiva.
  "Tiger" -2 dök också upp med ett smalare och mindre torn och en kraftfull motor på 1000 hästkrafter, vilket visade sig vara en mer praktisk maskin.
  Kort sagt, kriget började med ett menageri som var mer fördelaktigt för tyskarna.
  Hitler räknade med stridsvagnarna i "E"-serien, som mer avancerade och med en låg siluett. I E-50 var höjden i allmänhet en meter lägre än den för "Tiger" -2, vilket gjorde det möjligt att med lika pansar minska tankens vikt till femtio ton med en 1200-hästkraftsmotor under forcering , en mer pansarbrytande och exakt pistol.
  Det här blev jättebra! Maskinen fick snabbhet och genombrottshastighet. Och tjejer slåss om det. Och givetvis barfota och i bikini.
  Striderna blev aktiva, särskilt under våren, i maj. Tyskarna försökte attackera. Men de kunde bara återta Belgorod, som erövrades av sovjetiska trupper tidigare. Striderna pågick under lång tid. Och striden, stridsvagnen E-100 deltog också. Denna maskin, mycket väl skyddad och med kraftfulla vapen, blev ett stort problem för de sovjetiska trupperna.
  Efter uppkomsten av SU-100 beslutade Stalin oväntat att ändra doktrinen i tankbyggnaden. Och dessa självgående kanoner började tillverkas i ständigt ökande mängder.
  Attraherad av enkelheten hos självgående pistoler i produktionen och en kraftfullare pistol. Och även det faktum att Stalin började fundera på att rädda soldater. Det var i alla fall bara tyskarna som avancerade sommaren 1945. De kunde bara omringa Rostov-on-Don och Oryol, men detta var begränsat till framgång ... På hösten satt Fritz i defensiven och Röda armén avancerade. Och på vintern också ... Och bara Belgorod kunde slå tillbaka.
  Så båda armadan saktade ner ...
  Året 1946 har kommit. Tyskarna försökte attackera på sommaren med E-50 och E-100 och E-75 stridsvagnar. Mot dem hade Stalin självgående vapen SU-100, som praktiskt taget ersatte alla andra typer av vapen. Tyskarna puffade, men gick nästan inte framåt ... Och på hösten och vintern var Röda armén redan på frammarsch ...
  Men återigen, ingenting blev av det.
  Det är redan 1947. Tyskarna pressar och avancerar, ryssarna trycker tillbaka och avancerar. Ingenting lyckades.
  Här kommer 1948. T-54 dök upp, som dock inte blev massiv. SU-100 är fortfarande i drift. Det är sant att denna ACS är något föråldrad. Tyskarna ligger på första plats i serien ovanför E-75 med gasturbinmotor. Och han var redan väl skyddad från sidorna ...
  Men tyskarna kunde fortfarande inte uppnå seger. Sovjetunionen producerade IS-7. som framgångsrikt bekämpade tyskarna.
  Sedan 1949 ... Frontlinjen är orörlig, och det sker ett slagutbyte. Boxare svänger och förstör varandra.
  Så 1950 är frontlinjen något fluktuerande. Men inget väsentligt händer.
  Och går till 1951, samma sak. Ingen förändring på östfronten. Båda sidor var ganska utmattade.
  Gick och 1952. Det sista hela året av Stalins regeringstid. Det enda tyskarna hade diskar som var osårbara för handeldvapen. Sovjetunionen har den mest massiva maskinen: SU-122 med en lång pipa, som fortfarande är listad som den bästa.
  Och till sist, 1953... Stalin dör, och sedan börjar det här. Det pågår en kamp om makten i Moskva, och genom att dra nytta av detta går tyskarna till offensiv.
  Och de går framåt i Kaukasus. Slutligen går Türkiye in i kriget.
  Jag fångar hela Kaukasus på vår, sommar och höst, och får en fördel ...
  Men det är här Trump ingriper. Och den 1 januari 1954 börjar USA kärnvapenbombningar av det tredje rikets territorium och ... Ryssland.
  Så här! Trump ingrep i andra världskriget.
  Och det visar sig att allt är väldigt coolt på sitt sätt! Och på ett sätt är det coolt!
  Trump besegrar tryggt sina fiender! Och detta är hans helvetes PR!
  Den här amerikanske diktatorn hoppar till och med av glädje!
  
  VACKRA TJEJER GÖR HISTORIA
  En alternativ historia där Hitler ändå bestämde sig för att han först skulle göra slut på Storbritannien och först därefter attackera Sovjetunionen. Ett av dessa steg var efter erövringen av Kreta och attacken mot Malta. Det senare var ganska framgångsrikt och Fuhrers trupper besegrade britterna. Hitler tog beslutet att göra sig av med Storbritannien och först därefter åka till Sovjetunionen.
  Här var han influerad av fyra häxflickor. Ariska skönheter: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - övertygade Führern att inte åka till Ryssland än! De gick till och med ner på knä och svor att 41 inte var rätt tid för detta. Förutom flickan sprang de barfota över kolen och utförde en ritual som bekräftade att det är bättre att inte åka till Ryssland. Och de fyra skönheterna övertygade Führern om att det var nödvändigt att tjejer också slåss i Afrika. Vilket de gick med på.
  Den brittiska basen attackeras av en Fritz-armada;
  Den största brittiska basen såg verkligen ut som fan. Mer än tusen bombplan samlades från hela östfronten och efter att ha fått anständig stridserfarenhet, tillsammans med eskortjaktare, föll de på den. Britterna har naturligtvis kämpat länge, men de förväntade sig inte ett så kraftigt massivt slag. Ja, vem kommer att tro att Fritz bestämmer sig för att avslöja fronten, även om fienden tillfälligt är tyst. Men brittiska krigare misshandlas nu skoningslöst. Till exempel attackeras deras skepp av Yu-87, den berömda "grejen". Inte för snabbt, men med den högsta (för sin tid) bombningsprecision, plågar de den brittiska flottan som lurar i vikarna. Den mer moderna Focke-Wulf är inte långt efter, bland dem till och med den legendariske von Rudel själv, kungen av attackflyg. Känd för att sänka det mäktigaste sovjetiska slagskeppet, slagskeppet Marat.
  Här ser till exempel korpral Richard gamar rulla nerför en kulle som en släde. Som rovfiskar dyker många tyska bombplan upp ur hålet. Redan en gammal engelsman slänger upp telefonen av rädsla. Han hade aldrig sett en så hemsk syn. Sirenerna tjuter väldigt sent, efter att bomberna hade exploderat. Sprängvågen kastar upp brittiska soldater, avrivna armar och ben flyger åt olika håll. Här blev en av järnhjälmarna varm och träffade officeren i ansiktet. Och hur han skriker:
  - Churchill kaput! Hitler är cool!
  De brittiska luftvärnskanonerna började inte skjuta direkt, utan först när tusentals bomber regnade ner på en gång. Fienden beräknade allt korrekt: inte en enda bomb borde gå till spillo. Så krossa fienden och slå. Alla sektorer är förmarkerade på kartan. Dessutom förklädde sig inte de fräcka britterna, inte ens ordentligt. Många av deras luftvärnskanoner står i full sikt och svepas bort i första hand.
  Här är pipan på en 85 millimeter lång trettiotvåfots luftvärnskanon som kastas upp och böjs i luften som en munk. Sedan kraschade hon och krossade fem engelsmän. Här revs magen upp på en av de svarta och tarmarna ramlade ut.
  Och bomberna regnade ner, och allt brann, bränsledepån mullrade, de började explodera, spridda granater nästan över hela skelettet, sedan sprängdes ytterligare en depå. Till råga på allt tjöt sirenerna som installerats i kåpan på Yu-87:an och Focke-Wulfs sirener, vilket orsakade vild fasa bland negrerna och araberna bland kolonialstyrkorna. Men det verkar som att vita inte är mindre rädda.
  Här kolliderade till exempel två brittiska fregatter, så mycket att pannorna mullrade. Och till och med fragmenten av fregatterna som lyfte slets i luften, som minerade fält, och kryssaren satte sig helt enkelt på botten.
  Den engelska Cromwell-stridsvagnen med en kort mynning, men med en anständig hastighet och kraftfull frontalrustning, accelererade i panik och rammade sitt eget lager och krossade till och med ett dussin av sina egna förtvivlade soldater längs vägen. Kaoset växte. Även här började det engelska hangarfartyget sjunka, och en kraftfull dreadnought öppnade eld ... på kusten, där deras egna soldater svärmade.
  Och i detta helvete förblev två personer helt oberörda. En av dem var en indier, tände avmätigt sin pipa, och den andra var en kvinna, uppenbarligen av arabiskt ursprung, men i militäruniform. Tillsammans uppmärksammar de inte det fortkörande dödsfallet. Snarare skär en hel hord av förintelseryttare sig i ett inte helt vanligt kortspel. Det var ett spel med femtiotvå kort med jokrar, och till och med enligt reglerna som uppfanns av rödhuden själv.
  Den arabiska kvinnan sa:
  - Mycket ljud! Och vad är poängen med att få panik?
  En av soldaterna, med en rygg skuren med splitter, sprang nästan på en indian, men sedan kastade han slentrianmässigt bort honom som en kattunge. Bloddroppar föll på den röda hudens ansikte och de slickade bort det leende. Sedan märkte han:
  - Att göra oväsen är mängden av svaga bleka ansikten. Det tycker vi apacher - ingen fiende är bra, en fiende har dykt upp - ännu bättre!
  Den svarta kvinnan sa:
  - Det här är en typisk svaghet hos dem som bekänner sig till Kristi tro. De älskar att prata om uppoffringar, men de offrar sig inte.
  Indianen nickade snabbt.
  - Ordning bygger på en grund där cement är tro, och sand är vilja! Tro är ett hjärta av guld, och vilja är en järnhand! Bara de bleka ansiktena har varken.
  Flera flammande brittiska soldater kastade sig i vattnet för att tvätta bort lågorna. Det kokade till och med från att komma in i vattnet, skrik och vilda stön hördes. Och blodiga cirklar kröp längs havsskummet, först tjocka, sedan spreds de gradvis och blev bleka. Och krigarna i det en gång största och mest omfattande imperiet på jorden höll på att förlora sin mänskliga form. Araben fnös föraktfullt:
  - Och de här männen får oss att bära slöja!
  Den rödhyade mannen kisade smygt och anmärkte:
  - Tydligen är de rädda, din formidabla look!
  Den arabiska kvinnan blottade sina tänder smygt och sa:
  - Mjukheten hos en kvinna liknar rustningens seghet, bara mycket mer dödlig och mångsidig i försvaret!
  Tyskarna föredrog att omedelbart plantera med all kraft, taktiken hos en boxare som, räknat på fiendens oförberedelse, omedelbart rusar med all kraft mot fienden. När dussintals fientliga plan brinner på flygfält kan de inte lyfta. När deras egna bomber exploderar inne i Lancasters och förstör allt runt omkring och allt. En tuff men effektiv taktik. Så underjordens symfoni nådde toppen av sin styrka och började sedan avta.
  Men detta avslutade naturligtvis inte saken, den luftburna divisionen gick in på banan. Medan britterna efter sådan behandling kan absolut ingen av dem tas ljummen. Lyckligtvis har landningsflygplan redan tillverkats i erforderlig mängd och metoder för att bogsera dem har felsökts. Förmodligen den bästa i världen idag.
  Så de flyger, inte som drakar - långsammare, men tillräckligt snabbt, och till och med ackompanjerat av Wagners musik - Hitlers favoritmästerverk. Vem mer från de levande kom ihåg filmen "Apocalypse", där amerikanerna använde just denna musik när de attackerade vietnameserna. Hur det skrämde dem. Så här Wagner, och mullrande motiv, genom förstärkare. Fallskärmsjägarna smetade in sina ansikten med fosfor och målade, de ser fruktansvärt ut som demonerna i deras undre värld. Även beräkningen av den psykologiska effekten. Dessutom tillsattes några reagenser till fosforn och några magnesiumchips, för att få en glöd åtminstone under en kort tid. Så läskigt, speciellt mot bakgrund av en rökig glöd, många bränder. De har till och med maskingevär, också kamouflerade i form av drakmunnar. Då slår redan melodiösa tyska och tillfångatagna maskingevär. Och klippta, trasiga linjer faller till vinnarnas stövlar. Och många föredrar helt enkelt att kapitulera, trots att det finns många fler britter än tyskar.
  En indier och en arabisk kvinna gömde sig i ett litet, noggrant kamouflerat hål. Rödhårig noterade:
  - Jo, vi plöjde dem!
  Den svarthåriga kvinnan blev förvånad:
  - Säger du vi? Du kanske menar oss?
  Indianen skakade på huvudet.
  - Nej! Palefaces slår engelsmännen och det är ett gott tecken! Och det kommer att finnas tid, då kommer vår semester! När indianerna befriar sin kontinent!
  Araben fnös föraktfullt:
  - Och råkar du göra anspråk på makt över världen?
  Indianen flinade kärleksfullt, som om han förklarade för ett utvecklingsstörda barn:
  - Den som vill få för mycket - slutar oftast med ingenting! Så en stor sked - sliter i munnen!
  Führern såg förstås inte vad hans falkar och hökar gjorde, men i princip gissade han att den tyska krigsmaskinen skulle klara allt klart. I allmänhet utfördes tyska militära offensiva operationer fram till Kursk-bukten på en hög professionell nivå. Vissa kallar dem till och med riktmärken. Det är till och med konstigt att en sådan maskin stannade, och sedan helt gick sönder.
  Och de fyra själva tog och deltog i landningen på Malta.
  Fyra flickor var bara i bikini. Och redan i luften kastade de med sina bara fötter granater mot britterna. Och det är väldigt vackert. Sådana är tjejerna.
  Och under flygning, som skarpslipade skivor kastas. Och på en gång skars ett dussin halsar upp. Ett ord - superklassiga skönheter. Och väldigt sexig och muskulös. Sådana är krigarna. Och med ett slag delade de metall och tegel. De har en så frenetisk, sjudande kraft. Och låt dem bara klackar i ett hopp in i hakan på engelska soldater. Så jävla.
  Och blodet flyger och stänker åt alla håll.
  Sedan använde flickorna sina svärd. Och de började förstöra de engelska leden. Och medan du sjunger:
  - Vita vargar kurar ihop! Först då kommer familjen att överleva! De svaga går under - de dödas och rena det heliga blodet!
  Så coola tjejer här. Bara super!
  Och de högg varje engelsk soldat med två svärd. Och de kastar hakkors med sina bara fötter och dödar kämparna. Och sådana ivriga krigare ...
  Och flyganfallet på Malta är mycket kraftfullt. Führern samlade flyg från östfronten. Och Yu-88 visade sig i sin härlighet. Och naturligtvis användes också Yu-87, som, trots dominansen av stridsflygplan i luften, visade sig vara mycket effektiva.
  Och Fritz slog britterna mycket hårt. Och barfota Terminator-tjejer är ännu starkare. Och krigarna här är helt enkelt klass!
  Tja, hur kan man inte beundra sådana tjejer. Inte tjejer - utan helt enkelt pantrar!
  De krossar sina motståndare. Och de sjunger:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss! Onda vargar river fienden!
  Onda vargar - hälsning till hjältarna!
  Och de skär ner igen ... Britterna kapitulerar dock redan. Och de räcker upp händerna.
  Gerda vrålar på engelska:
  - På knäna! Och kyssa mina fötter!
  Män faller på ansiktet och kysser flickans bara, lite dammiga fötter.
  Sedan tvingas de kyssa benen och Charlotte, en rödhårig best. Vad vacker hon är.
  I vinden fladdrar hennes kopparröda hår som en strid, proletär fana.
  Både män och särskilt unga män smackar gudinnan på runda klackar. Och de slickar skönhetens förgrovade fötter.
  De kysste både Christina och Magda på sina bara fötter. Även aerobatiktjejer.
  Och sådana krigare är starka och muskulösa. Och viktigast av allt barfota, söt.
  Och smala figurer, och presstallrikar! Och de är underbara, och kämpande och vackra.
  Och varje muskel spelar, och bollar av muskler rullar under den solbrända huden.
  Dessa tjejer är supercoola! De har ilskans kraft och passionens låga! Och självförtroendet att vinna.
  Och britterna överöser sina bara, graciösa ben med kyssar!
  Malta föll och det blev mycket lättare att överföra trupper till Afrika. Führern blev klokare, och viktigast av allt kom en logisk tanke till honom: Sovjetunionen är ett totalitärt land, vilket betyder att det är starkt. Nästan tvåhundra miljoner människor är lödda av kommunistisk ideologi och detta är makt!
  Men samtidigt har Sovjetunionen tillräckligt med mark och det kommer inte att attackera någon.
  Så för att attackera Ryssland bör du förbereda dig.
  Och vilken typ av stridsvagnar har tyskarna? Ärligt talat svag! Och ryssarna vid paraden den första maj sågs KV-2 med 152 mm kanoner och KV-1 med 76 mm kanoner och T-34, smidiga stridsvagnar också, med kanoner som genomborrar tyskarna.
  Och Fuhrer beordrade: att skapa sina egna monster för att motverka de ryska stridsvagnarna. I synnerhet "Panthers", "Tigers", "Lions" och "Mouses". Bra bilar för sin tid, men för tunga.
  Och dyrt och arbetsintensivt! Å andra sidan skulle tysk teknik i detta fall kunna konkurrera med den sovjetiska.
  Dessutom hoppades tyskarna att de snart skulle ha hela Afrika, och de skulle kunna fånga de viktiga resurserna i världen. Och det kommer att finnas slavar och trupper och stridsenheter ...
  I allmänhet är Wehrmacht-soldaterna starka ...
  Och tjejerna är fantastiska... Och fantastiska stjälare!
  På Malta gick de och var kända för tortyr av män. Hårda krigare. Pojkar kläddes av sig och flickor våldtog dem! Och vad är inte underhållning.
  Krigarna sjöng och skrek mycket:
  - Ingen kommer att stoppa oss, inte ens djävulen kommer att besegra oss!
  Gerda och hennes team attackerade också den engelska kryssaren. Med svärd gick flickorna längs den och högg ner alla. Och samtidigt kastade de också vässade skivor med sina bara fötter.
  Snabba sådana är krigarna som inte kan stoppas enkelt och utan problem. De går till sig själva och krossar sjömännen. Och de vinkar till sig själva med båda händerna. Det fanns en sådan fyra häxor. Och Häxor hänsynslösa, absolut mordiska.
  De springer över däcket, blinkande runda, rosa klackar och viftar med sina svärd som propellerblad. De skär ner engelsmännen och nynnar för sig själva medan de flinar.
  - Vi är inga patetiska tjejer, rösten är så klangfull! Vi krossar britterna berömt, så att det inte är tyst här!
  Och hur tungorna kommer att visa sig! Det här är tjejerna för sig själva ... Riktiga terminatorer!
  Och med bara tår, hur de kastar skivor för sig själva, och hur de slår ut fiender.
  De gör det väldigt blodigt. Och deras halsar skars av. Och så många strupar öppnades.
  Aggressiva killar.
  Och mer exakt, tjejer, med vilda djurs muskler. Och ingen kan stävja dem - ett sådant element.
  Flickorna är käcka och nästan nakna. Och även brösten exponerades för att se vackrare ut.
  Gerda sjöng:
  - Och kryssaren kommer att fångas - snygga tjejer! Ett sådant element, ett sådant element!
  Flickorna är verkligen vackra i en sådan skala att du inte kan stoppa dem med ett svep.
  De är fulla av våldsam, sjudande energi. Och det är bara en så aggressiv orkan och ett överflöd av lågor och värme.
  Warriors är verkligen bara underbara. Och de kan flytta en knytnäve i käken.
  De har så aggressiva hopp av flickor som föddes med vingar och huggtänder ...
  Charlotte skär ner engelsmännen och gnisslar för sig själv:
  - I strid kan ingen mäta sig med oss! Jag är en varg, en cool varg!
  Och det rödhåriga vilddjuret som ett slag och skär med ett svärd ...
  Så den engelska amiralen föll under flickornas räkning. Vad ville han egentligen? Vem kontaktade du?
  Krigarna tog och skar honom i bitar!
  Christina sjöng med nöje:
  - Det blir en shish kebab!
  Och hon visade sin tunga.
  Och så kastade hon med sin bara fot en skiva med vassa kanter. Och omedelbart slaktade fem engelsmän.
  Magda sparkade med sin bara häl, och tre engelsmän flög överbord. Här är hon en tjej - bara en vilde!
  Och alla fyra kommer att utropa:
  - Ära vare våra gudar!
  Och han skär igen ... Redan hundratals engelsmän har huggis ner. Och de överlevande faller på knä och kysser vackra flickor, sina starka, mejslade, bara fötter.
  
  
  RYSSENS PRESIDENT VLADIMIR ZELENSKY
  Volodymyr Zelensky tillkännagav efter invigningen upplösningen av Rada och hållandet av tidiga parlamentsval. Detta förväntas i allmänhet. Relationerna med Ryssland var dock fortfarande ansträngda. Vladimir Putin gratulerade inte Zelenskij till segern och erkände inte presidentvalet i Ukraina. Men det gynnade även den nya unga ledaren. Nationalisterna, som såg på honom med misstänksamhet, kände igen honom som en av sina egna. Och västvärlden förstod att Putin verkligen är en angripare. Och stärkt stöd till Ukraina. Så det började för hälsan och slutade för fred. Zelenskij tog det och presterade extremt starkt i nyvalet till Rada. Lyckades få riksdagsmajoritet. Och sedan höll flera folkomröstningar. Inklusive grundlagsreform.
  Presidentens befogenheter utökades avsevärt. Och Rada, tvärtom, är begränsad. Efter det började Zelensky resolut fortsätta reformer och modernisering.
  Samtidigt uppfanns ett listigt drag i Donbass. Krigaren Anastasia Orlova erbjöds ett intressant alternativ. Hon kommer, med stöd av Ukraina och västerländska underrättelsetjänster, att bli guvernör i regionerna Luhansk och Donetsk. Då kommer han att ha formellt medlemskap i Ukraina och pengar till restaurering och stor personlig makt. Och till och med hans egen armé. Det vill säga Kadyrov-alternativet. När Ryssland faktiskt gav självständighet till Tjetjenien, bara formellt behöll kontrollen över det.
  Anastasia Orlova, som har inflytande bland fältchefer, accepterade detta alternativ. Jag måste säga att den här kvinnan var väldigt vacker, blond och vanligtvis sprang hon barfota i kylan även på vintern.
  Anastasia förklarade krig mot Nya Rysslands "stjäla" ledarskap. Hon är en mycket kämpande och auktoritativ tjej. Och i Novoazovsk grundade hon sin bostad. En del av folket och milisen stödde henne.
  Anastasia, med en bataljon barfotaflickor, gjorde flera räder och intog flera städer. Lokala strider utspelade sig. Det blev dragkamp.
  Anastasia agerade ganska skickligt och fick pengar från utlandet. Dessutom hade hon stöd i Ryssland. Bland annat från kvinnor. Att Putin blev sjuk bidrog också till framgången. Man kan se att Rysslands ambitiösa president har överansträngt sig. Och under dessa förhållanden var ledarskapet i Ryssland splittrat. Anastasia utnyttjade detta och intog Donetsk. Få seriöst stöd.
  Kriget började med Luhansk. Men inte för energisk. Miliserna ville egentligen inte döda varandra.
  Till slut ägde presidentvalet i Novorossiya rum och Anastasia vann. Det erkändes omedelbart av USA och Kiev. Och sedan andra länder i väst, och faktiskt hela världen!
  Zelenskij höll sitt ord och gav Novorossiya en speciell status inom Ukraina. Och i Donetsk vajade den gulblå flaggan igen.
  Den efterlängtade freden har kommit.
  Zelensky bekämpade aktivt korruption och införde till och med dödsstraff för ekonomiska brott. Med en tuff och skicklig ledning, efter att ha bildat ett professionellt team, säkerställde Volodymyr Zelensky höga tillväxttakt för Ukraina. Landet reste sig, och den nya ledarens makt växte sig starkare. Relationerna med Ryssland förbättrades. Det som bidrog till stroken som grep Putin och gjorde honom mindre ambitiös och aggressiv.
  I Ryssland växte Zelenskys popularitet. Han var en stark talare, en charmig man, en populist. Och inte kommunist, men inte antikommunist heller. Populärt, både bland vänstern och bland de ryska oligarkerna. Mycket populär bland ryska ungdomar. En intellektuell och en pojkvän. Det verkar vara intelligent, men tog en solid makt. Ja, förvisso en ledare, men samtidigt en gentleman! Högkultur, men begriplig och älskad av folket. En riktig talang inom management. Och en bra arrangör.
  Och när fem år av välstånd och Ukrainas uppgång passerade, och Zelenskijs makt äntligen stärktes, följde ett sensationellt förslag.
  Nämligen att förena sig med Ryssland. Skapa en enda facklig stat med en gemensam president med stor makt. Naturligtvis folkvald.
  Och i Ryssland var eliten i chock. Här är flytten! Vid det här laget hade Putin försvagats av en allvarlig sjukdom och tappat popularitet. Så han kunde i alla fall inte kämpa fullt ut. Och Medvedev själv är i allmänhet inte en fighter och oälskad av folket.
  Och här vill Zelenskij helt klart bli president i förbundsstaten och ... Hans chanser är verkliga! För det första vill västvärlden se Vladimir Zelenskij som president i Ryssland och Ukraina! Han visade sig vara en ganska pro-västlig politiker och europé. För det andra är Zelensky populär i Ryssland och särskilt i Ukraina. För det tredje finns det inga konkurrenter i sikte. Putin är allvarligt sjuk, Medvedev är svag och inte populär, Zjuganov och Zhirinovskij är för gamla. Det finns inga andra ledare i sikte. Dessutom, för det fjärde, och se upp för oligarkerna i Ryssland och Zelensky, finns det stöd.
  Ja, det är tydligt att detta är en mycket seriös kandidat till Rysslands presidentskap. Han har styrka och karisma och en extraordinär oratorisk gåva. Och även stöd från både västerländska och ryska medier. Plus, populariteten av det nya i rysk politik, under de gamla och tråkiga ledarna.
  Kort sagt, det är obekvämt att tacka nej och läskigt att acceptera ett erbjudande. Putin fick en andra stroke. Medvedev blev tillförordnad president i Ryssland.
  Det är förstås långt ifrån säkert att Zelensky definitivt vinner. Och jag vill verkligen annektera Ukraina. Medvedev har en önskan att överträffa Putin! Men är det värt att ta en sådan risk som val med Zelensky?
  Men folket i Ryssland stödde idén om enande med Ukraina. Hundratusentals människor gick ut på gatorna - och krävde: de slaviska brödernas enhet. Demonstranter drabbade samman med polisen i Moskva. Många människor skadades. En våg av protester började stiga.
  Med kommunisterna nådde Zjuganov slutligen, eller snarare ruttnade, och den yngre ledningen började ta folket ut på gatorna. Kräver ett regimskifte.
  Nationalisterna drog också upp och hade sina egna starka och ambitiösa ledare. Maidan blev mer och mer på modet. Stenar och molotovcocktails kastades mot polisen. Folkets missnöje, som hade ackumulerats under en lång tid, började visa sig starkare och starkare.
  Medvedev höll ett säkerhetsråd.
  De flesta av medlemmarna var för enande - med hänvisning till det faktum att djävulen inte är så hemsk som han är målad. Och den administrativa resursen och propagandan är en enorm kraft! Och att människor kan hjärntvättas grundligt, och de kommer i allmänhet att rösta på det styrande partiet.
  Ryska miljardärer svor också trohet till Medvedev, som var förutsägbar, länge vid makten och mer eller mindre passade alla.
  Miljardären Deribasco anmärkte logiskt:
  - Det är nödvändigt att genomföra en valkampanj i stil med: Medvedev är Putin i dag, och inga Zelenskys är farliga för oss!
  Roman Abramovich anmärkte auktoritativt:
  - Vi drog ut Jeltsin ur valhålet på fyra procent av betyget, och ännu mer så kommer vi att dra ut dig! Våra pengar och mediaborgen!
  Prokhorov bekräftade:
  - Vi vill inte ha så höga skatter på de rika som i Ukraina, och vi kommer att stå för er!
  Dmitrij Medvedev slog näven i bordet och meddelade:
  - Då accepterar vi förslaget om integration och enande!
  Ett enandeavtal undertecknades mellan Ukraina och Ryssland. Genast ändrades maktbalansen. Presidentval ska hållas inom tre månader.
  För att registrera sig för presidentskapet räcker det antingen med att samla in hundra tusen namnunderskrifter eller att sätta in nittiotusen dollar i borgen, som kommer att returneras först om den når den andra omgången. Det är några roliga regler. Dels hämtat från rysk och dels från ukrainsk lagstiftning.
  Naturligtvis kommer det att finnas många presidentkandidater, Medvedevs team ansåg tydligen att det skulle vara ännu mer lönsamt för dem! De säger att maktväljarnas rörlighet kommer att ge en fördel i den första omgången. Och i den andra kommer alla att stödja Medvedev. Den tillförordnade presidenten räknade i alla fall med det. Och det började...
  Anastasia Orlova, denna barfota Kleopatra, sa att Zelenskij skulle vara emot ett helt hundratal. Och att han är Lancelot mot draken Putin och Medvedev.
  Våldsamma attacker i pressen utspelade sig. Vissa var på Zelenskys sida, andra av Medvedev.
  Registreringsperioden för kandidater har börjat. Ryssland var rastlöst. Sonen till Dzhokhar Dudayev dök upp i Kaukasus och förklarade jihad. Och fick brett stöd i de islamiska regionerna. Många experter misstänkte CIA:s öron här. Dessutom håller Trumps presidentskap på att ta slut, och vi måste vinna åtminstone några segrar. Och Zelenskij på den ryska tronen är en stor seger! Även om det finns skeptiker som hävdar att Zelenskij kan göra Ryssland till ett fantastiskt land, mycket starkare, särskilt ekonomiskt, än det var under Putin.
  Så åsikterna är delade i väst. En enda ukrainsk-rysk stat är förstås en mäktig förening och är inte ett skämt alls. Det här kan verkligen vara ett monster. De ryska säkerhetsstyrkorna stödde naturligtvis också enandet. Att Anastasia är en cool kvinna. Hon, tillsammans med en bataljon flickor och alla skönheterna, var barfota och i bikini, slog omkull och besegrade de ryska specialstyrkorna. När de samlar damm för att störta den alltför ivriga beundraren av Zelensky.
  Här visade tjejerna att de kämpar sagolikt barfota och i bikini! Och specialgruppen Vympel visade sig vara besegrad av heta kvinnor. Som ett resultat, och det beslutades att inte blanda sig, kom mer pro-ukrainskt ledarskap till makten i Novorossia.
  Anastasia kampanjade för Zelensky. Flickan i strid visste hur man kastar med sina bara fötter vassa, tunna skivor och bumeranger och granater. Krigare i bikinis har blivit en legend. Ett helt regemente av flickor, var och en av dem är värd en hel division. Detta är en enorm kraft!
  Anastasia rusade genom snön, hennes röda, bara klackar blinkade förbi. Flickan sjöng:
  I rymdens vidd, tro mig, det finns en dröm,
  Hon är som en solstråle på himlen...
  I Svarogs ögon, frid och renhet,
  Han är för oss, när Jesus uppstår!
  
  Vi kommer att föda ett strålande öde,
  Hon kommer att lysa som solen i maj ...
  Men hur många odöda kan jag inte förstå
  Hur elak rock leker med oss!
  
  Skydda ditt hemland, riddare,
  Låt himlens stjärna lysa...
  Vi skyddar vidden av vårt hemland,
  Låt planeten bli ett evigt paradis!
  
  Men vad kan formidabel kommunism,
  Han kommer att göra moderlandets flagga allsmäktig ...
  Och den rasande fascismen kommer att gå under i helvetet,
  Vi kommer att genomborra fienden med ett mycket starkt slag!
  
  Du ger hjärtan till vårt hemland,
  Att brinna med en mycket stark värme ...
  Vi kommer att gå igenom vår kamp till slutet,
  Och Führern kommer att sopas bort med ett slag!
  
  Kamrat Stalin ersatte sin far,
  Vi är barn av olika generationer...
  I Gehenna kommer horden att förgås i raseri,
  Och geniet Lenin kommer att visa vägen till Eden!
  
  I Ryssland är varje pojke en jätte,
  Och tjejer är tränade att slåss...
  Herren Allsmäktige Rod vi har en,
  Vi ryssar har alltid kunnat slåss!
  
  Vi kommer att nå, snart tror jag, vi är allt,
  Det faktum att det inte finns något högre i universum ...
  Komsomol-medlemmen höjde, vet åran,
  Och slå Führern i taket!
  
  Ingen mer kommunism, vet idéerna
  De är vackra och kommer att ge lycka!
  Och Führern är helt enkelt en skurk,
  Mycket lömsk, mycket svart kostym!
  
  Jag är en tjej - en fighters storhet,
  Barfota sprang djärvt genom frosten ...
  Min tjocka fläta av guld
  Konstruerade en snabb ros!
  
  Det kan finnas en miljard idéer
  Hur man ordnar ett hemland i kommunismen ...
  Om du ser Fritz, slå hårt,
  Så att Adolf blodig inte sitter på tronen!
  
  Ta ut fascisterna med näven,
  Och du bör flytta på dem med en slägga ...
  Låt oss åka längs Volga med en bris,
  Vi tycker helt enkelt inte synd om att krossa getter!
  
  Vi kommer att fostra soldater för fosterlandet,
  Flickorna går till attack...
  Riktat av skönhetsmaskingeväret,
  Vedergällning kommer att skada Hitler!
  
  Ingen kan slå ryssarna
  Även om fascismens varg, då är djävulen erfaren ...
  Men fortfarande starkare än sin björn,
  Vilken ordning bygger en ny!
  
  För fosterlandet, kör för Stalin,
  Komsomol-tjejerna rusar barfota ...
  Nazisterna höggs ned med kokande vatten,
  För de stora ryssarna är coolast!
  
  Stolta tjejer kommer in i Berlin,
  Lämna avtryck av bara fötter ...
  Ovanför dem finns en kerub med guldvingar,
  Och silver som getingpärlor!
  Flickan sjunger då, men vad hon kämpar! När allt kommer omkring var det hon, med fyra partners, som vid ett tillfälle räddade milisen från ett fullständigt nederlag nära Iolaisk.
  Då kom fem tjejer i bikini och barfota in med en hel armé.
  Ja, det var ett skådespel.
  Anastasia gav mycket från maskingeväret, skar av fiendens led, och sedan kastade hon med sina bara tår flera tunna skivor på en gång. De där huvudena är avskurna.
  Och Anastasia sjunger:
  - För heliga Rus!
  Natasha sköt också, högg ner fienderna och hur hon gnisslar, kastar en granat med sin bara fot, slår ner en stridsvagn:
  - För Svarog!
  Och så ger den guldhåriga Zoya en sväng. Och även han kastar en dödsgåva med sin bara fot och ropar:
  - För framtiden Rodnovery!
  Och bakom dem kommer Aurora att ge sig också. Och med sin bara häl kommer han att släppa dödens gåva och ropa:
  - För de stora gränserna!
  Och så ska Svetlana plantera. Han kommer att ge en tur, och sedan från maskingeväret, och med sina bara tår, kommer han att skicka förstörelse ...
  Och den barbenta skönheten kommer att skrika:
  - För Romanovs återkomst!
  Ja, Anastasia var ett fan av återupprättandet av det tsaristiska imperiet. I Ryssland är faktiskt tsaren vid makten ändå. Så varför inte utfärda en legitim monarki. Dessutom flödar blodet från många generationer av Europas kungar i Romanovs ådror. Är det deras härstamning? Och vilket kön har Putin, och särskilt Lukasjenko? Vilka är de att vara kungar? Men Romanovs är Guds smorda!
  Anastasia med sina flickvänner i bikini gjorde många mirakel. Hon kämpade som en djävul. Men sedan grälade hon med Putin och ställde sig på Zelenskys sida. I allmänhet såg Anastasia att Ukraina blev kränkt, och med en ökad känsla för rättvisa tog hon de svagas parti!
  Anastasia och hennes fem slog tillbaka attacken mot Novoazovsk när de försökte arrestera henne som rebell. En hel kolonn av regeringsstyrkor skars av och avväpnades.
  Efter det föll fångarna på sina ansikten och kysste Anastasia och den andra flickans bara, dammiga fötter.
  Flickan berättade filosofiskt för de fångade kämparna i Novorossia:
  - Jag vill inte döda dig! Ni är mina bröder! Och jag kommer att vara din drottning!
  I allmänhet accepterade Novorossia Anastasia utan mycket skada och stora förluster. Det är sant att den blonda terminatorn skar huvudet av guvernören i Donetskrepubliken och dödade hans vakter, som huvudsakligen bestod av kaukasier.
  Anastasia har länge varit en legend. På Krim gjorde hon sådana mirakel att hon fick stjärnan till hjälten i Ryska federationen. Utan henne, med partners i bikinis, gick det inte så smidigt. Men sedan togs Anastasia och berövades alla ryska utmärkelser. Inklusive för mordet på ryska specialstyrkor i strid, när de försökte avlägsna dem. Till och med ett brottmål inleddes.
  Men de vågade inte starta ett stort krig med ett de facto oberoende Novorossiya. Dessutom blev Putin sjuk, och utan honom ville ingen ta ansvar.
  Särskilt Medvedev, som i allmänhet inte är en ledare i ande och ande. Men det är just detta som Medvedey passade de ryska oligarkerna och Putins följe - han kan lätt manipuleras.
  Hur det än må vara så har en enorm propagandamaskin rest sig mot Zelenskij. De började skylla på allt. Och att det var som om en drogmissbrukare, och en tjuv, tog ut miljarder genom offshorebolag, och att han generellt var gay.
  Provinsen gick för att skriva. Och visst fanns det vittnen, och försäkringar av olika slag. Inklusive anklagelser om homosexualitet. Även så snart registreringen av kandidater började, och smutsen har redan hällt.
  Antalet som ville delta i valet, både ukrainare och särskilt ryssar, visade sig vara kolossalt. Både kommunister och nationalister klättrade. Oväntat stack även den gamle och sjuke Zjuganov in huvudet i valet. Även om han redan har lämnat posten som kommunistpartiets ordförande. Afonin, Udaltsov och Grudinin gick också till valurnorna. Och generellt sett finns det fortfarande ett gäng vänsterkandidater, föga kända, men vinthundar. Och så många människor som vill bli president klättrade! Vad sägs om nittio tusen dollar? Är detta en så stor summa enligt Rysslands mått mätt?
  Som tankar villiga klättrade. Och affärsmän, och konstnärer, och popartister och författare. Ja, författare är också aktiva. Gör en annons för dig själv. Och nittio tusen dollar är inte så mycket. Så hundratals ansökningar strömmade in i CEC.
  Nåväl, val! Nåväl, showen blev av! Till och med Alla Pugachev stack in huvudet i presidentposten. Och varför inte? Alka började glömma, där kan hon påminna om sig själv! Av de gamla klättrade Yuri Luzhkov in i presidentskapet. Jag ville också påminna mig själv.
  Tja, naturligtvis, en sådan show kunde inte klara sig utan Vladimir Volfovich. Men den här gången deltog hans son Igor Lebedev och hans högra hand Degtyarev i valet. De gick också till val i tre kolumner.
  Nationalisterna flyttade också. Naturligtvis gick både den legendariske Demushkin, som avtjänade tid i fängelse, och vad som är intressant, Spider, ledaren för Metal Corrosion, och chefen för Kolovrat-rockgruppen, till presidentskapet och många andra.
  Jo, visst, popsångarna gav sig iväg på en kampanj. Philip Kirkorov och Nikolai Baskov är här. De har heller inget att förlora i det stora hela. En sådan stridsvakt utplacerad.
  Och Timothy och Vitas, och i allmänhet väldigt många gick på en kampanj.
  Naturligtvis inte av en slump! Medvedevs plan var att nominera ett stort antal kandidater som skulle behöva skicka rösterna till honom i den andra omgången. Den övergripande planen är intressant. Medvedevs betyg är initialt lägre än Zelenskys. Och det är omöjligt att vinna utan list!
  Men trots allt hade Jeltsin ett nollbetyg, men han kunde slå Zyuganov. Det är sant att den senare ledde valet som en funktionshindrad person: förlora med flit!
  Och i det här fallet motsätts Medvedev av en enastående och mycket begåvad person.
  Så det händer mycket här. På showen hälldes Solovyov Zelensky ständigt med lera. Det är sant att en tjej sedan lanserade glass i Solovyovs ansikte med fingrarna på hennes bara fötter. Och stack ut hennes öga. Efter det stod det klart att det inte var säkert att kasta lera på Zelensky! Som, den här killen är en ukrainsk örn!
  I allmänhet fanns det ingen enhet i det ryska samhället. Många, många stödde Zelensky. Som, riktigt ungt blod och kunde höja Ukraina utan höga olje- och gaspriser! Och hur är det med Medvedev? Landet kvävs bokstavligen av dollar för olja och gas, och ekonomin är i total stagnation. Det finns ingen tillväxt, bara arbetslösheten ökar.
  Medvedev har generellt högst anti-betyg bland alla politiker. Även om det är just detta som är fördelaktigt för oligarkerna. Mer beroende av dem, mer hanterbar. Den ryska regeringen började hastigt höja löner och pensioner för alla. Och många gånger...
  Inte nog med det, Medvedev föreslog till och med att sänka pensionsåldern med två år. Som att allt är till folkets bästa. Och ändringar gjordes för att öka pensionerna och räkna arbetslivserfarenhet efter pensionering.
  Medvedev glömde inte heller tjänstemännen. För att de ska ställa upp och rösta på honom. Särskilt offentliga inkomstdeklarationer avskaffades, och det var tillåtet att ta emot gåvor upp till tusen dollar. Vilket naturligtvis tjänstemannen gillade. Så är tillståndet att ha fastigheter utomlands, samt konton.
  För att locka rökare till sin sida mildrades antiröklagen avsevärt. Försäljning av alkohol på natten är tillåten, och även spelverksamheten har legaliserats. Det senare välkomnades av oligarkerna, i själva verket varför förlora sådana inkomster och föra dem under jorden.
  Överföringen av "Dolls" är tillbaka. De började visa mer erotik på tv.
  Medvedev tillkännagav också en amnesti och beordrade till och med att fångarna skulle få betalt för att samla in pengar. Och det är också en ansenlig andel av rösterna. Och de dömda själva och deras familjer.
  I allmänhet lade Medvedev fram parollen: mer frihet! Ryssland är faktiskt trött på Putins despotism. När du inte ens kommer att se en naken kvinna på TV!
  Och visst fanns det ett försök att visa: livet har blivit friare, livet har blivit roligare!
  Medvedev sänkte också priset på alkohol och tillät ölreklam på tv. Faktum är att varför gå för långt.
  Men kriget bröt ut i Kaukasus. Efter Putins avgång började högländarna kräva ännu fler privilegier och rättigheter. Och deras ambitioner har bara växt. Dessutom började Turkiet aktivt sätta press på Kaukasus, deras ambitioner växte, särskilt i Syrien, fick Erdogan för lite enligt hans åsikt. Situationen förvärrades av fallet i oljepriserna och följaktligen gaspriserna. Strax efter störtandet av Maduroregimen ökade Venezuela produktionen. USA och Iran har äntligen försonats, och en enda regering har upprättats i Libyen.
  Fallet i oljepriserna kollapsade den ryska rubeln, satte fart på inflationen och devalverade ökningen av löner och pensioner.
  Och den ökande aktiviteten hos militanta i Kaukasus spelade mot Medvedev.
  Han sades vara oförmögen att bevara Putins arv. Och vad är det, som ofta händer: superstjärnan har utsett sig själv till en svag efterträdare.
  Både USA och arabländerna och till och med Iran underblåste separatismen i Kaukasus. Och det fanns meningsskiljaktigheter bland säkerhetsstyrkorna. Vissa ville fortfarande se Putins långvariga partner, Medvedev, som president! Och andra skulle hålla fast den mycket mer populära Sergei Shoigu.
  Men det senare stöddes inte av oligarkerna och industrimännen. De ansåg att det var för vänsterorienterat, och miljardärerna var trötta på en persons diktatur. Alla ville ha en liberal på tronen och försoning med väst. Medvedev, efter att ha väntat på att registreringsperioden för presidentkandidater skulle ta slut, tog och sparkade Shoigu. Vad som orsakade oroligheter i armén.
  . KAPITEL 2
  Sedan tilldelade Medvedev Shoigu den sedan länge utlovade rangen som marskalk och gav honom posten som hedersbiträdande premiärminister. Också ett populistiskt drag. Men i vilket fall som helst var anpassningarna före valet inte till förmån för den tillförordnade presidenten.
  Zelensky, som var yngre, mer framgångsrik, mer vältalig, tog poäng. Och även när den registrerades behöll mer än tvåhundra presidentkandidater det obestridda ledarskapet. Men Medvedev fick slåss om andraplatsen. Alla Pugacheva blev oväntat hans konkurrent till den andra omgången. Primadonnan, som blivit gammal och inte skådat på länge, är inte särskilt sugen på PR, hoppade plötsligt upp i betyget.
  Kanske var det en reaktion på de irriterande politikerna. Zhirinovsky och Zyuganov, tvärtom, sjönk kraftigt i sina betyg. Båda dessa politiker är fruktansvärt trötta på folket. Dessutom dök yngre och mer originella ledare upp på deras valfält.
  Demushkin tillade synligt, som fick bilden av en martyr i fängelset. Suraikin kunde fortfarande inte göra mål, men en annan medlem i hans parti, Sergei Kovalev, den bästa ryska professionella boxaren, började också ta poäng.
  I allmänhet visade sig Sergey Kovalev vara en intressant kille. Han kandiderade till posten som borgmästare i Moskva och blev oväntat för alla den andra. Anslöt sig till Rysslands kommunistiska parti. Och började även lägga betyg.
  Det bör noteras att Sergey Kovalev är en mycket bra boxare - den bästa bland ryssarna, till och med överträffade Kostya Tszyu.
  Sergej Kovalev är alltså en terminator och närmade sig Medvedev farligt.
  Det är sant att de flesta ryska röstningstjänster har ett betyg och. O. presidenten var överskattad. Men befordran var kapital. Medvedev hade dock inte särskilt tur. Efter Putin blev förmögenheten på något sätt snålare. Oljepriserna fortsatte att falla, rubelns växelkurs sjönk också, priserna steg snabbt. Kaukasus brann mer och mer aktivt. Och till och med kadyroviterna började slåss på militanternas sida. En sådan situation uppstod. Och så slog talibanerna också ryska trupper vid gränsen till Tadzjikistan.
  Och som det visade sig var de ryska trupperna inte redo. Medvedev steg upp igen. Dessutom avslöjades en skandal med förskingring i försvarsdepartementet och i finansdepartementet. En skugga föll över Medvedevs gamla vänner. Det fanns också tvivel om vem som stal hundratals miljarder dollar från Ryssland. Också misstanke. Och media blev förbannade...
  Zelensky, å sin sida, genomförde valkampanjen lugnt, professionellt, som en show. Zhirinovsky arbetade som alltid mer för myndigheterna än för sig själv. Zyuganov blev utbuad och kastad med ruttna ägg. Sedan fler incidenter...
  Naturligtvis deltog Ksenia Sobchak i valet, och hon kunde inte låta bli att kasta ut koniken. Hon tog den och kastade en tårta i Zhirinovskys ansikte. Och väckte uppmärksamhet. Det var också ganska episkt.
  Alexander Povetkin deltog också i valet. Den ryska boxaren, efter att ha förlorat mot Joshua, kunde inte återvända på länge, sedan hade han ett par slagsmål med passerande motståndare och bröt ihop med en mer allvarlig. Efter att ha avslutat sin karriär gick han in i politiken, började skapa ett nationalistiskt parti.
  Hittills utan större framgång.
  Povetkin slog dock sin motståndare i ansiktet under den tv-sända debatten med knytnäven. Han utmärkte sig och detta höjde hans betyg något.
  I allmänhet hölls valen hysteriskt.
  De höll tv-debatter: de gav trettio sekunder på sig att svara, och resultatet blev ett gräl. Fester, slagsmål, skandaler. Ett helt gäng.
  Medvedev befordrades skamlöst, men hans betyg växte praktiskt taget inte. Fortfarande i tvivel om utgången till andra omgången.
  Zelensky gick med bred marginal. Och inte konstigt! Vladimir lyckades sätta stopp för arbetslösheten på fem år och återställa alla fabriker och fabriker och bygga nya.
  En av Zelenskys landvinningar var utvecklingen av jordbruk och alternativa energikällor.
  Särskilt i Ukraina har det dykt upp kraftverk som fungerar och laddar från atmosfäriska tryckskillnader. Samt geotermiska kraftverk. Och mycket mer. Inklusive att använda jonosfärens energi. Det hände sig att vetenskapen gick emot olja och gas.
  En verklig sensation var uppkomsten i Ukraina av en anläggning som producerar syntetisk mat och levererar den till Kina. Och Ryssland har minskat livsmedelsexporten.
  Det fanns även nominerade bland ukrainarna. I synnerhet Wladimir Klitschko. Den berömda boxaren har haft en svår karriär. Återvände till ringen: besegra Charr och Tyson Fury. Men den tredje revanschen mot Joshua förlorade ändå igen, men tjänade mycket pengar. Och han tillkännagav sin sista pensionering från boxningen.
  Men så kom han tillbaka igen. Han slogs i Kiev med Gassiev och vann. Efter det hade han en ny kamp och vann titeln ordinarie världsmästare - och slog till slut både Foremans rekord och Joe Louis rekord. Efter det tillkännagav han nomineringen till presidentskapet i det förenade Ryssland och Ukraina. Och jag måste säga att Wladimir Klitschko bland ukrainare är näst efter Zelenskij själv. Och trots den solida boxningsåldern höll Wladimir Klitschko redan under valkampanjen ett obligatoriskt försvar mot en boxare som var tjugo år yngre än honom. Och återigen vann på knockout.
  Efter det hoppade Wladimir Klitschkos betyg och han närmade sig Medvedev och fick chanser till den andra omgången.
  I allmänhet hade dessa val en obestridlig favorit: Zelensky, och det var en mycket hård kamp om andraplatsen. Alla Pugacheva, som under en kort tid presterade bättre än Medvedev i kampen om andraplatsen, började avgå. I princip är det inget ljust och lyste inte. Och Wladimir Klitschko kom på andra plats. Men hans väljarkår är inte särskilt stabil. Sergey Kovalev, som lyckades gå efter tre förluster och samla alla fyra lätta tungviktsbälten, kämpade också i ringen och vann återigen mästartiteln.
  Och hans betyg gick upp igen. Jag skulle också kunna ta mig till andra omgången. Andra ukrainska boxare: Usyk och Lomachenko stödde Zelensky och presidenterna klättrade inte. Även om båda inte har avslutat sina karriärer ännu. Och varför ska de sluta? Usyk slog Joshua på poäng och blev världens obestridda tungviktsmästare. Lomachenko vandrar från en viktkategori till en annan, och han får så höga avgifter att han drar sig för att avsluta sin karriär.
  Även i USA valkampanjen. Donald lämnar efter två mandatperioder, och han är inte särskilt frisk för att klättra in i den tredje. Unga människor kandiderar till presidentposten. Från demokraterna, en mycket vacker kvinnlig guvernör på omkring trettionio - förmodligen den yngsta damen av presidentkandidaterna. Från republikanerna, också från de unga generalerna-hjältar från kriget mot Iran.
  Generationen av politiker i USA har förändrats.
  I Ryssland kunde och kunde Putin ha slagit Zelenskij, men han brann uppenbarligen ut på jobbet. Överspänning har tagit ut sin rätt! Och vad han ville - han överskattade sin styrka, litade inte på miljön. Och kanske till och med beroende. Efter Nazarbayevs avgång gick en annan våg till OSS - demokratisering. Kazakstan blev en parlamentarisk republik. Lukasjenka försvann på något sätt misstänkt i Vitryssland. Och presidenten har också blivit en galjonsfigur.
  Ytterligare en våg kom. Redan i Turkiet har parlamentet rest sig mot Erdogan. Pendeln svängde åt andra hållet.
  Zelenskij ändrade visserligen konstitutionen till förmån för mer autokrati, men i väst uppfattas han som sin man! Ja, folkomröstningar hålls hela tiden. Och det finns verklig yttrandefrihet.
  Hur som helst är det än så länge inga särskilda problem för Zelensky att vinna i andra omgången. Troligtvis är det Medvedev som kommer in i den andra omgången - den administrativa resursen kan slå den låga populariteten och inte särskilt framgångsrik regel. Många noterade också likheter med valen i Ukraina - många presidentkandidater, Zelenskys ledarskap, låga betyg för myndigheterna och höga antibetyg.
  Huruvida Zelenskij kunde besegra Putin är en annan fråga, men Medvedev drog uppenbarligen inte för rollen som nationens ledare. Och demokratin här spelade redan mot myndigheterna.
  Medvedev kunde inte särskilt ställa in på kampen. Han har inte den karaktären. Inte en riktig fighter!
  Men problemet med alla autokratier är att efterträdarna inte är särskilt bra! Vanligtvis lägger en diktator en svagling efter sig - för att inte störta! Som till exempel Nazarbayevs efterträdare var begränsad i makt. Och han har inget emot - mjuk i kroppen!
  Och Vladimir Zelensky kom i alla fall till makten från oppositionen, och är inte en svagling.
  Det måste sägas att Putin också ansågs vara mjuk och svag, och därför utsågs till president, efter den bullriga Jeltsin. Men som det visade sig finns det djävlar i ett tyst träsk!
  Och så visade det sig att det inte var ett sånt träsk och tyst. Men Medvedev verkar inte vara en varg i fårakläder, utan verkligen ett naturligt får. Och kan inte samla krafter.
  Zhirinovskij förolämpade Zelenskij med grovt språk och fick böter. Flera dussin presidentkandidater drog sig tillbaka till förmån för Medvedev, men det gjorde lite till ingenting. Av de berömda som spelade huvudrollen var en boxare Denis Lebedev. Han avancerade verkligen tekniskt. Och det fanns även affärsmän, små kulturpersonligheter. Av författarna spelade bara Sergei Lukyanenko till förmån för Medvedev. Resten ville bli befordrad. Och alla trodde på tur.
  Medvedev har växt ganska mycket. Men det fanns hopp om att armén, fängelset och polisen skulle rösta enligt order. Plus mutor av väljare. Och förstås förtidsröstning. Även här finns redan alla chanser att lyckas.
  Ja, det var det som föranledde myndigheternas ökade aktivitet. Ge förtidsröstning. Och visst finns det förfalskningar. Och viljan att rösta med hjärtat.
  Till skillnad från valet 1996 lyckades Medvedev inte höja sitt betyg. Även Jeltsin måste sägas ha tur. I synnerhet dog Dzhokhar Dudayev av misstag. Vilken typ av fluga bet honom, ta inte de vanliga försiktighetsåtgärderna under samtalet. Om det här hade hänt lite tidigare hade de trots allt inte hunnit slå till. Och lite senare skulle de bara täcka antennen, och Dzhokhar själv skulle vara på säkert avstånd. Sådan tur i kriget och för propagandan.
  Och här kan du inte avsluta Dudayev. Och det finns ingen Raduev, som fångades så dumt på tröskeln till presidentvalet i Ryssland. Men Dudayev Jr vill inte dö under valet. Och i allmänhet avbryts tydligen triumviratet av efterträdare: Jeltsin, Putin, Medvedev ...
  Försök att köpa väljare läckte ut och orsakade ytterligare skandal. Patriarken stödde ingen och argumenterade: Guds är Guds och Caesars är Caesars. I allmänhet, under Jeltsin blev det på något sätt lättare. Och den ortodoxa kyrkan tog av någon anledning parti för Jeltsin, som redan verkade helt hopplös. Och industrikretsar.
  Och nu började de ryska oligarkerna flirta med Zelensky. Medvedev kan tydligen inte uppfostras.
  Och stämningen i media började förändras. Mer och mer fick Zelensky beröm. Redan Zhirinovsky började säga att hans namne faktiskt är en diamantman.
  Medvedev fördubblade återigen lönerna och pensionerna. Men rubeln kollapsade totalt. Och inflationen slog in. Tullarna har också stigit.
  Till och med var tvungen, ber om ett lån från IMF. Och olja och gas blir billigare och billigare.
  Iran, Venezuela, Libyen, Saudiarabien ökar alla sin export. Och även i USA introducerades en ny metod för brytning av skiffer. Kostnaden har sjunkit kraftigt.
  Och sedan finns det ekonomisk recession och oro i Kina. Tja, det är förståeligt - trött på kommunistpartiets dominans. Och kineserna vill ha frihet och ett flerpartisystem!
  Regeringen har förändrats lite i Indien. Det var ett kuppförsök och upprättandet av en diktatur.
  Konfrontationen i Kaukasus har ökat kraftigt. Oroligheter började också i Sibirien. Speciellt separatisterna har intensifierats.
  I Storbritannien vann partiet valet: "Renässans", dock i en koalition med laboriterna. Drottning Elizabeth är fortfarande vid liv, men har lovat att hon ska lämna för sin hundraårsjubileum, varefter en folkomröstning ska hållas som avskaffar monarkin. Och grundämbetet för Storbritanniens president.
  Frankrike är rastlöst. Istället för Macron vann Mary Lipen, och det gjordes ett försök att upprätta en diktatur. Men fransmännen själva vet inte vad de vill, de iscensatte en ny Maidan. Ja, oöverträffad i skala. Och Mary tvingades överge sina radikala planer på att fördriva araberna och andra. Sedan, ännu värre, ogiltigförklarade högsta domstolen presidentvalet och Mary arresterades.
  Även i Frankrike utlystes tidiga val. Det vill säga, som alltid överallt en enda röra.
  I Vitryssland, efter att ha druckit på Lukasjenkas tyranni, höll de en folkomröstning och eliminerade i allmänhet posten som president. Republiken blev parlamentarisk, och den nya premiärministern sa att det kunde bli en anslutning till Ryssland. Men efter presidentvalet där. Zelensky är mycket populär i Vitryssland.
  I Kazakstan har relationerna mellan presidenten och parlamentet försämrats. Det fanns ett hot om riksrätt. Men de kom snabbt överens, men statschefens makt var ännu mer begränsad.
  Medvedev blev mer och mer nervös. Valen närmade sig och Zelenskys betyg var flera gånger högre. Visserligen vinner han inte i första omgången, men i alla fall passerar Medvedev. Det finns bara en kalkyl för att fuska eller slå ut.
  Ett hemligt råd hölls. Samlade ryska miljardärer.
  Medvedev sa rakt ut:
  - Vill du att en utländsk ukrainare ska ta emot imperiets presidents enorma makt?
  Deribasko anmärkte logiskt:
  - Oavsett om vi vill det eller inte måste vi komma överens med vilken makt som helst! Zelenskij är inte kommunist, och ... Det här är inte Zjuganov, som inte passade oss i alla fall!
  Medvedev sa torrt:
  - Inkomstskatten i Ukraina är mycket högre än i Ryssland!
  Roman Abramovich fnissade och anmärkte:
  - Och vem vet och överväger vår inkomst! Dessutom har de nyligen minskat där och nästan utjämnat med våra!
  Prokhorov svarade med ett leende:
  - Regeringar förändras. Vi stannar! Vad kan du rekommendera?
  Medvedev kväkade av ilska:
  - Jag tror inte att Jeltsin vann ärligt!
  Deribasco svarade kallt:
  - Om Zjuganov inte vore Jeltsins rival, då hade Borik egentligen liten chans. Men folk kom fortfarande alltför väl ihåg den kommunistiska maktens "tjusning". Nämligen: tomma hyllor, kort, kuponger, visitkort, långa köer, en lön på fem dollar i månaden. Naturligtvis ville ingen återvända till dessa helvetestider. Ja, även för att förlora spektaklet, och politiska shower, samt filmer med sex och mycket mer. Folket ville ha frihet. Och de röstade inte för Jeltsin, utan mot Fågelskrämman Zjuganov. Och Zelensky kommer inte att skrämma folket. Till skillnad från Putin kommer han inte att stänga ner Kukly-showen, och han kommer inte att sätta folk på kort. Bara det nittiosjätte året kan inte upprepas. Jeltsin stal fem eller sex procent, men vann med tretton! Så nästan rättvist!
  Och Zelensky går med sådan marginal att du inte kan slå honom!
  Medvedev skrek:
  - De kastade mig! Konspirerade!
  Roman Abramov anmärkte:
  - Fast sanktionerna kommer att tas bort från oss! Och du är en björn ... Du har redan tjänat in din pension!
  Medvedev väste:
  - Brinn i helvetet!
  Prokhorov anmärkte logiskt:
  - Det finns inget helvete! Det finns bara en fågelskrämma, att samla in pengar!
  Medvedev frågade förvirrat:
  - Ja? Och att det inte finns någon Gud?
  Prokhorov log och svarade:
  -Vilken gud? De representerar det annorlunda!
  Roman Abramovich föreslog:
  - Kan skapa en ny tro! Vem är rik, Gud älskar honom! Den som är rikast av alla, Gud älskar honom mest av allt!
  Medvedev nickade.
  - Logiskt! Men vad kommer folket att säga?
  Roman Abramovich fnissade:
  - Du kan utbilda folket!
  Medvedev gurglade:
  Jag hoppas att vi förblir vänner!
  Sedan lämnade han rummet...
  Kalejdoskopet av händelser fortsatte att rasa i världen. Vitali Klitschko återvände också till ringen och slogs på stadion i Kiev. Han slogs mot Michael Tyson. Två gubbar, mycket kända och populära. Tja, de tjänade mycket pengar. Michael Tyson gick förstås med på kampen, eftersom han nästan var en tiggare.
  Även om den yngre och viktigast av allt i mycket bättre form, slog Vitali Klitschko honom bokstavligen. Wladimir Klitschko sa att han fortfarande vill vinna titeln som absolut världsmästare och slåss med Usyk. Efter det kommer han att slå alla rekord genom att bli den äldsta absoluta världsmästaren ... Och han kan lugna ner sig. Vad mer kan han slå? Joe Louis har redan blivit slagen, och Foreman har blivit slagen, och vunnit världstiteln i tungvikt fyra gånger.
  Vitali Klitschko tjänade mycket pengar på kampen, fyllde på skattkammaren och berömmelsen och hade en relativt enkel kamp.
  Zelensky belönade Vitali Klitschko med Ilya Muromets gyllene orden. Och detta fick ytterligare sympati.
  I politikens värld i allmänhet har boxare blivit populära. Floyd Maweiser kandiderar som president i USA. formellt oberoende. Och med ett hyfsat betyg. Och vad sägs om en miljardär och en obesegrad boxare och en svart man. Varför inte en utmanare?
  Floyd Maweiser stödde Zelenskij i presidentvalet och lovade vänskap.
  Få Floyd ville ha en revansch med Pacquio, och de samlade in mycket pengar för detta.
  Medvedev tappade helt klart mark under fötterna. För att skapa lite upprördhet utsåg han Anatolij Kashpirovsky till hälsominister med rang av vice premiärminister. Vilket naturligtvis är ett starkt drag, men inte tillräckligt. Förresten, Anatoly Kashpirovsky blev den äldsta ministern och vice premiärministern i Rysslands historia. Ja, en rekordhållare! Dmitrij Medvedev belönade också Englands drottning med Order of St. Andrew the First Called, överlämnade till och med hjältens stjärna till Shoigu. Och han berövade Gorbatjov sin högsta ordning. Vilket i allmänhet inte är så vackert.
  Och han tog och återställde Beria till rang som marskalk. kanske för att locka
  på deras sida av stalinisterna. Och Boris Nemtsov tilldelades postumt Order of Merit for the Fatherland, första graden. Vidare döpte han om Volgograd genom sitt dekret till Stalingrad. Flirtar också med stalinisterna. Men det gör liberaler också. Novodvorskaya tilldelades postumt titeln Rysslands hjälte och ... Stalin!
  Postumt överlämnade Medvedev också den helige Andreas den förste kallade orden till Jurij Gagarin. Och han återställde segerorden till Leonid Ilya Brezhnev. Oväntat överlämnade Medvedev också den ryska hjältens guldstjärna till Garry Kasparov.
  Flirtar också med liberaler. Och med kommunisterna. Både ditt och vårt.
  Medvedev överlämnade också St. Andreas den förstkallade orden till påven Franciskus den Förste.
  Också mycket generösa gåvor av "den store härskaren"! Dessutom sänkte Medvedev plötsligt återigen pensionsåldern för både män och kvinnor till femtiofem. Vilket visade sig vara en sensation. Och återigen höjda pensioner.
  Vad gör du inför valet.
  Dessutom tilldelade den tillförordnade presidenten Vladimir Zhirinovsky rang som generallöjtnant. Som, för trogen tjänst, ta det från mästarens axel. Och hans son Igor Lebedev utsågs oväntat till utrikesminister, istället för den gamla och oälskade i västra Lavrov.
  Medvedev erbjöd också Demushkin posten som chef för inrikesministeriet, men den auktoritativa nationalisten vägrade. Av de nya utnämningarna var sensationen utnämningen av Ksenia Sobchak till kulturminister. Hon, som såg att hennes betyg är ganska lågt, höll med. Men hon krävde också posten som vice premiärminister. Medvedev gick med på detta.
  Yavlinsky deltog också i valet, men blev helt sjuk och drog sig ur av hälsoskäl.
  Den tillförordnade presidenten tilldelade honom också stjärnan av Rysslands hjälte.
  Mikhail Kasyanov fick Order of Merit for the Fatherland, första graden, och positionen som ekonomisk hedersrådgivare. För vilket han drog sig tillbaka till förmån för Medvedev. Men det är väldigt små bråkdelar av en procent.
  Sergei Kovalev erbjöds sportministern, men det verkade inte tillräckligt för honom.
  Det uppstod en konflikt med författningsdomstolens ordförande. Zorkin gick äntligen. Men vem ska man ge ett sådant inlägg till? Helst kvinna! Och de erbjöd Alla Pugacheva.
  Men den berömda sångerskan vägrade och citerade att det inte var för henne. Medvedev gav henne ändå stjärnan till Rysslands hjälte. Även om Alla vägrade att agera till hans fördel.
  Men vem blir författningsdomstolens ordförande? Positionen har fastnat. Shoigu vägrade också - inte hans profil!
  Dima Bilan höll oväntat med. Fast det är såklart ännu inte ett faktum att detta är hans profil! Och visst är det mer lönsamt och mycket roligare att vara sångare än att vara ordförande i författningsdomstolen.
  Medvedev tog i alla fall snabbt tag i detta och överlämnade stjärnan till Rysslands hjälte.
  Dima Bilan sa dock att detta bara var ett skämt. Men enligt det allmänna godkännandet utsågs Lyudmila Putina till ordförande för författningsdomstolen. Det var ett starkt drag, med tanke på Putins popularitet i Ryssland, men det var redan något försenat, och det kunde inte rädda Medvedev.
  Även om ansträngningarna gjordes titaniska. Men priserna steg, rubeln föll, talibanerna gick framåt i Tadzjikistan och det fanns inget som övertygade väljaren.
  I sista stund utsågs Gennadij Zjuganov till förste vice premiärminister med ansvar för det sociala blocket. Men det här är redan ett dött grötomslag.
  Och Zjuganov själv har redan helt förlorat sin väljarkår.
  På tröskeln till omröstningen utsågs Degtyarev till riksåklagare. Även presidentkandidat från det liberala demokratiska partiet.
  Medvedev rörde på sig och letade efter nya vägar. Ett av de spektakulära dragen inför valet var överlämnandet av en speciell guldmedalj uppkallad efter Zjukov till alla veteraner från det stora fosterländska kriget. Och en miljon ryska rubel att starta. Men det finns väldigt få veteraner från det stora fosterländska kriget kvar.
  Medvedev tilldelade också Tereshkova Order of St. Andrew the First Called. Att medan det finns en möjlighet, varför inte belöna? Så Anatoly Karpov kan ges en hjälte i Ryssland. Han är en fantastisk schackspelare! Och Alekhine, och Botvinnik, och Tal och Spassky, Tigran - kommer postumt att dela ut priser - inte illa alls!
  Stjärnor från Rysslands hjälte - det är coolt!
  Det är trevligt att ge utmärkelser och dela ut medaljer. Och om man dessutom upprättar en ordning uppkallad efter Putin. Hela fyra grader: den fjärde - brons, den tredje - silver, den andra - guld, den första - guld med diamanter!
  Det är vad Medvedevs uppfinnare.
  Detta räcker dock inte heller. Zelensky etablerar också nya order. Beställ, till exempel Taras Shevchenko. Eller Taras Bulba! Eller Gogol! Och vad man ska bagatellisera. Och ordningen uppkallad efter Kozhedub! Detta är ett starkt drag av Zelensky för att behaga vänsterkrafterna. I allmänhet är naturligtvis Zelenskij inte kommunist, och inte ens vänsterman. Så han kan ha problem. Men kommunisterna i Ryssland hittade ingen ledare.
  Och vad mer, Andrey Navalnyj? På något sätt glömde alla bort honom. Kandiderade han inte som president? Men Andrei Navalny har arbetat i Zelenskys team under lång tid och har redan gjort mycket i kampen mot korruption i Ukraina.
  Så ingen har dött än! Och processen att slå samman de två brödrafolken och det allmänna valet av nationens ledare är igång.
  Andrey Navalny kommer också att tvätta Zelensky ... Han, som vanligt, är på rulle.
  Och agerar energiskt med frenetiskt tryck.
  Och samtidigt väldigt subtilt, för att inte skrämma bort väljarna. Inte alls Trump-stil.
  Och nya tider kommer i världen - säkrare och lugnare. Demokratiska och sekulära reformer börjar i Saudiarabien, och religiös extremism är generellt på väg att avta. Faktum är att många kan vila på Internet motsättningarna mellan Koranen och vetenskapen och tänka: varför gör de detta? Vilka är skälen för att betrakta Koranen och Bibeln som Guds ord?
  När människor börjar tänka och ställa frågor är de inte längre så hänsynslösa. I själva verket, varför uppstår århundradet? Mer som rädsla för döden! Och så få människor är rädda för att dö tills de blir sjuka!
  Medvedev höjde på tröskeln till valet betalningarna för sjukmeddelanden och förmåner för funktionshindrade. Och även produktionen av tankar ökades ...
  Medvedev, för att visa sig vara en patriot, höjde ribban avsevärt för militära utgifter. Medved-tanken, den tyngsta av monstren, vägande mer än hundra ton och med en kärnreaktor istället för en motor, lanserades i massproduktion.
  Projektet "Bear" utvecklades under Putin, på hans personliga order. Det var tänkt att skapa en monstertank för skrämsel. Bilen visade sig vara mycket tung och dyr, med flerskiktspansar och två raketdrivna bombplan i tjänst.
  En egenskap hos bilen var dess hastighet på mer än hundra kilometer i timmen, med en vikt på hundra och femtio ton, och en kolossal kraftreserv tack vare en kärnreaktor.
  Det är sant att en annan olycklig incident inträffade under löpningen - larven brast. Och återigen var intrycket bortskämt. Medvedev blev bokstavligen förlöjligad.
  Och sedan hände en annan episod med den tillförordnade presidenten - du kan inte föreställa dig det med flit. När Medvedev försökte fälla ett träd framför skogshuggarna, då föll det precis på festbordet med mat. Så den olyckliga tillfälliga chefen för Ryssland skamrade sig själv igen.
  Ja, Medvedev hade verkligen otur. En sådan förmögenhet är nyckfull: den skänker den ena, förolämpar den andre. Är det verkligen så illa, till exempel, var Nicholas II, men han var verkligen kränkt av högre makter. Så med Medvedev, i allmänhet, en intelligent person, föll allt bokstavligen ur hand.
  Försök att göra något stötte på motstånd och något envist.
  Medvedev verkade rycka i pannan. Och så var det andra problem. Den tillförordnade premiärministern dök också upp i en korruptionsskandal.
  Och här kunde Andrei Navalny naturligtvis inte vara utan. Den här killen kommer alltid att passa!
  Han fick sådant mördande kompromissmaterial om Medvedev och hans följe - skandalen visade sig vara fantastisk. Kort sagt, både Navalnyj och de som föll under hans förkrossande slag blev kända.
  Men Medvedev var tvungen att komma med ursäkter och torka bort spottet. Och vad som bara inte rann ut över honom. Inte val, utan helt enkelt skräck.
  På omröstningsdagen anlände Medvedev under bevakning. Det var uppenbart att han var dyster och osäker. Händerna darrar när han tog röstsedeln. I sin senaste order tredubblade den tillförordnade presidenten militärens och polisens löner. Och fem gånger pensionen!
  Anastasia Orlova retade dock kvickt sökanden för rollen som diktator:
  - Det är svårt att sitta på bajonetter! Här lägger han en kontantkudde!
  Efter terminatorn tog tjejen och visade ett fikon, med hjälp av bara tår.
  Anastasia är naturligtvis en tjej, som med ett ord inte passar i hennes ficka. Vitig, stark, cool, karismatisk.
  Och så många killar blev kära i henne. Dessutom är Anastasia en mycket temperamentsfull blondin och går inte och lägger sig utan att välja en ny man för natten. Naturligtvis väljer hon snyggare, atletiska, uppblåsta män, ibland till och med mycket unga. Men definitivt annorlunda. Verkar vara energifylld. Och ingen betraktar denna formidabla krigare som en hora.
  Tvärtom, för en så stark och muskulös kvinna verkar det väldigt coolt.
  Anastasia röstade också och tog röstsedeln med bara fingrarna på sina graciösa ben, och det här är en hel rulle, där det är svårt att hitta ett efternamn och sätta sig själv utan onödiga fördomar. Nåväl, det är klart för vem!
  Efter det, med bara tår, visade hon en stor figur!
  Volodymyr Zelenskyy kom för att rösta på en cykel. Hoppade, vridna. Som alltid är han kämpig och temperamentsfull. Den riktige Napoleon Bonaparte.
  Och röstade förstås som väntat piggt.
  Wladimir Klitschko har inte dragit sig ur valet. Och han röstade också på sig själv och skakade med näven mot Medvedev.
  Nikolai Valuev fick i sista stund stjärnan i Rysslands hjälte från Medvedev och posten som inrikesminister. Lyckades knappt dra tillbaka. Även om han vägrade säga vem han röstade på.
  Många röstade här: både Alla Pugacheva och Suraykin...
  Zhirinovsky kunde naturligtvis inte undgå att märka. Han tog och rev upp porträttet av Volodymyr Zelensky precis vid vallokalen och lovade att han, efter att ha kommit till makten, definitivt skulle skjuta honom.
  Dima Bilan sjöng under omröstningen:
  - Allt det omöjliga, kanske jag vet säkert! Bilan kommer att väljas, han är en obefläckad riddare!
  Sedan dök andra stjärnor upp.
  Garry Kasparov sa att makten förändras, och att Medvedev kommer att lämna och att Putins era äntligen kommer att ta slut med honom.
  Samtidigt sa den tidigare världsmästaren att han inte var emot att återuppta sin schackkarriär. Och slå Steinitz åldersrekord. Och att Ryssland snart får en värdig och demokratisk ledare, och tsarernas tidevarv kommer äntligen att sjunka in i det förflutna.
  Och att Garry Kasparov uppfann sitt eget schack, som snart kommer att bli populärt över hela världen.
  Och han visade mig en hundracellstavla. Den har nya siffror. Två gycklare vardera: bredvid kungen och drottningen. Dessutom går gycklaren som en drottning, men slår bara som en riddare. Och två bågskyttar på kanten istället för bönder. Bågskyttar rör sig som bönder, men de slår snett i två hela rutor. Det är sant att på grund av det faktum att de är på kanten av brädet, är deras värde något reducerat. Men de kan också förvandlas till vilken form som helst.
  Garry Kasparovs schack har utan tvekan uppmärksammats av människor och journalister.
  Navalnyj lovade att Kasparov definitivt skulle bli minister.
  Anatoly Karpov röstade också. Men han är redan en gammal före detta mästare, så han lovade bara att ge råd. Och han sa att det med största sannolikhet kommer stora förändringar. Och vad blir bättre imorgon än igår!
  Medvedev meddelade på valdagen att längden på minsta semester i Ryssland skulle utökas till trettio arbetsdagar och att alla kvinnor som födde tio eller fler barn skulle få en utmärkelse från honom: stjärnan i Ryska federationens hjälte .
  Ett nytt populistiskt drag, och jag måste säga ganska starkt. Men för sent. Särskilt på valdagen är det tydligt att det här bara är arbete för allmänheten.
  Medvedev tappade tydligt mark under fötterna... Hans outtagliga kraft var väldigt trött på allt.
  Folket ville komma ur Putins hjulspår, och törsten efter förändring var mogen. Plus, Medvedevs uppenbara oförmåga att vara en stark personlighet visade sig vara uppenbar.
  Zelensky, som tog poäng och agerade utan onödig populism och löften, gick självsäkert framåt.
  Med tanke på exitmätningarna sa de att han var den klara favoriten. Men om Medvedev tar sig till andra omgången är en annan fråga! Hittills kunde Wladimir Klitschko och Sergei Kovalev, liksom Grudinin, utmana denna plats med honom.
  Zyuganov röstade sist. Den gamle, sjuka, före detta ordföranden för Ryska federationens kommunistiska parti klottrade Grudins namn och suckade. Ja, det är ingen lätt börda att bli Rysslands första vice premiärminister på nästan åttio år. Behöver han det?
  Och Zyuganov, som andades tungt, kväkade:
  Vi går i strid igen
  För sovjeternas makt...
  Och som en dör vi
  I kampen för det!
  Och vacklade ut ur kabinen. Nej, han kommer att avgå så snart som möjligt.
  Tiden närmade sig och de första uppgifterna om presidentvalet är på väg att börja komma. Ryssland stod på gränsen till stora förändringar. I Vitryssland förekom också demonstrationer och krav på en allians med Ryssland. Allt blev mer och mer rasande och spännande.
  Valdeltagandet i presidentvalet i Ryssland nådde en rekordhög nivå i alternativvalens historia på nästan nittio procent.
  Och de meddelade precis att valurnorna hade öppnats, och rösträkningen från Fjärran Östern började.
  . KAPITEL 3
  Resultaten från den första omgången kom från Fjärran Östern. Som alla opinionsundersökningar sa var Zelenskij självsäker i täten. Medvedev har inte ens varit tvåa. Grudinin och Wladimir Klitschko kämpade om andraplatsen. Det fanns fortfarande cirka tvåhundra kandidater på listan, så de spred sina röster. Zelensky gjorde dock nästan femtio procent i Sibirien och kunde till och med räkna med att vinna redan i första omgången.
  Medvedev talade ut i sina hjärtan:
  - De ville ha det bästa, men de röstade på skoj!
  Zelensky var lakonisk:
  Sanningen har vunnit!
  Valdatan förändrades ständigt, men Zelenskys förstaplats med bred marginal var oförändrad. En annan sak är att Grudinin och Klitschko sjönk något. Och Medvedev började ta andraplatsen, dock med mer än en trefaldig marginal från ledaren. Mest av allt tog den tillförordnade presidenten emot ett interneringscenter i Tjetjenien, i armén. Det är klart. Speciellt i fängelse. Där är det svårare att följa rösträkningen.
  Medvedev släppte dock många fångar och ökningen var inte så betydande som han förväntade sig.
  Men med stor svårighet lyckades vi ta oss in i andra omgången. Trots att Zelenskij tog nästan fyrtio procent totalt, samlade Medvedev knappt tretton. Ja, även med mutor av väljarna, och kränkningar. Ja, Dmitry Anatolyevich visade sig vara ganska svag. Trea var Wladimir Klitschko. Vilken liten sensation, fjärde Grudinin. Femma, som också oväntat passerade Dima Bilan. Den sjätte var Sergey Kovalev, även om hans betyg var högt. Zhirinovsky kom inte ens in bland de tio bästa den här gången. Det är sant att Medvedev gav honom omedelbart rang som överstegeneral för hans trogna tjänst och stjärnan till Rysslands hjälte.
  Ett sådant tröstpris till hans trogna tjänare. Vidare fick Dima Bilan stjärnan till Rysslands hjälte och Order of Merit för fosterlandet av första graden.
  Men Dima sa att han ändå inte skulle stödja Medvedev. Men på bekostnad av Zelensky är ståndpunkten också vag. Öppet till förmån för Zelenskaya var det bara Vladimir Klitschko som krävde omröstning. Dessutom sa den här boxaren att han skulle slåss i Moskva, med den olympiska mästaren 2020. Och att hans åldersskillnad inte stör. Att Vladimir är lika stark och motiverad som alltid.
  Medvedev överlämnade emellertid stjärnan av Rysslands hjälte till Vladimir Klitschko och Vitali Klitschko. Som att han är en rättvis kille. Ni bröder har gjort mycket för boxningen, speciellt Vladimir.
  Vitaly sa att det värsta med Maidan var att han inte slog Holmes rekord på grund av honom. Och så hade han alla chanser!
  Och plötsligt ville Vitaly träffa Gassiev i Kiev. Vilket väckte viss spänning. Och varför inte prova?
  Sergei Kovalev ville också fortsätta sin karriär och påminde om att Hoppins hade vunnit världsmästare och enhetliga titlar vid en högre ålder. Och att varken Zelesky eller Medvedev än så länge planerar att arbeta i regeringen. Och han vill slåss.
  Killarna var verkligen motiverade. Av de andra boxarna uttryckte Dima Bivol en önskan att slåss mot Kovalev.
  Medvedev förhandlade med Grudin. Han lovade honom berg av guld. Grudinin ville inte ha något mindre än posten som premiärminister. Oväntat stödde den äldre Zyuganov Medvedev och uppmanade Grudinin att gå med i den tillförordnade presidentens team. Men sedan uppstod problem och en splittring i kommunisternas led. Vilket båda kandidaterna ogillade.
  Men Sergej Udaltsov talade ut för Zelenskij. Som, från två onda, måste vi välja som vi inte visste ännu!
  Nikolai Valuev erbjöd Zelensky och Medvedev en allians: Zelensky President - Medvedevs premiärminister. Vad gillade oligarkerna! Dessutom påminde de om att det finns en outtalad punkt med enande: att olika länder kommer att ha premiärministrar och presidenter från sina egna.
  Och eftersom Zelenskij vinner presidentvalet, borde Rysslands representant bli premiärminister. Men Medvedev är fortfarande med i andra omgången.
  Zelenskij sa dock att premiärministern skulle komma från Ryssland, men inte Medvedev! För att ryssarna är trötta på hans ledning. Och vad som behövs, mer kapabel i ekonomin och med en framgångsrik, och inte en misslyckandeupplevelse som Medvedevs!
  Enkätdata visade att majoriteten av ryssarna inte ville se Medvedev som premiärminister. Närmare bestämt var nästan nittio procent emot det.
  Rogozin återvände oväntat från politisk icke-existens och började betraktas som en möjlig premiärminister. Många ryssar ville också se Andrei Navalnyj som sin premiärminister.
  Så historiens hjul vände snabbare och snabbare.
  I världen stödde naturligtvis väst Zelenskij, Kina förblev neutralt. De flesta länderna stöder också Zelenskij, som ansågs vara demokrat och västerlänning. Men Medvedev var Putins partner så länge. De pratade till och med om de två ledarnas tandem. Och det är tydligt att Medvedev inte alls är så vit och fluffig som han vill framstå. Det är också val i USA. En tävling mellan en ung republikan och en ung demokratisk kvinna. Och en fifty-fifty chans. Förändringar är också möjliga i Kina Ledare Xi har hälsoproblem. Och det verkar finnas en chans att en mer demokratisk ledare kommer att ärva honom.
  I allmänhet vill den kinesiska oligarkin ha mer frihet och demokrati, men folket har inte tillräckligt roligt. Och vilken typ av val, när deras resultat är känt i förväg?
  Modet för diktatur började försvinna. Alla ville ha något mer än att bara vara kuggar.
  Zelensky personifierade det nya och förändringarna, och framgångsrika. Och i Ryssland uppfattades det positivt. Folk ville inte ha fängelser, läger, allmän rädsla.
  Generationen har förändrats, och alla ville ha förändring. Till och med på Kuba, där den hatade Castro-regimen vacklade. Även om regeringen stod under ett annat namn. Även i Nordkorea är törsten efter förändring. Dessutom sa koreaner ofta: monarkin är inte för kommunismen! Och att den tjocke diktatorn måste gå!
  Önskan om förändring runt om i världen växte, och Zelensky var med i denna våg. Och framgångsrikt framsteg!
  Och i Nordkorea var det en protestdemonstration. Som den diktatoriska regimen sköt från maskingevär. Vad var en annan indikator på att barbariet regerade på kontinenten.
  Trump sa att USA kan, kommer att lösa problemet med denna diktatur med våld. Och att en atombomb inte kommer att skrämma dem. Vidare sa Trump att USA redan testar sådana vapen att inga termonukleära laddningar kommer att vara fruktansvärda.
  Men Trumps tid börjar rinna ut. Och så är han den äldsta av presidenterna. Dessutom, efter Carters död, blev han till och med den äldsta även bland ex-presidenter. Wow! Och tur älskar ungdom! Om Trump hade en yngre kvinna som motståndare hade han knappast besegrat henne alls!
  Det kan ses att karmalagen säger: vägen och lycka till för de unga! Även om Ronald Reagan visade sig vara ett undantag från regeln!
  Och den relativt unge Gorbatjov visade sig vara ett misslyckande. Även om någon säger att Mikhail Sergeevich hade fel? Den första härskaren i Sovjetunionen som talade mänskligt språk. Och blev inte förstått av folket! Eller kanske inte ens folket, utan eliten!
  Åh vilken tur! Hur mycket tur hade Vladimir Vladimirovitj Putin, och hur mycket uppnådde han?
  Och om Nicholas II hade lite mer tur - till exempel om amiral Makarov förblev vid liv, hur stort och mäktigt skulle Ryssland då vara. Skulle Kina bli Zheltorossiya och hela världen skulle bli böjd!
  Och så var det bara Krim som togs och drogs in i en konfrontation med hela världen!
  Och Nicholas II, som en subtil diplomat, lyckades förhandla Konstantinopel och Mindre Asien med de allierade.
  Nåväl, okej, nu blir den fenomenale Zelensky mer och mer aktiv. Och det andra valet här närmar sig.
  Det är mer och mer jubel och optimism i Ukraina. Medvedev föreslog naturligtvis tv-debatter. Även om det är lite vettigt. Positionerna för Rysslands tillförordnade president är inte alltför starka. Och inget att skryta om. Inte i ekonomin, inte i politiken och i krig. Situationen har till och med förvärrats i Kaukasus. Och ingenting kan göras. Varken våld eller diplomati tar. Relationerna blir mer och mer fientliga till Medvedevs följe. Ingen här tar kungen på allvar. Även om kungen fortfarande sitter på tronen.
  Oligarkerna är i allmänhet inte emot Zelenskij. Bara säkerhetsstyrkorna, närmare bestämt, några av dem är missnöjda!
  I hemlighet sammankallade Medvedev ett säkerhetsråd. Samtalet rörde om man skulle avbryta den andra omgången. Var det till exempel kränkningar? Självklart var de det! Och du kan hitta fel på detta och ställa in valresultatet. Och varför och bekräfta detta genom Högsta domstolen. Tanken verkade ganska rimlig.
  Dmitrij Anatoljevitj Medvedev påminde om att Jeltsin vid ett tillfälle i maj 1999 diskuterade en plan för en militärkupp och förskingring av statsduman!
  Och det hände nästan. Det är sant att säkerhetsstyrkorna inte ens då hade enighet. Vissa sa att ett mjukt alternativ är bättre: Högsta domstolen avvisar riksrättsförfarandet, på grund av avsaknaden av en lag om avsättning av den ryske presidenten. Och medan denna lag är antagen, och detta är en konstitutionell lag, måste två tredjedelar av parlamentet och tre fjärdedelar av förbundsrådet samlas. Och en tankes befogenheter kommer att upphöra, och där och presidenten också.
  Säkerhetsstyrkorna lovade då verkligen att samarbeta med Högsta domstolen och lösa problemet på fredlig väg. Jeltsin ville egentligen inte gå på en militärkupp med två procents betyg och fem hjärtinfarkter. Och krafterna är inte desamma, och stödet är inte detsamma. Speciellt 1993 fanns det fortfarande stöd från folket på den kursen. Och 1999 var det borta. Och det kunde inte vara med sådana resultat.
  Så gå igenom riksrättsprocessen, troligen skulle den ha slutat utan skottlossning.
  Medvedev överklagade till Högsta domstolen för att ogiltigförklara valet.
  Men här började givetvis domarna invända. Att, menar de, även om valet ogiltigförklaras måste det ändå upprepas. Och Medvedevs chanser blir bara mindre. Och ja, det kommer att bli civila oroligheter.
  Så, säger de, Dmitry bättre acceptera att Zelensky kommer att bli Rysslands president. Och försök hitta din plats.
  Dessutom sa många att den här clownen i Ukraina inte skulle lyckas. Och det måste ha fungerat! Och gör inte en tragedi, utan av en elefantfluga.
  Medvedev, efter att ha pratat med domare och säkerhetstjänstemän, fattade ett beslut: att ändå gå till valurnorna. Och en andra omgång. Och det finns verkligen hur det fungerar. Kanske kommer ett mirakel att hända. Men nej? Så de kommer inte att sätta honom i fängelse.
  Miljardärernas möte sa också att de inte är emot demokrati. Och att Zelensky inte är vänsterman och passar dem. Och vidare, att äntligen kommer alla västerländska sanktioner att hävas och Ryssland äntligen kommer att återvända till världssamfundet.
  Det sista som återstår nu är att hålla en tv-debatt. Zelensky gick med på det, men bara på Luzhniki-stadion. Självklart accepterades det. Det påminde mycket om den redan passerade etappen med Porosjenko. Dessutom var skillnaden i första omgången ännu större. Och Medvedevs antirating är kolossalt.
  Men tv-sända debatter - en drunknande man griper tag i strån. Det sista mötet är på fredag och valet är på söndag.
  Medvedev i allmänhet förberedde sig. Men fakta är inte på hans sida. Och Porosjenkos erfarenhet visade att man inte kan ändra fakta enbart med retorik. Precis som borgmästare Luzhkov kunde de inte vinna, för enda gången i Moskvas historia, när de centrala tv-kanalerna arbetade mot den nuvarande chefen för staden.
  Men propagandan kunde inte uppväga prestationerna i ekonomin för Moskvas borgmästare. Ja, och rösta inte på Kiriyenko, författaren till standarden! Men det var han som befordrades mest. Den förmodligen mest misslyckade kandidaten mot företagsledaren var framstöt.
  Men nu kampanjade ryska medier mer för Zelenskij. Ingen trodde på Medvedev. Inte ens Högsta domstolen ville pröva ärendet om ogiltigförklaring av valen.
  Medan essensen och fallet har arenan samlats till bredden. Bokstavligen fylld.
  Och det var tydligt att en allvarlig kontrovers skulle komma. Det var dock tydligt från Medvedevs ansikte att han nästan hade resignerat för att besegra. Men det sista steget måste göras.
  På tröskeln till debatten utsåg Medvedev Vladimir Zhirinovsky till inrikesminister. Detta är desperationens sista gest. Men Zhirinovsky, som visste att mer än åttio procent av väljarna var redo att rösta på Zelensky, var inte alls sugen på att bråka med den framtida statschefen. Även om han naturligtvis förstod att det var osannolikt att han skulle hitta en plats i Zelensky-laget.
  Ja, gamle Vladimir Volfovich. Anatolij Kashpirovsky är dock ännu äldre än hälsoministern och vice premiärministern. Men han är inte heller särskilt sugen på att kampanja för Medvedev. Han har dock en chans att stanna i laget. Ålder är stor och betyder erfarenhet. Och den fysiska formen är bara väldigt bra.
  Inte konstigt med Kashpirovsky-fenomenet.
  Debatten på stadion började med ett hälsningsutbyte. Och kvicka kommentarer. Men Zelensky såg fräschare, mer självsäker ut, mer övertygande och mer professionell.
  Medvedev, å andra sidan, var väldigt nervös och bröt ut i ett gråt. Han misslyckades med att övertyga. Ja, och det är väldigt dåligt i landet. Folket stöder helt klart Zelensky. Allt är så hajpat här.
  Varje ord av Zelensky åtföljs av applåder, och Medvedev blir utbuad. Det vill säga, det finns ett verkligt misslyckande för kontroversen.
  Medvedev rycker och säger:
  - Jag har erfarenhet!
  Zelensky svarar med ett leende:
  - Med sådan erfarenhet, gå bara till vaktmästarna!
  Medvedev som svar:
  - Vi tog Krim med Putin!
  Zelensky svarade kvickt:
  - Tjuvgrepp och korta armar!
  Och så vidare var det debatter, men Zelensky vann helt klart. Han var mycket kvickare och mer övertygande än Medvedev, och salen gladde sig.
  Omedelbart efter den tv-sända debatten utfärdade Rysslands tillförordnade president ett dekret som höjde lönerna fem gånger och pensionerna sju gånger! Men det såg redan ut som ett skämt.
  Folket skrattade bara åt Medvedev. Fast det var tydligt att de inför valet gjorde något annat!
  Medvedev beslutade också att tilldela både Stalin och Lenin S:t Andreas Orden den Förste kallade. Ett sådant beslut, måste man säga, är ganska klokt, men försenat. Dmitrij Medvedev ville helt klart vinna över kommunisterna. Och särskilt stalinisterna. Men samtidigt tog han och belönade stjärnan av hjälten Tukhachevsky. Också ett extraordinärt drag och ett försök att flirta med liberaler.
  Medvedev försökte i allmänhet behaga både vår och din. Han belönade både patriarken och påven och ledare för kristna samfund. Främst protestanter. Och till och med Jehovas vittnen återställdes i sina rättigheter, men detta var till liten nytta. Ändå är de förbjudna att rösta, och i allmänhet håller denna organisation på att dö!
  Medvedev belönade både muftis och lamor. Han försökte få alla på sin sida. Skummen av medaljer och beställningar var extraordinär. Samtidigt gav den tillförordnade presidenten alla deputerade i statsduman en bonus på en miljon dollar vardera. Detta skrämde dock snarare bort än lockade folk till honom.
  Vidare försökte Medvedev upprätta flera nya ordnar: Peter den stores orden, Ivan den förskräckliges orden, Alexanders befriares orden, Nicholas II:s orden och Brusilovs orden. Ordern från "Lenin" och "Stalin" återställdes också.
  Medvedev försökte attrahera en mångsidig väljarkår på detta sätt. Och agera enligt principen: både din och vår! Men i det här fallet gav allätande upphov till misstro mot folket - de säger, en politisk prostituerad. Folk verkar ha glömt att Putin också flirtade med både vänstern och högern på det här sättet. Och han försökte också vara allätare.
  Det som är tillåtet för Jupiter är dock inte tillåtet för tjuren! Putin åtnjöt på något sätt från första början, trots spåret av en efterträdare till det hatade folket i Jeltsin, sympati från både folket och eliten. Till och med kommunisterna var rädda för att motsätta sig honom och röstade för godkännande för posten som premiärminister utan kamp eller förhandlingar.
  Men Medvedev njöt aldrig av speciell kärlek. Tydligen var han för intelligent och i skuggan av Putin. Ingen uppfattade honom som en riktig kämpe och härskare. I allmänhet, efter Putin, verkade vilken som helst efterträdare på något sätt som en politisk dvärg och var något annat. Och Zelensky uppfattades som karismatisk, som en sagoprins. Och inte längre en gris i säcken, utan en framgångsrik härskare som drog upp Ukraina ur träsket, eller snarare upp ur gropen.
  Naturligtvis först och främst drabbades Ukraina på grund av avbrotten i förbindelserna med Ryssland. Och här kanske Porosjenko inte är så skyldig. Hade detta hänt i Vitryssland hade det varit ett misslyckande i allmänhet. När det gäller professionalism är den ukrainska regeringen stark! I Vitryssland, tvärtom, finns det bara sycophants och maträttsätare. Putins team stötte ibland på starka personligheter - som Rogozin eller Tkachev, men de togs snabbt bort.
  Medvedev var i alla fall en man som inte verkade vara en född härskare, och därför var denna tsar inte riktigt en riktig tsar.
  På vissa sätt liknade han Gorbatjov, som vanliga människor i väst älskade, men ogillade av sina egna. Delvis började de förstås ogilla Gorbatjov på grund av hans kamp med fylleri. Alkoholister och drinkare förlät naturligtvis inte bristen på vodka. Det är vinkravaller. Och sedan försvann cigaretterna.
  Det finns ingen Gorbatjov, det är tydligt att de inte gillade honom inte bara på grund av hans skallighet. Medvedev visade sig som premiärminister vara en mycket svag ekonom. Och även utan Zelensky skulle han ha problem med att bli omvald.
  En gång drog Putin Medvedev i öronen.
  Men nu har Putin hoppat ur spelet - han undergrävde sin hälsa, körde manuellt och överarbetade med hockey. Och om det var nödvändigt att klättra på isen i en sådan respektabel ålder. Särskilt inte ha kompetens i sin ungdom?
  Putin brann ner, överansträngde sig. Och utan honom finns det ingen som kan stoppa Zelensky. Dessutom ledde Putin själv personalpolitiken på ett sådant sätt att han inte hade en värdig efterträdare kvar. Som Stalin, som fick Chrusjtjov att efterträda honom, och gick i konkurs. Och här är Medvedev inte alls en adekvat ledare för det ryska imperiet.
  På lördagen före valet visades en film om Zelenskij på alla ryska tv-kanaler. Naturligtvis i syfte att misskreditera. Men få fakta presenterades. Och propagandan visade sin hjälplöshet. Ja, och många kanaler kommenterade filmen.
  Medvedev gav order till många generaler. Återigen arrangerar ett starfall.
  Oväntat etablerade han också en ny Botvinnikorden, tre grader: brons, silver och guld. Och även Alekhineorden. Och även brons, silver och guld.
  Medvedev meddelade sedan genom dekret att Ryssland skulle övergå till en professionell armé inom fyra år. Och livslängden reduceras till sex månader.
  Vidare meddelade den tillförordnade presidenten att krigsveteraner och de som tjänstgjorde i hot spots tilldelas stjärnan av hjälten i Ryska federationen. Vad som har blivit ett steg utan motstycke.
  Medvedev letade uppenbarligen efter en plats i historien. Vidare tilldelade den tillförordnade presidenten Vladimir Vladimirovich Putin postumt segerorden och St. Andrews orden och den nyinrättade stora diamantstjärnan i Ryska federationens hjälte.
  Detta var redan det sista försöket att spela på den tidigare ryska idolens betyg. Som, jag har varit Medvedev i så många år tillsammans med Putin - älska mig av hela ditt hjärta och din själ!
  Men det är tydligt att folk inte är alltför ivriga att älska den här kandidaten för diktatur.
  Och på natten från lördag till söndag tillkännagav Dmitry Anatolyevich Medvedev till och med det postuma uppdraget till Vladimir Vladimirovich Putin - titeln Generalissimo!
  Det här var verkligen riktigt coolt! Som, jag ger titeln till idolen från tidigare år!
  Men kommer detta att hjälpa Medvedev? Det är svårt att övertyga en att rösta på sig själv bara genom att hylla före detta idoler och ge dem order. Oavsett hur många utmärkelser du duschar kommer du inte att returnera Putin. Och det är tydligt att den tidigare tsaren är borta och den nya tsaren kommer från Kiev.
  Zelenskij slumrade dock inte till och belönade också påven. Den äldre Franciskus den förste välsignade Ukrainas president för nya prestationer.
  Och i Vitryssland har en pro-rysk koalition av partier redan slutfört insamlingen av underskrifter, under en folkomröstning, om enande med Ryssland. En omröstning om detta väntas. Medvedev krediteras dock inte för detta. Och här kom huvudinitiativet från Zelensky - denna miljonidol.
  Så nu var Vladimir Zelensky på väg in på hemmaplan...
  Omröstningen har börjat i Sibirien. Valdeltagandet var högt från start. Folk gick till valurnorna och log. Det var tydligt att de gick på förändring. Och det de vill ha är nytt. Den gamla är trött och tråkig.
  Till och med sången lät på morgonen:
  Våra hjärtan kräver förändring
  Våra ögon behöver förändring.
  I vårt skratt och i våra tårar,
  Och i ådrornas pulseringar!
  Förändring, vi väntar på förändring!
  Valen hölls lugnt, men med ett enormt valdeltagande. Folk perli till valen i flockar. Nikolai Valuev var en av de första som röstade. Han kastade in valsedeln i valurnan och sa:
  - Rösta på den nya!
  Alexander Povetkin dök upp härnäst. Jag röstade också och gav ut min egen:
  - För de ryska gudarna!
  Därefter kom omröstningen. De kastade in valsedlar i valurnorna. Och Dima Bilan och Alla Pugacheva. Lev Leshchenko dök också upp, meddelade:
  - Rösta på den nya!
  Nikolai Baskov sjöng:
  - Rysk vals, vingar svävar! Våren kommer!
  Och han tappade också bladet i urnan.
  Sedan dök andra killar upp ... Zelensky kom för att rösta på en skoter och gjorde kullerbyttor - bröt applåderna. Röstade till och med reciterat:
  Känna till pulseringen av hjärtat och venerna,
  Våra barns, mödrars tårar...
  De säger att vi vill ha förändring
  Släng av tunga kedjors ok!
  Och dånande applåder! Även om dikterna inte är hans, utan den berömda poeten och författaren Oleg Rybachenko. Men Oleg Rybachenko själv förvandlades till en pojke, och nu reser han i en annan värld.
  Sedan röstade andra boxare: Sergey Kovaley, Denis Lebedev. Den sista, efter paus, försökte återvända. Men han blev slagen och gick till slut.
  Sofia Rotaru röstade i Kiev. Och log mycket...
  Vladimir Zhirinovsky kom också. Han skrek:
  - För en ny väg!
  Och han blinkade med en överstes epauletter. Zjuganov kom till valurnorna i rullstol. Och han var tyst hela tiden.
  Grudinin röstade leende...
  Garry Kasparov gav en simultan spelsession och lade också sin röst. Dessutom sa han att han skulle spela en match med Carleson. Så Anatoly Karpov gav en simultan spelsession.
  Förresten, Karpov har redan tilldelats Mikhail Botvinniks gyllene orden.
  Så en annan fråga är vem som är den främsta och bästa av världsmästarna.
  Visst har mycket förändrats...
  Och Dmitry Anatolyevich Medvedev överraskade alla igen. Meddelad från institutionen, ordningen uppkallad efter "Oleg Rybachenko". Dessutom finns det fyra grader på en gång: den fjärde graden är brons, den tredje graden är silver, den andra graden är guld och den första graden är guld med diamanter!
  Så här coolt blev det!
  Lucifers Armageddon har redan släppts på bio, och Avatar- och Star Wars-rekord har redan slagits. Oleg Rybachenko blir en riktig litterär superstjärna!
  Medvedev instiftade också Oleg Rybachenko litterära pris - med en prisfond tio gånger större än Nobelpriset.
  Och det här är i allmänhet väldigt coolt!
  Ytterligare fler och fler Medvedev arbetade på söndagen. Han belönade Oleg Rybachenko med St. Andreas den först kallade orden och Rysslands hjältes stjärna och en stor diamant med Rysslands hjältes stjärna, Victory Order. Detta var ett försök att förändra historiens gång.
  Som, jag kommer att smeka Oleg Rybachenko, och allt kommer att bli super! Samtidigt kommer jag att ge honom och marskalken titeln Ryska federationen!
  Och söndagen kommer... De första uppgifterna från exitundersökningar är redan kända, som säger att Zelensky har över åttio procent.
  Och informationsflödet kommer inte att sluta ...
  Medvedev tänker inte rösta än. Arbetar. Här utfärdar han en order att tilldela Vladimir Volfovich rang som armégeneral. Som, var mig trogen.
  Även om Zhirinovsky redan verkar ha hoppat av till andra sidan.
  Lev Leshchenko blev minister utan portfölj. Men det spelar ingen roll längre.
  Oroligheter i Kina. Folket vill ha demokrati - trött på despotism! Människan lever inte bara av bröd!
  Jag vill säga nej till myndigheterna! Och hur länge kan du hålla käppdisciplin under det tjugoförsta århundradet!
  Inte särskilt bra i Kina. Det är omöjligt att följa kommunismens spår och bygga kapitalism på obestämd tid. Vissa förändringar behövs. Ja, och ledningen är för konservativ.
  Dessutom vill den nya borgerligheten ha demokrati och ett slut på polisbrutalitet.
  Utmattningen av gammaldags arbetsmetoder hade också effekt! Vill inte vara kuggar i systemet. Ja, i Kina på söndagar skakar rejäla upplopp om systemet.
  Och i USA har en kvinna störst chans att bli president. Men Floyd Mayweathers popularitet började plötsligt växa. Denna obesegrade boxare har redan klättrat till de första topparna i betygen.
  Tydligen missade USA nya segrar, och ville varken ha en republikan eller en demokrat till tronen. Floyd är också fantastisk!
  Och så igen tv-debatter.
  Det är redan söndag kväll. Vallokalerna stänger snart.
  Slutligen dök Medvedev upp i sista minuten. Slängde hastigt in bulletinen i valurnan och gick därifrån utan att säga ett ord. Klockan har slagit - omröstningen är över.
  Hittills har president Medvedev lämnat Kreml och åkt till en bostad nära Moskva.
  Det är två tjejer i hytten med honom. Någon form av underhållning.
  Natasha, som satt till höger, frågade:
  - Hur är det med Dima? Nu kommer de att meddela ditt sista misslyckande!
  Medvedev anmärkte:
  - Det är två månader kvar till invigningen. Så för tillfället är jag fortfarande allt, och Zelensky är bara Ukrainas president!
  Alyonka, som satt på höger hand, anmärkte:
  - Och invigningen kan påskyndas! Din makt, Dmitry Anatolyevich, är över!
  Medvedev frågade vädjande:
  Men ni tjejer kan göra det!
  Natasha rynkade pannan och frågade:
  - Vad kan vi?
  Medvedev sade självsäkert:
  - Förhindra invigningen!
  Natasha skrattade och svarade:
  - Och hur?
  Den tillförordnade presidenten svarade med eftertryck:
  - Som om du själv inte vet!
  Natasha svarade argt:
  - Vi kommer inte att döda Zelensky!
  Medvedev invände omedelbart:
  - Tja, vad är det att döda! Se bara till att han vägrar kronan själv!
  . KAPITEL 4
  Tjejerna fnissade unisont...
  Alenka frågade med ett flin:
  - Vad föreslår du att använda hypnos?
  Dmitry Anatolyevich nickade:
  - Det är allt! Du kan göra det!
  Natasha svarade för sin vän:
  Vi kan, men vi vill inte!
  Medvedev blev förvånad:
  - Varför är det så?
  Natasha svarade ärligt:
  - Zelenskij vald! Och du, Dmitrij Anatolevich, är inte kapabel att styra landet!
  Alenka lade till med illvilja:
  - Och det är ganska självklart för oss alla!
  Medvedev noterade med ilska:
  - Förstår du inte att vi kommer att bli en koloni i väst?
  Alenka svarade självsäkert:
  - Snarare kommer väst att bli vår koloni!
  Natasha tillade sarkastiskt:
  - Och med dig, Misha, kommer Ryssland inte att bli jättebra ändå!
  Medvedev gurglade:
  - Jag kommer att ge dig, enligt Victory Order, enligt Order of St Andrew the First Called, enligt Nicholas II Order, och en gyllene stjärna i diamanter ...
  Natasha skrattade och sa:
  - Eller kanske vi själva blir presidenter, trehundra order om att hänga oss?
  Alenka sa:
  - Vi kan hypnotisera dig och bli generalissimo.
  Natasha fnissade och sa:
  - Eller kanske supergeneralissimo!
  Tjejerna skrattade...
  Alenka sjöng:
  - Och till och med fienden ropade ibland,
  Döljer rädslan - att jag är kungen!
  Natasha blottade sina tänder och kvittrade:
  - Jag gillar inte teatrar och arenor,
  Där byts en miljon mot en rubel ...
  Även om det är stora förändringar framöver
  Jag älskar Belobog med Stalin!
  Och flickan tog det med sina bara tår som om hon skulle klämma den förlorande presidenten vid näsan.
  Siffror tillkännagavs redan från Fjärran Östern. För Zelenskij 91 procent, för Medvedev 7,5 procent, den ukrainska presidentens självsäkra ledning.
  Alyonka drog också Medvedev i örat med sina bara tår och väste:
  - Tja, hur är det med den tidigare presidenten, hjälpte dina utmärkelser dig?
  Medvedev utfärdade tvångsmässigt:
  - Jag är inget ex än! Innan invigningen av den verkliga!
  Flickan skrek:
  - Ära till den nye kungen!
  Häxflickorna, det sista trumfkortet, vägrade hjälpa Medvedev. Och nu försökte den tillförordnade presidenten hitta en väg ut ur en hopplös situation.
  Kanske påverka Högsta domstolen att ogiltigförklara resultatet av presidentvalet i Ryssland? Det såg ut som en stor frestelse. Men i verkligheten såg oddsen hala ut.
  Och vad händer om vi utfärdar ett dekret och erbjuder varje domare en miljard dollar? Han är trots allt presidenten och han har makt som kungarna aldrig drömt om! Närmare bestämt tillförordnad president. Och faktiskt, om du erbjuder en hel miljard dollar kommer domarna inte att göra motstånd.
  Och vad finns det att bagatellisera.
  Data överfördes via radio. Medan Zelenskij hade över nittio procent, plus i Ukraina, förväntades det att han överhuvudtaget skulle få nästan hundra procent. Kanske i området med det röda bältet, på grund av Medvedevs flirt med kommunisterna, kommer det att finnas lite mer, det fanns några chanser i Kaukasus. Det är sant att Ramzan Kadyrov tycks ha bestämt sig för att ta vinnarens parti. Du kan fortfarande hamna i armén, även om militären inte har någon speciell önskan att tjäna, det finns ingen fallande president.
  I allmänhet, efter den första omgången, försvagades Medvedevs makt. Och om han fortfarande kunde dela ut priser, så ignorerades han annars mer och mer.
  Dmitrij Medvedev kom till sitt kontor och försökte kontakta centralbanken. Skötaren kopplade motvilligt ihop honom.
  Den tillförordnade presidenten krävde att han skulle få pengar för akuta behov.
  Chefen för centralbanken svarade:
  - Jag kommer inte att göra något förrän jag får bekräftelse från den nye presidenten Zelensky.
  Medvedev vrålade:
  - Är du galen! Jag tills presidenten sedan invigningen av den nya! Och om så är fallet, lyd då, du är skyldig mig!
  Chefen för centralbanken anmärkte:
  - Enligt grundlagen lyder jag dig inte! Och hur som helst, varför behöver du pengar?
  Medvedev svarade med ett leende:
  - Behöver ni länder akut?
  Chefen för centralbanken svarade i en hård ton:
  - Vill du fly?
  Medvedev skällde:
  - Jag ska arrestera dig nu! Jag har en armé! Trofaste Zhirinovsky är med mig!
  Chefen för centralbanken noterade:
  - Den här tar alltid under visiret! Och i Moskva är mer än nittio procent för Zelenskij. Din makt är över Misha!
  Medvedev vrålade:
  - Och din startade inte!
  Och la på. Nu blev situationen svår. Det stämmer, och säkerhetsstyrkorna kommer att vägra lyda. Ja Zhirinovsky, han är fortfarande en räv. Ska han utses till inrikesminister? Ge order till SWAT. Eller försök att fortfarande använda statsduman?
  Det är klart att Zelenskij kommer att hålla nyval, och många deputerade kommer inte att räkna sina mandat. Mer exakt, nästan allt.
  Här behövs något annat. Men statsduman kommer sannolikt inte att gå emot folket. Och armén kommer inte att stödja en direkt militärkupp. Inte sådana generaler i Ryssland att gå till ett inbördeskrig.
  Det är bara en sak kvar - att ställa in presidentvalet i domstolen. Detta är den enda legitima chansen att förlänga din plåga. Men mest troligt bara för att förlänga. Det är osannolikt att Medvedev har en verklig möjlighet att bli omvald. Faktum är att hans anti-rating är kolossalt, till och med värre än Petro Porosjenkos.
  Medvedev funderade på ett annat alternativ. Här, till exempel, eliminera Zelensky fysiskt? Men detta är ren kriminalitet. Ner till det här? Desto mer som detta kommer att göra Medvedev förbannad. Och i bästa fall kommer det att ge uppskov. Eftersom folket inte kommer att förlåta Medvedev ett sådant kolossalt misslyckande i valet.
  Nej, Dmitry Anatolyevich kommer inte att lyckas. Utan att samla ens tio procent av rösterna i valet kommer han definitivt inte att sitta kvar vid makten.
  Medvedev gick till baren. Han öppnade den, tog fram en flaska, hällde upp en konjak.
  Dyrt - "Napoleon", med en exponering på två hundra år!
  Den tillförordnade presidenten drack ett glas. Sedan den andra, åt en citron.
  Det blev varmare i magen, och tankarna hoppade snabbare. Efter det tredje glaset log Medvedev och satte sig i en fåtölj. piggade upp lite. I själva verket, varför behöver han denna makt? Ansvaret är komplett. Inte en minut av fritid, inte en sekund av lugn. Hela tiden i rörelse, under övervakning av videokameror. Du är rädd för att säga för mycket.
  Mycket jobb, men inte kul.
  Och jag vill ligga i sängen med en tjej. Spela på datorn i kriget.
  Faktum är att här är du presidenten, och för att starta ett riktigt krig kommer du att tänka tre gånger. Så vågade den formidable Trump inte attackera Iran.
  Man kan prata mycket om kriget, men att bestämma sig för det är faktiskt inte lätt!
  Men spelkampen, dig själv, kämpa!
  Medvedev satte sig vid datorn. Tände på min favorit andra världskriget. Han har inte spelat på länge. Här använder du svindlarkoden för att inte anstränga dig för mycket. Så här...
  Och så kör du teknik i orkantakt. Och du har redan IS-7:or, som du skjuter upp i regementen, bara T-1:or mot tyskarna. En märkbar skillnad i styrka och medel.
  Medvedev, som nästan aldrig drack, ljusnade synligt på grund av dålig hälsa.
  Så här kastar du den dyraste och tungaste tanken från andra världskriget IS-7 mot fienden. Och du bryter den utan större svårighet. Kriget pågår lätt och segerrikt. Ta över stad efter stad.
  I allmänhet ledde naturligtvis Stalin landet väl och lyckades besegra det tredje riket på mindre än fyra år. Putin bekämpade ISIS längre. Men tyskarna har en väldigt cool teknik.
  Här i spelet till exempel den tyska E-75 stridsvagnen, bara den sovjetiska IS-7 kan slåss på lika villkor mot den, alla andra stridsvagnar ger sig. E E-75 är en mycket stark rustning. Till och med överlägsen den sovjetiska IS-7, är kanonen nära i dödlig kraft.
  Och tyskarna planerade att göra den här tanken till sin främsta under det fyrtiofemte året. Hur är det med vår?
  Medvedev suckade... IS-7:an sattes aldrig i massproduktion under efterkrigstiden. Så kriget varade längre, det är inte känt vem mer som vann.
  Dmitry Anatolyevich Zakhmelev, sjöng:
  - Älska bröder, älskling! Älskar att leva bröder! Och vår ataman behöver inte sörja.
  Medvedev somnade medan han spelade. Det är avslappnande...
  Och dagen efter blev det slutliga resultatet av presidentvalet känt.
  Nästan 92 procent av väljarna röstade på Zelenskij tillsammans med Ukraina, 6,7 procent på Medvedev. Därmed ägde Zelenskys triumferande seger rum.
  Firande och glädje började i landet. Äntligen kom ett nytt, som det verkade för många, ljust liv.
  Hittills är sanningen om invigningen tillförordnad president Dmitrij Anatolyevich Medvedev.
  Och han gratulerade förstås vinnaren. Och vart är du på väg. Och sex procent är inget att räkna.
  Inrikesminister Vladimir Zhirinovsky besökte emellertid Medvedev och tröstade honom:
  - Jag röstade på dig Dmitry Anatolyevich!
  Den tillförordnade presidenten svarade tyst:
  - Tack!
  Zhirinovsky föreslog:
  - Du kanske borde sättas in i premiärer?
  Medvedev skakade på sitt målade huvud.
  - Jag tror inte, efter ett sådant nederlag i andra omgången, kommer de att ge mig premiärministern. Det kommer inte att vara politiskt korrekt längre.
  Zhirinovsky anmärkte logiskt:
  - Ändå borde någon från Ryssland vara i ditt ställe. Så vem om inte du?
  Medvedev föreslog:
  - Mest troligt, Andrei Navalnyj!
  Zhirinovsky flinade och morrade:
  - Andrey Navalnyj? Låt detta inte hända!
  Medvedev ryckte på axlarna och anmärkte förvirrat:
  - Vart ska du?
  Zhirinovsky skrek:
  Ja, jag ska arrestera dem alla!
  Medvedev viftade med handen:
  - Tillräckligt! Vår tid verkar vara över! Jag ska på semester till Kanarieöarna. Vad ska du göra?
  Zhirinovsky, som spände ögonen listigt, svarade:
  - Lobbya för dina vänners intressen! Tills Zelenskij övertog uppdraget som Rysslands och Ukrainas president!
  Medvedev sade sorgset:
  - Ack, det här är inte så enkelt ... Då kommer tre skinn att lossna från dig!
  Zhirinovsky spärrade listigt ögonen och frågade:
  - Gör mig, snälla, ryska federationens marskalk! Tja, vad är du värd!
  Medvedev tänkte ett par sekunder och meddelade sedan:
  - Bra! Jag kommer inte bara att göra dig till marskalk, utan jag kommer att återställa Beria till marskalk rang! Det kommer att bli rättvist!
  Zhirinovsky nickade instämmande:
  - I förhållande till Beria, ja!
  Medvedev spände ögonen och frågade:
  - Och i förhållande till dig?
  Zhirinovsky svarade ärligt:
  - Och i förhållande till mig kungligt! Vem jag vill belönar jag!
  Medvedev nickade instämmande.
  - Ja, så är det!
  Och han beordrade att utarbeta båda dekreten om tilldelning av marskalkar.
  Rysslands tillförordnade president muntrade upp. Tänker att nu kan han njuta fullt ut av datorspel.
  Och de är väldigt roliga att spela...
  Och egentligen, varför skulle presidenten göra något annat? Nu har tekniken utvecklats så mycket att du kan vara vem som helst. Till och med Herren Gud. Och specifikt i spelet för att skapa universum.
  Till exempel, på den tillförordnade presidentens kontor finns det ett stort antal olika spel, inklusive de mest moderna.
  Medvedev bestämmer sig för att spela realtidsstrategi. Tyskland 1939. Tja, varför använder du den oseriösa koden. Du lägger till dig själv fem tusen pantrar, tre tusen tigrar och tio tusen Focke-Wulfs. Och sätt in dessa styrkor mot fienden. Och du attackerar Polen, som inte ens har en tiondel av sådana styrkor.
  Och kriget fortsätter, som du vill, i en port och segerrikt. Medvedev, om jag ska vara ärlig, är en stor erövrare här. Krossar fienden, som om man krossar plommon med en press.
  Polen tillplattas enkelt och snabbare än i verkligheten. Anfaller Frankrike. Du lanserar tiotusen E-75-stridsvagnar på den med hjälp av en skurkkod. Fantastiska bilar, minst sagt. Som är helt osårbara för franska vapen, men dödliga för långa avstånd. Skjut ner fiendens fordon.
  Medvedev hoppar till och med av glädje. Hur går han snabbt i spelet och tar redan Paris ... Och varför slösa tid på småsaker? Låt oss ta Spanien samtidigt, så att Franco inte blir för upphetsad.
  Och för attacken på Gibraltar använder vi jetflygplan. Vart är britterna på väg?
  Naturligtvis använder vi samtidigt medel för att bygga slagskepp och hangarfartyg. Storbritannien kommer att ha problem då. Här finns hundra hangarfartyg och tvåhundra slagskepp. Det kommer att bli en kolossal kraft.
  Och så är det landstigningsfarkosten. Du gör också tankar av E-U-serien, en vidareutveckling av E. Här kastar du "E"-50-U tanken, en sådan maskin som du inte kan bryta igenom från mer än en vinkel.
  Och låt henne plåga britterna. Här är två vackra tjejer inne i en sådan tank som blinkar mot Rysslands tillförordnade president.
  Medvedev blåser tillbaka en kyss till dem.
  Så här spelar vi...
  Och de nyaste stridsvagnarna närmar sig London. Och utan ceremoni intar de Englands huvudstad.
  Medvedev sjöng:
  - Världen är tråkig! Vi äter alla katten!
  Självklart är spelet roligt och lätt att spela. Jag tog bedragarens kod och slänger ut vad du vill. Här intar du Balkan och åker till Afrika. Du stämplar också, och även infanteri. Om du skapar trupper, skulle det finnas pengar. Och det tillfångatagna territoriet ger också pengar. Tja, prova, gå runt i Afrika.
  Sovjetunionen öppnar fortfarande fronten. Trettiofyra mot E-50-U-serien, som jag stämplade ytterligare tio tusen. Om det pansarfordonet E-50 är ungefär detsamma som "Tiger" -2, är bara den rationella lutningen större, och beväpningen är lite starkare och motorn är kraftfullare. Att E-50-U, med samma vikt, är jämförbar med den sovjetiska T-64, har till och med en kraftfullare gasturbinmotor.
  Ja, krafterna är inte lika. Här slåss olika generationer av stridsvagnar.
  Och Medvedev, naturligtvis, rusande på en svart häst.
  Krafterna är naturligtvis inte jämförbara. Du kan också lägga till E-75-U, detta är en knäböjdödande maskin, ogenomtränglig även av fartygsvapen.
  Och hur man trampar sig själv. Inget att stoppa.
  Medvedev spelar som en liten pojke. Nåväl, hur är det. Och ingen är ivrig att ta emot honom. Han förlorade, och den tillförordnade presidenten glömdes bort.
  Alla älskar bara vinnare.
  Dmitry Anatolyevich sjöng:
  Och vi trotsar stormarna
  Från vad och varför...
  Lev i världen utan överraskningar
  Omöjligt för någon
  Må lycka till, misslyckas,
  Alla hopp, sedan upp, sedan ner,
  Endast på detta sätt, och inte på annat sätt,
  Bara på detta sätt och inte på annat sätt!
  Länge leve överraskningen!
  Överraskning! Överraskning!
  Länge leve överraskningen!
  Överraskning! Överraskning!
  Länge leve överraskningen!
  Och det blev roligare för Medvedev. Här ockuperade hans trupper Ukraina, Vitryssland och närmar sig obönhörligen Moskva!
  Rysslands tidigare president säger:
  - Att vårt liv är en lek!
  Och tar Sovjetunionens huvudstad med storm. Naturligtvis, mot armén under det fyrtioförsta året, har han stridsvagnar med egenskaperna från sextiotalet och till och med sjuttiotalet, och viktigast av allt, att det finns många av dem.
  Medvedev blinkar åt sig själv... Huvudstaden Moskva är intagen. Och nu kan du fånga Kaukasus ... Och samtidigt städa upp södra Afrika för dig själv. Och åka till Argentina.
  Och därifrån till attack mot USA. Han är en tuff befälhavare. Fienden släpar efter både i antal och kvalitet på trupperna.
  Medvedev sjunger entusiastiskt:
  - Vi kommer djärvt att gå ut i strid! För sovjeternas makt! Och vi kommer att torka alla i skiten i kampen för det!
  Medvedev drogs tillfälligt från matchen. Den ryske försvarsministern, som ersatte Shoigu Trubetskoy, ringde. Han frågade den fortfarande tillförordnade presidenten:
  - När ska vi avlägga ed till den nya ledaren?
  Medvedev svarade kortfattat:
  - Där det ska vara, på invigningen!
  Trubetskoy anmärkte:
  - Den nya presidenten i ett enat land vill hålla en invigning nästa vecka. Att inte ha tid att plundra!
  Medvedev skällde:
  - Detta är inte enligt vår grundlag och lagar!
  Trubetskoy anmärkte:
  - Och Jeltsin antog denna konstitution inte enligt lagen och den gamla konstitutionen. Faktum är att många trodde att Putin skulle föreslå en ny konstitution, men på något sätt väntade de inte!
  Medvedev anmärkte:
  - Det är inte den bästa idén för varje ny president att anta en ny konstitution!
  Trubetskoy svarade:
  - Och Putin kunde! Han var coolare än Jeltsin, och du Dmitrij Anatolyevich!
  Medvedev nickade och höll med:
  - Coolare och viktigast av allt lyckligare! Utan Putin gick allt fel, och Zelenskij tog makten i Ryssland.
  Trubetskoy anmärkte:
  - Och Lukasjenka hade en chans, bara han missade sin tid. Jag borde ha rört mig snabbare!
  Medvedev anmärkte logiskt:
  - Lukasjenka var rädd för konkurrensutsatta val i Ryssland. Ja, och Zelenskij skulle inte ha riskerat det om Putins hjärta inte tålde det. Så mycket land att hantera i manuellt läge - utbränd! Definitivt utbränd Putin på jobbet!
  Trubetskoy föreslog:
  - Tja, så vad ska man acceptera invigningen i en snabbare tid eller inte?
  Medvedev svarade djärvt:
  - Som du vill, gör det! Jag bryr mig inte längre! Jag kommer att gå i pension och njuta av mitt liv. Jag kanske reser jorden runt! Jag har redan varit både president och premiärminister i allmänhet, en rekordperiod för Ryssland! Hur länge kan du hålla fast vid tronen?
  Trubetskoy höll med:
  - Tja, om så är fallet, så låt förändringarna komma! Och vad ska man göra med Shoigu?
  Medvedev svarade kallt:
  - Låt honom vila! Marskalkpensionen är stor. Låt den resa jorden runt. Jag gav dig tillåtelse att ha egendom utomlands!
  Trubetskoy nickade och anmärkte:
  - Putin har isolerat Ryssland från världen! Med ord, sörjande i djupet av våra själar, vi gläds åt hans död! När det gäller Zelensky, vi får se! Många av oss ville ha beställningar som i väst. Att ta emot som i USA, men att arbeta ... Som i USSR!
  Medvedev anmärkte:
  - Jo, under Stalin plöjde tjänstemän intensivt! Tro inte att de var fast honung!
  Trubetskoy frågade:
  - Och vad vill du göra?
  Medvedev påminde:
  - Jag var president, och jag ska gå på presidentpension. Den är stor... Och jag kommer att njuta av livet! Varför skulle jag fortfarande jobba!
  Trubetskoy påminde:
  - Zelensky kan ge dig tjänsten som rådgivare hos honom!
  Medvedev vinkade:
  - Ai! Han är smart nog utan mitt råd! Kort sagt - håll invigningen! Dmitry Anatolyevich skickade sin egen!
  Trubetskoy höll med:
  - Invigning ja!
  Medvedev lade på. Bestämde mig för att spela spelet. Något som aldrig räckt till tidigare. Och åtminstone mentalt krossa USA.
  Eller snarare i spelet. Mot E-75-U är dock amerikanen Sherman svag. Men USA har många flygplan, även om de inte är lika starka som tyska jetplan.
  Men kvaliteten är förstås inte densamma! Familjen Fritz plockar upp intensiva räkningar. Speciellt piloterna: Albina och Alvina! Och det här är tjejer som kännetecknas av en kolossal säkring.
  Medvedev avancerar mot Amerika från söder. Och samtidigt rör sig hans stridsvagnar över Sibirien. Han har roligt. Förresten, varför inte erövra Japan ännu? I det här spelet kan du blöta dina allierade. Avancerad strategi. Använd skurkkoden så blir du starkare än fienden både i antal och kvalitet. Inte krig, utan ren njutning. Här finns svanslösa jetbilar, amerikanerna kan inte ens komma ikapp.
  Mer exakt, och få. Och använd radiostyrda missiler! Och på amerikanerna shugani. Medvedev gillar verkligen det här spelet. Och flytta trupperna. Här är Mexiko. Amerikanska städer faller en efter en. Ett sådant nöje.
  Och i öst kommer tankarna i E-U-serien in i Indien. Men vad kan britterna sätta emot dem. Dessutom har det tredje riket redan fått resurser och producerar den modernaste tekniken utan en oseriös kod.
  Men Medvedev bestämde sig för att pumpa lite "Panther". Här är den första vanliga "Panther" - frontpansar på 80 - 110 millimeter, sidopansar på 50 millimeter och en 75 mm kanon med en pipa längd på 70EL, en motor på 650 hästkrafter. Här är "Panther" -2 frontalpansar från 120 till 150 millimeter, sidorna av en 60 mm kanon 88 mm med en pipa längd på 71 EL och en motor på 850 - hästkrafter. Ja, en seriös bil. Och tyngre inte vid fyrtiofem, utan femtio ton och lägre i siluetten.
  Men "Panther" -3. Frontpansar från 150 till 200 millimeter, sidor på 82 - millimeter, en pistol på 88 millimeter med en pipa längd på 100 EL och en motor på 1200 hästkrafter - vikt 55 ton. Håller med om att en sådan maskin generellt sett är super mot Shermans.
  Men det finns en "Panther" -4. Hon har frontalpansar från 200 till 250 mm under sluttningar, och sidopansar på 160 mm. en 105 mm kanon med en piplängd på 100 EL. Detta är redan ett monster som väger 65 ton och med en låg siluett. Gasturbinmotor 1500 hästkrafter. Naturligtvis en utmärkt seriell utveckling, kapabel att slåss även med den sovjetiska IS-7. Dessutom var IS-7 inte seriell.
  Men det finns maskiner och starkare. Progonka "Panther" -5, frontal pansar 250 skrov i en vinkel på 45 grader, 300 mm panna på tornet i en vinkel, sida 210 i en vinkel, en pistol på 128 mm i 100 EL, vikten av en mer avancerad tank är 75 ton, en motor på 2000 hästkrafter gasturbineffekt . En maskin som överträffar alla sovjetiska och amerikanska modeller. Kapabel att penetrera IS-7 från stridsavstånd och motstå frontalträffar. "Panther" -5 är generellt superteknik. Sovjetunionen har inget starkare än IS-7. Och tyskarna har också fem typer av tigrar.
  Medvedev beslutade, efter att ha beslagtagit större delen av USA:s territorium, att driva ut "tigern". Tja, "Tiger" är den första kända för alla. Frontpansar är 100-110 mm med nästan ingen lutning, och sidopansar är 82 mm utan lutning. Och 88-millimeters kanon 56 EL pipa längd - tanken verkligen ylar. Till skillnad från Panthers, där bara den första serien faktiskt slogs och det fanns prover på den andra. Tank "Tiger"-2, mer känd som "Royal Tiger".
  Frontpansar 120-150 mm på skrovets panna vid en lutning av 50 grader, 185 mm på tornets panna vid en svag lutning och 82 mm på sidan, vid en lutning av 60 grader. Väl skyddad i pannan, lite bättre än "Tigern" i sidan, och en kanon på 88 mm med en piplängd på 71 EL. Av andra världskrigets seriestridsvagnar, den bästa inom beväpning och frontskydd, vikt 68 ton, motor 700 hästkrafter - ganska svag körprestanda.
  "Tiger" -3 designmaskin. Frontpansringen är 150-200 mm lutad med ett 45-graders pannskrov och tornpannan lutar 240 mm. Sidor på 160 - millimeter med sköldar i vinkel. Tre typer av olika vapen 88mm pistol 100 EL, 105mm gun 70 EL, och 105mm gun 100 EL med motor 1000 till 1200 hästkrafter. Med en tätare layout och vikt från 75 ton. Ja, bilen är allvarlig och mycket farlig. Och ännu mer kraftfull "Tiger" -4 frontal pansar 250 - skrov i en vinkel på 45 grader, panna 300 millimeter i en vinkel, sidor 210 millimeter, en pistol på 128 millimeter vid 100 EL pipa längd, eller 150 millimeter pipa längd vid 56 EL , vikt 85 ton, gasturbinmotor 1500 hästkrafter. En mycket kraftfull tank.
  Men ännu coolare är "Tiger" -5. Frontal pansar: pannan på skrovet är 350 mm vid en lutning av 45 grader, pannan på tornet är 400 mm vid en lutning av 50 millimeter. Sidor på 300 mm lutande. En pistol på 150 mm i 100 EL, eller 174 mm i 70 EL, eller 210 mm i 38 EL. Vikt 100 ton, gasturbinmotor 2500 hästkrafter. Den mest kraftfulla maskinen även IS-7 och johannesört kommer inte att tränga in i sidan. Här är en som kan lanseras mot Amerika. Även om jag måste säga "Tiger" -5 i verkligheten var inte ens i projekten. Men det är ingens fel att kriget tog slut så snabbt.
  Men i ett virtuellt spel kan tankar dras upp.
  Medvedev inledde en attack mot USA:s huvudstad Washington och den största staden New York. Här kan du verkligen jobba och vinna.
  Även om det är virtuellt. Washington brinner och tyska stridsvagnar kör längs den. Och ingen kan stoppa Tigers-5.
  Medvedev fullbordar en envis attack mot de amerikanska huvudstäderna och det verkar redan vara en seger. Men det är fortfarande Japan framför sig.
  . KAPITEL 5
  Vad mer att köra i spelet. Men familjen Lev av stridsvagnar, som aldrig blev seriell. Här är de riktiga monstren. Men under andra världskriget är dessa maskiner i den senare serien till och med överflödiga. Och ännu mer mot Japan med sina små och medelstora stridsvagnar.
  Men Dmitrij Medvedev bestämde sig för att driva bort dem lite också.
  Här är den första tanken "Lion" som endast existerar i projekt, och är endast delvis förkroppsligad i metall. Skrovets frontpansar är 120 mm i en vinkel på 45 grader, tornets frontpansar är 240 mm i vinkel, sidorna är 82 mm, pistolen är 105 mm, pipans längd är 70 EL, hela är 80 ton, motorn är 800 hästkrafter. I allmänhet, en bil som kunde ha dykt upp redan tillsammans med tigrarna och pantrarna på Kursk Bulge. Med ett mycket kraftfullt vapen för sin tid och utmärkt pannskydd av tornet. Men som tur var dök den inte upp. "Lion" -2 projekt maskin. Pannan på skrovet är 250 millimeter lutad, pannan på tornet är 300 millimeter lutad. Sidor på 200 - millimeter under sluttningar. Kanon eller 128 mm 100 EL eller 210 mm 38 EL. Vikt 100 ton, motor 1800 hästkrafter. Det finns ingen like i dess makt. Överträffar IS-7, som bara kan slå henne i sidan. Men sedan kör du vidare, och "Lion" -3 dyker upp, också ett monsterlopp. Skrovets frontpansar är 350 mm, tornen är 450 mm under sidans lutning, 300 mm under sluttningar, kanonen är 150 mm i 100 EL, eller 175 mm i 70 EL, eller 210 i 56 EL, eller ett jetbombplan på 400 -millimeter. Vikt 120 ton, motor 2500 hästkrafter.
  Ja, det är en formidabel kraft.
  Tank "Lion"-4 är ett annat supermonster. Skrovets frontpansar är 450 mm, tornets frontpansar är 500 mm. Sidorna på skrovet och tornet är 400 millimeter sluttande. Kanon 175 mm i 100 EL, 210 mm i 70 EL, raketgevär 500 mm. Maskinens vikt är 150 ton, motorn är 3500 hästkrafter gasturbin. På långt avstånd penetrerar den alla stridsvagnar, inklusive den amerikanska T-93 IS-7. Och fartygsvapen kan inte penetrera den heller. Detta är en mäktig maskin, och med ett överskott av pistol.
  Men ännu mer kraftfull "Lion" -5 är kungen av stridsvagnar. Skrovets frontpansar är 600 mm vid en lutning på 45 grader, tornen är 800 mm breda, sidorna är 550 mm lutande. En 210 mm kanon i 100 EL, 300 mm i 70 EL, en 600 mm raketgevär. Maskinens vikt är 200 ton, gasturbinmotorn är 5000 hästkrafter. De är ogenomträngliga för nästan alla typer av vapen, utom för kraftfulla missiler, särskilt storkalibriga vapen och bomber. Kan skjuta mot slagskepp och hangarfartyg. Verkligen en super tank.
  Tja, kort sagt, det finns något att spela. Medvedev pressar Japan.
  Men han blir avbruten igen.
  Direktören för FSB ringer och säger:
  - Dmitry Anatolyevich, kommer du att hålla en konferens för journalister?
  Medvedev sa med eftertryck:
  - Inte än!
  - Varför?
  Den tillförordnade presidenten svarade:
  - Jag har rätt att ge intervjuer och inte att ge! Så jag bestämde mig för att inte ge!
  FSB-direktören nickade.
  - Du kan vara lugn nu! Intervjun kommer inte att försvinna! Men vi ska leta efter en annan plats!
  Medvedev anmärkte:
  - Alla passar in! Om något, då har din general en stor pension! Du kan leva utan att arbeta!
  Direktören för FSB frågade förvånat:
  - Är det inte synd att skiljas från så enorm makt?
  Medvedev svarade ärligt:
  - Det är förstås synd, men en person lyder det oundvikliga!
  Medvedev återvände till matchen igen. Den tidigare presidenten för världens största och rikaste land på naturresurser har äntligen nått ut. Och varför inte spela om de nu klarar sig utan det. Trots att han är tillförordnad statschef.
  Men hur undviker man frestelsen att skära sig i ett sådant spel. Nåväl, här nådde de tyska trupperna Chukotka. Lyckligtvis är det i spelet mycket lättare att flytta utrustning än i verkligheten. Och de åker till Kina. Och där gick de in i striden med japanerna. Naturligtvis, med hjälp av fuskkoden, stämplade Medvedev Lev-5-stridsvagnarna och kastade dem mot samurajerna. Och det här är verkligen superklassbilar.
  Hur samurajerna krossas. Men fortfarande inte gränsen för perfektion.
  Men varför, tills andra världskriget är över, inte köra den tyngsta tyska stridsvagnen "Maus" genom nivåerna?
  Detta är verkligen en omfördelning av perfektion och skönhetens krona. Mer exakt, vad kan hända om det sker en utveckling av gigantomani.
  Medvedev började driva bort musarna.
  Tank "Maus", en tank som verkligen finns i metall, den tyngsta av de som verkligen var förkroppsligad i metall, körde och till och med slogs. Musens frontpansar är 150 mm på skrovets botten, 200 mm på skrovets överkant, 250 mm på pannan på tornet och 210 mm på sidorna. Som du kan se är tanken, även i sin första version, ogenomtränglig för alla seriella sovjetiska tankar i pannan och till och med på sidan. IS-2 och SU-100 kunde inte penetrera denna tank från någon vinkel. Endast IS-7 kunde skapa problem för Maus och verkligen bekämpa denna stridsvagn. Men IS-7 dök upp först efter kriget och blev aldrig seriell. Och mössarna kunde slåss vid fronten redan under det fyrtiotredje året. Denna stridsvagn har två kanoner: en kortpipig 75 mm och en 128 mm 55 EL, som kan penetrera alla sovjetiska stridsvagnar utom IS-7 i pannan. Dessutom IS-2 från långt avstånd. Det fanns också en 150 mm kanon.
  "Maus" vägde 188 ton, och hade en motor på 1250 hästkrafter, vilket fortfarande inte räcker. Generellt sett är maskinen den starkaste för sin tid, och oöverträffad.
  "Maus" -2 designmaskin. Mer perfekt. I verkligheten var det meningen att bilen skulle göra bilen lägre i siluett och lättare. Men i spelet har såklart bilen blivit mer perfekt, lägre siluett, tätare layout, men ännu tyngre. Maus-skrovets frontpansar är 2 350 mm. Tornets frontpansar är 450 mm. Skivor 300 mm. Kanoner 75 mm långpipiga och 150 mm 70 EL, eller 210 mm haubits, eller 400 mm raketgevär. Vikt 200 ton. Gasturbinmotor 2000 - hästkrafter.
  Maus-3 är en spelmaskin. Också perfekt. Skrovets frontpansar är 600 mm, tornet är 800 mm, sidorna är 550 mm. Guns 88 mm 100 EL, för att bekämpa fiendens stridsvagnar, och 210 mm 70EL. Eller en 550 mm raketgevär. Tankens vikt är 250 ton, gasturbinmotorn är 4000 hästkrafter. Tanken är nästan ogenomtränglig för nästan alla vapen, förutom särskilt kraftfulla.
  Maus-4 är en ny utveckling av gigantomania och mer perfekt. Skrovets frontpansar är 1000 mm lutande i 45 grader, tornets frontpansar är 1200 mm lutande. Brädor i 850 mm i vinkel. Beväpning: 105 mm 10EL-kanon för att bekämpa fiendens stridsvagnar och är ganska tillräckligt mot nästan alla typer av fordon. 300 mm vapen i 70 EL, för förstörelse av befästningar och överskott för stridsvagnar. Eller istället för en 750-millimeters jetbombplan.
  Fordonets vikt är 350 ton, vilket inte är så mycket för sådana rustningar och vapen. Inte ens kanonerna på ett slagskepp kan penetrera en sådan maskin i pannan. Endast en direkt träff från en kraftfull kryssningsmissil, eller en mycket stor bomb, kan förstöra en sådan maskin. Från alla vinklar är den ogenomtränglig för alla stridsvagnar och självgående vapen från andra världskriget. 6000 hästkrafter gasturbinmotor.
  Nåväl, "Maus" -5 är den högsta nivån i den här serien. Frontpansringen på skrovets panna är 1600 mm i vinkel, tornets panna är 2000 mm, sidorna är 1500 mm i vinkel.
  En 128 mm kanon med 100 EL för att slåss mot alla stridsvagnar, ganska tillräckligt mot alla märken inklusive IS-7 och en 900 mm raketgevär. Andra vapen är olämpliga. Ett dussin vapen. Tankens vikt är 500 ton. Gasturbinmotor på 10 000 hästkrafter. Låt oss bara säga att bilen är perfekt. Ta inte hål i pannan med nästan ingenting. Super tank...
  Men om någon tycker att den är coolare än "Maus" -5 och inget går att hitta på så är det inte alls så. Fantasin hos författarna till ett bra spel om andra världskriget är obegränsad.
  Till exempel finns det också "Råttan". Denna tank i verklig historia är mästaren i storlek bland alla projektfordon, och var till och med delvis förkroppsligad i metall.
  Tank "Rat" frontpansar på 400 millimeter, såväl som sidopansar också, i en liten lutning. Beväpna fyra kanoner 210 mm, eller en 800 mm och två haubitsar 150 mm, elva luftvärnskanoner. Vikt 2000 ton, dieselmotorer med en total effekt på 10 000 hästkrafter.
  Tank "Rat" -2 är en vidareutveckling av designfordonet med en mer avancerad layout. Frontal och valfri pansar på 800 mm, med en stor rationell lutningsvinkel. Den är beväpnad med en 1000 mm kanon och fyra 150 mm haubitsar, sexton luftvärnskanoner som kan skjuta mot mark- och luftmål. Vikt 3 000 ton, gasturbinmotorer, total effekt 20 000 hästkrafter.
  "Rat" -3 ännu mer kraftfull och perfekt maskin. Pansar 1200 - millimeter i vinkel. Beväpningen är en 1250 mm kanon och sex 150 mm haubitser. Tjugo luftvärnskanoner som kan skjuta mot både luft- och markmål. Vikt 4 000 ton, gasturbinmotorer, total effekt 35 000 hästkrafter.
  "Rat"-4 är en ännu mer kraftfull och perfekt maskin Pansar på 1600 mm i vinkel. Beväpning - en 1600 mm kanon och nio 150 mm haubitser, tjugofem luftvärnskanoner som kan skjuta mot luft- och markmål. Vikt 5000 ton, gasturbinmotorer, förbättrad total effekt på 50 000 hästkrafter.
  "Rat" -5 är den coolaste tanken. Pansar i 2500 - millimeter från alla sidor. Beväpning är en kanon på 2500 mm. Och femton 150 mm haubitsar. Fyrtio luftvärnskanoner som kan skjuta mot luft- och markmål. Vikt 10 000 ton. Kärnreaktor som motor, effekt över 100 000 hästkrafter.
  Tanken är faktiskt den coolaste i spelet. Och vad gäller vikt och andra egenskaper.
  Tja, du kan instruera "Råttan" -5 att storma Tokyo. Det är sant att det är så dyrt att du flera gånger måste köra den oseriösa koden.
  Men på det stora hela kan Medvedev vara nöjd. Han spelade hårt.
  Och jag tittade äntligen på "Rat" -5 i den virtuella maskinen. Hur bra att spela oärligt.
  Men även här kallar de Medvedev.
  Den här gången förste vice premiärminister och tillförordnad premiärminister Siluanov.
  Han sa i en sorgsen ton:
  - Vi förlorade Dmitry Anatolyevich! Nästan alla valsedlar är räknade!
  Medvedev anmärkte klokt:
  Bättre att förlora bra än att vinna dåligt!
  Siluanov blev förvånad:
  - Och hur är det?
  Medvedev förklarade:
  - Om Vitali Klitschko hade blivit vald till borgmästare i Kiev från allra första gången hade han inte återvänt till ringen. Istället för en stor mästare skulle det finnas en borgmästare!
  Siluanov höll med om detta:
  - Ja, du har rätt Dmitry Anatolyevich! Klitschko hade fördelen av att förlora ... Men tyvärr hade du inte ens en sådan fördel!
  Medvedev sjöng som svar:
  - Jag är fri, som en fågel på himlen,
  Jag är fri, glömmer vad rädsla betyder ...
  Jag är fri med den vilda vinden på samma nivå,
  Jag är fri i verkligheten, inte i en dröm!
  Siluanov muttrade:
  - Ja, du är direkt en poet Dmitrij Anatolevich! Du kan skriva verser om dig!
  Medvedev svarade allvarligt:
  - Nu kan jag i alla fall lugnt göra min favoritgrej - spela dataspel! Och innan dess hade jag i tjugo år råd med det här bara i kramper!
  Siluanov grymtade matt:
  - I spel?
  Medvedev bekräftade:
  - Det är det i spelet! Och det var användbart för dig att studera en militär-ekonomisk strategi!
  Förste vice premiärministern anmärkte motvilligt:
  - Jag föredrar träning!
  Medvedev väste tillbaka:
  - Ond verklighet förbannad, kan göra dig galen!
  Siluanov svarade kallt:
  - Vill du fly från verkligheten med spelvärlden? Berömvärt!
  Det fanns ironi i den tillförordnade premiärministerns ord.
  Medvedev sa:
  - Låt mig hänga stjärnan av Rysslands hjälte åt dig också!
  Siluanov rådde:
  - Häng dig herr president!
  Medvedev skrattade och svarade:
  - Det kanske är en bra idé! Och då fick Putin bara postumt pris!
  Den tillförordnade premiärministern svarade:
  Tack herr president!
  Medvedev fortsatte sång:
  - För dumma tomma ögon...
  Siluanov sjöng:
  För allt är möjligt...
  Medvedev avslutade:
  - Du kan inte leva!
  Den tillförordnade premiärministern svarade:
  - Seriöst, mest troligt tar de bort mig! Ser ut som att du måste jäkta!
  Medvedev svarade kallt:
  - Det finns många platser på jorden!
  Siluanov nickade och gurglade:
  - Kort sagt, herr president, du lovade mig en hjältesjärna!
  Medvedev ropade högst i rösten:
  - Förbered dekretet!
  Han tog med ett annat prispapper. Som, skriv tillförordnad president.
  Samtidigt tilldelade Medvedev henne ett gäng människor. Känn vår!
  Eh, det är redan väldigt sent, och Rysslands tillförordnade president somnade.
  Han drömde om en annan alternativ historia. Tsararmén, ledd av Kuropatkin, kämpar för att avblockera Port Arthur. Men så dök Medvedev själv upp på en stridsrobot, med lasrar, och termokvarkprojektiler lika stora som ett vallmofrö, men lika dödliga som bomberna släpptes över Hiroshima.
  Och hur kan Medvedev slåss mot japanerna från sin stridsrobot. Hur samurajerna slets isär, i tusental. Och hur lasrar och sprängare gick till handling.
  Och skära den japanska, specifikt skära. Och sågade i bitar. Och ödelade deras led.
  Medvedev, som förlorade sin tron, fann hänryckning i strid. Han mejar ner dessa samurajer som vågade skaka den heliga kungliga tronen.
  Men är det verkligen dåligt att säga ärligt talat, att det var under kungen?
  Gud förbjude varje land en sådan kung som Nicholas II. Detta är trots allt ett verkligt exempel på en intelligent härskare, och samtidigt en intellektuell.
  Det är synd att en sådan nonentitet som Kuropatkin svikit honom. Och nu har Medvedev tagit sig an japanen. Och låt oss slå dem. Och det är väldigt knepigt att göra det.
  Och laserstrålar mejer ner samurajer i tusental. Några minuter till av strid, och
  Det finns ingen japansk armé.
  Vad åt samurajherrarna? Och nu kanske ta på era skepp.
  Medvedev lyfte upp stridsroboten i luften och rusade till positionerna för Togo-flottan. Vad tror han att han kan hantera den ryske riddaren?
  Och det är så snabbt termoquarkroboten rusar. Här är han över havet. Och låt oss sänka Togos flotta. Skär bältdjur, kryssare och andra levande varelser.
  Så här... Tänk om vi också släppte mini-termoquark bomben?
  Och kastar sin nya hjälte. En våg stiger och sänker skeppen i den uppgående solens land.
  Medvedev skriker högst i lungorna:
  - För Ryssland Nicholas,
  Jag kommer att förstöra alla japaner!
  Och återigen hamnar den tillförordnade ryske presidenten i extas.
  Ja, det är fantastiskt att slåss med en sådan robot.
  Låt oss dränka dig själv samurajer ... Och det kommer inte att finnas någon Tsushima, japanerna kommer inte ha något att kämpa mot.
  Nu sjunker de sista samurajfartygen. Vilken seger!
  Men det finns fortfarande delar av den uppgående solens land som blockerar Port Arthur. Vi måste verkligen ta på oss dem. För att lösa alla motståndare till imperiet av Tsar Nicholas.
  Medvedev sjunger entusiastiskt:
  - Och samurajen flög till marken,
  Under trycket av stål och eld!
  Och låt oss förstöra trupperna som överlagrade Port Arthur. Det hände verkligen att en mäktig fästning föll. Och Ryssland fick en käftsmäll. Och viktigast av allt, det var värre än Krimkriget. Där förlorade kejsardömet Tsar Nicholas II mot koalitionen av England, Frankrike, Turkiet och kungariket Sardinien. Och hon förlorade hederligt. Och så lite Japan, som ingen ansåg vara en seriös rival.
  Må Ryssland inte utstå förnedring. Kanske var det därför Stalin, så försiktig och återhållsam i utrikespolitiken, öppnade en andra front i Fjärran Östern mot Japan. Samurajerna förödmjukade verkligen tsarryssland för mycket.
  För detta, förstör med små termoquarkbomber och bränn med laser.
  Att inte våga besegra Ryssland! Åh, gud förbjude att Zelensky vara en framgångsrik kung.
  Återigen är ryssar och ukrainare förenade, och snart kommer vitryssar att ansluta sig till dem.
  Och det kommer att finnas en treenighet av slaver!
  Medvedev avslutade japanerna i Port Arthur och rusade vidare ... Ryssland besegrade Japan. Hon tog Korea, Manchuriet, Kurilöarna och Taiwan. Och även tvungen att betala japanerna och en stor skadestånd.
  Tsar Nicholas II stärkte sina positioner, revolution och onödiga tankar dök inte upp.
  Tsarryssland fortsatte att röra sig över Kina. Och dess expansion i öster.
  Men Kaisers Tyskland, trots att tsartyskland höll på att bli en stormakt och växte ännu snabbare och mer än i den verkliga historien, tog det ändå och klättrade in i första världskriget.
  Ja, på två fronter.
  Nåväl, vad nu Medvedev tog upp förstörelsen av tyskarna. Det finns inget för dem att förolämpa kungens fader.
  Och hur lasrar träffar fiender. Och låt oss tröska dem i Östpreussen i en orkanordning. Medvedev skjuter mot tyska trupper med laser och gravitationsenergistrålar.
  Samtidigt dök tjejerna upp. Självklart i bikini. Alenka och Natasha. Och låt Fritz hugga med ljussabel.
  Ja, tsar Nicholas den store, nazisterna drömde aldrig om något sådant. Och vad planerar de mot er, pappor?
  Medvedev sjunger aggressivt:
  - Meloner, vattenmeloner, veterullar,
  Generöst, välmående land ...
  Och sitter på tronen i St Petersburg,
  Fader Tsar Nicholas!
  Invigningsdatumet har flyttats fram. Och Medvedev var helt utlämnad åt sig själv. Som när du har roligt med ett barn.
  Medvedev belönade också Andropov postumt med Star of the Hero of Russia. Vilket förmodligen borde ha gjorts tidigare. Och han utfärdade ett dekret om byggandet av ett monument till Andropov.
  Samtidigt återställde den tillförordnade presidenten också Yezhov och Yagoda till sina led. Vad finns det att stå på ceremoni.
  Sedan etablerade han en ny ordning uppkallad efter Bobby Fischer. Och att han var en fantastisk schackspelare kan man inte säga någonting. Och inte bara bra, utan också skandalöst. Han ville stå över alla, inte bara i schack.
  Och även tre grader: brons, silver och guld!
  Och naturligtvis, först av allt, tilldelade Dmitry Medvedev denna order till: Garry Kasparov, Anatoly Karpov och ... bröderna Klitschko!
  Och samtidigt etablerade Dmitrij Medvedev Vladimir Klitschko-orden. Också ett intressant drag. Tre grader: brons, silver, guld.
  Och så finns det Svyatogor-orden, ett lysande beslut.
  Medvedev driver och pedaler. Och han uppfinner det igen. Här är en björn. Alla björnar björnar.
  Och han har nya idéer. Ge till exempel varje ryss en ny bil.
  Under tiden, ta och spela på datorn. Vad Medvedev ville mest av allt. Så han inkluderade nu en ny strategi. Krig på olika nivåer. Det var vad presidenten ville spela, även om den förra.
  Du börjar med fem arbetare och tusen enheter var: kol, järn, stenar, olja, mat, guld.
  Och låt oss först bygga ett offentligt centrum för produktion av nya arbetare. Sedan börjar du utveckla gruvor och jordbruk.
  Först av allt, naturligtvis, utvinning av mat för att ställa in arbetare mer.
  Medvedev har den mest kraftfulla och modernaste datorn. Och du kan stämpla många enheter.
  Du bygger en stad och nya handelscentra. Pengar är förstås ett problem i början. Tills du bygger ett myntverk, en marknad, en vetenskapsakademi och så vidare.
  Men Medvedev vet ett universellt sätt att bli rik. Få fler lantarbetare och gräv upp resurser till bröd. Marknaden är väldigt billig att bygga. Och så sparade man ihop, köpte en akademi, byggde ett sågverk och gjorde nya gruvor. Och så en till... Och guld flödade - den dyraste produkten. Speciellt när myntan gjorde det. Och då blir det möjligt att förbättra brunnarna. Det är så mycket roligare pengar flödar. Kan användas för förbättring. Nya sågar, nya jordbruksredskap, markåtervinning, konstgödselforskning. En ny sorts plog...
  Ytterligare fördjupning av brunnar, injektion av nya arbetare där. Nya gårdar. Köttproduktion. Byggande av hus. Till husen hos läkare, poliser, brunnar, basarer, arkitekter, brandmän. Och så vidare... Samla in skatter. Nya förbättringar inom guldbrytning. Och utvecklingen av nya utrymmen och fungerande byggnader.
  Och det finns redan mer och mer pengar ... Det finns överskott och man kan börja bygga baracker.
  Spelet är intressant och utmanande. Staden växer. Så länge det inte är krig. Här kan du upprätta fredstid och välja en svagare fiende... Medvedev håller verkligen på att samla styrka i den militär-ekonomiska strategin.
  Militärhögskolan har byggts. Och du börjar bilda trupper. Kavalleri, infanteri, eldkastare, mortlar och andra styrkor. Naturligtvis artilleri. Eller till och med ännu en gång genom att förbättra tankanläggningens brunnar. De första maskinerna är förstås lätta och primitiva, men de kan köras iväg.
  Medvedev rycktes med.
  Spelet har förbrukat presidenten. Du bygger själv fler och fler nya hus. Till dem, och skolor för skriftlärare, och ett bibliotek, underhållning på olika nivåer. Oavsett om det är musiker, dansare, jonglörer, senetspelare, djurparker. Eller till och med ett kasino.
  Och, naturligtvis, tempel till olika gudar.
  Ja, det finns många olika religioner i imperiet. Tempel byggs bäst på olika sätt.
  Och här är allt annorlunda. Och moskéer, kyrkor, bönehus, buddhistiska tempel, stupor, hedniska gudar.
  Ja, det rikaste uppdraget. Du bygger broar och korsar floden.
  Mycket jobb. Ordna även högtider för olika religioner så att gudarna inte blir kränkta.
  Och så utan avbrott. Och arbetet i vetenskapsakademin fortsätter, nu en förbättring, sedan en annan. Det betyder mot gnagare, sedan mot insekter - vilket höjer jordbruket, då dyker traktorer upp.
  Och sedan skickar gudarna bra skördar. Så tankar kan köras ut och fabriker för tillverkning av flygplan. Börja med lätta flygplan, och du kan hinna med atombombare. Och antalet enheter växer hela tiden. Det har redan nått 100 000.
  Medvedev spelar och avvecklar ny teknik. Så länge det inte finns någon rädsla. Det är inte nödvändigt att slåss, du kan höja indexet för välstånd och kultur för ditt folk. Och det spelar också roll. Och nu finns det tillräckligt med pengar och resurser.
  Desto mer bra i spelet: brunnar är inte uttömda. Du kan alltid bryta resurser.
  Och bygg nya städer på kartan ... Eller till och med ägna dig åt en pyramid eller ett annat underverk i världen.
  Medvedev håller också på att köra ut nya baracker. Det är sant att överflöd av trupper minskar välståndsindexet. Här finns det förstås ett problem. Men än så länge finns det ingen att slåss med ... Men du kan introducera ny teknik för att göra stridsvagnar och flygplan snabbare. Och dra upp tunga bombplan.
  Men varför, som redan har medelstora stridsvagnar, för att inte fånga fienden på medeltidens nivå?
  Och Medvedev, efter att ha stämplat fler tankar, samtidigt och förbättrat deras parametrar, invaderar snabbt grannlandet.
  Samt plan uppifrån. Och låt oss bomba fienden med all din kraft. Du kastar napalm på honom.
  Och inte enligt spelets regler.
  Medvedev njöt av förstörelsen av den medeltida staden. Och så hela landet med sin primitiva armé. Han njöt och vann, även om hans plan och stridsvagnar fick mindre skador. En sådan relativt enkel fångst visade sig. Och sedan igen bygger du en stad på det erövrade territoriet ...
  Och dina tankar är redan tunga. Det är möjligt att fästa både anti-nukleärt skydd och aktiv rustning.
  Medvedev har varit med i spelet i tio timmar redan och hans ögon är trötta och började hålla ihop. Den tillförordnade presidenten somnade.
  Till en början snurrade Medvedev i något obestämt. Men det varade inte länge. Och sedan flög den ultramoderna T-95-stridsvagnen uppför backen. Det var redan sen höst, och regnet slog mot rustningen.
  Medvedev sa:
  - Den avgörande dagen för striden om Mount High! Det där berget som är nyckeln till hela försvaret av Port Arthur. Idag, bara 21 november, eller 4 december, enligt den nya stilen. - Professorn slog våldsamt knytnäven i rustningen och utbrast. - Men det blir ingen fångst av Höga berget! Stillahavsskvadronen kommer att vara vid liv!
  Japanerna har nästan erövrat berget Vysokaya. De kröp som myror, i tjocka bäckar från alla håll. T-95 från en 152-millimeters snabbskjutande pistol öppnade eld.
  Alenka tryckte på joystick-knappen, och den automatiska pistolen träffade japanerna som ett luftvärnskanon. Kraftfulla högexplosiva fragmenteringsgranater slog ut hundratals japaner med ett skott.
  Natasha sköt i sin tur åtta tunga maskingevär. Och jag föredrog att använda joysticken.
  Medvedev körde tanken, superbilen klättrade självsäkert uppför branterna och larverna krossade krigarna i Land of the Rising Sun.
  Margarita visslade och sa:
  - Vi skriver historia!
  Den tillförordnade presidenten bekräftade rasande:
  - Visst! I inget fall låter vi Port Arthur kapitulera!
  Alenka sköt från en pistol tjugo skott per minut och spottade ut en projektil med ökad dödlig kraft på femtio kilo. På en minut bröt ett ton metall och sprängämnen ut exakt.
  Och flickan slog väldigt träffande.
  Och maskingevär, var och en avfyrade fem tusen skott i minuten. Eller fyrtio tusen stora kulor, på kort tid. Och hur tog de sig an samurajen. Hur de pressades.
  Alenka sjöng till och med:
  - Och fiendens flock flög till marken, under trycket av stål och bly!
  Den ryska stridsvagnen arbetade aggressivt. Här skar han av tusen japaner, här är den andra. Ta bort dem i lager.
  Natasha fnissade och sjöng:
  - Till Rus ära! Vi kommer aldrig att glömma fosterlandet!
  Och igen skott från dödliga kaliber maskingevär. Och tusentals japaner faller döda.
  Medvedev tog den och väste:
  - Tsar Nicholas! Du kommer att bli bra.
  Och låt oss krossa de ofärdiga samurajlarverna.
  Margarita anmärkte logiskt:
  - Nicholas II kan vara den störste av kungarna. Han hade alla möjligheter att göra Kina till en rysk provins - Zheltorossia!
  Medvedev slog samurajerna, rusade över dem med larver och sa:
  - Låt det vara så!
  Projektil följde projektil. De förökade sig som kvasimateria, vilket kräver mycket mindre energi än den faktiska ökningen av atomer och molekyler.
  Alenka tryckte sina graciösa fingrar på knapparna på joysticken och utbrast till och med:
  - I de ryska tsarernas namn!
  . KAPITEL 6
  Pistolen mullrade och mullrade. Fast, inte så högt, men dämpat, gick det att prata.
  Margarita frågade den tillförordnade presidenten:
  - Och vad, antalet skal är oändligt?
  Medvedev svarade:
  - Kvasimateria kräver inte mycket energi för att skapa. Och att fylla en fusionsreaktor med vatten är lika enkelt som att skala päron!
  Margarita visslade:
  - Ja, det är lysande! Så du kan göra chokladglass!
  Medvedev svarade med en suck:
  - Inte än, men väldigt snart, ja! Det är synd att man än så länge bara erhåller kvasimateria!
  Alyonka, som tryckte på joystickens knappar med sina bara fingrar, leende med de stora tänderna på en tigrande, anmärkte:
  - Denna förmåga att skapa materia är också kvasi-gudomlig!
  Medvedev skrattade. Det blev allt färre japaner runt berget, och fler och fler lik. Samurajen försökte skjuta mot tanken, men förgäves. Skalen studsade av rustningen som regndroppar.
  Den tillförordnade presidenten anmärkte:
  - Människan är skapad till Guds avbild och likhet.
  Alenka, som avfyrade dödliga granater, lade märke till:
  - Om, fortfarande skapad. Kanske är vi människor, det finns den mest intelligenta, starka och kraftfulla varelsen i universum!
  Medvedev föreslog logiskt:
  - Desto mer nödvändigt är mänsklighetens konsolidering! Vi borde enas! Då får vi inte känna sorg och nederlag!
  Natasha sa självsäkert:
  - Det kungliga imperiet kan förena alla! Och samla alla utan undantag till en monolit!
  Och flickan slog igen från maskingevär. Fyller upp japanerna, försöker gå från vänsterkanten. Granater skadade inte T-95-tanken. Och vapnen, också på avstånd, antingen missade eller så var deras granater ineffektiva. Dessutom finns det inga pansargenomträngande vapen i något land i världen ännu. Ja, och en sådan tank och du kommer inte att bryta igenom så lätt. Hans försvar är på topp.
  Och maskingevären mejar ner, och granaten sveper ut. Och de gör allt konkret, och väldigt dödligt.
  Natasha fnissade och sa:
  - Japanerna kommer inte att räkna många!
  Alenka höll med om detta:
  - Väldigt många!
  Och gnistrade med safirögon. Och det finns så många olika saker i en tjej, en sann terminator.
  Krigarna skjuter. Och samurajerna blöder. Fyrtio tusen kulor och ett ton granater per minut, detta är en mycket stor dödlig kraft.
  Natasha noterar:
  - Vi är krigare som för med sig allvarlig död!
  Alenka höll med om detta:
  - Och inte bara döden, utan en källa till styrka i hela universum!
  Margarita anmärkte klokt:
  - Om tsarryssland erövrar hela världen, då kommer alla krig i mänsklighetens historia att vara avslutade en gång för alla!
  Medvedev höll med om detta:
  - Självklart älskling! Ingen vill ha krig! Men mänskligheten måste bli en!
  Natasha väste av glädje av en panter som hade dödat en tjur:
  - När vi är enade är vi oövervinnerliga!
  Och släpp gnistor ur mina ögon! Här är tjejen! Den innehåller eldslågor, is och stål.
  Men nu dör de sista japanerna. Och det finns ingen annan att storma berget. Mer än femtio tusen dödade krigare från den uppgående solens land stannade kvar under det höga berget.
  Slaget är över.
  De fyra tog en plats på en kulle, och Medvedev anmärkte:
  "Vi borde inte prata med garnisonen ännu." I grund och botten, vad ska vi göra?
  Elena föreslog:
  - Det finns fortfarande många japaner. Låt oss förstöra hela fotens armé.
  Margarita höll lätt med om detta:
  - Det är allt! Vi kommer att krossa alla samurajer! Och det kommer att bli jättebra!
  Medvedev flinade och anmärkte:
  - Och vår tank kan fortfarande simma under vatten och elda med granat. Låt oss sänka den japanska flottan!
  Natasha skrek av förtjusning:
  - Det är allt! Det stämmer, låt oss ta och radera alla samurajer till havs.
  Bara den japanska skvadronen började sitt nästa bombardemang. Snäckskal flög, bland annat från elva och tolv tums kanoner. Och det här, ser du, är allvarligt.
  Tanken rusade till kusten. Alenka knackade med fingrarna på bilens kaross och märkte:
  - Okej, till havet. Men hur skulle vi kunna ge initiativet till japanerna på land?
  Margarita, som hade viss kunskap om kriget, mindes:
  - Vi hade maskingevär, och Mosin-geväret är mycket mer pålitligt och effektivt än det japanska. Och om inte allt fungerade till sjöss, så hade samurajen ingen chans på land!
  Alenka flyttade argt sin bara fot på golvet och muttrade:
  - Svek! Trivialt svek!
  Natasha föreslog:
  - Vi hänger alla!
  Tanken gick i vattnet. Det dök upp skruvar från sidorna som styrde maskinen. Här är det första målet: en japansk jagare. Natasha tryckte med sina tunna fingrar på joystickknapparna.
  Och projektilen med dödlig kraft träffade botten av skeppet. Förstörde rustningen.
  Jagaren fick ytterligare ett granat. Natasha tryckte på tån igen.
  Och nu drunknar japanen.
  Alena fnissade.
  - Låt oss turas om att drunkna! Maskingevär under vatten är inte särskilt effektivt!
  Och flickan tryckte på joysticken, den här gången skickade hon en projektil i botten av jagaren.
  Margarita svarade med ett leende:
  - Jo, vi har damer!
  Natasha skickade igen en projektil och ropade:
  - I Rus namn, låt det bli seger!
  Alyonka spottade ut skal. Hon skar botten av skeppet i landet av den uppgående solen och märkte:
  - Trots det var kungamakten i Ryssland inte så dålig, som propagandan hävdade.
  Margarita höll med om detta och talade villigt, särskilt eftersom han ändå inte hade något att göra.
  - Under tsar Nicholas II införde Ryssland guldmyntfoten för pengar. Imperiets valuta blev den mest solida och stabila i världen. Priserna växte praktiskt taget inte heller. Och under tsar Nicholas nådde lönen trettiosju rubel i månaden. Faktum är att Ryssland har blivit ett av de ledande länderna i världen när det gäller levnadsstandard. Industriproduktionen blev den fjärde i världen.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev, efter att ha sovit, började spela på datorn. I det här fallet skar han i fortsättningen på strategin. Den förstärkta makten genomförde beslag. Rysslands tillförordnade president kastade stridsvagnar i strid.
  Och tungt.
  Det är fortfarande bra att spela. Jag körde lite och fick tankar tyngre än hundra ton. När han var president ville Medvedev utveckla stridsvagnar tyngre än hundra ton. Men då gav inte Putin. Men idén såg lockande ut. Supertunga maskiner. Och sex sorters bilar. Över fem och hundra ton.
  Men nu kastar Medvedev kärnkraftsdrivna stridsvagnar i strid. Och det bryter försvaret av medelnivåländer. Och återigen fångar. Ja, jättebra ... För att göra det lite enklare kopplar du in en militärrådgivare. Och tillsammans med honom leder du fiendens förstörelse. Och hans tillfångatagande.
  Här erövrar du ett annat imperium ... Här är kriget allvarligare, men det förs av en militär rådgivare på Napoleons nivå. Så du kan bara titta och sätta ditt imperium på en ekonom på nivån Stolypin.
  Och Medvedev, efter att ha suttit vid en dator med en gigantisk skärm i flera timmar, började snarka.
  Han hade haft sömnbrist för länge.
  Alyonka sköt mot japanerna. Efter att ha sänkt kryssaren den här gången sjöng hon:
  - Vi är starkast i världen,
  Vi kommer att blöta alla fiender i toaletten.
  Fosterlandet tror inte på tårar,
  Och vi kommer att ge de onda oligarkerna i hjärnan!
  Och flickan skrattade. Och hennes tänder gnistrade som pärlor!
  Medvedev föreslog:
  - Eftersom kriget med Japan kommer att sluta med seger kommer Rysslands ekonomiska tillväxt att bli ännu större! Och det tsariska imperiet kommer att bli det rikaste landet!
  Alyonka sänkte en annan jagare och väste:
  Vi har alltid varit rika! Inte tillräckligt med ordning!
  Natasha slog slagskeppet i Land of the Rising Sun och anmärkte:
  - Vi var inte på något sätt underlägsna tyskarna i första världskriget. Men på grund av den femte kolumnen missade de segern!
  Alenka skickade också ett annat skal in i magen på bältdjuret och sa:
  - Visst! Den femte kolumnen är skyldig till allt. Under första världskriget kunde tyskarna inte ens närma sig Minsk och misshandlades i Galicien. Och under Stalin såg de redan Kreml genom en kikare. Vad står det?
  Natasha sköt ytterligare ett granat i botten av bältdjuret och grymtade:
  - Förräderi! Vi missade en sådan seger!
  Margarita ansåg det också nödvändigt att påminna:
  - Om det inte vore för sveket, då hade vi fått besittning av Konstantinopel och Mindre Asien, samt tillgång till Medelhavet. Och vi har förlorat så mycket på grund av svek och den femte kolumnen!
  Alenka sköt en annan projektil:
  - Ja, det här är den femte spalten! Hur mycket besvär på grund av henne! Det ryska imperiet är en unik formation som kan expandera till hela världens gränser och göra mänskligheten till en!
  Natasha grymtade aggressivt:
  - Visst! Jag kunde och skulle ha gjort vad som helst! Och var mänskligheten förenad och oövervinnerlig!
  Flickan skickade ett annat skal, varefter slagskeppet till slut splittrades. Och japanerna drunknade.
  Margarita, med oro i rösten, anmärkte:
  - Titta vad som händer i världen nu? Ryssland och USA är på randen av krig. Och Kina är överbefolkat och totalitärt. Det finns ingen ordning och välstånd i världen!
  Natasha skickade en ny projektil, denna gång till kryssaren, och gick med på:
  - Det finns ingen ordning i världen! Vi behöver en enhetlig ledning!
  Alenka avfyrade en projektil och nickade instämmande:
  - Och det tsariska imperiet skulle kunna bli en sådan regering! Rysslands autokrati är garanten för världsstabilitet och välstånd!
  Och flickan skickade ett nytt skal och till slut splittrade kryssaren.
  Japanerna var uppenbarligen förbannade. De sköt urskillningslöst, utan att förstå vem som dränkte dem.
  Det bör noteras att på land hade Japan inte en stor fördel i antal. Och även i den verkliga historien förlorade den mycket fler dödade och sårade än Ryssland.
  Men till sjöss var fartygen i Land of the Rising Sun, tillverkade i Storbritannien och USA, något bättre än den ryska, mestadels inhemska produktionen.
  Men även här är japanernas kvalitativa överlägsenhet ganska obetydlig. Och ryssarna skjuter, kanske, mer exakt.
  Natasha, som sköt och sänkte en annan jagare, anmärkte irriterat:
  - Här besegrade faktiskt Ryssland också starkare motståndare. Som Napoleon!
  Alenka, som skickade ett granat in i den pansarkryssare, tillade:
  - Åh ja! Napoleon var ett geni! Och han var starkare, men vi besegrade honom!
  Margarita suckade tungt och muttrade:
  - Förlora mot japanerna. Detta är så irriterande och pinsamt!
  Alenka höll med om detta:
  - Väldigt irriterande! Tyvärr, på grund av detta slutade Romanov-dynastins era. Eran är härlig, heroisk, med erövringar och segrar. Och även om vi inte hade vår egen Djingis Khan, har vi stigit sedan Ivan Kalitas tid.
  Och flickan skickade en annan, mycket dödlig projektil. Och pansarkryssaren gick sönder i två delar.
  Natasha fortsatte och med ett granat sänkte hon en annan jagare. Och samurajerna har många jagare.
  Krigaren frågade killarna:
  - Men jag undrar varför i världshistorien har inget av imperierna nått absolut makt?
  Alenka skickade återigen ett granat in i magen på en annan jagare och sa:
  - Ja, verkligen, varför? Alla föll. Och det persiska riket, och Alexander den store och det romerska. Varför har ingen förenat mänskligheten?
  Natasha trampade irriterat med foten. Sänkte ett annat skepp och sa:
  - Det är allt! Djingis Khan skapade ett imperium som kunde krossa hela världen under honom. Men efter hans död arrangerade sönerna och barnbarnen en uppgörelse och slet sönder imperiet. Endast tsarryssland, med sitt enhetliga system, var ett sådant land att det kunde existera i många århundraden och expandera tills det slukade hela jordklotet!
  Alenka blinkade med ögonen och förklarade, efter att ha sänkt en annan jagare:
  - Ära till Tsar Nicholas stora imperium! Vi kommer inte att ge makt till de olagliga bolsjevikerna och den provisoriska regeringen!
  Natasha skickade också ett granat in i skeppet. Hon dränkte japanerna och sjöng:
  - Gud bevare kungen
  Stark suverän
  Regera till ära,
  till ära åt oss!
  Regera i rädsla för fiender -
  ortodox kung!
  Regera för ära
  Ära till oss!
  Tjejerna verkar vara riktigt tända. Så de krossade samurajerna, du kommer att beundra. Och Medvedev körde sin dödliga undervattenstank. Generellt sett är detta ett coolt vapen han har. Han dränker sig hela Japans flotta. Men det här är en stor makt.
  Tolv, bara stora pansarskepp, dussintals mindre, inklusive kryssare. Vissa jagare mer än sextio. Det tar tid att förstöra allt.
  Natasha avslutade ett annat skepp och frågade Medvedev:
  - Tror du att det finns en Gud?
  Officeren flinade och svarade:
  - På vilket sätt?
  Natasha skickade en ny projektil, avslutade jagaren och noterade:
  - Ja, det finns många versioner av religioner! Det finns både hedniska och monoteistiska! Det är då man börjar tänka på det. Och du tvivlar på om det finns en Gud när det är en sådan röra i lärorna!
  Alenka splittrade en annan jagare och fnittrade anmärkte:
  - Ja, i det här avseendet är det svårt att tro på Bibeln. Bara för Gud att bete sig så här. Och till och med gjort husdjur!
  Natasha nickade instämmande.
  - Det är allt. Att tro att något folk är Guds folk? Detta är helt klart ovärdigt ett högre sinne!
  Efter det började flickan sänka ett stort tonnageslagskepp. Krigaren arbetade.
  Men Margarita uttryckte sin åsikt:
  - Det är fortfarande obegripligt hur det är möjligt att en kärleksfull Gud vanställer kvinnor så mycket!
  Natasha blev förvånad:
  - Hur vanställer det sig?
  Margarita svarade ärligt:
  - Ja, förvandlar dem till gummor! Och vad kan vara äckligare än en gammal kvinna!
  Alenka sköt ett granat i magen på kryssaren och sa:
  - På marken går det av någon anledning väldigt vidriga gummor, vilket är både dumt och fruktansvärt fult!
  Natasha skakade på huvudet och stöttade:
  - Och osympatisk! Och det är inte estetiskt!
  Krigarflickan skrattade och blinkade åt sin partner. Som, hon är så cool och aggressiv.
  Medvedev anmärkte allvarligt:
  - I själva verket är ålderdom väldigt dålig. Det gör människor fula, svaga, sårbara. Men det har, ur evolutionens synvinkel, vissa plus!
  Elena blev förvånad. Efter att ha träffat en annan jagare frågade hon:
  - Och vad kan vara plusserna i detta vidriga tillstånd?
  Medvedev svarade allvarligt:
  - Stimulerar utvecklingen av vetenskap och intelligens. Om en person inte skulle uppleva trötthet, skulle han inte behöva uppfinna en bil. På samma sätt ledde svagheten hos klor och huggtänder till uppfinningen av kniven. Kalla tider och glacial lärde att tända en eld. Sjukdomar stimulerade utvecklingen av medicin. - Den tillförordnade presidenten tittade på hur skickligt Alenka skickade ytterligare ett japanskt skepp till botten, och fortsatte. - På många sätt stimulerade mänskliga svagheter vetenskapen. Vi visste inte hur vi skulle flyga, men vi skapade flygplan. Och det är framsteg!
  Natasha skickade en annan projektil och noterade:
  - Framsteg. Men ändå, när man tittar på gumman blir det så äckligt. Är det verkligen omöjligt att klara sig utan mänsklig fulhet?
  Alenka höll med om detta:
  - Unga människor kan också uppfinna ett flygplan. Varför fylla den förbannade ålderdomen! Det är hemskt och äckligt!
  Margarita sjöng malplacerad:
  - Jag kommer inte skilja mig från Komsomol! Jag kommer att vara för evigt ung!
  Och flickan, när hon flyttade näven på metallen.
  Under tiden höll ett annat slagskepp på att sjunka.
  Ubåtsstridsvagnen fortsatte att sänka den japanska flottan. Amiral Togo hamnade själv i vattnet och tvingades fly på en båt. Japan hade en stor flotta, men stod inför ett i grunden nytt vapen. Och nu var hon helt besegrad.
  Alenka, som fortsatte att sänka Japans skepp och blottade sina tänder, som hon har mycket stora och vassa, föreslog:
  - Det är vad jag tror. Naturligtvis måste det finnas kroppars estetik. Och det är omöjligt för kvinnor att bli fula, med slapp hud och böjda kroppar.
  Natasha, efter att ha lanserat en annan jagare till botten, höll mycket villigt med om detta:
  - Självklart! Detta är vad vetenskapen arbetar med!
  Båda krigarna visade sig vara mycket glada. När allt kommer omkring dränker de framgångsrikt fiendens flotta.
  Aggressiva tjejer är kapabla till stora bedrifter.
  Margarita uttryckte samtidigt sin åsikt:
  - Religioner uppstod också på grund av människans svaghet. Om människan var starkare skulle det inte finnas några religioner. Och självklart leder döden och dödsrädslan till att en person söker tröst!
  Alenka påminde:
  - Jag deltog i en seans, och jag såg något fantastiskt. Så det finns andar!
  Natasha, med en listig röst, anmärkte:
  - Det finns inget överraskande i att det finns andar! Vi flyger trots allt i en dröm. Så, det finns en själ, och som ett minne av att flyga!
  Medvedev nickade instämmande.
  Ja, det finns en själ! I detta avseende är personen unik! Och nu kan vi ha lite kul!
  Den japanska flottan smälte. Undervattenstanken spelade rollen som en mördare. Marguerite var lite ledsen. För det första var hon i rollen som statist. Och för det andra, vilket är irriterande, allt är inte särskilt tydligt när man är under vatten. I allmänhet, på Guds bekostnad, hade Peter starka tvivel. I själva verket, varför, efter att ryssarna antagit kristendomen, regnade olika problem över dem. Och den mongol-tatariska invasionen, och dessförinnan den feodala fragmenteringen av prinsarna. Krig mellan ryska folket.
  Det var då, äntligen, från Ivan Kalitas tid, återupplivandet av Ryssland började,
  Muscovy blev starkare. Tills till exempel under Ivan den tredje blev det slutligen en enda centraliserad stat. Och kastade av sig det tatariska oket.
  Ja, naturligtvis, Ryssland reste sig. Tills jag snubblade över Japan.
  Detta markerade slutet på monarkins och Romanovdynastins historia.
  Monarkin är dock borta, men auktoritärism finns kvar.
  Margarita strök Alenka försiktigt på ryggen. Flickan spinnade snarare. Hon verkade njuta av det.
  Medvedev anmärkte logiskt:
  - Det är inget fel med att en man älskar en tjej, och en tjej älskar en man, nej. Detta är ganska naturligt. Men samtidigt måste människor iaktta anständighet.
  Margarita invände med missnöje:
  Låt oss inte läsa moral. Jag gillar inte det här!
  Den tillförordnade presidenten skrattade.
  - Och vem älskar! Men du måste inse sanningen. Människor i detta avseende skiljer sig märkbart från djur!
  Margaret nickade instämmande.
  - Ja, det är ett stort gap mellan oss!
  Alenka svarade sarkastiskt:
  - Och du vet, mellan dig och apan, jag märker ingen stor skillnad!
  Margaret skrattade. Alenka sjönk, under tiden, det sista av Japans tolv pansarfartyg. Efter det sa flickan:
  - Vi är nästan klara med fiendens flotta!
  Medvedev log smygt:
  - Ja, ni är bra arbetare! Och faktiskt är de kapabla till mycket! I allmänhet älskar jag kvinnliga krigare - det är så sexigt!
  Margarita vred sin kropp och sjöng:
  - Jag verkar sexig, jag är som en processor! Och jag rör mig som en robot - en ljudangripare!
  Därefter strök studenten Alenka lite mer djärvt. Flickan tryckte på knapparna på joysticken med sina långa fingrar och såg charmig ut.
  Hur graciösa hennes rörelser är.
  Marguerite föreställde sig prinsessan som gick barfota till ställningen. Det här är så romantiskt. Och prinsessan är så röd. Alla smycken och en dyr klänning togs bort från henne. De lämnade bara säckväv. Men fängelserocken sätter igång charmen hos ett sött, behagligt, fräscht, som ett rosensikte ännu mer. Och eldigt hår. Hur vacker är prinsessan som går till avrättningen.
  Och det är tusentals människor som drunknar där uppe. Fartyg går sönder, elementen rasar.
  Och Japan lider ett kolossalt, unikt nederlag. Så samurajerna måste tydligen omvända sig från sina synder.
  Margarita tänkte, vad tror japanerna på? Vad är deras religion? De är hedningar. Men de besegrade det ortodoxa Ryssland. Efter det, tänk på vems Gud som är starkare!
  Och mongolerna var hedningar, men hur många territorier de intog.
  Margarita frågade Alenka:
  - Säg mig, skönhet, hur gillar du Rodnoverie?
  Flickan log brett och sänkte en annan jagare och svarade:
  - Mycket bra religion! Det finns så vackra historier!
  Margarita frågade vänligt:
  - Tänker du på sagor? Eller kanske faktiskt alla dessa ryska gudar existerar?
  Elena ryckte på axlarna och svarade:
  - Kanske finns både tomtar och tomtar! Allt är möjligt i vår värld. Och det är svårt att säga vad som faktiskt finns och vad som inte finns!
  Medvedev anmärkte logiskt:
  - Till viss del finns allt i vår värld. Alla våra tankar, drömmar, önskningar, det vi lämnar efter oss. Här har jag en mycket intressant teori om Hypernoosphere, där absolut allt som någonsin har uppfunnits av människor existerar. Det vill säga, det finns en tanke för alltid. Och hon finns kvar i några andra, parallella världar.
  Dmitrij Medvedev kom ut ur sömnen. Och återigen tog han upp sitt grundläggande arbete, eller snarare, byggandet av ett imperium.
  Och återigen erövringen...
  Montera först en ny stridsvagn som väger tusen ton och skjut in den i fiendens positioner. Nej, naturligtvis, inte en, utan väldigt många.
  Och de rör sig på främmande territorium. Och från ovan finns det också plan med atombomber. Och vad händer om bomberna körs bort? Och göra förintelse?
  Dmitrij Medvedev är i genombrott som alla andra.
  Och nu faller ett annat land för diktatorns stövlar. Och det finns erövringar. Men här är en annan fiende. Det är också ett stort land... Du kan till och med programmera. Här är Sovjetunionen 1941... Det är en invasion. Enheter i Medvedev för många timmars spel multiplicerades automatiskt, och han har en befolkning på mer än en miljard. Mot 196 miljoner. Och modernare teknik. Och soldater kan stämplas med baracker i det oändliga.
  Lyckligtvis är elektroniska resurser outtömliga. Och tryck på fienden, tryck.
  Och stridsvagnar som väger tusen ton går till sig själva på kärnreaktorer över hela Ryssland direkt till Moskva.
  Och det är praktiskt taget omöjligt att lämna dem - ingenting tar!
  Medvedev styr strategin och sjunger för sig själv... Sedan stoppar han de kärnkraftsdrivna stridsvagnarna. Och kastar in i striden "Panther" -2. En bil, som dock fortfarande är kapabel att slå en trettiofyra.
  Medvedev spelar för sig själv genom att ladda olika parametrar för bilar ... "Panther" -2 ... Hur han slår på avstånd. Och genomborra den sovjetiska tanken.
  Inte så att du kommer att bryta det! Speciellt i pannan, men ombord kan man. Att skjuta är enormt. Och trettiofyra rusar till sig själva ... Och de dör under kanonslagen ...
  Armén rör på sig igen ... Och stridsrobotar har dykt upp. De går till sig själva. Och projektiler skjuter ner lasrar. Och de gör det väldigt smart.
  Och virtuella tjejer attackerar.
  Medvedev tittar ivrig på strategi. En spännande kamp. Återigen spelar du själv, eller så ger du det vidare till en militärrådgivare. Och titta på stridens framsteg.
  Led deras stridsvagnar i offensiven.
  Här kan du flytta fram de pyramidformade tankarna, mindre sårbara och ogenomträngliga från alla vinklar. De rör sig som en rulle.
  Och tjejerna springer barfota... Och de skjuter på sin väg.
  Ännu ett krig. Äkta leksak. Och pengarna kommer från guldbrunnarna, som inte torkar ut. Det här är som i ett spel, allt är enligt plan, utan misslyckanden och utan en lågkonjunktur i naturen.
  Allt torkar inte ut och resurserna minskar inte. Det verkar dock inte särskilt troligt.
  Medvedev avbröts av ett samtal. Den tillförordnade presidenten lyfte telefonen.
  - Hallå!
  Chefen för presidentens administration sa:
  - Är du fortfarande på Dmitrij Anatolevichs kontor?
  Medvedev svarade skarpt:
  - Ja! Jag är fortfarande president!
  Förvaltningschefen sa:
  - Zelensky kräver att du lämnar residenset efter invigningen.
  Medvedev frågade med en början:
  - Och var ska jag bo?
  Förvaltningschefen svarade:
  - I min lägenhet! Din makt är över och du måste utrymma alla lokaler!
  Medvedev gurglade viskande:
  - Jag har en begäran till den nya presidenten - låt honom lämna en dator till mig!
  Förvaltningschefen frågade:
  - Ge mig ordern om "Andrew the First Called" så ska jag be Zelensky om en dator åt dig!
  Medvedev nickade instämmande.
  - Tja, det är möjligt!
  . KAPITEL #7
  Och han kallade sin assistent för att förbereda ett dekret. På uppdrag av chefen för administrationen av Orden av St. Andrew den först kallade. Mallen är klar och för nu I. Jag skrev på skyldigheten.
  Sedan började Medvedev spela igen.
  Nu närmar sig hans virtuella stridsvagnar Moskva och börjar anfallet. Denna stad attackeras av maskiner som väger två tusen ton.
  Medvedev kastar dock "Råttan" -5 i attacken, detta är ett monster, inte en tank. Tio tusen ton!
  Trupperna närmar sig Kreml... Så Stalin flyr. Och han fångas av barfota tjejer i bikini. Ta tag i näsan med bara tår. Och de får Stalin att kyssa hans bara klackar.
  Här kringgår trupperna i det virtuella imperiet Moskva och går till Ural ...
  Fånga honom också...
  Medvedev börjar återigen nicka och drömma.
  Margarita frågade sarkastiskt:
  - Och hur är det till exempel med en mer klassisk uppdelning: i himmel och helvete?
  Medvedev anmärkte dystert:
  - Det här är troligen en primitiv idé från de gamla om vedergällning efter döden. Faktum är att allt troligen är något mer komplicerat!
  Natasha utbrast med förtjusning när hon sänkte ett av de sista japanska fartygen:
  - Förbannad och uråldrig,
  Fienden svär igen
  gnugga mig
  Mal till pulver.
  Men ängeln sover inte
  Och allt kommer att ordna sig. Och allt kommer att sluta bra!
  Flickorna avslutade fiendens flotta. Medvedev accelererade tanken och jagade samurajen. Ja, de gjorde ett bra jobb här. Det är intressant hur historien kan korrigeras. Tsarryssland var ett mäktigt land som höjde sig. Även om inte alla människor levde bra.
  Men landet höll på att resa sig. Arbetsdagen förkortades. Det är nya helgdagar. Lokalt självstyre skapades. Höjda löner till stabila priser. Skolor öppnades. Under tsar Nicholas II ökade utgifterna för utbildning mer än sex gånger. Grundutbildningen blev obligatorisk.
  Ja, allt förändrades inte till det bättre snabbt nog, utan hur mycket landet förlorade på grund av revolutionen och inbördeskriget. Hur många smarta människor dog och lämnade sitt hemland? Och nu, i den här delen av universum, finns det en chans att förhindra detta.
  Tanken, strömlinjeformad, simmade snabbt och tyst under vatten. Och nu har den sista förstöraren av Land of the Rising Sun sänkts.
  Natasha sa med förtjusning:
  - Så ung är jag!
  Alenka rättade flickan och specificerade:
  - Vad vi är goda här! Kämpa som lejoninnor!
  Margarita anmärkte irriterat:
  - Inget speciellt! Vi hade bara bättre teknik!
  Alenka fnissade och svarade:
  - Men vi sköt själva kanoner!
  Natasha stöttade sin vän:
  - Och vi guidade också oss själva! Och det är ett skarpt öga...
  Margarita sa:
  - Lutande händer!
  Natasha skrattade och svarade:
  - Och du är en charmig tjej!
  Margarita sa ärligt:
  - Jag tycker synd om japanerna. De gör fantastiska tecknade serier. Jag gillar speciellt hentai!
  Alenka brast ut i skratt och vred foten i luften:
  - Hentai är cool! Till och med väldigt cool!
  Natasha, med ett leende av en flicka som smakade sylt, föreslog:
  - Och låt oss, kanske till och med sparka nazisternas rumpa!
  Medvedev nickade med ett leende:
  - Bra idé. Men låt oss avsluta de japanska markstyrkorna först. Låt oss hjälpa kriget att sluta snabbare. Så den fascismen förekommer inte i detta universum.
  Flickorna svarade unisont:
  - Och det kommer inte att dyka upp, och Kina kommer att bli vårt!
  Efter att den japanska flottan sänkts kom supertanken T-95 upp till ytan.
  Sedan började Medvedev drömma om olika skräp.
  Krigaren Alenka stod upp för försvaret av Ryazan. Natasha var med henne.
  Båda tjejerna är i lätt rustning, med en sabel i varje hand. Och under fötterna finns speciella, tunna skivor.
  En enorm armé av mongol-tatarerna klättrade till attacken.
  Många långa trappor täckte väggarna på en gång. De var olika: sammankopplade från rotspalter, nedfällda tallskogar med tvärbalkar. Tunga stegar med rader av stockar användes också. Vallarna, tack vare den accelererade byggtakten, visade sig vara högre än tatarerna förväntade sig, många trappor nådde inte toppen. Framåt körde mongolerna de få fångna Uruserna. Det ryska folket föredrog döden framför fångenskapens skam.
  Men mongolerna var obevekliga.
  Med hänsynslöst tryckande med spetsiga spjut sparkades utmattade människor upp och räknade med att det ryska folket, som inte ville döda sina egna, skulle kapitulera. Eller, under täckmantel av fångar, sippra in i isvallen. Några av fångarna rusade ner skrikande, rullade ner den frusna isen, slog ner de hatade kärnvapnet, slet sina svärd ur händerna och föll omedelbart nedhuggna. Folk gick snabbt upp för trappan, du förstår inte vilken sort och stam?
  Halvnakna, i trasor, med en klubba i händerna, med ryggen punkterad till blod. Bonden Vaula, klädd i rustningar, hade redan höjt en enorm yxa, när de underifrån desperat skrek:
  -Förstör oss inte, riddare, vi är våra egna, Russ!
  Voevoda Dikoros hoppade upp till väggen och skrek:
  -Jag känner lukten, vår!
  Ett desperat rop bekräftade detta:
  -Vänta, skär din egen! Det finns inga Mughlans bland oss!
  Mycket smart Alenka ropade:
  -Den som korsar sig rätt är hans egen!
  - Döpta ortodoxa människor!
  Med skräckinjagande röst, så långt som en mil bort vek hästarna undan, vrålade jätten Vaula-Morovin.
  Ryazans försvarare godkände:
  -Höger! Sann!
  Tillsammans plockade de upp på alla väggar:
  - Nåväl, bröder, gör korstecknet!
  Hundratals trasiga, blåfärgade fångar, som klättrade över vallen, föll och fortsatte att mekaniskt korsa sig själva. Några plockade omedelbart upp förvikta stenar och kastade dem frenetiskt mot mongolerna. Många ryazaner såg tatarerna för första gången, till och med många traditionella motståndare, samma kipchaks, klädda på mongoliskt sätt.
  Fienderna var i långa pälsrockar, så långa att de trasslade in sig i fållen. Choice nukers hade koppar- och järnplåtar hängande på bröstet, ryggen var öppen. För att skrämma urusarna målade många sina redan ondskefulla, kvinnliga ansikten med blod.
  Men Uruserna vek sig inte och mötte fienden med svärd och yxor. Från Vaulas kraftfulla svepande slag dödades fem mongoler på en gång, det andra slaget och tre till! Andra krigare blev inte sämre. Tatarerna klättrade klumpigt uppför det hala schaktet, de kunde inte ordentligt täcka sig med sköldar, skurna med sablar. När den mongoliska armén, till priset av enorma förluster, nådde toppen, hälldes kokande vatten och ett fruktansvärt vapen över dem: brinnande tjära.
  Även kvinnor och små barn hällde brinnande vatten, kastade stenar och block. Särskilt effektiva var små slangbellor med förgiftade pilar, även ett femårigt barn som ännu inte kunde dra en stram bågsträng med sina små händer kunde skjuta från dem. Och att missa, skjuta in i en så tjock massa, är mycket svårare än att slå. Överfallet var tydligt kvävande, stympade lik rullade ner i stora mängder.
  Genom en kikare skickligt gjord av kineserna, följde Guyuk Khan noga striden. Han slickade sig om läpparna och smackade med läpparna, då och då justerade sin gyllene, pälsfodrade hjälm, envist och irriterande klättrade han upp på pannan. Sedan tappade han pipan i ilska.
  Våra soldater dör! Burundai och den gula ormen till mig!
  Turgauds skyndade sig för att utföra ordern om den ärftliga kagan. Guyuk var på väg att sätta sig i en elfenbensristad stol, när en hand försiktigt vilade på hans axel:
  - Oroa dig inte, stora! Lugna blicken vilt!
  Det spinnade en kvardröjande melodi som lät som en kvinnlig röst.
  Guyuk Khan kände sig sömnig, han kunde knappt hålla sig på benen. Ja det är det. Återigen är det så här den gula ormen dök upp framför honom - den mest fruktansvärda personen i hans armé, en infernalisk demon från det avlägsna och ointagliga Japan.
  -Du!
  Arvingen till den högsta kagan pekade dumt finger! Den gula draken fortsatte att spilla, antingen ökade eller tvärtom minskade:
  -Jag! Och jag ser rakt igenom dig! Det är dags att dämpa köttets vrede! Tja, för att vara mer exakt, ta med alla reserver i strid så snart som möjligt! Och jag ska hjälpa er bröder, jag kommer att plantera en sådan överraskning på fienden! Crown flytta, tro mig, kommer att vara sant!
  - Dze, dze, dze! Jag kommer att skicka en utvald tumen under befäl av Burundai i strid! Tillsammans kommer ni att leda attacken!
  Japanen blinkade med ögonen och blottade sina stora gula tänder:
  -Det finns inga vita demoner, jag vill döda mina jämlikar! Som en riktig ninja!
  Den gula draken blixtrade som en talisman, en visselpipa visade sig omärkligt i munnen, en iriserande melodi hördes.
  Guyuk trodde att han blev mobbad, men han hade varken kraften eller lusten att argumentera med ninjatrollkarlen. I detta ögonblick knuffade turgauderna ohövligt Burundai, Guyuk Khan gillade inte denna lydiga hantlangare från Subudai-Bagatur.
  - Du, läckande vattenskinn! Kan du inte se att de bästa krigarna dör under Urus huvudstads murar. Ta, omedelbart tumen "Berkutov" och, efter att ha korsat floden, skär ner Uruses med ett slag under den högra väggen.
  Erfaren Burundai vågade invända:
  - Isen är ännu inte stark, under slagen från tusentals hovar kommer den helt enkelt att spricka.
  Oväntat svarade en formidabel japan för Guyuk.
  Din oro är berömvärd. Men dina ansträngningar är förgäves! Det magiska pulvret smidde is på floden starkare än militärstål! Tja, hoppa vidare, vi beställde dig!
  -Den store ninja-batyren vet vad han pratar om! Rid snabbare, om du behärskar hageln så ger jag dig en hästskola som belöning!
  Han skrek och skakade med fingrarna Guyuk Khan. Burundai vågade inte säga emot längre - det är kantat av döden. Mongolen med en flock lurviga ryttare försvann ur sikte. Plötsligt flyttade en skugga in, ett prasslande ljud över huvudet, en hjälm flög av kronan kagan från en stark luftvåg:
  - Harakiri! Här kommer fjärilen! Nu blir det en "pour" för Urus.
  En gigantisk drake svävade över ytan, dess gyllene vingar blåste bort snödrivorna och brinnande tungor som rann ut från dess tre rovdjur.
  - Dumma mangust!
  Guyuk hann inte ens bli rädd:
  -Han kan bränna hela Ryazan.
  - Inte allt, men det kommer att sätta eld på väggen. Gå, min lilla Godzilla!
  Medvedevs magnifika dröm fortsatte. Den tillförordnade presidenten hade en kolossal fantasi.
  En mäktig drake, med ett vingspann på femtio meter, svävade högt. Mongolerna och shamanerna som följde med dem ylade rasande. Tumen, under befäl av Burundai, flög berömt upp på isen, flera hästar snubblade, de trampades omedelbart tillsammans med ryttarna av en våldsam järnmassa. Det trehövdade monstret svepte under tiden smidigt ner på väggen. Dikoros innan resten insåg faran med en flygattack. Tja, jag ville naturligtvis inte avslöja mina trumfkort i förväg, men för att rädda staden skulle vi behöva använda ett okänt vapen fram till den dagen. Det bevingade monstret konfronterades med ett mekaniskt monster som vagt såg ut som en blandning av en spindel och en tusenfoting av stål. Rök steg redan från ångpannan. Bra jobbat ungdomar som kastade kol i förväg.
  Ångkatapulten är en mästerlig kombination av lokomotivteknik, vinsch, flerarmade ballista och till och med... en musikalisk snusdosa. Och detta odjur, smidt av härdat stål, kunde nästan med maskingevärets hastighet, på ett avstånd av upp till två mil, kasta vilken som helst slående sak. Warrior girls var de första i världen som tänkte anpassa en kolvmotor för att kasta laddningar. Den vilda groven vände personligen på spaken, och det fint smidda bandet av kedjor började röra sig och satte in stenarna i de snabbt snurrande bladen.
  Eftersom tatarerna rusade i ett tätt gäng fanns det nästan inga missar, tvärtom, varje tung kullersten, som studsade av, slog ner flera drivande ryttare. En sak är dålig, sikteskalan är ganska svag, du kan fortfarande träffa mongolerna, men försök träffa den flygande draken! Det trehövdade monstret vände på sina huvuden och öppnade vida, fanade, diamantformade munnar.
  Den utskjutna lågan flög förbi schaktet och träffade husen. Skrik och skrik hördes, flera halvblinda kvinnor sprang nerför gatan, hus fattade eld med onaturlig hastighet. Som tur var var sand- och tungvattentunnor samt brandkåren på alerten. En del av hydorna, särskilt nära väggen, var täckta med brandbeständig asbest. Under ett vänligt tryck blev rovvulkanen blek och efter att ha tappat sin styrka förvandlades den till blek rök.
  Men draken ville uppenbarligen inte ge upp, när han kom ut ur dyket, vände han sig om med ett överbelastat attackflygplans nåd och förde åter ner strömmarna i en brinnande virvelvind. Tatarerna hade redan lyckats nå väggen, så den rasande lågan slog ner även dem. Den formidabla Burundai var bland offren, hans lyxiga kläder fattade eld, och han rusade tillbaka med dånet från en skadad galt. De ryska soldaterna fick det också, och en del av isen smälte märkbart och exponerade marken och stockarna. Kläderna på Dikoros glödde, men kämpen Antonov, som stod på väggen, lyckades hälla en hink med vatten på honom och ånga strömmade från den glödheta ringbrynjan.
  - Vilken djävulsk besatthet, det är synd att coola Alyonka inte ser oss!
  Draken vände sig om igen och gjorde ett försök att komma in i den tredje cirkeln. Magikern Saveliy slog sina fingrar, han lyckades skjuta upp ett litet eldklot, slaget föll på drakens mitthuvud. En liten explosion orsakade inga speciella förluster för det trehövdade monstret, utan slog det lite av banan, vilket resulterade i att draken sköt i förväg och en brinnande virvelvind träffade de pålagda nukerraderna. Och igen frenetiska yl, en del av tatarerna lutade sig tillbaka. Det var då som Dikoros lade märke till en ung lång flicka, känd som viftade med två tveeggade svärd. Med omänsklig fart strimlade hon sina motståndare till kål, tillfogade fruktansvärda slag med benen, armbågarna och till och med huvudet fladdrande som en fjäril.
  Endast en, eller rättare sagt, två personer kunde producera sådan förödelse:
  -Juliana! Röd ängel, är det du?!
  - Lukta på blommorna med näsan! Från tre meters höjd!
  svarade Elena med ett skratt. Krigarflickan, med hastigheten som en galen gepard, flög upp på vallen och lämnade knappt märkbara blodiga fotspår på väggen.
  - Tala inte, så är allt klart! Vi måste släcka den bevingade facklan!
  Alenka visslade vilt, draken, efter att ha jämnat ut flygningen, gick in i den fjärde cirkeln. En krigare som stod i närheten sa till henne:
  -Använd en katapult, Alenka, slå ner den med ett stenblock.
  Krigarflickan skällde hotfullt.
  -Jag vet bättre vad jag ska använda!
  Alenka plockade omedelbart upp tre skickligt smidda kedjor. Det var, också deras krigarflickors idé, att koppla ihop två eller tre små stenar, skjuta från två eller flera ballista och meja ner, lemlästa hela rangen. Efter att ha utplacerat ångkatapulten hoppade Alenka på bladet och sparkade till spaken med foten. Hon kastades högt upp, redan på flykt, krigarflickan viftade med armarna, mästerligt roterande sina svärd, riktade sin snabba rörelse, lyckades landa på ryggen av draken besatt med spikar. Monstret ryste, försökte kasta av sig den fräcka ryttartjejen, men skickligt vridna kedjor svepte över de enorma munnarna - det formidabla monstret var helt sadlat.
  Varför behöver du tre huvuden? Saknas en? Läcka, så jag ska kedja upp dem så att de sista hjärnorna inte flyger ut!
  Krigarflickan skrattade åt sitt klumpiga skämt. Draken tog plötsligt höjd, reproducerade sedan Nesterovs slinga, musklerna under huden darrade, monstret gjorde desperata försök att kasta av sig den objudna ryttaren. Heta luftströmmar blåste över den gigantiska kroppen, draken rusade som en sten släppt från en katapult, eller, troligen, en meteor. Den atmosfäriska vågen slog ner tatarerna från hjulspåret.
  Alenka kurrade:
  -Inte imponerande!
  Den tillförordnade presidentens sömn pågick fortfarande. Herr Medvedev bröt upp lite, kanske till och med av sorg.
  Ja, vad är en ryckande drake för en terminatorflicka när hon passerade orimliga laster i tolv variabla plan, accelererade till etthundrafemtio jords gravitation och omedelbart dyker in i viktlöshet, för att sedan återigen nå den subletala belastningsgränsen. Varje representant för flora och fauna är en mask framför denna genteknikprodukt.
  Monstret gjorde ett försök att vända på huvudet och klingade fruktansvärt med sin enorma maw. Krigarflickan högg med det legendariska svärdet med all sin kraft, hon siktade på det känsligaste stället - näsborren. Första slaget var platt, silverpärlor flög ut ur näsborrarna, de gnistrade som pärlor i solen:
  - Du har vacker snopp, eller hur, de säger att en drake kan göra avföring av guld.
  Ormen sköt. Som svar skar den vackra och smidiga Alenka med en skarp spets, slaget var skarpt och exakt, bladet blev något rött och körsbärsrubin daggdroppar kom ut ur en enorm näsa. De frös direkt i farten, sammanflätade till en besynnerlig prydnad.
  Flickan skrattade.
  -Klass, kom igen, upprepa tricket!
  Monstret ryckte redan, men det fortsatte att öka, huvudstaden Ryazan blev mindre och mindre. Här ligger den i ett vagnshjul, nu i ett fat, och här är den med ett vallmofrö, äntligen gömmer sig bakom molnen. Himlen blinkade svart, i ljusa stjärnor, de klättrade in i stratosfären, det blev svårt att andas, det blåste vakuumkylan. Även om den legendariska Alenka inte är en vanlig person, kan hon inte klara sig utan luft alls. Men tydligen kliar draken också, reptilen krampar, kvävs, så du måste sänka höjden. Att upprepa Ruslans bedrift i tre dagar och tre nätter, Chernomorets med sitt skägg, är uppenbarligen ingen jakt. En fras från en barnsajt blinkar genom hennes huvud, av någon anledning vill hon verkligen upprepa den.
  Och krigarflickan säger:
  Vi är av samma blod, du och jag!
  Draken verkade haka på, ryste och pausade sin flygning. Sedan började det sakta avta.
  En vacker och muskulös krigare talade:
  Du tänker rätt, min bevingade bror! Vi kommer att ha resultat med dig!
  Nedanför var en riktig strid i full gång, mongolerna rullade redan tillbaka från väggarna och den magnifika Natasha beslutade att det bästa ögonblicket hade kommit för en strejk. Bra jobbat, modiga tjej, du kan genast se vart hon tog vägen, det återstår en blodig, tjockt asfalterad stig med lik. Inte bara ben och armar, Natashas två långsträckta lie svider med härdade ståldolkar vävda på kedjor.
  Alyonka sa till sig själv och stampade med foten:
  - Jag kommer definitivt att göra sådana personliga tillhörigheter! Nu ska vi värma upp Mughlans!
  En vild låga slog ut som en tredubbel vulkan ur förtennade strupar, tatarerna hopade sig för hårt, och de blev helt enkelt stekta i hundratal, hälldes ut ur munnen av en infernalisk eld. Hästarna var särskilt rädda, men de flesta hästarna hade redan stötts tillbaka av ett plötsligt slag i ryggen, bara Guyuk Khans personliga vakt tusentals kvar under sadeln. Utbrottet fortsatte och svepte in hundratals och hundratals kämpar i en eldig orkan med en salva. Den gula ormen med smala ögon såg sin lilla drake återvända.
  En fighter från öster skrek:
  -Förrädare! Här är ni alla representanter för drakfamiljen, svik alltid och tjäna den som är starkare!
  Rasande försökte ninjatrollkarlen ta ner den trotsiga ryttaren och kastade pulsarer i kulsprutahastighet. Den unga krigaren Alena flinade och sjöng högt:
  - Med eldvatten - slå över glaset! Du är en cool främling - spottar eld!
  Det här är en tjej - glad, med humor. Och hon är inte rädd för pulsarer från eld.
  Alena slog dem lätt ned genom att använda de legendariska vapnen och, då och då, rikta odjuret mot fiendens enheter. En sådan återanvändbar eldkastare med vingar, hellre hundra hästdragna mekaniska sådana.
  Kanske till och med detta är svalare än ett attackflygplan, och var får det så mycket bränsle, går inte säkringen ut? Det kommer att vara nödvändigt att studera monstret på din fritid och skapa ett nytt, tidigare osynligt vapen! Pilar, som hirs, studsar av tjock, skimrande, skimrande med alla regnbågens färger, pansarskinn. Hits, bara tillfälligt ändra färg Rubinröd blir lila lila. Lila-safir, tvärtom, förvandlas till scharlakansröd, gyllengul, smaragdgrön. Det är väldigt vackert, det är synd att det i värmen av en blodig strid inte finns tid att njuta av ett fantastiskt skådespel.
  Ryska krigare och soldater från Vita Legionen, bildade av flickorna, hade under tiden redan fällt det mesta av den mongoliska rati. Det blev särskilt hemskt när mekaniska eldkastare kom till spel, vilken armé som helst kunde inte stå emot ett sådant dubbelt slag. En minut till, och en kaotisk flygresa börjar. Den gula ormen tvekade ett ögonblick.
  Batus order är förståelig, att döda den ärftliga kagan i smyg, men lönen är för låg. Nej, han kommer att döda honom senare, men för tillfället kommer han att leda ut honom under de krossande ryska svärden:
  -Låt oss gå, kagan, jag täcker dig!
  Vad sägs om den trehövdade mangusten? Jag låter honom inte plåga min armé!
  Ninjan knäppte med fingret, gnistor flög:
  -Jag kan läsa en komplex besvärjelse, och han kommer tillbaka till sin värld, men sedan kommer jag inte att kunna kalla honom på sju år! Även om det finns ett alternativ! Hale nivå besvärjelse!
  -Hur kommer det sig?
  Guyuks feta och svullna ansikte sträckte sig längre än hans år. Ninja Killer förklarade:
  -Ja! Om jag dödar hans vita mangust, då blir min drake, om han dödar mig, då hans!
  Den japanska trollkarlen viskade ett långt mantra, talismanen gnistrade starkare än solen. Medförd av spänningen av utrotning kände barfota Alyonka plötsligt hur den flexibla polerade ryggen på ett kraftfullt och redan lydigt monster försvann under henne. Hon var i luften och flög ner med en stens hastighet. Hösten var inte trevlig, men inte ödesdiger. Efter att ha brutit sig igenom en meterlång snödriva, med raseri från en sårad galt, föll terminatorkrigaren på mongolerna. Det sista organiserade motståndet föll, de eländiga resterna av den enorma armén rusade in i en allmän flykt.
  De vackraste tjejerna, barbenta Alenka och Natasha, tävlade bokstavligen i utrotningen av desorienterade nukers. Guyuk Khan blev under tiden nästan osynlig, hans vinthundshäst slog alla rekord på hippodromen, den ärftliga kagan tänkte bara på sin egen hud.
  Nej, det är inte en samuraj! Ynklig feg. Servera en sådan mikado i en jävel!
  Ninjan skällde.
  Den gula ormen tog ut två mäktiga katanas, korsade dem och ryckte kraftigt, en gnistrande rosa boll skiljde sig från bladen. En magisk målpulsar tog fart snabbt mot den vackra, halvnakna Alenka.
  Terminatorkrigaren lyckades lägga märke till rörelsen, skar ner en brinnande propp i farten, en liten explosion spridda som en blixt, spridda ett dussin eller två mongoler:
  -Det är djävulen! Samurajer från underjorden!
  Skrek den gula ormen. Ninjan förberedde sig redan på att rusa för att möta den blodiga barfota Alyonka, när en elementär tanke kom in i hans huvud. "Att om han inte omedelbart dödar denna starkaste kvinnliga fighter, kommer den blonda terminatorn Natasha att ansluta sig till henne, och då kommer konsekvenserna att bli katastrofala. Dessutom underkuvade hon draken, och bara en mycket mäktig krigare kan kuva den stora ormen. "
  Ninjan skrek:
  - Jag spolar fåglar! Jag går för att komma tillbaka!
  Den gula draken, som vecklade ut sin vita mantel, grävde ner sig i snön. Sedan, kvävande, började han viska en rörelsetrollformel.
  Barbenta Alenka fortsatte sin rasande jakt, den coola Natasha släpade inte efter. Trots all häftighet i kampen förlorade de inte den ärftliga kagans kungliga tält ur sikte för ett ögonblick.
  - Han springer iväg, vi kommer ikapp ledaren!
  Barbenta föreslog Alenka. Natasha kastade en skiva med sin bara fot, svarade lättvindigt och fortsatte att jämna ut de flyende mongolerna med snabba svep.
  -Varför då! Vi kommer att ge Batyga extra glädje, och detta är för humant. Svärdet dödar lätt, men jihangiren kommer helt enkelt att flå det.
  Alyonka, efter att ha klippt av fyra med ett slag, brast ut i skratt.
  -Om han själv inte bryter av Batus horn! Ska vi köra dem hela vägen till lägret, eller vad?
  Natasha fnissade och sa:
  -Baty satte den ganska i byxorna, och ju färre Mughlans som överlever, desto bättre!
  Terminatortjejerna satte fart, det var som en match i hävd, kärnkraftskämparna piskade desperat sina hästar och slet deras sidor till blods. Med en desperat insats lyckades de lätt bryta sig loss från Uru-åkarna, men du kan inte komma ifrån dem som designades snabbare än en gepard!
  När han vaknade gjorde Dmitry Anatolyevich Medvedev sina övningar och slog på TV:n. Med anledning av Zelenskys seger ägde rikstäckande festligheter och glädje rum. Folk var uppriktigt glada över förändringarna.
  Alla ville leva på ett nytt sätt, och mer fritt. Invigningen närmade sig och Zelenskij skulle få full makt. Och det väckte också entusiasm och inspiration. Som, allt kommer att förändras, och det kommer att bli bättre än igår. Och slaverna kommer att få enighet och det kalla kriget kommer att upphöra. Som Putinperiodens auktoritära mardröm.
  Och vackra sånger sjöngs redan om Zelensky ... Alla ville ha något nytt och vackert.
  Zelenskij själv meddelade att han skulle avskaffa den parlamentariska immuniteten med sitt första dekret och även rensa upp fjädrarna med en oligark. Zelenskij lovade att avsevärt höja skatterna på de rika. Det finns liksom inget för dem att bli feta!
  I allmänhet var det mycket som skulle göras. Inklusive det storslagna bygget av järnvägen: Arkhangelsk - Chukotka, och sedan en underjordisk tunnel under Alaska.
  Varför är Zelensky inte en tsar? Hans projekt är fantastiska. Och i USA kommer makten snart att förändras och det kommer ytterligare en generation politiker. som också vill ha förändring.
  Och nu kopplar Zelensky ner ...
  Tills datorn togs bort gick Medvedev in i spelet ...
  Redan efter erövringen av Sovjetunionen är det möjligt att brottas med USA. Men först, låt oss köra ut lasermissilförsvarssystemet, här har imperiet sådana möjligheter. Krig mot USA - 2008! Invasionen börjar från Chukotka till Alaska.
  Det pågår en riktig kamp.
  Slåss "Abrams" mot tanken "Panther" -7. Den nya maskinen är inte så mycket tung som perfekt. Och visar sin absoluta klass.
  Och jänkarna förstör sig själva ... Medvedev var något uttråkad av kriget, och han överlämnade kontrollen till en militär rådgivare av Rokossovsky-klassen. Och han började klara sig...
  Till exempel för att bygga något... Nya tempel var och en med sju religioner. Eller till och med nya tv-torn. Ja, att bygga en pyramid skulle vara coolt. En och en halv kilometer hög. Ja, det skulle vara riktigt bra!
  Medvedev höjer samtidigt nivån av välbefinnande. Inte bara för att militärfabriker stämplar.
  Du kan också producera TV-apparater, kylskåp, datorer, bärbara datorer. Och bygga upp produktionen och pumpa upp stridsmuskler. Men USA är redan överväldigande ... Imperiet har redan en befolkning på mer än två och en halv miljard och kriget mot USA drar ganska mycket. Medvedev blottar sina tänder och sjunger:
  - Jag är en sann orkan i alla århundraden! En som kommer att leda till mycket död!
  Och återigen pressar Amerika. Det finns redan ett utbyte av kärnvapenangrepp. Denna kamp växer.
  . KAPITEL #8
  Eh, låt oss pressa enheterna igen. Och hur vi slår! Här kommer infanteriflickorna. Alla barfota och i bikini. Och hur jänkarna sticker med bajonetter, och hur de kastar granater med sina bara fötter. Den verkliga energin finns i dem. Och allt skimrar som kvicksilverbollar som rinner under solbränd hud. Tjejer älskar att döda - det här är tjejer!
  Och sjunger för sig själva:
  Vi överraskar Komsomol-tjejer,
  Vi är tsar Medvedev, en mycket klok tsar...
  Och naturligtvis har vi en klangfull röst,
  Alla företag att argumentera - gå för det!
  Och återigen, hur han kastade granater med sina bara tår. Dessa tjejer är bokstavligen fantastiska. Och jänkarna krossar och erövrar Alaska. Och de sjunger för sig själva:
  - Onda vargar kurar ihop sig i en flock! Först då kommer familjen att överleva! De svaga går under, de dödas - de rena det heliga blodet!
  Och tjejerna rusar till attacken och visar tänderna. Men mot amerikanerna finns det också "Tigers" -7, vilken fantastisk kraft. Och stoppa inte sådana monster!
  "Tiger"-7 är en speciell högtryckspistol med en initial projektilhastighet på 2500 meter per sekund. Och som lupanet, då kommer ingenting att rädda henne. Och de springer åt alla håll "Ambramsa". Och riva ner tornet från dem.
  Och flickan får soldaterna att knäböja och kyssa deras bara fötter.
  Amerikanerna kapitulerar igen. Och trupperna från Medvedevs armé närmar sig New York. Och staden är under attack. De fångar honom utan ceremoni.
  Medvedev anser sig vara en stor befälhavare: han tog New York trots allt.
  Och man kan säga att han är den största av inkräktarna. Och sedan Washington.
  Och amerikanerna kapitulerar. USA:s president föll på hans ansikte och började kyssa flickornas bara fötter. Den första, sedan den andra i sin tur.
  Så kysste en hel bataljon barfota tjejer. Det här är en stor kamp!
  Medvedev skrattar... Så han erövrade Amerika. Men Putin kunde inte göra detta!
  Det här är verkligen en kamp - super! Och sedan till Mexiko.
  Och igen greppen... Och de mexikanska flickorna lade dem på knä och kysser sina bara hälar. Och de vrålar:
  - Ära skönheter!
  Ja, en dator kan visa stora färgbilder av flickor med bara klackar som kyssas av fångar. Och det är en sådan spänning.
  Här leds återigen fångarna - denna gång svarta. Och de kysser också flickornas bara fötter.
  Och även pyramidformade tankar kryper ...
  Tjejerna flyttar och det är många... Man kan trots allt få ut en ung från resurser. Och välj att alla enheter är tjejer i bikini. Och det är så vackert.
  De är mestadels rödhåriga och blondiner.
  Och ta över det ena landet efter det andra. Så coola krigare. Imperier faller under deras bara fötter.
  Medvedev spelar med nöje... Och han visslar till och med något under andan.
  Hur exploderar en vätebomb? Monstruöst barbari! Och hela staden, som en ko tunga slickad. Och hur mycket mer strålning. Och barfota tjejer springer genom det radioaktiva dammet. Och deras bara klackar bränns.
  Medvedev, å andra sidan, spelar som en python sväljer ett annat territorium.
  Här är en annan makt erövrad i den virtuella världen, och flaggan släpps.
  Tankar är nu nya med aktiv rustning och keramik. Flerskiktad och effektiv.
  Och hangarfartyg är moderna, och dessutom ganska malplacerade. Och hur flygplan börjar träffa dem.
  Medvedev, som vi kan se, är en mycket smart tillförordnad president.
  Så, nu utvecklingen av drönare. Och det är coolt. Och även skivformade flygplan. Här går UFO redan i strid. Och sedan, pyramidformade tankar.
  USA:s president Trump, ett ljust huvud, beordrade att göra bilen osårbar och ogenomtränglig från alla vinklar. Och så dök mastodonten upp i form av en låg pyramid. Och en sådan maskin visade utmärkt skydd. Speciellt mot kinetiska projektiler.
  Och nu visade sig denna tank vara så framgångsrik att den inte kan penetreras, och den är fortfarande i tjänst med USA. De kallade det till och med så: Trumps tank.
  Och galenskapen griper ibland folk när de ser att bilen är ogenomtränglig.
  Medvedev utkämpar en ojämlik strid, och hans maskiner har redan tagit en annan virtuell huvudstad och förvandlat den till en hög med ruiner och sjudande trattar.
  Men den här tjejroboten räcker inte. Hon ger sig i kast med att utveckla en ny generation vapen: förintelsebomben. Och den här bomben är fyrahundra gånger kraftfullare än en vätebomb. Så, om det träffar, kommer du inte att samla askan!
  Och kriget är redan på väg ut i rymden.
  Medvedev använder fartyg gjorda av en ny legering starkare och lättare än titan. Och rymdskepp flyger ut i rymden och stridsrobotar slåss. Det finns redan många olika modeller i underjordiska fabriker.
  Och så faller det sista imperiet på planeten. Och vad? Nu till yttre rymden!
  Eran av Star Wars börjar.
  Medvedev hanterar detta och trycker kraftigt på tangentbordet. Och du kan köra med fingrarna, eller kontrollera dina tankar.
  Den tillförordnade presidenten agerar förnuftigt och bygger själv en rymdflotta. Och kampen fortsätter.
  En ännu kraftfullare förintelsetermokvarkbomb håller på att utvecklas. Och den är hundra tusen gånger mer kraftfull än förintelsen.
  Och så går fartygen till skyarna. Och fånga planetens satelliter. Och så närliggande system. De gör det väldigt snabbt.
  Och den tillförordnade presidenten producerar terminatorerna i spelet. Här är terminatorhjälten. Här är tidsresor, även om det är begränsat.
  Medvedev gnisslade:
  - Folk stampar med fötterna i marken, vad med stövlar! Vad är dumt och fruktansvärt fult!
  Och Medvedev blev mycket roligare. Hej barn, ni är så bra. Speciellt om de blev rymdkrigare.
  Det är här stjärnstriden utspelar sig. Och allvarliga slagutbyten, när de trivialt slår i magen. Mer exakt är det bildligt tänkande.
  Medvedev fortsätter att attackera:
  - Mina rymdskepp är dödliga!
  Och han utser nya rymdbefäl i stället för sig själv. Och vilken kamp, det finns en kamp.
  Här befaller Medvedev med sina befälhavare. Här reser sig fiendekoalitionen till det. När en sådan otaliga armada närmar sig är det fruktansvärt, på långt håll verkade det som om en mångfärgad, gnistrande nebulosa kröp. Dessutom är varje gnista en demon framkallad av magin från en necromancer trollkarl. Mer än tolv och en halv miljoner militära rymdfarkoster av huvudklasserna och en oändlig liten "mygggrop", med hänsyn till de förstärkningar som anländer då och då, närmade sig antalet tvåhundra miljoner. Fronten sträckte sig i ett par parsecs, i en sådan skala, till och med flaggskeppets ultraslagskepp ser ut som sandkorn i Sahara.
  En allmän strid närmar sig: Army of Medvedevs rymdimperium mot den mångsidiga "Coalition of Total Salvation", som beslutade, istället för den ständiga taktiken med ett evigt sent försvar, att själv slå till mot flottan av en grym angripare.
  Det finns så många fartyg här, med en fantastisk variation, även om det i de flesta fall bara hindrar effektiv strid. Tja, till exempel ett rymdskepp i form av ett cembalo, eller, med långa nospartier istället för strängar, en harpa, eller till och med en kontrabas med ett tanktorn från andra världskriget. Detta kan och gör intryck på de svaga i hjärtat, men det är mer sannolikt att det orsakar skratt än rädsla.
  Deras motståndare är ett imperium som gör anspråk på att vara en universell makt. Medvedevs stora rymdemirat, där allt ställs i krigstjänst, är huvudslogan effektivitet och ändamålsenlighet.
  Till skillnad från koalitionen skiljer sig den tillförordnade presidentens rymdskepp endast i storlek. Och formen är nästan densamma, mycket rovdjursfiskar. Kanske, med ett undantag, ser de ut som tjocka, stålgjutna dolkar - gripar.
  Stjärnorna i denna del av kosmos är inte alltför tätt spridda över himlen, men de är färgglada, säregna i sitt ljusområde.
  Av någon anledning, när man tittar på dessa armaturer, finns det en sorglig känsla, som om man tittar in i änglars ögon, att de fördömer universums levande varelser för deras vidriga, verkligt vilda beteende.
  Den tillförordnade presidentens armé hade ingen brådska att träffas, bara separata mobila avdelningar, snabbt, utnyttjade sin överlägsna hastighet, attackerade fienden, orsakade skada och drog sig tillbaka. Som svar försökte de möta dem med spärreld, men piggare och med perfekt skydd agerade de mycket mer effektivt.
  Exploderade, som vid detonation av minor, som verkar små i kosmisk skala, kryssare och jagare. Men här gick det att dumpa och storvilt. Ett av koalitionens enorma slagskepp träffades, det rök tjockt, skevt och paniken flammade upp ombord på det gigantiska rymdskeppet, som en eld i en torr skog.
  Aliens, som liknar jerboor bara med klor istället för en svans, sprider sig i rädsla medan de skriker och hoppar hjärtskärande. Mellan dem stöter på mindre typer, som ser ut som hybrider av björnar och ankor. Näbbar från vild fasa är krokiga, sprickor hörs, de flyger isär, fjädrar lyser här. Här är en av björnänderna vänd upp och ner och sveper in huvudet i ett eldrör. Där slog skum rakt in i halsen, hennes mage buktade omedelbart ut och fågelns kadaver sprack och stänkte blod med resterna av kött som härrörde från ett barn.
  Jerboorna bränns, rusar mot räddningsmodulerna, men det verkar som om systemet som ger ett spöklikt hopp om överlevnad är hopplöst skadat. Deras general, Cockroach Tail avger ett hysteriskt gnisslande:
  - O gudar av kvadraten av den universella cirkeln, av ....
  Det gick inte att avsluta, lågan täckte hans olyckliga förträfflighet. Köttet av en intelligent gnagare smulades sönder till elementära partiklar.
  Slagskeppet brann ner, drev ut luftbubblor i vakuumet och exploderade sedan och splittrades i många fragment.
  Medvedev, efter att ha spelat tillräckligt, gjorde ytterligare ett par beställningar. Han belönade också Novodvorskaya postumt med stjärnan i Rysslands hjälte. Han beordrade att ge Oleg Rybachenko alla order och medaljer som finns i Ryssland. Och han presenterade St Andrew the First-Called Order och Donald Trump. Efter det somnade Medvedev igen ... Ingen har besvärat honom ännu.
  Efter en sådan bedrift muntrade Alenka upp sig märkbart. Liksom hennes team.
  Margarita var den första som tog ordet:
  - Låt oss avsluta med Japan till sjöss, låt oss avsluta dem på land!
  Alenka stödde varmt denna idé:
  - Visst! Varför tillåta nya ryska soldaters död!
  Natasha sa också:
  - Kuropatkin är för obeslutsam befälhavare. Så det är inte ett faktum att han kommer att kunna vinna, även med tanke på japanernas försvagning under attacken mot Port Arthur!
  Medvedev sammanfattar beslutsamt:
  - Vi kommer! Det här är vår chans, och Rysslands chans!
  Därefter satte en kraftfull och ultramodern tank igång. Ja, Japan har en dålig dag. Och de kommer ofta att förbanna det ögonblick då det föll dem på att slåss med Ryssland.
  Tanken rörde sig mot de japanska trupperna. Alenka sa med förtjusning:
  - Och jag hade en så fantastisk dröm. Som om Natasha och jag försvarar Ryazan från Batu Khans horder.
  Margarita piggnade till:
  - Var jag i en dröm?
  Elena skakade negativt på huvudet.
  - Nej! Du fanns bara inte!
  Flickan stönade irriterat:
  - Vad synd!
  Barbenta Alenka skrattade och anmärkte:
  - Du kunde bara störa oss! Men Natasha och jag var så coola!
  Den blonda tjejen frågade förvånat:
  - Var de coola?
  Barfota Alenka bekräftade villigt:
  - Ja, väldigt coolt! Och jag sadlade till och med en drake!
  Natasha skrattade och svarade:
  - På draken var du väldigt vacker!
  Alenka bekräftade lätt:
  - Det är som en saga! Där det finns drakar och tomtar och allt det där glamorösa!
  Margarita svarade med uppriktig känsla:
  - Du är väldigt vacker även utan draken! Bara en älva och ett mirakel av mirakel!
  Alenka sa självsäkert:
  - Jag kommer att vinna alla! Både med drakar och utan drakar!
  Och krigaren visade sin näve.
  Den första ryska stridsvagnen attackerade japanerna, som stod vid Port Arthurs murar. Det fanns fortfarande gott om dem. Artilleriet sköt upp. Som svar avfyrade en kanon mot en 152-millimeters formidabel stridsvagn, samt åtta dödliga maskingevär. Och återigen började hundratals samurajer klippa.
  Maskingevär - "Dragons", en mycket dödlig sak. Fem tusen kulor per minut - bara något slags djur.
  Japanerna föll genomborrade, sönderrivna, med krossade skallar. Deras magar sprack, och deras kroppar studsade, uppkastade av förkrossande eldslag.
  Fragmenteringsskal med en kumulativ fyllning brister också. De var utmärkta både för att skjuta på infanteri och för att bryta igenom botten av fartyg.
  Det här är terminatortjejer, och professorn är ett riktigt geni. Så de började tröska samurajerna.
  Barbenta Alyonka utbrast:
  - Ja, den ryska andan är känd!
  Natasha, som tryckte på joystick-knappen med sina bara tår, skickade en skur av kulor, fortsatte:
  - Och vår tsar, Nicholas II!
  Barbenta Alenka fortsatte att skicka skal efter skal. Var tredje sekund flög en dödlig en ut. Och de japanska batterierna tystnade. Och gulhyade soldater dog i stort antal.
  Natasha, efter att ha mejat ner flera led av samurajer, stödde:
  - Nationalsången sjungs i våra hjärtan.
  Barbenta Alenka, som fortsätter att spotta skal med en dödlig fyllning, och de är mycket kraftfullare än plastiden, fortsatte:
  - I hela universum finns ingen vackrare än han.
  Natasha sköt skoningslöst mot japanerna, med hjälp av sina bara tår, tillade:
  - Kläm starkare riddare maskingevär.
  Barfota Alenka, som krossade samurajen, avslutade:
  - Dö för Gud givet Ryssland!
  Tjejerna är riktigt, riktigt bra! Magnifika skönheter. Titta på dem och beundra dem. Men för japanerna är detta ren död. Tanken gick igenom batterierna. Utslagna vapenbesättningar. Han gjorde det väldigt, väldigt snabbt. Sedan gick han genom skyttegravarna. Mejade också ner många. Mer exakt, inte många, men nästan alla. Utrotningen var total. Här löste sig förstås allt automatiskt. Så här förstördes japanerna.
  Alenka, med ett skratt, märkte, tryckande sina bara fingrar av solbrända ben, på joystickknapparna:
  Vi är mer bödlar än krigare!
  Natasha fnissade och höll med:
  - Frihet, geni och ära bödlar!
  Och skjuter igen. Och slår ut samurajen med vild styrka.
  Margarita, som också sköt exakt med sina bara fötter, anmärkte rationellt:
  - Det blir mindre blått, i Japan blir det ont om män!
  Barbenta Alyonka brast ut i skratt och slog igen med ett skal:
  - Akta dig för kvinnor! Kvinnor, se upp!
  Det här är verkligen en sådan flicka som beskjuter och fragmenterar, och alla kulor studsar av henne. Hur som helst, flickan är en riktig terminator.
  Natasha tog den och sjöng:
  Legioner marscherar
  Deras bajonetter lyser.
  Miljontals bakom oss
  O ryska regementen!
  Ingen kommer att sluta
  Ingen kommer att slå...
  Flytten öppnar med en ny,
  Låt oss flyga snabbare!
  Och återigen, som en regnskur på fienden. Och ger dem inte en nedstigning med en hundradels ampere.
  Barbenta Alenka, kastade snäckor med en hackspetts monotoni, väste, bara sjöng med ett hån:
  - En, anfallare, två anfallare, vacklar han.
  Natasha skjuter, bekräftade låten:
  - En slagare, två slagare, han ligger runt!
  Cool Alenka energiskt stödd:
  - En gång en planka, två plankor - kistan byggs.
  Barbenta Natasha fortsatte att skjuta och slog ut fienden med kulspruta, väste:
  - Ett skulderblad, två skulderblad - hålet gräver!
  Och krigarflickan blinkade med sina safirögon. Hon är verkligen en sån skönhet.
  Barbenta Alyonka tittade på positionerna. Tanken fungerade snabbt och det fanns praktiskt taget ingenting kvar av general Nogis armé. Det ser ut som att befälhavaren själv dödades. Vi avslutar den sista japanen från belägringsarmén.
  Medvedev anmärkte logiskt:
  - Det är vad tekniken har kommit fram till! Fyra personer på några timmar förstörde mer än åttiofem tusen japaner.
  Halvnaken Alenka, flinande argt, anmärkte:
  - Vi måste förstöra resten! Lämna inte någon!
  Natasha sjöng när hon sköt mot de sista tusen samurajerna:
  - Nej, det kommer inga berg av guld, vi kommer snart att döda alla Rus fiender!
  Cool Margarita lade till:
  - Nej, inte hemorrojder, du är en motståndare snarare hurra!
  Efter att ha mejat ner hela general Nogas armé klev terminatorflickorna tillfälligt ur tanken och sprang barfota genom snön. Nåväl, det är redan vinter.
  Redan ett infanteri utrotade de mer än etthundrafemtiotusen. Och plus den japanska flottan. Ändå står mer än tvåhundrafemtiotusen japaner mot general Kuropatkins armé.
  Medvedev kom ut med ett ekhuvud efter sömnen. Såg lite ut. Sen spelade jag på datorn igen... Star Wars är bra... Men något fungerade inte...
  Medvedev började spela om den nya strategin. Jag slog på det historiska spelet: Ryssland under Nicholas II:s tid. Och kriget med Japan. Det här är ett så brutalt krig. Du kan distribuera en strategi och stämpla krafter på en dator.
  Medvedev spelade på en lätt nivå, men missade en injektion från japanerna och drabbades av stora förluster. Ja, det är inte nödvändigt att bygga för aktivt. Låt oss starta om.
  Och återigen spelar du för dig själv... Som det visade sig i Kuropatkins ställe lyser den tillförordnade presidenten inte för mycket... Hela tiden finns det någon form av misslyckanden, misstag.
  Medvedev vände sedan på en militärrådgivare, och det gick smidigt ... Och han själv tog det och slumrade till i en fåtölj.
  Vackra Alenka , smisk med bara fötter, frågade Natasha:
  - Och vad känner du när du dödar så många människor?
  Den blonda tjejen svarade ärligt:
  - Vet inte! Det känns som att det är ett datorspel! Du känner ingen ilska, ilska eller speciell glädje!
  Barbenta Alenka fnissade irriterat:
  - Det här är kriget!
  Nat Asha vred sig in i en kullerbytta. Hennes röda, runda klackar blinkade. I allmänhet är hon en underbar tjej, som kan uppnå mycket utan större ansträngning. Och inte genom att tvätta, så genom att åka skridskor.
  Flickorna sprang genom snön. Deras kroppar är väldigt uttrycksfulla. Bröstet är stort, höfterna är lyxiga, som spannmål från hästar, musklerna är präglade. Sådana är skönhetshjältarna. De har den mest verkliga feminina kraften. Så mycket nåd. Och benen - bollar av muskler rullar under den solbrända huden.
  Här träffade de tre japanska scouter.
  Flickorna vred sig in i kullerbyttor. Och hur bara klackar kommer att träffa samurajen i hakan. Och de bröt verkligen käkarna. Och slog ut alla tänder. Sedan sjöng tjejerna:
  - Ryssarnas storhet kände igen planeten,
  Vi går framåt med tillförsikt.
  Vi är älskade och uppskattade av alla nationer i världen,
  Folket i hela landet marscherar mot kommunismen!
  Och återigen blinkade skönheterna med sina smaragdögon. De ser så stridbara ut. Krigare är aktiva. Och ännu en löptur.
  Barbenta Alyonka hoppade upp. Hon vände skivspelaren i luften och märkte:
  - Vi är så coola. Vi kan erövra hela världen!
  Natasha fnissade och svarade:
  - Kejsarinna av planeten Jorden -
  Det är väldigt coolt!
  Båda tjejerna blinkade åt varandra. Sedan rusade de tillbaka. Faktum är att varje krigsdag är för dyr för tsarrysslands skattkammare. Och det är dags att avsluta med japanerna.
  Medvedev mötte flickorna med ett strålande leende:
  - Hur sprang du?
  Barbenta Alenka sa med ett flin:
  - Spring och redo för strid!
  Natasha anmärkte aggressivt:
  - Vi ska slå dem alla!
  Medvedev viftade med handen och beordrade:
  - Då går vi!
  Barbenta Alenka skrattade och svarade:
  - Våra fyra är de dödligaste i världen!
  Natasha invände mot detta och stampade med bara foten:
  - Inte i världen, utan i universum!
  Och en kraftfull, aggressiv och dödlig stridsvagn körde i alla hastigheter. Mer än tvåhundrafemtiotusen japaner före. Men det kommer att finnas tillräckligt med granater för en miljard soldater!
  Flickor, en professor och en student - det här är laget som kommer att krossa alla och vrida dem till ett baggehorn. Och tanken flyger till de japanska trupperna. Det skyndar sig hotfullt. Han vill förstöra alla.
  Barbenta Alenka sjöng med förtjusning:
  Rysslands vidder - vackra, kära,
  Var är snöpärlorna, floder av gränslös kristall,
  Och den ryske soldaten och generalen är ett.
  Helig är symbolen för makt - den ortodoxa örnen, vår kung!
  Och sedan tog den snabba tanken faktiskt fart. Sprang som ett stridsflygplan. Och hamnade framför japanerna. De universella kanonerna och drakkulsprutorna har börjat fungera igen. Flickorna började mycket ivrigt. Ingen extra ceremoni.
  Alenka sköt med sina bara tår från en pistol, slog ut japanerna och sjöng:
  - Var känd för min Rus, Stalin och Lenin, en familj!
  Och den rödhåriga djävulen gnistrar med smaragdögon. Och hur samurajen skär. Du kommer att bli kär.
  Och Natasha är inte sämre heller. Tröska japanerna.
  Och sjunger:
  - Sakta inte ner i kurvor. Vårt öde, tjejer att vinna!
  Krigaren var i fullt genombrott. Och så snabb att hälla eld på fienden.
  Och bara tår trycker på joystick-knappen.
  Halvnaken Alenka skjuter, märkte:
  - Det finns två problem i Ryssland...
  Margaret avbröt henne här:
  - Om bara två!
  Barbenta Alenka, skjutande, instämde med nöje:
  - Ja, om bara två!
  Natasha, som sköt, lade ner japanerna i hundratals, tog den och sjöng:
  - På två, på två vintrar. På två, på två vårar!
  Barbenta Alenka, skjutande, tillade:
  - Döda japanerna och kom tillbaka!
  Natasha fnissade och svarade:
  - Port Arthur är vår! Och vi låter ingen ta vårt Manchuria!
  Och krigaren tröskade samurajen igen. Ryssarna kommer inte att förlora mot japanerna. Detta bevisar än en gång hur oövervinnerligt Ryssland är!
  Barbenta Alyonka slog sönder batteriet och kurrade:
  - Var känd för Ryssland i de mest avlägsna länderna och århundradena!
  Natasha skrek också:
  "Och ingenting kommer att stoppa oss!"
  Och förstörde ytterligare ett par tusen samurajer. Sedan gick tanken framåt och skörden fortsatte.
  Margarita, som tittade på detta, uttryckte sin åsikt:
  - Om kriget är så briljant vunnet, vad gör Ryssland då?
  Medvedev tittade på hur flickorna berömt mejade ner japanerna och föreslog:
  - Det kommer att bli ett krig, eller med tyskarna, eller med britterna! Men i alla fall är striden med Land of the Rising Sun inte den sista!
  Alena slog sönder ytterligare ett batteri och sa:
  - Här ska vi ge tyskarna så mycket, ja, vi ska ge dem så mycket att det inte kommer att verka tillräckligt!
  Natasha, som krossade samurajen, lade till:
  - Och det kommer ingen att rekrytera Hitler i Wehrmacht!
  Alyonka, som tryckte på knapparna på joysticken med sina bara tår, förklarade aggressivt:
  - Men det är synd om arierna. Så många vackra vita killar dog!
  Natasha höll med om detta och nickade sorgset:
  Ja, så många bra människor dog! Och för vad!
  Flickan slog japanerna och märkte det.
  - Och japanerna är en bra nation, och vi tvingas slåss med dem! Fast det är inte så bra heller!
  Margarita anmärkte logiskt:
  - Och djuren? Dödar de inte varandra? En människa är bara ett djur av högsta klass!
  Medvedev skrattade och invände:
  - En man, till skillnad från ett djur, har en själ! Och hans själ är verkligen unik och odödlig! Alltså, vi och djuren, en hel avgrund!
  Margareta svarade på detta:
  - Och aporna? De har också en hög intelligensnivå. Här är en av dem som kan tre och ett halvt tusen ord!
  Den tillförordnade presidenten svarade:
  Men de är våra släktingar!
  Barbenta Alyonka sköt mot japanerna och sjöng:
  - Jag är en apa! Också mänsklig!
  Natasha, mejade ner samurajen, kurrade:
  - Gå inte i apor på ett sekel!
  Supertanken fortsatte att meja ner japanerna. Varför inte? Han är verkligen ett galet djur
  som kastar ut fyrtiotusen kulor per minut. Och hans rustning är ogenomtränglig, för nästan vilken projektil som helst. Och inte bara början av nittonhundratalet.
  Barbenta Alenka, skjutande, förklarade aggressivt:
  - För Ryssland gjorde tsar Nicholas mycket, men han förblev ouppskattad och underskattad!
  Natasha, som hällde eld på japanerna, höll med:
  - Det är rätt! Kungen dödades. De tvingade fadern att kliva av tronen! Vad blev bättre?
  Barbenta Alyonka avfyrade en kanon och tillade:
  - Det blev ännu värre! Och kom till makten, ännu mer avskyvärda människor!
  Natasha fnissade, slog japanen och sa:
  Låt oss kämpa för en bättre framtid! Och för Rysslands frihet!
  Halvnaken Alenka, skjutande, sa:
  - För förändring och seger!
  Sedan visade hon sin näve. Hon är en tjej som kan göra det här. Att då inte samurajen kommer att lossas. Och vapnen fungerar. Alla klipper och klipper.
  De plöjer faktiskt hela rader av lik. Och mördare rensa utrymmet.
  General Kuropatkin informerades om att något konstigt pågick bland japanerna. Skjutning, explosioner, någon attackerade dem.
  . KAPITEL #9
  Medvedev, efter att ha sovit lite, tog upp datorn igen. Han rakade sig inte ens. Och han började spela igen.
  Attack mot Japan efter skurkkoden med stridsvagnar och flygplan. Inklusive första världskrigets bästa bombplan "Ilya Muromets". Vilket deklareras väldigt högt. Och han slog japanerna som en gummipaddel på flugor.
  vidare till Tokyo...
  Dmitrij Medvedev, efter att ha erövrat Japan, kallade sig Mikados kejsare.
  Och så nya krig...
  Här kan du till exempel spela i en alternativ historia. Alexander II berättade för Bismarck 1875 att hans meningsskiljaktigheter med Frankrike var en intern angelägenhet för Tyskland och fransmännen. Bismarck tog över och attackerade Frankrike 1876. Till en början hade preussarna tur och de nådde Paris. Men sedan saktade de ner. Och Storbritannien gick in i kriget ... Allt skulle bli bra, men britterna gav strid till Tyskland och besegrade. Sedan drog preussarna upp sina styrkor.
  Kriget i väst drog ut på tiden. Fransmännen försvarade sig desperat. England överförde fler och fler nya styrkor ...
  Samtidigt erövrade Ryssland Turkiet och Istanbul. Storbritannien och Frankrike och Tyskland drog ut på kriget. Och tsar Alexanders imperium annekterade många länder, inklusive Irak, på väg till Indiska oceanen. Och Palestina, och landet upp till Egypten. Och så erövrade de ryska trupperna, ledda av Skobelev, Mecka, Medina och andra städer i Saudiarabien .
  Och den södra delen av det ryska imperiet bildades. Och Alexander II blev en stor kung. Och kriget mellan Tyskland mot Frankrike och Storbritannien varade i tio år.
  Och slutade oavgjort.
  Alexander II regerade fram till 1887 och blev offer för ett mordförsök ledd av Alexander Ulyanov, Lenins bror. Hans härliga rike, under vilket Ryssland byggde många vägar, erövrade många länder och befriade bönderna, är över.
  Enligt detta alternativ spelades spelet. Alexander den tredje erövrade tillsammans med befälhavaren Skobelev både Iran och Pakistan. Men han dog också - ett ljust litet huvud. Under Nicholas II förde Ryssland krig med Japan, och hade redan en flotta i Indiska oceanen, som kom till Stilla havets hjälp ganska snabbt. Ryssarna besegrade samurajerna relativt snabbt, och de hade mycket fler styrkor både på land och på vatten.
  Dessutom befälhavde den lysande försvarsministern Skobelev den ryska armén. Och Ryssland vann inte bara, utan lyckades också erövra Japan. Dessutom klättrade USA ännu inte bortom västra halvklotet, och Storbritannien var inte så starkt. Dessutom var Ryssland i allians med Tyskland. De senare släpade efter Storbritannien och Frankrike i kampen för Afrika. Tsarryssland blev efter annekteringen av Japan och delar av Kina ännu starkare. Vägen Delhi-Moskva var under uppbyggnad.
  Som framgår av detta genomfördes framgångsrikt tsarrysslands planer på expansion till Indien och Kina. Tsar Nicholas II valde Tysklands sida under första världskriget. Tyskarna besegrade Frankrike, ockuperade Belgien, Holland, Danmark och Norge. Ryssland erövrade Egypten, större delen av Afrika och Indokina. Och även Stillahavsinnehaven i Storbritannien. Och till och med landat i Australien. Och Australien togs över.
  Därefter slutade kriget med landstigningen och ockupationen av Storbritannien. Första världskriget är över. Men det tycktes för Kaiser Wilhelm som om Ryssland redan hade erövrat för mycket land, och det till och med utan särskilt ansträngning. Och han drömde om en revansch. Ryssland erövrade verkligen vidsträckta områden - Australien, hela Asien, större delen av Afrika, tyskarna bet inte av sig så mycket, och ännu mer från Portugal och Spanien som de ockuperade. Österrike-Ungern, fick Italien under kontroll och Libyen. Ryssland är ungefär tre fjärdedelar av Afrika, och tog sedan Etiopien lite senare. Marocko lyckades hugga av tyskarna.
  Detta verkade naturligtvis inte tillräckligt för Tyskland. Trots att hon tog Frankrike, Belgien, Holland och Norge, och Ryssland lade under sig Sverige.
  Wilhelm började förbereda sig för ett nytt krig med Ryssland. Krisen 1929 förvärrade situationen. Österrike-Ungern och Tyskland kontrollerade nästan hela Europa. Och en del av Afrika... Och Storbritannien. Men det fanns fortfarande USA och Kanada. Wilhelm och Nikolaus II vågade ännu inte gå i krig med varandra. Dessutom ville Ryssland minst av allt slåss och smälta stora territorier. För att påskynda deras assimilering tillät tsar Nicholas II till och med ryssarna att ha fyra fruar. Det som fastställdes vid det åttonde ekumeniska konciliet.
  Ett liknande beslut fattades 1925. Och 1926 tog Nicholas II en annan fru. Som det visade sig var det ett dumt beslut. 1929 föddes ytterligare en dotter till kejsaren. Och den 25 november 1932 föddes äntligen en frisk son. Hans andra Nicholas hette Peter. För att hedra Peter den store.
  Och 1933, den 15 maj, började ett nytt krig. Tyskland förklarade krig mot Kanada. som Storbritanniens herravälde. Två månader senare gick USA, med Roosevelt i spetsen, trots den ekonomiska krisen in i kriget med Tyskland. De ville inte ge upp Kanada.
  Redan medelålders, men aggressive Wilhelm, försökte först slåss ensam, utan att behöva hjälp av Ryssland. Han förväntade sig att göra allt själv. Men det är inte så lätt att erövra territoriet som är åtskilt av havet. Dessutom byggde USA snabbt stridsvagnar och en armé. Och de bildade regementen ... Kriget pågick i ett helt år utan större framgång för tyskarna. Som bara lyckades erövra Island och Grönland. Och i Kanada kunde de inte komma ikapp.
  Wilhelm vände sig till tsar Nicholas II: hjälp en kollega. Du är min kusin och bror. Nicholas II hade själv utsikt över Alaska och Kanada. Tja, jag bestämde mig - det är inte gudarna som formar krukorna. Och han tog den, och den 25 juni 1934 förklarade han krig mot USA och Kanada. Hans trupper rörde sig genom Alaska, tvärs över USA.
  Vid den här tiden hade järnvägen till Chukotka redan byggts, och ryska trupper gick framgångsrikt framåt. På deras sida fanns en numerär överlägsenhet och de bästa stridsvagnarna i världen, både lätta och tunga och medelstora.
  Så Amerika var tvungen att hantera ojämlika krafter.
  Och Nicholas II, som vi ser, är verkligen på en vit häst. Och den ena segern efter den andra. Ryska trupper marscherar över Alaska. Och de tar stad efter stad, by efter by.
  Tyskarna försöker landa på Kuba. Kriget växer. Kaiser Wilhelm skriver till Nicholas II:
  - Vi har varit och kommer alltid att vara förenade med ryssarna. Och vi slåss aldrig. Så låt USA göra slut.
  På grund av kommunikationernas längd gick kampanjen lite långsammare än planerat. Men de ryska, tsaristiska trupperna erövrade ändå hela Alaska under fem månaders strider och gick in i Kanada.
  Roosevelt erbjöd till och med fred till Ryssland och lovade att ge upp Alaska, men det var för sent. Kriget fortsatte i en rasande fart.
  Vintern 1935, trots svåra väderförhållanden, nådde ryska trupper de amerikanska gränserna i norr. Striderna fortsatte under våren ... Ryska trupper genomförde den ena operationen efter den andra, och i slutet av juli erövrade de nästan hela Kanada. Och i augusti omringade de Philadelphia.
  USA hamnade i en mycket svår situation. Men de slog desperat tillbaka ... Men i slutet av 1935 hade mer än en tredjedel av USA:s territorium redan erövrats. Och på vintern var framgångarna för tsaren ännu större ... I början av mars 1936 närmade de sig Washington och New York.
  Och i april intogs båda städerna ... Kriget varade fortfarande till augusti, tills hela USA:s territorium ockuperades.
  Sedan följde en offensiv i Mexiko, och så vidare, genom territoriet.
  Wilhelm erbjöd Nicholas II att fullborda hela världen. Nicholas II höll med.
  Under 1937 erövrades hela Latinamerika av ryska trupper. Således fullbordade Nicholas II uppdelningen av världen med tyskarna. Och bara tre imperier återstod: det största: ryska, sedan tyska och ännu längre Österrike-Ungern.
  Ryssland blev därmed världshegemonen, men... Nicholas II är fortfarande en stor tsar, men dödlig. Han dog i augusti 1939. Och den åldrade Wilhelm attackerade Ryssland den 1 september 1939. Han bestämde sig för att utnyttja det faktum att Peter den fjärde fortfarande är en pojke som inte ens är sju år. Och han bestämde att medan regenterna styr Ryssland, är det bäst att slå till. Två dagar senare gick även Österrike-Ungern in i kriget. Alla världens länder drogs in i konfrontationen. Det sista kriget i planeten Jordens historia har börjat.
  Tsararmén hade ingen motsvarighet när det gäller antalet och kvaliteten på vapen. Ryska stridsvagnar och flygplan är fortfarande de bästa i världen.
  Och slagsmålen visade det. Så är de nya duktiga befälhavarna.
  Men Österrike-Ungern visade sig vara en svag länk redan från början. Och tappade nästan från första dagen. Tsararmén besegrade österrikarna, tog Lvov och sedan Peremyl. Endast genom att avlägsna en del av sina styrkor från Polen räddade tyskarna österrikarna från fullständigt nederlag. Men även detta var till liten nytta. Ett försök att ta Warszawa av kejsarens armé misslyckades i skam. Och de ryska trupperna tryckte tillbaka dem med våld i mer än tvåhundra kilometer.
  Tyskarna stoppade med stora svårigheter de ryska trupperna. Hela vintern tillbringades i strider. Även på våren var striderna i full gång. Ryska trupper grep gradvis initiativet. De hade flera gånger fler soldater, och därför kunde de trötta ut tyskarna så mycket i inbördes skärmytslingar till sommaren att de började ge upp. Samtidigt inleddes en offensiv mot Österrike-Ungern. Budapest omringades på hösten. Dessutom erövrade tsararmén tyska ägodelar i Kanada. Och vintern 1940-1941 skar även tsararmén av Östpreussen. Och i april 1941 nådde hon Oder.
  Tyskarnas ställning blev extremt svår. Wien föll i maj 1941. Och under sommaren nådde ryssarna Alperna och befriade Venedig. De gick in i de södra delarna av Tyskland.
  Och på hösten erövrade de äntligen Italien. Vinteroffensiven mot Berlin avslutades med att den intogs den 30 januari 1942. Därefter försvagades motståndet från tyskarna, som redan hade förlorat alla sina ägodelar i Afrika. Ryssarna nådde Rhen i april. Därefter, den 22 april, kapitulerade resterna av de tyska styrkorna.
  Därmed slutade det sista kriget på planeten Jorden. Det slutade med tsarrysslands seger och framgång.
  Nästa var erövringen av yttre rymden. Redan 1936 flög den första ryska mannen ut i rymden. Flög runt planeten jorden. Och 1945, den 9 maj, landade ryssarna på månen.
  De flög till Mars 1967. Till Venus 1969. Om Merkurius 1972. Och på Jupiters satelliter 1973. På den mest avlägsna planeten Pluto landade en man redan 1980. Och 2003 ägde den första flygningen utanför solsystemet i mänsklighetens historia rum. Det ryska fartyget flög till Alaf Centauri och återvände 2018.
  Ryssland för 2020 styrs fortfarande av Peter den fjärde, som tack vare den moderna medicinens prestationer inte alls är en djup gammal man. Peter den fjärde har regerat i åttioen år och hans regeringstid är den längsta i världens historia. Där känt, naturligtvis, de exakta datumen för regeringstiden.
  Under tiden är allt lugnt i världen som alltid. Och till och med lite tråkigt... Folk lever bra. Det är sant att det finns problem med överbefolkning. Men det finns redan restriktioner för födelsetalen.
  Ortodoxin har moderniserats. Prästerna rakades och kläddes i uniform med axelband.
  Teknikutvecklingen har skapat enorm arbetslöshet. Men även detta problem är löst. Hypernätet har utvecklats.
  Forskning pågår och det har redan skapats rymdskepp som kan röra sig snabbare än ljusets hastighet. Ja, det är bra för tsarryssland och hela världen under Romanovs kontroll. Denna mest ärorika dynasti i mänsklighetens historia.
  Fader Tsar Nicholas. Bygg ett paradis på planeten jorden!
  Dmitrij Medvedev avfärdade strategin. Han erövrade hela världen för de ryska tsarerna. Visade sitt strategiska tänkande. Han nådde stora framgångar och somnade om, klädd som förut och han drömde.
  Kuropatkin sa:
  - Lugn! Bara lugn!
  General Linevich anmärkte med oro:
  - Ers excellens, kan vi slå till nu?
  Generaladjutant Kuropatkin sa:
  - Nej! Självklart inte! Det kan vara en japansk fälla!
  General Linevich anmärkte blygt:
  - Det här är vår chans att äntligen vinna det här kriget!
  Kuropatkin förklarade med darrande röst:
  - Tålamod, tålamod och mer tålamod!
  Linevich invände mer argt:
  - Men Alexander Suvorov sa: ett ögonblick ger seger!
  Kuropatkin muttrade torrt:
  - Jag har ansvaret här! Och vi måste först rädda armén. Och i allmänhet kommer Japan snart att ta slut!
  Linevich föreslog:
  "Vi kanske borde göra lite spaning?"
  Kuropatkin gick motvilligt med:
  - Det kan du, var bara försiktig!
  Linevich grymtade aggressivt:
  - I tsarens och fosterlandets namn!
  Och supertanken städade under tiden japanerna. Slog ut dem, sköt dem på olika sätt.
  Barbenta Alenka, skoningslöst skjutande, frågade den tillförordnade presidenten:
  - Är det här vår sista operation?
  Medvedev frågade med ett flin:
  - Varför tror du det?
  Den rödhåriga sa:
  - Japanerna har inga större förbindelser längre!
  Natasha höll också med om att spika och skjuta samurajer:
  - Men i själva verket har Japan inget mer att slåss med!
  Medvedev svarade med en något osäker blick:
  - Japan kan höja fler trupper och köpa nya fartyg från Amerika och Storbritannien. Så kriget, låt oss inse det, är inte riktigt över än!
  Halvnaken Alenka, som sköt mot samurajen, lade märke till:
  - Och om Ryssland erbjuder fred till Japan på måttliga villkor? Vi tar bara Kurilryggen, och allt annat kommer att förbli som det var före kriget?
  Den tillförordnade presidenten höll med:
  - I det här fallet blir det med största sannolikhet fred!
  Margarita sa argt:
  - Om det inte vore för revolutionen hade japanerna besegrats ändå. De skulle inte gå någonstans!
  Barfota Natasha, som hällde eld på samurajen, gick lätt med på:
  - Visst! De skulle inte gå någonstans!
  Cool Alenka, som sliter japanerna med snäckor, föreslog:
  - Och låt oss fånga mikado!
  Natasha hoppade upp aggressivt:
  - Fånga Mikado? Och vad intressant!
  Margarita sa med ett leende:
  - Skulle inte det vara överdrivet?
  Medvedev uttryckte också sina tvivel:
  - Är inte det för mycket? När allt kommer omkring är det en sak att försvara sina egna, och en annan sak att klättra in i Japan, som, låt oss inse det, också slåss inte på inhemska ryska länder!
  Den barbenta Alenka väste och slog igen japanerna med snäckor:
  Är det värt det att visa sådan barmhärtighet?
  Natasha tryckte med sina bara tår på joystickknapparna och nickade:
  "Egentligen, varför behöver vi det här? Vi kan fånga Mikado!
  Margaret skrattade.
  - Jag är på dig, som i ett krig! Och i kriget, som på dig!
  Medvedev svarade strängt:
  - Du måste kunna måttet! Vi är inga slumpmässiga träffar! Det är vi som på allvar och medvetet förändrar historien! Så du måste visa en känsla, inklusive åtgärder!
  Barbenta Alenka sköt och sjöng:
  - Åh, mät, mät! Vad är kolera!
  Supertanken var aktiv. Mer än hundra och tjugofem tusen japaner har redan förstörts. Hälften kvar.
  Natasha sjöng med ett flin:
  - Vi kommer att förstöra hela världen av våld,
  Till botten och sedan
  Vi kommer att bygga en ny cool värld,
  Så att de inte känner till problem, problem!
  Barbenta Alenka, som sköt en mycket dödlig eld, väste:
  - För en god och rättvis kung!
  Margaret föreslog:
  "Vi kanske kan ta ett par trofétunnor sake?"
  Barbenta Alenka flinade giftigt:
  - Vad vill du dricka?
  Margarita skakade negativt på huvudet.
  - Idrottare dricker inte!
  Barbenta Alyonka, som hade sprängt ytterligare ett batteri, fnissade:
  - Från smårätter!
  Natasha föreslog:
  - Låt oss dricka palmöl. Det är mer användbart!
  Och sköt ner nästa japan.
  Medvedev svarade:
  Affär först, kul senare!
  Om han är tillförordnad president är inte att veta. Var han inte hela tiden i förlossning och oro?
  Ja, ett av de första dekreten från tillförordnad president Medvedev var att höja lönerna för statsdumans deputerade tre gånger. Och hur är det med suppleanter? De sköt upp presidentvalet. I Ryssland fungerade Medvedev under en ganska lång tid som tillförordnad president.
  Och det blev till och med en unik situation. När statschefen agerar så länge. Och förändringarna kommer inte. Mer exakt förändrades allt under Medvedev till det sämre. Som om förmögenheten som älskade Putin så mycket bestämde sig för att hämnas på hans efterträdare. Tja, vad är det för fel på honom!
  Den uppgraderade T-95-stridsvagnen fortsatte att utrota samurajerna exponentiellt. Denna maskin visade sin effektivitet. Och den negativa kraften i raseriet av att multiplicera kvasimateria.
  Halvnaken Alenka, som sköt mot japanerna, anmärkte logiskt:
  - Ändå är det inte helt rätt. Det visar sig att vi inte kan göra någonting utan ett supervapen!
  Barbenta Natasha svarade argt:
  - Några högre makter hindrade Ryssland från att vinna kriget med Japan. Men en bra sak var planerad, evangeliseringen av Kina. Och det blev inte så snyggt!
  Margarita ställde den självklara frågan:
  "Men hur är det med Gud då?" Varför hjälpte han inte ortodoxin?
  Nästan naken Alenka, som skickade skal efter skal, noterade:
  - Det är allt! Tillåt faktiskt japanernas seger över det ortodoxa landet. Detta är faktiskt ett sådant svek mot den ryska tron!
  Natasha, som hällde eld på japanerna, anmärkte argt:
  - Imperialistisk religion ska inte vara pacifistisk. Är det möjligt att bli ett stort land om du lever enligt budet: de slår dig på din högra kind - sväng vänster!
  Coola Alenka gick villigt med på detta och krossade japanerna:
  - Visst! Vi behöver inte pacifism! Älska din fiende! Är detta ett bud?
  Margarita sjöng med entusiasm:
  Den som är man föds till krigare,
  Så blev det - gorillan tog stenen.
  När de levande är dömda att slåss,
  Och i hjärtat av en het låga flammar!
  
  Pojken ser ett maskingevär i sina drömmar,
  En tank är trots allt trevligare för honom än en limousine.
  Vem vill förvandla en slant till en slant -
  Från födseln förstår han - makten styr!
  Natasha utbrast, med raseri från en bubblande vulkan, som översvämmade japanerna med eld:
  Ja, automatiskt! Och styrka är nyckeln! Vi måste vinna!
  Barbenta Alenka väste av frenesi och raseri och sparkade ut japanerna:
  - Jag är det som är född att vinna! Och inget mindre. Vår seger blir vår!
  Natasha höll med och tryckte på knapparna på joysticken med sina bara fingrar av muskulösa ben:
  - Det vore det bästa! Vi styrde, och vi kommer alltid att styra! Jag menar Ryssland!
  Barbenta Alenka , slår ut japanerna, propilikal:
  - Jag kommer inte att smutskasta, jag vill härska! Men inte av en rostig maskin, utan av en hel kraft!
  Och flickan sopade bort det sista batteriet i den uppgående solens land. Hon är en sådan skönhet att hon borde bli världsmästare. Och ge aldrig efter för svaghet och skygghet.
  Natasha, skjutande, mumlade:
  - Jag ska bli drottning! Eller ännu bättre, en kejsarinna!
  Barbenta Alenka fortsatte:
  - Och vad är krig, och vad är krig, en dålig tant och hon är en kärring! Men han producerar vackra killar, beordrar han - du dödar fegisen i dig själv!
  Margaret nickade instämmande.
  - Just det, döda den fega i dig själv! Jag tror att om Nicholas II abdikerade tronen var det inte alls på grund av feghet!
  Halvnaken Alenka förklarade resolut:
  - Nu ger han inte upp! Vi kommer att stärka den kungliga tronen så att den kommer att stå i århundraden!
  Natasha utbrast:
  - Var en stor tsar Nicholas II! Vi stöttar dig! Det kommer ingen revolution - det kommer att bli Stora Ryssland!
  Slutligen avslutade krigarna med utrotningen av armén i landet av den uppgående solen. Förstörde mer än tvåhundrafemtiotusen soldater och officerare. Således förstördes nästan alla markstyrkor i Japan. Precis som att flottan upphörde att existera.
  Barbenta Alyonka sa med ett flin:
  - Och var det värt det att stöka till? Jag menar, menade jag att flippa ut? Inte allt för länge att göra motstånd mot armén som lyckades övervinna Ryssland!
  Natasha sa självsäkert:
  - Ryssland förlorade enbart på grund av den femte kolumnen. Annars hade vi vunnit ändå!
  Margarita frågade den tillförordnade presidenten:
  - Vad ska vi göra? Kommer vi att återvända eller fortsätta?
  Med strömförlust slog Medvedev på datorn och sa:
  - Nu ska vi få en prognos för den fortsatta utvecklingen av tsarryssland. Om allt går bra kommer vi tillbaka.
  En trevlig kvinnlig röst hördes;
  Efter den fullständiga förintelsen av de japanska markstyrkorna och flottan erbjöd Mikado fred. USA och Storbritannien har kommit överens om att agera som medlare.
  Förutsättningarna var gynnsamma för Ryssland. Landet fick Kurilryggen och Taiwan.
  Samt kontroll över Manchuriet, Korea, Mongoliet. Dessutom betalade Japan också en ersättning på tvåhundrafemtio miljoner ryska rubel i guld.
  Tsar Nicholas II:s auktoritet växte, och det revolutionära sentimentet minskade. Landet började en snabb ekonomisk återhämtning. Zheltorossia uppstod. En del av Kina blev frivilligt en del av Ryssland, liksom Korea och Mongoliet. Det tsaristiska imperiet blev större, dess befolkning växte. Den ekonomiska tillväxten startade tidigare än i verkligheten och var starkare.
  Det fanns ingen statsduma, och tsarregeringen kunde bättre förbereda sig för första världskriget. Världens första lätta stridsvagnar "Luna"-2 i massproduktion och fyrmotoriga bombplan "Ilya Muromets" och "Svyatogor" dök upp i Ryssland. Första världskriget började fortfarande, men var mer framgångsrikt för Ryssland.
  Eftersom kungen hade mer befolkning, ekonomi och armé. Ja, och den interna ställningen är starkare. Det finns ingen statsduma - en grodd för uppror och en militärkupp.
  Med varierande framgång, men i allmänhet, på initiativ av Ryssland och vinna de flesta striderna, slutade kriget den 7 november 1915 med Tysklands kapitulation. Österrike-Ungern föll isär och delades. Galicien och Bukovina blev ryska provinser. Krakow och de omgivande länderna gick in i kungariket Polen, liksom Poznan, Danzig, en del av Östpreussen. Och Klaipeda anslöt sig till den baltiska provinsen. Tjeckoslovakien uppstod som ett kungarike inom Ryssland.
  Rumänien annekterade Transsylvanien. Ungern blev ett självständigt kungarike, men under överinseende av Ryssland, och tsar Nicholas medhärskare. Österrike har blivit ett väldigt litet land. Jugoslavien uppstod, också under Rysslands överinseende och under medhärskaren Nikolaus II.
  Türkiye har försvunnit från den politiska världskartan. Irak och Palestina blev en del av Storbritannien, Syrien blev en del av Frankrike, Mindre Asien och Istanbul blev ryska provinser. Därmed utökade Ryssland igen sitt territorium. Men det slutade inte där. Sedan erövrades den saudiska halvön tillsammans med fransmän och britter. Och sedan delade Ryssland och Storbritannien Iran och Afghanistan. Norr och centrum blev ryska provinser, och söder blev en brittisk koloni.
  Världen verkade vara stabil. Kriget fortsatte bara i Kina. Men 1929 bröt en allvarlig ekonomisk kris ut som ledde till den stora depressionen.
  Revolutionära känslor växte återigen i Ryssland. Strejker och protester bröt ut. Men krisen var inte alltför stark. Särskilt 1931 bröt kriget med Japan ut igen.
  Samurajen ville hämnas. Men denna ryska armé var starkare i alla avseenden. Och amiral Kolchak är en lysande sjöbefälhavare.
  Japan blev inte bara besegrat, utan också tillfångat. Tsar Nicholas II i februari 1932 kröntes officiellt som den japanska kejsaren Mikado. Därmed expanderade Ryssland ännu mer. Och annekterade nästan hela Kina.
  Både när det gäller befolkning och territorium i Ryssland fanns det inga jämlikar. Dessutom var det brittiska imperiet på väg att försvagas. Hitler kom till makten i Tyskland 1933, men vad kunde han göra mot Ryssland. Glöm det. Tsar Nicholas II dog 1937, efter att ha visat en mycket framgångsrik regeringstid, den näst längsta efter Ivan den förskräcklige. Och med rekordstora erövringar vad gäller yta och befolkning.
  Men i kungens personliga liv fungerade inte allt. Arvingen, Alexei, dog ung. Den yngre brodern Mikhail, på grund av ett ojämlikt äktenskap, berövades rätten till Rysslands tron.
  Kronan efterträddes av Kirill Romanov, som dog 1938 innan han levde ett år. Och hans son Vladimir den tredje blev den nya kungen. Han kröntes, och monarken regerade lyckligt i alla sina dagar, fram till 1992. Och Ryssland tog först kolonierna från Frankrike och Storbritannien, tillsammans med Tyskland. Sedan erövrade hon Tyskland. Och så hela världen. Kort sagt, den nye tsaren George den första 1992 blev världskejsare.
  Medvedev avslutade recensionen och sa:
  - Verkar vara tillräckligt för detta universum! Vi är tillbaka!
  Och alla fyra ropade:
  - Ära till tsar Nicholas II!
  . MELLAN EPILOG
  Medvedev vaknade av ett samtal ... Han informerades om att Zelenskij redan var invigd som president i Ryssland och Ukraina. Och det, säger de, Dmitry Anatolyevich, det är dags att lämna kontoret.
  Medvedev följde motvilligt. Rakade och badade innan jag gick ut.
  Sedan lämnade han kontoret. Han fördes bort i ett speciellt fordon. På vägen sa de att det var bäst för Medvedev att flyga till Kanarieöarna för att vila där.
  Och Zelenskij iscensatte en annan show från sin invigning. Som vanligt färgglatt med fyrverkerier och hopp. På dagen för invigningen slogs Vitali Klitschko på stadion i Kiev med Michael Tyson. Den eminenta amerikanske boxaren gick med på kampen på grund av stora pengarproblem. Klitschko dominerade alla tolv omgångarna, men slog inte ut Tyson diplomatiskt.
  Formellt spelades en av de mindre versionerna av världsmästaren.
  Därefter tilldelades Vitali Klitschko ett diamantbälte.
  Volodymyr Zelenskyy fick gratulationer från alla länder i världen, inklusive Kina. Dessutom intensifierades folkoroligheterna i det himmelska imperiet. Människan lever inte bara av bröd. Folk ville ha demokrati och frihet. Det kinesiska kommunistpartiets despotism är trött, alla ville ha frihet.
  Zelensky har blivit just en sådan symbol. En symbol för demokratisk styrka, efter fallet av underrättelsetjänstens diktatur under Putin.
  Zelensky pratade mycket om förändring, ekonomi och nya landvinningar. I Ryssland har det redan varit en tävling om posten som premiärminister. Det var flera tusen sökande. Urvalsprocessen var mycket intensiv. Och det såg jättebra ut.
  Hittills har allt gått ganska smidigt. Zelenskij gjorde till och med en kullerbytta vid sin invigning. Han bröt applåderna. Sedan visade han sina kunskaper i främmande språk. Han agerade mycket aktivt och piggt.
  Till sist tog Zelensky och höll ytterligare ett par tal.
  Vidare, efter invigningen, följde personalbeslut. Många förändringar och nya ansikten i regeringen.
  Det var ett rejält urval av "järnfolkskommissarier". En personalrevolution pågick i Ryssland.
  Zelenskij utfärdade många dekret under de allra första dagarna. Tillåtit försäljning av alkohol på natten och reseställen. Införde nya skatter på de rika. Avskaffad immunitet från suppleanter och domare. Ökad effekt. Införde tullar på handel med Kina.
  Vitryssland höll en folkomröstning om enande med Ryssland. Och detta gick också till Zelenskys förtjänst. De flesta vitryssar stödde enande med Ryssland.
  Zelenskij beklagade att Medvedev hade höjt plåstren för högt, men lovade att inflationen skulle lugna ner sig. Och att inget dåligt kommer att hända.
  Prisuppgången upphörde faktiskt snart. Och den ryska ekonomin gick upp. Och i Kaukasus avtog militanternas prestationer på något sätt. Det blev mycket lugnare.
  Zelensky föreslog slutligen en kandidat till posten som Rysslands premiärminister. Hon blev en trettiotvåårig doktor i vetenskaper Alexei Bolshakov. Han vann tävlingen ganska självsäkert. Och han blev premiärminister, den yngsta i Rysslands historia.
  Medvedev flög iväg på semester till Kanarieöarna och fick den tidigare presidentens pension, bara för att ha roligt. Än så länge har han inte haft några problem. Men Shoigu greps, anklagad för försök till en kupp. Vad ville han?
  Det fanns många andra lösningar också... I Amerika vann en fyrtioettårig demokratkvinna. Därmed har makten förändrats. Och en kvinna kom till makten och den yngsta kandidaten i USA:s historia. Trump -eran är över . Men vänskapen med Ryssland började bara blomma ut. Mot det diktatoriska Kina var naturligtvis USA och det nya ryska imperiet nu vänner.
  Zelensky höll till och med en folkomröstning och introducerade ett annat namn: istället Ryssland - Kievan Rus. Vilket också sa mycket. Vitryssland gick med i federationen. Och återupplivandet av imperiet började ... På demokratisk grund.
  Den nya kvinnliga presidenten i USA ärvde Trumps motvilja mot Kina och ägnade sig åt koalitionsbygget. Kievan Rus utvecklades ekonomiskt framgångsrikt under Zelensky. Ryssland höll något tillbaka Kina. Sedan gick hon med i Nato. Snart kom en prorysk regering till makten i Kazakstan och en facklig stat bildades. Centralasien pressades ut av ryssar från Kina. Konfrontationen växte.
  Zelensky ledde en anti-Stalin- och anti-Putin-kampanj. Berövade Stalin och Putin alla utmärkelser som Medvedev gav dem.
  Men allt gick lugnt till. Trots att kommunisterna protesterade. De gick på möten.
  Och där fördes Lenin äntligen ut ur mausoleet. En sådan glädje för många. Och den ortodoxa kyrkan kanoniserade Alexander II och Ivan den förskräcklige, ryska tsarer, som helgon. Antalet monument över Nicholas II ökade också.
  Tsarismen och västernismen blev på något sätt på modet. De kom närmare Europa, utlänningar började få många tjänster. Ryssland har blivit en del av västvärlden och efter Trumps avgång har globaliseringsprocessen intensifierats. Och Kina föll i isolering och stod inför intern kaos.
  Samtidigt ökade Zelenskij födelsetalen i det slaviska imperiet. Slutligen ägde den sedan länge utlovade flygningen till månen rum. Och allt blev på något sätt underbart.
  Allierade relationer upprättades mellan Ryssland och USA, närmare bestämt mellan Kievan Rus och Amerika.
  Och konfrontationen är borta. Världen har blivit mer och mer global och säker. Även om det var krig. Kievan Rus genomförde tillsammans med USA en operation i Libyen, där de satte stopp för islamisterna. Sedan sorterade vi ut Mellanöstern och skapade baser där tillsammans med Amerika. Kievan Rus och USA började tillsammans luta världen och pressa Kina ut ur Afrika. Och här kan vi inte klara oss utan krig. Och markverksamhet också.
  Och flyganfall från Kievan Rus och USA genomfördes gemensamt.
  Gradvis tvingades kineserna bort från hela världen. Och det himmelska imperiet hamnade i en djup ekonomisk och politisk kris.
  Och Kievan Rus blomstrade mer och mer.
  Ryssland har aldrig tidigare känt till en sådan ekonomisk tillväxt. Och att Kina kollapsade - Kievan Rus steg. Och det växte snabbt.
  Järnvägen till Chukotka byggdes på rekordtid. Vilket i sig är väldigt coolt.
  Och grävde en tunnel under Alaska. Amerikanerna började också bygga en järnväg för att ansluta till Ryssland. En järnväg byggdes också till Delhi ... Samtidigt grävdes kanaler från Sibirien för att bevattna Centralasien.
  En gemensam operation genomfördes av USA och Kievan Rus mot Iran. Och en förnuftig sekulär regim inrättades. Efter det började de gräva en kanal från Kaspiska havet till Persiska viken.
  Nato utvidgades till att omfatta arabländer. Saudiarabien har ett parlament. Kvinnorna började ta av sig slöjan. Byggandet av en sekulär stat började.
  I rysk media skällde alla Putin för extremism och hällde lera över honom för att han nästan gjorde Ryssland till en koloni av Kina, men gudskelov dog han i tid. De sa också hårdare ord. Men Medvedev väckte fortfarande ett brottmål. Och inte en.
  Stalin fördes ut ur Kremlmuren. Lenin mycket tidigare från mausoleet.
  Mycket har förändrats och statens symboler. Det finns flera nya typer av flaggor. Han lade till gult till den ryska flaggan, och blått ersatte det blå.
  Detta var också intressant. Vapnet har förändrats ... Det skedde också en monetär reform. De bytte pengar enligt förhållandet: ett till tusen. Guldmyntfoten för rubeln i Kievan Rus dök upp. Samtidigt dök det upp nya, gamla pengar - en slant - en halv slant och en slant - en kvarts slant.
  Allt i ordning...
  Titlar började också återupplivas ... Prinsar, baroner, grevar, markisiser och till och med hertigar dök upp. I synnerhet blev Zelensky hertig. Moldavien blev också en del av Kievan Rus. Det har redan pratats om valet av kung.
  Men Zelenskij sa att bara folket skulle välja presidenten för Kievan Rus. Och inte mer än två mandatperioder.
  Dessutom minskade Zelenskij den ryske presidentens mandatperiod från sex år till fem. Det är sant att Zelensky tillbringade sin första period på sex år.
  Vid det här laget hade han slutfört annekteringen av Centralasien till Ryssland. Och återställde Sovjetunionens gränser. Endast de baltiska staterna förblev obesatta.
  Men amerikanerna ville inte ge upp det ännu. Och så gav de bort Centralasien och Kaukasus.
  Ett nytt krig bröt ut i Kaukasus mellan Armenien och Azerbajdzjan. Och hon gick väldigt hårt. Så Ryssland kunde ockupera dessa republiker och hålla folkomröstningar om deras anslutning.
  Således återvann Zelenskij Kaukasus och expanderade Kievan Rus. Stort låt oss bara säga att han är en erövrare. Dessutom, en demokrat ... Hans imperium expanderade ytterligare ...
  Så Afghanistan är redan under andra regeringsperioden, och en del av Iran blev delar av Ryssland.
  I USA kandiderade också en kvinnlig president för en andra mandatperiod. Hittills har den varit framgångsrik i ekonomin, och viktigast av allt, den har lyckats slå ut Kina. Vilken stor vinst. Ja, och Kievan Rus är nu en allierad ledd av Zelensky.
  Men Rysslands makt växer förstås för snabbt. Den har redan annekterat norra Irak till sig själv.
  Borzo beter sig. Kievan Rus när det gäller tillväxt, det första landet i världen! Och det har gått om USA i befolkning. Och redan i Amerika ser man oroligt på om Ryssland har vuxit sig för starkt?
  Dessutom expanderar imperiet Kievan Rus. Nu var de baltiska staterna under dess kontroll. Ja, detta är ett riktigt stort problem för amerikaner. Zelensky har redan samlat alla Sovjetunionens tidigare territorier.
  Och fortsätter, liksom den ryske tsaren, expansionen söderut. Iran och Irak har redan blivit helt en del av Kievan Rus. Och för den andra mandatperioden valdes Zelensky enkelt och i första omgången.
  Även om det fanns många presidentkandidater var valen demokratiska.
  Zelensky sa att han inte skulle följa Lukasjenkas exempel och regera för livet. Dessutom har omständigheterna kring Lukasjenkas försvinnande inte klarlagts. Kanske blev han helt enkelt onödig för både Ryssland och väst. Och han försvann ... Men Zelensky blir bara styrka. Hans regeringstid överskuggar faktiskt dess föregångare, och Peter den store, när det gäller framgång.
  Faktum är att inte alla kan återställa Sovjetunionens territorium, plus Afghanistan, Iran, Irak.
  Men Zelensky stannar inte där. Nu är både Polen och Finland under pistolen - trots allt var de också en gång i tiden en del av tsarriket. Faktum är att folkomröstningar hålls i dessa länder, och de går frivilligt in i Kievan Rus.
  Det finns även framsteg på den vetenskapliga fronten. Den efterlängtade flygningen till Mars har passerat. Ryska kosmonauter landade där. De tog jorden och lämnade flaggan, vilket var en stor triumf.
  Samtidigt tog Kievan Rus förfädernas Port Arthur från Kina. Och utnyttjade det faktum att ett inbördeskrig började i Kina tog de också Manchuriet under sitt beskydd.
  Samtidigt annekterade Kievan Rus en del av Turkiet till sig själv. De länder som överlämnades till Ryssland under Versaillesfördraget. Vilket också var ett väldigt starkt drag. Zelenskij utökade Kievan Rus ytterligare som ett imperium. Och ekonomimässigt kom den överst - omkörning av USA.
  Jo, Kina är nedsänkt i mardrömmen av ett inbördeskrig, och det har redan börjat delas.
  Kievan Rus blev ett mäktigt land. Och Zelenskys popularitet inom landet har vuxit så mycket att folk började be på knä till Vladimir om att inte lämna. Hundratusentals människor samlades.
  Zelenskij, som ett undantag, höll en folkomröstning som tillät honom att kandidera för ytterligare en tredje mandatperiod som chef för Kievan Rus.
  USA har en ny ledare. De har blivit republikaner. Och inte så ung längre - äldre än Zelensky. Så relationerna mellan Kievan Rus och USA började återigen försämras. Det gör redan ont i Ryssland under Zelenskij har intensifierats. De erinrade om att detta, tillsammans med det ukrainska styret, är Zelenskijs fjärde mandatperiod.
  Att, säger de, den ryske presidentens befogenheter inte minskade. Det enda Zelenskij gjorde var att ändra konstitutionen, enligt vilken statsduman har rätt att avsätta en enskild minister med två tredjedelar av rösterna, eller med enkel majoritet genom att anta ett misstroendevotum två gånger.
  Och även då är detta ändringsförslag inte så betydelsefullt, eftersom presidenten behöll rätten att utse alla ministrar och bestämma regeringens struktur. Och i statsduman har Zelenskijs anhängare en konstitutionell majoritet.
  Mer betydelsefullt var införandet av direkta val till förbundsrådet, samt att fångar fick rösta.
  Men i allmänhet var detta slutet på begränsningen av presidentens befogenheter. Rätten att avsätta guvernörer bevarades. Och på lagstiftningsområdet till och med expanderat.
  I USA började man anklaga Zelenskij för auktoritärism, och att partiet, Folkets tjänare, kontrollerar nästan alla poster i staten. Det liberala demokratiska partiet och Ryska federationens kommunistiska parti upphörde att existera. Det var en fest - "A Just World" från vänster. Istället för det liberala demokratiska partiet dök Rysslands patrioter upp. Men partiet Folkets tjänare dominerade totalt.
  Vissa reformer påverkade också kyrkan. Ortodoxi legaliserade rätten att ha fyra fruar, vilket närmade sig islam. Förhållningssättet till ikoner har förändrats något, närmande till protestantismen. De började säga mer: att Gud är En, och att enbart dödliga av Guds dyrkan inte är värdiga.
  Samtidigt avbröts treenigheten som en icke-biblisk symbol, och obegriplig för enbart dödliga.
  Och de introducerade: att Gud är En, Gud Fadern. Och termen Gud Sonen finns inte i Bibeln. Och ännu mer så finns det ingen term: Gud är den Helige Ande. Så varför inte förenkla religionen.
  Dessutom inger inte guden som hänger på korset förtroende. Om Han inte kunde skydda sig själv, hur kan Han då skydda människor? Kort sagt gick man över till monoteism. Och Bibeln själv var blandad med gamla slaviska myter. Evangeliet av Veles dök upp.
  Ateismen har också intensifierats - de säger, sluta ryckas med i mänskliga sagor. Vi har en planet, och den behöver inte människor för att tro på ett mirakel, och speciellt på världens ände.
  Det kommer inte att finnas något ände på världen och det borde det inte finnas. Och mänskligheten borde bli ett rymdimperium och nå själva kanten av galaxen. Hur är det med galaxer? Mer som universum. Och efter att ha nått kanten av universum, gå till en annan del av universum. Det finns trots allt ett oräkneligt antal universum. Och så kan du flyga från ett universum till ett annat. Och med tiden, lär dig att skapa dig själv! Och det kommer att finnas nya, omätliga universum, över praktiskt taget rymden.
  Och planeten Jorden är bara mänsklighetens vagga. Och det kommer i framtiden att finnas ett imperium för en sextillion i sextilliongraden av universum, och utan att upphöra att expandera och erövra rymden ytterligare.
  Och chefen och presidenten för Kievan Rus, Vladimir Zelensky, stiger som en strålande sol av hopp över planeten!
  Och hans framtid och framtiden för Kievan Rus - låt det vara ljust!
  
  FORCE MAJOR NÄR USSR kämpade UTAN ALLIERADE
  Och så inträdde ett oemotståndligt inflytande, som stängde av de allierade styrkorna från den 1 januari 1943. Rommels misshandlade kår stannade vid gränsen till Libyen. Och all bombning av Nazityskland upphörde. Försök att flyga mot London blev också misslyckanden. Tyska flygplan störtade inte, utan kastades tillbaka. Ett tidigare osynligt mirakel hände, uppdelningen av världen med teomagisk makt.
  Men till en början hjälpte detta inte tyskarna alltför mycket. Stalingrad, eller snarare Paulus gruppering i den, kunde kanske inte längre räddas. Och de sovjetiska trupperna gick med tillförsikt framåt. Offensiven längs Voronezh och i andra riktningar genomfördes framgångsrikt. Nästan som i verkliga termer befriade Röda armén Kursk, Belgorod, Kharkov.
  Men efter överföringen av Rommels härdade divisioner från Afrika och de krafter som i verkligheten också kastades värdelöst i de algeriska och tunisiska öknarna, ökade Mainsteins berömda motattack märkbart i styrka. Eftersom mycket fler tyska styrkor, särskilt flyget, deltog i det.
  Ja, och trettio helt nya "tigrar", som fastnade i Sahara utan resultat, visade sig inte alls vara överflödiga.
  Här inträffade den första betydande diskrepansen med verklig historia. Mainstein inledde en motattack fyra dagar tidigare och avancerade, med mycket mer styrka, snabbare. Kharkov återerövrades nio dagar tidigare, Belgorod tolv, och på resande fot, och viktigast av allt, intogs Kursk, som i verkligheten inte gav efter för Fritz.
  Antalet tyska styrkor visade sig vara betydande. Tyskarna använde också de överförda reserverna från Frankrike, praktiskt taget alla stridsfärdiga stridsvagnsenheter, och huvudflyget. Gilla det eller inte, men nästan hälften av Luftwaffe distraherades av västfronten, så att betydande krafter i luften lades till fienden. Och han sa detta under loppet av den tyska motoffensiven, som såg ut som en skära.
  Ja, och Mainstein spelade ut de sovjetiska generalerna i verkligheten, men här har han tjugo divisioner fler markstyrkor och, med hänsyn till koncentrationen av resurser, tre gånger fler flygplan. Och Focke-Wulf är inte alls dålig med rätt användning: hastigheten är hög, vapnen är kraftfulla. Vad som är viktigt är att F-190 är mer effektiv med numerisk överlägsenhet. Eftersom dess kraftfulla vapen tillåter dig att skjuta ner ett flygplan i en körning, och han själv kan fly på grund av den höga hastigheten på ett dyk.
  De sovjetiska trupperna led ett taktiskt nederlag, och lämnade Kursk, många soldater och officerare omringades. Delvis dog några, andra, även om en minoritet av dem tillfångatogs, rymde många och förlorade sanningen om sin utrustning.
  De sovjetiska trupperna led kolossala skador och deras offensiv stoppades. Men de tyska stridsvagnarna kunde inte bygga vidare på framgångarna på grund av tjällossningen.
  Det fanns en tillfällig maktbalans.
  Men en ny kraft kan också komma in i kriget: Japan. Samurajerna hade också sina händer obundna. Amerika är inte tillgängligt, men attackerar inte heller. Sant, medan Japans starka markarmé sätter press på Kina. Här befann sig Chiang Kai-shek i en mycket svår position. Eller försöka förhandla med japanerna, eller slåss, men inte längre få stöd med pengar och vapen från USA, Storbritannien och andra länder.
  Naturligtvis var tyskarna ivriga att öppna en andra front för att avleda en del av fiendens styrkor från öster. Ändå led de påtagliga förluster. Speciellt Stalingrad tog mycket kraft. De sovjetiska trupperna förlorade också mycket, och en del av trupperna hamnade i fickorna i Kharkov och Kursk.
  Nazisterna ökade produktionen av vapen. På grund av frånvaron av bombardemang kunde Fritz öka produktionen av stridsvagnar med en större siffra, såväl som flygplan. Bombningen hämmade nazisterna mer än vad man brukar tro. Dessutom, i verkligheten, ökade Tyskland produktionen av utrustning till stor del på grund av omstruktureringen av ekonomin på krigsgrund och det mer och mer aktiva utnyttjandet av slavarbete, och inte på grund av att de bombades svagt.
  Tyskarna väntade och byggde nya stridsvagnar, utbildade besättningar, förlitade sig på modern teknik. Samtidigt förblev frågan öppen, var ska man börja offensiven? Kursk-utmärkelsen fanns inte längre. Och det här är en naturlig krok. Och så tvekade tyskarna själva och Hitler. Det fanns en idé att ta Leningrad med storm. Även om det i det här fallet skulle vara nödvändigt att bryta igenom kraftfulla befästningar.
  De tyska generalerna ville inte åka till Stalingrad igen. Men valet är uppriktigt sagt inte brett. Är det att attackera Moskva självt. Allvarliga meningsskiljaktigheter uppstod bland de fascistiska ledarna. Mainstein, Guderian och Rommel talade till och med i den meningen att det är bättre att inte attackera alls, utan låta ryssarna peta in sig och locka in dem i en fälla.
  En alternativ plan för att inleda en offensiv från Tamanhalvön och från Rostov-on-Don, denna väl befästa stad försvarades av Fritz, efter att ha överfört förstärkningar från Balkangruppen och ersatt deras ockuperande trupper med bulgariska och italienska.
  Führern, som gillade operationen, när trupperna slår igenom i konvergerande riktningar, var mer och mer benägen till denna plan, men tvekade att genomföra den. I synnerhet Panther-tanken visade sig vara nyckfull och gick ofta sönder, så den behövde förbättras. Låt ytterligare besättningsutbildning. Och Führern ville stämpla fler "tigrar".
  Stalin tröttnade till slut på det. Av rädsla för att den andra fronten skulle öppnas av Japan, som hade gjort stora framsteg i södra Kina, vars markarmé redan hade överskridit sju miljoner soldater och uppgifter om den växande militära potentialen i det tredje riket, beordrade han själv en offensiv i Kursk och Donbas vägbeskrivningar. Hitlers tvekan, Führerns önskan att bilda divisioner med hundratals "tigrar" och "pantrar" ledde till företräde.
  De sovjetiska trupperna, efter att ha inlett en offensiv den 7 juli 1943, hade dock inte själva en avgörande fördel i styrka. Mot 6,6 miljoner sovjetiska soldater och officerare agerade 5,56 miljoner tyska trupper, cirka en miljon tvåhundrafemtiotusen satellitsoldater. Mussolini, efter att hotet om en offensiv försvunnit från väster och söder, ökade kraftigt antalet italienska trupper i öster. Antalet spanska enheter ökade också. Skickade en avdelning av "volontärer" och Salazar. De franska legionerna, rumäner, mer aktivt ungrare, albaner och från hela Europa utländska divisioner i SS kämpade också.
  Den sovjetiska armén hade alltså inte överlägsna antal, men koalitionens heterogenitet minskade kvaliteten på fiendestyrkorna. Inom stridsvagnar och artilleri har Röda armén en viss numerisk överlägsenhet. Men än så länge har kanske "Tigrarna" och "Pantrarna" ännu inte motsvarat sin motståndare när det gäller eldkraft och rustning. Ja, och T-4 fick överlägsenhet i pistolens eldkraft över T-34-76. Men å andra sidan har Sovjetunionen raketartilleri, och tyskarna, trots närvaron av utvecklingar i synnerhet gasutskjutare, är detta inte väl utvecklat.
  Inom flyget, ungefärlig numerisk paritet. De tyska jaktplanen ME-109 "G", Focke-Wulf är dock starkare än sovjetiska flygplan i beväpning och hastighet, men något svagare i manövrerbarhet. Och Tyskland, tyvärr, har mer erfarna och produktiva ess. Bombplanet Yu-188 är kanske bättre när det gäller flygegenskaper än PE-2 och TU-3. Och Yu-288 började komma i tjänst. Det är sant att han precis börjat slå rot, som ME-309.
  Men i alla fall, utan att ha någon fördel i styrka, inledde Röda armén en offensiv mot fiendens förberedda försvar. Och mötte envist motstånd. Men de sovjetiska trupperna är assertiva i offensiven, oavsett förlusterna klättrade de fram. Även om den genomsnittliga framstegstakten var låg och en eller två kilometer om dagen. Fienden knäppte till och lyckades gräva sig in igen. Tempot fortsatte ändå heroiska framsteg. I mitten av augusti, till priset av stora förluster, avancerade sovjetiska trupper upp till hundra kilometer, närmade sig Kursk, inledde envisa strider för själva staden och närmade sig även Belgorod.
  Den 19 augusti 1943 öppnade Japan, övervinnande av tvekan, en front i Fjärran Östern. Vid denna tidpunkt, efter att ha lidit en rad nederlag, gick Chiang Kai-sheks regim till en gynnsam fred för samurajerna. Japanerna fick kontroll över viktiga kommunikationer och gjorde sig av med behovet av att föra ett tungt gerillakrig med dåligt organiserade, men väldigt många kinesiska trupper. Men Chiang Kai-shek lovades stöd i kriget med Mao Zedongs Röda armé. Japan har redan alla medel att föra krig med Sovjetunionen. Och de bestämde sig för att inte vänta på den regniga hösten och den hårda sibiriska vintern. För att inte tala om det faktum att Hitler förklarade krig mot USA redan 1941, men samurajen stödde honom inte. Öppnandet av en andra front 1942 kunde ha räddat nazisterna från ett förkrossande nederlag vid Stalingrad.
  Japans beslut var ganska väntat. Men i attacken mot Vladivostok uppnådde samurajerna taktisk överraskning och tillfogade den sovjetiska Stillahavsflottan allvarlig skada.
  Tyskarna försökte i slutet av augusti till motattack med många av de senaste stridsvagnarna. Men deras södra motattack kunde bara nå relativ framgång. Det sovjetiska kommandot förutsåg redan en sådan möjlighet, drog tillbaka trupper till sina startlinjer. Endast den 31:a armén med kombinerade vapen föll ner i kitteln och förstördes till största delen.
  De sovjetiska trupperna nådde dock inte sitt mål och led mycket betydande förluster, och misslyckades med att återerövra territoriet. Mer än sex och ett halvt tusen stridsvagnar gick särskilt förlorade, mot omkring åttahundra tyska. I tankparken övergick den numeriska fördelen till nazisterna. I september kunde tyskarna komma ikapp Sovjetunionen i produktionen av hundratals flygplan per dag, och i november, ungefär i bilar, ökade produktionen av Panthers till 650-700 tankar per månad. Här spelade användningen av de ockuperade ländernas resurser, främst Frankrike, samt Belgien och Nederländerna, där arbetstjänst infördes, stor roll.
  Något försenat inledde tyskarna i september en sedan länge planerad offensiv från Rostov-on-Don och Tamanhalvön. Och de snubblade över ett envist sovjetiskt försvar. Och Japan var på frammarsch mot Mongoliet och erövrade Ulaanbaatar och Primorye. Men små framsteg har gjorts där.
  Detta avledde betydande reserver och efter en och en halv månad av hårda strider förenades de tyska grupperna. Men förlusterna av Fritz visade sig också vara mycket betydande, och de tvingades sluta. Men denna taktiska framgång provocerade Turkiets inträde i kriget och öppnandet av en tredje front i Transkaukasien.
  Nu var jag tvungen att slå tillbaka i den här riktningen.
  Till vintern bör frontlinjen i Fjärran Östern stabiliseras. Japanerna avancerade i Primorye-regionen från femtio till etthundratjugo kilometer, erövrade större delen av Mongoliet tillsammans med Ulaanbaatar, men deras offensiv stoppades. Turkarna närmade sig Jerevan och attackerade Batumi, de lyckades inta den sista staden med två tredjedelar. Tyskarna själva kommer inte att avancera särskilt mycket under hösten. Och de har inte tagit initiativet ännu.
  Kriget blev mer och mer positionellt och utdraget. Till utmattning och till teknisk överlägsenhet. 1943 ökade Sovjetunionen produktionen av flygplan med en och en halv gånger från 25 000 till 37 000. Nazityskland från över 15 tusen till 32 tusen, mer än två gånger. Under årets sista månader utjämnade tyskarna sina prestationer med de sovjetiska produktionsresultaten inom flygplan. Och i stridsvagnar och självgående vapen också - med en kvalitativ överlägsenhet. Men Sovjetunionen måste fortfarande slå tillbaka från Japan. Dessutom tillverkas ett antal flygplan och stridsvagnar i Italien och i andra satellitländer i tredje riket. Låt inte för mycket. Dessutom började tyskarna, som utnyttjade frånvaron av krig, att utvinna och leverera olja från Libyen för deras behov.
  Så gradvis försvagades energibristen i Tredje riket. Dessutom lovade afrikanska franska ägodelar att bli en bra källa till råvaror.
  Så att nazisterna kunde försörja sig tillräckligt bra. Som svar förberedde de röda formgivarna nya typer av stridsvagnar för Stalin med 85 mm och 122 mm kanoner. Tyskarna bromsade något upp arbetet med "Panther" -2. Det är inte lätt att få en stridsvagn med kraftfulla vapen, stark rustning och relativt mobil. Och "Royal Tiger" visade sig vara för tung på 68 ton. Endast moderniseringen av Pantern lovade att bli relativt framgångsrik. Och T-4-tanken har tydligen uttömt sina möjligheter. Gradvis, från det nya 1944, började produktionen av denna maskin att minska. Att sluta helt i april.
  Det sovjetiska kommandot genomförde flera offensiva operationer under vintern. Och Tamanhalvön, och i centrum, och i riktning mot Leningrad, och nära Kursk. Men ingenstans nåddes betydande framgångar. Fienden hade redan en numerär överlägsenhet i arbetskraft både i stridsvagnar och i flyget. Endast rädsla för vädret tvingade Fritz att följa defensiv taktik.
  Det ökade antalet desertörer och förrädare spelade också en negativ roll, liksom det faktum att tyskarna utvecklade höghöjdsflyg, som mer effektivt ägnade sig åt spaning från luften.
  Dessutom närmade sig det sovjetiska kommandot processen med koncentration av styrkor något felaktigt. Särskilt själva taktiken att starta nästa operation i en annan sektor innan den föregående slutfördes var vettig inför numerisk överlägsenhet. Som i första världskriget, dra tyskarna. Men om fienden överträffar dig, så hindrade detta dig från att uppnå överlägsenhet i styrkor i en separat sektor.
  Om Stalin hade lyckats skapa överlägsenhet i en separat sektion av fronten i förhållandet ungefär tre till ett, så skulle kanske taktisk framgång ha uppnåtts.
  Och så inom en sektor finns en offensiv, i en annan förbereder de sig, men i verkligheten är det lättare för tyskarna och deras allierade att slå tillbaka. Dessutom hade Fritz redan höghöjda, höghastighetsscouter med utmärkt optik, vilket gjorde det möjligt att spåra truppernas rörelser. Och på vintern är det svårare att dölja, och natten är inte ett universalmedel, så de tyska underrättelseofficerarna fick bra nattseende.
  "Royal Tiger" som planerad genombrottstank försenades med massproduktion och blev inte helt framgångsrik. "Panther" -2, som Hitler beordrade att förstärkas med pansar för IS-2:ans ogenomtränglighet och att installera en motor på 900 hästkrafter, vägde 51 ton, även med hänsyn till installationen av ett duraluminhölje som sparade 800 kilogram. Å andra sidan blev det möjligt att förstärka sidopansar upp till 82 millimeter vid en rationell lutning. Detta gjorde att den tyska stridsvagnen inte var lika sårbar från sidorna som de tidigare modellerna. Men återigen, "Panther" -2 och "Lion" -2 i ett mer avancerat layoutschema är fortfarande bara i utvecklingsprocessen.
  Men under vintern tog tyskarna fullständigt kontroll över franska ägodelar i Afrika, inklusive Nigerloopen. Och det finns olja, och gas, och bauxit, och till och med stora reserver av uran, särskilt i Kongo. De Gaulle fångades - utan de allierades hjälp var han ingenting värd, och Scorreli arbetade rent och skickligt.
  I maj 1944 var alltså oljeproblemen i stort sett lösta. Leveranser kom redan från Libyen och allt som återstod var att borra fler och fler nya brunnar.
  Men i maj var tyskarna fortfarande inte redo att anfalla. Förutom "Tiger", föråldrad i design, hade de inte en seriös genombrottstank. Visserligen var "Tiger" redan masstillverkad och tack vare den höga kvaliteten på rustningen och tjockleken på sidorna, såväl som den snabbskjutande, exakta kanonen, kunde den spela rollen som, om inte idealisk, men mer eller mindre acceptabel stridsvagn som bryter cirkulationen av USSR-trupperna .
  Det tyska kommandot återgick efter en rad dispyter till den tidigare planen från 1942. Starta nämligen en offensiv på kanterna. Ta Leningrad i en dubbelring och bryt igenom till Stalingrad. Dessutom, efter att Wehrmacht lämnade Rzhev-Vyazemsky-avsatsen, förlorades en bekväm språngbräda för attacken mot Moskva. Så huvudstaden är relativt långt borta.
  Nazisternas plan är inte heller optimal, men... Tidiga riksdagsval hölls i Sverige, där nazisterna nådde en imponerande seger. Ett land med en befolkning på åtta miljoner människor, och med en utvecklad ekonomi, var redo att gå i krig mot Sovjetunionen. Den mest populära figuren var Karl den tolfte. Svenskarna längtade efter hämnd för sina tidigare nederlag och förnedringar under krigen som förlorades mot Peter den första och Alexander den första. Således var hela Europa redan i krig mot Sovjetunionen. Dessutom beslutade Franco och Salazar att officiellt gå in i kriget för att ta sin del av bytet. Endast ett Schweiz förblev formellt neutralt, men hon skickade också en avdelning av frivilliga.
  Numerisk överlägsenhet visade sig ligga på den nazistiska koalitionens sida. Dessutom, i mitten av maj 1944, hade tyskarna redan omkring tusen ME-262 jetflygplan i tjänst. Bilen i sig är ganska framgångsrik, men med ofärdiga motorer. Men så småningom stramade motorerna upp, blev kraftfullare, pålitlig bränsleförbrukning minskade.
  Offensiven började i söder. Fritz försökte upprepa planen som utvecklades av OKW för Operation Blue i januari 1942, men ändrades sedan godtyckligt av Hitler. När du avancerar på Stalingrad både från söder och från norr, i konvergerande riktningar. Men först här fick tyskarna slå igenom till Don. De fascistiska "tigrarna" gick till attack, men stod inför en stark försvarslinje. Framryckningen av Fritz visade sig vara långsam, de fastnade i försvaret på djupet av de sovjetiska trupperna. Efter att ha passerat de första tio dagarna endast 35-40 kilometer i riktning mot Voronezh.
  Sedan, under två veckors envisa strider, avancerade nazisterna bara ett dussin kilometer och tvingades, med tanke på de stora förlusterna, sluta.
  Mer framgångsrikt utvecklad offensiv i söder. Det finns färre sovjetiska trupper där, och det är svårare att försvara. Många "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (detta självgående pistoler visade sig vara mer massiva på grund av bristen på strategisk bombning!) Och de första modellerna av "Jagdtigr" och den särskilt effektiva "Sturmtigr". Tyskarna lyckades bryta sig igenom de första försvarslinjerna och gå in i det operativa utrymmet.
  Samtidigt gick även den japanska armén till offensiv. Samurajerna ökade antalet stridsvagnsflotta och deras nya medelviktiga fordon var praktiskt taget inte sämre i beväpning och körprestanda än T-34-76, och överträffade till och med frontpansar, även om de var underlägsna, dock i skydd från sidorna .
  Japan inledde en offensiv i Mongoliet, där det är mycket svårare att upprätthålla försvaret. Det sovjetiska kommandot stod inför en brist på reserver och slog tillbaka på alla tre fronter. Och förlusterna av personal under vinteroffensiven var ganska stora.
  Tyskarnas offensiv på Tikhvin, och finnarna och svenskarna från sidan av Vitahavskanalen, slogs tillbaka med möda. Nazisterna avancerade långsamt, men nästan oavbrutet. I mitten av juni, i söder, bröt Mainsteins trupper in i Stalingrad. Det andra slaget vid Stalingrad började. Och i början av juli, efter Tikhvins och Volkhovs fall, förenades finnarna, svenskarna och tyskarna - och bildade en andra ring runt staden Lenin.
  Således utvecklades en extremt svår situation för de sovjetiska militärstyrkorna.
  Men Stalingrad gav inte efter för Mainstein. Och detta hindrade tyskarna från att utveckla offensiven i andra riktningar. I söder, som 1942, nådde de bara Terekporten: fastnade nära Groznyj och Ordzhonikidze. Hårda strider fortsatte i Voronezh-riktningen. I september tvingades sovjetiska trupper dra sig tillbaka bortom Don. Här är ödets ironi i slutet av oktober, frontlinjen i söder upprepades 1942 vid tiden för nazisternas största framfart.
  Värre var det i norr, där Leningrad befann sig i den totala blockadringen. Dessutom kunde tyskarna, finnarna och svenskarna skära igenom Röda arméns försvar på Karelska halvön och skära av Murmansk från huvuddelen av Sovjetunionen landvägen.
  Ett fyrtiotal sovjetiska divisioner isolerades. Deras antal var dock långt ifrån normala. Sverige ställde upp omkring tjugofem ganska välutrustade divisioner. Tillsammans med förhärdade finnar och tyska trupper var de i underläge. Och det är extremt svårt att överföra reserver till Karelska halvön.
  I allmänhet kunde Röda armén inte få de nödvändiga förstärkningarna, så japanerna visade sig vara oväntat starka, deras antal, tillsammans med marionetttrupperna, översteg fem miljoner, och detta är faktiskt en fullfjädrad andra front. Så vi behövde bara slå tillbaka mot tyskarna och deras allierade.
  Gradvis minskade de sovjetiska truppernas kontrollzon i Karelen, och Murmansk blockerades helt och i själva verket dömd. Så den fientliga flottan och särskilt ubåtarna dominerade havet, så det fanns inget att etablera förnödenheter.
  Tyvärr, i november 1944 hade Sovjetunionen inga reserver för att upprepa vändpunkten 1942. Nästan allt användes för att förhindra förlusten av Kaukasus. Dessutom genomförde tyskarna attacken mot Stalingrad mer professionellt, och reserver var tvungna att ständigt överföras dit, som om i Tartarus-tratten. Stalin beordrade att till varje pris behålla staden vid Volga. Men under villkoren för dominansen av fientliga flygplan i luften visade sig priset vara otroligt högt.
  Dessutom hade Mainstein, till skillnad från Paulus, ingen brådska och tog hand om soldaterna. Som ett resultat var förhållandet mellan förluster inte till förmån för Röda armén.
  Hitler skyndade på Mainstein, men den listiga fältmarskalken visste hur han skulle undvika och stå emot tryck.
  En av de starkaste typerna av vapen blev "Sturmtigers". De hade extremt kraftfulla bombplan som kastade projektiler som vägde trehundratjugo kilo. Dessutom är skalen reaktiva och mycket kraftfullare än haubitsar. Du kan kalla dem ett värdigt svar på "Katyusha", om än på spår. Dessutom installerades även några bombplan på lastbilar, med längre skjuträckvidd.
  Tyskarna använde även gaskastare. Och naturligtvis jetbombplan.
  I december erövrade japanerna nästan hela Mongoliet och kom nära Vladivostok och erövrade delvis Primorye och Khabarovsk. Men general Frost tvingade dem att sluta.
  Med utnyttjande av detta organiserade Röda armén en serie motattacker på de tyska flankerna som de försökte fånga det som fanns kvar av Stalingrad. Tänk om en liten del av staden hölls i början av 1945. Tyskarna nådde viss framgång 1944, men de kunde inte ens erövra Kaukasus och få olja från Baku. Visserligen hade de fortfarande tillräckligt med rumänska, ungerska, libyska och kamerunska och nigerianska för sina egna behov.
  Leningrad var fortfarande under blockad. Stora lager av mat och ammunition hade skapats i den i förväg, så att staden kunde överleva denna vinter och fortsätta att binda ner betydande styrkor från Wehrmacht och dess allierade.
  Den sovjetiska ledningen lyckades skapa strategiska lager av råvaror i staden Lenin för tillverkning av vapen. Så medan nazisterna inte har gett för mycket.
  Men Murmansk var helt blockerat. Av de tio transporterna som gick till staden drack makarna nio.
  I januari försökte det sovjetiska kommandot testa styrkan hos tyskarna i centrum. Det gick dock inte att slå ett mycket kraftfullt och konstruerat försvar. Den maximala framryckningen var fem eller sex, i bästa fall inte mer än åtta kilometer. Och de sovjetiska divisionernas förluster var mycket påtagliga. I de flesta delar upp till hälften av kompositionen.
  Men en del av de tyska styrkorna avleddes, så att de kunde hålla Stalingrad ... I mars inledde tyskarna själva en offensiv mot Terekporten. De lyckades bryta igenom den sovjetiska försvarslinjen och omringa Groznyj och Ordzhonikidze, men vid Fritz sprang de in i linjen Vedeno, Shali och vidare genom städerna.
  Själva staden Groznyj höll ut till maj i en fullständig blockad. Stalingrad föll slutligen i maj. Från staden och dess förorter, såväl som tankfabriken, återstod praktiskt taget inga ruiner.
  Även den tyska koalitionen höll på att flöda, men Führern ville ha seger. I januari ägde de första framgångsrika testerna av skivplanet rum, som nådde hastigheter på upp till två ljudhastigheter och steg till 18 kilometer i höjd. I maj har skivplanet redan utvecklat fyra ljudhastigheter och hoppat till en höjd av 30 kilometer.
  Men den nya bilen, med alla sina starka, och till och med unika flygegenskaper, visade sig vara känslig för handeldvapen och dyr. Sårbarhetsproblemet löstes snart genom att sjösätta en laminär plog, men detta ökade bränsleförbrukningen och minskade maskinens flygtid. Och disketten själv i en laminär "päls" kunde inte genomföra effektiv eld.
  Men början på eran av "flygande tefat" var lagd. Dessutom förvärvade tyskarna ett starkt trumfkort: stridsvagnar av en ny generation av klass "E". De skilde sig i vikt liknande "Royal Tiger" och "Panther" i en mycket tätare och perfekt layout, låg siluett och tjock rustning.
  I massproduktion och på slagfälten visade sig Panther-2 och Tiger-2, och sedan Tiger-3, anständigt. Den sista bilen med en tätare layout och ett litet torn hade stark rustning och en motor på 1080 hästkrafter. "Möss" blev aldrig vana. Men modifieringen "Panther" - "F" visade sig anständigt.
  På grund av bristen på legeringselement hade sovjetiska stridsvagnar inte särskilt högkvalitativ rustning, och hittills gjorde Panther, även med en 75 mm kanon, sitt jobb ganska bra. Och den 120 mm lutande frontpansringen skyddade den 85 mm sovjetiska T-34-85 kanonen ganska tillförlitligt. Men, kanske, den sovjetiska självgående pistolen SU-100 visade sig vara en värdig motståndare till Panther, vilket stärkte rustningen. T-4 var redan ur produktion. Och av produktionstankarna visade sig Pantern vara den lättaste.
  Den första avancerade i sin layout var produktionstanken "Lev". Tornet på denna tank flyttades tillbaka, och transmissionen, motorn och växellådan var placerade i ett kvarter framför. Som ett resultat visade sig bilens silhuett vara låg, och rustningen med en kraftfull 105 mm kanon är jämförbar med "King Tiger", och tornets panna är ännu kraftfullare.
  Förskjutningen av tornet bakåt gav "Lejonet" också den fördelen att när den rörde sig genom skogen höll inte mynningen på dess långpipiga pistol fast vid trädstammar så mycket.
  Nazisterna försökte också andra planer och bombarderade också sovjetiska positioner med starka flygplan.
  Japan försökte också avancera och skar slutligen av Vladivostok från fastlandet.
  Tyskarna försökte i juni och juli slå igenom till Moskva. Men den sovjetiska försvarslinjen visade sig vara mycket stark, och nazisterna led kolossala förluster. Även tanken "Lev" är inte helt tillräcklig i offensiven, främst på grund av otillräcklig täckning av sidorna.
  Det sovjetiska kommandot använde mer och mer aktivt vapenkalibern på 100 millimeter. Det är uppenbart att Sovjetunionen inte har resurserna att slå fiendens stridsvagnar med samma stridsvagnar, men anti-tank artilleri kan användas massivt.
  E-100 i originalmodellen visade sig vara för tung på 140 ton, och med sidopansar på 120 millimeter (pannan 240 millimeter!), även om den är i vinkel. Detta räckte inte längre. För att inte tala om det faktum att "Musen" ligger hopplöst efter i sin layout.
  I verkligheten var "Lev"-tanken och självgående kanoner - E-10, E-25 avancerade tyska fordon, där platsen för motorn, transmissionen och växellådan kombinerades. Tyskarna producerade dock mycket eftersläpande utrustning. Till exempel "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" med ganska höga silhuetter som släpar efter i utvecklingen.
  "E"-70 var inte heller riktigt framgångsrik. Fordonet visade sig ha en kraftfull 128 mm kanon och en avancerad layout, men på grund av önskan att behålla en stridsuppsättning på minst 80 skott och inte överstiga 70 ton, visade sig dess pansarskydd vara jämförbart med "Kungen Tiger" - 1944 års modell och otillräcklig för ett genombrott. "Tiger" -3 är bättre skyddad. Men på E-70 testades framgångsrikt en turboladdad motor med en effekt på 1200 hästkrafter, vilket gjorde att tanken kunde utveckla en hastighet på 60 kilometer i timmen på motorvägen.
  De tyska stridsvagnarna led i alla fall stora förluster, liksom infanteriet. Både utländska divisioner och satelliter från det tredje riket förlorade mycket.
  I mitten av augusti avancerade tyskarna bara 40-50 kilometer i centrum och kunde inte komma in i det operativa utrymmet. Och förlusterna var enorma. I september inledde nazisterna en ny offensiv i söder... Under en och en halv månad av hårdaste strider bröt fienden fram till Kaspiska havet och skar av Kaukasus landvägen.
  Men det sovjetiska kommandot lyckades skapa en försörjning till sjöss, dock till priset av enorma skador. I november nådde Fritz, på bekostnad av enorma ansträngningar och stora skador, Volgadeltat. I december stabiliserades frontlinjen. Klyftan mellan Kaukasus fronter och det viktigaste sovjetiska territoriet växte. Dessutom lyckades japanerna skära av Vladivostok och tog den sovjetiska staden under belägring.
  Murmansk lyckades, trots blockaden, heroiskt hålla ut till december 1945. Men föll ändå...
  1946 fortsatte fientligheterna ... Den sovjetiska armégruppens position i Kaukasus visade sig vara extremt svår. De är avskurna av land, och det finns ett hot om den slutliga förlusten av Baku.
  Stalin kände extrem nervös och fysisk utmattning. Hårda strider utspelade sig i riktning mot Tikhvin. Det gjordes ett försök att rädda det omringade Leningrad. I själva staden är det redan mindre än ett halvt år kvar av matförråd och matkorten har klippts igen.
  Till en början bröt de sovjetiska trupperna genom frontlinjen, men sedan lyckades fienden, som var fler än antalet stridsvagnar, genomföra en motattack och till och med skära av en del av de sovjetiska trupperna. Februari gick i hårda strider både i norr och i söder, där sovjetiska trupper försökte fienden och försökte återerövra Stalingrad. Och det senare lyckades delvis. Sovjetiska stridsvagnar bröt in i staden, men tyvärr kunde de inte driva nazisterna därifrån.
  Men det tredje slaget vid Stalingrad bröt ut. De sovjetiska trupperna nådde relativt stora framgångar nära Voronezh. Men även där kunde Fritz, med hjälp av ett stort antal tankenheter och deras tekniska överlägsenhet, återställa situationen. I mars började skivformade helikoptrar och skivformade flygplan delta i striderna. Tyskarna förbättrade flygande tefat något och kunde sätta igång raketattacker mot sovjetiska positioner med dem. Men i praktiken levde inte disketten upp till förväntningarna som ett mirakelvapen.
  Precis som den ballistiska missilen von Braun visade sig vara för dyr och med låg noggrannhet för att den aktivt skulle kunna användas i stridsoperationer för att rättfärdiga sig själv.
  Men tyskarna hade stjärtlösa jetbombplan som kunde bära upp till tio ton last, som flyger en sträcka på upp till 16 tusen kilometer (!).
  Tyvärr släpade det sovjetiska jetflyget fortfarande efter, och fienden dominerade luften nästan helt. Hur som helst kan propellerdrivna flygplan i princip inte överträffa jetflygplan i flygegenskaper. Och vår egen utveckling var för sent. Och övergången från propeller till jetflygplan är för smärtsam.
  Och piloterna måste omskolas, och banorna bör förlängas, och en speciell typ av bränsle bör förberedas. Jo, själva motorerna ska fortfarande testas och felsökas!
  Tyskarna omdirigerades till Stalingrad... Märkligt nog tog det tredje riket och hela koalitionen slut, och Röda armén var som en Fenixfågel. Både april och maj passerade i hårda strider nära Stalingrad. Och till och med i juni försökte Röda armén fortfarande avancera och knäppte fienden. Men i juli, trots värmen, rörde sig nazisterna ändå längs Kaspiska havets kust i riktning mot Baku. Framstegen var extremt långsamma. I snitt 1,5 kilometer per dag. Dagestan knäppte... Sovjetiska trupper krossade Fritz och deras allierade i alla azimut.
  De slog fienden både i mitten och i norr. De fick inte åka till Archangelsk... Men i september accelererade takten i den tyska framryckningen i Kaukasus. Den kaukasiska gruppens styrkor var allvarligt uttömda, och ett hav av tio transporter seglade under villkoren för dominans av fientliga flygplan i luften med styrkan av två eller tre. I slutet av oktober gick nazisterna ändå in i Azerbajdzjan. Och i november avancerade de till Baku. Och i början av december förenade Fritz sig med turkarna, i Georgien ...
  Redan före mars var det strider i Kaukasus, och Jerevan höll i allmänhet ut till juni 1947.
  Hela vintern försökte Röda armén outtröttligt avancera. Kraftigt klappade de koalitionen. Även om japanerna till slut tog Vladivostok i april, tillät detta bara Sovjetunionen att slå sig fastare bakom Amur.
  Även om Röda armén inte nådde påtaglig framgång med sina attacker på vintern och i mars, lärde koalitionen en rättvis läxa. Inuti de tyska satelliternas länder blev situationen alltmer förvärrad. De mänskliga resurserna var uttömda och förlusterna var enorma. Den ekonomiska bördan började bli outhärdlig. Även framgångar på fronterna gladde den europeiska mannen på gatan mindre och mindre. Längtan efter fred blev starkare och starkare.
  Men Hitler ville envist göra slut på Sovjetunionen. Även om beräkningarna att Röda armén skulle förlora sin stridseffektivitet efter förlusten av Baku inte blev verklighet. 1946 producerade Sovjetunionen ett rekordstort antal vapen - cirka 60 tusen flygplan och 40 tusen tankar och självgående vapen, 250 tusen vapen och murbruk. Ja, det sovjetiska flyget är främst Yak-9-stridsflygplanet, attackflygplanet IL-2 som ännu inte har lagts ned. Yak-3 och LA-7 producerades i små kvantiteter. Fortfarande i produktion PE-2 och TU-3. Ja, flyg kan anses föråldrat mot fiendens jetmonster, men det är det. Liksom T-34-85, IS-3 och SU-100 är resten av fordonen i små mängder.
  Och 1947 började T-54 komma i drift, vilket borde ha satt stopp för den kvalitativa överlägsenheten hos tysk teknik. Naturligtvis kunde T-54, som vägde 36 ton, inte vara starkare än alla fiendens stridsvagnar, men den kunde väl konkurrera med Panthers and Tigers.
  Den tyska huvudstridsvagnen var "E" -50, kallad "Lion" -3. En bil som liknar "Lion", men med en kraftfullare motor på 1200 hästkrafter och tjock rustning. Med en vikt på 75 ton ökade tjockleken på den tyska tankens sidopansar till 140 mm, och pannan var 240 mm med en pistol på 105 mm och en piplängd på 100 el. Den nya tyska bilen borde bli den främsta. Den är överlägsen sovjeten i beväpning och rustning, men mer än dubbelt så tung.
  T-54 har dock precis börjat gå i produktion.
  Men sommaren 1947 är ännu varmare. Tyskarna försöker attackera Moskva igen. De slår också igenom till Saratov. Striderna drar ut på tiden till senhösten. The Fritz lyckas fortfarande ta Saratov. Men i Moskvaregionen lyckades man avancera till maximalt sextio till sjuttio kilometer. Både Rzhev och Vyazma, även om den senare var till hälften omringad, stannade kvar i Sovjetunionen.
  Moskva är inte erövrat, och nazisterna och deras brutaliserade koalition måste möta vintern i skyttegravarna. Den här gången räddar det sovjetiska kommandot människor och samlar styrka. I synnerhet T-54-tanken. Och den 31 december 1947 testades MIG-15 framgångsrikt, vilket borde få ett slut på det tyska monopolet på jetflygplan i luften.
  Det är sant att i februari 1948 föll Leningrad efter en långvarig belägring. Ett mycket hårt slag mot sovjetmaktens prestige.
  Sovjetunionens ställning i maj 1948 håller på att omordnas hopplöst. Tyskarna och deras koalitioner kontrollerar Kaukasus, sedan Volga till Saratov och Tambov med Voronezh. Sedan öster om Orel, nästan intill Tula, sedan i Vyazma och nära Sam Rzhev, hela vägen till Archangelsk.
  Så vad mer kan man göra i en sådan situation? Dessutom kontrollerar japanerna hela Primorye längs Amurfloden och erövrade den enda allierade: Mongoliet.
  Och under krigets sju år gick mark förlorade, där minst hälften av befolkningen i Sovjetunionen bodde före ockupationen, och kanske mer. Under krigets sju år förlorade Röda armén oåterkalleligt minst tjugo miljoner soldater och officerare. Utan att räkna de som blev sårade eller handikappade. Utan att räkna de enorma förlusterna och från de massiva bombningarna, beskjutningen och svälten.
  Även om man tar hänsyn till de evakuerade familjerna hade Stalin inte mer än hundra miljoner arbetskraft kvar under kontroll, förmodligen, kanske mindre. Av dessa är en av fem värvad till armén. Cirka tjugo miljoner olika trupper. Det var tillåtet att sätta barn från fem års ålder och pensionärer och funktionshindrade i den första och andra gruppen till maskinerna.
  Landet är extremt mobiliserat. Frisläppandet av vapen 1947 minskade bara något ... Så för tillfället är det väldigt tidigt att sätta stopp för sovjeternas land!
  Stalin själv trodde i alla fall inte det. Ja, och Hitler ville också sätta press på Ryssland - att få allt på en gång! Så det blev ingen kompromiss.
  På sommaren inledde tyskarna en ny offensiv mot Moskva. De hoppades fortfarande att de kunde bryta huvudstaden och göra slut på Sovjetunionen. Från Röda arméns sida täcktes Moskva av mer än tre miljoner soldater och miliser. De var beväpnade med tolv tusen stridsvagnar och självgående kanoner. Det är sant att T-54 bara är cirka femhundra, främst T-34-85 och SU-100 kämpade. IS-3 hade redan tagits ur produktion vid det här laget. Det finns väldigt få IS-4-tankar som produceras på grund av den tekniska opålitligheten hos denna mastodont. Sex IS-7-tankar tillverkades, men detta fordon gick inte i massproduktion. Fast förmodligen förgäves. Hon kunde penetrera med sin 130 mm kanon 240 mm pansar på 75 ton Lion-3. Det är sant att tyskarna hade en mer avancerad stridsvagn "Royal Lion" som vägde 100 ton med en motor på 1800 hästkrafter och en 128 mm med en mycket långpipig pistol med en initial projektilhastighet på 1260 meter per sekund.
  Men Stalin svalnade på något sätt till tung utrustning och föredrog: ännu bättre, liten, men avlägsen.
  Men å andra sidan trodde inte de fyra krigarna: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda det. Och de har precis fått kontroll över IS-7-stridsvagnen. Dessutom, och på nummer sju. Så de fyra gjorde den här bilen på egen bekostnad. Flickorna hittade guldtackor i Sibirien och donerade dem till försvarsministeriets fond. Och nu ville de skjuta sig själva från denna underbara maskin.
  Och den betydelsefulla dagen den 22 juni 1948 var precis på väg. Hitlers trupper ledde bara befolkningen och försökte kringgå och omringa den sovjetiska staden Rzhev.
  Och de fyra döttrarna till de ryska demiurggudarna, som alltid, i ett kritiskt ögonblick för Ryssland, bestämde sig för att ingripa! När allt kommer omkring räddar de alltid sitt hemland, Rus, vid rätt tid och plats!
  
  
  
  
  OM DET INTE FINNS INGEN STÅLKÄMMA
  I allmänhet, konstigt nog, men i de flesta parallella universum var förloppet under andra världskriget och det stora fosterländska kriget ännu värre för Ryssland än verkligheten. Kanske för att den fascistiska regimen som tog kontroll över Europa hade mycket mer potential än den kunde inse. Kombinationen av brutal totalitarism och marknadselement i ekonomin är mer effektiv än västvärldens liberala kapitalism och den centraliserade, byråkratiska stalinistiska modellen. Lyckligtvis, av ett antal skäl, både objektiva och subjektiva. Inklusive stor tur kunde nazisterna inte använda sina trumfkort.
  Så många tyska spioner misslyckades bara för att tyskarna använde en skrapa av rostfritt stål i dokument, och ryssarna använde enkelt järn? Och hur påverkade en så liten sak avgörande krigets gång?
  Det fanns i alla fall ett parallellt universum, där redan i oktober 1941 upptäckte en mycket frätande underrättelseofficer detta faktum. Äkta sovjetiska dokument och falska tyska blev blöta och ... På sovjetiska dokument har gemet rostat och det märks, men inte på tyska.
  Här är en bagatell, och dess inflytande på det stora fosterländska kriget visade sig vara mycket betydande.
  Efter att ha undvikit misslyckanden och arbetat under kontroll av de tyska agenterna, upptäckte de betydande bevis på att de sovjetiska trupperna förberedde en offensiv nära Stalingrad. Så övertygande att den envise Adolf Hitler gick med på detta och gav order om att omgruppera de nazistiska trupperna som stod vid Volga. Och det spelade roll.
  Om under Rzhev-Sychov-operationen, Röda armén, som hade mer än dubbelt så många styrkor som Wehrmacht, inte kunde bryta igenom det tyska försvaret, så nära Stalingrad var styrkebalansen mer gynnsam för nazisterna.
  Och vädret den 19 november 1942 var inte gynnsam för offensiva operationer. Flyg, särskilt anfallsflygplan, kunde inte lyfta, och artilleriförberedelser hade endast en ytterst begränsad inverkan på det utvecklade fiendens försvar. Sovjetiska trupper, som gick till offensiv, fastnade. Inte ens idrifttagandet av stridsvagnskåren kunde bryta ett hål i det nazistiska försvaret.
  Hårda strider utspelade sig i Rzhev-Sychovsky-riktningen. De fortsatte in i det nya året. Först då, efter att ha lidit allvarliga förluster, avbröt de sovjetiska trupperna i båda riktningarna sin offensiv. Hitler höll fast vid Volga, men tyskarna började bli slagna i Afrika. Churchill kallade Montgomerys offensiv i Egypten: slutet på början. Han sa också att nu kommer de allierade bara att vinna.
  Ja, Rommel, trots den pågående överföringen av stora styrkor till Afrika, hade otur och hans armé led nederlag efter nederlag. För att säkerställa krigets genomförande på två fronter var det tredje riket tvunget att deklarera total mobilisering i februari 1943.
  Dessutom uppfylldes inte huvudmålen för Operation Blau. Men vintern 1942-1943 lyckades Wehrmacht, till skillnad från den verkliga historien, undvika ett allvarligt nederlag i öster. I slutet av januari återupptog sovjetiska trupper sin offensiv i centrum: den tredje Rzhev-Sychov-operationen och nära Stalingrad. Men att bryta igenom en fiende som sitter i ett solidt försvar är ingen bra idé. Striderna påminde om första världskriget. Utdragen, positionell. När den som anföll förlorade mer än den som försvarade.
  Operation "Iskra" för att avblockera Leningrad sköts upp. Stalin ville skära av Rzhev-avsatsen så snabbt som möjligt och besegra fienden nära Stalingrad. Tyskarna, som minns lärdomarna från förra vintern, försvarade sig aktivt. Och hittills har de lyckats slå tillbaka de sovjetiska truppernas angrepp. Som det visade sig, när Fritz är redo, är det inte lätt att bryta igenom deras försvar. Och kvaliteten på de tyska väpnade styrkorna är fortfarande på topp.
  De sovjetiska truppernas offensiv varade till slutet av februari, men lyckades inte.
  I början av mars försökte det sovjetiska kommandot en offensiv i Voronezh-riktningen. Efter inledande framgångar kom Röda armén under motattack av Mainstein. Stora sovjetiska styrkor omringades och tvingades bryta tillbaka i strid. Förlusterna, särskilt inom tekniken, visade sig vara stora, och tyskarna med sina allierade kunde få fotfäste i denna riktning och erövrade helt Voronezh och dess förorter.
  Under Mainsteins motattack deltog "Panthers" och massivt "Tigers" i striden för första gången. Nya stridsvagnar motiverade delvis de förhoppningar som ställdes till dem själva. Med korrekt användning överträffade de sovjetiska fordon i det mötande slaget.
  Tjällossningen kom och ett lugn rådde på östfronten. Hårda strider dånade i Tunisien.
  Führern försökte till varje pris behålla fotfästet i Afrika. För att göra detta beslutade nazisterna till och med ett steg utan motstycke. De ställde Franco ett ultimatum: antingen lät han de tyska trupperna åka till Gibraltar, eller så störtades han, som Vichyregeringen. Generalissimo blev rädd och gick med på det. Samtidigt vände han sig till Storbritanniens och USA:s regeringar med en tårfylld vädjan: förklara inte krig mot Spanien, för det skedde inte av hans vilja!
  Den 15 april 1943 inledde tyskarna ett anfall på Gibraltar och kastade dit de senaste "tigrarna" med "Panthers". Fästningen föll under slagen från hundratals stridsvagnar på två dagar. Paulus, återkallad från östfronten, beordrade anfallet. Ironiskt nog kunde tyskarna erövra de sista kvarteren, Stalingrads hus och Stalingradfabrikerna, först den 1 april 1943. Sålunda rehabiliterade Paulus sig själv delvis och fick rang av fältmarskalk och svärd till eklöven på riddarkorset dessutom.
  Erövringen av Gibraltar blockerade britternas och amerikanska tillgången från väster till Medelhavet. Och dessutom kunde nazisterna själva invadera Marocko på kortaste avstånd och avleda en del av de allierade styrkorna från Tunisien.
  Angreppet på det tunisiska brohuvudet försvagades, och sedan förflyttades Rommel igen. Hitler bestämde sig för att frysa militära operationer i öst tills vidare, och försöka ta kontroll över Medelhavet.
  Det sovjetiska kommandot började också hålla sig till en avvaktande taktik. Så gjorde Stalin i den verkliga historien, så han bestämde sig för att agera nu. Låt kapitalisterna förblöda sig dårar. Låt dem slå varandra, så bygger vi upp styrka och slår till när vi äntligen tar slut.
  Tyskarna höll fortfarande norra Tunisien, och trupperna under befäl av den nye fältmarskalken Paulus var på frammarsch mot Casablanca. Amerikanerna mötte tigrarna och pantrarna. Det visade sig att deras Sherman var svag mot sådana tankar, såväl som den uppgraderade T-4.
  Och Churchill, efter tre månaders tvekan, förklarade ändå krig mot Spanien. Men vid denna tidpunkt hade tyskarna redan erövrat hela Marocko och invaderat Algeriet. Poeten för Franco var ingen chock. Den 25 juli erövrade tyska trupper Algiers huvudstad och tillfogade britterna ett förkrossande nederlag. Framgången underlättades av en motattack från Rommel, och det plötsliga nederlaget och landningen av Kissilring på Malta.
  Östfronten var stabil och lugn. Stalin, vars trupper hade lidit stora förluster i tidigare strider, fyllde på med Röda armén. Tyskarna bildade också nya divisioner och förde över dem över Gibraltarsundet till Medelhavet.
  De tyska ubåtarnas aktivitet ledde till att tonnaget för de amerikanska och brittiska flottorna började minska. Och detta bidrog inte heller till framgång i striderna om det största södra havet i Europa.
  Den hotfulla situationen i Medelhavet ledde till att Churchill den 6 augusti bestämde sig för att landa i Frankrike. Men operationen skedde under ogynnsamma väderförhållanden och var dåligt förberedda.
  Den 10 augusti förenades Rommel och Paulus och bildade en rejäl kittel i östra Algeriet. Och redan den 19 augusti skar Mainstein, den lömska fällornas mästare, av de allierade trupperna från kusten.
  Framgången för Fritz underlättades av amerikanernas obeslutsamhet, som ansåg landningen i Frankrike 1943 för tidigt, och den akuta bristen på landningsfarkoster. Lugn på östfronten. Dessutom mer än fördubblades frisläppandet av flyg i Tyskland 1943 och översteg trettiotvåtusen flygplan per år - lyckligtvis hade tyskarna mer arbetskraft och kontrollerat territorium än verkligheten. Och de nya Focke-Wulf-fordonen med starka pansar och vapen, samt 30 mm kanoner, orsakade för stor skada på det allierade flyget.
  Katastrofen i Algeriet och i Frankrike gjorde augusti 1943 till ett riktigt svart år för de allierade.
  Stalin var till och med nöjd med sådana framgångar. Men Churchills tålamod tog slut. I öst upphörde till och med luftstriderna praktiskt taget, och partisanernas aktivitet minskade. Tyskarna bildade allt fler kårer av före detta sovjetmedborgare och skapade till och med ett slags marionettlokalstyre. Så separata brigader av lokala nationalister från öst har redan kämpat i Afrika.
  Den bulgariske tsaren Boris skickade också de tre bästa divisionerna till Tunisien, uppenbarligen i hopp om att skaffa sig några kolonier på den svarta kontinenten.
  I september inledde Rommel en storoffensiv i Egypten. Han lyckades, med hjälp av styrkornas kvantitativa och kvalitativa överlägsenhet, en vecka efter signalen att anfalla, att erövra Tripoli.
  Britterna och amerikanerna led nederlag efter nederlag i Libyen. Under dessa förhållanden tillkännagav Churchill att tillhandahållandet av all hjälp till den bolsjevikiska Sovjetunionen stoppades och krävde en omedelbar intensifiering av fientligheterna. Stalin låtsades ignorera ultimatumen. Även om det naturligtvis genomfördes förberedelser för offensiva operationer. Men Koba var listig och försökte till och med testa marken för en separat fred. En i slutet av september erövrade tyskarna Libyen helt, inklusive Tolbuk, och bröt sig till och med in i Egypten till Alexandria.
  Paulus lyckades ta sig runt, den viktigaste engelska befästa punkten, och gå söderut till Nilen. Detta innebar faktiskt en katastrof för Storbritannien i Egypten. Vidare kunde tyskarna åka till Suezkanalen och åka till Irak, och där var det inte långt till Baku.
  Förseningen blev farlig och Stalin gav order om att återuppta attacken mot Rzhev, samt återta Stalingrad och samtidigt krossa fienden i norra Kaukasus.
  Det vill säga i oktober återupptogs stridigheterna omedelbart i tre riktningar. Och i november även på Leningradsky.
  Det var dock inte lätt att bryta igenom fienden, som var väl nedgrävd och hade kraftfulla tunga stridsvagnar "Panther" och "Tiger". Sovjetiska trupper stod inför ett djupt positionsförsvar. Och i försvaret agerade de nya tyska stridsvagnarna och de självgående kanonerna bra.
  Så det gjordes inga betydande framsteg i oktober och november. Om inte den tyska offensiven lyckades stoppas på Suezkanalen. Och då bara tillfälligt... Men Paulus och Rommel vände sina trupper till Sudan. Och de började ta över Afrika.
  Wehrmacht är ännu inte redo att anfalla på vintern.
  Dessutom hade Fritz stora förhoppningar på "Panther" -2 som en mer avancerad maskin och "Tiger" -2 och "Lion".
  Vintern gick i Röda arméns försök att bryta igenom Fritz försvar. Men ingenstans gick det att nå stora framgångar. Även om det blev ett genombrott, återställde fienden situationen med en motattack.
  Och situationen blev värre. I Storbritannien, mot bakgrund av militära nederlag, uppstod en politisk kris. Churchills kabinett antog ett misstroendevotum. Men hur kunde det vara annorlunda, om den klokare Paulus slog ut England ur Sudan och Etiopien.
  Den nya regeringen erbjöd Tyskland en separat fred. Med tanke på fler amerikanska förluster från den tyska ubåtsflottan hade Roosevelt inget emot det heller. Dessutom skakades hans position i Amerika. Ja, och japanerna lyckades vinna ett par små segrar, vilket bromsade den amerikanska framryckningen. Så att synvinkeln - vår hydda triumferade på kanten.
  Hitler lade dock först fram överdrivna villkor. Sedan blev de franska länderna och Egypten en kompromiss, liksom det som tidigare tillhörde Italien återlämnas. Sudan går också i Tredje rikets ägo, men Suezkanalen drivs gemensamt.
  Sålunda, efter att ha löst sina händer i väst, kastade Führern alla sina styrkor i öst. Den nazistiska offensiven började i maj mot Moskva. Tack vare de franska och brittiska kolonierna hade Libyen redan tillräckligt med olja, och Hitler ville vinna så snabbt som möjligt.
  Dessutom öppnade Türkiye också en andra front.
  Röda armén visade dock redan en otrolig uthållighet och hjältemod i striderna om den sovjetiska huvudstaden. I genomsnitt översteg inte takten i den tyska framryckningen en kilometer per dag. I slutet av augusti kunde nazisterna avancera max hundra kilometer med en genombrottsbredd på drygt trehundra.
  De närmade sig Moskva, men sprang in i Mozhaisks försvarslinje. Det var blygsamma resultat. Dessutom gick sovjetiska trupper ständigt till motattack mot fienden. Nya sovjetiska stridsvagnar T-34-85 och IS-2 deltog i striderna. Man kan inte säga att tyskarna helt förlorade sina fördelar, men Röda armén stod inte stilla, precis som vetenskapen!
  Nya sovjetiska jaktplan Yak-3 och LA-7 dök upp, kapabla att konkurrera med tyska propellerdrivna flygplan. Det är sant att fienden har mycket starka reaktiva trumfkort i gengäld. ME-262 och HE-162 hade inga analoger i världen. Hitler beslutade också att förbjuda produktion och utveckling av stridsvagnar som är lättare än femtio ton. Som ett resultat gavs T-4 och Pantern upp. "Panther" -2 visade sig vara 50,2 ton i vikt och en kraftfull pistol med en motor på 900 hästkrafter. "Royal Tiger" och "Lion" och helt vinkade monster under 70 ton. Sovjetiska bilar, enligt partidekretet, översteg inte 47 ton i vikt.
  Efter att ha misslyckats med att ta Moskva, vände nazisterna sin uppmärksamhet mot Leningrad. Den här staden fick dem väldigt mycket. En massiv beskjutning började i september. De besöktes också av kanoner av 1000-millimeters kaliber och bevingade projektilrobotar.
  Hitler beordrade att ta Leningrad till varje pris.
  Staden lyckades slå tillbaka tre överfall i september oktober. Tyskarna kunde dock avancera från tio till tjugo kilometer och även erövra Peterhofs brohuvud. På sina ställen gick deras enheter in i staden, vilket förvärrade gruppens operativa situation. I november 1944, efter nazisternas seger i parlamentsvalet, gick även Sverige in i kriget mot Sovjetunionen.
  Den annonserade aktivt sloganen: hämnd för nederlag från Peter den store och Alexander. Nya svenska divisioner anlände till fronten och inledde tillsammans med finnarna ett anfall mot staden norrifrån. Och nazisterna återupptog attackerna med hjälp av bland annat Sturmtiger och den ännu kraftfullare Sturmaus, samt E-100-stridsvagnen, världens första masstillverkade monster på över hundra ton.
  Trots de sovjetiska soldaternas och milisernas massiva hjältemod och motståndskraft, samt en desperat avledningsmotoffensiv mot Novgorod, lyckades de inte rädda staden. Det sista kvartalet föll dock först den 27 januari 1945, vilket visar ett exempel på gränslös motståndskraft. Och själva staden höll ut i ett helt kvarter: 1270 dagar! Förmodligen den längsta blockaden av staden i moderna krig.
  Även om tyskarna och deras allierade led enorma förluster uppnåddes målet delvis. Den näst största och viktigaste sovjetiska staden föll och händerna på den mäktigaste fiendegruppen lossades.
  På vintern var striderna hårda. Tyskarna använde jetflygplan med kraft och huvudserie. Mot dem hade Sovjetunionen ingen paritetsmakt. Detta gjorde det svårt att uppnå ett övertag i luften. Där dominerade fienden tvärtom. Precis som hittills behöll tyska stridsvagnar sina fördelar. Och till och med ökade dem med tillkomsten av "E"-serien.
  Jämfört med "Tigers" och "Panthers" hade tankarna i "E"-serien en tätare layout, en låg siluett och som ett resultat mycket tjockare rustning i vinkel.
  Den sovjetiska vetenskapens svar hittills har bara varit IS-3, ett starkare pannskydd av tornet. T-54 var fortfarande under utveckling, och T-44 var inte mer framgångsrik.
  Men i maj 1945 ändrade Hitler sina planer. Och begränsande sig till individuella attacker utförde han huvudoffensiven i Kaukasus. Det var bekvämare att slåss där. Så efter intagandet av Stalingrad visade sig försörjningen av den sovjetiska gruppen vara svår. Dessutom, i februari, tillfogade sovjetiska trupper ottomanerna i Transkaukasien ett allvarligt nederlag, vilket tvingade turkarna att fly från Jerevan och befriade Kars-regionen.
  Tyskarna bröt igenom försvaret och passerade längs Volga och nådde Kaspiska havet. Groznyj föll den 15 juni, efter envisa strider, Sukhumi den 23 juni, Zugdidi den 29 juni samma månad. Tbilisi intogs i slutet av juli tillsammans med Kutaisi. I augusti intog de fascistiska gamarna äntligen Dagestan, liksom Poti, och drog ut från norr till Armenien. I september förenades de med turkarna och attacken mot Baku började. Nyckelstaden höll ut till den 6 november 1945. Separata strider i bergen, särskilt i Jerevan, drog ut på tiden till slutet av december.
  Hårda strider pågick också i centrum. Tyskarna kunde komma nära Tula och till och med ta Kalinin, men sedan stoppades de. Trots det närmade sig frontlinjen, och det fanns redan inte mer än åttio kilometer från huvudstaden på sina ställen.
  1946 började med en varm vinter. Det sovjetiska kommandot, som ville föregripa den tyska offensiven, rusade desperat mot fienden.
  Ack, i luften ökade fiendens fördel bara. Jetflygplan från Luftwaffe, tyvärr, allt förbättrades. Nya modifieringar av ME-262 har dykt upp, inklusive den ultrahöga hastigheten. Även en stark jetjaktplan TA-183, mer avancerad med svepande vingar NE-262, och ett riktigt mästerverk av flygplanskonstruktion ME-1010 med kontrollerade svepvingar.
  Och i Sovjetunionen förblev Yak-9 huvudkämpen. En gång en ny, men nu klart föråldrad maskin.
  Men Luftwaffe har också en Yu-287, och en jetbombplan Yu-387, TA-400, TA-500 dök upp. Och jet attackflygplan. Och HE-377 är reaktiv och HE-477 är också reaktiv och multifunktionell.
  Och E-70-serien med tankar som väger som King Tiger, men med mycket starkare skydd.
  Och den pyramidformade tanken som visades i metall för Fuhrers födelsedag den 20 april 1946 blev ett riktigt mästerverk. Hitler gav honom personligen namnet "Imperial Lion".
  Bilen var i form av en långsträckt tillplattad pyramid, med små rullar som täckte hela tankens botten. Han hade alltså ingen lastpall, vilket avsevärt ökade öppenheten. Dessutom hade tanken inget tak, och dess rustning från alla vinklar hade en hög rationell lutningsvinkel. Med en vikt på 99 ton var bilen beväpnad med en 128 mm luftvärnskanon med en lång pipa på 100 EL, hade en motor på 1800 hästkrafter och en frontpansar på 300 millimeter. Dessutom har plattorna stora rationella lutningsvinklar i den första fronthalvan och 250 millimeter i den andra lutande halvan. Således visade det sig vara den mest kraftfulla tanken i världen, ogenomtränglig från alla skjutplatser och när den attackerades med bomber från ovan.
  Führern beordrade omedelbart att den skulle sättas i produktion så snart som möjligt och samtidigt skapa en attackmodifiering med en haubits och en bombkastare.
  Så nazisterna fyllde på, de borde ha besegrats. Men tyvärr togs en mycket envis och tekniskt stark fiende. Och i slutet av maj, enligt traditionen, när vägarna torkar, började offensiven.
  Fritz försökte kringgå Moskva och Tula. Striderna var i full gång utan motstycke i spänning och omfattning. Men de sovjetiska trupperna var värda att kallas oövervinnerliga. Under tre månader av kontinuerliga strider kunde nazisterna bara omringa Tula och åka till Kashina och närma sig Moskva från norr, vilket delvis avbröt kommunikationen. Stridigheter pågick redan på gatorna i själva staden.
  Stalin lämnade huvudstaden och evakuerade till Kuibyshev. Men nazisterna inledde en offensiv mot Saratov i juli. Denna stad föll den 8 augusti. Eftersom Kuibyshev nu var farligt nära fronten, flyttade den överbefälhavaren sitt högkvarter till Sverdlovsk. Striderna i Moskva fortsatte in i september. Kashira föll den 18:e. I början av oktober var Sovjetunionens huvudstad nästan omringad, och den 29:e, efter envisa strider, föll Kuibyshev också. Dessutom erövrade tyskarna Guryev och Uralsk.
  November gick i fruktansvärda strider. Den 7 november bröt Fritz igenom till Kreml, men drevs tillbaka av en desperat motattack. Och under denna strid dog den tillförordnade befälhavaren i Moskva, marskalk Rokossovsky!
  Och den berömda sovjetiska piloten Kozhedub sköt ner det 100:e tyska planet och blev den första sovjetiska personen som tilldelades titeln fyra gånger Sovjets hjälte. Och även den 7 november 1946.
  Den 4 december stängdes slutligen blockadringen runt Moskva. Men huvudstaden och resterna av dess heroiska garnison kämpade fram till ortodox jul den 7 januari 1947.
  Anfallet på huvudstaden leddes av Mainstein. För detta tilldelades han den andra Orden av Storkorset av Järnkorset efter Hermann Göring.
  Men kriget är inte över än. Stalin från Sverdlovsk lovade att fortsätta kampen. Tyskarna var också ganska utmattade. I söder närmade sig deras trupper Penza och Ulyanovsk och stannade. I mars inledde sovjeterna motattacker. Men i april var de fortfarande tvungna att lämna Ryazan. Och i maj omringade nazisterna staden Gorkij och bröt igenom söderut till Kazan. I juni erövrade Fritz Orenburg och närmade sig Ufa. Röda arméns motstånd försvagades, moralen sjönk och massdeserteringar började. Det har de dock alltid varit, men efter huvudstadens fall intensifierades de många gånger om. Ingen har längre någon önskan att dö för Stalin. Men å andra sidan kämpade folk mot fascismen för sitt hemland.
  Den sovjetiska regeringens auktoritet föll också. I juli bröt tyskarna in i Sverdlovsk. Stalin och hans följe åkte till Novosibirsk. I Ural var striderna i full gång fram till augusti ... Tyskarna hindrades av kommunikationernas längd och partisanernas aktiva agerande. Men ytterligare krig har redan förlorat sin mening.
  Stalin hoppades dock fortfarande på något. Tyskarna bröt sig in i Tobolsk i september. Men de försenades av skyfallande höstregn. Vinterns närmande stoppade offensiven i Sibirien, men nazisterna lyckades fånga hela Centralasien. På vintern vågade de inte åka till Novosibirsk. Men Stalin blev också sjuk, och han flyttade till ett varmare Vladivostok.
  1948 kom. Nazisterna var redan beväpnade med disketter. Dessutom dök det upp mer kompakta tankar på turbojetmotorer. I själva verket, efter att det blivit varmare, återstår det att röra sig i en segerrik marsch och ockupera städer.
  Men Beria förgiftade den redan allvarligt sjuke Stalin och erbjöd tredje riket kapitulation, med förbehåll för bevarandet av sovjetmakten i Sibirien.
  Hitler, som själv var jävligt trött på kriget, höll nästan med, men till att börja med erövrade han Novosibirsk i maj 1948. Och kapitulationen undertecknades den 22 juni 1948, på ett symboliskt datum - exakt sju år sedan attacken mot Sovjetunionen. Därmed slutade andra världskriget. USA besegrade Japan 1945 och testade atombomben. Så Führern har inget att blanda sig i över havet.
  Beria regerade dock inte länge. Den mest berömda sovjetiska ess, luftmarskalk, sjufaldiga hjälten från Sovjetunionen Kozhedub kommer att kunna genomföra en militärkupp och störta den impopulära ordföranden för GKO. Beria och ett antal av hans medbrottslingar sköts. I det tredje riket, i mars 1953, dödade patrioterna Hitler. Och Göring dog av drogmissbruk lite tidigare, medan Himmler sköts på grund av misstankar om en konspiration.
  En hård kamp utspelade sig mellan SS, ledd av Schellenberg, och de väpnade styrkorna med Generalissimo Mainstein. Det hela förvandlades till ett inbördeskrig. Som ett resultat kollapsade det tredje riket. Och den trunkerade Sovjetunionen började gradvis återställa sitt inflytande. Historien gick återigen i en spiral. Tysklands fantastiska uppgång, svullna abrupt än Djingis Khans imperium, sedan huvudledarens död - kaos och utrotning.
  Och den gradvisa insamlingen av furstendömen, bara staden Baikalsk blev huvudstad. Sovjetunionen, uppdelat i många provinser med marionettprovinser fastställda av tyskarna, förenades igen. Den största segern var annekteringen av Moskva, som kastade av sig det nazistiska oket. Det är sant att Ukraina, Vitryssland och de baltiska staterna, samt Georgien, Armenien, Azerbajdzjan behöll sin suveränitet. Efter det tredje rikets kollaps blev USA världshegemon. Även i Kina etablerades en pro-amerikansk regering.
  Men gradvis blev det himmelska imperiet mer och mer självständigt. I Sovjetunionen, efter den faktiska diktaturen i Kozhedub, upprättades en huvudsakligen presidentkonstitution, men med en två mandatperioder i makten. Val hölls på alternativ basis, och posten som president kallades annorlunda: folkets ordförande.
  Landet hade en blandad och blomstrande ekonomi.
  Men här är hur historien har förändrats från ett gem. De förlorade andra världskriget, även om de kämpade tappert. Och resultatet blev katastrofalt. Dessutom kunde Tyskland vinna storhet bara för ett tag.
  Ja, och USA tappade gradvis inflytande, världen höll på att bli multipolär, vilket gör att det blir mer och mer kaos i den. Å andra sidan är det mindre ordning. Och precis som i nuvarande tjugoförsta århundradet.
  Tja, varför dras mänskligheten så till fragmentering och kaos?
  
  
  TROTSKY I STÄLLET FÖR STALIN
  Tukhachevskys kampanj mot Warszawa visade sig misslyckas, främst på grund av Stalins fel - som istället för att täcka den södra flanken av de röda trupperna som ryckte fram mot Warszawa. vände den första kavalleriarmén till Galicien. Dessutom, trots de stora styrkorna som stod under Josephs befäl, lyckades han bli besegrad av polackerna. Röda armén förlorade också slaget vid Warszawa. Polackerna inledde en motoffensiv, ockuperade territoriet, inklusive Slutsk, och ockuperade till och med Minsk i flera dagar.
  Men västvärlden vågade då inte finansiera ytterligare blodiga strider med bolsjevikerna. Warszawa slöt fred och inbördeskriget tog snabbt slut.
  Men det finns också en alternativ historia och ett av de många parallella universum. Där beordrade Lenin att Stalin, som inte var alltför begåvad i militära angelägenheter och nyckfull, skulle avlägsnas från kommandot över den södra flanken, och etablerade Tukhachevskys enhet i kommandot, samtidigt som Budyonnys första kavalleri bibehölls.
  I det här fallet gick inte ett försök till motanfall från söder om Warszawa igenom, och den inspirerade Röda armén vann en seger i en hård strid. Polens huvudstad föll. Efter att ha stått i det ett tag och efter att ha lärt ut ytterligare förstärkningar, flyttade Tukhachevsky till Lvov och Krakow.
  Under en tid pågick striderna fortfarande mot Wrangel, och med ytterligare en offensiv på Krim. Sedan ockuperade Röda armén de baltiska staterna i norr och befriade Azerbajdzjan, Armenien och Georgien i söder. Det blev ett tillfälligt lugn. Sovjetryssland behövde vila och tillfälligt andrum, vilket blev NEP. Men Trotskij insisterade fortfarande på att alla tsarrysslands länder skulle återlämnas. Som ett resultat av detta ockuperade Röda armén sommaren 1921 även Finland, med västs medverkan.
  1922 återerövrades också Primorye, då norra Sakhalin. Trotskij, vars auktoritet som ordförande för det militära revolutionära rådet hade stärkts avsevärt, lyckades ta Lenins plats och pressa Stalin, som hade förvisats till sekundära roller.
  Hur konstigt det än kan tyckas, i takt med att den personliga makten stärktes, stärktes kapitalismens inslag alltmer i ekonomin.
  Trotskij själv blev vänsterpartist till stor del på grund av en önskan att bli heligare än påven eller mer radikal än Stalin. Men en gång vid makten förlängde en extremt begåvad jude en balanserad utrikespolitik. Utan att överge kommunistiska idéer försökte han samtidigt ingjuta marknadselement och säkerställa goda relationer med andra kapitalistiska länder i världen.
  Hitlers maktövertagande i Tyskland ledde inte till grundläggande förändringar i världspolitiken. Führern blev snabbt hänvisad till platsen - förbjöd varje upphävande av Versailles-restriktionerna eller återställandet av allmän värnplikt och militärmakt. Precis som nazisterna förbjöds att införa antisemitiska lagar och mycket mer.
  Det enda är att under Hitler kom den tyska ekonomin ur krisen, men fascismen tog aldrig radikala former, förblev moderat nationalism med vissa auktoritära drag, universella ungdomsorganisationer som Hitlerjugend.
  Sovjetunionen, under ledning av Leon Trotskijs, blev en ekonomiskt rik makt med en utvecklad tung industri.
  Sovjetunionens ekonomi var mer marknadsorienterad än Stalins, men den innehöll också inslag av planering i form av femårsplaner. Födelsetalen är hög, speciellt eftersom Trotskij också förbjöd aborter - de säger att det finns så många tomma länder i Ryssland och att det inte finns något för dem att gapa som hål.
  Eftersom storleken på den tyska armén förblev begränsad till 100 tusen, och Polen redan hade förvandlats till en sovjetisk, socialistisk republik, skulle det inte finnas mycket att slåss med någon. Moldavien återfördes till Ryssland redan 1921 - och samlade tillbaka de kungliga landområdena.
  Trotskij själv stödde världsinternationalen lite, men målet för världsrevolutionen började tystas ner. Dels, som under Stalin.
  Men kriget kom fortfarande från öster. Japan inledde militära aktioner mot Mongoliet. Landet med den uppgående solen, tillsammans med Italien, blev världens främsta inkräktare. Det är sant att Mussolini tvingades begränsa sina ambitioner till att fånga Etiopien - det enda landet i Afrika som inte var någons koloni. Japan, som inte heller ännu vågat slåss ensamt med Storbritannien, och ännu mer med USA, klättrade in i Kina. Och kom in här mer och mer.
  Det finns många kineser och trots all deras splittring är de en seriös motståndare. Och sedan kom samurajerna in i Mongoliet ... Allvarliga strider utspelade sig där våren 1941.
  Trotskij beslutade att Sovjetunionen redan var stark nog att föra ett fullskaligt krig mot samurajerna. Dessutom ville den sovjetiske diktatorn hämnas för nederlaget 1904-1905. På land är Röda armén klart starkare än japanerna, särskilt i stridsvagnar. Men till havs har Stillahavsflottan ännu inte nått paritet. Men Lev Davydovich kunde inte ge upp Mongoliet.
  Röda armén stoppade först samurajernas framfart. Den 20 augusti 1941 ägde en offensiv rum på Khalkhin Gol, som slutade med Röda arméns seger. Efter det krävde Trotskij att Japan skulle ge tillbaka södra Sakhalin och Kurilerna.
  Naturligtvis följde ett avslag och ett storskaligt krig började. Bara, till skillnad från det stora fosterländska kriget, utkämpades det på främmande territorium. Fast det kan man inte säga med lite blod.
  Striderna var fullskaliga, och japanerna gjorde våldsamt motstånd, de gav inte upp. Men nästan alla de sovjetiska truppernas operationer var framgångsrika. Försvaret, efter kraftfulla artilleriförberedelser, bröt igenom, och stridsvagnar, inklusive den senaste kraftfulla T-34, LT (tung Lev Trotskij!), övervann ett våldsamt dike av lik och metall.
  Först drevs krigarna i Land of the Rising Sun ut ur Manchuriet. Flera på varandra följande operationer genomfördes, vilket tog nio månader från november 1941 till augusti 1942. Sovjetiska trupper gick in i Nordkorea ... Det var också strider på Sakhalin. Japanerna försökte till och med avancera - avancerade trettio kilometer, men stoppades och kvävdes av blod.
  I september 1942 var det ett överfall på Port Arthur. Japanerna, med hjälp av stöd från havet, försökte hålla linan. Sovjetiska trupper bröt igenom fronten, men fienden lyckades stoppa framryckningen genom att släppa trupper.
  Men samurajen kunde inte dra ut motstånd under lång tid. Det sovjetiska flyget tog över och bombade fartygen. Dessutom är japanerna för avvisande mot sina liv - de tog inte ens fallskärmar i strid. På grund av vad, efter döden av de viktigaste lufteliterna, försvagades motståndet från samurajerna på himlen märkbart. Och det sovjetiska flyget började vinna mycket mer självsäkert.
  Dessutom upphävde nya utvecklingar av sovjetiska designers gradvis överlägsenheten hos japanska fighters i manövrerbarhet. I december 1942, efter ytterligare ett våldsamt överfall, togs Port Arthur och Seoul föll samma månad.
  Nästa månad 1943 började med januarioffensiven i Sydkorea och intagandet av hamnen i Pusan.
  Japan förlorade markstrider och tog mer och mer skada på himlen och till havs. I februari 1943 intogs Peking av sovjetiska trupper. Och i mars, efter hårda strider, befriades södra Sakhalin. April och maj präglades av nya segrar för sovjetiska vapen till sjöss ... Den ökade ubåtsflottan, flygplan och fartyg som närmade sig från Östersjön var särskilt effektiva.
  I juni 1943 drev sovjetiska trupper även japanerna ut ur Shanghai. Alltså efter att ha bildat sin egen ockupationszon.
  I juli, augusti, befriade fallskärmsjägare och sjömän Kurilryggen från fienden. Japan befann sig i en exceptionellt svår situation. Den sovjetiska luftfarten ökade sin slagkraft och bombade mer och mer, och flottan i Land of the Rising Sun smälte. I oktober 1943 fattade Trotskij ett beslut: att attackera Okinawa - en generalrepetition innan striden om själva den japanska metropolen. Striderna var hårda och samurajerna använde massivt vapen: kamikazepiloter.
  Den episka striden fortsatte i två månader och en vecka, som slutligen slutade med Okinawas fall. Och i januari 1944 befriades också Taiwan.
  Japan var nu på gränsen till en fullständig militär katastrof. Hirohito kunde bara räkna med inträdet i kriget på sin sida av USA och Storbritannien, det fascistiska Tyskland vid den tiden var fortfarande för svagt militärt, och Mussolini var inte så lätt att få Trotskij i Stilla havet.
  Men USA och Storbritannien gav tips, men hade ingen brådska att gå in i kriget. Särskilt i Indien bröt ett massivt anti-brittiskt uppror ut. Den moderate Gandhi trängdes undan av mer radikala nationalister och vänstern. Som ett resultat började ett riktigt krig där. Churchill, som ersatte Chamberlain, var envis och försökte till varje pris hålla Pakistan och Indien under hans kontroll. Vilket ledde till ett utdraget och bittert krig som fjättrade de brittiska styrkorna.
  Amerikanerna agerade passivt i utrikespolitiken: min hydda är på kanten!
  I mars 1944 landade sovjetiska trupper, trots att vädret ännu inte var alltför gynnsamt, i Hokkaido. Tre veckors strider varade och slutade med japanernas nederlag. Denna framgång skakade kejsarens förtroende för metropolens ogenomtränglighet.
  Striderna på land och till sjöss fortsatte till den 11 maj 1944, då ett utmattat Japan slutligen kapitulerade.
  Striderna med deltagande av sovjetiska trupper varade från 10 april 1941 till 11 maj 1944 och tog tre år och lite mer än en månad. Förlusten av den sovjetiska armén dödade och dog av sår uppgick till 960 tusen soldater och officerare. Lite mer än sextio tusen fredliga sovjetmedborgare dog också. Från beskjutning av bombardemang, strider på Sakhalin och på gränsen i Primorye. Och omkring tre miljoner människor skadades, varav fyrahundratusen blev handikappade.
  I allmänhet vann Sovjetunionen en stor seger och lyckades installera prosovjetiska regimer i Kina och Korea och ockuperade med sina trupper alla ägodelar i landet med den stigande solen.
  Kamrat Trotskijs auktoritet har stärkts ytterligare både inom landet och på den internationella arenan.
  1946 lanserades den första konstgjorda satelliten i Sovjetunionen. Och 1950 skickade de den första sovjetiska kosmonauten runt jorden. I Rumänien gick kung Micah med på att sluta en militär och ekonomisk allians med Sovjetunionen. Snart bytte regeringen i Ungern. Och i Tjeckoslovakien har det länge styrts, om än inte riktigt av kommunister, utan av vänstervänliga prosovjetiska krafter.
  1951 bröt ett krig ut mellan Turkiet och Sovjetunionen. Vid den tiden hade varken USA eller Storbritannien en atombomb ännu, och att starta en riktig massaker med en så mäktig fiende som Sovjetunionen och dess allierade var självmord för väst.
  Den sovjetiska armén besegrade Turkiet på mindre än en månad. Att se att reaktionen från väst är extremt trög ... Britaya kämpade länge med indianerna, men till slut förlorade hon hundratusentals soldater och förlorade kontrollen över sin största koloni. Det råder en ekonomisk kris i USA och svarta gör upplopp.
  Trotskij fattar ett beslut: och inom två månader tar Röda armén kontroll över hela Mellanöstern och Iran, och en pro-sovjetisk regering kommer till makten i Egypten. Britterna och fransmännen får ett slag i tänderna. Och Hitler tar parti för Sovjetunionen och för detta får han möjligheten till Anschluss av Österrike.
  De Gaulle kommer till makten i Frankrike. Han är mycket missnöjd med den sovjetiska expansionen och talar om ett korståg österut, mot bolsjevismen. Trotskij, tvärtom, drömmer om expansion till Europa, situationen blir allt varmare.
  Adolf Hitler, som utnyttjar det faktum att Sovjetunionen nu är i en allians, börjar militariseringen av Tyskland. Och i Alger och Marocko mot Frankrike bryter ett stort uppror ut.
  De Gaulle är rasande, han kräver att Tyskland stoppar militära förberedelser. Som svar kräver Führern att återställa gränserna från 1914 och hotar att kasta milisen mot fienden.
  Båda sidor avvecklar hot och drar trupper till gränserna. Den listige Trotskij går inte in i kriget, utan säljer stridsvagnar och flygplan till Tyskland på kredit. En strid utspelar sig mellan nazisterna och fransmännen. Belgien går in i kriget, men detta förvärrar bara Frankrikes ställning, som är fjättrad av upproret i kolonierna och kommunisternas verksamhet på olika fronter. Tyskarna uppnår dock ingen snabb seger utan fastnar på Mangiolinjen, men då ockuperar de Belgien. Efter ett och ett halvt år av kriget kom nazisterna nära Paris.
  De Gaulle går för att underteckna fred och ger tyskarna tillbaka Elsarz och Lorraine. Belgien skildes också med en del av sitt territorium. Führern stärker sitt inflytande. 1955 testar Sovjetunionen en kärnvapenbomb. Trotskij inkluderar Tjeckoslovakien i Sovjetunionen. Tyskarna avviker egentligen från Sudeterna, men mycket mindre etniska gränser. Men de har inget att rocka...
  Hitler tvingas ödmjuka sina ambitioner, och glädjas åt att han lyckades expandera i väst och på Österrikes bekostnad. Nazisterna invaderar också Danmark och återställer också gränserna från 1914 och norra delen av deras imperium.
  Trotskij dog 1960 efter att ha firat sin åttioårsdag. Utan dåliga vanor och bibehållen fysisk form, behöll ordföranden för Sovjetunionen, fram till de sista angelägenheterna, klarhet i tanken.
  Han överlämnade posten som ordförande till sin son David och grundade därmed världens första kommunistiska dynasti. Vid denna tidpunkt hade Sovjetunionen upplevt ökad centralisering och konstitutionella ändringar som förbjöd utträde ur den. Hitler överförde också makten till en av sina söner som erhölls som ett resultat av konstgjord insemination, men på konkurrensbasis.
  Sonen är dock fortfarande för ung, och efter Hitlers död splittrades nazisterna och snart kom vänsterflygeln till makten. Världen har blivit säkrare, men det koloniala systemets kollaps har gett upphov till ett nytt instabilitetskrig. Vägen ut var skapandet av en kommunistisk koalition. Ömsesidig hjälp utfördes i den och försök gjordes att bygga upp socialismen under förhållanden på den svarta kontinenten.
  Men världskommunismen kännetecknades av ett stort antal marknadselement och var ett kombinerat system.
  Inom Sovjetunionen växte under tiden motsättningarna. Ett partis politiska dominans passade inte längre den växande oligarkin. Den röda vågens affärsmän ville ha förändring och politisk makt. Hittills har planekonomins framgångar och politiska uppköp delvis kompenserat den oppositionella stämningen. Men saker och ting har förändrats i USA. En ny ledare dök upp som, efter att ha brutit monopolet för två partier: demokratiska och republikanska, skapade en tredje - patriotisk.
  Och efter att ha kommit till makten etablerade han ett autokrati. Samtidigt starta ett korståg mot kommunismen. David dog, och efter det började en hel rad konspirationer och fraktionsstrider. Som ett resultat skakades landet. Men nu slutade kampen mellan fraktionerna med beslagtagandet av posten som ordförande för Sovjetunionen, och folket lugnade ner sig på detta.
  Det skedde en aktiv utrymmesexpansion. 2015 blev Pluto den sista planeten som en mänsklig astronaut satte sin fot på. Under en kort tid kunde människor besöka Jupiters yta. Visserligen var de tvungna att ligga i speciella doftbad.
  Inom Sovjetunionen blev de kapitalistiska elementen ännu starkare. Det skedde en skiktning i fattiga och rika. Det fanns riktiga miljardärer, och samtidigt medlemmar av politbyrån. Kommunismen smälte mer och mer samman med finansernas oligarki och allt mindre blev den annorlunda än kapitalismen. Även inkomstskatten blev linjär i Sovjetunionen och en enda procentsats infördes. Detta ledde naturligtvis till vagt missnöje och ledde till små upplopp.
  Men än så länge har situationen inte kommit ut över kontroll. Men i verkligheten, med kommunismens yttre attribut, inskränktes de sociala garantierna mer och mer. Särskilt medicin och utbildning blev delvis betald, och arbetslösa och arbetsutbyten dök upp.
  Victoria nådde Vilna och slutade minnas parallellvärlden. Hon fick nu fortsätta att leda den ryska armén.
  Huvudstaden i Storhertigdömet Litauen, Vilna, föll, men framför var ett fälttåg vidare till Grodno och Brest.
  Vitryssar gick villigt med i den ryska armén. Rumlade, även om snön och rörelsen den medeltida armén blev svårare. Icke desto mindre beordrade storhertig Vasilij att ockupera Grodno och övervintra där. Victoria sprang runt de omgivande slotten på jakt efter någon annan att hugga eller utrota.
  Den vildaste utrotningstörsten kokade i henne, men allt oftare kapitulerade motståndarna utan kamp.
  
  
  ORAKLER FRÅN MÖRKA HELVETE
  Det finns naturligtvis olika prediktorer, användbara och farliga.
  Men i en av de alternativa verkligheterna hittades en trollkarl som berättade för nazisten hur de skulle återställa makten att återberätta Djävulens spegel. Droppar av det röda blodet från ett oskyldigt barn föll på den reflekterande ytan. Och de absorberades omedelbart, och själva spegeln lyste upp och hittade sina gåvor igen. Och Führern lärde sig mycket då.
  Men även att veta framtiden är inte alltid möjligt att fixa det. I Afrika omgrupperade tyskarna dock sina trupper och lyckades slå tillbaka den offensiv som Montgomery inledde den 23 oktober.
  Även om de med stor svårighet stoppade trupperna, vilket var fler än antalet manskap och utrustning. Men kunskap om platsen och tiden för strejken hjälpte Rommel att rationellt fördela sina få enheter och slå tillbaka offensiven. Britterna led betydande förluster och efter två veckors strider tvingades de sluta.
  Och den tyska ubåtsflottan kunde orsaka stor skada och sänkte ett dussin fartyg med landstigningsstyrkor som planerade att landa i Casablanca och vid Marockos kust. Amerikanerna, som såg bristen på framgång i Egypten och aktiviteten hos de "tyska vargflockarna" - övergav Operation Torch.
  Tyskarna försökte i sin tur att omgruppera sina trupper nära Stalingrad för att avvärja de sovjetiska truppernas flankattacker och förberedde sig genom att gräva ner sig i försvaret i centrum.
  På grund av dåligt väder den 19 november 1942 kunde sovjetiska trupper inte effektivt använda flyg, inklusive markattackflygplan, och artilleriförberedelserna nådde ytterst begränsad framgång. Så efter att ha omgrupperat sina styrkor kunde tyskarna och deras allierade slå tillbaka de sovjetiska truppernas offensiv. Det är sant att detta distraherade nazisterna från själva Stalingrad, vilket gav de sovjetiska soldaterna som var hjältar i staden ett andrum. Även om det finns väldigt få hus kvar under Röda arméns kontroll.
  Fritz gjorde motstånd i centrum också... Slaget nära Stalingrad fortsatte till slutet av december. Efter att ha misslyckats med att bryta igenom fronten stannade Röda armén. Men det var inte lätt för tyskarna heller. De förlorade för mycket under attacken mot staden, och även om förhållandet mellan förluster i försvaret verkar vara till deras fördel, är trupperna fortfarande utmattade.
  I januari, trots oraklets förutsägelse, kunde inte tyskarna hålla ut i norr under Operation Iskra. Visserligen varade striderna i mer än tre veckor och kostade Röda armén stora förluster, men de lyckades bryta sig igenom till Stalingrad landvägen.
  Tyskarna, som varnas av Iblis-spegeln, kunde dock slå tillbaka offensiven nära Voronezh och stärkte sina svaga allierade: italienare och rumäner. Annars hade försvaret där slagit igenom.
  Och den tredje Rzhev-Sychov-operationen misslyckades. Tyskarna slog igen, om än inte utan svårigheter, tillbaka den sovjetiska offensiven. I själva Stalingrad var det kvavt, i januari var det strider. Paulus ersattes av Mainstein, och denna mer sofistikerade fältmarskalk lyckades inta citadellstaden den 12 februari. Men återigen betalade tyskarna ett enormt pris för detta. I februari 1943 måste Riksdagen samlas och totalt krig förklaras. Förläng arbetsdagen och använd slavarbete mer aktivt än tidigare.
  Förklaringen om totalt krig gjorde det möjligt att öka produktionen av vapen och bilda nya divisioner. Inklusive utländsk och hivi.
  När de visste när britterna och amerikanerna planerade att sticka näsan i Marocko, gav tyskarna, med hjälp av sin många ubåtsflotta, smärtsamma slag mot de landande fartygen - och störde den ena landningen efter den andra. Detta gjorde det möjligt för nazisterna att lokalisera militära operationer mot väst och koncentrera alla huvudstyrkor i öst.
  Positionen för Rommels kår förblev svår, men tack vare spegeln började det fascistiska flyget att fungera mer effektivt och konvojer förbättrade tillgången till den afrikanska gruppen.
  Montgomerys nya offensiv i mars 1943 visade sig vara ett misslyckande. Denna gång, redan Rommel, efter att ha fått korrekta uppgifter med hjälp av djävulsk magi, lockade britterna i en fälla och lyckades tillfoga dem ett förkrossande nederlag! Det var sant att på grund av fiendens numeriska överlägsenhet och dominans i luften var det inte möjligt att helt besegra Montgomery, men Storbritanniens nederlag visade sig vara påtagligt. Särskilt många stridsvagnar gick förlorade, och ett betydande antal fordon fångades som troféer.
  Britterna drog sig tillbaka till ett par försvarslinjer och kom närmare Alexandria. Rommel behövde nya reserver, och nazisterna planerade att fortsätta offensiven i sydlig riktning. Stalingrad föll och det var möjligt att avancera längre längs Volga.
  I maj 1943 gick Fritz vidare till Operation Dolphin. Deras trupper mötte, trots oraklets hjälp, mycket starkt motstånd från Röda armén. Framstegen gick långsamt på bekostnad av stora förluster. Det är sant att hjälpen från prediktorn påverkade krigets gång. Wehrmacht förutsåg motattacker och belönade allt fler pannor. I mitten av juni hade nazisterna redan närmat sig Volgadeltat och nått Kaspiska havet.
  Situationen för de sovjetiska trupperna i Kaukasus förvärrades av Turkiets inträde i kriget den 22 juni 1943. Och detta förutbestämde faktiskt resultatet av kampen om Bakuolja.
  De allierade var inte beslutsamma. Montgomery gick över till aktivt försvar och tänkte inte längre på offensiven, och landningen i Marocko förblev orealistisk.
  Den 10 juli 1943 försökte Churchill landa i Frankrike för att avleda en del av de tyska styrkorna från öster. Men den otillräckligt förberedda landningen, tillsammans med amerikansk obeslutsamhet och det faktum att tyskarna kunde alla detaljer tack vare oraklet, resulterade endast i det värsta nederlaget för britterna och amerikanerna på land i historien.
  Endast fångar tillfångatogs, mer än sexhundrafemtiotusen människor och mycket utrustning. Men detta hindrade tyvärr inte nazisternas offensiv i söder. I augusti erövrade tyskarna hela Dagestan, turkarna erövrade nästan hela Armenien, tillsammans med Jerevan, och den 27:e förenades nazisterna och ottomanerna och rev den transkaukasiska fronten i två delar.
  Och återigen slutade försöken med de sovjetiska styrkornas offensiv på andra sektorer av fronterna i misslyckande. Fienden var alltför väl medveten om det sovjetiska kommandots planer.
  En specialavdelning inom Röda armén rasade, förtryck och massutrensningar genomfördes. Till och med flera dussin generaler sköts, och artilleriets marskalk Kulik.
  Men så länge fienden hade ett djävulskt vapen, då hjälpte ingenting emot honom.
  September månad gick i hårda strider, nazisterna och ottomanerna kom nära Baku. Och i oktober utbröt strider i själva staden.
  Kuststaden försörjdes genom havet, och de försökte desperat behålla den. Striderna drog ut på tiden och den 7 november, som planerat, misslyckades Fritz att ta. Men alla andra städer i Kaukasus var redan förlorade vid det här laget. Och i december, på bekostnad av kolossala förluster, föll den legendariska staden.
  Kaukasus visade sig vara helt förlorat, liksom det största, vid den tiden utvecklade oljefältet i Sovjetunionen. Det är sant att eftersom alla oljekällor sprängdes och förstördes kunde nazisterna själva inte dra nytta av denna fördel snart.
  Det blev lugn på östfronten. Stora tyska markstyrkor flyttade in i Irak och vidare till Palestina och Suezkanalen för att hjälpa Rommel. Den sovjetiska ledningen bestämde sig dock för att dra fördel av pausen. Oljefält har redan byggts ut på andra platser, bland annat i Sibirien. Och sovjetiska designers arbetade på nya stridsvagnar. IS-2 och T-34-85 var tänkt att vara ett svar på de tyska pantrarna och tigrarna.
  Frisläppandet av vapen i Nazityskland var högre än i verklig historia. Det är tydligt att nazisterna och slavarna har mer resurser, och bombardementet från de demoraliserade allierade är svagare. Det betyder att de skulle kunna producera mer järn och bättre metallkvalitet än i verkligheten. Därför uppnåddes och till och med överträffades planen för produktion av 600 "Panthers" per månad. Men det fanns andra begränsningar: träningstiden för nya besättningar. Pantern, med alla dess otvivelaktiga fördelar: en kanon med hög pansargenomträngning och eldhastighet, utmärkt sikt och optik, samt bra frontskydd och bra körprestanda, hade svagt sidoskydd och ett förskjutet arrangemang av rullar .
  En mer avancerad och lovande utveckling var "Panther" -2. Tack vare ett mycket tätare layoutschema med en något större vikt på 47 ton hade Panther-2 en stark 88-millimeters kanon i 71 EL-piplängd och pansar på 120 millimeter på framsidan av skrovet, 60 sidor i vinkel , och 150 på tornets panna, med en motor på 900 hästkrafter i ett duraluminhölje.
  En sådan maskin började tillverkas från november 1943, tillsammans med "Tiger" -2. Men tyskarna snurrade bara på sin bil. Och de attackerade Mellanöstern.
  I mars 1944 erövrade tyskarna även Kuwait och nådde Suezkanalen.
  Det var nödvändigt att bryta oraklet så att fascisterna inte skulle ha fördelar. Tjejerna i det här fallet hade en önskan att göra det tidigt, men begränsningarna i inflytande påverkade.
  Till exempel, nu, istället för flickor fulla av magi, den 1 april 1944, rörde sig två vackra skönheter längs fronten. Tyvärr, med mycket mediokra förmågor - hoppbegränsaren påverkas. Det var kallt även för bara fötter att gå på vårmarken, knappt bar av snö. Till vänster om tjejerna ligger den fullflödande Volga, norr om Kamyshin, och om du går längre kommer du till de tyska positionerna nära Stalingrad. Och krigarnas uppgift är att bli nästan vanliga tjejer, och efter att ha förlorat övermänskliga förmågor för att neutralisera det hatade oraklet ... Men även detta kanske inte räcker nu. När allt kommer omkring förlorade Sovjetunionen det territorium där hälften av befolkningen bodde före kriget, och en betydande del av den industriella potentialen, inklusive först och främst olja som var bekväm för utvinning.
  Visst finns det många andra insättningar, men för att de ska fungera fullt ut krävs både tid och pengar. Det vill säga, situationen är sådan att även om Hitler berövas kraften från Iblis spegel, kan denna visa sig vara smärtsamt liten. Dessutom intensifierades separatistiska känslor bland de allierade. Speciellt amerikanerna. Roosevelt är sjuk, Gallen är tydligt benägen till vänsterpacifism, och utsikterna för nyval är inte särskilt glada.
  Ubåtskrigföring för de allierade utvecklas inte på bästa sätt. Antalet tyska ubåtar ökar ständigt, och deras stridsegenskaper ökar. Torpets inducerade av värme och ubåtar av väteperoxid har redan dykt upp. Och de allierades flotta håller på att tunnas ut och försvagas, särskilt eftersom Fritz teknotroniska hajar har lärt sig att inte komma fram och inte avslöja sig själva.
  Dessutom är aktiviteten hos den nazistiska ubåtsflottan högre än i verkligheten: det har blivit lättare med bränsle, även tankfartyg anländer från de libyska fälten. Dessutom är bombningen av Rumänien mycket svagare. Och produktionen av syntetiskt bränsle är högre.
  De allierade är i chock, och de har en ogynnsam inriktning. Särskilt internpolitiskt.
  Styrkebalansen på östfronten den 1 april 1944: Sovjetunionen 6,3 miljoner soldater och officerare, och cirka 5,3 tusen stridsvagnar och självgående kanoner, 95 tusen vapen och murbruk, 7,7 tusen flygplan. Stora förluster i vinterstrider när man försöker besegra fienden. Tyskarna, med hänsyn till satelliter, utländska divisioner, hivi-infanteri, har ackumulerat mer än 7,2 miljoner, tankar och självgående vapen redan 8,8 tusen, kanoner och murbruk cirka 100 tusen, flyg 16,5 tusen fordon. Med tanke på att de nya IS-2 och T-34-85 stridsvagnarna bara har börjat träda i tjänst hos Röda armén, är fiendens överlägsenhet vad gäller utrustning betydande. Så produktionen av "Panthers" och "Tigers" har redan främjats, och de utgör mer än hälften av den tyska tankflottan.
  Inom flyget är kvalitetsbedömningarna inte så entydiga. Tyska fordon är överlägsna sovjetiska i hastighet och beväpning, men underlägsna i horisontell manövrerbarhet, samtidigt överlägsna i vertikal. Men viktigast av allt, jetflygplan dök upp i Fritz, främst ME-262. Av de propellerdrivna jaktplanen visade sig de mest kraftfulla vad gäller beväpning och hastighet vara mycket effektiva: ME-309 och TA-152. Yu-488 och ännu tidigare Yu-288 gick in i massproduktion. Dessa bombplan var oöverträffade när det gäller flygegenskaper, under hög belastning.
  I alla fall, om vi tar hänsyn till styrkebalansen, måste fienden erkännas som mer kraftfull. Dessutom kommer nazisterna att intensifiera sig ännu mer i händelse av att operationen i Mellanöstern slutförs. Och innan deras slutliga seger återstod mindre än en månad. Så...
  Den teknikkunniga Elena suckade tungt och sjöng:
  - Det finns ingen kraft, ingen styrka ... Leshy drack uppenbarligen för mycket! Bara rytande sågade bark, ropade matta!
  Zoya, som bevarade sin kultur även i en blygsam byklänning, skakade fingret åt sin vän:
  - Låt oss inte vara vulgaritet ... Det är bäst att Dyke upprättar en handlingsplan!
  Elena ryckte på axlarna. Hon är smalare än tidigare och inte lika atletisk. Även om kanske många män skulle tycka att hon var ännu snyggare än tidigare. Flickklänningen är enkel, linne, vit och ren. Lite kortare än vad som är brukligt för bondkvinnor, exponerar solbrända ben ovanför knäna. Flickorna hade inga vapen eller smycken kvar. Det finns inte ens en klocka.
  De är nu så rustika, för solbrända för april månad, men inte så snabba och starka. Fötter går längs en lerväg beströdd med småsten. Nakna sulor, precis som bykvinnornas, är grova och känns bekväma när man trampar på taggigt. När du går blåser det inte lika kallt. Morgonrimfrost tinar efter frost, och fötterna är inte så härdade och ömma.
  I hennes tidigare kropp av en krigare i allmänhet, även i Antarktis utan problem. Och nu är benen röda av kylan och när de värms upp under morgonsolen värker de äckligt.
  Elena, som redan hade lyckats glömma att människokroppen kan uppleva obehag av kyla och trötthet, sa med irritation:
  - Jag ser ärligt talat inte poängen med en sådan expedition. De kastade oss in i detta inferno och berövade oss stark magi ... Lämnade oss barfota och i en enkel bondklänning, och samtidigt tvingade de oss att rädda mänskligheten från fascismen!
  Zoya svarade logiskt på ett liknande avsnitt:
  - Men det är det fina med det! Så att det inte skulle vara för lätt när vi, med hjälp av mirakulösa förmågor, tog Vilna och andra städer i Litauen. Mycket mer intressant och viktigast av allt kräver fantasi för att besegra fienden i enkla kroppar och utan superkrafter!
  Elena sparkade för vana med sin bara fot i en stor kullersten som stack upp ur leran mitt på vägen. Men istället för att flyga ut från slaget, stannade stenen på plats, och den kloka flickan skrek av smärta. Fortfarande långa, graciösa fingrar svullnade omedelbart och blev blåa. Och Zoya var till och med tvungen att justera ett par av dem. Falangerna, som blivit lila, föll på plats och Elena skakade av sig en tår som dök upp på hennes kind. Du måste vara så dum.
  Belobogs dotter kände en våg av sympati i sig själv, hon överväldigades av en våg av empati. Och samtidigt fanns det också en känsla av egen svaghet och sårbarhet. Nageln under Elenas blåaktiga kött sprack, och även benet blev verkligen rörande skadat och sårbart.
  Vis i självmedkänsla, anmärkte:
  - Det är vad kött utan superkrafter betyder ... Du blir helt enkelt en nobody!
  Zoya anmärkte irriterat:
  - Dina ben kommer att läka ... Du kommer att leva på något sätt!
  Flickorna började på vägen igen. De hade inte längre sin tidigare hänsynslösa glädje. Dessutom, ju längre de gick, desto starkare gjorde hungern sig. Kollektivgårdsfält dök upp... Arbetet var redan i full gång med dem.
  Män är dock inte synliga, bara kvinnor och barn spändes, några till plogen, några hackade. Folk här är fruktansvärt smala, med utmattade ansikten. Det är sant att pojkarna, som såg vackra flickor, log och vinkade mot dem och hälsade dem med förhårda, utsträckta armar.
  Zoya erbjöd Elena att hjälpa till med bondearbete. Svarogs dotter gick motvilligt med. Hon ville personligen ha vapenbragd och inte en tung del av kollektivgården. Men efter att hon slagit foten på kullerstenen försvann den militanta stämningen på en gång. Dessutom bör du tänka på din egen legalisering. De hamnade trots allt, vad man än säger, i samma klänningar och utan pastorer.
  Ja, när som helst kan NKVD förklara dem spioner och vrida dem. Och så kommer de att visa sig bara vara flyktingar som har förlorat allt, inklusive sina dokument. Deras klänningar är inte särskilt nya, och stilen med en kortare kjol är typisk för den bolsjevikiska byn. Du kan hoppas på att tro!
  Zoya föddes i byn och hennes händer och kropp är mycket fingerfärdiga i steg. Elena är en stadsdam, dessutom en moskovit. Det är sant att hon har erfarenhet av odlingsarbete i Rodnover-samhället. Men ändå är rörelserna inte lika lätta och bekanta som Zoyas. Ja, och slagna fingrar på den kalla marken gnäller äckligt.
  Men unga kvinnor, killar och tjejer är alla barfota, även om det var frostigt på natten och du riskerar nästan att kyla ner dig. Endast äldre kvinnor och gummor i bastskor. Det finns inga män i sikte, och den äldste framför allt är en virvlande, rödaktig tonåring, som inte ser äldre ut än femton, i välordnade byxor, men med en mycket uttrycksfull blick och en manlig haka. Den här ungen med ett Komsomol-märke är den äldsta bland pojkarna och ger order till alla.
  Det faktum att två skönheter anslöt sig till dem kommenterade den unge befälhavaren inte på något sätt. Det är så klart. Klimatet i Volga-regionen är milt och sådden är i full gång, här kommer ett extra par händer inte att skada.
  Elenas rygg värkte snart och hon bad om en plog. Så det är lättare för en ganska stark tjejkropp, men du behöver bara försiktigt dricka ner hälarna i den lösa jorden så att fingrarna inte gör så ont. Men å andra sidan går trycket på bröstet under en annan lutning, och ryggen, obelastad, känner inte smärta.
  Tjejen tänkte här, men hur gammal är hon egentligen? Redan över hundra! Rolig! Hon är en av de äldsta kvinnorna i det moderna Ryssland och samtidigt full av styrka och frisk. Men efter att ha berövat dem magiska förmågor kan de bli sådana freaks!
  Från denna tanke är Elenas hud en vandrare ...
  Alla jobbade med entusiasm och utan lunchrast. Eller först när det blev helt mörkt gick de fram till elden för att pigga upp sig. Nära Volgafloden och det fanns en fisk i pannan. Men brödet är kort, och det är på något sätt inte riktigt rent, med orenheter. Mer löksmak.
  Maten är enkel, och inte för mycket, för hungriga magar verkar det som en delikatess. De kvinnliga rangersna har inte känt sig så här trötta på flera år. Nej, trots allt är det väldigt smärtsamt att vara en man utan superkrafter. Och man blir trött som ... en åsna!
  Men det är bra att organismerna är unga och friska. Flickorna somnade med andra kvinnor i ladan på sig själva. En av pojkarna vilade sitt huvud mot Zoes höga bröst. Tjejvaktaren strök sina ljushåriga virvelvindar... Och kände en stark melankoli. De fick allt från livet och från sina beskyddare guds-demiurger: evig ungdom, makt, möjligheten att ha rikedom, makt, ära och respekt, men ... För att bli gravida måste de sova med en man-man som är lika med dem i förmåga . Och det här är inte lätt att hitta.
  Och om det finns sådana killar, så är de redan på en annan nivå och i ett annat universum. Elena mindes en sång om Gagarin och efter detta längtade hon ännu mer;
  Du vet vilken typ av kille han var...
  Hela världen bar honom i hans famn!
  BESTÄMMELSEN AV KUNGENS BRODER RÄDDA IMPERIERET
  Bror till tsar Nicholas II, Michael, i motsats till den verkliga historien, agerade beslutsamt. Det kejserliga gardet öppnade eld mot rebellerna som försökte storma Vinterpalatset. Sedan gick kosackerna, vänligt behandlade av suveränen, och ädla regementen in i striden.
  Flera hundra rebeller dödades, medan andra flydde. Polisen grep aktivt rebellerna och deras ledare. Representanter för statsduman, furstefamiljer, köpmän och medlemmar av finanseliten skyndade sig att svära trohet till tsar Nicholas och svor lojalitet. Under striden dödades mer än sexhundra rebeller och ett och ett halvt tusen sårades. Gardisterna förlorade tjugo människor döda, kosackerna ytterligare femtio.
  En allvarlig sammandrabbning, men enväldet stod emot. Konspiratörerna på toppen hade inte en enda åsikt, inte en enda ledare. Och generellt sett trodde många av dem att det var omöjligt att ändra regeringsformen under kriget.
  Det finns många missnöjda med tsar Nikolaus II, men det är svårt att erbjuda ett alternativ till den kejserliga regimen. Desto mer är de rika allvarligt rädda för att den republikanska regeringsformen ska visa sig vara för svag och lös för att skydda kapitalisterna från det hungriga och upproriska proletariatet och godsägarna från bönderna.
  Och i sig kommer folket inte att arrangera en seriös revolution. Bolsjevikerna är fortfarande för svaga och få till antalet, socialistrevolutionärerna tycker för det mesta att revolutionen är bra, men det är bättre att vinna världskriget först.
  Kort sagt, det blev bråk och det hela kom ut! Ett visst sken av en blodig uppståndelse upprepades ... Och tystnad!
  Nicholas II belönade sin bror för hans beslutsamhet med George Order av första graden, och befordrade honom till rang av general-in-chief och utnämnde Mikhail att befälhava västfronten. Och de södra och rumänska fronterna var underordnade Brusilov.
  Den ryska arméns antal växte till nästan tio miljoner människor, och dess underhåll var en tung börda för imperiet. Borde ha kommit.
  Så snart vägarna torkat slog tsararmén till i Galicien. Numerisk överlägsenhet låg på de ryska truppernas sida. Österrikarna försvagades i moral, och regementena, bestående av slaver, deserterade eller gav upp massivt. Det fanns inte tillräckligt med tyska enheter för att hålla tillbaka fienden.
  Till råga på allt gick USA in i kriget mot centralmakterna i april. Och därmed var utgången av konflikten redan en självklarhet. Tyskarna försökte öka sina styrkor i väst för att besegra de allierade och kunde inte ge betydande hjälp till Österrike-Ungern.
  Ryska trupper ockuperade Lvov och ett antal städer i Galicien. Även flera små pannor bildades. Den österrikiska, lapptäckta, brutna fronten kollapsade för snabbt, så att tyskarna var tvungna att flytta västerut till ett dövt försvar och kasta in trupper i luckorna som hade bildats.
  För att utveckla framgång, närmade ryssen Przemysl och omgav till och med staden. Men försörjningsproblem, och införandet av fler stridsberedda tyska enheter i striden, bromsade framfarten. Å andra sidan gick Rumänska fronten till offensiv och efter en tid Västfronten. Den sistnämnda stod inför en svår uppgift: att bryta igenom det kraftfulla, djupt uppmärksammade tyska försvaret.
  Tsarens bror Mikhail ansåg inte att det var skamligt, han skulle lära sig av Brusilov och använde liknande taktik. Han började förbereda en offensiv på tolv olika platser samtidigt, så att tyskarna inte kunde bestämma riktningen för huvudattacken. Dessutom använde de aktivt en rökridå och en offensiv på natten.
  Ryska trupper i söder befriade Bukarest, och attacken i centrum slutade med genombrott söder om Vilna.
  Tyskarna var tvungna att förstärka sin södra flank igen. Under hot om inringning var de tyska trupperna som blockerade Riga. Under dessa förhållanden fattade kejsaren ett svårt beslut att lämna de baltiska staterna och dra tillbaka trupper till den preussiska försvarslinjen.
  Det gick inte, de allierades och Turkiets angelägenheter. Ryssarna och britterna drog fram i Mindre Asien, fransmännen krossade i Syrien och Palestina. Osmanerna höll på att försvagas, och deras fall var inte långt borta. Dessutom förändrades bulgarerna. När den insåg att preussarna redan hade förlorat kriget, och de ryska trupperna, efter att ha befriat större delen av Rumänien, nådde gränsen, förklarade den slaviske kungen krig mot Österrike, Turkiet och Tyskland.
  Naturligtvis gjorde detta en huvudvärk för tyskarna. De kunde inte längre hålla frontlinjen i öst och tvingades dra sig tillbaka till Vistula. Räknar med att en naturlig vattenbarriär kommer att försena de ryska trupperna.
  Den allierade i väster uppnådde endast partiella framgångar, även om stridsvagnar redan användes mer aktivt. Men medan Tyskland höll fronten, även om det var tvunget att flytta tillbaka lite. Den södra delen tog mycket ansträngning.
  Tja, på hösten och vintern flyttade tsarryssland huvuddelen av striderna till det osmanska riket.
  Anfallet på Konstantinopel, både från land och från havet, slutade i triumfen för ryska vapen. Turkiet föll och med det fick Ryssland stora territorier, Tsargrad och sunden med tillgång till Medelhavet.
  Visserligen var det inte möjligt att avsluta krigen 1917, men segerfläkten kändes redan av alla, i mycket större utsträckning än 1916.
  Vintern gick i Ryssland med små strejker och protester, men det blev inga allvarliga sammandrabbningar, trots de militära svårigheterna. Om inte rubeln har sjunkit för mycket, men det är för tidigt att prata om hunger.
  Det är dock dags att avsluta kriget, och alla förstod detta. Brusilov, som befordrades till fältmarskalk, föreslog att ge huvudslaget i söder, där fienden är svagare, och sedan vända sig norrut.
  Tyskarna hade redan sina första stridsvagnar. Men deras antal är för litet för att ha en betydande inverkan på krigets gång. Ryssland har också sina egna fordon, i synnerhet Mendeleevs stridsvagnar. Men återigen, den tsaristiska industrin kan fortfarande inte genomföra serieproduktion.
  Men massproduktionen av stridsvagnar etablerades av britterna, amerikanerna och fransmännen. Det betyder att ett nytt kraftfullt medel för att bryta igenom försvaret har dykt upp, som borde bryta igenom de tyska positionerna.
  De allierade vill också avsluta det förödande kriget så snart som möjligt. Och från slutet av mars började försök från deras sida att bryta igenom det tyska försvaret på djupet.
  De ryska truppernas offensiv började så snart vägarna torkade i söder. Ryska trupper piggnade till efter tidigare segrar och österrikarna höll knappt på. Budapest visade sig vara omringat redan i början av maj. Sedan skisserades rörelsen mot Wien och förbi floden Vistula.
  Italienarna gick också till offensiven. Till och med Japan skickade en expeditionsstyrka till Europa. Tyskarna pressade på från alla håll.
  När de ryska trupperna redan hade närmat sig Wien kapitulerade Österrike-Ungern. Tysklands sista allierade har äntligen fallit. I väst, med hjälp av taktiken med anfall på olika delar av fronten, avancerade de allierade sakta men säkert. Och de ryska trupperna gick från söder till den bakre delen av den tyska fronten och täckte Vistula.
  Under dessa förhållanden meddelade kansler Wilhelm, som insåg Tysklands fullständiga, hopplösa situation, att alla fientligheter upphörde den 22 juni 1918. Faktum är att tyskarna kapitulerade.
  Österrike-Ungern upphörde att existera. Ryssland tog emot Galicien, Krakow-regionen, Bukovinca, en del av östra Slovenien och Ungern. Rumänien Transsylvanien. Från Österrike-Ungern fanns bara ett litet Österrike, och ett kraftigt inskränkt Ungern. Tjeckoslovakien växte fram under Rysslands beskydd.
  Det tsaristiska imperiet fick från Tyskland Klaipeda, Poznan och tillgång till haven, skar av Östpreussen från själva metropolen genom Danzig.
  Tyskland var tvungen att ge tillbaka till Danmark och Frankrike som tidigare erövrades redan på 1800-talet. Hon dömdes att betala enorma skadestånd varje år och begränsade den militära potentialen till hundra tusen människor.
  Och naturligtvis, som i verklig historia, den demilitariserade zonen.
  Tsarryssland utökade sina besittningar även i söder. Det osmanska riket, liksom den österrikiska staten, upphörde att existera. Storbritannien tog Irak, Frankrike, Syrien och tillsammans med britterna Palestina. Ryssland fick Armenien, Mindre Asien och Konstantinopel.
  Mellanöstern och Iran delades också in i inflytandesfärer. Således uppnådde tsarryssland betydande materiella förvärv.
  Men kriget kostade mer än två och en halv miljon soldater livet, den döda civilbefolkningen inte medräknat, enorma utgifter. Finanserna hamnade i oordning och landet hamnade i skuld.
  Visserligen gick de allierade nedlåtande med på att skriva av räntan på lån, men ändå visade sig skulden vara ganska stor - cirka tio miljarder guldrubel.
  Men det var möjligt att förstatliga företag som tidigare ägdes av tyskarna.
  Den politiska situationen i tsarryssland stabiliserades och kejsarens auktoritet växte.
  Nicholas II utnyttjade detta genom att avbryta sitt eget manifest om statsduman. Enväldet återupprättades igen och den lagstiftande makten övergick i sin helhet till tsaren.
  Detta framkallade bara skygga protester. Landet var för trött på kriget, och ville inte ha nya omvälvningar.
  Och ekonomin började en snabb återhämtning efter kriget! I genomsnitt var tillväxten cirka nio procent per år och var högre än i USA.
  Nya avancerade industrigrenar skapades, maskinteknik utvecklades. Lönerna gick upp.
  Arbetsdagens längd reducerades genom kungens lag från 11,5 timmar till 10,5 timmar. Förhelger och före helger fram till klockan 9. Dessutom minskade arbetsdagen till nio timmar, om åtminstone en del av den inföll på natten.
  Efter utbytet av pengar återställdes hela rubelns guldsaldo. År 1929 hade en arbetares lön nått 50 rubel i månaden, medan priset på vodka var 25 kopek per flaska. Det är 200 flaskor per månad. Och om du tar det i guldekvivalenter är det så mycket som 37 gram rent guld.
  Landet kom på andra plats, näst efter USA när det gäller industriproduktion. Utsikterna för imperiet såg väldigt ljusa ut, men .... en depression slog till, en stor depression.
  Kollapsen drabbade hela världen och Ryssland också. Sanningen föll mest av allt Tyskland och USA. Men också tsarryssland var alltför beroende av extern upplåning och kunde därför inte undvika omvälvningar och lågkonjunktur.
  Bolsjevikpartiet på tjugotalet var i kris. Lenin gick faktiskt bort från den praktiska, revolutionära kampen genom att fördjupa sig i teori...och skriva fantastiska verk.
  Vladimir Ilyich träffade i Storbritannien och Herbert Wales, kände i sig själv en smak för science fiction. I synnerhet kom en stor, futuristisk roman från Vladimir Iljitjs penna: "Kommunism - lyckans väg"! Och en rad andra verk. Lenin tjänade redan bra pengar på fantastiska verk.
  Bolsjevikerna splittrades i trotskister och stalinister. Stalin bestämde sig för att återgå till taktiken för individuell terror som är karakteristisk för Folkets vilja. Trotskij intog en mer moderat ståndpunkt.
  Socialrevolutionärerna är fortfarande aktiva, även om det inte förekom några högprofilerade politiska mord på tjugotalet. Republikanernas och kadeternas positioner stärktes gradvis. För alla verkade absolut monarki vara en föråldrad relik. Så oroligheter, strejker, demonstrationer började igen och den kungliga tronen vacklade.
  Mycket kunde komma ihåg för monarken ...
  Nicholas II:s regering hittade en väg ut ... i kriget! Dessutom var generalerna ivriga efter hämnd för nederlaget från Japan. Och det är förståeligt...
  Efter första världskriget höll tsarryssland flera små militära kampanjer. I Mellanöstern, där de och deras allierade har fullbordat arabvärlden. I Afghanistan .... Där pågick kriget tillsammans med Storbritannien. Ryssland tog över de norra regionerna i Afghanistan som huvudsakligen befolkades av uzbeker och tadzjiker, samt Herat. Britterna lade trots brutala krig under sig södern. Självstyret förblev i centrum av Afghanistan.
  Iran behöll fortfarande sken av suveränitet, men dess uppdelning var inte heller långt borta.
  Men den största intressekrocken föll på Japan. Dessutom skapade japanerna 1931 en marionettregering i Manchuriet och inledde en offensiv i Kina.
  Det var anledningen till ett nytt krig.
  Vid det här laget hade den ryska armén lyckats uppdatera sin stridsvagnsflotta och skapa ett mycket starkt flyg. I luften var Japan märkbart underlägsen, och Rysslands landarmé är mycket mer talrik och kanske stridsberedd.
  Stillahavsflottan leddes av den legendariske amiralen Kolchak. Kommendören av St. Andreas Orden den först kallade Brusilov hade redan dött vid denna tidpunkt, men hans dugliga elever fanns kvar.
  Från första början var kriget misslyckat för Japan. Ryska generaler: Denikin, Wrangel, Kaleidin under ledning av tsarens bror Mikhail Romanov - agerade energiskt och skickligt. Erfarenheterna från första världskriget hade effekt, misstag i konflikten 1904-1905 togs i beaktande.
  Prokhorovs lätta stridsvagnar visade sig också vara ganska bra, som helt enkelt är oersättliga i ett manöverkrig. Det var i alla fall redan en annan rysk armé, och ett helt annat krig.
  Men även under den första striden med samurajen, om istället för Kuropatkin en mer begåvad och beslutsam befälhavare, skulle resultatet av kriget naturligtvis bli helt annorlunda.
  I alla fall, efter två månader, belägrades Port Arthur av ryska trupper, och japanerna misshandlades. Två månader senare befriades hela Korea, och citadellstaden togs med storm.
  Till sjöss pågick även striderna för fullt med varierande framgång. Tills skvadroner från Östersjön och Svarta havet närmade sig. Landet med den uppgående solen var fullständigt besegrad, och de landsatte till och med trupper på Hokkaido. Japan tvingades underteckna en förödmjukande fred för sig själv. Ge tillbaka Manchuriet, Port Arthur, några ägodelar som erövrats från tyskarna, södra Sakhalin och Kurilryggen. Och samtidigt betala en ersättning, en rejäl summa - en miljard guldrubel.
  Segern stärkte tillfälligt autokratins ställning, och sedan gav den stora depressionen plats för snabba ekonomiska uppsvingar.
  I Tyskland, liksom i den verkliga historien, kom Hitler till makten, men han fick inte ströva för mycket. I synnerhet ett försök att återställa den allmänna värnplikten mötte hårt motstånd från Ryssland och Frankrike. Även om små eftergifter i termer av militär potential har gjorts. Arméns storlek fick öka från hundra tusen till tvåhundrafemtio. Dessutom återlämnade Hitler kontrollen över den demilitariserade zonen till Tyskland.
  Och dynastiska problem uppstod för tsarryssland. Tronarvingen, Tsarevich Aleksej, dog... Tsarens bror Mikhail Romanov fråntogs rätten att ärva. Och den verkliga arvtagaren var Kirill Vladimirovich Romanov. Men den här typen är fast i fylla och utsvävningar. Helt degraderad...
  Så vem kommer att efterträda tsar Nicholas II? Tsarens bror Michael fick efter segern över Japan rangen generalissimo och var mycket populär. Han blev den första medlemmen av kungafamiljen i det kejserliga Rysslands historia som fick en så hög rang. Och många ville se honom på den kungliga tronen.
  Det är sant att Nicholas II själv - en icke-drickare, utan dåliga vanor, som gjorde regelbunden gymnastik, var fortfarande ganska stark och det verkade som att hans regeringstid skulle vara den längsta i rysk historia. Men Stalin tänkte på det mest storslagna mordförsöket sedan Alexander II:s tid. Även om det verkade, vad är poängen?
  1937 blev i alla fall ett olycksbådande år. Tsar Nicholas II dödades, och tillsammans med honom dog också två ministrar, samt tre dussin hovmän, och en del av Vinterpalatset kollapsade.
  Terroristerna använde avloppssystemet för gruvdrift och planterade mer än ett ton aminolon.
  Således ingrep aggressiv slump i historiens gång. Därmed slutade tsar Nikolaj II:s regeringstid. Monarken som inte blev smeknamn, stor eller formidabel. De som inte älskade kejsaren kallade honom blodig, för mycket blod utgjuts i hans rike. Som behandlades med respekt - Erövraren. Så antalet länder under honom, i Rus, ökade. Det fanns till och med en stor provins i Kina: Zheltorossia.
  Och hela riket varade i 43 år. Endast längre regler, och nominellt Ivan the Terrible. Men med tanke på att han tog tronen i tre år blev den faktiska mandatperioden kortare.
  Och den legitima arvtagaren, Kirill Vladimirovich Romanov, besteg ändå tronen. Han regerade en kort tid - ungefär ett år, men lyckades utöva ett visst inflytande på historiens gång. I synnerhet tillät han Adolf Hitler att genomföra anschluss av Österrike. Påstås hänvisa till folkens rätt till självbestämmande och, säger de, det kommer att bli mer ordning. Godkände Anschluss av Österrike och Mussolini.
  Sålunda expanderade Tyskland och dess befolkning översteg åttio miljoner. För att inte tala om att Hitler uppmuntrade fertilitet. Under Adolf Besnovaty växte den en och en halv gång.
  Ett inbördeskrig bröt ut i Spanien, men det slutade mycket snabbare, eftersom det inte fanns något Sovjetunionen, som gav hjälp till vänsterkoalitionen i Madrid.
  Men Franco blev en allierad till Führern. Och den nye tsaren Vladimir den tredje mötte Storbritannien.
  Situationen är verkligen förvirrande. Pussel fyllt av andra världskriget. Och en ny omgång av konfrontation. Iran är inte delat, och detta är faktiskt det sista islamiska landet, formellt oberoende. Och Ryssland har synpunkter på det, och Storbritannien. Saker och ting är väldigt komplicerade i Mellanöstern. Territorierna i Ryssland, Frankrike, Storbritannien är blandade och inte lätta att hantera.
  England släpar ekonomiskt mer och mer efter både Ryssland och Tyskland, som vinner makten. Och de största kolonierna är fortfarande brittiska. Men kraften i lejonkronan försvagas, Kanada är nästan självständigt. Sydafrika är också ett välde, precis som Australien. I Indien försvagas den brittiska positionen. Naturligtvis finns det en önskan att knuffa lejonet.
  Hitler försöker spela på två fronter. Eller ta stöd av Frankrike, Storbritannien, Italien och Japan. Att alla tillsammans stapla på tsarryssland och dela upp dess enorma ägodelar.
  Eller leta efter territoriella förvärv i väst, men redan i allians med Ryssland.
  Hitler är en avskyvärd och principlös person, och i allmänhet bryr han sig inte med vem han ska sluta en koalition, så länge det är fördelaktigt för honom.
  Den nye unge tsaren Vladimir drömmer också om att gå till historien som en stor erövrare och vill ta kolonierna från Storbritannien och Frankrike. I själva verket finns det inget kvar att ta från tyskarna. Så koalitionen med Tyskland är ganska logisk.
  Italien har erövrat Etiopien och vill också ha nya bedrifter. Mussolini är extremt ambitiös. Han bryr sig inte om var han går österut eller västerut. Men i Frankrike finns det ingen stor vilja bland folket att slåss. Pacifism härskar där, och regeringen väljs. Så det är inte nödvändigt att skaffa en så stark allierad. Och tsarryssland är med sin traditionellt höga födelsetal och ständigt sjunkande dödstal en mycket stark motståndare. Befolkningen i tsarryssland växer med cirka tre procent om året. Barndödligheten har minskat, men än så länge har modet för stora familjer inte passerat, och även arbetarfamiljerna är produktiva. Om man tar hänsyn till territoriella förvärv, inklusive i det tätbefolkade Kina och det glesbefolkade Mongoliet och i Europa och Turkiet, översteg befolkningen i tsarryssland 1940 400 miljoner jämfört med 1913, då den var 180 miljoner. Och det här är en kontinental makt ... Storbritannien och Frankrike i moderländerna själva har mindre än 50 miljoner, plus fler kolonier. Men de koloniala trupperna är svaga i moral och har liten stridsförmåga. Så västerlandets markstyrkor är mycket svagare.
  Führern väljer en allians med Ryssland mot väst.
  1939 delades Tjeckoslovakien upp. Tyskland inkluderade även Sudeterna. Tyskarna stärkte armén, bildade stridsvagnskolonner. Tsarryssland stod inte heller stilla, med en fem miljoner fredstidsarmé och femhundra personaldivisioner.
  I tsarryssland har tunga stridsvagnar och strategiskt flyg, inklusive flygplan med åtta motorer, länge varit i produktion. Frankrike har bara ett trettiotal tunga stridsvagnar, och de är föråldrade. Storbritannien har inga tunga maskiner. Tja, Tyskland också, ingen tyngre än tjugo ton. USA har drygt fyrahundra stridsvagnar.
  Hitler bestämde sig för att det inte var värt att dra och slog till den 15 maj 1940. Så fort vädret är gynnsamt och allt är klart. Eller mer eller mindre gjort.
  Tsarryssland inledde en offensiv mot Indien och andra koloniala ägodelar. Den ryska arméns slag föll på dåligt försvarade positioner. Trupperna som består av de etniska britterna och fransmännen själva är relativt få, och de koloniala enheterna är inte alltför villiga att dö för en idé eller ett imperium som är främmande för dem. I själva verket, vem är britterna för dem? Exploatörer, förslavare, rövare eller otrogna. Det är osannolikt att ryssarna är mycket värre än dem, för att dö för lejonets eller tuppens skull.
  Så de tsaristiska trupperna avancerar och övervinner trögt, fokalt motstånd. Men tyskarna kunde besegra de franska, brittiska, belgiska och holländska trupperna på en och en halv månad.
  Därmed förlorade Churchill stödet från sina främsta allierade. Förväntningen att USA skulle gå in i kriget uteblev. Roosevelt kännetecknades i allmänhet inte av Stenka Razins beslutsamhet. Och då skulle sådana krafter gå emot Amerika.
  Ryska trupper ryckte fram över Afrika och Asien i marscher, fler problem kom från terrängen och sträckte ut kommunikationerna än från fiendens trupper. Bristen på vägar, särskilt i Afrika, påverkade också. Men den opretentiösa ryske soldaten övervinner heroiskt och stoiskt alla svårigheter.
  Tyskarna kan bara med svårighet överföra trupper till Afrika. Framryckningen mot Gibraltar försenades av Francos envisa motstånd. Och de var tvungna att överföra styrkor till sjöss. Ryssarna slog igenom till Afrika, genom Egypten, och det är mycket lättare för dem. Italien tar också tag i allt det kan få tag i, och i den här frågan har Mussolini ett boa constrictor-grepp.
  Landningen på själva metropolen 1940 skedde inte. I luftstriden, främst på grund av Rysslands passivitet, höll Storbritannien ut. Men jag måste säga att den vise tsaren Vladimir Kirillovich inte ville att Storbritannien skulle kapitulera i förväg, men helt rationellt skulle han fånga alla hennes asiatiska och afrikanska kolonier.
  Vart är Storbritannien på väg? Hon har trots allt inga reserver, utan kolonier och råvaror - hösten är en tidsfråga.
  På vintern och i mars 1941 nådde ryska trupper slutligen Sydafrika och besegrade det sista afrikanska herraväldet. Ett försök från britterna att sitta ute på Madagaskar misslyckades också och i maj 1941 genomfördes en amfibielandsättning med en efterföljande seger.
  Japan agerade i kriget på Rysslands sida och lyckades fånga något i Stilla havet. Sommaren 1941 var perioden för en stor flygattack mot det brittiska moderlandet.
  Ryska och tyska flygplan strök London och andra städer i det brittiska imperiet. Och den 8 november, på dagen för årsdagen av München-putschen, ägde äntligen landningen rum.
  Striderna varade i sexton dagar och slutade med seger för de ryska och tyska trupperna.
  Detta avslutade faktiskt andra världskriget. Det visade sig vara mindre blodigt och långdraget än i verklig historia. Och mycket märkbart stärkta och utökade ryska ägodelar. Speciellt i Afrika och Asien.
  En relativt lugn period följde. Ryssland och Tyskland smälte sina egna territoriella vinster. Det tredje riket inkluderade i sin sammansättning: Belgien, Holland, nästan hälften av Frankrike, samt Marocko, en del av Algeriet och de centrala besittningarna. Det är sant att på grund av Francos position och en viss obeslutsamhet hos Hitler, hade tyskarna inte tid att avancera in i Frankrikes ekvatoriska ägodelar, och de gick till de ryska trupperna.
  Ändå fick Tyskland fortfarande en bra bit afrikansk mark som översteg sitt eget territorium i yta. Landområdet i det tredje riket, med hänsyn till europeiska förvärv, har mer än tredubblats. Och om vi räknar från gränserna sedan 1937, med hänsyn till Österrike, Sudeterna och Tjeckien inför protektoratet, då fyra gånger.
  Så tyskarna som helhet hade nog att smälta och bemästra och assimilera. Ryssland utökade desto mer sina koloniala ägodelar och kunde knappast kontrollera allt detta.
  Och Italien fick mycket: till exempel större delen av Sudan, Somalia, Uganda och några andra förvärv, särskilt Tunisien.
  Därmed har omfördelningen av världen slutförts tills vidare. Men som de säger, med tiden börjar ambitionerna att manifesteras.
  USA har inte börjat arbeta på allvar med kärnkraftsprojektet. Även i det fascistiska Tyskland och Ryssland visade sig attityden vara cool. Japan är ännu inte tillräckligt utvecklat för att dra det, och Storbritannien och Frankrike har blivit vasallländer i Tredje riket och Ryssland.
  Så uppkomsten av kärnvapen visade sig vara försenad en tid.
  Men framstegen är förstås obönhörliga. Fysiker arbetar, teori utvecklas, liksom laboratorieexperiment. Men kärnkraftsprojektet behöver statens vilja. Tsarryssland har bekymmer bortom huvudet och kostnaderna för kommunikation med utvidgningen av dess territorium. Och Hitler hade av någon anledning ett agg mot sådana idéer om ett kärnkraftsprogram och trodde att atomprojektet bara skulle absorbera enorma summor pengar för ingenting.
  Dessutom var de ryska markarméerna och flyget de starkaste och mest talrika i världen, och även flottan, särskilt från ekonomisk tillväxt, drog upp.
  Tsargeneraler och marskalker föredrog att utveckla tankbyggnad, bygga flygplan, hangarfartyg och slagskepp. Och varför behöver de några sagor - om kärnvapenbomber? Det vill säga, både tyskar och ryssar var likgiltiga för detta problem.
  Dessutom fanns det tillräckligt med råvaruresurser för att i alla fall inte oroa sig för energibärare inom en snar framtid.
  Så, trots all kyla i Pentagon och Vita huset, gick initiativet ofrivilligt över till USA. Och poängen här ligger inte bara i rädslan för att ryssarna eller tyskarna ska gå längre och pressa den nya världen, utan också i ekonomin.
  Efter att ha förlorat möjligheten att ta emot olja från Asien, Afrika, Mellanöstern, hade USA fortfarande sina brunnar i Texas, Florida, och började utvecklas i Alaska.
  Men USA:s befolkning växte. I Ryssland störde inte invandringen och befolkningen fortsatte att öka snabbt. Svarta och araber tilläts särskilt villigt att lämna till USA.
  Den amerikanska ekonomin växte också, fler och fler bilar blev.
  Och sökandet började efter kärnbränsle och en atomreaktion som kunde ge kolossal energi.
  Tio år har gått sedan andra världskrigets slut. Hitlers Tyskland hade ett nytt vapen: disketter som inte bara kan flyga i hög hastighet, utan också praktiskt taget förbli osårbara för handeldvapen.
  Dessutom lyckades tyskarna skjuta upp en konstgjord satellit över omloppsbana, och viktigast av allt, i juni 1951, den första människan i rymden.
  Tsarryssland var lite sent ute och gjorde fulla framsteg först i augusti i år. I det fascistiska Italien samma år skedde förändringar. Benedito Mussolini, utmanare till titeln Julius Caesar, har dött. I allmänhet var den italienske diktatorn framgångsrik i att regera. Med hänsyn till erövringarna i Afrika, inklusive Etiopien, växte det territorium som kontrollerades av Italien nästan tre och en halv gånger under hans regeringstid. Dessutom lyckades Benedito i Europa hugga av en del av Frankrike tillsammans med Toulon.
  Men de lät honom inte åka till Albanien och Grekland - det här är territorier som ingår i det ryska imperiets inflytandesfär.
  Benedito kunde naturligtvis kallas en stor och erövrare, även om den italienska armén inte lyste alltför mycket med sina bedrifter. Men hans son och arvinge ansåg sig inte vara värre än sin far.
  Och han tog hösten 1951 och invaderade Albanien och Grekland... Inte konstigt att man säger att alla stora krig börjar plötsligt.
  Vladimir den tredje var till och med nöjd med detta tillfälle. Italiens ägodelar i Afrika är stora, till och med mer omfattande än de tyska. Så varför inte plocka upp dem när det finns en bra anledning?
  Ryska trupper inledde fientligheter den 7 november 1951 och attackerade Etiopien, Libyen och Sudan. De ryska enheterna är starkare, fler och stridsberedda än de italienska.
  Så de började slå sönder pastaarmén snabbt ... Men ingen förväntade sig att Adolf Hitler utan någon förvarning skulle ta Mussolini Jrs parti.
  Även om man tittar på detta så var det inget mer än oväntat.
  Tyskland förlorade första världskriget mot Ryssland och förlorade mest territorium i Ryssland. Och om tyskarna lyckades återlämna det som förlorats i västerlandet med hämnd, så var de i öst, om jag ska vara ärlig, trivialt lämnade med en näsa.
  Så Hitler räknade verkligen med sina nya vapen, speciellt disketter och flygande tefat. Dessutom trodde Führern att den här gången skulle det vara lättare att slåss med Ryssland än under första världskriget, eftersom Tyskland och Italien skulle leda företaget utan att ha en andra front.
  Beräkningen gjordes också att Japan, kränkt av ryssarna, också skulle gå in i kriget i Fjärran Östern och binda upp fienden där. Kanske Portugal och Spanien går med i koalitionen, som Storbritannien och Frankrike? De är mycket närmare Tyskland än Ryssland. Och vissa förhoppningar knöts till USA!
  Dessutom byggde Amerika en imponerande flotta, många hangarfartyg och moderniserade sin stridsvagnsflotta - även om den fortfarande var sämre i kvantitet och kvalitet än maskiner från den gamla världens armé.
  Det sociala systemet i tsarryssland förblev autokratiskt och en absolut monarki. Tsaren och kejsaren över hela Ryssland hade full makt: verkställande, lagstiftande och dömande. Parlamentet var frånvarande. Det fanns ett statsråd av personer som utsetts av kejsaren, men det hade bara en rådgivande rätt. Lagarna utfärdades av kungen själv, liksom dekret. Han hade också rätt att avrätta och benåda, även om det naturligtvis också fanns en domstol. Juryrättegångar avskaffades efter mordet på Nikolaus II, så att rättsväsendet också utsågs och avsattes av tsaren eller tjänstemän som utsetts av kejsaren.
  Detta system hade både sina fördelar och nackdelar. Å ena sidan kunde kejsaren snabbt lösa det eller det problemet utan några tvister och överenskommelser, men å andra sidan undertryckte den överdrivna maktkoncentrationen på ena sidan initiativet och gav stora möjligheter till byråkratin. Det födde olika favoriter och favoriter. Vladimir kännetecknades inte av överdrivet hyckleri och äktenskaplig trohet. Även om kvinnor inte hade så mycket inflytande på hans politik.
  På området för tankbyggnad hade tsarryssland många kraftfulla och tunga fordon. Erfarenheterna från militära operationer i Afrika visade dock att stridsvagnens köregenskaper är oerhört viktigt. Som ett resultat gick den viktigaste ryska tanken inte utöver fyrtiofem ton. Eftersom det födde mer vikt, även med breda spår, problem med öppenhet.
  Tsaren älskade tunga stridsvagnar, men kejsarens rådgivare avrådde dem från att släppa in dem i massproduktion. Men den sextioton tunga maskinen fanns i två tusen exemplar. Och den mest massiva tanken "Nikolai" - 3, tillverkades i allmänhet i sextiotre tusen.
  Och maskinen är - vikten är fyrtiofem ton, och pistolen är 122 mm i kaliber. Frontpansar på tvåhundra millimeter, akter och sidor på 120 millimeter, layouten är klassisk.
  Hitler var seriöst förtjust i tunga maskiner. Och jag ville ha överlägsenhet över Nikolai i en seriell tank. Den tyska bilen svällde i vikt upp till 75 ton och detta var redan gränsen, på grund av att en stor massa är extremt svår att transportera på järnvägsspår.
  Den tyska bilen var beväpnad med 128 mm vapen, hade en frontalpansar på 250 mm, och sido- och akterpansar på 180 mm.Layouten är också nära den klassiska.
  Numeriskt var den tyska stridsvagnen tre gånger sämre än den sovjetiska. För att inte tala om svårigheten att använda alltför tunga maskiner.
  Den ryska utrustningen är dock utspridd över stora områden, och på den europeiska frontsektorn råder en ungefärlig jämlikhet i antalet fordon och infanteri. Även om den ryska armén i allmänhet är mycket fler än den tyska. Och Ryssland har en enorm befolkning: det inkluderar Indien, Kina, större delen av Afrika, Mellanöstern, Persien, Indokina och mycket mer.
  Naturligtvis är Hitlers beslut att attackera tsarryssland, även med tanke på att Japan och Italien, och möjligen Frankrike och Storbritannien, står på hans sida, ett kolossalt äventyr. Men Führern är en stor äventyrare.
  Det bör noteras att de disketter som det tredje riket hade så stora förhoppningar med inte är särskilt effektiva i praktiken. Skapandet av en stark laminär jet ledde till enorm bränsleförbrukning, och flygtiden för de flygande tefaten visade sig vara relativt kort. Så de kunde agera, även med hänsyn till den enorma hastigheten på inte särskilt betydande avstånd. Dessutom skyddade den laminära strålen skivan från handeldvapen, men förhindrade i sin tur avfyring från ett flygande tefat.
  Så tyskarna kunde bara släppa radiostyrda raketer från sina skivor, och då i en snäv vinkel, eller genom att stänga av den laminära jetstrålen, men att bli sårbara vid den tiden.
  Men i alla fall bestämde sig Hitler för att attackera Ryssland och kastade sina kort i spel. Dessutom fruktade fascisten att de i händelse av Italiens nederlag skulle ta över honom. Han litade inte på någon med mustasch.
  Inledningsvis nådde nazisterna framgång på grund av strejkens överraskning och den bättre organisationen av deras trupper. Men tiden för offensiven var dåligt vald. Snön föll och tankarna sladdade. Fritz kunde erövra en del av Polen, inklusive Krakow, men fastnade nära Warszawa.
  Den ryska krigsmaskinen höll på att snurra upp ... Japan gick, som Führern förväntade sig, in i kriget, men dess flotta hade inte överlägsenhet över den ryska Stillahavsflottan, och striderna var ungefär lika. Och Japan distraherade praktiskt taget inte markstyrkorna från den västerländska operationsteatern. Dessutom var samurajerna underlägsna ryssarna i luften, både i antal och kvalitet. Och Land of the Rising Sun kunde bara fånga några få små öar.
  Försiktiga Franco och Salazar hade ingen brådska att gå in i kriget. Ryssland är en mycket stark fiende. Du måste titta och vänta. I den verkliga historien begränsade Franco sig till att skicka en blå division av fascistiska frivilliga under andra världskriget.
  Nu såg kraftfördelningen helt ojämlik ut, särskilt i Afrika.
  Italien förlorade snabbt sina ägodelar på den svarta kontinenten.
  Våren 1952 inledde tsararmén en offensiv i Östpreussen och kunde bryta igenom fiendens försvar på djupet. Nazisterna lämnade knappast tsararméns framfart vid Koenigsberg, men å andra sidan började de kejserliga trupperna rycka fram mot Sudeterna och Krakow.
  Det visade sig att de kvickare ryska stridsvagnarna var ganska kapabla att bekämpa en tung, men mindre smidig fiende. De kinesiska divisionerna, under befäl av ryska generaler, visade sig också väl.
  Tyskarna tvingades lämna Krakow ... Och sedan, på grund av hotet om inringning, började de dra sig tillbaka från Vistula till Oder.
  Nej, den besatta Führern förväntade sig inte ett sådant krigsförlopp. Men han är skyldig. Dessutom försökte fransmännen och britterna, efter att ha känt lukten av den fascistiska ockupationen, inte alls dö för Führern. Så påfyllningen misslyckades, och vasallländerna ville sitta ute trivialt.
  Och det värre var det för tyskarna vid fronten.
  På vintern hade tyskarna förlorat alla sina ägodelar i Afrika. Och under vintern, till våren, rullade de helt tillbaka till Oder. Ryska trupper befriade Prag och Sudeterna, närmade sig Wien. Dessutom besegrade de Italien och ockuperade Rom, Neapel, Sicilien. Så våren 1953 bådade inget gott för nazisterna. Men den 8 april 1953 dör Hitler plötsligt. Den nya ledningen i Tyskland ber desperat om fred.
  Vladimir Kirillovich Romanov höll generöst med. Men tyskarna betalade dyrt för det. Den nya gränsen gick nu längs Oder: Belgien, Holland, Danmark fick suveränitet, men inom ramen för en vasall av det ryska imperiet. Frankrike återtog sina tidigare förlorade ägodelar, men blev ännu mer beroende av Ryssland.
  Italien och Tyskland förlorade alla sina kolonier, som nu blev kungakronans egendom. Italien fick också status som rysk vasall, och Sicilien och Sardinien blev direkt en del av Vladimir den tredjes imperium.
  Tyskland förlorade också mycket av sin självständighet och betalade stora skadestånd.
  Japan förlorade också alla sina ägodelar, förutom sitt eget territorium, och tvingades bli en vasallstat. Och tsar Vladimir Kirillovich Romanov fick också titeln kejsare av Japan.
  Naturligtvis kom den del av Australien som tidigare tillhörde den uppgående solens land också under Rysslands kontroll.
  I augusti 1953 testades slutligen en atombomb i USA. Åtta år senare, men kärnkraften var slut ur flaskan. Framstegen går i alla fall inte att stoppa. Och uppkomsten av atombomben är oundviklig. I det mest extrema scenariot kan kärnvapen dyka upp maximalt tjugo år senare än i verkligheten.
  Med viss fördröjning började tsarregeringen utveckla sitt eget svar.
  Hittills kunde USA inte bestämma sig för att gå i krig med ett så mäktigt imperium. Dessutom är det inte så lätt att få de viktigaste ryska industriella och ekonomiska centra från andra sidan havet.
  Och produktionen av kärnladdningar krävde både tid och pengar! USA hade pengar, men tiden rann ut. Tsarryssland, med sina resurser och kraftfulla intellektuella potential, kompenserade mycket snabbt för klyftan på detta område. Och 1956 dök också en atombomb upp i Vladimir III.
  Betydligt underlägsna Ryssland vad gäller befolkning och resurser, förlorade det kapitalistiska och demokratiska USA gradvis sina trumfkort.
  Det enda de kunde göra var att använda kärnvapen som ett avskräckande medel och försöka underminera tsarryssland inifrån. Men än så länge har de inte kunnat göra någonting.
  Vladimir Kirillovich hade ingen manlig ättling från sin första fru, och han gifte om sig. Och han reproducerade arvtagaren och döpte honom till George.
  Tsarryssland genomförde rymdexpansion. 1959 ägde en bemannad flygning till månen rum ett år före amerikanerna. Sedan 1971 till Mars. I den alternativa världen har det blivit säkrare än i verkligheten.
  1975 landade en man på Venus. 1980 på Merkurius. 1981 på en av Jupiters månar. Och 1992, precis året för Vladimir Kirillovich Romanovs död, klev den ryska kosmonauten stolt på Pluto.
  George den förste efterträdde kronan vid arton års ålder. Och i allmänhet kan vi säga Vladimir den tredje - den store tillbringade sin 54-åriga regering mycket framgångsrikt. Och sedan fortsatte Romanovdynastin.
  
  
  
  NICHOLAS DEN ANDRE, DEN ÄRLIGASTE AV KUNGARNA!
  Låt oss säga att tsar Alexander den tredje, tvärtom, dog tidigare: 1987 av ett mordförsök organiserat av Lenins äldre bror: Alexander.
  Det skulle verka så mycket värre. Men inte riktigt. Nicholas II blev tsar tidigare och gifte sig tidigare: om något hände skulle han sätta sin son på tronen. Och hans fru är redan annorlunda, och arvtagaren är frisk, och Rasputin är definitivt inte det. Och så till en början, i allmänhet, som i verkligheten: TRANSIB byggs, ekonomin är på uppgång - expansion till Kina. Det är sant att fartyg byggs i Östersjön ett år tidigare. Och lite mer upplyft, på grund av den tidigare uppkomsten av Wittes finansiella geni.
  Kriget med Japan började inte så bra, men Varyag lyckades fly och amiral Makarov dog inte. Historien har skiftat lite, och allt går lite annorlunda. Men i den verkliga historien, och i själva verket, hade Varyag lite kvar att fly, och amiral Makarovs död var i allmänhet oavsiktlig och osannolik.
  Den ryska flottan, ledd av amiral Makarov, agerade ganska skickligt och sänkte japanska fartyg. Och sedan, när två japanska slagskepp sprängdes i luften på ett gäng fred, attackerade Makarov samurajerna och sänkte ytterligare femton skepp.
  Det vill säga allt gick bra. Och Japan förlorade överhögheten till sjöss.
  Och på land var samurajerna svagare. Kuropatkin slog tillbaka alla försök från japanerna att attackera och tillfogade dem stor skada. Han agerade dock inte alltför bestämt. Men snart anlände ryska fartyg från Östersjön, och till slut tog Makarov alla vatten under kontroll.
  Ryssarna började till och med landsätta trupper i Taiwan och sedan på Kurilryggen.
  Tills Theodore Roosevelt klev in och erbjöd medling. Ryssland fick Manchuriet, Korea, Mongoliet, Kurilkedjan och Taiwan.
  Zheltorossia dök också upp. Därmed bildades ett nytt imperium.
  Men medan kungen inte är särskilt fräck. 1914 bröt andra världskriget ut. Ryssland är bättre förberedd för detta krig: ekonomin är starkare, och territoriet och befolkningen är större, och tanken stör inte. Dessutom var det ingen recession orsakad av upplopp och den så kallade revolutionen.
  Första världskriget fortsatte med varierande framgång. Misstag gjordes av ryska generaler och framgångar. Men 1915 lyckades tyskarna nå mindre framgångar, så tsararmén var fler och bättre försörjd. Men ändå förlorade Ryssland hälften av Polen och Galicien. Men tyskarna kunde inte komma in i Vitryssland och de baltiska staterna - frontlinjen passerade längs Vistula.
  Och redan under det sextonde året nådde tsararmén stora framgångar mot Österrike och Turkiet. Osmanerna var nästan helt besegrade. Liksom österrikarna intog de Przemysl och Krakow. Tyskland blev dumt. På våren det sjuttonde året intog ryssarna Istanbul. Tsarryssland nådde också betydande framgångar under sommarens offensiv mot Österrike och Tyskland. Och på hösten, när de tsaristiska trupperna redan hade nått Oder, kapitulerade Tyskland. Uppdelningen av Österrike-Ungern och Turkiet följde. Ryssland tog emot Mindre Asien, norra Irak, Istanbul. Galicien, Bukovina, de tjeckoslovakiska och ungerska kungadömena och Krakow. Plus Danzig, en del av Ostpreussen, Klaipeda-regionen. Ryssland har alltså stärkts många gånger om. Och Tyskland betalade också enorma skadestånd.
  Tsar Nicholas II hade ingen brådska att ta allt och allt. Men ryssarna, britterna och fransmännen delade den saudiska halvön. Sedan delade britterna och ryssarna både Iran och Afghanistan. Fullbordade omfördelningen av världen.
  Fram till 1929 var hela världen på frammarsch, tills den stora depressionen bröt ut. 1931 startade Japan ett krig mot Ryssland. Och hon besegrades snabbt och ockuperades tillsammans med alla Stillahavsinnehav. Och sedan följde en folkomröstning och inkludering i Ryssland.
  Genom att dra fördel av försvagningen av Storbritannien, Frankrike och USA som greps av den stora depressionen ledde tsar Nicholas II krig för att ta Kina. Och detta blev hans stora erövring.
  För att påskynda förryskningen något fattade Nicholas II ett opretentiöst beslut - han införde officiellt polygami i Ryssland - som förändrade den ortodoxa kyrkans teologi och dogmer. Så reformen antogs.
  Och kungen tog sin andra hustru. Ryssar uppmuntrades att gifta sig med utländska kvinnor och få många barn. Det enorma Kina var också tvungen att förryskas. Och vad är det bästa sättet att göra detta? Gift dig med kinesiska!
  Hitler kom inte till makten i Tyskland. I den här historien räckte inte lite för honom. Synd en extremist. Den främsta irritationen var fascisten Mussolini, som erövrade Etiopien. Och drömmen om att bli den nya Caesar och Trojan rullade ihop sig.
  1937 bröt det ut krig mellan Ryssland och Italien i maj. Det visade sig att Mussolini var självmordsbenägen. Ryska trupper erövrade hela Italien på två månader, och på ytterligare tre alla maktens kolonier. Tsarryssland omfattade slutligen även Rumänien och Jugoslavien, och lite senare Bulgarien. Efter att ha avslutat annekteringen av territorier. Nicholas II dog hösten 1939. Och hans arvtagare, ganska friska Alexei II, blev den nya kungen.
  I det här fallet korrigerade Nicholas II femtiotvå år - och överträffade resultatet av Ivan the Terrible. Och hans regeringstid visade sig vara den mest framgångsrika i Rysslands historia, och erövringarna är helt enkelt rekordstora. Ingen annan kung har fångat så mycket. Ryssland slog sig till slut i Kina och stärktes i alla riktningar.
  Men sedan följde under Alexei II en lång period av fred. Frankrike, Storbritannien, USA ville inte ha krig. Och Tyskland var avväpnat och hade inga styrkor. Så det var en sådan situation att det blev lugnt.
  Koloniimperier fortsatte att existera. Ryssland förblev det största landet, men Storbritannien var formellt den andra makten och något underlägsen i yta än tsarriket. Australien, Sydafrika och Kanada var dock nästan självständiga herravälde. Och i Indien... 1968 bröt ett stort uppror ut i Indien och efter två års krig utvisades britterna. Men tsararmén gick in i Indiens territorium, undertryckte talen. Efter det förlorade Storbritannien denna koloni och Ryssland förvärvade den. Snart tog Ryssland också södra Iran.
  Efter Alexei II 1969 efterträdde Nicholas III tronen. Det kungliga imperiet var på frammarsch. Så Frankrike 1979 förlorade kontrollen över Indokina och Thailand. Och där kom också de kungliga trupperna.
  Och på åttio- och nittiotalet kom Afrika under kontroll av tsarryssland. Efter 2001 besteg Peter, den fjärde sonen till Alexei II, den ryska tronen.
  Vid det här laget hade tsarryssland slukat nästan hela Afrika, Asien och plockat upp kolonierna i andra länder, inklusive Indonesien. Men det gick förstås inte mot Australien.
  Fredsperioden har kommit. USA, Storbritannien och Frankrike hade ett kärnvapen, Tyskland hade ekonomisk makt. Ryssland och ekonomisk makt, och kärnvapen, och den största armén i världen och befolkningen. Och fortfarande en absolut autokratisk monarki utan parlament. Amerikanerna, som är en andra makt, eller till och med en supermakt, satte detta i Rysslands anspråk.
  Men frånvaron av demokrati hindrade inte utvecklingen av framsteg. I synnerhet, redan 1943 i tsarryssland, flög den första mannen ut i rymden. Och 1961 till månen. Flygningen till Mars ägde rum 1974. Och år 2000 hade nästan alla solsystemets planeter besökts. En stor expedition till stjärnorna förbereddes. Hon lanserades 2018 och återhämtade sig till Alpha Centauri.
  Så tsarismen hindrade inte alls vetenskapen från att röra sig. Peter den fjärde av Romanovdynastin förklarade till och med att upplyst absolutism var bättre.
  Särskilt mot bakgrund av de skandaler som ständigt skakade Donald Trumps administration.
  Den största kungen genom tiderna och folken ansågs fortfarande Nikolaus II. Tsarryssland till häst och världshegemon. Utkanter och kolonier russifieras gradvis. Imperiet tar fart. Och hela världen blev bättre.
  Och varför? Tack till Alexander Ulyanov, Lenins bror, som avrättades för regicid. Lenin själv stannade utomlands. Han träffade Wales och blev också intresserad av att skriva science fiction, som han blev mycket rik på och gjorde ett namn på. Och så blev han berömd, blev berömd och berömd, och översattes till många språk. Stalin, å andra sidan, dog i fängelset på grund av tuberkulos och förblev i allmänhet endast känd för specialister. Trotskij gav snart upp revolutionär verksamhet och gjorde en bra karriär som tjänsteman och steg till rangen som verklig riksråd och vice minister. Voznesensky blev minister under tsaren och uppnådde mycket. Chrusjtjov förblev en liten butiksägare och blev inte berömmelse. Brezhnev steg till rang av överste. Andropov tjänstgjorde i polisen och blev också överste. Gorbatjov blev en stor affärsman och showman. Jeltsin förblev butiksägare. Putin steg till rang av överste i den hemliga polisen och gick i pension med heder. Medvedev är en liten tjänsteman. Zhirinovsky, grundare av tidningen, och showman. Zjuganov försökte arbeta under jorden mot tsaren. Fick en mandatperiod och blev sedan informatör för Okhrana. Han gick i pension med kaptensgraden. Zjukov steg bara till graden av major. Vasilevsky blev generallöjtnant, Shaposhnikov generallöjtnant. Kolchak var en stor amiral och innehavare av många order. Makarov blev också en stor amiral, efter att ha lyckats bekämpa första världskriget. Dock inte i det första, utan det enda världskriget, eftersom det inte fanns något andra världskriget. Han blev berömd ... Brusilov blev fältmarskalk och innehavare av S:t Andreas den förstkallade orden. Denikin, Wrangel, Kornilov och Kuropatkin blev fältmarskalker.
  Och livet var bra under kungarna. Och priserna har inte stigit på mer än hundra år. Och rubeln hade en stabil guldbaksida, 0,77 gram. Och många nationer levde väl under kungen.
  Alla hade lika rättigheter och många kallade sig ryssar, även afrikaner. Det blev bra för alla under kungen. Endast för icke- ortodoxa judar kvarstod bosättningskravet. Men dessa blev allt färre.
  Under kungen fanns det dock vissa problem. En av dem, en hög födelsetal med en låg dödlighet, ledde till överbefolkning. Men detta skulle lösas genom utvidgning av utrymmet. Dessutom gjorde utvecklingen av vetenskap och jordbruk det möjligt att lösa problemet med hunger. Det fanns tillräckligt med mat för alla. Men befolkningstillväxten i imperiet är mer än tre procent om året. Och det hotade i framtiden problem.
  Tsarregeringen hittade en väg ut i rymdexpansionen. Och det verkade rimligt. Och nya rymdskepp byggdes och forskning utfördes på superluminala hastigheter.
  
  
  
  50 ÅR AV ALEXANDER DEN STORA!
  Mordförsöket på Alexander II 1866 var framgångsrikt. Som ett resultat dog Tsar Liberator. Och Alexander den tredje besteg tronen. Fördelen var att de inte lyckades sälja Alaska och den nye ryske kejsaren var inte benägen att ge åtminstone en del land. Även om de är avlägsna och ännu inte särskilt värdefulla.
  Dessutom började byggandet av vägen till Sibirien till Vladivostok ännu tidigare. Och det var meningen att den skulle nå Chukotka!
  Tsar Alexander den tredje var stark, beslutsam, viljestark, frisk och fysiskt mycket stark. Han regerade med fast hand, och under honom gick Ryssland in i en period av stort välstånd och prestationer!
  Så det är bra att den store kejsaren började regera femton år tidigare än i verklig historia!
  Till att börja med undertryckte han allvarligt alla revolutionärers tal och folkvilja. Sedan började han reformera armén och flottan. Med beställning.
  Kungen har åstadkommit mycket. Vägar, broar, fabriker byggdes, landet utvecklade snabbt kapitalismen. Samtidigt som enväldet bibehålls. Den tsaristiska regeringen förde små krig, flyttade över Centralasien och utökade sitt inflytande där.
  Ett stort krig bröt ut med Turkiet 1977. Hon gick ännu bättre, snabbare, mer segerrik med färre förluster än i verkligheten. Den lyste i fullt ljus - Skobelevs geni!
  Ryska trupper besegrade turkarna i mindre skada för dem själva. Och lyckades genast ta Istanbul. Sedan de kom dit före den engelska skvadronen. Detta krig var så framgångsrikt att tsarfäderna döpte den segerrike Alexander! Och Skobelev blev den yngsta fältmarskalken i Rysslands historia.
  Turkiet var splittrat. Britterna ockuperade Egypten och Sudan. Ryssland tog Irak, Palestina, Syrien och en del av Saudiarabien, Mindre Asien, hela Armenien och Balkan!
  Således, ganska snabbt och relativt enkelt, erövrade Alexander den tredje ett stort territorium. Och fortsatte att expandera söderut. På väg genom Iran, Turkmenistan och vidare till Afghanistan!
  Tsararmén riktade siktet mot Indien! Britterna var redo att slåss. Det fanns en allians av Ryssland, Tyskland, Österrike-Ungern mot Frankrike och Storbritannien.
  Tyskland gick 1992 till offensiv mot republiken tuppen. Storbritannien förklarade krig mot tyskarna och Ryssland. Österrike-Ungern fick Bosnien och Hercegovina och anföll Italien.
  Ryssland började en kampanj mot Indien och franska ägodelar och Indokina. Så började första världskriget. Men redan Ryssland och tyskarna är tillsammans!
  Ryssland gick också framåt mot Egypten.
  De tsaristiska trupperna, med stöd av lokalbefolkningen, ockuperar Indien och Iran. Gå vidare in i Indokina. Och preussarna besegrar åter fransmännen och omger Paris.
  Vidare vägrar republikanerna att kapitulera. Och Paris attackeras, hårt förstört. Tyskarna fångar också både Belgien och Holland.
  Storbritannien fortsätter kriget under en tid. Ryska trupper ockuperar Egypten och Sudan. Det är krig till havs. Den ryska armén rör sig över Afrika. Upp till Sydafrika. Och samlar kolonier åt sig själv. Tyskarna tar också något.
  Men Österrike-Ungern är fast i ett krig med Italien. Det är sant att 1894 kom tyskarna till österrikarnas hjälp. Och slutföra erövringen av Italien.
  Därefter delas landet av apelsiner mellan sig.
  Kriget flyttar till havet. Och här visar sjöchefens geni Amiral Makarov. Som uppnår ett antal lysande segrar. Att tvinga havets älskarinna att kapitulera.
  Ryssland tog kontroll över Indien, Indokina, större delen av Afrika och även Australien och slog ut britterna därifrån. Ryska trupper lämnade Storbritannien och Kanada. Han grundade också en koloni där. Således förlorade Storbritannien nästan alla sina kolonier, medan Ryssland fick dem. Övertagandet av Kanada fick hjälp av Rysslands fortsatta kontroll över Alaska. Och närvaron av en mycket kraftfull flotta. Och amiral Makarovs och Rozhdestvenskys geni.
  Tja, det är inte allt. Ryssland flyttade till Kina. Också mycket framgångsrik. Och 1904 började kriget med Japan.
  Men till skillnad från den verkliga historien visade sig detta krig inte vara tungt, utan ganska snabbt. Dessutom var den japanska flottan ganska svag, medan den ryska tvärtom var mycket stark. Efter att ha besegrat japanerna erövrade ryska trupper Tokyo. Och sedan hölls en folkomröstning, och den stora majoriteten av japanerna röstade för att ansluta sig till Ryssland.
  Tsar Alexander den tredje vann en ny seger. Sedan kom Kinas frivilliga och obligatoriska anslutning. Alltså region efter region, provins efter provins. Det kungliga imperiet nådde enorma proportioner. Från USA, hela Kanada och Alaska, hela Asien, Österrike, Stillahavsregionen. Till Sydafrika och tyska ägodelar i västra Afrika.
  Plus Österrike-Ungern. Sådan är den stora makten.
  Men naturligtvis ville tyskarna och österrikarna mer. Frankrike är fortfarande ockuperat av Tyskland. Storbritannien, kränkt av Ryssland, vill också ha krig.
  Kaiser lyckades få ihop en koalition: Spanien, Portugal, Tyskland, Österrike-Ungern och Sverige mot jätten Ryssland. Innan dess lyckades tyskarna även erövra Danmark och Norge under kriget med Storbritannien. En mäktig koalition har bildats.
  Och kriget började den 1 augusti 1917. Just i det ögonblicket när Alexander III dog och Nicholas II besteg tronen. Beräkningen gjordes att utan en så stor monark som Alexander den tredje, som korrigerade femtioelva år, skulle Ryssland säkert förlora.
  Men Nicholas II hade en stark och stark makt. Utan Rasputin och en sjuk arvinge. Så han kunde slåss med koalitionen.
  Och kriget började ... Tyskarna trampade som en tyfon. Ryska trupper mötte dem med kraftfulla motangrepp. Det blev en stor och hård kamp.
  Nicholas II, i allmänhet, beroende på en kedja av fästningar, uttömde de tyska och österrikiska enheterna grundligt. Och sedan gick han till motoffensiv. Och i Afrika besegrade ryska trupper, med hjälp av världens första lätta terrängfordon, österrikarna och tyskarna fullständigt. Och rensade den svarta kontinenten.
  Både Sverige och Norge erövrades snabbt.
  Kriget varade i ett och ett halvt år och slutade med att den ryska arméns fler och starkare stridsvagnar erövrade hela Europa. Sedan föll Storbritannien. Ryssland etablerade slutligen dominans över det östra halvklotet.
  Och tsar Nicholas II blev också en stor erövrare. Fred rådde fram till 1929, då den stora depressionen bröt ut. Den allmänna krisen i ekonomin ledde till att 1931, just den 1 maj, utbröt ett krig mellan Ryssland och den sista stora supermakten, USA!
  Nicholas II:s tsararmé gick in i Amerikas gränser. Krafterna var ojämlika. Amerikanen hade nästan inga stridsvagnar och var dåligt tränad. Och Ryssland överträffade USA många gånger om. Befälhavarna för det tsaristiska imperiet var också bättre. Så kriget från första början gick in i en port. Ryssland vann och gick vidare. Och nu, den 30 september, efter erövringen av New York och Washington, kapitulerade USA. Därmed vändes ytterligare en sida i historien. 1934 inledde Nicholas II en invasion av Mexiko, och sedan upp till Latinamerika, och erövrade de latinska staterna. Tills den sista oberoende republiken Chile föll i december 1936.
  Således fullbordade Nicholas II äntligen berättelsen. Tsarryssland förenade alla länder och folk på planeten jorden.
  Den 7 november 1937 störtade Nicholas den store, alla planeters kejsare, i ett flygplan. Och hans regeringstid tog slut. Alesei II blev kung. En frisk, ung arvtagare - ungefär trettiotre. Under honom gick rymdexpansion. Nya gränser och nya flyg. Monarkin var orubblig. Mänskligheten är enad och erövrar kosmos.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Kommendanten i Port Arthur dog, visserligen i verkligheten sårades han i huvudet, men några millimeter av ett fragment gick närmare hjärnan. Kort sagt, förrädaren som överlämnade citadellet dog och Kondratenko, hjälten i försvaret av Port Arthur, tog hans plats.
  Den nye befälhavaren, för att stärka fästningens försvar, avskrev allt sjömän och fartygsartilleri till stranden och avväpnade skvadronen, men befäste Port Arthur.
  Som ett resultat skyddades citadellet grundligt, plus befälhavaren Kondratenkos skickliga handlingar. Försvaret höll sig bra. Kondratenko stärkte försvaret av fästningen Vysoky i tid och japanerna kunde inte ta det.
  I slutet av december var samurajerna utmattade i attackerna. I januari var det ett lugn orsakat av Kuropatkins försök att släppa blockaden, men inte särskilt framgångsrikt.
  I februari slogs attacken tillbaka och återigen tillbaka med stora förluster för japanerna.
  Under försvaret uppträdde pojken Oleg Rybachenko heroiskt. Vid tiden för belägringens början var denna hyttpojke bara tio år gammal. Barnet kämpade i nivå med vuxna och gick på spaning.
  Han visade sig vara väldigt modig och stridbar. Och försvaret höll. Mars har redan kommit ... Japanerna drog sig tillbaka igen. Blodig söndag hände inte i Ryssland, eftersom tsar Nicholas, sedan Port Arthur höll på, var på gott humör och gick ut till folket. Den ryska armén fylldes på och blev mer och mer. I slutet av mars försökte japanerna avancera, men Kuropatkins styrkor hade för stor numerär överlägsenhet och slog tillbaka alla attacker.
  Ännu bättre, General Nogis enheter fastnade av belägringen av Port Arthur. Efter att ha lidit stora förluster drog sig japanerna tillbaka. Men igen tvekade Kuropatkin.
  I slutet av april följde ett nytt överfall, som dock också slogs tillbaka.
  Och Oleg Rybachenko, den här modiga pojken fångade till och med en japansk överste, med hjälp av en fälla, förstås.
  I början av maj var det bara mindre skärmytslingar, och den 25:e gick Rozhdestvenskys skvadron äntligen in i Port Arthur. Den berömda amiralen förde femtioen fartyg över tre hav samtidigt!
  Därefter fick försvaret förstärkning. Och i början av juni följde det sista anfallet på Port Arthur. Överfallet är desperat och våldsamt. Och återigen slogs han tillbaka med enorma förluster för japanerna. Tsaren avlägsnade slutligen Kuropatkin och utnämnde Linevich. I mitten av juli 1905 besegrades äntligen japanerna. Och det heroiska försvaret av Port Arthur, som varade i mer än ett år, tog slut.
  Kondratenko tilldelades S:t Andreas Orden den förste kallade. Och fick rang av fältmarskalk. Sedan besegrade skvadronen Rozhdestvensky, tillsammans med Port Arthur, japanerna till sjöss. Dessutom dog amiral Togo själv i strid.
  Japan tvingades sluta fred med Ryssland, förmedlat av USA.
  Jag var tvungen att avstå från Kurilöarna och Taiwan. Ryssland säkrade ett protektorat över Korea, Manchuriet, kontroll över Port Arthur. Dessutom betalade Japan en enorm ersättning på en miljard guldyens till tsarryssland.
  Segern stärkte tsar Nicholas II:s position. Ryssland utökade sina territorier och Zheltorossiya började bildas på bekostnad av att frivilligt gå med i kinesiska regioner. Ingen statsduma - Ryssland förblev en absolut monarki, utan ett parlament.
  Naturligtvis, på grund av segern och den politiska stabiliteten, fortsatte den ekonomiska tillväxten tidigare än i den verkliga historien och var starkare.
  Första världskriget började som i verklig historia. Men det gick mer framgångsrikt för Ryssland. Där armén var större och bättre, inklusive tack vare reformerna av fältmarskalk Kondratenko, och ekonomin är starkare och tsarens auktoritet är högre.
  Kriget varade i ett drygt år och slutade med Österrike-Ungerns kollaps och Osmanska rikets och Tysklands kapitulation. Och Bulgarien, som såg hur det luktar, tog parti för Serbien och Ryssland, liksom Italien och Japan förresten.
  Fältmarskalk Kondratenko fick den högsta rangen - Generalissimo. Och han blev innehavare av nästan alla order, som Suvorov. Brusilov blev fältmarskalk. Amiral Kolchak gjorde karriär, och Kornilov, Denikin. Tsarryssland annekterade till sig självt: Galicien, Bukovina, Krakow, Poznan-regionen, Klaipeda. Tjeckoslovakien blev också en del av det ryska imperiet. Och Mindre Asien med Konstantinopel. Och norra Irak.
  Allt som allt blev det bra. Japanerna delade de tyska kolonierna med Ryssland i Stilla havet.
  Sedan delades Saudiarabien mellan Ryssland, Frankrike och Storbritannien. Vidare, efter ett kort krig, delade Ryssland och Storbritannien Iran.
  Och så Afghanistan. Det var sant att det var lite krig. Och britterna hade inte alltför tur i början.
  Världen har hittat stabilitet och välstånd. Tills den stora depressionen slog till 1929. Ryssland, efter snabb tillväxt, hamnade också i en kris.
  1931 attackerade Japan Ryssland och sökte hämnd för tidigare nederlag.
  Men den här gången var det självmord. De tsaristiska trupperna besegrade japanerna. Amiral Kolchak är inte alls gammal än, han visade sitt geni, jämförbart med Ushakov. Landet med den uppgående solen krossades fullständigt i havet och ockuperades sedan. Detta följdes av en folkomröstning där majoriteten av japanerna röstade för att ansluta sig till Ryssland.
  Så tsar Nicholas II stärkte sin makt i Stilla havet. Ryssland fortsatte att röra sig genom Kina. Försvagade av krisen störde Storbritannien, Frankrike och USA inte i att ta kontroll över det himmelska imperiet.
  1933 kom Hitler till makten i Tyskland. Han började återställa det forna imperiets forna makt. Och naturligtvis försökte han att inte gräla med Ryssland.
  Mussolini i Italien hade vänskap med Ryssland. Och i smyg erövrade Etiopien och utökade sina kolonier. Det talades om att skapa en trippelallians.
  Tsarryssland ville annektera alla kolonier i det försvagade England och Frankrike. Tja, tyskarna och italienarna är förståeliga också. USA hade sina egna planer.
  1937 gick Tyskland samman med Österrike och tillverkade Anschluss. Och i november 1937 kraschade planet med Nikolaev som andra. Riket slutade mycket framgångsrikt. Nicholas II uppnådde kolossala erövringar under de fyrtiotre åren av sin regeringstid.
  De kallade honom Nicholas den store! Och även den Störste, de blev högre än Peter den Store.
  Under Nicholas II reducerades arbetsdagen till tio timmar, sju års utbildning blev obligatorisk och gratis. Medellönen i landet nådde 75 rubel i månaden med noll inflation och guldstöd av rubeln. Den kungliga valutan var den svåraste och mest konvertibla i världen.
  Ryssland hade den största landarmén i världen, och flottans storlek gick om både Storbritannien och USA.
  Ryska stridsvagnar var de bästa i världen, liksom flygplan. Och helikoptrar på den tiden var praktiskt taget de enda på planeten jorden. Den mest talrika och högkvalitativa ubåtsflottan. Det bästa artilleriet. Avancerad teknik inom tv och video. Världens första färgfilm började också spelas in i tsarryssland. Inklusive tack vare tsar Nicholas II:s passion för fotografering.
  Efter att ha anslutit sig till Kina kom Ryssland i topp i världen när det gäller befolkning och gick om Storbritannien med alla dess kolonier.
  Tsar Nicholas II reformerade ortodoxin och legaliserade månggifte. Den här vise suveränen lyckades göra många saker. Och han gick bort, inte spottad på, inte förföljd, inte efter att ha förlorat Ryssland, utan stor. Och bara några millimeters fragmentskifte påverkade Rysslands historia på ett sådant sätt. Och de säger att det inte finns några olyckor i historien! Fortfarande hur de är. Både Nicholas II och fenomenet Generalissimo Kondratenko visade detta.
  Men efter tsar Nicholas död blev det ett tillfälligt språng. Till en början dog monarken Alexei II innan han kunde krönas. Sedan dog också en annan arvtagare, Kirill Vladimirovich Romanov. Och Vladimir den tredje besteg tronen 1938. Kungen är ung, men i allmänhet inte dum och ganska viljestark och ambitiös.
  Nåväl, han började jobba! Ryssland, Italien, Tyskland, mot Storbritannien, Frankrike och i framtiden USA. Här är Trippelalliansen såklart mycket starkare.
  I maj 1940 attackerade Tyskland Frankrike, Belgien, Holland och Storbritannien. Ryssland attackerade de franska, engelska och holländska kolonierna. Det ohederliga beslagtagandet av territorier började.
  Britterna och fransmännen kunde inte motstå den ryska armén. Och tyskarna besegrade och tvingade kapitulera Frankrike, Belgien och Holland på en och en halv månad.
  Sedan ockuperade Führern både Spanien och Portugal och intog Danmark och Norge. Ryssland ockuperade Sverige.
  Kriget var nästan i en port. Med stöd av lokalbefolkningen erövrade Ryssland Indien, Indokina, södra Afghanistan, södra Iran, Mellanöstern och gick in i Egypten.
  Naturligtvis kunde de koloniala trupperna inte motstå tsararmén, och de ville inte riktigt. Erövringen av Afrika försenades något på grund av brist på vägar och långa kommunikationer. Tyskarna flyttade över Afrika genom Gibraltar och Marocko, ryssarna genom Egypten och vidare Sudan.
  Terrängen var dock mer av ett hinder än motståndet från de brittiska eller franska trupperna. Det var få av dem, och de är dåligt beväpnade, och mestadels från lokala aboriginer. Som inte visste hur och inte ville slåss.
  1940 vågade Hitler inte landa i Storbritannien. Han inledde en luftoffensiv, till en början inte särskilt framgångsrik. Men våren 1941 gick ryska plan in i striden och Storbritannien började pressas ihjäl.
  Och i augusti följde landsättningen av gemensamma tysk-ryska trupper, och efter två veckors envisa strider, tillfångatagandet av London.
  Därefter blev hela östra halvklotet, inklusive Australien och Nya Zeeland, ryskt, tyskt och italienskt.
  Men det fanns fortfarande USA.
  Tsar Vladimir bestämde sig för att attackera Amerika också. Hitler och Mussolini stödde honom i detta beslut. Tredje riket flyttade trupper till Island, och vidare till Grönland och Kanada, och tsarryssland flyttade till Alaska. Krafterna är naturligtvis ojämlika. USA har en ganska svag stridsvagnsflotta, och en mycket mindre befolkning än Ryssland, tillsammans med alla dess kolonier. Även om ekonomin är utvecklad. Men ett sådant monster går inte att motstå.
  Efter att ha inlett en offensiv 1943 ockuperade den ryska armén Alaska snabbt under två vintermånader. Och på våren intog hon tillsammans med tyskarna nästan hela Kanada.
  Brasilien, Venezuela, Mexiko och andra länder förklarade krig mot USA.
  Rörelsen av ryska trupper i de nordliga staterna i Amerika började. Krafterna är naturligtvis ojämlika. Ryssland och Tyskland är bättre både i kvalitet och kvantitet.
  Tjejerna Natasha, Zoya, Aurora och Svetlana slåss på världens bästa stridsvagn "Kondratenko"-3, ett mobilt fordon med en långpipig och snabbskjutande pistol. Mycket smidig, med en låg siluett.
  I vikt väger Kondratenko-3-tanken cirka fyrtio ton och är väl skyddad. Och pistolen, trots den lilla kalibern på 76 mm, med en stor mynningshastighet.
  Shermans, den här tanken kan inte penetreras från någon vinkel. Så...
  Tjejer, som kämpar barfota och i bikini, utrotar bara amerikaner och skrattar mycket.
  Speciellt Natasha ... Och med bara fingrar trycker hon på joysticken och säger:
  - Ära till min Rus!
  Zoya skjuter också. Han gör detta med sina bara tår, trycker på joystick-knapparna och ropar:
  - Och hela vårt fädernesland!
  Aurora skjuter ytterligare. Hon slår fienden och säger och blottar sina tänder:
  - Och de högre makterna är bakom oss!
  Och även tjejen blinkar väldigt brinnande! Med bara tår trycker han som knappar på en joystick.
  Och så skjuter Svetlana. Så smart och pigg tjej. Avger solstrålar från munnen. Och han sjunger också:
  - Jag är en världsstjärna! Jag springer snabbare än Satan!
  Med sådana tjejer är djävulen själv inte hemsk. De tröskar amerikanerna och omger Chicago tätt.
  Och att inte släppa ut någon därifrån. De dundrar, låt oss säga, trivialt. Det här är tjejerna.
  Och nu kapitulerar Chicagos garnison. Känn vår!
  Och ryska stridsvagnar närmar sig redan New York. Tsar Vladimir gnuggar belåtet sina händer. Har ryssarna någonsin gått så långt?
  Flickor och i luften kämpar tappert. Till exempel ett gulligt par: Maria och Mirabela.
  Att få sina räkningar, barfota och bikini skönheter. De har bokstavligen ingenting att motsätta sig. Sådana tjejer här är vackra och bländande aggressiva och välriktade.
  Maria avlossade ett skott, sköt ner ett dussin flygplan i en skur och sjöng:
  - Ära till dig, vårt fädernesland! I Rysslands namn!
  Mirabela sköt också och vrålade:
  - Men det finns en ledare med stor styrka,
  Han kommer att kalla slaverna till strid ...
  Kan inte hantera Ryssland
  När Vladimir är kung!
  
  Från fast, stark, med en järnvilja,
  Ser ut som att skära metall...
  Ryssar behöver inte en bättre andel -
  Bara människor drömde om något sådant!
  Ja, dessa tjejer slåss och sjunger mästare ...
  Förresten, mitt i stormningen av New York, flög den första ryska kosmonauten ut i rymden, flög runt planeten jorden. Och detta är en annan prestation av det tsaristiska Ryssland från Romanovdynastin.
  Och sedan kapitulerade New Yorks garnison, och Washington föll snart. Och den 3 september 1943 kapitulerade USA totalt. Därmed slutade andra världskriget, som började den 15 maj 1940. Kriget är härligt för Ryssland och segerrikt.
  Naturligtvis fick både Hitler och Mussolini mycket på detta krig. Båda diktatorerna fick ägodelar i Afrika, några i Europa och USA. Europa delades slutligen mellan länder. Och Bulgarien blev efter folkomröstningen kungariket Bulgarien som en del av Ryssland.
  Det verkar som om världen har omfördelats igen och kolonier kan smältas. Men Hitler skulle naturligtvis inte vara Hitler om han inte ville ha mer. I synnerhet besegra Ryssland. Och ta över dess territorier.
  Och naturligtvis räknade tyskarna mycket med nya, kraftfullare vapen. Tankar av "E"-serien och ballistiska missiler och speciellt för flygande tefat.
  Tsarryssland överträffade dock det tredje riket avsevärt i ballistiska missiler och flög till och med till månen den 12 april 1951.
  Och tankarna i "E"-serien hade inte en kvalitativ överlägsenhet över de ryska.
  Och bara flygande tefat var ett mysterium. Tack vare den laminära strålen visade sig de vara helt osårbara för alla typer av handeldvapen. Men samtidigt kunde de inte själva elda.
  Mussolini dog och hans son efterträdde tronen. Hitler satte press på honom och den unge mannen gick med på att slåss med Ryssland. Den 20 april 1955 började ett nytt, tredje världskrig. På Hitlers sida stod: Italien, Brasilien, Argentina, Chile, Mexiko, kort sagt, hela Latinamerika, förutom Kuba, som stödde Ryssland. Och det fanns inga fler andra länder i världen! Det tredje världskriget började den 20 april 1955. Och tsar Vladimir stod inför sin regerings största utmaning.
  Det enda som kan trösta honom är att detta krig kommer att bli det sista i historien om krig på planeten Jorden. Eftersom alla länder i världen deltar i det!
  Nåväl, när kriget väl har börjat, då borde det föras! Hitlers attack var ingen speciell överraskning. Ungern, Jugoslavien, en del av Ryssland med begränsad autonomi, deras tsar Vladimir den tredje. Albanien är ockuperat av Italien. Allt beställning efter beställning. Tyskarna försöker avancera från Östpreussen, Österrike, Italien från söder. Och slagsmålen pågår i Afrika. En koalition av latinska länder om USA. Men de är inte särskilt aktiva där. Har precis förklarat krig.
  Och Hitler flyttade under tiden huvudstyrkorna i Europa.
  Och ett jäkla krig bröt ut. Det sista stora kriget i mänsklighetens historia.
  Tyskarna gav huvudslaget i Ungern i riktning mot Budapest. Oleg Rybachenko kämpade där. Han såg fortfarande ut som en pojke på tio år. Det är sant att han är väldigt fysiskt stark, muskulös, snabb och viktigast av allt, som en odödlig bergsbestigare. Ja, författaren och poeten Oleg Rybachenko fick odödlighet, men på villkoret att han blir en pojke på tio år och tjänar Ryssland i en barnslig, men mycket stark och snabb kropp. Och han är ett barn sedan 1 januari 1904. När han slog sig ner i Port Arthur som stugpojke. Jo, han och pojken är inte de minsta, utan starka och snabba från första början, och de tog honom på skeppet.
  Dessutom, när de tvivlade på om den var för liten, böjde Oleg Rybachenko en kopparpenning med fingrarna på en våg. Därefter fördes han utan samtal till fartyget.
  Pojken har vunnit många utmärkelser och deltagit i alla krig. Blev officer. Men han såg ut som ett barn. Därför, även om han fick utmärkelser för många bedrifter, tillägnades de sig inte den evige pojken över kaptenen. Och nu har Oleg Rybachenko varit i armén i mer än ett halvt sekel. Jag har länge förtjänat en officerspension, men om du har järnhälsa, varför lämna tjänsten då.
  Dessutom, utan datorer, spelkonsoler är tv på något sätt tråkigt. Och i armén är du kaptenen som åtminstone kör soldaterna. Ja, tiden tickar fortfarande iväg.
  Generalissimo Kondratenko har dött. Storamiral Kolchak, som överträffade Ushakov, dog också. Många som Oleg Rybachenko började med, tjänsten finns inte längre.
  Mer exakt, sedan belägringen av Port Arthur har nästan alla veteraner dött. Bara Vovka fanns kvar. Även han var då stugpojke, och nu är han redan en gråhårig farfar. Sanningen fungerar fortfarande. Och han är förvånad över att Oleg förblir samma pojke, som inte har ett enda ärr på kroppen. Sådant är fenomenet känt i hela den ryska, tsariska armén. Sanningen kämpar väldigt coolt.
  Pojken Oleg är barfota, så han är trevligare och mer fingerfärdig. Han siktar pistol efter pistol och skjuter mot de tyska stridsvagnarna i "E"-serien. Nazisternas maskiner är helt enkelt enorma. Och det verkar inte finnas något som hindrar dem.
  Men den evige pojken träffar så bra att den bryter igenom metallen. Målar Fritz, river tornen och sjunger.
  - Tsar Vladimir, rysk tsar ...
  Ortodox suverän!
  Vi kommer snart att erövra världen,
  En kerub är trots allt över oss!
  Hitler kommer att ta slut
  Och vem lyssnade - bra jobbat!
  Och pojken, som om han kastade en granat, barfota, med en barnfot. Greybeards Vovka bara skakar på huvudet.
  Mer än femtio år av att vara barn tillbringade författaren och poeten Oleg Rybachenko på 1900-talet. Och jag måste erkänna att jag har sett mycket. Eftersom han var odödlig hade han för länge sedan tappat all känsla av rädsla. Och kriget påminde honom om en datorstrategi.
  Det var lätt och roligt att spela. Och det var skönt att kämpa också. Det är bra när morgondagg ligger under dina bara fötter, och du är en evig pojke som badar och klädd ur funktion i shorts!
  Oleg Rybachenko får springa i shorts och barfota. Tillbaka i Port Arthur lärde ungen mig att gå utan skor, även i kylan. Trots allt kan en odödlig kropp inte bli förkyld eller sjuk, men man vänjer sig snabbt vid kylan, som inte orsakar skada. Precis som Peter Pan. Och det är nästan skönt att springa barfota i snön. I rörelse känns kylan praktiskt taget inte, bara när du sitter still, bara fötter lätt brun! Men för en pojke är det en bagatell.
  Men det finns också häxflickorna Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! De deltar också i kriget. Men inte hela tiden, utan avsnitt. Hjälpte till att hålla Mount High när det var som svårast. Barfota skönheter kämpade där, och i bikinis. De kastade sina fötter med bara tår, skarpslipade skivor.
  Och hugg med svärd. Och Oleg Rybachenko stack sedan från ett maskingevär - de äldre kamraterna dödades. Och som ett resultat fastnade anfallet av samurajen, och Mount High visade sig vara orubblig!
  Och tjejerna visade sin högsta klass och konstflygning av Valkyriorna.
  Och nu går tyskarna i defensiven. Tsararmén är redo för krig. Führern lyckades inte uppnå taktisk överraskning.
  Och de ryska trupperna kämpar modigt. Det verkar som att Hitler kommer att förbanna sig själv mer än en gång för att han startade ett sådant krig. Dessutom, trots att Führern har två tredjedelar av Europa och en tredjedel av Afrika under vapen, men ändå
  han är inte en rival till Ryssland.
  Och antalet soldater också. Och de italienska trupperna är svaga. Länderna i Latinamerika deltar trögt i kriget. Och deras arméer är tekniskt och organisatoriskt inte särskilt bra.
  Så Ryssland håller fortfarande fienden i försvar på djupet.
  Tank "Kondratenko"-6 är ett ganska bra sätt att slåss med den här serien. Ja, och "Nikolay" -4 är tyngre, den visar sig som en mycket stark maskin.
  Ryssar kan slåss mot tyngre tyska monster.
  Speciellt på "Nikolay"-4 där besättningen på Alenka, tjejerna är väldigt vackra och i bikini.
  Pistol i 130 mm kaliber. Hur man slår fascisterna. Förgäves slog Hitler upp mot tsarryssland. Här är det ingen lätt promenad för honom, utan stryk.
  Anyuta tryckte på joystick-knappen med sina bara tår och sjöng:
  - För Ryssland och friheten till slutet!
  Och vad skönheten kommer att skratta!
  Och sedan kommer Augustinus att skjuta en projektil mot fienden. Slå sönder metallen och sjung:
  Låt oss få våra hjärtan att slå unisont!
  Och han trycker också på joystickens knappar med sina bara tår. Det här är verkligen en cool tjej!
  Och här är Maria som en lupanet. Och splittra fascisterna. Och förstöra fienden.
  Medan du använder bara tår. Och sjunga även:
  - I vårt fosterlands namn, helgon! Låt fightern bara vara cool!
  Och brast ut i skratt, och visar tänderna!
  Och så OS med en tung lupanetprojektil. När allt kommer omkring är hon precis vad du behöver - den saftigaste äppeljuice!
  Och igen bröt tjejerna igenom E-50, slog ut tornet och skrattade.
  Alenka skickade en projektil, krossade E-100, genomborrade den genom och igenom. Och med bara tår. Varför sjöng tjejen:
  - Knäck fienden!
  Och Anyuta tjatar omkring med sina bara fötter och gnisslar:
  - Fritz kaput!
  Och slog sedan Augustine. Också mycket lämpligt och med bara tår, kurrande:
  - Sluta med Hitler!
  Och så kommer Maria att lägga till väldigt aggressivt. Krossa fascisterna och gnissla::
  - Och den som lyssnade, bra jobbat!
  Och visa sin tunga!
  Och sedan skickar Olympias en projektil och dödar motståndare.
  Och även barfota under loppet av att släppa taget och sjunga:
  - Totalt slutsåld!
  Och igen kommer flickan att ta tungan och visa den.
  Så de skär...
  Tyskarna, efter en månad av strider sedan början av offensiven, avancerade från femtio till hundra kilometer och led stora, till och med enorma förluster. Och italienarna i Afrika hamnade i en kittel och omringades. Deras trupper är trivialt besegrade.
  Här den 21 maj beordrade Adolf Hitler att kalla in i armén, alla i stånd att bära vapen från femton till sextiofem. Tsararmén drog upp reserver.
  Som det visade sig är tyska skivor inte så hemska i praktiken. Det är sant att ryska flygplan kan attackera med en bagge. Men du kan komma bort från detta, tack vare den höga manövrerbarheten hos tsararméns maskiner.
  Och Hitlers kalkyl för ett osårbart mirakelvapen blev inte alls av.
  Den tsariska armén var fortfarande i defensiven. Kraftfulla försvarslinjer grävde i förväg, starkt försvar. Låt Hitler andas. Men i Afrika kan man sätta press på en svagare, italiensk allierad.
  Om Führern inte beslöt sig för att gå i krig med tsarryssland, skulle han utan tvekan gå till historien som den store, och till och med den största ledaren i Tyskland. Och så ville demonen styra världen, och vad kom ut av det?
  Ryska tjejer är trots allt de coolaste i världen.
  Oleg Rybachenko är som alltid i spetsen i striden. Varken en kula eller fragment tar honom. Han är en desperat och cool kille.
  En pojke i shorts och barfota, mot nazisterna. Och kastar granater på dem och springer i blyregnet.
  Ja, det är synd att det inte finns någon briljant Kondratenko, men det finns unga och kapabla befälhavare. I synnerhet fältmarskalk Vasilevsky, som stod ut redan under första världskriget. Och befaller energiskt och skickligt.
  Och Fritz, som stöter på ett tufft försvar, fastnar hopplöst i det. Men de försöker ändå slå igenom.
  Oleg Rybachenko, den här evige pojken skrattar, blottar sina tänder och sjunger:
  - Mitt fosterland! Mitt heliga fosterland!
  Och även hur han kastar en granat med sina bara fötter.
  Och här är Natasha, Zoya, Aurora och Svetlana in i striden. De är eviga flickor-häxor av tjänaren till den heliga Guden Rod. De slåss inte alltid, annars hade Ryssland erövrat hela världen. Men det är alltid effektivt och slående.
  Flickor älskar att döda: det här är tjejer!
  Och hur de kommer att gå på nazisterna, och hur de kommer att bädda in ...
  Och med bara tår kommer de att kasta skivor och döda Fritz.
  Nazisterna kör fast och lider allt fler förluster. Vasilevsky, den store strategen, föreslår att krossa nazisterna och italienarna i Afrika. Så det finns piggare, och med bättre manövrerbarhet kommer ryska stridsvagnar att ha en fördel. Och i Europa, låt nazisterna springa vilda. Så att de helt skulle tömma sina resurser.
  Tsar Vladimir accepterade en sådan plan. Och nya styrkor överfördes till Afrika.
  Elizabeth och hennes besättning kämpade i Libyen och skar bort italienska enheter. Det är varmt där och tjejen är fin i bikini. De har den nyaste stridsvagnen "Kondratenko"-6, på vilken krigarna kringgår italienarnas och Fritzens positioner och självsäkert krossar dem.
  Elizabeth skjuter mot en stridsvagn från imperiet Mussolini Jr. och säger:
  - På havet, på vågorna, en päls och en kaftanvandring!
  Och använder förstås bara tår.
  Ekaterina skjuter nästa. Slår en tysk bil och vrålar:
  - I Ryssland är tsar Vladimir en hjälte!
  Elena slår henne, slår Fritzens självgående pistol och kvittrar:
  - För fosterlandet, du dödar Hitler!
  Och slutligen kommer OS att släppa en projektil. Krossa Fritz, krossa dem och gnissla:
  - Resultatet kommer att bli utmärkt!
  Och han använder också de bara tårna på barnfötter.
  I Afrika, i slutet av maj och början av juni, nådde ryska trupper betydande framgångar. Striderna flyttade in i Libyens och Etiopiens territorium. Den 12 juni föll Tripoli. Och den 15 juni togs Etiopiens huvudstad i farten. Så soldaterna från Mussolini Jr föll ner. Tyvärr, han misslyckades med att försörja sin far.
  Och hans ära som erövrare också. Men Mussolini, efter att ha tagit del av de engelska och franska kolonierna, ansåg sig vara Caesar. Men att överträffa Caesar verkar det vara över hans styrka.
  Oleg Rybachenko kämpade i kommandot över ett batteri. Och så tappert att tyskarna förlorade dussintals stridsvagnar från hans eld varje dag. Hans pojke belönades till och med med ytterligare ett gyllene kors. Och till och med, äntligen, tilldelades de den sedan länge välförtjänta graden av major.
  Tidigare inte tillägnad eftersom det ser ut som ett barn. Men pojken visade enastående heroism. Och förmågan att slåss.
  Den 22 juni 1955 erövrade ryska trupper i Afrika slutligen italienska Somalia. Och den 25 juni 1955 kapitulerade resterna av de italienska trupperna i Etiopien.
  Den kejserliga armén vann självsäkert. Mainstein, som ansågs vara den bästa befälhavaren för det tredje riket, skrev i sin dagbok:
  - Vi väckte den infernaliska björnen! Nu slits vi!
  I slutet av juni hade tyskarna lidit så stora förluster att de tvingades avbryta sin offensiv i Europa.
  Tsar Vladimir beordrade att öka trycket i Afrika. Först den svarta kontinenten, sedan allt annat - sa den enastående monarken! Den 1 juli 1955 försökte tyskarna avancera i Skandinavien. Och de rusade till Stockholm, men stötte på ett mycket tätt försvar. Och de led enorma skador.
  I början av juli 1955 gick ryska trupper in i tyska Algeriet.
  Libyen var redan under kontroll av tsarryssland. Det var en offensiv och slingor av Niger.
  Elizabeths stridsvagnsbesättning kämpar mot nazisterna. Det är väldigt varmt och tjejerna tog till och med av sig behåarna och nu har de bara trosor på sig i Kondratenko-6 tanken. De skjuter exakt mot nazisterna.
  Och de vill ha stora saker.
  Tsarryssland är fortfarande ett autokratiskt land. Och det har fortfarande inget parlament. Och att revolutionen inte inträffade, och duman inte etablerades. Kungarna själva vill inte begränsa sig i makt. Och Führern och Duce är diktatorer. Det vill säga att det pågår ett krig mellan två system med auktoritära regimer.
  Men för tsarryssland är det mer naturligt. Och det finns en envis och obönhörlig kamp.
  Elizabeth trycker på joystick-knappen med sina bara tår och avfyrar en projektil. Spinnande för sig själv:
  Låt oss slå fascisterna i bitar!
  Ekaterina tryckte också på joystick-knappen med sina bara tår och släppte en mördare, spinnande:
  Låt oss fälla Hitler!
  Och Elena slår också, slår ut nazisterna och gnisslar:
  - Jag ska riva isär den!
  Och även hur man grinar! Och med sina bara ben kommer han att trycka på knapparna på joysticken.
  Och sedan OS hur det kommer att bli, och hur lupaen. Det kommer att krossa alla och gurgla:
  - Infernalisk passage och besättning!
  Glöm inte att trycka på joystickknapparna med bara tår. Och träffa fienden.
  Warriors är verkligen väldigt modiga och gnistrande till sin karaktär.
  Oleg Rybachenko slog under tiden tillbaka en annan attack av Fritz och sjöng:
  - För fosterlandet och Vladimir tsaren - hurra!
  Ja, i den verkliga historien fanns det en sådan självutnämnd kejsare av Ryssland, Vladimir den tredje, chefen för Romanovdynastin. Och han började verkligen formellt regera 1938. Och sedan visade sig Vladimir - en riktig kung, och till och med en stor! Vladimir Kirillovich Romanov är en tsar som har alla möjligheter att bli hela jordens kejsare!
  Efter segern, eller snarare reflektionen av attacken, bytte Oleg Rybachenko kort med sina underordnade. En pojke i shorts, blond, mycket muskulös och skulpterad lekte med gråhåriga fighters. Oleg är till och med överraskande äldre än dem alla. Men den här pojken skär sig.
  Minns Port Arthur, det heroiska försvaret från vilket Rysslands ära kom. Stor ära på samma gång...
  Den odödliga pojken anmärkte:
  - Det är så vi löser alla våra problem! Snart kommer det ett ögonblick då människor aldrig kommer att döda varandra!
  Soldater och officerare kom överens:
  - Självklart, major! De kommer inte att döda!
  Oleg tittade på bandet med sina många medaljer. Ja, det finns redan så många order, få generaler har. Och det skulle vara trevligt att få en titel för dig själv. Prins, greve, hertig!
  Duke Rybachenko - låter vackert!
  Och pojken hoppade högre och snurrade i skivspelaren.
  Tyskarna försökte anfalla, men slogs tillbaka igen och led kolossal irreparabel skada.
  I juli nådde den ryska armén nya stora framgångar i Afrika. Medan svårighetsgraden av tsararméns attack var där. Algeriet har många av de bästa ryska vapnen. Och i slutet av månaden är tyskarna omringade och förstörda i kitteln.
  I augusti bröt även ryska trupper genom Marocko. Desperat kämpade flickorna på stridsvagnen "Kondratenko" -6 och bröt igenom i tjockleken.
  Då och då kom det rapporter om överlämnande tyskar om intagna städer.
  Det var slagsmål i Nigeria och på olika platser. Ryssarna tog in både antal och fler mobila tekniker, och med stöd av lokalbefolkningen, som de rasistiska fascisterna vände sig mot själva.
  Afrika visade sig verkligen vara en svag länk i Hitlers och Mussolini Jrs strategi.
  Ryssland segrade där ... Och i september, långsamt uppåt, rörde sig styrkorna i Norge. Nazisterna led enorma förluster. Och Alenka och hennes besättning åkte tanken. Den nyaste tanken "Nikolay" -5 tung, visade sig vara mer avancerad än E-serien.
  Även en så kraftfull stridsvagn som E-200 tog sig igenom tsarmaskinens kanoner.
  Alyonka tryckte på joystickens knappar med sina bara tår och gnuggade belåtet sina händer:
  - Jag är något som kan knäcka Wehrmacht!
  Anyuta tryckte också på knappen med sina bara tår, slog igenom den tyska bilen och bekräftade:
  - Vi kommer att torka Wehrmacht i damm! För tsarismens makt!
  Coola Augustine sköt och skrek:
  - Och vi kommer att leva under kommunismen!
  Maria instämde lätt i detta:
  - Ja, under tsarkommunismen!
  Och med sina bara tår tryckte hon på joystickknapparna. Och på samma gång, som en lupanet, och krossa fienden.
  Och här kommer Marusya att gnissla:
  - På full examen!
  Och även med sina bara tår kommer han att trycka på joystick-knappen.
  Ryska trupper har redan omringat Oslo. Slagsmål går för varje buske och hus.
  I centrum slår tsararmén åter tillbaka den tyska offensiven. Oleg Rybachenko ligger som alltid i framkant och kämpar självsäkert. Ryskt artilleri fungerar som ett urverk.
  Allt korrekt och korrekt...
  I oktober skar ryska trupper slutligen av Afrika från landförsörjning och befriade Marocko. Nazisterna befann sig i ett slags kittel.
  Även på den svarta kontinenten. Hitler skakade av raseri, men han kunde inte äta någonting.
  Ja, han petade in sig i Rus... Vintern närmade sig. Oleg Rybachenko, trots att det började snöa, springer fortfarande barfota och i shorts. Tja, pojke - vad ska du ta! Och en ganska orädd pojke.
  Och kastar granater med bara tår.
  Och sjunger:
  - Låt springa klumpigt,
  Pansarstridsvagnar i pölarna...
  Och på taket står ett maskingevär -
  Cheburashka skytt,
  Krokodilskytt!
  Shakoklyak är på attack!
  Terminatorpojken kastade en granat med sina bara tår, slet upp nazisterna och sjöng:
  - Och jag leker med dynamit,
  Inför förbipasserande!
  Hur Fritz-bitarna kommer att skygga!
  Alla ljuger, och jag går!
  Och pojken är riktigt rolig! Men redan i armén i mer än femtio år. Och bara en djävul! Till och med blond!
  Oleg Rybachenko kastar igen en granat med sin bara fot och vrålar:
  - Ära till tsaren och Nicholas och Vladimir den tredje!
  Och jag tänkte att låt dem inte blanda ihop Vladimir Kirillovich Romanov med Vladimir Putin! Romanovs stora tsarer är en fantastisk familj! De som gjorde Ryssland till det största imperiet!
  Och inte så bortskämd med tur som Putin!
  Men nu slår de ryska trupperna tillbaka ett nytt angrepp.
  November kommer. Nazisterna är andfådda. Men nya reserver kastas i strid. De håller redan på att färdigställas i Afrika. Det är svårt för fascisterna.
  Så de tar ut sin ilska på fångarna. Här fick de vackra Nicoletta. De tog av henne till trosorna och ledde henne genom den färska novembersnön.
  En flicka med händerna bundna, nästan naken, går genom snödrivorna och lämnar nakna, graciösa fotspår. Hon är så vacker. Och tyskarna följer efter henne och piskar henne med piskor. Och de slår sig själva en skönhet, de slår. Blodet droppar från hans avskurna rygg.
  Nicoletta bara bitit ihop tänderna. Och håller stolt upp huvudet. Och hennes kopparröda hår fladdrar som en proletär banderoll.
  Och hennes bara fötter blev också scharlakansröd, men flickan höjer inte ens ett ögonbryn.
  Vilket fenomenalt mod hon har.
  Fast nazisterna har redan tagit det och lagt det i sitt bara bröst med en fackla. Men även då rös flickan, men hon skrek inte.
  Hon har så stor tro...
  Flickan dras upp på ett ställ, hennes leder är vridna. Sedan tänds en eld under bara fötter. Han slickar skönhetens bara fötter. Och med glödheta kedjor piskar de skönhetens nakna kropp.
  Nicoletta sjöng som svar;
  Jag är Chernobog, den onda Guds dotter,
  Jag skapar kaos, jag sår förstörelse...
  Min storhet kan inte övervinnas,
  Bara rasande hämnd brinner i själen!
  
  Som barn ville jag ha en bra tjej,
  Hon skrev poesi och matade katter ...
  Gick upp tidigt på morgonen
  Ovanför det fladdrade, kerubernas vingar!
  
  Men nu vet jag vad ondska är
  Vad gör den här världen olycklig...
  Och vad är det du säger bra?
  Här är förstörelsen passionerat älskad!
  
  Och visade sin flickaktiga glöd,
  Vilken gnistrande Guds dotter har blivit...
  Vi kommer att erövra universums vidder,
  Låt oss visa styrka, mycket kraftfull!
  
  Store far denna Chernobog,
  Han för kaos, krig in i universum...
  Du ber till Svarog att hjälpa,
  Faktum är att du blir belönad!
  
  Så jag sa, fräls Herren,
  Låt ilskan koka i ditt hjärta...
  Vi kommer att bygga lycka, jag tror på blod,
  Låt livmodern vara fylld till bredden!
  
  Jag älskar list, elakhet och svek,
  Hur man kan lura tyrannen Stalin...
  Kan inte skämmas
  Och hur mycket dimma det finns i världen!
  
  Här föreslog jag att man skulle göra ett starkt drag,
  Ett slag för att förstöra det onda ...
  Men en mycket svart Gud blev kär,
  I alla frågor, både dessa och livet efter detta!
  
  Hur jag visade sig vara van vid ondska,
  Och i hjärtat av ilska, ursinnigt närd ...
  Försvunnit sug efter glädje, godhet,
  Så fort ilskan trängde in från piedestalen!
  
  Och vad sägs om Stalin - han är också ond,
  Om Hitler, så det är ingen tvekan ...
  Genghis Khan var en så cool bandit
  Och hur många själar han lyckades förlama!
  
  Så jag säger varför ha det bra,
  Om det inte finns det minsta egenintresse i det...
  När du är en hackspett - ditt sinne är en mejsel,
  Och försvann när dumma tankar!
  
  Så jag säger till mig själv och till andra:
  Servera kraften som svart bläck...
  Då kommer vi att erövra universums vidd,
  Vågor kommer att bryta igenom universum!
  
  Vi kommer att göra ondskan så stark
  Det kommer att ge raseri odödlighet,
  De som är svaga i anden har redan blivit blåsta bort,
  Och vi är de starkaste som tror på detta!
  
  Kort sagt, vi kommer att bli starkare överallt,
  Lyft blodsvärdet över universum...
  Och vår vrede kommer att vara med henne också,
  Vi kommer att få ett kall fullt av öde!
  
  Kort sagt, jag är trogen Chernobog,
  Jag tjänar denna mörka kraft av hela mitt hjärta...
  Min själ är som en örns vingar
  De som är med den svarta guden är oövervinnerliga!
  Kriget mellan Ryssland och Hitlerkoalitionen fortsatte. I december gjorde ryska trupper äntligen slut på italienarna, vilket tvingade dem att kapitulera i Afrika, och nästan gjorde slut på tyskarna där. Det rensades från Fritz och Norge.
  Nu gick tsararmén till offensiv den 25 december. Hårda strider utbröt. På vintern var ryska stridsvagnar klart starkare. Och genomborrade fiendens försvar.
  Oleg Rybachenko, den här evige pojken, sprang barfota och i shorts genom snön och sjöng:
  - Det här är vår sista och avgörande kamp! Låt oss dö för fäderneslandet - soldaterna är bakom mig!
  Ryska tankar är mycket kvicka på gasturbinmotorer. Och nazisterna kan inte stoppa dem så lätt.
  Här framme rusar "Nikolay" -5. Den har fem flickor som ivrigt sjunger:
  - Ingen kommer att stoppa oss, den ryska världen kan inte besegras!
  Och från en kanon hur man tumlar! Det blir faktiskt bara jättebra! Tjejer trots kylan, i bikini och barfota. Och de skjuter sig själva och tänker inte sluta.
  De är bara vild, frenetisk kraft.
  Alyonushka älskar inte bara att skjuta, även om hon tryckte på joystick-knappen med sina bara tår och slog tyskan, utan också att komponera berättelser.
  Till exempel skrev hon hur en tjej åkte till avlägsna länder för att rädda en kattunge. I trettiotre dagar gick jag barfota på en stenig väg och slog ner mina ömma ben i blodet.
  Och ändå kunde jag hitta djuret. För detta uppfyllde älvan hennes önskan och flickan gifte sig med prinsen.
  Alyonushka tänkte dock, varför behöver hon en man till en officer i den ryska armén? Bättre att ha ett gäng älskare. Och mer pengar och roligare. När allt kommer omkring är män så olika. Och med dem upplever du förstås njutning på olika sätt. Hur är det med maken? Du kommer snabbt att bli uttråkad på honom och bli uttråkad!
  Men en ung man som precis har börjat upptäcka vuxenvärlden är mycket mer intressant.
  Och Alenka skjuter igen och träffar den tyska E-100.
  Och hon rör på sina mycket vackra ben, som en gammal grekisk gudinna.
  Och så skjuter Anyuta. Även bara tår. Och bryter den tyska kanonen.
  Då säger tjejen:
  - Det finns många smarta människor i Ryssland, men tsar Vladimir är den bästa av kungarna!
  Augustinus anmärkte:
  - Och Nicholas II var inte dålig! Åh, vi visste inte hur vi skulle uppskatta kungar!
  Maria sjöng, sköt mot nazisterna med hjälp av sina bara tår och flinade:
  - Det är nödvändigt att lyda ryssarna, med ett rent hjärta och klokare! Och till Nicholas ära är han kungarnas store kung!
  Och Marusya sjöng något ... Och hon leker också med sina bara fötter ...
  Ryska trupper rycker fram. Oleg Rybachenko slåss också. Han är fortfarande en tioårig pojke. Så är priset för odödlighet. Ja, men vad bra och glad han känner sig! Den har så mycket energi och ett sjudande kraftflöde.
  Pojken kastar en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Jag är en tiger, inte en katt, bor nu i mig, inte Leopold, utan Leopard!
  Pojkmajoren är som alltid i ett gnistrande slag. Stoppa inte nazisterna.
  Här hade de ryska trupperna redan den 1 januari fullständigt rensat sitt territorium från Tysklands och Italiens trupper och inträtt i Tredje rikets besittning.
  Samtidigt gick ryska enheter in i Mexiko. Det nya året 1956 har kommit.
  För ryssarna började det med nya segrar. Den 7 januari överlämnade resterna av tyska trupper i Afrika. Och hela den svarta kontinenten blev rysk.
  Nu insåg den demonbesatta Fuhrer att han var ordentligt skruvad. Och han erbjöd Ryssland förhandlingar.
  Till vilket tsar Vladimir svarade:
  - Vi kommer bara att prata om det villkorslösa överlämnandet av Tredje riket och Italien!
  Vilka kloka ord! Och kriget fortsätter. Oleg Rybachenko står naturligtvis i spetsen för attacken. Ryska trupper gick in i Östpreussen. Försvarslinjerna här är starka. Du måste slå igenom med strider, och du kommer inte att avancera snabbt.
  Ett av medel för ett genombrott var de självgående kanonerna med Alexander-4 bombplan. Mycket kraftfull och dödlig.
  Och även vackra tjejer här hur man firar här. De avfyrar projektiler med sina bara tår genom att trycka på joystickknapparna. Och förstör fiendens pillboxar och pillboxar.
  Flickor springer djärvt genom snön - det är vad ryska kvinnor är till för. Och den kastas i strid av indianerna och kineserna. Dessa fyller redan bokstavligen upp inflygningarna till skyttegravarna med sina lik. Men ändå lyckas de ta det.
  Den ryska armén flyttar in.
  Men strategen Vasilevsky överför huvudslaget till Italien - som är mycket svagare. Och nu vinner de ryska soldaterna den ena segern efter den andra.
  Januari har varit mycket lyckad. Ryska trupper störtade italienarna och sadlade Alperna. Och i februari ockuperade de Venedig. Och de gick in i Lorbandinia. De tog också Poznan. Tyskarna drog sig tillbaka. Den 2 mars föll Klaipeda. Ryska trupper avancerade genom Östpreussen i ett långsamt, för tätt försvar. Jag var tvungen att bokstavligen bränna vägen med snäckor.
  Men i Italien kollapsade pastafronten. Och de ryska trupperna rusade till Rom. Den 30 mars 1956 började attacken mot Italiens huvudstad. Så folket betalade för Mussolini-familjens ambitioner.
  Rom, Italiens huvudstad, är under attack. Slagsmål är hårda. Även om italienarna alltmer ger upp. Här kämpar tjejerna väldigt vackra och i bikini och barfota. Krigare kastar granater med sina ben och slår ut Mussolinis krigare.
  Vackra tjejer här, och såklart väldigt sexiga. Och med titanernas muskler. Och hur de kastar granater med sina bara fötter är helt enkelt fantastiskt.
  Natashka går fram och skjuter medan hon morrar:
  - För fosterlandet skönt i hjärtat, min strålande eld brinner!
  Zoya, skjuter, sjunger med:
  - Låt oss öppna dörren till prestationer! Vår tro och kungen är en monolit!
  Och så finns det Aurora, som bara tår, en rödhårig tik kommer att släppa skivor. Och de skära italienarna faller.
  Och sedan sjunger Svetlana aggressivt och blottar sina tänder:
  - Vi dödar alla! Vi ska krossa alla!
  De kastar skivor med bara fötter och mal fascisterna. Så Mussolini blev under demontering av flickorna. Aprilöverfallet 1956 var våldsamt och mycket fantasifullt.
  Och här kör stridsvagnarna, helvetiska eldpelare utbryter ur deras stammar.
  Tjejerna går fram och kastar granater med sina bara fötter. Och hur de spottar något blodigt.
  Och de skrattar...
  Natasha sjöng ivrigt:
  - Tsar Vladimir, ge Hitler i ansiktet!
  Och blinka med sina safirögon. Så underbar tjej.
  Flickor rusar av vild raseri. De skjuter från maskingevär. De mejar ner fienden, de skingrade nazisterna. Och så är det OS. Och i händerna på den mäktiga kvinna-hjälten håller en eldkastare. Och han kommer att ta den och slå den, men hur den kommer att slå.
  Chips flyger från nazisterna åt alla håll. Och krigarna också hur de vill skratta.
  Sedan ska han sjunga:
  - Mussolini kommer att få stryk! Vår vänskap är en monolit!
  Och igen, med safirögon, blinkar det! Och slog nazisterna.
  Och vad ville du? Rom intogs vid en tidpunkt av slaverna under ledning av Attila. Och nu tar ryssarna över.
  Olympias, som stekte motståndare levande med en strålkastare, sjöng:
  - Strålande sol av hopp
  Reser sig över landet igen..
  Rus vinner som tidigare -
  Warriors of the Wehrmacht-beats!
  
  Rysk örn över planeten
  Vingar, breder ut sig, lyfter...
  Fienden kommer att ställas till svars -
  Kommer att besegras - trasig!
  Efter Roms fall började italienska trupper att kapitulera i massor. Mussolinis imperium, denna junior militära partner till det tredje riket, brann ner.
  Ryska trupper tog Neapel nästan utan motstånd och landsteg på Sicilien. Även där var det nästan inget motstånd. Och Hitler var hysterisk.
  I slutet av maj var Italien färdigt. Hundratusentals fångar leddes.
  Ryska flickor lade dem på knä och tvingade sig själva att kyssa deras bara fötter. De skrattade plikttroget. Vissa, särskilt unga män, gjorde det med entusiasm.
  Tjejerna var ganska stönande.
  Den evige pojken Oleg Rybachenko tvingade fångarna att kyssa deras bara, barnsliga fötter.
  De gjorde det villigt nog. Pojkarna var väldigt stiliga, muskulösa och blonda. Visserligen var han fortfarande för liten, och han ville inte göra något allvarligare med damerna. Men när de sträva klackarna kittlar med tungan - det är skönt!
  Oleg Rybachenko fångade generalen och fick en annan order. Vilket han var väldigt stolt över.
  Mussolini Jr. blev förrådd av sitt eget följe, och tsarryssland fick ytterligare en seger. Och Benedito Mussolini Sr levde inte för att se sin skam och fascismens kollaps i Italien. Samma öde väntade dock nazisterna i Tyskland. Ryska trupper flyttade i början av juni 1956 till offensiven. Österrike var det främsta målet.
  Elizaveta och hennes besättning på "Nikolay" -5 gick mot tyskarna. Ryska trupper försökte omringa Wien.
  Führern befann sig naturligtvis i en svår situation. Tyskarnas ägodelar i Afrika, Skandinavien och större delen av USA är förlorade. Och nu pågår striderna redan uteslutande på det tredje rikets territorium. Vilket förstås är rödare obehagligt för tyskarna. Ryska trupper gick också in i Mexiko. Lady Grey de Monca leder en stridsvagnsbesättning i detta land.
  Och Elizabeth leder "Nikolay" -5 runt Wien. Dess främsta motståndare är E-50, som tsarmaskinen genomborrar som en blotter.
  Elizabeth sköt med sina bara tår och tryckte på knapparna på joysticken.
  Träffade en tysk stridsvagn och kvittrade:
  - Vi kommer att ge våra hjärtan för Saint Nicholas Rus'!
  Ekaterina sköt också med sina bara tår och rättade till sin partner:
  - Förmodligen, ändå är det mer korrekt att säga Vladimir!
  Elizabeth sköt igen med sina bara tår och kvittrade:
  - Men ändå var det kejsar Nicholas, som, efter att ha gett oss Kinas befolkning, gjorde Ryssland oövervinnerligt!
  I det infanteri som sändes för att storma de tyska positionerna var faktiskt kineserna helt före. De kastade bokstavligen lik. Men de slog igenom.
  Vanligtvis kämpade ryssarna i flygplan och stridsvagnar. Infanteri från kineser, indianer, asiater. Det finns många kineser. Dessutom introducerade det ljusa huvudet Nicholas II polygami när han reformerade ortodoxin, och extra kinesiska män skickas i strid. Och ryssarna tar änkor och ogifta kinesiska kvinnor som hustrur.
  Slug strategi.
  Och kineserna klättrar på anfallet, dör och bryter igenom tyskarnas försvar.
  Elena använder sina bara tår, trycker på joystick-knapparna och slår på Fritz igen.
  Och sjunger:
  - För Heliga Rus kommer vi att kämpa tappert!
  Efter det kommer flickan att ta det och blinka. Och blottade sina vita tänder! Och hon är så aggressiv.
  Och här är hur OS kommer att knäppas. Och han slår också med bara tår och krossar.
  Då kommer det att skrika:
  - Jag är en dödlig kobra!
  Det bör noteras att E-50-tanken kan vara farlig. Dess 88 mm kanon med 100 EL pipa är snabbskjutande, tolv skott per minut och mycket exakt. Träffar ofta pansar, och kan orsaka skada.
  Därför försöker flickorna hålla den tyska huvudstridsvagnen ur vägen. Särskilt nära, dess penetreringsförmåga ökar dramatiskt. Och tyskarna har en kärna i ett skal antingen från uran eller volfram. Det är sant att efter förlusten av Afrika och uranfyndigheterna i Kongo började styrkan hos de tyska trupperna att torka ut.
  Och tjejerna är så vackra och barfota och coola.
  Här sjunger de för sig själva med entusiasm:
  - Lyser som en stjärna över hela världen,
  Genom det mörka mörkret...
  Den store hjälten tsar Vladimir,
  Känner ingen smärta, ingen rädsla!
  
  Fiender drar sig tillbaka framför dig
  Publiken jublar...
  Ryssland accepterar dig -
  En mäktig hand härskar!
  Kämpande tjejer, du kan inte säga något emot dem. Och deras fötter är så nakna och mejslade. När tillfångatagna tyskar kysser dem är det tydligt att både tjejer och män gillar det. Och krigarna är ganska skrikande.
  Och blottade sina pärlande tänder.
  Det är några coola tjejer. Och med bara tår slås ytterligare en fascist ut av Elizabeth.
  Sedan, som det står:
  - Ära åt det stora fäderneslandet!
  Och så kommer Catherine att skjuta. Det kommer att ramla fiendens tank, blötlägga Fritz och gnissla:
  - Död åt fienderna!
  Och där slår Elena också med sina bara tår och trycker på dem på joystickknapparna. Och kvittrar:
  - För fosterlandet i storhet!
  Och sedan kommer projektilen att starta och de enastående OS - också en blondin. Och som han kvittrar:
  - För stora Ryssland!
  Och tjejerna är fulla av total entusiasm.
  Här kommer E-75 tanken. Hans kanon är kraftfullare: 128 mm, och han kan göra mer skada. Dessutom har denna tank bättre skydd och tjockare rustning.
  Men Elizabeth är som en dåre. Och han kommer att släppa något dödligt, tränga igenom på avstånd. Och bara bitar av riven metall finns kvar från tysken.
  Och flickan kommer att sjunga:
  - Helig skönhet och stor dröm!
  Efter det kommer han att visa tungan.
  Tyska E-75 stridsvagnar har nyligen blivit mer massiva. De har en längre pistol, vilket gör att du kan hantera ryska stridsvagnar, särskilt de som är lättare. Och detta gör Fritz farligare.
  Men sovjetiska tjejer skäms inte över detta. Och de krossar Fritz.
  Och krigarna själva är ännu mer i värmen i bikini, och barfota. Och de kämpar mycket självsäkert.
  De vinner överväldigande.
  Catherine sköt mot nazisterna och sjöng:
  - Men om jag ska vara ärlig! Jag krossar alla Fritz utan undantag!
  Elena sköt också med sina bara tår och kvittrade:
  - Vi ska vinna alla och såklart!
  OS slog också nazisterna utan medlidande. Hon är en så oövervinnerlig tik.
  Och även med hjälp av bara tår.
  Natasha och hennes team slåss på Kondratenko-6-stridsvagnen. Den här bilen är lite lättare, men mer rörlig än Nikolai. Naturligtvis, med mindre vikt, är kalibern mindre, och rustningen är lite tunnare. Och det betyder att risken att dö är mycket större.
  Men tjejerna, måste jag säga, skäms inte alls. Och de slåss som stridens jättar.
  Natasha sjunger och skjuter aktivt:
  - Det blir vår seger!
  Och han trycker på joystickens knappar med sina bara tår.
  Zoya skjuter också, med hjälp av sina bara ben och gnisslar:
  - Tsar Vladimir fram!
  Och alla tjejerna skällde i kör:
  - Ära till de fallna hjältarna!
  Efter det sköt Aurora, vände den tyska stridsvagnen och utfärdade:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss!
  Hon skakade också på sina bara fötter.
  Och sedan gav Svetlana upp med sina bara tår och morrade i lungorna:
  - Ryssarna kämpar ursinnigt!
  Och alla tjejerna utbrast i kör:
  - Stark soldats knytnäve!
  Och återigen rusar skönheterna in i striden. Skjut exakt och noggrant!
  Här kommer Janes besättningar och slår mexikanerna. Hon är också en väldigt smart och vacker dam.
  Och tjejerna i hennes vagn - barfota och i bikini. De bekämpar sig själva med vild och lugn raseri.
  Sedan sköt Gertrud med sina bara tår och kvittrade:
  - Jag är en tjej som kommer att förstöra alla på en bråkdel av en sekund!
  Och här är Malanya som en lupanet. Och bryt den latinska tanken på avstånd.
  Och där ska Matilda, med hjälp av sina bara tår, slå henne.
  Och skratta:
  - Jag har en supertjej!
  Och krigare av högsta och rasande ordning. De känner sig inte svaga eller arga.
  Som de knullar, knullar de.
  Och Alyonka kämpar också mycket självsäkert.
  I slutet av juni är Wien omringad. Ett förkrossande slag har utdelats mot Tyskland och dess prestige. Samtidigt rycker ryska trupper fram mot Oder. De kastar kineser, indianer, araber i strid. Och bryta igenom försvaret av Fritz.
  Hitler är förstås redan i panik. Hur tjejerna på stridsvagnar och flygplan pressade honom.
  Här är Albina och Alvina, två ryska piloter. Också barfota och i bikini slår de ner nazisterna som päron med en pinne från en gren. Och för ett par gör de bokstavligen sådana mirakel.
  Albina sköt ner fem flygplan med ett skott från sin jaktplan "Peter the Great" och sjöng:
  - Vi är himlens björnar!
  Alvina sköt ner sex plan i en skur från sin stridsörn och kvittrade:
  - Och vi ska krossa alla!
  På himlen var detta par redan legendariskt!
  Flickorna tilldelades sju grader av St. George Cross: ett silverkors, ett silverkors med båge, ett guldkors, ett guldkors med en bank. Samt ett guldkors med diamanter, och ett guldkors med diamanter och en rosett. Och den högsta graden är en gyllene korsstjärna, med en båge av diamanter. En högre utmärkelse - en stor stjärna av ett gyllene kors, med diamanter och en rosett, inrättades nyligen.
  Så tjejerna kunde med rätta vara stolta över sina prestationer. Och alltid, även i kylan, slogs de bara i bikini och uteslutande barfota.
  Så underbara tjejer.
  Albina sköt och sjöng:
  - För våra bästa segrar!
  Alvin fortsatte:
  Låt våra barnbarn och farfar vara stolta över oss!
  Krigare och faktiskt - tjejer av kolossal klass!
  De slår nazisterna i himlen och sjunger:
  - Ära till Ryssland, ära! Vår tsar Vladimir är en hjälte! Det kommer att finnas kraft i gryningen! Begrav Hitler i marken!
  Naturligtvis kan Vladimir Kirillovich Romanov vara mycket nöjd med sina krigare.
  Om de slåss, då på ett sådant sätt att du inte kan höja ett spjut mot dem!
  Vladimir Kirillovich Romanov är en tsar som har alla möjligheter att sätta stopp för krig en gång för alla!
  Och fascisterna ryser under tsararméns slag ...
  Omringade Wien föll snabbt. I mitten av juli kom tsarrikets trupper ut på bred front till Oder. Och Koenigsberg var helt blockerad.
  Och tyskarna drog sig tillbaka bortom Oder. Och de försökte skapa en försvarslinje där. Kapitalt försvara. Men under andra hälften av juli inledde ryska trupper en offensiv mot Hamburg... Nazisterna gav sakta men säkert efter.
  Striderna var mycket hårda. Vissa byar bytte ägare flera gånger. De nya tyska stridsvagnarna i den mer avancerade AG-serien, pyramidformade, deltog också i striderna. De kännetecknades av bra skydd från alla vinklar. Men tsararmén var fler än dem.
  Och ett stort antal asiatiska fotsoldater dog på fronterna. Men de låter dig flytta.
  Tyskarna, å andra sidan, var också uttömda på mänskliga resurser. I slutet av augusti omringades Hamburg och München blockerades.
  Tyskarna förlorade ett betydande territorium. Och de hade ingenting att hålla sina positioner.
  Oleg Rybachenko kämpade i spetsen på själva Tysklands territorium. Och den evige pojken log ständigt och blottade sina pärlande tänder.
  Och där kastade han granater med bara barnsliga ben. Det är bra att vara barn - så naturligt det är att vara i värmen i bara shorts. Och eftersom du är odödlig kan du även vara halvnaken på vintern utan risk att bli förkyld.
  Så pojken sjöng:
  - Barfota, bara barfota,
  Under juliåskan och under vågornas ljud!
  Barfota, bara barfota
  Det är lätt för en pojke att vara en cool cowboy!
  Och barnmajoren till dessa fascister fortsätter att förstöra sig själv. Och de går desperat till motattack.
  Det är redan september... Det börjar regna... Tsartrupperna, som fylldes på med kinesernas lik, intog München och Hamburg och avancerar mot Ruhr-området. Den viktigaste i Tysklands industri.
  Och tyskarna slår desperat tillbaka.
  Natasha slåss på sin tank och morrar:
  - Fascister kommer att vara extremt tajta!
  Och med bara tår när han trycker på knapparna på joysticken. Och han kommer att skjuta granater mot nazisterna.
  Och så är det Zoya, vad smälld. Och även med hjälp av bara tår.
  Och sjunga även:
  - Rus är det som är emot Hitler!
  Och här är Aurora, hon kommer att göra ett aggressivt sätt. Och även med hjälp av bara tår:
  - För det ryska sättet!
  Och bakom dem finns Svetlana, som också ska släppa en dödlig projektil. Genomborra en tysk stridsvagn och gnissla:
  - För tsar Vladimir Kirillovich!
  Och han kommer också att visa sin tunga.
  Tjejerna har blivit vilda här.
  Alenka på en tung stridsvagn krossar också nazisterna. Och han slår dem på avstånd.
  Krigaren sjöng:
  - Jag underkuvade halva världen med mina bröst!
  Och Alenkas bröst med scharlakansröda bröstvårtor.
  Och så är Anyuta som en smäll med sina bara tår. Det kommer att ramla en fascistisk stridsvagn och skvallra:
  - Jag är en superstjärna! I sagoböckerna!
  Och flin...
  Och sedan släpper Augustine en mördarprojektil. Krossa nazisterna och skratta:
  - Må vår armé vara den starkaste!
  Och han rör på benen...
  Och efter dem kommer Maria att ta och hugga på nazisterna. Vrid sig själv, aggressivt slappt:
  - Vi är stora aggressionstjejer!
  Och sedan kommer Marusya att släppa sitt extremt dödliga, destruktiva vapen mot nazisterna. Och med hjälp av bara, flickaktiga ben.
  Och sjung sedan:
  - Vi är fiendernas totala nederlag!
  September gick i mycket hårda strider. Tyskarna slog tillbaka hårt. Men i oktober, när regnet öste tyngre, fick tsararmén återigen fördelen. Och hon började röra sig mot Ruru. Efter ett våldsamt överfall föll Koenigsberg. Nazisterna fick ännu en smäll i ansiktet.
  Och i södra Frankrike omringade de kungliga trupperna Toulon. Så nazisterna hade det extremt dåligt.
  Hitler rasade, men medan han var i Berlin. Hans position var svag.
  Det är klart att ingen ville lyssna på förhandlingarna. Men nazisterna fastnade som flugor.
  I november ockuperade tsararméns trupper större delen av Ruhr-regionen med strider och berövde därmed Tyskland den huvudsakliga produktionsbasen.
  Och i december ockuperade tsararmén hela södra Frankrike och gick in i Spanien. Och på den tyska fronten tog hon slutligen Ruhr i besittning. Dessutom intogs även andra länder i Tyskland. Och tsararmén gick också i land i Danmark.
  Hitler rasade som fan i en bur, men han kunde inte låta bli.
  På den katolska julen flyttade de tsaristiska trupperna mot Paris. Trots snön och frosten var Natashas besättning barfota och i bikini.
  Tyskarna kapitulerade allt oftare. Och fransmännen ville inte alls slåss mot ryssarna.
  När han bröt det tyska batteriet, anmärkte Natashka:
  - Så, egentligen, vad räknade den besatte Adolf med när han startade ett krig med oss?
  Den guldhåriga Zoya sa logiskt:
  - Förmodligen kommer det faktum att vi, efter att ha hamnat under press, falla som mynt ur en hålig ficka!
  Aurora krossade en valnöt med sina bara tår. Sedan stoppade hon den i munnen och sa rationellt:
  - Historien lär att den inte lär ut någonting!
  Svetlana tryckte med sina bara tår på joystickknappen. Hon slog ut en annan tysk kanon och svarade:
  Låt oss vara fantastiska fighters!
  De kvinnliga krigarna verkar faktiskt vara fast beslutna att slåss och vinna.
  Oleg Rybachenko är en barfotapojke som tävlar i shorts och med en naken, muskulös bål. Han svajar och vrålar till och med:
  - Låt oss slå Fritz! Låt oss slå Fritz! Och slå i skogen!
  Och pojken har så vita, pärlemortänder! Bara en ung och oflexibel terminator.
  Oleg Rybachenko skjuter på flykt. Dödar fascister och sjunger:
  - Rysk ande är kungarnas makt, bryt Fritzen!
  Pojken kastade en granat med sin bara fot och sjöng:
  - Rysk vals, gryningen går upp - i kungens ära!
  Pojken visade sig verkligen vara mycket stridbar. Och hacka nazisterna på det allra första numret.
  Och tjejerna kämpar hårt. Här är Mirabela... Också en pilot i toppklass. Ingen kan stoppa henne. Hon slår ner Fritz och sjunger och blottar sina tänder:
  - Galen tjej! Här är hennes etikett!
  Och han kommer att ta och skjuta upp en raket!
  Ja, det finns kvinnor här! När ryska flickor slåss kan ingen kraft motstå dem.
  Mirabela sköt ner sju tyska plan med en skur av fem luftkanoner och kvittrade:
  - Tsar Vladimir Kirillovich är vår Gud!
  Och flickan slår sina bara fötter i glaset.
  Och även Albina och Alvina slåss i himlen.
  De är så underbara stölder. Fler och fler konton vinner. Och medan de sjunger:
  - På himlen är vi perfektion! Ess vi är perfektion! Från ett leende till en gest - bortom beröm!
  Albina sköt ner fyra tyska plan med en smäll och kvittrade:
  - Åh, vilken lycka! Vad är perfektion i strid!
  Alvina stängde av fem tyska plan och fortsatte:
  - Att känna till perfektion i strid! Och coolt ideal!
  Krigarna sjöng i kör och slog ner nazisterna:
  - Flickor! Svårare tjejer! Flickor! Svårare tjejer!
  De visade sin aggressiva säkring. De pressade inte nedstigningen, faktiskt, till ingen av de nazistiska essarna.
  Men nazisterna, naturligtvis, under vild press.
  Hitler är i en bunker i Berlin och de bombar honom som en kackerlacka. Vad ville han? Avslutade fascist nummer ett! Han åkte till tsarryssland, och nu krossas han själv som en kackerlacka.
  Tsar Vladimir Kirillovich vilar för närvarande från vintern vid Indiska oceanens stränder. Vackra tjejer av olika raser och nationaliteter dansar framför honom.
  Kungen har dock inget emot att se gladiatorstrider. Här till exempel två tjejer mot två skönheter.
  De slåss med plastsvärd för att inte förlama varandra. Men de kämpar desperat.
  Dessa är krigarna. Det sker ett rasande slagutbyte. Två blondiner och två rödhåriga...
  Tsar Vladimir frågade fältmarskalk Vasilevsky:
  - Vad är det svåraste i kriget med tyskarna?
  Fältmarskalken svarade ärligt:
  - Få självförtroende! Först i början, när fienden började rycka fram, kände jag mig obekväm. Och nu har vi börjat vinna och allt är klart i fienderna! - Fältmarskalk Vasilevich, den här stora strategen, drack vin.
  Vladimir Kirillovich anmärkte logiskt:
  - Det är extremt svårt att vinna hela tiden! Men vi har visat oss kunna mycket! Och nu kommer det att finnas tid, och hela världen kommer att bli fredlig!
  Fältmarskalk Vasilevsky bekräftade:
  - Jag tror på det!
  Flickorna stoppade blåmärken på sina nakna kroppar och såg extremt nervösa ut.
  De kämpade, naturligtvis, inte som i det antika Roms dagar - de försökte att inte orsaka mycket skada på sig själva. Men de var aktiva.
  Under tiden fortsatte striderna. I januari erövrade de tsaristiska trupperna Paris i farten. Även Danmarks huvudstad Köpenhamn intogs. De tyska trupperna höll på att försvagas. Ryssarna fortsatte att avancera genom själva Tyskland. Fritz kämpade desperat, men deras styrka var bruten.
  Oleg Rybachenko, denna odödliga pojke hoppade barfota i snön och rusade före alla för att attackera, helt utan rädsla för eld. Och medan vi visslar:
  - Vem är van vid att slåss för seger,
  Definitivt besegra fienden...
  Han skrattar glatt och åstadkommer mycket,
  Och Hitler kommer att bli hårt slagen!
  Och med pojkens bara fot ska han kasta en granat! Och han blottade sina pärlemorfärgade, stora tänder längre än sina år. Ja, han har redan en mun som en varg. Kommer att gnaga genom vilken hals som helst.
  Och flickorna i stridsvagnar flyttar från söder till norra Tyskland. Här går de ut till havet. Och bara länderna nära Berlin och Pommern kommer att finnas kvar hos Fritz.
  Natashka, som slog ut fascistiska stridsvagnar, anmärkte:
  - Och i kriget är det roligt på sitt sätt!
  Zoya, som slog mot nazisterna, höll med:
  - Så bra som det blir! Speciellt när vi vinner!
  Aurora sköt med sina bara tår och sa:
  - Allt omöjligt är möjligt i universum, om än lite...
  Och den rödhåriga tjejen skrattar!
  De kvinnliga krigarna rycker till i vansinnig glädje och raseri. Och de krossar tyskarna.
  Samtidigt rycker de tsaristiska trupperna fram över Spanien och närmar sig redan Sevilla.
  Olga i en pansarvagn skjuter mot tyskarna och polistrupperna.
  De lokala spanjorerna gör knappast motstånd. Ett annat land faller under Rysslands yxa.
  Oleg sköt och sjöng:
  - Konstflyg, det blir en bash on a bash!
  Och hennes partner Alice kvittrade:
  - Ryssarnas storhet erkändes av planeten,
  Fascismen krossades med ett svärdslag...
  Vi är älskade och uppskattade av alla nationer i världen,
  Låt oss stå ut med det stora heliga tsardömet!
  Och tjejerna kommer att slå och trycka på joysticken med sina bara tår.
  Kriget mellan det tsariska imperiet Vladimir Kirillovich Romanov och Nazityskland fortsätter.
  Ryska trupper har nästan helt befriat Frankrike från de nazistiska horderna. Februari 1957... Tsararmén befriar Portugal.
  Den 23 februari förenades ryska enheter från Danmark och Tyskland.
  Oleg Rybachenko, denna evige pojke, slår genom leran med sina bara fötter. Barnmajoren ropar högst upp i halsen:
  - Ära till den ryske tsaren Vladimir den tredje! Jag ska hacka Hitler, jag ska mäta med en piska!
  Och pojken kommer att skrika igen, och med sina bara fingrar kommer han att kasta en skarpslipad disk. Och slog fascisten i halsen. Och sedan med ett bar, barnsligt ben kommer han att kasta en bumerang och omedelbart skära halsen av fem Fritz.
  Ja, Hitlers dåliga idé att attackera ett sådant imperium.
  Natasha och hennes team avslutar de sista tyskarna i Portugal. Deras tank är obeveklig i förstörelse.
  Och de trycker också på joystickens knappar med sina bara tår, vilket gör en rasande förstörelse.
  Zoya sköt, krossade den tyska kanonen och sjöng:
  - För Ryssland och friheten till slutet!
  Aurora, med hjälp av sina bara tår, sparkade nazisten och kvittrade med övertygelse:
  - Gud bevare kungen!
  Svetlana sparkade också, tryckte på knapparna på joysticken med fingrarna på sina bara ben och gnisslade:
  - Stark suverän!
  Flickor knäcker nazisterna. Men så dök en ny nazistisk stridsvagn "Maus" -4 upp. En mycket kraftfull modell - trehundra ton i vikt och en pistol på 310 millimeter. Han kan penetrera på ett stort avstånd, och han har själv så tjock rustning att Kondratenko-6-tanken inte kommer att ta honom från någon vinkel.
  Natasha befaller:
  - Tjejer, vi måste komma nära och trycka in i den nedre delen av sidan, mellan rinkarna - det här är vår enda chans!
  Zoya dunkade den tyska kanonen med sina bara tår och sjöng:
  - Ödet ger dig sista chansen, men skynda dig framåt! I regn och hagel och snö!
  Augustinus slog och kvittrade också:
  - Sista chansen, ödet ger dig! Länge leve promenader och daglig löpning!
  Och även med bara tår, men hur det kommer att vrida sig. Och förstöra fascisterna.
  Svetlana vrålade:
  - För nya gränser och grymma segrar!
  Den ryska stridsvagnen lyfte och satte fart. Och flickorna kommer att ta det och sjunga:
  - Stark suverän, mest härlig i tiden, ortodox tsar, regera för ära, till ära åt oss!
  Och återigen accelererade de och flyttade bort från en tung projektil som skickades från en pistol som den tyska Maus-4 hade. Tjejerna skrek:
  - Böj dig inte in i ett baggehorn! Så att du Hitler - dö!
  Och deras tank accelererar. Som en liten boxare som attackerar en stor. Men chansen är förstås fifty-fifty.
  Natasha, som följde tankens rörelse, kom ihåg hur hon boxades med en man i ringen. Hon missade slagen, och hon blev slagen, men hon höll i sig. Och sedan självsäkert knäppte. Och hon fångade fiendens träffade rörelse, och i hakan. Utslagen!
  Fick tusen guld rubel. Det här är den kämpande tjejen. Om han gör det, då gör han det!
  Natasha skakade på sitt bara ben och sjöng:
  - Det här är inte den sista kampen, men det finns en avgörande! Till fosterlandets ära, för fosterlandet och äran!
  Och nu glider deras tank förbi sidan och skickar en projektil ... Zoya använde också bara tår, en sådan guldhårig tjej, och smidig som en apa. Och Maus-4 började brista. Han fick uppenbarligen granater detonerade. Och sedan hur den kommer att riva av tornen, och den kommer att flyga högt upp i luften!
  Flickorna skriker unisont:
  - Seger! Kul vinst!
  Och ytterligare en tank på deras lista!
  1 mars 1957 började ryska trupper att korsa Elbe. Det verkar som att Hitler trampades i halsen.
  Pojken Oleg Rybachenko kastade en granat med sin bara, barnsliga fot, sänkte en fasciststridsvagn och skrek:
  - För nya, oflexibla gränser!
  Alenkas stridsvagnsbesättning svänger österut. Västtyskland och Frankrike har redan befriats. Endast länderna mellan Oder och Elbe förblev under nazisternas kontroll. Jo, även Storbritannien och Irland. Där nazisternas sista krafter.
  Alenka, som skjuter mot de fascistiska batterierna, säger:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Om du måste regera...
  Glöm aldrig -
  Det är känt att armén kämpar!
  Och här skickades ännu en projektil med bara fötter. Och träffade Fritzens pistol.
  Skott med bara tår och Anyuta. Träffar en fascist och vrålar till fullo:
  - Jag är en sådan tjej - att Hitler kräks!
  Därefter de eldiga Augustine-naglar. Också en välriktad djävul, och ryter:
  - Till helvetets portar!
  Och använder bara fötter.
  Maria skjuter efter henne. På samma sätt som han tar och slår och skriker:
  - Ingen kommer att stoppa mig en tiger, ingen kommer att stoppa en barfota tjej någonstans och kommer att bli slagen!
  Och sedan hur OS kommer att skära. Och han kommer att slå ut en tysk stridsvagn och slita av tornet som en svampmössa från den.
  Och kacklar:
  - För nya, branta gränser!
  Och han kommer att visa sina tungor igen!
  Tjejerna är så hårda mot sig själva och attackerar desperat. Och nazisterna drunknar under deras slag.
  Den 2 mars 1957 kapitulerade de sista naziststyrkorna i Portugal. Det blev tydligt att fascismens gryning var på väg. Mer exakt, gryning? Mardrömssolnedgång!
  Och de ryska trupperna går framåt. Tyskarna tappar alltmer sina vapen och kapitulerar.
  De faller på knä. Och ryska och kinesiska tjejer kysser sina bara fötter.
  Det ser så coolt och bra ut. Och nazisterna strimlas och strimlas.
  Natashas besättning är redan på tåget på väg att slåss norrut, med Fritz.
  Flickorna sitter i sin kupé. De spelar kort med bara tårna.
  Natasha sa:
  - Det är intressant, när vi tar Berlin, vad händer härnäst?
  Zoya svarade självsäkert:
  - Nästa blir London!
  Den eldiga Aurora fnissade och frågade igen:
  - Och då?
  Zoya sa med eftertryck:
  - Latinamerika kommer att bli vårt! Vi kommer inte att stå på ceremoni med nazisterna!
  Svetlana höll med om detta:
  - Självklart gör vi inte det! Låt oss erövra hela världen!
  Natasha bekräftade entusiastiskt:
  - Och så blir det fred, över hela världen!
  Flickorna sjöng unisont och komponerade medan de gick;
  Ära till tsarismens stora Ryssland,
  Där Vladimir sitter på tronen ...
  Vi kommer att krossa horderna av ond fascism -
  Ära till armén och vi är en monolit!
  
  I de stora hjärtans tro var dämpade,
  Vårt fosterland av hela våra hjärtan...
  Vi är söner till tsar Nicholas
  Och de dog inte förgäves för honom!
  
  Vårt hemland du är mer värdefull än något annat,
  Låt oss höja en bevingad, himmelsk hälsning ...
  Du kämpar också mot fäderneslandet,
  Nåväl, låt alla nazisterna dö!
  
  Hitler ville få våra länder,
  Och den onda hunden försökte på kungen ...
  Men vi är överlyckliga, vi kommer inte att acceptera det,
  Så fascismen slog ner över oss förgäves!
  
  Kungen är en snäll och klok härskare,
  Att sväva som en bergsörn över planeten...
  Vladimir kommer att vara hordens herre,
  Vår vänskap är som en stålmonolit!
  
  Vi slår ut stödet ur Fritzens ben,
  låter Hitler kvävas i snaran ...
  Vi kommer att förråda avrättningar till de hårda, till skam,
  Vem agerar ond på jorden!
  
  Kunglig makt och kunglig visdom,
  Det kommer att finnas fascister, krossa utan mått ...
  Hitler tro mig, han gjorde cool dumhet,
  Och nu är hans liv som en tråd!
  
  Så respektera de stora kungarna
  Det finns inget svalare än Romanovs på jorden ...
  I striden om nazisterna, slå hjärtan,
  För att öppna vägen till prestationer, drömmar!
  
  
  Peter den store tog oss till havet,
  Alexander erövrade Paris...
  Ja, ibland hände sorg,
  Men Ryssland hölls av en kerub!
  
  Allt är vackert hos oss
  Och tjejer och killar tror...
  Kungen styr, du vet med rätta
  Fast ett ont odjur ryter vid tröskeln!
  
  Det finns ingen gräns, tro på perfektion
  Kommunismen kommer snart att få kungar...
  Vi kommer att öppna dörrarna till lycka,
  Den förbannade fascismen är förstörd!
  
  För Ryssland är gränsen inte satt,
  Vi, tro oss, kommer att besegra fienden ...
  Barfota flickor, som i Sparta,
  Tja, vår tsar Vladimir är en!
  
  Vi tror på Rod - den store Guden,
  Vad skapade de perfekta slaverna ...
  Vi kämpar för ära och frihet
  Låt oss slå till mot nazismen!
  
  Du är den största Romanovfamiljen,
  Kommer att styra Ryssland för alltid...
  Den store kungen, den högsta flygningen,
  Satan kommer inte att knäcka örnen!
  
  För stor kärlek till Ryssland,
  Vi skickar krigare till strid...
  Heliga från ikoner glorifierar ansikten,
  När allt kommer omkring är vilken krigare också en kung!
  
  Vårt hjärta brinner för fosterlandet,
  Vi är coola tjejer i strid ...
  Vi kommer att öppna lite ut i rymden, känna dörren,
  Jag dödar Adolf som en jävel!
  
  Bara en liten bit kvar till Berlin,
  Vi kommer att gå in och bära kungars härlighet...
  Ålderdom hotar inte oss flickor,
  Vi, tro mig, spill inte vatten!
  
  Låt oss begrava den som är ond och vidrig,
  Draken kommer att bli berömt besegrad ...
  Och vi har gyllene ikoner,
  Rodnovery är en evig lag!
  
  
  
  
  Türkiye GÅDE IN I ANDRA VÄRLDSKRIGET
  Den 1 september 1942 gick Türkiye in i kriget mot Sovjetunionen. Anledningen är förståelig - törsten efter hämnd för tidigare nederlag och önskan att fånga Baku. Dessutom spelade även tysk diplomati en roll som utlovade berg av guld till ottomanerna. Turkarna bestämde sig i alla fall för att det inte var någon idé att vänta längre, och att de inte var asätare, utan också kunde hinna slåss.
  Som ett resultat slog trettio turkiska divisioner det sovjetiska Transkaukasien.
  Inom några dagar tog de Batumi och kunde omringa Jerevan.
  Som svar tvingades Stalin att dra tillbaka en del av de framväxande reserverna och överföra dem till Transkaukasien.
  Det sovjetiska kommandot tvingades skjuta upp offensiven nära Stalingrad. Tyskarna kunde i sin tur uppnå mer i kaukasisk riktning och ta Ordzhonikidze och Groznyj. Och bara när de drog sig tillbaka in i bergen kunde de sovjetiska trupperna stoppa nazisterna.
  Samtidigt sköt britterna upp Operation Torch av rädsla för att involvera Turkiet i fientligheter mot Storbritannien.
  I slutet av december 1942 erövrade nazisterna ändå Stalingrad. De bosatte sig där. De sovjetiska trupperna avancerade, men utan framgång i centrum - operationen Rzhev-Sychov visade sig vara för kostsam. Men Führern förklarade ändå totalt krig, så det fanns inte tillräckligt med resurser i det tredje riket.
  I februari byggde Röda armén upp styrka och försökte attackera tyskarna från Stalingrads flanker. Men nazisterna hade redan lyckats omgruppera sina styrkor och var redo att slå tillbaka slagen.
  I februari inleddes också Operation Torch. Tyskarna var också redo och efter två veckors hårda strider stoppade de britterna.
  Amerikanerna har ännu inte landat i Casablanca och Tunisien. Striderna i Afrika har upphört igen.
  Hitler samlade fortfarande styrka ... I mars genomförde Röda armén Rzhev-Sychov-operationen för tredje gången, striderna varade en hel månad, utan större framgång.
  I juni räddade nazisterna sina styrkor och flyttade längs Volga och försökte skära av de sovjetiska styrkorna i Kaukasus och nå Kaspiska havet.
  Nya tyska stridsvagnar deltog i striderna: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Samt självgående vapen "Ferdinand".
  Tyskarna var starkare än den verkliga historien, inte slagna och med färska trupper.
  USA bombade praktiskt taget inte det tredje riket, vilket gjorde det möjligt att öka produktionen av tankar och självgående vapen. Och även lansering i "Lion"-serien. Tanken visade sig dock vara för dyr och tung och gick ofta sönder och fastnade. Men dess tjocka 100-millimeter sluttande sidoskydd gjorde bilen till ett bra utbrytningsverktyg. Fördelen med tanken "Lion" var en kraftfull pistol, men en minusvikt på nittio. Vilket minskade bilens rörlighet.
  Striderna visade att den här tanken på platt terräng fortfarande kan göra något.
  Panterns sidorustning visade sig vara ganska svag, vilket ökade förlusterna. Tigern visade den mest effektiva genombrottstanken. Dess sidor var täckta med rustningar på 82 mm, vilket gjorde de fyrtiofem maktlösa.
  Tyskarna avancerade relativt långsamt. Den sovjetiska ledningen som helhet förväntade sig just ett sådant alternativ, och förberedde sig, drog upp trupperna.
  Det är sant, till skillnad från Kursk Bulge, är nazisterna mycket starkare och mer självsäkra.
  Och terrängen är bekvämare för en offensiv än ett försvar. Och Fritz har också fler flygplan och stridsvagnar och infanteri. Och det är inte lätt att förse sovjetiska trupper över Volga.
  Så nazisterna, som bröt igenom försvarslinjerna, avancerade. De nådde framgång efter framgång.
  Efter tre månaders envis strid nådde de Kaspiska havet.
  Stalin, som befann sig i en svår situation, ville inleda fredsförhandlingar. Sedan det blev uppenbart - kan Kaukasus inte behållas. Men det är extremt svårt att hålla med Hitler. Fascister kräver för mycket. Och om du ger efter för dem, kommer de att sluka dig själv. Och vapenvilan? Hit vill inte Hitler. Och naturligtvis är de allierade passiva. De är rädda för att dra tillbaka den extra uppdelningen.
  Fritz rörde sig här och där längs Kaspiska havets kust. Och slutligen förenade de sig med turkarna. Joy, det var det!
  Vackra tyska flickor tvingades kyssa sina bara fötter av sovjetiska fångar. De gjorde det plikttroget. Och smackade på bara klackar.
  Sålunda gjordes fångsten. Och tyskarna avväpnade de sovjetiska enheterna.
  Sedan erbjöd Stalin fred till Führern - och gick med på att ge upp hela Kaukasus, och till och med Leningrad och Karelen. Dessutom betala hundra års skadestånd.
  Führern accepterade efter lite funderande erbjudandet och den 7 december 1943 slöts fred.
  De allierade tog det som ett svek! Och införde sanktioner mot Stalin och Sovjetunionen!
  Och sovjetisk propaganda presenterade själva kapitulationen som en stor seger. De säger att de, övergivna av de allierade, räddade sovjetstaten och att Moskva aldrig intogs.
  Och nazisterna inledde förstås en offensiv från Kaukasus till Mellanöstern och stärkte Rommels gruppering. I slutet av mars 1943 erövrades hela Mellanöstern och Egypten av överlägsna nazistiska styrkor. Dessutom visade striderna att Pantern framgångsrikt bekämpade de engelska Churchills och Cromwells, men de senare kunde inte tränga igenom den i pannan.
  Dessutom hårdnade tyskarna i strider med ryssarna, och de koloniala engelska trupperna slogs lätt.
  I april flyttade nazisterna till Sudan. Och de tog slutligen Gibraltar och fortsatte till ockupationen av Marocko. Churchill försökte också testa marken för fred. Men Hitler, efter att ha lossat sina händer i öster, sa nej!
  Och nazisterna flyttade över Afrika. De var mer försenade på grund av längden på kommunikationer, dåliga vägar eller deras fullständiga frånvaro, hårda klimat och stora avstånd.
  Tyskarna var dock på frammarsch. Och flyttade på den svarta kontinenten. Även om, naturligtvis, deras stridsvagnar, särskilt "Tiger" -2 och "Lion", i djungeln halkade mycket. Förresten, tyskarna dök upp i serien och en lätt "Panther" som vägde tjugosex ton, vilket är mycket nödvändigt för kriget i Afrika.
  Som striderna visade hade dock en sådan stridsvagn inte några grundläggande fördelar på T-4:an, förutom en kraftfullare motor, men även lutande pansarplattor.
  I slutet av 1944 fick tyskarna E-10 självgående kanoner, som vägde tolv ton, med mycket låg siluett och mycket sluttande pansar. En sådan maskin är verkligen oumbärlig för Afrika.
  Speciellt om tjejer kämpar på det. Och tjejerna är generellt super och klass.
  Gerda och Charlotte rider genom djungeln och utrotar britterna och amerikanerna. Det här är verkligen vad tjejer behöver! Du kommer inte ens hitta dem svalare i de kommande hundra milen av territorium. Tjejer älskar att döda - det är coola tjejer!
  De fångade svarta fighters och tvingade dem att kyssa skönheternas bara fötter. Det syns också direkt - allvarliga tjuvar! Och de kämpar för sig själva och slår engelska bilar på långt avstånd.
  Deras självgående pistol närmar sig redan Pretoria, Sydafrikas huvudstad. Flickorna skjuter sig själva, genomborrar Churchills volframkärna med en projektil och sjunger:
  - Afrika har hajar, Afrika har gorillor, Afrika har fler krokodiler! De kommer att bita, slå och förolämpa dig! Åk inte barn till Afrika för en promenad! I Afrika, en rövare, i Afrika, en skurk, i Afrika, en fruktansvärd Barmaley! Kommer att bita, slå och förolämpa dig! Och hans tjejer måste slitas isär!
  I februari 1945 föll britternas sista fäste i Afrika på ön Madagaskar.
  Så nu har Storbritannien tappat fotfästet även där. Samtidigt erövrade tyskarna både Iran och Indien. De visade sin fenomenala styrka.
  Och i maj 1945 genomförde nazisterna en landstigning i Storbritannien. Efter tre veckors hårda strider föll London. En månad senare togs Irland tillfånga.
  Det blev ett tillfälligt lugn på land, men kriget fortsatte till sjöss. USA lämnades ensamma mot det tredje riket, dess allierade och Japan. Men medan Amerika är över havet, kommer du inte att ta det så lätt.
  I det tredje riket infördes allmän arbetstjänst och produktionen av flygplan och fartyg började öka.
  Slagskepp och hangarfartyg byggdes också. Och visst var ubåtskriget i full gång. Och då fanns det ingen nåd för någon från de amerikanska fartygen.
  På hösten, närmare bestämt, i november det fyrtiofemte året, intog tyskarna djärvt Island och skapade sedan brohuvuden i Argentina. Kriget till sjöss pågick dock länge. Det krävdes mycket landstigningsfarkoster för att nå Amerika. Och fartygen byggs inte så snabbt. Men hur som helst, det tredje riket höll på att bli starkare. Det fyrtiosjätte året har gått i slagutbytet till sjöss. Och under det fyrtiosjunde året hade tyskarna redan överfört fientligheter till Grönland, erövrat det. Därifrån är det inte långt till Kanada!
  Fascisterna planerade kolossala erövringar åt sig själva. Och 1948 började en offensiv mot Kanada, och från Brasilien till Venezuela, tillsammans med japanerna. Striderna visade sig vara mycket hårda.
  Tyskarna avancerade sakta men säkert. Deras "E"-seriens stridsvagnar var mer avancerade än de amerikanska och visade sin fördel på slagfältet. Men förresten, Yankees är inte så enkla, och gjorde motstånd väldigt envist. Och de försökte inte ge upp.
  Fast det hände förstås även pannor. Amerikanerna kom in i dem. Sedan gav de upp. Och fångarna kysste de ariska flickorna med sina bara, dammiga fötter.
  Snart föll Quebec och Toronto, sedan andra städer. Tyskarna från maj till december 1948 erövrade nästan hela Kanada, såväl som Venezuela, Nicaragua och större delen av Mexiko. Detta är en extremt svår situation. I början av 1949 hade tyskarna tagit USA i ståltång. Sedan den 11 januari försökte amerikanerna för första gången i historien att använda kärnvapen. Och de lyckades inte riktigt. Av de fem bomberna dog fyra i plan som sköts ner av tyska flygplan, och en exploderade utan att orsaka allvarlig skada på tyska trupper.
  Som svar intensifierade Fritz bombningarna av amerikanska städer och militära installationer.
  Så striden fortsatte med ständig framgång till förmån för Wehrmacht. Som hade bättre utrustning och utbildning av trupper. Ja, och ett stort antal. Striderna var mycket hårda. I början av 1949 ockuperade tyska, utländska och japanska divisioner resterna av Mexiko och gick in i USA från norr. De klämde Amerika ordentligt. Och det blev tydligt att det är dåligt i USA. Och i slutet av sommaren var hälften av örnimperiets territorium, såväl som Alaska, redan fångat.
  Tyskarna intog Washington och New York den 8 november 1949. Och den 7 december 1949 kapitulerade resterna av den amerikanska armén. Därmed slutade andra världskriget. Det blodigaste av alla krig och det varade i mer än tio år!
  Det verkade som om den efterlängtade freden hade kommit. Men Hitler ville inte stå ut med att hegemonin måste delas med Japan. Och den 20 april 1953 attackerade det tredje riket den uppgående solens land. Ett nytt krig bröt ut. För världshegemoni.
  Kvantitativ överlägsenhet ligger på tredje rikets sida, såväl som kvalitativ. Men japanerna kämpar med stor våldsamhet och masshjältemod.
  Men nazisterna råder fortfarande. Kriget varade dock nästan ett år. Sovjetunionen förblir neutral. Stalin dog där och det pågår en allvarlig kamp om makten.
  I slutändan är Japan ockuperat av Wehrmacht. Några månader senare erövrade nazisterna även latinamerikanska länder. De etablerar världshegemoni.
  Reformer pågår i själva Tredje riket. En ny religion införs istället för kristendomen. Det finns ingen treenighet i den, bara en högsta Gud och hans budbärare - Adolf Hitler. Ensam valutastämpel, enskild enhet. Samt religiöst vigd månggifte. Och genetiskt urval är fortfarande aktivt. Det finns en förbättring av mänskligheten.
  Sovjetunionen existerar fortfarande i en trunkerad form och hyllar nazisterna. Där styr Nikita Chrusjtjov, som försöker att inte mobba odjuret. Trots det har Hitler redan lagt hela världen under sig. Och han ser på Ryssland som en röd fläck. Men människan friar och Gud gör sig av. Den 20 april 1957 blev Führern, precis på sin födelsedag, ett offer för ett mordförsök. Och exakt vid sextioåtta år avbröts den vilda tyrannens regeringstid. Som erövrade nästan hela världen, och ville attackera Sovjetunionen igen den 22 juni.
  Men som ni ser så fungerade det inte...
  Hitler efterträddes av Schellenberg. Hermann Göring dog av drogmissbruk och överätande. Himmler föll i vanära och Hitler slutade lita på honom och tog sedan bort honom. Schellenberg efterträdde Himmler och fick posten som efterträdare. Dessutom fick Hitler barn som erhållits genom konstgjord insemination. Men den äldste av dem var ännu inte fjorton år.
  Så ättlingarna till Fuhrer hade inte tid att ärva. Hitler blev därmed kejsare, men utan dynasti. Schellenberg vågade inte döda Führerns barn utan tog dem från makten. Och han blev själv Führer och diktator.
  Kampen om makten varade i flera år.
  Och den 1 maj 1961 attackerade Nazityskland ändå Sovjetunionen. Det fanns ett försök att uppnå: en planet - ett imperium!
  Och Schellenbergs trupper kunde fortfarande erövra Moskva. Den sovjetiska armén var för underlägsen i kvantitet och kvalitet på militär utrustning. Infångandet av stora städer i Sovjetunionen, på grund av de stora avstånden, drog ut på tiden i sex månader. Och sedan ytterligare tio år varade gerillakriget.
  Men det lugnade sig snart. Schellenberg ledde en relativt liberal politik och 1981 fick alla ryssar medborgarskap i Tredje riket. Gradvis avreglerades. Schellenberg dog kort därefter. Och en allvarlig kamp om makten bröt ut. Sedan, som en kompromiss, återupprättades monarkin och en direkt ättling till kejsaren, Friedrich IV, besteg tronen. 2001 hölls en folkomröstning, där medborgarskap och formellt lika rättigheter gavs till alla invånare på planeten Jorden. Och 2017 hävdes de sista restriktionerna för judar och zigenare.
  Nationalsocialismens era har kommit till sitt slut. Men mänskligheten är i ett enda imperium, federalt och monarkiskt. Utforskar yttre rymden.
  I den är alla formellt lika, och det finns en senat och en förbundsdag, där deputerade väljs av hela befolkningen i det tredje riket. Och ovanför dem är kejsaren, kejsaren över hela planeten Jorden.
  Att leva, i allmänhet, i materiella termer är inte dåligt. Strikt disciplin, utvecklingen av vetenskap och teknik med utmärkt tysk organisation gav resultat. Jordbruket är på topp, det finns ingen hunger och mat finns i överflöd även i de fattiga regionerna i Afrika. Alla har ett jobb, alla får lön och pensioner. Utbildning och medicin är gratis. Likaså gratis daghem och dagis. Mat kostar en slant och priserna på alla produkter har varit frysta i många år. Överallt, även i Afrika, vägar, nästan alla har antingen en separat lägenhet eller hus. Alla nygifta får genast minst tre rum en lägenhet med alla bekvämligheter. Du kan låna en bil eller något. Många har till och med personliga helikoptrar.
  Internet finns tillgängligt, alla har tv och datorer, arbetsdagen är bara fyra timmar. Alla sportavdelningar är gratis och betalar till och med för sin närvaro.
  Varje barn får ett stort bidrag. Verktyg och kollektivtrafik är gratis. Allt är så snyggt och snyggt. Gatorna är rena, det finns många robotar och automation. exemplarisk ordning. Cigaretter är förbjudna, alkohol säljs dock fortfarande och öl av olika slag är nästan gratis. Barn i offentlig servering matas också gratis.
  Massor av gratisturer och datorrum.
  Mänskliga bosättningar finns redan på Månen, Mars, Venus, Merkurius och Jupiters månar.
  Människor förbereder sig för att hoppa till stjärnorna. Många saker har redan uppfunnits.
  Kort sagt, det gick bra överlag. Och det behövde inte vara så svårt.
  OM ZYUGANOV SKULLE VISA MER MOD AV FÖRSYN
  I maj 1999 beslutade Zyuganov att inte godkänna Stepashins kandidatur, utan att gå till tidiga val till duman. Kommunisterna och deras allierade fattade ett konsoliderat beslut att rösta emot Stepashin. Dessutom blev de kränkta och berövades sina poster i regeringen. Ett sådant beslut hade varit det mest sannolika i historien om Zjuganov inte hade varit en trojansk häst i kommunisternas läger, som undergrävde och äventyrade vänsterns idéer.
  Tidiga parlamentsval lovade många fördelar för kommunisterna, bland annat på grund av färre konkurrenter och bilden av martyrer.
  Ja, och detta visade att kommunisterna inte alls håller fast vid sina stolar, utan mer principfasta.
  Andra gången tog Jeltsin in Stepashin igen och tog sedan Aksenenko för tredje gången. Duman godkände inte igen, och de tog den och upplöste den. Nyval var planerade till september.
  Parlamentets envishet förändrade något historiens gång. Bombningen av Jugoslavien varade längre - eftersom Milosevic hoppades på hjälp från Ryssland. Och upplösningen av parlamentet gav chanser till oppositionens seger.
  Kommunisterna lyckades sätta Jeltsins riksrätt till omröstning igen.
  Och återigen, det räckte inte riktigt mycket, denna gång bara två röster. Deputerade var oroliga över hur nära parlamentsvalen är och risken att inte klara dem.
  Duman upplöstes och Jeltsin godkände den föga kända Aksenenko som premiärminister.
  På det hela taget var Zjuganovs förhoppningar om att valet skulle hållas berättigade. Den sjuke och försvagade presidenten gick inte emot konstitutionen. Och han vågade inte, med två procents betyg för att överträffa sin auktoritet. Primakov, som såg att hans koalition inte hade tid att bilda och registrera sig, gick med på en allians med kommunisterna. Yabloko och det liberala demokratiska partiet gick till valurnorna. Unity-blocket hann inte bilda sig, och NDR försvagades.
  Det finns också invasionen av militanta i Dagestan, och säkerhetsstyrkornas obeslutsamhet under valen.
  Kommunisterna, tillsammans med Primakov och Luzhkov, uppnådde en kolossal seger. Fick mer än femtiofem procent av rösterna. Det andra var Yabloko-blocket, som också presterade värdigt och tog femton procent. Oväntat presterade också Liberaldemokratiska partiet bra och samlade in mer än tolv procent. NDR tog inte femprocentsspärren - en komplett rutt! Zhirinovsky blev den enda pro-Kremlin-ledaren i duman. Verklig konkurrens var svag. Enligt den nya lagen ska partier omregistrera sig senast ett år före valet och många hann inte med.
  Vänsteroppositionen dominerade återigen parlamentet, och Yabloko med enmansmedlemmar och LDPR i minoritet.
  Och naturligtvis uppstod en konflikt ... Jag kämpade efter valet av talmannen för statsduman, ett misstroendevotum till regeringen tjöts. Och återigen talades det om riksrätt. Den här gången två tredjedelar skulle det vara lätt att samla in!
  Jeltsin beslutade efter viss tvekan att återföra premiärminister Primakov och förste vice premiärminister Masljukov till ordföranden.
  Vänsterkoalitionen gick med på detta, men presidentens befogenheter inskränktes tillfälligt. Och inför nyvalet nästan ingenting. Efter förhandlingar inom koalitionen beslutades att nominera Primakov till presidentposten. Luzhkov blev premiärminister. Och Zyuganov fick posten som chef för lagstiftaren! Det är Superskipper! Beträffande den nya skulle till och med ändringar i grundlagen antas.
  Militanterna drevs ut ur Dagestan. Men de åkte inte till Tjetjenien. Där bröt ett inbördeskrig ut. Ryssland stödde Maskhadov och Kadyrov, mot Basayev och Raduev.
  Primakov lyckades vinna presidentvalet i Ryssland i första omgången. Regeringen fick dock ytterligare befogenheter. Som den lagstiftande församlingen under kommunisternas kontroll.
  I Ryssland fortsatte den ekonomiska återhämtningen, olje- och gaspriserna steg och industrin återupplivades.
  Amerikanerna, i allmänhet, som i verkligheten, efter attackerna den 11 september, tog sig in i Afghanistan och fastnade i Irak. Primakov valdes lätt för en andra mandatperiod. Men 2008 gav han plats för den mycket framgångsrika premiärministern Jurij Luzhkov.
  Den nye presidenten fortsatte den gamla allianspolitiken med kommunisterna. Zjuganov blev premiärminister.
  Under en tid fanns partnerskap med västvärlden och vänskap med Kina i utrikespolitiken. Janukovitjs regim har stärkts i Ukraina. Så Luzhkov förde, till skillnad från Putin, en mer pro-ukrainsk politik och värderade unionen av slaviska stater. Ukraina gick även 2016 med i den eurasiska unionen. Luzhkov tjänade två mandatperioder och gick i pension. Zjuganov blev äntligen president och vann också valet ganska enkelt. Zhirinovsky deltog för sjunde gången, totalt sedan 1991 och förlorade igen.
  Hösten 2015 gick Ryssland in i kriget i Syrien och bombade där. Trump kom till makten i USA. Zjuganov fortsatte, trots formell kommunism, samma kurs i ekonomin. Ryssland, trots kommunistpartiets formella dominans, förblev ett marknadsmässigt, demokratiskt och måttligt auktoritärt land.
  Partnerskap med väst och måttlig konkurrens. Med Ukraina och Vitryssland, och Kazakstan, en allians, men inte heller för nära. 2020 valdes Zjuganov för en andra mandatperiod. I allmänhet sänker resultatet något på gränsen till den andra omgången. Och i Ukraina, efter Janukovitjs avgång, vann den icke-systemiska Zelenskij oväntat. Nazarbayev lämnade också.
  Zjuganov sa att han inte skulle ändra konstitutionen och skulle lämna efter en andra mandatperiod.
  Därmed lyckades kommunistpartiets ledare fortfarande styra Ryssland och visade lite mer mod. Och världen visade sig vara säkrare och lugnare än i verkligheten.
  Och vem är Putin? Hur utvecklades hans karriär? Efter att Primakov blivit premiärminister avfärdades Putin som för nära Jeltsin. Anklagar särskilt att FSB missat invasionen av militanta i Dagestan. Putin har varit i politiken ett tag. Han kandiderade utan framgång för statsduman. Sedan till borgmästaren i Sankt Petersburg.
  Men sedan lämnade han politiken och gick med i säkerhetstjänsten på ett privat företag. Så få människor kommer ihåg honom.
  Zhirinovsky gick 2020, för åttonde gången, till presidentvalet och förlorade återigen med ett blygsamt resultat. Men han har fortfarande en fraktion i statsduman. Och till och med Zyuganov, efter valet 2020, gav honom rang som generalmajor. Donald Trump förlorade oväntat valet till en ung demokratisk rival. Merkel gick i förtidspension. Och Lukasjenkas hälsa har försämrats kraftigt.
  År 2021 flög äntligen ryska kosmonauter till månen. Och de satte upp en röd flagga! Zyuganov tillkännagav Afonin som sin officiella efterträdare. Tja, i allmänhet rullade livet återigen i en cirkel.
  Som ni kan se skedde Rysslands kollaps inte ens utan Putin. Och världen vände inte.
  
  
  
  
  
  
  OM MENSHIKOV VID NICHOLAS TID SKULLE DÖDAS
  . I vilket tsarryssland vann Krimkriget. Endast Menshikov dog av en herrelös kula, och en mer kapabel befälhavare tog hans plats. Det vill säga en olycka inträffade och förändrade historiens gång.
  Baksidan av den med Makarov. Fransmännen och britterna var uppdelade i delar. Och Ryssland, som fångade ett stort antal fångar och troféer, återerövrade Krim.
  Türkiye besegrades i Transkaukasien. Gav Ryssland Kars, Erzurum och nästan hela Armenien. Ryska trupper ockuperade Rumänien. Det fanns dock inget behov av att fortsätta offensiven. Sultanen bad om fred. Samtidigt ockuperade Österrike Bosnien och Hercegovina.
  Turkarna gick med på att ge autonomi till Serbien, Bulgarien, Montenegro och Rumänien blev en rysk vasall. Samtidigt tog Ryssland Armenien för sig själv: Kars, Erzurum, Tanrog och utökade sina ägodelar i söder.
  I Frankrike bröt upplopp ut och ett inbördeskrig bröt ut och hon kunde inte längre skicka trupper. Storbritannien drog sig också ur konflikten. Försvagad och det sardiska kungariket. Stärkt Österrike. Österrikarna erövrade snart kungariket Sardinien och befäste sin dominans över Italien.
  Snart fångades Shamil också, vilket avslutade kriget i Kaukasus. Ryssland slöt en gynnsam fred med Kina och tog bort ännu mer territorium än i verklig historia, så auktoriteten för ryska vapen var högre.
  Nicholas den förste stödde inte norr i kriget mot söder. Tvärtom bestämde han sig för att tillsammans med Storbritannien hjälpa sydborna för att stärka sin ställning i Alaska.
  På Amerikas territorium började Ryssland bygga städer och fästningar. Det fanns till och med projekt för en järnväg till Chukotka. Tsar Nicholas planerade mycket. Ryska trupper erövrade Centralasien. Denna monark dog 1867. Lämnar Ryssland mäktigt och välmående. Hans son Alexander avskaffade inte livegenskapen utan fortsatte att flytta söderut. I synnerhet förde han ett segerrikt krig med Turkiet, annekterade Konstantinopel till Ryssland. Sedan Mesopotamien.
  Återigen kriget med Storbritannien och britternas nederlag i Asien. Alexander den andre korrigerade lite längre, utan att göra betydande reformer, förutom rättsväsendet, och något förbättra ledningssystemet.
  Avskaffandet av livegenskapen följde inte. Men Ryssland annekterade Iran. Tsaren dog exakt tjugo år efter Nikolaus I 1887. Alexander den tredje regerade en mycket kort tid, fram till 1894, men lyckades annektera praktiskt taget hela Indien till Ryssland. Och Nicholas II fortsatte att flytta till Indokina och till själva Kina.
  Det var ett krig med Japan. Allmänt segrande. Och den fullständiga erövringen av Kina och Indokina. Och penetration ända till Australien. Men i Europa visade sig anpassningen vara något annorlunda.
  Det österrikiska imperiet annekterade södra Frankrike. Och sedan besegrade hon Preussen och erövrade södra Tyskland. Det var Österrike som blev världshegemonen. Frankrike försvagades kraftigt av inbördeskriget. Preussen kunde inte enas. I slutändan tog och erövrade österrikarna hela Preussen, såväl som en del av östra Frankrike. Ett stort imperium bildades, som klättrade in i Afrika. Snart erövrade österrikarna även Belgien, Holland och en hel del land i Afrika. Sedan var det Österrikes och Rysslands krig mot Storbritannien. Det slutade med delningen av Afrika mellan österrikarna och ryssarna.
  Kejsar Franz blev verkligen den största monarken och överträffade Napoleon Bonaparte genom att erövra nästan hälften av Afrika och större delen av Europa. Även Frankrike intogs snart helt, tillsammans med Spanien och Portugal. Ja, allt gick bra, men...
  Kejsar Franzs arvtagare ville annektera Serbien till sig själv! Och 1920 började ett stort krig mellan Nicholas II:s Ryssland och det österrikiska stora imperiet.
  Hela Europa är på Österrikes sida. Förutom Storbritannien, som inte är lika starkt som i verkligheten, och nästan hälften av Afrika. Dessutom var Sverige mot Ryssland. Och Norge och Danmark togs till fånga under kejsar Franz.
  Det var också halva besväret. USA kvarstod, splittrat och en mindre makt. Men Storbritannien kontrollerade fortfarande Kanada och Österrike. Och efter de två första månadernas tvekan gick hon också in i ett slagsmål på Österrikes sida.
  Så ett stort krig bröt ut. Österrike och England mot Ryssland.
  Naturligtvis är Oleg Rybachenko där. Och han kämpar som en riktig och oböjlig hjälte.
  Pojken klottrar på en främmande rati från ett maskingevär och sjunger:
  - Fosterlandets hymn sjunger i våra hjärtan,
  Det finns ingen vackrare kvinna i hela universum...
  Kläm en starkare riddarstrålepistol -
  Dö för Gud givet Ryssland!
  Och han slår sig själv, krossar med ett maskingevär en armé från hela Europa och delvis från Afrika.
  Och pojken ger inte efter för sig själv. Här kastar han en granat med bara tår och gnisslar:
  Vi kommer inte att ge upp och vi kommer inte att ge upp!
  Och igen släpper ungen en dödlig och krossande skur. Han vill inte ge efter för motståndaren.
  Och sjunger för sig själv:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Inte ens ett lejon kan vinna!
  Pojken är en riktig stalker. Okrossbar och oövervinnelig. Trons riddare! Kanske inte är kristen!
  Och nu slås det österrikiska anfallet tillbaka.
  Österrikarna och britterna har stridsvagnar, men Ryssland har också mastodonter.
  Nicholas II har fortfarande en mycket större befolkning, med hänsyn till kolonierna. Betrakta hela Asien, östra Europa, en del av Balkan, mer än hälften av Afrika.
  Så Ryssland är fler än infanteriet. Och soldaterna kämpar väldigt tappert...
  Och österrikarna kunde inte motstå, de kastades tillbaka från Warszawa. Därefter ryckte de ryska trupperna fram till Oder och intog Ostpreussen. Pala och Galicien, med Lvov. De belägrade Przemysl. Befriade Krakow.
  Det visade sig att slaverna inte ville slåss med ryssarna och kapitulerade i massor.
  Striderna visade också att de lättare och smidigare ryska stridsvagnarna var effektivare än de tyngre och klumpigare tyska. Och inom luftfarten är tsarryssland i allmänhet en storleksordning starkare än britternas och österrikarnas kvalitet.
  Ryska trupper återupptog efter en paus offensiven. De tog både i antal och skicklighet.
  Så Budapest omringades och intogs. Till sjöss besegrade amiral Kolchak britterna och erövrade Australien. På land omringade och intog ryska trupper Berlin. Och så Wien.
  Det österrikiska imperiet höll på att förlora slaget i Afrika också. Även den engelska kåren besegrades. Ja, kejsar Adolfs angelägenheter var obehagliga.
  Han stack huvudet åt fel håll och började tappa totalt. Var kan han motstå sådan makt.
  Efter Wiens fall började österrikarnas motstånd att vara i fokus. Och snart ockuperade ryssarna hela Europa och Afrika. Samtidigt började attacken mot Kanada från Alaska. Britterna förlorade också.
  Storbritannien isolerades och försökte sitta ute på ön.
  Men det är klart att Ryssland kommer att segra genom att inleda en luftoffensiv.
  Och bombade nästan allt som fanns på ytan. Och sedan landsattes en landstigningsstyrka på land, vilket ledde Storbritannien till underkastelse.
  Således blev hela östra halvklotet, liksom Alaska och Kanada, ryskt.
  Detta är i allmänhet underbart! Nicholas II gjorde en tillfällig paus och smälte ägodelar. USA är fortfarande delat och inte för starkt, som andra stater som är beroende av Ryssland.
  1937 kraschade tsar Nicholas II i ett flygplan. Tronen efterträddes av Alexei II. Till skillnad från den verkliga historien var arvtagaren ganska frisk och livskraftig. Och 1941 bestämde han sig för att erövra allt som hans förfäder inte hade tid att fånga.
  Med början på planeten kommer jorden redan att vara ett imperium. Och den ryska armén flyttade först till de nordliga staterna i Amerika och sedan till söder. USA var inte starkt, de togs snabbt till fånga. Och Mexiko visade sig vara lättare att erövra. Flytta sedan uppåt. En efter en, fångar det ena landet efter det andra. Det största och mäktigaste Brasilien. Men det varade också mindre än en månad.
  Och så erövrade de Latinamerika och Nya Zeeland. Alesei II gick till historien som finalisten av alla erövringar av Ryssland. Och redan 1947 satte ryska kosmonauter sin fot på månen. Och 1958 till Mars! 1961 till Venus. 1972 till Merkurius och 1973 till Jupiters månar. Alexy II dog 1975 vid 71 års ålder. Smeknamnet Finisher. Och hans son Nicholas III blev kung. 1980 gick människan in i den sista, mest avlägsna planeten i solsystemet - Pluto. Regeras av Nicholas den tredje är inte för lång. Död 1985. Och hans son Alexander den fjärde besteg tronen. En ung kung på omkring tjugosju år. Och kungen beordrade att förbereda sig för ett hopp utanför solsystemet. Och de började bygga rymdskepp och en fotonraket. Och slutligen, 2017, startade den första interstellära expeditionen.
  
  TSAR NICHOLAS II ÄR PRESIDENT PUTINS LYCKA
  Den berömda författaren och poeten Oleg Rybachenko kände att något var fel i världen. Mänskligheten, som den var, förblir splittrad. Antalet länder på planeten jorden bara ökar. Och om någon lägger till inflytande, så är det bara det totalitära, diktatoriska Kina. Och Ryssland, efter slutet av Vladimir Putins regeringstid, hamnade i en djup kris. Kriget i Kaukasus flammar igen, vänsterpartister och nationalister gör upplopp. Återigen är ekonomin i recession, brottsligheten ökar. Och Ryssland börjar sönderfalla.
  Trots fenomenal tur lyckades Vladimir Putin aldrig skapa ett solidt, stabilt politiskt system och en stabil och snabbt växande ekonomi. Många sociala och interetniska problem har inte heller lösts. Sällsynt tur tillät Putin att behålla sken av välstånd. Men så fort han gick öppnade sig alla oläkta bölder på en gång.
  Ja, och hotet om kärnvapenkrig hägrar! Världen är i kaos, Ryssland rullar in i ett storskaligt inbördeskrig! Detta måste åtgärdas snarast.
  Pojken läste i boken att du kan förändra människors öde och byta plats! Och det finns en kraftfull zigenare som kan göra detta med vilken person som helst.
  Så varför inte byta tur och tur för Putin och Nicholas II?
  Dessutom, om Nicholas II är lika fenomenalt framgångsrik som Putin, kommer historiens gång att förändras. Och under det tjugoförsta århundradet kommer Romanovs att regera i Ryssland. Det betyder att Putin inte behöver tur. Eller åtminstone Putins tur till Ryssland.
  Och på 1900-talet behövs det tsarrysslands tur mycket väl.
  Den berömda författaren bestämde sig för att gå till zigenaren. Lyckligtvis fanns hennes adress på Internet, och hennes utvecklade intuition sa till författaren och poeten att detta inte alls var en charlatan.
  Sannerligen, zigenaren är inte sysslolös. Han bor i en herrgård i Moskva och ser ungefär tjugo år gammal ut, även om han har gissat sedan sovjettiden. Du kan omedelbart se den eviga tjejen med svart lockigt hår - det finns en enastående!
  Oleg Rybachenko frågade henne:
  - Gör en god gärning! Förändra lyckan för Vladimir Putin och Nicholas II!
  Den evigt unga zigenarflickan tittade på Oleg Rybachenko och svarade:
  - Det är bra att du inte är en egoist och du kommer inte att lämna för dig själv, utan för landet Ryssland! Och det är ännu bättre att du har rik energi och en aldrig tidigare skådad, otrolig, övermänsklig fantasi!
  Zigenaren blinkade och fortsatte:
  Det är inte lätt ens för mig att förändra historien så mycket! Men du, ägaren till den starkaste och rikaste fantasin i världen, kan hjälpa mig!
  Oleg Rybachenko nickade instämmande:
  - Jag är redo för vad som helst! Och jag kommer att uppfylla alla önskemål!
  Den unge zigenaren nickade och sa:
  - Jag ska göra dig till en pojke på tolv år, och du kommer att växa extremt långsamt och du kommer aldrig att bli äldre än fjorton i kroppen. Jag kommer att skicka dig till en parallell värld där du först blir en slav!
  Oleg Rybachenko enligt kastade:
  - Jag är redo!
  Zigenaren nickade och fortsatte:
  - Du måste skaffa mig nio artefaktstenar: svart, vit, röd, orange, gul, grön, blå, blå, lila. Och förutom detta, den tionde artefakten - Koshcheis krona!
  Det är svårt, men du kommer att få den evigt ungdomliga, snabba, starka, uthålliga kroppen som en krigarpojke. Och plus ett enastående intellekt och en fenomenal gåva av fantasi. Förr eller senare kommer du att samla artefakter och återvända till din värld. Och för alltid kommer du att vara i kroppen på en fenomenalt stark och snabb pojke på fjorton år, och det kommer att vara omöjligt att döda dig. Det vill säga, du kommer också att få odödlighet som belöning!
  Oleg Rybachenko nickade instämmande:
  - Man kan bara drömma om det!
  The Forever Young Witch anmärkte:
  - Men tio artefakter är mina, och bara mina! De kommer att ge mig sådan kraft att du mer än förtjänar odödlighet! Under tiden kommer jag att söva dig, och du kommer att vakna upp redan som en slavpojke i stenbrotten. Och då kommer din uppfinningsrikedom att berätta för dig hur du kommer ur detta!
  När du flyttar, då kan jag ändra ödet, turen och lyckan för president Putin och tsar Nicholas II. Du kommer att samla artefakter åt mig från olika världar, och under tiden, från början av 1900-talet, kommer Rysslands historia att gå annorlunda. Det vill säga, även om du inte samlar artefakter - nio stenar och Koshcheis krona, kommer fortfarande Rysslands tsar Nicholas II att få lycka, öde och lyckan för den ryske presidenten Vladimir Vladimirovich Putin!
  Oleg Rybachenko log brett och svarade:
  -Det här är bra! I den nya världen kommer jag att vara lugn att äntligen har historien förändrats till det bättre! Och att Ryssland kommer att kunna skapa ordning i världen och bli ett hegemoniskt land! Och en absolut hegemon!
  En evig ung zigenare beordrade:
  - Lägg dig i soffan!
  Oleg Rybachenko lade sig ner.
  Trollkvinnan spinnade:
  - Sov nu! Du kommer att vakna upp i en annan värld.
  Oleg Rybachenkos ögon stängdes och han föll nästan omedelbart in i en dröm.
  Zigenaren däremot tog fram ingredienserna som hon hade förvarat i förväg ur lådorna och började förbereda drycken. Hon slog på gasen under kitteln förberedd i förväg för magi. Och hon började kasta saker där och trollformade. Samtidigt tog den eviga flickan fram en kortlek ur fickan och sjöng:
  - Åh, ödet, ödet hjälp Nicholas! Lycka till från Putin, kom till tsar Romanov!
  Låt Romanov vinna
  Regler som Genghis Khan...
  Låt det slå i tur
  Putin stjäl en gåva!
  
  Det är bättre för Ryssland
  Nikolaus den store tsaren...
  Genghis Khan kommer att bli coolare
  Hur man blir Vladimir Putin!
  Kitteln kokade och drycken bubblade upp i den. Zigenaren gjorde en layout av kort, förtrollade och kastade kortleken i ett kokande dis... En superljus blixt flammade, som från tusen fotoblixtar. Sovande Oleg Rybachenko försvann ... Och sedan, tändes, försvann pannan.
  I den rymliga salen där den stora trollkvinnan trollade blev det tomt och tyst!
  The Forever Young Witch sa:
  - Nåväl! Jag ändrade historiens gång och det är coolt! Och om denna idealist har tur och han samlar artefakter, då kommer jag att bli så mäktig att Satan själv kommer att avundas mig!
  Och den zigenska trollkvinnan blinkade med sina smaragdögon!
  Och ett mirakel hände!
  Vad som verkligen väntade Nicholas II ... Mycket har verkligen förändrats. Det förekom inget blodigt bråk under kröningen. Och expansionen till Kina var framgångsrik. Kriget med Japan inträffade förstås. Detta var i allmänhet historiskt oundvikligt. Det är tydligt att det var nödvändigt att avväpna och förstöra monstret inför samurajen. Och det finns ingenstans att gå från detta. Du kan inte lämna fara vid dina gränser.
  Japan var först med att starta kriget, men dess försök att attackera ryska fartyg misslyckades. Ryssarna fick ingen betydande skada, och ett dussin jagare av Land of the Rising Sun sänktes.
  "Varyag" lyckades också fly från inringningen. Vilket blev en stor succé. Ja, och amiral Makarov anlände snart till havet och låt oss förstöra japanerna. Och general Kuropatkin besegrade samurajerna på land och ockuperade fullständigt hela den koreanska halvön.
  Och så tog även tsar Nicholas II ett beslut: du måste vara säker från Japan för alltid! Men som? Ja, att landsätta trupper och helt annektera till Ryssland, som en provins.
  Och så ägde ett avgörande slag rum till sjöss, där den japanska flottan slutligen avslutades av amiral Makarov.
  Fyra tjejer deltog också i striden! Barfota och i bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Fyra skönheter som svänger sina sablar ombord på samurajernas största skepp.
  Natasha skär japanerna och ropar:
  - Du kommer att bli utsmetad med smalögd!
  Zoya högg ner en annan samuraj och anmärkte:
  - Och du har safirögon!
  Natasha, efter att ha drivit bruket, bekräftade:
  - Såklart ja! Såklart ja!
  Och så tog Aurora den och flyttade sin bara häl till japanen i hakan. Hon bröt hans käke och vrålade:
  - För fosterlandet Hurra!
  Svetlana tog den, skar av huvudet på samurajen och skrek:
  - För tsar Nicholas II!
  Mycket beror förstås på tur. Amiral Makarov förblev i synnerhet vid liv. Och han visade sig vara den andre Ushakov. Hur bra han befaller. Själv på en mobil cruiser håller han takten överallt. Och japanerna, som för övrigt inte hade någon större fördel i vapen, blir slagen bitvis och taktiskt.
  Konsten att vara befälhavare eller sjöchef tar över en liten numerisk fördel.
  Dessutom var japanerna vid den här tiden också svagare i antal. Så, Makarov krossar dem. Det ålägger närstrid, där ryska fartyg med pansargenomträngande skal är mycket starkare.
  Och japanerna är besegrade. Och flickorna fångar ett annat samurajskepp. Och på den vajar tsarrikets flagga!
  Vad är japanerna? Inte särskilt lycka till med dig? Nicholas II fick Vladimir Putins tur och allt gick så bra för honom!
  Och tjejerna? De fyra bikini-klädda skönheterna är Rodnovery-häxor som bestämmer sig för att slåss för kungen, även om de vanligtvis inte bryr sig om den här världen.
  Men i det här fallet är det nödvändigt att hjälpa det ryska folket. Och detta beror på Putins tur. Han skulle aldrig ha erövrat Krim utan ett skott, om inte för samma fyra häxflickor. De hjälpte till att göra ett mirakel. Men om Ryssland behövde ta Krim från det broderliga folket är en annan fråga. Men att annektera Kina till det ryska imperiet är en bra idé! Föreställ dig hur många ämnen den ryske tsaren kommer att ha - ja, du kan krossa hela världen!
  Kort sagt, tjejerna slösar inte bort sin tid här. Och redan stormas ett nytt slagskepp.
  Och de fångar honom igen. Och sablarna i skönheternas händer bara flimrar, och till och med så skarpa. Och så många japanska blandade.
  Slaget till sjöss slutade med den japanska skvadronens slutliga förlisning och amiral Togos tillfångatagande.
  Och landningen började. Det fanns inte tillräckligt med ångbåtar och transporter. Och långbåtar användes, och de transporterades på kryssare och slagskepp, och de gjorde mycket annat. Kungen beordrade användningen av handelsflottan under landstigningen.
  Ryska trupper slog samurajernas angrepp, som försökte kasta dem från brohuvudet. Men tsararmén höll modigt ut. Och den massiva attacken slogs tillbaka med stora förluster.
  Under överfallet högg häxflickor med sablar och kastade granater mot fienden med sina bara fötter.
  De finns säkert på de farligaste platserna. Och hur maskingevären började skjuta. Varje kula är i mål.
  Natasha sköt, kastade en granat med sina bara tår och kvittrade:
  - Nej, jag är coolare!
  Zoya, som slog med ett maskingevär, kastade dödens gåva med sina bara tår och gnisslade:
  - För tsar Nicholas II!
  Aurora fortsätter att skjuta från maskingevär och hoppar upp medan hon knäpper och ger ut:
  - För stora Rus'!
  Svetlana, som fortsatte att rufsa fienden, gav upp aggressivt, blottade sina tänder, kastade en granat med sin bara häl:
  - För kungariket!
  Krigarna fortsatte att slå och tröska. De har så mycket energi. De skjuter sig själva och krossar de framryckande samurajerna.
  Japanerna som dödats av honom är redan tusentals, tiotusentals.
  Och de trasiga samurajerna springer... Flickorna är väldigt dödliga mot dem.
  Och ryssarna med bajonetter, strimlar samurajerna ...
  Stormen slog tillbaka. Och nya ryska trupper landar vid kusten. Plattformen expanderar. Ja, inte illa, naturligtvis, för tsarimperiet. Den ena segern efter den andra. Och amiral Makarov kommer också att hjälpa till. Sopa japanerna.
  Och nu rör sig de ryska trupperna redan över Japan. Och deras lavin går inte att stoppa. De krossar fienden och sticker med bajonetter.
  Natasha, attackerar samurajerna och hugger dem med sablar, sjunger:
  - Vita vargar kurar ihop! Först då kommer familjen att överleva!
  Och hur han kastar en granat med sina bara tår!
  Zoya sjunger med, med rasande aggression. Och att kasta bara fötter, något unikt, dödligt:
  De svaga går under, de dödas! Skyddar heligt kött!
  Augustina, som skjuter på fienden och hugger med sablar och kastar granatben med sina bara fingrar, skriker:
  - Det pågår krig i den lummiga skogen, hot kommer från överallt!
  Svetlana, sköt och kastade dödspresenter med sina bara fötter, tog den och skrek:
  - Men vi besegrar alltid fienden! Vita vargar hälsar hjältarna!
  Och flickorna i kör, som utrotar fienden, sjunger och kastar dödligt med sina bara fötter:
  - Heligt krig! Där kommer vår seger! Imperialistisk flagga fram! Ära till den fallne hjälten!
  Och igen skjuter flickorna och sjunger öronbedövande ylande:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss! Vita vargar krossar fienden! Vita vargar - hälsning till hjältarna!
  Tjejerna går och springer... Och den ryska armén rör sig mot Tokyo. Och japanerna går under för sig själva, och de mejas ner. Den ryska armén flyttar. Och den ena segern efter den andra.
  Tsar Nicholas drog verkligen fram en lycklig lott. Nu börjar de ryska trupperna storma den japanska huvudstaden. Och allt är så bra.
  Tjejerna här är förstås före alla och deras press och bravader ligger på hög höjd.
  Speciellt när de kastar granater med bara fötter. Detta orsakar i allmänhet chock och vördnad bland samurajerna.
  Och här klättrar de på den japanska huvudstadens vägg. Och de styckade människor och hästar i kål. Krossade motståndare i stycken. Tjejerna kommer, med skrik och skratt! Och med bara klackar som de kommer att hamras in i hakan. Japanerna flyger upp och ner. Och falla på deras insatser.
  Och krigarna viftar ännu starkare med sina sablar.
  Och samurajer lider nederlag efter nederlag. Här intog de ryska trupperna Tokyo.
  Mikado springer i rädsla, men han kan inte gömma sig någonstans. Och nu tar flickorna honom till fånga och binder honom!
  Fantastisk seger! Den japanske kejsaren undertecknar abdikationen till förmån för Nicholas II. Titeln på den ryska tsaren förlängs avsevärt. Korea, Mongoliet, Manchuriet, Kurilerna, Taiwan och Japan blir själva ryska provinser. Även om Japan har en liten, begränsad autonomi. Men dess kejsare är rysk, en autokratisk tsar!
  Nicholas II förblir en absolut monark, obegränsad av någonting. Han är den autokratiske tsaren!
  Och nu också kejsaren av Japan, Zheltorossia, Bogdykhan, Khan, Kagan, och så vidare, så vidare, så vidare...
  Ja, mer tur. Lägg märke till tur, Putin tillät hur mycket han skulle vinna! Det tjugoförsta århundradet, tyvärr, är inte alltför lämpligt för fångster!
  Och vad har Ryssland för nytta av att Putins fiende McCain dog i hjärncancer? Tur är naturligtvis kolossal, du kan inte ens föreställa dig det med flit - för att din fiende ska dö en så dålig och obehaglig död!
  Men avkastningen för Ryssland är en konkret nolla.
  Men för Nicholas II förvandlades sådan tur och tur för Putin till stora territoriella förvärv. Men i själva verket, varför skulle förmögenhet ge gåvor till Putin. Tja, från det faktum att Sobchak dog så i tid och inte behövde ge honom positionen som chef för författningsdomstolen, hur bra är Ryssland?
  Och Tsar of All Rus, Nicholas II, är en enastående personlighet. Naturligtvis, efter en så stor seger, stärktes hans makt och auktoritet. Det innebär att vissa reformer kan genomföras. Särskilt inom ortodoxin! Tillåt adelsmän att ha fyra fruar, som i islam. Och ge också rätten till en andra hustru till soldater som en belöning för bedrifter och trogen tjänst.
  Bra reform! Eftersom antalet ickejudar och utlänningar i imperiet har växt, måste antalet ryssar ökas. Och hur gör man det? På bekostnad av kvinnor från andra nationer. När allt kommer omkring, om en ryss gifter sig med tre kinesiska kvinnor, kommer han att få barn från dem, och vilka kommer dessa barn att vara efter nationalitet?
  Självklart ryska på fadern! Och det är jättebra! Nicholas II, som hade ett progressivt sinne, var mer religiös till utseendet än i sin själ. Och självklart, sätta religionen i statens tjänst, och inte tvärtom!
  Nicholas II stärkte därmed sin auktoritet i eliten. Detta är vad män har velat länge. Och han påskyndade förryskningen av utkanterna.
  Nåväl, prästerna hade inte heller något emot det. Dessutom har tron på 1900-talet försvagats. Och religionen tjänade kungen, utan att riktigt tro på Gud!
  Och de militära segrarna gjorde Nikolai populär bland folket, och de som var vana vid auktoritärism ville inte ha mycket förändring. Ryssarna kände inte till någon annan makt!
  Och ekonomin är på uppgång, lönerna stiger. Tio procents ökning varje år. Egentligen, varför ändra?
  1913, på Romanovs trehundraårsjubileum, minskade tsar Nikolai återigen arbetsdagen till 10,5 timmar och på lördagar och före helgdagar, till och med till 8 timmar. Antalet helger och helgdagar har också ökat. Det började firas som en ledig dag och datumet för överlämnandet av Japan. Och kungens födelsedag och drottningens födelsedag och kröningsdagen.
  Efter att det visade sig att arvtagaren till tronen var sjuk i blödarsjuka, tog tsar Nicholas sin andra fru. Därmed var frågan om tronföljden löst.
  Men ett stort krig var på väg. Tyskland drömde om att omfördela världen. Tsarryssland var dock redo för krig.
  1910 annekterade ryssarna Peking och utökade imperiet. Storbritannien gick med på detta i utbyte mot en allians mot Tyskland.
  Tsararmén var den största och starkaste. Dess styrka i fredstid nådde tre miljoner och tusen regementen. Tyskland hade bara sexhundratusen i fredstid. Plus Österrike-Ungern, men dess trupper är inte stridsberedda!
  Men tyskarna planerar fortfarande att slåss mot Frankrike och Storbritannien. Och var kan de dra två fronter?
  Ryssarna har världens första Luna-2 lätta stridsvagnar i serieproduktion. Och fyrmotoriga bombplan "Ilya Muromets" och jagare med maskingevär "Alexander" och mycket mer. Och naturligtvis en kraftfull flotta.
  Tyskland har inga lika krafter.
  Och tyskarna bestämde sig ändå för att attackera Belgien och kringgå Paris. Det fanns ingenting för dem alls.
  Men kriget började ändå. Tyskland gjorde sitt ödesdigra drag. Och hennes trupper flyttade till Belgien. Bara här är krafterna ojämlika. Ryska trupper i Preussen och Österrike-Ungern flyttar redan. Och Luna-2-tanken med en hastighet på 40 kilometer är redan en kolossal kraft.
  Dessutom, kom ihåg, lyckan med tsar Nicholas är att kriget började. Tsaren själv skulle inte ha attackerat Tyskland. Och så, på ryssarnas sida, finns det en stor, överväldigande överlägsenhet i styrkor, stridsvagnar, överlägsenhet i artilleri och det bästa flyget i kvantitet och kvalitet. Och en starkare ekonomi, eftersom lågkonjunkturen orsakad av revolutionen och nederlaget i kriget undveks. Och så hela tiden uppgången och framgång efter framgång.
  Tydligen var tyskarna under attack. Och sedan klättrade de själva med huvudstyrkorna, mot Frankrike och Storbritannien. Och var är de!
  Ta Italien och förklara krig mot Österrike-Ungern! Det enda pluset är att Türkiye gick in i kriget mot Ryssland. Men det här är ännu bättre för kungen, du kan äntligen ta Konstantinopel och sundet för dig själv! Så...
  Och även fyra häxor, evigt unga infödda troende Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana i strid! Och de kraschar redan! Så de kommer att slå både tyskarna och turkarna!
  Författaren och poeten Oleg Rybachenko vaknade. För alltid uppfyllde den unga häxtrollkvinnan sitt löfte och gav Nicholas II lyckan med Vladimir Putin, och nu måste Oleg Rybachenko uppfylla sitt. Uppvaknandet var inte lätt. Pojkens kropp träffades av en hård piska. Pojken hoppade upp. Ja, Oleg Rybachenko är nu en muskulös pojke kedjad av sina armar och ben. Man kan se en solbränd till svärta, torr och senig kropp, med avlastningsmuskler. En riktigt stark och tålig slav, med stark hud, som redan är så härdad att den inte kan skäras av tillsyningsmannen. Du springer tillsammans med de andra pojkarna för att äta frukost, reser dig upp från gruset, där unga slavar sover helt nakna och utan filtar. Visserligen är det varmt här, klimatet är som Egypten. Och pojken är helt naken, bara kedjor. Men de är ganska långa och stör praktiskt taget inte promenader, såväl som att arbeta. Men man kan inte ta ett stort steg i dem.
  Skölj händerna i bäcken innan du äter. Du får ransoner: viftande ris och ruttna fiskbitar. Men för en hungrig slavpojke verkar det vara en delikatess. Och så går du till gruvan. Solen har ännu inte gått upp på morgonen och det är ganska behagligt.
  Pojkens bara fötter är förgrovade, keratiniserade så mycket att vassa stenar inte gör ont alls, de kittlar till och med behagligt.
  Stenbrott där barn under sexton arbetar. Självklart har de mindre bilar och verktyg. Men man måste jobba femton, sexton timmar som vuxna.
  Det stinker, så behovet lindras precis vid ansiktena. Arbetet är enkelt, att skära stenar med hackor, sedan bära dem i korgar, eller på en bår. Ibland måste man skjuta vagnen också. Vanligtvis trycker pojkarna henne i två och tre. Men Oleg Rybachenko är ensam, så han är väldigt stark. Och han har en hacka i händerna som en vuxen. Han har mer att göra än någon annan.
  Det är sant att de ger allt oftare. Tre gånger om dagen, inte två.
  Pojkslaven i vars kropp Oleg Rybachenko flyttade in har varit här i mer än ett år. Lydig, hårt arbetande, alla rörelser utarbetade till automatism. Riktigt jäkla stark, tålig och känner praktiskt taget inte till trötthet. Men samtidigt växer pojken nästan inte, och nu ser han inte mer än tolv ut, med en genomsnittlig längd för denna ålder.
  Men å andra sidan, styrka ... För flera vuxna. Ung hjälte. Som dock tydligen aldrig kommer att bli vuxen, och han kommer inte att odla skägg.
  Och tack gud! Som författare och poet tyckte inte Oleg Rybachenko om att raka sig. Man jobbar för sig själv och slår sönder stenar, smular sönder dem. Och till vagnen. Sedan bär du den till vagnen. Det är svårt att pressa henne och barnen turas om att göra det.
  Pojkarna här är nästan svarta, men dragen är antingen europeiska eller indiska eller arabiska. Dessutom finns det många fler europeiska.
  Oleg tittar på dem. Slavar får inte prata, de slår med en piska.
  Oleg Rybachenko är också tyst än så länge. Och han studerar. Här finns förutom manliga övervakare även kvinnor. De är också grymma och misshandlas med piska.
  Och inte alla pojkar har så stark hud som Olegs. Många spricker och blöder. Och vakterna kan slå ihjäl. Arbetet är mycket hårt, och pojkarna, särskilt när solen går upp, börjar svettas mycket.
  Och här är solen inte en, utan två. Och dagen är väldigt lång. Och mycket jobb. Pojkarna hinner inte sova och vila. För dem är detta en stor smärta.
  Oleg Rybachenko arbetade för sig själv, mekaniskt hackade och lastade. Blandade själv...
  Och han föreställde sig en bild av vad som hände efter att Nikolaus II vunnit den ryska presidenten Vladimir Putins förmögenhet.
  Natasha, Zoya, Aurora och Svetlana attackerar österrikarna i Przemysl. Ryska trupper tog omedelbart Lvov. Och attackera den starkaste fästningen.
  Barbenta flickor i bikini rusar genom stadens gator.
  De hugger ner österrikarna och kastar små skivor med sina bara fötter.
  Samtidigt sjunger tjejerna:
  - Tsar Nicholas är vår messias,
  Den formidable härskaren över mäktiga Ryssland...
  Hela världen skakar - vart tar den vägen -
  För Nikolai med en sång framåt!
  Natasha hugger ner österrikarna och kastar en granat med sina bara tår och sjunger:
  - För Rus!
  Zoya krossar också fiender och sjunger med överflöd:
  - För kungariket!
  Och granaten som kastas av hennes barfota flyger! Det här är en mördartjej. Kan krossa käken och dricka havet!
  Och Aurora kommer också med sina bara tår att kasta en skiva, skingra österrikarna och gnissla:
  - För Rysslands storhet!
  Och han kommer att blotta sina mycket vassa tänder! Det gnistrar som huggtänder.
  Svetlana glömmer inte heller att ge efter och ryter:
  - Rus' av den helige och oövervinnelige Nicholas II!
  Flickan visar kolossal spänning. Och med bara fötter kastar han upp allt, och kastar upp presenter!
  Natasha, som skjuter och hugger, och kastar dödliga saker med sina bara fötter, gnisslar:
  - Jag älskar min Rus! Jag älskar min Rus! Och jag ska skära er alla!
  Och Zoya skjuter och ylar och kastar något explosivt med sina bara tår:
  - Stora Nicholas Tsar! Må bergen och haven tillhöra honom!
  Aurora, som skriker av vilt, frenetiskt raseri och kastar presenter med sina bara tår, tjuter:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss! Snygga tjejer krossar fiender med bara fötter, bara klackar!
  Och återigen är tjejerna i en vild press. De fångar Przemysl i farten och sjunger, komponerar på språng;
  Vårt heliga Rus är förhärligat,
  Den har många framtida segrar...
  Flicka springer barfota
  Och hon är inte vackrare i världen!
  
  Vi kör över Rodnovers,
  Häxor som alltid är barfota ...
  Flickor älskar pojkar väldigt mycket,
  Av dess rasande skönhet!
  
  Vi kommer aldrig att ge upp
  Låt oss inte ge efter för våra fiender...
  Även om vi har bara fötter,
  Det blir mycket blåmärken!
  
  Flickor älskar att springa
  Barfota i kylan...
  Vi är verkligen vargar
  Vi kan slå!
  
  Kan inte stoppa oss
  Fritz formidabel hord...
  Och vi har inga skor
  Satan är rädd för oss!
  
  Flickor tjänar familjens gud,
  Vilket såklart är jättebra...
  Vi är för ära och frihet,
  Det kommer att bli ett vidrigt beat Kaiser!
  
  För Ryssland, som är vackrare än allt,
  Fighters reser sig...
  Vi åt fet gröt
  Obetydliga fighters!
  
  Ingen kommer att stoppa oss
  Flickornas styrka är enorm...
  Och hon kommer inte fälla en tår
  För vi är talang!
  
  Ingen tjej kan böja sig,
  de är alltid starka ...
  De kämpar hårt för fosterlandet,
  Låt drömmen gå i uppfyllelse!
  
  Det kommer att finnas lycka i universum
  Solen kommer att vara över jorden...
  Med sin oförgängliga visdom,
  Bajonett kejsaren!
  
  Solen skiner alltid på människor
  Över det rymligaste landet,
  I lycka, vuxna och barn,
  Och varje fighter är en hjälte!
  
  Det finns inte mycket lycka
  För att ha tur, tro oss...
  Låt det dåliga vädret skingra -
  Skam på fienderna!
  
  Vår snälle Gud är så suverän,
  Det finns inget vackrare än han...
  Vi kommer att stiga i ande
  Till elak alla kräktes!
  
  Besegra fienderna, tror jag
  Bely, ryska Gud är med oss ...
  Kommer att bli en glädjesatsning
  Låt inte ondskan stå på tröskeln!
  
  Ja, kort sagt, Jesus,
  Låt oss alltid vara trogna...
  Han är den ryska guden, lyssna
  Lögner att han är en jude Satan!
  
  Nej, Gud allsmäktige,
  Oss den allra heligaste huvudstaven...
  Hur pålitlig är han ett tak,
  Och hans Son-Gud Svarog!
  
  Tja, kort sagt för Ryssland,
  Det är inte skamligt att dö...
  Och tjejerna är snyggare än alla
  Med styrkan hos en kvinna som en björn!
  
  
  PLANER HAR INTE ÄNDRATS
  Hitler ändrade helt enkelt inte OKW-planen, och attacken mot Stalingrad utfördes både från norr och söder, av armégrupperna A och B. Och anfallet anförtroddes Mainstein. Som ett resultat föll Stalingrad under tio dagars anfall från alla håll. Och de sovjetiska trupperna var helt omringade. Därefter flyttade Wehrmacht längs Volgakusten till Kaspiska havet. Hur reagerade Röda armén? Offensiven i mitten var inte särskilt framgångsrik.
  Dessutom vann Japan också slaget vid Midway, även om det inte öppnade en andra front, utan erövrade Hawaiiöarna. Och samtidigt flyttade samurajernas landenheter till Indien. För att behålla denna koloni var Storbritannien tvungen att dra tillbaka en del av trupperna från Egypten och överge Operation Torch.
  Tyskarna höll initiativet på östfronten. Den snabba erövringen av Stalingrad kollapsade den södra flanken. Fritz gled till Kaspiska havet och skar av Kaukasus landvägen. Och sedan gick Türkiye in i kriget. Hennes armé, även om den inte är särskilt stark, är ganska många och kan kämpa modigt.
  Redan under de allra första dagarna tog turkarna Batumi och omringade Jerevan. Ja, deras prestationer är anständiga, eftersom Röda armén är fastlåst av den tyska fronten.
  Det bör noteras att nazisterna utnyttjade det faktum att de sovjetiska trupperna gick in i striden direkt från echelonerna och slog dem bit för bit. Detta hade givetvis en negativ inverkan på krigsförloppet.
  Stalin var också nervös och hysterisk - han krävde att få behålla Kaukasus till varje pris.
  Kort sagt, det heroiska försvaret av Stalingrad fungerade inte och allt föll isär. Och inte ens frånvaron av japanska divisioner i Fjärran Östern hjälpte inte.
  Tyskarna flyttade längs Kaspiska havets kust, till Dagestan. Stoppa dem att samla damm - men styrkorna är ojämlika, dessutom upplevde Röda armén stora svårigheter med förråd. Och sjunkit. Och Fritz bombade aktivt.
  USA rörde nästan inte det tredje riket, distraherad av Japans segrar. Storbritannien försvagades något, och klättrade inte heller på framfarten! Nu hade tyskarna för många plan och kunde verkligen trycka på.
  Stalin, å andra sidan, visade sina sämsta egenskaper och slog ut och skrek för ofta, men tog inte de bästa besluten.
  Så förlusten av Kaukasus blev oundviklig.
  Det pågår redan en strid vid gränsen till Azerbajdzjan.
  Sovjetiska flickor kämpar desperat. Här är skönheterna som kämpar desperat.
  Och de ger inte upp och de ger inte upp. Och de kryper längs med ryggen.
  Natasha, Zoya, Augustine och Svetlana släpade en tysk general bakifrån. Detta är coolt. Flickorna lade honom på knä och tvingade honom att kyssa hans bara fötter. Han slog dem med stor entusiasm! Och slickade tjejernas klackar.
  Warriors i allmänhet är så sexiga och charmiga. Sedan gav de Fritz en kamp.
  Natasha högg med en skur, skar av nazisterna. Hon kastade en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Till stor ära!
  Zoya sköt också och gnisslade:
  - För fosterlandet och Stalin!
  Hon tog den och kastade en granat med sina bara tår. Hon skingrade nazisterna och gnisslade:
  - För Sovjetunionen!
  Flickorna är så vackra och fantastiska.
  Augustina kastade också en granat med sin bara fot och blottade sina tänder, tog den och väste:
  - Jag kämpar så! Som en terminator!
  Och Svetlana kommer också att lansera en så mördande och destruktiv sak med sina bara tår. Och sjung igen:
  - Vår vänskap är en monolit, och det är vad den står för!
  Fyra, ja, de slåss sådär - det här är tjejerna! Roliga skönheter och visa sina långa tungor som svar.
  Krigare av högsta klass. Och hur de slår och hur de skriker.
  De krossar tyskarna som bär med en press.
  Natasha sköt, kastade en granat med sin bara fot och sjöng:
  - Vi är ljusets krigare, och den röda fanan!
  Också Zoya lanserade mördaren med sina bara tår och skrek:
  - Och vi kommer att kämpa för Lenin!
  Och sedan högg Augustine och blottade sina tänder:
  - I den stora glädjens namn!
  Och då sköt Svetlana också och avfyrade granater med sina bara fötter och vrålade:
  - Vi tar det här och vänder på det!
  De fyra arbetar aktivt och skjuter. Tja, det är fortfarande tjejer som kan mycket om utrotning. Och de slåss inte så.
  Och hur ska riktiga terminatorer ... Högtflygande krigare. Och de har passionen att förstöra.
  Natasha kastade igen en granat med sin bara fot och väste:
  - Jag förstår perfekt den här världen, som en förvärring av klasskampen!
  Även Zoe väste och kastade en dödlig, köttslitande granat med sina bara tår.
  - Vilket hus kommer att ha en röd flagga!
  Och så gav Augustinus tur. Hon mejade ner nazisterna och kastade en granat med sin bara fot - väsande:
  - Stort utrymme, det här är vårt land och vi alla!
  Krigare och faktiskt kapabla att riva även en värmedyna.
  Och då skulle Svetlana, som om hon ryckte en granat med sin bara fot, ge ett utbrott och ge ut av raseri:
  - Elden är rasande, och den tuffa hästen!
  Flickorna kommer förstås att bli exalterade. Och de rumpar.
  Och från tyskarnas sida kämpar besättningen på Gerd på T-4:an. Återigen, när det startar kommer du inte att värma upp och undertrycka sådant tryck. I flickornas ögon är det en sådan helvetisk låga.
  De skjuter sig själva och ger inte en chans att fly. Och inte motstå deras vita, pärlemorfärgade tänder.
  Krigare är aggressiva och tjuter:
  - Vild smak! Vi kommer att skicka alla fiender till helvetet!
  Gerda kommer att skjuta, slå de trettiofyra och gnissla:
  - Framtida segrar!
  Charlotte trycker på avtryckaren med sina bara tår och gurglar:
  - Jag ska riva isär den!
  Magda sköt också, krossade T-26:an och utfärdade:
  - Låt oss öppna den.
  Och skakade hennes bara fingrar.
  Och Christina kommer också att trycka sina bara fötter på pedalerna och väsa:
  - Hurra för vår fest!
  Tjejer förstås och nästan nakna i bikini och barfota. Och extremt sexig på samma gång.
  Och de attackerar sin inte alltför perfekta, men effektiva T-4. Och skjuta på fienden. Ge inte efter för sådana tjejer i någonting! Och hur de grinar. Och hur de vrider sina ansikten!
  Gerda vrålar för sig själv och skjuter med bara tår:
  - Gerda älskar att döda, den här Gerd!
  Och skjuter projektiler igen.
  Och så skjuter Charlotte i sin tur och vrålar och slår ut en trettiofyra:
  - Jag ska skära deras magar!
  Och med bara fötter kommer att börja igen.
  Och här kommer också Christina killer att lägga till. Även med hjälp av bara tår.
  Och vråla:
  - Jag är förkroppsligandet av aggressivitet!
  Och vilken midja hon har, och en lättnadspress!
  Och då ska Magda ta det och vlupit och vråla:
  - Banzai!
  Och hon har också bara fötter, och mejslad!
  De fyra tyskarna klättrar själva och vinner verkligen. Den har så mycket aggression och vitalitet.
  Krigare håller sig till sig själva och skjuter. Ge inte den röda arméns härkomst.
  Och på himlen kämpar piloter också, och detta visas. Att deras ande är omätlig.
  Här är den senaste tyska Focke-Wulf. Det har Gertrude. Och den här tjejen visar att hon är coolare än män. Så fascister tröskar. Ger dem ingen nåd. Den riktiga kampen startade av Gertrude.
  Och slår ner den sovjetiska Yaken och skriker:
  - Jag har en supertjej!
  Sedan ska han ta och visa tungan. Och återigen kommer att ta upp den totala utrotningen. Här är flickan. Och dessutom barfota och i bikini. Och så sköt LAGG ner och vrålade igen:
  - Pilotskytt!
  Och han kommer att skratta till fullo. Och sedan tar han den och skjuter ner PE-2. En sådan tjej, av den coolaste omfattningen och klassen. Sedan manövrerade hon igen och krossade Yaken från luftkanonerna. Och det kommer att försöka.
  - Jag är himlens varg!
  Och hur han blottar sina tänder! Och hur man tar sig ut! Nåväl, mormor! Till alla kvinnor, kvinnan!
  Men naturligtvis försöker nazisterna fortfarande attackera i söder.
  Där kämpar framför allt piloten Helga på ME-109. Och så framgångsrikt att fragment flyger iväg från britterna.
  Mustang-tjejen slog ner och sjöng:
  - Lila dimma svävar över oss!
  Generellt hur bra det är att kämpa barfota och i bikini. Hur praktiskt är det! Och väldigt bekvämt.
  Helga är pilot. Führern var smart nog att lyssna på råd och låta flickorna gå in i stridsvagnar, flygplan och in i armén. Och hur mycket bättre det gick för Fritz.
  De själva förväntade sig inte att kvinnors kroppar är så effektiva. Här håller Helga på att få fart och räkningar.
  Flickan med sina bara fötter trycker på sina pedaler och vrålar:
  - Jag är så förtjusande - ko!
  Helga skjuter ner ytterligare två brittiska plan och gnisslar:
  - Bakom mig tyska soldater i rad!
  Och sköt ner en bombplan! Här är tjejen! Alla tjejer har en stor och cool krigare. Om det utrotar, också utan någon ceremoni och medlidande.
  Tjejerna är så sexiga här!
  Och Rommels trupper sliter genom öknen, utan att vänta på att ytterligare styrkor närmar sig. Vi måste vinna, så det måste vi. Den legendariska befälhavaren för "Desert Fox" är redan van vid att slåss med överlägsna styrkor. Och det är hans soldater också. Här finns till exempel ett utvalt kompani kvinnliga krigare från SS. De förflyttades i början av december, när fronten sprack, tyskarna drog sig tillbaka och britterna tvärtom bröt igenom, släppte Tolbuk och hotade att kasta Wehrmacht från afrikansk mark.
  Sedan föreslog den demoniske Führer: överför den kvinnliga tigrarnas bataljon. Inte för att damerna kommer att förändra maktbalansen, utan för att herrarna, särskilt italienarna, ska skämmas och de skulle slåss mycket mer aggressivt och skickligare. När allt kommer omkring, om de härdas av hård träning, är elittjejer före, då kommer bönderna att skämmas mycket.
  Krigare slogs i en bikini och använde speciella krämer för skydd. Under sex månader blev deras nakna, flickaktiga ben så keratiniserade att de inte var rädda för sand som var varm som en stekpanna, och av solbränna fick deras hud en mörk chokladfärg. Och många har redan mer än ett dussin lik bakom sina axlar.
  Margot och Schella, två mycket unga, men redan härdade arier i strider. De är de yngsta i kompaniet, men på ett halvår har de redan lyckats förtjäna ett järnkors av första klass (andra klassen hade alla i bataljonen redan), hänsynslösa och snälla.
  Margot hade hår som var eldsfärgad, och Shelley var en snövit blondin med en blandning av honung. Här slåss de och avvärjer angreppet av motanfallande brittiska stridsvagnar. "Matildas" med sin kraftfulla rustning går framåt. Ytterligare framkomlig "Cromwell" med högexplosiva granater och lättare bilar. Flickorna grävde ner sig i sanden. Det är värdelöst att skjuta i pannan på sådana stridsvagnar. Det är nödvändigt att de inte märks, och sedan ...
  "Matilda" och "Cromwell" väger ungefär trettio ton, och när de passerar över diken grävda i lerig sand blir det läskigt. Uppifrån häller det på bara, solbrända halsar, man känner en fruktansvärd tyngd på sig själv, jävla maskiner. Här är samma "Cromwell", ett typiskt järn med 70 mm lutande pansar, som inte ens en 88 mm pistol alltid kan ta. Det luktar brittisk, mycket stickande bensin och motorolja. Tjejerna har sina egna överraskningar, lätt rekylfria. De allra första modellerna av Faustpatrons. Eftersom män, som brukligt, låter damerna gå före, så testar de de senaste och, som väntat, lovande vapnen.
  Men de satte också flickorna, tvärtemot nazismens hycklande paroll: "Krig är en mans sak, fred för kvinnor!", i mitten.
  Infanteriet föll dock efter, vilket betyder att det finns en chans att sitta ute i skyttegravarna och vinna.
  Shella uttalar viskande, rädd för att nysa för att täppa till näsborrarna av sand som faller från diket:
  - Endast åldrande på slagfältet kommer att tillåta dig att undvika jäsning av segerchampagne ruttet från missade deadlines!
  Margot höll med:
  - Vem har inte uthållighet, då blir det ett surt vin av nederlag, och en bitter skull av förluster!
  Men nu är Matildorna, Cromwells och ett dussin lätta Mongooses redan bakom dem. Nu är det skördetid.
  Shella, vars en gång pärlemorfärgade hår har blivit grått av damm, och vilar sina bara klackar i den heta sanden, förvandlas mentalt till Jungfru Maria och andra helgon, säger de, svik mig inte. Fingret pressar spärrhaken mjukt så att den formade laddningen går rakt in i bensintanken.
  Margo trycker på avtryckaren med henne, också lugnt. Efter det slår båda tjejerna varandra med händerna. Laddningarna träffade rakt i aktern, varefter bensintankarna exploderar. Orange lågor sprider sig som skumvågor genom luften, någons förbannelser hörs.
  Sedan rullar de brittiska stridsvagnarnas korta mynningar upp till ett slags rör från stötar.
  Och tigertjejerna kastar tappert granater mot fienderna. Och fragment flyger åt alla håll och sliter sönder, som en tass på en eldig katt, en pansarpanna, en destruktiv ström av kumulativa partiklar.
  Här är det kvinnligt raseri, som säger att tyskarna inte på något sätt kännetecknas av lugn. Och de vet hur man kämpar... Och låter attacken kvävas.
  Det är mycket lättare att slå tillbaka anfallet av infanteri som i regel består av araber och negrer som rekryterats genom räder eller olika löften. När de såg att stridsvagnarna slogs ut och det fanns ett allvarligt motstånd framför sig, gick de tillbaka redan vid de första förlusterna.
  Nåväl, efter det förvandlas de helt till en allmän flygning. Eftersom en sådan stil - förolämpa de svaga, så var det till monstren!
  När attacken till slut slutade och flickorna fortsatte sin löptur genom öknen på kvällen, hade de ett samtal i farten. Shella frågade Margot:
  - Tror du att vi kommer att vara i Alexandria?
  Eldkrigaren svarade självsäkert:
  - Jag tror att senast i november, eller kanske oktober, kommer vi äntligen att ockupera Egypten.
  Shella föreslog logiskt och ignorerade klådan i hennes förhårda sulor från den heta sanden:
  - När de besegrar den här spiken i vår underbuk, basen på Malta, kommer utbudet att bli bättre, så fort nya enheter kommer in kommer fienden inte längre att ha en chans.
  Margot såg sig omkring för att se hur länge solen hade kvar innan solnedgången. Att äntligen lägga sig ner och få en god natts sömn. Närheten av det rodnande ljuset till horisonten lugnade krigaren. Hon sa lättjefullt:
  - Jag tror att Führern inte kommer att missa efter Peru-Habor och Midway att upprepa den magnifika landningen på Kreta. Bara den här gången kommer Malta faktiskt att rivas.
  Shella ropade upp i himlen med en förbannelse:
  - Må den Allsmäktige förvandla alla britternas baser till ett helvete.
  Solen gömde sig äntligen bakom horisonten, den svalaste dagen på året den 21 oktober gick mot sitt slut. Och med den inleddes Operation Polar Bear. Varför just vit? Slug desinformation för att få dem att tro att vi pratar om norr, men i själva verket den förkrossande svängningen av en boxare i söder.
  Den största brittiska basen såg verkligen ut som fan. Mer än tusen bombplan samlades från hela östfronten och efter att ha fått anständig stridserfarenhet, tillsammans med eskortjaktare, föll de på den. Britterna har naturligtvis kämpat länge, men de förväntade sig inte ett så kraftigt massivt slag. Ja, vem kommer att tro att Fritz bestämmer sig för att avslöja fronten, även om fienden tillfälligt är tyst. Men brittiska krigare misshandlas nu skoningslöst. Till exempel attackeras deras skepp av Yu-87, den berömda "grejen". Inte för snabbt, men med den högsta (för sin tid) bombningsprecision, plågar de den brittiska flottan som lurar i vikarna. Den mer moderna Focke-Wulf är inte långt efter, bland dem till och med den legendariske von Rudel själv, kungen av attackflyg. Känd för att sänka det mäktigaste sovjetiska slagskeppet, slagskeppet Marat.
  Här ser till exempel korpral Richard gamar rulla nerför en kulle som en släde. Som rovfiskar dyker många tyska bombplan upp ur hålet. Redan en gammal engelsman slänger upp telefonen av rädsla. Han hade aldrig sett en så hemsk syn. Sirenerna tjuter väldigt sent, efter att bomberna hade exploderat. Sprängvågen kastar upp brittiska soldater, avrivna armar och ben flyger åt olika håll. Här blev en av järnhjälmarna varm och träffade officeren i ansiktet. Och hur han skriker:
  - Churchill kaput! Hitler är cool!
  De brittiska luftvärnskanonerna började inte skjuta direkt, utan först när tusentals bomber regnade ner på en gång. Fienden beräknade allt korrekt: inte en enda bomb borde gå till spillo. Så krossa fienden och slå. Alla sektorer är förmarkerade på kartan. Dessutom förklädde sig inte de fräcka britterna, inte ens ordentligt. Många av deras luftvärnskanoner står i full sikt och svepas bort i första hand.
  Här är pipan på en 85 millimeter lång trettiotvåfots luftvärnskanon som kastas upp och böjs i luften som en munk. Sedan kraschade hon och krossade fem engelsmän. Här revs magen upp på en av de svarta och tarmarna ramlade ut.
  Och bomberna regnade ner, och allt brann, bränsledepån mullrade, de började explodera, spridda granater nästan över hela skelettet, sedan sprängdes ytterligare en depå. Till råga på allt tjöt sirenerna som installerats i kåpan på Yu-87:an och Focke-Wulfs sirener, vilket orsakade vild fasa bland negrerna och araberna bland kolonialstyrkorna. Men det verkar som att vita inte är mindre rädda.
  Här kolliderade till exempel två brittiska fregatter, så mycket att pannorna mullrade. Och till och med fragmenten av fregatterna som lyfte slets i luften, som minerade fält, och kryssaren satte sig helt enkelt på botten.
  Den engelska Cromwell-stridsvagnen med en kort mynning, men med en anständig hastighet och kraftfull frontalrustning, accelererade i panik och rammade sitt eget lager och krossade till och med ett dussin av sina egna förtvivlade soldater längs vägen. Kaoset växte. Även här började det engelska hangarfartyget sjunka, och en kraftfull dreadnought öppnade eld ... på kusten, där deras egna soldater svärmade.
  Och i detta helvete förblev två personer helt oberörda. En av dem var en indier, tände avmätigt sin pipa, och den andra var en kvinna, uppenbarligen av arabiskt ursprung, men i militäruniform. Tillsammans uppmärksammar de inte det fortkörande dödsfallet. Snarare skär en hel hord av förintelseryttare sig i ett inte helt vanligt kortspel. Det var ett spel med femtiotvå kort med jokrar, och till och med enligt reglerna som uppfanns av rödhuden själv.
  Den arabiska kvinnan sa:
  - Mycket ljud! Och vad är poängen med att få panik?
  En av soldaterna, med en rygg skuren med splitter, sprang nästan på en indian, men sedan kastade han slentrianmässigt bort honom som en kattunge. Bloddroppar föll på den röda hudens ansikte och de slickade bort det leende. Sedan märkte han:
  - Att göra oväsen är mängden av svaga bleka ansikten. Det tycker vi apacher - ingen fiende är bra, en fiende har dykt upp - ännu bättre!
  Den svarta kvinnan sa:
  - Det här är en typisk svaghet hos dem som bekänner sig till Kristi tro. De älskar att prata om uppoffringar, men de offrar sig inte.
  Indianen nickade snabbt.
  - Ordning bygger på en grund där cement är tro, och sand är vilja! Tro är ett hjärta av guld, och vilja är en järnhand! Bara de bleka ansiktena har varken.
  . KAPITEL 5
  Och på den tyska bombplanen finns också en tjej. I det här fallet Viola. Mycket vacker blondin, och hon är ihopkopplad med Nicoletta. Och båda tjejerna är väldigt sexiga. Att släppa en bomb från ovan. Och även krigare barfota och i bikini.
  Tjejerna ylar för sig själva:
  - Vi har sånt stal som supermän!
  Nicoletta spottar också ut bomber från flygkroppen. Och krossar fienden. Engelsmännen uppfattar det så.
  Viola kommer också att avfyra en dödlig bomb från ovan. Och döda kämparna i Lejonimperiet.
  Och även hur det går:
  - Jag inspirerar till rädsla i Storbritannien!
  Och skaka med bara foten. Och pop:
  Låt oss slå Churchill!
  Tjejer från Yu-188 är väldigt bra på att kasta bomber. Deras bil är den senaste och bästa. Hon har en mycket snabbskjutande pistoldesign.
  Här sköts tjejerna och den engelska fightern ner.
  Deras plan är tillräckligt snabbt. Krigare igen med hjälp av bara fötter skjuter förstörelse.
  Viola ryter:
  - Jag driver alla fiender i kistan!
  Nicoletta tjuter:
  - Och jag kastar fienden!
  Och hur han kommer att ta och skaka med bara fötter!
  Här är tjejerna och hur de tröskar fiender. Och sluta inte. Autentiska arier.
  Och när de vrider sig och skakar sina bara bröst.
  Och de släpper bomber igen.
  Och det finns tjejer här, på andra plan. Här är Eva som släpper bomber. Krossar engelskan och sjunger:
  - Jag är så himla super!
  Och Eva trampar också med bara fötter.
  Men Viola kommer att släppa bomben igen och vråla:
  - Jag är en vild tjej, jag vill ha tio män samtidigt på en timme, vilket är väldigt coolt och fantastiskt!
  Flera flammande brittiska soldater kastade sig i vattnet för att tvätta bort lågorna. Det kokade till och med från att komma in i vattnet, skrik och vilda stön hördes. Och blodiga cirklar kröp längs havsskummet, först tjocka, sedan spreds de gradvis och blev bleka. Och krigarna i det en gång största och mest omfattande imperiet på jorden höll på att förlora sin mänskliga form. Araben fnös föraktfullt:
  - Och de här männen får oss att bära slöja!
  Den rödhyade mannen kisade smygt och anmärkte:
  - Tydligen är de rädda, din formidabla look!
  Den arabiska kvinnan blottade sina tänder smygt och sa:
  - Mjukheten hos en kvinna liknar rustningens seghet, bara mycket mer dödlig och mångsidig i försvaret!
  Tyskarna föredrog att omedelbart plantera med all kraft, taktiken hos en boxare som, räknat på fiendens oförberedelse, omedelbart rusar med all kraft mot fienden. När dussintals fientliga plan brinner på flygfält kan de inte lyfta. När deras egna bomber exploderar inne i Lancasters och förstör allt runt omkring och allt. En tuff men effektiv taktik. Så underjordens symfoni nådde toppen av sin styrka och började sedan avta.
  Men detta avslutade naturligtvis inte saken, den luftburna divisionen gick in på banan. Medan britterna efter sådan behandling kan absolut ingen av dem tas ljummen. Lyckligtvis har landningsflygplan redan tillverkats i erforderlig mängd och metoder för att bogsera dem har felsökts. Förmodligen den bästa i världen idag.
  Så de flyger, inte som drakar - långsammare, men tillräckligt snabbt, och till och med ackompanjerat av Wagners musik - Hitlers favoritmästerverk. Vem mer från de levande kom ihåg filmen "Apocalypse", där amerikanerna använde just denna musik när de attackerade vietnameserna. Hur det skrämde dem. Så här Wagner, och mullrande motiv, genom förstärkare. Fallskärmsjägarna smetade in sina ansikten med fosfor och målade, de ser fruktansvärt ut som demonerna i deras undre värld. Även beräkningen av den psykologiska effekten. Dessutom tillsattes några reagenser till fosforn och några magnesiumchips, för att få en glöd åtminstone under en kort tid. Så läskigt, speciellt mot bakgrund av en rökig glöd, många bränder. De har till och med maskingevär, också kamouflerade i form av drakmunnar. Då slår redan melodiösa tyska och tillfångatagna maskingevär. Och klippta, trasiga linjer faller till vinnarnas stövlar. Och många föredrar helt enkelt att kapitulera, trots att det finns många fler britter än tyskar.
  En indier och en arabisk kvinna gömde sig i ett litet, noggrant kamouflerat hål. Rödhårig noterade:
  - Jo, vi plöjde dem!
  Den svarthåriga kvinnan blev förvånad:
  - Säger du vi? Du kanske menar oss?
  Indianen skakade på huvudet.
  - Nej! Palefaces slår engelsmännen och det är ett gott tecken! Och det kommer att finnas tid, då kommer vår semester! När indianerna befriar sin kontinent!
  Araben fnös föraktfullt:
  - Och råkar du göra anspråk på makt över världen?
  Indianen flinade kärleksfullt, som om han förklarade för ett utvecklingsstörda barn:
  - Den som vill få för mycket - slutar oftast med ingenting! Så en stor sked - sliter i munnen!
  Führern såg förstås inte vad hans falkar och hökar gjorde, men i princip gissade han att den tyska krigsmaskinen skulle klara allt klart. I allmänhet utfördes tyska militära offensiva operationer fram till Kursk-bukten på en hög professionell nivå. Vissa kallar dem till och med riktmärken. Det är till och med konstigt att en sådan maskin stannade, och sedan helt gick sönder.
  Och tjejerna ser en liknande dröm, en sorts profetisk vision, avbruten av ett tufft kommando - res dig!
  
  
  TSAR MICHAEL II
  Nicholas II blev offer för ett mordförsök i Japan. Redan då dog han när han var arvtagare till tronen. Ett berömt mordförsök som hände i verkligheten. Tsarevich Nicholas skadades, men överlevde mirakulöst.
  Men miraklet hände inte. Denna tur, för den mest olyckliga tsaren i hela Rysslands historia. Nikolai dog... Och med honom dog den store förloraren, som naturligtvis omedvetet, men ändå förstörde det tsaristiska imperiet och dynastin.
  Och 1894, vid femton års ålder, besteg Michael II tronen. Bror till tsar Nicholas. Personen är i allmänhet inte dum, snarare tuff och modig. Mikhail Alexandrovich Romanov beordrade en vild division under första världskriget, utmärkte sig i strider. Det fanns i allmänhet en man tuffare än Nikolai, längre, mer uttrycksfull ansikte. Var han smartare? Nicholas II är ingen dum, begåvad person. Men fortfarande inte tillräckligt tuff, viljestark och född till att bli kung. Plus, naturligtvis, problemen med Nicholas II, särskilt med hans fru.
  Mikhail är inte dummare än sin bror, och viktigast av allt är han mer framgångsrik ... Tja, Nikolai, ändå är namnet på något sätt dåligt för kungar. Och Nicholas var den första som misslyckades. Redan från början, decembristernas uppror. Sedan den misslyckade starten på kriget med Iran. Segern var vunnen, men inte så många erövringar. Ja, och Iran är inte en rival till Ryssland a priori. Krig med Turkiet. Inte så bra i början heller. Och segern var värd mycket blod. Och få erövringar.
  Och så kriget i Kaukasus i nästan fyrtio år med Shamil. Och det här är dåligt, expansionen har frusit. Och slutligen, nederlaget i Krimkriget. Och enligt ryktena var tsar Nicholas den förste att begå självmord.
  Ja, den kungen var olycklig. Michael den första ... Han regerade i oroligheternas tid. Räddade Ryssland. Få, erövrade städer från Polen. avancerade i Sibirien. Levde dock inte tillräckligt. Men kungen var i allmänhet normal. Och utan allvarliga punkteringar.
  Mikhail Romanovs politik var som Nicholas II:s utvidgning till Kina och öst. Konstruktion av Port Arthur. Diplomati med Tyskland, förberedelse för krig med Japan. Naturligtvis var det uppenbart att ett krig med Land of the Rising Sun var oundvikligt. Smärtsamt var hon aktivt beväpnad. Och den unge tsaren ville ha ära, han ville erövringar, han ville skapa Gula Ryssland. Dessutom var det uppenbart att Kina lovade att bli en kolossal makt i framtiden, och det är bättre att dela upp det nu. Så länge den är trasig.
  Japan attackerade den ryska skvadronen i Port Arthur.
  Sedan sändes amiral Makarov. Den här gången var det ingen död. Dels för att Mikhail inte tillät Tsarevich Kirill att störa Makarov, och han var inte på fartyget. Och detta förändrade rutten lite.
  Amiral Makarov tränade skvadronen. Sedan, när japanerna fångades på minor, kunde han attackera Togos flotta.
  Sjöstriden slutade med en övertygande seger för den ryska flottan. Men senare belägrade japanerna fortfarande Port Arthur. Men inte länge. Mikhail avskedade Kuropatkin och utsåg en befälhavare som var yngre och mer kapabel. Och återigen vann segrar på land.
  Japan bröts i allmänhet av havet. Och då landades också landningen.
  Samurajen kapitulerade. Ryssland återtog Kurilerna, erövrade Taiwan och Korea.
  Senare anslöt sig ett antal kinesiska provinser frivilligt till imperiet och bildade Zheltorossia. Det kungliga imperiet expanderade och blomstrade.
  Ingen tanke, ingen överflödig demokrati. Inte liv, utan nåd! Snabb utveckling av landet. Men det första världskriget var förstås oundvikligt. Och nu har drakens timme kommit.
  Men vid den här tiden hade Ryssland redan lätta stridsvagnar "Luna" -2, tunga: "Peter the First", designad av sonen till Mendeleev och de mest kraftfulla bombplanen i världen: "Svyatogor" och "Ilya Muromets". Sådan var kraften!
  Och den ryska armén från de första dagarna började vinna. Och antalet tsaristiska trupper, på grund av faktorn av redan halvt anslutna Kina, var stort.
  Ryska trupper besegrade tyskarna i Östpreussen och omringade Koenigsberg. De tog genast både Lvov och Przemysl. Ryssland hade för många soldater och ett stort antal lätta, mobila stridsvagnar. Som inte hade någon motsvarighet och visade formidabel kraft. Den ena armén efter den andra föll.
  De ryska rati har redan erövrat Budapest.
  Tyskland var i en svår situation. Ryska trupper närmade sig redan Oder. Italien förklarade också krig mot Österrike. Det är sant att det osmanska riket gick in i kriget mot Ryssland. Men den här förvandlades bara till en rout och ett nederlag på alla fronter.
  Ryska trupper har redan korsat Oder. Och på vintern började de storma Berlin. Det fanns inget att behålla staden. Så tyskarna har fortfarande en hel del styrkor bundna i väst.
  Och Wilhelm och hans stab förklarade hastigt fred, eller snarare kapitulation.
  Kriget varade bara i sex månader. Ryska trupper tog Istanbul. Och Türkiye ockuperades av tsar Michael II:s armé.
  Därefter slöts fred i Peterhof. Österrike-Ungern kollapsade och upphörde att existera. Galicien och Bukovina blev ryska provinser. Tjeckien och Slovakien blev kungadömen ledda av tsar Mikael II. Ungern erkände också den ryske tsaren som sin monark.
  Krakow och andra länder gick in i kungariket Polen. Östpreussen skars av, Danzig blev en rysk stad. Mindre Asien, och större delen av Irak med Bagdad blev ryskt. Britterna fick bara provinsen Basra och Palestina, medan Frankrike tog emot södra Syrien.
  Kungariket Jugoslavien bildades också, där Mikael II blev medhärskare. Snattade lite, jag själv och Italien. Därmed kunde Ryssland bli en stor erövrare. Och led små förluster till obetydliga utgifter. Men Tyskland fick fortfarande betala Ryssland större delen av skadeståndet. Imponerande seger!
  . KAPITEL 2
  Efter det blev det flera småkrig till. Ryssland erövrade större delen av Afghanistan - söder gick till Storbritannien, och två tredjedelar av Iran - söder är också brittiskt. Sedan delade de kungliga, franska och engelska trupperna slutligen den saudiska halvön. Hegemoni uppstod. Japan lyckades också ta några tyska ägodelar.
  Fram till 1929 observerades ekonomisk tillväxt över hela världen - den starkaste i Ryssland. Men den stora depressionen följde. Detta förde Hitler till makten i Tyskland.
  Även i Ryssland skedde en ökning av revolutionär- och strejkkänslan. Men 1931 blev det ett nytt krig med Japan om Kina. Ryssland var starkare, och amiral Makarovs värdiga efterträdare, amiral Kolchak, befäl över flottan.
  Seger, landstigning och Japan med alla dess ägodelar i Stilla havet blev Rysslands provins. Och tsar Michael II och även kejsaren av Japan. Ja, det gick så bra. Men kampen för världsherravälde tog inte slut.
  Hitler byggde upp sina styrkor. Och en koalition uppstod: Tyskland, Italien, Ryssland, mot Storbritannien, Frankrike, Holland, Belgien och USA.
  Tsararmén 1940 slutförde faktiskt erövringen av Kina och stötte på franska, holländska och brittiska ägodelar.
  Den 22 juni 1941 inledde Hitler kriget genom att invadera Frankrike. Führern hade en utmärkt plan och Mainsteins geni. Ryssland inledde en offensiv mot de brittiska och franska kolonierna i Asien och Afrika. Det här är ett så brutalt krig.
  När det gäller befolkning ockuperade Ryssland redan den första platsen i världen, dess armé var utrustad med de bästa och mest avancerade tankarna och flygplanen. Helikoptrar, jaktplan, attackflygplan, bombplan, inklusive jet, är redan i massproduktion! I allmänhet går allt bra på något sätt.
  Hitler ockuperade Frankrike, Belgien, Holland och Danmark på en och en halv månad! Tsarryssland ockuperade Norge och Sverige. Samt Indien, Indokina, södra Iran, Saudi-halvön och gick in i Egypten.
  De koloniala engelska och franska trupperna var anmärkningsvärda för sin låga stridsförmåga och hade en mycket låg militäranda - kapitulera praktiskt taget utan motstånd.
  Hitler ville flytta själv till Afrika, men Spanien motsatte sig Tyskland. Sedan attackerade nazisterna Franco-regimen och besegrade den. Och så Portugal. Efter ett våldsamt överfall tog de Gibraltar!
  Sedan invaderade Ryssland och Tyskland Afrika. Här störde stora utrymmen, djungler, öknar och frånvaron av vägar mer än motståndet från de svaga och förvirrade kolonialtrupperna i Storbritannien, Frankrike och Portugal.
  Det skedde ett beslag av territorier. Episodiska strider, fokalt motstånd. Ryska stridsvagnar är fortfarande de bästa och med god manövrerbarhet, särskilt den medium: "Nikolai", som fick sitt namn efter Tsarevich Nikolai, som dödades av japanerna.
  Men om du visste vilket ondskefullt öde samurajen Tsuda Sanzo räddade från, Ryssland, skulle ett monument över honom från Eiffeltornet i St. Petersburg ha byggts upp igen. Eller du kanske döpte tanken efter honom.
  "Nikolay" -3 var i alla fall relativt lätt - under trettio ton, en mobil tank med dieselmotor. Han hade en hastighet högre än den för den legendariska trettiofyra och tjockare och mer sluttande frontpansar och en lägre siluett och en längre pistol, fast likadan i 76-millimeters kaliber.
  Vad det än var, erövrade Ryssland mer än två tredjedelar av Afrika, resten gick till Tyskland och Italien. Och efter den massiva bombningen i maj 1942 följde en gemensam rysk och tysk landsättning av trupper i Storbritannien. Striderna varade bara två veckor och England och Irland var ockuperade.
  En månad senare ockuperade de Irland.
  Amerika betedde sig ganska passivt av rädsla för att gå in i ett sådant farligt krig, men Storbritannien hjälpte fortfarande till med resurser. Så Hitler, Mussolini och Nicholas II bestämde sig för att avsluta den ekonomiskt mäktigaste makten.
  Att Ryssland har en gemensam gräns med Amerika längs Alaska. Och de har redan byggt en järnväg till Chukotka - vilket är mycket användbart för kriget!
  Och nu kommer den ryska, tsariska armén att flytta... Och gå in i Alaska. Och amerikanska stridsvagnar mot ryssar och rullar inte. Så här blev det.
  Ryska trupper började landa i Alaska den 1 september 1942 ... Och de avancerade mycket framgångsrikt.
  Snabbt växande fotfäste. Och i striderna deltar som alltid vackra ryska tjejer.
  De är på den nyaste tanken "Nikolay" -4. Warriors barfota, i en bikini. Och de har en kraftfullare 85 mm långpipig pistol: Sherman-åskvädret.
  Det är redan november, snö har fallit, men de vackra tjejerna: Natasha, Maria, Aurora och Svetlana, känner inte igen några kläder och slåss nästan nakna.
  Här skjuter krigarna och krossar med den exakta träffen av Sherman-projektilen. De blottar sina tänder. Natasha sköt och vrålade:
  - Jag slog alla för kungen!
  Och hur det skjuter!
  Sedan skulle Maria skjuta, och det så exakt att hon slet av Shermans torn.
  Jag tog den och kvittrade:
  - Jag är en tjej som skär metall!
  Och sedan kommer Aurora att skjuta upp en projektil. Och dessutom exakt och tydlig.
  Krigaren gnisslar:
  - Den högsta konstflygningen!
  Och sedan, som Svetlana kommer att gräva, med all sin frenetiska styrka. Blond flicka förstörare. Och skrika:
  - Jag är en helvetesdemon!
  Och alla fyra kommer att ta det när de rör sig längs södra Alaska.
  Och här är Alexander-4 tanken, också den senaste modellen med vackra tjejer. En kraftfull 130-millimeter långpipig kanon, och hela åtta maskingevär och en besättning på fem vackra flickor i bikini.
  De går också och skjuter, slår ut amerikanerna, bryter igenom Shermans.
  Alenka avfyrade en projektil med hjälp av sina bara tår och sjöng:
  - Till tsar Michaels ära!
  Medan han sköt stödde Anyuta och mejade ner amerikanerna:
  - Stor kung!
  Augustinus slog också sönder, bröt igenom Sherman och fräste:
  - För fred, arbete, imperium!
  Mirabela öppnade eld härnäst. Hon bröt också fiendens rustning och väste:
  - För en ny rysk ordning!
  Och sedan avfyrade Olimpiada en projektil, som en lupanet och dån:
  - Jag är en sådan makt och smärta för fienden!
  Tjejerna går bra och eldar. I deras smaragd- och safirögon, underjordens lågor.
  Och den nyaste, ogenomträngliga från alla vinklar tanken "Alexander" -4, går till sig själv och tröskar amerikanerna. Sådan är representationen och den ovillkorliga förstörelsen.
  Och tjejerna är vad, frost, och de är i samma bikini och nästan nakna - skönhet! Vi tar med oss vår katt!
  Alenka hur man skjuter ett granat mot en amerikansk bil. Hur man rammar henne och sjunger:
  - Jag är en världsstjärna!
  Och sedan kommer Anyuta att ta det och släppa det, hugga ner fienden och väsa:
  - Och imperiets ära!
  Och sedan kommer Augustina att slå med en projektil, meja ner fienden, bryta fiendens rustning och gnissla:
  - Jag är en rödhårig och skamlös tjej!
  Och så är Mirabela som en sandal. Och skjut en dödlig projektil mot fienden. Riv av tornet och skrik:
  - En bagge från en bagge!
  Och sedan tar den vackra hjälten OS. Kommer att släppa de mest dödliga av skalen. Slå sönder fiendens tank och skrik:
  - Allt svep!
  Här kommer en stridsvagn som väger sjuttio ton och bryter fiendens redutter. Och samtidigt rör den sig lätt i snön - den senaste motorn är en gasturbin! Du kan inte stoppa en bil som denna.
  Alenka sjunger:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar river fienden! Ryska vargar - hälsning till hjältarna!
  Och igen, med hjälp av bara tår, tryck på avtryckaren, träffar fienden. Här är tjejen!
  Anyuta föll också med sina bara ben och skrik:
  - Jag är jättebra!
  Och sedan skjuter Augustinus upp projektilen och tjuter:
  - Jag är en vild tjej!
  Och Mirabela kommer att släppa något helt dödligt och vråla:
  - Till nya, oflexibla gränser!
  Och han kommer att visa sin tunga så rosa och lång.
  Och då kommer OS att slå, och krossa amerikanerna, och göra det väldigt coolt.
  Tja, generellt sett syns en klar seger. Denna strid är vunnen och de ryska, tsaristiska trupperna går framåt.
  I slutet av december 1942 hade hela Alaska redan erövrats av tsararmén, och striderna pågick i Kanada.
  Förutom stridsvagnar slåss också piloter på jetplan. USA har mycket flyg, men kvaliteten är mycket dålig. Jämför inte med ryska jetmaskiner. Som krossar fienden med intensiteten av terminatorerna.
  Och tjejerna Anastasia och Margarita på sina plan "Ekaterina" -6 hur effektivt de gör mål.
  Anastasia skjuter ner åtta amerikanska plan med en skur av fem flygvapen och skriker:
  "Jag är bara en superklassig krigare!"
  Och med bara fötter kommer han att trycka på pedalerna.
  Margarita skjuter ner tio amerikanska flygplan i en skur och gnisslar:
  - Och jag är fortfarande en klass ovan!
  Anastasia med sina bara tår, som om hon skulle trycka på avtryckaren och flamma mot fienden. Kommer att slå ner sju amerikanska arméfordon och gnissla:
  - Jag är en sådan krigare att kungen är i beundran!
  Margarita kommer också att släppa mördaren och gnissla:
  - Och inte bara kungen! Vi är väldigt vackra!
  Flickorna slåss och träffar olika bilar. De kastar fienden som döda möss i en asätare. Och förstör amerikanska flygplan.
  Anastasia sköt ner flera flygplan och morrade:
  - För den tvåhövdade kungliga örnen!
  Margarita blottade sina huggtänder och kvittrade:
  - För det här och coolt!
  Och hon körde även på ett dussintal amerikanska bilar. Här är tjejerna. Flickor älskar att döda. Och slita isär den!
  Och det här paret fungerar...
  Flyttar till markmål. Och kom igen med Shermans, slå igenom dem. Som en metallnål. Och klyva det starkaste järn och stål. Det var så kraschen tog dem.
  Anastasia genomborrar flera Shermans och skriker till sig själv:
  - Jag är en tjej som kan mycket!
  Margarita slår också amerikanerna på land och gnisslar:
  Ingenting kan stoppa mig, och har aldrig gjort det!
  Anastasia krossar fienden, slår ner stridsvagnar och skriker:
  - För kungen, som inte är klokare och coolare!
  Tjejerna är helt fantastiska! Och viktigast av allt, bara i en bikini! Och oövervinnerlig!
  Inga tjejer kan vinna och sluta!
  Anastasia, skjuter, skriker högst upp i lungorna:
  - Jag är en tjej som bryter stål!
  Margarita, fortsätter att skjuta, tillägger:
  - Och vilken metall som helst!
  Flickorna flyger till sig själva och skjuter ... Även om frosten och vintern, men detta hindrar dem inte. I Kanada är striderna i full gång.
  Anastasia skjuter igen och vrålar:
  - Jag är som en pojke!
  Marguerite bekräftar och slår aktivt med panterns raseri:
  - Jag är den som är roligare och coolare än alla!
  Tjejerna verkar verkligen beräkna stor och obeskrivlig tur!
  Får halvnakna räkningar! Och sorg vet inte, utan tvekan! De har många olika åsikter!
  Men kort sagt, lyckliga skönheter. De tog och täckte en general med fyra stjärnor med ett flyganfall. Magnifika skönheter. Som de knullar, knullar de!
  Och återigen rör sig ryska och tyska stridsvagnar över Kanada.
  Här är besättningen på Gerda, på den tyska T-4:an. Bilen är uppriktigt sagt ganska svag mot bakgrunden av sovjetiska bilar. Men å andra sidan är tjejerna inte lätta - de kämpar barfota och i bikini i kylan. Och det säger en del!
  Sådana krigare, ärligt talat, är coola! Vet inte tvivel och svaghet! Safirer och diamanter brinner i deras ögon! Sådana skönheter kommer inte att ge en tum av land till fienden! De är heliga och ondskefulla på samma gång.
  De rör sig med enorm energi.
  Och så som så krossa amerikanerna.
  Gerda sköt med bara tår och kvittrade:
  - Jag är en vild tjej! Och inte en oskuld alls!
  Och efter det, hur man skratta.
  Charlotte sköt också sin kanon. Låt inte alltför kraftfullt, utan snabbt elda:
  - Jag är som ett glödhett och bitande bi!
  Efter det kommer skönheten att ta och visa sin långa tunga!
  Och då smäller och gnisslar Christina:
  - Och min sång! Fang strejk!
  Och även tänderna på en varg kommer att blotta och ryta:
  - Det blir en ny seger!
  Warriors är riktigt tuffa och aggressiva. Och de har så mycket muskelstyrka och våldsamt raseri.
  Och Magda kommer också att smälla fienden. Den kommer att slå sönder Sherman på avstånd, slå mycket exakt från ände till ände och vråla:
  - Jag är så cool tysk!
  De fyra, trots att bilen inte är den bästa, kämpar framgångsrikt.
  Och varför? För de har nästan inga kläder på sig! Och krigarna förstör mycket vackert fienden.
  Gerda säger stolt:
  - Vi är värdiga Führern!
  Efter det kommer skönheten att skjuta igen och blotta sitt söta ansikte.
  Krigarna här är av arisk anda. Och de är inte rädda för kylan. Även om vintern i västra Kanada fortfarande är väldigt kall.
  Men ingenting - bara barfota, och nästan naken. Då blir det lycka och seger!
  Dessa är krigare fulla av stolt ande.
  Och nu har arierna ingen motsvarighet i uthållighet. Förutom de ryska tjejerna.
  Men Natasha på "Nikolay" -3, också i bikini och barfota, sköt, vred och gick. Hennes stridsvagn är dock bättre än den tyska T-4:an. Kamperna här är tuffa och väldigt aggressiva.
  Yankees försöker knäppa. Men här slog Natasha ut "häxan" och väste med ett flin av pärltänder:
  - Jag är en sådan tjej att ingen kommer att resa sig!
  Och Maria sköt exakt mot de amerikanska stridsvagnarna. Kommer att bryta igenom dem och väsna med ett flin av tänder:
  - Ingen kraft tar oss!
  Och nu ska Aurora också skjuta i tur och ordning. Sherman har förstörts. Ja tjejen vad du behöver.
  Och då kommer Svetlana att göra sitt bidrag ... Hur det kommer att skada amerikanerna.
  Det pågår även strider till havs. Den ryska flottan erövrar Filippinerna.
  Och även här laget: barfota sjömanstjejer. Också nästan nakna skönheter, i bikini. Det är sant att på Filippinerna är vädret också underbart på vintern - varmt, eftersom det nästan är ekvatorn.
  Och tjejer gillar att slåss och skjuta. Och slitna flimrande kala, runda klackar. Dessa tjejer är bara bedårande. Det mesta som varken är - super!
  Förresten, fångar älskar att bli våldtagna! De binder sig själva och rider sedan på dem. Ja, även så att fångarna tappar medvetandet! Och de ordnar total utrotning för sig själva - eller snarare, inte för sig själva, utan för sina fiender.
  Så coola gäng med halvnakna tjejer. Och det finns inget som stoppar och krossar dem!
  Warriors går ombord på en amerikansk kryssare. De hoppar in nästan nakna, barfota, med muskler som rullar under solbränd hud. Och rasande fällde amerikanerna. Och ge inte den minsta chans att överleva.
  Och här kan du se vackra Stella och hennes sambo Masha. Båda flickorna är långa, muskulösa blondiner, som om alla skärs ner. Vad är inte ett slag, sedan hugga och slita isär kropparna!
  Flickorna går längs det amerikanska skeppet. Vinkade till höger - gatan, vinkade till vänster - körfält!
  Och tjejerna kommer inte att stoppa nikah! Lämna inte dina motståndare en chans! Och om de ryter, och börjar skaka i musklerna!
  Och åter viftar de med sina svärd mot sig själva och tjuter:
  - Vi är tjejer vad är för kungen, fäderneslandet och Mikhail Romanov!
  Och de hackar som samurajkål. Här tog Stella den och skulle med sin bara fot flytta den amerikanska officeren i ljumsken. Han kommer att flyga högre upp och hoppa överbord.
  Den blonda terminatorn ger ut som:
  - För mina slag betalar de avgifter!
  Och igen kommer han att blotta sina tänder och gnistra av pärltänder! Här är tjejen! Mest juice och smak!
  Och tjejerna rusar till sig själva. Och passera som en tornado tidvatten. Ge inte fienden en chans. De har en enorm makt. Mörker dessa djävlar och tusentals tusentals änglar.
  Och här är Masha, som om han hugger, och med två sablar på en gång kommer hon att blåsa av tre huvuden! Det här är en tjej - en tjej för alla tjejer!
  Båda skönheterna hugger som om de slår spikar med svärd. Och det finns ingen svaghet eller tvivel i deras handlingar. De går framåt utan att dra sig tillbaka eller ge upp. Rättvisa kräver mänsklighetens enande. Ett imperium, en krona, ett mål och expansion ut i rymden.
  Just vid denna tidpunkt pågår uppskjutningen av den första konstgjorda jordens satellit i omloppsbana. Här flyger den jorden runt.
  Och ryska tjejer i bikini kämpar för sig själva. Och ge inte vika för fienden. Och amerikanerna som skärs av skönheter faller. Ändå tjejer av högsta klass och skicklighet.
  De lyckades en gång föra krig i Japan. De slogs också i toppen. Kejsaren själv blev tillfångatagen. De visade sin enorma skicklighet. De har sådan spänning och så mycket muskelstyrka. Naturligtvis är sådana tjejer ett mirakel av mirakel!
  De högg ner samurajer i palatset. Och de var också nästan nakna och barfota. Tjejer som kunde göra saker som överraskade deras fiender.
  Och de hackade allt kött och visade sitt konstnärskap. Krigare som inte känner till tvivel, går framåt.
  Här är en amerikansk amiral som högg av hans huvud med en sabel. Och hur skönheterna kommer att skratta och blotta sina huggtänder.
  Och igen på offensiven och skär sig. Sådana krigare är riktiga monster. Och tsar Michael sitter på tronen. Son till Alexander III, men inte den. En mer framgångsrik, mer beslutsam, mer viljestark och även en begåvad härskare.
  Men naturligtvis spelar tur roll, plus ännu större stelhet - Mikhail ledde en kompromisslös kamp mot korruption, vilket hade en positiv effekt på armén. Men det mest effektiva kunnandet är att använda flickor i bikinis för militära ändamål. Och tjejerna är väldigt vackra när de är nästan nakna och barfota.
  Här är striderna med varierande framgång. Och vackra krigare skjuter mycket exakt, bättre än män. Och viktigast av allt, när tjejerna är nästan nakna är de praktiskt taget osårbara. De tas inte av kulor och granater. En mycket stark armé av krigare. Det är coolt. En sådan idé om tsar Michael - att använda flickor nästan nakna och barfota, och detta gav seger.
  Och tjejerna i striderna kastade också granater och dolkar med sina bara tår. Och de visade sitt vilda raseri.
  Flickor är väldigt äckliga. Och mycket vacker, fräsch och lättfotad. Ingen kunde hålla dem.
  Krigare är väldigt vinthundar ... Barfota flickliga ben är ett mycket effektivt vapen. Men vad kan de göra? Många saker. De bara sulorna fick själva energi från jorden och skönhetens krigare var pigga.
  Jag måste säga att tjejer är de vackraste i världen, vilket är både underbart och med kobrornas raseri!
  Amerikansk kryssare tillfångatagen. Tillfångatagna män föll på deras ansikten. Efter det trycktes krigarnas ben in i deras ansikten. Och tvingas kyssas. Och flickorna kurrade, och deras bara sulor var trevliga och kittliga när de slickade sina tungor.
  Men skönheterna njöt av det faktum att deras bara fötter överöstes med kyssar och deras klackar kysstes.
  Då skrattar tjejerna. Och flinande tänder!
  Men det blev bättre, tjejerna solade lite nakna och köpte. Så vackra krigare. Och hur man tar ett sådant ben och kysser. Och slicka varje finger.
  Tjejerna är fantastiska.
  Här återigen stridsvagnen "Alexander" -4 i strid. Pret för sig själv och redan februari går. Trupperna går vidare. Kommer närmare och närmare USA:s territorium. Flickor är så coola.
  Här skjuter Natasha exakt. Och det träffar väldigt exakt.
  Flickan skjuter extremt exakt och ropar:
  Vi kommer att krossa fienden!
  Maria skjuter nästa. Tog och besegrade fienden:
  - Jag är super!
  Maria är en väldigt vacker tjej och väldigt aktiv.
  Och hennes bara fötter är väldigt vackra och eleganta i sin erotik:
  Vi kommer att förgöra fienden!
  Och Aurora är en sådan tjej, och super i henne och bara magar och bröst, och sådana röda bröstvårtor uppblåsta:
  - Jag ska bryta igenom fienderna och göra det super!
  Och hur hon skakar sitt röda hår!
  Och igen kommer han att dunka med sina bara, mejslade ben. Sådana krigare är väldigt coola!
  Och då kommer Svetlana att ta och slå fienden:
  - Jag älskar kungen och hänger en snara runt halsen på fienderna!
  Det är här tjejerna skrattar. Hur de blev vinthundar och coola.
  Amerikaner flyr från tjejer. Eller ge upp. Eller så dör de. De kvinnliga krigarna är så vackra och väldigt väldigt barfota, och flickorna är så underbara. Och i en bikini är slåss behagligt och effektivt. Krigarna är så fantastiska.
  Natasha skjuter mot amerikanerna igen och väser:
  Du är min bror och jag är din bror! Mer specifikt, min syster!
  Och igen, så länge han rör på tungan. Låt oss säga aggressiv krigare och skönhet!
  Och här skakar Anyuta sina bara bröst. Och skrika och flina. Och granaten kommer att skickas till amerikanerna. Och han kommer att ta och knulla.
  - Skönheten blåste det! Och gnisslar:
  - Jag är en sån supertjej!
  Vacker tjej och älskar sex. Och det är trevligt!
  Och flickan tog den och slog den - morrade:
  - Vi kommer att besegra och krossa fienden!
  Och här är Aurora som hamrar och slår:
  - Jag är en kung och en tuff tjej!
  En krigarkvinna kan vara en riktig vinthund.
  Flickor skrattar för sig själva.
  Men Svetlana tog det och det är väldigt coolt. Och den gav sådana avgifter för fiendens förintelse och kysste djävlarna:
  - Det här är en sådan totalitär konstflygning!
  Tanken är mycket smidig och dödlig. Han slår den svage och långe Sherman. Här är striderna här till förmån för tsarryssland.
  Natasha skjuter igen. Och kurrar:
  - För din idol!
  Maria började skjuta. Flickan är väldigt vacker och hon har gyllene hår. Utifrån utseendet.
  Flickan sparkade och med bara tår siktar hon och gnisslar:
  - Det här är mord för kungen!
  Och här är Aurora jävla en amerikan. Och flickan är, låt oss säga, verkligen extremt aggressiv och gnisslade:
  - För en riktig boarding!
  Och tjejen visade sig riktigt stark.
  Och Svetlana är aggressiv och stridbar. Hon dunkade med sitt bara ben och slet isär fienden.
  Och hon kvittrade och blottade tänderna:
  - Jag är en dam som flyger en örn!
  Så flickorna började sticka med vild kraft. Och stoppa inte sådan aggression av skönheter. Att inte dra sig tillbaka och inte böja sig.
  Natasha sköt igen och väste:
  Tills total förintelse!
  Och Maria, utan några spikar, lyckades mycket mer med att förgöra sina fiender och började knäcka sina motståndare.
  Och sedan tog Aurora det och hur hon smäller mot fienden från en kanon. Och mycket framgångsrikt, med kolossal självkänsla. Och krossa, krossa fienden. Och smält skräp flyger från Sherman i alla riktningar.
  Och Svetlana kommer också att skjuta och hur hon kommer att sjunga:
  - Jag är en tjej med stora drömmar och stor skönhet!
  Warriors visar faktiskt en underbar vilja att vinna.
  Inte konstigt att imperiet blev coolt och stort. Kan överträffa Djingis Khans prestationer.
  Krigare flyttar till sig själva... Och de skjuter, skjuter och spränger fiendens positioner, som om de river upp med en kniv. Eller snarare en väldigt vass och härdad dolk. Och nu är de ryska trupperna redan verkligen oövervinnerliga. Och riket av ett stort imperium.
  Om du tittar på det, så fanns det många krig och svåra perioder i Rysslands historia. Men Nicholas II hade för det mesta helt enkelt otur! Han visade sig vara ett misslyckande. Men taktiken är av stor betydelse. Vad visade den store ryske schackspelaren Alekhin. När han började spela istället för sin motståndare, vände han på brädan och vann. Geni är geni.
  Med alla tsarrysslands problem löste bara faktorn med nakna flickor mycket.
  Helikoptrar deltar också i striderna. Kampfordon, och även besättningar med flickor i bikini och barfota. Vad är kvaliteten på en armé av flickor? Den mest enastående. Ingenting kan stoppa och besegra en sådan armé.
  Så i den här armén finns det barfota och nästan nakna tjejer. Besättning på kapten Varvaras helikopter. Är inte det ett mirakel! Havet kurrar! Och hur flygvapnen kommer att slå. Och så finns det raketer. Dessa flickor är riktiga orkaner av tornadotyp.
  De är inte sämre än fienden i någonting. Den ryska armén är redo för strider och stora prestationer.
  Varvara är en vacker tjej med blont hår och nästan naken. Hur man ryter högst upp i lungorna:
  - Fiender kommer inte att passera! Och de kommer inte att fly!
  Och han kommer att ta det, släppa ut en dödlig urladdning från alla jetstrålar i hans coolaste bil. Och svepa över fienden. Och han kommer att ta det, klippa ner det med en destruktiv böj.
  Men den blygsamma Olga tog och avfyrade en raket mot amerikanernas positioner och väser:
  - Jag slogs, inte med bastskor, utan barfota!
  Och blinka med sina safirögon. Ja, det här är tjejer - en så otroligt härlig konstflygning. Med honom kan du gå upp på berget av dricksvatten och ta ner den nakna draken.
  Och benen är så graciösa och unika! Och midjan är tunn, och kroppen är mycket muskulös.
  Barbara kommer att hamra och tjuta:
  - Jag kan göra ett hål i jordklotet åt kungen!
  Och han skall blotta sitt ansikte och blinka med ögonen.
  Warriors är i toppklass. Här är Tatyana också en tjej i bikini, när hon tar den och skriker:
  - Må det finnas en kung över hela jorden!
  Och den kommer att gnistra med sina pärlande tänder. Och från en helikopter dödlig som en spik. Och det kommer att vara dödligt. Och verkligen steka metallen. Och det kommer att orsaka förstörelse av bunkern.
  Här är tjejerna - alla tjejer tjejer! Och sedan när fångarna förs in, kysser och slickar de där flickorna på sina bara fötter. Detta är i allmänhet det mest sofistikerade sättet att både förödmjuka och uppmuntra.
  
  Oövervinnerlig ROMMEL
  I den kunde Rommels armé i november, december 1941, vinna i Afrika. Detta hände också för att partnern till den briljante Rommel inte gjorde de grova misstagen som hände i den verkliga historien.
  Som ett resultat besegrade tyskarna de framryckande britterna och höll deras territorium. Till en början påverkade detta inte stridernas förlopp, så på östfronten besegrades tyskarna nära Moskva.
  Men senare ändrades Führerns planer. Rommel kunde vid denna tidpunkt ta Tolbuk och flyttade till Egypten. Hitler bestämde sig för att gå över till tillfälligt försvar på östfronten och tills vidare koncentrera sina ansträngningar till Afrika och Mellanöstern.
  Men eftersom offensiven i Afrika krävde färre styrkor genomförde nazisterna flera operationer i öster. Besegrade sovjetiska trupper i Kerch. Omgiven nära Kharkov. De drog ut en splitter i riktning mot Smolensk. Offensiven av general Vlasovs andra chockarmé nära Leningrad slutade också med nederlag.
  Föll efter belägringen och anfallet på Sevastopol. Och Fritz stärktes. Striderna utspelade sig på Rzhevsky-avsatsen. Här lyckades nazisterna göra motstånd.
  Men i Egypten vann Rommel, efter att ha fått förstärkningar, en jordskredsseger. För att utveckla framgång gick tyskarna genom Palestina, erövrade Irak och Kuwait. Och så hela Mellanöstern - efter att ha fått tillgång till olja.
  Efter det vände sig nazisterna till Sudan och försökte fånga hela Afrika.
  Samtidigt följde anfallet på Gibraltar, och tyska truppers penetration in i Marocko och vidare in i de afrikanska vidderna.
  Men tyskarnas framgångar bidrog till det energiska arbetet i bakkanten. Var är Hitler också, vilket han gjorde skickligare än i verkligheten.
  När han väckte Hitler tog terminatorn ett bad med tjejerna, åt frukost med sallad, blomkålsgröt och lite andra grönsaker, och lade till en lagerad getost och kaviar med låg fetthalt. Efter det tillkallade han Speer och överlämnade officiellt den nya kejserliga ministern ett dokument med en undertecknad lag om nödbefogenheter. Adolf den besatte var mycket frätande:
  - Frisläppandet av vapen i Tredje riket är extremt lågt! Vi släpar efter inte bara det krigförande Storbritannien, utan också det totalitära Sovjetunionen. Och vi behöver luftens överhöghet, och genom att öka produktionen av gamla vapen måste vi byta till nya. Särskilt lovande jetbombplan. Trots allt gör deras enorma hastighet och höga övre tak det möjligt att förstöra brittiska städer nästan ostraffat!
  Speer utstrålade optimism:
  - I Tyskland och Polen med ett överskott av kol, i Frankrike av järnmalm, och vi har tillräckligt med utrustning för att producera många bilar. Vi producerar trots allt mer aluminium och duralumin än alla världens länder tillsammans!
  Den demoniske Adolf nickade.
  - För närvarande! Storbritannien och USA ökar också produktionen, och vi måste skydda varje gram metall. Låt skolbarn och andra barn från fem års ålder också samla plåt. Dessutom, varför göra vingarna och flygkroppen helt av duraluminium. Du kan använda både trä och canvas. Till exempel för att producera monoblockvingar. Och vad? Vi behöver ett nytt jetjaktplan som inte väger mer än två ton, lätt att flyga, lätt att tillverka och billigt! Antalet monteringsdelar bör reduceras till ett minimum, samt hitta sätt att minimera flygplanets vikt och förbättra dess aerodynamiska egenskaper. Nu kommer förresten flygplansdesigners, vi ska lära dem.
  Speer log.
  - Självklart min Führer. Såvitt jag förstår kommer ni att lämna tillbaka alla högutbildade arbetare från armén?
  Den besatta Adolf bekräftade:
  - Bara med höga kvalifikationer kommer vi att rekrytera enkla hårt arbetande bland utlänningar. Så det blir bättre att ha färre loafers, och därmed partisaner. Naturligtvis kommer vi att minska antalet markstyrkor, om det inte blir krig med Sovjetunionen, så behöver vi inte så mycket infanteri, men ... Inte radikalt, så jag planerar att besegra Gibraltar och Malta under de kommande månaderna , för att ockupera hela norra Afrika och vidare till Mellanöstern. Vi behöver fortfarande landenheter. Dessutom är det nödvändigt att bygga ytterligare varv både i själva Tyskland och i Frankrike, Belgien, Holland och Norge. Vi behöver hangarfartyg, slagskepp och transporter. Och Medelhavet kommer liksom att förvandlas till en inomtysk sjö. Förstår du?
  Speer bugade.
  - Ja, min Führer! Jag har redan instruerat att utveckla ett byggprogram ...
  Den listige Adolf tillade:
  - Arbetstiden kan förlängas upp till 16 timmar om så krävs enligt våra beredskapsplaner. Produktionen av flygplan bör ökas till hundra flygplan per dag på bara nio månader ... Mer än tre gånger jämfört med det nuvarande, och det är absolut inte ett faktum att detta kommer att räcka!
  Speer skyndade sig att heja på Führern:
  - Våra piloter ligger över den brittiska klassen, så allt avgörs inte av antalet. Och vi kommer att hitta nya sätt att förvandla plogbillar till svärd. Såvitt jag förstår, vad är prioritet för oss är flyget?
  Führern knöt näven hårdare:
  - Prioriteringen för oss är jet, bombplan och sedan stridsflygplan, plus frisläppandet av ny utrustning, och utvecklingen av mirakelvapen! Men inte bara inom luftfarten, utan också i stridsvagnar, artilleri, främst raketartilleri ... Vi kommer att prata om detta mer i detalj.
  Ett samtal hördes och de ledande flygplanskonstruktörerna från det tredje riket gick in i rummet.
  Messerschmitt, relativt ung med hög panna, Heinkel redan äldre, men mycket smidig, atletiskt byggd Tank, Lippisch, och ett par mindre kända.
  Adolf pekade dem på stolarna och beordrade dem att lägga ut ritningarna på bordet:
  - Din uppgift är att skapa ett nytt, mycket kraftfullt och modernt vapen. Det finns fler vindtunnlar i Tyskland än i något annat land i världen, och tekniken för många flygplan är mycket efterbliven. Men bara i Yu-88 kan du öka hastigheten avsevärt genom att ge bilen mer strömlinjeformade former. I synnerhet bör cockpiten ges en droppformad, konvex form, vilket kommer att förbättra sikten, och piloten kommer att bli rymligare och öka hastigheten genom att förbättra aerodynamiken med drygt fem kilometer. Dessutom måste en strömlinjeformad form ges till skjutplatserna, både för bombplanen och för jaktplanen, bombställ, luftbromsar i avstängt läge.
  Du skriver ner vad jag säger!
  Designerna nickade unisont:
  - Alltså precis den store Führern!
  Adolf fortsatte:
  - XE-129 - bör göras om så att en strömlinjeformad form gavs till själva vapenlådan och en rörlig flygpistol installerades för att skydda mot attacker från den bakre och nedre halvklotet. Dessutom bör detta attackflygplan utrustas med ett motorförstärkningssystem. Tillsammans med omstruktureringen är det nödvändigt att öka produktionen av sådana attackflygplan. Deras förödande flyganfall förlamar britternas aktivitet. Dessutom bör dykbombplanet Yu-87 användas i Storbritannien. Vi kommer att sätta in föråldrade bilar i anfallaren ...
  Adolf gjorde en paus. Formgivarna var tysta. Führern anmärkte:
  Jag har stora tvivel om F -190. Bilen visade sig vara tung och inte tillräckligt manövrerbar, dessutom har den inget system för att fylla tankar med inerta gaser, som ersätter det använda bränslet. På grund av vad kan den här bilen till och med slås ut med en brandkula. Vad kommer Tank att säga om detta?
  Den berömda SS-designern, som sträckte ut sig till uppmärksamhet, anmärkte:
  - Det här är vår defekt, den store Führern. Även om placeringen av tankarna måste erkännas som ganska framgångsrik, är de mindre sårbara för fiendens eld och skyddar samtidigt piloten. När det gäller manövrerbarhet, då ... En pansar väger 120 kilo, och det är inte så lätt för oss att lätta den ...
  Den besatta Adolf föreslog:
  - Försök att höja de aerodynamiska egenskaperna hos Focken-Wulf. Först och främst genom att minska vikten, och det är nödvändigt att böja vingspetsarna för att öka maskinens kontrollerbarhet och manövrerbarhet. Dessutom kommer det att installera skydd för den bakre halvklotet ... När det gäller placeringen av motorn framför cockpiten, detta skyddar piloten, men kräver att maskinen utrustas med en utstötningsanordning. Förresten kan själva formen på motorn göras mer strömlinjeformad, vilket verkligen bör beaktas av våra industrimän. Förresten, hur är det med arbetet med ME-309?
  Messerschmit var något förkyld:
  - Vi jobbar på den här stora Fuhrer. Designegenskaperna lovar att öka bilens hastighet, upp till 740 kilometer i timmen, när den är beväpnad med sju skjutpunkter! Detta kommer att bli den mäktigaste döden för britterna ...
  Adolf avbröt:
  - Efterbehandling ska göras snabbare. Och du, Speer, påskyndar utvecklingen av en ny snabbskjutande flygvapen på 30 millimeter. Det kommer också att vara möjligt att använda den mycket framgångsrikt både för att skjuta mot markmål och mot fiendens flygplan! Den nya ME-309 bör ersätta den gamla ME-109. När det gäller din ME-262 jetmaskin, tyvärr, har den många brister: tung vikt, låg driftsäkerhet, överdriven olycksfrekvens .... Jag skissar på den jet vi behöver själv.
  Adolf Hitler började rita bilen med sin kunskap om moderna jetjager. Dock inte den mest moderna, men om femtiotalet, för att anpassa sig till den nuvarande nivån på produktion och teknik. Han ägnade särskild uppmärksamhet åt tekniken för att ändra vingens svep. Förklara alla fördelarna med en sådan design:
  - Under landning och uppskjutning kommer svepet att minska, och öka under flygningen. Endast på grund av detta kommer en fighter med en modern ME-262-motor att kunna accelerera till 1100 kilometer i timmen. Ja, och vikten blir betydligt mindre.
  Messerschmit tittade på diagrammet, rynkade sin höga panna med en vikande hårfäste och klämde ut:
  - Strålande! Men min Fuhrer, var fick du en så djup kunskap om aerodynamik?
  Den besatta Adolf spärrade listigt ögonen:
  - Och hur är det bara inom aerodynamik? En begåvad person är vanligtvis begåvad i allt! Och medelmåttighet och medelmåttighet i Afrika! Vad är det med Arado-bombaren? Visa ett diagram?
  Führer-popadanets tittade kort, skakade negativt på huvudet:
  - Nej, det går inte! Tanken med vagnen är inte bra, på grund av den kommer planet inte att vända och krascha. Vi behöver konventionella infällbara landningsställ. Överväg några designändringar för bättre aerodynamik. Utan för mycket fiktion, men med uppfinningsrikedom.
  Adolf, med taket borta, gjorde ytterligare några kommentarer:
  - Flygplanet "Griffin" Xe-177 har ett extremt opålitligt kraftverk. Den måste bytas ut omedelbart, de senaste kolvmotorerna, först fyra står var för sig. Sedan till de modernaste motorerna med en effekt på 2950 hästkrafter. När det gäller förmågan att slå från stor höjd och i ett dyk, då ... Börja utveckla Xe-277, den här maskinen kommer också att bli ett nemesis-vapen. Men huvudsaken är jetbombplan. Detta är en högprioriterad uppgift. Här ska till exempel Yu-287 vara så här.
  Führern gjorde återigen en skiss med bakåtsvepta vingar och förklarade vissa nyanser för formgivarna. Adolf rycktes på allvar bort och visade vissa planer. Särskilt tailless bombplan. Och att upplägget med en jetmaskins flygande vinge är mer än lovande. Och samtidigt är maskinen kapabel att bomba till och med USA:s territorium. Han påpekade direkt att designers från hela Europa och även judar borde involveras i arbetet. Till slut insåg han att formgivarna redan hade laddat tillräckligt och släppte dem nådigt och lämnade bara Lippisch. Führern skrek:
  - Och du, Alexander, jag ber dig stanna! Du kommer att få i uppdrag att skapa nya, extremt effektiva vapen.
  Lippisch blev förvånad:
  - Jag kommer att vara dig tacksam Führer!
  Terminatorn Hitler började förklara:
  - Du känner förstås till teorin om Wieselsberger, som en gång var assistent till professor Prandtl i Göttingen. Han var den första som utvecklade teorin om skärmens inverkan på den underliggande ytan...
  Lippisch log och nickade:
  - Du är väl medveten om min Fuhrer! Ja, jag kan den här teorin!
  Den demoniske Adolf fortsatte:
  - Det är nödvändigt att skapa ett ekranoplan - en sorts hybrid av en torpedbåt och ett sjöflygplan. Den flyger verkligen mycket lägre, cirka 20-40 centimeter från vattnet. I det här fallet består luftmassan som stöder ekranoplanbåten så att säga av två delar. Den ena är en frusen bäck under vingen; den andra - ganska obetydlig - kommer ut under vingen i området för bakkanten och fylls ständigt på med luft som kommer uppifrån, från vingtån.
  Lippisch bekräftade lätt:
  - Verkligen så min Fuhrer!
  Den demoniske Adolf fortsatte:
  - Däremot stannar huvudmassan av luft kvar under lagerytan och skapar där ett tryck som nästan är lika med det dynamiska trycket. Den spelar rollen som en slags flygskridskobana, på vilken ekranoplanbåten "rullar" som ett urverk! Den första som använde detta i praktiken var den finske ingenjören Kaario, han utvecklade en enkel rektangulär vingsläde som gled över snön med hjälp av en skärm och fick till och med patent på den. Tyvärr uppskattade militären inte en sådan upptäckt i tid. De säger att den ryske professorn Levkov också genomförde liknande experiment ... Det vill säga, det kan bli ett nytt mirakelvapen som kan leverera bomber, torpeder, landningar till Storbritanniens kust, i ett flygplans hastighet och samtidigt osynlig för radar. Plus fler förkrossande slag på engelska fartyg! Hålla med?
  Lippisch rotade runt med handen, hjälpsamma servitriser hällde upp juice åt honom ... Efter att ha druckit lite, anmärkte designern:
  - Ja, det här är en rik idé, även om det blir en del tekniska problem. Till exempel motståndskraft...
  Den besatte Adolf nickade vänligt:
  - Jag ska skissa upp ett ungefärligt schema för dig, det är bättre att göra det, och du själv kommer att putsa de små tekniska detaljerna. Kroppen ska vara lång, se ut som flygplanskroppen, förvandlas till en delfinnäsa i sittbrunnen, utbuktande vindrutor och turbojetmotorer ... Även om det är möjligt i de första modellerna med kolv kommer att göra det. Och när denna koloss släpas in i klart vatten kommer motorerna att vråla öronbedövande och den smala rovkroppen kommer att explodera som en val som kastar upp ett moln av sprut. Lägg märke till att denna koloss kan rusa som en fighter några meter från vattenytan.
  Lippisch visslade i äkta beundran:
  - Du har en rik fantasi Fuhrer!
  Dashing Adolf blev ännu mer inspirerad:
  - Visst skulle det vara ett mirakelvapen. Trots allt är ekranoplaner inte rädda för några stormar. De är inte rädda för is - de flyger över dem. De är inte hotade av sumpiga flodmynningar och kuststenar, som vanliga fartyg kan störta på, utan grunt i allmänhet som en barndamm. De kan landsätta trupper överallt: från Skelettens afrikanska kust med dess djävulska rev, till båda USA:s kuster, de arktiska länderna i Kanada och Alaska. Det skulle finnas flera hundra sådana maskiner, och Storbritannien skulle falla på två månader.
  Lippisch anmärkte blygt:
  - Hur är det med gruvorna?
  Führern skrattade:
  - Det är gruvorna! De hotar inte varken under vattenytan eller på det grunda! Samt torpeder från ubåtar. Och han är själv ett idealiskt vapen för att bekämpa de mest avancerade ubåtarna och träffa dem med djupangrepp. Dessutom kan ekranoplan träffa fiendens fartyg med raketer och minor. Ja, självklart kommer jag att introducera designen av guidade bomber. Och naturligtvis landningar... Ett idealiskt leveransfordon för landningar, inte bara med infanteri, utan även med stridsvagnar! Då kommer hela krigets karaktär att förändras på en gång! Förstod Lippisch vilken verksamhet Führer anförtror dig?
  Designern frågade mer merkantilt:
  - Hur är det med utmärkelserna?
  Allvarliga Adolf bekräftade:
  - Självklart det mest generösa, järnkorset med diamanter, landområden, kolonier, ämnen! Om vi erövrar hela Afrika, då kommer det att finnas tillräckligt med mark för alla!
  Lippisch sa:
  - Om pengar och medel ges kommer ekranoplanen att vara klar, men ... jag har också projekt för en svanslös fighter.
  Fuhrer-terminatorn skyndade sig för att lugna uppfinnaren:
  - En svanslös jetbombplan, jag har redan skissat den, andra tar hand om den. Som förresten, och en fighter! WIG är viktigare, eftersom det är ett i grunden nytt vapen ... Dessutom har Gotha-företaget väldigt duktiga designers som kommer att ta itu med detta. Och medan du arbetar med ekranoplans. I allmänhet, nu har jag många brådskande affärer, jag behöver fortfarande prata med stridsvagnsgeneralerna ... Ordern kommer att ges till dig ...
  Lippisch lämnade Führern mycket upprymd. Adolf trodde att det kanske vore bättre att först prata med kärnfysiker om skapandet av en atom- och i framtiden en vätebomb, men bestämde sig för att inte göra för mycket, för att ladda sig själv och andra människor åt gången.
  Det fanns flera designers, inklusive de mest kända: Porsche och Aders. I allmänhet, om tyskarna inom flyget och ubåtsflottan hade en kvalitativ överlägsenhet över sovjeterna (även om inte alla känner igen detta!) Då släpade stridsvagnsflottan vid Panzvale märkbart efter. Särskilt de sovjetiska fordonen KV, T-28, T-34 var överlägsna de tyska i rustning och beväpning, och T-34 var också överlägsen i körprestanda. Kanonerna på tyska stridsvagnar är dock inte tillräckligt starka för britterna Matildas och Cromwells, och ännu mer för Churchills och Challengers som redan utvecklas av formgivarna. För att inte tala om svagheten i rustningen i tysk design ...
  Führern bjöd in gästerna att sitta ner och började recitera en moral:
  - Tyvärr har Tyskland för närvarande ingen pålitlig pansarvärnspistol... Utrustade med en 50-millimeters T-3-kanon kan de bara stryka Matilda- eller KV-rustningen.... Men "Matilda" gick i tjänst hos Storbritannien redan innan andra världskriget började. Vi har själva fångat Matildas, vars frontpansar inte går att penetrera. Tja, de sovjetiska KV:erna kan inte ens sticka hål på sidan eller skrovet. Det maximala som vår maskin kan göra är att bryta larven! Det vill säga, ni designers har försatt oss i en sådan position att fiendens stridsvagnar är mycket starkare för oss i bokningen, och de nya amerikanska "Grants" och "Shermans" som är redo för massproduktion är också överlägsna i beväpning. För att inte tala om ryska fordon med 76 mm kanoner. Och hur utför du uppgiften att skapa nya stridsvagnar, i synnerhet med en 88 mm pistol.
  Porsche svarade förvirrat:
  - Självklart utvecklar vi en sådan utveckling, store Fuhrer. Den 26 maj gav Ordnance Department oss en order på en 45-tons ViK -4501 stridsvagn. Det borde vara exakt så här, med ett 88 mm luftvärnskanon omvandlat till ett tanktorn. Vi har redan preliminära ritningar. Du kan bekanta dig med dem bäst.
  Führern frågade:
  - Är du Aders?
  Erwin nickade.
  vk -3001 framgångsrikt . En ny tung maskin, med en 75 mm kanon. Vi har ett liknande vapen i pansarvärnsmodellen, men ännu inte satt i massproduktion. Dessutom utfördes arbete för att skapa T-6, med en massa på upp till 65 ton. Och en lättare modell på 36 ton. Vi provar den stora Fuhrer.
  Adolf, som föreställde sig att han var kunnande, började snabbt granska ritningarna. Här är de första skisserna av den formidabla "Tigern" av den mest berömda tyska stridsvagnen från andra världskriget. Denna bil blev känd under Kursk Bulge. Under sovjettiden blev tigrarna som regel utskällda, då blev inställningen till denna bil mer objektiv. För sin tid var den här tanken naturligtvis inte dålig. Under den första stora skärmytslingen med vår KV - slog tre "tigrar" ut tio sovjetiska fordon, och de lämnade själva utan skador. Den största fördelen med denna maskin var en kraftfull 88 mm pistol, som under lång tid inte hade en värdig motståndare. Men på Kursk Bulge, trots den kvalitativa överlägsenheten inom teknik, besegrades nazisterna fortfarande ... Statistiken över stridsanvändningen av denna maskin, såväl som förhållandet mellan förluster, talar i allmänhet om det som en av de andra världskrigets bästa maskiner. Men bristerna är synliga för blotta ögat. Stor vikt på 56 ton, vid bokning av endast 100 millimeter (endast 80 sidor!), Stor höjd, avsaknad av vinklar med rationell lutning av rustningen och dålig körprestanda. I allmänhet var IS-2-stridsvagnen, som vägde tio ton mindre, överlägsen tigern både i rustning och beväpning ... Men denna tank dök upp först i februari 1944. "Royal Tiger" vägde i allmänhet 68 ton, med en frontalpansar på 180 millimeter ... Naturligtvis var en sådan tank inte lämplig för ett krig i Afrika, i öknen, för landning, det är bara en maskin som ett öra på lerfötter. Nej, naturligtvis, för sin tid var "Royal Tiger" mycket effektiv, den kunde förstöra flera fiendens tankar i en strid och slog en gång ut tjugofem "Shermans" inom en timme. Det verkar som att det fanns information om tjugotre T-34 stridsvagnar som förstördes av tigern under ett slag. Men i alla fall är denna tank helt enkelt förkroppsligandet av den irrationella användningen av kraft och massa. Och här, till exempel, den sovjetiska T-54-tanken ... Ett slags förkroppsligande av framgångsrik rationell användning av praktiskt taget den tidigare tekniken från andra världskriget.
  Führern förklarade med eftertryck:
  - Nej sir! Det här projektet fungerar inte! Att göra en bil på femtiosex ton med bara 100 millimeter rustning ... Var är vår omtalade tyska effektivitet och rationalitet.
  Aders anmärkte blygt:
  - Den franska S-2, som vägde 70 ton, hade en rustning på 45 millimeter ...
  Fuhrer Terminator avbröt argt:
  - Det är en stridsvagn från första världskriget. Men den ryska KV-2 hade en 152 mm haubits med en vikt på 52 ton. Men det här är 152 millimeter, inte 88.
  Därför ger jag dig uppgiften att ha en 88 mm kanon av 71 kaliber, för en stridsvagn med en vikt på högst fyrtio ton och frontpansar på minst 180 millimeter, sidor och skrov på 150 millimeter, en motor av sex hundra, sju hundra hästkrafter. Och denna tank bör sättas i massproduktion så snart som möjligt, om sex månader.
  De tyska formgivarna blev bleka och händerna skakade. Alexander tittade hånfullt på dem. Uppgiften var verkligen den svåraste; beväpning och rustning är typiska för "Royal Tiger" av 1944 års modell, men du måste klara vikten på 28 ton mindre! Men Adolf ansåg att detta var ganska verkligt och slog till och med Porsche på axeln på ett vänligt sätt:
  - Oroa dig inte, jag kommer själv att rita det optimala schemat för dig, där du kan klara dig med en så relativt liten vikt. Jag är ingen tyrann, utan en rationalist. Du måste bara bygga om mycket. Särskilt placera transmissionen och motorn tillsammans.
  Aders anmärkte sorgset:
  - Det här kommer att skapa en del problem för oss. I synnerhet i ett sådant arrangemang kommer det att finnas följande nackdelar ....
  Hårda Adolf avbröt:
  - Visst blir det en del problem, men de är i princip lätt att eliminera. Särskilt i tekniska termer. Men det är möjligt att placera motorn mycket mer kompakt, växla upphängningen och ... Tankens höjd måste sänkas till två meter, och besättningen ska placeras lutande, då blir allt mycket mer rationellt.
  Führern började göra en skiss, en slags ritning, i stil med den mest massiva sovjetiska tanken under efterkrigstiden, T-54. Denna maskin var så framgångsrik att den också användes under striderna i Afghanistan med talibanerna, som började tillverkas redan 1947, irakiska trupper slogs mot dem med den amerikanska armén under Desert Storm och Operation Shock and Awe eller Iraqi Freedom " . Totalt producerades mer än 70 tusen av dessa tankar. Och att bilen var mycket framgångsrik. Med en vikt på 36 ton, frontpansar på 200 millimeter och en pistol på 100 millimeter kaliber. Denna typ kämpade framgångsrikt med de amerikanska "Patons" och "Pershings" under Koreakriget. Så för denna tekniska nivå är modellen mycket lämplig och realistisk för implementering. Och ganska enkel att tillverka - billig ... När det gäller den tyska 88-millimeters 71 el-kanonen var den ganska genomträngande för alla stridsvagnar från andra världskriget (med undantag för frontpansar från IS-3, som togs i bruk i maj 1945!). Vad är IS-3? Tanken är magnifik vad gäller rustning, och tornet, som fick formen av en gädda. Det är sant att körprestandan var dålig och den togs snart ur produktion. Sedan fanns det flera fler modeller, IS-4, och så vidare tills de slog sig ner på IS-10, omdöpt efter Stalins död till T-10. Och det visade sig vara den sista sovjetiska tunga stridsvagnen. Chrusjtjov förbjöd all utveckling av tunga maskiner, och hans efterträdare började inte revidera det!
  Men generellt sett, behöver tyskarna en stridsvagn som är tyngre än fyrtio ton, om en kanon kan installeras på en medelstor stridsvagn som penetrerar 193 millimeter pansar på ett avstånd av 1000 meter?
  Amerikanerna övergav snabbt tunga stridsvagnar, och vikten av Pershing översteg inte 42 ton, och Sherman i allmänhet 32. Men efter att det blev uppenbart att ett krig med Sovjetunionen kunde bryta ut, dök ett monster upp med en 120-millimeters kaliber pistol och mynningshastigheten på nästan 1000 meter per sekund. Emellertid blev amerikanerna snart desillusionerade med denna tank. Före tillkomsten av IS-10 var den mest massiva efterkrigsstridsvagnen IS-4, med en frontalpansar på 250 millimeter och en pansar ombord på 170 ... En pålitlig maskin, även om den vägde mer än 60 ton . I vilket fall som helst är det nödvändigt att anförtro skapandet för Tyskland av en tung tank, men inte mer än 50 ton. Till exempel vägde IS-10 bara 50 ton, med en frontalpansar på 290 millimeter och en pistol på 125 millimeter ... Förresten, vilken kaliber är den mest framgångsrika? Under kriget hade de mest populära Sherman- och Churchill-modellerna 100 och 152 mm pansar (frontal). Tja, vad klarade "Royal Tigers" det ganska bra ... Men "Panther" började släpa något efter kalibern 75 - millimeter, även med en hög initial hastighet på projektilen, blev otillräcklig. Därför dök "Panthers" upp i 88 mm kanoner, men bara i slutet av kriget, och det fanns inte många av dem. Men det faktum att Wehrmacht inte hade några planer på att återutrusta stridsvagnar och pansarvärnskanoner med stor kaliber tyder på att detta tillstånd passade alla. Det var sant att Yagdtigrs självgående kanoner hade en 128-millimeters kanon och en frontalpansar på 250-millimeter, men endast 71 av dem tillverkades och de kunde inte påverka krigets förlopp i en så ringa mängd. Förresten, intressant nog, när Jagdtigerna kapitulerade, återstod 43 stycken till i tjänst, vilket indikerar den extrema överlevnadsförmågan hos en sådan maskin.
  Förresten, Stalin beordrade att IS-2 omedelbart skulle beväpnas med en 122-millimeters kanon, även om dess penetrerande kraft var överdriven för tyska stridsvagnar (förutom Royal Tiger, men endast 458 sådana stridsvagnar producerades). Många rådde diktatorn att begränsa sig till en tunna på 100 mm. T-100 självgående kanoner visade sig faktiskt vara de bästa när det gäller alla stridsegenskaper. När allt kommer omkring, ju större kaliber, desto mindre utbud av granater, desto lägre eldhastighet, projektilens initiala hastighet, räckvidden och noggrannheten för elden ... Och tyskarna hade den mest massiva T-4-stridsvagnen, och självgående vapen baserade på det, vägde endast 22-24 ton. Panzerns självgående kanoner var dock mycket framgångsrika: Panterns beväpning och frontpansar var nästan samma som hennes, med så låg vikt och höjd. Det kommer att bli nödvändigt att beställa fler enkla och billiga Panzers för att sättas i produktion.
  Och hur är det med pistolens kaliber, vad då? För antitankvapen är en kaliber på 128 millimeter för stor, det är bättre att använda den som en attackpistol och välja en mellanliggande 105 millimeter.
  Adolf visade de tyska formgivarna schemat:
  - Det här är vårt nya hemliga vapen! Under de kommande månaderna bör tanken testas. Dess stridsanvändning kommer att vara 1943. Under tiden har du fortfarande ett projekt att skapa en tung stridsvagn med 105 mm kanoner. Samt lätta självgående vapen. Så för arbetet herrar.
  Aders invände blygt:
  - Designen du föreslog ser attraktiv ut, men det är problemet - den här tanken är inte i andan av våra traditioner ... Och besättningen kommer att vara obekväma ...
  Adolf, istället för att svara, drack juice och föreslog:
  "Vi kanske äter lunch, kamrater." I allmänhet kan denna stridsvagn stämplas i stora mängder, och jag tror inte att amerikanerna och britterna kommer att ha något bättre före krigets slut. Ja, och idag kommer det att vara möjligt att äta lite kött ...
  Tjejerna dukade snabbt. Alexander, som insåg att Fuhrerns mage, avvandad från kött, kunde bli sjuk, valde att förbli trogen sig själv och åt bara lite stör, samtidigt som han kom ihåg Sobakevich om deras döda själar. Det verkar som om han gör allt rätt. Den sätter ekonomin på militär fot, förklarar totalt krig, antar lagar som borde ha antagits redan 1939... Hitlers långsamhet med militarisering ledde till brist på vapen, och precis i kvantitativa termer... Och dessutom den berömda MP-44 submaskinen pistol... Utmärkt i sina stridsegenskaper, på vissa sätt till och med bättre än de första Kalashnikov-modellerna. Det är bara lite tungt ... Kanske går det verkligen att ta AKM-geväret som grund? Åh, det skulle vara trevligt att skapa ett vapen som kombinerar noggrannheten hos den amerikanska M-16, med eldhastigheten och tillförlitligheten hos AKM. Generellt sett utvecklas framstegen ojämnt. Till exempel tillförde inte motorer i tankar mycket kraft, men datorn blev allmänt otillgänglig. Men här har han kunskap om framtiden, men vad kan han erbjuda vad gäller till exempel oljeersättning. Hittills har de inte ens i Amerika lärt sig hur man effektivt producerar bensin från kol! Trots stigande oljepriser. Tja, vad mer kan han erbjuda. Dynamiskt skydd, turbogeneratormotorer... Och det kommer att bli, men lite senare, för att inte skynda på att lägga ut trumfkort. I sjuttio år har framstegen gått långt fram, men tills ålderdomen är besegrad, sjukdomar också, och människan är inte Gud! Dessutom finns det på vissa sätt till och med en regression ... Till exempel tillväxten av religiositet, särskilt i Ryssland och det postsovjetiska rymden, såväl som islamiska länder. Men de stora tänkarna under renässansen och modern tid förutspådde att religionen gradvis skulle dö ut!
  Men hur konstigt det än kan tyckas, växer den religiösa extremismen... Och prästerna engagerar sig mer och mer i statens politik. Och i det här läget är myndigheternas politik obegriplig, tror de på allvar att sanningen finns i ortodoxin eller islam? Alla dessa utbildade och smarta människor? Om inte, vad är då poängen med att överge den sekulära modellen av stat? För effektiv masslednings skull? Men det är just ortodoxin som har bevisat sin ineffektivitet som statsreligion... Faktum är att efter att ha formellt grundat på kristendomen och först av allt Nya testamentet, har ortodoxin som grund den pacifistiska läran: stå emot det onda och älska din fiende! Men samtidigt är imperiets faktiska politik aggressiv och kräver våld och erövring. Från det som ger upphov till en motsättning mellan form och väsen. Även om många inte medvetet förstår detta så känner de det undermedvetet!
  På grund av detta är den ortodoxa läran ineffektiv, utan logik, och försöker vara både imperialistisk och kristen på samma gång. Och Christian betyder judisk och pacifist! Bibeln skrevs ju nästan helt och hållet av judar, och kanske till och med helt och hållet, eftersom aposteln Paulus säger stor fördel till judarna eftersom de har anförtrotts Guds ord! Det betyder att ryssar inte ska tro på Bibeln! Det betyder att det behövs en annan tro, men inte längre baserad på de judiska skrifterna ... Vad? Det bör utvecklas av erfarna yrkesmän och psykologer under ledning av FSB! Då kommer många motsättningar att lösas framgångsrikt...
  Jag måste säga att ett barn som läser evangeliet aldrig kommer att bli en stark, modig, grym krigare som älskar Ryssland! Och vilket land är känt i Bibeln? Israel!
  Det är sant att han själv är Adolf den besatta, denna spelare, som är i Hitlers ställe, kommer inte alls att förstärka förföljelsen av judarna. Tvärtom kommer användbara judar att åtnjuta förmåner och arbeta för Tredje riket. Det kommer inte att finnas något sådant nonsens att skjuta judiska vetenskapsmän eller konstmänniskor! Men för tillfället är det för tidigt att upphäva antisemitiska lagar. För det första kan folket missförstå, och för det andra är detta en källa till rikedom och en mycket solid källa! Men visst går det att mjuka upp den antisemitiska politiken i utbyte mot judarnas stöd.
  Och hur är det med påven? Relationerna med Vatikanen är långt ifrån idealiska, men öppet krig i detta skede kommer bara att orsaka skada. Så du måste söka stöd från Vatikanen, men samtidigt insistera på dina egna intressen ... Helst sätt din marionett på Peters tron och reformera gradvis religionen ...
  Porsche avbröt Adolfs tankar:
  - Vi är mycket nöjda med din middag Fuhrer!
  Den besatta Adolf log nådigt:
  - Jo, medan jag träffar Himmler, och sedan låter Heinseberg komma. Och ni ser: deadlines för er är väldigt tuffa!
  Führerns armé rörde sig över Afrika. Och mot Sovjetunionen höll försvaret.
  På vintern inledde Röda armén en offensiv på Rzhevsky-avsatsen, men nazisterna väntade där och kunde slå tillbaka slaget. I söder gjorde också tyskarna motstånd och höll fast vid Oryol- och Kharkov-riktningarna. Och bara nära Leningrad kunde de sovjetiska trupperna genomföra operationen "Iskra", men striderna varade nästan en månad och segern köptes till ett extremt högt pris.
  Fritzen överlevde på något sätt vintern fyrtiotvå - fyrtiotre.
  Men på våren är större delen av Afrika redan erövrat av dem. Och Führern undersöker fredens jord med Storbritannien.
  Churchill är lite kall över detta. Även om Storbritannien lider nederlag efter nederlag.
  Med Japan är det inte heller entydigt - slaget vid Midway förlorades av Amerika, och medan samurajerna slår den många Yankee-flottan i delar. Och Amerika kan inte dra nytta av dess numerära överlägsenhet till sjöss och i luften.
  Hitler vill å andra sidan attackera Sovjetunionen, men även efter tillkännagivandet av en allmän, total mobilisering har han för liten styrka för detta. Eftersom Fritz är utspridda över Afrika.
  På sommaren är själva Röda armén redo att avancera. Men efter att ha erövrat Afrika bildar nazisterna koloniala trupper. Och få mer resurser.
  De används för produktion av tankar "Lion", "Tiger", "Panther". Uppgifterna till monstret visade sig dock inte vara helt framgångsrika. För dyrt, för tungt. Sant, för försvaret av "Panther", en bra stridsvagnsförstörare, med en snabbskjutande kanon.
  Men det mest olyckliga var "Lejonet", tungt, dyrt, men inte särskilt effektivt. Pistolen är för kraftfull, mot sovjetiska trettiofyra och lätta stridsvagnar, och eldhastigheten är mycket lägre än Panterns och Tigerns. Och rustningen är dock bättre än "Tigerns", och även under rationella böjelser. "Lion" blev som en stor "Panther" som vägde nittio ton och en motor på åttahundra hästkrafter. Men, något snabbare än i verkligheten, kom Tiger-2 in i serien tjugotvå ton lättare. Nära skyddsmässigt till "Lejonet", men mer rörligt, lätt. Pistolen är dock av 88-millimeters kaliber - mot 105, men den är helt tillräcklig för att förstöra alla sovjetiska stridsvagnar. Och vad som är väsentligt - snabbare avfyrning - åtta skott mot fem.
  Så "Lejonet" är ett barn av den tyska, dystra geni slog inte rot.
  Tyskarna erövrade hela Afrika under sommaren, inklusive Madagaskar. Stalin väntade för länge.
  Kanske förväntade han sig själv att tyskarna skulle inleda en offensiv. Speciellt när man ser hur tankarna "Lion", "Tiger", "Panther" anländer. Men Fritz löste fortfarande problem på den svarta kontinenten.
  Stalin missade ögonblicket. De sovjetiska truppernas offensiv började i riktning mot Orel och Kharkov. Precis där tyskarna var väl förberedda. Och det var inte möjligt att uppnå taktisk överraskning. De allra första striderna visade att "Pantern" visar sig väl i försvar. Inte illa och Ferdinands. De är också bra.
  Ja, och "Tiger", tanken är produktiv. Och han gör bra mål. Tyskarna försvarar aktivt. Och hålla i fiendens slag. Röda armén, under tre månader av mycket envisa strider, avancerade bara femton kilometer. Och hennes förlust var påtaglig.
  Två dussin engelska flygplan flög över de utklädda flickorna, de märkte förmodligen ingenting, och de hade redan börjat lösas upp bakom horisonten, när plötsligt nya misstänksamma ljud hördes. Madeleine befallde:
  Alla ligger ner och rör sig inte!
  Flickorna frös, de väntade på något. Och så dök lätta transporter och lastbilar upp bakom dynen. Att döma av designen, engelsk och amerikansk produktion. De rörde sig långsamt mot Tunisiens huvudstad. Madeleine blev lite häpen. Hon trodde att frontlinjen fortfarande var långt borta, vilket betyder att britterna inte skulle hinna dyka upp ännu. Eller rättare sagt, de borde inte dyka upp. Och så finns det en hel kolumn. Även om det kanske är mindre än en bataljon... Vilka är de, någon slags stridsgrupp, som inte går förbi öknarna på något sätt en kontinuerlig front, vill rota igenom baksidan. Det verkar vara logiskt, även om de med teknik är lätta att upptäcka i öknen. Du behöver i alla fall sända till din egen på radion, men öppna inte eld. Dessutom finns det bara hundra av dem, och det finns mer än trehundra engelsmän!
  Gerda viskade till Charlotte:
  - De är engelska! Det är första gången jag ser dem på nära håll!
  Den rödhåriga vännen, också ganska nervös, svarade:
  - Inget speciellt! Och det finns så många svarta bland dem!
  Minst hälften av britterna var faktiskt svarta. Och kolonnen rörde sig långsamt, och de svarta ylade fortfarande något ... De kommer närmare och närmare ...
  Då kunde nerverna hos en av flickorna inte stå ut, och hon slog med en maskinpistol. I samma sekund öppnade resten av krigarna eld, och Madeleine skällde sent:
  - Pli!
  Flera dussin engelsmän mejades ner på en gång, en av lastbilarna fattade eld. Resten av britterna öppnade eld urskillningslöst. Madeleine grep ögonblicket och skrek:
  - Kasta offensiva granater tillsammans!
  Flickor från SS-elitbataljonen "She-wolves" kastar granater långt och exakt. Och att de har tränats sedan barnsben, och de gick även igenom en speciell teknik. Det är när du tränar med ström, lite fördröjning med kast och du med urladdning. Gerda och Charlotte slängde också sina presenter. Och den brittiska kullerbytta och upp och ner ... Det är roligt. De skjuter slumpmässigt, och de svarta skriker fortfarande på ett obegripligt språk. Här är några skurkar...
  Och Gerda skjuter och kastar samtidigt som hon sjunger:
  - I SS eleverna är en mardröm! Ett hopp, ett slag! Vi är hon-ulvar - vår metod är enkel! Vi gillar inte att dra katten i svansen!
  Charlotte morrar också till svar. Kulorna som avfyrats av henne splittras i fragment av skallen. Och de skär ut ögonen. Här är en rädd svart man, hur han ska bajonettera sin blonda partner i sidan. Han kommer att spotta blod som svar. Charlotte sjunger med:
  - Änglar av stjärnklart dystra helvete! Det verkar som att allt i universum kommer att förstöras! Det är nödvändigt att flyga till himlen med en snabb falk! För att skydda från själens död!
  Britterna agerar på ett oorganiserat sätt, de flesta av dem är koloniala soldater: negrer och indianer, araber. Antingen faller de, fryser, eller tvärtom hoppar de upp kraftigt och börjar rusa som galna harar. Men flickorna skjuter exakt, och granaterna, även om fragmenten inte flyger långt, men tätt! Nu finns det få fiender kvar. Madeleine skriker på engelska, hennes röst är så öronbedövande hög att man inte ens behöver ett munstycke:
  - Ge upp så skonar vi era liv! I fångenskap kommer du att ha god mat, vin och sex!
  Det fungerade direkt och eftersom de redan ger upp ... Upp med händerna och ...
  Femtio fångar samlades, varav hälften sårade. Madeleine befallde:
  - Döda de sårade!
  Hon-ulvarna sköt utan ceremoni kulor i tinningarna på dem som inte kunde stå på fötter, och resten lastades in i bilar och kördes till närmaste bas.
  Efter den varma sanden i öknen är det väldigt behagligt för Gerdas bara ben att kännas mjukt gummi. Hon stönar till och med saligt ... Amerikanska lastbilar är väldigt bekväma och skakar inte under resan. Efter att ha vunnit är tjejerna glada. Charlotte frågade Gerda:
  - Hur många har du dödat?
  Flickan ryckte på axlarna i förvirring.
  - Vet du inte? Jag var inte den enda som sköt... Men jag tänker mycket!
  Charlotte räknade ut:
  - Vi är hundra, dödade cirka trehundra, vilket betyder tre per bror, alltså per syster! En imponerande start på kriget!
  Gerda viftade avvisande med handen.
  - Det spelar ingen roll för mig! Huvudsaken är att inte en enda flickvän dog. Även om detta naturligtvis är en statistik, förstördes trehundra fiender, och på vår sida skadades endast två vargkrigare lindrigt. Jag undrar till och med hur vi ännu inte helt har erövrat Afrika, med sådana krigare.
  Charlotte förstörde genast stämningen:
  - Så trots allt förlorade vi mot dessa olyckliga krigare på artonde!
  Gerda skakade ilsket på sitt blonda huvud, som om den var överströdd med nyårssnö:
  - Det är på grund av svek! Men i själva verket var vi närmare än någonsin segern och det var uppenbart för alla som inte är blinda! Ack, vi blev avbrutna!
  Charlotte höll med och kliade skickligt sina bara fötter bakom vänster öra med tårna.
  - Ja, svek, sabotage, medelmåttighet av militären.... Men vi knäckte ändå ryssarna och tvingade dem att kapitulera på artonde året! Åh, det skulle vara trevligt att ta en promenad genom Rysslands vidder, det är svalt där, men det är varmt här!
  Gerda fnissade glatt.
  - Men i Ryssland är det så sträng frost ... Men när jag sprang barfota genom snön i bergen vet jag vad det är för mjöl.
  Charlotte blottade tänderna.
  - Lilla Gerda springer barfota genom den brinnande snön ... Det är symboliskt som i en saga ... Berättelser om en ren, fortfarande barnslig och inte alls självisk ...
  Gerda blinkade ivrigt till sin vän:
  - Det är ungefär som att vi måste till Führern?
  Charlotte bekräftade:
  - Nästan! Vi bara rider, inte springer barfota på het ökensand. Ja, även efter segern.
  Den bundna negern muttrade på tyska:
  - Fruktansvärda änglar, jag är redo att tjäna dig! Du är en gudinna, jag är din slav!
  Charlotte strök sin lite grova fot över den svarta fångens bruna lockiga hår.
  - Ni svarta är slavar av naturen! Detta är förstås bra å ena sidan, någon måste jobba hårt från gryning till skymning, göra snålt arbete ... Men en slav av naturen, vidrig natur är en förrädare och han kan inte litas på med vapen. Vi tyskar är i sin tur den mest kultiverade och högorganiserade nationen på jorden. En stor nation av krigare, och det är inte för inte som tyska legosoldater tjänstgjorde i alla europeiska arméer och till och med i Ryssland, och oftast i kommandopositioner!
  Gerda kastade brutalt:
  - Ja, du kommer att tjäna oss som en slav. Vi har speciella menagerier för svarta. Och du är kvar med...
  Charlotte föreslog:
  Låt honom kyssa våra fötter. När allt kommer omkring kommer det att vara trevligt för oss, och Niger förödmjukar sig själv.
  Gerda skakade kraftigt på huvudet.
  "Jag vet inte hur du mår, men det är äckligt om ariens rena hud rör vid läpparna på den illaluktande Niger." Så...
  Charlotte höll inte med.
  - Inte riktigt! Tvärtom hade jag gillat det. Tja titta...
  Den eldiga rödhåriga skönheten stack in sitt lilla ben i den svarte mannen. Han började entusiastiskt kyssa gudinnans långa, släta, mejslade fingrar. Och flickan som svar log bara försiktigt, tjocka läppar på en svart man kittlar solbränd hud. Här gick fångens språk längs flickans elastiska, lätt dammiga fot. Ändå är det skönt när man förödmjukar en stark, nästan två meter lång man.
  Gerda blev förvånad:
  - Det är konstigt, men hur är det med dig, är det inte äckligt?
  Charlotte log.
  - Inte riktigt! Varför ska jag vara äcklad?
  Gerda föredrog att vara tyst: varför skulle hon blanda sig i sin väns angelägenheter. Faktum är att de uppfostrades att en tysk kvinna inte bara skulle vara en krigare, utan också en kärleksfull, mild fru och en frisk mor. Men hon har själv ännu inte tänkt på killarna, kanske på grund av tung fysisk ansträngning, eller helt enkelt ännu inte hittat sin partner. Charlotte verkar dock vara trött på det. Hon slog negern med fotleden på näsan, så mycket att yushkan flödade och föreslog Gerda:
  - Kan vi sjunga?
  Gerda nickade.
  - Självklart ska vi sjunga! Annars blir det tråkigt!
  Flickorna sjöng, och deras flickvänner anslöt sig enhälligt, så att sången rann som ett vattenfall:
  Vi går med en söt liten från snåret,
  Håller på överjordisk sorg!
  Och den kalla, brinnande kylan,
  Genomborrat trasigt motiv!
  
  Bara fötter i snön
  Små vita flickor kommer!
  Vrålande som vargar snöstormar är onda,
  Att riva ner flockar av pichug-fåglar!
  
  Men flickan känner ingen rädsla
  Hon är en kämpe för mäktiga krafter!
  Skjortan täckte knappt köttet,
  Vi kommer definitivt vinna!
  
  Vår krigare är den mest rutinerade,
  Böj honom inte med en slägga!
  Här rör sig lönnarna försiktigt,
  Snöflingor faller!
  
  Det är inte vår sed att vara rädda,
  Våga inte rysa av kylan!
  Fienden är fet med en tjurhals,
  Det är klibbigt, otäckt som lim!
  
  Sådan är styrkan hos folket
  Vad gjorde den heliga riten!
  Tro och natur är för oss,
  Resultatet blir seger!
  
  Kristus inspirerar fäderneslandet,
  Säger oss att kämpa till slutet!
  Att göra planeten till ett paradis
  Alla hjärtan kommer att vara modiga!
  
  Folk kommer att bli glada snart
  Låt livet ibland vara ett tungt kors!
  Brutala dödliga kulor
  Men den som föll är redan uppstånden!
  
  Vetenskapen ger oss odödlighet
  Och de fallnas sinne kommer att återvända till leden!
  Men om vi är rädda, tror du
  Fienden kommer omedelbart att förstöra poängen!
  
  Så be till Gud
  Inget behov av att krångla, lathet bort!
  Den Allsmäktige domaren är mycket sträng,
  Det kan åtminstone hjälpa ibland!
  
  Fosterlandet är mig kärare än något annat,
  Heligt, klokt land!
  Håll vår ledare starkare än tyglarna,
  Blossom Fatherland är född!
  Tjejerna från SS-elitbataljonen "Wolves" sjöng vackert, och orden var uppriktiga. I allmänhet fanns det en stereotyp att en SS-man betyder en bödel! Men det är inte. Det fanns naturligtvis särskilda straffenheter, oftast som en del av säkerhetsavdelningar, som utförde specialoperationer, men de flesta av SS-divisionerna var helt enkelt Wehrmachts elitvakter. Generellt sett måste man säga att den röda, totalitära propagandan inte är den mest pålitliga informationskällan om andra världskriget. När allt kommer omkring är det tydligt att de kommunistiska ledarna för Agitprop inte kunde annat än vara opartiska och objektivt täcka händelser. Så det är tillförlitligt svårt att bedöma var den verkliga sanningen var, om nazisternas grymheter och var är fiktionen. De som är seriöst engagerade i historisk forskning tvingas i alla fall erkänna att inte varje SS-soldat är en bödel och ett monster. Dessutom före attacken mot Sovjetunionen; nazisterna som helhet i de ockuperade områdena uppträdde tolerant, västerländska källor tyder inte på några massövergrepp och massakrer.
  Och nu hjälpte tjejerna fångarna att ta sig ur bilarna; de klappade vänligt på de skygga männens breda axlar. Efter det bjöds tjejerna in att fräscha upp sig ...
  Middagen var blygsam, men å andra sidan sköts en zebra i öknen och varje tjej fick en shish kebab tillagad på arabiska. I allmänhet var araberna, åtminstone utåt, vänliga och de som kunde tyska försökte till och med skämta, eller smeka försiktigt flickornas ben.
  Gerda sköt undan den klibbiga araben och sa:
  - Jag är inte för dig!
  Charlotte följde efter:
  - Skaffa dig ett harem!
  Gerda log och föreslog:
  - Men säg till Charlotte, vad skulle du göra om du blev fru till sultanen?
  Den rödhåriga vännen anmärkte tveksamt:
  - Det här är faktiskt en kontroversiell lycka... Fast det beror på vilken sultans fru. Om det stora osmanska riket befann sig i sin storhetstid, då ... Det skulle till och med vara mycket bra ... Jag skulle reformera den turkiska armén, förbättra vapen ... Och förmodligen först skulle jag vända blicken österut.
  Gerda höll med.
  - Höger! Men här är en skam för Turkiet att det inte ens under sin storhetstid kunde erövra Iran. Detta var ganska verkligt, särskilt eftersom den persiska armén var efterbliven. Jag undrar, den store Führer, vilket beslut kommer han att fatta, att erövra Turkiet, eller fortfarande inkludera i sin koalition, kasta ett ben till ottomanerna, inklusive några av Irans inte särskilt värdefulla länder?
  Charlotte ryckte förvirrat på axlarna.
  - Vet inte! Faktum är att det har funnits rykten på sistone om att vi kommer att attackera Sovjetunionen ... De säger att ryska rikedomar och feta länder i Ukraina behövs väldigt mycket!
  Gerda tog upp en mugg te med fingrarna på sin bara fot och höjde den ganska skickligt till hakan och hällde i sig den bruna vätskan. Samtidigt lyckades flickan prata:
  - Det finns väldigt rika, feta marker i Ukraina. Under klokt tyskt ledarskap, och med vår höga jordbrukskultur, kommer de att producera rekordskördar. Och så har vi bröd, det blir billigare än vatten. Och ukrainarna själva kommer att dra nytta av det, eftersom den sovjetiska regeringen helt enkelt rånar dem och tvingar dem att svälta!
  Charlotte nickade.
  - Vi ska lära dessa slaver vår stora tyska kultur! Låt oss upplysa dem!
  Här avbröts samtalet av oförskämda tillrop, vilotiden var över.
  Men efter middagen ställdes flickorna återigen upp i rad och tvingades göra en påtvingad marsch genom öknen. Efter att ha ätit var det jobbigt att springa och tjejerna stönade till och med lite, tills deras kroppar värmdes upp. Och så rusade de iväg som jerboor.
  Detta är en virtuell strid ... Och Afrika blir tyskt ... Och den sovjetisk-tyska fronten ...
  På vintern gick Röda armén till offensiv igen. Tuffa strider pågår.
  Christina, Magda, Margaret och Schella slåss i Pantern. Maskinen, dock inte idealisk, men med en snabbskjutande, långdistanspistol, måttligt smidig och bra frontalrustning.
  Tyska tjejer är barfota och i bikini trots kylan. Och de för en manövrerande strid.
  Här gör Christina ett skott... Skalet träffar T-34-76-tornet och tränger igenom det. Den sovjetiska stridsvagnen stannar utslagen.
  Flickorna skriker till fullo:
  - Vårt tog!
  Sedan skjuter Magda. Skönheten med gyllene hår trasslade också.
  Ja, så tornet revs av vid trettiofyran.
  Tigertjejerna turas om att skjuta. Och mycket träffande. Här träffade de en annan sovjetisk stridsvagn.
  Därefter kom Margaret. Och träffa de självgående pistolerna SU-76. Skickligt knullad. Och hon sjöng:
  - Vårt infernaliska Tyskland är starkt, det skyddar världen!
  Och hur kommer tungan att visa sig!
  Sedan sköt hon från Shells kanon. Den träffade den sovjetiska stridsvagnen KV-1S. Flickan gjorde ett bra jobb också.
  Ja, de fyra krigarna i bikini slåss och är inte rädda för kylan. Efter att kvinnorna började slåss gick det mycket bättre för det tredje riket.
  Här är piloterna Albina och Alvina i himlen. Båda skönheter i bikini och barfota. De kämpar för sig själva på Focke-Wulfs. Och den här bilen är väldigt seriös.
  Albina, som skjuter från luftkanoner, säger:
  - Aktiv krocket! Var inte ledsen för ordet!
  Och hur hon visar ett bländande leende! Och han kommer att skjuta ner två sovjetiska flygplan på en gång.
  Alvina skar också ner tre med luftkanoner och kvittrade:
  - Mitt bidrag kommer att bli dödligt och tråkigt!
  Då blottade tjejen tänderna och visade sina tänder! Hon är charm själv, och full av fenomenal charm.
  Albina skär av ett annat Yak-9-plan och gnisslar:
  - Varför behöver vi sovjetiska piloter?
  Alvina skjuter ner LAGG-5 och säger självsäkert:
  - Så att vi tyskar tar konton!
  Underbart par tjejer. Hur gick de tillväga för att samla in priser till sig själva? Du kan verkligen inte argumentera mot sådana skönheter. De skjuter ner flygplan och blottar sina tänder.
  Och huvudhemligheten är i kylan, tjejerna behöver vara barfota och i bikini. Då kommer räkningarna.
  Och klä dig aldrig. Och skaka ditt bara bröst, så kommer det alltid att hållas högt!
  Albina stängde av ett annat plan från Röda armén och sjöng:
  - I stora höjder och stjärnrenhet!
  Och hon blinkade, hoppade upp och ryckte med sina bara fötter och vrålade:
  - I havets våg och rasande eld! Och i en rasande och rasande eld!
  Och återigen skjuter flickan ner planet med ett energiskt tillvägagångssätt.
  Och sedan attackerar Alvina fienden. Han gör det med en sväng, blottar tänderna och gnisslar:
  - Jag ska bli världens supermästare!
  Och igen faller bilen påkörd av flickan. Ja, Röda armén blir ganska dålig.
  Och Albina vrålar av vild extas:
  - Jag är nu en bödel, inte en pilot!
  Skjuter ner ett annat sovjetiskt plan och väser:
  - Jag böjer mig över siktet och missilerna rusar mot målet, det är ett nytt lopp framför mig!
  Krigaren är extremt aggressiv.
  Här är båda tjejerna som attackerar markmål. Albina slår de trettiofyra och skriker:
  - Det här blir slutet!
  Alvina träffar SU-76 och viskar:
  - För att slutföra förstörelsen!
  Och hur han skakar på bara foten!
  På vintern kunde Röda armén inte uppnå betydande framgångar. Bara i Rzhev-området lyckades man kila lite, men genom att införa reserver återställde tyskarna situationen. Fritzerna är riktigt starka.
  Och i maj 1944, efter att ha fyllt på sina trupper med nya stridsvagnar, inklusive den mer avancerade och bättre skyddade Panther-2, gick de till offensiven i Kursk-regionen och Rostov-on-Don.
  Allt hade inte varit så illa om inte ett stort antal araber och svarta hade deltagit i offensiven. Och viktigast av allt, Türkiye gick också in i kriget. Så situationen är extremt oroande.
  Och Röda armén, som led stora förluster, drog sig tillbaka inför Wehrmachts överlägsna styrkor.
  Men de modiga sex flickorna, ledda av Alenka, kämpade rasande med Fritz. Och krafterna var helt klart ojämlika.
  Alenka kämpade för Kursk, som stormades av nazisterna. Den desperata skönheten kastade en granat med sina bara tår och kvittrade:
  - Ära åt Rus och folkpartiet!
  Sedan sköt Natashka en granat med sina bara tår och väste:
  - Vi skyddar flickan barfota!
  Efter att Anyuta också, med fingrarna på sina bara ben, skickade en dödsgåva och blåste:
  - Det kommer att bli ett härligt slag!
  Den rödhåriga Augustinus tog och skickade en förintelsegåva med sin bara underben och gnisslade:
  - Pekar radarn mot himlen!
  Och så gav den guldhåriga Maria döden åt nazisterna med sina bara ben.
  Och hon sjöng:
  - På Madagaskar, i öknen och Sahara! Överallt såg jag vitt ljus!
  Och nu ska Marusya med sina bara fotsulor kasta ett helt gäng och sjunga:
  - I Finland, Grekland och i Australien, Sverige, kommer de att berätta att det inte finns några vackrare tjejer!
  Ja, de sex tjejerna kämpade väldigt bra. Men Fritz tog Kursk ändå ...
  Nej, att inte göra motstånd mot sådana överlägsna krafter. Fascisterna håller sig till sig själva och stången.
  Och vad som påverkar beredningen av monster.
  Adolf Hitler var helt enkelt galen: kände sig som en riktig despot, som alla lyder och darrar för. Ja, om du vill ha stalinistiska framgångar, då måste du vara som Stalin, utan medlidande och krävande av andra och dig själv (det är precis så Iosif Vissarionovich tänkte i den här sekvensen!). Nu prasslar det hyfsat och bilen börjar röra på sig. I allmänhet har Tyskland, med hänsyn till satelliterna, en enorm fördel jämfört med Sovjetunionen i mängden industriell utrustning, i en kvalificerad arbetsstyrka och i antalet ingenjörer på alla nivåer. Detta är ett faktum, men produktionen av vapen är fortfarande inte i nivå! Tyskland släpade efter Sovjetunionen under hela kriget, trots all förstörelse i Ryssland. Och från vad? Givetvis på grund av en viss röra som rådde på olika avdelningar, och framför allt inom militärindustrin. Dessutom spelades en negativ roll av bristen på råvaror, såväl som underskattningen av fiendens potential. I synnerhet 1940 var vapenproduktionen i Tyskland lägre än 1939 (om vi räknar skaftet, med hänsyn tagen till ammunition), och detta trots att kriget redan pågick och det tredje riket tog kontroll över stora territorier med enorma reserver av produktionskapacitet. Tja, vad kan vi säga om Hitlers organisatoriska färdigheter? Inte för mycket, då blixtrade han till, inom militärindustrin.
  Führern förklarade i ett långt tal:
  - När det gäller att övervaka flyget ges nödbefogenheter till Sauer. Han kommer noggrant att övervaka kvantiteten producerad utrustning och, inte mindre viktigt, kvaliteten. Dessutom är många av dina vänner Göring, även om de en gång var bra ess, inte kapabla att leda arbetet. Inte varje bra soldat är också en enastående general, så istället för den hängde Eric kommer den tekniska sfären att ledas av en person bland professionella entreprenörer som kan reformera och utrusta flygstyrkorna. När allt kommer omkring sover Storbritannien inte, det ökar både kvantiteten och kvaliteten på sina väpnade styrkor, och särskilt flyget. Vi måste ligga före fienden med två huvuden, med ett dussin steg, annars kommer vi helt att förlora överlägsenhet över fienden. Och därför behövs kvalitetssteg.
  Göring invände blygt:
  - Mina vänner, beprövade människor som har bevisat sin stridseffektivitet och professionalism.
  Den demoniska diktatorn blev rasande:
  - Eller kanske jag, enligt din mening, glömde vem som förlorade slaget om Storbritannien? Eller som misslyckades med fyraårsplanen för samhällsekonomins utveckling. Eller vill du också bli piskad, och även offentligt. Så håll din mun och håll tyst tills de spetsar dig!
  Göring satte sig till och med ner i rädsla. Tyvärr är Führern inte att leka med. Sedan hördes ljudet igen, ett annat ME-262 jetplan lyfte mot himlen. Bilen var massiv och hade så många som två motorer. Vingarna är lätt svepta, själva fightern ser ganska hotfull ut. Dess hastighetsegenskaper, för 1941, är i allmänhet anständiga och till och med rekordstora med världsstandarder. Det är sant att själva maskinen ännu inte är helt pålitlig och kräver felsökning. Den fascistiska diktatorn har dock redan gett egenskaperna hos nya, mer avancerade jaktplan ... ME-262 väger mer än sex ton, vilket är någon form av överbelastning. En jetjager ska vara liten, billig och smidig. I detta avseende kan ME-163 vara ganska bra, men dess raketmotor är för forcerad och fungerar bara i sex minuter (eller snarare, den kommer fortfarande att fungera!), vilket innebär att räckvidden bara är inom en radie av hundra kilometer . Som en blitz-stil bombplan eller som en täckfighter för armada attacker på England, det är naturligtvis inte bra.
  Men ME-262 kan bära massor av bomber, det vill säga lika mycket som det sovjetiska frontlinjeflygplanet Pe-2. Det vill säga en utmärkt lösning för både stridsflyg och för att stödja trupper. Men varför inte skapa en ME-163 Comet-liknande jaktplan, men utan raketmotor, men med en turbojetmotor? De försökte förbättra kometen och verkade ha bringat flygtiden till 15 minuter (detta är en räckvidd på upp till 300 kilometer), vilket är allmänt acceptabelt för slaget om Storbritannien. Du kan fortfarande få London från Normandie... Även om allt inte är så självklart, måste du också bomba och gå tillbaka, och femton minuter var inte i ett så forcerat läge. I framtiden erkändes raket- och jetjaktplan som en återvändsgränd inom flyget. Men designen av "Comet" är mycket intressant, för sin lilla storlek och lätthet, vilket betyder billighet och manövrerbarhet.
  Dessutom finns det fortfarande mycket lovande jaktplan som väger i allmänhet 800 kilo, sådana segelflygplan att de kan användas i luftstrider. Det är sant att på grund av den korta räckvidden kan flygningar på dem bara utkämpas i defensiva strider, eller levereras till London på ... Transporter, och sedan kopplas tillbaka till piloterna. Det är här du behöver tänka. I den verkliga historien hade segelflygplanen inte tid att kriga, och av någon anledning vågade de sovjetiska flyggeneralerna inte prova denna idé i Korea. I allmänhet är det inte sorgligt, men under Koreakriget var en amerikansk pilot den första att öppna kontot för segrar. Så jänkarna ska inte underskattas.
  Efter flygningens slut hoppade en ung ljushårig tjej ut ur cockpiten och sprang i full fart till Führern.
  Besatt nazist nummer ett sträckte ut sin hand till henne för en kyss. Vad som är trevligt när tjejerna älskar dig, och Fuhrern, verkar det som, är ganska uppriktigt avgudade av alla tyskar, eller snarare nästan alla förutom några fångar i koncentrationsläger. Piloten sa med entusiasm:
  - Det är bara ett magnifikt flygplan, det har sådan fart och kraft. Låt oss slita alla ungarna som en värmedyna från ett surrogat!
  Führern godkände flickans impuls:
  - Självklart kommer vi att bryta det, men ... Felsökning av maskinen ska utföras i ett snabbare tempo, och det gäller särskilt motorer. Här kommer det givetvis att behövas radikala åtgärder för att förbättra dem, men om ledardesignern hjälper till!
  Alla skällde i kör:
  - Ära till den store Führern! Må Providence hjälpa oss!
  Tredje rikets hymn började spelas och en kolumn med unga kämpar från Hitlerjugend drog vidare. Pojkar från fjorton till sjutton år gick under trumman i en speciell formation. Och så var det det mest intressanta: tonårsflickor från Tysklands kvinnoförbund marscherade. De var i korta kjolar, skönheternas nakna, bara fötter drog till sig mäns ögon. Flickorna försökte lyfta benen högre, men samtidigt drog de i tån, satte försiktigt hälen. Ett underhållande skådespel av skönheter med oklanderliga figurer ... Visserligen var ansiktena annorlunda, och några av de unga fascistiska kvinnorna var något oförskämda, nästan maskulina, och dessutom vred de dem. Speciellt när de förde ihop sina ögonbryn.
  Esthete Adolf noterade:
  - Det är nödvändigt att killar och tjejer mer massivt får fysisk träning. Och jag vet att det görs mycket vid detta tillfälle, särskilt i Jungvolk, men det som behövs är inkludering och antagandet av spartanska metoder. Naturligtvis, förutom att uppmuntra till stöld ... Våra unga män och kvinnor ska växa upp som anständiga och samtidigt hänsynslösa människor.
  Överbefälhavaren pausade. Generalerna var tysta, förmodligen rädda att invända, men ville inte bekräfta det uppenbara. Führern fortsatte:
  - Krig är inget skämt, men hänsynslöshet mot fiender måste kombineras med ömsesidig hjälp och en känsla av brödraskap mot kamrater. Detta är vad vi måste ingjuta i alla ... Den nya övermänniskan är skoningslös mot andra, men i ännu större utsträckning måste han vara skoningslös mot sig själv. För underlägsenhet måste först utrotas i din själ, och sedan kommer den svaga, mänskliga kroppen att resa sig!
  Ännu en paus ... Generalerna och formgivarna insåg plötsligt och började applådera kraftigt. Führern verkade nöjd:
  - Det är redan bättre, men nu skulle jag vilja se en imitation av luftstrid. En sådan formidabel och alltförstörande ...
  Heinkel frågade blygt:
  - Med skarp ammunition eller granater, min führer?
  Nazist nummer ett nickade.
  - Självklart med strid. Dessutom skulle jag vilja överväga funktionen av utstötningsanordningen. När allt kommer omkring, du jobbar på det ... - Führern skakade nävarna. - När den äntligen ska vara klar och sättas i massproduktion. En erfaren pilot är trots allt en erfaren pilot som behöver skyddas för framtida strider!
  Fuhrer-terminatorn bestämde sig ändå för att visa designerna ett modernare schema för utmatningsanordningen. Detta system ska vara mindre krångligt, enklare och lättare. Att den billiga och redan bemästrade av den tyska industrin squib är ganska lämplig för detta ändamål.
  Jag var tvungen att rita diagrammet i farten, men Hitler var en riktigt bra konstnär, och han ritade tydligt, snabbt, linjerna i diagrammen och svängarna var jämna och tydliga utan några linjaler och kompasser. Terminator-popadanets tyckte att det naturligtvis var konstigt att tyskarna, som i allmänhet hade en så stark och i viss mån avancerad ideologi som nationalsocialism och ett totalitärt system, läckte ut kriget till ryssarna. Kanske beror det på att de ryska soldaterna var starkare och mer uthålliga än de tyska och lärde sig att slåss snabbare.
  Generellt sett, om man ser på krigets förlopp som helhet, ja, då lärde sig ryssarna, eller snarare den sovjetiska militären, att slåss, och tyskarna glömde så att säga hur ... Deras kommando fattade beslut kl. nivån på förstaklassare, och kanske till och med lägre om förstaklassaren har erfarenhet av att genomföra militära operationer i realtidsstrategier . Och att ibland barn på sex år redan så skickligt leder virtuella arméer, då är det ingen synd för dem och Zjukov och Mainstein att lära sig. Vissa forskare anser dock att både Zjukov och Mainstein är medelmåttiga. Det finns också motsägelser när det gäller antalet utrustning, särskilt fångad, fransk. Hitlers minne (ett bra minne, speciellt när han fortfarande var frisk!), antydde att det fanns 3600 fångade stridsvagnar från fransmännen, en mycket imponerande siffra ... Vissa modeller, som SiS -35, var överlägsna T- 34 i deras rustning, dock endast i frontal pansar . Så denna stridsvagn kan också tillverkas i franska fabriker, förutom genom att ersätta 47-millimetersvapnet med en 75-millimeter lång pipa. Egentligen kanske detta inte räcker. Storbritannien och USA i allmänhet har alltid värderat rustningar mest av allt i sina stridsvagnar. Här hade till exempel den fyrtioton tunga Churchill en reservation på 152 - millimeter mot 120 - för den tunga stridsvagnen IS-2.
  Führern sa något annat till formgivarna:
  - Vi har ganska många vindtunnlar, så leta efter en mer optimal modell av flygplanet och skapa strömlinjeformade former, utan att föra det till dyra tester, där även våra bästa ess går under. Till exempel är en flygplansmodell med flygande vinge mycket effektiv, speciellt om tjockleken och lutningsvinkeln kan ändras. Jag har redan gett dig ritningen, så den svanslösa borde vara klar. Dess beräknade hastighet kommer att vara jämn med Yumo-motorn upp till 1100 kilometer i timmen. Så fortsätt, men gå inte!
  Adolf the Popadanets gav också råd om hur man kan öka hastigheten på att blåsa röret. Han fångade en dåligt dold ironi i formgivarnas synpunkter: hur, säger de, en enkel korpral vet så mycket. Tror de inte på Führerns geni? Vad kommer vi att lista ut ... eller inte, vi kommer inte att lista ut det, men vi kommer att bevisa för dem vår utbildning.
  Därefter följde lunch i det fria, tjänsteflickorna dukade upp bord och stolar. Vackert ... Men vilken typ av reformer inom nationalsocialismen att göra? Som att minimera antalet fiender och få vänner. Här, till exempel, upphöja inte den tyska rasen vid varje tur och kan till och med sluta dela in folk i klasser. Men formellt har uppdelningen av nationer i underlägsna och ariska ännu inte legaliserats. Detta förenklar saker och ting. I allmänhet började Hitler massutrotningen av judar precis efter attacken mot Sovjetunionen. Varför skulle han ha hopp? Kanske hoppades han att världssionismen skulle välsigna honom för kriget mot bolsjevismen, och att västvärlden skulle stödja honom. Och sedan, när Storbritannien och USA beslutsamt sa nej till Wehrmacht, blev Führern rasande? Han började hämnas på de judar som han kunde nå? Hitler är naturligtvis en idiot som iscensatte Förintelsen och därigenom misskrediterade idén om nationalsocialism. Nu har ordet nazist och bödel blivit synonymt. Många blandar också ihop nationalism och fascism, kanske på grund av konsonansen i ordet nazist. Men detta stämmer inte alls. Fascism har i princip ingenting med nationalsocialism att göra. I sin kärna har begreppet fascism sitt ursprung i Frankrike på artonhundratalet och hade en helt annan innebörd.
  Ett slags väsen av fascismdoktrinen i originalversionen reducerades till upprättandet av en företagsanda, en känsla av kamratskap bland kapitalisterna. Sedan introducerade Mussolini fascismens lära till sina svartskjortor. Jo, nazisterna kallades först fascister av sina fiender och politiska konkurrenter. Om jag ska vara ärlig, agerade nazisterna grymt, så att fascisten fick en kränkande, negativ innebörd. I Ryssland upplevde nationalister vid en tidpunkt ett visst uppsving, särskilt i början av nittiotalet, och nådde ett maximum 93-94. Sedan ledde kriget i Tjetjenien till en ökning av det pacifistiska sentimentet i samhället och en tillfällig nedgång i nationalismen. Kriget i Jugoslavien och bombningarna av Serbien ledde till en tillfällig uppgång av patriotism, men sedan en splittring i den nationella rörelsen. I Ryssland hade nationalisterna problem med ledarna... De hade inte sin egen Fuhrer... Det är sant att Zhirinovsky jämfördes med Hitler, och han överträffade till och med Adolf på något sätt. Till exempel, i den snabba politiska starten, fyra år efter grundandet av partiet, ta förstaplatsen i parlamentsvalet. Men Zhirinovsky betedde sig orimligt och misslyckades inte bara med att utveckla framgång, utan till och med att behålla det han hade uppnått. Här måste sägas att det först och främst var hans personliga fel. Bristande disciplin i partiet, skandaler där han hamnade i. Men den riktige Hitler satt aldrig alls i riksdagen, och ingen visade hans filmiska raserianfall på tv. Och det fanns ingen tv. Även om Zhirinovskys framgång i valet 1993 är förtjänsten av hans framgångsrika arbete med tv-publiken.
  En vacker flicka bland tjänarna satte sig till Führern och la sin hand på hennes bara knä. Cooed:
  - Funderar du på något, min Führer?
  Nazistdiktatorn och samtidigt en virtuell spelare startade upp. Han märkte att han inte hade avslutat sin grönsakssoppa och fruktsallad. Führern kysste flickan på läpparna, kände hennes ungdomliga, söta doft och förklarade:
  - Du ska åka med mig i bilen. Och ni kommer alla till jobbet, tiden att äta är över.
  Och återigen växlarna i staten, inte riktigt, men väloljad mekanism började vända. På vägen tillbaka älskade Fuhrer skönheten och undrade till och med var han fick så mycket energi och styrka ifrån. När allt kommer omkring sa de att Führern var impotent och i allmänhet påstås handikappad, som hade varit sjuk i syfilis (lögn) och kastrerad (allmänt fiktion!). Det är sant att Hitler misslyckades med att skaffa avkomma ... Tja, i morgon kommer han själv att ta itu med denna fråga ... Eller inte, du måste fortfarande bjuda in Himmler. I allmänhet, i verklig historia, ökade Führern dramatiskt SS:s roll. Tydligen kommer han att behöva gå den här vägen i detta alternativ. Och att kriminalpolisens underordning till SS-strukturen som helhet är rimlig, nu kommer alla data- och arkivskåp att slås samman till en källa. Dessutom kommer användningen av tortyr mot brottslingar, och de avancerade förhörsmetoder som är karakteristiska för Gestapo och andra hemliga polisstrukturer, att avsevärt öka avslöjningsgraden.
  Visserligen kan antalet oskyldiga offer öka, men ... Den stora majoriteten av SS-män är anständiga människor, och en erfaren utredare ser som regel omedelbart: en person ljuger eller talar sanning och gör sällan misstag. Att detta kan bedömas av många kriminalkrönikor.
  Efter att ha löst ytterligare några aktuella ärenden och bjudit in två helt nya tjejer att värma sängen, somnade Fuhrern, med sitt huvud på skönhetens nakna magnifika bröst.
  Den här gången återvände han till drömmen han hade avbrutit tidigare, om en storslagen rymdstrid. Återigen i sin genomskinliga fighter, medan fienden försöker attackera leden av armén i Stora Ryssland. Och hiten i Fuhrer of the Hypernet-spelet, och hans partner, en pösig, men samtidigt muskulös blondin, försöker agera och hjälper varandra synkront. Fula fiendekämpar som försöker ta numret med hjälp av deras numeriska överlägsenhet. Disharmonin i stridsarmadas av Shitmen är mer och mer uppenbar. Deras skepp verkar mer och mer äckliga. Kapten Vladislav, med hjälp av "hink" -tekniken, skar ganska framgångsrikt av bilen i form av en vriden sko och satte den:
  - Vad är det inte utan anledning att både Hitler och Stalins far var skomakare!
  Som svar blinkade hans blonda partner med hennes bara, rosa klackar:
  - Jag behöver inte stövlar eller andra skor. Med mina bara fötter mår jag mycket bättre den minsta krökningen av vakuumet, eller rymdens vibrationer! O min Fuhrer, skulle du vilja vara en tjej?
  Vladislav skrattade som svar:
  - Det skulle vara intressant under en kort tid. Alla säger att kvinnor har en orgasm mycket starkare och längre än män, så jag ville verkligen kolla om det verkligen är så?
  Blondinen fnissade.
  - Framsteg kan ge dig möjligheten att uppleva detta också... Om vi inte förlorar den stora rymdstriden förstås. Det finns för många fiender. Kejsaren Almaztigr 13, som ännu inte är född, men redan befaller oss, kan dö.
  Hiten i Fuhrer anmärkte:
  - En stor befälhavare, i ett krig som ett huvud, ju större storlek, desto svårare förlust!
  Blondinen, istället för att svara, började vrida sin fighter. Hon drack en kringla så fort hon kom bort från slagkolven och sköt sedan mycket exakt tillbaka. Fiendens bil brast i lågor och började splittras, och i mycket små bitar, som ett vallmofrö, flammande bitar. Flickan som tar upp tuggummit med bara tår och kastar det så skickligt att hon slog det rakt i tungan som sticker ut:
  - Härlig! När du tuggar, ät då!
  Men den coola krigaren hade inte så tur, de slog honom igen, även om det var på en tangent, och krigarkaptenen vrålade:
  - Hur jag fick de här kvinnornas slag!
  Blondinen himlade med ögonen.
  - Du är inte nöjd med att smeka? Vill du ha något mer seriöst? Det är vad ni alla män är otåliga, benägna till förräderi!
  Vladislav skrattade och nästan svalde ett hårt svar bland kämparna i Shitmenstan. Bilden av striden har förändrats något. Fienden verkade outtömlig och introducerade fler och fler nya krafter i striden. Speciellt farliga var ultraslagskeppen, enorma som asteroider, de verkade sakta vara målade med sympatiskt bläck (som dök upp när man tänder en lampa på dem) dök upp från vakuumet. Shitman försökte böja flankerna först av allt, för att göra en omkretsmanöver, förmodligen för att skapa en kittel i rymden.
  Storrysslands trupper kämpade modigt och drog sig samtidigt inte undan för manövrar. Så metoden användes, mobilt försvar, samt vågade manövrar och dykningar. Till exempel försvann stridskryssare och gripare från rymdarmén i Stora Ryssland antingen eller, tvärtom, dök upp i ryggen på en mardrömslik motståndare. Det påminde om en fisk som jagade i ett ishål - de dök upp, grep byten (någon sorts vinterinsekt, och om jägaren var en havskatt, då en fågel!) Och in i hålet igen. I det här fallet gick fartygen i Dermostan omedelbart vilse, började krypa ihop och till och med öppnade eld mot varandra. Roligt plasmautbrott med förbränning av rymdskepp. Till exempel, till och med ett ultraslagskepp, efter att ha fått flera träffar av thermopreon-missiler, flammade med blå och gröna lågor. Sedan den store krigaren (fortsätter att förstöra skitfolket som stack som ett badblad!) En vän såg en bild inne i ett flammande ultraslagsskepp. Och vilken imponerande koloss, en besättning på så många som två miljoner soldater och femtio miljoner robotar!
  Fighters inuti fartyget är olika typer av skurkar: troll, troll och flera hybridtyper, till exempel de mest massiva: en blandning av fästingar och cigaretter, eller snarare till och med cigarettfimpar! Jo, läskiga varelser, som från en skräckfilm tecknad av en narkoman.
  Varelserna vill desperat fly, men samtidigt krockar de med varandra, sticker, skär, biter. Här dök upp en stängselmaskin speciellt utformad för ombordstigningsstrid. Och hon är beväpnad: med kvasi-plasmasvärd, och inte rak, utan böjd för en mängd olika manövrar. Här skar den första stängselmaskinen in i den levande röran av dem som strömmade ut ur det enorma fartyget flammande av eld. Genast flög bitar av hackat kött och förkolnade kroppar åt alla håll. En vän dök upp bakom henne, hon såg ut som en spindel, bara lemmen var minst trettio, och de var i form av förintelseströmmar som kunde skära till och med en dinosaurie på mitten.
  En av Shitmen-officerarna skrek:
  - Åh, skär mig inte! Bonden har ätit upp drottningen!
  Men han hade ingen tur, en cigarettfimp med fästingtassar, bara mer äcklig, snubblade på antennen och hängde genomborrad på den. Men hur han skriker hördes inte längre i den vildaste, ständigt växande kakofonien. Tungor av princepsplasmaflammor, övervägande blå och orange, svepte över de skräckslagna kämparna i Shitton, vilket fick dem att steka. Och fäktmaskinerna härjade inuti ultraslagskeppet. Tydligen var det tydligt inpräntat i deras program: döda, döda och åter döda! Och vem de egentligen inte bryr sig om. Och korridorerna var bullriga fruktansvärda giperrubka.
  Men nu har ultralågan redan nått stängselmaskinerna, såväl som många troll, och klor - cigarettfimpar har redan smulats sönder till fotoner. Så ultraslagskeppet började gradvis sönderfalla i flera delar. Även om schismen gick långsamt verkade den inte alls mindre olycksbådande. Särskilt mot bakgrund av många andra, antingen blinkande miniatyrsupernovor, eller vice versa, skrynkliga rymdskepp. Tyvärr inte bara Dermostan, utan Stora Ryssland.
  Till exempel tappade en kryssare med hammaren och skäran emblemet kontrollen och rammade in i en fiendedreadnought. När två massor kolliderar i subluminal hastighet är det likvärdigt med att ramla en förintelseraket. Tårar med överväldigande kraft (om man kan uttrycka det så förstås). Explosionen blommade som en tulpan med flerfärgade kronblad och plötsligt sväljade allt som finns runt ett dussin andra kilometer. Vladislav-Adolf uttryckte det:
  - Och våra killar verkar redan vara i himlen!
  Blondinen anmärkte filosofiskt:
  - Himlen är det enda bra stället dit ingen har bråttom att åka, även om det är i helvetet!
  Hittern i Hitler höll med:
  - Det här är universums paradoxer. Vi vill inte komma in på en bra plats, men en dålig är i sig beroendeframkallande! Så det är inte ens klart vilket som är bättre, liv eller död.
  Flickan sa filosofiskt:
  - Livet är alltid bättre än döden. Inte konstigt att nästan alla tycker det. Men människors åsikter, som allt annat i vår värld, är relativt.
  Führern, efter att ha utfört en annan ganska listig vändning, som gjorde det möjligt för honom att skjuta ner en tvåsitsig, vilket innebär en mycket dyrare och rikare beväpnad fighter (hur vackert den exploderade, som ett fyrverkeri av komplexa kombinationer av pyrotekniska material som flammade upp), pärlorna av kluven materia utspridda över vakuumet. Vladislav-Adolf anmärkte:
  - Människors idéer, både om naturen och om Gud, är väldigt motsägelsefulla. I allmänhet finns det till och med begreppet ett reaktivt, det vill säga till och med ett destruktivt sinne, som får en person att leda överhuvudtaget på ett sätt som pragmatiska instinkter och ändamålsenlighetsöverväganden bör befalla.
  Blondinen med svårigheter att komma ur ett grymt dyk (och även att göra när sju fighters rusar på dig på en gång), sa:
  - Ge upp pragmatiken - sätt på matematik!
  - Inte roligt! - svarade Vladislav.
  Plötsligt, framför kaptenen från sjöflyget, dök en bild av ledningsposten för den stora Rysslands armé upp. Detta är naturligtvis en gåva, förmågan att penetrera det allra heligaste och till och med känna igen, även om det inte är någon annans avsikter, utan av ens eget befallning.
  Här är det flaggskeppet, en imponerande hundra kilometer i diameter, flaggskeppet för rymdarmén i Stora Ryssland. Och det här fartyget kämpar naturligtvis också, eftersom tiotusentals kraftfulla artilleripipor inte kan dömas till inaktivitet. Flaggskeppet ultra-battleship försöker dock agera i synk med andra kapitalfartyg. Det är omöjligt för fienden att ge den minsta chansen att förstöra flaggskeppet, där huvudkommandot för skvadronen för rymdarmén i Stora Ryssland finns.
  Till och med överraskande är generalbefälhavaren och monarken bara ett foster som ligger i livmodern. Mamman själv är nedsänkt i ett tillstånd av sömn som till exempel avstängd animation, för annars skulle utförandet av hennes uppgifter vara för smärtsamt. Och funktionen hos de redan tillräckligt utvecklade, med lemmar och, viktigast av allt, en ganska stor hjärna hos embryomonark tillhandahålls av många cybernetiska enheter. Själva grodden, som härskar över det stora ryska riket, känns ganska bekväm.
  Ja visst, och han är tyngd av nöden, han har varit inne i sin mamma i ett år nu. Man kan bara drömma om att springa, flytta på vad som helst. Och det här är smärtsamma drömmar, eftersom födseln betyder omedelbart försvinnande. Fostret kommunicerar med omvärlden med hjälp av skannrar. Naturligtvis visar de inte det verkliga utseendet på det befallande embryot, utan en bild som är mer kapabel att inspirera till förtroende. I synnerhet dyker en stilig ung man upp i form av en ofödd kung. Han ger order till trupperna med en tydlig, befallande röst:
  - Använd principen om elastiskt försvar. Precis som för tusentals år sedan använde svaga krafter, underlägsna i antal, det obestridliga faktumet att en mindre massa är mycket mer rörlig än en stor. Eftersom en mager massa kännetecknas av en obetydlig tröghet!
  Flickmarskalken bekräftade:
  - Självklart ... Arméns förmåga att manövrera är nyckeln till seger. Naturligtvis måste extremer undvikas. Myran är trots allt inte djurens kung!
  Embryo Warlord flinade.
  - De mest dödliga varelserna är bakterier. Fast nej, kanske inte ens virus! Även om en primitiv organism, men effektiv! Här samlade fienden enorma styrkor, från nästan hela universum, vilket gör att han exponerade resten av områdena.
  Elf Marshal Fego med lila och orange flätor anmärkte:
  "Ibland räcker det med en till synes obetydlig fördel för att vinna på en begränsad del av fronten. Sådant är det märkliga axiomet för många strider, för olika civilisationer!
  Fosterkejsaren skrockade genom skannrarna.
  - I det här fallet ser du roten.
  Under tiden försökte Armadas i Dermostan att omgruppera sig på resande fot. En mycket stor reserv närmade sig dem bakifrån. Tusentals stora rymdskepp och miljontals mindre fartyg lyfte med hjälp av klockformationen. Som ett resultat har parasiternas eldkraft ökat markant. Marskalkflickan sa upprymt:
  - Här är ytterligare ett trumfkort som kastats av bastardmotståndaren. Ändå var vår intelligens inte riktigt på nivå, möjligheten att införa ett så stort antal styrkor tillhandahölls inte.
  Kejsarens hologram i form av en pojke sparkade till svärdet. Projektilen kraschade in i porten. Det exploderade nästan direkt. Först en blixt som skär ut ögonen och sedan tillväxten av en lila svamp, som förstör allt inom räckhåll för slagskeppets pistol. Hologrampojken sa:
  - Här är det en fenomenal poängsättning av bollar! Nåväl, låt motståndarna lägga ut. Jag har en överraskning till honom.
  Elf Fego tittade på bilden av slaget med viss tvivel. Armadan i Dermostan såg smärtsamt formidabel ut. Särskilt ultra-stridsskepp, vars diametrar nådde tvåhundrafemtio kilometer. Tomten mindes plötsligt sin hemplanet... Han har en idyllisk natur där, det finns inte ens blodsugande insekter. Och lejon... Tja, inte direkt lejon, utan hybrider med blåklint. I allmänhet är detta ett vackert odjur: kroppen av en blåklintblomma, och den gyllene manen utvecklas i vinden. Dessutom ändrar blåklinten sin nyans ... Omedelbart riktas uppriktig fulhet både mot människor och mot alver.
  Den blonda marskalken sa:
  "Vi vet inte hur många reserver fienden har, men det verkar för mig att det är dags att flytta vårt bakhållsregemente.
  Germkejsaren svarade:
  - Nu är det inte läge att visa korten!
  Marskalkflickan försökte argumentera:
  - Om vårt folk dör kommer det inte att finnas någon att slåss!
  Och sedan hittades befälhavarens embryo:
  - Du kan inte vinna ett krig utan offer. I schack kan du, men i en riktig kamp kan du inte! Krigets hänsynslösa lag - förluster är som regn som bevattnar segerskotten, du behöver bara se till att förlusterna inte växer till ett skyfall som sköljer bort skotten! - Då blev hologrammet som skickades ut från livmodern plötsligt ett snällare ansikte. - Men tror du inte, för att minska förlusterna, särskilt från branden från ultraslagsskepp, låt Storrysslands rymdskepp avgå i en spiral.
  Elvmarskalken stödde embryots överbefälhavare:
  - Precis, bara sådär. Det är ännu inte känt hur många styrkor fienden kommer att kunna kasta ut från underjorden.
  Sannerligen, rymdskeppen från Shitton försökte röra sig i en tät flock. Samtidigt sparade de inte ammunition alls, kastade missiler till miljoner, samtidigt som de inte ens brydde sig om träffens noggrannhet. Det verkade som att miljarder tändstickor slog över vakuumet för att flamma upp med hyperplasma, bränna allt levande och röra sig och sedan slockna. Ryska krigare skjuter mycket mer exakt, här mullrade fiendens stora dreadnought och spred fragment som konfetti som ett smällare. Dödlig konfetti som sköt ner flera båtar av Shitton. Och antalet förstörda fregatter av bastardcivilisationen är inte alls beräkningsbart. Det är sant att ryska fartyg också dör. Här rusade den skadade kryssaren i desperation som en rysk stridsvagn på Kurskbulgen och rammade fiendens ultraslagsskepp. Hundratusentals liv avbröts på en gång, och det brann, samtidigt som det var som om ett gigantiskt rör hade sprängts av en gasledning.
  Dvärgmarskalken anmärkte dystert:
  - De böjer oss, men vi ger inte upp! - Torgbefälhavaren märkte (eller snarare, hans holografiska bild, dvärgen själv var på ett annat fartyg av Gross-dreadnought-klassen!). - Det skulle vara nödvändigt att tillfoga åtminstone några motangrepp på fiendens kommunikationer och försörjningslinjer.
  Fosterkejsaren flinade genom sina pojkaktiga hologram.
  - Vad tror du att jag är - soss!
  Gnommarskalken grymtade och spred sina tassar:
  "Men de sparar inte ammunition alls. Det betyder att de räcker. Är det inte så, min herre?
  Embryokejsaren invände:
  - Nej inte så här! En stor befälhavare är mer värdefull än ett huvud, så en försiktighetshjälm och ett kamouflage av list kommer inte att skada honom! Kort sagt, fienden är fortfarande i den ljuva illusionen att allt är bra med honom, men i själva verket är vår seger redan nära! Att slå oväntat är detsamma som att ersätta en knytnäve med ett svärd av legerat stål!
  
  
  WITTMAN LEVER
  En liten förändring i historien förknippad med nazisternas stora framgångar under offensiven i Ardennerna. Nazisterna rörde sig snabbare, kunde ta sig över broarna och erövra lagren med vapen, ammunition och bränsle. Wittmanns deltagande i strejken bidrog också till framgången, som till skillnad från den verkliga historien inte dog! Och vad? Riktiga hjältar dör inte och är odödliga! Wittmann fortsatte att slåss och göra mål. Efter förstörelsen av den 200:e stridsvagnen blev han det första och hittills enda tankfartyget som tilldelades riddarkorset av järnkorset med eklöv, svärd och diamanter.
  Wittmanns geni förändrade historiens gång en aning. Och tyskarna visade sig vara lite mer framgångsrika, snabbare, effektivare. Och de lyckades med det som nästan hände i den verkliga historien, men bokstavligen räckte inte ett par timmar. Och så erövrades lagren, och den tyska armén fick förkrossande makt. Som ett resultat togs Bryssel, och hundratusentals brittiska och amerikanska soldater togs till fånga.
  Stalin hade ingen brådska med att anfalla och ville att de allierade skulle krossas i väst mer kraftfullt.
  Striderna visade att "Tiger" -2 är ett mycket effektivt vapen med både vapen och frontpansar. Tyskarna, som såg att Röda armén var passiv i öster, satte in ytterligare enheter i strid och började utveckla framgång. Fritz fick också de nyaste självgående kanonerna E-25, som hade en liten storlek och vikt, men starka vapen och bra rustningar, och viktigast av allt, rörlighet.
  Som ett resultat, nya segrar ... Fritz är redan i Paris. De tar den franska huvudstaden igen.
  Och Stalin vill detta - att de allierade dödas, och sedan kommer hela Europa att åka till Sovjetunionen.
  Slugige räven Stalin... Men Churchill är inte heller en idiot. När Roosevelt dog tog de tillsammans med Truman och slöt en vapenvila med det tredje riket. Samtidigt dra tillbaka resterna av de besegrade trupperna från Frankrike. Och naturligtvis med ett fullständigt utbyte av krigsfångar, och även med leverans av bränsle och förnödenheter till Tredje riket.
  Som svar upphävde Tyskland antisemitiska lagar. Däremot blev judarna kvar i lägren, men de brändes inte, utan bara tvingades att arbeta, medan amerikanerna skickade konserver och spannmål till lägren.
  Tyskarna lossade sina händer i Frankrike och Italien. Nu var det Stalin som föreslog en separatfred. Men Hitler vägrade. I juni började Fritz-offensiven. De första E-50-stridsvagnarna kom in i serien. Men som det visade sig var bilen inte helt framgångsrik. Dess vikt förblev hög på nästan 65 ton, med en verkligt lägre siluett än den för Tiger-2, men rustningen var av samma tjocklek, uppenbarligen otillräcklig, särskilt längs sidorna. Något bättre var en pistol 88 mm och en pipa längd på 100 EL. Hon sköt tolv skott i minuten.
  Körprestanda lade till en kraftfullare motor som accelererade upp till 1200 hästkrafter. I allmänhet lades tanken naturligtvis till jämfört med "Tiger" -2 och hade en något mer rationell lutning av rustningen, men förblev sårbar från sidorna.
  E-100 var bättre skyddad, men dess tunga vikt gjorde det svårt att transportera och bekämpa användning. E-25 självgående kanoner visade sig vara de mest framgångsrika, med en mycket låg siluett av en frontalpansar på 120 mm med en stor lutning, och en inbyggd pansar på 82, och en pistol för Tiger-2, den var de bästa självgående kanonerna från Wehrmacht och andra världskriget. Den accelererade till sjuttio kilometer i timmen - en motor på 700 hästkrafter, och till och med IS-2-skal rikoscherade in i pannan.
  Tyskarna gav huvudslaget från Ungern och försökte rädda det fortfarande omringade Budapest. Striderna var extremt hårda.
  Offensiven började den 22 juni och Röda arméns försvar var mycket kraftfullt. Tyskarna har fortfarande få E-serie stridsvagnar, bara E-25 självgående kanoner i ett ganska stort antal - det är ganska enkelt att tillverka och billigt. Här i den ligger två tjejer i bikini. Bilen är mindre än en och en halv meter lägre och tack vare detta är den så väl skyddad och beväpnad med en relativt liten vikt.
  Två flickor Charlotte och Gerda, liggande, sköt mot de sovjetiska vapnen. Framför dem rörde sig sönderfallna bilar, radiostyrda, och rensade minfält.
  Röda Charlotte avfyrade sin kanon. Hon överväldigade den sovjetiska pistolen och skakade på bröstet, knappt täckt av en tunn tygremsa. Och hon kurrade:
  - Rabid brandhyperplasma!
  Och så kommer Gerda att smälla till henne också med sina bara tår. Och kvittrar:
  - Jag är en väldigt cool tjej och inte dålig...
  Självgående pistol rör sig själv. Och stannar då och då. Hennes frontpansar är kraftigt sluttande, och detta ger bra skydd. I sovjetiska vapen är granaten känsliga för rikoschetter. Och ingenting hotar en sådan självgående pistol i pannan. Här kan de fortfarande slå igenom tavlan. Men tjejerna har inte bråttom. En effektiv självgående pistol överträffar SU-100 i pansarbrytande, och är dessutom bättre skyddad, mer rörlig och samtidigt lättare.
  Och Röda armén har få torktumlare. I grund och botten är tanken T-34-85, som inte är tillräckligt kraftfull med en pistol, och rustningen ganska svag. Och den tyska självgående pistolen E-25 är förresten lättare, mycket starkare i rustningar och vapen.
  Flickorna slåss... Väldigt vackra och unga. Och deras självgående vapen bombar och kastar...
  Fritz lyckades till slut ta sig igenom till Budapest. En övertygande seger omringade de sovjetiska enheterna. Många togs till fånga och dödades.
  Det är sant att nazisternas förluster är påtagliga. Och inte så mycket kraft. Tja, om utrustning fortfarande produceras räcker inte mänskliga resurser till.
  Och armén uppmanar barn och kvinnor. Eller utlänningar, men de är inte tillräckligt pålitliga.
  Trots det fortsätter striderna... Röda armén gör mycket envist motstånd, det finns många försvarslinjer. Tyskarna avancerar ytterligare hundra kilometer och stannar. Inte tillräckligt med styrka. Och Röda armén själv går till offensiven. Men han är inte heller särskilt framgångsrik och trycker tyskarna lite tillbaka.
  Tills vintern kommer... Frontlinjen stabiliserar sig. Röda armén i januari 1946 kommer att fortsätta att avancera i Östpreussen och Polen, men avancerar något.
  Tyskarna gungar inte båten på vintern. Striderna är blodiga. Men frontlinjen är inaktiv ...
  Och det kommer en period som är karakteristisk för första världskriget. Frontlinjen blir inaktiv. Tyskarna och utländska divisioner avancerar på sommaren och Röda armén på vintern. Och ingen kan nå betydande framgång.
  År efter år av krig fortsätter. Tyskarna ligger något före Sovjetunionen när det gäller utvecklingen av jetflygplan. I Sovjetunionen, först 1949, uppträdde MIG-15 i massproduktion. Men å andra sidan hade tyskarna vid det här laget ME-462 och XE-362. Och viktigast av allt, diskotek som inte kan skjutas ner från en kraftfull laminär jet med handeldvapen.
  I stridsvagnarna, den tyska "E"-serien ... Däremot dök T-54 och IS-7 upp. Men tyskarna satte sedan in AG-serien - en mer perfekt pyramidformad sådan.
  Men ingen hade fördelen. Frontlinjen står stilla.
  Tills Stalin dog i mars 1953...
  Och sedan, genom att dra fördel av viss förvirring i partiledningen och kampen om makten, kunde tyskarna lyckas. Men sedan efter arresteringen och avrättningen av Beria, utnämningen av Vasilevsky, den store strategen, till den högsta befälhavaren, och förstärkningen av chefen för den statliga försvarskommittén Malenkov. Frontlinjen har stabiliserats inom Europas gränser.
  Tyskarna, medan det fanns en period av kamp om makten i Sovjetunionen, kunde nå Neman och återerövra Balkan, Rumänien, Bulgarien, Slovakien, Grekland, Albanien och återtog full kontroll över Europa.
  Men frontlinjen stabiliserades igen redan vid Sovjetunionens gränser 1941 ...
  Och så december 1955 ... Röda armén på vintern går enligt traditionen framåt igen. Hur många år har kriget pågått? Skräck fjorton och en halv! Och det finns inget slut i sikte!
  Så länge Hitler lever kommer kriget inte att ta slut. Malenkov lutar sig mot fred inom de tidigare gränserna fram till den 22 juni 1941. Men Hitler är envis och vill vinna till varje pris!
  Röda armén går framåt. Den nyaste IS-12-stridsvagnen går i strid. En maskin med en pistol i 203 - millimeters kaliber. Stor en, med tio maskingevär. Och sex flickor - besättningsmedlemmar. De provar den allra första tankmodellen. Är den för stor och tung. Är bilen effektiv? Tjejer, trots jul den 25 december och frost, i en bikini. Det är sant att tanken har den senaste gasturbinmotorn, och den är varm i den. Dessutom är de sex tjejerna själva inte enkla.
  De har kämpat sedan det fyrtioförsta året. Och brukade vara nästan naken i alla väder. Faktum är att när du är i bikini hela tiden slutar du redan frysa. Och huden blir elastisk och stark.
  Barbenta tjejer kör en mördarmaskin. De är verkligen söta och vackra.
  Alenka är huvud- och besättningsbefälhavare här. Vad bara tjejen inte har sett på fjorton och ett halvt år av krig. Där hon inte har varit. Den passerade fronten från Brest till Stalingrad, från Stalingrad till Vistula, och nu avancerar de i Bialystokområdet. Själva Bialystok hålls fortfarande av tyskarna. Frontlinjen bildade stabil. Och grävde skyttegravar hyfsat.
  Så i själva verket är kriget oändligt ... Och mer än ett år kan fortsätta. Och vad vill denne envise Hitler?
  Inte heller här vill USA och Storbritannien ha fred mellan Sovjetunionen och Tredje riket. De vill att båda sidorna av varandra ska förinta helt.
  Tjejerna på IS-12 går framåt. Tankens frontpansar är 450 mm i vinkel. Projektilerna studsar av. Och tjejerna skjuter tillbaka.
  Men än så länge finns det bara en sådan tank i Sovjetunionen. IS-10 finns redan i serien, men väger femtio ton. IS-7 är fortfarande i produktion som T-54. T-55 dök också upp bland de masstillverkade, men än så länge är den bara på väg in i serien. Tyskarna har pyramidformade stridsvagnar. Också mycket stark och perfekt. Och högtryckspistoler med korta pipor.
  Så kampen kommer att bli den allvarligaste. Natasha och Anyuta skjuter från en kraftfull fartygspistol och gnisslar:
  - Det kommer att stå vår flagga över Berlin!
  Och blottade sina vita, pärlemorfärgade tänder. Och stoppa inte tjejerna med miner.
  Två granater träffade frontalpansar... De rikoschetterar. Nej, IS-12 är en seriös bil och det är inte så lätt att ta den.
  Men IS-7:an som rör sig till höger om tjejerna verkar ha fått från en högtryckskanon, träffat och stoppat. Skadade skönheten.
  Alenka, som leker med sina magmuskler, sjunger:
  - Allt omöjligt är möjligt i vår värld, Newton upptäckte att två gånger två blir fyra!
  Striderna pågår fortfarande med oförminskad styrka. Den sovjetiska kanonen träffar tyskarna. Stora Marusya sätter in skal i ridbyxan. Sådant är flickors liv och öde. Och de sjunger:
  Ingen kommer att stoppa oss, ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar krossar fienden, ryska vargar hälsar hjältarna!
  Augustine klottrar från maskingevär, säger:
  - Heligt krig! Där kommer vår seger! Rysslands flagga framåt, ära till de fallna hjältarna!
  Och återigen mullrar den dödliga kanonen, och den låter:
  Ingen kommer att stoppa oss, ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar krossar fienden, du vet att de har en cool hand!
  Maria den här tjejen med gyllene hår styr tanken och gnisslar:
  - Låt oss krossa fascisterna!
  Tyskarna har det svårt, striderna är också i full gång i himlen. Men än så länge är MIG-15 sämre i hastighet och beväpning jämfört med de tyska märkena. Kampen är ojämlik för en poet.
  Huffman, denna anmärkningsvärda acepilot gjorde en bra karriär under krigsåren. Mer som fantastiskt och fantastiskt. Efter att ha nått trehundra flygplan fick han riddarkorset av järnkorset med silver eklövsvärd och diamanter. När han nådde fyrahundra nedskjutna flygplan fick han riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter. För femhundra plan fick han den tyska örnorden med diamanter, och efter tusen, riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter. Och efter att ha nått två tusen flygplan fick han riddarkorsets stora kors.
  Den unika piloten kunde göra många flygsegrar. Och medan han fortfarande levde. Huffman befordrades nyligen till general. Men han flög ändå som en vanlig pilot.
  Som de säger, det brinner inte i eld och sjunker inte i vatten. Under de många åren av krig har Huffman skaffat sig en jägaresinstinkt. Han blev en superlegendarisk pilot och mycket populär. Men han hade en stark konkurrent - Agave, som också översteg siffran två tusen nedskjutna bilar. Och kom ikapp Huffman. Men hon är fortfarande väldigt ung, och har ännu inte förlorat en enda fighter.
  Flickan tryckte på pedalerna med sina bara, mejslade ben, avfyrade ett skott med luftgevär. Och här är fyra sovjetiska MIG-15-fordon som sköts ner.
  Agave fnissar och säger:
  Till viss del är vi alla tikar! Men jag har nerver av stål!
  Och igen vänder flickan sig om. Den skjuter ner sju sovjetiska flygplan i en skur - sex MiGs och en TU-4, och gnisslar:
  - Generellt, om inte super, så hyper!
  Agave, naturligtvis, är en kärring. Pilot från Lucifer. Mycket vacker honungsblond.
  Här ger han en ny skur och skjuter ner åtta sovjetiska MIG-15 flygplan på en gång och gnisslar:
  - Jag är den mest kreativa och reaktiva!
  Flickan är verkligen inte dum. Allt är möjligt och allt är möjligt. Kalla henne inte privat.
  Och benen är så solbrända, så graciösa ...
  Men Mirabela kämpar mot henne ... Under en lång tid var Kozhedub det bästa sovjetiska ess. Han samlade sex guldstjärnor från Sovjetunionens hjälte efter att ha skjutit ner etthundrasextiosju flygplan. Men sedan dog han. Då kunde ingen slå hans rekord. Och bara nyligen överträffade Mirabela Kozhedub. Och efter att ha skjutit ner över hundra åttio flygplan blev hon en sjufaldig hjälte i Sovjetunionen.
  Det här är terminatortjejen! Som att hon kommer att stoppa en galopperande häst och gå in i en brinnande hydda.
  Och ännu tuffare.
  Mirabela fick ett svårt öde. Jag hamnade i en barn-, arbetarkoloni. Barfota och iklädd en grå mantel högg hon ved och sågade stammar. Hon var så stark och frisk. I svår frost gick hon barfota och i fängelsepyjamas. Och åtminstone en gång skulle nysa.
  Naturligtvis noterades ett sådant fenomen också vid fronterna. Under lång tid kämpade Mirabela i infanteriet och blev sedan pilot. Mirabela fick sitt första elddop i slaget nära Moskva, dit hon gick omedelbart efter kolonin. Och där visade han sig cool.
  Hon kämpade barfota och nästan naken i den bittra kylan, som bokstavligen förlamade Wehrmacht. En sådan jävla och oövervinnerlig tjej var. Och hon lyckades enormt.
  Mirabela trodde på Sovjetunionens förestående seger. Men tiden går. Det blir fler och fler offer, men segern kommer inte. Och det blir riktigt läskigt.
  Mirabela drömmer om segrar och prestationer. Hon har sju stjärnor i Sovjetunionen - det här är mer än någon annan! Och fan, hon förtjänar sina utmärkelser! Och kommer att bära vapenkorset och vidare. Även om Stalin dog så lever hans sak vidare!
  Tjejen kommer in och fryser ... Hon slår ner den tyska XE-362:an och gnisslar:
  - Flygflyg! Och en jäkla ny besättning!
  Hon är verkligen en fantastisk tjej. En riktig kobra är också kapabel till mycket.
  Mirabela är en ny stjärna....
  Slagsmål pågår i flera dagar, tills det nya året kommer ... Den sovjetiska IS-12 fick skador på rullarna och spåren - den håller på att repareras. Ja, ett så grymt och skoningslöst krig. Och hur länge kommer det att hålla?
  Och allt på grund av det faktum att Wittmann överlevde striderna i väst.
  Wittmann själv stred en tid i en stridsvagnsbesättning. Efter att ha fört notan till trehundra fordon, utan att räkna med vapen, murbruk, lastbilar, motorcyklar och andra saker, belönades han: Järnkorsets riddarkors med gyllene eklöv, svärd och diamanter, och befordrades till general.
  Efter det slogs han inte längre. Men å andra sidan befäl han den sjätte, SS-stridsvagnsarmén.
  Kurt Knipsel blev Wehrmachts mest produktiva stridsvagnsess. Men först efter femhundra förstörda stridsvagnar fick riddarkorset av järnkorset.
  På något sätt berövad visade sig vara utmärkelser. Sant, efter att ha nått tusen tankar, fick han äntligen: riddarkorset av järnkorset med silver ekblad, svärd och diamanter.
  Kurt Knipsel är en mycket effektiv kampmaskin. Kämpade på olika stridsvagnar. Han var både skytt och befälhavare. Länge var han före alla utan konkurrens.
  Men här är skönheten Gerda, hon kunde redan komma ikapp honom. Tjejerna kämpade bra. Men sedan hade de en paus. Alla fyra skönheterna blev gravida och födde ett par: en son och en dotter. Men efter paus kom de snabbt ikapp.
  Och nu gick Gerda förbi Kniesel.
  Hur kan de undvika det? De slåss barfota och i bikini. Flickorna tog en ny paus, efter att ha fött barn igen. Och nu närmade de sig antalet tvåtusen förstörda stridsvagnar. Och de kunde räkna med en aldrig tidigare skådad belöning: stjärnan i riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Här är tjejerna!
  Gerda skjuter på den sovjetiska bilen. Rever av tornet och skriker:
  - Jag är en jäkla grej!
  Och skjuter igen. Penetrerar T-54. Och gnisslar:
  - Fosterlandet Tyskland!
  Flickan rycker till sig. Och hon är väldigt aktiv... Ja, hon har en sådan strategisk streak. Det är redan 1956... Kriget fortsätter och fortsätter... Vill inte sluta. Röda armén försöker avancera på olika platser. Men ganska försiktigt, eftersom det finns få mänskliga resurser kvar.
  Och Ryssland blöder.
  Röda armén försöker avancera mot Rumänien. Och sedan kraftfull artilleriförberedelse, skjutning och dödande.
  Men fienden väntar. Tyskarna har den mest massiva stridsvagnen AG-50. Den överträffar T-54 i skydd, särskilt på sidorna och kanske i pistolens pansargenomträngande, men den är tyngre. Det är sant att tyskens hastighet på grund av gasturbinmotorn är högre.
  Den tyska stridsvagnen skjuter och gör mål.
  Margarets besättning slåss. Kämpar coolt. Tyska flickor skjuter ner en sovjetisk stridsvagn. Och de tjuter av nöje.
  Ja, och det finns inget sätt...
  På himlen snurrar ett skivplan styrt av Albina och Alvina. Två blonda tjejer skjuter ner sovjetiska bilar. Och de gör det mästerligt. Ett helt osårbart skivplan rammar Migi och Tu. Slaktbil. Och krigarna pressar sig med sina bara tår. Och ge inte Röda armén i himlen en chans.
  En diskett är något som forskare från Sovjetunionen inte kan kopiera. Detta är något som inget motgift har hittats för. Och tyskarna i luften känner sig väldigt självsäkra. Och de slåss själva som trollkarlar med en trollstav.
  Albina riktade sin diskett mot fienden och gnisslade:
  - Nu, om det finns en Gud, så är han en tysk!
  Alvina, som krossade fienden, bekräftade:
  - Definitivt en tysk!
  Och flickan skrattade ... Hon var i allmänhet också trött på det ändlösa kriget. Tja, tyskar och ryssar dödar varandra. Närmare bestämt Röda armén och Wehrmacht. Och frontlinjen är fortfarande orörlig ... Och det finns inget slut i sikte på detta.
  Krig... Det här är redan verklighet. Krigare födda efter krigsutbrottet kämpar redan i himlen och på jorden.
  Till exempel Hans Feuer. Den yngsta mottagaren av Järnkorsorden, första klass. Och sedan blev han den yngsta som belönades för tillfångatagandet av en sovjetisk general med Orden av riddarkorset av järnkorset.
  Ja, det här är faktiskt ganska coolt.
  Hans Feuer är en desperat fighter. Pojken kämpar som en jätte, och det är kallt, på vintern bara i shorts.
  Det här är verkligen riktigt coolt!
  Hans blev känd i århundraden!
  Och i allmänhet pågår ett så otroligt och spänt krig här ... Alla AI bleknar.
  Och i Rumänien kan Röda armén inte tränga in i det tyska försvaret. Båda sidor led förluster. Januari kommer... Och varje dag fler och fler dödade och sårade.
  Det finns ingen början eller slut på galenskapen.
  Agave är tillbaka i himlen och skjuter ner sovjetiska bilar. Hon är en jägare och rovdjur. Slår fienden.
  Bilarna hon körde faller. Och så skjuter tjejen mot markstyrkorna. Slår ut IS-7. Och han vill:
  - Jag är bäst! Jag är tjejen som dödar fiender!
  Och återigen överförs det till luftmål. Det här är en stridsvagnsförstörare och alla maskiner som flyger och skjuter.
  Jo, det kokar på fronterna sådär. Och forskare försöker skapa något dödligt på baksidan. Även om det inte går bra.
  Men här är en liten tank AG-5. Maskin som väger sju ton. Klarar stridstester. Och gnager och gnager i fienden.
  Och det är dags att sjunga - ingen kommer att stoppa oss, och ingen kommer att vinna!
  AG-5 rusar till sig själv och skjuter på språng. Och stoppa inte en sådan tank. Och skalen rikoschetterar.
  Och inne i maskinen sitter en tioårig pojke, Friedrich, och gnisslar:
  - Och jag ska bli en riktig superfighter!
  Och igen, hur han sköt ... Och han träffar mitten av tornet. Och hans dödliga kraft, även om den är av liten kaliber, är kolossal.
  Och i himlen kämpar Helga. En barfota flicka i bikini ringer räkningarna. Och gläds åt sina fantastiska framgångar.
  Och Agave drar fram ... Och slåss också.
  Det är redan februari 1956... Röda armén har inte kunnat nå framgång någonstans. Men tyskarna kan inte avancera heller. Formidabla underjordiska stridsvagnar går i strid. Men de är rent taktiska.
  Flickorna sopade under jorden, dödade batteriet av sovjetiska vapen och återvände.
  Samtidigt fångade de ett par pionjärer. Flickorna som fångade pojkarna kläddes av och torterades. De slog pionjärerna med ståltråd och grillade sedan sina bara klackar med eld. Sedan började de bryta tårna med en glödhet tång. Pojkarna tjöt av olidlig smärta. Till slut brände flickorna ut stjärnorna på sina bröst med glödhett järn och krossade manliga perfektioner med sina stövlar. De sista pionjärerna kom i mål och de böjdes av en smärtsam chock.
  Tjejerna visade kort och gott extra klass. Men återigen, tyskarna åstadkom inget nämnvärt.
  Kraftfulla självgående kanoner: "Sturmmaus", sköt mot de sovjetiska positionerna. Det var mycket förstörelse och förstörelse. Men det sovjetiska attackflygplanet slog ut ett av fordonen och Fritz återvände.
  Nazisterna försökte med disketter krossa sovjetiska batterier. Igelkottar och sprängmedel användes mot dem. Det blev ett totalt slagutbyte.
  Här igen Albina och Alvina på sitt flygande tefat. De pekar med hjälp av bara tår, trycker på joystickens knappar och gör det extremt skickligt.
  Flickor uppvisar naturligtvis den högsta aerobatiken. Här drog de sin diskett och ett dussin sovjetiska flygmaskiner sköts ner.
  Albina kvittrar:
  - Rasande byggteam! Det kommer att finnas en starfall!
  Och vänder sin bil igen. Och flickorna krossar Röda armén. Dessutom major...
  Alvina slår också ner ett dussin sovjetiska plan och gnisslar:
  - Galna tjejer, och inte jungfrur alls!
  Rätt angående det sista. Deras par tog en promenad med männen. Och det som bara inte gick upp. Flickor älskade män - det är trevligt för dem! Och speciellt om man jobbar med tungan.
  En flicka av högsta rang ... Här torterade de en pionjär ... Först klädde de av honom och hällde ett par hinkar vatten i halsen på honom. Sedan fördes ett varmt strykjärn till den svullna magen. Och vad de brann! Pionjären skrek av vild smärta ... Det luktade brännande.
  Alvina slog honom på sidan med en glödhet vajer. Och hur du vill skratta ... Det är väldigt roligt.
  Sedan sjöng hon:
  - Jag är trött på att harva bakdelen - jag vill reta min lycka!
  Och vad han skrattar! Och blottade sina pärlande tänder! Tjejen älskar att döda, det är tjejen!
  Och flickans ben är alla bara och graciösa. Hon älskar att gå barfota på kol. Och att driva de tillfångatagna pionjärerna. De tjuter så mycket när hälarna är stekta. Även Alvina är väldigt rolig. Och Albina är också en tjej, ärligt talat - super! Hur man flyttar fienden med en armbåge till hakan. Och gnisslar:
  - Jag är en tjej av högsta klass!
  Och blottade sina pärlande tänder. Som glittrar som slagna. Krigaren är fantastisk! Det kan vara något som inte kan sägas i en saga, och inte heller beskrivas med penna!
  Båda kvinnliga krigarna slås ner i himlen av sovjetiska Migis. Skönheter är aktiva. Det finns inte det minsta tvivel hos dem. Och en så vild och frenetisk skönhet.
  De kvinnliga krigarna styr joysticken med sina bara tår och attackerar ryska bilar. När de krossar kommer de att krossa fighters, som en klubba på kristall. Flickorna är hänsynslösa och skoningslösa. De har ilskans kraft och passionens låga. Och självförtroendet att vinna. Även om kriget har pågått i femton år. Men han vill inte ta slut. Albina och Alvina är på toppen av sin popularitet. Och de vill inte dra sig tillbaka eller stanna för ett ögonblick. Och de flyttar till sig själva och ramlar fienden.
  Albina, slår ner sovjetiska plan, skriker:
  - Jag är trött på att tjejen gråter, jag dränker hellre bastskorna!
  Och hur han flinar och gnistrar av pärltänder. Och nu vill hon ha en man. Hon älskar att våldta män. Detta är väldigt trevligt för henne. Här ska han ta och våldta.
  Albina vrålar:
  Sextjej är sex
  För ett stort sångframsteg!
  Och krigaren kommer att brista ut i skratt... Och låt oss döda alla våra fiender igen. Hon har mycket energi. Och full muskelstyrka.
  Och Alvina hur man ryter:
  - Låt oss slå fienden till högarna!
  Och krigaren kommer att börja skratta aktivt! Och hon föreställde sig hur hennes killar tafsade. Men det är minst sagt trevligt.
  Mars är precis runt hörnet... Solen skiner mer och mer. Den första vårdagen springer ryska pojkar barfota över den smälta snön. De skrattar för sig själva, blottar sina ansikten och visar tyskarna fikon.
  Pionjärer med röda slipsar, med korta hårklippningar, vissa till och med ner till noll. De springer hoppande. Deras bara fötter är nästan aldrig kalla. Väldigt oartig. Tjejerna springer också, även de utan skor. Från rosa gnistrar runda klackar i solen. Underbara sovjetiska tjejer. Smal, atletisk, van vid att göra små saker.
  Och alla flinar och flinar mot sina tänder ... Vårens första dag är en riktig fröjd och törst efter ljus och skapande!
  Och på himlen en luftstrid. Mirabela, det här är den sovjetiska piloten nummer ett som skjuter ner ett annat tyskt plan. Och som alltid i en bikinitjej. För alltid ung och aldrig bleknar. Sådan är styrkan i hennes själ.
  Mirabela älskar dock också att bli berörd av män. Hon gillar verkligen det här. Det är därför hon är pilot ... När en flickas nakna, muskulösa kropp rynkas av mäns händer - detta är en riktig njutning. Och jättekul!
  Mirabela slår ner en annan nazistbil och väser:
  - Jag är en pansartik!
  Flickan slår till och med i kontrollpanelen med sina bara, runda klackar. Hon är vacker. Och oefterhärmlig.
  Mirabella är vriden. Och Agave flyger mot henne. Här möttes äntligen de två mest produktiva kvinnliga krigarpiloterna. De skjuter på varandra bakifrån. De försöker få det på avstånd. Men det fungerar inte så bra. Båda skönheterna flyger från skottlinjen. Och de blottar sina tänder aggressivt. Tja, kvinnor är tikar. De stirrar varandra hårt i ögonen. Mer exakt head to head och skjut igen. Den tyska ME-562 är fortfarande bättre beväpnad än MIG-15, och det sovjetiska fordonet sköts ner ...
  Men Mirabela lyckas kasta sig ut och förlorar planet för första gången i sin flygkarriär. Det mest fula är att hon hamnade på fiendens territorium. Och det är dåligt. Ja, sådana är ödets unika vändningar. Och den 1 mars 1956 förändras världen, men Führerns regel i det cybernetiska spelet kvarstår.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"